Картер Ник : другие произведения.

71-80 цуглуулга мөрдөгч тухай түүх Ник Картер

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  Ник Картер
  
  71-80 цуглуулга мөрдөгч тухай түүх Ник Картер
  
  
  
  
  71-80 Killmaster Цуглуулга мөрдөгч тухай түүх Ник Картер.
  
  
  
  
  71. Зорилт: Doomsday Арал http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Зорилт: Doomsday Арал
  
  72. Шөнө Avenger http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Шөнө Avenger
  
  73. Яргачин нь Belgrade http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Яргачин нь Belgrade
  
  74. Хөлсний Алуурчин-ийн Бригад http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Аллага Бригад
  
  75. Liquidator http://flibusta.is/b/610142/read
  
  Энэ Liquidator
  
  77. Код http://flibusta.is/b/607252/read
  
  Код
  
  78. Агент-counter-төлөөлөгч http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Агент Counter-Төлөөлөгч
  
  79. Hour of the Wolf http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Hour of the Wolf
  
  80. Манай төлөөлөгч Rime юм алга http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Манай Агент Ромд юм Алга
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Зорилт: Doomsday Арал
  
  
  орчуулсан Лев Shklovsky санах ой, түүний алдагдсан хүү Антон
  
  
  Жинхэнэ нэр: Зорилт: Doomsday Арал
  
  
  
  Эхний бүлэг.
  
  
  Тэрээр хэлэхдээ түүний нэр байсан Вероника бөгөөд өөрөө хийсэн нь надад эвгүй. Охид байсан байхаа больсон christened Veronicas, мөн энэ нь нэг харагдахгүй байгаа юм нэг өдөр илүү хуучин арван зургаан. Ер нь тэр байсан зочид буудал, бар гэсэн үг юу ч биш юм; эдгээр хүүхдүүд байсан шиг магадлалтай авахын тулд хуурамч ID өнөөдөр өөр юу ч байх есгүй. Нэг харах хүйтэн нүүр, тулгамдсан нүд дор урт шаргал үс, болон ихэнх хүмүүс магадгүй гэж итгэж Ay-д бүх зүйл. Сэжиг нь нэг гол бүрэлдэхүүн хэсэг нь миний мэргэжил; энэ нь хоер дахь шинж чанар хайх үнэнийг ард давхрага оршдог. Тэр дээр амралт байна, гэхдээ энэ нь чухал биш байлаа. Хангалттай бий дэлхийн хүмүүсийн хэн үзнэ үү хүсэж Ник Картер үхсэн байлгахын тулд над дээр тогтмол бөгөөд дохио авах байрлуулах.
  
  
  Түүнийх байсан Westbush хэдэн хоног амрах дараа нь дарамттай даалгавар нь Ойрхи Дорнод. Тэд байхгүй байсан, ялангуяа хүнд хэцүү харьцуулахад бусад ажлыг би хийсэн, би байхгүй байсан ч шинэ сум нүх. Харин дараа нь сар гаруй аглаг буйдад миний хэрэгтэй цас, энх тайван уулс, бүлэг хүмүүс хэзээ ч сонсоогүй дуудлага өмнө надад нэгдэв үед надад энэ нь алсын харин тансаг ski resort-д Vermont. Одоо Вероника.
  
  
  Би өдрийн ихэнх хугацааг зарцуулсан дээр цанын налуу, хаана, энэ нь биш юм ч бас хөл хөдөлгөөн ихтэй байсан тул дунд ням гараг. Эдгээр өдрүүд, би чадахгүй цанын их гэж би хүсч байна, гэхдээ би хэлбэртэй байх, мөн урт нь би гэж бүү оролд тэмцээн аваргуудын би ажиллах болно, бараг ямар ч уруу газар аварга шалгаруулах тэмцээн. Магадгүй байж бага зэрэг илүү болгоомжтой; би байна шүү дээ, зодуулж хүртэл олонтаа миний ажил л frolic нь мод, бул.
  
  
  Би хэзээ хүрсэн гол танхим нь асар том ил задгай дунд болон гуулин хөшигний дээгүүр, энэ нь байсан эелдэгхэн амьд байна. Үнэр шатаж самар mingled нь үнэртэй арьс, нойтон ноос, мөн муугаар анхилуун үнэртэй халуун ундаа гэж Dreadlocks үед хольж бар. Ихэнх хүмүүс байсан залуу сууж, эсвэл өлгөж гарч бүлгийн байхад хэдэн хосуудын давуу талыг авч, нууцыг гүн арьсан буйдан доторлогооны хана.
  
  
  The наймаачин мэндлээд намайг өөх, үргэлж инээмсэглэсэн улаан үстэй хүү. Тэр аль хэдийн миний нэрийг мэдэж байсан, тиймээс би биш гайхаж асуухад: "Сайхан өдөр, Ник?"
  
  
  "Муу биш," би хэлсэн, нэвтрэлтийн дээр доош нь өтгөн. Эхний үед би харж чадахгүй байсан youngish шаргал сууж хагас хэдэн арван сандал нь түүний back to me. Гэхдээ тэр үед сонссон миний нэр, тэр нь аажмаар эргэж тойрон, над руу хар толин тусгал нь ард Dreadlocks, дараа нь эргэн, над руу харсан.
  
  
  "Тиймээс та нар Ник." Түүний дуу хоолой байсан зөөлөн, бага зэрэг husky, мөн хэдий ч түүний залуучуудын болоогүй юм шиг сонсогдож үйлдэл. Түүнд толгой дохив, мэдээж хэрэг, болгоомжтой. Тэр ч байтугай зузаан хар цамц хүрсэн нь түүний хонго, энэ нь тодорхой байсан, тэр маш их ядарсан байсан шиг од хүмүүсийн нэг хөгжилтэй наран шарлагын газар кино. Гэхдээ би одоо ч гэсэн илүүд үзнэ үү их бага зэрэг хуучин; хөөе, магадгүй гуч, гэхдээ тэр биш маш хурдан хүртэл хамгийн сүүлийн үеийн залуу хандлага гэсэн хэдий ч, би эргэлзэж би хэзээ нэгэн цагт тэр үед нь авч. Тэр хазайсан түүний толгой ингэснээр түүний урт, урт үс унасан нэг мөрөн шиг алтан хүрхрээ. Дараа нь тэр бодсоноо толгой дохив. 'Тийм ээ. Та нар шиг харагдах Ник. Дараа нь тэр эргэж, түүний нуруун дээр намайг хараад дамжуулан пийшин дээр эгнээний өндөр windows гэдгийг хараад дээгүүр гэрэлтэж цас налуу.
  
  
  Юм, гэж би бодлоо, sipped, Dreadlocks ' дулаан чуулгын.
  
  
  Хэсэг хугацааны дараа охин нь аажмаар унасан сандал унтраах; тэр бага зэрэг өндөр байснаас тэр хараад суугаад. Тэр харлаа намайг хурдан, мөн энэ нь биш байсан хүмүүсийн нэг нь хуурамч аагим харагддаг гэдгийг залуус практик; тэр жаахан түүний доод уруул нь түүний нүд нь хараад үнэхээр дамжуулан уурхай. Тэр үед надад дөхөж ирээд, энэ нь агаар байсан хэн нэгэн зүгээр л хийсэн хүнд хэцүү шийдвэр. Тэр босож автоматаар биш , гарч эелдэг. Түүний зочид буудал нь бэлтгэгдсэн байх естой юу ч тохиолдож болох.
  
  
  "Түүний нэр нь Veronica," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  За, сайн нэр, гэж би бодлоо. тэр магадгүй өссөн бол эго нь харж байхад хуучин кино ТЕЛЕВИЗЭЭР. "Тиймээс бид бие биенээ таньж мэдэх, нэрээр нь," би хэлсэн анхааралтай. Тэр нь гараа тавьж, түүний араас эргэж, мөн тэрээр найдаж байсан тэр зөвхөн үүнийг хийж харуулах унтраах түүний luscious хөх.
  
  
  'Тийм ээ. Түүний ... би харсан та энд өмнө. Та зөвхөн нэг нь энд байгаа юм биш байгаа нь та?
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив.
  
  
  "Би тийм гэж бодсон. Түүний хүүхдүүд."
  
  
  Түүний mimmo nah хараад орж гарч их танхимд; одоо дүүрэн байсан ба дуу чимээ нэмэгдсэн. Юу нь хөгжимчин тэрээр гитар тоглож эхэлсэн. "Би бодож алхах энэ цугласан хүмүүс тавих болно төгсгөл нь таны асуудал," би инээд алдан, харж nah.
  
  
  Тэр инээмсэглэн товчхон, дараа нь chewed түүний уруул нь дахин.
  
  
  "Үгүй ээ, энэ нь Сайн ... хүн бүр энд их, бага хамаарах нь хүн бүр, би хүсэхгүй байна ..." Хөөе, энэ нь хэцүү санагдах авах цэг. Тэр үед хүрч, гараа мэл гайхав, харин тэр нь зөвхөн устгаж цоож түүний үс нь.
  
  
  Түүний эхэлсэн амрах, энэ бол зүгээр л охин байсан эрхэлж хүссэн компани хөгжилтэй, тэр байхгүй байсан. Харин үүний оронд, тэр надаас асуусан бол би гэрлэж байсан ...
  
  
  "Та гэрлэсэн байна, Ник?"
  
  
  "I don' t have the pleasure."
  
  
  "Түүний гэрлэсэн. Хэдэн сарын.'
  
  
  Түүний байх естой үзүүлсэн нь түүний гэнэтийн бэлэг.
  
  
  "Би мэднэ, би шиг харагдах нь хүүхэд, ялангуяа ахимаг насны хүмүүс..."
  
  
  Зүгээр л та нар шиг; би оролдсон биш cringe.
  
  
  "...гэхдээ би хорин нэг юм асуудал."
  
  
  За, би өвчтэй байв. "Юу гэсэн үг вэ?'
  
  
  "Та-г үзнэ үү, тэр гэрлэсэн-өө, тэр аль хэдийн байна гэж хэлсэн. Хэдэн сарын өмнө. Ээж маань дургүй байсан миний нөхөр, тэгээд тэр хүссэн миний stepfather өшиглөж гарч эго, мөн эдүгээ тэд намайг харж нягт."
  
  
  "Мөн та нар энд ганцаараа?"
  
  
  "Би үг ... энд. Зочид буудалд. Харин миний гэр бүлийн цанын lodge нөгөө талд энэ налуу." Тэр тэмдэглэв бүрхэг үед урт эгнээ цонх. "Та естой харсан нь энэ."
  
  
  Тэр толгой сэгсрэв, дараа нь зогссон. Нэг үед түүний аялал, тэр харсан урт, өндөр хана мэт санагдсан сунгах тасралтгүй хэдэн зуун ярд, мөн мод, бут эргэн тойронд байсан огтолж гэж байсан бол хорих буюу цайз. Цааш нь энэ нь, тэр харсан том байшин нь chimneys болон налуу дээвэр. Цанын гаргах, тийм ээ! Би түүнээс Вероника байсан бол зөв байшин, тэр үг mistletoe.
  
  
  "Тийм ээ, энэ бол байшин."
  
  
  "Илүү адил шоронгийн."
  
  
  Тэр толгой дохив. 'Энэ нь зөв. Тэд намайг энд авчирсан юм ... тайван. Энэ нь биш юм, бидний эд хөрөнгө; Берт - миний stepfather-тайлав эго улирал. Энэ нь ашиглаж харьяалагдах тусгай дээрэмчин, эсвэл ямар нэг зүйл, мөн тэнд байгаа бүх төрлийн дохиолол хонх, аймшигтай хавх үндэслэлээр."
  
  
  "Дуу шиг сайн газар өвөлждөг."
  
  
  "Өө, та нэг удаа орох нь энэ нь, энэ нь хөгжилтэй байдаг."
  
  
  "Харин та ганцаараа гудамжинд яг одоо."
  
  
  "За, түүний mistletoe гэсэн утгатай тэд намайг байлгах хүртэл түгжигдсэн эсвэл юу ч гэж байх шиг. Харин Ээж, Берт үргэлж гэдэгт итгэлтэй байгаа бол би найз нөхөд, хэн нэгэн энд, ялангуяа хүү минь нас, I don ' t want to алдах миний эго."
  
  
  "Яаж байна, тэд юу хийх гэж байна?" Би хурдан эргэн харж, гэхдээ би харж чадахгүй байсан хэн ч түүнийг харж, би харж болох түүний тодорхой сүүдэр. Дэмий сайн.
  
  
  'Хенри. Тэр үргэлж намайг хүлээж дахь лобби, тэр бөөн хадгалж байдаг, энд түүнийг шалгаж."
  
  
  "Хэнри," би санаа алдав. Би гэж бодож эхэлсэн энэ охин байсан нь бага зэрэг галзуу.
  
  
  "Энэ нь, мэдээж хэрэг, манай жолооч."
  
  
  'Мэдээж хэрэг. Юу юм бол тэр хардаг та надад ярьж одоо?
  
  
  "You don' t look like a man байх нь айж, Ник."
  
  
  Түүнд толгой дохив цугласан залуу хүмүүс. "Тэдний талаар ямар?" Зарим хөвгүүд байсан нэг урт үс шиг охид ч байна, зарим нь хэн болох тоглож байна регбигийн.
  
  
  "Хос би ярилцсан, мөн Хэнри намайг хараад хамт байсан. Дараа нь тэд эхэлсэн зайлсхийх me."
  
  
  "Дараа нь яах вэ?'
  
  
  "Тэгээд дараа Хенри ... би ярьж them."
  
  
  "Та pique миний сониуч зан." Тэр авахын тулд эхлээд бага зэрэг ууртай; эсвэл энэ охин гаргах хүртэл өөрийн магадлал багатай түүх, эсвэл Хэнри бол тэр юу гэж хэлсэн нь үнэн байсан.
  
  
  "Хэрэв та машин, Ник?"
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  "Байдаг л нэг бар ..." Тэр бага зэрэг уруулаа. "Д ойролцоох хот, мөн ... гэдгийг мэдэх үү би чадаагүй хаана ч харин энд бараг хоер сар?"
  
  
  "Ямар төрлийн бар?"
  
  
  "Би сонсож байсан, энэ бол хамгийн гайхалтай газар нутаг. Сайн хөгжим, хөгжилтэй хүмүүс. Та мэднэ.'
  
  
  Би түүнийг мэддэг байсан. Тэр зүгээр л тухай гэж дүгнэж охин байсан зүгээр л хүлээж аваад тэр үед харсан нүүр peeking дамжуулан үүд хаалга нь үүдний. Нүүр байсан тухай хэмжээ, өнгө нь сагсан бөмбөг. Эго хөмсөг бий тасралтгүй хар мөрөн дээгүүр нүдээ нуусан атираа нь арьс, хамар нь муруй доош уян хатан ам. Nen өмссөн цанын хүрэм, хар өмд, мөн энэ шиг харагдаж байсан хэмжээ гаргах гэж Японы sumo бөх гэж бодож байна.
  
  
  Гэнэт тэр инээмсэглэв үед Вероника, шидэгдсэн зарим Dreadlocks ' мөнгө лангуун дээр, мөн бат шүүрэн охины гар.
  
  
  "Хэрэв энэ Хенри," би хэлсэн, " энэ нь нэг хэсэг байх естой, тавилга таны гэрт дээрэмчин. Нааш ир, Вероника; I want to see this бар! '
  
  
  Бид дөхөж хаалга, Хэнри багасч нүдээ босгосон хоерын хар хөмсөг. Veronica нуух гэж оролдсон миний ард. Хэнри хараад эргэлзэж, мөн түүний зөөлөн уруул нүүсэн шиг хос баяртай хорхойн. Эго-ийн асар их бие дүүрэн үүд хаалга, гэхдээ бид дөхөж Licks, тэр ухралтын.
  
  
  "Энгийн" би баяртайгаар хэлсэн.
  
  
  Эго-ийн зүүн нүд над руу эргэж охин. "Miss Вероника ..." тэр эхлэв,, эго-ын дуу хоолой болсон утгагүй, насанд аюултай.
  
  
  "Энэ бүх эрх," эго тасалдсан. "Тэр нь надтай хамт."
  
  
  Энэ нь боломжгүй байсан өнгөрөх mimmo, гэхдээ би явсаар.
  
  
  Хэнри болсон бас нэг алхам буцаж, дараа нь braced өөрөө. Би байсан талаар сонирхож хамаагүй тэр явж, олон нийтийн газар, тэр найдаж байсан байх ч хамаагүй. Магадгүй энэ нь илүү байсан юм хүүхэд шиг намайг, харин би дургүй хүмүүсийг айлгах хүүхдүүд.
  
  
  Veronica хэлсэн нь, " Хэл Mama Берт би гэртээ байх болно шөнө дунд, Хенри." Түүний дуу хоолой байсан нь ая бардам эрх мэдэл гэж ихэвчлэн annoys намайг, харин би бага зэрэг бахархаж түүнийг эсэргүүцсэн emu.
  
  
  Хэнри над руу хараад, мэдээж юу хийхээ мэдэхгүй. Би тусалсан Em хийж, түүний шийдвэр гаргасан зөөлөн дээр гараа тавьж, түүний шар айраг баррель хэлбэртэй бие, тулж доош нь маш хэцүү гэдгийг бид өнгөрч болох. Тэр биш үү эсэргүүцэж байсан бөгөөд жаахан сэтгэл гонсойлгосон явдал, харин харагдах түүний эго нүд амласан "дараа нь". Бид алхаж хурдан дамжуулан лобби нь өргөн нумарсан саравчны. Энэ нь бүрэн харанхуй одоо ч өндөр нуман чийдэн асдаг шөнө. Бид хийсэн бидний арга замаар цас асфальт машины зогсоол болон энэ тоглоомыг тоглож, миний хөх түрээсийн Ford. Veronica юу ч хэлж чадахгүй байсан би хүртэл эхэлсэн хөдөлгүүрийн.
  
  
  .'Сайн байна уу! тэр хэлсэн аяархан инээв. "Би ямар ч ойлголтгүй байсан mistletoe юу Хэнри гэж байгаа юм хийж байна!"
  
  
  "Та бодож байсан гэж бөмбөг тоглох надад өмнө нь эдгээр бүх хүмүүс?"
  
  
  Тэр мөрөө хавчаад эхэлсэн rummaging нь түүний том арьсан мөрөн баг. "Хэрэв та тамхины for me?" гэж тэр асуув.
  
  
  Би өгсөн хөөе, нэг нь миний эргэн тойронд тусгай алт-зохистой харьцааны шалгуур тамхи, болон түүний нүд нь улам нэмэгдэв хараад тэр энэ.
  
  
  "Ямар брэнд нь энэ вэ?" гэж тэр асуув.
  
  
  Тэр үүнийг нээж чагнаж хянах самбар нь түүний хөнгөн. "Тэд хийсэн байна Турк, ямар ч брэндийн."
  
  
  Би явж байхад нь доош нь нарийн улсын зам, би анзаарсан түүний нүд нь харж байсан надад бол тэр зүгээр л ойлгосон тэр юу болж байсан руу өөрийгөө. Миний хар үс нь бага зэрэг хэт удаан, учир нь би зав хасах - миний нимгэн царай, би харж болох бараг хөнөөлтэй тодорхой гэрэл нөхцөл, миний том гараа харуулах тэмдэг маань тоо томшгүй олон тулалдаанд. Түүнийх биш юм, ялангуяа өндөр өнөөгийн стандартаар - дээш таван фут есөн инч - харин энэ тухай бүх л юм, булчин, ялангуяа зэвсэг, мөрөн, мөн энэ нь харуулж байна. Би гайхаж байсан үед охин миний хажууд байсан гэж зарлах тэр өөрчлөгдсөн нь түүний оюун ухаан.
  
  
  "Юу нэртэй энэ бар?"
  
  
  "Сайхан галзуу," гэдэгт би итгэдэг энэ нөгөө талд хот." Түүний дуу тайван байсан; магадгүй тэр байсан дутуу түүнийг дахин.
  
  
  Замын шарх хэдэн миль хооронд өндөр snowdrifts; бид харж чадахгүй байсан бусад замын хөдөлгөөний хүртэл бид байсан нь шулуун шугам, дараа нь би харсан гэрэл миний толь байдаг. Тэр инээмсэглэн өөрийгөө болон удааширсан. Машин нь бидний ард, бас.
  
  
  'Хэнри? Би гэж асуухад охин нь зааж, миний эрхий миний мөрөн дээгүүр.
  
  
  Вероника, эргэн тойрноо харлаа. "Би харж чадахгүй бол түүний эго."
  
  
  "Энэ бол том машин. Ямар машин байна уу?
  
  
  "Би бодож байна тэр жолоодох Bentley өнөөдөр."
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. 'Үнэндээ. Мөн тэрээр won ' t let you гарч түүний өмнө тэр?
  
  
  "Магадгүй юм. Тэр санаа алдав. "Аа, авах захиалга."
  
  
  Би инээж байсан. 'Тайвширч. Юу болох нь энэ вэ?'
  
  
  Тэр ч хэлээгүй, гэхдээ би харж болох түүний хатгаж түүний уруул нь дахин.
  
  
  Энэ нь жижиг хот, төв байсан хүнгүй, хар, хэдэн дэлгүүр, хэд хэдэн сүм, хуучин цагаан модон байшин гэсэн чимээгүй зогсож эргэн тойрон цасаар хучигдсан парк. Бид явлаа дамжуулан парк болон дээр хэвтсэн жижиг хөгжилтэй хянах. Тэнд байсан хоер гар ресторан нь зочид буудлын нэг хуушуурын дэлгүүр болон жижиг tavern нь эгнээний фургон зогсоол өмнө энэ нь; даяар гудамж, багц-аас гадна бусад барилга, байсан Сайхан Галзуу, бүртгэлийн бүхээгийн нь exaggeratedly цэцэрлэг загварын том тэмдэг гаруй хаалга.
  
  
  Бид гарч ирээд, Вероника эргэж харав. Энэ headlight явсан одоо ч би итгэлтэй байсан Хенри байсан хаа нэгтээ бидний ард талд зогсож зам нь гэрэл унтраах.
  
  
  Бид орж ирсэн дамжуулан зузаан хаалга, thunder урт үстэй рок хамтлаг дөрвөн намайг цохих нь чих. Дотоод дүүрэн байлаа, утаатай, мөн dimly асдаг лаа шатаж буй мод. Нэг зөөгч нь мини юбка, ногоон усанд орох костюм, бараг ил тод цамц биднийг удирдан хүснэгт авч бидний захиалга. Тусгай энд халуун байсан cider нь Jack Daniels, миний бодол их байсан. Veronica тохиролцсон absently; тэр төвлөрсөн дээр нь хөгжим нь шил маягийн харагдах түүний нүд.
  
  
  Түүний мэдээж эсрэг юу ч rock; эд анги энэ нь маш дэмий сайн, хэрэв та сонсож шүлгийн зарим дуу, та хүлээн зөвшөөрөх естой гэж эдгээр залуу судлаачид маш их байна гэж хэлэх нь, тэд үүнийг хийх урам зориг. Гэхдээ энд нэг өрөөнд байсан хэт жижиг, хэт халуун гал болон олны хөл хөдөлгөөн ихтэй энэ дуу чимээний түвшин.
  
  
  Би гайхаж юу эдгээр бүх хүмүүс бидний эргэн тойронд байж болох тухай ярьж, учир нь тэд чадахгүй, бие биенээ ойлгохгүй.
  
  
  Түүний нэг нүд нь өдөр, хүссэн Хенри. Тэр нь байхгүй байсан гарч ирэх бөгөөд намайг гайхсан; би байсан хүлээгдэж буй түүнийг харж, бидэнд.
  
  
  Хэсэг хугацааны дараа, тэр шалтаг өөрөө гүйж эрэгтэйчүүдийн өрөө нөгөө талд хөгжим үе шат. Би бооцоо гэдгийг бол би сэтгэгдэл Вероника ганцаараа хэдэн минут, тэр маш хурдан татах цугласан фенүүд. Тэр ч байтугай энэ өрөөнд дүүрэн гое сайхан охид, тэр нь зогсож байсан.
  
  
  Би биш байсан алдаатай; би буцаж ирэхэд, тэнд байсан хоер залуу түүний эргэн тойронд. Veronica биш үү дэмж их, харин би гэж хэлж болох юм, тэр чангарсан нь анхаарал татаж байна.
  
  
  Тэр надад танилцуулсан хөвгүүд - ihk ойлгоогүй байсан түүний, гэхдээ энэ нь чухал биш. ИХ гэж асуухад нь доош сууж,, мөн тэд энэ тоглоомыг тоглож. Тэд аль аль нь урт үстэй байсан; нэг байсан сахалтай, бусад нь байхгүй байсан гэж би бодож мэдэрч байгаа нь beardless хүү орчим зочид буудал. Тэр нь ч зөв байсан юм.
  
  
  Тэр надаас асуув. "You' re оршин сууж Westbush, тийм үү?"
  
  
  Би түүнд хэлсэн юм.
  
  
  "Хөөе, хүүхэд, та дэмий сайн skier. Мэргэжлийн?
  
  
  За, би заримдаа боддог тааламжтай ч би эсэргүүцэх үзээрэй. "Үгүй," гэж би хэллээ. "Би зүгээр л амарч байна."
  
  
  Рок хамтлаг зогсоод, аль түр хийсэн яриа илүү тэвчиж. Хэдэн минутын дараа, хоер охид нэгдэж ану, аль аль нь залуу, хувцастай стандарт костюм дээр бүх жинсэн өмд, fringed арьс шир. Дараа нь залуус мэддэг, сайн гарч ирсэн, мөн хөгжим тоглож эхэлсэн нь дахин, бид байсан найман хүн энэ тоглоомыг тоглож хоер сандал дээр хийсэн хамтдаа. Veronica ярилцлаа бусадтай мэтээр хуучин найз нөхөд, гэвч тэр надад хадгалагдаж ярьж байна. Би эргэж харан, тайван, хариулсан байхад хэн нэгний хэлсэн ямар нэг зүйл надад байна. Би бодсон тэд сайн байсан залуу хүмүүс. Тэд байхгүй байсан утаа юунаас ч илүү хүчтэй Тэмээ, мөн мэдээж тэд чадахгүй байсан оюун ухаан түүнд байгаа ууган.
  
  
  Цаг хугацаа хурдан өнгөрч, би хүлээн зөвшөөрөх естой гэж би маш хөгжилтэй байсан. Нэг бол Хенри ч мартсан харагдах нь түүний үүдний. Нэг өдөр, би хараад миний үзэх. Энэ нь байсан арван нэгэн цагийн, тэр бодсон бол тэр дуудах естой Вероника анхаарлыг энэ. Гэхдээ би шийдсэн байх; I didn ' t want to act creepy болон түүнийг чирж хол түүний шинэ фэнүүд. Хэдэн минутын дараа, тэр эзэмдсэн ханцуй миний цамц болон хараад цаг өөрөө.
  
  
  "Нааш ир," тэр аяархан хэлэв; тэр маш ойрхон байдгийг би сонсож болох түүний тодорхой, түүний мөрөн дарагдсан халуун дотноор миний эсрэг. Тэр инээд алдан хараад хөөе нүд. Тэр намайг үнсэж хөнгөн хуумгай, харин нь гарцаагүй амлалт.
  
  
  Бид гарч байсан нь яруу хүйтэн, тэр ирээд хүртэл дараагийн Ford. "Хаана байна?'
  
  
  "Эхлэл гэж би бодож байна." Тэр хэлсэн байна, энэ нь хайнга, харин тодорхой харамсаж байна.
  
  
  Би эргэн тойрноо харлаа. Хэнри биш мэлмийд, гэвч тэр одоо ч гэсэн мэдээж тэр хаа нэгтээ ойрхон.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Би бол юу авах боломж салахыг таны сүүдэр?"
  
  
  "Юу тэгээд? Тэр миний хажууд сууж байсан, хараад надад нэгэн адил нээлттэй, luscious уруул.
  
  
  "Бид чадах явж, хаа нэгтээ ... гэртээ байхгүй."
  
  
  Тэр үнсэж гэхэд ee, хийх гэж оролдож энэ нь хялбар байдаг, харин түүний уруул нь нээгдэж, түүний хэл унасан болгон миний ам, тоглох нь миний хэл.
  
  
  Шиг "хаана?" тэр шивнэлээ.
  
  
  "За, би өрөөнд нь харах сайхан."
  
  
  Тэр түүний толгой сэгсрэв. "Бид явж чадахгүй байна; Хэнри олох болно, бидэнд."
  
  
  Мэдээж хэрэг, тэр нь ч зөв байсан юм. Гэхдээ түүний бие нь дарагдсан эсрэг уурхайн болон түүний гар миний хүзүүгээр ороосон, би биш байсан гэж үзье Cinderella гэртээ харьж.
  
  
  Би доошоо харлаа зам, мэдрэмж илүү урам илүү байсан хэзээ нэгэн цагт мэдэрсэн нь ferret намайг өсвөр насны хүүхэд байхад. "Магадгүй бид алдах болно him."
  
  
  ', Дараа нь?'
  
  
  Түүнийх, тэр мөрөө хавчив. "Бид ашиглах боломжтой байх болно машин биш жолоодох нь энэ."
  
  
  Тэр инээв mischievously, мөн энэ нь үзэл бодлоо илэрхийлэх, түүний нүүрэн дээр, тэр харагдахгүй байгаа юм шиг арван зургаан настай дахиж.
  
  
  I didn ' t know зам, мэдээж, гэхдээ миний гэрэл машины өвлийн дугуй замаар явж мушгин гуйвуулдаг болон хувирна нь илүү maneuverability илүү том Bentley. Нэн даруй дараа нь эргүүлээд, Brylev хувирсан мод-доторлогоотой alley ба үүнийг идэвхгүй болсон. Мөн хормын дараа Хенри байсан нь үнэндээ жолооны Bentley. Удалгүй тэрээр өнгөрсөн mimmo, Вероника намайг тэвэрч.
  
  
  "Доош нь тайвшруулж," би хэлсэн, зөөлөн тулж түүнийг хол. Би дээр гаргаж ирээд гол зам туулан буцаж арга барил байсан гэж хүртэл би харсан өөр улс зам. Тэнд байсан ямар ч snowplow явж, харин би харсан хоер зэрэгцээ мөр цас. Тэр тэднийг дагаж огцом нугалах, дараа нь энэ нь, мөн зогссон дагуу мод. Бид байсан нь бага энгэрт нь moonlit харах том цагаан нуга нь тасархай замуудыг зэрлэг амьтан. "Дуу одоо," гэж би хэллээ.
  
  
  Би тэр даруй сэжигтэй, тэр өмссөн байсан ч дор зузаан цамц. Түүний хөхний толгой ирсэн амьд дээр минь хүрч, тэр writhed яг миний хажууд, еолж хашгирч аяархан. Түүний амнаас байсан дээр миний хүзүү; түүний хөл байсан дарагдсан эсрэг уурхай. "Энэ естой байхгүй юу," гэж тэр muttered. Энэ нь зөвхөн байсан юм их хожим нь үнэн гэсэн утга эдгээр үгсийг төржээ би. Хувь хүний, би илүүд үздэг түүний том ор хаалттай хаалга, гэхдээ би хийх естой байсан ихэнх нь энэ. Veronica байсан шаардлага, чадварлаг, мөн бол бид хүссэн суудал, түүний уруул, гар завгүй байлаа бүхий л төрлийн зүйлсийг нь цахилгаан товч. In the moonlight, түүний арьс байсан цайвар, гялалзагч гэрэл, мөн түүний хөх тавьсан над руу. I don ' t know how хөөе чадсан салахыг түүний хатуу цанын өмд, гэвч тэр үү,, дараа нь тэр миний өвөр дээр суугаад түүнтэй хамт хөл давхцуулж дээр миний мөрөн. Энэ нь юу болсон тухай маш хурдан - гүн, хүчтэй хаягдсан нь, эргэдэг түүний хонго нь, jerking түүний бие доош байна. Тэр шидэж түүний толгой эргэж, нүдээ хаасан, мөн амаа чимээгүй хашгирааныг хөөрөл. Тэр үед ирсэн, тэр moaned урт, cunningly болон дарагдсан хумсанд миний хүзүү. Дараа нь тэр let her go, бас, мөн Вероника moaned дахин, "Өө ... өө ... өө..."
  
  
  Тэр бараг demure болон холын гэж тэр хувцастай дахин. 'What time is it now?'Энэ юу вэ?' гэж асуулаа яаран явдаг.
  
  
  Тэр хараад түүний үзэх. "Хэдэн минут өнгөрсөн арван хоер."
  
  
  "Бурхан минь, та намайг авч гэр." Тэр цахилгааныг татав хүртэл түүний stretchy өмд, татаж цамц нь түүний дээр дарга.
  
  
  "Бүх эрх, Cinderella," би хэлэв. Шударга байх, би бага зэрэг сэтгэл дундуур байлаа: би байхгүй бол энэ мэт байдал, баярлалаа, ma ' am, тэр ч байтугай нэг зогсоол.
  
  
  Харин Вероника чадахгүй байсан ч гэсэн асуух тамхины. Хэрэв нөхөр нь эргэж тойрон, тэр frowned дахь асуудал, мөн илэрхийлэл биш үү өөрчлөх хүртэл бид хүрсэн гарах хүргэсэн түүний stepfather-ийн түрээсийн байранд.
  
  
  "Магадгүй энэ нь илүү сайн байх болно, хэрэв та намайг авч гарч энд," тэр хэлэв. Тэр ч хэлээгүй; тэр нь бага зэрэг уурлаж өөрийгөө их тэр хамт байсан Nah. Түүний зүгээр л явсан.
  
  
  Дараагийн өндөр төмөр хашаа groans байсан юм бэ л гэж нэрлэгдэх болно гэж gatehouse. Хүн нь үслэг эдлэл цув байсан өмнө зогсож, түүнд болон түүний shotgun байсан нь тодорхой харагдаж байна. Мөн тэнд байсан нь Bentley зогсоол унтраах талд.
  
  
  Veronica миний гарыг шүүрэн. "Биш, үүрд, Ник ..."
  
  
  "Би зүгээр л та нарыг авч гэр, зөгийн бал."
  
  
  "Уучлаарай," тэр бувтнасан.
  
  
  Түүнийг хараад nah. 'Яагаад?'
  
  
  "Учир нь тэр вэ, би үүнийг хийсэн ... тэгээд яаран."
  
  
  ', Бас? Би асуусан нь мөрөө хавчаад гарлаа.
  
  
  "Энэ галзуугийн шөнө дунд, та нар мэднэ."
  
  
  "Үгүй ээ, би олж харахгүй гэж түүнд зориулсан." "Би удааширсан.
  
  
  "Сонсох, эцэг эх минь... би гэсэн үг, тэд намайг гарч, харин бид гэрээ шийдсэн... За, тэр байх естой гэр шөнө дунд. Ойлгож байна уу?'
  
  
  "Би бодож байсан хорин нэг." Байсан бол sarcasm миний дуу хоолой, энэ нь байсан, учир нь би биш байсан гэж оролдож таслан зогсоох миний эго.
  
  
  Nah байсан decency үүнийг жил бүр. "За, энэ бүр яг үнэн биш. Би илүү адил арван есөн болон ... Захиалга авч, энэ нь! Тэд илүү их эсвэл бага хамгаалалтын надад. Би гэсэн үг, тэд хийсэн гэж сэтгэцийн эмч нар хэлж би биш үнэхээр чадварлаг, та мэдэх үү? Хэрэв би хийж чадахгүй бол тэд юу гэж хэлж, тэд тавьж болно намайг шоронд again."
  
  
  'Is it?'
  
  
  "Би гэсэн үг биш юм гэж хэлж байна." Тэр аяархан ярьсан. "Би байрлуулсан байсан энэ байшин, тэгээд дараа нь... дараа цуцлалт. Ямар ч шалтгаан байсан л хэрэгтэй. Түүний...
  
  
  .. The Bentley-ийн хаалга хаав нь муу ерын slam. Хэнри хүртэл явж, миний машин шиг том уул.
  
  
  Veronica нээсэн талын хаалга, дараа нь тавьлаа талд, хурдан гацсан түүний хэл миний чих. "I' ll call you маргааш," гэж тэр шивнэлээ, болон үлдсэн байна.
  
  
  Түүнийх байсан тухай гарч, бас, харин Хенри эсрэг тавьлаа, миний хаалга, түүний нүүр унаж дамжуулан нээлттэй цонх шиг overripe сар.
  
  
  "Та арван секунд орчим эргэж алга," гэж тэр croaked.
  
  
  Дор ямар нэгэн өөр нөхцөл байдал, тэр нь байх болно яаран эргэн тойронд машины эсэргүүцсэн emu авах, намайг орхи. Гэхдээ би харж болох Вероника аль хэдийн сууж submissively арын the Bentley, мөн харуул нь үслэг хүрэм гарч ирсэн нь надад буу бэлэн болсон байна.
  
  
  Би гэж бодож болох юм, зохицуулах, тэдний аль аль нь; арга замаар, энэ бол миний ажил. Гэвч энэ нь тийм биш байсан шиг санагдаж байсан их цэг эхлэх тэмцэх гаруй галзуу баян охин магадгүй байх болно оролцож орон нутгийн цагдаа-учир нь хэрэв түүний байсан тэмцэх эдгээр хоер, тэнд байсан байж магадгүй байна ослын үед бид хийж байсан. Хэнри дэндүү том зохицуулахын тулд ямар ч хүргэх үхлийн цохилтод тэр үнэхээр сайн байсан үед, мөн хол тэр санаа нь зовж байсан, хэн ч намайг дайрч with a shotgun байсан нь бас хувь тавилан.
  
  
  Тэгээд тэр хаалттай цонх, тэдний өмнө ferret хүртэл энэ аварга том байсан алхам буцаж, урвуу машин эхлэх signposts. Гэхдээ тэр зогссон үед, урагшлах, тэр сонссон хуурай инээв байгаа бололтой ирсэн явлаа нь Bentley. Энэ нь тийм биш юм Вероника; энэ нь байсан нь тодорхой эрэгтэй дуу. Тэгээд дараа нь тэр нь сонссон түүний үглэх нэг дуу дууссан бөгөөд unmistakably гэсэн үг нь "Ник Картер."
  
  
  Би дургүй байсан энэ үед бүх. Д Westbush, тэр ашиглаж байсан нь түүний жинхэнэ овог. Би хэзээ ч үүнийг хийх үед би амралтаараа.
  
  
  Хоер дахь бүлэг
  
  
  Тэр төлөвлөсөн эргэж Вашингтон дараагийн өдөр нь, гэхдээ тэр биш байсан юм хийх гэж байгаа нь энэ. Тийм үед Вероника чадаагүй дуудлага, энэ нь хэцүү биш байсан юм ярих нь өөрөө оршин сууж руу нь бага зэрэг урт. Миний хоер дахь өдөр - одоо ч гэсэн хүлээж дуудлага-би байсан бараг орхигдсон үүдний licks орой гэхэд.
  
  
  "Гэдгийг хангалттай өнөөдөр?" Dreadlocks надаас асуув.
  
  
  'Тийм ээ. Тэр absently sipped, түүний дулаан чуулгын болон хараад үүдний хаалга. Эцэст нь, би ойлгосон юм залуу наймаачин харж байсан надад бодож, шийдсэн гэж би естой тоглох нь миний нэг хэсэг нь аль аль нь арга замыг. "Өө охин," би эхлэв.
  
  
  Dreadlocks толгой дохиж, инээмсэглэн. "Тэр шаргал?"
  
  
  'Тийм ээ. Тэр вэ энд ирэх нь олонтаа?"
  
  
  "Би харсан энэ нь хэд хэдэн удаа. Биш сүүлийн хэдэн өдөр.
  
  
  "Гэхдээ бэ тэр үнэхээр ирэх үү?" Өмнө нь би түүнийг нь уулзаж?
  
  
  "Бурхан минь, үгүй. Түүний зөвхөн түүнийг хараад хэдхэн жилийн өмнө шөнө."
  
  
  Тэр түүн рүү инээмсэглэн. "Үгүй бол, миний бодлоор тэр та анзаарсан байх."
  
  
  "За, та юу мэдэх, Ник."
  
  
  "Би бодсон тэр энд ирсэн нэг сар орчим."
  
  
  Dreadlocks толгой сэгсрэв emphatically. 'Үгүй ээ, энэ нь тийм биш юм шиг. Хоер, магадгүй гурван хоног хүртэл өмнөх өдөр нь өчигдөр. Хэрхэн d явах?"'
  
  
  Би ч хэлээгүй. Тэр мэдээгүй байсан гэдгийг аль аль нь. Тэр зүгээр л инээд алдан, шүүрэн миний хоосон оффис болгохын тулд өөр нэг ундаа.
  
  
  Хэсэг хугацааны дараа, эрт орой, түүнийх байсан, түүний өрөөнд хүссэн хамгийн сайн зам Бостон нисэх онгоцны буудал, хаана түүнийх болох шилжүүлэх Вашингтон байхад утас дуугарав.
  
  
  Би үүнийг мэдэж байсан Вероника ч өмнө би аваад утас. 'Сайн байна уу?'
  
  
  'Хоч? Түүний дуу хоолой байсан хурцдаад болон бага.
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  "Би та нарын тусламж хэрэгтэй."
  
  
  "Тэр сайн, зөгийн бал."
  
  
  "Би үг, би та нарын тусламж хэрэгтэй ..."
  
  
  "Та мэдэх тэр хаана байна."
  
  
  "Та ойлгохгүй байна!' Хөөе, би чадсан sob ч өсгөх миний дуу хоолой.
  
  
  "Дараа нь надад тайлбарлаж." Түүнийх байсан мөн ее-ийн зочид буудал, гэхдээ хүсэхгүй байгаа юм бэ, үүнийг харуулж байна.
  
  
  "Тэд цуглуулах, мөн ... өө, Ник, надад туслаач!"
  
  
  "Ямар хүндрэл?"
  
  
  "Хараач, хэрэв би авч чадахгүй бол энд гарч өнөө орой, тэд хийх болно, энэ нь дахин. Тэд түгжих надад хүртэл! Өө, Ник, энд намайг авах өмнө тэд юу хийж... -
  
  
  Түүний дуу хоолой байсан тусгаарлагдах замаар шийдвэрлэх уу утас.
  
  
  Би дахин бодож байв гэж би өлгөж. Утасны компани тайрах бидэнд унтраах; энэ нь хэн нэгэн байсан тэр байшин цаана өндөр хана.
  
  
  Би эргэлзсэн хэдэн минут, гэхдээ би үнэхээр чадахгүй байсан ч эргэлзээгүй би юу гэж байгаа юм байна. Хатагтай хэрэгтэй биш яг миний мэргэжил, гэхдээ энэ нь нэг нь надад илүү түүний зочид буудал. Хэдэн секундын дараа Хюго ирээд, энэ нь эргэн тойронд гарч түүний чемоданыг болон sheathed үхлийн хурц stiletto дээр гараа. Дараа нь ирсэн Wilhelmina, миний Luger нь гэрэл мөрөн holster. Энэ нь тийм биш байсан товойсон дор nylon хүрэм тэр байсан хугацаанд зүүж түүний цамц. Энэ нь бараг боломжгүй гэж би хэрэгтэй ч эдгээр хоер зэвсэг, харин би гэж байсан авч энэ охиныг гэрээс нь, энэ нь байсан тэнэг биш бэлтгэх нь хамгийн муу.
  
  
  Орой skiers цуглуулсан өндөр сүнсний дээр нам дор тал нь налуу. Би авч chairlift дээд хоердугаар давхарт, дээрх гэрэлтэй буух. Ямар ч байсан нэг өөр; цас туссан байлаа аяархан дор намайг хажуугаар. Тэр ирээд хар ноос маск нь нүх, нүд нь RTA дээр түүний толгой. Магадгүй цагаан маск болно, илүү сайн байх байсан, гэвч энэ нь тийм биш юм ямар нэг зүйл Stahl хайж байсан. Түүнээс гадна, би эргэлзэж би ч гэсэн дамжуулан slip өргөн талбар цас миний өнгөлөн далдлах байгаа ч анзаарсан байна, хажуугаар, эхэлж тулд гаслах байшингийн эргэн тойронд.
  
  
  Тэр бууж, түүний ажлын арга зүүн гаргах нь удаан, болгоомжтой зохицуулагдах хувирна хүртэл тэр хана цохих. Тэр үлдээд мод хараад энэ газар. Доор хол байсан нь хаалга болон урд гэрт нь зогсож байсан нь харуул, хэн хадгалж гараа гарч дулаан байлгах. Тэнд байсан ямар ч арга зам нь мэдэж байсан бол бусад sentries ханан дээр, эсвэл биш юм, тиймээс тэр нь байхгүй байсан ч гэсэн үзээрэй. Өөр арга зам байхгүй байсан нь ямар ч эргэлзээгүй цахилгаан дохиолол, би цаг хугацаа байхгүй байсан мөрдөн шалгах энэ нь дарсны сайтар.
  
  
  Харж дараа нь хагас цаг, би гэсэн дүгнэлтэнд хүрсэн байсан нь зөвхөн нэг харуул үед хаалга; тэр нь байхгүй байсан юм шиг ярьсан Hema, надад, мөн тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг машин хаана ч байсан.
  
  
  Тулж хэцүү нь түүний клуб, тэр бууж зөөлөн налуу. Гарч ирж байгаа мод, тэр өргөж түүний цана, гараа даллан, зөвшөөрөх гарч аяархан уйлж. Би найдаж байсан үүсгэх амжилттай дуураймал нь skier алдсан хяналтын түүний хөдөлгөөн. Тэр унасан бүдэрсэн руу brig. Дараа нь тэр цувисан энэ хүртэл, иймээс алдаж, түүний үлдэгдэл, мөн өөрийгөө шидсэн болгон нь илэрхий гаслах. Зүгээр л өмнө би тэнд, би swerved энэ жаахан тийм мөргөлдөөн биш юм шиг муу юм шиг харагддаг. Тэр унасан, jerking түүний хөл helplessly, хашгирч:
  
  
  "Бурхан минь, Бурхан минь, Бурхан минь!"
  
  
  Дараа нь тэр угаас санаа алдаж, чангаар тэмцэж босож, мөн дахин буурчээ. 'Намайг тодорхойлдог!' Тэр moaned faintly. Тус харуул намайг анзаарсан. Буу нь бэлэн, тэр хэд хэдэн арга хэмжээ авч над руу, дараа нь эргэлзсэн.
  
  
  Тэр moaned дахин.
  
  
  Тус харуул raced над руу цас. Би тавих нь ч, түүнийг хүлээж надад ирэх. Энэ нь чухал байсан юм олж мэдэх юм бол тэр үнэхээр ганцаараа. Харин би биш юм шиг санагдаж байсан талаар анхаарал халамж тавих нь эго. Тэр очлоо, зогссон, бүү буу зүүх нь гараа.
  
  
  "Та зүгээр үү, хүн?"
  
  
  Энэ тэнэг дарсны, харин тэр хариуд нь түүнд.
  
  
  "Миний бодлоор би хугалсан миний шагай," gritted түүний шүд. "Өө, тийм үү?'
  
  
  "Хэрэв та нар надад тусалж чадах хүртэл ..." Түүний дуу хоолой нь бололтой гэж арчаагүй энэ нь байж болох юм.
  
  
  Тус харуул толгой сэгсрэв. "Би биш, эмч хүн."
  
  
  "За, та нар сэтгэгдэл надад санал өгөх энэ мэт?"
  
  
  Тэр эргэлзэж байна. "Та байх естой цана энд хүн. Энэ нь цанын налуу."
  
  
  "Хэрэв би мэдээгүй! Би зүгээр л хадгалж чадахгүй байна хүмүүс дэмий цана, зөв чиглэлд явж байна."
  
  
  "За ..." Нь харуул хандсан Licks.
  
  
  "Та дуудлага цанын lodge?" Би түүнээс pleadingly. 'Зочид буудал? Тиймээс болно эмчид ирэх вэ?
  
  
  "Би та нарт туслах болно хүртэл, хүн, гэхдээ би чадахгүй нь танд гар утас." Тэр дугуйг түүний толгой руу brig. "Ямар ч утас, зүгээр л нэг холболт байшин."
  
  
  Бүх эрх, тэрээр хэлсэн нь, мөн гараа зохион байгуулж. Тэр бүү emu татахуйц миний бугуйн, дараа нь шүүрэн авч, эго болон ирээд намайг урагш нь, дээш нь миний дарга. Тэр цувисан, энэ нь, болсон, мөн дээр газардсан emu-ийн цээж. Өмнө нь тэр мэдэж байсан, юу болж байсан, түүний буу байсан шүүрч гарч Эго-ийн гарт дарагдсан эсрэг эго-ийн чих.
  
  
  "Нэг дуу, нэг хөдөлгөөн, "би growled, мөн тэд хэрэгтэй болно явж New Hampshire олохын тулд бусад хагас your head." Тэр хөдлөхгүй байх юм бэ, харин тэр чичирч байсан дор миний өвдөг шиг зууж туулай.
  
  
  'Хашаа. Хэрхэн энэ нь нээлттэй? '
  
  
  Тэр хэлсэн байна, ба үед эго цухуйх нь түүнд буу баррель, тэр тайлбарлажээ дохиолол унтраах явдаг бол хоер түлхүүрүүдийг биш болсон нь зөв дарааллаар нь. Тэр авч түлхүүр гарч түүний эго халаасны зөвшөөрөх em авах хүртэл. Хамт бүрээс Эго-ийн үслэг дээл, нэг талаас, тэр strode нь энэ хаалга. Би хараад утас brig, шийдсэн хүрч болохгүй эго; хэрэв би ирээд эго дамжуулан хана, түгшүүрийн сонсогдож байж болох юм ...
  
  
  Цахилгааны утас гүйж хаалгаар ийн цоож; их хэлсэн харуул нээх. Тэр эргэлзсэн, гэхдээ тэр үед түүнд өгсөн emu түүний хуруугаа хүргэж, тэр эргэж түлхүүрийг зөв дарааллаар. Дараа нь тэр байг тулгаа түүний буу газар дээр түүний гавлын яс, чирэгдэж болгон түүнийг харуулын байр, унасан дамжуулан нээлттэй хаалга.
  
  
  Замын шарх дамжуулан өтгөн өндөр нарс мод хааж гарах сар. Цас цэвэрлэж байсан нь хол болохоор, бетон хавтангийн тэдний үе мөчний дүүрэн tar байсан нь харагдаж байна. Тэр явж анхааралтай хүртэл driveway, хөтлөх түүний нүд нь дээр холын гэрэл том байшин. Тэр санаж юу Вероника байсан тухай хэлсэн "муухай хавх," мөн эсэргүүцэж хүсэл нугас руу сүүдэр дээр аль нэг талд нь байна. Тэгээд дараа нь driveway нурсан доор надад.
  
  
  Өнгөрсөн зүйл гэж та нар бодож байна учир нь их хэмжээний бетон нулимж унаж дагуу та нар шиг дүүжин мөр, гэхдээ энэ нь байсан. Тэр гэнэт унасан руу талбай-blackness, барьж чадахгүй өөрийгөө ямар нэгэн байдлаар.
  
  
  Тэнд байсан ямар ч гэрэл л, зөвхөн хүйтэн dampness миний эргэн тойронд. Тэр хүрч болон мэдэрч чулуу өөрийн тал. Энэ нь өргөн туннель, шал байсан бохир миний хөл дор. Хаа нэгтээ өмнө нь намайг тэнд байсан нь байнгын, өндөр давтамжтай дуу. Явсан чиглэлд дуу; гэж байсан миний хийж чадах зүйл.
  
  
  Шавар, эсвэл ямар нэгэн зүйл шиг энэ хүртэл байсан миний шагай үед би болсон хоер үзүүрийг туннель. Тэнд байсан trapdoor өмнө надад хүрээлэгдсэн зузаан банз. I didn ' t үзээрэй энэ нь нээлттэй. Би итгэлтэй байсан хэн нэгэн ирээд намайг харж жил бүр.
  
  
  Таг болсон нь урт удаан цаг хугацаа нээлттэй. Үүний зэрэгцээ, тэр буцаж туннель, тонгойж нийт харанхуй, аль аль нь арга замыг хайж. Хэн ч ойртож байна талаас нурсан бетон хавтан, тиймээс би үзэхэд энэ нь харуул ажил үйлчлэх тал.
  
  
  Дараа нь тэнд байсан Сергей. Олс, шат led доош дамжуулан нээлттэй таг.
  
  
  Үед түүний carapace эхэлсэн буурсан энэ зугтах зам, би байсан Wilhelmina миний гарт. Би харж чадахгүй, ямар ч царай дамжуулан нүх, гэхдээ би бэлэн байсан гөлөг юу ч гэж гарч ирсэн.
  
  
  Би байсан хэцүү цаг хүртэл авч байна, учир нь би хадгалж байсан Luger бэлэн, мөн хамгийн эхний зүйл бол би харсан байсан Veronica-ын нүүр царай. Тэр инээж байсан.
  
  
  Тэгээд тэр харсан хүн хажууд зогсож түүний хэн байсан юм инээмсэглэсэн их, гэхдээ наад зах нь тэр инээмсэглэж байсан одоо байсан бөгөөд гайхалтай нь өөрөө.
  
  
  "Сайн уу, Ник," хүн гэж хэлсэн.
  
  
  Түүний мэдлэг эго. Эго-ийн нэр байсан Hawk, тэр миний босс, тэр нь бараг авсан буудаж Эго дээр шийднэ.
  
  
  
  3-р бүлэг
  
  
  
  
  Дэвид Hawke хүн юм, түүний тавиад буюу жараад оны үед - нэг ч мэддэг эсэхийг нь сийрэг саарал үстэй, чанга нүүр царай нь Шинэ Английн санваартан. Шведүүд ' эго нь ихэвчлэн үндэслэн профессор ийн твид, харин unlit навчин тамхи тэрээр ихэвчлэн chews өгдөг Em харагдах нь өндөр настан statesman. Товчоор хэлбэл, Харцага нь амар хялбар биш юм хүн гайхах, - огт үгүй.
  
  
  "Та бүхэн зураг авалтын эргэн тойронд байгаа зүйл?" "Энэ юу вэ?" гэж асуув тайвнаар, дээр зааж Wilhelmina. "Хэрэв тийм биш бол, хаячих."
  
  
  "Юу там болж байна?" Эго-ийн нимгэн амсартай ам эрчилсэн. "Та байсан шүү дээ бараг гучин секунд, Ник; та байх естой гэж мэдэгдэж байгаа одоо."
  
  
  Магадгүй, гэвч биш. "Veronica" би хараад охин, " тэр хэн нэгэн бидний эргэн тойронд?"
  
  
  Hawk толгой дохив. "Оюутан, харин nah хийж байх шиг байна за."
  
  
  Би эргэн харж өрөөнд; тэнд байсан bookcases, зузаан хар улаан хивс. Тэнд байсан ямар ч цонх. Би эхэлж байсан гэдгийг ойлгож байна.
  
  
  "Тэгэхээр, энэ нь манай сургалтын төв."
  
  
  Hawk толгой дохив. 'Сүүлийн нэг. Дашрамд, Вероника зөв байсан тухай өмнөх эзэмшигч; he was a bootlegger,, дараа нь Stahl байсан нь гол героин хууль бусаар хил давуулагчид. Хэрэв та оролдсон дээр авирч хана, төмөр нэмэгдсэнээс болно нисч гарч, пиерс таны бие. Би баяртай байна та нар хангалттай ухаалаг дамжуулан авах хаалга. Мөн дашрамд, үсэрч уурхай, хаа сайгүй, дээр нь аль аль талдаа авто замыг ."
  
  
  Түүнийг юу болохыг мэдэж байсан юм: алхам тулгуурласан төхөөрөмжүүдийн хийсэн их bounce болон дэлбэрч агаарт илгээж, үхлийн хот нисдэг бүх чиглэлд.
  
  
  "Уяж байгаа алдах нь маш олон сурагчид энд байна," би хэлсэн. Hawk толгой сэгсрэв. "Харин одоо бид нэг хэрэгтэй. Энэ үсэрч уурхай биш, бүрэн ачаалагдсан байна, бид зүгээр л хэлсэн манай эрэгтэй биш оролдох дээр авирч хана. Та бүхний мэдэж байгаагаар, Ник, хана биш юм, нь ихэвчлэн хамгийн шилдэг арга нь орох нь их хамгаалагдсан байшин.
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив.
  
  
  "Тиймээс, хэрэв та хийж маш сайн өнөөдөр. Бид үзсэн энэ дээр ТВ."
  
  
  Энэ нь гэрт байсан. Гэр нь ийм аюулгүй байдлын арга хэмжээ, тэнд байх естой телевизийн дэлгэц хаа сайгүй.
  
  
  "Энэ нь сайн зүйл та нарт байхгүй байсан алах харуул," Hawk хэлсэн байна.
  
  
  "Юу юм бол тэр нь түүнийг хүссэн?"
  
  
  "Бид байх болно зогссон та, Ник. Хаалга нь loudspeaker, энэ маань цаг хугацааны хувьд өргөн уудам, та захиалах.
  
  
  "Та нар найдаж байна."
  
  
  Hawke толгой дохив smugly, би мэдэж байсан, тэр нь ч зөв байсан юм.
  
  
  "За, хэрэв та одоо энд байна," гэж тэр хэлсэн байна. "Let' s get down to бизнес."
  
  
  Тэр мөчөөс эхлэн түүний эго түүнийг харсан, ойлгосон гэж энэ санал өгөх-санал юу байх естой. Би санаж байсан гэж Hawk байсан санал болгосон Westbush миний амралтын газар.
  
  
  Veronica босоод. Тэр өмссөн байсан нь pantsuit, түүний үс байсан ирээд буцах нь chignon, тэр хараад, - за, та ингэж хэлж болох цөөн хэдэн насаар ах арван зургаан. Түүний нүд биш над руу харж байна, гэхдээ би чадна, тодорхой харж улаан толбо дээр түүний хацар.
  
  
  Hawk юу ч хэлж чадахгүй байсан нь хүртэл тэр өрөөнөөс. Дараа нь тэр урагш бөхийн нь арьсан сандал, гарт атгасан хамтдаа, тохой нь түүний өвдөг дээр.
  
  
  "Вэ, хэн Westbush мэдэж байгаа, Ник?"
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. "Хэн ч. Миний нэр Ник Уолтон. Зөвхөн өөр хүн ярьж түүнд - аас бусад Veronica - байсан наймаачин зочид буудал. Нэг өдөр тэр надаас энэ талаар emu түүнд өгсөн гэсэн нэр хэлсэн байсан би оролцож олон улсын хөрөнгө оруулалт юм."
  
  
  "Сайн. Та энэ ашиглаж болно нэр Doublé Cay ."
  
  
  Түүний хэзээ ч сонсож байгаагүй нь Авах-Кей.
  
  
  "Энэ хэдэн жижиг арлууд дахь багамын арлууд," Hawke тайлбарласан. "Нэг нь бүрэн хөгжсөн байдаг нь шинэ зочид буудал, хуучин зочид буудлын байна гэж энд эхэлснээс хойш зууны. Өөр нэг арал, тэд барилгын бүр ч илүү зочид буудал, гүүр холбосон арал ."
  
  
  Тэр хүлээлээ түүнийг үргэлжлүүлэх нь. Мөн ердийн, тэр дээр нүүж өөр сэдэв.
  
  
  "Би бэлэн энэ үйл явдал, учир нь та надад хэрэгтэй итгүүлэхийн тулд өөртөө хэд хэдэн зүйлийг, Ник."
  
  
  'Тийм ээ.' - Би байна шүү дээ агент нь СҮХ хангалттай урт байх нь гайхах юу захирал байсан. Бид биш бидний ТТГ-ын, бид байсан FBI, мөн та нар чадахгүй байна, тэр ч байтугай биднийг дуудаж юу ч хооронд. Бид зүгээр л оршин тогтнож, жижиг бүлэг тусгай агент хийж байгаа зүйл нэг ч засгийн газар хэзээ ч бодож хийж, мөн Hawk хийж байсан бизнес. Эго хөрш д Жоржтауны гэж бодсон тэрээр ерөнхийлөгч байсан бага мэддэг сан.
  
  
  "Юуны," гэж тэр хэлэв, " тэнд байсан нь tailspin авах талаар хамт залуу хүн урт үстэй. Veronica гэж надад хэлсэн нь "Сайхан Галзуу" та нар супер хүйтэн байна."
  
  
  Би байсан инээмсэглэл. 'Сайн байна.'
  
  
  "Тэгээд тэнд байсан асуудал болгон авч энэ цайз. Энэ нь тийм биш юм, бүх муу байсан гэж үү? Гэвч та нар үүнийг хийсэн. Би байсан миний эргэлзээ, Ник.
  
  
  Түүний эцэг glared үед түүний; тэр ямар ч эрх надад ярих дуртай.
  
  
  "Бүх эрх, бүх эрх," Hawk үргэлжлэл хэзээ яаран. "Та өнгөрч байсан аль аль нь туршилт, одоо дээр шилжих. Давхар-K, Ник. Мөн Grady Ingersoll.
  
  
  Энэ нь цочрол байсан. Grady Ingersoll байсан нь магадгүй хамгийн баян хүн, дэлхийн тэрбумтан түүний дунд тавиад хэн нь сүүлийн жилүүдэд болсон recluse.
  
  
  Түүнийх нь хүлээж Hawk дээр шилжих.
  
  
  "Grady Ingersoll," Hawk цэцэглэн хөгжжээ, хэрэв тэрээр уншиж байсан дамжуулан файлууд, гэсэн ч юу ч байхгүй байсан нь түүнд өмнө, " эго нас тавин долоон, таван фут найм, хорин таван фунт. Тэрээр зургаан хүүхдийн ихэнх нь кино од. Тэр хийсэн аз-д түүний аав барилгын компани, тэр нь байгуулагдсан сүүл 1930-аад он. Бараг ярих нь speculator. Нийгмийн egos шийдвэрлэх тээврийн компаниуд, үйлдвэрлэсэн дүрэмт хувцас, тариа даршлах, газрын тос дамжуулах хоолой-Бурхан минь, энэ хүн ч хийсэн мөнгө гаргах кино. Туршсан нь бөмбөгдөгч үед дэгдэлт нь Дэлхийн II Дайны байлаа товчхон ниссэн гаруй Герман хоер удаа, нэг удаа оргон зайлсан, гэхдээ байрлуулсан байсан нэг хоригдол-of-war бааз хоер дахь удаагаа хоер төгсгөлд нь дайн. Өнөөдөр, тэр нь хөрөнгө оруулагч олон компани - том хөрөнгө оруулагч бөгөөд ихэнх тохиолдолд гэсэн үг, тэр нь давамгайлах хүүний."
  
  
  Тэр мэдэж байсан л энэ тухай Grady Ingersoll... хэдэн жилийн өмнө тэрээр тэтгэвэрт гарсан нь алслагдсан газар нутагт Шинэ Мексикийн хамгийн алдартай аглагч түүх. Эдгээр өдрүүд, хэн ч харсан эго, бусад эго нь" ордон хамгаалагч " чанга байсан хүмүүс эго нь зөвхөн шууд холбоо гадаад ертөнц.
  
  
  "Эго-ийн хамгийн сүүлийн хөрөнгө оруулалт," Hawk цааш нь, " байсан сансрын компани Эцсийн Динамик. Ingersoll эзэмшдэг дийлэнх хувьцаа, тиймээс тэр эрхэлсэн. Мөн, учир нь энэ нь Ник нь, Пентагон, Цагаан Ордны байна хатгаж, хумсаа."
  
  
  "Юу гэсэн үг вэ?'
  
  
  Hawke инээмсэглэн grimly. "Хэзээ Ingersoll ирсэн хүч, Эцсийн Динамик тавьж байсан хөнддөг төгсгөл дээр хамгийн төвөгтэй пуужингийн удирдамж систем хэзээ нэгэн цагт зохион бүтээсэн байна. Товчоор хэлбэл, энэ судалгаа нь газар доор, зөв пуужингийн-ийн мэдээж замдаа илүү нарийвчлал илүү хүний нисгэгч болох юм; энэ нь илрүүлж болно пуужин амдан, гал, түүний хамгаалалтын үед тэднийг. Гэхдээ хамгийн чухал амжилт юм төхөөрөмж илрүүлж, үр нөлөө нь өмнөх пуужин,, дараа нь нисэх гөлөг үед хоердогч эсвэл тэр ч байтугай дээд зорилт."
  
  
  "Өөрөөр хэлбэл,"би хэлсэн," энэ зүйлийг хийж чадна нэлээн их бүгдийг нь хүний нисгэгч болно."
  
  
  'Ба түүнээс дээш. Энэ бол гурав дахь чадвартай болгодог эго үнэлж баршгүй. Нь маш их байдаг юм ярих эдгээр өдрүүдэд тухай илүүдлийн - хэр олон удаа бид арилгаж чадна Оху болон Бнхау-аас газрын зураг, харьцуулахад хэр олон удаа тэд арилгах нь бидэнд газрын зураг. Гэхдээ энэ төхөөрөмж нь, энэ нь ямар ч урт шаардлагатай эхлүүлэх тав, зургаан цөмийн warheads нэг зорилтот; дараа эхний нэг гүйцээнэ түүний эрхэм зорилго, бусдын болно зорилтот бусад зорилт. Тэгэхээр, хэрэв та төсөөлж чадах ямар энэхүү удирдамж систем гэсэн үг нь сул хүч."
  
  
  Түүнийх нь, мэдээж, төсөөлж байгаагүй юм. Зөвхөн Ану болон Зху байсан цөмийн эрчим хүчийг устгахын тулд томоохон дэлхийн нэг хэсэг, харин Эцсийн Динамик төхөөрөмж боломжийг олгох болно, ямар ч бага зэрэг хөгжингүй улс - Хятад зэрэг - хүрэхийн тулд цөмийн эрчим хүч, тэр ч байтугай хэрэв энэ нь эзэмшсэн зөвхөн нэг жижиг хэсэг нь цөмийн эрчим хүч. тоо пуужин.
  
  
  Гэж хэлэх нь илүүц, төхөөрөмж нь нууц болон хяналт нь strictest аюулгүй байдлын арга хэмжээ. Энэ одоо гэж нэрлэдэг Drikopper биш бөгөөд галзуу нэр л."
  
  
  "Би итгэж байна, эрхэм ээ, Вашингтон нь талаар санаа зовж Ingersoll-ийн оролцоо."
  
  
  'Яг. Grady Ingersoll нүүж Давхар Cay бараг нэг жилийн өмнө. Тэрээр эзэмшдэг арлын нэг эго компаниуд их хөгжүүлдэг. Ingersoll амьдардаг хуучин зочид буудал, тэр хэлсэн нь түүний тухай... Hawk зогсоож, очлоо тусгай хуучны хүснэгт. Тэр өссөн нь цувисан хүртэл газрын зураг, зузаан бор дугтуй, дараа нь beckoned намайг хүснэгт болон нээгдэх газрын зураг. Хоер арал байсан бөөр хэлбэртэй, өргөн, муруй bays бие биенээ тулгарч буй. Нь агаарын гэрэл зураг үзүүлсэн барилгын ажил дээр нэг хоер арлууд, ямар Hawke байсан надад хэлсэн гэж нэрлэдэг байсан Domesday Арал. Бусад гэж нэрлэдэг Амилалт Арал байсан нь сунан зочид буудал бүхий цогцолбор нь усан сан, теннисний шүүх, мөн гольфын. Дараагийн сан, бараг харагдахгүй дамжуулан нягт далдуу мод болон бусад ургамлын байсан нь тоймыг оруул өөр нэг барилгын дараагийн дугуй нуур.
  
  
  "Энэ бол Doubloon Дэн буудал," Hawk хэлсэн, дурдан, бараг далд бүтэц. "Энэ нь тусгаарлагдсан бусад арал нь хана болон тоноглогдсон уламжлалт электрон тоног төхөөрөмж, зэвсэгт хамгаалагчид. Ingersoll алга болсон ард хананд тэр үед болсон Давхар Cay, тэр хүртэл биш again."
  
  
  "Хэн нэгэн байсан дотор нь?"
  
  
  "Би буцааж авч болно гэж нэг минут. Хамгийн гол нь тэр үед энэ бүх цаг хугацаа, Ingersoll байсан биш өөрийн биеэр харсан хэн ч, бусад бүлэг эго нь туслах. Мөн энэ нь өөр нэг шалтгаан нь анхаарал татаж байна."
  
  
  Egoist биш үү таслах нь түүнд асуулт.
  
  
  "Өнгөрсөн жил" Харцага цааш нь, " эго нь туслах өөрчлөгдсөн нэг нэгээр нь. Бүх өмнөх туслах байсан тэдний дөчийн хэвийсэн болон тавиад, ихэнх хүмүүс бодож байгаа удирдах албан тушаалд үед Ingersoll компаниуд. Гэхдээ ямар ч илүү. Одоогийн байдлаар, тэнд зургаан ihs, бүх залуу, иймээс тэдний хорь, урт үстэй. Нэг нь тэдний эргэн тойронд нь эмэгтэй. Би сонсоод түүнд, сайхан. Нөхөр нь инээд алдан автоматаар эрхтэй, түүний босс үргэлжлүүлнэ.
  
  
  "Хэдийгээр тэд бүх харагдах Америк, тэд паспорт нь хэд хэдэн Европын болон латин Америкийн улс орнууд. Одоогоор, бид чадахгүй байна, тэдэнд үзүүлэх зүйл, гэхдээ нөгөө талаас нь бага байдаг талаар мэдээлэл them ."
  
  
  Hawk гаргаж ирээд хагас хэдэн арван нимгэн хавтас эргэн тойронд бор дугтуй болон гараараа тэднийг надад. Их эргүүлснээ дамжуулан энэ талаар анхаарлаа хандуулж, 18 x 24 зураг тохиолдолд. Таван залуу хүмүүс хараад аль алинд нь дөрвөн шаргал, нэг нь хар үс нь үзэгчдийн сайхан хар үстэй эмэгтэй. Эцэст нь, би түүнд ямар ч урам: "би бодож байна би ойлгож байна, хаана бүх зүйл явж байгаа. Хэрэв та хүсэж байгаа эдгээр хүмүүс гарч шалгаж."
  
  
  "Илүү илүү. Эдгээр залуу эрэгтэйчүүд - бид дуудлага их байна "дотно зургаан" - цорын ганц хүмүүс байх нь шууд холбоо Ingersoll. Өө, тэр вэ дуудлага Захирлууд түүний янз бүрийн компаниуд, энэ нь илүү их эсвэл бага тогтмол, мөн гадны харсан, эго...
  
  
  "Харин та нар зүгээр л хэлсэн байна.".. -
  
  
  Hawk хүртэл зохион байгуулж гараа. 'Нам гүм. Өнгөрсөн хэдэн сарын турш, Ingersoll байсан нь гэнэт болж ээлтэй хост. Та хэлсэн байж болох юм гэдгийг ч бас. Олон тооны залуу хүн оршин сууж байгаа үед Doublé Cay Зочид буудлын ойролцоо Doubloon, татагдаж маш бага хувь нь залуу хүмүүсийн хувьд, тэд гэж нэрлэдэг. Зарим Ingersoll-ийн туслах ажилтан сонгох хэсэг бүлэг урьж, их ханан дотор yahoo гэж боддог нь алдаа гаргадаг ... хориглоогүй. Зочид эдлэх болно хамгийн сайн марихуан болон гашиш, ундаа, хөгжим, эдлэх нь сэлж дахь нуур. Та төсөөлж чадах нь юу болохыг эргэн тойронд нь энэ. Дараа нь оргил ирдэг: Ingersoll харагдаж байна тайзан дээр үе. Тэр дээр зогсож төрлийн тагтан ард зузаан шилэн хуваалт, хаяг, түүний зочид дамжуулан loudspeaker - мөн " сонгоно нэг эргэн тойронд гарч охид очиж эго хүн ."
  
  
  Шударга байх, энэ нь боломжийн санагдсан надад. Дараа нь бүх, та нар хүлээж байсан хүн нь энэ төрлийн мөнгө хөгжилтэй байлгахыг хүсэж, мөн тэр хэлсэн нь түүнд маш их.
  
  
  "Үгүй Grady Ingersoll."
  
  
  Тэр чадна гэдэгтээ эргэлзэж байсан. Хүн нь зургаан гэрлэлт болон хэд хэдэн сайн мэддэг харилцаа биш юм дургүй сонгох нь нас бие гүйцсэн залуу охин нь yahoo.
  
  
  "Гэхдээ Ingersoll," Hawk тайлбарласан, " үргэлж байсан нь маш нууц хүн. Бүх зүйл тэр байсан түүний дүү жилийн хийсэн шиг анхааралтай аль болох; тэр хүсэхгүй байгаа юм бэ, сурталчилгаа, тэр мэдээж байхгүй байсан дээр тавьж олон нийтийн үзэгдэл."
  
  
  Би үүнийг таасан зөв. "Хуучин насны?'
  
  
  "Боломжтой, гэхдээ магадлал бага. Дараа нь бүх, энэ нь биш юм, тэр wouldnt, хуучин.
  
  
  Би гэж бодсон татсан тэмдэглэл батлан хамгаалах Goshawk дуу, харин би үл тоомсорлож байна.
  
  
  "Дараа нь та юу гэж бодож байна?"
  
  
  Дарга АА, над руу хараад, налуу сандал дээр хоер гараараа. "Аль нэг ноцтой ямар нэгэн зүйл тохиолдсон Grady Ingersoll-ийн дарга, эсвэл энэ хүн биш Grady Ingersoll."
  
  
  Тэнд байсан нь урт удаан чимээгүй өмнө тэр юу ч гэж хэлсэн байв. "Харин та нар надад хэлж эго харж байна."
  
  
  "Та чадахгүй гэж бодож сурах талаар ямар нэгэн зүйл одоо цаг Ingersoll-д нь л эдгээр дотно зургаа, bitches залуу эрэгтэйчүүдийн."
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. "Талаар юу охид тэр сонгосон юм?"
  
  
  "Одоогийн байдлаар бид мэднэ, их байсан долоон. Тэдэнд бүх эс тооцвол ямар ч зүүн арал нэн даруй дараа нь ... он ... дээр нэг онгоц гэхэд Ingersoll. Бид олсон нэг нь hippie commune Мексикт. Тэр swears тэд зөвхөн ярьж, тэр Ingersoll түүнд өгсөн арван мянган доллар өмнө нь тавьж түүний дээр онгоц.
  
  
  Тэр шүгэлдэж үед түүнийг. "Арван мянга нь ярьж байна."
  
  
  Hawk инээмсэглэн wryly. "Мөн, мэдээж, чимээгүй байсан."
  
  
  "Юу дуудлага Ingersoll? Хэр сайн вэ эго мэдэх хүмүүс энэ хэлэлцээ?
  
  
  Миний босс frowned. 'Тийм ээ. Хамгийн egos мэднэ. Мөн хэн ч хүсдэг гэж итгэдэг дуудагч нь залилан. Бид ч авч чадсан дуу хэвлэх утас нь, мөн... за, энэ нь тийм биш юм итгүүлэх."
  
  
  "Би бодол дуу хоолойг хэвлэлтийг төгс байсан гэж хүлээн зөвшөөрөгдөх нь танигч."
  
  
  'Биш яг. Бид бичлэг Ingersoll-ийн мэдүүлэг хэдэн жилийн өмнө өмнө нь конгрессын хороо, мөн энэ дуу шиг тоглолтын дуу нь сүүлийн нэг. Гэхдээ ялгаа байдаг. Нь радио-холбооны арал дээр нь эгэл биш, үргэлж маш тодорхой байна ."
  
  
  'Үнэндээ. Дараа нь та хүсэж байна, түүнийг мэдэх нь бол энэ хүн үнэхээр Ingersoll, don ' t you?
  
  
  "Энэ нь нэг цэг. Мэдээж хэрэг, хэрэв тэр нь хуурамч, та бас тогтоох хэрэгтэй юу тохиолдсон бодит Ingersoll. Ямар ч тохиолдолд, хэрэв та олж мэдэх хэрэгтэй хэн гишүүдийн дотно зургаан үнэхээр байна, юу нь тэдний үйл хөдлөл, болон тэдгээр нь хэрхэн нөлөөлж Ingersoll."
  
  
  "Та юу гэж бодож байж болох юм, ямар ч холболт тэдгээрийн хооронд болон Гурван толгойт эр Хүн?"
  
  
  "Бид мэдэхгүй гэж хараахан. Харин урт байдаг ийм боломжийг бид естой нь мэдээж олж мэдэх ."
  
  
  "Би гэж шууд арга байна гэж оролдсон."
  
  
  'Тийм ээ. Нарийн Бичгийн дарга, Батлан хамгаалах хувьдаа оролдсон холбоо Ingersoll, хоер долоо хоногийн өмнө нэг ерөнхийлөгчийн хамгийн ойрын зөвлөгч нар руу ниссэн Dubla Cay. Харин Ingersoll хүлээн авахаас татгалзсан нь их, эсвэл тэдэнтэй ярилцах. Тэр нь хувийн иргэн, Ник, засгийн чадахгүй хүч гарч түүнийг ариун газар."
  
  
  "Би таах эго тэрбум хийх юм юу ч байхгүй юм," гэж би хэллээ sarcastically.
  
  
  "Энэ нь тийм биш бидэнд нөлөөлдөг. Та мэдэх нь таны даалгавар. Хэд хэдэн дэлгэрэнгүй мэдээллийг хэлэлцэх,, дараа нь та дарга өмнөд. Авах Ingersoll, Ник. Юу олж мэдэх нь бид мэдэх хэрэгтэй ."
  
  
  "Мөн хэрэв энэ нь сөрөг?" Хэрэв энэ холбоотой Гурван Толгойлсон нэг?
  
  
  "Дараа нь түүнийг зогсоож. Өөрийн үзэмжээр.
  
  
  'Ямар ч байсан?'
  
  
  Hawk толгой дохив. "I don' t send an СҮХ агент нь Killmaster цол тэнд л асуух хэдэн асуулт."
  
  
  Миний хувьд, би байсан эргэлзээтэй; ажил бололтой тун энгийн, хэрэв тийм биш бол жирийн - мөн энэ нь байсан хоер дахь удаагаа хэдхэн хоногийн гэдгийг би хийсэн ноцтой алдаа шүүлтийн.
  
  
  
  4-р бүлэг
  
  
  
  
  Зааврыг авч, бага нь гурван цаг, мөн энэ нь ч биш, шөнө дундын үед харш үлдсэн байна. Тус харуул инээмсэглэв shyly үед надад заагаад миний цана эсрэг налуу brig. Тэр асуусан уучлалт түүнд биш, харин Stahl; тэр мэдэж байсан эго хүлээж байсан, мөн илүү байсан юм тэр гэж хэлж болох юм түүнийг.
  
  
  Би төлөвтэй харж Вероника дахин хэлэхэд өмнө нь би явсан юм, гэвч тэр чадаагүй гарч ирэх. Энэ байсан байж магадгүй гэж сайн арга. Одоо би мэдэж байсан, тэр нь юу гэсэн үг гэхэд mistletoe машин, дээр нь цастай hilltop, би юу ч хийж болно түүний самуун, эсвэл эсэргүүцэл - ямар ч хандлага тэр байж болох авч дараа авах нь хол хийж нууц номлолын.
  
  
  Түүний бага унтах тэр шөнө. Хэдийгээр миний өрөөнд байсан нөгөө талд нь зочид буудал, хол лобби, би сонсож болох, хум нь гитар хамт unsteady дуу хоолой. Үүрээр би босож, хувцастай, мөн савласан миний зүйл. Тэр нь байхгүй байсан хусуулах зааврын дагуу.
  
  
  Жижиг багц байсан, их биеийн миний машин шиг Hawke байсан гэж хэлсэн. Бид ярилцаж өмнө нь шөнө, эго олборлосон нэг замаар бидний бодис. Энэ ном нь хэд хэдэн зүйлийг боловсруулсан СҮХ Онцгой Нөлөө анги болох ашигтай байх нь хэцүү нөхцөл байдал. Энэ нь байх естой нь маш их авч сэтгэн бодох чадвар дээр хэсэг Стюарт-ийн хэлтэс нь ирж, зэр зэвсэг, багаж хэрэгсэл байж болох юм нуусан усанд орох костюм, эсвэл хос шаахайгаар, гэхдээ үргэлж байдлаар, тэд амжилтанд хүрсэн.
  
  
  Энэ нь надад хоер дахь ням гараг авах Майами, тиймээс би хийсэн миний хамгийн сайн удаашруулах миний хөдөлгөөн. Hawke-ын даалгавар байсан өсөх нь бүтэн сахал, харин тав дахь өдөр байсан юм загатнах шиг там, тэр үлдсэн байсан сахалтай. Миний sideburns өссөн нь маш хурдан, мөн тэр мэдэж эцэс гэхэд хоер долоо хоног, би байх болно сахал болно гэдгийг хангалттай байх нь өөрийгөө хүндлэх гишүүн рок дүр зураг.
  
  
  Тэр Ник Уолтон, менежер хэд хэдэн рок хамтлаг. Hawk сонгосон гурван хамтлаг миний хувьд, хоер нь одоогоор touring Африк, Ази, Төрийн нэрийн өмнөөс Хэлтэс. Бусад бүлгийн байсан түр disbanded байсан авч чөлөө байхгүй нь өгч амжжээ-K байхад групп дэг. Зам дээр өмнөд-зайлсхийх Вашингтон бүхэлд - тэр зарцуулсан түүний үдэш хамгийн их ачаалалтай баар тэр олж болно, сонсох jukeboxes болон орон нутгийн combos, дүрэх, өөрийгөө хөгжим, уур амьсгал. Би зарцуулсан цаг очиж, хөгжмийн дэлгүүр, цээжлэх брэнд, нэр, уран бүтээлчид.
  
  
  Тэр үед би болсон Jacksonville, би бодсон, би мэдэж байсан юм шиг талаар нэг их орчин үеийн алдартай хөгжмийн хувьд дундаж өсвөр насны хүүхэд. Миний сахалтай байсан нэмэгдэж, би хэрэгтэй үс засах. Төгс төгөлдөр юм. Би хийх естой байсан сүүлийн нэг тойруу зам өмнө нь авч дээр нь онгоц Майами. Hawk, би хэлэлцсэн энэ зуур өмнө бид шийдсэн авах эрсдэлтэй. Тэд зүгээр л бэлтгэх анхны туршилтын нислэг Гурван толгойлсон Системийн үед Хошуу Кеннеди, нью-ЙОРК, бид аль аль нь гэдгийг мэдэрсэн би авах естой аль болох их мэдээлэл нь хамгийн сайн эх үүсвэр.
  
  
  Тэр ирсэн үед гол барилга нь НАСА-гийн цогцолбор нь цаг хугацааны л нэгдэх аялал. Бид цуглуулж, сэрүүн, гэрэл гэгээтэй хүлээн авах талбай, танхим руу алхаж. Тэр үед, би зогссон байсан нь uniformed аюулгүй байдлын харуул.
  
  
  "Уучлаарай, эрхэм ээ," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр эргэн тойрноо гэж байсан хэд хэдэн бүлгийн гишүүдийг. 'Тийм ээ?'
  
  
  "Та жолоодох цэнхэр Форд?" Тэр уншиж, тусгай зөвшөөрөл хавтан.
  
  
  "Тийм ээ, энэ бол минийх."
  
  
  "Би айж байна хаагдсан шүү, та хэдэн машинтай. Бид талархах болно энэ бол та тэр эмхэлж эго."
  
  
  "Damn нь тохируулан," би growled. "Би хэзээ зогсоол байхгүй, байсан ч бусад машин."
  
  
  "Би айж байна би байх болно, эрхэм ээ. Хэрэв та санаж байгаа бол."'Энэ нь биш юм, үнэхээр хүсэлт.
  
  
  'Үүнийг Damn! Сайн байна. Ууртайгаар, тэр stalked буцааж доош echoing коридор. Үед харуул, би гарч байсан нүдэн аялал групп, тэр миний гарыг авч. Бид зогссон зуур эргэн тойрноо харлаа. Ямар ч байсан нэг харагдаж байна.
  
  
  "Энэ арга зам, эрхэм ээ," гэж тэр хэлсэн хүндэтгэлтэй авиа тэр магадгүй байсан ашигласан дарга НАСА-гийн.
  
  
  Тэрээр ашиглаж түүний гол нээж үл үзэгдэх хаалгаар ямар ч бариул байсан бөгөөд аль хэдийн живсэн groans. Бид алхаж хурдан доош нь урт удаан, бага коридор. Тэнд байсан бусад шинж тэмдэг энд тэнд, бүх тоо болон үсгээр, харин өөр ямар ч тодорхойлох тэмдэг. Бид харж чадахгүй байсан хэн ч бид эргэж, хэд хэдэн булан, бууж ган хачирхалтай, дундуур алхаж, хоер илүү цоожтой хаалга, эцэст нь хүрч юу шиг харагдаж хоосон хана.
  
  
  Нь хурууны түүний гялалзсан хар ачаалах, харуул nudged нэг хэсэг нь саарал, хар саарал baseboard at the bottom of the wall. Юу ч болсон тэр даруй, гэхдээ хэдэн хормын дараа, бүх хана нь чимээгүйхэн нээгдэх бий болгох нь нээх том хангалттай түүнд дамжуулан slip. Хана миний ард swayed, тэр ганцаараа үлдсэн нэг жижиг өрөө нь төмөр ширээ, хоер сандал, мөн том толин тусгал байх естой байсан нэг арга. Тэнд байсан нэг хаалганы хажууд толь, хүлээж тэвчээртэйгээр энэ нь нээлттэй.
  
  
  "Ноен Картер уу?" үл үзэгдэгч дуу хоолой асуув.
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  "Зүгээр л хором уу."
  
  
  Тэр инээмсэглэв үед түүний толинд, харин байхаар шийдсэн давалгаа. Эдгээр орон зай суутнууд авах хандлагатай байдаг өөрсдөө нээрээ, би чадахгүй нь буруутгах нь их. Тэд ямар нэг зүйлийг чухалчлан авч үздэг.
  
  
  Дараа нь нэг минут орчим, хаалгыг нээж, хоер тоо цагаан лабораторийн дээл, цэвэр ариун теннисний гутал алхаж, тулж цэвэр ариун заслын ган сандал тэр харж байсан олонтаа эмнэлэг.
  
  
  "Бид авах хэрэгтэй таны гарын хээ, эрхэм ээ," залуу хоер хэлсэн. Аль нь ч тэднийг харсан нь илүү гучин, мөн тэд аль аль нь өмсөж, нүдний шил. Тэр ч байтугай их урт үс-арван жилийн өмнө их байсан нь багийн бууруулах байсан халхалсан их мэдрэмж зорилго. Тэд тавьж бэх миний хуруу болон нээгдэх их цаасан дээр. Дараа нь тэдний нэг нь түгжээг нь гаргасан сандал, нээсэн баримт бичигт шургуулга татаж, ба харьцуулахад миний гарын хээ бүхий хоер багц, дараа нь толгой дохив.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хэрэв та авч хурууны курс Массачусетсийн Технологийн Институт?"
  
  
  "Калифорнийн Технологийн Институт, эрхэм ээ," хуучин хүн хариулав. "Ямар ч, гэхдээ бид аль аль нь явсан FBI академи." Тэр инээмсэглэн faintly.
  
  
  Тэр харуулсан энэ нь түүний гайхал. "Энэ хүн энд юу хийх гэж байна?"
  
  
  "Энэ арга зам, эрхэм ээ." Тэрээр тэмдэглэв нээлттэй хаалга. "Доктор Чухамхүү нь таныг хүлээж байна."
  
  
  Хаалга энэ коридор нь нээлттэй байсан; жижиг оффис, эрч хүчтэй, эрэгтэй, хэдэн эмэгтэй цагаан дээл авъяас гаруй зураг, техникийн ном, ярьж бие биедээ жижиг бүлэг, бичих, тэгшитгэл дахь шохой дээр blackboards. Эцэст коридор, миний дагалдан нээсэн давхар хаалга, хоер удаа эхлүүлсэн над руу судалгаа, уулзалтын өрөө. Хүн ширээн дээр юм шиг санагддаг байсан илүү хөгшин миний Хамгаалах, хэдийгээр түүний богино graying үс бараг хамрагдсан түүний идээлсэн гавлын яс. "Ирж, Ноен Картер," гэж тэр хэлсэн байна, зогсож. Тэрээр тэмдэглэв ногоон арьсан сандал.
  
  
  "Би байгаа гэж Доктор Avery. Эсвэл та бас администратор? Тэр инээмсэглэн асуухад, гэхдээ тэр ч хэлээгүй.
  
  
  "Бид маш их цаг хугацаа байхгүй, Ноен Картер. Естой бид эхлэх?'
  
  
  Ямар ч цэг байхгүй давтан бүх мэдээллийг тэр надад ирэх цаг. Их байсан тухай хэлсэн солбицлыг болон сансрын зураглал, компьютер, compasses, stabilizers, хариу өгөгч, extendable болон нарийн мэргэжилтнүүд багтсан бөгөөд мэдрэгч, эсрэг замаас систем. Байсан их, бага ямар Hawke надад хэлсэн, харин тийм нарийвчилсан тэр үед Чухамхүү дууссан энэ тэр шиг санагдсан тэр болох бараг хамтад нь гурван толгойт систем өөрөө. За, магадгүй биш.
  
  
  Чухамхүү бололтой нэг санаа; хосуудын дүр байсан бараг ойлгон. "Энгийнээр хэлэхэд, Ноен Картер, харах Төслийн Гурван Толгой шиг энэ: бид ажиллуулах байгаа нь зай бяцхан пуужин үед Арлингтон даяар Potomac Вашингтон, ДС. Энэ нь зөвшөөрөгдөх гэсэн дөрвөн тэдний эргэн тойронд байгаа чиглэсэн Цагаан Байшин, бидний гол зорилт. Ашиглан Жефферсон Дурсгалын гарын авлага болгон, хяналтын камер тус бүр пуужин хийх шаардлагатай зохицуулалт. Anti-пуужингийн пуужин байгаа эхлүүлсэн; магадгүй хэдий ч, манай батлан хамгаалах систем, нэг эсвэл хоер маань пуужин байх болно, доош нь буудсан байна. Бид авч үзэх естой энэ боломжийг, тэр ч байтугай жижиг нэг, хэрэв ийм дайралт эхэлсэн байна. Аль ч бид устгах дайсан нь эхлээд salvo, эсвэл энэ бүх хугацаанд бидний хувьд. Хэрэв тийм бол?'
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив.
  
  
  "Сайн.Гэж бодъе эхний пуужингийн чиглэсэн Цагаан Гэрт нь шууд цохих. Дараа нь бусад пуужин байх естой цохих адил зорилтот. Мэдрэгч илрүүлэх нөлөөлөх,, дараа нь идэвхжүүлэх компьютер механизм. Хоер дахь зорилт нь программчилсан удирдамж систем. Уг хариу өгөгч ажлаа хийж байна, эвхэгддэг гүйдэг далавч нээлттэй нэмэгдүүлэх өргөж, бидний пуужин толгой учир нь, гэж хэлэх, Xiv Гудамж худалдааны дүүрэг, Хилтон Зочид буудал. Нь тодорхой?"
  
  
  "Түүний л гэж би бодсон. Өөрөөр хэлбэл,, нь бүх гарч цөмийн тулаан, бид естой цохих гол зорилт юм, нээх хэд хэдэн пуужин нэг удаа. Гэхдээ хэрэв эхний нэг дайрахаас, we don ' t need to spend the second one."
  
  
  'Яг.'
  
  
  Энэ нь авч Өгөөрэй нэгэн цагт надад хэлэх вэ, би аль хэдийн мэдэж байсан. "Юу систем өөрөө, Доктор Чухамхүү? Хэр том юм?
  
  
  "Та бүхэнд харуулж чадахгүй нь. Би эрх байхгүй байна вэ гэж."
  
  
  'Мэдээж хэрэг биш. Харин хэр том юм? Энэ нь байж болох хулгайлсан?
  
  
  Эго дохио encompassed бүхэлд нь далд уурхайн цогцолбор, таслагдсан бусад суурь. "Мартаж талаар урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ; түүний итгэлтэй байх толбогүй. Тэр ойлгоогүй байсан миний sarcasm. "Хэр том байна, энэ нь дэмий зүйл?"
  
  
  За... хүртэл нэмж долларын "Driekopper" бол компьютер. Хувьд түүний хэмжээ, энэ нь хамаагүй илүү төвөгтэй зүйл боловсруулсан огноо."
  
  
  "Тэр нь юу гэсэн үг вэ?
  
  
  "Өө ... магадгүй хэмжээ нь энгийн машины хөдөлгүүр." Түүний гарт, тэр заагаад нэг шоо метр орчим.
  
  
  "Тиймээс хэн ч чадна хаалгаар гарч явах нь энэ."
  
  
  "Би тийм гэж бодохгүй байна.'
  
  
  "Сайн. Өөр хэн мэддэг энэ төхөөрөмжийн талаар? "
  
  
  "Маш цөөхөн хүмүүс. Миний ажилтан, арван долоон хүн, бүх хэнд байна аюулгүй байдлын бүрдүүлэлтийн. Цагаан Байшин, засгийн газрын бусад байгууллагууд, цэргийн өндөр тушаалын ."
  
  
  "Болон Эцсийн Динамик?"
  
  
  "Бараг хүн бүр хамтран ажиллаж, Driekopper одоо нэг хэсэг миний ажилтан."
  
  
  'Бараг?'
  
  
  "Зөвхөн хоер хүн эргэн тойронд групп ажиллаж чадахгүй, надтай хамт. Энэ Odin тэдний эргэн тойронд нас барсан онгоцны ослоор зарим нь цаг хугацааны өмнө. Бусад нь компанийн гүйцэтгэх захирал ."
  
  
  "Юу гэсэн үг вэ тэр тайланг Grady Ingersoll?"
  
  
  "Би тэгж бодож байна."
  
  
  "Гэсэн утгатай Ingersoll мэддэг."
  
  
  Чухамхүү хараад гайхсан. "Та мэдээж бодохгүй, хэн нэгэн шиг Ingersoll..." Em биш үү дуусгах хэрэгтэй ял, мэдээж em дургүй байсан миний subtext болон мэдэхгүй байсан нь юу хийх нь энэ.
  
  
  "Би та сонссон хийж байгаа нь туршилтын нислэгээ Driekopper удахгүй."
  
  
  'Тийм ээ. Гэхэд дараагийн долоо хоногт. Яг он сар өдөр тодорхойлогдоогүй. Зөвхөн миний ажилчид мэдэх системийн тухай, мөн тэд хувьдаа оруулах бүх эд анги руу пуужин."
  
  
  "Ямар ч боломж бий юу гэдгийг нь гадаадын хөлөг онгоц алхам болно, загас энэ зүйл гарч далайн?"
  
  
  "Ямар ч боломж. Хэрэв пуужин биш газар нь яг хаана юм програмчлагдсан, энэ нь өөрөө устгагдана."
  
  
  Энэ нь тийм биш байсан юм шиг санагдаж байсан ч өөр би юу хийж чадах юм энэ агаарын нөхцөл булш, тиймээс Чухамхүү түүнд талархал илэрхийлээд, үлдсэн нь эго. Би биш сонирхож аюулгүй байдлын зохион байгуулалт үед Хошуу Кеннеди, нью-ЙОРК, тэр мэдэж байсан гэж хүмүүс оролцож байсан нь тэдний хамгийн сайн хийж байна. Харин энэ талаар тайлбар Ingersoll болон эго-ийн итгэмжлэгдсэн зургаан шиг санагдсан там.
  
  
  Магадгүй хэрвээ би биш байсан гэж бодсон энэ тухай асуудал, би байх болно төлсөн илүү их анхаарал хандуулах хэрэгтэй юу болсон хэдэн минутын дараа. Дараа нь харан ТЕЛЕВИЗИЙН дэлгэц, харуул намайг буцаж очих хүнгүй коридор. Хэдийгээр тэмдэг тавиагүй хаалга нь ямар ч бариул ч байсан хаалтын бидний ард, хоер үглээ Азийн сүрэл малгай, хар костюм, зургийн аппарат болон эргэн тойронд нь тэдний хүзүүнд явж дамжуулан гол хаалга.
  
  
  Тэд эргэлзэхэд үед тэд намайг хараад болон харуул, дараа нь цааш нь чатлаж байгаа. Нэг хүн, тэдний эргэн тойрон зогссон зураг авах нь зөөлөн дотор; үед өөр болсон түүний камер миний зүг, түүнийх эхэлсэн хамгаалах, түүний нүүр, дараа нь намайг мартаж бүх зүйлийг харах. Эцэст нь, өнөөдөр, хаа сайгүй та явж байгаа, биднийг харж, та нар харах болно Японы жуулчид нь камер; энэ нь тийм биш юм хүртэл би болсон хэрчсэн гэдгийг ойлгосон гэж эдгээр хоер Азийн дээр dell өөрөө харагдахгүй байгаа юм шиг ямар нэг зүйл Япон.
  
  
  Нислэгийн дамжуулан Miami Шинэ Хангагч Арал, багамын арлууд юу ч байсан илүү хоп, бараг ямар ч цаг хугацаанд нь уух гэж бид ханш огцом унав гэрэлд ногоон тэнгис нь тасархай элсэрхэг арал. Үдээс хойш тэнгэр байсан нь бага зэрэг бүрхэг, хийх нь хар ногоон ургамлын харагдах нь бараг хар, мөн бид дугуйлна нисэх онгоцны буудал, бороо хүлэгдэхээр цонх 7271.
  
  
  Зорчигч яаран даяар тавцан хоргодох нь dilapidated seraglio, тэд гэж нэрлэдэг станцын барилга. . Хамтлаг тоглож байсан дотор, мөн нислэгийн үйлчлэгч байсан тарааж үнэгүй чуулгын ундаа байхад бид хүлээсэн бидний ачаа. Гаалийн биш байсан асуудал; өндөрт аялал жуулчлалын улирал байсан, магадгүй тавин suitcases бүр нээх. Гэхдээ энэ нь авч, барьсан тээш нь илүү хагас цаг буулгах бүх зүйл дээр онгоц, учир шалтгаан болно гэж үргэлж хэвээр нь нууц надад. Энэ suitcases ирсэн урт удаан, нарийн туузан дамжуулагч болон уурхайн байсан бараг өнгөрсөн. Би хоер suitcases, мөн нэг байсан тусгай тасалгаа нь Wilhelmina болон Хюго. Би авч явж болохгүй буу үед би хил, учир нь, хоригдож байгаа нь хамгийн хүнд хэцүү зүйл тохиолдож болно тусгай төлөөлөгч, мөн энэ нь ихэвчлэн үнэ цэнэтэй биш эрсдэлийг.
  
  
  Өндөр, хар-гэзэгтүүд хүнийг carnival хувцасны гаднах зогсож байсан галт тэрэгний буудал. Энэ нь дараагийн, тулгарч буй далдуу мод байсан гэсэн тэмдэг унших "DOUBLÉ CAY-Агаарын Такси". Бороо зогссон, харин тэнгэр байсан ч саарал, үүлэрхэг. Гурван өөр хүн байсан бол аль хэдийн зогсож дор дал модны; дунд насны хос болон өсвөр насны хөвгүүн нь гитар, мор-урт үс, агаар хүүхэд гэзэгтэй.
  
  
  "Тийм ээ, найз минь?" хар хүн мэндлээд намайг. "Та Давхар Г?"
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  Тэр надаас миний нэрийг шалгах жагсаалт. "Онгоц нь нөгөө үзүүрт талбар. Нэг лимузин ирэх болно энд та авах.
  
  
  Бид зогсоод эв хавгүйхэн дор нь хэвтэж байж далдуу мод, талархаж салхины зөөлрүүлэх ууранд жигнэх dampness. Нимгэн, буурал үстэй хүн нь урагдсан цамц, өмд, болон бохир теннисний гутал зогсоод эцэст явган хүний зам, ширтэж зориуд үүдэнд станцын барилга. Энэ үед нь тодорхой байсан гэж өнгөрсөн зорчигч байсан alighted, тэр мөрөө хавчив, болсон, мөн гараа өргөж. Хар хүрэн Cadillac дээр гаргаж ирээд, явган хүний зам, хаалга нээгдэж, хүн алхаж.
  
  
  Тэр ширтэн саарал үстэй хүн болохоор зориуд тэр анзаарсангvй бүлэг машины зогсоол хүртэл Cadillac гарч байсан нь харагдаж байна. Тэнд байсан хоер залуу, өндөр, шаргал, нь сул буржгар, хувцастай хатуу хар костюм, мөн тэдний дараагийн сууж охин байсан бас бараг л адил өндөр эрэгтэй. Тэр хамрагдсан нь хүзүү хурууны энгийн, урсгал даашинз тэвэрсээр л түүний биеийн бүх зөв газар, мөн түүний хар хүрэн үс нь унаж, түүний дээр мөрөө бараг түүний бэлхүүс. Загварын хүзүүний зүүлт dangled хооронд түүний хөх,, тэр ч байтугай бүдэг гэрэлд түүний царай шиг гэрэлтүүлнэ.
  
  
  Миний анхны бодол байсан Khadisha с'Ark, эсвэл магадгүй Joan Baez; Nah байсан ийм гэгээлэг итгэх итгэл, түүний илэрхийлэл, түүний demeanor. Гэвч гэж бодож байсан хурдан хэрэгсэхгүй болгосон үед би ойлгосон би харж байсан Ангела сугалаат худалдаа болон бусад гишүүн хоер Дотно Зургаан.
  
  
  Түүний зураг Дотно Зургаан байсан нь судалж хангалттай нэн даруй хүлээн зөвшөөрөх нь их, гэхдээ зөвхөн энэ охин үнэхээр зогсож байсан. Таван залуу эрэгтэйчүүд байсан болохоор төстэй харагдах гэж би итгэлтэй биш байсан бөгөөд нэр гэж тохирсон хос. Тийм ч энэ нь хамаатай, тэр бодол; түүнийг, би найдаж Ангела сугалаат худалдаа байсан миний эхлэх цэг дээр миний арга нь Grady Ingersoll.
  
  
  Би түүнийг хараад, тэр эргэж харсан. Түүний тайван инээмсэглэж байсан аль аль нь итгүүлэх, айлган сүрдүүлэх, хэрэв тэр болох зурж хүн ч түүнд юу ч хийж. Тэр үүнийг мэдэж байсан. Мэдээллийн дагуу Hawk надад өгсөн, Ay байсан хорин таван, гэвч тэр бололтой ageless. Түүний нүд нь хугарч хол Nah өмнө тэр үгээ мартсан тэр юу байсан юм, энд. Зургаан хаалга Mercedes дээр гаргаж ирээд, явган хүний зам, болон харанхуй-гэзэгтүүд хүн эхлэв өргөх ачаа руу их бие. Хоер болон гитар тээвэрлэгч намайг дага болгон энэ тоглоом. Тэр дуугүй хэсэг зуур рүү харав түүний дамжуулан gleaming дээвэр машин. Тэр ч инээмсэглэж, одоо ч гэсэн хайж байгаа миний зүг. Тэр ducked харав resolutely чиглэлд хүртэл бид алга байна.
  
  
  Дөрвөн бидэнд үлдсэн цэлгэр тансаг байшинтай нь Lear Тийрэлтэт. Хэн ч бидний эргэн тойронд юу ч гэж хэлсэн; хоер хараад бага зэрэг эргэлзэж, хүү sullen. Хар хүн биднийг авчирсан зарим чуулгын болон алга болсон урагш. Тэр үед reappeared зарласан тэр гэж орхиж, хэдэн минут, тэр бодол нь эмэгтэй гарч өнгөрөх болно. Түүний сэм байсан маш их гайхаж, гэхдээ тэр үед харсан ойр, дамжуулан шуудай мэт өмд, алт-урсгалтай хүрэм, тэр харсан хөгжилтэй ур чадвар байсан ойлгуулах.
  
  
  "Миний нэр Herridge," манай нисгэгч " гэж хэлсэн, би найдаж байна, та нар сайн цаг дээр Давхар Cay." Тэр анзаарсан дүр өргөлт алга болсон; иймээс, emu тоглож байсан бүх л төрлийн үүрэг гүйцэтгэдэг. Хурдатгал байсан богино, жигд, зөвхөн бид тайлав нь хбз, нар дайран үүл. Тэр sip авч мөн цонхоор харж. Бид ниссэн гаруй cerro-ногоон талбайн эргэн тойронд нисэх онгоцны буудал, удахгүй хүрсэн захад Nassau. Нар шиг туяарч аяархан дээр эргийн тансаг хотхон нь их сан, сайхан цэцэрлэг, гайхалтай ногоон зүлэг. Herridge зөвшөөрөх онгоц нисч гаруй боомт дахь төв хотын; харсан Тэр овоолго сагс, өнгө өнгийн даавуу, мөн адил зэсийн бүтээгдэхүүн зарагдаж байгаа бүх зах зээл нь Marrakech Сингапур. Өндөр, хар-ханатай эмэгтэй улаан bandana дээр түүний толгой, майхан даашинз даллан хилэгнэн. Herridge flapped түүний wingtips зуур, дараа нь бид тайлав гэж тэр эргэж хойд ниссэн дээш өргөн хэсэг нь арлын. Хэдэн минутын дараа, далайн дор байсан бидэнд дахин.
  
  
  Би харсан хэдэн цагаан судалтай доор түүний, мөн завь хөдөлж байсан хурдан орхиж, хоер зураастай өмнө түүнийг. Завь хурдыг гүйцэж бидний хувьд бол, би ойлгосон, энэ нь байх естой hydrofoil завь. Тэр нь мэдээж ану-ын, мөн би мэдэрдэг байсан юм Grady Ingersoll-ийн завь. Би байсан гэж хэлсэн тэр мөн байсан флотын нь эго туслах далайчин хооронд нааш Doublet Cay болон Nassau.
  
  
  Дараа нь ихэр арал орж ирсэн, харах, би харж байсан тэднийг шувууны нүдний харах Hawk. Д хурц гэрэл, Амилалт бололтой sparkle - усан сан, гольфийн талбай, ханатай, нуур, их gleaming white цамхаг зочид буудал бол Doomsday хараад уйтгартай ямар ч барилгын талбай. Том gaping нүх хийсэн нь элс, undergrowth, зарим дүүрэн бетон, бусад нь бульдозер болон кран. Ган хүрээ нэг барилга rose into the air, хийц нь хачирхалтай сүүдэр газар дээр.
  
  
  Гэж Herridge болсон огцом хандах, тэр харсан гүүр баригдаж хооронд хоер арлууд. Их хэмжээний бетон тулгуур байсан бол аль хэдийн суулгасан эрэг дээр нь "Эцсийн Шүүлт", эргэн тойронд нь хана protruded. Нь агаарын дээж авах, энэ шиг харагдаж байсан хэсэг нь галзуу хулгана явах, зөвхөн цөөн хэдэн.
  
  
  Би төлөх естой илүү анхаарлаа түр зуурын сэтгэгдэл би байсан, харин Herridge аль хэдийн газардсан байна, би байсан тусалж өгөөрэй гэхэд gritting миний шүд, тулгуур хөлтэй сандал зэвсэг. Гэх мэт бүх нисгэгч би мэднэ, тэр нь муу зорчигч.
  
  
  
  5-р бүлэг
  
  
  
  
  Миний зочид буудлын өрөө байсан юм obscenely тансаг. Тагтан үл хайхран усны байсан нь маш том ариун цэврийн өрөө нь их биш байсан нь бага. Ногоон хивс байсан шагай гүн гүнзгий, маш зөөлөн гэж хос өргөн ортой бололтой бараг шаардлагагүй. Дотор жижиг хөргөгч байсан том carafe чуулгын punch, мөн инээмсэглэн үйлчлэгч байсан завгүй нээх хаалга, цонх шүүгээ шиг үнэхээр баяртай миний зөвлөгөө. Энэ нь байсан газар хэн ч амархан дурлах.
  
  
  Нь тагттай, тэр харж болох буланд том усан сан доор түүнд одоо ч гэсэн хөл хөдөлгөөн ихтэй эрт орой, хэдэн тоо эзэлж beachhead. Дор саравч эргэн тойронд нэхмэл дал модны навч, ган хамтлаг хийсэн долгиолсон сонсогдож байна, би сонсож болох түүний зөөлөн инээж дуу хоолой. Би маш том фен биш жуулчлалын зочид буудал, гэхдээ би хэвтэж байх байсан бол би байхгүй байсан гэдгийг хүлээн зөвшөөрөх уур амьсгал үнэхээр гайхалтай байсан.
  
  
  Тэр маш хурдан тавьж, дээр нь хос нарны судал шатаагдах өмд, хар хөх үзнэ үү-дамжуулан цамц, мөн бүдгэрсэн жинсэн хүрэм. Эргэн тойронд нэг авдар, би аваад юу Стюарт хийсэн нь миний хувьд Онцгой Нөлөө шийдсэн нь бага зэрэг жигд биш хос теннисний балетын шаахай. Ямар ч оймс. Wilhelmina болон Хюго хэвээр тэдний нууц тасалгаа; тэр нь байхгүй байсан гэж бодож байх хэрэгтэй. Би алхаж дамжуулан асар их лобби, би байсан бол өөрийгөө хэлж байсан би энд Давхар C бизнес биш амралтаараа. Хаа сайгүй, би харсан, би ч харсан залуу охид, зарим swimsuits, бусад шорт, miniskirts, мөн жинсэн гэж харж байгаа юм шиг байсан нь дээр зурсан тэдний арьс. Хурдан харц надад ойлгуулсан гэж тэнд байсан хэд хэдэн bras арал дээр байсан гэж туйлын баавгай. Би байсан талаар сонирхож юу нь дунд насны хос нэртэй Нью-Йорк-Хангагч хийж байсан энд.
  
  
  Түүний carapace эхэлсэн нь сан, хамт өргөн зурвасын доторлогоотой дэлгүүр зарж beachwear, бэлэг дурсгалын зүйл, спирт, ном, тамхи, гар хийцийн арьсан бараа үед Ангела сугалаат худалдаа харсан түүнийг дахин.
  
  
  Тэр сууж нээлттэй өрөөнд тогтоох нар, харин ч түүний silhouette, би хүлээн зөвшөөрч, түүнийг нэн даруй. Охин Angela байсан, ярьж байсан богино, ямар зорилготой байсан нь дундаж өндөр, бараг л түүний бор арьс байсан тод жижигхэн бикини тэр өмссөн байсан. Түүний тийрэлтэт-хар үс нь нойтон байсан урсаж доош түүнийг буцааж, мөн бяцхан дусал орж алга болсон хоорондох зай нь түүний өгзөг. Тэр ч байтугай өмнө нь харсан тэр түүний царай, түүний, тэр мэдэрсэн тэр ер бусын байв, мөн тэр биш байсан алдаатай.
  
  
  Түүнд толгой дохив тулд Ангела өнгөрч, mimmo тэднийг. Тэр толгой дохив үед үе мөчний. OK, энэ нь хангалттай байсан. Миний өнгөлөн далдалсан үүрэг супер-сэрүүн менежер нь рок хамтлаг, би чадахгүй нь эхлэх эхний нөхөрсөг дохио, I had to get used to гэдгийг нь би байсан байх clambered дээр нь цугласан эмэгтэй фенүүд.
  
  
  Тэр үед байсан зарим зай хол, тэр зогссон, хараад сан, олны, аажмаар эргэн тэгээд тэр харж болох идээлсэн охин урд.
  
  
  Түүний онцлог байсан бараг дорно дахины, түүний бага зэрэг налуу хар нүд нь гялалзаж animation гэж тэр ярьж Ангела. Түүний өндөр шанаа туссан байлаа хожуу нар болон ус тэвэрсээр л түүний хилэн нь арьс зөөлөн оруулдаг. Nah-ийн аманд байсан өргөн, мөн түүний бүрэн уруул буржгар vстэй руу инээмсэглэж чадаагүй асуудал Ангела. Түүний мөрөн дээр нүүж байнга гэж тэр ярьсан, мөн түүний өндөр, нумарсан хонго swayed. Түүний хөх хамрагдсан нь даавуугаар гэдгийг улам даамжирсан түүний хөхний толгой; түүний хөл нь урт байсан, булчинлаг, мөн сайн тодорхойлсон, мөн хооронд нь түүний хөл, хэдэн tufts хар үс нь буржгар vстэй гарч дагуу түүний bikini bottom.
  
  
  Би й байсан эмэгтэй оноос хойш Veronica - охид би харж байсан түүнийг нь шар айраг лангуу, зам дагуу, Виржиниа, Хойд Каролина, биш байсан миний төрөл - харин ч гэсэн түүнийх байсан л буцаж ирэх нь аялал доош Нил нь Клеопатра, түүнийх хэвээр байсан байна цохигдон энэ охин.
  
  
  Тэр над руу харсан. Зүгээр л Антон шиг, хэн нь аль хэдийн байсан юм, надад хандах алхаж. 'Сайн байна уу. Nah байсан дуу шиг сүмийн хонх нь эрт манантай ням гарагийн өглөө.
  
  
  'Сайн байна. Хөөе инээмсэглэн тайлаад түүний нүдний шил авах нь илүү сайн харж байв.
  
  
  "Чадахгүй байсан, би-г үзнэ үү та нисэх онгоцны буудалд өмнө нь өнөөдөр?"
  
  
  'Үнэхээр.'
  
  
  "Хэрэв та төлөвлөгөө үлдэх Давхар Г удаан хугацаагаар?"
  
  
  "Би хийж чадахгүй нь ямар ч хатуу төлөвлөгөө хараахан."
  
  
  Нэг мэдэх нь инээмсэглэв. "За, бүү орхи ч бас удахгүй."
  
  
  Тэр эргэж эргэн тойронд нь хип дүүжин байсан маш blatantly тачаангуй, мөн алхаж arm-д гар руу зочид буудал нь охин нь бикини, хоер хамгийн гайхалтай эмэгтэй байсан тэр нэгэн цагт харсан. Энэ нь сайн байсан гэж би хөгжилтэй байсан нь Вероника; би мэдэхийг юу Hawk талаар мэдэж байсан манай богино роман, мөн тэрээр дүгнэсэн байх болно гэдгийг сайн хүн бол би хэзээ ч олж.
  
  
  Тэр эргэн тойрон алхаж, усан сан болон хараад өндөр чулуун хана гадна. Энэ нь байсан давхардсан гэхэд мод, бут сөөг, харин хурдан харц илэрсэн өргөстэй - цахилгаан, би ярьж байсан, тэр гүйж шулуун ханаар дамжуулан, навч, мөчир.
  
  
  Де Doublon-ийн нэг хэсэг байсан илэрхий. Энэ нь байсан гурван давхар барилга барьсан, эргэн тойрон хар чулуу болон өгөршсөн тоосго. Windows тулгарч сан хаалттай байсан ба shuttered. Зөвхөн нээлтийн дахь groan ард байсан сан ойролцоо зочид буудал-ийн хаалга, хаана нь хатуу төмөр хаалга хааж, орох. Маргааш, би өөртөө амласан, би байсан авч нэг өдрийн аялал дээр бүх арал шиг жуулчны явж хээрийн аялалд. Шөнө унаж болох хурдан нар руу живсэн далайн, харин swimmers үлдсэн гэхэд гэрэлтэй сан. Тэнд байсан нэг бар, нэг дээвэр дор гэж Цуцашгүй Steelband, би чадсан худалдан авах bourbon, усны оронд чуулгын. Би тэнд суугаад, хэсэг зуур харж, олны, хамтлаг дараагийн намайг сонсож, зөөлөн splash дагуу усны бага хана нуух усны миний ард.
  
  
  Би эргэж очсон зочид буудал болон хараад казино. Тэнд байсан тэмдэг үүдэнд нэрийг уран бүтээлчид ойролцоох cabaret, мөн нэг фото зураг намайг түр зогсоох.
  
  
  Тэнд байсан ямар ч mistaking дорно дахины онцлог, нумарсан хонго, зоригтой инээмсэглэл заримдаа гялалзаж ч гэсэн гэрэл гэгээтэй илүү гэрэл зурагчин юм чийдэн. Ee гэж нэрлэдэг байсан нь Negress Хүснэгт, мөн мэдээж тэр ажиллаж байсан нь тохирсон юм биш үү хамарч ч юу ч бикини. Тэр найз байсан Ангела юм, мөн энэ нь хангалттай байсан тест гэнэ. Түүнээс гадна, нэр нь өөрөө хийсэн нь надад эвгүй: би сонсож байсан, энэ нь дээр дурдсан хэд хэдэн охид холимог Кубын, Mulatto болон Хятадын удам, ихэвчлэн whores нь Флорида. Харин Давхар Г нь Grady Ingersoll болон Эго шууд холбогдсон Гурван Утга Халдлага ур Чадвар төхөөрөмж, ямар нэг зүйл байсан, ямар нэг зүйл хийх нь Куба, эсвэл Зүүн авч байсан нээрээ. Бүх зүйл маш чухал байсан нь миний ажил.
  
  
  Казино байсан нь аяархан асдаг, luxuriously чимэглэсэн өрөө нь өндөр тааз, зузаан хивс,, даруу, гэрэлтүүлэг дээрх хүснэгт. Тэнд байсан хоер рулет сандал, гурван покер сандал, магадгүй хагас хэдэн арван chemin-де-төмрийн хүснэгт. Нэг alcove ар талд гол танхим хуулиар хамгаалагдсан байсан baccarat - том тоглогчид зөвхөн өөрийн бар, үйлчилгээ. Тоглоомын карт эсвэл үхэх биш миний тоглолтын; би миний санаанд дээр хангалттай биш санаа зовох тоо карт эсвэл хуванцар шоо. Гэхдээ хүмүүс нэг хэсэг нь очиж казино, нэг хэсэг нь мэдэхийн тулд туршлагатай ажиглагч илүү, гэж хэлэх, анхаарлын анги онгоцны эргэн тойронд нь Нью-Йорк, Лиссабоны. Үед түүний орж, тэнд биш байсан олон хүн үзэх, гэвч удалгүй түүнийг хараад, тэр, тэр, тэр, хэрүүл.энэ нь надад ойлгуулсан гэж би биш туранхай миний цаг хугацаа.
  
  
  Энэ нь Азийн хамгийн том хоер би хэзээ нэгэн цагт харсан, at Cape Кеннеди, NY. Odin эргэн тойронд байсан тэдний хоер нь гулсмал үхэх үед покер хүснэгт байхад Эго-ийн хамтрагч нь байсан илүү анхаарлаа хандуулж бусад өрөөг бодвол юу болж байсан талаар ногоон baize дор эго-ийн хамар.
  
  
  Тэр намайг харсан тэр мөчид дүр нь түүнийг анзаарсан, эдгээр" төсөөлшгүй " дорно дахины онцлог өгсөн унтраах flash хүлээн зөвшөөрөх нь өмнө тэр хурдан хараад бусад арга. Би гүнзгий амьсгаа авч, хадгалж явж, бодож тухай зураг байсан авч тэр өглөө түүний хамт тэр дэмий хаалганы цаана намайг.
  
  
  Тэр үлдсэн, тэр оролдсон асуух, түүний угсаа хоер эрэгтэй. Би тэрнээс өмнө ойлгосон, тэд байхгүй байсан Японы; гэж байсан нь мэдээж. Тэр бодол нь Солонгост байсан барилга, тохижилт, олон тооны Солонгос. Нөгөө талаас, тэд байж болох юм ирэх нь хаана ч хооронд Жакарта болон Кабул, мөн надад ямар ч шалтгаан гэж бодож байсан бусад жуулчид байсан авч нэг зам гэж түүнийх.
  
  
  Гэхдээ түүнийг байхгүй байсан итгэл энэ нь бидэнд хоер дахь нь.
  
  
  Энэ цаг байсан нь cabaret гүйцэтгэл, харин газар байсан зэлүүд бусад хэд хэдэн хүмүүс үед ширээ, хэд хэдэн үед урт, муруй бар. Тэр авсан нь өтгөн ойролцоо үе шат болон Stahl хүлээсэн, балгалтаас нь мөстэй bourbon. Тэнд байсан juggler нь инээдмийн жүжигчин, морь тулгарч буй эмэгтэйг бас дээр ажиллаж тоть, мөн шигшээ баг нь Ливан акробат хэн дүүрэн цагаас өмнө Chyna ирсэн.
  
  
  Хүлээж байсан үнэ цэнэтэй юм. Гэнэт, үе шат байсан pitch black, дараа нь удаан хугацаагаар хүрд өнхрөх болон цацраг проектор орж ирсэн эсрэг хаалттай хөшиг. Энэ нь гэнэт нээгдсэн нь, атираа quivering ендер сүүдэрт, болон бөмбөрийн зогссон. Үе шат нь хоосон байсан, чимээгүй өрөөнд зохион байгуулж, түүний амьсгал, дараа нь clang нь cymbal, Дүр зураг дэлгэгдэх руу гэрэлтүүлгийг.
  
  
  Хэсэг зуур тэр сууж motionless дээр нэг хөлөө шиг хүрэл хөшөө, дараа нь бөмбөр эхэлсэн зодож, тэр эхэлсэн долгионы удаан. Тэр гайхалтай хослол амьдрал бүжигчин, go-go болон хуулагч. Түүний хувцасны бүрдэж ихэвчлэн цөөхөн өд болон чимэглэгдсэн; тэр хийж хөл нүцгэн, хааяа түншээд түүний өсгий цаг хугацаанд нь түг түг цохилж хэмнэл. Бугуйвч rattled түүний бугуй болон шагай. Түүний бие туссан байлаа дахь гэрэлтүүлгийг энэ нь дараа түүнийг шиг зөрүүд амраг, хоер дов түүний цээжний бүжиглэж quivered шиг хүн байсан унадаг дугуй. Түүнчлэн хурд нэмэгдсэн, түүний хар хар үс хүрлээ ендер бүх чиглэлд, заримдаа хамарсан бараг түүний бүх их бие.
  
  
  Тэгээд дараа нь, тэрээр ямар нэгэн байдлаар чадсан untie нь хөхний даруулга нь тохирсон зөвшөөрөх Em намар тайзан дээр. Энэ утаснуудтай түүний үс нь сарних даяар түүний цээж, ходоод, салж хуваах секунд, дараа нь хаалттай дахин. Би өөрийгөө олж урагш налуу дээр бар өтгөн болон барьж миний амьсгал.
  
  
  Тэр ээрсэн илүү хурдан, илүү хурдан хүртэл үс өссөн түүний толгой шиг шүхэр, бүр булчингийн түүний бие нүүж ендер...
  
  
  Ороо бусгаа - мөн чимээгүй.
  
  
  Би барьж ядан, оролдож үзнэ үү руу давирхай харанхуй, гэхдээ би харж чадахгүй ямар нэг зүйл.
  
  
  Дараа нь анхаарлын төвд буцаж ирсэн тухай, тэр сууж байсан нь түүний толгой мэхийн, түүний цээжний heaving дор түүний үс засалт, түүний гар нь түүний тал, түүний хөлд дарагдсан хамтдаа. Алга ташилт байх естой байсан чанга, харин үзэгчдийн байсан хэтэрхий жижиг. Би оролдсон алгаа ташин түүнд, бас, мөн тэрээр зүүн үе шат, хайж шиг Inca гүнж, тэр харлаа миний зүг, би итгэлтэй байсан би түүнийг хараад инээмсэглэв.
  
  
  Brylev асаалттай удаан танхимд, тэр sip авч түүний уух. Одоо юу? I didn ' t урт удаан хүлээх хэрэгтэй олохын тулд.
  
  
  Тэр нь замаар унасан нь жижиг хаалган дээр хол төгсгөл үе шат, эргүүлдэг хооронд ширээ, даллан найрал, мөн дээр алхаж бар. Тэр өмссөн цагаан цамц өмсөх гэж байсан болохоор бага тайрах гэж neckline дуусаагүй хол hemline, аль нь арай ядан хүрч доор түүний гуяны. Nah байсан цагаан ороолт холбоотой эргэн тойронд нь түүний үс, тэр шаахайн өмсөж байсан. Тэр биш үү над руу хараад л.
  
  
  The наймаачин байрлуулсан лонх оргилуун дарс болон шилэн өмнө түүнийг. Оронд нь доош сууж, тэр нь тавьж, нэг хөл дээр хамгийн ойр өтгөн, аваад түүний шил, хуурай, мөн refilled энэ. Үеэр гүйцэтгэл, хэд хэдэн хүмүүс ирсэн гарч казино байсан одоо инээмсэглэн болон peeking түүний зүг. Тэр хэрэгсэхгүй nu, хэзээ нэг эрэгтэй тэдний эргэн тойронд шивнэлээ нь наймаачин, тэр толгой сэгсрэв болон түлхэж хол билл хүн зохион байгуулсан гарч Эго.
  
  
  Энэ цаг нь ашиглах нь миний анхаарлыг трик. Би гарч ирээд, жижиг алт хавтан талаар хэмжээтэй мөнгөн доллар байсан гэж өгөгдсөн нөөцлөх миний хамрах түүх. Тэр бүү зүйл эргэх, мөн Stahl хүлээлээ.
  
  
  Охин ч харагдахгүй байна гэж үү миний зүг. Odin гэхэд Азийн тэр харсан, at Cape Кеннеди, нью-ЙОРК болон дахин казино, алхаж, түүн чин сэтгэлээсээ. Тэр биш юм шиг санагдаж байсан аз жаргалтай түүнийг харж, гэвч тэр сарын буцах гэж тэрээр хандсан. Тэр гараа болсон тавьж, түүний нүүр ойр түүнийх, мөн мэдээж ярьсан яаралтай байв. Тэр сэгсрэв унтраах эго-ын талаас, харин үлдсэн motionless. Эцэст нь, тэр толгой дохиод, мөн хүн гарч дахин.
  
  
  Тэр биш юм шиг санагдаж байсан авч, миний уур хилэн, тиймээс би гэж нэрлэдэг наймаачин.
  
  
  'Тийм ээ эрхэм ээ?'
  
  
  "Хөөе, хүн байна, та юу гэж бодож байна энэ хамтлаг тоглож болох ч бусад 1933 Өөд дуу?" Түүнд толгой дохив үед найрал хөгжим тоглож Коул Портер дуу.
  
  
  The наймаачин шиг харагдаж нь Miami дүрвэгсдийн нь харандаа-нимгэн сахалтай, сул нүүр, анхааралтай slicked буцааж үс. Тэд ч бас хар, магадгүй будсан. "За, гэж би боддог хамтлаг тоглож болно хувьцаа, эрхэм ээ," гэж тэр хэлсэн автоматаар.
  
  
  "Аа, хэзээ ч оюун ухаан." Тэрээр эрхтэй алт хавтан spin дахин thump чангаар лангуун дээр.
  
  
  Тэр зөвшөөрсөн. "Энэ нь маш сонирхолтой зоосны."
  
  
  Энэ нь хүлээлгэн өгсөн тулд Emu өөр зүйл. "Уншиж, гарын үсэг зурж, хүн. Миний ажил, энэ нь гэсэн үг "Оскар".
  
  
  Тэр аваад зоосны зохион байгуулсан энэ хүртэл гэрэл бар. Эго-ийн хөмсөг сарнай батлах. "Хөөе, би мэднэ энэ хамтлаг." Emu байх естой, түүний тавиад, гэвч тэр одоо ч гэсэн мэдэж, илүү их эсвэл бага тухай шоу бизнес. "Та гишүүн?"
  
  
  Би чадсан харагдах аль аль нь даруухан бөгөөд бардам.
  
  
  "Үгүй ээ, түүний их менежер. Энэ нь бидний анхны алт бичлэг ."
  
  
  Энэ нь ажиллаж байсан. Тэр хараад бидний зүг.
  
  
  "Та тоглож байна уу хаана ч ойролцоох? Диваажин арал? Үнэгүй порт?"Түүнийг," тэр толгой сэгсрэв. "Бурхан минь, үгүй." Тэр хараад бараг хоосон танхим. "Бид биш шүү дээ тоглож энд хүн. Та мэдэх, тэр энд амралтаараа. Түүнийг би сонссон байсан гэж моод энд байна, гэхдээ би үүнийг анзаарч байхгүй бол."
  
  
  The наймаачин coughed, хараад Chyna зуур, дараа нь над руу эргэж. "За, бидний зугаа цэнгэл..."
  
  
  "Өө тиймээ, би түүнийг мэдэх хүн. Энэ охин гайхалтай юм, гэхдээ хөгжим... би grimaced, гараа сунгав, мөн pointedly заагаад миний эрхий хуруугаа доош.
  
  
  Qin инээд алдан hoarsely, эцсийн түүний шампанск. "Хэлж байсан юм гэдгийг сайн гэж тэр ярьж чимээгүйхэн надад," гэж тэр хэлсэн нь бага зэргийн аялгатай испани энэ замаар бууруулах хөгжим.
  
  
  Хөөе толгой дохиж, болон инээмсэглэв. Түүний шүд нь gleamed тэр инээв бас.
  
  
  "Түүнд өгөх ямар нэг зүйл уух, Макс" гэж тэр нэмж хэлэв, өмнө нь тэр байсан.
  
  
  эргэн тойрон эргэж, хурдан дарга нь казино.
  
  
  Илүү нэг удаа, охин шиг харагддаг хүн бүрийн мөрөөдлийн охин санал надад уух, дараа нь навч ямар ч гэсэн асууж миний нэр. Түүний зочид буудал татгалзсан, харин дараа нь ирсэн гэсэн дүгнэлтэнд энэ тэнэг байж болно. Мөс нь эвдэрсэн, мөн дараагийн удаа би түүнийг хараад, бид ямар нэг зүйл байх болно талаар ярилцаж эхлээд байна.
  
  
  I didn ' t урт удаан хүлээх хэрэгтэй. Хагас цагийн дараа, Chinu харсан түүнийг дахин. Түүний mimmo баталсан сан, харсан цагаан даашинз нь гэрэлтүүлсэн харанхуй дээр нь хатуу төмөр хашаа Ston де Doublon. Тэр олсон өөрөө хооронд хоер сайн баригдсан эрэгтэй нь хар хослол. Тэд хурдан хөдөлж, тэр ч байтугай энэ зайд, би байсан нь онцгой сэтгэгдэл охин явж байсан хоер хөл нь илүү хурдан би дуртай байсан. Тэр харсан хаалга нээлттэй, ойр дотно, зөв цаана нь тэдэнд; Chyna байх юм шиг санагддаг байсан их асуудалтай, гэхдээ мэдээж зүгээр л хүсэхгүй байгаа юм бэ, явах хэрэгтэй. It wasn ' t hard to таслан зогсоох импульс явуулах нь их; дурсамж Veronica, хэрхэн тэр намайг батлагдсан унтраах байсан одоо ч бас шинэ, хэцүү. Үүнээс гадна, энэ нь тийм биш юм миний ажил аврахын тулд бүх охид, тэр ч байтугай байсан бол зайлшгүй шаардлагатай.
  
  
  Би буцаж явсан казино, алдагдсан, хорин ухна дээр chemin-де-төмрийн, тулалдаж унтраах chubby охин яагаад ч тухай сонссон миний нэрлэгддэг мэргэжил, дараа нь үлдсэн том гэрт нь байхад. Тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг эдгээр Азийн аль нь сэтгэл дундуур байсан; it would have been шалтаг асуух хэдэн асуулт нь ширээ эсвэл бичиг хэргийн ажилтан нарийн бичгийн дарга.
  
  
  Эцэст нь, тэрээр явсан эсрэг авах гол түлхүүр. Хүлээн авахад нь бага байсан, гар хар хүн нь төгс англи хэлнийхээ.
  
  
  "Бид та таалагдсан гэж найдаж байна энэ Ноен Уолтон."
  
  
  Энэ мэт соронзон бичлэг, гэж би бодлоо. "Тэнд биш юм, олон хүн энд байна," би хэлсэн.
  
  
  Тэр өгсөн нь түргэн мөрөө хавчаад гарлаа. "Бид бараг бүтэн, эрхэм ээ."
  
  
  "Харин тэд биш шүү дээ, нэг, хоер, тэд?" тэр түүнд хэлсэн нь инээв, толгой дохив руу бараг хоосон казино.
  
  
  Эго-ийн инээмсэглэж байсан харгис. "Магадгүй ..."
  
  
  "Харин та нар азтай зарим агуу тоглогчид гэртээ аль аль нь үзүүрийг the world."
  
  
  "Энгийн хүмүүс, эрхэм ээ?'
  
  
  "Эдгээр Japs, эсвэл ямар ч. Би түүний харсан хэд хэдэн хүн сууж покер хүснэгт. .
  
  
  'Oi. Тийм ээ. Бид ноед оо-аас Зүүн дээр Давхар Cay.
  
  
  "Өө, тийм үү?'
  
  
  Энэ нь бараг шөнө дунд, мөн ширээ бичиг хэргийн ажилтан байсан шиг уйтгартай гэж би хүсч хүлээгдэж байна. "Бид ярьж байгаа Doomsday Төсөл, ихэр арал, та мэднэ. Ноен Ingersoll гарын үсэг зурсан гэрээ байгуулах тохижилт компани дээр Формоса, эсвэл хаа нэгтээ ойрхон ."
  
  
  "Өө, тиймээ?" гэж тэр хэлсэн, дахин оролдож зогсоохын нь yawn.
  
  
  "Үнэндээ, эрхэм ээ, би итгэж байна, энэ нь нэг төрлийн туршилтын барилгын төсөл; Ноен Ingersoll, та бүгд мэднэ, идэвхтэй оролцож сайжруулах, амьдралын нөхцөл цөөнхийн бүлэг around the world."
  
  
  "Би төсөөлж чадахгүй.'Түүнд,' тэрээр хэлсэн нь, харахад туранхай жижигхэн хар хүн. "Та бодохгүй байна, тэр байж болох юм эхэлсэн нь бага зэрэг долоох, зүг байшин?"
  
  
  Эго нүд болсон нь ил тод бус. 'Тийм ээ, эрхэм ээ; миний цаг хугацаа бараг л хүртэл, би одоо ч гэсэн маш их засаг захиргааны хийх ажил.'
  
  
  Тэр үүд хаалгыг нээж өгсөн түүний өрөө нь ан цав үед тэр ямар нэг зүйлийг ойлгосон нь буруу байсан. Би байсан зүүн дээр мөнх ердийн илүү, гэж би үргэлж хийдэг зочид буудлын өрөө , гэхдээ одоо тэр гарч ирээд руу нийт харанхуй. Тэр зогссон сонссон.
  
  
  Зөвхөн дуу сонсоод байсан түүний өөрийн амьсгал. Тэр маш хурдан унасан дотор, хаалттай хаалганы цаана түүнийг. Гэрэл сольж олсон юм. Дарсан хэцүү.
  
  
  Энэ нь ч хар.
  
  
  Би харж болох байсан цайвар тэгш өнцөгт нь гүйдэг шилэн хаалга миний тагттай, асдаг хажуугаар хамраад дээр далай. Миний нүд дасан зохицож эхэлсэн бүдэг гэрэл, би сонссон зөөлөн хөдөлгөөн, харсан сүүдэр слайд над руу.
  
  
  Тэр гүйж даяар хивс болон шүүрэн хэн нэгний хувцас. Мөрөн нь эрчилсэн эргэж дор даавуу. Би оролдсон татах нь түүнийг хол, харин ч халдагч байсан бага надад тэр маш хүчтэй. Тэр зэрвэс татсан түүний жижиг, дугуй, expressionless нүүр сүүдэрт. Энэ нь байх естой байсан нэг замаар Азийн. Дараа нь нэг тохой намайг цохих шиг лантуу хооронд хавирга.
  
  
  Миний орсноор сулрах; миний чөлөөт гар, би цухуйх нь түүний хоолой, эрэгтэй дөнгөж сая түүнийг хэмжээнд эрүү. Хүн growled болон нөөцлөгдөх эсрэг тагтан railing. In the moonlight, тэр харсан гэж металл эго-ын талаас glinted. Эго-ийн гар руу эргэж намайг шүүрэн авч, түүний бугуйн, хагас эрчилсэн Эго, ducked дор түүний махлаг бие, мөн түүнийг өргөгдөх.
  
  
  Тэр хийж чадахгүй юм бэ дууны нь тэр ниссэн гаруй railing унаж долоон түүхийг хавтан эргэн тойронд сан. Тэнд байсан нь маш уйтгартай thud шиг тарвас breaking дээр цемент, дараа нь бүрэн чимээгүй.
  
  
  Тэр бөхийн гаруй railing оролдсон харж бие, харин санкт замаар усан сан гарч явсан бүх түүний эргэн тойронд. Хэн ч байх шиг сонссон зүйл. Тэр хүлээж байсан түүнийг удаан хугацааны турш, дараа нь дотогш эргэж, өөр дээр гэрлийн унтраалга.
  
  
  Одоо ч гэсэн юу ч болсон. Би шалгаж гэрэл; тэд бүгд байдаг.
  
  
  Утас дуугарав. Тэр үүнийг авч.
  
  
  "Ноен Уолтон?"
  
  
  Тийм ээ.'
  
  
  "Энгийн хүмүүс, эрхэм ээ. Та ярих урд ширээ, бид мэдээлж бүх зочид гэж цахилгаан таслагдсан байсан билээ. Энэ нь сэргээгдэх болно, ойрын ирээдүйд ."
  
  
  Би санаж байна гэж Сергей байсан ч дээр нь коридор, болон хэлсэн болохоор.
  
  
  "Өө, тийм ээ, эрхэм ээ, тэд ажиллаж байгаа дээр нь өөр өөр хэв маяг."
  
  
  Тэрбээр байх шиг complacently бахархаж өөрийн эсвэл өөр хэн нэгний-сэтгэн бодох чадвар. "Бид үргэлж гэгээнтнүүд үед Doublé Cay Зочид буудал, эрхэм ээ."
  
  
  "За, сайн байна, дараа нь. "баярлалаа. Тэр өлгөж, хурдан шалгаж, түүний ачаа нь гар чийдэн. The intruder биш үү олж тасалгаа нь тэр нуусан түүний зэвсэг, хэдийгээр тэр бага зэрэг эвдэрч миний хувцас.
  
  
  Энэ нь чухал биш байлаа тэр юу олж болно, тэгээд тэр undressed болон вандан-дарагдсан унтах. Хэдийгээр би авч чадахгүй нь сайн харах нь хүний нүүр, би бооцооны байдаг гэдгийг цөөн таргалалттай Азийн Давхар Г одоо."
  
  
  
  Зургаан Бүлэг
  
  
  Гэхэд үүр, бие нь алга болсон, мөн энэ нь байсан бараг үд сонсоод түүний шивнэх. Би дээр сууж байсан chaise longue замаар усан сан, хүлээж дайсан шилжих миний зүг. Миний махлаг, сормуусны-түрхэн боломжит suitor crackled миний чих. Зарим нь түүнийг үе тэнгийнхэн нь, аль аль нь эрэгтэй, эмэгтэй, цуглуулсан, бидний эргэн тойронд, над руу харж зарим нь эргэлзээгүй. Хэдийгээр би биш яг Мик Жаггер, тэр хамгийн шилдэг нь байсан талаар боломжтой бүх шүтээнүүд. "Таны хайж байна ... эр ... авьяас?" Энэ questioner хүү байсан нь батга байсан онгоцонд надтай хамт өчигдөр. "Би хүсч байна гэж, хүн." Би авч байсан залхаж үг, тэр шийдсэн нь үгүй ашиглах нь, энэ нь маш олонтаа. "Цэвэр агаар амьсгал дээж хооронд хоер үе шаттай. Та тоглож байна уу энэ зүйл? Би толгой дохиод түүний гитар. Тэр blushed. 'Бага зэрэг."Тийм ээ. Тэр харж өөр арга зам, squinting эсрэг нарны тусгалыг унтраах усны сан. Хайхрамжгүй байдал - санал нэг хэсэг зураг. Нэг охид сууж байсан бэлд миний sunbed, доод түүний усанд орох костюм дарагдсан эсрэг миний хөлийн. Тэр жижиг, дугуй, exuberantly барьсан, мөн түүний цайвар хүрэн үс нь туссан байлаа наранд-эсвэл ямар нэгэн зүйл. Би эсэргүүцэж хүсэл судлах, түүний, харин санамсаргүйгээр шилжсэн миний хөл болохоор миний шагай унасан нь түүний эсрэг дулаан ташаа. Тэр хи хи, санаатайгаар эсэргүүцсэн, тиймээс миний өсгий суурин хооронд түүнийх. Тэр үнэхээр эхэлсэн үнэлж нөхөх Hawk боловсруулсан байсан үед надад өндөр, сахалтай залуу хүн тэсрэлт бүлэг. "Хөөе, чадаагүй байна та сонссон ч?" Аль би хэлж болох юм, тэр й хэллээ Hema эсвэл надад тодорхой. Эго-ийн арьс байсан өнгө шавардлага, хананы нөгөө талд сан, тэр алдаж болох дөчин кг ч унаж доорх тоо. Тэр байсан байх нь яруу найрагч; Тэрээр хүлээн зөвшөөрч эхлэв төрөл. Хэн нэгний хэлсэн ямар ч, тэд сонсдог байсан зүйл. "Өнгөрсөн шөнө, зарим нь залуу хийсэн том үсрэлт. Тэнд. Тэрээр тэмдэглэв нь газар дор миний тагтан. Хэн ч байлаа, ялангуяа сонирхолтой, тиймээс би өгсөн нь эргүүлдэг.
  
  
  'Энэ хэн бэ?' Сахал мөрөө хавчив. "Хэн мэдэх билээ? Ширээн бичиг хэргийн ажилтан хэн надад хэлсэн нь энэ гэж хэлсэн тэр унтраах өссөн түүний тагтан. Тэр ганцаараа дахин, энэ удаа тагтан дээр нээлттэй дагуу уурхайн. "Энэ нь Вьетнам, эсвэл ямар нэгэн зүйл. Тэрээр зүүн амиа хорлох тэмдэглэл гэж хэлсэн нь тэр амьдарч чадахгүй энэ decadent нийгмийн дахиж эсвэл юу ч гэж байх шиг. Эго биш үү, үнэхээр итгэж, түүний түүхийн өөр цаг түүх болсон эргэн тойронд усан сан, тэр биш үү, их гайхаж байсан гэсэн сурах нас барсан хүн байсан зургаан фут швед acrobat байсан хүмүүс унасан үед нь шөнө дунд workout-гэхдээ би хурцдаад миний чихэнд нь дээр дурдсан амиа хорлох тэмдэглэл. Хэрэв энэ үнэн байсан бол, энэ нь гэсэн үг гэж байсан нь маш үр дүнтэй цэвэрлэгээний баг дээр ажиллаж байгаа миний довтлогчид. Охин дээр миний хөл squirmed бага зэрэг илүү insistently, мөн би байсан гэж бодож байна энэ талаар. "Тиймээ, за, би чадна гэж бодож байна үсэрч, түүний арай дээр миний өөрийн," би хэлсэн, зогсож гэнэт. Дараа нь хэд хэдэн үе шат, тэр төгсгөл болж, усан сан, dived руу цэнхэр ус, унасан хол доор гадаргын тэр чадах өмнө surfacing тулд багтрах агаар. Байхгүй байсан олон хүн, усан сан; энэ шиг харагдаж байсан нь ихэвчлэн бүлэг хүмүүс сууж үзэж байна. Тэр сэлж даяар нөгөө талд эргэн, мөн буцааж түлхэж рүү төв сан. Тэр хөвж түүний нуруун дээр нь байхад, руу хараад cloudless тэнгэр. Гарч буланд түүний нүд, тэр харсан өндөр чулуун хана, Де Doublon гадна энэ. Намайг хараад энэ нь trapdoor нээгдсэн, би харсан зэрвэс тусгасан дэлхийн гадна түүний цонх. Дуран - эсвэл telephoto линз; би хийж байсан миний хамгийн сайн харагдах байх нь нээлттэй цонхоор, гэвч хэрэв хэн нэгэн байсан нь надад сонирхолтой, тэнд байсан ямар ч цэг харагдаж байгаа гэдгийг би мэдэж байсан, энэ талаар. Би бодоогvй байсан би усан доор өндөр trampoline хүртэл би сонссон нь аяархан "Watch out!" мөн дээшээ харж, цагаан, хүрэл зураг нисдэг над руу. Тэр сэлж, хол, шургасан нэг талаас гүн ус руу өшиглөх болон түүний бүх байж болох юм. Шумбагч живсэн нь millimeter ус руу grazed миний мөрөн, мөн өшиглөсөн давалгаа бараг бүрхсэн надад. Би авч чадахгүй байсан цохих хэцүү, гэхдээ би гацсан миний толгой дор ус байгаа эсэхийг харахын тулд шумбагч гэмтээж байсан. Биеийн тавих ероолд сан, түүний хөл авъяас, түүний бие эрчилсэн д refracted нарны гэрэл. Энэ нь хөдлөхгүй байх юм бэ, нэг бол, тэр тухай байсан шумбах учир нь энэ үед түүний хөл нь гэнэт хүртэл шулуун болон бүлгээр lunged над. Бидний духан collided, гэвч энэ нь тийм биш байсан хохироож; түүний урт үс зөөлөрч нөлөө. Тэр инээв, тэр ойртон, мөн түүний бүрэн уруул байсан болохоор ойр уурхайн байсан гэж бараг доромжлол биш үнсэж байв. Гэхдээ би гомдсон түүнд-би тоглож хүйтэн байна. Энэ нь тийм биш юм тийм ч муу. "Аа!" тэр gargling. "Энэ бол та, Ноен Уолтон!" Би гуйгаагүй түүний вэ тэр миний нэрийг мэдэж байсан. Дараа нь бүх, Byblos гарын үсэг зурсан байсан энэ шөнө өмнө. 'Тийм ээ, энэ нь надад байна.'"Би таныг гомдоосон?"'Би тийм гэж бодохгүй байна. Та зүгээр үү?"Тэр ч байтугай тэр үед байсан & nb, хөөе чадсан мөрөө хавчаад гарлаа. Би харсан-ee, цагаан усанд орох нэхэмжлэл нь зөвхөн хамарсан хамгийн бага, магадгүй бүх зүйл биш юм. Дулааныг түүний идээлсэн бие мэндлээд намайг гэж бид сэлж, манай өвдөг хүрэхэд дор ус. Нэг ч үг хэлэлгүй, бидэнд, бид сэлж, ирмэг цөөрөм - эсрэг хаана тэр-авирч гарч, ус хөдөлж нь гөлгөр нигүүлсэл нь тамга. Тэр шүүрэн авч, том алчуур нь chaise longue боосон, энэ нь эргэн тойронд нь түүний мөрөн дээр болон над руу харсан. "Сайн?'
  
  
  I didn ' t have to ask түүний юу mistletoe гэсэн үг, арга зам биш, тэр над руу хараад. Ямар ч хувцас дээр, эсвэл усан цахилгаан шатны хонгил нь, аль нь илүү их эсвэл бага нэг зүйл бол - би байсан нь үнэхээр гайхалтай дүр төрх. Миний хэлэх энэ нь зүгээр л, учир нь энэ нь үнэн хэрэгтээ,, би маш их хичээх хэцүү тэгээд үүнийг хийх хэрэгтэй. Сум цооног, шархдах шарх байсан шүү дээ турш миний ажил байсан чадварлаг засвар хүртэл мэс суутнууд гэж СҮХ нь ажилд авсан, тиймээс би чадахгүй шиг харагдах хэсэг мах гэж тэд шоу үед мах сургууль. "Let' s go явган," би түүнд чин сэтгэлээсээ. "Би тэдэнд байхгүй байсан боломж нь энэ вэ циркийн хараахан." 'Яагаад болохгүй гэж?
  
  
  Ямар ч тохиолдолд, би хэрэггүй худлаа нар." Тэр аажмаар swiped алчуур түүний эргэн тойрон бараан бие дээр болно өмнө нь шидэгдэж, дайвалзаж эго дээр сандал ард Nah. Энэ нь миний нууц үг scrutinizing ee; түүний арьс бололтой шаардлагагүй байсан suntan нойтон жин авахын тулд сүүдэр. Тэр үүнийг хийсэн нь аажмаар decisively, эхлэн эдгээр гайхалтай хөл, түр зогсоож зуур үед аяархан бөөрөнхий доод өмнө дээрээс харан хөх гацсан бикини. Түүний хөхний толгой байсан нь харагдаж дамжуулан цагаан даавуугаар. "Чи өмссөн нэг бикини гэж өчигдөр" би тайлбар аяархан. 'Аа! Та анзаарсан!"Тийм ээ. Тэр инээв soundlessly, түүний нүд нь glittered. "Би үргэлж л гэж бодож байгаа бол та олж хувцас таарах та, тэнд ямар ч цэг тэднийг өөрчлөх. Байхгүй бол та тэгж бодож байна, Ноен Уолтон?" "Би ч бас бодож байна. Анхны Нэр Хоч. 'Тийм ээ. Энэ нь уул уурхайн... "би уншиж болно, бас. Таны зураг байхгүй бол, хэрэв та шударга ес, хэдийгээр. 'Хэзээ ч үгүй.'Охин мэдэж хэрхэн зохицуулах сайшаадаг. Түүний carapace эхэлсэн далайд дагуу хана Де Doublon байхад Тэр ярилцлаа миний хажууд, түүний гуяны бараг хүрч, уурхайн. "Тиймээс та нар амралтаараа?" 'Яг.' Бид дугуйлна эргэн тойронд бүлэг ахмад настан sunbathers, ихэвчлэн цагаан bellies, нэг хэсэг нь цэцгийн swimsuits. Тэр харж өөр нэг дунд насны хос эргэн тойронд Lear онгоц, эмэгтэй илт үед Chyna, байлгах гэж оролдож, түүний бүтэн бие нь харах хооронд охин болон түүний нөхөр. Би чадахгүй, түүнийг буруутай. "Та энд байх нь урт удаан цаг хугацаа?" "Энэ нь хамаарна, та нар юу хийх хэрэгтэй болно."
  
  
  Тэр зогссон, үзүүртэй буланд де Doublon байсан бөгөөд нэр хүндтэй хана. "Юу нь дээр гэж байна?" "Энэ ... гэх мэт ямар нэг зүйл харш. Маш баян хүн амьд байдаг ." Тэр инээмсэглэв, мэдсээр байж. "Би уригдсан юм," гэж тэр хариулав. Би чадахгүй байсан гэжээ. Өмнө байсан зайг еолж далангийн хамт whitewashed хачирхалтай тэргүүлэх наран шарлагын газар. Тэр явж, надаас өмнө, тэр үрчийсэн түүний үс нь тийм нойтон гаргадаг унавал миний нүцгэн дух. Энд тэнд, жижиг бүлэг хүмүүс дээр хэвтэж, элс, тэнд байсан хэд хэдэн тоо хэвтэж тайван. Тэнд байсан бараг ямар ч аялах, зүгээр л дээр үүсч долгион болон splash цайвар ногоон усны эрэг дээр. Нүд, эрэгтэй, эмэгтэй, дараа нь бидэнд даяар явж хүнд элс үед усны зах. Бид орхидог stares. Тэр алхаж жигд биш хөдлөхийг хүсээрэй их. Хөөе, тэр биш байсан шаардлагатай. Манай зүүн талд нь, Stena де Doublon үргэлжлүүлэн эрэг дагуух. Дараа алхах нь хэдэн зуун ярд, би анзаарсан нээлтийн дээрх жижиг cove. Энэ нь байх естой орох нь сан. Жижиг явган хүний гүүр сунган дээш нь усыг; энэ нь дээрх хана bulged гарч шиг мөөг эхнэр гаруй гөлгөр бетон. Ямар ч боломж авах, нөгөө талд нь, тэр ч байтугай дэгээ, олс, ямар чадаагүй намайг гайхах. Би ч бас мэддэг байсан тэр богино туннель тэргүүлэх дагуу хана руу нуур нь хаагдсан унтраах нь эвхэгддэг төмөр хашаа, би гайхаж юу гэж авч өсгөх эго. Бид байв гарц гүүр, тэр сануулъя нүх. 'Энэ юу вэ?'"Өө, энэ шиг том цөөрөм. Энэ хүн өөрийн завь. "Өө, тийм үү?' Тэр толгой дохиод, миний гарыг авч; түүний хонго баталсан mimmo надад. "Та нар шиг завь, Ник?"' "Би нэг. Гэсэн үг би үүнийг ашиглаж болно, ганцаараа, эргэн тойронд нь зочид буудал ." "Юу завь?" Энэ... Би мэдэхгүй байна, тэд юу гэж нэрлэдэг. Хурдан завь? Жижиг завь биш гэдгийг явах нь маш хурдан ." "Speedboat. Тийм ээ. За, дараа нь бид явах естой байдаг." "Та сайн завь?" Тэр snuggled хүртэл долоох нь намайг болон түүний хар нүд нь инээмсэглэв. "Би жолоодох болно завь." Би мэдэж байсан дэмий за юу тэр хэлж байна, харин би түүнийг хүссэн үүнийг хэлж байна. "Бид харах болно. "' Хожим?'"Хэрэв тийм бол, дараа нь."
  
  
  Де Doublon эзэлж бүхэлд нь баруун хэсэгт арал. Бид дагуу алхаж, ханын өргөн тойрог; байхгүй байсан swimmers эсвэл sunbathers энд,, зөөлөн аялах lapped эргэн тойронд бараг хаалт шүрэн холгүй эрэг. Нэг цагаан онгоцны далбаа гарч зогсоод далайн давхрага; зааснаас бусад, юу ч байхгүй байсан харж байх нь харин зөөлөн хуйлралтыг ус. "Та хэр удаан байна энд ажиллаж байгаа, Эрхэм ээ?" "Өө ... бараг жил би бодож байна." "Өө, тэр нь маш их." Тэр мөрөө хавчаад түүний мөрөн. "Тэд сайн төлөх, мөн амьдралын энд тааламжтай байна."
  
  
  "Та нар амьдардаг Флорида өмнө гэж?" Тэр гэнэт зогссон хараад надад searchingly. "Яагаад та асууж байна уу?' "Би мэдэхгүй байна. Энэ бололтой нэлээд магадлалтай me ." Охин толгой дохив, харагдах өвчин түүний нүд. 'Тийм ээ. Тэр оргон зайлсан Castro." "Би гэсэн үг биш юм...", "Аа, энэ чухал биш. Энэ нь урт удаан цаг хугацаа, тэр бяцхан охин байсан үед бид зугтсан. Миний ээж, би хэрэглэж явах нь бусад жижиг завь. Тэд буудсан ану, Кубын эргүүл, харин бид авсан хол. Бараг. Түүний магнай quirked questioningly. "Уурхайн... миний ээж. Тэр гэмтэлтэй, ноцтой гэмтсэн. Сар гаруй хувьд, эмч нар хэлсэн гэсэн Hoi болно, илүү сайн авах,, дараа нь тэр нас барсан." 'Би үнэхээр их харамсаж байна.' Тэр мөрөө хавчаад дахин. "Гэж байсан нь урт удаан хугацааны өмнө, Ник." "Баруун хойш хувьсгал, Castro шидэж эго шорон. Тэдэнтэй хамт, түүний ferret й сонссон талаар юу ч nen. Юу ч байхгүй байсан гэж хэлж болно. Би сонсож байсан ч олон түүх ингэж л итгэдэг хөөе, харин тэнд байсан үргэлж боломж гэдгийг тэр хэлж байсан үнэн байна, би гэж бодоогүй энэ нь чухал учир холбогдолтой байна. Бид алхаж, чимээгүй; тэр ирсэн ойрхон надад, гэхдээ бололтой алдсан гэж бодсон. Эцэст нь тэр хэлсэн нь: "Та нар мэддэг юм биш, миний жинхэнэ нэр." 'Oi? Тэр инээмсэглэн товчхон. "Энэ нь гайхах зүйл биш юм та." Тэр толгой сэгсрэв, инээмсэглэн мэдсээр байж. "Тэр үед ирсэн showbiz, Майами-д тав, зургаан жилийн өмнө, миний агент хүсээгүй юм бичиж намайг Margherita Ortiz. "Хэтэрхий энгийн юм" гэж тэр хэлсэн байна, хайж надад нүүр.
  
  
  Таны ээж маань тэн хагас нь Хятад. Миний эцэг байсан mulatto. Нэрээс нь хар арьст. "'Oi. Тэр зогсож, над руу харсан. "Хэрэв та бүх зүйлийг мэддэг, Ник?" "Ха!" Тэр шахагдан гараа. "Why did you come to газар шиг Doublecay, Ник? Энэ нь зүгээр л hippie хүүхдүүд, настай хүмүүст тэдний өөх эмэгтэй." "Аа, би сонссон энэ талаар хэсэг dynamite юм тавьж дээр нь бүжгийн шоу энд байна, тиймээс би ирэх байсан." Түүний guttural инээж байна absurdly үл итгэгч. Тэр дээр зогсож tiptoe, түүний хөх дарагдсан эсрэг миний цээжин. Түүний хилэн уруул нь салж, түүний нүд нь dimmed. Бид үнсэв. Тэр ороосон түүний гар миний хүзүүгээр болон түүний аарцаг эсрэг эргэж уурхай. Миний үе мөчний байсан ойрын болон андашгүй, тэр дарагдсан хэцүү миний эсрэг байхад түүний хэл уурхайн болно. Гараа доош унасан нь түүний арын, доод түүний усанд орох костюм, дулаан арьс хооронд түүний фирм хулан. Энэ магадгүй сайн зүйл гэдгийг тэр үед хоер залуу хосууд байж болох юм харж алхах, удаан дагуу өндөр хана. ИХ харсан нь түүний анхны бөгөөд зурсан Chyna анхаарлыг хандуулах, тэдэнд. Тэр санаа алдаад, дараа нь хи хи, хүрч товойсон дээр миний усанд орох тохирсон. "Би дагах болно эргэн тойронд чинь хүртэл та унтраах хөргөх, за?" Тэр инээж аз жаргалтай. "Би мэдэж байсан, би зөв байсан, Ник. Та тэмдэгт гэж бодъе тэдэнд там уруу явах." Тэр инээмсэглэн талархалтайгаар, мөн бид явсан хангахын тулд бусдын. Дараа нь бид байсан өнгөрч nu болсон буланд хана, тэр тэвэрч ороосон миний бэлхүүс үрээд түүний хацар эсрэг миний гар. "Энэ бол миний өдөр унтраах, Ник." "Юу байна, та ихэвчлэн юу хийж үдэш?" "Заримдаа би хөтөч түүнийг Nassau. Эсвэл түүнийг, би байх болно миний өрөөнд ном унших " Эсвэл та нар дээр байгаа завь явах?" Тийм ээ. Эдгээр хүүхдүүд байдаг."Миний бодлоор энэ нь сайн санаа байна. Энэ үдэш?"Мэдээж.'"Та үзнэ үү үед cabaret бар. Let ' s eat эхлээд, дараа нь... "Үгүй," гэж тэр хэлэв огцом. "Биш barr. Би дургүй... За, та нар мэднэ. Би won ' t let хэн ч намайг авч байхгүй бол бид товлосон. Би ирнэ таны өрөөнд." "Та үүнийг мэдэх юм бол?" Тэр толгой дохив. "Та байх естой бичсэн тоо урд талын ширээ өнгөрсөн шөнө." 'Oi. Энэ нь үнэн юм.' Бид алхаж бага цаашид хүртэл бид харж болох зочид буудлын зайд. "Та ... хмм ... тэнд хэн ч энд байхгүй байна?" "Юу гэсэн үг вэ?"Илүү?' 'Oi. Ямар ч, бус, ялангуяа, Ник. Тэнд нэг ч хүн энд хэн надад өгч цэнгэл, тэр ч байтугай богино хугацаанд." Түүний нүд нь надад хэлсэн би байсан бололтой нэгэн адил, харин бид авсан жижиг талбай унтраах талд зочид буудал хаана хэдэн арван өнгөлөг наран шарлагын газар buggies shimmered нар, би гэж бодож байсан юм дэмий гэж итгэхэд бэрх гоо сайхны Над шиг байсан л хүлээж Ник Уолтон бөглөх түүний ганцаардсан үдэш.
  
  
  
  Долдугаар Бүлэг
  
  
  I didn ' t feel like it, хэдэн шил мөс хүйтэн Amstel шар айраг авчирч байсан нь миний өрөө. Зөөгч хүснэгт тохируулах замаар тагтны хаалга, үед тэр үлдсэн, тэр нь авч, хэд хэдэн зүйлийг эргэн тойронд түүний чемоданыг тэр хүссэн судлах. Түүний leisurely аян өмнөд, тэр машинаараа дамжуулан Нью-Йорк, худалдан авсан зарим навигацийн график. Oni тэмцэж зүйлээ олох нь түүний зочид буудал байсан, харин эцэст нь бид олж, зураг Doublet Cay. Тэр арай ядан хараад Nah дараа нь; тэр маш их тэсэн ядан хүлээж энэ нь гарч хөл хөдөлгөөн ихтэй хот, зам цохих. Одоо тэр ууж хагас шил шар айраг, нээгдэх газрын зураг. Тэр харж чадахгүй их; ямар ч өөрийгөө хүндлэх ахлагч Stahl ашиглах болно түүний маневр том хөлөг онгоцны ойролцоо хоер арлын, гэхдээ энэ бол вэб газрын зураг гэж байсан юм олох боломжтой гэнэ. Хэд хэдэн аюултай усан саад тотгор байсан онцлон тэмдэглэв; хоер настай wrecks, шүрэн тэр харсан гэж өмнө нь өдөр, мөн хэд хэдэн гүехэн газар. Тус сан нь дээр Де Doublon сайт байсан гэж тэмдэглэгдсэн, гэвч гарах далайн чанадаас байсан харагдахгүй. Энэ байсан биш миний шуурхай асуудал; би байсан нь илүү сонирхолтой усанд эргэн тойронд өөр арал, Domesday Арал. Тэнд байсан shallows болон ээлжит бус хад. Их оролдсон нь миний хамгийн сайн цээжил, үүнийг мэдэх гэсэн үүнийг хийж чадахгүй байх нь надад их сайн хар. Гэхдээ наад зах нь тэр гэдгээ мэдэж байв, мөн хийж болох өөрчлөлт. Дараа нь тэр үүнийг нээж орлоо тагтан дээр гарч, нар одоо ойлгомжгүй гэхэд нь овоо өндөр, хурдан хөдөлж үүл. Тэр бөхийн хол гаруй railing, гэхдээ харж болох ч харин булангийн хамгийн ойр далайн Де Doublon. Би итгэлтэй авах өрөө, дээд давхарт буудал, харин одоо бол би гэж ойлгосон байх естой гэж оролдсон авах өрөө нь бүрэн харах зочид буудал. За, та бүгд байсан, хийж байсан руу алхаж өрөө шиг харагдах юм. Би болгон өөрчилж, хуучин цагаан жинс, нэг терри-даавуун цамц, мөн арьсан шаахайн дээр тавьж, миний нүдний шил, хийсэн гэдэгт би итгэлтэй байсан хангалттай өөрчилж миний халаасанд; дараа нь би явж, доош нь удаан, чимээгүй үүдний. Хамгийн магадлалтай, эдгээр тоо нь 716 тулд 729. Би аваад цахилгаан шат руу доод давхарт үүдний тохиолдолд хэн ч намайг анзаарсан, орж ирсэн том, dimly гэрэлтэй үүдний. Би авч энэ хүртэл захиалсан чуулгын, би хүсээгүй л. Хэдэн минутын дараа, тэр асуусан нь түүний хаана эрэгтэйчүүдийн өрөө байсан толгойлсон гэсэн чиглэл. Гэж би найдаж байсан, тэнд байсан хоер утас мухлаг. Тэр залгасан зочид буудлын тоо, асуусан 722. Би түүний нэртэй, гэж би бодлоо миний анхны оролдлого амжилттай болсон, эмэгтэй хариулсан намайг; тэр бололтой нойрмог болон хөөрөлтэй. Гэж би түүнээс асуув талаар түүний гэр бүл, тэр хэлсэн нь түүний гэр бүл байхгүй байсан, тиймээс би уучлал гуйсан ба өлгөж. Тэвчээр, тэр хэлсэн, өөрийгөө болон буцаж явсан түүний barstool. Дараагийн хагас цагт, би гэж нэрлэдэг бусад өрөө миний шалан дээр хоер дахин олж тэдний аль аль нь эзэлж байна. Хэрэв дараагийн удаа би дуудсан, би олохгүй хоосон өрөө, надад ямар нэг зүйл оролдох өөр; хүмүүс удирдах том аялал жуулчлалын зочид буудал тэнэг биш юм, мөн эрт, эсвэл дараа нь хүн бүр ойлгох болно гэж нэг хүн дуудаж байна, өөр өөр тоо нэг давхарт. Энэ нь хуучин хакердах трик - ийм настай байсан би бараг ичих ашиглах. Гэхдээ би байхгүй байсан их цаг хугацаа, би хүсэхгүй байгаа юм бэ ашиглах нь илүү шууд болон хүчирхийллийн тактик орох өрөө гэж өгөөгүй намайг харах гэж би хүссэн. Дөрөв дэх оролдлого, тэр бүү утасны бөгж арав дахин хийхээсээ өмнө итгэлтэй өрөө хоосон байсан. Тэр яаран буцаж лобби аваад цахилгаан шат түүний шалны. Хамгийн эхний зүйл бол би зааж байсан spy apprentice байсан төрөл вэ тайлан, хоер дахь байв хэрхэн нээлттэй цоож. Бүр бүсээ би өөрийн барьсан байна хэрэгсэл, нэг минут хүрэхгүй, би өөрийгөө олж өрөө 721. Тэрээр зүүн хаалга ajar - тэгэхээр тэр үед оршин суугчид нь буцаж ирсэн, тэр болох уучлалт гуйж хараад хаалга нээлттэй болж эдлэх харах-болон хурдан алхаж уруу тагтны хаалга. I didn ' t have to зогсож тагтан дээр урт. Хаанаас би үүнийг хадгалж, би харж болох ихэнх газар нутаг нь тодорхой. Тэр зэрвэс татсан хүмүүс явж санаатайгаар нааш, зүгээр л гадна хана. Тэд байхгүй байсан өмссөн дүрэмт хувцас, мөн ямар ч зэвсэг байсан харагдахгүй, харин сул швед энгийн хувцас тэд өмссөн байсан нь тун төстэй болох юм зүсээ хувиргасан зүйл нь .45 калибрын нь хөрөөдсөн унтраах буу. Тэнд байсан хэд хэдэн усан хөдөлгүүртэй завь нь нуур, мөн тэдний зарим нь далайгаар д & nb. Тэр харсан нэг хэсэг нь өргөн cobbled дөрвөлжин бол бусад хүмүүс sunbathing нь зарц нар нь цагаан хүрэм алхах нь тэднийг хооронд нь үнсний сав, ундаа... болон бусад зүйлс. Ямар ч байсан авах хэрэгтэй a close-up өөр юу харж байгаа юм хүргүүлсэн. Тэр хүлээн зөвшөөрсөн нь сахалтай залуу жинтэй тухай 140 кг гэж тэр хүрсэн нь харин тусгай дээд цагаан малгай, цэвэрхэн атираат тосгуур дээр танилцуулсан emu. Гашиш, хамгийн их магадлалтай; энэ нь авч илүү үнэгүй уух саналыг татах зорилгоор зарим хэрэглэгчид. Гэхдээ энэ нь бүхий л байсан тэр харж болох юм. Мод эргэн тойронд дэн буудалд тарьсан ойр дотно хамтран, мөн муруй дотоод хананы цаана нуур нь хааж сайн харах барилгын гадна чимэглэлийн. Тиймээс давхар barricade, нь үргэлж бий асуудал байх нь дээр авирч гадна хана, би мэдэхгүй бол харуулууд байна -, дараа нь хэрэв энэ нь ямар нэгэн байдлаар авсан хүмүүс өнгөрсөн саад тотгор, тэнд байсан асуудал болж дамжуулан дотоод barricade, Бурхан өөр юу мэддэг даван туулах. .
  
  
  "Хар даа, эрхэм ээ. Би танд тусалж болох ямар нэг зүйл нь? Сонсголын түүний дуу хоолой нь, тэр эргэж, оюун ухааны зүхлийг хараал идсэн зузаан хивс. Өндөр, хар-гэзэгтүүд хүн зогсож үүдний өмссөн эгэл жирийн энгийн хувцас. Нэг талаас байсан хайхрамжгүйгээр эзэмдсэн руу эго минутын богино doublet. Тэр инээмсэглэн questioningly шиг санагдсан бөгөөд бүрэн хялбар. Би цэвэрлэж миний хоолой, найдаж би хараад ичиж хангалттай. 'Үү уучлаарай. Би харсан хаалга нээлттэй байсан ба дотогш харж үзэж байгаа нь энэ талын зочид буудал."
  
  
  'Тийм ээ.'Тэр хаалттай хаалганы цаана түүнийг үйлдэл хийсэн гэж намайг болгоомжилж. "Энэ бол хамгийн өндөр цэг Амилалт Арал, харах нь маш сонирхолтой юм." Энэ удаа тэрээр инээмсэглэн өргөн, дараа нь түүний мэдлэг эго. "Herridge?" Энэ Lyra туршилтын толгойгоо бөхийлгөн зуур. "Мэдээж, Ноен Уолтон." 'Би үнэхээр их харамсаж байна. Түүний зүгээр л зочид буудал... би даллах нь ядарсан гар дээрээ тагттай, дараа нь инээмсэглэв shyly. "Хэрэв та шалгах, хэрэв та харах болно гэж би ирээгүй энд юу ч авч." Тэрээр хэд хэдэн арга хэмжээ авч өрөөнд орж үргэлжлүүлэн ширтэж над. "Энэ нь зайлшгүй шаардлагатай биш юм; Та битгий хараарай хулгайч шиг надад Ноен Уолтон. Тэрээр тавих нь маш их хүчин чармайлт гэж тайван маяг. "Уучлалт гуйж байна," гэж тэр хэлэв, дараа нь тэд түүний байгалийн сониуч дамжуулан авах. Herridge толгой дохив дахь ойлголт. "Тийм ээ, энэ бол миний өрөө. Doublé Cay үздэг түүний ажилтнууд маш сайн. Тэгш эрхийн ". Тэр хэлсэн байна, энэ нь ямар ч ул мөр хорсол. "Би баяртай байна үүнийг сонсох. Тэд ойлгох гэж их нисгэгч аз жаргалтай байх естой ." "Би сэтгэл хангалуун байна." Тэр толгой дохиод үед надад түүний мөрөн дээр. "Магадгүй та сонирхож байсан, энэ нь биш, харин ер бусын нөхцөл байдал, ард хана?" "Бүх юм, энэ нь биш юм? Би гэсэн үг, хүн бүр мэддэг хүмүүс тэнд амьдардаг." "Гэхдээ би бодлоо тэр аглагч. Хэн эдгээр бүх хүмүүс frolicking нь эго цөөрөм? "Өө, Ноен Ingersoll байж болно recluse, гэхдээ тэр биш амин хувиа хичээсэн. Энэ урьж хэсэгт залуу хүмүүс ашиглах нь тэдний egos ... хувийн байр ". "Би авч эхэлж байна. "Надад ч бас." 'Oi? Herridge чиглэлд сануулъя дэн буудалд хамгийн ойр сан. "Энэ нь ямар ч урт нь нууц Ноен Ingersoll суулгасан хэд хэдэн телевизийн камер хооронд эдгээр мод. Тэрээр эдэлж байх шиг байна өөрөө харж, зочид, хувь хүний сонгох нь хүмүүс тэр хүсдэг урьж, түүний эд хөрөнгө." "Энэ нь нууц to me." Энэ боломж нь, estestvenno, миний санаанд орж ирлээ үед Hawk заавар надад, би баяртай байсан гэдгийг баталсан. "Та мэднэ одоо, Ноен Уолтон." Сайн, сонсох, уучлаарай би зүгээр л ирсэн. Та үзнэ үү, хэн нэгэн аялал их гэж тэр вэ-зочид буудал, sanatoriums, гэх мэт-авдаг хэвших наалдахгүй тэдний хамар нь бүх зүйл. Та хэзээ ч мэдэхгүй байх үед та уулзаж болно хуучин найз, эсвэл ямар нэгэн зүйл. "Би ойлгож байна, түүнийг. Herridge зогсож шиг чулуулаг, бага гарах арга зам намайг нэвтрүүлэх.
  
  
  Mimmo явж өнгөрсөн нь түүний, толгой дохиж, даллан бүрхэг тэр орж коридор, анхааралтай хаалттай хаалганы цаана түүнийг. Зам дээр түүний өрөөнд, би яагаад өмнө нь бодож нисгэгч, түүний ажлын хувцас, байсан буу халаасны түүний doublet. Магадгүй, гэж би бодлоо, Herridge байсан бусад үүрэг үед Давхар C, би аль хэдийн мэдэж байсан тухай.
  
  
  Тэнд байсан ч хангалттай хугацаа үлдсэн судлах Амилуулалт Арал бага зэрэг илүү. Jolly боол машины зогсоол гараараа намайг наран шарлагын газар buggy, хүмүүсийн нэг wrecked Volkswagen машин бүхий тусгай байгууллага, өргөн дугуй. Тэр машинаараа доош нь ороомгийн driveway доторлогоотой далдуу мод хүртэл тэр хүрсэн гольфийн. Клуб ямар ч байсан илүү хамрагдсан павильон, ил задгай гурван талд нь эгнээний шүүгээнд дээр дөрөв дэх тал. Тэнд байсан жижиг баар, ширээ дотор, гарч, харин нэг нь ч тэнд байсан.
  
  
  Тэр даяар явж модон шалан дээр асар харав үед гарч гольфийн. Зөөлөн налуу талбайд байсан хучигдсан, өтгөн ногоон, тасархай газар нь цэцэглэдэг ургамал, нэлээн урлагтайхан шиг зохион далдуу мод. Зай, тэр харсан цорын ганц квартет тоглогчид болон хоер гольф тэрэг; үгүй бол, мэдээж шиг зэлүүд.
  
  
  Тэр буцааж авсан руу алдаатай, үргэлжлэл дээр ямар ч очих. Эцэст нь гольфийн курс, замын widens, skirting бут, гэнэт намайг нэгдэж жижиг боомт. Breakwaters jutted гарч аль нэг талд нь булан; хоер, гурван сайн оврын хөнгөн хөлөг онгоц байсан moored дээр порт Бар, хамт цөөхөн жижиг sailboats болон speedboats. Би хэзээ ч юу ч харсан шиг hydrofoil өмнө.
  
  
  Ingersoll байх естой байсан флотын хаа нэгтээ дээр цөөрөм, тэр бодол бол гэж гайхаж.
  
  
  Нөгөө талд нь булан, Doomsday Арал түүнийг хараад, түүний заслын ган араг яс нэмэгдэж эргэн тойронд элс, түүний гүүр тулгуур jutting гарч гаруй усанд булан. Хаанаас тэр байсан хадгалсан, их засварын гүүр үед хамгийн алслагдсан цаад талын хөлөг онгоцны зогсоол шиг харагдсан нь масс заслын ган дам нуруу хаясан, мартаж. Тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг барих үйл ажиллагаа гүүр, гэхдээ би үүнийг харж болох юм зайд кран-ийн өргөх дам нуруу болон дотс-ын шар барилгын малгай хуйлран эргэн тойронд нь энэ. Энэ шиг санагдсан хэвийн барилгын төсөл нь надад, тэр байхгүй юу ойлгосон байсан бол өөр ямар нэг зүйл харж байхад уг задгай ус нь дээш хагас бээр зайтай.
  
  
  Нь аяархан growl нь архирах хөдөлгүүр зурсан миний харц үлдсэн байна. Цагаан завь бөөрөнхий алсын цэг at the end of the bay, мөн цагаан халл өссөн дээрх ус gleaming металл struts. Нэг hydrofoil завь, би байхгүй байсан боддог бол энэ нь ирсэн. Ангела сууж байсан арын нээлттэй кабин, дараа нь дөрвөлжин, махлаг Азийн хүн, мөн жолооны ард байсан нэг урт үстэй залуу эрэгтэйчүүд би харж байсан нь түүнийг нисэх онгоцны буудал дээр өдрийн өмнө.
  
  
  Хурдан завь хийсэн өргөн signpost толгойлсон руу давчуу хоер арлын хооронд. Тэр сэлж, урт порт бар, мөн орж, ус Сүүлчийн Шүүлтийн удааширч, ойртож эрэг, мөн ханш огцом унав ус руу. Хэд хэдэн бага тоо ирсэн урагш татахуйц mooring олс, дараа нь тоглох авирч шат, өссөн ashore, ба алга болсон ард кластер бага барилга.
  
  
  Нь" гүйцэтгэгч "- аас" Формоса " дурдсан бүртгэгч, хамтрагч миний халдагч нь өмнөх орой, иймээс яаралтай очиж, барилгын талбай нь хоер гишүүдийн дотно зургаан ...
  
  
  Би үзэж байсан завь жижиг боомт, мөн би байсан талаар сонирхож ямар завь Chyna байсан. Эхний үед л тэр хийхийг хүссэн байсан сонс, түүнийг харж, тэр нь юу болох тухай надад ярьж өгөөч Ingersoll-ийн үйл ажиллагаа, гэхдээ одоо би илүү сайн санаа байсан.
  
  
  Тус нисэх онгоцны буудлын талбайд байрлаж байсан өндөр газар ч хол боомт. Энэ Lear Тийрэлтэт байсан зогсоол өмнө нь shack салхины тэмдэг нисдэг дээр энэ нь, тэнд байсан хэд хэдэн спортын онгоц ойролцоо. Би хаана ч байсан өөр явах, тиймээс би явлаа дээр бетон тавцан. Нэг хүн гарч ирээд эргэн тойронд shack үзсэн бол, дараа нь эргэж очсон дотор. Тэр зүгээр л байсан жуулчны.
  
  
  Одоо тэр rode нь алдаатай далайн эрэг хувьд анхны бөгөөд эцсийн удаа, дуусгах түүний өвөр дээр жигд хэмнэлээр гаруй элс хүртэл тэр хүрсэн теннисний шүүх дараагийн зочид буудал. Тэд байсан гэж зэлүүд шиг наран шарлагын газар; энэ нь тодорхой байсан юм гэж зочид нь Doublé Cay Зочид буудал биш байсан бэлтгэхгүй нь юу ч илүү дарамттай илүү гольф, lounging гэртээ замаар усан сан.
  
  
  Дараа эргэж алдаатай, би шулуун явсан миний өрөөнд; одоо цаг байсан биш байх болгоомжилж залуу хүмүүс байж болох юм халдлага надад. Би унтаж дамжуулан энэ нь нэг цагийн турш, дараа нь бэлтгэж эхэлсэн нь удахгүй болох үдшийн.
  
  
  Түүнийх жинтэй боломжит хэрэгтэй миний далд зэвсэг эсрэг магадлал нь Цол би байх байсан их боломж нуугдаж миний эго урт; дараа нь түүнийх дурамжхан шийдсэн сэтгэгдэл Wilhelmina болон Хюго орд газар. Дор өөрөөр таатай нөхцөл, тагнуул хийх ажил нь хэцүү хангалттай, харин тухайн гоолиг боломж нь бүжигчин байсан зүгээр л тэр юу гэж бодсон тэр, би төлж чадахгүй байсан хүндрүүлэх асуудал эхлэн эго нь буу болон stiletto. Би авах болно татсан.
  
  
  Тэр дээр тавьж хар slacks, хар хүрэн цамц, болон цэнхэр хүрэм, болон ард үлдсэн түүний бага зэрэг өмссөн теннис балетын шаахай. Дараа нь түүнийх, би сууж тагтан дээр хэдэн минут хараад миний булангийн ойролцоо сан. Ган хэрэм байсан ч эзэлж, мөн оны сүүлээр нар байсан зөрчсөн дамжуулан ragged cloud cover.
  
  
  Хэн нэгэн coughed аяархан. Би эргэж, гэхдээ ямар ч байсан нэг өрөөнд миний ард. Дараа нь тэр сонссон нь бага эцгийнхээ дуу хоолой, гэхдээ үгс байсан unintelligible. Хуралдааны дуу, тэрээр явсан тагтан railing сонссон. Эргэн тойронд хэдэн үгийг би сонссон, хэл шиг бүрхэг мэддэг, гэхдээ хачирхалтай. Тэр доошоо хараад, урагш бөхийн зүгээр л хангалттай үзнэ үү тагтан railing доор.
  
  
  Бор гар, нэг хэсэг хар ханцуй дээр хэвтэж railing. Түүний толгой аажмаар хазайсан буцаж, би таах инээмсэглэл нь миний нүүрэн дээр байсан харгис. Тиймээс тэд нээлттэй хэвээр байсан дор миний төлөө, нэлээн уян хатан хүн энэ байх нь хэцүү авирч нь их тагтан уурхайн, тэр ч байтугай авах нь илүү хялбар дахин өссөн. Зөвхөн өчигдрийн халдагч чадаагүй давуу талыг ашиглах, энэ нь хялбар зугтах замаа ...
  
  
  Энэ нь надад хэдэн минут зохион байгуулах ямар нэг зүйл миний өрөөнд, би зүгээр л байсан дуусгах үед тэнд байсан тогших дээр миний хаалгыг. Түүний биеийн байсан motionless, харин тайван, тэр ширтэн түүний үзэх. Би дээр ирсэн цаг.
  
  
  Би хаалгыг нь түүнийг болон түүнийг хараад, тэнд зогсож, түр зуур би бараг л хүссэн би й байсан, түүнийг ашиглах арга зам нь би байлаа төлөвлөсөн. Энэ нь зөвхөн авч мөч.
  
  
  
  Бүлэг 8
  
  
  
  
  "Тийм ээ," гэж тэр хэлсэн нь түүний аяархан, удаан судалж, түүнийг. Үргэлж байдлаар, тэр цагаан хувцастай, энэ нь цаг хугацаа нь төвөгтэй давхарт-урт даашинз, давхцуулж, юбка, мөн эзэмдсэн илүү их эсвэл бага Энэтхэгийн хэв маяг. Тэр явж, түүний даашинз сулрах энд тэнд, илчлэх түүний bronzed хөл, бага neckline хийсэн, энэ нь тодорхой Ирэн биш өмссөн ч vv. Түүний хөдөлгөм хөхийг унавал эсрэг миний camisole тэр сэлж, mimmo надад, мөн тэр үед байсан өрөөний голд, тэр pirouetted болон тавьсан нь гэрэл эргэн тойронд тагтан ханын, түүний цаана.
  
  
  "Хэрэв та надтай адил вэ?" гэж тэр асуув.
  
  
  "Энэ бол тэнэг дарсны."
  
  
  Тэр хи хи. 'Тийм ээ. Тэр эргэн тойрноо харлаа, түүний нүд нь тогтмол том ор. "Болно, бид зууш оройн хоолны өмнө?"
  
  
  Би ихэвчлэн бүү доош нь удаан хариу ийм санал байна, гэхдээ энэ ирвэс эмэгтэй байсан хэтэрхий хурдан миний хувьд. Тэр мэдэрч миний эргэлзээ өсгөсөн ба түүний хөмсөг гэмгүйгээр.
  
  
  "Би үг, бага зэрэг уудаг."
  
  
  Нэг арга нь, энэ нь байсан бүх хамгийн сайн; би байсан үдшийн төлөвлөж, тэр нь надаас хүссэн төрөл, тэдгээрийг зөв дарааллаар. "Чуулгын punch?"
  
  
  'Шампанск.'Энэ нь тийм биш юм хүсэлт.
  
  
  Түүний явж гар утас. "Let' s see how хурдан эго нь авчирсан."
  
  
  'Заавал биш. Тэр явж, жижиг хөргөгч гаргаж ирээд нэг шил шампанск ард нь том улаан decanter. "Би ууж болохгүй, өөр ямар нэг зүйл байгаа бол би энэ авах," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Хэрэв та тавьж байгаа лонхны байдаг болов уу?"
  
  
  "Түүний." Тэр хазайсан түүний толгой, над руу харсан. "Та ч бас дуртай?"
  
  
  "Би санаа зовохгүй байна"гэжээ.
  
  
  Бид бүр ууж хөргөсөн нүдний шил, тэр бас үлдсэн хөргөгч, болон санаатайгаар үлдсэн биенээсээ хол. Бидний яриа тасалдсан байна; тэр хүссэн миний тухай миний ажил ч биш юм шиг санагдаж байсан нь маш сонирхолтой, миний хариулт. Илгээсэн нь бас нэг анхааруулах нь миний тархи; Энэ нь байх естой байсан нь showbiz hustler,, хэрэв тэр биш байсан төлөвлөлт зарцуулж, үлдсэн нь түүний ажил дээр бүжиглэж Авах-Kay, тэр естой наад зах нь байх мэт дүр эсгэх татсаар миний анхааралтай давтаж түүх.
  
  
  Харин үүний оронд, тэр эргэж яриаг өөрөө, түүний аз жаргалгүй хүүхэд, түүний хорсол руу Castro, бүх Коммунистууд. Тэр хэлсэн бүх талаар түүний ээж, хэрхэн тэр оргон зайлсан даяар эх газрын Хятад замаар явж, энэ бүх дахин. Тэр бараг итгэл үнэмшилтэй, гэхдээ тэр ч бас insistent дээр нь энэ.
  
  
  Мөн сайхан байсан надтай хамт; би ямар ч урт байсан өчүүхэн эргэлзээ байсан би үүнийг юу гэж шөнө.
  
  
  Бид гарч ирсэн юм, энэ бол харанхуй өрөөнд. Доод, бид зайлсхийж гол хоолны өрөө талд зочны өрөө; уг өргөлийн тийм зөөлөн байсан гэж харсан юм шиг Chyna цагаан даашинз байсан гялалзагч гэрэл. Тэр намайг хөтөлсөн нэг буйд буланд нь харах ус, хол хол бар аль болох мөн ча-ча-ча хамтлаг тоглож, ард нь жижиг бүжгийн шалан.
  
  
  Зөөгч тэр даруй гарч ирсэн нь нэг шил шампанск, зөвхөн нэг цэс.
  
  
  "Тэд намайг мэднэ," гэж тэр тайлбарласан.
  
  
  Би инээж байсан.
  
  
  "Булангийн үргэлж маш сайн байна, Ник."
  
  
  "Сайн. Хэрэв та жинхэнэ мэргэжилтэн ." Би санаа зовохгүй байсан бол охин болсон асуудал болгон түүний өөрийнх нь гарт байна гэж зам, дараа нь бүх, тэр энд гэртээ байна, мөн энэ нь байхгүй байсан хохироож тоглох нь түүний дүрэм. For a while.
  
  
  Тэр дуусашгүй ст халдах нь buttery тендер steak нь нарийхан агууламж. Бид байхгүй байсан яриа их байна, би дуртай. Зарим хосууд бүжиглэж байсан, ихэвчлэн өндөр настай хүмүүс эс тооцвол нэг хосын үнсэлт шиг залуу хос. Хоер урт үстэй хөвгүүд сууж байсан нэг ширээнд ойролцоо хамтлаг, хувцастай гэрэл гэгээтэй харин харьцангуй хэвийн хувцас шиг оюутан тоглож hippie наадмын амралтын өдрүүдэд.
  
  
  Дараа нь кофе үйлчилж байсан, тэр асуусан нь түүний бүжиглэх. Тэр түүний толгой сэгсрэв бат, түүний урт, цагаан-streaked үс унаж, түүний дээр мөрөн. "Би бүжиглэж мөнгө, Ник." Түүний шүд gleamed д уйтгарлаж. "Бүх зүйл өөр би юу хийж байна, зүгээр л хөгжилтэй."
  
  
  Тэр түүнийг хараад хэсэг зуур, дараа нь хөнгөн хуумгай гараа болсон. "Дараа нь та мэдээж хүссэн даашинзаа."
  
  
  Түүний хөмсөг буудсан хүртэл. 'Oi?'
  
  
  "Хэрэв та явах хүсэлтэй нь сэлж таны уралдааны завь."
  
  
  "Нэг speedboat. Та надад хэлсэн болохоор өөрөө.
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  "Харин дараа нь яагаад би хувцаслах?" Тэр шахагдан миний гарыг stroked нь атираа түүний даашинз. "Энэ юу ч аль аль нь." Бид явсан хажуугийн хаалгаар гараад алхаж эргэн тойронд сан нь машины зогсоол. Chyna мэдээж байсан нь түүний өөрийнх нь наран шарлагын газар buggy, тэр машинаараа ижил хэрцгий догшин агууламж тэр байсан үзүүлсэн гаруй оройн хоол. Бид хүрсэн порт бар, тэр ирээд хүртэл онгоцны зогсоол, их биений rattling дор түүний дугуйтай.
  
  
  Завь байсан зогсоол эцэст Порт Бар, дараагийн том Крис гар Урлал нь хэд хэдэн дэнлүү дээр доод тавцан. Тэр хи хи, нүдээ эргэлдүүлэн эго-ын чиглэл, өрх толгойлсон буцааж түүний завь. Энэ нь өндөр хурд завь, таван метр урт, том байшинтай их хучигдсан зөөлөн дэвсгэр. Гэх мэт бусад бүх зүйл нь Цол, бүх зүйл цагаан байв. I didn ' t үнэхээр дуртай, гэвч тэнд юу ч байсан би хийж чадах тухай юм.
  
  
  Тэр ирээд хүртэл түүний юбка, тайлав түүний шаахайн, мөн өссөн хөнгөн орж кабин. Тэр хаясан унтраах гэхэд aft mooring шугам гэж тэрээр буцаж ирээд, 75-hp Мөнгөн ус, холболтуудыг хөдөлгүүртэй, мөн хэрэв энэ нь ажиллаж эхэлсэн тогтвортой, нум шугам untied түүний суугаад дараагийн байв. Тэр сайн байсан, тэр мэдэж байсан, тэр юу хийж байсан тэр орлоо буцааж, эргэж шинж тэмдэг 90 градус, мөн сэлж, өнцөг булан нь өсөн нэмэгдэж буй мэндлэв.
  
  
  'Where do you want to go?'Үүнийг зогсоох! " гэж тэр хашгирав гаруй шуугиан хөдөлгүүрийн.
  
  
  Тэр гараа даллан бүрхэг. "Let' s just watch зүйл."
  
  
  Бид raced дамжуулан манан, богино долгионы, удирдлага нь зөвхөн холын гэрэл зочид буудлын зүүн талд болон хэдэн ажил дэнлүү дээр Domesday Арал дээр эрх; нь хаагдсан сар гэсэн үг юу ч биш. Тэр ирээд, завь руу утас хбз ба тасархай зэрэгцээ эрэг. Бид өнгөрсөн зочид буудал, skirted нь хамгийн алслагдсан цаад талын цэг хаана гунигтай хана Doubloon цутгамал сүүдэр дээр элс, дараа нь эргэж.
  
  
  Chyna-ийн үс нь сарних нь салхины, тууз тэр холбоотой байсан түүний үс унаж зайтай. Тэр хүрсэн гарч ирээд, энэ нь гарч. Тэр инээмсэглэв, зүлгэж миний хөл.
  
  
  Хөөе хашгирав түүний чих, зааж үед жолооны хүрд."Би үүнийг үзнэ үү?"
  
  
  Тэр эргэлзсэн, дараа нь хэлсэн байна. 'Мэдээж хэрэг. Яагаад болохгүй гэж?"Бид газар шилжсэн байсан бөгөөд сонирхолтой нь маневр нь өөрөө, бид байсан дээр авирч, өөр нэг нь, харин бид юу ч хийсэнгүй, учир нь бид байсан, одоо ч явж байгаа маш хурдан.
  
  
  Энэ хүртэл хурдлаад, бид ниссэн дээр, одоо зочид буудал, манай зүүн талд орж ирсэн нь mimmo буцах цэг. Тэр удааширч хандсан Chyna.
  
  
  "Талаар өөр нэг арал?"
  
  
  "Хэрэв та гэсэн үг" Хамгийн Сүүлчийн Шүүлтийн?'
  
  
  'Тийм ээ. Та юу харж байна?
  
  
  Тэр мөрөө хавчаад түүний мөрөн. "Зөвхөн бульдозер. Маш муухай.'
  
  
  "Let' s go авч үзье."
  
  
  Тэр над руу хараад doubtfully. "Тэд хэн ч явуулахгүй байх болно."
  
  
  "Бурхан минь, хүүхэд, түүний үзэх дуртай барилгын тохижилт. Харцгаая.'
  
  
  Би санаа зовохгүй байсан бол тэр унасан, энэ нь үгүй; тэр swerved. Бид raced даяар булан руу бетон пийрс, наран шарлагын газар гадна.
  
  
  Өмнө нь бид өнгөрч сүүлийн багана, би хараад, хүмүүс ажиллаж байгаа доош k & nb налуу. Тэр ч байтугай бүдэг гэрэл, тэр харж болох зэвсэг тэд явуулж байна. Тэр удааширч зөвшөөрөх завь зөрөх хүртэл доод унавал элс.
  
  
  Бид хатууруулжээ нь хүчтэй гар чийдэн. Тэр гараа өргөж хараад Chyna. Тэр сууж motionless, уруул нь салж, нүд нь хоосон.
  
  
  "Амрах!! Амрах нутаг дэвсгэрт! Хол явах! Хашгирах харанхуй байсан insistent болон shrill.
  
  
  Түүнийх, инээмсэглэв д blinding цацраг гэрэл. "Хөөе, хүн, бид зүгээр л хөвж. Та юу ч гэсэн дээр байгаа энэ элс нохой? Тэр босож авирч гаруй шил нум нь завь.
  
  
  Хатуу дүрсийг нэхсэн буюу цацраг гэрэл. Эго carbine зорилготой байсан нь миний амьдрал.
  
  
  'Гаргаж авах!" гэж тэр hissed. "Энэ бол манай газар нутаг. Нэг илүү алхам, би гөлөг болно."
  
  
  'Ник! Нэг эмэгтэй хашгирав миний ард. 'Нааш ир!'
  
  
  Тэр мөрөө хавчив, инээмсэглэв үед гэрэл, дугуйлна буу эргэн тойронд түүний долоовор хуруугаа, мөн буурсан түүний эрхий мэт алх. "Бүх эрх, анд, I' ll call та дараагийн удаа," би хэлсэн, авирах буцаан кабин, гайхаж бол тэр болж байсан нь хол хийж түүний үүрэг нь хэт боловсорсон hippie.
  
  
  Би эргэж, дээр нь урвуу авч завь унтраах эрэг. Аажмаар оруулна уу булан. Байхдаа бид нээлттэй & nb, түүний өссөн нь дугуйн дээр, зүүн завь afloat. "Хөөе, тэд сайхан хүлээн авах хороо," би хэлэв. Түүний инээмсэглэл байсан хатуу. "Тэр анхааруулсан you.'
  
  
  "Юуг зөв хийж байгааг нь энэ вэ?" Би түүнээс indignantly. "Болохгүй гэдгийг тэд мэддэг хэн нэг нь явж болно ashore урт та доор байх бүрэн-ус марк?"
  
  
  Түүний инээмсэглэл байсан нь бага зэрэг илүү жинхэнэ. "Та юу мэдэх талаар ийм зүйл?"
  
  
  "Би байсан дарвуулт."
  
  
  Тэр тавьдаг гараа миний мөрөн дээр. "Битгий хэтэрхий хол явж, Ник. Ийм хууль байдаг flouted байдаг ."
  
  
  "За, энэ нь сайн арга зүйлийг хийх!" Түүнийх, би найдаж байсан сайн хуримтлуулах миний гомдол. "Тэд хийж чадахгүй баас шиг юм."
  
  
  "Ник ..."
  
  
  Тэр түүнийг татаж ойролцоогоор түүнд. Энэ нь тооцоолоогүй алхам, гэхдээ бараг нь хичээл зүтгэл. "Хараач, Хүүхэд," Нэг growled түүний чих, " маш олон хүмүүс байдаг байлгах гэж оролдож биднээс хол зүйл. Эхний Ingersoll нь хуурмаг би-хараал идсэн ханын, одоо энэ! Ойлгож байна?"'
  
  
  Тэр ч хэлээгүй нь урт удаан цаг хугацаа, мөн тэрээр айж байсан тэр байсан хол явсан түүний инээдмийн. Дараа нь тэр аажмаар доошилж өөрөө надад тавьж, түүний гар дор миний хүрэм, боох, эргэн тойронд гараа миний бэлхүүс.
  
  
  'Хоч? тэр шивнэлээ. "Хөөе, бид естой байсан зарим нь хөгжилтэй байх..."
  
  
  Ee тавьж гараа эргэн тойронд нь түүний мөрөн дээр ирээд, түүний ойр. Энэ нь тохиромжтой миний бие, wriggled тухтай. Түүний нүүр өргөж, тэр дээр нь үнсэв уруул; эхний зөөлөн, дараа нь нэмэгдүүлэх хүсэл, бөгөөд тэрээр хариулсан нь сэтгэл догдлон.
  
  
  Жижиг searchlight эргүүлдэг гаруй усыг Domesday Арал гаж бидний ард. Түүнд хүлээж. Сергей бидэнд хүрсэн, болсон, цаашид ч, эргэлзсэн, дараа нь буцаж ирээд, татсан бидэнд түүний цацраг.
  
  
  Тэр өдөөгдөж, дээшээ, мөн frowned. Дараа нь тэр босгосон нь бор гараа сунгав түүний дунд хуруу нь бүх нийтийн үйл хөдлөл despicable эсэргүүцэл.
  
  
  Энэ searchlight нүүсэн нь дээр. "Хүмүүст галзуугийн voyeurs," тэр muttered, мөн snuggled хүртэл намайг дахин.
  
  
  Бид явж одоогийн байдлаар манай уруул, хэл судалж, мөн нарийн атираа түүний даашинз салж. Түүний хөх ирсэн амьд үед миний touch, мөн миний уруул доош унасан нь tawny багана түүний хоолой нь өсч parapet хүртэл тэд хүрч, түүний босоо хөх. Тэр амьсгал их, тулгамдсан миний толгой түүний эсрэг бие, нэвтрэх нэг хөл гаруй уурхай.
  
  
  Энэ нь тийм ч амар биш юм, гэхдээ энэ нь түүний хэн хугалсан үнэгүй. 'Үүнийг Damn! Би muttered.
  
  
  "Юу энэ, зөгийн бал?" Тэр оролдлого хийгээгүй хамрах түүний нүцгэн цээж, болон зөөлөн гэрэл, тэр харсан шиг зэрлэг хүн боол эргэн тойронд Эртний Холбоц.
  
  
  "Уучлаарай," би growled , "гэхдээ тэд бол ууранд жигнэх ..." Түүний сэгсрэх, түүний дарга бол тэр ч бас ууртай тавьж болгон үг.
  
  
  "Мартаж тэдний тухай," гэж тэр хэлсэн байна яаралтай. "Зүгээр л гэж боддог Цол."
  
  
  "Санаа зовох хэрэггүй, зөгийн бал." Тэр явцгаая гараа, тайлав түүний хүрэм, шидэв шалан дээр дэвсгэр. "Би бодож байгаа." Тэр авч завь ууртай тэнэгээ болон хүртэл хурдлаад. Бид хурдлаад далайд гарах, нум өсч, буурч дээр долгион.
  
  
  'Ник! Та юу хийж байна?'
  
  
  Түүний Хөөе инээд алдав. "Та төсөөлж чадах тоглоом, зөгийн бал?"
  
  
  "Би мэдэхгүй байна ..."
  
  
  "Харагтун!" Тэрээр тэмдэглэв нь түүний долоовор хуруугаа үед Doomsday Арал байсан бөгөөд аль хэдийн ямар ч илүү өнцөг дээр тэнгэрийн хаяанд бидний ард. "Хаана ч түүний нам явдаг, эдгээр гахай тэнд байдаг нь надад таалагддаггүй." Би байсан хашгирах гаруй шуугиан хөдөлгүүрийн хувьд далайн хөөс асгачихсан ану, дэвтээсэн бидэнд. Chyna юм шиг санагддаг байсан нь анхаарал халамж тавих.
  
  
  "Яагаад гэдгийг нь бид буцаж явж байна шүү дээ энэ яллагдах арал."
  
  
  "Гэхдээ ..." Тэр шиг үнэхээр эргэлзэж байна. "Бид байсан..."
  
  
  "Тийм ээ, бид завгүй байлаа. Бид цаашид үргэлжлүүлэн хийх нь тийм ."
  
  
  Ee тавьж гараа эргэн тойронд түүний мөрөн болон түүнийг татаж ойролцоогоор түүнд. "Бид зүгээр л хийх гэж байгаа нь энэ, нөгөө тал нь."
  
  
  Тэр эргэж завь нь хагас тойрог болон тэргүүтэй нөгөө талд Doomsday. 'Байхгүй байна.'
  
  
  "Чи галзуу, Ник."
  
  
  'Үгүй ээ, энэ нь тийм биш юм шиг. Зүгээр л хөгжилтэй байх нь түүний defiantly хараад nah. "Та хүсэж байна, унтаж байна, надтай хамт, тийм үү?"
  
  
  'Аа, тийм ээ!'
  
  
  "Дараа нь бид хийх болно, энэ нь дор буу нь галзуугийн гахай. Ok? Resolutely, тэр cupped түүний нүцгэн цээж нь гараа, дараа нь түлхсэн түүний хувцаслалт, гадна илчлэх өөр нэг. Тэр сууж motionless зуур, дараа нь түүний толгой сэгсрэв helplessly харан доош зөөгч түүний хэл миний чих. Би удааширч хүртэл бид бараг түрүүлж, мөн skirted алс thread-ийн Doomsday Арал дээр өөр сунгах булан болон барилгын талбайд. Харин бид хийж байсан янз бүрийн зүйлийг хамтдаа, би удаан аялж эрэг дагуу хайн боломжтой эргүүл. Эцэст нь, тэр эрхлэхэд гарч эрэг.
  
  
  Удалгүй завь бий болсон нь элсэрхэг ероол, түүний хөдөлгүүр хаасан болон өссөн урагш татах нь жижиг зангуу эрэг. Тэр үнэхээр миний ард.
  
  
  'Ник! тэр шивнэлээ. "Юу юм бол тэд биднийг олж энд?"
  
  
  "Тэгээд юу гэж?" Зангуу ир татсан түүний дээр нь бут. "Тэд юу хийж чадах вэ, харин цохилтыг биднийг?"
  
  
  "Харин тэд..."
  
  
  Тэр босож хараад Nah, бараг найтаалгах. "Та юу нь буруу юм?" Би хэлсэн, инээж гашуунаар. "Хүмүүс гахай байна нөгөө талд арал. Тэд хэзээ ч мэдэхгүй байна.
  
  
  Тэр удаан гүйж түүний гарт дамжуулан түүний үс, болон түүний хөх сарнай шиг үүрэг бөмбөлөг. Дараа нь тэр миний гарыг авч, ирээд, намайг доош нь богино, эгц налуу нь чулуурхаг outcrop. Бид эргэн тойрон алхаж, эго болон ирсэн цорын ганц модны хүрээлэгдсэн орооцолдон ургамал. Бид ирсэн хээрийн өндөр өвс, тэр зогсож, над руу хараад questioningly.
  
  
  Тэр чирэгдэж гэхэд ee руу зөөлөн өвс, живэх нь долгион түүний үс нь бид тэвэрч. Бусад хувцас нь тэврэлт үед бүсэлхийн унасан нээлттэй бүрдүүлэх, цагаан хөнжил доор. Миний хувцас биш хялбар, гэхдээ бид чадсан, манай байгууллага хамтран нэгдэж бид хэвтэж, хажууд нь хэдхэн хормын дараа. Түүнийг мэдэрсэн нь түүний дулаан envelop надад түүний хөл ороож уурхай, түүний taut бие heaving хүчтэй. Түүний гарт тэрбээр нимгэлэх түүний хүртэл тэр хэвтэж байв, одоо ч гэсэн чичирч, түүний нүд нь тунгалаг нь цайвар moonlight.
  
  
  "Хоч ..."Өө," гэж тэр амьсгаа нь. "Enter надад ..."
  
  
  Бид алхаж, удаан-судлах нь, цэцэглэж цэцэрлэг нээх хүртэл надад түүний хөл өргөх, түүний биеийн суналт, дараа нь урт слайд шумбах. Тэр snuggled хүртэл намайг, бидний бие одоо нойтон савтай, түүний гуяны writhing.
  
  
  'Илүү, илүү их! тэр дуу алдав, түүний халуун амьсгал унавал миний чих. "Өө, Ник, тэр нь хэзээ ч"
  
  
  Би чимээгүй түүний, stroked түүний тал нь миний гар, эсгий түүний хөхний толгой хэвлэлийн эсрэг миний цээжин. Тэнд байсан урт хором чимээгүй, өөр сарниулагдаж sighs болон moans таашаал, тэгээд тэр түүнийг хараад нүдээ гэнэт нээж, өргөн, түүний бие tensed.
  
  
  "Өө, үгүй ... Өө тиймээ... тийм ээ, тийм, jajajaja ..."
  
  
  Надад ямар ч зовлон тохируулах нь түүний оргил, бид аль аль нь доош живсэн зэрэгцэн, ядарсан, бид үлдсэн хэсэг зуур. бусад нь чимээгүй. Тэр анх шилжих, налуу доош nibble үед миний хүзүү нь түүнийг маш зөөлөн уруул. "Ник" гэж тэр muttered. "Өө, Ник, энэ нь маш сайн байгаагүй..."
  
  
  Энэ нь авч, миний бүх хүсэл эвдэж үнэгүй nah, гэхдээ яагаад ч юм би чадсан дээр өнхрөх авах нь миний өвдөг. Тэрээр доош хараад, Nah, түүний өөгүй, гялалзсан хүрэл байгууллага, мөн инээв.
  
  
  "Юу юм бэ, зөгийн бал?" "Энэ юу вэ?" гэж асуулаа doubtfully. "Би сайн гэж?"
  
  
  "Бурхан минь, үгүй. Би бодлоо л тэдгээр зэвсэгт баатар доор; тэд байсан авирч хана бол тэд мэдэж байсан, бид энд байсан одоо бид юу хийж байсан юм ."
  
  
  "Өө, мартах нь их." Тэр гарах болсон нь түүний гар намайг тэврэх. "Come back to me, миний Ник."
  
  
  Тэр албадан өөрийгөө зогсож байна. Тэр харсан даяар арал дээр ган хүрээ сунгасан хагас миль руу тэнгэр. "Би нэлээн дэмий сонирхож тэд юу хийж байгаа, тэнд ч нэг нь харж болно."
  
  
  "Өө, энэ нь хамаагүй юм, эрхэм. Надад ирсэн... "
  
  
  Би дүр үзүүлж байх нь сонсож, түүний эхэлсэн хөдлөхөд миний өмд. "Let' s алхаж явах уу. Бид зарцуулсан бүхэл бүтэн шөнө хамтдаа."
  
  
  Тэр санаа алдаад, дээгүүр өнхөрч, мөн босч зогсоод нэг жигд хөдөлгөөн, шиг "cobra" гарч ирж даяар могой charmer-ийн сагс.
  
  
  Тэр дээр тавьж хар цамц, балетын шаахай туслахыг хүссэн нь түүнийг даашинз. Энэ нь авч эго гарч миний хүрэх.
  
  
  'Бид юу хийж байна вэ?'Энэ нь юу вэ? " тэр асуув, pouting.
  
  
  Тэр онцлон тэмдэглэв нь ажилчдын санкт үед барилгын талбайд. "Let' s just go дээр авч үзье. Та бэлэн байна уу?
  
  
  "Ха!" гэж тэр snorted contemptuously. "Би юу ч хийхэд бэлэн."
  
  
  Өмнө нь тэр болох зогсоож, түүний, тэр striding хэмжээнд өвс, нь бусдад ямар даашинз мөрийн түүний араас шиг бүсгүйн хөшгийг.
  
  
  Тэр маш хурдан баригдаж нь хүртэл түүнийг албадан түүний удаашруулах. Тэр биш үү, намайг хараач, ямар ч эсэргүүцсэн, дараа нь тэр миний чиглүүлэх гар. Бид бүдэрсэн дамжуулан өтгөн бут, алхаж, чимээгүй, хөнгөн сэвшээ салхи шуугихаас салбар тахир алган гэдгийг өссөн бидний эргэн тойронд. Бид авсан маш ойрхон гэдгийг бид чадна, тодорхой харж барилгын талбайд, тэр зогссон.
  
  
  "Энд байх нь," би hissed, хурдан ойртож хар хэлбэртэй бетон холигч. Тэр хажууд суугаад түүнийг сонсдог.
  
  
  Би сонсож чадахгүй байсан түүний хувьд бусад салхи. Би харж болох байсан хэд хэдэн атираат төмөр гинж, өрөмдлөгийн цамхаг, болон кран зайд. Шууд өмнө байсан асар их gaping уурхай, янданг гурван талд - би таасан юм нь хэсэгчлэн дууссан суурь нь эгц шороон rampart гэж sloped доош доод байсан зодуулж өссөн bulldozer замууд.
  
  
  Би үүнийг олж сондгой тэд маш нягт хамгаалж нэг талаас арлын оронд эргүүл үлдсэн. Тэр явах гэж байсан нь түүний хоргодох газар сонсоод нь gurgling уйлж түүний ард.
  
  
  Түүний эргэн тойронд болсон. Би илүү юу ч blur харанхуй, харин тэнд байсан хоер цэгийг хооронд ану-ын. Тэд надад дөхөж ирээд, гэхдээ зогссон харагдах чиглэлд Chyna, хэн нь аль хэдийн байсан юм хашгирч.
  
  
  Би гэж хэлж болох юм замаар тэд зогсож байсан ч, тэд ч түүнийг харж чадаагүй байсан, гэхдээ хэрэв тэр байсан л авъяас доош унасан хол, тэр нь магадгүй байж болох юм хийсэн энэ завь нь ч харж байгаа. Харин үүний оронд, тэр эргэж, гүйж, чирч гэж яллагдах цагаан даашинз түүний араас шиг matador.
  
  
  Тэд татсан түүний өмнө тэр ажиллуулж болох тавин ярд. Түүний үзсэн эргэн тойронд сүүдэр бетон холигч тэд шидэж түүний газар. Тэд юу ярьж байсан нисч явсан салхи, харин хэдэн хормын дараа тэд ирээд Chyna түүний хөл болон чирэгдэж түүний back to me.
  
  
  Би хүлээсэн түүнийг харсан нь түүнийг баривчлах нь тодорхойлдог. Тэд ирээд хүртэл долоох энэ, тэр гэж харсан тэд хүчтэй, зорилготой, мөн аль аль нь байсан carbines. Trio явж байсан миний зөв, өргөн нуман эргэн тойронд бетон холигч. Миний асуудал байсан эсэх руу үсрэх эсвэл тэднийг харж хүлээж байсан бол бусад харуулууд ойр. Үед тэд намайг батлагдсан хорин метрийн хол, би түүнийг хараад бүдэрч, нум, түүний дарга, оролдох хамгаалах нь өөрийгөө түүний даашинз. Odin эргэн тойронд хамгаалагчид инээв. Түүнийг сонссон түүний учир зүггүй уйлж.
  
  
  Түүнд, явж, доош газар дор явж бетон холигч шалгах нь их. Тэд skirted нь yawning сан, алга болсон хэсэг зуур ард овоохой, дараа нь reappeared, одоо ч алхаж яаран явдаг. Би байг миний хөл татах, нэг болон хамгаалагчид нь түүнд ширүүн төг дээр гараа. Би сонссон түүний уйлж өвдөж, дараа нь хуурамч инээд.
  
  
  Үед тэд гарч байсан хараа, тэр хуйларсан дор нь бетон холигч ба raced руу хамгийн ойр бүхээгийн. Зай, тэр харсан гурван дүрсийг, маш ойр дотно хамтран гэдгийг тэд харсан шиг бараг зургаан хөлтэй мангас, гарчиг нь бүтэц дээр цемент тоосго нь хажууд нь өндөр заслын ган араг яс. Тэд зогссон зуур, хаалга нээгдэж, тэд орж, мөн хаалга нь хаалттай байсан юм.
  
  
  Түүний эсрэг тавьлаа хүйтэн гаслах нь овоохой гэхэд атираат индүү, авч байгаа байдал. Энэ нь байсан их, бага гэж төлөвлөсөн, энэ үдэш. Асуудал байсан гэдгийг би мэдэрдэг байсан нь хэн нэгэн хүн бас байсан юм төлөвлөлт, би байсан ч ямар нэг зүйл нь гэм зэмгүй үзэгчийн.
  
  
  
  Бүлэг 9
  
  
  
  
  Тэнд байсан ямар ч шийдэл. Тэр ч байтугай хэрэв Chyna-ийн барьж байсан coldly төлөвлөсөн - би гэдэгтээ итгэлтэй байсан юм; өөрөөр хэлбэл, тэр ч ухаалаг долгионы түүний цагаан даашинз эргэн тойронд хар-би байх байсан тоглох нь миний нэг хэсэг гэж аврагч. Мөн, би хэрэгтэй хэрхэн олж хатуу аюулгүй байдлын байсан энэ арал дээр. Яагаад энэ нь зайлшгүй шаардлагатай байсан юм.
  
  
  Тэр түүнийг удирдсан хол төмөр овоохой, хол ажил гэрэл дээр өндөр заслын ган хүрээ. Хангалттай байсан, бут, далдуу мод нь түүний авч хамрах тэр үед буурсан нь бүх дөрвөн урсгалаар болон анхааралтай мөлхөж зүг барилга дээр бетонон блок. Нөгөө талд өндөр араг яс барьж байсан хоер эрэгтэй, мөн цааш нь тэрээр тэднийг харж чадах зайг налуу тэргүүлэх булан. Тэр сунган шалан дээр эргэн харж барилга гэж Chinu байсан чирэгдэж орж байна.
  
  
  Тэнд байсан ямар ч windows дээр миний талд, зүгээр л нээх нь эргэдэг фен. Тэр хэвтэж байдаг, тэр сонссон аяархан уйлж, " эмэгтэй хүн, мэдээж хэрэг.
  
  
  Энэ нь байсан ч гэсэн би хувцастай хар хувцас болон зүүн миний цэнхэр хүрэм завиндаа. Хурдан дараа нь судалгааны талбайн, тэр гүйж барилга гэж харсан тэр хооронд өөрөө болон харуулууд. Түүнийх гэтэж ороод булан тойроод ирсэн дор цонхны эргэн тойронд төмөр, шил. Энэ нь байсан, ajar, тэр татсан цөөхөн түүний эго түүний харц. Хэтэрхий жижиг багтах дамжуулан.
  
  
  Өөр нэг уйлж, өвдөлт, энэ удаа олон хөл чанга. Тэр анхааралтай ирээд өөрөө хүртэл бетон каркас болон цонхоор харж.
  
  
  Тэр дээр сууж байсан, хатуу модон сандал, гараа холбоотой түүний араас эргэж, болон түүний толгой бөхийж байсан болохоор түүний үс нүүрээ тагласан. Д тод гэрэл халзан чийдэнгийн, тэр харж болох улаан welts түүний гар, гуя, мөн түүний нүцгэн хөх; нь урсгал цус гүйж доош нь түүний ходоод руу нь орооцолдон хар үс хооронд түүний гуяны.
  
  
  Хажууд сууж байсан хүн түүнд, түүний back to me, өмссөн сул khaki. Өрөөний сууж, хоер эрэгтэй хувцас өмсөж, илүү их эсвэл бага төстэй барьж, тэдний carbines хайнга. Тэд инээмсэглэв үед охин, түүний онцлог байсан бараг л - ч биш-дорнын. Их тулгарч байсан тодорхой бус латин онцлог, мөн үед chubby хүн ярьдаг, тэр нь юу болохыг мэдэж төрлийн хүмүүс байсан.
  
  
  Энэ нь нэг disconcerting холимог хэл тэр сонсож байсан өмнө нь тагтан дээр, доор уурхай. Би мэднэ, хэл спани хэл тайланд, зарим нь Хятадын яриагаар, гэхдээ би ойлгоогүй байсан, ямар хүн байсан талаар ярьж. Гэсэн хэдий ч, тэрээр мэддэг хослол " гэж гайхаж байсан бол би оролцож зарим нь гэр бүлийн quarrel; дараа нь бүх, Chyna байсан нэг суурь.
  
  
  Харин тэр үед хүн түүнийг цохих, мөн энэ нь болсон.энэ нь бас намайг энэ биш гэр бүлийн тулаан. Тэр түүнийг цохих нь тийм хэцүү гэж цусны gushed доош нь түүний хамар, хацрыг нь түүний уруул, эрүү, болон dripped дээр түүний цээж. Тэр намайг шийдвэр гаргах; би авах естой байсан түүний гарч байдаг.
  
  
  Түүний авсан доош шалан байсан тухай эргэн тойронд эргэх - дараа нь би сонссон түүний shuffling хөл. Миний гар дээр ирж байна, гэхдээ хэтэрхий оройтсон; хэн нэгэн буурсан юу шиг харагдаж нь anvil миний толгой дээр, тэр живсэн нь санд цутгамал хар тугалга, хаана бүх зүйл дүрэлзэн асна улаан, хар, улаан, хар, улаан, хар ...
  
  
  The sun rose дээр нь аянга мэт хага хийсэн нь тамын дуу чимээ, бараг аймшигтай гэж догшин гэрэл гэж seared миний өгнө. Тэрээр оролдсон өсгөх гараа хамгаалахын тулд түүний нүүр, гэхдээ чадаагүй. Энэ нь надад асар их хүчин чармайлт нээлттэй миний нүд, мөн хэдэн секунд хаана харж байлаа.
  
  
  Фен ээрсэн өндөр бетон гаслах, мөн нүцгэн гэрлийн чийдэнгийн гэхэд намайг үүрд шидэж хурц гэрэлтэй дамжуулан миний гавлын яс. Тэр хэвтэж байсан нь дээр cot, үүрэг, гар, хөл, тэр үед толгойгоо болсон, тэр харсан тэр ч холбоотой сандал төвд өрөө. Аль би харж болох юм, бид ганцаараа байсан. Би байсан талаар сонирхож хэр удаан энэ нь авч болно.
  
  
  "Хүснэгт!" Би hissed. Би давтан байсан түүний нэр өмнө нь гурван удаа тэр нь дээшээ харж,. Тэр үед над руу хараад, түүний нүд нь байсан хоосон.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хэр удаан байна тэр энд байна?"
  
  
  Тэр мөрөө хавчаад түүний мөрөн хэлэх шиг, " би мэдэхгүй байна.
  
  
  . "Арван ... магадгүй арван таван минут."
  
  
  "Хаана байна?'
  
  
  "Би мэдэхгүй байна. Би санаа зовохгүй байна, " гэж хэлсэн авиа, түүний дуу хоолой. Хатаасан цус ажиллаж байсан нь түүний хамар нь түүний эрүү, мөн бас тэнд байсан юм clot түүний үс. "Болохгүй юм бэ, тэд юу ч хэлж?"
  
  
  "Би сонсдог байсан зүйл."
  
  
  "За, бид авах естой энд гарч. Юу сурсныг нь та?
  
  
  "Би мэдэхгүй байна. Миний бодлоор энэ нь хийгдсэн арал дээр. Тэд зүгээр л тасалдсан me." Тэр санаа алдаад wearily, гэж тэр байсан юм бол ашиглаж байгаа зодуулж.
  
  
  "Ямар хэл дээр байсан тэд ярьж байна?"
  
  
  "Ямар нэг зүйл шиг латин Хятад. Би санаж байна, түүний эго нь ээж нь."
  
  
  'Ойлгож байна уу?'
  
  
  "Тийм ч сайн биш дахиж."
  
  
  Хэрэв энэ байсан инээдмийн, тэр сайн хийсэн. Би хандлагатай асуулт түүнийг цаашид ч учраас манай хамгаалагчид байсан байж магадгүй нууцаар сонсох нь бидний дээр, тэр дэмжсэн үсэрч өчүүхэн боломж миний бүрхэвч хэвээр байсан ажээ хийсч.
  
  
  Түүнийг харсан өрөөнд орж. Гадна cot дээр нь тэр хэвтэж байсан, тэнд байсан жирийн сандал, хэдэн сандал, файлын засгийн газрын болон телефон. Би мэдэхийг хүсэж хаана эдгээр харуулууд байсан.
  
  
  I didn ' t урт удаан хүлээх хэрэгтэй. Хаалга эргүүлдэг нээлттэй, би сонссон shaggy зам дээр бетон шал миний ард. Тэнд байсан том сүүдэр өрөөнд, тэр нь дээшээ харж, орж, нүүрний Эрүү ' s interrogator. Эго тулгарч байсан Азийн, нь бага зэрэг зөвлөгөө латин; тэр байж баталсан нь Америкийн Индиан хэрэв энэ нь байхгүй байсан шар ягаанаар эго арьс. Тэр биш байсан өндөр, харин түүний khaki цамц байсан гайхалтай чихмэл булчин.
  
  
  'Би дуртай. Тиймээс та сэрүүн? Эго-ийн уруул бараг нүүж гэж тэр ярьсан.
  
  
  'Тийм ээ. Та юу гэж үнэхээр бодож байгаа хийж байна вэ? '
  
  
  "Бид юу хийх бүх халдагчдын." Эго-ийн англи хэлний байсан сэвтээгүй, нь бага зэрэг аялгатай.
  
  
  'Энэ юу вэ?'
  
  
  Тэр инээв; энэ нь эвгүй сонсогдож байна. - Та нар мэдэх болно үед, энэ нь байх болно үүрд. What ' s your name?"'
  
  
  "Мөн та нарынх?'
  
  
  Эго асар том гар нь хөдөлж байсан болохоор хурдан гэж би байхгүй байсан ч үүнийг анзаарч; миний зорилтот shuddered нь хүч цохилт, мөн од одууд хар гадна үйл ажиллагаа нь намайг эзэмдэн. Гэхдээ тэр маш хурдан алга болсон, тэр glared үед хүн.
  
  
  Гэж тэр асуув. "Сайн?'
  
  
  Би хэлсэн emu нэрийг би ашиглаж байсан; би байсан ямар ч шалтгаан байхгүй.
  
  
  "Та юу хийж байсан энд арал дээр, Уолтон?"
  
  
  Түүнийг хараад Chyna. "Бид зүгээр л хүссэн нэг нам гүм газар... за, та нар мэднэ."
  
  
  "Би харж байна," гэж тэр хэлсэн байна ядуурал үүсээд. "Гэхдээ биш гэдгийг тайлбарла яагаад та нар хайж байсан арлын."
  
  
  "Зүгээр л сониуч зан, санал авах, бүх юм."
  
  
  "Энэ бол сайн биш та нарын хийх гэж, Уолтон. Гэж тэд хэлж байна - сониуч алж болно, та?
  
  
  Би их гайхаж байсан юм. "Хөөе, та нар гэж хүсэхгүй байна..."
  
  
  Тэр толгой дохиод удаан.
  
  
  "Бурхан, хүн, бид зүгээр л довтолж, энд. Тэр ч байтугай Орос, they don ' t kill for it."
  
  
  "Би биш маш итгэлтэй байж энэ тухай, Уолтон."
  
  
  Тэр эргэж Chyna болон нулимж гарч цуврал үгсийг bastard хэл аянгын хурд нь.
  
  
  Охин түүнийг хараад blankly. Тэр эргэлзсэн, дараа нь хэлсэн нь түүний англи хэл дээр.
  
  
  "Юу та энэ тухай мэдэх хүн?"
  
  
  "Би юу ч мэдэхгүй шүү дээ. Тэр зочин зочид буудал. Би мэдэхгүй байна, дахиж.'
  
  
  "Хамгийн наад зах нь, энэ нь та нар илүү сайн мэдэж орохоос өмнө энэ арлын."
  
  
  Тэр толгой дохив helplessly. "Би хэлэх гэж оролдсон em гэж, харин тэр уурлаж арга нь таны хүмүүс түүнийг эмчилж."
  
  
  Хүний уруул буржгар vстэй болгон хадуур шиг инээмсэглэв. "Би хүсэж байж болох юм тайвшрав миний эго-ын уур хилэн нь илүү сайн байдаг." Тэр гэнэт эргэж, үзүүртэй үед нэг харуулууд түүний эргэн тойронд. "Untie энэ математик залуугийн хөл, бас. Бид авч болно тэдний аль аль нь овоолгын.
  
  
  Харуул бэ гэж emu байсан гэж хэлсэн, дараа нь untied олс гэж үүрэг нь миний гарт байна. Өмнө нь би хийж чадах бүхнээ, тэр холбоотой их минь буцааж, мөн ширүүн утас зэрэг асар руу миний бугуй.
  
  
  Үүний зэрэгцээ, ахмад ирээд Chyna түүний хөл ч бас холбоотой гараа түүний араас эргэж. Зарим нэг шалтгааны улмаас, тэр аваад үлдэгдлүүдийг түүний цагаан даашинз болон давхцуулж энэ хугацаанд түүний мөрөн. Энэ нь тийм биш байсан хамрах их.
  
  
  Бид гарч явсан - бид хамт Цол, аюулгүй байдал болон ахмад. Магадгүй энэ нь гэрэл нийлж ган хүрээ, бидний дээгүүр, эсвэл хослол бүх зүйл болсныг сүүлийн хэдэн цаг ч орчин, нөхцөл байдалд байсан ч бодит биш. Би юу ч харж чадахгүй байсан хийх гэж их намайг ална, тэгээд ч байсан Chyna; үүнээс гадна, хэрхэн тэд үү гэж бодож болох юм алж охин бол бүр hot-tempered хүн багамын арлууд явсан түүнийг хайж байгаа бол тэр нь алга болсон? Тэр бодол нь тэд байсан bluffing, гэвч яагаад?
  
  
  Бид ирсэн дуусаагүй талд нээлттэй сан, ахмад motioned биднийг зогсоох. Тэр над руу эргэж, түүний нүд нь байсан жижиг хар бөмбөлөг ашиглан бүдэг гэрэлд. "Магадгүй та зүгээр л нэг байгаа талаар ярьж, Уолтон. Гэхдээ би авч чадахгүй ямар ч боломж; энэ нь миний үүрэг тэмцэх халдагчдын. Миний хүмүүс хайж байгаа таны завь; хэрэв тэд үүнийг олж, тэд capsize эго хаях энэ нь далай руу. Мэдээж хэрэг, таны биеийг олж хэзээ ч болно, учир нь тэд нэг хэсэг байх болно суурь доош байдаг. Тэрээр тэмдэглэв нь асар том уурхай, том талбай байсан бөгөөд хучигдсан цемент блок болон төмөр барс.
  
  
  Тэр биднийг түлхэж урагш, бид чирэгдэж өөрсдийгөө доош нь эгц налуу доод. Бид ирсэн үед аль хэдийн хөл хөдөлгөөн ихтэй precinct, тэр толгой дохиод нэг харуулууд, хэн нь түүний босгосон carbine зорилготой энэ үед ар Эрүү-ийн дарга. Азаар надад бидний төлөө би ажиллаж байсан гарч теннисний гутал Онцгой Нөлөө байсан бэлтгэсэн миний хувьд. Нь хөлийн нэг хөл, тэр доош дарагдсан хэцүү утас өргөн хуванцар оосор дамжин гүйж бусад гутлын. Би үүнийг мэдэрсэн өгөх, мөн тонгорог хурц ир гарч ниссэн даяар уян хатан заслын ган. Оү-ийн lunged үед харуул байсан зорьж Хятад, өршөөлгүйгээр зүсэж Эго-ийн хөл зүгээр л дээш, өсгий, severing Emu-ийн Achilles tendon. Тэр хашгирав, ямар хор хохирол учруулж байна. Тэр өшиглөсөн түүний эго-д хулан, энэ шалтгаан аялал ирмэг дээр нь бетонон хайрцаг, дараа нь өргөж, түүний хөл болон slashed үед Chyna-ийн үүрэг гар, болгоомжтой биш, түүнд хүрэх бугуй.
  
  
  Бусад хамгаалагч нь bewildered илэрхийлэл хүн байсан л өсгөх нь түүний carbine үед түүний толгой хазайсан түүн рүү. Тэр нэрвэгдсэн түүний эго амьдралд буцааж түлхэж эсрэг ахмад; гуравт газар унаж, тэр дээр өнхөрч, хөдлөхөд түүний хөл нягт дор түүний бие, өгүүлсэн нь түргэн залбирал.
  
  
  Хоер дахь нь, би бодсон, би авч чадахгүй байна; энэ нь олс байсан хэтэрхий хатуу эргэн тойронд маань бугуй. Би гараа тавьж дагуу түүний илжиг, гэвч тэд гацсан байдаг. Д цөхрөнгөө барсан, тэр татаж байгаа нь түүний бүх хүч чадал, мэдэрсэн үүрэг гарт слайд бага цаашид; түүнийх twitched дахин, харин хөдлөхгүй байх юм бэ. Өргөх миний хөл хүртэл, би оролдсон, энэ нь дахин , мөн миний гарт унасан нь миний гуяны, дараа нь миний янзага.
  
  
  Сүүлийн хүчин чармайлт, ачаалах унасан унтраах миний хөл, гэхдээ наад зах нь миний гарт байсан миний өмнө одоо, би боломж байсан - хэрэв энэ байсан ажээ хэтэрхий урт.
  
  
  Хоер эрэгтэй байсан одоо ч эргэлзэж, мөн миний бүх маневр үргэлжилсэн ч илүү хоер, гурван секунд. Харуул ч байсан carbine гартаа; эго өшиглөсөн түүнд, харин алдсан бүдэг гэрэлд. Түүний эго бууруулах, түүний хүзүү нь ир нь түүний гутлын. Тод улаан цус gushed доош нь эго-ийн хоолой.
  
  
  Ахмад түүний өвдөг дээр байсан, бэлэн pounce дээр намайг; би цохих нь түүний эго нүүр нь миний өвдөг, дараа нь болж гарч ирээд энэ carbine эргэн тойронд үхэж жижүүрийн зэвсэг. Ахмад хүнд байсан; байсан ч цусны доош ажиллаж байгаа дүр түүний эвдэрсэн хамар, тэр ирсэн үед намайг. Би цаг хугацаа байхгүй байсан эргэж carbine болон зорилго үед түүнийг ч гэсэн би үүнийг хийж чадах нь миний гарт холбоотой. Энэ нь өсгөж байна эго нь баррель lunged нь түүний бүх байж болох юм.
  
  
  Хэрэв энэ нь нэрвэгдсэн түүний эго нээлттэй, өндөр, түүний тархины байх болно splattered даяар Давхар К. Нь carbine одоо grazed Эго-ийн махлаг мөрөн татсан түүнийг гавлын яс, харин nen байсан хангалттай хүч түүнийг нь тогших. Нь groan, тэр унаж, түүний талд тавьж motionless. Тэр над руу хараад түүний ам нээлттэй өлгөөтэй. Түүний гар дээр байсан тайван - миний түргэн цохилт байсан нь мэдээж хийж трик-гэхдээ тэр хэвээр motionless.
  
  
  "Хэрэв та нар надад туслах болно?" Энэ нь байсан Ay хэн гарах болсон нь түүний үүрэг гарт байна.
  
  
  Тэр ширтэн carbine миний гарт байна. Тэр түүнийг хараад залгих хатуу шийдсэн нь түүнийг байлгах хол зэвсэг. Одоо биш. Түүний carbine буурсан, тэр дээр алхаж байв.
  
  
  Түүний хуруу болхи байсан, харин эцэст нь тэр untied нь зангилаа түүний хувьд хангалттай хийж, энэ нь түүний өөрийнх нь. Тэр доош бөхийн авах carbine авах нь хурдан харах нь бидний өрсөлдөгч. Ахмад тавих motionless, мөн тийм байсан хүн хар. Харуул хэн бууруулах, түүний хоолой нь хэзээ ч дахин шилжих.
  
  
  'Явцгаая.'Тэр шүүрэн гэхэд Chinu ийн гар, би бараг байсан нь түүнийг чирж авч түүний хүртэл сан. Бид байв давхарт, тэр харж байсан хар хэсэг нь арлын.
  
  
  "Миний завь..."
  
  
  "Март" гэж тэр хугарч үед түүнийг. "Тэд байх естой олсон ee одоо." Тэр ирээд цагаан даашинз унтраах түүний мөр, shoved энэ дагуу бетон холигч. "Бүү март, хэт; бид магадгүй байх болно давуу талыг харанхуй, мөн ямар ч цэг байхгүй даллаж цагаан туг үед эдгээр залуус again."
  
  
  Тэр биш юм шиг санагдаж байсан талаар анхаарал халамж тавих нь түүний нүцгэн - тийм ч их биш, гэж боддог. Тэр чирэгдэж түүний даяар тәмәр гадаргуу дээр бетон блок, дээр нь ган каркастай. Тэнд байсан ямар ч бусад харуулууд мэлмийд, гэхдээ тэр биш үү, бидэнд итгэж нь түүний хоер дахь нь.
  
  
  Бид ирсэн дээд налуу гэж sloped доош булан. Энэ нь байсан нэлээн сайн асдаг, тэр харж болох хэд хэдэн жижиг барилга, удаан jetty суналт руу гүний ус. Эцэст порт бар, there was a металл chute дор нь тэнд хангалттай байсан өрөө нь том ачааны машин. Тэр үүнийг таасан байсан нь цементийн агуулах; тэд авчирсан материалыг өөр хөлөг онгоц дүүрэн, мал услах, мөн хольсон бетон mixers.
  
  
  Тэнд бас байсан тухай зургаан sentries алхаж санаатайгаар дахь хос. Тэд бололтой хайхрамжгүй байж магадгүй гэж мэдээгүй хос халдагчдын баригдсан байсан. Бидний хувьд, энэ нь давуу тал нь хэдий жижиг нэг. Нөгөө талд нь булан, тэр харж болох боомт Амилалт Арал, зай тэр харж болох гол гэрэл нь зочид буудал.
  
  
  "Та нар байгаа эсэхийг та сэлж чаддаг сайн," түүний Chinee хэлсэн байна.
  
  
  Тэр толгой дохиж, startled.
  
  
  Энэ нь хөдөлж эхлэв зүүн гэж проектор цацраг арчигдаж нэг талд нь булан бусад нь. Би энэ талаар мартсан.
  
  
  Бид хүлээж байхад тэр тооцно цацраг давтамж. Цикл үргэлжилсэн талаар нэг минут: 30 секунд, нэг чиглэлд, 30 секунд бусад. Би дургүй гэж оролдож dodge энэ нь нээлттэй тоглоом, тэр ч байтугай хэрэв бид чадсан dodge энэ бүх цаг хугацаанд дэлхий хандсан.
  
  
  Тэрээр тэмдэглэв цэг зүүн талд нь Портын Бар, хаана байсан нь харьцангуй хар. "Эдүгээ, хайрт, доош явж, тэнд маш удаан, болгоомжтой, та долоох ус ирмэг."
  
  
  "Та юу хийх гэж байгаа, Ник?"
  
  
  Энэ carbine өргөж байв. "Гэгээн явах болно."
  
  
  Тэр хүртэл хүлээж тэр орж алга болсон сүүдэр, дараа нь явсан эсрэг чиглэлд мөн мөлхөж дээд дагуу мөрөн дээр хүртэл тэр нөгөө талд нь булан. Их биш байсан цаг left; би байсан яарах өмнө нь хүн байсан цохих нь түүнд тулгасан нь carbine ирж сэрэмжлүүлэн хамгаалагчид доор.
  
  
  Тэр доош унасан налуу нь түүний ходоод, мөлхөж дамжуулан өтгөн бут тухай тавин метрийн ус ирмэг. Тэр хүлээлээ гэж харж удаан цацраг гэрлийн deflected, дараа нь дуугүй зуур, дараа нь буцаж ирсэн нь асар удаан. Энэ searchlight байсан суулгасан арын ачааны машин дээр riverbank. Ямар ч сайн буу байсан юм хялбар буудсан, харин carbine, энэ нь өөр асуудал. Энэ нь байсан зорилготой богино хугацааны буудлагын. Тэр шийдсэн, галын бүрэн автомат salvo гэсэн найдвар зэвсэг байсан нь үнэн зөв байх нь хангалттай.
  
  
  Тэр дарагдсан голтой буу нь түүний мөрөн дээр peered руу богино халаасны. Гэж тод линз болсон миний зүг нь хашгирах ирсэн дээд налуу миний ард.
  
  
  Тэр гох татаж, үүнийг зохион байгуулсан. Энэ carbine rattled алдсан түүний зорилтот. Тэр доошилж зэвсэг арай болон дахин буудсан. Энэ удаагийн линз бусниулж, ариун гэрэл гарч явсан. Тэр эргэж баррель түүний carbine руу ойрын хоер хамгаалагчид болон галладаг broadside. Тэд аль аль нь унаж, нэг нь тэдний эргэн тойронд гох татаж, түүний зэвсэг болон галладаг ямар ч зорилгогүйгээр агаарт.
  
  
  Дараа нь, түүний, буудсан хүн khaki, том гар, гэхдээ Stahl биш үү харж хүлээж байгаа бол түүний эго нь цохих, эсвэл биш юм. Тэр leaped доош нь налуу, ханш огцом унав ус руу удаан, тогтвортой үсрэлт. Тэр ч байтугай floodlight унтраах, хангалттай гэрэл байсан далайн эрэг дээр намайг харж. Дараа нь, дараа нь хэд хэдэн хүчтэй шуурч, энэ нь алга болсон, мөн гэнэт өөрчлөгдсөн нь мэдээж, усан зэрэгцээ эрэг. Энэ нь зөв маневр; миний ард, сум нисч байсан ус руу, дараах чиглэл би анх сонгосон.
  
  
  Баар сэлж хүртэл порт хучилттай хэд хэдэн удаа хамт хязгааргүй тусламж, gasping агаар. Хүмүүс эрэг дээр байх естой гэж бодсон явж байсан нээлттэй Амилалт Арал, учир нь хэн ч харж байсан миний зүг. Дараа хүрэх боомт бар, энэ хэвээр нь сүүдэр пийрс. Хэрэв Chyna байсан, ямар ч утгагүй, тэр байх байсан хагас даяар суваг замаар одоо ч би байсан эсэхийг шалгах; дараа өнгөрсөн цаг, түүний тархи нь биш юм шиг санагдаж байсан байх, үйл ажиллагаа нь ч бас сайн.
  
  
  Min хүлээсэн түүний хувьд хэдхэн минутын дараа усан доор dock. Хэрэв би байхгүй бол дуудлага гарч түүнд, магадгүй хэн нэгэнд нь ойрхон байх нь хангалттай сонсож, надад. Эцэст нь, тэр гэж шийдсэн бол тэр биш байсан зам дээр одоо, энэ нь түүний асуудал, мөн сэлж, ганцаараа canal.
  
  
  Би гацсан байсан ч, тэмцэх хүчтэй одоогийн хооронд хоер арлын үед ямар нэг зүйл хүрлээ нээлттэй урд минь. Тэр зогсоож, өөрийн эрхгүй татаж түүний хөл дор хүртэл түүнтэй. могой!
  
  
  Хэн ч хэлсэн тэд айж могой нь эргүү тэнэг, эсвэл худалч. Ялангуяа шөнө халуун ус. Дараа нь бүх, энэ нь хамгийн их элемент, хаана хүн байна болхи swimmers хамгийн шилдэг нь. (Нөгөө талаас, би мэдэрсэн бол би хэзээ ч гүйж орж акул далайн эрэг дээр, би байх болно давуу тал юм.) Тэр хүлээж, түүнийг, түүний зүрх түг түг цохилж, оролдож үзнэ үү хаана амьтан нуугдаж байсан.
  
  
  "Хөөе, Ник!"
  
  
  Тэр hissed миний чих, тийм ойрхон гэж би байх болно өссөн бол энэ байсан бие махбодийн боломжтой.
  
  
  "Усыг нь сайн, энэ нь биш юм?" Тэр хүрсэн миний гар, playfully цацагдлаа усны над дээр, мөн сэлж, хол нь хүчтэй цус харвалт.
  
  
  Би инээлдэж, дараа нь түүний хөлийн чимээ; түүний хувцас, би хийсэн миний хамгийн сайн хангахын тулд Nah, мөн тэр үед бид хүрсэн порт Бар дээр Амилалт Арал.
  
  
  Олох хувцас nah байсан нь илүү хялбар бид хүлээгдэж байна. Тэр зүгээр л зээлсэн том алчуур эргэн тойронд wheelhouse нэг том cruisers.
  
  
  Тэр инээмсэглэж, бүх арга замыг буцааж зочид буудал, би баяртай байсан юм тэр биш үү шаардах жолооны өөрөө алдаатай, учир нь дараа нь бүх зүйл нь бид байсан дамжуулан, би харж чадахгүй байсан цэг орж гацсан нь далдуу мод. Тэр тэмдэглэв талд орох зочид буудал, мөн бид явсан нь арын шатаар байгаа ч анзаарсан биш, энэ нь их хамаатай. Би гэж бодоогүй нүдэн гоемсог, инээмсэглэсэн охин руу явж эрэгтэйчүүдийн өрөө Dubla Cay, эргэн тойронд, шөнө дунд байсан босгосон олон асуулт.
  
  
  Өрөөнд, тэр цутгаж өөрийгөө нэг чуулгын punch - ямар ч байсан их шампанск-би болгоомжтой шалгаж занга байсан ард үлдсэн. За, they didn ' t touch, энэ нь гэсэн үг би байхгүй байсан ч жуулчид, энэ нь байсан, шөнө орой, эсвэл тэд нэлээн дэмий болгоомжтой.
  
  
  'Хоч?'
  
  
  Түүнийг хараад nah. Тэр нь сууж явган ор, түүний үс нь холбоотой алчуур эргэн тойронд түүний цээж. "Хэрэв та тайлав эдгээр нойтон хувцас, бид болох хуурай, өөр нэг нь өөр нэг нь юм."
  
  
  Энэ нь, тэр untied алчуур болон хүлээлгэн өгсөн надад эго, дараа нь эхэлсэн массаж миний үс-мөн түүнийх магадгүй тогтоосон дэлхийн рекордыг хамгийн хурдан хувцас тайлах. Манай шөнө, энэ нь эргүүлтэл, дөнгөж эхэлж байсан юм.
  
  
  
  
  Бүлэг 10
  
  
  
  
  Үед би сэрээд маргааш өглөө нь, тэр ч биш байсан. Энэ нь надад тохиолдсон бол би байхгүй байсан ч гэсэн мэдэж, тэр хаана амьдарч зочид буудал, нэг зуслангийн байшин? За, би байсан гэдэгт би итгэлтэй байсан түүнийг олж байгаа бол надад хэрэгтэй байв.
  
  
  Юу ч байхгүй байсан нь миний өрөө, бусад нь миний хуучин дээл, болох гэж заасан нь би байсан байх естой даруухан үүрээр. Тэр инээд алдан тэр орлоо шүршүүрт танилцуулсан Chyna нь даруухан нэгэн. Энэ нь тийм биш юм тийм ч муу.
  
  
  Үүнээс гадна хэд хэдэн зураас нь няцлах түүний өвдөг, болон нил ягаан нүхэн түүний мөрөн дээр үлдээсэн Chyna шүд хогийн саванд урт шөнө, түүнийх байсан нэлээн сайн хэлбэр. Дараа нь түргэн өглөөний түүний өрөөнд, явсан нь доош нөөц нь наран шарлагын газар buggy.
  
  
  Энэ нь байсан бол аль хэдийн халуун дундуур belly өглөө, мөн жолоо барьж байхдаа өнгөрсөн mimmo Гольф Павильон, тэр харсан хэд хэдэн тоглогчид хүлээж шугам. Байхгүй байсан олон жуулчдыг боомт, хэдийгээр тэнд байсан хэд хэдэн жижиг sailboats plying canal. Улаан-тулгарч хүн өмссөн дарвуулт малгай нь илүү алт илүү адмирал-ийн даллан ууртайгаар үед uniformed ажилтан. Тэр үгсийг сонссон "хулгайч" болон "алчуур," чадсан зогсоохын нь инээж, мөн trudged буцаж бар.
  
  
  Chyna-ийн завь байсан, moored шиг л үед бид зүүн урьд шөнө. Энэ нэг марина? Би сайн мэдэхгүй байсан, гэхдээ би тийм гэж бодсон. Энэ нь тодорхой байсан гэж хүмүүс Doomsday Арал байсан буцаж завь нэг шөнийн дотор, гэхдээ тэд үүнийг яаж мэдсэн юм бол тавих эго?
  
  
  Нэг glint дахь дуран үед нөгөө суваг өгсөн хэрх. Мартуузай. Хүйтэн цуст алуурчид, хүмүүс анзаарсан байх естой Chyna тэр үед авч завь гарч явах.
  
  
  Миний хүрэм байсан ч дээр хэвтэж бүхээгийн дэвсгэр, муу rumpled, миний халаасанд байсан нь эргэж, дотор нь гарч байгаа. Тэд олж чадахгүй, юу ч гарч хайж; энэ нь Эго худалдан авч байсан энэ зам дээр өмнөд Атланта,, би байсан ч миний халаас харин хөнгөн, тамхи биш ч гэсэн миний онцгой брэнд нь алт эзэмшигч.
  
  
  Тэр шүүрэн авч түүний хүрэм, нэрс энэ хугацаанд гараа. Буцах замдаа, улаан-тулгарч адмирал над руу сэжигтэй, гэхдээ би түүнийг үл тоомсорлож. Тэр биш зөвхөн нэг нь намайг харж байгаа.
  
  
  Herridge зогсож байсан үед дээд толгодын ойролцоо хбз, хувцастай, цайвар цэнхэр jumpsuits, өргөн-brimmed цэцэг малгай. Эго-ийн өргөн уруул буржгар vстэй болгон мэдэх инээмсэглэл. Би явсан толгодын орой эго чиглэл.
  
  
  "Чи өглөө эрт босоод, Ноен Уолтон."
  
  
  "Тийм ч эрт байна. Нарны байна гэрэлтэж тэнгэрт хэдэн цагийн турш одоо ."
  
  
  "Аа, харин би гэж бодсон хүмүүс оролцож өөрийн мэйл бизнесийн үргэлж унтаж үд хүртэл."
  
  
  "Болохгүй байгаа үед амралтаараа," би хэлэв.
  
  
  "Та нар шиг Давхар-K?"
  
  
  "Яагаад тэр энд?"
  
  
  Тэр харсан pointedly үед миний хүрэм, дараа үед Chyna-ийн завь. "Мэдээж," тэр хэлэв.
  
  
  "Хэрэв та нар нисдэг Шинэ санаа тавилтаар өнөөдөр?"
  
  
  "Өдөр бүр, Ноен Уолтон, цаг агаар зөвшөөрөл."
  
  
  "Та хэзээ нэгэн цагт гэж Флорида?"
  
  
  "Нэн ховор эмийн хүмүүс. Цагаас цагт, зочин нь сүүл нь холбох онгоц болон асууна тусгай аялал биш, харин эд анги. Энэ нь өндөр үнэтэй, мөн Doublé Cay биш ч гомдол гаргаж байгаа хүмүүсийн төлөхөд бэлэн чин ийм зүйл."
  
  
  "Бусад Нь Grady Ingersoll."
  
  
  Тэрээр хэсэг бодсоноо мөч, дараа нь инээмсэглэн саадгүй. "Гэхдээ мэдээж хэрэг. Тэрээр эзэмшдэг юм."
  
  
  "Та нар авчирч эго энд байхдаа анх энд ирэв?"
  
  
  "Өө үгүй. Сайн хийсэн=) зүгээр л хоер бараг гурван сар.
  
  
  'Үнэндээ. Би өсгөсөн миний гарыг болсон эргэн тойронд. "Ноен Уолтон."
  
  
  Түүний зогссон.
  
  
  "Та сонирхож байгаа зүйл сурах талаар Ноен Ingersoll?"
  
  
  Түүнийг харсан нээлттэй үед түүнд. 'Яагаад болохгүй гэж?'
  
  
  Энэ нь урт удаан, уйтгартай өдөр. Тэр замаар явж, лобби, харсан дамжуулан дэлгүүрүүд, мөн вон тавин доллар үед chemin-де-төмрийн казино. Гэсэн хэдий ч, дилер байсан, уучлаарай, би явлаа, нь гайхах зүйл биш юм. Хэрэв бүх зүйл нь голдуу хэлхээ урт үстэй мөн гитар тоглогчид, дараа нь байхгүй болж казино; эдгээр steamers just don ' t play - наад зах нь ийм биш.
  
  
  Нэг өдөр тэр явж доош долоо дахь давхрын коридор руу Herridge-ийн өрөө, найдаж авах өөр дээр харагдах хананы Де Doublon хөдлөх хөрөнгийн. Гэтэл тэр битгий Саад бол дээр гарын үсэг зурах хаалганы бариул. Цорын ганц ялгаа нь бэлгэ тэмдэг гэж өгсөн бие зочин байсан гэдгийг дагуу хэвлэсэн үгс бичигдсэн харандаа: "надад Итгэ!"
  
  
  Онцгой захиас байсан гэсэн үг, миний хувьд, би итгэж байна. Herridge байсан мэргэжлийн ур чадвар явсан гадна, эго тийрэлтэт тогтоох чадвар; энэ нь байсан юм шиг байсан бол бид сурсан нэг зүйл нь бие биенээ, болон хийсэн нь надад эвгүй санагддаг. Хэт олон байв урамгүй танихгүй энэ үүргийг мэдрэх хэрэгтэй гадны танихгүй. Би шийдсэн, талаар санаа зоволтгүй Herridge л гэсэн үг, гэхдээ би чадахгүй ч түүнийг мартаж.
  
  
  Тийм үед Де Doublon авч өөр дагуу алхах ханын олсон ч бусад өдөр өмнө. Тэнд байсан ямар ч эргэлзээгүй гэж би бодож байна нэвтрэх боломжтой байх, харин ч гэсэн түүнийх хийж байсан ч тийм унтраах тогтоох, дохиолол хонх, түүнийх нь магадгүй биш үү хүлээн авсан зүйл. Эцэст нь, хэрэв хэсэг бүлэг охид, хөвгүүд гэж нэрлэдэг байсан хэд хоног тутамд, энэ нь тодорхой байсан гэж тэнд байсан юу ч олж гадна зочид буудал.
  
  
  Дараа нь юу болсныг өнгөрсөн шөнө Эцсийн Шүүлт, би эргэлзээгүй зүйл байсан гэж дээр хэрэгтэй гэж зөвлөжээ. Уг дарсны, нөгөө талаас байсан эсэхийг би чадах итгэлтэй байх нь түүний энэ тэр гэж байсан нь хийх ямар нэг зүйл Grady Ingersoll. Үүрэг мэдэх хоорондын холболтын Гурван толгойлсон Пуужингийн Удирдамж Систем, Дотно Зургаан Grady Ingersoll - хэрэв хүн Doubloon үнэхээр болсон Grady Ingersoll-эхлэв маш зүгээр. Гэхдээ бүх зүйл болсон тийм дэмий төвөгтэй гэж байсан дуудах Hawke хэлж өгөөрэй гэж арга хэмжээ яаралтай авах хэрэгтэй байсан юм, тэр үүнийг хийж чадах юм бол би хүлээж байсан өөр нэг өдөр ямар нэг зүйл тохиолдоно.
  
  
  Гэвч энэ нь тийм биш юм шаардлагатай. Долоох, орой би авч миний газар дараагийн сан, харсан хэрхэн боломжит фенүүд их эрэгтэй хамт олон байсан цуглуулах миний эргэн тойронд. Тэд байсан нь зузаан сахал.
  
  
  "Хөөе, хүн," emu түүнд хэлсэн. "Би түүнийг харсан өчигдөр байхад та дотор гадна хана." Тэр сануулъя сан.
  
  
  "Өө, тийм үү? Та яаж мэддэг вэ?"'
  
  
  "Би байсан дээд давхрын нэг өрөөнд болох бөгөөд бид та үзнэ үү."
  
  
  "Тийм ээ, тохируулан, хүн. Санаа зовох юу ч холбон assholes, хуучин хүн хэн дуртай нь харж, тэднийг. Ойлгож байна уу?'
  
  
  "Тэр юу харж байна?"
  
  
  Тэр инээмсэглэв obscenely. "The sien, найзуудын. Зүгээр л sien.
  
  
  Тэр snorted contemptuously. "Юу тэгээд? Охид ус унадаг дугуй? Нь холбон тогоонд-тамхи татах нь хувь хүний? Нааш ир!'
  
  
  Тэр өгсөн нь их хэмжээний мөрөө хавчаад гарлаа, гаргах, түүний бүх бие чичрэх шиг хоног ванилийн зайрмаг. "Та юу харж болох нь тойрон зочид буудлын өрөө байсан юм, юу ч үгүй хүн. Яах вэ, дотор өгдөг өвгөн баяртай байна."
  
  
  'Are you serious? Зочид буудал, хэрэв та гэсэн үг вэ?"
  
  
  "Би байна шүү дээ, тэнд хэд хэдэн удаа." Тэр инээмсэглэв. "Хэрэв би танд хэлж байсан нь юу байсан гэж, та байх болно тогшиход хаалга байх болтугай."
  
  
  Түүнийг эргэж харан болон нүдээ аньж, хаагаад яриа гарч. Тэр надад их тэр хийсэн, бодол нь тэр байх естой гэж хэлсэн, тэр хүсэхгүй байгаа юм бэ дууны нь дэндүү тэвчээргүй.
  
  
  Нарны байсан нэвтрэлтийн доорх давхрага тэр үед тэднийг харсан хаалгаар орох. Антон арга замыг удирдсан түүний ердийн урт beaded даашинз. Тэр хамт байсан хоер урт үстэй эрэгтэй хар костюм, аль аль нь шаргал, хамт бардам, өөртөө итгэх итгэл нь та байсан харж нүүрэн дээр нь залуу, ирээдүйтэй эзэд нь multibillion долларын корпорациуд.
  
  
  Түүнийх, тэднийг харж дундуур алхах сан. Цагаас цагт, Ангела зогсох ярих нь охин энд, эсвэл бүлэг, залуу эрэгтэйчүүд байдаг. Тэр харагдахгүй байна гэж үү бидний зүг зуур, харин жижиг төлөөлөгчид явж байсан бидний арга. Тэр эргэж харан, бараг шахагдаж түүний нүд нь хаалттай.
  
  
  Тэд гарч ирсэн долоох. Сахалтай тарган хүн босож, түүний баярлаж эзэмдсэн руу waistband түүний өнгөлөг өвдөг-урт усан цахилгаан шатны хонгил. Хэд хэдэн охид бүлэг мөн босч зогсоод, автоматаар ажиллаж, тэдний гараар дамжуулан тэдний үс. Антон болон түүнийг дагалдан яваа зогссон миний chaise longue. Тэр нүдээ нээж харав төвийг сахисан.
  
  
  "Аа, Ноен Уолтон" Ангела purred.
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. "Энэ нь надад байна.'
  
  
  "Манай дарга надаас урьж хүмүүс Де Doublon дээр ... нэг тал нь. Хэрэв та хүсэж ирдэг вэ?' Түүнийх эргэлзэхэд их affectation. "Одоо?'
  
  
  "Хэрэв та яаралтай бизнес."
  
  
  Тэр сууж байсан миний өмнө, нар, түүний ард, тэр үнэр үнэртэж түүний шампунь, саван. Түүний босож. "Би мэдэхгүй байна, яагаад болохгүй гэж," гэж би хэллээ.
  
  
  Түүний нүд нь байсан бараг түвшинд уурхай, мөн одоо ч хөшөө юм. Яагаад ч юм, Ay чадсан инээмсэглэл бол нээх түүний уруул. "Сайн. Тэгээд дараа нь юу?
  
  
  Үлдсэн нь миний жижиг бүлгийн тэднийг дагаж, хэдий ч тэд байхгүй байсан урьсан. Ангела юм шиг санагддаг байсан анзаарах нь тэр явж serenely дагуух замаар усан сан, толгой дохин охин энд залуу хүн байхгүй. Бид дээр ирээд хаалга Ston де Doublona, бүлэг хорин таван хүн цуглуулсан байдаг. Анжела над руу эргэж. "Би найдаж байна, та нар сайн цаг, Ноен Уолтон."
  
  
  "Би болно гэдэгт итгэлтэй байна."
  
  
  Хуучин хувцасны гол нь өлгөөтэй нэг нь түүний олон хүзүүний зүүлт, Ангела нээж, төмөр хаалга, түлхэж их дотор. Тэр биднийг удирдан дотор, мөн хоер blonds доторлогоотой хүртэл арын. Би үлдсэн ойрхон Ангела бид алхаж, хамт ороомог зам хил залгадаг аль аль талд нь өтгөн, өнгөлөг цэцэг хүргэсэн сан. Нөгөө талд нь өргөн уудам усны байсан хэдэн мод, хаана орох нь туннель далайн л төсөөлж, хаана сулхан gleam цагаан хальс үүнийг харж болох юм. Тэр таасан тэд Ingersoll hydrofoils, тэр санаж, тэд хаана байсан юм.
  
  
  Бид гэнэт хүрсэн нь цэвэрлэх, мөн дамжин өнгөрч байгаа өргөн дөрвөлжин хооронд дэн буудал болон нуур shore. Дараа нь, нар ч байсан тохируулах, хүрэхээс өнгөлөг хавтан тавьсан нь нарийн шигтгээ. Нэг охид манай бүлэг, мэдээж гэртээ байгаа мэт мэдрэмж, dived ус руу авирч нэг рүү ус унадаг дугуй хөвөгч дахь нуур. Хүү дагаад, мөн хормын дараа тэд эрхэлж байсан нь бяцхан тэнгисийн цэргийн байлдааны. Цөөхөн цагаан бүрсэн албан хаагч бий болсон нь ард муруй ханын гэж хамрагдсан урд дэн буудал. Тэд явуулах үнсний сав, ундаа, эвлүүлж сам хорхой, хуваагдсан хэсгүүдийг нь, хавч, болон бусад хүнсний зүйлс. Соронзон хальсны бичлэг нь рок хамтлаг тоглож эхэлсэн хөгжим дамжуулан loudspeakers нуусан foliage; зарим охид эхэлсэн хөдлөхийг хүсээрэй болон twitching хувьд бол рефлекс, дараа нь хэдэн залуус. Энэ аваагүй авахын тулд урт удаан эдгээр хүмүүс бүжиглэж байна.
  
  
  Тэр харахыг хүссэн Ангела, харин тэр байхгүй байсан. Мэдрэмж, санаа сэтгэл нь бага зэрэг ичиж, тэр өссөн нь бохир нь өндөр шилэн болон sauntered дээр railing хана. Эцэст нь нугалах, тэр уншив нь өндөр хашаагаар хүрээлэгдсэн нягт зайтай төмөр барс, тэргүүлж үхлийн нэмэгдсэнээс. Энэ нь бас байсан юм харагдах нь урд зочид буудал нь гүн хамрагдсан verandah сунгах даяар түүний бүхэлд нь өргөн, мөн их хэмжээний давхар хаалга төв нь хаалттай байсан. Учир нь хуйлагддаг торон хаалт өмнө зарим windows тэр харсан шатаж гэгээнтэн, өөр юу ч биш. Би түүнийг харж чадаагүй байсан, урьд өдөр нь, тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг нь ямар ч харуулууд эргэн тойронд Herridge-ийн өрөө, гэхдээ би харж байсан түүний сүүдэрт довжоон шиг хоер хүн харанхуйд сууж, харж зориуд.
  
  
  Би буцаж явсан групп гэхэд нуур, гайхаж бол би цохих байсан өөр нэг нь нас барсан төгсгөл.
  
  
  Охин үргэлж хэн дуртай сууж, миний хөл дээр snuggled хүртэл надад. "Та бодохгүй байна, энэ нь сайн байна?"
  
  
  "Тийм ээ," гэж би хэллээ sourly.
  
  
  "Хөөе, гэхдээ энэ юу ч биш. Хүртэл хүлээх бид хэмнэлд орох.
  
  
  'Юу руу?'
  
  
  'Тийм ээ. Энэ бол зүгээр л нэг дулаан хүртэл, сахиусан тэнгэр. Тэр сунган түүнийг буцааж надад хэрхэн харуулах хөгжилтэй нь тэр байж болох юм; би зүлгэж түүний нуруун дээр, учир нь ердөө л энэ нь шиг санагдаж, зөвхөн эелдэг зүйл хийх. Түүнээс гадна, би дуртай.
  
  
  "Та бүхэн утаа?" Тэр асуув, nudging намайг зөөлөн нь түүний хип. 'Магадгүй."Түүний тавьсан шилэн түүний гарт гэдгийг харуулах нь би байсан ундны.
  
  
  Тэр хараад түүнийг үл тоомсорлон. "Өө, тэр баас? Хэрэв Grady байна энэ их хөтөвч суултуур?
  
  
  "За, би үзэх болно" гэжээ. Түүний том хөөе инээмсэглэн авч урт sip гэрэл уух. Тэр нь амт нь хүн төрөлхтөн, мөн гэж дүгнэсэн нь энэ биш байсан хамгийн шилдэг нь газар дэлхийн нууц агент уух нь үл мэдэгдэх бодис.
  
  
  Энэ нь болж байсан хар хурдан, харин гадна гэрэл дээр биш байсан. Зарим нь залуу эрэгтэйчүүдэд тэдний эргэн тойронд байсан нь аль хэдийн өндөр байна; махлаг охин нь сормуусны-хамрагдсан нүд байсан тамхи татах нь навчин тамхи хэмжээний hookah хоолой болон авах урт, удаан халаглаж, puffing acrid утаа эргэн тойронд түүний хамраас. Тэр харсан гэж би харж байсан nah над уруу хүрч ирлээ, бэлэн хуваалцах нь түүний баяр баясгалан надтай хамт. Тэр хурдан харлаа чиглэлд, дараа нь алхаж, удаан ирмэг сан, эхлүүлсэн түүний шаахайн, мөн dived ус руу.
  
  
  Энэ нь дулаан гадаргуу дээр, харин зүгээр л доор энэ нь хүйтэн байсан юм, харанхуй. Энэ үед шингэсэн хэдэн инч, тэнд биш байсан нэг санкт-руу нэвтэрч, тэнд байсан ямар нэг зүйл тайван, заналхийлж гүнд гэж хурдан өргөж намайг нөөцлөх. Тэрээр эхэлсэн алхам дээр & nb шилжих нь удаан тойрог. Нар дэндүү хол, доош харж, цагаан хальс нөгөө талд нь цөөрөм, мөн эргэн тойронд чулуун-хатуу хучилттай банк, далдуу мод болон бусад ургамлын цутгамал гүн, бараан сүүдэр. Нэг удаа тэр үгүйг гэхэд хөдөлгөөний үед туннелийн орох, гэхдээ энэ нь зогссон өмнө эго тодорхойлж болох юм байна.
  
  
  Би авирч, металл шат, болон бичиг хэргийн ажилтанд нэн даруй хүлээлгэн өгсөн нь надад асар том цагаан алчуур, би хатаасан унтраах. Түүний авч эхэлсэн тэвчээргүй; түүний авсан үнэхээр ч энэ нь yahoo.
  
  
  Дараа нь энэ болж эхэлсэн. Гэнэт, хоер эрэгтэй хар өнгийн гарч, мөн тэр үед, хөгжим зогссон. Зочид үзсэн тэсч ядан.
  
  
  "Хэн ч хүсэж ирэх вэ?" The хамгийн өндөр хүн нь хар костюм асуусан, би мэдэж байсан хүн байсан, учир нь тэр байсан цорын ганц хүн нь ойр Дотно Зургаан хар үс. Эго гэж нэрлэдэг байсан Галт тэрэг, болон бүдэг гэрэлд харагдаж хэмжээ locomotive.
  
  
  Дарсны ийн дүр байсан уулзаж disjointed дахилт нь "Тийм", "Та байлгах Мөнгө". Тэр заагаад хаалга. 'Дээр ирж, тэр биднийг хүлээж.'
  
  
  Shell-ийн "галт тэрэг" нь өмнө нь бидний явж хувьд нээлттэй хаалга төмөр хаалга. Сүүдэрт аль нэг талд нь энэ нь, би харсан хэд хэдэн эрчүүд нь цагаан. Тэнд байсан ямар ч зэвсэг мэлмийд, гэхдээ би ямар ч эргэлзээгүй тэд байсан ч тэднийг уран. Бид алхаж хаалгаар гарч довжоон дээр, түүний аав нь бодож бид шиг харагдаж бүлэг хоригдол байгаа herded руу нэгдэл.
  
  
  Том давхар хаалга нээлттэй байсан ба дотор нь байсан нь урт удаан, dimly гэрэлтэй танхим тэргүүлэх хүртэл өргөн хачирхалтай. Том хэсэг бүлэг мэдээж мэдэж байсан бол бид явж байсан бөгөөд урагш ахиж, тэсч ядан. Гэхдээ Галт тэрэг болсон түүний толгой, тэдэн рүү хараад, тэд ард буурсан дахин.
  
  
  Бид ирж, давхар хаалга дахин. Галт тэрэг, өөр хүн нь хар костюм хаалгаа хойш орлоо бүгдээрээ нэвтрүүлэх. Хүртэл хаах, хар үстэй хүн хараад ч хатуу, нь өтгөн хар хөмсөг, хүчтэй сахалтай, мөн wiry үс унаж гаруй emu мөрөн. Түүний mimmo өнгөрч түүнд, түүний нүд руу уйдаж уурхайн гэж би бодож хараад амаа чангаах зуур. Мэдрэмж барьсан байгаа нь маш хүчтэй байсан гэдгийг би эргэлзсэн мөч, харин дараа нь түүнийг дагасан бусад нь; дараа нь бүх, тэр естой болж байна энд. Өрөөнд бид орж байсан урт, өргөн нь тааз хэд хэдэн шал. Зөөлөн өнгийн гэрэл дүрэлзэн асна бүх эргэн тойронд, бага буйдан болон овоолго дэр байсан хаа сайгүй тархсан, мөн үнэр утлага байсан амьсгал боогдом. Асар том зурагт хуудас дээр цовдлогдсон windowless хана: лсд зураг, хөрөг чулуулгийн супер, болон эротик зураг гэж байсан бараг урлагийн доош hardcore porn, ийм буудлага хоер маш залуу охид нь сэтгэл хангалуун pony. Дээрх бидэнд асар их хүрээнд одууд нь жижиг шилэн хавтан нь аажмаар багасгасан, үер өрөөнд нь хэзээ ч өөрчлөгдөж буй хэв маяг гэрэл хийсэн нь энэ нь бараг боломжгүй миний хувьд анхаарах.
  
  
  Давхар хаалга хаалттай бидний ард. Цорын ганц арга зам нь гарч байсан нь жижиг хаалган дээр нөгөө өрөөнд. Өрөөнд биш дүүрэн ану, зарц нар, манай хамгаалагч нар нь хүмүүс биднийг хар костюм, харин өндөр хүртэл нэг хана нь тэнд байсан нэг том тэгш өнцөгт орчим шил. Энэ нь байх естой байсан нь ажиглалтын тушаалд "мастер" болон газар тэр гарч ирсэн үе. Би байсан бол сониуч үзнэ үү бид байх байсан гавьяат энэ орой тэр даруй болсон хэрх, түүний tailspin.
  
  
  Шилэн тэгш өнцөгт эхлэв гэрэл хүртэл бүрэн гэрэлтүүлсэн, ил тод. Ямар ч байсан бидэнд ямар ч дуу, зарим нь залуу хүмүүс байсан бол аль хэдийн тоглож ийм тоглоом дээр тухлах сандал, дэр. Хосууд байсан л эхэлсэн хувцас тайлах үед нь уучлал ханиалга сонссон юм орчим чанга яригч систем.
  
  
  Хүн бүр эргэн харж, дараа нь чиглэсэн гэрэлтүүлсэн тэгш өнцөгт.
  
  
  Урт дүрс гарч, аажмаар шилжиж энэ хандсан гэрэл. Бүр дараа нь, хэлбэртэй байсан indistinct улмаас ээрэх бөмбөгийг нөлөө, харин та нар үүнийг харж болох юм хангалттай сайн гэдгийг мэдэх хүн байхгүй юм шиг харагдаж Grady Ingersoll.
  
  
  Тэр засав түүний хоолой нь дахин, би харсан, тэр нь өөх тос, бага зэрэг бөхийж хүн инээмсэглэн байсан бараг уучлал түүний дугуй, цайвар царай. Бүх нүд нь өрөөнд байсан түүнийг, тэр ярьж эхлэв.
  
  
  "Сайн үдэш, мөн ирсэнд баярлалаа."
  
  
  Тэд маш анхааралтай сонсож; Hawk тоглож байсан нь надад хэд хэдэн соронзон хальснууд нь эго-ын дуу хоолой, мөн хүн шатаар бас хараад маш их дуртай Grady Ingersoll.
  
  
  "Та нар мэднэ, би ярьж чадахгүй нь та нарт шууд. Гэхдээ би найдаж байна, та хөгжилтэй байх болно гэж байсан бол, өөрийн ... эр ... майхан. Тэр инээмсэглэн өргөн, бахархаж байсан гэж олсон зөв үг. "Та олох болно, та хүссэн бүх зүйлээ ууж, идэж, тамхи татдаг. Би ялангуяа зөвлөж байна fudge дээр silverware; би итгэж байна тэд баяртай байх болно. Түүний цорын ганц хүсэлт байгаа юм бүү оролд авах ямар ... хөнгөн зууш... гадуур байр-Де Doublon. Бид юу хийх нь бидний хувьд нь нэг хэрэг, харин эрх баригчид боломжийг олгодог байх болно нь нийт зөрчиж, тэдний эрх нь шударга ес. Нэг өдөр эдгээр дарангуйлагч хууль байх болно хүчингүй, харин одоо бид дагах естой, тэдэнд. Мөн одоо... Тэр гараа өргөж дохив. "Миний майхан нь бас таны майхан. Хөгжилтэй байдаг.'
  
  
  Нь Эго-ийн сүүлчийн үг нь, Сергей эхэлсэн хатах, мөн тэгш өнцөгт болсон бүдэг бадаг дахин хар.
  
  
  "Миний Бурхан"дуу хоолой гэж хэлсэн, миний чих," энэ нь үргэлж адил утгагүй."
  
  
  Энэ нь хар, нимгэн охин байсан л ширтэж blankly үед Odin эргэн тойронд эротик зурагт хуудас, гараа амарч absently миний мөрөн дээр. Nah байсан blackened хоолой түүний нөгөө талаас; тэр босгосон энэ нь түүний уруул, авч удаан татах, ядарсан, мөн надад өгсөн. Түүний зочид буудал бариад, түүний толгой, гэхдээ шийдсэн байх зэрэг нь тодорхой квадрат. Би олж харахгүй их цэг хийж байгаа нь энэ, харин би хийсэн их муу зүйл миний шугамын ажил.
  
  
  Түүний татах чангалж, охин арилгасан хөхний даруулга түүний эргэн тойронд бикини. Тэр буурсан нь цаасан даавуу үед миний хөлийг хараад намайг бараг л - ч биш бүр - нээлттэй. Хөөе, тэр байх естой зүүн түүний хөхний даруулга дээр, эсвэл наад зах нь олсон залуу байсан л зэрэг өндөр байлаа. Хагас нүцгэн, тэр биш байсан яг хоолны дуршил, бүх яс, туранхай rosebuds. Тэр үед эхэлсэн тайлж түүний өмд, утас дахин дуугарав.
  
  
  "Явж болохгүй," гэж би хэллээ. Тэр нь үнсэв хамар, хийсэн түүний арга замаар хөдөлж олон хүн өөр утас өрөө. Би гэж бодоогүй тэр байсан санаж намайг; хэрэв би эргэж хараад, тэр ганцаараа байсан, хийж байгаа нь сонирхолтой нэг зүйл дээр гар, буйдан. Хөгжим нь одоо дүүрсэн өрөөнд; хүнд, rumbling хэмнэл гэдгийг мэдэрч, энэ их гэж сонссон. Өрөө дүүрэн байсан утаа, цаашид гуйвуулж гэгээнтнүүд; эс тооцвол хоер, гурван хос, юу харсан гэх мэт гурвалсан групп, тамхи татах, архи уух, идэх юм fudge байх шиг хамгийн алдартай үйл ажиллагаа - наад зах нь одоо хүртэл, ferretting.
  
  
  Дээр нь жижиг хаалган дээр нөгөө өрөөнд тэр дуугүй шалгах дүр зураг. Гэж orgy, энэ нь хүүхдийн тоглоом, мөн би байсан юм сонирхож үзнэ үү хэр их Ingersoll таалагдсан харж, энэ нь түүний шилэн лангуу.
  
  
  Тэр эсрэг тавьлаа хаалга, анхааралтай болсон бариул. Мэдээж хэрэг, тэр бууж өгөөгүй. Тэр гараа гүйж гаруй хаалгыг олж цоож. Би олсон хоер цоож; тэд шиг харагдаж стандарт цоож. Миний хатуу swimsuit биш үү харагдах шиг болох юм юу ч нууж, харин cordon судлууд дээр nen байсан хуурамч.
  
  
  Дараа гаргах эсэхийг хэн ч байсан хайж эхэлжээ хайх нэг зурвас дээр хавтгай, уян хатан цоож авах. Харин өмнө нь их болох юм, үүнийг сугалж, товч миний нуруун дээр нүүж ирсэн.
  
  
  Тэр маш хурдан хаалттай үл үзэгдэх жижиг нүх бүхий бяцхан хийсэх болгон барьсан swimsuit. Түүний орлоо гадна барьж зэрвэс хаалгаар гарч буланд миний нүд, эсрэг тавьлаа еолж, хичээж байгаа мэт харагдах түүнийх байсан engrossed үзэгдэлд дор миний нүд.
  
  
  Цайвар гэрлийн цацраг нь унасан миний хөл дээр. Тэр баригдаж байсан гэхэд Ангела-ийн шинэхэн үнэр, мөн өмнө нь би эргэж болох эргэн тойронд, тэр миний чихэнд шивнэлээ.
  
  
  "Хөгжилтэй байх, Ноен Уолтон?"
  
  
  Түүнийх, тэр мөрөө хавчив. "Би байсан шүү дээ, илүү тааламжтай туршлага."
  
  
  "Би болно гэдэгт итгэлтэй байна." Түүний гарт байсан миний гар дээр. "Дараа нь надтай хамт; би та гэж бодож олох болно, энэ нь илүү хөгжилтэй."
  
  
  Тэр нь дагаж, түүний замаар хагас нээлттэй хаалга. Түүний үүлэн үстэй, сул дээл хамрагдсан нүдээ хэсэг зуур. Дараа нь тэр хойш орлоо.
  
  
  Өрөөнд байсан жижиг, аяархан асдаг нь зөвхөн асар их гудсан дээр шалан. Охин дээр хэвтэж nen нь түүний нуруун надад нүцгэн байсан, гэхдээ би естой биш үү харж, түүний нүүрэн хүмүүс мэдэж байсан юм ...
  
  
  "Хүснэгт!"
  
  
  Тэр эхэлсэн эргээд аажмаар, гэхдээ би сонсоод хаалгыг нь хаах миний ард, би хурдан эргэж хараад Ангела. Тэр нь сууж байсан нь түүнийг буцааж ханын, нэг талаас тулгуур хөлтэй тэврэлт эзэмшиж байгаа нь түүний нил ягаан өнгийн дээл зүгээр л доор нь түүний цээж. Түүний инээмсэглэл нь дооглож байсан. Тэр эргэж хараад Chyna, харсан нэг илэрхийлэл дээр бүжигчин царайг.
  
  
  Сонсох rustle-ийн Ангела дотуур хувцас нь шалан дээр миний ард, тэр маш хурдан алхаж уруу Chyna. Мэдээж хэрэг, энэ нь тийм биш юм зохион шиг хэвийн гурвалсан групп, тэр мэдэж байсан энэ охин сайн... Мөн тэр мөчид, би ятгаж байсан гэж би хэрэгтэй хэн нэгэн байх нь дээр миний талд.
  
  
  
  
  11-р бүлэг
  
  
  
  
  "Та бүхэн санаж байгаа бол би авчирч, таны хувцаслалт энэ өглөө, Ник." Тэр хуйларсан орны зогсоод миний өмнө, мэдрэмж төгс тав тухтай түүний нүцгэн. Огт үгүй.'Түүнийг мэдэж байсан гэж Антон байсан миний ард; тэр ч төлөө өдөр.
  
  
  "Та унтаж маш сайн, би байхгүй байсан зүрх чинь сэрээх." Тэр pursed түүний уруул, тэр над руу хараад, харин хадгалагдаж гарч хүрч миний гарт.
  
  
  Тэр босгосон нь хөмсөг үед Nah. Тэнд байсан ямар нэгэн зүйл нас барсан түүний нүдэнд ч байсан үргэлж түүнийг харж ийм амьд харагдах өмнө. Гэхдээ тэр үргэлжлүүлэн инээмсэглэл шиг түүнийх байсан нь чуулганд оролцогчдын санал хөөе шампанск нь бар.
  
  
  "Та нар мэдэх үү, яагаад?" Ангела дуу хоолой байсан slicker хүлээгдэж байснаас илүү, аль нь гэсэн үг, тэр шилжих болно сүүдэр мэт. "Та зөв байсан түүний тухай."
  
  
  Түүний булчин tensed.
  
  
  "Юу гэсэн үг вэ?'Энэ юу вэ?' гэж асуулаа.
  
  
  Тэр мэдэрсэн Ангела нь хүйтэн гараа түүний мөрөн дээр нь, дараа нь түүний гар, эцэст нь түүний гуяны. Тэр шахагдан намайг зөөлөн.
  
  
  "Ямар ч нэмэлт өөх, тос. Хүн эго нас ... Та нар гучин, биш юм, та, Ноен Уолтон?"
  
  
  "Мэдээж," гэж би хэллээ grimly.
  
  
  "Би баяртай байна та нар биш шүү дээ тоглож. Тийм ээ, "гэж тэр үргэлжлүүлэн," хүн өөрийн нас, мэргэжил байх естой ийм бие махбодийн төлөв. Маш сайхан бие, энэ нь биш юм, эрхэм?
  
  
  Би мэдэж байсан дэмий за тэр биш байсан надад ярьж. Тэр хазайсан түүний толгой, над руу хараад илэн далангүй. "Тийм ээ," тэр хүлээн зөвшөөрөв. "Тэр вэ ийм сэтгэл хөдөлгөм зүйл нь энэ."
  
  
  "Өө, тийм ээ," Ангела хэлсэн, нь тусламж sourness түүний дуу хоолой. "Та энэ тухай мэдэх, don' t you?"
  
  
  "Гэхдээ мэдээж хэрэг. Ник нь төгс хүн юм ."
  
  
  Түүний flattery байсан талархаж байна, гэвч тэр хүссэн гарч галын шугам. Түүний орлоо хажуу тийш харж их аль аль нь тэр үед. Энэ бол миний анх харагдах үед нь нүцгэн Ангела. Харьцуулахад Chyna, тэр нь бараг туранхай эхлээд, харин хоер дахь харц өөрчлөгдсөн гэсэн сэтгэгдэл төрсөн. Түүний цээж байсан бат бөх, сайхан хэлбэртэй, түүний хонго байсан нь бага зэрэг нумарсан, түүний хөл байсан нимгэн ч сайхан. Энэ Ee амьдралын байсан гөлгөр хавтгай болон сэвсгэр гурвалжин үс доор байсан болохоор цайвар бор гэж бараг харсан гэрэл. Төгс өөрчлөлт, гэж би бодлоо, мөн тэр үед Ангела миний гарыг шүүрэн.
  
  
  "Та юу гэж бодож байна би үнэ цэнэтэй авч хараач?" Энэ асуудал байсан юм, мөн анх удаа харсан тэр харанхуй эргэлзээ түүний нүд.
  
  
  "Би хараад та?" Nah байсан хүч тэр чадахгүй хуваахын төлөх ямар ч тусгай анхаарал татаж байна. Би түүнд санаа зовох биш үү.
  
  
  "Would you like to унтах нь надад?"
  
  
  Тэр эргэлзсэн, хараад Chyna, дараа нь буцах үед Ангела.
  
  
  'Мөчид? Би асуусан, харах гэж оролдож nonchalant.
  
  
  'Яагаад болохгүй гэж? Тэнд ын өрөө бүгд." Тэр хэлсэн нь түүний толгой дээр асар их гудсан дээр шал өөр хэсэг өрөөнд.
  
  
  'Хэрэв та хүсэж байгаа бол. Би биш байсан гэж үзэж түүнтэй хамт; түүний мэдрэмж байсан гэж Ангела байсан шиг аюултай нүцгэн ихэнх эрэгтэй, бүрэн хувцасласан, зэвсэгт.
  
  
  Тэр нүүж ойр надад хатуу, бага зэрэг сул, инээмсэглэл. "Хэрэв та санаж тэднийг хуваалцах?"
  
  
  "Хэрэв та санаж байгаа бол."
  
  
  'Эсвэл хуваалцах?' Тэр бөхийн бараг миний мөрөн дээгүүр шүүрэн Chyna-ийн хөхний тэр доошилж түүний толгой дээр нь долоох нь хар хөх. Дараа нь тэр хүртэл шулуун хараад надад нээлттэй. 'Ойлгож байна уу?'
  
  
  "Би хэзээ ч байх гэж бодсон."
  
  
  "Өө, явах, эрхэм," гэж Тэр эсэргүүцэв. "Хэрэв та хүсэж байгаа бол үүнийг үзээрэй, үүнийг хийх. Гэхдээ хийж чадахгүй байна, энэ нь маш муу."
  
  
  "Би бүх зүйлийг хийж байгаа муу? Дараа нь та юу хийсэн өнгөрсөн шөнийн?" Ангела glared үед Chyna шиг хуурсан эмэгтэй.
  
  
  Тэр санаа алдаад, надад цайвар инээмсэглэл, дараа нь хурдан эргэж, түүний нүүрэн expressionless.
  
  
  Түүнийх гарч ирээд замыг дахин; түүнийх байсан тэдний хооронд дахин, мөн мэдээж хэрэг энэ биш миний газар. Антон гэнэт намайг тэвэрч, мөн түүний ууртай нүд биш үү намайг татах хол. Би үүнийг хийсэн учир заагч миний аарцаг болох юм гэдгийг харуулах байсан, өөр ямар нэг зүйл миний swimsuit гадна надад.
  
  
  "Don' t you want to fuck me?" гэж тэр эсэргүүцсэн надад.
  
  
  "Нааш ир, та хамгийн сайн мэднэ."
  
  
  "Дараа нь тайлж дэмий усан цахилгаан шатны хонгил нь."
  
  
  Аз жаргалтай ингэхийн тулд, би маш хурдан гарч ирээд шидэж их орон дээр, би хаана хүрч болох тэднээр дамжуулан надад хэрэгтэй юу. Би нүцгэн байсан, энэ нь тодорхой байсан, би байсан гэж юу сонирхож тэнгэр Элч сонирхолтой байсан. Тэр ширтэн миний цогцоор нь урт удаан цаг хугацаа, гэхдээ тэр үед аажмаар дөхөж, би хүрч, гарч, түүнийг чанга тэвэрч.
  
  
  "Don' t be so шунахай, хүүхэд," тэр purred, зөөлөн хатгаж миний мөрөн.
  
  
  Ангела нүд гэрэлтэн асдаг. "Та бодсон байсан монополь?"
  
  
  Тэр мөрөө хавчив. "Үгүй ээ, эрхэм, би амиа бодсон зан биш. Гэхдээ бид үргэлж хуваалцаж, бүгдийг санаж байна?
  
  
  'Мэдээж хэрэг. Чин сэтгэлээсээ, яг л өнгөрсөн шөнө.
  
  
  'Яагаад? Та тэнд байгаагүй юу байсан юм, би юу хийх естой, хэлж өгөөрэй, ямар ч, би маш их атаархаж эзэгтэй?
  
  
  Ангела bared түүний шүд, бараг growling. Тэр тухай татахуйц Chyna үед хаалга дараагийн орондоо нээсэн. Би хэзээ ч үүнийг анзаарсан өмнө; хаалга байсан гэж хэвийг гэж хаалга үед Хошуу Кеннеди, нью-йорк, нь нууц лабораторийн би хаана байсан мэдээлж Гурван толгойт төхөөрөмж. "Бүх эрх, охид; тэр одоо хангалттай."
  
  
  Галт тэрэгний замыг удирдсан өрөөнд орж, дараа нь хоер шаргал гишүүд Дотно Зургаан. Нөгөө хоер зогсож байсан гавж, харин их харж чадахгүй байв.
  
  
  Ангела glared үед Галт тэрэг. 'Энд юу хийж байгаа юм?'
  
  
  "Та мэдэх дэмий хэр сайн hello kitty юм." Эго инээмсэглэл байсан гэж хуурамч гэж түүнийх. "Та нар мартсан яагаад байгаа элсэх тэр залуу энд байна уу?"
  
  
  Антон бараг хашгирав. "Гэхдээ би гуйгаагүй та ирэх нь!"
  
  
  "Гэхдээ бид ирсэн ямар ч байсан." Галт тэрэг хойш орлоо, дараа нь өөх, тос, хүн бага гол khaki нь Domesday Арал.
  
  
  "Авч эго-ийн шаахайн," тэр захиалсан.
  
  
  Тэр байсан гэдгийг хүлээн зөвшөөрөх тэрээр эхэлсэн нь сайн; дараа өнгөрсөн шөнө, тэр мэдээж биш байсан авч, ямар ч илүү их боломж. Өмнө нь хэн болох, надад хандаж, түүний шаахайн өшиглөсөн Сургах; тэр баригдаж nu шиг од анчин.
  
  
  Хоер бусад гишүүдийн дотно зургаан байсан доторлогоотой аль нэг талд нь надад ямар надад хэлсэн, тэд мэдэж байсан, тэд юу хийж байсан; хүн хамгийн ойр надад байсан шиг гараа pincers болон бололтой бэлэн тэдгээрийг ашиглах.
  
  
  Энэ khaki бүрсэн хүн заагаад өөр хүнийг хар костюм түүний ард зогсож. Тэр нэг өрөөнд орж байсан бас талбай, дорно дахины хэв маяг нь тодорхой бус латин онцлог. Тэр харлаа надад хүрсэн болгон түүний хүрэм, гаргаж ирээд жижиг, газрын зураг гэж харагдахгүй байгаа юм шиг байсан авсан дамжин гарч навч холбоо барих хэвлэнэ. Дараа нь тэр гарч ирээд, өөр нэг зураг харьцуулахад их, харуулсан энэ нь хүн бага гол khaki, хэлсэн, "Тэр түүнд, Ноен Tsunganos." Тэд аль аль нь инээмсэглэв.
  
  
  "Энэ бол маш энгийн зүйл," Tsunganos хэлсэн байна.
  
  
  "Та байлгах мөнгө," би growled.
  
  
  "Та нар үзнэ үү, Ноен Ник Картер -" Тэр юу ч хэлж чадахгүй байсан, гэхдээ би биш байсан гэж гайхаж тэрээр хэлсэн нь миний жинхэнэ нэр; би аль хэдийн мэдэж байсан, тэр нь баригдаж байсан.
  
  
  "Энэ нь авч бидэнд бүтэн өдөр тодорхойлох нь таны гэрэл зураг, Ноен Картер," хүн байлаа.
  
  
  "Энэ бол маш ядаргаатай ажиллах эдгээр бүдүүлэг байдал, хосолсон; та байсан нисэх эх, ашиглах эдгээр үйлчилгээг бий болгох холбоо барих Бээжин, мөн ... Өө, биш юм, та гайхаж, Ноен Картер? Тэр инээмсэглэн байсан өршөөлгүйгээр одоо. "Аа, магадгүй та мэдэхгүй их гэж та бодож байна вэ; манай байгууллага биш үү ер нь шатааж ямар ч хөлөг онгоц энэ ард. Холбосон шугам нь нээлттэй байна, гэхдээ тэд заавал ажиллуулах хоер чиглэлд хуваагддаг. Хэрэв та understand me?"'
  
  
  Энэ бололтой хангалттай тодорхой надад. "Та санал нийлэхгүй Бнхау-ын одоогийн дотоодын бодлого руу Ану-ын," би хэлэв.
  
  
  "Нүүр Хуудас, Ноен Картер?" Тэр санаа алдаад шиг сургуулийн багш эрмэлзлэлтэй татгалзвал нь тэнэг оюутан. "Аа, үзье л гэж хэлэх зарим эргэн тойронд миний өвөг дээдэс байж болох юм гэдэг эго тэдний гэр. Хувьд үлдсэн... -
  
  
  Тэр мөрөө хавчив, түүний асар их мөрөн.
  
  
  Би уруу татагдаж байсан болгохын тулд бага зэрэг хөгжилтэй түүнд, түүнийг буруутгаж байгаа нь маш хоцрогдсон, гарч дэлхий яг одоо, шиг, Японы цэрэг олж арал нь Өмнөд Номхон далайн, бараг гучин жилийн дараа Дэлхийн II Дайны төгсгөлд, харин би түүний эсрэг шийдвэр гаргасан; ямар ч шалтгаан байсан яагаад би байх естой. гэвч тэр биш үү, амь насаа алдсан нь намайг газар дээр, мөн тэрээр сонирхолтой байсан нь илүү сайн боломж.
  
  
  "За, at Cape Кеннеди, нью-ЙОРК, та байсан steamboats авч миний зураг байна," би хэлсэн, харахад жижиг зураг тэр барьж байсан нь түүний гарт. "Гэхэд нь fluke."
  
  
  Тэр толгой сэгсрэв. "Та нар гарч байгаа нь аз, Ноен Картер. Манай байгууллага нь маш их байдаг, гишүүд, мөн өдөр бүр бид хоер, эсвэл гурав буюу түүнээс дээш ... erm ... жуулчдын. Бид Easterners бүгд адилхан, мэдээж хэрэг, бид бүгд явах нь бидний камер. Биш юм тийм үү?'
  
  
  "Энэ их том суурь," би шаардав.
  
  
  'Тийм ээ. Харин бид, та нар шиг, сонирхож байсан нь тодорхой хэсэг. Мөн элсэлтийн тусгай бүсийн ихэнх жуулчид байхгүй ч анзаарч. Бид итгэлтэй зургийг авах хүн гарч явдаг гэж хаалга ."
  
  
  Тэр залгисан хэцүү. "Хэрэв та энэ тухай мэдэх?"
  
  
  Эго-ийн инээмсэглэл шиг байсан carnival маск. "Та юу гэж бодож байна, Ноен Картер? Биш бид бүгд энд нэг шалтгаанаар?
  
  
  Тэр намайг цохих хэд хэдэн удаа байхдаа би хүртэл холбоотой; nen өмссөн хүнд ажлын гутал, мөн энэ нь байсан залгиулсан. Stolom болон Ангела дээр тавьж, тэдний хувцас нь дахин-pouting, тэр бодол үед миний гарт холбоотой байсан, Stolom эелдэг авах тухай шаардаж миний усанд орох нэхэмжлэлийг буцааж. Би уншиж оролдсон ямар нэг зүйл нь түүний нүд нь тэр нь энэ байсан юм, гэхдээ тэр хэзээ ч харж дээрх миний эрүү.
  
  
  Tsunganos хувцсан намайг еолж ор,, эго нүд орж ирсэн нь үзэн ядалт. "Та нар амь насаа алдсан гурван миний эрчүүд та нарын эргэн тойронд өнгөрсөн шөнө Ноен Картер, мөн ноцтой гэмтсэн нь дөрөв дэх нь." Тэр groped түүний дарга, хаана тэр харж болох шар шатах дагуу шулуун хар үстэй. "Энэ нь сайхан байх болно, миний хувьд зохион байгуулж удаан үхлийн хувьд та одоо, гэхдээ ямар ч цаг байхгүй гэсэн яг одоо. Та заваарсан манай хуваарь, тэгэхээр та байх естой, нэн даруй арилгах. Та тухай ярих нь аз."
  
  
  Тэр эрэгтэй дөнгөж сая надад хатуу гадаргуу; түүнийх, ducked болон баригдаж эго kick өндөр, толгой, гэхдээ миний чихэнд байсан дуудлагын.
  
  
  Tsunganos хараад анхааралтай. "Газар хөдлөлтийн сүүлийн мөчид, аа, Ноен Картер?" Авч эго. Тэрээр тэмдэглэв үед хоер шаргал байсан залуус тулж намайг гаслах. "Хэрэв та мэдэж байгаа бол тэр явах естой."
  
  
  Түүний дотор хоер эмэгтэй, мөн би байх естой гэж нэмж байсан долоон тэдний өрөөнд - миний гарт холбоотой байсан ард миний нуруун. I didn ' t эсэргүүцэх.
  
  
  Хоер харуулууд мөн би явсан замаар буцаж хаалга руу нарийн, carpeted үүдний. Тэд түлхэж намайг шатаар доош уруу нь налуу чулуун ханатай коридор, нойтон чулуу нь маажин миний мөрөн.
  
  
  Миний хамгаалагчид байсан нь бараг ижил, гэхдээ миний болгоомжтой шалгалт их зураг дүнд үр дүн. Wilf болон Кевин. Нэг нь гадаад паспорт эргэн тойронд Венесуэл, бусад бололтой rutabagas-их дуу хоолой байсан нь Midwestern, Хойд болон Өмнөд Америк өргөлт хэрээр тэр сонсож болох. Тэд байж болох байсан супер үед Индиана их Сургууль; энэ нь нийт сэтгэгдэл ур чадвар гэж бий. Энэ нь хэцүү байсан гэж итгэдэг эдгээр Америкчууд болох, амь насаа алдсан нь намайг, харин би чадахгүй байсан хог хаягдал ямар ч цаг deluding өөрөө.
  
  
  Бид гадагш гарч, эргэн тойронд дээрх зочид буудал газар, ард дундын орчим бут гэж хамрагдсан сан. Хэдэн хормын дараа бид гарч болгон клирингийн үед усны зах, гурван дунд-урт завь хэвтэж тодорхой бидний доор. Wilf байсан нь бага зэрэг өндөр stockier илүү Кевин, цухуйх надад хавирга нь буу.
  
  
  "Яарах хүртэл үсэрч."
  
  
  Би үүнийг хийсэн, би ярьж байсан, буух нь thud нь дээр fiberglass тавцан, би хаана унасан нь бага зэрэг; орой байсан нь бага зэрэг чийглэг нь шүүдэр. Wilf дараа нь амархан, савах миний эсрэг railing жижиг кабин. Кевин явсан жолоо эхэлсэн хөдөлгүүр, дараа нь өссөн урагш чөлөөлөх hydrofoil кабель.
  
  
  Хүчирхэг хөдөлгүүр rumbled бид эргэн, дараа нь эргэж дарга нь харанхуй хонгил хүргэсэн тэнгис. Кевин товч дарагдсан хяналтын самбар дээр удааширсан, жаахан доош, мөн руу ниссэн нь харанхуй хонгил. Түүнийг харсан төмөр railing ч явж, бид сэлж, тодорхой хүрээнд энэ нь,, дараа нь бид байсан нь ил гарч тэнгис.
  
  
  Тэд холбоотой надад хүртэл нь нийлсэн төмөр утас, нь дарагдсан маш хэцүү дээр гараа үед би дарагдсан тэднийг. Миний бугуй байсан цус өгөөмрөөр болох тусалсан бол би байна ш дээ шийдвэрлэх, олс, гэхдээ энэ нь бүхий л байсан ямар ч хэрэггүй, надад. Би олсон нэг эргэн тойронд шархаар нуруун дээр минь усанд тохирсон, гэхдээ миний гарт холбоотой байсан нь хэтэрхий өндөр цаана миний эргэн хүрэх.
  
  
  Wilf байсан дараа нь түүнд нь тахиа зодолдуулах, тэмцэж босож, мөн hydrofoil өргөж, түүний металл цана болон skidded доош голын. Тэр над руу нь энгийн үл тоомсорлон.
  
  
  "Магадгүй бид естой та нарт үлдээж байна," гэж тэр хэлсэн байна, чанга хангалттай Эго сонссон байх хугацаанд өндөр давтамжтай screech хөдөлгүүрийн.
  
  
  'Яагаад болохгүй гэж? Би хэлсэн хөнгөн хуумгай. Би тавьлаа нь миний нуруун эсрэг railing болон чадсан тохой гараа бага зэрэг ингэснээр түүнийх болох хүрэх оосор миний усан цахилгаан шатны хонгил. Тэр дээр ажиллаж байсан холбоо барих цахилгаан товч нь жижиг гурвалжин хүүдий ероолд coccyx.
  
  
  Wilf инээмсэглэн холын болон Эго-ийн үс нь сарних нь салхи. "Хэрэв та энд байсан нь долоо хоногийн өмнө, бид тэр үлдсэн байна та. Олохын тулд хэр олон хүн мэдэх бидний тухай. Харин одоо... тэр мөрөө хавчив. "Энэ нь чухал биш дахиж. Энэ нь хэтэрхий оройтсон зогсоох бидэнд."
  
  
  "Юу байна, та нар хүртэл байна?" Тэр асуусан байлгах ярьж; би байсан миний багийн нээх бол зөвхөн миний мэдрэхгүй хуруу хийж чадах ажил ... Wilf инээв. 'Та юу анхаарал? Хэрэв бид let you live, та олж болно, удахгүй хангалттай, Картер. Гэхдээ энэ нь үнэхээр чухал биш дээр dell; энэ нь зүгээр л эхлэл, мөн та нар шиг хүмүүс байхгүй байх болно-г үзнэ үү утас."
  
  
  Энэ whoosh нь хөдөлгүүр болсон аяархан архиран. Би й дууссан хараахан; миний хуруу байсан ч юм шиг чихмэл хиам, хүрэх агуулгыг багийн нуруун дээр миний усан цахилгаан шатны хонгил. Цана завь нь живсэн нь халл, эргэдэг удаан өсөж. Кевин хараад flickering мэдрэгч хянах самбар дээр.
  
  
  "Энэ бол гүн хангалттай," гэж тэр зарласан, эргэх хол жолооны хүрд.
  
  
  "Бид үүнийг дуусгах унтраах өмнө бид унах вэ?" Wilf асуув. "Үгүй," Кевин зохион хүртэл утас таслагч. "Бид татан буулгах flex."
  
  
  Тэр инээв, над. "Та юу мэдэх юм?"
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв ч тэр мэдэж дэмий за энэ талаар. "Энэ нь синтетик нэхсэн юм шиг хүчтэй ган болтол энэ хэвээр нь & nb учир нь хоер буюу гурван хоног. Дараа нь татан буугдсан, та ® в ® гч үнэ шүрэн хааж байгаа холбоотой, мөн ядуу Ноен Ник Картер болдог живсэн хүн. Энэ нь, хэрэв тэд тодорхойлж болно дараа бие загас хийж байгаа нь энэ."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Тохиолдол живэх нь таны гарт холбоотой өөрийн ард?"
  
  
  "Өө, бид хасах болно гэдгийг нуух утсан өмнө бид хаях та хэтрүүлж. Санаа зовох хэрэггүй, Картер; бид юу мэдэх бид хийж байгаа."
  
  
  "Би үнэхээр энэ талархаж байна," би хэлсэн sourly, мэдрэмж жижиг сагс би тэрнээс гаргаж ирээд, миний эргэн тойронд усан цахилгаан шатны хонгил.
  
  
  Завь явж зогсоох, bobbing дээш, доош, далайн. Кевин явсан доош нь жижиг байшинтай гаргаж ирээд нэг хэсэг шүрэн хэмжээ нь наран шарлагын бөмбөг. Тэр ороосон синтетик олсны эргэн тойронд ширүүн ягаан шүрэн, дараа нь татаж утас урагш тэнцэх энэ нь миний эргэн тойронд шагай.
  
  
  Энэ хугацаанд миний тэмцэл. Нь мэдрэхгүй хуруу, тэр нээсэн жижиг сагс, тэр эзэмшиж байгаа нь түүний нуруун дээр. Улаан-халуун дөл erupted, шатаасан миний гар, нуруу, гэхдээ би арай миний шүд, дарагдсан багийн миний бугуй. Дагуу Стюарт эргэн тойронд Онцгой Нөлөө, жижиг магнийн бамбар шатсан дамжуулан гурван улиралд-inch-зузаан хэсэг металл бага гурван секунд, харин энэ нь илүү мэдэрсэн шиг гурван жил надад. Түүнийх, би мэдэрсэн миний арьс шатааж, миний шөрмөс нь эргээд хайлуулах, газрын тос; хэрэв түүнийх л байсан дарж миний бугуй эсрэг утас, түүнийх мэдэрсэн нь аймшигтай, хэрцгий өвдөлт заримдаа намайг авчирсан ирмэг unconsciousness.
  
  
  Тэр өшиглөж, түүний, мөн Wilf шатлан буцах. Кевин барьж байсан нь шүрэн блок, хэзээ Эго түүний өшиглөсөн нь түүний нүцгэн хөл, түүний нүүр царай байсан юм ил дагуу түүний эрүү. Тэр тайлав болон дээгүүр нисч эсрэг талд завь, одоо ч гэсэн барьжээ хүнд ачаа. Хэрэв тэр хэзээ ч гарч ирсэн дахин, харин түүний эго үүнийг харж чадахгүй байсан.
  
  
  Би чөлөөлсөн миний бугуй; өвдөлт маш хүчтэй байсан эсэхийг шалгах нь миний гарт байсан хэвээр байв. Энэ нь юу болсон тухай, тэр punched ходоодонд гэхэд Wilf. Тэр хүрсэн болгон түүний хүрэм, гэхдээ хангалттай хурдан биш; түүнийх явлаа дөрвөн хэцүү хуруу руу эго-ийн хоолой, түүний бүх чадал, бутлах эго-ийн windpipe. Тэр нас барсан амьсгал нь gasping хамрагдсан миний цээж нь цусны.
  
  
  Тэр dived хэтрүүлж угаах энэ нь унтраах, дараа нь буцаан авирч завь. Doomsday Арал байсан одоо starboard. Одоо миний хамарч байсан нь ил, энэ цаг болсон явуулах нарийн судалгаа; түүний хөдөлгүүр авчирсан дахин,, дараа нь хайлт завь эрэлт зэвсэг.
  
  
  
  БҮЛЭГ АРВАНХОЕР
  
  
  Хэдэн ярд нь эрэг, хөлөг онгоцны хөдөлгүүр хаасан болон буурсан зангуу гаруй талд. Wilf-ийн бие нь хавсаргасан байсан юм. Эго нь жижиг .25 автомат гар буу нь гацсан нь waistband миний усанд орох тохирсон. Би байсан өргөн-bladed хутга гарт минь биш, харин маш хурц, гэхдээ би итгэлтэй байсан юм илүү том Wilf бага буу.
  
  
  Тэр доошилж өөрөө орж усанд сэлж, удаан руу зурвас цагаан элс гэсэн glimmered dimly in the moonlight. Тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг нь ямар ч эргүүл далайн эрэг дээр, харин би хүлээж, түүний хэвтэж, бага зэрэг би чадах далайн эрэг дээр, арван таван минутын өмнө би гарч ирээд эрэг дээр гүйж нь өтгөн.
  
  
  Энэ нь цаг хугацаа, зам байсан их, бага мэдэгдэж байгаа; тэр хадгалж, түүний нүд нь ажил дээр гэрэл нь өндөр заслын ган хүрээ, ойртон ирэхэд, тэр харсан хүмүүс явж дагуу coefficients нь агаар мандлын нягт загвар. Сайн цаг барих, гэж би бодлоо.
  
  
  Энэ bypassed ил сан, сэм гэтэж ороод, оффисын барилга эргэн тойронд цемент блок. Замаар нэг цонх, санкт харж болох харуул зогсож өдөр. Энэ нь байсан, сайн мэддэг хүмүүс бий болгоход, ямар зорилготой байсан байх нь маш азтай, эсвэл маш хурдан магадгүй аль аль нь.
  
  
  Би цонхоор хараад эхлээд, хөдлөхөд хүрээ. Албан зэлүүд байсан. Түүний зочид буудал нь буурсан, харин өөрчлөгдсөн түүний оюун ухаан. Яагаад тэнд байсан харуул харуул хамгаалалт хоосон газар? Түүнийг дахин харлаа. Доод шургуулганд нь кабинет нээлттэй байсан, болон сандал байсан хазайсан үед нь өөр өөр өнцөг өмнө нь шөнө илүү.
  
  
  Би эхлээд авах санаа.
  
  
  Цонх дэндүү жижиг авирч дамжуулан. Энэ нь байх естой хаалга.
  
  
  Тэрээр сэм гэтэж ороод undergrowth ард барьж эхэлсэн ханиалгаж, аяархан эхлээд, дараа нь чанга гэх мэт ноцтой тамхичин. Тэр үед эхэлсэн гэж бодож харуул байсан дүлий, тэр түүний толгой цухуйх булан тойроод.
  
  
  Тэр coughed дахин хусч түүний хөл бут. Тус харуул тавьсан нь түүний carbine түүний мөрөн. Тэр зохион байгуулж, түүний амьсгаа тавих хэвээр. Тэр доошилж буу авч хэдэн сонирхолгүй алхамуудыг надад. Би дээр хэвтэж миний ходоод, мөн энэ нь мөлхөж noiselessly зөв. Нь харуул зогссон. Тэр ирээд, жижиг автомат гар буу нь түүний бүс шидэж Эго руу бут хаана тэр хэвтэж байна. Тус харуул хурдан нүүж, carbine бэлэн байна, гэхдээ буруу зүг. Түүнийг, үүнийг мэдэж байсан байх нь урт зам унтраах, гэхдээ энэ нь миний хамгийн сайн боломж; Түүнд, босоод, авч, хэд хэдэн хурдан арга хэмжээ, мөн dived дээр emu буцаж байна.
  
  
  Миний бугуй байсан ч шатаж, цус, маш хүнд ир
  
  
  энэ нь тийм биш байсан саадгүй урсан өнгөрөх; үед түүний эго цохих нь түүний арын, түүний carbine хүрсэн нь хүргэж харуул мэдэрсэн харуул-ийн эрхий curl. Бодож байхдаа би энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа, би авч чадсан нь миний хуруун дээр хүргэж, үед тэр эргэж толгойгоо миний зүг, түүний нүд нь dimmed. Тэр унасан дор намайг.
  
  
  Тэр тэмцэж түүний хөлийг шүүрэн бариул, түүний илд, мөн татаж байна. Энэ нь зүгээр л байсан хэцүү ирсэн, харин ч би одоо байсан нь илүү сайн зэвсэг хэлбэрээр харуул-ийн carbine, түүнийх, би мэдэж байсан байж магадгүй хэрэгтэй хутга бууруулах, олс, зангуу бол би буцаж завь. Хэрэв зөвхөн тэр байсан болчихсон нь энэ.
  
  
  Би хүлээж, түүнийг буланд үзсэн ажилчид барих хүрээ нь барилгын байна, дараа нь унасан дахь хаалга. Би аль хэдийн байсан сонгоно миний гарт, мөн цоож биш төвөгтэй, гэхдээ миний эргэн эрэгтэй шатаар, энэ нь үүрд мөнхийн шиг хаалгыг нээх. Эцэст нь, би авах боломжтой байх ямар ч анзаарсан, би байсан сониуч тэд юу хийж байсан ч тэд маш завгүй байсан.
  
  
  Ард сандал дээр, тэр олсон жижиг дөрвөлжин босоо гүйж доош орж бетон шалан. Төмөр бариул доош унасан нэг тал; би бууж явсан тухай гучин метр, доод. Би нарийхан хонгилоор, асдаг хэдэн бага ceilinged бүдэг гэрэл, тавь орчим метр өмнө нь надад байсан, хаалттай хаалга.
  
  
  Их аюулгүй байдлын байсан аль нэг болхи юм, эсвэл энэ нь байсан тул ойр тэг гэж тэд санаа зовохгүй байсан дахиж. Ямар ч байсан, тэр түлхсэн нээлттэй хаалга нээгдсэн; тэр өөрийгөө шидсэн даяар nah зорилготой нь carbine үед орон зай ард nah.
  
  
  Тэр өөрийгөө олж өрөөнд дүүрэн зэмсэг, анивчсан гэрэл хавтан, дарж мөр компьютер. Дөрвөн эрэгтэй, khaki тохирсон байсан цуглуулж, эргэн тойронд нь том газрын зураг дээр эсрэг талд барилга, мөн түүнийх гэтэж ороод нь хүртэл тэдний дээр, түүнийх харсан тойм ee-аас зүүн эрэг Флорида-Мэриланд.
  
  
  Tsunganos намайг хараад эхлээд байна. "Картер!" гэж тэр growled, мөн дахин нэг удаа надад өгөх emu, түүний улмаас: эго рефлекс зогсоож чадаагүй үед эго тугийг зөвшөөрөл гүйцэтгэх. Тэр ducked зөв олж carbine propped эсрэг хүснэгт; түүний эго хүсээгүй түүнийг алах биш ч - тэгээд тэр авсан болгоомжтой зорилго тавьсан сум нь emu-ийн мөрөн. Тэр дугуйг тал болон унаж бетон шал цусны spattered түүний цамц.
  
  
  Бусад нь авч хамгаалах; түүнийг буудсан цохих нэг эрэгтэй эргэн тойронд, тэр унаж, хэдийгээр тэр харж чадаагүй бол Эго байсан түүнийг цохих. Нөгөө хоер dived руу дараалан компьютер. Дараа нь тэр шилжсэн автомат горим руу буудсан нь өндөр саарал засгийн газрын, дараа нь сайхан усанд нь оч болон үнэр шатаж тусгаарлагч.
  
  
  Түүний, тэр эргэж Tsunganos - хэтэрхий оройтсон. Одоо тэр өөрийн зэвсэг түүний гарт байсан заагаад шууд миний дарга.
  
  
  Үед түүний, тагтаа газар, түүний сонссон crackle бол эго нь carbine мэдэрсэн хурц хатгуур үед gawking нүд маажин миний хүзүү. Тэр дээгүүр өнхөрч өмнө дахин зогсоох авах зорилго; би цаг хугацаа байхгүй байсан нь сольж, нэг удаагийн, болон ганц татах гох, тэр эхлэнэ зургаан цооног руу Tsunganos ' нүүр, цээж.
  
  
  Тэнд байсан ямар ч цаг харамсах; Түүнд босож дээр алхаж шатаж дараалан компьютер.
  
  
  'Өөрийгөө харуулах! Би сунгах үед.
  
  
  Нөгөө хоер ч хэлээгүй, гэхдээ би сонссон хүнд ачаалах scuff шалан дээр. Түүний гар squatted дээр нь төмөр сандал Stahl хүлээлээ. Дуу чимээ компьютер хугалсан чимээгүй. Харин түүнд хүлээж, түүнийг хараад том газрын зураг дээр moans харсан улаан pinheads хувцсан нь Флорида эрэг хойд Miami. Эхлээд, би гэж бодож байсан, Cape Кеннеди, нью-ЙОРК, харин дараа нь би харсан хошуу цаашид ч хойд. Ямар тавих хооронд юу байсан тохиромжтой зорилго, зорилго нь юу вэ?
  
  
  Odin Poe нь нуугдаж хүмүүс шийдсэн зугтахыг оролдох гүйж ард, компьютер шумбах нь Tsungano carbine. Энэ нь зогссон гэхэд эго халах буудсан бүр овог болон эго-ийн cry давтан хэлж тодхон өндөр орон зай. Тэр нь буцааж, урагш энэ мэт хохироож, түүний шар арьс эргэх нь аймшигт өссөн саарал.
  
  
  Сүүлийн хүн хүлээж байсан гэнэ. Тэнд байсан нь урт удаан чимээгүй өмнө тэрээр ярьсан.
  
  
  "Картер?"
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  "Би байхгүй бол буу."
  
  
  "Гарч ирэх нь үүнийг харуулж байна."
  
  
  Тэнд нь завсарлага байсан,, дараа нь гараа гарч өнцөг буланд компьютерийн хэрэг. Гар хоосон байсан.
  
  
  "За, баяртай. Одоо үзэх үлдсэн."
  
  
  Тэр гарч явж хоер гараараа агаарт. Энэ нь хүн тодорхойлсон нь надад Tsunganos.
  
  
  "Нааш ир," би захиалсан.
  
  
  Тэр нүүж болгоомжтой шиг шалан байсан гулгамтгай. Тэр үед байсан хэдэн арван метр зайтай хол, тэр motioned нь emu зогсоох.
  
  
  "Картер ... би өвдөж."
  
  
  "Өө, тийм үү?'
  
  
  "Миний шагай. Магадгүй энэ нь эвдэрсэн.
  
  
  "Дараа нь та аз нь байгаа, бусад. Одоо, маш хурдан. Надад хэлж, энэ нь юу вэ л гэсэн үг вэ?
  
  
  "Энэ ... энэ юу ч биш юм."
  
  
  'Үгүй ээ, мэдээж үгүй."Би өсгөсөн миний carbine байсан болохоор заагаад үед emu-ийн нүүр. "Үзээрэй өөр үе мөчний эмчилгээ, мөн энэ цаг нь сайн нэг нь юм."
  
  
  Хүн licked түүний уруул нь,, эго нүд flickered эргэн тойронд. "Би ... би юу ч хэлж чадахгүй."
  
  
  Би төлж чадахгүй байсан тоглоом тоглож, тиймээс би тавьсан сум нь эго-ын тавьсан гараа. Тэр хашгирав, нүдээ өргөн, айдас; тэр үед оролдсон татахуйц түүний гэмтсэн гар нь emu байсан заналхийлж, түүнийг нь carbine. Тэр зохион гараа хүртэл хөлс дэгдсэн түүний духан.
  
  
  "Дараагийн gawk явах болно дамжуулан тохой." Би итгэлтэй биш байсан хэр олон буудлага би орхисон, гэхдээ би чадахгүй байсан зүрхлэх шалгах.
  
  
  'Үгүй, үгүй! хүн дуу алдав. "I' ll say it! Би болно гэдгийг түүнд хэлж! '
  
  
  Энэ нь миний өөрийн тэнэг буруу биш анхаарал хандуулах хүн байсан буудсан нь түүнийг kneecap. Тэр өөр carbine өмнө нь би мэдэж байсан юм тэрээр явж байсан, мөн энэ нь байсан байж магадгүй л аймшигтай, хэрцгий өвдөлт эго гэж гэмтэл, урьдчилан сэргийлэх эго-ын анх удаагийн нь дарж, надад. Тэр ducked ард сандал дээр дахин.
  
  
  Эго: хоер дахь удаагийн байсан нэг зуун хувь үнэн зөв байна. Хүн тэр шалгаж lunged урагш, дараа нь нурсан болгон сандал дээрээ бараг унаж орой дээр надад gawking гэж би барьж байсан хүзүүндээ. Тэр түлхсэн бие хол, тэр сонссон өөр нэг буудсан , дараа нь нам гүм.
  
  
  Тэр хараад түүнийг анхааралтай эргэн тойронд сандал, босоод. Өнгөрсөн хүн тавих хажууд Tsunganos, одоо ч барьж carbine түүний аманд. Groan Эго-ын буцаан карт байсан wobbling нь тод улаан цус. Өмнө нь өөр юу ч хийж илтгэгч дөрвөн байгууллага. Дараа батлах гэж тэд үхсэн, тэр шалгаж газрын зураг. Нь холбон pinheads байсан хувцсан Palm Beach, ямар зорилготой юу ч надад. Харин нарийн шугам зурсан газрын зураг дээр нь жижигхэн цэг багамын арлууд надад хэлсэн нь бүр ч илүү.
  
  
  Тэд led-аас Domesday Арал хүрэх газарт нь - харин ч нэг. Энэ нь нэг шугамын дагуу гүйж бүх эрэг шулуун мөр, гарчиг газрын өмнөд Cape Hatteras. Энэ нь ирж, Вашингтон, тэр гэж бодсон юм биш үү хэрэгтэй pinhead тэмдэглэх энэ нь зорилтот.
  
  
  Би хэзээ яаран судалсан дөрвөн сандал өрөөнд, гэвч юу ч олж илүү ашигтай хэдэн зураг төсөл, компьютер хэвлэлтийг болох шиг санагдсан нууцлаг надад.
  
  
  Гэхдээ энэ нь тодорхой байсан, энэ нь байсан зарим төрлийн хяналтын өрөө, мөн энэ нь хүргэсэн логик дүгнэлт энэ нь ямар нэг зүйл болж байсан энд Domesday Арал.
  
  
  Нь тулгасан нь carbine, тэр нь тогшиж, бүх мэдрэгч дээр самбар, мөн буцаж явсан босоо тэргүүлэх газар. Би гүйж гарч хаалга, ducked руу undergrowth биш мэдэлгүй хэн нэгэн хүрээ нь барилгын байна.
  
  
  Энэ hydrofoil татдаг байсан бол түүний эго орхисон энэ нь, бэхэлгээг. Тэр бууруулах шугам нь мохоо ир, дараа нь асаах нь хөдөлгүүрийн болон машинаараа удаан хол банк хүртэл ferret байсан аюулгүйгээр бүрэн тохируулагч. Тэр далайчин буцаж Амилалт Арал болон тэргүүтэй далайн эрэг дараагийн зочид буудал.
  
  
  Би доошилж завь, гарч ирээд эрэг дээр, мөн дээр алхаж явган хүний зам тэр надад үзүүлсэн. Энэ хүртэл биш байсан, би болсон нь миний өрөө гэж би ойлгосон байхгүй байсан нь гол нь надад байна, тиймээс би ашиглаж байсан миний цоож дахин сонгоно; энэ даалгавар болж байсан нь давтан курс нээх цоож.
  
  
  Тэр тайлаад түүний усан цахилгаан шатны хонгил нь, хүрч, хэрэглээний тосыг түүний шатсан бугуй, мөн шалгаж сум шарх түүний хүзүү. Энэ нь том ч, өнгөц шарх, тэр зүүж байсан тур үүн дээр тавьж дээр нь хар turtleneck цамц, slacks.
  
  
  Тэнд байсан ямар ч эргэлзээгүй, энэ талаар одоо; Wilhelmina болон Хюго байсан гарч ирэх бүх хугацаанд байр. Энэ Luger дуудагддаг энэ эзэмдсэн Эго руу нь зөөлөн арьсан мөрөн holster, дараа нь бэхлэн нь stiletto түүний зүүн шуу. Тэр дээр шидэж, цэнхэр хүрэм. Тэр хараад цаг тэр байсан зүүн түүний өрөөнд. Энэ нь хэцүү байсан гэж итгэдэг орой ч байсан эхлэл нь юм.
  
  
  Түүнийг нь аваад өрөөний түлхүүр ширээн дээр доор, дундуур алхаж mimmo цахилгаан шат, мөн буцаж казино. Сурснаараа, үзэгчдийн бага байсан, гэхдээ би биш байсан сонирхолтой; би явсан нь cabaret.
  
  
  Энэ хошин шогийн жүжигчин байсан юм тайзан дээр, ямар зорилготой нь тэр байх байсан гүйцэтгэх тухай хагас цаг. Би бол би мэдэхгүй юм хүлээх тэр хугацааны өмнө би хийсэн түүнтэй холбоо; I didn ' t ч мэдэх юм бол тэр ажиллаж байх тэр шөнө. Тэр захиалсан уух нь хүлээж наймаачин үүнийг нөгөө талд бар, дараа нь хурдан хаалгаар орж удирдсан шууд тайзан.
  
  
  Би явсан нь доош нь жижиг нислэгийн шатаар өөрийгөө олж нарийхан коридор хооронд яндан crates болон эгнээний хувцас солих өрөөний хаалга. Ливан акробат сууж байлаа давчуу өрөө, гэвч тэд хүсээгүй харах надад баталсан.
  
  
  Би үүнийг оролдсон гурван хоногийн өмнө би олж Chyna-ийн хувцас солих өрөөнд. Тэр өмнө сууж толь, өмссөн зөвхөн доод хэсэг, түүний тохирсон, мөн тэнд байсан өд эргэн тойронд нь энэ. Тэр унасан дотор нь Wilhelmina түүний гарт.
  
  
  "Бид хэрэгтэй дуу,"би hissed зааж, at the Luger.
  
  
  Түүний нүд нь улам нэмэгдэв гэж тэр над руу эргэж. "Ник!" гэж тэр дуу алдав.
  
  
  'Тийм ээ. Өөрийн гарыг нь хаана их харж болно гэнэ."
  
  
  Тэр оролдсон зогсож, барьж гарч гараа надад. "Өө, надад итгэ, Ник, энэ нь биш юм mistletoe юм гэсэн санаа нь тэд та нарыг алах гэж байна !"
  
  
  'Мэдээж хэрэг биш. Авах хүртэл. Тавьж, ямар нэг зүйл дээр."
  
  
  Тэр босож удаан.
  
  
  "Ямар нэг юм өмсөх?" Энэ нь байсан тэр инээмсэглэл нь дахин бараг. "Бид цаг байхгүй учир нь энэ эрхэм. Дээш яарах, эсвэл би тавих болно, та нарын газар дороо."
  
  
  Тэр сууж motionless ширтлээ миний нүд рүү; тэр мэдэж байсан, тэр юу харсан байдаг.Энэ ятгаж түүнийг би биш тоглож. Тэр шүүрэн авч түүний хувцас нь сандал дээр нь тавьж. Энэ миний дээл.
  
  
  'Бид хаашаа явж байна?'Энэ нь юу вэ? " тэр асуув, түүний дуу хоолой нь бага зэрэг чичирч.
  
  
  "Нэг арга байна энд?"
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  "Дараа нь бид явна дамжуулан байхгүй."
  
  
  Бид танхим руу алхаж, гарч арын хаалга, мөн ирсэн нь одоо танил талын хаалга. Тэр алхсан нь түүний толгой өндөр зохион didn ' t look back бол оү-ийн үлдсэн цөөн хэдэн алхмууд ард Nah. Тэр зогссон үед дээд шат мөн эргэж харсан.
  
  
  "Таны өрөө?"
  
  
  "Та таасан."
  
  
  "Мөн та нар чадахгүй байна, тэр ч байтугай хүлээх шоу end? Хэрхэн сайхан байгаа.'
  
  
  'Яарах.'
  
  
  Өрөөнд, ee түүнийг түлхсэн доош орон дээр хатуу хангалттай няцлах, түүний бага. Түүний нүд дүүрэн эргэлзээ зуур, дараа нь тэд эхлэв төөрч дахин.
  
  
  "Тиймээс та оргон зайлсан, тэдэнд. Тэр маш аз жаргалтай энэ талаар, Ник.
  
  
  'Буурсан нь энэ. Юу вэ энэ байдал гэсэн үг Эцсийн Шүүлтийн?
  
  
  "Энэ ... би үнэхээр мэдэхгүй байна."
  
  
  Энэ нь зорилготой байсан Wilhelmina Ay-ын нүүр царай. 'Үзээрэй дахин хариулах.'
  
  
  Тэр бүү дээл слайд унтраах түүний мөрөн. Би нүүж, зүүн гарт минь байг Хюго-ийн stiletto слайд руу гараа тэгэхээр тэр үүнийг харж болох юм. Энэ төржээ түүнийг.
  
  
  "Та биш үү ..."
  
  
  "Би маш их цаг хугацаа байхгүй байна, эрхэм. Хариулт нь надад байна."'
  
  
  Тэр доошилж түүний толгой, уйлж гарах руу гараа. "Миний эцэг, Ник. Тэр үед зуслан. Хэрэв тэд олж, түүнийг нь хэлж,... -
  
  
  Тэнд маш олон эцэг жуулчны бааз, " би хэлсэн огцом. "Ярьж...'
  
  
  Тэр босгосон түүний нүүр нулимс бодит байсан.
  
  
  "Үнэндээ, Ник, би талаар нэг их мэдэхгүй байна. Эхлээд, тэд хэлэв, тэд байсан бол ямар нэг зүйл хийж чөлөөлөхөд миний эх орон, харин зарим нь цаг хугацааны өмнө би ойлгосон гэж байсан нь худлаа. Би бараг авсан амь насаа алдсан өнгөрсөн шөнө...
  
  
  "Бараг." Юм бэ гэж та бодож байсан үнэхээр үүнийг хийх вэ?
  
  
  "Хэн мэдэх билээ? Тэр хэзээ ч байсан Domesday Арал; тэд бас надад биш ойрхон явах юм."
  
  
  Би эргэлзсэн; энэ нь хамаагүй, хэрэв тэр нь худал, эсвэл биш юм, учир нь би аль хэдийн мэдэж байсан талаар хангалттай Эцсийн Шүүлт.
  
  
  "Та нар надад итгэж, Ник." Тэнд байсан тэмдэглэл хий өвчин, түүний дуу хоолой одоо; энэ нь төгс байсан.
  
  
  "Яаж байгаа юм бэ та тэдэнд тусалж? Таны ажил байсан юм?
  
  
  "Би хийж чадахгүй юм бэ, их; тэд зүгээр л надад хэлсэн тайлан хүн бүр асуудаг асуултууд чимээгүй."
  
  
  'Яаж тэр?'
  
  
  "Би хэзээ ч тэдэнд хэлсэн тухай та."
  
  
  'Мэдээж үгүй.'
  
  
  "Би Ч Биш Ангела?"
  
  
  Тэр доошилж түүний толгойг дахин, түүний зузаан үс хамарсан түүний нүүрэн. "Тэр гуйгаагүй зүйл. Юу ч гэж байх шиг. Хэрэв эдгээр хүмүүс нь орж энэ өрөөнд өнөө орой, би шиг их гайхсан байсан."
  
  
  "Хэн та нарыг илгээсэн Давхар Г?"
  
  
  "Миний агент. Би тангараглаж дээр ээжийнхээ булшийг." Тэр гаталж өөрөө хурдан. "Тэд надад ирж, тэр үед энд байсан нэг эсвэл хоер сар. Тэд хэлэв, тэд мэдэж байсан талаар эцэг минь, тэд хэлэв, тэд туслахыг хүссэн чөлөөлөхөд миний эх орон. Харин дараа нь тэр юм гэдгийг ойлгосон хэвтэж, учир нь тэд хэлсэн нь миний эцэг байх болно амь насаа алдсан бол би хийж чадахгүй юм бэ, тэд юу гэж хэлсэн."
  
  
  I didn ' t ямар нэг шинэ зүйл сурах нь түүний. "Сайн. Зөвшөөрөгдөх, би танд итгэж байна. Одоо надад хэлж хэрхэн авах Де Doublon." Би гэсэн үг биш хаалгаар.
  
  
  Тэр нь дээшээ харж, бага зэрэг уруулаа. Эцэст нь, тэр толгой дохив. "Арга зам байна ..."
  
  
  Дараа хөших түүний хамт тууз хуудас болон бүс түүний хувцаслах нөмрөг, тэрээр явсан ар доош шатаар алхаж хурдан дагуух наран шарлагын газар руу орох туннель хүргэсэн сан. Би шаардлагатай явах усан өнөө орой, наад зах нь нэг удаа илүү, харин энэ удаад би байсан зэвсэг гэж би найдаж болох.
  
  
  
  
  13-р бүлэг
  
  
  
  
  Үед Хориглох, Де Doublon үйлчилж гол дамжин өнгөрөх цэг чуулгын smugglers үед шүүхээр хаалга суурилуулсан хаах булан, түүнчлэн далд товч гэдгийг нээсэн нь их, аль аль талд нь. Үед Grady Ingersoll худалдаж авсан арал, тэр зүүн системийн бүрэн бүтэн, тэр ч байтугай ашиглан алсын удирдлага ажиллуулах ажиллаж байгаа нь hydrofoils. Энэ нь тийм биш юм хайхрамжгүй; заримдаа Ingersoll бодсон ч тавих бусад завь руу нуур нь биш байсан тоноглогдсон remotes. Гэхдээ энэ нь боломжгүй байсан хүрч ажиллах хаанаас ч харин нэг завин булан буюу бараг боломжгүй.
  
  
  Консол байсан жижиг цэг талд явган хүний гүүр, арай илүү хөнгөн үлдсэн чулуу болон бетон бүтэц. Хүрэх цорын ганц зам юм авирч ирмэг дээр, мөн хүрэх товч үед та усанд унаж. Тэр надад хэлсэн, тэр хийж байсан, энэ нь олон удаа эхний үе шатанд түүний роман нь Ангела үед тэд байсан тун болгоомжтой байх хэрэгтэй, учир нь Ангела ч биеэ авч явах илүү их эсвэл бага шиг амраг нь Ingersoll. Энэ нь чухал биш, эдгээр хоногийн дотор; тэрбумтан ийн амттай байсан илүү чамин.
  
  
  Түүний сандал дээр дар гүүр хийсэн эсэхийг нь шийднэ-ийн байршил, урагшилсан, ширүүн чулуулаг урагдалт үед миний хүрэм. Тэгээд дараа нь тэр унаж, цохих газар дээр нь гараа тэр унасан, дараа нь dived ус руу.
  
  
  Би сэлж хүртэл түүнийг, би юу ч харж чадахгүй байсан, харин миний нүд дасан зохицож эхэлсэн twilight, би зүгээр л харсан хаалга нь нэмэгдэж туннелийн. Би байсан хорин секунд дамжуулан авах, мөн энэ нь байсан юм, гарч байгаа урсгал.
  
  
  Энэ хүчтэй урсгал, миний Шведүүд маш их байсан, миний арга. Дараа туранхай талаас илүү хувь нь хуваарилсан цаг хугацаа, тэр ч биш байсан ойр чухал цэг. Авч, гүн амьсгаа, тэр dived, түүний толгой, гар, эхэлсэн сэлж нь түүний бүх байж болох юм. Би харж чадахгүй байсан хэр хол түүний хөгжил дэвшил байсан, гэхдээ би хадгалж усан хүртэл бага зэрэг цаг миний дарга надад хэлсэн тэр цаг байх естой хүртэл. Би өргөсөн миний толгой болгоомжтой мэдэрсэн sharpened төмөр барс шалбархай миний шагай.
  
  
  Миний шагай баригдаж байсан хооронд хоер баар, тэр мэдэрсэн надад байгаа доош татаж авч. Тэр эргэж ендер, шүүрэн авч, түүний барьсан хөл, болон татаж байна. Тэнд байсан хөгжил дэвшил, гэхдээ хангалттай биш. Хаалга үргэлжлүүлэн живж доод булан. Би чадсан нь нуух амьсгал өмнө миний толгой живсэн, дараа нь түүний оролдсон ажил чимээгүйхэн хүртэл хар ус хаалттай миний толгой дээгүүр.
  
  
  Сандарч бараг л амь насаа алдсан нь намайг, харин би хэзээ эхэлсэн thrash, би төсөөлж бол яах бол гэж би гарч ирээд энд нэг төрлийн тайван надад мэдрэгдсэн. Энэ нь бараг шиг би чадсан байлаа амьсгалж гүн гадарга доор, methodically амарч миний шагай. Тэр эцэст нь гарч ирсэн юм, түүний дуу хоолойг хурдан хучилттай. Тэр удаан сэлж, босоо чулуун банк сан нь авирч ashore.
  
  
  Дараа нь миний амьсгал хэвийн буцаж, Luger суллаж үүнийг сайтар арчиж бортого хуурай нь дал модны навч. Дараа нь их оруулж буцаан сэтгүүл тавьж хайрцаг.
  
  
  Нөгөө хоер hydrofoils бүжиглэж тэдний mooring шугам шиг billowing чөтгөр. Уг завь байсан unguarded; энэ нь тодорхой байсан юм гэж Ingersoll-эсвэл Дотно Зургаан байсан нь үнэндээ асуудал эрхэлсэн үйл ажиллагаа-аюулгүй байдлын байсан хүчний гол хаалга болон эргэн тойронд Де Doublon өөрөө. Одоогоор сайхан байсан нь надад байна, гэхдээ энэ нь зөвхөн муу авч байгаа бол тэр явж, байшингийн ойролцоо нь долоох.
  
  
  Энэ нь тийм биш юм олоход хэцүү руу орох далд хэсгийг; Тэр маш хурдан алхаж зүг дэн буудалд очиж, шатаар, анхааралтай авирч. Миний зөв байсан нь нарийн хонгилоор хүргэсэн гол өрөө бол Тэнгэр элч нар болон Бусдад байсан бараг тулалдаж гаруй надад. Нөгөө талд байсан хоер дахь нислэгийн шатаар. Энэ нь логик зам, тиймээс би дараа нь энэ. Үед түүнийх болж, топ, түүний олж, тэр зөв байсан, гэхдээ энэ нь нас барсан төгсгөл.
  
  
  Ган хаалга хаалттай хэсэгт, их хэмжээний болон хатуу зөвхөн нэг жижиг peephole. Түүний найдаж байсан хол байх нь хязгаарлагдмал судалгааны peephole байхад би гэтэж ороод хүртэл түүнд дээр. Тэнд байсан ямар ч цэг нь шалгах бол энэ нь түгжээтэй байсан; энэ нь байх естой байсан.
  
  
  Эргэн тойронд хүрэм халаасандаа авч жижиг сагс. Даавуу эргэн тойронд багийн нээгдэх амархан, эргэж орж нэг мөр бараг гурван метр урт. Дотор баг байсан том хэсэг тэсрэх бодис; энэ нь анхааралтай дарагдсан гэхэд ee ирмэг хайрцаг, дараа нь жижиг гол оруулж байсан. Энэ lanyard байсан нь хурдан, аюулгүй ажиллагааны барих.
  
  
  Гэрэлтүүлэг энэ тэр доош өссөн эхний давхарт, өссөн булан тойрон нуугдаж. Дэлбэрэлт хийсэн нь тэд чих дүлийрэм дуу чимээ, хатуу чулуун барилга, хана, шал сэгсрэв хэдэн секунд. Харав шатаар, түүнийх, тэр харсан хаалга байсан өргөн уудам түүний нугас.
  
  
  Түүнийх үлдсэн тавьсан.
  
  
  Тэд руу гүйж намайг Галт тэрэгний замыг удирдаж, дараа нь хоер, үлдсэн нь эрэгтэй гишүүд Дотно Зургаан. Би dodged; утаа байсан ч хангалттай зузаан нуух намайг их нүд, гэхдээ би харсан бүх гурван тэдэнд байсан зэвсэглэсэн гар буу.
  
  
  Тэр бүү Сургах, дараагийн хүн өнгөрөх түүний алга болсон дагуу шат. Өөр нэг урт үстэй хүн нь хар костюм авч, өөр маршрут, гарч миний хүрэх. Дараа нь би байж болох юм шатаар авирч, харин би явж болохгүй юм бэ зочид буудал байх нь тэдэнд миний нуруун. Би явж доош танхим руу яаран дараа Галт тэрэг болон бусад хүн.
  
  
  Тэр хурдан overtaken гэхэд Нөхөр нь Галт тэрэг, хэн байсан л эргэх үед бид нүүр ирсэн харанхуй коридор. Эго-ийн буу явсан, харин Хюго байсан нь бага зэрэг илүү хурдан; хутга замаар явсан Эго-ийн хоолой дээр гарч түүний хүзүү. Энэ нь унасан нь гайхаж gurgling дуу.
  
  
  Snatching буу гарч эго нь доголох талаас, тэр гүйж орж коридор болон Stahl хүлээх. Эрт, эсвэл дараа нь, Сургах хэрэгтэй болно эргэн ирж, мөн би найдаж тэрээр дагах нэг зам. Би биш байсан юм сонсоод гайхаж дуу чимээ, харин дараа нь би санаж хуучин барилга барьсан шиг цайз; би юу бодож байсан thunder, харуулуудын гадна магадгүй чадахгүй байсан ч үүнийг сонсох.
  
  
  Цаг хугацаа хэтэрхий хурдан өнгөрч байсан; Түүнийг хараад цаг. Энэ нь бараг шөнө дундын үед би санаж юу Wilf надад ярьж байсан дээр hydrofoil завь юм, энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа хувьд их зогсоох, надад эвгүй мэдрэмж гэж энэ цаг байж болох юм. Магадгүй тэр байсан илгээсэн хяналтын өрөө, байсан ч тэр нь хангалттай вэ? Би ирж байсан гэсэн дүгнэлтэнд би ямар ч удаан хүлээж чадахгүй. Тэр чимээгүйхэн авирч шатаар нь эвдэрсэн заслын ган хаалга, peered дамжуулан нээх. Би хараад дамжин гарч өтгөн утаа болгон жижиг, бүрэн нүцгэн танхим нь нуух хаалга даяар надаас. Би тэнд очсон нь Wilhelmina бэлэн гөлөг.
  
  
  "Хэн байдаг? Энэ нь байсан Ангела дуу хоолой дээр loudspeaker. Энэ өрөөнд байхгүй байсан нь peephole,харин би санаж энэ нь аюулгүй байдлын камер дээр бүх байшин. Учир нь утаа ч өлгөөтэй өрөөнд, тэр мэдэхгүй байсан нь надад, эсвэл тоосгон дэлбэрэлт гар энд. Ямар ч байсан, би авсан азтай.
  
  
  Тэр доошилж түүний толгой, croaked: "Энэ бол түүнийх, Галт тэрэг. Нээх!"'
  
  
  "Нууц Үг, Галт Тэрэг ..."
  
  
  "Дэмий, энэ нь өвтгөж! Энэ bastard оргон зайлсан. Намайг бүү!"'
  
  
  Тэнд байсан хэсэг зуур чимээгүй, би гайхдаг, хэрэв би байсан гэж хэлсэн, хэтэрхий их, тэгээд дараа нь хаалга алгуур нээгдэж байна.
  
  
  Тэр хаасны түүний мөрөн орох хаалга нь түүний бүх байж болох юм. Учир нь яг тэр мөчид, миний бүхэлд нь баруун талд нь явж мэдрэхгүй нь нөлөөлөх, мөн хаалга нээгдэж, хэдхэн инч ирж өмнө нь огцом зогсоох. Тэр түлхсэн дамжуулан нээлт, Stahl хайж Ангела нь muzzle түүний luger.
  
  
  Тэр сууж байсан шалан дээр, хөл гадна, нүд нь өргөн. Түүний урт нь ягаан даашинз болон disheveled үс, тэр харсан шиг том хүүхэд байсан гэнэт унасан.
  
  
  "Та нар!" гэж тэр хэлсэн нь шивнэн хэлэхийг хүс.
  
  
  'Тийм ээ. Зогсож байна. Дээш яарах!'
  
  
  Тэр босч, чимээгүйхэн зохион хүртэл түүний гарт байна. Түүний эцэг хайлт түүний ойролцоогоор биш үү бүгдээрээ өнгөрөх нэг газар нуух зэвсэг. "I don' t need a бууны," тэр тайван хэллээ.
  
  
  Түүний инээд алдав. "Магадгүй юм. За, Ангела авч, надад таны босс.
  
  
  Тэр мөрөө хавчив, алхаж доош өргөн танхим байсан бөгөөд маш баян carpeted хийсэн гэж миний зочид буудлын өрөөнд харагдах элэгдсэн харьцуулахад. Зөөлөн шууд бус гэрэлтүүлэг гэрэлтүүлсэн хилэн-хамрагдсан хана шиг байсан бол дотоод гэрэл өөрсдийн. Эртний сандал, буйдан тараагдсан нь энд тэнд, тэр ч байтугай хос armors байх шиг сууж харуул дээр сийлсэн давхар хаалга эцэст танхим.
  
  
  "Энд," Ангела хэлсэн зааж, хаалга руу.
  
  
  "Дараа нь та."Хөөе мэхийн байв.
  
  
  Тэр түлхсэн нээлттэй хаалга. Бид өөрсдийгөө асар том, өндөр-ceilinged өрөө, хагас тавилгатай нь бүр ч илүү эртний эдлэл, зарим нь хэт орчин үеийн хэв маяг. Асар их skylight дээрх бидэнд өгсөн бидний үзэл одод, мөн түүний зөв гэж би харж байлаа үзэж цонхны гэдгийг анзаарахгүй нь " orgy танхим." Нэгэн настай хүн сууж байхад нь сэнтий шиг сандал, ихэвчлэн амтай сүүдэр. Тэр түлхсэн Angelou өмнө түүнийг очлоо түүнд.
  
  
  "Ноен Ingersoll," охин аяархан хэлэв.
  
  
  Өвгөн эргэж толгойгоо бага зэрэг илчлэх нэг нүүр нь би харж байсан нь тэр дор үдшийн. Тэр frowned тэр намайг хараад, түүний том гар нь шар ус хуруулсан зэвсэг, түүний асар том дарга.
  
  
  "Хэн юм? Эго-ын дуу хоолой байсан petulant.
  
  
  "Ник Картер." Бид та нарт хэлсэн тухай nen.
  
  
  Ingersoll эргэлзсэн, түүний хуруу хөдөлж сэтгэл догдлон дагуу banister. "Тэр естой амь насаа алдсан."
  
  
  "Мэдээж тэр тийм юм болоогүй юм." Тэр хүртэл орлоо дараагийн Ангела болон nudged Luger Нэг тал нь. "Таны тоглоом нь дээр."
  
  
  Өөр нэг урт эргэлзээгүй өмнө нь тэрээр ярьсан, мөн түүний хуруу нь сарних. "Миний тоглоом?"
  
  
  Үгс биш үү маш тоглолтын арга эго-ийн уруул нүүсэн шиг misrecorded кино. Тэр дээр алхаж сандал. Тэр инээмсэглэн faintly, мөн түүний уруул нүүж listlessly. "Чи юу хүсч байна вэ?"
  
  
  Миний ээлж тулд хоерын, учир нь байнгын нээлттэй өмнө түүнд, би чадах тангарагласан байх нь түүний эго дуу хоолой ирж байсан хаа нэгтээ ар түүний толгой.
  
  
  Ingersoll байгаагүй сонирхолтой дүр дарсны хариулт. Миний эго инээмсэглэл гэнэт хувирсан нь инээмсэглэл төгс, өөртөө итгэлтэй - тэр мөчид миний гарыг байсан шүүрэн эргэж хол Ангела тийм хэцүү гэж бараг dislocated.
  
  
  Түүнийх байсан нь товч тогтоосон; нударга хаасны руу нь миний нүүрэн. Мэдрэхгүй, би баталгаажсан хол, гэхдээ зогсонги байдалд хүрч, миний гарыг хүртэл зөвшөөрөх дургүй. Энэ Галт тэрэг, болон түүний хар нүүр инээмсэглэж байсан ялгууснаар над. Түүний ард, хоер дахь хүн нь хар костюм хийсэн гар буу над үд долларын.
  
  
  Би үзье Wilhelmina шалан дээр унаж байна; Luger хийсэн ямар ч илүү дуу чимээ нь хивсэн дээр илүү Галт тэрэг болон бусад бэ үед тэд гэтэж ороод хүртэл над дээр.
  
  
  Нэн даруй, Ingersoll өссөн түүний сандал, нүүсэн нь эрчим хүч, нарийн тэр й өмнө нь байсан. "Маш сайн байна, ноед оо," гэж тэр хэлсэн байна. "Одоо бид Ник Картер эргэж, бид эсэхийг шалгах хэрэгтэй тэр биш хол ажиллуулж, энэ хугацаанд."
  
  
  Миний эрүү байх естой буурсан нээлттэй үл итгэх байдал гэж хүн нэртэй Ingersoll сонсож түүний; дуу хоолойг тэр сонсож байсан одоо шал өөр.
  
  
  Ingersoll инээмсэглэв. "Та харж гайхаж, Картер."
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив.
  
  
  'Мэдээж хэрэг. Хүн гайхахгүй байх болно хэрэв тэд олж мэдсэн би биш бодит Grady Ingersoll?
  
  
  "Дараа нь та нар хэн юм?'
  
  
  Хүн мөрөө хавчив. "Тийм ээ, та намайг дуудаж нь орлох юм."
  
  
  "Болон бодит Ingersoll?"
  
  
  "Тийм үү таах вэ?" Биш бүх тагнуулын байгууллага ард энэ? Яагаад өөр гэж та тагнуулын энд?
  
  
  "Тэр үхсэн?"
  
  
  "Нэг арга зам, тийм ээ."
  
  
  'Энэ юу гэсэн үг вэ?'
  
  
  "Явж, би харуулах болно энэ нь та."
  
  
  Тэр хийсэн түүний арга хэмжээнд өрөөнд alcove өнгөрч, мөр электрон төхөөрөмжүүдийн байнга flickered болон whirred. Тэрээр өмнө зогсоод хоер давхарт-урт хилэн хөшиг, над руу дахин ирээд, хөшиг буцах.
  
  
  Би эргэж хараад Grady Ingersoll байсан ижил бүр нарийвчлан хүн хажууд зогсож надад. Харин бусад Ingersoll нээлттэй байсан нь ил тод сав, түүний нүүр болон биеийн хэсэгчлэн гуйвуулж гэхэд манан хуйлран. Эго-ийн нүд нь хаалттай байсан тэр өмссөн байсан нь юу шиг харагдаж эмнэлэгт унтлагын. "Тэгэхээр, Картер?" Ingersoll асуухад - эсвэл hema тэр байх байсан. "Миний Зүүн хамт олон гэж надад хэлсэн та маш ухаалаг охин ..."
  
  
  "Энэ нь хөлдөөсөн?"
  
  
  Ingersoll - би байж болох юм гэж нэрлэдэг, энэ нь юм, учир нь би хэзээ ч бодож байгаагүй, өөр нэр-толгой дохив. 'Яг. Та мэдээж талаар ямар нэг юм мэдэх cryogenics.
  
  
  "Техник хөлдөөх хүмүүс амьд байдаг."
  
  
  "Энэ нь хийгдсэн санал болгох гэх мэт хүмүүс Grady Ingersoll" - тэр мэхийн нь ил тод хөлөг - " найдвар үхэшгүй. Үед олон тэрбум долларын үнэтэй хувь нь зовж нь эдгэршгүй өвчин, cryogenics тавьж болно эго түдгэлзүүлсэн animation хүртэл эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан олж болно эмчлэх нь эго. Маш энгийн байдаг, энэ нь биш юм?
  
  
  "Тиймээс та байгаа нь egomaniac?" Хүртэл тэр эдгэрсэн?
  
  
  'Яг. Бүртгүүлдэг болон scrupulously бэлтгэсэн энэ эрхэм өөрийгөө strictest нууцын. Тэр ч байтугай миний хамгийн ойрын түнш нь мэдэхгүй байсан, нам энэ талаар өвчин, нам тухай миний үүрэг удирдах Ingersoll-ийн вант улс хүртэл тэр удирдаж болох it again."
  
  
  Ширхэг нь эндүүрэл байсан одоо хурдан эхэлж орох газар. 'Дуу хоолой. How do you do it?'
  
  
  Ingersoll сануулъя электрон тоног төхөөрөмж. "Миний зөвлөгч, эсвэл түүнийг, би хэлэх естой хоньчин? "магадгүй та мэдэж байгаа, тэр л илүү мөнгө гаргах машин; тэр бас шинжлэх ухааны суут ухаантан. Би бас нэг даруухан суурь зарим хэрэглээний шинжлэх ухаан, мөн бид хамтдаа боловсруулсан компьютерийн дуу хоолой миний хувьд. Эдгээр нь санах ойн банкууд агуулсан олон мянган үг, хэлц үгсийг байгаа нь нэн даруй авах боломжтой, мөн тэднийг бүгдийг нь бичигдсэн байдаг гэхэд Ingersoll эго, нь харамсалтай inimitable дуу хоолой. Нь эго, би утсаар ярих, эсвэл үг хэлж өгөх; би ч гэсэн ярих хүмүүс нүүр тулсан зарим хязгаарлалт, хэрэв та анзаарсан хэдэн минутын өмнө.
  
  
  Тэр сэтгэгдэл төрүүлсэн, мөн итгэлтэй тэр үүнийг анзаарсан байна. "Энэ бол итгэмээргүй," би хэлэв.
  
  
  'Тийм ээ. Би хүсэж дэлхий хэзээ ч мэдэж - наад зах нь болохгүй хүртэл нь би явсан ."
  
  
  "Юу гэсэн үг вэ?'
  
  
  "За, за, Картер, та үнэхээр бодож байна гэж одоо тэр хүрсэн энэ байр суурь нь тэр болно сэргэж энэ амьд хүүр?" Тэр ирээд доош хөшиг нь contemptuous дохио болон хаагдсан харах бодит тэрбумтан. "Би өмнө нь цуглуулсан миний итгэмжлэгдсэн хараат энд би зөвхөн нэг байсан юм мэдэж байсан нь үнэн. Зөвхөн нэг нь бүх дэлхий! "
  
  
  "Гэхдээ ... та итгэж эдгээр хүмүүс?"
  
  
  'Мэдээж хэрэг. Тэд маш өндөр зорилго нь илүү зүгээр л хянах санхүүгийн эзэнт гүрэн, мөн би тэдэнд туслах вэ гэж."
  
  
  "Энэ юу вэ зорилго?"
  
  
  Ingersoll даллах нь өөх хурууны дор миний хамар. "Одоо, одоо, Картер, та мэдэхийг хүсэж байгаа нь дэндүү их."
  
  
  "Яагаад чадахгүй байна, бид салахыг, энэ залуугийн оронд зогсож энд ярьж байна?" growled Сургах. "Тэр ч бас ухаалаг эрсдэл."
  
  
  "Хэрэв та хүсэж болох юм юу гэж хэлсэнийг би аль хэдийн олж мэдсэн," би хурдан гэж хэлсэн.
  
  
  Ingersoll хараад надаас Сургах, надад. "Тийм ээ," гэж тэр хэлсэн байна аажмаар, " бидэнд хэлж, та юу сурсан бидний тухай."
  
  
  "Үндсэндээ байгаа барилгын зарим төрлийн пуужин харвагч дээр Doomsday Арал."
  
  
  Эго-ийн хөмсөгний буудсан хүртэл. "Өө, энэ тухай, Картер? Хэрэв та хэлэх "зарим төрлийн суурилуулах," та зөв шүү ."
  
  
  "Та нар үг юм ашиглахад бэлэн?"
  
  
  'Мэдээж хэрэг.'
  
  
  "Ноен Ingersoll," Галт тэрэгний growled warningly.
  
  
  "Өө, санаа зовох хэрэггүй. Картер нь маш сайхан руу Ingersoll-ийн гутамшигт нууцлалын гэж наад зах нь бид хийж чадах юм хэлж өгөөрэй талаар жаахан бидний үйл ажиллагааны өмнө бид чимээгүй дүр үүрд.
  
  
  Би таасан энэ нь зөв, тэр нь talker, сонирхолтой гайхуулах нь түүний сэтгэн бодох чадвар. "Би бодохгүй байна, таны итгэлт түнш, чамд итгэж, Ingersoll," би хэлэв. "Өө, тэр мэдээж тийм биш." Түүний хийсэн нэг том дохио. "Бид бүгд л бие биедээ хэрэгтэй; бид төгс баг, урьд өмнө байгаагүй хослол idealism, техникийн ур чадвар. Энд дурьдах нь бус, мөнгө, мэдээж.
  
  
  'Idealism? Тэр хараад Сургах, тэдний scowl өөрчлөлт ороогүй байсан. "Тэр урт үстэй scum?"
  
  
  "Ямар ч арга зам? Эдгээр залуучууд болон залуу эмэгтэй - зорилт тавин ажиллаж байна гадаа усан дэлхийн хөгжил цэцэглэлтийн төлөө бүхий л байх замаар явсан сордог эргэлзээ, татгалзсан болон цэвэршүүлэх ."
  
  
  "Би ойлгохгүй байна"гэв.
  
  
  "За, авах, бат Бөх, Нэг нь, жишээ нь:. Нь Баруун Цэг төгссөн, тэр алга явсан Вьетнам хоер гаруй жилийн өмнө. Би байсан гэж хэлсэн эго болон дараагийн туршлага Ханой болон бусад хойд байв маш сургамжтай. Мөн Франк байсан defected нь армийн Баруун Герман - мэдээж хэрэг, тэр удирдлага хамгийн өндөр зарчим болон дууссан Алс Дорнод. Антон удирдсан бүлэг сайн дурын тусалсан экспортын элсэн чихэр газар тариалан Куба, мөн гэсэн дүгнэлтэнд хүрсэн тэр хийж чадах илүү хувьд энэ нь бизнесийн илүү зүгээр л огтлох чихрийн нишингийн. Артур... Хаана юм, Артур?
  
  
  "Үхсэн," Галт тэрэгний чин сэтгэлээсээ хэлсэн. "Энэ залуу амь насаа алдсан эго." Ingersoll над руу нь хагас аниастай нүд нь. "Энэ нь зайлшгүй шаардлагатай, Картер?"
  
  
  "Энэ шиг санагдсан, сайн санаа байна үед."
  
  
  "Болон Кевин?" Wilf?
  
  
  "Тэд өгнө гэж надад нэг талын тасалбарын доод далай. Энэ их хүн түүнд хадгалагдаж хийх нь энэ."
  
  
  'Хмм. Та устгасан миний алсын удирдлагатай үдэш, тийм үү?
  
  
  Би юу ч хэлж чадахгүй байсан нь түүний.
  
  
  Ingersoll ирээд түүний үзэж гарч эргэн тойронд түүний waistcoat халаасны - тэр өмссөн байсан тохирсон болон frowned үед залгах. "Би бодохгүй байна, энэ нь тустай байх болно асуух нь хэр олон таны хамт олон,' програм хангамж хуралдаж мэдэх нь та юу сурсан." Тэр биш үү хүлээх миний хариулах. "Гэвч энэ нь чухал биш. Бидний төлөвлөгөө л хэрэгтэй байх нь бага зэрэг өөрчлөгдсөн хэсэг."
  
  
  'Хэрхэн тиймээс? Би мэдэрч байлаа Trein-ийн хүнд биеийн миний ард, мөн Франк-ийн буу миний хажууд байсан motionless.
  
  
  'Нааш ир. Би харуулах болно энэ нь та. Ingersoll өрөөнд орж хаана электрон тоног төхөөрөмж байрлаж байсан. Тэр эргэж заагч, мөн дэлгэц нь гэрэлтэн асдаг нарийвчилсан агаарын харах. "Энд, хэрэв та харж болно, нь Domesday Арал. Барилга, сайжруулах миний шинэ зочид буудал нь маш удаан, гэхдээ энэ нь биш юм, учир нь зочид буудал. Эдгээр харах verticals дотор? Тэрээр тэмдэглэв хэдэн жижиг цэгүүд дээр араг яс нь барилга баригдаж байгаа. "За, арван найман, мөн бүр арван найман хоолой нь хөндий байдаг пуужин. Би хүлээн зөвшөөрөх тэд хязгаарлагдмал хүрээтэй байна, гэхдээ би боддог kuda нь зорилтот үүрд.
  
  
  Тэр хүссэн хэлэх emu гэдгийг би мэдэж байсан, тэд юу гэж байсан, харин буцаан эзэмшиж. "Өө, тийм үү?'
  
  
  'Тийм ээ. Далдуу Саад Бэрхшээл. Энэ бараг хамгийн эмзэг цэргийн зорилт нь юу л бол.
  
  
  'Үгүй.'
  
  
  "Гэхдээ... энэ талаар бодож. Би хэзээ өгөх нь түүний дохио нь, саятан ' тоглоомын талбай байх болно нэрвэгдсэн өндөр тэсрэх хуваагдал пуужин. Өө, ямар ч цөмийн зэвсэг, Картер. Бид ирсэн авчрах эд анги энд нэг нэгээр нь өнгөрсөн жилийн мөн ачаар сэтгэн бодох чадвар нь бидний шар арьстаас найз нөхөд, - бүү март, тэд зохион бүтээсэн дарь - бид бүхэл бүтэн арсенал манай жижигхэн арал."
  
  
  "Харин цэг нь юу байна?"
  
  
  Энэ талаар бодож: урьд өмнө байгаагүй тул гэнэтийн халдлага байгаа газар дээр ерөнхийлөгч Ану-д танхим дээр ажиллаж байгаа амралт-зөвлөх, гол оролцогчид, түүний кампанит ажил нь, зарим нь баян, хамгийн нөлөө бүхий хүмүүсийн in the world."
  
  
  - Та юу гэж бодож байна та хүрэх болно ингэснээрээ?
  
  
  "За, бид бодолтой хүчээр АНУ-ын засгийн газар хүлээн авч, бидний хувьд."
  
  
  'Нөхцөл нь?'
  
  
  Ingersoll инээмсэглэн ruefully. "Та байсан үед Хошуу Кеннеди, нью-ЙОРК, Картер. Та мэдэх, бид юу хүсч байна. Хэрэв миний найз Алс Дорнод бас Гурван толгойлсон удирдамж систем, тэд байх болно цөмийн тэнцэх бусад гүрнүүдийн."
  
  
  "Тиймээс та мэдэх талаар оршин Driekoppen"
  
  
  "Гол хувьцаа эзэмшигч, би, мэдээж, мэддэг бүх шинэ хөгжил. Хэдийгээр би байхгүй байсан дэлгэрэнгүй мэдээллийг авах боломжтой."
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. "Юу нь тийм сайн, энэ талаар?"
  
  
  "Өө ... мэдрэмж танд хүрч байсан ямар нэгэн зүйлийг мөнгөөр худалдаж авч чадахгүй. Магадгүй нэг өдөр би санаж байх болно гэж хамгийн их peacemaker түүх."
  
  
  "Юу юм бол таны анхны халдлага нь ажиллахгүй? Хэрэв зэвсэгт хүчний манай улс ирэх шийдсэн энд арчиж та унтраах гадаргуу?
  
  
  "Өө, нааш ир! Бөмбөг нь арлын дунд алдартай аялал жуулчлалын газар, д колони таны хамгийн ойрын холбоотон?
  
  
  Түүнийг нь ойлгож, тэр юу гэсэн утгатай юм. "Гэхдээ юу болох үед та хөөргөх пуужин? Эдгээр хүмүүс асууж болно хэрэв та өөр ямар нэг зүйл."
  
  
  "Тийм ээ, гэхдээ бид ч бас. Энэ Картер цөмийн пуужингийн, бид, мэдээж хэрэг, гэж нэрлэдэг Байх.
  
  
  "Ноен Ingersoll гэж би бодож байна бид ярьж байсан нь хангалттай урт." Галт тэрэг түлхэж над руу Фрэнк. "Let' s take энэ залуу гарч тиймээс бид цаашид үйл ажиллагаа."
  
  
  Ingersoll толгой дохив. "Тийм ээ, та зөв байх естой.
  
  
  Алах эго хурдан, гэхдээ үүнийг аас гадна. I ' ll call хяналтын төв.
  
  
  Түүнчлэн Галт тэрэг түлхэж намайг өрөөний, би харсан Ingersoll авах талбар нь утасны унтраах түүний дэгээ, руу ярих юм. Тэр хүлээж, дараа нь хэлсэн өөр ямар нэг зүйл.
  
  
  "Tsunganos! Та хаана байна? Эго-ийн дугуй цайвар тулгарч байсан үгнийх нь уур хилэн.
  
  
  Түүний зогссон. "Мартаж эго, Ingersoll. Тэр үхсэн. Мөн таны хяналтын өрөө нь trashed.
  
  
  Ingersoll болсон нь нэн. Тэр үед, тэр татсан Frank-ийн илэрхийлэл гэж харсан буу чичирч байсан түүний дүр. Тэр орлоо буцааж, дарагдсан өөрийнх нь эсрэг эргэж Галт тэрэгний ийн ходоод, шүүрэн Эго-ийн arm ба ирээд түүнийг хүртэл. Энэ ниссэн миний мөрөн дээгүүр Франк ирсэн болон гох татаж. Gawking цохих бадриун Сургах; түүний хичээсэн нугас ард gunslinger, гэхдээ хичээж хаях өндөр хүн миний мөрөн дээгүүр намайг авч гаруй counterweights. Би бүдэрч, унаж нэг овог, болон хэн нэгэн lunged над.
  
  
  Энэ нь сайхан байх болно гэж бодож Ангела байсан санаатайгаар гээд намайг авраач, гэхдээ энэ нь илүү магадлалтай гэж тэр гээд хаях нь өөрөө миний нуруун дээр. Үед түүнийх унаж, тэр сэлж, өнгөрсөн mimmo над руу Frank-ийн галын шугам. Энэ gawk эхлэнэ дамжуулан хөөе цээж, гарч ирсэн дамжуулан нуруу болон ниссэн нь үс-ийн өргөн хүрээтэй mimmo надад.
  
  
  Тэр tripped гаруй Nah болсон Фрэнк өмнө тэр сэргэсэн нь шок охины гаргагч цоолтуур. Бид болгон авсан буу тэмцэх, ээрсэн өрөөнд шиг хос согтуу бүжигчид өмнө нь emu эвдэж, түүний эрхий. Тэр хашгирав, болон буу унасан миний гарт.
  
  
  Фрэнк унасан нь түүний өвдөг нь groan. Түүний эго цохих нь түүнд тулгасан буу, дараа нь эргэж Ангела. Тэр хэвтэж байсан түүний ходоод, түүний урт даашинз өлгөөтэй дээрх түүний өвдөг. Тэр эргэлдүүлэн дээр түүний нуруун. Түүний зовхи барьж ядан, тэр нь дээшээ харж, надад. "Ник" гэж тэр muttered, мөн хаалттай түүний нүд нь үүрд.
  
  
  Тэр босож хурдан хараад Ingersoll. Тэнд байсан ямар ч дүр харсан байх. Хэдий ч өрөөний хэмжээ, тэнд байсан ямар ч хоргодох газар нь эго хэмжээний хүн бусад ард хилэн хөшиг хаана хөлдөөсөн байгууллага байрлаж байсан. Тэрээр буцаж ирээд, хөшиг. Ingersoll биш байсан ч амьд, мөн хагас үхсэн хүн байсан ямар ч найдвар эргэн ирж амьдрал. Энэ gawk гэж дайран Ангела бас дууссан ил тод сав. Мөн дамжуулан жижиг нүх, мөсөн утаа уудлан авч, энэ нь үүрд Ingersoll-ийн алдартай төлөвлөгөө үхэшгүй.
  
  
  
  14-р бүлэг
  
  
  
  
  Нэг hydrofoil завь байсан зүгээр л орхих эрэг үед энэ нь гарч ирээд, эргэн тойронд туннель. Би буудсан энэ үед завь, эргэн тойронд luger, гэхдээ энэ нь дэндүү харанхуй зорилго нь зөв. Хормын дараа, цагаан халл орж алга болсон туннель.
  
  
  Би сонссон хашгирах миний ард, гэвч би тэгээгүй тойрон эргэх. Иймээс, хамгаалалтын гадна эцэст нь ойлгосон гэж ямар нэг зүйл буруу байсан нь Де Doublon. Би гүйж бусад hydrofoil, untied эго, авчирсан хөдөлгүүрийн. Орж байгаа үед туннель, би байсан дарж хэдхэн товч хянах самбар дээр өмнө нь би олсон зөв нэг үед indistinct дүрсийг хаалганы үүнийг харсан, би хүртэл хурдлаад.
  
  
  Түүнийх байсан хэтэрхий хурдан; хаалга байсан нь зөвхөн хагас тэнд тэр үед хүрсэн нь энэ. Тэр dived, мөн сонссон, шил хагалах, мөн crack металл зэрэг шил ирсэн унтраах. Завь алдсан хурд, дараа нь бололтой shudder, урагш тэмүүлэх.
  
  
  Зай, тэр үгүйг өөр hydrofoil завь руу явж Doomsday Арал дээр өөрийн металл цана. Би түлхсэн тохируулагч хол урагш гэж би чадах, эсгий биеийн өргөж эргэн тойронд ус, далавч слайд даяар. Завь байсан уралдааны гадаргуу даяар хурдтай болсон my breath away-ялангуяа ямар ч шил. Ingersoll-ийн завь орж суваг хоер арлын хооронд, мөн түүнийх дагасан.
  
  
  Тэр хүлээгдэж буй түүнийг дарга порт бар, харин тэр хөдөллөө нуух k-хэлбэртэй бетон хөлөг онгоцны зогсоол нь ган каркас. Эго завь хаасны орж, онгоцны зогсоол болон буцаж ойдог; Ingersoll тэмцэж, хадгалах, хяналт, авчирсан hydrofoil ойр дахин өссөн хоол, нойроо хасан ирмэг хөлөг онгоцны зогсоол, татаж өөрийгөө хүртэл, бараг тэр дороо алга болсон - яг миний нүдний өмнө.
  
  
  Үед хөөх, түүний бага зэрэг татсан хүртэл биш харин их, мөн үед түүний удааширч авах тавцан, нь алдсан бүх давуу тал үүнийг олж авсан юм. Тэр авирч нум, дээр өссөн бетон, ducking дор сонирхон барьсан төмөр дам нуруу. Тэр сарнай болгоомжтой, Wilhelmina түүний гарт. Ingersoll хаана ч байсан мэлмийд.
  
  
  I didn ' t know what to do, тиймээс би эсрэг тавьлаа нэг дам нуруу. Би гэж бодож байсан, бага зэрэг чичирч салхинаас, харин дараа нь би тодорхой мэдэрч, энэ нь хөдөлж! Тэр ухралтын, харсан бүх хачин замбараагүй ээрэх удаан боловч unmistakably. "Санал it out!" Би хэлсэн аяархан шумбах ган масс.
  
  
  Тэнд байсан chute шиг нээх төв. Тэрээр хэсэг бодсоноо мөч, дараа нь яаран дотор. Тэр боломжтой удаан түүний уналт нь түүний гар дээр аль нэг талд ханын, тэр сонсож болох нүргэлэх хүнд машин механизм доор. Дараа нь, дараа нь урт, удаан урсан өнгөрөх, тэр харсан сүүмэлзэх төдий гэдгийг өссөн хүчтэй гэж тэрээр бууж. Тэнд байсан нүцгэн, гөлгөр газар ероолд хоолой; би үүнийг буурсан гэж чимээгүйхэн шиг би чадах эргэн тойрноо харлаа.
  
  
  Тэр өөрийгөө олж дунд нь орооцолдон ассамблейн хоолой болон барилгын дам нуруу, хамт гидравлик утас эргэн тойронд. Түүнийх болгоомжтой гэтэж ороод хүртэл эх сурвалж гэрэл. Grady Ingersoll зогсож байсан урд самбар, эргэх хаалганы бариул болон хараад dials, үсээ сул бүх чиглэлд, түүний нүүр гялалзагч гэрэл нь хурцадмал байдал. Тэнд байсан туннель ард самбар, мөн хэрэв миний мэдрэмж чиглэл биш шал буруу, би үүнийг мэдэж байсан байх естой хүргэж хяналтын өрөөнд байсан trashed. Энэ нь гэсэн үг алсын хяналтанд Ingersoll байсан нөөц суулгах ...
  
  
  Би байсан тухай дээр үсэрч өргөн нүх бетон шал байхдаа гэнэт өргөж агаарт. Үгнийх нь, тэр хашгирав оролдсон дээрээс үсэрч асар том дугуй обьект хооронд түүний хөл. Гэхдээ энэ нь байсан зогсолтгүй тулж надад хүртэл, нээлттэй ягаан туяа, үүрд.
  
  
  Энэ screeching машин гэнэт зогссон. Мөн түүнийх, бас зогссон. Тэр хүртэл өссөн нь түүний суудал, унасан эв хавгүйхэн газар, мөн ширтэн илэрхий бага carbine-д Ingersoll-ын гарт байна.
  
  
  "Тиймээс та нар энэ нь олсон, Картер." Тэр амьсгал их, болон эго-ийн цээжний байсан heaving. "Та юм шиг санагддаг олсон бүх nooks болон crannies миний үйл ажиллагаа."
  
  
  "Энэ нь юм шиг харагдаж байна."
  
  
  "За, хэрэв энэ нь таны хамгийн сүүлийн үеийн нээлт. Дусал буу, за, би хүсэхгүй байна гөлөг энд. Би юу гэж тэр хэлсэн байна; I didn ' t need a gunfight аль, учир нь бүх металл, бетон, бидний эргэн тойронд, алга болсон gawk болно ricochet үүрд.
  
  
  "Хэрэв та цөмийн пуужингийн энд?" Би хараад байгаа зүйл нь түлхэж байсан надад хүртэл, харсан урт цилиндр саваа дор конус хамар руу явж нүх газар.
  
  
  "Энэ нь харамсалтай нь та биш үү олж, энэ нь өмнө нь энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа, учир нь." Тэрээр инээмсэглэн, түүний нүүр contorted бүдэг гэрэлд. "Энэ харьцуулахад юу ч биш таны нарийн пуужин, гэхдээ энэ нь хийх нь түүний ажил. Хатуу түлш, энгийн боловч үр дүнтэй механизм, төвлөрсөн дээр таны хөрөнгө."
  
  
  "Энэ нь бас таны нийслэл," түүний emu татгалзсан хэвлэл мэдээллийн тайлан.
  
  
  "Өө үгүй. Миний нийслэл хаана байна би дууссан, Картер. Би юу өртэй байгаа нь Ану-д, эсвэл тэр асуудал нь юу юм, энэ нь аль ч улс орны? Тэд бүгд хэрэгтэй бол миний мөнгө нь их бохир татвар...
  
  
  "Өө, тэр нь хангалттай," гэж би хэллээ. "Та мартаж байгаа."
  
  
  "Өө үгүй. Тэр намайг зальтай инээмсэглэв. "Түүний Grady Ingersoll, бодит Grady Ingersoll-зөвхөн та хэлж чадах бол."
  
  
  "Би бодож хэдэн залуус одоо ч амьд байгаа."
  
  
  "Дараа нь би болно тэдэнтэй харьцах юм бол би, харин би бодохгүй байна, энэ нь таны ашиг сонирхлын ярих, Картер. Зөвхөн та аюултай байдаг. Тэр босгосон carbine.
  
  
  Энэ нь унтраах ойдог шидэж өөрөө газар. Шиг эргүү тэнэг, Ingersoll буудсан нь тэсрэлт, хар тугалга нисч явсан бүх чиглэлд. Миний өсгий grazed, хоер дахь gawk өнгөрч маш ойрхон миний үс татсан гал.
  
  
  Намайг хараад Ingersoll, надад санагдсан гэж emu биш байсан болохоор азтай. Тэр дээр сууж байсан, бетон шал, нүдээ өргөн нь bewilderment, айдас. "Картер," гэж тэр хэлсэн байна. "Бүү ay авч энэ нь надаас хол одоо. . Тэр дээр унасан түүний талд bench press motionless.
  
  
  Би өвдөг сөгдөн хажууд нь түүнийг өргөж, нэг нь түүний зовхи. Тэр хөдлөхгүй байх юм бэ, тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг амьсгал. Би тавьж carbine хол, шалгаж, түүний том, зөөлөн биед нь гэмтэл, харин юу ч харсан. Тэр босож нь ш дээ. "Захиа хүртэл доллар," тэр muttered чимээгүй. "Эсвэл гэх мэт ямар нэг зүйл юм." Ямар ч байсан, би одоо ч гэсэн миний бие, тэр хүсэхгүй орхиж, түүний эго энд.
  
  
  Энэ нь урт, хурц авирч хүртэл chute - нь мэдээж байсан пуужин-ийн нээлт хоолой чирч Ingersoll-ийн байгууллага нь энэ. Эцэст нь, тэр үед хүрсэн хөлөг онгоцны зогсоол, тэр дээр хэвтэж хүйтэн бетон хэдэн минут барьж түүний амьсгал. Энэ нь байсан сюрреал харах суваг үзнэ үү баярын гэрэл дээр том завь дээр порт бар шиг Dubla Cay, та зүгээр л хөгжилтэй байх.
  
  
  Эцэст нь, тэр босоод гадагш харлаа үед Doomsday Арал. Бид ч байсан хамаагүй хангалттай гадагш урсгалгүй гэж эргүүл хамгаалалтын биш үү мэдэгдэл ану-ын. Би байсан талаар сонирхож хэр удаан энэ нь тэднийг авч болно олохын тулд дөрвөн эд хогшил далд хяналтын өрөө, гэхдээ би шийдсэн юм бүү санаа зов, энэ талаар; энэ нь нэг их асуудал.
  
  
  Нэг hydrofoils нь, Ingersoll нь windscreen бүрэн бүтэн байсан угаасан дээр хөлөг онгоцны зогсоол гэхэд одоогийн of canal, мөн нас барсан хүн байсан юм өргөж руу тахиа зодолдуулах. Намайг дунд суваг, би бодож юу хийх талаар нь хөргөх уулын мах миний хөл дээр. Энэ нь тийм биш байх естой хаясан ус руу өөр дүр; энэ нь илүү дээр байх байсан бол эго байсан олж хэзээ ч.
  
  
  Түүний сүүлчийн аялал байсан зэлүүд газар Doomsday Арал. Элс байсан зөөлөн, мөн тусламжтайгаар эвдэрсэн салбар, тэр ухаж ноцтой магадгүй байх болно олсон жил - хэрэв хэзээ нэгэн цагт. Тэр дараа нь унтраах тогтоосон Амилалт Арал, тунгаан бодох боломжтой бүх ирээдүйн shaggy хөдөлгөдөг.
  
  
  Тэр ирсэн үед боомт, тэр түүнийг хүлээн авсан шийдвэр. Энэ нь хэтэрхий эрсдэлтэй байх Dubla Cay нь ч минут илүү урт шаардлагатай, зөвхөн, учир нь амьд үлдсэн гишүүд Дотно Зургаан байгууллага-хэрэв тэд хүссэн намайг алах - гэхдээ бас учир орон нутгийн засаг захиргаа; тэд нь магадгүй биш үү харуулж байна ямар ч өршөөл the massacre би байсан учруулсан түүнийг өнөө орой, ямар ч асуудал хэр үндэслэлтэй юм.
  
  
  Тэрээр далайгаар дээр завь мөн гэж үзэж түүний дараагийн алхам. Би явж байсан багамын арлууд, ямар зорилготой Флорида. Тэр ямар ч ойлголтгүй байсан бол hydrofoil завь болгож болох юм, энэ нь тэнд байгаа түлш самбар дээр ... би дээшээ харж хилл Herridge зогсож байсан энэ өглөө гэж бодсон нь Lear Тийрэлтэт зогсоол дээр нөгөө талд хбз.
  
  
  Тэр тэнд зогсож байсан, харанхуй хэвээр moonlight. Тэр дээр очоод арилгасан хыг нь зогсоод дугуй болон сулрах slings. Би цаг хугацаа байхгүй байсан халаах нь машины замаар явж, үлдсэн нь ascent журмыг зөв; би байсан халуун хүртэл хөдөлгүүр нь хүртэл авч...
  
  
  "Та байсан төлөвлөлт явж, хаа нэгтээ, Ноен Уолтон?" I didn ' t have to turn around гэдгийг мэдэх Herridge байсан миний ард. "Би зүгээр л биширдэг төхөөрөмж."
  
  
  "Мөн та нар өгч байсан эго зочид буудал нь үзээрэй."
  
  
  Тэр эргэж, инээмсэглэв, гайхаж, хэрхэн зэвсэг хураах эго. Ямар ч байсан буу хараа, гэвч Эго-ын талаас байсан түүний хүрэм халаасны. "Би танд итгэж байна шүү дээ, надад," би хэлэв.
  
  
  'Үнэндээ. Магадгүй та хүсэж байгаа сэтгэгдэл тиймээс гэнэт дараа бүх сэтгэл Давхар C?
  
  
  "Юу үймээн шуугиан болж байна?" Би түүнээс гэмгүйгээр.
  
  
  "Тийм ээ, би-г үзнэ үү маш их зүйлийг эргэн тойронд миний цонх. Маш их аюул, осол хана де Doublon, маш их хашгирч. Мөн тэд hydrofoils ниссэн далайд гарах, зөвхөн гурав. Түүнийг харсан нэг нь ажиллуулах aground ард зочид буудал, би-г үзнэ үү та нар дээр ирэх боомт дахь өөр нэг завь. Газар гурав дахь усан онгоц, Ноен Уолтон?"
  
  
  "Би яаж мэддэг вэ?"
  
  
  Herridge инээд алдан аяархан. "Яагаад та нар надад хэлж, бас?" За, магадгүй Ноен Ник Уолтон естой алга Doublecay үүрд. Авах. Тэрээр тэмдэглэв үед онгоц нь түүний үнэгүй гар.
  
  
  Би түүнийг тавих нь copilot-ийн суудал, шийдвэрлэсэн хүртэл хүлээх нь бид байсан агаарт өмнө хаах эго; дараа нь энэ нь илүү хялбар байх болно. Харин өмнө нь бид гаргаж ирээд дээр хбз, Herridge гаргаж ирэв мохоо revolver хүртэл түүний waistcoat болон надад өгсөн.
  
  
  "Хэрэв та эргэлзэж миний үйл хөдлөл, Ноен Уолтон. Би ажил их Британийн засгийн газрын counter-мансууруулах, хэлтэс, ямар үзүүлж байна Bahamian эрх баригчид. Миний даалгавар байсан эсэхийг мэдэхийн тулд Grady Ingersoll ажиллаж байсан эм. Би мэдэрсэн ч энэ нь чухал биш дахиж. Түүний жолооны үнэмлэх?'
  
  
  'Би та бодож байна авирч энэ хана маргааш, шалгаж үз.'
  
  
  "Маш сайхан байгаа. Баярлалаа.'
  
  
  Түүний sel, тайван эдлэх нислэгийн.
  
  
  Hawk намайг хүлээж байсан нь түүний Муу албан тушаалд Өрсөлдсөн Тойрог тэр үед ирсэн бага үдээс хойш дараагийн өдөр.
  
  
  "Таны нислэгийн ээр Miami газардсан нэг цаг хагасын өмнө," тэр мэндлээд намайг. "Та хаана байна?"
  
  
  "За, түүнийх, тэр сэлж хувцас би байсан бол аль хэдийн өмсөж, мөн би байх болно гэж бодож сайхан өөрчлөлтийн өмнө нь түүнийх, I' ll come here."
  
  
  Тэр толгой дохиод grimly. ', Бас?'
  
  
  Тэрээр боловсруулсан тухай түүх Emu түүнд өгсөн утсаар өглөөний гурван цагт. Тэр сонссон ч сэтгэгдэл хүртэл дууссан.
  
  
  Гэж тэр асуув. "Та юу гэж бодож байна тохиолдох бусад байгууллага?"
  
  
  "Тэд цэвэрлэж зовлонтой мэт дүр эсгэх гэж юу ч болсон, эсвэл Herridge болон эго хүмүүс strike өмнө тэд юу ч хийж чадна үр дүнтэй. Ямар ч тохиолдолд, би гэж та аль хэдийн мэдэгдсэн Bahamian эрх баригчид талаар пуужингийн бааз дээр Doomsday Арал.
  
  
  "Энэ замаар дамжих тэдэнд дамжуулан шууд бус суваг. Бүх зүйлийг шийдэх болно хичээнгүй ."
  
  
  'Мэдээж хэрэг.'
  
  
  "Гэхдээ энд нэг зүйл нь надад их төвөгтэй санагддаг л даа. Хүн та оршуулсан: Болно, бид итгэлтэй байх, энэ нь биш бодит Grady Ingersoll? Энэ бие саванд биш зүгээр л хоосон?
  
  
  "Яагаад тэд юу хийх гэж байна?"
  
  
  "Би юу ч мэдэхгүй шүү дээ энэ талаар. Бидний үүрэг нь ердөө л эсэхийг нь шалгах хэрэгтэй, энэ нь бүрэн."
  
  
  Тэр хүрсэн талд орж халаасны түүний хүрэм, шидэгдсэн даавуугаар ороосон обьект руу сандал. "Энэ бол туршилт хийх зорилгоор." Аажмаар, insistently, тэр эргэж обьект эргэн тойронд хүртэл түүний эрхий байсан нь түүнд өмнө. Эго-ын үзэл бодлоо илэрхийлэх өөрчилж болохгүй байсан үед тэр над руу харсан. 'За?'
  
  
  'Check нь таны хурууны хээ; би бооцоо it won' t match бодит Grady Ingersoll-ийн хурууны хээ.
  
  
  'Сайн. Hawk босоод. "Нэг нь өнгөрсөн зүйл. Та итгэлтэй байна гэж энэ охин нь, бүжигчин хэн нь үнэхээр сэтгэл хангалуун байна хэрэв та маш их, won ' t talk?
  
  
  "Юу болох нь тэр гэж хэлэх вэ? Дашрамд, тэр асуусан Herridge явах нь миний зочид буудлын өрөө, let her go тэр үед буцааж авсан Давхар C, мөн тэр хэлсэн нь, тэр дээр нүд байлгах, түүнийг.
  
  
  - Шүүх өөрийн түүх, байгаа юм шиг санагддаг ажил дууссан байна. Би авч, энэ нь та явах хүсэлтэй амралтаараа дахин?"
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. "Үгүй, баярлалаа. Бүрдээ би амралтаараа явж, та ямар нэг зүйлийн тухай бодож ухаантай байлгах надад эзэлж байхад би байх естой амралтаараа. Харин та юу хийж чадах нэг зүйл надад байна."
  
  
  Үргэлж байдлаар, Hawk байсан зам нь өмнө нь надад байна. "Тэр мөн дурдсан та хэд хэдэн удаа. Би бодохгүй байна, өнөөдөр өдөр та боломжтой байх болно олох Вероника үед буудлагын хүрээг. Тэр толгой сэгсрэв, инээмсэглэн icily. "Би ойлгохгүй байна, юу нь залуу охин шиг та хардаг нь настай хүн шиг та нар."
  
  
  * * *
  
  
  Номын талаар:
  
  
  Хаа нэгтээ багамын арлууд нь хазгай тэрбумтан зохион байгуулдаг зэрлэг orgies оролцсон хиппи, хүйс, гашиш. Харин түүний чөлөөт цагаараа, баян хүн байна, хөгжилтэй ерөнхий устгах пуужингийн систем юм. Цаг хугацааны хувьд "Мастер Алуурчин" Ник Картер зам цохих. Аюултай үхлийн аялал. Учир нь та нар зогсоох хэрэгтэй хэрцгий баян madman. Ямар ч хамаагүй юу. Хялбар ажил биш, тэр ч байтугай Ник Картер. Ялангуяа энэ нь хүндэрсэн гэж хиппи шиг Антон илүү аюултай нүцгэн илүү хэцүү зандалчин.
  
  
  
  
  Агуулгын хүснэгт
  3-р бүлэг
  
  
  4-р бүлэг
  
  
  5-р бүлэг
  
  
  Бүлэг 8
  
  
  Бүлэг 9
  
  
  Бүлэг 10
  
  
  11-р бүлэг
  
  
  13-р бүлэг
  
  
  14-р бүлэг
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Шөнө Avenger
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Шөнө Avenger
  
  
  орчуулсан Лев Shklovsky санах ой, түүний алдагдсан хүү Антон
  
  
  Жинхэнэ нэр: Шөнө Avenger
  
  
  
  
  Эхний бүлэг
  
  
  Тэр эргэж хараад лам нь шар дээл алхаж mimmo, толгой мэхийн болон гарт атгасан залбирал. Миний бие хэврэг л мөргөлдөв над руу. Ирсэн, тэр өөрөө алхсан нь дээр биш, дээш харж биш, харин биднийг хараад, надад, бидэнд beggars дээр сууж явган хүний зам.
  
  
  Харанхуй арьстаас хөвгүүн ажиллаж байсан миний өмнө. Тэр гүйж, түүний туранхай цээжний bared болон түүний knobby өвдөг хөдөлж хүчтэй. Тэр харсан тийм тэнэг, тэгээд өлсөж байна, миний талаас нь автоматаар явсан миний халаасанд байна. Гэхдээ энэ ниссэн mimmo-ийн тохой байсан бөгөөд цогцос өмнө emu өгч болно энэ нь зоос.
  
  
  Хормын дараа нь хөнгөхөн хувцасласан эмэгтэй орлоо уриалагханаар гарч Rolls-Royce. Учир нь үнэ ee хувцас, хэдэн зуун хүмүүс өлсөж, гудамжинд байж болох юм хооллож нь сар.
  
  
  Тэр зүгээр л авч хэрэглэж оюун ухаан, үлээж ялгааг Калькуттад үед дэлбэрэлт сонсогдсон долоон метрийн зайд барилга. Windows bulged болон popped шиг хийлдэг бөмбөлөг.
  
  
  Тэр харж байсан shrapnel сүйрэл рүү хагас нүцгэн биеийг beggars болон нулимс Парисын даашинз эмэгтэй эргэн тойронд Эргэлдэж. Би сонссон түүний хашгираан болон moans өвдөлт, дараа нь үл үзэгдэх нударга агаарын дээж даралт намайг цохих цээж болон тогшиж намайг унтраах миний хөл.
  
  
  Утаа billowed ард чулуулаг ниссэн гудамжаар болон орж бут машин зогсоол даяар гудамж. Өмнө нь тэр ухаан алдаж, тэр харсан дээд давхар барилга нурж. Аажмаар шиг хайлсан лав, бүтэц алдагдсан, түүний хэлбэр гэж заслын ган дам нуруу buckled болон биений хагарч, crumbled. Хүчтэй хотын чулуу, цементэн блок унасан миний эргэн тойронд.
  
  
  Үед хатуу обьект цохих ар миний толгой өвдөлт нь тэвчихийн аргагүй байсан. Би түүний бодож санаж маш тодорхой: "би үхнэ." Би чадаагүй ч гэсэн эхэлсэн ажил хараахан.
  
  
  Дараа нь бүх зүйл эргэж хар, би чадахгүй нь өвдөлтийг мэдэрч дахиж.
  
  
  Миний хувьд, энэ нь зөвхөн дамжуулах дуут дохио, эдгээр хачин англи эвэр байсан нь илүү тохиромжтой жижиг Европын цагдаагийн машин илүү том Cadillac түргэн тусламжийн гэж зогссон инч нь миний толгой дээр нь гайхалтай.
  
  
  Би мэдэрсэн splinters байх нь гаргаж ирээд, миний эргэн тойронд хөл, би сонссон танил дуу хоолой надад ярьж холоос.
  
  
  'Хоч? Энэ нь та шүү дээ?'
  
  
  Дарсны шиг тэнэг надад. Харин дуу хоолойг хадгалж давтан дарсны, мөн түүнд хариулж чадахгүй байна. Миний ам дүүрэн байлаа тоос, бит цемент.
  
  
  "Та нар одоо ч амьд, Ник?" Та намайг сонсож?'
  
  
  Намайг шүүрэн авч хүчтэй эрэгтэй, болгоомжтой өргөж дамнуурган дээр. Тэр хавтгай түүний нуруун дээр хүртэл би тавьж байсан түргэн тусламжийн, харин тэр сонгосон үед хуучин Cadillac ирээд дээр Chowringey Зам.
  
  
  Хүн ярихад надад гудамжинд байсан байхгүй; зөвхөн нимгэн Энэтхэгийн сувилагч rode надтай хамт, мөн тэрээр бэ тэдэнд итгэж болохгүй.
  
  
  Биш гэдгийг нь би байсан их мөнгө надад. Би илүү их санаа зовж зэвсэг оемол тул болгон миний тохирсон.
  
  
  Цонхоор, би харж болох цугласан олныг гудамжны урд тамхи балгас хийсч хүртэл барьж. Хэд хэдэн хүн чулуу шидэж үед шархадсан хүмүүс дээр явган хүний зам, бусад шидсэн чулуу үед цагдаагийн машин. Цагдаа нар аль хэдийн байсан халах нулимс асгаруулагч хийн цай болгон цугласан, мөн жижиг бослого бололтой зайлшгүй.
  
  
  Нэг минутын дараа, Cadillacs байсан зүүн ард олны болон бусад тэдний толгой шороо амаа, тэр мэдэрсэн шиг жуулчны хээрийн аялалд.
  
  
  Шударга гарын авлага байх болно тайлбарлах Калькуттад "гэж dirtiest, dirtiest, sickest, rottenest city in the world."
  
  
  Харин хэдэн блок, Chowringee Замын байсан Худалдаа аж үйлдвэрийн Танхим диваажин. Музей, засгийн газрын байгууллагууд, жижиг зочид буудал, мөн цэлгэр хувийн орон сууц доторлогоотой аль аль талд нь, харин ihc байсан зүйлийг гаргах гэж Баруун математикийн томоохон өвчтэй.
  
  
  Калькуттад шиг хамгийн тансагт, хөл хөдөлгөөн ихтэй хот юм — нэг нь дэлхийн хамгийн том. Зөвхөн ядуусын хороололд нь өөр өөр байдаг. Нэг сая оршин суугчид хотын байхгүй орон сууцны бүх. Тэд гудамжинд амьдрах, дээр нь явган хүний зам, цэцэрлэгт хүрээлэн, олон нийтийн барилга. Байхгүй байгаа үед гуйлга болон хулгай, амьд байх. Бүхэл бүтэн гэр бүлд төрөх, амьдрах, үхэх, тэр ч байтугай хамгийн энгийн дээвэр дээр тэдний толгой, ямар ч сайн унтраах илүү харх тэд тэмцэх гаруй хог.
  
  
  Шөнө, мөр дэр мод адил төстэй цогцсыг тавьсан шатаж дараа нь тархалтын. Илүү амжилттай хүмүүс амьдардаг ядуусын хороолол буюу buesti, дээвэр нь өсдөг, нэг хагас метр газар дээр дурдсан. Вэб ус нь шаварлаг болон unspeakably бохирдсон усыг Hooghly Голын.
  
  
  Би санаж энэ нь сүүлийн үед би Калькуттад. Энэ нь борооны улирал, мөн тэнд байсан нь ил задгай бохир усны систем ажиллаж гудамжаар.
  
  
  Тиймээс би байх болно, ялангуяа сонирхож энэ аялал. Би тэнд очсон номлолд, би мэднэ хот нь cesspool өвчин, шороо.
  
  
  Энэ нь нэг удаа байсан нь найдвар нь илүү удаа. 1947 онд үед их Британийн олгосон тусгаар улс, шинэ Конгресс Намын хийсэн галзуу амласан сайн сайхан ирээдүйн болон ардчилал, харин тэдэнтэй Калькуттад нь ferret зөвхөн авсан улам доош bogged.
  
  
  1971 онд тус townspeople төлөө саналаа өгсөн Коммунистууд д цөхрөнгөө барсан. Харин энэ итгэл найдвар байсан юм биш биелүүлсэн. Коммунистууд бас чадахгүй хяналтын хот, тиймээс холбооны засгийн газрын intervened хэмээн тунхагласан тулааны тухай хууль.
  
  
  Бодит амьдрал, Калкутта юм шиг санагддаг байсан шиг яг хот нь АА бодис юм . Гэхдээ би байсан захиалга дуулгавартай, мөн зурвас хүрсэн нь надад Сайхан нь маш тодорхой байсан.
  
  
  "Явж Калькуттад аль болох хурдан" гэж хэлсэн байна. Тэгэхээр тэр түлхсэн эргэн тойронд хог хаягдал нь сонирхол татахуйц францын countess аваад эхний онгоц явж зүүн. Одоо нэг цагийн дараа буух Калькуттад, тэр нь түргэн тусламж, долоох, түүний шархыг congratulating өөрийгөө амьд байгаа.
  
  
  Урд эмнэлэг, би гарч ирээд дээр нь ороо бусгаа хөл эргэн тойронд машин болон татгалзсан санал сувилагч авч намайг Түргэн тусламж. Харин үүний оронд, тэр нь дараа нь залуу сувилагч нь зөөлөн бор арьс, сайхан илжиг доош завгүй үүдний. Дараа нь бид бөглөсөн ердийн хэлбэр, тэр намайг авч хувийн өрөө, надад хүлээх эмч.
  
  
  Нэг цагийн дараа, Харцага ирсэн.
  
  
  Түүнийх, түүнийг хараад, түүний ам нээлттэй. Тэр гэж бодож байсан нь эго дуу хоолойг сонссон, түүний хагас нь унтаж гудамжинд ч холбоотой, энэ нь дэмийрэл. Миний мэдэж байгаагаар, тэр өөрийн хувийн office in the United Press and Telegraph Үйлчилгээний барилга дээр Өрсөлдсөн Тойрог, Вашингтон.
  
  
  Тэр ч бүү хэл сайн байна уу гэж хэл. Тэр зүгээр л frowned, авч, нэг нь түүний хямд, навчин, мөн бага зэрэг унтраах төгсгөл. Тэр асдаг энэ нь тодорхой баяртай байна.
  
  
  Учир нь Hawke, гэрэлтүүлэг нь навчин тамхи нь зан үйлийн, болон арга тэрээр эзэмшдэг энэ нь түүний амнаас хол өгдөг дээр юу нь түүний оюун ухаан. Энэ үед тэр аль аль нь санаа зовж, эсвэл үнэлэх шинэ нөхцөл байдал.
  
  
  Тэр нь дээшээ харж, дараа нь тавих гарч тоглолт, тэр бололтой намайг харж анх удаа.
  
  
  'How are you feeling?'
  
  
  Түүний coughed хүртэл зарим нь илүү тоос эргэн тойронд түүний хоолой гэж хэлсэн, " Тийм ээ, эрхэм ээ. Би сайн мэдэрдэг.'
  
  
  Тэр толгой дохиод, тодорхой баяртай.
  
  
  "Та хэлж болохгүй юм бэ та гэж байсан Калькуттад," би хэлэв.
  
  
  "Хуульд нэмэлт, өөрчлөлт байгаа төлөвлөгөө," гэж тэр хэлсэн байна. "Би буцаж байсан уулзалт Бээжин. I didn ' t go out урт. I ' ll be явж гэртээ цаг.
  
  
  Hawk хараад шууд над frowned дахин.
  
  
  "Та авч байгаа хайхрамжгүй," гэж тэр гэнэт хэлэв. "Би та нарыг дараа нь бүх замыг нь нисэх онгоцны буудал. Тэр ч биш, нэг блок та нар ард үед бөмбөг унтраах явсан.
  
  
  Түүний, түүнийг хараад. Hawke байсан туршлагатай агент, тэр й гэдгийг мартсан ч би байх естой мэддэг хэн нэгэн байсан бол намайг харж байгаа. Миний шугамын ажил, та байхгүй бол урт удаан үргэлжлэх бол та байхгүй байгааг анзаарч байгаа байх дагасан.
  
  
  — Бөмбөг байсан гэсэн үг надад?"
  
  
  Тэрээр хэлсэн нь үгүй. Магадгүй юм. Энэ нь оху-ын барилга, төв байр нь худалдаа эрхэм зорилго. Мөн энэ асуудлын нэг хэсэг."
  
  
  Миний босс нээгдсэн жижиг багц тэрээр авчирсан.
  
  
  Тэр нь юу байсан юм барьж шиг харагдаж нь зэвэрсэн лааз, хог crush. Тэнд байсан ямар ч хаяг, мөн тэнд байсан нь аюулгүй ажиллагааны барьж нэг тал нь. Үүнийг хараад ямар ч илүү аюултай тоглоомон бөмбөг.
  
  
  "Тэр түүнд, Kostya, яагаад та Калькуттад," Hawke хэлсэн байна. "Гар хийцийн бөмбөг".
  
  
  Тэр инээв. Энэ нь байж болохгүй ноцтой. Зүйл биш юм шиг санагдаж байсан зэрэг нь бодит аюул учруулж байна. "Калийн нитрат," гэж тэр хэлсэн байна. - Банк тэмүүлэл, fuse. Үнэ нь хоер рупи.
  
  
  "Хоер улирал" гэж тэр тооцоолсон чангаар.
  
  
  'Энэ нь зөв. Маш хямд, тэр ч байтугай улс Энэтхэг зэрэг. Гэхдээ энэ зүйл нь хангалттай хүчтэй rip унтраах нь хөл эсвэл цохилт хүртэл барьж. Магадгүй илүү хүчтэй нь устөрөгчийн бөмбөг, хэрэв та хийж байгаа бол их хангалттай болгон ашиглах улс төрийн хөшүүрэг.
  
  
  Энэ удаад миний ээлж тулд хоерын. Тэр намайг гайхсан. Hawk биш хүн өгсөн хэтрүүлэг, харин тэр талаар ярилцсан гэрийн rigidity гэж байгаа мэт байсан нь атомын бөмбөг. "Сүүлийн 24 цаг, гурван оху-ын барилга Калькуттад байна устгасан эдгээр тусгай бөмбөг. Борлуулалтын төлөөлөгчийн газар болон хоер оху-ын аж ахуйн нэгжүүд.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Тэгээд юу. Оноос хойш хэзээ вэ ferret АА гэж санаа зовох нь Оросууд болно галзуу авах вэ?
  
  
  "Манай улаан найз нөхөд хашгирч тухай цуст аллага. Цагдаа нар олсон лааз гаргасан Ану-ын компани нь Үндэсний Компани Болох.
  
  
  "Гэхдээ тэд борлуулсан бүх хугацаанд гадаа сан."
  
  
  "Энэ чухал биш. Бид дор даралт. Энэ талаар шийтгэлийг. Мөн цуу яриа байдаг, энэ талаар.
  
  
  "Цуу яриа?
  
  
  "Талаар ярих нь томоохон бослогын."
  
  
  — Үр дүнд зарим тусгай өөрчлөлт бүтэн нэр?
  
  
  Hawk chewed дээр үхсэн навчин тамхи. Эго-ын нүүр царай байсан харгис. "Тийм ээ, хэрэв үлээж хүртэл их нь хангалттай зөв газар..." Тэр мөрөө хавчив.
  
  
  Тэр гараараа намайг нимгэн хавтас нь уучлал үзэл бодлоо илэрхийлэх, түүний нүүрэн дээр. "Энэ нь бүх одоогоор бидэнд байгаа. Энэ нь асуудал нь Гадаад Хэргийн Яам, оросын Холбооны улсын тиймээс бид энэ асуудлыг шийдэх дамжуулан манай консулын газар. Миний бодлоор тэд хар тугалга нь та. Холбоо барина уу Рэнди Мир. Тэр бол хяналтын агент АА . Холбоо барих мэдээлэл дээр байдаг dell. Тэр санаа алдаад, харсан нь тодорхойгүй. Энэ нь тийм биш юм шиг түүнд. "Бид хүсэж nip энэ нь буд. Энэ хэрэг нь үнэр гэж бид дургүй.
  
  
  Тэр зогсоод дахин, хэрэв харамссан тэр юу байсан гэж хэлсэн. "Хэн олж болгодог бөмбөг өгч энэ нь хар тугалга. Үйлдэл ямар ч хязгаарлалт.'
  
  
  Тэнд байсан хоер зурвас Della нь Рэнди Ганцаараа, харин өөр юу ч биш. Би чадах дэлгэрэнгүй мэдээлэл авах нь сонин. Би дагадаг байсан энэ мэдээлэл нь сохроор, би дургүй байсан юм.
  
  
  Тэр хараад Hawke, хүлээж аас илүү түүнд.
  
  
  — Та нар мэдэх нь их гэж бид одоо юу хийх, Ник. Бид чадахгүй ямар нэг зүйл олж мэдэх, энэ талаар," гэж тэр хэлсэн байна. "Энэ нь шийдэх болно хурдан. Бид цаг байхгүй бидэнд нарийвчилсан хайгуул, эсвэл бүр нь нарийн дүн шинжилгээ. Тиймээс болгоомжтой байх хэрэгтэй. Бид юу ч мэдэхгүй байна бид авч байгаа болгон өөрсдийгөө.
  
  
  "Сайхан бизнес" гэж би хэллээ.
  
  
  "Би хүсвэл бид хэлж болох юм, хэрэв та илүү. Рэнди Мир гэж хэлсэн тэр нохой нь хэн оролцож туслах болно. Нэг жил, тэр бэлтгэгдсэн германы Хоньчин илрүүлэх тэсрэх идэвхтэй бодис. Энэ нь бараг боломжгүй зүйл, харин үзээрэй. Энэ тохиолдолд, бидэнд хэрэгтэй бүх зүйл нь бид авч болно.
  
  
  Тэр чагнаж үнс түүний навчин тамхи болон үрж түүний эго руу нь шалан дээр түүний ачаалах. "Бид энэ талаар нэг их мэдэхгүй орос хөдөлгөөн талбай байна. Тэд дээ наад зах нь нэг хүн энд байна, магадгүй илүү. Мөн Хятадын бас идэвхтэй байх."
  
  
  "Миний өнгөлөн далдлах?"
  
  
  Hawk надад цүнх, гадаад паспорт, хагас онгоцны билет.
  
  
  "Чи Ховард Matson. Өнгөрсөн сард та хүссэн тусгай saltpeter Алс Дорнод. Та firework үйлдвэрлэгч.
  
  
  Би авч, түүний гадаад паспорт болон хараад үүнийг санаж байгаа бол тэр байсан гэж боддог төрсөн болон амьдарч байсан, хаана нь миний зохиомол компани байрлаж байсан.
  
  
  Уут дүүрэн байлаа баримт бичиг холбоотой салют, томъеолол, гэрээ, bushing, screed борлуулалт, үзэг, дэвтэр. Хангалттай өнгөрөх явуулдаг хяналт шалгалт. Hawk хүрсэн халаасандаа хийгээд гаргаж ирээд, зочид буудлын түлхүүрийн. Тэр надад түүнийг өгсөн.
  
  
  "Байдаг Шведүүд өрөөнд. Бүх хувийн эд зүйлс танд хэрэгтэй. Амжилт хүсье.'
  
  
  Тэр дээр алхаж хаалга, зүүн ч эргэж хараад. Тэр олсон өөрөө ганцаараа дахин. Чулуугаар шархадсан, танихгүй нэгэн бохир хот, номлолд бараг намайг алсан өмнө тэр бүр арга хэмжээ авчээ.
  
  
  Эмч хүн очсон надад ярьсан Оксфордын англи, шалгаж намайг сайтар.
  
  
  "Яс биш, эвдэрсэн" гэж тэр хэлсэн байна. "Ямар ч дотоод гэмтэл."
  
  
  Тэр даруй алдагдсан хүү надад. Тэрээр бичсэн нь хөөн хэлэлцэх хугацаа нь дээрээс, өвчин намдаагч болон алга болсон. Нэг цагийн дараа тэрээр зүүн түүний эргэн тойронд эмнэлэг, мөн Stahl харсан таксины.
  
  
  Дахин нэг удаа, би зогсож байсан гадна дулаан, талаар бодож хувцас Hawk байсан бэлтгэсэн надад зочид буудал, мөн тэр найдаж байсан сонгосон нь хөнгөн, сэрүүн тохирсон. Гэвч энэ нь тийм биш юм л Savchenko хэн намайг хөлс тэр үед тавьж байсан нь кабин. Энэ нь даалгавар. Түүний carapace эхэлсэн нь дээр түүнийг сохроор мөн ямар нэг зөв удирдах болон таамаглаж байна. Би дургүй байсан юм.
  
  
  
  Бүлэг 2
  
  
  
  
  Bertrum Ж. Смит Slocum шиг харагдаж ердийн дипломатч. Тэр дээр нь таван метр өндөр, мөнгөн саарал үс нь болгоомжтой авч хаях сахалтай. Nen өмссөн байсан нь маш гялалзсан балетын шаахай, үнэтэй костюм, сайн хасах, cufflinks дээр ханцуйгүй нь судалтай цамц. Тэр үед сунгасан гараа, хурдан инээмсэглэл дээр гарч ирсэн нь түүний нүүр, гэхдээ энэ нь маш хурдан алга болов.
  
  
  "Аа, Ноен Картер. Би сонссон гайхалтай зүйлсийн талаар та.
  
  
  "Matson," би хэлэв. "Let' s get used to миний өнгөлөн далдлах нэр."
  
  
  "Өө, тийм ээ, мэдээж хэрэг. Тэр motioned миний хувьд суугаад цэнхэр хилэн сандал дараагийн эго-өнгөлсөн ширээ. Тэнд ч биш, нь утасны дээр хүснэгт анхаарлыг сарниулж гялалзсан grainy загвар дээр nen.
  
  
  Гэж тэр асуув. "Та байсан мэдээлж энэ үед та зүүн Франц?"
  
  
  'Бүрэн биш.'
  
  
  "Mmmmm. За, тэнд байсан дөрвөн их дэлбэрэлт нэг зэрэг та зүгээр л аль болох зайлсхийх өнөөдөр. Оросын Консул албан есоор байрлуулж, үүрэг хариуцлага дээр Ану-ын. Тэд үргэлжлүүлэн илгээх тооцоо сэргээн босголтын зардал, жагсаалтыг үхсэн Оросууд. Одоогоор хуулийн төслийг бол хорин сая доллар.
  
  
  "Энэ нь инээдтэй. Яаж тэд нотолж байгаа...
  
  
  "Тэд чадахгүй."
  
  
  "Бид хариуцна энэ нь?"
  
  
  — Үгүй, үгүй, мэдээж үгүй. Бид харанхуй, зүгээр л бусдын адил. Өчигдөр Оросууд өгөөд гарч гар буу бүх консулын ажилтан. Тэд хорин зургаан хүн байхгүй, би таах болно, яагаад байна. Энэ нэг том тагнуулын сүлжээ, дуу хоолой, бүх. Тэр дуугүй болон түлхэж дугтуй даяар сандал над руу. "Вашингтон та нарыг илгээсэн зурвас. Энэ нь кодлогдсон. Тэд бас бидэнд заавар бүрэн ажиллах нь та.
  
  
  Slocum босож явсан цонх. Тэр гүйж хүлээлгэн түүний нүүр, буцаж ирсэн.
  
  
  "Картер... би үг Matson... бид тавих хэрэгтэй зогсоох энэ довтолгоон нэн даруй ганхуулах нь Оросууд. Энэ нь эхний цэг нь миний ажил. Хорин долоон жил гадаад харилцааны албаны, одоо энэ.
  
  
  — I ' ll do my best, Ноен Slocum. Гэхдээ би хэрэгтэй хэд хэдэн зүйл. Тавин удаагийн сумны стандарт 9mm Luger гар буу, сайхан жижиг .25 автомат буу, хоер frag гранат.
  
  
  "Ноен Matson! Түүний дипломатч, биш зэвсэг дилерийн. Тэр инээв. "Хэрэв та хүсэж байгаа түүнийг дипломат яриа нь террорист хэн шидэж бөмбөг над? Би ашиглаж өөрийн арга барил, та ашиглах таных. Би бас хэрэгтэй машин болон нэг мянган доллар рупи, ямар ч илүү хорин үнэт цаас.
  
  
  Slocum над руу хэсэг зуур, би харсан хэрэгсэхгүй түүний нүд. Эго нь хувийн тайлбар, түүний цол байсан хамаагүй бага эго юм. Гэхдээ яг одоо тэр надад хэрэгтэй. Юу ч хэлэлгүй, тэр аваад утас эхэлсэн захиалга өгч. Харин тэр хийж байсан нь энэ нь, би нээсэн дугтуй тэр надад өгсөн болон судалсан цэвэрхэн хэвлэсэн тоо болон үсгээр. Мэдээг бичсэн байлаа таван бүлэг харилцах код СҮХ. Би илүүд үзэж устгах мессеж нэн даруй, гэхдээ та нар чадахгүй тайлах зурвас таван бүлэг нь нэг удаа, тиймээс би pawned энэ нь эго-нэг минут.
  
  
  Slocum надад машины түлхүүр болон юмнаас рупи, хамгийн их нь байсан муу зодуулсан, мөн бүх зүйл түүний зочид буудал хэрэгтэй. Гурван хошуут од нь тойрог байсан тамга дээр гол бөгж. Тэгэхээр түлхүүр байх естой ирсэн Mercedes, магадгүй аас Slocum өөрийн машин. Наад зах нь тэр хийсэн зарим тахил.
  
  
  "Ноен Matson, Вашингтон намайг асуусан байна гэдгийг би та нарт сануулах энэ тохиолдолд агуулсан үрийг хооронд сөргөлдөөн үүсэх Ану, Оху. Энэ нь юм шиг байгаа юм үүрэг буруутан байсан ногдуулж бидэнд байхгүй боломж нотлох бидний гэм буруугүй. Хэрэв одоогийн хэд хэдэн дэлбэрэлт нэмэгдүүлдэг буюу түүнээс дээш ажиллагсадтай оросын консулын амь насаа алдсан байна... Тэр арчиж түүний earlobe. Slocum байсан хөлрөх, түүний сэрүүн газар.
  
  
  — За, дараа нь, тэнд байж болох юм, нь өргөн хэмжээний партизаны дайн дайн болж энд Калькуттад. Америкчууд болон Оросууд үхэх болно төвийг сахисан улс — аймшигтай орд."
  
  
  — Хэрэв ийм зүйл тохиолдвол, Ноен Slocum, you won ' t надад хэрэгтэй. Дараа нь та хэрэгтэй тэнгисийн явган.
  
  
  Түүнийг буцаж ирэхэд нь түүний зочид буудлын өрөөнд хагас цагийн дараа, тэр дээгүүр бөхийж шифрлэгдсэн тэр зурвас хүлээн авсан Ану-ын дээгүүр. Зааврыг байсан богино.
  
  
  "Би санал болгож байна, та холбоо барих ба хадгалах холбоотой Choeni Мета, охин нь сайн мэдэх industrialist. Гэж нэрлэдэг Энэтхэгийн төлөөлөгч Ангийн М4, их бага анги. Дэмжих нь хvргэх. Энэ нь шиг байна, зөвхөн ажлын part-time. Ашигтай байж тэтгэлэг тусгай Калькуттад асуудал. Энэ нь мэдэгдэж байгаа юм, тэр нь симпатик Ану-д ч биш илчлэх түүний өнгөлөн далдлах шаардлагагүй." Зурвас байгаагүй том гэрээ ч байсан дэмжих гэсэн хэдий ч. Ямар ч тохиолдолд, энэ нь надад боломжит холбоотон, мөн сайн Калькуттад байсан маш бага ferret нь тэднийг АНУ-ын засгийн газрын талын нь Pakistanis нь их дайн нь Энэтхэг. Би эргүүлснээ дамжуулан түүний гар утас ном хүртэл би эцэст нь нэрийг олж засварлагч нь англи хэл сонин. Би дүр үзүүлж, чөлөөт зохиолч байж авсан ихэнх мэдээлэл надад хэрэгтэй, түүнд нь. Choeni Мета байсан хорин хоер настай, таван метр өндөр, мөн дээд давхаргынхан Brahmin. Тэр сургуульд явсан д Швейцарь, нэр хүндтэй боловсруулсан үдэшлэгт. Өдөр бүр, тэр тоглож теннис үед Racket болон Бөхийн клуб ойрын Maidan Парк.
  
  
  Хурал түүний байсан нь илүү хялбар гэж би бодлоо. Би зүгээр л байсан нь клуб хаана тэр зодож зарим англи охин. Дараа өгөх нь наймаачин арван рупи, тэр надад хэлсэн гэж Choini дуртай ууж байв fizzy gin, тэгээд тэр авсан хоер шил нь түүнийг тэр үед явсан теннисний.
  
  
  Тэр аль хэдийн зодуулж түүний өрсөлдөгч.
  
  
  "Game over," Choeni хэлсэн, явж хувьд цэвэр.
  
  
  "Энэ цоолтуурын нь үнэ цэнэтэй юм нь архи ууж байна," би хэлсэн, гардуулах түүний шил.
  
  
  Нэг хоерын дээр гарч ирсэн нь түүний дух, дараа нь алга болсон, дахин. "Нөхөр.
  
  
  "Зарим эргэн тойронд найз Монте-Карло зөвлөж намайг зогсоож өөр өөрийн байр бол түүний хэзээ ч гэж байх Калькуттад. Мөн түүний дуу хоолой нь энд байна.
  
  
  Nah-ийн дуу хоолой бага байсан, тааламжтай, нь бага зэрэг англи хэлнийхээ болон тусламж snobbery. 'Найз нөхөд хэн...?'
  
  
  Тэр түүн рүү инээмсэглэн. "Уучлаарай, би хэзээ ч дуудлага нь түүний нэр. Зүгээр л найз.'
  
  
  Одоо тэнд байсан инээмсэглэл эргэн тойронд тоглож булан түүний rta. Тэр сайхан, гэрэл чидун жимсний арьс. Nah байсан бор нүд, хар, гялалзсан үс өлгөж хоер сүлжих дунд түүний нуруун.
  
  
  "Би байгаа гэж бодож тоглож, харин баярлалаа уух," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр sip авч өглөө шилэн back to me. 'Do you want to hold me? Хэрэв та хүсэж байгаа бол хүлээх хүртэл өрсөлдөөн гаруй... бид ярилцаж болно." Тэр инээв. — Хүмүүсийн талаар найз нөхөд нь биднийх Монте-Карло. Тэр хэзээ ч байгаагүй юм байна. Тэр эргэн, надад үзүүлсэн түүний нумарсан хулан дагуу богино цагаан теннисний хувцас. Би аз жаргалтай байсан гэж хэн нэгэн утсаар санал болгосон гэж би байгуулах нь энэ холбоо. Тэр боломжтой болох сатааруулах намайг жаахан үед энэ даалгавар.
  
  
  Choini сайн үйлчилж байсан, энэ нь байсан хатуу үйлчлэх нь эргэх нөлөө. Тэр вон өнгөрсөн багц, зургаан-нэг юм, над дээр ирж, арчиж хөлс нь түүний магнай.
  
  
  'Муу биш.'
  
  
  Тэр инээж байсан. "Түүний болон миний тоглоом?"
  
  
  'Тэдний аль аль нь. Та анхны эхнэр би хэзээ нэгэн цагт харсан нь түүний хөл нь ил.
  
  
  Choini инээв авч түүнийг надаас уух. "Би brawler. Швейцарийн эсвэл Лондон, энэ нь гэж үздэг, маш classy. Тэр өгөөд, уух буйдан руу эргэж, миний bodice түүний теннис даашинз унтраах харагдаж байгаа түүний сайхан хөх. Тэр талаар мэдэж байсан, үр нөлөө. — Та Америк, биш юм, та?"
  
  
  — Үнэндээ, би хэн нэгнийг хайж оройн байх." Энэ тухай?
  
  
  Тэр их гайхаж харлаа. 'Яагаад?'
  
  
  "Та сайхан байна, ухаалаг, секси. Би залхаж байна, би уйтгартай байна, би зарцуулах хэрэгтэй орой нь Hema. Тэр дуугүй. "Уучлаарай, миний нэр Ховард Matson. Түүний бүх хугацаанд Нью-Йорк, түүний энд худалдан авах, салют.
  
  
  "Мөн та нар сонирхож байгаа бөмбөг?"
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  "Ямар галзуу." Тэр дуугүй. 'Яагаад болохгүй гэж? Та гайхах байсан хэр уйтгартай энэ хот болно. Юу байсан бол оройн үед миний орон сууцны эргэн тойронд найман цагийн?
  
  
  "Би хүсэхгүй шалтгаан нь та ямар ч гай зовлон..."
  
  
  "I' ll tell миний тогооч хялбар байлгахын тулд." Тэр инээв, тэр босоод. 'I' m going to take a shower. Та нарт өнөө орой харах." Тэр эргэж, алхаж зүг клуб. "Хөөе, би ч мэдэхгүй та хаана амьдардаг. Би дараа нь түүнд. Тэр алхахаа больсон.
  
  
  "Ноен Matson, хэрэв та мэдэх, би энд байх болно үед теннисний. Та олж мэдсэн би явж байсан нь арай, та магадгүй bribed хэн нэгнийг олохын тулд би юу байв ундны. Би итгэлтэй байна та ямар ч асуудал байх болно олох газар би амьдарч байна. Хэрэв та чадахгүй бол амжилт, би айж байна та нар санаж болно таны оройн хоол.
  
  
  Тэр эргэж эргэн тойронд дахин тэргүүлсэн шүршүүрт. Гадна эмэгтэйчүүдийн хувцас солих өрөө, би түүнийг харсан зогсоож, ярих нь харгис настай хүн. Клуб astrologer, гэж би бодлоо. Хаанаас тэр үүнийг хадгалж, Эго харж болох номын одон орны тооцоо блок хус модны холтос, би гайхаж байсан эсэхийг нь асуув талаар зөвлөгөө өгсөн.
  
  
  Хувиа надад сануулсан хоер нүүр царай-Энэтхэг... орчин үеийн гаж төлөөлж дэлхийн эмэгтэй шиг Choeni Мета, мөн эртний өнгөрсөн зуурсаар тэднийг тэмтрүүл нь шашин болон ид шидийн.
  
  
  Энэ нь тодорхойгүй болох хумих миний даалгавар. Дараа нь орхиж, клуб, тэр шийдсэн нэн даруй холбоо барих орон нутгийн хяналтын агент АА . Магадгүй тэр надад тусалж чадах илүү сайн ойлгож, энэ соел, хаана зарим хүмүүс явж нүцгэн гудамж, түрхэн тэдний бие нь үнс, бусад ашиглаж нүдний сүүдэр, уруулын будаг.
  
  
  Тэр талаар маш бага мэддэг байсан Рэнди Мир, хэдийгээр тэр сонссон түүний нэрийн өмнө. Тэр бүрэн ажиллаж байсан болж ажиллах хоточ нохой болон ажиглагч, аюулгүй байдлыг хангах нь манай хүмүүс ажиллаж байгаа нь Энэтхэг болон дамжин өнгөрч nah.
  
  
  Энэ нь бараг дөрвөн цагийн үед би болсон эго, дэлгүүр, номын дэлгүүр нь ердийн гуйлгачин урд хаалга. Энэ үед нэг эмэгтэй байсан. Тэр хэлж болох юм үгийг "рама" талынхаа түүний нүүрэн дээр хэд хэдэн удаа Санскрит.
  
  
  "Түүнийх Кришна, Түүнийх Рама," тэр дуулж дор нь түүний ахх болон ороолт.
  
  
  Энэ нь байсан хурдан баталсан mimmo nah. Миний мэдэж байгаагаар, тэр бас байсан бол агент, ажиглагч нь Рэнди амар Амгалан, эсвэл Коммунист гүйцэтгэгч.
  
  
  Би зогсоол миний машин хоер блок дэлгүүрээс болон зүүн Mercedes өмнө Энэтхэгийн цэрэг зогсож даяар squalid гудамж. Тэрээр зогсож байсан нь түүний буу үед түүний мөрөн, болон түүний толгой дохих хэлсэн Эго тэр гэж байсан нь нүд байлгах машин.
  
  
  Нүдэн эго буу belied тайлан, хэвлэл, мэдээллийн хэрэгслээр Wilhelmina байсан holstered дор миний зүүн гар. Тэгээд дараа нь би байсан Хюго, миний урт stiletto, аюулгүй эзэмдсэн эсрэг миний баруун бугуйн, хаана эго хүрч болох түүний хоер дахь нь.
  
  
  Тэр бэлэн байсан үйлдэл Калькуттад, мөн сонор сэрэмжтэй хэвээр. Би өнгөрсөн урд дэлгүүр осол, оролдож үзнэ үү байхгүй байсан бол арын хаалга.
  
  
  Тэр ч байтугай дөрвөн гучин байсан ч тансагт, халуун гадуур. Цагаан чулуу тусгагдсан нар над дээр нь бүх чиглэлд. Буланд, би зүүн Chowringey Зам тэргүүтэй арын жижиг номын дэлгүүр.
  
  
  Түүний carapace эхэлсэн алхаж доош нарийн гудамж, мэдэрч ямар нэгэн зүйл байсан нь өөрчлөгдсөн. Хэмнэлийг нь гудамжны дуу чимээ өөр байсан. Дуу чимээ элемент шилжсэн байна. Би эргэн тойрноо хараад, зөвхөн хоер ragged хөвгүүд, хэн ч эргэн тойронд нь тэднийг илүү найман настай. Тэд байсан жижиг чулуулаг холбоотой олс тэд эргүүлдэг д сониуч арга эхэлсэн заагч, дараа нь авалтыг egos, тоглоом тэд тоглож байхад явж байгаа.
  
  
  Би алхаж дээр эргэн харж дэлгүүр шиг алхаж жуулчны эсвэл бизнесмэн, зарлага, түүний чөлөөт цагт хачин хот юм.
  
  
  Би яагаад мэдэхгүй байна, гэхдээ би мэдэрсэн эвгүй биш үү зүрхлэх оруулна Рэнди " Мир-ийн дэлгүүр. Дэлгүүрт байсан одоо блок миний ард, би зогссон талаар эргэж буцах үед би сонссон хүн алхаж санаатайгаар над руу.
  
  
  Эго-ийн хурдыг quickened, мөн түүний өөрийн эрхгүй болсон эргэн тойронд. Хутга түүнийг хараад эхлээд, дараа нь гараа шар ус хуруулсан түүний эго.
  
  
  Энэтхэгийн тангараглав дахь Хинду. Тэр гартаа хутга даруу бэлэн байна. Хоер дахь дараа, Хюго шүүрэн авч, энэ нь түүний баруун гарт эхэлсэн руу халдагчид.
  
  
  Залуу сайн байсан, харин шинжээч биш. Тэр lunged, зогссон, болсон, мөн түүнийг цохих. Гэхдээ би мэдэж байсан, тэр нь юу гэж байгаа юм байна. Энэ нь байсан бол тэр нь зөвхөн дууссан хэсэг, түүний сургалт. Тэр parried нь цохилт, миний илд живсэн гүн emu-ийн бугуйн. Тэрээр буурсан хутга оролдсон хол ажиллуулж байсан боловч унасан гэхэд Эго Nog. Өмнө нь тэр болох харайх үед надад, түүний, тэр нь дарагдсан түүний хөл нь эго-ийн цээж, түлхэж түүний гэрэл бие хол чулуулаг.
  
  
  "Хэн там та, тохируулан?" Тэр muttered нэр, гэхдээ энэ нь хэлж чадахгүй байсан надад ямар нэг зүйл. "Хэн та нарыг илгээсэн?"
  
  
  Тэр толгой сэгсрэв. Түүний бие спираль хэв маяг нь англи хэл дээр. Тэр ч биш байсан гэж хариулсан. Эго-ийн бугуйн цус байна. Би заагаад үүнийг түүнд, харин тэр мөрөө хавчив. Hema байсан энэ залуу? Тэр байх естой гэдэг. Тэр зүгээр л дээрэмдэж намайг гээд намайг алах хугацаагүй?
  
  
  Тэр тавьж ир нь эго-ийн хоолой, хусч энэ нь эсрэг дүр-ийн арьс, зураг нимгэн голын цус. "Хэн? Гэж би түүнээс асуув дахин Хинду.
  
  
  Тэр нүдээ нээж, жинхэнэ аймшиг. Тэр recoiled. Тэр дарагдсан хэцүү дээр ир, харсан гэж байсан багасгаж, нэг хэсэг нь millimeter гүн гүнзгий. "Хэн? Гэж би түүнээс асуув дахин. "Zakir," гэж тэр хэлсэн байна, squirming асар. "Zakir намайг илгээсэн."
  
  
  "Zakir, хэн бэ?"
  
  
  Тэр дуу алдав түүний нүдийг нээсэн ч өргөн үед тэр харсан цус урссан нь эго-ийн бугуйн. Дараа нь эго зорилтот унасан талд мөн тэрээр ухаан алдаж.
  
  
  "Авах захиалга," би muttered.
  
  
  Та илүү их мэдэх нь түүний. Миний өнгөлөн далдлах нь аль хэдийн ил? Хэн нь Zakir? Магадгүй зүгээр л хямд дээрэмчин.
  
  
  Тэр бөхийж авчрах Эго түүний мэдрэхүй, гэхдээ аргагүй болсон бууж өгөх үед бүлэг тод хувцастай Энэтхэгчүүд гарч ирсэн гудамж руу.
  
  
  Хүн өмнө өмссөн сүйт залуугийнхаа ochre даашинз болон тансаг янзалж. Энэ бүрхэгдсэн бүсгүйн дүр байсан үндэстэй энэ нь бэлгэдлийн торгон хүйн. Тэд дараа нь хуримын зочид, хэдэн арван эсвэл илүү баян тансаг хувцасласан хамаатан садан.
  
  
  Бүлгийн шахан хараад цус spilling орчим хүн дээр нь гайхалтай. Тэд над руу хараад expectantly.
  
  
  Би өөр сонголт байгаагүй. Энэ нь байж болох таван минутын өмнө хүн нь хутга regains хангалттай ухамсар ярих. Цугласан олны байх естой цуглуулсан дараа. Энэ нь тийм биш юм нь хамгийн тохиромжтой нөхцөл байдал байцааж, энэ хүн.
  
  
  Тэр бодсон бол тэр ганцаараа байсан. Хаа нэгтээ энэ нарийн alley, магадгүй, нэг эго хамтран зүтгэгч намайг хүлээж байсан? Би алхсан нь илүү хурдан, дараа нь гарч гүйж дамжуулан alleyway эргэж дээр өөр нэг гудамжны өмнө зогсоох. Тэр хөлрөх түүний шинэ костюм, авах гэж оролдож түүний өрөг.
  
  
  Би мэдэж байсан энэ хүн байсан гээд намайг алах, гэвч яагаад? Учир нь би байсан Ник Картер, эсвэл магадгүй байсан, учир нь би хэд хэдэн рупи миний халаасанд?
  
  
  Үед түүний, авсан номын дэлгүүр, түүний орохоор шийдсэн дамжуулан арын хаалга. Тэр зогссон нь нас барсан төгсгөл alley харав түүнд дээр шүүмжлэлтэй. Би харж чадахгүй байсан хэн ч, юу ч аюултай. Тэр болгоомжтой алхаж орж alley.
  
  
  Хэрэв энэ байсан хороох оролдлого, яаж тэд харсан дамжуулан намайг ийм хурдан? Энэ нь байж болох байсан таксины жолооч. Санал болгож арван рупи шагналд нь, та боломжтой байх болно худалдан авах тал нисэх онгоцны буудал, таксины жолооч, rickshaw жолооч. Олж хувь заяа нь Ану-ын өндөр байх байсан байх хэцүү. Ямар ч газар байхгүй бол мөнгө ярьдаг маш тодорхой байдлаар Калькуттад.
  
  
  Тэр явсан арын хаалга болсон бариул. Хаалга биш цоожтой. Тэр нэг өрөөнд орж байна гэж харсан шиг агуулахад харсан залуу эмэгтэй өмнө сууж, түүнд. Тэр тайвнаар хаалттай хаалга, инээмсэглэн хөөе болохоор тэр байх байсан орилж. Миний гайхсан, тэр инээмсэглэн үе мөчний.
  
  
  Тэр үнэхээр сайхан байсан, нь цайвар бор арьс, гялалзсан зөөлөн үстэй, ногоон нүдтэй гэж тусгагдсан нь түүнийг Энэтхэгийн нүүр. Түүний биеийн байсан сайхан хэлбэртэй.
  
  
  "Та байх естой, Америкийн," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Би бодохгүй байна, энэ нь естой гайхалтай."..
  
  
  Тэр даллан миний үг алга. — Миний аав биш энд, гэвч тэр буцаж байх болно удахгүй. Тэр мэддэг гэж та ирсэн байна Калькуттад. Миний нэр Лили of the World."
  
  
  Наад зах нь би бодож байсан. Түүний амьсгаа нь ш тусламж. Энэ хэсгийн үйл ажиллагаа байх шиг төлөвлөгөөний дагуу явж байна.
  
  
  Охины өмссөн байсан нь уламжлалт суурилуулсан цагаан цамц болон ахх. Түүний солонго өнгөтэй юбка байсан нь урт удаан, сул тохиромжтой. Тэр сарнай уриалагханаар нь буйдан.
  
  
  — Би хийж чадна та аяга кофе?"
  
  
  Тэр намайг хөтөлсөн болгон нямбай, гэрэл гэгээтэй,, анхилуун зочны өрөө. Ямар ч байсан нэг өөр. Тэнд байсан бага буйдан тогтоосон эсрэг нэг хана. Хоер хаалга зүүн талд moans хүргэсэн бусад өрөө байхад нуух хүмүүс урд байсан гурав дахь хаалга тэргүүлэгч нь номын дэлгүүр.
  
  
  Гарч зуршил, тэр маш хурдан орхигдуулсан талаар мэдээлэл сонсох төхөөрөмжүүд. Охин над руу хараад ч юу ч асууж. Түүнийг харсан гэж түүний эцэг бэлтгэсэн нь түүний ажил.
  
  
  Би чадахгүй байсан гэж бодож байна юу ч олж, харин дамжин өнгөрөх тасалбар заримдаа хүндэрсэн байх нь худлаа. Мөн миний шугамын ажил хайж эзний гэрт биш зөрчсөн ес.
  
  
  Тэнд байсан ямар ч микрофон ердийн газар нь магадгүй санамсаргүй зочин болох хавсаргах их өөр залгаж нэг хэсэг зуурмаг эсвэл цавуу. Тэнд байсан ямар ч микрофон дээр бидний ширээн дээр биднийг хаалган дээр jambs, эсвэл дор суудал бидний сандал.
  
  
  Би зүгээр л гэсэн дүгнэлтэнд хүрсэн Рэнди-ийн дэлхийн естой байх нь илүү сайхан газар илүү би төсөөлж байх үед би харсан Дүр... Энэ нь байсан бичиг хэргийн товч хараад бага зэрэг хэт том, эхний үед. Энэ нь байсан дарагдсан хана руу ойролцоо урд хаалга, бараг түвшин нь шалан.
  
  
  Тэр анхааралтай ирээд энэ асуудлыг шалгаж доод хэсэг. Нимгэн давхарга хуванцар хамрагдсан бяцхан хүлээн авагч, дамжуулагч. Энэ нь шинэ төрөл, гэхдээ би гэсэн тооцоо хүрээ хэтрэхгүй 200 метр.
  
  
  Лили дээр ирж над руу хараад би юу хийж байсан. Тэр тавьж хуруу түүний уруул, тэр frowned. Өмнө нь тэр юу ч хэлж болно, хаалгыг нээж, нэг хүний өрөөнд орж ирлээ. Emu байсан дөчин настай, богино, цэвэрхэн-shaven дарга, том шил шиг Гандигийн, мөн хамар байсан эвдэрсэн хэд хэдэн удаа хэзээ ч засч.
  
  
  Тэр шүүрэн авч дамжуулагч дахь гараа. Тэр хараад, харин юу ч хэлж чадахгүй байсан. Би харуулсан энэ нь emu бол би үүнийг олж. Хүн тогшив микрофон миний эргэн тойронд гараа шидэж эго шалан дор түүний хатуу leather boot.
  
  
  — Би ямар ч ойлголтгүй байсан - " эхэлжээ.
  
  
  "Хаанаас бид ярьдаг?"
  
  
  Рэнди Mira намайг хөтөлсөн гарч арын хаалга руу alley, хаана байсан нь аль хэдийн харанхуй. Энэ нь зөвхөн намайг аваад хэдэн минут сонсох бүх дэлхийн тухай мэдэж дэлбэрэлт. Тэр байсан, юу ч мэдэхгүй, би мэдэхгүй байсан. Түүнийх байсан ч харанхуй.
  
  
  — Та юу мэдэх нь тодорхой Zakir?"
  
  
  Мир толгой дохив. "Энэ нь нийтлэг нэр нь Энэтхэг. Би дөрвөн хамаатан садан нэртэй Zakir. Д Калькуттад ганцаараа их байх естой мянга... Тэр толгой сэгсрэв. "Энэ дамжуулагч... энэ миний буруу. Би гэж бодсон юм биш үү гэж бодвол, намайг, харин одоо тэд бүгдийг мэддэг. Түүний stahl нь та нарт ямар ч хэрэггүй.
  
  
  "Мөн эдүгээ тэд мэдэх нь бид олж нэг микрофон. Тэд байж болох нэмсэн их гэсэн хэдий ч, тиймээс бүү тэднийг сонсож, юу ч чухал.
  
  
  Тэрээр хэлсэн Emu талаар хүн нь хутга гудамжинд. Тэр зохион байгуулж, түүний амьсгал. — Би итгэхгүй бол, энэ нь хүн гэж оролдсон роб та." Энэ нь байж болох байсан алуурчин. Би асуух болно гэнэ.
  
  
  Түүнийг буцаж ирэхэд нь номын дэлгүүр, хэдэн минутын дараа тэр, авч, эргэн тойронд нь сайн харж. Одоо тэд мэдэж байсан миний дуу хоолойг сонсож. Тиймээс би байх болно, уур хилэн нь их занга, тэд ямар ч байдаг. Номын дэлгүүр хаалттай байсан, тэнд байсан металл railings дээр windows, болон би зогсож байсан гэхэд цонх, олохын тулд хичээж хаана их eavesdropper байж болох юм. Дамжуулагч байсан нь хязгаарлагдмал хүрээтэй байна. Цонхоор, би харж болох хэдэн арван газар хэн нэгэн байсан байж болох юм сууж байгаа нь хүлээн авагч. Тагт гудамжны хамгийн тохиромжтой байх болно. Харин энэ хэн бэ? Оросууд? Хятадын Коммунист? Энэтхэг улс өөрийн тагнуулын сүлжээг?
  
  
  Тэр санахгүй байгаа ч, надад хэзээ ч ил байгаа болохоор эрт номлолд. Тэр мэт санагдсан анчин илрүүлэх гэж эго байсан хөөж байгаа нь хүрэн баавгай тэр й байсан ч гэсэн харж байна.
  
  
  Өмнө нь тэр болох юм цуглуулах нь түүний бодол санаа, тэр харсан хөдөлгөөн гадна. Энэ нь хурдан, мэдрэгдэхгүй хөдөлгөөн гэх мэт амьтны stalking түүний идэш тэжээл.
  
  
  Хоер дахь сүүдэр доош шилжиж гудамж руу номын дэлгүүр. Дараа нь бүх ордны гарч, олон арван хүний зураг бүхий чулуу, савх, түр зуурын spears тэдний гарт.
  
  
  Эхний чулуу цохих төмөр railing болон буцаж ойдог. Дараагийн зүйл эвдэж байсан жижиг цонх өдөр. Дараа нь том цонх, цаана нь байсан хадгалагдаж байсан эвдэрсэн гурав дахь чулуун. Тэрээр өссөн буцаж зайлсхийх унаж, шил.
  
  
  "Тэд та нарын тусламж хэрэгтэй," Рэнди Mira миний ард дуудагдсан. "Тэд мэдэж байгаа энд.
  
  
  Түүний эцэг нь зөвшөөрчээ. Тэд оролдсон дуусгах ажил урьд чадаагүй гудамжинд, зөвхөн энэ удаа тэд үүнийг хийсэн нөмрөг дор нь бослого.
  
  
  Тэр нүүж хол цонх, татаж Лили хамт түүнийг. Түүний нүд нь өргөн байсан нь айдас. Бид орж ирсэн зочны өрөө, түүний эцэг цоожтой хаалганы цаана бидэнд.
  
  
  "Нааш ир," би хэлсэн. "та болон таны охин... хурдан дамжуулан арын хаалга."
  
  
  Тэр байж болох юм обьект. Тэр зөөлөн prodded өөр дүр k өдөр. Тэр над руу хараад, барьж ядан, дараа нь толгой дохиод намайг хөтөлсөн агуулахад. Мир нээсэн гадна хаалга, хагас гарч ирээд. Эго-ийн cry гэнэт ирсэн, мөн тэрээр нурсан руу буцаж өрөө нь гурван фут жад нь түүний цээж, түүний зөөлөн, ноцтой нүд нь аль хэдийн гүн сан нас барсан.
  
  
  Тэр хаасны хаалга, бут цорын ганц гэрэл өрөөнд.
  
  
  Бид хоерыг барьж, besieged аль аль нь урд болон ард. Охины тухай ямар нэг юм хэлэх, харин түүний шийдэл нь судалгааны асуудал юм хум нь incendiary бөмбөг нь номын дэлгүүр. Бид байсан хувцсан доош, гал, өмнө ард олны бидэнд.
  
  
  
  Гурав дахь бүлэг
  
  
  Өмнө нь тэр болох алхам нь урсгал шатаж буй бензин ажиллуулж эхэлсэн дор хаалга номын дэлгүүр. Тэр чичирхийлэн гаруй Mira-ийн бие болон crouched эсрэг хана. Үед түүний арын хаалга нээж, нэг инч эсвэл тийм, Gawk хаасны болгон мод, мөн хэдэн арван чулуулаг хаасны орох хаалга. Тэр маш хурдан хаалттай хаалгыг хаасны нь боолт. Үзсэний цонхны баруун талд эмэгтэй, тэр харсан зураг ажиллуулах гарч portico, хурдан буудсан, дараа нь хүн унасан газар. Хоер дахь шүршүүр сум, чулуу цохих хаалганы хагарсан цонх.
  
  
  Лили шидэж хивс дээр шатаж буй бензин тавих гарч дөл, гэвч удалгүй гал номын дэлгүүр дэгдсэн энэ өдөр.
  
  
  Тэр талаар ажиллуулж гарч арын хаалга үед хоер дахь incendiary бөмбөг унтраах явсан. Арын хаалга байсан гайхалтай нь шатаж буй бензин. Бид байсан даржээ.
  
  
  "Лили, ямар нэгэн бусад арга нь?"
  
  
  Тэр уйлж байсан бараг hysterically болон толгойгоо сэгсэрч. Би явсан өөр нэг thread-ийн өрөө. Тэр нь гацсан хуучин хавтас, цаасан хайрцаг, crates. Их татаж түүнийг доош. Тэнд байх естой зугтах зам. Лили суугаад дараа нь түүний эцэг болсон Эго-ийн гар. Тэр hopped дээр гарч crates болон дээшээ. Би бодож байсан, зарим төрлийн өнцөг.
  
  
  Тэр авирч дээр овоолсон хайрцаг, тэр юм гэдгийг ойлгосон дээр нь нарийн хачирхалтай. Тэр шатаар явсан. Энэ walkway гүйж бүхэлд нь өргөн өрөө, эцэст байсан нь хаалга. Би гүйж байна, энэ нь олсон зохицуулах, мөн болсон юм. Хаалга нь түгжээтэй байсан. Миний initials гарч ниссэн цохих хаалганы хажууд цоож. Хаалга эргүүлдэг нээлттэй. Би туссан байлаа миний гар чийдэн дамжуулан харанхуй харсан өөр нэг ан цав, гэхдээ ямар ч байсан шат тэргүүлэх доош.
  
  
  "Лили, энд ирээд маш хурдан.
  
  
  Тэр нь дээшээ харж, гайхуулах сэтгэл догдлон гүйж шатаар. Анхааралтай бид баталсан анхны байшин, дараа нь хоер дахь нь. Гурав дахь давхрын хаалгыг нээж орж, үнэртэй үдшийн агаар. Нь alley тавих бидний доор. Тэр өлгөж авсан өнцөг болон газар унаж. Лили татсан түүний үсэрч болон түүнийг удирдсан машин. Бид удаан явлаа. Бидний ард бид харж болох дөл дөл нь номын дэлгүүр, сонсох дуут дохио зайд. Бид байв аюулгүй зайд нь ордны, Mercedes зогссон шидэж түүний толгой эргэж.
  
  
  Тэр гүнзгий амьсгаа авч, унаж өөрийгөө сугандаа тэр сурсан, Ану-д. Дараа нь хэдэн секунд, тэр нь унаж хөнгөн транс. Би шиг санагдаж байлаа сэрсний нь урт шинэ сэргэг нойр авах болон сонсголын Лили ярьж аяархан миний хажууд.
  
  
  "Бид үүнийг мэдэж байсан гэж юу болох," гэж тэр хэлсэн байна, уйлж байна.
  
  
  "Хэн?'
  
  
  "Миний эцэг, түүнийх. Тэр үед тохиролцсон ажил, та нарын төлөө, тэрээр хэлсэн нь тэр үхэх болно нэг л өдөр... хэрцгий үхэл. Энэ бол үнэ нь бид байсан цалин авахын тулд хол penniless туг байх нь гэр орон, боловсрол. Одоо бид шүү дээ төлсөн үнэ.
  
  
  Тэр ямар нэг юм хэлэхийг хүсч сайхан, харин олж чадахгүй үг.
  
  
  "Та хаашаа явж байна? Хэрэв та гэр бүлийн?'
  
  
  "Хэрэв та намайг авах нь миний авга ах юм газар? Магадгүй тэрээр тусламж авч болно me."
  
  
  Би түүнд толгой дохив, тэр надад өгсөн хаяг. Энэ нь зөвхөн байсан юм, хэдэн гудамжны цаана. Би унасан, түүнийг унтраах урд ногдуулах Хуучин Шүүхийн Байшин Sturt.
  
  
  "Тэр естой сүүлээр ажиллаж," гэж тэр хэлсэн байна. "Тэр үргэлж хийдэг."
  
  
  Тэр үед гарч ирсэн, тэр гэж нэрлэдэг байсан хөөе, нэрийг нь миний зочид буудал. — Хэрэв танд ямар нэгэн тусламж хэрэгтэй, намайг дуудаж, Лили.
  
  
  Тэр над руу хараад түүний сониуч ногоон нүд, албадан инээмсэглэл нь түүний эргэн тойронд. "Ноен Matson, хэрэв та аль хэдийн надад тусалсан юм шиг их болох scarecrow. Та миний амийг аварсан.'
  
  
  Тэр эргэж гүйж хаалга.
  
  
  Би шалгаж түүний өрөөнд үед миний зочид буудлын тохиолдолд нь uninvited зочин надтай уулзахаар ирсэн. Бүх зүйл шиг сайхан байна. Би эргэж радио, хүрч, хувцастай.
  
  
  Харин түүний тэнцсэн байсан байх холбоотой, Калкутта Радио мэдээлсэн өөр нэг улс төрийн дэлбэрэлт. Энэ нь цаг хугацаа, бөмбөг цохих оху-ын дэд консул ийн байшин, мөн Коммунистууд байсан furious.
  
  
  "Оросын Консул Андрей Sokolov өнөөдөр шаардаж байна гэж Энэтхэгийн цэргийг бэхжүүлэх, аюулгүй байдлын орчмын бүх орон сууц нь оху-ын албан хаагчид, бүх тоног төхөөрөмж нь холбоотой Оху-ын," илтгэгч хэлэв. "Sokolov бас шаардсан бүх АНУ-ын консулын ажилтнууд байх хөөгдсөн хот даяар бол дайралт оху-ын ажилтнууд, оху-ын үл хөдлөх хөрөнгийн байна нэн даруй зогсоож."
  
  
  Тэр шүгэлдэж аяархан байв. Энэ нь байсан шинэ зүйл дипломат дугуйлан. Би хэзээ ч сонсож байгаагүй нь нэг талаас асууж бусад зайлуулахын тулд дипломат гурав дахь Хүч. Үр дагавар байсан нь аймшигтай. Гарахад гайхах зүйлгүй, Hawke, АНУ-ын Төрийн Департаментын санаа зовж байсан.
  
  
  Гэхдээ яагаад байсан халдлага явуулсан? Түүний ferret одоо ч гэсэн ямар ч ойлголтгүй байсан, яагаад Оросууд байсан байх bombed. Яагаад Калькуттад?
  
  
  Магадгүй дарсны илүү хялбар байсан юм. Энэтхэг байсан биелэл ардчилал Ази. Их Британийн зүүн ард нь зохион байгуулалттай систем нь зөвхөн маш сайн ажилласан зарим газарт байсан боловч хангалттай бусдын. Гэвч тэд чадаагүй өчүүхэн сард Калькуттад.
  
  
  Магадгүй Choeni Мета өгч болох юм надад таамаглаж би олж мэдэх хэрэгтэй хэн цаана нь эдгээр бэрхшээл.
  
  
  Энэ хэцүү биш байсан юм мэдэхийн тулд түүний хаяг ч тэр биш байсан утсаа номонд орсон. Дараа нь хэд хэдэн утасны дуудлага нь түүний дээр байсан арга.
  
  
  Тэр амьдарч байсан эртний нэг" тамгыг нь " Chow Ringi Зам, тансаг байшин тогтоосон нь буцааж зам дээр том талбай хүрээлэгдсэн өндөр төмөр хашаа хучигдсан байдаг хөх вааран хавтан. Нэг тавцан хүртэл хүргэсэн нь тансаг боловч бат бөх төмөр хаалга. Энэ Sikh над руу огцом, хэлсэн зүйл дээр гар утас, дараа нь дохив нээсэн том хаалга. Би ирээд мөн сонссон хаалга slam миний ард.
  
  
  Түүнийх байсан зогсоол дахь driveway хооронд нь Rolls-Royce Silver Үүл болон зодуулсан Land Rover.
  
  
  Миний залуу эхнэр намайг хүлээж байсан, мөн намайг хөтөлсөн дамжуулан урд талбай, mimmo цэцэрлэг саравч, хамт mimmo зам замаар усан сан болон дамжуулан хаалганы нөгөө талд асар том харш.
  
  
  Choeni амьдарч байсан нь outbuilding том байшин. Тэр уулзсан намайг хаалга.
  
  
  "Та намайг олж," гэж тэр хэлэв, болон инээмсэглэв. — Би үнэхээр найдаж та үүнийг хийж чадна."
  
  
  Тэр эргэн, надад үзүүлсэн сайхан ахх тэр өмссөн байсан. Түүний гарыг мөрөн байсан нь харагдаж дор зөөлөн, нарийхан цэнхэр цамц, харин хамгийн их нуусан байсан гэхэд ороолт гэж өлгөж түүний зүүн мөрөн эзэмдсэн дор түүний баруун гар нь. Энэ нь торгон алчуур хэдэн зуун өнгө нь төвөгтэй хэв маяг, энэ дагуу, мөн аль-mde тоо, гар хатгамал торгон дээр. Түүний ахх сарних шалан дээр. "Сайхан... аль аль нь эмэгтэй, ахх."
  
  
  Тэр инээмсэглэж, над руу хараад түүний бор нүд.
  
  
  "Мөн та, эрхэм ээ, сайн болон expensively хувцастай, гэвч буу нь харагдаж байна хүрээнд зүүн гараа. Хийх бүх Америкийн салют үйлдвэрлэгч хийх буу?
  
  
  Тэр инээв нуух түүний гэнэтийн бэлэг. Хамгийн туршлагатай нүд чадахгүй газар Wilhelmina учир нь тэр оршуулсан миний хүрэм. Гэхдээ энэ хүрэм өгсөн надад Харцага, мөн энэ нь байхгүй байсан бууруулсан, түүнчлэн уурхай.
  
  
  "Гадаад оронд, хэрэв та хэзээ ч мэдэхгүй, юу бодож байна."
  
  
  Joni биш үү нарийн. Тэр гараа даллан өрөөн. — Та юу гэж бодож байна миний өрөөний?"
  
  
  Энэ сэтгэл хөдлөм өрөө. Хооронд загалмай муу модемууд болон поп урлагийн бүхий мэдрэгчтэй хар хошигнол. Тэр түүнийг хэлж чадахгүй байсан, тэр frowned.
  
  
  "Байж болохгүй хэлбэрээр хэрцгий, та байх естой, сайн тоноглогдсон миний хувьд."
  
  
  'Яагаад?'
  
  
  "Дуу хэрхэн өөр сэтгэгдэл төрүүлэхийн тулд эмэгтэй хүн".
  
  
  — Яагаад би танд сэтгэгдэл төрүүлэх?"
  
  
  "Хүн бүр гэдгийг мэддэг, Америк эрэгтэй үзээрэй уруу татах эмэгтэй хүн бүр тэд уулзах."
  
  
  Тэр толгой дохив хэн нэгэнд би харж чадахгүй байсан ба намайг хөтөлсөн эвхдэг шилэн хаалга нээж дээр тааламжтай тагтан. Тэнд байсан цэцэг, жижиг сөөг, мөн мод. Хэдийгээр тэр орж ирсэн давхарт, бид байсан, одоо хоердугаар давхарт, үл хайхран голын. Доорх түүний, тэр харсан шар дөл жижиг гал түймэр.
  
  
  "Оршуулгын," Choeny тайлбарласан. "Энэ нь чандарлах газар дээр нь цутгал Ганга нь, Hooghly Голын.
  
  
  Би байсан бол гэж гайхаж Choeni байсан одоо ажиллаж байгаа мэдээг номлож явах, хэрэв тэр мэдэж байсан, хэн нь түүний жинхэнэ нэр нь байсан, хэрэв тэр юу ч мэдэж талаар халдлага дэлгүүр дээр өнгөрсөн шөнө. Тэр юу ч хэлж чадахгүй байсан. "Гэр бүл авдаг байгууллага голын хувьд цэвэршүүлэх," гэж тэр хэлсэн байна. "Дараа нь хүү болно дундаас гавлын ясны."
  
  
  "Тэд завсарлага таны гавлын?" Гэж би итгэсэн. "Биеийн?"
  
  
  "Учир нь estestvenno; чөлөөт тулд сэтгэл үүрд өмнө бие нь шатаасан байна."
  
  
  "Болон үнс?"
  
  
  "Эго руу хаясан голын гэхэд Doms, каст гэж хийдэг чандарлах нь бидний хувьд. Дараа нь sifting дамжуулан үнс олох алтан цагираг гэх мэт. Энэ нь тэд хэрхэн аюулгүй, тэдний амьжиргааг."
  
  
  Дараа нь тэр эргэж, авч шилэн sherry үйлчлэгчийн хэн гарч ирсэн нь бохир. Тэр sip авч олсон бөгөөд энэ нь маш сайн sherry.
  
  
  Удалгүй бүсгүйг эргэж зарласан гэж eda үйлчилж байсан. Тэр хүлээж байсан гайхалтай Энэтхэгийн хоол хүнс, олон цагаан будаа, карри, харин Choeni хэлсэн, бид авч, энэ нь дээр гэж өөрсдийгөө тосгоныхон. Энэ Eda байсан бараг ц н хэдий ч, алт-хил залгадаг үнсний сав silverware тойрсон үнэтэй тойрог хэлбэртэй.
  
  
  'Zucchini," гэж тэр хэлэв үед түүний ale байсан нь хүнсний ногоо, ногоон.
  
  
  "Болон chapati," гэж тэр нэмж хэлэв, тэр speared хавтгай хуушуурын хэлбэртэй bun нь сэрээ. Тэнд байсан lentil sauce цагаан будаа, хэдэн ширхэг ямааны мах байна, гэхдээ энэ нь бараг элбэг тансаг eda тэр байсан гэж үзэж байшин шиг sl.
  
  
  Choeny тайлбарлахдаа, "Энэ нь энгийн хөдөөгийн eda надад сануулдаг, би ч олоогүй байсан зүйл. Бол миний эцгийн баялаг... Тэр дуугүй харав хүртэл. "Та юу гэж ойлгож байна вэ?" гэж тэр асуув.
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. Ядуурал, зовлон зүдгүүр, үхэл гэж явж, гудамжинд Калькуттад өдөр тутмын сарниулагдаж түүний үгс. Түүнд найдаж энэ нь ухаалаг, сайхан эмэгтэй байсан манай талд.
  
  
  Оройн хоолны дараа бид орж, зочны өрөө, энэ нь шингээж стерео дуу. Хөгжим байсан дорно дахины ч би бодохгүй байна, тэр намайг хүлээж үнэлж dissonance нь бөмбөр, cymbals, мөн дуу hurdy-gurdy.
  
  
  "Би сониуч та нарын тухай," гэж тэр хэлсэн байна, би зогсож даяар түүний, гараа нугалж, даруухан даяар миний цээжин. "Би талаар сонирхож байгаа хүн явдаг их урт хангахын тулд эмэгтэй хүн тэр хэзээ ч уулзаж, хүн бас дагуулдаг буу."
  
  
  "Та биш шүү дээ яг ил тод өөрийгөө," би хэлэв. "Хамгийн сайхан эмэгтэй гэж үл тоомсорлож ийм болхи оролдлого хийх сонирхол их."
  
  
  Тэр инээв, алхаж өнгөрсөн намайг барьсан бар даяар өрөө.
  
  
  — Та хэзээ нэгэн цагт хэн буудсан, Ноен Matson?" — Энэ юу вэ? " гэж асуулаа огцом.
  
  
  Тэр гараа болсон, болсон, түүний эргэн тойронд, мөн түүнийг татаж урагш. "Зөвхөн сайхан эмэгтэй хүмүүсийн ярих нь хэтэрхий их."
  
  
  Тэр бэлэн байсан үед түүний, д тавьлаа үнсэж байв. Тэр ороосон түүний гар миний хүзүүгээр болон дарагдсан миний нүүр үг. Үнсэлт эхэлсэн аяархан, дараа нь deepened хүртэл бидний уруул нь салж, миний хэл унасан түүний ам руу. Тэр аяархан санаа алдаад, дараа нь гаргасан түүний гарт орлоо надаас хол.
  
  
  "Би бодож байна, бид ярилцах хэрэгтэй байна" гэж тэр хэлсэн байна. "Бид зүгээр л уулзсан, би үнэхээр мэддэггүй та..."
  
  
  Миний уруул унавал зөөлөн газар ероолд түүний хүзүү, болон түүний эсэргүүцэл байсан зөөлөн.
  
  
  Хэдэн минутын дараа, бид байсан, түүний унтлагын өрөө, хаалга нь түгжээтэй байсан,, тэр зүгээр л байсан үнсэж байна дахин ee. Бид хоер орон дээр хэвтэж. Choeni инээв аяархан тэр суугаад тайлаад сайхан урт ороолт нь түүнийг ахх.
  
  
  'Are you serious?'
  
  
  'Тийм ээ, мэдээж хэрэг. Одоо нээлттэй. Тэр licked түүний уруул үзүүр нь түүний хэл. — Одоо та надад хэлэх юм байхгүй бол ямар ч усан цахилгаан шатны хонгил нь та."
  
  
  "I don' t need it."
  
  
  Тэр нь тусалжээ unbutton түүний цэнхэр цамц олж тэр биш байсан өмссөн нь хөхний даруулга. Түүний хөх нь хавдсан байв, бүрэн, болсон, болон дууссан хатуу, хар хөхний толгой. Тэр намайг үнсэж дахин, мөн түүний уруул руу нүүсэн уурхай. Тэр unbuttoned миний цамц, мөн тухайн үед бид хоеулаа нүцгэн.
  
  
  Тэр миний гарыг авч явж анхааралтай дамжуулан байшин, доош алхам сан. Тэнд байсан чийдэн дээр гүн тал. Хоер амралтын өрөө сандал сууж, гэртээ, алхмуудыг дээр гүехэн тал.
  
  
  Тэр гүйж, ирмэг болон тагтаа руу саадгүй ус. Түүний тагтаа хормын дараа. Тэрээр асуусан нь түүний байхын тулд дор усанд сэлж, түүнд хүртэл, дээр нь үнсэв уруул, түүнийг тэвэрч чанга. Эцэст нь, бид тэвэрч, амьсгал нь gasping.
  
  
  Ямар ч шалтгаан байсан нь юу ч хэлж. Бид сэлж, үе шатууд, тэр гүйж түүний уруул доош нь түүний хацар нь түүний хүзүү, түүний мөрөн, болон түүний хөх хавдсан. Тэр дуу алдав миний амны хаалттай эргэн тойронд нь хурц хөх. Тэр унасан буцаан ус, ирээд, миний нүүрийг доош нь миний хавтгай ходоодны доор түүний хүйс.
  
  
  Хэдэн хормын дараа бид хоер дээр буцаж арга хэмжээ, мөн түүний бие stroked миний цээж, дараа нь stroked миний нойтон хойлог, унасан доод хүртэл тэр moaned таашаал.
  
  
  Тэр сууж, түүнийг доош нь нуух, scooped ус руу гараа, цутгаж, энэ нь түүний дээр жигд хөх, үзсэн энэ урсгалын хооронд болон эргэн тойронд the towering оргил. Тэр намайг түлхсэн эргээд ус руу, дараа нь эргэж, beckoned, хагас-усанд сэлэлт, хөл нь өргөн тархсан. Тэр унасан урагш болгоомжтой, ажиллаж байгаа, түүний гар нь түүний дээр өндөр, идээлсэн дов, stroking, түүний хавтгай хөхний толгой хүртэл тэд зогсож байсан өндөр, хатуу, мөн questioningly төрүүлсэн. Би бөхийж унасан миний амнаас нэг нь хөхний бусад хүртэл би сонссон түүний зөөлөн гаслах, тэр хүрсэн байна миний хувьд.
  
  
  Тэр унасан түүний дээр шиг хоер нутагтан, зохион байгуулж, түүний нягт нь түүнд, дараа нь түүнийг түлхсэн хатуу, үнэн зөв, тэр бүү гарч уйлж өвдөлт болон тугийг зөвшөөрөл гүйцэтгэх. Бид тагтаа, чанга тэврэлдэж, бие биенээ дор ус. Хэдэн хормын дараа бид гарч байсан дамжуулан усыг дахин. Тэр өргөж, түүний хөл болон ороож, эргэн тойронд нь тэднийг миний нуруун. Бид явж зөөлөн, зөөлөн хөдөлгөөн зарим үндсэн хэмнэл гэж долгионоор цохилт илгээсэн дамжуулан бие махбодоо.
  
  
  Би сонссон нь түүнийг уйлж байна гэж бид живж эхэлсэн дахин. Энэ удаа бид дээгүүр өнхөрч, гэхдээ бид чадахгүй байсан удаашруулж.
  
  
  Би түүний гарыг мэдэрч хүрч, өргөж бидэнд хүртэл. Бид хучилттай, Choeny зөвшөөрөх, урт удаан, бага гаслах, нэг төрлийн анхдагч ш сэтгэл ханамж, хувилбар.
  
  
  Бид явж аажмаар буцаан алхмууд, манай гараа ч ороож бүр өөр. Бид тавьж байгаа бол, нь хүртэл харж одод, аяархан шивнэх бүрт өөр.
  
  
  Хорин минутын дараа бид гарч байсан хэмжээнд ус, маш тайван, өнгөлөг гэж би бараг мартсан зуур яагаад би Калькуттад.
  
  
  Бид арчиж доош нь өөр нэг, буцаж явсан түүний унтлагын өрөө, дээд давхарт нь гэрт нь анзаарахгүй тэрбум гэрэл Калькуттад.
  
  
  Тэр үсийг самнаж, гарч миний нүд.
  
  
  — Та ажиллаж байгаа бусад зүйлийг илүү салют, биш юм, та?" Та ирээд энд хотод өглөө. Та харж явсан АНУ-ын консул,, дараа нь та шийдсэн уулзаж, надад. Яагаад?'
  
  
  Тэр юу ч хэлж чадахгүй байсан.
  
  
  Америкийн ихэнх бизнес эрхлэгчид хэн ирэх Калькуттад байхгүй хандах Ану-ын Консул хувийн машин. Би харсан энэ машин нь зуун удаа. Та байх естой, ямар нэг онцгой зүйл. Мөн Patsy нь Калькуттад Мэдээ нь миний найз. Тэр намайг дуудсан өнөөдөр буруу үед, мөн хэлэв гэж хэн нэгэн асууж байсан миний хувьд. Choeni аяархан инээв. "Би тоглож байсан нэмэлт тогтоосон байхад ээж чинь хүлээж байсан түүнийг." Тэр намайг үнсэж хамар дээр. "Би баяртай байна би хүлээлээ."
  
  
  Миний анхны сандарч явсан. Тэр байж болох юм сурсан бүх энэ нь Энэтхэгийн нууц Үйлчилгээ, эсвэл тэр харж байж болох юм энэ нь өөрөө. Тэр нь тод эмэгтэй. Тэр юу гэж хэлсэн байж болох юм ирэх нь энгийн ажиглалт.
  
  
  Тэр нь үнсэв тохуурхах уруул. "Яагаад сайхан эмэгтэй гэж байнга асуудаг хамгийн хэцүү асуулт байна уу?"
  
  
  — Би өөр нэг нь та." Хэрэв та хүсэж байгаа энд байх нь надад бол байгаа Калькуттад?
  
  
  Бид хоерын аль аль нь ч нүцгэн. Тэрээр доош хараад, түүний сайхан бие, үнсэж, түүний бүрэн хөх, мөн хэлэв, " би мэдэхгүй байна, та нар юу ярьж байгаа.: "Тэр өнгөрүүлэхийг хүсэж түүний бүх цаг үед та нартай хамт, Choeni."
  
  
  "Энэ нь сайхан юм," гэж тэр хэлэв, тулгамдсан миний уруул түүний чичирсэн цээжний дахин.
  
  
  Би тэнд 2 цагт, тэнд байсан зэвсэгт цэрэг зогсож үүдэнд нь дэн буудал. Тэр надад гар буу нь түүний holster болон буу нэрс түүний мөрөн дээр. Үед mimmo өнгөрч түүнд, тэр saluted.
  
  
  Маргааш өглөө нь би босож үед есөн цагийн байхгүй байсан учраас хаалга аяархан тогших нь. Шуудангийн ирсэн нь багц. Энэ нь яаралтай хүсэлт дуудлага консулын газар. Тэр үед өмссөн, тэр эргэж, түүний transistor радио аваад утас нь Калькуттад өнөөгийн Радио.
  
  
  "...болон консулын гэж хэлсэн барилгын ноцтой хохирол амссан. Бусад хоер нь АНУ-холбогдох барилга байсан shelled өнгөрсөн шөнө: АНУ-ын Мэдээллийн Үйлчилгээ Номын сан, American Express албан төв Калькуттад."
  
  
  Мэдээж, нөхцөл байдал дордсон тэр шөнө. Оросууд сард Калькуттад байсан, ямар ч урт нь зөвхөн зорилтот. Одоо тэд бас шийдвэрлэх Америкчууд. "АНУ-ын Консул чадахгүй байна тайлбар нэмэлт," гэж тэр үргэлжлүүлэн, " болон цагдаагийн татгалзах бодох эсэх талаар хамгийн сүүлийн үеийн осол холбоотой сүүлийн дэлбэрэлт нь Зху-ын өмч. Гадаад шинэлэг гэх мэт...
  
  
  Би эргэж унтраах радио, хувцастай хурдан, гэж нэрлэдэг консулын газар. Тэр нэгэн дуудлага авсан Slocum, хүлээгдэж буй, мөн тэрээр хүсдэг ярих нь надад илэн далангүй одоо. Түүнийх байсан Эго-ийн албан арван минут.
  
  
  Цонхоор, тэр харсан жижиг бөмбөг хохирол буланд нь том барилга. Ажилчид байсан бол аль хэдийн завгүй засвар хохирол, болон цагдаагийн байсан дамжуулан rummaging нуранги.
  
  
  Хувьд Slocum, түүний эго болон өөртөө итгэх итгэлийг нь ганхаж байсан. Эго-ийн гар нь чичирч байсан нь тэр гэж оролдсон гэрэл нь тамхины. Сандал байсан болохоор цэвэр өчигдөр байсан одоо хаягдал бүхий баримт бичиг, мөн Em байсан олж ashtray.
  
  
  'Гэдгийг та сонссон уу?'Энэ юу вэ?' гэж асуув tensely. Эго-ын цагаан цамц нээлттэй байсан үед зах нь, тэр й халзан. Би мэдэрч байсан гэдгийг тэр хүлээн авах илүү чадвартай хүмүүс шиг түүнийх нь одоо илүү байх үед бид анх танилцсан.
  
  
  "Гурван дэлбэрэлт?"
  
  
  "Тэнд байсан долоон нийт, түүний дотор хоер бидний машин дэлбэрчээ. Би зүгээр л ярьсан дээр утас нь оросын консул, хэн зарласан нь түүний гэм буруугүйг. Бид хүссэн аас зөвшөөрөл Элчин сайд д Шинэ Дели хүсэлт ирэхэд Энэтхэгийн цэргүүд хамгаалах, консулын болон бусад Ану-ын байгууламж."
  
  
  Slocum босч motioned миний хувьд түүнийг дагах естой. Бид гадуур явж тоглосон тоглоом Mercedes байсан гэж лент надад.
  
  
  "Би та нарт харуулах, та ямар нэг зүйл сонирхолтой санагддаг" гэж тэр хэлсэн байна. "Би байхгүй бол нэхэмжлэл үнэн мэдэх зорилгоор өөрийн дэргэд энд байна, харин би үүнийг ойлгож байна, би өгөх естой, та хамгийн их дэмжлэг, туслалцаа үзүүлэх нь энэ эмзэг асуудал."
  
  
  Тэр зогссон машин хагас блок хол том чулуун барилга. Улаан туг нь алх, хадуур сарних дээрх барилга. Гурван арван зэвсэгт Энэтхэгийн цэргүүд зогсож байсан харуул аль аль талд нь барилга. Аль аль нь орц байсан хамгаалагдсан хаалт эргэн тойронд sandbags. Энэ нь байсан юм шиг үзэсгэлэнг нь дайн кино.
  
  
  "Sokolov, оросын консул энд, гэж хэлсэн тэр нь үйлдэл хийхэд бэлэн нэн даруй хэрэв барилга' egos ирж дагуу цаашид довтолгоон. Байсан нь өчигдөр. Одоо тэр laments тэр байсан ч хамаагүй халдлага нь бидний дээр байна."
  
  
  "Тиймээс өсөлт эхэлсэн байна," би хэлсэн.
  
  
  "Энэ бүх нөхцөл байдал нь хөгжиж буй шиг сурвалжлага, би үүнийг харсан Алжир. Бөмбөг эхэлнэ гулсмал, гэнэт явдаг маш хурдан авдаг маш том гэдгийг хэн ч зогсоож болно эго. Маш олон өөр өөр тал тэмцэх бие биетэйгээ. Хэрэв энэ биш юм хийж, we ' ll төгсгөл дээр нь powder keg. Хэрэв энэ баррель дэлбэрсэний, Энэтхэгийн засгийн газар байж болох юм overthrown. Калькуттад болох тун удахгүй болох нь хотын хаана мянган үймээнд оролцогч ажиллуулах болно эргэн тойронд нь бөмбөг, эсвэл шатаж буй бамбар тэмцэх бие биенээ харж байгаа гэрэл хамгаалагчийг эхлээд байна. Дараа нь бид байх болно фрэнк дунд.
  
  
  Тэр эргэж хараад barricade эргэн тойронд sandbags мэдэж байсан, тэр нь ч зөв байсан юм. Тэр хүссэн тэр хаа нэгтээ байсан.
  
  
  — Та төлөвлөж байгаа тавих sentries эргэн тойронд консулын газар, биш юм, та?"
  
  
  Slocum толгой дохив. — Бид ажилд тавин эрчүүд нь буу. Бид ашиглах болно их хүртэл бид авах Энэтхэгийн цэргүүд."
  
  
  "Сайн. Би хаанаас олж хэсэг цуглуулсан цагдаа нар дараа дэлбэрэлт?
  
  
  "Тэд хамт байгаа Amartya Raj цагдаа. Тэр нь бас нэг гишүүн Улаан Калькуттад Хороо болон зөвлөх, Ерөнхий Командлагч, хэн нь одоо тушааж Баруун Бенгал дахь ахлах сургуулийн нөхцөл байдал. Тэр агуу хүн. Slocum бичсэн доош нь хаягийг өгчээ надад.
  
  
  — Юу зүйлсийн талаар та асуусан нь түүний хувьд?"
  
  
  "Би та нарт хэлсэн тавьж их-д өлгүүр," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр машинаараа удаан өнгөрсөн mimmo оросын консулын болон өрх толгойлсон буцааж түүний тамгын. Тэр дээр зогссон явган хүний зам, тэр унасан жолооны ард тэр гарч авсан.
  
  
  Emu гэдэг нь түүний нуруун гэж асуухад хүртэл хүлээх нь би бичсэн түүнд telegram нь хамгийн чухал ач холбогдол асууж, түүнийг илгээх Вашингтон миний хувьд.
  
  
  Тэд түүнийг авчирсан нүүр хуудас дахин, харин тэр гараа тавьж мөрөн дээр минь харж, сэтгэдэг.
  
  
  — Тэнд уулзалт гарч ирж болох ашиг сонирхлын та... Тусгай уулзалт Улаан Калькуттад Хороо. Sokolov, би урьж байна. Хорооны бүрдэнэ арав эсвэл арван таван бизнес, соел, цэргийн тоо. Энэ бол оролдлого, асуудлыг шийдвэрлэх гэж байна урагдалт энэ хотын гадна."
  
  
  "Энэ нь иймэрхүү харагдах нь Худалдаа аж үйлдвэрийн Танхимын уулзалт," би хэлэв. "Би бодохгүй байна, энэ бол миний мэргэжил юм."
  
  
  "Хурандаа Чан Ву зохион байгуулсан юм. Сэтгэл хөдлөм залуу. Тэр нь гол ашиг сонирхлыг тээвэр, ган, түүнчлэн илүү тавин бусад аж ахуйн нэгж. Тэр зогсоод дараагийн Chiang Kai-shek үед хуучин generalissimo тулалдаж Коммунистууд эх газрын Хятад. Тэрээр Энэтхэг явж дараа Чан ялагдаж байсан. Одоо тэр саятан, маш баян, сайхан бага хүн нь маш их алдах үед Калькуттад явдаг up in flames. Тэр надад хэлсэн, тэр гүүр барих, амар амгалан бидэнд Оросууд."
  
  
  — Би яаж саад?"
  
  
  Тэр frowned, харгалзан түүний үе мөчний.
  
  
  — Та байх естой бизнесмэн, шинжээч дээр сум. Энэ нь ач холбогдолтой, давуу талыг нь таны авьяас чадвар нь одоо байгаа хот. Тэр шалтаг би түүнд цагдаа үед би тэдэнд хэлсэн, та хүссэн судлах бөмбөг хэсэг. Ингэхэд... Тэр эргэлзсэн, би харсан тэр хайж байсан нь эдгэрэлтийн үе мөчний. "За, би гэсэн үг, дор эдгээр нь янз бүрийн нөхцөл байдалд байдаг элемент эрсдэл хурал Коммунистууд. Эцэст нь... унтраах тогтоосон бөмбөг консулын... За, тэр амь насаа алдсан хэн нэгнийг... надад, жишээ нь:. Мөн та нар энэ нь... Яаж тавих естой вэ?.. туршлага ийм зүйл.
  
  
  Түүний сэтгэл инээмсэглэв. Тэр айж, гэнэт түүний Stahl байсан нь үнэ цэнэтэй найз.
  
  
  "Мэдээж," гэж би хэллээ. "Би авах болно түүний.'
  
  
  "Гэрт нь амар Амгалан," гэж тэр хэлсэн байна. "Хятадын зоогийн газар Цогцолборт Sturt".
  
  
  Тэр амьсгаа нь ш тусламж дуудсан цаг. Тэр шүгэлдэж тэр дамждаг хаалга, би хүссэн орилох үед түүнд үнэнийг хэлэх. Зүгээр л, учир нь би тэнд байсан түүний хувьд гэсэн үг биш юм, ямар ч хамгаалалт, түүнд.
  
  
  Хэн ч байсан аюулгүй Калькуттад байхад бөмбөг байсан тэсэрч дэлбэрэх булан бүрт хот.
  
  
  
  4-р бүлэг
  
  
  
  
  Тэр мэдэрч буй хурцадмал хотод тэр машинаараа хаяг дээр Хуучин Шүүхийн Байшин Гудамж. Олон хүн дүүрэн гудамж. Зөвхөн өндөр давхар decker автобус шиг хангалттай хүчирхэг хагалах замаар гол хүмүүс, тиймээс тэр rode бусад дараа нэг орчим автобус тодорхой зам түүний өмнө. Сүүлийн хэдэн блок, хүүхдүүд дээр явган хүний зам намайг хүлээн хувьд Америк, гүйж, хажуугаар машин, jeering гаргах бүдүүлэг үг хэлэхийг нь Хинду аялгуу би ойлгоогүй байсан. Насанд хүрэгчид над руу сонирхон болон сэтгэл өөрсдийгөө бүхий исгэлэн нүүр харуулж байна, өсөн нэмэгдэж буй үзэн гадаадын байсан учруулсан маш их хүчирхийлэл их хот. Тэр үед болсон цагдаагийн, тэр их гайхаж байсан юм гэдгийг харж энэ барилгын хаана тэр унтраах буурсан Lily Үлдсэн сүүлчийн шөнө. Энэ нь тодорхой байсан юм, гэхдээ энэ й болсон гэж би түүний эцэг болох байх холбоотой цагдаагийн ажилтан. Агент шиг Рэнди Мир шаардлагатай холбоо албан есны дугуйлан байх хэрэгтэй, ашигтай.
  
  
  Урд, барилга чанд албан есны, уламжлалт багана, өргөн, өмссөн шатны тавцан хаана beggars хүлээсэн гарын авлага, тараах. Ар талд байсан албан хаагчдын амьдрах улирал. Түүний carapace эхэлсэн давж өргөн чулуун явган хүний зам, хоер аюулгүй байдлын ажилтан нь надад хандсан. Би эелдэг юу вэ гэж би хүссэн. Би түүнд хэлсэн, би хүссэн ярих Ноен Rudge, тэд намайг бүү дамжуулан талын хаалга. Тэр мөргөлдөв болгон хүлээн авахад болон хормын дараа өөрийгөө олж дахь том албан тушаалд нь ган ширээ, анхдагч кабинет, мөн нүцгэн гэрлийн чийдэнгийн өлгөгдсөн тааз төвд өрөө.
  
  
  Amartya Raj байсан ногдуулах хүн, дээр нь таван метр өндөр, өргөн, хүчтэйгээр барьсан байсан бөгөөд ер бусын Энэтхэгийн. Тэр өмссөн нь Баруун тохирсон, гэхдээ тэр хоер-inch-wide зэс бугуйвч дээр аль аль нь бугуй. "Аа, Ноен Matson," эхэлжээ. "Таны консулын гэж нэрлэдэг... тэд хэлсэн та ирж байсан."
  
  
  Тэр гараа зохион байгуулж, motioned намайг сандал дээр суулгаад эсрэг өөрийн.
  
  
  "Би энд худалдан авах, салют, дарь," би эхлэв, " харин Ноен Slocum надаас үзэх эдгээр халдлагын улмаас тэсрэх бодис байгаа нь миний мэргэжил юм."
  
  
  Нимгэн инээмсэглэл даяар тархсан Энэтхэгийн cop-ийн нүүр, тэр ойлгосон гэж тэр й бидэнд итгэл хоер дахь тухай миний хамрах түүх, гэхдээ мэдээж тэр биш байсан гэж халдлага надад энэ тухай.
  
  
  "Энэ нь тодорхой байна гэж Америкчууд хүссэн оролцуулах өөрийн ард түмний энэ тохиолдолд. Бид өгөх болно та боломжтой бүх туслалцаа үзүүлэх."
  
  
  "Очиж-bomb хэлтэрхийнүүд?"
  
  
  "Мэдээж," тэр хэлэв, эргэж засгийн газрын хаана тэр unpacked нь зэвэрсэн савтай. "Энэ нь бүх бөмбөг бараг унтраах явсан ч хамгаалагчийг шатсан гарч." Энэ нь бараг яг адилхан бөмбөг Hawk байсан надад үзүүлсэн, бусад гэж байсан нүх нь аль аль талдаа савтай, холбогдсон урт хэсэг олс.
  
  
  "Мартаж хурууны хээ, Ноен Matson," гэж тэр хэлсэн байна. "Бид хэд хэдэн хуулбар, харин найман сая хүн Калькуттад, бид маш хэдэн хурууны хээ манай файлууд."
  
  
  — Юу энэ олс?"гэж асуув.
  
  
  — Бид мэдэхгүй гэж. Магадгүй хийх энэ зүйл. Энэтхэг, бид гэх мэт зүйл гарч тэнцвэржүүлэх. Эмэгтэйчүүд хийх аяга, сагс,, тэр ч байтугай чулуу, тэдний толгой дээр. Хөвгүүд, охид, зангиа, олс, жижиг объект хийх нь их байна, ийм ном эсвэл лонх. Дараа нь тэд болно дүүжин зүйл дээр олс, үүнийг зогсоох, тоглож, энэ замаар явж байхдаа." Raj аваад, бөмбөг гэхэд олс надад үзүүлсэн хэрхэн дүүжин энэ. "Гэхдээ би үнэхээр төсөөлж чадахгүй нь хэнд ч даллаж энэ зүйл эргэн тойронд тоглоом шиг юм."
  
  
  "Ямар ч мөр?"
  
  
  Raj явсан цонх. "Бид үр дүнтэй биш гэж таны цагдаагийн Ану-д. Мөн бид найман сая сэжигтэн. Тэд гэж хэлж Калькуттад та ажилд нь алуурчин арван рупи болон бүлэглэлийн тавин рупи.
  
  
  — Та нар юу ч олж өглөө, дараа халдлага консулын?"
  
  
  Тэр толгой сэгсрэв wearily намайг удирдсан доош бүтцийн цагдаа лаборатори. Нэг цагийн турш, тэр бахархалтайгаар үзүүлсэн надад журам тэд араас scrutinizing бүр халдлага.
  
  
  Харин аялал дууссан, түүнийг нь мэдэхгүй байсан ч өмнө нь илүү. Уг бөмбөг нь бүгд энгийн, гар хийцийн. Ямар ч илүү лааз дүүрэн калийн нитрат.
  
  
  Raj мөрөө хавчив helplessly. "Хэдэн ширхэг олс, би гээд тэднийг аварч... энэ бүх юм бидний алан хядагчид ард үлдсэн. Энэ нь маш хүндрэлтэй. Тэд юм шиг харагдаж байна л газар дээр гарч хаана ч... үл үзэгдэх, inaudible-хүртэл дэлбэрэлт болдог." Тэр амласан байлгах надад байрлуулсан, харин тэр намайг хөтөлсөн эргэн тойронд барилгын маш чадварлаг гэдгийг нь би миний толгой сэгсрэв. Түүний хит хаана ч байсан.
  
  
  Дараа нь Сараана түүнийг харсан. Тэр хашаанд нэг байшин ард цагдаагийн станц.
  
  
  I didn ' t want түүнийг намайг харж, гэвч тэр дуудсан над руу гүйж, надад. Өмнө нь тэр надад ирж, би харсан нохой тэр удирдаж байсан юм, сайхан германы Хоньчин, маш хүчтэй амьтан.
  
  
  "Энэ нь та нарын төлөө юм, Ноен Matson," гэж тэр хэлэв, зогсоох нь нохой. Тэр над руу хараад ногоон нүд гэдгийг ч тусгаж шок, түүний эцгийн үхлийн. Тэр бололтой тиймээс сэтгэлээр унасан гэж намайг авч мөч ойлгох нь түүнд: "Энэ бол Хунтайж," гэж тэр хэлсэн байна. "Миний эцэг бэлтгэгдсэн эго... тэр хүсдэг хэрэв энэ байх."
  
  
  Араатан суугаад чимээгүйхэн түүний хажууд, тэр санаж юу Hawk байсан надад хэлсэн. Рэнди Мир бэлтгэгдсэн нохой sniff гарч тэсрэх бодис.
  
  
  "Тэр манай үржлийн," гэж тэр хэлсэн байна. "Эго түүнийг шүүрэн авч өглөө. Энэ сайхан амьтан. Тэр болно ...'
  
  
  Би дээр гараа тавьж, түүний мөрөн, тэр зогссон дунд өгүүлбэр. "За," би хэлэв. — Би авч болно"гэжээ.
  
  
  Тэр харснаа дахин, харин түүний харц дагаж уурхайн гэж түүнийх харлаа цонхоор Amartya Raj-ийн газар.
  
  
  "Өө, тийм ээ, Авга ах Raj. Тэр маш эелдэг надад. Гэхдээ би явахынхаа Madras өнөөдөр. Миний гэрлэсэн эгч нь тэнд амьдарч байгаа, би явж түүнтэй хамт амьдрах. Би сайхан байх болно.'
  
  
  Түүний дотроо угаас санаа алдаж байна. Хэрэв би хэзээ нэгэн цагт байсан бүрхэвч нь энэ даалгавар, миний эго гэж аль хэдийн алдсан.
  
  
  — Та нэрлэдэг таны авга ах хойш өчигдөр?" "Тэр хэн мэдэх тэр юм?" Тэр шивнэлээ, "үгүй" гэж хэлсэн тэр л хэлж өгөөрэй гэж би өөр байсан, би ирсэн илэрхийлэх миний үхэлд эмгэнэл түүний эцэг. Дараа нь тэр авч нохой дээр оосортой бөгөөд надад өгсөн.
  
  
  "Авч эго нь та," гэж тэр хэлсэн байна. "Энэ ямар миний аав хэлсэн байна. Тэр гүйж, ар гэрт орхиж, намайг ганцаараа driveway тэргүүлэх гудамж. Би харж болох юм Amartya Raj ч байсан намайг харж байна, гэхдээ би анзаарах байх нь дүр үзүүлсэн, түүнийг.
  
  
  Би явж, хурдан машин авах гэж оролдсон болгон өмнө нь туранхай хөвгүүд тойруулан машин хүлээн зөвшөөрөгдсөн надад Америкийн дахин. Би хийх байсан энэ бол нохой й татгалзсан. Би хэзээ нээгдсэн арын хаалга нь Mercedes, тэр өссөн буцаж yanked суудлын бүсээ орчим миний гар. Тэр эргэж орилов бололтой андуурч. Undeterred, зарим хөвгүүд над дээр ирж, хашгирч над тохуурхах мал бүхий саваа. Нохой bared түүний шүд, гэхдээ чадаагүй хариу үйлдэл чулуу цохих нь энэ.
  
  
  Би түүнд хэлсэн авах машин, гэвч тэр намайг үл тоомсорлож. Тэр доошилж түүний толгой болон шургав, дараа нь leaped руу бүлэг гудамж urchins эргэн тойронд намайг.
  
  
  Гэнэт тэр lunged үед бяцхан хүү болон цохих турьхан бие үед мөрөн түвшинд байна. Хүү хашгирав өсгөсөн гараа буцааж түлхэж bared шүд. Цусны spurted эргэн тойронд шарх өмнө болох харайх араатан, боож түүний хуруу орчим зориулалттай.
  
  
  Халдлага дууссан аль болох хурдан энэ нь эхэлсэн. Шархадсан хүү өссөн нь түүний хөл болон гүйж хол. Бусад нь бас үлдсэн бөгөөд тэр Ханхүү ганцаараа байсан гэхэд машин. Тэр wagged түүний сүүл, инээмсэглэн над шиг хүлээж магтаал. Эго stroked түүний нүүр, дараа нь түүнийг түлхсэн руу явлаа Mercedes. "Bastard," би хэлсэн, болж жолооны ард. Бусад зүйлийн адил энэ нь dell, энэ нь ямар ч хэрэггүй байсан юм.
  
  
  Хойш би чадахгүй салахыг, энэ нь зөв хол, би үүнийг хадгалж өөртөө хүртэл би буцааж авсан зочид буудал. Тэнд би ажилд Энэтхэгийн дараа харж, түүнд. Би одоо ч гэсэн байсан нь хэдхэн минутын дотор зүүн, тиймээс Choeny түүний нэртэй. Тэр асуусан ямар нэг юм хэлэх талаар өмнөх орой ч болсон ямар ч хариу арга хэмжээ авах, тэгэхээр тэр сэтгэл хангалуун байх нь цэцэг олборлосон нь цонхигор харагдах doorman хэн үнэрийг нь марихуан, хар тамхи гэж ангижруулахуй зовлонгийн ихэнх нь Энэтхэгийн хамгийн ядуу...
  
  
  Дараагийн хагас цагт, тэр гэж нэрлэдэг бүр химийн үйлдвэр тэр хүрч болох юм гэж хэлсэн нь тэр байсан юм худалдан авах сонирхолтой таван тонн калийн нитрат, ашиглах, түүний салют. Би зөвхөн олсон нь энэ хоер компани гэж тэд хэлсэн байсан, экспортын лиценз, надад туслах болно. Би бичсэн доош нь түүний хаяг боломжтой дараагийн баталгаажуулах. Би төлж чадахгүй хоцрох өчүүхэн боломж. Арван гучин тэр буцаж том Mercedes туулан, амар Амгалан Байшин. Би харж чадахгүй байсан олон Хятад хүмүүс Калькуттад, харин ресторан байх шиг хийж байгаа нь сайн. Slocum намайг хүлээж байсан хаалган дээр. Тэрээр ирсэн таван минут эрт байна.
  
  
  "Манай орос найз нөхөд чадаагүй ирсэн ч," гэж тэр хэлсэн байна, бид явж өнгөрсөн mimmo ширээ нь хажуу өрөөнд нь хүний суудалтай, хорин хүн. "Хурандаа Wu ирж байна гэж энд ирээдүйн дарга. Тэр хэлсэн, тэр нь маш их итгэдэг түүний энхийг сахиулах зорилго."
  
  
  Бид сонссон Оросууд ч өмнө тэд ирсэн. Hearty, гүн инээж давтан хэлж дамжуулан нимгэн хана, хамт өсөн нэмэгдэж буй дуу хоолой.
  
  
  "Энэ бол Александр Sokolov, ахлах аюулгүй байдлын ажилтан энд," Slocum хэлсэн байна. "Эго-ийн үндсэн ажил нь тагнуул." Дараа нь хаалга нээгдсэн.
  
  
  Sokolov байсан жижиг, stocky. Тэр өмссөн зузаан давхар дан костюм, арчиж хөлс нь түүний халзан толгой нь алчуур. Хуваах хоердугаарт, би харсан сүүмэлзэх төдий хүлээн зөвшөөрөх, түүний нүд нь; дараа нь тэр над руу хараад байгаа юм шиг тэр хэзээ ч намайг харсан өмнө. Гэхдээ тэр нь намайг хүлээн зөвшөөрсөн. Би уулзсан Sokolov, эсвэл Wolgint, эсвэл Хурандаа Тэг наад зах нь хоер удаа, мөн аль аль нь дахин манай тагнуул тоглоом нь дуусгавар болсон зурах. Гэхдээ аль аль нь дахин тэр үүргээ биелүүлсэн, мөн тэрээр гарч ирсэн нь хангалттай хүндэтгэл аврахын тулд түүний дарга, Москва дахь сайн.
  
  
  Slocum хийсэн санал, түүний гөлгөр дипломат байдлаар. Эго Sokolov-ийн инээмсэглэл шиг жинхэнэ, тэр ч байтугай түүний гэдгийг мэдэж байсан, тэр үзэн яддаг хүн, юу тэр зогсож. Олон хүн орж, түүний дотор Ноен Raj дээр Цагдаа, хэн хүн бүр танилцуулах бололтой хүндэтгэх.
  
  
  Олон хүн байсан танилцуулж, дараа нь Хурандаа Wu буцаж ирсэн. Тэр зөвхөн Хятадын бидний дунд. Тэр нь жижиг, bespectacled хүн сандран хуруутай түүний goatee гэж schell очлоо гол хүснэгт болон motioned хүн бүр суув. Тэрээр ярьсан нь Хинду хэл хэмээн үзэж, тэр амьдарч байсан Энэтхэгийн хорин жилийн турш, эго Хинду муу байсан.
  
  
  "Ноед оо, энэ бол маш муу цаг. Бизнесийн муу бол бөмбөг унтраах явдаг. Муу орос, муу Америк, муу хүн."
  
  
  Уг хурандаа талаар ярилцсан түүний ядуу Хинду, өөр таван минут, тайлбарласан агуу дэвшил хорооны хийсэн дахь хурцадмал байдлыг намжаахад болон хуурамчаар үйлдэх ойр дотно харилцаагаа цэргийн болон иргэний администраторууд. Дараа нь тэр шаардав бүх их ажил байх болно хоосон бол энэ хооронд сөргөлдөөн үүсэх Ану болон Зху-ын үргэлжлэл.
  
  
  Тэр motioned нь Энэтхэгийн зөөгч, хэн өгөөд Em юмнаас нь баримт бичиг.
  
  
  Тэр мэхийн бахархалтайгаар инээмсэглэн, шиг, өөрөө өөртөө сэтгэл хангалуун хүн чармайж амжилт бол бусад нь амжилтгүй болсон байна.
  
  
  "Би олсон нь сайн шийдэл байна" гэж тэр хэлсэн байна. "Энэ бол цаасан дээр. Уншина уу, энэ програм нь анхааралтай."
  
  
  Тэрээр үзсэн бүх биднийг мэхийн бидний толгой уншиж мэдэгдэл тэрээр бидэнд хүлээлгэн өгсөн. Хэсэг зуур тэр найдаж байсан тэр олсон шийдэл. Хэрэв бага Chinaman болох зуучлалын хооронд их эрх мэдэл, тэр болох зайлсхийх, түүний олиггүй ажил.
  
  
  Дараа нь, ямар ч анхааруулга, Sokolov салбарлан түүний хөл болон growled. Би ойлгоогүй байсан бүх юм, гэхдээ тэр ярьсан ихэнх нь орос, гэхдээ би ойлгож мөн чанар энэ. Тэр маш их уурлаж байсан.
  
  
  "Оросууд биш үү ургамал бөмбөг," гэж тэр хашгирав. Энэ хийж байсан нь Америкчууд бий болгох асуудал. Одоо тэд итгүүлэхийг оролдож эго хүлээн зөвшөөрөх ямар нэг зүйлийг тэд хийж чадахгүй байсан юм.
  
  
  Тэр хараад гэрээ Wu байсан санал болгож буй болон нэн даруй ойлгосон юу Sokolov гэсэн үг. Энэ нь энгийн програм бөгөөд тал тус бүр тохиролцсон татгалзах ирээдүйн дайралт бусад тусгаар тогтносон улс буюу их өмчийн хотод Kolkata, наад зах нь хагас жил.
  
  
  Ану-ын консул ийн хэрх байсан нь удаан, зарим талаараа илүү хүндтэй, гэвч тэр харж болох Slocum-ийн reddened хүзүүн дээрх зориулалттай.
  
  
  "Хөгжилтэй юм" гэж тэр хэлсэн байна. "Энэ бол доромжлол миний улс." Тэр авч, баримт бичиг, урж хаяад их хагас. "Ану-ын объект энэ ичгүүр сонжуургүй санал гэдгийг бид хэзээ ч тусгай үйл ажиллагаа, зөвшөөрсөн, эсвэл дэмжигдсэн аливаа халдлага нь ямар ч Зху өмчийн хотод Калькуттад."
  
  
  Танхимд байсан хямралын. Оху-ын төлөөлөгчид эсэргүүцсэн чангаар, мөн Raj байсан шиг тийм тайван, түүний тамгын газар, өссөн түүний хөл, санал солилцоход дэмжлэг үзүүлэх төлөвлөгөө.
  
  
  "Энэ бол бидний хийж чадах бүх зогсоох энэ таталтуудтай аюул бидний хот" гэж тэр хашгирав.
  
  
  Мөн зөвхөн Englishman дахь уулзалт, махлаг банкир нь хөөсрөн, нүд рүү нь харан хол урагш гаруй зандан ширээ болон muttered, " би мэдэхгүй байна, та нар юу ярьж байгаа.: "Та нар байсан бол тарих бөмбөг, яагаад та бүү дэмжих дэмий төлөвлөгөө?"
  
  
  Slocum гарч ирсэн дамжуулан өөрөө.
  
  
  — Учир нь тэр мэдэгдэл гэж бид зогсоох болно шидэж бөмбөг, та эргүү тэнэг. Энэ нь бараг нь элсэлтийн гэм буруутай. Slocum нулимж гарч үг. "Энэ бүх санаа нь инээдтэй. Яагаад болохгүй гэж энэ хороо нь хэн олж мэдэх шидэж эдгээр бөмбөг? Болно гэсэн үг бодит ажил.
  
  
  Хэдэн арван дуу хоолой дуугарав. Sokolov босож, алхаж гаруй Slocum. Тэд хэсэг хугацаанд ярьж, дараа нь Sokolov хашгирч эхэлсэн. Хэдэн хормын дараа, Slocum бас хашгирав. Хэл нь анх удаа оху-ын, дараа нь англи хэл, дараа нь Хинду, эцэст нь хольц бүх гурван хурц diatribe биш гэдгийг бидэнтэй нэгдээрэй зүйл.
  
  
  Хурандаа Wu сууж, түүний дарга, гарч хүрч ууртай verbiage, түүний жижиг дугуй царайг илэрхийлсэн гэнэтийн болон гайхал. Эцэст нь, тэр босож, бага зэрэг мэхийн, гарч явж дамжуулан өрөө. Тэнд байсан шок болон үл итгэх байдал Эго нь нүд.
  
  
  Sokolov гаргасан Chinaman, хаасны дараа түүний том нударга ширээн дээр доош хүртэл өрөөнд чимээгүй байсан.
  
  
  Ноед оо, Зху байх болно тэмдэг энэ утгагүй тунхаглал. Энэ нь доромжлох бидэнд. Манай байр нь Америкийн Нэгдсэн Улс өртэй us $ 20 сая нь алдагдал, өмч хөрөнгө болон амьдрал. Нэг удаа энэ хэмжээ нь төлсөн, бид аз жаргалтай байх болно сууж, хэлэлцэх бусад таагүй асуудлыг энэ нөхцөл байдал. Нь Ану-ын бэлэн нөхөн хохирол учирсан нь их бөмбөг?
  
  
  Би мэдэрсэн Slocum stiffen түүний сандал дээр миний хажууд; дараа нь тэр босч хараад Sokolov.
  
  
  "Өчигдөр, бөмбөг дэлбэрчээ дахь АНУ-ын консулын газар. Энэ нь бас зардал нь хэн нэгэн нь тэдний амьдралд бид эрэлт албан есны уучлал гуйх нь Зху."
  
  
  Sokolov автдаг дээр ус шилэн тэр ундны. Өмнө нь тэр болох сэргээх, Slocum clapped миний мөрөн дээр нь бид орхисон. Slocum хүртэл хүлээж бид эндээс өмнө тэр хашгирч эхэлсэн. Гайхалтай нь, эго-ын уур хилэн чиглэсэн Хурандаа Wu.
  
  
  "Та эргүү тэнэг! Wu нь pushy тэнэг. Яаж байгаа нь тэр байх гэж бодсон зүйл маш галзуу болох амжилттай байх? Яагаад болохгүй юм бэ, тэр сэтгэгдэл дипломат тулд дипломат? Нөхцөл байдал одоо илүү ноцтой өмнө. Одоогоор наад зах нь бид шүү дээ, зөвхөн байсан чанга хашгирч бүр өөр гар утас. '
  
  
  Түүнийг хараад ойлгосон хэрхэн энэ асуудлыг ургаж байсан хэмжээ. Тус дипломат одоо хувьдаа хашгирлаа бүр өөр. Дэндүү их түүх, энэ нь гэсэн үг эхлэл дайн.
  
  
  Эго гэж оролдсон нь түүнийг тайвшруулж, доош, харин тэр биш үү сонсох. Тэр growled ямар нэг юм над руу strode хол. Ганцаараа гудамж, тэр цувисан алтан-tipped тамхины гаруй хооронд түүний хуруу. Би бодох гэж оролдсон, халах жижиг баримт үед миний зайлуулах. Би биш маш итгэлтэй хаанаас эхлэх, мөн би байсан туршлагаас татгалзаж эхэлсэн хэдий сэжиг тэр үед ажиллаж байсан гарч илүү хурдан хэнд ч бодсон.
  
  
  Д цөхрөнгөө барсан нь түүний, буцаж зочид буудал. Би зогсоол миний машины арын байсан талаар явж үүдний үед би харсан Ханхүү нөгөө талд гудамжинд тоглож байна. Хинду тэр байсан ажилд дараа харагдах амьтан унтаж байсан халуун нар, харин дөрвөн хөвгүүд байсан тохуурхах хамт тоглож нохой шиг байсан бол амьтан. Миний анхны хариу үйлдэл байсан сануулж хөвгүүд. Дараа нь би ойлгосон гэж хүчтэй нохой байсан wagging түүний сүүл, frolicking шиг гөлөг.
  
  
  Энэ нь хэцүү байсан гэж итгэдэг адилхан амьтан байсан авахын оролдсон унтраах өөр boy ' s arm хэдхэн цагийн өмнө.
  
  
  Хагас байгуулагдсан бодол орж ирсэн дамжуулан миний оюун ухаан, тэр эргэж хараад амьтан. Тэр байсан юм байх ч бас их хөгжилтэй хүүхдүүд намайг анзаарч.
  
  
  Би мэдэрсэн нь бага зэрэг тэнэг намайг татаж Wilhelmina гарч түүний holster гаргаж ирээд нэг 9mm дугуй шиг холбох. Тэр ширтэн газар хүртэл тэр харсан нь crack-д төмөр бетон хангалттай өргөн барих нь сум. Тэр tugged үед гуулин суултын хүртэл үнэгүй сум.
  
  
  Энэ дарь цохих бетон, мөн тэрээр харж д Хунтайжийн чиглэл.
  
  
  Том нохой зогссон тоглож, шургав нэг удаа, инээв, дараа нь ниссэн хүртэл намайг авч асар их ялимгүй үсрээд машины зогсоол даяар орхиж, хүүхдүүд нь утга учраа алдана. Тэр намайг дайрч өнгөрсөн үсрэлт.
  
  
  Би байж болох юм хэмээн тангарагласан эго аманд байсан гурван инч өргөн. Эго-ийн шүд glistened нар, тэр тагтаа нь ойрын өдөр. Тэр нь зөв байсан нь түүнд өмнө. Би сонссон дүр нь хүнд биеийн slam руу хаалганы цаана намайг. Эго growl байсан гүн, насанд аюултай. Би баяртай байсан юм, биднийг харж байна, гэхдээ энэ нь болж хувирсан хоер инч мод.
  
  
  Гэвч түүнд ямар нэг зүйл мэдэгдэж байгаа юм. Ханхүү намайг дайрч зүгээр л тэр дайрсан хүүд гудамжны урд Rajah ' s house. Би хийж чадах бүхий л байсан хамт авч, нохой, гэхдээ би итгэлтэй байсан хүү би нийтлэг нэг зүйл байсан... ямар нэг зүйл infuriated нь сайн бэлтгэгдсэн мал, амьтны байсан үнэр тэсрэх бодис.
  
  
  Энэ шиг утгагүй эхний үед, гэхдээ энэ нь байсан нийцсэн бусад хэд хэдэн баримт нь би байсан, мөн загварыг эхэлсэн хэлбэр юм. Би санав хөвгүүн байсан ажиллуулах над руу секундын өмнө дэлбэрэлт устгасан барилга дээр миний анхны өдөр хот. Мөн би санаж олс хэн нэгэн явуулж байсан бөмбөг дээр, ямар Raj надад үзүүлсэн түүний тамгын.
  
  
  Тэр сэжигтэй гэж хэн нэгэн явуулж байсан энэ зүйл нь тоглоом шиг юм. Магадгүй хүүхэд.
  
  
  Энэ нь нарийн замд, гэхдээ би дагадаг байсан юм. Тэгээд удалгүй Ханхүү байсан гажих, тэрээр явсан түүний машин машинаараа буцаж цагдаагийн станц, хаана тэр очсон Raj. Би дээр сууж, Mercedes нэг цагийн турш найдаж, харж хөвгүүн байсан болохоор хэрцгийгээр дайрч Ханхүү өмнө нь тэр өдөр. Энэ нь залхаж намайг хог хаягдал маш их цаг хугацаа, гэхдээ би мэдэхгүй, өөр ямар ч арга замыг олж хар тугалга тэр маш их хэрэгтэй. Маш олон байсан хүүхдүүд гудамжинд, энэ нь шиг санагдаж зуун.
  
  
  Тэр бараг бууж өгсөн үед тэрээр харсан хүү. Тэрээр шиг харагдаж ихэнх нь бусдаас — бохир болон өмссөн шорт нь хэтэрхий том, түүнд - тэр байх байсан хүлээн зөвшөөрсөн бол түүнийг тэр харж чадаагүй байсан бохир боолт эргэн тойронд түүний эго шарх.
  
  
  Би мэдэж байсан эдгээр хүүхдүүд. Тэр нэг өнчин chauls гэж харж болно, бүх хот дахь Алс Дорнод, түүний ясны гараа байнга сунгасан гарч хүсэн хүлээж байна. Хамгийн тэнэг, өлсөж харагдах их нүд нь их-ын ярианы карт, гэхдээ тэд татахуйц таны өглөг нь нэг талаас мөн хулгайлж таны түрийвч бусад. Амьд үлдэх-их вэб ес суртахууны.
  
  
  Тэр үед дуудсан нь түүнд, тэр flinched. Дараа нь, тэр гүйж, даруй орж алга болсон цугласан. Түүний хийсэн дүр гэдэгт итгэдэг зугтсан надаас өмнө эхэлсэн хөөж, түүнд. Тэр хурдан байсан ийм нимгэн, цонхигор харагдах хүүхэд, намайг удирдсан нь гол гудамж нь блок, чулуу, шавар shacks хүрээлэгдсэн хогийн-дарагдсан canal. I didn ' t lose хүртэл түүнийг тэр алга руу нь зэс дэлгүүр хэдэн блок цагдаагийн газраас хаана би анх түүнийг харсан.
  
  
  Тэр л явсан мөч. Тэрээр буцаж ирээд инээлдэж, clutched хэдэн рупи тэмдэглэл нь түүний гарт. Тэрээр эхэлсэн ажиллуулах, мөн би түүнийг явж, найдаж байсан олж, илүү сайн хариулт гэхэд дараа нь.
  
  
  Тэр үед гарч байсан хараа, тэр гаталж гудамжинд явж дэлгүүр. Чулуун байшин, хуучин байсан, магадгүй барьсан нь тэдний цаг үед англи хэл дээр ашиглаж үдээс хойш уух цай, үзэх, шоовдор хүмүүс үхэх гудамжны урд их төмөр хаалга. Энэ нь байсан, сэрүүн, харанхуй дотор. Би түүнийг нээсэн, хаалттай хаалга унасан миний гар дор миний хүрэм бол миний Luger амарсан.
  
  
  Ямар нэг юм руу нүүсэн миний орхисон, гэхдээ би байхгүй байсан, миний буу holstered. Би сандарсан ч, юу ч байхгүй байсан биет болгох намайг сэжигтэй. Дэлгүүрт байж болох ч хамаагүй байсан юм.
  
  
  "Нэг sahib? Хүний дуу хоолой гэж хэлсэн харанхуйд миний өмнө. Миний нүд нь тохируулж бүдэг гэрэл, shopkeeper түүнийг харсан. Тэр илүү хуучин эго дуу хоолой байсан гэж санал болгосон юм. Зорилтот-ийн дүр байсан халзан, тэр өмссөн цасан цагаан хувцас. Нь урвуу дарааллын V байсан будсан цагаан будаг дээр аль аль нь хацар. Тэнд байсан нь урт, нимгэн зүү товойж гарч ирсэн нь эго нь мөрөн.
  
  
  "Би хайж хүнд гуулин candlesticks," Emu хэлсэн нь түүний Хинду.
  
  
  Тэр толгой сэгсрэв. Тэр хүсэхгүй байгаа юм бэ, намайг хараач. Эго-ийн гарт fumbled нь түүний дээл, дараа нь эхэлсэн сэгсэрнэ. "Хол явах" гэж тэр хэлсэн байна Хинду. "Бид байхгүй бол ямар ч candlesticks, тиймээс би та нараас нь үлдээх хэрэгтэй."
  
  
  Одоо тэр харж болох түүний сайн the twilight. Би харсан нь бүрэн хэмжээний хөшиг талд намайг. Би тэнд очсон. Wilhelmina унасан миний гарт. Тэр маш хурдан шагайх дамжуулан хөшиг. Энэ нь хаалттай зөвхөн нэг өрөөнд байсан бөгөөд дараа нь болгон ашиглаж амьдрах орон зай. Тэнд байсан нэг ч хүн байхгүй. Түүнд, явж, нөгөө талд өрөө, хаана байсан нь илэрхий том хаалга, чулуун гаслах. Хүн босоод, startled. Гэнэт тэрээр ярьсан төгс англи хэл. "Үгүй ээ, sahib, түүний энгийн худалдааны!"
  
  
  Үед эго түүнийг түлхсэн хол, тэр сонссон бүх хэтэрхий танил поп нь gunshot. Шилэн splinters ниссэн эсрэг хаалга gawk whizzed хооронд намайг болон настай хүн. Таван см-ийн чиглэл бүрт нэг, бидний эргэн тойронд үхсэн байх болно.
  
  
  Тэр буудсан хоер удаа хаалгаар, дараа нь дахин. Тэр сонссон нь өндөр давтамжтай орилж өвдөлт, мөн зогссон буудлагын. Тэр үед унагасан хаалга доош, тэр бэлэн байсан гөлөг түүнийг дахин, харин мэргэн бууч байсан ямар ч урт нь аюул учруулж байна. Тэрээр доош хараад итгэсэн. Лили " Мир шалан дээр хэвтэж жижиг буцаж өрөө.
  
  
  Түүний нүд нь барьж ядан. Тэр тэвэрч ороосон түүний хөл гээд зогсоож, цус нь урсаж эргэн тойронд сум нүх түүний гуяны.
  
  
  
  5-р бүлэг
  
  
  
  
  Лили над руу хараад, тэмцэх өвдөлт. Gawk замаар явсан нь түүний хип болон бусад гаж. Аз болоход, энэ нь тийм биш байсан цохих яс, гэвч тэр чадахгүй байх алхаж наад зах нь нэг сар. Түүний буу байсан шалан дээр. Эго түүнийг түлхсэн хол харж, түүнийг хазах түүний уруул нь байлгах уйлж байх юм. Тэр clenched түүний нударга уур хилэн. "Ноен Matson," тэр гэж нэрлэдэг. — Би та бодож байсан Zakir." Тэр нүдээ хаасан болон угаас санаа алдаж:
  
  
  "Түүний дүр болох буудсан... та биш."
  
  
  Өвдөлт нь гайхан биширч түүний, тэр дээгүүр бөхийж түүний шарх.
  
  
  Нэгэн настай эхнэр гарч ирээд арын өрөөнд хараад охин сонирхон. Тэр алга болсон нь хэсэг зуур эргэж ирсэн нь тодорхой шингэн, тэр дээр цутгаж, Лили-ийн шарх. Ay тусалсан түүнийг хэрэглэж даралт зогсоох цус алдалт. Өмнө нь ярьж, хуучин эмэгтэй үүрэг шарх нь зурвас цагаан хэрэглэл.
  
  
  Гэж тэр асуув. "Та түүний амраг?"
  
  
  Үед түүний эцэг толгой сэгсрэв, хуучин эмэгтэй гайхан харлаа.
  
  
  Би сонссон дэлгүүрийн хаалгыг хаах нь мэдэж байсан өвгөн алга болсон. Ямар ч эргэлзээгүй тусламж авах.
  
  
  Би тэсэн ядан хүлээж. Тэр байж болох юм буцаж ирэх нь цагдаа, би цаг хугацаа байхгүй байсан тайлбарлах буудлагын.
  
  
  Тэр болсон охин нь түүний гар дээр хийж, түүний гаднах гэж нэрлэдэг, учир нь rickshaw өгсөн хүн нь цөөхөн рупи. Тэр гүйж миний Mercedes. Дараа нь тэр буцаж явлаа зочид буудал, хийж Лили гарч арын хаалга, хийсэн түүний арга замаар, түүний өрөөнд.
  
  
  Тэр цоожтой хаалга түүний өмнө тавих, түүний орон дээр дахин шалгаж gunshot шарх.
  
  
  Хөөе, би шаардлагатай эрүүл мэндийн анхаарал татаж байгаа юм. Slocum байсан цорын ганц хүн тэр эргэж болох нь туслах. Emu байх болно асарч, энэ нь нууцаар хойш би чадахгүй саад учруулж байна.
  
  
  Дараа дуудаж em тайлбарлаж нөхцөл байдал, тэр буцаж ор, зөөлөн зүлгэж Лили-ийн хацар. "Сэрэх, Сараана," би хэлсэн, patting түүний хацар. "Мөрөөдөл дээр байна."
  
  
  "Уучлаарай, Ноен Matson," гэж тэр хэлэв үед тэр сэрээд.
  
  
  'Юу ч биш муу. Би зүгээр л уучлаарай би чадахгүй байсан таныг гомдоосон.
  
  
  "Би бодож байсан Zakir," гэж тэр хэлсэн байна. "Би тэнд очсон олох нь эго."
  
  
  Тэр нүдээ хаасан дахин, тэр мэдэж байсан тэр хүсэхгүй байгаа юм бэ, хэлж өгөөч бүхэл бүтэн түүх. Тэр тааж чадах нь юу байсан санаа зовох түүний.
  
  
  — Таны аав ажиллаж байсан энэ Zakir залуу, биш үү тэр?"
  
  
  Тэр толгой дохив сул.
  
  
  "Аав чинь урваж бидэнд биш үү тэр?"
  
  
  "Би тэгж бодож байна," гэж тэр хэлсэн байна. — Тэр хэлсэн Zakir та ирж байсан. Тэрээр хэлсэн нь, таны жинхэнэ нэр биш Matson. Тэрээр хэлсэн нь та оролдож байсан зогсоох дэлбэрэлт. Би мэдэхгүй байна, өөр юу ч энэ талаар.
  
  
  — Та буруутгах Zakir таны эцэг нас барсны?"
  
  
  'Тийм ээ. Энэ яаж ажилладаг юм. Би мэдэх нь түүний дүр.'
  
  
  "Талаар юу хөвгүүн?" Би түүнээс асуусан юм. — Энэ юу хийх естой нь Zakir?
  
  
  'A хүү? Би мэдэхгүй талаар юу ч хүү. Харин зэсийн даралтын дунд болон жижиг дэлгүүр хамаарах Zakir. Тэр тэнд явдаг үе.
  
  
  — Та өөр юу мэдэх талаар Zakir?"
  
  
  "Зүгээр л нэг хуурмаг нэр... Zakir Shastri. Тэр зардаг хүүхдүүд. Би мэдэхгүй, түүнийг дахиж.
  
  
  Тэр frowned, тэр ч байтугай илүү их эргэлзэж байна. "Тэр худалдах, хүүхдийн?" Лили-ийн нүд бүрхүүлтэй гаруй, тэр бодол нь тэр байсан гэж өнгөрөх дахин гарч, гэвч тэр гүнзгий амьсгаа авч, аяархан ярьсан. "Өнчин, гудамжны хүүхдүүд. Тэр тэднийг тэжээдэг, дараа нь зардаг тэднийг баян гэж зарц, эсвэл янхны. Заримдаа тэр бүр илгээдэг зарим сүм." Тэр унтчихсан дахин, хагас сэрүүн, хагас шингээж түүний өвдөлт. Гэхдээ би хадгалж тулж илүү дэлгэрэнгүй мэдээллийг. Би мэдэх хэрэгтэй хаанаас олж Zakir. Тэр над руу дахин, түүний нүд нь багасч.
  
  
  Тэр ямар нэг зүйл хэлсэн Эссэ гэдгийг би ойлгоогүй байсан, дараа нь би сонссон түүний үглэх хаяг, мөн тэр хэлсэн нь: "Үйлдвэр". Миний эцэг уулзаж дүр байдаг нэг удаа.
  
  
  Тэр нүдээ хаасан. "Би оролдсон байх естой алах Shastri өмнө би явсан Madras. Уучлаарай...
  
  
  Ee зорилтот эргэж харан, тэр мэдэж байсан нь тэр байх байсан хариу ирэх хэдэн цаг.
  
  
  Би харьцуулахад хаяг нь тэр надад өгсөн нь хаяг, би бичсэн доош үед би гэж нэрлэдэг орон нутгийн химийн үйлдвэр. Миний санах нь зөв байсан юм. Хаяг тэр надад таарч Баруун Бенгал Химийн аж Үйлдвэрийн нэг том potash нитрат компаниуд. Эцэст нь, ямар нэг зүйл эхэлсэн нь хүртэл тодорхой.
  
  
  Би бодлоо хүлээж байгаа нь түргэн тусламж, харин миний бодол санааг нь өөрчилсөн. Тэр байсан гэж итгэдэг Slocum авч байсан нь түүнийг эмнэлэг.
  
  
  Химийн үйлдвэр байрлаж байсан хойд хэсэг нь хот дахь ядуусын хорооллын хаана гахай оршуулагдсан шаварлаг гудамжны хооронд кокосын хясаа болон бусад хог хаягдал. Шууд замын газар гэж байхгүй байсан. Тэр олсон нь сайн харах үйлдвэрийн элсэлтийн гудамжны хагас блок нь хаалга. Тэр авирч дээр нь овоо нуранги гэж хэрэглэж байх нь байшин.
  
  
  Түүний зочид буудал хэвээр хэвийг, гэхдээ энэ нь боломжгүй байсан, учир нь миний Баруун хувцас. Тэр ч байтугай crows байсан сарних гарч эвдэх hovered миний толгой дээгүүр, мөн байх шиг намайг харж сандран. Хоер хүүхэд харж, намайг хүртэл би мөлхөж дамжуулан нүх хуучин гэрт би хаана үзэж болох элсэлтийн, гэхдээ тэдгээр нь харж чадахгүй байсан нь надад маш сайн.
  
  
  Би биш маш итгэлтэй, юу бодож байна, гэхдээ би бичсэн доош товч тайлбар гурван хүн орж үйлдвэр гэж би үзсэн юм. Бараг осол, тэр харсан нь жижиг, хар ханатай хүү мөлхөгч болгоомжтой эргэн тойронд alley руу үйлдвэрийн арын хашаанд. Бүх их хүрээлэгдсэн байсан нь шүүхээр хашаа нь өргөстэй орой дээр, харин хүү бараг эргэлзсэн.
  
  
  Тэр эргэн харж, дараа нь өргөж хэдэн бут баазад хашаа, хурдан, унасан болгон нь жижиг нүх зөөлөн газар. Тэр маш хурдан мөлхөж дор хэд хэдэн машин дээр үйлдвэрийн газар, хийсэн түүний арга ойр барьж эхэлсэн ухаж дамжуулан овоо хог.
  
  
  Хэдэн секундын дараа, тэр гүйж буцаж жижиг өрөө дор хаалга. Тэр үед гүйж mimmo намайг харсан тэр нарны glint түүний эго-ийн харц. Тэр талаар бодож зогсоох, түүнд, харин эсрэг шийдвэр гаргасан.
  
  
  Тэр байсан гэдэгт итгэлтэй савтай тэр үүрч дүүрч калийн нитрат. Гэж тайлбарласан нь маш их... яагаад, тухайлбал, цагдаа нар боломжгүй байсан тодорхойлох, гарал үүсэл, тэсрэх бодис хэрэглэдэг алан хядагчид. Худалдах, тэсрэх бодис нь зохицуулж, маш нягт хэцүү байх болно гэдгийг тэдэнд худалдан авах, тэд юу хэрэгтэй, гэхдээ хүн ажиллаж байсан үйлдвэр болох амархан хулгайлж бага хэмжээний тэсрэх бодис нуух нь тэднийг хогийн лааз ард үйлдвэр. Хэн нь харагдах болно ямар нэг зүйл нь хүүхэд байгаа юм rummaging нь хогийн? Хэн ч... бус д Калькуттад, хаана энэ нь нийтлэг мэргэжил.
  
  
  Энэ нь ухаалаг төлөвлөгөө. Тэр ч байтугай хэрэв тэр баригдаж байсан гэхэд нэг хүүхэд, тэр нь байх болно маш бага мэддэг. Тэд магадгүй л мэдэж байсан, тэдний харилцаа холбоо зэрэг эрэгтэй тарааж edu эсвэл хэдэн рупи. Миний дараагийн алхам нь харах байв дотор үйлдвэр, хэдий ч үед тэнд байсан ямар ч цаг хугацаанд нь хийх нь тийм.
  
  
  Тиймээс би явсан миний машин машинаараа буцаж хот. Би явж, нээлттэй болгох консулын газар.
  
  
  Тэр хаасны дээр тоормос тэр үед харсан олны өмнө барилга. Цагдаа, гал ачааны машин байсан зогсоол байхгүй, мөн шатаж бие нь өөр Mercedes байгаа юм дарсанд doused нь ус.
  
  
  Slocum, гэж би бодлоо, би зогсоол миний машин руу гүйж баяртай үе шат.
  
  
  Smoldering хэвээр нь машин дээр суугаад дөрвөн шатаах дугуй гудамжинд. Дотоод байсан шатсан гарч, бүрээс байсан урагдсан унтраах, суудал унаад шиг smoldering овоо. Замаар хөгждөг арын хаалга байсан, унтраах авсан тэдний нугас, энэ нь харсан юм шиг хэн нэгэн тавьж байсан нь bomb-д явлаа.
  
  
  Тэр дугуйг урагш хүлээж, харж Slocum нэгний үхсэн бие нь гудамж, гэвч энэ нь тийм биш юм Эго, энэ нь байсан байгууллага.
  
  
  Энэ нь хүү байсан нь түүний гар дээр гаталж түүний цээж, түүний ам, нүд нь өргөн нээлттэй аас туг зөвшөөрөл гүйцэтгэх. Тэр үхсэн хэвтэж, өөрийн цусаар. Тэр байх естой гаргаж авсан, бөмбөг, авсан нь хэзээ ч гарч, гэж би бодлоо.
  
  
  "Matson," би сонссон хэн нэгэн дээр хэлэх нь гайхалтай. Тэр эргэн тойрноо хараад, Slocum өмнө зогсож консулын хаалга.
  
  
  Эго-ын нүүр царай байсан цайвар айдас.
  
  
  "Энэ нь байж болох байсан надад," гэж тэр хэлсэн байна, толгой дохин үед нас барсан хүү.
  
  
  Би түүнтэй хамт явсан эго газар, хаана тэр живсэн орж сандал дээр болон хамрагдсан, түүний нүүр гараа. Түүний бие чичирч байсан.
  
  
  "Өөрийгөө татаж, хамтдаа," би хэлэв. "Зүйлийг авах болно, тэр ч байтугай муу өмнө сайн цаг ирнэ."
  
  
  "Бид байх естой хамгаалах," гэж тэр хэлсэн байна. "Цэргүүд. Тэнгисийн явган, магадгүй. Би хүсэхгүй нас барж байна. Би эхнэр, хүүхэдтэй.
  
  
  Эго гэж оролдсон нь түүнийг тайвшруулж, доош, харин тэр биш үү сонсох.
  
  
  "Та ойлгохгүй байна," гэж тэр хэлсэн байна. — Энэ нь бараг арван тавны, арван тавны наймдугаар.
  
  
  Ямар ч, би ойлгоогүй байсан гэнэ. "Юу вэ, арван тавны гэсэн үг вэ?"
  
  
  'Тусгаар Тогтнолын Өдөр. Наймдугаар сарын 15, 1947, Британийн албан есоор холдон.
  
  
  "Болон эргэн тойронд юу вэ?'
  
  
  — Та бүү сана?" Дараа нь тэнд байсан эмх замбараагүй байдал, самуун, гэж Энэтхэгчүүд болон Мусульманчууд цуглуулж, зүүн даяар шинэ хилийн Пакистаны. Энэ нь там байсан. Энэ нь мэдээлж байсан нэг сая гаруй хүн амь насаа алдсан байна. Одоо энэ нь тохиолдож болно, дахин.
  
  
  Тэр харсан даяар сандал, еолж. Энэ наймдугаар сарын 11.
  
  
  Одоо илүү ширхэг унасан газар руу. Цаг шиг зөв. Хэн ч байсан ард bombings төлөвлөсөн бүх зүйлийг анхааралтай. Тэд аажмаар жолооны хотын эмх замбараагүй байдал. Тэд pitting хоер дэлхийн эрх мэдэл, Оху-ын, Ану-бие биенийхээ эсрэг. Энэ нь гэж хэлсэн дээр арван тавны дур Энэтхэгчүүд хүрэх оргил.
  
  
  Тэр хараад хуанли дахин. Ч биш дөрвөн өдөр. Энэ нь бага зэрэг жижиг.
  
  
  Би мэдэрсэн хөлс хуваахын дээр миний духан харсан үрчлээнд эргэн тойронд айдас Slocum-ийн rta. Тэр нь ч зөв байсан юм. Тэнд байсан бүх шалтгаан үймээн.
  
  
  
  6-р бүлэг
  
  
  
  
  Хоер цагийн дараа, тэрээр эргэж байсан нь түүний зочид буудлын өрөөнд. Би оролдсон дуудлага Joeny хүссэн учраас би түүнийг харахын тулд өмнө нь би авсан хэтэрхий хол явуулсан, гэхдээ би дахин олж авч чадахгүй байсан нь хариулт. Тиймээс би зүгээр л явж байсан ажил.
  
  
  Тэр болгон өөрчилсөн нь урт ханцуйтай хар цамц, хар өмд,, бат бөх явган гутал. Би цахилгааныг татав үүнийг нь luger дор миний цамц дээр тавих тусгай бүс.
  
  
  Би тавих сэлбэг сэтгүүлүүд Wilhelmina болон гар гранат миний халаасанд, дугуйлан Slocum-ийн сумны хайрцаг,, гадуур явж. Өнөө орой тэр хүсээгүй анхаарал хандуулах Mercedes, тиймээс тэр үлдсэн дүр өмнө нь зочид буудал, авч rickshaw.
  
  
  Энэ нь аль хэдийн маш харанхуй. Энэ нь гол биш гудамж, харин явган хүний зам байсан хаягдал нь унтаж буй хүн. Би харсан бүхэл бүтэн гэр бүлийн бүлэг дулаан, тансагт уур амьсгал Калькуттад. Тэр алхаж, орж гарч дунд гудамжинд явж хурдан руу химийн үйлдвэр. Энэ нь зөвхөн хоер гудамжны цаана.
  
  
  Би судалж дараагийн гудамжны өмнө эргэж тойроод. Тэнд байсан ямар ч streetlights, мөн зөвхөн цайвар хажуугаар татсан түүний нүд.
  
  
  Мир биш үйлдвэр аль аль нь, болон хамгаалагчид нь харж чадахгүй байсан гэнэ. Тэр авч түүний арга хэмжээнд блок ирсэн хаалганы ар талд барилга. Тэр чин бууруулах, утсан болон гарч ирээд дээр unlit үйлдвэр давхарт. Би гэж хүлээгдэж буй аюулгүй байдлын арга хэмжээ байж болох авч орчим үйлдвэр, гэхдээ би харж чадахгүй байсан ч энэ.
  
  
  Орох барилга биш юм шиг санагдаж байсан хэцүү. Энэ nen байхгүй байсан skylights эсвэл том агаарын хориглодог, харин арын хаалга байсан нь ердийн цоож.
  
  
  Түүнийх унасан дамжуулан чимээгүйхэн сүүдэр өдөр. Тэнд байсан хуучин цоож нь хавар, тэнд байсан ямар ч асуудал байхгүй. Арван секундын дараа тэрээр unbolted энэ нь үзүүр нь хутга болон түгжээг хаалга. Тэр нээсэн энэ нь анхааралтай сонсох нь дохиолол, нэг squeal, эсвэл товшино уу, гэвч тэр сонсдог байсан зүйл. Тэр нээсэн энэ хаалттай хаалгыг сольж цоож. Өрөөнд байсан тас харанхуй. Тэрээр өмнө хүлээсэн хором үргэлжилж.
  
  
  Өрөөний нөгөө нь түүнийг би сонссон хаалга нээлттэй, ойр дотно хормын дараа. Аажмаар, нь зураг надад дөхөж ирээд. Тэнд байсан байх шиг ямар ч аюул, хүн удаан бүрхүүл дээр.
  
  
  Эго хүлээж байсан түүний, тэр үед орж зөв байр суурь, миний баруун гар цохих эго хатуу хүзүүн дээр. I didn ' t want to kill түүний хамт миний эго, би зүгээр л түүнийг авчирсан гарч ассамблейн хэдэн уурхай, гэхдээ би түүнийг санаж, зөв газарт байна. Цохилт унасан хажуу болон газардсан нь хуучны зүүн дэгээ барьж emu-д эрүү. Зорилтот-ийн дүр буцаж ниссэн. Эго-ийн бор нүд бүрхүүлтэй гаруй тэрээр унасан газар.
  
  
  Тэр маш хурдан хайлт, харин олсон ямар ч таних. Хүчтэй nylon хүйн би байсан нь намайг хүлсэн түүний шагай, гар нь эго. Дараа нь тэр болсон түүний дүр арын хаалга эхэлсэн түүний аялал үйлдвэр. Ямар ч илүү харуулууд түүнийг хараад. Миний хар дэнлүү удалгүй надад үзүүлсэн бүхэл бүтэн түүх. Энэ нь бага байсан компани. Энэ нь иймэрхүү харагдах болно, тэд зөвхөн үйлдвэрлэсэн калийн нитрат. Жижиг туузан дамжуулагч үйлдвэрлэл, зөөлөн бор screed байсан суулгасан хамт нэг хана.
  
  
  Зөвхөн харагдах тэсрэх байсан хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн нь том дизель түлшний савны багтаамж бүхий дөч орчим литр. Бүх зүйл өөр байсан хадгалагдаж ард утсан хашаа бүхий цоож, гэхдээ би тэр даруй ойлгосон хэрхэн хулгай байсан билээ. Урд нэг цоожтой өрөө байсан нь урт мод металл аяга эцэст. Хэн нэгэн байсан тэвчээртэйгээр scooping хүртэл жижиг хэмжээний нийт урт нь нээлттэй баррель нь хаалттай өрөө, авч тус бүр баррель нь маш бага гэж явсан нь мэдэгдэхгүй.
  
  
  Зөвхөн хэн нэгнийг хангалттай хугацаа байсан үйлдвэр, зэрэг шөнийн харуул болж, болох үйлдэж ийм хулгай.
  
  
  Тэрбээр үзэж түүний сонголт зуур шийдвэр гаргахаасаа өмнө. Үйлдвэр байсан юм естой алга. Хэрэв энэ байсан цорын ганц эх сурвалж тэсрэх бодис нь алан хядагчид, тэр дууссан, түүний номлолын нэг минут хүрэхгүй. Хэрэв тийм биш бол, энэ нь болох, наад зах нь эрс бууруулах iht.
  
  
  Тэгээд тэр хүссэн нэрийн зулын гол болон бууруулах хэсэг odin Д. Тэр замаар бууруулах нь төмөр утас оруулж нэг strand нь зулын гол руу хамгийн ойр баррель, мөн тогтоосон энэ нь гал дээр.
  
  
  Би бодож байсан гурван минут, харин намайг тавьж хөнгөн нь зулын гол, энэ шатаагдах хүртэл шатаж эхэлсэн хоер дахин хурдан гэж тэр хүлээгдэж байна. Тэрээр өссөн хол гүйж шөнийн харуул болж авах эго өмнө гарч барилгын явсан агаарт гарч байна. Гэнэт, миний эго-ийн хөл өргөгдөх болон хаасны миний амьдралд орж. Тэр growled болон баталгаажсан хол. Түүнийг харсан хамгаалагчийг нь аль хэдийн хагас шатсан гарч харанхуй. Хэдийгээр өвдөлт түүний доод бие, тэр хүртэл шулуун, мөргөлдөв руу бага зэрэг хүн шалан дээр оролдсон хаях дүр түүний мөрөн дээр. Энэ нь өшиглөсөн хуйларсан юм шиг төлөө тэмцэж, түүний амьдрал. Тэр юу мэдэхгүй байсан, эго гэж бодсон нь түүний зочид буудлын хийх естой. Би бичсэн түүнд англи хэл, дараа нь Эссэ.
  
  
  Тэр ч бүү хэл заагаад үед зулын гол болон хийсэн шиг сонсогдож дэлбэрэлт, гэвч тэр чадахгүй итгүүлэхийн эго. Тэрээр үргэлжлүүлэн тэмцэж зэрэг шилдэг тэр болох, түүний гар, хөлийг нь хүлж, хүртэл нь emu түүнийг ихэд хүзүүн дээр, аль болох байсан нь аминд аюултай.
  
  
  Үед эго нэрс энэ нь түүний мөрөн дээр нь, зулын гол биш ч гэсэн хөл хол. Тэрээр ирсэн болон хаасны түүний нударга руу миний хүзүү. Хаалганы дэргэд, тэр сунган түүний гар, хөл, бүтэлгүйтсэн миний оролдлого нь үлдээх хэрэгтэй.
  
  
  Тэр growled болон тангараглав нь итгэл үнэмшил. Би чадах ч сонсох мэдрэмж нь зулын гол бидний ард. Эго байсан уриалан дуудаж, түүнд бараг гуйж, түүнд өгөх хүртэл тэмцэх.
  
  
  Дараа нь тэр хаасны түүний эго-ын дарга хэцүү эсрэг doorjamb аргаа тэсрэлт эрчим хүч, тайвшруулах эго хангалттай урт үсэрч гарч.
  
  
  Хоер дахь дараа, нэг баррель нь saltpeter руу ниссэн агаар. Гэрэлт оч гэрэл асдаг орой скай; дараа нь тэнд байсан цахилгаант thud гэж дэлбэрэлт урж хаяад жижиг барилгын гадна илгээж, банз, баррель, мөн хэсгүүдээр металл нисдэг руу Энэтхэгийн тэнгэр.
  
  
  Даралт агаарын дээж авах унагасан бидэнд унтраах бидний хөл шидэж, биднийг буцаж хагас хэдэн арван алхам. Энэтхэгийн авч brunt нь цохилт болон буурсан орой дээр надад үйлчилж бамбай болгон хог хаягдлыг дээр унаж, биднийг.
  
  
  Намайг эргэлдүүлэн гарч дагуу түүнд, тэр одоо ч гэсэн muttering уралдаанууд үед надад чирэгдэж Эго хаалгаар гарч руу alley өмнө амьдарч байсан хүмүүсийн ойролцоох уудлан тэдний ramshackle орон сууц.
  
  
  Тэнд байсан ямар ч гал, би тооцож байсан нь хэдхэн минутын өмнө цагдаа нар ирсэн хайх талбай. Шөнийн харуул болж хувирсан түүний дээгүүр харан түүнд гаруй тэгээд тэр сонсож болох emu шивнэх түүний гаруй дуу чимээ хүмүүс гудамжинд.
  
  
  "Нэг уйлж, нэг нь илүү, мөн та нар орох нь эцэс төгсгөлгүй цикл хувилгаан. Ойлгож?'
  
  
  Тэр толгой дохиод, мөн хийсэн түүний эго доош цаашид alley, дараа нь орж жижиг хашаанд хаана хуучин ачааны машин байсан зогсоол. Тэр зохион эго эсрэг ачааны машин заяа.
  
  
  "Бүх эрх, надад хэлж одоо, эсвэл та байх болно усан дахь Hooghly Голын хүртэл өглөө."
  
  
  Тэр glared над.
  
  
  "Хэн тэр төлөх хулгайлах нь уулзаж, таны эзэд?"
  
  
  Нам гүм.
  
  
  "Хэн төлдөг та нуух тэсрэх бодисыг дор хогийн?"
  
  
  Нам гүм.
  
  
  Би хүрсэн минут нэгэн хайрцаг гаргаж ирлээ гэж би байхгүй бол ихэвчлэн хэрэглэдэг. Байдаг оруулдаг нь гурван капсул химийн бодис. Би харуулсан шөнийн харуул болж, би юу хийж байсан.
  
  
  Тэр анхааралтай нээсэн тариураар цилиндр устгаж эго, дараа нь түлхэж зүү дамжуулан капсул-ийн резинэн тамга хөхсөн нь шингэн.
  
  
  — Та харсан ч юм шиг энэ өмнө?" Би асуусан хүн налуу эсрэг ачааны. Эго-ын нүүр царай байсан цаг, нүдээ өргөн нь айдас.
  
  
  "Энэ бол шинэ эм гэж нэрлэдэг novocaine. Үндсэндээ, энэ нь үнэн ийлдэс үнэхээр сайн ажилладаг. Гэхдээ энэ нь зайлшгүй гэдэг нь нас барсан хохирогч. Би ямар ч сонголт байхгүй байна; би мэдэх хэрэгтэй хэн төлөх нь танд туслах нь надад бий, энэ нь бүрэн нэр.
  
  
  Миний эго чичирч байсан яг одоо. Тэр туршиж зүү нь түүний хуруу, дараа нь дарагдсан энэ нь түүний эсрэг дүр ийн гар. Тэр stiffened унаж түүний талд. "Нэг удаа, нэг удаа. Хэн төлдөг та орхих тэсрэх бодис таны хүүхдийн?
  
  
  — Энэ.".. Би мэдэхгүй байна. Тэр хөлрөх одоо түүний нүд нь дараа нь миний алхам бүрийг нь зүү.
  
  
  "Та мэдэрч байх болно, энэ нь эхний үед. Дараа нь мэдээ алдуулах эхэлдэг. Энэ нь авдаг, илүү их, илүү хүчтэй, мөн хэсэг хугацааны дараа та байхгүй бол ямар ч өвдөлт мэдэрч байна. Утас ирдэг дараахан нь тэр.
  
  
  Би оролдсон зүү дахин. "Бүү санаа зов. Би юу мэдэх үнэнч байна. Та байх болно нас барсан хагас цагийн дотор,, дараа нь таны босс чөлөөтэй байх болно... учир нь байхад. Харин дараа нь би мэдэх болно, бүх зүйл талаар nen.
  
  
  Тэр толгой сэгсрэв. Тэр оруулж зүү болгон булчингийн гараа хурдан шахаж шингэн. Зүү байсан бол аль хэдийн гарч, хол хаясан өмнө Энэтхэгийн ойлгосон юм. Тэрээр доош хараад, гараа, эсгий хүйтэн шингэн. Хэдэн хормын дараа, эмийн хүчин төгөлдөр болсон, мөн тэр эргэж эргэн тойронд. "Zakir Shastri... тэр биднийг төлдөг."
  
  
  — Бусад нэр?" Хэн Zakir Shastri ажил?
  
  
  Хүн толгой сэгсрэв.
  
  
  "Та байсан цорын ганц эх үүсвэр, эсвэл тэнд байгаа бусад хангамжийн Zakir?"
  
  
  — Би зөвхөн мэдэх нэг. Өмнөд Калькуттад Potash Үйлдвэрийн Ноолуур-sturt.
  
  
  — Та итгэлтэй байна бүх юм?"
  
  
  Тэр толгой дохив.
  
  
  "Мэдэрч, таны гарт." Би бууруулах олс эргэн тойронд эго-ийн бугуй тэгээд тэр мэдэрч чадсан газар emu буудсан гэнэ. — Та нар юу ч мэдрэхгүй байгаа юм бэ?" Энэ хэсэг нь та аль хэдийн нас барсан.
  
  
  Эго нүд орж ирсэн сүйрэлд.
  
  
  — Та нар мэдэх үү бусад нэр?" Өөр ямар химийн үйлдвэр үйлдвэрлэх бөмбөг?
  
  
  Тэр толгой сэгсрэв, харж мэдрэхгүй газар дээр нь гараа. Хюго шүүрэн авч, түүнийг бууруулах, олс түүний эргэн тойронд шагай.
  
  
  — Байдаг л нэг арга саармагжуулах шингэн тэрээр шахаж нь та. Та ажиллуулж таван км. Хэрэв та гадуур явж, ажиллуулах гурван миль, нь гомдол таны судлууд болно шатаж болон novocaine байх болно defused."
  
  
  Тэр босоод, flexed түүний хөл, булчин мэдэрсэн гараа дахин гүйцэтгэх зөвшөөрөл туг.
  
  
  "Яарах, харцгаая та бол хөөж гомдлыг өөрийн биеийн эргэн тойронд; you have a chance амьд үлдэх маргааш."
  
  
  Бага Энэтхэгийн авч эхний хэдэн алхмууд alley, дараа нь ажиллуулж эхэлсэн madly. Тэр хашгирав зүйл олны өмнө сүйрсэн барилга, мөн Stahl биш үү харж хүлээж байгаа бол, тэр ямар нэг зүйл хэлж, надад. Тэр ducked доош нь өөр нэг гудамж болон өрх толгойлсон буцаж зочид буудал.
  
  
  Тэр байсан юм байх гэж халуун банн болон сайн хоол өмнө нь судалж, бусад химийн үйлдвэр гэж шөнийн харуул болж дурдаж байсан.
  
  
  Гэхдээ тэр үед орж ирсэн түүний өрөөнд, энэ нь тийм биш юм хоосон.
  
  
  Удалгүй тэр орж ирсэн, Choeni Мета заагаад жижиг гар буу үед миний цээжин.
  
  
  "Доош сууж, доош нь тайвшруулж," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  
  Бүлэг 7
  
  
  
  
  Choeny гартаа гар буу хоер гараараа шиг зарим бэлтгэгдсэн мэргэжлийн marksmen.
  
  
  — Ямар тоглоом бэ?" Гэж би түүнээс асуув, харин тэнд байсан ямар ч хошин түүний хүйтэн харц.
  
  
  "Би биш тоглож," гэж тэр хэлсэн байна. "Би итгэж байгаа."
  
  
  Инээмсэглэл гаталж миний уруул. Тэр аль хэдийн хэрэглэж байсан, дээр нь уурлаж эмэгтэй. Энэ нь ихэвчлэн ажиллаж байна.
  
  
  — Та биш шүү дээ Ховард Matson. Та төлөөлөгч АНУ-ын засгийн газар.
  
  
  Түүнийх, тэр мөрөө хавчив. 'Тэгээд юу? Та таасан байх үед бид танилцсан.
  
  
  — Та Николас Huntington Картер, Ник Картер, Мастер Алуурчин АА. Та нар байхгүй байсан ч зүсээ хувиргасан өөрөө. Та хийсэн нь тэнэг надад.
  
  
  'Вэ?'
  
  
  "Тэр естой надад хэлсэн," тэр нь хугарч, " Raj."
  
  
  "Би бодож байна. 'Таны босс?'
  
  
  Тэр ч хэлээгүй, гэхдээ энэ нь байсан байх нь зөв зүйл хийх. Би мэдэж байсан байх нь түүнийг Энэтхэгийн Нууц Үйлчилгээ. Мөн тэрээр хэлж болох тэр шинэков.
  
  
  "Бид нэг ижил тал дээр, тиймээс яагаад та зааж буу үед надад?"
  
  
  "Дэлбэрэлт" гэж тэр хэлсэн байна. "Raj бодож байгаа дээр нь энэ нь, магадгүй ажиллаж байгаа нь энэ. Бид маш олон асуулт та.
  
  
  Тэр зогссон үед, би сонсож болох юм, түүний дуу хоолой нь чичирч. Тэр биш байсан нь мэргэжлийн боловч, Нам, туршлагатай агент болох юм алж ч гэмшил.
  
  
  "Та бодсон зогсоож болох юм дэлбэрэлт гэхэд буудлагын надад?" "Би танилцуулсан гэж хошигнол, гайхалтай хүүхэд шиг санаа.
  
  
  "Би чамайг алах юм бол би байна," гэж тэр хэлсэн байна. "If you don' t give me the answers би хүсч байна."
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. — Та хэзээ ч буудаж хэнд ч, та?" Та хэзээ ч гох татаж, эсвэл харсан хэн нэг нь нас барж байна. Та юу гэж бодож байна, та хэзээ эхлэх нь надад? Би нүдээ хадгалж, түүний нүүрэн дээр уншиж оролдсон түүний эго. Миний амьдралд хамааралтай юм. Тэр үнэхээр явж байгаа намайг алах гэж? Тэр эргэлзэж байлаа, харин тэр нь төлж чадахгүй байх нь буруу. Би биш байсан гэж эрсдлийн миний амьдрал энд.
  
  
  Би байсан шүү дээ буу заагаад үед надад олон удаа, би үргэлж чиглүүлэх чадвартай харан мөч үед миний өрсөлдөгч анхаарал нь сарнин нь хувааж хоер дахь нь. Гэнэтийн дуу чимээ, гэрэл гэрэл; ямар нэгэн анхаарал сарниулах, үнэ цэнэтэй юм бол, та итгэлтэй хүн нь буу нь бэлэн алах та ямар ч байсан. Харин S Choeni илүүд хүлээх гэнэ.
  
  
  "Би ирсэн Калькуттад туслах," би хэлэв. "Би захиалга зогсоох алан хядагчид өмнө асуудал тархдаг цаашид."
  
  
  — Тэгээд яагаад та энд ирсэн дор нь pseudonym?" — Яагаад чадахгүй байсан, та ирэх нээлттэй, шударгаар?"
  
  
  I didn ' t have an answer дээр dell өөрөө. "Энэ нь бид үүнийг хэрхэн," түүний эцэг хэлсэн байна. "Хувийн нууцын бодлого".
  
  
  "Би итгэж чадахгүй байгаа бол та," гэж тэр хэлсэн байна. "Би алах естой та одоо үед би боломж байна."
  
  
  Би андуурч байсан нь түүний авиа. Тэр бололтой бараг итгэлтэй. Магадгүй тэр дутуу байв.
  
  
  Би өөрийгөө олж барьж миний амьсгал, хүлээж халуун gawk гөлөг дамжуулан миний уушиг. Би биш байсан амьсгалын хувьд бараг минутын үед утас ширээн дээр миний хажууд дуугарав.
  
  
  Тэр дуудсан өмнө нь гурван удаа тэр даллан буу. "Үүнийг авах нь," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэрээр хагас холдож nah аваад утас нь түүний зүүн гар. Энэ хөдөлгөөн боломжийг надад олгосон газар Хюго миний зөв далдуу. Түүнийх байсан байхаа больсон арчаагүй.
  
  
  "Тийм ээ," гэж би хэллээ утас руу.
  
  
  Дуу хоолой дээр нөгөө сонсогдсон гайхсан юм шиг дуудагч мэдээгүй байсан бол надад утсаа авч.
  
  
  "Аа, Ноен Картер, энэ нь та.
  
  
  Энэ constellations миний жинхэнэ нэр биш үү шок надад их өнөөдөр ч дуудагч нэр байсан.
  
  
  "Та ярьж Хурандаа Wu," the бизнесмэн дуу хоолой нь цааш нь Дорнод.
  
  
  "Та намайг дуудсан Картер," би хэлэв.
  
  
  Тэр харсан өрөөний үед Choeni болон амтай нь Хурандаа нэр юм. Тэр ойлгож, шивнэлээ апп байхад микрофон хамрагдсан түүнийг хэсэг зуур.
  
  
  "...өөр Rajah, " гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр хараал идсэн дор түүний амьсгал. Мэдээж хэрэг, Raj маш өгөөмөр байсан нь талаар мэдээлэл миний таних. Би гайхдаг юм, яагаад. "Та ганцаараа, Ноен Картер?" Wu асуув.
  
  
  Тэр бодол Choeni болон буу дахь гараа. "Үгүй ээ," би түүнд хэлсэн хурандаа. "Miss Мета надтай хамт байдаг. Хэрэв та түүнийг мэдэх?"
  
  
  Choeni доошилж буу болон shoved эго руу нь түүний түрийвч, зүгээр л би тэрнээс хүлээгдэж байна. Тэр биш үү гөлөг одоо надад хэн нэгэн мэдэж байсан, бид хамтдаа байсан.
  
  
  "Аа, мэдээж. Маш эрхэм хатагтай. Түүний эцэг нь ихэвчлэн айлчлал надад.
  
  
  "Та хариулж чадаагүй байна миний бие спираль асуулт, Хурандаа Wu," би хэлсэн ядуурал үүсээд. — Яагаад та намайг дуудаж Картер?"
  
  
  Эго-ийн уянгалаг дуу хоолой нь absurdly хөгжилтэй. "Энэ нь нэр хүндтэй хэрэг юм мэдэх нь сайн мэдэх төлөөлөгч," гэж тэр хэлсэн байна. — Би маш их харамсаж талаар уулзалт, өнөөдөр, бус, хэзээ. Хурандаа Wu чадаагүй. Шалтгаан нь маш их уур хилэн нь дугуйлан дипломатуудын, эргэн тойронд томоохон улс орнууд. Би өөрийгөө хэлж байна гэж би өртэй тэднийг уучлал. Дараа нь venerable цагдаа мэдээлж надад тэр дүр нь зочдын танхим нь сайн мэдэх Ану-ын төлөөлөгч, тэрчлэн хуульч... Чөлөөлөхөд Kolkata нь алан хядагчид. Би санаа зовж манай хотын дарга Ноен Картер. Та туслах хэрэгтэй тавьж утас руу bombardments. Маш чухал, учир нь миний баталсан дотоодын. Маш чухал ажил юм.
  
  
  "Баярлалаа, Хурандаа. Би байна гэдэгт итгэлтэй орнууд санаа зовж үнэлж таны анхаарал татсан, гэхдээ энэ нь ажил мэргэжлийн. Цаг хугацаа шавхагдаж байна.'
  
  
  "Үнэндээ, Ноен Картер. Гэхдээ магадгүй энгийн бизнесмэн болно үйлчлэх том улс орон. Би түүнийг мэдэх нь сайн улс. Би туслах байхгүй бол цагдаа. Би хүсч байна энэ боломжийг нь туслах нь маш алдартай Ану-ын."
  
  
  Түүнийх эргэлзсэн зүгээр л нэг агшин. Магадгүй хуучин Chinaman зөв байсан — магадгүй тэр надад туслах болно.
  
  
  "Would you like ирж очиж намайг миний гэрт маргааш," гэж тэр хэлсэн байна. "Та Санаж Мета. Бид ярилцах болно. Магадгүй энэ нь туслах болно хэмнэх манай хот.
  
  
  Тэр зөвшөөрсөн, мөн тэрээр дуудсан цагт үдийн хоол. Дараа нь тэр өлгөж хандсан Choeny. Тэр ч сууж том сандал даяар түүнээс. Түүний баруун юбка байсан ирээд хүртэл түүний дээр хонго, унтраах байгаа, төгс хэлбэр нь түүний хөл. Хюго явсан хүйтэн гарт минь. Тэр тухай бодож саяхан тэрээр үзэж байсан түүний амь. Юу нь нүгэл байх болно. Гэвч энэ нь тийм биш юм шаардлагатай. Энэтхэгийн засгийн газар хараахан ийм гүн гүнзгий оролцож олон улсын тагнуул гэж хэрэгцээг хөлсний алуурчин. Тэр ч байтугай хэрэв тэд байсан, тэд байх байсан илгээсэн баялаг, нарийн охин үүнийг хийх.
  
  
  Харин nah байсан асуултуудыг тэр хүссэн хариулж, мөн тэр бодол буу байсан хүч итгэлтэй байдал. Учир нь амжилтгүй болсон нэг зэвсэг, магадгүй тэр хичээх болно, өөр, зэвсэг гэдгийг тэр олж мэдсэн нь илүү зугаатай.
  
  
  Хюго shoved буцаан түүний scabbard, хүрч, мөн үүнийг авч сандал. Тэр тун гаргасан тул урьдчилан сэргийлэх, түүний харц нь тэр тэвэрч түүний цээж.
  
  
  "Хүүхэд," би шивнэлээ.
  
  
  Миний уруул унавал түүний чих, дараа нь түүний балаар. Тэр өндөр, түүний биед төгс тохирсон уурхай, түүний зөөлөн муруй ба муруй complementing миний хүч чадал, бат бөх. Өөр цаг хугацаа, газар, түүний болно гэж хэлсэн байна хөөе би түүнд хайртай. Гэхдээ тэр биш үү, шударга байх болно. Бидний хувьд байдаг л байх болно физик хүсэл. Зөвхөн амлалтуудыг бид хийж болох өөр хоорондоо байх болно шөнийн дараа шөнө.
  
  
  Тэр үед ороосон түүний хуруу эргэн тойронд нь түүний муруй гуя, түүний урт, нарийхан хуруугаараа доош унасан нь миний нуруун. Хамтдаа бидний бие нүүж чимээгүй харилцан тахил; дараа нь бид орлоо буцаж явж, гар гараа руу ор.
  
  
  "Хэвтэх" гэж тэр хэлсэн байна. 'Wait for me.'
  
  
  Тэр өмнө зогсоод намайг хувцас тайлах. Хэрэв тэр зөөлөн, хүрэн хөх гаргасан байсан, тэр нь өөрийн эрхгүй хүрч, тэдний төлөө, харин тэр намайг түлхсэн хол хүртэл тэр нүцгэн байсан.
  
  
  Тэр хатуу шалан дээр өвдөг сөхрөн надад тусалсан нь миний хувцас.
  
  
  Тэр биш үү ирсэн надад ямар ч байсан. Тэр үлдсэн нь түүний өвдөг дээр, үнсээд намайг ам, дараа нь унасан бага, бага болтол миний бие байсан байх гуйж нэгдэн орсон үг.
  
  
  Түүний гарт шилжиж хугацаанд миний бие, мэдрэмж, groping, зусар. Эцэст нь, тэр дээр суугаад ор. Тэр удаан алхаж, урагш, тулгамдсан түүний фирм цээжний эсрэг миний цээж, дараа нь хөдлөхийг хүсээрэй түүний урт, lithe хөл хүртэл тэд хамрагдсан миний бие толгойноосоо.
  
  
  Тэр намайг үнсэж, зөөлөн, дараа нь бүр ч илүү чин сэтгэлээсээ. "Нааш ир, намайг үүнийг миний арга зам."
  
  
  Хөдөлгөөн түүний хонго эсрэг уурхайн надад ойлгуулсан. Энэ нь сайхан байсан санагддаг түүний орой дээр үед надад гараа завгүй байлаа авчрах намайг галт savchenko өмнө тэр бүр нүүсэн.
  
  
  Дараа нь бид хэвтэж бие биенийхээ гарыг нь ширтлээ гарч нээлттэй цонхны дэргэд гэрэл хотын доор.
  
  
  "Одоо надад хэлж үнэн," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Та надад хэлж өгөөч нэгдүгээрт. Хэрэв та ажил Raj?" Нээрээ?'
  
  
  "Тийм ээ, би ажил учир түүнд би итгэж байна би туслах болно, миний эх орон."
  
  
  'Вэ?'
  
  
  "Хадгаламж улсын Бенгал Энэтхэгийн".
  
  
  "Талбайн эргэн тойронд Калькуттад?"
  
  
  Тэр толгой дохив. 'Тийм ээ. Тэнд хүссэн хүмүүст тус тусад нь Бенгал-аас бусад улс. Oni бий болгож болох юм шинэ улс болон нэгдэх Бангладеш. Тэр ч байтугай өмнө Bengalis хугалсан хол Пакистан, тэнд байсан insurgents сард Калькуттад хэн хүссэн нулимс улс орон зайтай. Эмх замбараагүй байдал үүссэн дэлбэрэлт болох тэдэнд боломж тэдэнд хэрэгтэй."
  
  
  "Юу вэ Rajah гэж бодож байна оролцож болно?"
  
  
  "Тэр мэдэхгүй, гэхдээ тэр биш итгэх Америкчуудын."
  
  
  'Та?'
  
  
  — Би мэдэхгүй байна гэж аль аль нь.
  
  
  Тэр үнсэж түүний зөөлөн уруул.
  
  
  "Бид аль нэг талд, эсэх Raj ойлгодог, эсвэл биш юм. Зүгээр л надад итгэ зуур. Нэг өдөр, эсвэл хоер, магадгүй тэр ч байтугай бага.
  
  
  Тэр frowned septically. "Магадгүй," гэж тэр хэлсэн байна. "Магадгүй би одоо үүнийг хийж чадна."
  
  
  "Сайн. ЗА, та нар надад хэлж чадах илүү тустай байж болох? Вэ Raj байх нь талаар ямар нэгэн мэдээлэл нийлүүлэх калийн нитрат? Ямар ч зөвлөгөө талаар байгууллага ард энэ? Хэн нэгэн дунд хуйвалдаан болно гэдгийг би түүнийг барьж вэ?
  
  
  Jongi-ийн царайлаг нүүр frowned.
  
  
  "Би мэдэхгүй байна. Түүний зүгээр л юу хийж энэ нь надад хэлдэг. Та асууж болно эго.
  
  
  'Үгүй.'
  
  
  Хөөе тайлбарлах гэж оролдсон нь энэ байв. Тэр итгэж чадахгүй байсан хэн ч биш, тэр ч байтугай Raj. Шударга байх, I didn ' t итгэж, түүний аль нэг нь, гэхдээ би чадахгүй байна гэж хэлж байна. Би хүртэл нээлттэй хүлээн зөвшөөрсөн, би байсан гэж Америкийн төлөөлөгч ажиллаж байгаа эго улс, Raj байсан болсонтой протокол. Тэрээр чадахгүй байна, намайг баривчилсан, эсвэл намайг илгээсэн улс даяар ямар ч нотлох баримт. Мөн эго нь зөвхөн нотолгоо одоогоор тус ferret хэвтэж нүцгэн гараа.
  
  
  Гэж тэр асуув. "Юу би естой хэлж өгөөрэй?"
  
  
  — Тэр хийсэн асууж, та намайг алах гэж?"
  
  
  "Үгүй ээ, тэр зүгээр л асуусан асуулт байгаа. Буу байсан бол миний санаа.
  
  
  -"Хэлж Өгөөрэй юу би мэднэ," гэж би хэллээ.
  
  
  Тэр маш хурдан тайлбарласан энэ нь түүний, харин итгэлтэй өгөх нь түүний цорын ганц мэдээлэл тэр хуваалцахыг хүссэн. Би түүнд хэлсэн талаар үйлдвэр болон хулгайн saltpeter, гэхдээ би чадахгүй байсан гэж хэлж байсан нь хийх ямар ч дэлбэрэлт нь үйлдвэр. Raj эрхтэй байсан даа өөрөө.
  
  
  "Байхгүй нь тодорхой Zakir Shastri оролцож," би хэлэв. "Let Raj шууд түүний ажилтнууд олж эго. Цагдаа нар арга зам доош хүмүүс үед тэд мэдэх нь нэр."
  
  
  Түүний зочид буудал, түүнд хэлэх талаар түүний сэжиг хүүхдүүдийн талаар тарих бөмбөг, гэвч өөрчлөгдсөн нь түүний оюун ухаан. Хөөе аль хэдийн түүнд хэлсэн нь хангалттай олж түүнд итгэ. Би хэрэггүй юм байна, ямар ч илүү.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хэрэв та нар надад итгэхгүй одоо?"
  
  
  "Тийм ээ," гэж тэр хэлсэн байна, гэхдээ тэнд байсан ч эргэлзээ түүний нүд нь тэр гэж оролдсон түүнийг тайвшруулахыг нь үнсэлт.
  
  
  Тэр зохион буцах зуур, дараа нь гараа гүйж хугацаанд миний бие. Нүцгэн, бид snuggled хамтдаа үзье бидний хүсэл хяналтын бидний бие махбодь. Хожим нь, тэр propped өөрөө дээр нь нэг тохой болон, хэлсэн нь: "Хонгорхон, би чамд итгэж байна, гэхдээ хийж чадахгүй байна уу, тэнэг намайг дахин. Битгий худлаа надад дахиж.
  
  
  "Дахин хэзээ ч," би хэлсэн, гэж гайхаж байгаа бол тэр итгэж намайг. Би чадахгүй байсан гэм буруутайгаа мэдэрч, — хэвтэж нэг хэсэг юм миний ажил. — Энэ дээр байна, магадгүй бид хаа нэгтээ явж, хамтдаа миний хайр." Би мөнгө, маш их. Би түүнийг мэдэх нь сайн. You don ' t have to work in your life. Тэр юу гэж хэлсэн нь намайг гайхсан. Тэр сонсогдсон чин сэтгэлээсээ. Магадгүй энэ нь илүү байсан юм sideshow хувьд Nah. Тэр доош живсэн дээр nah, бэлэн хайр нь дахин. Тэр moaned тааламжтайгаар, мөн хэсэг хугацаанд бид мартсан байна гэж гадна дэлхийн өрөө.
  
  
  
  Бүлэг 8
  
  
  
  
  Маргааш өглөө нь бид байсан, өглөөний цай зочид буудал. Бага эхнэр үйлчилж байсан бидэнд бүх бололтой бүрэн мэдэхгүй байгаа нь нүцгэн эмэгтэй хэвтэж байсан нь надад байна. Тэр үед алга болсон, Choeni дээгүүр өнхөрч, над руу бөхийж, намайг үнсээд миний цээжин. Би байсан түрж гарч түүнийг дор нь хамардаг.
  
  
  Харин Choeni болж байсан хувцастай, тэр гэж нэрлэдэг Slocum-ийн албан хүссэн утасны дугаар, хаана тэр хүрч болох Лили Mira. Лили байх шиг нь сайхан ааштай үед түүний эцэг түүнтэй ярихаас. Тэр хэлсэн нь тэр байх болно суллагдсан эмнэлэг удахгүй явах болно Madras гэж төлөвлөсөн. Түүний санал болгосон хөөе, авч Ханхүү түүнтэй хамт байхад тэр навч эргэн тойронд Калькуттад. Тэр зоригтойгоор хүлээн зөвшөөрсөн гэж хэлсэн хэн нэгэн нэн даруй асуух замаар хамаатан садан авахаар нохой.
  
  
  Тэр баяртай байсан юм гэж Ay байсан гэдэг. Одоогоор, миний ferret даалгавар зөвхөн учирсан Лили өндөр өвдөлт. Магадгүй нохой авах туслах болно дамжуулан хүндрэл нь та нарыг хүлээж байна. Тэр хэлсэн хөөе, бүх сайн, өлгөж.
  
  
  Дараа нь тэр эргэж Choeni.
  
  
  Бид зогсоох естой байсан түүний байшингийн өмнө бид явсан Хурандаа Wu юм. Би хэзээ авсан нь жолооны ард, би ойлгосон гэж миний санаанд ч байсан дэндүү завгүй Choeni — би ч гэсэн мартсан харж явлаа. Үед түүнийх болсон эргэн тойронд, хатуу эрхий байсан заагаад нуух хооронд миний нүд.
  
  
  "Bang, bang, Ник Картер, та нар нас барсан."
  
  
  Choeni эргэн, гаргаж ирээд, нэг гар буу, эргэн тойронд нь түүний баг. Би зогсоож естой түүний өмнө тэр буудаж эхэлсэн. Хүн арын суудалд хурдан fumbled түүний буу.
  
  
  "Тайвширч, Sokolov," би хашгирав.
  
  
  Өөх орос эргэлзсэн, нэг гар дор түүний хүрэм.
  
  
  'Хэн бэ? Choini асуув. "Юу вэ тэр хүсэж байна?"
  
  
  Sokolov өөрийгөө танилцуулсан. "Нөхөр Александр Sokolov," гэж тэр хэлсэн байна. "Консулын Калькуттад нь Холбооны Зөвлөлт Социалист Улсууд."
  
  
  "Бид азтай байлаа" гэж би хэллээ. "Хөөе, надад хэлээч, үнэнийг, Sokolov. Та KGB тагнуул, хамгийн дуртай оросын дипломат эргэн тойронд гадаа сан."
  
  
  Оросын тавьсан түүний гарт хүлээлгэн өгөх. "Та Америкчууд... та үргэлж маш прагматик. За, түүний тагнуул. Та нар мэднэ. Биш гэдгийг зөв, Картер?" Мөн та, Алд Мета?" Та бас харьяалагддаг бидний даруухан мэргэжил. Тийм биш гэж үү?'
  
  
  Choeni frowned татгалзсан хариулт. "Энэ нь хамаагүй юм," гэж тэр хэлсэн байна. "Бид дайснууд биш, өнөөдөр." Тэр босгосон гараа дахин толгойгоо бөхийлгөн бодсоноо. "Маргааш... хэн гэж хэлэх вэ? Маргааш бид бие биенээ алж, харин өнөөдөр... өнөөдөр бид хамтран ажиллах естой.
  
  
  "Хэн гэж? Би түүнээс coldly.
  
  
  "Би, Нөхөр Картер. Бид нэг асуудал байна.
  
  
  'Бидэнд?'
  
  
  'Бид бүгдээрээ. Үед та. Би байна. Үед Санаж Мета юм. Би захиалга алах та.
  
  
  Choeni flinched, мөн тэрээр түүнийг хараад гараа чангатгах дээр жижиг гар буу, тэр ч зохион байгуулсан. Би биш байсан айдаг гэнэ. Хараахан биш. Тэр талаар мэдэж байсан Sokolov ажиллаж байна. Хэрэв тэр байсан гэж намайг алах байх байсан ямар ч анхааруулга.
  
  
  "Би захиалга алах бүх бодис хэн үүрэгтэй байж болно террорист халдлагын үед манай дипломат төлөөлөгчийн сард Калькуттад," гэж тэр хэлсэн байна. "Маргааш нь та авч болох ижил зорилгоор... намайг алах, бүх Хятадын агентууд хотод, дараа нь Энэтхэгчүүд шиг Санаж Мета... хэн ч байж болох юм үүрэгтэй нь энэ."
  
  
  Би гэж асуухад: — " Тэгвэл яагаад та нар хүлээж байна? Та хэзээ ч ичимхий байсан талаар хүн амь өмнө."
  
  
  — Учир нь би байхгүй гэж бодож туслах." Би сэжиглэж байна гэж дэлбэрэлт үргэлжлэх болно. Би сэжиглэж байна гэж хэн ч буруутай, бидний хувьд. Түүнийг сэжиглэж байна гэж хэн нэгэн... ямар ч та үүнийг дуудах... хэн нэгнийг хүсдэг уурхайн бидний эсрэг өөр нэг найз.
  
  
  Би үзсэн оросын хувьд бол бараг итгэмжлэгдсэн emu нь энэ. Тэр хэлж болох үнэн... энэ нь цаг хугацаа.
  
  
  "Хэн нэгний тоглоом тоглож,"би хүлээн зөвшөөрсөн," бид аль аль нь байх нь шоолон инээлдэж."
  
  
  "Тийм ээ, тийм ээ," гэж тэр хэлсэн байна, толгой дохин. "Энэ үнэн. Хэн нэгэн бий болгох асуудал бидний хооронд.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Бид яаж энэ байдлаас?
  
  
  Sokolov толгой сэгсрэв харамсалтай. "Би мэдэхгүй байна. Гэхдээ би бас нэг өөр асуудал. Бид сонсох хачин зүйл. Бид тухай сонсож аюул. Байдаг гэж боддог хүмүүс манай консулын байх болно хийсч дээр арван тавны... тусгаар тогтнолын өдөр.
  
  
  "Гудамж дүүрэн байх болно хүмүүс," Choeni нэмэгдсэн. "Энэ нь төгс өдөр үйлс хүчирхийллийн."
  
  
  "Ярьж байгаа юм нь шийтгэлийг — шууд шийтгэлийг — хэрэв консулын нь гэмтсэн байна, "гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Би мэдэрч байлаа хөлс дор миний зах. Би чадахгүй бол яах бол гэж төсөөлж аюул ирсэн нь үнэн.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. — Яагаад та надад хэлж энэ бүх?" "Болохоор байгаа үед ferrets туслах Америкчууд?"
  
  
  Оху-ын санаа алдав. "Учир нь би байсан захиалсан итгээрэй. Гэхдээ бүх зүйл би олж болно гэдгийг харуулж байна, та хариуцлага биш юм... бид та нарт хэрэгтэй, манай бусад Америкчуудын. Хүмүүс тарьсан бөмбөг биш дамжуулан ану-ын ТТГ, эсвэл АА . Оршин ...'
  
  
  Тэр юу ч гэж хэлсэн, түүний эцсийн ял нь түүний хувьд. "Тэд хүүхдүүд шүү дээ," гэж би хэллээ.
  
  
  Sokolov санал нийлэн толгой дохив. - Тийм ээ, энэ нь чухал юм, эдгээр хүүхдүүд байдаг.
  
  
  "Би тийм гэж бодохгүй байна," Choeni хэлсэн байна. "Энэ боломжгүй.'
  
  
  Тэр objected, гэхдээ би мэдэрч байна гэж тэр бодож байсан нь талаар цөөн хэдэн баримт тэр байх естой гэж хэлсэн цагдаа. "Нэг хүү байсан нь амь насаа алдсан гадна Ану-ын консулын хэлтэст өчигдөр," би хэлэв.
  
  
  "Нь гэм зэмгүй хүүхэд," Choeni хэлсэн байна. 'Passerby.'
  
  
  "Террорист," Sokolov таасан. "Constellations хүүхэд өнөөдөр... энэ нь та нарын төлөө биш," гэж тэр инээмсэглэн хэлэв.
  
  
  "Мөн та нарын төлөө биш," би хэлэв. "Би ч Maoists чадаагүй байна шингэсэн энэ ч гүн."
  
  
  Тэр унасан даяар машины суудал болон үүд хаалгыг нээж өгсөн. "Гэдгийг л би та нарт хэлж байна," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр үед гарч ирээд, тэрээр тавьж түлхүүр ignition, эхэлсэн хөдөлгүүр, мөн руу явлаа Choeny ' s house. Харин тэр өөрчлөгдсөн түүний хувцас, түүний зогсож байсан тагтан дээр үзсэн хачин хотын сэрэх шинэ өглөө нь эцэс төгсгөлгүй тэмцэл, эсэн мэнд. Би байсан талаар сонирхож мангас гэж айж энэ тарчлах хот. Хэн сонгосон Калькуттад гэж battlefield хоер их эрх мэдэл? Ямар байсан тэр итгэл найдвар гарах вэ? Би ямар ч ойлголтгүй байсан. Цаг нь дуусаж, мөн тэнд байсан ямар ч үр дүн. Энэ нь зөвхөн гурван өдөр болж байна, миний зөвлөгөө болж байна discouragingly сийрэг. Хэн ч ашиглаж хүүхэд алан хядагчид ухаалаг байсан. Мөрийн байсан бараг дагах боломжгүй.
  
  
  Би байсан Zakir Shastri. Би чадах цорын ганц найдвар гэж Хурандаа Wu-ийн өргөн нөлөөлөх хотод болов олоход туслахыг хүн ард гэсэн нэр.
  
  
  Нь Choeni, бид rode өмнөд Булан нь Бенгал, дараах Хурандаа Wu-ийн заавар, дамжуулан хавтгай delta region хаана хүчит Ганга болон эго-ийн янз бүрийн цутгал бий үржил шимтэй headland мянга мянган жилийн турш. The Wu Харш анзаарахгүй нь Hooghly Голын. Энэ нь сунан цогцолбор шиг харагдаж буй энэ ч дор байсан барилгын ажил нь урт удаан цаг хугацаа. Үл хөдлөх хөрөнгийн сунгасан миль дээр нэг налуу газар нутаг, орсон сөөг, навчит мод, том, бэлчээр морь. Том байшингийн эргэн тойронд баригдсан цэвэр цагаан чулуу, туссан байлаа шиг ариун сүм нар.
  
  
  Бид ирээд хүртэл хатуу хучилттай машины зогсоол урд асар том байшин, хоер uniformed албан хаагчдын гүйж гарч нээлттэй машины хаалга, хамгаалах дамжуулан бидэнд том давхар хаалга үүдний. Хэсэг зуур би мэдэрсэн бол бид байсан руу орлоо өнгөрсөн хугацаанд олсон өөрсдийгөө ордон нэг таван зуун ноед захирч байсан жижиг улс бөгөөд эргэн тойрон нь Энэтхэг, Пакистан байсан өссөн.
  
  
  Танхимд байсан маш тансаг-шал хийсэн хамгийн сайн гантиг болон керамик сүлжих, багана байсан хүрээлэгдсэн цэвэр гантиг, хана өлгөөтэй байсан нь гайхамшигт эртний хивсэн тавилга нь эхлэлтэй бүх эртний үе Энэтхэг.
  
  
  Энэ нь илүү музей илүү гэр, илүү ариун сүмийн илүү нь оршин суудаг. Бидний хөтөч зогсоох байхад бид хараад энэ бүх сүр жавхлангаараа,, дараа нь чимээгүйхэн биднийг хөтөлдөг хаалга руу тэргүүлэх эргэн тойронд их танхимд нэг танхим. Энэ муу гэрэлтэй, мөн эргэн тойронд баригдсан бүдүүлэг чулуу байж болох асуудал яригдаж байгаа сурталчилгаа нь Хятадын тосгон.
  
  
  Дунд өрөөний байсан овоохой, дээвэр нь байсан таван фут газар дээр дурдсан. Юм хийсэн картон, хуучин самбар, баглаа боодлын crates, хоосон лааз, мөн доод талд нь сэлүүрт завь.
  
  
  Хурандаа Wu сууж байсан хаалганы дэргэд нь овоохой, бохир цагаан dhoti ороож түүний хэвлийн. Тэр жорлонгийн нь үндсэн йогийн учруулж байна. Тэр үед харсан тэр бидэнтэй нүүж бага ч босч чадахгүй байсан.
  
  
  "Аа, та ирж байсан. Энгийн, хөгжилтэй дурсамж. Би төрсөн овоохой шиг энэ нь, " тэр хэлэв, суналт. "Энэ сайн хүн санаж байна гэж хэлж болно би үргэлж өөр өөр байх."
  
  
  Тэр өссөн нь түүний хөл, мэхийн даруухнаар. "Би нэр төрийн хэрэг байх нь та очиж миний гэр, Санаж Мета," гэж тэр хэлсэн байна. "Мөн та, Ноен Картер. Таны дэргэд алдаршуулдаг миний даруухан байр суурь.
  
  
  Choeni хариулсан хурдан, гэхдээ би байсан үгсийг олох. Би авсан андуурч.
  
  
  Энэ сайхан бага хүн шиг ичиж харж байх өмссөн тариачин хувцас. Тэр уучлал гуйсан гэж хэлсэн тэр эргэж удалгүй тэр үед байсан "илүү зохих есоор хувцаслаж зэрэг хүндэт зочид."
  
  
  Тэрээр ярьсан хурдан Бнхау-ын хоер залуу охид дорно дахины хувцас гарч ирсэн нь бусад өрөөнд нь. Тэд мэхийн бүдэрсэн өмнө ану, их хатуу, шагай урт банзал хязгаарлах их shaggy хэдэн инч. Тэд өнгөрсөн урд дамжуулан бидэнд өөр нэг хаалга руу тааламжтай Барууны маягийн өрөөнд зөөлөн хөгжим тоглож, ТЕЛЕВИЗИЙН, хивс шалан дээр, орчин үеийн тавилга, болон groan өлгөөтэй харагдаж буй шиг бодит Pollock. "Багшийн хэлсэн хийх ямар ч та нар шиг энд; тэр энд байх болно минут" гэж нэг нь охид байна. Дараа нь тэд аль аль нь алга хаалгаар.
  
  
  Дээрх асар том задгай зуух өлгөж нь зураг Chiang Kai-shek залуу хүний хувьд, тэр үед захирч эх газрын Хятад. Үүний нэгэн адил том зураг өлгөж дээр эсрэг талын хана. Энэ нь байсан юм
  
  
  Sun-Yat-сен.
  
  
  "Woo биш бодит хурандаа," Choeny тайлбар гэж тэр эргэн тойрноо нь тансаг өрөө. "Энэ нь мялаалаа гэдгийг тэр хүлээн авсан нь түүний хувийн эсрэг тэмцэл Мао болон Коммунистууд. Тэр л үед хүү тэр дор үйлчилсэн Chiang Kai-shek.
  
  
  Би байсан талаар асуух, түүнд ямар нэг зүйл, харин Энэтхэгийн хүү цагаан хүрэм гарч ирсэн удирдсан биднийг teak бар бар арьс обудтай. Бусад зүйлийн адил энэ байшин байсан, би бас ихэд нийлүүлэх архи, согтууруулах ундаа. Тэнд байсан сайн whisky, нарийн brandies, мөн маш сайн цуглуулга чимэг чуулгын. Хүү санал болгосон нь их илүү мэдлэг илүү наймаачин цутгахад бааз.
  
  
  Бид сонгосон нь Ямайкийн чуулгын байсан л авч sip үед Хурандаа ирсэн, хувцастай breeches байгаа бөгөөд гутал.
  
  
  Тэр хажууд зогсож байсан нь намайг ширтэнэ намайг зориуд.
  
  
  — Та явах нь таны адуу оройн хоолны өмнө?"
  
  
  Тэр асуусан тэр надад хэлж би цаг хугацаа байхгүй байсан учир нь энэ нь, харин Choeni тохиролцсон хэтэрхий хурдан. Тэр илгээсэн түүний нэг нь бусад үйлчлэгч өөрчлөх, дараа нь намайг хөтөлсөн доош нь богино коридор доторлогоотой хөшөө. Д коридор, бид skirted нь дугуй дотор усан сан бүхий тунгалаг цэнхэр ус, мөн дамжин өнгөрч байгаа хаалга, дараа нь гаталж чулуун гүүр гэж хувааж дотор асар том усан сан талбайн гаднаас.
  
  
  Гурван адуу байсан давхиад нөгөө талд нь жижиг гүүр байсан бол хашиж зам, гэхдээ тэр нь хэрэгсэхгүй их болон даллан гараа зүг парк, дэнж дээр доор.
  
  
  Гэж тэр асуув. "Would you like гөлөг skeet?
  
  
  Цаг өнгөрөх хүртэл сайхан эмэгтэй дахин ирдэг.
  
  
  Сүүдэр сэжиг буудсан дамжуулан намайг хараад бага зэрэг хүний гарт байна. Тэд гэнэт хүчтэй, wiry. Хэдийгээр manicured хадаас, түүний гарт байсан ширүүн шиг фермерүүдийн.
  
  
  "Skeet," би хэлэв. "Би үнэхээр сайн юм."
  
  
  Тэр инээмсэглэн. "Эх газрын эрс тэс," тэр уучлал гуйсан, тэр гэнэт ойлгосон гэж эго-ийн төрлийн ярьж байсан нь өөрчлөгдсөн. Тэр үед тайван, тэр явцгаая ширүүн-англи хэлний тэрээр ашиглаж зэвсэг хураах түүний зочид. "Энэ нь асуудал болоод байна... зүгээр л бодит амьдрал. Та хэзээ ч мэдэхгүй, аль чиглэл нь зорилго боломж явах болно."
  
  
  Би чадахгүй байсан нь түүнийг ойлгож, харин би дараа нь түүнийг газар шидэж, машины сууж байсан, харсан хоер залуу зарц нар биднийг чиглэн алхах нь тэдний сонгосон бууг тэдний гарт.
  
  
  "Нэг мянган рупи хавтан," гэж тэр хэлсэн байна, мөн сонгож хүртэл Браунинг strode хорин долоон метр тэмдэг. "Сайн?'
  
  
  Өмнө нь тэрээр юу ч хэлж болно, тэр өгсөн дохио, ба тод шар диск руу ниссэн агаар. Браунинг нь буудсан, мөн таваг дэлбэрчээ хорин фут хол жижиг металл шидэж машин. Энэ нь сайн буудсан, нээлттэй урагш, тэдний эргэн тойронд болсон шавар хавтан руу бороо эргэн тойронд shards.
  
  
  Бяцхан хүн бахархалтайгаар инээмсэглэв, хүлээлээ. Түүний явсан мөр, оруулж сум руу нэг танхим миний сонгосон буу өгсөн дохио хүүд гэрт нь шидэж submachine gun. Би буудсан гэнэ. Шавар хавтан бусниулж шиг нунтаг, тэр мэдэрсэн догшин сэтгэл ханамж нь шууд цохих.
  
  
  Хурандаа Wu өгч чадахгүй байсан нь надад их цаг gloat. Тэр даруй дуудаж, өөр хоол, ажлаас нь халсан, мөн цохих диск. Түүнийх байсан нэн даруй дараа нь гэрэл өшиглөх. Бид хоерыг буудаж хурдан, маш хурдан гэж би эхэлсэн талаар санаа зовох хүү машин буу, хэн нь тавьж байсан хавтан дээр хүчтэй шидэж зохицуулах авч, гараа хол өмнө хүнд хавар шидэж зорилтот орон зай руу. Тэнд байсан ямар ч дүрэм гэж хэлсэн нь та байх естой хувилбар хавтан болон гөлөг удалгүй нөгөө хүн устгадаг өөрийн зорилтот ч хэлсэн үг бидэнд, бид тогтоосон өөрсдийн нөхцөл.
  
  
  Үед Choeny нэгдсэн бидэнд байсан буудлага нь зэрлэг, дуусах хурд болон хамрагдсан хөлс. Миний гар өвдөж эхлэн тогтмол өргөх дөрвөн кг ган, зандан, миний мөрөн дээр нь шатсан нь хыг хувьцааны, бүр миний адил буурсан нь миний өвдөг харан хатуу хувьцаа дээр. Wu намайг гайхсан. Хэдийгээр тэрээр бага байсан, тэр нь байх юм шиг санагддаг байсан, ямар ч илүү асуудал байсан. Түүнийх харсан хөтөч ялах буланд rta эго гэж түүнийх суларч болон үнсний сав эхэлсэн тэсрэлт, харин илүү сайхан шүршиж тулд smithereens. "Дахин," хүү бидний ард зарласан. "Аль аль далан таван дараалан."
  
  
  "Арван мянган рупи," Хурандаа Wu хашгирав нэмэгдүүлэх, түүний буу нь өөр нэг буудсан.
  
  
  Тэр үүнийг цохих хавтан. Миний гар бараг сэгсрэв намайг өсгөсөн миний буу нь далан зургаа дахь удаагийн дараалан. Тэр цохих диск дээр нь тосгуур, олон арван өмнө би мэдэрсэн нь сэвшээ салхи нь миний хүзүү.
  
  
  Wu мэдэрсэн сулхан салхи хэтэрхий оройтсон. Хавтан тэр асууж гэнэт ducked тэр гох татаж. Шар дискний сэлж, ялгууснаар болон нөлөөгүй байхын даяар shrapnel-дарагдсан талбайн урд шидэж машин. Зөвхөн энэ хавтан оргон зайлсан зэвсэг-ийн дүр.
  
  
  Хурандаа Wu гартаа буу нь түүний мөрөн зуур, албадах өөрийгөө ялагдал хүлээж. Хэсэг зуур, тэр харсан чөтгөрийн уур эдгээр налуу нүд. Тэр биш байсан нь ялагдсан, гэхдээ тэр над руу хараад, түүнийг дахин инээмсэглэж, мэхийн, үүрэг гүйцэтгэж даруухан тариачин.
  
  
  "Арван мянган рупи нь Америкийн алдарт."
  
  
  Тэр гараа даллан, хүү ирж ажиллаж байгаа нь checkbook. Wu scribbled хэмжээ, гараараа намайг шалгах.
  
  
  Тэр үүнийг авч, зохион байгуулж, энэ хооронд түүний хуруу, төлөвлөж нулимс энэ нь зайтай.
  
  
  "Цэнгэл нь минийх байсан," гэж би хэллээ.
  
  
  "Хүлээх," Choeni дуудагдсан эцэст нь шатаах шугам хаана тэр харж байсан. Тэр дээгүүр гүйж бидэнд авч шалгах надаас. "Хангахын тулд таны хүүхдүүд. Хэрэв тийм бол? ' гэж тэр хэлэв emphatically тулд nami. "Арван мянган рупи их очиж тэжээх олон хоногийн турш."
  
  
  "Мэдээж," Wu тохиролцсон. "Учир нь хүүхдүүд.'
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. - 'Тэд уулзаж, таны хүүхэд?'
  
  
  Бяцхан хүн инээлдэж, хэлсэн доош толгой нь ханатай нийлмэл тухай дөрвөн зуун ярд зайтай.
  
  
  "Асрамжийн газар," Joni тайлбарласан. "Тэр хадгалсан хэдэн зуун хүүхдүүд нь гудамжинд. Тэр тэдэнд өгдөг боловсрол, хувцас, гэр орон хүртэл тэд хуучин хангалттай даан өөрсдөө."
  
  
  "Гэвч маш олон хүмүүс туслах хэрэгтэй," Wu хэлсэн нь харамсалтай. "Тэр ч байтугай баян хүн шиг надад тусалж чадахгүй, тэднийг бүгдээрээ."
  
  
  Wu заагаад, болон түүний дуу хоолойг харсан хүүхдүүд доорх талбарт ану-ын. Хэдэн зуун, ихэнх нь хөвгүүд, тоглож байрны ийн хашиж тоглоомын талбай. Тэд надад сануулсан хүүг би харж байсан үед химийн үйлдвэр, болон бага, нас барсан хүү хэвтэж гудамжинд дараагийн wrecked Mercedes өмнө Ану-ын консулын газар.
  
  
  Түүнийг харааж, түүнд сэжигтэй бодол. Wu байсан байж магадгүй өгөөмөр үйлчлүүлэгч нь урлаг, харин түүнийх байсан ч сэжигтэй түүнд. I didn ' t want to гэдэгт итгэдэг байсан тэр юу ч хийх bombings, харин бодол санаа биш үү, хол явах.
  
  
  "Магадгүй та мэдэх хүн би хайж," би хэлсэн огцом. — Таны сонирхож байгаа хүүхдүүд, та мэдэж болох нь тодорхой Zakir Shastri. Аль би үүнийг ойлгож, тэр бас авдаг хүүхдүүдийн сурталчилгаа."
  
  
  Хурандаа Wu hissed дамжуулан түүний шүд. "Энэ хүү могой," гэж тэр хэлсэн нь Хятад. "Би мэдэх нь түүний дүр. Тэр kidnaps хүүхэд, их ашигладаг хувьд өөрийн зорилгоо. Тэр аврагдсан нь хэд хэдэн дүр сарвуу, гэхдээ үргэлж их хүндэрсэн нь том байх.
  
  
  Choeni frowned, магадгүй гайхаж яагаад Shastri дурдаж байсан гэнэ. Энэ нь тооцоолсон эрсдэлийн хэрхэн харж Wu болох хариу үйлдэл, харин хүчин чармайлт байсан нь дэмий зүйл. Тэр урвалд арга нь ихэнх хүмүүс байсан, би одоо ч гэсэн байсан харагдах нь хар тугалга.
  
  
  — Яагаад та хүсэж түүнтэй ярилцах?" Wu асуув. — Тэр оролцож bombings?"
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. — Би итгэлтэй биш байна.".. магадгүй.
  
  
  "Магадгүй бид туслах болно," Wu санал болгосон. "Хүүхдүүд гудамжинд байж болох юм мэддэг бол энэ хүн юм."
  
  
  Тэр нь хугарч, түүний хуруу, мөн үйлчлэгч ирж зогсох түүний хажууд. Wu түүнд хэлсэн нь удаан хугацааны турш аялгуу нь би ойлгоогүй байсан. Тэр инээмсэглэн ялгууснаар гэж хүү trotted буцаж байшин.
  
  
  "Хүүхдүүд асуух болно," гэж тэр хэлсэн байна. "Цөөхөн хүн мэдэж байх естой энэ талаар Zakir. хэн байсан нь үүнд нөлөөлсөн.
  
  
  Тэд та нарыг авч болно, түүнд.
  
  
  Тэр толгой дохиод түүний ачаар.
  
  
  "Бид одоо тоглох гэж байгаа," Wu зарласан, тэргүүлэх биднийг адуу.
  
  
  Бид эмээллэсэн мэдрэлийн амьтан, өрх толгойлсон төлөө газар үл хөдлөх хөрөнгийн хил залгадаг голын. Тэр бидэнд үзүүлсэн эргэн тойронд нь түүний хувийн боомт, дөрвөн гоемсог speedboats, дараа нь биднийг удирдан зузаан хучилттай plexiglass handball шүүх, зам доош нь есөн нүхтэй гольфын дээр сайхан зүлгэн.
  
  
  "Та нар бүх зүйл," Choeni тэмдэглэн, мөн бага зэрэг Хятад хүн над руу хараад, хүлээж надад ямар нэг юм хэлэх.
  
  
  Дараа нь түүний эго ойлгож байв. Тэр нь бага байсан хүн нь асар их эго. Теннисний шүүх, гольфийн курс, сайхан цэцэрлэг... гэхдээ энэ бүх байсан нь бараг үгүй ашиглаж байна, тэд зүгээр л цом гэдгийг гэрчлэх эго-ийн санхүүгийн амжилт. Бид энд байсан гэж үзэгчдийн egos, урьж пат эго мөрөн дээр хэлэх, түүнийг хэрхэн сэрүүн байлаа. Хэдийгээр түүний дүр шаардлагатай түүний туслах, түүнийх өгсөн нь premonition. "Бараг л хийж байна," би хэлсэн perversely гэж би ирээд дэргэд хүртэл Choeni харан-д өгч, түүнийг нь зөөлөн үнсэх хацар дээр нь. Wu-ийн урвал намайг үгнийх нь. Тэр инээв, хатуу, husky дууны ийм нэг жижиг хүн.
  
  
  "Магадгүй," гэж тэр хэлсэн байна, мөн rode өмнө ану руу байшин.
  
  
  Гэрт дотор, тэр led Choeny, надад янз бүрийн орон сууц, дээр давхарт. Шинэ Шведүүд байсан, миний тавьсан, би хүрч, өөрчлөлт орохоос өмнө доод буцаж.
  
  
  Wu намайг хүлээж байсан Эго-ийн оффис, хоер-өгүүллэг өрөө paneled дээр бүх үнэт мод, тоноглогдсон кабинет эхний удаагийн хэвлэл. Тэр сууж, ард нь асар том ширээ хийсэн бөгөөд түүнийг харж, тэр ч байтугай жижиг, илүү их ач холбогдолгүй илүү тэр нь үнэндээ байсан.
  
  
  Түүний эргэн тойрон, охид сууж байсан ширээн дээр болон шалан дээр түүний өмнө. Их байсан арав, зарим нь Энэтхэг, зарим нь дорно дахины, зарим нь тийм ч хөнгөн ханатай гэж би сэжиглэж тэд цэвэр цуст цагаан.
  
  
  "Би хэлсэн шиг," Wu инээмсэглэн хэлэв. — Миний бүх зүйл.
  
  
  Тэр гараа даллан уриалагханаар гаруй толгой ноцтой нь охид байна.
  
  
  "Нэг авах" гэж тэр хэлсэн байна. "Эсвэл хоер. Та миний зочин.
  
  
  
  Бүлэг 9
  
  
  
  
  "Би нээсэн эрт дээр Ноен Картер," Хурандаа Wu бахархалтайгаар хэлсэн, " гэж байдаг шинж тэмдэг нь хүний замыг амжилт. Очиж хэнд, хаана танхимд хүн нь уг зам дээр, өөр тэд юу хүсэж байгаа нь хамгийн их. Нэгдүгээрт, дүүрэн амьдрал. Дараа нь бүх зүйл... материализм, та дуудлага энэ нь таны улс. Дараа нь, эхний шинж тэмдэг их баялаг, байдал. Тэр ч байтугай хожим нь — маш их сексийн сэтгэл ханамж. Амжилттай Арабын, энэ нь harem. Японы geisha. Учир нь баян Америк эзэгтэй.
  
  
  "Болон Бнхау-ын?"
  
  
  Тэр гараа даллан дахин. "Татвар нь мэдээж. Зүгээр л эдгээр сайхан амьтад. Маш анхааралтай сонгож төрөл бүрийн амт, хүсэл.
  
  
  "Яагаад, Хурандаа Ву?"
  
  
  'Яагаад юу?'
  
  
  "Тийм ээ, яагаад та санал надад таны татвар? Бид биш шүү дээ яг хуучин найз нөхөд, тэднээр дамжуулан хуваалцах эмтэй. Wu инээмсэглэв smugly. Тэр мэхийн болон дүр үзүүлж байж даруухан дахин, харин эго-ийн уруул snorted. Учир нь "Wu өгөхийг хүсдэг бэлэг нь Ану-ын томоохон төлөөлөгч."
  
  
  'Байхыг хүсдэг дуртай?'
  
  
  "Зогсоо энэ бөмбөгдөлтийг," гэж тэр хэлсэн байна. "Save манай хот нь цаашид зовлон."
  
  
  — Би аль хэдийн дээр ажиллаж байгаа нь энэ. Энэ бол миний ажил. Хэрэв та хүсэж байгаа ямар нэг өөр зүйл.
  
  
  'Тийм ээ. Цаг хугацааны дутагдал бий болно. Та үүнийг хийж чадна. Өгч чадах баталгаа.
  
  
  "Хүн болно би буруутгах? Оросууд?
  
  
  "The Maoists," гэж тэр хэлсэн байна. "Хятадын Коммунист. Тэднийг үүрэх буруутгах энэ гадаа сан аюул дэлхийн эргэн тойронд. Миний төлөө үүнийг хийж, мөн тэд та нарын... нэгийг нь, эсвэл бүгдийг нь.
  
  
  Би авч чадахгүй нүдээ жигд бус эгнээний охид, тэдний бараг нүцгэн биеийг glistening нарны урсгал дамжин асар том цонх нөгөө талд тавь. It would have been хангалттай хялбар буруутгах Хятадын Коммунистууд нэг удаа тэр хянадаггүй доош террорист манлайлал, тэр нь тодорхой биш үү өртэй түүний улаан хамт олон үнэнч.
  
  
  "Жижиг талд," гэж тэр хэлсэн, " учир нь ийм булаам шагнал. Ямар хүн байсан нь эргээд түүнийг доош, Ноен Картер?
  
  
  Түүнийх эргэлзсэн, мөн л түүнийх харж байсан нэг охин нөгөө хаалга нээгдсэн. Зарц ард надад хэлсэн хэдэн үг Хятад, Хурандаа Wu босож exasperation.
  
  
  "Miss Мета буцаж байна," гэж тэр хэлсэн байна. — Бид харах болно, түүний хоолны өрөө.
  
  
  Тэр эргэн тойрон алхаж, сандал, инээмсэглэн дахин.
  
  
  "Энэ талаар бодож байна," гэж тэр хэлсэн байна. "Шөнө хөгжилтэй гэдгийг та мэдрэх болно."
  
  
  Түүний зогсоож, нэг өдөр. Санаа надад тохиолдсон. Тэр гараа тавьж дээр нь Wu-ийн ханцуйны, тэр зогссон ч бас.
  
  
  — Ямар нэг зүйл байх естой илүү тэр маш баян хүн хүсдэг, Хурандаа Wu. Дүүрэн амьдрал, бүх зүйл тэр нэгэн цагт харсан, байдал, бүх эмэгтэйчүүд түүний эго бие ажиллах болно... гэхдээ өөр юу? Үнэхээр ямар нэг зүйл байх естой гэж өөр нэг хүн шиг та хүсдэг. Энэ нь юу, Хурандаа?"
  
  
  "Мэдээж, Ноен Картер." Тэр инээж байсан. "Дараа нь бүх хүн л хүсэж байгаа итгэл юм... эцсийн, хамгийн баригдашгүй хүсэл." Тэр намайг хөтөлсөн руу танхим. Авч гараа, тэр түүнийг удирдсан руу асар их хоолны өрөө хамт, урт ширээн аварга лааны суурь. Тэр дээр нь сууж дарга нь дарга шиг reigning султан.
  
  
  Эго нь үе мөчний байсан хангаж чадахгүй, надад. Яагаад ч юм би гэж бодоогүй тэр хайж байсан нь тодорхой. Би байсан мэдрэмж тэр хүссэн өөр ямар нэг зүйл. Гэхдээ яагаад?
  
  
  Би зав шаардах. Хэдэн минутын дараа, урт сандал дүүрэн байлаа дарс, viands, мөн cornucopia хүрч байсан нь бидний дээр байна. Учир нь бяцхан хүн, Wu идсэн асар их байсан ч ale үед зарц нар авчирсан туранхай хүүхэд дээр байр at the bottom of the hill.
  
  
  Тэр бөхийж асуухад хүү асуулт нь хэмжиж авиа заримдаа түүнийг болгодог ярилцах. Харин туранхай хүү shied надаас хол. Гайхалтай нь, Choeni ирсэн миний аврах.
  
  
  Тэр аяархан ярьсан нь хүү нь аялгуу тэр й өмнө нь сонсож, мөн шиг олз түүний итгэл хурдан.
  
  
  "Хүн нэртэй Shastri айж түүнд маш их байна," гэж тэр надад хэлсэн. "Хүн санал emu боловсрол, дараа оролдсон төөрөгдөл эго руу машин. Тэр хол гүйж ирсэн нь энд Хурандаа Wu-ийн байр.
  
  
  "Түүнийг асуух хаана тэр харсан, энэ хүн."
  
  
  Хурандаа Wu intervened. Тэр гарах болсон нь pheasant хөл хэвтэж байж соустай хамт эргэн тойронд, улаан дарс, хэлсэн хүүг авч дарсны.
  
  
  Энэ нь татсан хэдэн үг байсан нь хангалттай юу болохыг ойлгоход нь boy тухай ярьж байсан юм.
  
  
  "Ариун сүмд нь гялалзсан улаан цамхаг," би сонсож, түүний хэлж байна.
  
  
  Тэрээр хэлсэн нь илүү, харин утга eluded надад хүртэл Choeni орчуулсан энэ нь миний хувьд.
  
  
  "Тэр итгэлтэй биш байна," гэж тэр хэлсэн байна."Тэр зөвхөн санадаг ариун сүм ба гуру."
  
  
  "Болон гялалзсан улаан цамхаг," Хурандаа Wu нэмэгдсэн. "Энэ естой байх нь онцгой чухал."
  
  
  Wu инээмсэглэн эргэж харан түүний сандал дээр бахархалтайгаар. Тэр боддог бололтой тэр байсан шийдвэрлэж бүхэлд нь дарсны миний хувьд асуудал. "Би маш их аз жаргалтай туслах Ану-ын төлөөлөгч," гэж тэр хэлсэн байна, авах нь хүртэл түүний сандал.
  
  
  Тэр бараг илгээсэн бидэнд алга. Тэр дуудсан түүний зарц нар, мөн тэд led Choeni болон дамжуулан намайг гэрт нь зогсоол Mercedes.
  
  
  Бид буцаж байсан хотод, би илүү мэдээллийг авах гэж оролдсон нь nah. Би мэдэх хэрэгтэй гэж их гэж би чадна, би бодож түүний өмнө тайлан Raju төгсгөл тавьж бүх ажил.
  
  
  "Манай олон сүм байна цамхаг," гэж тэр хэлсэн байна. "Олон тэдний эргэн тойронд байгаа улаан. Энэ нь чухал юм?'
  
  
  "Дэмий чухал юм," гэж би хэллээ. "Энэ бол дараагийн холбоос салсан гэнэ. Магадгүй энэ Shastri нь өлгөөтэй эргэн тойронд байдаг, магадгүй энэ нь зарим төрлийн төв эго.
  
  
  Тэр түүний толгой сэгсрэв, хичээж гэж бодож байна. "Энэ нь байж болох юм, хаана ч байсан. Тэр ч байтугай хуучин сүмийн балгас... бүх орон юм хаягдал нь them."
  
  
  Ee нь үе мөчний намайг ууртай. Бид зарцуулсан цаг нь бага хурандаа, тэр болж байсан тэвчээргүй. Бид ирж, хотын төвд, тэр зогссон өмнө консулын газар, хэрхэн хэрэгжүүлэх хурдан цаг өнгөрч байсан.
  
  
  Хурцадмал байдал хотод байсан шиг статик цахилгаан хуурай өдөр байна. Би үүнийг мэдэрч чадна агаарт. Олон арван зэвсэгт Энэтхэгийн цэргүүд өмнө зогсож консулын газар, бууг нэрс дээр тэдний мөрөн. Бусад цэргүүд зогсож байсан хажууд нь барилга.
  
  
  "Бодож, энэ хийд нь улаан цамхаг," Choeni түүнд хэлсэн. "Би зөв эргэж байх болно.'
  
  
  Мэдрэлийн Энэтхэгийн цэрэг намайг зогсоож дээр нь гайхалтай. "Хоер дахь цэрэг асууж намайг үед металл хаалга, дараа нь намайг хөтөлсөн түрүүч байсан байрласан өдөр. Уг түрүүч надад асуух хэдэн асуулт байна, дараа нь dials утасны дугаар.
  
  
  Slocum намайг хүлээж байсан үүдний түүний тамгын. Nen биш өмсөж, зангиа, түүний үс байсан disheveled байсан байна хөлс дээр түүний духан дээр байсан ч, сэрүүн албан тушаалд.
  
  
  "Бид байгаа бэхжүүлэх барилга," гэж тэр хэлэв сэтгэл догдлон. "Бид хүлээж дайралт ямар ч үед."
  
  
  Тэр живсэн руу сандал ард нь түүний өөрийнх нь. Тэр арчиж хөлс нь түүний furrowed магнай нь цагаан алчуур.
  
  
  "Би асуусан илгээх Вашингтон 300 тэнгисийн явган хамгаалах Ану-ын амьдрал, эд хөрөнгө," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Тэнгисийн явган," би хэлэв.
  
  
  "Бурхан биднийг адисалж, бид чадахгүй хэвээр байна зэвсэггүй өмнө нь Оросууд. Тэд аль хэдийн тэргүүлэх тэдний хүмүүс нь энд адислал Шинэ Дели.
  
  
  "Would you like to start Дэлхийн хоердугаар Дайны III энд?"
  
  
  "Хэрэв тэр bastard үүнийг хүсдэг..."
  
  
  "Гайхалтай."
  
  
  Тэр над руу огцом.
  
  
  — Чадаагүй байна та сонссон Улаан Флотын?" "Тэд дивиз устгасан нь аль хэдийн явж Булан нь Бенгал сургалт маневр хийх. Арван хоер хөлөг онгоц дор тушаал нь пуужингийн хэрэх онгоц.
  
  
  "Та юу хийж чадах юм гэдгийг та нар мэднэ," гэж би хэллээ. "Та нар ярилцаж, энэ талаар энд, одоо хүртэл бодит цөмийн дайн эхэлнэ. Яагаад та бүү зогсоох гэж бодож байна энэ талаар? Тэр босож дээр алхаж эго хүснэгт. Slocum зурсан буцах.
  
  
  — Та сонссон өөр юу ч тухай арван тавны?"
  
  
  'Тусгаар Тогтнолын Өдөр? Хараахан.'
  
  
  — Та ямар нэг зүйл хэлсэн байж болох шар айраг исгэх, санаж байна?" Мөн түүнийг, би сонсож байна гэж оху-ын консулын байх болно хийсч хүртэл. Таны консулын байх естой цохих яг тэр үед.
  
  
  Slocum байсан бөгөөд дохио авах байрлуулах. Энэ нь түүнийг цохих шууд.
  
  
  — Та итгэлтэй байна ямар нэг зүйл болох гэж байгаа юм байна өнөөдөр?"
  
  
  "Үгүй. Гэхдээ би нэг мэдрэмж гэдгийг тэд ижил хэрэглэдэг хүмүүс үйлдвэр бөмбөг дээр наймдугаар сарын 15, төлөвлөлт том зүйл. Нь өөрийнхөө цуглуулгыг амархан нүүлгэх хүмүүсийг консулын орой xiv.
  
  
  "Бурхан минь," гэж тэр хэлсэн байна. — Дараа нь юу ч байхгүй, бид юу хийж чадах?"
  
  
  "Мэдээж," гэж би хэллээ. "Таны хэлж sentries бүү хүүхдүүд гадуур явах нь консулын газар."
  
  
  'Хүүхдийн?'
  
  
  'Тийм ээ. Надад туслаач олж, ариун сүмд улаан цамхаг. Би байх естой хамгийн том газрын зураг хот гэдгийг та аль хэдийн байна.
  
  
  Slocum дарагдсан холбооны товч. Хэдэн минутын дараа, түүний нарийн бичгийн дарга, тархалтыг нь газрын зураг дээр гарч, түүний ширээ.
  
  
  Үндэслэн Хурандаа Wu-ийн үл хөдлөх хөрөнгө, тэр тойрог зураад нь радиус нь хүү алхаж чадах хэдхэн цаг. Тэр дараа нь дуудаж хэд хэдэн Индианчууд эргэн тойронд Slocum-ийн төв байр болон асуусан их онцлон сүм дотор тойрог.
  
  
  Тэд мэдэгдэж байгаа хоер сүм нь улаан цамхаг.
  
  
  "Нэг нь тэдний эргэн тойронд нь хуулбарыг алдарт Ялалтын Цамхаг," Энэтхэгийн нарийн бичгийн дарга түүний тавиад надад хэлсэн. "Энэ бол гэж нэрлэдэг Qutb Minar. Энэ нь эргэн тойронд баригдсан улаан элсэн чулуу нь өндөр илүү гучин метр, спираль хачирхалтай хүргэдэг дээд.
  
  
  Энэ нь барьсан өмнө хэлтэс. Одоо тэнд нь бага зэрэг зүүн ариун сүм.
  
  
  "Болон бусад?'
  
  
  — Энэ нь байх естой сүм Ossian зүүн хот. Энэ нь зарим талаар гэмтээх; цөөн хэдэн хүн явж байна.
  
  
  Тэр түүнд талархал илэрхийлээд, гадуур явж хаана Choeni хүлээж байсан машин. Би түүнд хэлсэн, би юу мэддэг, тэр нь надад үзүүлсэн арга анхны ариун сүм эмэгтэй дурдсан.
  
  
  Бид ирсэн арван таван минутын дараа, би харсан гэж Qutb Minar шиг, ариун сүм, биш байсан маш тохиромжтой... энэ юу ч байсан илүү өндөр улаан цамхаг. Түүний хүссэн зүйл нь өөр ч би мэдэхгүй байлаа юу. Нэг төрлийн ерөнхий ажилтнууд нь өрөө нь том тоо хүн - ямар нэг зүйл буйд, далд, хаана эрх баригчид болно харагдах байх.
  
  
  Ossian ариун сүмийн хараад их ирээдүйтэй. Дөрвөлжин багана дэмжиж чулуун vaults, уг фасад нь нурсан барилга байгууламжийн хашаанд байсан нь овоо унасан чулуу. Нэг буланд байсан хоер-өгүүллэг улаан цамхаг. Балгас болон хувирсан нягт ургамлын эргэн тойронд бут сөөг, мод. Утаа сарнай нь зөөлөн спираль замаар мод.
  
  
  "I' ll go авч үзье."
  
  
  "Би ирж, та нартай хамт," Choeni хэлсэн байна.
  
  
  Бид дамжин балгас. Зарим газар байсан цэвэрлэж тийм итгэлтэй болох ирж, дуудах адислал нь тэдний усны эх үүсвэр.
  
  
  Хооронд балгас, бид олсон сайн ашиглаж мөрийн ихэвчлэн удирдсан хамт төгсгөл ариун сүм undergrowth. Бид байсан нь бараг дээр мод үед би харсан том хар ногоон майхан.
  
  
  Бид зүүн мөрийн дуугүй орж undergrowth үлдсэн. Эхний үед бид харсан нь зөвхөн мод, том цагаан хэрэглэл майхан. Дараа нь би анзаарсан жижиг гал уурхайн болон шинэ нэг. Нэг хүн гарч ирсэн дор нь майхан, сунгасан, эргэн харж, coughed, нулимж газар дээр, мөн эргэж очсон дотор. Бид харж чадахгүй байсан өөр хэн нэгэн нь. Хэдэн халаглаж утаа буржгар vстэй нь гал. Тэнд байсан дууны бидний ард хагас sob, хагас орилж, уур хилэн tinged нь хий өвчин. Би эргэж харсан зураг ойртож зам нь бид байсан, зүгээр л авсан.
  
  
  Энэ нь хүн явж, хурдан, гэхдээ limped бага зэрэг. Ойртон ирэхэд нь би харсан тэр өргөн-shouldered, хүчтэй, хүн болох амархан frighten хүүхэд. Би мэдэхийг хүсэж байгаа бол энэ нь байх болно Zakir.
  
  
  Бид ducked руу бут гэж тэр баталсан mimmo. Тэр харагдахгүй байна гэж үү бидний зүг. Эго-ийн амьсгалын байсан завгүй, би сэжигтэй тэр хурдан ажиллаж байгаа. Түүний болсон Choeni удалгүй тэр баталсан mimmo бидэнд.
  
  
  "Буцаж явах машин болон хүлээх надад," би хэлэв. "Би явж байна, түүнийг дагах естой."
  
  
  Зам хүргэсэн нөгөө талд балгас болон дамжуулан төгөл мод. Удалгүй бид хоерын ар талд хуучин сүм. Зөвхөн нэг хана нь амьд үлдсэн. Энэ нь байсан, эргэн тойронд баригдсан том чулуун блок болон mistletoe арван метр өндөр, гучин метр урт. Хүн эсрэг тавьлаа энэ гаслах барьж түүний амьсгал. Дараа нь тэрээр эргэн харж, харсан хэн ч, шахагдаж дамжуулан нягт undergrowth бололтой гэж нуух нээх. Тэрээр алга болсон байдаг.
  
  
  Би өгсөн хүн хоер минут, дараа нь гүйж тэнд олсон нь цоорхой.
  
  
  Энэ бол харанхуй дотор. Тэр сонсож өөрийн амьсгал түг түг цохилж эргэн тойронд түүний уушиг. Зааснаас бусад, ямар ч байсан дуу. Тэр асаасан гар чийдэн, хийсэн нарийн цацраг. Түүнийх байсан нь шороон passageway, тухай хэдэн арван алхам тэргүүлэх доош.
  
  
  Тэр олсон лаа, Ану-ын таарч at the bottom of the stairs. Дараа нь лав лаа шалан дээр хүргэсэн нь зөв. Бүтцийн энд өндөр байсан, зуу гаруй метр байсан сийлсэн гарч хатуу шавар, магадгүй элсэн чулуу. Хорин метр зайтай хол, нэг бүдэг гэгээнтэн түүнийг хараад, бүжиг, гялалзаж гялтганасан. Туннелийн үнэрийг маш хуучин, musty.
  
  
  Энэ нь удаан мөлхөж гэрэл чиглэсэн. Би сонссонгүй. Бүтцийн хийсэн нь эгц signpost. Би дуугүй зөвшөөрөх миний нүд дасан зохицох, шинэ гэрэл. Өмнө нь надад байсан нь долоон тохой дөрвөлжин өрөө нь тааз илүү өндөр туннель. Хоер аяга байсан нь харагдаж өрөөн. Эхлээд, тэр харж чадахгүй байсан нь түүний учруулсан, Brylev. Дараа нь тэр харсан бамбар дүүрэн юу шиг харагдаж тос шатаж, судасны багц дөрвөн хана. Өрөө хоосон байсан.
  
  
  Тэр маш хурдан гаталж өрөөний хамгийн ойр нээлтийн эхэлсэн танхим. Тэр зогсоож, эргэн тойрон харав. Би бодохгүй хэн нэгний намайг харж амжаагүй. Энэ туннель байсан богино болон болгон нээсэн урт passageway гэж сунгасан илүү далан метр өмнө тайлбарласан нь бага зэрэг нугалан. Тогтмол давтамжтайгаар, тэнд байсан өрөө гол туннель. Тэд харсан юм шиг эсүүд хаана хэтэрсэн лам нар бясалгаж нь гадаа усан сан.
  
  
  Эцэст нь туннель, өөр signpost хийсэн Stahl өргөн, хөнгөн.
  
  
  Бамбар гэрэлтэн асдаг зам миний ард, харин миний өмнө нь энэ бололтой гэж өөр байсан ариун. Дараа нь би харсан анхны гэрэл нь өлгөөтэй цахилгаан утас. Энд туннель bifurcated: би авч шулуун эргэж, хаана, цахилгаан гэрэл өлгөж дээр нь долоон метр зайтай. Бага дээр цаашид, туннелийн болгон нээсэн том танхим. Туннелийн багасч хүргэсэн жижиг тагтан дээр ар гаслах танхим.
  
  
  Доорх намайг тэнд байсан үйл ажиллагаа нь маш их. Арван таван хөвгүүд, тэдний ихэнх нь өөрсдийн эрт хорь, тойрон сууж байсан сандал, busily гоелын хана нь хар. Бусад нь хайчилж ширхэг wicks. Бусад хөвгүүд савлаж хүртэл хоосон лааз, хийсэн их дамжуулан archway өөр өрөөнд.
  
  
  Гадаа баярладаг санаа надад байна. Энэ нь олдсон нь үйлдвэр үйлдвэрлэх бүтэн нэр, эсвэл наад зах нь нэг эргэн тойронд газар алан хядагчид хийсэн тэдний хоер нь улирлын бөмбөг. Гэхдээ би ч бас мэдэрсэн сорилт үед байна гэдгийг би ойлгосон хөвгүүд энд байсан хуучин илүү залуу нь би харж байсан цуглуулах, калийн нитрат, химийн үйлдвэр. Тэд шиг харагдаж цэргүүд. Тэд мэдэж байсан бололтой, тэд юу хийж байсан юм шиг их байсан байх бэлтгэгдсэн.
  
  
  Хэн ч намайг харсан, гэхдээ би чадахгүй дамжин өнгөрөх тагтан-ийн eaves ч харж байгаа. Дараа нь би эргэж очсон гэж оролдсон зүүн туннель. Тэр хийсэн жижиг signpost, дараа нь цааш нь хөдөлгөж, жишээ нь, нэг чиглэлд зэрэг бусад сэрээ. Удалгүй тэрээр мөн баталсан хэд хэдэн эс. Эдгээр нь ашиглах байсан. Дотор нь байсан сүрэл уут, бохир backpacks болох юм байна багтсан нь дэлхий дээрх эд өсвөр насны хөвгүүдийн.
  
  
  Эдгээр хонгил сунгаж болно олон км дагуу Kolkata. Би хэрэгтэй олох нь түргэн гарах болон буцах замын би байсан л авсан. Тэнд байсан нэг хоосон орон зай миний өмнө. Дотор нь байсан нэг ширээ, нэг armchair, хоер сандал, мөн тэдний ард байсан хар модон хаалга.
  
  
  Өрөө хоосон байсан. Түүний дараагийн өдөр баталсан хурдан. Энэ нь тийм биш юм цоожтой.
  
  
  Үүнийг нээх, тэр харсан өөр нэг зурвас тэргүүлэх гадаргын. Тэр авсан гарч, буцаж явсан Mercedes.
  
  
  Choeni байхгүй байсан.
  
  
  Түүний сонссон нь түүний дуудлага эргэн тойронд харанхуй даяар авто зам.
  
  
  - Ник, сайн хийгдсэн=).
  
  
  Би эргэж, мөн зургаа дахь мэдрэмж гэдэг нь дарагдах, миний тархины. Магадгүй энэ нь дууны эсвэл glint, металл обьект нар. Би мэдэхгүй байна, гэхдээ би cringed болон шүүрэн миний Luger.
  
  
  Дараа нь хуурмаг би түүнийг харсан... нь бадриун Энэтхэгийн тэр байсан дагаж түүний ариун сүмд. Тэр надад дөхөж ирээд урд нь машин. Тэр даллан хутга эв хавгүйхэн түүний толгой дээр. Тэр даруй, luger байсан миний гарт.
  
  
  Тэр үзэн ядаж буу, мэдээж, гэхдээ тэр ирж байлаа надад. Тэр дээр тулгуурласан хол хашгирав анхааруулга. Түүний эго хүсэхгүй түүнийг алах. Би итгэлтэй байсан юм Zakir Shastri, би мэдээж шаардлагатай түүнийг амьд. Тэр бууруулах замаар агаарын урд миний нүүр, даллан дахин би ирээд хол.
  
  
  Түүний цөхрөнгөө барсан, тэр буудсан нэг удаа инч нь түүний нүүр, сэрэмжлүүлэхэд, эхэлсэн, хоер дахь удаагаа руу гараа. Нөлөөллийг сум түүнд хийсэн эргэдэг, намрын; гэхдээ тэр нь салбарлан, түүний хөл болон над руу ирсэн, гараа өлгөөтэй limply.
  
  
  Тэр буудсан нь түүнийг дахин хэлэхэд энэ удаад хөл. Тэр унасан урагш мэт түүний дүр байсан унагасан нь дээр.
  
  
  Өөрийн эрхгүй, би ирээд буцах болон зохион миний буу бэлэн хоер дахь халдагч, харин зөвхөн хөдөлгөөн би харж болох байсан Choeni ажиллаж над руу нөгөө талаас.
  
  
  Тэр шидэж руу өөрийгөө миний гар, гэхдээ би түүнийг түлхсэн хол. Би сонссон дуу түүний ард хөлийн чимээ. Хөвгүүдийн ариун сүмийн эргэн тойронд гүйж гарч руу авирч хуучин ачааны машины ард балгас.
  
  
  Тэд зугтсан, гэхдээ би байсан барих хүн доош өмнө бид тэднийг дагаж болох юм. Эго болсон түүний дээр түүний нуруун дээр нь түүний хөл нь.
  
  
  Тэр нас барсан байсан. Нүх хэмжээтэй миний нударга байсан бол миний эго-ийн хүйс байсан. Choeni миний хажууд суугаад, тодорхой unmoved гэхэд нүдэнд цус. 'Хэн бэ?'.
  
  
  Тэр загасчилсан гарч хүний түрийвч эргэн тойронд нь түүний халаасанд тархсан үүнийг газар дээр нь. Нэр дээр баримт бичиг байсан нь тодорхой тодорхой.
  
  
  "Zakir Shastri". Түүний эцэст нь олсон.
  
  
  Тэрээр өвдөг сөгдөн сууж, хажууд нь бие. Тэр даруй харсан цуст цооног дээр түүний гар, хөл. Түүнийх биш үү санаж байна. Өөр хэн нэгэн буудсан emu ар. Gawk гарч ирээд урд болон салж, түүний хүйс өмнө түүний адил цэцэг цэцэглэж байна.
  
  
  Хэн нэгнийг алах гэж оролдсон Shastri өмнө нь тэр юм ярьж, хэн нэгэн зогсож байсан хэмжээнд зам үед бадриун Энэтхэгийн хийсэн нь амиа хорлох халдлага нь хутга.
  
  
  Гэхдээ хэн бэ?
  
  
  
  Бүлэг 10
  
  
  
  
  'Харагтун! Choeni дуу алдаад.
  
  
  Тэр босож эргэж хараад ачааны машин. Ачсан хөвгүүд, тэр хурдлаад гудамжаар түүж, хурд. Тэр swerved зайлсхийхийн тулд ариун үнээ худал нь задгай, дараа нь төлбөр нээлттэй үед жижиг цугласан хүмүүс байсан хуйлран гарч байшин үед дуу буун дуу. Хүмүүс дарсан талд, мөн ачааны rumbled булан тойроод.
  
  
  "Нааш ир," Choeni гэж нэрлэдэг. "Бид түүнийг дараах."
  
  
  Арын цонх хагарсан бид өссөн руу Mercedes. Gawking нүд хамрагдсан бүх цонх cobwebs. Хоер дахь gawk хаасны хаалгаар болон газардсан хаа нэгтээ суудал дээр доор надад.
  
  
  Мэдээж хэрэг, Shastri биш зөвхөн зорилтот, харин би цаг хугацаа байхгүй байсан эргэж гал яг одоо.
  
  
  Түүнийх хурдасгасан, мөн Mercedes буудсан шиг урагш сум дамжуулан trapdoor. Бид бараг toppled гаруй буланд, мөн Choeni хашгирав тэр гэж оролдсон татах өөрийгөө хамтдаа.
  
  
  Бид дээр өссөн хашлага, дараа нь замын хашлага гучин ярд, эцэст нь эргэж ирээд дээр нь гудамж. Ачааны машин хөдөлж өмнө нь бид түүнийг хараад, удааширч боломжийг олгодог өөр нэг машины урдуур өнгөрөх биднийг хамгаалах.
  
  
  "Байсан та гайхаж байна?" Choeni гуйлаа.
  
  
  Тэр над руу хараад түүний толгой сэгсрэв. Тэр нь хадгалагдаж хайж гарч арын цонх, гэхдээ хэн ч байсан дараах бидэнд. Тэр айсан.
  
  
  "Үзэх ачааны машин," би хэлэв. "Хэрэв бид алдана, бид дахин эхлэх болно." Хагас блок ард нь ачааны, бид дараа нь энэ нь цаашид хот руу. Хагас цагийн дараа, ачааны машин зогссон талд орох Doom Dom Нисэх онгоцны буудал, мөн өсвөр насны хөвгүүд өссөн эргэн тойронд гарч хайрцаг. Жолооч, нимгэн Энэтхэгийн хүн нь Баруун тохирсон, явлаа их орж, станцын барилга.
  
  
  Бид гарч ирээд Mercedes болон дараа нь тэднийг тавцан. Их хүлээж байсан хуучин DC-3 гэсэн шиг харагдаж байсан ниссэн руу Бирм эхлэх үед Дэлхийн II Дайн.
  
  
  Тэд орж, тэр хараал идсэн дор түүний амьсгал. Ямар ч байсан дагах хэрэгтэй онгоц.
  
  
  — Та авах нь их нислэгийн төлөвлөгөө? Choeni гуйлаа. "Магадгүй Raj танд туслах болно."
  
  
  Тэр хэсэг зуур бодож өмнө зүг алхах, шатаар нь хяналтын цамхаг. Тэр эргэж, DC-3 нь аль хэдийн байсан юм төгсгөлд хбз.
  
  
  Тэр хараад аз жаргалтай, гараараа намайг холбон түлхүүрүүд.
  
  
  "Тэд нисч Raxol," гэж тэр хэлсэн байна. "Энэ налуу нь Гималайн холгүй Балба. Энэ нь илүү долоон зуун км хол.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хэрэв бид онгоц хэтэрхий?"
  
  
  "Пайпер Comanche," гэж тэр хэлсэн байна. — Та хэзээ нэгэн цагт ниссэн дээр nen?
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  'Түүний бас.'Тэр миний гарыг авч, намайг хөтөлсөн гадна. "Энэ нь байх болно харанхуй удалгүй," би хэлэв. "Та итгэлтэй байна энэ нь гэрэлтэж нисэх?"
  
  
  Тэр инээж байсан. "Бүү санаа зов. Бид хаях таарч гэрэл хүртэл хбз.
  
  
  Би эргэлзсэн ч тэр гүйж өмнө над руу пин. Би тэнд, тэр аль хэдийн ярьж uniformed цагдаагийн ажилтан болон захиалга өгч тулд механик. Тэд хуйларсан нь Comanche ,бид тоглож байгаа тоглоом дээр самбар. Арван минутын дараа, бид тайлав толгойлсон хойд.
  
  
  Энэ нь урт удаан нислэг, энэ нь аль хэдийн харанхуй өмнө бид харсан гэрэл тосгоны. Тэр ярьж байсан юм радиогоор, болон хээрийн доор байсан асдаг өөр машины гэрэл. Choeni хийсэн нэг өвөр өмнө тэр итгэлтэйгээр доошилж машин руу савлаж шороо ын airfield. Тэнд байсан хоер бусад онгоц газар дээр нь, нэг нь тэдний эргэн тойронд байсан DC-3 гэж бид харсан авч унтраах Калькуттад. Choeni орж ирээд машины зогсоол, бид хавсаргасан машин жигүүр, сүүл нь шалгах өмнө DC-3. Энэ нь орхигдсон байна. Тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг багийн болон хөвгүүд бид харсан сард Калькуттад.
  
  
  Жижиг станц барьж, засгийн газрын албан есны сууж ард нь counter. Тэр хараад уйдаж хүртэл Choeni харуулсан em карт нь түүний түрийвч. Дараа нь тэр brightened хүртэл гарч ирсэн нь цайны данх. Харин бид ууж байсан нь сул дорой, ууж, тэр бидэнд хэлсэн гэж нэг цагийн өмнө бид ирсэн, машин дүүрэн хөвгүүд газардсан, мөн их авч, ачааны машин.
  
  
  Тэр мэдэхгүй байсан ямар ч гэсэн илүү. Тэр авч биднийг эргэж өрөөнд бид хаана болох хүртэл үлдсэн өглөө.
  
  
  Үүрээр бид авч шороон замын тосгон.
  
  
  Би дургүй байсан нь харах тосгон. Хэдэн чулуун байшин, зэлүүд windswept толгод, гудамж нь хэд хэдэн нимгэн мод үржил шимгүй хөрс, тоос хаа сайгүй. Шороон зам байсан нь хатуу хучилттай, мөн тэнд байсан сүүлийн үеийн ачааны машин зам дээр энэ.
  
  
  Нэг л бусад машин харсан түүний талбай, хуучин Rambler гэж хараад хачин гарч газар маш өндөр хүртэл foothills Гималайн.
  
  
  Choeni ярилцсан нь Rambler эзэн. "Бид таны машины судлах газар," гэж тэр хэлсэн байна. "Маш их байдаг, бид харж чадахгүй нь агаарын дээж авах. Бид сайн эргэж та энэ юм.
  
  
  Хүн биш байсан нь сонирхолтой. Тэрээр хэлсэн машин хөдөлж чадахгүй байлаа, мөн болсон чулуун тэр хагалах.
  
  
  Өөр байшин, бид хүссэн бол оршин суугчид харсан ачааны машин нь хөвгүүд өнгөрч mimmo. Эхлээд эмэгтэй нь сонсож тэвчээртэйгээр. Дараа нь тэр уурлаж үед ямар нэг зүйл Choeny хэлсэн байна. Түүний нүд нь орж ирсэн ба тэр хаасны хаалга.
  
  
  Choeni сэтгэл дундуур байсан. "Тэд хийж чадахгүй байна гэж Энэтхэгийн" гэж тэр хэлсэн байна. "Бид сонсож, бид санал нийлэхгүй, бид инээж байгаа бүх цаг. Залуу эмэгтэй хүн маш их гайхсан. Би ч дургүй.
  
  
  Дахь хөрш зэргэлдээ байшин, бид туршлагатай ижил татгалзсан ч илүү дунд зэрэг. Хуучин хүн амьдарсан шиг байна дархлааны айх. Тэр аль хэдийн хэтэрхий ойрхон булш. "Хэн ч хэлсэн талаар юу ч ачааны машин," гэж тэр хэлсэн байна. "Бид харсан egos өмнө нь egos нь холбон залуучууд. Гэхдээ хүмүүс асуух нь хэтэрхий олон асуулт бүү урт удаан амьдрах. Толгой эргэж Калькуттад. Зөвхөн үхэл давамгайлдаг энд. Тэр ч байтугай та нарт ярьж болгодог миний гэр бүлийн сэжигтэй. Гэртээ харьж.'
  
  
  Тэр буцаж орлоо, хаалга хаалттай.
  
  
  Choeni frowned дахь төөрөгдөл. "Магадгүй бид естой буцаж очоод," гэж тэр хэлсэн байна. "Бид өгч байгаа эдгээр хүмүүс нь асуудалтай. Энэ нь тэдний хувьд хангалттай бол бидэнд.
  
  
  — Та гэсэн үг бид естой л мартаж асуудал шар айраг исгэх Калькуттад?"
  
  
  "Үгүй ээ, харин бид хэлж чадна Raj. Тэр бидэнд илгээнэ цэрэг шаардлагатай бол.
  
  
  Түүнийг, тэрээр хэлсэн нь үгүй, мөн үргэлжлүүлэн дагаж ачааны машин замууд. Тэр эргэлзсэн зөвхөн хормын өмнө нь барих хүртэл надтай хамт. Тэр зогссон маргаж бид дундуур алхаж тосгон, дараах ороомгийн зам ачааны машины дугуй өндөр налуу. Бидний ард, тосгонд ирж байсан амьдрал. Тариачид гарч ирсэн тэдний кабин хараад биднийг сонирхон. Мэдээж, гадаадын иргэн, наад зах нь Барууны байсан ховор, энэ чиглэлээр. Би гайхаж байгаа бол мэдээ нь бидний дэргэд байсан эргэн тойронд тархсан талбай.
  
  
  Бид алхаж, хоер миль хүртэл хилл болон зогссон үед эхний хэдэн бут бид харсан. Бид байсан жижиг жалга. Түүний зогсож, харж уулс нь малгай, мөнх цас.
  
  
  "Энэ нь найдваргүй," гэж тэр хэлсэн байна, илүү өөртөө илүү Choeni.
  
  
  Гэж тэр асуув. 'Яагаад?'
  
  
  — Бид ч мэдэхгүй юу бид хайж байгаа. Уулс сунгах хэдэн зуун км. Энэ нь ачааны машин болох явсан аль ч арга зам. Бид ямар ч боломж хөтлөх хүртэл түүнтэй."
  
  
  "Буцааж дараа нь?" — Энэ юу вэ? " гэж асуулаа найдаж байна.
  
  
  Би ч хэлээгүй. Цаг хугацаа байсан миний өрсөлдөгч одоо. Хэрэв бид эргэж очсон, бид байсан алдах нь бүтэн өдөр. Арван тавны өдөр дэндүү ойрхон.
  
  
  Тэрээр судалж тэнгэрийн хаяанд дахин, алхам алхмаар, анхаарлаа хандуулж болгоомжтой, дараа нь бусдад ямар ч түүний харц алхам, дараагийн хэсгийг авна. Эцэст нь тэр харсан, энэ нь... сулхан хөдөлгөөн бут, гурван зуу орчим метр өмнө.
  
  
  Бид байсан байх үзсэн. Байсан нь сайн шинж. Харин хүмүүс бид хүссэн болох амархан нуух бага сойз гэдгийг өссөн хаа сайгүй foothills, мөн бүхэл бүтэн арми болох нуух дахь жалга, gorges удирдсан ууланд.
  
  
  Бид ямар ч байсан боломж олох ачааны машин, эсвэл хөвгүүд бол тэд оролдсон гарч байх нь харагдаж байна. Хүмүүс бид хүсэж естой бидэнд ирдэг. Энэ бол бидний вэб найдаж байна.
  
  
  Тиймээс би авч Luger гарч түүний holster зорилготой энэ нь илүү их эсвэл бага чиглэлд замын би харлаа тэнгэрийн хаяанд.
  
  
  Choeny залгисан. 'Та юу хийж байна? Та галзуу юм?'
  
  
  — Би хичээх болно авах баригдсан,"би хэлэв.'
  
  
  "Хүмүүс эргэн тойронд ачааны." Тэр гох татаж, болон буу орилов нэг удаа илүү. "Буцааж авах талаар онгоц," би хэлэв. "Нисч Калькуттад авах нь туслах."
  
  
  Тэр гох татаж, дахин.
  
  
  "Үгүй, — гэж тэр эсэргүүцэв. Тэр доошилж миний гарыг зогсоож, намайг ажлаас халах дахин. "It' ll kill you."
  
  
  "Эргэн ирж," тэр уриалсан түүнд, гэхдээ тэр хөдлөхгүй байх юм бэ.
  
  
  Энэ Luger holstered түүнийг болон түүнийг шүүрэн авч. Түүний бие нь чичирч уурхайн дэргэд.
  
  
  "Магадгүй би та нарт туслах болно," гэж тэр хэлсэн байна. Би авсан нь түүний боловсрол, хэрэв та мэднэ.
  
  
  Тэр оролдсон түлхэж түүнийг хол, гэхдээ энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа.
  
  
  Өмнө нь бид сонсож болох дуу хөдөлгүүр,жижиг ачааны машин хурдлаад доош уулын зам юм.
  
  
  Дөрвөн эрэгтэй нь армийн backpacks, буугаар үед бэлэн өссөн гарч байна. Дөрвөн буу байсан заагаад над.
  
  
  "Хүүе, юу вэ?" Би түүнээс indignantly. "Юу вэ энэ бууг гэсэн үг вэ?"
  
  
  Өндөр, туранхай Энэтхэгийн хүн нь turban гарч ирсэн авто машин, хараад, бидэнд.
  
  
  "Та нарыг ажлаас нь халсан" гэж тэр хэлсэн байна Хинду болон давтан үүнийг төгс англи хэл.
  
  
  "A dragon," би худал хэлсэн. "Cobra". Тэр айсан миний эхнэр.
  
  
  Тэр орхидог худал шалгаж Chunyi анхааралтай.
  
  
  — Та ирсэн тосгон тэр бяцхан улаан онгоц?" - тэр асуув.
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив.
  
  
  'Яагаад та газар энд? Бид хол аялал жуулчлалын маршрут энд.
  
  
  "Бид аялал жуулчлал. Уг нь анх Энэтхэгийн." Энэ хүн turban хараад doubtfully үед Choeni, тэр хурдан ойлгосон.
  
  
  "Би уулзсан миний эхнэр үед Нүб-ын Нью-Йорк хотод," би тайлбарласан.
  
  
  Тэр биш үү, надад итгэ, гэхдээ тэр нь хадгалагдаж тоглож байхад.
  
  
  "Do you want to ride бидэнтэй?" — Энэ юу вэ? " гэж асуув эелдэг.
  
  
  "Тийм ээ," Choeni тохиролцсон. "Би маш их ядарч байна."
  
  
  Хүн бүхний алхаж өмнө бидэнд тусалсан Choini урд суудал руу. Тэр дарсан хүртэл хажууд түүнийг харсан хүн буудсан руу авирч ар ачааны.
  
  
  Хөдөлгүүрийн revved хүртэл, болон хуваах хоердугаарт тэр харсан голтой буу түүний толь байдаг. Тэр намайг цохих хэцүү гавлын яс. Тэр зүгээр л чадсан шумбах бага зэрэг зүүн талд. Энэ нь барзгар улаан, харин хүнд модон хайрцаг одоо ч гэсэн намайг цохих хэцүү хийх нь хангалттай, миний тархи сэгсэрнэ ендер. Би байсан тэр хүнд хэцүү мэдрэмж дээр ирж, та зүгээр л өмнө нь ухаангүй хамарсан оюун ухаан нь түүний зөөлөн хилэн нөмрөг.
  
  
  Хожим нь, тэр үед би сэрээд сууж хүртэл еолж, би олсон нь миний гар, шагай үүрэг. Миний гарт байсан өмнө нь миний бие, мөн хоер зэвсэглэсэн хүмүүс хамгаалагдсан намайг бүр хийсэн зэвсэг, миний амьдрал.
  
  
  I didn ' t know how far бид байсан тулгуурласан, гэхдээ би чадахгүй байна ухаангүй илүү хорин минут. Өмнө нь тэр болох юм гэж бодож байна өөр юу ч, ачааны braked болон явлаа хаалгаар. Тэнд байсан ороомог нь өргөстэй аль аль талд нь давхар хашааны эргэн тойронд заслын ган утас.
  
  
  Өндөр хүн явж байхад нь нуруун дээр ачааны.
  
  
  "Бууруулах олс эргэн тойронд эго-ийн шагай авч эго миний ширээ," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Түүний дуу хоолой байсан ширүүн хүрэв. "Юу гэсэн үг вэ, stun надад тэнцэх намайг?"
  
  
  Нэг цэрэг миний эргэн тойронд эрэгтэй дөнгөж сая надад даяар нүүр ар тал нь түүний гарт. Бусад нь инээв.
  
  
  Тэд түлхэж намайг урагш, мөн Choeni сонссон түүний ард ану-ын. Тэр ярьж байсан хоер хүн буудсан байсан хүмүүс илүү их эсвэл бага дансны түүнд, явж, өөр чиглэл.
  
  
  Энэ нь дээрэмчдийн зарим төрлийн, хэдий ч, дүрэмт хувцас. Цэргүүд нь ачааны түлхэж болон түлхэж надад түүний бүрхүүл өнгөрч тэдний хооронд руу бага барилга хаалга гэхдээ ямар ч цонх зүүн талд. Нэг гэрэл Brylev нэмж өөрийн гэрэл гэж урсдаг дамжуулан өдөр. Би түлхэж дотор, мөн хаалга хурдан хаалттай миний ард.
  
  
  Өрөө шиг харагдаж байсан албан тушаалд нь анхдагч кабинет, ширээ, болон бичгийн.
  
  
  "Таны таних гэж таны нэр Matson, Ховард Matson," the man in the turban хэлсэн байна. — Би үнэнийг мэдэхийг хүсч байна." Хэрэв та нар хэн юм, яагаад та snooping эргэн тойронд энд?
  
  
  "Би бизнесмэн, бүх юм."
  
  
  "Эдгээр зүйл?" Тэр барьж байсан Wilhelmina болон Хюго. Иймээс, тэд авч их нь намайг ачааны. Тэр ирээд их хажуу тийш болсон нь надад creepy инээмсэглэл. "Нааш ир, Ноен Matson, та биднийг дутуу үнэлэх."
  
  
  Би шийдсэн тоглох brash Ану-ын үүрэг нь бол удаан ч гэсэн би сэжигтэй гэж миний хамгаалагчид тухай илүү мэдэж байсан нь надад илүү нь тэд байсан хүсэлтэй хүлээн зөвшөөрөх.
  
  
  "Харж," би хугарч, " та байж болох шүтэн бишрэгч хүмүүсийн тэнэг Энэтхэгийн тариачид, гэхдээ, миний мэдэж байгаагаар, хэрэв та зүгээр л нэг дээрэмчин хөөж хүмүүс. Та болон таны хөлсний шиг харагдах баас. Би түүнийг хараад, ямар ч урт нь боох чоно. Битгий авч үзээрэй ойрхон намайг, эсвэл би цохих болно түүнд маш хэцүү гэдгийг та эхлэх болно еолж. Одоо untie миний гарт байна!"
  
  
  Энэ нь байсан хуучин хүчирхийлэл трик, мөн энэ нь түүний зорилго байсан. Энэ нь эго учирсан төөрөгдөл, уур хилэн. Тэр босож намайг цохих хэцүү; түүний хатуу, алга болсон, мөн эргэн ээрсэн, өшиглөх түүний эго хэцүү. Дараа нь би байсан юм хит буцааж бөөрний. Өвдөлт нь аймшигтай байсан.
  
  
  I didn ' t эсэргүүцэх ямар ч урт юм, бүү хоер эрэгтэй drag me дээр хүснэгт. Тэд бууруулах, олс, заагаад тэдний буу үед миний зорилт.
  
  
  "Авах undressed," ахмад захиалсан их. 'Бүрэн.'
  
  
  Би санаа зовохгүй байв. Үед миний хувцас арилгаж, тэд бараг чирэгдэж намайг сандал холбоотой миний гар, хөл зайтай.
  
  
  Ахмад hobbled дээр хүснэгт, намайг хараад, гаруй.
  
  
  "Одоо, Ноен Matson," гэж тэр хэлэв, " магадгүй та гэж хэлж болох юм, бидэнд бага зэрэг илүү өөрийнхөө тухай. Та хэн бэ? Энд юу хийж байгаа юм?"'
  
  
  "Би Америкийн," тэр түүнд хэлсэн, хөдөлж төлөө тууштай түүний зорилго. — Та мэдэх шаардлага байхгүй, ямар ч илүү. Хэрэв АНУ-ын Консул олох
  
  
  Тэр инээв. Тийм байсан хүмүүс түүний эргэн тойронд.
  
  
  "The консул?" Д Калькуттад? Та нар тоглож, Ноен Matson, эсвэл ямар ч таны нэр байна. Хоер хоногийн Калькуттад ямар ч урт байх нь Ану-ын консулын газар. Магадгүй биш бүр Калькуттад дахиж. Гэхдээ та аль хэдийн энэ бүгдийг мэдэж, don ' t you?
  
  
  Би хэлсэн би юу мэдэхгүй байсан, тэр тухай ярьж байсан юм. Тэр толгой дохиж, бас тэвчээртэй.
  
  
  "Мэдээж, мэдээж," гэж тэр хэлсэн байна, эргэх хол. Тэр над руу эргэж, тэр харсан, урт удаан сахлын эго-ийн гар. Гэнэт түүний гэдэгт итгэлтэй биш байсан юм ийм wouldnt байх нь зүйтэй дараа нь бүх, намайг баригдсан байх.
  
  
  — Та хэзээ нэгэн цагт мэдэрсэн өвдөлт, Matson?" хүн асуув. "Аймшигтай, тэвчихийн аргагүй өвдөлт л rips дамжуулан таны өлөн болгодог гуйх нь түргэн үхлийн?"
  
  
  Сахлын машин орж ирсэн даяар миний нүүр; энэ нь байсан зургаан инч урт, маш хурц гэж glinted аяархан өглөө гэрэл. Хэзээ ир эхний хүрч миний арьс, би гэж бодоогүй энэ зорилт цохих — cut байсан болохоор хяналттай, тийм гөлгөр. Тэр толгойгоо болсон нь харах, түүний зүүн гар. Ир, эхлэх үзүүр нь миний долоовор хуруугаа, давж гарынхаа алган дээр гараа өнгөрч mimmo бугуйн болон өссөн миний мөрөн, дараа нь муруй болон баригдаж л дээрх collarbone.
  
  
  Эхний өвдөлт ирсэн үед би хараад ир хуваасан миний бугуйн. Түүнийг нүдээ анин, гэхдээ энэ нь эхэлсэн. Тэр орилж хүссэн.
  
  
  — Та хэзээ нэгэн цагт сонссон үхэл мянган багасгах, Ноен Matson?" Энэ нь эртний дорно дахины, эрүүдэн шүүх, ихэвчлэн ашиглаж байх үед хэн нэгэн хүсдэг мэдээлэл авах, амь мөн хүний санаа нь ямар ч үнэ цэнэ. Өө, би байх болно гэж хэлэх нь бүх хохирогчид мянган багасгах нас барж байна. Зарим нь амьд үлдсэн. Их-ийн бүх бие нь хамрагдсан сорви. Хэрхэн тэмдэглэх зүслэг зөвхөн замаар явах анхны давхарга, арьс, тиймээс, зөвхөн хэдэн дусал цус хэлбэр дагуу зүсэлт шугам. Бид урагш тэмүүлж, бид шинэ замыг олж шумбах, гүн гүнзгий. Үед багасгадаг явах нь толгой, цээж нь бэлэг эрхтэн, тэр ч байтугай хамгийн хүчтэй хүн хашгираан. Цөөн хэдэн хүн тэсвэрлэж чадна өвдөлт."
  
  
  Дараагийн бууруулсан байсан адил эхлээд, харин миний баруун гар талд мөн миний гар. Энэ удаа тонгорог явсан гүнзгий... нь searing, searing өвдөлт эрхэлдэг involuntarily улмаас snort нь туг зөвшөөрөл хийх замаар түүний хамраас. Миний шүд, уруул байсан clenched. Би бодол түүнд: "Хэрэв би татгалзвал амаа нээх, энэ нь илүү хялбар байх болно намайг барьж буцаан хашгираан өвдөлт."
  
  
  Өндөр хүн ойлгосон нь түүний ажил. Тэр харсан gleam of таашаал эго нүд, хурцадмал байдал булчин эргэн тойронд эго, хамар, эрчилсэн уруул шиг speedboat буцаж нүүсэн миний бие — энэ удаа миний эрүү мөрдөх гурав дахь зүсэлт шугам даяар миний цээж, ходоод.
  
  
  Энэтхэгийн дахин ярьж эхэлсэн билээ. Түүний нүд нээгдэж, би мэдэхгүй үед би хаалттай тэднийг.
  
  
  "Өвдөлт босго нь сонирхолтой юм. Зарим Барууны бүрэн задалж энэ үед. Тэд та нарт бүх зүйлийг мэдэх нь анх удаа. Хоер дахь бууруулах, тэд уйлж, гуйж, мерси. Гурав дахь зүсэлт, тэд болж цоо эсвэл алдах ухамсар. Таны өвдөлт босго их өндөр, эсвэл таны сургалт нь илүү дээр гэж би бодлоо. Тэр дууссан зүсэлт. 'Одоо асуулт. Хэн та нарыг илгээсэн тагнуулын биднийг?"
  
  
  Би юу ч хэлж чадахгүй байсан. Тэр байсан олж, гарах арга зам, арга зам зугтахыг. Одоогоор, энэ нь харж найдваргүй. Энэ зангилаа дээр олс байсан чадварлаг; би сунгасан nu, түүнийх, би ойлгосон гэж миний гар, хөл биш байсан даруулга. Сандал байсан нарийн хазайсан амархан, харин ч энэ байсан үзүүр дээр байсан бяцхан үүнийг хийж болох юм.
  
  
  "Хэн та нарыг илгээсэн тагнуулын бидэнд Matson?"
  
  
  Хутга газардсан хагас инчийн хол өөр бууруулах миний гар дээр. Энэ удаа бууруулсан, гүн нь намайг ш илүү энэ нь гомдоосон.
  
  
  Хаалга нээсэн. Цэрэг гацсан түүний толгой. 'Галын! тэр дуу алдаад. Эго-ын нүүр царай байсан юм хөөрөлтэй, тэр давтан дохиоллын. "Гал, Ахмад! Гадуур.'
  
  
  Ахмад хийсэн ууртай царай. Тэр мэт санагдсан сэтгэл дундуур түүний эго байсан тасалдсан үед тэр байсан хусуулах. "Битгий зугтаарай, Matson," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэрээр мөн харуулууд гүйж хаалгаар гарч, би амьсгаа ш тусламж. Тэр юу ч мэдэхгүй явж байсан нь дээр гадна, харин тэр баярт зориулсан завсарлага.
  
  
  Энэ нь намайг хүсэж ойрхон нүдээ дахин буюу тусламж дуудаж, гэхдээ аль аль нь санаа байсан нь дэмий зүйл. Би байхгүй байсан бол хоер дахь алдах.
  
  
  Тэр харсан өрөөний. Эхний үед би харж чадахгүй гарах арга зам, ямар ч арга зам олж авах үнэгүй олс байсан хатгаж болгон миний арьс. Дараа нь тэр бодсон газрын тосны гэрэл шатаж дараагийн хүснэгт.
  
  
  Урт тэр хараад гэрэл, хурдан санаа авч хэлбэр. Энэ нь сорилт байсан боловч санаанд оромгүй байсан илүү өндөр хүлээж эзэн буцах нь түүний үхлийн сахлын. Хэрэв би зүгээр л тогших гаруй гэрэл, зангиа олс эргэн тойронд маань бугуй гаруй дөл, би байсан боломж байна.
  
  
  Гэвч энэ нь тийм биш юм хэтэрхий хол. Түүний бараг шилжих боломжтой. Үсэрч болон мушгих, тэр чадах цорын ганц налалтын сандал дээр бага зэрэг. Энэ нь авч, миний бүх хүч чадал дээр өнхрөх болон түүнийг хаях тэгээд тэр нь шатлан. Харин эцэст нь, сандал tipped дээр унаж, түүний талд. Намар үгнийх нь надад болон нэмэгдсэн өвдөлт.
  
  
  Тэр бичлэг, зай, сандал, аажмаар түлхэж сандал зөв. Дараа нь би эргүүлснээ энэ амьдралд, тийм дарга байсан миний нуруун дээр, миний эго үүнийг ашиглаж адил battering ram эсрэг сандал. Гэрэл flickered, дараа нь буурсан. Энэ осолдсон газар дэлбэрчээ нь галын усан сан.
  
  
  Аз болоход, гэрэл биш байсан нь маш бүрэн, гэхдээ би авах шаардлагатай ажиллах нь өмнө хурдан газрын тосны дэвтээсэн шороон шалан.
  
  
  Энэ нь авч, миний бүх хүч чадал нь roll дээр миний хажууд хол байлгах хангалттай гараа дээш дөл болохоор гал түймэр удаан gnaw дамжуулан хүчтэй олс гэсэн үүрэг надад.
  
  
  Удахгүй дөл эхэлсэн шатаж, тийм үү миний бугуй. Тэр yanked хэцүү нь түүний баруун гар тойргийн энэ нь унтраах. Олс үргэлжлүүлэн шатааж байна.
  
  
  Өвдөлт буудсан дамжуулан миний тархины. Олс шатаж байсан, би үүнийг харж болох юм singeing үс миний бугуйн болон эргэлтийн миний арьс улаан. Би yanked энэ нь дахин, миний баруун гарт, мөн олс зэрэг асар руу миний бугуйн. Өөр нэг төг, миний бугуйн гарсан.
  
  
  Тэр yanked үлдсэн олс түүний гар нь, дараа нь untied нь зангилаа эргэн тойронд түүний зүүн гар. Тэд сайн тавьсан. Миний бүхэлд нь баруун гар, бугуйн байсан шатаж, ямар хор хохирол учруулж байна. Гэхдээ энэ миний цорын ганц боломж нь үлдээх хэрэгтэй. Эцэст нь зангилаа ирсэн буцаах; тэр урж хаяад олс нь түүний хөл, болон шүүрэн авч түүний хувцас. Миний буу болон хутга байсан ширээн дээр байна. Тэр дээр тавьж түүний гутал, явах гэж байсан үед өндөр Энэтхэгийн ирсэн хаалгаар. Тэр харагдахгүй байгаа юм бэ маш их аз жаргалтай тэр намайг хараад болон буу заагаад үед emu дахь амьдрал.
  
  
  Тэр хайж байсан энэ үед, намайг хүлээж гөлөг түүнд. Үнэндээ, тэр тийм чиглэсэн буу гэж тэр бараг л харж хутга миний нөгөө талаас. Энэ нь орж ирсэн эго байгууллага зөвхөн дээрх салтаа.
  
  
  Нэг gurgling дууны оргон зайлсан, түүний эго-ийн уруул тэр орлоо буцаж ир хамрагдсан шарх нь түүний гарт байна. Дараа нь тэр унасан газар.
  
  
  Тэр үхсэн биш байсан юм үед би түүнийг эргэж гаруй.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хаана охин?"
  
  
  "Явсан" гэж тэр хэлсэн байна. Цусны spurted өнцөг булан rta-ийн эго, тэр coughed. "Тэр эхэлсэн нь гал түүний өрөөнд. Тодорхойлох уу намайг. түүний...'
  
  
  Дараа нь гэнэт тэр байсан ч, хэвтэж, нас барсан үед миний хөл.
  
  
  Би байсан бол уучлаарай. Би илүүд үзэж байсан байлгах миний эго амьд, харин хутга биш үнэн зөв зэвсэг.
  
  
  Тэр эргэн тойрноо харлаа. Тэнд байсан submachine gun буланд, хоер гар гранат тавиур дээр. Тэр тавьж, гранат түүний халаасанд болон барьж, submachine gun үед бэлэн, хаалга руу явлаа. Энэ хүртэл түүнийг олж юу болсныг энд юу хийж байсан нь Калькуттад, мөн энэ хүртэл байсан Choeny олж байв. Тэр хаалгаа гадуур явж.
  
  
  
  Бүлэг Арван
  
  
  Тэр гарч ирээд болгоомжтой. Би түүнийг олсон нь ширмэл хүрэм түүний өрөөнд хийх нь түүнд илүү их мэдрэх шиг нэг хэсэг нь байгаль орчин. Түүний толгойг нь доош нь, тэр болох товчхон өнгөрөх нэг sentries эргэн тойронд.
  
  
  Тэр амьсгаа нь утаа нь гал, сонссон хашгираан эрэгтэй тэмцэх дөл ирж өвс-хамрагдсан овоохой.
  
  
  Тэр орж хашаанд доторлогоотой нэг түүх барилга өгсөн сэтгэгдэл цайз хуучин Ану-ын Баруун. Тэнд байсан хэдэн арван барилга, гурван юм шиг харагдаж хуаран тэдний эргэн тойронд,, нэг юм гарч байх цайны газар. Гурван ачааны машин байсан зогсоол урд нэг барилга.
  
  
  Энэ нь зөвхөн байсан учир гал унтраах гэж хэдэн арван uniformed эрэгтэй анзаарсангvй намайг яаран ачааны машин. Би бараг л байхгүй үед нэг хүн гарч ирсэн нь ард ойролцоох машин. Тэрээр ирсэн шулуун хүртэл намайг барьж анхааруулга гар. Тэр над руу сонирхон, дараа нь баталгаажсан хол мэт санагдаж байсан тухай тусламж дуудаж байхад эго гэж нэрлэдэг юм. Тэр над дээр ирж, хараад гайхаж, сэжигтэй.
  
  
  "Нэг товшино уу, та хийж байгаа," гэж би хэллээ. "Эргэж тойрон зогсож миний хажууд. Өөрт нь буу заагаад үед та. Би ярьсан хурдан Эссэ найдаж, тэр ойлгосон.
  
  
  Тэр эргэж, мөн айдас, эго, хүн маш их байсан гэдгийг би чадах бараг л үнэр юм. Бид алхаж, хоер зуун ярд хүртэл бид хүрсэн дээд налуу бууж нөгөө талд нь. Бид гарч байсан нүдэн бааз, эго түүнийг түлхсэн газар.
  
  
  "Та нар үзнэ үү, охин?" "Хаана байсан тэр явах вэ?"
  
  
  Тэрээр тэмдэглэв өнцгийн бид байв. "Дэмб-ын асуудал эрхэлсэн энд?"
  
  
  — Би мэдэхгүй байна, " гэж тэр хэлэв, түүний дуу хоолой нь чичирч нь айдас. — Би зүгээр л Naga, хоол. Би мэдэхгүй байна.'
  
  
  "Сайн. Түүний дохио захиалсан emu зогсож байна. "Надад харуулах хаана охин явсан."
  
  
  Тэр намайг хөтөлсөн хурдан хүртэл налуу баруун чиглэлд явж. Бид гарч ирсэн дээр нь чулуурхаг тэгш өндөрлөг гэж хил залгадаг жижиг хөндий. Доорх түүний, тэр харсан хэдэн арван байшин, зарим хагас шатсан, бусад нь бүрэн устгагдсан. Бид үзсэн таван минут ч мэдэлгүй ямар ч хөдөлгөөн. Тэрээр тэмдэглэв mimmo нь undergrowth нь шийднэ тухай дөрвөн зуун ярд руу өндөрлөг.
  
  
  "Voice command post. Хэрэв эмэгтэй ирсэн энэ хамаагүй, тэр байх естой далд доор хүлээх хар.
  
  
  Бид унасан нь чулуулгийн бут авсан чулуулгийн мод. Байхдаа бид хоер зуун метр хол, Naga гараа өргөж. Бид сонссон хэн нэгэн ярьж байна. Бид болгоомжтой явж тавь орчим метр харсан нь их. Тушаал бичлэгийг байсан долоон метр доор эцэст чулуурхаг тэгш өндөрлөг.
  
  
  Бид сканердсан газар ч биш юм шиг санагдаж байсан байх ямар ч sentries. Чимээгүйхэн, бид гэтэж ороод дээр гарч licks хүртэл бид байсан өндөрлөг дээрх шууд тэднийг. Тэр ирээд, pin дээр анхны гар гранат, дараа нь эргэж хараад зорилтот. Зургаан эрэгтэй сууж байсан нь bunker рүү гүн ухаж налуу. Тэдний хоер нь бололтой автомат зэвсэг. Гурав дахь нь байсан юм суулгах жижиг радио. Өөр нэг харж байсан тосгоны дамжуулан дуран.
  
  
  Гар бөмбөг руу ниссэн тушаалыг илгээх. Дараа нь би байсан submachine gun нэрс миний мөрөн дээгүүр, мөн энэ нь ойдог болон rattled миний сум rained дээр доош хүмүүс. Дэлбэрэлт нь Stahl denouement. Хоер эрэгтэй байсан бол аль хэдийн амиа алдсан байна. Гар бөмбөг эргэж бусад руу writhing, цус масс. Бид байхгүй байсан харж хүлээж хэрэв хэн нэгэн нь амьд үлдсэн. Бид гүйж доош хилл, skirted тушаалын албан гүйж нь байшин дөрвөн зуун метрийн доор. Дараа нь тэр харсан байна Choeni, хэн нь аль хэдийн байсан юм нуугдаж дунд чулуулаг. Дөрвөн эрэгтэй доор хүрсэн түүний хувьд тэд судалсан үндэслэл, гэхдээ дуу гранат болон бууны суманд өртөн, тэд сандарч, ухарсан байна.
  
  
  Тэр харсан, энэ нь бид байсан гэж гүйж надад.
  
  
  Тэр баригдаж түүнийг нь түүний гар дээр хийж, түүний дээр. Зарим нь түүний үс байсан singed, мөн түүний нүүр царай байсан юм blackened нь хөө.
  
  
  "Don' t send me back to the тосгон," гэж тэр хэлэв, чичирсэн. Түүний зогссон. "Гэхдээ энэ бол бид олох болно байр."
  
  
  "Үгүй. Энэ... энэ нь хэтэрхий аймшигтай. Хэн ч байсан оршуулсан. Их байсан л буудаж орхисон байна. Эмэгтэйчүүд, хүүхэд, өндөр настан...
  
  
  Тэр эргэж хараад Naga. Тэр толгой дохив. 'Энэ нь зөв. Тэд боломж олгох нь тэдний хүмүүсийг практик дээр бодит хүмүүс. "Энд байх нь түүнд," Nagy түүнд хэлсэн. "Би явах хэрэгтэй жил бүр."
  
  
  Тэр очлоо урагш, үнэртэй ялзарч, дэгжин махан өмнө тэр гүйж хорин ярд. Би ирэхэд анхны байшин, хэдэн арван buzzards хүртэл ниссэн. Хэсэгчилсэн хэвээр хуучин хүн нь хүү хэвтэж гудамж.
  
  
  Хана байшин байсан нь riddled нүх нь гранат болон сум. Ихэнх байшин барьж байсан эргэн тойронд бул, зуурмаг байсан хэдэн зуун сум нүх. Дараагийн байшин, би харсан, гурван эмэгтэй. Нэг байсан нь түүний цээжний тасарч эргэн тойронд байгууллага; бусад ямар ч байсан толгой. Сүүлийн тохиолдолд, хүн хадаж, дээрээс нь доош нь хана, дараа нь буудсан ойр хүрээ.
  
  
  Тэр гүйж буцааж доош нь эвдэрсэн гудамж ч эргэж хараад. Хэрэв эдгээр guerrillas хэзээ нэгэн цагт орж Калькуттад, тэнд байх болно massacre.
  
  
  Түүнийг буцаж ирэхэд тэр газраа орхисон Choeni, тэр түүнийг олсон хэвтэж газар дээр нь юу ч биш харин хорчийсон хүртэл Naga. Түүний emu тусалж чадахгүй байв. Тэрээр амь үрэгдсэн юм; түүний дотор дайвар эрхтэнд урагдсан гарч, түүний хоолой бууруулах юм. Тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг охин.
  
  
  Хэрэв тэд нэг байсан, тэд байх естой ойрхон...
  
  
  Гэнэт тэнд байсан ан цав нь машин буу, a row of сум spattered чулуу хоер метр зөв. Би эргэж ч харж чадахгүй байсан хэн нэгэн нь. Өөр нэг тэсрэлт, мөн сум хаасны руу чулуу зүүн талд. Тэр эргүүлэв нь модны ажлаас нь халсан үед санамсаргүй хийх их бага байгаа нь тэдний толгой, гэхдээ одоо ч харж чадахгүй байсан хэн нэгэн нь. Түүнийх тавих бүхэлд нь нээлттэй, ил тод...
  
  
  "Үнэхээр, Ноен Картер, энэ нь ямар ч хэрэггүй эсэргүүцэх," дуу хоолой надад хэлсэн нь захидал. "Та нар бүрэн хүрээлэгдсэн, энэ нь найдваргүй эсэргүүцэх нам. Та нар ч бас ухаалаг оролдох эвдэн энэ. Яагаад та бүү дусал таны буу, энд ирээд чимээгүйхэн?
  
  
  Хүчтэй, итгэл үнэмшилтэй дуу хоолой ирсэн эргэн тойронд нь чанга юм шиг цуурай дамжуулан жижиг хөндий.
  
  
  Тэрээр буурсан буу болон зогсож, гараа агаарт. Дөрвөн "бул" толгод дээр өссөн, тэдний хөл, шидэж, тэдний унтраах өнгөлөн далдлах болон намайг чиглэн гүйж, зорилготой, тэдний submachine буу үед миний цээжин.
  
  
  Энэтхэгийн guerrillas хөл хөдөлгөөн ихтэй эргэн тойронд намайг хэн нэгэнд дээрэмдүүлж байгаа нь надад Хюго болон Wilhelmina. Дараа нь тэд намайг түлхсэн ойролцоогоор тэдний өмнө.
  
  
  Бид явж болохгүй юм бэ буцаж бааз. Харуулуудын тушаах намайг mimmo буудалд бид хаана олсон хоер дахь зам юм. Талаар хагас бээр доош хилл, бид ирсэн жижиг хөндий, гурван талд нь байсан перпендикуляр гэж байсан бол ил уурхай энд. Тэнд байсан том агуй үед ар. Урд агуйд орох, зузаан саад босгож байсан эргэн тойронд өргөстэй.
  
  
  Хамгаалагчид нь намайг хөтөлсөн хашаа. Тэд нээгдсэн жижиг талбай, түлхэж надад, мөн нэн даруй хааж өргөстэй дахин. Тэр харсан тухай гучин хүн - зарим нэг өвчтэй байсан, зарим нь уйлж байсан, бүх байсан муу хувцастай мэдээж хооллож. Тэр эргэж нь өргөстэй төмөр утас хашаа харсан нь сайн хувцастай хүн нь тод ногоон дүрэмт хувцас нь мөрөн оосор. Тэр харагдаж гарч баазад.
  
  
  "Ноен Картер. Энд ирсэн үү."
  
  
  Түүний явж өргөстэй.
  
  
  -"Бид хүлээн авсан мэдэгдэл нь Калькуттад," гэж тэр хэлсэн байна, хараад намайг сонирхон дамжуулан түүний нүдний шил, " бид зүгээр л сурсан нэрийг манай хүндэт зочин. Би сонссон нь маш их та нарын тухай. Хүн хэн ч байж чадахгүй амь насаа алдсан. Магадгүй бид авах болно газар дахь түүхийн ном.
  
  
  Түүний эго орхидог taunts.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. - "Юу тохиолдох наймдугаар сарын 15?" "Энэ том өдөр, энэ нь биш юм?'
  
  
  Тэрээр хариулсан threateningly. — Та түүнийг харж чадахгүй.
  
  
  Тэр эргэж, дараа нь ойлгосон тэр юу бодож байсан. "Битгий санаа зов "охин" гэж тэр хэлсэн байна. "Тэр ирэх болно таны тосгоныг." Тэр үед алга болсон, тэр гэж оролдсон цуглуулах нь түүний бодол.
  
  
  Нь харагдаж байна энэ тэр биш байсан удирдагч. Хүн надад хэрэгтэй байх болно, аюулгүй хот болгох эцсийн бэлтгэл.
  
  
  Энэ хүн байсан, түүнийг хай. Гэхдээ эхлээд би оролдох байсан амьд үлдэх, ба үед санагдсан маш хэцүү.
  
  
  Түүнийг хараад агуй. Хаалга үүдэнд байсан холбогдсон цахилгаан эрчим хүч, магадгүй хангалттай хүчтэй намайг алах, мөн хана байсан тавин фут зузаан. Та зарцуулах нь таны бүх амьдрал цохих нь их. Зугтах боломжгүй мэт санагдаж байсан.
  
  
  Тэр илүү байсан нэг ч хүн хуваалцсан миний хувь заяа байсан нь бага зэрэг тусална. Ихэнх хүмүүс нь тэдний эргэн тойронд байсан хөгшин, тахир дутуу, магадгүй фермерүүд байсан болгох, тэдний амьд дээр хатуу газар толгод. Тэд бэлтгэсэн үхэл нь equanimity зөвхөн Хинду эзэмших. Тэд сууж байсан дамнасан хөлтэй, тэдний толгой мэхийн шороон шал, мөн тэд байнга мантра тэдний залбирал бурхад: "Түүнийх Krsna, Түүнийх Рама."
  
  
  Тэд хийхэд бэлэн байсан дараагийн алхам нь урт мөчлөг хувилгаан. Гэхдээ би бэлэн биш байсан.
  
  
  Би явж тэдний дунд, авчрах гэж оролдож их гарч fatalistic daze, гэхдээ хэн ч тэдний эргэн тойронд байгаа бололтой, намайг үзнэ үү. Зөвхөн тэр үед болсон залуу хүн эсрэг налуу гаслах байсан тэр авах үе мөчний.
  
  
  Тэр инээв үед тэр намайг харсан. "Тиймээс тэд outsmarted том загас. Та англи хэл?"
  
  
  "Ану-ын," би хэлэв.
  
  
  'Make yourself at home. Бид болно, бүгд үхсэн байх үд.
  
  
  Тэр өвдөг сөхрөн түүний хажууд сунгав нь тамхины. Тэр авч, эго болон автдаг дээр утаа.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. 'Та ч бас?'Яагаад тэд алахыг хүсэж байна уу?' Үлдсэн хуучин. Why don ' t they want to-г үзнэ үү та?
  
  
  "Би тэдний нэг байсан юм," гэж тэр хэлсэн байна. "Би ажиллаж байсан д Калькуттад. Тэд хооллож намайг асарсан миний эгч.
  
  
  Дараа нь би харсан тосгоны энд. Би чадахгүй алах хүн шиг байна, тийм болохоор тэд намайг тавих нь энд шоовдор хүмүүс, уяман өвчтөнүүд болон бэлэвсэн хүмүүст төлөө залбирч, тэдний нөхөр " сүнс." Тэр зогсоож, glared үед харуул. — Тэд удахгүй ирэх болно, авч, дөрөв, таван эрэгтэй, явж гэнэ. Хэрэв бид хангалттай хурдан биш, бид байх болно амь үрэгдсэн bayonets эсвэл буун дуу. Түүнийг, би харсан, тэдний өмнө хийж.
  
  
  Залуу хүн байсан аймшиг айдас, уур хилэн.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. — Та нар мэдэх үү тэд хүртэл байгаа юу?" "Тэд юу хүсэж байна вэ Тусгаар тогтнолын Өдөр? Та энэ тухай сонссон?
  
  
  Эго-ийн бор нүд нь орж ирсэн над шиг cobra-ийн хэл. "Мэдээж, харин та яаж мэддэг вэ?" Бид хэлж байсан, харин та бол гадны хүн. Тэр мөрөө хавчив, ширтэн газар, доош тонгойж. "Агуу Их Хувьсгал. Хэрэв бид чадна, бид тэр occupy Калькуттад, бүх Баруун Бенгал. Тэд хэлсэн нь их цагдаагийн байсан талд байна; Америкчууд болон Оросууд байсан бие биенээ гөлөг. Бид бүгд л байсан, хийж байсан үлээж гүүр, хүмүүс, мөн галт тэрэгний буудал, дараа нь raid Chowringy Зам, тогтоосон бүх байшин гал дээр. Калькуттад байх болно ийм үймээн бид чадах гуравдугаар гарч зуун эрэгтэй, эзэлж бүхэлд нь төр."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Энэ нь ажиллах болно?"
  
  
  Залуу хүн толгой сэгсрэв. "Би мэдэхгүй байна. Тэд бэлтгэгдсэн хүмүүс сар. Тэд гэж нэрлэдэг Калькуттад Чөлөөлөх Армийн. Шинж тэмдэг байх болно үйлчилсэн үед консулын дэлбэрч. Жижиг бүлгүүд болно raid гол албан тушаал. Энэ нь ажиллахгүй байж болох юм. Тэрээр өргөж түүний мөрөн.
  
  
  "Энэ бол чухал биш, бидэнд," тэр үргэлжлүүлэв. Дайны тоглоом зохион тосгонд бүр өглөө. Тэд үргэлж авч, хүчтэй үйлчлэх жишээ болгон шинэ ажилд. Мөн, тэд түүлгэж тосгоныхон доор чимээгүй их."
  
  
  Тэрээр босож, алхаж, хана дагуу peering руу харанхуй булан агуй. — Арга байдаг out of here?"
  
  
  Тэр толгой сэгсрэв.
  
  
  Би хайлт миний халаасанд байна, гэхдээ би байсан ч миний бүс. Нь боомилж сэдвээр надад тусалж чадахгүй дахиж. Би ч бас таарч байсан миний бүс, гэвч юу ч үгүй шатсан нь чийгтэй агуй.
  
  
  Би хийх естой байсан энэ улсад. Бид тэнд байсан зарим эрх чөлөөний хөдөлгөөн, боломж. Тэр хараад hunched зураг байсан удаа байгаа залуу хүн.
  
  
  "Юу болох вэ тосгоны үед бид авч байгаа юм бэ?"
  
  
  Тэр инээв, хөндий, дооглож дуу.
  
  
  "Ямар нэгэн цэг байдаг эсэргүүцсэн зайлшгүй. Та зүгээр л амрах хэрэгтэй залбирч сайн газар авсанд нь."
  
  
  Тэр доош болж, шүүрэн Эго, мөн түүнийг татаж түүний хөл, тулгамдсан түүний эсрэг хатуу чийгтэй гаслах нь агуй.
  
  
  — Та надад хэлэх нь яг юу болоод байгааг тосгонд." Надад юу хэлж эрэгтэй хийх нь буу, хаана хохирогч явах.
  
  
  Түүний атгах дээр гараа сулрах. Одоо эго нүд харж байсан намайг; болгоомжилж, айж, ууртай.
  
  
  "Тэд авч тав, зургаан хүн дээд чулуутай өндөрлөг, дараа нь суллах, тэднийг гөлөг, мөн хөтөч болгон тосгон. Тэнд арван долоон байшин, кабин болон хашаа саравч. Тэд хичээх хэрэгтэй болно нуух. Тэд бол мэргэжлийн цэргүүд, тэд сайн ажиллаж, хүмүүст өгч, rides, магадгүй тэднийг гөлөг хөл тиймээс тэд байхгүй бол нуух бас нэг байшин. Хэзээ хамгийн сүүлд гэрт нь хайлт, хүн бүр болно буудсан, эсвэл bayoneted. Залуу ажилд нь хамгийн муу. Тэд дүгнэж мөнгө, хэр их бүрийн хохирогч амьдрах болно.
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. — Ямар төрлийн зэвсэг байна вэ?"
  
  
  "Ангийн буу, автомат буу, гар гранат, урт хутга."
  
  
  Тэр талаар түшиглэ эсрэг эргэж чийгтэй гаслах хараад тэр хөдөлгөөн үед хашааны эргэн тойронд өргөстэй урд хаалга.
  
  
  "Тэд ирж," залуу хүн хэлсэн.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. 'What' s your name?'
  
  
  "Намайг дуудаж Жо сайн Америкийн нэр."
  
  
  Тэр гараа болсон, хол нүүсэн түүнийг харан эсрэг хана, хүлээж байна. Хоер харуул орж, дараа нь дөрвөн залуу эрэгтэйчүүд энгийн хувцас. Бүх зургаан тэдний байсан автомат зэвсэг. The хамгийн өндөр харуул над руу хараад дохив.
  
  
  "Out!" гэж тэр дуу алдаад. 'You' re the first!'
  
  
  Түүний carapace эхэлсэн нь удаан байна; жад ир нь асар агуулагдсан миний өгзөг. Хоер дахь харуул ирээд Жо түүний хөл болон shoved түүнийг руу гарах. Ариун их Эзэн харалган надад тэр дамжин нээх хаалга.
  
  
  Squinting, тэр нь түүнийг хараад зогсож дараагийн таван хүн. Жо байсан, нэг л тэдний эргэн тойронд. Тэнд байсан гурван эмэгтэй, өндөр настай, удаан харин emaciated. Өвгөн гадагш гарч, дугуйлна агуй, дараа нь эргэж, нар, доош сууж, газар дээр нь.
  
  
  'Бос! хамгаалагчид нь сунгах үед. Тэр хэрэгсэхгүй их.
  
  
  Эго-ийн гар байсан цоо бүхий жад, гэхдээ тэр хөдлөхгүй байх юм бэ. Ир хэрчсэн дамжуулан булчин нь түүний мөрөн. Эргэлдэн тэр орилж. Харуул толгой дохиж, дөрвөн залуус нь submachine буу зурсан хутга, төлбөр хуучин хүн.
  
  
  Хутга нь сарнай болон живсэн гүн орж, миний махан бие нь хүртэл би болгоомжтой байх үзүүр нь дээш болон намар миний нуруун дээр. Уг хутга үргэлжлүүлэн sparkle зөөлөн нарны гэрэл, болон хутга байсан одоо наалттай улаан. Хүн хийж чадахгүй юм бэ дууны нь дахиж, зүгээр л зөөлөн gurgle гэж хамгийн сүүлийн амьсгал зүүн эго-ийн bloodied уруул.
  
  
  "Хангалттай" харуул хэлсэн байна. Тэрээр ярьсан таван үлдсэн гишүүд манай бүлэг. "Явж, хурдан. Байхгүй бол гарч явах даяар угсралт, эсвэл та байх болно үхсэн дээр шийднэ. Keep up with the хамгаалагчид.
  
  
  Залуу эрэгтэй арчиж тэдний хутга хуучин хүний өмд, дараа нь доторлогоотой бидэнд хүртэл. Хоер өсвөр насны алхаж урд хоер хаалттай цувааг.
  
  
  Олимпийн тосгонд очсон хэтэрхий хурдан; тэр хэзээ ч гаргаж ирж чаддаг төлөвлөгөө гаргаж авахын тулд эргэн тойронд нь энэ. Энэ нь явсан яг Жо хэлсэн байна. Дээд хэсэгт нь чулуурхаг тэгш өндөрлөг, бид хэлж байсан ажиллуулах нь бидний гэр орон. Доош харж, тэрээр түүнийг харсан цорын ганц зураг налуу дээр доор. Энэ нь байсан Choeni.
  
  
  Би гүйж зэрэг хурдан болоосой доош нь налуу, найдаж болье авах буудсан ар.
  
  
  "Ажиллуулж," тэр эмэгтэйг дуудаад, гарч ирж байв.
  
  
  Бид ducked руу чулуун хана мөчид би мэдэрсэн аюулгүй. Жо унасан дахь бидний дэргэд. Тэр тайлаад түүний бүс, ирээд нэг эргэн тойронд гарч нимгэн багалзуурдаж алах нь олсоор, мөн хүлээлгэн өгсөн нь энэ байв.
  
  
  "Хэрэв та боломж байна, үүнийг ашиглах."
  
  
  Тэр frowned, дараа нь инээмсэглээд гэж би бодож харсан сүүмэлзэх төдий итгэл найдвар түүний нүд.
  
  
  Өмнө нь тэр болох юм гэж бодож байна өөр юу ч, хоер бор тоо darted өнцөг булан байшин. Тэд нь хөвгүүд, ямар ч илүү хуучин арван гурван. Хүн бүр тэдний эргэн тойронд байсан буу. Эхний нэг буудсан, дараа нь өөр нэг, би сонссон халуун хар тугалга whizzing миний толгой дээгүүр бид гүйж.
  
  
  Тэр хаалгыг олсон болон ducked дотор нь хөдлөхөд Choeni. Энэ том байшин тосгоны хамт ширүүн дээврийн хөндийн нэг талд. Дээврийн хөндийн байсан тухай арван метр өргөн, хангалттай нуух зуур та. Бид авирч модон хачирхалтай орлоо дээр зузаан нарсан банз. Тэнд байсан нэг жижиг модон хайрцаг шалан дээр. Choeny түүнийг түлхсэн алс талын өрөөнд motioned түүний төлөө хэвтэх.
  
  
  Би сониуч бол залуу сөнөөгч байсан гар гранат. Хэдэн хормын дараа тэр ойлгосон юм. Жижиг гранат ниссэн цонхоор бидний доор, ricocheted нэг удаа, мөн дэлбэрчээ гурван метр газар дээр дурдсан. Би цаг хугацаа байхгүй байсан нугас. Нэг хэсэг миний бие баригдаж байсан нь shrapnel бороо, харин би гэж үү халуун металл. Үед утаа цэвэрлэж, хөвгүүдийн нэг болгоомжтой өрөөнд орж ирлээ. Богино автомат гар буу нь түүний гарт, тэр маш хурдан хайлт өрөө, дараа нь эго, анхаарал sharpened. Удалгүй тэр хараад дээврийн хөндийн модон барааг бүтүүмжлэх, судлах буурсан гэнэ.
  
  
  Тэр цаг хугацаа байхгүй байсан зайлсхийх эго. Тус кабинет нь тогшиж, зэвсэг дээр эго гараа цохих нь түүний эго дахь амьдрал. Тэрээр хагас эргэж, clutched түүний гар, газар унаж, амьсгал нь. Түүнийг хараад машин. Энэ нь байж болох юм, бидний аврал. Гэхдээ л эго байсан тухай татахуйц түүний өөр нэг хүү гүйж байна. Тэр харсан түүний нөхөр шалан дээр хэвтэж, харж сэжигтэй руу дээврийн болон хүрч шалан доороос нь мөндөр сум орчимд машин буу. Бидний эго аврагдсан нь ядуу зорьж, хоер инч хатуу мод.
  
  
  Хэдэн хормын дараа тэр гарч ирээд хүү газар дээр хэвтэж авч submachine gun.
  
  
  Би түүнийг орхин явсан шатаар доош, мөн Choeni намайг дагаж. Нударга хэмжээний хадан дээр тавих шалны. Энэ бол зүгээр л байх байсан ашигладаг эго. Энэ нь байсан, гаргаж хаясан гэхэд хад нэг түргэн хөдөлгөөн, дараа нь дарагдсан эсрэг гаслах, мөн Stahl хүлээлээ. Чулуу цохих хэсэг нь металлын ойролцоох байшин, тэр даруй тэнд байсан дараалал. Shaggy ирсэн бидний арга. Би оролдсон тооцох тодорхой цаг. Сүүлчийн агшинд, тэр ducked хаалгаар шүүрэн авч залуу цэрэг үед бүрэн хөлний. Түүний эго хавчих нэг талаас түүний дээр амаа татаж эго дотор.
  
  
  Emu үүрэг нь түүний гар, хөлийг нь тууз цамц, мөн Choeni тавьж gag-д Emu-ийн амны. Буу байсан явуулж байх нь харагдсан зөв ажиллаж, харин сум гэж оролдсон нь түлхэж дамжуулан хорих, энэ нь байсан нь тогтоогдсон соролт. Сохроор, бид гүйж гарч хаалга, өрх толгойлсон чиглэлд хөвгүүн ирж байсан.
  
  
  Дуу чимээ миний ард намайг эргэж, буу, бэлэн, гэхдээ миний эрхий сулрах дээр хүргэж болох Жо газар унаж, буу гартаа, мөн мөлхөж бидний дэргэд.
  
  
  Эго-ийн нүүр уурлаж байсан. "Тэдний нэг нь амь насаа алдсан нь түүнд үхэл атгах; наад зах нь тэр авсан нь түүний буу.
  
  
  — Та явахад бэлэн uphill?"
  
  
  Жо толгой дохив.
  
  
  Бид өнгөрч эхний ханын, Choeni tugged үед миний ханцуй, түүний царай нь цайвар. Нэг эмэгтэй ирэн бидэнтэй хамт хэвтэж байсан түүний нуруун дээр; түүний амьдрал байсан урагдсан гадна, түүний цээжний байсан vйл ажиллагаа нь цусны; тэр эвхдэг долларын нэг нь түүний нээлттэй гарт байна.
  
  
  Тэр чирэгдэж байна гэхэд эмэгтэй хүний Choeni mimmo гүйж дараагийн байшин. Бид сонссон илүү буун дуу болон хашгирч бидний ард.
  
  
  Бид өссөн гаруй дэгжин хүүр. Түүний нүүр царай байсан юм идэж тас. Бид зогсоож ард хана, одоо хамрагдсан урд болон арын оролдсон барих нь бидний амьсгал. Choeny хараад ядарсан.
  
  
  Тэр авч, буу, надаас ажиллаж гох, механизм зуур, тэр сонссон сум слайд руу буцаж газар сэтгүүл. Тэр гараараа буцааж намайг ш дээ.
  
  
  Шалан дээр хэвтэж, би болгоомжтой шагайх өнцөг буланд хана. Тэнд байсан нэг ч өмнө нь ану-ын. Налуу толгод нь бид орхисон хэдэн минутын өмнө дээд өссөн нь гурван зуун метр. Энэ нь урт буудсан нь ямар ч хамарч байна. Би итгэлтэй биш байсан бол Choeni болох бариул, гэхдээ тэр бэлэн болсон байна.
  
  
  Бид үсэрч босоод гүйж, хана дагуу бэлэн шуурга налуу өмнө. Бид цаг хугацаа байхгүй байсан. Choeni мөргөлдөв руу бага хүү нь урт буу. Түүний гар нь өөрийн эрхгүй хүрч нэг karate цохилтыг хүзүү, хүү нурсан ухаангүй дээр цусны дэвтээнэ газар. Choeni босгосон түүний эго зэвсэг.
  
  
  Түүний ард байсан нэг харуулууд биднийг авчирсан юм. Эго машин буу байсан заагаад бидний үед.
  
  
  "Эргэн тойрон эргэж," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр буудсан нь түүнийг маш хурдан энэ тэр нь байхгүй байсан ч анзаарч хөдөлгөөнийг буу. Gawk цохих emu цээж рүү нь энэ нисдэг хоер метр болгон улаан тоос.
  
  
  Бид гүйж.
  
  
  Бид зөвхөн хагас хүртэл хилл үед тэд буудаж эхэлсэн бидний үед... Бид хадгалж ducking ажиллаж, ducking болон өөр замаар эргэж, гэхдээ бид явсаар uphill.
  
  
  Арван ярд дээрээс нь, зураг нь submachine gun сарнай болон галладаг бидний үед. Жо ажлаас нь халсан үед түүнд, харин алдсан. Миний буу гарав дахин буудсан, мөн хүн ээрсэн эргэн тойронд сөгдөн толгод бидний зүг. Бид гүйж mimmo энэ dived хүртэл.
  
  
  Хүн Jeep байсан илүү гайхсан нь бид илүү байсан. Кэмпийн удирдагч хүн нь тод ногоон дүрэмт байсан л доошилж нь бор савыг арчиж түүний уруул. Түүнийг буудаж унагасан гарч лонх эргэн тойронд Эго-ын гарт байна.
  
  
  Тэр босгосон түүний гар дээрх түүний дарга, бүх bravado зүүн түүний эго одоо тэр зэвсэгт.
  
  
  Тэр гүйж урагш, хайлт эго, олсон зүйлээ алга болсон ихэнх нь саяхан... Хюго болон Wilhelmina. Энэ нь сайхан байсан байх нь их буцаж байна. Тэр эргэж командлагч.
  
  
  "Гарч ирэх нь!" Би захиалсан.
  
  
  Тэр хараад андуурч.
  
  
  "Гарч тойрон Jeep," emu гэж нэрлэдэг байв. Тэрээр өссөн гарч зогсоод чичирсэн миний өмнө. "Take off your хүрэм, цамц." Тэр frowned, гэхдээ бэ гэж би түүнд хэлсэн.
  
  
  Би үүнийг авч унтраах шидэж үүнийг дугуйлан чулуулаг.
  
  
  Доош явж, Командлагч. Тосгоны.'
  
  
  — Үгүй ээ, та нар хийж чадахгүй гэж! тэр хашгирав. "Тэд хүлээн зөвшөөрөхгүй байх болно, надад бол миний дүрэмт хувцас..."
  
  
  Тэр унасан гэхэд эго Nog ' s нударга. Миний эхлэл цохих эго өмнө нь цагаан-халуун гадаа үйл ажиллагаа үзэн яддаг бүрхсэн надад. Choeni гараараа түүний буу, hauled хүн түүний хөл болон хаягдав эго гаруй ирмэг тэгш өндөрлөг. Тэр цувисан нь бага, дараа нь Жо, би эхэлсэн буудлагын дараа нь түүнд болон түүний ард хүртэл тэр сандарч гүйж орж там тэр байсан нь бий. Тэр үед хүрсэн анхны байшин, бид сонссон clank нь винтов, submachine буу.
  
  
  Тэр шаардлагатай Choeni нь Jeep. Жо сууж арын болон өөрчлөгдсөн нь түүний буу нь командлагч ийн дэд машин буу. Бид rode дагуу донсолгоотой замыг campsite. Тэр сэжигтэй гэж хэдхэн хүмүүс дээр байх үүргээ гэж ихэнх цэргүүд байх болно Калькуттад хүлээж дохио довтлох.
  
  
  Choeni аваад түүний буу бид хандсан анхны барилга. Тэр шилжсэн руу хоер дахь тоног төхөөрөмж, эрчимтэй, мөн унасан into the first corner. Дөрвөн эрэгтэй тэнд зогсож ниссэн хол бид хурдлаад өнгөрсөн mimmo тэдний. Тэнд байсан хоер ачааны машин өмнө. Түүний тэдний нэг нь юм, мөн Жо цоорсон хоер дугуй бүр дээр машины бид хурдлаад түүнийг өнгөрсөн, дараа нь бид булан эргэж, screeched гаруй хашааны эргэн тойронд өргөстэй.
  
  
  "Та юу гэж бодож онгоц ч байхгүй гэж үү?" Choeni толгой дохив.
  
  
  "Би сонссон командлагч хэн нэгэнд хэлж, тэр нисч Калькуттад дараа хар." Би growled. Жижиг онгоц дараа түлш нэмэх болон бэлэн тайлж. Гэхдээ тэд sentries нисэх онгоцны буудалд? Би тийм гэж бодоогүй.
  
  
  Бид шулуун явсан нисэх онгоцны буудал, мөн Choeny явсан менежер түүнд хэлэх болно гэдгийг нэн даруй орхиж. Тэр frowned бид энэ тоглоомыг тоглож онгоцонд болон taxied төгсгөлд хбз. Би естой мэдээгүй юу байсан болоод удалгүй би харсан Jeep хөдөлж эхлэх. Энэ нь ирж, бидэн рүү үед хурц өнцөг, мөн зогссон хоер зуун ярд зайтай манай машин.
  
  
  Choeni толгой дохив хараад тэр Jeep. Тэр хурдасгасан, хүртэл дулаарсан хөдөлгүүр, мөн өрх толгойлсон доош буух зурвас руу jeep. Бид хурдлаад талбайн хэмжээнд болон хүн Jeep өссөн гарч, тагийг авч. Түүний ажил нь татахуйц tiller зайлсхийх нь хорьсон нь jeep. Choini зэрэг түүний доод уруул нь хэцүү гэж тэр чиглэн хөгжихийн ailerons хадгалж хамар онгоц зааж шулуун төвд хбз болон Jeep. Хамгийн сүүлийн мөчид, тэр татаж байгаа нь tiller огцом эргэж. Бяцхан машин шиг үнэхээр гайхаж, хүсэлт, харин байсан, түүний хамгийн сайн.
  
  
  Тэрээр өссөн үед гэнэт яаран агаарын дээж авах... Дараа нь би чадах бараг сонсож онгоц багтрах; бид байхгүй байсан нь хангалттай хэдий ч хурд энэ маневр. Машин дээр газардсан хбз дахин. Харин бид байсан өссөн гаруй Jeep байсан одоо screeching доош хянах нь бидний арга зам нь хэвийн эхэлсэн. Би сонсов гэж бодсон нь gunshot, гэхдээ энэ нь хийж чадахгүй юм бэ, ямар ч хор.
  
  
  Би эргэж харан миний суудал бид эцэст нь тайлаад, мэдрэмж, өвдөлт, шатаж сүүлийн хэдхэн цаг. Миний бугуйн throbbed хаана байсан шатсан дөл. Тус бууруулсан нь түүний гар болон цээжний байсан дэвтээсэн шорвог хөлс, тэр маш их ядарч, тэр чадах унтах нэг жил.
  
  
  "Бид хэзээ ч авч Калькуттад," Choeni хэлсэн, дурдан, түлшний хэмжээ.
  
  
  "Тавьж эго-д хамгийн ойр нисэх буудал," би хэлэв. "Бид авах болно, зарим нь унтаж өнөөдөр, маргааш бид болно refuel нисэх Калькуттад."
  
  
  Тэр амьсгаа нь ш халамжийн болон урагш бөхийн судалж, газрын зураг.
  
  
  
  Бүлэг Арванхоер
  
  
  Дараагийн өдөр нь бид ниссэн бага хугацаанд Ганга, их голын Хинду итгэл. Энэ Ганга олон цутгал; нэг нь тэдний эргэн тойронд нь Hooghly Мөрний урсгалыг Калькуттад. Бид толгойлсон өмнөд дагаж их голын бүх арга замыг хот.
  
  
  Гэнэт бид харсан зүйлээ харсан мэт хар цэг дээр horizon. Эхлээд, би гэж бодож байсан нь цахлай, дараа нь аравны хоер дахь нь, би байсан гэдгийг ойлгосон нь тийрэлтэт сөнөөгч нисдэг агаарын замаар үед хоер удаа speed of sound, эрх дараагийн Comanche. Энэ Comanche skidded хатуу, хагас хүчингүй, мөн Choeni ирээд түүний хамар нь хүртэл хэцүү tiller. Энэ мэт санагдсан бид хоерын дунд асар их хэмжээний аадар бороо үед slipstream нь архирах сөнөөгч тийрэлтэт илэрхийлэхийн бидэнд.
  
  
  Жо crouched миний дэргэд, түүний хамраас flaring айдас зэрэг машин заналхийлж байх урагдсан зайтай.
  
  
  Хоер хар цэгүүд гарч horizon. Choeni доошилж Comanche руу шумбах ниссэн бөгөөд аль болох бага дээр нь мод. Гэж сөнөөгч дээгүүр нисч ану, би харсан том улаан од болон муруй далавч нь MiG-23. Эдгээр нь хамгийн шилдэг нь байсан онгоц гэж Оросууд байсан.
  
  
  Choeni заагаад дээш, доош үед оросын бөмбөгдөгч онгоц. Уг бөмбөгдөгч байсан дайрчээ зургаан илүү нарийхан сөнөөгч.
  
  
  "Энэ нь иймэрхүү харагдах Оросууд авчирсан том хүч," би хэлэв.
  
  
  Choeni шилжсэн нисэх онгоцны буудал давтамж, сонссон. Бараг тэр даруй, the airwaves дүүрэн байлаа орос, англи хэлний яриа. Аль аль нь бүлэг хүсэлт буух заавар.
  
  
  "Ямар ч Ану-ын онгоц?" Choeni асуув. Бид эргэн тойрноо харлаа. Бид дөхөж Милан-Милан Нисэх онгоцны буудал, бид харсан хоер бүлэг гурвалжин-далавчит сөнөөгч онгоц биднийг дуурайж, дөрвөн бүлэг тус бүрийн. Эдгээр ихэр-хөдөлгүүр халдлага нисэх онгоц АНУ-ын Тэнгисийн цэргийн.
  
  
  Choeni өссөн нь гар зохион микрофон, мөн явцад товч завсарлага радио холбоо, intervened асуув буух зорилгоор.
  
  
  Хүчтэй дохио нь нисэх онгоцны буудал нь цэцэглэн хөгжжээ дамжуулан loudspeaker өгч, Ey шууд заавар.
  
  
  Өөр нэг дуу чимэд-д англи хэл дээр. "Ану-ын нисэх онгоц нь нисэх онгоц тээвэрлэгч Lexington, бид танд мэдэгдэх хэрэв та нэн тэргүүнд зөвшөөрөлтэй газар дээр долоо дахь мөр найм дахь эгнээний. Боломж олгох уу, ямар ч илүү хоер онгоц нэг удаа.
  
  
  Дохио тасарч, оросын онгоц захиалсан байсан газар дээр хбз найман тэг ойролцоогоор долоон минут.
  
  
  Choeny, би харц солилцов. Бид байхгүй байсан хэрэгтэй зүйл хэлж илэрхийлэх гэсэн айдас байсан барилгын хүртэл бидний дотор. Хоер гүрнүүдийн байсан цуглуулах, тэдний хүчин хотод.
  
  
  Эдгээр дуудагдсан найрсаг айлчлал. Эсвэл тэд байсан ашигласан нь өөр өөр дипломат илэрхийлэл зөвтгөх довтолгоо Энэтхэгийн нутаг дэвсгэр байсан бөгөөд одоо бага хэмжээгээр. Гэхдээ үр дүн байх болно эмгэнэлт бол хоер эрх мэдэл мөргөлдөж дээр төвийг сахисан нутаг дэвсгэр.
  
  
  Choeni хяналттай хэрэгсэл, уриалагханаар доошилж жижиг Comanche, дараа нь бид газардсан эхэнд хбз болон taxied дээр гарч apron хувийн тийрэлтэт hangars.
  
  
  Түүний магнай furrowed дахь агууламж. Choeny-ийн асуулт харагдах нь намайг тавих нь миний бодол орж үг.
  
  
  "Энэ бол xiv наймдугаар. Маргааш байх нь том өдөр. Бид маш ойрхон дайн, би өвчтэй байна.
  
  
  Жо надад хэлсэн нислэгийн үед гэсэн хэдий ч тэр мэдэхгүй байсан талаар нэг их алан хядагчид, тэр авч болох юм бидэнд их зэр зэвсэг агуулах гадна хотхон, тэд хаана нуусан зэр зэвсгээ хүсэн хүлээж том халдлага 15-нд.
  
  
  Хэрэв бид чадах устгах их зэр зэвсэг, бид болох халдлагаас урьдчилан сэргийлэх талаар консулын, улмаар учрах хооронд мөргөлдөөн Орос, Ану-ын.
  
  
  Тэр авч Mercedes өөр гудамж болон явлаа эргэн тойронд том барилга гэж Оросууд ашиглаж, тэдний дипломат ажил Калькуттад. Наалт нь хаалттай байсан. Өмнө нь барьж байсан нь хатуу шугам оху-ын тэнгисийн явган. Тэд байсан бууг нэрс дээр тэдний мөр, bandoliers нь хорны эргэн тойронд тэдний бие. Оросууд бэлэн байсан тулаан.
  
  
  I didn ' t хэрхэн ойлгох хэн ч авч болох ойр хангалттай дусал бөмбөг, гэхдээ би байсан мэдрэмж тэр хүн бид хүссэн аль хэдийн дууссан нь түүний төлөвлөгөө. Яагаад ч юм, тэр дамжуулан авсан юм. Гэхдээ вэ?
  
  
  Саад байгуулж байсан аль аль талд нь АНУ-ын Консулын байр. АНУ тэнгисийн явган ногоон тэмцэх тохирсон байсан эргэх бүх тээврийн хэрэгслийн эргэн тойронд.
  
  
  Жо Choni авч, түүнийг нь бид тэдэнд эхэлсэн тэмцэх нь бидний арга замаар хамгаалалтын эргэн тойронд консулын газар. Тэр үед бид байсан дамжуулан том хаалга хүртэл явган хүний зам урд хаалга, Slocum гарч ирсэн мэндлэх бидэнд.
  
  
  "Та нар сайн цэрэг энд," би хэлэв. "Биш засгийн газар Энэтхэг явж хамгаалахын тулд улс орны?"
  
  
  "- Ын Тэнгисийн Явган?" Slocum хэлсэн байна. - Тэд хэлбэр нь хүндэт харуулын цамхаг. Бид бас авчирсан онгоц энд... туслах Энэтхэгчүүд тэмдэглэх Тусгаар тогтнолын Өдөр."
  
  
  Тэр инээмсэглэв үед шалтаг өгсөн, мөн гайхаж Шинэ Дели гэж буруутгадаг.
  
  
  Дараа нь Amartya Raj явсан доош хашлага.
  
  
  "Дэргэд нь орос болон Ану-ын цэргүүд нь миний адислал," Энэтхэгийн цагдаа хэлсэн hoarsely. "Олон засгийн газар илгээх төлөөлөгчид тэмдэглэх нь бидний тусгаар тогтнолын." Тэр зогсож, над руу хараад pointedly. "Гэхдээ Калькуттад нь ямар ч газар bombers, Ноен Картер .
  
  
  Тэр онцлон миний нэр, дарагдсан түүний уруул хамтад нь хатуу, тогтоосон шугам. Slocum залгисан харав буруутай. "Уучлаарай," гэж тэр надад хэлсэн. "Ноен Raj ... тэр мэддэг хүмүүс байгаа. Тэр хүсдэг баривчлах та.
  
  
  Тэр хараад бадриун Энэтхэгийн цагдаа болон инээмсэглэв. Тэр pointedly гарах болсон нь түүний гар, бэлэн pegasus.
  
  
  "Өмнө очиж," би хэлэв. "Баривчлах me."
  
  
  "Тэнд байх болно, ямар ч илүү их асуудал," Slocum хэлсэн нь хуурмаг итгэл. "Хурандаа Wu хүмүүс Шинэ Дели ажиллаж байна нэгтгэл бидний хооронд болон Оросууд. Тиймээс бид гэж нэрлэдэг Ану-ын. Нэг шалгалтын комиссын нь илгээсэн байх үед, ням гараг.
  
  
  'Ням?'
  
  
  Slocum ч байсан хичээж өөртөө итгэлтэй дуу, гэвч тэр чадаагүй. Тэр бүү түүний дуу хоолойг үхэх хол.
  
  
  Raj түүнийг үл тоомсорлож. Тэр над руу эргэлзэн тээнэгэлзсэн, дараа үед Choeny.
  
  
  Гэж тэр асуув. "Хэрэв та нар хар тугалга? Бид мэдэх хэрэгтэй бүх мэдээллийг танд байна."
  
  
  "Итгэл emu," Choeni хэлсэн бадриун Энэтхэгийн цагдаа.
  
  
  Raj frowned, харин явж, өмнө нь ану-д Slocum ' s office. Би их гайхсан харж Александр Sokolov сууж байдаг. Эго-ийн өнцгийн нүүр хүнд байсан.
  
  
  Гэж тэр асуув. "Та нар одоо ч амьд, Ноен Картер?"
  
  
  "Мэдээж," гэж би хэллээ.
  
  
  "Хүү... энэ хэн бэ?
  
  
  'Өөр өөр. Тэр хэлсэн байна, ямар ч илүү, мөн Sokolov харлаа Joe. Оху-ын Liza мэдэрч ач холбогдлыг залуу Энэтхэгийн ч явсан ямар ч цаашид.
  
  
  "Ноен Sokolov энд ирсэн асуудал тулган," Slocum хэлсэн байна. - Эго эзэд итгэхгүй байна гэж бид чин сэтгэлээсээ. Тэд одоо ч бодож бид ард дайралт их амар амгалан төлөөлөгчид Kolkata. Тэд бодож, энэ хэсэг нь том төлөвлөгөө embarrass их даяар гадаа сан."
  
  
  "Энэ нь дахин тийм юм болоогүй," Sokolov аяархан хэлэв. "Ямар ч илүү халдлага, үгүй бол бид няцаах нь хариу ажил хаялт. Би миний захиалга.
  
  
  Тэр growled, харин эрэгтэй биш үү толгой дохих rudely, зүүн дамжуулан өрөө. Тэр үед алга болсон, Raj урагш орлоо. Тэр frowned биш нуух гэж оролдож түүний displeasure.
  
  
  — Би чадахгүй нь танд олгох үргэлжлүүлэн өөрийн бие даасан үйл ажиллагаа, Ноен Картер. Та доромжлох, бидний үндэсний бахархал. Аль ч та надад хэлж бүх зүйл та мэдэж байгаа, эсвэл та явж консулын энэ хүртэл хэрэг нь шийдэгдээгүй.
  
  
  Choeny зогсож бидний хооронд. Тэр илэн далангүй ярьсан нь надад.
  
  
  "Авч Raj та нартай хамт байна," тэр санал болгосон. — Тэр танд тусалж чадна гарч амьд байдаг."
  
  
  Хаана байх естой тэр намайг авч явах уу? Raj асуусан шүүмжлэлтэй. Түүний зочид буудал нь зөвхөн байрладаг нь сумны агуулах, харин Энэтхэгийн цагдаа байх шиг болгох боломжтой болж байна, энэ нь хэцүү байдаг, миний хувьд. Би бага байсан ч илүү хорин дөрвөн цаг сэлбэг, би зав обьект.
  
  
  "За," гэж түүний Raju. "Харин ямар ч асуулт асуусан. Мөн та ганцаараа яв. Ямар нэг өөр. Би цаг байхгүй сануулж таны office.
  
  
  "Энэ инээдтэй," Raj хэлсэн байна. "Энэ байж болох ploy удирдах миний эргэн тойронд төв, харин та үргэлжлүүлэн зовоох нь Оросууд. Бүх юм зөв."Сонсож," би хугарч irritably. "Одоогоор би үүнийг ойлгож, маргааш биш юм, үед Гурав дахь Дэлхийн Дайн болно эвдэж гарч Калькуттад. Мөн бид зөвхөн жижиг боломж урьдчилан сэргийлэх нь энэ. Хэрэв та туслахыг хүсч, агуу. Өөрөөр хэлбэл, I ' ll ганцаараа яв.
  
  
  Жо, би аль хэдийн байсан хаалгаар гарч ирэхэд нь бадриун Энэтхэгийн дараа нь ану-ын. Тэр биднийг дагаж машин машинаараа буцаж миний зочид буудлын чимээгүй. Би түүнийг олсон нь миний өрөө, dived орж авдар Hawk надад өгсөн, авсан Wilhelmina-ийн шинэ дэлгүүр. Piera, хийн бөмбөг, аваад, бэхлэгдсэн энэ нь түүний хөл тавих хийн усан оргилуур үзэг түүний хөхний халаасны.
  
  
  Би дээр тавьж цэвэр цамц аваад цэвэр алчуур, нэг том хүмүүс, ухаалаг маалинган handkerchiefs гэж Hawke үргэлж үед тэд боох миний чемоданыг үед төв.
  
  
  Тэр санал Raj тусгай зэвсэг, харин тэр толгой сэгсрэв. Их хром бүрсэн .45-калибрын гар буу нь түүний хип сайхан байсан нь Эго.
  
  
  Нарны байсан тогтоох баруун ард байшин үед бид орж Mercedes, тэр нь дагаж эхэлсэн Joe-ийн чиглэл.
  
  
  Нэг цагийн дараа, бид байсан ч эргэн тойронд явж хотын захад Калькуттад байхад Жо гэж оролдсон санаж байгаа бол тэр яриад тулд Zakir. Эцэст нь, тэрээр тэмдэглэв намайг мөрөн зам, өссөн гарч эргэн тойронд машин удалгүй бид зогсоосон.
  
  
  Тийм ээ, тэр хэлсэн өөртөө итгэлтэйгээр. "Энд хаа нэгтээ. Тэр гараа даллан, дээр зааж будаа paddies суналт хотын захад хот.
  
  
  Бид орж ирсэн падди талбар, харин Amartya Raj эргэлзсэн, чимээгүй олох нь түүний амьдралын дуудаж, өөрийнх нь эргүү тэнэг ирж бидэнтэй хамт. Үед л би алхаж эхэлсэн нь хурдан бэ тэр намайг дага. Бид хамтдаа алхаж, өмнөд хүртэл бид ирсэн чулуун гаслах.
  
  
  "Энэ нь дуу хоолой," Жо хэлсэн байна.
  
  
  Raj урагш орлоо, шалгаж хана шүүмжлэлтэй. Тэрээр хэлсэн тэр юу ч харж чадахгүй байсан хөнөөлтэй эртний чулуу. Тэр зогсоож, Эго ruku байсан л инч хол анхааруулга утас ажиллаж байгаа дээд дагуу хана. Утсаар дамжин шураг lugs хоер инч дээрх хана. Энэ нь байгуулагдаж, хариу арга хэмжээ авах аль аль нь өсөх болон буурах дарамт. Raj юу ч хэлж чадахгүй байсан, харин утас татсан дүр унтраах харуул. Энэ нь ямар нэг зүйл биш юм та нар олж байсан дээр moans нь farmhouse; энэ нь дохиоллын систем та бодож байсан.
  
  
  Жо анх удаа явж, дараа нь түүний эго түүнийг nudged. Тэр анхааралтай орлоо гаруй утсан болон зөөлөн доош өссөн газар. Дараа нь түүний Raju тусалсан түүний дээр ханын ба түүнийг дагасан. Жо байсан gesturing зарим зай нь хол. Түүний дээр очиж, түүнд. Бүх газар зочид буудал, дотор хана болон хувирсан нуга, мөн далан нь цагаан будааны нурсан хугацааны өмнө. Зөөлөн хажуугаар, би харж болох байсан өвс, жижиг эгнээ мод.
  
  
  Бид дагуу алхаж, ханын, ашиглах мод зэрэг хамгаалах. Бүр хоер зуун ярд бид зогссон сонссон.
  
  
  Гэсэн хэдий ч, бид бараг алдсан анхны харуул. Тэр эсрэг налуу нь модыг харж байсан юм бидний зүг. Тэр сонсох transistor радио. Бид ийш нь энэ.
  
  
  Сар алга болсон ард үүл бид алхаж, чимээгүй даяар нээлттэй бэлчээр, virustotal нь зурвас тухай дөрвөн зуун метрийн өргөн, би яг сайн мэдэхгүй байна бид юу хайж байсан.
  
  
  Сулхан үнэр, утаа нь миний анхаарлыг татсан.
  
  
  Андашгүй үнэр хямд тамхи wafted хоер дахь сэвшээ салхи. Бид харсан дөл зангийн гал дээр манай зүүн талаар, гурван зуун метр хол.
  
  
  Удахгүй бид харсан харуул нь түр зуурын дүрэмт хувцас. Эго-ийн дэргэд хангалттай байсан итгүүлэхийн тулд бидэнд байсан зөв зам дээр. Тэр ч байтугай Raj-д тавьлаа гүн гүнзгий нүүж илүү болгоомжтой бид дугуйлна хүн.
  
  
  Д бээр цааш мод, бид харсан өршөөл тэмдэг нь замын ихэвчлэн баталсан mimmo дараалан мод.
  
  
  "Тиймээ, гэхдээ бид тоглож байгаа энэ ачааны машин тоглоом," Жо хэлсэн нь,, Эго нүд glittered нь сэтгэл.
  
  
  Урт удаан, бага гүүр мөрдөж, түүнд зуун ярд зайтай. Дээврийн байсан бүрэн хучигдсан зүлэг, бутан, мөн төгсгөл байсан хазайсан тийм бүтэц болох байх харахад агаарын дээж авах.
  
  
  Бид анхааралтай явж, эргэн тойронд нь барилга. Дараа нь тэнд байсан нь илүү их мод. Замын ирсэн нь нас барсан төгсгөл, харин бид дунд байсан мод, бид харсан зам бууруулах замаар undergrowth. Бид түүнийг дагаж, удахгүй өөрсдийгөө хамрагдсан машины зогсоол. Тэнд байсан хэд хэдэн Энэтхэгийн армийн цэргийн машин зогсоол доор байсан нь гайхаж, шинэ. Бэ тэд төгсгөл хүртэл энд бааз гэж тэр бодлоо харьяалагдаж тэдний харьяалагдаж алан хядагчид?
  
  
  'Энэ нь юу вэ? Raj огцом асуув. "Яагаад бид хүлээж байна?"
  
  
  "Эдгээр нь Жийп... хулгайлсан нь армийн гэж би бодож байна."
  
  
  Raj хариуд нь: "Тийм ээ. Эсвэл зарж алан хядагчид. Тэнд авлига хаа сайгүй."
  
  
  Жо tugged үед миний ханцуй, үзүүртэй өмнө. "Тэнд," гэж тэр хэлсэн байна tensely. "Сум depot".
  
  
  Би хараад талбай тэрээр онцлон тэмдэглэв харсан гэрэл ирмэхийн зуур урд мод.
  
  
  Дамжуулан хагас гол streetlights, бид ирсэн бага чулуун барилга. Энэ нь байсан нь задгай талбай, ямар ч өнгөлөн далдлах, би харж болох юм гэж байсан ч удаан хугацааны турш. Тэнд байсан замын тэргүүлэх шууд барьж, мөн дууссан том хаалга.
  
  
  Жо, би хөдөлж эхэлсэн нь дээр, харин Raj буцаан шивнэлээ.
  
  
  "Бид илүү сайн байсан буцааж авах," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  'Яагаад?'
  
  
  "Авахын тулд нэмэлт хүч." Энэ нь угсарч болно гэхэд зуун хүн... мянган, хэрэв шаардлагатай бол. Бид эргэн тойрны барилга, баривчлах хүн бүр тэднийг танхимд."
  
  
  Тэр босоод, ч байсан ирээд өөр дүр.
  
  
  "Тэд явсан байх болно өмнө нь бид буцаж," би хэлэв.
  
  
  "Гэхдээ бид чадахгүй байна тэнд очиж, ганцаараа," тэр нь хугарч. "Бид байхгүй байх боломж байсан."
  
  
  — Хэрэв та илүү сайн ойлголттой?"
  
  
  "Энэ нь хууль бус" гэж бадриун цагдаа. Энэ нь хийсэн түүний инээж. Харин үүний оронд, Жо beckoned түүнд, бид гэтэж ороод долоох барилга.
  
  
  Бараг л чин сэтгэлээсээ, нэг харуул нь submachine gun бидэнд хандсан. Тэр харсан бидэнд хоер дахь дараа, гэхдээ Жо урвалд тухай зөн. Тэр зоригтойгоор босч өгсөн халуун дулаан мэндчилгээ дахь Хинду, ямар гажих харуул.
  
  
  Хүн шилжин буу, гэхдээ энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа. Түүнийх нь аль хэдийн байсан юм цовхчин үед түүнийг. Энэ цаг хугацаа надад яг надад хэрэгтэй юу... Пьер, бяцхан хийн бөмбөг байсан үргэлж хооронд миний хөл.
  
  
  Тэр идэвхжүүлсэн энэ нь урд хүний нүүр хараад балмагдан илэрхийлэл гэж тэр гүнзгий амьсгаа авч хэрэгжүүлэх өмнө юу болж байсан.
  
  
  Тэр нас барсан үед түүний emu түүнийг слайд газар. Энэ нь зөвхөн авч хагас минутын нээлттэй түгжих өдөр, бид аль хэдийн байсан дотор саналаа. Хэдэн арван crates нь гранат сууж эсрэг хана нь Энэтхэгийн Армийн лого дээр нь энэ. Эсрэг бусад хана байсан crates зэвсэг, зарим нь нээлттэй, зарим нь одоо ч boarded хүртэл. Тэнд байсан ч гэсэн хэдэн зуурмагт болон bazookas нуруун дээр ханын, хангалттай тоног төхөөрөмж жижиг партизаны арми. Харин барилга байсан ихэнх дүүрсэн improvised бөмбөг — хоер улирал shrapnel хэсэг ашиглаж байсан эргэж Америкчууд болон Оросууд бие биенийхээ эсрэг сүүлийн хэдэн өдөр. Тэр ч шалгах агуулах үед нь харуул appeared нь хаалганы нөгөө талд нь урт, нарийн хуаран.
  
  
  Бид байхгүй байсан анхааруулсан — түүний эго харж чадахгүй байсан эсвэл сонсож байв. Энэ нь байсан бол тэр байсан л өссөн out of the shadows, автомат хүртэл propped түүний хип.
  
  
  Тэр нимгэн, залуу, бараг түүний хорь, тэр өмссөн байсан нь түр зуурын жигд тэр харж байсан зарим цэргүүд тосгонд. Тэр нь байхгүй байсан эргэлзэх; тэр чиглэсэн болон галладаг.
  
  
  Тэр сонгосон Жо эхний хөвгүүн биш үү зогсох боломж. Тус сум нь түүнийг цохих зүгээр л богино түүний амьдрал, унагасан, түүнд эргэж. Тэр үхсэн өмнө хүн нь шороо давхар барилга.
  
  
  Дараагийн хоер секунд шиг санагдсан нь үүрд мөнх. Гараа хүссэн Wilhelmina, миний хөл авъяас, тэр газар унаж; мөн миний нүд нь дээр байсан харуул-ийн цээж. Түүнийг аль хэдийн сонгосон цэгт түүний болно түүнийг цохих юм бол би урт удаан амьдрах хангалттай. Цээж, хооронд trachea болон зүрх.
  
  
  Би гэж бодоогүй би үүнийг хийж чадна. Энэ submachine gun хурдан swerved хол Joe-ийн bloodied бие, чиглэсэн Amartya Raj. Хэдэн сум хувьд том зэсийн, үлдсэн нь миний хувьд; гэж байсан бүх харуул хийж байсан.
  
  
  Тэр дээгүүр өнхөрч, тэр татсан зэрвэс Raj-ийн нүүр. Энэ нь хөл хөдөлгөөн ихтэй байсан, харин тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг айдас. Энэ нь шиг санагдаж, тэр хүлээж байх нь амь насаа алдсан. Тэрээр хадгалагдаж түүний гарт түүний тал.
  
  
  Тэр газар дээр нь өнхөрч хамгаалах гэж харуул-ын зэвсэг эргүүлдэг руу Raj-ийн ходоодны.
  
  
  Харин харуул чадахгүй байсан гал. Харин зорилготой, буу байсан заагаад нээлттэй үед өндөр цагдаа.
  
  
  Үед Raj биш үү шилжих нь, харуул болсон үргэлжлүүлэн зааж, түүний зэвсэг. Гэвч эго хэмнэл байсан тасалдаж, мөн энэ нь надад боломж roll дээр нь овоо хайрцаг. Тус харуул эргэлзсэн, айж гөлөг тэсрэх бодисын миний эргэн тойронд.
  
  
  Тэр итгэмжлэгдсэн түүний зэвсэг. тэр буудсан нь хоер удаа, мөн аль аль нь сум цохих emu цээж. Тэр хашгирав нэг удаа өмнө нь газар унаж.
  
  
  Энэ үед байсан бүх дээш, тэр анхааралтай авсан цаанаас гарч crates. Raj байсан ч дунд зогсож онгоцон хооронд яндан сумны.
  
  
  Бид бие биенээ ширтэн ямар ч хөдөлж байна. Дараа нь буу байсан энэ нь түүний дээр. Тэр харагдахгүй байгаа юм гайхсан.
  
  
  "Тавьж, буу шалан дээр," emu түүнд хэлсэн.
  
  
  Тэр инээмсэглэв.
  
  
  — Та захиалга өгч, одоо, Ноен Картер?" — Үүнийг зогсоох! " гэж тэр snarled.
  
  
  "Чи нэг л тэдний эргэн тойронд," эго буруутгаж байна.
  
  
  Тэр юм л даа, гэвч тэр чадахгүй мартаж мөчийг харуул бололтой хүлээн зөвшөөрч бадриун цагдаа зөвшөөрөх эго амьдарч байна.
  
  
  "Та гэдгийг мартаж би ахлах цагдаагийн ажилтан," Raj хэлсэн байна. — Та юу гэж бодож байна хэн итгэх вэ?" Тэр инээмсэглэж, итгэлтэйгээр тэр ч хэлээгүй гэнэ.
  
  
  Тэр хазайсан түүний толгой болон сонссон дууны зайд.
  
  
  Би сонсож болох юм, бас — ачааны байсан шилжиж араа гэж гарч ирсэн толгод.
  
  
  "Миний ард түмэн" гэж тэрээр тайлбарласан байна. "Тэд ирж төлөө зэвсэг."
  
  
  "Маргааш нь?"
  
  
  Тийм ээ.'
  
  
  — Харин та юу гэж бодож байна та хүрэхийн болно?"
  
  
  "Бид overthrowing улсын засгийн газар. Бид бий болгож болох юм хангалттай асуудал нь засгийн газрын Шинэ Дели тунхаглах тулааны тухай хууль. Тэд өмнө хийсэн юм. Зөвхөн энэ удаа бид хийх болно гэдэгт итгэлтэй байна, ямар ч албан тушаалтан зүүн амьд хэн авч болох юм асуудлаар өөрсдийн гарт."
  
  
  "Бусад нь та нарын хувьд.
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  "Та нар гарч байгаа нь аз," би хэлэв. Тэрээр тэмдэглэв түүний буу үед зэвсэг, бидний эргэн тойронд байгаа. "Та нар хангалттай байхгүй байна хангамж, эсвэл эрэгтэй нь авч гаруй хот, ганцаараа бүхэл бүтэн улсын."
  
  
  Тэрээр өргөж түүний мөрөн. "Бид авах хүсэлтэй эрсдэл."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Бид?'
  
  
  "Би хэлсэн шүү дээ, хангалттай," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр харлаа түүний мөрөн дээр хаалган дээр бид орж байсан. Гадна, бид сонссон нь машины зогсоол болон дуу эрэгтэй үсэрч гарч. Тэд нь хөгжилтэй ааштай, ярьж, инээж шиг эрэгтэй хийж өмнө нь тэмцэх. Эхнийх нь нэг хаалгаар орж, харсан Raj, тэр инээмсэглэн хүлээн зөвшөөрөх. Харин өөрийн үзэл бодлоо илэрхийлэх нь өөрчлөгдсөн тэр үед харсан буу миний гарт. Raj ярьсан огцом emu дахь Хинду болон хүн барьцаалсан хол. Тэнд байсан дуутай, дуу чимээ гадна; дараа нь гэнэт нам гүм байсан юм.
  
  
  Amartya Raj growled дахин над. "За, Ноен Картер, юу юу хийх гэж байна, одоо? Та хүрээлэгдсэн байдаг. Мөн та дунд хэд хэдэн тонн тэсрэх бодис.
  
  
  "Хэрэв би үхэх нь, you' ll die ч бас," би аяархан хэлэв.
  
  
  Тэрээр өргөж түүний мөрөн. "Би Хинду. Би эргэлзээгүй үхэл бол муу миний хувьд энэ нь та нарын төлөө юм. Тиймээс би давтан хэлж байна, Ноен Картер, яг юу хүсэж байна вэ? Та надад өгч таны зэвсэг болно, эсвэл та хүртэл хүлээх миний эрэгтэй цохилт бидэнд аль аль нь руу нь сая ширхэг?"
  
  
  Арван Гуравдугаар Бүлэг
  
  
  Д покер бол таны өнгөрсөн долларын нь ширээн дээр, та bluff.
  
  
  Тиймээс зогсож агуулах нь нэг машин хүмүүс гадна тонн тэсрэх бодис дотор, түүний шийдсэн авах боломж. Тэнд байсан цорын ганц арга зам нь гарч, би шаардлагатай Raj миний хориглов. Emu байсан барих унтраах түүний цэргүүд бол тэр авах боломжтой болсон тэндээс амьд. Харин ч бага зэрэг luger хавсаргасан эго, энэ нь биш юм шиг санагдаж байсан шиг энэ нь түүнийг зогсоож. Raj байсан нь мэргэжлийн, шинжээч, зэр зэвсэг, тэсрэх бодис, зүгээр л түүнд дуртай. Гэхдээ надад нэг давуу тал нь, миний нэр хүнд. Тиймээс би шидэгдсэн миний карт дээр сандал, мөн Stahl хүлээлээ найдаж байна.
  
  
  "Надад өгч таны буу, харж," би хэлэв.
  
  
  'Яагаад?'
  
  
  Тэр эргэлзсэн, тэр цохих нь түүний эго нь luger тулд ариун сүм. Тэр живсэн шалан дээр байсан авч түүнд өөрийн эго, түүний үзэх, мөн .45-калибрын гар буу.
  
  
  Тэр үед ирсэн, тэр зүгээр л дууссан нь түүний ажил. Энэ нь яаралтай ажил байна, гэвч энэ нь шиг санагдаж, энэ нь ажиллах болно.
  
  
  Зүрх нь энэ бүх байсан гранат. Уг довтлогч ирээд, энэ нь гарч, дараа нь түлхэж Эго буцаж л хангалттай барьж, аюулгүй барих газар. Raj дараа нь хугалсан шилэн дээр түүний үзэж устгаж хоер гараа хэрэглэхээс өмнө харандаа руу залгах.
  
  
  Би болгох гэж оролдсон тул жижиг гар цагийг түлхэж харандаа хол. Мөн унаж харандаа хаях болно унтраах аюултай зүү нь гранат. Ийм явдал болсон бол, бид байсан дөрвөн секунд зугтахыг.
  
  
  Би тэр үед нь харуулсан Raj, тэр инээв. "Чи тоглож байна. Энэ нь хэзээ ч ажил.
  
  
  Тэр гайхан харлаа. "Ай? Яагаад болохгүй гэж? Энэ нь ажиллаж байсан, Хонг Конг. Та сонссон байж болох юм. Тэр болгон ашигласан нь урхинд нь хуучин Хятадын хууль бусаар хил давуулагчид. Зорилго нь их бие, яг л төлөвлөгөөний дагуу.
  
  
  "Тиймээ, сайн байна," Raj хүлээн зөвшөөрсөн. "Нэг өдөр, магадгүй. Харин үзэг нь бараг танхимд дахь анар... хэрэв харандаа хүнд хангалттай юм бол... цаг нь татан буугдах хатуу... бол...
  
  
  Би хүссэн инээж. Хэдийгээр өөрөө, тэр recoiled. Би түүнийг дагасан. Гурван метр, зургаан метр; бид ухарч, хөтлөх бидний нүдийг нь инээдтэй гар зүйл. Тэрээр зогсож байсан орой дээр нээлттэй барааг бүтүүмжлэх, судлах зуурмаг shell буюу бүрхүүл. Хэрэв гар бөмбөг дэлбэрсэний, зуурмаг удаагийн болон бусад бүх тэсрэх бодис бий болгоход бас дэлбэрч. Энэ нь байх болно асар том дэлбэрэлт. "Мэдээж хэрэг, бид хурдан гүйж," би хэлэв.
  
  
  'Вэ? Эго-ийн ширтэж байсан суурин дээр гар бөмбөг.
  
  
  "Хамтдаа"," би хэлэв. "We could run ачааны машин. Түүний танд нээлттэй. Та дуудах естой таны эрэгтэй байхад бид ажиллуулна. Та тэдэнд хэлж чадахгүй гөлөг.
  
  
  "Там руу очих," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Бид гүйж шиг хол гранат зэрэг боломжтой. Бид ирсэн бүх эргэн тойронд өдөр. Түүнийг сонссон дүр, хүмүүс хашгирч бидний үед гадуур. Тэд хүлээж байсан эго энгэрээ.
  
  
  "Таны цаг зав," гэж тэр хэлсэн нь түүний тайвнаар. — Би гэсэн үг, хэрэв та ерэн секунд.
  
  
  Тэр ширтэн намайг нэг хором, дараа нь эргэж хараад гар бөмбөг.
  
  
  "Далан секунд," би хэлэв. тэнд байсан цаг хангалттай. Мэдээж та санаа зовохгүй байна... гэж Хинду, бүх юм. Тэр хараад түүний үзэх. "Жаран секунд."
  
  
  Тэр хөлс эхлэв. Түүнийх, бас.
  
  
  "Энэ нь ажиллахгүй байж болох юм," тэр muttered. "Магадгүй энэ нь зүгээр л ажил."
  
  
  "Дөчин таван секунд."
  
  
  Одоо би шүү дээ, хараад, энэ нь том хэмжээний ямар ч байсан. Би тангараглаж Бурханд би сонссон цаг аюултай зүйл.
  
  
  "Та нар итгэхгүй бол, энэ нь ажиллах гэж байна, та юу?" гэж тэр өөрөөсөө асуув. "Та нар итгэхгүй бол...'
  
  
  Тэр ч бүү хэл өгүүлбэрийг гүйцээн түүний оюун ухаан. Гэнэт тэнд байсан ямар ч цаг хугацаанд нь хөгжилтэй.
  
  
  "Гучин хоер секунд... гучин нэг."
  
  
  Тэр ямар ч урт тоолж дээр Raj. Би тоолсон энэ нь өөрөө. "Авах захиалга, Картер," the бадриун цагдаа хашгирав. "Эргээд энэ зүйлийг идэвхгүй. Kostya Boga. Дуртай дургүй, тэр орлоо руу гранат. Тэр миний гарыг барьж зогссон надад. "Үгүй ээ, биш үүрд" гэж тэр хашгирав. "You can make it доргиох нь. Та байсан...
  
  
  Тэр хараад түүний үзэх. "Бурхан минь, арван секунд... есөн... найман."
  
  
  'Run!'Үүнийг зогсоох! " гэж тэр сунгах үед. "Хурдан!'
  
  
  Бид дахин бодож байв. Бид гүйж. Чин сэтгэлээсээ хаалгаар гарч.
  
  
  Түүний, түүнийг сонссон хашгирч дахь Хинду, мөн тэрээр чин сэтгэлээсээ ард түүнийг барьж, буу нь эго нь буцаж байна. Би ойлгоогүй байсан тэр нь юу гэж хашгирч байсан. Тэр чадах цорын ганц найдвар байсан гэж захиалсан түүний эрэгтэй барьж, тэдний гал.
  
  
  эго нь цэргүүд үүнийг харсан; зарим нь тэдний хийсэн зэвсэг нь бидний дээр байна. Тэр байх естой хашгирав өөр ямар нэг зүйл, учир нь гэнэт л хүмүүс ажиллаж байсан бүх чиглэлд. Тэд тэр даруй гүйж, дараа нь ану-ын.
  
  
  Бидний үед байсан ачааны машин үед Raj эргэж, намайг цохих нь түүний булчинлаг гар. Тэр эрэгтэй дөнгөж сая над дээр эрүү, намайг гаргах хөлчүүрхэх.
  
  
  Түүнийг буудсан цохих Luger алдсан.
  
  
  Хэн нэгэн миний ард бас буудсан, мөн тэрээр өссөн руу ачааны. Би буудсан хоер илүү хурдан буудлага Raj ч харж чадахгүй байсан бол би байсан түүнийг цохих.
  
  
  Дараа нь зэр зэвсэг овоолго руу ниссэн агаар. Аль аль нь миний ур чадвар тусалсан, эсвэл энэ галзуу gawk. Би хэзээ ч мэдэхгүй байна, гэхдээ бага барилгын дэлбэрчээ шиг аварга том firecracker. Эхний flash байсан blinding цацраг гэрлийн орхисон цагаан толбо миний retinas. Дараа нь тэнд байсан поп, дуу хит миний eardrums. Дараа нь ирсэн хальс тэр намайг цохих нүүр, болон даралт агаарын дээж авах шидэж намайг эргэж эсрэг ачааны.
  
  
  Сум болон гранат хаясан агаарт гэхэд эхний дэлбэрэлт дэлбэрчээ гэж тэд газар цохих. Буу сум crackled нь үхлийн staccato гэж хог хаягдлыг миний эргэн тойронд буурсан.
  
  
  Би харсан хүн хаясан агаарт, мөн түүний бие нь тасарсан болон dismembered өмнө тэрээр дахин буурчээ. Бусад нь нас барсан даруй эсвэл бүдэрсэн-д дугуйлан дор нь мөндөр сум хүртэл бүрхүүл дэлбэрчээ дараа нь тэдэнд авахад их хагас.
  
  
  Би авч, ачааны машин болон явлаа шулуун замаар хуурай цагаан будаа paddies нь Mercedes. Дэлбэрэлт байсан одоо ч хүртэл гэрэлтүүлэг үдшийн тэнгэр миний ард үед тэр орж Mercedes.
  
  
  Би мэдэхгүй бол өөр хэн ч байсан, одоо ч амьд өөдөөс галт зэвсэг агуулах, гэхдээ би хэтэрхий ядарсан талаар санаа зовох юм.
  
  
  Би явлаа гаруй км өмнө би ойлгосон гэж миний зүүн гар сул байсан. Миний мөрөн дээр нь хохироож, мөн тэр үед гараа өргөж харах nah, тэр мэдэрсэн shrapnel пиерс даавуу миний doublet.
  
  
  Би айж байсан гэж би байх байсан их цаг хугацааны өмнө би ухаан алдаж, мөн надад ийм аймшигтай сэжиг байгаа асуудал биш шийдвэрлэж хараахан. Би устгасан алан хядагчид ' хангамж, магадгүй тэр ч байтугай амь насаа алдсан нь хамгийн чухал хүмүүс, гэхдээ би сэтгэл хангалуун байсангүй. Тэнд байсан нэг жижиг хэсэг нь тэр байсан нь шалгах.
  
  
  Тиймээс би тусламж хэрэгтэй хэн нэгэн намайг дэмжиж хүртэл хямрал дээр байсан.
  
  
  Тэнд байсан цорын ганц газар нь тэр явж болох юм. Мөн түүнийх, найдаж байсан байх би өмнө нь өнгөрчээ.
  
  
  Choeni нь хүйтэн гараа сайтар бэхлэгдсэн Хамтлаг-Тусламж нүх миний мөрөн. Дараа нь тэр бөхийж үнсээд миний ширүүн газар.
  
  
  Өөрийн эрхгүй, тэр дээгүүр өнхөрч оролдсон түүнийг авч, харин өвдөлт байсан ч хэтэрхий их.
  
  
  "Муу хүүхэд" гэж тэр хэлсэн байна. "Та азтай байна they didn' t kill you."
  
  
  Би үүнийг авч оролдсон дорнын өөрөө. Түүнийх байсан нь түүний орон сууц нь орон дээр бид хаана байсан биеэ тиймээс саяхан.
  
  
  "Та нар руу гүйж нь Mercedes" гэж тэр хэлсэн байна. "Та өнгөрсөн үед гарч та татаж руу driveway."
  
  
  Тэр ор орхиж явсан цонх. Тэр үед нээсэн хөшиг, нарлаг brylev өрөөнд тэсрэлт.
  
  
  "Өө Бурхан минь!"Түүний suffocated. "Энэ нь аль хэдийн өглөө."
  
  
  — Та унтаж шөнөжингөө. Хэрэв та хэрэгтэй энэ.
  
  
  Тэр асуусан авахын тулд түүний хувцас, тэр гүйж хүртэл намайг оролдсон намайг түлхэж хол.
  
  
  "Та ойлгохгүй байна," би хэлсэн. "Энэ бол арван тавны... томоохон халдлага... нь бас газар авч өнөөдөр. Бид энийгээ болих хэрэгтэй.
  
  
  Тэр инээмсэглэл зөөлхөн, түүн дээр гараа миний earlobe. — Та бүү сана?" Та өгсөн энэ нь thread.
  
  
  'Вэ?'
  
  
  "Террорист сум depot... та устгасан дүр өнгөрсөн шөнө. Хамт Raj.
  
  
  Түүний магнай furrowed сонирхон. "Гэдгийг та сонссон уу?"
  
  
  - Учир нь estestvenno. Бүхэл бүтэн хот мэддэг. Би сонссон дэлбэрэлт энд.
  
  
  Миний тархи мэдэрсэн нойрмог. I didn ' t үнэхээр ойлгож, юу гэж тэр хэлэв хүртэл тэр дурдсан Raj дахин.
  
  
  "Amartya надад хэлсэн бүх зүйл."
  
  
  "Raj? Тиймээс тэр амьд?
  
  
  "Тийм ээ, шархадсан ч амьд. Тэр хүсдэг, та нар оролцож еслолын үед төрийн ордон өнөөдөр.
  
  
  Тэр хараал идсэн дор түүний амьсгал. Энэ bastard байсан одоо ч амьд.
  
  
  "Гэвэл тэр та нарыг сонгох машин," гэж тэр хэлсэн байна. "Хамгаалах". Гэнэт тэр ойлгож байв. Тэр мэдэж байсан нь түүний хэт их. Raj илгээсэн нь хамгаалах нь миний хувьд, тийм ээ, хоер executioners, ямар ч эргэлзээгүй, хэн нь итгэлтэй байсан гэж хэзээ ч нээсэн гэхэд RTA дахин.
  
  
  'When?'
  
  
  'Одоо. Ямар ч үед.'
  
  
  Тэр түүнийг түлхсэн хол явсан цонх. Дөрвөлжин доор, тэр харсан машин эргэж driveway. Choeni objected, гэхдээ тэр маш хурдан болсон хувцастай, тайлбарлах оролдлого нь байдлыг Хөөе.
  
  
  Бид үлдсэн орон сууц нь зүгээр л өмнө нь хоер хүн ирээд эргэн тойронд машин driveway. Choeny-ийн хөлсийг авчирсан их тулд унтлагын өрөө, бид оргон зайлсан дамжуулан арын хаалга.
  
  
  "Хөгжилтэй," Choeni muttered бид авирч түүний тос өнгөтэй Bentley. "Raj болно, хийх юм юу ч байхгүй алан хядагчид. Тэр биш үү илгээх түүний хүмүүс та нарыг алах. Би мэдэх нь түүний дүр.'
  
  
  Харин тэр мөчид, тэрээр хэлсэн нь, .45-калибрын сум нүх гарч, машины бүрээс. Эхлэл хоер дахь нэг гарч бамбай болгон Bentley ирээд түүний хүртэл driveway хаалга руу.
  
  
  Бид хувирсан гудамж, тэр харсан хүмүүс түүний унтлагын өрөө, цонх, тэд хаана байсан шиг биднийг байх. Буу дахь их-ийн гарт хадгалагдаж халах үед ану-ын.
  
  
  "Энэ үнэн" гэж тэр хэлсэн байна. "Дараа нь Raj нь террорист удирдагч... хүн ард дэлбэрэлт?"
  
  
  "Үгүй," гэж би хэллээ. Миний үе мөчний бас намайг гайхсан. Гэнэт, би мэдэрч байна гэж Raj биш удирдагч алан хядагчид нь mastermind бүх талбай, хэдийгээр би үнэхээр байсан нь эргэлзэх ямар ч шалтгаан энэ — би зүгээр л санаа зовж талаар зарим зүйлийг тэр хэлсэн, эсвэл юу ч байсан байх мэдэрсэн миний эргэн тойронд.
  
  
  "Хэн энэ нь дараа нь?" Choeni асуув.
  
  
  Би мэдэхгүй байсан юм. Хэдийгээр бид хангалттай хол гэрээсээ байх айдаг хүмүүс Raj тулд илгээсэн байв, намайг ална, би цохих хийн дөрөө хэцүү. Би нүдээ хадгалж дээр харуул. Би байсан аймшигт сэжиг тэн хагас нь хот болох хүртэл явж агаарын ямар ч үед.
  
  
  Choeni оролдсон намайг доош нь тайвшруулж. "Явах нь бага зэрэг удаан," гэж тэр хэлсэн байна. — Бид биш шүү дээ яарч яг одоо. Raj чадахгүй явуулах, түүний төлөвлөгөө, " гэж тэр хэлсэн байна. — Та устгасан их нийлүүлдэг. Та амь насаа алдсан хамгийн их хүн. Тэрээр чадахгүй хэрэгжүүлэх их төлөвлөгөө.
  
  
  Тэр юу гэж хэлсэн юм бэ t make much sense, гэхдээ би чадахгүй нь доош нь тайвшруулж. Би ч байсан хэтэрхий олон асуулт. Гэнэт түүнийг, би бодсон, би мэдэж байсан хаана хариулт олох. Choeni юу ч гэж хэлсэн нь түүний тэр ирээд the Bentley дээр гарч гол Гудамж болон хурдлаад өмнөд рүү консулын газар. Гудамжны аль хэдийн дүүрэн баярын уур амьсгал бүхий туг дээр бүх streetlights. Явган хүний зам эхэлсэн дүүргэж хүмүүс тод хувцас руу явж, засгийн газрын барилга төв Калькуттад.
  
  
  "Тэд явж, амралтын," Choeni хэлсэн байна.
  
  
  "Хийх үед, тэд эхлэх?" Гэж би түүнээс асуув tensely.
  
  
  'Үед арван хоер цагийн.'
  
  
  Тэр хараад түүний үзэх. Энэ нь байсан арван гучин.
  
  
  Цаашид бид орж ирсэн хот, том цугласан болсон, тэр хүртэл бид чадах цорын ганц шилжих үед эмгэн-ийн хурдтай. Хүмүүс өнгөлөг өөрсдийн үндэсний хувцас. Тэд дуудсан бидэнд сайхан ааштай, харин нүдэн ihk startled надад. Би түүнийг хараад, биш, хүмүүс, харин тариа, дарь, бөгөөд, санал өгөх-санал, болно хүчирхэгжүүлэх нь гэрэлтэж тэмцээн.
  
  
  Нөхцөл байдал өмнө Ану-ын консулын газар мөн үү биш багасгаж миний зовнил. АНУ-ын тэнгисийн явган байсаар байсан. Тэд байсан буу тэдэнтэй хамт байсан их ачсан галт зэвсэг, гэвч тэд бүрэн хувцас дүрэмт хувцас, хүмүүс байсан бууруулж тэдний эргэн тойронд.
  
  
  Тэд бүрэн зөвшөөрөх тэдний харуул доош.
  
  
  "Тэд мэднэ алан хядагчид байна устгасан," Choeni гэж тайлбарлаж бид явлаа дамжуулан гейтс консулын хашаанд. "Оросын хүүхдийн".
  
  
  Би угаас санаа алдаж үед түүний, гэвч тэр инээлдэж, намайг дуудсан нь сэтгэл. "Энэ нь дээр юм," гэж тэр хэлэв итгэлтэйгээр. — Бүх асуудал байхгүй. Бид болно баривчлах Amartya удахгүй. Байдаг тэр юу ч хийж болно.
  
  
  Түүний хөөе, биш үү зғрчилдғж байна. Түүний өссөн эргэн тойронд машин руу гүйж консулын газар.
  
  
  Slocum байсан зүгээр л шатаар доош ирж байхад түүнийх мэндлэв. Айдас алга болсон, эргэн тойронд эго нүд байсан шиг хөлс нь түүний магнай. Тэр байсан гэж тайван, сэрүүн мэргэжлийн дипломатч дахин. Тэр frowned тэр намайг хараад, би үүнийг мэдэж байсан, учир нь би байсан няцаав emu-ийн хэвлэл мэдээллийн тайлан нь тэр байсан бараг гарч унагасан сүүлийн хэдэн өдөр тэр үед бодсон дэлхийн votum votum болно дэлбэрч эго нь домэйн. "Өө, Ноен Картер," гэж тэр хэлсэн бол инээмсэглэл. — Are you going to the party?"
  
  
  Эго гэж нэрлэдэг байв. "Тэнгисийн явган... тэд байлгах хэрэггүй хүмүүс айж байна."
  
  
  Тэр өгсөн ойлгон snort. "Энэ бидний ард. Ноен Raj-ийн эрэгтэй амь насаа алдаж, алан хядагчид өнгөрсөн шөнө. Түүнийх, би гэж та тэдэнд тусалсан нь тэр.
  
  
  "Тэнд цаашид ч байх дайралт," би хэлсэн яаралтай. "Нэг бөмбөг байж болно хаясан оросын консулын болно, тэд буудаж эхлэх нь."
  
  
  "Тайвширч, Ноен Картер," Slocum хэлсэн байна. "Хэрэг одоо гарт мэргэжилтнүүд... дипломатууд. Мөн бид байлгах нөхцөл хяналтын дор."
  
  
  Тэр тавьж тайвшруулсан миний мөрөн дээр гараа. "Шударга байх, энэ өглөө бид зүгээр л найзууд гараа сунгах нь Оросууд." Тэр хараад түүний үзэх. "Арван минут байх нь тодорхой." Их Ноен Sokolov байршуулах манай жижиг төлөөлөгчид. Би байхгүй байна яарах байдаг.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. 'Төлөөлөгчид?'
  
  
  Энэ нь өнгөрсөн mimmo надад. Эго жолооч, Далайн бүрэн дүрэмт хувцас, зохион хаалга нээлттэй, Slocum дээр алхаж машины урд барилга.
  
  
  "Хурандаа Wu-ийн санаа байна" гэж тэр хашгирав.
  
  
  Тэр үед машин үед Эго шүүрэн гэхэд мөрөн. "Хүлээх" би хугарч үед түүнийг. "Талаар юу Хурандаа Ву?"
  
  
  Ууртай, тэр түлхэж гараа хол. "Хараач, Картер, таны хийж байгаа ажил энд. Та дуусгах нь таны үүрэг гэж хэлэх нь цуст ажил юм. Тиймээс гарч Калькуттад, харин та одоо ч гэсэн болно.
  
  
  Тэр эргэж машин, гэвч эго шүүрэн авч, энэ нь дахин зохион байгуулж, энэ нь хэцүү эсрэг цээжин. Жолооч алхам болсон миний зүг, дараа нь зогссон. "Авах захиалга, Slocum," би growled. 'Надад хариулах. Юу юм бэ Хурандаа Wu гарч ирэх нь?
  
  
  "Аль нь ч таны бизнесийн," гэж тэр хэлэв, " гэвч бид ямар нэгэн сайхан санаа байна. Амар амгалан дохио. Хүүхэд авч болно цэцэг оросын Консулын газар. Энэ нэвтрүүлэг телевизээр дэлхий даяар хиймэл дагуулаар дамжуулан."
  
  
  Тэр түүний гараас унтраах Эго-ийн мөрөн. Би итгэж чадахгүй байгаагаа хэлж байсан юм. "Хүүхдүүд," би хэлэв.
  
  
  "Тийм ээ, дамжуулан Хурандаа Wu-ийн асрамжийн. Хэдэн зуун хүүхдүүд.
  
  
  Цэцэг нь бидэнд байна, учир нь Оросууд. Гайхалтай, чадахгүй байна гэж та бодож байна?
  
  
  Би ирээд буцах, ухаарч байсан гэж хэзээ ч ойлгож хэрхэн алан хядагчид байсан нь тэдний ажил.
  
  
  Slocum эргэж орж машин, араас хаалгаа хааж, түүнд. Тэр үед Choeni дээр ирж зогсоод миний хажууд.
  
  
  — Тэр хэлсэн нь тэнд байх болно, хүүхдүүд, биш үү тэр?" тэр шивнэлээ. "Дараа нь энэ нь явах болно..." Тэр дуугүй авч үзэх нь гэж бодож байсан ч бүрэн бий. "Би гэсэн үг, энэ нь биш stream хараахан. Хараахан биш. Мөн Хурандаа Wu...
  
  
  "Тийм ээ," гэж би хэллээ. "Энэ нь байх естой Хурандаа Wu. Гэхдээ тэд буруутай нь Америкчууд. Slocum... энэ madman... тэр тоглож байсан руу Хурандаа Wu-ийн гарт бүх арга. Би гүйж буцаж Bentley, мөн Choeni намайг дагаж.
  
  
  'Та юу хийхээр төлөвлөж байна вэ?'Өө, Бурхан минь!' гэж тэр дуу алдаад.
  
  
  "Зогсоож, энэ тохиолдолд бол би чадна."Түүний унасан жолооны ард тэр дөхөж бусад өдөр.
  
  
  "Үгүй ээ, би явна ганцаараа," би хэлэв. "Энэ нь авч болно аюултай."
  
  
  Тэр хэрэгсэхгүй миний сэтгэгдэл суув.
  
  
  "Хэрэв энэ нь Хурандаа Wu, яагаад тэр бидэнд мэдээлэл өгөх талаар Zakir болон ариун сүмийн?" "Zakir нь аль хэдийн эвдэгдсэн. Бид мэдэж байсан гэж эго байсан нэр, тийм дүр байсан устгаж байх естой. Wu естой байх гэж найдаж бид байх болно амь насаа алдсан, тэр үед. Em бараг л амжилтанд хүрсэн.
  
  
  Тэр цохих эвэр гүйж гарч консулын хаалга. Далайн өссөн гарах арга зам мөн хараал идсэн миний дуу хоолой болно гэж сонссон хагас блок доош.
  
  
  Өмнө нь бид, хүмүүс рүү гээ яарч дагуух явган хүний зам. Цагдаа дуудсан бидэнд даллан хилэгнэн, гэхдээ тэр биш үү удаашруулж хүртэл бид өмнө оросын консулын газар.
  
  
  Хэсэг зуур, би бодсон, би байх естой сандарлаа.
  
  
  Дуртай Америкчууд, Оросууд байна доошилж тэдний харуул. Их цэргүүд, бас бүрэн хувцас дүрэмт хувцас, харагдсан еслолын илүү цэргийн. Гэхдээ би байсан муу мэдрэмж тэр үед үгүйг нь шигшээ багийн БИДНИЙ тэнгисийн явган зогсож анхаарал гудамжны консулын газар. Slocum хийсэн нөхцөл байдал бүр ч илүү аюултай авчрах нь салаанд нь тэнгисийн явган.
  
  
  Эго машин явж байсан нуух өмнө манайх ба энэ үед ирээд замын хашлага хүртэл эго жолооч л замаар явлаа консулын хаалга. Жишээ нь, би харсан Андрей Sokolov гарч, урд хаалган дээр барилгын хангахын тулд түүний зочид.
  
  
  'Харагтун! Choini дуу алдаад. Тэр тэмдэглэв ендер доош гудамж.
  
  
  Тэд авирах нь жижиг, налуу, за, байдаг байсан байх зуун тэдний. Хүүхэд, хэнд хамгийн дор байсан арван нас. Жижиг арми нь дуулж... тэр masse en явж оросын консулын газар. Мөн тэд бүх хийсэн жижиг баглаа цэцэг дахь тод өнгөтэй лонхтой.
  
  
  Slocum эргэн тойрон алхаж, машин хараад хүүхдүүдийн бахархал, beaming нүд, хэрэв энэ нь эго тулгуурласан дипломат ялалт юм. Тэр ч байтугай хуучин fox Sokolov байх шиг нь сайхан ааштай.
  
  
  Түүний дуу хоолой нь сунгах үед:
  
  
  "Зогсоох нь их!"
  
  
  Түүнийг мэдэрсэн шиг эргүү тэнэг. Би гүйж гадна, хашгирч, мөн Choeny намайг дагаж.
  
  
  Би сонссон Slocum дуудаж миний нэр. Гудамжинд хүмүүс харж байсан надад байсан шиг галзуу. Ажилтан урагш орлоо зогсоох намайг; эго түүнийг түлхсэн хол гүйж хүүхдүүд. Дараа нь Хурандаа Wu түүнийг харсан. Тэр зогсож унтраах тал нь, харж, орхиж өсвөр эргэн тойронд түүний hideout эрхэлсэн.
  
  
  Энэ бүх болсон нь маш хурдан. Хүүхдүүд үгнийх нь байсан гэхэд нүдний хараа нь өндөр цагаан хүн давхиад тэдний хооронд. Тэд зогссон дуулж, recoiled.
  
  
  Ажилтан нь байсан одоо ч авах гэж оролдож надад тийм байсан зарим хүмүүс гудамжинд. Түүний ендер stahl snatches баглаа эргэн тойронд нь хүүхдийн гарт байна. Би хараад нэг bouquet, юу ч олсонгүй, шидэж савтай хол. Дараа нь өөр нэг харж, энэ, болон өөр...
  
  
  Хүүхдүүд хашгирав. Зарим нь гүйж эргэж нэг зүг тэд ирж байсан. Би юу ч олж чадаагүй учир нь түүний хүртэл Choeni гэж нэрлэдэг надад, надад савтай цэцэг. Түүний цуцлагдах цэцэг аваад, бөмбөг байсан нь аль хэдийн тэдний дор.
  
  
  Зүгээр л юу болохыг би төсөөлж байна.
  
  
  Хурандаа Wu болох ч боломжтой болж байна pin буруутай дээр Ану-ын консулын ажилтнууд, учир нь аль Оросууд мэдэж байсан, энэ нь байсан Slocum хэн зохион байгуулж, хүүхдийн гуравдугаар консулын газар. Хэрэв бөмбөг явсан унтраах, Оху-ын урвал байсан тэсрэх бодис. Харин би цаг хугацаа байхгүй байсан тайлбарлах энэ нь бүх юм. Цагдаагийн эхэлсэн ойртож намайг. Мөн хэсэг бүлэг хүмүүс гудамжинд. Би ч гэсэн харсан нэг салаанд нь тэнгисийн явган явж.
  
  
  Би хийсэн нь зэрлэг даа. Тэр гарч ирээд, хөнгөн болон асдаг богино асаах наалдахгүй гарч дамжуулан лааз.
  
  
  Нь хашгирах замаар явсан цугласан. Хүмүүс шатлан буцаж гишгэлснээ дээр өөр нэг хүн тэдний яаран зугтах. Би эргэж, газар хайж унах бөмбөг, гэхдээ тэнд байсан хүмүүс бараг хаа сайгүй. Хурандаа Wu эцэст нь түүнийг харсан. Тэр ганцаараа зогсож үед шилэн хаалга нь орчин үеийн оффисын барилга. Ямар ч тохиолдолд, энэ нь урт замыг нь оросын консулын газар. Би байсан гэж найдаж Sokolov ойлгох болно гэдгийг би урьдчилан сэргийлэхийн тулд хичээж дайралт ажилтнууд эго. Түүний шидэж жижиг бөмбөг шиг гранат. Энэ газардсан газар дээр нь урд болон Wu дээр эргүүлэв. Тэр ducked байр руу нь өмнө бөмбөг унтраах явсан, харин том цонх хагарсан болон rained доош нь түүн дээр. түүний, түүнийг харсан намар; дараа нь түүний эго алга хараа, түүнд.
  
  
  Цугласан ажиллаж байсан миний эргэн тойронд. Хүүхдүүд буурсан тэдний баглаа уйлж гарчээ.
  
  
  Тэр гүйж барилга хаана тэр харсан Wu. Барилгын дотор, шилэн crunched миний хөл дор, би харсан мөрийн цус ирж хаана Хурандаа Wu унасан.
  
  
  Би түүний харсан цахилгаан шатны хаалга хаах. Тэр darted дамжуулан багасч ялгаа гүйдэг хаалга. Би үүнийг хийсэн, гэхдээ энэ нь бараг зардал намайг миний амьдрал.
  
  
  
  Арван Дөрвөн Бүлэг
  
  
  Тэр мөчид би бүдэрсэн болгон цахилгаан шат, нь Хурандаа өссөн орой дээр надад. Тэр хурдан байсан. Эго гарт groped намайг бүх газар дээр нь шаардсан буу. Би өсгөсөн миний гарт хамрах Wilhelmina болон хутга, гэхдээ би мэдэрсэн түүнийг татах ямар нэг зүйл гарч эргэн тойронд халаасны миний doublet.
  
  
  "Don' t move," гэж тэр хашгирав.
  
  
  Тэр унтраах өссөн надад hovered над дээр үүрд. "Эргэн тойрон эргэж аажмаар," тэр захиалсан.
  
  
  Маш анхааралтай, тэр нээсэн үүнийг харсан түүний мөрөн дээр. Тэр бөхийн эсрэг хаалттай хаалга, бэлтгэх нэг гараараа түлхэж товч болно гэдгийг нэн даруй авч, биднийг дээвэр бий болгох. Эго-ын нүүр царай байсан юм хамрагдсан шил. Тэнд байсан ч shards шилэн зарим эргэн тойронд шарх. Цусны байсан доош юүлэгдэх эго-ийн цээж, мөн тэнд байсан нь урт удаан gash түүний ходоодонд дээр гэж байх есгүй гэсэн үг эго ба үхэл, гэхдээ одоо ч гэсэн, nen ч байсан тодорхой нэр төр. Хэдэн минутын өмнө түүний үхэл, тэр хэвээр нь нарийн, хөгжилтэй demeanor тэр аль хэдийн надад гүнзгий сэтгэгдэл төрүүлсэн үед Эго эдлэн.
  
  
  Түүний гарт байсан миний усан оргилуур үзэг, дүүрэн үхлийн хий. Тэр малгай унтраах болон түүний эрхий байсан клип бэлэн гал. Мэдээж хэрэг, тэр мэдэж байсан, энэ нь хэрхэн ажиллаж байсан.
  
  
  Тэр тогтвор надад, би бодсон бол тэр мэдэж байсан хүч зүйл.
  
  
  "Хэрэв та ашиглаж байгаа бол энэ нь энд цахилгаан шат," би анхааруулсан түүнд,"чи үхсэн байх болно, мөн."
  
  
  "Нэг амьсгал танд хэрэгтэй бүх юм байна," гэж тэр хэлсэн байна. "Би мэднэ энэ бяцхан төхөөрөмж сайн, Картер.
  
  
  Би бодлоо би харсан эго-ийн эрхий хуруугаа хөдөлгөж, тэр нь бараг growled энэ үед.
  
  
  "Хүлээх," гэж би хэллээ. "Ямар ч яарах.
  
  
  Тэр инээлдэж, motioned намайг бос. Тэр анхааралтай босч дарагдсан өөрийнх нь эсрэг нөгөө талд цахилгаан шат.
  
  
  "Зүгээр л надад хэлж яагаад," би хэлэв. — Юу та хүрэхийн тулд хүсэж байна?
  
  
  "Та намайг асуухад саяхан ямар их хүн над шиг магадгүй хүсэж байна. Түүний хэлсэн гэж хэн нэг нь бүх зүйлийг л хүсдэг итгэлтэй байх хэрэгтэй."
  
  
  "Болон худал байсан юм?"
  
  
  "Үгүй ээ, гэхдээ би гуйгаагүй түүнд тайлбарлаж, энэ нь цаашид. Зөвхөн хүч чадал өгдөг аюулгүй байдал. Зөвхөн хүн шатаар нь аюулгүй юм.
  
  
  "Түүний ferret ч биш ойлгож байна. Юу байсан бол та юу хийх гэж байгаа нь эдгээр бөмбөг?
  
  
  "Эмх замбараагүй байдал" гэж тэр хэлсэн байна. "Оросууд гэж буруутгах нь Америкчууд. Тэнд байсан буудлага ажлаас нь халсан. Эмх замбараагүй явдлын үеэр гудамжинд. Бага зэрэг дайны энд Калькуттад. Шинэ Дели гэж хэлсэн байна зарласан тулааны тухай хууль, зүгээр л өмнө нь дуртай. Raj байсан дээр авсан. Дараа нь бид байх болно хэмээн тунхагласан тусгаар улсын Бенгал."
  
  
  — Гэхдээ тэр ажиллаж байна, та?"
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  "Нэг figurehead учир нь та Хятадын?"
  
  
  Тэр толгой дохиод дахин бараг хоер дахин дээгүүр, ямар хор хохирол учруулж байна.
  
  
  "Та нар үхэх гэж байгаа," эго анхааруулсан гэнэ. "Та ямар ч, энэ нь дээр авч болно."
  
  
  Тэр толгой сэгсрэв сул. "Тэнд байгаа баримт бичиг. Тэд байх естой нээсэн дараа, миний үхэл.
  
  
  "Баримт талаар Raj-ийн оролцоо талбайд?"
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  Тэр шулуун хүртэл өсгөсөн ба хийн гар буу нь бага зэрэг. "Харин та нар амжилтгүй болсон," гэж би хэллээ. "Та үхэх болно хоосон."
  
  
  Тэр дарагдсан цахилгаан шатны товчлуур түүний ард. Цахилгаан шат нь аажмаар өссөн.
  
  
  Дараа нь тэр гүнзгий амьсгаа авч, доош дарагдсан дээр үзэг клип. Түүний агаарын дээж авсан гүн амьсгаа авч, зүгээр л өмнө нь үүл нь хий үүссэн нь бидний хооронд.
  
  
  Жижиг цахилгаан шат дүүрэн байсан, мөн энэ snaked бидний эргэн тойронд шиг бар, бэлэн pounce удалгүй бид нээсэн нь бидний амаар амьсгалах. Бид зогсож, бие биенээ ширтэн нь үхлийн, чимээгүй тулаан барьж, бидний амьсгал. Хэн ч нүүж бидний эргэн тойронд. Тэнд байсан ямар ч зугтах. Цахилгаан шат байсан удаан хөдөлж хүртэл хамгийн дээд давхар. Түүний авч чадахгүй mimmo дамжуулан үүнийг зогсоох цахилгаан шат дунд. Би хэрэгтэй амьсгалж өмнө тэр болох үүд хаалгыг нээж.
  
  
  Тэр инээмсэглэв smugly. Одоо энэ нь илүү хялбар байх болно учир нь emu үхэх нь. Тэр явах болно, түүний булш гэж бодож тэр хүртсэн байна сүүлчийн тулаан. Энэ нь илүү сайн байсан өрсөлдөж надтай хамт тавган дээр зогсож байна. Хэрэв тэр байж болох юм зохион байгуулж, түүний амьсгал нь ч хоер дахь нь илүү урт түүнийх, тэр хүртсэн нь түүний эцсийн ялалтыг. Түүний хүрсэн минут гаргаж ирээд түүний алчуур, тусгай алчуур гэж Hawke хэлдэг намайг үргэлж авч явах үед надад түүний beru хийн гар буу нь намайг номлолд.
  
  
  Энэ нь байсан дарагдсан гэхэд эго түүний ам, хамар, дараа нь rivnensky амьсгалын замаар тусгай шүүлтүүр утас.
  
  
  Wu-ын нүүр царай байсан эхлээд гайхаж, дараа нь ойлгох, дараа нь цочин сандарч. Тэр blushed; тэр ч байтугай хамрагдсан нь түүний аманд нь гараа. Харин эцэст нь, emu байсан ш дээ. Тэр санаа алдаад, чичирхийлэн над руу, түүний жижиг гар тулгуур хөлтэй миний хоолой. I didn ' t эсэргүүцэх.
  
  
  Үед түүний хуруу хаалттай эргэн тойронд миний хоолой, тэр exhaled. "Би хараал та! "Энэ юу вэ?" гэж тэр дуу алдаад. Бид бие биенээ ширтэн хэсэг зуур.
  
  
  Дараа нь эго-ийн хурууг аажмаар тайван, унасан талд. Тэр нас барсан байсан тэр үед хит шалан.
  
  
  Тэрээр эрхтэй хийн дээд давхарт сарниулж, дараа нь эхэлсэн удаан аялал доош. Үед цахилгаан шатны хаалга давхарт барилгын нээсэн, Choeni хүртэл гүйж, надад.
  
  
  Д үүдний барилга, эргэлзэж олон хүн үзсэн ажиллагаанд.
  
  
  Slocum байсан нь,, Эго-ийн нүүр нойтон байсан савтай нь дахин, мөн тэрээр харж байсан нь намайг ууртай, гутамшигт илэрхийлэл. Эго түүнийг үл тоомсорлож хандсан Александр Sokolov, байсан хүмүүс гарч ирэх эргэн тойронд цугласан.
  
  
  Орос, эелдэгхэн инээмсэглэн. Тэр ч доош бөхийн үнсэж намайг аль аль нь wands, түүний хамт нутаг нэгт хийх нь тэдний нөхдүүд.
  
  
  "Та биднийг аварсан л," гэж тэр хэлэв, түүний уруул шүдээ миний чих. "Гэхдээ явах Калькуттад өнөө орой. Дараа нь, инээмсэглэсэн, тэр орлоо буцаж эхлэв чат diplomatically талаар Америкчууд болон Оросууд хамтдаа амьдрах, тайван амгалан хаа сайгүй, тэр ч байтугай Калькуттад. Түүний ард, тэр харсан байна Amartya Хаан, түүний зүүн гар нь цутгамал болон нүүрний шарх нь дэлбэрэлт үед сумны агуулах. Тэрээр зогсож байсан нээлттэй, гэхдээ би тааж чадах үед айдас гэж эзэмшиж, түүнийг. Эрт, эсвэл дараа нь,, эго нь ил болно. Энэ нь зөвхөн байсан нь дарсны цаг.
  
  
  Эцэст нь, Choeni гарыг байсан уурхай, тэр намайг хөтөлсөн Bentley.
  
  
  Тэр эргэж хараад барилга бодлоо Sokolov байсан гэж хэлсэн.
  
  
  Тэр орхих хэрэгтэй байлаа. Маргааш өглөө нь, эго хүмүүс оролдох болно намайг ална. Тэр ч байтугай өмнө, Raj байж болох илгээсэн түүний алуурчин. Калькуттад байсан аюултай газар; харин дараа нь түүнийг хараад Choeni гэж бодсон зүйл. "Өөрийн байшин" гэж би хэллээ. "Ор нь зөөлөн."
  
  
  * * *
  
  
  
  Номын талаар:
  
  
  Grand Helmsman өгсөн түүний цэргүүд нь шийдвэрлэх зорилгоор. Энэ Хэсэг чадахгүй тойрон эргэх. Энэ зулын гол нийт устгах нь аль хэдийн асдаг Калькуттад.
  
  
  Тэнд байсан нэг л хүн үлдсэн урьдчилан сэргийлэх: Ник Картер. Үхлийн номлолын үед тэрээр гэдгийг олж мэдсэн түүний өрсөлдөгч хүүхэд байсан. Хүүхдүүд дүүрэн үзэн ядалт болон цангах аллага, удирдаж хуржээ Pied Пайпер байсан гэж үл үзэгдэгч гэж тэр аюултай.
  
  
  
  
  
  Агуулгын хүснэгт
  Бүлэг 2
  
  
  4-р бүлэг
  
  
  5-р бүлэг
  
  
  6-р бүлэг
  
  
  Бүлэг 7
  
  
  Бүлэг 8
  
  
  Бүлэг 9
  
  
  Бүлэг 10
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Яргачин нь Belgrade
  
  
  
  
  Annotations
  
  
  
  ХӨЛСНИЙ АЛУУРЧИН AT THE TOP OF ТҮҮНИЙ ЦУСТ МЭРГЭЖИЛ ...
  
  
  Хүн үл мэдэгдэх ямар ч мэргэжлийн intelligence agency in the world. Mastermind ард тэрбум долларын хувийн тагнуулын сүлжээ гэж нэрлэдэг Topcon, Inc. Нэг sadist түүний харгис хүч болж, хагас бөмбөрцөг ...
  
  
  ПАРИСТ
  
  
  Улаан дүрвэгч байсан естой хэлж Ник Картер тухай үхлийн Topcon тоглоом байсан stabbed үхлийн өмнө тэр болох бүрмөсөн ганц үг.
  
  
  Д LAUSANNE
  
  
  Сайхан залуу герман бодис ашиглаж, бүх заль мэх түүний сайн бэлтгэгдсэн оюун ухаан, бие үгүйсгэх Ник ямар ч боломж олох Topcon.
  
  
  МИЛАН
  
  
  Бнхау-ын шуурхай бараг бүрмөсөн зогссон Ник нь аминд karate өшиглөх. Энэ Chicom агент байсан, бас ан-ын хүн гүйж Topcon.
  
  
  Д TRIESTE
  
  
  Эзэн Нацист ахлах сургуулийн эрүүгийн оролцож Ник нь тэсрэх тоглоом hide-and-seek. Мөн боловч тэр анхаарал сарниулах Ник талд нь, баригдашгүй # 1 Topcon хүн оргон зайлсан нэг удаа илүү.
  
  
  Д BELGRADE
  
  
  Нь аймшигтай masquerade хувирсан нь хар дарсан зүүд үед Ник Картер эцэст нь илрүүлсэн нь үнэн хэн нь Topcon хост!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  
  
  Өмнөтгөл
  
  
  Эхний бүлэг
  
  
  Хоер дахь бүлэг
  
  
  Гурав дахь бүлэг
  
  
  Дөрөв дэх бүлэг
  
  
  Бүлэг Таван
  
  
  Зургаан Бүлэг
  
  
  Долдугаар Бүлэг
  
  
  Бүлэг Найман
  
  
  Бүлэг Есөн
  
  
  Арав дахь бүлэг
  
  
  Бүлэг Арван
  
  
  Бүлэг Арванхоер
  
  
  Арван Гуравдугаар Бүлэг
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Яргачин нь Belgrade
  
  
  
  
  
  Зориулсан гишүүд Ану-ын Нууц Албаны
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Өмнөтгөл
  
  
  
  Дорнын буухиа унасан гарч шиг том хар машин эргэн тойронд Милан Станц. Түүж хурд, галт тэрэгний тайлав эргэн тойронд хот руу ногоон итали орон, whining дагуу хянаж, энэ хурдлаад зүг Trieste.
  
  
  Д тасалгаа дээр буцаж эргэдэг галт тэргэнд сууж, нэг богино, мэдрэлийн хүн нь бор авдар дээр egoist хөл. Эго-ийн нэр байсан Карло Spinetti. Тэр худалдаачны гэр замдаа аас аялал очиж холын хамаатан. Хайж гарч галт тэрэг windows дээр давхиад газрын гадарга, тэр бодож яаж аз жаргалтай тэр байх болно харж, түүний эхнэр, хүүхдүүд нь дахин. Зарим нь, энэ аянд сэтгэл хөдөлгөм байж болно, гэхдээ Карло Spinetti, байнгын хөл үймээнийг цугласан байсан unnerving.
  
  
  Өндөр хүн нээсэн тасалгаа хаалга зогсоод харж Карло хүйтэн, хар нүд шиг байна сийлсэн эргэн тойронд хар мод. Эго нүд дээр унасан бор авдар гэж Карло й санаа тавих лангуун дээр. Сулхан инээмсэглэж муруй буланд хүн ам, тэгээд дараа нь тэр явж, үлдсэн замыг тасалгаа сууж эсрэг Карло, суналт түүний урт хөл гарч түүний өмнө.
  
  
  "Та авах унтраах Trieste, аа?" гэж тэр асуув.
  
  
  Карло Spinetti барьж ядан, шилжсэн, түүний суудал. Тэр их гайхсан гэж энэ танихгүй хүн гэдгийг мэдэж байсан дүр байсан газартаа. Тэр хэлэв, " Тийм ээ, мөн та нар?"
  
  
  Хүн үргэлжлүүлэн инээмсэглэл хувьд бол тэр талаар мэдэж байсан гэж хошигнож байсан хадгалагдаж байгаа нь Карло. "Би ч бас явах гарч Trieste."
  
  
  Таван минутын дараа, тарган хүн орж тасалгаа. Тэр хаалттай хаалганы эсрэг тавьлаа, үүнийг судлах Spinetti анхны хүн хийж байсан. Эго нүд бас дээр унасан хөл баг Spinetti юм. Дараа нь тэр толгой дохив нь өндөр хүн, хэрэв тэд мэдэж байсан, бие биенээ аас хол өнгөрсөн.
  
  
  Өөрийн эрхгүй, Карло доош бөхийж, нүүсэн нь авдар шиг санагдаж байсан хүү хоер танихгүй. Тэрээр чадахгүй тайлбарлах нь их-ийн хүүтэй. Багийн зодуулсан байсан, зүүж, мөн юу ч байхгүй байсан үнэ цэнэтэй энэ нь бусад Карло-ийн хувцас, зарим нь жижиг бэлэг тэр гэр рүү нь түүний гэр бүл.
  
  
  "Та бүхэн Trieste бас?" "Энэ юу вэ?" гэж асуув хоер дахь танихгүй сандран.
  
  
  "Тийм ээ." Дуу хоолой байсан ширүүн, хатуу ширүүн. Том хүн буурсан руу суудал дараагийн анх танихгүй хүн болон гараа давж гаруй цээжин. Тэр суугаад чимээгүй, түүний нүд нь хаалттай бол тэр байсан dozed унтраах, галт тэрэг ирээд хол.
  
  
  Карло шилжсэн uncomfortably. Тэрээр хэлсэн өөрөө тэр гэж байх естой төсөөлж аюул мэдэрсэн тэр дээр их нь санамсаргүй үг. Аль аль нь эрэгтэй хувцас өмссөн байсан нь илүү expensively илүү байлаа. Их царай шиг чанга, гэхдээ тэд харагдахгүй байгаа юм шиг хулгайч нар хэн хулгайлсан нь гэмгүй аялагчид.
  
  
  "Юу чухал нь та, миний найз? Та санагдаж бага зэрэг сандарч, " өндөр хүн тайван хэллээ.
  
  
  Карло тавьж хуруугаар түүний зах хөнгөлөх түүний эго. "Би гайхаж байсан-магадгүй
  
  
  Do you know me? "
  
  
  "Үгүй ээ, миний бусад, би та нарыг мэдэхгүй байна."
  
  
  "Би мэдэрч байгаа юм шиг над руу харж байгаа."
  
  
  "Би та нар хараад, харин би хайж байгаа юм биш шүү," өндөр хүн хэлсэн байна. Дараа нь тэр инээд алдав.
  
  
  Карло-ийн бухимдал хурдан эргэж айх. Хэлж өөрийгөө Emu чадаагүй байх хэрэгтэй энд, тэр өөрчлөх боломжтой тасалгаа, тэр доош бөхийж, хурдан шүүрэн авч, түүний чемоданыг. Гэхдээ тэр хөдөлж эхэлсэн нь түүний суудал, өндөр хүн даяар түүнээс өшиглөсөн түүнд болон хувцсан нь чемоданыг газар, хаах Карло-ийн зам нь түүний хөл нь.
  
  
  "Битгий биднийг орхин, миний найз. Бид мэт нь таны компани, " гэж тэр хэлсэн байна заналхийлсэн дуу хоолой.
  
  
  Гэнэт, том хүний нүд нь хугарч нээлттэй. Тэр glared үед Карло. "Тийм ээ, доош сууж байна. Байлгах нам гүм if you don ' t want to гомдсон байх."
  
  
  Карло буурсан буцаан түүний суудал. Тэр чичирч байсан юм. Тэр нь мэдэрч ямар нэг юм мөлхөж доош нь эго-ийн хацар. Тэр унавал эго нь хол гараа, дараа нь ойлгосон байлаа шуудан банк.
  
  
  "Яагаад та нар үүнийг хийх? Би хэзээ ч харж байгаагүй та өмнө. Та юу хүсч байгаа нь надад?"
  
  
  "Би та нарт хэлсэн байлгах нам гүм," the stocky хүн growled.
  
  
  Учраа айж, Карло үлдсэн бол тэр хүртэл галт тэргээр ирээд руу станц Trieste. Тэр байсан болохоор айж, тэр л авсан нь дээр үед том хүн босч хийсэн дохио. "Явцгаая. Та түрүүлээд явж, бидэнд."
  
  
  Өндөр жаргах хүн нь хувцсаа. Тэр гарч ирээд, богино, өргөн-bladed хутга. "Бид авч болно таны чемоданыг, миний, бусад нь нэг. Биеэ авч явах, өөрийгөө хэрэв та хүсэж байгаа бол амьдарч байна."
  
  
  Карло эсэргүүцсэн. "Би юу ч байхгүй үнэ миний чемоданыг. Мэдээж хэрэг, энэ нь алдаа юм; хэрэв та алдаа гаргасан."
  
  
  "Бид зөв хүн, зөв чемоданыг." Хурц утас хутга pricked Карло-ийн хүзүү. "Shut up and go."
  
  
  Гэж Карло явж аажмаар доош нь сургах арга хэмжээ, хөлрөх болон сэгсрэх нь айдас, энэ нь тохиолдсон явдал түүнийг энэ магадгүй эдгээр хүмүүс байсан түүнийг алж, юу ч тэрээр ану-ын хийсэн. Үймээн thundered д egos нь толгой. Тэр дээр гарч ирээд станц тавцан, Эго нүд татсан зэрвэс дүрэмт хувцастай цагдаа-д цугласан. Тэр өөрийн эрхгүй хашгирав, " надад туслаач!"
  
  
  Тэр гүйж зүг цагдаа, харин хутга ир жаахан savagely руу emu-ийн хүзүү. Тэр нь шатлан, амьсгал нь gasping. Шалтгаан юу байв? Яагаад тэд хэрэгтэй эго чемоданыг? Андуурч аль аль чиглэлд, тэр гүйж сохроор эцэст нь тавцан, мөн хашхирах гэж хувирсан үхэл sob, тэр сөгдөн дээр мөр ...
  
  
  
  
  
  
  Эхний бүлэг
  
  
  
  Вашингтон зөөлөн бороо унаж байсан юм. Зузаан манан өлгөж гаруй хот шиг саарал дээл. Тэр үед хараад гарч windows түүний зочид буудлын өрөөнд тэр харж болох түүний бараг байгаагаар Пентагоны болох хаях. Зүгээр л тохиолдолд, би оролдсон үзнэ үү дүрс нь Зху-ын элчин сайдын яам гудамжинд. Би гайхаж байсан бол хэн ч эргэн тойронд хөвгүүдийн egos завгүй байсан нь гарч ирж буй төслүүд нь би байсан томилогдсон тасалдуулах.
  
  
  Утас дуугарав, тэр маш хурдан явсан нь энэ. Тэнд байсан зурвас түүнд хүлээж авсан Дэвид Hawke, хүн байсан гэдэг хүртэл дохио СҮХ нь, нөмрөг болон чинжаал агентлаг байсан, ажилд авсан, намайг. Ажил байсан эрсдэлтэй, заримдаа цаг байсан аймшигтай, гэхдээ би уулзсан нь маш их сонирхолтой хүн.
  
  
  Дуу хоолой ирсэн шугам дээр харьяалагдаж нэг Hawk-ийн туслах. "Хуучин хүн нь хурал, тэрээр хэлэхдээ тэр бол үүрэг нь урт удаан цаг хугацаа. Тэр та нарт хэлж авах өдөр унтраах болон түүнтэй ярилцах маргааш."
  
  
  "Баярлалаа," би хэлсэн, мөн өлгөж, frowning. Үед Дэвид Hawke оролцож байсан урт уулзалт, энэ нь ихэвчлэн гэсэн үг гэж ямар нэг зүйл буруу явсан нь бидний нэг хэсэг.
  
  
  Тэвчээргүй gnawed үед намайг хуулсан унтраах миний бүх тоног төхөөрөмж нь luger нь мөрөн holster нь stiletto миний ханцуй, жижиг хийн бөмбөг түүний эд анги анхны бэхлэгдсэн дотор миний гуяны-руу орлоо шүршүүрт. Заримдаа миний бизнес шиг байсан цэргийн нэг: яарах, эсвэл хүлээх. Би чадаагүй Вашингтон хотод хоер хоног хүлээж захиалга, болон Харцага ч чадахгүй байна гэж хэлсэн нь надад юу болж байна. Ирэхэд incomprehensibility, олон Easterners байж болох юм олборлосон муу нүд нь бөхийх хуучин мэргэжлийн гүйж байгаа Үйл ажиллагаа AXE.
  
  
  Hawk намайг дуудсан нийслэл ээр, Шинэ Дели, хаана тэр байсан л дууссан нь даалгавар. Дуудлага байсан гэж тэмдэглэгдсэн "Тэргүүлэх 2", гэсэн үг яаралтай тохиолдолд бэлэн байсан. Зөвхөн Odin-ийн Тэргүүлэх чиглэл зааврыг авч болох нь агент гэр хурдан, болон Тэргүүлэх чиглэлийн Нэг байсан хуулиар хамгаалагдсан мессеж илгээсэн үед Ерөнхийлөгч байсан талаар утсаар болон Төрийн нарийн Бичгийн дарга байсан хатгаж түүний хумс нь үе мөчний.
  
  
  Гэсэн хэдий ч, би л байсан ярилцах боломжтой Hawk нэг удаа хойш ирж, мөн энэ яриа товч байсан. Бүх тэр надад хэлсэн гэж байсан тэр нь даалгавар гарч ирж байсан нээлттэй миний alley.
  
  
  Магадгүй гэсэн үг би авч болох юм амь насаа алдсан.
  
  
  Боох алчуур эргэн тойронд түүний бэлхүүс, тэр сонссон мэдээ бол хусах. Тэнд маш их байсан юм гэж дэлхий дээр одоо й өмнө болсон бөгөөд ихэнх хэсэг нь, энэ нь тийм биш юм маш сайн. Хамт лаазтай цаг агаар, энэ нь хангалттай байсан илгээх үнэнч найз бар өөр давхар bourbon. Гэхдээ энэ нь шөнө чадахгүй байх нь нэлээд brightened хүртэл бол хүн мэдэж байсан эрх охин. Би зөвхөн түүнийг мэддэг байсан.
  
  
  Түүний нэр байсан Эллен. Тэр ажиллаж байсан маш үнэтэй хуульч мэргэшсэн Дээд Шүүхийн хэрэг. I didn ' t know how сайн байсан зэрэг нь хуульч, гэвч хэрэв түүний товч хураангуйг байсан хагас шиг их, түүний нарийн бичгийн дарга юм, тэр нь магадгүй хэзээ ч алдсан хэрэг.
  
  
  Би харж чадаагүй байсан Эллен бараг нэг жил ч учраас тэр мэдэж байсан, би юу хийж байсан, I didn ' t have to санал болгож байна, ямар ч урт тайлбар үед Нь түүний нэртэй. Тэрээр хэлэхдээ тэр бууж өгөх бусад төлөвлөгөө шөнө. Би явлаа хот даяар түүний орон сууц нь автомашины гэж СҮХ авчирч байсан нь миний хувьд. Манан байсан нь тийм зузаан байсан шилжих үед эмгэн-ийн хурдтай.
  
  
  Эллен өмссөн бариу хар даашинз нь шургасан neckline. Тэр авч миний орхимжоо тавьж, дараа нь түүний гар миний хүзүүгээр, дарагдсан түүний бүрэн хөх миний эсрэг, мөн надад үнсэлт гэж байна хайлж хөшөө-ийн хөмсөгний.
  
  
  "Цагаа бүү," түүний эцэг хэлсэн байна.
  
  
  "Тэнд хэзээ ч юу ч алдах нь та. Та өнөөдөр энд байна, маргааш та явж байгаа." Тэр над руу инээмсэглэн. "Би үүнийг авч байгаа нь одоо ч ажиллаж байгаа муухай өвгөн, Hawk?"
  
  
  "Үнэндээ, харин өнөөдөр бүх юм та нарынх."
  
  
  Тэр босгосон нь хөмсөг. "Энэ дуу нь маш сонирхолтой, Ноен Картер."
  
  
  Бид байхаар шийдсэн гадуур явах. Цаг агаар дэндүү муу, болон гадна, үнэн байсан гэдгийг хэн ч бидний эргэн тойронд хүссэн хэтэрхий хол төөрөх унтлагын өрөө. Дараа Эллен шарсан бидэнд steaks шиг зузаан ням гарагт Нью-Йорк Таймс, бид сууж ууж дарс, ярьж, юу болсон талаар бидэнд жил тэдэнтэй ferrets бид бие биенээ харсан. Тэр надад хэлсэн түүний үйл ажиллагааны талаар, би түүнд хэлсэн бол би байсан юм, хэрэв тийм биш бол аз жаргалтай нь бүгдийг нь би байсан.
  
  
  Дараа нь тэр түүнийг авчирсан нь шил хүртэл явж түүний урт удаан baha ' i. Нь удаан инээмсэглэл, тэр хуурай үлдсэн түүний дарс, дараа доош бөхийн, түүний хар даашинз гүйдэг доош нь түүний цагаан цээж, зохион байгуулсан гарч түүний аяган уурхайн дэргэд.
  
  
  "Эцэст нь, Ник," гэж тэр хэлсэн байна. "Би эхэлж байна гэж бодож байсан хэзээ ч авч энэ цэг."
  
  
  Тэр инээв аяархан байг түүний хурууг доош гулсуулж түүний хувцаслалт, дээгүүр softness түүний хөхийг. Түүний хөх хэцүү байсан болон taut эсрэг миний далдуу. Би түүнийг үнсээд мэдэрсэн нь түүний түргэн хэл,, дараа нь тэр эргэж, унаж миний өвөр.
  
  
  Дээр хойрго түүний уруул, түүний эго судалж түүний хүртэл тэр хариулсан халуун мөрөөр. Цаг хугацаанд нь үнсэж байсан нь дээр, Nah байсан амьсгаа, түүний хөх twitching доош байна.
  
  
  "Ник, энэ нь байсан юм, хэтэрхий урт."
  
  
  Тийм ээ, үнэхээр, гэж би бодлоо.
  
  
  Зогсож, тэр түүнийг татаж түүний хөл, хүрсэн хүртэл, мөн unbuttoned ар түүний даашинз. Тэр аажмаар доошилж оосор нь түүний мөрөн, дараа нь ил түүний бүрэн хөх. Би түүнийг үнсээд дахин гараа доош унасан нь миний нуруун.
  
  
  "Унтлагын өрөө хаана тэр өмнө байсан?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  Тэр толгой дохиж, хайж миний амнаас нь дахин, би түүнийг шүүрэн авч, хийсэн түүний хаалгаар руу ор.
  
  
  "Их?" Би түүнийг асуух гэж би зогсож түүний дээр, унтраах авч, миний дээл.
  
  
  "Бүх эрх, Ник."
  
  
  Тэр дууссан undressing цовдлогдсон нь luger гаруй арын сандал. Эллен над руу нь харанхуй, smoldering нүд.
  
  
  "Би та хүсч байгаа эд зүйлс биш үү өмсөж зүйл," гэж тэр хэлсэн байна. "Энэ нь надад сануулдаг та юу хийх нь дээ."
  
  
  "Хэн нэгэн үүнийг хийх."
  
  
  "Би мэднэ. Гэхдээ энэ нь маш аюултай. Энд ирсэн, Ник. Дээш яарах. Би хүсэж байна, та одоо."
  
  
  Хэрэв нөхөр нь түүн, тэр авирч гарч дамжуулан даашинз, хар дотуур хувцас байсан бүх тэр өмссөн vv. Тэр хугацаандаа байгаа юм caressed түүний дотоод ташаа, тэр байсан байх нь үнсэж, түүний хөхийг. Тэр writhed бол миний хүрч байсан гал авалцаж нь гал.
  
  
  Дараа нь би орж түүний nah, тэр өссөн доор надад синхрончлох түүний хөдөлгөөн нь минийх. Бид хүрсэн оргил хамтдаа.
  
  
  Тэр л би санаж байна, ба түүнээс дээш.
  
  
  Бидний бие байсан ч холбогдсон үед утас дээр түүний bedside хүснэгт дуугарав. Эллен grimaced, дараа нь мөлхөж гарч дагуу намайг аваад утас. Тэр дуу хоолойг сонсож, утсаар, дараа нь надад өгсөн. "Энэ хүн."
  
  
  "Би биш үү гэдэгт найдаж байна, яриаг нь түүнд," Давид Hawke хэлсэн байна.
  
  
  "Та нэлээн дэмий ойр," emu түүнд хэлсэн. "How did you know where тэр байсан юм?"
  
  
  "Боловсролтой даа, би түүний даа, та дуудаж байсан юм, түүний мэдэх, түүний хэлсэн та авах өдөр унтраах, Ник, гэхдээ бүх зүйл эцэст нь эхлэх хүртэл харагдаж байгаа. Түүний зочид буудал байсан шиг та шилжих дэлгүүр нээлттэй now."
  
  
  Тэр өлгөж утас
  
  
  I got out of bed хувцастай дахин. "Ямар ч зурвас гэж хотхонууд настай хүн?" Эллен хандлагыг өдөр гуйлаа.
  
  
  "Тийм ээ," гэж тэр хэлсэн нь сулхан инээмсэглэв. "Хэлж өгөөрэй гэж би бодож түүний цаг хугацаанд нь гайхалтай байсан."
  
  
  Бороо орж байсан нь багассан үед энэ хүрсэн Amalgamated Хэвлэлийн болон Утсан Үйлчилгээ барилга дээр Өрсөлдсөн Тойрог. Энэ нь дэлгүүр, гэж эго-Hawk гэж нэрлэдэг, энэ нь нөхөх СҮХ үйл ажиллагааны төв юм.
  
  
  Зөвхөн гэрэл Hawk-ийн оффис дээр байсан гэж тэр яаран доош чимээгүй үүдний. Хоер эрэгтэй сууж байсан хүлээлгийн өрөөнд. Odin тэдний эргэн тойронд дугуйг түүний эрхий хурууны чиглэлд өөр нэг өдөр, мөн энэ нь орж ирсэн олсон Hawk Эго ширээн дээр. Тэрээр шиг харагдаж байсан тэр й байсан нь маш сайн шөнө унтах.
  
  
  "Тэгэхээр, Ник, яаж байсан чинь шөнө нь?" "Энэ юу вэ?" гэж асуув хуурай дуу хоолой.
  
  
  "Энэ нь их байсан боловч энэ нь үргэлжилсэн." Борлуулах ямар ч асууж.
  
  
  "Би гүйж байна шүү дээ нэг дэмий хурлын дараагийн гээд гарч ажиллах дэлгэрэнгүй мэдээллийг энэ шинэ даалгавар." Hawke-ын үл тоомсорлон хүнд суртал харуулсан түүний нүүрэн дээр. "Одоо ямар нэг юм болсон өгдөг emu тусгай яаралтай. I ' ll give you мэдээлэл өнөө орой, учир нь би та нар руу нисч Парис өглөө."
  
  
  "Би юу хийх үед би тэнд авах?"
  
  
  Hawk нээсэн чек болон гаргаж ирэв Манила хавтас. Эргэн тойронд хавтас, тэр олборлосон хэд хэдэн зураг. Тэр унасан зураг хэмжээнд хүснэгт. "Take a look at энэ. Энэ nondescript бага технологитой та энд харж байгаа нь маш их үнэ цэнэтэй хэсэг нь тоног төхөөрөмж."
  
  
  Би анхааралтай судалсан гурван зураг нь тэр юм. "Энэ нь мэдээж хэрэг цахим төхөөрөмж. Гэхдээ өөр юу юм?"
  
  
  "Та нар мэднэ, бид маш нарийн хиймэл дагуулын хяналтын систем. Энэ нь илүү үнэ цэнэтэй байдаг ч Оросууд болон Хятад сайжруулах боломжтой болж байна дээр. Том амжилтын нэгээхэн хэсэг нь манай системийн төхөөрөмж нь харуулсан эдгээр зурагнууд. Энэ нь чадвар зорилготой жижигхэн хөдөлж зорилтот нь урт зай авах хүртэл tiniest дуу гаргасан гэсэн зорилтот."
  
  
  "Би ойлгож байна, яагаад энэ нь чухал."
  
  
  Hawk урж хаяад нь wrapper унтраах түүний хар навчин тамхи. "Энэ боломжийг бидэнд олгодог бүх зүйлийг хянах гэж Soviets хүлээн авсан нь тэдний тагнуулын хиймэл дагуул, мөн бичлэг энэ бүх дараа тайлан уншиж сурснаар. Одоогоор хиймэл дагуулын оюун санаа зовж байна, энэ нь хамгийн зохимжтой байгууламж in the world."
  
  
  "Мөн энэ нь ямар ч илүү том хүний нударга."
  
  
  Hawk толгой дохиод, бит болгон түүний навчин тамхи. "Энэ нь юу гэсэн үг эго нь хялбар хулгайлж, амар хялбар аргаар нуух."
  
  
  Тэр чадах бараг л даа үлдсэн. "Хэн нэгэн нөгөө талд нь авсан дээр нэг одой?"
  
  
  "Бид зөвшөөрөх Brits авах хэд хэдэн тэдний эргэн тойронд. Нэг нь хулгайлсан Лондонгийн."
  
  
  "Оросууд?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Үгүй," Hawk хэлсэн байна. "Харин тэд хүсч байна egos, дэмий юм. Хятадын, бас. Одоо намайг та нарт өгөх нь өнгө аяс, Ник. Та юу мэдэх байгууллага "гэж нэрлэдэг Topcon"?"
  
  
  Тэр үед сонссон түүний нэр, тэр бөхийж. Миний урвал байх естой илчилсэн миний өсөн нэмэгдэж буй сонирхол, учир нь Hawke эрхтэй өөрөө нимгэн болон бага зэрэг ядарсан инээмсэглэв.
  
  
  "Topkon" - давтан хийнэ. "Би үүнийг мэдэж байгаа. Та нар шиг, би сонсож хов жив талаар spy худалдаа."
  
  
  "Энэ нь бие даасан, удирдаж тагнуулын байгууллага. Үр дүнтэй. Тийм ч урт удаан жилийн өмнө, энэ нь бололтой өргөжсөөр хаана ч гарч байна, гэхдээ энэ нь тэр даруй болсон хүчин зүйл нь Зүүн-Баруун тагнуулын дайн. Topcon тонож нууц, борлуулдаг их үед хамгийн өндөр үнэ юм. Одоогоор ferret нь ихэвчлэн байсан хулгайлсан бидний нууц, ихэвчлэн улаан их худалдаж авсан байна ."
  
  
  Hawk байсан нь үнэхээр залхаж байна. Тэр тавьж unlit навчин дахь ashtray багасч түүний нүд. "Topcon нь хар байгууллага, гэхдээ мэдээж нэгдсэн, нарийн хяналттай. Магадгүй энэ нь хамгийн сайн spy байгууллага бий болсон нь тэднийг ferret гэж Gehlen бүтээсэн өөрийн Germania дайны дараа. Мөн бид чадахгүй тодорхойлох хүн хүргэдэг юм. тухай мэдээлэл nen eluded байна бидэнд ."
  
  
  "Би мэднэ. Тэр хийж болох хоер зогсоод бараг ямар ч том хот Европ, өгөх хаяг, орон нутгийн Зху-ын болон их Британийн тагнуулын дарга нарт, харин Topcon нь шал өөр асуудал. Би танд хэлж чадахгүй нэрийг хэн ажилладаг, тэдний төлөө."
  
  
  "Би таах та гайхаж үед СҮХ байсан асуудал энэ компанийн олохын тулд хичээж байна хэн ажилладаг юм."
  
  
  Түүний инээд алдав. "Би ажил хэрэгтэй, хэрэв тэр нь юу гэсэн үг."
  
  
  "Ник, Topcon нь үнэт бага технологитой харуулсан эдгээр зурагнууд. Тэд тавьж эго хүртэл хаялцуулах худалдаа."
  
  
  Hawke нээсэн хавтас дахин авч гарч идэгдсэний эргэн тойронд сонин тэрээр хүлээлгэн өгсөн надад. "Өмнө нь би үргэлжлүүлэн, би хүсэж байна, та энэ уншиж мэдээ."
  
  
  Түүний эцэг frowned тэр хурдан virustotal италийн сонин идэгдсэний. Түүх байсан маш товч. Nen мэдээлсэн нас барсан аялагч нэртэй Карло Spinetti байсан stabbed нас барсан. Алах байсан үйлдсэн дээр галт тэрэг тавцан дахь Trieste. Цагдаагийн
  
  
  Тэд хүссэн хоер эрэгтэй хүн байсан үйлдсэн гэмт хэрэг хулгай, Карло Spinetti-ийн чемоданыг.
  
  
  "Юу-ын хооронд холболт энэ нь бусад нь та юу гэж хэлсэн шүү дээ, надад?" Hawka гуйлаа.
  
  
  "Алуурчид биш байсан сонирхолтой агуулга нь тэдний хохирогчийн чемоданыг. Тэд шаардлагатай аялал жуулчлалын наалт аль хэдийн болсон баг. Нэг өргөс гэж нуусан нь microdot нь үнэ цэнэтэй мэдээлэл." Hawk авч идэгдсэний болон толгой сэгсрэв. "Карло Spinetti чадахгүй байсан ч гэсэн мэдэж, тэр явуулж байсан бол эго."
  
  
  "Ямар ч эго-ын талаарх мэдлэг, эго ашигласан тээврийн хулгайлсан мэдээлэл?"
  
  
  "Үнэхээр гайхалтай. Мөн Topcon үүрэгтэй. Тэд ашиглах, төмөр замын тулд хууль бусаар мэдээлэл, тээвэрлэх хулгайлагдсан нууц эргэн тойронд үнэгүй дэлхийн ард Төмөр Хөшиг. Тэд ашиглах Дорнын Буухиа бөгөөд эргэн тойронд ажилладаг Парис Софи-ээр Милан, Trieste болон Belgrade. Бид байна нягт хяналт нь агаарын зам, тиймээс тэд боловсруулсан өөр дамжин өнгөрөх зам ."
  
  
  Энэ нь хосолсон янз бүрийн мэдээллийн хэсэг юм. "Мөн та нар гэж би боддог электрон төхөөрөмж хулгайлсан Topcon тээвэрлэж болно энэ замаар дамжин өнгөрөх."
  
  
  "Ихэнх юу би танд хэлсэн нь бидэнд ирсэн нь болгар дүрвэгч нэртэй Эцсийн Skopje. Тэр бидэнд мэдэгдсэн гэж Topcon байна технологитой, төлөвлөгөө авчрах дүр Софи онгоцон дээр Дорнын Буухиа. Odin эргэн тойронд орос Хүмүүс, өндөр зиндааны KGB албан есны уулзахаар төлөвлөж нь Topcon агент самбар дээр галт тэрэг тохиролцох гэрээ өмнө нь ирж Софи. Та, Ник, естой уулзаж, Skopje Парист авах, бусад мэдээлэл, дундаас нь ачаа өмнө нь энэ өөрчлөлт гарт байна."
  
  
  Тэр авч өөр харагдах зурагнууд төхөөрөмж. "Бүгд зөв".
  
  
  "Би авчирсан та Вашингтон зорилгоор заавар та олох хяналт тавих. Тухайн үед би мэдээгүй байсан юм. Дараа нь Skopje хэрэг эхэлсэн задалж, тиймээс би байсан хойшлуулах шийдвэр."
  
  
  "Би ойлгож байна. Одоо цаг нь амьсгалын доош бидний хүзүүнд. Тэр нь авах төхөөрөмжид өмнө Оросууд хийж байна."
  
  
  "Хэрэв та хийж байгаа нь энэ, хэрэв та санамсаргүйгээр нээсэн дээвэр Topcon, би байх болно бүхэлдээ сэтгэл дундуур байна."
  
  
  "Би юу харах болно би зохион байгуулж болно." Түүний босож. "Ямар ч нэмэлт заавар?"
  
  
  "Та нар эсрэг KGB болон Topcon. Бурхан мэддэг хүн нь өөр байж болох юм цухуйх эргэн тойронд найдаж авч хяналт тавих. Тиймээс үзэх нь таны алхам, Ник. Би хүсэхгүй байгаа алдах нь түүний, эсвэл хяналт тавих, эсвэл та."
  
  
  Би амласан гэж би хичээх болно аврахын тулд миний эго энэ зөрчсөн.
  
  
  
  
  Хоер дахь бүлэг.
  
  
  
  
  Тэнд байсан сийлбэр өдөр дараагийн өдөр нь энэ үед дээр ирсэн Orly Нисэх онгоцны буудлын ойролцоо Парис. Цаг агаар сэрүүн байсан ч тодорхой, мөн таксины явах Хунтайж де Galles Зочид буудал 33 өргөн Чөлөө Жорж V байсан нь маш тааламжтай. Парис хараад нэг, бусад нь улам бүр өсөн нэмэгдэж буй замын хөдөлгөөн нь гудамжинд. Тэнд байсан хэдэн нахиа мод гэж доторлогоотой boulevards. Би байсан nostalgically сануулсан зарим нь миний хамгийн дуртай хошуу: the Rue Хувьд-ee нь төмрийн бүрсэн тагт нь Montparnasse талбай, сайхан Rue du Faubourg Poissonniere, удирдсан шууд Фоли. Харин би цаг хугацаа байхгүй байсан гэдгийг яг одоо. Jana Skopje естой байсан түүнийг хай.
  
  
  Дээр nightfall, би шалгаж байсан руу Хунтайж де Galles. Тэр dials нь Skopje тоо тэр бидэнд болон дуудлага emu. Эго-ын дуу хоолой бага байсан, их аялгуутай, мөн хурцдаад.
  
  
  "Очих Газар des Гурван Graces ойролцоо Фоли," гэж тэр надад хэлсэн. "Үед долоон. Түргэн сайн, та Америкчууд хэлж байна." Тэнд байсан нь бага зэрэг мэдрэлийн инээж. "I' ll be at Duke-ийн Бар, блок нь миний зочид буудал."
  
  
  "I' ll be there," би хэлэв.
  
  
  Явахынхаа өмнө нь зочид буудал, тэр шалгаж байсан гарч Luger - Wilhelmina. Түүний бодол ийм урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ байсан нэг шалтгаан нь түүнийх байсан одоо ч амьд байхад нь хоер Killmasters хэн нь өмнө нь надад байсан гэж жагсаагдсан Хүйтэн Дайны хохирогчид нь тусгай хавтас гэж Hawke хооллож нь түгжээтэй шүүгээ, түүний сандал.
  
  
  Тест stiletto гэсэн нэртэй түүний Хюго, түүний зүүн гар flexed. Үхлийн хутга унасан цэвэрхэн эргэн тойронд түүний scabbard болон миний гарт. Тэр толгой дохиод, өөртөө сэтгэл хангалуун байгаа нь тэр байсан болохоор бэлтгэлтэй юу тавих өмнө, мөн дараа нь явсан доош шатаар орж гарч хавар sunshine of Bryliv.
  
  
  Би байсан эрт үдийн үед Chez des Anges ресторан дээр Boulevard Latour-Maubourg coq au vin, oeufs en meurette болон оффис маш сайн Burgundy дарс. Дараа нь би авч түүний замаар такси бүгд Найрамдах Квадрат.
  
  
  Хойш би мэдэж байсан талбай, хүссэн нэмэлт болгоомжтой байх тэр шөнө, би өнгөрсөн, түүний үлдсэн алхах. Тэнд байсан нь аль хэдийн маш олон тэрэг, гудамжинд, энэ нь сайхан байсан өнгөрөх mimmo тэдний авах алдсан. Би харсан том бүлэг нь залуу хүмүүсийн эдэлж хаврын шөнийн гадна Belleville метроны станц. Дараа нь тэр баталсан дор dilapidated archway байсан нэг удаа хамрагдсан Дурьдахад де Trevize, мөн өөрийгөө олж жижиг дөрвөлжин гэж Skopje дурдаж байсан. Энэ нь байсан харагдах хуучин Парис - парк сандал нь усан оргилуур.
  
  
  Тэнд байсан гурван зочид буудал дөрвөлжин, бүх жижиг, нэг нь тэдний эргэн тойронд байсан Duke-ийн Бар. Би явж, эргэн тойрон харав. Газар зэлүүд байсан бололтой шиг Skopje зочид буудал. Эго түүнийг олсон сууж хүснэгт ойролцоо арын хаалгаар тэргүүлэх арын өрөөнд. Түүний дээр очиж, түүнд.
  
  
  "Байдаг цэцэг Tuileries," би хэлэв.
  
  
  Тэрээр судалсан нь миний нүүрэн. Тэр өндөр, нимгэн хүн нь sallow нүүр, дор хар хүрээ, түүний нүд. "Энэ нь хавар эрт," гэж тэр хэлсэн болгоомжтой.
  
  
  Түүний sel нь эсрэг түүнийг сандал. Бид ганцаараа байсан энд, бусад зөөгч дээр бар. "Түүний нэр нь Картер," би хэлэв. "Мөн та нар, Эцсийн Skopje."
  
  
  "тиймээ. Танилцахад таатай байна, Ноен Картер." Эго mannerisms байсан нь бүр ч илүү уур барсан илүү эго дуу хоолой дээр нь гар утас. "Бид хийх естой энэ уулзалтын товч. Түүний миний бодлоор тэд олж мэдсэн би хаана амьдарч байна. Би мэдэхгүй байна, тэд юу гэсэн үг, гэхдээ би хүсэхгүй тэднийг намайг харах нь та."
  
  
  "Болгар бодис?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Би итгэлтэй биш байна. Магадгүй энэ нь Topcon хүмүүс. Тэд шүү дээ..."
  
  
  Зөөгч ирж авч бидний захиалга. Skopje хүлээсэн түүнийг авчрах ундаа, дараа нь зүүн өмнө дахин сэргээх хэлэлцүүлэг.
  
  
  "Тэнд хүн харж миний зочид буудал," тэр аяархан хэлэв. Тэр харлаа түүний мөрөн дээр үед хаалга арын өрөөнд дүүжин нээлттэй, хаана зөөгч байсан, зүгээр л алга болсон. Дараа нь тэрээр над руу эргэж. "Хулгайлсан төхөөрөмжийг хүргэх болно онгоцон дээр Дорнын Буухиа хоер хоногийн Lausanne, Швейцарь. Галт тэрэг зогссон байдаг өглөө эрт."
  
  
  "Яагаад Lausanne?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Topcon-ийн төв байр танхим Швейцарийн. Би хаана мэдэхгүй байна." Тэр хадгалж ойр нүд руу орох танхимд. Зөөгч буцаж ирээд өрөөнд орж очлоо баар.
  
  
  "Хэн авч явах болно хулгайлсан төхөөрөмжийг?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Энэ бол ялангуяа том хэмжээний үйл ажиллагааны Topcon. Улмаар, хулгайлсан эд хөрөнгийг шилжүүлнэ дарга байгууллага."
  
  
  "Хэн юм?"
  
  
  Skopje амаа нээж ямар нэг юм хэлэх ч авч чадахгүй байна, бидний үг гарч. Эго нүд нээгдсэн өргөн, амаа нээж, тэр ч байтугай түүнээс дээш. Тэр сонссон сулхан дуу чимээ ард эргэлтийн хаалга, ард Skopje, харсан тэдний нэг алхам нь тэдний эргэн тойронд. Skopje-ийн эрүү ажиллаж soundlessly тэр clutched futilely үед нь шийднэ дунд гэдэс нь түүний нуруун. Дараа нь тэр нурсан болгон сандал.
  
  
  Тэр хүрч Wilhelmina авах нь хүртэл түүний сандал. Дараа нь тэр харсан жижиг dart наалдахгүй гарч даяар Skopje буцаж байна. "Skopje?" Би хэлсэн, өргөх эго-ийн дарга. Гэхдээ тэр аль хэдийн нас барсан.
  
  
  Тэр үед зөөгч болсон бидэнд юу болсныг харсан. Эго түүнийг үл тоомсорлож хашгираан гүйж дамжуулан дүүжин хаалга нь жижиг гал тогооны авахаар ирдэг. Хаалга тэргүүлэх alley нээлттэй байсан.
  
  
  Дамжин өнгөрч харанхуй хаалганы дэргэд, тэр болгоомжтой орж alley, Luger талаас нь. Тэнд байсан хүнд сүүдэр, мөн эхний үед тэр харж чадахгүй ямар нэг зүйл. Дараа нь тэр зэрвэс татсан хар зураг дээр гарч гэрэлт гудамж.
  
  
  Тэр үед хүрч, явган хүний зам, тэр зогсож, түүн рүү эгцлэн хараад. Хүн доош гүйж блок, хүмүүс харж emu явах.
  
  
  Тэр holstered том Luger явсан, дараа нь энэ. Тэр булан эргэж, би дагасан. Тэр нь хүртэл барих гэнэ. Тэр эргэж, өөр нэг буланд бид байсан Rue Bergere. Blinding неон гэрэл хөвж хүртэл харанхуй. Эрэгтэй хүн байсан ч өмнө ажиллаж байгаа. Тэр ажиллаж байгаа хадгална дараа түүнийг. Жуулчид болон төрөлх Parisians зогссон үзсэн. Хүн алга доош нь нарийн alley, тэр алдсан энэ нь дахин.
  
  
  Би гүйж гудамжны элсэлтийн болон peered руу харанхуй. Эго нь байсан юм хаана ч харж болно. Би харж болох түүний байсан коридортой, хэдэн гудамж, өөр intersecting alley. Wilhelmina ирээд үүнийг дахин явж, илүү анхааралтай. Тэр байсан байж болох юм хаана ч, би байсан сул тал байх нь түүнийг дагах айдас байгаа нь отож.
  
  
  Өнгөрч mimmo, тэр шалгаж байсан бүх үүд хаалга. Тэд бүгд хоосон. Энэ нь маш аль болох тэр хүрсэн intersecting гудамжны өмнө тэр хүрсэн буланд энэ. Би явж дамжуулан alley болон юу ч харж чадахгүй байсан д nen. Тэр аажмаар шилжиж дараагийн нэг, одоо итгэлтэй байсан тэр алдсан юм.
  
  
  Би орж alley, тэнд байсан зарим хөдөлгөөн нь миний хажууд. Ямар нэгэн зүйл цохих нь миний баруун бугуйн хэцүү, мөн Wilhelmina алдсан юм. Том гарт нь намайг шүүрэн авч, тогшиж намайг унтраах миний хөл нь цохих cobblestones, гэмтэж миний нуруу болон мөрөн.
  
  
  Би дээш харж, би харсан хоер тоо өмнө зогсож надад. Нэг нь байсан юм, нимгэн, mustachioed хүн би байсан хөөж дамжуулан Парисын гудамж, дараагийн түүнд байсан эго, том, халзан, hulking нөхөд, хүн байсан намайг цохих нь нэг хэсэг банзан тогшлоо намайг газар. Гоолиг барьж байсан нэг хэсэг төмөр хоолой нь хөл, хагас урт нь түүний гарт. Би гайхдаг, хэрэв тэд байсан оролдсон намайг энд намайг алах гэж.
  
  
  "Хэрэв та нар хэн юм?" Гэж би түүнээс асуув
  
  
  гэж найдаж зогсоох нь их. "Яагаад та нар алах Skopje?"
  
  
  "Биш үү vous ne regarde pas," том хүн гэж хэлсэн надад хэлж байсан ч миний бизнес.
  
  
  "Диспетчерийн-woo," өөр нэмж шаардсан, том хүн үргэлжлүүлнэ.
  
  
  Тэр байсан. Тэр намайг цохих нь нүүрэн дээр нь баяжуулсан гутлын. Би шүүрэн авч, түүний хөл болон зогссон нь түүний хит миний дарга. Түүнийх эрчилсэн хатуу, гулсмал дарамт байлгах нь түүний хөл. Хормын дараа тэр эвдэж, түүний шагай, яс хагарсан. Тэр хашгирав цохих нь гайхалтай.
  
  
  Харди эргүүлдэг хоолой надад, мөн энэ нь хол өнхөрч, энэ нь хагарсан чангаар дээр хучилтын миний хажууд. Хоолой бууж ирээд дахин, харин энэ удаа Nah шүүрэн авч, энэ нь татаж хэцүү. Тэр дээр унасан дээд надад алдаж хоолой. Дараа нь тэр гэж оролдсон үнэгүй өөрөө, харин тэр бол thrashing эргэн тойронд, түүний эго бууруулах, түүний хүзүү, сонссон ан цав яс. Тэр нас барсан байсан үед тэр цохилт нь гайхалтай.
  
  
  Үед түүний эцэг болсон нь түүний хөл, том хүн байсан гэж оролдож буцаан авах тоглоом. Удалгүй тэр гэж оролдсон зогсох хүртэл нэг бүр овог, цохих нь түүний эго гаруй толгой, мөн тэрээр нурсан дээр нь гайхалтай. Нас барсан байна.
  
  
  Би түүнээс асуусан, олж Wilhelmina, дараа нь Stahl rummaging дахь их зоригтой. Тэнд байсан ямар ч таних карт. Түүнээс хойш тэд ярьсан франц, би гэж бодож байсан нь илүү магадлалтай гэж тэд Topcon хүмүүс Швейцарь, харин болгар бодис. Эцсийн Skopje хүлээн зөвшөөрчээ СҮХ тэр ажиллаж KGB болон Topcon тусалсан төлөвлөгөө хулгай хяналт тавих. Үед Skopje зэлүүд, Topkon эсвэл KGB байсан нь зогсоох хүртэл тэдний egos. Мэдээж хэрэг, энэ нь байсан Topcon ажил.
  
  
  Тэр бууж өгөх гэж байсан дээр нь юу ч асууж үнэ цэнэтэй байгууллага үед тэр олсон хаягдал нгэгдсэн цаас нимгэн хүний халаасанд. Энэ нь байсан франц: Клаус Pfaff. Gasthaus Liucerne, Л. Minuit le deuze.
  
  
  Тэр анзаарсан tag дотор нь эго camisole; nen байсан initials Х. Д. Тэр унасан цаасан халаасандаа хийж, анхааралтай судалсан нимгэн хүний дүр төрх. Дараа нь тэр унтраах яаран орж сүүдэр Парисын шөнө.
  
  
  
  
  Гурав дахь бүлэг
  
  
  
  
  Маргааш өглөө эрт, би шалгаж хэд хэдэн жижиг зочид буудал дахь Дурьдахад де Trevize, авсан азтай үед гурав дахь зогсоол. Хоер эрэгтэй бүртгэгдсэн нь өмнөх өдөр нь өчигдөр. Нэг байлаа нимгэн болон бусад том. Нимгэн хүн нэвтэрсэн гэж Анри Depay, нэрийг тухайн үеийнхээ initials түүний хүрэм. Нэг том нэр байсан Navarro.
  
  
  Тэр хийж болох зарим таамаглал гэхэд piecing хамтдаа түүний хаягдал мэдээлэл байна. Depe естой байсан харуулах хүртэл математик, явах нэрээр Клаус Pfaff дараа тэр түүлгэж Skopje, надад. Захидал Л, дараа нь gasthaus-д тайлбар магадгүй гэсэн үг Lausanne. Эсвэл тийм санагдсан гэнэ. Depay байсан хангахын тулд Pfaff томилогдсон цагт, шөнө дунд, хэлэх Em хэрхэн зүйлийг явсан энд Парис. Магадгүй, дараа нь Pfaff тайлагнана дарга Topcon. Хэрэв Pfaff өөрөө байсан бол том хүн.
  
  
  Тэнд байсан нь тодорхой үйл ажиллагааны явцад миний хувьд. Би явж байна Lausanne, учир нь хаана байгаа юм хулгайлсан хянах дээр авах болно туз-Дорнын Буухиа. Мөн Pfaffa болно уулзаж байсан түүний оронд Depe. Хэрэв Pfaff өөрөө биш байсан Topcon гүйцэтгэх байсан бол хийж төхөөрөмж дээр галт тэрэг, тэр магадгүй байна гэж мэдэгдэж байгаа нь удирдагчийн онцлог. Магадгүй би итгүүлж чадна түүний эго илчлэх энэ нууц таних.
  
  
  Тэр байж болох юм boarded Дорнын Буухиа Парист үед Gare de Lyon, гэхдээ оноос хойш тэрээр хүлээгдэж буй түүнд дээр байх нь туз-ийн зарим нь цаг хугацааны дараа, мөн, учир нь цаг хугацаа чухал учир холбогдолтой, тэр ажилд нь машин авч, түүнийг Lausanne. Тэр ажилд нь Mercedes-Benz 280SL, шар спорт машин нь одоо ч үнэртэж шинэ. Сүүл гэхэд өглөө, тэр гарч байсан юм Парис болон түүний арга Troyes болон Dijon. Цаг агаарын болж байсан, дулаан, мөн энэ нь байсан сайхан явах юм. Хөдөө байсан уулархаг, ногоон, харин бид авсан ойр Швейцарь, энэ нь илүү болсон уулархаг.
  
  
  Дунд дараагийн өдөр нь түүний машин руу нүүсэн Швейцарь, мөн замын болсон нарийн, ороомгийн зуур. Цас оргил харж болох юм зайд, харин тэд үлдсэн цаана нь үлдсэн зам. Холгүй Lausanne, дунд өвслөг толгод орчмын бүс нутагт, тэр үгүйг нь машин нь гэнэт доош эвдэж талд зам. Нэг охин байсан peeking дор нь хуурмаг би-г холбодог. Тэр зогссон санал болгосон нь түүнд туслах.
  
  
  "Тэнд ямар нэг зүйл би юу хийж чадах түүний хувьд?" Хандлага нь тод цэнхэр Бадамлянхуа дээр Нэмэх нь 2 гуйлаа.
  
  
  Тэр босгосон түүний нүд, над руу маш анхааралтай. Тэр сайхан, урт хөлтэй шаргал арьсан miniskirt, гутал. Түүний үс биш мор-урт харав disheveled. Дараа нь над дээр анхаарлаа хандуулах зуур түүний царай гэрэлтэн асдаг.
  
  
  "Ник!" гэж тэр хэлсэн байна. "Ник Картер!"
  
  
  Одоо миний ээлж авах өөр харагдах. "Би айж байна та давуу тал нь," би хэлсэн uncertainly. "Би итгэхгүй байна ..."
  
  
  "Бонн, өнгөрсөн жил эргэн тойрон энэ удаа," гэж тэр хэлсэн герман аялгатай. "The Groning хэрэг. Ник, та санахгүй байна!"
  
  
  
  Дараа нь би санаж, түүнд ч бас. "Ursula?"
  
  
  Тэр инээмсэглэн өргөн, тачаангуй инээмсэглэл.
  
  
  "Ursula Bergman," би хэлэв.
  
  
  "Тийм ээ," гэж тэр хариулсан нь инээмсэглэл цацруулсан нь түүний сайхан царай. "Ямар сайхан юм та нар руу ирэх, зүгээр л туслах хуучин найз хэрэгтэй."
  
  
  "Та байсан хүрэн үс Бонн," би хэлэв. "Богино бор үстэй. Мөн бор нүд."
  
  
  "Энэ бол миний жинхэнэ үс," гэж тэр хэлэв, хүрэхээс flaxen гаргадаг. "Болон нүд байсан контакт линз."
  
  
  Ursula инээв melodiously. Өнгөрсөн жил бид хамтдаа ажиллаж, ням гарагт Бонн хотод болон Гамбург талаар мэдээлэл цуглуулах, зүүн жигүүрийн германы нэртэй Карл Groening байсан гэж сэжиглэж өнгөрч Баруун германы цэргийн мэдээллийг тодорхой хувь хүн, Зүүн Берлин. Энэ тохиолдолд, Ursula байсан гүйцэтгэх тусгай ажил юм. Түүний тогтмол ажлын хамт байсан Баруун германы тагнуулын алба байсан бөгөөд зөвхөн зориулалтын дагаж доош detaining хуучин Nazis байсан үйлдсэн дайны гэмт хэрэг. Бүх юм Akes надад түүний тухай, мөн би цаг хугацаа байхгүй байсан илүү ихийг мэдэхийн тулд.
  
  
  "Би зогссон дараах Groening тохиолдолд дараа нь тэд намайг дуудсан буцааж Вашингтон," би хэлэв. "Бэ Бонн шүүхийн олж эго гэм буруутай нь ял?"
  
  
  Тэр толгой дохив smugly. "Тэрээр одоогоор whiling хол түүний цаг нь германы шоронгоос."
  
  
  Сайн байна. Та сонсох дуртай талаар аз жаргалтай төгсгөл нь эдгээр тоглоом нь үе үе. Юу хийж байгаа юм Швейцарь, Ursula, эсвэл би естой бүү асуу?"
  
  
  Тэр мөрөө хавчив, түүний сайхан мөрөн. "Ижил зүйл."
  
  
  "Би харж байна."
  
  
  "Та юу хийж Швейцарь?"
  
  
  Түүний инээд алдав. "Ижил зүйл."
  
  
  Бид аль аль нь инээв. Энэ нь харах сайхан байсан өөр нэг найз нь дахин. "Юу нь буруу юм бадамлянхуа?"
  
  
  "Би айж байна энэ Kaput, Ник. Та юу гэж бодож байна би асууж болно түүний надад өгч явах хотод?"
  
  
  "Би дуртай байсан," гэж би хэллээ.
  
  
  Бид тоглоом тоглож байсан шиг энэ нь Mercedes, түүний, зам дээр гаргаж ирээд толгойлсон руу явдаг. Дараа нь тэр сэргэлтийг ашиглаж чадалгүй хурд, тэр нь харагдаж байна Nah тэр хэвээр талаар ярих Карл Groningh хардаг замд нь түүний хөх хэвлэлийн түүний эсрэг жерси цамц, арга зам нь мини юбка өргөгдсөн өндөр дээр түүний урт, бүрэн гуяны. Ursula bloomed нь ferret тэдэнтэй хамт байхдаа танилцсан нь түүний Бонн, үр дүн гайхалтай байсан.
  
  
  "Та оршин сууж Lausanne?" Ursula асуусан шиг түүнийх шилжсэн twisty намар. Нэг панорамик харах Lausanne, жижиг хотхон-д заасан толгод нь цас засварууд нь сүүлийн үеийн өвөл цас дээрх үүнийг нээж бидний өмнө.
  
  
  "Зүгээр л өнөө орой," би хэлэв. "Магадгүй бид авч болох хамтдаа уух зарим даруухан, бага зэрэг ratskeler."
  
  
  "Аа, би үнэхээр дуртай. Гэхдээ тэр завгүй өнөөдөр, би орхиж маргааш өглөө."
  
  
  "Та юу гэж бодож байна таны машин бэлэн болно гэхэд дараа нь?"
  
  
  "Би явлаа гэхэд галт тэрэг өглөө" гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Маргааш өглөө нь, зөвхөн нэг галт тэрэг зүүн Lausanne, тэр миний сургах, Дорнын Буухиа. "Хэрхэн сонирхолтой,"гэж тэр ярьж байгаа. "Би бас орхиж галт тэргээр маргааш өглөө."
  
  
  Тэр нь дээшээ харж, над нь түүний тунгалаг цэнхэр нүд. Бид аль аль нь үнэлж, ач холбогдол энэ тохиолдлоор. Хэрэв бид биш үү хамтран ажиллах, хэрэв бид мэдэхгүй байсан, бие биенийхээ ажил олгогч, бид аль аль нь байсан байх сэжигтэй. Гэвч би түүнийг харж, Ursula Bergman, ажил дээрээ, мөн би итгэж миний бодлоор тэр биш байсан нь давхар агент.
  
  
  Тэр аль хэдийн хүртэл хийсэн түүний оюун ухаан. Түүний нүд нь гялалзаж жинхэнэ ээлтэй. "За, энэ нь маш сайхан байна, Ник. Бид уух хамт самбар дээр."
  
  
  "Би үнэхээр тэсэн ядан хүлээж байна." Тэр түүн рүү инээмсэглэн.
  
  
  Бид хотод ирсэн, би буурсан түүний Ursula унтраах Зочид буудал de la Paix дээр өргөн Чөлөө Б. Тогтмол, зүрхэнд хот, дараа нь явлаа нь хоргүй бага тэтгэвэр дээр Газар Санкт-есөн.
  
  
  Үед түүнийх болсон түүний өрөө, түүнийх нээсэн нь түүний ачаа авч эхэлсэн бэлэн хурал. Анри Depay байсан юм хийх гэж энэ нь эргэн тойронд түүнийг би хийж байсан, энэ нь санах ойн.
  
  
  Swisher авсан байсан бөгөөд надад өгсөн гэхэд залуус эргэн тойронд онцгой нөлөө, засварлах хэлтэс. Энэ бол зүсээ хувиргасан хэрэгсэл, мөн маш ухаалаг нэг нь тэр. Hawk өөрөө байсан нь маш их тавьж хамтдаа - тэр шинжээч зүсээ хувиргасан түүний өдөр. Багц орсон тууз cordon хуванцар "арьс", өнгөлөг контакт линз, wigs болон дэр, түүнчлэн олон өөр өөр сүүдэртэй будаг. Тэнд байсан, тэр ч байтугай хуванцар сорви болох хавсаргасан байх аливаа хэсэг нь нүүр болон бие.
  
  
  Би тавих хэрэгсэл өмнө хувцас солих хүснэгт толин тусгал. Эхлээд, би хэрэглэж хуванцар "арьс", бий болгох давхрага зузаарч гүүр хамар, уртасгах үзүүрийг. Дараа нь тэр шахдаг түүний шанаа болохоор саваа харсан хонхойж, дор өсөлт. Дараа нь би уртасгасан түүний earlobes болон эрүү, миний нүүр эхэлсэн төстэй Depeu юм. Дараа нь би дээр тавьж зарим нь эго-ухаантай будаг, дээр тавьж хүрэн контакт линз, ба сонгосон нь цайвар бор хиймэл үс. Түүнийг хараад өөрийгөө
  
  
  толин тусгал нь. Би чадахгүй өнгөрөх Depe бол хэн ч харсан дэндүү нягт, гэхдээ би тэнэг болох Pfaff зуур.
  
  
  Үед арван гучин тэр машинаараа даяар Гүүр нь Besser дээр Rue de la Каролин нь Царгас зочин байшин. Үед би алхаж байсан, би их харамсаж байсан хагас хэдэн арван хэрэглэгчид.
  
  
  Би байхгүй байсан боломж олохын тулд юу Клаус Pfaff шиг харагдаж байсан. Тэр чадах цорын ганц найдвар гэж би байлдан дагуулж байсан түүний дүр байна, мөн тэр үед ирсэн, тэр хүлээн зөвшөөрч, миний псевдо-Depe нүүр.
  
  
  Энэ нь байсан арван хоер цагийн, уулзалтын цаг, юу ч тохиолдсон. Залуу хос оюутнуудын ирсэн болон авч ширээн өмнө, мөн ширээн дээр арын өрөө, тулгарч буй ханын, гуйсан нь энэ. Дараа нь ирсэн таван, дараа нь арван. Би эхэлж байсан гэж бодож Pfaff биш гэж гарч ирэх, эсвэл тэр аль хэдийн байдаг. Тэнд байсан нэг л хүн, тэр нь шавар-bellied герман. I didn ' t тэр гэж бодож байж болох юм Pfaff. Бүхэл бүтэн бүлэг шинэ худалдан авагч хүрэлцэн ирсэн ба газар хөл хөдөлгөөн ихтэй байсан нь үйл ажиллагаа. Тэр өгч чадахгүй байсан нь бидэнд огт санаа би юу хийх байсан нь Pfaff дагуу эдгээр өөр өөр нөхцөл байдал. Энэ нь улирлын сүүлийн арван, мөн би байсан хувьцаа нь хачиртай талх болон шар айраг. Зүгээр л дараа нь зөөгч миний авчирсан тулд, хаалга нь нээгдэж, богино, нимгэн хүн явж. Тэнд байх шиг нь товойсон дор эго хүрэм. Тэр зогссон нуух нэг өдөр эргэн тойрноо харлаа. Үед түүний нүд нь намайг олж, тэр явж, шууд буцаан миний хүснэгт. Энэ нь байх естой байсан Клаус Pfaff.
  
  
  Тэр зогссон үед миний сандал дээрээ эргэн харж өрөөний өмнө дахин доош сууж. Тэр нь мэдрэлийн хүн slicked буцааж шаргал үс, нимгэн сорви дээр түүний зүүн чих. "Bonjour, - Клаус," the emu түүнд хэлсэн.
  
  
  Тэр цаана сууж, надаас. "Уучлаарай, би орой байна," гэж тэр хэлсэн," мөн үү англи хэл. Та мэдэх дүрэм."
  
  
  Тэр над руу харж байсан юм чин гэсэн хэдий ч, мөн тэр маш их баяртай байв. Зөөгч буцаж ирсэн болон авч Pfaff-ын тулд stewed хиам, даршилсан байцаа. Энэ нь гэж байгаа юм, тэр татаж Wilhelmina эргэн тойронд түүний хүрэм халаасны зорилготой нь Luger үед Pfaff. Хэн ч харсан буу хараахан.
  
  
  Зөөгч үлдсэн байна. Pfaff харлаа надад, дараа нь хараад түүний мөрөн дээр. Сайн байна. Юу болсон Парист?"
  
  
  Би бэлтгэж байсан энэ хурал нь, энэ нь надад тохиолдсон тэр Pfaff л болох байх дарга Topcon, хэн нэг нь естой байсан авч хулгайлсан зүйлс. Харин одоо тэр дүр нь түүнийг хараад түүнд өмнө, тэр ойлгосон гэж тэр байж чадахгүй удирдагч.
  
  
  "Маш их болсон, Парис," би хэлэв.
  
  
  Миний дуу хоолой startled түүнд. Тэр төвлөрсөн миний нүүрэн дээр анх удаа, мөн эго-ийн нүд нь багасч. Би харсан, тэднийг үнэлэх надад. Дараа нь түүний царай өөрчлөгдсөн гэж тэр эргэж хараад миний нүүрэн.
  
  
  "Үгүй ээ, би биш Анри Depay," би хэлэв.
  
  
  Уур хилэн, айдас байсан нь дээр тодорхой харагдаж байна, түүний нарийн нүүр. "Энэ юу вэ?" "Энэ юу вэ?" гэж тэр аяархан асуув.
  
  
  "Хаана ирсэн, бид дуудлага энэ нь үнэн эсвэл үр дагавар."
  
  
  "Та хэн бэ? Хаана Анри?"
  
  
  "Анри нас барсан байна," би хэлсэн. "Би амь насаа алдсан гэнэ."
  
  
  Эго нүд drooped цаашид ч, мөн булан rta twitched бага зэрэг. "Би мэдэхгүй байгаа бол, хэрэв та үнэнийг хэлж, эсвэл биш юм. Би явлаа түүнийг. Миний уулзаж байсан нь Depe."
  
  
  Тэр авч эхэлсэн хүртэл, гэвч эго, түүнийг зогсоосон.
  
  
  "Би хийж чадахгүй гэж гэж," Stahl анхааруулсан гэнэ.
  
  
  Тэр эргэлзсэн, одоо ч гэсэн сандал дээр сууж. Эго-ийн харц унаж, миний баруун гарт, ямар байсан одоо барьж Luger дор хүснэгт.
  
  
  "Тийм ээ," би аяархан хэлэв. "Би байхгүй бол буу заагаад үед та. Мөн энэ нь ашиглаж болно эго бол та гарч сандал дээр."
  
  
  Pfaff залгисан хараад миний нүүрэн. Түүнийг, би харсан, яаж эго, оюун ухаан, ажил, ойлгохыг хичээж би хэн бэ, гэж оролдож үнэлэх нь миний зорилго. "Та биш үү зүрхлэх гөлөг буу энд байна," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Би замаар явж болно арын хаалга нь арван таван секунд дараа, та цохих шалан." Түүнд найдаж, тэр нь дуудаж байсан түүний bluff. "Болон гадна, миний найз нөхөд намайг хүлээж байгаа. Do you want to try me?"
  
  
  Эго-ын уур, хүн, алга болсон; айдас авч, хяналт түүний. Тэр биш байсан, зоригтой хүн байсан бөгөөд надад сайн.
  
  
  "Чи юу хүсч байна вэ?" гэж асуув.
  
  
  "Мэдээлэл."
  
  
  Тэр инээв сандран. "Аялал жуулчлалын албан танхимд доош гудамж."
  
  
  Тэр санаа алдав. "Даруу байх нь надад, би болно rip түүний толгой унтраах."
  
  
  Эго инээмсэглэл алга болсон. "Ямар төрлийн мэдээлэл танд хэрэгтэй вэ?"
  
  
  "Би бодож байсан бид илүү сайн ярилцаж, энэ онд хувийн хэвшлийн," би хэлэв. Түүнтэй хамт чөлөөт гар, тэр хүрсэн халаасандаа түүний doublet болон шидэгдсэн нь wad Швейцарийн франк дээр нь сандал төлөх манай захиалга. "Eda-ийн над дээр," тэр хэлэв жижиг инээмсэглэн. "Одоо би та хүсэж босож, алхаж маш удаан гол орох. I ' ll be right ард та энэ буу байх болно заагаад таны нуруун дээр нь. Авах үед бид гадна, бид өгөх болно та цаашид заавар. . "
  
  
  Тэрээр хэлсэн байна."Та юу гэж бодож байна та хол авч болно, энэ нь тэнэг зүйл?"
  
  
  "You' d better найдаж me."
  
  
  Wilhelmina shoved энэ нь минут, бид
  
  
  бид гадуур явж. Эго дагалдан түүнийг Мерседес болон түүнд хэлсэн авах жолоочийн суудал. Түүний sel түүний хажууд сууж, шидэгдсэн emu түлхүүрүүдийг, мөн түүнд хэлсэн жолоодох хотын захад хот.
  
  
  Pfaff байсан маш их айж одоо. Гэхдээ тэр машинаараа машин руу ногоон толгод, зүгээр л тэр байсан гэж хэлсэн түүнийг. Эго авч, энэ нь шороон зам гэж заримдаа шулуун явсан мод, болон захиалсан emu зогсоох үед бид гарч байсан хараа нь гол зам. Үед хөдөлгүүр байсан унтарсан, түүний эцэг нь эргэн, авч гарч emu-ийн Luger дарга.
  
  
  "Та нар амиа хорлох нь энэ farce," гэж тэр чангаар хэлсэн.
  
  
  "Учир нь таны Topcon найзуудтайгаа авах болно, надад?"
  
  
  Эго-ийн уруул чангатгасан. Энэ нь анх удаа түүний байгууллага нь дурдсан байсан. "Тэр зөв зүйл хийж байна," гэж тэр хэлсэн ядуурал үүсээд.
  
  
  "Бид харах болно, үүний зэрэгцээ, хэрэв та явж байгаа бол хамтран ажиллах нь надад биш юм, та?"
  
  
  "Та юу мэдэхийг хүсч байна?"
  
  
  "Би мэдэхийг хүсэж байгаа хэн авах нь дээр Дорнын Буухиа маргааш өглөө."
  
  
  "Олон хүн."
  
  
  "Би аль хэдийн мэдэж байгаа Topcon босс нь гэж хувьдаа тээврийн хулгайлсан төхөөрөмжийг галт тэрэг," би хэлэв. "Гэхдээ та надад хэлж байгаа нь тэр юм надад өгөөч нь эго тодорхойлолт."
  
  
  "Та байх естой галзуу." Тэр харсан incredulous.
  
  
  Тэр биш байсан ааштай доромжлох. Энэ luger үүнийг доош авчирсан талд түүний нүүр. Тэр grunted унаж, цусны урсгал нь цохилт дээр Эго-ийн хацар. Эго-ийн амьсгалын болсон гүехэн тэр clutched үед шарх.
  
  
  "Би хүсэхгүй байна гэж хэлж дахиж," Emu growled үед түүнийг. "Би хүссэн асуултуудад хариулт би та асууж байна. Мөн та & rsquo илүү сайн ярьж эхлэх нь илүү хурдан байдаг."
  
  
  "За," тэр эцэст нь зөвшөөрсөн. "Би тамхи татдаг түүнд тамхины?"
  
  
  Түүнийх эргэлзсэн. "Амжилт." Би түүнийг харж анхааралтай тэр авч гарч нэг асдаг юм. Тэр нээсэн ashtray хяналтын самбар дээр тавих нь тэмцээн энэ.
  
  
  "Та нар миний аюулгүй байдлын баталгаа бол би хамтран ажиллах вэ?" "Энэ юу вэ?" гэж асуув ч барьж дээр ashtray.
  
  
  "Энэ нь зөв."
  
  
  "Дараа нь танд өгөх нэрийг та хүсэж байгаа. Энэ нь..."
  
  
  Харин Pfaff биш байсан гэж надад хэлэх зүйл. Эго-ын талаас гаргасан ashtray хөлс болон татаж ee даяар самбар. Тэр шидэж ачаалал үнс миний нүүрэн.
  
  
  Харин миний нүд дүүрэн байсан үнс, тэр цохих миний баруун гарыг хүчээр шидэж энэ талд. Жижиг хүн, тэр надад маш их хүч чадал. Дараа нь машины хаалга нээгдсэн ба Pfaff гүйж гарч эргэн тойронд машин.
  
  
  Тэр тангараглав чанга, цэвэрлэх, түүний шатаж нүд. Энэ Luger одоо ч гэсэн барьж байсан гэнэ. Түүний авсан эргэн тойронд гарч машин. Энэ үед, миний нүд байсан, хангалттай тодорхой харж Pfaff ажиллаж байгаа хурдан чиглэсэн гол зам.
  
  
  "Stop!" тэр хашгирлаа, гэхдээ тэр хөдөлж байлаа. Нэг emu буудсан түүний хөл нь. Энэ Luger сунгах үед, мөн Gawk газардсан үед Pfaff-ын хөл. Түүнийг буудаж алдсан.
  
  
  Pfaff эргэж, ducked мод уруу зүүн шороон зам байна. Би гүйж, дараа нь түүнийг.
  
  
  Би байсан авч Pfaff-ын буу унтраах миний мөрөн дээр тэр болгон авах Mercedes, тийм гэж би бодож байсан дээд талаас, гэвч миний буруу байсан юм. Би орж гарч ирсэн жижиг цэвэрлэх, нэг gunshot дуугарав гарч чиглэл Pfaff, мөн mimmo шүгэлдэж миний чих. Тэнд ирсэн байх естой, жижиг гар буу далд хаа нэгтээ нь nen.
  
  
  Тэр ducked ард зузаан нарсан мод, тэр сонссон Pfaff хөдөлж өмнө түүнд. Би эхлээд энэ нь илүү анхааралтай. Энэ Luger holstered түүний учир нь бид маш ойрхон гол зам, тэр хүсээгүй юм нэмж өөрийн гал дуу чимээ. Мөн, түүний амьд Pfaff зочид буудал.
  
  
  Дараа нь өөр хорин метрийн үед би бодсон би алдсан байж миний эго, Pfaff эвдэж, чөлөөт эргэн тойронд байр биш надаас хол гүйж даяар цэвэрлэх. Тэр шийдсэн бага байх нь болгоомжтой. Би гүйж, дараа нь түүнд найдаж, тэр биш үү, намайг сонсож хүртэл энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа. Би авсан дотор хорин фут түүнийг, тэр эргэж, намайг хараад. Тэр зүгээр л байсан босгосон жижиг гар буу зорилго байхад нь нэрвэгдсэн түүний эго эргэн тойронд бэлхүүс нь нарны сүлжээнүүд.
  
  
  Буу халсан хоер удаа, аль аль нь дахин алга болсон mimmo надад бид осолдсон газар. Бид авч хоер аялдаг. Дараа нь би шүүрэн авч, түүний эго гарт нь буу, бид аль аль нь тэмцэж бидний хөл. Тэр эхлэнэ Pfaff нүүр болсон Эго-ийн гар буу эргэн тойронд. Энэ нь унаад эго гарт байна.
  
  
  Харин Pfaff биш байсан нь тогтоогдсон бууж өг. Тэр огцом өсгөсөн бүрийн овог миний салтаа. Харин тэр одоо ч гэсэн сэргэж цохилт, тэр эвдэж, чөлөөт, болсон, мөн гүйж дахин.
  
  
  Би тулалдаж өвдөлт миний ходоод, түүнийг дагалаа. Бид бууруулах замаар undergrowth, модны салбар. Болно, би энэ нь түүнийг бүр хоер дахь нь. Дараа нь тэр lunged үед түүнийг дахин. Бид аль аль нь унаж, гараа тулгуур хөлтэй түүнд болон түүний нударга хаасны болгон миний нүүр, хөл. Бид осолдсон орж үхсэн мод, нь нурсан нь манай нөлөө үзүүлж байна. Хүн түүнийг барьж за одоо, гэвч тэр одоо ч гэсэн тэмцэж түүний гарт байна. Дараа нь түүний эго эхлэнэ түүнд нүүр, тэр газар унаж.
  
  
  "Одоо, авах, захиалга, надад хэлж нэр," гэж тэр шаардав breathlessly.
  
  
  Pfaff авирч минут. Түүний гайхаж яагаад
  
  
  энэ нь цаг хугацаа, тэр гарч ирсэн шинэ зэвсэг. Би шилжсэн миний шуу байг stiletto дусал болгон миний алган гэж Pfaff-ын талаас гарч ирсэн нь түүний халаасанд явсан түүний амны.
  
  
  Энэ бол миний авсан нь хувааж хоер дахь ойлгох нь юу болж байсан. Pfaff, би мэднэ emu сэдвээр тавьсан нь цианид капсул түүний аманд. Тэр жаахан түүний ee.
  
  
  Тэр хаясан газар гэхэд stiletto унасан нь түүний өвдөг түүний хажууд. Би шүүрэн эго-ийн эрүү оролдсон энэ нь нээлттэй, харин миний оролдлого амжилтгүй болсон.
  
  
  Дараа нь энэ бүх хугацаанд. Pfaff-ын нүд нь улам нэмэгдэв, тэр мэдэрсэн түүний эго, түүний байгууллага, чангатгах миний гар дээр. Эго гаргасан түүний эрүү бөгөөд энэ нь нээгдсэн. Тэнд байсан нь эвгүй үнэр. Дараа нь би харсан бяцхан урсгал цус буланд rta-ийн дүр болон хагархай шилэн дээр түүний хэл. Аажмаар, Эго-ын нүүр царай болсон бараан.
  
  
  Клаус Pfaff үхсэн байсан.
  
  
  
  Дөрөв дэх бүлэг
  
  
  
  
  Дизель хөдөлгүүр нь Дорнын Буухиа цувисан бараг чимээгүйхэн орж Lausanne станц шиг нарны байсан тогтоох холын толгод дээр. Байхгүй байсан олон хүмүүс тавцан дээр. Тэрээр үзсэн галт тэрэг rumbled нь зогсоож, уншиж бичлэгээр талд машин: ПАРИС LAUSANNE-МИЛАН TRIESTE BELGRADE, СОФИ, СТАМБУЛ. Эдгээр чамин нэр, мөн тэд байсан үүсгэж дурсамж олон миний эргэн тойронд өнгөрсөн даалгавар.
  
  
  Галт тэрэг зогссон, хэд хэдэн зорчигч буугаад. Энэ үед цугласан олны цуглаад байсан тавцан дээр туз-ийн. Тэр хайнга virustotal түүний царай. Тэдний нэг нь байсан байж болох бүхий этгээд хяналт тавих, бол алга Клаус Pfaff хийсэн Topcon өмнө дахин бодох хөдөлж төхөөрөмж дээр энэ галт тэрэг. Гэхдээ тэр нь тийм гэж бодоогүй. Мэдээж, уулзалт, бизнес KGB байсан бол аль хэдийн төлөвлөсөн дээр энэ галт тэрэг. Эдгээр төлөвлөгөө нь байж чадахгүй өөрчлөгдсөн маш амархан.
  
  
  Авсны дараа өөр харах царай миний эргэн тойронд, би аваад миний ачаа эхэлсэн туз-ийн галт тэрэг. Дараа нь тэр сонссон түүний дуу хоолой, түүний ард.
  
  
  "Өглөөний мэнд, Ник."
  
  
  Тэр эргэж хараад Ursula Bergman. "Guten morgen, Ursula," би хэлэв.
  
  
  "Та нар сайхан өнгөрүүлээрэй, таны орой Lausanne?"
  
  
  "Энэ байсан эелдэгхэн нам гүм," би худал хэлсэн. Тэр анзаарсан хэдий ч түүний инээмсэглэл, Ursula-ын нүүр царай байсан бол өнөөдөр өөрчлөгдсөн. Тэнд байсан хурцадмал байдал нь ч тэр биш байсан юм байна өмнө нь. "Сонсож бай, би сонсоод түүнд, бид хоолны машин Милан. Can I buy та өглөөний цай самбар дээр?"
  
  
  Тэр эргэлзсэн зөвхөн мөч, дараа нь надад том инээмсэглэл. "Би хүсэж байна гэж зочид буудал."
  
  
  Харин түүний дотуур байртай, оролдсон харах зорчигчдын ихэнх нь тоглож байгаа нь ийм тоглоом, гэхдээ энэ нь маш хэцүү байсан. Хагас цагийн дараа, бид чимээгүйхэн явсан Швейцарийн хөдөө, удалгүй ажиллаж байсан үед нь сайн хурдны замаар ногоон толгод. Ursula, би уулзсан хоолны машины үед найман гучин бид ямар ч байсан гай болж хүснэгт.
  
  
  "Швейцарийн газрын гайхалтай байдаг, энэ нь биш юм?" Тэр жижиг гаргах ярилцах.
  
  
  Ursula хараад санаа нь зовж. "Өө, тийм ээ" гэж тэр хариулсан нь хуурамч урам зориг.
  
  
  "Энэ нь маш төстэй Бавари энд," тэр үргэлжлүүлэв.
  
  
  Тэр биш үү, намайг сонсогтун." Байдаг ижил төстэй. Би түүнийг харж, одоо."
  
  
  Түүний зөөлөн ay инээмсэглэв. "Ursula, ямар нэг зүйл буруу, энэ нь биш юм?"
  
  
  Тэр надад хурдан харагдах нь ноцтой цэнхэр нүд. "Би мэдэхгүй бол тэр хүсдэг чирж орж миний асуудал, Ник. Дараа нь бүх, та санаа зовох хэрэггүй юм about your dell."
  
  
  Ee гараа болсон. "Хараач, хэрэв та асуудалтай, магадгүй би танд тусалж чадах ямар нэг зүйл. Миний сэтгэл одоо тэднийх, харин тэд хэлтрүүлэх болно, надад хагас цаг эсвэл тийм."
  
  
  Тэр нь дээшээ харж, инээмсэглэн бяцхан хошигнол. "Би естой байсан хангахын тулд хүн өнгөрсөн шөнө. Өөр нэг төлөөлөгч нь манай байгууллага. Тэр естой байсан авч сургах Lausanne нь надад, бид байсан ... бүрэн ажлуудыг хамтдаа."
  
  
  "Тэр биш үү сууж?"
  
  
  Ee Stahl-ийн дуу нь хурцдаад нь уур хилэн... эго олж түүнийг нь зочид буудлын өрөөнд..."
  
  
  Санал өгөх нь тэр. Ursula болон түүний нөхөд агент байсан бололтой хөөж, өөр нэг нь дамжуулан тэдний олон асан Nazis, мөн түнш болсон хэт ойрхон их шатааж Stahl өөрийгөө хохирогч. "Байсан, энэ нь нэг уулзах нь таны найз нөхөд даяар Гурав дахь Рейхийн?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  Тэр нь дээшээ харж, түүний нүд нь надад хэлсэн тийм ээ. "Би биш, айж, Ник. Миний нөхөд агент байсан томилогдсон энэ тохиолдолд зүгээр л намайг дэмжиж байна. Харамсалтай нь,, эго байх естой олж мэдсэн. Би бодохгүй байна, хэн болохыг нь би арай болоогүй байна."
  
  
  "I don' t want to go into зүйл you shouldn ' t tell me. Гэхдээ миний бодлоор бид амрах болно дүрэм жаахан. Та хайж байгаа ахлах сургуулийн эрүүгийн болон түүнийг хүлээж дуусна дээр энэ галт тэрэг. тийм үү?"
  
  
  "The мэдээлэгч бидэнд хэлсэн нь тэр байх болно энд."
  
  
  "Та авах бусад тусламж хэрэгтэй бол энэ нь?"
  
  
  "Ямар ч боломж. Тийм хурдан биш. Гэхдээ би өөртөө хэлж магадгүй би чадах тоолж дээр таны тусламж хэрэг, нөхцөл байдал."
  
  
  Тэр итгэлтэй байсан гэхэд sl. "Та үүнд найдаж болно",
  
  
  
  Ursula толгой дохив. Тэр нь хөргөх бодис юм. Nah байсан арвин туршлагатай хамт "нойтон тохиолдол" - гэж их байсан болохоор сайн тайлбарласан Оросууд-оролцсон тагнуулын ажил.
  
  
  Зөөгч авчирсан шарсан талх, кофе болон үлдсэн байна. Тэрээр доош хараад онгоцон харсан нь дорно дахины хүн ганцаараа сууж, мэдээж Хятад. Тэр над руу дахин, дараа нь хурдан болсон нь түүний анхаарлыг түүний өглөөний цай.
  
  
  Гэж гайхаж байгаа бол Бнхау-ын хүн байж болох юм, мэргэжлийн, тэр гэж асуухад нь нэр, түүний санах ой болох тоглолтын эго нь chubby нүүр. Миний босс, Харцага, маш insistent дээр тодорхой урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ энэ тэр гэж нэрлэдэг үндсийг манай худалдаа, нэг нь эргэн тойронд нь байсан гэж агент нь миний цол нь ихэвчлэн судалгаа файлуудыг бусад намын бодис физиологийн. Үүний үр дүнд, энэ нь хийсэн эргэн тойронд гэхэд бүхэл бүтэн санах ой банк.
  
  
  Энэ тохиолдолд, би чадахгүй нь гарч ирэх нь нэр. Би хүлээн зөвшөөрч чадахгүй нь Хятад. Энэ биш үү хасах эго нь өрсөлдөгчөө. Тэр байсан байж болох, шинээр ажилд скаут hema -, хэн Stahl харсан ferret тэдэнтэй хамт сүүлчийн удаа тэр хийж байсан түүний гэрийн даалгавраа. Миний мэдэж байгаагаар, энэ нь болох юм байна холбоотой Topcon.
  
  
  Өөр нэг хүн, нэг Westerner, ирсэн болон нэгдэн орсон Chinaman. Би тэднийг харсан, сонирхолтой, таах гэж оролдож тэд юу яриад байсан. Сониуч зан нь алж болно муур, гэхдээ энэ нь хэнд ч хор хүргэхгүй, миний и-мэйл бизнес. Дутагдалтай сониуч байсан, заримдаа үхлийн аюултай.
  
  
  Тэр sip авч кофе болон үзсэн шинэ хос орж ирсэн хоолны машин. Тэд явж онгоцон доош тавьж тоглоомын ширээн дээр дараагийн хаана тэр Ursula сууж байсан. Эмэгтэй хүн байсан нь түүний дунд гуч гарсан, хар хүрэн үстэй, сайн зураг. Хүн дунд зэргийн өндөртэй, бор үс, хүчтэй эрүү дор нь нэр хүндтэй хамар.
  
  
  "Юу юм бэ, Ник?" гэж асуув Ursula.
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. "Юу ч биш." Миний санах ой банк л олж мэдсэн зүйл нь хүний тухай нэр хүндтэй хамар. Эго-ийн нэр байсан Иван Lubianke, мөн тэр KGB бодис юм.
  
  
  Одоогийн байдлаар, энэ нь байсан хаясан эргэн тойронд дарга Хятад, эго нь нөхөр. Гадаад төрх нь Lubyanka ямар нэгэн зүйл гэсэн үг. Тэр өндөр зиндааны KGB албан есны, хүний төрөл Оросууд илгээж байсан тохиролцох нь байгууллагын шиг Topcon.
  
  
  Lubyanka, эмэгтэй түүнтэй хамт байх шиг туулж албан есны тохиромжгүй солилцож танихгүй. Түүний дүр, зан заасан байсан гэж тэд зүгээр л уулзсан.
  
  
  Би байсан жижиг микрофон миний халаасанд байна. Би хүссэн, түүнийг зөөгч ширээн хаана Бүдүүлэгчүүдийн, эмэгтэй сууж байсан, би хүссэн түүнийг буцаж очоод, түүний тасалгаа, сонсох, тэдний яриа. Би итгэлтэй байсан байх нь маш сонирхолтой.
  
  
  "Та нар мэдэх үү энэ хүн, Ник?" гэж асуув Ursula.
  
  
  "Тэр харагдаж бага зэрэг мэддэг." Тэр түүнийг түлхсэн хол. Nah хангалттай байсан санаа зовох хэрэггүй.
  
  
  "Магадгүй та сонирхож байгаа эмэгтэй," тэр санал болгосон, харагдаж байгаа нь надад сүүдэр инээмсэглэв.
  
  
  "Тэр чадахгүй лаа барьж өмнө нь та."
  
  
  Наад зах нь байсан нь үнэн. Хамгийн сайхан дурсамж миний сүүлчийн уулзалт Ursula орсон товч завсарлага дахь унтлагын өрөө.
  
  
  Тодорхой нэг бодол гарсан германы охин. Тэр аяархан инээв, дараа нь хүрсэн даяар сандал, сэтгэлийг минь гараа. "Уучлаарай, энэ бол бизнес аялал, Ник."
  
  
  "Магадгүй энэ нь байх болно, зүгээр л бизнес. "Би одоо ч гэсэн авах нь таны хувцас, унтраах," би хэлэв.
  
  
  Харин бид ярьж байсан, би одоо ч гэсэн харж Lubyanka, эмэгтэй. Их Stahl-ийн яриа нь илүү хүчтэй. Тэрээр аль хэдийн шийдсэн гэж Varvara байсан оху-ын төлөөлөгч томилогдсон худалдан авах хяналтын төхөөрөмж нь Topcon. Тухай юу ч эмэгтэй? Би гэж бодоогүй Бүдүүлэгчүүдийн түүнийг шүүрэн авч, галт тэргэнд зориулсан хөгжилтэй, тоглоом. Тайлан, СҮХ ай nen, заасан тэр нь онцгой businesslike хүн, ямар ч харагдахуйц сул тал, бусад магадгүй гэсэн итгэл үнэмшил коммунизм байсан нь хамаагүй ирээдүй. Би болно гэж бооцоо эмэгтэй байсан нь spy, бас.
  
  
  Би энэ тухай бодож, эмэгтэй хүн болсон харц миний зүг. Түүний нүд байсан хүйтэн, хүчтэй, мөн түүнийг ширтэж байсан маш шууд. Дараа нь тэр эргэж, түүний анхаарлыг буцааж KGB ажилтан, мөн тэд ханш огцом унав буцаан хэлэлцүүлэг.
  
  
  Би жинтэй магадлал эмэгтэй хүн байсан Topcon төлөөлөгч гэж nah байсан хяналтын төхөөрөмж би байсан томилогдсон өргө. Гэхдээ би ярьж байсан гэж Topcon босс нь зөөх төхөөрөмж дээр галт тэрэг тохиролцох. Энэ нь байж болох юм гэж энэ эмэгтэй байсан тархины цаана нь супер хүнд байгууллага шиг Topcon?
  
  
  Хэрэв тохиолдсон, гэж би бодлоо, тэр байж болох юм хийсэн нь сонирхолтой танил нь.
  
  
  "Ник, тэр шийдсэн талаар та нарт хэлэх хүн би хайж байна. Би чадахгүй асуух таны тусалж чадахгүй л юм бол, дээр нэрлэсэн нь та," Ursula тасалдсан миний бодол. "Бид хүссэн байсан бол эго нь хорин таван жил болж байна. Тэр муу алуурчин хэзээ нэгэн цагт. Тэр үед гүйж POW бааз Польш, нас барсан хүмүүст хурдан түүний гараас байсан илүү азтай бодвол тэр эрүүдэн."
  
  
  . ;
  
  
  Германы охин эргэж хараад гарч том цонхны хажууд нь ану-ын. Mimmo унасан дамжуулан chalet-тасархай болов. The уу мөр дор галт тэрэг байсан хэмнэлт undertone түүний бага дуу хоолой.
  
  
  "Энэ нь байсан Belgrade гэдгийг бид олж эго дараа. Хүмүүс бидний эргэн тойронд хэн харсан тайланг тухай эго-ийн мэргэжлийн дуудлага эго нь Яргачин-Belgrade-ийн яргачин. Тэр аль аль нь аюултай, тэрслүү. Хэдийгээр бид ирсэн ойрхон татаж эго илүү нэг удаа, энэ нь үргэлжлүүлэн elude бидэнд. Энэ өөрчлөлт нь нэр, зан,, тэр ч байтугай царай. Бид мэдэхгүй талаар юу ч эго өнөөгийн амьдралыг бид мэдэхгүй яг юу шиг харагдаж байна одоо. Бид гэдгийг мэдэх хүмүүс нь мэддэг байсан түүнийг өнгөрсөн анзаарсан дүр саяхан Belgrade. Тэр нь байх естой дээр энэ галт тэрэг нь ану-ын."
  
  
  "Би-г үзнэ үү, энэ нь илүү зүгээр л нэг ажил юм. Барьж эго нь маш чухал юм, та нар."
  
  
  "Тийм ээ, энэ байна. Тэр нь юу юм бэ... " Тэр биш үү өгүүлбэрийг гүйцээн. Хөөе, би чадахгүй байсан дуусгах хэрэгтэй миний эго.
  
  
  Тэр залгисан сүүлийн түүнд кофе. "We' ll keep in touch, Ursula. Энэ нь биш юм, нь маш том галт тэрэг. I ' ll be right байхгүй бол, та надад хэрэгтэй. Та нар зэвсэглэсэн, биш юм, та?"
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  Сайн байна."Би хараад даяар онгоцон харсан Бүдүүлэгчүүдийн, эмэгтэй алхаж хол хамтдаа.
  
  
  "Энгийн хүмүүс," би хэлсэн, хөдлөхөд хэдэн үнэт цаас нь миний халаасанд нь тавьж сандал дээр. Тэр сарнай нь түүний суудал. "Бид уулзах болно хүртэл, дараа нь."
  
  
  Lubyanka болон хүрэн үстэй эмэгтэй байсан авч гарч хоолны машин. Тэд явж байсан эцэст нь галт тэрэг, биш буцаж Анги тасалгаа. Түүний дараа тэдний эргэн тойронд машин өгөх нь хурдан харах Хятадын өнгөрч mimmo. Эго-ын нүүр царай байсан юм мэдэхгүй, гэхдээ тэр харлаа дахин над шиг mimmo баталсан.
  
  
  Тэнд байсан жижиг үзэж тавцан дээр буцаж галт тэрэг, болон нууцлаг эмэгтэй болон Бүдүүлэгчүүдийн шулуун явсан нь энэ. Тэд зогсож, цааш нь тэдний яриа. Тэд харж чадахгүй байсан үед надад энэ нь тамхи татах өрөө тухай ihc. Тэр хүрсэн болгон түүний doublet халааснаасаа гаргаж ирээд жижиг диск микрофон. Энэ төхөөрөмж нь зүгээр л юу олж, тэд ярьж байна. Би явсан нь тэдэнд мөрийн хөтөлбөрөө.
  
  
  Дуу миний арга барил байсан аяархан өөр хөдөлгөөн галт тэрэг, гэхдээ бас их дуу хоолой. Илэрхий дууны түүнд өгсөн хол, мөн тэд эргэж. Эмэгтэй над руу нь дайсагнах; Lubyanka судалж надад нягт. Тэр биш юм шиг санагдаж байлаа хүлээн зөвшөөрч, надад.
  
  
  "Өглөөний мэнд," гэж тэр хэлсэн нь түүнийг францын өргөлт. "Энэ сайхан өглөө, энэ нь биш юм?"
  
  
  Эмэгтэй холдож намайг тэсч ядан. Lubyanka grumbled, " Тийм ээ, энэ сайхан өглөө."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хэр хол байна гэж?" Би дүр үзүүлсэн алдах нь миний тэнцэл, шүүрэн handrail ойролцоо Lubyanka байрлуулах, түлхүүрийн оосор дээр нь хул handrail.
  
  
  Одоо Lubyanka-ын нүүр царай байсан бас дайсагнасан. "Энэ нь бүх л шалтгаална нөхцөл байдал," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр хүсээгүй халдагч санаа зовох эго ямар ч илүү эмэгтэй. Тэр эргэж coldly хол намайг ширтэн receding мөр, glinting тод өглөө нь нар.
  
  
  "Сайн байна, сайхан өдөр байна," гэж тэр хэлжээ.
  
  
  Lubyanka толгой дохив биш над руу харж байгаа. Дараа нь тэр эргэж, буцаж очиж, дотор. Үед mimmo нь хоолны машин өнгөрч, Ursula алга болсон. Тэр явсан вагон болон орж түүний тасалгаа тоо гурав. Дараа нь тэр нээсэн түүний авдар олсон жижиг багц авагч нуусан nen. Тэр дарсан энэ нь эргэж залгах.
  
  
  Эхний үед бүх зүйл надад байсан статик. Дараа нь тэр сонссон тогтвортой дарж, галт тэрэг-ийн дугуй болон дуу хоолойгоо interspersed нь энэ.
  
  
  "Үүрд... хяналт-шинжилгээ төхөөрөмж... санал гаргах." Энэ нь байсан Lubyanka дуу хоолой.
  
  
  Илүү статик илүү эмэгтэй хүний дуу хоолой.
  
  
  "...Ил тод байхгүй төхөөрөмж... хэрвээ бид та зөвшөөрөх судлах... харин тэнд сайн зураг... миний тасалгаа, дараа нь."
  
  
  Дараа нь Lubyanka дуу хоолой гэж хэлсэн товч салах ес нь эмэгтэй, яриа байсан нь дээр.
  
  
  Би үүнийг авч нуугдаж энэ миний ачаа. Одоо надад ямар ч эргэлзээ. Эмэгтэй хүн байсан Topcon агент, тэр mistletoe шийдвэрлэх Lubyanka зарах нь хулгайлсан хяналт тавих.
  
  
  Гэсэн хэдий ч, тэнд ч байсан нь дарсны эсэх эмэгтэй хүн галт тэргээр ганцаараа байсан эсэх, тэр хамт явж өөр Topcon шуурхай, болж өгвөл дарга, байгууллага, хэн дагуу Эцсийн Skopje-ийн таамаглал, нуугдаж байсан энгийн нүдэнд. Хэрэв тэр самбар дээр ганцаараа байна, магадгүй тэр дарга Topcon. Аль ч арга зам, тэр магадгүй байх болно, зөөх төхөөрөмж нь түүнд болон эго биш байж болох ч түүний тасалгаа. Би шалгах хэрэгтэй байсан эсэхийг нь шалгах хэрэгтэй.
  
  
  Хөнгөн үдийн хоол үйлчилж байсан нь нуух diner өмнө бид ирсэн Милан. Ursula түүнийг нь уулзаж, бид нэгдсэн хамтдаа. Тэр талаар бодож таашаал тэр төлж болох нэг бүхэл унтаж тасалгаанууд. Гэхдээ би байхгүй байсан их цаг хугацаа хэрэгтэй гэж бодож сексийн талаар. Би алхсан энэ замаар
  
  
  олж буй тасалгаа нь Topcon эмэгтэй эзэлж байна.
  
  
  Тэр бүрэн боломжтой түүний номлолын үед галт тэрэг зогссон Милан болон хоолны машины байсан арилгасан. Ursula буугаад галт тэрэг товчхон харах зорчигч байсан хүмүүс гарч ирэх нь хөлөө сунган, мөн би явсан нь тэр юм. Зүгээр л галт тэрэг явах гэж байсан, тэр байсан гэж үзэж Topcon эмэгтэй зогсоож дагуу үүд хаалга нь станц, тосгон, эхэлсэн хоер дахь шатанд хоер унтаж машин, зэргэлдээ Voiture 7, хаана тэр зогссон. Би түүнийг орхисон Ursula тавцан дээр, мөн хурдан нүүж Voiture 5. Тэр орж коридор, тэр харсан эмэгтэй устаж болгон тасалгаа. Тэр алхаж доош коридор болон анзаарсан тэр орж ирсэн тасалгаа 4. Тэр гарч ирэн хоер үзүүрийг машин дээр гарч ирээд тавцан. Өндөр, хар үстэй хүн түүний тавиад - гэхдээ залуу, эр агаарын руу авирч машин; тэр байсан walkie-talkie нь маш сайн германы брэнд, гэхдээ энэ нь нам гүм байсан юм. Тэр явж өнгөрсөн намайг curt толгой дохих орж, унтлагын өрөө. Тэр санаад Эго галт тэрэгний буудал дахь Lausanne. Дараа нь тэр зүүн, тэр гарч явсан замаар галт тэрэг дахин олж Ursula.
  
  
  Тэр үзсэн царай, гэвч тэр й түүнийг олсон хүн хараахан. Тэр уурлаж байсан.
  
  
  "Та хэр удаан мэдэх тэр байх болно самбар дээр?" Гэж би түүнээс асуув бид авирч онгоцон дээр хамт.
  
  
  Энэ нь байж болох гаргасан Belgrade, гэхдээ би итгэлтэй биш байна. Тэр байж болох юм болчихсон үед бид хаана байсан мониторинг түүнийг авч яваагүй юм бэ, түүнийг самбар дээр байна."
  
  
  Бид үзсэн нь uniformed сургах, бичиг хэргийн ажилтан тавцан дээр дүүжин түүний "хулгайгаар өндөг," диск дээр мод гэж signaled галт тэрэг явах нь станц. Тэнд байсан нь бага зэрэг гялс хөдөлгөөн, болон галт тэрэгний нүүсэн нь дээр. Олон хүмүүс зүүн тавцан.
  
  
  Тэр маш ойрхон Ursula. Би дээр гараа тавьж, түүний бэлхүүс. "Та юу гэж бодож байна та хүлээн зөвшөөрөх нь таны хүн бол та харсан дүр?"
  
  
  Тэр харлаа дараа нь намайг үед станц гэж тэр унасан mimmo биднийг унасан дээр нь сургах. "Болгон SS хүн Гурав дахь Рейхийн, тэр шаргал. Тэр магадгүй будагдсан түүний үс. Тэрээр сахлаа дараа нь ч тэр байж болох халзан унтраах нь их. Гэсэн хэдий ч, тэнд байгаа зүйлийг би харж болно. Тэр хүн таны тухай хэмжээтэй. Тэрээр ашиглаж байгаа нь сум сорви дээр түүний хүзүү. Түүнийг, би ойлгож байна гэж эго байж болох юм мэс заслаар арилгаж, гэхдээ би одоо ч гэсэн болно "олж" эго.
  
  
  "Энэ нь их биш, мэдээж."
  
  
  "Тэнд ямар нэг зүйл өөр. Тэр нь гажсан хамтарсан түүний зүүн гар. Энэ нь байх естой гэж хатуу өөрчлөх гэсэн."
  
  
  "Энэ нь ч их биш. Гэхдээ би болно нүд байлгах нь хадгалж байдаг хүн, түүний зүүн гар нь түүний халаасанд нь бүх цаг үед," би хошигнон хэлсэн.
  
  
  Ursula надад бага инээмсэглэв. "Хэрэв би харж байна хэн нэгэн байж болох юм түүнд, Ник, би найдвар tricking эго руу ил, түүний онцлог."
  
  
  Тэр шийдсэн бололтой. Харин түүний зориулалт, үүрэг биш байсан цорын ганц зүйл бол давж заалдсан надад.
  
  
  Ee түүнийг чанга тэвэрч, тэр гэнэт эргэж, түүний уруул нь бага зэрэг салж. Тэр дарагдсан түүний уруул түүнийх, тэр хариулсан.
  
  
  Хэдэн хормын дараа тэр ирээд хол. "Би-г үзнэ үү та одоо ч гэсэн сайхан байлгах нь таны хамт бодис нь сайхан ааштай," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэрээр байгааг анзаарсан түүний хөхийг байсан дарагдсан эсрэг цамц тэр өмссөн байсан. "Та нар намайг мэднэ, би дуртай энэ үед хүн бүр инээмсэглээд," би хэлэв.
  
  
  Тэр бага зэрэг flustered, магадгүй бага зэрэг ичиж замаар тэр хариулсан нь үнсэлт. "Би явах хэрэгтэй байна, миний тасалгаа, Ник. Дараа нь та үзнэ үү."
  
  
  Түүний инээмсэглэл гэрэл байлаа. "Би найдаж байна." Дараа нь тэр үлдсэн.
  
  
  Бид ил гарч дахин. Энэ нь нарлаг хаврын өдөр. Италийн хөдөө байсан vйл ажиллагаа нь тод өнгө хүрэн poppies, цэнхэр wildflowers. Венецийн байсан бидний дараагийн зогсоол licks орой гэхэд, түүний хүлээгдэж буй талаар олж мэдэх эмэгтэй дээр Topcon өмнө нь бид авч байгаа.
  
  
  Би явж, өдрийн турш автобус байсан суудал аль аль нь эхний болон хоер дахь анги. Хоер дахь хэсэг нь хичээл их байсан noisier, бага соел иргэншилт илүү эхний хэсэг. Эхний анги тасалгаанууд байсан хаалттай хаалга, мөн тэдний олон нь байсан хөшиг татагдаж өөрсдийгөө хамгаалах. Тэр нүүж аажмаар нэг машины дараагийн үзэж, нүүр царай нь жуулчдад тэд ярилцлаа, тоглож карт, эсвэл зүгээр л суугаад, dozed, бусдад сургах-ийн хөдөлгөөн тавьж, их унтах. Сүүлийн машины урд дэр мод, хүрэн үстэй эмэгтэй түүнийг хараад дахин. Тэр сууж байсан хоер эрэгтэй; бидний odin тэдний эргэн тойронд биш Lubyanka. Odin хүмүүсийн эргэн тойронд нь байсан нь радио алдсан надад буцааж авах тухай туз-д Милан. Тэр сууж, сүлжмэл, цонхоор гадагш харж, мөн үү, биш юм шиг санагдаж мэдэх нэг хүн. Хүн нь радио байсан engrossed онд италийн сонин. Бусад хүн, тарган, халзан хүн байсан аз жаргалтай munching дээр үдийн тэр авчирсан самбар дээр юм шиг санагдаж байна хайхрамжгүй бусад хоер. Нэг mimmo coupe өнгөрч түүний өмнө эмэгтэй намайг анзаарсан толгойлсон хувьд Voiture 5. Энэ миний харах боломжийг дотор.
  
  
  ee coupe.
  
  
  Тэр ганцаараа байсан нь танхим нь хэзээ үйлчлэгч ирсэн. Би түүний хаалгыг тогшиход нэг удаа эсэхийг шалгах нь түүний найз, бидний doorman биш гэрт. Дараа нь тэр маш хурдан авч цоож явсан, араас хаалгаа хааж, түүнд.
  
  
  Энэ нь ердийн унтаж талбай бүхий нэг cot нэг талд жижиг өрөө болон bedside хүснэгт болон толин дээр бусад. Тэнд байсан тавиур нь ачаа шиг өдөр машин, мөн эмэгтэй хүн байсан хэд хэдэн suitcases.
  
  
  Би зураг авч, түүний ачаа нэг нэгээрээ дамжуулан хараад бүх зүйл. Тэд олохгүй байгаа бол түүнд юу ч биш, тэр ч байтугай зураг тэр дээр дурдсан яриа Lubyanka. Тэр олдсон дээр цагаачлалын бичиг баримт тусгасан нь тэр байсан Эва Шмидт, өөдрөг, Швейцарь.
  
  
  Би сэтгэл дундуур байсан, миний ачаа. Тэр системтэйгээр судалсан гэхэд Бууруулах, замаар хайж ор дэрний цагаан хэрэглэл болон өөр ямар нэг зүйл нууж болох төхөөрөмж. Тэр бараг л хийж байх үед хаалга эргүүлдэг нээлттэй. Odin эргэн тойронд хоер эрэгтэй тэнд зогсож байсан Хятадын хүн тэр харсан хоолны машины өмнө. Түүнтэй хамт байсан нь эго оройн хамтрагч, Баруун иргэн нь хар, pockmarked нүүр.
  
  
  Хүн бүр эргэн тойронд халдагчдын байсан revolver. Бүр зэвсэг байсан заагаад над.
  
  
  "Ноед оо, та байх естой унагасан."
  
  
  Хар хүн хаасны хаалга. "Do you want эго алах түүний одоо?" "Энэ юу вэ?" гэж тэр асуув Chinaman.
  
  
  За, тэнд нэг их юм биш шүү гэж л үүнийг зогсоож чадна. Хамгийн их гар буу байсан дуу намсгагч. Хэрэв би авч нэрвэгдсэн хэдэн сум, хэн ч гадна тасарч мэдэх болно.
  
  
  "Байж болохгүй тэвчээргүй," Хятад хүн хэлсэн swarthy нэг математик, төгс англи хэл.
  
  
  Хэдийгээр хар хүний нүүр царай байсан юм махлаг болон түүний зузаан хүзүү нь хамрагдсан байна accumulations өөх, тос, түүний мөрөн харж хүчтэй, түүний гар нь асар их байсан. Би эргэлзээгүй тэр авч болох тусламж өөрийгөө тулаан.
  
  
  Хар хүн байсан богино, хүнд, хамт бүлтийж эго. Тэрээр шиг харагдаж байлаа зардал хэт их байна, түүний чөлөөт цагт ундны. Түүний нүд нь ойрхон байсан хамтдаа түүний pock-тэмдэглэгдсэн нүүр. Тэр оноогдсон эго ард Хятадын хувьд өрсөлдөгч гэж удаан, магадгүй ухаантай илүү эго нөхөр.
  
  
  "Хэрэв та олж, та юу хүссэн?" Хятадын хүн надаас асуув.
  
  
  Түүнийх, тэр мөрөө хавчив. "Та юу гэж бодож байна би хүссэн?"
  
  
  "Ийм үе мөчний маш тэнэг, Ноен Картер. Хэрэв та гэж байгаа мэт дүр эсгэх нь та ойлгохгүй байна, би юу хэлж байгаа нь түүнд, би болох болтугай миний найз, өмнө явж, гөлөг, та нар."
  
  
  "Мэдээж, би хүсэхгүй байгаа тэр зүйл юм." Би эргэж, түүний гарт эргэн тойронд, алгаа дээш. "Би хоосон байна, та харж болно."
  
  
  "Магадгүй Эва Шмидт биш төхөөрөмж өмссөн," хар арьстаас хүн хэлсэн байна.
  
  
  "Энэ нь мэдээж боломжтой. Та юу гэж бодож байна энэ Ноен Картер? " Хятадын асуув.
  
  
  "Би мэдэхгүй байна. Би чадаагүй байна уулзах боломж байсан Санаж Шмидт. How do you know миний нэр хэн бэ?"
  
  
  "Энэ бол бидний файлуудыг хамт таны зураг. Та мэдэж байгаа гэж ойр болж, од манай талбар. Түүнд найдаж болохын тулд бид орж ажиллаж өөр нэг найз".
  
  
  "Таны файлууд байх естой илүү бүрэн гүйцэд биднийх. Би олох гэж оролдсон та намайг харсан та хоолны машин. Би олж чадахгүй байна."
  
  
  Хятадын хүн инээд алдан. "Тэнд байгаа ямар ч зураг надад Баруун файлууд, Ноен Картер."
  
  
  Энэ нь надад ямар нэг зүйлийн тухай бодож. Энэ нь байрлуулсан эго тусгай ангилал.
  
  
  Хятадын хүн суугаад ирмэг дээр Эва Schmidt-ийн өр. "Сайн нь миний хувьд хангалттай, Ноен Картер. Түүний даруу хүн. Би харин тийм биш хэлэлцэх гэж боддог. Би илүүд үздэг гэдгийг та бидэнд хэлж, та хэр их мэдэх байгууллага нь шийддэг Topcon."
  
  
  Би харсан ямар ч шалтгаан байлгах нь нууц биш. "Маш бага" гэж би хэллээ. "Би ч мэдэхгүй бол Эва Шмидт дарга байгууллагууд, эсвэл зүгээр л нэг ажилтан at a time."
  
  
  "Үнэн хэрэгтээ, энэ нь бидний хувьд энэ нь бидний хувьд бас нэг" гэж Хятад. Тэр гайхсан бололтой тэр байсан тухай дэлгэрэнгүй мэдээлэл Topcon илүү байсан. "The Шмидт эмэгтэй биш юм босс, тэгээд ч тэр нь мэдээж илүү л захирагддаг."
  
  
  Хар хүн эсрэг налуу хана өдөөгдөж uneasily. "Та ярьж байна шүү дээ emu илүү тэр бидэнд хэлж байна," гэж тэр grumbled Хятад.
  
  
  "Учир нь бид шүү дээ гэж алах эго, энэ нь хамаагүй юм," Хятадын хариуд нь түүний deceptively amiable дуу хоолой.
  
  
  Түүний хөл нь бага зэрэг шилжсэн байх боломжтой шилжих хэн нэгэн эргэн тойронд нь эрэгтэй. I didn ' t төлөвлөж байгаа буудаж гээд ямар ч алж их эхлээд байна. Үед түүний алхам хийсэн, тэр сонгосон байсан нэг долоох хүн.
  
  
  "Та байх естой энд аль аль нь. Topcon борлуулдаг төхөөрөмж Оросууд, " гэж тэр хэлсэн нь Хятад.
  
  
  "Тэд бас санал болгосон дүр dn. Бид төлж чадахгүй их үнэ. Бид шийдсэн эго оронд энэ нэг юм."
  
  
  Тэр бөхийж бага зэрэг, нь бусдад ямар ч түүний жин хамт явах хөдөлгөөн өөрийгөө бэлтгэж байна
  
  
  яарах хүн дээр ор. "Та нар үг энэ галт тэрэг байж болох юм мөлхөж бүх төрлийн бодис гэж найдаж хулгайлж төхөөрөмж хүмүүс хулгайлсан эго эхний ?"
  
  
  "Энэ асуудлыг та юу capitalists дуудлага үнэгүй аж. Энэ нь сэрж өрсөлдөөнт сүнс, " Хятадын хэлсэн, chuckling.
  
  
  Хар хүн дахин ярьж эхэлсэн билээ. "Бид илүү сайн байсан авч энэ хугацаанд хамт. Эмэгтэй буцаж ирж болно, ямар ч үед."
  
  
  "Бид үргэлжлүүлэх болно энэ миний нөгөө найз. Гэхдээ энэ нь өдөр бүр биш юм гэдгийг нь та авах боломж ярих Америкийн алуурчин хүн. Хичнээн миний хамтрагчид та арилгах хүрэхгүй таны гутамшигт ажил, Ноен Картер?" "
  
  
  Түүнийх, тэр мөрөө хавчив. "Би бас даруухан хүн."
  
  
  "Та байсан өргөс нь манай талд. Би түүнд хэлэх гэж би авч, хугацаанд хяналт тавих, арилгаж, би та авах боломжтой, түүний магтаал нь сайд өөрөө " Хятад хүн хэлсэн gloating дуу хоолой.
  
  
  Түүнийг бодож байсан агуу хоер. Харанхуй арьстаас хүн алахыг намайг тэр даруй гарч илт тэвчээргүй байдал, мөн Хятадын хүн сонирхож байсан алдар нэр тэр болох замаар олж буцаж Бээжингийн миний хуйх дээр түүний бүс.
  
  
  Энэ Chinaman заагаад нь түүний зүүн гараараа түүний хамтрагч. Дараа нь тэр тавьсан revolver дээр түүний зөв. Тэр бэлэн байсан гүйцэтгэх нь надад, тэр биш гэж авах ямар ч боломж байдаг. Тэр төлөвлөсөн учир нь тэдний аль аль нь тавих сум миний бие.
  
  
  "Би худал хэлсэн нь та нарт," би хэлэв.
  
  
  Хятадын эргэлзсэн, дээр эрхий хуруугаа хүргэж. Хүн тангараглав нэг өдөр. "Тэр удааширч, Sheng Tzu."
  
  
  Sheng Tzu, гэж би бодлоо, гэнэт санах ой банк ажиллаж байсан юм. Sheng Zi, домогт Хятадын Коммунист агент нуусан түүний таних маш амжилттай тэрээр илүү байсан юм шиг сүнс илүү махан бие ба цусны. Янз бүрийн цаг үед, тэр сонссон тодорхойлох эго нь настай хүн; бусад үед, тэр сонссон хүмүүсийг хэлж байгаа ч, emu байсан нь зөвхөн түүний гуч гарсан. Мөн хэн ч эргэн тойронд нь эдгээр хүмүүс мэдэж эго сайн. Тэд зөвхөн зэрвэс татсан эго, иймээс янз бүрийн дүрээр. Гэсэн шалтгаанаар Sheng Zi хэвээр нууцлаг хүн байсан гэж хүмүүс юу болохыг мэдэж тэр үнэндээ шиг харагдаж байсан нь инээдтэй зуршил үхэж хүчтэй.
  
  
  Энэ Chinaman-ийн нүд нь багасч, тэр ч байтугай илүү нэр унасан даяар бусад амны. "Тэнэг" гэж тэр hissed үед харанхуй хүн. "Та нар анхааруулсан ч, хэзээ ч ашиглах нь миний нэр."
  
  
  Тэр над руу эргэж хараад, тэдний илэрхийлэл ямар ч урт ээлтэй. "Одоо, Ноен Картер, таны үхэл нь илүү магадлалтай өмнө."
  
  
  "Өөрийн хүн байх естой үнэхээр хэрэгтэй энэ төхөөрөмж. Тэд байх естой гаргаж ирээд маш их бууны."
  
  
  "Ямар ч илүү ярьж," тэр нулимж үед надад furious түүний эго хамтрагч байсан алдаа гаргасан. "Та хэлсэн та худал бидэнд. Надад тайлбарлаж."
  
  
  "Би олсон технологитой. Энэ нь миний халаасанд байна." Тэр нүүж гараа. "Би харуулах болно энэ нь та."
  
  
  "Картер, авч гараа хол дахин, би шалгах болно, нас барсан хүний халаасанд," Sheng хэлсэн байна.
  
  
  Түүний хөлдөөсөн. Түүнийг гэдгийг мэдэж байсан, тэр үг бүр үг.
  
  
  Шан хийсэн дохио. "Check нь таны эго зоригтой," гэж тэр хэлсэн математик өдөр.
  
  
  Харанхуй арьстаас хүн урагшилсан мөчид түүний бие хааж Шен юм харах, орхигдуулсан хөдөлгөөн нь миний гарт дарагдсан энэ нь stiletto эсрэг миний далдуу.
  
  
  Тэр гараа тавьж халаасны миний doublet, мөн Хюго шүүрэн энэ машинаараа нь сахлын хутга руу дүр бол миний амьдрал. Тэр дуу алдав, түүний нүд нь ихсэж асар. Тэр унасан урагш нь,, Эго нь шүүрэн авч, түүнийг мөрөн болгон ашиглах бамбай.
  
  
  Шен намайг буудсан. Энэ startled харанхуй арьстаас хүн байхад түүний эго-даруулга бие шүүрэн. Нөлөөллийн хийсэн түүний эго үсэрч, тэр ч байтугай амь цутгах гарч түүнийг өмнө сум цохих.
  
  
  Gritting түүний шүд, тэр түлхсэн түүний нас барсан буцаад жин, түүний гар, шидэгдэж, дайвалзаж түүний бие рүү өр, Хятадын төлөөлөгч. Шан dodged. Хүн эго, эдийн засгийн өсөлт, тэр нь тун хурдан. Тэр гарч явсан зам, бие нь эго нөхөр нурсан дээр cot.
  
  
  Шан байсан тухай гөлөг дахин. Тэр алхам болсон рүү үүнийг сонссон чимээгүй revolver эго-ын талаас поп. Түүнийг доош бөхийж, эргэлтийн түүний бие нь урагш, доош болон өшиглөх түүний дүр нь түүний баруун хөл.
  
  
  Эго: хоер дахь удаагийн алдсан улмаас миний хөдөлгөөн,, дараа нь миний punch, би зааж байсан нь Японы karate мастер, цохих Sheng хатуу гараа зөрчсөн, хуруу, мөн revolver гарч ниссэн гаруй Эго-ын гарт байна.
  
  
  Өмнө нь тэр болох сэргээх, түүнийх нүүж түүн рүү. Түүний нударга байсан хаясан эго-ийн chubby нүүр, татсан дүр нь эрүү. Тэр дуу алдав, шатлан, гэвч тэр дэндүү хүчтэй дүр байх нь даван туулах ганц цохилт.
  
  
  Тэр хүрсэн болгон түүний хүрэм нь Wilhelmina. Түүний гар дээр байсан Luger-ийн илжиг үед Chinaman lunged над. Тэр намайг цохих нээлттэй дээр эрүү нь цохилт бараг хугалсан миний хүзүү болон хувцсан намайг ор.
  
  
  Алдаж, түүний тэнцэл, тэр унав
  
  
  дээр motionless бие Шен-ийн хамтрагч. Тэр дээгүүр өнхөрч, газардсан шалан дээр хүрсэн нь Luger дахин.
  
  
  Энэ үед, Sheng байсан үүд хаалгыг нээж өгсөн. Гайхалтай хурдан, тэр гарч үүдний өмнө нь түүнийх болох юм цэг буу эго-ийн зүг.
  
  
  Тэр босож гүйж, дараа нь түүнийг түлхэх, хагас нээлттэй хаалганы out of the way. Тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг Шен. Гунигтай түүнийг буцааж тасалгаа, Шмидт-ийн эмэгтэй. Тэнд байсан бие нь хэрэгтэй гэдгийг шийдвэрлэх естой.
  
  
  Хаалга савах, тэр чирэгдэн нас барсан хүн цонх руу шидэж, түүнийг гарч. Тэр зэрвэс татсан нь бие гулсмал доош налуу өмнө галт тэрэг зүүн эго ард.
  
  
  Түүний амьсгал байсан хүнд. Тэр шүүрэн авч нас барсан хүний буу олж Шен-ийн хажууд шалан дээр ор луу. Их шидэж, энэ нь гарч, дараа нь хаалттай цонх, хэзээ яаран tidied хүртэл тасалгаа. Би хүсээгүй Шмидт эмэгтэй мэдэх нь би тэнд байсан.
  
  
  Миний ажил байсан нь илүү хэцүү үед би boarded галт тэрэг. Sheng Tzu байсан түүнийг хай. Тэмцэх л байх болно, энэ нь биш юм, учир нь ану-ын. Тэр нь зөвхөн амьд бодис нь чөлөөт ертөнц мэддэг байсан тэр юу шиг харагдаж байсан. Тэр биш байсан гэж намайг авч явах мэдлэг, энэ нь эргэн тойронд нь миний хувьд урт.
  
  
  
  
  Тавдугаар бүлэг.
  
  
  
  Би явж дагуу галт тэрэг нэг төгсгөл нь өөр, анзаарсангvй Хятадын төлөөлөгч.
  
  
  Тэр үед би дууссан миний хайх, галт тэрэг хийсэн хоер хурдан зогсоно. Zi Sheng болох үсэрч доош дээр хэн нэгэн нь тэдний эргэн тойронд. Энэ нь байж болох юм самбар дээр нэг тасалгаанууд би чадахгүй оруулна уу, эсвэл хэдэн арван бусад газар. Би чадахгүй гэж найдаж байна судлах бүх газар нуух нь хөдөлж буй галт тэрэг.
  
  
  Тэр санаа алдаад, бууж өгсөн зуур. Нэг арга нь, эсвэл өөр нэг нь, би итгэлтэй байсан гэдгийг би уулзах Шен дахин.
  
  
  Дунд дараагийн өдөр, тэр олсон Ursula ганцаараа сууж түүний тасалгаа. Тэр завгүй хийх тэмдэглэл нь жижиг тэмдэглэлийн дэвтэр гэж тэр авч, эргэн тойронд нь түүний түрийвч. Тэр нээсэн тасалгаа хаалга түүний төлөө явсан.
  
  
  "Сайн байна уу," гэж би хэллээ.
  
  
  "Өө, Ник! Доош сууж байна. Би зүгээр л бичих гэж оролдож тайлбар миний босс. Түүний хэлж өгөх хэрэгтэй emu маш хол ferret байна орхисон хоосон. Би илгээх болно, түүнд telegram тулд Венецийн."
  
  
  Түүний sel нь түүнд дараагийн. Тэнд байсан гурван тансаг гэрийн суудал бүрийн талд тасалгаа, тус бүр нэг хүрээлэгдсэн хар болон хүрэн хээтэй материал өгсөн emu харагдах нь Европын цайны өрөө нь өнгөрсөн зууны. Тасалгаа барьсан өдрүүдэд дур булаам галт тэрэг, үед хаад, алдартнууд boarded Дорнын Буухиа. Тэнд байсан том, жижиг ачаа тээшний тавиур дээрх суудал толин тусгал дээр тус бүр суудлын, мөн талд толь байсан зурагнууд хотын газар нутгийн тогтоц.
  
  
  Ursula тавьж, түүний тэмдэглэл нь буцааж түүний түрийвч, тэр зэрвэс татсан нь Webley .22 автомат дотор. Түүнийх гэж найдаж Хөөе байх байсан явах хүртэл түүний эсрэг эр нь энэхүү тоглоом юм. Тэр над руу хараад, мөн инээмсэглэл бүдгэрсэн түүний нүүрнээс.
  
  
  "Ник! Юу болсон бэ, та?"
  
  
  Тэр mistletoe ярьж байсан няцлах харуулсан газар Шен байсан намайг цохих. Түүний инээд алдав. "Би дээр ажиллаж байгаа нь миний мэргэжил."
  
  
  "Та бүх зөв?"
  
  
  "Тийм ээ, би сайхан байна." Би баяртай байсан гэдгийг тэр үнэхээр санаа зовж байна. "Let' s хэлж байдаг ямар ч хоолны машины яг одоо харин би худалдан авсан нь түүнийг лонх bourbon Милан. Would you like to join me миний тасалгаа нь ууж?"
  
  
  Тэр над руу нь хүйтэн цэнхэр нүд. Тэр мэдэж байсан, энэ нь санал болгож байна, мөн тэр мэдэж байсан түүний зочид буудал тиймээс тэр мэдэж байсан. Тэр дахин харлаа үед хөдөө явж байсан бөгөөд одоо аажмаар тэгшлэхэд гарч бид дөхсөн үед Adriatic.
  
  
  "Би байгаа гэж бодож байна гээд намайг уруу татах, Ник."
  
  
  "Ямар ч арга зам," би хэлэв.
  
  
  Тэр grimaced. "Та өөрчлөгдөөгүй бага зэрэг. Чадахгүй та харж байна гэдгийг би ажиллаж байна?"
  
  
  "Та амрах хэрэгтэй заримдаа."
  
  
  "Энэ нь хялбар биш юм хийх гэж байгаа үед мөрдөх доош хүн шиг Hans Richter."
  
  
  Энэ нь анх удаа тэр байсан дурдсан нэр хүн нь тэр байсан Яргачин гэж нэрлэдэг. Түүний ойлгосон юм. Би уншиж энэ талаар Richter, би юу уншиж байсан нь аймшигтай.
  
  
  "Тэгэхээр тэр нь нэг нь та шүү дээ хөөж. Би ойлгож байна, таны шийдвэр."
  
  
  Хаалга нээгдэж, дундаж насны эмэгтэй сууж байсан байна. "Эдгээр суудал авсан?" "Энэ юу вэ?" гэж тэр асуулаа Монгол хэлнийхээ зааж, дөрвөн зуун суудал.
  
  
  "Үгүй, бидэнтэй нэгдэнэ үү," Ursula хэлсэн байна.
  
  
  Эмэгтэй орж ирээд, дээр суугаад цонхны суудал эсрэг Ursula, надад. Би байсан орхисон тасалгаа нээлттэй хаалга, мөн сэрүүн сэвшээ салхи үлээж байсан доош коридор. Дараа нь тэр суугаад, тэр хүрсэн руу сүрэл багийн хувьд холбон сүлжих.
  
  
  "Сайхан өдөр байна," тэр инээмсэглэн. Тэр нь нимгэн, харцага хамартай эмэгтэй нь богино саарал үс. Түүний нүдний шил л байсан, доод хэсэг нь хэвийн линз - жижиг шилэн ширхэг хэрэглэж байсан нь хаах хүртэл ажилладаг.
  
  
  "Тийм ээ, энэ нь биш юм?
  
  
  "Ursula тохиролцсон.
  
  
  Ursula харсан нь түүнийг сүлжих над руу инээмсэглэн. Эмэгтэй буцаж явсан сүлжмэл, ямар ч урт төлөх ямар ч анхаарал бидэнд. Би зүгээр л тухай ярих Ursula бол дахин хүн орж тасалгаа. Ч ярьж Hema, надад, тэр дээр суугаад хол эцэст тасалгаа өдөр. Энэ нь хүн байсан тэр харж байсан өмнө нь walkie-talkie тэр ч хийсэн. Тэр түүнийг доош нь тогтоосон суудал дээр дараа нь түүнд ирээд сонин гарч ирсэн дор нь түүний гар, мөн уншиж эхэллээ. Бүр тэр харсан, энэ хүн, тэр авч болно, радио, гэхдээ тэр нь ч дээр болсон.
  
  
  "Та юу мэдэх үед бид ирэх болно Венецийн?" Энэ Briton асуусан Ursula.
  
  
  Ursula авах гэж оролдсон нь илүү сайн харах хүн нь сонин. Одоо тэр эргэж нь Englishwoman. "Би бодож байна, эргэн тойрон зургаан эсвэл дараа нь."
  
  
  "Өө, тэр юм нь муу биш. We ' ll бүгд идэх зүйл байхгүй, мэдээж хэрэг, учир нь тэнд ямар ч хоолны машин."
  
  
  "Тийм шүү," гэж Ursula. Түүнийг харсан түүний царайг өөрчлөх гэж байгаа бол тэр нэгэн зүйлийг санаж,, дараа нь тэр маш хурдан тойруулан хараад асуудал нь радио.
  
  
  "Би үүнийг олж аймшигтай uncivil биш илгээх хоолны машин нь бидний бүх арга зам," их Британийн эмэгтэй хэлсэн байна.
  
  
  Ursula байсан одоо харахад хүний зүүн гар. Би түүнийг хараад, бас харсан тэр юу харж байсан. Уг хурууны бөгж дээр хуруу гараа зохион сонин байсан том, knobby. Бид харц солилцов. Энэ хурууны байсан ялгарах онцлог Hans Richter.
  
  
  Ursula авч чадахгүй нь сайн харж Эго-ийн нүүр, тиймээс Хөөе түүнд туслахаар шийдсэн юм. Тэр хүлээсэн хүн эргэж хуудас, дараа нь түүнд хэлсэн.
  
  
  "Уучлаарай, эрхэм ээ," гэж би хэллээ.
  
  
  Хүн буурсан сонин над руу харсан. "Тийм ээ?" Эго-ийн өргөлт байсан ижил төстэй Ursula юм. Тэр талаар миний өндөр байсан нь цэргийн агуулсан. Эго-ын булчинлаг, ухаалаг царайг хараад илүү залуу түүний жилийн өнгөц харахад.
  
  
  "Би таныг харж байна Лондон сонин," би хэлэв. "Ямар ч хөлбөмбөгийн оноо байдаг уу?"
  
  
  Эго-ийн харц шилжсэн нь намайг Ursula, одоо энэ нь ' s back to me. Тэр доош тавьж сонин надад өгсөн. "Би итгэлтэй байдаг. Энд, би зүгээр л дууссан юм.
  
  
  Тэр зайлсхийх хараад түүний зүүн гар. "Баярлалаа," би хэлсэн, авч цаас. Би харж чадахгүй байсан сорви дээр түүний хүзүү.
  
  
  Тэр хайж байсан Ursula дахин. "Бүх юм зөв." Тэр аваад радио, босоод. "Одоо бол та намайг уучлаарай."
  
  
  Тэр эргэж, зүүн тасалгаа, гарчиг нь унтаж машин. Түүний болсон Ursula:"За?"
  
  
  "Би мэдэхгүй байна," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Эмэгтэй даяар эгнээнд зогссон сүлжмэл болон сонсож байсан бидний яриа нь жинхэнэ хүү.
  
  
  "Олон биш байна гар шиг байгаа юм" гэж би хэлсэн.
  
  
  "Үгүй," Ursula хүлээн зөвшөөрсөн. "Тийм ч их биш."
  
  
  Би хадгалагдаж байна. "Би зөв эргэж байх болно."
  
  
  Тэр хурдан нүүж танхимд доош өдөр дасгалжуулагч чиглэлд хүн явсан. Би татсан нь хүртэл түүнд орж байсан Voiture 5, машин гэж Topcon эмэгтэй хүн оршин сууж байсан юм. Тэр зогсож байна төгсгөлд машин байхад тэр shell буюу бүрхүүл. Дараа нь түүнийх болон ducked өнцөг булан зурвас. Хормын дараа тэр сонссон хаалгыг хаах. Тэр орж тасалгаа 6.
  
  
  Харин түүний зогсож байсан тэнд, түүнийх шийдвэр гаргасан. Миний дараагийн алхам нь эсрэг Topcon бага байх болно нарийн. I ' ll have to go to Эва Шмидт асуух нь түүний хаана хулгайлсан төхөөрөмж нь далд. Одоо бол төгс цаг. Би хаалгыг нь тогшлоо 4 - энэ нь тасалгаа, харин тэнд байсан ямар ч хариулт. Би дахин оролдож, гэхдээ бүх зүйл нам гүм байсан юм дотор. Үүрд дахин оролдох болно дараа.
  
  
  Түүнийг буцаж ирэхэд нь Ursula, эмэгтэй ч байсан, түүнтэй хамт хэлэлцэх давуу тал нь төмөр замын аялал жуулчлалын гаруй airlines. Ursula баяртай байсан намайг харж. "Let' s take a walk," би хэлэв. "Тавцан дээр нь гоо сайхан".
  
  
  "Бүү март идэж Венецид," эмэгтэй хэлсэн байна.
  
  
  "Бид хэзээ ч мартахгүй," түүний эцэг хэлсэн байна.
  
  
  Бид явж, орж гарч коридор, би түүнд хэлсэн: "алив, явцгаая миний тасалгаа."
  
  
  Тэр над руу харсан. "Сайн байна."
  
  
  Бид болсон миний тасалгаа байсан бөгөөд гурван минут хол Ursula-ийн, бас машин, түүний зочид буудал хүрэм ирсэн унтраах, болон Ursula ширтэн том Luger, түүний holster. Дараа нь тэр халагдсан түүний бодол.
  
  
  Тэр суугаад анхааралтай ирмэг дээр миний өр ор, би цутгаж, түүнд bourbon бүгдэд. Тэр түүнийх болсон жижиг инээмсэглэн. "Авах өмнө та намайг согтуу, надад хэлээч - хэрэв та олж мэдэх хүн нь радио?"
  
  
  "Тэр дараагийн машин," би хэлэв. "Тасалгаа 6. Та юу гэж бодож байна та олж Яргачин?"
  
  
  "Би харж чадахгүй байсан сорви," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "үгүй ээ. Гэвч эго галбир нийцэж байгаа, тиймээс вэ эго нас."
  
  
  "Би мэдэхгүй, би зүгээр л мэдэхгүй байна," гэж тэр хэлэв удаан. "Би тэр мэдрэмжийг эдгээр нь бидний хүн, гэхдээ би хүсэхгүй байна баривчлах буруу хүн."
  
  
  "Дараа нь та нар нэг л өөр," би хэлэв. "You' re going to
  
  
  үзээрэй, ямар нэг зүйлийг олох нь эго-ийн хувийн эд зүйлс хийх болно, таны таних илүү эерэг."
  
  
  "Тийм ээ, та зөв шүү," тэр хүлээн зөвшөөрөв. "Би авахын тулд хичээх хэрэгтэй руу эго тасалгаа."
  
  
  Тэр санаа алдав. "Харагтун, би сайн үед энэ. Намайг хайх эго тасалгаа."
  
  
  "Та сайн мэдэхгүй байсан учир нь юу харж, Ник."
  
  
  Би энэ тухай бодож жаахан. "За, явцгаая хамтдаа."
  
  
  Тэр инээмсэглэн. "Энэ нь илүү дээр юм. Та чадахгүй бүрэн дайчлан өөрийгөө сэтгэл."
  
  
  Тэр sip авч түүний bourbon. "Бид явж чадахгүй одоо," Ay түүнд хэлсэн, тавих гараа эргэн тойронд түүний бэлхүүс. "Манай хүн, эсвэл хэн ч юм, зүгээр л эргэж ирсэн юм тасалгаа. Тэр төлөө байх болно, харин. Бид хүлээх хэрэгтэй болно гарч эго."
  
  
  Цэнхэр нүд өөд ширтэн надад, тэр sip авч ын bourbon. Түүний авч аяга нь түүний гарт байсан алхам хойш. Тэрээр өргөж, түүний ирмэг өр болон түүнийг татаж ойрхон. Дараа нь ee өгсөн түүний урт удаан үнсэлт нь уруул дээр, тэр хариулсан. Тэр үнсэж түүний хүзүүн дор түүний шаргал үс, түүний амьсгал татсан түүний хоолой. "Амрах," би хэлэв.
  
  
  Цаг хугацаанд нь дараагийн үнсэлт дээр байсан, тэр байсан шийдсэн өг өөрийгөө надад. Тэр ирээд, түүнийг нь түүний хөл, бид эхэлсэн хувцас тайлах биш, хэлсэн үг бидэнд. Удахгүй бид байв дээр өр, бидний бие tensing. Зөөлөн, сайхан дуу гарч ирсэн нь түүний хоолой. Түүний махан биеийн халуун байсан эсрэг миний touch.
  
  
  Тэр гүйж, түүний гар нь түүний дээр цээж. Ursula нүд нь хаалттай байсан. Түүнийг харсан flash түүний цагаан шүд. Тэр moaned болон ороож, түүний баруун гар миний хүзүүгээр. Эсгий түүний шивэр, сонссон нь түүнийг ш дээ,, дараа нь тэр унасан, инээмсэглэл тоглож буланд түүний амны.
  
  
  Галт тэрэг-ийн дугуй rumbled доор биднийг машин нүүж саадгүй. Энэ бол агуу мөч, хэн ч бидний эргэн тойронд хүссэн таслах эго нь үг.
  
  
  Эцэст нь, Ursula сэтгэлийг минь балаар. "Энэ нь их байсан, Ник."
  
  
  Түүний инээмсэглэн хөөе, д хэрх. "Энэ нь илүү сайн сүлжих нь тасалгаа."
  
  
  Бид ямар хувцастай байсан, би нээгдсэн цонхны хөшиг нь ан цав. Бид өөрсдийгөө нэг намгархаг талбайн ойролцоо Венецийн.
  
  
  "Одоо, тэр тасалгаа, бид гэж байсан хайлт..." гэж Ursula.
  
  
  "Намайг шалгаж хүн таны харж байгаа бол тэр нь одоо ч байдаг."
  
  
  Тэр унасан орж гарч коридор явсан түүний өрөөнд байсан бөгөөд эзэлсэн нь хүн walkie-talkie.
  
  
  Тэр үүд хаалгыг нээж өгсөн үед тэрээр түүнийг харсан, очлоо, түүний мөчид бид харсан болгон бие биенийхээ нүд. Тэрээр цааш явж, явж mimmo тулд хоер үзүүрийг машин. Дараа нь түүнийх, би эргэж, дүр үзүүлсэн авах нь хурдан эргэж харах. Хүн ч байсан зогсож үүд хаалга, намайг харж байгаа.
  
  
  Бидний нүдийг дахин уулзаж. Эго-ийн ширтэж байсан хэцүү, хэцүү. Дараа нь тэр буцаж явсан тасалгаа болон хаасны хаалга.
  
  
  Хайх гэж санал болгосон энэ Ursula байна захирч гарч мөч. Үүнээс гадна, энэ хүн сэжигтэй санагдсан надад. Хэрэв тэр байсан Hans Richter, тэр сэжиг байсан нь ойлгомжтой. Зайлсхийхийн тулд барих, урт Richter байсан хүн байсан байх нь супер-болгоомжтой, байнга сонор сэрэмжтэй, distrustful хүн. Тэр магадгүй унтаж нь буу нь түүний гарт.
  
  
  Мэдээж энэ нь байсан Richter юм, гэж би бодлоо. Ursula байсан эсэхийг нь шалгах хэрэгтэй, учир нь энэ нь түүний ажил. Хөөе хэрэгтэй болно баталгаа эго-ийн жинхэнэ мөн чанар баривчлах, түүнд. Гэхдээ бүх практик зорилгоор, энэ нь бололтой, түүнийг байсан гэдгийг тэр яргачин нь Belgrade. Тэр хэлбэрээ хурууны болон хүний болгоомжилж demeanor надад ойлгуулсан юм.
  
  
  Би зогсож байсан төгсгөлд машин, Эва Шмидт гарч, надад сануулж байсан миний өөрийн ажил, мөн тэр байх шиг гол түлхүүр юм.
  
  
  Эмэгтэй баталсан mimmo надад баригдаж байсан гэхэд үнэр ee гуулин байсан бөгөөд маш эмэгтэйлэг. Тэр түүнийг хараад хөл гэж тэр танхим руу алхаж. Муу биш, гэж би бодлоо.
  
  
  Тэр зогссон үед өдөр түүний тасалгаа, тэр надад нэг үнэлгээ харах үед ee анх түүнийг харсан. Дараа нь тэр түгжээг нь гаргасан хаалга явсан.
  
  
  Тэр буцаж явсан Ursula болон түүнд хэлсэн хүн нь тэд гэж бодож байсан Richter хэвээр байсан юм танхим дахь эго тасалгаа. "Try to keep an eye on the ego хаалга. Би бага зэрэг бизнесийн миний өөрийн оролцох," би хэлсэн, шалгах Luger.
  
  
  "Юу бизнес, Ник?"
  
  
  "Зарим хүмүүс дуудлага энэ нь итгэл үнэмшил."
  
  
  Би унагасан дээр Эва Schmidt-ийн хаалга, тэр нээсэн даруй. Тэр их гайхаж харлаа. "Чи юу хүсч байна вэ?" "Энэ юу вэ?" гэж тэр асуулаа герман аялгатай.
  
  
  "Та," түүний эцэг хэлсэн байна. Тэр түүнийг түлхсэн хол, хурдан хаалттай хаалганы цаана түүнийг.
  
  
  Эмэгтэй над руу хараад warily, гэхдээ тэр нь тодорхой биш байсан даваан дээр үймээн. "Тэнд байгаа илүү сайн арга зам нь бие биенээ таньж мэдэх," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Энэ нь илүү юм шиг рашаан дуудлага, Эва."
  
  
  "Хэрвээ та байгаа нь зэсийн, би нуух юу ч байхгүй. Байгаа бол хулгайч биш шүү дээ их үнэ цэнэтэй хулгай from me."
  
  
  "Зөвхөн электрон төхөөрөмж илүү засгийн газар хүсч байна," гэж би хариуллаа. "Өгөх эго энд.
  
  
  Би мэдэж байгаа Topcon бодис юм. "
  
  
  "Юу юм Topcon агент?"
  
  
  "Би ч бас мэднэ гэж та ярьсан нь KGB бодис юм. Хэрэв та найдаж борлуулах төхөөрөмжийг Зху."
  
  
  "Юу нь KGB агент?" гэж тэр хэлсэн байна. Энэ нь эхэлж байсан юм шиг сонсогдож gramophone бичлэг.
  
  
  Би гэж ойлгосон шаардлагатай итгүүлэхийн тулд түүний гэдгийг би мэдсэн би юу ярьж байсан тухай. Түүний хэлсэн нь: "би сонсож Odin Poe уулзаж, таны яриа нь орос. Эго-ийн нэр Lubyanka. Бид дүр зураг бидний файлууд."
  
  
  Түүний нүд нь багасч. "Хэрэв та нар хэн юм, ТТГ-ын?"
  
  
  "Би дээр нь их ажил."
  
  
  "Би тэсвэртэй, би зарах гээд түүнд ямар нэг зүйл нь Оросууд. Яаж байгаа юм бэ та санал зогсоох надад?"
  
  
  "За, нэг энгийн арга. Би алж болох юм та нар."
  
  
  Эва Шмидт биш үү flinch. "Биш, дээр нь хөл хөдөлгөөн ихтэй галт тэрэгний, та чадахгүй. Та bluffing."
  
  
  Би нүүж энэ нь миний гар, болон hairpin явсан миний гарт. "Талаар маш буруу байгаа. Тэр аль хэдийн амиа алдсан нэг хүн дээр энэ галт тэрэг. Би үүнийг хийж чадах хялбар хоер."
  
  
  Түүний нүүр paled, түүний нүд нь darted сандран нь gleaming ир хутга. "Ямар ч ажиглагчид энэ тасалгаа."
  
  
  "Хаана байна, энэ нь танхимд?"
  
  
  "Би чадахгүй гэдгийг би та нарт хэлье. Хэрэв тэр надад ярьж байсан, миний хүн гэж намайг алсан."
  
  
  Миний гараас гарч буудсан байв. Нэг түргэн хөдөлгөөн, тэр бууруулах унтраах товч дээр түүний хувцаслалт, тэр шалан дээр унасан ба өнхөрч унтраах.
  
  
  "Энэ нь байж болох юм, таны хоолой, Ева."
  
  
  Тэр аяархан дуу алдав. Түүний нүд нь дагасан товч. "Би байхгүй бол төхөөрөмж. Би зөвхөн хэлэлцээр нь Оросууд."
  
  
  "The Topcon босс нь танхимд галт тэргээр биш тэр? Та зуучлагч, та өнгөрөх emu дээр KGB."
  
  
  "Зүгээр л урьдчилан сэргийлэх. Та яаж мэдэж байгаа юм. Тэнд нь өөр хэн ч та итгэж болно." Эва Шмидт шиг байна unflappable хошин шогийн мэдрэмжтэй.
  
  
  Хөөе инээмсэглэв харан эсрэг талд тасалгаа. "Хэрэв KGB багц зөв үнэ, таны босс гарч ирэх болно нуугдаж, гар дээр хяналт тавих. Юм төлөвлөгөөг?"
  
  
  "Та зогсоож чадахгүй болно emu-аас хийж байгаа нь энэ. Хэн ч хэзээ ч зогсоож эго."
  
  
  "Би мэргэшсэн эхлэн," түүний эцэг хэлсэн байна.
  
  
  Дараа нь хэн нэгэн үүдний болсон бариул, түлхэж, хаалгыг нь хатуу, тогшиж намайг унтраах тэнцэл.
  
  
  Эва Шмидт урвалд бол гэж тэр үзэж байсан энэ мэдээ байна. Тэр гарч өшиглөсөн байна, болон түүний өсгийг дээр баригдаж миний шин. Шургасан түүний мөрөн болгон миний цээж, шүүрэн миний бугуйн хоер гараараа, тавьдаг нь миний гар дээр өөрийгөө бүр овог.
  
  
  Эмэгтэй хүлээн авсан нь blow-аас мэргэжилтэн. Тэр эвдэрсэн байна миний гар бол түүнийх й нүүж, түүнтэй хамт дээрэмдэж түүнд хөшүүрэг шаардлагатай нөхөн миний дээд зэргийн хүч чадал. Тэр ороосон түүний үнэгүй гараа түүний хүзүүгээр болон yanked түүний толгой маш шаргуу тэр grunted шиг тэр нь хит болж байсан.
  
  
  Нь stiletto өргөж түүнд хүрч, түүний хоолой, дараа нь эргэж нүүр хаалга.
  
  
  Тэнд байсан нэг ч хүн байхгүй.
  
  
  "Дахин шилжих,"Ева түүнд хэлсэн," мөн энэ нь аялал гаруй for you."
  
  
  Тэр тэмцэж зогссон. Тэрээр үзсэн гэж тасалгаа хаалга байсан бөгөөд одоо бага зэрэг ajar, сэгсрэв нь бага зэрэг галт тэрэгний хөдөлгөөнийг.
  
  
  Чирч эмэгтэй нь түүнд, бүтцийн шалгаж, түүнд гарч. Ева естой хамтран ажиллагч алга болсон.
  
  
  "Та нар хүлээж байсан компани. Хэн байсан юм?" Sl гуйлаа.
  
  
  "Орос. Та айсан дүр."
  
  
  Түүний хаалга хаав. "Надад сэжиг байгаа хэвтэж байна, би зүгээр л алдсан хурлын дарга Topcon."
  
  
  "Хэрвээ тийм бол, та нарын аз нь байгаа. Тэр амь насаа алдсан нь та."
  
  
  Энэ нь зөвхөн хоер дахь удаагаа тэр надад ярьж байсан вэ алдаа мадаггүй нууцлаг хүн байсан. Аль аль нь түүний хамт олон бахархдаг түүнд, эсвэл Эва байсан биечлэн сонирхож, түүнд. Би нэгэн зүйлийг санаж Хятадын төлөөлөгч хэлсэн байхдаа аргаар bragging. Тэрээр хэлэхдээ Эва биш Topcon гүйцэтгэх, гэхдээ тэр нь тодорхой биш зүгээр л нэг хөлсний.
  
  
  "Надад хэлэх талаар таны найз залуу, Эва. Эхлэх нь өөрийн нэр."
  
  
  "Чи амьсгал боогдох, надад. Би бараг л үүнийг ярьж байна."
  
  
  Би сулрах түүний атгах нь бага, тэр эргэж ирсэн нь таатай. Тэр арай миний гарт.
  
  
  Хэд хэдэн зүйл байдаг та чадахгүй эсэргүүцэх. Odin байсан гүн хазах хурц шүд бүхий л эргэн тойрон, Ева хоер шиг байх sharpest хүмүүс.
  
  
  Түүнийг хараасан явцгаая ee.
  
  
  Эмэгтэй өссөн хол намайг болон өссөн нь сүлжмэл чемоданыг би харж байсан нь түүнийг явуулах өдөр сургагч багш. Тэр буцаж ирээд, орой, peeking дотор.
  
  
  Тэр цохилт дээр бэлхүүс гэхэд ee. Бид нурсан дээр өр. Ева өшиглөсөн намайг цохих намайг нүд. Бид цувисан шалан дээр байна, мөн энэ нь цохих бүр овог болон зорилтот цохих. Тэр мэдэрсэн sickening өвдөлт.
  
  
  "The тохируулан," би хэлэв. Санал өгөх нь тэр. Миний тэвчээр нь дуусчихдаг. Тэр цохих хэцүү замаар ee нь түүний толгой
  
  
  
  мөн түүний зорилт цохих шалан. Тэрээр түүнийг дахин цохих нь түүний гарт, тэр хашгирав зэрэг цус урсдаг булан тойроод түүний уруул.
  
  
  Тэр straddled түүний, тулгамдсан түүний нүцгэн гуя нь миний нуруун эсрэг. Түүний даашинз байсан урагдсан д тэмцэж, хэсэг нэг хөхний үзэж болох юм. Яагаад ч юм, тэр харсан sexier өмнө нь илүү, гэхдээ би биш сэтгэл санааны хувьд ээлтэй тоглоом.
  
  
  Ева гараа тавьж, түүний амнаас хараад цус дээр nen. "Donnerwetter!" тэр нулимж. Харин тэнд байсан хүчтэй айдас түүний нүд.
  
  
  "If you think I won' t kill you учир нь та эмэгтэй хүн, throw it out of your head."
  
  
  Хюго зохион үүнийг өмнө түүний startled нүд, дараа нь унасан ир л дор түүний эрүү. "Би чадахгүй заналхийлж та дахиж. I ' ll just do it."
  
  
  "Эго-ийн нэр Giancarlo Blucher. Би та нарт байх болно, дахин, тэр ч байтугай, энэ үг бол миний амьдрал. Энэ нь шилжүүлж чадахгүй байгаа нь эго. Гэхдээ хэрэв та хүсэж байгаа бол бооцоо эсрэг оху-ын тоглогч, би өгөх болно шал Giancarlo."
  
  
  Тэр энэ тухай бодож, нэг хором. Би байхгүй байсан эрх мэдэл төлөх бэлэн мөнгө авах төхөөрөмж нь буцааж, харин Ева байх естой гэсэн үг юм гэж тэр хэлэв үед тэр өгч байсан түүний амьдралыг хамгаалах, түүний босс.
  
  
  Тэр хүрсэн руу сүлжих хэрэг, слайд руу нь гаргаж ирээд, Beretta . Тэр буу нь гацсан нь минут, зүгээр л даатгалын.
  
  
  "Та байх естой, маш тав тухтай, энэ Giancarlo залуу."
  
  
  "Тэр суут ухаантан. Би үнэхээр биширдэг, түүнийг."
  
  
  "Мөн бага зэрэг илүү, би байлгах мөнгө."
  
  
  Ева хүрч түүний уруул байсан нь бууруулах замаар backhand. "Тийм ээ, бид хайрлагчид. Тэр нэг шалтгаан нь тэр нас барсан байна түүнд."
  
  
  "Манай засгийн газар бэлэн байх болно санал гаргах буцаах хяналт тавих. Өнгөрөх зурвас таны математик үзэмжээр."
  
  
  "Би юу харах болно гэж тэр хэллээ."
  
  
  "Хэзээ би хүлээн зөвшөөрч түүнийг?"
  
  
  "Би хүлээж байх үе мөчний энэ үдшийн."
  
  
  Тэр суугаад дээшээ харан ихээхэн эсрэг ирмэг өр. Тэр мэдэрч байна гэж Giancarlo байсан бяцхан боломж авч, уур хилэн нь гарч авах нь орж нээлттэй. Гэхдээ энэ нь урт хугацааны төлөвлөгөө, гэж найдаж Ева гэж намайг хүргэж, түүнд.
  
  
  Гадаа үүдний би гайхдаг, хэрэв би байсан алдаа гаргасан. Байхгүй байсан боломж Эва болох get in touch with Giancarlo бол миний мэдлэг, тэр зүгээр л байсан гээд намайг ална. Дараа нь би байх болно, том Topkon буу болон Бнхау-ын алуурчин миний хуйх. Тэр олж чадахгүй байсан орд нь сонирхолтой.
  
  
  
  
  Зургаа дахь бүлэг.
  
  
  
  Ursula алга болсон.
  
  
  Би түүнийг орхисон үргэлжлүүлэн үзэх хаалгыг нь хүн бид сэжигтэй байсан Hans Richter нь Нацист дайны эрүүгийн нэртэй Яргачин. Тэр биш байсан төгсгөлд машин хаана би сүүлийн түүнийг харсан, тэр биш байсан нь түүний өөрийнх нь тасалгаа, эсвэл минийх.
  
  
  Энэ гарсан гэж түүнд нэг сэтгэлгээтэй охин шиг Ursula биш үү орхиж, түүний бичлэгийг ямар ч сайн шалтгаан. Тэр естой үзсэн хүн гарч ирэх тасалгаа шийдсэн, түүнийг дагах естой.
  
  
  Тэрээр өмнө зогсоод хүн хаалга тогшиж байна. I didn ' t хариу авах. Тэрээр доош хараад танхимд. Аялагч орж ирсэн машин ирж, надад хандах нь түүний нүүрэнд инээмсэглэл. Хаана байсан түүний дүр харж түүний өмнө нь байна вэ? Дараа нь би саналаа. Өмнө нь аялал, тэр машинд сууж байсан нэг өдөр Эва Шмидт болон хүн бид авч үзэх болно Richter.
  
  
  Тэр мэндлээд намайг баяртайгаар. "Хэрхэн аялалд явах гэж байна?" Үед emu хэлсэн нь түүний бүх юм сайн явж байгаа, тэр толгой дохиод, надад ээлтэй пат мөрөн дээр, дараа нь нүүсэн нь дээр.
  
  
  Тэр дуугүй, хүлээж, энэ нь алга харах. Түүний carapace эхэлсэн байсан тасалгаа байхад хэн ч байсан, явуулах хайх гэж Ursula хийж байсан. Түргэн тэрээр шүүхээр түүний бизнес, түргэн I ' ll мэдэрч зогсоох үүрэгтэй nah.
  
  
  Хамгийн хөгжилтэй харь зогссон. Тэр эргэж эргэн тойронд. "Болно, тэр та нараас нэг дарсны?"
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  Тэр арилгаж гараа байсан бол аль хэдийн түүний хүрэм халаасны. "Та надад итгэ би чамд хэлсэн бол би барьж байсан нь revolver?"
  
  
  "Би мэдэхгүй байна, яагаад та нар худал талаар надад ийм зүйл." Тэр онцгой сэтгэгдэл төрүүлж байсан Эго-ийн жүжигчний ур чадвар. Тэр харсан шиг jolly жуулчны. Тэр ч өмссөн нь камер дээр оосрын түүний хүзүүгээр.
  
  
  "Би авах гэж танд хэн нэгэн тантай ярилцахыг хүсдэг. Бүх юм бид хүсэж байна - бага зэрэг яриа, " гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Дараа нь та нар хэрэггүй буу."
  
  
  "Магадгүй биш, харин би илүүд үздэг болгоомжтой байх хэрэгтэй. Би явна богино зайн ард та. Хангалттай ойрхон гөлөг биш, харин хангалттай ойрхон, та үсэрч, над дээр. Хэрэв та биеэ авч явах, өөрийгөө, we ' ll get along зүгээр."
  
  
  "Би хичээдэг хамт хүн бүрт," би хэлэв.
  
  
  "Зүгээр л эргэж тойрон явж эхлэх нь. Би та нарт хэлж болно зогсоох үед."
  
  
  Тэр биеэ авч явж зохистой дагасан захиалга. Би мэдэхийг илгээсэн эго дараа надад.
  
  
  Сайн байна. Барьж, " гэж тэр хэлсэн гэж бид орж ирэх машин.
  
  
  Тэр дуугүй, эргээд харахад.
  
  
  
  Бид дараагийн хэд хэдэн хувийн тасалгаанууд. Би сонссон хөгжилтэй хүн эргэж түлхүүр цоож.
  
  
  "Та одоо эргэн тойрон эргэж, дотор нь орж," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр дараа нь захиалга хүртэл тэр болсон тасалгаа. Дараа нь тэр харсан Ursula явсан галзуу.
  
  
  Охин орон дээр хэвтэж. Тэр бүрэн нүцгэн. Nah хураалгажээ түүний хувцас, хаясан эргэн тойронд тасалгаа. Тэр амьсгал, харин хөдлөхгүй байна.
  
  
  Үл тоомсорлох буу, тэр эргэж, нүүр, түүний captor. Түүний өссөн түүний хувьд. Миний гарт хаалттай эргэн тойронд түүний хоолой. Энэ бол түүний эго цохих нь түүний эсрэг талд тасалгаа, боомилж түүний. "Та юу хийх байсан бэ түүнтэй?"
  
  
  Дараа нь миний ард хаалгыг нээсэн. Би сонсоод түүнд, гэхдээ би чадаагүй тойрон эргэх цаг хугацаанд нь. Хос гуулин knuckles намайг цохих нь чих болон тогшиж намайг шалан.
  
  
  Тэр авах гэж оролдсон хүртэл, гэхдээ чадаагүй. Би мэдэрч байлаа, миний гар хүрч, цаана нь миний нуруун. Дараа нь хэн нэгэн холбоотой миний бугуй хамт торгон оосор, хөдлөхөд бонд хамт хялбар.
  
  
  Эго-ын талаас эрэгтэй дөнгөж сая миний мөрөн дээр. Хүн straddled надад тэнцэх миний shoelace хэлэв, " Бүү санаа зов охины тухай. Тэр зүгээр л тогшив."
  
  
  Би хүлээн зөвшөөрсөн түүний дуу хоолой нь хөгжилтэй жуулчны.
  
  
  Миний бүдэг хараа эхэлсэн нь тодорхой. Тэр харж хөлийг өөр хүн зогсож байсан шалан дээр. Nen өмссөн үнэтэй Zhirinovsky хар савхин балетын шаахай. Мэдээж хэрэг, тэр хэн нэг дайчид элэглэж надад. "Хэн мэдэхийн тэр байна," гэж тэр хэлэв Ноен Jolly.
  
  
  Дараа нь тэр гарч байсан юм хаалганы өмнө түүний нүд нь юм барьж зэрвэс түүний нүүр.
  
  
  Үед хаалга хаалттай ард хүн хар гутал, Ноен Jolly намайг эргэж гаруй. Тэр одоо ч гэсэн beaming шиг дарга найрсаг хороо. "Би хэлсэн шиг, хэрэв та авч байх болно амь насаа алдсан бол та биеэ авч явах, өөрийгөө."
  
  
  "Ямар охин?"
  
  
  "Би ойлгож байна, таны асуудал. Тэр сайхан юм. Харин бид байсан хэн мэдэхийн тулд тэр байсан юм. Тиймээс би түүнийг гарч тогшиж, тайлав түүний хувцас, шалгаж байв."
  
  
  "Хэр их байсан бэ та сурч байна вэ?"
  
  
  "Ямар ч байгууллагад асуудал үнэмлэх түүний агент. Учир нь estestvenno, тэр нь mistletoe эго өөрөө."
  
  
  Тэр асуудал байсан нь Ursula-ийн нууц улс төрийн байгууллага. Тэд дараа нь бүх хүнд суртлын зуршил болох аюултай нь шуурхай дээр газар.
  
  
  "Та ч бас иргэний үнэмлэхийн вэ?" хөгжилтэй хүн асуув.
  
  
  "Би түүнд хэлсэн.
  
  
  Түүнд найдаж, хэрэв би авч болох эго ярих нь хангалттай урт, тэр тавьж болох эго дотор хачирхалтай зай нь сайн байрлуулсан цохилт. Дараа нь тэрээр эхлэх боломжтой цоо шинэ бөмбөгийг тоглолтонд нь түүний үйлчилж байна.
  
  
  "Та хоер эргэн тойрон хэрэн алхаж, галт тэрэг, хамтдаа хичээж өдөр, шагайх орж бусад хүмүүсийн тасалгаанууд. Хэрэв та чадахгүй бол ажлын хамтрагчид, та яаж тайлбарлах вэ?"
  
  
  "Тохируулан," би хэлсэн,"чадахгүй гэж та боддог ч өөртөө?"
  
  
  "Үгүй ээ, түүний залхуу." Тэр ирээд, өөр нэг хэсэг нь хүйн эргэн тойронд нь түүний халаасанд. "Би хийх болно, энэ нь та нарын хувьд хэцүү шилжих эргэн тойронд." Тэр deftly ороосон олс эргэн тойронд миний шагай, болгоомжтой авч байх нь миний эго гэхэд гайхсан. Би байхгүй байсан боломж нь сайн буудсан.
  
  
  Д коридор, хүн харуулсан адил болгоомжтой, ямар ч эргэлзээ төрсөн туршлага. Ямар ч байсан, тэр мэдэж байсан тоглоомын дүрэм.
  
  
  Ноен Jolly-ийн өргөлт байсан герман шиг Эва Шмидт юм. Эсвэл Ursula-ийн, тэр нь хамаагүй. Энэ нь байсан юм биш нээх түлхүүрийг эго хамаарах аливаа байгууллага байна. Д тагнуулын ажил бизнес, талууд маш олон удаа өөрчлөгдөж, мэргэжилтнүүд нь бүх үндэстэн байсан байгаа ажилд ямар ч үйлчлүүлэгч, ямар илт байлаа, заримдаа болж хувирсан байх нь буруу.
  
  
  Жишээ нь, Sheng Zi-ын туслах байсан гэж Хятадын болох Frank Sinatra.
  
  
  Аль тэр мэдэж байсан, Ноен Jolly ажиллах болно, хэрэв хэн нэгэн нь, Topcon Зүүн германы Тагнуулын. Тэр бас байж байна, найз Hans Richter, хүн Ursula естой байсан ойлгох.
  
  
  Тэр чадах л байх мэдээж тэр биш ажлын төлөө СҮХ хувьд төгс тодорхой шалтгааны улмаас, эсвэл Бээжин. Хэрэв эго байсан ажилд Хятадын Коммунистууд, Sheng Tzu байсан ч тэнд байх болно, мөн хамгийн их магадлалтай байсан нь аль хэдийн үхсэн байх.
  
  
  Тэрээр буурсан миний хөл, дараа нь тэдэнд бага тэнэгээ тест хүч чадал нь түүний ажил. Сэтгэл хангалуун, тэр хүртэл шулуун. "Одоо бид тав тухтай, бид ярих болно. Надад хэлж бүх талаар та өөрөө."
  
  
  "Эхнээс нь? За, түүний төрсөн Америкийн Нэгдсэн Улс..."
  
  
  "Та хошигнол хэтэрхий их байна," гэж тэр надад анхааруулсан.
  
  
  Тэр дээр алхаж ор, хараад нүцгэн Ursula байсан одоо үүрэг гар, хөл, ямар ч олс, над шиг. Тэр хүртэл харлаа эсэхийг би үзэж байсан нь түүний алхам бүрийг, дараа нь санаатайгаар flicked түүний хурууны нэг цаг орчим ухаангүй охины хөхний толгой.
  
  
  "Би чадахгүй зодож үзээрэй гарч хариултыг та нарын эргэн тойронд. Энэ тийм ч хэцүү байх болно. If you don ' t tell me та нар хэн бэ, би дээр ажиллах болно охин."
  
  
  Би юу ойлгож чадахгүй би гарч ирээд суутгал мэдээлэл. "Би авах захиалга авсан байгууллага гэж нэрлэдэг СҮХ. Миний нэр Ник Картер."
  
  
  "Таны нэр, нэр, өөрийн байгууллагын мэддэг, надад. Гэхдээ би ойлгохгүй байна, яагаад та охин хамтран ажиллаж байна."
  
  
  "Та нар итгэхгүй бол, энэ, харин бид зүгээр л хуучин найзууд нэг галт тэрэг."
  
  
  "Охин мөр доош нь хуучин Nazis. Та бас ан хуучин Нацист?"
  
  
  "Үнэхээр биш. Гэхдээ бол би орж ажиллаж тэдний нэг нь, мэдээж, би байх болно үнсэж түүний эго дээр аль аль нь савх."
  
  
  "Би биш гэж бодож байна, түүний Ноен Картер. Аль ч арга зам, би явж байна." Тэр харлаа түүний ажиглаад явж хурдан хаалга. "Enjoy the rest of your trip."
  
  
  Тэрээр харж, хаалгыг нь хааж, сонссон lock товчийг дарна уу. Дараа нь тасалгаа нам гүм байсан юм. Би эргэн тойрноо харлаа. Ямар ч байсан биднийг ачаа, ану-ын хувцас харуулж байна гэж орон сууцны байсан эзэлсэн зорчигч. Магадгүй Ноен Jolly байсан цоож сонгох сонгосон хоосон унтлагын газар байлгах нь бидэнд олзлогдсон.
  
  
  Би их гайхаж байсан юм гэж тэр асуув, түүний асуулт, зүүн биднийг unscathed. Гэхдээ би биш байсан гэж гомдоллодог. Миний асуудал болж байсан биднийг энд.
  
  
  "Ursula," би хэлэв. "Сэрэх, Ursula."
  
  
  Охин хөдлөхгүй байх юм бэ. Түүнийх гэтэж ороод өөд өр, хөдөлж удаан, эв хавгүйхэн. Дараа нь түүнийх, тэр өвдөг сөхрөн суугаад ярьсан Ursula дахин. Түүний сормуус нь сарних бага зэрэг.
  
  
  Энэ сайхан уран зураг, цэвэр, урих. Тэр доош харан сэтгэл нь түүний хөх нь түүний хэл. Энэ нь байсан хамгийн сайн аргуудын нэг нь түүнийг сэрээх.
  
  
  Ursula өөрийн эрхгүй инээмсэглэн. Дараа нь тэр өдөөгдөж дээр cot. Түүний нүд нь нээлттэй нисч. "Ник!"
  
  
  "Гэнэтийн бэлэг" гэж би хэллээ.
  
  
  Түүний хөх их догдоллоо дахин. Тэр үзэн ядаж зогсоох.
  
  
  "Одоо цаг биш, тэр," тэр chided надад. "Та хэрхэн олж авсан бэ энд?"
  
  
  "Намайг авчирсан stocky хүн. Хөгжилтэй залуу камер, түүний хүзүүгээр. Та юу гэж бодож байна?"
  
  
  "Би үзсэн тасалгаа дахь Voiture 5 байхад та явсан таны бизнесийн талаар, ямар ч байсан бидний хувьд. Хүн гарч явсан. Сурснаараа, явуулах, түүний дэмий walkie-talkie. Тэр ийм яарах гэж би итгэлтэй байсан тэр уулзах гэж хэн нэгний шийдсэн мөрөөр талаар тэр юу гэж бодож байсан маш чухал. Тэр анзаарсан байх естой, надад. Тэр намайг хөтөлсөн дамжуулан нийтлэг машин, хаана энэ хөгжилтэй залуу нь камер сууж байсан. Тэд байх естой солилцож дохио зарим арга зам. Хоер эргэн тойронд тэднийг даржээ намайг тавцан дээр. Тэр байлаа аргагүй энд ирсэн. Дараа нь би байсан юм хит чих."
  
  
  "Би харах сайхан галууны өндөг байдаг, харин та одоо ч гэсэн сайн хэлбэртэй байна."
  
  
  Ursula blushed нь бага. "Та хийж байсан намайг нэг сул тал нь."
  
  
  "Би хүсвэл тэр болох арга замыг олохын тулд мөнгө олох out of it."
  
  
  "Анхаарч үзээрэй таны бизнес. Бид яах естой вэ дараа нь?"
  
  
  "I' ll зураг ямар нэг зүйл гарч байна," гэж тэр итгэлтэй байв.
  
  
  Тэр аль хэдийн бодож тухай өдрийн үйл явдал. Ямар нэг юм биш үү орох газар, мөн энэ нь залхаж намайг чадахгүй, та үүнийг олж.
  
  
  Би оролдсон зохион байгуулах нь миний дүгнэлт логик дарааллаар. Хүн нь радио байсан Richter, Ursula-ийн Нацист оргодол. Тэр нь гажсан хурууны шиг Richter, мөн мэт аашилж хүн ашиглаж ажиллаж байгаа. Дараа мэдэж авч Ursula, энэ нь зөвхөн байгалийн байсан нь estestvenno тэр гэж хэн мэдэхийн тулд хичээж байлаа. Тэр намайг харсан нь герман охин.
  
  
  Richter намайг цохих байхдаа би бөхийн нь миний эго түнш, Ноен Jolly. Тэр хүн хэлсэн Ноен Jolly хэн миний хэн байсан юм. Гэхдээ яагаад болгоомжтой ханддаг хүн шиг Richter орхиж дарсны асуудал түүний нөхөр? Энэ тохиолдолд, яагаад байсан Richter хамт явж нэг нөхөр хэн байх шиг туршлагатай агент? Магадгүй Herr Richter байсан бас тагнуул мэйл бизнес.
  
  
  "Энд ирсэн, Ursula, хийх өрөө нь миний хувьд. "Би явах гэж байгаа орондоо би та нартай хамт" гэж хэлсэн.
  
  
  "Ник!" тэр зэмлэн. "Одоо биш."
  
  
  "Та үүнийг авсан нь буруу, хүүхэд. Би гэж дээр хэвтэх ор оролдох untie таны гарт байна."
  
  
  Бид энэ тоглоомыг тоглож буцаж эргэж, мөн эрхэлж түүнийг хатуу зангилаа дээр олс гэж түүний үүрэг. Ажил байсан болохоор хүнд хэцүү гэдгийг би хараасан Ноен Jolly хагас хэдэн арван удаа.
  
  
  "Ник, яагаад тэд авч миний хувцас унтраах?"
  
  
  "Зүгээр л, учир нь үзэж, тэр ч байтугай энэ нь сайхан. Ноен Jolly Зочид буудал хайх таны хувцас."
  
  
  "Юу ч байсан яах байхдаа би тогшив?"
  
  
  "Юу ч гэсэн дуртай гэдгийг та санаж байх байсан," би инээд алдан.
  
  
  Би untied зангидсан, миний гарт хааяа унавал Ursula-ийн нүцгэн нуруу, өгзөг. "Энэ ажил нь зарим нэг нэмэлт ашиг тус," нөхөртөө хэлсэн байна.
  
  
  "Хэрэв тэд юу ч олж үед, тэд намайг хүссэн, Ник?"
  
  
  "Таны ID карт. Richter мэддэг хүмүүс нь та нар."
  
  
  Тэр үед, Ноен Jolly-ийн камер баригдаж нүдэнд тэр юм.
  
  
  
  
  Би зүүн миний эго-д тасалгаа.
  
  
  "Юу болсон бэ?" Ursula асуув.
  
  
  "Тэр зүүн түүний камер ард."
  
  
  "Та нар үг болохын тулд тэрээр буцаж ирэх вэ?"
  
  
  "Үгүй энэ амьдралд," би хэлэв. "Хүн маш болгоомжтой биш, март гэх мэт ямар нэг зүйл камер."
  
  
  Үгүй бол тэр явж, энэ тухай мартах.
  
  
  Түүний авсан орноосоо болон шалан дээр унасан байна. Түүний цувисан хүртэл дижитал зургийн аппарат байсан, учир нь энэ нь хамгийн хурдан олж авах арга байдаг.
  
  
  "Ursula, орноосоо авах, зогсох нь таны нуруугаа цонх руу нэмэгдүүлэх таны эго." Би түүнд хэлсэн.
  
  
  Nah хангалттай ухаалаг байсан. Дээрээс нь ая миний дуу, тэр мэдэж байсан би байх естой хог хаягдал ямар ч цаг хугацаа. Түүнийг сонссон түүний нүцгэн хөлийг цохих шалан.
  
  
  Тэр хэвтэж байсан түүний ходоодонд дээр харж камер нь хүртэл ойрхон. Хэрэв тэр нь зөв, тэр risked авах удаагийн нээлттэй нүүр, гэхдээ энэ нь боломжтой байх болно нь тусалсан.
  
  
  "Би харж чадахгүй бол ямар ч цаг хугацаа төхөөрөмж, би сонсох байхгүй бол ямар ч аюултай зүйл, гэхдээ миний бодлоор тэнд нь тэсрэх төхөөрөмж дотор."
  
  
  "Хэрэв энэ хүн сэтгэгдэл нь эго дээр зорилго?" Ursula хэлсэн байна. Одоо тэр үед цонх.
  
  
  "Мэдэх дараа, та хэн бэ, яагаад естой Hans Richter let you live? Энэ тасалгаа нь естой манай булш, хүүхэд."
  
  
  Би сонсож болох Ursula-ийн хүнд амьсгал. Тэр clutched үед цонх, tugging үед түүний эго.
  
  
  "Ноен Vesely хараад түүний үзэж гарахын өмнө бидэнд. Өөрийн естой гэж тэр идэвхжүүлсэн таймер дарж хөшүүрэг дээр дижитал камер. Би унтрааж болно миний дүр бол би авах камер, гэхдээ би авч болно эрсдэл."
  
  
  Тэр эргэж түүний нуруун дээр дижитал камер болон шүүрэн авч, энэ нь хоер гараа. Түүний хөлрөх. Би хэлж чадахгүй байсан Ursula, харин би гэж бодож байгаа бол тэсрэх бодис явсан унтраах үед би нүүж түүний камер, наад зах нь миний бие хамгаалах болно хэсэгт дэлбэрэлт, магадгүй түүнийг аврахын амьдрал.
  
  
  "Хол авч, цонхны," түүний эцэг хэлсэн байна.
  
  
  Тэр тодорхойлсон миний нэрийг зөөлөн дуу хоолой, дараа нь нүүж, мөн тэрээр босч.
  
  
  Ямар ч дэлбэрэлт.
  
  
  Түүний өссөн галт тэрэгний цонх. Тэр хүсээгүй юм эрсдэл гулсмал эргэн тойронд шалан дээр. Тэр эргэж нуруугаа цонх руу, эсрэг тавьлаа, мөн эргүүлдэг камер эргэн тойронд нь түүний үүрэг гарт байна.
  
  
  Түүнчлэн галт тэрэг урагш ахиж, тэр хараад Ursula, мөн бид бие биенээ хараад инээмсэглэв болох шиг санагдсан, халамжийн бидэнд.
  
  
  Дараа нь бид сонссон дэлбэрэлт дагуу замууд. Энэ нь байсан юм шиг гар гранат дэлбэрэх нөгөө талд hill.
  
  
  "Би баяртай байна гэж та хараад энэ камер зүйлийг ойлгосон юм" гэж Ursula.
  
  
  "Тийм ээ, хэдэн минут, бид байх болно дэлбэрчээ."
  
  
  "Би маш их харамсаж байна, Ник. Би тавих нь таны амь насанд аюул нүүрлээд байна. Richter гэж оролдох биднийг алах аль аль нь байна."
  
  
  Ursula болох л харж үзүүр iceberg. Hans Richter болон эго Дэслэгч Mister Jolly байсан нь цөөнхийн алуурчид дээр энэ галт тэрэг.
  
  
  
  
  Долдугаар Бүлэг
  
  
  
  Тэр үед Дорнын Буухиа зогссон Венеци, би чадсан чөлөөт Ursula-ын гарт байна. Тэр түүлгэж олс түүний эргэн тойронд шагай тавьж дээр нь хоер үндсэн эд зүйлс, хувцас өмнө untying надад.
  
  
  "Ичимхий байж чадахгүй, "sl дайчид элэглэж."Одоо би бүх зүйлийг мэдэх талаар та."
  
  
  "Үгүй Ээ, Ник. Та зөвхөн би юу мэдэх харагдах шиг. Хүн хэзээ ч мэддэг бүх талаар нь эмэгтэй."
  
  
  Бид гарч явсан бүх хугацаанд тасалгаа, болон mingled хамт олны авах унтраах эргэн тойронд галт тэрэг. Ursula scurried унтраах авах зарим сэндвич, мөн түүнийх нь аваад байр сууриа надад олгосон явхад нүүр царай гэж ямар нэгэн үг хоер нь ану-ын.
  
  
  Hans Richter болон түүний хамтрагчийн эго харж чадахгүй байсан түүний, мөн Sheng Tzu, агент нь Хятадын Коммунист, харж чадахгүй байсан гэнэ. Эва Шмидт зэрвэс татсан гэнэ. Шиг Ursula, тэр түүж сэндвич.
  
  
  "Эва" би дуудсан тэр mimmed надад өнгөрсөн толгойлсон буцаж галт тэрэг, нэг уут хүнсний гараа.
  
  
  Тэр алхахаа больсон. "Та надад хүртэл өнөө орой, санаж байна?"
  
  
  "Зүгээр л шалгаж, санал авах, мөн үүнийг юм."
  
  
  "I' ll холбоо барих Giancarlo өнгөрөх таны захиасыг сонирхож хяналт тавих. Гэхдээ би хийж чадахгүй болно гэсэн холбоо хүртэл би итгэлтэй байна цаг нь зөв юм байна. Өөрөөр хэлбэл, би гэж байгаа юм биш шүү илчлэх нь миний хэн болохыг та эсвэл өөр хэн ч байж болох юм намайг харж байгаа юм."
  
  
  Дараа нь тэр зүүн хамт олны, тэр эргэж хараад түүний анхаарлыг Ursula, хэн дөнгөж гарч ирж, миний ард нь манай сэндвич.
  
  
  "Би бодож байсан олохын тулд хичээж өөр playmate," гэж тэр хэлэв, " би сонссон хүртэл нь snippet таны яриа. Хэн нь Giancarlo?"
  
  
  "Зүгээр л хүн би хүсэж байна, түүнийг хангаж байна. Санаж Richter, хүүхэд."
  
  
  Удахгүй Дорнын Буухиа гарч байсан станц чиглэлд энэ нь ирсэн. Дарга дорно дахин, галт тэрэг буцаж байсан нь эх газрын ээр causeway. Энэ бол харанхуй гэж Илэрхийлэх хурдлаад доош хоер миль зам, бид харсан ард бидэнд нүд гялбам дэлгэц шар гэрэл эрэг дагуу: үзэл бодол Венецийн өсч дамжуулан далайн blackness.
  
  
  
  Дараа нь түргэн хоол, Ursula хэлсэн тэр хүссэн цохих Richter-ын Гансу Мужийн дахин. "Let' s try эго coupe. Хэрэв тэр тэнд, би түүнийг баривчилж болно. Хэрэв тийм биш бол, бид болно, хайлтын эго зүйлийг олж юу вэ тэр хүртэл."
  
  
  Richter байхгүй байсан, and I wasn ' t гайхсан.
  
  
  "Одоо тэр мэддэг, тэд биш үү биднийг алах. Тэнд байх естой байсан дэлбэрэлт гэж тийм юм болоогүй юм."
  
  
  "Ник, та юу гэж бодож байна та нарт алдсан байсан түүний дүр?"
  
  
  "Тэр буугаагүй л өдөр Милан," би хэлэв.
  
  
  Цоож аргагүй болсон, бид орж Яргачин-ийн тасалгаа.
  
  
  Энэ нь идэвхжсэн юм гэхэд Verkhny brylev. Тэнд байсан хоер ширхэг ачаа, мөн аль аль нь байсан шалан дээр бус тавиур дээр. Нэг авдар авч, түүний, мөн Ursula хувьд хүрсэн нь бусад. Дараа нь бид авч цоож дээр suitcases, бид анхааралтай тэднийг нээж.
  
  
  Тэнд биш байсан ч их хэмжээний уутанд тэр хайлт, гэхдээ тэнд байсан алчуур гэж мэдээж байхгүй байсан харьяалагдах математик томоохон байсан радио. Энэ нь байсан сулхан гуулин үнэр гэж би бодож байсан бүрхэг мэддэг. Тэр хаалттай түүний багийн тусалсан Ursula харагдах дамжуулан бусад нь нэг. Хормын дараа тэр хүртэл зохион байгуулж цаас.
  
  
  "Энэ нь харвал," гэж тэр хэлсэн байна. "Тэр явах төлөвлөгөөтэй гарч Belgrade." Энэ нь эго галт тэрэгний тасалбар.
  
  
  Түүний, тэр инээд алдав. "Энэ нь өгч болохгүй вэ, хэрэв та маш их цаг."
  
  
  Би хараад буланд шургуулганд дагуу зарим цамц, олсон хэдэн багц Европын тамхи. Тэд шиг санагдсан тусгай хольц. "Үнэтэй амт,"тэр тэмдэглэн харуулсан Ursula нэг багц.
  
  
  Тэр авч тамхи нь намайг хараад боох. "Hans Richter тамхи татдаг тусгай брэнд Бельгийн тамхи. Энэ бол миний газар."
  
  
  "Та нар үзээрэй татахуйц дүр Belgrade үед энэ нь гарч ирдэг all over the world."
  
  
  "The Yugoslav эрх баригчид амласан тусламж авчрах Richter шударга ес. Би асуух болно, түүнийг хангахын тулд биднийг галт тэрэгний буудал дээр нэг, хоер нь plainclothes цагдаа."
  
  
  "Wouldn & rsquo, та нар биш, харин хийж баривчлах ганцаараа?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Тэр естой баригдсан амьд байна," гэж тэр хэлсэн байна. "Хэрэв би түүнийг барьж байгаа нь Нацист гахай, би айж байна I' ll үлээж emu-ийн тархийг."
  
  
  Тэд бүх зүйлийг тавих доош байсан тул, явсан гарч тасалгаа. Ursula явсан өөрийн тасалгаа хүлээх гарч rumbling галт тэрэг, түүний хувьд.
  
  
  Бид үлдсэн Trieste зөв дараа Венецийн. Бид естой байсан байх Poggioreale del Corsa дээр Yugoslav хил дээр есөн-гучин. Би гэж шийдсэн бол Эва Шмидт й холбоо намайг дараа нь, би байх болно эхэлсэн түүнийг хайж.
  
  
  Би буцаж явсан миний тасалгаа, гэж найдаж Эва болно холбоо барих надад байхгүй. Би өгсөн хөөе эго тоо тэр үед амласан хэлэх Giancarlo Blucher гэж би хүссэн тендерт хиймэл дагуулын хяналт тавих.
  
  
  Тус компани намайг хүлээж байсан, гэхдээ энэ нь тийм биш юм Эва Шмидт болон түүний найз залуу. Иван Lubyanka нь, Chekist, эргэж харан миний өр, түүний толгой хүртэл propped түүний зүүн гар. Тэр барьж байсан нь Webley revolver түүний баруун гар .455 Mark IV нь silencer.
  
  
  "Ирж," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Би хаалттай хаалганы цаана намайг бодож би естой байсан илүү болгоомжтой.
  
  
  Lubyanka дээр суугаад cot. "Тиймээс та нар Ник Картер. You don ' t look so cool."
  
  
  "Хэн чамд хэлсэн би сэрүүн байсан? Түүний pussy."
  
  
  "Хэрэв би байсан нь мэдэгдэж байсан галт тэргэнд надтай хамт, Картер, би зогсоож чадна гэхэд өмнө та үзнэ үү."
  
  
  Түүний, тэр инээд алдав. "Та байсан бол гаргах тойрог, хэрэв та хүлээн зөвшөөрөх үед надад та намайг харсан хоолны машин. Тэр та нарыг мэддэг."
  
  
  Тэр над руу irritably. "Та нар мэднэ, мэдээж хэрэг, би чамайг алах естой."
  
  
  Түүний мөрөн hunched. "Яагаад санаа зовох?" Гэж би түүнээс асуув. "Та магадгүй намайг алах ямар ч байсан."
  
  
  "Би ирээгүй энд бооцоо," гэж тэр хэлсэн байна ядуурал үүсээд, хүнд өргөлт. "Би энд ирсэн цорын ганц худалдан авагч, би хадгалахыг хүсэж байгаа тэр арга зам нь энэ."
  
  
  "Юу болох талаар Бнхау-ын?"
  
  
  "I' ll шийдвэрлэх нэг өрсөлдөгч нь цаг хугацаа," тэр аяархан хэлэв.
  
  
  "Хэрэв та үүнийг хийх бол, та нар бие бүх галт тэрэг. Та нар байх естой гэж бодож байна энэ талаар." Stahl биш үү үзээрэй булаахгүй энэ нь Хюго, учир нь тэр мэдэж байсан Бүдүүлэгчүүдийн өгч чадахгүй байсан нь миний цаг хугацаа.
  
  
  "Би байна шүү дээ, энэ тухай бодож байна," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр босож нь өр. Тэр хоер инч илүү богино би байсан, би харж болох юм Em дургүй байсан, энэ нь маш их. "You and I will go to the end of this train, Картер. Бид явна маш анхааралтай. Би байх болно, энэ нь буу миний халаасанд зам дээр, гэхдээ энэ нь байх болно чиглэсэн таны нуруу. Та мэдэх, нь буудсан, нуруу нь маш хэцүү. Тиймээс би найдаж байна та нар юу ч хийж чадахгүй тэнэг."
  
  
  "Юу болж эцэст нь бидний сайн хамтдаа алхах?"
  
  
  "Бүү санаа зов, энэ нь маш хурдан."
  
  
  "Хэрхэн өгөөмөр та."
  
  
  "Уу. Та ирж байгаа нь надад одоо." Тэр даллан том буу үед надад, мөн энэ нь унтраах явсан.
  
  
  Гэдгийг би ойлгосон бол энэ зүйл нь унтраах явж, тэнд байх болно нүх миний цээжний хангалттай том хүн зөөгч түүний нударга байна.
  
  
  Тэр эргэж, хаалга онгойлгон найдаж, хэн нэгэн байсан үүдний. Харин тэнд байсан нэг ч хүн байхгүй. Би түүний орж, коридор, болон Varvara намайг дагаж. Буу ч байсан зохион байгуулсан нь түүнд өмнө, харин тэр харж байсан юм, тэр shoved эго руу халаасны түүний doublet. Би чадах-г үзнэ үү хэрхэн бага байсан юм наалдахгүй гарч дагуу даавуу, мөн энэ нь зорилготой байсан миний бэлхүүс.
  
  
  Тэр хаалттай тасалгаа хаалга, motioned миний хувьд явах. Дараа нь тэр эргэж, алхаж аажмаар доош коридор. Галт тэрэг rumbled болон доргиосон доор бидэнд ч хангалттай биш сэтгэл дундуур нь Lubyanka-ийн тэнцэл. Тэр хадгалж тухай гурван метр зайтай бидний хооронд, тиймээс би авч чадахгүй түүнд амархан.
  
  
  Бид ирсэн эцэст Voiture 7 дээр гаргаж ирээд тавцан хооронд Voiture 7 Voiture 5, хаана Эва Schmidt-ийн тасалгаа байрлаж байсан. Бид явах естой байсан хоер багц хаалга. Би өнгөрч руу хоер дахь машин, Lubyanka түүнийг харсан нэг алхам яг миний ард.
  
  
  Нэг огцом хөдөлгөөн, тэр хаасны хаалгыг буцааж Lubyanka Гудамж. Хаалга цохих Эго И алдаж, түүний тэнцэл, тэр шалан дээр унасан тавцан. Гэхдээ тэр алдахгүй байж болох байсан, түүний revolver. Тэр буудсан гэж тэр унав. Эхний gawk нүдтэй хагарсан шил өдөр замаар явсан nah, бараг цохих миний мөрөн, булах, өөрийгөө модон хавтан миний ард. Хоер дахь удаагийн дуугарав, гэхдээ тэр ч бүү хэл ойртож, надад.
  
  
  Гэж Varvara яаран тавцан, Wilhelmina шидэж түүний хүртэл. Миний буудсан цохих металл давхар тавцан дараагийн тонгойж орос, ricocheting түүний эргэн тойронд ямар ч дарж түүнд.
  
  
  Энэ Бүдүүлэгчүүдийн гал нээсэн дахин гарч тогшиж, хаалга jamb гэж үүнийг ашиглаж байсан нь хамгаалах. Дараа нь, тэр ducked гарч хаалга, тэр яаран буцаж хаалгаар бусад хүчинтэй. Эго харсан түүний сүүлийн минутанд болон чадсан шахаж хоер илүү буудлага Luger. Нэг Lubyanka-ийн gawking нүд цохих түүнийг мөрөн, би түүнийг хараад шалан дээр унаж бусад машин.
  
  
  Тэнд байсан нь урт, хоосон мөчийг дугуйтай rattled чангаар доор бидэнд. Тэгээд тэр түүнийг хараад босгосон талаас нь revolver. Lubyanka хурдан буудсан надад ч ендер алдсан. Дараа нь тэр харсан зорилтот эго thrashing эргэн тойронд at the bottom of the window. Түүнийх, ажлаас нь халсан, гэхдээ алдсан. Дараа нь тэр зүүн, доош гүйж бүтцийн хүргэсэн нөгөө машин. Тэр магадгүй шийдсэн хол ажиллуулж, долоох, түүний шархыг.
  
  
  Тэр анхааралтай нүүж түүний талд тавцан, хурдан давж chasm аваад хүртэл байр сууриа дараа нь нөгөө хаалга. Тэнд байсан ямар ч илүү цохилт ажлаас нь халсан. Би хараад дотор, харин Lubyanka хаана ч байсан олж болно. Магадгүй тэр урхи тавьсан миний хувьд байхгүй.
  
  
  Тэр хаалгыг нь ан цав авах нь илүү сайн харж байв. Юу ч биш. Энэ нь иймэрхүү харагдах болно Бүдүүлэгчүүдийн байгаа юм үнэхээр алга. Тэр алхаж руу аажмаар машин барьж, Luger нь түүнд өмнө. Эго байхгүй байсан. Дараа нь би булан эргэж, хараад, эго, магадгүй гуравны хоер нь арга танхим. Тэр эргэж, түүний нүүр хар нь уур хилэн, бухимдал, болон галладаг хоер алдаатай буудлага үед дахин ачаалах revolver. Би crouched доош нь хурдан, мөн сум whizzed миний толгой дээгүүр.
  
  
  Тэр тангараглав дор түүний амьсгал. Хором Varvara доош гүйж бүтцийн, тэр дахин нэг удаа буудсан гэхэд түүнийг. Харин хөдөлгөөн галт тэрэг эвдэрч миний зорилго, мөн би бараг алдсан. Дараа нь оросын алга булан тойрон гарч дамжуулан сургах.
  
  
  Иймээс, хэн ч сонссон аяархан gunshots. Даяар тасалгаа, хэн ч гарч ирсэн. Тэр үед хүрч, хоер үзүүрийг нь машины болон газар KGB хүн байсан нь алга болж нүдэнд нь харагдахгүй, тэр харсан галт тэрэг орж байсан Poggioreale del Corsa.
  
  
  Энэ Бүдүүлэгчүүдийн биш үү унтраах авах үед энэ нь хурдан зогсоож, тэр өөрөө хэлсэн. Тэрээр хүсэхгүй байгаа эрх баригчид талаар мэдэх эго гэмтэл. Тэрээр чадахгүй зүйлээ тайлбарлах болсон. Үүнээс гадна, Emu ч шаардлагатай хяналт тавих байсан гэж оролдсон нь худалдан авах Topcon бодис дээр галт тэрэг.
  
  
  Хоер uniformed эрэгтэй явж байсан танхим руу над руу. Нэг байсан галт тэрэгний кондуктор, бусад нь гаалийн ажилтан. Бид хилийн ойролцоо, бид шалгаж байсан.
  
  
  Тэр танилцуулсан нь хуурамч иргэний үнэмлэх өгсөн TOPOR тусгай хүчнийхэн. Гаалийн ажилтан толгой дохиж, тэр удирдаач нүүсэн нь дээр.
  
  
  Галт тэрэг аваад хурд, хөдөлж тогтвортой зүг Өмнөд Байлаа. Дараагийн цэгийн эргэн тойронд байх болно шөнө дундын үед Povka.
  
  
  Би бодлоо миний дараагийн ажил байх болно очиж Эва Шмидт. Эмэгтэй хүн байсан байх, хэн нэг нь хэлсэн Lubyanka гэж би хичээж байсан авч хиймэл дагуулын хяналт тавих.
  
  
  Эва-ийн тасалгаа оролдсон байна, гэхдээ энэ нь ч биш байсан. Тэр авч цоож дахин орж ирсэн нь Luger түүний гарт. Тэнд байсан нэг ч хүн байхгүй. Тэр гэж шийдсэн тул түүний тасалгаа байсан цорын ганц хүн байж болох юм гэж тодорхойлсон түүний тоо, хайрт өрсөлдөгчид байсан барих бага хурал хаа нэгтээ.
  
  
  Тэр гарч авсан тасалгаа болон буцаж явсан өдөр машин, бүх цаг хайж Lubyanka.
  
  
  Мөн Schmidt-нь бас хүссэн Шен, учир нь би байсан шалтгаан нь тэр гэж бодож байсан ч, самбар дээр ан миний арьс.
  
  
  Миний хайж байсан үр дүнд хүрээгүй. Бид ганцаараа байсан, тэнд байсан нэг ч тэдний эргэн тойронд. Тэр байсан бол гэж санаа зовж магадгүй тэд бүгд ямар нэгэн байдлаар оргон хил дээр.
  
  
  Дараа нь галт тэрэг ирээд хүртэл Pivka станц. Pivka нь орон нутгийн хотод байрлах үед уулзварын хэд хэдэн Yugoslav төмөр замын шугам. Станц нь бүдүүлэг , урт саарал барилга нь хэдэн гэрэл шөнө. Энэ нь хүйтэн байсан юм хүртэл тэнд ууланд. Хэрэв галт тэрэг зогссон, бүрхүүл drizzling бороо.
  
  
  Энэ нь байсан юм үзсэн нэг нь эргэн тойронд машины платформ нь харах юм бол хэн ч байсан гарч. Дөрвөн хүн гарч тавцан дээр. Гурван тэдний эргэн тойронд байсан зорчигч байсан шийдсэн татахуйц сэндвич дэлгүүр, кофе үед ойрын эцэст станцын барилга. Дөрөв дэх нь, хэнд тэр эцэст нь хүлээн зөвшөөрсөн түүний танил gait байсан Иван Lubianke.
  
  
  Ямар нэг удаа хайж түүний мөрөн дээгүүр, Lubyanka яаран дамжуулан станцын барилга, харанхуй руу гудамжны цаана. Түүнийх эргэлзсэн мөч. Энэ нь байж болох ploy сатааруулах миний анхаарлыг байхад Шмидт болон Blucher авч байсан гарч бусад машин. Гэхдээ би авч байсан энэ боломж. Тэр тавьж, түүний хөл нь газар дээр, түүнийг дагасан Lubyanka. Тэр байж болох нь хулгайлсан хяналт тавих.
  
  
  Энэ бүдүүлэгчүүдийн аль хэдийн орж алга болсон саарал барилга. Би яаран дараа түүнд найдаж байгаа галт тэрэг гарч болохгүй гэж би өмнө нь буцааж авч болох. Энэ dimly асдаг, элэгдсэн хүлээн авах газар байсан бараг л хоосон. Lubyanka байхгүй байсан - тэр байсан байх out by now, тойрч барилга.
  
  
  Би гүйж гарч хаалга гудамж, эргэн тойрон харав үед хар урдуур гадуур. Гэрэл бороо дэвтээсэн миний нүүрэн - энэ нь хүйтэн, золгүй шөнө. Тэнд байсан ямар ч машин хараа, ямар ч явган зорчигч, зүгээр л саарал чулуун хашаа, саарал барилга, бороо. Lubyanka бүрэн алга болсон.
  
  
  Би байсан эсэхийг шийдэх дагаж Lubyanka тухай мартаж галт тэрэг, Шмидт болон Blucher, эсвэл буцаад самбар дээр байсан бол одоо ч гэсэн тэнд нь хулгайлсан төхөөрөмж.
  
  
  Энэ нь албадан шийдвэр, учир нь би цаг хугацаа байхгүй байсан - энэ нь сургах естой байсан үлдээх нь арав эсвэл арван таван минут. Би хийж байгаа бол буруу шийдвэр, би эргэн ирэх болно хаана нь би миний хайж эхэлсэн нь хяналт тавих, би ч гэсэн алдах миний эго үүрд.
  
  
  Тухайн үед өвчин зовлон, түүний сонголт хийсэн. Тэр эргэж яаран буцаж дамжуулан dimly асдаг станц тавцан. Гэрэл Дорнын Буухиа сунгасан дагуу зам урд минь. Галт тэрэг шиг харагдаж нэг бүрд соел иргэншлийн энэ хар цөл. Тэр харсан зүг ресторан, харсан хэд хэдэн хүн сууж дотор, ундны халуун кофе эсвэл цай үед ширүүн модон ширээ байна. Нэг Yugoslavian хүүхэд байсан байх естой орондоо энэ цаг мөчид байсан руу шилжиж хүснэгт нь уураар жигнэх аяга цай. Nen өмссөн цагаан apron, патент арьс балетын шаахай. Авсныхаа дараа нүүр царай харилцагч, итгэлтэй болгох гэж нэг ч тэдний эргэн тойронд байсан танил надад, би явсан эрэгтэйчүүдийн өрөө. Түүний тусламж, тэр гайхаж хаана Lubyanka явсан бол тэр явж, гэрээ хийх нь хяналт тавих.
  
  
  Түүний нөхөр нь эргэж орхиж, тэр анзаарсан хүн зогсож үүдний - миний хуучин найз Sheng Tzu. Тэр бага зэрэг инээмсэглэн, тэр барьж байсан нь revolver түүний баруун гар нь. Энэ нь байсан Smith & Wesson .44 Magnum том silencer.
  
  
  "Энэ бол өнгөрсөн хугацаанд бид уулзах болно, Ноен Картер," Sheng хэлсэн байна. "Манай оросын байна тохиромжтой зүүн галт тэрэг гэсэн хэдий ч, үед би салахыг, би та байх болно бусад өрсөлдөгчид."
  
  
  Түүний хайж буу, эго-ийн гарт нь буу. "Blucher өөрөө хараахан шийдвэрлэх естой." Тэр анзаарсан гэдгийг зөвхөн ариун гэрэл өрөөнд ирсэн нь бүдэг гэрлийн чийдэнгийн өлгөгдсөн тааз биш, хол хаана тэр хадгалагдаж байна. Гэхдээ би харж чадахгүй байсан, тиймээс би чадахгүй барайх газар авч ямар ч хоер, гурван сум. Тэнд байсан ямар ч хамгаалах өрөөнд.
  
  
  "Эмэгтэй хүн байх болно миний замыг төхөөрөмж," Sheng хэлсэн coldly. "Гэхдээ энэ нь байх болно миний асуудал биш, харин та нарынх." Тэр босгосон буу бага зэрэг; мөн энэ нь зорилготой байсан миний эвхдэг доллар. Зүгээр л тэр байсан тухай гох татах, хүн дамжин ирсэн хаалга түүний ард. Тэр Yugoslav ажилтан станц.
  
  
  "Энэ юу вэ?" "Энэ юу вэ?" тэр асуув, харж Шен-ийн урт буу.
  
  
  Тэрээр зогсож байсан гурван метр хол Шен. Sheng болсон түүнд шидэж гарч, түүний зүүн тохой, мөн эрэгтэй дөнгөж сая түүний эго даяар нүүр. Тэнд байсан уйтгартай хямрал болон аяархан уйлж, залуу нурсан ухаангүй шалан дээр.
  
  
  Гэхдээ тэр нь байхгүй байсан, хүлээх бичиг хэргийн ажилтан унаж шалан. Өмнө Sheng болох эргүүлж дуусгах намайг унтраах, түүнийг шүүрэн мөр жижиг гэрлийн чийдэнгийн өмнө намайг yanked огцом шиг түүнийх болсон зүүн талд.
  
  
  Өрөөнд байсан бараг бүрэн харанхуй, ганц бүдэг ариун гэрэл ирж станц тавцан дамжуулан нээлттэй хаалга. Шен буудсан буун миний зүг, харин алдсан
  
  
  
  Буу thudded өрөөнд орж, мөн gawk хаасны руу цемент хана миний ард. Тэр үед эргэж Шен, тэр зорилготой. Нь stiletto хаягдав түүний даяар харанхуй өрөө, барих Шен-д шуу ард гар барьж revolver. Гараа нээсэн convulsively, болон буу ниссэн даяар өрөө.
  
  
  Sheng зөвшөөрөх гарч чанга хашхирах тэр ширтэн хутга агуулагдсан Эго юм шуу, which had severed шөрмөс, зүрхний шигдээс, булчин. Тэр эргэж, ч барьж хутга гартаа олж буу. Дараа нь тэр урагш нэг алхам болсон, гэхдээ энэ нь хааж байсан эго. Тэр тангараглав Хятад.
  
  
  "Ямар ч илүү их буу, Шан," би хэлсэн, бага growl. "Харцгаая та юу ч хийж болно гэсэн утгатай."
  
  
  Sheng эргэлзсэн мөч, дараа нь татаж байгаа нь stiletto түүний шуу нь grunt өвчин. Цусны spurted дээр шалан. Тэр deftly шүүрэн зохицуулах хутга нь түүний зүүн гар, нүүсэн нь надад хандах.
  
  
  Би байж болох юм авах гэж оролдсон буу шалан дээр, гэхдээ би мэдэж байсан би ч байсан авч энэ нь өмнө Шен байсан. Хувьд Wilhelmina, энэ нь миний Luger энэ үед станц гэж байх утгагүй юм шиг буу.
  
  
  Шен одоо дугуйлна намайг үүрд. Би байсан алхам нь буцааж эго буу шалан дээр. Тэр үүнийг хийж чадахгүй аль нэг ч тэр нь бүрэн сэтгэл хангалуун түүний шинэ давуу тал. Тэр намайг хүлээж байх бууруулсан өчүүхэн нь stiletto.
  
  
  Sheng хурдан орж, feinting нь түүний хутга. Тэр сайн байсан энэ үед. Би аль болох зайлсхийх нь хурдан, огцом цохилт, харин хоер дахь халдлага бууруулах замаар ханцуй миний doublet болон grazed миний гар. Инээмсэглэл буцаж ирсэн нь түүний өргөн нүүр. Тэр итгэлтэй байсан. Тэр авч өөр шудар ир нь бууруулах миний цээжин.
  
  
  Бидний нүд байсан авч ашиглаж dimness одоо, би харж болох нь цус урссан эхлэн тасралтгүй Шен-ийн баруун шуу тэр methodically хөөж надад хатуу тойрог. Тэр харж байсан цус минь цамц, бас, бөгөөд энэ нь тодорхой байсан юм эго нүүр em дуртай тэр юу харсан. Тэр шийдсэн, тэр дуусгах намайг унтраах хэдхэн секунд.
  
  
  Дараа нь Sheng болсон нь том алхам. Тэр ирээд намайг алах, ажил хаях нь цохилт, миний амьдрал. Тэр нэг алхам авч, эргэж талд, мөн эрэгтэй дөнгөж сая түүний эго-ийн бугуйн нь түүний баруун гар нь. Тэр цохих хэцүү түүний эго, мөн түүний гар хувааж, нээлттэй нь нөлөөлөх. Хюго шалан дээр унасан нь сүйрэл.
  
  
  Өмнө Sheng болох сэргээх, түүний, эргэж долоох түүнийг бууруулах Эго-ын дарга, хүзүү нуруун дээр гараа. Тэр grunted болон буурсан нь бүх дөрвөн урсгалаар. Би орлоо түүний дээр хаях өөр punch, гэхдээ тэр бэлэн байсан миний хувьд. Тэр өшиглөсөн нь надад түүний баруун хөл болон тогшиж намайг унтраах миний хөлийг дарж намайг ташаа.
  
  
  Бид аль аль нь өссөн бидний хөл үүний зэрэгцээ, гэхдээ би байсан давуу тал нь түүний дээр, учир нь би биш гомдоосон муу. Энэ нь байсан түүнийг хаясан нь нударга, гэхдээ тэр харсан, энэ нь зүгээр л цаг. Хэдийгээр тэр нь ширүүн гар, тэр нь намайг шүүрэн авч, намайг шидэж түүний мөрөн дээгүүр нь өргөн нуман. Би үүнийг харсан, тааз, шал, би хүрсэн учир нь энэ зам дээр доош. Түүний дээр газардсан нэг бүрийн овог, одоо ч гэсэн дээр барьж байна. Нь эрч тэр бий, тэр эргүүлснээ, түүний нуруун дээр гэхэд эго, эргүүлснээ дээрээс нь доош нь агаарт газардсан хэцүү дээр нь түүний нуруун дээр бетон шалан. Энэ нь хит чанга thud, тэр сонсож болох агаар хуйлран гарч дамжуулан эго түүний уушиг.
  
  
  Түүний эцэг дарсан нь түүний хөл мэт Sheng өссөн сул өвдөг, амьсгал нь. Дараа нь түүний эго өшиглөсөн огцом зорилтот мөн тэрээр унасан түүний талд. Тэрээр оролдсон буцааж авахын тулд түүний өвдөг дээр, харин түүний эго хүлээж байлаа. Тэр тэмцэж түүний хөл, тэр авч болгоомжтой зорилго, хаасны ар гараа доош нь хэцүү гүүр, түүний эго-ийн хамар, болон зорилтот цохих нь чанга цав. Sheng grunted унаж буцаж шалан. Дараа нь тэр twitched хоер удаа нас барсан.
  
  
  Би харсан хаалгаар гарч харсан гэж дамжуулагч байсан бэлтгэж эхлэх Дорнын Буухиа дахин. Дараа Хюго болон Wilhelmina түүнийг шүүрэн авч, тэр товчийг хүртэл түүний хүрэм нуух цусны түүний цамц, гүйж галт тэрэг бороотой шөнө.
  
  
  
  
  Найм дахь бүлэг.
  
  
  
  Удалгүй галт тэрэг явсан Pivka, тэр олсон Ursula нуруун дээр тавцан, ганцаараа, шалгах сум түүний Midget Webley. Тэр намайг харж баяртай байсан юм.
  
  
  "Би чамайг харсан гарч ирж гэж бодсон байж болох асуудал дээр станц," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Түүний хүрэм, цамц байсан өөрчилсөн, тийм баталгаа байхгүй байсан нь миний run-д нь Шен. "Тэнд байсан хэд хэдэн үйл явдал миний хувьд," би хүлээн зөвшөөрсөн. "Та бэлэн болж Belgrade?"
  
  
  Тэр инээмсэглээд, чанга. "тиймээ. Миний бодлоор энэ нь надад bothers бага зэрэг."
  
  
  "За, бараг нэг цаг. Би санал болгож байна, та явах авах зарим унтах. Бид байх болно ирэх Belgrade хүртэл есөн өглөө."
  
  
  "I' ll зарим нь амарч," гэж тэр хэлсэн байна. "Би амлаж байна."
  
  
  Сайн байна. Би ямар нэг юм хийх хэрэгтэй. Харж та эрт маргааш өглөө." Та буцаж явах нь таны тасалгаа?"
  
  
  "Би болно гэж бодож авч түүний зарим агаарын нэгдүгээрт," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр доош бөхийн болон хүрч түүний уруул минийх.
  
  
  Би санаа зовж та, Ник."
  
  
  Тэр түүн рүү инээмсэглэн. "Удахгүй та үзнэ үү."
  
  
  Би зүүн Ursula түүнийг тавцан дээр гарч ирэн буцаж дамжуулан Voiture 7, одоо өнгөрсөн машины, тулд, дугаар 5, би хаана гэж найдаж түүнийг олж, Эва Шмидт.
  
  
  Би гараад байсан хамаагүй эцэст Voiture 7 аль аль нь арга замыг үед би харсан хүн надад хандах алхаж дамжуулан бүтцийн дараагийн тогтоогдсон. Энэ нь байсан Hans Richter. Тэр ямар ч удаан хийсэн радио, болон түүний царайг хараад маш businesslike. Тэр ducked эргэж харах, гүйж өмнө түүнийг буцааж түүний тасалгаа. Тэр түгжээг нь гаргасан хаалгаар орлоо дотор гэж Richter болсон буланд коридор.
  
  
  Би хүртэл хүлээж би сонссон нь эго өнгөрөх өмнө руу ухарч үүдний цаана түүнийг. Тэр дээр алхаж Ursula, хэн ч байсан нуруун дээр платформ. Би эхлээд энэ байсан байж магадгүй зүгээр л нэг тохиолдлоор, харин дараа нь би түүнийг харсан зогсоох эцэст коридор, сугалж том stiletto түүний халаасанд, нээлттэй ир. Тэнд байсан ямар ч эргэлзээгүй энэ талаар: тэр мэдэж байсан Ursula байсан. Мэдээж, тэр таасан гэж тэр дараа нь түүнийг мөн гэж байсан түүнийг алах.
  
  
  Richter алга өнцөг булан зурвас. Тэр хурдан нүүж, дараа нь энэ нь мэдэх гэж л авч emu мөч алах Ursula бол тэр харж чадахгүй байсан, энэ нь ирж, мөн rumbling галт тэрэг байсан живүүлж ямар ч дуу хийсэн.
  
  
  Энэ нь зөвхөн намайг авч мөч эргэж буланд коридор болон хүрэх гол платформ. Үед түүний эго virustotal, тэр харсан манай эрэгтэй нь аль хэдийн шүүрэн Ursula-аас ард зохион байгуулж, хутга, түүний хоолой. Өөр нэг дүр гарт байсан дарагдсан түүний ам, тэр төсөөлж байгаагаас ч түүний маш өргөн, аймшигтай нүд.
  
  
  Richter ярьж байсан түүний хоригдол нь haughty, хатуу дуу тэр үед хаалгыг нь эвдсэн түүний ард.
  
  
  "Тийм ээ, би түүний мэднэ үхэж буй нь таагүй. Гэхдээ энэ нь ямар Бонн засгийн газрын оюун миний хувьд, энэ нь биш юм?"
  
  
  Энэ нь амар хялбар биш байдал. Тэр чадахгүй л алах Hans Richter учир Ursula болон Бонн орхисон эго амьд. Энэ нь тэдэнд ямар ач холбогдолтой гэж тэрээр тэвчих харамсалтай нь олон нийтийн шүүх.
  
  
  Тэр түүний араас хаалгаа хааж, татаж Wilhelmina гарч ирж, ард Richter тэр гэж байсан ажиллуулах stiletto даяар Ursula-ийн хоолой. Дараа нь тэр дарагдсан энэ нь бага багаар, суурь Richter-ийн гавлын яс, тэгээд тэр мэдэрч байлаа дүр байдаг.
  
  
  Richter толгойгоо болсон хурдан, одоо ч барьж хутга Ursula-ийн хүзүү. Тэр намайг хараад түүний ард, харагдах цэвэр үзэн ядалт дээр гарч ирсэн нь түүний хатуу, булчингийн нүүр.
  
  
  "Та?" "Энэ юу вэ?" гэж тэр дуу алдаад.
  
  
  "You' d better дусал хутга, "гэж тэр хэлсэн байна, дарж luger бат эсрэг эго-ийн гавлын яс.
  
  
  "Би бол юу болохгүй байна?"
  
  
  "Дараа нь би болно гөлөг та дарга," би хэлсэн grimly найдаж, тэр й гэж нэрлэдэг нь миний bluff.
  
  
  "Өмнө нь би нээж болно энэ эмэгтэйн хоолой шиг болсон улаан лооль. Ямар ч, би давуу талтай энд, миний, бусад нь нэг. Хэрэв та чадахгүй бол нэн даруй тавьж, буу хол явах энэ тавцан, түүний, I ' ll kill түүнийг нэн даруй.
  
  
  "Та буруугаар ойлгож, яагаад тэр юм, энд," тэр цааш нь саадгүй. "Тэр нь зөвхөн гээд айлгах нь эмэгтэй. Би биш байсан гэж түүнийг алах. Мөн би биш гэж түүнийг алах одоо бол та сэтгэгдэл энэ тавцан. Хэрэв та чадахгүй бол, би хасах хэрэгтэй болно түүний jugular vein."
  
  
  Richter байсан ухаантай худалч биш, харин нэг итгэл үнэмшилтэй нэг. Би мэдэж байсан бол гэж би зүүн тавцан, тэр хэзээ ч харж Ursula амьд дахин.
  
  
  Би харж болох түүний цэнхэр нүд ширтэн намайг цөхрөл. Тэр залгисан хатуу дарагдсан Luger ч хэцүү эсрэг суурь нь түүний эго гавлын яс.
  
  
  "За,"би хэлсэн," do it."
  
  
  Richter над руу харсан. "Та нар үг намайг түүнийг алах?"
  
  
  "Үнэндээ," би хэлэв. "Дараа нь, таны зорилтот алга болно руу харанхуй. Одоо та шийдвэр гаргаж, Richter. Дусал хутга, эсвэл та нар нас барсан."
  
  
  Түүнийх, би найдаж энэ нь итгэл үнэмшилтэй сонсогдсон. Richter эргэлзсэн мөч, харгалзан үнэлэх. Дараа нь тэр харсан түүний дүр царайг өөрчилж, амрах нь бага. Тэр авч хутга эргэн тойронд гарч Ursula-ийн хоолой болсон нь түүний нөгөө талаас хол ee rta.
  
  
  Би болсон нь том алхам хол Richter, тэр бага зэрэг авч алхам хол Ursula. Одоо тэр эргэж тулгарч, түүнд амьсгалах хэцүү.
  
  
  "За, энэ нь иймэрхүү харагдах болно, та эцэст нь намайг татсан," гэж тэр хэлэв Ursula нь егөөдлийн авиа. "Wie schade für mich." Энэ нь харамсалтай нь түүнд - эго sarcasm нь илүү хэцүү, хэзээ нэгэн цагт.
  
  
  "Харагддаг шиг бид баривчилсан эго нь та нарын өмнө байсан," гэж тэр хэлсэн Ursule, түүний нүд нь одоо ч Richter.
  
  
  "Бид авч болно эго миний тасалгаа. Би хамгаалах болно түүний эго бүх шөнө тиймээс энэ нь тийм биш гэдгийг break free" гэж Ursula.
  
  
  Richter инээд алдав.
  
  
  "За," би хэлэв. Би хүсээгүй энэ хүн бидэнтэй хамт бай, өглөө болтол, ялангуяа тэр үед санаа зовж байсан юм Эва Шмидт болон Blucher, харин өөр аргагүй. "Шилжих, Richter." Тэр даллах нь Luger гол платформ
  
  
  
  Тэр нь ч байсан хутга түүний гарт, тэр хүрч ирээд үүнийг авах гэж тэр баталсан mimmo надад. Тэр надад өгсөн дүр бол нэг асуудал, харин дараа нь энэ үед усан онгоцноос шидэгдэн далайд хаягдав гэхэд эго, унтраах нүдээ авч, энэ нь зүгээр л хуваах хоердугаарт, тэр шүүрэн миний баруун бугуйн нь түүний гарыг түлхэж Luger түүнээс хол.
  
  
  Бид цохих bulkhead хамтдаа Richter болсон татахуйц буу. Нэг цэг дээр, тэр байж болох юм risked буудлагын үед түүнийг харин Ursula байсан галын шугам түүний ард.
  
  
  Түүний болсон нь Richter байхад түүний эго ээрсэн нь жижиг тойрог хүртэл эго хувааж цохих буцах галт тэрэг. Ursula байсан ямар ч болсон түүний ард. Тэр тэмцэж эргэж luger түүн рүү. Би ямар ч урт санаа тавьж байгаа бол би түүнийг алсан, Richter, эсвэл биш, харин оролдсон хохироож түүний эго. Groaning болон хөлрөх, тэр нь дарагдсан түүний дуртай буу нь түүний дүр ба бие. Тэр шахагдан миний гараас нь буудсан байсан буудсан эргэн тойронд luger. Gawk цохих bulkhead болон ricocheted шөнө болгон.
  
  
  Ursula байсан л гаргаж ирээд түүний Webley, гэхдээ би байсан хооронд түүний Richter, тэр чадахгүй, түүнийг ашиглах, түүний эсрэг. Нь гэнэтийн, ширүүн, хүнд хэцүү түлхэх, Richter намайг шидэж түүнээс хол. Түүнийх унаж агшин зуур дээр Ursula, тогшиж Webley гарч түүний зэвсэг. Дараа нь Richter хаалгаар орж. Тэрээр алга болсон түүний араас өөр нэг Luger удаагийн буудсан гэнэ. Gawking нүд нь хугалсан шилэн болон түүнийг цохих гэж тэр булан дугуйрсан орж үүдний. Сум түүний эго дарж хана. Гэвч тэр одоо ч гэсэн түүний хөл. Дараа нь, энэ нь алга даяар бүх салбарт харах.
  
  
  "Тохируулан!" Түүний хашгирав. "Та бүх зөв?"
  
  
  Ursula байсан түүж түүний Webley. "Би зүгээр ээ, Ник," гэж тэр хэлсэн боловч би хэлж болох юм, тэр нь ганхаж байсан.
  
  
  Тэр шүүрэн авч хаалга, yanked энэ нь нээлттэй, орлоо руу вагон. Тэр бөөрөнхий буланд коридор, luger талаас, тэр харсан Richter талаар хагас, доош чиглэн гүйж нөгөө. Энэ нь доошилж байна гэхэд нь luger, харин дараа нь тэр өөрчлөгдсөн нь түүний оюун ухаан. Зорчигчдын ихэнх нь аль хэдийн байсан тэдний тасалгаанууд, мөн буудсан байсан байж магадгүй гарснаас хойш их гарч байна.
  
  
  Энэ luger доошилж үүнийг үзсэн Richter алга нөгөө машин. Ursula байсан яг миний хажууд.
  
  
  "Уучлалт гуйж," түүний эцэг хэлсэн байна.
  
  
  "Санаа зовох хэрэггүй, Ник. Тэр нь ч дээр галт тэрэг. Тэр биш байсан байх гэж маш азтай дараагийн удаа. We ' ll take care of it. Магадгүй бид олж харах естой эго?"
  
  
  "Явцгаая."
  
  
  Бид явсан Richter-ийн тасалгаа, харин Дүр байхгүй байсан. Дараа нь бид судалсан үлдсэн сургах. Эго нь байсан юм хаана ч харж болно. Мэдээж хэрэг, тэр олсон газар нуух. Энэ нь иймэрхүү харагдах болно, бид байх болно тоолж дээр Ursula чадвартай байх барих дүр Belgrade өглөө. Тэр шаардав гэж Ursula явж, түүний тасалгаа богино үлдсэн. Тэр нь хэрэгтэй, энэ нь муу. Түүний толгойлсон буцаж Voiture 5 найдаж хангахын тулд Шмидт эмэгтэй.
  
  
  Энэ үед ирсэн Voiture 5, би байсан нь том гэнэтийн бэлэг хүлээж байна миний хувьд.
  
  
  Би дөнгөж хүрсэн бүтцийн тэргүүлэх Эва-ийн тасалгаа үед түүний хаалгыг нээж, Hans Richter харагдсан.
  
  
  Stahl булан эргэж харах. Тэр хөдлөхөд түүний хүрэм, мөн тэнд байсан нь боолт дээр гараа. Тэрээр эргэн харлаа furtively, дараа нь хол явж, надаас бусад машин.
  
  
  Иймээс экс-Нацист нуусан нь тасалгаа эзэлж Schmidt-ийн эмэгтэйчүүдийн хүртэл бид эго хүссэн. Тэр бас авсан мухар сохор, ямар зорилготой Ева байх естой тусалж өгөөрэй.
  
  
  Би хашгирлаа, гарч ирж, хашаа хороо.
  
  
  Тэр гүйж. Би гүйж, дараа нь түүнийг тэр гийгүүлэв нээлттэй хаалганы болон гарч явсан дамжуулан тээвэрлэх.
  
  
  Тэр хүрсэн хоер үзүүрийг коридор, yanked нээлттэй хаалганы дагасан.
  
  
  Дараа нь тэр дахин уулзаж нь хөгжилтэй хүн.
  
  
  Тэр тавцан дээр хооронд машин. Тэр естой хүлээж байсан Richter. Тэр намайг сонсож, орилж, харсан Richter ажиллаж байгаа, мөн бэлэн байсан хангахын тулд надад тэр үед тэсрэлт хаалгаар.
  
  
  Хос нь гуулин knuckles төстэй нэг хэрэглэдэг Richter өмнө, Ноен Jolly намайг цохих. Түүний эго зэрвэс татсан түүний нүүр гэрэлд машины ард бидэнд зүгээр л өмнө бид цохилоо.
  
  
  Миний өвдөг sagged. Ашиглан хүн гуулин knuckles мэдэж хэрхэн цохих, хаана яг цохилт цохих естой тавьж, хохирогч газар. Би сэрээд буржгар vстэй хүртэл тавцан дээр, удирдаач сэгсрэх намайг болон надаас асуух юу нь буруу байсан.
  
  
  "Би байсан нэрвэгдсэн хүн."
  
  
  "Магадгүй боломжит хулгайч. Хэрэв та хаалгаар алхаж, та харсан хүн дээр налуу та. Тэр гүйж, дараагийн машин. Хэрэв та тайлбарлаж болно эго..."
  
  
  "Би чадахгүй байсан ч гэсэн харж, тэдний нүүр царай, egos," би худал хэлсэн.
  
  
  Richter-ийн болон эго найзуудын оргон зайлсан дахин, харин түүнийх гэж бодсон би азтай байсан юм. Хэрэв дамжуулагч й хүртэл харуулж, Ноен Jolly магадгүй байсан зүүн намайг муу хэлбэр илүү ухаангүй.
  
  
  Би итгэлтэй удирдаач гэж би алхаж чадах. Би авч чадсан хол түүнд, би буцаж явсан Эва Schmidt-ийн тасалгаа.
  
  
  "Хэн юм?" Тэр дуудсан дахь үе мөчний үед миний тогших.
  
  
  Түүний дуу хоолой нь өөрчлөгдсөн, тэр хэлсэн нь франц. "Портер, ma' am."
  
  
  Тэнд нь завсарлага байсан. Дараа нь цоож гэдэг нь дарагдах. Хаалга нээгдсэн нь ан цав. Тэр гацсан түүний хөл нь нүх болон shoved нь luger руу Ева гайхсан царай.
  
  
  "Ямар байсан тэр талаар гэрээ бид өмнө нь байсан уу?" гэж тэр түүнд хэлсэн нь gruff дуу хоолой.
  
  
  "Би холбоо Giancarlo. Харин би цаг хугацаа байхгүй байсан тантай холбоо барих again."
  
  
  Хаалга савах, тэр түүнд хэлсэн: "Та хэвтэж байна - та багц оросын над дээр."
  
  
  Эмэгтэй зайлсхийх миний харц. "Хэрэв тэр авсан та асуудалд орж, энэ нь Эго-ийн санаа. Тэр л хэлсэн EMU байгаа тусгай үйл ажиллагаа тендерийн төхөөрөмж."
  
  
  "Энэ нь сайхан юм. Хэрэв та хэлж өгөөрэй, та мэдэж дэмий за юу тэр хийх гэж байгаа."
  
  
  "Та чадахгүй гэж бодож надад санаа зовох нь таны аюулгүй байдал. Биш дараа та тасалдсан me."
  
  
  Би эрч өөрөө. "Юу нь таны холболт Hans Richter?"
  
  
  Түүний харц нь буцаж надад. "Hans Richter, би ямар ч холболт."
  
  
  "Би түүнийг хараад гарч ирж таны тасалгаа. Тэр нь gunshot шарх болон ирсэн танд туслах. Та bandaged Emu-ийн гар."
  
  
  Түүний харц биш үү гуйвж. "Би хүлээн зөвшөөрөх энэ нь үнэн юм. Гэхдээ бид одоо ч гэсэн ямар ч холболт, бусад нь илүү гэдгийг би мэднэ Баруун германы бодис хайж байгаа egos. Би бодохгүй байна, энэ бол миний бизнес. Тэднийг барих өөрсдийн хуучин Nazis."
  
  
  "Яагаад тэр ирэх үү?"
  
  
  "Хэдэн жилийн өмнө, бид мэдэж байсан, бие биенээ сайн. Түүний эго нэрлэгдэх болсон үед би түүнийг хараад дахин. Тэр хийсэн алдаа өгч Emu түүний тасалгаа тоо, биш ч гэсэн сэжиглэл байна, тэр асуудалд орох галт тэргэнд." Тэр бага зэрэг инээмсэглээд. "Одоо хэлж чадахгүй байна, намайг та нар ойлгохгүй байна, би юу гэсэн үг юм гэж хэлж байх үед эго нэг удаа сайн мэдэж байсан."
  
  
  "Намайг талаар та нарт хэлэх нь гэж бодсон тэр л надад тохиолдсон, Эва. Магадгүй Hans Richter нь босс Topcon. Магадгүй энэ нь хүн та дуудлага Giancarlo Blucher."
  
  
  "Giancarlo ажиллуулж чадахгүй авдаг байхдаа буудсан. Тэр нь хэтэрхий ухаалаг гэж."
  
  
  "Дараа нь хаана байна тэр, яагаад биш тэр хүртэл харагдаж байгаа?" Гэж би түүнээс асуув. "Юу юм бэ тэр хэлж байна миний хүсэлтийг уулзалтын?"
  
  
  Тэр гарч ирээд нэг хайрцаг нь Ану-ын тамхи асаав тэднийг. "Giancarlo гэж тэр авч болно, та хууль есны тендерт оролцогч энэ төхөөрөмж. Гэхдээ тэр нь зөвхөн шийдвэрлэх та энэ галт тэрэг, болон гэрээ байх естой хүртэл түгжигдсэн өмнө бид ирэх онд Софи. Та нар хийж, өөрийн санал дамжуулан me."
  
  
  "Авч, тохируулан, би үүнийг хийх болно," гэж би хэллээ. "Би бэлэн болгохын тулд миний санал дээр хяналт тавих. Гэхдээ би зөвхөн үүнийг хийх эго нь Topcon босс."
  
  
  Тэр маш их санаа алдав. "Emu дуртай байх болно, гэхдээ би авах болно түүний захиас. Би хийх болно томилгоог авчрах мэдэгдэл таны тасалгаа."
  
  
  "Болох үед би бодож байна та нараас сонсох?"
  
  
  "Дараа нь бид болно, зогсоох Belgrade өглөө. Би чадахгүй, холбоо барих Giancarlo өнөө орой."
  
  
  "За," би хэлэв. "Харин энэ удаа уулзалт болно эцэст нь илүү сайн. Би авах нь маш тэвчээргүй."
  
  
  Харанхуйд миний тасалгаа, би дээр сунган ор, сонсдог дуу дугуйтай адил галт тэрэг хурдлаад зүг Belgrade, мөн энэ нь маш чухал мөч миний, Ursula.
  
  
  Ursula найдаж байсан нь түүнийг барьж загас Belgrade, мөн түүнийх найдаж байсан хангахын тулд түүний. Хэдийгээр түүх Эва Шмидт надад ярьж байсан, би одоо ч гэсэн бодсон бол тэр хүн байсан байна stalking, Ursula-ийн баригдашгүй идэш байсан нэг зүйл ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Учир нь шөнө сэтгэл, хэт ядрах, тэр унтаж илүү удаан хүлээгдэж байна. Миний цорын ганц дамжуулах нь тогших дээр тасалгаа хаалга. Энэ нь байсан Ursula. Энэ нь тодорхой өдөр гадна, бид ойртож байсан Belgrade.
  
  
  "Тэр хүсчээ баяртай гэж хэлэх тохиолдолд бид харж чадахгүй байсан, дахин бие биенээ" гэж тэр надад хэлсэн аяархан.
  
  
  Тэр бараг шиг харагдаж an agent. Түүний tousled шаргал үс хийсэн түүний харагдах шиг залуу schoolgirl байсан бөгөөд зүгээр л сайн.
  
  
  "Ямар сайхан юм та," би хэлэв.
  
  
  Би босож миний өр, тэр над уруу хүрч ирлээ болон дарагдсан түүний уруул минийх. Түүнийг мэдэрсэн түүний зөөлөн эсрэг биеийн цээжин. Дараа нь урт удаан цаг хугацаа, үнсэлт дууссан, тэр эхэлсэн амьсгалж shallowly.
  
  
  "Түүний mistletoe оюун ухаан нь энэ нь үнэхээр сайхан, баяртай гэж хэлэх," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Хөөе түүн рүү инээмсэглэн. Би бодож байлаа заасан ee нэгтгэх бизнес нь бага зэрэг хөгжилтэй. "Бид байх болно Belgrade удахгүй."
  
  
  "It won' t удаж баяртай байна."
  
  
  Түүнийг дахин инээмсэглэж, доош бөхийн болон хүрч түүний уруул үг. "Чи маш үнэмшилтэй," би хэлэв.
  
  
  "Би найдаж байсан байх." Тэр инээмсэглэн.
  
  
  Тэр ирээд, түүний raincoat болон унтраах татаж түүний гутал байхад тэр үзсэн. Дараа нь тэр татах цамц дээр түүний толгой. Энэ нь цаг хугацаа, тэр биш байсан өмссөн нь хөхний даруулга. Тэр сайхан харагддаг өглөө нар. Тэр үед эхэлсэн тайлж түүний юбка, түүний цамц эхэлсэн unbutton.
  
  
  Хэдэн минутын дараа, бид дээр хэвтэж байсан ор луу хамтдаа. Түүний халуун нүцгэн доош дарагдсан надад, би мэдэрч чадсан нь түүний бүх бие
  
  
  
  хүлээж минь холбоотой.
  
  
  Гараа аажмаар доош гүйж хилэн түүний гуяны. Бид санаа зовох биш үү зурах цонхны хөшиг, мөн sunny санкт-ee-ийн арьс болсон peachy өнгөтэй тэр нүүж түүний хонго руу нь надад. Гараа унасан хооронд түүний хөл.
  
  
  Түүний хөх хүрч, намайг хариу миний touch. Тэр олсон надад caressed намайг удаан, болгоомжтой, дотор нь зөөлөн хэмнэл. Түүний уруул hungrily надаас хүссэн, хайж, nibbling, болон нэвтрэлтийн.
  
  
  Дараа нь би мэдэрсэн бага зэрэг жихүүдэс дотор нь намайг мэдэж байсан, би чадахгүй хүлээх. Би түүн болгоомжтой, бид нэгдэн орсон гарт байна. Сайхан гаслах оргон зайлсан гүнд түүний хоолой.
  
  
  I didn ' t say хөөе. Тэр хамаг цагаа хамт яаралтай олох хэрэгтэй сэтгэл ханамж нь түүний. Бид хамтдаа нүүж, илүү их, илүү insistently,, сайхан сонсогдож байна, эргэн тойронд түүний хоолой шиг авч явах нь миний эргэн тойронд. Одоо түүний хонго авчирч байгаа нь надад олзлогдсон тулд тачаангуй хүсэл. Хэмнэл нэмэгдэж, илүү хатуу болсон. Нэг тогоо байсан буцалж дотор надад бэлэн хальсан. Түүний дуу нийлүүлсэн нь холын шүгэл галт тэрэг, тогоо чанасан, тэр хүлээн авсан энэ халуун асгарсан түүний хамгийн гүн, хамгийн дотно газар.
  
  
  "Сайхан арга зам эхлэх өдөр," би хэлсэн, худал түүнд дараагийн. "Бид байхгүй бол баяртай гэж хэлэх. Одоо биш. I ' ll meet you at the police station."
  
  
  "Март, Ник," тэр инээмсэглэн. "Та өөрийн үүрэг гэж боддог."
  
  
  "Миний даалгавар холбоотой байж болох юм таных," би хариулав. "Би үүнийг тайлбарлаж чадахгүй байгаа одоо. Гэхдээ бид тэрнээс илүү сайн авах хувцастай. Бид бараг байгаа Belgrade."
  
  
  Бид хувцастай болох хурдан галт тэрэг өнгөрч хотын захад Belgrade. Дараа нь, бид явж замаар галт тэрэг, машин, эвгүй бодол надад тохиолдсон. Хэрэв Blucher-ийн Giancarlo байсан нь үнэндээ байсан Hans Richter бол Ursula чадсан баривчлах эго өмнө тэр мэдэж байсан бол хулгайлсан хяналт тавих байсан юм, танхимд, эсвэл байгаа бол хяналт тавих авч байсан саатуулах нь Richter, миний боломжийг авч эго буцааж байсан гуалиг. Энэ Yugoslavs мэдээж байх болно, гар төхөөрөмж дээр надад, эсвэл АНУ-ын засгийн газар.
  
  
  Энэ утгаар нь, Ursula байлаа өрсөлдөгчид тэр үед, учир нь манай дипломат төлөөлөгчийн газар болон ойрын зорилго зөрчилдөж бүр өөр. Тэр итгэлтэй байсан хэдий ч тэр байсан хадгалсан Ursula амьдрал, тэр байх байсан гэж үзэж хойшлуулж Richter баривчлах дахь Belgrade учраас л тэр асуусан авах зарим түүний электрон тоног төхөөрөмж хол өмнө түүнийг тэр авсан саатуулах. Тэр байх болно гэж үзэж түүний даалгавар тэргүүн зэргийн улмаас асар олныг түүний өмнөх гэмт хэрэг ' egos.
  
  
  Гэсэн хэдий ч, давхар баримжаа байгаагүй нь нотлогдсон. Би харж чадахгүй байсан түүний, тиймээс би хүсээгүй юм сатааруулах Ursula түүний зорилго бол divulging миний зорилго, I didn ' t want to do гэсэн. Тиймээс би шийдсэн байх нь Ursula үеэр түүнийг баривчлах оролдлого, үзэх Эва Шмидт, юу харж байх болно миний талд.
  
  
  Бид дамжин өдөр дасгалжуулагч нь аажмаар, гэхдээ бид харж чадахгүй байсан Шмидт, бид харж чадахгүй байсан Richter. Тэр үед галт тэрэг нүүж доош урт саарал платформ Belgrade станц, бид зогсож байсан тавцан дээр дараагийн хөдөлгүүр. Тэнд байсан хүмүүс маш их хүлээж сургах, бид аль аль нь ойлгосон гэж манай ард түмэн болох нь маш амархан төөрсөн ийм цугласан.
  
  
  Галт тэрэг эцэст нь зогссон. Тэр эргэж Ursula болон түүн рүү инээмсэглэн. "За, харцгаая бол бид олж болно ямар ч таны plainclothes залуус," би хэлэв.
  
  
  Бид буугаад эцэст нь галт тэрэг тавцан дээр өмнө үлдсэн зорчигч, өрх толгойлсон хувьд завгүй станцын барилга. Ursula хүссэн түүнийг харж, харин тэр хайж байсан галт тэрэг тавцан.
  
  
  "Би харж их байна," тэр хэлэв. "Keep an eye on Richter байхад би түүнийг удирдах." Хэрэв шаардлагатай бол, бид хайх болно галт тэрэг нь урд болон ар."
  
  
  Ursula хол гүйж, дараа Эва Шмидт түүнийг анзаарсан. Тэр ганцаараа байсан яаран дамжуулан олны нуруун дээр галт тэрэг. Тэр дараа нь түүнийг хэтрүүлж руу аялагчид түүний яаран.
  
  
  Би харсан Hans Richter болон түүний хамтрагч нь stocky хүн нь хөгжилтэй нүүр, гарч өнгөрсөн машин. Richter ness ачаа болон танил радио.
  
  
  Тэд уулзсан ачаа сагс болон алга болсон ард нь энэ. Би хүртэл явж, тэднийг миний ачаа нуугдаж намайг их нүд, авсан ойрхон сонсох хангалттай их дуу.
  
  
  "Та нар мэргэн саатуулах Картер. Энэ нь удахгүй дуусгавар болно." Энэ нь байсан Richter. "I' ll meet оросын энд нэг гэрээ хийх."
  
  
  "Хэрэв та төхөөрөмжийг?" Энэ Үдэш хэн гэж хэлсэн
  
  
  Richter инээв. "Нээлттэй энд миний радио, хаана байсан юм л хамт."
  
  
  Энэ нь байсан Wilhelmina хэн ирээд, үүнийг дор нь түүний doublet. Ямар ч гайхах манай ард түмэн хэзээ ч салж нь радио гэж тоглож байсан юм. Хиймэл дагуулын хяналт тавих байсан юм, дотор радио хэрэг. Тэр ч байтугай бол эго авсан үүнээс гадна энэ төхөөрөмж нь иймэрхүү харагдах хэсэг дахин цаас нь хэн ч шинжээч.
  
  
  Эргэн тойронд явж ачаа сагс, гэж тэр хэлэв, " би итгэлтэй биш байна.:
  
  
  
  "Баярлалаа зохион байгуулах хурал, Эва."
  
  
  Richter тангараглав.
  
  
  "I' ll take радио, Giancarlo. Би боддог, та илүүд үздэг гэдгийг нэр, эдгээрийн wouldnt та эго одоо ашиглах. Үед би радио, миний гарт байгаа, бид дээгүүр явна ярих талуудад, хэн гэдгийг би мэднэ, та ч бас."
  
  
  Түүний эго найз үлдсэн нь хүртэл түүнийг маш төгсгөл. Ева эргүүлдэг түүний түрийвч болон намайг цохих нь буу, Ноен Jolly pounced над дээр.
  
  
  Тэр нь буудаж stocky хүн гэж бид унаж байсан. Тэр хэтэрхий ядарсан түүнийг тэмцэх.
  
  
  Тэр амьсгал нь gasping гэж тэр хаясан унтраах Alenka-ийн дүр авсан нь түүний хөл нь дахин. Тэр харагдахгүй байгаа юм бэ гэж гайхаж би гох татаж, дээр Luger. Тэр хүлээж байсан энэ үед тэр өссөн дараа намайг, гэж би бодлоо. Тэр зүгээр л өгөх гэж оролдож Richter цаг завсарлага авах.
  
  
  Экс Нацист боломж тохиосон билээ. Тэр яаран буцаж станц, тулж хүмүүс хол явжээ.
  
  
  Эва Schmidt мөн зугтсан. Тэр үед харсан гэж би тавьж байсан нь сум дахь хүн байсан намайг дайрч, тэр эргэж, алга болсон цугласан. Би түүнийг анзаарсан алхаж чиглэлд галт тэрэг, гэвч би санаа зовохгүй байсан юу болсон байв.
  
  
  Тэр уралдааны дараа Hans Richter.
  
  
  Тэр үед хүрсэн орох том станц, тэр эргэж эргэн тойронд. Одоо тэр барьж parabellum mauser нэг гартаа радио бусад. Тэр заагаад Mauser үед миний толгой, ажлаас нь халсан. Энэ удаагийн thundered даяар тавцан, бараг дарж миний зүүн нүд. Хоер эмэгтэй хашгирав. Миний ард, өндөр, өндөр настай хүн унаж газар нь gawking emu цохих түүнийг мөрөн. Тэнд байсан нь илүү хашгираан. Гэж Richter эргэж гүйж хувьд станц, тэр гарч ирээд түүний luger ,болсон зорилго, мөн ажлаас нь халсан. Энэ нь дараа нь байсан тэр өөрчлөгдсөн нь мэдээж, тэр алдсан.
  
  
  Тэнд байсан ямар ч цаг харах хаана Ursula болон цагдаагийн байсан. Тэр гүйж станц дараа нь Richter. Тэнд байсан хэдэн зуун хүн дотор, мөн Richter нүүж deftly дамжуулан тэднийг хол коридортой хүргэсэн гудамж. Би үүнийг хийж Wilhelmina-ийн халаасны болон нэмэгдсэн хурд. Хүмүүс босч үзсэн, зарим нь авах гэж оролдсон гарч бидний арга. Richter унагасан эмэгтэй унтраах түүний хөл дээрээ явдаг. Түүнийх байсан ч эрчимжиж, мөн өмнө нь тэр хүрч болох хаалга, тэр зогссон дүр нь хэдэн гаргагч цоолтуур.
  
  
  Richter цохих шал нь хатуу, гэхдээ биш үү алдах бидэнд Mauser, бидний радио. Тэр эргэж гөлөг миний толгой унтраах, гэхдээ би татсан энэ миний буу гарыг түлхэж энэ нь хол. Энэ Mauser сунгах үед том өрөө, Gawk хаасны руу өндөр тааз. Тэнд байсан нь илүү хашгираан болон хашгираан, мөн тэнд байсан нь stampede авах хол gunshots.
  
  
  Бид дээгүүр өнхөрч хоер удаа оролдож, хадгалах, хяналт тавих. Бидний гарт тэмцэж барьж буу. Тэр буудсан нь дахин, мөн урд нь цонх хагарсан. Түүний эрэгтэй биш үү программууд punch Richter-ийн квадрат гадаргуу, түүний эго хүч нь суларсан. Энэ mauser унаад даяар Эго-ийн гар шиг гараа хурдан болсон байна.
  
  
  Richter хараасан инээв намайг цохих толгой нь clenched нударга холбогдсон. Би мэдэрсэн хямрал ойрын миний чих болон шалан дээр унасан байна. Тэр үед Richter босож хүрсэн түүний Mauser.
  
  
  Тэр гарч ирээд түүний буу өмнө би авч болох түүнд ойрхон байгаа үед тэр над руу эргэж, жижиг инээмсэглэн гарч түүний нүүрэн дээр. Энэ нь байсан руу хаясан алган Хюго гарыг тэр чиглэсэн нь mauser үед миний дарга. Харин манай буу, бидний stilettos биш үү цохих.
  
  
  "Halten sie! Genug!" Энэ нь байсан Ursula.
  
  
  Richter холдож намайг харах нь маш харгис тулгарч буй Ursula чиглүүлж нь emu үед Webley буцаж байна. Аль нэг талд нь Nach байсан хоер Yugoslav нууц цагдаа энгийн хувцас. Тэдний нэг бүр нь байсан богино revolver заагаад үед Richter.
  
  
  "Please тавьж, буу доош," нэг дээр Ursula-ийн баруун захиалсан.
  
  
  Richter grunted, буурсан mauser, мөн над руу эргэж хараад. "Та дэмий, захиалга," тэр аяархан хэлэв англи хэл дээр.
  
  
  Би очлоо түүнд yanked радио гарч гараа. Энэ Yugoslavs толгой дохив үед намайг шүүрэн авч, Эго-ын гарт байна.
  
  
  "Бид авах болно эго гаалийн бичлэгийг товч байцаалтад шилжиж өмнө эго-ийн төв байр," Yugoslav, хэн ярьсан өмнө нь хэлсэн Ursula.
  
  
  Тэр авах естой байсан гэж радио гарч байдаг. "Би явах галт тэрэг авах нь миний баг," би хэлэв. "Би зөв эргэж байх болно."
  
  
  Би байсан хандсан захидал нэг Yugoslav. "Ямар ч үү. Галт тэрэг хойшлуулж болно. Бидэнтэй хамт ирдэг анх удаа."
  
  
  Тэр биш юм шиг санагдаж байлаа хандлагатай үздэг. "За," би хэлсэн, дурамжхан, тэдгээрийг дараах өрөөнд орж.
  
  
  Энэ нь байсан, харин жижиг өрөө нь зөвхөн сандал, гурван шулуун сандал. Тэнд байсан ганц нэг цонхны тулгарч гудамж. Үүнийг харсан түүхий эд.
  
  
  Бид өрөөнд орж Ursula ярьсан Yugoslav хэн гэжээ хамт байх нь их.
  
  
  "Өө, эго багийн!" гэж тэр дуу алдаад. "Энэ тавцан дээр. I ' ll get it."
  
  
  "Маш сайн," the цагдаа тохиролцсон.
  
  
  Ursula байсан, зүгээр л алга болсон байсан түүний араас хаалгаа хааж үед Richter эхэлсэн ажиллаж дахин өссөн.
  
  
  Талуудын бага хурлын хуралдааныг байсан ч барьж эго-ын гарт байна. Хэн нэг нь чадахгүй ярьсан ч авч радио, надаас, миний тухайн харамсаж тавьж эго сандал дээр бидний өмнө. Одоо тэр хүрсэн болгон түүний хүрэм нь хос pegasus, харин Richter гэнэт биш, харин хүчтэй эвдэж хол бусад Yugoslav-ын зэвсэг, цохих, түүний эго нүүр нь түүний тохой. Нь зэсийн шатлан эргэж, маш их унасан шалан дээр байхад Richter shoved, нөгөө нэг нь над. Хүн мөргөлдөв над руу, мөн би байсан барих, түүний эго байлгах нь түүнийг шалан дээр унах.
  
  
  Richter цохих анхны ажилтан болж, түүний буу. Миний хувьд хүрсэн Wilhelmina хүн гэж байсан намайг цохих гэж оролдсон дахин олж, түүний тэнцэл. Дараа нь Richter appeared нь snub хамартай revolver, дороо эргэж, намайг буудсан. Би тагтаа руу сандал, тэр алдсан.
  
  
  Нь зэсийн байсан хүмүүс унасан орой дээр надад байсан одоо хүрч, түүний буу. Richter буун түүнийг цохих түүнийг нээлттэй цээж. Хүн өссөн нь түүний хөл, мөн байсан нь буцааж түлхэж гаргасан гэнэтийн нөлөө үзүүлж байна. Эго нүд тусгасан гэнэтийн гэнэтийн үхэл гэж тэр хаасны хана руу, дараа нь унасан шалан дээр.
  
  
  Richter хурдан эргэн тойрон алхаж, сандал, татаж радио тэр явж, гүйж цонх руу. Түүний хурдан буун буун даяар түүнийг хамгаалах болон grazed Эго-ийн мөрөн. Тэр эргэж, буцаж гал. Дараа нь тэр харсан өөр нэг цагдаа эхэлсэн оны үед түүнийг. Тэр буудсан дахин цохих, хүнийг нүүрэн дээр нь, мөн зэсийн маш их унасан болгон нь түүний сандал. Richter дараа нь эргэж, dived цонхоор цочирдуулам шилэн нь мөндөр нь shrapnel. Би буун түүнийг дахин тэр алга болсон, харин түүнийг санаж.
  
  
  Тэр үед Ursula ирсэн хаалгаар.
  
  
  "Тэр бидэнд алдсан," би хэлэв. "Нааш ир." Түүний өссөн хаалгаар гарч mimmo сониуч onlookers толгойлсон дамжуулан станцын урд хаалга. Ursula байсан үнэхээр миний ард.
  
  
  Тэр үед хүрсэн хоер үзүүрийг барьж, тэр харсан гэж Richter байсан ямар ч урт байдаг. Харсан тэр хар машины хурдыг хол газар блок доош гудамж, гэвч тэр ямар ч арга зам байсан нь мэддэг байсан бол Richter юм.
  
  
  "Дараагийн удаа би түүнийг харж, Ноен Richter," Ursula хэлсэн grimly,"би явж байна тавьсан сум нь emu-ийн дарга, асуулт асууж, дараа нь."
  
  
  Тэр үед цорын ганц зүйл нь тэр болох талаар бодож байсан радио гэж Richter байсан шүүрэн үед зугтсан. Би байсан хяналт тавих зуур, харин одоо энэ нь алдагдсан байсан нь надад дахин. Магадгүй үүрд.
  
  
  Дараа нь би санаж түүний, Эва.
  
  
  
  
  Есдүгээр бүлэг.
  
  
  
  "Бид хайж байгаа нэг хүн," Ursule түүнд хэлсэн.
  
  
  Тэр над руу хараад questioningly гэж би яаран очиж, түүнтэй хамт буцаж станц орох. "Юу гэсэн үг вэ, Ник?"
  
  
  "Цаг байхгүй учир тайлбар, яг одоо. Richter оролцож байгаа томоохон хулгай, тэр хулгайлсан зүйл маш үнэ цэнэтэй миний хувьд засгийн газрын борлуулах Коммунистууд. Яагаад гэдгийг нь тэр дээр Дорнын Буухиа."
  
  
  Би сонсож болох нь цагдаагийн дуут дохио гэж бид raced дамжуулан станц. Нь цугласан олныг тойрон өрөөнд цагдаагийн оролдсон барих нь Richter. Гадна, Дорнын Буухиа бэлтгэж байсан сэтгэгдэл.
  
  
  "Би явах гэж та энд, Ursula. Хэлж чадахгүй нь цагдаагийн тухай юу ч миний оролцоо бол та зайлсхийх боломжтой юм. Шалгах үед Сүр жавхлант Зочид буудал үед Obilicev Venac 28, би тэнд чамтай уулзах болно дараа. Үүний зэрэгцээ, шалгаж calve олж үзээрэй Richter. Хэрэв та одоо ч гэсэн түүнийг олж, бүү оролд татахуйц түүнийг хүлээх me."
  
  
  "Хэзээ би та нарыг дахин харах вэ?" гэж тэр асуув. "Та хаашаа явж байна, Ник?"
  
  
  "Хэн нэгэн байхгүй галт тэргэнд хүмүүс бидэнд хэлж болно хаанаас олж Richter," би хэлэв. "Тэгэхээр, би буцаж явах самбар дээр. Би найдаж байна та нарт буцааж авахын тулд дараа өнөөдөр эсвэл маргааш."
  
  
  Тэр инээмсэглэн. "Би баяртай байна гэж бидний ажиллах боломжийг олгоно бидэнд хамтдаа байх зуур," гэж тэр хэлсэн байна. "Амжилт хүсье хүртэл би та нарыг дахин харах."
  
  
  "Энэ нь нэг нь та," би хэлэв.
  
  
  Тэр хүрсэн платформ болгон сургаж эхэлсэн өссөн самбар дээр. Сайхан шаргал Ursula даллан, би зогсож үүд хаалга, дараа нь эргэж мэндлэх uniformed Yugoslav цагдаагийн ажилтнууд.
  
  
  Дашнямтай, галт тэрэг зүүн станц болон унасан буцаж Yugoslav тосгон. Хэдийгээр Belgrade, галт тэрэг орж ирсэн хоолны машин байсан бөгөөд одоо сүүлийн машин дээр галт тэрэг, ард дэр мод. Энэ нь хийсэн өөр газар хаана байна гэж хайж Эва Шмидт, газар гэдгийг би олж харав. Тэр зүгээр л захиалсан өглөөний үед тэр ирж, түүний хүснэгт.
  
  
  "Би тавих нь сум, та яг энд," би хэлэв. "Гэхдээ би өгөх болно та сүүлийн нэг боломж. Босоод явах нь таны тасалгаа. Түүний байх гэж таныг хүндэтгэсэн. Мөн ямар ч заль мэх энэ нь цаг хугацаа. Та ямар нэг зүйл оролдох шиг өнгөрсөн цаг хугацаа, and I ' ll kill you цаашид хэлэлцүүлэг."
  
  
  Тэр эргэлзсэн мөч. Дараа нь тэр босож, алхаж онгоцон доош нь хоолны машин. Би түүнийг орхисон
  
  
  хэдэн үнэт цаас ee хүснэгт нь зөөгч болон дараа нь түүнийг. Удахгүй бид зогсож байсан урд ee тасалгаа хаалга д Voiture 5.
  
  
  "Дотор," би захиалсан.
  
  
  Тэр түгжээг нь гаргасан хаалга. Бид явлаа, мөн тэрбээр цоожтой хаалганы цаана бидэнд. "Одоо, та юу мэдэхийг хүсч байна?" "Энэ юу вэ?" гэж асуулаа tartly.
  
  
  "Хэрхэн олох вэ, таны амраг".
  
  
  Тэр инээмсэглэн хатуугаар гүйж гараа дамжуулан түүний хар үс. "Энэ нь маш хэцүү байж болно, яг одоо. Ханс дуусгах болно, түүний борлуулалт нь тун удахгүй, дараа нь тэр болох болно, маш баян хүн. Тэрээр өөрчлөх, түүний онцлог дахин үргэлжлүүлэн elude мунхаг хүмүүс түүнийг явуулах." Тэр инээж байсан. "Бид чадна баярлалаа, таны засгийн газар л гэж."
  
  
  Тэр дургүй байх нь шоолон инээлдэж гэж нэрлэдэг тэнэг. "Та нар нэг арга зам нь таны азаа үзээрэй," түүний эцэг хэлсэн байна. "Хаана байна Richter оршин сууж Belgrade?"
  
  
  Ева инээмсэглэв. Тэр эхэлсэн undressing байхад би ярьж байсан юм түүнийг. Би юу мэдэхгүй байсан, тэр хүлээж байсан юм, гэвч удалгүй тэр гарч байсан нь түүний өмд, түүнд гарч хөхний даруулга. Nah байсан нь болсон бүрэн оронтой.
  
  
  "Хэрэв би танд энэ мэдээллийг би хүлээн авах болно бэрхшээл холбоотой таны ажил," гэж тэр надад хэлсэн.
  
  
  Тэр ширтэн надад тэр тайлаад түүний хөхний даруулга, түүний хөхийг ил.
  
  
  "Та бас эелдэг хангалттай хэлж өгөөч хаана Topcon төв танхимд нь," Хөөе түүнд хэлсэн гэж тэр үзсэн нь түүний татах хар тор дотуур хувцас унтраах түүний цагаан гуяны. Тэр оролдсон сатааруулах надад секс, зүгээр л гэх мэт маш олон бусад нь эмэгтэй.
  
  
  "Магадгүй бид хийж чадах зарим төрлийн буулт," тэр purred надад зогсож бүрэн нүцгэн. Тэр над дээр ирж, мөн миний зүрх сэтгэлд нь түүний хөхийг.
  
  
  "Юу буулт?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  Тэр snuggled хүртэл намайг бага. "You' ll барагдуулах аас бага бүх мэдээллийг та хүсэж байна, and I ' ll give you a жижиг бэлэг оронд." Тэр гүйж, түүний хэл удаан хугацаанд түүний уруул.
  
  
  "Би одоо ч гэсэн болно тосох бэлэг," Ey сануулсан түүний, мэдрэмж нь түүний хонго руу шилжих надад.
  
  
  "тиймээ. Гэхдээ энэ биш үү адил байх болов уу? Энэ нь ижил биш байна."
  
  
  Тэр бүү буланд rta шилжих. Тэр сайн байсан. Тэр Richter хийсэн агуу баг. Тэр магадгүй үүнийг ашиглаж бусад Topcon төлөөлөгчийн газар. "Хэрэв би байсан буулт хүсэлтэй, ямар мэдээллийг та надад өгөөч?"
  
  
  Тэр нүүж түүний хонго илүү эрчимтэй байна, энэ нь анхаарал сарниулах гэж там. "Би танд хэлж чадахгүй бол Topcon төв байна танхимд, учир нь би мэдэхгүй. Richter биш намайг авч байдаг. Гэхдээ би та нарт хэлэх болно, тэр нь шалгах үед Excelsior Зочид Belgrade үед Ханхүү Milos 5. Түүнийх нь, би та нарт хэлэх болно, учир нь тэр байх болно тэнд нь урт, магадгүй та боломжтой байх болно олох эго ямар ч байсан."
  
  
  Түүний хонго нүүж ойр санагдсан. Их гараа ороож, түүний эргэн тойронд мэдэрсэн түүний зөөлөн мах шилжих үед миний touch. Ee шүүрэн авч, түүний эрүү нь түүний нөгөө талаас, түүнийг татаж ойр, түүнийг үнсээд ширүүн уруул дээр. Тэр зохион байгуулж, түүний амьсгал, түүний нүд нь бүлтийж. Дараа нь харагдах төөрөгдөл, сэтгэл дундуур байгаа нь харагдсан түүний нүд. Хэдхэн хормын өмнө, тэр хяналт нөхцөл байдал, тэр чиглүүлэх арга хэмжээ, гэхдээ гэнэт тэр алга хянах.
  
  
  Түүний эрүү биш үү явцгаая. Эго шар ус хуруулсан түүний хатуу. "Та хэвтэж байгаа, эрхэм," би шаардав.
  
  
  Төөрөгдөл болсон баривчлах. "Цэвэр..."
  
  
  "Аа, тийм ээ. Би үүнийг харж болно, таны нүд нь." Тэр явцгаая түүний эрүү, гэхдээ зохион байгуулж, түүний нягт нь түүний бусад гар. Дараа нь тэр хүрч болгон түүний хүрэм, гаргаж ирээд Wilhelmina. Тэр зохион байгуулж, түүний ойр түүний зүүн хөхний болон ханш огцом унав түүний руу зөөлөн мах.
  
  
  "Энэ нь тийм биш юм шиг хэрэглэж болно," түүний эцэг хэлсэн байна. "Би дуусчихдаг байсан тэвчээр энэ нь цаг хугацаа. Одоо анхааралтай сонс. Би явж байна хаана олж Richter нь нуугдаж Belgrade, эсэхийг та надад хэлж, эсвэл биш юм. Та үнэхээр хүсэж байна, үхэх л зүйлийг хийх нь бага зэрэг илүү хэцүү? миний хувьд?"
  
  
  Айдас тэр үзүүлсэн өмнө нь байсан, одоо буцааж түүний нүд. Би гэж хэлж болох юм гэж тэр бодож байсан талаар би хэлсэн. Тэр харлаа доош үед буу clutched түүний цээж,, дараа нь нүд намайг хараад, надад.
  
  
  "Sava Зочид буудал," тэр аяархан хэлэв.
  
  
  Түүнийг хараад түүний нүүр, тэр ятгаж байсан. Энэ Savva Зочид буудал байсан ямар газар Richter байсан сонгосон-жижиг, хувийн.
  
  
  "Болон Topcon төв нь танхим дахь Lausanne, энэ нь биш юм?"
  
  
  Тэр нь хурдан харлаа надад, дараа нь хол. Тэр дарагдсан хэцүү замаар жижиг буу нь түүний эсрэг цээж. Тэр дуу алдав.
  
  
  "Тийм ээ," гэж тэр хэлэв хурдан. "Гэхдээ би үнэндээ мэдэхгүй хаяг."
  
  
  Тэр авч буу болон holstered энэ. "Би танд итгэж байна," би хэлсэн. "Мөн эдүгээ, би заавал та нарыг орхиж, мөн унтраах авах үед дараагийн буудал."
  
  
  Тэр хөдлөхгүй байх юм бэ надаас хол. "Don' t you want to хүлээн авч, нөгөө хэсэг нь гэрээний би санал болгож буй?"
  
  
  Тэр гүйж гараа доош нь түүний гуя, дээр нь үнсэв уруул. Тэр шиг өлсөж надад. Гэхдээ би өөр ямар нэг зүйл байсан миний оюун ухаан. Тэр эргэж авч түүний ороолт нь хана тасалгаа.
  
  
  "Би мэднэ, би хайрлах болно" гэж би хэлсэн. "Гэхдээ энэ нь тавьж байх естой бизнес өмнө таашаал, наад зах нь заримдаа."
  
  
  Тэр зохион ороолт хүртэл түүний нүүр, тэр түүнийг хараад questioningly. Дараа нь тэр ирээд, түүний эго хөөе, ам, холбоотой буцааж. Тэр гэнэт эхэлсэн wriggling, олшруулагч, гаргах аяархан дуу чимээ дамжуулан ороолт. Тэр шүүрэн авч түүний нүцгэн бие, түүнийг шүүрэн авч, хийж түүнийг ор, шидэж, түүнийг шалан дээр. Би бодлоо би харсан нь жирэмсэн харах түүний нүдэнд зуур, гэхдээ би холбоотой түүнийг cot нь өөрийн оосор, хувцас. Хэдэн хормын дараа, тэр гарч sprawled дээр cot болон ширтэн намайг зориуд.
  
  
  "As long as you don' t хил нь Болгар, you won ' t need a удирдаач, эсвэл портер өшиглөж доош таны хаалга," нөхөртөө хэлсэн байна. "Мөн энэ нь зөвхөн хэтэрхий оройтсон. Дараа нь, би байх болно хүрсэн Sava Зочид буудал."
  
  
  Үзэн ядалт орж ирсэн түүний нүд, тэр muttered зүйл герман дамжуулан түүний ороолт.
  
  
  "Санаа зовох хэрэггүй байх тухай хүртэл холбоотой," түүний аав нь инээмсэглэн. "Зүгээр л бодож үзээрэй миний хувилбар."
  
  
  Тэр нь түүнийг орхин холбоотой нүцгэн өр, далайд гарцгүй тасалгаа хаалга түүний ард. Дараа нь би очиж Voiture 7 мөн миний тасалгаа авах хүртэл миний бага ачаа. Тэр бэлэн байсан авч унтраах үед дараагийн зогсоол байсан бөгөөд удалгүй дараа нь шүгэл.
  
  
  Одоо тэр эргэж Belgrade гэсэн итгэл найдвар нь Richter цогцос Sava Зочид буудал, тэр ч байтугай Yugoslav цагдаа нар хайж байсан түүнийг. Би шаардлагатай эсэхийг мэдэхийн тулд тэр хэвээр байсан радио.
  
  
  
  
  Арав дахь бүлэг.
  
  
  
  Энэ нь эргэн тойронд байсан үд би буцаж ирэхэд нь төв станц Belgrade дээр хоер дахь анги галт тэрэг. Би авч таксины доош Saraevoska Гудамж Knez Mihaila Boulevard, баталсан гайхалтай Үндэсний Музей, хийсэн хоер ээлжээр эсэхийг бид биш байсан байх нь дагаж, дараа нь өрх толгойлсон шулуун Сүр Зочид буудал дээр Obilichev Venac Гудамж. Ursula маш их аз жаргалтай байсан намайг харж.
  
  
  "Өө, Ник!" гэж тэр хэлэв, боох, түүний зөөлөн гар миний хүзүүгээр гэж би түүний өрөөнд орж. "Түүний ул байна шалан дээр. Хаана там байна, тохируулан?"
  
  
  "Би байсан гэрээ нь зарим нэг дуусаагүй ажил. Та чадахгүй байсан гэж бодож үлдээх гэж та ганцаараа энэ муу коммунист нийслэл бэ?"
  
  
  Тэр хаалттай хаалганы цаана намайг. Би анзаарсан тэр оршин сууж байсан нь маш гоемсог өрөө нь даруухан үнэ, гэж nah байсан сайхан харах гудамж. Харин одоо л тэр болох талаар бодож байсан Hans Richter.
  
  
  "Хэрэв та ямар нэг юмыг сурах вэ?" гэж тэр асуув.
  
  
  Тэр гэрэлтэй түүнд тамхины санал болгосон түүний нэг, гэхдээ тэр нь буурсан байна. Тэр хайж байсан nah нээрээ одоо. Тэр нэлээд цаг. "Би бодож байгаа гэдгийг би мэднэ Richter нуугдаж байна," түүний эцэг хэлсэн байна. "Хэрэв тэр сандарч гүйж хотын эргэн тойронд."
  
  
  "Энэ нь хаа нэгтээ ойрхон?"
  
  
  Тэр авч удаан татах нь түүний тамхины үүнийг зохион байгуулсан нь олонтаа. "Тийм ээ, энэ ч хол энд байна."
  
  
  "Хаана? Бүх зүйл?"
  
  
  Тэрээр судалж Ursula-ийн нүүр хэсэг зуур өмнө нь ярьж байна. Энэ шиг санагдсан, сайн цаг тухай ярих хяналт тавих, энд. Тэр нь аль аль нь гэж хэлэх нь энэ буюу бүрэн хасах нь түүнийг роман, мөн хожмын үеийн сонголт биш юм шиг санагдаж байлаа шударга.
  
  
  "Тийм ээ зочид буудал," би хэлсэн удаан.
  
  
  "Ямар po?" Тэр явсан гар утас дээр дэргэдэх. "I' ll call цагдаа, тэд уулзах болно, бидэнд байхгүй."
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. "Үгүй Ээ, Ursula."
  
  
  Тэр над руу нь зөвлөгөө гайхсан түүний сайхан цэнхэр нүд. Дараа нь тэр авсан утас буцах. "Яагаад болохгүй гэж?"
  
  
  "Ursula," би хэлсэн, " I ' m going to talk to you. Richter хулгайлсан цахим төхөөрөмж нь их Британийн засгийн газар, АНУ-ын төхөөрөмж нь чухал аюулгүй байдлын Баруун. Тэрээр энэ төхөөрөмж нь түүнийг. Наад зах нь тэр байсан энэ үед тэр гадагш гарч, эргэн тойронд Төв Станц through the window."
  
  
  Тэр нь санаж мөч. "Радио?" гэж тэр асуув.
  
  
  "Тийм ээ, радио. Тэр нь нэлээн итгэлтэй байдаг юм төхөөрөмж дотор нуусан юм."
  
  
  "Яагаад гэдгийг нь тэр хийсэн радио нь түүн дээр галт тэрэг."
  
  
  Тэр түүн рүү инээмсэглэн. "Юу би итгэдэг at the moment. Одоо Yugoslav цагдаагийн баяртай байх болно extradite эго Баруун Герман зогсох шүүх дайны гэмт хэрэг. Коммунистууд үргэлж аз жаргалтай байгаа бол тэд барьж хүн Гурав дахь Рейхийн. Харин би та бодож байна гэж ойлгож болох авч өөр үзэл дарсны тухай буцаж надад электрон төхөөрөмж ."
  
  
  "Би ойлгож байна, Ник," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Би оролдсон тусад нь Richter нь эго радио станц, харин би амжилт олж чадаагүй байна," тэр үргэлжлүүлэв. "Хэрвээ би тэнд байсан, миний ажил байх болно дууссан байна. Одоо би авах хэрэгтэй энэ радио буцаж."
  
  
  "Гэхдээ, Ник, би чадахгүй баривчлах Richter ч цагдаагийн," гэж тэр надад хэлсэн. "Тавих эго-д саатуулах манай засгийн газар нь маш их шаарддаг хүнд суртал. Цагдаагийн байх естой оролцож байна."
  
  
  "Би ойлгож байна," би хэлсэн. "Гэхдээ гэдгийг санах Баруун Герман нь ганцаараа in the world.
  
  
  үйлчилгээг улс болно гэж зовж байгаа бол энэ төхөөрөмж нь унаж гарт KGB. Үнэндээ, түүний таамаглал Richter хүлээж, гэрээ хийх нь зарах төхөөрөмжүүд нь оху-ын засгийн газрын энд Belgrade. Тэд байж болох, аль хэдийн хийж. Ямар ч тохиолдолд, Ursula, түүнийг асуух нь надад өгч цаг хугацаанд нь Richter, эго, радио, өмнө нь бид асуу Yugoslavs тусламж эго баривчлах."
  
  
  Тэр хэсэг зуур бодож. "Би чамд туслахыг хүссэн барьж Richter."
  
  
  "Тийм ээ, та надтай хамт явж," би хүлээн зөвшөөрөв.
  
  
  Тэр инээмсэглэн. "Бүх эрх, Ник. Би хүлээх болно түүний хувьд өмнө нь би цагдаа дуудах, гэхдээ мэдээж тэд байж болох өөрсдийн санаа. Гэж би боддог, тэр харж байсан хүн харж байгаа энэ зочид буудал. Би байна гэж тэд итгэж чадахгүй байгаа бол намайг бүрэн."
  
  
  "Ач холбогдолтой" гэж би хэллээ. "Дараа нь бүх, та биш шүү дээ сайн коммунист."
  
  
  Тэр надад том герман инээмсэглэл, түүний цэнхэр нүд нь орж ирсэн. "Би биш ч гэсэн сайн охин," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Би огт санал нийлэхгүй байгаа."
  
  
  Тэр өмссөн дээл холбоотой үед бэлхүүс, учир нь тэр зүгээр л гарч ирэх нь шүршүүрийн. Тэр untied нь дээл байг энэ намар нээлттэй, ил тэр нүцгэн байсан vv. "Би гээч би тэрнээс илүү сайн хувцастай авах," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр харсан hungrily үед түүний муруй. "Би бодож байна."
  
  
  Уг дээл шалан дээр унасан байна. Тэр бүү түүний харц нь төөрч түүний дээр бүлтийж хөх, түүний нарийхан бэлхүүс, мөн утгыг нь түүний сүүн болон гуяны гуяны. Тэр санаж Эва дээр сургах, мөн тэр мэдэж байсан Эва түргэссэн ямар нэг зүйл надад одоо caressed болон тэжээгдэж нь Ursula төрөл.
  
  
  "Нөгөө талаас,"гэж тэр хэлэв, ойртож хаах хоорондын зай бидэнд" хэрэв манай хүмүүс энэ зочид буудалд яг одоо гэвэл тэр магадгүй тэнд нь бага зэрэг урт."
  
  
  "Би бодож байна," би хэлсэн.
  
  
  Тэр эхэлсэн nibbling дээр миний чих. Би түүнийг зөвшөөрөх эхлэх undressing надад.
  
  
  Ursula байсан stoking нь гал гэж надад амласан авах хяналтаас гарч, тун удахгүй. Тэр нь тусалжээ тайлж үлдсэн түүний хувцас, дараа нь түүнийг удирдсан том давхар орон даяар өрөө. Бид амиа хамтдаа дараагийн зүйл би мэдэж байсан, тэр гарч ирж надад нэг хүний албан тушаал.
  
  
  Түүний хөх өлгөж дээр нь миний цээжний сайхан босоо нуман. Тэр бууж ирсэн долоох надад, мөн зөвлөмж, түүний хөх үрж аяархан эсрэг миний цээж, үнсэлт миний нүүр, хүзүү нь түүний нойтон уруул.
  
  
  Тэр доош шилжиж миний ходоод, үнсэлт намайг зөөлөн, мөн гал шатсан миний салтаа. Дараа нь тэр доош шилжиж, cajoling бүрэн, дулаан уруул хүртэл тэр чадахгүй дахиж авч.
  
  
  "Одоо, slacker?" гэж тэр асуув.
  
  
  "Одоо," гэж би хэллээ hoarsely.
  
  
  Ee түүнийг түлхсэн дээр ор, straddled түүний амьсгаа болон тэвчээргүй. Сүүн гуяны босож, намайг хүрээлж, мөн би санаж мэдрэмж тэдэнд цоож нягт миний ард бид холбогдсон. Гал хувирсан нь галт уулын устгасан. Дараа нь тэнд байсан сайхан үнэртэй, сайхан сонсогдож байна,, халуун махан бид climaxed.
  
  
  Намайг хараад Sava Зочид буудал, би ойлгож яагаад Richter сонгосон дүр. Ану-д, эго нь хамгийн сайн тайлбарласан гэж бөөс trap - хуучин ramshackle барилгын шиг харагдаж буй энэ естой байсан нураах олон жилийн өмнө хуучин хотын талбай. Шинж тэмдэг гадна байсан болохоор dilapidated болох замаар явж, энэ нь ямар ч гэсэн үүнийг мэдэж байсан зочид буудал. Энэ шиг байсан газар нь удирдлагын харагдах болно бусад арга зам нь эвгүй муухай зочид.
  
  
  Тэнд байсан хорин өрөө зочид буудал, болон хэд хэдэн түлхүүрүүд байрлуулсан нь шуудангийн хайрцгууд ард ширээ, тэр харж болох юм нь зөвхөн хагас хэдэн арван авч байсан юм. Би биш гайхаж үед нь scruffy Yugoslav ажилтан гуйгаагүй харж бидний паспорт, харин зүгээр л авч гарах нь их тоо. Тэр зөвхөн гээд ятгаж цагдаа гэж formality.
  
  
  Гэж Klera ийш сандал сонгох нь хүртэл миний хэсэг ачаа, түүнийг хараад шуудангийн хайрцгууд дахин цээжилсэн тэднийг болох гэж заасан тодорхой өрөө байсан эзэлж байна. Дараа нь бид явж, шатаар нь бичиг хэргийн ажилтан. Тэр үед хаалгаа тавьж, миний ачаа-д өгсөн em зөвлөгөө өгье.
  
  
  Гэж Klera гарч байсан, хаалгыг нь зурвас нээж, Hans Richter гарч ирсэн. Тэр түлхсэн хол Ursula үдээс хойш, тэр нуусан нь харагдаж байна. Хормын дараа, би хулгайлсан зэрвэс харсан Richter, хоер эрэгтэй зогсож танхим нь тэдний нуруун надад. Тэд явах гэж байтал нөгөө хүн эргэн тойронд нь өрөөнд тэд зүгээр л үлдсэн байсан. Нөгөө хүн нь Иван Lubyanka.
  
  
  Мэдээж, Richter явсан энд гэхэд Lubyanka тэр үед буугаад даяар Дорнын Буухиа үед Povka. Одоо ч Richter шиг олж мэдсэн өөр нэг газар нуугдаж учир нь ослын үед станц, тэр энд ирсэн нь эдгээр хүмүүсийн хэн байсан нь мэдээж Topcon бодис, хэлэлцэх худалдах хяналтын төхөөрөмж нь орос.
  
  
  Richter биш юм ness радио. Магадгүй тэр биш үү итгэж KGB. Тэр болон түүний хамтрагчид явж доош бүтцийн шатаар байхад Бүдүүлэгчүүдийн хаалгыг хаав.
  
  
  Тэр эргэж Ursula. "Эдгээр нь бидний хүн, мөн тэд бидний найз нөхөд нь," би хэлэв. "Тэднийг дагана, тэд хаана харах. Хичээнэ амь насаа алдсан. Үүний зэрэгцээ, би очих гэж миний орос найз үүдний. I ' ll meet you at Сүр гурван цагт." Хүлээх. д нэг цаг, дараа нь энэ нь, хэрэв би байхгүй бол гарч ирэх, та өөрийн дээр шүү."
  
  
  Тэр нь дээшээ харж болгон миний нүүрийг нь товч, нандин мөч. "Бүх эрх, Ник."
  
  
  Тэр түүн рүү инээмсэглэн. "Удахгүй та үзнэ үү."
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  Ursula алга доош коридор, дараа нь Richter болон түүний хүмүүс.
  
  
  Хэдэн минутын дараа тэр, хаалга тогшлоо нь Lubyanka өрөө. Дараа нь товч түр зогсоох, Lubyanka дуу хоолой дуугарав цаанаас гарч ширээ. "Тийм ээ?"
  
  
  Түүний ойлголт яриагаар болон дуу хоолой байсан нь маш сайн, ялангуяа дараа mistletoe чадвар сонсох нь их болохоор тэр засав түүний хоолой оролдсон нь түүний хамгийн сайн дуу шиг Hans Richter.
  
  
  "Blucher," би хэлэв.
  
  
  Цоож гэдэг нь дарагдах, өдөр болгон luger гарч түүнийг татаж. Үед хаалга нээгдэж, Lubyanka-ийн гайхсан царай уулзаж түүнийх, Stahl биш үү хүлээх түүний өрөөнд орж. Тэр өшиглөсөн хатуу хаалга, өрөөнд тэсрэлт. Энэ нь цохих Lubyanka цээж, толгой болон унагасан нь хуурмаг би-г шалан.
  
  
  Lubyanka эхэлсэн нь буу, гэвч эго, түүнийг зогсоосон. "Хөлдөөх зөв байдаг."
  
  
  Тэр эргэж харах luger чиглэсэн emu-ийн дарга. Дараа нь тэр хараад хоорондын зай энэ Webley шийдсэн нь энэ нь үнэ цэнэтэй байсан нь эрсдэлтэй.
  
  
  "Энэ нь та дахин," гэж тэр хэлсэн байна гашуунаар.
  
  
  "Би айдаг болохоор, хуучин хүн. Бүх эрх, бос. Хол байх нь таны тоглоомын ширээн дээр байна."
  
  
  Энэ бүдүүлэгчүүдийн аажмаар өссөн, цус урссан нь тэдний эго савх, RTA. Эго уруул нь аль хэдийн хавдсан. Түүний очиж, хаалгыг нь хааж, энэ нь байнга хяналт KGB ажилтан. Тэнд байсан нь их дургүй, түүний нүд нь миний хувьд.
  
  
  "Мөн эдүгээ," би хэлсэн, " энэ нь таатай talk to you."
  
  
  "Бид юу ч ярих тухай," гэж тэр хэлсэн байна grimly.
  
  
  "Би тэгж бодож байна."
  
  
  Тэр grunted тавьж гараа тайрах түүний хацар. "Би айж байна, та ирж байсан буруу газар математик."
  
  
  "Магадгүй," гэж би хэллээ. "Гэхдээ хэрвээ би, хэрэв та мэдрэх болно үнэхээр муу." Түүнийг хараад царай нь энэ нь надад ирээд нөлөөлөл нь энэ програм.
  
  
  "Бид мэдэхгүй байна хүрсэн гэрээ ч," гэж тэр надад хэлсэн. "Тиймийн тул, би байхгүй бол та юу хайж байгаа."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хэрэв Richter ч байна, хаана байна вэ тэр байлгах вэ?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Уучлаарай хяналт тавих. Учир нь та нар, тэр юм Blucher-ийн Giancarlo."
  
  
  Энэ Бүдүүлэгчүүдийн хэсэг зуур бодож. "Би ямар ч санаа байхгүй бол хүн бүр биеийн тамирын заал. Тэр нь маш нууц, бултах өнгө аястай."
  
  
  "Магадгүй тэр танд итгэж болохгүй вэ, Бүдүүлэгчүүдийн," би хэлсэн, өгч, түүнийг нь бага зэрэг эго нэмэгдүүлэх.
  
  
  Тэр над руу харсан. "Би итгэхгүй байна emu аль."
  
  
  Буланд миний rta нүүсэн. Энэ нь үргэлж надад бага зэрэг харж таашаал хоер эвгүй хүн гэж оролдож outwit бусад бусад. "За, нэг зүйл байгаа эсэхийг, Lubyanka. Та мэдэж байгаа бол тэдэнтэй холбоо барих. Мөн түүнийг, би хүсч байна та надад хэлэх юм."
  
  
  Lubyanka нүүж unmade ор. Тэр түүнийг харж нягт байлгах Luger заагаад үед түүнийг. "Тэр хэлж чадахгүй байсан надад бол тэр оршин сууж байсан," гэж тэр хэлсэн удаан.
  
  
  "Та хэвтэж байгаа, Lubyanka. Мөн та авах болно 9mm ширтэж толгой." Түүнд ирж, түүнийг долоох. "Би үнэнийг хэрэгтэй, би үүнийг хүсч байна, одоо. Би хаанаас олох Richter?"
  
  
  Lubyanka нүд гэнэт болсон хавтгай, цөхөрсөн. Миний гайхсан, тэр аваад том дэр нь орондоо эргэж надад нүүр байрлуулах, түүнд өмнө. Тэр ямар ч ойлголтгүй байсан тэр нь юу хийж байсан, тиймээс тэр биш үү, авах ямар ч боломж байдаг. Түүнийг буудсан, мөн Luger дэлбэрсэн жижиг өрөө.
  
  
  Gawk burrowed руу зузаан дэр биш үү хүрч Lubyanka-ийн цээж. Үүний зэрэгцээ, Бүдүүлэгчүүдийн pounced дээр надад ч барьж дэр бидний хооронд. Би авч, зорилго, түүнийг буудсан дарга нь дахин, миний буудсан ам алдсан зорилтот тэрээр унасан орой дээр надад.
  
  
  Lubyanka намайг цохих, гар нь гар буу болон түүнийг цохих хэцүү, гэвч тэр одоо ч гартаа буу. Одоо дэр алга болсон, мөн Varvara байсан мушгих миний гарыг хэцүү нь хоер гараа. Бид цохих ханын, тэр lost түүний буу.
  
  
  Дараа нь бид аль аль нь унасан шалан дээр хичээж, тэмцэх. Би эхлэнэ түүнийг Lubyanka аль хэдийн bloodied тулгарч, тэр чадсан хариуд цохилт өмнө хөдлөхөд надаас хол. Дараа нь тэр хүрч Webley байсан одоо зогсож ширээн дээр түүний хажууд.
  
  
  Тэр шүүрэн буу өмнө түүнийх хүрч болох юм, гэхдээ тэр авч чадахгүй гох цаг хугацаанд нь гал. Би түүнд ойртон, тэр tormenting тэдэнд, жишээ нь, дарж миний толгой хүнд баррель.
  
  
  Түүний дээр унасан цонх нь, гаслах. Дараа нь Lubianke болсон нь түүний хөл, хийсэн өөр нэг Webley үед намайг, харин би олсон, хүч чадал эхийг татаж эго-ийн гар буу болон татах, энэ нь өмнө нь тэр болох гал. Тэр алдсан миний mimmo болон бут цонх нь энэ.
  
  
  Шилэн бусниулж чангаар болон rained дээр доош надад түүний эргэн харж Lubyanka бие нисэх outwards - эго-ын зэвсэг байсан өргөн тархсан гэж тэрээр оролдсон татахуйц зүйл.
  
  
  Намар үед нь Lubyanka, тэнд байсан товч чимээгүй, дараа нь би сонссон түүний орилж. Тэр бөхийн дамжин гарч, хагарсан шил, харсан гэж байсан цохих хоер дахь давхрын тагтан. Тэр impaled гэхэд pickets төмөр balustrade, нүүр хүртэл, нүд нь нээлттэй, хоер pickets jutted дамжин гарч эго түүний цээж, амьдрал.
  
  
  Тэр өөрийгөө зэмлэн. Lubyanka хэлэх байх болно, надад юу одоо. Дараа буцаж Wilhelmina, тэр маш хурдан орхисон жижиг өрөөнд яаран доош коридор шиг shaggy сонсогдож ирж байсан нь их хачирхалтай. Энэ нь байсан зайлсхийх замаар их, явсан доош буцааж үйлчилгээ шатаар гудамж.
  
  
  
  
  Арван нэгдүгээр бүлэг.
  
  
  
  "Энэ газар. Richter явсан нь энд хоер эрэгтэй, " Ursula надад хэлсэн.
  
  
  Бид тавгүй харанхуй хаалганы нарийхан гудамж, хайж дамжин гарч шөнө хуучин барилга, гудамжны. Ursula байсан маш их санаа зовж, харин тэр гэж оролдсон нь үүнийг харуулж байна.
  
  
  "Та юу гэж бодож байна гэж анзаарсан байж болох юм та нар тэдгээрийг дараах?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Би тийм гэж бодохгүй байна," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Гэрт гудамжны байсан нь орон сууцны барилга. Ursula гэж надад хэлсэн тэд орж ирсэн нь хоер дахь давхарт гадаа өрөөнд байсан боловч ямар ч амар тайван байхгүй үед.
  
  
  "За, явцгаая тэнд харагдах авч," би санал болгосон.
  
  
  "Бүх эрх, Ник." Тэр хүрсэн болгон түүний түрийвч нь Webley .
  
  
  "I want you to cover надад сайн байдаг," гэж би хэллээ. "Энэ нь байж болох юм, занга."
  
  
  "Та count on me, Ник."
  
  
  Бид болсон өрөөнд бид бодож Richter болон Эго хүн байсан, энэ нь хоосон байсан. Нөхөр нь ирсэн болгоомжтой, зөөх буу, гэхдээ тэнд байсан нэг ч хүн байхгүй.
  
  
  "Ирж," Ursula түүнд хэлсэн.
  
  
  Тэр намайг нэгдэж, хаалттай хаалга, эргэн тойрноо харлаа. Энэ нь том өрөө нь хувийн ариун цэврийн өрөө. Будаг байсан хоер талд нь хэвлэх хана унтраах, болон сантехникийн хараад antique. Тэнд байсан болхи cot буланд, шархны сорвитой модон сандал, мөн хэд хэдэн шулуун сандал талд.
  
  
  "Хаа нэгтээ" гэж тэрээр ярьж байгаа. Luger унасан буцаан түүний holster. Тэр дээр алхаж cot. Үүнийг харсан хүн шиг байсан дээр хэвтэж энэ нь саяхан.
  
  
  "Ямар ч ачаа, эсвэл ямар нэгэн зүйл," Ursula хэлсэн байна. "Бид аль хэдийн алдсан бидний эго."
  
  
  "Let' s take a эргэн харж," би хэлэв.
  
  
  Бид судалж энэ газар хэсэг. Байсан гэдгийг нотлох баримт Richter тэнд байсан - тулгасан нэг Эго дуртай тамхи; лонх дарс, бараг хоосон; мөн хог болно, эго шидэгдсэн галт тэрэгний тасалбар, тэр юу ч олж гэдгийг харуулж байна, тэр эргэж энэ өрөөнд. Үнэн хэрэгтээ,, бүх нотлох баримтыг заагаад түүнд үүнийг орхиж үүрд.
  
  
  "Бид одоо юу хийж байна?" Ursula асуув.
  
  
  "Би мэдэхгүй," түүний эцэг хэлсэн байна. Тэр эргэж ирээд угаалгын өрөө рүү аажмаар эргэн тойрон харав. Надад санагдсан гэж байсан зарим газар өрөөнд бид анзаарсангvй. Тэр хараад хоосон эм засгийн газрын дахин.
  
  
  Дараа нь би, угаалгын өрөө рүү явлаа. Орой дээр байсан nen. Тэрээр өргөж тагийг нь peered сав руу.
  
  
  Би тэнд харсан нэг хэсэг нь нойтон, нгэгдсэн цаас хөвж цэвэр ус.
  
  
  Тэр загасчилсан үүнийг хараад энэ. Энэ бол зүгээр л цаас нь том хэсэг байсан нь мэдээж байсан урагдсан хүртэл consigned тулд үймээн, харин nen байсан хэд хэдэн гараар бичсэн захидал.
  
  
  "Би ямар нэг зүйл дээ," гэж би хэллээ.
  
  
  Ursula дээр ирж, хараад миний мөрөн дээгүүр. "Энэ юу вэ?"
  
  
  "Энэ нь иймэрхүү харагдах болно Richter байсан салахыг оролдож энэ нь бие засах газар. Та хийх гарч ямар хүмүүст захидал байна?"
  
  
  Тэр хараад энэ. "Энэ нь Richter-ийн бичгийн хэв нь," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр grimaced, эргэж тайлбар бага зэрэг. Иймэрхүү юм бичсэн Серб-хорват, Ник. Магадгүй гол үг нь "үндэсний". Мөн өөр нэг захидал, эхлэл өөр үг ."
  
  
  Тэр squinted үед түүнд: "Үндэсний. Харин юу юм, хоер дахь үг нь?"
  
  
  "М-Ану-Музей, Үндэсний Музей".
  
  
  Түүний нүд нь darted тулд Nah. "Музей. Вэ nen байна алхах нь-д шүүгээний?"
  
  
  "Би тэгж бодож байна," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Richter байх ямар ч шалтгаан ашиглах музей, уулзалт," би хэлэв. "Бид мэдэхгүй, тэр аль хэдийн уулзсан Lubyanka үед Sava Зочид буудал, магадгүй энд байна."
  
  
  "Тэр үнэн," Ursula хэлсэн, гэхдээ тэр биш үү, намайг дага.
  
  
  "За, гэж бодъе та тавьж болно, энэ нь радио хаа нэгтээ хадгалах нэг, хоер хоногийн турш. Та боломжтой байх болно ашиглах, ачаа хадгалах үед Төв Станц, эсвэл нисэх онгоцны буудал дээр, учир нь цагдаа нар тэнд та харж байна. Гэхдээ яагаад ашиглаж болохгүй хоол камер нь олон нийтийн газар гэх мэт музей? "
  
  
  "Гэхдээ бүх зүйл байдаг, үлдсэн нь зөвхөн байхад
  
  
  
  "Байхад жуулчид байгаа музей," Ursula надад сануулсан.
  
  
  Тэр энэ тухай бодож, нэг хором. "Тэд барьж байсан зүйл нь нэг, хоер хоногийн турш хүлээж, түүний эзэн нь буцаж ирэх. Гэхдээ магадгүй Richter хүсээгүй найдаж байгаа боломж. Тэр үлдээсэн байж болно radio at the museum, дараа нь тэднийг дуудаж, хэзээ ч дараа нь хэлэх нь тэр мартсан үүнийг авах үед тэр үлдсэн. Тэр амласан хүлээн авах радио дотор хорин дөрвөн эсвэл дөчин найман цаг. Дараа нь эго байх болно гэдэгт итгэлтэй тэд авч байхын тулд илүү анхаарал эго нь энэ."
  
  
  "Энэ нь сайн онол, Ник. Энэ нь шалгах нь зүйтэй юм гарч дараа нь."
  
  
  "We' ll be at the museum өглөө," би хэлэв. "Хэрэв Richter олох талаар Lubyanka өнөө орой, тэр хамгийн их магадлалтай шийдвэр сэтгэгдэл Belgrade нэн даруй, гэхдээ энэ нь ямар ч радио. Хэрвээ тэр ингэсэн бол нуух эго нь музей, бид зодож болно, энэ хүртэл байдаг. Энэ нь байж болох юм, бидний сүүлийн боломж холбоо emu."
  
  
  "Үүний зэрэгцээ," гэж тэр хэлэв, " хэрэв та олж авах хэрэгтэй, зарим нь үлдсэн. Би ялангуяа тав тухтай өрөө үед Сүр жавхлант."
  
  
  "Энэ нь сайн санал," би хэлэв.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Бид байсан үед Үндэсний Музейд нээлтээ хийх үед дараагийн өглөө. Энэ нь нарлаг хаврын өдөр Belgrade. Хамгийн өндөр мод parque Calamegdan байсан нь тод ногоон нахиа. Hydrofoil завь plied тайван усанд Дунай, мөн завгүй замын шиг ямар нэгэн байдлаар бага завгүй. Харин музей нь өөрөө байсан хатуу, саарал дээр тодорхой өглөө, тэс сануулах гэж Ursula, би биш байсан энд ирээд хөгжилтэй.
  
  
  Дотор нь байсан өндөр тааз болон ариутгасан шилэн дэлгэц тохиолдол гэж тусгагдсан starkly нь нарлаг өглөө, нөгөө тал нь хуурмаг би-зузаан хана. Бид хурдан олж хувцас солих өрөө. Үйлчлэгч, Yugoslav байсан ч чаддаггүй.
  
  
  "Өглөөний мэнд, хуурмаг би түүнийг мэндлээд. "Манай нөгөө залуу зүүн зөөврийн радио энд авч мартсан дүр нь түүнд. Тэр бидэнд илгээсэн авч эго." Тэрээр ярьсан нь хамгийн шилдэг герман аялгатай.
  
  
  Тэр толгойгоо маажин. "Радио? Энэ нь юу вэ?"
  
  
  Би шийдсэн үзээрэй ярьж түүнд Серб-хорват. "Радио. Тэр юу өмсдөг түүний бүс."
  
  
  "Аа," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр алхаж буланд жижиг өрөөнд, мөн би зохион миний амьсгал нь миний хувьд хүрсэн тавиур. Тэр гарч ирээд Richter-ийн радио. "Би odin зүүн энд өөр нэртэй хүн Blucher, Швейцарийн."
  
  
  "Тийм ээ," би хэлсэн, дээр харцаа чулуудаад Ursula. "Санал хураалтын бүх юм. Giancarlo Blucher-овог, нэр."
  
  
  Тэр хараад санаж байна. "тиймээ. Хэрэв та ямар нэг таних, Ноен Blucher?" Би чадахгүй юм шиг санаж, таны нүүрний."
  
  
  Тэр зохион буцааж түүний тэвчээргүй. Би аль хэдийн шийдсэн радио хүчээр, хэрэв шаардлагатай бол. "Би биш Blucher-ийн Giancarlo," гэж тэр хэлсэн байна санаатайгаар. "Бид эго найз нөхөд нь ирсэн эрэлт радио for him."
  
  
  "А. Сайн Ноен Blucher естой байсан ирэх өөрийгөө, та мэднэ. Энэ бол дүрэм."
  
  
  "Тийм ээ, мэдээж," гэж би хэллээ. "Харин Ноен Blucher өвчтэй болон ирж чадахгүй радио. Бид итгэл найдвар нь та нар ойлгох болно. Та хийж байх болно emu их ивээлийг бол та бидэнд өгөх нь walkie-talkie дамжуулах нь emu."
  
  
  Тэр харж сэжигтэй үед надад болон дараа үед Ursula. "Хэрэв тэр танд хүлээн авсан?"
  
  
  Одоо Ursula үүрэг гүйцэтгэсэн. "Өө, эрхэм хүндэт! Тэрээр дурдсан бид авах естой blanc илэн далангүй гарахын өмнө. Гэхдээ тэр мартсан өгөх эго dn. Тэр маш их өвчтэй байна." Дараа нь тэр идэвхжүүлсэн алдаа. "Би найдаж байх болно гэдгийг тайлбарла алдаа дэлгэрэнгүй. Ноен Blucher tac-ийн Зочид буудал болно сонсох сайхан Yugoslav хөгжим бол тэр энд байна."
  
  
  "Аа," хүн гэж хэлсэн, руу харж түүний хүйтэн цэнхэр нүд. "За, би гэж ойлгож болно. Энд, хэрэв та авч болох радио. Би аль хэдийн тодорхой шалтгаан байлгах миний эго энд байна."
  
  
  "Танд маш их баярлалаа," emu түүнд хэлсэн.
  
  
  Тэр хэрэгсэхгүй надад өгөөд, радио тулд Ursula. "Хэлэх таны найз сэргээхийн тулд аль болох хурдан тэгээд тэр эдлэх болно, түүний оршин суух Belgrade."
  
  
  "Баярлалаа," гэж Ursula.
  
  
  Тэр аваад радио, бид гарч явсан замаар солих өрөө. Харин эргэн тойронд явж байхдаа барилга, би олсон миний ялалт байсан нь богино настай. Хоер эрэгтэй гарч ирсэн alcove нь коридор, болон тэнд байсан нэг ч эргэн тойронд. Тэд аль аль нь байсан буу. Эдгээр байсан хоер хүн нь Topcon гэдгийг бид харсан өмнө нь Richter, хүмүүсийн Ursula дагасан.
  
  
  "Зогсоох уу," хамгийн өндөр нэг тушаажээ.
  
  
  Тэр moaned аяархан. Хэдэн минут, хяналт тавих байсан уурхай. Дэмий эдгээр хүмүүс! Энэ бол хоер дахь удаагаа би өмчит энэ нь, зөвхөн миний эго булаан авч. Ursula биш байсан юм шиг сэтгэл дундуур байлаа. Тэр алдаж, бүх холбоо нь Richter байгаа хэдий ч нөхөн сэргээлт радио, одоо эдгээр хүмүүс байсан дахин бий болно гэж холбоо. Тэр бодсон бол тэр амьд үр шимийг хүртэх, энэ нь эргээд үйл явдал.
  
  
  Богино, дөрвөлжин хүн нь эвдэрсэн, хамар даллах нь submachine gun радио. "Тавьж, радио шалан дээр бидний хооронд хамт, таны түрийвч... -
  
  
  тэр над руу хараад - мөн таны буу.
  
  
  "Дараа нь хол авч тэдэнд," хамгийн өндөр хүн захиалсан.
  
  
  Ursula над руу хараад, би санал нийлэн толгой дохив. Хоер буу заагаад бидний үед, ямар ч байсан өрөөнд маргаж. Тэр урагш орлоо, гарах болсон нь түүний walkie-talkie болон Webley цүнхээ шалан. Энэ luger удаан ирээд энэ миний doublet, хайж ямар ч ашиглах боломж энэ нь тэдний эсрэг, гэхдээ одоо аль аль нь буу байсан төвлөрсөн миний цээжин дээр. Энэ Luger тавьж шалан дээр дараагийн радио болон түүний түрийвч. Би одоо ч гэсэн байсан Хюго хүртэл миний ханцуй, гэхдээ энэ нь шиг санагдаж байна гэж бага зэрэг ашиглах боломж эго.
  
  
  "Маш сайн" гэж өндөр Topcon бодис юм. Тэрээр хар үстэй, маш нимгэн царай. Тэр motioned бусад хүн, урагш орлоо, нээгдсэн Ursula-ын түрийвч, гаргаж ирээд Webley. Тэр бас унасан болгон Wilhelmina-ийн хүрэм халаасны. Дараа нь тэр аваад радио.
  
  
  "Одоо бидэнтэй хамт ирдэг," өндөр хүн хэлсэн байна.
  
  
  Ursula над руу дахин. "Бид илүү сайн байсан зүйлээ хийж байгаа хүн гэж хэлсэн," нөхөртөө хэлсэн байна.
  
  
  Бид чирэгдэж эргэн тойронд барилгын мэдэгдэхгүй тавьж, саарал Fiat седан. Ursula, би хэлж байсан авахын тулд арын машин. Өндөр хүн болсон нь жолооны ард, нэг нь эвдэрсэн хамар түүний хажууд сууж, буу заагаад үед миний цээжин.
  
  
  "Одоо бид гэж байгаа нь бага зэрэг алхаж," хүн нь буу гэж хэлсэн нь надад маш их сэтгэл хангалуун.
  
  
  Машин орж өглөө замын хөдөлгөөний. Би харсан аль аль нь арын хаалга нь түгжээтэй байсан нь тусгай цоож. Энэ шиг санагдсан, цэвэр оролдлого зодож хүн нь буу. Richter байх шиг байна гэж шийдсэн нь энэ нь хамгийн шилдэг нь байх болно салахыг бидэнд тийм хэлэлцээр үргэлжлүүлж болно тасалдалгүйгээр. Тэр эхэлж хэрхэн ойлгож байсан eluded бүх төрлийн цагдаа, засгийн газрын агентууд маш олон жил: тэр ухаалаг, үр дүнтэй, бүрэн чөлөөтэй мөс.
  
  
  Бид хоерын эргэн тойронд жолоодох Belgrade. Бид хамт ирэх Brankova Prizren өргөн чөлөө хүртэл бид хүрсэн голын,, дараа нь явлаа өмнөд Кара Dordeva. Бид удахгүй өөрсдийгөө олж, нээлттэй, уулархаг газар.
  
  
  "Хаана байна, та биднийг авч?" Би эцэст нь асуулаа.
  
  
  "Та олж болно тун удахгүй," Эвдэрсэн хамар хэлсэн, надад өгөх нь хурц инээмсэглэл. Эго-ийн өргөлт байсан герман, ба өндөр хүний францын байсан. Энэ нь нэлээн cosmopolitan хувцастай, энэ Topcon.
  
  
  Эго-ийн таамаглал нь зөв байсан юм. Арван таван минутын дараа, дараа rounding хоер орны зам, бид ирж буйд нь улс орны байшин. Жолооч зогссон өмнө түүнийг захиалж, бидэнд гаргаж авахын тулд.
  
  
  Ursula, би зүүн-ээр Fiat. Түүний ямар ч ойлголтгүй байсан бид хаана байсан; түүний цорын ганц гэдгийг мэдэж байсан, бид байсан өмнөд хот. Энэ нь зөвхөн байсан юм логик гэж Richter үлдээх гэж Belgrade, гэж цагдаагийн байсан самнах хот нь уур хилэн нь түүнийг. Өнөөг хүртэл, тэр чадсан байна зорчих нийтийн тээврийн хэрэгслээр. Би эргэлздэг ч гэсэн тэр талаар мэдэж байсан Lubyanka.
  
  
  "Дотор," өндөр хүн захиалсан, brandishing нь revolver. Аль аль нь буу байсан заагаад бидний үед дахин. Тэр дараа нь захиалга.
  
  
  Дотор, байшин хараад тэр ч байтугай бага харагдаж гаднаас. Гэхдээ энэ нь байсан бүх Richter хэрэгтэй. Хормын дараа, дараа өндөр gunslinger гэж нэрлэдэг эго-ийн нэр, Richter орж ирсэн өрөө нь гал тогооны өрөө.
  
  
  "За," гэж тэр хэлэв үед харсан тэр бидэнд"ямар гайхалтай гэнэтийн бэлэг." Тэр хүрсэн нь walkie-talkie гэж өндөр хүн байсан нь дээр байрлуулсан сандал. "Та бараг ойлгосон байх, тийм үү?"
  
  
  "Одоогоор ferret байсан шүү дээ нэг алхам өмнө биднийг," би хэлэв. "Гэхдээ таны аз чадахгүй өнгөрсөн үүрд Richter."
  
  
  Түүнийг харсан арга хөлсний над руу хараад байхад нь түүний эго ашиглаж түүний жинхэнэ нэр. Мэдээж, тэр нь мэдэгдэж байсан нь тэднийг зөвхөн Blucher. Richter инээмсэглэв над руу, дараа нь дээр ирж, надад эхлэнэ нүүр.
  
  
  Түүнийх маш их унасан шалан дээр. Ursula дуу алдав харан сайн. Iso rta байсан trickling цус. Тэр хэвтэж байдаг, хараад Richter болон түүнийг үзэн яддаг. Энэ үзэн ядалт хийж байсан намайг оролдох нь бага зэрэг хэцүү байгаа бол би боломж байсан явах нь түүний эсрэг.
  
  
  Ursula хараад Richter. "Нацист яргачин!" "Үүнийгээ зогсоо!" тэр hissed.
  
  
  Richter-ийн нүүр агуулсан нь уур хилэн. Тэр эрэгтэй дөнгөж сая түүний хүнд даяар тулгарч, тэр сөгдөн миний хажууд.
  
  
  Richter болсон хүмүүс байсан биднийг авчирсан юм. "Тэдэнд тавьж pegasus энд тэнд." Тэрээр тэмдэглэв нь хувааж ханын, хаана цуврал нимгэн төмөр барс байсан нэмж гал тогооны хаалганы дэргэд, мөн хуучин төмөр радиатор дээр хажуу хана. "Тиймээс тэд салсан."
  
  
  Хүн нь эвдэрсэн хамар хорьж аль аль нь Ursula-ийн бугуй нь радиатор, мөн өндөр хүн хорьж намайг гаднах тулгуур багана нь хуваалтын. Миний гарт байсан ард миний эргэн, тэнд байсан pegasus бүр дээр бугуйн болон холбосон гинжин эргэн тойронд crossbar. Би урьд босож, мөн Ursula байсан сууж шалан дээр түүнтэй хамт буцаж радиатор.
  
  
  "Бүх эрх, авчирч бөмбөг," Richter захиалсан өндөр нь нэг буу. .
  
  
  Өндөр хүн орж алга болсон нь жижиг унтлагын өрөө болон буцаж хормын дараа нь хоолой бөмбөг. Тэнд хангалттай байсан dynamite хавсаргасан энэ хүртэл цохилт хоер байшин хэмжээ нэг нь бид байсан. Richter над руу инээмсэглэн, авч бөмбөг эргэн тойронд өндөр хүний гар дээр байрлуулсан сандал төвд өрөө. өрөө талаар хагас хооронд Ursula, надад.
  
  
  "Andre нь маш сайн эдгээр зүйл," Richter тэмдэглэн тэрээр тохируулах үзэж болдог хүргэж for the bomb. "Gawking мэдээж байх болно neater, гэхдээ энэ нь хамаагүй илүү хүчирхэг. Энэ нь магадлал бага гэж эрх баригчид тодорхойлох боломжтой байх болно, таны бие махбод, дараа нь дэлбэрэлт, гал. Би найдаж байна гэдгийг энэ жишээ үйлчлэх болно гэж анхааруулах нь хэн ч байж болох юм дагаж, та нар."
  
  
  "Би бодож байна, энэ нь авч болно, их бодож," би хэлэв. Түүний анхааралтай харж, бөмбөг аль хэдийн болсон тохируулах болон аюултай зүйл. Richter зөв байсан. Хэрэв энэ зүйл нь дэлбэрчээ, тэнд байх байсан их зүүн судлах.
  
  
  "Бид хэзээ ч бууж өгөх хүртэл та доор байрлуулсан арчилгаа ард хэний нэр байгаа defamed," Ursula хэлсэн хурцдаад дуу хоолой.
  
  
  Richter харлаа Nach. "Би defame та?" "Би хүсэж байсан байна, үед энэ бүх болж байсан, Fraulein. Гурав дахь нэг ч үнэхээр хамааралтай намайг ганцаараа зорилгодоо хүрэхийн тулд. Бид бүгд Nazis дараа. Бид ялагдаж байсан, хэд хэдэн сул дорой хүмүүс явсан berserk, үлдсэн хэсэг нь гэнэт болсон anti-fascists.
  
  
  "Та Нацист нохой," Ursula hissed.
  
  
  "Одоо энэ моод болох нь найз нөхөд нь хуучин дайснууд, ажиллуулах эргэн тойронд нь socialists болон урваж, хуучин үзэл санаа," тэр үргэлжлүүлэн удаан.
  
  
  "Болон Nazis төгсгөл хүртэл ажиллаж байгаа нь Коммунистууд,"түүний emu татгалзсан хэвлэл мэдээллийн тайлан.
  
  
  Тэр над руу огцом. "Энэ бол бизнес, цэвэр, энгийн. Тэр би юу хийх естой хүн байгаа үед ан түүнийг нохой мэт, хэн довтолж түүнийг."
  
  
  "Биднийг алж чадахгүй чамайг аврах, Herr Richter!" гэж Ursula чангаар. "Та нар хоригдож, мөн та нар цалин авч болно, учир нь та нар юу юм бэ."
  
  
  Тэр гашуунаар инээмсэглэн. "Одоо та нар бага хорин минут эсэхийг нь шалгах хэрэгтэй." Ямар ч хүлээж хариулт, тэр эргэж, түүний minions. "Унтрааж Lamborghini. Бид авах болно Fiat нь Dragoman Нэвтрүүлэх станц Crveni Krst. Энэ нь байх естой аюулгүй авч галт тэрэг байдаг."
  
  
  "Тийм ээ, Herr Blucher" гэж өндөр хүн. Хоер эрэгтэй эргэж алхаж, орж гарч гудамж.
  
  
  Зэрэг хүн буудсан авч байсан машин руу гадна, Richter над руу эргэж. "Та нар түр хугацаагаар тасалдсан миний гэрээ нь Оросууд. Гэхдээ зөвхөн түр хугацаагаар. Учир нь энэ нь та одоо байгаа цалин нь таны амьдрал."
  
  
  Тэгэхээр тэр талаар мэдэж байсан Lubyanka.
  
  
  "Намайг орхи энд би зөвхөн бүх цаг үед би хүсэж байгаа, түүний дотор аялал, зураг, дуу хөгжим, намтар хэлэлцээр дээр худалдах хиймэл дагуулын хяналт-шинжилгээ, гэхдээ би авна унтраах хяналтын ын Бонн засгийн газрын зуур. Та-г үзнэ үү, нь бүх зүйл нь ажлын ердийн, маш сайн me ." Тэр дээр алхаж хаалга. Гадна, хамгийн Fiat хөдөлгүүр эхлэх хүртэл. "Auf wiedersehen. Эсвэл магадгүй би естой л баяртай гэж хэлэх?"
  
  
  Тэр эргэж, үлдсэн байна. Хормын дараа Fiat ирээд хол, дуу аажмаар бүдгэрсэн гэж тэд хийсэн тэдний арга зам нь буцааж гол зам.
  
  
  Ursula, би аль аль нь хараад аюултай зүйл бөмбөг, дараа нь бусад үед бусад. Ursula зэрэг түүний доод уруул болон түүний толгой сэгсрэв. "Би естой амь насаа алдсан нь Richter удалгүй эго мэдэж байсан."
  
  
  "Сорилт гарч," би хэлэв. "Бид бага арван таван минут үлдсэн байна. Энэ нь үлдээх биш их цаг гүн тусгал юм."
  
  
  "Би чадахгүй шилжих," Ursula хэлсэн, зодож түүний pegasus дээр радиатор.
  
  
  "Амрах гэж оролдох," түүний дуу тайван хэллээ. "Таны айдас байж болох халдварт, би хэрэгтэй гэж боддог зүйл байна.
  
  
  Тус яллагдах аюултай зүйл нь бөмбөг ширээн дээр байсан шиг бидний зүрх сэтгэл зодож өнгөрсөн цаг хугацаа. Тэр өлгөж эргэж харах баар миний ард. Би ирээд нэг нь би байсан хавсаргасан байна, мөн энэ нь авъяас, дараа нь буцаж ойдог. Тэр frowned үрээд гинжин түүний pegasus эсрэг бар. Энэ нь хийсэн зөөлөн дуу биш мэт хурц, creaking гэж металл. Дараа нь бүх, баар биш металлаар хийсэн, харин эргэн тойронд нь мод будсан шиг харагдах хар төмөр. Дараа нь Хюго санаж байв. Тэд олж чадахгүй байсан Хюго, миний stiletto.
  
  
  Найдвар bubbled миний цээж, хийсэн миний дотор барих нь бүр ч илүү. Би нүүж, түүний баруун гар нь, өөр юу ч биш болсон. Тэр хүнд хязгаарлагдмал түүний хөдөлгөөн. Тэр эргэж нүүр Ursula эргэж харан-аас нимгэн модон бар.
  
  
  "Та юу хийж байна, Ник?"
  
  
  "Гээд бидний амьдралыг аварч," би хэлсэн, удахгүй. Би байхгүй байсан ярилцах цаг.
  
  
  Би нүүж гараа дахин, мөн Хюго унасан болгон миний далдуу. Би гартаа хутга болохоор миний атгах байсан компани. Нь хурц тохой түүний бугуйн, тэр чадсан газар нь хурц ирмэг Хюго-ийн ир дээр модон crossbar нь түүний нүцгэн гараа. Нэг twig бууруулах замаар энэ байна, би мэдэрсэн ир хутга угаалтуур руу мод. Мод байсан хатуу, харин хутга
  
  
  байсан сарнин алга нь нимгэн ирмэг нь шархаар. Тэр хийсэн жижиг, хатуу хөдөлгөөн ир нь мэдэрсэн хоер chips унаж байна.
  
  
  Тэр хараад Ursula. "I' m trying to crack энэ яллагдах блок," би тайлбарласан. Би үүнийг харж чадахгүй, залгах нь хатуу. "What time is it?"
  
  
  "Бага зэрэг арав гаруй минут," Ursula хэлсэн, налуу урагш харж залгах.
  
  
  "Есүс," би хэлсэн, ууртай гэж байсан нь маш урт.
  
  
  Би бууруулах, түүний хүртэл. Энэ хэрэгтэй биш бууруулах замаар бүхэлд нь бар. Түүний дүр л байх хэрэгтэй суларсан. Тэнд байсан олон chips шалан дээр. Тэр зогссон хагалах түүнийг татаж бар хэцүү. Тэнд байсан нь бага зэрэг ан цав, харин мод байсан эвдэж чадахгүй. Энэ pegasus байсан одоо гүнзгий агуулагдсан миний бугуй. Би үүнийг хайчилж бага зэрэг илүү, хүртэл, эцэст нь би мэдэрсэн гүн ан цав дахь мод. Тэр braced өөрийнх нь эсрэг дарамт бугуй хараад Ursula.
  
  
  "Цаг хугацаа"," би хэлэв.
  
  
  "Зургаан м".
  
  
  Тэр тавьж түүний хөл дор нь түүнд ирээд, түүний бүх хүч чадал. Тэнд байсан чанга цав зэрэг модон брюс хуваах. Тэр унасан headfirst шалан дээр бараг цохих сандал дээр нь бөмбөг дээр нь энэ.
  
  
  Миний гарт байсан ч гав дғнгғтэй ард, харин түүнийх тэмцэж түүний хөл. Тэрээр мэдэрч байлаа цусны түүний бугуй. Түүний дээр зогсоод сандал харах бөмбөг. Хэрэв Richter мэдэж байсан учраас тэр бодож байлаа эхэлж, тэрээр та нарын зохион байгуулсан, бөмбөг болохоор ямар ч concussion зэрэг өргөх ee, байсан түргэссэн энэ цаг өмнө. Тэр доош бөхийн шалгах утас, олсон тэр нь ч зөв байсан юм. Би байсан бол аль defuse бөмбөг хөдөлж ч энэ нь, эсвэл ямар нэг байдлаар үнэгүй Ursula-аас радиатор.
  
  
  Бөмбөг естой байсан явах үед унтраах минут талаас нь харуулсан хагас цаг, мөн тэнд байсан дөрвөн минут үлдсэн байна. Би байхгүй байсан их цаг хугацаа.
  
  
  "Бид та нарыг авч энэ зүйл," би хэлсэн, эргэж Ursula. "Би чадахгүй шилжих бөмбөг."
  
  
  "Гэхдээ би хэрхэн үнэгүй өөртөө?" "Энэ юу вэ?" тэр асуув, байлгах гэж оролдож үймээн гарч түүний дуу хоолой.
  
  
  Тэр доош бөхийж хэрхэн шалгаж байсан юм үндэстэй металл. Тэнд байсан цорын ганц арга зам чөлөөт түүнийг, тэр нээхийн тулд pegasus. Гэвч, энэ үйл ажиллагаанд шаардлагатай хэд хэдэн уурхай, тэр ч байтугай хэрэв түүний гарт зохион байгуулсан өмнө түүнийг. Хюго тавьж арын халаасанд нь түүний өмд; би биш байх хэрэгтэй. Дараа нь тэр анхааралтай судалсан радиатор.
  
  
  Хоолой эргэн тойронд хонгилд холбосон радиатор нь бүх зэвэрч. Энэ шиг харагдаж радиатор й ашиглаж байна жил. Үүнээс гадна, уг ялтсууд гэж хавсаргасан радиатор модон шал хуучин харсан, суларсан байна.
  
  
  Тэр орлоо буцаж судалгаанд хамрагдсан дүр зураг авсан нь богино зайд хол. Радиатор байрлуулсан байсан 30 орчим см-ийн хана. Тэнд байсан өрөөнд хангалттай юу би санаж байсан. Түүний нүд байсан фрэнк урд радиатор болон харлаа Ursula.
  
  
  "Өөрийгөө татаж, хамтдаа," би хэлэв. "Би өгнө гэж энэ зүйлийг хатуу цохих."
  
  
  "Бүх эрх, Ник," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр харлаа түүний үзэх. Хоер минут үлдсэн байна. Өргөх нь түүний хөлийг нугалахад энэ нь тус бүрийн овог, тэр дууссан дарж зай нь түүний баруун хөл.
  
  
  Тэнд байсан нь сүйрэл, металл, мод зэрэг холбогдсон, мөн Ursula байсан хаясан эсрэг эргэж радиатор. Би сонссон түүний ид шид нь хурц дууны түүний хоолой. Хараад би үр дүнг нь харж, би олсон нь овоо зэв шалан дээр. Радиатор бүрэн салгасан нь өөрийгөө хоолой харан эсрэг groan. Ялтсуудыг эзэмшиж байгаа дүр шалан дээр байсан урагдсан унтраах, харин байсан, одоо ч гэсэн ялзарсан мод тэдэнд хавсаргасан. Нэг эргэн тойронд ялтсууд байсан ч наалдахгүй модон шал өөр зангуу, тиймээс би шидэж, энэ нь гарч дахин гаргасан, энэ нь бүрэн.
  
  
  Ursula нь хөх няц болсон, мөн хамрагдсан зэв.
  
  
  "Би айж байна та нар татах нь таны утас энэ зүйл," түүний эцэг хэлсэн байна. "Бос. Хурдан."
  
  
  Тэр тэмцэж түүний хөл, чирч нэг урсгал руу радиатор нь түүний. Энэ нь хэцүү байсан учир nah, харин nah байсан нь маш их адреналин. Тэр нүүж хажуу, шүүрэн бусад thread нь түүний cuffed гар, өргөж радиатор хип түвшинд байна. Түүнийг хараад цаг хатуу диск дээр. Нэг минут хүрэхгүй үлдсэн байна.
  
  
  Би түүнд хэлсэн. "Хаалгаар гарч!"
  
  
  Ursula darted эргэн тойронд нээлттэй хаалганы, одоо ч зуурсаар том баян хуур хэлбэртэй хэсэг металл. Тэрээр дагаад алхаж, бараг буцаж байна.
  
  
  "Явах нь маш хурдан," би хэлэв. "Ажиллуулж чадахгүй байна. Бид явах хэрэгтэй, наад зах нь тавин ярд. Харин тэр нүх ухаж газар."
  
  
  Тэр дуулгавартай дагаж, захиалга, grunting болон хөлрөх. Энэ нь ичгэвэртэй байсан гэж там. Нэг өдөр Ursula унасан нь түүний өвдөг, мөн түүний радиатор утас бараг алга. "Бос" гэж тэр хэлсэн нь түүний тайван дуу хоолой.
  
  
  Тэр хийсэн. Цаг миний дарга надад хэлсэн бид зөвхөн байсан тухай арван таван секунд. Бид хурдан нүүсэн нь бага гүний хөндий чиглэлээр дараагийн байшин дээр ирж nah. Удалгүй бид газар цохих байсан ч тэд чих дүлийрэм дэлбэрэлт.
  
  
  зөрчсөн тайван өдөр бидний ард.
  
  
  Энэ долгионоор цохилт гэмтсэн миний чихэнд тархсан миний үс даяар бидний нүүр царай. Дараа нь орооцолдон шороо, хог хаягдлыг цохих бидэнд. Том, хүнд лог унаж байсан бидний эргэн тойронд. Хэдэн хормын дараа, энэ нь байсан бүх дээш, бид харсан зүг байшин. Том үүл утаа billowed skyward, ямар бага хэвээр овоохой гэр бүлтэй байсан.
  
  
  "Өө, Бурхан минь," Ursula дуу алдаад, магадгүй төсөөлж байсан нь юу болсон бол түүний радиатор байсан ажээ зөв угсарсан. Түүний шаргал үс байсан disheveled, түүний нүүр царай байсан хамрагдсан шороо.
  
  
  "Бид азтай байлаа" гэж би хэллээ.
  
  
  Хюго шүүрэн явсан төгсгөлд Ursula-ийн радиатор эхлэх нь сонгож цоож түүний хаагаад. Энэ нь аваад арав гаруй минут. Тэр үед байсан эцэст нь үнэгүй, тэр үрж түүний бугуй нь урт удаан цаг хугацаа, гүнзгий амьсгаа авч. Дараа нь тэр явж, хамтран ажиллах Хюго устгах миний pegasus. Энэ нь авч Nah талаар ижил хэмжээний цаг хугацаа, гараа нь үнэгүй. Миний бугуй байв бууруулах замаар pegasus, харин цус нь аль хэдийн байсан юм хамарсан шарх.
  
  
  "Одоо юу, Ник?" гэж асуув Ursula.
  
  
  "Бид одоо явж хувьд Yelin-Richter Нэвтрүүлэх."
  
  
  "Тэд байх нь давуу тал бидэнд," гэж тэр хэлсэн байна. "Бид машин байхгүй байна. Тэд авч зарим хэсэгт нь Lamborghini."
  
  
  "Би мэдэхгүй," би хэлсэн, дээр харцаа чулуудаад италийн машины гадна байшин. Нэг хэсэг нь эго шилэн сүйтгэгдэж, болон будаг ниссэн унтраах нэг талд дэлбэрэлт. "Гэхдээ манай хүмүүсийн хийсэн, энэ нь тодорхой байна гэж тэд буцаж байгаа нь туз-Дорнын Буухиа үед давна. Тэр нь олж нэвтрэх хилийн Болгар дахь Dimitrovgrad. Тиймээс бид санаа зовох хэрэггүй талаар авах Crveni Krst үед Richter авдаг байхгүй, харин өмнө нь галт тэрэг одоод. Энэ нь байж болох юм, боломжтой бол бид унтраах авах гол зам барих, машин тэр дороо."
  
  
  "Тэгвэл явцгаая," гэж Ursula.
  
  
  
  
  Арван хоер дахь бүлэг.
  
  
  
  Энэ нь бодит явган зам. Ursula биш гомдол, харин би гэж хэлж болох юм омог сүүлийн хорин дөрвөн цагийн турш авч байсан татвар ноогдуулдаг гэнэ. Ойролцоогоор хагас цагийн дараа бид явсан газар зуслангийн байшин шатаж, бид хүрсэн цорын ганц зам дамжуулан ажиллаж байгаа энэ хэсэг улс.
  
  
  "Энэ нь сайхан харагдаж байна, ганцаардаж байна," Ursula хэлсэн байна.
  
  
  Энэ Rivnenskaya зам дагуу гүйж голын хөндийн аль ч чиглэлд шиг хол нүд харж болох юм, харин тэнд байсан ямар ч машин дээр нь энэ. Энэ нь маш нам гүм байсан юм гэж итгэхэд бэрх ч замын хэзээ ч баталсан.
  
  
  "Энэ нь намайг мартаж Richter, зүгээр л сайхан амар амгалан, нам гүм," би хэлэв.
  
  
  "Тийм ээ," Ursula тохиролцсон. Тэр явж, дээр суугаад өвслөг банкны замын хажууд, мөн тэрээр түүнийг нэгдсэн байдаг.
  
  
  Ursula эргэж харан урт өвс, propping түүний тохой хүртэл. Тэр нүдээ хаасан болон сонсож шувуу ойролцоох талбар. Энэ нь зөөлөн, нарлаг хаврын өдөр нь амарч шидэт д balmy агаар. Ойр, кластерын poplars шивнэлээ, ногоон нахиа adorning тэдний торон салбар, салхины гэж нүүсэн мод бас зөөлөн өдөөгдөж өндөр өвс салбарт зэрэгцээ зам. Энэ нь ямар өдөр, газар, компани хийсэн нь агент юу боддог там тэр хийж байсан нь түүний онцгой мэргэжил.
  
  
  Ursula-ийн богино хар юбка байсан ирээд хүртэл түүний эргэн тойронд хонго, би хэвтэж байв хайж үнэхээр сайн. Унтлагын өрөө биш зөвхөн төгс газар ид шид, хайр, би олж мэдсэн бусад аз завшаан. Би олж төгс газар хамгийн гэнэтийн нөхцөл байдал. Харин энэ боломжийг өгсөн гэж бид найдаж машин ямар ч үед, бага байсан нь таатай.
  
  
  "Ник! Энэ нь машины!" Ursula онцлон тэмдэглэв.
  
  
  Энэ нь седан, нь Citroen, ойртож бидэнд өндөр хурд.
  
  
  "За," би хэлэв. "I' ll try to stop it." Тэр гарч ирээд дээр авто замыг болон даллан гараа өргөн нуман. Машины нэн даруй эхлэв удаашруулж, хормын дараа дээгүүр өнхөрч дээр талын замын хажууд, бидэнд.
  
  
  Дотор нь байсан хоер залуу Италийн замдаа хил.
  
  
  "Та авах гэж Crveni Krst дээр Jelin Өнгөрөх?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  Тэдний аль аль нь байсан нимгэн залуу эрэгтэй урт үстэй. Жолооч харлаа Ursula, мөн Em бололтой шиг тэр юу харсан. "Бид мэдээж явж Crveni Krst," гэж тэр хэлсэн хүнд өргөлт. "Уу доош сууж байна.
  
  
  Бид ийм байсан, машины сунгах үед дээрээс доош нь хурдны зам. Би баяртай байсан юм тэд дуртай жолоодох хурдан, учир нь бид байхгүй байсан их цаг хугацаа. Үнэндээ, бид байж болох юм, аль хэдийн алдсан боломж to get there in time.
  
  
  Эхний үед, залуу эрэгтэй flirted нь Ursula. Бидний санал болгож буй хиам болон зочид буудал оршин суух, амрах. Гэхдээ тэд хараад тэр Ursula дургүй групп секс, тэд эхэлсэн эдэлж нар дахин тийм үед. Бид дээр ирсэн уулын тосгон Crveni Krst, хаана Richter байсан нь эргэлзээгүй явж, эргэн тойронд хоер цагийн үдээс хойш. Италийн авч бидэнд нээлттэй руу галт тэрэгний буудал, бид
  
  
  халуун дотноор талархал илэрхийлээд их аялалд зориулсан. Дараа нь Ursula, би дотор явсан.
  
  
  Энэ нь бага байсан газар, мөн энэ нь харагдаж бүрэн саарал гэх мэт ихэнх станцууд дээр энэ мөрийг Yugoslavia. Бид хурдан эргэн харж хүлээлгийн өрөө гэж харсан Richter болон түүний хоер эго minions байхгүй байсан. Дээр харцаа чулуудаад станц тавцан, түүнийг, би харсан гэж сургаж байсан нь хол явж байна.
  
  
  "Явж," Ursula түүнд хэлсэн.
  
  
  Тэр үед бид буугаад, галт тэрэг аль хэдийн эцэст платформ түүж, хурд. Энэ нь Дорнын Буухиа.
  
  
  "Тохируулан!" Би түүнд хэлсэн.
  
  
  Тэрээр доош хараад урсгал руу барилга руу нь задгай талбайд хоер машин сууж байсан, харсан Fiat Richter замаар явж байсан нь улс орон гэрт нь ойролцоо Belgrade.
  
  
  "Хараач," гэж би хэллээ. "Эго машин. Тэр дээр энэ галт тэрэг."
  
  
  Тэр шүүрэн Ursula-ийн гар болон түүнийг татаж дагуу тэр доош гүйж тавцан машин.
  
  
  "Бид юу хийж, Ник?" гэж тэр асуув бид гүйж.
  
  
  "Бид авах гэж байгаа нь Belgrade яргачин," нөхөртөө хэлсэн байна.
  
  
  Бид зогссон үед нь Fiat, тэр хараад хянах. Би байсан барих гэж сургах. Хэрэв Richter авдаг Болгар, миний боломж олж авах, эго болон радио байсан нь үнэхээр гуалиг. Тэнд тэрээр хүлээн авах болно, шаардлагатай бүх KGB туслалцаа үзүүлэх.
  
  
  Тэрээр өссөн руу бага спорт машин болон шүүрэн утас дагуу самбар. Галт тэрэг удаан алга болж эргэн тойронд нь нугалах хянах. Би холбогдсон энэ нь, холбогдсон, цахилгааны утас, хөдөлгүүр ажиллаж эхэлсэн.
  
  
  "Авч явцгаая!" гэж тэр хашгирав тулд Ursula гаруй дуу чимээ машин.
  
  
  Түүнийх байсан зорчигчийн суудал, болон Ursula байсан жолооны ард.
  
  
  Тэрээр тэмдэглэв хаана Дорнын Буухиа алга болж эргэн тойронд нь нугалах зам.
  
  
  Түүний хэлсэн."Дагах гэж дэмий галт тэрэг!"
  
  
  Тэр зөвхөн над руу хоер дахь нь. Машины дараа ниссэн булан тойроод толгойлсон дагуу замын хажууд.
  
  
  Тэрээр өмнө харсан, харсан гэж байсан хэдий ч огцом банк аль аль талд нь зам тосгоны ойролцоо байсан өрөөнд нь нарийн спорт машин бол Ursula жолоодох боломжтой хангалттай сайн.
  
  
  "Гаталж нөгөө талд зам энэ үед уулзвар энд," Сайн байна уу гэж хэлсэн, түүнийг нь бид мөргөлдөв манай зүүн дугуй руу дэр мод. "Би байхыг хүсэж ойролцоо галт тэрэг хэрвээ бид ойлгож байна"гэжээ.
  
  
  Тэр хийсэн гэж би хэлсэн хөөе, одоо бид зүүн талд авто зам. Ursula-ийн нүд нь улам нэмэгдэв, тэр тэмцэж байлгах удирдлагатай машин. Энэ screeds дор дугуй дээр зөв сэгсрэв машин хатуу, болон нүх дагуу байгуулагдсан бусад дугуйтай, гэхдээ Ursula хадгалж Fiat талд нь мөр. Хормын дараа галт тэрэг байсан мэлмийд дахин, бид ойртож байсан юм.
  
  
  "Яарах," тэр уриалсан байв.
  
  
  Ursula орлоо дээр хий, бид хурдлаад урагш. Галт тэрэг байсан нь хэдхэн метрийн зайтай. Энэ glided саадгүй харьцуулахад өөрсдийн зэрлэг явах. Бид цохих шатах болон машин эргэж орхиж. Хэсэг зуур би бодлоо бид явж байна дагуух далан. Харин Ursula төлөө тэмцэж хяналт, эцэст нь бид явж, сайн дахин. Арын талбай хоолны машин байсан бол одоо дотор хорин фут. Fiata хаалгыг нь түүнийг хараад Ursula.
  
  
  "Би хэзээ авах, самбар дээр буцаж очих хот, хүлээх үед надад станц. I ' ll авч үзээрэй эго амьд бол тэр бодъе me."
  
  
  Тэр толгой дохив хоол, нойроо хасан, түүний шагай цагаан дээр жолооны хүрд. Тэр авч, сүүлийн нэг харах Nah болон дээр зогсож алхам гадна нээлттэй машин. Бид зогсож байсан үед арын платформ галт тэрэг. Нээлттэй хаалганы машины сэргийлж нь бидэнд дэндүү ойрхон, гэхдээ би хэрэгтэй өөр тэргүүлж эхэлсэн.
  
  
  "Долоох!" Түүний хашгирав хөөе, д хэрх.
  
  
  Станц вагон мөргөлдөв, swerved, татаж хол галт тэрэг. Дараа нь бид байсан бол шууд эсрэг галт тэрэг, нээлттэй хаалганы clanking эсрэг тавцан бүтэц. Энэ нь байсан, одоо эсвэл хэзээ ч. Түүний өссөн хугацаанд дөрвөн хөл хуйлран газар, шүүрэн тавцан railing, мөн шүүрэн nah. Тэр ирээд, өөрөө хүртэл тавцан руу авирч гаруй railing. Тэгээд тэр түүнийг хараад, эргэж харсан, харсан гэж Ursula аль хэдийн байсан тоормосны машин. Ay даллах үед түүний, тэр орж ирсэн түүний гэрэл гэж тэр аажмаар хийсэн түүний арга нь дараагийн уулзвар.
  
  
  Тэр шулуун түүний хувцас, түлхэж түүний үс нь буцааж түүний духан. Тэрээр ирсэн самбар дээр ямар ч биднийг алж, өөрөө, эсвэл Ursula. Одоо би байсан олж Hans Richter өмнө бид хүрсэн хил.
  
  
  Тэр орж ирсэн хоолны машин хараад, анхааралтай, нүүр царай хэдэн хүмүүс ирээд оройн хоолны дараа уух. Хэн ч тэдний эргэн тойронд байсан нь Richter, эсвэл эго хүн. Тэр нүүж хайнга эргэн тойронд машин шиг байсан бол түүний зүгээр л алхаж дээр нь сургах. Хэрэв дамжуулагч байсан зогссон надад нэг тасалбар яс, энэ нь байж болох байсан худалдан авсан гэхэд эго дээр туз - магадгүй хоердугаар зэрэглэлийн тасалбар, гэвч би санаа зовохгүй байсан, учир нь би огт бодоогүй амрах, энэ нь эдлэх явах юм.
  
  
  Түүний удаан явж дамжуулан хоер унтаж машин, хайж байгаа ямар ч шинж тэмдэг
  
  
  Richter, гэхдээ би юу ч харж чадахгүй байсан. Би харж чадахгүй байсан нь түүнд олон нийтийн машин аль аль нь. Дээр галт тэрэг, би харсан, зөвхөн царай нь аз жаргалтай аялагчид. Хэрэв Richter байсан самбар дээр, тэр тоглож энэ нь аюулгүй, нуусан. Энэ emu магадгүй авч чадсан нэг буюу түүнээс дээш унтаж тасалгаанууд нь өөрсдөө ардын egos, тэд байх болно дотор тэднийг хүлээж загалмай Болгар дахь Dimitrovgrad.
  
  
  Гэсэн хэдий ч, тэнд байсан нь давуу тал гэж түүний ferret авсан тэдэнд туршлагатай сүүлчийн галт тэрэг. Одоо тэр итгэлтэй байсан Hans Richter биеийн мэдсэн тэр юу шиг харагдаж байсан. Түүний эго байж тайлбарласан нь түүнийг галт тэрэг дамжуулагч.
  
  
  Энэ нь надад арван минут олох портер, харин би хийсэн, тэр нь маш их ашиг тустай.
  
  
  "Намайг харж байна," гэж тэр хэлсэн байна Серб-хорват, " гэдэгт би итгэдэг ийм хүн гэж та тайлбарлаж болно туз-ийн үед Crveni Krst. Тийм ээ, би санаж түүнийг одоо. Би зүгээр л харсан энэ залуу орж булан 8 дараагийн вагон."
  
  
  Хормын дараа нь түүнийг зогсоож, нэг өдөр тасарч 8. Түүний татаж Wilhelmina болон оюун ухааны бэлтгэсэн юу ч тохиолдож болох. Тэр өөрөө хэлсэн юм Hans Richter биш гэж орхиж, энэ нь цаг хугацаа, тэр биш гэж орхиж, энэ галт тэрэг амьд. Тэр орлоо хол хаалга зуур, өсгөсөн түүний баруун хөл viciously өшиглөсөн юм.
  
  
  Хаалга тасалгаа хаасны, тэр дараа нь энэ. Энэ Luger бэлэн байсан гал. Түүний үлдсэн нуух өдөр шалгаж дотоод. Энэ зэлүүд байсан.
  
  
  Тэр маш хурдан орж, хаалттай хаалганы цаана түүнийг. Миний даа гэж Richter авч, хоер буюу түүнээс дээш зүсэж байсан нь эргэлзээгүй зөв. Тэр магадгүй худалдан авсан өөр нэг купе нэрээр хэн нэгэн бусад хүмүүс, тэр байсан байж болох ч одоо нээлттэй, төлөвлөлт, түүний дараагийн алхам нь худалдах замаар хиймэл дагуулын хяналт тавих морилж, гэрэл зураг, дуу хөгжим.
  
  
  Би эргэн тойрноо харлаа. Тэнд байсан ямар ч ачаа, эсвэл радио, харин тэнд байсан хүрэм дээр өр. Энэ бол миний хувилбар гэж Richter ашиглаж байх.
  
  
  Тэр байж болох юм хүлээсэн эго энд, эсвэл оролдсон хаанаас олж тэр эго, ард, нуугдаж байсан. Би эргэж руу cot болон буцаж ирээд нүүрэн эсэхийг тэр й далд радио хаа нэгтээ. Харин би байгаа юм буруулсан өдөр, би сонссон уу үзэг. Тэр whirled руу дууны тэр хүрсэн нь дахин ачаалах Luger.
  
  
  Нэг Topcon агент нь эвдэрсэн, хамар зогсож байсан хаалганы дэргэд, мөн түүний өндөр хамтрагч, бүрхүүл, түүний ард нь зөв байсан.
  
  
  Хүн нь эвдэрсэн хамар хүрсэн нь түүний буу, гэхдээ түүний эго түүнийг алсан. Харин Эго Ruka байсан түүний хүрэм, Wilhelmina хамгийн муухай нь бага зэрэг нүүр нь аль хэдийн байсан юм зааж үед түүний гайхсан царай. Эго өндөр нөхөр байхгүй байсан ч гэсэн үзээрэй.
  
  
  "Take your hand унтраах цув. Болгоомжтой, " би хэлэв.
  
  
  Тэр байсан.
  
  
  "Эдүгээ, та нарын аль аль нь, ирэх дотор."
  
  
  Тэр хоер авч ухраад, орж тасалгаа. Тэр захиалсан өндөр хүн хаах хаалга түүний ард. Тэр үед байсан, тэр анхааралтай хүчингүй гэхэд тэдний аль аль нь.
  
  
  "Яаж байгаа юм бэ та нар хийх гэж байна?" Эвдэрсэн Хамар асуув, " та Хэрхэн олж авсан бэ эргэн тойронд овоохой?"
  
  
  "Хэзээ ч оюун ухаан," би хэлсэн, барьж их, аль аль нь миний өмнө. "Хаана Байна, Манай Ард Түмний?"
  
  
  "Аа," өндөр хүн инээд алдан. "Та нар явсан нь буруу арга зам, миний найз. Тэр авч чадахгүй байсан нь дээр гэж сургах."
  
  
  Тэр долоох нь намайг хүн. Түүний хит энэ нь "Luger" хажуу дээр эго толгой өссөн. Тэр grunted унаж буцаж эсрэг хана тасалгаа.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув."Хэрэв та хүсэж хэвтэж дахин?"
  
  
  Өндөр хүн гайхсан болон үгнийх нь. Өөр нэг хэлсэн нь түүний хувьд. "Тэр самбар дээр," тэр хэлэв. "Гэхдээ хаана байгааг бид мэдэхгүй. Бид зүүн эго нөгөө үзүүрт галт тэрэг."
  
  
  "Энэ бол нэг хүн тасалгаа," би хэлэв. "Хэрэв та хоер авч тусдаа тасалгаа?"
  
  
  Хүн нь эвдэрсэн хамар эргэлзсэн, мөн өндөр нэг нь түүнийг хараад grimly. "Тийм ээ."
  
  
  "Юу тоо?"
  
  
  "Хэлж мэдэхгүй байна emu!" өндөр хүн чангаар хашгирав. Түүний эго өшиглөсөн түүнийг шин, тэр хашгирав.
  
  
  "За?" Гэж би түүнээс асуув өөр ямар нэг зүйл.
  
  
  "Энэ бол дараагийн тасалгаа," хүн гэж хэлсэн аяархан, jerking түүний эрхий at the wall.
  
  
  "Тэнэг!" өндөр хүн хэлсэн дамжуулан gritted шүд.
  
  
  "За, бид энд явж байна," би хэлсэн. "Платформ. Гарч ирэх."
  
  
  Нэг нь эвдэрсэн хамар хаалгаа гарч явсан руу коридор, мөн энэ нь байсан түлхсэн нь өндөр хулгайч. Ямар ч байсан нэг танхим, тийм Luger wouldn ' t let her go.
  
  
  "Хөдөлгөж," би захиалсан, жолооны буу руу өндөр хүний хавирга.
  
  
  Хэдэн хормын дараа бид хүрсэн тавцан хооронд машин. Түүнийх байсан ард зогсож тэднийг барьж Luger, тэдэнд. "Бүх эрх, үсрэлт," би захиалсан.
  
  
  Тэд над руу маш анхааралтай.
  
  
  "Галт тэрэг хөдөлж байна, маш хурдан," халдлагын бай гэж хэлсэн.
  
  
  Зэрэг хурдан биш юм gawking тойрон буу, эго анхааруулсан гэнэ.
  
  
  Дараа нь, дараа нь агшин юм ч эргэлзээгүйгээр, thug нь эвдэрсэн хамар хаалгаа өссөн байна. Дараагийн шуурхай, өндөр хүн lunged хоол, нойроо хасан над.
  
  
  Түүний халдлага байсан уулзаж luger баррель, дарж Эго хатуу ходоодонд. Тэр угаас санаа алдаж, мөн маш их унасан металл шалан дээр миний хөл, ухаангүй. Энэ Luger holstered энэ нь чирэгдэж Дүр нээлттэй хаалга шидэж, түүнийг унтраах галт тэрэг.
  
  
  Түүнийх, харсан түүний доголох бие цохих хайрга, дараа нь алга гарч нүдний хараа орж, өндөр өвс. Энэ emu байсан, магадгүй илүү сайн унтраах илүү байсан бол ухамсартай, гэхдээ ямар ч тохиолдолд байх байсан stahl нь маш их зарцуулдаг vaults дээр нь энэ. Дараа нь бүх, тэр оролдож байсан юм цохилт намайг жижиг хэсэг хэсэг болгон.
  
  
  Одоо энэ байсан Richter юм. Тэр дээр байсан энэ галт тэрэг, би шаардлагатай түүнийг олох. Би тэсэн ядан хүлээж байна.
  
  
  
  
  Арван Гуравдугаар Бүлэг
  
  
  
  Тэнд байсан ямар ч сонголт. Удалгүй галт тэрэг хүрэх болно Dimitrovgrad оруулна Болгар,, дараа нь миний ажил болж илүү хэцүү. Би чадахгүй зүгээр л тэнд сууж, гараа тавьж хамтдаа хүлээх Richter гарч ирэх. I had to search унтаж тасалгаанууд methodically, тогшиж бүх өдөр. Энэ тактик байж болох шалтгаан надад асуудал портер, гэхдээ би авч байсан нь эрсдэлтэй.
  
  
  Түүний явахаар шийдсэн нь хамгийн алслагдсан цаад талын утас нь эхний вагон, нэг licks, урд галт тэрэг. Тэр хайж эхлэх нь түүнийг алс эцэст нь галт тэрэг болон дараа нь хийх нь түүний арга зам нь буцааж дамжуулан аль аль нь машин. Гэвч энэ төлөвлөгөө нь гэнэт болсон бүрэн шаардлагагүй. Би ирэхэд цэг талаар хагас даяар эхний вагон, тасалгаа хаалга нээгдэж, Hans Richter зогсож байсан бүтцийн хэдхэн метр хол, ширтэн надад байсан шиг сүнс.
  
  
  "Та нар!" "Үүнийгээ зогсоо!" тэр hissed.
  
  
  Түүнийг анзаарсан тэрээр явуулж байсан радио.
  
  
  "Явж, Richter" гэж тэрээр анхааруулсан гэнэ. "Та авч байх болно аялж, гэрэл зураг, дуу хөгжим, одоо."
  
  
  Харин Richter байсан бусад санаанууд. Тэр muttered ямар нэг дор түүний амьсгал нь герман хэл дээр, дараа нь эргэж, доош гүйж танхимд надаас хол.
  
  
  Тэр явж байсан нь унтаж машин зүгээр л үлдсэн байсан нь түүнд хандах, эцэст нь галт тэрэг. Галт тэрэг байсан ч бас хөл хөдөлгөөн ихтэй оролдлого нь буудсан. Харин үүний оронд, тэр өгсөн хөөх.
  
  
  Хормын дараа, Richter байсан нуруун дээр платформ нь сургах. Тэр хол явсан гэж тэр болох юм гэсэн чиглэл. Би түүнд ойртон нь буу, тэр намайг хүлээж байсан. Хаалга хаав өмнө намайг оролдсон дамжин өнгөрөх түүний нээлтийн тавцан дээр. Тэр бараг алдсан түүний тэнцвэрийг хаалгыг хаасны болгон миний цээж, гар. Richter түүнийг түлхсэн хэцүү. Тэр орлоо болгоомжтой дамжуулан үүдний үзсэн Richter алга доош шатаар дээвэр дээр, машин.
  
  
  "Бууж өг, Richter!" гэж тэр хашгирав гаруй дуу чимээ галт тэрэг. Гэвч тэр алга болсон дамжуулан салбар үзэгдэл.
  
  
  Энэ нь шиг байна гэж юу ч хийх гэвч түүнийг дагах естой.
  
  
  Би над руу бөхийж, төмөр зам, хайж шатаар,, зүгээр л цаг харсан Richter зааж жижиг Бельгийн revolver үед миний дарга. Тэр буудсан, түүний ducked буцааж, мөн gawked дээр давхиад газар дор дугуйтай. Richter дараа нүүж даяар дээвэр машины урд галт тэрэг.
  
  
  Тэр маш хурдан авирч шат авирч дээд машин. Richter байсан үед аль хэдийн хол эцэст нь, үсрэх гаруй хоолны машины хамгийн сүүлийн вагон. Тэр lost түүний тэнцэл зуур, буух дээвэр дээр дараагийн машин, гэхдээ-нд зохион байгуулсан.
  
  
  Тэр гүйж, дараа нь түүнийг даяар дээвэр хоолны машин. Тэр үед хүрсэн аль аль нь дуусна, тэр өссөн хоорондын зай нь түүнд болон вагон зогсоох ямар ч үргэлжлүүлэн ажиллаж байгаа.
  
  
  Richter эргэж, буудсан хоер илүү буудлага надад. Би түүнийг харсан авах зорилго, мөн ducked. Аль аль нь буудлага явсан mimmo ч хоер дахь нь нэг авсан дээвэр дамжин машины миний хөл дор. Түүнийх буцаж гал нь Luger, харин галт тэрэг нүүж доор ану, түүнийх мөн амжилтгүй болсон зорилго, мөн gawking гэмгүй ниссэн mimmo гаруй Richter-ийн дарга. Дараа нь эхэлсэн тэр дахин ажиллаж байгаа.
  
  
  Richter өссөн өөр нэг суудал хооронд машин. Тэр нь болж байна, энэ нь илүү сайн. Түүнийх нь араас; бид гүйж өссөн хугацаанд хэдэн машин. Richter байсан ойртож өмнө галт тэрэг.
  
  
  Үед Richter хийсэн өөр нэг үсрэлт хооронд машин, галт тэрэг swerved, тэр дээр унасан нэг бүр овог. Тэр эргэж, намайг хараад түүнийг чиглэн ирж, тэр чиглэсэн жижиг revolver дахин буудсан хоер илүү буудлага. Энэ рүү осолдсон дээвэр дараагийн машин, болон сум урж хаяад дамжуулан мод их биений хажууд миний толгой болон гар. Richter гох татаж, түүний revolver нь гурав дахь удаагаа, гэхдээ юу ч болсон. Дараа нь тэр шидэж буу над руу ууртайгаар. Энэ нь унтраах ойдог дээвэр, машин, алга болсон ирмэг дээр.
  
  
  Richter эргэж гүйж дахин. Би босож, holstered миний luger ,түүнийг дагасан. Дараа нь тэр харсан loom өмнө, дээр mountainside, болон хар туннель нээх нь nen. Галт тэрэг осолдсон руу нь туннель болон Richter вандан-дарагдсан үед л түүний тэргэнд орж алга болсон билээ. Түүнийх байсан бас хаясан нүүр, доош, дараа нь түүнийх байсан ханш огцом унав харанхуй руу. Хэдэн хормын дараа, би түүнийг харсан өсч дэлхийн
  
  
  нөгөө үзүүрт, би явж дахин дагуу хар хоолой нь өдрийн цагаар Brylev.
  
  
  Richter аль хэдийн байсан ойртож хөдөлгүүр. Би босож гүйж, дараа нь түүнийг. Түүний үүрэг нь урьдчилан сэргийлэх emu-аас буцааж авах талаар сургах. Тэрээр өссөн орж, эхний машины ард хөдөлгүүр, цааш нь жолоодох. Үед түүний эцэг өссөн унтраах, галт тэрэг swayed дээр огцом нугалах хянах. Тэр унаж нь зөв, бараг л унасан унтраах дээвэр машин.
  
  
  Тэр хүлээлээ хүртэл төмөр зам шулуун дахин. Дараа нь түүнийх, урагшилж Richter. Галт тэрэг lurched дахин ширүүн зам гэж Richter хандсан урд ван. Тэр унаж, унасан, радио. Энэ нь унасан ирмэг машины дээвэр, харин Richter шүүрэн өмнө нь энэ намар болох .
  
  
  Richter байсан одоо урд машин. Тэрээр үзсэн хөдөлгүүр гэж хандсан хаах богино зайд бидний хооронд. Тэр шийдсэн байх нь үсэрч, хөдөлгүүр, оронд нь очиж, шатаар тэргүүлэх гаруй талд машин. Энэ болсон түүнийг удалгүй тэр орлоо дээр нь энэ.
  
  
  Эго нь шүүрэн авч, түүнийг нь түүний бүх хүч чадал, чирэгдэж түүний дээвэр дээр, машин. Тэр glared үед намайг эвдэх гэж оролдож үнэгүй.
  
  
  "Let me go!" гэж тэр хашгирав. "Чи мөн гэж бодож бүтээсэн бүх энэ юу ч?"
  
  
  Эго-ын үгс бараг хол хийсч өмнө нь тэр юм руугаа юу гэж тэр хэлж байсан юм. Гэвч эго нүд надад хэлсэн бүх зүйл. Тэр амжилт бол өөр хүн байсан амжилтгүй болсон, мөн Hans Richter зууж байсан төгсгөл. Хэдхэн хоногийн, түүний stahl эго байсан дайсан.
  
  
  Тэр эхлэнэ түүнийг эго дөрвөлжин нүүр, хугалсан emu-ийн хамар.
  
  
  Richter унасан дээр дээвэр нь хөдөлж машин. Хөдөө орон унасан доор хаягаар бидэнд breakneck хурд. Би шүүрэн үед түүнийг дахин, харин тэр өшиглөсөн тогшлоо миний хөл доороос гаргаж надад, би хажууд унасан түүнийг цувисан маш ирмэгт дээвэр.
  
  
  Тэрээр доош хараад, нь өтгөн газрын доорх намайг, тулгуур хөлтэй ирмэг дээвэр нь түүний гар, хөл. Тэр удаан алхаж хол эцэст нь, Richter буцааж авсан дээр түүний хөл. Хэрэв би эргэж босож, тэр өшиглөсөн надад цээж.
  
  
  Тэр dodged цохилт, мөн Richter алдсан түүний тэнцвэрийг дахин унасан нь түүний өвдөг. Бид аль аль нь тэмцэж бидний хөл хамтдаа, харин энэ удаад би байсан бол давуу талтай. Түүний эго эхлэнэ түүнд ходоод, тэр хоер дахин дээр. Дараа нь түүний хатуу цохих нь түүний эго нь илүү толгой болон давтан өшиглөх. Тэр нь шатлан, нуруу, бараг дахин буурчээ.
  
  
  Энэ нь байсан, одоо хооронд нь Richter болон урд ирмэг дээвэр машин. Нь өнгөрсөн аргаа хүчин чармайлт, тэр хийсэн радио үед миний дарга. Энэ удаа би түүнийг харсан ирж, би ирээд буцах гэж Richter надад дөхөж ирээд. Эго халдлага импульс явуулж mimmo дүр надад төгсгөлд машин дээгүүр нь энэ. Тэрээр өнгөрч, тэр шүүрэн walkie-talkie болон шүүрч энэ нь түүний гараас. Richter руу нурж нээлттэй хоорондын зай, машин, хөдөлгүүрийн.
  
  
  I didn ' t боломж байна түүнийг аварч. Тэр бараг л дээгүүр өнхөрч тэр үед шүүрэн радио. Үед өөр нэг цэг, Richter унасан хооронд машин, хөдөлгүүр,, дараа нь цохих дэр мод доор. Учир нь Dolly секунд, машин дээгүүр өнхөрч эго-нгэгдсэн зураг.
  
  
  Энэ нь тийм биш юм нь сайхан харагдаж байна. Richter ч үгүй байсан цаг хашгирах. Бие алга болсон дагуу хөдөлж машин. Дараа нь, би эргэж хараад, би түүнийг хараад хөлөө урагдсан унтраах, мөн өөр нэг хэсэг нь түүний биеийн байж чадахгүй тодорхойлсон унасан зам унтраах. Энэ Belgrade яргачин байсан хакерджээ нас барсан.
  
  
  Галт тэрэг байсан саарсан. Бид байсан нь тодорхой ойртож Dimitrovgrad, тэр чадаагүй дээр үед галт тэрэг ирсэн. Түүнийх, явсан доош шат гэж Richter байсан гэж оролдсон нь өмнө нь ашиглаж байгаа үед галт тэрэг удааширч, тэр ч байтугай илүү, түүнийх, өссөн руу давхиад газар.
  
  
  Би оролдсон байлгах нь миний хөл дор нь намайг, харин би чадахгүй. Тэр дээгүүр өнхөрч хоер удаа, хусах мах, урагдалт даавуугаар тэр цувисан. Дараа нь, гайхамшиг, тэр нь түүний нуруун дээр бэлд жижиг далан, харсан галт тэрэг-ийн ажиглалтын тавцан receding дагуу замууд.
  
  
  Би мэдэрсэн нь түүний хувьд эвдэрсэн яс, харин олж чадахгүй байна. Радио алдсан, гэхдээ энэ нь байсан арван таван метр хол. Үдээс хойш нар, тэр нээсэн эго нь ард хараад дотор. Санал нь энэ нь, би дүгнэлт ирсэн, барьсан радио, тиймээс энэ шиг харагдаж байсан хэсэг дахин цаасан хиймэл дагуулын хяналтын төхөөрөмж.
  
  
  Тэр хаалттай энэ толгой сэгсрэв. Миний зүүн гар сие нь мод шатаж байсан тэд хаана байсан нь rubbed хайрга дагуу зам. Тэр арчиж түүний нүүр гарын алчуур хараад замуудыг чиглэлд хаана Richter унасан галт тэрэг нь. Тэнд байсан сайн миль, эсвэл тийм, тэр харж чадаагүй зүйл.
  
  
  Тухай гучин ярд хол байсан нь мөрийг зэрэгцээ мөр, мөн удаан галт тэрэг ирж байсан хамт тэднийг. Тэрээр ажлаас нь халсан projectile чиглэлд бөгөөд энэ нь зүгээр л байсан, ирэх зүг Yelin Нэвтрүүлэх. Хаа нэгтээ өмнө, энэ нь галт тэргээр сольж болно гол зам.
  
  
  Энэ нь маш амжилттай болсон нь миний хувьд,
  
  
  учир нь энэ болно drag me талбайн эргэн тойронд яарч мөн нэг арга зам болно гэдгийг би зайлсхийх, эрх баригчид. Түүний хурдан нүүж дээр бусад зам. Хормын дараа галт тэрэг хөдөлж байсан mimmo намайг аажмаар нэмэгдэж түүний хурд удаан. Тэр хүлээж байсан хамгийн сүүлийн машин ирж, бараг бүх эргэн тойронд хэд хэдэн хоердугаар зэргийн машин, дараа нь эхлээд ажиллаж байгаа гэж хурдан тэр чадах. Би шүүрэн railing алхмууд нуруун дээр платформ болон зохион дээр, мөн галт тэрэг yanked миний хөл доороос гаргаж надад. Хормын дараа тэр зогсож байсан тавцан дээр нь Hans Richter радио гартаа үзэж, газрын эргэн тойронд Dimitrovgrad слайд руу хол зай.
  
  
  Бага нь таван минут, галт тэрэг баталсан газар Яргачин уулзаж тохиромжтой нас барсан. Тэр харсан зүйлээ харсан мэт овоо хуучин хувцас хэвтэж хоорондын замууд, харин хэсэг биш байсан гэж тодорхойлсон нь хүн. Үлдсэн хэсэг нь Richter тавих хаа нэгтээ нөгөө талд нь мөр. Түүний нүд нь ширтлээ бодсоноо үед овоо удаан хугацааны турш болон дараа нь алга болсон нь харагдаж байна.
  
  
  Ursula байх болно залхаж гэж Richter биш авчирсан Бонн нь шүүх. Гэхдээ эцэст нь эго нь муухай ажил нь ямар байсан, шударга ес-нь ямар хэрцгий тоолол.
  
  
  Ursula, би шөнө зарцуулах жижиг өрөө Crveni Krst. Түүнд хүрч, түүнийг байгууллага, бид зөвхөн тухай бодсон хүмүүс дулаан мөчүүдийг хамтдаа.
  
  
  Бид өгсөн нь зөв юм.
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Уг Хүн Амины Тасаг
  
  
  Эхний бүлэг
  
  
  Үед утас дуугарав нь саарал цагийн өмнө үүр, би мэдэж байсан цорын ганц хүн дээр бусад шугамын төгсгөл - Hawk, миний босс үед СҮХ.
  
  
  Гар утас дээр дэргэдэх эсрэг талд ор, тиймээс би байсан мөлхөж гаруй Мария фон Нигүрс, унтаж байсан миний хажууд авах юм. Мария өдөөгдөж түүний унтаж, хөдлөхөд нэг хөлөө бага зэрэг өссөн болохоор түүний ил тод ягаан өнгийн унтлагын дээш өссөн түүний гуяны гэж утсаар түүнийг шүүрэн авч.
  
  
  "Танд хэрэгтэй буцааж авахын тулд энд нэн даруй," Hawk хэлсэн удалгүй тэр хүлээн зөвшөөрсөн миний дуу хоолой. Эго-ын үгс байсан хурц, insistent. "Бид ажиллаж байна, дээр нь шинэ гэрээ. Бэлэн байх нь үлдээх гучин минут."
  
  
  "Гучин минутын?" Гэж би түүнээс асуув. "Вэ? Та юм шиг санагддаг мартсан байна би хаана байна.
  
  
  Түүнийх байсан дээр Виски Cay, жижигхэн арал унтраах багамын арлууд гэж Hawke өөрөө над руу очих. Би шаардлагатай зохион завь намайг авахаар авч Odin эргэн тойронд том арлууд болохоор тэр юм руугаа онгоц буцаж Улс.
  
  
  Hawke ядан сонсож, миний үе мөчний. "Бэлэн байх нь үлдээх гучин минут," гэж тэр давтан icily. "Ноен Жеймс өгдөг таны тээвэр."
  
  
  Түүний чимээгүйхэн толгой дохив. Иаков " гэдэг код нэр Ерөнхийлөгч Америкийн Нэгдсэн Улс.
  
  
  "За," Hawk хэлсэн шиг тэр намайг хараад толгой дохих. "Завь авах болно та хүртэл үндсэн дээр Виски Cay Rivne хорин долоон минут." Тэр өлгөж. Би өлгөж, би харсан гэж Мария байсан нүдээ нээгээд над руу харж байгаа юм.
  
  
  "Энэ нь миний алба, Нью-Йорк," нөхөртөө хэлсэн байна. "Би айж байна, би явах хэрэгтэй буцах. Тус компани нь илгээдэг завь.
  
  
  Мария гэж бодож байсан саятан Тони нэртэй Dawes, хамгаалах, тэр ашиглаж байсан дээр миний одоогийн даалгавар үед СҮХ. Тэр ч байтугай хэрэв тэр байсан overheard миний яриаг Харцага, Nah байсан ч ямар ч шалтгаан эргэлзээ миний хамарч байна.
  
  
  Гэхдээ тэр grimaced, түүний болсон улаан уруул тэсэрч дэлбэрэх. "Хэрэв та явах хэрэгтэй буцааж өнөөдөр?"
  
  
  "Тийм ээ, би айж байна тийм," би хэлсэн баяртайгаар авах хүртэл ор. "Зөвхөн өнөөдөр, гэхдээ бас одоо нээлттэй. Би зүгээр л цаг авах хувцастай өмнө завь авдаг энд.
  
  
  Гэхдээ өмнө нь би авч болох хүртэл хог, Мария гараа өргөөд playfully tugged дээр нь миний гар, хөдлөхөд надад түүний зүг.
  
  
  "Та байхгүй байх ийм яарах," гэж тэр хэлэв hoarsely.
  
  
  Тэнд байсан, энэ талаар ямар ч эргэлзээгүй, Мария фон Нигүрс байсан сайхан бүтээл, урт хөлтэй, нарийхан шаргал төгс үүссэн алтан бие, бүрэн, жигд хөх, ягаан зөвлөмж нь амарсан bodice түүний ил тод даашинз. Тэр хайж байсан миний бие, тэр нь юу болохыг харж, нүдний хараа нь түүний хийж байсан, надад. Тэр унасан унтраах орондоо түүний нуруун дээр өргөж, түүний хонго бага зэрэг санал надад түүний торгомсог бие шиг шилэн хайр хүлээж дүүрэн байх.
  
  
  Бүх хүсэл тэр болох гаргадаг, тэр шивнэлээ түүнд,"Тэнд байх болно, бусад үед." Тэр унавал түүний уруул даяар түүний хацар болон тэргүүтэй шүршүүрт.
  
  
  Тэрээр чадахгүй байна гэж гомдоллодог сүүлийн таван хоног дээр Виски Cay байсан ажээ маш тааламжтай. Арал байсан тоглоомын талбай нь маш их баялаг. Тэнд байсан тансаг бид хаа сайгүй харж, - цэвэр, угаасан далайн дарвуулт завь чиглэгдсэн гялалзсан цэнхэр усыг; акр үнэтэй хир зүлэг гэр бүлтэй нь тод галт цэцэг суналт далайн; кластеруудыг тансаг зэрэглэлийн хотхонууд, тод будсан бол тэд байсан зурсан нь хүүхдийн crayons, towering гаруй Атлантын Далай. Би байна шүү дээ, бүгдийг эдэлж, зэрэг Мария фон Нигүрс, сүүлийн таван өдөр.
  
  
  Харин миний очиж Виски Cay байсан ч сэтгэл гонсойлгосон; энэ нь дээр байсан бизнес, ямар ч байсан ойр шийдвэрлэх миний одоогийн асуудал нь илүү дээр өдөр Hawke эхлээд танилцуулна үед надад СҮХ төв байр Вашингтон.
  
  
  Hawke нээсэн яриа нь ер бусын monologue аюулын талаар энэ нь тухайн зорилго, гайхалтай санаанд оромгүй, болон чухал ач холбогдол амжилт.
  
  
  Би түүн рүү харлаа гарч буланд миний нүд, гайхаж өөр юу байсан юм шинэ. Тэрээр хагас төлөвтэй харж шугам эргэн тойронд эго-нимгэн уруул руу эргэж, инээмсэглэв. Энэ нь тийм биш юм нь ихэвчлэн гэж Hawke, нь хуулиар хамгаалагдсан Шинэ Englander, хийх гэж оролдсон шог. Гэхдээ би харсан хүмүүс эргэн тойронд үрчлээ rta-ийн дүр болон цоолохыг нүд зөвхөн авсан муу, би мэдэж байсан тэр хүнд байсан.
  
  
  Тэр shuffled баримт бичиг, түүний ширээ болон frowned. "Бид зүгээр л байсан мэдээлэл-энэ бол, мэдээж, топ нууц - тэр зургаан цагийн өмнө Английн Ерөнхий Сайд байсан ховордож алах эго нь урт удаан хугацааны найз, Уих-ын гишүүн л. Хоер эрэгтэй байсан нь Ерөнхий Сайдын улс орны байшин үед бусад гэнэт гарч ирээд буу, заагаад энэ үед Ерөнхий Сайд, дараа нь, маш inexplicably, заагаад буу үед өөрийгөө болон үлээж түүний тархийг. Өөр хэн ч байсан цаг хугацаа, so we can give олон нийтэд хуурамч түүх. Гэвч бодит үр дагавартай осол нь аймшигтай ."
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. Энэ нь байсан харь илүү тэр хүлээгдэж байсан,, тэр ч байтугай дараа Hawke-ийн нээлтийн үг хэллээ.
  
  
  "Албан есны Монгол хувилбар дүрсэлжээ осол" Hawke байлаа. "Misfire үед өөр байсан inspecting буу. Мэдээж энэ нь байх болно
  
  
  
  
  Тэр гэж дурдсан эхлээд зэвсэг байсан эсрэг чиглэсэн Ерөнхий Сайд."
  
  
  "Та бүхэн зээл намайг их Британийн нь туслах, мөрдөн?"
  
  
  Hawk толгой сэгсрэв. "Гай licks гэрт. Үүнтэй төстэй тохиолдол бүртгэгдэж, Хятад, Франц, Япон, Герман. Тохиолдол бүрт, болзошгүй алуурчин байсан хүч алах түүний хохирогч, харин оронд нь өөрийгөө алсан.
  
  
  "Та төсөөлж чадах нөлөөллийн эдгээр тайлангууд дээр байсан ерөнхийлөгч. Тэр хялбархан дараагийн зорилтот. Мөн тэр биш гэж хүлээх гишүүн энэ аллага баг болгохын тулд энэ Цагаан Байшин, тэр ч байтугай бол алуурчин амь дуусдаг зөвхөн өөрөө. Бидний үүрэг энэ цаг нь хайх болон устгах - урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах ."
  
  
  "Хэрэв бид ямар нэгэн хэтийн?"
  
  
  "Тийм ч их биш," Hawk хүлээн зөвшөөрсөн. Тэр гэрэлтэй нэг эргэн тойронд нь түүний хямд, навчин болон puffed нэг минут чимээгүй. "Би бүх файлууд нь судалгааны янз бүрийн тусгай үйлчилгээ бүр нь өөрийн гэсэн улс орнууд, түүнчлэн Интерпол. Юу мэдэхийг хүсч байна, тэд олсон? "
  
  
  Тэрээр тэмдэглэсэн баримт дээр гарын хуруунуудаа. "Юуны өмнө, бүх үхсэн алуурчид байсан дуусгах. Хоердугаарт, хүн бүр нягт тэдний илүүдэл жин, цаг хугацаа их зарцуулсан салахыг оролдож байна. Three-гурван, тэдний эргэн тойронд ойрхон байсан нь Фон Нигүрс эгч нар аа."
  
  
  Тэр босгосон нь хөмсөг үед түүнийг. "Гайхалтай. Би хайж өөх эрэгтэй хоолны дэглэм хүн шиг сайхан охид. Та биш шүү дээ яг хялбар болгох."
  
  
  "Би мэдэхгүй," Hawke хэлсэн байна. "Уучлаарай." Замаас гэж тэр хэлсэн байна, энэ шиг харагдаж байсан тэр бараг хүлээлгэсэн emu. Харин дараа нь тэр болсон decidedly businesslike дахин.
  
  
  "Бид эхлэх фон Нигүрс эгч нар аа, юм, та нар. Энэ нь вэб-д суурилсан бодит таамаглаж бид авсан ."
  
  
  Энэ фон Нигүрс охид байсан жаахан хачин өөрсдөө. Мария, Helga болон Elsa нь ижил байна шаргал гурав, сайн мэдэгдэж байгаа ямар ч сонин уншигч, эсвэл ТВ-viewer. Тэд өөрсдийн хорь, мөн тэд сайхан. Тэд ирсэн Ану-ээр Герман дараа дэгдэлт нь Дэлхийн II Дайны тэдний ээж нь Ursula. Тэд мэргэшсэн саятан нөхөр, хайрлагчид хэн хийсэн их баялаг бэлэг хэлбэрээр байшин тархсан эргэн тойронд нь гадаа усан сан, дарвуулт завь, үнэт эдлэл,, тэр ч байтугай хувийн онгоц.
  
  
  Дээр нь хоер дахь бодол, би шийдсэн гэж ойр болж, цаана нь Alders байсан нь магадгүй хамгийн таатай арга зам нь би байсан хэзээ ч хүрэхгүй түүний эхэлсэн номлолд.
  
  
  Энэ нь хялбар байсан хангалттай СҮХ надад өгөх нь хамарч, түүх - Тони Dawes, чинээлэг бизнесмэн хэн өвлөн нь цэцэглэн хөгжиж, экспорт-импортын бизнес төв байр нь Нью-Йорк. Удахгүй байхад Hawk байсан хөдлөхөд баруун мөр backstage, намайг урьсан юм хэд хэдэн талууд гэж байсан Фон Нигүрс охид. Нэг удаа түүний ах дүү нар нь түүнийг нь уулзаж, энэ нь маш амархан, өгөөмөр харуулна бэлэг, анхаарал, болж нэг хэсэг нь их нийгмийн сүлжээ юм.
  
  
  Мария анх фон Нигүрс би "хайгуул". Би авч түүнийг Виски Cay, бид хаана зарцуулсан таван аз жаргалтай өдөр тансаг. Харин өглөө Hawke захиалсан намайг эргэж Ану-д, тэр олж мэдээд өөр ямар ч хүргэдэг.
  
  
  Хоер
  
  
  Бага хорин минутын дараа, дараа Hawke ' s дуудлага түүнд, тэр нь өрх толгойлсон гол wharf үед Виски Cay. Мария фон Нигүрс ирж, надтай хамт, миний гар зуурсаар. Завь хүлээж байсан ч, дөчин хөл cruiser, ихэнх цэцэг хоер талд нь хэвлэх болон rusting, хоер дизель хөдөлгүүр хий ажиллуулахаас. Тэнд байсан дөрвөн хүн онгоцныхоо тавцан дээр.
  
  
  Нэг эрэгтэй, өмссөн нь бүдгэрсэн бейсболын малгай, хашгирав, " Бид бэлэн байгаа түлхэж унтраах, Ноен Dawes."
  
  
  "Та нартай хамт байх болно," гэж би хэллээ. Би эргэж хараад баяртай гэж хэлэх Мария, тэр надад урт, шаардлага үнсэлт.
  
  
  "Санаж, Dumplink, "гэж тэр хэлэв - бүх фон Нигүрс эгч гэж нэрлэдэг нь тэдний эрэгтэй 'Dumplink' - "хол бай эдгээр эгч нар уурхайн, эсвэл I' ll scratch тэдний нүд гарч."
  
  
  "Уурхайн эсвэл сайн уу?" гэж тэр гуйлаа.
  
  
  "Бүх нүд," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр надад хурдан үнсэж, би дээр өссөн тавцан нь cruiser. Хүн нь бүдгэрсэн бейсболын малгай нэн даруй зугтсан. Гэж cruiser-ийн хүчирхэг ихэр diesels ирсэн амьдрал, тэр харсан хоер дахь завь hurtling руу боомтын. Тэр гэнэт эргэж, өрх толгойлсон миний cruiser байсан бөгөөд маш хурдан ойртож нээлттэй далай, түүний хамар зүсэж дамжуулан ус, түүний хамар гаргах нь азарган тахиа сүүл эргэн тойронд шүрших. Удалгүй, Мария фон Нигүрс, одоо ч зогсож эцэст порт бар, буурсан хэмжээ нь хүүхэлдэй, дараа нь бүрэн алга болсон. Хэдэн минутын дараа, арал нь өөрөө алга болсон нь харах.
  
  
  Гэнэт би ойлгосон гэж бас нэг завь байсан дараах бидэнд. Танил сорилт доош гүйж миний нуруу. Хэн нэгний хийсэн нь ноцтой алдаа - болох юм байна түүнийг нь?
  
  
  Тэрээр оролдсон үүнийг олж, мөн хурдан. Аль аль нь бусад завь байсан дайсны хөлөг онгоц хүрэхийг оролдож намайг, эсвэл энэ нь тийм биш юм дээр завь гэж үзье авах нь өөрөө хүртэл, бусад завь байсан нэг Hawk тулд илгээсэн байв, Виски Cay. Өмнө нь би байсан нь дээр ажиллах боломж энэ ямар цаашилбал, хүн бейсболын малгай надад хэлсэн би юу мэдэх хэрэгтэй.
  
  
  "Байна уу юу ч хийж чадахгүй тэнэг, Ноен Dawes," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр шидэж нэг хэсэг зотон дээр буцаж тавцан, шүүрэн хөрөөдсөн унтраах shotgun одны дор энэ. Энэ нь зорилготой байсан миний цээжин.
  
  
  Наад зах нь тэр мэдэхгүй байсан нь миний жинхэнэ нэр. Харин түүний чадсангүй тайлбарлах вэ тэр мэдэж байсан байх түүнийг хүлээж авах нь хүртэл порт бар Виски Cay.
  
  
  
  
  
  Т. Эсвэл хэн нэгэн нь сонсож байсан юм дээр Hawke ' s дуудлага, эсвэл Мария фон Нигүрс надад алга.
  
  
  Тэнд байсан хашгирах нь хүн дээр заяа нь хэрэх онгоц болон завь эргэж, баруун нь гэнэт lurch бараг унагасан бидэнд бүх унтраах бидний хөл. Дараа нь бид харсан ямар асуудал байсан - нь муу ерын мөнгөн обьект цоолохыг ус бараг илэн далангүй дээрх бидний нум. Завь байсан, биднийг хөөж буудсан нь torpedo, харин пуужингийн алдсан нь бидэнд болон нисч, далайд гарах.
  
  
  Гэхдээ энэ товч мөч үед бүх гар самбар дээр cruiser алдсан тэнцэл, надад боломж надад хэрэгтэй сугалж Wilhelmina, миний өөрчилсөн гурван инч-баррель Чарга. Харин би хамт байсан Мария үед Виски Cay, би нуусан түүний эго нь нууц тасалгаа, миний ачаа. Гэхдээ явахынхаа өмнө манай өрөөнд өглөө Maria байсан бусад өрөө, Эго, алсын хараа байсан юм чихэх түүний руу crotch holster гэсэн үг өмссөн байсан нь түүний өмд, тэгээд тэр хүрч болох нь буу болон unbutton түүний нисэх.
  
  
  Харин хүн shotgun ч байсан дээр хэвтэж railing, тэр crouched доош, unzipped нь гаргаж ирээд, luger . Би харж болох гайхал дээр хүний эго үед Luger ирлээ хүртэл миний нисэх. Тэр хашгирлаа болон эргүүлдэг нь muzzle нь буу хүртэл, түүний хурууг чангалах дээр хүргэж. Бид нэгэн зэрэг ажлаас нь халсан. Wilhelmina-ийн 9-millimeter gawk хаалттай ялгаа бидний хооронд хагас жилийн байдлаар хоер дахь хурдан. Gawking авч, хүний нүүр унтраах шидэж түүний эго гаруй railing далай руу, мөн shotgun тэсэлгээний цохих bulkhead миний ард.
  
  
  Тэр хурдан нүүж, татаж амьдрал хүрэмтэй нэг гараараа shoving нь Luger буцаан түүний holster бусад. Дараа нь түүний өссөн гаруй railing далай руу. Би таасан тэр эрэгтэй миний хоер дахь завь байсан дохионы намайг авч үзээрэй гарч завь үед тэд ажлаас нь халсан torpedo, мөн тэд намайг харж дамжуулан дуран.
  
  
  Хэдийгээр дулаан өдөр, энэ үед хит болж явсан дор, усны байсан аймаар хүйтэн. Одоо ч гэсэн атгаад амьдралыг gillette түүний гарт, тэр хүртэл өссөн бараг л тэр сэлж-аас хамтран cruiser хоер дахь завь байсан бөгөөд одоо давхиад над руу. Түүний дээр мөрөн, тэр харсан cruiser эргэж эхэлнэ хөөж.
  
  
  Энэ cruiser байсан ч дунд нислэгийн үед ойртож таслагч ажлаас нь халсан өөр нэг torpedo. Нь тэнгисийн цэргийн пуужингийн whizzed өнгөрсөн намайг, зөвхөн таван метрийн хол, энэ удаа цохих cruiser amidships. Тэнд байсан hellish дэлбэрэлт, мөн би байсан юм нэрвэгдсэн хүчтэй долгионоор цохилт гэдгийг дамжин тархах ус шиг цахилгаан гүйдэл дамжин өнгөрөх нь нүцгэн амьдарч утас. Энэ cruiser хугалсан гадна, илгээх хүртэл аварга том geyser ус, хог хаягдал, мөн утас.
  
  
  Хэдэн секундын дараа баримталж завь ирээд хүртэл тал, туслах гараа өргөж надад самбар дээр. Нэг удаа онгоцныхоо тавцан дээр, тэр харсан, энэ завь байсан нь яг хуулбар нь cruiser байсан л устгасан; тэр ч байтугай хоер талд нь хэвлэх болон rusting будаг хүмүүсийн тоо самбар дээр. Харин энэ удаа, нэг эрэгтэй харуулсан ил захидал нь тамга, Ану, гарын үсэг ерөнхийлөгч.
  
  
  "Бид уучлалт гуйж, тавгүй," хүн гэж хэлсэн, удахгүй. "Бид алдсан онгоцны зогсоол дээр Виски Cay. Хэн нэгэн тохируулах жижиг голдрил дээр манай генератор хойшлуулах бидэнд. Бид хараад бусад завь үлдээх нь та, бид таасан юу болсныг."
  
  
  "Баярлалаа," би инээмсэглэн. "Та сэргэж байна за."
  
  
  Тэр хүсэхгүй байгаа юм бэ гэдгийг хүлээн зөвшөөрөх тэр бол жинхэнэ мэргэжлийн. Харин үүний оронд, тэр хэлсэн нь: "хэрэв Та хүсэж болох өөрчлөлт орж, зарим нь хуурай хувцас өмнө нь бид хүрэх нь бидний зорьсон. Та олох болно, зарим нь хувцас нь бүхээгийн доор.
  
  
  Би доод явсан, өөрчлөлт орж, шинэ жинсэн өмд, спорт цамц, гутал, оймс. Энэ нь тийм биш юм яг швед Saville Row, гэхдээ энэ нь байсан, цэвэр, хуурай. Миний аврагчид гуйгаагүй надад ямар нэг асуулт эсвэл санал надад ямар ч мэдээлэл. Энэ нь магадгүй ану-ын ТТГ, гэхдээ би одоо ч гэсэн ямар ч ойлголтгүй байсан, тэд хэрхэн төлөвлөсөн авахын тулд намайг буцаж эх газрын үед хурд Харцага санаж байсан.
  
  
  Би эргэж очиж, шатаар, нэг хүн ярьсан нь надад өмнө надад хэлсэн гэж бид хүрэх естой шилжүүлэх цэг тухай зургаан минут.
  
  
  Би толгой дохив, гэхдээ би одоо ч ойлгодоггүй юу тэр тухай ярьж байсан юм. Бид гарч байсан хараа Виски Cay нь байхад, мөн би юу мэдэж байгаа гэж нэг хэсэг нь Атлантын Далай, тэнд байсан ямар ч газар миль баруун, бусад нь Ану. Би харж болох байсан уулын долгион цэнхэр даашинз дээр бүх тал. .
  
  
  Таван минут тавин секундын дараа, we were in хараа нь АНУ-ын Тэнгисийн цэргийн нисэх онгоц тээвэрлэгч, мөн хүн онгоцныхоо тавцан дээр нь надад хэлсэн, "Дуу хоолой, бид энд байна - товчийг дарна."
  
  
  Хэдэн арван тийрэлтэт онгоц нь атираат далавчин дээр суугаад тээвэрлэгч шиг хар шувууд амарч өмнө сэргээх нислэгийн. Зарим багийн гишүүдэд буурсан, олс, шат зэрэг манай завь дөхөж эрэг. Тэр чичирч гараа түүний аврагчид, дараа нь явж, шатаар. Энэ cruiser ирээд хол байсан нь бараг гарч нүдний хараа нь хуйлран өмнө далайн хүрсэн тавцан.
  
  
  Хөлөг онгоцны ахмад уулзаж, намайг дээд тавцан, saluted түүний эргэж, хурдан ирээд над руу тийрэлтэт онгоц хүлээж байсан дээр нь нислэгийн тавцан. A-4 Skyhawk хөдөлгүүр байсан бол аль хэдийн суулгасан
  
  
  
  
  асаалттай, авах гэж оролдож агаарт гарч байна. Тэр сэгсрэв гарт нь нисгэгч, залуу улаан үстэй хүн, дээр тавьж түүний нислэгийн хувцас, орж, арын тахиа зодолдуулах. Туршилтын надад эрхий хуруу хүртэл, бид catapulted нь тавцан тээвэрлэгч болгон тэнгэр үед breakneck хурд. Үед Ану-ын Ерөнхийлөгч байсан таны хувийн аялал жуулчлалын төлөөлөгч, орон сууц чанд эхний анги...
  
  
  Гурван
  
  
  Нислэгийн буцаж Ану-хурдан байсан юм, бус атлаа хайж байгаа. Бидний очих байсан JFK Нисэх онгоцны буудал, нью-ЙОРК, Нью-Йорк Хот, бид газардсан байдаг, дээр нь тусгайлан бэлтгэсэн хбз. Дараа нь нар, тодорхой орон зайн дээр Виски Cay, би бэлэн биш төлөө хатуу ширүүн, хатуу ширүүн оны нэгдүгээр сарын хүйтэн Нью-Йорк.
  
  
  Hawk хүлээж байсан эцэст нь хбз-ны урт, хар лимузин. Удалгүй тэр нүүж ирсэн онгоц машин, улаан үстэй туршилтын гараа даллан, эргэж онгоцны эргэн тойронд болсон унтраах нисэх онгоц тээвэрлэгч. Тэнд байсан хоер хүн урд лимузин - жолооч болон, би таасан, нэг СҮХ бодис юм. Магадгүй би мэдэж байсан, бид явж байсан нүүр нь томоохон хямрал, хойш Hawke бараг хэзээ ч харуулж хэн нэг агент өөр. Hawk чагнаж шилэн хуваалт тусгаарласан биднийг эрчүүдээс өмнө, мөн лимузин замаар явлаа нисэх онгоцны буудал.
  
  
  "За, Nan 3," Hawk хэлсэн, цонхоор гадагш харж, " би таах та байхгүй бол ямар ч шинэ мэдээллийг мэдээлэх."
  
  
  "Би айж байна биш, эрхэм ээ," би хэлсэн, гэхдээ би бэ хэлж өгөөрэй тухай нөөц cruiser дээр Виски Cay, миний аврах. Тэрээр нэмж хэлэхдээ: "мэдээж, энэ нь боломжгүй зүйл нотлохын тулд тэд хэрхэн олж авсан мэдээлэл. Мария фон Нигүрс үйл ажиллагаанд оролцож болохгүй байна."
  
  
  "Хмм," зөвхөн Hawk хэлсэн байна.
  
  
  Бид явлаа чимээгүй хэдхэн секундын өмнө Hawk эргэж, хэлсэн sullenly, " дарга оху-ын Коммунист Нам байх естой, энд Нью-Йорк хотноо шиг, зургаан минут. Тэр хуралдаж бидний зарим хүмүүс, нууц уулзалт, НҮБ-ын өмнө нисдэг маргааш буцах. Бид байсан байлгах үүрэг өгсөн эго аюулгүй байхад тэр энд байсан. Яагаад гэдгийг нь тэр шаардлагатай танд маш яаралтай.
  
  
  Миний ээлж тулд бувтналдан, " Хмм."
  
  
  Энэхүү лимузин байсан удааширч, одоо зогссон үед нэг нисэх буудлын зурвас, хаана том цугласан хүмүүс болон машин хүлээж байсан эго. Hawk бөхийж заагаад үед аварга том turbojet хөдөлгүүр буурах нь leaden тэнгэр. "Манай зочин, зүгээр л цаг хугацаанд нь," тэр тэмдэглэн, харав үед халаасны цагны тэр өмссөн нь гинжин дээр нэрс даяар Gillette.
  
  
  Удалгүй оху-ын онгоц зогссон дээр буух зурвас, нисэх буудлын ажилтнууд хурдан хугацаанд сунгуулж алхам урд бүхээгийн, болон Зху-ын намын дарга гарч ирээд. Бусад хэд хэдэн оху-ын албаны харж байсан түүнийг тойрон асар том онгоц, ба үед тэд хүрсэн шатаар групп тэр даруй хүрээлэгдсэн цагдаа, хамгаалалтын ажилтан - аль аль нь орос, Америк болон дагалдан нэг дараалалд эргэн тойронд машин. Үед үйл удирдуулсан бүлэг Нью-Йорк motorcyclists эхэлсэн, манай лимузин ард нь зөв байсан машин Зху-ын сайд. Удахгүй бид орж байсан хаалгаар Нүб, урт, төсөвт шугам туг fluttering хурдан мөсөн салхи.
  
  
  Нэг удаа барилгын дотор бүхэл бүтэн бүлэг байсан хурдан нүүж нэг хувийн аюулгүй байдлын зөвлөлийн өрөө. Энэ нь том, windowless өрөө бүхий шаталсан суудалтай шиг amphitheater нь үзэгчид, хамт индэр төв хаана Зху-ын дарга, эго нам, түүнчлэн Ану-ын аюулгүй байдлын Зөвлөх болон эго шадар, харах, тэдний суудал. Тэрээр, Харцага, нэг СҮХ агент, үзэж байна, хамгийн урд эгнээнд сууж дараа нь оху-ын аюулгүй байдлын цагдаагийн escorting Зху-ын удирдагч гарч Москва. Бидний ард байсан хотын, улсын,, холбооны хууль сахиулах бодис. Хурал, мэдээж хэрэг, хаалттай байсан үзэгчдийг.
  
  
  Хоер эрэгтэй мэдээлж дамжуулан орчуулагч, хэн шивнэлээ нь нэг өөр, тиймээс тэр юу ч гэж хэлсэн байж болох юм сонссон бид хаана сууж байсан. Энэ нь байсан юм шиг үзэх нь pantomime шоу, таах ямар жүжигчид ярьж байсан тэдний дохио зангаа.
  
  
  Эхлээд, энэ нь шиг байна гэж аль аль нь эрэгтэйчүүд ууртай, сэжигтэй. Тэнд байсан олон frowning, frowning, мөн нударга-banging. Удалгүй, уур хилэн болсон bewilderment, тэгээд дараа нь тэр нь харсан хоер эрэгтэй болсон нь илүү ээлтэй. Мэдээж хэрэг, тэд ойлгож эхэлж байна гэж аль аль талд нь сууж байсан ард хачин жигтэй осол.
  
  
  Удахгүй дараа, уулзалтын төгсгөл ирэв, мөн туз-ийн Дарга, Зху болон АНУ-ын Аюулгүй байдлын Зөвлөх зогсож сэгсрэх гарт байна.
  
  
  Дараа нь намын гишүүн Зху-ын ерөнхий сайд - хэн дараа нь болсон гэдгийг мэдэж байсан оросын элчин сайд хийсэн нэг алхам дарга Коммунистууд. Тэр барьж байсан нь гранат эргэн тойронд нь түүний халаасанд. Хүн unhooked гар бөмбөг шидэж энэ дээр тансаг гэрийн хивс шууд хөлд оросын удирдагч.
  
  
  Д хувааж хоер дахь мөсөн террорист энэ нь дараа, бидний дуу хоолой алга болсон өрөөнд. Үүнийг харж байсан цэвэр аймшгийн нь Зху-ын сайдын хүн гэж тэр ширтлээ helplessly доош үед үхлийн идэвхжүүлсэн гранат дээр хэвтэж хөлийн түүний эго гутал.
  
  
  
  
  
  Өөрийн эрхгүй, би ирээд миний Luger нь Wilhelmina-ийн holster, харин Hawk миний гарыг шүүрэн. Дээр dell өөрөө, энэ нь байсан илүү хурдан гэдгийг харж намайг юу ч байхгүй байсан бол би юу хийж чадах юм. Gawking зөвхөн гар бөмбөг дэлбэлэх хурдан. Оросын удирдагч ч байгаагүй шилжих цаг болсон.
  
  
  Тэр үед хүн бүр өрөөнд саа, оху-ын элчин сайд - хүн буурсан сул гранат-lunged үед тэсрэх бодис. Тэнд байсан аяархан дэлбэрэлт; үхлийн хүч гранат дарагдсан гэхэд хүний бие. Эго бие бусниулж, зорилтот урагдаж нь их бие.
  
  
  Нөлөө дэлбэрэлт цочирдсон дарга Зөвлөл болон бусдыг танилцуулах үед индэр, харин үгүй бол тэд нөлөөгүй байхын. Hawk, би тэр даруй нүүж орос, Ану-ын delegations өрөөнд эргэн тойронд нь лимузин хүлээж гадна. Зохицуулалт байсан яаран хийсэн АНУ-ын Аюулгүй байдлын Зөвлөх болон түүний ажилтнууд эргэж Вашингтон, харин оросын тал руу явсан Зху-ын элчин сайдын яам болон үлдсэн хүртэл тэнд орхих нь Москва.
  
  
  Үүний зэрэгцээ, цагдаа, түргэн тусламжийн машин, N. Y. P. D. sappers нь болзошгүй нь сонины сурвалжлагч, гэрэл зурагчин эхэлсэн ирж байгаа үед НҮБ-ын. Хувийн аюулгүй байдлын зөвлөлийн өрөөнд байсан хаагдсан унтраах НҮБ-ын цагдаа, харин Hawke байлаа буцаж явахыг зөвшөөрсөн дотор, хаана хэвээр оху-ын элчин сайд байсан байх дуудагддаг дамнуурган дээр нь хамрагдсан tarpaulins. Аль хэдийн, оху-ын аюулгүй байдлын цагдаагийн болон АНУ-ын агентууд байдаг бэлтгэх хянах элчин сайд-ийн сүүлийн үеийн хөдөлгөөн.
  
  
  Дуудлага хийсэн Цагаан Байшин, мөн ерөнхийлөгч байсан мэдээлж байгаа ч энэ нь Della Гудамж. Өмнө нь энэ яриа дууссан, Харцага гэж нэрлэдэг байсан утас руу ярих нь ерөнхийлөгч. Тэр үед буцаж, СҮХ ахлах тулгарч байсан саарал.
  
  
  "Энэ нь бараг гамшиг," гэж тэр хэлэв, түүний толгойг сэгсрэх. "Ерөнхийлөгч мэдэгдсэн байна надад гэдгийг бид хүлээн авах болно нь бүрэн тайлан-нд Зху-ын элчин сайд хөдөлгөөн удалгүй мөрдөн олсон зүйл. Гэхдээ бид аль хэдийн мэдэх нэг зүйл."
  
  
  "Энэ юу вэ?"
  
  
  "Зүгээр л хоер жилийн өмнө шөнө," Hawke хэлсэн,"Зху-ын элчин сайд байсан зочин үдэшлэг зохион байгуулсан Helga фон Нигүрс болон түүний ээж үед Helga-ийн Park Avenue орон сууц."
  
  
  "Та итгэлтэй байна уу?" тэр асуув гайхуулах.
  
  
  Hawk толгой дохив өөр СҮХ агент хамт ану-д лимузин илүү Кеннеди, ny. "Agent Z1 байсан нам. Оноос хойш түүнийх гэдгийг мэдэх боломжгүй юм хянаж бай, бүх фон Нигүрс эмэгтэй тэр үед хэрэглэж байсан эго энэ dell. Би хүсэж байна, та хоер хамтдаа авахын тулд тиймээс тэр та нарт хэлж чадна дэлгэрэнгүй мэдээллийг тэр шөнө. Дараа нь, би та нар дээр ажиллах Helga фон Нигүрс. & ..
  
  
  "Тийм ээ эрхэм ээ?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Би итгэлтэй байна, би байхгүй бол та нарт сануулах хэрэгтэй яаралтай таны эрхэм зорилго. Тэнд байх естой, зарим нь хооронд холболт энэ нь бизнесийн болон Фон Alders. Түүнийг олж, ямар ч хамаагүй, энэ нь авдаг."
  
  
  Дөрвөн
  
  
  Hawk явсан ганцаараа СҮХ-ын Нью-Йорк албан орхиж, Z1, надад ярилцах нь хамтдаа. Дараа хамгийн их зарцуулж өдөр онгоцоор нисдэг доош Виски Cay болон машин жолоодох доош JFK, нью-ЙОРК, эцэст нь би мэдэрсэн шиг би хэрэгтэй ажил дээр гарч биеийн тамирын заал. Тэр урьсан Z1 явах спорт клуб тоглох handball, харин бид ярьж байсан.
  
  
  Бидний хэн нь ч, мэдээж хэрэг, мэддэг бусдын жинхэнэ нэр. Z1 өөрөө байсан тухай миний нас, хоер инч богино, цөөн хэдэн кг хүнд, сүрэл өнгийн үс, шударга арьс. Удалгүй бид болгон өөрчилж, манай спортын хувцас хэрэглэл, эхэлсэн, тоглоом, тэр харсан тэр зохистой өрсөлдөгч нь handball. Дээр нь шүүх, тэр болхи, хавтгай-footed, гэхдээ тэр нь цохих бөмбөгийг нь үхлийн хүч, тиймээс тэр ойдог шиг gawk нь ricochet, мөн намайг шилжих.
  
  
  "Хоер шөнө өнгөрсөн шөнө байсан нь бодит нам," тэр эхлэв, мөн татсан юм сулхан өмнөд өргөлт түүний эго дуу хоолой, нэг төрлийн дунд өмнөд өргөлт. "Эдгээр фон Alders мэдээж хэрхэн мэдэх зугаацуулах. Тэнд байсан хэдэн жүжигчид, оху-ын элчин сайд, хоер их Британийн зохиолч, энэ нь поп зураачид будаг ч зураг нь спортын тэлээ, мөн хэдэн арван бусад хүмүүс тэр хэзээ ч уулзсан."
  
  
  "Хэрэв хэн нэгэн нь тэдний эргэн тойронд олж элчин сайд ялангуяа сайхан уу?" гэж тэр асуув түүний тэр цохих бөмбөгийг амжилттай цохилт, тэр машинаараа түүний эго хатуу голд Z1 хийсэн бөгөөд энэ нь боломжгүй түүнийг буцаах өшиглөх.
  
  
  "Ugh!" гэж тэр muttered, шулуун хамт хүчин чармайлт, Эго-ийн нүүр хамрагдсан цусны дусал. Дараа нь, хариу миний бие спираль, тэрээр хэлсэн нь: "надад санагдсан бүх зочид байсан нь маш ээлтэй бие биетэйгээ. Энэ мэтээр бүх гишүүдийн зарим нэг онцгой клуб. Хэрэв та юу мэдэх түүний тухай?"
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. "Гэвч байсан Helga эсвэл ээж, Ursula, хэзээ ч ганцаараа элчин сайд ямар ч урт хугацаа, цагаар оройн?" тэр асуув, уралдааны дээш, доош буух. I didn ' t know юу мэдээллийг би хүлээгдэж буй түүнийг надад өг, гэхдээ ямар ч түлхүүр, эсвэл хооронд холболт үхсэн элчин сайд бөгөөд энэ нь эсвэл фон Нигүрс po тусалж болох юм.
  
  
  "Үгүй," Z1 хариуд нь хийж, түүний шударга хувь ажиллаж байгаа. "Үнэндээ, оху-ын зарцуулсан цаг үеийн хамгийн их ярьж, энэ уран бүтээлч, эцэст нь дууссан орой худалдан авах замаар хоер гутал залуу авчирсан нь түүнд..
  
  
  
  
  
  
  Би байсан зэрлэг санаа. "Та юу гэж бодож байгаа бол ЭМЧ гэж асуухад хийх autopsy дээр нь тархи нь үхсэн оросын?"
  
  
  "Нэг autopsy?" Z1 дуу алдаад, эргэж эргэн хараад надад. "Юу болох тархины эго судалгаа баталж?"
  
  
  "Би зүгээр л бодож," би хэлэв. "Би авч чадахгүй энэ миний толгойноос гарч хачирхалтай л нөхцөл байдал байна. Зүгээр л юу болсныг өнөөдөр харин бүх өмнөх аллага, эсвэл амиа хорлолт, би хэлж байсан. Эдгээр хүмүүс бий хачирхалтай багийн алуурчин би хэзээ нэгэн цагт харсан. Магадгүй тэд эхлээд асуусан эсэх, мансууруулах бодис ашиглаж байгаа, эсвэл ховсдон, эсвэл brainwashed. Хэн нэгэн нь хийж байсан их биеэ авч явах тийм адилхан irrationally. Тэнд байх естой тайлбарыг. Магадгүй autopsy хангана зарим хариулт, ойлгоход бидэнд тусалдаг шалтгаан нь энэ хэрэг."
  
  
  "Би гээч энэ нь үнэ цэнэтэй юм нь үзээрэй." Z1 мөрөө хавчив.
  
  
  "Hawk хүсдэг түүний нүүсэн нь Helga нэн даруй," emu түүнд хэлсэн. "Удалгүй бид дуусгах тоглоом, I' ll call түүний энд, туршиж тохируулах өдөр нь өнөө орой. Би та гэж бодож байсан сайн хэлж Hawke үед төв." Итгэлтэй байх нь хэлж өгөөрэй гэж би хүсэж гүйцэтгэх autopsy дээр орос."
  
  
  "Мэдээж," гэж тэр хэлсэн байна, дутуу боломж алдаж тоглоом надад.
  
  
  Дараа шүршүүрт орох хувцастай, бид очиж бар байсан хоер хөргөсөн martinis, мөн Helge фон Нигүрс гэж нэрлэдэг нь түүнийг утасны лангуу.
  
  
  "Банш!" тэр squealed нь баярладаг удалгүй тэр миний дуу хоолойг сонссон. "Та буцаж байгаа. Миний тэнэг эгч let you go. See you tonight?"
  
  
  "Яг юу би гэсэн үг," түүний эцэг хэлсэн байна. "Болно, мөн би та нарыг сонгох эргэн тойронд найман."
  
  
  Үед түүний дуудлага дууссан, Агент Z1, би салсан. Би очиж тансаг зэрэглэлийн орон сууц Sutton Газар байсан гэж түрээсийн надад эсвэл оронд нь Тони Dawes .
  
  
  Нэг давуу тал нь ажиллаж байгаа нууц нь СҮХ байсан гэж байгууллага хэлтрүүлэгдсэн ямар ч зардал бий болгох нь найдвартай зүсээ хувиргасан түүний агент. Тони Dawes ' зочид буудлын өрөө байсан нь сайн жишээ юм. Энэ нь гоемсог, дэгжин бакалавр дэвсгэр нь бүх simone paraphernalia гэж ийм хүн болох хангах өөрөө. Soundproofed гаднаас хангалттай өндөр санал үзэл бодлыг хот, нууцлалын, мөн тоноглогдсон бүх сүүлийн үеийн цахим тоног төхөөрөмж, доторх гэрэлтүүлэг quadraphonic дуу. Миний цорын ганц хүсэлт байсан жижиг биеийн тамирын заал, саун. Би зарцуулсан өдөр үлдсэн дээр нь олшруулагч баг, жигд бус баар, дууссан саунаар. Энэ долоон гучин таван явж байхдаа би харж Helga фон Нигүрс миний tuxedo.
  
  
  Helga-ийн орон сууцны байсан пентхаус дээр Park Avenue д аад нь хааны барилгын юм шиг харагдсан хувийн клуб илүү нь оршин суудаг. Би хүлээж байх нь түүнийг ганцаараа, гэхдээ би хэзээ ирсэн түүнийг, түүнд, би харсан гэж Ursula байсан нь буурал үстэй эрхэм түүний царайг хараад бүрхэг мэддэг ч түүний нэр оргон зайлсан намайг хэсэг зуур.
  
  
  "Гэхдээ Dumplink," Helga мэндчилсэн надад өгч, намайг ердийн нээлттэй амтай фон Нигүрс үнсэх уруул дээр хөдлөхөд миний дотор "гэж хэлэх сайн байна уу Ursi" - ын фон Нигүрс охид гэж нэрлэдэг нь тэдний ээж Ursi - "болон түүний хамгаалах, Байрон Timmons. "Дараа нь би хүлээн зөвшөөрөгдсөн энэ хүн аль нэг улсын дээд газрын тосны magnates. Ursula фон Нигүрс бас надад үнсэлт нь уруул дээр байсан бөгөөд хол эхийн болон Timmons надад компани handshake.
  
  
  "Ursy болон Байрон байсан зүгээр л орхиж," Helga нэмэгдсэн нь cherubic инээмсэглэв.
  
  
  Байрон Timmons muttered, " Өө, тийм ээ," эхэлсэн туслах Ursula болгон түүний усны булга зэрэг цув.
  
  
  "Бид ярилцаж байсан тухай ядуу Владимир Kolchak-ын аймшигт осол" Helga хэлсэн байна. "Та нар сонссон уу гэсэн мэдээ?"
  
  
  "Үгүй ээ, би түүнд хэлсэн. "Би айхгүй байна."
  
  
  "Энэ нь тийм биш юм шиг дүр байсан үед амь насаа алдсан НҮБ-ын өнөөдөр" Helga хэлсэн харамсалтай нь, " like a тогоо тэсэрч дэлбэрэх."
  
  
  "Аймшигтай" хэмээн гайхаж байгаа бол Харцага хийсэн хүртэл "зуух дэлбэрэлт" нь хэвлэлийн гэхэд Сэм.
  
  
  "Ядуу Vladdy," Helga хэлсэн, " тэр үргэлж дүүрэн амьдрал. Би гэж түүнийг санаж.
  
  
  "Та үүнийг мэдэх үү эго?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Өө, тийм ээ," Helga хэлсэн байна. "Тэр хуучин найз Ursi юм. Тэр энд байсан гэрт, үдэшлэг, зүгээр л хоер жилийн өмнө шөнө.
  
  
  "Бид болно, бүх miss манай egos," Ursula баталж, үнсэлдсэн Helga хацар дээр нь, шүдээ түүний уруул эсрэг уурхай, гарчиг нь хаалга. Байрон Timmons дагаж, надад өгөх бас нэг компани handshake.
  
  
  Удалгүй Helga хаалттай хаалганы цаана гарч, хоер, тэр унаж гараа нь дарагдсан хи болон шивнэлээ, " Өө, Dumplink, Байрон Timmons нь аймшигтай галзуу над ба та. Үед түүний өдөр байсан тогтоосон та өнөөдөр ямар ч арга зам байхгүй үед, түүний бүрэн мартсан гэдгийг өнөө орой түүнийг естой байсан театр явах нь түүнд. Намайг санаж, түүнийг би хийж байсан, зарим нь хүнд хэцүү reshuffling болон дуудлага Ursi солих гэнэ. Би хэлсэн Байрон та байсан хуучин, өөр хүн би биш байсан харж жил, мөн та нар зөвхөн хотын шөнө.
  
  
  "Би мэдэж байсан, тэр аз жаргалтай байсан ямар нэг зүйлийн тухай. Би ойлгож байна, энэ нь одоо.
  
  
  Helga ирээд хол, толгойгоо сэгсэрч. "Би тийм байх болно дэггүй заримдаа. Харин тэр хэрэгцээний та нартай хамт байх болно."
  
  
  "Би баяртай байна," Сайн байна уу түүнд хэлсэн, " мөн тааламжтай. Хэрэв та хүсвэл түүнийг авч, та?"
  
  
  "Энэ ийм таагүй шөнө" Helga хэлсэн байна.
  
  
  
  
  
  Түүний тайвнаар хэлсэн нь: "би бодож та илүү сайн исүс энд байх болно тухтай. Хэрэв та санаж байгаа бол ямар нэг энгийн юм шиг шампанск болон түрс. Би айж байна гэдгийг л бид нар гэрт нь, мөн энэ нь албан хаагчдын өдөр унтраах.
  
  
  "Би бодож чадахгүй нь илүү сайн арга зам үдэш зарцуулдаг."
  
  
  Тэр надад тэр нь үнэгүй. Тэр өмссөн байсан нь хатуу цагаан үдшийн даашинз, түүний шаргал үс нь анхааралтай төрхтэй, болон алмазан зүүлт өлгөж түүний хүзүүгээр нь тохирох алмазан унжлагатай өлгөөтэй түүний эргэн тойронд earlobes. Тэр бэлэн байсан шөнө зарцуулах хотод. Харин дараа нь би ойлгосон гэж Фон Нигүрс эмэгтэй магадгүй зөвхөн шиг хувцаслаж байгаа нь энэ талхны орчим гэрт нь орой.
  
  
  Helga болсон дуу хөгжим, эргэж унтраах brylev. Удалгүй тэр авчирсан шампанск болон түрс, бид энэ тоглоомыг тоглож талд тал дээр ирвэс-хэвлэх chaise longue өмнө шал, тааз, цонх, эргэн тойронд нь бид үзсэн хотын гэрэл, цастай харанхуй.
  
  
  "Та нар мэднэ, Тони," Helga хэлсэн аяархан эргүүлж, намайг, бид аль аль нь sipped, хөргөсөн оргилуун дарс, " та нар шиг биш, нөгөө эрэгтэй нь би мэддэг шүү дээ, миний амьдрал. Ихэвчлэн их ойлгож чадна түүнийг маш амархан ойлгож, тэд юу хүсч эмэгтэй. Би таны тухай сайн мэдэхгүй ч би мэддэг шүү дээ та удаан хугацааны турш. Тэр асуудал. Би сонирхож байна, гэж би бодож байна бусад бүх Фон Нигүрс зэрэг эмэгтэйчүүдийн Ursi, ч байдаг. Тэр гэнэт цэх суув. "Та нар дуртай байх нь Мария?"
  
  
  Түүний эцэг нь толгой дохив чин сэтгэлээсээ. "Тэр гайхамшигтай. Харин дараа нь бүх, та. Та ижил гурав, дараа бүх.
  
  
  "Үгүй бүрэн ижил." Би түүнийг хараад инээмсэглэн бүдэг гэрэлд. Тэр гараараа намайг аяган шампанск болон унасан орж, сандал, тулгамдсан түүний эсрэг биеийн уурхай. Тэр чадах дулааныг мэдрэх нь түүний бие дамжуулан түүний даашинз. Чамин үнэр ee woodwind баяртай миний хэвлийн. Түүний хуруу унасан дор оосор түүний хувцаслалт, зогссон.
  
  
  "Helga," би хэлэв.
  
  
  "Хмм?"
  
  
  "Энэ залуу, Kolchak эсвэл Vladdy, хэрэв та ашиглаж түүнийг дуудаж,-та нар харсан ямар ч дүр хэсэгт сүүлийн үед?"
  
  
  Тэр буруу ойлгох нь миний дарсны. "Та байх шаардлага байхгүй эго-хартай, Dumplink." Тэр урагш бөхийн долоох нь намайг ингэснээр манай гуяны байсан хүрэхээс.
  
  
  "Үгүй ээ, гэхдээ би сониуч байна," би шаардав. "Тэр зочилсон та, эсвэл таны гэр бүлийн ихэвчлэн сүүлийн хэдэн долоо хоногийн?"
  
  
  Тэр мөрөө хавчив, одоо ч зуурсаар надад. "Vladdi байсан хүмүүсийн нэг байсан үргэлж, эсвэл үргэлж ойрхон байсан миний найз. Та түүнийг анзаарсан тэр үед тэнд байсан, та нар байхгүй байсан түүнийг санаж үед тэр хол." Тэр өдөөгдөж тэсч ядан. "Гэвч энэ нь өнгөрсөн юм одоо. Одоогийн үргэлж илүү чухал."
  
  
  Би мэдэж байсан л тэр гэж хэлэх гэж байгаа юм. Магадгүй тэр гээд ямар нэг зүйлийг нуух, эсвэл магадгүй тэр зүгээр л үнэхээр юу ч байсангүй талаар хэлэх Kolchak. Ямар ч тохиолдолд, тэр мэдэрсэн тэр биелүүлсэн байсан нь түүний үүрэг нь цаг хугацаа байгаа.
  
  
  Одоо энэ түүний үүрэг есгүй, энэ боломжийг дамжуулан slip миний хуруу. Эдгээр нь хуруу, тэр сулрах оосор нь Helga-ийн даашинз. Тэр унасан аль аль нь оосор унтраах гараа зөөлөн цагаан даавуугаар эргэн тойронд унасан түүний бэлхүүс.
  
  
  Тэр биш байсан өмссөн нь хөхний даруулга. Тэр эргэж харан, түүний бүрэн, нарийхан хөх сарнай, түүний ягаан-tipped хөхний толгой дээр зогсож төгсгөл. Тэр wriggled уулзаж урагш миний нүүр, тийм болохоор миний ам дүүрэн нэг, дараа нь өөр нэг гуа шиг шороо. Түүний бие чичрэн хүчтэй гэж тэр caressed түүний хөхний толгой үзүүр нь түүний хэл, эцэст нь хүртэл хамт shuddering ш дээ, тэр авч миний толгойг хоер гараараа авчирсан миний уруул үг. Бид үнсэж, тэр гүйж хуруу нь нэг талаас доош нь миний гуяны хүртэл тэр нотлох баримт олсон нь миний сэрэл. Гараа lingered тэнд хэсэг зуур.
  
  
  "Гайхалтай, Dumplink, гайхамшигтай," тэр шивнэлээ breathlessly, мөн дарагдсан түүний уруул миний чих.
  
  
  Тэр түүнийг шүүрэн авч, хийсэн түүний дамжуулан зочны өрөө, дамжуулан foyer, мөн руу унтлагын өрөө. Төвд өрөөнд байсан асар том дугуй ор. Би тавьж түүний дээр доош nah, тэр нь тайлаад түүний хувцас, оймс болон торон бикини ероолдоо. As I lay on the торго даавуу, тэр тэсч ядан гарах болсон нь түүний гарт надад тусалж тайлж миний хувцас.
  
  
  Түүнийг мэдэрсэн цусны урсгалыг миний цусанд миний нүд залгив түүний гоемсог байгууллага. Тэр нь яг хуулбар нь түүний эгч Мария нь төгс тодорхойлж, бүлтийж хөх, зөөлөн нумарсан гуяны жижиг алтан гурвалжин төвд түүний бие. Тэр ирээд над руу гараа үед бидний биед хүрч, тэр эргэж, түүний толгой талд, хэлсэн аяархан, " уучлаарай.: "Сонсох, Dumplink, хаана ч та нар эргэж, хэрэв та харж болно, бидэнд хийх дуртай."
  
  
  Би биш байсан анзаарч өмнө гурван хана өрөө, at the дарга орны аль нэг талд нь байсан бүрэн толин тусгал хийгдсэн. Гэж Helga бие clenched болон ээрсэн нь уурхай шиг, зарим нь төгс программчилсан харин нарийн багаж нь тачаангуй, толь тусгаж тачаангуй хөдөлгөөн бол бид хоерын дунд асар их orgy нь бид байсан бүх бүлэг, оролцогчид.
  
  
  Тэр нээсэн Helga надад хэлсэн, тэр болон түүний эгч Мария биш бүрэн ижил. Тэнд байсан нэг том ялгаа байдлаар тэд хийсэн хайртай. Аль аль нь эмэгтэйчүүд хийсэн хайр нь хязгааргүй төсөөлөл, их нээлттэй баяртай байна. Гэхдээ ижил төстэй дууссан байдаг. Харин Мария байсан, чимээгүй цаг, түүний хөдөлгөөн
  
  
  
  
  
  
  тэд цацарсан нимгэн, Helga байсан зэрлэг, орхигдсон, түүний гар, гуя, амнаас байнга судалж миний бие, солилцох таатай мэдрэмж бүр нэг тэр хүлээн авсан юм. Түүний бүх сайхан байсан байнга writhing, аймшиг, мөн тулж намайг илүү их, илүү өндөрт хөөрөл. Энэ нь байсан бол - мөн толин тусгал хийгдсэн хана нэмж нөлөө-би хийсэн тэрнээс дуртай хэдэн арван өөр өөр эмэгтэй тус бүр нь өөр өөр хандлага, үйлдэл. Эцэст нь, тэр бүү гарч уйлж цэвэр таашаал, унасан дээр буцаж ор.
  
  
  Хэдэн хормын дараа тэр над руу бөхийж надад сайн. "Хэрэв би та аз жаргалтай болгож?" тэр асуув, хамарсан миний нүүр үнсэж байлаа.
  
  
  "Тийм ээ," гэж би хэллээ. "Тийм ээ, та намайг аз жаргалтай болгох."
  
  
  "Би ч бас аз жаргалтай байна" гэж тэр хэлсэн байна. "Байгаа хүн нь тэд гэж бодож байсан."
  
  
  Тэр зөөлөн татаж гэхэд ee над руу харж, бидний бие дарагдсан хамтдаа толгойноосоо. Бид худал, хэн ч бидэнтэй ярьдаг. Хэдэн хормын дараа, тэр бүү гарч жижиг ш үед туг зөвшөөрөл хийх гэж хүлээж байсан гэнэ.
  
  
  "Shh," ээж нь шивнэлээ.
  
  
  Тэр зогсоод дахин, биш харин удаан. "Урсгалыг!" гэж тэр дуу алдаад. "Ouch! Аа, Damplink! OUCH!" Түүний бие чичрэн convulsively дахин хүртэл, урт удаан, зөөлөн гаслах нь баярлаж, тэр цувисан дээр түүний нуруу, нүдээ хаасан.
  
  
  Миний тогтмол дасгал хөтөлбөр нь бие болон оюун ухааны хувьд ирсэн уран дахин олгох надад өгөх Helga сүүлийн нэг бэлэг цэнгэл гэдгийг тэр хүлээж байсан юм.
  
  
  5
  
  
  Helga нүдээ нээгээд инээмсэглэн аяархан үед намайг дээгүүр бөхийж түүний толгой. "Энэ бол гайхалтай, гайхалтай, гайхалтай," тэр шивнэлээ. Тэр цувисан, дээгүүр мөлхөж гарч эргэн тойронд хогийн сав. "Зарим нь амарч, Dumplink," гэж тэр хэлэв, үнсэлт намайг алхаж гарч дамжуулан өрөө.
  
  
  Хормын дараа тэр буцаж ирсэн нь нэг шил шампанск, хоер нүдний шил. Тэр дүүрэн нэг нь бидний нүдний шил, надад өгсөн. "Энэ нь,"тэр хэлэв," та нарыг завгүй байхад би шүршүүрт." Тэр үнсэж намайг дахин орж ирээд, ариун цэврийн өрөө сонсож аз жаргалтай. Sprawled luxuriously дээр ор, би сонсож болох түүний шүршүүрт.
  
  
  Би sip авч миний хөргөсөн Dom Perignon. Гадна, салхи аваад байна. Дөрөв дэх нь, өрөөний хана нь хамрагдсан байна хөшиг, тэр мэдэж байсан гэдгийг ард хөшиг байсан цонх руу пентхаус цэцэрлэг хүрээлэгдсэн бүх дөрвөн талд нь орон сууц. Тэнд байсан тогших хаалганы гадуур. Тэр авчирсан нь аяган шампанск дараагийн орондоо ирээд түүний өмд, мөн дээр алхаж ор. Тэр үед ирээд хэсэг хөшигний гадна, тэр харсан гэж нэг эргэн тойронд хаалга байсан, ajar, хөдлөхийг хүсээрэй салхи. Тэр хаалттай, хаалга нь түгжээтэй байна.
  
  
  Би гацсан байсан арын өрөөний үед гарцаагүй зургаа дахь мэдрэмж нь ухамсарт анхааруулж буй аюул, намайг илгээсэн түүний захиасыг. Яагаад мэдэхгүй байна, түүнийг өөрийн эрхгүй босгосон хоер гараа өмнө түүний хоолой, түүний бус stahl үйлдэл хэт хурдан. Үүний зэрэгцээ, нимгэн давталт утас байсан ороож миний толгой, ор миний мөрөн дээр. Цахилгаан утас гэж байх естой байсан гацсан миний хоолой оронд гүн ухаж арьс руу минь гараа сунган.
  
  
  Миний халдагч зөвшөөрөх гарч хүнд growl болон furious азарган тахиа төг. Тэр ducked болон хаасны түүний мөрөн дээр эргэж. Би ч харж чадахгүй байсан миний ард, харин тэр гэнэт lunge нь түүнийх, би зэрвэс татсан хоер тэмцэж зураг Helga-ийн groaning толь. Би хараад дахин хараад, өөрийгөө болон хүн миний ард тусгагдсан байдаг. Хүн Z1!
  
  
  Эго-ын нүүр царай байсан буруу нь халдлага, гэвч эго-ийн хувь хүний байж чадахгүй өөрчлөгдсөн. Энэ нь байсан нэг хүн байсан тоглож handball нь дээр спорт клуб тэр өдөр.
  
  
  Энэ нь боломжгүй байсан, яагаад ойлгохын тулд тэр гээд намайг алах одоо. Би хийж чадах бүхий л байсан өөрийгөө хамгаалах. Мөн энэ нь аймшигт өссөн, бидний зовлон бэрхшээлтэй мэдрэмж үзэх хэн нэг нь үзээрэй, намайг алах гэж нэг толь хаана, саяхан, би харж байсан, өөрийгөө Helga эдэлж хүчтэй секс.
  
  
  Тэр ч анзаарсан й байсан нь толин тусгал хийгдсэн хана, мэдэхгүй би үзэж байсан нь түүнийг энэ замаар. Тэрээр эхэлсэн өргөх нь түүний хөл нь, үлдсэн нь түүний өвдөг дээр нь миний нуруун. Тэр savagely өшиглөсөн түүний дүр нь түүний зүүн хөл, дарж emu-д kneecap зөрчих sl. Тэр автдаг дээр өвдөлт, унаж эхэлсэн, чирч намайг түүнтэй хамт. Түүний оролдсон wriggle дээр гарч утсаар roosters, түүнийг эргэж дарга тэр унасан. Тэр зохион буурахгүй нь noose, одоо ч гэсэн хичээж дарах надад. Тэр түүний нүүрийг үзэх нь тодорхой, одоо. Эго нүд байсан бүрхүүлтэй , хэрэв тэр ховсдон, эсвэл drugged.
  
  
  Одоо хүртэл, ferret байсан түүнийх найдаж, би чадах хамгаалах, өөрийгөө ч түүнийг алах. Гэхдээ би харсан энэ нь боломжгүй юм. Тэр хаасны хатуу ирмэг нь түүний баруун гар руу суурь эго-ийн хоолой, хүргэх аминд karate цохилт. Цохилт маш хүчтэй байсан, цэвэр. Эго-ийн хүзүү нь хугарч, тэр үхсэн байсан нь, магадгүй тэр ч байтугай гэдгийг мэдэх Дүр байсан түүнийг алсан. Эго-ийн биеийн унасан тулд шал, grotesque зорилтот хажуу болсон. Түүний авсан дээш босоод, straddling эго, байгууллага.
  
  
  Түүнийх, би сонсож болох шүршүүрт угаалгын өрөөнд. Гүн-овоо carpeting дээр унтлагын өрөө шалны живсэн гарч дуу нь бидний тэмцэл. Тухайн үед энэ нь илт байлаа гэж Helga фон Нигүрс байсан оролдсон над руу унтлагын гэдгийг би мэдэж байсан Агент Z1 байсан төлөвлөлт хийх оролдлого миний амьдрал. Хэчнээн сайн байсан ч тэр нь намайг хогийн сав, би хэзээ ч байж болох юм
  
  
  
  
  
  Би мартах гэж тэр болон түүний эгч байсан туршлагатай жүжигчид.
  
  
  Нөгөө талаас, тэр татгалзсан хэвлэл мэдээллийн тайлан, түүний тухай, байсаар байна гэдгийг үгүйсгэх тэр гэмгүй. Z1 мэдэж байлаа хурал Helga өнөө орой болох юм байна намайг дагаж миний орон сууц. Хэрэв, би одоо сэжигтэй, тэр хүлээн авсан захиалга намайг алах, тэр байж болох юм унасан өрөөнд орж ирсэн дэнж байхад Helga байлаа гаргах хайртай, тэр сайн мэдэхгүй байсан ямар ч илүү энэ талаар илүү тэр байсан.
  
  
  Хэрэв энэ үнэн юм бол, тэр чадахгүй байг Helga харуулах хүртэл түүний нийцэхгүй олж байгаа хүн нь тэр байсан амь насаа алдсан хэвтэж түүний хивс. Тэнд байж чадахгүй, ямар ч тайлбар гэж түүнийг хангах бол тэр й хийсч миний хамарч байна. Хэрэв тэр байсан, вэб хар тугалга тэр аль хэдийн байсан хэрэг дээр, Фон Alders болно хэрэггүй байх. Тэнд байсан нэг л зүйлийг тэр хийж чадах, тэр эргэж, бие гаруй Hawke, байсан бүх гэсэн үг үед өөрийн мэдэлд захиран зарцуулах хэн ч үүнийг ажиглаж байна.
  
  
  Түүний, доош бөхийж, өргөж цогцсыг дээр armrests чирэгдэж эго даяар өрөө, даяар өдөр шидэж, энэ нь гарч гудамжинд. Дараа нь тэр яаран bedside утасны дуудлага Hawke. Би байсан, ярих ч scrambler.
  
  
  "Энэ бол ноцтой бизнесийн," би хэлсэн удалгүй тэр хариулсан. Товчоор хэлбэл, тэр хэлсэн Emu яг юу болсон, improvising код гэж тэр хамт явсан. Эцэст нь хэлэхэд, тэрээр хэлсэн нь: "Миний найз, би орхиж болно энд удахгүй. Та зохицуулах урсгал? "
  
  
  Hawk ойлгосон. "Орхиж, бүх зохион байгуулалт нь надад," гэж тэр хэлэв, " гэвч надтай ирж уулзахад өнөө орой."
  
  
  "Би төлөвлөлт дээр энэ нь," би хэлсэн, бууруулах яриа богино сонсоод Helga унтраах усанд угаалгын өрөөнд.
  
  
  Хэдэн минутын дараа, Helga орж ирсэн өрөө нь илт хар negligee илчилсэн нь бүр нарийвчлан түүний бие. Тэр гарч sprawled дээр том ор дахин, балгалтаас шампанск эргэн тойронд нь шилэн. Аз болоход, Агент Z1-ийн үхэл байсан bloodless, тэнд юу ч байхгүй байсан өрөөнд харуулж тэмцэл гэдгийг аль хэдийн газар авсан ч хэдхэн минутын өмнө. Хэрэв Helga нэг хэсэг байсан газраа эргэж ирсэн хүлээж намайг олох нь нас бие, тэр өгч чадахгүй байсан ямар нэгэн шинж тэмдэг. Харин үүний оронд, тэр snuggled хүртэл миний хажууд орон дээр байхад Ay цутгаж түүний нэг шил шампанск.
  
  
  Нь "amore" гэж тэр хэлсэн байна, сэтгэл догдлом миний шилэн түүнийх.
  
  
  "Нь үүнээс илүү," би хүлээн зөвшөөрөв.
  
  
  Дараа нь бид авсан согтуу, тэр эргүүлдэг түүний хөл орноосоо мөн хэлэв, " Явж, Банш, би явж байна урьж оройн хоол. Хүн амьдралд нь биш зөвхөн хайр. Наад зах нь биш, энэ хүн.
  
  
  Бид сонгосон зоогийн газар нь жижиг, dimly асдаг францын газар, холгүй Helga-ийн орон сууц. Энэ нь одоо ч гэсэн гадаа цас орж байна, харин зоогийн газар байсан халуун дулаан, хөгжилтэй, үйлчилгээ, eda маш сайн байсан. Харин түүнийх үнэхээр биш байсан өлсөж, зэрэг турш хоол, түүнийх хадгалагдаж төсөөлж нь зэвүүн дүр зураг хожим нь газар авч Helga-ийн орон сууц гэж Hawk цэвэрлэж бие нь үхсэн СҮХ бодис юм.
  
  
  Helga юм шиг санагддаг байсан анзаарах миний санаа идэж heartily, чатлаж animatedly турш хоол. Нэг удаа тэр дүр үзүүлж pout - нэг дохио Мария хийсэн үед тэр байсан түүнийг орхисон үед Виски Cay - мөн хэлэв, " Dumplink, явцгаая хаа нэгтээ амралтын тиймээс бид байж болох юм ганцаараа. Та үлдсэн нь Мария. Энэ нь одоо миний ээлж."
  
  
  Би байсан тохуурхаж энэ зүггүй өрсөлдөөн аль хэдийн оршиж байсан дунд нь охид байна. "Юу байсан, дээр нь таны оюун?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  Тэр хийсэн нь тодорхой бус дохио нь гараа агаарт. "Мексик. Магадгүй Испани. Өмнөд Франц. Дараа нь бүх, нь тийрэлтэт онгоц нь зүгээр л сууж сул дээр нь гогцоо. Бид авч болох давуу талтай юм." Тэр санал болгосон энэ мэт хайнга юм шиг тэр тухай ярьж байсан таксины явах даяар хот. Мөн би харж болох тэр хүнд байсан.
  
  
  "За," би хэлсэн, орхиж, миний сонголт нээлттэй, учир нь би чадаагүй ч мэдэх ямар хүндрэл үүснэ дараа Агент СҮХ нас барсны.
  
  
  Helga толгой дохиж, тэр намайг гайхсан гэхэд гэнэт хайж ноцтой. Энэ нь байсан юм биш сэтгэлийн тэр үзэж байсан нь эргэж байвч фон Alders.
  
  
  "Би та нарт хэлж болно ямар нэг зүйл, Тони," тэр шивнэлээ, түүний хуруу салгахын аргагүй холбогдож орооцолдсон нь уурхайн бид sipped манай коняк. "Би хүлээн чичиргээ нь та нараас, чичиргээ их хүч. Энэ нь юу би үргэлж хүсдэг байсан нь хүн. Энэ сайхан сэтгэл нь халамжтай амраг, хүч чадал нь эрх мэдэл бүхий хүн. Заримдаа та олох нэг буюу бусад. Гэхдээ аль аль нь-хэзээ ч үгүй! Энэ нь маш сайн. Тэр frowned, аажмаар хүртэл хийсэн түүний оюун: "нэг удаа би тайлбарлах гэж оролдсон би юу хүссэн түүнийг хүн би мэдэж байсан. Тэр зөөлөн боловч хүчтэй биш, мөн тэр хэлсэн нь би мэдэрсэн нэг арга зам юм, учир нь би хэзээ ч мэдэж байсан нь миний аав. Тэрээр хэлсэн нь би хайж байсан хайрт аав л нэг сунгагдсан. Та үүнд итгэж байна уу?"
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. "Би энэ тухай бодож хэзээ ч ийм зүйл, шалтгаан нь миний мэдрэмж. Мэдрэмж өөрсдийгөө чухал ."
  
  
  "Би тэгж бодож байна, бас," тэр хүлээн зөвшөөрөв. "Гэхдээ би юу хийх талаар бодож аав минь заримдаа, би мэдэж байна гэж Мария, Эльза гэж боддог ч, хэдий ч, бид хэзээ ч тухай ярих nen."
  
  
  "Та бүү сана эго бүх?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "үгүй ээ. Зүгээр л юу Ursi бидэнд хэлсэн. Тэр амь насаа алдсан Берлин үеэр нэг Холбоотны бөмбөгдөлтийг кампанит үед дэгдэлт нь Дэлхийн II Дайн. Миний эгч нар аа, би байсан маш залуу дараа нь, энэ нь зөвхөн гайхамшиг гэж Ursi биднийг аварсан амьд.
  
  
  Тэр инээмсэглэн дахин инээмсэглэлээ. "Boo
  
  
  
  
  
  
  "Нь тэдэнд ferret амьдрал болсон сайн байна," гэж тэр хэлэв.
  
  
  Хожим нь, тэр үед авч Helga буцааж түүний орон сууц, тэр үлдсэн урт хангалттай эсэхийг шалгах Hawk байсан арилгасан нь бие дэнж. Мэдээж хэрэг, тэр тусламж авч энэ. Гарахдаа Helga-ийн байшин, тэр надад сануулсан дахин тэр хүссэн явах нь бидний хамтдаа амралтын өдрүүдэд. Тэд амласан та мэдэх болтугай. Дараа нь түүнийх, доод явсан аваад такси СҮХ төв.
  
  
  Зургаан
  
  
  TOPOR-ын Нью-Йорк газар байрлаж байсан хотын Баруун Доод Талд нь агуулах дахь самбар дүүрэг. Энэ таксины жолооч аз жаргалтай байсан тэр үед сонссон хаяг. Миний бодлоор тэр гэж бодсон гэж байсан роб эго зам дээр, учир нь би түүнийг сонссон ш дээ тусламжийн as we pulled up to the house. Эго болсон түүний дээр гарч авсан. Тэр эхэлсэн хөндлөн явган хүний зам, тэр тавьлаа гарч windows, асуусан, " Юу чухал юм бэ?": "Та итгэлтэй байна энэ нь зөв газар юм та, найзуудын?"
  
  
  Тэр даллан энэ нь хол. Эго-ийн мэдрэмж байсан нь ойлгомжтой. Бүхэл бүтэн далан харанхуй хүнгүй. Барилга гэж байрлаж СҮХ төв байсан харанхуй, бусад нь нэг л гэрэлтэй өрөө үед урд барилга. Энэ таксины жолооч ямар ч арга зам байсан гэдгийг мэдэх бусад бүх хар windows-д барьж байсан будсан гаруй нуух үймээн шуугиан ихэвчлэн явсан дотор хорин дөрвөн цагийн турш, тэр хүмүүс нь хүчирхэг хэт улаан туяаны дуран байсан байнга харж гудамж. Дашрамд сонирхуулахад, таксины жолооч байж чадахгүй аюулгүй хаана ч хотод байх илүү outspoken байхгүй, гадна хамгийн хүчирхэг counterintelligence агентлаг in the world.
  
  
  Шөнийн харуул дээр үүрэг гэрэлтэй урд оффис, шиг харагдаж хэвийн хадгалах талбай, дарагдсан хонх товч дор түүний ширээ болон түүний замаар явж, төмөр хаалга цахилгаан шат бүхий хүмүүс. Sentries нь дуран windows дээрх аль хэдийн нээгдээд надад аль аль нь эрэгтэй байсан үед ч ойртож барилга.
  
  
  "Hawk зүүн захиалга авч та хонгилд удалгүй та оруулна," цахилгаан шат оператор хэлсэн байна. Машин бууж.
  
  
  Хонгилд гэсэн үг Hawk хүлээж байсан намайг агентлаг morgue. Хамгийн дуртай топ-нууц тагнуулын байгууллага, СҮХ байх байсан өөрийн morgue газар дээр нь зохицуулах цогцсыг гэж чадахгүй байх нь нэн даруй хүлээлгэн өгсөн цагдаа. Гэсэн хэдий ч, ихэнх нь бие байсан ч эцэст нь болсон гаруй орон нутгийн хууль сахиулах дараа зам нээгдээд байсан, тийм байсан ч ичмээр асуулт.
  
  
  Тэр олсон Hawka хажууд зогсож Z1-ийн хамрагдсан байгууллага. СҮХ эмнэлгийн examiner, Доктор Kristoffer, түүнтэй хамт байсан.
  
  
  Hawk толгой дохив үед надад, мөн эрүүл мэндийн examiner, хэнийг бид гэж нэрлэдэг Др Том, гэж хэлсэн, " би мэдэхгүй байна, та нар юу ярьж байгаа.: "Би хийсэн урьдчилсан autopsy, Ник. Энэ нийцэж байна та юу гэж хэлсэн шүү дээ, бидэнд. Эго, үхэл байсан юм улмаас эвдэрсэн хүзүү."
  
  
  "Хэрэв та өөр юу ч олж?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  Др Том толгой сэгсрэв. "Юу ч хараахан. Яагаад болохгүй гэж?"
  
  
  Оронд нь хариулах emu, тэр ярьсан Hawk. "Agent Z1 мэдээлсэн байна өнөөдөр танд миний санал гүйцэтгэх autopsy дээр Элчин сайд Kolchak-ийн тархины?"
  
  
  "Үгүй ээ, би чадахгүй байсан," Hawke хэлсэн байна. "Тэр буцаж ирээд энд ТБ надад та байсан холбоо Helga фон Нигүрс. Дараа нь түүний эго үүнийг харж чадахгүй байсан. Тэнд байсан ямар ч дурдах нь autopsy. Энэ нь чухал юм? "
  
  
  "Магадгүй," гэж би хэллээ удаан. "Энэ нь болох юм бидэнд өгөх боломжтой хөдөлгөгч хүч нь эго attack on me."
  
  
  Hawk frowned. "Би биш та дараах."
  
  
  Түүнийг мэдэж байсан гэж ярьж урд Др Том байсан хамгийн өндөр түвшинд байсан эрхтэй бүх арга хэмжээ, мөн тиймийн тул аюулгүй. "За, тэр үед намайг дайрч д Helga-ийн орон сууцны, тэр харсан dazed шиг хүн чадахгүй хяналтын өөрөө ч, түүний бие махбодийн үйл ажиллагаа байсан төгс зохицуулж байна."
  
  
  "Та нар үг," Hawk тасалдсан, " та тэр гэж бодож гишүүн байсан хүн амины тасаг?" Би их дургүй байдаг гэсэн санаа Odina дамжуулан бидний бодис, байж болох юм нөлөөн дор энэ нь - энэ нь хүчин төгөлдөр, эсвэл өөр ямар нэг зүйл, түүний хүч."
  
  
  "Гэхдээ энэ нь заавал тайлбарлаж, яагаад тэр намайг алах гэж оролдсон," би цааш нь, " хэрэв тэрээр хэлсэн нь, эсвэл ямар нэг зүйл хийсэн гэж түүнд заналхийлж байгаа зүйлдээ тэмцэх. Л зүйл гэж би бодож байна миний санал нь autopsy. Хойш тэр биш үү pass дээр танд санал болгож байна, гэхдээ намайг алах гэж оролдсон, энэ нь иймэрхүү харагдах байсан юм холболт.
  
  
  "Чухам юу вэ гэж та бодож элчин сайдын тархины тест харуулах болно?" гэж асуусан Др Том.
  
  
  "Би мэдэхгүй байна," гэж би хэллээ. "Гэхдээ бид нэр хүндтэй хүмүүс оролцож, эдгээр осол байсан ямар нэгэн байдлаар brainwashed. Тиймээс оху-ын autopsy цохилт болсон юм баталгаа "brainwashing" онол. Бид олж чадахгүй байж юу ч, харин дараа нь бид алдах юм юу ч байхгүй бол бид үзээрэй."
  
  
  "Тийм ээ, би харж байна," гэж Доктор Том. Тэр хараад хүүр хэвтэж хавтангийн СҮХ овоолгын. Тэр харлаа Hawke. "Яаж энэ талаар босс?"
  
  
  Hawk эргэлзсэн зөвхөн split second. "Явах" гэж тэр хэлсэн байна, толгой дохин.
  
  
  Др Том ирээд хуудас хүртэл хугацаанд түүний хатуу шинж. "Энэ нь авч болно, намайг нэг хоер хоног," гэж тэр хэлсэн байна бодсоноо, "and I' ll send you a тайлан удалгүй би үр дүнг авах."
  
  
  Hawk, би гарч явлаа овоолгын чимээгүй болсон цахилгаан шат нь эхний хоер давхар нь барилга. Энэ хот байсан нь мэдрэлийн төв
  
  
  
  
  
  
  төв байр нь Нью-Йорк. Ажилтнууд илүү тавин хүн ажиллаж байсан ч хорин дөрвөн цагийн турш дээр teletypes, радио, хаалттай хэлхээний телевизийн системийг хадгалж холбоотой албан дэлхийн цагдаагийн хүч. Үүдний хүргэсэн Hawke ' s office байсан дараагийн том өрөө. Тэнд байсан нэг арга зам нь шилэн цонх, ханан дээр, тиймээс тэд хэн байсан, үүдний харж болох өрөө, гэвч тэд хэн байсан өрөөнд харж чадахгүй их. Энэ нь хийсэн, энэ нь боломжгүй бусад СҮХ ажилчид ажиглах нууц агентууд хэн дээр гарч ирсэн Hawk-ийн газар.
  
  
  Нэг удаа бид байсан Hawke ' s office, СҮХ дарга суурин wearily түүний ширээ сандал, rummaging нь түүний халаасанд хүртэл тэр олсон chewed навчин тамхи болон гацсан энэ unlit түүний аманд.
  
  
  "Би хүлээн зөвшөөрөх естой, Ник," гэж тэр хэлсэн, " энэ хэрэг нь намайг зовоож. Та юу бодож үхэх нь Фон Alders?
  
  
  "Энэ нь хэцүү юм, гэж хэлэх," би хэлсэн, сонгох миний үгийг анхааралтай. "Одоогоор би байсан тодорхойлох боломжтой, тэд яг юу юм шиг санагддаг гадаргуу дээр. Гэхдээ энэ нь хэцүү юм, хөнгөлөлт гэдгийг бүрт шинэ бүтээн гарч ирэх dell, тэд ямар нэгэн байдлаар холбогдсон."
  
  
  "Ярих шинэ бүтээн байгуулалт" Hawk " би цаг хугацаа байхгүй байсан талаар танд хэлэх Монте Карло. Бид зүгээр л мэдээг хүлээн авсан Интерпол нь өнөөдөр.
  
  
  "Монте Карло?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "тиймээ. Тэнд казино байдаг. Нэртэй хүн Tregor, Бельгийн, эвдсэн нь банк. Tregor-ын хүргэн ах гэж оролдсон шархдах германы Канцлер хутгаар хэдэн долоо хоногийн өмнө, харин оронд нь гацсан хутга түүний хоолой. Бид юу ч байхгүй дээр Tregor, харин та нар байсан, сайн явж, үүнийг шалгах ямар ч байсан.
  
  
  "Казино менежментийн түр хугацаагаар зогсоож, тоглоом," Hawke хэлсэн байна. "Харин тэд тохиролцсон шинэчлэх хуурмаг өдөр. Түүний зочид буудал байсан шиг та тэнд байх үедээ казиногийн reopens, гэхдээ би хүсэхгүй байна та нар алдах холбоо Фон Alders. Та зохицуулах, тэдний аль аль нь? "
  
  
  "Энэ нь асуудал биш юм," emu түүнд хэлсэн. "Өмнө нь энэ үдэш, Helga битгий яваач намайг Мексик явах нь түүний. Тэрээр хэлсэн нь бид ашиглаж болох түүний хувийн тийрэлтэт."
  
  
  "Мөн та нар бодож тэр болно зөвшөөрч нь Монте Карло?" "Та хөрөнгө оруулалт хийх нь маш их таны ажил."
  
  
  "Энэ нь түүний шагнал." "Би сайн төсөөлж байна," гэж тэр хариулав, даллаж намайг хол эргэн тойронд түүний тамгын.
  
  
  Долоон
  
  
  Энэ нь эрт байна, зүгээр л өмнө нь найман цагийн маргааш өглөө нь, тэр ямар нэгэн дуудлага авсан Helga-ийн орон сууц. Би мэдэж байсан, тэр нь байх болно хүртэл ийм эрт байна, гэхдээ би чадахгүй тавьж унтраах ямар ч урт юм бол бид явж байсан нисч Монте-Карло тэр өдөр.
  
  
  Дуу хоолой гэж хариулж байсан sleepier илүү vaults. "Сайн байна. Сайн байна уу?"
  
  
  "Helga,"би хэлсэн," энэ нь Тони Dawes."
  
  
  "ХЭН?" тэр асуув, одоо ч гэсэн хагас унтаж. "Сайн байна уу?"
  
  
  "Бурхан минь," би хэлсэн, инээж, " don ' t tell me та мартсан надад дараа ийм хурдан өнгөрсөн шөнө. Энэ нь Тони.
  
  
  "A... Тони, Dumplink" - одоо үе мөчний байсан дүүрэн амьдрал.
  
  
  "Учир нь тэр та нарыг дуудсан тул эрт байсан учраас тэр хүссэн та бүхнийг урьж дээр нь бага зэрэг аялал - just the two of us. Харин оронд нь Испани, Франц, эсвэл Мексик, let ' s do Монте Карло. Вэ гэсэн дуу вэ?"
  
  
  "Тэнгэрлэг" гэж тэр хэлсэн байна. "When do you want to go?"
  
  
  "Чин одоо," Сайн байна уу түүнд хэлсэн, " энэ өглөө, as soon as possible. Та хэлсэн онгоц бэлэн байсан.
  
  
  "Мэдээж," тэр хэлэв. "Гэхдээ яагаад Монте Карло?"
  
  
  Би аль хэдийн шийдсэн тайлбарлах нь миний бодит шалтгаан сонгох Монте Карло. Тэр өглөө, ТВ, радио, сонин байсан бүх талаар ярьж казино зугтах.
  
  
  "Магадгүй та сонсоогүй юм Barents Далайн нутаг дэвсгэр," би хэлэв. Тэнд маш их мөнгө казино. Өнгөрсөн шөнө, удирдлагын түдгэлзүүлсэн тоглоомын нэг өдөр. Түүний зочид буудал гэж байх үед энэ нь дахин эхэлнэ."
  
  
  Би байх болов уу гэж бодсон юу л Фон Нигүрс хүсч байна. Би мэдэж байсан, би байсан таасан зөв сонсоод би түүний squeal баярладаг.
  
  
  "Явцгаая," гэж тэр дуу алдаад ямар ч эргэлзээгүйгээр. "Хэрхэн удахгүй бэлэн болох болно хөөрөх? Хэрэв та хүсэж байгаа түүнийг та нарыг сонгох тухай Урт Арал?"
  
  
  Энэ Фон Alders хадгалагдаж тэдний онгоц үед тэдний Урт Арал хөдлөх хөрөнгийн Хойд Эрэг. Түүнийх байсан эдлэн хэд хэдэн удаа тэдэнтэй хамт ferret гэж уулзсан гэр бүл. Тийм учраас түүнийг мэдэж байсан бол энэ нь ирж байсан юм танхимд, түүний хэлсэн хөөе би уулзаж байсан түүний тэнд хоер цаг.
  
  
  Би өгөв Hawke, дараа нь гарч ажиллаж бага зэрэг жижиг заал миний орон сууц авах өмнө хувцастай болон сав баглаа боодлын миний баг. Hawk илгээсэн нь машины жолооч руу намайг авч, Урт Арал, ба үед бид тэнд, түүнийх, тэр олсон Helga хүлээж, аль хэдийн бэлтгэж онгоц Фон Нигүрс хувийн нисэх онгоцны талбай.
  
  
  Бага хоер цагийн дараа Helge түүний нэртэй, бид тайлав нь Lear тийрэлтэт болон Атлантын далай дээгүүр ниссэн. Helga, би энэ тоглоомыг тоглож дээр суудал арын цэлгэр бүхээгийн байсан бөгөөд бүх тохь тухтай - chaise танхим, нь буйдан ор, баар,, тэр ч байтугай болор chandelier - ийн тав тухтай амьдрах өрөө.
  
  
  Энэ нь төгс өдөр талбай; тэнгэр байсан хөх, cloudless нь, тэнгэрийн хаяанд тулд horizon - тавтай морилно уу өөрчлөлт өнгөрсөн шөнө бүрхэг цаг агаар. Далай доорх бидэнд байсан нь жигд цэнхэр хивс.
  
  
  Helga намайг хөтөлсөн руу тахиа зодолдуулах хангахын тулд нисгэгч, Ахмад Dirk Aubrey, болон хамтран нисгэгч Дуглас Робертс. Aubrey байсан нь өндөр, stocky нь залуу харандаа-нимгэн хар сахалтай. Робертс байсан нь нарийхан залуу хүн, магадгүй,
  
  
  
  
  
  
  тэр түүний эхний хорь, хамт шаргал үс, freckled сарны гадаргуу.
  
  
  "Тэр мэдээж," Aubrey хэлсэн, толгой дохин руу самбар"мөн цаг агаар нь тодорхой байна, мөн энэ нь нээлттэй дээр Orly, бид хаана болно refuel."
  
  
  Дараагийн хэдэн цаг, Helga, би төрж өөрсдийгөө кино үзэх бөгөөд тэр нь харуулсан гэхэд зүгээр л дарж хос товч,, дараа нь тоглож backgammon. Helga шиг их дарагдаж шөнө илүү өмнө нь ч тэр одоо ч сайн компани, болон цаг хугацаа хурдан өнгөрч.
  
  
  Бид байх естой байсан бага тавин миль эргээс Франц үед, ямар ч анхааруулга, онгоц огцом хамар-р далай руу. Helga хашгирав. Бүх зүйл бүхээгийн биш байсан гэж хадаж доош, зэрэг Helga, надад, унасан даяар налуу бүхээгийн шалны цохих хаалттай бүхээгийн хаалга нь хэцүү.
  
  
  Helga байсан ч хашгирч байна гэж тэр эргэж оролдсон түүний талд нээлттэй бүхээгийн хаалга. Энэ нь түгжээтэй байсан. Энэ нь байсан Wilhelmina хэн yanked энэ нь гарч, миний Luger түүний мөрөн holster, мөн үлээж цоож. Хаалга эргүүлдэг нээлттэй, ил бүхээгийн байсан одоо шууд доор надад.
  
  
  Үед түүний эцэг peered руу тахиа зодолдуулах, тэр харсан гэж Ахмад Aubrey байсан ч хяналтын үед, харин эго, төрх, байгаа юм шиг санагддаг хөлдөөсөн. "Хамтран нисгэгч Робертс байсан шалан дээр хэвтэж, нас барсан, эсвэл ухаангүй. Онгоц байсан ч унаж өөд далай.
  
  
  Энэ дуудагдсан Aubrey, хэн болсон нь түүний толгой нь хэсэг зуур над руу харсан. Дараа нь тэр буцаж явсан жолоодох, хоер гараа тулгуур хөлтэй жолооны хүрд. Харахад түүний нүүр, тэр мэдэж байсан нэг хоосон үзэл бодлоо илэрхийлэх гэж агент харсан тэр үед байсан гэж оролдсон алах намайг Helga-ийн орон сууц. Эго нүд байсан бүрхүүлтэй, хэрэв тэр дор байсан сугандаа эсвэл нөлөөн дор эм.
  
  
  Хүртэл энэ цэг, түүний хуруу өлгөгдсөн байсан талаас бүхээгийн өдөр. Одоо тэр явцгаая түүний атгах урагш lunged руу тахиа зодолдуулах. Тэр хүрсэн нь туршилтын үед хянадаг. Яагаад ч юм би чадсан дэгээ эргэн тойронд нь нэг гараа Эго-ийн хүзүү, өргөх Эго хэсэгчлэн үнэгүй дугуй, гэвч тэр одоо ч гэсэн буурахгүй тэвэрсээр л хяналт хүртэл тэр yanked дээр энэ нь түүний бүх хүч чадал, шидэж Эго руу буцаж арын машин.
  
  
  Онгоц үргэлжлүүлэн унах чиглэсэн Москвагийн.
  
  
  Тэрээр буурсан руу нисгэгч суудал болон дугуйг дугуй хэцүү. Хүчтэй жихүүдэс гүйж доош тийрэлтэт хамар нь сүүл, харин дараа нь хамар нь аажмаар өсч эхэлсэн. Тэрээр цааш нь татах заяа, хэт их ачаалал бүр булчингийн түүний бие, даван туулахыг хичээж хүндийн хүч. Эцэст нь, онгоц тэгшилж унтраах, зүгээр л хэдэн хөл нь Атлантын. Би азтай байсан юм ниссэн байна хангалттай онгоц байх боломжтой. Би ажиллаж чадахгүй байна энэ нь онгоц, гэхдээ энэ нь ч байсан ойрын гамшгийн.
  
  
  Дараагийн хэдэн минут, тэр завгүй байсан нь шалгах, түүний хэрэглүүр болгон тийрэлтэт skimmed тогтвортой далайн чанадаас-ийн гадаргын. Бүх зүйл байх шиг ажиллаж, тиймээс би түлхсэн заяа урагш бид эхэлсэн авирах дахин. Дараа нь Helga гэж нэрлэдэг нь миний нэр ар доош кабин.
  
  
  Би эргэж цаг хугацааны л харж Aubrey ойртож намайг эрэг чангалах түлхүүр. Барьж жолооны хүрд нь нэг талаас, тэр шүүрэн Wilhelmina дахин нөгөө буудсан emu баруун мөрөн. Тэр нь шатлан буцаж унасан, бусдад эрэг чангалах түлхүүр хуудас эргэн тойронд түүний хуруугаа мэдрэхгүй. Байлгах гэж оролдож онгоц нэмэгдэж, түүний эцэг харлаа буцах үед нисгэгч. Тэр авсан нь түүний хөлийг дахин, харин буцааж руу арын кабин. Цаана нь, би харсан Helga буржгар vстэй хүртэл буланд овоохой. Би одоо ч гэсэн байсан Wilhelmina миний гарт байна, гэхдээ би хүсээгүй гөлөг дахин бол Aubrey хөдлөхгүй байх юм бэ, бидний төлөө Helga, бидэн рүү хандах, надад.
  
  
  Тэр үүнийг хийж чадахгүй байсан. Харин үүний оронд, тэр drunkenly trudged хаалган байшинтай, ямар Emu чадсан нээлттэй байгаа хэдий ч асар их дарамт nah. Тэнд байсан ямар ч зогсох дүр бусад гэхэд халах - хэрэв би алдсан, би байсан аюул учруулж бүхэлд нь онгоц. Aubrey hovered нээлттэй хаалганы зуур, дараа нь ниссэн headfirst. Онгоц ээрсэн түүний эргэн тойронд болохоор хаалга хаав. Дор starboard жигүүр, тэр харж болох Aubrey бие унаж, бараг л удаан хөдөлгөөн, түүний гар, хөл тархсан тал хүртэл тэр цохих ус, алга болсон дагуу, тэгш бус гадаргуун.
  
  
  Helga нэгдсэн намайг тахиа зодолдуулах байхад түүнийх чиглэсэн хяналт онгоц. Тэр оролдсон сэргээх Робертс, хамтран нисгэгч байсан одоо ч ухаангүй шалан дээр. Хөөе авч удаан хугацаанд авчрах эго түүний мэдрэхүй, харин эцэст нь тэр muttered, sel эргэлзсэн, эргэн тойрноо харлаа. Тэр чичирч байсан түүний дарга. "Юу болсон бэ? Юу болж байна?"
  
  
  Энэ зан баталсан миний сэжиг тэр дээр эм. Тэр үед сэргэсэн хангалттай ярьж coherently, тэр надад хэлсэн хамгийн сүүлчийн зүйл бол тэр санаж байв аяга кофе гэж emu байсан хүлээлгэн өгсөн Aubrey. Тэр одоо ч гэсэн хэтэрхий үгнийх нь талаар асууж алга болсон ахмад, тиймээс Emu хэлж чадахгүй байсан түүний талаар юу ч Aubrey хувь заяа. I ' ll come up with зарим тайлбар дараа.
  
  
  Дараа нь, би байсан холбоо хяналтын цамхаг Orly, нь бид ойртож байсан, бид боломжтой байсан газар. Бид газардсан бага зэрэг дараа онгоц зогссон гэнэ.
  
  
  
  
  
  
  I didn 't say I didn' t илүү сайн мэдэрдэг.
  
  
  Бид буугаад, эргэн тойронд онгоц, Helga над руу нь эргүүлж харах түүний нүдэнд. "Юу байна?"
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. "Хэлэх нь хэцүү юм. Энэ нь иймэрхүү харагдах болно, таны ахмад тэвэрсээр л жолооны мөн руу ниссэн нь уур хилэн, айдас үед онгоц унаж эхэлсэн. Тэр магадгүй хагас галзуу тэр үед намайг дайрч, дараа нь өссөн. Робертс, бидний хамтран нисгэгч, байх естой ухаан алдаж улмаас хүндийн. Ийм зүйл байдаг нь ховор биш нислэг. Гэвч намайг ярих эрх баригчид болохоор бид авч чадахгүй байна татсан хүртэл хүнд суртал."
  
  
  Энэ нь байсан бол хэлэх боломжгүй тэр үнэхээр хүлээн зөвшөөрөгдсөн миний тайлбар, гэхдээ тэр биш үү хэвлэлийн надад ямар ч цаашид.
  
  
  Тэр үед "бид хүрсэн терминалын барилга, хамт Робертс, хэн ч байсан сэгсрэх дээр түүний хөл нь," дарга Orla Аюулгүй байдлын Цагдаагийн түүнийг олсон асуув эго илгээх надад СҮХ агент, хүн тэр мэдэж байсан гэж Dammlier,мөн орон нутгийн дарга. Интерпол. Үед аль аль нь эрэгтэй ирсэн, би тэдэнд хэлсэн нь яг юу болсныг харуулж байна гэж би сэжигтэй явдлын холбоотой асуудал байсан миний даалгавар. Гэж би түүнд хэлсэн Helga, би шаардлагатай явах Монте Карло нэн даруй.
  
  
  "Намайг тусламж авах гэсэн юм,"Интерпол хүн хэлсэн тэр үед дууссан. "Тэнд байх болно, ямар ч асуудалгүй. Магадгүй таны туслах энд байна "- гэж тэр эргэж Dammlier - " олж болно найдвартай нисгэгч болон хамтран нисгэгч авах та өөрийн зорьсон.
  
  
  Dammlier толгой дохиж, мөн хурал дууссан. Цаг хүрэхгүй, Helga, би байсан дээр бидний арга зам нь Сайхан, хамгийн ойр буух талбай Монте-Карло. Бид хоер Америкчууд, магадгүй нэг хэсэг нь францын төв, эсвэл ТТГ-ын тулд нисгэгч нь онгоц. Dammlier хийсэн зохицуулалтыг авчрах Робертс буцааж Улс, мөн Helga өөртөө итгэлтэй түүнийг тэр хэвээр ажил Nah хүлээн авах цалингийн байхад тэр сэргэж, түүний осол. Одоогоор хэн ч хэлж болох юм, миний тайлбар - гэж Робертс алдаж, ухамсар байсан гэж хүлээн зөвшөөрсөн аль аль нь Helga нь эрх баригчид.
  
  
  Нислэгийн Сайхан байсан бус атлаа хайж байгаа. Бид газардсан licks орой гэхэд, мөн Helga, би энэ тоглоомыг тоглож дээр лимузин Зочид буудал де Парис, ойролцоо казино Монте-Карло. Helga зохион байгуулсан нь лимузин хангахын тулд манай онгоц, мөн түүнчлэн хуулиар хамгаалагдсан холбох өрөө зочид буудал. Бид азтай байсан гэж Helga байсан сайн мэдэх; бид байсан нь баталгаатай өрөө, тэр ч байтугай Монте Карло дүүрэн байсан сониуч жуулчид дэлхийн өнцөг булан бүрээс. Гудамжинд байсан харгалзан үзвэл жуулчдын өгөх хот нь heady carnival мэдэрч, тэнд ямар ч байсан хоосон зочид буудлын өрөө.
  
  
  Бид явлаа дамжуулан гудамж Монте Карло, газар Дундын тэнгисийн shimmered шиг хар, баян дарс орой сүүдэр, би сануулж байна домогт түүх Монако-ийн гарал 303. Домогт дагуу Corsican. Онгон, Devot, шийтгэдэг байв засаг даргын Corsica үед энэ нь илрүүлсэн байна гэж тэр христэд Итгэгч. Засаг даргын ял охин байх холбоотой хүртэл чирэгдэж дээр морин дэл дээгүүр ширүүн газар нутаг, дараа нь сунгасан дээр өлгүүр нас барсан. Одоогийн байдлаар тэр үед нас барсан, нэг цагаан тагтаа байсан үгүйг дээрх түүний бие. Нэг шөнө, үед түүний биед байсан авч хувраг болон сурталчилж нь загасчны завь, цагаан тагтаа reappeared. Загасчны дагасан тагтаа шиг шувуу glided доош & nb, тэргүүлэх нь хуурмаг би-г Монако, булж охины биеийн байдаг.
  
  
  Би гайхаж бол миний байх Монако байх шиг гайхалтай.
  
  
  8
  
  
  Миний цуглуулга хүрээлэгдсэн байсан нь гайхалтай үзэл бодлыг нь гялалзсан далайн болон towering хадан суналт нь миль дагуу curving эрэг. Би unpacked миний уут, хүрч, мөн өөрчлөгдсөн, би байж магадгүй сонсож Helga эргэн тойронд явж, түүний өрөөнд дараагийн хаалга. Тус дуу нь түүний хөдөлгөөн, би гэж хэлж болох юм, түүний үйл ажиллагаа, жишээ нь, давхардсан уурхай.
  
  
  Казино тоглоом үргэлжлүүлж хэдхэн цагийн дотор. Бид мэдээж байна dined зочид буудлын юм пентхаус ресторан нь гүйдэг тааз гэж нээж тэнгэр. Гэхдээ байхгүй байсан ч цаг хугацааны хувьд үдийн хоол. Гэдгийг би мэдэж байсан Helga санаа зовохгүй байсан талаар аялал жуулчлал, мөн би байх болно гэж бодож харамсалтай бол бид сэтгэл хангалуун байсан энэ удаа хамтдаа илүү тааламжтай үйл ажиллагаа. Найдаж Helga мэдэрсэн нэг арга зам нь, би шийдсэн, түүний жижиг боловч болзошгүй таагүй асуудал нь цоожтой хаалга бидний хооронд захиалга шампанск, түрс, мөн арван гурван улаан сарнай нь хүргэж өгөх хөөе, зургаан цагт. Дараа нь нэг минут орчим, дараа нь нэг цаг, тэр хаалгыг нь тогшлоо гэж нэрлэдэг намайг аяархан.
  
  
  "Та нар маш анхааралтай," гэж тэр хэлэв, барьж гарч аяган шампанск, түүний зохион орж түүний өрөөнд.
  
  
  Тэр ойртон далайн харах цонх, тэр өмссөн байсан нь нарийхан ягаан negligee гэдгийг улам даамжирсан түүний бие нь сайхан silhouette. Тэр дуугүй хэсэг зуур эдлэх харах түүний бие дамжуулан нимгэн даавуу түүний хувцас, дараа нь түүнийг нэгдсэн, at the window. Тогтоох нар алга хаа нэгтээ доорх давхрага, харин зүүн талд нь гүн гүнзгий, баялаг, алтан тусгал тодорхой тэнгэр. Усанд газар Дундын Тэнгис, эргээд, тусгаж тэнгэр, сайжруулах ариун нандин, тийм өрөө шиг амьд, нүд гялбам.
  
  
  
  
  
  
  алт шиг.
  
  
  "Энэ нь сайхан юм үзэж, энэ нь биш юм?" гэж Helga, над руу эргэж.
  
  
  "Тийм ээ, маш сайхан байна," гэж би хариуллаа, санаатайгаар ажиллаж байгаа миний харц нь дээш, доош нь түүний бие хүртэл би уулзаж түүний харц. Тэр гүйж, түүний хэл дээр түүний уруул, асуув: "та над шиг, Тони?"
  
  
  "Тийм ээ, маш их."
  
  
  "Хэр их байна вэ адил та нар миний эгч нар аа?" тэр шаардав. Энэ дарсны намайг гайхсан шөнийн дараа бид зарцуулсан хамтдаа Нью-Йорк, харин оронд нь хариулах хөөе, нуух, түүний, тэр гарах болсон нь түүний гар, хэлсэн нь: "хэрэв Та хүсвэл намайг харуулахын тулд түүнийг та хэр их?"
  
  
  Тэр над руу ирсэн нь sensuous, жигд хөдөлгөөн, түүний нүд нь хагас хаалттай болон түүний уруул нь салж. Тэр үнсэж гэхэд ee, болон түүний бүх бие нь хариулсан нь нэн даруй, зөөлөн доргиурт дээш, доош чиглэсэн надад. Түүний хөл нь салж болон ороож уурхай, би мэдэрч чадсан түүний чичирсэн түрээслэгч хайж өөрийнхөө төрүүлсэн, хариу байгууллага. Тэр moaned аяархан буцаж доргиосон, барьж гарч аяган шампанск. Тэр багц түүний шилэн дээр доош ойролцоох сандал. Тэр үед эргэн тойронд болсон, тэр харсан тэр оржээ унтраах түүний унтлагын.
  
  
  Алтан ариун Эзэн болсон түүний нүцгэн бие рүү нь цацарсан баримал амьд хүрэл хөшөө. Би арай ядан байсан цаг тайлж миний хувцас өмнө нь тэр ирээд намайг орж амралтын өрөө сандал нь түүний.
  
  
  "Хурдан!" гэж тэр шивнэлээ pleadingly, өргөх нь түүний хип. Тэд ирж бидэнтэй нэгдсэн.
  
  
  "Тийм ээ! Тийм ээ! Тийм ээ!" гэж тэр muttered барьж байхад түүний амьсгал. Түүний гар нь шар ус хуруулсан миний мөр, гар болон хумсанд ухаж болгон миний махан бие тэр уриалсан юм намайг. Хэдэн хормын дараа, түүнийх, би мэдэрсэн түүний байгууллага нээлттэй болон гэрээний миний эргэн тойронд, түүний зорилтот ээрэх тал руу нь хүсэл хүртэл бид хүрсэн оргил нь ендер convulsive оргил.
  
  
  Бид тавих зэрэгцэн chaise longue, тэр эргэж, түүний толгой, над руу харсан. Тэр инээмсэглэн аяархан, "Одоо та нар мэднэ, don' t you?"
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив.
  
  
  Түүний мэдэж байгаа юу ferret естой таасан нь тэднийг бид орчим үлдсэн Нью-Йорк, гэхдээ мэдээж, хэдхэн минутын өмнө, ямар ч зам байхгүй юм хэлж. Эмэгтэй хэвтэж дараа нь надад биш Helga, учир нь би мэддэг байсан юм, түүний тодорхой болгох арга зам дуртай. Биш, Мария, хэнд тэр нь бас мэдэж байсан intimately.
  
  
  "Чи Эльза."
  
  
  "Тийм ээ," тэр хүлээн зөвшөөрсөн. "Та биш шүү уучлаарай, чи?"
  
  
  "Яаж чи ийм spin? Дараа нь бид юу л хуваалцсан? "
  
  
  Тэр инээж аз жаргалтай. "Helga болно уурлаж байх үед тэр гарч олох би юу хийсэн. Би зарцуулж байсан шөнө түүний орон сууц үед та намайг дуудсан өглөө. Тэр ч унтаж чадахгүй сонсох зүйл. Хэрэв та санал болгосон аялал Монте Карло, түүний зүгээр л шийдсэн боох хүртэл явж үзье гэж та бодож түүний Helga. It doesn ' t make much sense байх нь маш их хөгжилтэй байдаг. Үүнээс гадна, хэрэв та аль хэдийн зарцуулсан хангалттай хугацаа нь миний хоер эгч. Миний ээлж."
  
  
  Сонсох нь түүний үг, түүний эцэг гэж бодож байсан яг төрлийн трик гэж фон Нигүрс эмэгтэйчүүд чадвартай. Харин ч түүний тайлбар шиг үнэмшилтэй хангалттай, тэр байсан өөрийгөө сануулах гэж фон Alders байсан сэжигтэй гэмт хэрэг тэр гээд илчлэх түүнд, тэр тэнд ямар нэгэн зүйл байж болно хөнөөлтэй тухай Эльза солих Helga.
  
  
  Гэхдээ тэр үед юу ч байхгүй байсан бол би юу хийж чадах юм. Тэр хөнгөн хуумгай эрэгтэй дөнгөж сая гэхэд ee түүн дээр нэлээн бага өгзөг хэлсэн ee хувцастай авах.
  
  
  Бид дээр ирсэн казино хоолны дараа, бид үүнийг олж гацсан. Асар их олон хүн сууж хатуу эргэн тойронд тойрог нэг рулет заяа хүлээж, чимээгүй. Дотор тойрог байсан гурван эрэгтэй нь: croupier, хоер дахь хүн нь tuxedo, хар нүдний шил-мэдээж Odina Poe - болон Бельгийн нэртэй Tregor, хүн дээрэмдсэн банк.
  
  
  Эльза, би чадсан шахаж олны дундуур нь газар дээр нь хэдхэн метр хол гурван эрэгтэй. Удалгүй бид ирсэн ээрэх рулет заяа гэдэг нь дарагдах нь зогсоох, мөн үзэх олон хүн нүүж урагш дуу алдав. Энэ croupier shoved асар их үд чипс даяар сандал руу Tregor, хэн тайвнаар байрлуулсан нь их дараагийн бас нэг том юмнаас нь түүнд өмнө.
  
  
  "Бурхан минь!" Эмэгтэй хүн дараа нь надад шивнэлээ сэтгэл догдлон. "Тэр зүгээр л вон хагас сая доллар! Юу тэр вэ, одоо?
  
  
  Tregor шиг хайхрамжгүй хүмүүсийн эргэн тойронд Эго. Тэр нь аварга том, ногдуулах хүн нь том гэдэс байсан ундны шил, эрдэс ус, тэр нь дүүрэн эргэн тойронд нэг лонх зогсож эго-ийн тохой. Хар хүрээ хамрагдсан Эго нүд, гэвч түүний нүүр, би анзаарсан байсан нь бүрэн хоосон маск.
  
  
  Бүх нүд нь өрөөнд байсан түүнийг хүлээж байгааг харахын тулд тэрээр дараа нь юу хийх гэж. Тэр бөхийж амарсан түүний духан дээр нударга cupped нь түүний баруун гар нь, бол тэр бясалгаж, хэвээр байна, энэ байр сууриа хэдэн секунд. Тэр үед, тэр нь магадгүй зөвхөн нэг цугласан хүмүүс хараад захирал зогсож даяар түүнээс. Тэр бараг ижил байр Tregor! Энэ мэтээр чимээгүйхэн хоорондоо харилцах!
  
  
  Хоер дахь дараа, аль аль нь эрэгтэй дээшээ харж тэр үед, мөн компани гар, Tregor итгэлтэйгээр газар түүний бүх юмнаас чипс дээр улаан дөрвөлжин түүнд өмнө.
  
  
  Эльза миний гарыг шүүрэн. "Тэр болно бооцоо дээр түүний бүх хожил!" гэж тэр шивнэлээ итгэсэн. "Нэг сая доллар!"
  
  
  Tregor эргэж харан түүний сандал, мөн croupier гараа өргөж эхэлсэн заяа дахин. Энэ нь байсан ээрэх
  
  
  
  
  
  
  толгой эргэмээр хоер дахь, эсвэл хоер. Энэ эхлэв удаан доош onlookers эхэлсэн мантра хамтад нь, "Улаан, улаан, улаан" - Tregor-ын түвшин. Эцэст нь, жолооны зогссон. Бельгийн вон дахин. Энэ croupier түлхэж өөр юмнаас chips Tregor анхны үд. Хоер сая доллар! Найруулагч дараа нь урагш орлоо зарласан намуухан дуугаар, " хүрд хаалттай байна шөнө."
  
  
  Олны ухарсан гэж Tregor цуглуулсан түүний chips тусламжтайгаар хэд хэдэн казиногийн ажилчид, хийсэн түүний арга нярав. Түүнийг анзаарсан наад зах нь арван хоер нууц агентууд эргэн тойронд янз бүрийн гадаад хэргийн улс, бүгд of whom тэр мэддэг болсон байсан stalking түүнд. Tregor чадахгүй, тэр чадахгүй хаашаа ч явж, тэдэнд ямар ч бодис түүнийг харж. Дэлхийн засгийн газар нь боломж өгөөгүй түүнийг slip хотын эргэн тойронд амархан.
  
  
  Би харагдах болсон үед бүх горимуудыг тээврийн болон эргэн тойронд нь Монте Карло. Тэнд байсан гурван зам тэргүүлэх хот орчимд, мөн тэд ажиглахад хялбар. Хотын эрх баригчид хадгалагдаж бүх завь дахь боомт тогтмол хяналтад, мөн тэд байсан хамгийн хурдан завь нь газар Дундын тэнгис. Хэн ч нисч болно хол агаар, учир нь Монте Карло байхгүй түвшинд гадаргын хангалттай бий болгох airfield. Эдгээр хүчин зүйлс боломж өгөөгүй Tregor зугтахыг бодис хэн түүнийг дагасан хаанаас олж тэр авсан мөнгө нь тэр байх болно. Тэнд байсан ямар ч шаардлага, намайг дага.
  
  
  Би сонирхолтой байсан захирал болон croupier, одоо хэн гэж ойлгох рулет заяа нь нийтлэг практик байдаг, at the end of the game үед гэрт нь зовсон ийм асар их алдагдал. Жолооны шилжиж болно хонгилд казино, хаана бүх казино дугуйтай хийсэн эргэн тойронд rosewood үйлдвэрлэж байна. Тэр мэдэж бүр заяа байсан тэнцвэртэй хамгийн ойр thousandth нь инч, мөн энэ нь нүүж гаруй үнэт чулуу зэрэг тодорхой болгон цаг.
  
  
  Харин заяа байж болох засвар. Яагаад гэдгийг нь түүний зочид буудал болсон нь ойр харагдах үед энэ нь ялангуяа нэг ба яагаад түүнийг дагасан захирал, croupier үед тэд замаар явсан дараагийн хаалгыг. Би тэднийг харсан алга дамжуулан гавж, би хэлсэн Эльза буцаж зочид буудал, хүлээх надад байхгүй.
  
  
  Энэ бол харанхуй дээр шатаар тэргүүлэх суурь, харин ариун гэрэл шатаж байсан доод хэсэгт. Би гацсан байсан шатаар доош үед хаалгыг хаасны миний ард. Тэр үед нь blinding brylev дээр орж ирсэн. Дараа нь би сонссон нь өндөр давтамжтай орилж. Би хурдан эргэж, тэр Эльза намайг дагаж байсан, эсрэг миний заавар. Хүн, магадгүй хэн нэг нь хаасны хаалгыг нь хаагаад, түүнийг шүүрэн нягт, үзүүртэй буу над.
  
  
  Би эргэж руу хонгилд харсан казино захирал болон croupier шатаар ирж над руу. Аль аль нь байсан буугаар зэвсэглэсэн, ба croupier бас зохион хэсэг хоолой түүний гарт. Үед хоер эрэгтэй хүрсэн алхам доор намайг захирал арилгасан түүний хар шил. Эго нүд байсан бүрхүүлтэй, хэрэв тэр дор байсан сугандаа эсвэл нөлөөн дор эм. "Take care of nen," тэр захиалсан. Энэ croupier аваад төмөр хоолой, бүх зүйл явсан хар.
  
  
  Ухамсар эргэж ирсэн удаан, тэр ч байтугай намайг харж, сонсож чадах түүнийг дахин, би бол би мэдэрсэн харж байсан, миний эргэн тойронд нь холоос дамжуулан манантай шүүлтүүр. Миний бие, мөчид мэдэрсэн хүнд, доголох. Хэдийгээр ширүүн гараар тулж байсан нь надад, тэр нь бараг л мэдэрсэн зүйл. Аажмаар, тэр мэдэрч эхэллээ шинж тэмдэг түүний сулбагар ноомой байдал. Харин би ухаангүй байсан юм, би маш их drugged. Энэ нь байх естой байсан хүмүүсийн нэг хүчирхэг төв мэдрэлийн систем уудаг.
  
  
  Түүний хатуу тэмцэж даван туулах эмийн нөлөө, тэр ч байтугай бол түүнийх байсан маш сайн биеийн хэлбэр, түүнийх л байсан хэсэгчилсэн амжилт. Би бүгдийг харж байсан эргэн тойронд юу болж, намайг, харин би хөдөлж чадахгүй байлаа. Энэ croupier, найруулагч намайг тавих нь жолооны ард урд суудал машин. Би харсан Эльза, drugged, ухаангүй, sprawled суудал дээр миний хажууд, эрэгтэй зогсож байв дотор аль аль нь нээлттэй хаалга. Mercedes ' хөдөлгүүрийн уралдааны байсан, харин машин хөдөлж байсан юм.
  
  
  Дараа нь би анзаарсан нэг эрэгтэй байсан тохируулах ямар нэг зүйл дээр floorboards миний хөл дор. Удалгүй тэр унасан гарч эргэн тойронд машин мөн би түүнийг сонссон хэлж, " За, энэ нь бэлэн авч, унтраах."
  
  
  Бүх машин нь хаав. Хөдөлгүүрийн байсан одоо ч ажиллаж байгаа. Миний befuddled тархины чадахгүй нь утгагүй зүйл болж байсан. Dimly, хэрэв би байсан манан, би харсан нь гар хүрч дамжуулан нээлттэй цонхны дараа нь над руу эргэж дээр Mercedes. Машин урагш lurched.
  
  
  Дараа нь би ойлгосон гэж би тавих гэж Эльза, надад Mercedes, тулгамдсан хурдасгуурын нь floorboards. Одоо бид байв уралдааны дамжуулан харанхуй, зэлүүд зам нь Монако үед зуу гаруй миль цаг. Энэ үед эрчимтэй хурд, Mercedes болно нурж өмнө бид хэтэрхий хол явж, бид аль аль нь амь насаа алдсан байх. Үед бидний бие илэрсэн, үүнийг харсан бол бид нас барсан үр дүнд мансууруулах бодис хэтрүүлэн. Тэнд байх ямар ч шинж тэмдэг аллага.
  
  
  Нэн тэрээр оролдсон хяналтандаа авахын тулд түүний бие.
  
  
  Одоогоор, бид азтай байсан шүү дээ, мөн машин байсан дунд зам. Гэхдээ тэнд байх болно толгод, мушгин гуйвуулдаг, өмнө,
  
  
  
  
  
  
  хэрэв би байхгүй бол эхлэх жолоодох, машин, бид удахгүй байх, зам унтраах. Би өргөх гэж оролдсон, миний гарт байгаа, гэхдээ тэд мэдэрсэн хүнд. Би оролдсон, энэ нь дахин. Хоер гараа rose их, эгч, унасан, аажмаар дахин өссөн. Тэр харж болох харанхуй газрын хажуугаар mimmo д blinding манан эргэн тойронд машины цонх. Би хөлс байсан юм гэж би оролдсон өсгөх миний гарт хэдэн инч зүг жолоо. Дараа нь хоер шинж тэмдэг гарч ирсэн нь өмнө нь түүний. Би харсан миний хуруу ойр орчим жолооны хүрд, гэхдээ би чадахгүй мэдэрч заяа тэдний дор. Яагаад ч юм би хувиргаж чадсан эго хэдэн градус зөв гэж машин орж ирсэн нь S-муруй. Энэ нь хангалттай байсан байлгах нь бидний явж байгаа. Машин ээрсэн эргэн тойронд нь нугалах үед breakneck хурд, шахан гаргах доош нь эгц налуу.
  
  
  Замын үргэлжлэл авирч. Би харж болох юм дамжуулан машины цонх нь бид байсан ирмэг дээр нь хадан гэж sloped доош бараг нээлттэй далайн эцэст нь явган хүний зам. Машин soared дээд хад, дараа нь raced доош огцом налуу руу зам шиг металл бүрхүүл орчим буу. Дугуй screeched дээр нь гайхалтай. Одоо ч гэсэн урам гэхэд эм, би оролдсон анхаарлаа хандуулах нь бидний цорын ганц боломж эсэн мэнд: яагаад би хадгалж байсан машин цэх шулуун зам дээр хүртэл энэ нь эцэст нь гарч гүйж хий.
  
  
  Энэ бололтой дараагийн хар дарсан зүүд байх байсан, аль аль нь дуусдаг. Бээр дараа бээр, Mercedes сунгах үед өнгөрсөн харанхуй хотхонууд, зуслан, дээш, доош нь мушгих, мушгирсан зам нь кот azur. Монако байсан хамаагүй бидний ард. Бид raced дагуу cornices, хурдны зам холбосон Монако Гое,, дараа нь дамжуулан өөрөө Сайхан, нам гүм, хаалттай шөнө.
  
  
  Хурдны замын хувьд Сайхан байсан түвшинд нь далайн нойтон, гулгамтгай, болон аюултай. Ар Mercedes унасан тал руу. Хэрэв бид байсан skidded, бид байх болно газардсан далай. Харин Мерседес хурдлаад дамжуулан Antibes. Эцэст нь, хаа нэгтээ хооронд Antibes болон Каннын эхэлсэн алдах хурд, өнхөрч дамжуулан Парис бодис, элементүүд. Нь асар их хүчин чармайлт, би эргэж жолоо, машин руу ниссэн замын хажуу болон зогссон. Хөдөлгүүр зогссон. Эльза, хэн ч байсан, миний хажууд сууж байсан, биш үү шилжих нэг удаа.
  
  
  Есөн
  
  
  Наранд гялалзах нүд рүү минь. Худалдах moaned, бас хатгаж ар түүний хүзүү. Mercedes байсан ч зогсоол дээр замын хажууд. Хамгийн эхний зүйл бол би харсан гэж байсан Эльза өмссөн байсан будалт. Дараа нь би харсан цугласан хүүхдүүд гадаа цонхон дээр Эльза тал, дарагдсан эсрэг шил ширтэн Nah, нүдээ бүлтийлгэн тэр нунтаг түүний хамар. Тэр харсан гоемсог , хэрэв тэр байсан л сургаалийг нь хүртэл нь шинэ сэргэг нойр авах. Ачааны машин болон машин хурдлаад гэхэд хурдны зам дээр, би анзаарсан хамгийн зорчигчдын дотор craned хүзүүгээ авах нь илүү сайн харах, бидэнд.
  
  
  Эльза намайг анзаарсан суугаад, хол тавьж, түүний CD болон уруулын будаг, болон инээмсэглэв.
  
  
  "Бэ бид хөгжилтэй өнгөрсөн шөнө вэ?" гэж тэр асуув баяртайгаар.
  
  
  Би юу мэдэхгүй байсан, тэр мэдэж байсан, эсвэл санаж талаар өнгөрсөн шөнө, бид байсан тасалдсан дээр хонгилын шатаар нь казино. Бүхэл шөнийн хар дарсан зүүд шиг байсан надад, гэхдээ би өгөх фон Нигүрс эмэгтэйчүүдийн зээлийн хувьд нэг зүйл бол-тэд уян хатан.
  
  
  "Нааш ир," би хэлсэн, налуу гаруй mimmo nah нээлттэй хаалганы дээр түүний талд. Тэр гарч ирээд, эргэн тойронд машин, би дагаад. "Бид хэрэгтэй буцааж авахын тулд Монте Карло. Энэ машин гарч гүйж хий."
  
  
  "Гэхдээ бид яаж байна?"
  
  
  "Сэтгэгдэл нь энэ нь надад," би хэлсэн, хөдлөхөд түүнийг миний дэргэд хүртэл ирмэг дээр хурдны зам. Хүүхэд байсан одоо ч гэсэн цуглуулах, бидний эргэн тойронд байгаа. Тэр байрлуулсан Эльза өмнө түүнийг болохоор тэр байж болох юм, нь өөрийнхөө цуглуулгыг амархан харж өнгөрч замын өгсөн нь эрхий хуруу хүртэл гарын үсэг зурж, олон улсын hitchhiker. Эхний өнгөрөх машины braked, жолооч хаалга онгойлгон, rattling франц.
  
  
  "Монте Карло," би хэлэв.
  
  
  "Oi," гэж тэр хэлсэн байна. Эльза болон түүний хэн байсан жолооны өмнө нь жолооч, буцаж Монте Карло дахь ачааны машин дүүрэн eggplants. Энэ doorman Зочид буудал де Парис биш үү өсгөх нь хөмсөг бид алхаж гарч ачааны машин, одоо ч бидний үдшийн хувцас, даллан мөн талархсан ачааны машины жолооч, мөн нөгөө талд гарлаа дамжуулан лобби.
  
  
  Би түүнийг орхисон Эльза хаалган дээр түүний өрөөнд, мөн түүнд хэлсэн нь авч, зарим нь үлдсэн. Тэр орж түүний өрөө, түүний утас дуугарав. Энэ нь орон нутгийн агент, СҮХ, хүн нь би мэдэж байсан гэж Chiclet. Тэрээр хэлсэн нь надад хэрэгтэй холбоо барих миний нутгийн СҮХ албанд нэн даруй дуудлага хүлээж авах, гадаадад. Hawk байсан байж магадгүй гаргах scrambler утасны дуудлага. Би хэзээ яаран өөрчлөгдсөн миний хувцас ч гэсэн Монако, нь tuxedo хэзээ ч татах хүсээгүй анхаарал явж СҮХ газар, байрлаж байсан бөгөөд вилла холгүй зочид буудал. Chicklet уулзаж намайг хаалга, намайг зурсан хойш. ярилцах. Газар мөлхөж байсан нь ижил бодис тэр харж байсан үед казино, хүмүүс томилогдсон доош нь хянах Tregor тэр үед байсан орхисон нь түүний хожлын.
  
  
  Өмнө Chicklet асуухад түүний тухай Tregor, түүний эцэг хэлсэн Em юу тохиолдсоныг Эльза намайг асуусан бол бид уулзаж болох казино захирал болон croupier нэн даруй.
  
  
  
  
  
  
  Iklet толгой сэгсрэв. "Би айж байна энэ нь хэцүү байх болно," гэж тэр хэлсэн байна харамсалтай нь. "Аль аль нь алга болсон нь Tregor."
  
  
  "Алга болсон?" Гэж би итгэсэн. "Яаж Tregor алга эдгээр бүх эго-хөөж бодис?"
  
  
  "Бид тулгарсан маш өвөрмөц бус оюун ухаан," Chiclet тайлбарласан. "Өнгөрсөн шөнө үед Tregor зүүн казино, тэр буцаж явсан түүний зочид буудал. Бид байсан хүмүүс үзэх газар нь урд болон ар. Бусад бодис хайж байгаа албан тушаал дээр зам тэргүүлэх хотыг тойрон дагуу боомт. Харин Tregor, казино захирал, мөн croupier бүх eluded."
  
  
  "Тэд яаж үүнийг хийх вэ?"
  
  
  Chicklet толгой сэгсрэв гэж байгаа бол тэр нь одоо ч итгэж чадахгүй байсан юм. "The Tregor өрөөнд байсан тагтан нь далайн харах. Нэг удаа, өглөө эрт, нисдэг тэрэг ниссэн гаруй хот.
  
  
  Энэ нь аваад Tregor нь тагттай, мөн бололтой аваад, бусдыг нь хаа нэгтээ өөр хотод, мөн хол ниссэн. Гайхалтай үзэгдэл ."
  
  
  Түүний эцэг нь зөвшөөрчээ.
  
  
  "Бид олж чадахгүй байж юу ч," Chiclet цааш нь, " гэвч бид шалгах дээш, доош эрэг харах юм бол хэн ч сонссон нь нисдэг тэрэг. Хэрэв тийм бол, тэдгээр нь боломжтой байж болох юм бидэнд хэлж удирдлага тэр явсан."
  
  
  "Мөн хэрэв бид олж чадахгүй байна вэ хэн ч сонссон нисдэг тэрэг, we' ll go back to where we started," би хэлэв. Дараа нь тэр байсан зөрчилдөж гаргасан тайлан, хэвлэл, мэдээллийн хэрэгслээр Chicletu байсан гэж надад хэлсэн би авч болно, дуудлага нь гадаадад.
  
  
  Тэр толгой дохив. "Hawk тантай ярилцахыг хүсдэг гаруй нь шифрлэгдсэн утас. Би хэлж болно оператор дуудаж, түүнд эргэж." Тэр намайг хөтөлсөн албан шатаар үед Hawke ирсэн шугам, тэр намайг ганцааранг минь.
  
  
  "Би сонссон таны карьер авсан хол," Hawk хэлсэн ч эхлэлд. "Ямар ч цаашдын хөгжлийн?"
  
  
  "Үгүй," emu хэлсэн түүний өмнө өгч emu бүрэн данс миний өөрийн туршлага өнгөрсөн шөнө.
  
  
  Hawk snorted. "Энэ нь иймэрхүү харагдах болно, та байсан нь хаах гэж нэрлэдэг юм." Тэр дуугүй, мөн цахилгааны утас бидний хооронд buzzed товчхон. Дараа нь тэр хэлсэн нь, " ямар нэг Зүйл тохиолдсон гэж энд түүний зочид буудал тухай ярьж байна, зүгээр л та мэднэ. Бооцоо гэж би боддог -- тухай autopsy тархины Z1 зөвтгөж байсан. Др Том олж байсан, ямар нэг зүйл - жижиг бичил диск агуулагдсан баазад тархины. Бид ямар болохыг мэдэхгүй юм, эсвэл энэ нь юу гэсэн үг юм. Лабораторийн залуус байна гээд дүн шинжилгээ хийж, энэ одоо. Доктор Том олохын чадахгүй байгаа тэр яаж авсан байдаг. Байдаг ямар ч тэмдэг, эсвэл шинж тэмдэг мэс засал дээр гавлын ясны."
  
  
  "Гэсэн хэдий ч, энэ нь гэсэн үг байх естой зүйл," гэж би хэллээ.
  
  
  "Магадгүй," Hawk хэлсэн нь бүрхэг. "Бид илүү олж, хэрэв бид вэ, би танд мэдэгдэх болно. Юу төлөвлөж байна одоо? "
  
  
  "Би хүсэж байна олохын тулд нисдэг тэрэг, мөнгө дараа нь," emu түүнд хэлсэн. "Аль аль нь магадгүй одоо ч гэсэн хаа нэгтээ газар. Мөнгө хүргэж болно намайг хэн нэгэн нь эх үүсвэр дээр нь л энэ. Аль ч тохиолдолд, энэ нь зөвхөн ирээдүйтэй хүргэж байсан шүү дээ одоогоор ferret."
  
  
  "Тийм ээ, сайн байна, сайн ан," Hawk хэлсэн , мөн өлгөж.
  
  
  Chiclet намайг хүлээж байсан нь доод өрөө дүүрэн хүмүүс ярьж байсан хурдан утсаар франц, итали. Нэг хана байсан хучигдсан том газрын зураг харагдаж байгаа Монако болон эргэн тойрны Эго газар нь персийн Булангийн нь Лион, францын эрэг өрнөдөд, персийн Булангийн of Genoa дээр италийн эргийн зүүн. Өнгөтэй голтой байсан хавсаргасан зураг янз бүрийн газруудад гадна Монако.
  
  
  "Миний агент хийж байгаа зарим нэг ахиц дэвшил," Chiclet хэлсэн, толгой дохин руу хүмүүс утсаар. "Та нар харж байна," гэж тэр тэмдэглэсэн газрын зураг дээр гаслах, " бид ирсэн холбоо барих эрх баригчид хот эрэг дагуу аль ч чиглэлд асуух орон нутгийн оршин суугчид бол тэд сонссон нисдэг тэрэг шөнийн цагаар. Одоо бид авч эхэлж байгаа нь буцааж дуудлага үр дүн ."
  
  
  "Ямар нэгэн эерэг хариу?"
  
  
  "Аз болоход, тийм ээ," Chicklet хэлсэн, тэргүүлэх намайг ханын зураг. Тэр сануулъя голтой. "Одоогоор ferret бид байсан тайлан Санкт-Рафаэль болон Парис гэж сонссон юм гэхэд нисдэг тэрэг. Тайлан нь зүүн, даяар Итали, сөрөг байдаг. Иймээс, эдгээр хүмүүс нь явж байсан баруун. Одоо бид баяжуулах эрэг дээр нь Парис. Тэр инээмсэглэн. "Ойрын ирээдүйд бид хэлэх боломжтой байх болно яг хэн бэ, тэд хаана явсан."
  
  
  Түүнийг хараад зураг. Баруун Парис, хамт curving эргийн байсан Saint-Tropez, Hyeres, Ла Seine, мөн цааш Marseille. Гэхдээ өөр юу миний анхаарлыг татсан зураг байсан бүлэг арлууд хэвтэж с'hiere, эргээс, дундуур Парис болон Marseille. Би бодож эхэлсэн.
  
  
  "Хараач, Chicklet," би хэлсэн, " энэ нь маш чухал гэж би авах нь нисдэг тэрэг болон туршилтын тэр дороо. Та зохион байгуулах гэж байна?" "
  
  
  "Мэдээж хэрэг. Энэ нь тодорхой хэмжээний цаг авах болно, харин намайг дуудлага хийх."
  
  
  Тэрээр ашиглаж нэг утасны дугаар, буцаж ирээд, толгойгоо дохиж байна. "Тэнд байх болно, нисдэг тэрэг унаж энд цагийн дотор. Энэ nen байх болно ниссэн нэгээр дамжуулан манай агентууд нь Сайхан. Тэр над руу questioningly. "Хэрэв та төлөвлөгөө?"
  
  
  "Хол гэж тэр санаа зовж," би хэлсэн, " энэ нь нисдэг тэрэг байсан нь маш хол явж болохгүй юм - энэ нь хэзээ ч төлөвлөж, энэ нь хэзээ ч болох юм. Миний таамаглал байгаа юм газардсан хаа нэгтээ ойрхон хаана дүр болох далд, мөн мөнгө, хүмүүс магадгүй шилжүүлж, тэнд өнөө орой."
  
  
  "Дамжуулсан?" Chicklet асуухад, эргүүлж. "Юу?"
  
  
  Түүнийх, тэр мөрөө хавчив. "Би чиний бодож байгаа шиг сайн уурхайн. Гэхдээ миний бодлоор тэд болно, ашиглах нь speedboat."
  
  
  "Хурдан завь!" дуу Chicklet. "Мэдээж хэрэг. Байх нь тодорхой зүйл хийх. " v? Дурдан, газрын зураг, тэрээр нэмж хэлэв ," тэр намайг гэж бодож магадгүй дуу чимээ
  
  
  
  
  
  
  
  Энэ таслагч бид хайж байгаа байж болох юм далд хаа нэгтээ эдгээр арлууд, D-ийн lair.'Ersa эсвэл эрэг дээр. Хаана ч юм, энэ нь илүү хялбар байх болно илрүүлэх эго-аас өөр нисдэг тэрэг, ямар нь доогуур нисдэг, илүү авсан газар."
  
  
  Chicklet зөвшөөрсөн нь миний шалтгаан. Харин бид хүлээж байсан нисдэг тэрэг ирж, би гэж нэрлэдэг Эльза Зочид буудал де Парис болон түүнд хэлсэн гэж би байх болно хүртэл холбоотой зуур зарим нэг бизнес, гэхдээ би түүнийг хүсч хүлээх надад байхгүй.
  
  
  "Би байсан гэж та гайхах," гэж тэр хэлэв, pouting. "Би унасан болгон таны өрөөнд, харин та нар байхгүй байсан. Та итгэлтэй байна та хийж байгаа бизнесийн? "
  
  
  "Зүгээр л бай, та хаана байгаа би хүртэл олж авах байгаа. Энэ нь байж болох юм, дараа нь өнөөдөр буюу өнөө орой. Дараа нь бид нар хангалттай цаг гэнэтийн бэлэг ."
  
  
  10
  
  
  Учир нь энэ биш практик татахын тулд хэтэрхий их анхаарал Монако, Chiclet явлаа намайг хотын эргэн тойронд газар толгод бид хаана хүлээлээ гэхэд нисдэг тэрэг. Өмнө нь бид орхисон газар, бид хүлээн авсан шинэ тайлан нь бид сонсоогүй нэг нисдэг тэрэг баруун Парис шөнийн цагаар. Энэ нь иймэрхүү харагдах тэр таасан байж болох - тэр авч хамгаалах нь нисдэг тэрэг хаа нэгтээ ойрхон.
  
  
  "Одоо тун болгоомжтой байх хэрэгтэй," Chicklet зөвлөж санаа. "Та юу мэдэхгүй боломжийг танд тулгарч болно."
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. Миний trusty Luger, Wilhelmina, сууж зохицдог миний мөрөн holster, миний Хюго stiletto байсан өөрийн scabbard дор миний дээл ханцуй, бэлэн хавар миний гарт өчүүхэн хөдөлгөөн нь миний гар. Тэр ялангуяа биш байсан талаар санаа зовж санаанд оромгүй.
  
  
  Удалгүй тэр ирсэн гэхэд нисдэг тэрэг, бид хүлээж байсан. Энэ нь ӨВӨРХАНГАЙ-1 Huey нисдэг тэрэг. Chicle надад танилцуулсан нисгэгч, залуу Францын нэртэй Марсель Nome де Клемент, том, нимгэн, disheveled хүн инээмсэглэн амархан.
  
  
  Chicklet түүнийг заавар дагаж, миний тушаал, түүнд анхааруулсан гэдгийг ажил болох аюултай.
  
  
  "Би санаа зовохгүй аюул, Chicklet," туршилтын итгэлтэй дүр. "Та юу мэдэх."
  
  
  Тэр авирч сум, харин өмнө нь бид тайлаад, Chicklet хийсэн хэлхээний хөлөг онгоцны эсэхийг нь шалгах хэрэгтэй, энэ нь байсан, төгс ажиллаж тулд амралтын өрөө. Дараа нь тэр даллан бидэнд унтраах. Марсель сууж байсан нь хамар нь нисдэг тэрэг, болон түүний суудал түүний ард байсан нь буцааж түлхэж болохоор би харж болох нь тодорхой доороос дамжуулан хүчирхэг дуран Chiclet надад өгсөн.
  
  
  Бид толгойлсон баруун дагуу далайн эргийн. Дараа нь бид өнгөрсөн Парис, Марсель ниссэн бага хэвтэж байхад тэр, би самнасан газар нүх нь ямар ч шинж тэмдэг нь газар нисдэг тэрэг байж болох юм нуусан. Бид өнгөрсөн хэдэн газар өтгөн foliage, болон бусад газар байсан хотгор чулуулаг - газар болох далд гэхэд нисдэг тэрэг-гэхдээ би чадахгүй, юу ч олж болно гэдгийг харуулж байна, тэдний ямар ч байсан байр. Дараа нь, бид аялаад л арга зам доош эрэг нь Монако руу оноо хол давсан Парис, хаана нисдэг тэрэг тайлан ирж байсан дахь шөнө. Кластер арлууд Оршдог-с'Jer байсан нь харагдаж өмнөд.
  
  
  "Let' s go хийх дүүжин байна," гэж тэр нэрлэдэг Марсель, зааж руу даашинз.
  
  
  Тэр толгой дохиод эргэж нисдэг тэрэг эргэн тойронд. Бид удахгүй дээгүүр нисч арлууд болон хийсэн өөр нэг гарц бага өндөрт гаруй газар нутаг. Уг дуран надад олгосон авах нь хаах хүртэл харах бүхнийг доор, дотор нь зарим арлын оршин суугчид, хэн хаана Vesely бидэнд, харин бид харсан ямар ч шинж тэмдэг үл ойлгогдох нисдэг тэрэг.
  
  
  "Одоо юу?" Марсель асуусан орчим тахиа зодолдуулах.
  
  
  "Би бас биднийг авч, буцаж," би түүнд дуртай дургүй.
  
  
  Марсель эргэж нисдэг тэрэг буцаж эрэг. Тэр одоо ч гэсэн суралцаж талбай нь түүний дуран тэр үед анзаарсан жижиг хар толбо далайд. Тэр үед чиглэсэн nen, тэр харсан өөр нэг жижиг арал, хад чулуурхаг, үржил шимгүй бусад цөөн хэдэн мод нь сийрэг undergrowth. Энэ нь маш бага юм биш тэмдэглэсэн газрын зураг дээр Chicklet ' s office. Гэсэн хэдий ч, энэ нь одоо ч гэсэн хангалттай том - хаана ч бээр дөрвөлжин миль хагасын-нисдэг тэрэг газар, мөн байсан нь бас хангалттай хол нь оху-ын Ерөнхийлөгч Владимир Путин сайн хоргодох газар.
  
  
  Тэр зүлгэж Марсель мөрөн дээр тэмдэглэсэн арлын. "Юу вэ энэ газар? Do you know him?"
  
  
  "Энэ" гэж нэрлэдэг Сатаны Рок, '"Марсель "гэж хэлсэн" Чөтгөр-ын Рок' - өгсөн нэр emu францын underworld, хэрэглэж байсан бөгөөд энэ нь олон жилийн өмнө дамжин өнгөрөх цэг, зэр зэвсэг, мансууруулах бодис орж байгаа улс. Хүч их хэвлэлийн бага хурал үйл ажиллагаа. Нь ferret нь тэдэнд, энэ нь орхигдсон байна, бусад, би сонсож байсан түүний хэлж байна, учир нь колони нь харх infesting газар. Тэд гэж хэлэх нь харх авсан ч урт удаан жилийн өмнө дараа нь shipwreck, мөн ferrets үржүүлж байсан ."
  
  
  "Би бодож байна бид естой нарийвчлан авч үзэх үед энэ нь," би хэлэв.
  
  
  "Та юу гэж бодож байна манай хүн болох юм нууж байгаа юм бэ?" гэж асуув Марсель doubtfully.
  
  
  "Энэ нь боломжтой. Энэ нь зүгээр л боломжтой.
  
  
  Марсель эргэж нисдэг тэрэг буцаж тэнгис. Бид өнгөрсөн Ли d ' er дахин үргэлжлүүлэн өмнөд. Бид дөхөж Сатан Рок, би харж болох ямар харанхуй, forbidding газар байсан юм, нь илүү юу ч овоо хар чулуу jutting гарч, түүний тал, юу-хаана - хэдэн scrawny мод, засварууд бүс ... өндөр сойз.
  
  
  
  
  
  
  
  Марсель доошилж нисдэг тэрэг хүртэл бид хүрч доош treetops авах нь удаан дугуй харах арал. Бид дөхөж газар, би харсан, хэдэн зуун том хар харх, startled гэхэд дуу нь бидний хөдөлгүүр, scurrying эргэн тойронд чулуулаг.
  
  
  "Хэрэв та ямар нэгэн зүйл үзнэ үү?" Марсель асуув.
  
  
  "Хархнууд" гэж би хэллээ. "Харх тоо".
  
  
  Бид байсан бараг дууссан манай тойрог байхдаа гэнэт үгүйг дамжуулан дуран. Энэ нь тод гэрэл гэрлийн тусгал нь нарны металл нэг дор том чулуу газар төвд арал. Энэ нь байж болох байсан далд гэхэд нисдэг тэрэг.
  
  
  Тэрээр хэлсэн Марсель тэр юу харсан гэж асуув эго эргэн очих газар дахин.
  
  
  Тэр толгой дохиод, хазайсан нь нисдэг тэрэг, бид алхаж эхэлсэн буцааж бидний зорьсон. Марсель ниссэн маш бага гэдгийг бид бараг алдсан treetops доор. Би чиглэсэн миний дуран дээр газар гэж би бодож ямар нэг зүйл харсан, мөн би байсан баяжуулах маш хэцүү, би чадахгүй байсан ч тухай бодож аюул хүртэл Марсель хашгирав. Гэнэт түүнийх, би мэдэрсэн нисдэг тэрэг дүүрнээр нөлөөлөхийг сэгсэрнэ.
  
  
  Дараагийн хоердугаарт, бид байсан нэрвэгдсэн далан сум гэж рүү осолдсон нисдэг тэрэг нь доор, бут шилэн бамбай нь тахиа зодолдуулах, нэвтэрсэн металл байгууллага нисдэг тэрэг, мөн осолдсон руу хөдөлгүүр. Би crouched доош ард кабин, би харсан дөрөв, таван хүн буудаж үед бидний эргэн тойронд босгосон submachine буу дээрээс нь хад.
  
  
  "Марсель!" гэж тэр хашгирав түүнд татаж Эго гэхэд мөрөн: "бидэнд Авч гарч энд байна."
  
  
  Тэр над руу эргэж, түүний суудал, түүнийх, тэр харсан гэж эго-ын нүүр царай болсон цуст маск. Тэр ямар нэг зүйл хэлэх гэж оролдсон, гэхдээ зөвхөн цус нь урсаж rta. Эго-ийн нүд нь хаалттай, тэр унаж хажуу түүний суудал. Тэр шүүрч түүний holster гэхэд Wilhelmina Po, харин өмнө нь тэр болох зорилго, гал дээр буй хүмүүс нь доор нь нисдэг тэрэг-ийн хөдөлгүүр дэлбэрчээ асар том дөл унасан галт бөмбөг. Машин хурдлаад зүг тэнгис, хамт аварга том давхарга дөл, утаа.
  
  
  Бага өндөрт миний амийг аварсан. Тэр shoved нь luger буцаан түүний holster болон өссөн дамжуулан нээлттэй хаалганы зайлсхийхийн тулд нуух өмнө гал нисдэг тэрэг осолдсон ус руу. Гал, утаа орчим нисдэг тэрэг хааж байх нь намайг харсан хүмүүс буудсан биднийг доош нь. Би хучилттай, би өөрийгөө олж ч далд нүд эдгээр арал дээр, нэг галт тэрэг нь ч дээр хөвж гадарга, далайн, хооронд нь намайг болон газар.
  
  
  Би хурдан тооцож зай арал, dived гүн, мөн сэлж, усан хүртэл би мэдэрсэн миний уушиг тэсрэлт. Тэр хадгалж усан хүртэл тэр эцэст нь цохих зарим чулуулаг. Groping түүний замыг чулуулаг инчийн гэхэд инчийн, тэр эцэст нь дайран гадаргын усны ямар ч дуу. Байлгах нь зөвхөн түүний толгой дээгүүр ус, тэр нь дарагдсан өөрийнх нь эсрэг чулуу, gulped агаар. Тэр үед боломжтой байсан, хэвийн амьсгалах дахин, тэр болгоомжтой толгойгоо өндийлгөн, эргэн тойрон харав.
  
  
  Аз болоход, тэр найдаж байсан, тэр сайн байсан, хол нисдэг тэрэг ослын газар. Тэр цэг дээр, тэр болох ч харж түлэгдсэн үлдэгдэл нисдэг тэрэг дээр хөвж газар. Тэрээр үзсэн гэж хэд хэдэн хүн очсон арал дээр унтраах тогтоосон резинэн rafts and сэлж нь эвдэх. Түүнийг харсан тэднийг сугалж Марсель-ийн биеийн тавьж Odin-ийн дүр дээр rafts. Эрэгтэй хүн байсан, дараа нь хайлт ус эргэн тойронд нь эвдэх. Тэд мэдээж харсан хоер эрэгтэй нь нисдэг тэрэг, мөн хүүхдүүд байсан гэж найдаж олох нь миний бие. Түүний байлгахыг хичээдэг бага хэвтэж B & nb хэвээр байна хэсэгчлэн хоргодох гэхэд чулуулаг хүртэл тэд бууж өгсөн хайх.
  
  
  Гэж эрэгтэй сэлж, буцаж арал нь smoldering овоо металл гэж байсан удаа байсан нисдэг тэрэг живсэн дор ус. Тэр тэвэрсээр л чулуу хүртэл эрэгтэй ирээд тэдний резинэн rafts ashore, буцаж төв арал. Тэр нь товчхон авч үзэх гэж доош нь наран шарлагын газар нэг rafts оролдох буцааж авах эх. Харин дараа нь тэр саналаа яаралтай түүний даалгавар. Хүмүүсийн арал дээр, мөн мөнгө авсан нь казино, хөтөлж болох зүйл нь надад маш чухал.
  
  
  Тэр хүртэл хүлээж гэрэл эхэлсэн хатах, дараа оролдсон хөндлөн арал үнэлэх байдал.
  
  
  Эргэн тойронд юу би ажиглагдсан, энэ нь иймэрхүү харагдах нь эрэгтэйчүүд түр ашиглан арал хүлээж байхад нь их байх нь шүүрэн авч завь үед nightfall.
  
  
  11
  
  
  Дараа нь өөр нэг цаг, оройн нарны эхэлсэн тогтоох, би мэдэрсэн аюулгүй мөлхөж гаруй чулуулаг хуурай унтраах дулаан салхи юм үлээж нь өмнөд. Би дөнгөж саяхан доош заасан хадан дээр байсан сунан дээр нь нарийн өнцөг үед би мэдэрсэн зүйл зөөлөн намар миний зүүн хөл. Би үсрэн босч, өөрийгөө олж руу ширтэж цусны улаан beady нүд нь том хар харх байсан бололтой унасан нь өндөр хадан. Түүний эго өшиглөсөн түүнд, түүнийг сэгсрэв, мөн шидэгдсэн түүнийг хажуу тийш нь шидэж, хадан.
  
  
  Дараа нь тэр сонссон зөөлөн squeals бүх түүний эргэн тойронд. Тэр маш хурдан босоод харсан хэдэн арван тод unblinking нүд. Хүйтэн шивэр доош гүйж миний нуруу, мөн миний гар өөрийн эрхгүй хувьд хүрсэн Wilhelmina-ийн Luger.
  
  
  
  
  
  
  Би санаа зовохгүй байсан гэж буудаж болно хүргэж хүмүүсийн арал дээр хайж надад.
  
  
  Харин харх биш үү халдлага. Харин үүний оронд, тэд darted нааш сандран, squealing аяархан тэдний сарвуу хусч гадаргуу чулуулаг. Би баталгаажсан хол болгоомжтой байлгах миний нүд нь дээр цугласан хүртэл би мэдэрсэн хатуу, дугуй металл обьект живж миний нуруун хооронд миний мөрөн дээр ир. Огцом дуу snarled: "зүгээр Л үлдэх нээлттэй энд байна!"
  
  
  Гар хүрч миний ард авч luger . Дараа нь хүн - энэ казино croupier по-өмнө ирээд намайг. Тэр барьж байсан нь snub хамартай .38 нэг талаас, миний Luger бусад. Тэр толгой дохиод үед надад ... "Бид та бодсон гарч авсан нисдэг тэрэг амьд. Бид хүссэн, та нар. Явж, явж."
  
  
  Тэр доош бөхийж аваад нэг хэсэг мод байсан нь мэдээж байсан асгачихсан бензин. Тэр гэрэлтэй Odin-ийн дүр thread болохоор болсон галт бамбар болон даллан энэ нь замыг чөлөөлөхийн тулд дамжуулан сурэг харх байсан хоол, нойроо хасан scurrying хол руу undergrowth.
  
  
  Бид авирч дээд хүртэл арлын хадан хүртэл бид хүрсэн том өнцөг нь тэр анзаарсан байсан нь агаарын дээж авах. Энэ croupier эргүүлдэг түүний буу болон түлхэж намайг урагш болгон том, гун-гарч агуй. Галт бамбар байв тохируулах нь эргэн тойронд тойрог руу орох нь байлгаж, харх, ариун их Эзэн гэрэлтүүлсэн нь нисдэг тэрэг дотор. Тэнд байсан бусад хүмүүс казино захирлууд Tregor болон хүн шүүрэн Эльза дээр шатаар казино орсон. Тэр таасан гэж байсан байх хэн нэг туршсан нь нисдэг тэрэг.
  
  
  Бусад нь над руу хараад ямар их ашиг сонирхол, гэхдээ казино захирал толгой дохив нь croupier: "Хайлтын түүнд, түүнийг тэнцэх хүртэл, дээр нь нүд байлгах нь түүнд."
  
  
  Энэ croupier, одоо ч гэсэн барьж, буу, орлоо дотор нисдэг тэрэг гаргаж ирээд нэг, хоер урт олс. Дараа нь тэр намайг түлхсэн гүнзгий агуй. Би өсгөсөн миний гарт үед эхэлсэн тэр намайг хайж, тэгээд тэр алдсан stiletto, Хюго холбогдсон хавар ханцуйгүй нь ханцуй миний дээл. Дараа нь хайлт, тэр намайг албадан сунган гарч газар дээр нь хөших намайг чанга, олс.
  
  
  Бид хүлээх хэрэгтэй болно. Энэ үед нь croupier зогсож ойролцоох бүхий буу, намайг харж байсан, би арчаагүй. Гэхдээ би одоо ч гэсэн байсан Хюго хүртэл миний ханцуйнаас.
  
  
  Энэ нь болж байна, гадаа харанхуй. Цагаас цагт, хэн нэгэн эргэн тойронд нь хүмүүс авч болно дуран болон гар чийдэн, гадуур явах. Энэ аваагүй урт удаан намайг ойлгох гэж тэд хүлээж байсан нь их байх унтраах авч арал. Миний анхны онол шиг зөв - их байсан гэж дхя завь.
  
  
  Нэг цаг буюу түүнээс өмнө баталсан нь нэг ажиглагчид хашгирав, мөн бусад нь эс тооцвол croupier, хэн ч байсан хамгаалж, намайг яаран хол. Би ашиглаж мөч үед миний captor анхаарлыг байсан түр сатаарсан гэнэтийн хавар нь scabbard. Нь stiletto даруй унасан болгон миний баруун гар талд. Би байсан бууруулсан олс хурдан. Би дөнгөж чадсан бууруулах нь их, чөлөөт миний гар үед гурван эрэгтэй яаран буцаж агуй.
  
  
  "Тэр энд байна," захирал хашгирав. "За, унах нисдэг тэрэг болон буцаж ирэх for you."
  
  
  "Би яаж мэдэх юм шүү буцаж ирэх вэ?" гэж дилер сэжигтэй асуув.
  
  
  Захирал болсон нь том хөнгөн цагаан чемоданыг нь нисдэг тэрэг. Тэр тавьсан түүний эго шалан дээр агуй, толгой дохив талд. "Мөнгө хэвээр байх болно энд. Бид буцаж байх болно."
  
  
  Бүх эрэгтэй эхэлсэн тулж нисдэг тэрэг орчим агуй. Харин их анхаарлыг татаж байсан гажих, түүнийх, би өнхөрч дээр миний талд нумарсан миний бие эргэн болохоор миний гарт хүрч болох олс гэж үүрэг нь миний хөл. Удалгүй энэ нь гарсан, буцаж анхны байрлалд би худлаа ч, хичээж ажиллах нь миний гар, хөл, ард миний эргэн сэргээж, цусны эргэлтийг. Дараа нь, хүн түлхэж байсан нисдэг тэрэг орчим агуй, мөн croupier байсан нуруун дээр миний талд. Бусад гурван-ийн дуу хоолой өссөн сулхан холоос.
  
  
  Миний асран хамгаалагч харлаа надад товчхон. Дараа нь тэр ирээд, тамхины гарч түүний халаасанд асдаг нь таарахгүй. Би хийсэн алхам, өссөн миний хөл болон гүйж түүн рүү, stiletto талаас нь. Тэр орж ирсэн хутга үед айсан хүний нүүр, дараа нь анхааралтай явлаа ир руу эго амьдрал, түүний чөлөөт гар хүрсэн нь буу.
  
  
  Харин дуулгавартай дагах нь надад, тэр мунхаг түүний босгосон буу гал. Тэр stabbed гэхэд emu-ийн stiletto амьдралд, тэр хоер дахин гаруй ямар ч дуу байна, гэрэлтэй тамхины хэвээр нь өлгөөтэй түүний уруул. Эго биш үү төлөвлөгөөг түүнийг алах, харин түүнийг явсны дараа надад ямар ч сонголт.
  
  
  Эго шүүрэн .38 болон түүний luger, хурдан гүйж хөнгөн цагаан чемоданыг. Цоож нээгдэх ба тагийг ирлээ нээлттэй. Тэнд нь эргэлзээгүйгээр torchlight, тэр хараад хоер сая ам. доллар дотор.
  
  
  Түүний боловсруулсан жижиг төлөвлөгөөг энэ мөнгө нь тэднийг ferrets захирлаар тавьж чемоданыг доош нь, би үүнийг мэдэж байсан. Эго яаран эхэлсэн хийх нь энэ нь гарч. Тэр scooped хүртэл яндан үнэт цаас болон дүүрэн доод чемоданыг нь том чулуу нь агуй давхарт. Дараа нь би тавьж давхарга үнэт цаас нь ямар ч илүү нь хоер зуун доллар юм байна.
  
  
  
  
  
  
  чулуулаг. Түүний чемоданыг хаав, зүүн түүний эго нь анхны газар.
  
  
  Тэр чадах ч сонсох дуу хоолой бусад эрэгтэй зайд тэр хурдан unbuttoned түүний цамц, чихмэл мөнгө дотор, мөн товчийг нь энэ нь дахин өссөн. Хоер сая ам. доллар миний цээжин дээр байсан болхи, харин хэдий ч жин нь энэ нь, би буцаж явсан нас барсан дилер, шүүрэн Эго гэхэд зах, мөн чирэгдэж дамжуулан түүнд агуй болон орж гарч гудамж.
  
  
  Бусад гурван эрэгтэй байсан одоо ч ажиллаж байгаа нь нисдэг тэрэг нөгөө талд нь том, хавтгай өнцөг чулуулгийн. Тэр цохих энэ нь эсрэг чиглэлд, чирч цогцсыг нь хүртэл түүнийг тэр хүрч, зарим нь гүн бут хаана тэр болох нуух эго. Дараа нь тэр буцаж мөлхөж орж чулуулгийн дээд газар, хаана тэр үзэж болох нь юу болж байгааг харуулав.
  
  
  Бүтэн сар хүртэл асаав дүр зураг нь тодорхой. Одоо, тэдгээр нь түлхэж байсан нисдэг тэрэг орж гарч клирингийн. Нэг эрэгтэй, нисгэгч, авирч-д заасан гол роторын ир хөдөлгөөн. Нисдэг тэрэгний эхэлсэн авирч, харин энэ үед хэдэн метр газраас хүн гарч өссөн. Энэхүү нисгэгчгүй нисдэг тэрэг гэнэт тайлаад, хурдлаад хол, хад, мөн ханш огцом унав руу хар усан доор. Энэ живсэн ямар ч ул мөр.
  
  
  Үүний зэрэгцээ, казино захирал буцаж ирсэн гэв. Тэр гүйж гарч, зөөх авдар болон хашгирч. Түүний тодорхой сонссон дуу хоолой, эрэгтэй бол түүнийг нуугдаж байсан, мөн сонссон headmaster хашгирах, " Тэр оргон зайлсан! Энэ залуу эвдэж, чөлөөт, хол гүйж! Тэр авч Georges түүнтэй! "
  
  
  "Мөнгө? Мөнгө? " хэмээн хашгирч Tregor дахь үе мөчний. "Байгаа мөнгө нь аюулгүй юм?"
  
  
  Захирал тогтоосон чемоданыг газар дээр, мөн тэдний гурав нь эргэн тойронд хөл хөдөлгөөн ихтэй энэ тэр нээсэн нь энэ.
  
  
  "Энд байна! Тэр одоо ч энд байна! "Энэ юу вэ?" гэж тэр дуу алдаад. Гэж би найдаж байсан, тэр нь байхгүй байсан авч шалгах цаг хугацаа мөнгө нь ард дээд давхарга мөнгөн тэмдэгт, хойш жин чулуу байсан бараг тэнцүү жин бодит мөнгөн тэмдэгт.
  
  
  "Нааш ир!" Tregor хашгирав. "Let' s get off энэ яллагдах арал."
  
  
  Тэдний гурван эхэлсэн шарж тэдний гар чийдэн. Хариу дохио ирсэн эцэст арал, ба аварга том searchlight идэвхжсэн байна. Дараа нь би харсан оронд завь, их авч болно хол seaplane. Тэр taxied ойролцоо чулуу, хүлээсэн тэнд үсэрч доош байна. Хүмүүс эхлэв бууж онгоц, би сонсож болох тэднийг musing миний тухай.
  
  
  "Хаана та юу гэж бодож байна энэ нь залуу болон Georges явсан юм?"
  
  
  "Тэр магадгүй хийсэн Georges явж Odin эргэн тойронд rafts тэгээд тэр буцааж авч болох нь эх газрын."
  
  
  Тэр үлдсэн бол тэр байсан, үзэх хүртэл тэд төгсгөл болж, арал, тоглоом тоглож байсан нэг эргэн тойронд rafts, мөн сэлж руу онгоц. Тэр биш үү аюулгүй мэдрэх хүртлээ boarded болон онгоц авч унтраах алга болсон хойд.
  
  
  Тэрээр найдаж тэд биш үү гэдгийг олж мэдэх бараг бүх мөнгө алга болсон хүртлээ болсон нь тэдний очих. Тэр үед, it would have been аюултай тэднийг эргэж, учир нь тэд байж чадахгүй гэдэгт би итгэлтэй байсан биш хүрч оху-ын Ерөнхийлөгч Владимир Путин руу буцах эрх баригчид. Би ч биш ойр шийдвэрлэх хэрэг, гэхдээ наад зах нь би чадсан саад их юм төлөвлөж байна.
  
  
  Арванхоер
  
  
  Сар явсан доош дараахан онгоц үлдсэн байна. Энэ нь маш харанхуй байсан гэж одоо би бараг л харж, миний гарыг урд нь миний нүүрэн. Тэр олох гэж оролдсон croupier бие хаана байсан нь орхисон бут, харин харанхуй энэ нь боломжгүй ажил юм. Би их үзэн яддаг санаа зарцуулж орой дээр энэ харх-шавьжид арал, би үүнийг мэдэж байсан байх нь хэтэрхий эрсдэлтэй wade ирмэг эрэг харанхуй олж Odin эргэн тойронд резинэн rafts. Тэр шийдсэн буцаж агуй, хаана хэдэн бамбар эрэгтэйчүүд байсан тохируулж байсан ч шатаж буй.
  
  
  Би буцаж ирэхэд нь агуй, би өссөн нь armful хуурай өндөг авч, энэ нь надад байна. Түүний авалт хуурай сойз руу галт бамбар хүртэл дөл өссөн сулхан байхад түүнийх crouched үүдэнд. Энэ нь цорын ганц арга байсан байлгах swarming харх булан, харин их болох ч түүнийг харж нүд glinting д firelight гадна агуй. Тэр зохион байгуулж, түүний Luger түүний гарт, тэгээд ч тэр ядарсан, тэр нь байхгүй байсан зүрхлэх doze унтраах гэж айх харх авч болно, зоригтой, довтлох.
  
  
  Энэ шиг санагдсан эцэс төгсгөлгүй их цаг хугацаа хэвээр үүр цайх хүртэл. Тэр дээр түүний хөл нь явахаар бэлтгэж доош & nb эхний үед гэрэл. Тэр байсан гэдгийг баталсан мөнгө байсан ч гэсэн товчийг хүртэл дор түүний цамц,, дараа нь, зөөх нь шатаж буй бамбар айлгах хол харх, унтраах тогтоосон. Гэсэн хэдий ч, түүний өмнө, доош шилжиж ирмэг арал, түүний шалгаж сойз олж croupier-ын байгууллага. Түүний бие биш байсан нь тогтоогдсон. Тэнд байсан л эго араг яс нь цэвэр яс. Хархнууд ажиллаж харанхуй.
  
  
  Би хэзээ яаран эргэж, хол яаран доош бут дамжин боловч харх scurried гарч миний зам миний өмнө. Тэр зүгээр л төгсгөл болж, арал болон хайж байсан Odin эргэн тойронд rafts сонсоод нь сонсож дууны эргэн тойронд ус. Би дээш харж, би харсан том цагаан cruiser тойрч ойролцоогоор дөрөвний нэгэн миль зайтай. Анх түүнийг бодсон хүмүүс эргэн тойронд байсан шөнө
  
  
  
  
  
  
  Тэр буцаж ирээд үзээрэй намайг олох, мөнгө, гэхдээ тэр үед тайвширч бага зэрэг, түүний харсан гэж cruiser байсан цагдаагийн завь эргэн тойронд Монако. Тэр маш хурдан галладаг хэд хэдэн цохилт болгон нь агаар Luger.
  
  
  Энэ cruiser сонссон миний дохио, даруй эргэж эрэг. Энэ үед буурсан зангуу, гурван эрэгтэй доошилж завь болон rowed барьж намайг. Түүний эцэг байсан гэж харж гайхаж нэг эрэгтэй түүний эргэн тойронд байсан Chiclet. Тэрээр хэрхэн тусалсан бэ хаанаас олохоо мэдэхгүй, надад?
  
  
  "За," Chicklet мэндлээд намайг " чи одоо ч амьд. Бид бараг бууж өгсөн дээр та дэмий. Надад хэлж, юу болсон бэ?"
  
  
  Түүний товч ил emu үйл явдал харуулсан emu олсон. Явахынхаа өмнө арал, бид авирч чулуулаг болон доошилж нь stickman-ын араг яс руу завь. Дараа нь бид далайгаар хол орхиж, Satane Roc нь мэрэгчдийн колони.
  
  
  Бид самбар дээр байсан нь cruiser болон буцаж Монако, Chiclet талаар надад хэлсэн тэр намайг олж. "Та нарын өмнө, Марсель авч унтраах нисдэг тэрэг өчигдөр," гэж тэр хэлэв, " би тавьж beeper д ар нисдэг тэрэг. Түүний авах дохио тэднээс ferret та тайлав. Хэрэв та чадахгүй байсан буцах гэхэд nightfall, тэр сэрэмжлүүлэн цагдаа нар асуусан орхиж завь үүрээр. Бид дагасан pager дохио бөгөөд энэ нь биднийг удирдан энэ цэг нь холгүй арал, бид хаана олсон нисдэг тэрэг, усан. Чимээ одоо ч ажиллаж байна. Гэвч би хэлж байна, би айж байсан, та нас барсан байсан үед би ойлгосон нь та байсан авч нисдэг тэрэг далайд гарах.
  
  
  "Би мэдэрч маш их харамсаж Марсель," Chicletou түүнд хэлсэн. "Тэр бол сайн нисгэгч, зоригтой хүн."
  
  
  Chicklet толгой дохив. "Уучлаарай бас. Гэхдээ тэр мэдэж эрсдэл, зүгээр л бусад шиг бидэнд."
  
  
  Бид ирсэн Монте-Карло, Chicklet хийсэн хэлцэл буцаах казиногийн мөнгө түүнийх дахин нэг удаа гэж нэрлэдэг Hawke гадаадад ээр шифрлэгдсэн telegraph үед эго газар. Би хэлсэн Hawk юу болсон, яаж би болсон миний мөнгийг буцааж.
  
  
  "За," Hawk хэлсэн, илүү чин сэтгэлээсээ, илүү би бодож байна, " наад зах нь энэ нь явж байсан бидний эсрэг. Хэрэв загвар нь үргэлжилж байна гэж өнгөрсөн, хөгжлийн шинэ гарах магадлалтай ойрын ирээдүйд. Мөн Хоч ...
  
  
  "Тийм ээ эрхэм ээ?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Би хүсэж байна, та амрах өдөр, эсвэл хоер, зарим нь амарч." Тэр дуугүй, нэмж ойролцоогоор, " Энэ нь зэрэг юм. Би танд буцааж авч болно."
  
  
  Өмнө нь тэр болох хариулт, тэр өлгөж.
  
  
  Цагдаа нар аль хэдийн шилжин croupier-ийн үлдэгдэл орон нутгийн morgue, мөн мөнгө байгаа юм буцаж казино. Би байсан бол өөр юу ч хийх СҮХ газар. Би хэлсэн Chicklet би байсан гэж буцааж зочид буудалд унтаж байна.
  
  
  Би хэзээ ирсэн, Эльза намайг хүлээж байсан нь миний өрөө. Эхний үед тэр дүр үзүүлж байх нь надад уурлаж, гэхдээ тэр үед анзаарсан хэрхэн ядарсан би харсан, түүний зүггүй цочромтгой болсон симпатик асуудал.
  
  
  "Ядуу Dumplink," тэр cooed, " та харах аймшигтай. Та юу хийж байна?"
  
  
  "Энэ нь бүх шөнийн бизнес уулзалт," Ay түүнд хэлсэн, унтраах авч, түүний хүрэм, тэнцсэн. "Одоо би хэрэгтэй сайхан халуун шүршүүр, удаан унтдаг."
  
  
  "Мэдээж, Dumplink," гэж тэр хэлсэн байна. "Чи undressing. I ' ll бэлтгэх энэ нь та дараа нь.
  
  
  Өмнө нь тэр болох эсэргүүцэл, тэр алга болсон ариун цэврийн өрөө рүү эргэж дээр шүршүүрт.
  
  
  Тэр үед би өөрчлөгдсөн миний дээл, ариун цэврийн өрөө дүүрэн байлаа уур. Эльза гарч ирсэн, ягаан-cheeked, түлхэж над руу шүршүүр,, хаалга хаалттай.
  
  
  Би арчиж бүр инч миний арьс, үс, халуун ус, дараа нь угааж, энэ нь унтраах нь хүйтэн шүршүүрт. Дараа нь тэрээр холбоотой шинэ алчуур эргэн тойронд түүний бэлхүүс болон буцаж явсан унтлагын өрөө. Эльза татаж байсан нүүрэн дээр доош ор, сууж байсан, дараа нь түүний.
  
  
  "Сунган таны нүүрэн дээр," тэр захиалсан, patting ор. Би эргэлзсэн, тэр надад бага зэрэг түлхэж. Түүний нөхөр дээр сунган ор, түүний ходоод, тэр сэгсрэв унтраах алчуур, хэлсэн: "Амрах, би та нарт өгч иллэг."
  
  
  Тэр гаргаж авсан жижиг саванд нимбэгний-анхилуун үнэртэй тос нь тэр байсан авчирсан нь түүний өрөөнд. Дараа нь тэр тайлаад түүний хувцаслалт, straddled миний бие, эхэлсэн хэрэглэх тос нь миний буцааж болон мор ир. Энэ нь хөлөрч шийдэл анх хийсэн миний арьс tingle, дараа нь илгээсэн гүн, тайвшруулах дулааныг миний булчин.
  
  
  "Юу вэ энэ зүйл нь ашиглаж байгаа?" Би асуусан, миний толгой эргэж харах Эльза, хэн нь аль хэдийн дээгүүр бөхийж намайг үүрд.
  
  
  "Энэ нь хуучин гэрийн эм нь Alden," тэр хариулав. "Баталгаатай үйлдвэрлэх эерэг үр дүн."
  
  
  Түүний caressing гарт caressed миний махан бие юм шиг эдгээх гавар, хөдөлж дээш, доош болох амархан, түүний халуун дулаан, сайхан амьсгал хугацаанд миний бүх бие. Дараа нь Эльза авсан доош нь түүний өвдөг дээр байгаа болон захиалсан надад дээр өнхрөх.
  
  
  Түүнийг эргэж нүүр түүнийг bench press хооронд түүний тархсан хөл. Тэр тослох эхэлсэн өмнө миний бие, түүний гэрэл хурууны хөдөлгөөн шилжиж миний цээжний миний ходоод, миний салтаа, талд нь миний хөл, миний хөлийн. Тэр над руу дөхөж суугаад, түүний зөөлөн үс унавал эсрэг миний нүцгэн бие, миний хамраас дүүрэн нь эго-анхилуун үнэртэй үнэр. Учир нь урт удаан цаг хугацаа, энэ нь бололтой, тэр ажиллаж байсан нь эрчимтэй төвлөрөл, бараг нойрсуулах, гэвч удалгүй тэр анзаарсан түүний амьсгал илүү хурдацтай байсан, болон түүний махан бие нь нойтон байсан ба аймшиг.
  
  
  Тэрээр өргөж толгойгоо хараад Nah. Түүний нүд нь өргөн байсан бөгөөд түүний шүд байсан bared.
  
  
  
  
  
  
  тэд салж тийм үзүүр нь түүний ягаан хэл ил байна. Тэр дарагдсан түүний амнаас түүний гулсмал түүний дагуу түүнд. Түүний нумарсан хонго tensed. Бид уулзаж чимээгүйхэн орсон, мөн тэр үед, ямар ч үг, бид хүрсэн оргил.
  
  
  Би илүү унтаж илүү сэрүүн үед бидний бие салж. Тэр зогсож байлаа орондоо барьж, дээл түүний гарт байна. Гэхдээ тэр үед д тавьлаа үнсээд, надад түүнийх, би мэдэрсэн миний бие санаж дахин, мөн энэ нь бэлэн болсон, өлсгөлөн хувьд илүү. Тэр аяархан инээв үед миний сэтгэл болон шивнэлээ: "би мартсан та нарт хэлье, Dumplink, заримдаа энэ фон Нигүрс анагаах ухааны бас ажил гэж афродизиак нь." Тэр намайг үнсэж. "Унтах" гэж тэр шивнэлээ.
  
  
  Түүний унтаж үргэлжилсэн хорин дөрвөн цаг, мөн байж болох юм үргэлжилсэн урт бол энэ нь биш байсан миний хувьд зөвхөн дамжуулах утасны дуудлагын. Энэ нь байсан Hawke.
  
  
  "Би та найдаж байсан шүү дээ, зарим нь үлдсэн байна," гэж тэр хэлсэн байна. "I' m in Paris. Уулзах намайг энд оффист аль болох хурдан. Илүү муу мэдээ, би айж байна. Та нар бас бүү фон Нигүрс эмэгтэй ирдэг тул та дээр нүд байлгах болно гэнэ. I ' ll ном энэ нь та нарын аль алинд нь дээр Жорж V Зочид буудал."
  
  
  Эльза маш ихээр баярлаж билээ үед би түүнд хэлсэн гэж би хүссэн ирэхийг Парис надтай хамт. Chicletou гэж нэрлэдэг түүнд баярлалаа эго, баяртай гэж хэлэх, мөн хүрэхгүй цагийн дараа, Эльза байлаа замдаа буцаж Сайхан барих онгоц.
  
  
  Арван гурван
  
  
  Бид газардсан Orly, энэ нь бороо орж байсан хэцүү. Удалгүй тэр шалгаж Эльза үед Жорж V Зочид буудал, хаана Hawk байсан хуулиар хамгаалагдсан ойролцоох орон сууцны бидний хувьд, тэр авсан такси СҮХ Парис газар, байрлаж байсан бөгөөд кафе дээр Газар Санкт-Michel. Албан байрлаж байсан орой дээр гурван давхар барилгын байв soundproofed нь дуу чимээ нь доор. Эзэмшигчийн байгуулах байсан нь СҮХ агент codenamed Bonaparte.
  
  
  Тэр уулзсан намайг хаалга, намайг хөтөлсөн буцаж шатаар тэргүүлэх албан дээр дурдсан. Бид дамжин утаа дүүрэн хоолны өрөө, баар, би их гайхаж байсан юм үзнэ үү ч гэж байсан нь маш их худалдан авагч нь мөн байсан тухай гуч эсвэл дөчин аюулгүй байдлын цагдаагийн ажилтан, СҮХ бодис нь тэр байсан талаар мэдлэгтэй болж, өмнөх уулзалт. Би мэдэж байсан ямар нэг зүйлийг чухал гэж байсан зүйл.
  
  
  Hawk уулзаж намайг хоердугаар давхарт. Эго-ын нүүр царай байсан харгис, тэр нь бараг л толгой дохив тэр эхлүүлсэн над руу өөрийн хувийн газар болон хаалттай, цоожтой хаалга.
  
  
  "Шиг харагдаж байна энэ нь ямар ч булаацалдахуйц байна, аль аль нь арга," гэж тэр хэлсэн байна, хөдлөхөд дугтуй гарч түүний халаасанд гардуулж, надад. Тэрээр зогсож байсан нь түүний надад буцааж, цонхоор гадагш харж байгаа үед хар бороо түг түг цохилж эсрэг panes тэр уншиж, захидал дугтуйн.
  
  
  Захидал байсан машинаар:
  
  
  Бнхау-ын цөмийн пуужингийн гэж алга 12 цагийн өмнө буцааж болно хариуд нь $ 2 сая. ХЭРЭВ ТА ҮҮНТЭЙ САНАЛ НИЙЛЖ БАЙНА, ОРУУЛАХ НЬ ОЛОН НИЙТЭД МЭДЭГДЭЛ ЛОНДОН ДАХЬ ЭХНИЙ ХОЕР ӨДӨР НЬ УНШИЖ: "АЛЕКСАНДР-НӨХЦӨЛ ХҮЛЭЭН АВАХ - (ГАРЫН ҮСЭГ) ХУБИЛАЙ ХААН. ЦААШИД ЗААВРЫГ ДАГА.
  
  
  Тэнд байсан ямар ч хаяг дээр дугтуйн. Hawk, хэн болсон нь хол цонх, намайг хараад frowning үед дугтуй, мөн тайлбарлахдаа: "Өчигдөр өглөө, эго байсан shoved дор хаалга нь Бнхау-ын элчин сайдын яам."
  
  
  "Энэ нь үнэн юм байна гэж Бнхау-ын цөмийн пуужингийн алга?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Хэт их, үнэхээр," Hawk гашуунаар хэлэв. "Энэ болсон хэдэн цагийн дараа та буцаж ирсэн мөнгө нь Satane Roc. Та анзаарах болно гэж хүссэн хэмжээ нь яг адилхан хэмжээ авсан казино ."
  
  
  "Та нар үг Бнхау-ын цөмийн пуужингийн үнэхээр алга?" Тэр incredulous.
  
  
  "Мэдээж," Hawk тэмдэглэн, " бидний дайсан-ийн сэтгэн бодох чадвар нь хязгааргүй. Дараахан нь таны туршлага арал дээр, Хятадын байсан ажиллуулах цөмийн пуужингийн нууц туршилтын талбай үед онгоц зүгээр л алга болсон. Энэ хүртэл тэмдэглэж ирсэн, Хятадын бодож онгоц осолдсон байсан."
  
  
  "Юу тээвэрлэлтийн?" "Тэд байх естой баталсан туршилтын за өмнө нь их байсан сонгосон нь ийм ажил."
  
  
  "Өө, тийм ээ," Hawk тохиролцсон. "Гэхдээ энэ нь байж болно гэдгийг анхаарах нь чухал хэдхэн долоо хоногийн өмнө туршилтын хэн нэг байсан хамгийн итгэлтэй, үнэнч хүмүүс Бнхау-ын Агаарын Хүчин зүүн Хятадын бизнес аялал Албани. Тэр биш байсан нягт ажиглаж байхад тэр тэнд байсан, үнэн хэрэгтээ, Хятадын тайлбарлаж чадахгүй байгаа нь түүний арга хэмжээний үеэр хэд хоногийн айлчлал. Тэд одоо ч шалгах. Энэ нь магадлалтай байгаа энэ үед манай өрсөлдөгч болсон, түүнийг хэн болох нь саад эго тархины.
  
  
  "Байна гэж Хятадын төлөх золиос?" Би асуусан, гардуулах захидал буцаж Hawke.
  
  
  Тэр толгой дохив. "Яагаад гэдгийг нь бид уулзаж байгаа одоо энд. Let ' s шатаар явах."
  
  
  Дээр нь дээд давхар барилга, дөрвөн Хятад ноед оо байв хүлээж, хайж харгис, бага зэрэг сэжигтэй. IHRA тайлбарлаж хатуу аюулгүй байдлыг бий болгох. Odin хүмүүсийн эргэн тойронд нь байсан орчуулагч, мөн түүгээр дамжуулан Hawke намайг танилцуулсан гурван бусад нь түүний нэр нь тэр мэддэг өндөр зиндааны гишүүд Хятадын Коммунист Нам. Тэдний нэг бүр нь надад маш ухаалаг, гярхай харах гэж бид гараа сэгсрэв. Дараа нь тэдний гурав нь хурдан ярьсан тайлбарлагч нь Хятад.
  
  
  "Тэд хэлж байна, хэлмэрч" надад хэлсэн, " энэ нь их нэр төрийн хэрэг тэдэнд ийм нэр хүндтэй төлөөлөгч тусалсан тэдэнд хариуд нь цөмийн пуужингийн. Тэд мөн хэлж байна гэж
  
  
  
  
  
  
  Намын дарга ярьж таны ерөнхийлөгч, тэдэнд зааварлажээ бүрэн ажиллах нь та ."
  
  
  "Энэ нь их нэр төрийн хэрэг миний хувьд ч," гэж тэр хэлсэн нь түүний хэлмэрч. "Би хичээх болно зохистой байх итгэх итгэл ардын эм бүгд Найрамдах."
  
  
  Дараа нь би түүнээс энэ тухай formality: "энэ нь шийдсэн төлөх хоер сая ам. доллар?"
  
  
  Хэлмэрч олгосон нь түүний амьдардаг нутаг нэгтнүүдээ дахин, дараа нь гараараа намайг том арьсан цүнх сийлбэр нь Хятадын тэмдэгт болон тоноглогдсон цоож. Хэлмэрч нь түгжээг эго, үүнийг нээж, олж уут банк тэмдэглэл дотор.
  
  
  "Хоер сая ам. доллар," гэж тэр хэлсэн байна. "Тэнд байх болно, нь зар маргаашийн хэвлэлд Лондон Удаа гэж бичсэн чиглэсэн."
  
  
  "За," би хэлэв. "Цоож хүртэл дахин мөнгө. Би хүсэж байна, энэ нь хэвээр, таны эзэмших хүртэл бид хүлээн авч цаашид мэдэгдэл.
  
  
  Дараа нь орчуулагч орчуулсан үгсийг минь, гурван эрэгтэй толгойгоо бөхийлгөн сууж чулуурхаг, бид сэгсэрч, гараа дахин. Hawk гэж надад хэлсэн зохицуулалтыг аль хэдийн болсон Хятадын төлөөлөгчид үлдэх амьд улирал, албан тушаалд, мөн тэдний өмнө нь ferret хүртэл байдаг нь хариу Лондон Удаа зар. Энэ арга зам, эргүүлэн худалдан хэмжээ байх болно хадгалагдаж хүртэл ferret болж байгаа байх төлсөн.
  
  
  Hawk авч таксины арын зочид буудал нь намайг. Энэ нь байсан dusk. Бороо болон лаазтай цаг агаар байсан нь төгс төгөлдөр нь бидний сэтгэл санааны байдал.
  
  
  "Хэн ч цаана нь энэ нь," Hawk muttered, " байх естой эдэлж манай хүндрэлтэй. Төсөөлж хулгай цөмийн пуужингийн болон буцаж үүнийг золиос! "
  
  
  "Тэр сонгосон цөөн хэдэн ухаалаг нэр, түүний зар," би хэлэв. "Александр болон Хубилай Хаан".
  
  
  "Тэр галзуу, гэвч тэр маш зальтай," Hawk хэлсэн байна. "Би юу өгч чадахгүй байсан нь дүр байх." Тэр над руу харсан.
  
  
  Бид авсан зочид буудал, Харцага буурсан намайг унтраах болон толгойлсон Ану-ын Элчин сайдын яам, хаана тэр оршин сууж байсан, Парис.
  
  
  Үед түүнийх болсон түүний өрөө, түүнийх олж гайхсан тайлбар нь Эльза. Nen гэж хэлсэн тэр урьсан байсан нь нам Montmartre бөгөөд тэр гэж байсан. Тэр намайг орхисон нь хаяг юм болохоор түүнд нэгдэн хэрэв би хүссэн. Харин үүний оронд, тэд шийдсэн нь хоер хөргөсөн martinis, сайхан үдийн тэдний өрөөнд. Өмнө нь би очсон ор, би гэж нэрлэдэг урд ширээ авч нэг хувийг надад Лондонгийн Удаа дараагийн өглөө.
  
  
  Эльза ч байсан буцаж зочид буудал үед би авсан миний хуулбар сонины маргааш өглөө эрт, би хэлж чадахгүй байсан бол юу ч утга учиртай талаар түүний эзгүйд тэр шөнө. Гэсэн хэдий ч, нь ad байсан Удаа эго үг хэллэг байсан, яг заасны дагуу золиос анхаарна. Үүнийг уншиж, түүнийг, би төсөөлж хэрхэн аз жаргалтай "Александр" бас уншдаг юм. Тэр байсан байж болох юм, Парис, эсвэл Лондон, эсвэл Монте Карло, эсвэл тэр ч, Төвдийн.
  
  
  Би үнэхээр хүссэн авч СҮХ газар, мэддэг байх нь эхний ээлжинд мэдэж байгаа бол цаашид заавар ирж байсан. Тэр хувцастай явсан гарч тоогоор үед Эльза буцаж ирсэн.
  
  
  Тэр одоо ч гэсэн түүний үдшийн даашинз нь усны булга зэрэг дээл нэрс дээр түүний мөрөн. Тэр нь харж, нойрмог, гэвч тэр инээмсэглэн намайг үнсэж, бусдад түүнийг хувцсаа шалан дээр унаж. Дараа нь тэр эргэж, намайг задлаад буцааж түүний даашинз.
  
  
  "Би алдсан үед та нам, Dumplink," гэж тэр хэлсэн байна. "Энэ нь маш их хөгжилтэй байдаг. Олон франц хүн. Энэ нь одоо ч болж байгаа юм, хэрэв та явах хүсэлтэй.
  
  
  "Үгүй, баярлалаа" гэж би хэллээ. "Би зарим нэг бизнесийн оролцох хэрэгтэй. Тэр унтаж байна, би та нарыг дуудаж болно дараа.
  
  
  "Бизнес, бизнес, бизнесийн," гэж тэр хэлэв, patting миний нүүрэн. "Санаж, бүх ажил, ямар ч үзвэр болгодог Тони уйтгартай хүү." Тэр гарч ирээд дамжуулан даашинзнууд гарч ирэн хаалга тэргүүлэх түүний өрөөнд хайж маш их шаардлагатай нь илт хөхний даруулга, трико. Тэр дуугүй товчхон үүдний болон beckoned надад. Би миний толгой сэгсрэв, тэр үлээж намайг үнсэж алга.
  
  
  14
  
  
  Удалгүй би хүрсэн кафе Газар Санкт-Michel шатаар явсан нь СҮХ алба, би мэдэрсэн түүний хурцадмал байдал болон цөхрөл гутрал нэвтрэн орох бүх л газар. Гадаа наранд гялалзах, тэнд байсан хуурамч хавар агаарт, харин ч баяр хөөртэй сэтгэл санааны байдал, цаг агаар бий болгосон нь бидний хувьд, энэ нь алга болсон ард хана барилга.
  
  
  Hawke байсан, харахад илүү haggard илүү тэр шөнө өмнө нь байсан зэрэг дөрвөн Хятад эрэгтэй, түүнчлэн хэдэн арван СҮХ бодис, хамгаалалтын ажилтан. Бид бүгд ирсэн хэтэрхий эрт, бидний тэвчээргүй өссөн зэрэг нь урт удаан цаг чирэгдэж байна. Энэ хүртэл биш үд бид эцэст нь авсан мэдээг бид ихийг хүлээж байна. Мөн, мэдээж, нэг roundabout арга.
  
  
  Бид дуудлага авсан нь Интерпол Парис алба гэж хэлж байгаа нь тэд хүлээн авсан багц нь messenger орон нутгийн дарга. Нээх багц, тэр олсон битүүмжилсэн хайрцаг болон машинаар тайлбар гэж хэлж хайрцаг байх естой хүргэж Бнхау-ын Элчин сайдын яаманд даруй. Оноос хойш дарга Интерпол байсан мэдээлж хямрал, тэр даруй гэж нэрлэдэг Hawke, дараа нь яаран СҮХ газар. Үүний зэрэгцээ, Интерпол бодис аваад элч байсан хүчинтэй байна, ба үед тэд асуусан эго талаар хүн өгсөн em хүргэх багц, тэр өгсөн тодорхойлолт болох тэмцээн
  
  
  
  
  
  мянган Frenchmen.
  
  
  Хайрцганд агуулагдах нь tape recorder. Бид тавгүй эргэн тойронд байхад Hawke тавьж соронзон албан машин. Аль нь соронзон хальсны цувисан, дуу хоолой гэж хэлсэн ," Энэ нь Александр. Би таны захиасыг хүлээн авсан байна одоо өгч та дараах зааврыг. Орой, дээр гучдугаар, цагаан-тэмдэглэгддэг хөлөг онгоц нь улаан луу эш татан сийлсэн дээр nen гарч ирэх болно адриатын тэнгисийн Тэнгис болон орох боомт дахь Хувааж, Yugoslavia. Дээр тавцан энэ хөлөг онгоц нь байх болно, Бнхау-ын цөмийн пуужингийн. Нэг нь таны хөлөг онгоцууд арга барил нь түүнийг хоер сая доллар. Нэг удаа мөнгө шилжүүлсэн хүмүүсийн самбар дээр, пуужин буцааж болно. Хэрэв оролдлого хийсэн буцаж пуужин ямар ч мөнгө төлж, энэ нь дэлбэрч болно ."
  
  
  Дээрх үгсийг соронзон хэлж чадахгүй байсан бидэнд ямар ч хүний тухай их ярьсан, эсвэл харин хүмүүсийн талаар оноос хойш бусад бүх өгүүлбэр ярьсан нь өөр өөр дуу хоолой, их өргөлт авахуулаад их Британийн тулд герман руу Brooklyn. Тархины цаана талбай хэвээр үл үзэгдэгч.
  
  
  Дараа кино байсан decoded болон хуулбарыг хийж, яаран утасны дуудлага хийсэн олж онгоц гэж авч байсан нь биднийг Adriatic эрэг, мөн том, хурдан хөлөг онгоц биднийг хүлээж, ойролцоо Grech, Yugoslavia. Тэр ч байтугай эдгээр бүх бэлтгэл хийсэн, Харцага завгүй байсан төлөвлөх цаг үед пуужин олж болно.
  
  
  Дараа нь бага зэрэг, Yastreb, Бнхау-ын төлөөлөгчид нь золиос, хэд хэдэн бодис СҮХ болон түүний явсан Oryol ниссэн бөгөөд дээр нь онгоц үхэх Adriatic. Энэ Yugoslav засгийн газар байсан холбоо дамжуулан дипломат сувгууд, мөн бид ирсэн, гялалзсан, хурдан хөлөг онгоц биднийг хүлээж байна.
  
  
  Бид хүрсэн боомт болон бэхэлгээг эргээс үед Хувааж, хүйтэн, хурц салхи үлээж байсан эргээс. Тэнд байсан ямар ч бусад судас нь харагдаж байна. Бид хурдацтай тавцан, Харцага эхэлсэн muttering, " гэж би найдаж байна, энэ нь биш юм трик, Ник."
  
  
  Дараа нь хоер түүнээс дээш цаг, өдөр болгон эхлэв орж алга dusk, би эхэлсэн гэж бодож Hawk байсан байж болох нь зөв. Харин дараа нь, маш гэнэт, том цагаан хөлөг онгоц нь цагаан туг чимэглэсэн улаан луу гарч үүдэнд боомт. Тэрээр буурсан зангуу унтраах starboard нум манай хөлөг онгоц, мөн хүн нь ахмадын дүрэмт хувцастай ирсэн railing, өсгөсөн нь чанга, мөн хашгирав, " Хөөе, би та нарт мэндчилгээ Александр. Хэрэв та мөнгө үхэх? "
  
  
  Hawk гараараа намайг ижил чанга. "Энэ бол таны харуулж байна," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Бид мөнгө байхгүй" гэж тэр хариулав дамжуулан чанга. "Бид бэлэн байгаа ажил гүйлгээг бүрэн дуусгах."
  
  
  "Та ирж болно, самбар дээр нь" ревматоид ахмад хашгирав.
  
  
  Хоер манай хөлөг онгоцны багийн гишүүд доошилж жижиг моторт завь хэтрүүлж. Хоер Хятад эрэгтэй, нэг нь тэднийг явуулах нь баг мөнгө түүний эргэн тойронд, мөн энэ нь шилжүүлсэн өөр нэг хөлөг онгоц. Бид тусласан хүртэл онгоцныхоо тавцан дээр гэхэд ахмад, цөөн хэдэн хүмүүс тойрон crew-ийн дүр. Дээр урагш тавцан, тэнд байсан асар том объект хамрагдсан нь холбоотой tarp. Энэ нь байсан байх нь пуужин, гэхдээ би одоо ч гэсэн болгоомжилж байна. Тэнд байсан бусад хэд хэдэн хүн тавцан дээр, гэхдээ л хэн нэг нь мэддэг, түүнийг нь Бельгийн нэртэй Tregor.
  
  
  Ахмад байсан cordial болон эхлүүлсэн ану руу том байшинтай гол тавцан, хаана хөргөсөн оргилуун дарс биднийг хүлээж байна.
  
  
  "Хэрэв та ямар ч мөнгө?" гэж тэр асуув.
  
  
  Тэр толгой дохиод нь Chinaman, хэн баталсан багийн гаруй.
  
  
  "Та санаж бидэнд тоолох өмнө бид гар та пуужин, та юу?" гэж тэр асуув.
  
  
  "Үгүй," гэж би хэллээ.
  
  
  "Ноед оо, уу, байна, зарим нь шампан байхад та хүлээх," ахмад санал болгож, алхах, out дамжуулан өрөө нь мөнгө.
  
  
  Нэг биш Хятадын хүлээн авсангүй аяга оргилуун дарс нь даамал, гэхдээ үүнийг хүлээн авсан. Энэ нь сайн байсан чимэг дарс, маш сайн хөргөсөн. Тэр ууж хоер шил байхад Хятадын шилжсэн uncomfortably тэдний сандал. Үед ахмад буцаж ирсэн, тэр инээмсэглэн, толгой дохин түүний толгой.
  
  
  "Маш сайн байна, ноед оо," гэж тэр хэлсэн байна. "Бүх зүйл байх шиг тулд. Хэрэв та ирэх болно онгоцныхоо тавцан дээр надтай хамт, бид дуусгах болно, бидний бизнес."
  
  
  Би биш байсан ч гайхаж үед бид байсан буцах үед дээд харсан гэж багийн гишүүд байсан арилгасан tarpaulin обьект дээр урагш тавцан. Энэ нь цөмийн пуужингийн аль хэдийн болгон барьсан цахилгаан шат.
  
  
  Хоер Хятад эрэгтэй сэжигтэй шалгаж пуужингийн өмнө гаргах эсэхийг бүх зүйл байсан зорилгоор. Тэд толгой дохив чулуурхаг надад, тэр толгой дохив тулд ахмад.
  
  
  Тэрээр шиг баяртай гэж тэр өссөн нь чанга дахин дуудсан нь хүлээж Yugoslav хөлөг онгоц хэлж, энэ нь ирэх ойртох ингэснээр пуужин байж болох юм доошилж дээр тавцан. Хоер Хятад болон түүний хэвээр самбар дээр байхад багийн дээр ажиллаж лифт, өргөх аварга том пуужин агаарт, дараа нь доош тавцан манай хөлөг онгоц, бид аль хэдийн бэлтгэсэн өлгий барьж байна. Тэр харж болох юм харагдах халамжийн дээр Hawke-ын царайг харсан тэр пуужин дээр сууж тавцан, эцэст нь аюулгүй онгоцон дээр.
  
  
  Дараа солилцох товч handshake нь ахмад цагаан хөлөг онгоц, түүний, тэр эргэж ирээд манай хөлөг онгоц нь Хятад.
  
  
  "Ямар асуудал байна?" Hawk надаас нэн даруй.
  
  
  "Үгүй," гэж би хэллээ.
  
  
  "Гэхдээ би мэдэж байгаа бол та," Hawk хэлсэн, хараад намайг зориуд,"ямар нэг юм санаа зовох нь та."
  
  
  "Энэ нь байсан юм
  
  
  
  
  
  
  энэ нь хэтэрхий энгийн. "Би хариулсан. "Тэд хэрэгтэй гэдгийг мэдэх учраас бид авсан пуужин аюулгүй буцаж, бид биш шүү л гэж энд сууж байг тэднийг онгоцны далбаа нь хол хоер сая доллар."
  
  
  "Тэд байж болох төлөвлөгөө гаргаж ирж байна гэж бид ашиглах болно," Hawke хэлсэн байна.
  
  
  "Би эргэлзэж байна."
  
  
  "За, тэд өргөх зангуу хол авах, ямар ч байсан," Hawk тэмдэглэн зааж, хөлөг эргэж боомт. "Би тавих нь бидний төлөвлөгөө болгон практик." Түүний гарт тэр зохион байгуулсан радио дамжуулагч, тэр ярьж эхлэв хурдан орж, мэдэгдэлгүйгээр бүх хөлөг онгоц хүлээж төлбөр нь зөв гадна боомт - италийн хөлөг онгоц, грекийн хөлөг онгоц, Yugoslav хөлөг онгоц, тэр ч байтугай зарим нь орос cruisers-бүх тэдэнд илгээсэн байв ойлгох бидний дайсан.
  
  
  Цагаан хөлөг онгоц далайгаар руу боомт орох, бид дагаж эхэлсэн энэ үед зарим зай. Зүгээр л хүрэхээс өмнө нээлттэй тэнгис, манай хөлөг онгоцны armada харагдсан. Тэд ч хол Hawk й байсан ч тэднийг захиалсан арга. Цагаан хөлөг онгоц гэнэт зогссон төв боомт орох. Hawk эхэлсэн руу ярих дамжуулагч дахин, харин тэр зогсоож, түүнд.
  
  
  "Нэг минут хүлээх," гэж би хэллээ.
  
  
  "Яагаад болохгүй гэж? Энэ нь юу вэ?"
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. I didn ' t know юу гэж хэлэх нь түүнд, гэхдээ би мэдэж байсан ямар нэг зүйл буруу байсан юм. Хэдэн минут өнгөрсний дараа юу ч болсон. Hawk, би чиглэсэн манай дуран үед хөлөг онгоцны тавцан, нь хоосон байсан. Hawke байсан ч барьж радио дамжуулагч түүний гарт, мөн түүний дүр байсан өсөн нэмэгдэж буй тэвчээргүй. Тэр эхэлж эргэлзээ түүний зөн совин байсан талаар хэлж өгөөрэй өгөх зорилгоор хаах үед энэ нь болсон.
  
  
  Гэнэт бид харсан тод гэрэл нь улбар шар өнгийн дөл ирж цагаан хөлөг онгоц. Нь тэд чих дүлийрэм дэлбэрэлт дагасан. Цэвэрхэн цагаан хөлөг онгоц эвдсэн гадна далай руу. Энэ нь шууд утгаараа салсан руу хэд хэдэн хөвөгч зөвлөл нь хоер дахь нь. Дэлбэрэлт байсан болохоор гэнэтийн гэх сэтгэл сэрдхийлгэм бараг бүгд мэл гайхав богино хугацаанд immobility.
  
  
  Гэсэн хэдий ч, Харцага хурдан сэргэж элсэж, тулаан, хашгирч захиалга гаруй радио дамжуулагч бүхий л хүлээж хөлөг онгоц ирж үзээрэй авах ямар ч боломжгүй амьд үлдсэн. Үүний зэрэгцээ, бидний завь байсан хурдан ойртож газар хөлөг онгоц живжээ. Харин бид болон бусад хөлөг онгоц ойртон газар, ямар ч амьд үлдэгсэд байсан. Юу ч байхгүй байсан зүүн дээр dell өөрөө ч хэд хэдэн түлэгдсэн банз, газрын тосны тууз. Гэсэн хэдий ч, хайлт үргэлжлүүлэн гүн шөнө болгон, ус гэрэлтүүлсэн гэхэд аварга searchlights нь давцан бүх хөлөг онгоц. Бид юу ч олж чадаагүй.
  
  
  "Энэ нь нууц надад" Hawk хэлсэн удаан, хайлтын эцэст нь зогсоосон болон бусад хөлөг онгоц хүлээж, цаашид заавар нь түүнийг. "Яагаад тэд маш их зарцуулдаг хүчин чармайлт өсгөх хоер сая ам. доллар, дараа нь цохилт өөрсдөө хүртэл байна - мөнгө?"
  
  
  "Дуу хоолой, бүхий л байна," би хэлсэн огцом үед би нэг санаа байсан гэсэн. "Тэд биш үү цохилт хүртэл мөнгө!"
  
  
  "Та нар байхгүй байсан үлээж мөнгө?" Hawk шаардсан. "Дараа нь хаана ирэх вэ?"
  
  
  "Би мэдэхгүй байна," гэж би хэллээ. "Гэвч энэ нь тийм биш байсан нь живэх хөлөг. Яагаад ч юм тэд чадсан устгах эго өмнө дэлбэрэлт."
  
  
  "Вэ? Вэ?" Hawk тэсч ядан асуув. "Бид хадгалж эго тогтмол хяналтад мөчөөс эхлэн бид анх удаа олж харсан нь энэ. Яаж энэ арилгагдсан байх? "
  
  
  "Би мэдэхгүй байна, гэсэн хэдий ч," би хүлээн зөвшөөрсөн. "Харин тэд үүнийг хийсэн. Тэд үргэлж төлөвлөж хийх энэ арга нь энэ. Тэд бид бодож байсан байх урхинд нь тэдний хувьд дараа пуужин буцаж ирсэн, гэхдээ энэ нь чухал биш байлаа. Гол зүйл бол мөнгө юм. Үлдсэн, хөлөг онгоц болон багийн гишүүд байсан байх жигшдэг ."
  
  
  "Гэхдээ энэ галзуу," Hawk хэлсэн байна.
  
  
  "Мэдээж," түүний emu"гэж хэлсэн шиг бүх зүйл өөр."
  
  
  "Тийм ээ," Hawk тохиролцсон, ярихдаа удаан, " та нар байх нь зөв. Харин хэрхэн, яаж байгаа юм бэ, тэд удирдах татгалзах нь мөнгө? "
  
  
  "Би мэдэхгүй байна, гэсэн хэдий ч," би хэлсэн, дахин, "but I' ll probably хүлээн зөвшөөрч байв. Үе мөчний хаа нэгтээ байх естой энд Adriatic эрэг. Би түүний хүссэн биднийг хайх, эго, инчийн гэхэд инч хүртэл бид олж гэдгийг нотлох баримт байхгүй байсан хохирогч буюу амьд үлдсэн хэн авсан нь хол мөнгө байна."
  
  
  Харцага ч эргэлзэж миний бодлоор, гэхдээ тэр зөвшөөрсөн асуух ойролцоох усан онгоц надад туслах хайх нотлох баримт. Тэд бүгд туслахыг санал болгосон. Hawk зүүн намайг Хувааж учир emu байсан буцаж ирэх үхэх нь Ану-д тайлагнах, ерөнхийлөгч өөрийн биеэр.
  
  
  Энэ нь авч бидэнд хоер өдөр, шөнө хайж Adriatic эрэг өмнө бид олсон нотлох баримт гэж би итгэлтэй байсан тэнд хаа нэгтээ. Тэр үед мэдэгдэнэ грек cruiser олж эго, яаран энэ газар зэлүүд сунгах үржил шимгүй газар хойд Нүгэл.
  
  
  Тэнд, жижиг нэг суудал шумбагч онгоц нь орхисон, угаасан ashore болон хэсэгчлэн живэх нь далай. Харин түүний үе мөчний түүхийн талаар хоер сая ам. доллар авч байсан онгоц унтраах. Магадгүй дараахан бид авч мөнгө самбар дээр хариуд пуужин, энэ нь хүлээлгэн өгсөн submariner, мөн нэг суудал завь байсан шахан гаргах замаар хөлөг онгоц барьж байгаа.
  
  
  Энэ нь хялбар байсан нь бяцхан шумбагч хуудас эргэн тойронд боомт, хийх нь түүний арга эрэг дагуу, мөн газар. Дараа нь, магадгүй нэг шөнө, эсвэл бүр дээр дараах нэг хоногийн дотор, эсвэл
  
  
  
  
  
  
  энэ хүн байсан байж магадгүй аваад дээр нь онгоц болон бусад хөлөг онгоц болон алга болсон нь $ 2,000,000. Удалгүй би авч чадсан хөлөг онгоцны радио ажиллах, тэр нэгэн дуудлага авсан Hawke, хэн байсан нь буцааж Нью-Йорк гэхэд дараа нь. Тэрээр хэлсэн emu бид юу олж, д код хэлбэр юм. Тэр авч, мэдээ, мэдээлэл илүү их баяртайгаар хүлээж байснаас илүү, мөн захиалсан намайг буцаад Парис болон дуудлага em үед СҮХ алба, учир нь тэр байж болох юм мэдээ намайг тухай шинэ хөгжил.
  
  
  Хожим нь тэр өдөр Парист, тэр зогссон түүний зочид буудалд ярих Эльза гэж өмнө нь СҮХ газар.
  
  
  Тэр нь намайг шүүрэн авч, өмнө нь түүнийх, хаалгаар алхаж, хамрагдсан нь миний нүүрэн дээр нь үнсэж, мөн хэлэв worriedly: "би юу мэдэхгүй байсан нь та нарт тохиолдсон, Dumplink. Би бэлэн байсан тайланг та цагдаа гэж алга болсон хүн."
  
  
  "Бизнесийн дахин," би хэлэв. "Уучлаарай, би чадахгүй зурвас үлдээгээрэй. Би явах хэрэгтэй дахин гарч. Харин энэ удаа I ' ll be back удахгүй, магадгүй бид чадна хамтдаа цагийг өнгөрүүлэх нь."
  
  
  Оффист, Bonaparte ЭЦЭГ тавьж надтай холбоотой Hawke гаруй нь шифрлэгдсэн утас.
  
  
  "Бид шинэ хар тугалга," Hawke хэлсэн байна. "Энэ нь сайн байж болох юм, тэдний эргэн тойрон гэж байсан шүү дээ одоогоор ferret. Манай судлаачид, хэн байнга туршиж оролцогчид энэ тохиолдолд, эцэст нь олсон нь тодорхой хооронд холболт зарим нь тэдний эргэн тойронд. Та нар санаж байгаа болно түүний талаар ярихаас өмнө нь зарим хүмүүс байсан жингийн асуудал. За, бид байсан, одоо нээсэн гэж наад зах нь дөрвөн хүн тэдний эргэн тойронд байсан өвчтөн үед нэг жингийн алдагдлыг рашаан Швейцарийн."
  
  
  Энэ нь байх естой илүү тохиолдлоор, гэж би бодлоо.
  
  
  "Бид ч бас бодож байна," Hawke хэлсэн байна. "Газар ойрын Берн, ууланд. Энэ нь гэж нэрлэдэг Залуужих Эрүүл мэнд Рашаан, удирдаж байна Доктор Фредерик Bosch. Та юу гэж бодож байна?"
  
  
  "Би бодож байна би тэрнээс илүү нисч Швейцарь," би хэлсэн,"мөн эргэн харна."
  
  
  "Тийм ээ, үг, би хүлээн зөвшөөрч," Hawk хэлсэн байна. "Та юу гэж хэлэх энэ эмэгтэй дээр фон Нигүрс, Эльза?"
  
  
  "I' ll tell хөөе гэж би бизнес Берн ба санал болгож байна хөөе go back to the States."
  
  
  "Тийм ээ, за," Hawk хэлсэн, " би бусад хүмүүсийн харж үлдсэн фон Alders. Хэрвээ тэр буцаж ирдэг, би тохируулж болно, түүний дээр nah хүн, бас. Би тантай холбоо барих болно та хэзээ ирэх Швейцарийн.
  
  
  Хэрэв нөхөр нь буцаж зочид буудал, хаалгыг нь тогшлоо нь Эльза өрөө, тэр нь тогтоогджээ түүний үсчин хийж байсан түүний үс.
  
  
  "Би байхгүй бол та нар шиг намайг хараад байхад би гэж оролдож байх сайхан юм," гэж тэр хэлэв, frowning үед фенүүд нь.
  
  
  "Би урьд нь та нарт ярьж," түүний эцэг хэлсэн байна. "Би явах Берн өнөөдөр. Би дуудлага авсан нь миний газар, би хэрэгтэй цэгцэлж хэрэг.
  
  
  "Берн!" "Үгүй," тэр баяртайгаар хэллээ. "Гэхдээ, Dumplink, энэ нь гайхалтай. Би чамтай хамт явья. Гадна Берн байдаг нь гайхамшигтай рашаан гэж Ursi, би хайр явах. Бид болно нисч тэнд онгоцоор, би чадна амрах рашаан та явж байхад таны бизнесийн талаар."
  
  
  "Юу нь нэр," гэж би асуув, " энэ амралтын?"
  
  
  "Энэ нь гэж нэрлэдэг нь залуужуулах үйлчилгээтэй эрүүл мэнд рашаан" гэж тэр хэлсэн байна, зүгээр л миний төсөөлж байсан. Дахин хэлэхэд, тэнд байсан өөр хооронд холболт Фон Alders болон хэрэг. Би харж чадахгүй байсан ямар нэгэн шалтгаан Эльза байх естой намайг дагаад Берн, энэ нь байж болох юм бэхжүүлэх бонд, тиймээс би түүнийг хүлээн авсан.
  
  
  Дараа Hawke гэж нэрлэдэг түүнийг дахин түүний өрөөнд хэлж өгөөрэй гэж Эльза ирж байсан Берн нь надад, бид шалгаж гарч Жорж В. СҮХ Парис газар нь аялал Швейцарь.
  
  
  Арван таван
  
  
  Бид газардсан Берн, цаг агаар хүйтэн байсан ба тодорхой. Эльза мэдэж байсан жижиг chalet захад хот, тиймээс бид түрээсийн холбох өрөө байдаг.
  
  
  "Бид үргэлж байх энэ газар," Эльза надад тайлбарласан дараа бид шалгаж болгон манай орон сууц. "Энэ нь сайн байх шиг газар энэ үед рашаан авдаг ч бас хөл хөдөлгөөн ихтэй."
  
  
  Би дуртай манай газар. Энэ нь цэвэр, нам гүм, хөгжилтэй газар, дулаахан гал шатаж, бүх өрөө. Ахмад настан, цагаан үстэй, apple-cheeked эзэмшигч болон эго нь эмэгтэй хүн таалагдсан нь маш сайн нэр хүндтэй. Эргэн тойронд цонх нь миний өрөө, Эльза онцлон тэмдэглэв эрүүл мэндийн рашаан гэж байрлаж байсан орой дээр нь уул, зарим зай нь хол. Дараа нь тэр намайг орхисон түүний хувьд өрөө, би шалгаж, түүнийг нь дуран.
  
  
  Энэ нь байсан асар том цогцолбор нь олон түүх гол барилга хүрээлэгдсэн хэд хэдэн жижиг барилга. Тэд бүгд нүд гялбам цагаан, өнгө нь хувирсан цастай оргил гэж jutted гарч бүх чиглэлд тэдний эргэн тойронд. Тэр харж болох ороомгийн нэг эгнээтэй замын удирдсан шууд энэ газар, болон кабель машины байсан түдгэлзүүлж хоер trolleybus агаарын шугам. Энэ зай, энэ нь боломжгүй байсан харж олон мэдээлэл. Би гайхаж байсан би хэрхэн хандаж болох-нууцаар, эсвэл зочин, эсвэл магадгүй дамжуулан Эльза. Гэхдээ үүний зэрэгцээ, би хүлээх болно далавчтай ойлгохыг хичээдэг газар. Үүнээс гадна, хэрэв фон Alders байсан ямар нэгэн байдлаар оролцож талбай, Эльза итгэлтэй болгосон гэж би оролдсон ч эрт, эсвэл дараа нь.
  
  
  Үүний зэрэгцээ, энэ нь магадгүй байх нь зүйтэй холбоо барих таны орон нутгийн СҮХ бодис юм. Би хэзээ ч түүнтэй уулзсан, гэхдээ Hawk надад ярьж байсан, түүний нэрийг хаанаас түүнийг олох. Би тогшиж энэ
  
  
  
  
  
  хаалга үргэлж холбогдсон миний өрөөнд Эльза хэлсэн хөөе би гарч явж байсан нь бага байхад. Харин би хол байсан ч тэр үү өөрийн гоо сайхны эмчилгээ, намайг хүлээж буцаах.
  
  
  Ханс Verblen, орон нутгийн төлөөлөл СҮХ, уулзаж намайг үүдэнд нь даруухан студи үүрсэн түүний нэр, нэг гудамж Берн. Verblen намайг хүлээж байсан. Тэрээр хэлсэн Hawk аль хэдийн хэлсэн em дэлгэрэнгүй мэдээллийг миний даалгавар нь утсаар эргэн тойронд Улс. Тэр үед миний зайлуулах.
  
  
  "Би яаж түүнд туслах?" Өөх, хар үстэй хүн асуув.
  
  
  "Ер нь," emu түүнд хэлсэн, " түүний зочид буудал хүсэж байна, аль болох их мэдээлэл олж талаар Залуужих Эрүүл мэнд Рашаан." Естой хэзээ нэгэн цагт тэнд байсан ямар ч асуудал байхгүй гэж үү? Хэн хянадаг вэ? Ийм мэдээлэл. "
  
  
  Verblin толгой дохиж, цоожтой хаалга түүний студи, мөн намайг хөтөлсөн орсон. Энэ нь том, soundproofed өрөө нь анхдагч кабинет доторлогооны хана. Тэнд байсан зургийн аппарат, соронзон бичлэг, teletypes, бүх төрлийн зэвсэг хаа сайгүй.
  
  
  "Энэ бол миний хийх нь миний бодит ажил," Verblen тайлбарласан нь давалгаа гараа.
  
  
  "Энэ нь бодит тохиргоо," би хэлэв.
  
  
  Verblen дээр алхаж нэг кабинет. "Би айж байна I don' t have an өргөн рашаан бичлэг. Хүртэл Hawke 's phone call, I didn' t have any тусгай хүсэлтийг тагнуулын мэдээ цуглуулах. Би юу нь хатуу тогтсон, ямар ч илүү би өөр ямар байгууллага хотод. Миний мэдэхээр байсан, ямар ч асуудал байхгүй. Тэд тогтвортой урсгал жуулчид дэлхийн өнцөг булан бүрээс, хэнд хамгийн сайн унтраах. Би үргэлж хичээж зургийг олон ирж байгаа болон явах нь аль аль нь камер нь телескоп линз. Гэхдээ, учир нь estestvenno, би итгэлтэй байна, би алдсан нь их.
  
  
  Тэр шидэгдсэн зураг дээр сандал, би маш их гайхсан гэж харж байсан тэдний мянга.
  
  
  "Та заавал авах естой тэтгэмж, Verblen," би хэлсэн, миний толгой сэгсэрч баталгаа миний эго-ийн thoroughness. Би эргүүлснээ дамжуулан хэд хэдэн зураг түүний ажигласан нь бүх дөрвөн фон Alders зураг авч өөр өөр цаг үед.
  
  
  "Та юу гэж бодож болох ямар ч арга танд туслах?" гэж асуув Verblen.
  
  
  "Би айж байна биш яг одоо," түүний emu хэлсэн байна. "Тэд ирж болох уран дараа. Би юу сонирхож байна яг одоо бол юу ч та надад харуулах, эсвэл тухай надад ярьж өгөөч дотор рашаан. Мөн тухай Фредерик, Bosch, эмч хэн ажилладаг юм."
  
  
  "Юу ч байхгүй харуулах, эсвэл хэлж," Verblen хариулав. Би харж болох юм гэж тэрээр сэтгэл дундуур байсан өөрөө. "Та ойлгож байгаа амралтын газар нь маш онцгой газар. Оноос хойш маш олон чинээлэг зочид энд, аюулгүй байдал нь хатуу. Би хэзээ ч байсан дотор энэ нь өөрийгөө, тиймээс би байхгүй бол ямар ч гэрэл зураг интерьер. Байсан бол тусгай хүсэлтийг СҮХ, энэ нь, мэдээж хэрэг, олж, гарах арга зам."
  
  
  "Тийм ээ, би ойлгож түүний тухай юу ч эмч?"
  
  
  "Та нар дахин сэтгэл дундуур байх нь хариулт," Verblen хэлсэн байна. "Би байхгүй бол ямар ч зураг Доктор Bosch, учир нь тэр нь ховор, хэрэв хэзээ нэгэн цагт, гадна явдаг, эмчилгээ. Түүнийг би сонссон тэр Европын. Тэр энд ирсэн олон жилийн өмнө нээсэн рашаан. Эхний үед энэ нь маш даруухан байр, гэхдээ энэ нь үргэлж амжилтанд хүрсэн. Олон жилийн турш, эго эд байна хөдөлгүүр болгох ногдуулах бүтэц нь өнөөдөр. Би байхгүй бол dossier дээр эмч, учир нь тэр хэзээ ч асуудал байсан, аль нь Швейцарийн эрх бүхий байгууллагууд болон бусад албан тушаалтан, аль нь Интерпол файлуудыг харуулах. Би урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авч, шалгаж, энэ нь гарч.
  
  
  "Та оролдох руу гэтэх рашаан байх ямар ч анзаарч," Verblenu түүнд хэлсэн. "Хэрэв би үүнийг шийдэх үзээрэй, би та асуух нь туслах."
  
  
  Verblen хандлагатай толгойгоо бага зэрэг. "Би хийх хүсэлтэй бүх зүйлийг би туслах болно. Би зөвхөн би ч болоосой хангах нь танд илүү мэдээлэл."
  
  
  "Та нар надад тусалсан илүү гэж та бодож байна," гэж тэр хэлсэн нь эго-гэнэтийн бэлэг дүүрэн. "Би, жишээ нь, сурсан гэж та Др Bosch ховор гарч олон нийтийн эрүүл мэндийн зорилгоор. Энэ нь чухал биш байж болох ч нөгөө талаар, би бага зэрэг санаа зовж байна. Учир нь түүний сэжиг, би илүү болгоомжтой байх болно."
  
  
  Verblin намайг аваад буцаж шатаар, үлдсэн нь түүний эго хаалган дээр эго дэлгүүрт буцаж явсан chalet. Агаар байсан яруу, яруу. Энэ үдэш, хамгийн их дэлгүүр гудамжинд байсан нь хаалттай, цоожтой. Би таалагдсан алхаж байсан бэлтгэхгүй нь харахад жижиг дэлгүүр дээр windows гудамж, тиймээс би сонсож чадахгүй байсан түүний машин тэр үед явж байсан миний хажууд. Эхний зөвлөгөө аюул ирсэн үед л би түүнийг харсан тусгал шилэн цонх нэг дэлгүүр, хамт хар машин хашлага дээр дараа нь над руу таван эрэгтэй хүн байсан өссөн эргэн тойронд гарч нээлттэй хаалга байсан нь одоо надад хандах давхиад. .
  
  
  Тэр эргэн ээрсэн, миний гар хүрэх Wilhelmina түүний мөрөн holster, харин бүх тавыг нь байсан орой дээр миний өмнө luger болох түүнийг татаж. Тэд pounced над дээр бүх талаас нь, тэдний нударга руу савах миний бие богино, savage цохилтод. Түүнийх зөвхөн санал болгож буй token эсэргүүцэл-хангалттай, би найдаж байна, тэнэг их-гэж нэмж миний бие явж, доголох, зорилтот swayed тал руу, миний нүд нь хаалттай дахь дууриамал unconsciousness.
  
  
  "За," гэж нэг эрэгтэй, " ямар ч дүр. Авах эго машин. Хурдан!"
  
  
  Хоер
  
  
  
  
  
  
  хүмүүс намайг авч гэхэд, мөрөн, хоер бусад шүүрэн миний хөл. Тэд эхэлсэн чирч намайг доош нь гайхалтай. Түүний зөвшөөрөх нь тэднийг удирдах талаар надад гацсан машин үед тэр гэнэт өшиглөсөн нь аль аль нь хөл, татаж нэг эргэн тойронд нь хүмүүс явуулж, намайг миний хөл, дараа нь бусад нээлттэй нүүр. Тэд аль аль нь хашгирав болон шатлан буцааж, атгаад тэдний царай. Үүний зэрэгцээ, түүнийх яаран босч үед миний хөл байсан чөлөөт, түүнийх эвдэж, чөлөөт эргэн тойронд гараа хоер эрэгтэй барьж миний мөрөн. Энэ suddenness миний хөдөлгөөн татсан бүгдийг унтраах харуул. Түүний руу эргэж, түүнд.
  
  
  Тав дахь хүн нь хэн байсан, өмнө нь бидэнд машин байсан өвдөг сөгдөн өөр нэг хаалгыг нээх, нэг гар буу нь түүний гарт. Тэр буудсан, мөн Gawk chipped унтраах зүсэм хучилтын тухай инчийн надаас хол. Дараа нь би байсан Wilhelmina миний гарт. Энэ хүн боломж байсан гал нэг удаагийн өмнө тэр баталгаажсан үүнийг ашиглаж өөрийн luger, тавьсан сум нь emu-ийн амьдрал. Тэр руу буцаж унасан машин, түүний хөл dangling дээр гарч гудамж.
  
  
  Бусад дөрвөн эрэгтэй яаран янз бүрийн албан тушаал дээр гудамж. Нэг ducked дамжуулан үүд хаалга нь барилгын, нөгөө хоер хувирсан нь alley, мөн дөрөв дэх lunged нь машины зогсоол. Түүнийг одоо ч гэсэн хүссэн газар нуух. Тэдний дөрөв нь гал нээсэн надад тэр үед. Тэр буудсан хэрх, дараа нь авсан доош нь түүний өвдөг дээр болон чиглэсэн хамгаалалтгүй хөл нь хүн ард нь машин. Тэр ирээд Wilhelmina-ийн гох нь хоер удаа, мөн хүн хашгирав lunged урагш, аль аль нь хөл нисдэг доороос гаргаж түүнд.
  
  
  Бусад буудлага ирж байсан үед надад аль аль талаас нь. Би гайхаж юу амар амгалан, хайр Швейцарийн иргэн талаар бодож л буудсан-д их, нэгэн хэвийн нам гүм хот юм. Уг дээрэмчид хувцсан надад хооронд миний өөрийн машин орох дэлгүүрт би хаана хадгалагдаж энэ үед их машины хандсан. Би мэдэж байсан, би гарч байсан гудамжны тэд өмнө нь ирсэн үед намайг. Гэхдээ би чадахгүй байна, ажиллуулж дараа нь машин, учир нь тэд байж болох тодорхой буудсан миний дэлгүүр хаалга миний ард байсан нь хаалттай, цоожтой.
  
  
  Дараа нь би харсан гурван хүн буудсан миний араас ирж буй, мөн би нүүж байсан. Би буудсан хоер буудлага түүнийг барьж түүний нуруун хэсэг нь. Тэнд байсан нэг л зүйл хийж болно. Бууруулах миний толгой, боох, эргэн тойрон дахь гараа энэ хамгаалахын тулд миний нүүр, би гүйж доош явган хүний зам болон ducked дамжуулан шилэн цонх, дэлгүүрийн ард намайг. Шилэн болгон бусниулж асар их shards унасан дээр гудамжны гадна, харин би дотор нь байсан болон гарч шууд аюул.
  
  
  Дэлгүүрт байсан жижиг тоглоомын дэлгүүр нь тоглоом, хүүхэлдэй. Энэ нь мэдээж орхисон. Би гүйж үүнийг олж арын хаалга, ямар чадаагүй нээлттэй. Түүний оргон зайлсан болгон alley. Би ducked ирмэг дээр нь Rivnenskaya барилга л хангалттай харах хүмүүс байсан гэж оролдсон саад хориг надад хуйлран тэдний зогсоол. Гурван эргэн тойрон чирэгдэж нөгөө хоер руу машин болон хурдлаад унтраах. Дараа нь, тэр сонсож болох ойртож blare эвэр. Цагдаагийн байсан тэдний арга. Тэр толгойлсон буцааж түүний зочид буудал, дундуур алхаж арын гудамж хүртэл тэр гарч ирээд эргэн тойронд газар.
  
  
  Би эцэст нь орж chalet, хэн ч анхаарлаа хандууллаа надад. Тэр чадах ч сонсож улих цагдаагийн машин зайд, мөн дууны үргэлжлүүлэн удаан хугацааны турш.
  
  
  Удалгүй тэр орж түүний өрөөнд, тэр шүүрэн авч, түүний дуран явсан цонх. Би чиглэсэн миний дуран дээр зам хүртэл тэргүүлэх рашаан байсан ямар ч асуудалгүй олох хар машин. Би итгэлтэй байсан хүмүүс ирсэн тэр газраас, би юу харсан гэж баталсан баримт.
  
  
  За, гэж би бодлоо, OK, түүнийг авах зочид буудал, очих рашаан биш, харин энэ мэт.
  
  
  Энэ үйл явдал харуулж байна гэж хэн нэг нь мэдэж байсан, би сонирхож байсан рашаан-аль ч зочид буудлын авч болно тэнд намайг хүчээр, эсвэл эсэхийг би авч чадахгүй байсан ч амьд. Бэ амьд хүмүүс бололтой эргэн тойронд resort-мэдэж байлаа Берн? Дамжуулан Эльза? Магадгүй. Гэхдээ би бас ярьж Verblen, Швейцарийн агент СҮХ. Болох нь тэр нэг байх? Би мэдэж байсан, түүнийг дэндүү сайн нь өнгөрсөн туршлага, ямар нэг зүйл болох юм.
  
  
  Арван зургаан
  
  
  "Dumplink," Эльза мэндлээд намайг тэр хаалгаар орж, түүний өрөөний хэсэг хугацааны дараа. "Би сонсож байгаагүй юм бэ та нар эргэж ирнэ."
  
  
  Түүний хувцас өөрчлөгдсөн. Хол гэж тэр хэлж болох юм, түүнийх шиг харагддаг зүүж, хэзээ нэгэн цагт.
  
  
  "Би зөвхөн ирсэн хэдэн минутын өмнө."
  
  
  "Би хамгийн сайхан гэнэтийн бэлэг та нарын төлөө, Dumplink," тэр инээв, twirling эргэн тойронд. Тэр өмссөн ягаан negligee нь ruffles. Тэр эргэж арай дээр tiptoe, заагаад нээлттэй хаалганы түүний өрөөнд, мөн дуудсан.
  
  
  Нөгөө хоер Фон Нигүрс эгч нар ирсэн хаалгаар, дараа нь ээж нь их Ursi. Аль аль нь эгч байсан өмссөн ягаан negligees шиг Эльза-эсвэл байсан Эльза? "Би хийсэн. Ursi байсан гэртээ хийсэн ширмэл цув. Харахад гурван эгч нар зэрэгцэн зогсож байсан юм шиг руу харж гурван толь тусгасан нэг зураг.
  
  
  Нэг охид инээлдэж, хэлсэн нь: "Та байсан дэггүй хүү гүйж байгаа нь унтраах Эльза. Хэрэв та үнэхээр бодож болох зугтах бусдад бидний эргэн тойронд маш амархан? Одоо та төлөх болно учир нь энэ нь, учир нь бид биш та нарт хэлж байгаа нь бидний эргэн тойронд юу байдаг юм ."
  
  
  "Хойш та бүгд адил тэгш сайхан, дур булаам," би хариуд нь: "энэ бол маш сайн санаа байна.
  
  
  
  
  
  Энэ нь чухал биш. Миний таашаал нь дахин."
  
  
  Энэ бүх сайн-natured, мэдээж эргэн тойронд төрлийн зүйл фон Alders хийх дуртай вэ. Гэхдээ би тусалж чадахгүй ч боддог байсан бол зүгээр л хошигнол гэж эрхэлж их нэгдэв энд Берн бол, эсвэл энэ нь байсан, учир нь би байсан болохоор ойр рашаан, тэд аль аль нь байсан зочид буудал олох байлгах нэг арга зам нь надаас хол, эсвэл арга замыг авч намайг газар дээр. Цаг хугацаа харуулах болно.
  
  
  Энэ Фон Alders гэж шийдсэн би естой урьж, их үдийн хоолны өрөөнд нь chalet, тэд надад хэлсэн байсан алдартай нь маш сайн хоол. Тэр assented, мөн дөрвөн эмэгтэй алга болсон хаалгаар, түгжих энэ нь тэдний ард. Их сонссон түүний инээж. Энэ нь, учир нь тэд хууран мэхэлж, надад?
  
  
  Дараа нь, үед таван биднийг уруу очиж, хоолны өрөө, би олж мэдсэн хэр алдартай энэ chalet байсан. Хоолны танхимд байсан савлаж зочид, орон нутгийн аль алинд нь. Мэдээж хэрэг, фон Alders байсан удахгүй хүрээлэгдсэн хүмүүс тэд мэдэж байсан бөгөөд энэ нь бараг үргэлж ийм үед тэд гарч байсан олон нийтийн. Бидний таван хүн сандал хурдан болсон сандал, эргэн тойронд нь арван хоер буюу түүнээс дээш. Би танилцуулсан юм бүр шинээр шилжин ирж, хэнд хамгийн байсан гишүүд гадаад хэргийн сайдын яамд, гэх мэт. Энэ Фон Alders чадахгүй байсан нөхөр нь энгийн хүмүүс.
  
  
  Жишээ нь, дунд бидний оройн хоол нь чалчаа, инээд, чалчаа эмэгтэй, инээд гэнэт гэнэт зогссон, мөн бүх эрэгтэй толгой өрөөнд, түүний дотор уул уурхайн, эргэж харах хамгийн сайхан охин байсан л орж суугаад ганцаараа нэг ширээнд by the window. Энэ нь гэрэл гэгээтэй, lithe улбар шар үстэй хүн нь бага тайрах даашинз нь түүнийг тэвэрч төгс байгуулагдсан бие бол энэ нь будсан байсан нь сойз.
  
  
  Odin шүгэлдэж болгоомжтой эргэн тойронд эрэгтэй үед манай хүснэгт. "Хэн нь тэр?"
  
  
  Нэг гурав snorted мөн хэлэв, " Өө, тэр зүгээр л нэг sanitarium ажилтан. Түүний, түүнийг харсан үед бид хаа сайгүй байдаг байсан.
  
  
  Энэ фон Нигүрс эмэгтэй ч бас байсан туршлагатай зөвшөөрөх эрэгтэй анхаарлыг байх чиглэлийг нь өөрчилсөн нь тэдний хувьд урт удаан, би удахгүй гэдгийг анзаарсан хүмүүс тойруулан манай дарга хэрэгсэхгүй нь улбар шар үстэй хүн, бусад хааяа харц түүний зүг. Түүний, гэсэн хэдий ч, биш үү харагдах. Би гэж бодсон нь хамгаалах болно, түүнд нэгдэх, гэхдээ тэр үргэлжлүүлэн идэж ганцаараа.
  
  
  Бид дууссан бидний хоол, Odin poe урьсан хүмүүс бидний ширээн нэг том нам гэж шөнө нэг элчин сайдын яам, тамгын газар. Энэ Фон Alders байсан аз жаргалтай, хүлээн зөвшөөрсөн гэж байсан нь бусдад ширээн дээр. Би уучлал гуйсан гэж хэлсэн нь надад хэрэгтэй гүйцэж, тэр нь би байх болно оршин сууж үед chalet. Үнэндээ, түүний зочид буудал байна, зарим нь илүү талаар бодож рашаан, тэр ч үзэж хичээж гэтэх хүртэл байдаг. Мэдээж хэрэг, энэ нь илүү хялбар байх нь миний хувьд хамтран ажиллах, цаана нь Alders, өөрөөр завгүй байх. Уг нь их гурав ' ээж үнэхээр хүссэн явж тал, тиймээс бид тэдэнд сайн шөнө.
  
  
  Би түүнд тушаасан өөр коняк. Үед зөөгч авчирсан пиво, тэр гараараа миний тэмдэглэл болон сануулъя улбар шар үстэй хүн, хэн ч байсан ганцаараа сууж. Тэр их гайхаж байсан юм. Д төөрөгдөл үүссэн явах бусад зочид үед манай хүснэгт, түүний бүрэн мартсан охины тухай хэн оролцож өмнө нь миний анхаарлыг татсан.
  
  
  Би нээсэн тэмдэглэл уншиж, " ЧАДАХГҮЙ БАЙНА УУ намайг НЭГДЭЖ? ЯАРАЛТАЙ ЯРИХ НЬ ТА. Гэж би түүнээс асуув яагаад үгийг ДАГУУ байсан батболдоос. Би эргэж харсан, харсан гэж охин байсан харж намайг нээрээ, би толгой дохив.
  
  
  "Ноен Dawes, "охин хэлсэн нь зөөлөн, husky дуу хоолой барьж, гарч нимгэн, нарийхан гар нь надад," түүний нэр нь Susannah Henley. Nah байсан хэцүү өргөлт - тэд үүнийг Mid-Atlantic-гэхдээ маш хүчтэй Британийн авиа түүнтэй хамт дээш аваачигдах. Тэр дуугүй хүртэл зөөгч зүүн, би суугаад, дараа нь нэмж ерөнхий, " Уу намайг буруу авч чадахгүй байна, би биш авч ашиглаж эрэгтэй. Гэхдээ энд нэг чухал дарсны хэн хэлэлцэх нь зүйтэй, энэ нь та. Тэр эргэн тойрноо хоолны өрөө searchingly, дараа нь над руу эргэж. "Бид чадахгүй, энэ талаар хэлэлцэх энд. Би мэдэхгүй хүн үзэж болно. Байдаг газар ярилцахад хувийн? "
  
  
  "За, байхгүй, миний өрөөнд шатаар," би санал болгосон. "Энэ нь байх естой, хувийн хангалттай хэрэв тийм биш бол та санаа зовох."
  
  
  "Би итгэлтэй байгаа тайж, Ноен Dawes," тэр хариулав. "Тийм ээ, таны өрөөнд нь сайхан байх болно. Шатаар явах, би дагах болно та хэдэн минут."
  
  
  Тэр өгсөн Хөөе түүний өрөөний тоо, босоод орхи. Үед зөөгч буцаж ирээд ширээн дээр түлхэж миний сандал дээр буцааж, тэр гараа сунгалаа, хэлсэн: "Энэ бол маш сайхан, харж, та дахин, би та нарыг дуудаж болно, хэрэв би хэзээ нэгэн цагт Ану-д."
  
  
  Түүнийг шатаар явсан түүний өрөөнд юу гэж гайхаж энэ нь хамгийн сүүлийн үеийн үйл явдал signposts гэсэн үг байж болох юм. Арав эсвэл арван таван минут өнгөрч байсан өмнө нь тогших дээр миний хаалгыг. Эго нь түүнийг нээсэн, мөн Susannah Henley орлоо хурдан дотор. Би хаалттай энэ цоожтой хаалга. Эхний хэдэн минут, тэр бололтой мэдрэлийн болон эвгүй. Тэр хэрэн restlessly эргэн тойронд өрөөний цонхоор харж, харсан рашаан нь гэрэл ирмэхийн зуур шөнө.
  
  
  "Өө, харагдах би хаана ажиллах, тэр дуу алдлаа. Тэр үгүйг дуран цонхны дээр босгосон түүний эго, мөн чиглэсэн амралтын цогцолбор барилга. "Энэ нь маш сайн харах амралтын газар нь энд байна," тэр хэлэв, бууруулах дуран болон буцаж эргэж, надад.
  
  
  "Miss Henley, ямар яриа нь энэ
  
  
  
  
  
  тухай юу? Уу суув.
  
  
  Тэр сандал дээр сууж байлаа нөгөө намайг хэсэг зуур бодож эхлэхээс өмнө. "Би сайн мэдэхгүй байна юу энэ тухай бүх л юм, Ноен Dawes, гэхдээ би сонсож байсан тухай ам дамжсан яриа үед та рашаан. Тэр санаа зовж байсан. Түүний үнэхээр мэдэхгүй та нар, мөн би мэднэ, битгий та нар юу сонирхож байна, энэ газар ч ... за, нь зүгээр л биш санагдсан нь зөв гэж үздэг. Би бодлоо та нарт хэлж байна, гэхдээ энэ нь бүх юм. Тэр зогсоож, түүний толгой сэгсрэв helplessly.
  
  
  Түүний хэлсэн шиг зөөлөн, аль болох "Чи ойлгож, Санаж Henley, түүний үнэхээр ойлгохгүй байгаа юу гээд надад ярьж өгөөч."
  
  
  Тэр гүнзгий амьсгаа авч, эцэст нь эргэж харан түүний сандал. "Би естой тайлбарлаж байна," гэж тэр хэлэв, " би байна шүү дээ, ажлын үед рашаан одоо хэдэн жилийн турш. Түүний dietitian байдаг. Харин байхад би дургүй уур амьсгал. Энэ нь шиг байна ... за ... гэнэ.
  
  
  "Юу гэсэн үг вэ, хөнөөлтэй?" Би шаардав.
  
  
  "Би үнэхээр мэдэхгүй байна," гэж тэр хэлсэн байна. "Энэ бол зүгээр л маш их байдаг юм шивнэн болон нууцын тухай энд. Би сонсож чадна энэ үед хүмүүс ирж, очих шөнө нас барсан нь. Байдаг хамгаалагчид хаа сайгүй, харин зочид мэдэхгүй юм. Зочид гэж боддог, тэд зүгээр л байгаа ажилчид. Гэхдээ тэд маш хүйтэн төрхтэй хүмүүс. Би санаж чадахгүй байгаа үед болон шөнө би сонсож түүний шивнээ, би таны нэрийг санаж, Dawes. Тэр таасан гэж байсан асуудлыг үед, өнөөдөр, бус, хэзээ, таван хамгаалалтын ажилтан буцаж амралтын машин өгсөн. Би зүгээр л юу харах нь түүний осол. Гэмтсэн хоер. Мөн би сонссон таны нэр дурдсан дахин. Би гэдэг түүний өмнө нь би олж та энд. Яагаад гэдгийг нь тэр энд ирсэн оройн хоол. Би асуув зөөгч хэн Ноен Dawes байсан , мөн тэрээр тэмдэглэв та. Тэр зүгээр л асуусан сануулж, та хол байх."
  
  
  Намайг байцааж түүнийг цаашид, түүний хариултыг шиг энгийн хангалттай, харин тэр үү юу ч мэдэхгүй холбоотой энэ тохиолдолд, хэдийгээр бид ярилцсан нь нэлээд цаг хугацаа. Тэр дээр байж болох түвшин, эсвэл тэр байж болно, decoy илгээсэн оролдох dissuade надад дараах түүний.
  
  
  Энэ нь нэлээд хожуу үед бид дууссан ярьж, мөн тэр гэнэт харлаа түүний ажиглаад дуу алдав, " Өө, би байх нь жинхэнэ асуудал нь яг одоо. Энэ шөнө дундаас хойш. Энэ curfew ажилчид нь урт удаан явсан. Би явж чадахгүй буцаж байгаа өнөө орой. Тэд шаардах болно дэлгэрэнгүй тайлбар бол тэр байсан юм. Би олох хэрэгтэй болно байх газар болон буцаж ирэх өглөө."
  
  
  Тэр дээр түүний хөл маш их баяртай байна, мөн тэргүүтэй хаалга. Тэр зогссон дунд ахиц shuddered. "Хэрэв хэн нэгэн үед рашаан хардаг намайг гудамжинд, тэд авах болно намайг хүртэл надад асуулт байна."
  
  
  "Энэ газар юм шиг шоронгийн."
  
  
  Тэр толгой дохив. "Тийм ээ, яг. Тэр нь юу байлаа гээд та нарт хэлье.
  
  
  Тэр хаалгаа эхэлсэн орхи. Ee шүүрэн авч, түүний гар, түүнийг татаж буцааж, хаалттай, цоожтой хаалга дахин.
  
  
  "Хэрэв энэ нь маш аюултай учир нь та нар," би хэлсэн, " магадгүй та зарцуулах естой шөнө энд. Хэрэв та аюулгүй байх болно.
  
  
  Тэр над руу хараад бодсоноо урт удаан хугацаанд, магадгүй харгалзан үр дагаврыг миний урилгыг. Би үнэхээр байхгүй байсан ч ulterior үйл хөдлөл хийх нь энэ нь санал болгож байна, бусад нь илүү гэж хэлсэн нь түүний зочид буудал болон гарч туслах. Харин хэрэв өөр ямар нэгэн зүйл тохиолдвол...
  
  
  "Are you sure you won' t be тухгүй энэ вэ?" гэж тэр асуув.
  
  
  Түүнийх, тэр мөрөө хавчив. Тэнд байсан хоер нэг ор, гэж тэр болох нь тодорхой үзнэ үү. "Чи нэгийг авах боломжтой ор," би хэлсэн, " би зүгээр л сунган нөгөө хүртэл өглөө. Та төгс аюулгүй байх. Түүний үг энэ арга замыг тэр хэлсэн байна.
  
  
  "За," гэж тэр хэлэв удаан, толгой дохин түүний толгой.
  
  
  Тэр, угаалгын өрөө рүү явлаа. Би шалгаж цоож дээр хаалга, Сергей тэднийг эргэж унтраах өрөөнд. Дараа нь тэр тайлаад түүний гутал байсан нь bench press эргэн ор. Өрөөнд байсан нь одоо ч тод аас тусгал дээр сарны цас гадна. Тэр буцаж ирсэн цөөн хэдэн минутын дараа, өмссөн зөвхөн slip. Тэр гаталж угаалгын өрөө рүү ор, түүний биед байсан өгүүлсэн гэрэлд эргэн тойронд цонх, би харж болох юм гэж байсан, өөр юу ч биш vv.
  
  
  Тэр орж орондоо ирээд нүүрэн түүний дээр. "Good night, Ноен Dawes. Мөн та бүхэнд баярлалаа."
  
  
  "Сайхан нойрсоорой" гэж би хэллээ. "Go to sleep now."
  
  
  Би хүлээн зөвшөөрч байна гэдгийг богино хугацаанд бодол гэж сайхан бие хэвтэж маш ойрхон надад хоердмол намайг vault. Гэвч тэр биш үү санал урилга. Тэрээр удалгүй унтчихсан. Би бодохгүй байна, би унтаж маш урт намайг сургаалийг хүртэл зөөлөн хашгираан гаруй ee хог.
  
  
  Түүний sel харан рүү ор. "Suzanne? Miss Henley? Та бүх зөв?"
  
  
  Тэр үргэлжлүүлэн аяархан уйлж, би бодож магадгүй би зүгээр л байсан байх хар дарсан зүүд шиг. Тэр дээр алхаж, түүнтэй суугаад ирмэг дээр ор, мөн сэгсрэв түүний хөнгөн хуумгай гэхэд мөрөн.
  
  
  "Энэ нь зүгээр юм," би шивнэлээ. "Сэрэх! Бүх юм зөв. Л байгаа байх, муу зүүд.
  
  
  Түүний гар нь гэнэт гарч ирсэн, миний хүзүүгээр ороосон, татаж намайг шугам. Түүний нүд нь байсан одоо ч гэсэн хаалттай, тэр эхлэв хоол, нойроо хасан хамгаалах нь миний нүүрэн дээр үнсэж байлаа. "Намайг барьж. Намайг барьж!" Тэр надад хайртай!"
  
  
  Энэ нь ч байсан хэлэх нь хэцүү бол тэр унтаж, эсвэл биш, харин түүний гар руу нүүсэн миний бие, fiddling нь миний өмд гэж тэр үргэлжлүүлэн намайг үнсэж. Тэр маш хурдан хуулж, түүний хувцас, сандал-дарагдсан нь түүний руу ор.
  
  
  "Susannah,"гэж тэр асуув түүнийг дахин," та сэрүүн?"
  
  
  "Тэр намайг хайрладаг уу," гэж тэр баталсан. Хөөе үүрэгтэй байв.
  
  
  Тэр хариулсан бол тэр бэлтгэх үйлдэл хайр.
  
  
  
  
  
  
  миний бүх амьдрал, гэхдээ урьд өмнө хэзээ ч байх mistletoe шийдсэн практик нь энэ. Түүний өлсгөлөн байсан асар их, тэр албадан түүнийг мэдрэх нэг эротик дэгдэж, дараа нь өөр нэг хүртэл бид хоеулаа ядарч гэхэд давтан дур. Хэзээ ч урьд өмнө нь би мэддэг эмэгтэй хүн хариулсан болохоор бүрэн бүх сэтгэл, бүх мэдрэлийн түүний байгаа. Дахин дахин, түүний бие thrashing ендер орон дээр, тэр эргэж, түүний дарга muffle түүний хашгираан тиймээс тэд биш үү цуурай дамжуулан бүх chalet.
  
  
  Дараа нь, бид тавих зэрэгцэн, тэр эцэст нь нүдээ нээгээд над руу инээмсэглэн. "Эхлээд байна," тэр аяархан хэлэв, " би бодсон энэ бол зүгээр л мөрөөдөл. Гэвч энэ нь тийм биш юм мөрөөдөл, мөн энэ нь илүү сайн байдаг."
  
  
  "Тийм ээ," би хүлээн зөвшөөрөв. "Энэ нь байсан юм."
  
  
  Би эхэлсэн нэрийн хол nah түүнийг би мэдэрсэн түүнд гар хүрч дотор миний зүүн гуяны. Тэнд байсан бөгж түүний хуруу, мөн тэрээр үүнийг мэдэрч чадна хөнгөн зураас миний махан бие юм. Би бараг л мэдэрсэн зурж, харин тэр даруй халуун дулаан, тайвшруулах мэдрэмж дамжин тархах миний бүх бие. Миний анхны бодол байсан юм л үр дагавар нь бидний урт lovemaking. Үнэнийг намайг цохих хормын дараа, үед тэр мэдрэмж өгсөн арга нь хүчирхийлэл амьсгал боогдох мэдрэмж. Энэ нь юу болсон тухай, дахин - би drugged. Susannah Henley шахаж зарим бодис эргэн тойронд нь түүний бөгж болгон миний бие.
  
  
  Энэ нь цаг хугацаа, би мэдэж байсан гэж хүчтэй эм би чадахгүй эсэргүүцэх. Харанхуй хурдан бууж. Миний тархи байсан уралдааны руу хар хүчин төгөлдөр бус.
  
  
  Арван долоон
  
  
  Миний хараа байсан бүдгэрсэн гэхэд blinding цагаан гэрэл туссан байлаа руу шууд миний нүд. Тэр байсан байх естой ухаангүй хувьд урт хугацаа. Би түүний бодож байсан би мэдээгүй. Тэр чадахгүй шилжих түүний гар эсвэл хөл. Аажмаар, миний хараа цэвэрлэж, би харсан, би байсан гэж бүрэн цагаан өрөөнд шиг эмнэлэгт өрөө, мөн blinding ариун гэрэл ирж байсан гэрэл багц дээр тааз нуух миний дээр. Би хэвтэж байсан миний нуруун дээр нь, мөн миний гар, хөл байсан аюулгүйгээр холбоотой арьсан оосор.
  
  
  Тэр амаа нээсэн оролдсон хашгирах at the top of түүний уушиг, гэхдээ зөвхөн hoarsely hoarsely. Гэсэн хэдий ч, миний дуу татаж дөрвөн бадриун эрчүүд цагаан хантааз өмсдөг эмнэлгийн үйлчлэгч болон хүрээлэгдсэн, надад. Тэд өсгөсөн топ маань ор болохоор би цэх суув.
  
  
  Түүний шинэ байр суурь, тэр харж болох өөр хоер хүн өрөөнд гадна дөрвөн "orderlies". Нэг нь байсан миний хамтрагч өнгөрсөн шөнө. Suzanne Henley, түүнтэй хамт галт улаан үстэй, гое харагдаж байсан цагаан сувилагч-ын дүрэмт хувцас, цагаан бага өсгийтэй гутал. Өөр байсан нь буурал үстэй хүн түүний жараад оны үед, өмссөн цагаан лабораторийн дээл, цагаан өмд, цагаан балетын шаахай, цагаан бээлий. Тэр тэргэнцэр. Би мэдэж байсан өөрийн эрхгүй байсан би одоо үед Залуужих Эрүүл мэнд Рашаан, мөн энэ нь хүн байсан Доктор Фредерик Bosch.
  
  
  Эмч ирээд тэргэнцэр долоох миний ор, надад мөсөн, нимгэн амсартай инээмсэглэв. Susannah Henley над руу хараад expressionlessly болон дараа нь алга болсон.
  
  
  "Тавтай морилно уу манай рашаан, "эмч хэлсэн hoarse дуу нь германы өргөлт," хэдийгээр би айж байна энэ айлчлалын байх болно, таны эрүүл мэндийг сайжруулах." Тэр зогсоод, дараа нь нэмж, " Ник Картер."
  
  
  Эго-ын хүлээн зөвшөөрөх нь надад надад нэмэгдүүлэх, мөн энэ нь тэмцэж хоосон эсрэг бондыг эзэмшиж байгаа нь надад хатуу.
  
  
  Эмч гараа даллан. "Ямар ч цэг байхгүй тэмцэх, Ноен Картер. Та хүчгүй байдаг энд. Үүнээс гадна, яагаад та маш сонирхолтой сэтгэгдэл байгаа бол, хэрэв та маш сонирхолтой энд ирсэн? "
  
  
  Тэр эргэж эргэн тойронд түүний тэргэнцэр болон захиалсан дөрвөн цагаан бүрсэн туслахууд намайг авч дээд давхарт.
  
  
  Эрэгтэй хурдан цувисан надад ч бэхлэн орон даяар өрөө k тусгай цахилгаан шат, нь харагдсан үед нэн даруй нэг нь тэдний эргэн тойронд дарагдсан товч. Тэд shoved над руу цахилгаан шат, мөн Susannah Henley болон эмч эго тэргэнцэртэй ирж бидэнтэй нэгдсэн. Хэн ч хариулж шиг цахилгаан шат сарнай чимээгүй. Бид явсан нь хэд хэдэн шал өмнө цахилгаан шат зогссон, хаалга нь нээгдсэн, би байсан эхлүүлсэн руу асар их нээлттэй өрөө.
  
  
  Эргэн тойрон харж өрөө, би харсан байсан гэж хэмжээтэй дөрвөлжин хот хааж байсан бүрхүүлтэй нь шал тааз дээр бүх дөрвөн тал. We were at the top of the рашаан, учир нь энэ байсан юм, орой дээр нь өндөр уулын, шилэн хана бидэнд өгсөн харах гүн хөндий бүх талын. Энэ нь ер бусын хараа, ялангуяа өдрийн үед нар туссан байлаа дээр цас.
  
  
  Харин өрөөнд байсан нь гайхалтай хараа асар их сонсож, сонсож компьютерийн төв, авах хүртэл хамгийн их зай. Компьютерийн гэрэл хадгалагдаж шарж, шарж, мөн машин хийсэн нь тогтвортой, нам гүм whirring дуу. Өөрөөр хэлбэл, хойш өрөөнд байсан нь мэдээж soundproofed, энэ нь байсан eerily нам гүм. Эмч хийсэн кино нь түүний гар, дөрвөн эрэгтэй ирээд миний ор licks хүртэл машин. Тэр үед тэнд байсан нэг эрэгтэй тойрон эргэж аялалаа бэлд миний ор, болон түүний гэнэтийн sel байсан чин, одоо ч гэсэн холбоотой доош нь, түүнтэй хамт буцаж, түүний хөл нь доош нь, хэрэв тэр нь сандал.
  
  
  Дөрвөн эрэгтэй буцаж цахилгаан шат, зүүн биднийг эмч дахин даллав.
  
  
  Susannah Henley түүний хажууд сууж
  
  
  
  
  
  
  Тэр эргэж компьютер дээр эхэлсэн мушгих ба эргэж dials гэж эмч дугуйтай түүний тэргэнцэртэй байсан болохоор нээх миний өмнө.
  
  
  "Энд байна, Ноен Картер," гэж тэр хэлсэн байна, даллаж, гараа компьютер дээр юм, " хэрх та хүсч байна. Тэнд нь ямар нэг хүч цаана юу та нэг удаа гэж нэрлэдэг "Алуурчин Бригад". Энэ нь түүний дуу хоолой, та одоо ч ойлгохгүй байна гэж юу гэсэн үг юм, та юу? "
  
  
  Тэр нь ч зөв байсан юм. I didn ' t know юу компьютерийн байсан болон энэ нь хэрхэн үүссэн дэлхийн эдийн засгийн хямрал.
  
  
  "Хэрэв та нар хэн юм?" Гэж би түүнээс асуув. "Юу л даа, энэ талаар?"
  
  
  Эмч буруулж, намайг, би анх удаа анзаарсан эго тэргэнцэртэй байсан бүрэн механикжсан бололтой хяналтанд хяналт гэж тэр үйл ажиллагаа явуулдаг болох юм бол гарын авлагын хғдғлмғрийн. Тэр инээв merrily энэ whizzed нэг удаа өрөөнд эргэн тойронд. Дараа нь тэр буцаж явсан бол тэр сууж байсан.
  
  
  "Боломж надад өөрийгөө танилцуулж," гэж тэр хэлсэн байна, гаргах мок нум нь бэлхүүс доош. "Би өөрийгөө танилцуул гэхэд миний жинхэнэ нэр биш, харин нэг нь хүн бүр мэддэг, намайг, Доктор Фредерик Bosch. Энэ нэр танил байх болно та - түүний нэр нь Доктор Феликс фон Нигүрс. Би харж болох түүний хөмсөг өсгөсөн, Ноен Картер. Та мэдэх, миний эхнэр, миний гурван сайхан охид. Гэхдээ энэ нь зөвхөн нэг жижиг хэсэг түүх."
  
  
  Тэр дуугүй хэсэг зуур хараад надад questioningly. "Өмнө нь би та нарт хэлье, миний түүх, Ноен Картер, би хүсэж байна, та ойлгож яагаад би хэлж энэ нь та. Та-г үзнэ үү, та нар миний мерси одоо - бие махбодын, мөн удахгүй та байх болно үед миний мерси бүрэн-аль аль нь бие бялдар, оюун ухааны. Би та нарт батлан юу ч зогсоож болно, ба энэ нь та удахгүй өөртөө үзнэ үү. Гэхдээ өмнө нь ийм зүйл тохиолдвол, би хүсэж байна, та юу сонсох болсон. Та, таны өнгөрсөн ололт амжилт, бэлэн байна, учир нь түүнд хэлж, түүнд гайхалтай түүх. Энэ нь чухал юм, хэрэв та энд амьд байгаа энэ цаг мөчид, учир нь та хэн нэгэнд үнэхээр талархаж байна, би юу хийж чадсан. Өөрөөр хэлбэл, "тэр эргэж, түүний сандал дахин," үгүй бол миний ажил гэж байх шиг бий болгох агуу бүтээл нь симфони гэж байгаагүй сонссон хэн ч хүлээн зөвшөөрч, сайн хөгжим болон уран зураг гэж хэн ч хэзээ ч харж байна. Ойлгож байна уу?"
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. Юу, би гайхаж байсан тайлбар энэ илэрхий галзуурал?
  
  
  Доктор Феликс фон Нигүрс сууж motionless түүний тэргэнцэртэй зуур өмнө налуу дээр надтай ярилцах.
  
  
  Тэр бол гайхалтай эрдэмтэн Германд ажиллаж Адольф Гитлер дээр хяналт нь хүний зан. Уг туршилт нь 30s болон 40-өөд, зөвхөн мал оролцсон тусгай үйл ажиллагаа, мөн тэд маш бүдүүлэг, ашиглаж байгаа химийн болон мэс заслын арга өөрчлөх, хянах тархины.
  
  
  "Би байсан зарим нэг амжилт," фон Нигүрс бахархалтайгаар хэлсэн, " тэр ч байтугай дараа нь. Der Fuhrer байна graced намайг олон удаа.
  
  
  Түүний байлаа явахад бэлэн хүмүүс. Дараа нь энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа - дайны дээр байсан. Тэнд байсан Холбоотны reid-д Берлин, тэр хаана ажиллаж байсан... тэр дуугүй болсон унтраах түүний цагаан лабораторийн цув. Түүний эго хараад, цагаан-gloved гарт байсан хиймэл. Тэр нүүж түүний мөрөн, мөн хоер гараараа шалан дээр унасан байна. "Би алдсан аль аль нь гараа raid."
  
  
  Удалгүй дараа, тэрээр цааш нь, дайн дууссан. Үед Оросууд ирж, Берлин, тэд хүссэн нь эго, учир нь тэд мэдэж байсан талаар эго туршилт. Тэд түүнийг олж, тэд түүнийг ЗХУ-ын. Д төөрөгдөл удаа, Германчууд гэж бодсон тэр нас барсан байсан. Тэнд байсан ямар ч бичлэг Доктор Феликс фон Нигүрс үргэлжилж байдаг.
  
  
  Москва дахь, тэрээр цааш нь түүний ажил, гэхдээ тэр нь илүү төвөгтэй цахилгааны үйл явц нь түүний мэдэлд. Оросууд бүтээсэн хиймэл гар, уйланхай түүнийг тэр бол гайхалтай амжилт.
  
  
  "Харин Оросууд"гэж тэрээр нэмж хэлэв," хэзээ ч зогсоож эмчлэх нь надад сэжиг." Тэр зогссон дахин унасан түүний хонго руу тэргэнцэртэй суудал. Аль аль нь түүний хөл, тэр нь болох нь одоо харж байсан хиймэл, шалан дээр унасан байна.
  
  
  "Тэд тасарч миний хөл тиймээс би зугтаж чадахгүй байсан. Тэд мэдэж байсан, учир нь тэр их байсан дайсан. Би үргэлж итгэж, давуу германы хүн. Миний бүх ажил байсан нь туслахын тулд герман улсын rule the world - одоо энэ нь төгс төгөлдөр, түүний арга, миний мөрөөдөл биелэх болно.
  
  
  "Гэвч буцаж Оросууд-тэд судалж түүхийн Гурав дахь Рейхийн нээсэн миний гүн хувийн үнэнч Гитлер. Гэхдээ энэ нь зогсоож чадаагүй нь тэднийг ашиглан миний шинжлэх ухааны мэдлэг. Oni гэдэгт би ойр нээлт миний туршилт. Тиймээс тэд надад хадгалагдаж тусгаарлагдсан; би байсан ч миний ажил."
  
  
  Фон Нигүрс сууж байсан түүний дарга миний өмнө, armless болон legless. Түүнийх болох юм гэж харж байсан savoring миний жигшин болон шок үед түүнийх түүнийг хараад. Тэр инээв гашуунаар, ашиглаж түүний ар булчин зигзаг түүний тэргэнцэртэй эргэн тойронд өрөө, back to me, нотлох гэсэн ч одоо тэр хол байсан арчаагүй.
  
  
  Зогсоох, дахин тэрээр цааш нь түүний түүх. Оху-д, тэр эцэст нь боловсруулсан онол амжилттай удирдах хүн учраас тэр үед хоер шинэ бүтээн байсан дэлхийд тарсан - компьютер, бяцхан transistors.
  
  
  "Удалгүй би олж мэдсэн, эдгээр хоер элемент," фон Нигүрс надад хэлсэн, " би мэдсэн би юу шаардлагатай. Дараа нь бүх, компьютерийн байсан зүгээр л механик тархины болох программчилсан хийх ямар ч үүнийг хүссэн.
  
  
  
  
  
  
  хэрэв бид түүнийг авах зочид буудал, тийм байсан гэж - тархи нь гарч бие. Гэдгийг би мэдэж байсан оруулан жижигхэн transistor дотор нь хүний тархи, би чадах дамжуулах захиалга нь transistor-ийн компьютер. Миний сэдэв байх болно дагуу миний туйлын хяналт."
  
  
  Гэвч тэр одоо ч гэсэн нэг асуудал байсан: he didn ' t know how to put a transistor, тэр ч байтугай transistor нь толин тусгал цэгүүд, нь хүний тархины. Тэрээр үргэлжлүүлэн туршилт, хэзээ ч ил түүний онол нь Оросууд.
  
  
  Дараа нь Хятадын эрдэмтэд эхэлсэн очиж Москва мэдээлэл солилцох. Фон Нигүрс шийдсэн шилжүүлэгч тал. Энэ бололтой Хятадын талаар юу ч мэддэггүй эго-ын улс төрийн өнгөрсөн байх болно эмчилж илүү сайн. Тэр найз нөхөд болсон нь Хятадын физикч, мөн түүгээр дамжуулан хууль бусаар хил давуулан байсан хэмжээнд Оху-ын. Энэ нь хялбар байсан. Фон Alders " хиймэл гар, хөл арилгаж, мөн эго байсан доод хэсэгт байрлуулсан нь барааг бүтүүмжлэх, судлах шинжлэх ухааны зэмсэг байсан тээвэрлэж байгаа Бээжингийн.
  
  
  "Нэг удаа Бнхау-д," фон Нигүрс үргэлжлүүлэн, " би олсон шийдэл. Энэ нь тун энгийн. Та даа? "
  
  
  Өмнө нь тэр юу ч хэлж болно, харин тэр өөрөө: "Зүү".
  
  
  Тэр зохион байгуулж, түүний амьсгал гэж тэрээр үргэлжлүүлэн хэлэх нь түүний түүх. Ашиглан эртний Хятадын анагаах ухааны урлаг зүү төөнүүр, тэр боломжтой байсан булшлах бичил цэг transistor хүний тархины. Энэ transistor тэтгэгдэн, компьютер, болон фон Alders байсан бүрэн хяналт хүн.
  
  
  Түүнчлэн Оху-д, фон Нигүрс хадгалагдаж түүний нээлт нь нууц биш. Хэрэв боломж өөрийгөө танилцуулсан, тэр нь суулгасан нь micropoint transistor тархинд нь согтуу Коммунист Намын албан есны, өндөр зиндааны гишүүн, засгийн газар. Тэр дараа нь идэвхжүүлсэн transistor ашиглан урьдчилан програмчлагдсан компьютер, болон Хятадын тусалсан фон Нигүрс зугтахыг Швейцарь.
  
  
  "Харамсалтай нь," фон Нигүрс хэлсэн нь гүн ш дээ,"муу Chinaman байсан нь амь насаа алдсан талаар түүний зам гэр."
  
  
  Удалгүй тэрээр хүрч, Швейцарь, фон Нигүрс холбоо түүний эхнэр. Бага зэрэг байсан бэ гэдгийг мэдэх тэр тғрүүлсэн тэдний охид дараахан Оросууд авч Фон Нигүрс хол. Ursula хэвээр байлгах нь түүний нөхрийн хэн нууц, учир нь түүний эго холболт Гитлер, харин тэр өгсөн нь түүнд хангалттай мөнгө нээх рашаан. Эго гэр бүлийн мэдээгүй байсан эго байнгын туршилт, болон эго охид хэзээ ч сэжигтэй " гэж Эмч. Bosch "байсан нь их эцэг.
  
  
  Амралтын цэцэглэн хөгжиж, татах баян, нөлөө бүхий үйлчлүүлэгч from all over the world. Фон Нигүрс зарцуулсан жилийн бий болгох нь түүний алуурчин тасаг, implanting нь micropoint transistor дахь уураг тархи нь анхааралтай сонгосон эмнэлэг өвчтөн. Үед эмч бэлэн байсан, тэр нь ердөө л идэвхжүүлсэн түүний хүний робот дамжуулан компьютер.
  
  
  Түүнийх чимээгүй байсан үед эго нь урт удаан түүх, зарим талаар учир фон Нигүрс ярьж байсан юм зогсолтгүй, мөн зарим талаар учир нь эго түүх дэндүү improbable дээр тайлбар. Тэр тодорхой ууртай, гэхдээ тэр маш хурдан гэдгийг баталсан тэр биш байсан нь тэнэг.
  
  
  Хэрэв миний оюун ухаан уншиж, тэр нь хугарч: "Та надад итгэхгүй байна. Та бодож байна шүү дээ сонсох зэрлэг droning нь галзуу настай хүн.
  
  
  Тэр эргэж асар их компьютер, хэлсэн нь: "Сонсох, Ноен Картер. Тэр motioned тулд Susannah Henley, хэн хурдан дарагдсан товч. Гэнэт дуу хоолой Ану-ын Ерөнхийлөгч өрөө дүүрэн. Тэрээр хэлэлцсэн өсөлт худалдаа нь Орос, Хятад. Гэж Эго дуу хоолой нь цааш нь, фон Нигүрс-ийн зэрлэг cackle бараг живж, энэ нь гарч.
  
  
  "Transistors зөвхөн дамжуулах миний захиалга," фон Нигүрс хэлэв, " гэвч тэд бас болж ажиллах нь хүлээн авагч. Би сонсож чадна түүний ярьж байна, бүх дэлхий даяар. Одоо та нар сонсож болох таны ерөнхийлөгч ярьж дамжуулан transistor радио оруулж тархи руу нэг нь таны топ төрийн Департаментын албан тушаалтан. Oni үед засгийн Газрын хуралдаанд ".
  
  
  Фон Нигүрс signaled тулд Susannah, тэр дарагдсан хэдэн товч. Яриа талаар Орос, Хятад, Англи, өрөө дүүрэн нэг нэгээр нь.
  
  
  Тэр мэдэж байсан түүнийг одоо, Фон Нигүрс үзсэн миний алхам бүрийг өнгөрч, намайг бүр чиглэл. Энэ нь байх естой байсан дамжуулагч тархи Агент Z1 болон Verblen, болон магадгүй бусад СҮХ ажилчид.
  
  
  "Хэн ч намайг зогсоож," фон Нигүрс хөдөлмөр зарсан. "Тэр зохион байгуулсан эдгээр аллага-дун, ингэснээр тэнд байх болно, ямар ч асуулт үлдсэн үед түүнийх нь ирсэн том аллага. Намайг заналхийлж түүний одоо, тэд надад итгэ. Тэгээд юу гэж би хүсэх байна."
  
  
  Эго нүд glittered, эмч цувисан тэргэнцэртэй болохоор манай тулгарч байсан нь хэдхэн инчийн зайтай. "Бид одоо хэлэлцэх нь таны ирээдүйн Ноен Картер. Байсан бол ухаангүй байсан юм оруулж гэхэд нь transistor нь таны тархины. Тухайн үед, миний туслах "- гэж тэр толгой дохив үед Susannah - " идэвхжүүлэх болно эго. Одоо, та бүрэн, бүрэн, миний нигүүлсэл, дуулгавартай программчилсан тэжээх гэж advertises into the computer."
  
  
  Фон Нигүрс сууж хэсэг зуур харж миний нүүрэн. Тэр тодорхой эдэлж миний хэмээжээ. Би ч бас мэдэж миний эго хүчийг мэдэрсэн хөлс гарч эвдэж дээр нь миний бие.
  
  
  Фон Нигүрс холдож над руу толгой дохив охин. Би braced өөртөө үзэх гэж гараа явсан товч компьютер дээр. Тэр хүрч товч. Дараалан гэрэл дээр орж ирсэн, мөн машин hummed бүр ч илүү. Би хүлээж, түүний зориуд, би мэдэхгүй байна, юу бодож байна. Энэ нь өнгөрчээ гарч? Түүний болно алдсан бүх санах ой
  
  
  
  
  
  сүүлийн? Байсан нь юу болсон бэ? Удалгүй гэрэл зогссон анивчсан.
  
  
  "Ник Картер-ийн transistor идэвхжлээ, Др. фон Нигүрс," охин хэлсэн coldly. "Энэ функц нь төгс төгөлдөр юм.
  
  
  Түүний сууж motionless сандал дээр. Би шиг санагдаж байлаа ч - миний тархи ажиллаж байсан л тодорхой өмнө. I didn ' t know юу болсон, гэхдээ мэдээж энэ нь тийм биш юм дор Фон Нигүрс-ийн хяналт. Тэр хийх гэж оролдсон нь хатуу маск түүний нүүр тиймээс тэр биш үү, юу ч олж.
  
  
  Фон Нигүрс бололтой гэж бодсон мэс засал амжилттай болсон. Тэр арай ядан харлаа надад тэр хурдацтай сэтгэл догдлон эргэн тойронд өрөө, ярьж, өөрийгөө. "Би амжилтанд хүрсэн! Дахин, гэж үргэлж! "
  
  
  Тэр хийсэн тэмдэг Susannah хэлсэн бараг contemptuously,"Let him go уу."
  
  
  Охин маш хурдан над руу очлоо эхэлсэн суллах оосор гэж зохион намайг доош нь. Би түүнд хадгалагдаж нүүр замд гарч тохиолдолд тэр харсан зүйл байсан бөгөөд дохио авах байрлуулах түүнд, гэхдээ тэр ч бүү хэл намайг хараач. Тэр үед байсан эцэст нь үнэгүй, тэр буцаж явсан түүний компьютер. Тухайн үед тэр үү, юу хийхээ мэдэхгүй, тиймээс тэр зүгээр л тэнд сууж байхад Фон Нигүрс үргэлжлүүлэн хурдтай нааш, rambling тухай түүний төлөвлөгөө.
  
  
  Гэнэт, дунд түүний diatribe, тэр зогссон ярьж lunged үед надад өөрийн тэргэнцэр, эго-ийн мэдрэл twitching хяналтгүй.
  
  
  Бараг нэг цаг үед, Susannah хашгирлаа надад, " Хараач, Ник! Тэр та нарыг мэддэг, та биш шүү дээ хяналтанд байгаа. Тэр мэддэг! Тэр харсан нүдээ! "
  
  
  Ee анхааруулга үед л ирсэн. Би доош өссөн нь би хаана сууж байсан Ноен Нигүрс-ийн тэргэнцэртэй мөргөлдөв над руу. Дараа нь түүнд хэтэрхий оройтсон гэж харсан хоер muzzles байсан наалдахгүй гарч дагуу armrests нь байв. Нэг, malo, spewed гарч хуудас searing дөл байхад онгоц blinding хийн spurted гарч эргэн тойронд бусад. Хэрвээ би биш байсан өссөн үед нь би байсан, энэ нь байсан газар шатсан. Гэсэн хэдий ч, нэг хэсэг нь миний зүүн мөрөн дээр гараа байсан муу шатаасан, мөн тэр хагас харалган үед тэр dodged талд.
  
  
  Фон Нигүрс ээрсэн тэргэнцэртэй эргэн тойронд нь галзуурал lunged үед надад дахин, аль аль нь muzzles гарч нулимж үхлийн дөл болон hissing хий. Би гүйж, мушгих ба эргэж өрөөний тэр түлхсэн намайг байв. Миний эргэн байсан, дахин шатаасан өмнө би авч болох хол түүнд, учир нь энэ удаа тэр хөдөлж ч бас хурдан. Оү-ийн ойрхон байсан ядарч байна, гэхдээ өмнө тэр эргэж болох сандал эргэн тойронд дахин, оү-ийн яаран дараа түүнийг.
  
  
  Харин тэр twirling дарга, түүний emu өссөн түүний нуруун дээр тэвэрч ороосон эго-ийн хүзүү. Тэргэнцэртэй байсан ч уралдааны урагш нь чирч, надтай хамт энэ. Түүнтэй хамт чөлөөт гар, тэр ухсан түүний хуруу руу гүн фон Нигүрс-ийн хүзүү хүртэл тэр олсон мэдрэлийн тэр хайж байсан. Түүний үзүүлсэн дарамт, түр саа өвчтэй, түүнд. Одоо тэр хөдөлж чадахгүй байлаа ч булчингийн оролдох, удаашруулж түүний машин. Ашиглан түүний бүх хүч чадал, Alenka болсон нь түүний уралдааны тэргэнцэр зорилготой эго нээлттэй үед шилэн хана.
  
  
  Тэргэнцэртэй хурдлаад хурдаараа рүү нь очих. Түүний зохион байгуулсан нь дээр гэж үзэж хана хандсан долоох болон долоох хүртэл үед тэргэнцэр, бут дамжин шил, түүнийх шалан дээр унасан байна. Сандал дээр нь фон Нигүрс бие бут эсрэг шил унасан орж хөндий доор.
  
  
  Susannah Henley яаран гаруй, надад тусалсан миний хөл. Түүнийг хараад nah. "Та намайг аварсан байх, тийм үү?"
  
  
  "Тийм ээ," гэж тэр хэлэв, зуурсаар надад. "Би тайлбарлах болно, энэ нь дараа нь."
  
  
  Хоер биднийг чимээгүй зогсож захад өрөө, доош харж руу гүн ангалд доор. Тэнд хэдэн зуун хөл доор, дээр мөс нь мөсөн тавих, бие фон Нигүрс, нь эвдэрсэн, тэргэнцэр, түүний хажууд. Дээрээс нь, байгууллага нь харсан шиг жижигхэн эвдэрсэн хүүхэлдэй нь түүний гар, хөл нь урагдаж унтраах. Susannah flinched, аав нь ирээд, түүнийг хол цонх.
  
  
  "Компьютер" гэж тэр хэлсэн байна, гэнэт санан. "Би эргэж унтраах эго."
  
  
  Тэр яаран өрөөний болон дарагдсан товч. Эгнээ гэрэл гарч явсан, мөн галт болсон бага хум. Нь эцсийн shudder, машин зогссон тэр чигээрээ мэл гайхав.
  
  
  Susannah над руу харсан. "Бүх юм яг одоо," гэж тэр хэлсэн байна. "Компьютерийн түгжээг нь гаргасан байна. Odin-ийн transistor програм хангамж ажиллахгүй болно, мөн бүх Др. фон Нигүрс-ийн хохирогч болно дахин олж тэдний хэвийн зан. Цаг хугацаа өнгөрөхөд, бичил цэг transistors зэрэг хүмүүст таны тархи - зүгээр л татан буулгах." Тэр түүнд толгой дохив. Энэ нь дээр байсан.
  
  
  18
  
  
  Дараа компьютер хаасан байсан, тэр нэгэн дуудлага авсан Hawke Ану-д. Тэр өгсөн Emu товч, бүрэн тайлан дээр юу болсныг. Намайг ярьж дууссаны дараа тэр үүнийг зөвлөж намайг байх үед рашаан. Тэр ид шид нь бүрэн тайланг Ерөнхийлөгч болон төлөөлөгч, бусад Засгийн газар. Дараа нь бүгдийг нь ирэх болно Швейцарь гэрч эцсийн устгал компьютер.
  
  
  Харин Susannah, би хүлээлээ, тэр надад хэлсэн, түүний түүх. Тэр ажиллаж Фон Нигүрс хоер жил. Тэр Англи, болон түүнд ирсэн дамжуулан нууц хайлтын зар сурталчилгаа нь Лондон сонин. Тэр нь лабораторийн туслах Лондон, мөн тэнд байсан өөр ямар нэгэн зүйл хийх үед рашаан.
  
  
  Тэр үнэхээр хоригдол нь тэр өдөр ирсэн байна. Энэ нь боломжгүй байсан зугтахыг. Тэр ч байтугай тэр шөнө, тэр үед ирсэн миний зочид буудлын өрөө, хэрэв тэр й тогшиж намайг гарч, хэн нэгэн нь
  
  
  
  
  
  тэр - нэг Фон Нигүрс-ийн goons - гэж дууссан нь түүний ажил.
  
  
  Хослол үзэн ядалт, цөхрөнгөө барсан хийсэн түүний дээр явж энэ галзуу адал явдал адал явдал компьютер дээр. Тэр найдаж, тэр залбирч, тэр чөлөөлж надад туслах болно хөөе.
  
  
  Хэдэн цагийн дараа, Харцага, Эго бүлгийн эхэлсэн ирж байгаа. Тэд incredulous үед тэр хэлсэн бүх мэдээллийг Фон Нигүрс түүх. Миний бодлоор бол Susannah байсан ажээ тэнд дэмжих Буга - хэрэв тэр й байсан ийм хатуу нэр хүндийг салбарт - би байсан ажлаас нь халсан гэж oddball. Тэгээд, мэдээж хэрэг, тэнд байсан компьютер нотлох баримт өгөх.
  
  
  Жүжигчний дээр захиалга нь ерөнхийлөгч, Hawke холбоотой Швейцарийн эрх бүхий аварга том машин. Дараагийн өдөр, амралтын газар нээгдээд байсан хүн. Дараа нь мэргэжилтэн байсан гэдэг дизассембл компьютер. Бүх нотлох баримт Др. фон Нигүрс-ийн төлөвлөгөөг хянах ертөнц-компьютер, рашаан-устгасан байна. Эмчийн бие байсан авч Берлин шөнө нас барсан нь байрлуулсан нь фон Нигүрс гэр бүлийн талбай. Зөвхөн Ursula байсан мэдээлж Эго-ийн үхэл, тэр хүссэн түүний охид хэзээ ч мэдэхгүй, тэдний эцэг оршин, дараа нь дэгдэлт нь Дэлхийн II Дайн.
  
  
  Эрх баригчид хэлсэн Берн оршин суугчид гэж хүргээд байсан байх, нураах, учир нь бүтэц байсан гэж үзсэн аюултай. Одоо энэ хэрэг хаагдсан, бүх зүйл эзэлж, Харцага, Susannah, мөн түүнийх уулзсан хүртэл chalet, би хаана ч байсан нэг өрөөнөөс, учир нь эцсийн уух. Тэр буцаж ниссэн шөнө шиг Харцага, гэхдээ тэр өгөөмрөөр санал намайг үлдэх бас нэг өдөр.
  
  
  "За, Ник," гэж тэр хэлсэн байна, clinking шил нь надад " бид чадна оноо, өөр нэг нь та." Байсан хамгийн ойр зүйл Hawke байсан хэзээ нэгэн цагт надад хэлсэн.
  
  
  Дараа нь, дараа Hawke-ын онгоц зүүн, Susannah, би тавих нь миний өрөөнд. Бид хийсэн хайр дахин, тэр ирээд, түүний ойр, хэлсэн, " Та мэдэх, түүнийг, би шиг санагдаж би чадна гаргах байх хайр нь та нарт үлдсэн миний амьдрал. Аюултай мэдрэмж.
  
  
  Тэр propped өөрөө дээр нь нэг тохой, над руу бөхийж, намайг инээмсэглэн аяархан. "Магадгүй, Dumplink," тэр шивнэлээ, " гэж юу болох гэж байгаа юм та. Гэдгийг мартаж болохгүй, та ч гэсэн transistor баригдсан таны тархи руу, мөн би мэднэ, бараг их Др. фон Нигүрс хяналтын тухай хүмүүс. Энэ нь зүгээр л хийсэн байх жижиг компьютер болон программчилсан ингэснээр та нар байхгүй болгох хайр надад ямар ч үед, эсвэл шөнө."
  
  
  "Та юу гэж бодож байна гэж намайг үргээх?"
  
  
  Утас
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  Annotation
  
  
  
  Грекийн төлөөлөгч, хуучин найз, Картер, ажиллаж, ард Төмөр Хөшиг, харин хүсдэг үлдээх хэрэгтэй СҮХ тусламж to do so.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Эхний бүлэг
  
  
  Хоер дахь бүлэг
  
  
  Гурав дахь бүлэг
  
  
  Дөрөв дэх бүлэг
  
  
  Бүлэг Таван
  
  
  Зургаан Бүлэг
  
  
  Үрийн долоо дахь бүлэг
  
  
  Бүлэг Найман
  
  
  Бүлэг Есөн
  
  
  Арав дахь бүлэг
  
  
  Бүлэг Арван
  
  
  Бүлэг Арванхоер
  
  
  Арван Гуравдугаар Бүлэг
  
  
  Арван Дөрвөн Бүлэг
  
  
  Бүлэг Арван Таван
  
  
  Арван зургадугаар бүлэг
  
  
  Арван долоон бүлэг
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  
  Зориулсан гишүүд Ану-ын Нууц Албаны
  
  
  
  
  
  
  Эхний бүлэг
  
  
  
  
  
  Энэ ч хол Вашингтон Гадна Банкуудын; энэ нь зүгээр л юм шиг байгаа юм арга. Юм, учир нь энэ нь амралт, бид буцаж ирээд жаахан явлаа гаруй Annapolis Bay Гүүр гаруй Зулзага зүүн банк, дараа нь авч, хурдны замаар орон шиг гайхалтай гэж сунгах хооронд Indianapolis болон Terre Haute. Тэнд ашиглаж байх нь их гарам явах нь Хошуу, Чарльз Norfolk - урт, хангалттай амрах, идэх хоолны өрөө, харах, далайн шилжих хооронд Атлантын болон Булан. Гэхдээ ямар ч илүү. Одоо тэнд гүүр цогцолбор, бетон гэх мэт эгнээний дамжуулан ус, хоер сэтгэл сэрдхийлгэм туннель dives гэж боддог зөвшөөрөх хөлөг онгоц дамжин өнгөрөх ямар ч урсгалыг алдагдуулсан. Асуудал нь бүх цаг шуурга дайрахаас, завь эвдсэн зангуу, эвдсэн, гүүр овоолго, мөн хаадаг бүх бүтэц нь хэдэн долоо хоног. Заримдаа би боддог, тэд хэрхэн ажиллах хүмүүс ажилдаа нь Хошуу Norfolk, гэхдээ энэ нь их асуудал.
  
  
  Хамгийн сайн зүйл хийх үед замаар явж Norfolk нь нүдээ ань. Дараа нь, хэрэв та дарга өмнөд тухай март Их Бүрхэг Намаг баруун ба баяжмал дээр энэ том хит арал бүрдүүлдэг хойд хагас, Хойд Каролина эрэг. Та нэг удаа авч, Гадна Банкуудын эргэн тойронд Hello kitty Hawk модулиуд, та нар мэдэрч байгаа юм шиг алс далайд гарах нь нарийхан зурвас нь элсэн манхан болон зочид буудал орохоос зайлсхийх нь ус. Үнэндээ, хэрэв та нэлээн хол далайд гарах ч итгэхгүй байна энэ нь аялал жуулчлалын агентлаг утгагүй тухай Cape Hatteras байх хамгийн зүүн цэг нь АНУ-д; Филадельфи нь сайн зуун миль хол, зүгээр л хамгийн түрүүнд.
  
  
  Гэхдээ бид зогсоож чадаагүй үед Hatteras. Маш олон жуулчид, болон Моника, би аваагүй энэ нь урт удаан амралтын өдрүүдээр уулзаж нь холбон гэрэл зурагчид. Дараа жолооны үүрд шулуун, уйтгартай биш, хурдны зам, бид хүрсэн гарам Ocracoke, сүүлийн зогсоох Гадна Банкуудын. Сүүл хаврын өдөр нь тодорхой байсан ч гунигтай, гэрэл бүрхэг цаг агаар хийсэн нар бараг л бурангуй.
  
  
  Бид ирсэн, бид гарч ирээд түрээсийн шар Mustang зогссон үед мохоо нум нь завь; салхи хангалттай байсан хаях нь шүрших нь шүрших нь бидний нүүр царай, гэхдээ энэ нь байсан илүү шинэ сэргэг илүү ядаргаатай. Моника байсан төрөл охин хэн байсан талаар санаа зовох хэрэггүй юм, түүний хувиргалт - эсвэл өөр ямар нэгэн зүйл нь байсан нэг шалтгаан нь би аваад, түүний дээр энэ нь бага зэрэг алхах.
  
  
  Миний босс Вашингтон дахь нь аз жаргалтай биш байсан миний сонголт нь урт амралтын өдрүүдэд; би чадахгүй ч гэсэн хэлж emu би хаана оршин сууж байсан учир би хэзээ ч байсан Ocracoke өмнө; энэ нь тийм биш юм чухам юу жуулчид шаардлагатай. Би тэрнээс илүү их эсвэл бага амласан зөвшөөрөх Em мэдэх удалгүй бид олж motel, гэхдээ бид аль аль нь мэдэж байсан байж магадгүй март. Энэ сайхан байгаагаа мэдэх хэрэгтэй, харин та нар хэрэгтэй шугам зурах хаа нэгтээ.
  
  
  Бид зогссон үед нь байрлалыг ойр хот дээр Ocracoke, кластерын байшин, дэлгүүр зохион эргэн тойронд боомт байгуулах төгс тойрог. Би баяртай байсан юм олох гэж байсан, ямар ч утас өрөөнд, харин бид байсан нь мөс үйлдвэрлэгч гадна. Хэдэн жилийн өмнө миний нэг найз нийтлэл бичсэн энэ талаар жижиг, тусгаарлагдсан арал,, учир нь энэ нь онцлон дүр, гол сонирхол амьдрал гэдгийг би мэдэж байсан Okrakok байсан нь зөвхөн хуурай, гэхдээ тэр биш байсан ч гэсэн хүн авчирч болох та нэмэлт лонх эсвэл хоер. Гэхдээ бид ирсэн сайн хуримтлагдсан болон Моника мөн би биш гэж санаа зовж бид эхлээд манай завгүй амралтын хэдэн өдөр.
  
  
  Моника ажиллаж рашаан дахь Bethesda, нэг хараач энэ жижиг боловч superbly тод биеийн бүх юм энэ арилжааны хэрэгтэй байж болох юм. Үед хорин таван, дараа нь хоер эвдэрсэн гэрлэлт, Nah байсан naively өндөр сүнс нь өсвөр насны хүүхэд, гэхдээ тэр нь shrewdness тэр талархаж байна. Тэр хэзээ ч талаар асуусан миний сорви, аймшигтай хүмүүс ч гэсэн СҮХ-ын супер мэс засалчид чадахгүй бүрэн засвар. Газар тэр хаана ажиллаж байсан тохиромжтой энэ төрлийн гэмтэл.
  
  
  Вашингтоны үйлчлүүлэгчдийн - цэргийн дарга, их хиймэл дагуулын дипломатууд, эрэгтэй, эмэгтэй хүмүүсийн эргэн тойронд янз бүрийн засгийн газрыг хэний нэр юу ч хэлж талаар их үнэн чиг үүрэг. Өөрөөр хэлбэл, асуулт байсан урам, тэр гол шалтгаан нь миний дарга намайг илгээсэн энэ газар дараа миний нэг даалгавар намайг орхисон нь нэлээн муу төр.
  
  
  Моника, би авч богино сэлж сэрүүн Атлантын, дараа нь урт, leisurely sunburns, дараа нь өөр нэг богино сэлж нь яаран буцаж зочид буудлын нар шиг эхлэв руу унаж, Pamlico Дууны нөгөө талд арал. Дараа нь, бид зарцуулсан гайхалтай цаг үед бар, дараа нь босож олох газар оройн хоол. Сонголт биш байсан их, харин шинэ загас оронд бид сонгосон байсан сайн болгосон, үгүй бол сэтгэл хөдөлгөм, бид чин сэтгэлээсээ чадахгүй гомдоллодог.
  
  
  Тиймээс энэ нь явсан нэг, хоер хоногийн турш; бид эргэн тойрон хэрэн алхаж, наран шарлагын газар, зогссон үе үе ярих эрэгчдэд, шалгаж, гарч бэлэг дурсгалын дэлгүүр, тохиролцсон гэдгийг бид байсан, нэг, байсан ч үнэ цэнэтэй тэдний эргэн тойронд. Цаг агаар нь хэзээ ч өөрчлөгдөж, тэнд байсан үргэлж гэрэл манан хийсэн blue sky сүүн саарал дахин, дараа нь энэ нь эхэлсэн depress бидэнд аль аль нь. Өөр үд дээр гурав дахь өдөр нь бид тохиролцсон байсан цаг боллоо гэж буцаах; бид зогссон хаа нэгтээ эрэг дагуу шөнө биш, яарч, зүгээр л оролдож дээр шилжих.
  
  
  Бид сонссон Ocracoke одой, зэрлэг үүлдрийн төстэй хүмүүс олсон дээр Chincoteague Арал унтраах Виржиниа, гэхдээ бидэнд ч анзаарсангvй ганцаараа хүртэл бид дээр бидний арга зам гарам. Дараа нь, бид явж байсан дээр нарийхан хоер эгнээ асфальт дамжуулан гулсмал манхан, Моника гэнэт заагаад намайг зүүн өмнө.
  
  
  Тэр хашгирав. "Харагтун!" Бүхэл бүтэн малын!"
  
  
  Тэр толгойгоо болсон үед л харж хос морь, хойт хөл нь алга цаана нь өндөр, сөөглөг манхан. "Тэд явж байгаа," гэж би хэллээ.
  
  
  "Өө, зогсоох уу, Ник," охин шаардав. "Харцгаая олж чадах эсэхийг дахин их."
  
  
  "Тэд зэрлэг, they won' t let you тэдний ойролцоо." Тэр мэдэж байсан Моника байсан тухай галзуу морь; тэр rode тогтмол жүчээ д Мэриланд. Миний хувьд морь л хурдан авах арга зам газар дээр илүү алхаж, юм бол цорын ганц сонголт нь танд байна.
  
  
  "Let' s try энэ нь ямар ч байсан." Тэр тавьдаг гараа хүртэл миний овог өгдөг гэж надад зүггүй инээмсэглэн хэлсэн тэр мэддэг дэмий за тэр авах гэж байгаа нь түүний арга. "Бид биш шүү дээ яарч, бид чадаагүй ч хараад энэ хэсэг нь арлын."
  
  
  Нийт бодит, тэр хүлээн зөвшөөрчээ түүний тэр ирээд хажууд зам, зогссон машин. Үед хөдөлгүүр байсан унтарсан, зөвхөн дуу байсан нь хөнгөн салхи үлээж дамжуулан unkempt улаан-хүрэн сөөг гэж яагаад ч юм чадсан dreadlocks дээр элсэрхэг газар. Түүнийг хараад Моника нь түүний upturned хамар, хурц нүд, түүний идээлсэн саваа л эхэлж хальс унтраах захаар. Дараа нь түүнийх, хараад түүний гайхалтай махлаг хөх гэж гарч зогсоод эсрэг гэрэл сүлжмэл цамц, мөн бүдгэрсэн жинсэн шорт гэж тэвэрсээр л түүний гуяны шиг амраг-ийн хүлээн авах. Тэр гараа болсон унтраах түүний өвдөг нь үнсээд энэ товчхон.
  
  
  Сайн байна. Эхэлье том хураахад, " би хэлсэн, нээх хаалган дээр миний талд.
  
  
  "Авах камер. Би хүсч авах зарим зураг нь тэр юм."
  
  
  "Got it."
  
  
  Бид аль аль нь хөл нүцгэн алхаж даяар хүнд элс чиглэлд дуу. Хооронд өндөр манхан дээр аль нэг талд нь бидэнд байсан нэг төрлийн зам -, эсвэл наад зах нь зурвас элс хаана ч бут өссөн байна. Би хадгалж нүд газар дээр нь адуу байсан алга байна, гэхдээ бид эвдэж орж гарч нээлттэй банк, Nu байсан хаана ч харж болно.
  
  
  Моника байсан одоо уралдааны өмнө, хайх газар; гэнэт тэр буурсан нь түүний өвдөг шиг Энэтхэгийн скаутын. "Watch!" гэж тэр хашгирав. "Hoofprints!"
  
  
  "Юу байсан гэж та нар бодож байна?" Би асуусан, shuffling даяар халуун элс рүү түүнийг. "Дугуйн замууд?"
  
  
  "Тэнэг биш. Тэр босч хараад урт, шулуун сунгах наран шарлагын газар. "Гэхдээ бид тэднийг дагаж болох юм."
  
  
  "Мэдээж хэрэг. Одоо хүртэл дараагийн өвөл. Хэр их боломж та юу гэж бодож байна бид нар барих хүртэл их?"
  
  
  "За..." Тэр эргэж, түүний толгой, цэнхэр нүд нь багасч. "Тэд явж байх естой хаа нэгтээ гадна манхан." Тэр миний гарыг барьж эхэлсэн хөдлөхөд. "Нааш ир, Ник."
  
  
  Хөөе түүнийг зөвшөөрөх авч, намайг түүнтэй хамт. Тэр толгойлсон доош наран шарлагын газар, явах газар нь элс байсан хэцүү нойтон илүү мини давалгаа. Тэр үзсэн овоо туурай анхааралтай, дараа нь гэнэт зогссон, үзүүртэй гадагш урсгалгүй.
  
  
  "Харагтун! Тэд унтарсан байдаг." Тэр гүйж, мөн захиалга авч, түүнийг trotted, түүний дараа. Ийм урам зориг байж болно, халдварт.
  
  
  Үед мөр алга руу нь өтгөн элс манхан, би чадсан зогсоох нь өөрийгөө хэлж байна, хөөе "гэж би та нарт хэлсэн учраас," зарим талаар учир нь би үүнийг хийж чадахгүй байсан бусад нь хар. Моника зогссон алхах
  
  
  гэнэт хэрэглэж эрхий хуруугаа түүний уруул, санаа алдав.
  
  
  "Би гайхдаг ямар арга зам -" тэр эхлэв.
  
  
  "Юм даа."
  
  
  Тэр толгой дохив. "Та нар зөв байх." Дараа нь тэр brightened. "Гэхдээ хар даа! Бид дээд авирч энэ аймшигт манхан, наад зах нь эргэн харна. Магадгүй бид шийднэ их again!"
  
  
  Энэ нь миний ээлж байсан юм санаа алддаг, харин болохоор би байх байсан авч түүний энэ хамаагүй, тэнд байсан ямар ч цэг эсэргүүцсэн. Тэр авирах эгц манхан налуу шиг хамгаалагч авах, түүний хөл хэлбэр улиралд, мөн хэрэв би байсан хэдэн насаар залуу, би мэдэрсэн үүрэгтэй харуулах, хөөе, би үүнийг хийж чадах ч бас. Харин үүний оронд, би явсан нь дээр нь илүү боломжийн хурд; хангалттай бий биеийн хэрэгцээ миний шугамын ажил, I don ' t унтраах харуулах хэрэгтэй. Түүнээс гадна, би байхгүй байсан нотлохын тулд юу ч Моника.
  
  
  Тэр дээр зогсож tiptoe, хөнгөн сэвшээ салхи ruffling түүний шаргал үс, аажмаар эргэж харах газар доор. Би харж чадахгүй байсан ч эцэс төгсгөлгүй орооцолдон бут, хоцролттой мод хооронд хоер эгнээ манхан. Тэнд байж болох юм panzer хэлтэс нуугдаж байдаг байгаадаа биш, хэдэн арван одой.
  
  
  "Би бодож байна, бид мэдээж алдсан нь их байна," би хэлсэн.
  
  
  Моника толгой дохив. "Иймэрхүү тохируулан! Түүний зүгээр л харах их зочид буудал хүртэл хаах."
  
  
  "За, дараагийн удаа." Тэр дээш хараад, түүний толгой дээр асфальт замын зайд. Тэр харж болох шар Mustang зогсоол хаана эго байсан түүнийг орхисон, гэвч тэр харж чадаагүй нь бидний машин, манай хүн, тэр ч байтугай алдсан цахлай. Бидний ард, дээр нь дуу сунгасан эцэс төгсгөлгүй рүү үл үзэгдэх эх газрын, магадгүй хорин миль хол, хос тоглоом завь сэм гэтэж ороод & nb, гэвч тэд байсан ч энэ алслагдсан, тусгаарлагдсан газар.
  
  
  Би эргэж хараад Моника байсан одоо хараад намайг харж байгааг би мэдэж байсан болохоор сайн. Тэр yawned, сунгасан, гүйж түүний гарт дамжуулан түүний үс. Түүний бүрэн хөх өсгөсөн байна хүрээнд түүний цамц, түүний хөхний толгой байдаг огцом тодорхойлсон. Тэр инээмсэглэн sleepily, тэр цахилгааныг татав хүртэл түүний арьс камер хэрэг болохоор элс биш үү болгон ажиллуулах нь энэ.
  
  
  Дээд манхан байсан гун гарч, таваг, эргэн тойронд зөөлөн элс гэж анх халуун эсрэг нүцгэн махан бие юм. Харин дараа нь, тэдгээр нь хонго хөдөлж эхлэв жигд хэмнэлээр доор надад, би мартсан бүх талаар дулаан, бүх зүйл бусад өөр бид юу хийж байв. Тэр нь омогтой, lascivious охин, бүрэн оролцож nah; тэр өргөж, түүний хөл болон ороож, эргэн тойронд нь тэднийг миний бэлхүүс, намайг барьж түүнд нь гайхмаар хүч чадал, дараа нь эхэлсэн тэнэгээ хүчтэй, татах гэж оролдож надад түүний болгон. Тэр дараа нь тэд гарч, урт удаан, бага улих нь хохироож, баяр, дараа нь аажмаар эхэлсэн бууж хүртэл түүний ядарч байсан дуусгах.
  
  
  "Тэр сайн байсан," тэр бувтнасан.
  
  
  "Гайхалтай" би зөвшөөрсөн, одоо мэдэж хэрхэн наранд шатаж байсан, надад.
  
  
  "Би хүсвэл тэр үлдэж, энд бүх өдөр." Түүний гарт байсан ч миний хүзүү, мөн түүний нүдэнд байсан нь бага зэрэг нээлттэй тэр над руу инээмсэглэн.
  
  
  "Тэнд байгаа бусад газар." Энэ нь тийм биш юм гэдгийг би хүсээгүй байх, гэхдээ тэнд байсан нь сониуч яаралтай надад гэдгийг би ойлгож чадаагүй. Хүртэл тэр сонссон холын дуу ойртсоор.
  
  
  Тэр харсан, зүүн тийш хоер үзүүрийг арал, хаана гатлага онгоцны зогсоол байсан. Агаарт, ямар ч илүү зуун хөл дээрхи газар нь нисдэг тэрэг хөдөлж байсан нь аажмаар бидний одоогийн чиглэл. Энэ нь доргиосон зөөлөн нааш бололтой хайх хоер эгнээтэй асфальт хучилтын. Ирэхэд миний шар Mustang, энэ нь удааширч, тэр ч байтугай илүү, hovered,, дараа нь доошилж бага, хэрэв би хүссэн мэдэж авах, бие биенээ илүү сайн.
  
  
  Ямар ч еслол, тэр эвдэж, чөлөөт Моника-ийн хүлээн авах болон өссөн нь түүний хөл; тэр хөдлөхөд түүний өмд үед нисдэг тэрэг гэнэт banked толгойлсон нээлттэй бидний манхан.
  
  
  "Энэ юу вэ?" Моника асуухад, зөвхөн хагас зогслоо, propping өөрөө дээр нь нэг тохой.
  
  
  "Шар Mustang," би rasped, зүхлийг түрээсийн агентлаг өгөх биш, намайг бага илт машин.
  
  
  "Та юу яриад, Ник?" Охин дээгүүр өнхөрч, хүртэл харж тэнгэр мэт нисдэг тэрэг хандсан. Би тангараглаж, нүцгэн, бүх, тэр тухай долгионы үед би yanked түүнийг шидэж, түүнийг унтраах эгц манхан банк. Энэ нь тийм биш юм яг ур чадвар зохицуулах хатагтай та байсан л хийсэн хайртай, харин түүнд, dived дахь түүний хувьд, энэ нь өнгөрсөн зүйл түүний оюун ухаан. Үед хачин онгоц хайж байна намайг бүү давалгаа энэ нь миний талаас - би нугас нь энэ.
  
  
  
  
  
  
  Хоер дахь бүлэг
  
  
  
  
  
  Хэдийгээр бүх байр үед богино зайд, газар бид байсан юм биш хангалттай нуух туулай. Энэ удаад миний ээлж ажиллуулж, чирч Моника миний ард; яагаад ч юм, хөөе чадсан татахуйц түүний хувцас нь түүнийг түлхэж гаруй манхан гэхэд ee, мөн түүний сүлжмэл цамц сарних түүний ард туг шиг. Тийм ч энэ хамаатай; ямар ч тохиолдолд залуу нисдэг тэрэг чадахгүй байна, бидэнд алдсан.
  
  
  Энэ ниссэн бага хугацаанд ану, салхи нь ротор нэмэгдүүлэх элс
  
  
  бидний нүүр царай. Моника бүдэрсэн гээд ойр түүний нүд; Ey зогссон тулд түүнд тусалж, эргэж харав, мөн тэр үед нисдэг тэрэгний газардсан газар дээр нь хэдэн арван метр өмнө ану-ын.
  
  
  Энэ цаг болсон зогсоох ажиллаж байгаа. Тэр squinted эсрэг нарны гэрэл тусгасан унтраах whizzing хутга, өөрийн эрхгүй тавих өөрөө хооронд охин болон нисдэг тэрэг; мөн энэ нь биш зүгээр л нуух түүний нүцгэн. Хамгийн ойр хаалга, дугуй, хуванцар хөөс нээсэн, мөн хүн аажмаар гарч явлаа дээр nah. Тэр зүгээр л silhouette, гэхдээ удалгүй тэр нүүж надад хандах, түүний бие тайван.
  
  
  "Авах нь таны зүйл, зөгийн бал," тэр muttered нь охин, хүлээсэн Дэвид Hawk хандах болгоомжтой. Азаар түүнийг Моника биш төрөл охин хэн болсон тухай хоер дахь, хагас авах хувцастай, тийм Em биш үү харж, хол дахиж.
  
  
  "За," тэр эцэст нь хэлэв биш амьсгалыг л. Зөвхөн хийдэг СҮХ Ерөнхий шиг харагдах тэр байх естой номлол hellfire, хүхэр, түүний цугларагсад Шинэ Английн тосгон, гэхдээ тэр нь заримдаа үйлс гэж арга - ойлгомжтой дэргэд нүцгэн эмэгтэй.
  
  
  Д завсарлага дагаж, тэр дээр тавьж түүний цамц. Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Юу танд авчирдаг гайхамшигтай Ocracoke?"
  
  
  "Та" гэж тэр хэлсэн чин сэтгэлээсээ. "Яагаад болохгүй юм бэ та сэтгэгдэл үгийг та хаана оршин сууж байсан энд?"
  
  
  "Учир нь би мэдэхгүй байсан нь түүний гарахдаа Вашингтон."
  
  
  "Хэрэв та нар олж мэдэх?"
  
  
  "Энэ нь зүгээр л хамаагүй нэг, хоер хоногийн турш."
  
  
  Эго-ийн цахиур чулуу нүд darted нь уурхайн Моника, дараа нь эргэж намайг. "Та естой сайн мэддэг, Картер."
  
  
  Тэнд байсан ямар ч маргаан нь түүнийг. Миний цорын ганц шалтаг байсан гэж би тасалдсан ч олон нь миний богино амралт саналаа иймэрхүү, гэхдээ тэр биш шалтаг байна. Бид жижиг байгууллага, үед би хэрэгтэй, би хэрэгтэй.
  
  
  "Уучлалт гуйж," түүний эцэг хэлсэн байна. "Ямар ч байсан, бид зүгээр л бидний арга зам нь буцааж d. C. үед та, наадах ... .. тэд биднийг анзаарсан."
  
  
  Тэр инээд алдав. "Mmm. Мэдээж хэрэг, бид бүгд, бид юу байсан юм бэ түүнийх, гэж би боддог. Хэрэв та өөр хаана ч, гэхдээ энэ арал дээр дэлхийн ирмэг, би эргэлзэж бид хийж байсан холбоо барих. Гэхдээ энэ нь үнэ цэнэтэй байсан хүчин чармайлт, мөн энэ нь ажиллаж байсан. Та нар илгээх охин нь та нарын төлөө хүлээх замаар машин."
  
  
  Би гуйгаагүй яагаад, зүгээр л эргэж, толгой дохив тулд Моника. Өгөх Эми түүний улмаас, тэр биш үү sulk эсвэл эсэргүүцлийн. Тэр зүгээр л даллан гүйж хол.
  
  
  Hawk хүсээгүй дээр цагаа урьдчилсан туршилт. "Бид та нарт хэрэгтэй Вашингтон яг одоо, Ник; I won' t go ч орж илүү дэлгэрэнгүй хүртэл бид буцааж авах алба, гэхдээ үнэн хэрэгтээ би энд ирсэн ганцаараа естой хэлье хэрхэн чухал нь энэ юм."
  
  
  "Би ойлгож байна." Тийм өвгөн байсан нь зүгээр л нэг бичлэг командлагч, гэхдээ энэ нь харах нь ховор дарга нэг, дэлхийн хамгийн чухал тагнуулын байгууллага ажиллаж байгаа мэдээг номлож явах.
  
  
  "Энэ охин машин жолоодох?"
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  Сайн байна. Дараа нь тэр буцаж болно машин Вашингтон. Та нар нисдэг back with me."
  
  
  "Би явж, тэнд авах nightfall."
  
  
  "Энэ нь хэтэрхий оройтсон. Та байх болно таны арга замаар nightfall."
  
  
  "Хаана?"
  
  
  "Дараа нь. Авч, нисдэг тэрэг, бид болно дусал та нар унтраах үед та нарынх... аз болоход, мэдэгдэхүйц машин."
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. "Би явах гэж байгаа; энэ нь наад зах нь би юу хийж чадах авч дараа нь охин to do it."
  
  
  Hawk ширтэн намайг нэг хором, хөхүүл түүний хүйтэн хоолой. "Don' t tell me," гэж тэр хэлэв, twitching уруул гэж нэг болж байсан emu инээмсэглэв. "Та болж эрийн эдгээр өдрүүдэд?"
  
  
  Ямар ч цэг байхгүй хариулах.
  
  
  Моника болсон нь сайн мэдээ хэдий ч тэр үүнийг хийсэн нь тодорхой гэж би дургүй санаа дутуу үлдсэн бидний амралт. "Би та харах болно удалгүй би чадна," Хөөе түүнд хэлсэн, гэсэн утгатай үг бүр: охид шиг Моника нь ховор олох, ялангуяа хүний хувьд миний и-мэйл бизнес. Тэр шүүрэн авч, түүний ачаа, түүнийг үнсээд баяртай, мөн boarded нь нисдэг тэрэг. Тэр даллан нэг удаа, дараа нь хурдлаад унтраах гэж байгаа бол тэр бэлэн байсан тэмцээний Вашингтон. Арга зам нь тэр явлаа, тэр байхгүй юу бодох nah бол энэ байсан ажээ удаан, удаан гарам явах юм.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hawk хэлж чадахгүй байсан нь надад бид юу ярьж байсан хүртэл бид байсан Эго-ийн төв оффис, СҮХ-ын Өрсөлдсөн Тойрог төв. Ард facade Дэлхийн Эрүүл мэндийн Үйлчилгээний цогцолбор ариутгасан бага албан газар, энгийн нэг лаазтай сүүдэр хорих будаг болон асдаг төгсгөлгүй мөр цайвар неон хоолой. Hawk Odin нь хэдэн windowed албан түүний эргэн тойронд ч хийж чадахгүй вэ, эго ямар ч илүү хөгжилтэй; тэр өмнө зогсож хоосон тоосгон хана ажилладаг гарч биеийн тамирын заал, бараг хүрэх нь.
  
  
  Түүний зарах дээр сууж хатуу шулуун сандал эсрэг дүр нь энгийн ган сандал. Сурснаараа, тэнд байсан хэдэн цэвэрхэн овоолсон хавтас дээр nen, хоер байнгын хар утас, дээр нь нэг та харж чадахгүй, улаан нэг нь тусгай тасалгаа болгон барьсан дүр сандал. Дуртай Харцага, албан хийгдсэн зөвхөн
  
  
  бизнес. Хэн ч байсан хэзээ нэгэн цагт зүйтэй аажуухан болон pass the time of day байдаг.
  
  
  "Та авч байгаа мэдрэлийн, Nan 3," өвгөн тэмдэглэн хэлэв.
  
  
  "What makes you гэж хэлэх вэ?"
  
  
  "Зүгээр л, учир нь... үзье л гэж хэлэх байна... voyeur шийдсэн нарийвчлан авч үзэх нь юу болж байсан, орой дээр нь энэ манхан, та үйлдсэн шиг та нар айж байсан таны амьдрал."
  
  
  "Хэрэв та й шалгаж миний машин нэгдүгээрт, энэ нь байж болох алдаатай та өөр Peeping Том. Гэхдээ ямар ч тохиолдолд, тэр биш exhibitionist болохоор тэр байх болно хүрэхгүй гарч байдаг, hema өгч байсан нь түүний хатуу цаг."
  
  
  Hawk толгой дохив огцом, цохиж гал тогооны тоглолт зохион үүнийг stinking аяга түүний хоолой. "Хэрэв та хамгийн сүүлд явсан завь аялал, Ник?"
  
  
  Би байх естой гэж бодсон, энэ талаар жаахан. "Хамгийн сүүлд би багамын арлууд. Дөрвөн сарын өмнө."
  
  
  "Ямар хүмүүс?"
  
  
  "Зүгээр л хүмүүсийн нэг бяцхан catamarans гэж calve түрээсэлдэг."
  
  
  "Илүү ч үгүй?"
  
  
  "Цэвэр... let me think about it. Биш учраас өнгөрсөн зун. Миний нэг найз нь дөчин хоер хөл дээр онгоцон Зүүн Банк. Бид зарцуулсан хэдхэн хоногийн жолооны энэ нь эргэн тойронд Chesapeake."
  
  
  "Жолооны завь өөрийгөө?"
  
  
  "Мэдээж хэрэг. Та мэдэх, би сэлж чадна. Би байх байсан алгасах түүний хувьд 12 км тэмцээний үед Copa America, гэхдээ би юу хийж чадах нэлээн их зүйл гэж нэг хүн хийж болно."
  
  
  "Тийм ээ, энэ нь таны файл. Навигацийн?"
  
  
  "Энэ нь бас file."
  
  
  Тэр толгой дохив. "Алекс Zenopolis".
  
  
  Би хэлж эхэлсэн талаар ямар нэг зүйл миний файлыг дахин, харин дараа нь нэр нь намайг цохих болон намайг зогсоож шиг чулуун хана. "Алекс," би амьсгалаа. "Энэ байна оноос хойш жил ferret би сонссон гэсэн нэрийн өмнө."
  
  
  "За, тухай nen үе үе гарч ирэх тайлан нь тэднийг ferret тэр defected нь Улаанууд' талд. Мэдээж хэрэг, тэр хийсэн нь сайхан амьдарч байгаа нь их тагнуулын аппарат."
  
  
  "Би харж байснаа санахгүй юм байна ямар ч эргэн тойронд нь эдгээр тайлан."
  
  
  "Талархалтай байх гэж та ажлын талбар, you don' t have to read бүр тайлан."
  
  
  Тэр баяртай байсан нь түүнд, харин тэр биш байсан гэж байгаа, энэ талаар ярилцах. "Би хүсэж байна би харсан юм та; Алекс, би байсан найз нь бол."
  
  
  "Тийм ээ, би санаж байв."
  
  
  "Тэгвэл түүний тухай одоо?"
  
  
  "Мэдээж хэрэг, тэр хүсдэг гарч ирэх нь."
  
  
  Миний ээлж тулд толгойгоо дохих; I didn ' t have to ямар ч асуулт асууж.
  
  
  "Сүүлчийн шөнө" Hawke цааш нь, " бидний нэг эрэгтэй байрласан Грек дахь хилийн дагуу Албани хүлээн авсан зурвас purporting байх нь Zenopolis. Энэ нь тэр даруй шилжүүлсэн энд байна." Hawk нээсэн дээд хавтас, унасан нимгэн цаасан даяар сандал.
  
  
  Зурвас байсан нь ойлгомжтой нуугдмал; the nen л гэж хэлсэн Алекс Zenopolis, хуучин грек тагнуулын албан есны, хувьдаа холбоо барих агент Грек зочид буудал нь долоо хоногт, эсвэл тийм. Цаг хугацаа, газар нь дагана. Энэ нь дараа нь илгээж баталгаажуулах дохио байх бөгөөд өргөн нэвтрүүлгийн стандарт давтамж нь тодорхой цаг үед.
  
  
  Энэ нь буцаж байсан гэхэд эго дарга. "Хэрэв бид ямар нэгэн шоу хаана тэр байна?"
  
  
  "Өнгөрсөн бид сонссон, тэр үйлчилж байсан зарим харилцах бүлгийн үйлдлийн хооронд Yugoslavia, Албани." Hawk эрхтэй өөрөө хүйтэн инээмсэглэл. "Та төсөөлж нарийн хоол нь энэ төрлийн үйл ажиллагаа."
  
  
  "Би санахгүй байна Алекс байх нь дипломатч."
  
  
  "үгүй ээ. Нөгөө талаас, бид магадгүй мэдэх талаар бага дээр юу болоод байгааг дотор нь Албани илүү бид юу хийх талаар Улаан Хятад."
  
  
  "Тийм гэж та бодож байна гэж тэр бидэнд хэлж болно ямар нэг зүйл чухал вэ?"
  
  
  "Үргэлж байдаг ийм боломж. Нөгөө талаас, бүх тэрээр хэлсэн юм гэж тэр хүсдэг бидэнтэй холбоо барина уу. Хувьдаа."
  
  
  "Гэсэн утгатай нүүр тулсан. Грек Дахь."
  
  
  "Магадгүй тэр зүгээр л хүсдэг буцааж авах сүрэгт."
  
  
  Түүнийх, тэр мөрөө хавчив. Сайн байна. Ямар ч тохиолдолд, тэр хэлэх естой, бидэнд ямар нэг сонирхолтой юм."
  
  
  "Магадгүй маш их."
  
  
  "Хэрэв та өөр юу ч гадна энэ захиас?"
  
  
  "Үнэхээр биш. Гэхдээ би үнэхээр авах гэж байгаа дараагийн зүйл бол тэр илгээдэг."
  
  
  "Мөн үүний зэрэгцээ?"
  
  
  "Үүний зэрэгцээ, хэрэв та авах гэж байгаа нь ослын хэрэг-д аялж, навигацийн."
  
  
  "Би ойлгохгүй байна."
  
  
  Hawk авсан хүртэл, түүний creaking нугасан сандал дээр алхаж эгнээний саарал ган анхдагч кабинет байгаа нь зөвхөн чимэглэлийн алба. Эргэн тойронд чек, тэр гарч ирээд нэг өнхөрч хүртэл газрын зураг хийж, үүнийг шатаах-түрхэн бага хурал хүснэгт миний ард. Түүний түүнтэй хамт
  
  
  "Энд," тэр " гэж хэлсэн байна Балканы улс. Грек, Албани, Yugoslavia, Болгар, Румын. Одоо манай хүн, хэн нэг нь хүлээн авсан мэдээ, байна, энд байрлуулсан." Тэрээр тэмдэглэв нь газар дээр нь холгүй хаана хил Yugoslavia, Албани, Грек хангаж байна. "Та анзаарах болно гэсэн байдаг том нуур энд мөн л гурван орны хуваалцах, эго эрэг. Маш уулархаг орон."
  
  
  Em байхгүй байсан тайлбарлах. "Тэнд маш их хил дамнасан урсгалыг?"
  
  
  "Тун бага, харгалзан
  
  
  хэцүү хамгаалах газар. Гэхдээ ийм нутаг дэвсгэрт хангана олон боломжуудыг нь мэргэшсэн, туршлагатай хүн ."
  
  
  "Юу messenger? Юу ч түүнээс?"
  
  
  Hawke толгой сэгсрэв, гэж би бодлоо бага зэрэг харамсалтай. "Энэ нь илүү их эсвэл бага нээлттэй бичлэгийг сонс. Зүгээр л өөрөө биш, харин удирддаг СҮХ. Мэдээж хэрэг, bellboy хаана байгааг мэдсэн танхимд, мөн ... ahh... би зүгээр л тавьж тайлбар дор хаалга."
  
  
  Одоо би мэдэж байсан тэрээр ичиж байсан ч гэсэн үйл ажиллагаа байсан юм бидний хяналтад. Тиймээс тэр юу ч гэж хэлсэн байг Em хэвээр.
  
  
  "Ямар ч тохиолдолд, өгөгдсөн шинж чанар ажил Zenopolis байсан, энэ нь байх болно логик гэж тэр хаа нэгтээ энэ бүс." Тэрээр тэмдэглэв нь мохоо, тамхи-өнгөт хуруу үед нуурын.
  
  
  "Битгий надад хэлж өгөөч би аялах юм байна."
  
  
  "Огт үгүй. Үнэн хэрэгтээ,, хэрэв Zenopolis зорьж хийж, энэ чиглэлээр бид чадахгүй байна ямар нэг зүйл хийх нь энэ. Тэнд байхгүй."
  
  
  "Яагаад болохгүй гэж?"
  
  
  "Хараач, энэ газар. Нэг чиглэлд, энэ нь улс шиг ширүүн эсэргүүцэж Баруун ард түмэн нь бусад улс дэлхийн. Дараагийн энэ нь Yugoslavia, ямар төрлийн бидэнд эдгээр өдрүүд, харин ч эргэлзээгүй нь холбоотон нөгөө тал. Мөн Грекийн. бидний холбоотон, тийм ээ, гэхдээ бидний харилцаа дагуу одоогийн засгийн газар нь илт байна хурцдаад. Мөн хэрхэн төсөөлж их colonels хэн хийж байна хөөе яг одоо авах дуртай байсан шиг хэн нэгэн Zenopolis."
  
  
  "Миний бодлоор би ойлгож байв. Авах цорын ганц арга зам нь түүнийг маш хурдан гарч, нэг удаа тэр загалмай хилийн агаараар. Мөн болно гэсэн үг урт нислэгийн гаруй Албани, эсвэл Грек, бид чадахгүй байсан нэг хэрэгтэй эргэн тойронд нь тэднийг хэт их санаа зовох нь бусдад талаар бидэнд авч байна. дээрээс нь шагнал хүртсэн."
  
  
  "Мөн хэрэв Грекчүүд олж мэдэх нь АНУ-ын төлөөлөгчдийн оролцож байгаа ямар ч арга зам, илүү их ноцтой асуудал гарч болох."
  
  
  "Энэ нь зөв."
  
  
  "Аль нь авчирдаг нь бидэнд буцааж дарвуулт сургамж."
  
  
  Hawke гүйж хуруу дагуу баруун эрэг Грек. "Бид бий холбоо Zenopolis дахин, бид шаардах болно гэдгийг энэ нь эвдэн Албани очиж licks, далайн. Энэ бол цорын ганц арга зам нь бид төлж болно холбоо түүнд энэ үе шатанд."
  
  
  "Юу юм бол тэр нь зарим чухал мэдээллийг бидэнд?"
  
  
  "Дараа нь бид байж өөрчлөх нь бидний бодож байна. Үүний зэрэгцээ, хэрэв та бэлэн байх естой уулзах эго хаа нэгтээ газар. Дараа нь та шилжүүлж болно эго Taranto юм танхимд өсгий дээр италийн boot."
  
  
  "За, гэхдээ яагаад түүнийг? Ямар нэгэн төлөөлөгч болох ажил хийх, мөн би бодохгүй байна, би чадах цорын ганц удирдан чиглүүлэхэд нь далбаат дамжуулан... юу?" Тэрээр шалгаж миль хэмжээний; газрын зураг үзүүлсэн нь зүсмэл зүүн өмнөд Итали. "Магадгүй далан таван миль? Ямар ч илүү зуун? "Тэр авч эхэлсэн нь бага зэрэг залхаж, дурсан санах, түүний ичмээр ажиллуулах замаар элс нь нүцгэн Моника догдолж.
  
  
  "Тийм ээ, бид нэг эсвэл хоер бодис нь хэн нь илүү мэргэшсэн, энэ талаар илүү та. Гэхдээ хэн ч тэдний эргэн тойронд мэддэг Alexa Zenopolis өөр харагдаж байна."
  
  
  Энэ нь надад хугацаа хэрэгтэй гэдгийг ойлгох. "Гэхдээ хар даа," би хэлсэн, " би харж байгаагүй энэ хүнийг арван таван жил болж байна. Энэ нь байж болох өнгөрөх mimmo түүнийг гудамжинд биш, хүлээн зөвшөөрч, эго."
  
  
  "Let' s найдаж байна гэсэн хэрэг биш юм. Би хараад дамжуулан таны хувийн файлын өнөөдөр, мөн энэ хугацаанд таны гадаад төрх байдал өөрчлөгдөөгүй ямар ч мэдэгдэхүйц арга зам."
  
  
  Хэрэв хуучин хүн байсан гээд магтах нь надад, тэр чадахгүй сонгосон нь хамгийн сайн арга. Тэр зүгээр л нэг залуу, дараа нь эргэж, түүний эхний хорь, гэхдээ удалгүй тэр үнэхээр өөртөө итгэлтэй талаар түүний гадаад төрх болон биеийн байдал. Тэдэнтэй хамт, түүний ferret хадгалагдаж өөрөө хэлбэртэй, мөн хол харагддаг явж, түүнийх нь, би боддог, би хүмүүсийн нэг царай нь тэр л байхгүй бол нас хамаагүй. Миний үс байсан ч зузаан, хар, бага зэрэг илүү урт байсан хүмүүс эрт, шулуун Eisenhower өдөр. Би жинтэй арван кг илүү байсан дараа нь эргэж, гэхдээ би зориуд барьсан хүртэл миний эго гэж нэг хэсэг жин-сургалтын хөтөлбөр, би биш өмссөн нэг унци илүү би байх байсан. Бол гэсэн шиг сонсогдож байна аргаар bragging эрх, тиймээс энэ байх; хүн ажилладаг хатуу хэлбэртэй байх естой нь бага зэрэг бахархаж байна.
  
  
  "За," тэр Hawk тохиролцсон. "Магадгүй би хүлээн зөвшөөрөх болно, түүний байдлаар Alexa."
  
  
  "Тэр ч байтугай хэрэв та чадахгүй бол, мэдээж та байгуулж, эго, хувь хүний зан чанар, өөр яриад хуучин цаг."
  
  
  Тэр биш байсан болохоор мэдээж энэ талаар; хэрэв бусад нам талбарт солих, тэр естой сайн мэдээлэлтэй байна. Гэхдээ би биш байсан гэж үздэг. "Тэгээд дараа нь юу юм, эрхэм ээ?"
  
  
  Hawk буцаж түүний ширээ. "Та нэг удаа цуглуулж байсан зарим хувцас нь, хэрэв та байх болно, дээр нь арилжааны онгоц тулд Зорилго. Нь захиалга хийсэн бол та нэрээр Даниел McKee. Миний бүртгэгч нь кредит карт болон бусад тодорхойлох баримт бичиг."
  
  
  "Хангагч?" Миний гэнэтийн бэлэг байсан байх нь ойлгомжтой.
  
  
  Hawk инээд алдан, намайг толгой дохих. "Таны эцсийн зорьсон юм Newport. Харин хотын та нарыг үзэн ядаж байна, та байх болно уулзаж нисэх онгоцны буудал дээр гэхэд нэртэй хүн
  
  
  Nathaniel Фредерик. Энэ нь танд мэдэгдэх болно, цаашид. "
  
  
  "Тэр ганцаараа дамжуулан манай агентууд?"
  
  
  "Огт үгүй. Ер нь, тэр чухам яаж эго дуу last name."
  
  
  "Энэ юу вэ?" Тэр итгэж чадахгүй байсан өвгөн үед тэр инээмсэглэн.
  
  
  "За, мэдээж, тэтгэвэртээ гарсан Шинэ Английн сургуулийн багш эрмэлзлэлтэй."
  
  
  
  
  
  
  Гурав дахь бүлэг
  
  
  
  
  
  Би хэзээ орж терминал, тэр намайг хүлээж байсан нэгэн өндөр хүн нь улаавтар нүүр, tousled хар үстэй байсан арай streaked нь саарал. Эго handshake байсан cordial, бат бөх, харин мэдэрч эго арьс далдуу, би авсан сэтгэгдэл, тэр шахаж болох мөнгөн ingot, шиг хэлбэртэй тойрог, уруу өнхрөх monette. Тэр cheery байсан, сахилагагүй нүүр, нүдээ байнга байсан бүжиг, түүний тухтай дунд өргөн байсан, ямар ч илүү өргөн эго адил өргөн мөрөн. Тэр ч байтугай өмнө нь тэрээр ярьсан, тэр мэдэж байсан, яагаад тэр төлөө ажиллаж байсан юм СҮХ; Nathaniel Фредерик байсан нь мэдээж хүн тэнд байсан өмнө, хайртай минут тутамд нь энэ.
  
  
  "Та аз нь байгаа," гэж тэр хэлсэн гэж бид зогсоож, дугуйлна терминал болон өрх толгойлсон учир нь эго чимэг станц тэрэг зогсоол зөв гадна орох. "Танай онгоц дээр ирсэн цаг. Ер нь, хэрэв та хүлээж чадах нислэг Вашингтон ирэх нь наад зах нь нэг цаг оройтсон."
  
  
  "Магадгүй та азтай байна," би хэлсэн. "Та биш үү хүлээх хэрэгтэй."
  
  
  "Өө, би санаа зовохгүй байна хүлээж байна." Тэр зүлгэж хар еерсдийн дор гараа. "Би үргэлж бэлэн алга зогссон мөч."
  
  
  Хэрэв тэр тэмдэглэжээ байсан гэсэн үг pique миний сониуч зан, энэ нь ажиллаж байсан. Гэхдээ би шийдсэн барьж унтраах хүртэл би авсан нь тодорхой зургийг хүн хараад ч юу ч тэтгэвэрт гарсан бүх хугацаанд New England. Тэрээр эхэлсэн дуу чимээ ихтэй ч тэгш хөдөлгүүр, түүний эго хувийн судалж, түүний хэсэг зуур. Би тооцоогоор энэ нь ямар ч илүү дунд тавиад, тэр нь миний бодож авсан. Тэтгэвэрт гарсан? Тэрээр шиг харагдаж байсан тэр явж чадах хүртэл тэр наян,, магадгүй тэр ч байтугай дараа нь.
  
  
  Тэр машинаараа тогтвортой болон хайнга дамжуулан гудамж болон хурдны зам хүртэл бид явж байсан хотын эргэн тойронд. Тэр бараг юу ч мэддэггүй, энэ талаар нэг хэсэг улс, бусад нь байсан би нэг удаа илгээсэн Бор авах тусгай мэдээж. Энэ нь өвлийн дунд, мөн өвөл болсон Хангагч make you want to go хаа нэгтээ. Түүнийх байсан Newport нэг удаа явж найз нартайгаа нэг завин дээр болох шударга байх гэдэг нь дарвуулт завины, харин түүнийх нь байхгүй байсан ч үүнийг хийх эрэг үеэр манай хоногоор явах байх.
  
  
  "Ямар төрлийн дасгал?" Би түүнээс асуусан шиг онгойлгогч.
  
  
  Nathaniel над руу харсан. Тэр нь тодорхой биш орчим төрлийн хүмүүс та дуудаж байсан Nat "За, та нар байх болно миний байшин. Би та нарыг авч болно далай руу өдөр бүр та нар хүртэл шүү дээ жолоодож байгаа юм шиг, гэртээ, эсвэл машин жолоодох. Дараа нь та мэдэх хэрэгтэй өөр зүйл ... "
  
  
  "Navigation" би тасалдсан.
  
  
  "Өө, энэ хамаатай аялж, мөн хэрэв та хэрэгтэй сойз хүртэл онол дээр жаахан, би болно, мэдээж энэ нь та нарт туслах. Гэхдээ энэ нь хялбар хэсэг юм."
  
  
  "Нь зөв?"
  
  
  Тэр инээмсэглэв, түүний нүүр нь гэрэлтэн асдаг замаар хянах самбар гэрэл. "Та нар цээжлэх дэлгэрэнгүй мэдээллийг - хэмжээ, арьс өгөх, нэмэлт тоног төхөөрөмж, ялангуяа үнэ - бараг бүх дарвуулт хөлөг онгоц одоогоор худалдаанд Ану-д болон дэлхийн бусад улс оронд."
  
  
  "Энэ бүх? Яагаад?"
  
  
  Nathaniel инээд алдав. "Дэвид гэж надад хэлсэн тэр цаг хугацаа байхгүй байсан мэдээлэх та дэлгэрэнгүй, гэхдээ би мэдэхгүй байсан гэж тэр хэлж чадахгүй байсан бол та ямар нэг зүйл."
  
  
  Хүн миний хажууд намайг гайхсан бүрт тэр амаа нээсэн. Тэр цорын ганц хүн нь би байсан хэзээ нэгэн цагт сонссон дуудлага ерөнхий түүний анхны нэр.
  
  
  "Тэрээр хэлсэн нь та нарт өгөх миний дэлгэрэнгүй мэдээлэл."
  
  
  "Мэдээж, зөвхөн энэ хэсгийн үйл ажиллагаа. Тэр эргэж таныг ухаалаг хуулбар онгоцон брокер, Ноен Даниел McKee. Би яагаад мэдэхгүй байна, би хэзээ ч бодож олохын тулд юу" I don 't need to know about your үйл ажиллагаа, please don' t tell me "юм.
  
  
  Би биш байсан гэж үүнийг хийж, харин миний өөрийн сониуч зан нь намайг мэдэхийг хүсэж байгаа бүх зүйлийг би чадах тухай энэ overgrown херубын. "Би үүнийг авч та хамтран ажиллаж байсан Hawk өмнө."
  
  
  "Өө, мэдээж," тэр хүлээн зөвшөөрсөн. "Бид буцаж очих Дэлхийн Нэгдүгээр Дайны үед бид аль аль нь ажиллаж тэнгисийн цэргийн тагнуулын. За, наад зах нь түүнийх ажиллаж байсан; Дэвид байсан... биш төрийн, бид гэж хэлдэг."
  
  
  "Тиймээ. Та заах сургуулийн одоо?"
  
  
  "Дахиж биш. Түүнийх нь, тэтгэвэрт гарсан, хэдэн жилийн өмнө."
  
  
  Би түүнийг хараад илэн далангүй, итгэлтэй болгох тэр мэдэж байсан юм. "Та бага юм шиг санагдаж байгаа залуу тэтгэвэр," би түүнд чин сэтгэлээсээ ойлгохыг хичээж урвал.
  
  
  Тэр зүгээр л санал нийлэн толгой дохив. "Энэ үнэн. Би зөвхөн тавин есөн. Харин эхнэр маань нас барсан, миний байр суурь St. Dunstan Өдөр болсон эвгүй."
  
  
  "Энэ нь сургууль?"
  
  
  "тиймээ. Та үзнэ үү, хөвгүүд-д бэлтгэл сургууль авах хандлагатай байдаг хавсаргасан эхнэр нь rectors зарим хэлтэс. Та мэдэх, үдээс хойш цай, төрлийн нээлттэй хаалганы уур амьсгал нь ихэвчлэн хадгалж зарим газар.
  
  
  . Миний эхнэр, хэнд би хэлж чадна ямар ч аргаар bragging байсан байж магадгүй дуртай бүх миний гэр бүл, мөн тэр үед зүүн, би олсон гэж байсан ч тэдний ихэнх нь... за яахав, үзье л хэлж байна, эргүү миний хувьд. Энэ болсон нь маш хэцүү зааж, мөн би байсан юм гэж санаа зовж хөвгүүд зөвхөн ирсэн ангийн надтай хамт. Тэгэхээр... би тэтгэвэрт гарсан."
  
  
  Тэрээр ярьсан dryly нь бага зэргийн инээмсэглэл нь түүний уруул дээр, харин тэр унавал түүний нүд нь нэг удаа, дараа нь цэвэрлэж түүний хоолой чангаар.
  
  
  "Та... алджээ... одоо ч амьд оюутны хотхонд?" Би бага байсан талаар санаа зовж хаана амьдарч байсан тэр нь илүү энэ нь хэрхэн нөлөөлөх нь дамжиггүй миний хамрах түүх; өнгөрсөн зүйл, би хийхийг хүсдэг байсан гэрээ нь холбон үнэртэй schoolboys.
  
  
  "Өө, үгүй дээ. Гэрт дараагийн дарвуулт завины клуб дээр Sakonnet түрээсийн түүний. Энэ нь биш юм, маш том, гэхдээ энэ нь нийцэж миний хэрэгцээ, мөн энэ нь хангалттай ойрхон их сургуулийн хотхон гэж би чадна гэж найз нөхөд нь буурах үе. Мөн түүнийг үнэхээр завгүй байх, Ноен Картер, уучлаарай, Ноен McKee. Тэтгэвэр, хэрэв та мэдэх, нь цаг хугацаа, амьдралын үед хүн олох боломж хийх бүх зүйлийг тэрээр өмнө нь тавьж унтраах."
  
  
  За, тэгээд тэр мэдэж байсан миний жинхэнэ нэр. Энэ нь тийм биш юм гэнэтийн, ялангуяа дараа ухаарч хэр ойр дотно тэр байсан Hawke. Гэхдээ би бодсон тэр ярьж байсан юм хэтэрхий чөлөөтэй надад, би бодсон хэр нь тэр явна.
  
  
  "Би бодож байна, та хийсэн энэ өмнө нь Hawk" гэж би хэллээ.
  
  
  Тэр над руу маш хурдан. "Чадахгүй яг. Энэ нь, би чадахгүй байна, ес зүйн ердийн далайн бизнесийн сургууль СҮХ бодис, хэдий ч үе үе би заадаг байсан үндсийг нь нэг, эсвэл хоер уулзаж, таны хамт олон."
  
  
  "Гэхдээ та... хадгалагдаж холбоотой эдгээр бүх жилийн турш."
  
  
  Тэр инээмсэглэв. "Та нар судалж эдгээр холболтууд, Ноен McKee."
  
  
  Шулуухан хэлэхэд, энэ нь шиг санагдаж нь зүйтэй. "Би үргэлж мэдэхийг хүсч аль болох их хүний тухай би шийдвэрлэх. Ялангуяа тэр мэдээж хуучин найзуудын миний босс юм."
  
  
  Nathaniel инээд алдав. "За, ямар ч шалтгаан байхгүй байх нь та нарт хэлэх жаахан. Би хэдэн жижиг авьяас янз бүрийн талбарууд гэж Дэвид ашиглах боломжтой болсон үед тэр боломжтой гэнэ. Үүнээс гадна усан завь болон аялж, тэр маш сайн мэддэг, талархал Тэнгисийн цэргийн болон сургалтын тэд надад олон жилийн өмнө. Би аялал жуулчлалын; энэ үед ч гэсэн би одоо ч гэсэн заах, энэ нь ашиглаж болно далайгаар Европ болон Карибын тэнгисийн, тэр ч байтугай даяар Номхон далайн явцад урт удаан жилийн schoolteachers амьдарч байна. . Миний sabbatical-Бурхан, бараг арван жилийн өмнө! "Тэр авч, түүний эхнэр, хоер охин, хэн өссөн, зүүн үүр, дээр нь дугуй-дэлхийн cruise. Дэвид надаас цэгцэлж зарим зүйлийг тогтоох, харилцах ... За, та миний юу хэлж байгааг мэдэх. Түүнийг, би итгэлтэй байна та биш шүү дээ гэж асуух нь надад илүү дэлгэрэнгүй мэдээллийг."
  
  
  "Тэд байх естой байгууллага юм файлууд."
  
  
  "Би биш гэж найдаж байна. Бага зэрэг ажлыг би хийсэн таны босс байсан нь хувийн асуудал. Учир нь хуучин найз. Мөн, шиг хуучин найз, Дэвид итгэлтэй миний нэрийг хэзээ ч гарч ирэх, тэр ч байтугай нэг СҮХ файл, тэр ч байтугай кодлогдсон хэлбэр юм. Би итгэж emu түүнтэй хамт. Энэ нь биш юм? "
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. Мөн тэр үед, би ойлгосон гэж би итгэж энэ нь математик, их гэж би итгэсэн хэн ч байсан тэр хэзээ ч уулзаж, миний амьдрал. Нь, мэдээж хэрэг, намайг зовоож байна, учир нь нэг том хэсэг нь миний мэргэжил юм байх тэгэхээр дэмий сэжигтэй хүн бүр би ирэх нь холбоо.
  
  
  "Энэ мэт хамрах түүх," гэж би хэллээ. "Та эмэгтэй, хүүхэд, аялж гадаа сан. Ямар портууд та учирч?"
  
  
  Nathaniel сэгсрэв нь зөөлөн reproving хуруугаа над. "Тэгэхээр, одоо, Ник, байхгүй бол живэх нь энэ. Энэ нь жилийн өмнө байсан юм, мөн бүх бага зүйл байсан учир Дэвид урт хугацаанд. Мөн, би үргэлж үлдсэн цэвэр, хэзээ ч гэж тодорхойлсон нь бодис юм. байлгах тэр арга зам нь энэ. "
  
  
  "Энэ тохиолдолд" гэж тэр хэлсэн нь түүний хачирхалтай нь, " you ' d better биш намайг дуудаж Даниел McKee."
  
  
  "Өө, би хэзээ ч мартахгүй."
  
  
  "Намайг... онгоцон брокер?"
  
  
  "Энэ бол санаа. Яагаад байхгүй бол бид хүлээх хүртэл бид авахын тулд миний гэрт хэлэлцэж өмнө энэ нь ямар ч цаашид? Энэ нь эхэлж бороо, эдгээр pesky шил wipers байна л smearing ус даяар шил."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Миний үр ашигтай орон сууц багтах руу гал тогооны Nathaniel Фредерик-ийн "биш, тийм том" байшин. Энэ нь ramshackle хоер-өгүүллэг цагаан-paneled барилгын өргөн хамрагдсан саравчны ажиллаж байгаа хамт буцаж хайж гарч гаруй өргөн цөөрөм. Бид ирсэн, энэ нь бороо орж байсан хэцүү, би биш маш итгэлтэй бид хаана байв. Гэхдээ би санаа зовохгүй байсан тухай Nathaniel.
  
  
  Тэр үед би харуулах байсан нь миний өрөө, дээд давхарт болон цэвэрлэж, миний хост байсан асдаг гал том, тав тухтай амьдрах өрөө, сандрахаараа бас үйлчилж судалгаа. Ном, баримт бичиг байсан дарагдсан, хаа сайгүй; нэг хана байсан доторлогоотой үйсэн, дээр нь байсан хавсаргасан томорсон зураг хамгийн зарим завь зураг байсан тэр нэгэн цагт харсан. Рамтай зураг хүүхдүүд янз бүрийн үе шатанд насанд тараагдсан дээр тавиур болон санамсаргүй ширээ, болон өөр нэг хананд өлгөж зургийг нь эмэгтэй, бахархалтайгаар цагаан үстэй боловч гэгээлэг-д гоо сайхан. Энэ бол зүгээр л толгойг нь мөрөн хөрөг.
  
  
  * Түүний гэдгийг мэдэж байсан, тэр ямар эмэгтэй гэж хэн болох сатааруулах бүх нүд нь playboy-н bunny парад. Миний хүндэтгэж Nathaniel Фредерик өссөн хэдэн notches; хэрэв тэр байсан алдсан хүн шиг, тэр байх байсан инээмсэглэж там шиг.
  
  
  "Би үүнийг авч байгаа нь bourbon drinker," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Та юм шиг санагддаг талаар маш их зүйл мэдэж me."
  
  
  "Тийм ээ." Тэрээр зогсож байсан нь зөөлөн хуучин булшлах болон цутгахад болор decanter руу асар том шил.
  
  
  "Ус?"
  
  
  "Зүгээр л өшиглөх, баярлалаа."
  
  
  Бид авч нил Ягаан-ийн ундаа эндээс би бодож байсан юм sherry, гэвч тэр чадахгүй итгэлтэй байх - гал тогооны, хаана тэр нээсэн хэдэн лааз хийсэн нь түргэн хоол юм биш үү амт нь бидний адил, мэт лаазалсан хоол хүнс. Үед ee төлсөн Emu магтаал, тэр унавал унтраах flattery.
  
  
  "When you' re далайд долоо хоногийн турш дээр нь жижиг завь, Ноен McKee, та гарч ирэх бүх төрлийн сонирхолтой зүйл нь буурцаг, үхрийн мах шөл. Үгүй бол, та mutiny дээр хөлөг онгоц".
  
  
  Дараа нь бид гадагш гарч нуруун дээр саравчны. Бороо орж байсан ч доош юүлэгдэх хэдий ч шөнийн сэрүүн байсан, санагдсан дулаан, орогнуулсан нь гүн дээвэр. Жижиг зурвас элс sloped доош усны зах, хаана харанхуй долгион lapped hungrily үед эрэг.
  
  
  Nathaniel заагаад шууд хол ану-ын. "Дарвуулт завины клуб. Энэ жижиг газар байна, бид явж байх болно тэнд нь зөв хол. Тодорхой шалтгааны улмаас, би байлгах миний завь ойролцоо порт бар, ямар оролцож байна танхим зүгээр л ард нь энэ. Хэдхэн хоногийн үед би чадна гэж бодож байх туршиж байгаа мэт завины брокер, бид шалгах болно та клуб."
  
  
  "Туршилтын?"
  
  
  "Яагаад болохгүй гэж? Юм бэ гэж та бодож байлаа өгнө гэж та сүйрэл нь мэдээж ч эцсийн шалгалтын?"
  
  
  I didn ' t энэ талаар бодож, гэхдээ би хүлээн зөвшөөрч байгаа юм шиг санагдсан, сайн санаа байна. Нөгөө талаас, тэр одоо ч гэсэн мэдэхгүй байсан учраас. Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Аа, энэ нь хэтэрхий оройтсон хэлэлцэх энэ бүх өнөө орой Ноен McKee. Д буцаж ирэх мөч."
  
  
  Бид буцаж явсан зочны өрөө, хаана хаяснаа ном нь тавиур. Тэр анзаарч байсан гэж хэд хэдэн ижил хэмжээ ойролцоох; наад зах нь тоос хүрэм байсан ч ижилхэн.
  
  
  "Үед эрсдэл дуугарч даруу бус, би авах санал болгож байна энэ нь та уншиж орондоо орохоос өмнө," Nathaniel хэлсэн байна. "Тэр ч байтугай хэрэв би бичиж, энэ нь өөрөө, энэ нь муу биш."
  
  
  Нэр нь Шугам & Spars, мөн миний гарт байсан хүнд гэж Манхэттэн телефон утасны лавлах.
  
  
  "Зүгээр л ид шид нь та илүү сайн мэдэрч," Nathaniel хэлж болох юм. "Өөрийгөө дайчлан нь ач холбогдолгүй мэдээллийг арьс өгөх, үйл ажиллагааны дарвуулт хөлөг онгоц байхад та сэрүүн байх. Гэхдээ болгоомжтой байх, Ноен McKee."
  
  
  Тэнд байсан өөр тайлбар түүний дуу хоолой нь гэнэт намайг цаг хүртэл. "Болгоомжтой?"
  
  
  Тэр инээмсэглэн. "Бүү ном намар таны нүүрэн дээр байхад та нар унтраах dozing. Энэ хүнд хангалттай эвдэх таны хамар."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Дараагийн хэдэн өдөр болон хувирсан нь madhouse бие махбодийн болон сэтгэл санааны ядаргаа. Бид далайгаар Nathaniel гучин есөн тохой урт checche дээш, доош Saconnet Гол биш бөгөөд гол нь бүх юм, харин estuary хаана далайн буцлах хүртэл адил rapids Колорадо Голын. За... магадгүй тийм ч их биш, гэхдээ энэ нь бодит бэрхшээл ажиллуулах нь харьцангуй шударга салхины astern, бүх дарвуул нисдэг, мөн өөрийгөө олох гэж байгаа урсгал. Нэг цэг дээр, тэр ч байтугай Nathaniel хүлээн зөвшөөрсөн ялж, эргэж дээр туслах хөдөлгүүрийн бидэнд туслах авах Порт Бар. Энэ нь намайг илүү сайн мэдэрдэг. Байдаг нь нууц тойрсон туршлагатай далайчид; энэ нь шиг байна, гэж, харин зөрөх үүрд илүү хүргээд тэдний хөдөлгүүр, харин Nathaniel хийсэн ямар ч уучлалт.
  
  
  "Хэрэв та олж авах хэрэгтэй хаа нэгтээ," гэж тэр хэлэв, " тэнд хамгийн шилдэг нь болно. Бид байхгүй бол арьс өнгө, харуулах унтраах."
  
  
  Тест миний навигацийн цогц хяналт завь, бид явсан нь аялалын үргэлжилсэн хоер өдөр. Эхний үед энэ нь байсан Cuttyhunk, аль нь биш байх гэж их байгаа, цаашид ч Nathaniel бодож сонгосон өдөр үед манан байсан болохоор зузаан эго болох нь бараг байх эргүүлэв руу бага бөмбөг, хол хадгална. Тэр сууж байсан нь тахиа зодолдуулах, хэт ойр дотно биш, намайг ном уншиж байхад түүнийх, тэмцэх, салхи, давалгаа, мөн гэдгийг би бараг л харж тэр ч байтугай хамар нь татдаг. Би маш их бахархаж өөрийгөө үед бид хийсэн buoy тэмдэглэгээ руу орох боомт, харин миний ур дүй шаардсан багш байсан өөр нэг бяцхан гэнэтийн бэлэг дэлгүүрт миний хувьд; тэр нь байхгүй байсан гэдгийг энд дурьдах нь том хэмжээний buoy завь сүйрэл яг боомт орох үед бид ирээд, тэд хийх хангалттай том surfer-ийн аманд ус.
  
  
  Тиймээс би бэ ухаалаг зүйл, унаж дарвуул ч Nathaniel тусламж, эхэлсэн туслах хөдөлгүүрийн. Тэр хэлээгүй үг бидэнд, гэхдээ би авсан, сэтгэгдэл энэ тэр хийж байсан ижил.
  
  
  Тэндээс бид явсан Марта-ийн Талбайд өнгөрүүлсэн шөнө самбар дээр Edgartown Боомт, эрт маргааш өглөө нь унтраах тогтоосон Блок Арал, газар нь тэнгисийн дарвуулт завины cruise.
  
  
  ямар ч заагч байсан нь харагдаж байна. Тэр тухай ямар нэг юм мэддэг зөрөх, нөхөн төлбөр гэж хэдэн арван жилийн чадахгүй заасан түүний үед арлын хамгийн өндөр, уйтгартай улаан хадан орж ирсэн, харах, тэр мэдэрсэн илүү халамжийн илүү тайвшрах.
  
  
  Бид бөөрөнхий арал болон орж ирсэн Их хэмжээний давс Цөөрөм, байгалийн боомт баруун талд. Энэ нь ч байсан гэрэл, орой, мөн Nathaniel санал болгосон гэдгийг бид явж ashore.
  
  
  "Би бодож болохын тулд бид боломжтой байх буцааж авах Newport өнөө орой гэхэд," би хэлэв.
  
  
  "Take your time. Та урьд өмнө нь энд?"
  
  
  "Хэзээ ч үгүй."
  
  
  "Энэ бол сонирхолтой газар. Авч үзье хоер унадаг дугуй болон явах аялал."
  
  
  "Унадаг дугуй?"
  
  
  "Мэдээж! Энэ бол цорын ганц арга зам явах үед та биш шүү дээ тухай & nb."
  
  
  Тиймээс бид disembarked, mooring үед өндөр боомтын гэж барьсан үндсэндээ хэрэглээ зун ferries plying хооронд арал ба эх. Жижиг кластер дэлгүүр, хүнсний лангуу шиг хаалттай, харин Nathaniel хаалгыг нь тогшлоо нь dilapidated, даруулга бий болгох. Эмэгтэй нь түүнийг нээсэн; Nah-ын нүүр царай байсан нил ягаан, гэсэн үг тэр байсан аль аль нь байсан согтуу түүний бүх амьдрал, амссан зарим нь аймшигтай өвчин. Ямар ч байсан, тэр инээмсэглэлээ хараад тэр Nathaniel, түүнийг чанга тэвэрч, дараа нь биднийг удирдан ар барилга, хаана хэдэн зуун унадаг дугуй хадгалж байсан нь урсгасан, овоолсон нэг орой дээр бусад.
  
  
  "Авах ямар ч та хүсэж байна, Ноен Фредрик. Тэд бол ажиллаж байгаа, ганцханыг?"
  
  
  Бид гарч ирээд хоер sonofabitch унадаг дугуй, шалгаж, тэднийг.
  
  
  "Тэд хийх болно, Хатагтай Gormsen," Nathaniel хэлсэн байна. "We' ll probably be back in a хоер цаг."
  
  
  "Та шөнө байх, эсвэл сэтгэгдэл?"
  
  
  "Бид чадаагүй шийдсэн хараахан. Do you want to биднийг тэжээж?"
  
  
  Эмэгтэй инээд алдан heartily. "Өө, Бурхан минь, үгүй, Ноен Фредрик. Жилийн энэ үед, бид ихэвчлэн амьд дээр нь хөлдөөсөн халуун нохой бид борлуулж чадахгүй байсан өнгөрсөн зун. Тавтай морилно уу, гэхдээ би бодохгүй байна, хэрэв та хэрэгтэй энэ нь."
  
  
  "Би чадахгүй маргаж энэ талаар," Nathaniel хэлсэн, дүүжин, түүний хөл дээр нь суудал түүний дугуйн.
  
  
  Бид жолооны дагуу гол замын зурвас potholed асфальт ихэвчлэн баталсан mimmo хоосон, shuttered хуучин зочид буудал, зун суугчийн байшин, ямар нэгэн эргэн тойронд нь байж ч болох юм өвөг дээдсийн apparitions нуугдаж ард сохор цонх. Блок Арал өндөр хэсэг газар; бид баталсан mimmo англи хэлний намаг шиг газар нутаг нь тасархай slate-саарал цөөрөм. Гэхдээ бид биш бүрэн тусгаарлагдсан; байхдаа бид хагас доош арал, бид уулзсан залуу хос дээр хамтарч дугуйн байсан аль аль нь pedaling байнга, мэдээж маш их цаг хугацаа байх. Бид хийсэн, тэдэнд зориулсан өрөө, мөн тэд даллан инээв, дараа нь орж алга болсон цуглуулах dusk.
  
  
  "Би бодож байсан хэн ч байсан энд гадуур улиралд," гэж тэр хэлсэн Nathaniel.
  
  
  "Аа, үргэлж байдаг хэдэн weirdos. Би илүүд үздэг байх нь түүнийг үзнэ үү."
  
  
  Бид явлаа дээр хүртэл бид хүрсэн хол эцэст арал, өндөр хадан үл хайхран Атлантын Далай. Хаанаас бид зогсож байсан гайхалтай харах, магадгүй нэг зуун фут бууж давалгаа цохих өршөөлгүйгээр дээр чулуурхаг эрэг доор. Одоогоор манай орхисон байсан гэрэлт цамхаг, эго ray л эхэлж тойрог цуглуулах шөнө. Nathaniel, би зогсоод хэдэн минут, амьсгал, сэрүүн, цэвэр агаар нь хаа нэгтээ шиг Azores. Дараа нь бид буцаж явсан бидний унадаг дугуй.
  
  
  Бид сонсож чадахгүй байсан ойртож машин учир салхи, давалгаа; одоо тэр зогсож байсан нь түүний гэрэл унтраах болон эвдэрсэн нүүр нь хүртэл propped эсрэг бидний унадаг дугуй. Дараагийн өдөр нь, тэнд байсан хүн дээр жолоочийн талд, мөн тэрээр харж болох нь бүдэг нүүр дамжуулан шил, гэхдээ тэр нь төлж чадахгүй байсан нь их анхаарал татаж байна. Би их сонирхож shotgun хүн заагаад бидний үед.
  
  
  "Ноен Фредерик?" "Энэ юу вэ?" тэр асуув, түүний дуу сулхан салхины эсрэг.
  
  
  "Өө, Бурхан минь," Nathaniel аяархан хэлэв.
  
  
  "Та намайг санаж байна?"
  
  
  "Би айж байна тийм." Nathaniel биш үү шилжих; тэр хадгалж гараа түүний талыг шиг бараг л тайван. "Тэр ч байтугай энэ нь маш урт байсан өмнө ..."
  
  
  "Үнэ цэнэ хөл урт, миний хувьд." Тэр шилжин shotgun нь бага зэрэг, би дургүй байсан. "Тэд байхгүй бол надад итгээрэй, та нар мэднэ. Тэд гэж бодсон дээр ажиллаж байсан юм чинь уулзах хүмүүс, тэднийх биш, мөн энэ нь жилийн өмнө байсан, тэд намайг яв."
  
  
  "Та естой байсан хэцүү цаг."
  
  
  "Энэ бол там! Бүхэл бүтэн дэмий жил тэр үйлдвэр хөлөг онгоц, мөн энэ нь биш таашаал круз!"
  
  
  "Үгүй ээ, би чадахгүй үзнэ үү түүнд энэ арга зам, Булш." Nathaniel авч хагас алхам нь хүн болон заагаад үед shotgun. "Are you going to use this?"
  
  
  "Би ирээгүй энд амарч, цэвэр агаарт."
  
  
  Одоо тэр харж болох юм гэж тэрээр хүн байсан нь түүний эрт гуч гарсан нь эрхий хуруу болон үрчлээстэй нүүр roughened салхи, ус. Доор Эго-ийн nondescript windbreaker, гайхалтай булчин нь түүний мөрөн bulged.
  
  
  "Тиймээс, хэрэв та санамсаргүйгээр олсон биднийг энд?" Nathaniel
  
  
  Би нүүсэн нь дээр. Өөр нэг хагас алхам.
  
  
  "Би байна шүү дээ арал дээр хэдэн долоо хоног, хэзээ ч хойш ferret let me go. Эхнэр нь анх эндээс..."
  
  
  "Өө, мэдээж. Мөн Хатагтай Gormsen нь таны хадам ээж, isn ' t she?"
  
  
  "Хэрэв та бүх зүйлийг ойлгож нэлээн сайн." Булш урагшилсан. "Би бодож байна, та болон таны найз буцаж явах естой ирмэг хадан."
  
  
  "Та бүхэн гөлөг бидэнд болон та юу гэж бодож байна та хийж чадна, бидэнд дээрээс үсэрч?"
  
  
  "Энэ нь байх болно ямар ч өөрчлөлт хийж, намайг Ноен Фредрик. Би байсан гэж та төлөх айлчлал нь Newport, харин та хэлтрүүлэгдсэн нь гэж надад өнөөдөр."
  
  
  "Хэрэв та мэдэж байгаа бол тэдгээр улаан загас найз нөхөд байсан let you go, та өөрчлөгдсөн байж болох юм, таны зам." Nathaniel хадгалагдаж сайн-natured хагас инээмсэглэл нь түүний нүүрэн дээр, тайван хэрэв тэрээр өмнө зогсож байна ангид дүүрэн эрмэлзэлтэй оюутан.
  
  
  "Тиймээ, за, би гэж бодоогүй тэд илгээж байсан та telegram. Та тохируулах намайг маш сайн Ноен Фредерик, мөн би мартаж болохгүй ч гэж байх шиг. Вэб шалтгаан нь тэд биш үү намайг алах байсан..."
  
  
  "Учир нь та нар биш байсан нь ялангуяа чухал юм, та байсан?" Өөрчлөлт Nathaniel дуу хоолой байсан гайхалтай; одоо тэнд байсан инээмсэглэн-д nen.
  
  
  Энэ нь төгс байсан. Булш руу нүүж түүнд, түүний нүүр агуулсан тэр ч байтугай цуглуулах харанхуй. Тэр босгосон shotgun ашиглах эго клуб зэрэг, мөн тэтгэвэрт гарсан, сургуулийн багш эрмэлзлэлтэй ducked дагуу энэ. Тэр ухсан түүний мэдрэхгүй хуруу амьдралд ашиглаж, түүний бусад шуу хаах цохилт shotgun muzzle. Булш хоер дахин дээгүүр, нүд нь бөөн. Nathaniel цохих нь түүний дүр дахин нэг шийднэ, энэ удаа эргүүлэх зуур түүний гар дээр бараг өргөх хүн унтраах түүний хөл, гарын хуруунуудаа дэгээ дор эго-ийн sternum. Булш гэж оролдсон орилж, гэхдээ л гэж гарч ирсэн дүр нь өргөн нээлттэй rta байсан strangled дуу зовлон шаналал.
  
  
  Nathaniel авч shotgun-аар эго түүний гар, нь бусдад ямар хүн унаж газар. Тэнд байсан инээмсэглэл холимог сэтгэл ханамж, харамсаж, түүний нүүрэн дээр нь тэр хараад Булш writhing д agonizing өвдөлт, мөн тэрээр харж, хэтэрхий урт.
  
  
  Хаалга бусад машин нээж, эмэгтэй хүн гарч ирээд дээр nah. Би гэж хэлж болох юм энэ нь эмэгтэй хүн байсан, учир нь Nah байсан нь ягаан өнгийн хуванцар хайч түүний үс; үгүй бол, тэр өмссөн нь илүү их эсвэл бага шиг хүн хэвтэж Nathaniel-ийн хөл. Nah байсан буу.
  
  
  Түүнийх, бас. Wilhelmina нь, Luger байсан их нь миний нэг хэсэг гэж миний баруун гар, өссөн гарч эргэн тойронд түүний мөрөн holster. Түүнийх тагтаа үед Nathaniel шидэж, эго хажуу тийш болгон эмэгтэй эргүүлдэг том хуучин revolver бидний зүг. Учир салхи, аялах, би бараг л сонсдог байсан дуу gunshot, гэхдээ би мэдэрсэн searing өвдөлт үед Gawk цохих миний мөрөн.
  
  
  Эмэгтэй, эсвэл ямар ч эмэгтэй хүн, тэр буудсан гэнэ. Нэг үнэн зөв буудсан шууд овоолсон доллар; тэр дэндүү ойрхон хувьд түүний санаж, энэ нь гэж байгаа юм биш юм л гэмтээх ee.
  
  
  Тэр унасан шиг хад байна, revolver унаж эргэн тойронд гарч, түүний хурууг тоглоом шиг тэр гэнэт залхаж байна. Nathaniel дээр аль хэдийн байсан нь түүний хөл, ажлаас халах нь shotgun үед Булш.
  
  
  "Танилцахад таатай байна, Ноен ... аа... Mackey. Тэр мэдэж байсан бололтой тэр юу хийж байсан нь зэвсэг." Тэр над руу бөхийж, эмэгтэй хүний бие, толгой сэгсрэв. Дараа нь тэр авч, түүний буу тавьж, түүний бүс. "Одоо бид жижиг асуудал."
  
  
  "Тийм ээ, магадгүй."
  
  
  Булш байсан ч writhing үед миний хөл авах гэж оролдож хүртэл, гэвч тэр чадахгүй, ямар ч илүү, тэр нь ярилцаж.
  
  
  "Би хүсвэл тэр й авчирсан түүний эхнэр болгон," Nathaniel хэлсэн байна. "Эсвэл наад зах нь түүнийх, би боддог юм тэр юу байсан юм. Үнэхээр, Булш? "Тэр авъяас даруу түүний дээр.
  
  
  Булш толгой дохиж, түүний нүүр contorted, түүний хүзүү clenched.
  
  
  "Дараа нь түүнийх, би бодно та бараг намайг уучилж түүний үхэл." Тэр толгой сэгсрэв regretfully. "Үгүй ээ, би тэгж бодохгүй дараа таны тоглолт өнөө орой. Тэгэхээр..." Тэр мөрөө хавчив. "Уучлаарай, Булш." Тэр хүрсэн хүний цээж, ухаж түүний хуруу өршөөлгүйгээр дор түүний хавирга, хадгалж тулж, их, дээд, илрүүлэх долларын билл хүртэл түүний гарт байсан бараг оршуулсан махан бие юм. Булш howled аяархан, өшиглөх түүний хөл; Nathaniel түүнийг хараад хайнга нь биш, бусдад дээр даралт. Дараа нь хүн тавих хэвээр.
  
  
  Нь тэтгэвэрт гарсан багш босож арчиж түүний earlobe нь ар гараа. "Би мэдэхгүй бол, тэр нас барсан, эсвэл байхгүй байна, гэхдээ энэ нь маш чухал юм. Та нар надад тусалж чадах авах нь их их буцааж харамсалтай машины?"
  
  
  Энэ нь тийм биш юм хамгийн үнэмшилтэй осол Poe урьд үе шаттай, гэхдээ үнэн хэрэгтээ тэр хуучин Chevy Mistletoe-ийн автомат хурдны хандлагатай унтрааж хийсэн бүх зүйл нь бага зэрэг итгэл үнэмшилтэй. Бид болсон ignition, өнхөрч машин ирмэгт хад, мөн түлхэж энэ нь хэтрүүлж. Nathaniel тэсэн ядан хүлээж энэ цохих чулуулаг доор; ямар ч тохиолдолд, энэ нь дэндүү харанхуй ямар нэгэн зүйл үзнэ үү.
  
  
  Түүнийг харсан чиглэлд гэрэлт цамхаг.
  
  
  "Бүү санаа зов," гэж тэр хэлсэн байна. "Хэрэв тэд сонссон ч, тэд байсан байна энд одоо. Их санаа зовж байдаг талаар юу далайд биш эрэг дээр. Энэ нь цаг хугацаа буцаж Хатагтай Gormsen-ийн дугуй?"
  
  
  Морь хар тийм ч амар биш юм; санкт-миний унадаг дугуй
  
  
  энэ биш үү намар хол давсан миний урд дугуй, мөн Nathaniel юм биш үү л ажиллах. Гэхдээ тэр мэдэж байсан бололтой хаана явж байгаагаа, мөн бид явлаа удаан даяар арал, тэр надад юу Булш шиг байсан.
  
  
  "Тэр загасчин нь boatman, дуудлага, энэ нь та юу болно. Тэр ажиллаж ихэвчлэн Montauk, үзүүр дээр Урт Арал. Энэ нь нээлттэй байна." Тэрээр тэмдэглэв зүүн, хаана тэр мэдэж байсан сунгах ус тусгаарлагч Blok Арал нь оху-ын Ерөнхийлөгч Владимир Путин. "Хэдэн жилийн өмнө Улаанууд ажилд эго. Нийтлэг хөдөлмөр, хэрэв та дуудлага эго тагнуул мэйл бизнес юм. Түүний ажил нь зүгээр л байсан юм байлгахын тулд түүний нүд нь нээлттэй. Энд, жишээ нь, байдаг, олон эсрэг; хандах Атлантын нь дэд суурь, Шинэ Лондон. Тэнд байсан бусад зүйлийг ч бас. Булш дээр ажиллаж дүрэм завь, мөн нэлээн хэдэн хүмүүс нь чухал засгийн газрын холболт энд ирсэн хэдэн хоногийн турш унтраах. Тэр ч байтугай Никсон байсан энэ үед тэр кампанит ажил " - д жаран найман, та мэднэ. Ямар ч байсан, харилцан миний найз Вашингтон намайг дуудсан Булш, мөн оноос хойш тэрээр уран мэдэж байсан талаар бага завь, би томилсон юм... саармагжуулах эго." Тэр инээмсэглэв над шиг бид rode хажууд. "Би байхгүй бол ер нь авч физиологийн идэвхтэй эм, гэхдээ энэ нь зүгээр л тийм болсон гэж би ашиглах боломжтой болсон мөнгө Hawk санал болгож байна."
  
  
  Би асуусан, dodging нь нүх хэмжээ нь арын усан сан.
  
  
  "Аа, тийм ээ, тэд хэрхэн үүнийг хийсэн. Хэрэв та мэдэж байх естой, нь загас агнуурын онгоц олон улс оронд, ялангуяа Орос, үйл ажиллагаа нь хэдхэн милийн зайд бидний тулаасыг. Ямар өрсөлдөөн энд эдийн засгийн бус үзэл суртлын байдаг болохоор нь бодит хэмжээний хоорондын харилцаа өөр өөр завь, үл хамааран иргэний харьяалал болон улс төр. Тэгэхээр энэ нь тийм биш юм хэцүү Булш авах, түүний тайланг нэг орос завь эсвэл өөр. Гэхдээ заримдаа тэр байсан яаралтай зурвас,, дараа нь тэр гаргах мөнх-аас-чи мэдээ нь тэднийг хадан, хаана тэр гарч ирээд дээр дээрэлхэх угсралт, тэр болон түүний эхнэр нурсан тэдний нас барсан ... "
  
  
  "Энэ тухай" тэр тасалдсан. "Магадгүй түүний үхэл төсөөлж болно гэж осол, харин юу нь түүний үхлийн? Тэнд нь есөн-millimeter gawk юм.
  
  
  "Тийм Ээ, Тийм. Маш сайхан байна. Гэсэн хэдий ч, энэ жилийн энэ үед, энэ хэсэг нь эрэг нь маш хүнгүй бол машин юм танхимд дагуу ус - энэ нь байх естой, үед энэ нь санамсаргүйгээр олж мэдсэн, энэ нь хангалттай биш байх болно. сэтгэгдэл байгууллага, орон нутгийн засаг захиргаа, тиймээс тэд болно гэж бодвол ч юу ч осол. Хэрэв тэд хийж, сайн, бид хэрэгтэй найз Вашингтон хийх, байхгүй бол бид?
  
  
  I didn ' t хэлэх хэрэгтэй юу ч; энэ нь номхон дөлгөөн сургуулийн багш хүн алж болох юм, хүйтэн цус байсан хамаагүй өмнө надад.
  
  
  "Ямар ч тохиолдолд," Nathaniel үргэлжлэл гэж бид эхэлсэн доош нь удаан, аажмаар удам руу кластер барилга, барилга цааш нь, " би чадсан итгүүлэхийн тулд Булш байсан нь симпатик. Энэ хэцүү биш байсан юм; тэр нь энэ төрлийн Сэтгэлгээ - тэр боддог бүх schoolteachers байна коммунистууд нэг хэмжээгээр. Эцэст нь, тэр ятгасан өөр дүр зурвас илгээх нь нэг загас агнуурын завь байх болно манай нутаг дэвсгэрийн усанд нь, мэдээж хэрэг, хатуу хориотой. Нь Coast Guard таслагч байсан зогсоол ойрхон, мөн тэнд байсан нь нарийн төлөвлөсөн болон дэмий зүйл-хөөх, харин ey дүр үзүүлж, барих Булш. Тэрээр оргон зайлсан, явсан доош боомт нөгөө талд энэ арал, хулгайлсан нь моторт завины нь моторт хол авах. Гэж бодъе, тэр олсон нэг эргэн тойронд улаан trawlers байсан авч үйлдвэр татдаг вэ гэдгийг л илүү загас боловсруулах. Шударга байх, бид тэднийг хүлээж авах эго буцаж Ээж нь Орос, гэхдээ мэдээж их тоног төхөөрөмж нь илүү нарийн, илүү бид гэж бодсон. "
  
  
  Бид ойртож байсан нь эгнээний dilapidated барилга, холгүй орох. "Яагаад явж эдгээр бүх гай?" Гэж би түүнээс асуув. "Биш үү, энэ нь илүү хялбар байх л баривчлах энэ залуу? Эсвэл арилгах эго?"
  
  
  "За, та нар энэ хүнийг Вашингтон; тэр биш юу ч тайлбарлаж тэр нь байх естой. Харин миний онол нь хэрэв бид байсан баривчлагдсан Булш оролдсон дүр байсан юм утгагүй. Дараа нь бүх, тэр зүгээр л орон нутгийн загасчин хийж бага зэрэг бохир ажиллах тал дээр илүү мөнгө олох. Шүүх болох сайн хийсэн дүр нь зовоогчид, мөн эдгээр өдрүүдэд бид хангалттай илүү их. Нөгөө талаас, хэрэв бид чадах итгүүлэхийн шүүх өөрөөр. Үүнээс гадна, ер нь тэр давхар агент нь бид юм шиг санагддаг хийсэн нь зарим талаараа хангана, тэд байсан зарцуулах нь маш их цаг хугацаа, хүчин чармайлт шалгах нь тэдний бусад ерөнхий ажиллах эсэхийг тэд биш байсан бүх Булш мэт."
  
  
  Энэ нь байсан, яг яаж тэр төсөөлж байсан, тэгээд тэр өгсөн сэдэв дээр. "Талаар юу nah?" Бид удааширч өмнө Хатагтай Gormsen-ийн shuttered халуун нохой зогсож болон дугуйн түрээсийн цогцолбор.
  
  
  "Би байх байсан Stahl санаа зов," Nathaniel хэлсэн байна. "Бид ямар ч байсан нотлох баримт нь түүний оролцоо."
  
  
  "Хэн нэгэн хэлсэн Булш бид байсан арал дээр."
  
  
  "Тийм ээ, мэдээж хэрэг. Харин өдрийн өмнө
  
  
  байсан бол түүний энэ биш үү, заавал оролцуулах гэнэ. Дараа нь бүх, yachtsmen хэн түрээсийн унадаг дугуй биш эргэн тойронд ихэвчлэн жилийн энэ үед."
  
  
  "Сайн..."
  
  
  "Гэхдээ би санал болгож байна бид буцах бидний завь, толгой гэртээ өнөө орой. Тэнд ямар ч цэг гаргах маш олон таамаглал, is there?"
  
  
  
  
  
  
  Дөрөв дэх бүлэг.
  
  
  
  
  
  Тэр үед бид буцааж авсан боомтын сүүлээр тэр шөнө, Nathaniel бололтой мартсан талаар бага зэрэг муухай явдлын тухай Блок Арал. Тэр байсан юм шиг тайван, өөртөө эзэмшсэн гэж хэзээ нэгэн цагт бид орж ирсэн хар байшин,, тэр үед нь авч, хурдан эргэн тойрноо өрөө, тэр над руу нэг төрлийн тохуурхаж илэрхийлэл.
  
  
  "Та нар мэднэ, та амьдарч чадахгүй байнгын айдас аллага," гэж тэр хэлсэн байна. "Үгүй бол, ямар цэг амьдарч? Бид хийх жигшүүрт бага зэрэг ажлыг бид хийж байна илүү их эсвэл бага бэлтгэсэн үр дагавар. Тэгээд бусад олон хүмүүс энэ дэлхийн. Зүгээр л төсөөлөөд үз дээ. Ноен McKee, юу гэж энэ мэт байх юм бол бид бүгд санаа зовж байгаа байж болох юм тойрон нуугдаж дараагийн буланд? Яагаад, хэн болох байх хангалттай ухаалаг ажиллуулах ерөнхийлөгч? Болно та бүхэн надад хачиртай талх, кофе?" "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Энэ үеэр дараагийн хэдэн өдрүүдэд бид биш аялж, тэр судалж, ихэвчлэн catalogues болон хуучин хайчилбар тухай Нью-Йорк Завь Харуулж байна. Nathaniel байсан баримт шургуулганд чихмэл ажиллаж загвар нь бүр ойлгомжтой төрөл дарвуулт хөлөг онгоц, өдөр sailboats тулд далайн trimarans хамт, гэрэл зураг, зар сурталчилгаа дээр бүх сонин улс орон даяар. Бидний очсон хэд хэдэн усан онгоцны үйлдвэрт ойрхон, харж хальс нь тэдний завь байсан руу хаясан ус,, дотоод тохижилтыг нь бусад олон. Хэд хэдэн удаа тэр намайг аваад Christie ' s, том ресторан дээр dock-д Newport, хаана үйлчилгээ, eda маш сайн байсан, мөн та хаана болох юм болгон ажиллуулж сарнисан Vanderbilt yachtsman эсвэл үслэг ensign нэг нь орон нутгийн MEAD суурийн. Nathaniel мэдэж их л хамт,, дараа нь хоер удаа түүний маш сайн зохион байгуулагдсан гэж өөрийгөө хамгаалах Даниел McKee, онгоцон брокер нь баруун эрэг Флорида. Тэр ч эхэлж итгэж, өөрийгөө.
  
  
  Энэ" шалгалт " дээр дарвуулт завины клуб биш байсан учраас магадгүй энгийн. Гишүүд байсан хүмүүс мэдэж байсан, тэдний завь; тэд байхгүй байсан коктейлийн хуваагдан гэрт порт бар, болон вэб дарвуулт завины малгай нь би харсан хадаж нь гаслах дээрх бар. Nathaniel хийсэн яриаг эргэн тойронд нь том дугуй ширээний, хайнга-хорлонтойгоор, би бодож газарт байсан түүнийх байсан аргагүй гарч ирэх зарим нь хариулдаг. Миний бодлоор би өнгөрсөн энэ нь, учир нь ямар ч нэг нь олон хүн харсан эргэлзээтэй. Ямар ч байсан, бид зүүн - их хожуу - Nathaniel clapped миний мөрөн дээр хараад маш их баяртай байна. Дээр бидний арга зам нь буцааж эго байшин, бид бүдэрсэн дээр маш их элс, би мэдэхгүй байсан дэмжих бусад бидний эргэн тойронд.
  
  
  Энэ нь байсан ч харанхуй байхад би тасалдсан нь хурц хаалга аяархан тогших нь. Би байсан whirling зорилго миний толгой - they didn ' t skimp дээр bourbon тэр үед клуб - гэхдээ би авсан, энэ нь зөв хол.
  
  
  "Энэ юу вэ?" Би шаардсан.
  
  
  "Ник!"
  
  
  "Түүнийг, Дан!" түүний үе мөчний growled.
  
  
  "Тийм ээ, тийм," Nathaniel хэлсэн байна. "Харин та нар авах естой хүртэл шилжих."
  
  
  "Одоо?" Би гайхаж юу нь өөр байсан гэж намайг тавих замаар.
  
  
  "Энэ бол яаралтай. Та нар барьж таны аялал Тампа, бид бараг цаг авч, нисэх онгоцны буудал."
  
  
  "Тампа?"
  
  
  "Би яагаад мэдэхгүй байна. Дэвид л гэж нэрлэдэг, мөн энэ нь эн тэргүүний зорилт юм. Одоо хувцастай авах. Дээш яарах!"
  
  
  Тампа, гэж би бодлоо, би тайлаад миний унтлагын өмд цамц. Энэ нь болж байсан хамгийн ойлгомжгүй даалгавар байсан нь хэзээ нэгэн цагт хийсэн. Хэрэв ажил байсан Грек, түүнийх нь мэдээж ирээгүй ойрхон байна.
  
  
  
  
  
  
  Тавдугаар бүлэг.
  
  
  
  
  
  Холбоо барих байсан энгийн; захиас Даниел McKee үед Тампа нисэх буудлын мэдээлэх гэж надад тайлбар хийсэн миний нэр ойролцоох motel. Тэр байсан шалгаж байсан зүгээр л байсан хурдан хусуулах - ямар ч боломж өмнө Nathaniel-ийн гэрт үлдсэн түүнд - хэрэв тэнд байсан гэрэл хаалга аяархан тогших нь.
  
  
  Тэр эргэлзсэн, дараа нь доош хараад, түүний чемоданыг, агуулсан Wilhelmina тусгай тасалгаа. Харин би гэж бодоогүй би хэрэгтэй байсан хялбаршуулсан Luger, одоо биш. Аль би мэдэж байсан, ямар ч шалтгаан байсан нь харагдах миний хувьд бол би биш ээлтэй. Одоо биш. Гэсэн хэдий ч, тэрээр хаалгаа болгоомжтой, мөн тэр үед харсан Харцага зогсож байдаг, тэр мэдэрсэн хачин мэдрэмж тусламж.
  
  
  Тэр алхаж ч хэлж байгаа үгийг сайн байна уу, биднийг, дээр суугаад нэг орчим хос асар том ор, над руу харсан. Тэр унавал хол дусал хөөс, ээрсэн сандал эргэн тойронд урд дуураймал модон ширээн дээр суугаад тулгарч буй нь энэ.
  
  
  "Энэ өрөөнд ирсэн сайтар шалгаж," Hawke хэлсэн байна. "Бидний нэг электроникийн инженер зарцуулсан өнгөрсөн шөнө энд, мөн тэдэнтэй ferret юм танхимд хяналтад.
  
  
  Тэр нээсэн энэ нь автоматаар хараад ханын цаана нь түүнд; эдгээр өдрүүд, энэ нь юм шиг байгаа юм, ихэнх зочид буудал барьсан байна, эргэн тойронд Marley,, тэр ч байтугай нэгэн настай хүн бол сонсголын аппарат сонсох боломжтой болж байгаа бүх дараагийн блок.
  
  
  "Бүү санаа зов," өвгөн хэлэв. "Бид шүү дээ захиалан өрөө аль аль нь арга замыг; хэн ч сонсож чадна бид юу хэлж байгаа."
  
  
  Тэр сэтгэл хангалуун намайг; би хэзээ ч эргэлзэж миний Босс-ийн чадвар бодоход бүр дэлгэрэнгүй.
  
  
  "Zenopolis хийж байна, энэ нь бидний арга зам," гэж тэр хэлсэн ч цаашид урьдчилсан тайлан. "Яг огноо хараахан тогтоож байсан, гэвч энэ нь байх болно үед, ням гараг. Энэ хил нь Албани, толгой Corfu. Цаг, газар, хуралд тодорхойлсон байх тэр үед."
  
  
  Тэр толгой дохиж, дараа нь frowned. "Би яаж холбоо барих түүнтэй?"
  
  
  Дамжуулан "эго эгч."
  
  
  Hawke хэлсэн энэ нь тийм dryly юм биш эхлээд анзаарчээ. "Ямар байсан, энэ нь дахин?"
  
  
  "Эго эгч. Түүний нэр нь Kristina, тэр нь egoistically амьд харьцангуй. Тэр одоогоор ажил нь оюутны сувилагч д Афин, харин Nah нь амралтаараа баруун эрэг дээр. Та үүнийг авч, мөн ... энэ хэрэгтэй биш орж дэлгэрэнгүй мэдээлэл."
  
  
  Гэхдээ тэр ямар ч байсан үүнийг хийсэн. Кристин, энэ нь болж хувирсан байлаа хорин хоер настай, тэр харж чадаагүй байсан Алекс нь ferret тэдэнтэй хойш тэр байсан ажиллуулах унтраах арван таван жилийн өмнө. Харин Алекс дагуу Hawke, хүссэн түүний эгчийн эго оршин байх үед бид танилцсан юм; тэр байсан ноцтой хардлага, дараа урьдчилсан хэлэлцээр нь манай ард түмэн, тэр мэдэгдсэн байна оролцож Kristina-д гэрээ. Тэрээр хэлсэн байна вэб байсан хэн нэгэн нь тэр болох итгэл, Харцага, би зөвшөөрсөн тэр болгон ашиглаж орчны хооронд өөрийгөө аль болох урвалт грекийн засгийн газар.
  
  
  "Би мэт дүр эсгэх байх болно ойлгох нь түүний юу хийж," Hawk хүлээн зөвшөөрсөн, " гэхдээ энэ нь шиг санагдаж, бид явах естой хамт түүнд аль болох их."
  
  
  Миний даалгавар бололтой харьцангуй энгийн байдаг: I had to fly to Афин, автомашины, зарцуулах хэдхэн хоногийн судлах boathouses эрэг дагуух. Д Pyrgos, би аваад охин ("маш сонирхол татахуйц байсан, би хэлсэн," Hawk итгэлтэй намайг), дараа нь түрээсийн далбаат богино cruise Corfu. Тэнд, арал дээр нь том танхимд илүү Албани, эсвэл Грек, хоер бидэнтэй холбоо барих болно Алекс Zenopolis.
  
  
  "Бид ирсэн холбоо түүнтэй хамт хэд хэдэн удаа хойш бид өнгөрсөн ярьсан та," Hawke тайлбарласан. "Бид санаа зовохгүй байна вэ, энэ нь авдаг байхгүй, харин одоо энэ нь харуулж байна гэж чухал мэдээлэл болно гэдгийг дамжуулах бидэнд. Магадгүй, магадгүй биш, харин та нар хийх естой таны хамгийн сайн авах нь эго хол гэж төлөвлөсөн; бид естой гэж тэр үнэнийг хэлж хүртэл бид мэднэ үгүй бол ."
  
  
  "Би одоо ч гэсэн хэлж байна, яагаад болохгүй гэж авна хуурмаг Taranto нь speedboat? Энэ дарвуулт бизнесийн авч болно хоногийн хоер."
  
  
  Өвгөн толгой сэгсрэв. "Энэ нь маш чухал гэдгийг та бүү зөвшөөр хэн ч анхаарал хандуулах хэрэв та эсвэл Zenopolis ямар ч арга. Тэр баталгаажуулдаг бидний эго нээлт болно мэдэгдэхгүй явж наад зах нь хэдэн хоног, харин тэр шаардаж байгаа нь бидний хүчин чармайлт өмнөөс эго байх естой, бүрэн үл үзэгдэгч. элемент удаа оролцсон юм тэр нь бүрэн бус тайлбарласан; ямар ч тохиолдолд, бид хүндлэх естой эго зөвлөгөө мөч. Ямар ч, Ник, та авах болно, таны түрээсийн далбаат тулд Taranto нь нууц судрын. Та юу ч хийж чадахгүй байх анхаарлыг татахын тулд эрх баригчид Грек болон бусад улс хүртэл Zenopolis бидэнтэй хамт аюулгүй юм. Ямар ч тохиолдолд, "гэж тэр нэмж бага зэрэг инээмсэглэн," хэрэв энэ нь ирдэг, нь доош нь & nb хөөх, ямар ч powerboat та авч болох боломжтой болно гэж ирж буй нь усан онгоц, онгоц гэж янз бүрийн засгийн газар дараа илгээж болно та нар."
  
  
  Аль ч арга зам, тэр надад ойлгуулсан. Би бодож л байсан, гэхдээ Hawk байсан өөр нэг бяцхан гэнэтийн бэлэг дэлгүүрт миний хувьд.
  
  
  "Ингэхэд," гэж тэр хэлсэн байна, дээр харцаа чулуудаад миний нээлттэй авдар дээр өлгүүр эсрэг хана. "Та байх болно, ямар ч галт зэвсэг нь энэ эрхэм. Эсвэл өөр ямар нэгэн зүйл байж болох юм ял зэм тулгах юм бол баригдаж байгаа болон эргэлзэж байгаа."
  
  
  "Юу?" Би шаардсан.
  
  
  "Би бодож байна, та авч болно таны хутга, биш харин scabbard дээр таны шуу та ашиглах. Хэрэв та тодорхой ус, та байх естой, зарим төрлийн ир хэдий ч та нарынх юм байх магадлал бага олж самбар дээр хамгийн завь. stream, гэсэн хэдий ч, хэрэв та хэрэгтэй байж болох юм ."
  
  
  "Та тэгж бодож байна?"
  
  
  "тиймээ. Та үзнэ үү, Ник, бид боломжийг авч үзэх нь энэ бүх үйл ажиллагаа нь зарим төрлийн урхинд тохируулах гэхэд нөгөө тал. Та мэдэх, бид хугацаанд маш эмзэг хэлэлцээр нь Оросууд болон Хятад. Ер нь ямар байна tacit шонхорын манай үйл ажиллагааны эсрэг эдгээр нь их хиймэл дагуулын улс. Хэрэв та шийдвэр гаргах явцад trek-аас Corfu тулд Taranto гэж Zenopolis ажиллаж байгаа нь их зорилго болгохын тулд бидэнд харагдах муу, аль нь хүлээн зөвшөөрсөн, дараа нь та хийж чадна гэдэгт итгэлтэй байна... алдагдсан үед тэнгис".
  
  
  Гэж санаа зовох биш үү намайг; I didn ' t need a Killmaster анги, учир нь би shuddered үед бодол наалдахгүй нь хутга дайсан агент, тэр ч байтугай хэрэв тэр хүн нь ашиглаж найз.
  
  
  
  "За," би хэлсэн, босч явах нь миний баг. Тэр авч гарч Luger болон өгсөн Эго Hawk. "Take care of nen, тэр үйлчилсэн нь надад сайн."
  
  
  "Энэ нь бэлэн байх болно үедээ буцааж авах," гэж тэр хэлсэн байна, тавих зэвсэг буцааж түүний еерсдийн.
  
  
  Тэр суугаад дахин. "Дахиад нэг зүйл байна."
  
  
  Hawk босгосон нь shaggy хөмсөг над.
  
  
  "Юу там нь тохируулан хийж Тампа?"
  
  
  "Мэдээж хэрэг. Би байсан гэж тайлбарлаж байна. Та энд байх хоер хоногийн турш мэдэж авах янз бүрийн marinas болон дарвуулт завины брокер." Тэр гаргаж авсан жижиг дугтуй эргэн тойронд түүний еерсдийн болон байрлуулсан эго орон дээр хажууд. "Энэ жагсаалт брокер гэж саяхан зогсоосон үйл ажиллагаа; та ажиллаж байх бүх гурван эргэн тойронд тэднийг одоо завсарлага авч оролдож эхлэх нь өөрийн бизнес. Бид байж болох хэт болгоомжтой, гэхдээ хэрэв хэн нэг нь асуувал та хэн та нарын төлөө ажиллаж, та өгч болох мэдээллийг хялбар биш юм шалгах. Үнэндээ, энэ нь зайлшгүй шаардлагатай биш юм; энэ үйл ажиллагаа нь зөвхөн авч болно, хэдэн өдөр. Гэхдээ энэ нь байх болно тэнэг зөвшөөрөх боломж хурал. "
  
  
  "Сэлүүрт хүмүүс нэлээн ойрхон гадаа усан сан бүхий л газар дээр," би хүлээн зөвшөөрөв. Nathaniel Фредерик надад ойлгуулсан энэ.
  
  
  "Үнэхээр гайхалтай. Явж байхад эрэг дагуу Грек, та нар уулзах нь бусад Америкчуудын хэн мэдэх газар. Илүү сайн байх glib илүү stutter авах алдсан, ганцханыг?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Энэ нь хийсэн, Харцага надад хэлсэн, зарцуулж, бүр гэрэл цагийн дараа хар, тэнүүчлэл, эргэн тойрон усан онгоцны өртөөн, арилжааны шал, болон усан онгоцны үйлдвэрт шиг ажилгүй дарвуулт завины брокер. Үед түүний аялал, тэр сурсан нэрийг менежер, наймаа эрхлэгчид, порт ахмадууд, залуус болон үйлчилж байсан хийн станц дээр янз бүрийн усан онгоцны өртөөн. Магадгүй бүх мэдээллийг хэзээ ч болно, шаардлагатай бол харин зарим нь Америк, гэж хэлэх, Piraeus ярьж эхэлдэг тухай надад галзуу настай залуу ажиллаж байсан улсын ойролцоо Clearwater, би байсан байх хүсэлтэй түүнд хэлэх миний тухай түүх nen.
  
  
  Эцэст хоер дахь өдөр, тэр замаар явлаа Флоридагийн Хойгийн Майами, хаана түүний sel онгоц авч надад хүртэл Мадрид маргааш өглөө эрт. Би байсан холбосон нислэгийн Афин байдаг, мөн энэ нь байсан харанхуй болж байхад тэр нь дуусаад явж, гег - тэд биш байсан аз жаргалтай талаар хоер талдаа иртэй хутга тэр явуулж байсан нь түүний ачаа үед тэд олж мэдсэн тухай миний естой del-болон гарч авсан. олж таксины. The mistletoe шөнө авчирдаг гэдгийг онцгой тодорхой гэж би бодож байна л олж Грек, the Levant; энэ бол тэнгэр барьж болон distills бүх ер бусын анхилуун үнэртэй чидун жимсний болон инжрийн мод хольж шатаж буй нүүрс болон шарсан хурга,, дараа нь хөрдөг тэднийг доош нь бага, тиймээс тэд авч чадахгүй байна, уйтгартай. Энэ төрлийн баригдашгүй үнэртэй ус ямар ч эмэгтэй хүн өмсөж болно, харин Афин вэ хэв маяг, боловсронгуй.
  
  
  Тэгээд тэр үед шалгаж Хилтон, алдаж энэ бүх sluggishness Ану-ын агааржуулагч дээж авах систем. Үнэн хэрэгтээ,, хэрэв Della болсон TV, түүний өрөөнд Gunsmoke болсон гэнэ. Дуу хоолой насны болон өлгий Барууны соел иргэншил.
  
  
  Маргааш өглөө нь би өөрийгөө эмчилж түргэн хотын аялал. Энэ бол аймшигтай юм гэж хэлж, гэхдээ би явсан гэж маш их хотууд дэлхийн өнцөг булан эхэлсэн байна баавгай нь сэтгэл гонсойлгосон төстэй санагдсан. Хаа сайгүй та явж, тэнд байх шиг Америкийн ууссан байна; энхрий хивс дилер ярьдаг англи хэл, итгэлтэй болгодог гэдгийг та мэдэх талаар эго ах Akron, байхад, та нар харж чадахгүй нь Coca-Cola дээр гарын үсэг зурах ямар ч гудамж, үргэлж байдаг гэсэн ойлголт энэ бол зүгээр л булан тойроод.
  
  
  Тиймээс би эрээ цээргүй. Түүнийх байсан бас дургүйцдэг. Энэ даалгавар шиг хэтэрхий хялбар, би шаардлагатай хацар нь хүртэл адил Super Bowl аварга бэлтгэх коллеж бүх оддын тоглолт. Тоглоомын байх естой үргэлж хөгжилтэй мэргэжилтнүүд, гэсэн үг, тэд байх естой, ялангуяа болгоомжтой байх авч энэ нь үл тоомсорлох. Миний асуудал биш яг адилхан, гэхдээ өдөр тутмын амьдрал надад амьдрах дараагийн хэдэн өдрийн турш, амталсан хүртэл уулзах гэж найдаж сонирхол татахуйц охин, амархан хийж намайг залхуу тэргүүн нь би байсан бол болгоомжтой. .
  
  
  Үүнээс гадна түүнд, би алдсан Wilhelmina. I didn ' t know how их үед; I was going to find out удахгүй хангалттай.
  
  
  Тэр түрээсийн гэхэд Volkswagen-аас орон нутгийн Hertz агентлаг эхэлсэн түүний аялал гэж дарвуулт завины брокер. Piraeus байсан миний анхны логик зогсоох, би зарцуулсан өдөр straysing усан онгоцны өртөөн энэ хөл хөдөлгөөн ихтэй боомт хот. Тоглож явж бизнесмэн, тэр асуусан асуулт, дүр үзүүлж сурах шинэ орос төсөл, tooling нь туршлага, түүний өөртөө итгэлтэй, Nathaniel гэж алгаа ташин. Хэн ч тэр уулзсан эргэлзэж миний хамгаалах; энэ нь байсан Даниел McKee, амралтаараа нэг хэсэг дэлхийн зарим дуудлага далайчин диваажин юм. Энэ нь сонирхолтой байсан гэж би л байлаа байна энэ дэлхийн нэг хэсэг нь нэг удаа, энэ нь диваажин далайчид ч биш гэсэн утгаар тэд одоо ойлгож байна. Тайлбарлах, түүний hema байсан
  
  
  элсэх АНУ-ын Армийн арван таван жилийн өмнө байсан бол ч бас хэцүү. Зүгээр л хэлж байна, энэ нь нэг хэсэг байсан миний дэвшилтэт бүхий сургалт, СҮХ,, тэр ч байтугай цэргийн эвдэж болно, зарим дүрэм үед мэт санагдана. Цорын ганц удаа тэр дүрэмт энэ үед байсан тэр үед оролцсон counterintelligence сургуулийн Форт Holabird онд Балтимор. Энэ нь ихэвчлэн шоу, хамгийн эхний зүйл бол тэд бидэнд заасан байсан төрөл, учир нь агент байсан бөглөх бүх тайлан, тэр өмссөн байсан хоргүй судлууд нь хоер дахь дэслэгч-ийн cordon. Дараа нь, би байсан бол оноосон нь дараах Баруун Герман, ямар ч өндөр хүрэгчид хэн мэдэхийг хүссэн миний цол байсан гэж мэдэгдсэн нь би байсан нь гол. Байсан вэ cic ажиллаж, дараа нь эргэж, тэр мэдэж байсан нэг эсвэл хоер corporals ажиллаж энгийн хувцас байгаа, хэрэв асуусан, бас байсан" цол " гол.
  
  
  Харин цол ч хамаагүй байсан how I met Алекс Zenopolis болон үйл ажиллагааг бид хийж хамтдаа. Товчоор хэлбэл, манай арми байсан дээрэлхэж байгаа бүлэг героин наймаачид байсан авчрах энэ материал нь Герман болон худалдан авах egos нь манай цэргүүд. Юу ч юм шиг Вьетнам сүүлийн жилүүдэд, харин дараа нь бүх зүйл нь одоо ч ноцтой. Энэ нь байсан гэдгийг олж мэдсэн цөөхөн цэргүүд байсан нийлүүлэгчид, мөн тэд хүлээн авсан egos нь хоер грек далайчид нь холболт Туркийн. Валютын цэг байсан Naxos, хамгийн том арал нь Cyclades.
  
  
  Odin орчим цэрэг, залуу түрүүч, авч, нэг, тав тухтай ажлын байр нь тэдний эргэн тойронд байгаа бүх цэрэг мөрөөдөл; тэр туршсан жижиг ихэр хөдөлгүүртэй онгоц тээвэрлэх VIP perssons, гүйцэтгэх удирдлага, иргэний тулд нарлаг толбо мэт газруудад грекийн арлууд болон Ливан. It wasn ' t hard to get back to Мюнхен хоосон, туз-ийн жижиг airfield дээр Naxos авч, дээр нь ачаалал цагаан нунтаг. Тэр байхгүй байсан ч гаалийн бүрдүүлэлт, мөн хэд хэдэн механик түүний суурь байсан тусгай ops-д гэрээ; тэд авч эмийн хол авч гарч egos жижиг цагийн дилер.
  
  
  I didn ' t оролцох тодотгогчдыг; энэ нь ихэвчлэн ажил хувиар cic гишүүд, гэхдээ энэ нь тодорхой болсон грек цэргийн оролцож, энэ болсон жаахан харамсалтай нь цэргийн цагдаа. Хатуу ярих, энэ нь бас биш ажил cic; оху-ын Корын нийтлэлийн нь зогсоох ямар ч далд аюул арми, гэхдээ энэ нь маш өргөн хүрээнд тайлбарлаж. Ямар ч тохиолдолд, би авчирсан ажиллах мөрдөх доош эмийн smugglers улс орон даяар, мөн эсэхийг хэн ч ямар оролцож хянан шалгагч хийж байсан том хөдөлж, энэ талаар. Эсвэл энэ тухай сонсоод,, хэрэв тэр сонсож болох юм.
  
  
  Энэ нь алуурчин ажил; би үүнийг мэдэж байсан удалгүй миний бага хурал дээр байсан. Тэгээд тэр үед байсан хангаж Alexa Zenopolis Бейрут дахь, бүх байсан хийж байсан түүн рүү харах тэр сайн хүн надтай хамт ажиллаж. Алекс байсан bull эрэгтэй, бага зэрэг өндөр надаас илүү, зургаан фут нэг инч, болон нь тохирох өргөн. Дараа нь эргэж, тэр үйлчилж байсан нь түүний улс орны тэнгисийн цэргийн тагнуулын алба, гэхдээ харанхуй иргэний нэхэмжлэл, тэр харсан шиг зан эргэн тойронд нь Хамфри Bouboule кино: хар үс, сахалтай, ширүүн нүд шиг харагдаж болох pin та доош нь гаслах, сэтгэгдэл та өлгөөтэй байдаг. өмнө нь тэрээр шийднэ let you go.
  
  
  "Чи Картер," гэж тэр хэлэв үед бид танилцсан дуу чимээ ихтэй, кафе. Энэ jukebox тоглож байсан нь Sinatra бичлэг, болон overfed дуучин бүжгийн амьдралын оролдож байсан юм өрсөлдөх хөгжим.
  
  
  Түүний хүлээн зөвшөөрчээ байгаа тэднийх; тэд түүний өдрүүдэд болох ч ашиглаж өөрийн нэр.
  
  
  "Маш энгийн." Эго-ийн англи хэлний сайн байсан, гэхдээ тэр биш үү дэмий үг. "Хоер манай хүмүүс уулзаж, хоер Америкчууд үед airfield. Та, би их сүйтгэж байна."
  
  
  "Бид яаж мэдэх үед Ану-ын нисэх онгоц ирэх болно?"
  
  
  "Тэнд байна суудал нь харах буух талбай. Энэ goatherd-ийн бүхээгийн бид шүү дээ, тохируулах; тэр эмнэлэгт, ядуу нөхөд." Алекс инээв харуулсан нэг том ялгаа нь түүний урд шүд. "Бага зэрэг ходоод асуудал, ямар нэг зүйлийг эго." Тэр нь настай хүн, харин тэр авах болно илүү сайн байдаг."
  
  
  "Хэр удаан байна гэж бид хүлээх?"
  
  
  Алекс мөрөө хавчаад, түүний асар их мөрөн. "Хүртэл тэд ирэх. Та яарч?"
  
  
  Бид авч хуучин rattling завь гэж үргэлж зогсоох шиг бүх Cyclades арлууд, энд дурьдах нь бус, Crete, өмнө бид ирсэн үед Naxos. Бид естой байсан байх жуулчид, дараа disembarking бид байхгүй байсан, бие биетэйгээ ярилцах, одоогоор. Би шалгаж рүү ямар байх естой байсан зочид буудалд нь боомт хот, дараа нь тоглож байсан нь хазгай Ану-ын хэн явахаар шийдсэн явган аялал, ууланд, нь удиртгал, гэж би боддог, орчин үеийн хиппи swarming дэлхийн хаа сайгүй тэдний backpacks.
  
  
  Alexa олж түүнийг Goatherd-ийн зуслангийн байшин үл хайхран хбз. Аз болоход, тэр нь багц-эдэлсэн харин serviceable тоглож карт, мөн ямар нэгэн байдлаар чадсан юмнаас асар их нийлүүлэх RCD хамт зэвсэг бидэнд хэрэгтэй байна. Хүлээх, ямар гаруй үргэлжилсэн хоер өдөр байсан ч муу биш, харин хэрэв бид тоглож байсан pinocle бодит мөнгө, би одоо ч гэсэн өртэй Alexey Zenopolis бараг бүх зүйлийг би олсон нь тэдний хувьд ferret.
  
  
  Энэ airfield байсан нь урт, нарийн хөндийд бидний доор; энэ нь барьж байсан гэхэд Германчууд Дэлхийн II Дайны үеэр.
  
  
  дайны үед, энэ нь хадгалж байсан юм нь илүү их эсвэл бага serviceable байдлыг нэмэгдүүлэх замаар хонь, ямаа. Тэнд байсан нь огцом буурсан үед алс end; эцэст байсан том байгалийн агуй, үүдэнд нь бид харж болох нь тодорхой.
  
  
  "Далайчид орох тэнд," Alexey тайлбарласан. "Манай ард хамгаалагчид бидний тулаасыг." Тэр нулимж дээр шороон шалан дээр овоохой. "Бид Грекчүүд тийм олон эрэг хамгаалах; харах ямар ч газрын зураг, Ник. Мөн гэж бодож scum эдгээр шиг байна defiling миний мэргэжил... " Тэр нулимж дахин.
  
  
  Түүний гэдгийг ойлгосон Алекс байсан нь идеалист. Энэ намайг зовоож;, тэр ч байтугай дараа нь, би илүүд үзэж хамтран ажиллах cynics, учир нь тэдгээр нь илүү найдвартай.
  
  
  Шөнө байсан хамгийн хэцүү, учир нь бид чадахгүй ашиглах brylev. Алекс болон түүний чадаагүй ярих нь их, аль нэг. Тэр заримдаа гадуур явж биширдэг цайвар туяа нь дэлхий дагуу blinding сар. Мөн энэ нь гурав дахь шөнө тэр харсан тоо хөдөлж эцэст хбз, өсч ирмэг дээр нь хад шиг уулчдын хүрэх оргил Эверестийн Оргилд.
  
  
  Түүний гүйж буцаж овоохой мөн энэ нь зөвхөн Alexa дамжуулах. "Тэд энд байна," би шивнэлээ. "Таны уурын хөдөлгүүр, түүний бараг тодорхой."
  
  
  Алекс даллан гараа цувисан дор хамардаг. "Сайн, сайн байна, залуу хүн." Тэр арван насаар ах надад. "Тэд хүлээх болно, зүгээр л бидэн шиг. Америкийн онгоц гарч ирэх биш, үүр цайх хүртэл. Та чадахгүй газар энд шөнө."
  
  
  Би байх байсан тангарагласан юм, гэхдээ би бодсон Алекс байсан snoring удалгүй тэрээр хэлсэн сүүлийн үг.
  
  
  Би байж болох унтаж хагас цаг үлдсэн шөнө; би мэднэ би сэрээд, ийш овоохой өмнө үүр, тэсч ядан хүлээж нар гэрэлтэж эхлэх нь бидний дээр байна. Сарны байсан удаан явсан, хөндий шал бараг л үүнийг үзнэ үү.
  
  
  "Бид эхэлж байгаа одоо." Алекс-ийн тайван, дуу чимээгүй овоохой байсан тул дийлэнх би бараг гарч өссөн миний арьс. "Хагас цагийн өмнө өдрийн." Тэр дээр түүний хөл, хөдлөхөд нь хүнд хар савхин хүрэм, халаасанд нь байсан чихмэл сум. Тэр нь Colt .45 калибрын гар буу дор, гэхдээ хамгийн гол нь классик M-1 буу, тэр нэрс түүний мөрөн дээр.
  
  
  Би нэг байсан бас. Би бас байсан Wilhelmina, Luger, хэн байсан нь саяхан худалдаж авсан нь түүний Герман, хэн, мэдрэмж, болж байсан нь миний нэг хэсэг.
  
  
  Бид нүүж болгоомжтой дагуу ойрын end of the valley, тойрч чиглэн толгод дээрх агуйд орох. Бид үлдсэн хангалттай хол эцэст нь ямар ч гэсэн нэг дор харж болох ану-ын, тэр ч байтугай хэрэв тэдгээр нь гэгээнтэн, мөн энэ нь цэвэр шүүлт болон Alexa зан гэж бидэнд хэлсэн бол зогсоох.
  
  
  "The voice," тэр шивнэлээ зааж, ирмэг.
  
  
  Бид мөлхөж дагуу жигд бус газар шиг харагдаж навч, эцэст нь харсан the field below. Бид байсан тухай жаран метр хүртэл, мөн хол тэр харж болох юм, тэнд байсан ямар ч арга зам доош.
  
  
  "Бэ бид...?" тэр эхэлсэн, харин Алекс тавьж хуруу түүний уруул болон түүний шүд орж ирсэн хар.
  
  
  Эргэн тойронд нэг газраараа дамжуулан олон халаасанд, тэр гарч ирээд нимгэн хэсэг хөвөн олс. Нэг гранат байсан хавсаргасан нэг төгсгөл, мөн тэрээр байрлуулсан бусад хоер газар дээр нь хажууд.
  
  
  "Онгоц нь ирж байна," гэж тэр хэлсэн зааж, шууд хол ану-руу хар хүчин төгөлдөр бус гадна ирмэг талбар. "Цорын ганц арга зам. Үед энэ газар, энэ естой таксины алс эцэст аль аль нь арга замыг эргэж байна, эрх? Тиймээс дээр буух... тэд орхиж чадахгүй."
  
  
  Тэрээр эхэлсэн маш удаан зурах нимгэн шугам доош чулуурхаг гаслах нь хад хүртэл утас нь гар бөмбөг хавсаргасан байсан л дээрх агуйд орох. Дараа нь тэр дуугүй, хөдөлгөх түүний хиам, хуруу гаргах, сэтгэцийн тооцоо, эхэллээ, дахин өссөн. Тэр хийсэн марк дээр nylon бууруулах эго нь хутга. "Үнэхээр гайхалтай" гэж тэр зарласан, авч үлдсэн загас шугам хавсаргах энэ нь жижиг бут хэдэн хөл нь төгсгөл.
  
  
  "Одоо юу?" Гэж би түүнээс асуув. Хэн ч бидэнд хэлсэн хэн хариуцах нь энэ үйл ажиллагаа, гэхдээ Алекс мэдэж байсан бололтой тэр юу хийж байсан, тэр бэлэн байсан сурах.
  
  
  "Энэ нь муу зүйл гэж доош нь, харин би доош явж болно." Тэр дээр тавьж, зузаан бээлий, ороосон урт баталгаат олс эргэн тойронд нь түүний хип, мөн нэрс нь noose түүний мөрөн дээр. "Одоо та буцаж явж байна шүү дээ алс урсгал талбар. Жижиг зам хаана ямаа амьд танд хүргэж доош. Та сонсоод нэг гранат дэлбэрч дахь агуй, та нар доош явж, мөн итгүүлэхийн эдгээр залуус онгоцонд тэд хаана ч явж. Ойлгож байна?"
  
  
  Би тийм гэж бодсон. Тэр obediently гүйж буцах чиглэлд бид ирсэн. Энэ хэцүү биш байсан юм олох зам Алекс дурдаж байсан ч харж nah-д саарал гэрэл хуурамч үүр хийсэн kozu төлөө харамсаж, түүний. Гаргаж түүний M-L, түүний сандал дээр дарах хадан зах, stahl хүлээх.
  
  
  Эхлээд, энэ нь байсан юм шиг байнгын галт ялаа, мөн тэрээр тулалдаж уруу таталт нь түүнийг цохих үед тэр ойлгосон тэр байсан dozed унтраах. Миний нүд нь хугарч нээлттэй, мөн тэрээр харж байсан нэг хэсэг шатааж улбар шар нарны өсч нь холын тэнгэр.
  
  
  Тэнд байсан хар толбо дунд хагас диск ' s belly гэж үргэлжлүүлэн өсөх хэмжээ, гарчиг шулуун хаана тавих. Түүнийг мэдэрсэн хэрхэн хурдан тэр төлөө тэмцэж, түүний амьдрал, албадан өөрийгөө хаана байх нь тэр болгон ихэр хөдөлгүүртэй онгоц орж ирсэн, харах, явж буух үед алс end of the field.
  
  
  Түүний харц нь нүүж дагуу эцэст нь хад руу хаана Alexa байсан түүнийг орхисон. Эго биш юм харагдахгүй л хүртэл онгоцны дугуйнд хүрч өвс, харин дараа нь тэр харсан том зураг өсөлт, гаргаж хаях нь урт, нимгэн цагаан судал. Тэр ниссэн агаарын замаар, хурдан унаж дор цочирдуулам жин хавсаргасан эго эцэст нь, эцэст нь осолдсон руу агуй нээх.
  
  
  Тэнд байсан урт завсарлага, хэт удаан, би эхэлсэн гэж бодож байна. Дөрвөн секунд их биш юм, харин нэг өдөр тэр асуусан нь багш татах зүү гарч, эргэн тойронд гар бөмбөг, дараа нь хайнга throw it to me. Тэр нь ил байна эго нь цэвэрхэн бөгөөд буудсан гаруй бетон parapet руу сургалт уурхайн шиг түүнийх байсан нь давхар тоглох зуучлалын. Үүний дараа, миний тохой хохироож хэдэн хоног - гранат хүнд байна, санаж байна - гэхдээ ямар санаа надад хамгийн байсан giggling хүү нь гичий хэн эхэлсэн, энэ нь бүх зүйл байсан, мэдэх хамгийн сайн арга алах bastard. Аз болоход өөрт нь,, магадгүй миний хувьд, эго хэзээ ч түүнийг хараад дараа дахин тэр өдөр.
  
  
  Агуй орох нь дэлбэрчээ нь ихэссэн чанга дэлбэрэлт, асар их урсгал утаа, шүршүүр хог хаягдал асгах дээр ногоон талбар. Өмнө нь тэр шилжих болно, тэр харсан Алекс чулуудахаар өөрийгөө унтраах эцэст нь хад, дарж ledges чулуу, хурдан бууж газар.
  
  
  Тэр дарсан хүртэл эгц зам, зуурсаар unkempt бут цохих доод хөндийн тэр гүйж. Ихэр-engined Америкийн онгоц явгалах над руу нь шуугиан нь хөдөлгүүр, гэхдээ одоогоор би биш байсан айдаг харж байгаа; дэлбэрэлт тэдний ард байх естой эзлэгдсэн бүх их анхаарлыг хандуулах.
  
  
  Үед онгоц удааширч, түүний руу гүйж жижиг crevasse д groans нь хадан, хүлээсэн ээлж эхлэх, дараа нь гарч авсан болон халсан хоер хурдан фрэнк буудлага хамар онгоц. Тэр түүнийг хараад, айсан, цайвар нүүр дамжуулан шил, дараа нь төлөөх хөдөлгөөн. Хажуу хаалганы эхлэв нээлттэй туршилтын үргэлжлэл түүний signposting, аль хэдийн revving хүртэл хөдөлгүүр хөөрөх.
  
  
  Тэнд байсан захиалга биш гөлөг үед онгоц бол бид тусалж болох; дараа нь бүх, энэ нь үл хөдлөх хөрөнгийн АНУ-ын засгийн газар. Тэгээд тэр орлоо эго сүүл, гарч хүрэх магадлалтай thug дараагийн өдөр. Гэнэт дэлбэрэлт хоер тулгуур бараг унагасан намайг унтраах миний хөл, илгээх хүртэл тоос, агшин зуур blinding надад. Би харж болох түүнийг дахин, онгоц байсан хурдан холдож намайг; I had an M-1 мөрөн дээр минь бэлэн гал нь өнгөрсөн амралтын үед Алекс ниссэн гарч эвдэрч агуй руу зам нисдэг онгоц.
  
  
  Эрт гэрэл, тэр харсан шиг жижиг уул, бүх хар, гараа тавьсан шиг, зарим нь эртний дайчин гээд агуулсан уур бурхад. Түүнчлэн онгоц raced руу, энэ нь бололтой нэг мөргөлдөөн байсан нь гарцаагүй, гэвч эцсийн мөчид энэ swerved талд, амь хөдөлгүүр болон jamming нь ярина. Алекс ducked дор ээрэх хөдөлгүүр, гулсмал хол дугуйтай.
  
  
  Би гүйж даяар k салбарт, ялангуяа грек болон онгоц, харсан буу гарч нисэх талд өдрийн өмнө илүү Алекс байсан. Тэр зогссон, өвдөг сөгдөн, аваад түүний M-l гэж онгоц ирсэн нь зогсоож дээр нүх эцэст нь хад. Хүн гацсан түүний толгой гарч, үзүүртэй буу үед миний хамтрагч.
  
  
  Энэ нь бага байсан зорилтот, мөн онгоц байсан ч хөдлөхийг хүсээрэй-аас огцом эргэлт огцом зогсоох, гэхдээ ямар ч байсан авах цаг болгоомжтой зорилго. Тэр буудсан нь нэг буудсан, дараа нь өөр. Хүн хаалганы дэргэд над руу хараад, тэр ч байтугай энэ зай, би харж болох үзэл бодлоо илэрхийлэх бүрэн тугийг зөвшөөрөл гүйцэтгэх хүний эго гэж цусны gushed доош нь эго-ийн хүзүү. Тэрээр эхэлсэн цэг буу үед намайг, харин гэнэт л байсан байх шиг хүнд нь anvil. Эго-ын талаас буурсан, буу унасан даяар Эго-ын гараа, тэр нь аажмаар нуран унасан хаалгаар газар.
  
  
  Алекс орлоо дээр хүн тэр өссөн руу кабин. Тэнд байсан өндөр давтамжтай аяархан уйлж, дараа нь guttural инээд; секундын дараа өөр хүн гарч ниссэн газардсан нүүр-эхний чулуурхаг газар. Алекс зогсож байхад нь хаалганы цаана түүнийг барьж, түүний есөн фунт M-L шиг амархан гэж cop-ийн бороохойгоор. Дараа нь тэр beckoned надад, гэхдээ би аль хэдийн хүртэл явж хувьд онгоц.
  
  
  "Сайн буудаж байна," гэж тэр хэлсэн байна. "Та дэмий за бараг л амь насаа алдсан нисгэгч."
  
  
  "Юу гэсэн үг вэ?" Бид аль аль нь үзсэн хүн writhe газар дээр нь; нэг байсан буудсан түүний хөдлөхгүй байх юм бэ.
  
  
  "Ха! Таны gawk замаар явдаг эго-ийн хүзүү, дайрахаас онгоц, бууруулсан гэж нисгэгч чих болон smashes нь шил. Бас муу."
  
  
  "Тиймээ. Тэнд өөр ямар хохирол?"
  
  
  "Би харж чадахгүй байсан хэн нэгэн нь. Миний бодлоор хоер дахь удаагийн цохих emu цээж эхлээд байна. Ямар ч тохиолдолд, энэ нь тийм биш байсан явах нь зөв замаар."
  
  
  "Эсвэл магадгүй
  
  
  түүний бүрэн алдсан. "
  
  
  Алекс толгой сэгсрэв. "Үгүй ээ, та нар байхгүй байсан санаж байна, Ник Картер. Мөн би хэзээ ч мартахгүй, та мэдэх үү? "Тэр хараад нисгэгч байсан гэж оролдож суув. "Хэрэв та хүсэж байгаа энэ залуу амьд байх?"
  
  
  "Хэрэв тэр биш юм, хүндээр бэртсэн байна гэж би бодож байна бид ашиглаж болно эго үед төв." Түүний, доош бөхийж, шүүрэн хүн. Nen өмссөн байсан нь армийн дүрэмт хувцас нь түрүүч ийн шархаар, тэр мэдэж байсан эго нүүр түүнчлэн тэр мэдэж байсан өөрийн судалж дараа эго хэрэг. "Regan," би growled. "Do you want to амьдрах эсвэл үхэх нээлттэй энд? Энэ нь таны сонголт байх болно."
  
  
  "Cheesus, тийм ээ!" Тэрээр гэдгийг санаж тэр ямар ч илүү том хүүхэд наснаасаа залуу харагдаж илүү түүний хөрөг зураг. Тэр хараад Алекс болон толгой сэгсрэв гайхуулах. "Галзуу!" гэж тэр muttered. "Энэ залуу бол галзуу."
  
  
  Алекс инээв өвдөг сөгдөн сууж, хажууд нь түүнд буу-ийн дүр хүрэхээс залуу офицер царайг. "Би мэдэж байсан бол та нар намайг цохих, таны онгоц байсан задалж шиг л түүнийх. Мөн та нар доош явж." Тэр хийсэн уран дохио нь түүний гар, дээгүүр харж түүний мөрөн дээр ирмэгт хад. "Тиймээс та оршин сууж байгаа нь амьд, ганцханыг? Сайн хүү байна." Тэр эрэгтэй дөнгөж сая эго нуруун дээр, дараа нь шүүрэн авч түүний мөрөн hauled нь офицер түүний хөл.
  
  
  "Талаар юу гэв?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Хүн нас барсан байна." Тэр чагнаж тулгасан түүний буу. "Дараа нь та орхи, би ашиглаж болно бусад гранат битүүмжлэх агуй. Ид шид, сайхан булш. Энэ нь нэг талаар? "Тэр nudged, нас барсан хүн нь түүний хурууны.
  
  
  "үгүй ээ. Би тэрнээс илүү сайн авч эго нь надад байна. Харин та яаж байна гэж сэтгэгдэл энд байна уу?"
  
  
  "Энэ хэсэг нь миний улс, Ник Картер. Та санаа зовох хэрэггүй тухай надад хэлж, хэрэв та? Одоо би танд туслах тэнцэх хүртэл энэ хүү тиймээс тэд авч чадахгүй бол та асуудалд орж нислэгийн дээр."
  
  
  Бид шийдсэн сэтгэгдэл Ragan анхааралтай үүрэг зүгээр л ард нисгэгч суудал болохоор тэр юм нь нүд байлгах, түүнд. Бусад Alexa хүний бие өлгөж шиг жин ард. Өмнө нь тэр орж ирсэн, тэр rummaged түүний халааснаас гаргаж ирээд нэг, хоер жижиг уут.
  
  
  "Авах аль аль нь; та Америкчууд, хэрэв та хэрэгтэй нотлох баримт. Бид, бид мэдэхгүй талаар юу ч мансууруулах бодис хууль бусаар хил давуулах, бид хийх?" "Естой гое аялал, Ник Картер. Хэрэв та сайн нисгэгч та гөлөг болно, хэрэв та ямар ч асуудал байх болно, та нар?"
  
  
  Өнгөрсөн зүйл, би харсан, эго, түүнд байсан хүрхрэн буцаж агуй нь буу хайнга нэрс түүний мөрөн дээгүүр; тэр харсан шиг анчин гэртээ ирж, дараа нь сайн өдөр. Тэр ч бүү хэл эргэж долгионы үед түүнийх тайлав.
  
  
  
  
  
  
  Зургаан Бүлэг
  
  
  
  
  
  Үед шөнө ордог эрэг Грек, энэ нь гэнэт авдаг хар. Тэр олсон сайхан зочид буудлын ойролцоо наран шарлагын газар, надад санал гаргасан ахмад нь дүрэм хөлөг онгоц нь би тэдний өмнө ярьсан. Тэр санал болгож харуулах нь миний эргэн тойронд шөнийн клуб, гэхдээ би буурч байгаа зэрэг төрөл аль болох; тэр ч тааруулахад ажлыг хараахан эхлээгүй байсан ба хүсээгүй ямар ч ээлтэй бидний анхаарлыг сарниулдаг.
  
  
  Миний өрөөнд байсан цэвэр, эмх цэгцтэй. Цэвэр хайр, учир нь би бага зэрэг баярлаж явдаг. Энэ нь байсан урт өдөр, тэр хэрэглэж байсан юм хурц гэрэл болох ус зайлуулах хүний хүч чадал өмнө тэд анзаарсан байна. Би явж Pyrgos өглөө уулзахаар охин, би үнэхээр хүссэн нь дээр шилжих.
  
  
  Би үдийн хоол байсан жижиг tavern ойр. Бүлэг Америкчууд сууж байсан нь ойролцоо, нэг эмэгтэй олны хадгалагдаж дээр харцаа чулуудаад надад. Тэр харагдахгүй байна гэж үү муу, арга идээлсэн юм шиг тэр шатаасан түүний арьс бүр гэрэл-цаг, зүүн зууханд дээр удаан хугацааны турш. Гэхдээ би үл тоомсорлож, үүнийг судлах аялалын орлого аврагдах, би аваад үед аялал жуулчлалын албан Афин.
  
  
  Эмэгтэй үлдэх байх болно ямар ч анхаарал татаж байна. Гарч буланд миний нүд, би түүнийг хараад босож хөлчүүрхэх руу хос өндөр өсгийтэй модон clogs тэр эмэгтэй одоо хувцас. Тэр зогссон даяар надаас ширээн дээр, ширтэж болон frowning шиг түүнийх байсан зарим нэг хачин сорьц тэр байсан тулгарч ширэнгэн.
  
  
  "Би чамд туслах уу?" Би эелдэг асуув. Тэр босч чадахгүй байсан.
  
  
  Тэр сэгсрэв гарч түүний нарны асгачихсан бор үстэй. Тэр тэмдэглэв нь буруутгаж хуруугаа над. "Galveston. Гурав, дөрвөн жилийн өмнө. Та байсан найз Сью-Эллен, биш байсан уу?"
  
  
  Тэр мэл гайхав байх гээд шоу энэ. "Би айж байна та бодож байгаа хэн нэгэн өөр."
  
  
  Түүний хоерын deepened. "Би тангараглаж, би хэзээ ч мартахгүй бидэнд нэг нүүр байна. Мөн магадгүй биш яг адилхан." Хурдан инээмсэглэл гэдгийг харуулах нь тэр намайг үнэлдэг. "Яв, одоо. Нэр... хоч? Тийм ээ. Энэ нь байсан, надад өгч минут; би болно гэж бодож байна. сүүлийн нэг."
  
  
  "Уучлаарай, миний нэр Даниел McKee."
  
  
  Тэр толгой дохив дахь ойлголт. "Өө-хөх. Мөн түүний нэр нь Jackie Onassis. Та юу нь буруу юм? Та энд өөрийн эхнэр, эсвэл ямар нэг зүйл?"
  
  
  "Үгүй, гэхдээ..."
  
  
  "Хөгжилтэй, бид л байсан нь Сью-Эллен өнөөдөр. Ee дарвуулт завины?" Тэр үед ярьсан, та нар харж эмэгтэй хүний өргөлт
  
  
  энэ нь илүү их болж өмнөд. Би биш гайхаж; зүгээр л тухай бодож Сью Эллен байсан нь хангалттай тавьж эрдэнэ шиш tortilla миний аманд.
  
  
  "Би үнэхээр хэрэггүй ..."
  
  
  Тэрээр цааш нь хувьд бол тэр й сонссон, надад. "Та мэднэ дараа тэр цаг тэр эцэст нь болсон гэр бүл салалт, гэхдээ би боддог, та үүнийг мэднэ, учир нь та болон Сью-Эллен байсан ийм ойр дотно найз нөхөд. Дахин гэрлэсэн, мэдээж, гэхдээ түүний хуучин грек нөхөр биш, маш их цаг зарцуулах нь түүний эдгээр хоногийн. Би бодож Сью-Эллен болно маш их аз жаргалтай байх гэдгийг сонсоод та эдгээр хэсгүүд нь."
  
  
  Би байсан сайтар мэдэж байгааг бусад хүмүүс хараад намайг одоо, зүгээр л бусад chatty эмэгтэйн бүлэг, гэхдээ бас хүмүүс дээр хэд хэдэн ойролцоо ширээ. Түүний босож. "Надад итгэ, ma' am, түүний нэр нь Даниел McKee." Тэр гаргаж авсан карт нь түүний түрийвч. "Үнэндээ, би онгоцон брокер. Магадгүй таны найз Сью-Эллен сонирхолтой байх болно надад ярьж. Хаана яг таны завь?"
  
  
  Тэр нь хараад цагаан карт нь үл тоомсорлон. Дараа нь тэр нь дээшээ харж, миний нүүр, түүний нүд нь тэр чигээрээ анхаарлаа хандуулж байна. Эцэст нь, тэр түүний толгой сэгсрэв болон ухралтын. "Би байж болох юм тангарагласан байсан та, Ник Хэн нэгэн. Зөвхөн Сью-Эллен байх байсан уулзалт ганц завь борлуулагч. Тэр ч байтугай амралтын өдрүүдэд."
  
  
  Би андуурч байсан, эцэст нь буцаж ирсэн бизнес карт миний түрийвч.
  
  
  Эмэгтэй wagged нь хуруугаа над. "Гэхдээ магадгүй та биш шүү дээ та нар юу гэж хэлэх, та үнэхээр байдаг? Түүний гэдгийг санаарай Ник, тэр зальтай өгөх биш, хэн нэгэн нь цаг хугацаа. Таны цаг зав, Ноен дарвуулт Завины брокер; Сью-Эллен хэлсэн нь тэр байж болох юм энд дараа. Дараа нь бид мэдэх болно баттай, аа? "Тэр мөлхөж буцааж түүний ширээ.
  
  
  Тэр явахыг хүссэн хурдан, харин албадан өөрөө дуусгах түүний хоол, үл тоомсорлох stares бусад эрэгтэй, эмэгтэй тус компани. Энэ нь цэцэглэн хөгжиж буй багийн гишүүд нь ихэвчлэн тэдний гуч гарсан болон дөчийн хэвийсэн, би шүүгдэх тэднийг, тэдний эргэн тойронд байсан поп хүртэл бараг ямар ч аялал жуулчлалын газар in the world. Эргэн тойронд байх болно хүмүүст энгийн найзууд шиг хэн нэгэн Сью-Эллен жил, эсвэл ямар ч түүний овог нь эдгээр хоногийн, мөн эсэхийг шалгах бүх их найз нөхөд нь үүнийг мэдэж байгаа.
  
  
  Харин энэ үдэш та чадахгүй гэж бодож тухай Сью-Эллен эсвэл түүний найзуудтайгаа, тиймээс та шидэж түүний эргэн тойронд таны толгойд удалгүй тэр гарч явлаа tavern, дараа нь инээмсэглэн, толгой дохив эмэгтэй үед Ану-ын тал. Тэрээр мэдэрч байлаа, түүний үнэлгээ нүд нь түүний нуруун дээр тэр гарч ирээд руу тодорхой шөнө агаар.
  
  
  Энэ нь сэрүүн байсан нь тогтвортой сэвшээ салхи үлээж унтраах ус. Том аялалын хөлөг онгоц байсан чиглэгдсэн боомт, бүх гэрэл байсан,, тэр ч байтугай энэ зайд тэр сонсож болох thud нь рок хамтлаг. Галзуу, гэж би бодлоо. Хүмүүс ирж бүх дэлхий даяар харж Грек, үлдэх самбар дээр тэдний хөлөг сонсох Америкийн хөгжим.
  
  
  Түүний carapace эхэлсэн нь удаан байсан, хайхрамжгүй гадаргуу дээр, гэхдээ ямар нэг юм дуугарав дотор. Энэ Сью-Эллен тохиолдолд намайг зовоож байна, би өөрийгөө олж авсныхаа харанхуй гудамж гэж би mimed тэднийг. Боомтын өөрөө байсан, сайн асдаг,, тэр ч байтугай энэ үед шөнө байсан, хангалттай үйл ажиллагаа хийх нь түүний тав тухтай санагддаг. Гэсэн хэдий ч, тэр чангарсан дэргэд Хюго, одоо адамс-д scabbard түүний шуу. Зүгээр л ер нь тэнд байсан хэн нэгэн ойр мэддэг хүн тэр үнэхээр байсан, ялангуяа миний нэр байсан л надад хэрэгтэй дасан зохицох миний мэдрэхүй нь давирхай би маш сайн мэдэж байсан.
  
  
  Тэр үед би буцааж авсан зочид буудал биш, сэтгэл ирсэн ойролцоо ану, болон би зогсож үүдний авах сүүлийн leisurely харагдах эргэн тойронд нам гүм жижигхэн дөрвөлжин, тэр биш анзаарах өчүүхэн сэжигтэй хөдөлгөөн. Эцэст нь, тэр мөрөө хавчив, дотор явсан, авирч ганц нислэгийн өргөн шатаар түүний өрөөнд.
  
  
  Тэд намайг хүлээж байхад би түгжигдээгүй хаалга, мөн тэд дэмий сайн. Ямар ч аюул занал, бараг ямар ч үг; нэг нь тэдний эргэн тойронд хаасны хаалга гэж орж ирсэн, нөгөө нь асдаг ариун гэрэл нь өрөөний нөгөө талд байгаа. Аль аль нь эрэгтэйчүүд их барьсан, өмссөн эгэл жирийн хар костюм, мөн automatics тэд өмссөн байсан бага боловч үхлийн.
  
  
  Би хүлээж, нэг нь тэдний эргэн тойронд ярих, ажиглаж, миний ачаа нээлттэй байсан орон дээр хамгийн ойр цонх. Түүнийх биш байсан Stahl задлах, мөн би юу харж болох юм, миний хоер жуулчид байсан маш болгоомжтой тэдний гэж би асуув. Дэндүү сайхан.
  
  
  "Ноен Даниел McKee?" Хүн хамгийн алслагдсан цаад талын хол надад ярьсан юм; тэр нь бага зэрэг өндөр илүү бусад, түүний хар үс бууруулах богино, гэхдээ гайхалтай унжсан сахлаа.
  
  
  "Тийм ээ," Rivnen хариуд нь бага зэрэг тайвширсан тэд й ашиглаж миний жинхэнэ нэр.
  
  
  "Та нар буцаад эрт."
  
  
  Би байж болох юм тангарагласан хүн инээмсэглэн, гэхдээ энэ нь сахалтай, энэ нь хэцүү байсан гэдэгт итгэлтэй байж.
  
  
  "Мэдээж хэрэг" гэж би хэллээ.
  
  
  Тэр ирээд, хавтгай, өмссөн түрийвч нь түүний эргэн тойронд буцааж халаасандаа хийгээд нээсэн нь энэ. Би харсан бүдэг зураг болон албан есны хайж карт дор муу маажин болон yellowed хуванцар,, дараа нь тэр бүгдийг хийж дахин хол.
  
  
  "Та хайж, зарим нь бизнесийн холбоо, Ноен McKee?" хүн асуув. Эго түнш өмнө зогсож байгаа нь тавцангийн модон хувцасны шүүгээ бэлд ор.
  
  
  ор, хэлээгүй үг бидэнд, эсвэл шилжих.
  
  
  "Үнэхээр биш."
  
  
  "Та... дарвуулт завины брокер". Энэ нь тийм биш юм нэг асуулт байна.
  
  
  "Үнэндээ."
  
  
  "Do you want to худалдах, худалдан авах завь онд Грек?"
  
  
  "Үгүй," би хэлсэн анхааралтай. "Би зүгээр л хайж эргэн тойронд. Иймэрхүү амарч хослуулан жижиг бизнес юм."
  
  
  "Хэрэв та олох маш их сонирхол манай усны салбарын?"
  
  
  "Мэдээж хэрэг. Биш гэдгийг нь сонирхолтой?"
  
  
  Хүн инээв өргөн амтай; зуур, тэр үед харсан ялгааг түүний эго-ийн урд шүд, тэр хүчтэй сануулсан нь Alexa Zenopolis. Харин Алекс, тэрээр хэлсэн нь түүнд, сайн байна, зургаан инч өндөр ...
  
  
  "Та нар энэ улс удаан хугацааны турш?" хүн үргэлжлүүлэн, инээж.
  
  
  "Би мэдэхгүй байна. Зүгээр л хэдэн өдөр, магадгүй би их байхгүй байна төлөвлөлт."
  
  
  "Тийм ээ, мэдээж хэрэг. Манай талаас - хажуу чөлөөт цаг... зочдод зориулсан". Эго-ын хар нүд эргэж шуургатай гэж тэр хэлсэн сүүлийн хэдэн үгс, мөн түүнийх warily ширтэн буу, тэр ч зохион чиглэсэн миний ойрхи.
  
  
  "Чухам юу юу хийж байна?" Би асуух гээд дууны илүү мэдрэлийн илүү шаарддаг.
  
  
  Тэр даллан түүний гарт нь буу, гэвч энэ нь тийм биш байсан нь надад өгч өчүүхэн санаа гээд татахуйц дүр; эго-ийн түнш байсан байр сууриа хангалттай хол нь түүнд ямар ч зам байхгүй юм их болох юм авсан ч түүнд нэмж дор хаяж нэг сорви түүний нуух. Үүнээс гадна, ямар ч шалтгаан байсан юм. Тийм ч хол.
  
  
  Хүн нь сахалтай мөрөө хавчив. "Талаар илүү ихийг мэдэхийн тулд та, Ноен McKee. Үед ямар ч гадаадын хүн, намайг уучилж, Америкийн ирдэг энэ улс эхэлнэ гаргах лавлагаа, энэ нь, учир нь estestvenno, arouses сонирхолд миний засгийн газар."
  
  
  "Та олж чадах юм зүгээр л асууж байна," гэж тэр онцлон тэмдэглэв.
  
  
  "Тийм ээ, энэ нь боломжтой юм. Гэхдээ миний талд ... ойлгох уу, Ноен McKee, бид маш аюултай байр, хүрээлэгдсэн хүчний бүх талын байгаа нь найрсаг биш, бидэнд. Тиймээс бид байж болох сэжигтэй хүн бүр, мөн надад итгэдэг , эрхэм ээ, бид харамсаж байна гэдгийг илүү их та үүнийг хийх. Тиймээс бид ашиглах хамгийн шууд, тэр ч байтугай газрын, хэрэгсэл олохын тулд бид юу гэж бодож байна бид мэдэх хэрэгтэй. Ойлгож байна уу? "
  
  
  "Мэдээж," гэж би хэллээ sourly. "Би бодож байна та нар аль хэдийн маш алдартай биш байгаа нь та?"
  
  
  "за... магадгүй." Харуулах нь түүний сайн итгэл, тэр holstered нь гар буу нь түүний бүс. "Цорын ганц зүйл юм."
  
  
  "Ouch?" түүнийг анзаарсан түүний хамтрагчийн дүр одоо ч гэсэн барьж байсан нь түүний буу, тэр ч байтугай энэ нь тийм биш юм заагаад над.
  
  
  "Хэрэв та санаж байгаа бол..." Тэр тархсан гараа өргөн нь шоу гүүдвил, ийш ор надад хандах. "Бага зэрэг хайлт? Таны эр хүн?"
  
  
  Христийн! Тэр л надад хэрэгтэй, нь Хюго sheathed дээр миний зүүн шуу. Түүнийх, тэр ухралтын. "Би ойлгохгүй байна, яагаад энэ нь чухал юм," тэр түүнд хэлсэн, дууриадаг нь бага зэрэг дургүй Ану-ын аялал жуулчлалын шилдэг тэр болох юм. "Бурхан мэдэж байгаа, би байхгүй бол хууль бусаар гарч түүнийг өөрийн улсын онгоцоор!"
  
  
  "Мэдээж үгүй. Гэсэн хэдий ч." Тэр одоо ч гэсэн ирэх үед надад. "Гэж хангахын бидний бүх юм биш үү?"
  
  
  "Би ойлгохгүй байна, яагаад ...?"
  
  
  Миний хамтрагч тавьсан буу дахин зааж, эго миний зүг.
  
  
  "Уу, Ноен McKee" гэж mustachioed shopkeeper. "Бид хүсэхгүй байна гэжээ."
  
  
  Тэр эргэн тойрон алхаж, явган ор, гараа сунгасан нь тайвшруулах дохио, харав ээлтэй болгон хирс.
  
  
  Би зогсож чадахгүй юм. "Дээр үлдэх мөр нь!"
  
  
  Энэ mustachioed хүн зогссон, гэхдээ тэр биш юм шиг санагдаж байсан нь алдагдалтай.
  
  
  "Та ингэж хэлж байгаа цагдаа, эсвэл ямар нэгэн зүйл шиг. Би нарийвчлан авч үзэх карт та надад үзүүлсэн?"
  
  
  Тэр түүнийг зогсоосон. Тэр нь хурдан харлаа түүний хамтрагч эхэлсэн над руу. Эго алдаа. Тэр авч хагас алхам зөв байрлуулах, түүний эго хооронд өөрийгөө болон хүн барьж буу. Өмнө нь хэн нэгэн нь дамжуулан тэднийг ойлгосон юу болж байсан, тэр шүүрэн гэхэд Mustachioed Хүний бугуйн, эргэж гэхэд эго, татаж түүний цээж. Энэ нь хэцүү байсан, хүнд, гэхдээ би хийсэн түүний эго-тай.
  
  
  "Ноен McKee..." гэж тэр дуу алдав.
  
  
  Тэр баяртай байсан юм сонсох гэж; ямар ч явж байсан, тэр нь мэдээж хүн мэдэхгүй байсан нь түүний жинхэнэ нэр байсан.
  
  
  "Түрийвч," the emu croaked түүний чих.
  
  
  Тэр fumbled түүний хип халаасны. Тэр байсан болохоор шийдсэн байлгах нь түүний дүр шалгах тэр анзаарсангvй юу нөгөө хүн хийж байсан. Биш, эхний үед. Дараа нь би түүнийг харсан тайвнаар тавих silencer нуруун дээр түүний буу. Өмнө нь тэр болох хариу үйлдэл, тэр авч болгоомжтой зорилго, буудсан хоер буудалт дээр том цээж нь хүн түүнийг барьж. Би ичиж байна гэж хэлэх нь миний анхны хариу үйлдэл үзүүлж байсан тусламж бидний нэг gawking биш үү замаар явж, миний бие, намайг цохих.
  
  
  Түүний сахалтай sagged, мөн Alenka-ийн дүр гэнэт хоер дахин нэмэгдсэн миний гарт байна. Би байг emu намар; энэ нь байсан нь тодорхой байсан гэж байхаа больсон тохиромжтой миний бамбай.
  
  
  Өөр нэг хүн даллах үед надад үе мөчний. "I' ll take it. Та санаа зовох хэрэггүй... Ноен McKee."
  
  
  Би дургүй байсан арга замыг тэр инээмсэглэв үед надад, ялангуяа тэр зэрвэс татсан металл шүд рамтай гэхэд резинэн уруул.
  
  
  "Юу там," би хэлсэн, гээд буцаан авах нь миний үүрэг нь бизнес аялагч. Энэ нь тодорхой байсан, тэр биш гэж намайг гөлөг.
  
  
  "Хөгжилтэй зүйл тохиолдож, заримдаа, Ноен McKee," гэж тэр хэлсэн байна, налуу гаруй амьгүй бие үед миний хөл. Тэнд байсан цусны ажиллаж байгаа нь сайхан punctures дээр Сахлаа-ийн цээж, гэхдээ энэ нь бүхий л байсан дэвтээсэн хүртэл даавуу түүний хар хүрэм.
  
  
  "Өө-хөх," би хэлсэн, барьж гарч миний зүүн гар бага зэрэг тохиолдолд надад хэрэгтэй Хюго дахь хэсэг зуур өвчин. Энэ нь дараа нь байсан гэж Wilhelmina хүссэн түүнд маш их, тэр чадах амт нь түүний. "Юу там юу хийх гэж байна, тохируулан?"
  
  
  Энэ дээрэмчин дээш харж, түүний жижиг нүд зэрэг нас барсан гэж могой юм. "Та мэдэхийг хүсч байна, Ноен McKee?"
  
  
  Би юу ч хэлж чадахгүй байсан нь түүний.
  
  
  Тэрээр өргөж, нас барсан хүн түүний хөл, авъяас түүний зузаан бие доош, мөн нэрс нь Mustachioed Хүн түүний мөрөн дээр. "Тэнд гал зугтах," тэр зарласан бол тэр үүнийг мэдэхгүй байсан, мөн явсан цонх гарч харвал дээр жижиг дөрвөлжин доор. Хэдэн хормын дараа ын түр, тэр орлоо гаруй цонхны дээр төмөр сараалжтай. Биеийн түүний мөрөн дээр мөргөлдөв асар эсрэг тавьсан цонх sash, харин Mustachioed Хүн чадахгүй обьект.
  
  
  Энэ дээрэмчин зогсоод хоер дахь нь дараа эго ачаа гадна байсан, тэр үед над руу хараад, түүний инээмсэглэж байсан бараг ээлтэй.
  
  
  "Бид харах болно, та дахин заримдаа, аа, Ноен McKee?" Тэр зүлгэж бие Mustachioed Хүн дээр ууц. "Бид хийж чадахгүй тэнэг алдаа дараагийн удаа, ганцханыг?"
  
  
  
  
  
  
  Долдугаар бүлэг.
  
  
  
  
  
  Тэр явж, цонхны үзсэн stocky дээрэмчин авирч гал зугтах нь сармагчин шиг, илт хайхрамжгүй ачааг тэрээр явуулж байсан. Хэрэв л би байсан Wilhelmina... Гэхдээ ямар ч, тэр өөрөө хэлсэн, ашиглах вэ? Өнгөрсөн зүйл, би хүссэн энд юу хийж байсан нь анхаарлыг өөртөө. Ялангуяа анхаарлыг эрх баригчид.
  
  
  Тэгээд, мэдээж хэрэг, түүнийх гэдгийг би мэдэж байсан хоер pranksters байсан хайлт миний өрөө байсан ч хамаагүй засгийн газар; хууль есны төлөөлөгч ажиллаж байгаа өөрийн орны чадахгүй гөлөг тэдний түншүүд үед тэд get into trouble.
  
  
  Тэрээр шалгаж, түүний ачаа болон бусад өрөө, зэрэг бүдүүлэг ариун цэврийн өрөө. Юу ч байх шиг алга, хойш би байхгүй байсан ч ял зэм тулгах, би биш байсан гэж байгаа талаар ч их санаа зовох юм. Бусад нь байсан гэж боддог хүмүүс энэ хоер байсан, мөн тэд яагаад энд байсан. Би хүссэн нь сайн харж авах нь карт нь Mustachioed Хүн байсан надад үзүүлсэн, гэвч энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа. Мөн энэ нь магадгүй байсан ямар ч өөрчлөлт хийж чадахгүй. Хэн нэгэн, зарим зохион байгуулалт, сонирхолтой байсан Даниел McKee, онгоцтой брокер, мөн хангалттай байсан санаа зовох түүний. Тэр алдсан Wilhelmina хэзээ ч илүү, тэр undressed болон унтав.
  
  
  Уулзалтын төлөвлөж байсан дараагийн өдөр, тэр босож өглөө эрт хялбар гурван цагийн хөтөч дамжуулан Peloponnese. Асар их уулын хойгийн байсан бүх ногоон, цагаан, хамт өтгөн ногоон толгодын болон кластеруудыг шохой чулуулаг; зам нь сайн байсан, мөн тэрээр хүссэн би байсан цаг байсан байх нь шударга жуулчны. Гэхдээ би дэндүү тэвчээргүй, бас сонирхолтой авахын тулд миний очих; ой юу болсныг миний өрөөнд өнгөрсөн шөнө биш үү явцгаая, би мэдэрсэн гэж яагаад ч юм энэ байсан яллагдах хийх нь чухал холбоо Kristina. Дараа нь бид авч болох, тэд хэлж байна, нь хол харуулж байна.
  
  
  Pyrgos нь squalid хот нь үзэсгэлэнт байгалийн боомт. Өмнө нь өөр юу ч хийж, би эргэн тойрон хэрэн алхаж, усан онгоцны өртөөн хүртэл би олсон газар би чадах түрээслэх далбаат нэг долоо хоног, эсвэл хоер. Elgon Xephrat байсан сайн-natured proprietor газар, жижиг хүн tombstone шүд тэрээр хадгалагдаж шарж нь нүд гялбам инээмсэглэж.
  
  
  Бид ирээгүй гэрээ дороо; би одоо ч гэсэн байсан үйлдэл тайвнаар, гэхдээ би нэлээн дэмий эсэхийг би авч болох надад хэрэгтэй юу, ямар ч цаг үед бүх. Elgon итгэлтэй намайг тэр гэж байх seaworthy хөлөг онгоц миний хувьд үед би хүссэн түүнийг авах. Энэ нь нэг байсан хамгийн чухал асуулт.
  
  
  Бас нэг зочид буудал, маш их ялгаатай биш нэг Piraeus, бусад nen байсан нэг том тэгш бус ор, угаалгын өрөө байрлаж байсан үүдний. За, тэр зөвхөн нэг байсан шөнө зүүн талд, мөн магадгүй тэр шөнө.
  
  
  Энэ нь оройтсон байсан өдөр, тэр байсан түүний дараах аялалын хуваарь тэрээр урт болох үед тэр эцэст нь ирсэн үед Zakynthos Tavern. Энэ нь том задгай байгуулах нь гайхамшигт харах боомт болон том уулын арал нь хэдхэн милийн зайд, эрэг. Тэр үүнийг авч дээр нь металл хүснэгт дэнж дээр, тайлав түүний зодуулсан дарвуулт завины малгай тавьж суудал дээр миний хажууд. Дараа нь, нарны байсан налуу дээр Ionian Тэнгист унаж, дээр ачаалах Итали, хаана тэр улмаас орхиж, хоер дахь өдөр. Би хүлээсэн Kristina нь их тэвчээр аль болох найдаж, тэр биш үү байлгах намайг хүлээж хэтэрхий урт. Энэ нь яллагдах байсан тохиромжгүй байх нь шийдвэрлэх, зарим нь хачин охин хэн мэдэхгүй байсан ч талаар илүү дэлгэрэнгүй мэдээллийг энэ эрхэм бодвол би хийсэн.
  
  
  Тэр ялангуяа байсан run-д нь хоер давуу миний зочид буудлын өрөөнд шөнө өмнө.
  
  
  Эргэн тойронд tavern, тэр харж болох усны урсгалыг хөдөлж боомт шөнө орой. Энэ нь тийм биш юм хөл хөдөлгөөн ихтэй, харин завь бүх төрлийн байсан байнга ирж, явж байна. Жижиг завь нь хар халл гарч, towing охин дээр усны цана. Тэд хандсан дараалан загас агнуурын завь холбоотой далангийн. Охин өссөн нь нэг гараа дээш нь түүний дарга, түүний хар үс нисдэг түүний цаана, түүний splattered нүүр өмссөн илэрхийлэл хөөрөл. Д завь аль аль нь жолооч болон бусад хүн харж, түүнийг нь чанга байсан инээмсэглэж reassuringly үед түүнийг. Зарим загасчид дээр онгоцны зогсоол нь дээшээ харж, тэдний ажиллах; зарим зогсож автомат соронзон мэт татаж зэрэг хүрэл бикини бүрсэн биед орж ирсэн өнгөрсөн тэдэнд, тэнд байсан ragged төлөө.
  
  
  Дараа нь саарал үстэй, stocky хүний өмссөн малгай нь гайхалтай алт таних яаран зүг далан, gesturing хилэгнэн. Хүн жолооны ард завь анзаарсангvй түүнийг эхлээд, харин зарим нь зөн билэг хийсэн дүр хаана анхаарах тэрээр явж байсан; тэр огцом эргэж, удаашруулах тэр үед тэр харсан тэр төгсгөл болоход тун дөхөж боомт.
  
  
  "Яллагдах тэнэгүүд," тэр muttered өөртөө. Ямар ч тохиолдолд, тэд мэдэх хэрэгтэй илүү явах, ус / цанаар явах / нь боомт.
  
  
  Охин байсан гээд богиносгож догдолж шугам; тэр байх шиг цорын ганц гишүүн нь merry гурвалсан мэдэж байсан яг тэр юу хийж байсан, мөн хэдий ч, өөрчлөлтийн хурд, чиглэл, завь, тэр байх шиг хянах байдал.
  
  
  Тэгээд дараа нь, зарим нэг шалтгааны улмаас би ойлгохгүй байна, тэр зүгээр л унасан. Тэр нь ус руу бууж, автоматаар өргөх унтраах түүний цана, барилцсан догдолж шугам. Алга ташилт зогссон, харин dockworker хадгалагдаж сэгсрэх түүний нударга үед хүмүүс дээр завь. Энэ нь бараг зогссон, эго хөдөлгүүр growled, хийсэн удаан тойрог, ойртон ирэхэд охин.
  
  
  Тэр орлоо хөнгөн хуумгай дээр мөс, зуурсаар түүний цана, харин завь дөхөж, түүний дуу хоолой өссөн уур хилэн. Би мэдэж байсан, бага зэрэг грек түүний тухай, гэхдээ би итгэлтэй байсан гэж тэр юу байсан юм хэлж чадахгүй байж олж зүгээр л нэг стандарт текст файл. Тэр түлхсэн тийрэлтэт цанын зүг математик, aft; тэр авч их нь эргүүлж харж, түүний нүүрэн дээр. Гэхдээ тэр үед гараа зохион байгуулж, түүнд туслах онгоцон дээр, тэр мөрөө хавчив, болсон, мөн сэлж руу ширүүн модон шатаар гэдгийг доторлогоотой далан.
  
  
  Жолооч maneuvered анхааралтай түүний цаана, аль аль нь эрэгтэй нээлттэй гуйж. Тэр хэрэгсэхгүй их, түүний нүүр тусгасан түүний бардам үл тоомсорлон. Тэр хүрсэн шат эхэллээ хүртэл ус, хүн чанга хүрсэн түүний хувьд дахин; тэр сэгсрэв унтраах эго-ын талаас, хуурай ус нь түүний урсах үс байсан болохоор бүрэн splattered, дараа нь авирч нь хэдэн алхам хүртэл тэр дээр дурдсан байсан, тэдэнд. Тэр үед, тэр эргэж, хэлсэн зүйл, огтлох энэ нь унтраах шиг түрүүч захиалга өгч хамгийн inept шинэ тоглогчийн түүний салаанд. Аль аль нь эрэгтэй хараад crestfallen, дараа нь sullen; тэдний хооронд, тэд гараараа охин, зарим нь хувцас, болон том сүрэл уут. Үед тэд байсан үед Nah, тэр буруулсан ч гэж маш их нь харц баяртай гэж хэлэх,, хурдан авирч дээд далангийн.
  
  
  Хамгийн дуртай бусад үйлчлүүлэгчид нь tavern, тэр босож араас нь түүний сандал авах нь илүү сайн харагдах дараа охин буурсан байна. Хаанаас би үүнийг хадгалж, би урьд нь сайн харах бүх зүйл явж байсан, мөн тэрээр зогсож байсан гэхэд үед хүрсэн дээд өргөн чулуун далангийн. Тэр дуугүй зуур, зориуд эргэн харж, хүртэл сонсоод гэнэт архиран нь, холболтуудыг хөдөлгүүртэй, түүний хоер disconsolate халуун саваа дагалдан хийсэн тэдний арга зам нь буцааж даяар боомт дахь хайлт нь тэдний алдагдсан дүр. Дараа нь тэр авчирсан the сүрэл уут нь түүний хөл тавьсан түүний гар, шидэж терри-даавуун цамц дээр түүний толгой, мушгих Rivnenskaya их шаардлагатай гэж хүртэл Шведүүд л байсан өмнөд түүний гуяны. Тэр түүнийг татаж гөлгөр, чийгтэй үсээ дор нь зах нь түүний цамц, хүрсэн түүний болгон уут гаргаж ирээд нэг аймшигт хос нүдний шил. Дараа л тэр дээр тавьж түүний nu байсан тэр хараад бидний хэн зогсож байсан тэнд харж nah.
  
  
  Ямар ч байсан хуурамч даруу байдал, эсвэл haughty хайхрамжгүй байдал, түүний хандлага бидэнд хандсан; тэр нь зөвхөн инээмсэглэн faintly, мөрөө хавчаад нь түүний мөрөн дээр аваад түүний баг. Тэр өнгөрсөн mimmo надад маш ойрхон гэж би үнэр үнэртэж холимог давс, ус, suntan нойтон жин хамрагдсан түүний арьс нь шалгана, тэр эргэлзсэн хуваах хоердугаарт, дараа нь үргэлжлүүлэн түүний арга зам, шулуун tavern.
  
  
  Түүнийх байсан түүнийг харж - түүнийх байсан байж магадгүй байна эвдэрч, түүний хамрах бол тэр й байсан, учир нь хүн бүр өөр байсан нь мэдээж хараад, түүнд - тэр авирч хоер өргөн, гүехэн алхам чулуун дэнж болон сандал авч ямар ч шүхэр өөрийгөө хамгаалах нарнаас. Өмнө нь тэр суугаад, тэнд байсан зөөгч, мөн түүнийг буцаж ирэхэд гунигтай дотоод tavern авчрах түүний захиалга, түүнд аажмаар эргэж ирсэн түүний хүснэгт. Би мэдэрсэн тодорхой хэмжээний нарийн харамсдаг, тэр биш үү сонгох дараагийн хүснэгт, харин нийтлэг утгаар нь няцаав хэвлэл мэдээллийн тайлан харагдсан гэж надад
  
  
  * Би ирээгүй энд зүгээр л биширдэг орон нутгийн усны дарь.
  
  
  Тэр ууж оффис, орон нутгийн дарс, шахагдан хэцүү усан аль хэдийн амттай үүнийг шийдсэн зөөгч ouzo; наад зах нь цайвар, сүүн бодис илгээсэн өөрийн анхааруулах дохио өмнө та залгисан юм. Бид сууж байсан болохоор бид харж болох юм бүр бусад ямар ч их бодож энэ талаар дараа нь бол тодорхой болсон гэдгийг тэр харж байсан юм миний зүг. За, би хүлээн авч чадна гэдгийг; зөвхөн жуулчид энэ газар одоогийн байдлаар байсан нь цөөхөн аялал жуулчлалын хосууд болон хэд хэдэн орон нутгийн иргэд, бизнес эрхлэгчид, шүүх нь их хатуу хувцас, нам, odin, эргэн тойронд нь хэнд охин байх байсан сонирхолтой, эсвэл хэн байх байсан зоригтой хандах түүний дараа гүйцэтгэлийг & nb минут өмнө.
  
  
  Нэг нь түүний удаан, нүцгэн хөл twitched тэсч ядан түүний эргэн тойронд. Бүр хэдэн секунд, тэр fluffed түүний нойтон үс, хатаасан энэ нь нарны; хаанаас тэр сууж, би харж болох зэс онцлох үйл явдал дээр хар хилэн, бүх цаг хугацаа, тэр босгосон түүний гар нь түүний хөх нь зогсож байсан, огцом эсрэг хатуу даавуу түүний chemise. Би буруулсан; хамгийн сүүлийн зүйл надад хэрэгтэй байсан энэ төрлийн анхаарал сарниулах. Түүнээс гадна, тэр өөрөө хэлсэн, тэр магадгүй байсан юм нь өндөр зэрэглэлийн амралтын өдрүүдэд дуудлагын охин хайж дэмжлэг үзүүлэх. Тэр анхааралтай судалгаанд хамрагдсан үлдсэн tavern шийдсэн бол ямар ч indiscretion байсан гэдгийг хамгийн сайн сонголт нь боломжит худалдан авагчид.
  
  
  Тэр хараад түүний үзэж, дараа нь хурдан унаж sun over the sea. Тэд аль аль нь гэж хэлсэн байсан сүүлээр авч, мөн би гайхаж үед миний холбоо барих болно гарч ирэх.
  
  
  Тэр болж байсан нь түүний хөл, алтан-tipped тамхины dangling түүний уруул. Тэр суугаад хэсэг зуур харж эргэн тойронд далан хэрэв тэр ямар нэг зүйлийг хүсч, дараа нь эргэж явлаа, одоо ч хөл нүцгэн орж, бүдэг дотоод tavern. Тэр баталсан миний хүснэгт, тэр инээмсэглэн бүрхэг биш над руу харж байгаа.
  
  
  Би өсгөсөн миний гарыг тохируулах миний нүдний шил, болон зөөгч нь хамраад ойролцоох авч, миний захиалга; хормын дараа өөр нэг ouzo байсан миний өмнө. Тэрээр залуу хүн түүний эхэн үеийн өсвөр насныхан, мөн тэрээр тохируулж уух доош дээр нь сандал, тэр харлаа охины хүснэгт, дараа нь ар талд tavern, түүний хөмсөг хилэгнэн босгосон бол тэр дууриадаг Groucho Марксын. Өмнө нь тэр ойлгосон тэр юу хийж байсан, тэр бас доош тавьж оффис дарс гэж охин байсан ундны болон яаран хол өмнө тэр болох эсэргүүцлийн.
  
  
  Тэр эргэж ирсэн нь бараг дараа нэн даруй egoistically орхиж, авч суудал даяар надаас. Өмнө хэлсэн үг, тэр sip авч дарс, зөвшөөрөх гарах нь бага, gusty ш талархал, эргэж харан түүний сандал. Тэгээд л байсан тэр намайг хараач.
  
  
  "Хэрэв та машин авах гэж байгаа бол?" гэж тэр асуув. Nah-ийн өргөлт байсан нь улам даамжирсан, гэвч тэр шиг тухтай нь англи хэл.
  
  
  "Би нэг," би хүлээн зөвшөөрөв. Volkswagen байсан зогсоол ойрхон, бүрэн харах нь бидний сандал.
  
  
  "Би бодсон энэ естой байсан таных байх," гэж тэр хэлэв dryly. "Гулсмал тоо баримт байгаа нь Ану-ын."
  
  
  "Вэ гэдгийг харуулах нь их?"
  
  
  Тэр мөрөө хавчаад нь түүний мөрөн дээр нь шоу хайхрамжгүй байдал. "Аа, очиж таньж сур." Тэр харлаа бусад хүснэгт нь ойролцоо. "Тэд бол, юу, тэнд, тэд Англид." Тэр толгой дохив бага зэрэг харуулж, дундаж насны хоер балгалтаас vermouth үед зүйлээр сүүдэрлэж хүснэгт. "Тэр тэтгэвэрт гарсан болон чин өөрийгөө виски; харвал эдгээр ruby саваа! Мөн ямар ч эмэгтэй хүн, хэн туршлагыг энэ нь иймэрхүү харагдах нь нүүр шиг сүх, энэ гайхалтай твид тохирсон энд нарны гэрэл нь Pyrgos! Та нар төсөөлж байна гэж тэд ирсэн... " Тэр гараа даллан агаар дахь бухимдал. "Аргентин?"
  
  
  Би байсан инээмсэглэл. "Магадгүй юм."
  
  
  Тэр propped түүний тохой сандал дээр тавьлаа д өгч, намайг бүрэн хүч түүний инээмсэглэл, хэрэв тэр байсан л олж мэдсэн зүйл нь бүрэн дур булаам. "Тиймээс та машин авах гэж байгаа бол?" Тэр харлаа Volkswagen.
  
  
  "тиймээ. Энэ уурхай юм."
  
  
  "Дараа нь магадгүй та санаа зовохгүй байх болно... би ажлаа алдсан."
  
  
  "Тиймээс та нар түүнийг анзаарсан."
  
  
  "Энэ бол зүгээр л нэг жижиг олон нийтийн наран шарлагын газар, холгүй. Тэд залуус завь, тэд намайг урьсан явж, ус / цанаар явах/, тэдэнтэй хамт байна, мөн тэр хэлсэн нь яагаад болохгүй гэж." Түүний мөрөн дээр одоо өссөн болон буурсан шиг пистонс нь locomotive заяа багцлах. "Харин тэд мэдэхгүй байна, ямар үйл ажиллагаа явуулах нь энэ завь, та мэдэх үү? Та тэнэгүүд! Дуу хоолой тиймээс чин сэтгэлийн дахь боомт... хэрэв та харж чадаж байна уу?"
  
  
  "Тиймээ."
  
  
  "Маш их үлдсэн нь түүнд; би итгэхгүй тэд болно, тэр ч байтугай намайг авч буцаж жижиг шарлагын газар, зочид буудал хаана тэр үлдэнэ. Тиймээс би... та юу гэж нэрлэдэг вэ? Орхигдсон?"
  
  
  "Биш, яг, харин та нар зөв санаа байна."
  
  
  Тэр бөхийн даяар сандал над руу. Стандарт шилжих, гэж би бодлоо, түүний хөх дарагдсан эсрэг өтгөн даавуу, түүний өөрчлөлт. "Хэр удаан та байсан Pyrgos?" гэж тэр асуув.
  
  
  "Би байхгүй байх гэж бодож энд удаан."
  
  
  "Аа. Where do you go from here?"
  
  
  Тэр шилжсэн нь бага зэрэг нь түүний сандал. Тэр асуух маш олон асуулт, тэр ч байтугай биеэ үнэлэгчид. "Би чадаагүй шийдсэн ч," би хэлсэн болгоомжтой.
  
  
  "Магадгүй..." Тэр нүүж ойр надад licked түүний уруул шиг сандал байхгүй байсан. Түүний нүд нь glittered гэж байсан бол өөрсдийн дотоод дахин цаас. "Байх болно Corfu байх муу?"
  
  
  "Энэ нь сайхан боломж юм," би хүлээн зөвшөөрсөн. Ямар ч цэг байхгүй хэвтэж.
  
  
  "Дараа нь магадгүй та хэрэгтэй хамтрагч?"
  
  
  Уг дарсны биш гэнэтийн, гэхдээ би байхгүй байсан нь хариулт. Тэр ширтэн Nah удаан хормын өмнө хариулах. "Do you want to go to Corfu?"
  
  
  "Би биш оюун."
  
  
  "Яагаад?"
  
  
  Энэ нь байсан түүнийг эргэж эргэлз. Тэр буруулсан болон шилжин Aryans хамт эдгээр гайхамшигтай мөрөн. "Энэ нь сайхан газар юм."
  
  
  "Тиймээс энэ юм."
  
  
  Гэнэт тэр инээмсэглэв шиг бяцхан охин татсан нь гэм хоргүй худал. "Гэхдээ Corfu-ийн pricelegs илүү сайн байдаг, тийм биз дээ?"
  
  
  Тэр мэдэрсэн бадайрах мэт мэдрэмж. "Магадгүй..."
  
  
  Тэр хүрсэн даяар сандал, сэтгэлийг минь гараа. "Та татгалзахгүй бол түүний байх нь хамтрагчтайгаа хэдэн хоногийн турш, та юу?" Түүний инээмсэглэл нь улам нэмэгдэв. "Ноен McKee?"
  
  
  Тэр дурьдаагүй өөрийн нэр.
  
  
  
  
  
  
  Бүлэг Найман
  
  
  
  
  
  Энэ бараг хамгийн нарийн холбоо барих би байсан хэзээ нэгэн цагт хийсэн, мөн энэ нь надад таагүй үед түүнийг дагалдан буцаж зочид буудлын тэр хаана байсан нь түүнийг орхин хувцас. Бид байхгүй байсан яриа их машин; Тэр нь байхгүй байсан нь түүнийг дэмжиж, тэр биш үү санал болгож байна. Харин өмнө нь бид болсон сунгах, олон нийтийн наран шарлагын газар хүрээлэгдсэн жижиг хоер дахь хүү нь зочид буудал тэр хаана байсан нь дээр унтраах тогтоосон нь түүний ус / цанаар явах / экспедиц, тэр удааширч явж nah.
  
  
  "Тиймээс та нар Kristina," би хэлэв. Тэр чадахгүй байна ч гэж надад хэлсэн хараахан.
  
  
  "Мэдээж хэрэг. Хэрэв та завь?"
  
  
  "Би нэг түрээслэн, тийм ээ."
  
  
  "Дараа нь магадгүй бид естой.... Тийм биш юм гэдгийг нь та яаж ашиглах нь таны чөлөөт цагаа?"
  
  
  Түүний frowned: "Магадгүй. Юу хамаардаг гэсэн үг."
  
  
  "Би гэсэн үг, бид харагдахуйц байх хэрэгтэй олон нийтэд илт татагдаж each other." Тэр миний гарыг авч, харин түүний дулаан, нүцгэн ташаа. "Санал өгөх энэ мэт, ямар ч? Ану-ын аялал жуулчлалын, грек эмэгтэй амралтаараа. Биш энэ мэт төлөвлөсөн?"
  
  
  Тэр нь мэдээж тухай илүү мэдэж байсан хөл үнэ цэнэ нь төлөвлөж байснаас тэр үү, гэхдээ энэ нь хийсэн мэдрэмж. "Та юу сонсох нь Алекс?" Би асуусан чин сэтгэлээсээ.
  
  
  Энэ нь байсан бол түүний арьс байсан гэнэт эргэж гантиг, хүйтэн зэрэг хүнд, гэхдээ тэр хийсэн ямар ч алхам руу түлхэж гараа хол. "Бид ярилцах болно энэ талаар дараа нь."
  
  
  "Яагаад одоо биш гэж?"
  
  
  Түүний инээмсэглэл байсан шиг үхлийн маск. "Учир нь та, би, Ноен Даниел McKee, мэдэхгүй талаар юу ч Алекс. Яг одоо, бид тэмдэглэж мэдэж авах, бие биеэ маргааш явах үед бид дээр бидний бяцхан cruise Corfu, бид болно, цаг хугацаа их байгаа тухай ярих нь энэ."
  
  
  Учир нь хар хун, энэ бололтой mistletoe нь сайхан санаа бүх зүйл хэрхэн ажиллаж, миний мэйл бизнес. Түүний явж байсан нь тэр юм. Наад зах нь одоо.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Энэ Ee зочид буудал байсан nondescript бага газар ягаан гипс хана, өргөн дэнж үл хайхран нь нарийн зурвас наран шарлагын газар. Бид явсан дамжуулан зан үйл: бид байсан нь уух үед нэг ширээ дэнж дээр, гар барьж, олон руу харж, бие биенийхээ нүд. Цагаас цагт, би шалгаж харах юм бол хэн ч байсан анхаарлаа хандуулж бидэнд, гэхдээ би харж чадахгүй байсан хэн ч байсан илүү сонирхож Кристин илүү хүлээгдэж байна. Эцэст нь, зүгээр л нар шиг байсан тухай живж далай руу, тэр босоод, хөдлөхөд нь надад миний хөлийг нь түүний.
  
  
  "Бид гэж байна үдийн?"
  
  
  "Мэдээж хэрэг."
  
  
  "Мэдээж," тэр хэлэв. "Та намайг авахаар д нэг цаг хагас. Магадгүй... та зохион байгуулах нь бидний хувьд хүрэхийг маргааш өглөө нь?"
  
  
  "Би dunno." Түүний nuzzled болгон түүний чих, хүлээгдэж буй, гэхдээ ихэвчлэн, учир нь би хүссэн эсэхийг хэн ч болов сонсож, би юу хэлж байсан юм. "Таны цаг зав, эрхэм. Тэр байх болно асуусан хийх, зохион байгуулалтыг сэтгэгдэл маргааш болтол нэлээн дэмий илэрхий та ирж байгаа нь надад байна."
  
  
  "So let' s make энэ нь тодорхой одоо." Тэр цохих миний салтаа хамгийн тодорхой арга зам, өргөх нь түүний хөл нь бага зэрэг үрж түүний нүцгэн өвдөг эсрэг миний гуяны. Энэ бол зүгээр л богино дохио, харин ч нэг болох miss it. Эсвэл эго үр дагавар.
  
  
  "Тийм ээ," би хэлсэн, би тодорхой байсан миний хоолой өмнө өөр нэг үг гарч ирсэн. "Бид явах гэж өглөө."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Тэр зүгээр л харж сайн түүний хар хөх өнгийн даашинз гэж тэр хийсэн нь бикини; энэ нь мэдээж ямар нэг зүйл тэр байсан сангаас худалдан авсан агуулах, харин Kristina мэдэж хэрхэн хийх ямар ч түүний хувцас шиг харагдах тэд хийсэн nah bvlgari, burberry. Бид явсан нь жижиг зоогийн газрын ойролцоо түүний зочид буудал; юу ч байхгүй байсан онцгой энэ талаар хэрээр тэр харж болох байсан ч бусад аялал жуулчлалын үйл ажиллагаа байдаг. Тэр үед байсан эсэхийг хэн ч болох юм overhear ану-ee гэж асуухад,
  
  
  юу болсон шалтгаан нь бид дууссан энэ нь тухайн газар?
  
  
  Тэр blushed, зүгээр л бага зэрэг замаар түүний тан.
  
  
  "Би үнэхээр мэддэггүй энэ хот," гэж тэр хэлсэн байна. "Энэ бол миний анх удаа энд байна."
  
  
  Тэр энэ тухай бодож байсан хэдэн секунд, дараа нь эргэж харан түүний сандал дээрээ инээмсэглэн хөөе, даяар сандал. "Зүгээр л нэг, хоер жуулчид, тийм биз дээ?"
  
  
  "Тийм ээ..."
  
  
  Миний ээлж зүйлийг авахын тулд хөдөлж байна. Дагуу Манила дугтуй түүний буурсан дараагийн дарга, түүний өссөн газрын зураг болон нээгдэх юм. "Шоу надад ямар нэг талаар энэ эрэг," гэж тэр хэлсэн нь түүний бага дуу хоолой. "Эсвэл надад юу хэлж мэдэхгүй байгаа. Аль ч арга зам."
  
  
  Энэ газрын зураг нь баруун эрэг Грек - аас Peloponnese арлууд нь Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, хаанаас Ulysses далайгаар цалин дайн Troy,, дараа нь тэдгээр бүх жилийн дараа эргэж ирсэн хамгийн үнэнч gin-д түүх, Leucas; болон бусад хэд хэдэн жижиг арал, эх газрын боомт хүртэл Corfu гарч, хэлбэртэй шиг сүх нь асар их хөндлөн огтлолын далайн. нь гажсан зохицуулах, ир нь байсан чиглэсэн эрэг Албани.
  
  
  "Байх сайхан круз," охин хэлсэн болгоомжтой.
  
  
  "Тиймээ. Ямар зогсоодог зам дээр та илүүд үзэж байна?"
  
  
  "үгүй ээ. Бидэнд ямар тодорхой тохиолдолд. Гэхдээ би бодож магадгүй... гурван өдрийн сайн цаг байх болно."
  
  
  Миний гэдэсний clenched биш, анх удаа энэ эрхэм. Илүү хойшлуулах, илүү цаг үед ч тохиолддог.
  
  
  "Are you sure you want to come with me?" Түүний дуу хоолой нь буцаж үүрэг.
  
  
  Тэр чиглэсэн түүний том хар нүд над дээр. "Гэхдээ мэдээж, Даниел McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Хоолны дараа бид хийсэн бидний арга замаар нарийн гудамж хүрээлэгдсэн хатуу мөр харанхуй байшин шиг loom бидний дээр, blotting гарч тодорхой Ionian тэнгэр. Kristina явж аяархан миний дэргэд, түүний хип дарагдсан эсрэг уурхай, би байсан байнга өөртөө сануулж байх эрэлхийлж болох сүүл.
  
  
  Хэн ч түүнийг харсан. Би дургүй байсан юм.
  
  
  "Та ... эр... үлдсэн зочид буудал хангалттай урт мэдэгдэл хүлээн авсан...?"
  
  
  Тэр дарагдсан түүний уруул уурхайн, харин түүний уруул байсан хүйтэн, агуулагдах анхааруулга. Байхгүй бол" speak now " гэж тэр muttered. "Өнөө орой бол бидний хувьд."
  
  
  Би хэлж чадахгүй бол тэр надтай ярьж, эсвэл зарим нэг алдаа тарьсан nah. Ямар ч тохиолдолд, тэр чадахгүй обьект.
  
  
  Бид дагуу алхаж, эргийн хаана би анх түүнийг хараад, шийдсэн байх нь очиж tavern бол бид дахин уулзаж, дараа нь өрх толгойлсон зүг миний зочид буудлын байсан бөгөөд зөвхөн нэг хоер гудамжны цаана. Бид хандсан dimly асдаг орох, хүрэн Mercedes гарч ирээд, эргэн тойронд alley, сунгах үед бидний чиглэл, огцом удааширсан. Тэр мөлхөж өнгөрсөн хугацаанд түүнийг харж idly үед машин ч харсан юу ч явлаа, харин бүдэг зураг. Жолооч, түүний малгай ирээд, дээш доош нь түүний нүд, түүн рүү эгцлэн хараад. Үед Mercedes байсан нь богино зай хол, энэ нь ирээд хажууд замын эсрэг талд гудамж. Тэнд байсан бусад хэд хэдэн машин зогсоол ойрхон, мөн Kristina байлаа зөвхөн явган зорчигчдод мэлмийд.
  
  
  Охин миний гарыг шүүрэн, албадах намайг зогсоох. "McKee!" гэж тэр шивнэлээ яаралтай. "Байгаа эдгээр хүмүүс?"
  
  
  "Би мэдэхгүй хэн нэгэн нь." Түүнийг, тэрээр хэлсэн нь аяархан, муу байсан нь хангалттай шийдвэрлэх жирийн сонирхогчийн ч түүнийг айлгаж нас барсан.
  
  
  "Харин тэд харсан бидэнд зогссон." Түүнийг би мэдэрсэн түүний шивэр, түүний биеийн дарагдсан эсрэг уурхай. "Яагаад тэд хүлээж байгаа юм бэ?"
  
  
  Mercedes байсан зогсоол шууд урд зочид буудлын үүдэнд, түүний хөдөлгүүр rumbling аяархан, нимгэн урсгал уурын байсан гарч ирж яндангийн.
  
  
  Тэр эргэж охин болон түүнийг чанга тэвэрч. "Битгий санаа зов" хүн бүр та үзнэ үү, Kristina. Өнөө орой манай шөнө... бол."
  
  
  Бол "юу?"
  
  
  "Та байхгүй бол нөхөр нь, та юу? Эсвэл бусад-залуу?"
  
  
  Тэр түүний толгой сэгсрэв, хайх миний нүд questioningly. "үгүй ээ. Тэр байх амралтаар ганцаараа бол түүний дүр байсан mistletoe?"
  
  
  Түүний эцэг санал нийлэн толгой дохив. "Тэгээд юу юм бэ айдаг байх? Миний өрөөнд болно нам гүм, дараа нь..."
  
  
  Охин тасарч миний үгс нь гэнэтийн, догшин үнсэлт. Энэ нь намайг авч гэхэд гайхах, гэхдээ би маш хурдан сэргэсэн бөгөөд түүнийг эзэмшиж нягт надад. Хэсэг хугацааны дараа тэр ирээд, түүний амнаас хол уурхайн эхэлсэн touch миний хүзүү, тулгамдсан түүний уруул миний чих. "Энэ нь аюулгүй ярих нь таны өрөөний?" тэр muttered.
  
  
  "Би биш бооцоо Stahl дээр юм." Тэнд байсан ямар ч цэг дурьдахад миний зочид өчигдөр ч гэсэн тэд хагас нь улс хол.
  
  
  Тэр нь аажмаар эргэж ирээд над руу харж гялалзсан нүд, өргөн-нээлттэй амнаас нь гайхалтай инээмсэглэл. "Тиймээс бид байна шүү дээ энэ шөнө, Даниел McKee. Дараа нь бид харах болно..."
  
  
  Бид орж ирсэн, зочид буудал, бор Mercedes байсаар шиг тавцангийн, тонгойж луу амьсгалын утаа нь түүний tailpipe.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kristina биш ичимхий бидэнд, тэр биш байсан madly тэвчээргүй бидэнд ч
  
  
  тэр бас биш хайхрамжгүй секс. Тэр төрөл охин хэн хэзээ ч хэвээр ч, эсэх нь энэ байсан түүний шүдээ эсвэл гаргах дуртай нь танихгүй. Тэр суугаад хөнгөн ирмэг дээр lumpy ор гэж анзаарахгүй өрөөнд анх удаа тэр цутгаж бренди болгон, хоер нүдний шил. Тэр түүнийх болсон, амттай юм, гүйж түүний хэл дээр түүний уруул шиг муур.
  
  
  Зөвхөн сандал өрөөнд дэндүү бага, муу газар. Дараа зөрчсөн нэг нь миний үндсэн дүрэм, би нүүж түүнийг өргөн цонхны гаргах эсэхийг цонхны хөшиг байсан нягт хаалттай; тэр ч байтугай дараа нь гэдгийг би мэдэж байсан миний дүрс бол төгс зорилтот sniping, би итгэж миний зөн билэг гэж нэг ч хүссэн түүний нас барсан. Тэр хүсэхгүй байна одоогоор.
  
  
  "За," би хэлсэн, өсгөх зузаан шилэн зочид буудлын өрөө дохио grilling нь бяслаг сэндвич.
  
  
  "За?"
  
  
  Энэ бол миний анх үнэхээр сайн харах Кристина Zenopolis; нэг удаа би байсан харалган гэхэд хэт их нарны гэрэл, бүх нойтон, хайрсан мах; ресторанд ашиглаж байх нь аяархан манан болон хүснэгт бидний хооронд. Энд сонсогдож байсан зогсонги байдалтай, гэхдээ хэт их биш, юу ч саад үзэж байна. Тэр ч байтугай түүний хар хөх, unadorned даашинз байсан бараг ил болгон өдрийн бикини, зарим талаараа илүү сэтгэл хөдөлгөм. Түүний өтгөн хар үс, өргөн багц startlingly цэнхэр нүд, тэр нь харааны эрдэнэ, мөн тийм хол гэж ferret, тэр үзүүлсэн нь гэрч, сүнс тааруулахын тулд. Хэсэг зуур би хүссэн бид байсан бид юу байлаа, дараа нь би хэлсэн өөрийгөө зогсоож байгаа нь тэнэг.
  
  
  "Тиймээс та байгаа оюутан," би тэмдэглэн, тэргүүлэх яриа гэж хэн ч сонсож болох юм гэж бодож жуулчны асуух охин тэр байсан шүүрэн авч авчирсан түүний өрөөнд.
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  "Та юу сурч буй?"
  
  
  Тэр мөрөө хавчаад авч удаан уух бренди. "Би нэг удаа хүссэн сувилагч болох нь, гэхдээ би ажлаас гарах болсон."
  
  
  "Яагаад?"
  
  
  "Тэр байсан..." Тэр frowned. "За, би эцэст нь хүлээн зөвшөөрсөн гэж өөртөө би чадахгүй байх орчим өвчтэй хүмүүс үлдсэн миний амьдрал. Та Үүнийг Мэдэх Үү?"
  
  
  "Би тааж болохоор."
  
  
  "Тэгээд түүнийх ... за, түүний зүгээр л сурах. Магадгүй би байх болно биологич, магадгүй археологич. Дандаа руу яаран шийдвэр, эрх?"
  
  
  "Би итгэж байна, таны эцэг эх нь хүсч байна, та олж авах нь гол." Би хэлсэн энэ нь мэдэх нь инээмсэглэл, гэхдээ би бас мэдэж байсан гэж Nah байхгүй байсан ч эцэг эх нь.
  
  
  Kristina над руу маш анхааралтай. "Би байхгүй бол ямар ч эцэг, эх, McKee. Мэдээж та хийх; би байх естой гэж хэлсэн өмнө."
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. "Би танд итгэдэг байсан. Уучлалт гуйж байна. Харин та яаж байна, наадах ... та яаж амьдрахын?"
  
  
  "Өө, хөөе, би ажиллах нэрийн онд Афин. Энэ нь маш ойрхон Хилтон. Тэд маш сайн цалинтай намайг нэг өдөр унтраах үед би байхгүй, явах анги." Тэр урагш бөхийн, даруухан neckline түүний хувцаслалт нь зөвхөн хэсэгчлэн илчилдэг. "Энэ бол сайн биш байна гэдгийг би амралтаараа одоо?"
  
  
  "Энэ нь илүү сайн байж чадахгүй," би хэлсэн, мөн би ойлгосон, би босож суугаад дараа нь түүнд дээр ор. Тэр биш үү, нүүх, эсвэл юм шиг гайхаж, харин байсан, ямар ч автомат caresses, аль нэг. Би дуртай энэ охин илүү, илүү.
  
  
  "Хэрэв та олж, юу хүссэн Грек, McKee?"
  
  
  "Нэг арга зам."
  
  
  Тэр инээж байсан. "Би ярьж талаар таны и-мэйл бизнес байх нь илчлэгдсэн."
  
  
  "Болохгүй юм бэ би тийм гэж хэлэх?" Түүний sneered хөөе, д хэрх. "За, үнэндээ, түүний зөвхөн энд ирсэн хэдэн хоног, харин түүний уулзаж зарим хүмүүс хараад завь. Би байсан зарим санаа гэж би байж болох юм олж чаддаг байх нь түүний өөрийн улс суут ухаантан дарвуулт завины дизайн, хэн нэгэн гарч ирэх болно шинэ, сонирхолтой зүйл. Харин... Харин эсэхийг би олж би юу хайж, эсвэл үгүй, би авах тухай ямар нэг юм мэдэх Грекийн. Би нэгэн адил ихэнх зүйлс эргэн тойронд нь энэ."
  
  
  Энэ удаа тэр үнсээд намайг сэрүүн, гэрэл уруул. Би эхэлсэн тэврэх түүнд, гэхдээ тэр ирээд, хол, их биш, зүгээр л хангалттай гэдгийг би мэдэж байг энэ биш байсан цаг.
  
  
  Тэр хэлсэн байна. "Тэгэхээр та маргааш явна?"
  
  
  "Энэ бол санаа. Сонирхолтой нь, миний улс мөн магадгүй та нарынх ч бас хүмүүс нэг завин дээр харах хүн ирэх машинаар эхлэх асуулт асууж, тэд байхгүй бол ярих хандлагатай байдаг нь их. Харин тэр үед нэг хүн гарч завь болон асууна тэдний нэг асуулт, тэд тэдэнд хариулах болно."
  
  
  "Тийм ээ, би олж харахгүй байна вэ гэж байж болох юм." Тэр болсон өөр нэг sip нь бренди. "Мөн та нар чин сэтгэлээсээ хүсэж намайг авч байна вэ?"
  
  
  Би итгэлтэй байсан одоо тэр талаар ярьж болох алдаа, учир нь тэр мэдэж байсан дэмий за би авах естой түүнийг надтай хамт. "Би үнэхээр дуртай. Зөвхөн гурав, дөрвөн өдөр, зүгээр л эргийн усанд сэлэлт. Таны цаг зав."
  
  
  Тэр боддог бололтой энэ талаар; дараа нь тэр толгой дохиод удаан. "тиймээ. Байх болно гэдгийг маш сайн." Энэ нь, тэр босоод, гарах болсон нь түүний хоосон бренди шилэн хамгийн ойр commodore, мөн өргөсөн цагаан ноосон хошуу тэр өмссөн эсрэг сорилт орой. "Би буцаж явах нь миний зочид буудал, McKee."
  
  
  Миний гэнэтийн бэлэг байсан байх нь тодорхой, харин тэр stifled миний эсэргүүцлийн нь догшин хоерын. "Та юу байна?" Би хэлсэн unconvincingly.
  
  
  "Аа, тийм ээ. Тэр маш сайхан, McKee. Би түүний мэдэрч байгаа шиг бид мэдэх нь хүрэхгүй байсан, бие биенээ сайн ийм богино хугацаанд, тэнд маш их тэсэн ядан хүлээж байна. Тэр хазайсан түүний толгой тал болон надад тохуурхах инээмсэглэв. "Нэг удаа бид ганцаараа байгаа үед тэнгис, би итгэлтэй байна, бид ямар нэг зүйлийг олох болно ярилцах тухай."
  
  
  Тэр дамжуулна зурвас, би санаа зовохгүй байв. Kristina хүсээгүй авч түүнийг буцааж түүнийг зочид буудал, гэхдээ би итгэлтэй бор Mercedes биш гудамжны өмнө би түүнийг тавих нь таксины. Би түүнийг харж хүртэл тэр гарч нүдний хараа, харсан ямар ч шинж тэмдэг түүний сүүл хүртэл барих нь түүнд, гэхдээ би одоо ч гэсэн мэдэрсэн хүйтэн санаа зовох миний ходоод; Kristina байсан миний цорын ганц арга зам холбоо барих Алекс бол юу ч тохиолдсон түүнийг ...
  
  
  Би хийж чадах бүхий л байсан одоо гэдэгт найдаж байна гэж тэр мэдэж байсан, тэр нь юу хийж байсан, учир нь би дэмий сайн биш үү.
  
  
  
  
  
  
  Бүлэг Есөн
  
  
  
  
  
  Тэр үед ирсэн маргааш өглөө эрт, Elgon Xephrat намайг хүлээж байсан, гэхдээ тэр биш юм ээлтэй, инээмсэглэсэн хүн нь тэр байсан уулзсан өдөр өмнө. Тэр толгой сэгсрэв харамсалтай нь тэр намайг хараад алхаж машин руу түүний жижиг, cluttered газар.
  
  
  "Уучлаарай би чадахгүй байсан амьд хүртэл миний хүлээлт," эхэлжээ чин сэтгэлээсээ, дээрээс харан цагаан биеийн тамирын баг тэр явуулж байсан. "Таны завь бэлэн байх болно хүрэхийг өнөөдөр. Маргааш, магадгүй хоер, гурван хоног. Би хэлж чадахгүй."
  
  
  "Юу там болсон бэ?" Би шаардсан.
  
  
  "Осол өнгөрсөн шөнө." Тэр мөрөө хавчив, үзүүртэй бүрхэг түүний мөрөн дээр. Цонхоор, түүний цаана, эго харж болох хөл хөдөлгөөн ихтэй усан онгоц хийх газар, усан онгоцны өртөөн, мөн жижиг булан хаана хэдэн арван завь, ихэвчлэн жижиг хүмүүс байсан moored. Тэр мэддэг гучин хоер фут барьж байсан тэр ашиглаж гэрэл намайг хүртэл өдрийн өмнө, snuggled эсрэг боомтын урт, зузаан могой эргэн тойронд нь хоолой гэж дээр асгарсан тал руу доош бүхээгийн.
  
  
  "Юу болсон бэ?"
  
  
  "Миний бодлоор хэн нэгэн ирсэн mooring станц оройтсон. Таны Argos байсан байх маш муу rammed; бид олсон нь эго энэ өглөө их ус, зарим зөвлөл ирлээ гарч ирэх. Тэрээр тэмдэглэв үүнийг шаардлагагүй.
  
  
  "Энэ нь байж чадахгүй ч эвдэрч гэмтсэн бол энэ нь тийм биш угаалтуур дахь шөнө.",
  
  
  "Магадгүй биш; бид нар түүнийг авч гарч байгаа эсэхийг шалгах."
  
  
  "Би тэнд очиж жил бүр? Магадгүй би байх болно санаа..."
  
  
  Эго-ийн нүдэнд хүйтэн байлаа. "Хэрэв та талаар илүү ихийг мэдэхийг миний завь илүү үг, Ноен McKee?"
  
  
  "Мэдээж үгүй; биш юм, би юу гэсэн үг юм. Хараач, та хэлсэн нь та байсан өөр нэг завь гэж би авч болох юм. Юу энэ талаар нэг?"
  
  
  "Аа, харин та дараа нь зүүн өчигдөр хоер ноед оо ирсэн болон chartered эго. Та хэлсэн та илүүд Argos ямар ч байсан."
  
  
  Би үүнийг хийсэн; энэ нь байсан жижиг, хялбар зохицуулах нь нэг талаас, нийт харсан нь илүү сайн. Гэсэн хэдий ч ... " Тэд аль хэдийн авсан түүнийг хол?"
  
  
  "Scylla? Хараахан үгүй."
  
  
  "Би хэрэгтэй завь," би хэлсэн ядуурал үүсээд.
  
  
  Zephrathus хараад гайхсан. "Харин та нар хэлсэн нь тэнд байсан ямар ч яарах, Ноен McKee."
  
  
  "Бүх зүйл өөрчлөгдсөн байна. Тэр чадвартай байх естой вэ, та бизнес, харин та нар бүү байлга таны үг, I ' ll have to go хаа нэгтээ, Ноен Xefrates."
  
  
  Хэрэв тэр үзэж байсан ийм зүйл энэ хүнээс, тэр харамсалтай нь алдаатай. Тэр зүгээр л ширтэн надад урт мөч, дараа нь мөрөө хавчив. "Энэ бол таны эрх."
  
  
  "Харагтун, би төлөх болно ямар ч та хүсэж байгаа Scylla. Зөвшөөрөх бусад хүлээх өдөр буюу тэгэхээр Argos байх, засвар."
  
  
  "Энэ нь та нарт чухал ач холбогдолтой, Ноен McKee?"
  
  
  "Энэ нь маш чухал юм." Түүний инээд алдав. "Та удахгүй ойлгох, яагаад байна."
  
  
  Xephrathus харж сэтгэдэг, түүний нүд нь баргар,, дараа нь түүний хар сахалтай нүүрийг орж ирсэн нь гэнэтийн инээмсэглэл. "Аа! Магадгүй би ойлгож байна." Тэр чагнаж stub харандаа эсрэг түүний шүд. "Магадгүй бусад ноед оо бас ойлгож байна."
  
  
  "Үед хийсэн тэд хэлж байсан эхлэх?"
  
  
  "Зүгээр л өнөөдөр. Үнэндээ, учир нь тэд ирж, ийм орой өчигдөр, би цаг хугацаа байхгүй байсан авч их дээр завь. Ер нь би байх болно гэдэгт итгэлтэй хэн нэгнийг мэддэг хэрхэн зохицуулах миний хамгийн дуртай завь өмнө би тэднийг үүнийг авах. Бусад үед тэд тэднийг... би Яаж хэлэх вэ? Итгэмжлэх жуух бичгээ? Тийм ээ, зүгээр л та нар шиг, Ноен McKee.
  
  
  Дунд бусад баримт бичиг байсан нь олгож байсан нь дараах фото хуулбар миний ID карт, нь заасан байсан гаталж Атлантын хоер удаа жижиг завь уралдаан, дараа нь navigator удаа гэж ахмад. Би зүгээр л баяртай гэж Xephratus й надаас чиглүүлэх Scylla, өргөн-hulled sloop нь хангалттай бүхээгийн зай нь хонин элчийн бүрээнүүд хийх гэж ачаа, эргэн тойронд хөл хөдөлгөөн ихтэй булан.
  
  
  "Тиймээс би авч болно Scylla харин үүний оронд, "би хэлсэн, хүрч миний түрийвч.
  
  
  Нөгөө хоер эрэгтэй, тэдний толгой сэгсрэв. "Би үүнийг хийж чадахгүй, Ноен McKee. Би өгсөн миний үгийг хоер бусад ноед оо."
  
  
  "Гэхдээ та надад амласан."
  
  
  "Өдөр удахгүй ирэх үед та авахыг хүсч болно Argos."
  
  
  "Та дуудлага эдгээр бусад залуус? Наад зах нь асуух nu бол тэд санаа зовохгүй байна хойшлуулах аялал нэг өдөр, эсвэл тийм? " түүний мэдэрсэн инээдтэй, бараг гуйж шиг, гэхдээ ямар ч байсан бусад газар Pyrgos бол түүний завь байж болох юм chartered тэр дороо. Цорын ганц хувилбар байсан эргэж Piraeus, хаана Хааны грек дарвуулт Завины Клуб болох зохион байгуулах дүрэм бараг ямар ч порт тэд хаана байсан байдаг. Гэхдээ энэ нь зөвхөн гэсэн үг саатал наад зах нь өдөр, гэхдээ илүү чухал зүйл нь, энэ нь багасгах надад зовнил эхэлж, миний "unhurried" cruise.
  
  
  Xephrathus frowned, эргүүлснээ дамжуулан зарим баримт бичиг, түүний харх-ийн үүр түүний ширээ, олсон тэр юу хүссэн, эцэст нь санаа алдаад resignedly. "Би үнэхээр их харамсаж байна. Би бодохгүй их Зочид буудал бичигдсэн юм."
  
  
  Тэр тэнд суугаад шиг stocky, гунигтай, гэхдээ unforgiving аалз, мөн түүний эхэлж байна гэж бодож энэ нийтлэлийн Оху-д болсон нийт алдаа үед Kristina ирсэн.
  
  
  Xephrathus бараг хүртэл өссөн гэж охин орж, түүний хар нүүр хуваах нь idiotic инээмсэглэл талархал илэрхийлж. Д бүдгэрсэн цэнхэр шорт, судалтай багийн хүзүү цамц, болон exuding зүтгэлийг нь амралт, ee хийх хангалттай байсан ч хүн зогсож байна.
  
  
  "Бид бэлэн?" "Энэ юу вэ?" тэр асуув, надад өгөх нь пек хацар дээр нь унаж хоер зураг уут дээр тоостой шалан.
  
  
  Түүний товчхон хэлсэн энд талаар хүндрэл. Kristina-ийн урвал төгс байсан; тэр эргэж Zephrat, pouting хангалттай.
  
  
  "Гэхдээ энэ нь шударга биш шүү дээ! Миний амралт болно, эцэст нь хэдхэн хоногийн дотор, би амласан байсан жижиг cruise."
  
  
  Xephrathus хараад flustered. Тэрээр ярьсан охин грек, тэр хариулав; аль нь ч эргэн тойронд байгаа хүмүүс, тэднийг ойлгож болох юм түүнийг. Гэхдээ ямар ч байлаа гэсэн тэр бидэнд хэлсэн, Kristina байсан хүч итгэлтэй байдал гэдгийг тэр ойлгож чадахгүй; хэдэн минутын дараа, Xephrath толгой дохиж, бага зэрэг харамсалтай нь, харин мөрөө хавчаад, бид хийсэн бидний машин боомтын.
  
  
  Odin-ийн дүр андууд авчирсан Scylla надтай хамт, мөн дараа тэрээр шалгаж миний арьс өгөх, техник, тоног sloop байсан нь олгож заалт, мөн бид тавьж, манай тоног төхөөрөмж доош below. Xephrathus гүйцэтгэсэн нь үр дүнтэй үйл ажиллагаа, мөн энэ нь биш байсан хүртэл үд дундын бид унасан гарч порт Бар. Зайтай дамжуулж томилох хөдөлгүүр, тэр хийсэн түүний арга замаар бөөгнөрсөн завь moored д булан, мэдрэмж залуур сул. Зөвхөн үед, бид хол байсан нь buoy гэж тэмдэглэсэн руу орох булан бэ, би үүнийг өгч Christina-ийн дугуй, go ahead.
  
  
  Энэ staysail явсан анхны; энэ нь өөрийгөө тохируулах гаргах, энэ нь илүү хялбар хүрэхийг ганцаараа. Кристина гэж надад хэлсэн тэр үү жаахан аялж, гэхдээ зөвхөн жижиг завь, тиймээс бусад яаралтай тусламж, би үзэхэд би хийж байсан бүх ноцтой зүйлс өөрөө. Гэж jib эхэлсэн дүүргэж, тэр эргэж, хэлсэн охин өсгөх sloop upwind. Тэр толгой дохиж, эргэж заяа, зохион эго, wincing хатуу, хүртэл нум эргүүлдэг эргэн тойронд болон jib эхэлсэн хийсэх. Би баяртай байсан юм гэж тэр хийсэн бидний алхам илүү их эсвэл бага итгэлтэйгээр зөв чиглэлд, би буцаж, түүнийг өргөгдөх хүнд mainsail. Энэ нь тийм ч амар биш байсан дээр миний өөрийн, тэр ч байтугай тавцан өргөх төхөөрөмж, гэхдээ энэ нь эцэстээ хувцсан доош нь хүнд tarp дээд шигүү мөхлөгт ба цэвэрлэж бохир.
  
  
  Энэ Scylla байсан эргэдэг дунд хүчтэй долгион, мөн би байсан, бүжиг нь бага боловч тэр maneuvered дагуу нарийн mimmo зам бүхээгийн дээвэр. Үед түүний эцэг нь буцаж цэлгэр бүхээгийн, Kristina олсон хэцүү удирдан чиглүүлэхэд завь; түүний sel хажууд суугаад түүний болсон хөдөлгүүрийг унтраах. Чимээгүй сайхан байсан.
  
  
  "Энэ бол том завь," тэр аяархан хэлэв, руу хараад том шигүү мөхлөгт шиг салхи эхэлсэн бөглөх түүний эго.
  
  
  "Хангалттай том," би үүнийг хүлээн авч жолоо түүний.
  
  
  Өдөр нь тодорхой байсан бөгөөд яруу, замын дунд зэрэг, нэлээн сайн тархсан. Тэр ч байтугай маш ойрхон эрэг, тэнд байсан мэдрэмж, хязгааргүй гүн дагуу манай халл, хар хөх ус эргэж зөөлөн хөөс бид хийсэн бидний арга замаар долгион. Kristina тавьсан гараа буцааж түлхэж түүний зузаан гялгар үс, мөн нарны гэрэл nen харж болох зэс онцлох үйл явдал энэ. Тэр гүнзгий амьсгаа авч, savoring салхи, шорвог агаар, түүний нүд нь хаалттай; тэр үед нээсэн дахин их, тэр харж байсан үнэхээр над.
  
  
  "За," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  Тэр эргэж харав; руу орох булан аль хэдийн байсан зүгээр л нэг indistinguishable хэсэг нь эрэг. "Бид эцэст нь ганцаараа." Тэр инээмсэглэн. "Би үг үнэхээр ганцаардсан."
  
  
  Тэр харлаа нээлттэй урхинд тэргүүлэх гол бүхээгийн, дараа нь болгоомжтой харлаа Nah. "Та боломжтой байх ажил бага зэрэг нь жолоо? Би хүсэж шалгахын тулд зарим зүйлийг доор."
  
  
  Kristina толгой дохив авч заяа дахин. Цорын ганц газар харагдахгүй бусад оху-ын Ерөнхийлөгч Владимир Путин бидний ард байсан Zakynthos, мөн арал байсан миль starboard.
  
  
  Бодит мэргэжилтнүүд, мэдээж хэрэг, бүх зүйл байх шиг нарийн, бусад нь ямар ч гайхах юм биш оролцуулах нь бидэнд ямар ч асуудал завь. Би доод явсан олохын тулд бусад асуудал.
  
  
  Магадгүй би overdid энэ нь, гэхдээ би шалгаж энэ бүх дотор завь болон шаардаж болох асуудал. Энэ бололтой магадлал тун бага гэдгийг хэн ч байж болох суулгасан ямар ч сонсох төхөөрөмжүүд дээр Scylla, харин тэнд байсан ямар ч цэг авах ямар ч боломж байдаг. Доод байсан гайхалтай нүсэр, гол бүхээгийн аль болох зогсож, бараг босоо. Энэ galley байсан авсаархан, decidedly шинэ илүү завь, хуванцар дээвэр, жижигхэн зэвэрдэггүй ган угаалтуур. Тэнд байсан цахилгаан хөргөгчинд гэж Xephratuh байсан гэж хэлсэн, түүнийг нь би биш байсан гэж ашиглах; гэсэн үг гэж эхэлж хөдөлгүүр хадгалах зай нь цэнэгтэй, түүний бүрхүүл нь байсан юм. Ямар ч байсан, хуучин эх хөргөгчинд байсан одоо ч байдаг, мөн nen байсан тавин фунт блок мөс байлгах харин хүйтэн.
  
  
  Бас гол бүхээгийн байсан дээд, доод bunks дээр порт талд нь, нөгөө талд нь байсан armchair нь барьсан upholstered суудал дээр хоер тал; хоолны газар байж болох юм доошилж эргээд бүх зүйл болгон давхар ор.
  
  
  Өмнө, дундуур нь богино, нарийн passageway хүрээлэгдсэн headboard болон өлгөгдсөн locker байсан өөр нэг байшинтай, газар хоер хүн унтаж дээр бага зэрэг муруй bunks. Би байсан бараг мөлхөж дотор авах, зэрэг өндөр дагуу урагш тавцан байсан эрс буурсан. Энэ plexiglass trapdoor байсан цорын ганц эх үүсвэр нь гэрэл гэгээ, тэр нь өргөж энэ нь бага зэрэг амьсгалах нь чийгтэй өрөө. Би хийсэн нь сэтгэцийн тайлбар зогсоох доош бол цаг агаарын болсон муу; ч байсан бид автомат bilge насос, тэнд байсан ямар ч цэг дээр авч ус шаардлагагүй.
  
  
  Энэ бол миний авсан бараг нэг цаг эсэхийг Scylla цэвэр байсан. Энэ тэнэг, тэр өөрөө хэлсэн байх, тийм дэмий болгоомжтой, гэхдээ анхны зүйлсийн нэг нь тэр байсан сурсан тагнуул мэйл бизнесийн байсан хэзээ ч юу ч авч олгосон. Дараа нь тэнд байсан хоер залуус хичээж байсан дүрэм нь Scylla өдрийн өмнө, энд дурьдах нь бус, "осол" гэж байсан гэмтсэн бусад завь. Ямар ч, энэ нь үнэ цэнэтэй байсан цаг. Тэр нээсэн нь хоер шил шар айраг авчирсан их буцааж кабин.
  
  
  "Би айж байсан, та байсан унтсан," Кристина хэлсэн байна.
  
  
  "Би зүгээр л хийсэн эсэхийг бүх байсан зорилгоор. Одоо бид ярих болно." Түүний sel гарч байсан nah-ийн хүрэх; энэ цаг болсон бизнесийн доош авах.
  
  
  "Цэвэр... доголдлоос?" "Энэ юу вэ?" гэж асуулаа хөнгөн хуумгай.
  
  
  "Үгүй," би хэлсэн ядуурал үүсээд.
  
  
  "Do you want to drive?"
  
  
  Түүнийг харсан starboard. Бид ойртож байсан нэгэн цэг дээр өмнөд үзүүр Zakynthos, ямар зорилготой гэдгийг бид удахгүй өөрчлөх хэрэгтэй нь мэдээж, толгой баруун хойд. Энэ нь шалгаж байсан салхи; бидний үед байсан их зай, салхи үлээж байсан нь бараг хойд; өөрчлөлт мэдээж байх естой гэсэн үг илүү юу ч өөрчлөлт тохиргоо тохой. Завь нүүж тогтвортой урагш, тодорхой аз жаргалтай дагуу аялах нь илүү мотор.
  
  
  "Байлгах нь хянадаг," би хэлэв. "Та хийж байгаа нь сайн."
  
  
  "Бид яриа одоо?"
  
  
  "Хэрэв та хүсч байна."
  
  
  Тэр буруулсан, түүний нүд нь тогтмол луужин байгуулж нуух хүмүүс урд дугуйны.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув, " За?"
  
  
  "Хэлэх вэ?"
  
  
  Би эхлээд энэ нь нээлттэй. "Яагаад та айж байсан тэр машин өнгөрсөн шөнө?"
  
  
  "Машин?" Тэр хязгаарлаж байсан цаг.
  
  
  "Ойрын миний зочид буудал. Байдаг шалтгаан нь та дагаж байх естой?"
  
  
  Түүний нүд нь улам нэмэгдэв, тэр над руу хараад. "Мэдээж! Та нар мэдэхгүй?"
  
  
  Тэр санаа алдаад, бага зэргийн хүрч түүний нүцгэн гараа. "Сонсох, Kristina, бид байсан, илүү сайн ямар нэг зүйл олохын. Та энэ аялалд учир нь таны ах шаардав энэ. Гэхдээ би одоо ч мэдэхгүй хэдэн холбоо барих та түүнтэй хамт, эсвэл хэр байсан юм. . Түүний нөхөр нь ухамсартай; би дургүй. Алекс нь хуучин хүү болон уучлаарай тэр чирэгдэж таныг энэ нь, гэхдээ мэдээж тэр ярьж байж чадахгүй гарч байна. Юу би эхлээд мэдэх хэрэгтэй байна вэ оролцож байгаа нь энэ бизнес ."
  
  
  Тэр licked түүний уруул, харлаа луужин дахин, дараа нь босож шалгах spin тогтоох. Эцэст нь, тэр мөрөө хавчив. Сайн байна. Хамгийн эхний зүйл бол би энэ талаар мэдэх нь Алекс ... буцаж хэрэглэгч ... энэ нь юу Odin ' s meet your хүмүүс над уруу ирдэг үед түүний алхаж дээр гарч дэлгүүр. Тэр надад хэлдэг гэж Алекс тантай холбоо барих болно." Тэр над руу эргэж. "Хэрэв та мэдэж байх естой, McKee, би бараг мэдэж байна миний дүү. Би дөнгөж долоон настай байхдаа нас барсан... явсан нөгөө тал. Тэр өмнө нь, тэр үргэлж хол, тэгээд тэр түүнийг хараад, дүр маш бага, хэзээ нэгэн цагт. миний ээж нас барсан, мөн бидний эцэг нас барсан олон жилийн өмнө намайг хүүхэд. Тиймээс үг, би таах байна, түүнийг... тэр гэдгийг мэдэрсэн учраас түүнийх байсан цорын ганц үлдсэн гэр бүлийн гишүүн болох юм... тэр надад итгэ? "Тэр дуусгавар болсон дээр нь асуулт тавих, тайлбар, би олохгүй маш их итгэл төрүүлэхэд эхний үед.
  
  
  Энэ нь чухал биш байлаа Ханс. "Юу холбоо барих та нар байсан нь түүнд хойш ferret?"
  
  
  "Хоер, гурван удаа би түүнийг хүлээн авсан зурвас; би яаж гэдгийг нь мэдэхгүй байсан юм олборлосон надад. Энэ нь ердөө л илэрсэн нь их
  
  
  тэр үед ирж байсан сургуулиасаа гэртээ эсвэл ажил ."
  
  
  "Юу тэдэнд байсан?"
  
  
  "Би байхгүй бол их надтай хамт. Тэрээр зөвлөж намайг шатаах нь их."
  
  
  Баярлалаа Бурхан минь гэж, наад зах нь, тэр өөрөө хэлсэн. "Харин та нар санаж их."
  
  
  "Мэдээж хэрэг. Тэр хэлсэн байна, тэр эргэж ирнэ, тэр Дүр байх болно хангаж Америкийн агентууд, мөн тэрээр хүссэн түүний байдаг байх."
  
  
  "Би одоо ч гэсэн ойлгохгүй, яагаад та нар байхгүй байсан түүнийг угтахаар, ferret."
  
  
  "Мөн түүнийх, бас."
  
  
  "Тэр хүсдэг, та нарыг түүнтэй хамт?"
  
  
  "Би хэлж чадахгүй. Миний мэдэж байгаагаар, би төлөвлөгөөний хамт явах нь танд Corfu, уулзах Алекс тэнд,, дараа нь буцаж Афин. Амралтын дуусгавар болно." Тэр инээмсэглэн absently. "Одоогийн байдлаар түүний тодорхой бус recollection явдаг ах маань үргэлж зөрүүд хүн, үргэлж шаардаж, өөрийн замаар явж байна. Магадгүй тэр зүгээр л харж хүсдэг сүүлийн үлдсэн нь гэр бүлийн гишүүн."
  
  
  Энэ нь нэлээн тодорхой байсан гэдгийг бид биш байсан гэж хаана ч байсан гэсэн, тэгэхээр би өөрчлөгдсөн миний зүг. "Let' s go back to the бор машин өнгөрсөн шөнө. Та айж байлаа. Яагаад болохгүй гэж?"
  
  
  "Би мэдэхгүй байна. Түүний хэзээ ч оролцож байна ийм зүйлийг өмнө нь, тиймээс магадгүй түүний дэндүү талаар мэдлэгтэй... эдгээр зүйлс."
  
  
  "Энэ тэнэг эргэх, гэхдээ энэ нь хүртэл эго асуух нь энэ. Та хэлсэн хэн ч энэ талаар? Би гэсэн үг, ямар нэг зүйл шиг та юу сонссон ах чинь энэ олон жилийн дараа?"
  
  
  Тэр түүний толгой сэгсрэв emphatically, дараа нь хөөе, би устгах байсан нь цоож үс нь миний rta. "үгүй ээ. Би... би мэдэхгүй байна, ямар ч ойр дотны найз нөхөд, McKee. Хэн ч, hema биш үү talk to her."
  
  
  Түүнийг хараад nah. "Энэ нь бага зэрэг сонин," би түүнд чин сэтгэлээсээ. "Ямар ч ойр дотны найз нөхөд?"
  
  
  Тэр blushed дор түүний тан. "Аа, тийм ээ, би ойлгож байна, түүнийг. За, энэ нь байсан ... саяхан болтол тэр байсан холбоотой нь залуу хүн. Би байхгүй бол эго нь дахиж. Би байхгүй бол ямар ч ойр дотны найз нөхөд. Миний ажил мөн миний шинэ сургууль; түүнийх нь миний амьдралыг өөрчилсөн нь маш их, тэгээд байхгүй нэг нь тэр байсан гэж хэлж байна."
  
  
  "Харин та нар ч айдаг."
  
  
  Тэр мөрөө хавчаад дахин. "Чи тагнуул, McKee, мөн би итгэлтэй биш юм, таны жинхэнэ нэр, гэхдээ энэ нь чухал биш; бүү та сэжиглэж байна гэх мэт ямар нэг машин тэр машинаараа өнгөрсөн шөнө?"
  
  
  "Өө-хөх. Гэхдээ заавал биш. Энэ нь маш нууц үйл ажиллагаа, Kristina; хэн ч естой юу ч мэддэггүй, энэ талаар бусад хүмүүс оролцож байна."
  
  
  "Тийм ээ, үг, би бодъе ..."
  
  
  "За, мартаж үзье, энэ талаар. Магадгүй хэн нэг нь асгарсны зарим мэдээллийг энэ үйл ажиллагаа. Бидний ажил ч авчрах асуудлыг аль аль нь дуусдаг. Бид нэг, хоер хоногийн далайд ярих, тиймээс хэлж эхлэх намайг хэрхэн Алекс естой юм get in touch with you. to Corfu ".
  
  
  Тэр эргэлзсэн, тэмцэж заяа гэж Scylla доргиосон гарснаас хойш том моторт завины нь моторт. Дараа нь тэр санаа алдаад, нурсан дээр улбар шар өнгийн lifebuoy тэр ашиглаж байсан гэж backboard. "Бид тохиролцсон он сар өдөр, цаг, хурал. Энэ нь tavern д Corfu."
  
  
  "Өө, хүйтэн байна!" Тэр гараа шидэж. "Яг хаана хэн нэгнийг хайж байгаа бол эго нь бодож байж болох нь хуурмаг би-г олж Албани хүртэл явж чадна."
  
  
  "Тиймээ, гэхдээ хэн ч харж байна, учир нь энэ нь, McKee."
  
  
  "Юу гэсэн үг вэ?"
  
  
  "Түүний хамгийн сүүлийн мэдээ, гэж тэр надад цаг байсан бол хамгийн чухал зүйл. Наад зах нь хоер, гурван хоногийн дараа egos, тэд мэдэхгүй байх болно, тэр нь алга болсон."
  
  
  "Болон хэрхэн emu хийх гэж байгаа юм?"
  
  
  "Тэр хэлж чадахгүй байсан. Эго мессеж байсан богино."
  
  
  "Тийм ээ, би тэгж бодож байна. Corfu." Тэрээр босож, доод явсан, эргэж ирсэн нь стек нь цувисан хүртэл карт. Би олсон нэг Corfu, би л байсан харагдах нь бага зэрэг мэдэх бүх зүйл буруу байсан юм. "Бид шүү дээ гэж байгаа юм биш байна," би хэлсэн.
  
  
  Тэр нь харсан бол түүнийх зааж байсан. "Яагаад болохгүй гэж?"
  
  
  Учир нь "танай ах, би орхиж, бид байх болно, урт хугацаанд, арван таван, хорин миль нь ямар ч чиглэл, хүртэл бид хүрч нээлттэй тэнгис. Ямар ч байлаа гэсэн тэр бидэнд хэлж өгдөг, хэн нэгэн байж болох юм хайж Алекс өмнө бид шилжих болно Taranto."
  
  
  Тэр хараад зураг. Corfu, гол хот нь арал Corfu, байрлаж байсан хагас дагуу зүүн эргийн арал. Хэдхэн миль уснаас гарч байсан эрэг Грек, Албани, тэр биш гэж зугтахыг оролдох нь дүрвэгч аль аль нь эдгээр улс орнууд нь завь болох л явж дөрөв, таван зангилаа. Нь биш харин тэнд ямар ч байсан; it would have taken надад урт удаан цаг хугацаа авч л гарч Corfu руу ил задгай ус. Магадгүй хэрвээ би биш байсан зочилж хоер heavyweights, нэг хэнд нь одоо нас барсан, хоер жилийн өмнө шөнө, би байх болно risked энэ. Гэхдээ энэ асуулт гарч одоо.
  
  
  "Гэхдээ өөр юу чадах вэ?" Kristina асуув.
  
  
  Би ширтэн зураг нь урт удаан цаг хугацаа. Дээр нь далайн эрэг Corfu, тэнд байсан жижигхэн хот гэж нэрлэдэг Agios Mattaios. "Та нар мэдэх үү энэ газар?"
  
  
  Kristina түүний толгой сэгсрэв. "Би хэзээ ч байсан Corfu."
  
  
  "За, бид болно, онгоцны далбаа, тэнд нь үлдээх энэ завь. Миний бодлоор бид олж болно автомашины хаа нэгтээ авч биднийг Corfu."
  
  
  "Гэхдээ ... McKee?"
  
  
  "To wouldnt?"
  
  
  "Яагаад бид явж газар шиг Ayios Mattaios?
  
  
  Та нар байх естой жуулчны, би... сайн. Ямар ч аялал жуулчлалын болно онгоцны далбаа ийм алсын газар биш, явж Corfu. Хэрэв бид яарч. "
  
  
  Тэр нь ч зөв байсан юм. Хэрэв бид тоглох гэж байгаа энэ нь аль аль нь арга, ялангуяа чухал үе шат, бид төлж чадахгүй байсан юу ч гарч энгийн. Би нээгдэх хоер илүү график, шалгаж ямар нэг зүйл. "За, Kristina, та зөв шүү. Өнөө орой бид болно, зогсоох хаа нэгтээ дээр Selfalonia. Энэ нь дараагийн том арал, дараа нь Zakynthos. Маргааш шөнө нь Preveza, мөн дараагийн нэг юм бол Ayios Mattaios. Гэхдээ бид авч байдаг, бид ямар нэг зүйл байх болно шиг завь асуудал; тэр байх болно бидний шалтаг, би хийх болно харагдах нь хууль эрх зүйн байна. Нэг шөнийн дотор Corfu, дараа нь буцаж ... "
  
  
  Тэр түүний толгой сэгсрэв маш хэцүү байсан гэж ярьж зогсоох. "Юу болсон бэ?"
  
  
  "Үгүй ээ!" гэж тэр дуу алдав. "Үгүй ээ, биш байна!"
  
  
  "Гэхдээ яагаад болохгүй гэж? Энэ нь хамгийн шилдэг нь дэмий газар би түүнийг харж, тэр ч байтугай бол эго нь хэцүү дуудахад."
  
  
  "Би байхгүй бол байхгүй гэсэн үг." Тэр тэмдэглэсэн газрын зураг. "Үгүй Ayios Mattayos." Түүний хуруу нь шилжин ирсэн эрэг дахин. "Тэнд."
  
  
  "Preveza? Юу нь буруу гэж?"
  
  
  Л ямар нэгэн шалтгаанаар, би байна гэж ойлгож эхэлсэн тэр булах түүний нүүр миний мөрөн, миний гарыг атгаад. "Үгүй ээ, McKee, эсвэл ямар ч таны нэр байна. Та тавтай морилно уу! Бид хаана ч зогсох болно, энэ нь хэзээ ч байж Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  Арав дахь бүлэг.
  
  
  
  
  
  Тиймээс бид алдсан Preveza. Kristina-ийн зорилго байсан болохоор цоо гэж би шийдсэн судлах биш, наад зах нь биш, дараа нь. Дараа нь, энэ ey байх шиг ичих түүний дэгдэхэд, хэрэв тэр болох буцааж авах. Гэхдээ ямар ч mistletoe тэр санаж байсан, тэр баяртай байсан юм; энэ нь харуулж байна гэж тэр биеийн тамирын заал даралтын дор,, ямар ч урт гоемсог дарь тийрэлтэт цана үйлддэг болно санамсаргүй байдлаар сонгох хүртэл Америкийн аялагч явах дээр нь жижиг cruise. Энэ нь эргүүлэн авчирсан нь зөв арга зүйлийг хараад, энэ нь надад сайн.
  
  
  Бид зарцуулсан үлдсэн эхний өдөр эдэлж нээлттэй тэнгис, хол байрлаж байгаа Zakynthos, мөн нарны эхэлсэн тогтоосон хугацаанд ил задгай газар Дундын тэнгисийн, өрх толгойлсон хувьд Argostilion, гол хот Kefalonia. Дээр порт, бид авч илүү хангамж, лаазалсан хүнс, мөс, маш их архи, согтууруулах ундаа нь galley, дараа нь олсон ресторан бид хаана байсан нь гунигтай оройн хоол . Kristina чимээгүй байсан, баяжуулах, түүн дээр таваг indistinguishable хүнсний ногоо, халуун ногоо зэрэг нарны алга цонхны гадна.
  
  
  "Би бодож байна,"гэж тэр хэлэв," бид болно унтах самбар дээр?"
  
  
  "Александр байсан төлөвлөгөө."
  
  
  "Тийм ээ." Тэр хэлсэн байна, энэ нь ш огцрох.
  
  
  "Нь асуудал?"
  
  
  "No." Тэр хэлсэн байна, энэ нь хэтэрхий хурдан. "Бид гарч боомт болон буурсан зангуу?"
  
  
  "Магадгүй. Би шалгах болно, энэ нь порт ахмад; we ' ll probably be able to find a free ор."
  
  
  "Болох юм, бид зүгээр л... continue?"
  
  
  "Та хэлэхдээ бид гурван өдөр. Юу яарах?"
  
  
  "Та хэзээ нэгэн цагт далайгаар шөнө? Нээлттэй далай нь дарвуул дүүрэн гэрэл салхины?"
  
  
  Үг сонсогдсон хачин, ирж Кристина. "Тийм ээ," гэж би хэллээ.
  
  
  "Дараа чадахгүй бид, McKee?" Гараа унасан даяар хүснэгт, сэтгэлийг минь гар нь түүний хуруу. Тэд тайван, чичирч бага зэрэг.
  
  
  "Та нар үг you want to swim бүх шөнийн?"
  
  
  "Энэ нь сайхан байх болно."
  
  
  "Яагаад болохгүй гэж?"
  
  
  Энэ үед зөөгч биднийг авчирсан турк кофе, мөн бол тэр шүүх нь хурдас доод шилэн дамжуулан түүний шүд, Kristina босоод өөртөө анхаарал тавих. Тэр буцаж ирэхэд, хөөрөлтэй, тэр унасан орж, сандал дээр нь маш хэцүү гэж би бодож тэр үүнийг эвдэх гэж байгаа юм.
  
  
  "McKee!" тэр hissed. "Тэнд хэн нэгэн байсан байна!"
  
  
  "Өө-хөх. Юу хэн?"
  
  
  "Хүн! Эсрэг налуу нь нуух гаслах урд ladies ' өрөөнд!"
  
  
  "Зөв?"
  
  
  "Гэхдээ би түүнийг харж эго өмнө! Өнгөрсөн шөнө Pyrgos!"
  
  
  Энэ нь миний анхаарлыг татсан. "Хаана Pyrgos?"
  
  
  "Тэр байсан..." Тэр эргэлзсэн, хэрэглэх, түүний эрхий түүний ам, зажлах дээр хурууны. "Миний зочид буудлын дараа нь би явсан юм та. Тэр үед ирсэн, тэр ярьж байсан юм ширээн бичиг хэргийн ажилтан."
  
  
  Түүний босож. "Тэр одоо ч энд байна уу?"
  
  
  "Ямар ч арга зам! Үед түүнийх алга болсон, тэр нь алга болсон. McKee! Яаж тэд биднийг дагаарай энэ мэт?"
  
  
  "Битгий хэтэрхий гэдэгт итгэлтэй тэр нь дараах бидэнд."
  
  
  "Гэхдээ энэ нь байх естой!"
  
  
  "Сайн, сайн байна. Амрах." Авах хүртэл. "Намайг ид шид, жижиг очиж миний тухай."
  
  
  Харин түүнийг буцаж ирэхэд нь жижиг passageway үндсэн хоолны өрөө, тэнд байсан нэг ч хүн байхгүй л, тэр олсон эрэгтэйчүүдийн өрөө хоосон байна. Би эргэж, Kristina харж байсан миний зүг нь санаа зовж байна, би миний толгой сэгсрэв гэж би суулаа. "Хэн ч. Та итгэлтэй байна энэ нь байсан нэг хүн та харсан, таны зочид буудлын?"
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  "Тайлбарлах эго."
  
  
  Тэр эргэлзсэн, хатгаж түүний уруул. "Тэр ... илүү богино та, гэхдээ маш өргөн. Хар костюм, хар үстэй. Balding, гэж би боддог, гэвч тэр
  
  
  Би өмссөн малгай, тиймээс би чадахгүй итгэлтэй байх хэрэгтэй."
  
  
  "Тэр юу хийсэн бэ?"
  
  
  "Тэр зүгээр л... зогсож байна. Би ярьж ширээн бичиг хэргийн ажилтан..."
  
  
  "Ямар хэл?"
  
  
  "Аа, грек."
  
  
  "Хэрэв тэр та нартай ярих? Хэрэв та ямар нэг зүйл хийх?"
  
  
  "Үгүй, юу ч гэж байх шиг. Тэр зүгээр л харж байгаа; түүний дүр шиг санагдсан хараад өөрийгөө, бүх арга шатаар."
  
  
  Түүнийх инээж байсан. "Би буруутгаж чадахгүй эго."
  
  
  "Гэхдээ тэр энд байна!"
  
  
  "Өө-хөх. Энэ нь инээдтэй биш биз? За, Kristina, энэ нь бүх шөнийн сэлж. Харин та нар тоглохоор намайг жолооны бол би байлгаж чадахгүй миний нүд нь нээлттэй байна."
  
  
  Тэр инээмсэглэн. "Би амлаж байна, McKee, би чадах бүхнээ хийх болно би чамайг байлгах чаддаггүй."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Тэр үед бид хийсэн бидний арга зам нь буцааж завь, Kristina-ийн түр зуурын сэтгэл татах увдис нь nonchalance алга болсон; тэр харлаа хугацаанд түүний мөрөн, алхам бүрт нь хүртэл надад хэлж хөөе тулд хаячих. Бид самбар дээр байсан, клирингийн боомт, тэр анхааралтай шалгах, бүр хөлөг онгоц бид баталсан mimmo,, дараа нь дээр нь нүд байлгах бүх зүйл нүүсэн. Энэ нь бараг харанхуй, харин бусад хэд хэдэн завь байсан ч хуйлран эргэж, урагш. Нэг нь тэдний эргэн тойронд байсан нь сайн оврын моторт завины нь моторт байсан нь аажмаар gliding ойр бидэнд савлаж screeching revelers мэдээж хэн санаа зовохгүй байсан бол үдэш байсан байх зарцуулсан. Зарим нь тэдний эргэн тойронд гараа даллан бидний үед; түүнийх, даллан дахь хэрх, харин Кристина байх шиг нуух гэж оролдож аас харах.
  
  
  "Үүнийг мартаж," би хугарч. "Та зүгээр л байгаа зураг анхаарал бидэнд. Тэд биш шүү дээ гэж бичнэ."
  
  
  Тэр glared над руу, дараа нь шулуун хүртэл даллан сул үед ухарч cruiser. Бид харж, хурдан завь толгойлсон хувьд асар том моторт дарвуулт завины, бараг шиг том нь аялалын хөлөг онгоц байсан бөгөөд аль хэдийн хий ажиллуулахаас далайд гарах. Бүр porthole байсан асдаг,, тэр ч байтугай энэ зай, тэр сонсож болох рок хөгжим faintly wafting гудамжны.
  
  
  "Мэт харагддаг тал нь," би хэлэв.
  
  
  Kristina толгой дохив. Бид үзсэн моторт завины нь моторт удаан хамт алхах моторт дарвуулт завины. Кабель байсан доошилж, түүнд хавсаргасан, мөн ч дүүрсэн жижиг завь байсан босгосон түвшинд гол тавцан. Тэнд байсан нь хашгирч, инээх, болон дамжуулан дуран тэр харсан нэгэн эмэгтэй зогсож, бараг унаж хэтрүүлж.
  
  
  "Дэмий тэнэгүүд," би muttered.
  
  
  "Тийм ээ," охин миний хажууд тохиролцсон. "Жуулчид".
  
  
  Түүний Хөөе инээд алдав. "Юу нь түүний нэр хэн бэ?"
  
  
  "Үгүй Ээ, McKee. Та байгаа нь тагнуул."
  
  
  Түүний grimaced. "За, дараа нь санаж туслах тагнуул. Жолооны ард авч байхад би явах нь доош татах нь гарч, зарим нь дулаан цамц, бидний хувьд. Энэ нь авах нь хүйтэн."
  
  
  Түүний инээмсэглэл дүүрэн байсан гэсэн утгатай. "Гэхдээ би хүйтэн биш байна."
  
  
  Тэр өмссөн байсан нь гэрэл цамц, сул товчийг хүртэл түүний дээр усанд орох костюм, тохирох бүдгэрсэн цэнхэр шорт. Би харуулахыг хичээсэн нь түүний хэр их би чангарсан түүний дүр төрх. "Let' s just тэгэээд," би хэлсэн, мөн доод явсан.
  
  
  Тэр үед буцаж ирсэн, тэр буржгар vстэй хүртэл, буржгар vстэй хүртэл өргөн баригдсан-д суудал гэж бага зэрэг хүмүүс ашиглаж даяар бүхээгийн, түүний хөл нь эзэмдсэн дагуу түүнийг, түүний толгой хүртэл propped дээр нэг тохой.
  
  
  "Энэ нь харагддаг тав тухтай, гэхдээ би хүсэхгүй байна та нар удирдан чиглүүлэхэд миний завь шиг энэ шөнө. Энэ нь маш хялбар юм унтаад энэ байр суурь."
  
  
  "Тийм ээ, Ахмад," гэж тэр хэлэв, мэндчилгээ намайг хөнгөн хуумгай.
  
  
  Тэр шидэгдсэн түүний цамц шидэж хөнжил дээр суудал дараа нь түүнд, дараа нь өмнө очиж шалгах jib. Тэр эелдэгхэн windswept, мөн тэр үед шалгаж түүний эго, тэр олсон гэж өөрийгөө тохируулах арьс өгөх й явсан муу. Зангуу байсан тогтоосон město, явахад бэлэн самбар дээр байсан бол зогсоох, хэдийгээр эдгээр гүний ус байхгүй байсан олон газар манай олс хүрнэ доод. Тэр санаж хаах урд таг, хүлээн авах Nathaniel Франклин-ийн pat on the back, мөн мөлхөж буцаж тахиа зодолдуулах.
  
  
  "Бүх эрх, ахлагч?" Kristina асуув.
  
  
  "Тиймээ." Тэр хараад Nah сонирхон. "Энэ нь иймэрхүү харагдах болно, та харсан ч олон Тэнгисийн цэргийн кино."
  
  
  "Би зааж байсан сэлж Америкийн ensign."
  
  
  "Ха! Та гэсэн үг эдгээр weaklings үнэхээр мэдэх вэ сэлж?"
  
  
  "За, энэ нь байсан бяцхан завь. Тэнд байсан бараг хангалттай зай нь бидний аль аль."
  
  
  "Энэ естой гайхалтай байна." Түүний дээр унасан суудал дараа нь түүнд нь түүний хөл нь эрчилсэн.
  
  
  Гэнэт тэр цэх суув, түүний нүд нь тогтмол starboard flickering гэрэлт цамхаг. "Энэ юу вэ?"
  
  
  I didn ' t have to check my хуваарь. "Эдгээр гэгээнтнүүд дээр хошуу гэж бид харсан үед бид орж порт. Нэг удаа бид сэтгэгдэл эго ард, we ' ll дарга хойд again."
  
  
  "Би харж байна. Та зөв шүү, McKee, энэ нь биш юм, цаг хугацаа үл тоомсорлож байна. Хэрэв та хүсэж байна, унтаж байна? Та урт өдөр байсан шүү дээ."
  
  
  Түүний дуу хоолой байсан absurdly бараг prim гэж тэр ярьсан, ширтэж илэн далангүй өмнө түүний дээр хоер гараа spoked дугуйтай.
  
  
  "үгүй ээ. Одоо биш. Түүний зүгээр л сууж байдаг.
  
  
  мөн ... эдэлж үзэж байна."
  
  
  Кристина анзаарсангvй эвгүй тэмдэглэжээ.
  
  
  Урт удаан хугацаанд, хэн ч бидний эргэн тойронд ярилцсан; дараа нь тэр эхлэв squirm, мэдрэмж миний харц түүн дээр.
  
  
  "Яагаад та хайж над шиг гэж?" "Энэ юу вэ?" гэж асуулаа irritably.
  
  
  "I didn' t think you байсан оюун ухаан. Та эндээс өнгөрсөн шөнө... шал өөр охин."
  
  
  "Энэ нь ажиллаж байсан."
  
  
  "Дуртай эрэгтэй бор Mercedes?"
  
  
  "Мэдээж хэрэг."
  
  
  "Мөн эдүгээ их биш юм?"
  
  
  Тэр эргэж түүний толгой руу нь надад болон цуглуулах харанхуй, түүний нүд нь байсан тайван, хэрсүү. "McKee, тэр хүсэж болох юм унтахаар нь та. For a while. Би байсан бол ид шид, хайр танд итгүүлэхийн тулд хэн нэгэн байгаа юу бид дүр эсгэх болно, тэр эргэлзэх байх байсан. Учир нь байхад, тэр хайр нь ангийн нь түүнийх, би шударгаар хэлж чадна тэр биш байсан бараг зэрэг сонирхол татахуйц та. Тэгээд ч... Тэр мөрөө хавчив, дээшээ дахин, дараа нь над руу эргэж. "Би биш, садар эм орондоо очих нь анх Ану-ын аялал жуулчлалын, эсвэл тагнуул, ямар ч та хүсэж байгаа дуудлага өөрөө. Ойлгож байна уу?"
  
  
  "Мэдээж хэрэг."Тэр нүүж бага зэрэг хол nah, гэхдээ хүрч чадахгүй. "Энэ нь бас тайлбарласан та яагаад гэнэт шийдсэн сэлж бүх шөнө урт."
  
  
  Энэ дэндүү харанхуй харах юм бол тэр ичимтгий, харин би гэж хэлж болох юм замаар тэр хазайсан түүний толгойг тэр ичиж байсан.
  
  
  "Энэ бол үнэн, McKee. Зарим талаар. Хэрэв би байхыг хүсэж байна фирм, миний шийдэмгий, ямар ч цэг байхгүй эрсдэлд шаардлагагүй уруу таталтыг."
  
  
  "Гэвч зөвхөн хэсэгчлэн?"
  
  
  "Тийм ээ. Түүний жаахан weasel тэмцэл нь тэднийг бид өмнө нь хэлсэн, өнөөдөр."
  
  
  "Юу?"
  
  
  "Талаар та хэрхэн өөрчлөгдөж бидний төлөвлөгөө."
  
  
  "Юу гэсэн үг вэ?"
  
  
  "Алекс... тэр маш болгоомжтой байх хэрэгтэй. Сэжигтэй хүмүүс. Би түүний л мэдэх энэ нь богино зурвас түүний түүнийг хүлээн авсан."
  
  
  "Энэ төрлийн хийсэн гэсэн сэтгэгдэл төрсөн."
  
  
  "Тиймээс би боддог ... энэ нь байх болно, ухаалаг бус болгох зэрэг нэмэлт, өөрчлөлт оруулах."
  
  
  "Та нар үг бид явах Corfu гэж төлөвлөсөн?"
  
  
  "Миний бодлоор энэ нь илүү байж болно."
  
  
  Юу байсан нь сонирхолтой байсан гэж би бодож байсан тэр зүйл нь өөрөө шийдсэн нь би байсан юм байх ч бас болгоомжтой. Байхгүй байсан бол аюулгүй байдлыг зөрчсөн, эсвэл зарим нэг төрлийн дарамт, тэнд байх болно маш их ялгаа байгаа эсэхийг бид хоерын хооронд Corfu болон эх газрын, эсвэл өндөр тэнгис; аль ч арга зам, тэд барьж байсан, бидэнд.
  
  
  "Надад ч бас," би хэлэв.
  
  
  Түүний нүд нь улам нэмэгдэв үед гүйцэтгэх зөвшөөрөл туг, гэж тэр байсан юм бол хүлээж маргаан. "Та нар үүнийг хийх вэ?"
  
  
  Тэрээр тайлбарласан түүний шалтгаан. Тэр толгой дохив.
  
  
  "Асуудал нь," би цааш нь, " бид байх болно алах нь өдөр, тиймээс өмнө нь бид авах Corfu хурдтай явагдаж байгаа аялах үед.
  
  
  Тэр мэдэрч чадсан нь түүний цаг үед нэр, тэр гайхаж дахин яагаад тэр хүсээгүй ойрхон явах энэ газар.
  
  
  "Гэхдээ," би цааш нь, " оноос хойш, энэ бол естой юу, дараагийн зогсоох биш, тоолох Corfu, хэрэгтэй үед Paxos. Магадгүй бид үлдэж, тэнд өөр нэг өдөр, харин урт хугацааны туршид та бодож бид харж байгаа байгаа бол, би чадахгүй байгаа юм шиг нэг порт хэтэрхий урт."
  
  
  "Тийм ээ, би ойлгож байна, түүнийг. Тийм ээ, би байх болно төсөөлж, түүнд McKee ч учраас би хараад энэ хүнийг tavern д Argostilion, би тэгж бодохгүй байна, үнэхээр мэдэхгүй байна."
  
  
  Магадгүй энэ талаар танд хэлэх цаг минь уулзалт энд байна, харин би тийм гэж бодоогүй. Хараахан биш. Би илүү хараад, түүний, энэ охин, энэ нь улам илүү хэцүү болсон гэнэ, мөн энэ нь бас хэрэглэж эрхэм зорилго.
  
  
  "За," би хэлсэн, " бид болно санаа зовох энэ талаар маргааш. Одоо надад хэлэх вэ Алекс төлөвлөж холбоо барих хэрэв та дараа нь."
  
  
  "Надад... би байхгүй бол хэнд ч хэлэх зүйл. Тэр ч байтугай та нар."
  
  
  "Энэ бол тэнэг. Та ямар нэг зүйл хэлсэн тухай tavern д Corfu, өөр юу ч биш. Гэж бодъе, та унасан хэтрүүлж, эсвэл ямар нэгэн зүйл."
  
  
  Тэр инээмсэглэн. "Би усанд сэлж шиг загас."
  
  
  "It won' t чи их сайн хэрэв та доош унаж шөнө байхад түүний унтаж доод давхарт. Та чадахгүй барих завь дагуу аялах, надад итгэ."
  
  
  "Биш юм гэж юу болох, McKee."
  
  
  "Битгий хэт итгэлтэй. Ямар ч байсан, би унтах гэж байгаа энд."
  
  
  "You' ll be хүйтэн."
  
  
  "Наад зах нь би байх болно, компани юм. Энэ нь ганцаардсан доош байдаг."
  
  
  Тэр инээж байсан.
  
  
  "Тэгэхээр, буцаж бизнес. Таны холбоо Алекс."
  
  
  "Үнэхээр, McKee. Би хэлж чадахгүй."
  
  
  "You' d better дахин бодож, хайрт. Хэрэв хүмүүс биднийг дагаж, бид байж болох ч салсан, эсвэл бүр муу юм."
  
  
  Тэр эргэлзсэн, хатгаж түүний уруул. Эцэст нь, тэр аажмаар түүний толгой сэгсрэв. "Магадгүй маргааш. Намайг энэ талаар бодож, McKee."
  
  
  Миний захиалга уулзаж, Алекс, тосох Эго, авч, түүнийг Итали. "Яг одоо, та бол цорын ганц холбоо нь би түүнтэй хамт байна, тиймээс бид илүү сайн байсан бие биедээ итгэх, эсвэл эргэн тойрон эргэж энд байна, гэж хэлэх, тохируулан!"
  
  
  Тэр flinched, түүний нүд, өргөн нь айдас.
  
  
  "Та байх болно Stahl!"
  
  
  "Авах нь тохируулан, би хийж байсан энэ нь түүний хувьд." Тэр bluffing түүний боловч шүүх түүний хариу, тэр хэсэгчлэн итгэлтэй.
  
  
  "Уу, McKee. Энэ бүх тиймээс шинэ намайг; би мэдэхгүй байна, юу хийх, хэн дуулгавартай дагах нь. Естой бид байх зөрчил?"
  
  
  "Сонголт бол та нарынх юм," би баттай хэлж.
  
  
  "Дараа нь би та нарт хэлж болно."
  
  
  Тэр хүртэл хүлээж чимээгүй байсан нь хангалттай зузаан бууруулах нь хутга.
  
  
  "Маргааш" гэж Кристина аяархан хэлэв.
  
  
  Тэр glowered үед Nah, дараа нь санаа алдаад, дээр сунган цув суудал авч lifebuoy оронд нь дэр. "Намайг сэрээх үед та нар залхаж," би growled.
  
  
  "Тийм ээ," тэр аяархан хэлэв.
  
  
  "Болон ажиглан дээр луужин."
  
  
  "Тийм ээ, эрхэм ээ."
  
  
  
  
  
  
  Арван нэгдүгээр бүлэг.
  
  
  
  
  
  Энэ нь салхитай өглөө, бараан үүлс хуйлран бага заадаг. Тийм үед хүнд deckhouses ажиллаж байсан болон ямар хүнд завь өргөн гэрэлтэй байсан эргэдэг болон нэвтрэлтийн шиг оргосон морь. Кристина байсан унтаж доор, гэхдээ удахгүй буцаж ирээд тавцан дээр, цайвар, хөөрөлтэй.
  
  
  "Бид бүх эрх?" "Энэ юу вэ?" тэр асуув, харж санаа сэтгэлээ бүрэн зориулж үед үүл.
  
  
  "Санаа зовох зүйл байхгүй." Би байсан хашгирах хугацаанд өсч улих, салхи, аянга, мөн creaking арьс өгөх. Гэнэтийн өөрчлөлт салхины улмаас том mainsail тулд хийсэх шиг tethered, хуржээ бүргэд; энэ нь тэмцэж залуур хүртэл бид дээр байсан нь мэдээж салхи нь дүүрэн онгоцны далбаа дахин.
  
  
  Kristina тавьлаа дээвэр дээр байшин болон эргэн харж ендер байхад. "Бид хаана байна? Би харж чадахгүй газар."
  
  
  "Өө, энэ тэнд хаа нэгтээ." Тэр даллан бүрхэг чиглэлд зөв бөмбөг.
  
  
  "Харин та нар мэдэхгүй?" Тэнд байсан нь нарийн тусламж үймээн түүний дуу хоолой.
  
  
  "Бүү санаа зов." Тэр хараад түүний үзэх; энэ талаар таван өглөө. Нэг шөнө тэр тооцоо нь бидний хурд, гэж шийдсэн, бид байсан, учир нь, жишээ нь, эсрэгээр Preveza, гэхдээ энэ нь маш ойролцоо. Тэр хэлж чадахгүй байсан охин. "Хэрэв энэ нь иймэрхүү харагдах нь бид зовлонд, би хийх естой бүх нь толгойг зүүн, бид харах болно earth." Энэ биш байсан нь маш сонирхол татахуйц орд мөчид шиг, салхи байсан одоо үлээж тэр чиглэл, энэ нь шаардлагатай болно цуврал төвөгтэй урт tacks даван туулах эго. Ачаар Nathaniel, тэр мэдэж мэдэх нь хангалттай гэж бага хөдөлгүүртэй туслах хөдөлгүүр нь туслах байсан ийм далайн; ямар ч салхи-ийн тогтворжиж нөлөө дарвуул нь, Scylla байх болно хөдөлж түүнээс дээш доош илүү урагш.
  
  
  "Гэхдээ... чадахгүй нь бид олж, яг бид хаана байна? Энэ нь... та юу гэж нэрлэдэг вэ? Энэ trident?"
  
  
  Түүний инээд алдав. "Секстант". Түүний, дээшээ. "Болон урт ferret байх албагүй нар зогсоох үед, ямар ч үе мөчний."
  
  
  Тэр frowned, тодорхой санаа зовж, болсон гараа хол бүхээгийн дээвэр, дараа нь шатлан эргэж, бараг орохоос нээлттэй passageway ард Nah.
  
  
  Түүний хашгирав. "Харагтун!" "Битгий эвдэж, бидний хөл дээр энэ бяцхан аялалын. Энд ирсэн, доош сууж байна.
  
  
  Тэр хийсэн гэж тэд түүнд хэлсэн, хөдлөхийг хүсээрэй дамжуулан нээлттэй тахиа зодолдуулах, бараг гацсан руу binnacle нь луужин. Ee шүүрэн авч, түүний гар болон түүнийг татаж ойрхон.
  
  
  "Тавих байх. Kostya Бурханы эвдэж байхгүй бол луужин, учир нь дараа нь тэр ч байтугай түүний эхэлж байсан санаа зовох хэрэггүй."
  
  
  Тэр инээмсэглэн товчхон, түүнийг түлхсэн үс гарч түүний нүүрэн. Түүний арьс нойтон байсан, мөн энэ нь биш байсан нь шүрших гэж хааяа цацагдлаа нь түүний эсрэг тал. Гэж харагдах түүнийг мэддэг байсан.
  
  
  "Мэдрэмж бага зэрэг seasick?"
  
  
  "I don' t feel өвчтэй? Би мэдэхгүй ийм үг."
  
  
  "Хүнд хэцүү."
  
  
  "Аа ... бага зэрэг. Энэ бол маш тансагт гарч, мөн завь халддаг эргэн тойронд маш их."
  
  
  "Өө-хөх. За, энд бай хүртэл бид гарч энд. Жолооны ард авч."
  
  
  "Охин?" Тэр болсон гараа хол юм шиг айж түүнд хүрэх.
  
  
  "Яагаад болохгүй гэж? Дэлхийн шилдэг эмчлэх seasickness байлгах нь таны найз нөхөд онгоцныхоо тавцан дээр."
  
  
  "Би биш seasick!"
  
  
  "Та нар юу хүссэнээ биднийг дуудаж. Ямар ч тохиолдолд, би гэсэн баталгаа нь хэдхэн минут, та сайн мэдрэх болно. Prima энэ вэ. Би ажил хийх."
  
  
  Тэр хийсэн шиг хөөе байсан гэж хэлсэн, гүйдэг газар дээр нь өөрийнх нь чөлөөлөөгүй байхад түүний босоод. Тэр над руу хараад doubtfully зуур, дараа нь гүнзгий амьсгаа авч, шар ус хуруулсан жолооны хүрд нь хоер гараа. Тэр явсан доош бүхээгийн.
  
  
  Тэр үед буцаж ирсэн цөөн хэдэн минутын дараа, тэр инээмсэглэж байсан faintly, өргөх, түүний толгойг нь барьж сэвшээ салхи, давс шүрших. Эмчилгээний ажиллаж илүү хурдан гэж би бодлоо.
  
  
  "Та ярихыг хүсэж байна?"
  
  
  "Talk?"
  
  
  "Өө-хөх. Та нар мэднэ."
  
  
  Тэр авсан нь хүртэл суудал авах нь илүү сайн харах луужин залгах. "Дараа нь бага зэрэг, хөх, McKee? Тэр бага зэрэг завгүй яг одоо."
  
  
  Тэр үүнийг зөвшөөрөх нэвтрүүлэх.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Өөр үд байсан юм
  
  
  Энэ нь нам гүм байсан юм, нартай дахин, би чадсан энэ нь секстант залбирсан минь анхан шатны навигацийн байсан юм наад зах нь хангалттай үнэн зөв. Би их гайхаж байсан юм олох гэж бид явсан нь цаашид миний бодож байснаас; Preveza естой худлаа бараг зүүн ану-ын. Энэ жижиг арал, ямар ч илүү дөрөв, таван миль урт, болон эго ч хэцүү биш байсан юм санаж. Салхи ч байсан үлээж зүүн талаас, хэдий ч тэнгисийн байсан дөлгөөн амгалан, тэнд ч байсан эвгүй бага зэрэг онцгой нөхцөл байдлын үед . Нь ш тусламж, би багц ажил дээр бидний анхны заавал байна. Энэ нь тийм биш юм нэг өдөр хөгжилтэй, тэр ч байтугай ажил.
  
  
  Дараа нь би явсан доор тохируулах, зураг нь манай талбай дээр өргөн хүснэгт гол байшинтай, мөн тэмдэглэсэн нь бидний одоогийн байр суурь. Тэр талаас нь би байсан нь үнэн зөв тайлбар эдгээр хазайлт бид нүүж нааш салхины эсрэг явц, тодорхой цаг зарцуулсан бүр дээр дардаг хадаас, гэж найдаж байна миний тооцоогоор зайд аялж байсан үнэн зөв хангалттай. Энэ нь байх байсан нь хялбар ч гэсэн туршлагатай гар дээр жолоо, харин юу Kristina бичсэн миний хувьд тэнд хийсэн энэ бүх зүйл нь илүү төвөгтэй, тодорхой бус; дараа нь бүх, тэр нь хэзээ ч харж хүртэл харах эрэг өмнө. Нөгөө талаар, би биш байсан маш туршлагатай холын зайн дарвуулт өөрөө.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Орой нь бид хит жижиг арал дээр нум. Энэ нь байсан алтан өдөр бид унтраах тогтоосон нь сайхан бага боомтын тухай Порто Gaio. Өнгөц харахад, энэ нь шиг санагдсан, бүдүүлэг, хөгжөөгүй газар; бид бүгдээрээ харж болох байсан мөнгөн-ногоон чидун жимсний төгөл суналт бүх чиглэлд хэрээр бид харж болох юм. Дараа нь, бид хандсан, бид хийж чадах гарч бага барилга байгууламж, цагаан, хүрэн, ягаан, хамт нүцгэн шураг нь moored завь bobbing дахь боомт.
  
  
  Хот бага байсан ч хөл хөдөлгөөн ихтэй; ихэнх байшин доторлогоотой waterfront. Чулуун далангийн хил залгадаг боомт; тэнд байсан хэд хэдэн жижиг дэлгүүр, taverns, хоер жижигхэн зочид буудал дагуу эрэг. Ямар ч хэлэлцэж энэ нь, Кристина тохиролцсон шөнө зарцуулах онгоцон дээр Scylla; порт ахмад байсан томилогдсон бидэнд ор хол эрэг, ямар сайхан байсан, надтай хамт. Бидний завь хийсэн жижигхэн dinghy холбоотой davits нь чанга, мөн орох нь жижиг завь хэмжээ хоног байсан нь их гавъяа хувьд тэнцвэр, цаг хугацаа. Үед хоер бидний тавгүй nah, бид маш бага B & nb гэж би байх төлөвтэй усанд автсан өмнө бид алхаж чадах нэг хоер зуун ярд Порт уруу Бар.
  
  
  "Аз болоход, ямар ч ус skiers энд байна," гэж тэр ярьж байгаа.
  
  
  "Ouch?" Kristina шиг хөгжилтэй одоо, бүрэн хайхрамжгүй өглөө-ийн санаа зовох, айдас өмнө нь шөнө.
  
  
  Alenka шилжсэн энэ нь бага байна; dinghy доргиосон болон өнхөрч бага зэрэг ус гаруй талд. Охин харж зогслоо, дараа нь инээв.
  
  
  "Тийм ээ, би түүний юу мэдэх гэсэн үг. Магадгүй бид естой буцааж авах завь өмнө хар, хөх?"
  
  
  "Энэ нь байх болно ямар ч өөрчлөлт хийж чадахгүй; бид байж болох живэх үед буюу шөнө."
  
  
  "Бид үргэлж сэлж болно."
  
  
  Манай өвдөг төрлийн уялдаатай байдаг, юу ч хийж болох тухай, мөн энэ мэт санагдсан тэр тавьж байсан нь бага зэрэг илүү дарамт надад. Магадгүй.
  
  
  Бид авч удаан алхаж дамжуулан жижиг хот, мөн бага зэрэг авч, гадуур алхах эго, учруулж болох жуулчид нь өшөө авалт. Хөдөө байсан ногоон, чулуурхаг, өсч гэнэт дээш тэнгис шиг оргил хонхойж уулын хамгийн грекийн арлууд нь үнэндээ байсан. Нь тоостой замын бид харж болох хүртэл харж hillside нь тасархай шохой бул, зарим мэт том байшинтай гэж тэдний дунд зогсож байсан, байшин зарим тохиолдолд байгаа эрхэм голдуу хар квадратын гэж тэмдэглэсэн нь их windows. Нь амьсгалыг хар машин шиг урьдчилан дайны Citroen, баталсан mimmo ану, савлаж насанд хүрэгчид болон хүүхдүүд. Би бодоогvй гэдгийг орон нутгийн иргэд байсан баялаг; бусдын бид харсан зам дээр байсан аль алхах, эсвэл жолооны морь зурсан тэрэг. Тэд ихэвчлэн хэрэгсэхгүй бидэнд; эрэгтэй байсан богино, stocky, олон том живэр сахал, эмэгтэйчүүдийн стандарт тариачин хувцас, хар, шагай, ихэвчлэн тохирох нь shawls бараг хамрагдсан нь тэдний нүүр царай. Энэ нь ямар нэг зүйл нь эргүүлж талаар надад Грек хойш би анх уншиж эхэлсэн энэ талаар: яагаад ийм нарлаг зочид буудал газар, түүний яруу агаар, гялалзсан, ус байх естой хүн амтай эмэгтэйчүүд, олон эрчүүд байнгын гашуудал. Хэрэв би байсан гүн ухааны, би байж болох юм асуусан Kristina энэ талаар, гэхдээ надад өөр бодол. Дарвуулт шалтгаан нь хоолны дуршил хувиргаж чадна гэсэн хамгийн нягт няхуур ханддаг хоолтны болгон glutton, түүний өлсөж.
  
  
  Бид олсон tavern үл хайхран waterfront, болон оройн байсан болохоор тун сайн гэдгийг бид үлдсэн nen хүртэл шөнө орой. Газар байсан нь тодорхой, зорилготой аялж yachtsmen; цэс байсан нь зарим талаар англи хэл дээр, чимэглэсэн crudely зурсан зангуу, хясаа. Эхний үед бид зөвхөн хүмүүс байсан энэ газарт, гэхдээ удахгүй бүлэг эрэгтэй, эмэгтэй нь идээлсэн царай, хүчтэй гараа далайн хувцас ирээд унаж байна.
  
  
  Бүү шүүмжил snatches яриа, би сонсож байсан юм холимог бүлэг Америкчууд болон Британчууд зэрэг италийн эмэгтэй, хоер нь тодорхой Frenchmen. "Юу ч онцгой," гэж тэр хэлэв өөрийгөө харлаа Kristina.
  
  
  Тэр ширтэж чигээрээ шиг, хэрэв ямар нэг зүйл дээр миний зүүн мөрөн, харин би гэж хэлж болох юм гэхэд түүний эрүү болон гүехэн амьсгалын тэр цаг болсон.
  
  
  "Энэ юу вэ?" Би асуусан, налуу урагш гарч earshot.
  
  
  "Энэ... энэ юу ч биш юм." Тэр инээмсэглэн товчхон. "Миний бодлоор хүн бүр сэжигтэн түүнийг. Мөн би баяртай байх болно үед энэ бүх хугацаанд."
  
  
  "Та нар?"
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  Тэр хэмжээнд хүрсэн сандал дээр нь гараа. "Би итгэлтэй биш байна би аз жаргалтай байх болно."
  
  
  Тэр над руу удаан хугацааны турш. "Үгүй," тэр эцэст нь хэлэв. "Магадгүй би байх болно түүний аль."
  
  
  Хэн ч ярьсан бидэнд хүртэл бид кофе ууж байсан, харин дараа нь нэг Frenchmen өрөөний босож санаатайгаар очлоо манай хүснэгт. Тэр нь нимгэн хүн нь шок элсэрхэг үс, ичимхий инээмсэглэл дүүрэн итгэх итгэл.
  
  
  "Намайг уучлаарай" гэж тэр хэлсэн байна, хайж ихэвчлэн үед Kristina. "Та Америкчууд?"
  
  
  "Түүнд," би хэлэв. "Энэ бол цэвэр."
  
  
  "Миний найз, би гайхаж хүсч байгаа бол бидэнтэй нэгдээрэй нь архи ууж байна." Тэр одоо ч гэсэн харж Kristina;
  
  
  Тэр түүний толгой сэгсрэв баттай. "Уучлаарай," гэж тэр хэлсэн нь хүйтэн эелдэг. "Гэхдээ бид явах хэрэгтэй эрт орондоо, энэ нь урт удаан өдөр." Тэр босож нь гөлгөр ивээл гүнж татгалзах нь зохисгүй suitor. "Та төлөх шалгах, Даниел? Бид явах хэрэгтэй. I ' ll be back in a minute."
  
  
  Тус Ресторан орлоо буцааж, тодорхой хадгалах гэж оролдож түүний nonchalant хөгжмийн зохиолч. Би дотроо инээмсэглэн би тавьсан гарч drachmas; охин ч намайг гайхсан. Түүнийг харж руу шилжих ариун цэврийн өрөө, тэр таалагдсан хараа түүнийг, тэр ч байтугай ард, сайхан дүүрэн цагаан өмд өргөн цэнхэр цамц тэдний дээр. Энгийн костюм хийсэн, энэ нь тодорхой тэр юу байсан юм өмссөн, гэнэт санан, өнгөрсөн шөнө, би үүнийг хүлээж байсан юм.
  
  
  Зөөгч ирж, авч, миний мөнгө өгсөн их нь махлаг, mustachioed эмэгтэй бэлэн мөнгөний бүртгүүлэх. Тэр энэ тухай бодож, урт удаан хугацаанд, харин түүнийх болж байсан тэвчээргүй. Тэр эцэст нь эргэж ирээд, түүнийх нь аль хэдийн гарч, харин тэр үед зүүн, түүнийх суугаад дахин. Kristina ч чадахгүй буцаж ирсэн.
  
  
  "Би боддог юм миний тэвчээргүй," гэж тэр хэлэв, өөрийгөө болон санаатайгаар биш үү харах нь түүний үзэх. Сандал дээр нөгөө өрөөнд шалгаж, түүнд гарч байна; тэд хайж байсан миний чиглэл, залуу Францын инээмсэглэн байсан.
  
  
  Би өөрийгөө албадан сууж, гэсэн хэдий ч, балгалтаас өнгөрсөн миний кофе бол миний өлөн clenched минутаар тэмдэглэх юм. Би санаж түүний зовнил хэрэв тэр харсан хүн нь ресторан Argostilion эхэлсэн мэдрэлийн авч өмнө нь дуртай.
  
  
  Эмэгтэй бэлэн мөнгөний бүртгүүлэх над руу хараад questioningly. Эцэст нь, тэр босож дээр алхаж байв.
  
  
  "Би найдаж байна та англи хэл."
  
  
  "Мэдээж," тэр хариулав.
  
  
  "Залуу хатагтай." Тэрээр тэмдэглэв тулд ариун цэврийн өрөө -, эсвэл наад зах нь үүдний хүргэж байна. "Бид урт өдөр байсан шүү дээ аялах,, тэр ч сайн биш байх..."
  
  
  "Мэдээж," тэр хэлэв, мөн өргөж түүний хар бүрсэн бөөнөөр нь өндөр өтгөн тулд hobble руу ladies ' өрөөнд. Тэр буцаж ирээд хормын дараа shrugging. "Тэнд ямар нэг байдаг," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Хаана там нь тохируулан...?"
  
  
  "Магадгүй арын хаалга." Тэр харлаа сандал хаана Францын харж сэжигтэй маадгар шиг хүн бүгдийг нь суурин биш яарч тавьж хамтдаа. хэсэг хамтдаа.
  
  
  Бусад гэдэгт би итгэж чадахгүй байсан, энэ нь бидэнд нэг минут. Хэн ч босож тэр дарга, энэ бололтой нэлээн дэмий магадлал бага гэж Kristina байсан намайг орхисон шөнө учир нь санамсаргүй хийцгээ. Биш яг одоо, ямар ч байсан. Түүний түүнийг үл тоомсорлож.
  
  
  "Баярлалаа," гэж тэр эмэгтэй хэлэв, мөн яаран дамжуулан tavern. Үед түүний эцэг ирсэн газар нь бид орхисон завь, тэр байсан биш, гайхаж, түүнд байхгүй, тэр нь мэдээж байх байсан буцаж завь ганцаараа. Гэхдээ тэр үед харсан гарах үед харанхуй боомт, тэр хийж чадах гарч харанхуй хэлбэр явган холгүй Scylla. Энэ нь жижиг завь нь outboard мотор, нум нь амарсан эсрэг халл нь sloop, мөн зам нь доргиосон болон живсэн, би авсан гэсэн сэтгэгдлийг орхиж байсан ч хэдхэн минутын өмнө. Гэж тэр үзсэн, ариун гэрэл glinted гол бүхээгийн windows, мөн тэнд байсан, энэ талаар ямар ч эргэлзээгүй.
  
  
  Тэр болгон авсан завь, түлхэж унтраах, болон далайгаар аль болох хурдан дамжуулан хөл хөдөлгөөн ихтэй боомт. Дуу jolly rattling д rowlocks байсан шиг аянга миний чих, гэхдээ л гэж би бодож зогссон нь арга muffle дуу, нэг моторт завины нь моторт хурдлаад гэхэд mimmo. Эго нь дараа нь бараг л усанд автсан намайг, харин би түүнд хадгалагдаж хяналт, ашиглаж дуу чимээ дамжуулан авч, үлдсэн хэсэг нь энэ
  
  
  хол тулд Scylla.
  
  
  Тэрээр холбоотой энэ нум, дараа нь авирч дээр гарч урагш тавцан. Гадаргын байсан чийгтэй хамт шүүдэр, мөн би хэвтэж байдаг, би үүнийг мэдэрч чадна seeping дамжуулан миний цамц. Энэ нь санаа зовох биш үү намайг; би илүү их санаа зовж байна гэж Сергей биш үү дамжин өнгөрөх plexiglass manhole хамгаалах нуух өмнө миний хамар. Энэ нь гэсэн үг, хаалганы хооронд кабин нь хаалттай байсан юм.
  
  
  Энэ нь нээгдсэн нь ан цав Лук, талархалтай тэр й оролдсон хуваахын тулд эго дотор өмнө. Энэ нь эргүүлдэг хүртэл noiselessly, тэр газардсан хоер хоорондоо нарийн bunks доор. Таг хаалттай дахин, тэр удааширсан, түүний хурдыг хүртэл энэ нь хаав. Тэр нүүж үүд хаалга, шалгах Хюго дахь scabbard түүний шуу, тавьж түүний чих нимгэн модон самбар.
  
  
  Хэрэв миний грекийн байсан сайн, түүнийх байж болох юм хэлж чадах байсан, тэд юу ярьж байсан, гэхдээ хүний үг гарч ирсэн нь хэтэрхий хурдан түүнийх барьж илүү хэдэн хэсэг яриа. Гэвч эго дуу хоолой хийсэн, энэ нь тодорхой байсан гэж заналхийлж хэн нэгэн, хэзээ үүнийг сонссон Kristina-ийн хэрх, тэнд байсан нь ямар ч эргэлзээгүй хүн байсан юм. Тэр сонссон дуу нь хурц алгадах нь аяархан орилж. Би эхлээд авах, хутгаар гараа үед нэг тонн тоосго унаж орой дээр надад.
  
  
  Тэр замаар явж өндгөө байсан л хаалттай байна. Харанхуйд, би харж болох ч харин нэг том сүүдэр дарж намайг доош нь; давчуу орон зай хооронд түүний bunks, би чадахгүй байна, тэр ч байтугай дээр өнхрөх хүрэх хүн. A rush of сармис амьсгал бараг автдаг надад, мөн энэ нь надад хүч чадал цөхрөнгөө барсан. Тэр хүртэл өссөн шиг mustang нь бөрр түүний эмээл гээд чичрэх, бохир үнэртэй хүн унтраах түүний ар. Эго зорилтот цохих бага тааз, тэр grunted их гэж эго-ийн гарт байсан хэвээр тулгуур хөлтэй миний хоолой. Түүний эго цохих түүнийг дахин, тэр шидэж эхэлсэн түүний руу нэг bunks гэж хаалгыг нь эргүүлдэг нээлттэй.
  
  
  Гэрэл гол бүхээгийн байсан бүдэг, харин дараа нь нийт харанхуй, тэр агшин зуур харалган. Би харж болох байсан дүрс болон glint металл эго-ийн гар. Би өшиглөсөн түүнд, гэхдээ би түүнийг хүрч чадахгүй. Тэнд байсан гашуун уу хүргэж байх буцаан татаж байна; би эргэн ээрсэн, татах гэж оролдож хүн түүний нуруун дээр хооронд нь надад буу, гэхдээ би мэдэж байсан, энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа.
  
  
  Энэ удаагийн байсан шиг thunderclap нь хүн амын нягтаршил ихтэй өрөө. Би мэл гайхав зуур, хүлээж мэдэрч би хаана байсан хит болж. Гэвч энэ нь тийм биш байсан хохироож, тэр ч байтугай эрт мэдээ алдалт гэж түрүүлж нь зовлон шаналал ноцтой цохилт. Тэр эргэж хараад silhouette, хаалганы, тэр харсан тэр гайхалтай байсан. Хүн хэн байсан намайг дайрч сулрах түүний атгах, би эвдэж, чөлөөт, зорьж хөлсний алуурчин.
  
  
  Тэр гарч унагасан гэхэд буу дээр эго-ийн гарыг буцааж түлхэж гаргасан дүр. Бүдэг гэрэлд цонхны гадна, тэр харсан Kristina, гараа орооцолдон түүний эго-ийн үс зулгаах их л түүний байж болох юм. Гэхдээ тэмцэл, түүний чөлөөт гар ниссэн гарч, түүний араас эргэж цохих нь керосин чийдэнгийн гэрэл тогшиж энэ нь гарч түүний хувцасны өлгүүрийн.
  
  
  Уг галт шингэн асгарсан даяар хүснэгт, дараа нь тавцан дээр, долоох самбар руу биднийг гэнэт харанхуй. Тэр түлхсэн хүн хол, үл тоомсорлох ч Кристин одоо. Гал самбар дээр завь нь магадгүй хамгийн муу зүйл нь дэлхийн, ялангуяа та зууж доош доор гал явуулж байгаа шууд хийн танк.
  
  
  Түүнийг шүүрэн авч, хөнжил нь гранат шидэж их дээр хамгийн том шатаах газар; харин тэд smouldered, түүний болсон усны galley угаалтуур, дараа нь ducked руу том өлгөөтэй засгийн газрын гаргаж ирээд нэг цаг агаар хүрэм хаях гаруй бусад шатаж толбо. Бүх бизнес чадахгүй авсан нь илүү минут, хагас - тэгэхгүй бол бид тэр алдсан завь, магадгүй бидний амьдралд - харин эцэст нь гал унтрааж энэ нь манай хэрэглэгчдэд алга байна. Тэр сонсоод, түүний эхлэх, холболтуудыг хөдөлгүүртэй, оролдсон руу авирч бүхээгийн, харин осолдсон руу Кристина.
  
  
  "McKee!" гэж тэр хашгирав, боох, түүний гар миний хүзүүгээр. "Өө, Бурхан Минь! McKee!"
  
  
  Ee зүлгэж түүний absently, сонсох бүдгэрч сонсогдож хөдөлгүүрийн. "Энд юу тохиолдсон бэ?"
  
  
  "Түүний ... тэд намайг аваад эргэн тойронд tavern. Хүн байсан нь буу, -"
  
  
  "Бүгд зөв". Тэр түлхсэн хол ee, зүгээр л хангалттай учраас тэр чадах бөхийн шалгах тавцан нь түүний хөл дор. "Надад өгөөч гар чийдэн, та нар?"
  
  
  Бүх хэдий ч, гал, төөрөгдөл, тэнд биш байсан их хохирол. Аз болоход, сандал байсан нэрвэгдсэн эхний багц нь шатаж керосин байсан хамрагдсан гялтгануур; хэдэн swipes нь өөдөс устгах болно толбо. Тавцан хавтан дамжин гүйж дунд бүхээгийн байсан үргэлж нойтон эхлэн үүснэ bilge ус зүгээр л доор, зөвхөн будаг нь шатсан байна. Дараа нь байгаа эсэхийг гаргах нь юу ч байсан smouldering самбар дээр, Санкт-na Кристин дээр болсон.
  
  
  "Уучлалт гуйж," би хэлсэн, удахгүй. "Оноос хойш суманд оногдохгүй явсан, би байх болно гэж бодож шилдэг эсэхийг бид мэдэхгүй үлээж өмнө бид эхлэх асуулт асуух."
  
  
  Охин толгой дохив их, түүний толгой мэхийн.
  
  
  
  түүний мөрөн тэр үед сууж байсан дээр порт тал нь өр. "Би ойлгож байна."
  
  
  "Do you want to help me now?"
  
  
  "Чамд туслах уу?"
  
  
  "Бид биш шүү дээ гэж энд зогсоож өнөө орой, зөгийн бал. Явцгаая олох бусад зарим боомтын-хэрэв та хүсэж байгаа онгоцны далбаа, бүх шөнө again."
  
  
  "Өө, Бурхан, ямар ч, McKeel." Тэр нүүрээ тагласан гараа нь. "Маш олон..."
  
  
  "За, байхгүй бол нугалж дээр одоо. Явцгаая. Авах завь гарч, нум, зангиа нь чанга байхад би эхлэх хөдөлгүүр."
  
  
  Нэг арга нь, энэ нь илүү сайн байх байсан хүрэхийг хол шөнө, гэхдээ би авч эхэлж байна ч crazier энэ талаар үйл ажиллагаа. Хэрэв тэд хүссэн алж, эсвэл барих, бидний, тэд үүнийг хийж чадна. Ялангуяа өндөр тэнгис. Тэгэхээр магадгүй өөр газар үлдсэн шөнө байх болно зүгээр л аюулгүй гэж. Ямар ч байсан, түүний бас залхаж байна.
  
  
  Бид олсон боомтын гадна ирмэг боомт, холбоотой, үүнийг, болон дууссан цэвэрлэх юм. Бид оруулж өөр гэрэл рүү хаалт, байхад Kristina цэвэрлэсний countertop, түүнийх нь анхааралтай шалгаж үлдсэн бүхээгийн, клирингийн хол remnants нь хагарсан шил болон бусад хог хаягдал. Тэр нь олдохгүй байна гэхэд нь гар буу байсан нь тогшиж орчим хүний гар, хуучин .32-калибрын revolver өөр нэг дугуй дээд малгай. Ямар ч хэрэггүй, гэхдээ би үүнийг тавих тавиур дээр нь galley л хэрэг.
  
  
  "Та байхгүй бол ямар ч асуулт асууж," Кристина аяархан хэлэв.
  
  
  "I' ve been waiting for you."
  
  
  "Чи юу хүсч байна вэ надад түүнд хэлэх?"
  
  
  "Магадгүй ямар нэг галзуугийн болсон."
  
  
  "Энэ нь шиг байна, энэ мэт... тэнэг."
  
  
  "Тэнэг?"
  
  
  "тиймээ. Та-г үзнэ үү, энэ хүн буу шүүрэн намайг tavern. Бүдүүлэг хүн, ямар ч илүү сайн нь дээрэлхэх юм бол, та мэдэх үү? Тэр нь хамт эго нь намайг буцаж явах завь..."
  
  
  "Яагаад болохгүй гэж? Яагаад энд ирсэн юм?"
  
  
  "Гэсэн санал маш тэнэг. Тэд гэж бодож байсан баян Америк, өлгөгдсөн эргэн тойронд хайж завь худалдан авах. Тэд гэж бодож байсан маш их мөнгө далд самбар дээр, мөн тэд авах гэж оролдсон, намайг хэлэх үед ... за ... та гарч ирсэн . "
  
  
  Түүнийг хараад nah, эргэлзэн тээнэгэлзсэн. Тэр хараад ravishing гэж хэзээ нэгэн цагт, мөн түүний үс нь ирээд доош өмнө түүний царай, тэр яриа хэлэлцээ явуулсанаар эргүү, итгэл төрүүлэхэд caresses. Би юу ч хэлж чадахгүй байсан, тэр над руу хараад. "What' s up, McKee?"
  
  
  "Юу ч биш," би хэлсэн, бараг л өөрийгөө итгүүлэх. Энэ нь байж болох байсан нь үнэн, дараа бүх. Яагаад вэ Alexa-ийн эгч Zenopolis тоглох хэрэгтэй ийм хэцүү тоглоом нь надад? Би чадсан нь симпатик инээмсэглэв. "За, энэ дээр одоо. Миний бодлоор тэдний нэг нь өөр юм. How are you feeling?"
  
  
  Аажмаар, ee гол босч, тэр түлхсэн түүний үс гарч түүний нүүрэн. Ихэнх эмэгтэйчүүд хэрэгтэй хэд хэдэн цагийн турш гоо сайхны салон хүрэхийн тулд нэг өөрчлөлт харагдах байдал.
  
  
  "Мэт nightcap?" гэж тэр хэлсэн байна, болон инээмсэглэв.
  
  
  Тэнд байсан бренди самбар дээр, мөн лонх bourbon тэр байсан олж Афин. Энэ шиг санагдсан, сайн цаг авах, энэ нь ангилсан.
  
  
  Би асуусан, барьж аль аль нь шил.
  
  
  "Аа! Та bourbon!" Түүний нүд нь бүжиглэж бүдэг гэрэлд.
  
  
  "Хэлж мэдэхгүй байна надад та сурсан ямар нэг зүйл ялгаатай нь Ану-ын ensign."
  
  
  "Бид их зүйлийг сурч авсан Америкчууд." Тэр дээр суугаад нарийн cot эсрэг талын сандал над руу харсан. Миний хоолой нь хуурай байсан, би хэрэгтэй уух.
  
  
  Авсны дараа хоер эрүүл sips, тэр зүлгэж cot дараа нь түүний. "Доош сууж, McKee."
  
  
  Би үүнийг хийсэн. Гараа амарсан хайнга дээр миний ташаа, мөн түүний сэрүүн дулаан бололтой radiate дамжуулан нимгэн хар цамц тэр өмссөн байсан. Тэр засав түүний хоолой.
  
  
  "Дуу хоолой... Paxos".
  
  
  "Тийм ээ," тэр бувтнасан, авч урт, удаан sip.
  
  
  "Одоо," гэж би хэллээ.
  
  
  Тэр над руу эргэж дахь дууриамал гайхсан. "Нэн даруй?"
  
  
  "тиймээ. Та амласан. Талаар таны холбоо Алекс."
  
  
  Тэр ширтлээ зуур, дараа нь аажмаар түүний толгой сэгсрэв. "Естой бид? Одоо?"
  
  
  "Юу хамгийн сайн цаг?"
  
  
  "Өө ... дараа нь?" Тэр нүүж ойр долоох, мөн ямар нэгэн байдлаар хэдэн товч орой дээр түүний цамц чадсан ирэх буцаах. Амттай мах үүссэн нүх, миний зүүн гар rose өөрийн accord тулд зөөлөн аяга хөхний байсан дарагдсан эсрэг миний цээжин. "Тийм ээ" гэж тэр амьсгаа нь.
  
  
  "Та юу нь буруу юм?" Гэж би түүнээс асуув. "Өнгөрсөн шөнө та тоглож онгон, өнөөдөр та байгаа нь садар эм again."
  
  
  Тэр биш үү хариу үйлдэл гэж би үзэж; түүний нүд нь хэвээр доошилж тэр миний гарыг авч, дээр байрлуулсан түүний цээж. "Бүү оролд ойлгож, намайг тэр дороо, McKee. Надад итгэ. Итгэж миний зөн."
  
  
  "Таны зөн?"
  
  
  "Дараа Нь, McKee. Харин одоо... " өөр нэг товч нээсэн, дараа нь өөр нэг; яг тэр үед, тэр бөхийж, зөөлөн дарагдсан түүний уруул минийх. Одоо, миний асуулт байсан мартагдсан.
  
  
  Түүний хэл darted уурхайн, судлах, хүрч. Миний гарт оржээ дотор
  
  
  орж миний цамц, би мэдэрсэн түүний хөх өсч, харден дор миний хуруу. Тэр дуу алдав, дараа нь унасан гараа доош нь миний гуяны. Миний хүү гэдэг нь илт байсан, тэр хи хи гүн түүний хоолой.
  
  
  Тулж буцааж түүний цамц, тэр нь үнсэв мөрөн, гүн shadowed хагарсан, нэг нь хөх, дараа нь бусад нь. Дараа нь түүнийх, мөн би буцаж ирээд харах түүнийг биширдэг, түүнийг; түүний хөхний толгой байсан ч, нээлттэй, бага зэрэг өсгөсөн мэтээр хүрч миний хувьд миний аманд. Кристина-ийн хонго аажмаар нүүж, мөн гараа унасан руу waistband миний өмд. Түүний амьдрал байсан юм ирээд-д өгч, түүнийг нь бага зэрэг илүү их зай, тэр авч бүрэн давуу тал нь энэ ...
  
  
  Хэрхэн намайг бүү асуу би чадсан унтрааж бүхээгийн гэрэл - хүмүүс дээр завь байдаг тийм дэмий хайхрамжгүй тэд зүгээр л ирлээ. - д болсон сандал, сандал руу ор, гэвч хормын дараа бид нүцгэн байсан хамтдаа, түүний биеийн дарагдсан эсрэг үг. нь хөлийн тулд мөрөн. Бид судалж, өөр бусад нь өсөн нэмэгдэж буй өлсгөлөн, мөн түүний хэл завгүй байсан ба deft; дараа нь, зүгээр л энэ нь шиг харагдаж байсан бид аль аль нь гэж дэлбэрч тэр insistent хүсэл, тэр нээсэн надад.
  
  
  Тэр дуу алдав үед би түүнийг түлхсэн аажмаар; тэр ямар нэг зүйл хэлсэн би ойлгодоггүй оролдсон татах нь надад гүн гүнзгий. Тэрээр эсэргүүцэж Rivnenskaya л харуулах хангалттай байсан асуудал эрхэлсэн,, дараа нь эхэлсэн урт, удаан хөдөлгөөн гэж нэвтэрсэн гүн нь бүр цус харвалт. Тэр өргөж, түүний хөл болон ороосон тэдний эргэн тойронд минь буцааж, jerking түүний хонго хүртэл уулзаж, миний нэмэгдэж thrusts. Тэр эхэлсэн гаслах, хөдлөхөд нь надад түүний болохоор тэр намайг үнсэж нэмэгдэж харгис догшин шиг түүний хөдөлгөөн болсон хурдан, илүү хичнээн.
  
  
  Энэ үед бэ, тэр шидэж түүний толгой эргэж, түүний нүд, ам нь өргөн уудам, түүний гар зуурсаар миний мөрөн, түүний хонго нь түг түг цохилж шиг пистонс. Энэ нь бололтой, өнгөрсөн үүрд бидний харилцан sighs mingling түүний дэлбэрчээ дотор nah, үед, сүүлийн үед бид хоеулаа ядарч, түүнийх тавих helplessly даяар nah, мэдэж амттай сул дорой, slickness нь хөлс дэвтээнэ утас. Энэ нь урт удаан хугацааны өмнө тэр ярьсан.
  
  
  "McKee?" гэж тэр хэлсэн байна hoarse дуу хоолой.
  
  
  "Тийм ээ?"
  
  
  "Та бүхэнд баярлалаа."
  
  
  Түүний инээд алдав. "Баярлалаа"
  
  
  "үгүй ээ. Та ойлгож чадахгүй." Тэнд байсан нь хачин тэмдэглэл огцрох түүний дуу хоолой.
  
  
  "Try me."
  
  
  Тэр түүний толгой сэгсрэв. "Үгүй ээ, би хэлж чадахгүй."
  
  
  "Юу гэж?"
  
  
  "Би юу хүсч байна."
  
  
  Тэр эргэлдэж-д дугуйлан дахин, гэхдээ би эсэргүүцэж миний цочрол. Түүний биеийн байсан хэсэгчлэн цувисан унтраах nah, гэвч тэр clung нь гайхмаар хүч чадал.
  
  
  "Ямар ч арга зам! Don ' t leave me!"
  
  
  "Би хаана ч гэж байгаа юм биш. Энэ нь урт замыг явах хүртэл nightfall, Kristina." Тэр дээр хүрч ирмэг ор олдсон нь шилэн шалан дээр, авч түүний эго, авч урт swig нь bourbon. Зэрэг шингэн урсдаг доош нь миний хоолой миний ходоод, би чадах нь аль хэдийн мэдэрч, миний хүч чадал буцаж ...
  
  
  "Тийм ээ" гэж тэр амьсгаа, хүрэх нь түүний шил өргөх түүний толгойг авч sip. "Энэ бол бидний шөнө, тэгээд би айдаг юм байх гэж зөвхөн нэг, McKee."
  
  
  Тэр нь зөв байсан юм шиг, тэр байсан олж тийм дэмий хурдан, харин ч Кристина талаар мэдэхгүй байсан яг тэр байсан юм.
  
  
  
  
  
  
  Арван хоер дахь бүлэг.
  
  
  
  
  
  Тэд биднийг хүлээж д Corfu, нээлттэй хүрэн Mercedes зогсоол ангилж гол усан онгоцны өртөөн. Хоер эрэгтэй, indistinguishable нь хар костюм, малгай гэж нуусан хамгийн тэдний нүүр царай, sat болон ширтлээ impassively гэж Kristina, би явж дагуу далан, хоер далайн жуулчид, аль аль нь ядарсан нь шөнө хайр, урт, удаан, хэзээ ч-before-seen далайн яваарай. зарим нь үүнийг нэрлэх хамгийн сайхан нь бүх грекийн арлууд.
  
  
  Бид сонгосон байх газар нь хойт боомт, хол hustle болон хөл үймээнийг төв. Дээр & nb, хаа сайгүй бид хараад, тэнд байсан завь бүх хэмжээ, төрөл, авсан бяцхан sailboats орон нутгийн загас агнуурын завь асар их далайн дарвуулт завь. Орой нар хаягдах урт сүүдэр шиг бид явж өнгөрсөн мөр зарж хашаанд уугуул хувцас, үнэт эдлэл, урлаг, болон бүх төрлийн хоол хүнс mingled нь давстай агаарын болон тодорхой бус үнэрийг нь уулархаг орон гэж одоо нэхсэн буюу гаруй хот. Scooters hummed, наймаачид, хашгирав, хөгжим явж дамжуулан нээлттэй хаалга бусад бүх нийтийн хоолны аж. Бид л байсан руу авч намын уур амьсгалыг үед Mercedes үгүйг түүний.
  
  
  Тэр шүүрэн гараа warningly шаардсан, түүний хөдөлж байх зөрчсөн ямар ч ахиц. Эхний үед тэр ойлгоогүй байсан, гэхдээ тэр үед харсан машин, тэр tensed; энэ нь түүнийг татаж урагш.
  
  
  "Don' t look at тэднийг. Хөдөлж байх."
  
  
  "Гэвч... юм бэ, тэд энд авч? Тэр машин жолоодох?"
  
  
  "Байдаг ferries, тэнд биш юм?"
  
  
  "Аа. Тийм ээ. Харин яагаад тэд энгийн... сууж байна энд?"
  
  
  "Хамгийн чухал нь, тэд үүнийг яаж мэдсэн юм бид байсан байх гэж энд ирсэн юм?" Бид бараг эсрэг машин. Эрэгтэй дотор нь аажмаар эргэж, тэдний толгой гэж бид үзсэн.
  
  
  mimmo өнгөрч, харин илэрхийлэл нь их тулгарч байсан өөрчилж чадахгүй.
  
  
  Kristina мөрөө хавчив resignedly. "Хүн бүр ирдэг Corfu. Эсвэл... та нар хэлж Том математик та хаана түрээсийн завь?"
  
  
  Түүнийх, хэсэг зуур бодож. "Энэ нь боломжтой. Наад зах нь би түүнд хэлсэн нь би байсан байж магадгүй явж, хойд."
  
  
  "Та нар байх естой гэж хэлсэн emu?"
  
  
  "Энэ чадахгүй байна, аль болох зайлсхийх хэрэгтэй. Тэр мэдэхийг хүссэн бол тэр явах гэж байгаа бол би хэлсэн би түүний хүссэн круз нь Cyclades, тэр нь болно гэж бодож байсан нь хачин."
  
  
  "Яагаад тэр вэ?"
  
  
  "Харах нь газрын зураг. Pyrgos танхимд хол байгаа нь Эгийн Тэнгис; энэ нь илүү ашигтай түрээслэх нэг завин Piraeus бол өөрийн төлөвлөсөн явж байдаг."
  
  
  "Мэдээж хэрэг. Мөн эдгээр хүмүүс... болох юм байна гэдэгт хэн нэг оролдсон зайлсхийхийн тулд, энэ нь?"
  
  
  "Өө-хөх. Мөн магадгүй ашигласан нэг нь та байсан анх авч явж байна. Зөвхөн doesn ' t make much sense аль." Энэ тийм биш. Хэрэв тэд ашиглаж байсан Alexa, мөн одоо би ятгаж байсан ч хамаагүй юу Hawk надад хэлсэн, тэнд байсан байх нь гоожсон хаа нэгтээ, яагаад тэд хичээж барих нь ану-д Pyrgos? Зөвхөн үе мөчний гэж би боддог юм байсан бол гэж бид үргэлжлүүлэн аялал жуулчлалын машинаар, энэ нь илүү хялбар байх биднийг дагаарай. Энэ нь байсан юм биш маш хангалттай хэрх.
  
  
  Бид алхаж, цаашид ард Mercedes, тэр хүргэсэн охин нь жижиг худгийн хаана нь гайхалтай дэлгэц, өнгө өнгийн ороолт сууж байсан. "Нэгийг нь худалдан авах," гэж би хэллээ. "Би худалдаж авсан хоер, харин таны цаг зав."
  
  
  Харин тэр цуглуулах, түүний ачаалал, түүний үрчлээтсэн хуучин гэрийн эзэгтэй байсан аз жаргалтай хайж эргэн тойронд далан. Хүмүүс Mercedes хөдлөхгүй байх юм бэ, гэхдээ тэд үнэхээр байхгүй байсан намайг шоолох; тэд өөрсдөө хийсэн болохоор илт байсан гэдэгт итгэлтэй байх естой, бусдын. Харин тэнд байсан ийм завгүй, байнга хөдөлж олон хүн байсан гэж бараг л боломжгүй зүйл олж харахыг хэн ч хараад бага ч гэсэн сэжигтэй; тэнд байсан олон Европчууд хар костюм шиг тод хувцастай жуулчид, миний олох боломжийг хүн алсан түүний хамтрагч нь миний өрөөнд байсан нэлээн дэмий гуалиг.
  
  
  Мөн урт бүх өдөр, Kristina evaded миний асуулт түүний тухай холбоо Алекс.
  
  
  Тэр үед авч гарч хос ороолт, бид нүүсэн нь дээр. Тэр үед байсан хөнгөн эзэмшиж ee-ийн талаас нь, охин нь чичирч.
  
  
  "Энэ юу вэ?"
  
  
  "Надад... гэж би боддог юм болж хүйтэн."
  
  
  "Болон...?"
  
  
  "Миний бодлоор энэ цаг үе юм." Тэр миний гарыг авч, эргэж миний бугуйн, хараад миний үзэх. "тиймээ. Бид явах хэрэгтэй."
  
  
  "Би үүнийг бодож байх байсан маргааш хүртэл."
  
  
  "Би өнөөдөр юу... тохируулах холбоо барих".
  
  
  "Гэхдээ бид биш байсан ч гэсэн байх естой өнөөдөр энд."
  
  
  "Гэхдээ бид юм." Түүний инээмсэглэл байсан жинхэнэ болон хэт маадгар тохирсон надад.
  
  
  "Чи зальтай бяцхан гичий." Түүнийх инээж байсан. "Болно, бид явах вэ?"
  
  
  "үгүй ээ. Бид авч болно таксины." Тэр хэлэхдээ: "өмнө нь завгүй буланд хаана өргөн гудамжны led-аас далан хот руу. "Тэнд нэг байх естой around them."
  
  
  Нэг удаа тэр намайг явж чөлөөтэй; тэрээр хүлээгдэж илүү зайлсхийх, харин одоо тэр естой авсан нь надад түүний дараа бүх. Тэр юу ч хэлж чадахгүй байсан, гэхдээ зохион байгуулж, түүний чөлөөт зүүн гар нь түүний цээж, болон Хюго snuggled reassuringly руу scabbard.
  
  
  Тэнд байсан хагас хэдэн арван такси зогсоол буланд өмнө нь том, сунан хуучин зочид буудал юм шиг харагдаж сэргээгдсэн балгас нь грекийн сүм, түүний tarnished гантиг facade. "Ямар ч тодорхой нэг?" Би түүнээс бид дөхөж булан.
  
  
  Кристина зогссон, нүдээ хаасан, мөн даллан түүний долоовор хуруугаа нь жижиг тойрог, дараа нь сануулъя. "Энэ нэг юм," гэж тэр хэлэв, нээлтийн түүний нүд нь дахин.
  
  
  Энэ нь тоостой хуучин Форд тулгуурласан уйдаж жолооч байсан busily сонгож түүний шүд, үл тоомсорлох хажуугаар өнгөрч явсан. Бусад хэд хэдэн жолооч нар дээр зогсож байсан замын хажуу ойролцоо тэдний машин, сөгдөж болон gesturing, харин Кристина сэлж, өнгөрсөн тэдэнд нээлттэй арын хаалга нь түүний сонголт. Энэ бадриун хүн жолооны ард дээшээ хараад дурамжхан; энэ шиг харагдаж байсан тэр хүсэхгүй байгаа юм бэ, зорчигч авах үед бүх. Энэ нь байх естой байсан таксины жолооч эргэн тойронд Нью-Йорк, гэж би бодлоо, би дараа нь Kristina руу musty машин.
  
  
  Жолооч биш үү эргэж харах, гэхдээ санаа алдаад шилжсэн ихээхэн түүний суудал. Kristina урагш бөхийн, ямар нэгэн зүйл хэлсэн хурдан грекийн. Тэр дуртай дургүй толгой дохив, эхэлсэн хөдөлгүүр, тавьж тоног төхөөрөмж.
  
  
  Дараа нь У-эргээд бид хийсэн бидний арга замаар нягт замын талаар өргөн гудамж; удалгүй энэ нь багасч, мөр гоемсог дэлгүүр өгсөн арга нь блок blocky байшин барьж хажууд нь зөвлөгөө сэрүүн эрхэм, их хэмжээний сохор фасад. Хар бүрсэн эмэгтэй морь хуучин colt хандсан ану, үл тоомсорлох замын цаана Nah. Бид өнгөрч энэ нь, жолооч нулимж цонхоор болон muttered зүйл; I didn ' t мэдэх хэрэгтэй хэл гэж юу болохыг ойлгох гэж тэр хэлж байсан юм.
  
  
  Гудамжинд өсч эхэлсэн steeply; байшин байсан хол зам
  
  
  мөн бид харсан хүүхдүүд тоглож тоосорхог ярд, тахиа pecking үед газар, nondescript нохой хэтэрхий хайхрамжгүй хийх нь илүү өргөх нь тэдний тэргүүн үзэх нь өнгөрч машин. Удахгүй хот байсан бидний ард, болон хатуу хучилттай гудамж замыг өгсөн нь гөлгөр шороон зам аажмаар эхлэв салхи эргэж, урагш, дээш нь эгц, мод-хамрагдсан хилл.
  
  
  Бид rode чимээгүй хүртэл бид хүрсэн нуруун. Жолооч удааширч бид хандсан жижиг төгөл модыг эргэн тойронд нь юу шиг харагдаж ариун сүм эсвэл магадгүй булш. Ямар ч тохиолдолд, энэ нь хүрээлэгдсэн байсан нь цагаан гантиг, хамт багана урд, дайрчээ баримал нь сав газрын урд шиг харагдаж буй шувуу гэнэ. Энэ таксины жолооч баталсан mimmo, дараа нь хийсэн нь хурц зүүн эргэж зогссон үед жижиг уулзвар.
  
  
  "Аа, ямар сайхан харах!" Кристина дуу алдаад.
  
  
  Хаанаас бид байв зогсоол, бид харж болох бүх хот, боомт бидний доор шиг нь зураг ил захидал дахь алтан гэрэл, гэхдээ би биш сонирхож гайхамшигт үзэл бодол тэр үед. Түүний тавьлаа руу шивнэн Кристина. "Тэр англи хэл?"
  
  
  Тэр мөрөө хавчаад түүний мөрөн. "Би мэдэхгүй байна."
  
  
  Би боломж олгосонд түүний. "Энэ... газар?" Тэр залхаж; энэ нь там газар ямар ч холбоо барина уу. Зам биш маш завгүй, харин дугуй аялал хөдөлгөөний байсан харьцангуй тогтвортой.
  
  
  Ярьж байхад нь охин, тэр анзаарсан гэдгийг таксины жолооч байсан нь аажмаар эргэж харах нь ану-ын. Энэ toothpick байсан ч түүний аманд, мөн тэрээр инээмсэглэн удаан.
  
  
  "Тэгэхээр" гэж тэр хэлсэн байна. "Тэд та нарыг илгээсэн. Та харахгүй бол наад зах нь бага зэрэг өөр өөр эдгээр бүх жилийн турш, Ник Картер."
  
  
  
  
  
  
  Xiii бүлэг.
  
  
  
  
  
  Өмнө нь тэрээр юу ч хэлж болно, тэр эсрэгээр машин, зам дээр гаргаж ирээд, үргэлжлүүлэн замдаа. Кристина хараад гайхсан гэж тэр байсан юм. Тэр шахагдан миний гарыг чанга ширтэж нээлттэй амтай үед арын жолооч-ийн дарга.
  
  
  "Al -" тэр эхэлсэн, гэвч би чимээгүй түүний хамт үзье.
  
  
  "Тийм ээ, энэ нь надад байна." Жолооч авсан унтраах хавтгай алаг хивс тэр өмссөн байсан; түүний зорилго байсан халзан, харин одоо тэр сууж, илүү жигд жолооны ард, тэр ч байтугай буцаж, мөн арван таван жилийн дараа тэр харж болох bull-ын хүч чадал нь түүний хүзүү, мөр. "Naxos". Тэр нэртэй нэг жил, сард. "Та нар намайг, Ник. Гранат агуйн. Би зогсоож, түүний онгоц, та гөлөг хүн байсан гэж намайг ална. Ямар ч байсан, юу байна, тэд юу хийх гэж байгаа нь тэр хүүд түрүүч үед та авчрах эго буцаж Герман?"
  
  
  Би ч хэлээгүй. Дээр биш дарсны юм эго, ямар ч байсан. "Би хүсч авах нь илүү сайн харах, таны нүүр," би хэлсэн анхааралтай.
  
  
  "Мэдээж хэрэг. Нэлээд бид удалгүй байх болно хаана бид явж байна шүү дээ, дараа нь би эргэж эргэн тойронд. Арван таван настай, түүний нас өөрчлөгдсөн, тийм үү?"
  
  
  Хэлэх нь хэцүү юм. Би харсан үед бид энэ тоглоомыг тоглож сургалтын бааз байсан хүнд нүүр нь ердийн зузаан хар сахалтай. Түүний мэдээж биш төлөвтэй олж Alexa Zenopolis дээр нь гудамжны буланд төвд Corfu, болон жүжиглэж тодорхой бус, өнөөдөр.
  
  
  "Би танд мэдэгдэх болно. Бид хаашаа явж байна?"
  
  
  "Та нар болон миний эгч байх болно уух үед аялал жуулчлалын газар дээр нь холгүй энд. Маш гайхалтай харах, Америкийн бар martinis болон daiquiris. Та одоо ч гэсэн адил bourbon, Ник?"
  
  
  Би санаж байгаа түүхийг туршилтын эхэнд Дэлхийн II Дайны тухай надад ярьж байсан яаж эго буудаж байсан нь дээр Герман, байхдаа авсан байцаахаар дараа тэрээр баригдсан байсан, хүн даяар хүснэгт нь түүнд хэлсэн em талаар ямар нэг зүйл өөрөө ч гэсэн тэр мартагдсан.
  
  
  "Миний нэр Даниел McKee," би тайван хэллээ. "Түүний дарвуулт завины брокер гэдэг нь Флорида, болон daiquiri дуу нь үнэхээр сайн."
  
  
  Жолооч инээв heartily, мөрөө хавчаад, түүний асар их мөрөн, мөн хурдлаад унтраах эргэн тойронд signposts, мөн замын эхэлсэн авирч дахин. Тэр юу ч хэлж чадахгүй байсан хүртэл бид гаргаж ирээд дээр нь сөөг-зүйлээр сүүдэрлэж driveway удирдсан шууд бага, цэлгэр зоогийн газар байсан нь бараг далд зам. Бид зогссон өмнө нь хар, хар саравчны, мөн үйлчлэгч эхэлсэн доош өргөн арга хэмжээ бидэнд хандах, жолооч над руу эргэж. Тэрээр инээмсэглэн, харагдаж, өргөн ялгаа нь түүний эго-ийн урд шүд.
  
  
  "Би хүлээж байгаа шүү дээ, хагас цаг. Ямар ч илүү. Та авсан байсан нь том шөнө өмнө та."
  
  
  Үйлчлэгч хаалгаа; Kristina, би авсан гарч, дотор явсан. Алекс, хэн дараа нь шийдсэн байсан гэж би бас дуудлага гэж эго, буруу байсан залуугийн тухай аас хамрагдсан дэнж гэж overhung налуу, хол тал дээр рестораны. Лаа flickered д windproof эзэмшигч тус бүр дээр хүснэгт, болон цуглуулах харанхуй, усны доор хол болсон нь гялалзаж гялтганасан хүлээн гэрэл, эргэж pewter, дараа нь аажмаар эргэж хар. Хаанаас бид сууж, гэрэл хот байсан үл үзэгдэгч байна, харин тэнд байсан хэдэн зуун жижигхэн гэрэл боомт шиг кластер fireflies. Хэн ч байсан ярьж, бидний эргэн тойронд, мөн би бодохгүй байна Kristina анхаарлаа хандууллаа түүний гадаад төрх байдал нь бүх.
  
  
  Алекс биднийг хүлээж байна үүдэнд. Бид буцах зам дээр өмнө нь тэрээр ярьсан.
  
  
  "Та одоо ч эргэлзээтэй
  
  
  Би юу байна, Ник Картер? "
  
  
  "Зүгээр л бага зэрэг," би хүлээн зөвшөөрсөн.
  
  
  Сайн байна. Би танд хэлж, таны хүмүүс байхгүй байсан ч гэсэн зөвлөгөө та явж байсан намайг угтахаар. Сайн даатгалын; if you don ' t look like Алекс Zenopolis, хэн нь мэдэж байх естой, гэхдээ та, ганцханыг?"
  
  
  "Тиймээ."
  
  
  Тэр шилжсэн суудлын өмнө ану-ын. "Kristina, миний дүү. Энгийн, түүний бага ярих нь та. Би зөвхөн санаж байна гэж та бяцхан охин."
  
  
  Тэр ямар нэг зүйл хэлсэн нь emu-д iht. Тэр инээв.
  
  
  "Үгүй ээ, бид англиар ярьдаг. Сайн Ник, ганцханыг?"
  
  
  Би байсан бол эрсдэл хүлээх зуур. "Бүх эрх, Алекс. Бид яах естой вэ дараагийн? Яагаад та энд одоо?"
  
  
  "Манай шуудангийн бизнес, бид байхгүй бол зөөгч нь нарийн хуваарь. Санаж байна, бид хүлээсэн хүмүүс smugglers гурван өдрийн турш?"
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  "Тиймээс би байх естой орхисон Албани өдөр өмнө. Ямар ч том гэрээ; бид естой байсан санал учраас уулзаж, маргааш. Нэг газар, нэг цагт. Бага Кристина, тэр мэдэхгүй ч, тэр вэ, Эгч?
  
  
  "Энэ бол бодит."
  
  
  "Бид орхиж tonight?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "үгүй ээ. Та, миний эгч, та бүрэн таны бяцхан роман нь том шөнийн хот. Та бүжгийн, та нар идэж, та гар барьж, маргааш та хэлэх нь гунигтай баяртай гэж та аялах хол бяцхан оюутны буцаана Афин. арай харууссан зүрх. Биш юм тийм үү? "
  
  
  Гэсэн байв би юу санаж байсан. Энэ тохиолдолд бид буруу байсан байх тухай дагасан, санаа байсан юм ид шид нь бидний богино роман зэрэг итгэл үнэмшилтэй болох боломжтой.
  
  
  "Та юу хийж байгаа нь энэ хооронд, Алекс?"
  
  
  "Би явж та хоер газар газраас өнөө орой. Дараа нь би хариуд нь та, таны завь. Та надад харуулах бол энэ moored." Би явна самбар дээр үүр цайхаас өмнө, хэн ч намайг харах болно. Түүний stowaway, тийм үү?"
  
  
  "Та яаж байна гэж байгаа юм бэ?"
  
  
  Тэр мөрөө хавчив. "Би усанд сэлж. Би хэрхэн мэдэх байх дуртай загас-mode & nb хар".
  
  
  Тэр чимээгүй байсан нь байхад. Бид баталсан жижиг сүм; хэд хэдэн машин байсан зогсоол дээр ажиглалтын тавцан эсрэг, мөн нэг хос сууж, гар гараа урд тулгуур. Би envied тэдний; Кристина гарыг нь хүйтэн байсан юм, уурхайн.
  
  
  "Та хэрхэн олж авсан бэ энэ таксины?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Би харилцах энд, миний, бусад нь нэг. Тэнд байгаа бусад хүмүүс энэ арал дээр бид итгэж чадахгүй байгаа. Хэрэв та илүү ихийг мэдэхийг хүсч байна?"
  
  
  "Би түүнд хэлсэн. - үгүй.
  
  
  Сайн байна. Ямар ч асуудал?"
  
  
  "Би биш гэж найдаж байна."Би хол байсан сэтгэл хангалуун, харин би хадгалж миний эргэлзээ өөртөө.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Энэ нь байсан, хамгийн харанхуй шөнийн баяр тэр байсан нь хэзээ ч байсан. Бид байсан хоол "Pavileon" гадаа дор trellised усан үзмийн ороонго үл хайхран арлын хамгийн онцгой наран шарлагын газар. Бид идэж crawfish авсан амьд эргэн тойронд ус их cages зүгээр л хэдэн метр манай дарга. Сергей байсан дарагдаж, цугласан байсан нь тод, мөн хүн бүр үүнийг мэдэж байсан. Тэр мэддэг дор хаяж хоер кино одод, түүний дотор жүжигчин тэр байсан хайртай гэж өсвөр насны хүүхэд. Эдгээр бүх жилийн дараа, тэр харсан ч илүү нягт хүртэл илүү тэр үү дараа нь.
  
  
  Дараа нь бид явсан нь диско Ордонд Зочид буудал, хаана тэр unwillingly whirled нь Kristina бүжгийн шалан дээр. Тэр маш гацах юм биш үү хамаагүй бид юу юм бэ, харин ч энэ олон хүн охин татагдаж илүү түүний эзлэх хувь эрэгтэй анхаарал татаж байна. Би дургүй байсан юм биш, харин ердийн шалтгаан; байсан мэдрэмж хяналттай цөхрөнгөө барсан түүний хөдөлгөөн, үзэл бодлоо илэрхийлэх гэж байгаа бол тэр дуу сонсох нь гамшгийн. Хэн ч харсан нягт үед түүний бодож байж болох юм, тэр зарим нэг төрлийн эмийн, харин түүнийх хамаатай тэдний аль нь ч биш байх байсан ер бусын энэ цугласан.
  
  
  Тэнд байсан өөр газар, мөн хэд хэдэн үүний дараа үргэлж хамт эцэж Алекс жолооны бидний эргэн тойронд хөл хөдөлгөөн ихтэй хот. Хоер удаа тэр үгүйг нь бор Mercedes, гэхдээ энэ нь санаа зовох биш үү надад их; тэр хүссэн бусад ажиглагчдын. Хэд хэдэн удаа би байсан даваан дээр анхааруулах Alexa, гэхдээ энэ нь хүн байсан болохоор өөртөө итгэлтэй,, би тод санаж, тийм дэмий чадвартай гэж би шийдсэн байлгах нам гүм. Тэр нь зөв, буруу.
  
  
  Хоер цагийн өглөө, Алекс зарласан цаг хугацаа явах завь. Бид дээр зогсож гэрэлтүүлэг сайтай далангийн байхад Eto хүлээлгэн өгсөн нь wad цаасан мөнгө манай "жолооч" гэж асуув эго эргэн ирж өглөө. Залуу хүн хүлээж завь байсан биднийг харж disinterestedly, yawning өгөөмрөөр.
  
  
  "Үгүй," Алекс нулимж. "Маргааш нь би авч болно түүний даяар арал руу очиж, ээж минь."
  
  
  Сайн байна. Тэнд байгаа бусад жолооч нар, бас."
  
  
  "Тийм ээ." Тэр хийсэн санаатайгаар доромжилсон харуулах тоолох мөнгө, grunted, мөн баталгаажсан хол болохоор хурдан байсан jump out of the way. Kristina, би үзсэн түүнийг хол хөтөч, дараа нь инээмсэглэн ruefully биенээ бид boarded завь портоос бар.
  
  
  Богино аялал, бид хийсэн
  
  
  дэлгүүр худалдааны төвүүдээс, ихэнх нь lackey алхаж бидний ард.
  
  
  "Тэр тийм ч муу," Кристина хэлсэн байна.
  
  
  "Бүх эрх, дараа нь. Энэ нь сайн байсан шөнө ямар ч байсан, энэ нь тийм биш юм?"
  
  
  Д хэрх, тэр намайг үнсэж, зөөлөн хацар дээр, дараа нь илүү их хүсэл, зүгээр л доор нь миний эрүү. "Гэхдээ," гэж тэр хэлэв харамсалтай нь хэсэг хугацааны дараа, " бид хэрэгтэй байх болно, энэ нь маргааш ямар ч байсан. Хэзээ вэ, миний нислэгийн сэтгэгдэл? Хоер?"
  
  
  Нэг орой тэр хариулсан утсаар захиалан тасалбар буцах аялал Афин. "Би хүсэж болох байх өөр нэг өдөр, эсвэл тийм."
  
  
  "Гэвч энэ нь боломжгүй юм. Мөн та естой аялах Итали."
  
  
  "Би биш яарч." Тэр үрж нь түүний мөрөн дээр тавьж, гараа түүний эргэн тойронд, мөн зохион байгуулж, түүний ойр. Завь-ийн helmsman удааширч хөдөлгүүр, түүний бүх анхаарал чиглэсэн арга Scylla энэ нь хийсэн арга зам нь түүний moorings.
  
  
  "Гэхдээ ... түүний. Харамсалтай нь." Кристина санаа алдаад ирээд надаас хол завь ирээд хүртэл хамт хар sloop, зөвхөн ажиллаж байгаа гэрэл, бага хөдөлгүүртэй цахилгаан гэрэл гэж хуурай зай маш бага.
  
  
  Би энэ төлсөн завь-ийн helmsman, бид бууж явсан. Бид орж ирсэн хар бүхээгийн, Kristina гэнэт зогссон өмнө намайг хүрнэ.
  
  
  Түүний hissed " энэ Юу вэ?", миний зүүн гар автоматаар эргэж надаас хол, Хюго байсан бэлэн авах нь миний гарт эргэн тойронд scabbard.
  
  
  "Энэ... энэ юу ч биш юм." Тэр орж бүхээгийн.
  
  
  Тэр маш хурдан эргэн тойрноо; Санкт ирж порт бар бага байсан, гэвч ямар ч газар байсан нуух аль аль нь. Би өмнө очиж, шалгаж дарга болон өлгөгдсөн locker, дараа нь бусад бүхээгийн. Бидэнд Odin. Тулд хэн. Тэр үед буцаж, Kristina байсан гэрэлтүүлэг Odin-ийн керосин дэнлүү хэрэглэж байсан.
  
  
  "Бид хүсэлгүй их өнөө орой," би хэлэв.
  
  
  "Гэхдээ..."
  
  
  "Хэрэв Алекс гэж байна сэлж гарч энд гэтэх, онгоцон дээр үзье үл тоомсорлож, түүнийг. Бүх эрх?"
  
  
  "Өө, яаж тэнэг минь." Тэр гарч тавих ариун гэрэл, над руу эргэж, дотор нь давчуу орон зай хоорондын bunks болон хүснэгт. Хэсэг зуур тэр миний гар дээр, түүний зорилтот дарагдсан эсрэг миний цээж, би мэдэрч чадсан нь түүний гэнэтийн халуун нулимс дамжуулан нимгэн даавуу миний цамц.
  
  
  "Энэ юу вэ?" Тэрбээр нимгэлэх би түүнийг stroking түүний үс нь зөөлөн.
  
  
  "Өө... Маш олон зүйлийг, McKee. Эсвэл Ник Картер, эсвэл хэн боловч, та нар." Тэр шахагдаж түүний нүд нь зогсоох болон шургав. "Би түүнд хэлсэн сүүлчийн шөнө байсан гэж бидний цорын ганц удаа хамтдаа. Тэр нь зөв байсан, гэвч тэр гэж бодоогүй байсан зүйл учраас тэр. Би байна шүү дээ гэж найдаж байсан уурхайн бүх өдөр... миний зөн билэг нь буруу байсан. Гэхдээ энэ нь зөв зүйл хийх, энэ нь тийм биш юм? "
  
  
  Зарим нь цаг хугацааны өмнө, түүнийх нь дуусах байсан нь ясны дараа нь урт өдөр явж, мөн баярын орой, гэхдээ бид зогсож хамтдаа энэ давчуу орон зай, түүнийх шиг санагдаж бүх ядаргаа нэвтрүүлэх. "Эго байх болно, энд хэдэн цагийн турш," би аяархан хэлэв.
  
  
  Тэр зохион надад хатуу зуур, дараа нь татаж хол гэнэт, " бид зарим нэг bourbon, McKee? Мөн үзье энд сууж ганцаараа харанхуйд хүртэл Алекс авдаг энд. Яаж ч түүний нам мэдэрдэг талаар та, би хийхийг хүсэхгүй хайр үед миний дүү нэгдэж болно, бидэнд ямар ч үед."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Энэ нь бараг таван цагийн үед Алекс чимээгүйхэн авирч хугацаанд чанга завь болон мөлхөж эргэн тойронд талд dinghy нь gangplank. Хюго барьж байсан энэ нь түүний гарт үед түүний зорилтот гарч нүх.
  
  
  "Хүлээ!" Би hissed, бусдад сулхан гэрэл flash дээр ир.
  
  
  "Энэ нь зүгээр л намайг Ник." Алекс shoved хар ус нэвтэрдэггүй цүнх түүний өмнө явсан headfirst доош бага шатаар нь бүхээгийн. Тэр баригдаж зэрвэс гар чийдэн дээр түүний; тэр өмссөн байсан нь wetsuit гэж хамрагдсан бүх зүйл боловч түүний царай. Brylev үүнийг идэвхгүй болсон.
  
  
  "Та нар харж байсан?"
  
  
  "Энэ бол боломжгүй юм. Та тавьж энэ завь нь сайн газар, найз минь, цорын ганц зүйл байсан замаар явж байсан жижиг завь. Ямар ч байсан нэг самбар дээр их шөнө."
  
  
  Энэ нь тийм биш юм осол, гэхдээ би байхгүй байсан хэлж өгөөрэй, энэ талаар. "Do you want зарим нь хуурай хувцас?"
  
  
  Тэр сануулъя баг дээр тавцан нь түүнд өмнө. "Би нэг. Магадгүй алчуур. Хоер алчуур." Тэр босож, түүний бие бараг бөглөх орон зай, бүхээгийн. "Би байсан нь том хүн та хэзээ анх мэдэрсэн надад, Ник. Одоо түүний stahl нь арай том байна." Тэрээр эхэлсэн тайлж түүний wetsuit, үл тоомсорлох, түүний эгч. Би хамт ирсэн та нарт нэг асуулт.
  
  
  Тэр үед байсан хуурай хувцастай хуурай хувцас, бид энэ тоглоомыг тоглож гол бүхээгийн ундаа талаас нь. Тэнгэр гадна аль хэдийн эргэж, саарал, харин ядрах гэж байсан намайг орхисон хэдэн цагийн өмнө байх шиг үүрд явсан.
  
  
  "Бид цаг хугацаа хэрэгтэй," гэж би хэллээ. "Ярилцах цаг."
  
  
  Алекс авч асар их swig гэж суллаж Эго-ийн шил bourbon болон цутгаж өөр. "Ямар ч ярьж байна. Та, би, бид маш их цаг, Ник. Үүний зэрэгцээ, бид авах болно, зарим нь унтаж байна. Дараа нь, хэрэв та авч явах тасалбар миний бяцхан дүү, Kristina, болон, намайг, бид байх болно, зарим нь цаг хугацаа
  
  
  хамтдаа. За?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Түүнийх, явсан ashore дээр speedboat бага зэрэг дараа есөн. Агаарын тээврийн компанийн албан тушаалд байсан нь богино хол алхах, so I didn ' t have to look for a taxi. Өдөр бүрхэг байсан ч windless; усны lapping эсрэг чулуун далангийн харсан саарал, амьгүй. Энэ нь тохиромжтой миний сэтгэл санааны байдал.
  
  
  Дараа авч Kristina-ийн тасалбар, би ямар ч зорилгогүйгээр хэрэн дагуу далангийн. Тэнд байсан хэд хэдэн тэрэг мэлмийд энэ өглөө. Энэ нь ч бас удахгүй. Харин бор Mercedes байсан зогсоол дээр ил байгаа газар жолооч болон түүний хамтрагч харж болох миний завь. Энэ нь санаа зовох биш үү намайг; хэрэв тэд ашиглаж байсан дуран, чадахгүй байх гэж хэлж байсан нь юу болж байна, мөн тэд чадах бол, энэ нь байсан ямар ч өөрчлөлт хийж чадахгүй. Алекс явсан гинжин locker урд урагш бүхээгийн, хийсэн түүний үүр нь давчуу, чийгтэй металл холбоос, болон гэж зарласан тэр биш үү гарч ирэх хүртэл бид хоерыг далайд гарах зам дээр Taranto. "Хэрэв та нуух, миний бусад, хэрэв та нуух. Сайн шөнийн."
  
  
  Түүний listlessly rummaged дамжуулан, бэлэг дурсгалын дэлгүүр, би та хүссэн ямар нэгэн зүйл өгөх Kristina. Бүх зүйл мэдэрсэн нь зөв. Тэр эргэж толгойлсон тусгай хуучин зочид буудал, холгүй газар Scylla байсан moored. Тэр байсан тохиролцсон хол байх хүртэл ах дүү нар уулзаж байна, гэж би бодлоо, тэд юу болох талаар ярилцах дараа эдгээр бүх жилийн турш.
  
  
  Бар нээлттэй байсан, тэр явж, цорын ганц худалдан авагч нь асар том, өндөр-ceilinged өрөө. The наймаачин санал Цуст Мэри, тэр мэдэж байсан hungover аялал жуулчлалын үед тэрээр түүнийг харсан, гэхдээ би шийдсэн барагдуулах bourbon. Би байхгүй бол ихэвчлэн уух өглөө, гэхдээ одоогийн байдлаар миний бие санаа зовж байна, энэ нь байсан ч өнгөрсөн шөнө; Түүний биш, унтаж байна.
  
  
  Би урьд нь хэд хэдэн удаан хүмүүс байхад нь би харж байсан минутанд талаас цахилгаан цаг ашигласан зүүх ханан дээр, анги танхим, сургууль болох нь ч байдаг байх, дээр дарж залгах. Энэ ч биш, арван нэгэн цагийн үед bellboy ирж, эргэн тойрноо, мөн зогссон үед надад.
  
  
  "Ноен Картер?"
  
  
  Тэр бараг хэлсэн нь өмнө нь тэр ойлгосон тэр юу хэлж байсан юм. Дараа нь түүний эцэг толгой сэгсрэв.
  
  
  "Та ... Биш Ноен Картер?"Тэр wizened бяцхан хүү, төгс англи хэл дээр.
  
  
  "Би айж байна биш. McKee-ийн нэр."
  
  
  "Гэхдээ эрхэм д barre болж байгаа дуудлага. Lady гэж хэлсэн эго-ийн нэр нь Картер." Тэр эргэн тойрноо дахин онцлон би байсан цорын ганц хүн энд байна.
  
  
  Lady. "Та яллагдах тэнэг," би хэлсэн indignantly. Тэр байсан байх онгоцныхоо тавцан дээр болон намайг харж явах зочид буудал. Мөн бол өөр байх байсан болов гадна бар? Би stifled миний уур хилэн, ухаарч байна гэж ямар нэг зүйл болсон байх естой гэж хийсэн түүний намайг дуудаж, мөн тэсэн ядан хүлээж төрийн тэр байсан, тэр хийсэн байх естой тэнэг алдаа.
  
  
  "За," би хэлсэн эелдэгхэн, босч, " би хариулах болно утас бол lady шаардаж буй. Show me the way." Тэрээр буурсан мөнгө лангуун дээр нь болон дараа нь messenger.
  
  
  Тэр надад үзүүлсэн дараалан гэрийн утас доош нь нарийн хонгилоор хүргэсэн амрах өрөө, ар зочид буудал. "Ямар ч авч утасны оператор болно танд холбож байна," гэж тэр хэлсэн байна. Би хүртэл хүлээж байлаа явсан, дараа нь аваад утас. Оператор нэн даруй үлдсэн байна. Би хэлсэн хөөе хэн нь түүнийх, wincing үед би хэлсэн миний зөв нэр, тэр надаас тулд жаахан хүлээх. Тэр эргэж харан эсрэг хана гаслах, ядарч, жигшин бүх яйш ажил.
  
  
  Зөөлөн дуу хаалга нээх миний ард биш дуут эхний үед. Дараа нь тэр сонссон creak нь ачаалах, өвөрмөц rustle хувцас шиг гараа өсгөж байна. Би эхэлсэн ээлж,, утасны цухуйх миний гарт байна, гэхдээ энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа; зүйл бут эсрэг миний гавлын яс, тэр унаж, өвдөг. Зөвхөн өвдөлт тэр мэдэрч байлаа холбоо гантиг шал, тэр санаа зовж байсан хүмүүсийн талаар өвдөгний гэмтэл эргэн тойронд ахлах сургуулийн хөлбөмбөгийн хоногийн үед түүний хоер дахь цохилт ирж, тэнд санаа зовох зүйл байсан.
  
  
  
  
  
  
  Xiv-р бүлэг.
  
  
  
  
  
  Өөрийн биш stahl цагийг дэмий үрэх гээд олохын тулд би хаана байна. Би шалгаж эхлээд миний хутга олж гайхсан гэж Хюго байсан хэвээр scabbard дор ханцуй миний doublet. Би биш байсан хүртэл холбоотой, мөн би байх шиг хэвтэж зарим төрлийн ор. Түүний нүд нээгдэж, асар; санкт байсан аяархан шиг өдрийн гэгээнтэн дээр үүлэрхэг өдөр ...
  
  
  Дараа нь үдээс! Тэр хараад түүний ажиглаад угаас санаа алдаж байна. Энэ нь аль хэдийн байсан хоер цагийн, тэр болж байсан нуруун дээр Scylla гэхэд үд. Би оролдсон хүртэл сууж, гэхдээ гар түлхэж надад буцааж доош нь дээр ор. Миний нүд байхгүй байсан чиглэсэн, гэхдээ л би харж болох байсан нь бүдэг зорилтот миний өмнө зарим нэг гайхалтай өндөр, pulsing цаг хугацаанд нь шуурч арын миний дарга. Тэрээр тавих хэвээр байхад, цайвар гээд тайвширч, юу харж там гэж байгаа юм байна. Дараа нь би оролдсон түлхэж гараа хол, гэхдээ энэ нь хэцүү байсан, бат бөх миний цээжин дээр. Жижиг гар...
  
  
  Түүний нүд нь нээгдсэн өргөн; нүүрэн дээрх надад эхлэв х ® в ® анхаарал, нүүр хүрээлэгдсэн halo зөөлөн шаргал үстэй.
  
  
  Тэгээд тэр түүнийг хараад уруул curving руу инээмсэглэж, түүний хошуу нь бага зэрэг муруй дээрх тэдэнд, мөн түүний гялалзсан хар нүд байсан ч илүү нөхөрсөг интерфэйсийн боломжтой илүү инээмсэглэв.
  
  
  "Сью Эллен," би croaked. "Юу там...?"
  
  
  "Зүгээр л байх доош шиг сайн хүү, зөгийн бал. Би хүсэхгүй байгаа юм, та үсэрч эргэн тойронд тийм хүмүүс биш юм, бүдүүлэг, муухай."
  
  
  "Get your hand унтраах миний дэмий цээж. Би хүсэж сууж түүнийг доош. Би бол болно."
  
  
  "Бүх эрх, зөгийн бал, та нар үзээрэй. Гэхдээ маш аажмаар, хэрэв та сонсож байна?"
  
  
  Түүний хүчтэй бор гараа хөнгөлж даралт гэж түүнийх суув. Дараа нь бүх, түүнийх биш байсан орон дээр, харин асар их цагаан буйдан болох унтах хүртэл нь зургаа дахь хүн ч бууруулж. Би эргэн тойрноо болгоомжтой; хэрэв энэ нь байхгүй байсан дугуй цонх, бид байж болох өөрсдийгөө ямар ч энгийн Park Avenue зочны өрөө. Дараа нь түүнийх болохыг ойлгосон зөөлөн хөдлөхийг хүсээрэй доор надад биш зүгээр л миний дарга.
  
  
  "Таны завь?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Болгон ухаалаг гэж хэзээ ч, Ник? Наадах-хөх, энэ бол миний завь. Эсвэл миний нөхөр, хэн ч тэр бидэнд байдаг."
  
  
  Тэр ч бас ууртай инээмсэглэж. "Юу там болж байна энд, Сью-Эллен? Хэн намайг цохих?"
  
  
  "Өө, нэг нь миний эргэн тойронд харуул хэмжих багаж, хэрэгслийг. Юу таны зорилго, эрхэм?"
  
  
  "Та юу гэж бодож байна?" Би авах гэж оролдсон хүртэл, гэхдээ тэр нь ашиглаж, түүний долоовор хуруугаараа намайг түлхэж буцааж доош нь буйдан дээр. Би санаж Сью-Эллен байсан ану-ын Техасын бүх охид rodeo аварга тэр үед байсан SMU, тэр биш үү relent дээр бидэнд арван жилийн турш, ану-ын гурван нөхөр би мэдэж байсан түүний талаар.
  
  
  "Бас муу. Would you like some bourbon?"
  
  
  "Одоо биш."
  
  
  "Энэ өглөө та нарын хувьд хангалттай?"
  
  
  "Үнэхээр биш."
  
  
  "За, дуу хоолой, энэ нь юу шиг харагдаж үед та өнгөрч утсаар дахь зочид буудал. Lapping үед бар, бүх. Аз болоход, миний нэг харуул уран зохиолын ирж, ирээд, та нарыг эхлэхээс өмнө цагдаа нар ирж баривчилсан байна та......"
  
  
  "Тэгэхээр нэг po хуралдаж таны харуулууд, эсвэл намайг цохих." Түүний sneaked нь харах цаг дахин; энэ нь биш байсан ч өмнө.
  
  
  "Өө, санаа зовох хэрэггүй, зөгийн бал. Таны бяцхан грекийн охин нь зүгээр л хүлээж та буцаж ирэх нь dainty хуучин хоног та аялж байгаа юм. Бэлэн байх нь tethered, тэр явдаг онгоцныхоо тавцан дээр бүх цаг харагддаг зүг самбар, юм шиг нэг бол тэдний эргэн тойронд "whaler ахмад дээр бэлэвсэн эмэгтэйн алхах".
  
  
  "Нааш ир!" Би хугарч. "Та юу хүсч байгаа нь надад?"
  
  
  Түүний инээмсэглэл байсан цэвэр imp, хольсон цэвэр садар эм. Тэр өмссөн хос бикини ероолдоо болон цамц тэр й санаа товч хүртэл. Түүнийг санаж, түүний хөхөө байсан жижиг боловч бат бөх, адил тэнцүү хагаст нь амтат гуа. Гучин эсвэл тийм, Nah байсан булчинлаг барих мэргэжлийн acrobat, мөн боловч түүний хөл байсан сайхан барьж, тэдэнд хүч чадал насан туршийн rider тэр байсан юм. Сью-Эллен байсан арай илүү нь таван метр өндөр, харин надад дахин дахин нээсэн гэж subdue түүнийг, би байсан гэдгийг мартаж тэр охин байсан. Хөөе дуртай гэж.
  
  
  Тэр нурсан буйдан дээр миний хажууд, бусдад нь түүний цамц намар нээлттэй илчлэх нь түүний хөхийг. "Та намайг авсан нь их гай өнгөрсөн шөнө, Ник. Та нар мэдэх үү?"
  
  
  "Түүнийг? Вэ?"
  
  
  "Сайн ... юу байсан юм бэ? Миний нэг найз хараад, та хоер хоногийн өмнө... хаана байсан юм? Piraeus?"
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. Асар. "Би санаж байна."
  
  
  "За, Rhonda, тэр хэлсэн нь та дүр үзүүлж байх нь санаж байв. Эсвэл надад. Гэхдээ би мэдэж байсан нь замыг тэр харсан, харсан та, түүний, энэ нь байсан байх Ник Картер. Үнэхээр? Биш юм, хэрэв хэн нэгэн нь та нар шиг, эрхэм?"
  
  
  "Би..." Энэ нь хэцүү байсан юу мэдэх гэж хэлж болно. Сью-Эллен мэдэж байсан би ямар нэг зүйл хийж засгийн газар, учир нь, харин түүний эцэг байсан сенатор дээр нэг хороо, дэлхийн шийдэх нь ТТГ-ын болон бусад Цагаан толгойн аюулгүй байдлын агентлаг. "Та нар мэднэ, тэнд байгаа үед би чадахгүй ч гэсэн сайн байна уу гэж хэлэх нь миний хуучин найз."
  
  
  "Өө-хөх. Биш, хуучин найз нөхөд шиг Rhonda байгаа талаар нэг их мэдэхгүй шош. Харин та хэзээ гэдгийг харуулах сайхан харагдуулах бүх Грекийн та нар шиг байсан, түүний мэдэж байгаа юм биш зарим нэг нууц эрхэм зорилго, эсвэл та нар ямар ч байсан бидэнд Авга ах Сэм. Хөөрхөн хүн та нар шиг байх естой ашигласан зүсээ хувиргасан, учир нь тэдгээр муу залуус дахь Хэсэг, эсвэл өөр хаа нэгтээ, тэд довтолж байгаа бол." Тэр хэлэхдээ: "над дарсан алх. "Тэгэхээр надад ярих арай тэр шөнө, тэдэнд хэр их байгаа... за ... өөр өөр. Bourbon аргаар bragging эрх, та мэдэх үү?"
  
  
  Би түүнийг мэддэг байсан. Хэтэрхий сайн. Хэд хэдэн удаа би бараг дурлажээ Сью-Эллен, харин бүрт түүний "даруулгатай бяцхан баян охин" зуршил, түлшээр booze, намайг аварсан.
  
  
  "Тиймээс өнгөрсөн шөнө, бид бүгд харсан, та нар үсэрч, эргэн тойрон бүжгийн шалан нь тэр муухай грекийн охин, та нар байхгүй байсан ч хэлэх сайн байна уу, сайн, энэ нь шатааж me."
  
  
  "Гэхдээ би харж чадахгүй байсан та нар!"
  
  
  "Ямар ч? Тэр ч байтугай тэр үед байсан тулж түүний илжиг чинь эсрэг м Rivnenskaya хос? Энэ нь диско, түүний талаар мартсан юу?"
  
  
  "Би бодож байна... тэд бүгд нэлээн хөл хөдөлгөөн ихтэй."
  
  
  "Үгүй яг хөл хөдөлгөөн ихтэй, найзуудын! Хэрэв та мэдэхгүй байгаа бол миний илжиг, хэн мэдэх билээ? "Тэр над дээр ирж, долоох,
  
  
  "Юу ... юу нөхрийнхөө тухай?"
  
  
  "Аа, тэр. Achillion, тэр гэж худалдан авах хөлөг онгоц Японд, эсвэл өөр хаа нэгтээ. Тэр нь хийгдээгүй байна, миний ойролцоо талаас илүү нь арван удаа тэдэнтэй хамт ferrets хойш бид гэрлэсэн."
  
  
  "Тэгэхээр тэр орхих та энд? Нь хамгаалагчид, механикийн?" Миний зорилго байсан одоо хурдан болж тодорхой; хачирхалтай нь хангалттай, хагарсан гавлын яс байсан нөлөөг саармагжуулж алга болсон хуримтлал, хэт их bourbon.
  
  
  "Өө-хөх. Тэр надад энэ том хуучин завины болон багийн би төлөх нь түүний тоглох нь дүлий, хэлгүй, харин тэнд байгаа эдгээр хоер heavyweights хэн намайг дага хамгийн хаана ч түүний баг явдаг." Тэр хи хи, snuggled хүртэл надад. "Гэхдээ энд байхгүй."
  
  
  "Юу гэсэн үг вэ?"
  
  
  "Аа, тэр боддог тэр хууран мэхлэлт нь намайг, харин би хаа сайгүй явж порт энд, би түүнийг харах нь их. Тэр нь их том хуучин бор машин."
  
  
  "Том Mercedes...?"
  
  
  "Өө-хөх. Хэрэв та анзаарч бас? Хүн бүр анзаарсан."
  
  
  "Та байсан... Pyrgos хоер жилийн өмнө шөнө?"
  
  
  "Би гэж төлөвлөж байна, гэхдээ би үүнийг хийж чадахгүй. Яагаад? Тэнд байсан?"
  
  
  "For a while."
  
  
  "Where did you get your садар эм?"
  
  
  "Тэр биш садар эм. Мөн энэ нь биш юм бага байна."
  
  
  "Ямар ч, энэ нь том биш. Гэхдээ тэр чадах амь насаа алдсан, түүнийг нь нэг талаас холбоотой түүний ард." Тэр fiddling нь миний бүс тэврэлт.
  
  
  "Би гаргаж авахын тулд энд байна."
  
  
  "Бид санаа зовохгүй байна. Бид байх болно үдэш, Ник Картер. 7 p. m., одоо нээлттэй. Хожим, миний бүх найз нөхөд байх болно нуруун дээр нь туз-ийн, би харуулах болно гэдгийг тэдэнд хэн ч үл тоомсорлох Сью-Эллен Barlow . бүх найз."
  
  
  Түүнийг ирээд хол nah. "Та нар үг юм, яагаад та намайг унагасан гарч, намайг энд авчирсан?"
  
  
  "За... тэр магадгүй бага зэрэг сэрүүн, зөгийн бал. Харин би үлдсэн up all night эдгээр нь хүмүүс, мөн би харж болох тэдний giggling байсан учраас би аргаар bragging талаар та,, дараа нь та хийсэн нь тэнэг надад өмнө нь хүн. Тийм үед миний хяналт тавин нэгтгэсэн гэжээ хараад та оруулна зочид буудал, бар, би зүгээр л байсан дээр ажиллаж импульс. Эдгээр хяналт тавин нэгтгэсэн, тэд ямар нэг зүйлийг сайн, тийм биз дээ? "
  
  
  "Тийм ээ, би байна гэж бодож байна. Гэвч тэд одоо хаа байна?"
  
  
  "Өө, би дээ, нэг нь хаалганы гадуур." Тэр гараа даллан бүрхэг. "Хэрэв та хүлээж чадахгүй буцааж авах таны грек бялуу."
  
  
  "Тэр байсан онгоц барих."
  
  
  "За, тэр хүлээх болно өөр нэг өдөр, чадахгүй тэр?"
  
  
  Тэр харж болох юм гэж оролдож шалтгаан нь Сью-Эллен байсан найдваргүй. Тэр босоод, арилгах түүний clawed гарт, мөн алхаж хурдан хаалга. Үүнийг нээх, би харсан, түүний барзгар гадаргуу нь нэг эрэгтэй эргэн тойронд бор Mercedes над руу харж байгаа. Тэр барьж байсан нь .45-калибрын гар буу нь түүний гарт, зорилготой шуудхан үед миний цээжин. Энэ нь иймэрхүү харагдах тэр дүр зочид буудал. Тэр хаалттай хаалга дахин.
  
  
  "Зөгийн бал, та юу гэж бодож байна I' m going to let you run away from me дараа би учирсан энэ бүх гай? Явцгаая одоо." Тэр шалан дээр хэвтэж, дээр нь цагаан буйдан, түүний цамц дээр хивс дараа, түүнтэй нэг талаас эзэмдсэн руу waistband түүний хамгийн бага bikini bottom.
  
  
  Тэнд байсан цаг үед Сью-Эллен байсан хөгжилтэй, хөгжилтэй, ес журамгүй ч эрүүл. Энэ нь тодорхой байсан юм одоо тэр байсан, наад зах нь хэлэх, өөрчлөгдсөн; I could have хөгжилтэй байсан нь түүнд, харин түүний тоглоом намайг эргэж унтраах.
  
  
  Тэр очлоо түүнд тайлаад түүний бикини. Тэр нумарсан түүний хүчтэй, нарийн хонго нь туслах. Тэр эргэж, дээрээс нь доош ee амьдрал.
  
  
  "Mmm. Do you want to гарч эхлэх шиг хуучин bull болон охин бяруу?"
  
  
  "Яагаад болохгүй гэж?"Тэр маш их дуу чимээ ихтэй дахь unzipping түүний өмд, тэгээд тэр үед харсан гэж түүний нүд нь хаалттай байсан, тэр маш хурдан өргөж түүний цамц. "Надад өгч таны гарт," би захиалсан, сэтгэл догдлом дотор түүний гуяны болохоор тэр байх байсан гэдгийг мартаж тэр бодлоо би хийж байсан юм. Тэр хийсэн гэж тэд хэлсэн, хөдлөхийг хүсээрэй түүний доод expectantly.
  
  
  Нэг гэнэтийн хөдөлгөөн, ee шүүрэн гэхэд бугуй болон ороосон даавуу түүний эргэн тойронд. Өмнө нь тэр ойлгосон юу болж байсан, түүний гарт байсан асар өндөр түүний нуруун дээр, ff байсан түүний баталгаатай.
  
  
  "Ник!" тэр wailed. "Хүү нь гичий!"
  
  
  Тэр тэмцэж, гэж би хүлээж, харин тэр дугуйг түүний түүний хөл; тэр жижиг хангалттай зогсож tiptoe дээр ямар ч хүчин чармайлт, мөн энэ албан тушаалд тэрээр чадахгүй ашиглах, түүний хүч чадал миний эсрэг.
  
  
  "Одоо авч гарч там энд, Сью-Эллен," тэр hissed түүний чих. "Надад хийх зүйлс, бид тоглож болох өөр цаг."
  
  
  "Bastard!" гэж тэр хашгирав, өшиглөх над нь түүний өсгий. Түүний ирээд түүнийг дээш нь бага зэрэг өндөр байна, тэр дуу алдав илүү хор хохирол учруулж байна. "Dino!" гэж тэр хашгирав. "Dino, энд ир!"
  
  
  Энэ нь байсан, ямар нэг зүйл миний тухай мэдэхгүй байсан. Хаалга эргүүлдэг нээлттэй, харуул нохой ниссэн байна. Хэдийгээр Сью-Эллен байсан миний өмнө, тэр нь хангалттай том биш байсан ямар ч төрлийн үүсгэх бамбай биш, энэ зайд.
  
  
  "Гөлөг хүү нь гичий!" охин хашгирав. "Emu, цохилт нь дэмий head off!"
  
  
  Dino инээмсэглэн тэр аажмаар өсгөж буу .45. Тэр цаг хангалттай зорилго, гох татах.
  
  
  Харин их биш гэж тэр бодлоо. Тэр мөрөө хавчив, гаргасан Хюго-ийн зүүн гар. Одоо ч барьж Сью-Эллен түүний нөгөө талаас, тэр хаягдав түүний хоер талдаа иртэй хутга, шулуун дээр emu-ийн хоолой; Stahl биш үү харж хүлээж байгаа бол энэ нь цохих, түүний зорилт, харин чирэгдэж доош нь түүнийг гарах арга зам зэрэг буудсан дуугарав гарч, давчуу орон зай.
  
  
  Тэр нь дээшээ харж, хоточ байсан ч босоо бүрэн тугийг зөвшөөрөл илэрхийлэл нь түүний гадаргуу дээр. Тэрээр доош хараад, тамхи татах .45 гартаа, дараа нь аажмаар түүний босгосон бусад гар хүрч бариул гэж jutted гарч гаруй дүр, түүний хүзүүн. Хэсэг зуур би бодлоо тэр гэж байсан гөлөг дахин, харин гэнэт rush of blood орчим нүх миний хутга хийсэн суурин зүйл юм. Тэр аажмаар нуран унасан шалан дээр газардсан soundlessly дээр зузаан хивс.
  
  
  Энэ нь ч байсан Сью-Эллен-ын зэвсгийн үед тэр ирж харах шинэ байгууллага. Нэгдүгээрт, буу байсан шүүрч гарч гараа гэхэд эго хуруу эхлэв хаях дүр хажуу тийш өөрчилсөн нь түүний оюун ухаан. Энэ нь магадгүй тус ирдэг, би явах хэрэгтэй байх болно дамжуулан гаалийн тухай миний дараагийн аялал. Дараа нь түүний хутга байсан юм гаргаж ирээд, эргэн тойронд Dino-ийн хоолой, энэ нь хийсэн gurgling дуу, илүү их цус асгарсан.
  
  
  "Та дэмий, Ник Картер," Сью-Эллен snarled. "Хараач, та нар юу юм бэ миний wall-to-wall хивс!"
  
  
  Харин ч баян, сэрүүн Техасын охин хараад их гайхсан юу болсон, тэр давуу талтай болсон юм. Нэгдүгээрт, тэр өшиглөсөн түүний дээр сүүл, хэт зөөлөн, албадан түүний нуруу руу нь ямар байх естой байсан түүний хувцас. Тэр дуулгавартай sullenly, үг дуугүй хэсэг зуур. Би шалгаж үхсэн хүний халаасанд ердийн, гэвч юу ч олж зааж байсныг hema-бусад зүйл юу Сью-Эллен хэлсэн байна.
  
  
  "Та юу хийх гэж байгаа, энэ талаар?" Би түүнээс цаашид дурдан, хүүр.
  
  
  "Түүнийг? Юу гэсэн үг вэ гэхэд надад?"
  
  
  "Тэр таны хүү. Таны завь"
  
  
  "За, та нар амь насаа алдсан эго!"
  
  
  "Өөрийгөө хамгаалах зорилгоор. Дараа нь та хулгайлж me."
  
  
  "Ха! Achillion, тэр болно асарч энэ нь зовлонтой."
  
  
  "Зөвхөн тэр Япон. Та мэдэх, нь таны хоточ нохой эхлэх болно үнэртэй өмнө таны нөхөр буцааж авна."
  
  
  Тэр ширтэн том бие нь хивсэн дээр chewed дээр хурууны. "Гэж боддог..."
  
  
  "Хаана байна, таны баг?"
  
  
  "Би явлаа их ихэвчлэн эрэг дээр үлдээгээрэй. Бусад залуус нь хоер дахь хөдөлгүүрийн өрөө, нэг galley."
  
  
  "Тэд сонсож чадахгүй?"
  
  
  "Би та нарт хэлсэн. Тэд дүлий, хэлгүй. Өө биш, шууд утгаар нь, Ник; их л сурах нь хэрэгсэхгүй болж байгаа бүх зүйлийг тэр том настай хоног. Та нар мэдэх үү?" Тэр алдаж түүний хамгийн Техасын өргөлт, хачирхалтай нь хангалттай, би түүнд дуртай байсан нь илүү дээр юм.
  
  
  "Та нар сонсож байна? Нь хуучин найзын зөвлөгөө?"
  
  
  "Магадгүй."
  
  
  "Take your дүлий-хэлгүй багийн авч гарч там энэ боомт. Хол хаях бие эсвэл ямар гэж та боддог нь хамгийн шилдэг нь, гэхдээ хэрэв та тайлан энэ нь цагдаа, хэрэв та зөвхөн авах нь асуудалтай. Байсан энэ залуу ямар нэгэн хамаатан садан? ? "
  
  
  "Хэрхэн байх естой гэдгийг би мэднэ?"
  
  
  Би үүнийг олж мэдсэн. Сайн байна. Хийх гэж би та нарт хэлье. Энэ хүртэл та одоо, Сью-Эллен."
  
  
  "Тийм ээ..." Тэр ч харж хүүр, тэр шиг харагдаж жаахан охин байсан л хийж эхэлсэн хөгжилтэй түүний толгой. Байсан нь бас monstrously хэмжээ nah.
  
  
  "Тэнд завь би авч болно? Буцаж явах sloop?"
  
  
  "Өө-хөх. Хүртэл холбоотой эрх байхгүй." Тэр гараа даллан бүрхэг.
  
  
  "Дараа нь би явах болно." Хүнд буу өргөж байв.
  
  
  Гэнэт тэр яаран надад болон эргэн тойронд гараа тавьж миний бэлхүүс. "Өө, Ник! Түүний тиймээс галзуугийн уучлаарай, уучлаарай!"
  
  
  "Надад ч бас."
  
  
  "Хэрэв гэж байгаа юм биш байх ба туслах вэ?"
  
  
  "Бид юу хэрэгтэй, эрхэм?".
  
  
  "Шударгаар?"
  
  
  "Миний үгийг нэр төрийн хэрэг. Мөн хэрэв та хэзээ нэгэн цагт намайг дахин харж, дэлхийн хаана ч, хэрэв та илүү сайн байсан гэж боддог нэг зүйл бол өмнө нь та нар хийх гэж трик again." Тэр чагнаж байсан тухай хамар Хөөе, хамт .45-калибрын muzzle.
  
  
  Тэр үнсээд халуун металл, дээшээ харж, надад. Тэнд байсан бодит нулимс түүний нүд. "Талаар Барри ирэх долоо хоногт?"
  
  
  "Юу?"
  
  
  "Би үг, тэр хангасан байх естой зарим нэг хүмүүс байдаг. Мөн хэрэв та одоо ч гэсэн энэ дэлхийн нэг хэсэг, мөн... болон ажиллаж чадахгүй."
  
  
  "Өө, Kostya Христийн!" Харин дараа нь би инээж байсан. Ee дээр нь үнсэв дээд дарга, тэр нь улбар шар үстэй хүн сүүлийн үед и түүнийг хараад, зүлгэж түүний гантиг-хатуу хулан, явсан өдөр. "Магадгүй," гэж би хэллээ.
  
  
  Тэр авч speedboat буцаж Scylla; энэ нь байсан midafternoon, тэнгэр ч байсан хар агаарын болон усан онгоц харагдаж ominously нам гүм. Үед түүний нөхөр ирээд самбар дээр, тэр шидэгдсэн шаламгай гэхэд завь; хэн нэгэн нь хүртэл түүх дүр завгүй боомт, тэр эргэлзэж энэ нь чухал учир холбогдолтой их Сью-Эллен эсвэл түүний байхгүй нөхөр, эсэх нь тэд хэзээ ч болсон буцааж, эсвэл биш юм. Сайн, илүү олон байв.
  
  
  "Сайн байна уу? Kristina?"
  
  
  Харамсалтай нь, тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг амьдралын саарал харанхуй. Үед түүний эцэг нь түүн, тэр ирээд нэг .45-калибрын гар буу эргэн тойронд түүний хүрэм халаасны байна, гэхдээ энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа. Peeking дотор, би өөрийгөө олж харж руу хар туннель үхлийн хоер дахь удаагаа тэр өдөр.
  
  
  
  
  
  
  Арван тавдугаар бүлэг.
  
  
  
  
  
  "Тавих, энэ нь маш удаан, Ник. I 'll kill you if you don' t." Алекс харж байсан нь намайг гол бүхээгийн, revolver талаас нь. Түүний чадаагүй эргэлзээ nen бидэнд хоер дахь нь байсан гэж би ярьж байсан.
  
  
  "Та нар хэрэггүй юм," гэж би хэллээ.
  
  
  "Би түүнийг мэдэх нь одоо. Та бүгдийг устгасан. Бүх зүйл!"
  
  
  "Би биш гэж найдаж байна. Би анхааралтай бууж бага шатаар байхад тэр баталгаажсан хол байлгах зарим хоорондын зай бидэнд. Энэ нь би анх удаа байсан, хэзээ нэгэн цагт түүнийг харж, эго, зогсож зохистой гэрэл ч, тэр fatter дунд түүний ходоод нь тэр байсан илүү арван таван жилийн өмнө би биш татагдаж үзээрэй татахуйц түүнд. Тэр ч байтугай хэрэв тэр байхгүй байсан буу. "Хаана байна Kristina?"
  
  
  "Go ahead."
  
  
  "Хараач, Алекс, нэг асуудал байна..."
  
  
  "McKee? Ник?" Кристина дуу хоолой дуугарав гарч урд байшинтай, мөн хормын дараа тэр гарч ирсэн. "Юу болсон бэ, та?"
  
  
  Хэрхэн тайлбарлах нь хүнд хэцүү хүн, охин та хагас хайр гэдгийг та нар хулгайлсан нь муудсан баян гичий, учир нь ..... За, би түүний хийсэн бүхнийг би болох юм. Эцэст нь, Алекс инээмсэглэж байсан, мөн Кристина хараад эргэлзээтэй.
  
  
  "Та нар үг хүмүүсийн машинд байсан түүнийг харж?"
  
  
  "Би бодож байна, бага зэрэг. Бүх Pyrgos."
  
  
  Тэр толгой дохиж, мөн түүний инээмсэглэл нь таагүй байсан. "Тиймээс та нар зөрчсөн зүрх сэтгэл, хаана та бидэнтэй хамт явах, хөх, Ник Картер?"
  
  
  Түүний ах гэнэт эргэж, түүний толгой, түүнд хэлсэн байх нам гүм. Дараа нь тэр бууг тавьсан хол.
  
  
  "Let' s get back to бизнес, Алекс," би хэлэв. "Энэ нь хэтэрхий оройтсон авах Kristina буцаж Афин өнөөдөр энэ нь харагдах байх нь инээдтэй..."
  
  
  "Тэр аль хэдийн эрэг дээр цуцлах түүний тайлбар. Одоо маргааш үдээс хойш. Мөн ferret тэдний өмнө, бид болно, бүх оршин суух самбар дээр. Та хэлж байна гэж та авч байсан энэ эмэгтэй хүний дарвуулт завины гэж байгаа бол та барсан гарч согтуу. Агуу их. Kristina юм сандарсан. Та өвчтэй байгаа. Би сайн бодож, шөнө нь бид бүгдээрээ." Тэр эргэж, түүний хоргодох газар нь гинжин locker.
  
  
  "Магадгүй бид ашиглаж болох цаг хугацаа нь илүү сайн гэсэн," би хэлэв. "Юу гэсэн үг вэ, би хэлье, би заваарсан?"
  
  
  "Магадгүй нь бүгд биш. Ямар ч байсан, та, би ярьж чадахгүй нь хүртэл бид далайд гарах. Тэр ч байтугай миний эгч естой мэдэхгүй би юу гэж хэлэх нь таны хүмүүс; аюул бол хэт их for them."
  
  
  "Дараа нь Бурханы төлөө Kostya, яагаад та түүнийг чирж орж, энэ нь эхний ээлжинд?"
  
  
  Тэр хүртэл шулуун, дүүргэлт, түүний бүхээгийн утас шиг genie гарч ирж шидэт лонх. "Учир нь тэр бол миний гэр бүл. Би хэзээ ч харж болно түүнийг дахин; хэн хэлж чадах энэ дэлхийд? Хэрэв та хэрхэн харж болно, Ник Картер?"
  
  
  Бараг. Би хэзээ ч байсан гэр бүлийн тухай ярих, харин би ямар ойлгосон юм.
  
  
  Харанхуй ирсэн нь нигүүлсэнгүй rapidity дээр бүрхэг өдөр. Би унтаж хэдэн цаг, тэр ч байтугай үед Кристина байсан эргэн тойронд ажиллаж байгаа бүхээгийн нь huff, хэзээ, эцэст нь би босож, энэ нь шөнө байв, хар дотор нь буу баррель.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Тийм ээ?" Тэр онгоцныхоо тавцан дээр, сууж заяа нь хар алчуураа ороож түүний мөрөн шиг залуу тариачин эмэгтэй. Түүнд, явж, түүнд хүртэл.
  
  
  "Та байх шаардлага байхгүй, надад уурлаж. Би хүсэхгүй байгаа нь биднийг завсарлага хүртэл нь та."
  
  
  "Өө, энэ цэг нь биш юм, N... Mackey. Харин өнөөдөр би бэлэн байсан орхих, үлдээх нь та нар орхиж, миний ах, би хэнд мэдэж байсан нь зөвхөн хэдхэн цаг... одоо энэ. Энэ нь хүлээлт. Ямар үг? Anticlimax? "
  
  
  "Энэ нь сайн грек үг."
  
  
  Энэ нь авчирсан ghostly инээмсэглэл нь түүний pursed уруул. "Би мэдэх хэрэгтэй бол би байх естой"
  
  
  "Ямар ч байсан, та санаа зовох хэрэггүй талаар хүмүүс хүрэн Mercedes дахиж. They didn ' t follow you; та буцаж явж болно Афин болон... бүх зүйл сайхан байх болно."
  
  
  "тиймээ. Магадгүй." Тэр над руу эргэж, түүний нүүр цаг. "Гэхдээ McKee... тэнд байсан өөр нэг... д tavern болон миний зочид буудал."
  
  
  "Та итгэлтэй байна, энэ нь биш нэг хүн?"
  
  
  "Яагаад энэ байх? Яагаад Тэр эмэгтэйчүүдийн bodyguards намайг дага?"
  
  
  "Өө, магадгүй гарч ямар ч хамаагүй" гэж тэр хэлсэн хөнгөн хуумгай биш, итгэж, түүний үгийг ч нэг минут.
  
  
  "Та надад итгэхгүй байна."
  
  
  "Мэдээж хэрэг, би итгэж байна, түүнийг."
  
  
  "Өө, үгүй дээ. Та spy; та бодож байна ийм зүйлийг, мөн тэд чамайг алах гэж оролдох эргэн тойронд cannon, та ашиглах эмэгтэй хүний биеийн өөрийгөө хамгаалах байхдаа та их алж байна."
  
  
  Хэрэв би байсан гэж хэлсэн Алекс түүх миний асуудал Сью-Эллен, би байсан бүрэн мартсан тухай Christina-ийн дэргэд; одоо намайг уучлаарай би байсан руу явсан бүх мэдээллийг.
  
  
  "Нааш ир," өргөн уудам, түүний эго
  
  
  "Энэ бол аюултай хэрэг, Kristina. Баяртай байх болно гэдэгт та гарч ирэх энэ үед үд маргааш."
  
  
  "Түүнийг? Би хэзээ нэгэн цагт ямар нэг юм мэдэх?"
  
  
  "Би чадахгүй нь харж яагаад болохгүй гэж..."
  
  
  Замаас тэр урвалд, бид сонссон байх естой, энэ нь яг тэр үед л: зөөлөн хандлагыг завь манай нум, зөөлөн түлхэж, мөн түргэн тэмцэлдэх арьс-царцдас гутал дээр урагш тавцан. Тэр унасан унтраах суудал crouched доош хүрч хувьд .45 тэр үед. Тэнд байсан л хангалттай гэрэл харж, хоер indistinct хэлбэр өмнө нь өтгөн шигүү мөхлөгт, аажмаар шилжиж бидний зүг.
  
  
  "Ник...!" Кристина hissed.
  
  
  Өнгөрсөн зүйл, би хийхийг хүсдэг байсан гөлөг; дуу чимээгүй боомт байсан шиг их бууг буудаж. Хюго тавьж, түүний зүүн гар болон хүлээлээ.
  
  
  "Ноен McKee." Дуу хоолой ирж, нөгөө талаас нь шигүү мөхлөгт, зөөлөн боловч тодорхой;
  
  
  Би ч хэлээгүй.
  
  
  "Охин, миний нүдний өмнө. Та хариулах болно, эсвэл тэр нас барсан юм."
  
  
  Тэр харлаа түүний мөрөн дээр. Kristina байсан ч хөлдөөсөн жолооны ард, гараа үед түүний хоолой:
  
  
  "За," би хэлэв.
  
  
  "Бид зүгээр л ярилцахыг хүсэж байв. If you don ' t move, бид байх болно шилжих. Та зөвшөөрч байна уу?"
  
  
  Дуу хүлээн зөвшөөрсөн түүний; энэ нь байсан нь миний өрөө Pyrgos хэдэн жилийн өмнө шөнө, уучлал гуйж гэж Egos хоер чирэгдэж цогцсыг галд зугтах.
  
  
  "Та юу хүсч nah?"
  
  
  "Зүгээр л хэдэн үг. Хэрэв та буу, унах уу таны эго, Ноен McKee. Бид хүсэхгүй байна ямар ч асуудалгүй, хийх вэ бид?"
  
  
  "Дараа нь бид ярих болно."
  
  
  "Хувийн. Miss Zenopolis, та чадах уу алхам урагш?"
  
  
  Кристина авч эхэлсэн хүртэл, харин түүний эцэг motioned түүний хувьд хаана байх нь тэр байсан юм.
  
  
  "Тэр та нарт хэлэх болно сууж байхдаа одоо ч гэсэн. Та надад хэлж байсан нь зэсийн?"
  
  
  "Тиймээс та нар намайг санаж, Ноен McKee?"
  
  
  "Тийм ээ, магадгүй."
  
  
  "Маш сайн байна. Дараа нь та байх болно ямар ч эсэргүүцэл. Miss Zenopolis?"
  
  
  Тэр харсан, энэ нь бас нэг сүүдэр нь хөдөлж байсан дагуух тойруу зам болон эхлэв сулруулж энэ .45-д эго чиглэл. Бидний дуу чимээ, бидний дуу чимээ, би чадахгүй авч үзье бидэнд алга.
  
  
  "Үгүй ээ, Ноен McKee," гэж хэлсэн хүн ард нь шигүү мөхлөгт. "Би харж болно, хэрэв та маш тодорхой. Дусал энэ нь одоо харагдаж байгаа."
  
  
  Би үүнийг хийсэн. Магадгүй тэдний нэг байж болох юм түүнийг алсан биш, харин аль аль нь. Гэхдээ намайг тавих нь миний буу доош тавцан, би мэдэрсэн тойм түүний гар чийдэн дор гараа. Тэр нь байхгүй байсан гайхдаг бол хэн ч эргэн тойронд нь хүмүүс харж болох юм, би юу хийж байсан, гэхдээ тэр босгосон түүний дүр болсон дөрвөн камер цацраг.
  
  
  Хүн дээр шигүү мөхлөгт хамрагдсан нүдээ өөрийн гараар, тэр хурдан шилжсэн нь санкт өөр. Тэр харалган зуур, дараа нь шатлан буцаж унасан хэтрүүлж. Өмнө нь би сонссон нь үүснэ, тэр хийсэн гэгээнтэн эргэж бусад хүн, тэр үед хүрч буцааж татах Кристина руу кабин миний ард.
  
  
  Буу унагаах"," би хэлсэн, бага дуу хоолойг гаргаж ирээд .45. Тэрээр бэ гэж emu байсан гэж хэлсэн, түүний зэвсэг буурч тулд дээвэр кабин нь thud нь. Тэр одоо ч гэсэн барьж байсан гараа өмнө түүний царай. Би босож очлоо түүнд Хюго дахь гараа.
  
  
  Хэрэв тэр байсан бэлэн гөлөг түүнд байсан, нас барсан, харин гэнэтийн хөдөлгөөн, тэр эргэж, өссөн талд. There was a big splash, дараа нь нам гүм. Би явсан тал харах бол энэ нь ирж байсан юм; миний санкт татсан зарим хөдөлгөөн дагуу ус, дараа нь алдсан юм. Би эхлээд урагш, харин Kristina миний гарыг шүүрэн.
  
  
  "Ник! Ник! "Надад түүний дуу хоолой хийж, наад зах нь нэг, хоер миль нь & nb гэж байгаа юм сонсож гэхэд нь мянган чих. "Энэ хүн! Хэн нэг нь намайг хөөж!"
  
  
  "Ямар po?"
  
  
  "Нэг... эхлээд байна. Хэн нэг нь унаж эхлээд байна."
  
  
  Миний гэгээнтэн эргэж унтраах болон хэрэгсэхгүй дуу завь тулж дээрээс Scylla-ийн нум, учир нь би харж болох нь маш тодорхой гадаргуу хүн Сергей цохих байсан эхлээд байна. Тэр нь гайхамшигт унжсан сахлаа,, зүгээр л хэдэн жилийн өмнө шөнө, тэр миний гар дээр нас барсан, буудсан цээж түүний түнш.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Тэгээд хаана там байна, тохируулан?" Би шаардаж оруулсны дараа урагш бүхээгийн, нээх хаалга гинжин locker.
  
  
  "Түүнийг? Би энд байхгүй. Санаж байна?"
  
  
  "Мэдээж хэрэг. Тиймээс тэд алж, таны үнэт эгч, мөн та нар байх энэ нүх шиг харх?"
  
  
  "Хэрэв тэд чамайг алах аль аль нь, магадгүй би явна урд таг, түүнийг алах. Дараа нь өөр ямар ч арга байхгүй. Гэхдээ би маш их та нарын төлөө хүндэтгэх, Ник Картер; би сонсож чадна тэдгээр тэнэг гутал, би мэднэ та чадах ч тэднийг нээх."
  
  
  "Та нар чадах амь насаа алдсан нь их хутгаар. Цаана нь. Тэр биш байсан юм асуусан гөлөг, тиймээс тэд үлдсэн."
  
  
  Анх удаа, Алекс хараад сайн мэдэхгүй. Магадгүй та зөв шүү, гэхдээ..." Тэр дээш хараад миний мөрөн дээр түүний эгч, хэн ч байсан зуурсаар миний мөрөн.
  
  
  "Ник?" гэж тэр хэлсэн байна. Би залхаж тэр ашиглаж байсан нь миний жинхэнэ нэр, гэхдээ бид бүх байсан хамтдаа байсан одоо би мэдэрч байлаа муу.
  
  
  одоо надад санагдсан гэж бид мэдээгүй бүр бусад бүх.
  
  
  "Энэ юу вэ?"
  
  
  "Don' t leave me энд, Ник. Би явж чадахгүй буцаж Афин одоо, хэзээ ч үгүй."
  
  
  "Хараач, энэ бол боломжгүй..."
  
  
  "Гэхдээ яагаад болохгүй гэж, Ник?" "Миний өөрийн эгч, тэр аюултай, ганцханыг? Бид авах естой түүнийг бидэнтэй хамт."
  
  
  "Алекс, эндээс, хэрвээ бид азтай, энэ нь байх болно сайн нь хоер хоногийн өмнө бид авч болох Taranto. Бүх санаа нь энэ үйл ажиллагаа нь байхгүй бол бид юу ч хийж болно гэж биднийг сатааруулах зам. Хэрэв Кристина ирдэг нь бидэнд, надтай хамт, энэ нь болох юм цохилт энэ бүх зүйл нь хүртэл."
  
  
  "Мөн хэрэв тэр хэвээр нь, хамгийн их магадлалтай нь тэр үхэх болно. Үгүй ээ, миний бусад нь, тэр чадахгүй байг таарна. Энэ миний буруу, тийм ээ, би түүнийг авчирсан болгон энэ тохиолдолд, гэхдээ одоо хүртэл хоер биднийг тулд бид чадах бүхнээ хийх болгохын тулд түүнд үүнийг хийх. зовох нь энэ."
  
  
  Түүний гар нь чичирч байсан нь миний эргэн гэж шийдсэн надад илүү Alexa логик. Сайн байна. Явцгаая. Одоо нээлттэй."
  
  
  
  
  
  
  Арван зургаан
  
  
  
  
  
  Түүний зүүн боомт дор ажиллаж байгаа гэрэл ашиглан томилох туслах тоног төхөөрөмж. Үед тэнд байсан өөр ямар ч завь мэлмийд, Алекс сэм гэтэж ороод, тахиа зодолдуулах суугаад миний хөл дээр.
  
  
  "Хэрэв та мэдэхгүй байгаа бол эдгээр нь ус," гэж тэр мэдэгдлээ. "Гэрэл buoys та нарт хэлэх бол биш үүрд явах. Би та нарт хэлж болно хаана."
  
  
  Дор эго-ийн удирдамж, бид дараа нь нууц суваг одны хоорондох арал, эх; нэг кластер тод гэрэл, тэр надад хэлсэн, тэмдэглэсэн хилийн хооронд Албани, Грек. "Тэд ийм цайз! Нэг ч могой загас өнгөрч болох mimmo үед тэдний газар дээр хамгийн харанхуй шөнө the world."
  
  
  "Яаж байгаа юм бэ та удирдах вэ?"
  
  
  "Үгүй ээ, миний найз. Харин тэд хаана тавьсан маш олон хүмүүс, тоног төхөөрөмж, хамгаалах, тэдгээрийн хил, дараа нь тэнд байх естой бусад газар хаана ч байж чадахгүй учраас тэдний ихэнх нь. Магадгүй биш ч гэсэн хангалттай, ганцханыг?"
  
  
  "Би бодож эрэг Албани байсан сайн хамгаалагдсан хаа сайгүй."
  
  
  "тиймээ... тийм ч муу биш. Гэхдээ магадгүй хангалттай сайн биш."
  
  
  "Хэрхэн ын хойд хил?"
  
  
  "Аа?"
  
  
  "Хамт Yugoslavia? Эдгээр хэсэгт Грек?"
  
  
  Алекс хүртэл шулуун. "Хэрэв та энэ тухай мэдэх, Ник Картер?"
  
  
  "Хангалттай юм," би худал хэлсэн. "Та хэлсэн та ямар нэг зүйл байсан амин чухал бидэнд хэлэх үед та гарч ирсэн. Хэрэв та явж байгаа. Энэ нь юу вэ?"
  
  
  Тэр инээмсэглэв, заагаад өмнө. "Бид дамжин өнгөрөх энэ давчуу, бид хаана авах нэрвэгдсэн албани машин буу маш ойрхон гэдгийг та үнэр дарь-д их бортого, дараа нь би та нарт хэлж болно нэг эсвэл хоер зүйл. Энэ удаа та олж мэдсэн."
  
  
  Тэр нь зөв байсан тухай ойр байх нь албани эрэг; тэр үед онцлон тэмдэглэв навигацийн гэрэл, би мэдрэмж байсан гэж би чадах бараг хүрч эрэг дээр аль аль тал нь. Нэг цэнэглэгч ирж нөгөө талд суваг айж гарч там миний хувьд бол; байхгүй юм шиг санагддаг байсан байх ямар ч өрөөнд үлдсэн nen хувьд ч манай жижиг завь. Алекс зөвлөж намайг тоохгүй юм.
  
  
  Бид зүүн давчуу ард авсан далайд гарах, тэр нь бараг чөлөөлөгдөнө дахин, гэвч энэ нь тийм биш юм хэт эрт Stahl аз жаргалтай байх нь. Салхи аваад, удалгүй бид зүүн хаалт нь Corfu, энэ нь үлээж нээлттэй бидний шүд. Бид эхэлсэн туулж хүнд овойлт, Алекс өмнө очсон өргөх jib, дараа нь өргөх. Энэ нь байсан юм шиг шидэж хоер hamburgers дээр шарах зогсож эргэн харах нь тэднийг авч түлэгдсэн.
  
  
  "Бид дарвуулт, Ник Картер. Та сайн далайчин?"
  
  
  "Би хийж байгаа нь сайхан байна."
  
  
  Сайн байна. Энэ нь ч таны таашаал аялалын үед үүр ирдэг, хэрэв та явах естой доош нь дахин. Хэрэв хэн нэгэн нь авдаг ойрхон ... За, миний сайхан эгч чадахгүй баавгай таныг орхиж чадна тэр? Та долгионы хөөе, та аз жаргалтай байх болно, мөн хэрэв тэд харж дайсагнасан, та гөлөг тэднийг алж байна."
  
  
  "Алекс?"
  
  
  "Тийм ээ?"
  
  
  "Юу там нь энэ бүх, тохируулан? Бид зүүн давчуу."
  
  
  "тиймээ. Тэгээд л би та нарт хэлж байна, учир нь хэрэв би байхгүй бол амьд, та мэдэх хэрэгтэй. Хэрэв та мэдэж байгаа бол Hema байна тэнд эдгээр бүх жилийн?"
  
  
  "Дүрвэгч".
  
  
  "Өө, тийм ээ, тэр ч бүү ийм байх сэжигтэй, найз минь. Миний улс ... за, харвал энэ нь өнөөдөр. Нь коммунист том аюул нэгээс эргэн тойронд байгаа хүмүүст үнэнч одоогийн засгийн газар? Эсвэл хэн нэг нь байсан бол зүгээр л нэг Коммунист сүүлийн? Ямар ч . Би биш шалтаг гаргах, Ник, гэдгийг би мэднэ. Түүний нээсэн тэвчихийн аргагүй авлигын өөрийн улс орон, тиймээс түүний явсан Албани, хаана тэд маш их аз жаргалтай ашиглах минь үйлчилгээ. Эдгээр хүчирхэг хүмүүс эдгээр Albanians байгаа нь заримдаа гэж нэрлэдэг Монголчууд. Европ. Өөр, өөр хүн нь, та мэдэх үү? "
  
  
  Түүний үүнийг ойлгож, бүрхэг. Тэд хүчтэй, нууц, дайсагнасан тулд гадны, мөн догшин сөнөөгч байсан хүмүүс эсэргүүцэж болзошгүй байлдан дагуулагчдаас нь олон зууны турш. Талаас илүү хувь нь эдгээр хүмүүс байсан Мусульманчууд, мөн тэд тулалдаж, тэдний уул шиг fanatically тэдний ах цөлийн улс орнууд Ойрхи Дорнод.
  
  
  "Юу болсон бэ?" Гэж би түүнээс асуув. "Юу ч хийсэн та буцаж ирэх?"
  
  
  "За, миний нөгөө найз нь, энэ нь авч болно ням та нарт энэ тухай. Харж байна уу, коммунизм нь их leveller; тэр ч байтугай Албани, энэ хувирна бахархаж дайчид руу жижиг bureaucrats. Гэхдээ энэ нь биш юм, хэрх таны дарсны, аа?"
  
  
  "Ямар ч арга зам."
  
  
  "Тэгэхээр, түүнийг, би та нарт хэлэх болно, мөн та нар анхааралтай сонсох естой. Их хөдөлгөөн дэлхийн коммунизм, гэхдээ энэ нь бүх зогссон; таны ерөнхийлөгч нь уулзах удирдагчид Хятад, Москва, мөн Вьетнамын Дайны гаруй байна. Учир нь одоо харагдаж байгаа." Тэр инээд алдав. "тиймээ. Гэхдээ тэнд байгаа гишүүд энэ их Хөдөлгөөн чадахгүй байгаа нь энэ мэт хөгжил, найз минь. Тэд одоо ч гэсэн сонсож Маркс, Ленин болон Сталины мөн гэдэгт итгэдэг коммунизм естой үргэлж өргөжүүлэх хүртэл системийн хяналтыг бүх дэлхийн. . Нэг удаа дээр нэг удаа, надад итгэдэг, түүнийх байсан юм, бараг зөвхөн нэг нь тэдний эргэн тойронд. Гэхдээ одоо биш, Ник, одоо биш. Ямар ч тохиолдолд, тэд одоо ч гэсэн идэвхтэй, эдгээр хэт улайрагчдын, мөн тэд бэлтгэж байгаа нь аймшигт үйл чадахгүй байгаа нь илүү хувь нэмэр их шалтгаан. хорь гаруй Вьетнам."
  
  
  "Юу гэж?"
  
  
  "Do you know the хоер нуур дээр хилийн хооронд Албани Yugoslavia? Ойрын Грек?"
  
  
  "Би хийж байна."Би санаж Hawk-ийн лекц газрын зураг дээр маш сайн.
  
  
  "Одоо ч тэнд нь арми байдаг. Тэд байхгүй бол бидний өмч, ямар ч хамаагүй улс; тэд Грекчүүд, Albanians, Yugoslavs, гэхдээ тэд бүгд үнэнч Коммунистууд хуучин хатуу сургууль. Дамжуулан ... тийм ээ... тэд эхэлнэ үйл ажиллагааны хоер дахь өдөр. цуврал босогчдын халдлага нь энэ төвийг сахисан бүс гурван улс хоорондын гэдгийг эрхэлдэг бүрэн толгойг эргүүлж дэлхийн эрх. Их хүргэж болно, та Америкчууд байх гэсэн нэр томъеог гаргаж хэллэг маш сайн, нэг Хугацаанд болзошгүй ... "
  
  
  Тэр явцгаая жолооны хүрд болон эргэн тойронд whirled харах Алекс-ийн өргөн, тайван царай. "Юу!?"
  
  
  "Үнэндээ, миний найз. Хэн нь илүү сайн тоноглогдсон явуулах цэргийн ажиллагаа илүү Хугацаанд? Тэдний бүдүүлэг зэвсэг, тэдний жижиг, underfed цэргүүд, тэд тулалдаж франц, Америкчууд нь бариул удаан гэж бид санаж байна. . Энэ нь төсөөлшгүй гэж pass дээр тэдний мэдлэг, тэдний idealism нэг бүлэг нь одоо цуглуулж, энэ алслагдсан газарт, хооронд Нуур Ohrid Нуурын Prespa? Талаар бодох боломж! Нэг талаас нь тууштай холбоотон Ану-д хэдий нь цэргийн диктатур эдгээр өдрүүдэд; нөгөө, хамгийн дарангуйлагч коммунист дэглэм Барууны ертөнцөд; мөн гурав дахь нь, Yugoslavia, илүү нийцтэй Баруун бодвол Оросууд. Хэн ажиллах болно, тэдний эсрэг үед их довтолгоо эхлэх? Өөр ямар улс орон болно, тэд өөртөө татаж, тэр ч байтугай бол их олж болно, юу ч бусад агуу их эрх мэдэлтэй вэ? Болно, их бөмбөг Ану-ын? Болно Оросууд илгээх танк дамжуулан Yugoslavia? Үгүй ээ, миний найз. Гэсэн хэдий ч, юу юу ч хийж болно, аа? Учир нь хамт энэ кампанит ажил нь терроризмын эсрэг болон үхэл байх болно суртал ухуулгын кампанит ажил эрхэлдэг биш олгох гадаа сан тоохгүй юу болж байгаа нь манай жижиг дэлхийн өнцөг. Эрт, эсвэл дараа нь, арга хэмжээг авсан байх естой, мөн энэ нь естой зайлшгүй хүргэж хооронд зөрчил Баруун болон коммунист бүрэн эрх."
  
  
  "Энэ дуу маш харгис," би хүлээн зөвшөөрсөн. "Харин та хэрхэн мэдэх энэ бүх?"
  
  
  Алекс инээв. "Учир нь би, миний, бусад нь өөрийгөө тусалсан тогтоосон энэ бүх хүртэл би юу ойлгосон нь би хийж байсан."
  
  
  "Та нар үг та мэдэх биш үү?"
  
  
  "Don' t be so эргэлзэж, Ник. Тэр нь шинжээч, түүний салбар, мөн адил ийм олон шинжээчид, би биш байсан гэж хэлсэн илүү би мэдэх хэрэгтэй талаар ерөнхий зорилго нь ямар ч төлөвлөгөө."
  
  
  "Харин та нар олж мэдсэн байна?"
  
  
  "тиймээ. Би ойлгосон юм. Мөн би түүний олсон гэж би амьдарч чадахгүй нь мэдлэг нь би байсан. Тэгэхээр..." Тэр эргэн тойрноо үед харанхуй, бурангуй тэнгэр бидний дээр дурдсан. "Тэгэхээр, сайн хийгдсэн=)".
  
  
  Тэр авсан жолооны ард үүр цайхаас өмнө, харин тэр нь байхгүй байсан ч гэсэн үзээрэй унтах. Тэнд байсан маш олон асуулт асуух нь их.
  
  
  "Та хэлсэн манай агент Грек гэдгийг хэн ч чамайг санаж байна Албани хэдэн хоног. How did you удирдах вэ?"
  
  
  "За, тэр биш байсан болохоор wouldnt байх хэцүү. Энэ нь улс орны нь уулсын дээр бүх юм, та нар мэднэ, мөн маш их муу зам. Надад маш их эрх чөлөөг тойрон аялах нь миний үүрэг. Нааш дамжуулан уулс; түүний хэзээ ч байсан Өмнөд Америк, харин юу би уншиж байсан, байдаг, зэрэг улс орнууд Чили, Перу нь бараг ижил нөхцөл. Бүх цаг машин, автобус сэтгэгдэл зам бууж зарим нь алсын уулын налуу. Цэвэр тээврийн хэд хоног нэлээн хэсэг. "
  
  
  "Гэхдээ тэд байх болно, та хайж, won' t they? Тэр ч байтугай дээр mountainside?"
  
  
  "Өө, зөв. Миний жолооч, би, бид аваад хуучин хүн дээр бидний сүүлчийн аялал. Том настай хүн, бараг шиг том гэнэ. Түүний emu өгнө гэж амласан эго нь явах эрэг; би найз нөхөд нь маш их хүмүүсийн дунд Албани үед миний аялал, та мэдэх үү? Тэр давхцуулж түүний дүрэмт хувцас хүрэм гаруй Emu мөрөн байлгах нь түүнийг халуун хүйтэн уул. Stahl аваагүй баримт бичиг
  
  
  эргэн тойронд нь халаасны, чадахгүй юм байж ийм урт зам. Тэгээд дараа нь миний жолооч болгодог буруу signposts, би ямар нэгэн байдлаар удирдах гаргаж авахын тулд өмнө нь машин явдаг уулын гаруй. Тэнд маш олон гал доош байдаг. Өвгөн хэзээ ч хөлдөөж дахин, аа? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Тэр эргэж дугуй, тэмцэх хүнд долгион үед Kristina тавцан дээр гарч ирсэн. Түүний нүүр хавдсан байсан, мөн энэ нь тийм биш юм, учир нь кокс. Тэр биш үү, надад ярьж, харин шүүрэн авч түүний кофены аяган эсрэг тавьлаа дээвэр кабин, урагшаа харж.
  
  
  "Сайн байна уу," гэж тэр нэрлэсэн аяархан.
  
  
  Энэ нь авч, түүний урт удаан хугацаанд хариу өгөх, харин чимээгүй, тэр эцэст нь эргэж намайг нүүр.
  
  
  "Did you sleep well?"
  
  
  "Би тэгж бодож байна," гэж тэр хэлэв Aryanly. "Хэрхэн удахгүй бид авах Taranto?"
  
  
  "Магадгүй маргааш өглөө. Бид байхгүй байсан их аз цаг агаар энэ аялалын."
  
  
  "Үгүй ээ, бид хийгээгүй гэдгийг хараахан." Тэр бууж ирсэн өөр нэг үг ч бидэнд, би ганцаараа байсан нь урт удаан цаг хүртэл нар гарч ирээд дахин.
  
  
  Алекс гайхаж намайг ирж тавцан өргөн өдрийн гэрэлд, харин түүний тайлбар хийсэн мэдрэмж. "Сонс, миний нөгөө найз, бид хагас Итали, биш юм, бид? Хэрэв тэд байна гэж бодож байна самбар дээр энэ завь... Тэр хийсэн шумбах-бөмбөгдөгч дохио нь түүний гарт. "Би дургүй тэнд байх үед нь нар гэрэлтэж байна. Байхгүй бол би байхгүй байна."
  
  
  Kristina удахгүй нэгдсэн бидэнд авчирч, ууранд жигнэх аяга кофе болон цэвэрхэн зохион хавтан хэрчсэн спам болон feta cheese. Алекс баяр хүргэе, тэр үед харсан нь энэ.
  
  
  "Одоо, энэ бол миний сайн грек эгч нь!" тэр сунгах үед, татаж цөөхөн болон цэвэрлэх мах, бяслаг руу амаа. Kristina инээмсэглэн faintly. Тэр хийсэн түүний жолооны ард авч байхад тэр доод явсан хусуулах өөрчлөх.
  
  
  Тэр зүгээр л хусах сүүлийн хөөс дор нь түүний хамар сонсоод холын шуугиан хүчтэй хөдөлгүүр. Хөл scuffed дээр бүхээгийн тавцан, болон түүний нөхөр харсан хаалгаар гарч л цаг харах Алекс руу шумбах гол бүхээгийн.
  
  
  "Энэ юу вэ?"
  
  
  "Том моторт завины нь моторт. Энэ нь ирж байгаа юм нээлттэй бидний үед." Тэр авч revolver нь өлгүүр дээрх galley угаалтуур, шалгаж цэнэглэх, мөн буцаж явсан gangplank.
  
  
  Түүний сахлын буурсан, арчиж сүүлийн сахлын тос унтраах түүний дээд уруул, түүнийг авч гарч .45. Олиггүй зэвсэг нь хорь гаруй метр хол, гэхдээ энэ нь бүхий л байсан, би байсан. Mimmo Alexa түлхэж өнгөрсөн түүний руу авирч тахиа зодолдуулах, хаана Kristina байг заяа дүүжин өөд салхи, харж завь өнгөрөх бидэнд.
  
  
  "Түүнийг байлгах нь хөдөлж," тэр тушаасан, мөн эзэмдсэн буу дор түүний цамц.
  
  
  Энэ нь том хар-hulled cruiser, огтлох замаар долгион шиг nu байхгүй байгаа юм бэ. Бидний өнцөг, би харж болох байсан нум, жижиг хэсэг нь тахиа зодолдуулах нь том searchlight холбогдсон юм байна. Тэр ирсэн үед бидэнд адил хагас хамгаалагч хөөж нь шийдэж байсан азтай чадахгүй унтраах авах өвс. Тэр хараал идсэн дахин Hawke, бүх эго далбаат төлөвлөгөө.
  
  
  Түүний буу гарч байсан, барьж эго дээр түүний хөл нуугдаж, энэ нь харах. Завь эрчимтэй, ирэх хэт ойрхон манай чанга, өмнө бага зэрэг саарсан болон veering унтраах талд. Тэр талаар өсгөх нь түүний буу гөлөг тэр үед харсан хүн жолооны ард.
  
  
  "Сайн байна уу, сайхан байна!" гэж тэр хашгирав дамжуулан шүрших эго кор. "Дараагийн удаа та дээр байгаа Paxos, сэтгэгдэл гэсэн тэнэг Америкийн ард, за?"
  
  
  Нэг Ресторан нь шок үс, ичимхий, өөртөө итгэлтэй инээмсэглэж, гараа даллан, үлээж нь үнсэж Kristina, шидэж маш их ус бидний зүг эхлэн хөдөлгүүр болон унтраах харихаасаа үед баруун өнцөг нь бидний хэрэг.
  
  
  "Хүү нь гичий," би амьсгалаа tucking, буу руу буцаж миний бүс. "Би байлгах мөнгө, тэр явж Bari."
  
  
  "Юу?" Kristina асуув. Тэр цайвар, аймшиг, тэр биш үү түүнийг буруутай.
  
  
  "Энэ нь чухал биш. I ' ll диск гэнэ."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Бид ч ирээгүй ashore өмнө нь хар, гэхдээ би мэдэж байсан, бид байсан, өсгий дээр италийн ачаалах. Урт тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг эрмэлзлэл, түүнийх, гэж бодож байж болох юм, амрах, би очиж урагш бүхээгийн харах юм бол би авч болох түүний дөрөв, таван цаг ' унтах. Учир нь байхад, би сонсож болох Kristina гол бүхээгийн гаргах кофе, rattling хуванцар аяга, хийж цэвэрлэх гэж би боддог бүх эмэгтэйчүүд төрөх вэ, би үүнийг хэрхэн хийх талаар мэдэх. Дараа нь би сонссон түүний арга барил нь тахиа зодолдуулах, мөн тэнд байсан нь бүрэн чимээгүй бусад дууны долгион lapping эсрэг халл нэг инч буюу тэгэхээр нь миний толгой ...
  
  
  Энэ нь хар дарсан зүүд шиг байсан, мөн миний анхны бодол байсан нь энэ байжээ гэдгийг юу гэж. Тэнд байсан хүйтэн амьсгал миний нүүрэн дээр, хүйтэн ган миний хоолой. Тэр зугтахыг оролдсон дамжуулан vaults, харин талбай харанхуй хар дарсан зүүд шиг байсан дамжуулж чадахгүй. Би мэдэрч байлаа ир ир зүсэж дамжуулан түүний махан бие, тэр мэдэж байсан, би биш мөрөөдөж.
  
  
  Энэ нь байх естой түүнийх, тэр хашгирав, үсэрч хол хутга. Програм хангамж нь миний сайт
  
  
  Би гэж бодож байсан хит дарга гэхэд stiffening хавирга нь завь-ийн халл дараагийн нарийн өр. Би бүр гайхаж хоцров, би мэдэрсэн миний үс чангаах, болон зорилтот хугарч буцах. Хутга живсэн гүн рүү миний адамын алим, дараа нь алга болсон нь тэсрэх growl нь хаа нэгтээ миний ард.
  
  
  Би ойлгосон байсан нь бүдэг гэгээнтэн, миний гар чийдэн, мөн ghostly гэрлийг би харсан хоер эрчилсэн царай нугалахад над дээр үүрд. Тэд харагдахгүй байгаа юм шиг ямар ч байсан урьд өмнө нь харсан: өргөн нүдтэй, хатуу амтай, юу ч сонссон байх, зүгээр л хүнд амьсгалыг шиг сонсогдож хуучин автомашины талаар авах нь түүний сүүлчийн амьсгал.
  
  
  Би босоод гэнэт шүүрэн .45-калибрын гар буу, олсон бөгөөд энэ нь одоо ч эзэмдсэн болгон миний бүс.
  
  
  "Санаа зовох хэрэггүй, Ник," Алекс growled. "Тэрээр үүнийг олж авч чадахгүй байсан."
  
  
  Тэр зохион байгуулж, түүний эгчийн хүзүү нь түүний шуу эргэн тойронд царсны хожуул, мөн тэрээр харж, тэр coolly эрчилсэн түүний хуруу хүртэл тэр буурсан хутга эргэн тойронд гараа, Хюго.
  
  
  Би түүнд хэлсэн. "Чөтгөр аваг?"
  
  
  "Сэрэх, Ник." Тэр түлхсэн охин даяар нарийн овоохой өөр өр: "та Юу хүсч байна түүнийг алах болно, эсвэл би үүнийг хийх вэ?"
  
  
  Түүнийг хараад Nah-д сулхан гэрэл түүний нүүрэн далд гэхэд зузаан хөшиг үс. "Түүнийг алах?"
  
  
  "Мэдээж хэрэг."
  
  
  "Таны эгч?" Тэр одоо ч гэсэн хагас унтаж.
  
  
  "Эгч уу?" гэж тэр snorted шүүрэн авч ee-ийн эрүү, түүнийг албадах харах Brylev. "Тэр миний эгч, Ник Картер. Мөн эдүгээ, энэ нь санал өгөх-санал үхэх болно."
  
  
  
  
  
  
  Арван долоон бүлэг
  
  
  
  
  
  "Тийм ээ," гэж тэр хэлсэн байна. "Намайг ална."Түүний зорилтот дээр унасан Алекс-ийн баавгайн тавхай шиг тэр барьж чадахгүй, энэ нь ямар ч урт юм, эсвэл хүсэхгүй байгаа юм бэ.
  
  
  Түүнийг түлхэж хол түүний ахын гараас татаж хутга доош налуу тавцан хооронд ану-ын. "Биш гэж таны эгч, Алекс?"
  
  
  "Мэдээж үгүй."
  
  
  "Та яаж мэдэж байгаа юм бэ?"
  
  
  "Би үүнийг мэдэж байсан эхний минутанд би түүнийг хараад алхаж миний таксины. Миний эгч байсан ч хүүхэд байхад би сүүлийн түүнийг харсан, гэхдээ тэр зүгээр л харж над шиг. Хөөрхөн, тийм ээ, харин зузаан хөл болон биеийн уурхай гэх мэт. Тийм том, магадгүй. гэхдээ энэ нь чадахгүй байна, тиймээс төгс төгөлдөр юм." Тэр гүйж сулхан цацраг харандаа уртын дагуу охины бие тавгүй онцлон түүнд болон түүний боловч тэр байсан гэдгийг хүлээн зөвшөөрч биш байсан их төстэй.
  
  
  Тэр гараа зохион байгуулж, албадан түүнийг хараад, түүнд. "Чи намайг алах гэж оролдсон?"
  
  
  "Тийм ээ." Тэр хэлсэн байна, энэ нь ямар ч эргэлзээгүй.
  
  
  "Яагаад?"
  
  
  "Учир нь би байсан."
  
  
  "Алекс, бас?"
  
  
  Хөөе, юу ч байхгүй байсан нь барьж.
  
  
  "Яаж?"
  
  
  "Та хэзээ үхэх, эго байсан түүнийг буудсан." Тэр хэлэхдээ: "миний бүс, хаана .45-калибрын гар буу гацсан байна.
  
  
  "Тэгээд юу гэж?"
  
  
  "Өө, намайг алах! Уу!"
  
  
  "Нааш ир, Kristina. Дараа нь юу?"
  
  
  Тэр гүнзгий амьсгаа авч. "Тэгээд дараа нь... би байсан хаях нь миний дүүгийн бие хол... Alexa туз хүргэх чиний италийн эрэг. Taranto, хэрэв боломжтой бол, гэхдээ хаана ч байсан."
  
  
  "Юу байсан бэ зорилго?" I didn ' t want to ухаж nah маш их, харин одоо энэ цаг үед үнэнийг мэдэхийн тулд.
  
  
  "Надад... би байх естой гэж хэлсэн Алекс буруу байсан тухай мэдээлэл. Та хоер болгон авсан тэмцэх, амь насаа алдсан байна дахин, амь насаа алдсан байна дахин... за, за. Энэ нь биш юм нь тодорхой?"
  
  
  "Та ажиллаж, нөгөө талд нь?"
  
  
  "Биш өөр сонголт!" Тэр нь дээшээ харж, ендер, эхний үед надад, дараа үед Алекс, дараа нь гүнд орж нээлттэй гинжин locker. Тэр уйлж гарах нь."Өөр юу болох нь тэр вэ, түүнд?"
  
  
  Энэ нь байсан, Алекс байсан симпатик. "Юу байна та?" гэж тэр асуув.
  
  
  "Хүү минь," гэж тэр бувтнасан.
  
  
  "Хүү минь?"
  
  
  "тиймээ. Тэр байсан... Түүний аялал Болгар. Миний эцэг, эх нь байсан грек, гэхдээ тэд баянхонгор сум Иргэний Дайны үеэр. Би төрсөн, энэ бохир улс, гэхдээ би өссөн грек."
  
  
  "Таны хүү?"
  
  
  "Би нэг хүү. Emu одоо дөрвөн настай. Энэ нь төрийн мэдэлд. Болон түүний...."
  
  
  Хюго унасан буцаан түүний scabbard, шалгаж энэ .45 тавьж эго дээр cot миний хажууд. "Kristina? Таны нэр хэн бэ?"
  
  
  "Аа, тийм ээ. Тэр асуудал байсан!"
  
  
  "Байсан гэж?"
  
  
  Тэр өргөж, түүний толгой, харж нээлттэй үед надад, дараа үед Алекс. "Би Кристина Calixos. Би хорин дөрвөн настай. Намайг арван есөн, би хүүхэд байсан, гэхдээ би байхгүй байсан нөхөр. Улсын аваад миний эго надаас хол. Тэр чадахгүй ч түүнийг харж. Миний ээж, аав нас барсан, би юу ч байсангүй. Би үлдсэн, тиймээс би нүүж хилээр Грек, хаана би түүнийх болсон гэж найдаж би байх болно илүү их чөлөөтэй, ямар нэгэн байдлаар авч миний хүү буцаж. Бараг нэг жил, түүний судлууд байсан айж, учир нь би ямар ч байсан бичиг баримт; дараа нь би байсан юм Prevez." Тэр над руу харсан. "Д Preveza, тэр далайн эрэг дээр үед нэг залуу охин живсэн. Тэнд байсан том цугласан, мөн тэнд байсан нь түүний зүйлийг алддаг. Би хараад түүнийг дээш хараад, түүний нэр байсан Kristina. ИХ авч, түүний болсон Кристина Zenopolis. Би завсардсан сувилахуйн сургууль, тэр ч байтугай зүүн миний амраг мөн нүүж нэг хэсэг Афин хэн ч эргэлзэж байсан миний таних
  
  
  энэ нь, мөн энэ нь ажиллаж хүртэл тэд олж me."
  
  
  "Тэд уу?" гэж тэр гуйлаа.
  
  
  "Тийм ээ." Тэр харлаа Алекс. "Гэж байсан юм... яах вэ? Хоер сарын өмнө? Зургаан долоо хоногийн? Тэд намайг олж, тэд надад хэлсэн хүн нь тэр байсан юм, бүх талаар миний хүү төрийн ордны. Мөн юу болсон бол тэр биш үү хамтран ажиллах, тэдэнд. Би мэдэж байсан талаар маш бага Кристина Zenopolis, харин одоо би түүнийг мэдэх нь илүү би мэднэ гэж боддог. Тэд мэдэж байсан, та нар гарч ирж, Алекс. Би бодохгүй байна, тэд мэдэж байсан нь чухам хэрхэн ашиглах вэ намайг, харин тэд маш азтай байсан, биш байсан, тэд? "
  
  
  Алекс tugged эцэст түүний сахалтай. "тиймээ. Тэд маш азтай байсан. Хэрвээ би биш байсан шаардав холбоо барих вэ?"
  
  
  "Би гэж тэд мэдэж байсан таны алхам тутамд. Би хэлж чадахгүй. Харин би түүнийг мэдэх нь... " Тэр над руу эргэж. "Ник? Хүн унаж завь үед тэд биднийг довтолж? Та бодож дүр байсан нь амь насаа алдсан хэдэн шөнө өмнө."
  
  
  "Биш гэнэ. Эго түнш".
  
  
  "Аа, тийм ээ. Гэвч тэд надад хэрхэн үүнийг хийх естой нь лав сум цусаар дүүрсэн, юу хүсч зарим үе илбэчид ашиглах? Тэд мэдэж байсан та чадахгүй нь хууртаагүй бол хоосон."
  
  
  "Дуу нэлээн дэмий хатуу надад," би хэлэв. "Яагаад болохгүй юм бэ, тэд зүгээр л алж Alexa болон хийж байх энэ нь?"
  
  
  "Би чадахгүй гэж хэлж. Би л байсан жижиг ажлыг дуусгахын тулд..."
  
  
  "Нэг, хоер аллага."
  
  
  "Тийм ээ! Хоер нас баралт хүн би мэдэхгүй амьдралд миний хүү! Та сонгох бол?"
  
  
  "За, за."Энэ нь хэцүү байсан нь биш, хариу арга хэмжээ авах нь түүний хүсэл, гэвч би цаана сууж, тэднээс, түүнийг, би харсан Алекс бодсоноо stroking түүний экс эгчийн мөрөн. Яагаад ч юм, би үүнийг олж хялбар үргэлжлүүлнэ. "Намайг ярих нь нээлттэй. Та байхгүй байсан дагасан үед бид тэнд байсан... хамтдаа?"
  
  
  "Үгүй, үгүй. Тэд үүнийг хийсэн хүртэл хийх гэж та бодож байлаа аюултай. Мөн тэд, хүмүүс ирсэн самбар дээр өнгөрсөн шөнө... за, та нар мэднэ."
  
  
  "Тиймээс та нар аялалд явах нь бидэнд."
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  "Болон биднийг алах."
  
  
  Удаан хугацааны турш, зөвхөн дуу нь хөл хөдөлгөөн ихтэй өрөөнд байсан Kristina-ийн хурц амьсгал. Дараа нь Алекс цэвэрлэж түүний хоолой шиг торон purring нь сар бүр оройн хоол.
  
  
  "Та нар сэтгэл хангалуун, Ник Картер?"
  
  
  "Илүү их эсвэл бага байна."
  
  
  "Тэгвэл яагаад та бүү явах хүртэл нь харж, kuda, захиалга авах, энэ завь ирж байна?"
  
  
  Зүгээр л дараа үүр, бид давж өсгий италийн ачаалах байсан гацсан Taranto үед анхны нисдэг тэрэг нисч, бидний дээр. Шөнийн цагаар, тэр тавьсан гурван улбар шар lifebuoys дээр урагш тавцан, бид тохиролцсон байсан, үед нисдэг тэрэг үгүйг бидний гараас гарч ниссэн бидэнд хэлэх байсныг холбоотой Scylla. Цаг хүрэхгүй, бас нэг нисдэг тэрэг, эсвэл магадгүй нэг, sel-д өргөн булан энэ нь дараагийн авах Alexa болон Kristina самбар дээр. Би үлдсэн байсан нь Hawk болон lifeboat байсан доошилж-аас нисдэг тэрэг. цаг агаар муу байсан нь дахин, мөн өмнө нь миний дарга байсан кабин илүү нь таван минут, түүний нүүр эхэлж байсан тааруулахын тулд хуйлран ногоон ус бидний эргэн тойронд.
  
  
  "Хэр удаан энэ нь байх болно өмнө та авах боломжтой энэ зүйл порт?" гэж тэр асуув.
  
  
  "Магадгүй нэг, хоер цаг."
  
  
  Тэр дуугүй өмнө хариулах. "Аа, би түүнийг үзнэ үү."
  
  
  "Тэнд ямар нэг зүйл хүсэж байгаа талаар надад ярих?"
  
  
  "За, магадгүй. Би үүнийг авах гэж охин байсан нэг л тэдний эргэн тойронд?"
  
  
  "Тэр байсан юм шиг. Энэ нь байх болно Stahl-ийн санаа тавьж, түүний дээр энэ нь одоо харагдаж байгаа."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Шинэ хайр." Түүнийг харсан хэрхэн Kristina болон Алекс хараад биенээ тэд өмнө нь авсан дээр нисдэг тэрэг.
  
  
  "Гэхдээ ... тэд ах, эгч!"
  
  
  Би дүүрэн гарч үүнийг дэлгэрэнгүй мэдээлэл. Hawke толгой дохив ухаалаг. "Магадгүй тэр бидэнд тусалж чадна мөн."
  
  
  "Хэрэв та ямар нэг зүйл хийх талаар түүний хүүхэд."
  
  
  "Энэ нь боломжтой. Би үүн дээр ажиллах нь."
  
  
  Бид явж чимээгүй байхад өмнө тэрээр дахин ярьж эхэлсэн билээ. "Та яаж байна, Nan 3? Ямар ч шарх? Ямар ч хөхөрсөн?"
  
  
  "Юу ч байхгүй тухай ярих нь. Маш их зүйлийг."
  
  
  Сайн байна. Бид буцааж авах Вашингтон өнөө орой, би ярих хэрэгтэй талаар та..."
  
  
  "Нэг минут хүлээх."
  
  
  "Тийм ээ?"
  
  
  Би чагнаж дээр түүнд жолооны хүрд. "I need-д буцааж авахын тулд завь."
  
  
  "Тэр санаа авч болно."
  
  
  "Би харин үүнийг өөрөө хийж. Би байж буцаж ирэх нь энд хэзээ нэгэн цагт."
  
  
  "Сайн..."
  
  
  "Тийм ээ?"
  
  
  "Өө, түүнийг би боддог та зөв шүү. Хэр удаан энэ?"
  
  
  "Хэдэн өдөр. Цаг агаарын байдлаас шалтгаалан."
  
  
  Сайн байна. Гэхдээ авч байхгүй бол хэтэрхий урт, Ник. Бид та нарт хэрэгтэй."
  
  
  "Би чадахгүй," би амласан, эхэлсэн оюун ухааны хуйвалдаж нь мэдээж Bari. Учир нь байхад, тэр нь бараг дээр залгагдаж Kristina, харин ч үед Сью Эллен, тэр хэзээ ч тавьж хутга миний хоолой. Энэ нь цаг нь болсон зарим нь хөгжилтэй байх. Энэ бол миний арга.
  
  
  
  
  
  
  Код
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Код
  
  
  Зориулсан хүмүүс Ану-ын Нууц Албаны
  
  
  
  Өмнөтгөл
  
  
  Би хийж чадахгүй юм бэ, энэ Kirby-ийн оршуулгын. Тэр Сингапур дахь үед, өмссөн сахалтай, нүдний шил болон учруулж болох пуужингийн дүрвэгч хайж худалдах, Ану-ын нууц Хятадын Коммунист. Тэр тоглож, түүний нэг хэсэг нь хангалттай сайн арилгах, нэг Мао-ийн гол бодис, hack руу мэдээлэл дамжуулах хоолойг тэр байсан тохируулж авах хоер дахь сум түүний гаж авах нь шифрлэгдсэн telegram нь баяр хүргэе аас Hawke, тэргүүлэх суут нэгж би хаана ажиллах. Бид дуудлага эго СҮХ. Бид сайн залуус.
  
  
  Намайг хүлээн авсан belated мэдээ Kirby-ийн үхэл, тэр эмчлүүлж байгаа үед их Британийн эмнэлэг дээр хойд эрэг Малай Хойг. Hawke байсан хангалттай холбоо Британийн олох намайг сайн эмч, зөөлөн ор, мөн сайхан сувилагч. Энэ тухай мэдээ Kirby байсан эвдэрч бүх зүйл.
  
  
  Kirby нэг байсан AXE-ийн шилдэг бодис, ухаалаг, найдвартай. Бид хамтдаа ажиллаж, зарим нэг хэцүү даалгавар латин Америк гэж танд тавьж дамжуулан бэрхшээл их. Би огт мартдаггүй вэ Kirby, хүнд хүн шүүрч авах, туршлагатай нисдэг тэрэгний нисгэгч, намайг шүүрэн авч, унтраах нэг завин Кубын усанд нуух өмнө хөлөг эвдэж, жижиг хэсэг хэсэг болгон илүү jigsaw таавар.
  
  
  Одоо тэрээр амь үрэгдсэн юм, ямар ч нэгийг нь мэдэж байсан хэн алуурчин-ийн дүр байсан. Олоход их байсан, миний дараагийн даалгавар.
  
  
  Эхний бүлэг.
  
  
  Онгоц намайг авч хувийн хбз-Флорида дахь Тухн. Өндөр хүн нь expressionless нүүрний эсрэг тавьлаа бүрээс хүлээж машин. Түүний мэдлэг эго. Тэр нэг хоер СҮХ бодис ажиллаж байсан гэж Hawk-ийн bodyguards. Эго-ийн нэр байсан Смит.
  
  
  Энэ нь нэг байсан Смитийн хамгийн talkative өдөр. Тэр л хэлсэн арван найман үгсийг тэр үед намайг дуудсан хангахын тулд Hawk.
  
  
  "Хуучин хүн барьж болно түүний шүд нь хамтад нь," гэж тэр хэлсэн байна. Бид хурдлаад доош зэлүүд зам, speedometer зааж лимузин руу 70. "Би чадахгүй, санаж, хэзээ нэгэн цагт түүнийг хараад - эго нь ийм муухай ааштай."
  
  
  Шалтгаан Hawke-ын золгүй явдал тийм ч хэцүү биш юм олж. Хэн ч үлдэх болно хайхрамжгүй алдаж дараа нь агент шиг Дэвид Kirby.
  
  
  Энэхүү лимузин булан эргэж, тэр харсан цорын ганц овоохой сууж, эцэст нь хатуу хучилттай зам байна. Гадна зуслангийн байшин, би судалж хоосон усан онгоцны зогсоолд орж нам гүм булан. Мексикийн shimmered зайд шиг өнгөтэй шилэн хаалттай нар.
  
  
  Салхи үлээж байсан хэмжээнд арал, ruffling Hawke-ын цагаан үс. Тэр хүлээж байлаа гадна зуслангийн байшин үед бид ирсэн. Хуулбар Смитээр expressionless хоер дахь шуурхай хэн байсан нь ихэвчлэн олж ойролцоо Hawke, сууж байсан, by the window.
  
  
  "Энэ газар бол аллага болсон," Hawk хэлсэн даллаж, гараа гэрт нь хурдан инээж. "Би та нарыг авч болно дотор нь нэг минут."
  
  
  "Баярлалаа илгээж, миний хувьд."
  
  
  "Би биш түлхэц үзүүлэх таныг vendetta, Ник. Би түүнийг илгээсэн нь та нар, учир нь би та нарын тусламж хэрэгтэй."
  
  
  Тэр glared над хэвээр байна. "Бид чадсан сэргээх зарим мэдээлэл. Алуурчид явж байсан жижиг ачааны машин. Тэд зогссон байна, "гэж тэр онцлон тэмдэглэв," бууруулах телефон утас тэргүүлэх байшин. Тэд дараа нь явсан байшин мөн итгэлтэй хэн нэгнийг хүлээн зөвшөөрөх, тэд байсан signalmen, магадгүй дор шалтаг шалгах нь гар утас. Бид бодож байсан шиг хувцаслаж fitters. Тэд татсан Kirby болон хүн Kirby авчирсан энд уулзах гэхэд гайхах, амь насаа аа, хоер бусад хэн байсан овоохой үед . Тэнд байсан санамж хорсол Эго-ын дуу гэж тэрээр нэмж хэлэв ," Бид одоо ч мэдэхгүй байна, тэд юу байв, мөн бид чадна л даа үед их-ийн шалтгаантай байдаг."
  
  
  "Хэдэн хүмүүс бид хайж байна?"
  
  
  "Болгон боловсролтой даа, гэж би хэлмээр тэдний дөрөв нь. Наад зах нь тэдний хоер нь байсан зэвсэглэсэн submachine буу. Тэдний нэг нь байсан shotgun. Бид олсон ул мөр Odina тойрч эргэн тойронд нь тэднийг гэртээ хандах нь түүнийг ард. Тэр доош эвдэж, арын хаалга, мөн тэдгээр нь татсан хүмүүс дотор нь crossfire. Энэ нь аймшигтай ажил ."
  
  
  Салхи үлээж бидний эсрэг бид явж руу байшин, мөн Смит дараа нь чимээгүй.
  
  
  "Юу байсан Kirby' s даалгавар?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Тэр энд ирсэн ярих хүн түрээслэх зуслангийн байшин. Тэр хүн байсан Фрэнк Abruz."
  
  
  Энэ нэр намайг зогсоож миний дуунууд. "Mafia-ийн Фрэнк Abruz?"
  
  
  "Мөн хэн ч өөр. Домогт Фрэнк Abruz. Odin нь эргэн тойронд хэдэн хүн уг мафи нь хэзээ нэгэн цагт тохиролцсон явцгаая нь хүндэтгэдэг. Тэрээр зүрхний шигдээс шийдсэн гэж тэр хүссэн зарцуулах нь түүний сүүлийн өдрүүдэд Сицилийн. The mafia туз-ийн төлөө саналаа өгсөн Эго-ын тэтгэврийн шийдсэн төлөх em жижиг тэтгэврийн хувьд үнэнч үйлчилгээ." Hawk эрхтэй өөрөө жижиг инээмсэглэв. Тэтгэврийн байсан нь зарим талаараа илүү нь алт үзэх. Дашрамд сонирхуулахад байдлаар, би хэлэх хоер зуун мянган жил. Бид мэдсэн Abrouz байх орхиж, улс хэдхэн долоо хоногийн дотор, мөн Kirby холбоо хийсэн, түүнд."
  
  
  "Би байсан сонирхолтой байж мэдэх нь, тэд юу ярьж байсан тухай, энэ нь СҮХ агент асан mafia capo."
  
  
  "Abruz-ийн аялал, Ник. Тэр хүн итгэмжлэгдсэн гэхэд дайтаж фракцууд дотор Kota, ба үед тэд байсан нь эмзэг даалгаврыг шийдвэрлэх, гадаадад oni хэсэгт илгээсэн байв эго." Hawk хүрч миний гар. "Одоо let' s go to the зуслангийн байшин."
  
  
  
  
  
  Өөр нэг бие хамгаалагч нэртэй Corbett хаалгыг нь бидний хувьд. Тэр бараг flinched үед бид дотор явсан. Газар хаалттай байсан нь хэдэн сарын турш, гэхдээ энэ нь одоо ч шиг үнэр, үхлийн.
  
  
  "Франк Abruz сонирхолтой байсан хүн нь individualist. Би хэлж чадахгүй, би хүндэтгэж түүний эго. Эго-ийн бичлэг байсан ч цуст, "Hawk үргэлжлүүлэн" гэхдээ нэг нь тэр байсан юм удирдагчид хэлсэн хүн гарч эсрэг mafia оролцоо олон улсын эмийн худалдаа. Энэ нь тэмцэж байна энэ ширүүн сүүлийн хоер жилийн турш үед Ану-ын салбар mafia санал болгосон гэрээ нь Азийн бүлэг " хяналттай шилмэл хар тамхины чиглэлээр Indochina-д."
  
  
  "Байсан гэж өмнө нь зүрхний шигдээс машинаараа дүр тэтгэврийн?"
  
  
  "Үнэндээ. Дараа нь, Abruz чадсан өөрчилж Коммунист-partizan байр суурь гэрээ, бүх зүйл skyrocketed. Тэр танилцуулж, түүний үр дүнг нь mafia-ын дээд зөвлөл, урьж, тэднийг хянаж санал. Энэ удаа санал байсан юм, түүний талд. тэнд байсан dissenters, харин туз-ийн шийдсэн цуцлах гэрээ ."
  
  
  "Би ойлгож байна. Abruz байсан тухай мэдээлэл нь хар тамхины чиглэлээр бид ашиглаж болох юм. Kirby байсан итгүүлэхийг оролдож эго тохиох энэ дээр бидэнд."
  
  
  "Abruz-ийн үнэт зүйлсийн цөөхөн байсан, гэхдээ тэдний нэг нь байсан юм гэсэн итгэл үнэмшил коммунизм биш байсан долгионы ирээдүй. Тэнд байсан шалтгаан гэдэгт найдаж байна гэж тэр бидэнтэй хамтран ажиллах. Kirby бас сэжигтэй гэж Abrouz уншиж байсан талаар зарим мэдээллийг Коммунистууд. Магадгүй их mafia холбоо барих байсан холбогдсон тэднийг зөвхөн салбарт эм."
  
  
  "Ямар бизнес вэ?"
  
  
  "Kirby мэдэхгүй байсан. Abruz зөвхөн цухуйлгасан гэдгийг тэр мэдэж байсан ямар нэг зүйл СҮХ олж болох маш сонирхолтой."
  
  
  Hawk намайг хөтөлсөн нэг өрөө рүү байсан нь riddled сум нүх. Тэр гараа даллан ууртайгаар. "Алуурчид авч яваагүй юм бэ, ямар боломж байна, та харж болно. Тэд шүршиж хангалттай хүргэж энд алах хэдэн арван хүн."
  
  
  "Abruz байсан хүнд нэр хүнд. Зүрхний шигдээс, эсвэл ямар ч зүрхний шигдээс, гэхдээ тэр биш байсан хүний төрөл тоглох нь.
  
  
  Hawk толгой дохив. "Тэд хурдан, үр ашигтай, би хүлээн зөвшөөрөх юм. Туйлын хүйтэн цуст."
  
  
  "Та хэлсэн нөгөө хоер хүн байсан Abruz-ийн залуус?"
  
  
  "Egos нь " хувийн bodyguards'."
  
  
  Тэр нээгдсэн цонхны зөвшөөрөх нь сэвшээ салхи юм. Би бодлоо хуучин mafia capo, миний найз Kirby хэвтэж, шалан дээр нь тэдний бие урагдаж гадна өөр сум. Би гүн амьсгаа авч-ийн хөргөх дээж авах агаарын асгаруулсан.
  
  
  "How does the mafia мэдрэх тухай Abruz нас барсны?"
  
  
  "Миний ихэвчлэн найдвартай эх сурвалж гэж хэлж байна эмзэглэж байгаа бараг бүх их итгэмжлэгдсэн ахлах тоо байна богино хүлээлгэн өгсөн. Гэхдээ гэдгийг санах Abruz-ийн үзэл бодлыг байна няцаав зарим нь тэр хийсэн дайснууд нь түүний цаг. Ямар асуудал надад нэг нь бидний гол төлөөлөгч байсан амь үрэгдэж, өөр өөр нөхцөл байдалд, би тайлбарлаж чадахгүй. Би гэж байгаа юм биш шүү өгөх хүртэл энэ талаар ямар ч илүү байгаа. Би хүсэж алуурчдыг олсон."
  
  
  "Гурван арга зам байдаг," гэж би хэллээ. "Коммунист агентууд, хуучин дайснууд Abruz, эсвэл хэн нэгэнд дургүй байсан тэр хязгаарлах Азийн мансууруулах бодисын наймаа."
  
  
  Hawke асгарсан навчин тамхи үнс түүний өмд болон унавал хол их. "Дөрвөн өдөр. Хэрэв та санаж түүний дурьдахад Abruz-ын $ 200,000-а-жил тэтгэврийн? Тэрээр эхний жилийн төлбөрийг түүний байшин. Тэр алга болсон хамт алуурчид."
  
  
  "Алах нэг mafia-ийн хамгийн их айж capos? It takes a madman гаргаж ирэх ийм санаа байна."
  
  
  Hawk босоод гэнэт. "Хараач эдгээр сум нүх. Та юу гэж бодож байна хүн хариуцлагатай байсан sane?"
  
  
  Тэр нь ч зөв байсан юм.
  
  
  Тэр дараа нь Харцага орж гарч гудамж. "Би харсан, гэртээ, мөн сонссон энэ түүх нь, харин та нар байхгүй байсан rush намайг энд л учир байна. Өөр юу?"
  
  
  "Тэнд байсан нэг хүн гэрийн хүмүүс зугтаж massacre. Эцэст нь бид түүнийг олсон."
  
  
  * * *
  
  
  Охин шиг харагдаж сая ам. доллар, инфляци. Тэр шаргал, залуу, мөн leggy. Хэдийгээр тэр өмссөн дээл нь зах таарсан, тэр татсан зэрвэс түүний нүүрэн тэр эргэн тойронд явж ресторан гудамж. Nah байсан өндөр jutting шанаа, өргөн хар нүд нь бага зэрэг тохируулан харагдах биш байсан гэж тэмдэглэсэн увайгүй болон rigidity тэр байсан хэмээн үзэж байгаа юм.
  
  
  "Хөлдөөх яг энд," Hawke хэлсэн математик удирдагч үед проектор. Бид сууж, харанхуй төсөөллийн өрөөнд нэг гол СҮХ суурь, судлах ч дэлгэц дээр дүрс. "Түүний нэр нь Sheila Brant, гэхдээ тэр биш дуудлага өөрөө тэр дахиж," Hawke хэлсэн байна. "Энэ бол болж байгаа нь там нь урт удаан цаг хугацаа оноос хойш бид түүнийг олсон."
  
  
  Би үүнийг олж итгэхэд хэцүү юу Hawke тухай надад ярьж байсан Sheila Brant. Энэ нь явж байсан нь нимгэн царай, зөөлөн нүд.
  
  
  "Та итгэлтэй байна тэр байсан Фрэнк Abruz-ийн эзэгтэй?"
  
  
  "Ямар ч эргэлзээгүй. Гэхдээ бид мэднэ маш бага байгаа тухай тэр өмнө Abruz түүнийг шүүрэн авч, in Vegas."
  
  
  Тэр санаа алдаад бухимдан. Би бодохгүй байна, тэнд хууль гэж хэлсэн нь сайхан хорин хоер настай охин олж чадахгүй аз жаргал компани нь хөгшрөлтийн mafia capo. "Хуучин mobster байсан амсах болно."
  
  
  "Маш их адилхан, үнэндээ," Hawk хэлсэн sardonically. Дараа нь тэр үргэлжлүүлэн: "бид олж байгаа Sheila амьдарч байсан гэрийн Флорида дахь нь Abruz мөн биш нэг хохирогч, бид эхлээд түүнийг хайж.
  
  
  
  
  
  
  Тэр нуусан түүний замууд нь сайн."
  
  
  "Хэн нь тэр хол ажиллуулж? Аа, хуулийн mafia?"
  
  
  "Магадгүй бүх гурав. Магадгүй өөр хэн нэгэн нь. Та аз жаргалтай байх болно гэдгийг би мэднэ би гэж зохион хэрэв та энэ суулгах дарсны тулд Sheila."
  
  
  Би тэсэн ядан хүлээж байна. Тэр харлаа гялалзагч гэрэл залгах түүний үзэх. Хэдийгээр тэр мэдэж байсан тэрээр шаардлагатай түүнийг, тэр эхэлж мэдрэх хурц эцэст нь тэвчээргүй. Би тэсэн ядан хүлээж цохих зам дагаж мөрийн Давидын Kirby-ийн алуурчид. Энэ шөнө байсан аль хэдийн хэтэрхий хүйтэн тохирсон надад.
  
  
  "Энэ кино нь буудаж байсан жижиг хот дахь Айдахо гэж нэрлэдэг Bonham. Sheila Brant амьдарч байна тэнд сүүлийн хоер сар. Та байх болно хамгаалах түүхийг тайлбарлах таны гэнэтийн дүр төрх. Бид хүсэхгүй байна айлгах охин руу хол байгаа. дахин хэлэхэд, " Hawke надад хэлсэн. "Харин дараа нь та ирэх, хэрэв та хэрэгтэй болно цохилт хүртэл дүр."
  
  
  "Let' s watch үлдсэн кино," би санал болгосон.
  
  
  Энэхүү проектор асаасан дахин. Бид гэж үзсэн Sheila Brant явж руу зогсоол, нэг талаас эзэмдсэн руу өргөн нь түүний дээл. Тэнд байсан нь гөлгөр, нигүүлсэл нь түүний хөдөлгөөн. Тэр үед нээсэн машины хаалга, түүний зорилтот дугуйг гэнэт, хэрэв тэр сонссон дуу хийсэн нь түүний мэдрэлийн. Тэр үед ойлгосон гэж сонсогдож байсан хоргүй, халамжийн хүрч түүний нүүрэн.
  
  
  Тэр нь авсан машин машинаараа хол, камер дараах түүний хүртэл тэр эргэж тойроод.
  
  
  "Манай хүн хийсэн кино зочид буудлын цонхоор гудамжны зоогийн газар. Охин тэнд ажилладаг гэж зөөгч, " Hawke хэлсэн байна. Байсан найман хоногийн өмнө. Манай хүн биш үү харилцахыг хичээ. Энэ нь таны ажил. Байгуулах холбоо Sheila, шаардлагатай бол харилцаа. Бид юу мэдэх хэрэгтэй тэр мэддэг. Энэ бүгд."
  
  
  Энэхүү проектор унтарсан, мөн Сергей асдаг, дүүргэлт өрөөнд нь тод.
  
  
  "За, хийсэн кино та нарт хэлэх зүйл?" Hawk надаас асуув.
  
  
  "Та зөв байсан. Тэр айсан. Тэр буу нь түүний зөв дээл халаасны. Үүнээс гадна, nah нь сайн хөл."
  
  
  "Би бодож та анзаарах байсан энэ бүх," Hawk хэлсэн dryly. "Та итгэлтэй төлөө үзэх нь түүний баруун гар нь, түүнчлэн түүний хөл".
  
  
  Тэр гараараа намайг хавтас тэр байсан тэрнээс барьж өвөр дээрээ авч. Энэ ном нь СҮХ файл дээр Sheila болон хураангуй миний хамгаалах урлаг. Би байсан өдөр үлдсэн цээжлэх нь их, бэлтгэх хуурамч ID, танилцах, өөрийгөө бүхий тусгай тоног төхөөрөмж би авч байсан нь надад Айдахо.
  
  
  Би зүүн Sheila Brant-ийн файл дээр орон сууцны барилгын би хаана байсан, хүлээн зөвшөөрсөн, дараа нь болсон миний хуурамч ID. Ned Харпер, зурган дээр жолооны үнэмлэх, хараад яг адил Ник Картер. Тэр хэцүү байсан тулгарч, гэвч би биш, харин үүнийг дуртай. Түүнтэй хамт ID карт, тэр өгсөн дүүрэн авдар хувийн эд зүйлсийг тохирох түүний үүрэг Айдахо. Shvedov биш үү харагдах шинэ бидэнд, бид оемол тул, гэхдээ энэ нь төгс байсан, миний хувьд.
  
  
  Би нэг цаг зарцуулсан нь armory. Энэ нь шалгаж байсан нь барааг бүтүүмжлэх, судлах агуулсан, дунд бусад үхлийн зүйлс, өндөр хүчтэй буу нь урт хугацааны хамрах хүрээ. Хамт миний хувийн зэвсэг, энэ нь надад нэг гал зарим цагдаагийн хэлтэс.
  
  
  Өөр нэг зогсоох би хийж байсан суурь-ийн электроникийн тэнхим. Дээр Hawk-ийн захиалга, манай мэргэжилтнүүд угсарсан нь kit for me. Энэ шиг харагдаж байсан нь хусах хэрэгсэл, харин nen байсан эмзэг сонсох төхөөрөмж, камер, жижигхэн tape recorder. Би эргэлзэж байсан хэрэгтэй энэ нь тоног төхөөрөмж, харин Харцага тогтон санаж байх байсан.
  
  
  Би нэг байсан илүү айлчлал хийж, тус урсгасан хаана механик ажиллаж байсан машин дээр би явж байсан энэ үед илэрсэн гэх нэртэй хүн Ned Харпер. Нэг механикч байсан нь бадриун, богино хүн түүний дөчийн хэвийсэн хэн хэлсэн нь тэр байсан тухай их зүйл сонссон Картер-ийн Nike, уулзахыг хүссэн надад. Тэр шийдсэн байх нь түүнд хэлж хагаст тэр юу байсан сонсож байсан байж магадгүй худал.
  
  
  "Бид захиалсан нь таныг хангах нь машин байсан юм шиг харагдах худалдаж авсан нь хямд хоер дахь гараа үнэ, гэхдээ үнэхээр тийм биш хаана ч явж байна," гэж тэр хэлсэн нь smirk. "Санал дээр бид юу юм бэ. Энэ бяцхан охин биш юм нэлээн байна, харин би та гэж бодож болно дурлах nah. Тэр хариу шиг францын садар эм."
  
  
  Бид явсан нөгөө талд seraglio. Механик заагаад жижиг хэсэгт замын хаягдал нь саад тотгор. "Санал авах, бид хаашаа тест юм. Туршилтын жолооч нь гэж үүнийг үзээрэй өөрөө."
  
  
  Гурван настай Форд, цэцгийн толбо болон суугчдын нэг нь далавч purred эцэст тулгарсан нь мэдээж. Жолооч, өмссөн малгай, даллах үед ану болон хаасны дээр хийн дөрөө. Машин тайлав шиг scalded муур.
  
  
  "Би амлаж байна та авах боломжтой байх болно нь nah 120 цаг, хамгийн наад зах нь," бяцхан механик бахархалтайгаар хэлсэн. "Бид үүнийг бий болгосон шиг хийлийн концерт."
  
  
  Машин raced нь саад тотгор. Бодсон ч тэр байсан авч эхлээд, харин жолооч бууруулах дугуй сүүлийн минутанд. Тэр zigzagged машин дагуу сургалт, дугуй squeaking. Эцэст уралдаан, тэр гэнэт цохих дээрэлхэх товч тавих машин руу санаатайгаар эргэх, эргэж ee нь Холливудын stuntman мууран өмнө шулуун хүртэл явж бидэнд буцааж.
  
  
  "Энэ хүн явах Indianapolis," би хэлэв.
  
  
  Механик-ийн инээмсэглэл нь улам нэмэгдэв.
  
  
  
  
  
  "Та нар шиг гэнэтийн бэлэг, Картер?"
  
  
  Би ойлгосон тэр юу гэсэн үг болох нь жолооч гарч ирээд, дугуйлна машин, тайлав түүний малгай, мөн сэгсрэв гарч түүний дэл тод улаан үстэй. Тэр ч байтугай түүний бие нь далд гэхэд нь shapeless coverall байсан нь ямар ч эргэлзээгүй юм, туршилтын жолооч нь эмэгтэй хүн байсан. .
  
  
  Түүний wands орж ирсэн, тэр бидэнд ирсэн, дүүжин энэ малгай нь түүний гарт.
  
  
  "Та юу гэж бодож байна, Nan 3?" гэж тэр хэлсэн байна, ашиглан миний алуурчин цол оронд миний нэр. Охид хүн харсан байдлаар хачирхалтай нь түүний, тэр оролдсон дэмжих нь бага зэрэг илүү болзоо илүү.
  
  
  "Тухай машин, жолооч?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  Түүний ногоон нүд нь орж ирсэн нь гал. "Машин нь мэдээж. Би санаа зовохгүй байна, та юу гэж бодож жолооч."
  
  
  Тэр харлаа механик, хэн мөрөө хавчив, баталгаажсан хол diplomatically. Тэр хүсээгүй юм гэрч байх үед тэр гоемсог улбар шар үстэй хүн жижиглэсэн алдарт Ник Картер руу жижигхэн хэсэг нь түүнийг үл тоомсорлон.
  
  
  "Би юу хийх вэ?" Би түүнээс, бага зэрэг эргэлзэж байна.
  
  
  "Юу ч л. Харцгаая хэрэв энэ хэвээр энэ арга зам, Nan 3."
  
  
  Мөн дахин нэр оронд нэр. Тэр үүнийг авч, мөн glint гал түүний нүд асуудал байсан юм. "Би бодож та нар унтраах харагдаж байгаа нь бага байхад та машин жолоодох," би хэлэв. "Энэ нь миний хувьд?"
  
  
  "Мэдээж та тэгж бодож байна. Та байсан байж магадгүй гэж харж гайхаж эмэгтэй болно автомашин жолоодох нь илүү сайн болно." Түүний бардам уруул нь буржгар vстэй, харин хийсэн Stahl-ийн бүрэн амнаас нь бүр ч илүү сонирхол татаж байна. "Let' s устгах тодорхой яг одоо, Nan 3. Зарим охид энд шүтэн байж болох та унтлагын тамирчин, гэхдээ таны нэр хүнд биш надад сэтгэгдэл төрүүлэх."
  
  
  "Ямар сэтгэгдэл төрүүлж та - гүйцэтгэлийн? Магадгүй frolic тойм."
  
  
  Тэр инээв, хэрэв санал тохуурхаж байв. Тэр tugged үед цахилгаан товч нь түүний шуудай мэт coverall. "Do you know what I was told, Nan 3? Би байсан гэж хэлсэн байсан бол дээр нь онгоц осолдож, та одоо ч гэсэн цаг гаргаж санал болгох нь онгоцны үйлчлэгч."
  
  
  Энэ үнэн " гэж аав нь хэлэв. "Үнэндээ, би түүнд хэлсэн юм.
  
  
  Тэр мөрөө хавчаад нь coveralls унтраах түүний мөр, wriggled гарч, удирдах болгохын тулд өдөр тутмын сэтгэл хөдөлгөм гэж striptease. Доор түүний ажлын хувцас, тэр өмссөн хатуу slacks болон цамц тэвэрсээр л түүний муруй шиг савхин.
  
  
  "Би таныг хүндэтгэж мэргэжлийн хувьд. Цол Nan 3, юу-юу гэсэн үг вэ, " тэр хэлэв. "Гэхдээ үзье үргэлжлүүлэн яриаг дээр мэргэжлийн түвшинд, болно, бид?"
  
  
  Би чадахгүй, юу ч бодож байсан би бага сонирхож, бусад магадгүй өгөх талаар лекц харилцаанд хуучин үйлчлэгч ' нүүр хуудас.
  
  
  "Машин шийдэх нь та нарын хувьд сайн, гэхдээ би хүсч туршилтын эго өөрийгөө," нөхөртөө хэлсэн байна.
  
  
  Энэ нь тавьж байсан дор жолоо, энэ бол зөвхөн тоног төхөөрөмж, хөдөлгүүр болон эсрэгээр. Дараа нь тэр буудсан гэнэ. Тэр замаар явсан нь мэдээж зүгээр л аль болох хурдан охин, мөн дууссан тоормосны машин хийж хурц давхар гарын үсэг зурах. Би гарч ирээд, би шидэж миний түлхүүрийг түүнд хэлсэн, "Энэ нь хийх болно," гэж би бодлоо, тэр нулимж байсан нь миний нүүр.
  
  
  "Одоо, хэн унтраах харагдаж байгаа вэ?" гэж тэр хэлсэн байна, гэхдээ тэнд байсан санамж гайхсан хольж sarcasm түүний дуу хоолой.
  
  
  "Машин байх болно гэдгийг сайн байна, гэхдээ энэ нь маш их байдаг бүрээс дор. Та харагдах шиг том эмэгтэй, гэхдээ магадгүй тийм ч их биш. Би сониуч хангалттай гэж өөрөөсөө асуудаг энэ асуулт байна." Давхардсан гол нь түүний өрөөнд байсан руу хаясан гараа. "Та ашиглахыг хүсэж байгаа бол, энэ нь байх естой өнөө орой. Би явлаа суурь өглөө."
  
  
  "Болгодог нь юу гэж та бодож байна би авч болно ашиглах энэ нь?"
  
  
  "Магадгүй та зүгээр л сониуч би байна," би хэлсэн.
  
  
  Буцааж түүний бүхээгийн, тэр унтраах татаж түүний хүрэм, ил нь хуулсан доош luger нь хурдан хувилбар арьс өгөх дагуу түүний зүүн гар. Зэвсэг тэр дээр туршиж үед СҮХ нь янз бүрийн үүрэг даалгавар, гэхдээ тэр хэзээ ч өөрийн хувийн зэвсэг нь: luger гэж Wilhelmina байсан түүнд өгсөн; нь stiletto, Хюго, түүний ханцуй; мөн жижигхэн хийн бөмбөг бэхлэгдсэн дотор түүний гуяны гэхэд Пьер. Бөмбөг нь алж чадах хүн нь хаалттай өрөөнд секунд; авч л байсан хэдэн заалт эвдэж дүр бүрхүүл.
  
  
  Нээх чек, түүний сандал дээр, тэр гарч ирээд хавтас Hawk надад өгсөн. Тэр эргүүлснээ буцааж бүрхэвч, frowned д exasperation. Гэж би бодож санаж явсан хуулбар миний хамрах орой дээр файл. Одоо эхний хуудас байсан нь хуудас бүхий тодорхойлолт Sheila-ийн дүр төрх нь одоо ч гэсэн зураг эргэн тойронд кино гэж харсан түүний өмнө тэр өдөр.
  
  
  Би өөртөө хэлж байна гэж би естой буруу. Түүний thumbed дамжуулан агуулгыг хавтас, харин тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг нь нэг хуудас өгүүллэг. За, юу ч байхгүй санаа зовох одоо, би бодсон. Энэ нь хэцүү байх болно учир нь гадны хүн орох СҮХ суурь гэх мэт хууль бусаар хил давуулах нь уурын усан онгоц руу хөл бөмбөгийн цэнгэлдэх хүрээлэн.
  
  
  Одоо ч бага зэрэг санаа зовж эхэлжээ reread файл дээр Brant охин. Зүгээр л дуртай Hawke хэлсэн, байхгүй тухай дэлгэрэнгүй мэдээллийг түүний өнгөрсөн. Тэр байсан байж болох юм төрсөн нь тэдний амралтын үед Фрэнк Abruz аваад ee-д Лас Вегас. Гэсэн хэдий ч, дараа СҮХ олж түүнийг Айдахо, мэдээлэл байсан маяк бүрэн - цагийн тэр ажиллаж зөөгч тэр үед ихэвчлэн явсан ор,, тэр ч байтугай харандаа ноорог төлөвлөгөөний байшин тэр түрээслэх.
  
  
  
  
  
  Олон удаа би хүссэн гэрэл зургийн санах ой. Хойш би байхгүй байсан бол эго нь би миний өөрийн боловсруулсан арга сааруулах гол баримт миний дарга. Би хийсэн тэмдэглэл халаасны тэмдэглэлийн дэвтэр би авч явах нь надад reread их, хараад, зохион байгуулалт Sheila-ийн байшин, дараа нь дээр сунган ор, шидэж эргэн тойронд бүх зүйл миний бодол бусад материал би уншиж байсан нь түүний.
  
  
  Тэр байх естой dozed унтраах. Үед би сэрээд хар, би байсан сэрэмжлүүлэн нь дууны маш сулхан гэдгийг би тодорхойлж чадахгүй байсан гэж боддог.
  
  
  Энэ нь дахин ирж, зүгээр л сулхан зураас дуу, металл хүрэхээс металл. Тэрээр өссөн гарч ор, дээр газардсан түүний haunches, luger талаас нь.
  
  
  Хаалга нээгдэж, шар дараалан гэрэл даяар гүйж шалан. Энэхүү улбар шар үстэй хүн гэж хэлсэн, " Та нар хурдан рефлекс, Nan 3."
  
  
  Тэр тайван, ухаарч байна гэж сонсогдож байсан нь сонсоод байсан түүний гол болсон өдөр. Би санаа зовохгүй баригдаж байгаа нь буу миний гарт. Энэ зөн билэг гэж намайг авах нь хүртэл хог байна миний амийг аварсан илүү нэг удаа.
  
  
  "Эргэж дээр Brylev. Дээр товшино уу groan товч ард та, " гэж тэр хэлсэн нь түүний найз охин.
  
  
  Тэр эргүүлснээ гэрэл нь сольж, дараа нь шидэгдсэн миний гол. "Хэрэв та маргааш явна, би хэрэгтэй байх болно, энэ нь дахиж, би?"
  
  
  Гол хавчих доош нь түүнд дээр, инээмсэглэн. "Тиймээс, хэрэв та сонирхож байсан."
  
  
  Тэр мөрөө хавчаад түүний мөрөн. "Би бодож байна, би зүгээр л шаардлагатай эсэхийг мэдэхийн тулд бүх зүйлийг би ярьж байсан тухай та үнэн байсан."
  
  
  "Яагаад байхгүй бол та хаалгаа хаагаад, өөрийгөө танилцуулах?" Би түүнд хэлсэн.
  
  
  Тэр хаалттай энэ биш, авч түүний нүд нь надад унтраах. Сорилт хэвээр туссан байлаа дахь их гүн ногоон.
  
  
  "Patricia Хэв маяг," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Би тайлаад миний оосрын, нэрс, түүний эго гаруй арын сандал, мөн holstered нь Luger . "Хэр удаан та ажиллаж байгаа үед СҮХ?"
  
  
  "Жишээ нь, нэг жил. Одоо надаас асуух вэ сайхан охин нь над шиг болсон руу энэ бизнес."
  
  
  "Намайг ид шид гээч. Та нотлох хэрэгтэй гэдгийг та юу хийж чадах бүхнийг хүн хийж чадна."
  
  
  "Аа, та зальтай bastard," гэж тэр хэлсэн ч ямар ч нүдэнд харагдахуйц хорсол.
  
  
  "Би нэг лонх виски," би хэлэв. "Бэлэг манай босс. Би нээлттэй түүний эго?"
  
  
  "Би ирээгүй энд уух," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр ирээд цамц нь түүний дээр толгой, шидэгдсэн эго руу нь сандал.
  
  
  Тэр өмссөн хар тор хөхний даруулга. Сайн, хагас нь хөхний даруулга. Түүний нүдний шил бялхсан. "За заасан" нэг санал дээр бүх хангалтгүй тодорхойлолт гэж миний санаанд орж ирлээ үед би хараад nah.
  
  
  Шүдээ түүний тод улаан дэл үс, тэр над руу инээмсэглэн. Инээмсэглэл байсан нь зарим талаар дооглож, зарим талаар ирээдүйтэй.
  
  
  Түүнийг санаж, түүний шугам эргэн тойронд байгаа өдөр. Түүний давтсан нь энэ. "Одоо хэн аргаар bragging?"
  
  
  "Үг" гэж тэр хүлээн зөвшөөрсөн. "Гэхдээ та таалагдаж байна."
  
  
  Одоо ч гэсэн инээмсэглэж, тэр ирээд доош нисч түүний цахилгаан өмд авирч гарч sob тэд байсан нь дээр байрлуулсан түүний хөл. Одоо тэр өмссөн байсан нь зөвхөн хар хөхний даруулга болон тохирох зурвас хар тор vv.
  
  
  Тэр тайвнаар алхаж гаруй ор суув ирмэг дээр. Тэр unbuttoned түүний хөхний даруулга, татаж эго унтраах түүний том цээж. Нь flick түүний гарт, тэр давхцуулж түүний хувцас дээгүүр дарга ор, дараа нь орон дээр миний дэр.
  
  
  "I' ll leave та өөрийн дотуур хувцас," гэж тэр хэлсэн байна. "Би бодож хүсэж байсан авахын тулд их унтраах me."
  
  
  Тэнд байсан бусад зүйл бэрхшээл түүний нүд нь одоо. Сэтгэл, хүсэл.
  
  
  Үед түүний хувцас байсан хаясан унтраах, тэр харсан hairpin болон хийн бөмбөг, тэр дуу алдаад: "Бурхан Минь, та явж арсенал."
  
  
  Түүний зохимжгүй инээв. "Та боох хоер цөм өөрөө."
  
  
  Түүний инээж байсан hoarse болон uninhibited. Тэр болох юм гэж нотолж байлаа тэгш, ямар ч хүн, гэхдээ тэр нь мэдээж санаа зовохгүй байх шиг харьцаж нь бэлгийн обьект. "Явж, Nan 3," тэр уриалсан юм.
  
  
  "Ник," түүний эцэг хэлсэн байна. "Ор нь ямар ч газар есны."
  
  
  "Хоч. Ник, "гэж тэр хэлэв," би бэлэн байна."
  
  
  Би урж хаяад унтраах түүний нэхсэн underpants. Тэр нь ч зөв байсан юм. Би таалагдсан хийж байгаа нь энэ.
  
  
  Пэт байсан хүчтэй охин. Бид тэврэн, би мэдэрсэн булчин түүний эргэн eleifend. Түүний амнаас байсан зөөлөн, дулаан, болон түүний хэл байсан хурдан, хурдан. Би оршуулсан миний нүүрэн түүний цээж, болон түүний хуруугаараа ухаж болгон миний үс. Үед түүний эцэг тоглосон нь түүний хатуу хөхний толгой, тэр writhed болон growled шиг өлсгөлөн муур.
  
  
  Гараа доош унасан нь түүний өгзөг, мөн тэрээр түүнийг өргөгдөх хангахын тулд түүний анхны хаягдсан. Би живсэн гүн рүү nah, сонссон түүний гаслах. Түүний биеийн дарагдсан эсрэг уурхай. Хэрэв түүний тавьсан түүний хөдөлгөөн, тэр shuddered болон сэгсрэв ор. Nah байсан уян хатан хүч чадал нь мал.
  
  
  "Ник" гэж тэр амьсгаа нь. "Let' s энэ дуусгаж хамтдаа."
  
  
  Хол гэж тэр санаа зовж, түүний цаг хугацаа төгс байсан. Ер нь, бүх зүйл төгс байлаа.
  
  
  Гараа доош унасан миний ташаа, судлах. "Булчин. Та байгаа нь бодит хэсэг мах, Ноен Картер."
  
  
  "Тиймээс та нар."
  
  
  "Би бэлэн биш байсан нь энэ. Та нар ч гэсэн илүү сайн байсан гэж хэлсэн."
  
  
  "Би ойлгож байна. Түүний honorific нь илүү таны мэргэжлийн хүндэтгэх."
  
  
  Тэр инээж байсан. "Би унтаж өнөө орой энд?"
  
  
  "Та шөнө байх,"би хэлсэн," би мэдэхгүй хэр их унтах та авах болно."
  
  
  Хоер
  
  
  Өглөө тэр босоод эрт эхэлсэн баглаа боодлын хүртэл улбар шар үстэй хүн сэрээд, дээгүүр өнхөрч in the trash.
  
  
  "Ник" гэж тэр хэлсэн, " энэ нь их байсан. Ялангуяа сүүлийн үед."
  
  
  Тэр гацсан хийн бөмбөгний дотор түүний гуяны. Өнгөрсөн шөнө байсан сүүлчийн шөнө. Өнөөдөр бүх зүйл урьдын адил. Би энэ уях
  
  
  
  
  Тэр бэхлэн нь stiletto түүний шуу, шалгаж хавар механизм. Би flexed түүний гар, болон нимгэн хутга унасан миний гарт, явахад бэлэн. "Харагдах таны нүүрэн дээр нь бага зэрэг аймшигтай," Пат хэлсэн байна.
  
  
  Би түүнд инээмсэглэл бараг хүрсэн миний нүд. "Би биш яг boy next door."
  
  
  Дараа нь тэр дээр тавьж түүний Ned Харпер хувцастай, дээр тавьж Luger ,шидэж zip-up хүрэм түүний дээр, хараад өөрийгөө толинд. Аль би хэлж болох юм, түүнийх шиг харагдаж нь согтуу ачааны машины жолооч. Тэр үед нүүж хотын хаана Sheila Brant нуугдаж байсан, тэр хэлсэн нь түүний тэр авах дуртай ажил.
  
  
  "Би биш байх естой асууна," Пат гэж хэлсэн, " харин юу тохиолдсон N1 болон N2?"
  
  
  "За, бид аз гарч," түүний эцэг хэлсэн байна. Давидын нэгэн адил Kirby, гэж би бодлоо.
  
  
  Энэ нь байсан хаав гэхэд чемоданыг үзүүлж СҮХ. Тэр бэлэн байсан сэтгэгдэл. Бүх байсан хийж байсан баяртай гэж хэлэх.
  
  
  Улаан намайг аварсан гай. "Би мэднэ. Хөлөг онгоц гэж өнгөрөх шөнө, бүх юм. Оршин суух азтай, Ник."
  
  
  Тэрээр зүүн Bonham, Айдахо, хоер үдээс хойш. Хот байсан 4,700 оршин суугчид, мөн энэ нь шиг харагдаж 4,695 тэдний эргэн тойронд шийдсэн гэртээ үлдэж болох юм.
  
  
  Эргэж орж штс гэж сурталчилж, шуурхай үйлчилгээ, тэр ирээд хүртэл танк машин. Шуурхай үйлчилгээ биш байсан хэрэгжүүлсэн. Тэрээр зүүн дамжуулан машин дотор явсан, хаана тэр олсон хүн dozing нэг ширээнд хаягдал тоос шороо, замын газрын зураг, жигнэмэг, лааз, мөн савласан авто сэлбэг. Тэр чагнаж түүний шагай дээр цэвэр зах сандал.
  
  
  Эго нүд байсан хагарсан. "Тийм ээ эрхэм ээ?" гэж тэр yawned.
  
  
  Тэрээр тэмдэглэв түүний машин. "Би хүсэж байна зарим нь хий."
  
  
  "Аа," гэж тэр хэлсэн байна, хэрэв боломж байсан ч үүссэн emu.
  
  
  Харин тэр гарч ирээд хоолой болон оруулж хушуу руу Ford-ийн бараг хоосон сав, тэр зогсож байлаа ширтлээ үед гарч нойрмог гудамж нь цайвар сүүл-хавар нарны гэрэл.
  
  
  Би харж байгаагүй түүнд, бид байхгүй бол гэрлэн дохио, бид байхгүй неон шинж тэмдэг. Bonham шиг харагдаж Norman Rockwell зураг нь жижиг хот. Түүнийг мэдэрсэн гарч газар нь миний бүх үхлийн зэвсэг бэхлэн миний бие, далайд гарцгүй, их биеийн миний машин. Bonham чадахгүй байсан шиг харагдах төрлийн газар нь хуучин танхайрагч бүлэг босс-ийн эзэгтэй илүүд үзэж нуух. Энэ нь магадгүй яагаад Sheila Brant сонгосон дүр. Хөөе, надад өгөөч зээлийн тархи, гэж би бодлоо.
  
  
  Тэр шулуун түүний ядарсан мөрөн. Түүний ferret байсан аялж хурдан, олон цагийн турш өдөр бүр тэдэнтэй энэ нь зүүн TOPOR үндсэн дээр Каролина эрэг. Хожим нь тэр өдөр, би болно холбоо барих СҮХ агент байсан дараах Sheila эсэхийг нь шалгах хэрэгтэй, тэр байхгүй байсан санаж байна, бидэнд.
  
  
  Үйлчлэгч үед үйлчилгээний станц эхэлсэн арчиж шил машины. "Та хангалттай үхсэн шавьж энд бөглөх хувин," гэж тэр гомдоллов. "Та байсан байх жолооны бүх шөнийн."
  
  
  "Тиймээ," би хэлэв. Тэр гярхай, үгүй бол агшин зуурын.
  
  
  "Аялал жуулчлалын?"
  
  
  "Үгүй ээ, би түүнд хэлсэн.
  
  
  Эго зорилтот болсон нь,, эго нүд байсан байхаа больсон нойрмог.
  
  
  "Би нэг ачааны машин, жолооч," би хэлэв. "Би найдаж байна ажил олох энд байна."
  
  
  "Байдаг нь тодорхой шалтгааны улмаас та сонгосон Bonham?"
  
  
  "Би дуртай жижиг хот."
  
  
  "Тэнд байгаа бусад олон жижиг хот."
  
  
  Damn, би бодсон. Emu байсан нь мэдээж сониуч. Би хэлсэн, " би шиг харагдах энэ нэг юм."
  
  
  Байхдаа шалгах, тосны түвшинг, тэр орж эрэгтэйчүүдийн өрөө, унасан нь боолт дээр дотор хаалга. Тэр шидэж, хүйтэн ус, түүний нүүрэн дээр. Би ядарсан байсан байх наасан машин суудлын хувьд маш удаан, би түүнд хэлсэн, өөрөө, үгүй бол би байх байсан залхаж ажилтнууд асуулт надад байна.
  
  
  Тэр хаалгыг нь тогшлоо. "Хөөе mister, би хэрэгтэй та үзнэ үү."
  
  
  Тэр unzipped түүний хүрэм авах Luger хурдан, дараа нь үүд хаалгыг нээж өгсөн. "Тийм ээ гэж юу вэ?"
  
  
  "Талаар Sheila Brant," гэж тэр хэлэв, дараа нь инээмсэглэв. "Түүний төлөөлөгч та хангасан байх естой юм Nan 3."
  
  
  Түүний хэзээ ч харж, түүний холбоо, хэзээ ч авч ямар ч боломж байдаг. "Та юу яриад?"
  
  
  Дараа хаалга савах, тэр хүрсэн дотор гаргаж ирээд хөнгөн ижил уурхай. Тэрээр өнгөрсөн эго дээр надад. "Би ярьсан шүү дээ тулд хоер хамт ажилладаг хүмүүс та өнгөрсөн, Картер. Би бодлоо би хүлээн зөвшөөрөгдсөн та өөрийн тодорхойлолт. урлаг. Зарим шиг Hawke, тэр өөрөө хэлсэн. Миний нэр Meredith, ингэхэд.
  
  
  Тэр эргэж, түүний хөнгөн гаруй. Юу шиг харагдаж үйлдвэрлэгчийн серийн дугаар, доод хэсэгт нь үнэндээ байсан кодыг тодорхойлсон эзэмшигч нь СҮХ ажилтан. "Бүх эрх, Meredith. Гэхдээ би тэрнээс илүү анхааралтай байх байсан бол би та. Гэдгийг мартаж болохгүй шалтгаан энэ бүх бизнес нь түүний дэмий сайн агент тасаг." Энэ нь тийм биш юм Stahl хэн шаардав энэ. Би байхгүй байсан эго гэж хэлэх, "What' s new талаар манай охин, Sheila?"
  
  
  "Тэр одоо ч энд ажиллаж хүйтэн байна. Тэр нь авах гэж оролдсон ч ойр биш, тийм өдөөх Nah-ийн хардлага. Би авч, энэ ажил учир би айж байсан гэж townspeople эхлэх вэ гэж гайхаж яагаад би барьж байсан энэ хүртэл. бид байх болно зочид буудал. Харж та өнөө орой ярьж, зарим нь илүү." Тэр эргэлзсэн. "Би ойлгож байна гэж би байх болно гол нь энэ ажил, би тэсэн ядан хүлээж ажиллаж байгаа. Шүүх байхгүй бол надад юу л болсон. Түүний ихэвчлэн тийм энгийн."
  
  
  "Би биш гэж найдаж байна," би хэлсэн.
  
  
  Тэр машинаараа удаан гол гудамжаар хот
  
  
  
  
  
  өөр тэмдэглэх байршил, хоер өрөө цагдаагийн станц, шуудан, болон эдийн засгийн ангилал хотын захиргаа. Түүний бодож болох юм, боох, бүхэл бүтэн хот нь гутлын. Хооронд хоер том барилга байсан нь nook бар "Хүйтэн шар Айраг" нэвтрэх цонх. Дөрвөн storefronts доор түүний олсон бүх зүйл нь relic өдрүүдийн үед Bonham байсан төмөр замын станц, байсан том, бүрдсэнийг. Одоо хоер давхар барилга, шаардлагатай бол зураг, тэр харсан зарим нь дээд windows байсан ямар ч дэлгэц.
  
  
  Болж гарч эргэн тойронд машин, тэр анхааралтай шалгаж ресторанд гудамжны зочид буудал. Sheila Brant биш байсан тухай өмнө хүлээсэн үүргээ биелүүлэх хүртэл 4:00 цагт бол зүйлийг й явсан сайн, тэр биш үү шаардлагатай байна. Тэнд байсан ямар ч хэрэглэгч газар.
  
  
  Тэр болгон явж бүдэг зочид буудлын лобби, хаана тавилга байсан нэг улиралд-инчийн зузаан тоос шороо, нас нь. Тэнд байсан ямар ч цахилгаан шат, зүгээр л нэг stairwell, мөн potted ургамал mimmo дамжин хэрэгтэй & nb шиг Bonham хэрэгтэй амьсгалж шинэ амьдрал.
  
  
  Klera мэндчилсэн надад бол тэр байсан улс төрч мэндчилгээ чухал санал. Тэрээр хэлсэн нь тэд хаалттай тэдний хоолны газар нь урт удаан хугацааны өмнө, харин би идэж болно сайн ресторанд гудамжны. "Үүнийг үзээрэй, та үүнийг хайртай болно," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Түүний өрөөнд, тэр нь тайлаад түүний хувцас, тоног төхөөрөмж, аваад шүршүүрт. Хэдийгээр I didn ' t show энэ миний онцлог, миний insides чанар хүртэл нь хавар шиг. Бодол хадгалагдаж миний толгойд ажиллаж байгаа гэж би ойрхон байсан охин боломжтой байж болох юм надад өгч зарим хариулт тухай Дэвид Kirby ' s үхлийн.
  
  
  Би урьд нь сайн харах ресторан нь хоер дахь давхарт цонх. Тэр товчийг хүртэл түүний цамц, дээр тавьж түүний өмд, тэр бодол Sheila Brant. Тэр бодсон бол Ay байсан зугатаж эргэн тойронд энэ гэрийн ганцаараа, эсвэл хэрэв алуурчид шийдсэн байсан зөвшөөрөх Ay зугтаж амьд зарим нэг шалтгааны улмаас.
  
  
  Meredith надад өгсөн тоо нь түүний өрөөнд байсан бөгөөд ихэвчлэн хэдэн хаалга-аас доош уурхай. Би танхим руу алхаж түүн рүү. Meredith болж хувирсан нь жинхэнэ нийтлэл, гэхдээ би байсан нь сэжигтэй тэмдэгт, тэр байсан гэж үүнийг шалгах.
  
  
  Ачаар СҮХ-ийн сургалт, ялангуяа түүний Stahl-ийн гар дээр туршлага болгон цоож сонгож мэргэжилтэн. Хаалга зочид буудлын өрөө байсан нь тийм ч хэцүү биш. Нь арван хоер настай хүү болох сонгох цоож нь penknife.
  
  
  Тэр эргэж шилээрээ орсон өрөөнд чимээгүй. Хүн сууж байсан сандал дээр суугаад by the window. Тэр инээв, над. "Энэ нь зүгээр л байх шиг хялбар тогших."
  
  
  Би чадахгүй гэж бодож байна, ямар ч ухаалаг эхлэл. Би удирдаж болох байсан, " хэрэв та нар Хэн юм?"
  
  
  "Meredith, мэдээж. Мөн та нар байх естой Ник Картер."
  
  
  Хэрэв тэр биш байсан Meredith, тэр бол дэмий сайн худалч. Тэрээр бололтой бүрэн хялбар. "Би байна шүү дээ, таныг хүлээж байна. Гэж би боддог, та зүгээр л ирсэн " гэж тэр хэлсэн байна. "Та нар харсан охин ч?"
  
  
  "Одоохондоо үгүй."
  
  
  Хэрэв тэр байсан гэж мэдэгдэж байгаа тэр биш байсан хоер дахь Meredith тэр байсан уулзаж, өнгөрсөн цаг, хагас, тэр байх байсан болохоор тайван, гэж би бодлоо. Авах, түүнд тамхины. "Ямар ч гэгээнтнүүд?"
  
  
  Тэр хуруутай минутын түүний rumpled хүрэн цув. Тэр бол дугуй царайтай хүн, эхлэл явах халзан, өөх тос, харин түүний гадаад төрх биш үү бидэнд хэлэх зүйл. СҮХ бодис ирэх бүх хэмжээ, хэлбэр, мөн насны. "Хаана санал, Картер?"
  
  
  Тэр гараараа намайг ном таарч байна.
  
  
  "Don' t you have a хөнгөн?" Би түүнээс хайнга, гэрэлтүүлэг нь тамхины.
  
  
  "Хэзээ ч авч энэ нь та. Дэмий зүйл үргэлж гарч ажиллуулах түлш."
  
  
  Тэр инээмсэглэв, шидэгдсэн emu таарч байна. "Миний бодлоор бол энэ нь байж болох авч, тиймээс та."
  
  
  Тэр гаталж түүний хөл, эргэж харан түүний сандал тавьж, түүний дээр гараа бүр овог. Эго нүд биш үү сэтгэгдэл надад тэдэнтэй ferret тэр өрөөнд орж ирлээ. "Та нар үг та итгэхгүй бол би Meredith?"
  
  
  Unbuttoning түүний хүрэм, тэрээр хэлсэн нь:: "би мэдэхгүй дэмий за энэ бол үнэн биш юм."
  
  
  Түүний тайван инээмсэглэл байсаар байна. Тэр хангалттай өөрийгөө хянах. "Би юу хийх үү буруу юу?"
  
  
  "Хамгийн чухал зүйл нь та үүнийг хийсэн. Хэрэв та нар хэн юм, үнэхээр, Della?"
  
  
  "Би хүн өөрийнхөө үхлийн ял," гэж тэр хэлсэн байна. Нь deft хөдөлгөөн, тэр өргөж түүний станцын хөл нь нэг талаас. Бусад нь, тэр зурсан нь revolver-аас scabbard хавсаргасан түүний шинь.
  
  
  Энэ дээр унасан нэг бүрийн овог бол энэ байгаа юм зурсан. Эго-ийн revolver байсан тоноглогдсон silencer болон сонсогдов ханиалгах зэрэг буу унтраах явсан. Gawk цохих хана.
  
  
  Би flexed түүний гар, болон stiletto явсан миний гарт. Энэ хаягдсан эго гэж тэр нүүж зурах намайг эргэж харах. Хутга руу живсэн emu-ийн хоолой, quivered шиг dart. Эго нүд мэл гайхав, тэр доош бөхийн шиг харагдах дор сандал.
  
  
  Түүнд баригдаж, түүнийг үед тэр илжиг ирлээ. Энэ хүнд. Түүний эго сунгасан түүнд хайлт гэнэ. Тэнд байсан таван мянган доллар Эго-ын түрийвч, зарим нь бичиг баримт гэж хэлсэн Эго-ийн нэр байсан Күүган мөн тэр ирсэн Денвер. Энэ нь тийм биш байсан нь заавал юу ч гэсэн үг. Эго баримт бичиг байсан байж магадгүй гэж хуурамч гэж уурхай. Өөр наалдахгүй жолооны үнэмлэх таны эго минут. Түүний босож. Зүйл эхэлсэн муу. Хэн нэгэн мэдэж байсан, яагаад тэр байсан Bonham, түүний аюулгүй байдлын байсан нь мэдээж эвдэгдэж.
  
  
  Би хийх естой байсан ямар нэг зүйл нь бие. Би орхиж чадахгүй миний дүр Meredith-ийн бодит өрөө. Байгаа эсэхийг гаргах нь бүтцийн
  
  
  
  
  
  Энэ зэлүүд байсан болохоор тэр авч хаалга үед санамсаргүй нээсэн цоож. Мэдээж хэрэг, ямар ч байсан нэг өрөөнд. Күүган түүнийг шүүрэн авч, хийсэн түүний даяар танхимд тавьсан түүний дээр ор.
  
  
  Ямар ч Худалдаа аж үйлдвэрийн Танхим сонирхолтой байх болно намайг ажилд, гэж би бодлоо. Би байна шүү дээ, хотод бага нь хоер цаг, мөн хүн нь аль хэдийн нас барсан байна.
  
  
  Тэр доод явсан, хамгаалалтаас гарч, нөхөрсөг яриа нь ширээ бичиг хэргийн ажилтан, хэн угтан авах боломж орхиж, түүний crossword puzzle. Тэрээр хэлсэн emu тэр уулзсан хүн танхим, нэг дугуй царайтай, хөгжилтэй залуу.
  
  
  "Энэ нь Ноен Hobbs. Худалдагч. Шалгаж өнөөдөр. Өрөө 206."
  
  
  "Юу вэ Ноен Hobbs худалдах?"
  
  
  "Би итгэж чадахгүй бол юу гэж тэр хэлсэн байна."
  
  
  Таван минутын дараа, тэр өрөөнөөс гарч явсан шатаар дахин авч өөр цоож. Өрөө 206 байсан зэлүүд, бусад тохиолдолд загварыг хэрэг. Ноен Hobbs байсан арай газардсан үед эхэлсэн тэр намайг хүлээж байгаа. Тэр эрэгтэй дөнгөж сая түүний чемоданыг доош нь орон дээр нээсэн нь энэ. Цорын ганц жишээ энэ агуулагдаж байсан нь хуулсан доош нь буу нь silencer болон хамрах хүрээ. Ноен Hobbs, бас гэгддэг Ноен Күүган and Meredith, борлуулсан нас барсан. Сайн хэвшсэн буу зүйл байсан юм шиг, тоног төхөөрөмж, мэргэжлийн хөлсний алуурчин.
  
  
  Тэр таасан байж болох эго-ийн тоглоомын төлөвлөгөө. Тэр естой байсан дундаас намайг алах надад удалгүй би тэнд авч, охин орчим зочид буудлын цонхны тэр үед авсан ажиллах, мөн дараа нь сэтгэгдэл Bonham яарч. Хэвтэж байгаа тухай Meredith байсан хурдан ploy барьж харуул намайг унтраах, магадгүй олж мэдэх юм бол би ярьж байсан охин. Ноен Hobbs, эсвэл Ноен Күүган байсан нь ухаалаг мэргэжлийн, сэрүүн толгойлсон,, сайн сайн мэдэж, түүний авьяасыг. Харин ч сайн муу өдөр.
  
  
  Тэр чимээгүйхэн гарч явлаа өрөө 206 болон шатаар доош. Оноос хойш утасны дуудлага дээр бүх улс орны явсан замаар зочид буудал-ийн switchboard, тэр ашиглаж төлөх утас нь үүдний дуудах Meredith үед хийн станц. "Битгий алхах харанхуй гудамж. Сөрөг хүчний цохилт болсон хот, " emu хэлсэн түүнийг ойртон ирэхэд шугам.
  
  
  "The захиалга. Хэрэв та ямар засварууд тэдэнд? Би гэсэн үг, тэд гэж хэн бэ?"
  
  
  "Тэд зүгээр л дургүй юм."
  
  
  "За, ямар ч шалтгаан байхгүй туг гүйцэтгэх зөвшөөрөл" гэж тэр хэлсэн байна. "Хэрэв бид олж болох охин нь, тэд ч бас."
  
  
  "Би айж байна, бид авчирсан их түүнд," би хэлэв.
  
  
  Би төсөөлж болох юм Hawke-ын урвалын үед тэрээр хэлсэн em хэн нэгэн байх естой хуваагдаж миний орон сууцны СҮХ Суурь, дамжуулан хараад Sheila Brant-ийн файл, болон ашиглаж бидний мэдээллийг холболт тогтоох нь охин. Энэ нь дэлбэрч шиг detonated пуужин.
  
  
  Үйл явдал өдөр эрс өөрчлөгдсөн нөхцөл байдал. Тэрээр чадахгүй тоглох хөзөр удаан, тэвчээртэй, гэж Hawke зөвлөж байсан. Sheila-ийн амь насанд аюул нүүрлээд байна. Би байсан хурдан байгуулах холбоо барих ба олз нь түүнд итгэ.
  
  
  Түүнийх байсан гадаа зогсож зочид буудал тэр үед ирсэн ресторанд. Тэр түүнийг харж нээлттэй хаалганы улаан Volvo болон зэрвэс татсан түүний гөлгөр ташаа тэр унасан эргэн тойронд машин. Түүний хөл нь байсан шиг сайн би санаж тэдэнд, мөн түүний секси алхаж байсан, тэр ч байтугай сайн.
  
  
  Тэр намайг анзаарсан тэр ийш машин нь урт, гоолиг амжилт. Мэдээж хэрэг, хараа нь танихгүй хийсэн түүний цаг. Тэр зогсож, над руу хараад, би эргэж ирээд түүний харц нь миний хамгийн дур булаам инээмсэглэв.
  
  
  Дараа нь тэр алга болсон руу зоогийн газар, түүний аав нь тамхи татдаг тамхины. Түүний хүсэлт өгөх байсан юм Ay цаг урсгасан түүний дээл хүлээх үед ширээ. Энэ үед зогсоож, гурван мотоцикл сунгах үед хот руу. Rockers байсан шиг гарч газар Bonham гэж байсан үг. Тэд машинаараа өнгөрсөн mimmo нь зочид буудал, хараад намайг дамжуулан windows тачирхан сахалтай царай. Тэд өмссөн doublets нь ууртай чөтгөрүүд будсан нуруун дээр. Их зорилтот байсан бар. Ярьж чангаар, тэд буугаад, дотор явсан. Тэр мэдэж байсан тэд биш үү амьдарч Bonham. Хотын байхгүй байсан нь хангалттай ihc үеэрээ.
  
  
  "Гэмт хэрэг, орон гэргүй хүмүүс," Klera хэлсэн жигшин. Тэр эсрэг тавьлаа намайг үүдний. "Тэд хэсэг бүлэглэл биш гэдгийг харуулах хүртэл энд нэг хоер удаа, жилд. Тэд өөрсдийгөө дууддаг, brood Сатаны. Тэд тохируулах бааз хуучин fairgrounds. Оршин суугчид хотын хүсэж хөөж их нь нутаг дэвсгэр, харин цагдаа байхгүй юу энэ. Би хүсч байна өдөөн хатгаж үймээн ."
  
  
  Түүний тамхины байсан хол хаясан. Хэрэв bikers байсан regulars, энэ нь гэсэн үг, тэд байхгүй байсан бол миний бизнес. Тэр гаталж гудамж болон өрх толгойлсон зориулсан зоогийн газар бизнес дөнгөж эхэлж байсан юм. Би тоолж дөрвөн үйлчлүүлэгч нийт. Тэд бүгд эрэгтэй, гурав нь тэдний эргэн тойронд авч чадахгүй тэдний нүд унтраах Sheila. Дөрөв дэх нь, гэж би бодлоо, байх естой байсан хагас сохор.
  
  
  Тэр авч байсан нь зургийн булангийн хүснэгт хол бусад ивээн тэтгэгч. Тэр ч байтугай өмнө Sheila нүүж над руу, түүний харц татсан үг, гүйдэг миний зүг, хэмжээнүүд надад хүртэл.
  
  
  "Тавтай морилно уу Bonham. Та нар оршин сууж төлөвлөж урт вэ? " гэж тэр хэлсэн гэж тэр ойртон миний хүснэгт.
  
  
  "Энэ нь та нарт хүртэл, Sheila."
  
  
  Түүний эмзэг нүүр мэл гайхав. "Миний нэр Сюзан."
  
  
  "Энэ бол Sheila Brant, мөн тэдний өмнө ferrets хүртэл Фрэнк Abruz амь үрэгдсэн юм, та байсан бол эго амраг." Миний гарт орж ирсэн даяар хүснэгт, мөн тэрээр хувцсан түүний бугуйн. "Don' t get up, энэ нь нээлттэй. Инээмсэглэл нь тавьж дээр нь сайхан царай, дүр эсгэх бид ярьж байгаа юу талаар цэс дээр",
  
  
  "Энэ нь амар хялбар биш байх болно инээмсэглэж. You ' re going to break яс миний бугуйн."
  
  
  Түүний атгах сулрах, гэхдээ тэр биш үү явцгаая. "Хүмүүс ажиллаж байгаа нь хаана байгааг мэдэж байгаа. Би төсөөлж чадахгүй байна, яагаад тэд хүсэж байна арилгах, та, гэхдээ энэ нь ямар тэд юм шиг санаж. Та тусламж хэрэгтэй байна."
  
  
  
  
  
  
  "Мөн та нар өгөх гэж байгаа энэ надад?" Түүний сайхан ам эрчилсэн. Энэ түүх миний амьдрал. Эрчүүд үргэлж надад тусалдаг юм. Мөн би илүү хүлээн авах ашиг, илүү асуудал нь би байна ."
  
  
  "Би хүнийг өөрчлөх, энэ бүх."
  
  
  "Би гайхаж байсан хүн нь та байсан. Би түүнийг мэдэх нь одоо. Та байх естой Шидтэн Mandrake."
  
  
  "Нэр нь Ned."
  
  
  "За, Ned Mag, би хэрэгтэй хэд хэдэн гайхамшиг хүртэл тодорхой хүндрэл нь, миний амьдрал." Гэсэн хэдий ч тэр юу гэж хэлсэн, хар нүд дүүрэн байлаа хүүгийн хамт. "Та мэдээж ямар нэг зүйлийг хүсч, хариуд нь."
  
  
  "Бид хэлэлцэх болно нөхцөлийн дараа."
  
  
  "Өө, хөөе, би итгэлтэй байна, бид болно," гэж тэр хэлсэн байна sardonic дуу хоолой.
  
  
  Бизнес, эсвэл ямар ч бизнес, тэр өлсөж байсан юм. Би хэлсэн хөөе авчрах надад өтгөн кофе, хар кофе.
  
  
  "Do you believe that I won' t run away энэ нь?"
  
  
  "Cinderella ажиллуулж чадахгүй байсан хол түүний үлгэр godmother, байсан бол?"
  
  
  Тэр инээж байсан. "Би биш Cinderella."
  
  
  Түүний бодсон нь тэр болох тоглож, түүний хэсэг. Тэр харсан шиг охин гэж ханхүү байсан түүнийг авчрах шаахай болон булаан авч, тэр ч байтугай бол шаахай таарах биш үү. Зөвхөн түүний дур булаам Ханхүү болж хувирсан Фрэнк Abruz нь mafia capo.
  
  
  Тэр буцаж ирсэн нь миний кофе, тэр унавал өнгөрсөн намайг тавьж цомын дараагийн гараа. Би ойлгогдож энэ шинж тэмдэг гэж бид байсан гэж хамт авч.
  
  
  "Энэ нь харагдаж байгаа юм шиг биш pooh. Мөн та ганцаараа биш шүү дээ, эргэн тойронд Abruz-ийн найзууд. Тиймээс та хэн бэ? " гэж тэр асуув.
  
  
  "Би ч бас тайлбарлаж дараа нь."
  
  
  Хаалгыг хаасны болон гурван bikers орж авчрах нь муухай үнэрийг гарна тэдэнтэй хамт. Тэдний хэн нь ч байсан хүрсэн бар саван дахь долоо хоног. Хүн ард нь бэлэн мөнгөний бүртгүүлэх, магадгүй хоер хүн нь ресторан, хараад тоглох нь displeasure. Тэр байж болох амьдарч байсан ч их бизнесийн наад зах нь дараагийн ерэн жил.
  
  
  Тэд шийдсэн ширээнд суу уурхайн дэргэд. Тэд ярьж байсан, чангаар инээж үед бие биенийхээ шог. Тулд өөрийгөө хүчилдэг, тэр асуусан хүн байсан юм ugliest хүн тэдний эргэн тойронд. Уралдаан нь дуусгавар болсон зурах хооронд нэг нь хутга-slashed сорви буржгар доош нь түүний хацар, нэг сууж, хамгийн ойр намайг stocky хүн өмссөн ирмэгийн нь тослог үс болон арьс шир бугуйвч. Нэг нь дунд, урт үс, зэс өнгөтэй сахал, харсан хамгийн presentable.
  
  
  Азийн guy жүжиг гүйж гараа доош нь түүний хөл мэт Sheila дараа нь их-ийн захиалга. Тэр авч, гэмт хэрэг, нь гайхалтай хөгжмийн зохиолч. Copperbeard эрэгтэй дөнгөж сая түүний хамтрагч дээр гараа. "Биеэ авч явах, өөрийгөө," гэж тэр хэлсэн хавтгай дуу хоолой.
  
  
  Нэг нь миний хажууд сууж байсан миний нүд татсан харуулсан түүний шүд, зарим нь алга болсон байсан. "Та юу харж, Buster?"
  
  
  "Та дээр," би хэлэв. "Би бахархдаг таны шүдний ажиллах." "Нэг удаа цагдаа ирээд миний нүүрэн дээр. Хэрэв та хүсэж байгаа ижил?"
  
  
  "Бус, ялангуяа," би хэлсэн, эсэргүүцсэн уруу таталт нь чихэх миний аяга кофе доош Emu-ийн хоолой.
  
  
  Copperbeard шар ус хуруулсан түүний найзынхаа мөрөн. Тэр шахагдан маш хэцүү гэдгийг хүн нь алга болсон шүд winced. "Битгий зовлонтой нь тайж, Georgie. Тэр байж болох юм гэж бодож байгаа нь ноцтой. Сүүлийн зүйл нь бидэнд хэрэгтэй гэдэг нь буруу ойлголт. Үнэхээр үү?"
  
  
  "Энэ нь зөв," Georgie хэлсэн байна. Тэр биш юм шиг санагдаж байсан чин. Тэрээр шиг хараад айсан хүн нь түүний мөрөн дээр гараа.
  
  
  Би эцсийн энэ тайвнаар хэлсэн Sheila гэж би хүлээж байж болох юм түүний үед тэр үлдсэн ажил шөнө дунд. Буцааж түүний зочид буудлын өрөөнд тэр суурин руу дарга цонх дээр нүд байлгах, зоогийн газар. Аль тэр мэдэж байсан, үхсэн алуурчин байсан хамсаатнууд хэн байх нь туслах гэж оролдсон охин.
  
  
  Зөөлөн twilight нь, bikers гарч ирж хэрэн доош гудамж, одоо ч аргаар bragging, инээж. Зөвхөн нэг нь зэс өнгөтэй сахал чимээгүй байсан, striding хооронд бусад нь толгой өндөр, илүү их, хөдөлж саадгүй дуртай удирдагч. Тэд буцаж явж бар. Тэр тэднийг харсан хүртэл тэд гарч байсан нь харагдаж байна.
  
  
  Урт өмнө Sheila ирсэн, тэр санаа нь зовж эхлэв тухай Meredith, хэн чадаагүй гарч ирэх болон дуудлага. Авах ямар ч нүдээ ресторан counter, би тавих нь гар утас дээр миний өвөр асуув шөнө бичиг хэргийн ажилтанд өгнө гадна шугам. Тэр залгасан хийн станц нь дугаар авсан ч ямар ч хариу байна. Би тэнд суугаад харанхуй, сонсох хум, би мэдрэмж байсан зүйл өөрчлөгдсөн эрс дахин.
  
  
  Sheila гарч явлаа ресторан нь эрчимтэй хурд, эргэн тойрон харж, тэр толгойлсон хувьд Volvo үед хашлага. Гэрэл бороо эхэлсэн намар. Би түүний харсан дусал бүрдүүлэх дээр цонхны шилийг. Sheila өмссөн урт цув тэр байсан өмссөн нь Meredith кино. Тэр таасан байж болох юм Nah байсан буу нь түүний халаасанд.
  
  
  "Хүүхэд, хэрэв та төвөгтэй," би аяархан хэлэв.
  
  
  Энэ нь тийм биш юм midnight; энэ нь зөвхөн байсан юм 22:00. Тэр зүүн эрт - би түүнийг санаж.
  
  
  Тэр нь буцааж түлхэж, түүний сандал дээр хүрч хаалгыг гурван хурдан амжилт. Тэр яаран шатаар доош, өнгөрсөн startled бичиг хэргийн ажилтан, болон орж гарч гудамж шиг Sheila гарч байсан.
  
  
  Дуу мотоциклийн хөдөлгүүр эхлэх хүртэл нэгдэж нь импульсийн Volvo-ийн хөдөлгүүр. Энэ bikers баталсан mimmo ч мэдэлгүй намайг. Тэд дараа нь машин. Түүнийх, харсан улаан гэрэл taillights алс буланд тэр raced руу түүний зодуулсан Ford.
  
  
  
  
  
  Тэр дээш аваачигдах их гэж тэд raced хотын эргэн тойронд хөөж a Volvo байсан хөдөлж маш ойрхон хурдны хязгаар. Үед хотын ард үлдсэн, тэр хараасан. Sheila тааруулж юу bikers санаж байсан.
  
  
  Би түүнд Форд зарим нь илүү хий, тэднийг дөхөж, зөвхөн харах удирдагч зогсож дараагийн Volvo болон долгионы охин зогсоох. Тэр хэрэгсэхгүй эго оролдсон хурдасгах түүний эргэн тойронд машин.
  
  
  Үед миний гэрэл цохих тэднийг, тэд мэдэж байсан хэн нэгэн байсан татсан гал дээр нам. Odin Poe-ийн bikers эргэж, орж гацсан миний зам тэгээд гэнэт би гэдэг нь дарагдах дээр айлгах зайлсхийх нь хорьсон. Тэр харсан муухай нүүр царай гэдэг нэртэй хүн Georgie тэр цувисан доош бороо дэвтээнэ гайхалтай. Тэр gritted түүний шүд, орж tailspin эхлэн Ford дахин өссөн. Тэрээр цааш үргэлжлүүлэв хөөх.
  
  
  Миний гэрэл татсан Georgie эхлээд байна. Тэр нүүж хооронд намайг болон бусдыг байлгах нь удаан хурд нь харах юм бол би тэдэнтэй хамт байх. Эргэн харахад, тэр bared түүний алга болсон шүд нь газрын хуурамч инээмсэглэл. Тэрээр шиг бараг л баяртай гэж би й осолдсон Ford. Одоо тэр дахиад нэг боломж надад байна.
  
  
  Тэр эргэж дугуйн эргэн гарч ирээд, богино гинжин нь хаа нэгтээ ард суудал. Нь гинжин dangling түүний гарт, тэр шүүрэн дугуйн lunged над.
  
  
  Тэр нь байхгүй байсан түлхэж дээрэлхэх товч, эсвэл удаашруулах. Түүнийх нь арчигдаж, тогтвортой урагш, цацраг миний дэнлүү долоох шөнө. Georgie байсан дөхөж Licks. Тэр үед харсан гэж байсан зөөгч миний хэрэг, тэр ч байтугай тэр нь миний замыг, тэр swerved дугуйн руу өөр нэг зам нь хурдны зам.
  
  
  Тэр байж болох юм эргэж машин болон түүнийг цохих, гэхдээ тэр айж байлаа хийх энэ дээр гулгамтгай асфальт. Тэр хүсээгүй юм барьж авах нь гулсалтын дахин. Дараа өгч Ford илүү хий, түүний машин аваад хурд оронд. Georgie орж ирсэн өнгөрсөн миний цонх, би харсан Эго-ийн гарт шилжих. Тэр эвдэх гинжин шиг ташуур.
  
  
  Гэнэт хурд шатах албадан түүний алхам эргэн тойронд машин учирсан Georgie алдах нь түүний арга. Гинжин хаасны хатуу руу цонхны миний ард биш, нэг ойролцоо миний нүүрэн. Тэр shuddered involuntarily сонсоод шилэн цав. Дараа нь би тавих нь илүү зай бидний хооронд, учир нь emu байсан удаашруулах авах нь дугуйн эргэх эргэн тойронд дахин. Түүнийх, харсан дүр дэнлүү өлгөөтэй ард надад түүнийх raced тохойг эргэн тойронд хүртэл толгод.
  
  
  Тэр хүрсэн дээд хилл, тэр анзаарсан Sheila болон түүний pursuers. Хүн дээр хөтлөх дугуйн ажиллаж байсан хамт Volvo. Тэр хамт баригдаж машин эхэлсэн swerving руу жолоочийн зам, естойгоор нь swerve талд замын зайлсхийх нь хорьсон.
  
  
  Тэр маш engrossed нь тэмцлийн бүхий дугуйчин тэр хийж чадахгүй байна, дараа нь signpost. Гэж Volvo унтраах татаж зам, энэ ойдог болон dodged шиг цаасан завь нь хуйлран downpour. Би айж байсан гэж дээр өнхрөх үед энэ нь цохих задгай, харин рн зөвхөн удааширсан, энэ нь доош. Sheila хангалттай ухаалаг байсан зайлсхийх гэнэт түлхэх дээрэлхэх. Бүү шүүмжил чичиргээ машины, тэр таасан нь тэр байсан шилжсэн энэ нь удаан тоног төхөөрөмж. Дараа нь тэр зүсмэл унтраах дээрэлхэх. Энэ Volvo shuddered болон унасан, гэхдээ чадаагүй дээр өнхрөх.
  
  
  Тэр эцэст нь зогссон машин нээлттэй талбар нь, bikers болсон эргэн тойронд. Тэдний нэг нь чичирхийлэн гаруй суваг дүүрэн морь унах гар урлал, raced даяар хээрийн машин тэр хөөж. Эго дугуйтай churned хүртэл шавар.
  
  
  Хоер дахь дугуйчны зориг байхгүй байсан руу үсрэх задгай. Тэр зогссон үед, замын хажууд, намайг хараад гарч ирж шөнө. Тэр шийдвэрлэх судалгааны асуудал нь авто болон буугаад түүний мотоцикл.
  
  
  Удааширч, тэр харлаа нь толь байдаг шалгаж Гүрж. Тэр одоо ч гэсэн миний сүүл, эрчимжиж байгаа. Тэр болно гүйцэж намайг удахгүй хангалттай.
  
  
  Түүнийг хүчингүй талд замын ойролцоо хээрийн болон шийдвэрлэх судалгааны асуудлууд машин. Тэр үед гарч ирээд, тэрээр зүүн түүний гэрэл дээр. Хүлээлгийн дугуйчны байсан нэг нь азийн guy жүжиг гулсмал доош нь түүний хацар. Тэр хүрсэн дотор түүний doublet гаргаж ирээд хутга. Тэр үед над дээр ирж, гэрэл орж ирсэн дээр ир.
  
  
  "Mister, you' d better-д буцааж авахын машин авч гарч там энд байна."
  
  
  "Хэрэв би үүнийг хийж чадахгүй байна уу?"
  
  
  "I' ll зүсмэл та нарыг шиг гахайн бэлэн тогоо."
  
  
  Гулзайлтын нэг бүрийн овог, тэр хагас болсон. Миний зүүн гар талд гарч ниссэн. Тэр мэдэрсэн хурц холбоо эго-ийн kneecap. Японы karate мастер заасан надад энэ хөдөлгөж, мөн энэ нь сайн дасгал. Азийн guy жүжиг унасан юм шиг газар байсан авсан доороос гаргаж түүнд.
  
  
  Өсч түүний haunches, тэр хийсэн өнгөрөх нь хутга. Түүнийх шилжсэн, мөн ир гарч хүлэгдэхээр өмнө надад инч миний амьдрал. Эго нь шүүрэн авч, түүнийг хөтлөн хоер гараараа, түүнийг авчирсан доош бүр овог болон хугалсан гэнэ. Азийн guy жүжиг howled.
  
  
  Энэ нь байсан шүүрэн авч эго хутга руу хаягдаж, харанхуй нөгөө талд нь хурдны зам.
  
  
  Дараа нь Georgie ирсэн. Тэр rode шулуун үед надад, дүүжин гинжин. Би мэдэж байсан бол тэр намайг цохих нүүр, би сохор түүнийг эсвэл гэмтээх түүнийг амьдрал. Би сонссон гинжин улих гэж би ducked. Дараа нь Georgie намайг батлагдсан. Өмнө нь тэр эргэж болох эргэн тойронд, тэр unzipped
  
  
  
  
  
  Тэр гаргаж ирээд, Sledge Жолооч.
  
  
  Тэр буудсан дамжуулан түүнд эмээл, мөн дугуйн дээр үргэлжлүүлэн, нисдэг гарч голд хурдны зам өмнө унаж, түүний талд болон гүйдэг унтраах.
  
  
  Ямар ч өгч Georgie Нам харц, тэр буцаж явсан машин руу эргэж буцах, мөн туссан байлаа түүний гэрэл даяар талбар.
  
  
  Copperbeard буугаад, pounded дээр цонх Sheila авто машин. Тэр зогссон зэрэг шар туяа миний гэрэл гэрэлтүүлсэн түүнд.
  
  
  Ford тавьж түүний бага араа болон явлаа дамжуулан задгай. Энэ харайх өргөж намайг унтраах миний илжиг. Copperbeard гүйж буцааж түүний дугуйн. Түүнийх нь анх ирсэн. Би эрчилсэн жолооны сүүлийн минутанд, ингэснээр зөвхөн миний бамбай цохих дугуйн, гэхдээ нөлөөллийн хийсэн машин нь өнгө аяс. Copperbeard байсан одоо уралдааны руу түүний найз нөхөд, магадгүй гэж найдаж авахын тулд нэг их мотоцикл. Энэ нь байсан юм болсон Ford тийм Дүр харж болох юм энэ нь тодорхой гэрэл. Тэр гарч ирээд эргэн тойронд машин, чиглэсэн luger, мөн буудсан зугтаж хүн хөл.
  
  
  Sheila Brant түлхэж нээлттэй түүнд машины хаалгыг. Тэр барьж байсан нь .38-калибрын revolver. Copperbeard үүнийг мэдэхгүй байсан, харин тэр байж болох юм хадгалсан Emu-ийн амьдрал.
  
  
  "Mister," Sheila хүндэтгэлтэйгээр хэлсэн,"та өөр ямар нэг зүйл."
  
  
  Энэ нь авсан Luger зүүн талын арын дугуй нь Volvo болон эхлэнэ нүх nen. Тэр баталсан mimmo харж nah Sheila болон буудсан зүүн урд дугуйны. Дараа бүрээс өргөж энэ yanked гарч утас.
  
  
  "Чи галзуу юм?" тэр шаардав.
  
  
  "Та гүйж хол намайг нэг удаа. Би making sure you don ' t do it again."
  
  
  "Би бол би мэдэхгүй юм та нарт итгэдэг. Би ч мэдэхгүй байгаа."
  
  
  "Би та нарт хэлсэн. Нэр нь Ned."
  
  
  "I' m used to ажиллаж байгаа. Би гэж бодож байсан зөв зүйл хийх."
  
  
  "Та магадгүй энэ нь ашиглах буу," би хэлсэн, " харин хэрэв та ажиллах бүх гурван Boy Scouts? Ашиглах нь таны толгой, Sheila. Та хамгаалах хэрэгтэй."
  
  
  Дараа хөдлөхөд түлхүүрүүдийг дээр өөрийн машин тавих нь их минут, тэр буцаж Copperbeard, хэн нь хэвтэж байсан газар дээр нь барьжээ түүний хөл.
  
  
  "Та нар амьдрах болно," emu түүнд хэлсэн. "Хэрэв би шийдвэр let you."
  
  
  Тэр licked түүний уруул. "Юу гэсэн үг вэ?"
  
  
  Тэр доош бөхийн болон shoved нь luger ир хооронд Эго-ийн бутлаг хөмсгөө. "Надад хэлэх шалтгаан шөнө үйл ажиллагаа."
  
  
  "Бид олсон шаргал. Өөр юу?"
  
  
  Эго цухуйх нь түүнийг баррель нь түүний буу. "Би та бодож байж болох юм надад хэлэх өөр зүйл. Ямар нэг зүйл илүү сонирхолтой."
  
  
  "Хийцгээ, би та нарт хэлж болно бүх зүйл сонсохыг хүсч байна. Гэхдээ үнэн юм, бид мэдэх Babu. Тэр татагдсан биднийг хоолны танхимд тиймээс бид шийдсэн уулзаж, зарим нь хөгжилтэй байх нь түүний үед тэр ажил дууссан . "
  
  
  "Хэн ч ажилд та түүнд анхаарал халамж тавих?"
  
  
  Шиг "хэн?" Тэр чадсан нь ороо бусгаа инээмсэглэл. "Хийцгээ, юу юм бэ бид орох?"
  
  
  Би биш байсан гэдэгт би итгэж emu. Тэрээр хэлсэн нь, " би биш байх болно санаа дугуй та бүсийн хар тамхичдын хүртэл авч, та шорон. Харин гарч байх нь миний нүдний өмнө. Хэрэв би цохих them again, I ' ll kill you."
  
  
  "Dude, I' ll зайлсхийх та нар шиг төсөл."
  
  
  Sheila сууж байсан гэхэд нээлттэй хаалганы миний машин. "Юу байсан, та хоер ярьж тухай?" "Энэ юу вэ?" гэж асуулаа үед тэр буцаж ирсэн.
  
  
  "Түүний emu түүнд өгсөн эмчийн нэр," гэж би хэллээ. "Авах машин. Бид буцаж явж байна шүү дээ Bonham."
  
  
  Тэр эргэлзсэн, дараа нь намайг дуулгавартай дагасан. Тэр унасан дор жолоо явж гаруй зорчигчийн суудал, түүний юбка гүйдэг хүртэл түүний хөл. Хөөе инээмсэглэв үед түүний, holstered нь luger ,мөн авсан. Дараа нь тэр хаасны түүний .38-калибрын нударга руу миний хавирга.
  
  
  "Би үүнийг мэднэ л нэг муу арга илэрхийлэх миний талархал," гэж тэр хэлэв,"гэвч охин естой өөртөө анхаарал тавих."
  
  
  Гурван
  
  
  Энэ нь тасарсан нэг нь эртний хэсгүүдийг нь миний өөрийн ном. Ухаалаг агент хэзээ ч holstered буу байхад өөр хэн нэгнийг барьж байсан нь түүний өөрийнх нь. Одоо тэр өөрийгөө олж ямар байсан, хамгийн шилдэг нь, нь эвгүй байр суурь. Хамгийн муу тохиолдол, энэ нь үхлийн аюултай байж болно.
  
  
  "Би үүнийг хүртэх естой миний хайхрамжгүй,"би хүлээн зөвшөөрчээ түүний охин байсан хүмүүс аль хэдийн shoved нь revolver миний хавирга," гэвч тэр хүсч байна, энэ нь надад тайлбарласан юм."
  
  
  "Түлхүүрүүд, Ned. Би хэрэгтэй таны машины түлхүүрийг. Дараа нь би түүний хүссэн нь та нар орхиж. Би гэж байгаа юм биш шүү буцаж Bonham. Хэн нэгэн байж болох юм намайг хүлээж байна."
  
  
  "Та бүхэн намайг орхин нисэх хол ганцаараа дахин?"
  
  
  "I' ll take миний боломж. Түүний амьд үлдсэн ferret ч байхгүй."
  
  
  "Та байсан байсан нь там цагаар өнөө орой бол би биш байсан үзүүлсэн хүртэл."
  
  
  Харин түүний үзэж түүнтэй хамт, түүний байсан үнэлэх, түүний нөхцөл байдал. Миний баруун гар талд байсан бөгөөд хамгийн ойр түүний, амарсан хөнгөн жолооны хүрд. Би мэдэж байсан хэр хурдан болоосой савлуур гарыг эргэн тойронд нь karate өшиглөх гэж цохих Sheila Brant сайхан цагаан хоолой шиг ялыг-ийн axe. Гэхдээ би чадахгүй эрсдэл ноцтой гэмтэж охин, мөн нөлөөллийн байж болох шалтгаан нь түүний татах гох түүний revolver тавьсан сум нь надад үед ойр хүрээ. Би дургүй байсан бөгөөд эдгээрийн нэг боломж.
  
  
  Sheila дуу өссөн байна. "Би харин гөлөг биш та нар. Гэхдээ би хийх болно, энэ бол би байна."
  
  
  "Гөлөг, хүүхэд," би хэлэв. "Би өгч чадахгүй та түлхүүр юм."
  
  
  Бид тэнд суугаад, нэг ч хөдөлж бидний эргэн тойронд байхад тэр шийдсэн бол тэр байсан гэж гох татах. Би мэдэрсэн жижигхэн дусал цусны урсгал доош нь миний маш нимгэн.
  
  
  Тэр мэдэхгүй байсан Sheila Brant хангалттай сайн тавьж түүний амьдралын гараа. Тэр нь оролцож болно үхлийн СҮХ Төлөөлөгч Дэвид Kirby; тэр байж болох сандарлаа хангалттай намайг алах гэж айж;
  
  
  
  
  
  
  Тохируулан хүү, миний мэдэж байгаагаар, тэр үзэн яддаг бүх эрэгтэй, дуртай байсан нь тавьж, нэг сум нэг. Гэхдээ би чадахгүй байг хөөе дахин үлдээж байна. Тэнд байсан би ямар нэг зүйл байсан байх нь толгой жагсаалт гэж байсан нь маш чухал гэж хэн нэгний шийдсэн эсэхийг Sheila хэзээ ч үүнийг надтай хуваалцсан.
  
  
  "Та нар маш их мэдрэл," тэр эцэст нь хэлэв.
  
  
  Нь ороо бусгаа ш дээ, тэр ирээд, буу эргэн тойронд миний талд эргэж харан-д суудал. "Би гээч би байх болно тулд та нарыг уях, олс. Би биш юм шиг санагдаж байх хэрэгтэй юу алж, та нар."
  
  
  "Сонсоход баяртай байна" гэжээ. Тэр нь авч, түүний түлхүүр болсон машины эргэн тойронд.
  
  
  "Та хаашаа явж байна take me?"
  
  
  "Чин сэтгэлээсээ одоо буцаж Bonham. Удалгүй би авч болох бүх зүйлийг зохион байгуулж, хаа нэгтээ бол таны амьдрал байх болно аюултай."
  
  
  Үсэрч гаруй талбар, тэр баталсан Copperbeard-ийн mimmo, хэн эхэлсэн мөлхөж талаар түүний найз нөхөд, чирч түүний гэмтсэн хөл. Азийн guy жүжиг дээр сууж байсан, замын хажуу, атгаад түүний эвдэрсэн гар, болон хүн нэртэй Georgie байсан буржгар vстэй хүртэл motionless бөмбөг. Гайхамшигтай бүлэг Бүх-Америкийн хөвгүүд, гэж би бодлоо. Аль машин нь өнхөрч дамжуулан задгай хурдны зам дээр, Sheila хэлсэн, " би итгэлтэй биш байна.: "Хэрэв гэж байгаа юм биш гөлөг хүн буудаж байсан нь харах юм бол тэр dead?"
  
  
  "Үгүй," түүний эцэг хэлсэн байна. "Би мэдэхгүй, тэр үхсэн."
  
  
  Хурдасгуурын түүнийг цохих, миний зодуулсан машин буудсан шиг хүртэл нь судал. Түүний бодол бага СҮХ механик бахархаж байх болно хэрхэн эго тулгуурласан хүүхэд байсан өнөө орой. Үнэндээ, машин байсан цорын ганц зүйл нь ажиллахгүй байгаа юм бэ дагуу Hawk-ийн сайн тавьсан төлөвлөж байна.
  
  
  Түүний төлөвлөгөө байсан авч Sheila хаа нэгтээ аюулгүй дор СҮХ харьяаллын, гэхдээ эхлээд би дуудаж байсан Hawke болон түүнд тавих хүртэл. Би бас хэрэгтэй олохын тулд юу тохиолдсоныг Meredith, яагаад тэр й үзүүлсэн хүртэл зочид буудал.
  
  
  "Би хэзээ ч ашиглаж байсан гэж буу," Sheila хэлсэн байна. "Би хэзээ ч хэн буудсан. Магадгүй яагаад гэдгийг нь би чадахгүй гөлөг та."
  
  
  "Би найдаж байсан та байсан бас нэг шалтгаан. Магадгүй та унасан байсан надад хайртай."
  
  
  "Хараахан" гэж тэр хэлсэн байна. "Гэхдээ би боддог, энэ нь тохиолдож болно."
  
  
  Миний гар унавал түүний дулаан ташаа. Тэр биш юм шиг санагдаж байлаа оюун ухаан. "Надад өгч буу," би хэлэв.
  
  
  Хэдэн хормын дараа-ын ч эргэлзээгүйгээр, тэр буурсан зэвсэг миний гарт. Шинж тэмдэг гэж итгэж, түүний, гэж бодсон хийсэн зарим дэвшил гарч байна.
  
  
  "Та яагаад хэрэгтэй вэ энэ?" гэж надаас асуув.
  
  
  "Зүгээр л шинэчлэгдсэн". Энэ тохиолдолд та үймээн хангалттай зорилтот me again."
  
  
  Энэ нь .38 калибрын гэж shoved руу зүүн халаасандаа. Энэ speedometer зүү jittered үед 70 хувьд бид хурдлаад буцаж хот.
  
  
  "Эдгээр гурван эрэгтэй. Их илгээсэн намайг алах, Ned?"
  
  
  "За, удирдагч үгүй гэж хэлсэн." Би хийж чадахгүй гарч түүний илэрхийлэл хар машин. "Тэрээр хэлсэн нь тэд бүгд санаж байсан байсан бяцхан ээлтэй хүчингийн."
  
  
  "Та юу төлөвлөлт надад?"
  
  
  "Хэд хэдэн зүйл."Энэ нь өнгөрч байсан нь урт signpost ч саарсан. "Хүчингийн-д ороогүй байна ihc."
  
  
  "Дагуу тодорхой бусад нөхцөл байдал, энэ нь байх байсан шаардлагатай."
  
  
  Түүний инээмсэглэв хар. "Яаж байгаа юм бэ та юу уулзаж, Фрэнк Abruz?"
  
  
  "Би чадаагүй Лас-Вегас дараа би чадахгүй болж бүжигчин. Тэрээр ирсэн нь энэ. Тэр хуучин байсан байх нь хангалттай, миний эцэг, гэхдээ тэр мөнгө байсан."
  
  
  "Та үүнийг мэдэх үү тэр юу хийж байсан?"
  
  
  "Би биш өчигдөр төрсөн." Тэр чимээгүй байсан нь урт удаан цаг хугацаа. "Маш их байдаг сайхан охид Лас-Вегас дахь хайж байгаа хүн нь том нөлөө үзүүлсэн. Тэр зүгээр л нэг эргэн тойронд олон. Үед түүний гэдгийг олж мэдсэн миний нүүр нь миний нөхцөл байдал, түүний ашиглаж эхэлсэн нь өөрийн бие."
  
  
  Энэ нь байсан аяархан гэхэд гэгээнтэн үед Greyhound автобус өнгөрч бидэнд Mimmo.
  
  
  "Би дуртай байсан авч энэ автобус," Sheila хэлсэн байна. "Бүх эрх, Ned, би хэлсэн шүү дээ, та нэг хэсэг миний түүх. Та бодохгүй байна, та хэлэх естой намайг та нарынх?"
  
  
  "Аль хэсэг нь та хүсч байна уу эхлээд?"
  
  
  "Хэрэв та нар хэн юм, яагаад та гарч ирэх, хаана ч миний амьдралд орж, яаж байгаа юм бэ та миний талаар мэдэх харилцаатай Фрэнк Abruz?"
  
  
  "Let' s зүгээр л хэлж байна, би ажил гэж байгууллага байдаг нь сонирхол олох алуурчид нь Фрэнк Abruz."
  
  
  "Харин та нар биш шүү дээ дахь мафийн." Байсан хагас асуулт байна.
  
  
  "үгүй ээ. Магадгүй та санаж нэртэй хүн Дэвид Kirby. Тэр бол миний найз."
  
  
  "Би санаж нэр. Тэр ирж үзнэ үү Abruz. Бүх юм миний мэдэх талаар таны Ноен Kirby. Энэ нь биш юм асуух Abruz талаар асуулт эго нь"бизнесийн харагдаж байна".
  
  
  "Дөрвөн хүн нас барсан гэж зуслангийн байшин , гэхдээ та авсан хол амьд, Sheila. How did you удирдах вэ?"
  
  
  Тэр ч хэлээгүй намайг. Харин үүний оронд, тэр хэлсэн нь: "хэрэв Та хүсэж байгаа, түүний онцлон алуурчид. Хариуд нь, танай байгууллага болно амлаж хамгаалах, надад. Энэ тохиолдолд?"
  
  
  "Энэ нь тохиолдол юм." Тэр харсан Bonham гэрэл өмнө түүний болон удааширсан. "Та юу хэлж байна?"
  
  
  "Би болно гэж бодож байна энэ талаар."
  
  
  "Арга зам нь би үүнийг харж, хүүхэд, хэрэв та сонголт байхгүй байна."
  
  
  Жижиг хот эрт bench press унтах. Зөвхөн зоогийн газар, бар, зочид буудал болон нээлттэй хэвээр байсан. Тэр зогссон үед нь харанхуй хийн станц. "What time do эдгээр хүмүүс ихэвчлэн ойр?"
  
  
  "Найман цагийн. Яагаад та асууж?"
  
  
  Энэ нь гэсэн үг Meredith байсан юм наад зах нь нэг цаг хагасын сүүлээр өмнө нь тэр зүүн зочид буудал нь хөөж bikers. Нь гар чийдэн нэг гартаа Luger бусад, би авсан гарч, эргэн тойронд явж станц. Эцэст нь, тэр олсон Meredith худал нь орооцолдон хогийн ургамал, ойролцоогоор арван таван метр зайтай газраас нь овоо орхигдсон газрын тос баррель.
  
  
  Тэрээр хэлсэн нь тэр тун болгоомжтой байх хэрэгтэй,
  
  
  
  
  
  гэвч тэр биш байсан болгоомжтой хангалттай. Эго-ийн хоолой бууруулах юм.
  
  
  Sheila ирж, миний ард. Тэр дуу алдав хараад тэр их эрчилсэн биеийн дарагдсан эсрэг цацраг миний ертөнц. "Би мэдэж байна энэ хүн. Тэр үед ажиллаж байсан станц."
  
  
  Brylev үүнийг идэвхгүй болсон. "Тийм ээ, магадгүй."
  
  
  "Гэхдээ тэр нь ажиллахгүй байгаа юм бэ энд удаан. Тэр ямар хүн байсан юм, үнэхээр, Ned?"
  
  
  "Бусад нь миний бусад. Тэр үзэж байсан та."
  
  
  "Одоо тэр нас барсан." Түүний дуу хоолой нь өндөр байсан,, nen байсан сандарсан. "Та яаж байна гэж хамгаалах надад үед таны хүмүүс аюулд?"
  
  
  Түүнийг гэж бодож байсан нь шударга spin.
  
  
  Sheila эргэж надаас хол гүйж хэмжээнд орхигдсон цөл газрыг дамжуулан, бүх зэрлэг ургамал. Тэр магадгүй мэдэхгүй байсан тэр хаана явж байсан. Бүх тэр мэдэж байсан юм гэж тэр явахыг хүссэн.
  
  
  Түүнийг яаран түүний дараа. Би гүйж, нойтон хогийн flapped эсрэг миний станцын хөл. Би сонссон охин зодож чангаар өмнө би түүнтэй хамт дээш аваачигдах. Гаргах lunge, ee шүүрэн авч, түүний гар болон түүнийг татаж түүнд чиглэсэн.
  
  
  "Let me go," тэр panted. "I don' t need your хамгаалах. Би илүү сайн унтраах ямар ч nah."
  
  
  Хумсанд ухаж болгон миний нүүр, харин түүний баригдаж түүний бусад бугуйн. Түүний хөх байсан дарагдсан эсрэг миний цээж, болон түүний амьсгал халуун байсан миний хоолой шиг тэр гэж оролдсон татах хол. Ee түүнийг тэвэрч хийсэн түүний зогсож хэвээр.
  
  
  "Meredith алдаа гаргасан. Би хийж чадахгүй, энэ нь ee." Тэрээр ярьсан аяархан, гэж найдаж доош нь түүнийг тайвшруулж. "I' ll чирж эргэн тойронд энэ хот өнөө орой. We ' ll go to your газар авах, түүний суурин,, дараа нь бид орхиж болно Bonham ард."
  
  
  "Ned". Тэр тодорхойлсон миний нэрийг дуу бага, зөөлөн байдлаар уурхай. "Би юу мэдэх хүн дуртай." Ямар ч урт тэмцэж, тэр сууж байхад нь түүний цээжний надад түүний хонго уурхайн. "I' ll be эелдэг та. Өө, маш сайн. Харин please let me go."
  
  
  Би биш байсан гомдсон түүний санал. Тэр хүнд хэцүү болон олонтаа түүний хамгийн сайн үйлчилж, би чадахгүй, түүнийг буруутай гэж.
  
  
  "Та үүнийг хийж дууны сонирхол татаж байна. Гэхдээ энэ миний ажил юу олж мэдэх. I can ' t let you run хол ганцаараа ямар ч байсан. Үүнийг хаях болно үед та Вилли. Хэн нэгэн нь маш ноцтой авах талаар та out of the way. Ноцтой ажиллуулах хангалттай доош Meredith үзээрэй адил үйлдлийг хийх явдал намайг. Хангалттай ноцтой илгээх алуурчин нь та дараа, Sheila. Би гүйж орж түүнийг зочид буудал өнөөдөр. Тэр сав баглаа боодол буу зорилготой тогших та нарыг зочид буудлын цонхны үед та нар дээр ирсэн ажил."
  
  
  Тэр мэл гайхав миний гар дээр. "Та юу гэж бодож Abruz-ийн алуурчид байсан энэ бүх?"
  
  
  "Энэ бол баримт. Та вэб хэн болох нь их тодорхойлох."
  
  
  Гашуун инээд оргон зайлсан nah. "Би байхгүй бол огт санаа илгээсэн алуурчин, харин би танд хэлж чадах нэг зүйл бол баттай. Тэд байхгүй байсан хүмүүс буудсан Фрэнк Abruz болон Kirby. Үгүй ээ, үнэхээр. Тэд хүссэн түүний амьд байх."
  
  
  "Хүүхэд, хэрэв та бүрэн бяцхан гэнэтийн бэлэг." Боох, түүний хуруу нягт эргэн тойронд түүний бугуйн, ee ирээд түүний машин shoved түүний руу nah.
  
  
  Би үзэн яддаг орхиж Meredith-ийн биеийн хаана нь байсан юм, гэвч эго алуурчин болох ч эргэн тойронд байж, хайж, бидэнд. Би авах шаардлагатай охин аюулгүй ажиллагааны аль болох хурдан.
  
  
  "Надад хэлж энэ талаар, Sheila," би хэлсэн, эхлэх машин.
  
  
  "Та вон аз жаргалтай байж чадахгүй."
  
  
  "Би байж магадгүй хийж байх болно. Надад хэлэх ямар ч байсан."
  
  
  "Франк Abruz биш үү намайг авахаар Лас-Вегас дахь осол. Тэр танилцуулсан нь emu. Энэ хүн мэдэж байсан түүний ирсэн очиж над тэр Abruz байсан хот, emu дуртай миний сүнс. Тэрээр хэлсэн нь тэр болох уулзалт зохион байгуулах нь бидний хувьд, тэр нь байсан. Энэ нь хожим нь хүртэл биш, дараа Фрэнк шийдсэн тэр хүссэн намайг байлгах, хүн холбоо надад дахин. Тэр хэлсэн байна, би өртэй emu, тэр байсан бэлэн мөнгө авах."
  
  
  "Та юу гэж бодож байна тэр тарьсан нь та Abruz тэгэхээр та тагнаж болох түүний хувьд?"
  
  
  "Иймэрхүү зүйл. Тэр мэдэж байсан гэж мафи гэж байсан хүргэх $ 200,000 тулд Abruza-ийн зуслангийн байшин. Тэр шаардаж тулд мэдээлэлтэй байх emu үед мөнгө ирсэн байна. Тэр хэлсэн байна, энэ нь байх болно, дээрэм, мөн Emu гэж үздэг байв. Тэр айж байсан, тэр намайг алах гэж байгаа бол би хийж чадахгүй байсан гэж тэр хэлсэн байна. Тиймээс би түүнийг дуудсан үед мөнгө орж ирсэн."
  
  
  Би задраагуй түүний түүх гэж би явлаа түүний гэрт.
  
  
  "Юу гээч, би түүнд хэлж, don' t you?" гэж тэр асуулаа зэрлэг дуу хоолой. "Та юу мэдэх гэсэн үг гэж тэр үед авсан дуудлага."
  
  
  Тэр түгжээг нь гаргасан хаалга түүний гэрт асдаг энэ нь санкт-зочны өрөөнд. Тэр эргэн харж, Luger талаас нь, явж, утас.
  
  
  "Abruza түүнийг тогтоох хүртэл," Sheila хэлсэн байна. "Тэд ирж, амь насаа алдсан миний эго, эго нь bodyguards, мөн нэртэй хүн Kirby. Тэд буудсан их бүгдийг нь. Энэ нь байсан massacre".
  
  
  "Та юу мэдэхгүй байсан, тэд юу хийх гэж байгаа," нөхөртөө хэлсэн байна.
  
  
  Би өгсөн холын зайн оператор яаралтай утасны дугаар. Хаашаа ч хамаагүй Hawke явсан, мөн хамрагдсан том талбай, охин хэн хариулсан яаралтай дугаарыг мэдэж авах вэ түүнтэй холбоотой маш хурдан.
  
  
  Sheila нээсэн нь засгийн газрын гаргаж ирээд нэг лонх bourbon. "Би өөрийгөө хэлсэн юм. Гэвч энэ нь биш тусалж гарч там. Фрэнк Abruz байсан mobster, гэвч тэрээр надад хандаж сайн. Түүний эго амь насаа алдсан гэнэ." Тэр аваад лонх. "Do you want to кино энэ нь?"
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. Би байсан Hawk-ийн найз охин дээр шугам. Би хэлсэн код үг гэж ятгаж түүнийг би биш, хууран мэхлэх: "Абердин Цэнхэр." Би хэлсэн охин би хүссэн ярих энэ хүн.
  
  
  "I' ll дамжуулах зурвас, Nan 3," гэж тэр хэлсэн байна
  
  
  
  
  
  
  тодорхой, үр дүнтэй дуу хоолой. "Надад дугаараа өгөх, мөн өлгөж. Тэр та нарыг дуудаж болно буцааж дотор арван таван минут."
  
  
  "Яарах. Цаг шатдаг миний coattails."
  
  
  Би дээр өлгөж гэнэ. Sheila авч савыг гал тогоо. Би дараа нь түүнд болон түүнийг олсон зогсож угаалтуур, уйлж байх юм.
  
  
  Тэр үрж түүний нүд. Тэр нь авч, шил, цутгаж хоер хуруу bourbon, мөн downed эго шиг sip цай. "Энэ Kirby. Хэр сайн мэдэх үү эго?"
  
  
  "Бид найзууд байсан."
  
  
  "Тэр авч буруу өдөр очиж Фрэнк Abruz." Тэр буурсан түүний шилэн ба энэ нь бусниулж шалан дээр. Тэр оршуулсан түүний нүүр миний цамц. "Хэн илгээсэн байж алуурчин, Ned? The mafia?"
  
  
  "Магадгүй. Магадгүй тэд олж та рамтай нэр хүндтэй ахлах зураг нь их."
  
  
  "Би айж байсан, тэд үүнийг хийх болно. Тэр хол ажиллаж байгаа нь тэдэнд болон Abruz алуурчид." Түүний хуруугаараа ухаж болгон миний ханцуйгүй. "Чи намайг буруутгаж эдгээр дөрвөн хүн нас барсан, биш юм, та?"
  
  
  "Их биш гэж та өөрийгөө буруутгаж."
  
  
  Тэр ирээд, над, тулгамдсан түүний уруул минийх. Түүний уруул дулаан байсан. "Ned, намайг авах унтлагын өрөө."
  
  
  "Би хүлээж утасны дуудлага."
  
  
  "Та нар бодож байсан болгох хайр надад байна. Одоо үүнийг хийж байна. Би энэ одоо хэрэгтэй."
  
  
  Энэ нь үнэн гэдгийг энэ бодол миний оюун ухаан гаталж хэд хэдэн удаа. Гэж бодъе хэдэн арван. Анх удаа ee түүнийг харсан байсан нь кино удирдуулж Meredith. Харин асуулт хариулагдаагүй үлдсэн бидний хооронд.
  
  
  Тэр stroked түүний зөөлөн шаргал үс. "Дараа нь."
  
  
  "Үүнийг хийх нь надад илүү сайн мэдэрдэг. Уу."
  
  
  "Дараа нь," би амласан дахин. Гэдгийг батлахын тулд би гэсэн үг, энэ нь, түүний, доош бөхийж, түүний уруул. Түүнийг мэдэрсэн нь түүний нойтон уруул салах ес, эсгий түүний түргэн хэл. Миний гар гэтэж ороод хүртэл түүний дугуй цээж. Тэр биш байсан өмссөн нь хөхний даруулга.
  
  
  Үед түүний сонссон дуу чимээ, түүний холдож nah. Түүний дарагдсан шилжих нь groans эргэж дээр гэрэл дараагийн өдөр. Уг хашаанд нам гүм байсан юм. Тэр гадуур явж, luger бэлэн, мөн сонсож, туршилт агаар шиг hound дээр prowl. Ямар нэг зүйл буруу явсан. Би үүнийг мэдэрсэн. Sheila түрээсийн байшин нь дурлах-де-хүүдийгээр. Хамгийн ойр хөрш байсан ч хол сонсох ч юу ч дэлбэрэлт. Их гэрэлтэй цонх үүссэн жижигхэн улбар шар талбай дахь гүн сүүдэр доор хол. Sheila-ийн зочид буудал нь хувийн, харин нууцлалын болох нь занга. Би түүний бодол хэр хялбар байх болно, хэн нэгэн булангийн бидэнд.
  
  
  Дотор, утас дуугарав. Тэр хаалга руу нөөцлөгдөх ба залгиулсан энэ нь, дараа нь хурдан алхах нь гал тогоо руу зочны өрөө. Түүний утас өссөн байсан сандал гэхэд зогсож байна.
  
  
  Тодорхой, үр ашигтай эмэгтэй дуу хоолой гэж хэлсэн, " Hold the line, Nan 3. Ноен Hawk ирж байна."
  
  
  "What' s up, Ник?" гэж тэр асуув.
  
  
  "Би багцыг та намайг илгээсэн авах. Түүний бэлэн хүргүүлнэ."
  
  
  "Та хүрсэн үр дүн нь хурдан."
  
  
  "Тэд надад тусалсан. Денвер за?"
  
  
  "Түүнийг авах байдаг. I ' ll call you урьдчилан зохион байгуулж, бүх зүйл та нарын төлөө. Чанар юу таны эсэргүүцэл, Ник?"
  
  
  "Би өгч чадахгүй та тодорхой бодлоор энэ дээр бас. Харин Vlad нь маш хүчтэй байдаг. Миний бодлоор бид гэрээ нь хоер өөр бүлэг, " би хэлэв. "Meredith сургууль завсардсан."
  
  
  "Дараа нь бид байх естой цагаа ярьж байна. Тэндээс авах." Тэр өлгөж.
  
  
  "Хэрэв та хүсэж байгаа бол авах зарим зүйлийг нь та, боох их байна," гэж тэр хэлсэн нь түүнийг Sheila. "Бид орхичихоод байгаа. Энэ нь байх болно шүү дээ."
  
  
  "Та үнэхээр итгэж Ned?"
  
  
  "Мэдээж би мэднэ. Мөн уг нь дэмий сайн байгаа " гэв." Тэр хичээж байсан нь түүнийг тайвшруулж, мэдрэл. Үнэн хэрэгтээ,, энэ нь байх байсан Stahl түүнийг төлөх! аюулгүй хүртэл бид байсан хүрээлэгдсэн хүмүүс би итгэсэн.
  
  
  "Та нар надаас өөр нэг бүрэлдэхүүн хэсэг. Хэрэв та асуух гэж эго?"
  
  
  "Би бодсон би зөвшөөрөх байсан та надад хэлж, өөрийн зам," би хэлэв.
  
  
  Сайн байна. Магадгүй та гайхаж байгаа яагаад Abruz-ийн алуурчид хүсэж намайг амьд? Хэрх - тэд гэж бодож байна $ 200,000."
  
  
  Харин тэр савлаж, түүний зүйл, тэр зогссон үед цонхоор харав гарах үед харанхуй гудамж дамжуулан ан цав наалт. Тэр харж чадахгүй байсан бидний машин, бидний гэрэл, манай хөдөлгөөн. Дууны тэрээр өмнө нь сонсож байсан байж болох дуу сарнисан нохой, эсвэл муур, моторт ханиалга зайд, хэдэн арван зүйл. Харин миний түгшүүр хэвээр.
  
  
  Sheila үлдсэн унтлагын өрөөнд хэт удаан. Тэр хаалттай хөшиг явсан унтлагын өрөөний хаалгыг. Тэр эргэж бариул, хаалгыг хар.
  
  
  Гайхаж яагаад тэр эргэж унтраах гэгээнтэн, түүний хөл нь түлхэж, хаалгыг нь өргөн. "Sheila?"
  
  
  "Би байна шүү дээ, та хүлээж, Ned."
  
  
  Brylev бүхэл бүтэн өрөөний цаана нь надад дээр унасан ор, хаана тэр дээр тавих шалны. Түүний нүцгэн биеийг цагаан blur дээр цэнхэр bedspread.
  
  
  "Тэнд нэг нь илүү их зүйл хэрэгтэй гэсэн санаа авч," гэж тэр хэлсэн байна. "Энд ирсэн, хийх дуртай надад, зөгийн бал."
  
  
  Тэр сайхан хэсэг нь урлаг.
  
  
  "It won' t take урт, эрхэм," гэж тэр хэлэв, түүний дуу хоолой нь бага, husky. "Би маш халуун байна гэдгийг би шатаж дээр богино асаах."
  
  
  Тэр бүрэн шаргал, бодит зүйл. Нэг гөлгөр гарчиг buckled, тэр эргэж, түүний талд гарах болсон нь түүний зэвсэг. Сергей, ирэх дамжуулан нээлттэй хаалга, caressed түүний бүрэн хөх.
  
  
  "Бурханы төлөө, Ned тавьж, буу доош, нааш ир."
  
  
  Тэр хоер авч алхамуудыг түүний, striding доош lane шиг гудамжны муур явж гаруй хашаа. Тэр чадах цорын ганц хийж гарч бүдэг тойм тавилга харанхуй булан өрөө. Угаалгын өрөөний хаалгыг миний зүүн хаалттай байсан, болон windows байсан зурсан. Зарим эмэгтэйчүүдэд дуртай үүнийг хийх
  
  
  
  
  
  
  харанхуй, харин би гэж бодоогүй Sheila байсан ганцаараа байх нь тэдний эргэн тойронд. Үед түүний эцэг хандсан ор, сэрэмжлүүлэг байнга байсан аюултай зүйл арын түүний оюун ухаан.
  
  
  "Би та нарт хэлж болох юм хүлээх," гэж би хэллээ.
  
  
  "Дараа нь хэтэрхий оройтсон байж болох."
  
  
  Түүний дуу хоолой нь байж болох юм, нь бага зэрэг өөрчлөгдсөн, боловч магадгүй энэ нь буруу байсан. Магадгүй тэр зүгээр л бодож байсан зурвас түүний үгс.
  
  
  Түүнийх, түүний дээр налуу. Түүнийг сонссон түүний амьсгал. Чанга, баяртай. Тэр гараа гүйж түүний дээр хөх, тэнд байсан банк нь тэдэнд дээр. Тэр хүрч түүний нимгэн нүүр нь түүний хурууны мэдэрсэн түүний дагжин. Би ойлгож түүнд хүчтэй арга нь тэр-нд зохион байгуулсан.
  
  
  "Тийм ээ," би хэлсэн, одоо ч хүрч байв. "Би бодож байна бид естой вэ энэ одоо."
  
  
  Түүнийх, эсгий булчин түүний амьдралын үсрэлт нь хурцадмал байдал гэж тэр авч, гүн гүнзгий, startled амьсгал. Байсан бас нэг анхааруулах,хол гэж тэр хэлж болох юм.
  
  
  Би түүний бодож, илүү хурдан би байх естой эргэн, авсан эргэж нэг алхам өдөр. Sheila тоглож нэг хэсэг нь, тэр тоглож энэ нь сайн, учир нь түүний амьдрал нь хамааралтай юм. Тэнд байсан халдагч нь харанхуй унтлагын өрөө.
  
  
  Би гайхаж хараад тэр түүнийг доош байна. Тэр үед, миний далд үзэгчид, тэр хэлсэн нь: "Чи маш үнэмшилтэй, хүүхэд. Надад хэлэх дахин хүсэж байгаа хэр нь түүний орондоо очих нь та."
  
  
  "Та хэр мэдэх, Ned." Тэр оролдсон дууны зүггүй.
  
  
  Тэнд байсан гэрэл дээр дэргэдэх дараа нь надад бол харин би ирээд, хүйн, гэнэт флаш гэрэл болох сохор надад хангалттай урт намайг ална. Түүний хассан юм.
  
  
  "Take off your хувцас, эрхэм," Sheila purred. "Дараа нь би та нарт хэлж болно та ямар нэг зүйл хүсч байна."
  
  
  "I' ll бооцоо та гэсэн," би хэлэв.
  
  
  Хөөе, тэд надад хэлсэн тулд хувцас тайлах нь надад, мөн энэ нь муу биш байсан юм миний далд өрсөлдөгч. Ховор эмнэлгийн хүн эзэмшдэг дээр нь бууны зайлуулах, crates нь өөрөө.
  
  
  Хүрч Sheila, тэр унасан нь түүний гар дор жижиг түүний нуруун өргөж түүний унтраах ор, нэвтрэлтийн түүний ам руу хөндий түүний хоолой. Миний уруул унавал түүний чих, тэр шивнэлээ, " уучлаарай.: "Хаана байна?"
  
  
  Тэр маш ойрхон, тэр ч болох юм сонсох нь шивнэн хэлэхийг хүс. Тэр зогсоод нөгөө талд ор.
  
  
  Тэр шидэж нүцгэн охин хажуу тийш нь татаж luger гарч түүний holster, харин тэр цаг хугацаа байхгүй байсан гал. Хоер дахь хүн lunged над ард, хийлгэж, миний гар, миний тал.
  
  
  Би огт бодоогүй тэмцэх баг.
  
  
  "Байлгах нь таны эго," том хүн нөгөө талд ор инээд алдан түүний найз.
  
  
  Хөдлөхөд миний өсгий буцаж, би татсан хүн ард намайг шилбэ, тэр тангараглав, гэхдээ би чадахгүй нь эвдэж эго-ын тархсан. Тэр юу болохыг мэдэж тэр хийж байсан.
  
  
  Том залуу авирч гаруй ор, эрэгтэй дөнгөж сая надад нүүр эргэн тойронд .357 Magnum гар буу. Тэр хүчтэй байсан. Цохилт урж хаяад миний уруул, миний шүд сулрах, бууруулах миний хацар.
  
  
  Би өргөсөн миний хөл, эрэгтэй дөнгөж сая том хүн салтаа, гэхдээ тэр харсан, энэ алхам нь ирж, хурдлаад алга. Тэр хурдан дээр түүний хөл нь боксчин.
  
  
  Миний гайхсан, тэр инээв. "Харагддаг шиг бид цөөхөн байна, Жейк."
  
  
  Жэйк grunted барих гэж оролдож, намайг эргэж. Дараа нь тэр эргэж шидэж эго дээр дэргэдэх. Гэрэл шалан дээр унасан, харин Жэйк-нд зохион байгуулсан.
  
  
  Том залуу дээр ирж, намайг цохих дахин. Би шиг санагдаж байлаа дарж хана.
  
  
  Don ' t kill таны эго, Sheila түүний гуйлтыг сонссон. "Please don' t kill эго."
  
  
  Угаалгын өрөөний хаалга нээгдэж, өөр хүн орж ирсэн унтлагын өрөө. Миний өвдөг sagged дор намайг том хүн намайг цохих эхний болон хоер дахь. Толгой байсан дуудлагын. Тэр гүнзгий амьсгаа авч, шидэж өөрөө хоцрогдсон, савах Жэйк руу headboard. Тэр grunted, нь хохироож, мөн хугарч түүний эго атгах болон өргөж түүний luger .
  
  
  Гурав дахь хүн ирсэн үед намайг талаас цохих түүнийг толгойг нь muzzle нь буу. Би доргиосон хажуу, буурсан luger ,мөн тэр нь унасан бол миний гарт й мөргөлдөв руу том хүний дээл. Би мэдэрсэн нулимс даавуун үед би татсан нь энэ.
  
  
  "Авах захиалга, тэр нь хязгаар юм," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр эхлэнэ надад маш хэцүү гэдгийг би урж хаяад унтраах миний хөл газардсан миний мөрөн дээр шалан дээр, мөн унасан дээр moans.
  
  
  Тэр авах гэж оролдсон хүртэл, гэхдээ чадаагүй. Тэр алдаж ухамсар.
  
  
  Авирах эргэн тойронд хар нүх, түүний нүд нь багасч. Би чадахгүй байна даа хэр удаан түүнийх байсан ч vaults, харин түүнийх байсан ч унтлагын өрөөнд хэвтэж, дээр нь түүний ходоод шалан дээр.
  
  
  Энэ халдагчдын ирээд миний хүрэм нь миний мөрөн дээрээс доош гараа тэнцэх их, дараа нь холбоотой миний бугуй миний ард нь тууз хуудас. Миний хөл нь холбоотой байсан нь нэг арга зам юм. Тэр нүүж гараа хамтдаа мэдэх нь хангалттай тэд хийж байсан нь нарийн ажил. Тэр биш үү унасан байх дамжуулан тэдний бонд.
  
  
  "Та авсан байсан зарим нэг дажгүй жигнэмэг энд, хүүхэлдэй," том хүн хэлсэн байна. Түүний эго нэрлэгдэх болсон түүний хувьд gruff дуу хоолой. Тэр над дээр ирж, мөн цухуйх намайг гаж харах юм бол тэр ч ухаангүй. Би үзье emu гэж бодож байна би ухаангүй байсан юм.
  
  
  "Сэтгэгдэл нь таны эго ганцаараа," Sheila хэлсэн байна. "Энэ биш эго-ийн буруу байсан гэдгийг тэр энд та хэзээ ирсэн."
  
  
  Том хүн инээв. Тэр хачин хошин шогийн мэдрэмжтэй. Би хугарч миний нүд үед түүнийг дахин тэр эргэж надаас хол. Хөдөлж ч түүний дарга эсвэл өгч өөрийгөө хол, зөвхөн эго түүний хөл болон хөлний харж болох гэнэ. Түүний хөл байв хэмжээ дэр мод хар даавуун өмд. Би шаахай өмссөн байсан.
  
  
  "Бид хэцүү байсан цаг олох нь та, хүүхэлдэй, харин одоо бид буцаж байгаа
  
  
  
  
  
  хамтдаа дахин, энэ нь хөгжилтэй байх болно. Та одоо ч гэсэн надад хайртай юу? "- Аас rustle нь хөл, болон дуу Sheila нулимж шиг муур, би таасан гэж энэ хүний хүрсэн юм түүнийг. Инээж, тэрээр хэлсэн нь:"Та болж болно илүү нөхөрсөг интерфэйсийн боломжтой. Тэр ч байтугай өмнө шөнө нь дээш нь, you ' ll үнэлж илүү нөхөрсөг интерфэйсийн боломжтой хүмүүс. "
  
  
  Энэ нь байсан юм шиг аюул.
  
  
  "Би та нарт тусалсан гэнэтийн таны эго. Биш гэсэн үг юу?" гэж асуув Sheila.
  
  
  "Битгий худал надад хүүхэлдэй. Та тоглож, энэ нь бага зэрэг биеэ дүр зураг нь төгс төгөлдөр, учир нь та нар мэдэж байгаа ямар ч хуудас хүртэл үлдээж болно, таны найз залуу нь том нүх түүний ходоодны." Stahl-ийн дүр дуу нь илүү ноцтой. "Та нар хүртэл зүүх? Та мэхэлж, иргэн, хүүхэлдэй?"
  
  
  "үгүй ээ. Би зүгээр л хүсэхгүй байна миний эго авахын тулд амь насаа алдсан нь юу ч биш."
  
  
  Тэр одоо ч гэсэн тоглож хэсэг, тоглож ясны миний амьдрал.
  
  
  Түүний багасч харц шилжсэн болгоомжтой, олохын тулд хичээж том хүний хань. Би анзаарсан нэг эргэн тойронд нь тэднийг зөв, жорлонгийн шалан дээр. Шиг том хүн, тэр өмссөн хар хувцас, шаахай. Нь малын тоо толгойг байсан ирээд түүний толгой дээр, мэдээллийг гуйвуулж, түүний онцлог. Тэрээр гэдгийг санаж Hawke байсан гэж хэлсэн алуурчид тэр дуртай байсан байсан хүйтэн, үр ашигтай мэргэжилтнүүд. Энэ нь хүн ба хайрга-хүргэсэн аварга мэдээж хүртэх естой тодорхойлолт.
  
  
  Тэд ойртон байшин, бэлтгэсэн орох ямар ч гайхмаар оршин суугчид. Бусад нь нэг л сулхан дууг би сонссон түүний хийх, дууны би барьж чадахгүй байна, тэд чадсан юм. Түүний даа гэж байсан тэд орж ирсэн дамжуулан ариун цэврийн өрөө цонх, магадгүй гаргаж ирээд дамжуулан хуваалтын. Тэд шүүрэн Sheila тэр үед орж ирсэн унтлагын өрөө, дараа нь албадан түүнийг тайлж түүний хувцас, захиалсан түүний төөрөгдөл рүү намайг ор, намайг унтраах барьж харуул.
  
  
  Хажууд сууж байсан хүн надад хайлт миний халаасанд нь хаядаг их-ийн агуулгыг шалан дээр. Тэр самнасан дамжуулан их нь түүний гар, цааш түлхэх ямар дүр биш байсан нь сонирхолтой. Тэрээр доош хараад, миний хөнгөн, дараа нь shoved энэ халаасандаа түүний өмд. Тэр нээсэн миний түрийвч, шалгаж миний таних. Тэр авсан мөнгө, нэрс түрийвч түүний мөрөн дээр. "Хөөе, Хандгай, барих юм.
  
  
  "Ned Харпер," том хүн гэж хэлсэн, унших миний жолооны үнэмлэх. Тэр инээд алдав. Дагуу "энэ, тэр ачааны машины жолооч. Хэдэн ачааны машины жолооч багц lugers дахь мөрөн holsters?"
  
  
  Энэ дүн шинжилгээ гаргасан яриа. Эдгээр хүмүүс мэдэхгүй байсан гэж түүний агент байсан СҮХ, тиймээс тэд байхгүй байсан холбогдсон алуурчин зочид буудал. Нэг шалтгаанаар, тэд нь магадгүй биш үүрэгтэй Meredith-ийн аллага. Энэ батлагдсан миний онол гэж би ажиллаж байсан нь хоер өөр бүлэг дайснууд.
  
  
  Sheila хэлэв: "би танд хэлж чадахгүй байна, яагаад тэр байсан буу. Эго уулзаж түүнийг зүгээр л өнөөдөр. Тэр надад ярьж ресторанд. Миний дуртай дүр хэв маяг, тиймээс энэ нь түүнийг зөвшөөрсөн авчрах нь миний гэр."
  
  
  "Та шаардлагатай зарим хүйс, тийм үү?"
  
  
  "Энэ нь хийгдээгүй байна идэж сүүлийн үед," гэж тэр хэлэв defiantly тулд Moose. "Би дэндүү завгүй ажиллаж байгаа та хол амьдрах нь хэвийн амьдрал."
  
  
  Тэр surreptitiously нүүж гараа гээд үнэгүй hairpin түүний ханцуйны. Ямар ч боломж. Тэд байхгүй байсан нь татах миний хүрэм доош хол хангалттай илчлэх нуудагыг нь хутга, гэхдээ тэд санамсаргүйгээр чадсан блок Эго Constellation өнөөдөр.
  
  
  "Энэ шувуу биш, ачааны машины жолооч," гэж хэлсэн хүн жорлонгийн миний хажууд. "Энэ бүхэн харуулж байна гэж энэ юм байна, харин би байна гэдэгт итгэлтэй биш байна. Та хараад тэр яаж биеэ авч явах."
  
  
  "Магадгүй энэ нь байсан илгээсэн mafia. Энэ нь байх болно инээж." Том хүн над дээр ирж, мөн д тавьлаа. Тэр цувисан намайг гаруй, эрэгтэй дөнгөж сая надад нүүр.
  
  
  Ядарсан юм шиг тэр зүгээр л regained ухамсар, түүний нүд нь улам нэмэгдэв. Тэр түүнийг хараад нүүр давхардсан замаар малжуулах, өргөн мөр, болон bull-ийн хүзүү. Гараа шар ус хуруулсан миний цамц дээр өмнө байсан шиг хоер уурхай болон уурхайн биш байсан нь бага.
  
  
  Уг нь малын тоо толгойг бага зэрэг эргүүлж надад эхний үед. Яагаад тэд нуух тэдний нүүрний онцлог үед Sheila мэдэж байсан бололтой маш сайн? Дараа нь тэр ойлгосон гэдгийг тэд мэдэхгүй байсан өөр хэн тэд тэр уулзах үед тэд эвдэж, гэрт орж. Баг байсан өөр нэг аюулгүй байдлын арга хэмжээ гэж хийсэн нь их мэргэжилтнүүд тэдний dell эхний ээлжинд.
  
  
  "Яаж байна, та мэдэрч, азарга?" том хүн надаас асуув.
  
  
  Миний үс нь нойтон байсан нь цусны oozing доош бууруулах ойролцоо миний чих, миний хөл байсан throbbing илүү энэ нь гомдоосон. Үед түүнийх ярьсан, миний дуу хоолой absurdly сонсогдсон юм шиг байгаа өмсдөг нь боксын цагаан хоолой. "Би их боддог."
  
  
  Том залуу явсан дотор түүний дээл, татаж буу нь түүний бүс, болон хаасны болгон миний Адамын алим, намайг гаргах багтрах. "Би завгүй байна, би зөвхөн сэлбэг та нэг минут. Та алуурчин хөлсөөр? The mafia илгээсэн та энд нь шаргал гэрээний?"
  
  
  Тэр тэмцэж барьж түүний амьсгал, тэр харлаа Sheila байсан одоо сууж сандал, одоо ч гэсэн нүцгэн, харин хэвээр нь урагдсан хуудас дарагдсан нь түүний эсрэг, хэсэгчлэн нуун дарагдуулсан түүний бие. Түүний эмзэг тулгарч байсан цайвар, мөн түүний хар нүд дүүрэн байлаа айдас. Тэр санаа зовж байсан биш, зөвхөн өөрийгөө, бас миний тухай.
  
  
  "Ярих, эсвэл та аль хэдийн сонссон," Хандгай надад хэлсэн.
  
  
  "Тийм ээ," гэж би хэллээ hoarsely.
  
  
  Moose толгой дохиод, явцгаая миний цамц, бусдад намайг намар. "Хэрэв та сонсож байгаа, Sheila? Та нэг асуудал нь mafia."
  
  
  "Та нар амь насаа алдсан Abruz."
  
  
  "Харин тэд мэдэхгүй. Тэд бүгд мэдэх юм, та тэнд байсан, та нар байхгүй байсан нь амь насаа алдсан байна, тэгэхээр та байх естой өгөгдсөн таны эго алга." Хандгай чангаар инээв.
  
  
  Гурав дахь хүн
  
  
  
  
  
  тэр гарч унтлагын өрөө, үүдний. Тэр өмссөн хүн шиг өөр. "Би ирээд бүх наалт авч хурдан эргэн тойрноо байшин. Тэнд байх юм шиг санагддаг нь ямар ч мөнгө энд байна."
  
  
  "Тийм юм бол, тэр нуусан энэ нь сайн. Sheila ухаалаг охин. Юу нь та нарын тухай, хүүхэлдэй?"
  
  
  "Хэтэрхий тод тулд та нарт уриалж байна. I didn ' t steal түүний мөнгө. Би гэж хэлсэн."
  
  
  "Би явсан нь энэ нь та. Та байсан бол энэ хариуцлага."
  
  
  "Хандгай, би байсан бол тэдэнд энэ нь их үйлчлэх болно та нар. Чадахгүй та нар харж байна гэж би айж байна үхэлд?"
  
  
  "Та айж байгаа бол, зүгээр, харин хүмүүсийн хувьд $ 200,000 болно замаар явах нь их. Хэн мэддэг, энэ нь илүү сайн байдаг, надад? "Тэрээр тэмдэглэв үед хүн үүдний. "Явах зам доош, авч манай машин жолоодох, энэ нь гэрт. Бид зарцуулж болно хамгийн шөнө энд, харин Sheila болно бидэнд өгч бид юу хүсч байна."
  
  
  "Юу юм бол тэр ярьдаггүй?"
  
  
  "Сид, би үзэн яддаг энэ үед хүн харагддаг үед хар тал зүйл. Бид шүү дээ зарцуулсан сарын мөрдөх доош охин, одоо бид олж байсан гэнэ. Та юу хийх хэрэгтэй болгохын тулд гэдгийг ойлгох хэрэгтэй зүйлийг явсан өөрөөр? илүү вэ?"
  
  
  "Хоер зуун мянган ухна туслах болно," Сид хэлсэн байна.
  
  
  "Хэрэв тэр биш бидэнд хэлж, би тангараглаж, Бурхан, бид шалгах болно, дахин таван улс. Бид дөрвөн хүн амь насаа зориулсан тэр хоер зуун мянган, тэр биднийх."
  
  
  Moose шүүрэн хуудсан дээр cowering охин. Дараа нь тэр шүүрэн ee гэхэд үс, yanked түүний эргэн тойронд сандал.
  
  
  Өнгөрсөн хугацаанд би түүнийг хараад, ee, тэд чирч түүний эргэн тойронд өрөө.
  
  
  Тэр сонссон Sheila орилж, дараа нь түүний дуу хоолой trailed унтраах. Тэр тэдний гал тогооны өрөө. I didn ' t know юу хийж байсан нь түүнд, гэхдээ би төсөөлж болох юм.
  
  
  Надад хэрэгтэй зүйл олж эвдэж миний бонд. Түүний санаанд орж ирсэн буцаж эвдэрсэн гэрэл байсан, зүгээр л унасан шалан дээр үед түүний нэг тулалдаж эргэн тойронд алуурчид нь bedside хүснэгт. Дов дээр, тэр байсан харж чаддаг дор ор нөгөө тал. Эвдэрсэн гэрэл ч байсан хэвтэж байдаг. Түүний дээгүүр өнхөрч орон дээр болон дор nah. Үед түүнийх нь хуйларсан нөгөө талаас, түүнийх байсан нь хүрч дотор нь гэрэл.
  
  
  Нэг хэсэг чийдэнгийн суурь хараад хурц хангалттай бууруулах замаар даавуу заавал миний гарт байна. Тэр зогсоод түүний нуруун дээр, fidgeted, олж jagged хэсэг нь шилэн. Хойш би харж чадахгүй, би юу хийж байсан, би магадгүй байх болно бууруулах миний гар ч бас, гэхдээ энэ нь байж чадахгүй нь тусалсан.
  
  
  Тэр тэнд сууж хөрөөдөх үед нэг эрэгтэй буцаж ирсэн.
  
  
  "Хараач та нар," гэж тэр хэлсэн байна. Энэ нь байсан Сид, хэн илгээсэн юм Хандгай авах машин. "Та тэнэг prick. Энэ нь авч болно, та нэг цагийн үнэгүй өөрийгөө like this."
  
  
  Тэр сонссон Sheila-ийн орилж дахин, түүний дуу хоолой дүүрэн өвдөлт, айдас. Би gritted миний шүд, дээр ажиллаж гинжин муудаж хэсэг шилэн миний цус хуруу. Хүртэл хүн хаалганы дэргэд намайг зогсоож, түүний, тэр хичээж байсан чөлөөт өөрөө.
  
  
  "Охин та нарт үнэнийг хэлж байна. Ямар ч цэг байхгүй зовоож ee, " би хэлэв.
  
  
  "Та ойлгохгүй байна, Moose. Emu дуртай зүйл нь энэ төрлийн. Тэр ч байтугай хэрэв тэр танд итгэж, тэр магадгүй хийж байсан ижил."
  
  
  "Тэр байх естой нь маш их авч үзсэн Флорида дахь үед та ажлаас нь халсан дээр Abruz-ийн зуслангийн байшин."
  
  
  "Тийм ээ, бүх дөрвөн тэдний хэвтэж байсан тэнд нас барсан, мөн Хандгай шүүрч shotgun-аас надад өгсөн нь тэднийг өөр нэг буудсан. Инээж байгаа бүх цаг. Тэр нь галзуу bastard, тэр Moose." Сид хэлсэн энэ ая дуу хоолой гэж ихэнх хүмүүс ашиглаж байсан бол тэд надаас бусад нь амьдрал компани юм.
  
  
  Тэр бууруулах, түүний хурууны болон winced. "Яагаад та нар ч гэсэн өгөх мөнгө нь охин?"
  
  
  "Бид байсан, нуух нь их. Бид чадахгүй эргүүлэх баян нэг шөнийн дотор, чадах юм? Зургаа дахь сард, дараа нь тэдний аллага, ямар хачин долларын ханш унасан нь нь underworld байсан байх гэж мэдээлсэн хүмүүсийг ажиллуулах mafia.."
  
  
  Тэр байсан бараг мартсан худал тэр байсан гэж хэлсэн тухай Хандгай надад байгаа мэргэжлийн hitman хэн байсан илгээсэн тусламж авах Sheila Brant. Түүний хэлсэн нь: "би зүгээр л биелүүлэх нь гэрээ. Би биш mafia."
  
  
  "Бид эвдэж, хоер мафийн тухай хууль. Бид хулгайлсан зарим нь их мөнгө, амь насаа алдаж, гавьяат capo. Тэд хайж байгаа бидэнд илүү хэцүү талуудад. Охин ч бас. Бид бид бодож байсан найз охин нь мөнгө байсан далд найдвартай газар ч тэр алга болсон."
  
  
  Яриа надад өгсөн үнэт цаг, миний эго гэж оролдсон уртасгах юм. "Тэр мэдэхийг хүсч байна, та яаж олж чадсан охин. Би бодож байсан нэгэн дотоод дуу хоолой бий."
  
  
  Сид над уруу хүрч ирлээ. Дээр dell өөрөө, тэр өшиглөсөн намайг хавирга. "Зогсоох гэж оролдож. Та зугтаж чадахгүй, найзуудын." Тэр гаргаж авсан нь revolver суурилуулсан энэ нь silencer. "Хандгай үргэлж өгдөг намайг ажил гэдгийг шийддэг emus байгаа нь сонирхолтой биш. Тэрээр авдаг охин, тэр нь таныг авдаг."
  
  
  Би ойлгосон гэж тэр ирсэн өрөөнд намайг алах гэж. Гэж үзвэл би ажиллаж байсан нь мафи, тэд биш байсан гэж намайг хэлж амьд миний боссууд юу би ойлгосон. Түүний биеийн байсан writhing шалан дээр чиглэлээр математик, нь буу, тогтоосон гаргаж авах, эсэргүүцэх. Тэр зүгээр л дээр тулгуурласан хол, despising миний дэмий зүйл хүрэх оролдлого түүнд. Би хараад хэрхэн бага нь revolver байсан босгосон, үзүүртэй над шиг хүйтэн, үхлийн нүд. Унаж, түүний талд, энэ нь цувисан руу мэргэн бууч, авах гэж оролдож эго гарч counterweights. Тэр дээр тулгуурласан хол дахин, харин буу биш үү гуйвж. Дараа нь тэр намайг буудсан.
  
  
  Би сонссон slam нь чимээгүй зэвсэг, мэдэрсэн gawk живж миний цээж шиг улаан-халуун тав. Тэр буун намайг дахин. Түүний унасан
  
  
  
  
  
  Энэ шархдах үед гэмтэх хоер дахь gawk цохих нь миний хүзүү, харин одоо энэ нь байсан шиг л санагдаж тал vaults. Энэ удаагийн байсан шиг зөгийн хатгуур, өөр илүү юу ч биш.
  
  
  Би тавих, миний нуруун дээр, миний цамц wobbly цус, үзсэн Сид руу шилжих надад, түүний мөлхөгч хөл гаргах нь бараг ямар ч дуу. Миний хараа байсан бүдэг. Тэр үед тэр над дээр ирж, тэр харсан зүйл нь илүү ойлгомжтой хэлбэр.
  
  
  Тэр тавьж, түүний хөл дээр намайг түлхсэн намайг буцаж. Түүнийх түүнийг хараад helplessly. Тэр зурсан revolver дахин. Түүний бодол тэр хийж байсан эцсийн эргэлт, ширтэж хооронд түүний нүд, гэвч тэр доошилж түүний зэвсэг. Тэр шийдсэн намайг цус нас барсан.
  
  
  Миний нүд нь дээр тогтсон байсан тааз. Би саа нь сул тал. Сид над руу бөхийж, unzipped миний хүрэм харах шарх миний цээжин дээр. Тэр мэт санагдаж байсан даа. Тэрээр явсан байна.
  
  
  Би бараг л түүнийг харах нь одоо. Харанхуй мөлхөж буланд миний оюун ухаан. Тэр талаар бодож Hawke, хэрхэн тэрээр хариу үйлдэл байсан тэр үед олж байсан тэр алдсан Killmaster. Энэ нь бололтой, түүний тэр байсан тарьсан posthumous захидал сайшааж миний файлыг хаах өмнө эго сайн - нь epitaph нь агент нь амь насаа алдсан шугам өмнө хүлээсэн үүргээ биелүүлэх.
  
  
  Би бодож Пат Унтах нь, улбар шар үстэй хүн хүсэх нь миний аз. Энэ нь авч болно, түүнийг нь урт удаан цаг хугацаа сурч гэдгийг би дараа нь N1 болон N2, Дэвид Kirby орж, дэв азгүй хүмүүс. Би бодож Kirby болон Sheila Brant, би өөртөө хэлэв би зөвшөөрөх байсан их доош нь хөнөөсөн өөрөө ....
  
  
  Харин дараа нь, like a swimmer нэмэгдэж, агаарын, энэ тэсрэлт дамжуулан blackness гэж enveloped надад. Би чадахгүй тайлбарлаж, гэхдээ би одоо ч амьд. Миний нүд нь дээр амарсан тааз, чиглэсэн nen. Түүний ямар ч ойлголтгүй байсан цаг үед, ямар ч санаа хэр удаан түүнд байсан ухаангүй.
  
  
  Гэрт байсан grimly чимээгүй. Сул Сергей өрөөнд орж байгаа юм шиг үүр цонхны гадна. Алуурчид явсан, би бодсон, би ганцаараа байсан.
  
  
  Би сонссон түүний машин. Би хэлж болох юм дуу машины хөдөлгүүр нь энэ байсан, өмнө зогсоод байшин. Машины хаалга хаав. Би хэвтэж байгаа болон сонсож байгаа гэж найдаж байна. Урд хаалга нээгдэж байна. Shaggy сонссон түүний зочны өрөөнд. Тэд нүүж руу гал тогооны өрөө.
  
  
  Тэрээр хамтран ажиллаж, амаа ч өгөөгүй бидэнд сонсогдож байна. Түүнийх байсан нь хэтэрхий сул дорой. Тэр үед оролдсон хөдөлж, тааз шиг агуй, мөн тэр бараг ухаан алдаж.
  
  
  Shaggy дахин, хатуу, хүнд. Хүн гарч үүдний болон харагдаж байна. Nen өмссөн байсан судалтай костюм, малгай. Түүнийх байсан дуу нь хурцдаад grunt.
  
  
  Тэр намайг сонссон. Тэр орж ирсэн өрөө, доош хараад, надад. Тэр түүнийг хараад, хүйтэн саарал нүд тогтоосон нь expressionless, pock-тэмдэглэгдсэн нүүр. Эцэст нь, тэрээр өвдөг сөгдөн миний дэргэд. Тэр нь авч, хутга, захын урд нь миний цамц, мөн шалгаж шарх. Би хэлж чадахгүй бол тэр сонирхолтой байсан минь надад тусалж, эсвэл зүгээр л сонирхож хэр удаан би орхисон амьдрах.
  
  
  "Хэрэв та нар хэн юм?" "Үгүй," гэж тэр хэлсэн байна сүүлийн үед. Тэр нь сулхан Сицилийн өргөлт.
  
  
  Миний амнаас үүссэн үг. Харпер юм.
  
  
  Тэрээр босож, явж, ариун цэврийн өрөө, эргэж ирсэн нь түүний анхны тусламжийн хэрэгсэл. Тэр мэдэж байсан ямар нэг зүйлийн талаар gunshot шарх. Тэр маш хурдан зогсоож, миний цус алдалт, хасах, нээлттэй хуудас эхэлсэн боох тууз cordon эргэн тойронд миний цээж шиг боолт. Тэр нь байхгүй байсан нь анхаарал хандуулах, шарх нь дээр нь миний хүзүү, тиймээс түүнийх байсан байж магадгүй л бэлчээхийг биш, хангалттай ноцтой байх нь анхаарвал зохих асуудал болж байна.
  
  
  "Хэн буудсан та, Харпер?"
  
  
  Би миний толгой сэгсрэв гэдгийг харуулж байна, би мэдэхгүй байсан. Тэр боломжгүй байсан талаар ярилцах болсон.
  
  
  Тэрээр судалж намайг хэсэг зуур шиг шийдэх нь юу хийх нь надад, дараа нь бууруулах тууз cordon даавуу юм үүрэг миний бугуй болон шагай. Энэ нь эго-pock-тэмдэглэгдсэн тулгарч байсан бүрхэг мэддэг, харин би хэлж чадахгүй дэмб-эго байсан.
  
  
  Авах хүртэл, тэр эргэн тойрноо өрөөнд дахин нэг удаа, дараа нь зүүн гэрт ч надад ярьж, дахин дахин. Түүнийг сонссон эго-ийн машин эхлэх хүртэл мөн хол жолоодох.
  
  
  Нэрийг гэнэт миний толгойд орж ирсэн. Valante. Марко Valante. Түүний дүр зургийг хараад түүнд сонин үеэр зохион байгуулалттай гэмт хэрэг мөрдөн байцаах газраас Зүйн Хэлтэс. Тайлангийн дагуу, тэр зөвхөн нэг нь эргэн тойрны хүмүүс дээд давхарт.
  
  
  Би түүнийг хараад, би санаж тэр зарцуулж байсан нь хэдхэн минутын дотор гал тогооны олох өмнө надад, түүнийг, би авсан, дээр нь бүх дөрвөн урсгалаар. Мөлхөж болсон нь маш их хүчин чармайлт юм. Энэ удаан ирж амьдрал миний гарт хүрч хаяг. Миний хуруу хаалттай эргэн тойронд нь энэ.
  
  
  Би байсан бусад ямар ч байсан. Түүний bench press юм, түүний талд, тэмцэх, унтраах толгой эргэх, мөн Stahl юм судалж, ном. Энэ нь байх естой унасан гарч эргэн тойронд нэг халаасны эргэн тойронд халдагчдын үед бид тэмцэж байсан. Санан хэрхэн Moose ийн цув урагдсан байсан энэ тэр гэж ном харьяалагдаж Emu. Тавих эго нь минут, түүний мөлхөж дахин. Би байсан завсарлага болон бусад өмнө нь гурван удаа тэрээр эцэст нь үүнийг хийсэн гал тогооны өрөө.
  
  
  Суналт, хаалганы, тэр өргөж, түүний дарга болон хараад Sheila, хэн хэвтэж байсан motionless хажууд сандал нь тэр нягт холбоотой байсан. Тарааж cordon даавуу юм үүрэг түүнд одоо ч гэсэн өлгөж сандал-ын зэвсэг, бага rungs.
  
  
  Түүний дуу хоолой нь олж өөрийн. "Sheila?"
  
  
  Энэ нь тийм биш байсан намайг гайхах нь тэр биш үү, нүүх, эсвэл хариу арга хэмжээ авах. Гэхдээ түүний нэр байсан croaked дахин гарч дуу дүүрэн гомдол, уур хилэн. Дараа нь тэр мөлхөж хүртэл түүнийг. Түүний эмзэг нүүр нь хөх няц болсон, мөн цуст. Уг дээрэмчид хэрцгийгээр тэднийг алсан.
  
  
  Тэр хүрч түүний сунгасан бугуйн. Энэ нь хүйтэн байсан юм. Би нүдээ анин нэг минут, үүнийг авчирч, түүнийг.
  
  
  
  
  
  
  өөрийн сэтгэл хөдлөлөө байлгах хяналтын дор. Дараа нь тэр ирээд, өөрөө хүртэл бие.
  
  
  Би харсан тэр хөнөөгдсөн цохилт маш хэцүү гэдгийг энэ эвдэж, түүний хүзүүн. Цорын ганц хүн болох газар ийм цохилт байсан Хандгай. Хүү нь гичий, би бодсон.
  
  
  Би гэм буруутайгаа мэдэрсэн авчрах түүний буцаж, би чадахгүй, түүнийг хамгаалах. Түүнийх байсан одоо ч амьд, тэр нас барсан байсан. Харин хамгийн хүчтэй сэтгэл хөдлөл нь гэнэт шар ус хуруулсан надад дүүрэн намайг тодорхойлох, байсан уур хилэн. Түүний гадагшаа эргэн тойронд нь энэ болж Musa egos, найз нөхөд, түүний бодож байсан үүнийг хийх биш зүгээр л Дэйв Kirby, харин Sheila сайн.
  
  
  Хаа нэгтээ, би олсон илүү эрчим хүч гэж би бодож байсан. Тэр хүрч ирээд, шүүрэн захад гал тогооны өрөөний сандал, авсан нь түүний хөл. Хөдлөхийг хүсээрэй, тэр эргэн тойрон хараад trudged цонх руу. Тэр урж хаяад доош хөшиг болон хамрагдсан түүний нүцгэн бие нь тэдэнд. Тэр нурсан болгон сандал өмнө тэр хангалттай хүчтэй болгох, түүний арга зам руу зочны өрөө болгох нь маш удаан аянд гар утас. Тэрээр авдаг утас, дэгээ унтраах dials оператор-ийн тоо.
  
  
  Миний croaking үг didn ' t make much sense, гэхдээ би чадсан илэрхийлэх гэж би тусламж хэрэгтэй. Үед Odin бөөрөнхий хүртэл хоер Bonham цагдаагийн ажилтнууд гэрт хүрч ирсэн тэр ухаангүй шалан дээр, утас байсан clutched миний гарт маш нягт гэсэн emu хэцүү байсан чөлөөлж байна.
  
  
  * * *
  
  
  Энэ шинэлэг зүйл нь эмнэлгийн ажилтнууд мужийн ойролцоо Bonham. Тэд эмчилж хэд хэдэн gunshot шарх, бусад үед ан агнуурын улирлын үед overworked тамирчид ихэвчлэн чадсан гөлөг нэг эсвэл хоер өөр анчид, мөн би байсан юм нэмж татагдаж байна гэдгийг би хамгийн аз жаргалтай хүн тэд хэзээ ч уулзсан.
  
  
  "Нэг gawk зөвхөн урж хаяад нүх нь таны хүзүү. Та муу авч болно, би тоглох touch хөлбөмбөгийн, " доктор хэлсэн. "Гэхдээ та маш азтай байсан нь юу цохих та цээж." Тэр аваад мөрөн holster тэр өмссөн байсан. "Энэ нь удааширч сум ийн хөдөлгөөн, strayed энэ хурал нь таны амин чухал эрхтэн. Gawk замаар явж, арьс шир арьс өгөх болон deviated түүний замнал. Та bled гарч хангалттай хийж мэргэн бууч гэж итгэдэг тэр амь насаа алдсан нь та.Та аз нь байгаа, Харпер."
  
  
  "Тиймээ," би хэлэв. Би азтай байсан юм, гэхдээ Sheila нас барсан байна.
  
  
  "Таны сайн Самари нь тусалсан юм. Тэр bandaged та сайхан. Би боддог юм бол тэр ямар ч байсан эрүүл мэндийн сургалт."
  
  
  Тэр инээд алдан сонсоод mobster Марко Valante нэрлэгдсэн Сайн Самари.
  
  
  Өдөр, хагас тэр зарцуулсан эмнэлэгт авчирсан намайг эргэж хэвийн. Түүнийх байсан ч сул дорой, харин ойр байгаагаа нэрлэсэн. Эмч хэлсэн би хөдөлгөж болно эргэн тойронд миний өрөөнд, мөн хэрэв бүгд зүгээр болвол би шалгаж болно эргэн тойронд эмнэлэг үеэр ням гараг. Тэр үүнийг мэдэхгүй байсан, гэхдээ тэр нь төлөвлөсөн албан бусаар үүнийг шалгах гучин минут.
  
  
  Тэр явсан цонх руу харав гарч эмнэлэгт машины зогсоол. Нь зодуулсан Форд нь нэмэгдэн, хөдөлгүүрийн хүлээж байсан байдаг. Түүний эго байсан түүнийг авчирсан нь буцааж Bonham-ийн өглөө. Moose, эго нөхдүүд байсан нь надаас хол бараг л хоер өдөр. Би биш байсан гэж үзье их trail авах хүйтэн.
  
  
  "Энэ бол болж байгаа нь урт удаан цаг хугацаа оноос хойш ferret харж байна гэхэд нь хүн өөрийн биеийн байдал," доктор хэлсэн. Нь зодож та хүлээн хийж байсан нь надад сэтгэгдэл та хэдэн хоног. Гэхдээ бүү түлхэж өөрөө ч бас удахгүй. You may find that you are not хүчтэй гэж та бодож байна."
  
  
  "I' ll be careful, Doc." Би байхгүй байсан ч гэсэн юу гэж бодож байна би хэлж байсан юм. Түүний талаар бодож Moose.
  
  
  Дараа нь эмч, зүүн дамжуулан тойрог, тэр тайлаад түүнийг эмнэлэгт нөмрөг, дээр тавьж түүний гудамжны хувцас. Технологитой бэхлэн түүн дээр сум - сорвитой оосрын, түүний амжилт хүсье сэтгэл татам, мөн шалгаж Luger .
  
  
  Миний төлөвлөгөө биш байсан тохиролцсон нь Hawk. Одоогоор, бид тэдэнд байхгүй байсан боломж хэлэлцэх үйл Bonham дэлгэрэнгүй. Нэг өдөр бид хоер утсаар тэдэнтэй ferret гэж цагдаа намайг авч эмнэлэгт нь зайлшгүй шаардлагатай байсан юм, учир нь миний ирэх гэрт нь хөнөөсөн охин шаардлагатай зарим тайлбар.
  
  
  Цагдаагийн станц өөрөө Bonham заналхийлж баривчлах надад. Тэд маш сэтгэл дундуур тухай, ер нь тэр өдөр миний ирэх онд их хот байсан нь идэвхтэй амралт зугаалга амь нас эрсэдсэн. Харин Харцага ирээд зарим нь мөр, гэнэт тэнд байсан ямар ч илүү асуулт, ямар ч илүү их дарамт. Тэнд байсан ямар ч нийтлэл сонин аль аль нь.
  
  
  Тэр гарч явсан дамжуулан эмнэлэгт хүртэл буцаж шатаар. Энэ нь хурдан аваад машины зогсоол зэрэг нь удаан машин унтарсан хурдны зам болон гарч ирээд миний хажууд. Хаалга эргүүлдэг нээлттэй, Харцага хэлэв, "Ник, би баяртай байгаа"гэжээ.
  
  
  Гэж найдаж I didn ' t шиг харагдах медаль хүртсэн баригдаж дээр дэгээ, би сонсож түүний эго дохио авсан руу лимузин.
  
  
  "Би гэж та төлөвлөж байсан тулд намайг дуудаж байна. Мэдээж хэрэг, та байхгүй байх байсан зүүн эмнэлэгт эхэлсэн хөөж дахин надад хэлж ч."
  
  
  "Мэдээж үгүй," гэж би хэллээ.
  
  
  "Байхгүй байсан та айж байна гэж би бодож байна хориг тавьсан энэ санаа, хэлж байгаа биш, албан тушаал нь явуулах нь боох алуурчин?"
  
  
  "Үгүй ээ, эрхэм ээ," гэж тэр хэлсэн байна, хүндэтгэх, түүний дуу хоолой. "Та нар мэднэ, би ажлаа орхих if I didn' t feel like I болох handle it."
  
  
  "When you' re хэтэрхий хуучин энэ ажил, Ник, болно, мөн би та нарт зөвлөж байна гадаадын үйлчилгээ," Hawke санаа алдав. "Би байсан Денвер
  
  
  
  
  
  
  Хойш би сэжигтэй гэж та болно, татах нэг иймэрхүү, би түүн. Та хэн нэгэн томилогдсон та нарт нөөцлөх? "
  
  
  "Үгүй ээ, эрхэм ээ. Би харин үүнийг ганцаараа."
  
  
  Hawk унасан нь soundproof шилэн самбар болон бидний хоорондох хоер эрэгтэй урд суудал.
  
  
  "Энэ нь зүгээр л биш юм Kirby-ийн бүрэлдэхүүн хэсэг дахиж энэ нь, Ник?"
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. "Бас байдаг охин. Харин тэнд нь илүү энэ нь илүү хувийн өс хонзон. Хүн хүргэдэг алуурчид нь sadist хэн байх болно алах хүн бол эго биш юм зогссон."
  
  
  Hawk эргүүлснээ самбар өмнө түүнийг гаргаж ирээд, tape recorder. Тэр дарагдсан товч. Д албан есны дуу хоолой, тэрээр хэлсэн нь, " надад Өгөөч тайлан, Nan 3."
  
  
  Би түүнд хэлсэн тухай үйл явдал байсан газар авч оноос хойш миний ирэх онд Bonham,, дараа нь Харцага явсан бичигч. "Энэ тусламж авах албан есны хэсэг юм. Бусад нь юу гэж хэлсэн нь хатуу хооронд хоер нь ану-ын. Би зөвшөөрөх болно та үргэлжлүүлж таны хувьд. Авах хүмүүс bastards энд гарч, Ник."
  
  
  "Та юу хийж байна гэдгийг ойлгох нь бидний аюулгүй байдал эвдэгдэж байсан үед үндсэн дээр Каролина эрэг, don' t you?"
  
  
  "I' ll take care of it," Hawke хэлсэн хатуугаар.
  
  
  "Би бодож суурь байсан шүүрсэн нь мафийн төлөөлөгч. Тэд хүссэн мэдээллийг бид цуглуулж охины тухай, мөн тэд хүссэн алуурчид нь Фрэнк Abruz. Тэд чадахгүй байг dissident өрөө алах хүн тэд амласан аюулгүй байдал, тэтгэвэрт гарах хэрэгтэй. Энэ нь шууд сорилт, доромжлох ."
  
  
  "Би хүлээн зөвшөөрч," Hawk хэлсэн байна. "Би ирлээ ижил дүгнэлт."
  
  
  "Тэнд байгаа зарим нь алга болсон хэсэг нь эндүүрэл. Жишээ нь, яагаад алуурчин бололтой ажиллаж mafia намайг алах гэж оролдсон, харин Марко Valante надад тусалсан. Асуух таны mafia мэргэжилтнүүд энэ талаар. Магадгүй тэд хамт ирж болно онол."
  
  
  "Үзэх гэж, энэ нь хийгдсэн байна."
  
  
  "Хүмүүс амь насаа алдсан Abruz болон Kirby одоо хайж, тэдний цус нь мөнгө. Түүний гэдэгт итгэлтэй Sheila тэдэнд хэлсэн нь үнэн байсан гэдгийг тэр мэдэхгүй юу болсон мөнгө. Тэд амь насаа алдсан нь түүний хувьд ямар ч сайн шалтгаан, бусад гэж байсан Хандгай бэ гэдгийг нь амь үрэгджээ. За, ингэхэд, гурав биш, дөрөв ."
  
  
  "Ямар үр дагавар дагах естой нь энд байна?" Hawk асуув.
  
  
  "Энэ хаяг гэж Хандгай буурсан үед бид тэмцэж байсан сүүлчийн шөнө. There are seven нэр нь энэ. I ' m going to pay a visit to эргэн тойронд хүн эдгээр хүмүүс. Магадгүй odina эргэн тойронд нь тэднийг удирдах болно намайг Moose."
  
  
  "Хэрэв Хандгай, эго байгаа хамсаатнууд эсвэл мафи биш барьж эхлээд та." Hawk эргүүлснээ дамжуулан хаяг. "Эдгээр нь эмэгтэйчүүдийн нэр, all of them."
  
  
  "Хүн бүр өөрийн хот. Moose байна найз нөхөд бүх хугацаанд газрын зураг."
  
  
  "Түүний дээр нь шалгаж, FBI файлууд. Магадгүй тэд бидэнд хэлж болно талаар ямар нэг Хандгай, эго, найз нөхөд. Дагуу таны тодорхойлолт, энэ талаар хэмжээтэй Jolly Ногоон Аварга. Энэ бол эхлэл."
  
  
  Тэр хүрсэн нь хаяг, гэхдээ Hawke байсан ч яарах хариуд нь: "Ник, энэ нь илүү жагсаалтыг нэр. Хэрэв энэ нь каталог бэлгийн шинж чанартай. Та уншиж, бүх тайлбар Мосс тухай бичсэн, долоон охид?"
  
  
  "Тийм ээ," гэж би хэллээ. "Маш шүүслэг зүйлс."
  
  
  "Тэр тайлбарлах ямар хүн эргэн тойронд нь тэднийг хамгийн сайн хийдэг нь бэлгийн харилцаанд."Ажлын Лос-Анжелес дахь" дуу нь гайхалтай."
  
  
  "Хувь хүний, би дуртай зөвлөмж өгсөн Кора-д Вегас. Дуу юу би та нарт хэлье, та мэдэх болтугай хэр үнэн зөв Хандгай тэмдэглэсэн байна."
  
  
  "Чи хатуу биеийн сорьц, хүү минь, гэхдээ би байхгүй бол та хэрхэн харж болох юм биечлэн судлах зүйл, гүн, ямар ядаргаатай өөрийгөө яс, ясны," Hawke хэлсэн хөгжилтэй дуу хоолой. "Жишээ нь, Барбара-ийн гоо сайхны ийм ч Хандгай чадахгүй тайлбарлах нь энэ. Тэр зүгээр л батболдоос түүний нэр, тавих дан нэмэх тэмдэг ард нь энэ."
  
  
  "Магадгүй тэр үүнийг хийсэн учир нь тэр вэб онгон энэ компани юм."
  
  
  "Би биш, харин эргэлзээ Хандгай мэддэг охид," Hawke хэлсэн байна. "Би гээч би хэрэггүй гэдгийг онцлон эдгээр бүх охид магадгүй оролцож underworld, мөн хамгийн их магадлалтай байх холбогдсон дээрэмчид хэн эргэлзэх байх болно чамайг алах юм бол тэд сэжиглэж байна?"
  
  
  "It' s going to be a хөгжилтэй аялал, за."
  
  
  Hawk хаалттай ном надад өгсөн. "Өөр юу, Ник? Тэнд юу ч чамайг барьж?"
  
  
  "Үгүй," би худал хэлсэн. "Санал хураалтын бүх юм. I ' ll be in touch."
  
  
  Тэрээр хэлсэн нь миний нэрийг дахин тэр гарч ирээд, эргэн тойронд машин. "Sheila үлдсэн нь хүчтэй сэтгэгдэл дээр та, биш үү тэр? Ямар байсан тэр шиг?"
  
  
  "Би хэлж чадахгүй. Би мэдэхгүй, тэр түүнд сайн."
  
  
  Тэр нь байхгүй байсан гэдгийг хэлэх нэг нэр нь Moose ийн ном харьяалагдах болох нь охин бид мэдэж байсан гэж Sheila Brant. Х чадахгүй зүү нь өнгөрсөн түүн дээр, харин Nah байх естой байсан, нэг нь өмнө уулзсан Фрэнк Abruz.
  
  
  Тэр хий үзэгдэлд хөөгдөн мөрдөгдөж сүнс Sheila, түүнчлэн түүний алуурчид.
  
  
  5
  
  
  Хэрэв тэнд байсан нэг гол сул тал нь миний ажил, гадна цаг тооны би ажиллаж байсан, өндөр эндэгдэл, энэ нь байсан гэж надад илүү их цаг зарцуулах нь гадаад улс орнуудад илүү нь миний өөрийнх.
  
  
  Би харж байгаагүй түүнийг El Pueblo Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, мэдэгдэж байгаа хамгийн эргэн тойронд биднийг зөвхөн Лос-Анжелес, хоер жил. Хотын өөрчлөгдөөгүй бүрэн сайн. Уур амьсгал, маш төстэй, газар Дундын тэнгисийн орнууд, одоо ч гэсэн сайхан байна, тиймээс байсан охид. Харин замын хөдөлгөөн, утаа нэмэгдэнэ.
  
  
  Би тэр үед миний замыг хийсэн утасны лангуу нь эмийн сан, би гайхаж байна энэ нь хэрхэн ажилладаг
  
  
  
  
  
  ямар наймаа нь чансаанд эхний хуудсыг нь тачаангуй, Хэн Хандгай, байх болно харьцуулахад зарим орчим согтуу хүмүүс сууж гэхэд нь сод усан оргилуур хүлээж их байх нээсэн. Агуу Америк мөрөөдөл хэзээ ч алдар нэр нас баржээ.
  
  
  Үед Trudu асуусан түүнд, эмэгтэй хүний дуу хоолой хариулж, дуугарч сэтгэл дундуур байна. "I' ll call хөөе." Харин би хүлээж байсан би түүний хараад охидын хөл сод усан оргилуур болон хаалга онгойлгон худгийн болохоор тэр ашиглаж болох агаарын ангижруулагч. Өдөр байсан халуун болж, тэр өмссөн байсан нь маш боолт түүний цээж.
  
  
  Дуу хоолой Хөдөлмөрөөр шиг аагим, гэхдээ магадгүй миний бодлоор байсан нөлөөлсөн Хандгай ee-ын товч тодорхойлолт авьяас дахь унтлагын өрөө. Тэр үед ярьж байсан гэхэд хөөе гэж нөгөө нэг нь санал болгосон би түүнийг холбоо, тэр намайг урьсан унахад. Энэ нь байсан шиг энгийн унаж бар өтгөн. "Би галзуу гаргах тухай шинэ найз нөхөд," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Би удахгүй нээсэн шалтгаан нь энэ. Шинэ хүмүүстэй уулзах Хэцүү байсан ажил. Тэр нь янхны газар ажиллаж байсан. Тэр намайг хөтөлсөн шатаар, миний гар зуурсаар ярьж дахь хөх туузан зураастай.
  
  
  "Та нар зөвлөдөг. "Би авсан дугаараа нь Moose," би хэлэв.
  
  
  "Хандгай? Өө, мэдээж хэрэг." Тэр ирээд намайг өрөөнд орж, татаж доош нь цахилгаан товч дээр миний өмд байхад түүнийх байсан ч эргэн харж. "Би шалгах естой та, миний хайрт, авах нь сайн гэнэ. Lady би ажил гэж хэлсэн ариун цэвэр сахих дараагийн хөгжил."
  
  
  Түүний dodged түүний ухаантай трик. "Тэр естой жинхэнэ философич. Би дуртай байсан хангахын тулд түүнийг дахин заримдаа."
  
  
  "Ямар ч, та нар байх болно Stahl. Энэ бол хүйтэн гэж хүртэл нэмж зээл акул-ын доллар. Хамгийн madams хүйтэн байна. Тэд, кино, тэд хаана байна, зүрх сэтгэл алт , том Холливудын bullshit. Асуудал юу нь та, эрхэм? хүрч энэ нь? "
  
  
  Наад зах нь тэр байсан хэн нэгнийг олсон ярилцах, гэж би бодлоо. Хэрэв тэр байсан бол гэж асуухад хэрхэн авч цэнгэлдэх хүрээлэн, тэр магадгүй тэр нь нэмэгдсэн байна бейсболын клубын тахиа болон өнгөрсөн жилийн тэмдэглэнэ.
  
  
  Trudila snuggled хүртэл надад. Тэр том охин, шаргал дамжуулан гоо сайхны салон, мөн байсан нь маш их засал чимэглэл хийх үүрд. Түүний хөхний толгой шиг байсан дахь сум миний цээжин.
  
  
  "Юу болсон, таны нүүр, зөгийн бал?" Тэр хүрч зүсэлт ирмэг дээр миний уруул нь, оедол эмч оруулж байсан миний дарга. "Та нар шиг харагдах та унаж бетон холигч."
  
  
  "Би осолд оржээ*
  
  
  "Уучлаарай."Түүний гар нь намайг шүүрэн авч, дахин. "Өө, чи бол жинхэнэ эр хүн, биш юм, та?"
  
  
  Тэр магадгүй гэж хэлсэн энэ бүх түүний үйлчлүүлэгч, харин it doesn ' t make much sense болгохын тулд энэ мэт сонсогдож тэр mistletoe гэсэн үг юм. Би хэзээ яаран орлоо буцаж эхэлсэн задлаад үүнийг мэдэх юм бол Харцага намайг харсан, одоо, тэр инээж.
  
  
  "Би асуух гэж байгаа тухай та Moose. Хэрэв та хамгийн сүүлд харсан дүр?"
  
  
  "Би үнэхээр санахгүй байна. Байна гэж та яагаад энд ирсэн, мэдэхийн тулд хаана Хандгай нь танхимд?"
  
  
  "Чи ухаалаг охин. Та харсан дамжуулан намайг тэр дороо байх, тийм үү?" Тэр тааламжтай нь түүний бүх байж болох юм. "Би хайж, том алиалагч. Бид холбоо тасарсан, та миний юу хэлж байгааг мэдэх?"
  
  
  Тэр бөхийн дахь долоох надад ороосон түүний зүүн гар нь миний эргэн тойронд бэлхүүс. Түүний баруун гар нь миний олж цахилгаан товч дахин. Тэр илүү хурдан нь pickpocket. "Учраас та энд байна, та эдлэх болно айлчлагч. Юу татдаг вэ?"
  
  
  Ee шүүрэн авч, түүний гар болсон түүний алган хүртэл. Тэд тавьж гурван хорь түүний буржгар vстэй хуруу. "Надад хэлэх талаар Moose."
  
  
  Түүний ээлтэй гэнэт бүдгэрсэн. Тэр анхааралтай дууссан үнэт цаас болон чихмэл нь их рүү нь миний waistband: "би зарах секс биш, харин мэдээлэл."
  
  
  "Хандгай, би хуучин найз. Гэхдээ бид холбоо тасарсан гэж би хэлсэн. Хараач, тэр надад таны тоо, биш үү тэр?"
  
  
  "Та нар байж болох юм худал, энэ талаар. Ямар ч байсан, би санахгүй байна, би сүүлийн удаа харсан нь moose, би итгэлтэй биш бол энэ юм. Тэр ч байтугай хэрэв тэр нь таны урт удаан алдсан ах, би хүсэхгүй тухай ярих nen."
  
  
  Тэр авсан нь түүний хоер их хорь, атираат бүх тавыг нь, мөн чихмэл болгон түүний бага тайрах цамц. "Та итгэлтэй байна уу?"
  
  
  "Би үнэхээр итгэлтэй. Moose дуртай хүмүүсийн толгойг эргүүлж, тэр нь сайн энэ. Ямар нэг яриа хэлэлцээ тухай nen нь танихгүй."
  
  
  "Надад өгч өөрийн хуучин хаяг, тэр ч байтугай таны утасны дугаар. Би та нарт байх болно хаана нь түүний дүр болсон юм.
  
  
  Тэр fumbled хооронд нь түүний том хөх, гаргаж ирээд үнэт цаас. Тэр нь жигдэрсэн их үрчлээ. "Би харж байгаагүй дүр сар, магадгүй жил ч гэсэн. Чин сэтгэлээсээ. Би хэзээ ч мэдэж байсан нь түүний хаяг. Тэрээр ашиглаж энд ирсэн хугацаанд, энэ бүх зүйл."
  
  
  "Тэр надад нэр, биш үү тэр?"
  
  
  "Би бодож байсан нь эго найзуудын. Найз нөхөд нэрийг мэдэх өөр нэг нь юм." Тэр шидэж үнэт цаас үед надад, мөн тэд шалан дээр унасан байна. "Та ч гэсэн бүү шиг харагдах нь түүний найз. Та харж, бас шударга. Авах, хээл хахууль, тэмцэх, унтраах."
  
  
  Дараа нь тохиролцож чадахгүй, тэр гэж оролдсон нь илүү шууд арга. Тэрээр буцаж ирээд, түүний хүрэм болохоор тэр харж болох Luger түүний арьс scabbard. "Би хэрэгтэй нэр, Ажиллаж байсан."
  
  
  Тэр licked түүний доод уруул. "Та Kopp?"
  
  
  "Үгүй ээ, зүгээр л хүн хайж Хандгай."
  
  
  "Jones нь эго нэр." Тэр инээв сандран. "Магадгүй та надад итгэхгүй байна, гэхдээ энэ үнэн. Эго-ийн нэр Edward Jones. Бүх юм нь би та нарт хэлж чадна."
  
  
  "Баярлалаа," би хэлсэн, ойртож өдөр. "You can leave a хахууль."
  
  
  Би гадаа хүлээж гэрт нь гурван цаг, нурсан дээр машины суудал оролдсон харагдах хэвийг. Түүнийх байсан байшингийн ойролцоо
  
  
  
  
  
  Тэр талаар бөглөх өөрөө хүртэл тэмдэгт шинжилгээ үед Trudy эцэст гарч ирсэн ба сайшаав таксины.
  
  
  Картер, гэж би бодлоо, энэ нь сайн зүйл байгаа биш, итгэж сэтгэл.
  
  
  Би авч таксины гэж намайг авч хотын хэмжээнд нь хямд орон сууцны барилга. Би дараа нь түүний дотор цаг хугацааны л түүнийг харах шатаар авирч. Эцэст нь урт хонгилоор нь busty шаргал хаалгыг нь тогшлоо. Байсан бол ямар ч хариулт, тэр унагасан хэцүү. Дараа нь тэр эргэж, намайг хараад, түүний нүд нь улам нэмэгдэв үед туг зөвшөөрөл гүйцэтгэх.
  
  
  "Ямар ч байсан үнэнийг өөрийн түүх," Сайн байна уу түүнд хэлсэн, " харин би авсан үнэ цэнийг миний мөнгө. Та намайг энд авчирсан."
  
  
  "Ухаалаг нь тохируулан, энэ нь биш юм?" тэр нулимж.
  
  
  Түүний оролдсон хаалга. "Мэдээж хэрэг, Хандгай нь гэртээ байхгүй. Та юу санал болгож байна бид энэ талаар юу?"
  
  
  Тэр гүйж, дараагийн нислэгийн шатаар. Тэр хөөж түүнийг дээвэр, хашигдсан түүний. Тэр тэмцэж болон маажин миний нүүр гэж оролдсон өвдөг намайг салтаа, мөн дуудсан хэдэн obscenities би й сонссон жил. Өгсөн миний маш олон төрлийн аялал, гэж хэлсэн нь олон талаар түүний үгсийн сан.
  
  
  Ee түүнийг татаж гэхэд бугуй болон хувцсан түүний ирмэг дээвэр. "Одоо үзье сонсох тухай үнэнийг Moose."
  
  
  "Та байх болно намайг түлхэж хол. Тэр болно, харин та нар байх болно."
  
  
  "Don' t count on it, Trudila. Moose амь насаа алдсан миний найз, fucked охин нас барсан. Түүний эго олох болно, түүнд, би санаа зовохгүй байна, би юу хийх замдаа."
  
  
  Тэр амьсгал их. "Энэ нь үнэн юм охины тухай? Та хүртэл нэрлэсэн?"
  
  
  "Охины нэр байсан Sheila. Та хэзээ нэгэн цагт сонссон Хандгай дурдах нь түүнийг?"
  
  
  "Хэзээ ч. Мөн би харж байгаагүй түүний эго сүүлийн үед. Тэрээр амьдарч байсан орон сууцанд үед Эго түүнийг мэддэг байсан. Бодсон ч тэр мэдэж болохын тулд юу таны дүр хайж байна. Энэ нь вэб шалтгаан бий болсон. Би тангараглаж байна."
  
  
  "Тэр дуудаж өөрөө Edward Jones, эсвэл та нарын хийх гэж хүртэл?"
  
  
  "Тэр гэж хэрэглэсэн нэр үед түүний эго мэдэж байсан. Тэр магадгүй ашиглаж хэдэн арван илүү. Хэрэв та надад итгэхгүй байна, буцаад дотор асуух бусад нь охид байна. Тэд та нарт хэлэх болно ижил зүйл. Тэр нь хулгай. Тэр хөдөлмөр зарсан тэр хийж байсан зарим нэг агуу зүйл."
  
  
  Ee түүний гаргасан. "Сайн байна."
  
  
  "Би одоо явах?"
  
  
  "Нисэх хол," би хэлэв.
  
  
  Trudila эргэж харлаа гэж тэр хүрсэн шат.
  
  
  "Тэр оруулж энэ нь үхэлд?"
  
  
  "Тиймээ," би хэлэв. Миний дуу хоолой байсан hoarse.
  
  
  Би олж мэдэв тусгай цоож өдөр орон сууц нээх нь амархан байдаг. Өрөө байсан хоосон, тавилга тоосорхог. Сүүлийн оршин суугч зүүн маш урт хугацааны өмнө. Би эргэн харж-д жигшин. Түүнийх, найдаж илүү.
  
  
  Тус компани намайг хүлээж байсан ероолд шатаар. Би оролдсон биш харуулах нь миний гүйцэтгэх зөвшөөрөл туг үед би харсан ee.
  
  
  "Та юу гэж хэлсэн нь намайг гэж бодож," Trude хэлсэн байна.
  
  
  "Юм бэ?"
  
  
  "Би үг охины тухай. Байсан тэр таны найз охин?"
  
  
  "Үгүй ээ, би түүнд хэлсэн. "Гэхдээ тэр биш үү үхэх естой like this."
  
  
  "Би хэлж чадахгүй, та талаар илүү Хандгай илүү би аль хэдийн түүнд хэлсэн. Гэхдээ би танд өгөх болно өөр нэг нэр юм. Та юу мэдэх вэ махчин амьтад ажил? магадгүй тэд явж, хэн мафи, эсвэл залуу нь санхүүгийн хулгайлагдсан зарим нь шатааж. Тэнд нь хүн Лос-Анжелес хотын нэртэй Haskell. Мөнгө роб ."
  
  
  "Баярлалаа, Би Шаргуу Ажилласан."
  
  
  "Март. Мөн гэж би хэлж байгаа юм. Мартаж юу гэж би хэлсэн."
  
  
  Тэмдэг дээр Haskell өдөр тэр бол үл хөдлөх хөрөнгө. Зузаан хивс д үүдний гэж заасан тэр мөнгө гаргах юм, эсвэл цагийн ажил. Миний таашаал нарийн бичгийн дарга надад инээмсэглэл дүүрэн шүд, ямар ч чин сэтгэл, мөн надад хэлсэн гэж Ноен Haskell биш юм-г үзнэ үү хэнд ч ямар ч томилгоог.
  
  
  "Би яаж томилох?"
  
  
  Тэр үзүүлсэн нь түүний шүд нь дахин. Энэ естой байсан сурталчлах шүдний оо. "Хэрэв хүн мэдэхгүй Ноен Haskell, тэд түүнийг мэднэ ховор эмнэлгийн нэр томъео."
  
  
  "Би мэднэ Edward Jones," би хэлэв. "Болно, энэ нь хангалттай байх болно?"
  
  
  Тэр хүртэл цуглуулсан хэдэн баримт бичиг, явсан өгөх нэр нь түүний босс хувийн. Тэр буцаж ирэхэд, тэр хэлсэн гэж Ноен Haskell байсан маш завгүй өнөөдөр, энэ нь эргүүлтэл, хэзээ ч сонсож байсан Edward Jones.
  
  
  "Өөрөөр хэлбэл,, би нь үлдээх хэрэгтэй."
  
  
  Инээмсэглэл bloomed дахин, энэ цаг хорин дөрвөн карат. "Та үүнийг авсан, Buster."
  
  
  Хар Cadillac дээр нь сууж хашлага энэ нь зогсоож, түүний эргэн тойронд барилга дээр Калифорнийн нарлаг ариун өдөр. Жолооны ард байсан uniformed жолооч нь нүүр гэж харсан юм шиг хэн нэгэн нь хоердугаар давхарт.
  
  
  Түүнийг харан тулд түүнтэй ярилцах гэж mimmo "Цай" баталсан. "Та байх естой хувцас нь тохирсон дүрэмт хувцас. Энэ нь товойсон дагуу өөрийн гар шиг гарч зогсож шатах дээр дугуй."
  
  
  Тэр инээмсэглэв, зүлгэж товойсон. "Дуу хоолой бол би хийх миний санал."
  
  
  Тэр зогсоол энэ хагас блок хол хүлээлээ. Жолооч байсан нь мэдээж ирэх Haskell. Арван минутын дараа, нь махлаг хүн шиг харагдаж байсан тэр явуулж байсан тарвас дор түүний цув гарч авсан машин руу.
  
  
  Үед Цай баталсан энэ, тэр ард буурсан. Бидний зорилго байсан нь classy хотын захын улс клуб. Тарган хүн байсан golfer. Тэрээр өдрийн ихэнх хугацааг зарцуулсан үзэх дамжуулан дуран. Тэр диск нь настай эмэгтэй. Тэр үед тэр эцэст нь trudged буцаж клуб, тэр хохирогч ноцтой boredom.
  
  
  Энэ нь цаг хугацаа алхам хийж байна. Би аваад миний дуран явсан машины зогсоол
  
  
  
  
  
  . Хөдөлж ард нэг эгнээнд машин, түүний эцэг алхаж ард жолооч хүн байсан эсрэг налуу бүрээс Цай нь түүний гар дээр гаталж.
  
  
  "Сайн байна уу," би аяархан хэлэв.
  
  
  Тэр ээрсэн эргэн тойронд байсан хаасны руу эго-ын нарны сүлжээнүүд нь хос илэрхий гаргагч цоолтуур. Эго ирээд, энэ хооронд хоер машин тиймээс бид биш үү анхаарлыг хандуулах,, дараа нь хит эго дахин. Эго-ийн нүд нь буцааж шиг гантиг,, эго-ийн болхи гар унасан limply нь товч, түүний хүрэм.
  
  
  "Let' s take a look at таны зөвлөмж," гэж тэр хэлсэн байна, мөн tugged хатуу түүний хүрэм. Товч rained доош талд Cadillac. Энэ нь гарч ирсэн holster дор түүний гар нь .38-калибрын гар буу.
  
  
  "Бид хүлээх болно, таны босс одоо," emu түүнд хэлсэн.
  
  
  Үед Haskell гарч ирсэн дамжуулан клуб, жолооч сууж байсан stiffly жолооны ард. Эго нь өлгүүр байсан учир буу нь гацсан нь emu-ийн хүзүү ард.
  
  
  "Макс, та юу нь буруу юм?" Haskell асуухад, долоох түүний уруул.
  
  
  "Түүний амьдралын өвтгөж," би хэлэв. Түүний хөл нь түлхэж нээлттэй баруун гар машины хаалгыг. "Доош сууж, Ноен Haskell."
  
  
  Тарган хүн над руу нь явлаа. Тэр нь гөлгөр гольф тан, харин одоо тэр хараад бага зэрэг цайвар. "Биш гэдгийг дэмжлэг таны дүгнэлт," тэр muttered. "Би бол хүн зарим нэг нөлөө."
  
  
  Би хүлээж байсан түүнийг удаан хугацааны турш, би байсан зовоож тэвчээргүй. "Авах машин, Ноен Haskell, эсвэл би болно асгарсан зарим нь таны chauffeur-ийн цусны эдгээр үнэтэй Zhirinovsky савхин суудал."
  
  
  Тэр авсан машин руу эргэж харан, grumbling. Тавих, түүний махлаг хуруу хамтдаа, гэж тэр хэлэв ," хэрэв Та илүү сайн байсан нь маш сайн шалтгаан for this action."
  
  
  "Амжилтын үүлдрийн өөртөө итгэх итгэл, Ноен Haskell," би хэлэв. "Би биш, хямд thug, би санаа зовохгүй байна хэчнээн чухал болохыг та надад."
  
  
  Эго-ийн жижиг нүд шилжсэн uneasily, гэхдээ тэр нь хадгалагдаж түүний хөгжмийн зохиолч. "Би гэж байгаа хүн хэн нэхэмжлэл сайн найз байж Edward Jones."
  
  
  "Би хэлж чадахгүй байсан түүний дүр нь өөр өөр байна. Би түүнд хэлсэн, би түүнийг мэддэг байсан. Би та нартай хуваалцахыг хүсч байна, зарим талаар мэдээлэл хаанаас олж Ноен Жонс."
  
  
  "Бид хэзээ ч солилцож, хаяг."
  
  
  Би харсан ямар ч шалтгаан эмчлэх, Haskell, цагаан бээлий. Гэсэн хэдий ч түүний chauffeur тулгуурласан Cadillac, эго-дарагдсан газар, болон улс клубын гишүүнчлэл, тэр юу ч байсан илүү нарийн thug. Тэрээр хувцсан түүний адил revolver түүний эго-ийн kneecap. Огцом цохилт учирсан шигдээс өвчин.
  
  
  "Хэн там та, тохируулан?" онлайн зочид буудал мэдэх нь.
  
  
  "Би хүн өгсөн танд дарсны талаар асуулт Edward Jones."
  
  
  "Тэр чадахгүй байсан Лос-Анжелес дахь сар. Би чадаагүй байсан ямар нэг зүйл хийх нь түүнд илүү урт юм."
  
  
  "Хэн нь ажил Жонс? Тэр найз нь хоер тэр хэрэглээ нь түүний ажил. Би мэдэхийг хүсэж их нэр."
  
  
  Тэр grimaced үрээд бүр овог. "Хэрэв та мэдэж байгаа бол, энэ хүн, түүнчлэн та нар түүнийг мэдэж, та байх болно сонирхож хайж байна. . Тэр дуртай алах хүн."
  
  
  "Яагаад гэдгийг нь би түүнийг хайж эго."
  
  
  "Би танд хэлж чадахгүй талаар эго найз нөхөд, учир нь би шийдвэрлэх ганцаараа. Тэр маш болгоомжтой тухай ийм мэдээлэл. Тэр ирж зогссон надад зориулсан санхүүжилт, учир нь тэр олсон өөр нэг үйлчлүүлэгч. Хэн Байгууллага гэж би бодож байна."
  
  
  Түүний гарч, эргэн тойронд машин. Өөр нэг тэг. Нэг туранхай өдөр, бусад таашаал авч мэдэх Ноен Haskell илүү сайн нь би юм хийсэн бол.
  
  
  "Биш юм, хэрэв та хэлэх гэж намайг та нар хэн бэ?" Haskell асуув.
  
  
  "Яагаад би? Та хэлж чадахгүй байсан надад ямар нэг зүйл."
  
  
  Тэр хаягдсан Эго жолооч-ийн буу нь хогийн болно гудамжинд.
  
  
  Тэр байсан гэдэг Hawke түүний зочид буудлын өрөөнд тэр шөнө. "Let' s тэмдэглэл нь харьцуулж," би хэлсэн гэж тэр ирсэн шугам.
  
  
  "Би зарим нэг талаар мэдээлэл оролдсон хүн алах дээр та Bonham зочид буудал. Юуны, эго-ийн жинхэнэ нэр байсан Della Күүган. Тэр нь цагдаагийн бичлэг. Тэр хөлсний нэг хамгийн шилдэг нь. FBI бололтой бага зэрэг гайхаж байсан даван туулах чадвартай эго." Тэнд байсан тэмдэглэл сэтгэл ханамжийг Hawke-ын дуу хоолой.
  
  
  "Хэн өгсөн нь тэдний emu захиалга?"
  
  
  "Тэр бие даасан гүйцэтгэгч. Тэр ажилд хэн болох төлөх emu өндөр хураамж. FBI нэхэмжлэл тэр хэсэг биш mafia-ийн тогтмол цалингийн."
  
  
  "Талаар юу Valante?"
  
  
  "Тэр байсан Фрэнк Abruz-ийн хамгийн ойрын найз".
  
  
  "Би айж байна би их байхгүй байна. Тэнд ямар ч хандгай, Лос Анжелес."
  
  
  Hawk цэвэрлэж түүний хоолой. Байсан тэр амьд үлдэх үзэсгэлэн нь?"
  
  
  Тэнд байсан, энэ талаар ямар ч эргэлзээгүй. Миний дарга байсан бохир настай хүн судал.
  
  
  Зургаан
  
  
  Түүний эрт bench press явсан орондоо унтаж үүр цайх хүртэл. Миний хувьд, энэ нь зөвхөн дамжуулах нь hissing дуу. Түүний нүд нь багасч, тэр тавих, сонсох, түүний хуруу тулгуур хөлтэй бариул luger. Дараа нь би мэдэрсэн юм гэнэт яаран дулаанд миний нүүрэн.
  
  
  Шидэгдэж, дайвалзаж хуудас гадна, тэр эргэж, шалан дээр унасан, тонгойж, Wilhelmina дахь гараа. Улбар шар өнгийн дөл licked хана нь миний зочид буудлын өрөө. Энэ мэдрэмж нь би сонсож байсан юм улмаас хөшиг шилэн хаалга руу хашааны catching fire. Тэд аль хэдийн буржгар өөд хар tinder, мөн гал шатаж байсан нь moans.
  
  
  Тэр шүүрэн гэхэд гал extinguisher еолж танхимд дагжин чичирч дулааны тэр өрөөнд орж ирлээ. Гал extinguisher хурдан унтрааж дөл. Би үүнийг ялалт, гэхдээ би байсан бол унтаж таван минут болсон, энэ нь өөр байх байсан.
  
  
  Гал extinguisher үүнийг буурсан, өссөн нь Luger дахин урж хаяад энэ нь унтраах.
  
  
  
  
  
  түлэгдсэн хөшиг. Хэн нэгний хийсэн нь сайхан нүх шилэн хана болон хүрч гэрэл, хөшиг. Энэ нь нэг их мэргэжлийн ажил. Би зогсож бахархсан нүх нь gawk дайран хаалганы ойролцоо миний дарга. Түүнийг сонссон гэж gawk баталсан mimmo цохих алс хана. Хормын дараа тэр шалан дээр хэвтэж.
  
  
  Халдлагын бай ард нуугдаж бага тоосгон хананы нөгөө талд нь хаалттай хашааны болон усан сан газар. Бүдэг гэрэлд, би харж болох түүний бага эго нь буу, тэр түлхсэн эго ханаар. Хойш тэр сонсоогүй юм буудсан, буу тоноглогдсон байх естой нь silencer. Энэ хүн байсан pro үед бусад бүх зүйлийг тэр алдсан миний толгой гэхэд зургаан инч. Магадгүй энэ нь шилжсэн нь бага үед тэр гох татаж.
  
  
  I didn ' t буцаах emu-ийн гал учир нь би харж чадахгүй эго нь тодорхой. Тэрээр чадахгүй хүрч надад аль. Бид тоглож хүлээж тоглоом, хүн бүр бидний эргэн тойронд найдаж нээлт. Эго-ийн тэвчээр давсан байна минийх. Би шилжүүлэх шийдвэр гаргасан гэнэ. Хүлээн шал, түүний, ухарч эхлэв.
  
  
  Тэр үед байсан хол хаалга, тэр босож. Тэр ирээд, түүний өмд. Тэр trotted доош carpeted танхим, хөл нүцгэн, мөн шатаар эхний хоер давхар нь motel. Хэрэв би азтай, би гөлөг нь түүнийг дээш, гэж би бодлоо. Гэхдээ тэр үед хүрсэн railing нь хоер дахь давхарт тагттай, тэр алга болж эргэн тойронд нь түүний хоргодох газар.
  
  
  Энэ бөөгнөрсөн сойз дээр motel үндэслэл өгсөн сайн хамарч, харин gunslinger байсан dart тэдний хооронд. Би харах болно түүний эго эрт, эсвэл дараа нь. Тэр хүлээж байсан түүний, чичирч бага зэрэг сэрүүн агаар. Үүнээс гадна миний өмд, би өмссөн байсан нь зөвхөн боолт эргэн тойронд миний цээжин.
  
  
  Эцэст нь би ажигласан hunched зураг ажиллаж байгаа надаас хол. Өмнө нь тэр гөлөг болно түүнд өссөн алс буланд бий болгох.
  
  
  Тэр маш хурдан бууж арга хэмжээ, гүйж өнгөрсөн mimmo эгнээний зоос үйл ажиллагаа явуулж уух наймаагаа машин, бөгөөд ниссэн орж гарч машины зогсоол. Миний хүн байсан ухарч. Тэр авирч гаруй утсан хашаа болон өссөн руу нь машины зогсоол дээр замын хажуу гадна motel. Тэр болсон дугуйн болон хурдлаад унтраах.
  
  
  Тэр байж болох юм буудсан түүний, гэхдээ энэ нь магадгүй байх байсан зогссон түүнийг хүсээгүй юм зурж цугласан. Түүний руу буцаж явсан түүний өрөөнд өөрөөсөө тодорхой дарсны. Яаж вэ боломжит алуурчин хаанаас олохоо мэдэхгүй, надад?
  
  
  Дараа нь би түүнийг орхисон, доош явж хурдны зам, мөн машинаараа хотын хэмжээнд гэрт би хаана хангаж Ажилладаг.
  
  
  Нэг бадриун Хятадын хүн уулзсан намайг хаалга. Би харж чадахгүй байсан түүний, " Эго дээр хэлсэн түүний анхны айлчлал нь, би чадахгүй юм бэ харамсах. Энэ нь барьсан шиг трактор биш үү харагдах ээлтэй.
  
  
  "Та юу хүсэж байгаа энэ үед өдөр?" "Энэ юу вэ?" гэж асуув ууртайгаар.
  
  
  "Хэтэрхий эрт бизнесийн?"
  
  
  "If you don' t have an томилох. Харин та чадахгүй байна."
  
  
  Би харан миний мөрөн хананд тэр гэж оролдсон ойр өмнө нь миний нүүрэн. Emu түүн рүү инээмсэглэн. "Хэлж Trud нь хэн нэгэн хүн ирсэн түүнийг үзнэ үү."
  
  
  "Ургамал биш хэн нэгнийг харж өнөөдөр."
  
  
  "Чиний буруу энэ талаар," emu түүнд хэлсэн. "Тэр намайг харж."
  
  
  "Mister, бүү оролд надтай хатуугаар. Би хаях болно та дараагийн блок."
  
  
  "Магадгүй та болох юм. Гэхдээ би хэзээ буцааж авах, би байх болно тулд та нарт харуулах там."
  
  
  Тэр шидэж буцааж түүний толгой, инээлдэж шиг, холболтуудыг хөдөлгүүртэй. "Би хэрэглэж мэргэжлийн бөх. Хүчит Шан, Террорист Зүүн, хэдийгээр түүний төрсөн нээлттэй энд Лос-Анжелес. Та хэзээ нэгэн цагт харж бөхийн ТЕЛЕВИЗЭЭР?"
  
  
  "Би үзээрэй хийж болохгүй гэж."
  
  
  "Сонсох, хүнд залуу, би зөвхөн энд ажиллах. Гэхдээ би чадахгүй хүргэх таны зурвас хэрэв та хүсэж байгаа бол хүлээх хэрэгтэй."
  
  
  "Та бүхэнд баярлалаа."
  
  
  "Бүх юм зөв. Та нар надад сонирхолтой."
  
  
  Тэр намайг бүү хол явж байсан, одоо ч chuckling. Тэр орж арын өрөөнд давхарт, араас хаалгаа хааж, түүнд. Би сонссон, түүний дуу хоолой, нэг эмэгтэй. Хүлээж байхад түүний хувьд, би яагаад өмнө нь бодож охин байсан эрхэлж өчигдөр байсан болохоор хүртээмжтэй, өнөөдөр тийм ч хэцүү үзнэ үү.
  
  
  Нь шаргал эмэгтэй гарч шатаар Truda авч байсан надад хүртэл өдрийн өмнө. Тэр маш их төстэй Trud, бусад нь тэр байсан залуу, хүнд хонго. Тэр өмссөн байсан нь negligee гэж бараг чухал учир холбогдолтой.
  
  
  Yawning, суналт, тэр дуудсан нь надад" Юу хийх хэрэгтэй, зөгийн бал?" Түүний ая дуу хоолой гэж заасан ямар ч байсан, тэр мэдэж байсан, би хаана ч авч болох юм.
  
  
  Аймшгийн Зүүн эргэж болон тасалдсан байна. "Төөрсөн" гэж тэр growled үед охин. Мэдээж хэрэг, эго ямар ч байсан урт тохуурхаж. Тэр дугуйг түүний эрхий хуруугаа над. "Нааш ир, tough guy."
  
  
  Тэр бол нэг өрөөнд орж наалт байсан зурсан нягт эсрэг нар. Тусгай odorous бодисоор бохирдсон агаар болон тавилга байсан нь холимог tikka болон Холливудын grotesque. Том Хятад хүн хаалттай хаалганы цаана намайг, би сонссон lock товчийг дарна уу.
  
  
  Эмэгтэй намайг хүлээж чадахгүй байсан шиг харагдах Trudy л. Тэр түүний дунд гуч гарсан, мөн байх естой байсан нь дорно дахины өвөг дээдэс хаа нэгтээ. Түүний нүд байсан, бага зэрэг налуу, болон түүний арьсны байсан mistletoe шар ягаанаар. Түүний хар үс байсан багасгаж, ойр зорилтот. Нэг гялалзсан tangerine юбка тэвэрсээр л түүний нарийхан бие, мөн түүний урт хумсаа будсан байсан нь хүлээн авах газар. Харанхуй өрөө, түүний нүд нь туссан байлаа шиг нүд нь Хэсэг муур буржгар vстэй хүртэл Nah-ын өвөр.
  
  
  "Нь тэр түүнд, Alida?" Шан асуув.
  
  
  "Мэдээж хэрэг энэ нь түүнд."
  
  
  "Та байхгүй бол
  
  
  
  
  
  
  Нөгөө нэг юм ажиллаж, mister. Тэр шүүрэн миний ханцуй, scooping хүртэл цөөхөн дүр нь түүний хуруу зузаан.
  
  
  Муур нь эмэгтэй хүний өвөр дээшээ болох юм бол энэ сонссон, аюул. Эго-ийн бяцхан хэл унасан гаруй эго дарсан.
  
  
  "Нэг минут хүлээх," гэж би хэллээ. "Ямар шалтгаан байна дургүй?"
  
  
  Эмэгтэй зүлгэж муур, инээлдэж тэр над руу харсан. "Би run энэ байшин. Та энд ирсэн өчигдөр дор хуурамч pretenses. Та хэзээ учирсан бидэнд гай."
  
  
  "Ямар асуудал байна?"
  
  
  "Хамгийн муу төрлийн. Trudila хийсэн нь алдаа биш надад хэлж та нарын тухай эхний ээлжинд. Би won ' t let you see түүнийг дахин. Энэ тохиолдолд та оролцож байгаа нь аль нь ч түүний бизнес."
  
  
  Хятадын хүн тавих нь хүнд миний мөрөн дээр гараа. "Энэ бол минийх одоо?"
  
  
  "Хараахан биш," Emu Alida хэлсэн байна. Тэр хэлэхдээ: "урт хурууны над. "Та авсан охин, гэж хэлсэн нь Moose унасан эмэгтэй нас барсан. Магадгүй та худал. Магадгүй та бусад шалтгааныг хайх нь эго."
  
  
  "Юу гэж байна?"
  
  
  "Жишээ нь, хоер зуун мянган доллар."
  
  
  Энэ нь зөвхөн байсан нь tailspin цагийн өмнө тэр гаргасан Шан миний эсрэг, мөн би биш гэж орхиж ч ярьж Санаа. Тэгэхээр нь furious хоцрогдсон хөдөлгөөн, тэр хаасны түүний тохой руу Shang хэцүү ходоодны. Тэр grunted, нь хохироож, мөн асууж зөвшөөрөл гүйцэтгэх.
  
  
  Эргүүлж, би түүнийг цохих эго нь миний өвдөг. Эго-ын нүүр царай байсан боловч ямар нэг нууцлаг. Шугам өвдөлт даяар гүйж Эго нүд, тэр дээгүүр бөхийж шиг клуб-footed хүн барих гэж оролдож хушга хооронд түүний өвдөг.
  
  
  Тэр үед хүрсэн миний хувьд, тэр feinted, дараа нь цохих нь түүний эго нь ирмэг нь түүний баруун гар нь. Цохилт гэж хувааж туз-ийн барьж emu талд түүний зузаан хүзүү. Эго-ийн нүд бүлтийж, түүний амьсгал нь whistling дамжуулан түүний шүд. Барих эго нь түүний дээл, тэр yanked түүний дүр гарч counterweights шидэж энэ нь түүний хип. Тэр шалан дээр унасан юм шиг төгөлдөр хуурын буурсан нь хоер шал.
  
  
  Luger ирээд, энэ нь гарч. "Хаана Байна Вэ Тэр Ажил?"
  
  
  Alida босч шидэж муур миний нүүрэн. Тэр dodged, мөн Хэсэг нисч өнгөрсөн mimmo, belching гарч, уур хилэн. Тэр дээр газардсан Shang-ын буцаж эхэлсэн хийх нь түүний арга замыг хүртэл. Хятадын оролдсон түлхэж эго хол, мөн муур живсэн түүний сарвуу руу хүн ын дарга.
  
  
  Ядуу Шан хашгирав чанга хангалттай эвдэх шил.
  
  
  Тэр чагнаж муур хөнгөн нуруун дээр нь Luger. Тэр meowed болон өссөн хамгийн ойр хүснэгт.
  
  
  "Та бүх зөв?" Shana гэж асуухад, харин тэр биш байсан юм сонсох. Тэр эргэж Aliide, тэр нээж, шүүгээ, сандал. Би санаа байсан гэж эмэгтэй байсан юм хайж guestbook миний хувьд. Ee шүүрэн гэхэд ар түүний бариу даашинз, мөн энэ нь урж хаяад тэр writhed. Үед тэр эргэж тойрон, Nah барьж байсан нь .38 Beretta.
  
  
  Тэр намайг дуудсан нь нэр тодорхойгүй байсан нь түүний Хятадын өвөг дээдэс. Энэ нь 100% Ану-ын checkmate. Өмнө нь тэр болох гох татах, тэр цохилт дээр бугуйн нь хүнд Luger, мөн Beretta ирлээ гарч, түүний хурууг цохих хана.
  
  
  Түүний оруулж luger үзүүр нь нуух хооронд түүний үзэн ядалт дүүрэн нүд. "Тэнд байсан бие спираль хувьцааны бол Тэр ажил?"
  
  
  Alida намайг хөтөлсөн шатаар. Охин сууж байсан орон дээр тоглож solitaire. Тэр над руу хараад grimly. "Харагдах хэн энд байна. Миний сахиус."
  
  
  "Би оролдсон байлгах миний эго та хол. Авч миний зөвлөгөө өгөх, түүнийг хэлж мэдэхгүй байна юу ч," Alida хэлсэн байна.
  
  
  Би урьд нь нэг өдөр хар нүд Үйлдвэр дээр. Тэр дээр алхаж түүнийг өргөж түүний эрүү. "Ажиллаж байсан та?"
  
  
  "Залуу Оскар нэртэй. Оскар Snodgrass."
  
  
  "Би чадахгүй гэж бодож байсан бол эго нь нэр."
  
  
  "Цуу яриа байдаг гэж mafia capo байсан, амь насаа алдаж, зарим нь мафийн мөнгийг нь хулгайлсан. Уг хандгай нь зэрлэг хангалттай татах ийм ург. Мөн та ирсэн хайж Хандгай. Alicia хэлсэн энэ хачин тохиолдлоор."
  
  
  "Би сонирхолтой биш мөнгө. Би чамд хэлсэн би яагаад хэрэгтэй Хандгай."
  
  
  Охин хараад Alida. "Юу би юу? Би итгэдэг, түүний emu."
  
  
  "Би зам дээр минь харж Haskell. Тэр хэлж чадахгүй байсан надад ямар нэг зүйл би мэдэх хэрэгтэй. Гэхдээ хэн нэгэн намайг алах гэж оролдсон, одоо би та олж мэдэх, энэ нь сайн-natured madam энд бус байдал. Юу түүх Ажиллаж байна?"
  
  
  Энэ нь дууссан карт нь овоо дээр ор. "Alida, түүний нэр нь emu."
  
  
  Дараа нь яарах. Би түүний хүссэн гарч түүнийг энд. Би хүсэхгүй байна, ямар ч илүү гай нь mafia."
  
  
  "Хоер эрэгтэй энд ирсэн, өнгөрсөн шөнө" Trude хэлсэн байна. "Би өгч чадахгүй та их нэр, гэхдээ би та нарт хэлж чадна, хэн нь тэд ажил."
  
  
  "Мафи".
  
  
  "Санал итгэх итгэл. Тэд мэдэж байсан, та тэнд байсан намайг үзнэ үү. Oni зочид буудал та юу мэдэх шаардлагатай. Богино гэнэтийн цохилт намайг, би айж байсан. Би хэлсэн emu та нар хайж байсан Хандгай."
  
  
  Би гэж бодсон дараах намайг. Их авчирсан түүний энд байна, зүгээр л тэр түүнийг авчирсан Айдахо. Тэд тэвчээртэй, шургуу, одоо тэд мэдэж байсан, тэд юу мэдэхгүй байсан нь өмнө нь Moose байсан нь их дээрэмчин.
  
  
  "Тэд болно шатааж та," Alida хэлсэн байна. "Би найдаж байна, тэд шатааж та сайн."
  
  
  Түүнд, явж, шатаар доош. Хүчирхэг Шан шар ус хуруулсан гар дээр нь сандал, grimaced шиг шаргал хүнийг negligee хэрэглэж emu иод түүний үс. Энэ Хэсэг муур сууж долоох нь тавхай, инээлдэж энэ нь над шиг mimmo баталсан юм. "Сайхан kitty," би хэлэв. Тэр жинхэнэ террорист Зүүн.
  
  
  Долоон
  
  
  Түүнийх, зүүн Лос-Анжелес хотын арван цагийн өглөө өмнөд хэсэгт. Дунд нэр нь Moose хамгийн жижигхэн хар ном байсан Тереза, мөн Тереза байсан Сан Диего. Би найдаж байсан яриа нь түүний хоер үзүүрийг өдөр.
  
  
  
  
  
  Уралдаан эхэлсэн байна. The Mafia мэдэж байсан бараг л их би түүнийг мэддэг байсан. Тэд илгээх болно цэргүүд доош агнах нь Moose. Миний цорын ганц давуу тал байсан жижиг хар ном нь долоон нэр дээр энэ.
  
  
  Би хайж байсан нь толь байдаг, үзэх гээд машин явж байсан нь намайг дага. Би гэж бодож байсан нь бор седан, нь Buick. Жолооч гэж оролдсон толгойг эргүүлж надад: тэр бүү бусад машин авах бидний хооронд нь байхад, үед энэ нь удааширч, тэр хурдлаад хэд хэдэн миль өмнө.
  
  
  Харин тэр тэнд байсан, тэр эргэж унтраах гол зам дээр анх боломжтой талын зам. Би хүртэл явлаа үйлчилгээний станц хэлсэн үйлчлэгч дүүргэх Ford шалгах бүрээс дор. Тэр үүнийг нээж, дотор явсан, мөн нээсэн нь зөөлөн ундаа.
  
  
  Бор Buick өмнө ирсэн үйлчлэгч байсан ч эцсийн шалгах тос. Тэнд байсан хоер эрэгтэй урд суудал. Тэдний нэг нь эргэж харах Fords, гэхдээ тэд явсаар. Тэд ч гэж найдаж nu й байсан анзаарсан.
  
  
  Одоо ч барьж лонх ундаа нь түүний гарт, тэр гадагш гарч, хажуу хаалга станцын хүртэл хилл энэ ард. Үйлчлэгч дуудах нь намайг, харин би хадгалж явж байгаа. Тэр зогссон нь бөөн мод, доош squatted. Би харж болох түүний тодорхой үед станц, харин хэн ч намайг хараад байдаг.
  
  
  Жолооч нь бор машин байсан хий ажиллуулахаас, түүнд хүлээж файлууд харагдана. Тэр үед байхгүй байсан, тэр эргэж, буцаж ирсэн.
  
  
  Би эцсийн энэ үзсэн үйлчлэгч татах бүрээс Форд унтраах. Эго байсан дада миний зан, гэхдээ тэр миний машин. Тэр биш байсан талаар санаа зовж миний үнэт цаас гарч ажиллаж байгаа.
  
  
  Энэ Buick буцаж байсан юм. Хоер алуурчин дээрэмчин хэлэлцэж хүн хэсэг зуур. Тэрээр тэмдэглэв чиглэлд би явж байсан. Энэ mafiosi ярилцлаа. Дараа нь тэд хүртэл гүйж, уулын. Тэд айж байсан орхисон Ford байсан авахын тулд хичээж хол them."
  
  
  Нааш ир, хөвгүүд, гэж би бодлоо.
  
  
  Тэд хүрч ирээд, Долоох, ядарсан болон зүхлийг үед түүний унасан цаана нь мод. Хамгийн өндөр хүн байсан нь илүү дээр хэлбэртэй байна. Тэр гурван үе шаттайгаар өмнө түүний хамтрагч. Тэр гүйж mimmo миний хоргодох газар, ажиллаж байгаа хамт ирмэг өтгөн. Богино хэмжээний хүн гэж нэрлэдэг дараа emu, "Сайн уу, Жо. Удаашруулж. Та юу гэж бодож байна энэ бол Олимпийн Наадам?"
  
  
  Барьж лонх бүхий лонх дээр нь жижиг урсгал, түүний алхаж модны цаанаас гарч. "Сайн байна уу, shorty," би хэлэв.
  
  
  Тэр зогссон бол тэр байсан бүдэрсэн дээр нь clothesline. "Жо!" гэж тэр хашгирав.
  
  
  Тэр хит дарга түүний дүр бүхий хоосон шар айраг лонх, тэр нурсан нь нуруулдан.
  
  
  Жо дуугүй. Тэр эргэж хараад намайг хараад түүнийг чиглэн ирж. Эго-ын талаас орж ирсэн дор нь түүний дээл, дараа нь reappeared нь .45-калибрын гар буу. Дараа нь тэр эргэлзсэн. Тэр нь байхгүй байсан гал.
  
  
  Би гуйгаагүй түүний яагаад тэр барьж байсан гал. Түүнийг шүүрэн энэ.
  
  
  Энэ дээрэмчин ороосон түүний хөл миний эргэн тойронд болон өшиглөсөн намайг дарга .45. Бид дээр өнхөрч зэрлэг өвс, бут байхад бид wrestled. Эго шүүрэн авч, түүний бугуйн болон yanked. Түүний эго нь хугалсан гэнэ. Дуу байсан шиг цав, хуурай клуб. Энэ дээрэмчин угаас санаа алдаж байна. Түүний эго түүнийг цохих хоер удаа, тэр мөлхөж хол.
  
  
  Тэр босож унагасан нь Luger гарч гараа. Түүний эго түүнийг цохих. Тэр босоод дахин, түүний эвдэрсэн бугуйн dangling, мөн намайг цохих нь түүний сайн гараа. Тэр сэрүүн байсан. Тэр ирж байлаа. Эцэст нь, энэ нь хаягдсан эго нь зөв хөндлөн.
  
  
  Түүний тэвчээр нь гайхалтай байсан. Тэр тэмцэж, түүний хөл дээр нь дахин.
  
  
  Түүний ядарсан. Энэ нь байсан хамгийн том зүйл би хэрэглэж өөрийгөө, тэдэнтэй ferrets над шиг болж буудсан, би шиг санагдсан, миний эрчим хүч байсан байх нь хуурай. Харьцуулахад Жо, Хүчирхэг Шан байсан нь хялбар зорилт юм.
  
  
  "Тоглоом нь дээр," emu түүнд хэлсэн. Хюго унасан миний гарт. "Би байна шүү дээ хэмнэх та яриа, гэхдээ би өөрчлөгдөж миний оюун ухаан."
  
  
  Нарны гэгээн glinted дээр stiletto ир гэж түүнийх нүүж түүнд чиглэсэн. Жо хүртэл зохион байгуулж, түүний сайн гараа. "Би биш авах гэж байгаа зүйл бол та хол. Ярилцъя."
  
  
  "Хэн дээр ажиллаж байсан Trudu та нарын эргэн тойронд?"
  
  
  "Залуу та зодож. Гэхдээ би үүнийг хийх болно. Бизнес бол бизнес."
  
  
  Лиззи ирж, түүнд тавих нь хутга ир түүний эго-ийн Адамын алим. "Хэн таны босс?"
  
  
  "Valante. Марко Valante".
  
  
  "Юу байсан сүүлчийн зүйл байсан түүнд хэлэх?"
  
  
  "Хэрэв та хайж байгаа бол дээрэмчин нэртэй Moose. Бид энэ авсан охин. Valante хэлсэн нь биднийг та нартай хамт байх."
  
  
  Тэр хүртэл цуглуулсан зэвсэг, эзэмдсэн Эго-ийн .45 орж өөрийн бүс, sheathed нь stiletto, болон led Эго нь буцааж Хаалгыг нь Luger түүний нуруун дээр.
  
  
  Joe өөрийн хамтрагч хараад. "Тэр явж байх нь там толгой өвдөх, маргааш. Valante анхааруулсан гэдгийг бидэнд та нар ямар ч жижиг зүйл."
  
  
  "Та хэр удаан байна дараахь надад?"
  
  
  "Бид та олж Лос-Анжелес хотод, харин тэднийг ferrets, та нар шалгаж эргэн тойронд эмнэлэг, хэн нэгэн дээр байсан та. Valante үргэлжлүүлэн өөрчлөх цэргийн."
  
  
  Valante байсан ухаантай хүн. Хэрэв тэр байсан нь гацсан нэгэн бүлэг цэрэг, их болно үүнийг анзаарсан байна.
  
  
  Shorty эргүүлснээ түүн дээр ирээд, энэ гар буу гарч түүний эго мөрөн holster. Түүний хүртэл шулуун хараад Жо үзвэл их тэр мэдэж байсан. Тэр нь залуу, царайлаг итали, цэвэрхэн болон expensively хувцастай. Би итгэж чадахгүй байсан гэдгийг тэр зүгээр л жирийн нэг дээрэмчин. Тэр хэт хүйтэн, хэт хүйтэн, суурийг нь эвдэрсэн бугуйн өлгөөтэй доош, харин буцааж барьж ямар ч шинж тэмдэг нь өвдөлт бусад шугам эргэн тойронд эго түүний хар нүд.
  
  
  "Би тааламжтай гэж Valante тавьж, өөрийн авьяас дээр миний сүүл. Та байх естой эго номер нэг.
  
  
  
  
  
  
  "Би байсан хүртлээ энэ нь болсон. Магадгүй би байх болно, энд дахиж."
  
  
  "Хүн амь насаа алдсан Meredith?" Энэ нь асуусан гэхэд дарсны гэнэт найдаж авах урвал юм биш үү, надад хэлж байгаа бол тэр хэвтэж байсан.
  
  
  Түүний магнай furrowed дахь төөрөгдөл. Тэр дарагдсан түүний эвдэрсэн бугуйн түүний ходоод, чичирч бага зэрэг. "Хэн Meredith?"
  
  
  "Тэр үед ажиллаж байсан үйлчилгээний станц Айдахо. Хэн нэгэн бууруулах emu-ийн хоолой."
  
  
  "Биш гэнэ. Би мэдэхгүй хэн нэгэн нь. Valante байсан Айдахо, гэхдээ тэр нь харж чадахгүй байсан ямар ч арга хэмжээ. Тэр үед тэнд байсан бүх хугацаанд. нь цус алдалт, нас байна ."
  
  
  "Тэр нь надад хэрэгтэй. Тэр мэдэхийг хүсч байгаагаа мэддэг."
  
  
  Энэ нь бас ажиллаж байсан. Emu хүлээж байсан нь түүний гарч ирэх нь эргэн тойронд эмнэлэг, намайг untie нь ташаан, гэвч эго хөвгүүд үлдсэн нь надад хангалттай урт авч Хандгай нэр. Одоогийн төрийн асуудал, миний аялал Лос-Анжелес байсан нь илүү ашигтай mafia илүү миний хувьд. Hawke байх нь аз жаргалтай байх тухай юм.
  
  
  "Valante байж өөрийн шалтгаан нь туслахын тулд та хадгалж, та амьд," Жо хэлсэн байна. "Би биш алах Stahl-ийн дүр."
  
  
  "Would you like эдлэх нэг онцгой боломж юм уу?"
  
  
  "Амьд, хэрэв та гэсэн үг вэ?" Тэр инээв сандран. "Би шүү дээ гэж хариулсан нь таны бүх асуултад хүн. Өөр юу хүсэж байна вэ?"
  
  
  "Та нар чадаагүй байна гэж хэлсэн нь надад ямар ч том нууц хараахан. "Valante биш үү санаж байгаа нь мэдэгдэж, нөхцөл байдлыг өгсөн. Хэцүү асуулт гарч ирж байна. Тэр гаргаж авсан нь Luger emu-д долларын үд. "Одоо сайтар бодож байна. Яаж вэ Valante ч мэдэх талаар надад?"
  
  
  "Тэр явсан туз-ийн хурал, дээд удирдлагын Байгууллага. Тэд ярьж байсан тухай аллага Фрэнк Abruz. Таны нэр байсан дээр тавьж сандал. Туз саналаа өгсөн явуулах, хэргийг Valante. Тэр нь онцгой сонирхол татаж байна. Тэр Abruz ойрхон байсан."
  
  
  "Тэнд байсан нэг хүн Bonham, Айдахо. Тэр тэнд очсон цохих охин. Тэр намайг алах гэж оролдсон." Энэ Luger зохион байгуулж, түүний motionless, одоо ч гэсэн зорилготой нь emu үед атираат доллар. "Та юу мэдэх талаар Күүган?"
  
  
  "Эго Мафи биш үү илгээнэ. Тэд илгээсэн Valante."
  
  
  "Юу Valante одоо юу хийх?"
  
  
  "Би уншиж чаддаггүй таны оюун ухаан, хүн." Жо ярьж эхлэв нь хэцүү дуу хоолой. "Би чадна даа, нэг хэсэг нь. Тэр нь асуух болно туз-ийн хурал. Тэр болно, дуудлага гарч Moose ийн нэр. Тэр үг очих болно, бүр гэр бүл, улс, тэд эхлэх болно угаах газар галзуу bastard болох юм нуугдаж байж."
  
  
  "Би авах хэрэв та энэ тухай сонссон Хандгай өмнө Хөдөлмөрийн өгсөн та эго нэр."
  
  
  "Зүгээр л хов жив. Тухай ярилцъя мэргэжил. Тэр нь психопат. Эдгээр өдрүүд, Байгууллагын оролддог хол байх, түүний төрөл. Яагаад гэдгийг энэ үйлдэл нь өөрийн тухай. Харин энэ тухай ам дамжсан яриа энэ залуу бүгд газар дээр."
  
  
  "Тэр сайн, Жо. Та байсан надад маш их тусалсан." Миний уруул нь салж, миний шүд нь хүйтэн инээмсэглэл. "Энэ хэвээр touch дээр нэг цэг. Хэн та нарын эргэн тойронд оролдсон алах надад энэ өглөө?"
  
  
  "Түүний, эсвэл Shorty, хэрэв та гэсэн үг вэ? Valante хэлсэн нь биднийг та нартай хамт байх, гэхдээ бид байхгүй байсан захиалга алах. Бид хийж чадахгүй."
  
  
  "Битгий худал надад, Жо. Энэ хүн мэргэжлийн, зүгээр л та нар шиг."
  
  
  Жо хөлс байсан юм. "Байдаг л нэг зэрлэг карт хаа нэгтээ энэ тавцан. Meredith, Күүган биш хэн нэг нь миний талаар мэдэхгүй байна. Туз хүсээгүй Abruz-ийн найз охин үхэх нь өмнө тэр дуулж, тэднийг дуу. Би та нарт хэлсэн миний захиалга Valante. Тэрээр хэлсэн бай энэ нь залуу Картер, тэр ухаалаг, тэрээр бидэнд тусалж чадна олж Moose. Тэрээр хэлсэн нь тэр байх байсан холбогдож та бол энэ болсон зайлшгүй шаардлагатай. Чадахгүй байсан, би боломж л саяхан? "
  
  
  "Тиймээ," би хэлэв. "Мэдээж та бэ. Та зөв шүү. Тэнд нь зэрлэг карт тагт."
  
  
  Энэ нь тэнд байсан болохоор Bonham цаг нь болсон. Хүн мэддэг зүйлээ mafia мэдэж байсан мэдэж байсан, маш их хэмжээний тухай энэ. Хүн ажилд Күүган бууруулах Meredith-ийн хоолой, урхи тавьсан нь намайг motel. Нэг luger доошилж энэ нь, зүүн Жо Эго ухаангүй дээр hillside. Энэ нь байсан гэхэд нь төлсөн wide-eyed засвар үйлчилгээний ажилтан нь бензин, тэр нь цутгана Ford. Дараа бүрээс Buick, түүнийг өргөгдөх болон авсан гарч утас.
  
  
  "Тэд байх болно, зөв ч," би хэлэв. Гэвч тэд тэгсэнгүй сэтгэгдэл станц, цаг хугацаанд нь барьж, надтай хамт.
  
  
  Тэр машинаараа үлдсэн 110 миль Сан Диего үед speedometer зүү байсан хязгаар. Өөр үд дундын дотор байсан юм нүдэн булан. Тойрч gulls сэлж stylishly болон уриалагханаар салхи.
  
  
  Харин түүнийх давхиад байх үдийн хоол, түүнийх гаргаж байсан нь түүний өөрийнх нь төлөвлөгөө. Би дуудаж байсан Hawke. Тэнд байсан ямар нэг зүйл нь түүний зочид буудал хүссэн түүнийг шалгах, аюулгүй байдлын эх үүсвэр.
  
  
  Гэхдээ эхлээд байсан Тереза, хэн нь ч бас сүнслэг нөлөө бүхий хоер дахь гялалзагч гэрэл хэсгийг Хар Ном Musa. Одоо тэр мэдэж байсан гэхэд зүрх, бүх утасны тоо дэлхийн эргэн тойронд тэр залгасан. Тереза ярьсан эмэгтэй нь whisky дуу хоолой.
  
  
  "Do you want нь өдөр Тереза?"
  
  
  "Тийм ээ, магадгүй." Дарсны биш үү намайг гайхах. Тэнд байсан нь сайхан боломж тэр бүр охин нь ном байсан янхан, эсвэл дуудлага охин.
  
  
  "Хэрэв та ямар нэг тусгай хувийн таашаал, эрхэм?"
  
  
  "Би оронд нь биш хэлэлцэх нь их дээгүүр утас."
  
  
  Тэр инээв, надад хаяг. Энэ нь run-down хөрш холгүй waterfront, дунд гудамж гэж харагдахгүй байгаа юм шиг таатай нь шоронгийн барилга.
  
  
  Түүнийг цоожтой хаалга Форд гэж би гарч ирээд эргэн тойронд машин бол гэж гайхаж тэр ч байтугай энэ нь шинэчлэгдсэн аюулгүй машин гаргаж байсан нь энэ үед би буцааж авсан. Энэ блок
  
  
  
  
  
  энэ нь нэг хэсэг биш бол хот эрэгтэй сүмд явдаг.
  
  
  Барилгын тэрээр дөхөж байсан eyesore естой байсан нураах жилийн өмнө, харин дуугаралт суулгасан зүүж гарч хаалганы хүрээ ажиллаж байсан юм. Шар үстэй эмэгтэй хараад гарч, дараа нь эргэн харж гудамж шиг эсэхийг би биш байсан авчирсан paddy вагон.
  
  
  "Би гэж нэрлэдэг," би хэлэв. "Би ирж үзнэ үү Тереза."
  
  
  Тэр сэжигтэй. Магадгүй тэр харагдахгүй байгаа юм шиг түүний ердийн худалдан авагч. "Та ганцаараа биш шүү дээ, эргэн тойронд Тереза-ийн тогтмол найз."
  
  
  "Би хайртай байсан нэг байх нь тэдний эргэн тойронд. Би сонссон маш их түүний тухай."
  
  
  Эмэгтэй шийдсэн инээмсэглэв. Түүний шүд байхгүй байсан хамгийн шилдэг нь. Түүний шар үсний будагдсан урт удаан жилийн өмнө биш, маш сайн, мөн түүний хөмсөг хүртэл хийсэн юм шиг бат далавч. Тэр үүд хаалгыг нээж өгсөн өргөн нь mimmo шахаж дамжуулан, дараа нь унасан нь боолт буцах.
  
  
  "Та хүлээж raid?"
  
  
  "Та хэзээ ч мэдэхгүй, эдгээр хоногийн. Энэ нь хялбар биш юм олох нь шударга амьдарч дахиж."
  
  
  Тэр итгэлтэй байсан гэдгийг тэр мэдэж байсан ч бүх талаар гаргах нь шударга амьдарч, тэр ч байтугай талаар хүмүүс байсан. Тэр өмссөн цагаан гутал, хатуу slacks, мөн цамц цамц нь zebra шархаар ирээд хатуу түүний дээр хангалттай хөх. Түүний цамц байсан чимэглэсэн том хөхний толгой шиг чулуулаг.
  
  
  "Чи сайн хүү байна," гэж тэр хэлэв, ажиллаж байгаа нь түүний нүд над дээр. "I' ll keep мөнгө, чи үнэхээр хөөрхөн."
  
  
  Би байна шүү дээ гэж нэрлэдэг зүйл, гэхдээ хэзээ ч сайхан. Түүний хүчээр инээмсэглэн, үүрэг гүйцэтгэдэг үзүүллэгээ өөр нөхцөл байдал. Энэ эмэгтэй мэдээж биш байсан тэдний эргэн тойронд байсан хүмүүс сонирхож байж гаргаж өгөх мэдээлэл нь танихгүй.
  
  
  "Болон дуу хоолой, Рондо," гэж тэр хэлэв, тавих гараа миний мөрөн дээр. Түүний хуруу байсан хэмжээ нь хиам.
  
  
  Хүн гарч ирээд нэг өдрийн дараа бэлд шатаар тэргүүлэх анхны хоер давхар байшин. Нь ханцуйгүй эго-ийн цамц тасарч байсан ба ил түүний өргөн мөрөн. Металл хавтан glinted түүний өргөн бүс. Эго-ийн өмд тохиромжтой гэж зохицдог гэж эмэгтэй хүний, илчилж bulges түүний хүчирхэг хөлтэй. Тэр нүүр сар, тэнд байсан өөх буланд түүний жижиг нүд.
  
  
  "Бидэнд хэлж, та юу хүсч Тереза төлөө хийх та, эрхэм," тэр санал болгож, baring шүд байсан ч муу хэлбэр илүү эмэгтэй юм.
  
  
  Тэр мэдэрсэн бадайрах мэт мэдрэмж нуруун дээр түүний хүзүү. Түүнийх биш байсан нь жирийн янхны газар. Тэнд байлаа ч нэг гэрт, харин гуравт охин би харж чадаагүй байсан, өмнө нь.
  
  
  "Түүний зочид буудал түүнийг харсан байх естой эхлээд байна."
  
  
  "Тэр сайхан дэгдээхэйн. Хэрэв та сэтгэл дундуур байх болно."
  
  
  "Түүнийг ирэх хүртэл, Рондо," эмэгтэй хэлсэн байна. "Энэ нь боломжийн хүсэлтийг."
  
  
  Рондо толгой сэгсрэв. "Би тэр мэдрэмжийг тэр нь хонх рингер. Тэр өгөөгүй та ямар нэг санал, did he?"
  
  
  "Хандгай," би хэлэв. "Хандгай надад Тереза-ийн тоо."
  
  
  "Сайн нэр." Тэр гараа зохион байгуулж. "Тавих тавин нуух энд. Энэ мэт төлөх хамрах түүх. Ажиллаж тавин доллар нь хамгийн хямд трик энэ дэгдээхэйн ашиглаж болно."
  
  
  Гараа гаталж түүний эго, тэр гарч ирсэн нь creaking шатаар ярих Тереза, дараа нь даллах үед намайг буух. "Тэр хэллээ авах хүртэл."
  
  
  Хамгийн эхний зүйл бол би харсан үед би нээгдэж унтлагын өрөөний хаалгыг нь маш их байсан whips болон бүс дээр тавьсан модон ширээ. Хоер дахь зүйл нь охин байсан. Тэр үнэхээр сайхан.
  
  
  "Юу нь таны нэр, хонгорхон?" гэж тэр хэлсэн байна hoarse дуу хоолой.
  
  
  Нимгэн хуудас байсан түүний цорын ганц зүйл нь хувцас. Тэр дээр тулж байсан нь овоо дэр дээр unmade ор. Тавилга бүдэг өрөөнд байсан хуучин болон dilapidated. Зөвхөн байсан сам болон хагарсан washstand нь хувцасны шүүгээ, мөн бүдгэрсэн хөшиг үнэртэж тоос. Цорын ганц үнэ цэнэтэй зүйл нь энд байсан Тереза. Nah байсан хар үс нь чидун жимсний өнгө, өндөр шанаа, тэр чангалж, арьсны түүний туранхай нүүрэн. Түүний бие залуу байсан бөгөөд lithe, тэр шиг харагдаж байсан тэр бүх зүйл Хандгай байсан гэж хэлсэн нь түүний жижигхэн хар ном.
  
  
  Гэхдээ тэр дурьдаагүй whips.
  
  
  "Ned," түүний эцэг хэлсэн байна. "Миний нэр Ned."
  
  
  "Юу тоглоом?"
  
  
  Тэр эргэж хараад сандал. Одоо би мэдэж байсан ямар байшин нь би байсан юм, мөн тоглоом тоглож байсан энд байсан үнэхээр маш хэцүү. Би бодож байв. Тухайн Musa-ийн penchant байсан юм гэж шийдсэн тэр хувцас нь хэд хэдэн ийм газар. Зөвхөн охин ойлгоогүй байсан. Тэр хэтэрхий сайн байсан энд байх.
  
  
  "Та гайхаж байж болно үед би та нарт амьдралынхаа тухай," би хэлэв.
  
  
  "Би хайр гэнэтийн бэлэг." Тэнд байсан perversity түүний инээмсэглэл. Тэр тэдний эргэн тойронд эмэгтэй хэнд Фауст mistletoe сэтгэл.
  
  
  "Би хаана байгаа мэдэхийг хүсдэг нь Moose юм танхимд."
  
  
  "Би гайхаж, за. Мөн бага зэрэг сэтгэл дундуур байна."
  
  
  "Би түүнийг олох, Тереза."
  
  
  "Та хэлж чадахгүй байсан Рондо гэж. Та байсан бол түүнд хэлсэн, тэр байх байсан let you see me."
  
  
  "Яагаад тэр юм, тэр нь ч дурьдаагүй."
  
  
  Тереза popped нь цувисан тамхины түүний аманд орж, хамгаалалтаас нь тэмцээн дээр модон шал. Энэ coveralls унасан унтраах түүний мөрөн, ил жижиг дугуй цээж. Тэр надад өөр тохуурхах инээмсэглэв. "The хандгай зүүн эргэн тойронд хот."
  
  
  Үнэр гэж дуслын замаар өрөө гэж надад хэлсэн түүний тамхины биш үнэ тэр санал болгосон ерөнхий Цагдаа. Түүний явж ор. "Хэрэв та олж болох Хандгай, хаана та явах вэ?"
  
  
  "Там руу. Санал хураалтын бол энэ нь байх естой." Тэр инээв, харагдаж байгаа түүний шүд. Тэд цэвэр, гөлгөр, цагаан. Бүх зүйл түүний тухай төгс байсан, бусад нь зах тэр өмссөн байсан.
  
  
  "Байсан, тэр ямар ч найз нөхөд, Сан-Диего хотод хаана тэр байж болох юм олсон юм?"
  
  
  "Би хараад хүмүүс мөн тэр даруй, анх удаа, би мэдэхгүй бол, би дуртай гэж байгаа, эсвэл биш юм. Би та нар шиг." Тэр бөхийж, толгойгоо эсрэг миний хөл. Түүний дуу хоолой байсан зөөлөн. "Хэрэв энэ нь маш чухал юм, би та нарт туслах болно. Яагаад та нар олохын тулд хичээж Хандгай?" "Тэр амь насаа алдаж хэд хэдэн хүн."
  
  
  
  
  
  
  Тэр толгойгоо өндийлгөн. "Та биш шүү дээ cop. Би хүлээн зөвшөөрөх нь түүнийг их нь түүний алхах." Тэр зүлгэж миний хөл. "You don' t feel like талуудын аль нэг нь байна."
  
  
  "Тэр амь насаа алдсан миний найз."
  
  
  Унтлагын өрөөний хаалгыг эргүүлдэг нээлттэй. Рондо болон шар үстэй эмэгтэй ирсэн.
  
  
  Тереза хүртэл шулуун, түүний сайхан ам мушгирсан. "Та байх естой хүлээсэн, Рондо!" гэж тэр хашгирав: "би авч болох дүр надад хэлэх нь илүү."
  
  
  "Бид сонссон хангалттай." Тэр аваад хамгийн том ташуур сандал. "Mister, хэрэв Хандгай хэзээ нэгэн цагт гарч олох гэсэн хэн нэгэн бидний эргэн тойронд байсан дараах you, we' ll л байх уучлаарай."
  
  
  "Бүү санаа зов. Би хэлэх байх болно, түүний emu."
  
  
  "Тэнд байх болно, юу ч хэлэх хэрэгтэй." Тэр эвдэх нь түүний ташуур болон над руу нүүсэн. "Би хараад өөрийн өөх түрийвч үед та гаргаж тавьсан тавь. Та авсан байсан нь сайн зүсэм мөнгө."
  
  
  "Авч эго, Рондо!" шар үстэй эмэгтэй хэлсэн байна.
  
  
  Би юм гэдгийг ойлгосон туйлын хүсэлтэй намайг алах нь мөнгөн би явуулж байсан,, тэр ч байтугай зүгээр л нэг талд нь Moose.
  
  
  Рондо буцаан татаж ташуурын, тэр аваад шулуун дээр тулгуурласан дарга ор. Ташуурын бууруулах замаар агаарын болон ороож сандал дээр хөлөө гэж эго өргөж энэ нь хамгаалах, түүний нүүрэн. Рондо тангараглав оролдсон сугалж ташуур.
  
  
  Түүний авч, хоер алхам руу түүнийг бут сандал дээр эго-ийн дарга. Энэ нь бусниулж, тэр унаж, өвдөг. Түүний эго эхлэнэ түүнд нүүр, цусан spurted гарч.
  
  
  Нь squeal, Тереза дээр өссөн ор, хүрсэн дор дэр, мөн гаргаж ирэв .25-калибрын Бауэр автомат. Тэд юу ч хийхэд бэлэн байсан, энэ бүлэглэл.
  
  
  Тереза хэлж чадахгүй байсан намайг зогсоох би хаана байсан, эсвэл нэмэгдүүлэх миний гарт байна. Тэр нь хийсэн нь гар буу болон гох татаж. Gawk цохих хана. Тэр ч бас flustered гөлөг шууд.
  
  
  Тэр маш хурдан шинэчилсэн түүний саналыг охин. Энэ нь сайхан байсан, гэхдээ би хүсээгүй юм болгон ажиллуулж Nah харанхуй модот гудамж.
  
  
  "Гөлөг түүнийг Тереза," Шар Үс гэж хэлсэн. Тэр их cheerleader. Тэр цохих нуруу, тагтаа нь охин.
  
  
  Түүний ходоод ор цохих бөгөөд тэр нь нурсан дор миний жин. Тереза буурсан нь нэг талаас, тамга, түүний хөл. Тэр өмссөн байсан ч дор нь түүний coveralls. Хүч миний үсрэлт хийж намайг даяар ор шиг хоккейн puck гүйдэг мөсөн дээр, тэр дээр газардсан nah. Намар зөөлөрч, намайг, харин би хийсэн шиг сонсогдож өвчтэй шувуу.
  
  
  Буу түүний vest халаасны гарч ниссэн түүний гарт хооронд шалан. Рондо арчиж түүний цуст хамар, авсан нь түүний хөл, болон шатлан.
  
  
  Би хүрсэн нь Luger, харин Шар Үс доош өссөн миний нуруун. Тэр байх естой жинтэй 160. Тэр эргэж, шидэж түүний түүний мөрөн дээгүүр, тэр нурсан дээр ор.
  
  
  Рондо байсан гэж оролдож авах жижиг автомат буу. Энэ шиг харагдаж emu байсан байх хэцүү цаг хараад энэ. Эго шүүрэн гэхэд хүзүү нь нэг талаас түүнийг түлхсэн урагш, тийм дүр зорилтот цохих хана. Энэ нь асгарсан бүх хугацаанд түүний нүүр, тавих, одоо ч гэсэн.
  
  
  Шар Үс дээр зогсож төгсгөл дээр эвдэрсэн ор, хашгирав. "Рондо. Байсан тэр таныг гомдоосон, Рондо?"
  
  
  "Үгүй ээ, эрхэм," би хэлэв. "Emus дуртай bang толгойгоо хананд."
  
  
  "The bastard. Хэрэв та хохироож Рондо ..."
  
  
  Энэ luger гарч түүнийг татаж, мөн түүний дуу хоолой гарлаа дунд өгүүлбэр. "Та юу гэж хэлсэн бэ, эрхэм?" Гэж би түүнээс асуув нь егөөдлийн дуу хоолой.
  
  
  Тэр sat дээр хүртэл ор, над руу чимээгүй.
  
  
  Нэг үгнийх нь Рондо шүүрэн гэхэд бэлхүүс, чирэгдэж түүний төвд өрөөнд болсон түүний царай хүртэл.
  
  
  "Битгий гөлөг Рондо!" эмэгтэй хашгирав.
  
  
  Энэ нь Luger авч, түүнд гарч байгаа хэдий ч Рондо-ийн муухай царай. Түүний хэлсэн нь: "Яагаад болохгүй би гөлөг нь эго, хүүхэлдэй?"
  
  
  "Би та нарт хэлж болно талаар Moose. Энэ нь та юу хүсч байна, энэ нь биш юм? Тэр зүүн талд, хотын эргэн тойронд хэдэн сарын өмнө. Тэд нуусан шатааж нь дээрэм зарим нь охин, тэр гүйж унтраах нь энэ. Тэд ан nah."
  
  
  "Та хэлсэн байсан, тийм үү, эрхэм?"
  
  
  "Хандгай, Жак Hoyle гурав дахь хүн. Hoyle нь богино залуу шиг өндөр гэж Рондо-ийн мөрөн. Тэр авсан шивээс нээлттэй энд байна." Тэр хүрч, түүний зүүн шуу. "Бид хэзээ ч харж байгаагүй гурав дахь хүн."
  
  
  Тэр нь ухаж, Рондо-ийн халаасны авсан түүний тавин доллар явахаас.
  
  
  8
  
  
  Түүнийх байсан л ирсэн Сан-Франциско хотод, мөн Hawk утсаар байсан.
  
  
  "Have you been to Сан Диего? Хичнээн халуун тоо байна тэнд жижигхэн хар ном уу? " гэж тэр асуусан нь түүний хамгийн sardonic дуу хоолой.
  
  
  "Тереза. Сайхан охин, " би хэлэв. "Мөн сайхан гэж шүрэн луу."
  
  
  "Би сонсох түүний тухай заримдаа. Харин одоо, бизнесийн. Та хийсэн ямар ч ахиц дэвшил?"
  
  
  "Би нэр, тодорхойлолт гишүүн Хандгай бүлэглэл. Эго-ийн нэр Жэйк Hoyle."
  
  
  "Бид шалгаж болно egos хууль сахиулах файлууд, гэхдээ энэ чиглэл өгсөн чадахгүй байна, бидний тухай их Moose. Судлаачид нь шалгаж FBI гүйж компьютер хайх нэр Edward Jones. Юу ч биш. Товч дүгнэлт дээр үндэслэн sketchy тодорхойлолт та бидэнд өгсөн, өгсөн, тэд бол ижил үр дүн ."
  
  
  "Би л лав гайхахгүй. Энэ хүн шиг маш сайн байх үед түүний dell. Маш сайн байна гэж магадгүй хэзээ ч байгаагүй саатуулж хууль.
  
  
  
  
  
  Би танд хэлж чадахгүй хэдэн учир битүүлэг хулгайлагдсан байсан нь улс орон даяар эго ажлын байр."
  
  
  "За, Nan 3, дараа нь яах вэ?"
  
  
  Тэрээр хэлсэн Emu талаар халдлага над дээр үед motel, мөн мэдээлэл Дэслэгч Марко Valante байсан шахагдан гарч түүний эргэн тойронд. "Ямар нэг зүйл байдаг гэдгийг судалгааны газар үүнийг хийж чадна, миний хувьд. Нэрийг олж мэдэх Фрэнк Abruz хамгийн муу дайсан, ялангуяа egos нь хуучин дайсан нь хэн болох нь одоо дээр сууж mafia-ийн захирлуудын."
  
  
  "Би та нарт хэлж чадна, энэ нь чин сэтгэлээсээ эргэн тойронд дарга. Энэ нь нэг хэсэг байсан Abruz файл хуримтлагдсан өмнө та орж хүрээ. Тэнд нэртэй хүн Logii байсан Abruz-ийн өрсөлдөгч үед тэд байсан залуу алуурчин дээрэмчин нь тэдний арга зам нь хүртэл. Мөн Rossi . Тэд аль аль нь гишүүд mafia-ын эрх баригч зөвлөл."
  
  
  Нэг нэр мэддэг байсан юм. "Lew Росси?"
  
  
  "Доктор Lew. Мөрийтэй тоглоом, биеэ үнэлэх, мөн эм. Тэр Abruz байсан талаар янз бүрийн үзэл бодолтой Азийн гэрээ, мөн тэд урьд мөргөлдөж гаруй эмийн асуудал, " Hawke хэлсэн байна. "Ник, надад хэлээч та юу бодож байгаа."
  
  
  "Тэр тамга нь боох, хүн амь насаа алдсан Meredith, илгээсэн алуурчин тулд Bonham алах охиныг буудсан намайг motel. Миний бодлоор тэр орой echelon Байгууллага. Тэр байсан байх үед бол хурлын Valante сонссон миний тухай. Энэ нь хамгийн сайн тайлбар нь эго-ийн мэдлэг, mafia, манай байгууллага байна ."
  
  
  "Хэрэв та зөв шүү, таны зорилго юу вэ?"
  
  
  "Би бодож байна тэр тохируулах Хандгай дахь аллага Фрэнк Abruz. $ 200,000 байсан зардлаа нөхөх. Тэрээр хэлсэн нь Moose:"би мэдэх нь та авч болох хоер зуун grand хэрэв та үүнийг хийх ажил надад байна." Одоо тэр нь хүнд хэцүү нөхцөл байдал. Тэр бүү ах дүү олж эго. Тэр хүсээгүй Sheila Brant ярих Hema, me, and he doesn ' t want бидэнд барьж Хандгай."
  
  
  "Гэж тайлбарлаж байсан зарим зүйлс тохиолдсон," Hawk тохиролцсон. "Харин одоо, хамгийн сайн сонголт бидэнд жижиг хар ном."
  
  
  "Би үүн дээр ажиллаж байна," би хэлсэн.
  
  
  * * *
  
  
  Утсаа ор огцом дуугарав. Түүний sel. Зочид буудлын өрөөнд нь байсан хар. Тэр утас тавих, түүний чих. Энэ нь оператор хүн надад сануулсан гэж би орхисон дуудлага үед 20: 00.
  
  
  "Баярлалаа," би хэлэв. Ирмэг дээр сууж ор, тэр эргэж дээр гэрэл болон peered дор боолт түүний цээжин дээр. Миний арьс байсан эдгээх сайн, гадаргуу дээр, харин би байхгүй байсан ч тодорхой шарх.
  
  
  Би мөрөөдөж тухай Sheila Brant. Тэр чөлөөлөгдсөн үед түүний биеийн олдсон гал тогооны байшин Bonham. Түүний дараа нас барсан, тэрээр түүний тухай бодож илүү ихэвчлэн тэр дуртай байсан хэн ч мэдэхгүй. Хэдийгээр би байсан бол зөвхөн мэдэгдэж байгаа нь түүний богино хугацаанд, ямар нэг зүйл өнгөрч бидний хооронд, цахилгаан эрчим байсан нь ихэвчлэн бэлгийн харин амласан зүйл нь илүү.
  
  
  Эргэн тойронд нь зочид буудлын өрөөний цонх, тэр харсан гэрэл Алтан Хаалга Гүүр. Одоо би энд ирсэн байсан хайх гэдэг охины Penny үнэ найдаж, тэр өгөх болно надад түлхүүр хаана хэн алсан Sheila, Дэвид Kirby.
  
  
  Penny-ийн нэр байсан гурав дахь нэг Хандгай бичсэн жижигхэн хар ном эрхэлдэг нэгдэв намайг Trudy болон Therese. "Penny үнэ. Их дагуурын, " Хандгай бичсэн at the top of the page тэрээр зориулсан охин. Би төсөөлж чадахгүй нь түүний юу хийж, ямар ч илүү сайн байдаг гэсэн. Дор энэ сэтгэгдэл, Хандгай дурдсан бэлгийн үйлдэл гэж Penny үнэ гүйцэтгэсэн нь тусгай ур чадвар. Хэрэв Хандгай байсан мэргэшсэн шүүгч, мөн мэдээж тэр байсан юм, Сохор зоос ч байсан бараг ховор гэж Stradivarius.
  
  
  Тэр нь аваад ном хувцастай. Би унтаж таван цагийн турш мэдэрсэн өнгөлөг, бөгөөд дохио авах байрлуулах. Энэ нь мартагдашгүй шөнө. Тэр байсан гэж Лиз Burdick-ийн цайны газар өнөө орой.
  
  
  Харш барьсан дараа нь газар хөдлөлт, галд нэрвэгдсэн 1906 онд Сан-Франциско, сууж, орой дээр нь хилл. Энэ нь хамгийн алдартай янхны газар хот, эмэгтэй хүн гүйж байсан домог түүний цаг. Нэг удаа playwright хүссэн болгохын тулд түүхийг нь түүний амьдралын үндэс нь Өөд хөгжмийн. Энэ нь мэдээлсэн гэж Лиз Burdick талархал илэрхийлээд түүнийг, гэхдээ тэр биш үү явах хэрэгтэй олон. Үйлчлэгчийг хаалгаа эхлүүлсэн над руу нь хуучны зураг өрөө баян улаан draperies. Тавилга байсан эртний, хивс нь инчийн зузаантай. Тэр эргэлзэж байна гэж засаг дарга харш онд Сакраменто байсан бас тавилгатай.
  
  
  Лиз Burdick өрөөнд орж, мөн хөлсийг хаалттай хоер хаалга түүний ард үлдсэн бидэнд ганцаараа. Тэрээр оролдсон биш харах харалган. Би хүлээж байсан нэгэн настай эмэгтэй. Лиз Burdick байсан нь зөвхөн түүний гуч гарсан.
  
  
  Түүний урт даашинз унасан даяар хивс тэр над руу нүүсэн, хүрч, сэрүүн, нимгэн талаас нь харж шууд намайг нүд. "Чи арай эрт байна, гэхдээ би дуудаж болно түүний зарим охид. Эсэхийг шалгаарай би тэднийг та дуртай байх болно, " гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Энэ нь зохион байгуулсан юм гэдгийг би харж болох Penny үнэ."
  
  
  "Тийм ээ, бид ярилцсан түүний тухай үед та гэж нэрлэдэг, гэвч тэр биш байх болно өнөөдөр энд. Би найдаж байна, та байсан өг энэ нь хэн нэгэнд, " тэр инээмсэглэн.
  
  
  Түүний нүд байсан нь хүйтэн jade өнгө, үнэлгээ, хэдий ч, инээмсэглэл тэр өмссөн. Би бодсон бол би естой санал болгож байна, түүний ор. Би түүнд хэлсэн, би байсан бизнесмэн очиж конгресс, мөн зөвлөж намайг очиж түүнийг гэртээ.
  
  
  "Penny үнэ нэг юм бидний хамгийн алдартай охид, гэхдээ бид бусдын л адил сонирхол татаж байна. Би юм хийх сонголт нь танд байгаа бол та итгэж миний бодлоор, " тэр санал болгосон.
  
  
  "Би итгэлтэй байна та сайхан амт, Санаж Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "Хатагтай Burdick," тэр засаж надад. "Би бэлэвсэн эмэгтэй. Түүний урт үнс-шаргал үс shimmered гэрэл, тэр нь шилжиж ирсэн sensuous ач ивээл гэж тэр гарч ирэн сандал дээр суув.
  
  
  "Гэхдээ би зөвхөн сонирхож Penny үнэ." Тэр түүнд өгсөн би юу бодож байсан юм, энгийн инээмсэглэл. "Миний найз байсан нь их ажил нь тэр юм."
  
  
  "Энэ тохиолдолд, хэрэв та зүгээр л хүлээх хэрэгтэй хүртэл дараагийн удаа та ирж, Сан-Франциско."
  
  
  "Юу тохиолдсон маргааш шөнө?"
  
  
  "Би айж байна Penny үнэ байх болно энд."
  
  
  "Хатагтай Burdick, хийх очиж fireman тааллыг. Надад хэлж би хэрхэн хүрч болох Penny үнэ." Хэрэв тэр биш энд амьдардаг, надад өгч түүний хаяг. Би чадах дуудлага хөөе, магадгүй зохион зүйл."
  
  
  "Та мэдэх, бид дүрэм энд. Бид ийм мэдээллийг ил тод байхгүй талаар манай охид. Тэд эрхтэй өөрсдийн амьдралд үед тэд ажиллаж чадахгүй байна."
  
  
  Тэр нь илүү болсон insistent, тэр болсон огцом.
  
  
  Ихэд гэнэт сэжиг, тэр түүнд хэлсэн нь:: "хэрэв та оролдож зогсоох намайг хараад түүнийг?"
  
  
  Тэр инээмсэглэн хариу өгөөгүй, харин түүний demeanor байсан маш хариуцлагатай.
  
  
  Энэ бүсгүйг өрөөнд орж, зөөлөн тогшиж. Тэр авчирсан бохир нэг, хоер нь ундаа. Би тэнд суугаад, шил нь миний гар, яагаад гайхаж Madame өгч байсан нь надад VIP үйлчилгээ үед тэр нь тодорхой биш байсан гэж намайг харж Penny үнэ.
  
  
  "Би түүний нэртэй, би түүнээс асуусан ярих Penny үнэ, гэхдээ та татсан гэнэ. Яагаад гэж байсан, Хатагтай Burdick?"
  
  
  "Учир нь мэдээж тэр биш юм энд. Энэ үед түүний бодож байсан юм гэж тэр эргэж дараа өдөр. Миний буруу байсан юм."
  
  
  Энэ нь мөс нь шил сэгсэрч, түүний, харин Stahl биш үү уух нь энэ. "Хаана байна тэр?"
  
  
  "Би бодохгүй байна, энэ нь ч таны бизнес." Тэр й босгосон түүний дуу хоолой, гэхдээ одоо түүний нүд байсан steely.
  
  
  (Frowning, тэр хүртэл зохион байгуулж, түүний шил. Хөөе чадахгүй байсан түүнд итгэж. "Манай охид авч байгаа амралт, та мэднэ. Тэд очиж, хамаатан садан. Тэд өвдөж байна. Тэд зүгээр л өөр хүн шиг хэдий ч, та юу сонсож болох юм."
  
  
  Тэр үзэн ядаж хөдлөхөд shotgun-д гоемсог эргэн тойронд Сан Франциско-ийн гайхамшигтай кофе дэлгүүр, харин засварын ажил бололтой шаардлагатай.
  
  
  Лиз Burdick босгосон түүний хөмсөг гэж Luger унасан миний гарт. Гэсэн хэдий ч, тэр нь хараад бага гайхсан.
  
  
  "Одоо бид авч бодит гэрээ, байхгүй бол бид, Харпер?"
  
  
  "Буу естой гэдгийг хэлээрэй би ноцтой. Маш ноцтой."
  
  
  "Penny үнэ зүүн хэсэг хугацаанд биднийг. Би хэлж чадахгүй нь илүү тодорхой байна."
  
  
  Шийдвэрлэх түүнтэй хамт байсан юм шиг харьцах нь эмэгтэй хүн хамрагдсан нь мөсөн хана.
  
  
  Тэр зохион байгуулсан гарч шил. Түүний алхам бүрийг шиг байсан шүлэг. "Do you want to tell me why you' re явуулж буу, Харпер?"
  
  
  "Хүмүүс байлгах гэж оролдож тавьж дахь сум me."
  
  
  "Уучлаарай сонсох гэж. Гэхдээ бид амьдарч хатуу цаг. Одоо та хийсэн зэвсэг гарч намайг, би юу хийх естой вэ?"
  
  
  "Би найдаж байсан юм сэгсэрнэ та нарыг жаахан. Би дутуу та." Тэр босож holstered нь Luger. "Би хайж байсан хэн нэгэн нэр Penny үнэ нь тэдний хаяг. Том хүний нэртэй Хандгай, заримдаа Edward Jones. Тэр сэрүүн зан чанар."
  
  
  "Тэнд байгаагүй ийм хүн энэ байшин."
  
  
  "Би асуух гэж байгаа тухай Nen Penny үнэ."
  
  
  "Уучлаарай. Энэ байж болохгүй зохион байгуулсан. Та байсан, сайн явж, Харпер."
  
  
  Тэр хөдлөхгүй байх юм бэ. Түүний зогсож байсан харж nah, мөн хэлэв, " Нэр үнэ."
  
  
  "Би байхгүй бол зарах мэдээлэл."
  
  
  Түүний Хөөе инээд алдав. "Би ярьж байгаа юм биш шүү тухай мэдээлэл."
  
  
  Энэ нь цаг хугацаа, тэр их гайхаж байсан юм. "Та нар үг, нэг нь миний бусад охид?"
  
  
  "Үгүй Ээ, Хатагтай Burdick. Бид уулзах нь таны охид өөрсдийн."
  
  
  Тэр ойлгосон. Мөн захиалга авч, энэ нь, гэж тэр инээмсэглэн, миний нүдийг уулзав. "Энэ бол маш үнэтэй байх болно. Хамгийн сайн нь үргэлж үнэтэй."
  
  
  "Би хүсэж байна, хамгийн шилдэг нь," би хэлэв.
  
  
  Тэр дээр сунган ор, үзсэн Лиз хувцас тайлах. Түүний мөчид glistened алтан-хүрэн гэрэл нь эртний гэрэл. Түүний бэлхүүс байсан нимгэн, түүний мөрөн дээр нь бага байв, гэвч түүний хөхийг байсан том, бүтэн. Тэд swayed тэр над руу нүүсэн. Зүгээр л түүний царай, түүний биед байсан нь маш сайн нөхцөл.
  
  
  "Та юу гэж бодож байна энэ нь та нарын төлөө хийх болно? Би гэсэн үг, бусад нь тодорхой байна."
  
  
  "Би та нарын сонирхсон. "Би юу мэдэхийг хүсч жолоодож та," би хэлэв.
  
  
  Тэр инээв хатуугаар. "You won' t know about нь садар эм хэрэв та тавьж, түүнийг ор. Нэг садар эм нь жүжигчин, мөн ор нь үе шат." Тэр тавьлаа болон дарагдсан түүний уруул минийх. Түүний хэл унасан хооронд миний уруул гараа доош унасан нь миний гуяны. "Гэхдээ би биш, садар эм. Та юу гэж ойлгож байна?"
  
  
  "Үнэхээр биш," би хэлэв.
  
  
  "I don' t үйлчлэх миний худалдан авагчид. Миний охид үүнийг хийх. Би биш худалдах, худалдан авах."
  
  
  "Тэгвэл яагаад та нар хүлээн авч, миний санал болгож байна?"
  
  
  "Энэ нь тийм биш юм, нэг санал" гэж тэр хэлсэн байна. "Энэ асуудал байсан юм."
  
  
  Тэр түүнийг түлхсэн дээр доош ор. Гараа доош унасан нь түүний бие. Би мэдэрч байлаа, түүний хурууг дарж эсрэг товч миний цамц. Энэ замаар тусалж байсан Хөөе зайлуулах, эго. Хараад тэр миний bandaged шарх, тэр ямар ч асуулт асуусангүй. Үед түүний эцэг нь хийсэн хайр түүнд, түүний хуулиар хамгаалагдсан онцлог болсон улаан. Түүний хэл цухуйх гарч уурхай, гараа stroking миний эргэн гэнэт stiffened,, дараа нь тэр шидэж өөрөө дор нь надад зэрлэг уйлж ...
  
  
  "Ямар байсан юм?" гэж тэр асуув.
  
  
  "Та нарын хэлсэн шиг, та нар хамгийн шилдэг нь."
  
  
  "Тиймээс энэ нь та, Ned Харпер. Үүнээс гадна, хэрэв та нар хэн юм? Thug, зэсийн юу?
  
  
  "Долоох нь cop."
  
  
  Тэр хүрч мухар сохор. "Энэ сум шарх, энэ нь биш юм?"
  
  
  "Сайшаал найздаа хэн нэгэн та үздэг та хэзээ ч уулзаж байна." "Та юу гэж бодож байна, түүний ээ тусалж, та зүгээр л, учир нь та нар сандал хэвлэлийн надтай хамт орондоо? "" Би олох болно дүр, эсвэл ямар ч таны тусламж nah. Тэр амь насаа алдсан наад зах нь таван хүн. Нэг болж хувирсан нь ойр дотно найз. Нэг сайхан эмэгтэй. Тэр хугалсан миний хүзүү."
  
  
  
  
  
  "Үүнийгээ зогсоо" гэж тэр хэлсэн нь хатуу ширүүн дуу хоолой. "Хандгай энд ирсэн хоер удаа. Тэр биш миний ердийн үйлчлүүлэгч. Тэр бүдүүлэг, хэрцгий, тэр гэж хэлж болох юм, тэр нь эрүүгийн. Гэхдээ тэр мэдэж байсан Penny үнэ өмнө тэрээр эхлээд энд. Тэр хэлсэн байна, тэр өөр байсан. Би хэлсэн хөөе гэж юу ч байхгүй байсан талаар сайн nei. Би баяртай байсан юм тэр үед байхгүй байсан харуулах хүртэл дахин, дараа нь хоер дахь айлчлал."
  
  
  Ee дээр нь үнсэв хүзүү. "Хаана байна тэр, Лиз?"
  
  
  "Тэр биш байсан хамгаалагдсан хандгай. Penny үнэ байсан түүний туслах. Тэр хэлсэн тэр хүсэхгүй байгаа юм бэ, та үзнэ үү, гэж аюул учруулж түүний амьдрал."
  
  
  "Яаж байгаа юм бэ тэр мэддэг вэ?"
  
  
  "Тэр явж чадахгүй байсан руу мэдээлэл. Тэр зүүн яарч удалгүй тэр амласан байсан гэдгийг би биш хүлээлгэн тушаал байв." Лиз grimaced миний гар дээр. "Магадгүй Хандгай байсан түүнтэй холбоо. Та юу гэж бодож байна энэ талаар?"
  
  
  "Магадгүй."
  
  
  "Би мэдэж байгаа бол тэр нь үлдэнэ. Би мэдэхгүй, би хүсэж байгаа бол хэлэх юм та нарт. Мэдээлэл нь чамайг алах гэж байдаг бол Хандгай нь энэ."
  
  
  "Надад хэлэх," би хэлэв.
  
  
  Тэр санаа алдаад, " Энэ нь хуучин зуны зуслангийн байшин хотын гадна. Би тайлбарлах болно зам нь та." Тэр босож явсан эртний ширээ. Тэр нүүж сайхан. Nah байсан жижиг, хатуу backside шиг залуу охин юм.
  
  
  Тэр түүнийг харж, тэр сандал дээр сууж, бичиж дээр нь нарийхан хэсэг нь цэнхэр цаас. Түүний бүрэн хөх swayed тэр нүүсэн. Сергей тоглож байсан дээр түүний жигд мөрөн. Тэр нь бодит шаргал, алтан хооронд гуяны.
  
  
  Гаргах ямар ч дуу байна, тэр босож нь ор. Тэр авч түүний түүний зэвсэг, stroked түүний хөхийг. Түүний авч их алган дотор нь гараа fiddled нь түүний хөхний толгой, мэдрэмж нь тэднийг авч дахин хэцүү.
  
  
  Тэр сууж motionless, түүний толгой мэхийн, эдэлж миний caresses. Би үнэр үнэртэж түүний үс, үнэр үнэртэй ус түүний бие.
  
  
  "Би баяртай байна, би ирж, Сан-Франциско," би хэлэв.
  
  
  Аажмаар, тэр тавьлаа миний эсрэг, дараа нь эргэж буурсан, толгойгоо миний мөрөн дээр. "Хэр их цаг хугацаа байна уу, Ned?"
  
  
  "Маш их" гэж би хэллээ.
  
  
  Гараа зөөлөн сэтгэлийг минь нүүр. Тэр түүнийг шүүрэн авч, хийсэн түүний буцаж ор ...
  
  
  Гэрт Penny байсан оршин сууж байсан өндөр дээр гарч хадан биш, хол Сан-Франциско. Лиз-ийн заавар байсан дагаж хялбар. Тэр зогсоол тавин метрийн гэрээс талд зэлүүд зам дээр гарч ирээд эргэн тойронд машин, чимээгүйхэн хаалгаа хааж. Шөнө агаарын байлаа сэрүүн, чийглэг турш зочид буудал, болон нойтон байсан нь зуны хур борооны. Аль аль талд нь миний ой, их stahl зузаан нь overgrown бут захаар зам.
  
  
  Би түүнийг хараад машины урд гадна хаалгыг байшин. Ойртож болгоомжтой, тэр баталсан түүний машин crouched нэг дор гэрэлтэй цонх байшин. Хоер хүн ярьж байсан дотор. Их сонссон түүний дуу хоолой нь ч их хийж чадахгүй гарч үг. Odin-ийн дуу шиг харьяалагддаг хүн.
  
  
  Миний Luger талаас, түүнийх болсон буланд байшин. Түүний дуу хоолой нь гэнэт мэдэрсэн flustered. Миний хайлтын төгсгөл ирж байна.
  
  
  Түүний бүрхүүл дээр tiptoe, хөдөлж хурдан сүүдэрт. Түүний өдөр дөхөж орох, тэр сонссон дуу хоолой болж чанга. Хүмүүс гарч ирж байгаа. Эргэх, түүний stahl харж хамгаалах. Энэ shaggy эрэгтэй, чанга дуу, хурц, явсан тэдний тусдаа арга замыг өдөр. Түүнийг яаран зогсоол болон dived nah.
  
  
  Сергей усанд автсан шөнө, зураг нь шар зурвас газар. Зураг нь хүн тэсрэлт дамжуулан үүдний. Энэ нь тийм биш юм Хандгай. Энэ нь тийм биш юм хэмжээтэй аварга том нь цахилгаант дуу хоолой. Тэр мэдэрсэн хурц мэдрэмж сэтгэл дундуур байгаа.
  
  
  "Түгжих хаалга," хүн гэж хэлсэн нь түүний хамтрагч нь охин нь тэр байсан л харж товчхон. Тэр явсан доош алхам. Эго-ийн stocky хэлбэр нь хараад мэддэг. Энэ нь нэг нь эго-ийн тэгш бус алхам ойртон ирэхэд машин.
  
  
  Тэр ч бүү хэл харах миний Ford байсан бөгөөд зогсоол дахь driveway. Тэр хаалга онгойлгон түүний машин авсан. Урд хаалга байшингийн хаалттай охин алга болсон.
  
  
  Хүн болсон гол ignition. Тэр сонсоод, engine start шилжих, эсгий машин эхлэх шилжих sluggishly хүн гэж шилжсэн машин руу буцах. Тэр шүүрэн авч, хаалганы бариул, түүний талд, мөн өссөн машин руу хүн болгон барьцаалсан хол байшин.
  
  
  Тэр дээр дарсан дээрэлхэх. "Чөтгөр аваг?"
  
  
  "Надад буу, тиймээс амрах. Идэвхжүүлэх дээд brylev. Би юу хүсэж та харах дуртай."
  
  
  Тэр хар үс, чанга нүүр. Nen өмссөн богино ханцуйтай цамц, би харж болох зангууны шивээс нь түүний шуу.
  
  
  "Нэрийн Жэйк Hoyle, энэ нь биш юм?"
  
  
  "Та байх естой үхсэн" гэж тэр хэлсэн байна. "Сид тавих сум дахь"гэв.
  
  
  "Би санах явдал." Түүний эго цохих түүнийг нүүрэн дээр нь Luger. Хатуу нь хангалттай итгэлтэй байхын тулд би бүрэн эго-анхаарлаа хандуулж байна. "Хаана нь Moose?"
  
  
  "You don' t want to see the ego. Та гарч байгаа нь таны лиг. Moose идэх нь та нар шиг хүмүүс амттангаар."
  
  
  "Би бодсон тэр илүүд зодож эмэгтэй."
  
  
  "Хараач, хамгийн ухаалаг зүйл хийж болох байсан байх нээлттэй алхаж энэ машин яг одоо хөтөч хаа нэгтээ мянган миль хол."
  
  
  Анхны шөнө Айдахо дахь шатсан миний дарга, тод, дахин бөглөх надад уур хилэн. Би санаж Сид тайвнаар тавих сум, надад бол түүнийх тавих үүрэг болон арчаагүй.
  
  
  
  
  
  
  Түүнийг дурсан санах нь Sheila Brant, Дэвид Kirby.
  
  
  Энэ luger дарагдсан түүнд маш хэцүү эсрэг түүний хоолой гэж тэр дуу алдав. "Би та нарт өгсөн нь tailspin. Хэрэв та чадахгүй бол хариулт нь энэ нь, би болно цохилт таны тархийг бүх хугацаанд хүний суудалтай энэ машин."
  
  
  Тэрээр хэлсэн hoarsely,"би уулзалт Хандгай яг одоо."
  
  
  Сайн байна. Би хамт явах болно"гэв.
  
  
  "Энэ бол таны оршуулгын." Эсвэл тийм тээн.
  
  
  Тэр харлаа миний зүг үе үе тэр явлаа. "Хандгай та мэддэг. Тэр та нарыг мэддэг, та байгаа зарим төрлийн холбооны төлөөлөгч."
  
  
  "Тэрээр хэрхэн тусалсан бэ гэдгийг мэдэх?"
  
  
  "Тэр холболт. Тэр тэдэнд бүх замыг дээд Байгууллага. Хэрэв та авах болно та нарынх, mister. Та амьд дээр зээлсэн цаг."
  
  
  Тэр тавьж, тамхины түүний аманд. "Та нар миний хөнгөн. Та түрээсийн энэ нь надад Bonham."
  
  
  "Та мартаж болохгүй юу, та юу? Би түүнд хөнгөн бэлэг."
  
  
  Би хаасны руу самбар. "Илүү хурдан явж. Би үнэхээр харахыг хүсэж Хандгай again."
  
  
  Зүхлийг, Хейл орлоо хэцүү хийн дөрөө. "Рондо зөв байсан. Та галзуу."
  
  
  "Рондо надад хэлсэн тэр мэдэхгүй байсан бол та байсан."
  
  
  "Тэр үүнийг хийж чадахгүй байсан, гэхдээ бид харилцан найз. Тэр хонх дуугарав. Би бодлоо та ирж байсан Сан Франциско харж Penny үнэ." Та олсон энэ хаяг алдсан гэхэд Muse. "
  
  
  "Зөвхөн би хэрэггүй үзэх ямар ч илүү, би юу?"
  
  
  "үгүй ээ. Энэ нь thread таны аялал, mister."
  
  
  Өөрчлөх ямар ч авиа, түүний дуу хоолой, Хейл эргэж заяа. Зэрэг машин swerved, намайг хаясан эсрэг самбар.
  
  
  Би харж чадахгүй байсан түүнд хүрэх болгон түүний дээл, гэхдээ би харсан flash бууны суманд өртөн болон сонссон дууны тэр гох татаж. Тэр хурдан байсан. Тэр маш хурдан. Харин gawking биш үү цохих тэмдэг. Энэ нь аль хэдийн унасан шалан дээр машин. Би цаг хугацаа байхгүй байсан бол энэ талаар бодох. Тэр буудсан нь үе мөчний. Энэ luger дэлбэрчээ чангаар дотор хаалттай машин. Хейл хийсэн gurgling дууны эргэн тойронд түүний хоолой, унасан эсрэг жолооны хүрд.
  
  
  Машин явж байсан дээр нээлттэй явган хүний зам нь ямар ч нуман. Hoyle сонгосон газар анхааралтай. Хэрэв бүх зүйл явсан гэж төлөвлөсөн, тэр амь насаа алдсан нь надад нэг хурдан буудаж, хадгалж машин явах зам, унтраах. Гэвч эго төлөвлөгөө нь ажиллахгүй байгаа юм бэ.
  
  
  Энэ driverless машин болсон зүүн, хурдлаад даяар авто зам. Тэр цохих задгай гэж би оролдож байсан юм хүрч жолоо, мөн би байсан хаясан эсрэг Hoyle-ын байгууллага. Машин хурдлаад гарч шуудуу, дамжуулан undergrowth, эцэст нь ирсэн зогсоох. Би их гайхаж байсан юм байхгүй байсан гэдгийг дээр өнхрөх.
  
  
  Тэр хүртэл шулуун, хувцсан Hoyle нь суудал авч түүний судас. Тэнд байсан ямар ч дүр. Тэр нас барсан байсан. Би ямар ч сонголт байсан ба харин гөлөг нь түүнд. Гэсэн хэдий ч, энэ нь байсан буталсан замаар хөгжүүлэх. Тэр байгаагүй сонирхолтой дүр үхлийн. Түүний зочид буудлын авах Moose.
  
  
  Нэг luger түүнийг татаж гарч чирэгдэн Hoyle-ийн биеийн эргэн тойронд машин. Хөдөлгүүрийн авчирсан дахин, мөн машин замаар явж, шуудуу болон цохих урдуур дахин. Түүний машин машинаараа ар гэрт.
  
  
  Би авах естой байсан Penny үнэ хэлж намайг хаана Хандгай байсан, үгүй бол би зөв эргэж байх би хаана эхэлсэн.
  
  
  Байшин ч шатаж ариун. Эго эргэн тойрон алхаж, энэ нь олсон нээлттэй унтлагын өрөө, цонх. Би харж чадахгүй байсан түүний, Penny үнэ, гэхдээ би сонссон гэнэ. Тэр шүршүүрт. Түүнийг сонссон усны ажиллаж байгаа.
  
  
  Тэрээр өргөж түүнийг буцааж алхам тайлаад түүний гутал, дараа нь авч цоож өдөр. Тэр чимээгүй явж дамжуулан гал тогоо болон зочны өрөө нь унтлагын өрөө.
  
  
  Penny үнэ дуулж байсан шүршүүрт. Тэр биш үү таньж мэддэг нь тааруулах. Penny үнэ биш Barbra Streisand. Миний хөнгөн байсан миний цээжин дээр. Түүний эго шидэж түүний минут суув хүлээх түүний дуусгах.
  
  
  Тэр үед гарч ирээд, эргэн тойронд ариун цэврийн өрөө, тэр өмссөн байсан нь шүршүүрийн малгай, хос шаахай, мөн өөр юу ч биш. Бид хараад бүр өөр. Гэнэтийн харилцан байсан. Тэр огт бодоогүй-г танихгүй хүн, түүний унтлагын өрөө, би огт бодоогүй харах нь түүний төрсөн өдөр тохирсон.
  
  
  Тэмдэглэл Хандгай талаар хийсэн түүний цээжний байсан нь үнэн. Тэд онцгой. Бүх зүйл түүний тухай бие байсан нь онцгой. Тэр хийсэн Raquel Welch шиг харагдах нь өсвөр насны хүү.
  
  
  "Хөөе, та хэрхэн олж авсан бэ?" гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Энэ бол миний өдөр. Түүний цоож нь тасарсан."
  
  
  "Та биш шүү дээ хулгай, чи?"
  
  
  "Би Ned Харпер. Хүн та хүсээгүй юм-г үзнэ үү."
  
  
  "Хэн нэг нь ярьж Лиз утсаар?" Тэр нь тайлаад түүний шүршүүрийн малгай бариад гарч түүний үс. "Та байх естой, зарим төрлийн оператор авахын тулд түүнийг та нарт хэлэх вэ намайг олох."
  
  
  "Бид олсон нийтлэг хэл."
  
  
  "Та нар шалтгааныг нь мэдэх тэр хүсэхгүй байгаа юм бэ, та үзнэ үү. Hoyle надад хэлсэн та meddle-д байгаа зүйл нь аль нь ч таны бизнес. Тэрээр хэлэхдээ хэрэв та гарч ирсэн, тэр зайлсхийх естой та зөвшөөрөх em мэднэ."
  
  
  "Мөн та нар шийдвэрлэж, энэ нь нэлээн цэвэрхэн."
  
  
  "Биш цэвэр хангалттай. Энэ нь тодорхой байна." Тэр нээсэн хувцасны шүүгээнээс авч гарч дээл. "Энэ нь зүгээр юм бол би хувцас энэ? Би үзэн яддаг ярьж бизнесийн байхад би нүцгэн. Дараа нь, хэрэв та хүсэж байгаа бол, I ' ll take түүний эго дахин унтраах."
  
  
  "Би эргэлзэж байгаа гэж ээлтэй."
  
  
  "Та хэзээ ч мэдэхгүй. Та хийсэн зүйл болгон ажиллуулж Hoyle?"
  
  
  "Тиймээ," би хэлэв.
  
  
  "Би айж байсан юм. Түүнд юу болсон? Сайн ч, би байлгах мөнгө."
  
  
  "Тэр биш ирэх буцах."
  
  
  Тэр үүнийг хүлээн авсан ч flinching
  
  
  
  
  
  
  . "Тэрээр хэлсэн нь тэр авч болох тусламж үйлчилгээний талаар та өөрийн. Түүний emu итгэж чадахгүй байсан гэнэ. Тэд алах гэж оролдсон, та нэг удаа, та амьд үлдсэн нь энэ. Та зохицуулан Рондо. Би байсан гэж хэлж байгаа нь үнэхээр сайхан."
  
  
  Би бодсон бол би байх естой тааламжтай. Би түүнд хэлсэн: "Та мэдэх маш олон талаар миний тоног төхөөрөмж."
  
  
  "Бүх зүйл Hoyle мэдэж байсан. Тэр том talker." Тэр байсан товчийг хүртэл түүний дээл, сууж байсан өмнө нь миний сандал. "Чи маш talkative та өөрөө."
  
  
  "Би үргэлж их ярих үед би айж байна," гэж тэр хэлсэн байна. "Би айж байна та нар намайг алах ч бас."
  
  
  Түүний хэлсэн нь: "Түүний ховор эмийн амь эмэгтэй."
  
  
  "Хэрэв та хүсэж байгаа ууж? Би зарим нэг нь архи, согтууруулах ундаа нь бусад өрөөнд нь."
  
  
  "Үгүй, баярлалаа."
  
  
  Тэр дээр алхаж миний сандал дээр unbuttoned миний дээл. Үед түүнийх биш үү хөдөлгөж, тэр миний гарыг шүүрэн, түүнд хавсаргасан нь түүний бие. Мэдээж хэрэг, тэр бодол нь хамгийн сайн хамгаалалт нь сайн байсан гэмт хэрэг.
  
  
  "Let' s наймаа," тэр аяархан хэлэв.
  
  
  "Бид юу худалдааны тухай?"
  
  
  "Миний амьдралын бүх л би авч болно."
  
  
  "Би хаана байгаа мэдэхийг хүсдэг нь Moose юм танхимд."
  
  
  Pouting бага зэрэг, тэр унтраах татаж түүний дээл дахин. "Хейл ирсэн Odin-ын Сан Франциско. Уг хандгай нь замдаа хаа нэгтээ."
  
  
  "Юу гэсэн үг биш юм Hoyle хэлсэн байна. "Тэрээр хэлсэн нь Moose энд байсан юм."
  
  
  "Тэр худал хэлсэн нь та. Уг хандгай биш үү гарч ирэх. Тэр бүү Hoyle ирэх ганцаараа. Энэ нь алдаа байсан. Тэд дутуу та."
  
  
  Хейл байх естой хүртэл хийсэн тухай түүхийг тэр үед намайг дуудсан хангахын тулд Muse. Тэр хязгаарлаж хугацаа, хүлээж шийдвэр татахуйц буу.
  
  
  "Хэн холбогдсон Хандгай дахь мафийн?" Penny үнэ гуйлаа.
  
  
  "Тэр хэзээ ч хэлж байгаагүй, хэн ч энэ тухай. Тэнд хүн юм, мэдээж хэрэг, маш их жин, хэнд тэр нь шийдэх. Зохион байгуулалт ерөнхийдөө disapproves нь Moose, учир нь тэд гэж бодож галзуу хяналтаас гарч. Харин тэнд байсан нэг хүн дээд хэсэгт хэн санхүүжүүлж зарим хулгайлагдсан нь Moose хүрээнд гэрээ тэдний хооронд. Moose гэж хэлсэн бэ бие биедээ зарим зөвшөөрөөгүй ."
  
  
  "Хэрэв та ямар нэг юм мэдэх, Сохор зоос? Та их ярих юм, харин та нар надад хэлж маш бага."
  
  
  Тэр бага зэрэг уруулаа. "Би хийж байгаа нь миний хамгийн сайн туслах. Би хүсэж аврахын тулд өөрийнхөө арьсыг." Тэр үрчийсэн түүний үс. "Let me think about it. Тэд ухарч, хичээж дагаж Sheila Brant-ийн trail. Тэд олох гэж хичээж байгаа мөнгө тэр хулгайлсан. Гэхдээ би тангараглаж та, Хейл хэлж чадахгүй байсан намайг хаана Хандгай болон Craddock байсан."
  
  
  "Craddock," давтан хийнэ. "Надад хэлэх талаар Craddock."
  
  
  "Сид Craddock гурав дахь хүн оролцсон зарим Хандгай хулгайлагдсан. Тэр оролцож байсан Abruz-ийн аллага. Тэр нь нарийхан хүн нь буржгар үс, хүүхэд шиг царай. Бүх юм миний санаж болох талаар nen."
  
  
  Тэр өгсөн нэг чухал хэсэг нь мэдээлэл. Түүнд баяр хүргэв түүний хүртэл. "Hoyle байх естой итгэмжлэгдсэн та маш их."
  
  
  "Тэр аргаар bragging - гээд сэтгэгдэл төрүүлэхийн тулд надад. Тэр нь хавсаргасан байсан нь надад ч гэсэн түүнийх байсан нь Moose хамгийн дуртай зугаа, " гэж тэр хэлсэн байна. "Тэр харуулсан сайн амт, Харпер. Түүний нэр нь энэ бүлэглэл."
  
  
  "Би итгэж байна"гэжээ.
  
  
  "Би хийж чадна танд санал болгож байна?"
  
  
  Түүний Хөөе инээд алдав. "Би бодож та аль хэдийн байсан."
  
  
  "Тэнд нэг том wad мөнгө хаа нэгтээ. Хоер зуун мянган доллар. Энэ хэр тэд авсан үед тэд амь насаа алдсан Abruz." Тэр pursed түүний уруул. "Энэ нь намайг хүсэж байна гэж бодож байна энэ талаар. Тэр дуртай байсан нь энэ бүх руу эргэж, мөнгө, худал нүцгэн энэ. Хоер зуун мянган долларын үнэт цаас. Хэрэв та тавьж, хоер зуун мянган долларын тухай хуулийн төслийг me? "долларын гудас, амраг?" "
  
  
  "Би байхгүй бол таны төсөөлөл."
  
  
  "Тэд зүүн үүнийг Sheila. Тэд хувааж, дараа нь ажил Флорида болон даалгасугай энэ нь Хөөе. Hoyle гэж надад хэлсэн."
  
  
  "Хандгай, Эго найз нөхөд буруу байсан тухай Sheila. Тэр ажиллуулж чадахгүй байсан нь унтраах мөнгө."
  
  
  "Дараа нь юу болсон юм?"
  
  
  "Nah боломж байгаагүй, надад хэлээч. Түүний бодож байсан юм авч хол nah. Тэр айж орж ажиллаж байгаа Хандгай, тэгээд тэр зугтсан."
  
  
  Мэдээж, Penny үнэ хэлж байсан түүний бүх зүйл явж байсан нь дээр. Тэрээр босож, түүний сандал. Тэр намайг дагаж буцаан алхмууд, би хаана тавьж, түүний гутал дээр.
  
  
  Тэр биш надаас асуух ямар ч илүү талаар асуулт Hoyle. Тэр бодол нь тэр биш байсан яг түүнд санаа зовсон нь түүнд.
  
  
  "Хөөе, сонсох, Харпер. Гэж бодъе, та удирдах олох мөнгө байхад you ' re trying to run доош нь Moose. Та юу хийж байна, тэдэнтэй?"
  
  
  "I didn' t think about it."
  
  
  "Хоер зуун мянга. Энэ нь үнэхээр гайхалтай юм."
  
  
  Тэр шамлан хүртэл түүний балетын шаахай. "Та бүхэн санал болгож байна эго хүлээлгэж та?"
  
  
  "За, бид чадах ч хуваалцах. Энэ мафийн мөнгө. Сонс, би мэднэ тухай ном тэр нь Хандгай байгаа. Та хүссэн охид түүний нэр дээр байсан юм. Би боломжтой байж болохын тулд та нарт туслах." Би мэднэ миний арга. энэ маш гое эргэн тойронд янхны ."
  
  
  "Та хэлсэн та айж байлаа, надад."
  
  
  "Хоер зуун мянга. I ' ll дундуур явах нь нүүрс шатаах ор, бүжгийн нүцгэн дээр Цагаан Байшин, өвс, үйлчлэх анхны морин цэрэг Хэлтэс. Намайг авах нь та. Харпер, мөн үзье олох мөнгө. Бид хийж болох талаар их юм. энэ нь өгч болох юм та секс гэдгийг та хэзээ ч өмнө нь хийж."
  
  
  "Үгүй, баярлалаа," түүний эцэг хэлсэн байна. "Та мартсан Hoyle хэтэрхий амархан."
  
  
  Есөн
  
  
  Тэр буцаж явсан жижигхэн хар ном жагсаалтад нэр нь байсан, одоо багассан доош дөрөв. Тэд Janice, Eva, Барбара, мөн Кора. Тэр явахаар шийдсэн Портланд, олж Janice эхлээд байна. Хэрэв хоосон байсан зурсан түүний байдаг, тэр нь байх болно явсан буцаж Рено Денвер болон Лас Вегас, хаана бусад охид байсан байх естой.
  
  
  Moose мэдэж байсан, би байсан бол эго хаяг. Тэр мэдэж байлаа Бүрхүүл
  
  
  
  
  
  замаар явж жагсаалт охид, найдаж олохын тулд юу эго газар юм. Тэр үед гарч олох би амь насаа алдсан Hoyle-ийн дүр найз, тэр чадахгүй сууж ч, гэж би бодлоо. Хаа нэгтээ замын дагуу, нэг нь эдгээр дөрвөн хотууд, би олох болно Хандгай, эсвэл тэр намайг олох болно.
  
  
  Портланд янхны газар байсан хуучин байшинд байрладаг бүдгэрсэн орон сууцны хороолол орчимд мах боловсруулах дүүрэг. Түүнийг хаалга тогшлоо өглөө эрт асуусан нь Janice. Нэг yawning охин нь tousled үс даллах үед надад.
  
  
  Кофе өглөө эрт биш юм шиг анхилуун сарнай цэцэрлэг. Энэ нь үнэр үнэртэх шиг өнгөрсөн шөнө, байгууллага, хүйс, заримдаа booze бол шивэгчид нь аль хэдийн цэвэрлэгээ, энэ нь үнэр үнэртэх шиг цэрэг жорлон.
  
  
  Охин нь tousled үс байсан нэхэх дамжуулан үйлчлэгч, түүний богино унтлагын хөдлөхийг хүсээрэй хөдөлгөөн түүний хонго. Үйлчлэгч намайг хараад гаруй, мэдээж хэрэг гайхаж, яагаад би чадахгүй хойшлуулж миний шунал тачаал хүртэл nightfall.
  
  
  Тогшиж, хаалга, охин хэлэв: "Janice. Энэ нь хүн гэж нэрлэдэг."
  
  
  Janice хариулсан sleepily. "Сайн байна." Охин хэн байсан юм гарч ажиллаж нэгдэв намайг өдөр, инээмсэглэл, pats миний хацар, хөдөлгөдөг танхим.
  
  
  Нэг leggy хар үстэй шар унтлагын өмд цамц хаалгаа үрж нь эрчилсэн нударга руу түүний нүд. Тэр санаа зовох биш үү товч хүртэл орой түүний унтлагын өмд цамц. "Та нарт хэлнэ, та хайж байгаа Хандгай?"
  
  
  "Энэ нь зөв."
  
  
  Тэр үүд хаалгыг нээж өгсөн өргөн. "Оруулна уу."
  
  
  Миний тусгал нь хөдөлж байсан дахь бүрэн хэмжээний толь үед түүний өрөөнд орж ирлээ. Өөр толин тусгал байсан суулгасан тааз дээрх дугуй давхар ор. Тэнд байсан нүцгэн шаргал хэвтэж ор, хэн нь аль хэдийн болсон түүний талд над руу харж, торгон хуудас гүйдэг түүний дээр цагаан байгууллага.
  
  
  "Миний найз Делиа."
  
  
  Түүнд толгой дохив, мөн шаргал толгой дохив дахь үе мөчний.
  
  
  "Хандгай ажилд тавих нь бидэнд нэг, хоер харуулж байна, учир нь түүнийг болон түүний найз нөхөд' egos. Тэр биш яг миний төрөл," Janice хэлсэн байна.
  
  
  "Хэр удаан өмнө та сонссон уу түүнээс?"
  
  
  "Нэгдүгээр," the шаргал хэлсэн байна. "Гэж байв буцааж нэгдүгээр сард."
  
  
  "Тэр авчирсан хэн нэгэн хүн түүнтэй хамт тэр сэтгэгдэл төрүүлэхийн тулд хүссэн." Janice инээмсэглэв. "Миний бодлоор бид өндөр сэтгэгдэлтэй эго, биш үү, бид, Делиа?"
  
  
  "Та бооцоо тавих."
  
  
  "Хэн байсан тэр хүн?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Ноен Смит," Janice хэлсэн байна. "Алдарт Ноен Смит. Бид шоу дээр тавьж, олон олон бидний хамаатан садан ' egos."
  
  
  Делиа хи хи. "Тэр хүсээгүй нь түүний жинхэнэ нэрийг ашиглаж болно."
  
  
  "Юу юм бэ тэр шиг харагдах вэ?"
  
  
  "Өндөр, нимгэн. Тэр өмссөн шил. Хэрэв тэр биш байсан нь Moose, тэр бодож байсан тэрээр нягтлан бодогч байсан."
  
  
  "Учраас тэр нь Moose, та юу гэж бодож байна?"
  
  
  Энэ шаргал propped түүний эрүү түүний гар дээр. "Яв, одоо. Хэрэв та хайж байгаа Хандгай, хэрэв та ямар мэдэх бизнесийн түншүүд энэ байна."
  
  
  "Ноен Смит хүн байгууллага. Чухал, " Janice хэлсэн байна. Тэр дээр суугаад ор дараагийн шаргал. Тэд хийж байсан агуу сандал, bookends тэдний эргэн тойронд.
  
  
  Зарим нэг ялгаатай хүмүүс гэж би түүний тухай Хандгай, тэд туслах хүсэлтэй намайг, харин би олсон гэж тэд байхгүй байсан ямар нэгэн нэмэлт мэдээлэл. Их түүнд талархал илэрхийлээд, тэд намайг урьсан буцаж ирэх заримдаа.
  
  
  "Надаас асуух эсвэл Делиа," Janice хэлсэн байна. "Бид шиг нэг баг болж ажиллаж байгаа."
  
  
  Гучин минутын дараа тэр зүүн Портланд, the Lincoln сунгах үед надад өнгөрсөн нээлттэй зам дээр. Жолооч ирээд орж гүйцэж түрүүлэхийг lane болон хурдлаад хүртэл дараагийн миний Ford.
  
  
  Би түүнийг харсан нүүр,, дараа нь, бага зэрэг буу. Уг жолоо ээрсэн түүний эргэн тойронд, Ford хаасны болгон хүнд машин ducked тэр үед.
  
  
  A shotgun тэсэлгээний бут цонхоор, харин алдсан.
  
  
  The Lincoln байсан хэт том, миний машин илгээх миний эго skidding. Жолооч хувцсан эго зам, yanked өөрийн дугуйтай. Их хаалт хийсэн холбоо хаалт, дараа нь Ford зүүн хашлага, skidded талд зам орж picnic газар л хурдны зам унтраах.
  
  
  Тэр үүнийг цохих, муулж энэ их тэр зүрхлэх нь үгүй, мөн хаасны руу тоног төхөөрөмж зэрэг машины арын ээрсэн эргэн тойронд цохих нь хог баррель. Тэр gritted түүний шүд, хянах гэж оролдож зөрөх. Машин ээрсэн эргэн тойронд дахин цохих модон picnic дарга, дараа нь дээгүүр өнхөрч түүний талд.
  
  
  Түүний ирсэн байх естой амьдарсан нь зөв. Тэр түлхсэн нээлттэй хаалганы авсан гарч unscathed.
  
  
  Линкольн хадгалагдаж жолоодох. Түүнийг харсан нь түүнийг алга руу харах гаруй хилл. Тэнд байсан хоер хүн урд суудал, жолооч болон зэвсэгт хүн. Нүүр нь би харж байсан зүгээр л өмнө нь shotgun унтраах явж, би хэзээ ч түүнийг харж тодорхой хүртэл өнөөдөр, гэвч би үүнийг мэдэж байсан харьяалагдаж Хандгай. Тэр инээмсэглэж байсан тэр гох татаж.
  
  
  "Форд" гэмтсэн байна. Би байсан сэтгэгдэл энэ гараж. Тэр түрээсийн өөр нэг машин руу явлаа Рено, таслан зогсоох, зөвхөн идэх болон дуудлага Hawk.
  
  
  "Би арга нь Moose. Тэр мэдрэх болно, миний амьсгал дээр түүний хүзүү, болон Em биш юм шиг. Тэр намайг алах гэж оролдсон өнөөдөр."
  
  
  "Ник, болгоомжтой байх хэрэгтэй."
  
  
  "Одоо, би байх болно, та холбоо барих tac эд анги. Би тэр мэдрэмжийг би байх болно гэж маш завгүй байна."
  
  
  "Хэрэв та хэрэгтэй мэдээллийг бид цуглуулж байсан тухай Жэйк Hoyle?"
  
  
  "Үгүй," гэж би хэллээ. "Тэр үхсэн."
  
  
  Эва байсан, ямар ч асуудалгүй олох түүнд Рено. Харанхуй чиргүүл бааз байрлаж байсан хотын захад хот. Тэнд байсан гурван охид нь madam, тус бүр нь өөрийн чиргүүл. Эва байсан сонирхолтой нь үйлчлүүлэгч, би хүлээж байсан нь Madame, жижиг гаргах талаар ярьж харилцан сонирхдоггүй. Албан байв халуун, тансагт, мөн Madame байсан би хичээдэг эмэгтэй.
  
  
  
  
  
  оролдсон мэт дүр эсгэх, үгүй бол. Түүний шаргал хиймэл үс нь таарах биш үү, мөн түүний улаан хадаас байсан ragged.
  
  
  Хэзээ яриа руу эргэж, Хандгай, түүний тайлбар нь илүү болсон хөдөлгөөнтэй. Тэр санасан том thug; тэр санал болгож чадахгүй байна эго нь клиент эсвэл сайн хүн. Тэр амь насаа алдсан нэг ee охид, учир нь emu дуртай нь бага зэрэг хүчирхийллийн хольж эго секс. Энэ madam байсан өргөн хүрээний үзэл бодол, гэвч тэр чадахгүй тавих нь хүртэл ийм зан.
  
  
  Түүний зангиа сулрах. Энэ madam үргэлжлүүлэн ярих, давтан нэг зүйлийг дахин дахин. Эцэст нь, Ева хоер үйлчлүүлэгч гарч авсан чиргүүл болон өрх толгойлсон түүний машин. Зүүн түүний madam ч тухай ярьж хачин секс.
  
  
  Эва байсан улаан үстэй охин хэн байсан өсч бага зэрэг өөх байсан намагт живсэн бухимдал. Тэр хэлсэн нь тэнд байсан хэт их өрсөлдөөн Рено болон өөр хаана ч түүний зочид буудал гэж хэлэх юм. Хэтэрхий олон divorcees өгч тэдний egos. Маш олон хосууд улс даяар, хэтэрхий их энэ шинэ сексийн эрх чөлөө. "Хиппи хийх болно энэ нь ямар нэг шалтгаанаар, эсвэл ямар ч шалтгаан байна. Би үзэн яддаг хиппи, " гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Хэлэлцэж, уур амьсгал байсан дарамттай. Энэ нь аль хэдийн төлсөн madam, гэхдээ тэр нь авч, нөгөө нь хорин тавьж дээр ор. Ева савлаж машин шиг тоос сорогч. Тэрээр хэлэхдээ мэдээж тэр санасан Moose. Тэд уулзаж байсан тэр үед байсан Денвер, дахин хамгийн шилдэг нь.
  
  
  "Түүний эд анги талаар бодож байгаа гэж буцаж байна," тэр хэлэв. "Бүх зүйл сайн байсан дараа, намайг гэх мэт." Тэр инээмсэглэн apologetically. Тэр ойлгосон гэж тэр биш санаа авч өөрөө. Ey дуртай идэх ч бас сайн, зөвхөн дасгал тэр хийсэн байсан нь түүний нуруун дээр.
  
  
  Яриа байсан шиг голын урсгал буруу зүг. Энэ нь байсан няцаав хэвлэл мэдээллийн хэрэгслээр тайлан хөөе, би сонирхож байна Moose. "Би маш их харамсаж байна," тэр дахин уучлал гуйсан. Тэр босож, нээж, хоер лааз шар айраг болон гараараа намайг нэг. "The хандгай чадахгүй эргэн тойронд байна сүүлийн үед."
  
  
  Тэнд байсан цаг үед тэр хамаг цагаа, түүнтэй хамт, тэр үед хийсэн түүний ямар нэгэн онцгой зүйл. Харин харилцаа байхгүй байсан урт удаан үргэлжлэх, мөн тэрээр хадгалагдаж холбоотой ихэнх нь oldies. Хамгийн сүүлд тэр айлчилж байсан бол энэ оны эхээр.
  
  
  "Би явсан нь Денвер баруун хойш тэр хангасан өөр нэг охин ирж зогссон. Тэр зөөгч. Эргэн тойронд жижиг хотын ойролцоо Денвер. Тэр нь Moose-хайрын төрөл. Түүний гэдгийг санаарай тэр нь зочид буудал байх нь маш их мөнгө. Ева инээв cynically. "Би таах гэж тэр хэлж чадахгүй байсан та яаж тэр хийх гэж байгаа нь энэ. Би дараа нь сонссон тэр түүнийг тавих нь байшин."
  
  
  Тэгээд дараа нь monologue зогссон надад уйтгартай. Түүний хэлсэн, " Гэж охин байсан шаргал? Хэрэв та санаж түүний нэр хэн бэ?"
  
  
  "Нэр үгүй. Тэр байсан бол би юу гэж нэрлэдэг нь aristocratic дүр төрх. Өндөр шанаа, том хар нүдтэй. Та бодож байсан тэр загвар."
  
  
  Тэр тухай ярьж байсан юм Sheila Brant.
  
  
  "Юу болсон бэ?" Ева асуув, барих илэрхийлэл нь миний нүүрэн дээр гэдгийг би мэддэггүй байсан.
  
  
  Тэр босож тавьлаа эсрэг хананд чиргүүл, түүний түүнд эргэж. "Би бодохгүй байна, та юу мэдэх болсон байв."
  
  
  "Би хэзээ ч сонсож байгаагүй юм. Магадгүй хандгай нь түүнийг орхин явсан хол, зүгээр л тэр байсан нь надад байна."
  
  
  "Дараа нь, Хандгай нээсэн нь том холболт," би хэлэв. "Тэр естой ойр байх нь хүний эрх. Байгууллагын".
  
  
  "Энэ мэдээ надад," Ева хэлэв. "Олон биш байна, усан үзмийн ороонго энд байна."
  
  
  Ковбой бүрхүүл чиргүүл орчин, эго малгай байсан ирээд доош нуух түүний нүд. Тэрээр явуулж байсан ногоон худалдааны баг. Би харж түүнийг надад хандаж.
  
  
  "Та хэлж чадахгүй байсан, яагаад та нар хайж байсан нь Moose," Ева хэлэв. Тэр миний хажууд сууж байсан, нээх, өөр нэг лааз шар айраг.
  
  
  Энэ ковбой зогссон. Эго малгай байсан шинэ, clumsily үрчийсэн. Тэр хүрсэн болгон түүний худалдааны уут гаргаж ирээд нэг хөрөөдсөн унтраах shotgun.
  
  
  Би lunged талд тэр босгосон түүний зэвсэг болон хийсэн нь эго над. Тэр цохих Ева нь түүний мөрөн явлаа гарч түүнийг галын шугам үед shotgun унтраах явсан. Хар тугалга урсаж дамжуулан trailer-ийн үүд хаалга цохих хана шиг хот.
  
  
  Тэр явж, цонхны буцаж ирээд, хөшиг. Энэ ковбой байсан ачих. Тэр унагасан цонхоор нь баррель нь Luger буудсан юм. Тэр lost түүний малгай ажиллаж байхад нь хамгаалах.
  
  
  "Бурхан минь! Юу болж байна?" Ева хэлэв.
  
  
  Түүний эцэг гүйж хаалга руу байхад ковбой нуугдаж байсан ард Madame-ийн чиргүүл. Тэр бууж газар шиг swimmer шумбах нь гүний ус. Сүүлийн минутанд энэ, тэр эргэж тойрон, цохих өөрөө дээр нь мөрөн дээгүүр өнхөрч. Түүний удаагийн буудсан юм гэж тэр суугаад, мөн gawking нүд ниссэн даяар чиргүүл инч нь ковбой царайг тэр peered булан тойроод. Тэрээр алга болсон нь харагдаж байна.
  
  
  Тэр түүний хөл өссөн ба zigzagged руу эго-ийн hideout. Би буудсан юм гэж би гүйж гээд dissuade Эго нь ажлаас халах нь shotgun тэсэлгээний. Би өнхөрч үүнийг харан миний нуруун эсрэг гаслах чиргүүлийн.
  
  
  Тэр хийж чадахгүй юм бэ дууны нь бидэнд нэг минут. Дараа нь би сонссон Madame yapping. Охид байсан peeking гарч чиргүүл. Тэдний нэг нь хашгирав дээд талд түүний дуу хоолой. Madame эргэн ирсэн буланд чиргүүл, түүний хиймэл үс гүйдэг дээр доош нь түүний толгой.
  
  
  Ковбой бүрхүүл түүний тухай ашиглан түүний хувьд бамбай.
  
  
  Түүнийг тэвэрч, shotgun нь нэг талаас бэлэн гөлөг намайг. Нэг luger түүнийг татаж, доош буун хооронд түүний хөл, ma ' am, авахад унтраах хэсэг, түүний ковбой ачаалах. Зарим нь түүний хуруу үлдсэн нь түүнд. Эго уйлж eclipsed эмэгтэй нэг
  
  
  
  
  Madame өссөн дээр гарч эго rook тэр унасан. Тэр яаран чиргүүл, ямар өргөж газраас.
  
  
  Энэ ковбой sprawled түүний нуруун дээр эргэж, хичээж цэг shotgun над. Миний дараагийн gawk цохих emu дарга.
  
  
  Охид яаран гарч чиргүүл, эргэн тойронд намайг өвдөг сөгдөн дараагийн үхсэн залууг. Тэр хэлж чадахгүй ямар нэг зүйл нь юу байсан зүүн түүний нүүр. Тэр rummaged дамжуулан түүний эго халааснаас олж түрийвч нь жолооны үнэмлэх олгож Сидней Л. Crandall Калифорни. Түүний бодол гэж эго-ийн нарийхан галбир нь зөв байсан юм. Тэр байсан байж болох юм Moose ийн бусад түнш, хэн нэг нь тавьж сум надад Айдахо.
  
  
  Тэр буцаж emu-ийн хэтэвч нь нэг минут. Эго-ийн өмд, цамц, гутал нь байсан юм шинэ. Тэр худалдаж авсан хувцас энэ ажил сатааруулах сэжиг.
  
  
  "Би харсан энэ залуу өмнө. Тэр байсан юм гацсан энд сүүлийн өдөр, эсвэл тийм, " гэж охин нь хар jumpsuit. "Тэр явж байсан нь пикап ачааны машин байдаг."
  
  
  Би бодож байна гэж тэр мөн Хандгай байсан эвдэрсэн хүртэл. Moose явсан Портланд, болон Сид энд ирсэн. Тэд ирж, дуусах намайг хурдан унтраах.
  
  
  Би яаран пикап ачааны машин, хурдан хайлт энэ нь найдан олж зарим нь таамаглаж байсан намайг хүргэж буцаж Moose. Амжилтгүй болсон. Баримт бичиг бээлий тасалгаа гэдгийг харуулсан нь ачааны машин байсан түрээслэн хоер хоногийн өмнө Рено.
  
  
  Madame над дээр ирж намайг авсан нь түүний машин. Би сонссон цагдаагийн дохио зайд. Madame хэлсэн нь: "Та нар тэрнээс илүү сайн байх ба энэ нь тайлбарлаж буй цагдаа нар."
  
  
  "Та нар үүнийг надад," аав нь хэлсэн.
  
  
  * * *
  
  
  Тэрээр ирсэн Денвер at 8:30 p. m. идэж зузаан steak угааж доош нь хоер аяга хар кофе. Тэдэнтэй ferret тэр шалгаж эргэн тойронд эмнэлэгт Айдахо, түүний зөвхөн авсан нэг шөнө унтах, мөн эмч зөвлөж намайг амарч байсан цочирдож юу түүнийх хийж байсан.
  
  
  Аль би мэдэж байсан, Хандгай байсан бас явдаг. Түүний эго бууруулах бүлэглэл ийн эгнээнд хоер, гэхдээ тэр нь аваад өөр accomplice, дараа нь Bonham, хүн явлаа нь Линкольн үед Мосс оролдсон намайг гөлөг гадна Портланд.
  
  
  Түүний чөлөөт цагаараа, тэр талаар бодож байна энэ хүн. СҮХ сонирхогчид, дараа нь шалгах Гол Баруун homicide үзэгдэл байна гэж санал болгосон дөрвөн алуурчид довтолж гэр хаана Дэвид Kirby байсан уулзалт Фрэнк Abruz. Зөвхөн хоер хүн ирсэн нь Moose тулд Bonham, харин тэнд байсан байж болох өөр нэг гишүүн бүлэглэл байдаг л хамт.
  
  
  Би байсан бусад хүчин зүйлүүдийг авч үзэх гэж би оролдсон үнэлэх боломжтой санаанд оромгүй миний эсрэг. Тэнд байсан нууцлаг тамга тагт, хүн тэр й тодорхойлсон хараахан. Би өөртөө итгэлтэй байсан гэдгийг тэр танхайрагч бүлэг дарга байсан онцлон тэмдэглэв Фрэнк Abruz, мөн тэрээр хүн байсан хамгийн дур булаам хос Janice болон Делиа байсан тайлбарласан нь надад чухал зураг Байгууллага Хандгай хүссэн сэтгэгдэл төрүүлэх. Охид тэр бол өндөр, өмссөн шил, мөн шиг харагдаж нягтлан бодогч.
  
  
  Эцэст нь, тэнд байсан Марко Valante, хуучин найз Фрэнк Abruz юм. Valante нэг удаа надад тусламжийн гараа, гэхдээ энэ нь амь насаа алдсан хоер эго хөвгүүд шидэж их унтраах түүний trail. Valante байж болох юм, тиймээс ямар надад бол бид дахин уулзах.
  
  
  "За, хэн ч надад энэ нь амар хялбар ажил байна," гэж би бодлоо.
  
  
  Би төлсөн миний оройн хоол, дэргэд утас өрөө ресторанд лобби дуудах Барбара, охин би ирсэн Денвер хувьд.
  
  
  Барбара байсан цорын ганц долоон охид орсон жижигхэн хар ном Хандгай й тайлбарласан хангалттай дэлгэрэнгүй. Түүний нэр байсан батболдоос, Мосс болон дараа нь энэ нь мөр нь дан нэмэх тэмдэг шиг, хэрэв энэ defied аман тодорхойлолт. Түүний бодож байсан юм гэж тэр байсан юм бол маш онцгой унтлагын өрөөнд байгаа Мосс чадахгүй үнэлж, түүний гүйцэтгэл, дараа нь тэр байх естой өндөр үнэлгээ дунд байгалийн гайхамшигт Хойд Америк.
  
  
  Би байсан гэдгийг хүлээн зөвшөөрөх сониуч байсан зовиур намайг залгасан түүний тоо on the phone. Дараа нь нэг дуудлага үеэр дуудлага, бичлэг байсан тасалдсан надад мэдэгдэх тоо би залгасан байсан байхаа больсон ашиглаж байгаа. Энэ бол том сэтгэл дундуур байгаа ч тэр нь бараг л намайг хүлээж байна хүндрэл холбоо зарим охид дэлхийн эргэн тойронд. Тэдэнд бүх байсан дуудлагын охид, биеэ үнэлэгчид, их мэргэжил байсан гар.
  
  
  Би зогсож байсан үед утасны лангуу, гайхаж, би юу хийх естой дараа. I didn ' t have a chance to find out үед Хандгай бичсэн доош Барбара-ийн тоо. Магадгүй энэ охин явсан хотын эргэн тойронд. Тэр ч байтугай зөвхөн өөрчлөгдсөн хаяг, түүний байсан нь мэдээж дээр нь нас барсан төгсгөл. Би мэдэхгүй байсан нь түүний хамгийн сүүлийн нэр, эсвэл тэр юу шиг харагдаж байсан. Надад явах боломж Лас-Вегас үзээрэй холбоо Кора, сүүлийн охин дээр жагсаалт, гэхдээ би хүсээгүй өгөх хүртэл маш хурдан.
  
  
  Би шийдсэн зөвлөлдөх мэргэжилтэн. Таксины татсан гэнэ. "Би хайж, хэн нэгэн мэддэг орон нутгийн янхны," гэж тэр хэлсэн lanky жолооч.
  
  
  "Харцгаая. Нэг янхны газар нь classy whorehouse, тийм үү?"
  
  
  "Техникийн хувьд, энэ нь тийм биш байх естой гайхалтай" гэж би хэллээ.
  
  
  "Та өөрийн байгаа хүн. Emmett Ripley, гэж бичигдсэн тусгай зөвшөөрөл. You can call me Улаан."
  
  
  "Бүх эрх, Улаан. Та үүнийг мэдэх нь hooker?
  
  
  
  
  
  
  Барбара Amed? "
  
  
  Тэр энэ тухай бодож байсан. "Үгүй offhand. Гэхдээ би үүнийг мэдэх хэд хэдэн хүн та хүсэж байгаа дуудлага нь их Барбара, юм бол та юу хүсч байна."
  
  
  "Би хайж, тодорхой охин." Түүний sel-д кабин. "Намайг авах хэн нэгнийг мэддэг сэдвээр та илүү хийж байна."
  
  
  Тэр энэ тухай бодож байсан. "За, нэг боломж." Тэр машинаараа намайг Тээрэм-ийн Бар. "Тэнд очиж ярилцах наймаачин, хүн шиг харагддаг нь зааны орохдоо дээр нь emu-ийн нүүр. Би таныг хүлээж байх болно."
  
  
  Тэнд байсан ямар ч mistaking юу нь Улаан наймаачин гэсэн үг. Тэрээр шиг харагдаж хуучин боксчин. Тэрээр хэлсэн emu гэж эго байсан санал болгосон Ripley.
  
  
  Тэр надад bourbon, ус. "Чи хэн илүүд үздэг: blondes, brunettes эсвэл redheads?"
  
  
  "Би илүүд үздэг Барбара."
  
  
  "Хэрэв та гэсэн үг Барбара нь, Bazum Охин, тэр явж, хотын эргэн тойронд. Та мэдэх, тэр нь хуулагч. Hustling зүгээр л түүнтэй хамт ажиллаж байсан part-time."
  
  
  Би түүнд хэлсэн, би юу мэдэхгүй байсан, Барбара шиг харагдаж байсан.
  
  
  "За, гадна Буюу, би болно гэж боддог, өөр Барбара хэн болох, таны найз охин." Тэр явж, утсаар ярьж, буцаж ирээд, бичсэн хаяг нь matchbox. "Тэр хэллээ тулд ирсэн."
  
  
  "Юу байна тэр шиг?" Би асуусан, авах хүртэл бар өтгөн.
  
  
  "Venus de Milo нь халуун байна," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Улаан Ripley явлаа намайг хаяг болж хувирсан хуучин барилга нь хөрш бүрэн кафе, ресторан, кофе дэлгүүр. Би гарч ирээд, төлсөн миний олдог. "Тайлж, Улаан. Би байх болно учир нь бага байхад нь."
  
  
  Түүний carapace эхэлсэн алхаж доош дагуу шаардлагатай будах, хаалга тогшлоо эцэст. Барбара байсан түүний эхний хорь. Тэр өмссөн байсан нь deerskin хүрэм, khaki өмд, болон шаахайн. Хана жижиг орон сууцны байсан чимэглэсэн зурагт хуудас рок хамтлаг.
  
  
  "Ямар тусламж," гэж тэр хэлсэн байна. "Сүүлийн залуу Чарли илгээсэн энд байсан хуучин илүү Henry Kissinger."
  
  
  "Хэр их та үүнийг авах нь анхаарал?" Sl гуйлаа.
  
  
  "Зуун ухна. Зарим хүмүүсийн бодлоор энэ хэтэрхий их байна, гэхдээ би ажил дээрээ маш их сургууль." Тэр инээмсэглэн. "Болгох хоер, та нар байх боломжтой бүх шөнийн."
  
  
  "Юу нь таны мэргэжил?"
  
  
  "Олон улсын харилцаа" гэж тэр хэлсэн нь шулуун нүүр.
  
  
  "I' ll give you a зуун мэдээллийг, ямар ч тоглоомын шаардлагатай. Би түүнийг хайж Moose."
  
  
  "Болон түүнийг байх гэж бодож байсан хөгжилтэй өдөр. Өө, за. Нэг зуун зуун. Надад өгөөч мөнгө, I ' ll give you the Хандгай хаяг."
  
  
  Энэ дэндүү хялбар. Тэрээр хэлсэн нь, " тэр хотод?"
  
  
  "Тэр ирсэн өчигдөр. Харъя бэлэн мөнгө, " тэр шаардав.
  
  
  Би гарч ирээд, мөнгө, баяртай гэж би байхгүй байсан ирүүлэх албан есны bibl. Тэнд байсан хүмүүс СҮХ бичиг хэргийн хэлтэс хэн л ойлгоогүй байсан.
  
  
  Барбара анхааралтай дууссаны дараа хуулийн төслийг shoved энэ нь доош өргөн нь түүний өмд. Дараа нь тэр шидэгдсэн надад утасны ном. "Хандгай гэж нэрлэдэг бөгөөд надаас ирэх. Энэ нь байхгүй байсан хэдий ч, харин би түүний бичсэн хаяг дээр хамгаалах."
  
  
  Хаяг номноос авсан юм гарч. "Би та гайхаж гуйгаагүй яагаад би хайж байсан түүний дүр."
  
  
  "Би санаа зовохгүй байна. Би мэдэхгүй байгаа бол, хэрэв та гишүүн Шоо Скаутын эго тасаг, гэхдээ энэ нь ч миний бизнес. Зүгээр л түүнийг хэлж мэдэхгүй байна би та нарыг илгээсэн."
  
  
  Түүний бодсон нь тэр байж болох юм шиг харагдах Venus de Milo, харин nah үд долларын шиг Хөөх Манхэттэн Банк.
  
  
  Хэрэв би эргэж орхиж, тэр нь авч, хүнд шилэн ashtray эцэст нь хүснэгт болон намайг цохих толгой нь энэ. Энэ нь сайн буудсан. Тэр түүний өвдөг дээр байсан, сэгсрэх, түүний дарга, гээд тодорхой юм.
  
  
  Тэр бас мэдэж байсан karate. Тэр дээр өссөн миний нуруу, намайг цохих арын дарга ирмэг гараа. Түүний салгасан.
  
  
  Түүний сэрээд хэвтэж түүний нуруун дээр шалан дээр. Миний дээл байсан унтраах, болон Wilhelmina байсан holstered дор миний гар. Би дууссаны дараа хэлж өөрийгөө хэрхэн тэнэг би байсан байгаагүй нь бусдад хөөе намайг унтраах барьж харуул, би өнхөрч дээр миний талд.
  
  
  Барбара ярьж байсан хэн нэгэнтэй утсаар. "Тэр энд байна," тэр хэлэв. "Бүх юм хяналтад."
  
  
  Би түүний гэдгийг ойлгосон миний ханцуйгүй байсан эргүүлэв. Тэр бас зурсан нь stiletto түүний эргэн тойронд scabbard. Магадгүй тэр биш байсан тэнэг, гэхдээ тэр ухаалаг байсан. Олон мэргэжлийн тагнуулчид хайлт надад энэ нь ч анзаарсангvй жижиг хутга. Барбара үүнийг хийж чадахгүй байсан.
  
  
  Тэр харлаа үед надад түүний sel. Тэр өссөн нь Luger түүний гар, буудсан бол эго нь миний дарга. Түүний нүд нь надад анхааруулсан гэдгийг би биш байсан түүнийг үл тоомсорлож. Тэр сууж motionless.
  
  
  "За," гэж тэр хэлэв математик болон бусад шугамын төгсгөл, мөн өлгөж.
  
  
  "Хандгай?" Sl гуйлаа.
  
  
  "Хэрэв та мэдэх талаар нэг их Moose ийн байршил миний хийх гэж байгаа," гэж тэр хэлсэн байна. "Би бичсэн хаяг, утасны ном нь зургаан сарын өмнө."
  
  
  Би мэдэрсэн толгой эргэмээр. Түүний хэлсэн, " Тийм, түүнийг нь таны хоригдол. Та надад хэлж яагаад?"
  
  
  "Би цуглуулах туршуулуудыг."
  
  
  Миний нүд эхэлсэн бүдгэрүүлдэг. Тэр гараа гүйж тэдний дээр. Тэр гэнэт шалгаж аль аль нь түүний гарт нь сэжигтэй. Зүү марк дээр байсан нь зөв. Тэр эргэн тойрноо ажигласан нь hypodermic зүү дээр гар, сандал.
  
  
  "Юу ч байхгүй аминд энэ талаар," Барбара хэлсэн байна. "Би мэдэж байсан, би юу хийж байсан. Би үнэхээр байхгүй бол судалгааны их сургуулийн олон улсын харилцааны. Түүний сувилахуйн оюутан."
  
  
  "Өөр юу байна вэ?"
  
  
  "Та гайхаж байж болно," тэр инээмсэглэн хэлэв. "Би байна шүү дээ, та хүлээж хоногийн турш, Ноен Картер. Би бодож эхэлсэн та нар биш байсан гэж хүртэл харуулах." Тэр хазайсан, тэр нь аажмаар эргэж нэг талаас бусад нь. Түүнийх унасан талд. "Та нар үхэх гэж байгаа," Барбара хэлсэн байна. "Зүгээр л амарч байг эмийн ажил. Ажиллаж байгаа улс орон даяар буудаж хүмүүс болон тэднийг зодож хүртэл, харин та одоо ч гэсэн авах хэрэгтэй, зарим нь үлдсэн." "Яаж ..." би үүнийг олж хатуу ярих. Миний үг байсан slurred. "Та нар шиг ... Та юу мэдэх?" "Охин нь Марко Valante," гэж тэр хэлсэн байна
  
  
  10
  
  
  Энэ нь надад урт удаан цаг хугацаа, гэхдээ би эцэст нь хийсэн, энэ нь эргэн тойронд гүн сайн харанхуй, миний нүдийг нээсэн. Өглөө нарны гэрэл урсаж дамжуулан windows охины орон сууц. Би нүдээ нарийсган олох болсон түүнээс хол. Би байсан нь бага зэргийн толгой өвдөх, аль нь байсан байж магадгүй нь hangover-аас эм Барбара Valante байсан шахаж миний гар,эсвэл байгаа нь нэрвэгдсэн хүнд ashtray.
  
  
  Түүний бодсон бүх зүйл нь нөхөн олговор. Наад зах нь одоо тэр мэдэж байсан яагаад Хандгай тавьж байсан дан нэмэх тэмдэг дараа түүний нэр, түүний ном. Энэ нь биш юм, тэр өдөр бүр хямд thug мэт Хандгай оноо охин нь мафийн босс.
  
  
  Би сонсож болох рок хөгжим дээр тоглож радио бусад өрөөнд. Хэмжээ өндөр байсан. Энэ нь тус болохгүй юм бэ, миний толгой өвдөх үед бүх. Миний гарт байсан холбоотой арын модон сандал дээр би сууж байсан дээр. Миний шагай холбоотой байсан чанга rungs доод хэсэгт. Тэрээр оролдсон хөдөлж, ч нэмэр болсонгүй. Шинжээч тавьж намайг сандал болохоор тэр болох байх.
  
  
  Тэр нүдээ аньж оролдсон тодорхой түүний толгой. Эмийн тогшиж намайг шөнөжингөө. Барбара-ийн дуудлага байх естой байсан нь холын зайн дуудлага. Энэ тайлбарладаг яагаад тэр намайг тавих орондоо илүү найман цаг.
  
  
  Илчлэлт гэж Барбара байсан Valante-ийн охин жигшмээр байлаа. Би гайхаж байсан талаар охин дууссан Денвер үед түүний эцэг байсан мэдээлж үйлдлийн Зүүн Эрэг дээр. Миний recollection юу уншсан талаар mafia нэгж байсан нь ойлгомжтой, гэхдээ би мэдэж байсан гэж Lew (Доктор) Росси байсан асуудал эрхэлсэн Денвер Mafia нутаг дэвсгэр.
  
  
  Тэр нүдээ нээгээд дуудсан нь охин. "Барбара!"
  
  
  Радио хэмжээ нь бага зэрэг буурсан байна. Барбара ирж хаалгаар нь нэг аяга кофе-д гараа. Энэ нь өглөө, тэр маш их харагдаж бага зэрэг бүтээгдэхүүн counterculture нь Америк. Тэр гоемсог хувцастай, ногоон хувцас, болон түүний хар үс байсан эргэж ирээд нэг сайхан bun үед nape түүний хүзүү.
  
  
  "Та өөр өөр байгаа нь өнөөдөр. Та байх естой байсан жүжигчин, " би хэлэв.
  
  
  "Хэрэв тэр болсон жүжигчин, ард түмэн эхлэх унаж надад өгч, намайг шүүслэг үүрэг удалгүй тэд мэддэг хүн нь тэр байсан юм." Тэр sip авч түүний кофе, над руу нь тодорхой цэнхэр нүд. "Би замаар явж байгаа хугацаанд би таалагдсан ийм анхаарал,, дараа нь тэр өссөн. Би энд ирсэн нь хол авах нөлөөг миний эцэг, хүмүүсийн талаар сонсож nen. Тэр өөрчлөгдсөн нь түүний хамгийн сүүлийн нэр, суралцаж эхэлсэн байх нь сувилагч. "
  
  
  "Тэгээд та надад зарим нэг нь үнэн, өнгөрсөн шөнө."
  
  
  Тэр надад компани, нээлттэй инээмсэглэв. Тэр үед байсан, тэр нь бараг харагдаж охин дараагийн хаалга. Вэб ялгаа байсан гэсэн охидын ихэнх нь хөрш биш байсан тохиромжтой playboy-н сэтгүүл тархсан.
  
  
  "Уучлаарай, би байсан цохих та ashtray, гэхдээ би айж байсан гэж би ажиллаж чадахгүй бол та байхгүй байсан үгнийх нь. Би байсан бол гэж хэлсэн гэж та нар хэцүү таслан зогсоох, орхих. Миний karate багш хэлсэн би нэг сайн оюутан дээр эго, харин түүний биш, ялангуяа хүчтэй мэдэрсэн шиг надад хэрэгтэй энэ нь жижиг давуу тал."
  
  
  "Та нар намайг эмчилж шиг хуучин сургуулийн багш эрмэлзлэлтэй," би хэлэв.
  
  
  Тэр дээр ирж долоох нь намайг болон хөнгөн хүрч бөөн нуруун дээр нь миний хүзүү, түүний хурууг. "Энэ цэг болно салалтаар. Мөн та нар хэрэггүй юм шиг санагдаж байна concussion."
  
  
  "Энгийн concussion юм, наад зах нь миний санаа зовох зүйлгүй."
  
  
  "Та юу гэж бодож байна хэн нэгэн нь төлөвлөлт алах та, Ноен Картер?"
  
  
  "Олон хүн оролдсон байна."
  
  
  "Энэ талаар бүү санаа зов. Та сайн гарт нь Valante." Тэр өргөсөн аяга кофе миний уруул. "Дуу хоолой. Авч sip. Энэ бол хамгийн сайн зүйл бол би юу хийж чадах учир та яг одоо. Би явах анги."
  
  
  Тэр залгисан түүний халуун кофе: "Та болон Moose. Энэ хослол юм шиг санагддаг байгалийн."
  
  
  "Би мэдэхгүй, хэн Хандгай дараа нь байсан. Би гэсэн үг, арга зам нь тэр дотор байсан юм. Үнэн хэрэгтээ тэр нь хулгай хийсэн ямар ч ялгаа надад. Юу вэ энэ асуудлыг Марко Valante-ийн охин? "
  
  
  Тэр өргөж аяга миний уруул дахин.
  
  
  Радио чимэд-д зарласан цаг. Энэ 8: 30-д өглөө.Тэрээр эхэлсэн тайлан мэдээ түүх зэрэг буудлага нь trailer-д Рено. Тэр хэлээгүй юу төрлийн campground байсан юм.
  
  
  "Хандгай шиг надад нэг хүмүүс ховор амьдардаг хүмүүс тэдний амьдралд ямар ч найдах нь биднийг, дээр нь хэнд," гэж Барбара Valante. "Тэр хүчтэй, өөртөө итгэлтэй, тэр айдаг биш байсан хэн нэгэн, эсвэл ямар нэгэн зүйл ногоон газар Бурхан. Хожим нь, тэр үед мэдэж байсан эго хангалттай сайн, тэр ойлгосон гэж эго хүч болж чадна хэрцгий. үр дүн нь гайхалтай дүр. Тэр маш зоригтой, сайн, сайн, галзуу."
  
  
  "Хүн шиг дээр санал нийлж байгаа."
  
  
  Барбара Valante байсан нь ухаалаг, уран охин. Бас тачаангуй. Гэхдээ би биш байсан гэдгийг мартсан байсан тэр урхи тавьсан миний хувьд. Хэрэв би авч болох миний гарт үнэгүй, би байх болно тиймээс ээлтэй. Тэр эргэж ирээд аяга кофе гал тогоо.
  
  
  
  
  
  . Радио унтарсан. Тэр сонссон өөр нэг хаалга нээлттэй бөгөөд одоо бололтой хүргэж буцаж шатаар нь орон сууцны барилга. Дуу хоолой шивнэх. Барбара цутгаж, зарим нь ус руу гал тогооны угаалтуур бололтой зайлах гарч түүний аяга, дараа нь буцаж ирсэн.
  
  
  "Би явж байна, Ноен Картер. Миний аав энд байх болно удахгүй та нартай ярих. Үүний зэрэгцээ, тэнд хэн нэгэн гал тогооны компани байлгах."
  
  
  Тэр дуудсан өгөөрэй. Тэрээр ирсэн өрөөнд орж инээмсэглэв над. Дуусангуут нь түүний дээл, би харсан тэр байсан .38 Smith & Wesson revolver нэрс түүний мөрөн дээр. Тэр бас байсан нь дээр хаягдах түүний бугуйн. Түүний нэрийг би санаж байсан Жо. Тэр ажиллаж Valante.
  
  
  "Би яаж мэдэх нь та мэдрэх, Картер. Андуурч. Та бодис байдаг нь магадгүй байх естой хамгийн шилдэг нь дэлхийн эргэн тойронд, харин нэг бяцхан охин авч, та ганцаараа."
  
  
  "Энэ нь биш юм, жижиг," би хэлэв. Газар байдаг юм биш жижиг л."
  
  
  Барбара Valante инээв. Дараа нь тэр болсон нь түүний түрийвч гарч явлаа хаалгыг орон сууц, намайг орхичихоод ганцаараа түүний эцгийн дэслэгч.
  
  
  "Би бага зэрэг эргэлзэж өөрийгөө талаар та намайг авчирсан Калифорни. Энэ нь байж болох юм эвдэрч ирээдүй нь өөдрөг залуу хүн," Жо хэлсэн байна.
  
  
  "Уучлалт. Энэ нь мэдэрсэн зөв үед."
  
  
  Жо суугаад дээшээ хараад өөрийн үзэх. Мэдээж хэрэг, Valante ирж байсан, ямар ч үед.
  
  
  "Та хэрхэн олж авсан бэ энд?" Эго гэж асуухад. "Би бодлоо алдсан"гэв.
  
  
  "Valante гэдгийг ойлгосон. Тэрээр хэлсэн нь, та магадгүй байна жагсаалтыг Moose ийн найз, хуучин болон шинэ. Магадгүй Барбара жагсаалтад байсан юм. Тэгээд дараа нь та надад цочирдож, Калифорни, тэр намайг илгээсэн энд оролдох дундаас нь та. Тэр хүрсэн халаасандаа гаргаж ирээд жижиг хар Хандгай ном. "Одоо би мэднэ, та хаана авсан нь таны нэр. Би хайлт та өнгөрсөн шөнө."
  
  
  "Та энд байсан орон сууц үед түүний ярьж охин.
  
  
  "Next door. Барбара намайг дуудсан дараа нь тавих, хэрэв та ор." Тэр дахин инээмсэглэв. "Төгс охин. Би хэрэгтэй, хэн нэг нь түүнд дуртай."
  
  
  "Бид аль аль нь байна."
  
  
  "Хэзээ Nah ямар нэг зүйл байсан гэж дээр нь Лос болон Valante салхи авсан энэ нь, тэнд байсан дэлбэрэлт болох сонссон бүх арга Poughkeepsie. Valante үнэхээр үлээж хүртэл түүний steak. Би бодлоо тэр хэн нэгнийг алах гэж байна. энэ нь илүү дээр байх байсан бол mistletoe. "
  
  
  "Би юу мэдэх гэсэн үг." Түүний эцэг байсан furtively шалгах, түүний бонд дахин. Энэ нь ямар ч хэрэггүй байсан юм. Хэрэв би гарч, хэн нэгэн байх болно намайг чөлөөлөх.
  
  
  "Хэзээ Valante тохируулах замыг nah, тэр хийсэн дүр идэж эго гэдэг үгийг," Жо байлаа. "Тэр хэлсэн em тэр биш хяналтын түүний амьдрал дахиж. Гэхдээ энэ нь ажиллаж байсан. Барбара хаягдсан Moose. түүний өөрийнх нь болон Valante түүнийг уучилсан. Одоо тэр ч бахархаж тэр үлдсэн нь түүнд."
  
  
  Залуу Дэслэгч Valante байсан нь мэдээж бодож маш олон талаар түүний босс. Тэр бодол нь илүү талаар босс-ийн охин.
  
  
  Тэрээр шалгаж түүний үзэж, дахин босож, мөн цонхоор хараад үед гудамжны доор. "Тэнд oni."
  
  
  Shaggy хөлийн чимээ сонсогдсон нь үүдний. Жо яаран үүд хаалгыг нээж. Тэр маш сонирхолтой байсан уу, түүний босс гэдгийг энэ нь тодорхой байсан юм. Valante ирсэн өрөөнд орж зогсоод glowering над. Хоер эрэгтэй салсан нь түүнд. Тэдний нэг нь эсрэг тавьлаа хана болон давж гараа дээш нь түүний цээжний зузаан. Бусад ирж суулаа гэхэд гал тогооны хаалга.
  
  
  "Картер, та байсан шүү дээ сорилт надад. Тэр шөнө Айдахо, та bled шиг гацсан гахай байсан нь сум нүх холбогдсон нь энэ. Тэрээр let you live. Та барагдуулсан намайг зодож хүртэл миний эрэгтэй, hindering надад " Valante хэлсэн байна.
  
  
  "Та байсан өөрийн шалтгаан тоглож Сайн Самари. Та болох юм гэж бодсон нь таныг удирдах Abruz алуурчид. Та мэдэхгүй байсан тэр үед Хандгай оролцож байсан."
  
  
  Хүн дотор асдаг нь навчин тамхи нь мөнгөн хөнгөн. "Ухаалаг хүү биш тэр, Марко?"
  
  
  "Маш ухаалаг. Миний бодлоор энэ цаг-г үзнэ үү өөр юу тэр сурсан юм."
  
  
  "Таны охин амласан би биш гэмтдэг," Valante түүнд хэлсэн.
  
  
  "Тэгэхээр, түүний, гэж хэлж байсан талаар юу ч хүчирхийлэл? Бид зүгээр л хүсэж асуух хэдэн асуулт." Valante гаруй явж, хугарч наалт windows дээр. Энэ нь байсан муу omen.
  
  
  "Би цаг байхгүй учир тоглоом, Марко. Явцгаая алах эго одоо, " хүн сандал дээр growled.
  
  
  Тэр байсан furtively үзэх хүн сандал дээр үеэс эхлэн тэр орсон орон сууц. Энэ нь маш сонирхолтой хэн мэдэхийн тулд тэр юм. Залуу эсрэг налуу хана байсан run-of-the-тээрмийн mobster, хамт stolid нүүр, уйтгартай нүд. Харин хүн сандал дээр өмссөн expensively, мөнгөн cufflinks, гутал ороож нь торон арьс. Тэрээр шиг санагдсан дарга Valante-ийн тэгш цол. Би байсан, ялангуяа сонирхож түүнд учир нь тэр өндөр, нимгэн, мөн өмссөн шил. Бусад нь түүний сайхан хувцас, тэр шиг харагдаж нягтлан бодогч, биш thug. Тэр харсан шиг хүн хоер Портланд охид байсан гэдэг Moose ийн найз.
  
  
  "Би та нарыг авчирсан учир нь энэ нь өөрийн нутаг дэвсгэр, Lew. Гэхдээ би ажиллаж байгаа энэ шоу. Би юу мэдэхийг хүсч Картер сурсан үед түүний аялал, " Valante намжирдав.
  
  
  Түүний нэр нь баригдаж байсан. Түүний нэр нь баригдаж байсан. Хүн сандал дээр байсан Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew Эмчид. Хуучин дайсан Фрэнк Abruz.
  
  
  Жо гаргаж ирээд хар ном өгсөн Valante. "Би олсон, энэ үед Картер юм. Энэ харьяалагдаж Musa. Энэ бол Картер авсан охидын нэр."
  
  
  "Та хэрхэн олж авсан бэ энэ Картер?"
  
  
  "Хандгай алдсан түүний эго явцад хаягдал."
  
  
  Valante эргүүлснээ дамжуулан хуудас. Росси бөхийж. Эго-ийн нүдэнд туссан байлаа шиг тод хар металл ард түүний нүдний шил. Хэрэв эго нэр эсвэл нэг эго alias нь олж, ном, тоглоом дээр түүнд зориулсан. Valante байх болно гэж таамаглаж би зүгээр л байсан юм гэдгийг ойлгосон Росси байсан ажилд нь Moose алах Abruz.
  
  
  "Зүгээр л охидын нэрс," Valante гэж хэлсэн, Росси шиг амрах. Valante явсан хуудас нь Барбара-ийн нэр дээр энэ. Тэр үүнийг урж хаяад гарч уур, нгэгдсэн энэ хүртэл. "Bastard." Дараа нь тэрээр над руу эргэж хараад. Зүгээр л шалгах хэрэгтэй, Картер?" "
  
  
  Би хадгалж миний амыг хаагаад байна.
  
  
  "Та нар маш их байсан шүү дээ сүүлийн үед завгүй-demolishing янхны, ойлгомжгүй хүмүүс, амь хэдэн ... Харин та нар байхгүй бол Хандгай, эсвэл мөнгө гэсэн хэдий ч, би боддог."
  
  
  "Ямар ч мөнгө. Уг Хандгай нь их цэвэр. Хоер эрэгтэй нь би амь насаа алдсан оролцсон Abruz-ийн аллага. Тэд байсан Bonham нь Moose үед тэрээр амь үрэгдсэн Brant-ийн найз охин, " түүний Valante хэлсэн байна.
  
  
  "Би үүнийг олж мэдсэн. Гэхдээ би чадахгүй та зөвшөөрөх байх Moose. Түүний хүсэл эдлэх цуглуулах цус өрийг нь төлөх надад. Фрэнк Abruz байсан миний эртний найз. Бид буцаж очсон. Зарим нь цаг хугацаа зарцуулах нь энд Lew байхад би явж Вегас, дараа нь Musa."
  
  
  Росси босч, түүний навчин тамхи эзэмдсэн руу буланд түүний rta. "Би тусламж авч явж байна та нар," тэр инээв.
  
  
  Valante байж болох юм харсан нь надад үхэх, харин Росси итгэлтэй байсан. Би итгэлтэй байсан нь тэр байсан гэж тавьсан сум миний нүдэнд удалгүй Valante үлдсэн байна. Ямар ч хэцүү мэдрэмж. Зүгээр л нэг зүйл анхаарал халамж тавих.
  
  
  "Та шүү дээ ойлгосон зарим зүйл, гэхдээ бүгд биш," Valante түүнд хэлсэн. "Та алдсан хамгийн чухал зүйл."
  
  
  "Энэ юу вэ?"
  
  
  "Тэр удааширч, Марко. Та байсан, сайн явж, хэрэв та хүсэж байгаа бол барьж Хандгай, " Росси хэлсэн байна.
  
  
  "Юу буруу, Росси, та айж сонсох би юу хэлж байна? Би таны тоо."
  
  
  "Та юу яриад?" Valante шаардсан.
  
  
  "Талаар Фрэнк Abruz байгаа бүртгэнэ. Энэ биш зүгээр л дээрэм гэж Хандгай хийсэн Флорида. Энэ цохилт болсон юм таны найз. Росси тогтоосон байна Хандгай дээр Abruz, мөн тэдэнтэй ferret, тэр ажлын эсрэг та болон хүн гэж оролдож байгаа нь таныг зогсоох олж. "
  
  
  Lew Росси ухралтын элсэж, Valante ард Joe. Тэр гэнэт эхлэнэ Жо ар. Залуу хүн амаа нээж мөн дуу алдав. Тэр алхам болсон руу миний сандал дээр гарах нь цутгамал ороосон гараа. Дараа нь тэр газар дээр мөргөн, тэр харсан хутга хооронд нь түүний мөрөн дээр ир.
  
  
  Марко Valante эргэн тойронд whirled. Түүний хашгирав үед түүнийг. "Үгүй Ээ, Valante. Өөр нэг залуу!"
  
  
  Тэр ойлгосон гэж тэр алдаа гаргасан, гэхдээ энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа. Хүн өдөр, Росси-ийн хүү, түүнийг буудсан нь,, эго, түүний бие twitched зэрэг сум цохих. Valante буурахгүй татгалзсан намар. Тэр хийсэн бүтэн тойрог шинж тэмдэг, хөдлөхөд түүний буу, collided нь хүн тавьсан сум нь emu буцаж байна.
  
  
  Хүн гох татаж, дахин нэг өдөр. Эго-ийн чимээгүй буу аваад дуу шүлс. Энэ gawk цохих Valante шиг нударга махбодид. Valante эцэст нь унаж эхэлсэн, гэхдээ өөрийгөө буудсан. Дараа нь шалан дээр унасан дараа нь миний сандал.
  
  
  Росси нь дээрэмчин байсан эсрэг налуу хана, түүний хөл нь тарж, хэрэв тэрээр найдаж байсан нь татах өөрөө хамтдаа биш, харин намар. Тэрээр хийсэн нь түүний ажил. Тэр аварсан нь түүний босс. Гэхдээ тэр үхэж байна даа. Valante-ийн буудсан цохих emu амьдрал. Тэр унасан хаалгаар гарч аажмаар шиг согтуу хэн шийдсэн сууж шалан дээр. Эго-ын өвдөг өлгөгдсөн байсан доош. Эго-ын хөл нь гэнэт унасан урагш, мөн тэрээр нурсан нь чанар нуруулдан.
  
  
  Lew Росси саадгүй ирээд хутга эргэн тойронд Joe ' s back арчиж түүний эго дээр залуу mobster-ийн цув. Тэр эргүүлэв Joe ' s eyes to make sure тэр нас барсан байсан. Дараа нь тэр орлоо гаруй Жо өшиглөсөн Марко Valante. Тэр nudged энэ нь дахин, дараа нь над руу хараад. "Сэтгэл Дундуур, Картер?"
  
  
  "Тиймээ," би хэлэв.
  
  
  Эцэст нь, Росси дээр шалгах, түүний хүн. Тэр харагдахгүй байна гэж үү зүрх нь шимширч тэр үед баталсан гэж мэргэн бууч үхсэн байсан. Тэнд байсан олон орлогч эргэн тойронд. "Яаж та нар мэдэх үү?" гэж тэр надаас асуулаа.
  
  
  "Олон хэсэг хамт ирсэн. Хэн танхайрагч бүлэг илгээсэн Күүган намайг алах болон охин Bonham. Энэ нь тийм биш юм Valante - na-зочид буудлын ажилд авах охин ярих, харин түүнийх хүргэж дүр Abruz-ийн алуурчид. Энэ үед байсан гэдгийг олж мэдсэн Хандгай байсан хэвээр mafia. Энэ нь тавих хоер хамтдаа. Abruz botched мансууруулах бодис шийдвэрлэх Хятадын Коммунист. Түүнийх нь би юм даа таны гэрээ. Харин та хүссэн Abruz үхсэн нь илүү чухал шалтгаан нь ердөө л уур хилэн. "Би таасан энэ одоо. "Тэр тухай мэддэг Уулзах нь таны нууц харилцаа нь Коммунистууд байсан гэж ярих нь та. Та айж байсан, бид мэдэж байсан, бид юу яриад байсан, тэгэхээр та түүлгэж Abruz болон Kirby. Тэгээд дараа нь тэд байсан Meredith, мөн би байсан үүнийг олохын өмнө нь бид олж мэдсэн зүйл. Та байх естой амь насаа алдсан Meredith өөрийгөө-эго алуурчин ашиглаж хутга."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Тэд намайг битгий дууд Эмч, учир нь би судалж анагаах ухаан. Хуучин өдөр, би хийсэн нь маш их шуурхай мэс засал." Тэр flicked хутга гацсан эго дахь минут: "би бараг баригдаж дээр та motel. Та азтай bastard, Картер."
  
  
  "Энэ байна, учир нь би зүрх сэтгэлдээ цэвэр ариун."
  
  
  "Чи бас их сонин. Та оноос хойш бодолтой байхгүй бол сэтгэгдэл энэ орон сууц нь амьд, би бас та нарт бүх талаар өөр." Тэр суугаад дахин асдаг түүний навчин дахин. "Би сайн харилцаатай эдгээр Хятад хүмүүс. Эмийн гэрээ байсан л хамарч - up-шалтаг миний хувьд уулзаж, тэдэнд. Тэрээр ашиглаж өөрийн хүмүүсийг шингэж СҮХ өнгөрөх мэдээллийг Коммунистууд. Odin эргэн тойронд минь хүмүүс таны суурь Carolinas мэдэх болсон Sheila Brant юм хаана уулзалт таны файлууд. Коммунистууд төлөх миний туслах нь өндөр чанартай эм. Би хамгийн сайн хангамжийн улс. Учир нь estestvenno, the mafia байх болно мэдэх нь аз жаргалтай байх тухай миний хувийн хэрэг. Abruz Stahl байсан сэжигтэй, тиймээс emu байсан нь үлдээх хэрэгтэй."
  
  
  "Та яаж төлөвлөгөөг тайлбарлах энэ дүр зураг Байгууллагад? Ажил хийсэн нь Жо одоо хүү нь таны initials."
  
  
  "Та нар үүнийг хийсэн, Картер. Та нар сайн хутга. Та бас амь насаа алдсан Valante, миний хүү тэнд. Энэ бол миний түүх, болон Барбара Valante гэж байгаа дэмжлэг юм.
  
  
  Тэр дуудсан Барбара эмнэлэгт хэлсэн хөөе тэр нь түүний аав гэмтээж байсан, мөн хөөе, бид тэрнээс илүү буцааж авах орон сууц as soon as possible. Тэр өлгөж сууж, доош харан намайг цахиур чулуу инээмсэглэл нь түүний нимгэн уруул.
  
  
  "Та надад там нь цаг хугацаа, СҮХ хүн. Харин одоо би та."
  
  
  Түүнийх байсан хөлрөх болон хоол, нойроо хасан tugging үед олс. Яагаад ч юм надад хэлэх Hawk би юу байсан зүгээр л сурсан. Гэхдээ би хүсээгүй байж дотор нь зуун миль хуучин хүн, тэр ойлгосон үед хот байсан байх шүүрсэн гэхэд mobsters ажиллаж Улаан Хятад.
  
  
  Росси босоод. Тэр ирээд, гарын алчуур гарч түүний халаасанд болон чихмэл миний аманд нь. "Барбара байх естой, энд арван минут. Би хүсэхгүй байна та хашгирах, эсвэл ярианд оролцох."
  
  
  Арван минутын дараа, тэр гүйж, танхимд доош болон ducked руу орон сууц. Тэр paled тэр үед харсан зэвүүн дүр зураг: гурван байгууллагын нэг бөгөөд эргэн тойрон нь харьяалагдаж, түүний өвөг. Олон эмэгтэйчүүд байсан сулхан. Тэр зөвхөн хийсэн strangled дуу зовлон шаналал.
  
  
  Росси хаасны хаалга, clapped нь хүлээлгэн Ei-ийн амны. Тэд тэмцэж хүртэл тэр гартаа хутга, түүний хоолой.
  
  
  "Би мэднэ, энэ нь та нарын хувьд хэцүү, Барбара," гэж тэр хэлэв түүний зөөлөн дуу хоолой, " харин та нар тайван болон биеэ авч явах. Таны амьдрал болон Зумпны амьдрал хамаарна"гэжээ.
  
  
  Тэр толгой дохиж, мөн Росси түүний гаргасан. Тэр бүү гарч sob түүний эргэн тойронд хоолой, түүний нүд нь намайг гуйж тайлбарла би юу өгч чадаагүй гэнэ.
  
  
  "Би хүсвэл, та хариулах утас," Хөөе Росси хэлсэн байна.
  
  
  "Хэн байх естой, би түүнийг дуудна?" "Энэ юу вэ?" гэж асуулаа hoarsely.
  
  
  "Хэрэв хэн нэгэн нь, урт нь тэд гишүүн туз. Би санал болгож байна Sal Terlizzi эсвэл Бүү Corvone. Let ' s make it Terlizzi. Тэр үргэлж бодол нь маш их та нарын тухай. Тэр болно гэдэгт итгэдэг бүх зүйл та хэлж байна."
  
  
  Барбара snorted болсон хурц амьсгал. Түүний нүд нь darted надад тэр гэж оролдсон ярьж байгаа хэдий ч gag, олж л би амьсгал нь gasping.
  
  
  "Би юу гэж хэлэх, Росси?" "Энэ юу вэ?" гэж тэр асуулаа дуу хоолой нь гэнэт хатуурсан.
  
  
  "Ник Картер залуу амь насаа алдсан таны эцэг, Жо, би хичээж байна алах дүр. Энэ нь сайхан байх болно, хэрэв та асуудалтай ярьж байна. Энэ нь хийх болно эго итгүүлэх. Дараа нь та утсаа унжсан өгөх ямар ч ямар ч дэлгэрэнгүй мэдээлэл. "
  
  
  Росси хүртэл цуглуулсан бүх зэвсэг өрөөнд тавьсан гарч egos ширээн дээр байна. Тэр авч Valente-ийн Браунинг, ямар ness. "Одоо, Барбара, хэрэв та бүү хүргэх зурвас яг би шүү хүргэх, энэ нь эго, I' ll та гөлөг, түүний, д Картер-ийн нүүр."
  
  
  Эго төлөвлөж байсан авч хэлбэртэй байна. Уг этгээдүүд босс Барбара естой байсан дуудах болно залгих түүний түүх. Дараа нь тэр өлгөгдөж хүртэл, Росси ална бидэнд аль аль нь. Дараа нь тэр хэлж өгөх болно мафи гэж би амь насаа алдсан охины өмнө тэр намайг алсан. Тэр байх естой гэж бодсон дамжуулан хэдэн илүү дэлгэрэнгүй болгохын тулд сүүлийн хэсэг нь итгүүлэх, харин орныхоо нь тодорхой байсан юм.
  
  
  Тэр баригдаж Барбара-ийн нүд, толгой сэгсрэв. Би найдаж тэр ойлгосон. Тэр үед дууссан дуудлага, бид хоерын аль аль нь нас барсан.
  
  
  Тэрээр хариулсан нь гар утас. Росси бүрхүүл түүний тухай. Тэр дээгүүр өнхөрч сандал, шалан дээр унасан, нэн эвдэх гэж оролдож, энэ нь үнэгүй түүний гар. Би амжилт олж чадаагүй байна, гэхдээ нөлөөллийн шалан дээр хийсэн Rossi-ын дарга тэнэгээ. Үед түүний харц нь зүүн Барбара, тэр шүүрэн hypodermic зүү тэр ашиглаж байсан өмнө нь шөнө болон явлаа руу emu-ийн мөрөн нь түүний бүх хүч чадал.
  
  
  Гэнэтийн өвдөлт хийсэн Росси уйлж байна. Тэр ч байтугай түүний эцэг flinched тэр үед харсан төхөөрөмж зогсож гараа шиг porcupine-ийн quills. Росси тангараглав болон yanked энэ нь үнэ төлбөргүй. Харин тэр хийж байсан энэ охин цохих эго нь гар утас. Энэ нь цохих ханын, тэр гүйж гал тогоо руу хаасны хаалга. Гэсэн хэдий ч түүний өндөр, охин бодож байсан хурдан. Ажиллаж хол байсан нь илүү сайн Nah илүү гээд байхын тулд тэмцэх Rossi.
  
  
  Росси толгой сэгсрэв uncertainly. Тэр маш ууртай байсан гэж би бодож байлаа гэж намайг гөлөг, зүгээр л байг агаарт гарч эргэн тойронд миний дэлүү
  
  
  
  
  
  Дараа нь бид хоер сонссон хаалга руу буцаж шатаар slam. Тэр ойлгосон emu зогсоох хэрэгтэй Барбара, үгүй бол эго-ийн бүх төлөвлөгөө байсан салалтаар. Тэр гүйж, хаалгыг нь тэр байсан хаалттай, shouldered энэ нь нээлттэй, гүйж дамжуулан гал тогооны өрөө. Би түүнийг сонссон шатаар доош ирж.
  
  
  Нэг шургуулганд нээсэн гал тогоонд. Барбара өрөөнд тэсрэлт нь мах cleaver. Тэр амьсгал их. "Би хаасны арын хаалга, ducked руу дэрс шүүгээний. Тэр гүйж mimmo надаас, " гэж тэр хэлэв, чөлөөлж надад.
  
  
  Би шүүрч, түүний хутга нь Nah бууруулах олс гэсэн үүрэг миний шагай. Тэр түүнийг шүүрэн авч, хоер дахь чимээгүй гар буу болон дамжин гүйж гал тогооны шатаар нь.
  
  
  Росси гадуур явж мөн ducked буцааж дотор байхдаа харж чадахгүй байсан охин. Тэр нь дээшээ шиг түүнийх дээр гарч ирсэн хоер дахь давхарт буух.
  
  
  Эго gawk унасан нь shards талаас нээлттэй өдөр миний ард. Уурхайн урж хаяад нь ханцуй нь түүний дээл.
  
  
  Тэр үүд хаалгыг нээж өгсөн юм биш үү хүргэж гудамжинд өссөн руу nah. Тэр үед би хүрсэн гудамжны түвшний, тэр нь алга болов өнцөг булан байшин.
  
  
  11
  
  
  Хэрэв нөхөр нь буцаж орон сууц, Барбара байсан өвдөг сөгдөн дараа нь түүний аав. Өвдөлт харуулсан түүний цайвар царай.
  
  
  "Би мэднэ, энэ нь авах гэж маш их та нараас, гэхдээ би та нарын тусламж хэрэгтэй байна. Росси олох естой түүний хурдан, " би хэлэв.
  
  
  "Та юу гэж бодож байна, захиалга авах уу?"
  
  
  "Тэр биш гэж бууж өгч, өөрийн байр, ажиллуулах. Тэр ирнэ хүртэл өөр түүх та нарт хэлье. Жишээ нь, та урваж таны эцэг, нэгдсэн хүч нь надад байна."
  
  
  Тэр босоод. "Дараа нь бид зогсоох естой түүнийг өмнө нь тэр тэдэнтэй холбоо барих болно."
  
  
  "Яг."
  
  
  Тэр явж байсан жижиг Fiat. Бид үлдсэн нь орон сууцны барилга, гэж тэр хэлэв: "Росси нь үл хөдлөх хөрөнгийн захын. Би тэр гэж бодож явах болно, тэнд."
  
  
  Би авч түүнийг гудамжны би хаана байсан зүүн миний түрээсийн машин өнгөрсөн шөнө. Машин байсан ч тэнд нь хууль бус зогсоолын тасалбар дээр шил.
  
  
  "Та жолоодох," би захиалсан. Түүний sel нь түүнд дараагийн, угсралт буу гэж шалгасан үед СҮХ суурь Өмнөд Каролина.
  
  
  Росси-ийн гэрт байсан дээр нь хилл. Төмөр хаалга манаж орох, болон өндөр хашаагаар хүрээлэгдсэн талбайд.
  
  
  "Хэрэв та эвдэж хаалга, дохиоллын унтраах явдаг," Барбара хэлсэн байна. "You should call байшин, асуух тэнцсэн байх естой."
  
  
  Тэр унасан дор жолоо болсон нь түүний газар. Дараа нь энэ замаар явлаа хаалга нээсэн цоож болон гарч унагасан нь их. Машин өнгөрч дагуух хатуу хучилттай авто зам, нэг хэсэг нь хаалга ч нь өлгөөтэй өгдөг. Авъяас жигүүр маажин дугуй, гэхдээ энэ нь didn ' t make much sense шиг сийлсэн машин.
  
  
  Бид өнгөрсөн mimmo, хүн шиг хувцасласан нь цэцэрлэгч биднийг хашгирлаа. Дараа нь хоер дахь хүн гүйж бут нь буу нь түүний гарт. Тэр аваад буу нь нэг талаас, гаталж дээр гараа түүний цээж, гацсан толгойгоо цонхоор. Тэр гох татаж, мөн ажиллаж байгаа хүн swerved руу цөөрөм.
  
  
  "Энэ бол Росси-ийн машин, "Барбара гэж нэрлэдэг, дурдан, Cadillac-д driveway. "Тэр энд байна, зүгээр."
  
  
  Тэрээр өссөн эргэн тойронд машин руу буудсан Cadillac-ийн хийн танк. Тэр шахдаг, түүнийг нь хоер түүнээс дээш сум, дараа нь гаргаж ирээд энэ нь СҮХ хөнгөн шидэж руу хий гэж эхэлсэн чиглэлд тархаж замаар танк.
  
  
  "Та юу хийж байна?" Охин асуусан, эргүүлж.
  
  
  "Эсэхийг шалгаарай, тэр нь орхиж чадахгүй байна," би хэлсэн.
  
  
  Дөл үлээж хүртэл Cadillac-ийн бие, дараа нь танк дэлбэрчээ. Хүн нь chauffeur-ийн дүрэмт хувцас дээр гарч ирсэн шатаар тэргүүлэх доош орон сууц дээш гараж.
  
  
  "Ник!" охин дуу алдаад, дээр зааж, түүнд.
  
  
  Тэр эсрэг тавьлаа бүрээс түүний машин, сольсон буу, тавьсан сум жолоочийн цээжний байхдаа ч авах гэж оролдож revolver гарч дагуу түүний doublet.
  
  
  Дараа нь надад жигүүр, gawk whined. Гэрт хэн нэгэн буудсан надад. Би crouched доош гүйж, нөгөө талд нь машин, хаана Барбара аль хэдийн байсан тонгойж. Өөр нэг буу гарч эхэлсэн. Тэнд байсан наад зах нь хоер хүн байшин.
  
  
  Барьж буугаа өвөр дээрээ авч, түүний эцэг нь хараад охин. Тэр амьсгал хатуу, мөн өнгө байсан буцаж түүний нүүрэн.
  
  
  "Барбара,"би хэлсэн," та бүгд зөв."
  
  
  "Тиймээс энэ нь та, Ник."
  
  
  "I want you to нэрийн гарч машин нуух нь сарнайн бут," түүний эцэг хэлсэн байна. "Та гөлөг cannon?"
  
  
  "Мэдээж хэрэг, би чадна."
  
  
  Тэд түүнийг тавих нь тэдний Luger дахь гараа. "Зураг авалтын үед байшин. Та байсан бол зорилго. Зүгээр л зураг авах. Би хүсэж байна, түүнийг буцаж."
  
  
  Дараа нь тэр мөлхөж дамжуулан нээлттэй машины хаалга болсон гол. Би аваад миний унадаг дугуй, хэвтэж суудал дээр миний тооцоо, тулгамдсан миний гар дээр хурдасгуурын дөрөө. Тэр хүрч тавих машин тоног төхөөрөмж болон машин өнхөрч доош driveway руу урд байшин.
  
  
  Тэр хуйларсан дээр зүлгэн хийсэн түүний арга замаар бут хана. Энэ нь мөлхөж цонхон дор нь буланд байшин. Тэнд байсан нь хашааны арын болон шилэн хаалттай veranda. Lew Росси жиля загварлаг.
  
  
  Тэр нь аваад жижиг чулуун сандал шидэж, энэ нь эсрэг шил. Хүн гүйж гарч, looking for me. Түүнд хүлээж, би зогсож миний эргэн гаслах. Эцэст нь, тэр эрхлэхэд орж гарч хашаанд. Тэр үед баталсан mimmo надад,
  
  
  
  
  
  Түүнийг гарч явсан цохих нь түүний эго нь тулгаа, түүний буу.
  
  
  Тэр гэрт орж дамжуулан эвдэрсэн шилэн хаалга, олсон эмэгтэй хүн улаан даашинз сууж буланд. Тэр түүний дунд гуч гарсан, тэр байсан болохоор айж тэр чичирч байсан бүх хугацаанд.
  
  
  "Хэн там та, тохируулан вэ?" гэж тэр хэлсэн ороо бусгаа дуу хоолой.
  
  
  "Түүний Хоч нь Картер. Та Росси, эсвэл дүр эмэгтэй хүн, эзэгтэй?"
  
  
  "Бид хэрэгтэй Odin. Түүний эргэн ирж Вегас. Хэрэв би хэзээ нэгэн цагт гарч энд, би чадахгүй эргэж ирнэ."
  
  
  Тэр орж том өрөө, танхимд доош, мөн хүн гарч өссөн буудсан байна надад. Түүний shotgun буудсан нь хип, миний gawk цохих ваар дээр урт хүснэгт эрхтэй хүн. Тэр өссөн нь буцааж. Overturning урт сандал, тэр түлхсэн түүний эго хаах орох үүдний. Дараа нь түүний эго ашиглаж түүний хувьд бамбай.
  
  
  Хүн тавьж хоер дахь сум миний мөрөн. Түүний эцэг тавих шалан дээр угаас санаа алдаж байна. Би тоолсон энэ арван өмнө энэ хазаж. Дараа нь би түүнийг сонссон ойртож намайг. Би хүртэл хүлээж ирсэн, тэр ширээн дээгүүр бөхийж, энэ нь олох нь миний бие. Дараа нь түүнийх, эргүүлдэг буу болон унагасан нь revolver эргэн тойронд гараа.
  
  
  Тэр шүүрэн авч, миний үс, аль нь байж чадахгүй илүү. Миний улих биш байсан гэж хуурамч миний гаслах. Би бодлоо тэр гэж байсан нь татах миний үс гарч үндэс. Би босож, түүнийг цохих дээр эрүү нь тулгаа миний эго. Дараа нь тэр орлоо дээгүүр нь явж доош нь коридор доторлогоотой хаалга.
  
  
  "Росси," би гэж нэрлэдэг. "Чи хэтэрхий аймхай гарч ирэх нь?"
  
  
  Ямар ч хариу.
  
  
  Тэр түлхсэн нээлттэй хоосон унтлагын өрөөний хаалга, нүүсэн нь дээр.
  
  
  "Росси," би гэж нэрлэдэг. "Хэрэв та нар алах хүн ард шиг Жо?"
  
  
  Нам гүм.
  
  
  Би оролдсон бусад хаалга. Ариун цэврийн өрөө. Эмэгтэй хүн хөлсийг-ийн дүрэмт хувцас cowered угаалгын өрөөнд.
  
  
  "Та нар агуу энд газар, Росси," би хашгирав. "Би та нарт хэлж болно би юу хийх гэж байгаа нь энэ. Би тохируулж болно гал дээр хэрэв та чадахгүй бол гарч ирэх нь."
  
  
  Тэр гарч явсан. Тэрээр өссөн гарч маалинган шүүгээний, намайг цохих нь хаалгыг нь тогшиж намайг унтраах миний хөл, дараа нь pounced над дээр.
  
  
  Хутга орж ирсэн тэр ханш огцом унав эго руу нь миний хоолой. Тэр дугуйг, шүүрэн эго-ийн бугуйн аль аль нь гар болон эхлэв нугалах эго-ийн гарыг буцааж. Тэр унасан эвдэж, чөлөөт, жолооны түүний нударга руу миний хавирга. Дараа нь тэр stabbed дахин, огтлох урт нүх хөл миний өмд энэ нь цувисан хол.
  
  
  Бид уулзаж танхим, ядарсан. Тэр түүний өвдөг дээр байсан, тэр дээр байсан үг, мөн shotgun тэр байсан буурсан тавих шалан дээр бидний хооронд.
  
  
  "Үүнийг авах, Картер," гэж тэр хэлсэн байна. "Үзээрэй өргөх нь энэ нь, би тусгаарлагдах болно, таны гар дээр."
  
  
  Хюго үүнийг авч гарахын өмнө Барбара-ийн орон сууц. Тэр байрлуулсан хутга түүний алган үед Росси үүнийг хараад, тэрээр гараа өргөж хаях, түүний хутга.
  
  
  Барбара түүнийг буудсан. Тэр орж ирсэн гэрт сууж байсан эцэст танхим. Тэр босгосон luger, авч эго баттай аль аль нь гар болон буудсан emu дамжуулан ар дарга. Тэр алхаж, удаан хугацаанд бидэнд зогсоод харж үхсэн хүн. Эцэст нь тэр эргэж хараад намайг эзгүй илэрхийлэл мөн хэлэв: "Хууль ... тэр хугалсан Kota код нь ... bastard."
  
  
  Маргааш өглөө нь бид хэлсэн манай goodbyes хар. Түүний урт үстэй байсан ирээд болгон ариун явдалтай bun түүний хүзүүгээр нь, мөн түүний цайвар тулгарч байсан нүцгэн засал.
  
  
  "Би үзэх гэж байгаа Лас-Вегас яг одоо үзээрэй, олж Хандгай нохой" гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Би тэр мэдрэмжийг тэр байх болно намайг хүлээж байгаа."
  
  
  "Та уншиж баримт бичиг? Цагдаа олж чадахгүй байгаа юу. Тэд байгаа гэж бодож байна, зарим төрлийн бүлэглэл дайн болж байгаа."
  
  
  "Бид гарч ирээд зүгээр л цаг хугацаанд нь," би хэлэв.
  
  
  "Ник, би түүнд хэлэх зүйл байна.
  
  
  "Та ямар нэг зүйл гэсэн үг шиг, магадгүй бид дахин уулзах болно үед зүйлийг авах нь илүү вэ?
  
  
  "Би бодохгүй байна, би хэрэгтэй гэж хэлж байна."
  
  
  Тоо Хандгай байсан бүртгэгдсэн нь Кора Лас-Вегас хотод байсан тэр ферм, хууль есны янхны газар ажиллуулж нэртэй эмэгтэй Arlene Брэдли. Тэр үед болсон гэдгийг мэдэж I didn ' t want to try out авьяас чадварыг ee охид Брэдли эмэгтэй дагалдан намайг бага эцсийн албан суув нь нугасан сандал.
  
  
  "Кора зүүн энд бол өмнө. Тэрээр гэсэн үг биш юм байх, тэр олсон нь өөр өөр амьдрал."
  
  
  "Хэрэв та санаж нэртэй хүн Хандгай?"
  
  
  "Тэр гурван бусдад энд ирсэн үзнэ үү Кора. Учир нь estestvenno, их биш үү гэсэн асуулт байв. Харин би гэж бодсон хүмүүс, хөөе, би байх естой нь алдаа гаргачихсан. Нэгэн адил би хэлсэн, би түүнд дуртай байсан. ee нь элемент ийм газар ."
  
  
  Тэр авсан зураг гарч чек болон надад өгсөн. "Би болсон нь энэ. Гэж охин та ярьж байгаа?"
  
  
  Энэ нь байсан Sheila Brant.
  
  
  "Та юу хүсч байна, Харпер? Юу subject эдгээр асуултууд вэ? " гэж эмэгтэй асуув.
  
  
  "Кора нас барсан байна. Та нарын хэлсэн шиг, тэр зууралдах нь буруу хүмүүс. Зөвхөн тэр мэдэж байсан түүний хувьд Sheila Brant."
  
  
  Тэрээр барьж ядан. Мэдээ шиг түүнийг цохих хэцүү. Тэр үед ярьсан дахин, түүний дуу хоолой байсан hoarse. "Та нар надад хэлсэн өмнө. Би түүнд хэлсэн би түүнд дуртай байсан, би авч түүний нээрээ. Байсан хүн гэгддэг Хандгай үүрэгтэй түүний нас барсан?"
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  "Тэр Лас-Вегас. Эго түүнийг харсан үед казино өнгөрсөн шөнө."
  
  
  "Хэрэв Мосс гарч байна энд, та нар намайг дуудаж миний зочид буудлын?"
  
  
  "Мэдээж хэрэг."
  
  
  Тэр агнасан түүний Хандгай шөнө дахь казино, клуб, зочид буудал
  
  
  
  
  
  харин түүний эго олж чадахгүй байсан юм.
  
  
  Arlene Брэдли намайг дуудсан боловч би байсан байх нь түүнд өглөөний цай. "Тэр надад холбоо. Та гарч ирэх нь?"
  
  
  Түүнийх байсан жолооны халуун нар ферм. Миний судас уралдааны байна, миний адреналин шахах. Миний хайж ирсэн төгсгөл.
  
  
  "Тэд нь талаар асуухад та зүгээр л та хүссэн тэдний талаар. Би түүнд хэлсэн, та энд байсан гэдгийг та нар эргэн ирж байна. Тэд хүсвэл түүнийг урхи тавьсан та нарын хувьд, " Arlene Брэдли хэлсэн байна.
  
  
  "Та нар хүлээн авах санал болгож байна?"
  
  
  Тэр инээмсэглэж, анх удаа. Инээмсэглэл байсан нимгэн, хатуу, хянаж байна. "Би таах гэж тэд боддог хэн нэгэн эргэн тойронд нь миний бизнесийн чадахгүй обьект нь их. Тэд санал болгож буй нь надад $ 10,000 зөвшөөрөх нь тэднийг орхиж, та ганцаараа тиймээс тэд алж болох юм та нар."
  
  
  "Тэд байх естой олсон мөнгө."
  
  
  "Мөнгө?" гэж тэр хэлсэн нь хоерын.
  
  
  "Энэ нь чухал биш. Тэдэнд " та нар үүнийг хийх болно. Тэдэнд та тавих нь их урхинд."
  
  
  "Мөн та нар барьж их оронд."
  
  
  "Би хичээнээ," би хэлэв.
  
  
  Зам дээр ферм, нэг mimmo хуучин сүнс хот өнгөрч байв. Бид явлаа, түүний газар, тэр waded дамжуулан тоос хүртэл тэр олсон гэж барьж хараад тохиромжтой юу түүний зочид буудал байсан. Тэр гаргаж авсан нь буу эргэн тойронд машины нуусан үүнийг байдгаас тулгуур мод ойролцоо орох.
  
  
  "Магадгүй би түүнийг асуух яагаад та хийж байгаа юм?" Arlene хэлсэн байна.
  
  
  "Надад буу нь хангалттай ойр хүрээ батлан хамгаалах. Гэхдээ тэд оролдох намайг алах холоос."
  
  
  Тэр ширтлээ дээр гарч зэлүүд гудамж. Хэдийгээр агаарын shimmered нь Savchenko, тэр дагжин чичирч. "Төгс газар нь shootout. Зүгээр л шиг кино. Зөвхөн энэ биш юм, нэг сэдэвт зохиол."
  
  
  "Та хэд хэдэн адуу ферм дээр. Хэл Хандгай та авах гэж байгаа нь надад явган, өнөөдөр, бус, хэзээ. Та нар намайг энд авчирч, ажиллуулж дараа нь хол адуу, сэтгэгдэл надад ганцаараа."
  
  
  "Гэдгийг төгс сонсогдож байна. Тэдний хувьд."
  
  
  "Би хүсэж байгаа тэдэнд итгэх нь энэ. Хэзээ тэд тантай холбоо барих, дахин?"
  
  
  "Хандгай гэж хэлсэн тэр ирж байсан үд дунд. Энэ emu хуваарь хийх болно. Энэ нь адил орхиж, та энд ямар ч морь."
  
  
  Буцах үед ферм, тэр цутгаж надад ууж, түүнийг эзэмшиж шилэн уурхайн. "Амжилт."
  
  
  "Нэг гэмт хэрэг," би хэлэв.
  
  
  Тэр инээмсэглэн хоер дахь удаагаа хойш бид уулзаж байсан. "Би байлгах төрхийг бат бөх байна, учир нь энэ нь илүү сайн бизнес. Гэхдээ би мэдэрч чаддаг нь татагдсан хүн. Шиг Хуцах. Та нар шиг."
  
  
  Тэр цутгаж бидэнд өөр нэг. "Дараа нь найрамдлын."
  
  
  Бид явж байсан нь сүнс хот наранд маш халуун миний цамц байсан наалдахгүй миний нуруун. Тэр буугаад.
  
  
  "Та-г үзнэ үү их, Ned?"
  
  
  "Би харсан нарны гэрэл сүүмэлзэх төдий. Тэд магадгүй үзсэний дуран. Нааш ир, унтраах авна. Тэд байх болно зөв байдаг. They won ' t want to miss хурал."
  
  
  Тэр тайлав орхиж, миний морь ард нь. Биш байсан гэж төлөвлөгөөний нэг хэсэг юм. Гэхдээ энэ нь чухал биш. Нь moose болно байсаар ирсэн. Би мэдэж байсан, би чадах найдаж байна.
  
  
  Тэр авч түүнийг даруулга verandah нэг урт орхигдсон дэлгүүр, тамхи татдаг тамхины. Дараа нь машин тэр мэдэж байсан - нь Lincoln-түүнийг харсан. Үүнийг зогсоож, at the end of the street болон хүн гарч авсан. Том хүн. Тэр тэнд зогсож байсан хараад надад, би мэдэрсэн миний долларын юмнаас барих.
  
  
  Миний морь хийсэн дуу чимээний. Тэр хараад малын харсан өөр нэг дээрэмчин ойртож нь эсрэг чиглэлд. Тэр явж байхад тэргүүлэх морь. Эго-ийн хөл өшиглөсөн тоос жижигхэн спираль.
  
  
  Тэд төлөвлөсөн барьж намайг crossfire.
  
  
  Энэ stub түүний тамхины буурсан гэнэ. Тэр босож, нүүсэн хоер хоорондоо барилга. Байнгын эсрэг нэг ханын эргэн тойронд кабин, түүнийх нь хүлээж миний stalkers алхам хийж байна. Энэ аваагүй урт. Moose булан тойрон гарч ирэв.
  
  
  "Яаж байгаа юм бэ та нар шиг миний охид, Харпер?"
  
  
  "Бүх зүйл сайхан байсан нь хоер / *
  
  
  "Биш, харин нэлээн гэж Sheila? Тэр сайхан байсан юм. Уучлаарай би эвдэж, таны хүзүүний. Бид ирсэн нь хэд хэдэн удаа хамтдаа. Харин том мөнгө болно шаварлаг эмэгтэй хүний толгой, гажуудуулж түүнийг бодож байна."
  
  
  "Тэр биш үү роб та."
  
  
  Хандгай гарч ирсэн долоох. "Дараа нь хэн юм бэ? Би авсан нь түүний ажил Arlene-ийн байшин, гэхдээ би хэзээ ч хэлж байгаагүй өөр хэн ч мөнгөний тухай. Тэгэхээр яаж тэд нар алга болсон мэт тэр хэлэв?"
  
  
  Миний гар байсан өлгөөтэй-аас доош, хажуу, мөн тэр эргэж болохоор Хандгай харж чадахгүй гараа. Түүний Luger нүүж, эргэж тойрон, мөн Хандгай нь туг зөвшөөрөл гүйцэтгэл өлгөж доош.
  
  
  "Би бодож байна тэр алдаа гаргасан хэлж Arlene," би хэлэв.
  
  
  "Нааш ир, Харпер!"
  
  
  Өөр нэг хүн эргэн тойронд явж гэрт ирж, миний ард. Тэр crouched доош, түүний буу заагаад над. "Би хэлсэн дээр ирж, аяганы.
  
  
  "Гөлөг байхгүй байна, түүнд," Хандгай хашгирав. "Би сонсохыг хүсч байна тэр нь юу гэж байна гэж хэлэх мөнгөний тухай."
  
  
  Энэ Luger буурсан түүнийг барьцаалсан руу бүхээгийн. "Arlene вон Sheila хугацаанд олсон нь түүнд итгэ. Тэр надад хэлсэн гэж та санал болгож түүний $ 10,000 энэ суурилуулах. Юм зөв, Хандгай, эсвэл байсан тэр та нарт хэлж байсан юм талд нь хуучин найз?"
  
  
  "Тэрээр хэлсэн нь энэ байсан нь сонирхолтой."
  
  
  Дараа нь тэр эргэж, ducked дамжуулан нээлттэй цонх овоохой. Түүний мөрөн дээр цохих ялзарсан самбар, мөн тэд өгсөн арга зам, гарч нулимж тоос. Би сонссон Хандгай, өөр хүн хашгирч бүр өөр. Тэрээр босож, гүйж байдгаас тулгуур мод, хүрсэн учир нь тэр буу байсан татсан байдаг. Тэр байх естой гэж мэдэгдэж байгаа дүр байх болно явсан. Arlene буцаж ирээд, шилжсэн, түүний эго. Тэр үнэхээр тогтоосон надад хүртэл.
  
  
  Асуудал байсан гэж би бодоогvй тэр оролцож байсан хүртэл Хандгай авчирсан мөнгийг дахин. Moose гэж хэлсэн тэр авсан Sheila ажил гэрт,
  
  
  
  
  
  Тэд хийсэн Arlene худалч нэг удаа, наад зах нь, учир нь хяналт тавих. Moose гэж хэлсэн тэр нь ч байсан олж буй мөнгө, гэсэн үг, тэр чадахгүй санал болгож байна Arlene $ 10,000. Хийсэн түүний худалч хоер удаа. Мөн тэр надад энэ мөр нь хэр мэдэрсэн талаар Sheila, надад. Тэр надад хэлсэн гэж тэр хүлээх түүнийг гаргаж авахын тулд энэ урхинд нь амьд. Магадгүй нь буу.
  
  
  Хандгай доош гүйж довжоон байшин. Тэр харсан шиг одос. Тэр шидэж өөрөө хаалгаар зогсоох ямар ч унаж дамжуулан шалан. Alenka-ийн дүр байсан илүү муудсан зөвлөл болох бариул. Эго байсан хувцсан хана. Тэр тангараглав болон writhed, looking for me.
  
  
  Тэр алхам болсон талаар түүнд болон түүний эго байсан эрэгтэй дөнгөж сая даяар нүүр нь самбар. Нөлөө маш хүчтэй байсан гэдгийг туз-ийн бусниулж.
  
  
  Өөр нэг хүн нар жаргах үед цонхоор. Тэр хаясан нь stiletto, гэхдээ маш хурдан явсан алдсан. Түүний dodged хаалга. Хэрэв бусад Musa й босгосон түүний эго, миний Luger байсан ч байж хэвтэж гадна.
  
  
  Би trotted, түүний эргэн тойронд булан. Буу байсан, одоо ч байгаа, харин түүний шагай биш үү хүрэх юм. Arlene сууж хооронд барилга барьж, ташаан нь мэдрэлийн морь нэг гартаа дунд жин Mauser бусад.
  
  
  "Явж, авах. Би буцаж ирээд та нарт туслах, " гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Үгүй ээ, та буцаж ирсэн нь шалгах хөвгүүд харах юм бол бүх зүйл төлөвлөгөөний дагуу явж байна. Энэ тийм биш. Түүнийх нь одоо ч амьд, мөн тэд үнэнийг мэдэх нь. Та хулгайлсан мөнгө Sheila. Тэр хол гүйж байх үед нь олж мэджээ тэд алга болсон байсан. Би хэзээ ч мэдэж байсан нь та байсан юм. Тэр танд итгэж. "
  
  
  Тэр буудсан нь submachine gun үед түүнийг.
  
  
  Энэ нь хаягдах байсан руу шороон замаар Fiat. Тэр нь дээшээ харж, зүгээр л цаг харах Moose ийн хамтрагч бөхийх дамжуулан windows гөлөг Arlene. Gawk байсан .45 калибрын болон авсан хөөе, унтраах тулгарч.
  
  
  Түүний хашгирав lunged үед хүн, хөдлөхөд эго дамжуулан цонх. Тэр эрэгтэй дөнгөж сая түүний эго нүүр шүүрэн эго-ийн гар буу бид цувисан доош тоостой гудамж. Хандгай булан тойрон гарч ирэв. Тэр өссөн нь бул чулуу, түүний босгосон дүр дээрх түүний толгойд нэг алхам авч, над руу.
  
  
  Хүн доор нь надад байсан гэж оролдож цэг буу зөв чиглэлд, гэхдээ би хадгалж миний эго дээр түүний бугуйн. Түүний эго цохих түүнийг дахин. Түүний гэдгийг би мэдэж байсан нь Moose ирэх болно. Сүүлчийн агшинд, энэ нь буцааж. Нь moose гаргасан нь бул чулуу. Өөр нэг хүн сууж байсан, хүртэл, мөн бул чулуу цохих нь түүний эго нь аймшигтай дуу шиг хутга байсан мах. Би эргэлзээгүй хүн нас барсан байсан. Ямар ч эргэлзээгүй.
  
  
  Moose хараад утга учраа алдана гэхэд энэ нь эргээд үйл явдал. Тэр сэгсрэв түүний асар том толгой, үл итгэх байдал. Дараа нь тэр явж, дээр нь түүний найз. Тэр авсан нь .45 гарч эргэн тойронд хүний хуруу.
  
  
  Би мөлхөж түүнийг Luger. Эргэх, түүний Хандгай буун түүнд цээж. Хоер удаа. Би буун түүнд гурав дахь удаагаа тэр босож, түүний нүд нь зэрлэг болон түүний ам нь хөдөлж байгаа юм шиг тэр ямар нэг юм хэлэхийг хүсч.
  
  
  Эцэст нь, тэр унаж, тавих ч тоос. Тэр удаан болсон нь түүний хөл. Сүнс хот шиг бараг чимээгүй, гэх мэт оршуулгын газар. Тэр цорын ганц хүн nen хэн амьд үлдсэн байсан. Урт бага хурал дээр байсан, мөн миний ажил хийгдсэн, бусад гэж би хэлсэн Hawk тухай infiltrators нь СҮХ суурийн. Харин маргааш нь өөр өөр байх болно.
  
  
  Epilogue
  
  
  Би түүнийг олсон үед Hawke-ын эго Клуб сан навчит Виржиниа орон, ойролцоо Вашингтон. Тэр авч байсан маш их хэрэгтэй нарны ванн. Эго-ын ясны тохой өвдөг шиг байсан зааны ясан doorknobs.
  
  
  "Ямар байсан цэвэрлэгээ?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Тоног төхөөрөмж авсан тусламж. Бид байсан хаах манай бааз нь Carolinas болон Денвер, харин бид авсан хяналтын бүх mafia туршуулуудыг. Аз болоход, үйл ажиллагааны байсан эрт үе шатанд нь тэд тэгсэнгүй өнгөрөх ямар ч чухал мэдээлэл. "
  
  
  "Ер нь мафи хийсэн талаар юу ч мэддэггүй Rossi-ийн гэрээ нь Коммунистууд, эсвэл тэр оролцож байсан тагнуулын ажил нь СҮХ. Abruz магадгүй мэдэхгүй байсан их эсвэл. Тэр зүгээр л сэжигтэй. Харин хардлага байж болох үхлийн үед та авах холимог нь хүртэл хүмүүс шиг Lew Rossi."
  
  
  Hawk нээсэн нэг нүд.
  
  
  "Энэ үнэтэй, цуст, Ник, гэхдээ энэ нь бидний ажил, таных, уурхайн. Энэ бохир бизнес, мөн тэд өгч чадахгүй та медаль нь энэ."
  
  
  "Би мэднэ," гэж би хэллээ.
  
  
  "Та бэлэн орхиж Лондон-маргааш?"
  
  
  "Тийм ээ эрхэм ээ."
  
  
  "Ник," тэр дуудсан түүний эцэг тэндээс нүүсэн юм. Тэр сууж байхад нь chaise longue. "Хэн, Эмээ, хүлээж байна та машинд?"
  
  
  "Найдвартай мэдээлэгч".
  
  
  "Та нар үг Valant-ийн охин уу?" гэж тэр хэлсэн байна .
  
  
  * * *
  
  
  Барбара тэсч ядан хүлээлээ. "Let' s go хаа нэгтээ явж ор, Ник. Маргааш маш хурдан ирэх болно." Тэр нүүж ойр надад долоох үед түүний гарахын клуб. "Байсан, таны босс гайхсан?"Өө, мэдээж," гэж би хэллээ. "Тэр бараг л дуугүй."
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Талтай Агент
  
  
  
  Ник Картер.
  
  
  Талтай Агент
  
  
  Зориулсан гишүүд Ану-ын Нууц Албаны
  
  
  
  Эхний бүлэг.
  
  
  Харин хөөж аюултай тоглоом, анчин заримдаа олсон тэр unwittingly шилжсэн үүрэг нь түүний идэш тэжээл болсон хохирогч. Олон зэрлэг амьтад байх башир шаардлагатай ambushes, ийм Mato Grosso алуурчин jaguar, ямар нуусан дээр өөрийн мөрийн эндүүрэхгүй, алж ан нохой нь нэг шудар түүний сарвуу, үргэлж амь сүүлийн нохой багц дахь эхлээд байна. Мөн хуурамч зааны Dabi, хэн боловсруулсан муухай зуршил авахад унтраах үе мөчүүд нь хүний pursuers.
  
  
  Хүн бол мэдээж хамгийн зальтай ambusher эргэн тойронд, тэр анхааралтай авч үзэж, энэ ер нь тэр явж, доош харанхуй ойн зам. Энэ бол төгс газар нь саад хориг; мөн түүнийх гэдгийг мэдэж байсан, энэ нь төлөвлөсөн байсан гэсэн арга.
  
  
  Тэр авч анхааралтай, удаан, үзэх бүр мод, бут хөдөлгөөн, сонсох өчүүхэн дуу. Миний Luger, Wilhelmina тавих, бэлэн түүний holster, харин ч түүний тоног төхөөрөмж. Хюго stiletto тавих нь suede scabbard бэхлэн миний баруун шуу, дор хүрэм тэр өмссөн байсан. Түүний mimmo байсан л өнгөрч нь overhanging салбар тэр үед сонссон дуу түүний ард. Тэр ч байтугай өмнө тэр эргэж тойрон, би мэдэж байсан юм энэ нь юу гэсэн үг-хүн унасан модноос газар миний ард.
  
  
  Тэр эргэж цаг хугацааны л харж гараа буурах нь хутга энэ. Нимгэн, хурц ир байсан заагаад бараг л шууд миний цээж.
  
  
  Өргөх, түүний зүүн шуу үүнийг хаахын тулд, тэр шүүрэн хүний бугуйн. Тэр үед, тэр цухуйх нь хүний нүд нь индекс болон дунд хуруугаараа түүний баруун гар нь. Гэхдээ тэр дарагдсан түүний чөлөөт гараа гүүр нь түүний хамар, зүгээр л цаг хугацаанд нь аврахын тулд түүний нүд.
  
  
  Эго шүүрэн бусад бугуйн хоер гараараа, эргэлтийн болон эргэлтийн хол түүнд ирээд, хатуу, урагш налуу. Хүн ниссэн миний мөрөн дээгүүр болон газар цохих нь түүний нуруун дээр. Хутга гарч ниссэн даяар эго гар. Би flexed булчин миний зөв шуу, мөн stiletto унасан болгон миний далдуу. Өмнө нь хүн шилжих болно, тэр нь эзэмдсэн түүний нимгэн урсгал emu stiletto түүний эрүү дор зохион байгуулсан бол түүний дүр байдаг.
  
  
  "Амжилт хүсье дараагийн удаа," тэр түүнд хэлсэн аяархан.
  
  
  Тэр биш байсан stabbed дахь хүний эрүү ердийн. Эго зохион байгуулж, түүний хүртэл тэнд эго-ийн нүд нь багасч над дээр.
  
  
  Гэнэт тэр инээд алдав. "Маш сайн байна, Nan 3," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Ямар нэгэн санал байна уу?" Би түүнээс зайлуулах, stiletto-аас Эго-ийн хоолой.
  
  
  Тэр босоод, түрхэцтэй талх зэрэг ордог өөрийгөө унтраах. "За, би дурдсан байж болох юм, хэрэв та ашиглах хэрэгтэй илүү таны хип-д хаях. Мөн таны stiletto биш асуудлыг авч үзэж, илүү муу герман Trapper-ийн Хамтрагч, та зүгээр л болсон надаас. Гэхдээ би боддог, та бүгд мэднэ, ямар ч байсан. Мөн та юм шиг санагддаг хийж байх нь таны ажил, бидэнд ямар ч хамаагүй."
  
  
  Хюго буцаж ирсэн энэ нь түүний scabbard. "Баярлалаа," би хэлэв.
  
  
  Тэр баталсан анхны туршилтын үед дэвшилтэт сургалт. Миний өрсөлдөгч байсан нь туслах Aikido багш дээр СҮХ Академи, мөн би байсан гэдгийг хүлээн зөвшөөрөх нь тэр байсан нь дэмий сайн ажил хийх эсэхийг би санаж үндсийг өөрийгөө хамгаалах. Бид байв үндэслэлээр супер-нууц сургуульд СҮХ бодис.
  
  
  "Одоо үргэлжлэх энэ зам дээр ирэх хүртэл уулзвар нь зам тэргүүлэх буцаж сургалтын төв," гэж тэр надад хэлсэн. "Хүлээж зүйл."
  
  
  "Би үргэлж хайр энэ нь," тэр түүнд хэлсэн, инээмсэглэсэн.
  
  
  Би түүнийг орхисон эго тэнд явсан доош ороомгийн зам. Сар унасан цаанаас гарч үүлс, хийц нь аймшигт өссөн мөнгөлөг гэрэл гаруй тэнгэр. Тэр нүүж болгоомжтой, юу ч хийхэд бэлэн. Тэр үед хүрсэн уулзвар, тэр зогссон зуур. Тэр мэдэж байсан ямар ч дууны систем гэсэн үг байсан нь сайхан боломж байсан өөр хэн нэгэн танхимд ойролцоо. Би дөнгөж эхэлсэн, миний замд сургалтын төв үед нэг хүн гарч өссөн дамжуулан харанхуй руу зам шууд урд минь. Түүний luger гаргаж ирээд, эцсийн унтраах эрэгтэй дүр нь зэвсэг. Энэ emu-ийн luger чиглэсэн түүний цээж, гох татаж. Тэнд байсан дарж хоосон камер цонх.
  
  
  "Чи үхсэн," би хэлэв. "Gawk 9mm дахин долларын".
  
  
  Зураг хар костюм инээлдэж, би харсан, тэр өмссөн байсан нь малын тоо толгойг дээш, түүний нүүрэн. Инээд болон бөөгнөрлийг намайг эргэж, миний дарга. Харин тэр одоо ч гэсэн хичээж зураг энэ тэр гарч сонссон бага зэрэг дуу чимээ түүний ард. Энэ хүн бол зүгээр л decoy. Гэхдээ энэ биш үү утгагүй юм. Багш ажиллаж үзээгүй багуудын эсрэг та, бидний шөнийн дасгал.
  
  
  Өмнө нь тэр эргэж болох тулгарч бусад хүн, тэр мэдэрсэн гэнэтийн хурц өвдөлт дэлбэрч баазад түүний гавлын яс. Тод гэрэл дээр орж ирсэн намайг хар. Миний өвдөг buckled, бүх гаруй зочид буудал, цохих ар миний дарга. Би сонссон нь түүнийг хаа нэгтээ, бага гаслах нь амьсгалыг дуу, энэ нь ирсэн миний эргэн тойронд өөрийн хоолой.
  
  
  Дуу хоолойг сонссон, түүний. "Нь түүнийг?"
  
  
  "Тийм ээ, түүнд" нөгөө хүн хариуд нь зарим төрлийн өргөлт.
  
  
  Тэр асар нүдээ нээгээд харсан хоер харанхуй тоо хөвөгч харанхуй. Тэдний аль аль нь
  
  
  хувцас бөөгнөрлийг маск. Би чадсан нь түүнийг асуух. "Энэ юу вэ?"
  
  
  "Бодит амьдрал, Ноен Картер," гэж тэр хэлсэн нь өргөлт. "Бус, сургууль нь тоглоом шиг та бодож байсан."
  
  
  Тэр squinted дамжуулан өвдөлт-бүдгэрсэн нүдээр харж тодорхойлсон нь царай дор оймс, гэхдээ энэ нь дэндүү харанхуй ямар нэгэн зүйл үзнэ үү. Ямар ч тохиолдолд, энэ нь авч яваагүй юм бэ, ямар гайхалтай хасалт олохын тулд тэд байхгүй байсан багш нь сургалтын академи. Би зүгээр л таах гэж оролдож тэд хэрхэн олж авсан руу нутаг дэвсгэрт үед нэг нь тэдний эргэн тойронд өшиглөсөн надад хэцүү тал нь.
  
  
  Тэр инээд алдан, тангараглав дор түүний амьсгал. Өвдөлт байсан тарчлал. Хүн нь өргөлт заагаад нь Colt Cobra 38 Тусгай миний нүүрэн.
  
  
  "Энэ бол зүгээр л та нарыг итгүүлэхийн тулд энэ биш тоглоом, Ноен Картер," нэг нь Colt надад хэлсэн. Өөр хүн байсан амьсгалын shallowly харав хүсдэг шиг давтах хичээл.
  
  
  Тэр shoved жижиг гар буу буцааж халаасандаа хийгээд гарч ирээд хар дугтуй дотор түүний хүрэм. Нь guttural дуу, тэр буурсан дугтуй миний хажууд газар дээр.
  
  
  Нэг нь өргөлт дахин ярьж эхэлсэн билээ. "Энэ бол зурвас таны дарга, Ноен Картер. Энэ асуудлыг удахгүй болох хурал, Каракас. Би санал болгож байна, таны хүмүүс үүнийг уншиж анхааралтай нухацтай."
  
  
  Миний оюун ухаан whirled дахь хүнд хэцүү, харанхуй. Чуулганы байсан нь хурлын хооронд Ану-ын Дэд Ерөнхийлөгч, Ерөнхийлөгч Венесуэл байсан бөгөөд бас явагдах хуваарьтай үед Palacio de Miraflores, Цагаан Ордон, дараагийн хоер долоо хоногийн хугацаанд. Энэ нь улс төрийн чухал үйл явдал гэж естой байсан бэхжүүлэх, эдийн засгийн болон улс төрийн харилцаа хооронд Ану, Венесуэл.
  
  
  Тэр асуусан асуулт асууж, тийм гэж ярих нь бага зэрэг илүү. Гэхдээ тэд дуусгавар болсон яриа. Хэн өшиглөсөн надад өмнө нь байсан гэж надад өгч сүүлийн нэг цоолтуурын тэд өмнө нь үлдсэн байна. Гай түүнтэй хамт байсан тэр хайртай түүний ажил нь дэндүү их. Энэ нь цаг хугацаа, тэр чиглэсэн түүний хүнд ачаалах үед миний дарга. Эго шүүрэн гэхэд хөл болсон түүний эргэн тойронд, инээж. Тэр сонссон ан цав яс, халамжтай, алдаж түүний тэнцвэр, унаж их орой дээр түүний хамтрагч. Бусад хүн recoiled, тэд аль аль нь буурсан байна.
  
  
  "Тэнэг!" Хүн нь colt хашгирав авах гэж оролдож, түүний хөл, хичээж зорилго.
  
  
  Тэр дээр түүний хөл, дараа нь, ямар нэгэн байдлаар тэр хооронд намайг буу, ямар сайхан байсан, надтай хамт. Тэр хаасны том нударга руу миний нүүр, гэхдээ би ducked бөгөөд энэ нь унтраах ойдог миний эрүү. Хүн нь буу үсэрч босоод гүйж орж сүүдэр. Тэр цохих гэхэд өөр нэг хүн, хит түүний эго өндөр нь түүний нударга. Тэр унасан түүний нуруун дээр би шидэж өөрөө орой дээр нь түүнд, харин тэр тавьж түүний хөл миний нүүр болон түлхсэн. Түүнийх ниссэн үед түүнийх байсан нуруун дээр түүний хөл, энэ нь оржээ хол руу бут.
  
  
  Гэхдээ тэр гэж байсан юм мартах нь хэр их emu дуртай өшиглөх надад, мөн энэ нь надад эрч хүч тэр ч бүү хэл мэддэг байсан. Тэр бүү stiletto дусал миний гарт хаягдав эго emu дараа түүнийг. Тэр цохих emu-д буцаж байсан тул орж өтгөн бут. Тэр хашгирав, clutched түүний нуруу, мөн тасархай урагшаа, устаж гарч нүдний хараа орж бут.
  
  
  Би дөхөж унасан хүн, багш гарч ирээд миний ард сүүдэр. "Хөөе" гэж тэр хашгирав, " юу болоод байна?"
  
  
  Тэр явсан тэр газраа хадгалж үүнийг харсан stiletto наалдахгүй гарч даяар дээрэмчин буцаж байна. Тэрээр хэлсэн байна. "Есүс!" "Юу там болсон бэ?"
  
  
  Түүний бөөгнөрлийг маск хасагдсан хүн харсан тэр нас барсан байсан. Нүүр царай байсан юм мэдэхгүй. "Бид байсан зочид," би хэлэв. "Нэг орхисон."
  
  
  "Хэрэв та, энэ нь алах, нэг?" Тэр хараад бага зэрэг өвдсөн.
  
  
  СҮХ багш нар өөрийгөө хамгаалах мэргэжилтнүүд, гэхдээ ихэнх нь тэдний эргэн тойронд байхгүй бол маш их цаг зарцуулах чиглэлээр. Тэд бидэнд заадаг вэ юу ч биш, гэхдээ тэд хэзээ ч бохир ажлыг хийж.
  
  
  "Шиг харагддаг би үүнийг хийсэн," би хэлсэн, өнгөрч mimmo нь karate шинжээч нь миний эрүү нээлттэй өлгөөтэй авах дугтуй миний довтлогчид нь орхисон намайг. Эго нээсэн энэ нь бараг л уншиж мэдээний бүдэг moonlight.
  
  
  Дээр нь удахгүй болох хурал, Каракас, АНУ-ын засгийн газар, ялангуяа СҮХ тагнуулын сүлжээ байх болно өртөж хүнд доромжилсон болон бэрхшээл. Энэ бол нээлттэй асуудал ХҮН бүрт: хэнд, ямар хэлбэрээр доромжилсон авч болно, мөн энэ нь хэрхэн хэрэгжүүлэх, түүнчлэн урьдчилан сэргийлэх эго бол та. Та нар алдах үед, дэлхий харах болно үргүй ЕХ болон үр ашиггүй Ану-ын засгийн газар дэлхийн хэрэг.
  
  
  Гарын үсэг зурсан зүгээр л "Дээрэмчид". Бүхэл бүтэн зурвас, түүний дотор тайлбар, байсан бяцхан хамтад нь програм хангамж юм, сэтгүүлийн хайчилбар.
  
  
  Цайвар тулгарч буй karate багш надад дөхөж ирээд, squinting үед нас барсан хүн. Тэр үед ярьж, түүний дуу хоолой нь хүйтэн байсан юм. "Хэрэв эдгээр хүмүүс нь сэтгэгдэл энэ нь?"
  
  
  "Үнэндээ," би хэлэв.
  
  
  "Би энэ харж байна уу?" Тэрээр асуусан нь багшийн дуу хоолой.
  
  
  "Би айж байна биш," би хэлэв.
  
  
  Эго-ийн нүүр дүүрэн уур хилэн. "Одоо сонсох, Картер. Энэ харамсалтай үйл явдал болсон талаар сургуулийн үндэслэл, та юу хийхийг хүсч байна. "
  
  
  Тэр shoved цаас болгон түүний хүрэм халаасны. "Дэвид Hawke хүлээн авах болно, бүрэн тайлан."
  
  
  Хүн бүр СҮХ дуулгавартай Hawke, тэр ч байтугай хүний босс үед сургалтын төв. Тэр сэжигтэй гэж багш resented гэдгийг би мэдээлсэн шууд Hawk. Үед mimmo явж өнгөрсөн нь түүнийг авахын тулд түүний stiletto, гэж би бодлоо тэр гэж байсан намайг зогсоож.
  
  
  "Та юу гэж бодож байна та зээл авч болно энэ нь цаасан надаас уу?" гэж тэр асуусан нь түүнд егөөдлийн инээмсэглэл.
  
  
  Тэрээр хэсэг бодсоноо мөч. Би мэдэж байсан гэдгийг тэр маш хүлээн авах хүсэлтэй сорилт, харин тэр талаар мэдэж байсан миний цол. Энэ нь ганц үнэндээ айж түүнд хэдий ч түүний хар бүсээ karate.
  
  
  Тэр орлоо хажуу тийш нь авч, түүний stiletto. Тэрээр цэвэрлэж ир дээр үхсэн хүн эргэж буцаж эго нь өөрийн scabbard. "Та авч болно байгууллага сургалтын төв," би хэлсэн, " харин сэтгэгдэл эго хүртэл тэнд та нараас сонсох Hawke. Байхгүй бол юу ч авч гарч таны эго зоригтой байна."
  
  
  Багш нь зүгээр л ширтэн миний зэвүүцэл бичсэн бүх хугацаанд түүний нүүр.
  
  
  "Үүний зэрэгцээ, дасгал дууссан байна," би хэлсэн. "Өнөөдөр ямар ч урт үүрд нуугдаж сүүдэр."
  
  
  Тэр эргэж хол толгойлсон буцаж өөд барилга. Би байх естой гэж нэрлэдэг Hawke, тэр дороо.
  
  
  * * *
  
  
  Хоер хоногийн дараа, Hawke мөн түүнийх байсан нь сууж урт зандан бага хурал хүснэгт үед СҮХ удирдах төв байгууллага нь дарга, ТТГ-ын дарга Үндэсний Аюулгүй байдлын Агентлаг, ерөнхий Нууц Үйлчилгээ, болон захирал Venezuelan аюулгүй байдлын Цагдаа. Hawk асуусан эдгээр хүмүүс бидэнтэй уулзаж, учир нь их агентлагууд гэж байсан аюулгүй Каракас бага хурал.
  
  
  Hawk байсан дарга нь түүний сандал, ярьж дамжуулан асар их, stinking навчин тамхи. "Та бүгд хувь нь мэдээ, ноед оо," гэж тэр хэлсэн байна. "Хэрэв хэн нэгэн нь та нарын эргэн тойронд хүсдэг дахин шалгах анхны, би энэ нь энд байна." Түүний туранхай бие нь бололтой цахилгаан эрчим хүч, мөн түүний хатуу, мөсөн нүдийг хараад байрнаасаа нь хөгжилтэй нүүр царай нь Коннектикут фермер. Тэр анзаарсан байсан шиг тийм олон удаа өмнө,тэр үед Харцага ярьсан хүмүүс маш анхааралтай сонсож, тэр ч байтугай эдгээр алдартай хүмүүс.
  
  
  "Тэнд ямар ч үг дээр хэн бичсэн юм?" ТТГ-ын дарга асуув. Тэр өндөр, улаан үстэй хүн нь цоолохыг цэнхэр нүд, байдлаар таван-од ерөнхий.
  
  
  "Би зөвшөөрөх болно Nan 3 хариулт дарсны," Hawk хэлсэн, наалдахгүй нь навчин түүний аманд.
  
  
  Тэр гараа тавьж, ширээн дээр нь түүнд өмнө. Би үзэн яддаг эдгээр хүнд суртлын уулзалт, ялангуяа би хариулт асуулт маш их оюун ухааны талаар.
  
  
  "Энэ боломжгүй хянах материал нь тэд ашиглаж зурвас," би хэлэв. "Бид шалгаж цаас, дугтуй, хайчилбар болон цавуу, мөн эдгээр бүх ердийн болох зүйлсийг худалдан авах ямар ч орчим мянган дэлгүүрүүд талбай байна."
  
  
  "Талаар юу эрэгтэйчүүд өөрсдийгөө?" Дарга нууц албаны тэсч ядан асуув. Тэр stocky, шударга үстэй нь саарал судалтай үед ариун сүм. Тэр хараад маш их сандарч.
  
  
  "Хүн амь насаа алдсан түүний болж хувирсан гутлын худалдагч нь том дэлгүүр энд Вашингтон. Ямар ч хүргэдэг байна. Тэр байхгүй байна, бүртгэл нь ч манай хэлтэс болон цагдаагийн байгууллага. Мөн би та нарт хэлж чадна тухай миний эго найз нь тэр өндөр залуу нь Европын өргөлт."
  
  
  "Оросын?" Энэ NSA агент асуув. Тэр нэгэн настай хүн нь цагаан үс, урт jutting эрүү. Тэр зураг дээр дэвсгэр нь түүнд өмнө, харин тэр хайж байсан үед миний нүүр маш анхааралтай.
  
  
  "Би чадахгүй, мэдэхгүй гэж хэлэх," би хэлэв. "Магадгүй энэ нь Балканы өргөлт. Мэдээж, энэ нь байж болох хуурамч."
  
  
  Энэ Venezuelan чагнаж түүний хуруу ширээн дээр байна. Тэр том хүн нь чидун жимсний өнгө, хар, бутлаг хөмсгөө. Тэр хүн амжилттай frobbled гарч Venezuelan засгийн газрын үед цуврал эргэлт оролдлого зарим нь цаг хугацааны өмнө, одоо тэр байсан бололтой санаа. "Дараа нь бид ямар ч санаа байна, хэн нь ард энэ захиас," гэж тэр хэлсэн удаан, хүнд өргөлт.
  
  
  "Би айж байна энэ бол одоогийн нөхцөл байдал," Hawke хүлээн зөвшөөрсөн. "Тэр ч байтугай миний гарын үсэг юу ч гэсэн үг биш, бидэнд."
  
  
  "Хэрэв энэ байсан надад хүртэл, энэ нь байх болно Stahl талаар санаа зовж энэ нь" NSA дарга хэлсэн байна. "Энэ бүх зүйл нь магадгүй зарим төрлийн худлаа."
  
  
  "Эсвэл зүгээр л зарим хүмүүс нь өс хонзон өвөрлөж та нарын эсрэг," дарга нууц албаны тайлбар. "Сонирхогчид хэн ажиллахад хялбар байдаг, хэрэв тэд гарч ирэх Каракас."
  
  
  "Би бодохгүй байна, Оросууд, эсвэл Улаан Хятад хэзээ ч хийж номлолд энэ арга нь," ТТГ-ын хүн хэлсэн удаан. "Харин дараа нь энэ нь бараг боломжгүй юм даа хэрхэн KGB болон L5 ажиллах болно энэ эсвэл тэр нөхцөл."
  
  
  "Хатуу, хүйтэн ер нь хэвээр байна," Hawk " гэж хэлсэн байдаг нь аюул учруулж байна." Тэмдэглэл тухай өгүүлдэг доромжилсон болон бэрхшээл, зүгээр л доголдол. Мөн энэ нь тусгайлан хандсан СҮХ. ноед оо? "
  
  
  Тэнд байсан товч чимээгүй. Эцэст нь, ТТГ-ын дарга дахин ярьж эхэлсэн билээ. "Таны хүмүүс авч чадахгүй байна хаана хороох оролдлого гэж үзэж байна,"гэж тэр хэлэв," хаахын тулд executioners ' их нь та нарынх." Тэр над руу хараад
  
  
  "Үнэндээ," Hawk хэлсэн, буцаж налуу нь түүний сандал дээрээ эргэн харж, сандал. "Тиймээс хэрэв СҮХ естой байдаг байх үед энэ бага хурал нь, энэ нь боломжтой гэдгийг хэн нэгэн нь төлөвлөлт алах манай дэд ерөнхийлөгч, эсвэл ерөнхийлөгч Венесуэл, эсвэл аль аль нь байна."
  
  
  Хүснэгт хөл хөдөлгөөн ихтэй байсан нь үйл ажиллагаа. Дарга нууц Албаны хараад Hawke grimly. "Би харж чадахгүй байгаа зүйл бол бид хэрхэн зурж болно гэсэн дүгнэлт авсан баримт бичиг, Дэвид," гэж тэр хэлсэн байна. "Би бодож байгаа exaggerating түүний ач холбогдол."
  
  
  Энэ NSA ажилтан авсан хүртэл, түүний дарга болон Stahl хурдацтай нааш хажууд урт сандал, гарт атгасан түүний ард. Тэрээр шиг харагдаж байсан нь их Британийн тэтгэвэрт гарсан хурандаа эргэлдэж өрөө. "Би бодож байна, бид л авч энэ ч бас ноцтой," гэж тэр үзэж байна. "Damn тайлбар байж болох юм худлаа."
  
  
  Одоо хүртэл, түүний ferret байсан санаатайгаар чимээгүй. Hawk сонсохыг хүсдэг хүн бүрийн үзэл бодол өмнө бид илэрхийлж өөрсдийн. Харин одоо түүнийх, би гэж бодож байсан цаг хугацаа миний хувьд ярих естой.
  
  
  "Энэ нь ч бас сайн төлөвлөсөн нь хошигнол," Tycho түүнд хэлсэн. "Та нар санаж байгаа нь эдгээр хүмүүсийн чадсан олж авах нутаг дэвсгэрт СҮХ сургалтын төв. Мөн тэд мэдэж байсан миний нэрийг олж чадсан надад байхгүй. Нэг нь өргөлт хэн надад өгсөн тайлбар хэлсэн яг тэр: би санал болгож байна, таны хүмүүс уншиж, энэ нь анхааралтай нухацтай. Би эргэн харж, сандал. "Тэр харагдахгүй байгаа юм шиг тэр тоглож байсан."
  
  
  "Хэрэв тэр байсан ажээ амь үрэгдсэн хүн энэ нөхцөл байдалд, тэр бас өөр аргагүй болсон авч энэ нь бүх оронд ноцтой," Нууц Албаны албан есны хэлсэн байна tartly.
  
  
  Би төлж чадахгүй юм гарах байх нь миний өөрийнх. "Нэг хүмүүс миний эргэн тойронд байсан revolver заагаад үед надад болон бусад байсан тэмцэх нь надад," би хэлсэн coldly. "Хэрэв та тэнд байсан бол, хэрэв та мэдээж нухацтай авч. Би ашиглаж миний хутга, учир нь би зогсоох хэрэгтэй хүн биш, учир нь би дуртай алж байна."
  
  
  Дарга Нууц Албаны зүгээр л түүний босгосон хөмсөг, надад ойлгон инээмсэглэв. "Ямар ч шүүмжлэл таны өгөх зорилготой байсан та, Ноен Картер. Би зүгээр л оролдож байна гэж онцлон аюулгүй байдлын үйлчилгээ тогтмол хүлээн авах ийм тэмдэглэсэн. Бид зүгээр л төлж чадахгүй авах нь их ноцтой."
  
  
  Энэ Venezuelan цэвэрлэж түүний хоолой. "Энэ үнэн. Гэхдээ энэ нь нэг өөр юм шиг санагдсан. Хаана байдаг ямар ч боломж оролдлого дээр амьдрал миний ерөнхийлөгч, би чадахгүй эрсдэл юм. Тэр байжээ давхар дээр доош аюулгүй байдлын үед Miraflores Ордон үед бага хурал. Мөн оноос хойш өөрийн дэд ерөнхийлөгч бас аюултай байх, би хүчтэй санал болгож байна, та авах нэмэлт урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ."
  
  
  "Би зүгээр л ярьсан нь дэд ерөнхийлөгч," ТТГ-ын дарга хэлсэн байна. "Эго" - энэ нь тийм биш та санаа зовох огтхон. Тэрээр хэлсэн emu бүх дөрвөн агентлагууд нь одоо ч хүмүүс байдаг, тэр боддог хангалттай юм."
  
  
  Hawk эргэж хараад Нууц Албаны хүн байсан нь түүний гарт атгасан гаруй амаа. Гэсэн хэдий ч түүний эрээ цээргүй сэтгэгдэл, тэр нь тодорхой мэдэж байсан гэдгийг тэр юуны үүрэгтэй амьдрал, хувь хүний сайн сайхан байдал хариуцсан Дэд Ерөнхийлөгч.
  
  
  "Та юу гэж бодож байна?" Эго Hawk асуув.
  
  
  Тэр хараад Hawke нээрээ. "За, түүний болсон гэдгийг хүлээн зөвшөөрөх бид ярьж байгаа талаар энд амьдралыг хурлын танхим удирдлагууд, наад зах болзошгүй. Би олж нэмэлт хүмүүс аялах Каракас хангахын тулд аюулгүй байдлын шаардлага Венесуэл."
  
  
  "Бүх эрх," Hawk хэлсэн, зажлах түүний навчин тамхи. Тэр гүйж, гарт дамжуулан түүний саарал үс, дараа нь гаргаж авсан iso rta навчин тамхи. "Хувьд СҮХ, бид биш үү ер нь хариуцагч энэ улсын хурал. Гэхдээ оноос хойш СҮХ байсан тусгайлан дурдсан тайлбар, би илгээж, миний гол хүн-Ник Картер - чуулганаас." Тэр даллах үед надад. "Дэд ерөнхийлөгч боддог сайхан байх байсан бол тэр нь хамт байсан дүр, тиймээс би явна бас."
  
  
  ТТГ-ын ерөнхий харсан нь надад Hawke. "We' ll take care of элсүүлнэ тэдний аль аль нь."
  
  
  Энэ NSA хүн удаан толгой сэгсрэв. "Би одоо ч гэсэн байгаа гэж бодож байна гэж дээр нь зэрлэг галуу хөөх," гэж тэр тоноглогджээ.
  
  
  "Магадгүй тийм," Hawke хүлээн зөвшөөрсөн. "Мэдээж, тэнд гурав дахь боломж." Тэр дуугүй, эдэлж хүлээх. "Занга" гэж тэрээр үргэлжлүүлэн тавьж, хүйтэн навчин тамхи буцааж түүний аманд. "Тэмдэглэл гэж энэ байх болно СҮХ хэн humiliate та. Мөн энэ бүх юм нээлттэй дуудлага СҮХ. Магадгүй хэн нэг нь хүсдэг Nan 3 буюу түүний төлөө байх зарим ulterior хөдөлгөгч хүч."
  
  
  "Дараа нь яагаад явах вэ?" Энэ NSA агент objected. "Би бодож байна, энэ нь ямар нэг зүйл байгаа бол та аз жаргалтай байх болно сууж гарч хаа нэгтээ."
  
  
  Hawke chewed дээр навчин тамхи. "Бусад нь биш юм хэрхэн би хууль," гэж тэр хэлсэн байна. "Би дургүй санаа булах миний толгойг элс, гэж найдаж аюул алга болно, эсвэл өөр хэн нэгний анхаарал тавих болно бүх зүйл нь бидний хувьд."
  
  
  "Бид дуртайяа таны дэргэд, Senor Харцага," the Venezuelan албан есны хэлсэн байна.
  
  
  ТТГ-ын хүн болсон нь түүний ухаалаг, нухацтай харц над дээр. "Би найдаж байна гэж таны аялал байх болно бус атлаа хайж байгаа," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Түүний emu инээд алдав. "Энэ ид шид, эсвэл үгүй, би маш их найдаж байна, бас."
  
  
  Хоер дахь бүлэг.
  
  
  Энэ Ариун ням гараг Каракас, бүхэл бүтэн хот цуглуулсан нь наадам. Тэнд байсан bull будаг, баярын жагсаал нь өнгөлөг бодисын, хүн бүр тод бүсийн хувцас, концерт, үзэсгэлэн
  
  
  мөн бүжиглэж квадратын. Каракас байсан хөгжилтэй байх нь түүний үс доош. Гэсэн хэдий ч, энэ нь тийм биш юм гэрэл гэгээтэй, галзуу carnival сэтгэл санааг тэр хэвээр нь намайг шалгаж, миний өрөөнд орж үед Эл Conde Зочид буудал л зургаан хоногийн өмнө бага хурал. Энэ нь хүйтэн байна, аймшигтай мэдрэмж нь хүчтэй салхины whistling дамжуулан нарийн чулуун гудамж хуучин хэсэг хот. Би чадахгүй сэгсэрнэ аймшигт өссөн мэдрэмж хот байсан гээд надад хэлэх зүйл их баяр нуугдаж байсан нь энгийн ажиглагч. Ямар нэг муу.
  
  
  Энэ hawk ниссэн гарч, өмнө нь, аль хэдийн байсан хот. Тэд бодсон бид явах естой тусад байх өөр өөр зочид буудал.
  
  
  Тэр естой байсан холбоо барих Hawke жижиг зоогийн газрын ойролцоо American Express албан есөн цагийн тэр шөнө. Энэ надад хэдэн цаг өөрийгөө, тиймээс би явж буланд худгийн худалдаж авсан нь сонин болон bullfighting хуудас. Би авч, түүний баримт бичиг нь надад хамгийн ойр байрлах кафе дээр явган хүний зам, гэхдээ, учир нь салхины, би шийдсэн сууж дотор. Би захиалсан Campari ууж байхад би уншсан бүх чуулганы түүх, гэж гайхаж байгаа бол энэ форум хийх гэж байгаа юм бодит гарчиг нь өмнө байсан бүх хугацаанд.
  
  
  Намайг ярьж дууссаны дараа, сонин уншиж, би шалгаж хамгийн сүүлийн үеийн bullfighting зүйлс. Би үргэлж дуртай байсан нь сайн bullfight. Та байгаа үед бизнес амь оролдож болохгүй авахын тулд амь насаа алдсан, та тоглож байгаа нь үхэл - хэрцгий үхэл - bullfighting нь тусгай соронзон мэт татаж, та. Та явж, төлөх мөнгө авч barrera хамт-урд эгнээний. Мөн та нар мэднэ байх болно нас дээр arenea, магадгүй тэр ч байтугай нас барсан хүний сайхан. Харин эсэх нь үхэл ажил хаялт нь бух, эсвэл хүн, та мэдэх - наад зах нь энэ нь цаг хугацаа та гарч ирэх нь амьд. Ямар ч хамаагүй хүн нас барж, тэд байх болно алах та эсвэл таны өрсөлдөгч. Тэгэхээр та суух нь таны төлсөн суудал, туршлага бүхий бүх тасаг мэдрэмжийг та мэдэж байгаа, та нар бууж өгч, удалгүй та буцаж гадна дэлхийн тавцанд. Гэхдээ үеэр гүйцэтгэл, та үнэхээр дуртай үхэл, дээр хэр мөн холхон нас барсан гэж haunts та гудамжинд.
  
  
  Би уншиж байхад нэг сонин талаар bullfighting, би дээш харж, ажигласан хүн намайг харж байгаа.
  
  
  Тэр нь хурдан харлаа сонин. Тэр хүсэхгүй хүн болохыг мэдэх нь түүний дүр харсан. Түүний харц нь lingered хуудсан дээр, тэр sipped, түүний Campari, үзэх хүн гарч буланд түүний нүд. Тэр сууж байсан нэг ширээнд гадна, хараад намайг цонхоор. Би хэзээ ч харж байгаагүй дүр царай өмнө нь, гэхдээ энэ нь надад тохиолдсон гэж эго-ын ерөнхий барьж байсан ижил төстэй хүн буу хэн намайг дайрч сургалтын төв. Энэ нь байж болох юм, тэр хүн.
  
  
  Харин байдаг байж магадгүй мянган хүн иймэрхүү Каракас. Тэр баригдаж хөдөлгөөн, дээшээ дахин. Хүн шидэж байсан хэдэн зоос дээр нь сандал дээр тэр бэлдэв. Тэр босож над руу маш хурдан дахин.
  
  
  Дараа нь хүн үлдсэн, тэр шидэгдсэн хэдэн зоос дээр нь сандал, эзэмдсэн цаасан дор гараа, түүнийг дагасан. Тэр үед би хүрсэн гудамж, замын хөдөлгөөний хааж, emu-ийн үзэл. Үед замын хөдөлгөөн зогссон, тэр хаана ч харж болно.
  
  
  Дараа нь зоогийн газрын ойролцоо American Express газар, тэр хэлсэн Hawke үйл явдлын талаар. Сурснаараа, тэр дээр зажлах нь урт навчин тамхи. Hawk нь үнэн оронч, гэхдээ тэр нь хууль есны боломж олж авахын тулд сайн Кубын навчин тамхи, тэр үнэхээр чадахгүй эргэж доош nah.
  
  
  "Маш сонирхолтой" гэж тэр хэлсэн байна бодсоноо, үлээж байгаа утаа бөгж миний зүг. "Мэдээж хэрэг, энэ нь байж болно, юу ч гэсэн үг, гэхдээ миний бодлоор бид тэрнээс илүү цааш нь маш болгоомжтой байх хэрэгтэй."
  
  
  "Have you been to Цагаан Ордон, эрхэм ээ?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Би зогсоож, өмнө нь өнөөдөр. Тэнд байгаа хүмүүс нь маш их байдаг, Ник, гэхдээ маш цөөхөн байгууллага. Эргэн тойрны хүмүүст аюулгүй байх шиг илүү сэтгэл хангалуун тухай наадам илүү бага хурал. Би муу мэдэрч, энэ талаар."
  
  
  "I feel like I didn' t тэр ч байтугай тэнд очиж," би хүлээн зөвшөөрсөн.
  
  
  "Би хүсэж байна, та явах ордонд маргааш авч, урт, шалгаахгүй эргэн харна. Та сонирхолтой хамар хувьд асуудалтай. Ашиглах нь таны эго, тайлан буцааж надад маргааш биш байхад...."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хэзээ манай дэд ерөнхийлөгч, түүний багийнхан ирэх?"
  
  
  "Хожуу маргааш шөнө. Бидний Нууц Албаны steamboats түүнтэй хамт байх болно. Босс байсан ирэх гэж өөрөө ч тэр явах байсан Хавай нь ерөнхийлөгч."
  
  
  "Юу нь Дэд ерөнхийлөгч төлөвлөлтийн?"
  
  
  "Тэнд байх болно, хэд хэдэн хоногийн аялал жуулчлал-д Каракас болон түүний эргэн тойрны газар нь ерөнхийлөгч, бусад албан тушаалтан. Banquets, хүлээн авалт, хувийн яриа нь Ерөнхийлөгчийн Венесуэл болно мөн зохион байгуулна. Чуулганы дараа орно нээлттэй яриа хэлэлцээ Venezuelan ерөнхийлөгчийн засаг захиргаа. Хэвлэл, мэдээж хэрэг, тэнд байх болно. Чуулганы байх болно, өглөө, үдээс хойших хуралдаан. Энэ нь илүү дээр байх байсан бол богино."
  
  
  Hawk гүйж гар дамжуулан түүний саарал үс, ширтэн зузаан аяга кофе тэр байсан захиалсан өмнө. Бид сууж байсан жижиг бут by the window. Тэнд байсан хүмүүс маш олон жижиг ресторан, мөн бидний эргэн тойронд байсан нь маш их яриа испани хэл.
  
  
  "Үед дэд ерөнхийлөгч нь хамгийн анхны олон нийтийн гадаад төрх нь энд? "-
  
  
  Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  Hawk чагнаж үнс түүний навчин тамхи болон доош харсан харанхуй, нарийн гудамж. "Маргааш шөнө, тэр гала оройн хоол төлөвлөсөн үед Эго Хүндэтгэл y Palacio de Miraflores. Оройн хоолны дараа, тэнд байх болно бүжиг."
  
  
  "Би хүсч оролцох хүлээн авах, эрхэм ээ," гэж би хэллээ.
  
  
  "Би аль хэдийн урилга бидний хувьд," Hawk хэлсэн, зажлах түүний навчин тамхи. "Үнэндээ, бид зөвшөөрөл оролцох бүх үйл явдал төлөвлөсөн Дэд ерөнхийлөгч. Би бодохгүй байна, бид хэрэгтэй айлчлалын эргэн тойрон дахь бүх оноос хойш аюул байсан бага хурал өөрөө, мөн оноос хойш Нууц Албаны залуус байх болно, тэдэнд цаг орчим, холбоотой, ялангуяа баян дэд ерөнхийлөгч. Харин бид байх хэрэгтэй байдаг тэргүүн эгнээнд үйл явдал, хэрэв бид зөвхөн шаардлага хангасан Нууц Албаны ажилтан хүн."
  
  
  "Бид явж тусад нь?"
  
  
  "тиймээ. Гэхдээ хүн бүр аюулгүй байдлын ажилтан болно гэж бодож байгаа гишүүд элчин сайдын яам энд Каракас. Дэд ерөнхийлөгч мэддэг, бидний хамрах болно хамт тоглох emu."
  
  
  Тэр харж болох санаа зовох шугам эргэн тойронд Hawke ' s jewelry нүд. Та мэднэ","би хэлсэн," энэ нь нэлээд боломжтой гэж судлаачид энэ анхааруулга төлөвлөж байгаа ч илүү хэрцгий илүү жагсаал өмнө нь Цагаан Ордон".
  
  
  "Эсвэл магадгүй энэ нь зүгээр л нэг том онигоо хаана хэн нэгэн сууж инээв бидний үед хүртэл тэдний ханцуйны."
  
  
  Түүнийх, тэр мөрөө хавчив. "Магадгүй." Гэхдээ би биш тэр гэж итгэж бидэнд зуур.
  
  
  "You' re trying to тайтгарал надад, Ник. Би естой болж байх настай."
  
  
  Түүний инээд алдав. "Би зүгээр л та хүсэж амрах, эрхэм ээ."
  
  
  Hawk авч, түүний iso rta навчин дахин шидэгдсэн руу жижиг ashtray. "Би зүгээр л салахыг хүсэж байгаа нь аймшигтай мэдрэмж зүйл үхлийн аюултай юм болох гэж байгаа болон барьж биднийг хамгаалагч унтраах."
  
  
  Тэр хайж байсан сандал дахин. Тэр ямар нэг юм хэлэхийг хүсч хөнгөлөхийн тулд сэтгэл санааг ч чадахгүй, юу ч бодож. Энэ мэдрэмж бас нөлөөлж байна надад.
  
  
  Маргааш өглөө эрт, тэр авсан таксины нь Palacio de Miraflores. Энэ нь байсан асар том барилга шиг мянга өрөө. Чуулганы байсан хотноо болох том хүлээн авах газар. Хүлээн авалт, оройн хоол, оройн зохион байгуулагдана хүлээн авалтын танхим болон grand латин.
  
  
  Тэр харуулсан итгэмжлэх жуух бичгээ өргөн барив гол хаалганы байсан орох боломжтой ч хэцүү. Үнэн хэрэгтээ,, энэ нь маш хялбар. Энэ Venezuelan цагдаагийн үүрэг байх шиг хэт хичээж уу. Ордон хаалттай байсан үзэгчдийн хувьд чуулган, харин дотор нь байсан бужигнаж байсан хүмүүс тусгай өнгөрдөг байсан, эсвэл ямар нэг байдлаар холбогдсон бага хурал.
  
  
  Тэнд байсан бодит зорилгоор дотор. Тэр гүнзгий сэтгэгдэл төрүүлжээ. Тэр ч байтугай тэд зүүн аялал жуулчлалын хөтөч дээр өмнө хүлээсэн үүргээ биелүүлэх нь туслах албан есны зочид авах, тэдний өрөг. Би зогсож байсан харж Holst хамгийн том газрын тосны зураг нь үл мэдэгдэх латин Америкийн уран бүтээлч гарын авлага надад дөхөж ирээд.
  
  
  "Perdóneme, senor. Siento molstarle.
  
  
  "Бүгд зөв" гэж тэр хэлсэн нь түүнд хэл. "Чи санаа зовох биш me."
  
  
  "Би зүгээр л хүссэн онцлон юу танхимд доош нь Пикассо Танхим," хүн инээмсэглэв. Nen өмссөн саарал дүрэмт хувцас, малгай гэж надад сануулсан латин хувилбар Goshawk.
  
  
  "Gracias," би хэлэв. "Би тодорхой харж эго би өмнө нь орхи. Бэ цагдаагийн тохируулах төв ордонд?"
  
  
  "Тийм ээ," гэж тэр хэлсэн байна. "Төрийн орон сууц. Явах нь доош шулуун энэ нь коридор, та орох болно"гэжээ.
  
  
  Эго түүнд талархал илэрхийлээд, орж, том өрөө байсан одоо ашиглаж аюулгүй байдлын төв. Агаар мандалд завгүй байсан ч тайван байж, боломжтой бол. Утас байсан дуудлагын, албан тушаалтан байсан байх ноцтой яриа, харин бусад хүмүүс тоглож, инээж, ярьж тухай наадам буюу bullfight ням гарагт. Тэнд байх шиг маш их будлиан бий. Удахгүй дэд ерөнхийлөгч хүлээгдэж байсан, мөн хамгаалагч нарыг оролдож байсан цуглуулах бүлэг явах онгоцны буудал.
  
  
  Би ярьж хоер ТТГ-ын хүн би мэдэж байсан, гэхдээ тэд байхгүй байсан юм шиг санагддаг, ялангуяа сонирхож бага хурал. Тэдний эргэн тойронд, Odin зарцуулсан таван минутын талаар надад хэлж бүжигчин байсан тэр уулзсан өмнө нь шөнө. Хэн ч итгэж аюул. Тэр гарч явсан дамжуулан өрөө, дундуур алхаж ордон, харж тулгарч байна. Би мэдэхгүй байна, би юу хүлээгдэж буй түүний хийх, тиймээс харж, - магадгүй хүн үзсэн намайг ресторан, би мэдэхгүй байна. Гэхдээ би бас оролдсон үнэлэх, нөхцөл байдлыг үнэлэхийн тулд ордон болон аюулгүй байдлын дүр гэж Hawke байсан. Харамсалтай нь, миний сэтгэгдэл байсан биш, илүү сайн түүний. Би мэдэрсэн шиг би сууж байсан дээр нь удаан хөдөлгөөн rigidness байсан үүрэг дэлбэрч үед хүн бүр наад зах нь хүлээгдэж буй нь энэ. Энэ нь таагүй мэдрэмж.
  
  
  Би явлаа, нэг ТТГ-ын агент нь намайг шүүрэн авч,.
  
  
  "The Venezuelan аюулгүй байдлын цагдаа нар баривчилсан бүлэг радикалууд, тэд байх болно их эсийн хүртэл энэ дээр байна," гэж тэр надад хэлсэн. "Юу ч байхгүй юм орчим Вашингтон, ямар ч хүргэдэг уулзах нь таны довтлогчид. Бүх чиглэлд, бүх зүйл харагддаг нам гүм. Асуудал нь дэд ерөнхийлөгч биш авч танилцуулгад нээрээ.
  
  
  Түүний, түүнийг хараад. "За, би юу болно гэж бодож байна нэг шалтгаан."
  
  
  "To wouldnt?"
  
  
  "Бид мэргэжилтнүүд," би хэлсэн pointedly. Түүнийг эргэж, хол явж байхад нь түүнд өмнө нь тэр болох юм гэж хэлэх өөр үг. Би биш байсан, ялангуяа сэтгэгдэл төрүүлсэн нь шинэ, тод, ойлгомжтой тулгарч буй хөвгүүд байсан ТТГ-ын ажилд авах.
  
  
  Дэд ерөнхийлөгч ирсэн дараа нь ямар ч осол. Гудамж зам дээр зочид буудал хаана тэр Egos байсан оршин сууж байсан харгалзан үзвэл хүмүүстэй даллаж Америк, Venezuelan туг. Би байсан зочид буудал үзэх ирэх ба энэ нь дуу чимээ ихтэй байсан. Дарга Нууц Албаны хадгалагдаж түүний амлалт талаар нэмэлт хүмүүс. Эго бодис хаа сайгүй байсан. Хамгийн наад зах нь, тэд мэт санагдаж байсан авч тэдний ажлын нээрээ.
  
  
  Орой нь, тэр дээр тавих нь tuxedo авч таксины буцаж Palacio de Miraflores. Энэ нь байсан юм шиг шөнө Академийн Шагнал гардуулах еслол Холливудын. Гудамжинд байсан савлаж хүмүүс, замын хөдөлгөөний боломжгүй байсан. Энэ нь урт удаан үргэлжлэх блок ордон. Энэ нь цаг хугацаа, гол хаалга хааж байсан аюулгүй байдлын ажилтан. Дотор, өндөр-ceilinged хүлээн авах танхим, Дэд Ерөнхийлөгч зогсож хүрээлэгдсэн сонгосон цөөн хэдэн гишүүд хэвлэлийн.
  
  
  Дэд ерөнхийлөгч байсан нэгэн өндөр хүн, тэр towered гаруй ихэнх хүмүүс түүний эргэн тойронд. Тэр нь цагаан үстэй эрхэм хүн, нам гүм, хуулиар хамгаалагдсан. Түүний дуу хоолойг сонссон хүмүүс л түүнд хамгийн ойр үед тэрээр хариулсан асуулт нь сэтгүүлчид. Түүний хажууд сууж, Эго, хөөрхөн хар үстэй эмэгтэй нь урсаж урт цэнхэр даашинз. Би өөрийгөө олж судалж хүмүүс дахин, гэхдээ би юу ч харж чадахгүй байсан нь сэжигтэй. Би боддог эхэлсэн бол NSA дарга зөв байсан. Магадгүй Харцага, би авч байсан, энэ ч бас ноцтой. Магадгүй хүн ресторанд байсан л Venezuelan хэн л дуртай ширтэж үед гадаадын иргэд. Эсвэл магадгүй эдгээр хүмүүсийн сургалтын төв байсан л гээд намайг айлгах нь гэж буу. Магадгүй.
  
  
  Уг хүлээн авалтын их байсан, гэхдээ бус атлаа хайж байгаа. Энэ Venezuelan ерөнхийлөгч гарч бүтэн цэргийн хувцас өмссөн нь цээж дүүрэн медаль. Дэд ерөнхийлөгч сууж, баруун, тэргүүн удаан хүлээн авалтын сандал. Eda байсан нь маш сайн холимог эх газрын болон Venezuelan хоол ба дарс байсан ч илүү сайн.
  
  
  Оройн хоолны үеэр, сайхан залуу охин сууж, бараг л миний эсрэг. Тэр хамгийн сайхан эмэгтэй ширээн дээр: таашаал, нарийхан, урт хар үс, startlingly хар цэнхэр нүд. Тэр өмссөн хар нимгэн даашинз нь шургасан neckline, ил эхлэл нь гайхалтай зураг. Тэр миний нүд татсан хэд хэдэн удаа бол идэх, нэг удаа тэр над руу инээмсэглэн. Дараа нь, латин, тэр над дээр ирж, мөн өөрийгөө танилцуулсан.
  
  
  "Түүний нэр нь Ilsa Hoffmann," гэж тэр хэлсэн хөнгөн аялгуутай англи хэл.
  
  
  Тэр надад том инээмсэглэл, би тусалж чадахгүй гэж бодож та нар харсан түүний сайн хартал. Энэ бариу хар даашинз онцлон өсөж түүний бүрэн хөхөө эрс муруй түүний хонго. Тэр юу ч өмсөж чадахгүй байна хүрээнд хувцас, болон түүний босоо хөхний толгой байсан нь тодорхой харагдаж дамжуулан хүрээлэн буй аж. Тэр өндөр байсан бодвол тэр төсөөлж байсан, мөн түүний хөл байсан урт, нарийхан.
  
  
  "Энэ нь таашаал хангахын тулд та, Ilse," би хэлэв. "Түүний нэр нь Скотт Matthews."
  
  
  "Түүний зочид буудал биш ширтэж үед та үдийн хоолны үеэр, харин таны нүүр шиг маш сайн мэддэг. Би энд ажиллах үед элчин сайдын яам Герман дахь. Хэрэв та нар түүнийг харж, та, тэнд?"
  
  
  "Энэ нь боломжтой юм," гэж би хэллээ. "Би ажил дээр Ану-ын Элчин сайдын яам, саяхан шилжүүлсэн эргэн тойронд Парис."
  
  
  "Аа, би түүнд хайртай Парис!" Тэр инээмсэглэн дахин. Түүний нүд нь өргөн байсан, гэмгүй, мөн түүний инээмсэглэл татагдаж ямар ч хүн амьд цусны түүний судлууд. Тэр нь маш сайхан охин. "Үнэ хамаагүй өндөр байдаг нь миний төрөлх хот Гамбург."
  
  
  "Би ч бас сайн цаг байсан онд Гамбург," би хэлсэн, гайхаж түүний тухай өргөлт. Энэ нь ихэвчлэн герман, гэхдээ тэнд байх шиг зүйл өөр болж. Харин хөгжим тоглож байсан, тэр биш үү дэмий хүсч энэ тухай бодож цаг. "Do you want to бүжгийн?"
  
  
  "Маш их" гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Бид дээр гарч ирээд хөл хөдөлгөөн ихтэй бүжгийн шалан. Жижиг хамтлаг тоглож байсан, эцэст нь нэг их танхим. Хүмүүс зогсож байсан ярьж жижиг бүлгүүд болон loitering эргэн тойрон бүжгийн шалан. Ilse барьж байсан нь түүнийг маш ойрхон, тэр биш юм шиг санагдаж байлаа оюун ухаан. Тэр дарагдсан түүний халуун бие эсрэг уурхай, инээмсэглэн миний нүд рүү. Нөлөө байсан нь гайхалтай.
  
  
  Дунд дуу, Дэд Ерөнхийлөгч, Ерөнхийлөгч Венесуэл зүүн латин хувийн яриа. Бүлэг plainclothes эрчүүд тэдэнтэй хамт явсан. Тэрээр үзсэн тэднийг мөч, Ilsa анзаарсан.
  
  
  "Би уулзаж байсан таны дэд ерөнхийлөгч," гэж тэр хэлэв, " би үнэхээр түүнтэй адил. Тэр бол жинхэнэ дипломатч, тиймээс өөр дүр "caricature Америкийн"."
  
  
  "I' ll keep мөнгө, emu дуртай та ч бас," би инээмсэглэн.
  
  
  "Тэр шиг, маш маш эрхэм, мэдрэмтгий хүн," гэж тэр хариулсан нь ноцтой.
  
  
  Хөгжим зогссон. Бид бие биенээ тулгарч буй. Би эхэлж байсан болоосой илүү их цаг байсан учир өөрийгөө Каракас. Ilse байж болох юм, маш сайхан голдирол өөрчлөх нь. "За," би хэлсэн,"би дуртай."
  
  
  "Чи маш сайн бүжигчин, Скотт," гэж тэр хэлсэн байна. "Та нар маш их torero мэдрэмж.
  
  
  Та нар шиг bullfighting? "
  
  
  "Би сайн үзэх үед би чадна," гэж би хэллээ.
  
  
  Тэр инээмсэглэн. "Аа, өөр зориулалтын bullfighter!" "Би явж bullfight маргааш биш байхад.... Carlos Nunez бол миний хамгийн дуртай bullfighter."
  
  
  "Би дуртай Эл Cordobes," би хэлэв. Би мэдэж байсан, түүний тайлбар урилга, гэхдээ надад илүү чухал зүйлийг хийх илүү үзэх bullfight. Би бас байсан төрөлхийн сэжиглэх байсан эмэгтэй маш хурдан авах санаачлага үед тэд анх танилцсан.
  
  
  "El Cordobes бол миний хоер дахь дуртай" гэж тэр хэлсэн урам зоригтойгоор. Түүний цэнхэр нүд нь илчлэгдсэн тэр нь юу байсан сэжигтэй л хамт - тэр дуртай нь түүнийг зүгээр л их тэр түүнд таалагддаг. "Хэрэв та явах хэрэгтэй. Энэ нь байх естой гэж их bullfight."
  
  
  Миний нүд нь уулзсан үг. "Та хаашаа явж байна суухыг?"
  
  
  "Анхаарлын төвд байгаа, энэ дээр сүүдэртэй тал" гэж тэр хэлсэн байна. "I' ll be alone."
  
  
  "Би явна бол би авах боломж байна," би хэлсэн. "Би харах дуртай байсан бол та тэнд."
  
  
  "Би харах дуртай байсан, та ч бас, Скотт."
  
  
  Тэр талаар асуух, түүний төлөө өөр бүжгийн тэр үед харсан хүн алхаж гарч латин. Би л байсан дөрөвний эго судалгаа нь хувь хүн, гэхдээ би үнэхээр сайхан байсан гэдэгт итгэлтэй байсан хүн үзэж байсан намайг кафе.
  
  
  "Намайг уучлаарай, Ilse," би хэлсэн огцом дагасан хүн.
  
  
  Тэрээр аль хэдийн дамжин өргөн үүдний. Зарим хүмүүс авсан миний зам дээр зогссон бөгөөд би. Тэр үед нь би орж коридор, тэр чадах л харсан ар хүний толгойг тэр маш хурдан алхаж чиглэсэн гол орох ордон.
  
  
  Тэр үед болсон байдаг, тэр аль хэдийн гадна. Тэр хурдан баталсан mimmo бүлэг зочид үүдэнд, бууж гэхэд mimmo харуулууд дээр алхмуудыг. Би харж байгаагүй энэ хүн хаана ч байсан. Тэр явсан. Түүний явсан доош алхам газар түвшинд үзсэн mimmo хоер хосууд алхаж эцэст барилга. Хар зураг байсан л эргэж тойроод чиглэлд ордон, цэцэрлэг.
  
  
  Тэр яаран зам доош, дараа нь эвдэж орж ажиллах тэр үед гарч байсан нь харагдаж байна. Тэр дуугүй товчхон газар дээр нь бол хүн болсон булан. Өөр нэг зам дайран өнгөрч еолж барилга, гэхдээ ямар ч байсан нэг дээр нь энэ.
  
  
  Зүхлийг түүний амьсгал дор, тэр доош гүйж зам, хөтлөх түүний нүд нь дээр нь цэцэрлэг. Би тэрнээс явсан хорин метрийн үед хоер эрэгтэй гарч ирсэн сүүдэр миний өмнө. Тэдний нэг нь байсан буу нь түүний гарт.
  
  
  "Цэвэр vaya наранд де үнэ авсан!" гэж нэг нь буу. "Espere нүб-ын minuto, popshot". Тэр надад байлгах миний эго нээлттэй энд.
  
  
  Иймээс, тэд хэдэн гишүүд Venezuelan аюулгүй байдлын цагдаа. Тэд мэдэхгүй байсан нь намайг хараа. Нэг нь буу байсан ч бас бардам.
  
  
  "Би ажил нь Ану-ын тагнуулын" гэж тэр хэлсэн нь түүнд хэл. "Та нар үзнэ үү, нэг хүн ирж энд байна уу?"
  
  
  "Ану-ын тагнуулын?" "энэ нь нэг буу." "Энэ нь боломжтой. Өсгөх таны гарт таны толгой дээр үү."
  
  
  "Харж, авч, тохируулан!" Би түүнд хэлсэн. "Би баривчлах гэж оролдож байгаа хүн явж доош нь энэ замаар явж байна. Тэр гулсаж хол байхад та нар намайг барьж."
  
  
  "Гэсэн хэдий ч," гэж хэлсэн нэг нь буу,"би шалгах хэрэгтэй, та нар дээр."
  
  
  "Бүх эрх, сонсож, би та нарт харуулах болно, миний баримт бичиг," би ууртайгаар хэлсэн.
  
  
  Бусад чимээгүйхэн дөхөж намайг sullen үзэл бодлоо илэрхийлэх, түүний нүүрэн дээр. Түүнийх, тэр хүрсэн нь түүний иргэний ҮНЭМЛЭХ. удалгүй тэр ирсэн. Тэр даруй надад эхлэнэ нүүр, тогшиж намайг унтраах миний хөл. Тэр хараад хоер тэдний үл итгэх байдал. Түүнийг би сонссон Venezuelan нууц цагдаагийн маш хэцүү, гэхдээ энэ нь инээдтэй байсан.
  
  
  "Та хэлж байсан барих your hands up!" гэж хэлсэн хүн намайг цохих. "We' ll be looking for you for таних."
  
  
  Нэг нь буу барьж байсан нь revolver ойролцоо миний нүүрэн. "Одоо та нар шүү гэж тэнд сууж, санал өгөх нь таны гар дээр явган хүний зам байхад бид хайж байгаа."
  
  
  Би байсан ч хангалттай. Би ядарсан хамтран ажиллах цэрэг бүдүүлэг аюулгүй байдлын ажилтнууд, мөн би байсан юм, ялангуяа ядарсан тэнэглэл эдгээр хоер plainclothes цагдаа.
  
  
  Энэ gunslinger өшиглөсөн түүний дээр шагай, мөн ясны эвдэх чангаар. Үүний зэрэгцээ, эго шүүрэн авч түүний гарт нь буу болон татаж хэцүү. Би санаа зовохгүй байсан бол дэмий буу унтраах явсан хүн байсан нь зүрхний шигдээс. Гэхдээ энэ нь ажиллахгүй байгаа юм бэ. Цагдаа нисч өнгөрсөн намайг цохих нь миний нүүрэн хэцүү. Тэр шүүрэн гэхэд буу ниссэн гэж mimmo, мөн шүүрч эго түүний гараас. Бусад хүн lunged над. Энэ нь цувисан түүнээс хол тэр цохилт нь гайхалтай. Би тавьж тулгаа миний буу руу буцаж Эго-ын дарга, мөн тэрээр нурсан миний хажууд. Тэр авсан нь түүний өвдөг нь зүгээр л анхны хүн байсан гээд авч, түүний хөл. Тэр shoved нүүр нь revolver, мөн emu мэл гайхав.
  
  
  Түүний нөгөө талаас, би ирээд миний I. D. гарч, эргэн тойронд миний халаасанд, үүнийг зохион байгуулсан хүртэл Эго-ийн нүүр тиймээс тэр уншиж болох юм. "Хоер дахь зэсийн байсан гэж оролдож суух хүртэл хичээж, анхаарал над дээр.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув эхлээд байна. "Та унших англи хэл?"
  
  
  Тэр ширтэн намайг нэг хором, ядарсан, дараа нь харлаа түүний нгэгдсэн хамтрагч. Тэр над руу эргэж хараад, тэнд байсан шинэ төрлийн огцрох түүний нүүрэн дээр. "Тийм ээ," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр маш хурдан шалгаж миний карт. "Та хамт СҮХ?"
  
  
  "That' s what I was trying to tell you," түүний аав нь тэсч ядан хэлэв.
  
  
  Тэр босгосон түүний хар хөмсөг. "Иймэрхүү алдаа хийсэн."
  
  
  Би босч, тэр тэмцэж түүний хөл. "Одоо харцгаая таны карт," би аяархан хэлэв. Тэр гаргаж авсан дүр надад өгсөн. Байхдаа туршиж, тэр нь тусалсан түүний хамтрагч хүртэл. Хүн чадахгүй тавих ямар ч жин дээр түүний баруун хөл. Тэр ойлгосон үед түүний шагай байсан эвдэрсэн, зарим дайсагнал буцаж царай.
  
  
  I. D. шалгаж байна. Тийм ээ, энэ нь нууц цагдаа. Тэр буцаж карт, хамт хоер дахь хүн юм буу. Тэр чимээгүйхэн хүлээн зөвшөөрсөн нь энэ.
  
  
  "За," би хэлэв. "Одоо бид аль аль нь аз жаргалтай байна." Түүний эхэлсэн хол явах хэрэгтэй.
  
  
  "Та тайлан нь энэ вэ?" гэж хүн буу асуусан.
  
  
  Тэр санаа алдав. "Үгүй бол та зогсоож, зааж байгаа зүйл дээр надад," би хэлсэн, дурдан, revolver. Түүнийг эргэж, өрх толгойлсон буцаж урд ордон. Нууцлаг хүн алга дахин. Нэг хэсэг байх энэ нь аюулгүй байдлын систем байсан нь үнэхээр авч эхэлж миний мэдрэл.
  
  
  Гурав дахь бүлэг.
  
  
  Маргааш өглөө нь, тэр асуусан Коллинс, агент асуудал эрхэлсэн ану-ын ТТГ-ын үйл ажиллагаа, холбоо барих Баруун германы Элчин сайдын яам эсэхийг гэдэг охины Ilse Hoffmann ажиллаж байна. Энэ ням гараг болон албан хаалттай байсан ч Коллинз мэдэж байсан германы элчин сайд өөрийн биеэр болох дуудлага Emu-ийн нүүр хуудас.
  
  
  Элчин сайд гэж хэлсэн гэдэг охины Ilse Hoffmann тэнд ажилладаг, өгсөн тохирсон тодорхойлолт.энэ нь бас намайг гэж байсан, миний найз охин, би уулзсан өмнө нь шөнө. Элчин сайд илгээсэн түүний орлогч хүлээн хэлсэн Emu тэр авч болох өөр нэг ажилтан нь түүнийг. Магадгүй Ilse байсан илэрхийлсэн хүсэл явах, тэр байсан авч түүний.
  
  
  Би оролдсон санаж байсан хажууд сууж байсан Ilsa оройн хоолны үеэр. Гэж би бодож санаж байгаагаа хүрээлэгдсэн дунд насны эрэгтэй. Хэрэв хэн нэгэн нь тэдний эргэн тойронд байж болох талаар өөрсдийн. Ер нь тэр хожим нь надад дөхөж ирээд, ганцаараа биш юм нь өөрөө гайхалтай. Энэ нь тодорхой байсан юм estestvenno Хөөе гэж хүсэж олох нь илүү сонирхолтой компани юм.
  
  
  Коллинс гэж оролдсон холбоо барих ажилтан түүний гэр байсан боловч ямар ч хариу. Энэ залуу байсан байж магадгүй хөгжилтэй байх нь түүний өдөр унтраах.
  
  
  Охиныг харсан, бодит, гэхдээ энэ нь хийж чадахгүй юм бэ, надад ямар ч бага сэжигтэй. Би ч байсан, муу мэдрэмж энэ тухай даалгавар. Hawk хийсэн хэд хэдэн зөвлөмж ТТГ-ын болон Venezuelan аюулгүй байдлын цагдаа. Харуул шиг хатуу одоо ч мэдэрч чадахгүй байсан, хол явах. Hawke байсан юм, бас. Premonitions биш маш шинжлэх ухааны, гэхдээ миний dell та сурах анхаарлаа хандуулах нь зөн совинтой. Тэд боловсруулж болох хэд хэдэн замаар жижиг баримтууд нь хангалттай биш байна шок дээр та ухамсартай түвшинд ч байдаг premonitions болно гэсэн гэрэл нь улаан санкт хаа нэгтээ дотор гүн та. Би юу мэдэхгүй юм. Би зүгээр л мэднэ шүү дээ миний амийг аварсан олон удаа дараах миний таамаглал.
  
  
  Магадгүй энэ нь ч хамаагүй байсан охин, тэр ч байтугай хүн, тэр харж байсан нь кафе, эсвэл магадгүй тэр ч байтугай ордон. Энэ нь байх болно ямар нэг зүйл тэдэнд холбоогүй, нуугдаж гүн сүүдэрт миний ухамсарт. Харин охин нь нууцлаг хүн байсан хангалттай шалтгаан миний wariness, foreboding, эсвэл дутмаг foreboding.
  
  
  Би үдийн хоол байсан нь кафе ойролцоо Ibarra Дөрвөлжин холгүй Avenida Baralt. Харин тэр хүлээж байлаа, парад өнгөрч, мөн түүний дүр тодорхой харсан. Тэнд байсан бүжигчид-д хувцас, бодисын, papier-mache толгой дээр шон болон боолт. Хүмүүс хөгжилтэй байх, би эхэлсэн амрах нь бага.
  
  
  Тийм үед Hawka уулзаж түүний ресторанд шиг тэр хэлсэн байна. Тэр гадаа сууж нар, өмссөн нь тод цэнхэр спорт цамц нь зах нээлттэй, цэнхэр ороолт нь сул зангидсан. Тэр өмссөн хар хөх beret дээр түүний толгой, хазайсан jauntily нэг тал нь. Тэрээр шиг харагдаж нь хөгшрөлтийн Hemmingway тэмдэгт. Тэр дарагдсан инээмсэглэж суув даяар түүнээс үед жижиг хүснэгт.
  
  
  "Өөрөө хийх нь тав тухтай, Ник, and don' t make any тухай тайлбар надад байна. Би хичээж байна хольц нь баяр цугласан."
  
  
  Энэ нь ч нэг хуучин Харцага дор beret. Тэр ирээд нэг эргэн тойронд гарч түүний урт Кубын навчин, хазаж нэг төгсгөл бусад, мөн нулимж энэ нь гарч. Дараа нь тэр тавьж, навчин тамхи, түүний ам, болсон, энэ нь аажмаар, чийглэх юм. Нь навчин тамхи шиг нийцгүй нь beret, цамц. Эцэст нь, тэр гал авалцаж түүний эго эхэлсэн байх зурсан руу гэрэлтэж амьдрал. Энэ нь ямар зан нь түүнийг хэзээ ч зогсоож гайхах зүйл надад байна.
  
  
  "Та сайхан байна, эрхэм ээ," гэж тэр хэлсэн байна, хэдий ч эго-ийн admonitions.
  
  
  Тэр над руу огцом. "Биш, царайлаг гэж хар үстэй гоо сайхны та бүжиглэж нь өнгөрсөн шөнө. Та юу гэж бодож байна төлсөн сэтгэгдэл?"
  
  
  "Тэр шаардав," би хэлэв. "Тэр шиг маш сонирхолтой санагдсан."
  
  
  "Тийм ээ, би түүнийг мэднэ," гэж тэр хэлсэн байна. "Та нар аль аль нь энэ байна, эсвэл та чадахгүй байна." Тэр инээмсэглэн wryly.
  
  
  "Үнэн хэрэгтээ, тэр намайг тавих нь миний харуул," би хэлсэн, санах. "Би шалгаж түүний энэ өглөө, гэвч тэр байх шиг байна, сайхан байна."
  
  
  "Юунаас ч сонирхолтой урд ширээ?" гэж тэр хэлсэн байна, залгихад хэцүү, түүний навчин тамхи. "Би үг, гадна охин?"
  
  
  Тэрээр хэлсэн Emu талаар хүн болон түүний уулзалт Venezuelan аюулгүй байдлын цагдаа. "Мэдээж хэрэг, би итгэлтэй биш байна, энэ нь байсан нэг хүн," би хэлэв.
  
  
  "Эсвэл хэрэв энэ нь байсан, энэ нь ямар нэг зүйлийг хийх нь аюул учруулж байна." Нь ч буруу биш хүн гэж нэг кофе дэлгүүр, болон хэрэглээний гэж үг нэг өдөр. Магадгүй би зүгээр л мэдрэлийн."
  
  
  Зөөгч ирж, бид хоер захиалсан Pernod. Бид байхгүй байсан намтар бидний яриа хүртэл тэр авчирсан ундаа, үлдсэн байна.
  
  
  "Охин зүгээр л надаас түүнийг хангах, өнөөдөр, бус, хэзээ үед bullfight," би хэлсэн, тэрээр явсан.
  
  
  Hawke-ын хөмсөг өссөн байна. "Д dell өөрөө?"
  
  
  "Тэр нэг фен нь."
  
  
  Hawk chewed дээр навчин тамхи, түүний туранхай нүүр харгис, түүний ясны хүрээ дээгүүр бөхийж хүснэгт. "Та юу гэж хэлсэн бэ хөөе?"
  
  
  "Би хэлсэн хөөе би олж байсан байдаг бол би юм. Гэхдээ би бусад бодол. Би хүсэж буцаж ордон, өнөөдөр, бус, хэзээ, юу харж би олж болох талаар миний нууцлаг хүн."
  
  
  "Энэ нь шинэ сэргэг харилцаа," гэж тэр хэлсэн байх гээд инээмсэглэв. "Би заримдаа сэтгэгдэл авах, энэ нь хэцүү гэдгийг та шахаж болгон ажиллах нь таны завгүй бэлгийн амьдрал."
  
  
  "Энэ нь зүгээр л хуурамч түүх байсан тархсан хотхонууд KGB албан тулд гутаах надад," би инээмсэглэн.
  
  
  Тэр инээд алдав. "Үнэндээ, хэрэв та бизнесийн доош авах, хэрэв та маш удаан задардаг. Гэхдээ би байхыг хүсэж байна, ялангуяа болгоомжтой энэ талаар dell. Энэ бол маш их аюултай for you."
  
  
  "Ямар ч онол?"
  
  
  Тэр сууж хэсэг зуур бодож өмнө нь ярьж байна. Дулаан үдээс хойш нар glistened түүний цагаан үстэй болсон нь түүний нүүрний өнгө нь нарны гэрэл. "Юу ч онцгой. Гэвч хэрэв хүн дайрч дээр та сургалтын төв байсан KGB ажилтан, мөн хэрэв тэр эргэж гарч болох нэг хүн та энд харсан хоер удаа, энэ нь болно гэсэн үг, тэд тохируулах нь та ямар нэг зүйлийн төлөө хүртэл."
  
  
  "Хэрэв би байсан азтай, тэд байж болох, амь насаа алдсан, намайг сургууль дээр."
  
  
  "Энэ нь байж болох юм тохиромжтой их зориулалтаар," гэж тэр хэлсэн удаан. Тэр над руу харсан. "Ямар цаг вэ bullfighting эхлэх?"
  
  
  "Дөрвөн цагт. Энэ нь байх естой цорын ганц үйл явдал Венесуэл гэж эхэлдэг цаг."
  
  
  Тэр харлаа түүний бугуйн. "Та маш удаан хугацаанд үүнийг хийх."
  
  
  "Та юу хүсч байна түүнийг хангахын тулд охин нь bullfight?"
  
  
  "Тийм ээ, би мэднэ. Миний бодлоор бид тэрнээс илүү юу олж, түүний хүү та нарын дотор байна." Хэрэв энэ нь цэвэр хайрын түүх, за, энэ сайхан өнгөрүүлээрэй, гэхдээ болгоомжтой байх хэрэгтэй. Хэрэв энэ нь тийм биш юм, бид мэдэхийг хүсч байна энэ талаар."
  
  
  "За," би хэлэв. "Энэ bullfighting."
  
  
  "Буцаж ирэх нь надад маргааш өглөө. Би байх болно харж, энэ нь Пикассо үед Museo de Bellas Artes арван цагийн маргааш өглөө.
  
  
  "I' ll be there," би хэлэв.
  
  
  Хэрэв та хэзээ ч байсан nuevo овгийн Circo үед 3:30 p. m. нь ням гарагт наадмын үеэр та хэзээ ч юу мэдэх бүрэн эмх замбараагүй байдал иймэрхүү байна. Тэнд маш олон фенүүд нь өлгөөтэй эргэн тойронд нь энэ нь бараг боломжгүй зүйл явж өөр нэг цэгээс зөрчсөн ямар ч тэднээр дамжуулан. Тэнд байгаа наймаачид хаа сайгүй, тасалбар зарж хоер эсвэл гурван удаа үнэ тогтмол тасалбар. Янз бүрийн худалдаачид байна бөглөрөхөөс хүртэл нээлттэй талбайн урд талбар, хэдэн зуун pickpockets шаргуу ажиллаж байна. Би хэцүү байсан цаг олох нь speculator нь тасалбар харанхуй хэсэгт barrera хамт хаана Ilsa хэлсэн нь тэр байх болно сууж байна. Урд эгнээний тасалбар байгаа нь тийм ч хялбар биш авах наадмын үеэр. Гэвч эцэст нь түүний авсан нэг тасалбар болон орж ирсэн.
  
  
  Дотор уур амьсгал байсан нь маш өөр өөр байдаг. Энэ нь ч байсан дуу чимээ ихтэй, харин тэнд байсан агаарын чимээгүй хүсэн д цугласан, огт шиг өмнөх тоглолтын цаг үед Америкийн хөл бөмбөгийн тоглоом юм. Тэр олсон түүний суудал байсан бөгөөд нээлттэй ойролцоо arena, хаана бүх зүйл харагдаж байсан үед ойр хүрээ. Тэр үед нь bugle сонсогдсон, мөн хүн морь гаталж талбар болон тайлаад түүний малгай чиглэлд ерөнхийлөгчийн хайрцаг. Тэр хариуцлагатай албан есны зөвшөөрөл авсан нь ерөнхийлөгч arena үргэлжлүүлэн bullfighting.
  
  
  Тэр эргэн тойрноо хувьд Ilsa болон хэдэн минутын дараа түүнийг анзаарсан сууж л хоер хэсэг хол. Тэр харж чадахгүй байсан, надад. Хүн түрээслэн дэр ирсэн онгоцон доош нь дараагийн надад би авч нэг. Ямар ч дэр, эдгээр чулуун bleachers байж болно, маш эвгүй. Хоер суудал миний хажууд байсан хоосон хэдэн минут, харин дараа нь нэг, хоер Englishmen ирсэн гаруй болсон нь их. Энэ bullfighter жагсаал дуусч, хамтлаг зогссон тоглож байна. Arena унасан чимээгүй. Би хараад Ilsa дахин, тэр хүссэн бололтой намайг.
  
  
  Дараа нь хаалга нээгдэж, том хар бух ирсэн гарч гацсан. Энэ bullfighters зогсож ард нь саад болон харж grimly гэж бух дайрч нь burladero frank-ийн бамбай тэдний өмнө орж осолдсон мод, мөн чангаар хувааж эго. Ilsa-ийн гэрийн тэжээмэл, Nunez, цорын ганц байсан хүмүүсийн эргэн тойронд нь харж байгаа юм. Тэрээр анх bullfighter дээр билл.
  
  
  Энэ Englishwoman миний хажууд байх шиг зүгээр л сайхан хийж, харж эхний veronicas болон rodillas нь том улаан хошуу, учир нь бүх зүйл байсан, маш өнгөлөг, гое сайхан. Би үнэхээр дуртай гоемсог banderilleros. Гэвч тэр эхэлсэн цайвар эргэж ирэхэд бух цохих Picador адуу, бараг gored Picador. Nunes тэмцэж байсан юм bull нь,, эго хошуу сайхан байсан.
  
  
  гэхдээ бага зэрэг гялалзсан. Эцэст нь, тэрээр явсан нь алж, цус урсдаг. Эхний оролдлого, илд цохих яс, мөн emu байсан сугалж sl. Харин хоер дахь оролдлого байсан илүү амжилттай ир орж ирсэн цэвэрхэн. Nunez-ийн cuadrilla хөөж the bull эргэн тойронд хүртэл унасан нь түүний өвдөг болон matador унтраах дууссан нь чинжаал баазад түүний гавлын яс. Дараа нь баг луус гарч ирж чирэгдэж хүрэн улаан-splattered махыг mimmo оруулж тооцвол тэд зүүн бөгж. Дараа нь англи эмэгтэй байсан нь хангалттай. Тэр үнэхээр ногоон үед нь нөхөр нь түүнийг булаан авч.
  
  
  Nunes мөргөж эргэн тойронд бөгж. Тэр хүртсэн шагналыг гарч хүндэтгэх нь түүний нэр хүнд гэхээсээ илүү хувиа хичээсэн. He doesn ' t deserve энэ нь энэ тэмцэл. Эго хошуу байсан маш сайн байна, гэхдээ тэр биш үү алах bull сайн. Оронд явж эвэр, шаардлагатай сайн алах гэхдээ шаарддаг нь тодорхой хэмжээний зориг хэсэг дээр нь bullfighter, Nunez stabbed мал шиг яргачин ' s apprentice.
  
  
  Үед хашгираан багассан нь бага, Ilse дуудсан байв. Тэр эргэж үед миний дуу хоолойг сонсож, мөн ay даллах үед түүнийг.
  
  
  "Тэнд байна суудал авах боломжтой энд нэгдэхийг хүсэж байгаа бол, надад," би гэж нэрлэдэг.
  
  
  Тэр биш үү хүлээх хоер дахь урилга, харин шууд ирж, надад. Ilse өмссөн богино suede юбка, тохирох gillette гаруй нь илт цагаан цамц. Тэр үед нүүж, банзал илчилсэн түүний урт, идээлсэн гуяны.
  
  
  "Би айж байна, миний дуртай bullfighter байсан байна, муу өдөр," гэж тэр хэлэв, суугаад миний хажууд. Би түүнд миний дэр.
  
  
  Түүний инээмсэглэл байсан тахир. "Бүү бид алдаа гаргах үе?"
  
  
  Тэр инээмсэглэн үед үе мөчний болон харалган надад. Магадгүй тэр илүү сайн хийх болно түүний хоер дахь bull."
  
  
  "Би итгэлтэй байна энэ тухай," би хэлэв. "Уучлаарай би зүүн маш хурдан өнгөрсөн шөнө. Гэхдээ хүн би мэдэж байсан, түүнийг харсан, тэр гарч байсан."
  
  
  Тэр түүнийг хараад царай, хүлээж, түүний урвал, гэхдээ хэн ч байсангүй. Би мэдээж тэр харж байсан хүн, бас, би бодсон бол тэр түүнийг мэддэг байсан. Гэвч хэрэв тэр үү, тэр нь байхгүй байсан нь үүнийг харуулж байна.
  
  
  "Би мэднэ бизнес нь илүү чухал харилцаа холбоо," гэж тэр хэлсэн байна. "Хэрэв харилцаа нь бизнес."
  
  
  Тэр түүн рүү инээмсэглэн. "За гэж хэлсэн."
  
  
  Та хэлж байх үед нэгэн эмэгтэй явахыг хүсдэг ор нь та ч гэсэн тэр нуух гэж оролдож энэ нь та. Энэ нь ихэвчлэн зам тэр харагдаж байна, та болон дохио зангаа тэр болгодог нь түүний гар, бие. Заримдаа тэр гарч ирдэг орой дээр өөрийгөө үед түүний яриа биш л муугаар байна. Энэ нь танд туслах болно төөрсөн, эсвэл тайлбарлаж, хамгийн сүүлийн үеийн онол, термодинамикийн. Ilsa цааш нь ярих талаар нарийн оноо bullfighting, харин би гэж хэлж болох юм, тэр надад хайртай л их тэр түүнд хайртай. Тэр ч байтугай хэрэв Nah байсан ulterior шалтгаан нь хүсэл намайг харж, түүнийг, би өөрийгөө олж тэсэн ядан хүлээж энэ үдшийн.
  
  
  Хоер дахь bullfighter эхэлсэн, зүгээр л гарч ирж хүрч түүний bull, том, сайхан bull-аас хамгийн сайн ranches эргэн тойронд. Энэ bullfighter байсан нь үл мэдэгдэх, хэн ч, харин тэр авч эрсдэл уу цугласан.
  
  
  "Оле! Оле! " гэж хашгирав.
  
  
  "Тэр сайн," Ilse хэлсэн байна.
  
  
  "Тийм ээ." Түүнийх, би харж байсан, түүнийг гүйцэтгэх mariposa, гаргах, түүний нөмрөг трепетани шиг эрвээхэй. "Та үүнийг мэдэх нь хэнд ч bullfighting?"
  
  
  "Биш өөрийн биеэр," гэж тэр хэлсэн байна. "Хэдийгээр би үзэх дуртай тэдгээрийг гүйцэтгэх, тэд биш шүү миний төрөл, та мэднэ. Ямар ч байсан, би чадахгүй нь ихэвчлэн гэх мэт латин Америк эрэгтэй."
  
  
  "Та хэр удаан байна, элчин сайдын яамны?"
  
  
  "Хойш миний ирэх онд Каракас, бараг нэг жилийн өмнө. Би бодлоо би харахыг хүссэн the world."
  
  
  "Мөн эдүгээ би чадахгүй байна?"
  
  
  Тэр над руу хараад түүний цэнхэр нүд, дараа нь эргэж хараад бөгж. "Энэ нь байж болох юм ... энэ ганцаардаж нь охин нь хачин хотод энэ хэмжээ."
  
  
  Хэрэв энэ нь тийм биш юм учир нь ногоон гэгээнтэн, түүний эго гэж хэзээ ч түүнийг харж. "Та очиж хүлээн авалт өнгөрсөн шөнө нь бакалавр," би хэлэв.
  
  
  "Аа, Людвиг." Тэр инээж байсан. "Тэр сайн хүн, харин тэр дуртай цуглуулах эрвээхэй, уншиж урт ном, эртний түүх. Би ч гэсэн итгэлтэй emu дуртай охид."
  
  
  Бид солилцож, инээмсэглэл. Гэж би түүнээс асуув. "Хэрэв та ажил нь түүний хувьд?" Тэр мэдэж Ilse Hoffmann ажиллахгүй байгаа юм бэ түүнд.
  
  
  Тэр биш үү харах надад ч хадгалагдаж харж bullfighter. "Үгүй ээ, биш Людвиг. Нэртэй хүн Steiner."
  
  
  Үе мөчний зөв байсан, гэхдээ би одоо ч сэтгэл хангалуун биш. "Би мэднэ Гамбург сайн. Хаана байгаа юм бэ та нар амьдарч байгаа юм бэ?"
  
  
  "Хойд хот. Дээр Friedrichstrasse. Ойролцоо парк."
  
  
  "Аа, тийм ээ. Би мэдэх газар. Хэрэв та тэнд амьдрах нь таны эцэг эх нь?"
  
  
  "Миний эцэг, эх нь амь насаа алдсан машины ослын үед тэр маш их залуу байсан," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Байсан нь бас үнэн. Элчин сайд дурдсан Коллинс гэж Ilse Hoffmann байсан нь өнчин.
  
  
  Уучлаарай.
  
  
  Бид үзсэн нь bullfight. Би худалдаж авсан хоер ундаа нь бичиг хэргийн ажилтан, мөн Ilse шиг эдлэх, энэ нь маш их. Nunes reappeared, гүйцэтгэсэн илүү дээр анхны оролдлого. Тэнд байсан хоер бух зүүн талд, мөн тэдгээр нь байсан гэх цуу яриа байх гүйцээгүй янзага нь хоер дахь хүү ranch.
  
  
  "Яагаад байхгүй бол бид сэтгэгдэл одоо уух хаа нэгтээ хамтдаа?" тэр санал болгосон.
  
  
  Тэр руу хараад түүний цэнхэр нүд нь харсан урилгаар тэнд дахин. "Энэ нь сайхан сонсогдож байна," би хэлсэн.
  
  
  Бид байсан нь уух үед ойролцоох кафе,, дараа нь Ilse урив оройн Эл Hardin, дээр Avenida Almeda. Дараа нь бид дууссан оройн хоол, тэр намайг урьсан буцааж түүний орон сууц нь уух. Хойш би одоо ч ойлгоогүй байсан түүний, мөн оноос хойш "хамгийн сэтгэл татам амлалт, түүний нүд нь үнэхээр сэтгэлийг минь их хөдөлгөсөн, би явсан.
  
  
  Nah байсан том орон сууцны ойролцоо Миранда Квадрат. Энэ нь байсан тавилгатай нь хуучин испани хэв маяг, чимэглэсэн нарийн эртний эдлэл. Тэнд байсан жижиг тагтан үл хайхран нарийн гудамж.
  
  
  Бид дотор явсан, Viacheslavovna над руу эргэж, би зогсож маш ойрхон, хэлсэн нь: "За, дуу хоолой, бид, Скотт."
  
  
  Түүний уруул байсан зөөлөн, бүрэн, мөн тэр хүрэх хялбар байдаг. Тэр хаалттай богино хоорондын зай түүнийг үнсэв. Тэрээр хариулсан нь халуун дотноор гэж байгаа бол тэр хүлээж байсан бүх өдөр. Дуртай дургүй, тэр татаж хол.
  
  
  "Хийж бидэнд уух байхад би өөрчилж," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр орж алга болсон унтлагын өрөө. Тэр цутгаж бидэнд хоер brandies нь болор decanter, мөн цаг хугацаанд би байсан дууссан, Ilsa байсан буцаж ирсэн. Тэр өмссөн байсан нь урт удаан, хатуу тохируулагчийг дээл орхисон ч төсөөлөл. Тэр хаалттай хөшиг, дараа нь над уруу хүрч ирлээ ууж зарим коняк.
  
  
  Би тайлаад түүний хүрэм тэр үед байсан унтлагын өрөө, санаа зовох биш үү нуух luger болон stiletto. Түүний үзсэн илэрхийлэл, түүний нүүрэн дээр үед тэр их харсан. Би найдаж байна гэж гайхах байх л байсан. Гэхдээ би байж чадахгүй гэдэгт итгэлтэй байгаа бол энэ нь байсан, жинхэнэ.
  
  
  "Юу вэ энэ бүх, Скотт?" гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Өө, зүгээр л буу," би хэлсэн хайнга. "Бид авах хэрэгтэй нэмэлт урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ элчин сайдын яаманд үед энэ мэт ямар нэг зүйл бага хурал болж байна."
  
  
  "тиймээ. Мэдээж, " гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр бүр нарийвчлан судалж, түүний бие дамжуулан зузаан даавуу нь түүний дээл. Тэр хүртэл зохион байгуулж, түүний шил. Тэр й байсан ч гэсэн амттай юм, гэхдээ яагаад ч юм биш юм шиг санагдаж байлаа чухал мөчид. Ilsa авч sip болон түлхэж энэ нь ч бас. Тэр тавьж гараа түүний эргэн тойронд нарийхан бэлхүүс болон түүнийг татаж ойрхон. Яагаад ч юм, дээл нэмж нөлөө. Ямар ч муруй эсвэл муруй мах нуусан байсан нь миний touch. Би түүнийг үнсээд дахин,, тэр нь дарагдсан insistently шиг миний эсрэг миний гарт шилжсэн хугацаанд түүний бие.
  
  
  "Өө, Скотт," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр доош болж, аажмаар unbuttoned нь дээл, бусдад энэ нь шалан дээр унаж. Тэр сууж motionless хараад миний нүд рүү. Түүний биеийн байсан нь бүр ч илүү гайхалтай, илүү үг төсөөлж байгаагүй. Түүний амьсгал болсон гүехэн, мөн түүний бүрэн, дугуй хөх нүүсэн. Тэр арилгасан түүний holster болон stiletto scabbard болон шидэгдсэн их дээр нь хүснэгт ойролцоо өргөн буйдан бидний ард. Тэр надад тусалсан хувцас тайлах, дараа нь дээр алхаж буйдан дээр сууж байна.
  
  
  "Энд ирсэн, Скотт," тэр шивнэлээ.
  
  
  Би явж, түүнийг харах. Бид тавих хамт сэтгэл хөдөлгөм үнэр ee woodwind дүүрэн миний хамраас. Түүний халуун дулаан махан байсан, миний гар, болон түүний чихэрлэг амт байсан нь миний уруул дээр. Тэр нүүж insistently над руу миний гар, уруул хамрагдсан өсөж түүний хөх, хавтгай, төрүүлсэн хөхний толгой. Түүний гар дээр байсан нь надад, тэр удирдаж байсан юм надад түүнд, дараа нь халуун амтыг илэрхийлэхийн надад. Түүний хонго эргүүлдэг над руу, мөн түүний хөл хаалттай миний эргэн тойронд буцаж. Тэр бүү гарч бага, тачаангуй дуу түүний хоолой нь бидний хүсэл барьсан. Дараа нь тэр гарч зөвшөөрөх нь хурц уйлж, мөн түүний зөөлөн мах нь чичирч хүчтэй гэж түүний nah дэлбэрчээ дотор.
  
  
  Дараа нь бага зэрэг, Viacheslavovna авсан хүртэл бренди. Түүнийх тавих тайван, бүрэн буйдан дээр, сунган бүрэн урт. Хэрэв энэ байсан юм Ilse мэдэрж дахь үе мөчний миний эргэлзээ байсан юм утгагүй үргэлжлүүлэх талаар санаа зовж байв.
  
  
  Гэсэн хэдий ч, тэрээр хадгалагдаж ойр нүд түүн дээр, мөн тэр үед хадгалагдаж түүний нүд нь түүний зэвсэг дээр ойролцоох хүснэгт. Тэр зөвшөөрсөн Ilse уух түүний коняк, ундны өмнө нь түүний өөрийнх нь.
  
  
  "Did you like it?" "Энэ юу вэ?" гэж тэр надаас дараа би sip авч байна.
  
  
  "Уух эсвэл амрах вэ?" Гэж би түүнээс асуув. Энэ нь дараа нь байсан гэдгийг тэрээр мэдэрсэн жаахан толгой эргэмээр.
  
  
  "Entertainment," тэр инээмсэглэн үе мөчний.
  
  
  "Энэ нь эхний анги байсан юм." Намайг өргөж, түүний дээр ирмэг буйдан дараа нь түүнд, би мэдэрсэн миний гарт өсөх хүнд.
  
  
  "Би дуртай энэ нь ч бас."
  
  
  Түүний бие үнэхээр эхэлсэн цаг хүртэл. Тэр мэдэрч, толгой эргэмээр, сул дорой, мөн ямар ч шалтгаан байсан гэсэн. Хэрэв Ilsa drugged надад.
  
  
  "Юу там..." гэсэн үгс л таарах биш үү.
  
  
  Ilsa юу ч хэлж чадахгүй байсан. Тэр нүүж бага надаас хол.
  
  
  Түүнийг хараад nah. Тэр гэнэт маш ууртай үед - Nah болон өөрөө. Би түүнийг зөвшөөрөх харуул доош хэдий ч Hawke-ын анхааруулга, өөрийн эргэлзээтэй.
  
  
  "Гичий!" гэж тэр чангаар хэлсэн нь түүнд болон түүний үгийг давтан хэлж хачирхалтай нь миний чихэнд нь. Тэр эрэгтэй дөнгөж сая түүний хүнд даяар тулгарч, тэр нурсан буйдан дээр нь аяархан ш дээ.
  
  
  Тэрээр босч, шатлан drunkenly. Түүнийг шүүрэн авч, түүний хувцас, stahl ирээд, тэдэнд дээр. "Юу нь таны жинхэнэ нэр хэн бэ?" Би асуух гээд zip хүртэл миний өмд.
  
  
  Тэр хараад миний зэвсэг, гэхдээ би зориг байхгүй байсан оролдох, нэгийг нь авах нь тэдний эргэн тойронд. Тэр арчиж хол урсгал цус дээр rta. "Миний нэр Tanya Savich," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Би өмссөн байсан нь миний гутал одоо. Түүний luger болон stiletto хэвтэж байдаг, бараг унасан нь миний нүүрэн дээр.
  
  
  Тэр шүүрэн авч, сандал, харин унагасан энэ хугацаанд, энэ нь шалан дээр унасан байна. Түүний налуу дээр гар, буйдан, байнгын гаруй охин нэртэй Tanya Savich.
  
  
  "Мөн та нар ажил KGB," би хэлэв.
  
  
  "тиймээ. Би үнэхээр уучлаарай, Ноен Картер, " тэр аяархан хэлэв. "Би та нар шиг."
  
  
  Түүнийг хараад nah, харсан хоер Тан. "Энэ байсан коняк, энэ нь тийм биш юм? Гэхдээ та байгаа нь дүр файл өөрөө. Мөн би харж байхад та гарч явсан худалдан авах шил. Та юу хийх байсан бэ, тарьж өөрийгөө арга зам нь өмнө нь?"
  
  
  "Энэ нь тийм биш юм коняк," гэж тэр хэлсэн байна, бараг л өчүүхэн. "Энэ уруулын будаг. Би hypnotically дархлааны түүний хорт нөлөө."
  
  
  "Нойрсуулах...?" Түүний бие спираль дуусгаж чадахгүй байна. Түүнийг мэдэрсэн учрах харанхуй угаах гаруй надад,, дараа нь түүнийг шалан дээр унасан байна.
  
  
  Би санаа зовохгүй байсан тухай дахиж буу. Тэр зүгээр л асуусан даван туулах blackness болон гарч орон сууц. Хэрэв би авч болох үүдний, хэн нэгэн боломжтой байж болох юм надад туслаач. Яагаад ч юм, тэр олсон хангалттай хүч чадал авч, түүний хөл болон бүдэрч руу хаалга.
  
  
  Удалгүй би хүрсэн, энэ нь нээж, хоер эрэгтэй зогсож байсан байдаг. Нэг нь богино, халзан дээрэмчин байсан шогийн инээмсэглэл түүний нүүрэн дээр. Өөр хүн байсан би харж байсан нь кафе болон ордонд, магадгүй хэн нэг байсан хадгалагдаж буу над дээр үед сургалтын сургууль, Вашингтон. Их царай бүдгэрсэн гэж эмийн хүчин төгөлдөр болсон. Хамгийн өндөр нь хоер, нэг нь хэн байсан тарчлах хойш миний Вашингтон, орлоо над руу.
  
  
  "Та бага юм шиг санагдаж гарч таны оюун ухаан, Ноен Картер."
  
  
  Түүнийх эргүүлдэг clumsily үед түүнийг. Тэр dodged амархан, мөн энэ нь унав, түүний stocky хамтрагч, хэн нь намайг шүүрэн авч, зохион надад хүртэл мөч, дараа нь намайг цохих хэцүү толгой дээр.
  
  
  Тэр унасан руу буцаж орон сууц болон газардсан шалан дээр дахин. Үед богино, stocky хүн болсон миний өмнө, тэр шүүрэн авч, түүний эго гэхэд хөл, татаж их гарч дагуу түүнд. Тэр шалан дээр унасан миний хажууд. Би бараг л сонссон, түүнийг ашиглах орос хараалын үгс. Өндөр хүн ирж, өшиглөж, миний талд.
  
  
  "Битгий түүнийг гомдоосон," тэр түүнийг сонссон гэж хэлж болно. "Ямар ч шаардлага байхгүй гомдоосон emu." Дуу шиг ирдэг нөгөө урт туннель, эсвэл магадгүй аас бусад дэлхийн төгсгөл.
  
  
  Өндөр хүн тангараглав чангаар үед охин. Энэ stocky хүн өссөн, түүний хөл. Энэ толгой эргэх болж байсан муу, муу. Тэр авах гэж оролдсон нь түүний өвдөг, гэхдээ маш их унасан түүний талд. Би хадгална гэж бодож тэд энд намайг алах гэж. Энэ нь байсан алах нь газрыг TOPOR гол төлөөлөгч, мөн энэ нь амжилттай болсон. Гэхдээ аль нь ч эрэгтэй байсан зэвсэгт.
  
  
  "Та юу гэж бодож байна, бид юу хийх гэж байгаа нь энэ байх болно гомдоосон emu?" Энэ stocky орос өгсөн нь муухай инээж. Тэр өшиглөсөн надад хэцүү хавирга. Тэр дотроо санаа алдан унасан нь түүний нуруун дээр. Түүнийг сонссон охин нэртэй Ilsa Hoffmann, эсвэл Tanya Savich илэрхийлэх сайн сонгосон үг нь stocky хүн. Дараа нь дуу хоолой нь нас барсан хол эхэлсэн хум hollowly миний чихэнд нь.
  
  
  Минутын дараа, харанхуй буцаж ирсэн, энэ удаа боломжгүй байсан түлхэж энэ нь хол. Түүнийх болно, гэнэт унаж, унаж дамжуулан bottomless хар зай, миний бие ээрэх аажмаар түүний унасан.
  
  
  Дөрөв дэх бүлэг.
  
  
  Тэр сэрээд, тэр хэвтэж байсан шалан дээр нь гэрэлтэн асдаг ариутгах өрөөнд арван метр квадрат. Өрөө хоосон байсан бусад нь цагаан cot. Би тэдэн рүү хараад, таазны гэрэл туссан байлаа хүчтэй миний толгой дээр. Би тэмцэж хүртэл сууж, даруй мэдэрсэн өвдөлт миний цээж, хаана нь миний хөл байсан. Илтгэгч нь түүний хавирга. Тэнд байсан аймшигт хөхөрсөн, гэхдээ юу ч байсан эвдэрсэн.
  
  
  Би ямар ч ойлголтгүй байсан, тэд хэрхэн тавьж намайг энд. Эхлээд, тэр чадахгүй ч гэсэн санаж хүргэсэн үйл явдлуудыг гэрэл далдлах, харин дараа нь аажмаар эргэж ирсэн дүр нь охин. Дэмий ухаалаг гар нь их тавьж хөөе, дээр нь уруулын будаг мансууруулах бодис. Харин юу юм бэ, тэр талаар хэлэх түүний дархлаа? Мөн яагаад би санаж байна одоо түүнд, түүнийг тайвшруулах дуу хоолой ярьж намайг дийлэнх blackness, түүний тачаангуй, албадан дуу хоолой надад хэлж унтаж за? Ер нь би байсан гэж бүрэн гарч, тиймээс бүрэн гэдгийг би мэдэрсэн өнгөлөг бол энэ й байсан учир throbbing миний нуруу руу өвдөлт.
  
  
  Зарим нь хэцүү, тэр босож, дээр алхаж cot дээр сууж, түүний зах, үрэлтэнд түүний нүүр гараа оролдож, цэвэрлэх, түүний толгой. Ямар ч эмийн тэд миний эсрэг ашиглаж байсан нь зөвхөн түр зуурын, мөн мэдээж хоргүй. Зарим нэг шалтгааны улмаас, би олж чадахгүй бол oni хичээж байсан авч надад амьд нөлөөгүй байхын. Магадгүй өмнө нь ч гэсэн энэ нь дээр байсан, би байсан хүссэн тэд байсан, тавьсан сум нь миний хувь охины орон сууц.
  
  
  Би санаж дулаан мах Tanya доор надад. Бэлгийн зэвсэг болгон үргэлж алдартай KGB. Гэвч энэ нь байх болно авахын тулд хангалттай надад ямар ч шинэ гоо сайхны эм. Энэ нь байсан гэх цуу яриа гэдгийг Оросууд дээр ажиллаж байсан хэдэн зуун эм, мөн тэд жилийн өмнө Баруун, энэ чиглэлээр. Тэр байсан байж болох хамгийн эхний дайсан агент тэд ашигласан мансууруулах бодисын эсрэг. Тэр хүсээгүй юм туршлага энэ голлох байр суурийг.
  
  
  Эргээд харахад, би ойлгоогүй байсан Tanya-ийн хэвийн бус зан байдал нь жирийн KGB бодис юм.
  
  
  Тэнд байсан энэ оролдлого нь аварч байх нь намайг зодуулж өссөн эрчүүд болон дурдах нь ... зарим төрлийн сугандаа. Нойрсуулах дархлаа, санал авах, мөн үүнийг юм. Би хэзээ ч сонсож байгаагүй гэдгийг хугацааны өмнө. Миний оюун ухаан raced дамжуулан бүх төрлийн боломж, магадлал, гэхдээ энэ нь ирээгүй ч, миний дарга байсан throbbing хүчтэй. Би зөвхөн чадсан авах бүрэн андуурч сонсоод би түүний дууны нэг өдөр.
  
  
  Түүний оюун ухаан tensed. Хаалга нээгдэж, хоер эрэгтэй байсан хүмүүс гарч Tanya-ийн орон сууцны орж ирсэн. Тарган, халзан залуу байсан тэр муухай инээмсэглэл. Өндөр хүн над руу хараад dispassionately.
  
  
  "За," гэж өндөр нь нэг, " би найдаж байсан шүү дээ та нар сайн үлдсэн." Энэ нь мэдээж дуу хоолойг хүн намайг дайрч Вашингтон.
  
  
  Би түүнд хэлсэн. "Тэр та нарыг бөөгнөрлийг хүн Вашингтон."
  
  
  "Тийм ээ, энэ нь надад байсан, "гэж тэр хэлсэн байна condescendingly." Хүн та амь насаа алдсан байсан нь зүгээр л Америкийн ажиллаж байсан ану-ын. Тэр expendable."
  
  
  "Мөн та нар намайг дагаж д Каракас."
  
  
  "Мэдээж хэрэг. Бид хүсэхгүй алдах холбоо өмнө Доктор Savich нь боломж урхинд та."
  
  
  "Доктор Savich?"
  
  
  "Та нар харах болно түүнийг удалгүй" гэж тэр хэлсэн байна. Та томилгоог манай лаборатори."
  
  
  "Лабораторийн?" Түүний босч, тооцоо зай, байр суурь, хүн бүр гайхаж байгаа бол би чадах өнгөрөх энэ mimmo тэднийг өдөр. "Хаана байна?"
  
  
  Өндөр хүн инээмсэглэв. "Та нар одоо ч Каракас. Бид зүгээр л авчирсан та шинэ KGB байгууламж, Картер, тусгайлан for you."
  
  
  Энэ stocky хүн growled. "Та ярьж байгаа нь хэтэрхий их!"
  
  
  Өндөр хүн байхгүй байсан ч түүн рүү харж. "Энэ нь хамаагүй юм," гэж тэр хэлсэн байна coldly.
  
  
  Би юу боддог гэсэн үг. Хэрэв тэд алах зорилготой надад яагаад чадаагүй байна, тэд аль хэдийн? Өнөөг хүртэл хэн нь ч энэ нь хийсэн мэдрэмж надад.
  
  
  "Та юу хийх гэж байгаа нь надад?"
  
  
  "Та олж болно, удахгүй хангалттай. Явцгаая. Байхгүй бол бидэнд ямар ч асуудалгүй."
  
  
  Түүний баталсан mimmo үед тэдний k өдөр тэд намайг дагаж. Тэр эргэн тойрноо цагаан танхим, найдаж олох нь хаалга шиг харагдаж нь гарах. Энэ нь богино коридор нь хаалга тус бүрийн төгсгөлд хоер, бусдын дунд. Түүнийг гэж шийдсэн эцсийн цэг байх естой гардаг. Тэд хаалттай байсан, гэвч ямар нэг зүйл надад хэлсэн нь тэд биш үү нээлттэй. Юуны, Оросууд байхгүй байсан түлхүүрүүд нь, тэдэнд.
  
  
  Энэ миний цорын ганц боломж зугтахыг. Тэнд байсан ямар ч баталгаа гэж би байх байсан ямар ч хэлбэр үүнийг туршиж таван минут. Бид эргэж алхаж руу хаалга үед алс эцэст танхим. Тэр үед би хийсэн оролдлого.
  
  
  Гэнэт түүнийх, зогсоож, дахин довтолж нь stocky хүн байсан эдэлж бие махбодийн нэг хэсэг, миний хүч. Тэр орлоо ихээхэн түүний зүүн хөл, мөн сонссон хямрал болон чанга хашхирах, өвдөлт. Тэр хаасны түүний эго тохой руу нь түүний өргөн нүүр, эсгий эго-ийн хамар тэгшлэх. Тэр хана хит дараагийн түүнд.
  
  
  Өндөр хүн тангараглав, шүүрэн буу түүний хүрэм. Тэр гарч ирээд буу, мөн энэ шиг харагдаж байсан нэг тэрээр тэмдэглэв үед миний толгой Вашингтон. Танилцуулга өгч чадахгүй байсан нь надад ямар ч тав тухтай мэдрэмжийг. Тэр шүүрэн буу гар, эрэгтэй дөнгөж сая түүний дүр нүдэнд нөгөө талаас нь. Тэр хаалттай цохилт, хурдан kneed намайг цавины. Тэр үед түүнийг цохих, тэр мэдэрсэн нь аймшигтай өвдөж, хүчтэй довтлох дотор муухайрах. Түүнийх, grunted, мөн алдсан нь түүний гарт нь буу. Миний урвал байсан нь удаан улмаас гаж нөлөө эмийн, мөн энэ нь түүнд ихээхэн давуу тал юм.
  
  
  Гараа эргүүлдэг үед түүний хоолой нь, тэр хэсэгчлэн зураг авалт нь энэ. Харин түүний эго түүнийг цохих нь харав цохилт Адамын алим. Тэр дуу алдав унаж эсрэг хана. Тэр эргэж тэргүүтэй хаалга эцэст танхим. Би байсан дээгүүр үсэрч hunched зураг нь stocky хүн байсан л авах гэж оролдож түүний хөл. Би гэж найдаж байсан гэж өндөр хүн байсан авч нэг минут сэргээх, гэхдээ миний хүсэн хүлээж байсан нь богино настай. Тэр зөвхөн хагас өдрийг revolver унтраах явсан.
  
  
  "Хүлээх, Картер. Эсвэл дараагийн gawk болно пиерс таны тархины."
  
  
  Энэ нь итгэл үнэмшилтэй аюул. Түүнийг зогсоож, бөхийн эсрэг гаслах биш, түүнийг харж. Миний боломж зугтаж явсан байна. Нэг минутын дараа, өндөр хүн над дээр ирж, мөн shoved нь revolver болгон миний хавирга.
  
  
  "Та маш муухай залуу, Картер," гэж тэр хэлсэн байна breathlessly тавьж, гараа түүний хоолой.
  
  
  Өөр нэг KGB агент бидэнд хандсан. "Хэрэв энэ нь байхгүй байсан учир тэднийг" гэж тэр хэлсэн хурдан орос хэл зааж, түүний эрхий өөр нэг хэсэг нь барилга, " egoism байх болно амь насаа алдсан түүнийг яг энд, одоо. Удаан, асар."
  
  
  Энэ stocky хүн гарч ирээд түүний revolver өсгөсөн ба энэ нь цохих намайг толгой, нүүр.
  
  
  "Үгүй!" гэж өндөр хүн. "Талаар бодож номлолын."
  
  
  Энэ stocky хүн эргэлзсэн, зэрлэг харагдах түүний нүд. Цус гүйж доош эго нь түүний хамар, доош нь түүний уруул нь түүний эрүү. Хамар нь аль хэдийн дэгжин, дээр эго хүн. Би түүнийг хараад хүссэн би й амь насаа алдсан дүр. Энэ нь зөвхөн нэг минут болсон, мөн энэ нь надад өгөх нь асар их сэтгэл ханамж.
  
  
  Харин хүн доошилж буу.
  
  
  "Явж," өндөр нэг нь хэлсэн байна. "Тэд одоо ч биднийг хүлээж лабораторид."
  
  
  * * *
  
  
  Тэд холбоотой намайг тусгай модон сандал. Түүнийх байсан лабораторид. Энэ нь том өрөө гэж надад сануулсан нь маш их үйлдлийн өрөөнд том Ану-ын эмнэлэг, бусад гэж байсан нь ямар ч үйлдлийн сандал нь харагдаж байна. Магадгүй сандал дээр нь энэ нь холбоотой байсан үйлчилсэн нэг зорилго. Тэнд байсан хэдэн ширхэг электрон тоног төхөөрөмж өрөөнд, мөн өнгийн гэрэл байсан шарж дээр хяналтын самбар. Хоер техникч ажиллаж байсан машин дээр, харин үгүй бол байдаг л байсан, тэдний нэг нь. Агентууд зүүн дамжуулан өрөө, хөших намайг сандал.
  
  
  Энэ сандал дээр байсан машин нь өөрөө. Энэ нь байсан шиг нь цахилгаан сандал, харин утас нь маш их байсан нь илүү төвөгтэй. Тэнд байсан ч янзалж нь electrodes наалдахгүй гарч байна. Эхлээд, би гэж бодож байсан, зарим төрлийн эрүү шүүлт хэрэгсэл систем, гэвч энэ нь хийж чадахгүй юм бэ ямар ч утгагүй. Тэр ч байтугай Оросууд явж болохгүй юм бэ, ийм урт зүгээр л эрүү шүүлтийн нэг хүн, тэр ч байтугай авах хамгийн өндөр нууцын. Тэнд байсан бас их бүдүүлэг арга болох нь энэ вэ, ажил, түүнчлэн ямар ч машин. Ямар ч тохиолдолд, уг бодис хадгалж болохгүй гүн төрийн нууц ану, Оху-д, эсвэл бидэнд Баруун. Би ч мөн адил. Үнэндээ, СҮХ агентууд байсан цөөн шалтгаан нь хамгийн илүү задруулсан нууц мэдээлэл гэж СҮХ даалгавар байсан нь илүү санаа зовж тодорхой физик арга хэмжээний эсрэг бусад нам нь илүү мөрдөн шалгах, мэдээлэл цуглуулах.
  
  
  Харин би одоо ч гэсэн хичээж төрөл зүйл гарч, би сонссон нээлттэй хаалга миний ард гурван хүн өрөөнд орж. Tanya ганцаараа байсан нь тэдний эргэн тойронд. Тэр өмссөн цагаан лабораторийн дээл, эвэр-rimmed шил. Түүний үс байсан ирээд буцах нь bun, тэр хараад маш харгис, тогтоосон байна. Тэр уулзсан миний нүд рүү ширтлээ нь тэднийг урт удаан хугацааны өмнө нь ярьж байна. Би бодож байлаа гээд надад хэлэх гэж байсан уучлаарай энэ бүх, харин үүрэг анх удаа ирдэг.
  
  
  "Яаж байна, та мэдэрч, Ноен Картер?" "homely?" гэж тэр асуув.
  
  
  "Муу биш, харгалзан нөхцөл байдал," гэж би хэллээ.
  
  
  Хоер эрэгтэй түүнийг хүрээлсэн. Нэг танил надад байсан учраас би зүгээр л уншиж эго хэрэг гарахын өмнө Вашингтон. Энэ нь байсан Oleg Dimitrov нь, KGB-д байнга оршин суугч Каракас болон хүн бүх зүйлийг хариуцдаг болсон энд. Тэр дунд өндөр, цагаан үстэй, том мэнгэ нь түүний баруун хацар. Эго нүд байсан хатуу, хүйтэн.
  
  
  "Тиймээс та байгаа гутамшигт Ник Картер," Dimitrov хэлсэн байна.
  
  
  "Би бодно энэ нь ямар ч хэрэггүй үүнийг үгүйсгэж," би хэлэв.
  
  
  "Тийм ээ, энэ нь ямар ч хэрэггүй. Түүний нэр нь Oleg Dimitrov, магадгүй та аль хэдийн мэдэж байгаа. Энэ сайхан охин үнэхээр тусалсан бидний танд барьж байна Dr. Tanya Savich, Оху-ын хамгийн гайхалтай behaviorist. Мөн энэ эрхэм бол түүний хамтран зүтгэгч, Доктор Антон Kalinin."
  
  
  Цагаан үстэй хүн цагаан лабораторийн дээл нөгөө талд Tanya над дээгүүр нь түүний шил, толгой дохив. Дүр харагдах шиг санагдсан нь amoeba дор микроскоп. Түүний харц нь шилжсэн нь түүнийг Tanya.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Нэг behaviorist?"
  
  
  "Үнэндээ, Ник. Та бүхэн санаж байгаа бол би та нарыг дуудаж Ник."
  
  
  Би сонсож түүний дуу хоолой, одоо би ойлгож байсан, яагаад энэ нь absurdly биш нэлээд герман. Энэ нь оросын дуу хоолой гээд дуурайж англи хэл нь герман аялгатай. Энэ нь өөрийгөө төгс биш, гэхдээ энэ нь хангалттай байсан байлгах намайг таах.
  
  
  "Та нар намайг дуудаж ямар ч та хүсэж байна," би хэлсэн. "Би бодохгүй байна, энэ нь том гэрээ. Хэдийгээр энэ нь сайхан байх болно мэдэхийн тулд та юу хийх гэж байна. Миний сониуч зан авсан надаас илүү үүрд. Хийсэн гурван хэрэв та тохируулах KGB шулам гэр бүлийхэн үзэгдэх, эсвэл ямар нэг зүйл?"
  
  
  Tanya инээмсэглэн, харин эрэгтэйчүүдийн нүүр царай хэвээр чулуурхаг. Dimitrov ярьж эхлээд, түүний дуу хоолой, өндөр, хурцдаад. "Сонгодог Ану-ын баатар, аа, Ноен Картер? Нэг зоримог хошигнол нүүр аюултай."
  
  
  Тэр хараад Dimitrov. "Энэ нь илүү сайн уйлж," би ууртайгаар хэлсэн.
  
  
  "Бид хийх болно, энэ нь одоо Oleg," Emu хэлсэн Kalinin-ийн эмч.
  
  
  Dimitrov инээд алдан, үлдсэн байна. Тэр сонссон лабораторийн хаалга нээлттэй, ойр дотно дахин тэр үлдсэн байна. Хоер техникч үед машин төлсөн ямар ч анхаарал бидэнд. Kalinina дээр ирж гацсан гар чийдэн миний нүд. Тэр ажиллаж байна, тэр надтай ярьж намуухан дуугаар.
  
  
  "Доктор Savich мэргэшсэн зан хяналт тавих," гэж тэр хэлсэн удаан харж нүд рүү минь. "Тэр нэг юм тэргүүлэх оросын мэргэжилтнүүд ийм газар гэж мансууруулах оюун хяналт, hypnotherapy, ерөнхий арга, зан үйлийг хяналт."
  
  
  Тэр эргэж унтраах ариун их эзэн, би хараад Tanya.
  
  
  "Энэ бол үнэн, Ник," гэж тэр хэлсэн байна. "Бид байна шүү дээ туршиж хянах хүний зан жил. Түүний хийсэн маш олон судалгаа энэ чиглэлээр. Эмч Kalinina нягт хамтран ажиллаж, манай бүлэг, бүртгэх, дүн шинжилгээ хийх физик нөлөөлөл нь бидний өвчтөнд ' эмчилгээний арга зүй, тэр нь шилдэг эмч манай улсад ."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Төлөвлөж байна явуулах зан үйлийн туршилт нь надад?"
  
  
  "Та байх болно, анхны эрэгтэй хянаж байх нь бидний сайжруулсан техник," гэж тэр хариулав, болон түүний дуу хоолойг илчилсэн түүний тодорхой бус байдал. Одоо тэр байсан гэдэгт итгэлтэй Tanya й байсан гэж мэдэгдэж байгаа Ay хэрэглэх хэрэгтэй болно түүний мэдлэг, ур чадвар ийм аймшигтай хэрэг. Түүний цэнхэр нүд нь далд байсан ард эвэр-rimmed шил.
  
  
  "Та шүү дээ... ашиглах надад яагаад?"
  
  
  Tanya хурдан намайг хараад нүд, дараа нь эргэж дахин хол.
  
  
  Kalinina энд ирсэн нь туслах. "Бид явж байна шүү дээ устгах Ник Картер," гэж тэр хэлсэн байна. "Наад зах нь байхад. Та ямар ч урт байдаг шиг Ник Картер."
  
  
  Тэр зүгээр л энэ ширтэн. Магадгүй би зөв байсан - сүүлийн нэг gawk д Tanya-ийн орон сууц байж болох юм, илүү сайн байх нь миний хувьд урт хугацаанд.
  
  
  "Ямар ч болсон юмуу?"
  
  
  "Бид явж байгаа хийх нь хувь хүний шилжүүлэн," Kalinin байлаа. "Та нар болж шал өөр хүн. Мөн хүн байх болно программчилсан, бидний, Ноен Картер. Танд харуулах болно хэрхэн компьютер байх болно программчилсан нь техникч. Та ойлгож эхэлж байгаа?"
  
  
  Түүний харц нь шилжсэн нь түүнийг Tanya. "Бурхан минь, Tanya," би шивнэлээ.
  
  
  Цэнхэр нүд нь уулзсан уурхай. Тэр дарагдсан түүний сайхан царай уурхайн аваад нэг лонх нь ойролцоох хүснэгт.
  
  
  "Энэ бол nambulin," гэж тэр хэлэв бодитойгоор, " мансууруулах бодис зөвхөн саяхан боловсруулсан манай лаборатори. Энэ нь та юу гэж нэрлэхийг нь оюун ухаан, өөрчлөх мансууруулах бодис. Энэ нь шинж төстэй LSD, харин нөлөө манай эм нь аль хэдийн илүү хязгаарлагдмал байна."
  
  
  "Би хүлээж чадахгүй нь сонсох юм," гэж би хэллээ sarcastically.
  
  
  Тэр үл тоомсорлож буй сэтгэгдэл, цааш нь үргэлжлүүлэв. "Хэзээ nambulin нь удирдаж, бодол, үйл ажиллагаа нь тасалдсан үед нь анхан шатны, болон хувь хүний өөрчлөлт. Мансууруулах бодис хэрэглэгч болж маш дуулгавартай, туршлага нэмэгдсэн suggestibility."
  
  
  Санал, гэж би бодлоо. "Тэгэхээр энэ нь тэр."
  
  
  "Хэсэгчилсэн," Tanya хэлсэн байна. "Байхад нөлөөн дор мансууруулах бодис, хэрэв та маш мэдрэмтгий санал мэргэшсэн hypnotherapist. Мөн арга, зан хяналтын жилийн турш боловсруулсан нь бидний судалгаа."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Ямар зорилгоор?"
  
  
  Tanya буруулсан.
  
  
  "Ямар ч цэг байхгүй гэж орж дэлгэрэнгүй мэдээлэл," Kalinina хэлсэн авч, лонх нь Tanya, дүүргэгч энэ нь шахаж шингэн. "Ямар ч тохиолдолд, та санаж байх болно ямар нэг зүйл эргэн тойронд бид юу гэж хэлсэн энэ яриа."
  
  
  Талаар ямар нэг эго-маадгар харж, түүний нүүрэн дээр нь намайг маш их ууртай. "Та дэмий, тохируулан!" the emu хашгирав гэнэ.
  
  
  Эго нүд орж ирсэн хангахын тулд уурхайн гэж би бодож харсан сулхан гэрэл айдас тэдэнд тэр над руу харсан. "Please don' t be эрс, Ноен Картер. Хэрэв та зөвхөн хийх хэцүү нь та өөрөө."
  
  
  Tanya авсан нь хүртэл түүнийг сандал дээр очиж ярилцах нэг техникч. Kalinina зохион squirts өмнө түүний нүүр тулж plunger цэвэрлэх багаж агаарын дээж авах бөмбөлгийг.
  
  
  Догшин цөхрөнгөө барсан шар ус хуруулсан миний цээжин. Энэ нь хамгийн ойр зүйл сандарч байсан хэзээ нэгэн цагт туршлагатай. Тэр хэзээ ч айж биеийн өвдөлт, эсвэл үхэл, харин энэ нь өөр байсан. Үнэндээ, тэд явж байсан намайг алах, устгах миний таних, ашиглах дараа нь миний бие өөрийн бузар зорилгоор. Зүгээр л энэ тухай бодож илгээсэн shivers доош нь миний нуруу. Одоо тэр мэдэж байгаа аюул humiliate түүний биш хоосон нэг. Энэ нь тэднийг баривчлан сар, эсвэл бүр хэдэн жил бэлтгэх энэ төлөвлөгөө ямар ч байсан бидний хувьд. Мөн хар тугалга СҮХ агент хийж байгаа нь энэ нь, тэд бараг л гэртээ.
  
  
  Нэг техникч ирсэн туслах Kalinin. Tanya эргэж хараад өрөөний бидний үед. Техникч бэхлэн резинэн хоолой миний мөрөн сунгуулж ханцуй миний цамц. Тэр харсан төсөөлөл судлууд дээр түүний шуу. Nambulin явсан шулуун Венийн.
  
  
  Миний долларын стек нь түг түг цохилж байв ендер. Үед Kalinina над дээр ирж хамт зүү, түүний stahl тэмцэж нэн бүхий арьсан оосор, гээд түүний шилдэг тэднийг эвдэх. Хэрэв түүний авч болох хүртэл нь энэ сандал дээр, түүний амархан асарч эдгээр хүмүүс. Харин бонд нь хэтэрхий хүчтэй байсан.
  
  
  Ямар ч шаардлага байхгүй тэмцэх, Ноен Картер, " Kalinina хэлсэн аяархан, татаж миний шуу. "Энэ үнэхээр боломжгүй ажиллуулж, энэ үед."
  
  
  Зүү доош ирж, мөн техникч зохион миний мөрөн тэгээд тэр хөдөлж чадахгүй байлаа. Kalinin-ын нүүр царай байсан нь бага зэрэг зөвлөгөө таашаал гэж тэр оруулж зүү руу dilated судал, дараа нь доош дарагдсан дээр plunger нь тариураар.
  
  
  Тавдугаар бүлэг.
  
  
  Би байсан даван туулах утгаар нь euphoria. Дараа нь миний бие явж эхэлсэн мэдрэхгүй. Миний амьсгал мэдэгдэхүйц удааширч, тэр мэдэрч байлаа хөлс урссан түүний дух, дээд уруул. Би байхгүй байсан ч гэсэн арчилгаа байсан бол би drugged, мөн аймшигтай мэдрэмж сандарч явсан. Би одоо ч санаж болох бүх зүйлийг тэд надад хэлсэн, би мэдэж байсан, тэд ашиглах гэж надад нэгэн аймшигт террорист туршилт, гэхдээ энэ нь санаа зовох биш үү намайг дахиж. Би мэдэж байсан, би естой байсан байх, гэхдээ би зүгээр л санаа зовохгүй байсан. Хэдэн минут, түүнтэй тэмцэх, мэдрэмж гээд бадраах уур хилэн тэр мэдэрч, түүний дотор, гэвч тэнд юу ч байхгүй байсан орхисон. Тэд ямар ч байсан бидэнд ямар ч байлаа гэсэн тэд бидэнд хэлсэн, энэ нь тохиромжтой, надад. Энэ тэнэг тэмцэх, энэ талаар санаа зовох юм. Түүнийх байсан их хүч, их хүч асар их байсан. I ' ll гаргаж энэ нь, магадгүй ямар нэгэн байдлаар амьдрах. Дараа нь бүх, энэ нь байсан, юу нь үнэхээр чухал урт хугацаанд.
  
  
  Их царай эрчилсэн өмнө намайг - Tanya болон Kalinina-тэд үзсэн
  
  
  Тэр над руу хараад байсан шиг гвинейн гахай торон, гэвч би санаа зовохгүй байв. Тэд байсан нь түүний ажил, тэр бүү тэдэнд үүнийг хийх.
  
  
  Kalinin хүрсэн миний нүүр, өргөсөн миний өгнө. Тэр толгой дохиод тулд Tanya болон үлдсэн байна. Tanya ирж намайг нүүр. Тэр сууж, маш ойрхон. Тэр руу хараад түүний тод цэнхэр нүд, олсон хэмжээс тэр алдсан байсан өмнө.
  
  
  "Одоо та мэдрэх маш тайван, маш хялбар," гэж тэр надад хэлсэн нь зөөлөн, тачаангуй дуу хоолой. Дуу хоолой болон intonation нэмэгдсэн миний сайн сайхан мэдрэмж.
  
  
  "Тийм ээ," би хэлсэн, хайж руу гүн цэнхэр сан түүний нүд.
  
  
  "Хэрэв та нар руу харж, миний нүд, нүд чинь ядраад. Таны зовхи авч байгаа нь үнэхээр хүнд бөгөөд та хүсвэл ойр them."
  
  
  Миний зовхи нь сарних.
  
  
  "Энэ нь хэцүү юм, нүдээ нээлттэй байлга, яг одоо. Би энэ тоо тав, та нар нүдээ аниад, учир нь та хүсч байна. Та мэдрэх болно асар их мэдрэмж халамжийн үед та нүдээ ань. Дараа нь та ойрхон их, та аажмаар унаж гүн транс. Odin. Та маш нойрмог. Хоер. Таны зовхи нь маш хүнд. Гурав. Та гүн гүнзгий тайван, хүлцэнгүй. Дөрөв. Хэрэв таны нүдийг хаах, та зөвшөөрөх болно, миний дуу хоолойг тулд та нарыг удирдах нь таны хариултууд, үйл ажиллагаа. Тав ."
  
  
  Миний нүд шиг ойр нь volley өөрсдийн. Би мэдэж байсан, би чадахгүй байлгах нь их аас хаах, гэхдээ би чадаагүй ч гэсэн хүсэж байна.
  
  
  "Та нар одоо нойрсуулах транс хариу өгөх болно, миний дуу хоолой."
  
  
  Тэр хэлсэн нь зөөлөн, бага monotone байсан ямар нэгэн байдлаар маш үнэмшилтэй. Би олсон, би байсан агуу хайр гое дуу түүний дуу хоолой нь, тэр тачаангуй, сэтгэл татам дуу, би хийхийг хүсдэг ч тэр надаас хийх.
  
  
  "Ойлгож байна уу?" "Энэ юу вэ?" гэж асуулаа.
  
  
  "Тийм ээ, би ойлгож байна, түүнийг."
  
  
  Сайн байна. Одоо бид тавих гэж байгаа нь энэ бөгж төхөөрөмж дээр таны толгой, хавсаргах electrodes." Би мэдэрсэн хэн нэгэн алхам тоног төхөөрөмж орой дээр миний дарга. Энэ шиг харагдаж байсан нь үс, тэр санаж maze утас гэж гарч ирсэн нь энэ.
  
  
  "Харин би та нарт ярьж, Ник, хэрэв та авч байх болно аудио-дvрсийн өгөгдлийг машин. Та нар юу харж, сонсож байх болно тааламжтай, туслах хүрэх хамгийн гүн транс улсын." Хаа нэгтээ би сонссон товч товшино уу,, дараа нь булингартуулах сайхан өнгө довтлохыг blackness Tanya бүтээсэн. Хамт цэцэг ирсэн зөөлөн хөгжим, сайхан хөгжим гэж тэр хэзээ ч өмнө нь сонсож. Мөн Tanya-ийн дуу хоолой хамт сайхан дүр болон дуу.
  
  
  "Бүх булчин таны биед зөөлөн амарч, амрах амархан, та авах асар их мэдрэмж euphoria. Та дээр нь шат бий хөдөлж байгаа уруу газар. Бүр хөл, та аажмаар доод өөрийгөө доош, мөн та нар болж бүр ч илүү тайван. "
  
  
  Машин бий болгосон шат бий миний хувьд, мөн жигд урсан өнгөрөх би хийсэн доош дамжуулан maze өнгө орж, зөөлөн харанхуй.
  
  
  "Та хандах доод шат бий руу явах нь маш, маш гүн транс. Та бүрэн ойлгож, миний дуу хоолой." Би өвдөөд, энэ нь өөрийгөө олж гайхамшигт, чөлөөт хөвөгч харанхуй гэж би хэзээ ч явахыг хүссэн.
  
  
  "I' ll ask you to count таван, харин та нар санаж тоо гурав. Та боломжтой байх болно дуудлагаар тоо гурав. Одоо тоо тав."
  
  
  Миний уруул нь хөдөлж байсан. "Нэг, хоер, дөрөв, таван." Миний ам, тархины хийх юм юу ч байхгүй тоо гурав.
  
  
  "Маш сайн," Tanya хэлсэн байна. "Одоо надад хэлээч нэрээ байгаа."
  
  
  Ямар нэг зүйл гүн дотор намайг эсэргүүцэж, гэхдээ энэ бүх хүчирхэг дуу хоолой байсан намайг асууж, тиймээс би хариулж түүнд: "Түүний Хоч нь Картер. Би ажил СҮХ, би хаана байна код нэр N..." би санахгүй тоо, болон Killmaster үнэлгээ." Дараа нь би өгсөн талаар илүү дэлгэрэнгүй мэдээллийг тодорхойлох.
  
  
  Сайн байна. Одоо намайг сонсож анхааралтай. Та мартаж болно, бүх та зүгээр л надад хэлсэн бүх зүйл өөр байна гэж хийх нь таны өнгөрсөн. Энэ мөчид, та боловсруулах иж бүрэн, нийт, ухаан алдах."
  
  
  Нэг сонин зүйл тохиолдсон юм. Ер бусын жихүүдэс замаар явсан надад энэ үед явсан, би мэдэрсэн толгой эргэмээр. Үед физик нөлөө өмссөн унтраах, түүнийх шиг санагддаг өөр өөр. Энэ нь нарийн ялгаа, гэхдээ энэ нь шиг санагдаж, бүх дэлхий миний эргэн тойронд алга болжээ. Юу ч байхгүй байсан зүүн ертөнцийн харин миний хөвөгч бие, Tanya-ийн дуу хоолой.
  
  
  "Хэрэв та нар хэн юм?"
  
  
  Би энэ тухай бодож минут. Энэ нь ажиллахгүй байгаа юм бэ. Би миний хамгийн сайн хичээсэн, гэхдээ би одоо ч хариулж чадахгүй байна. I had no онцлог. Би байсан амьтан хөвж, өргөн уудам харанхуйн хүлээж нэртэй байх, ангилж, мөн ангилдаг.
  
  
  "Би мэдэхгүй байна," гэж би хэллээ.
  
  
  "Та хаана амьдарч байна?"
  
  
  "Энэ blackness," би хэлэв.
  
  
  "Where did you come from?"
  
  
  "Би мэдэхгүй байна."
  
  
  Сайн байна. I ' ll сэргээх нь таны санах ой. Одоо та нар харах болно дүрс нь хүн та нарын өмнө." Машин hummed, би харсан хүн. Тэр нь өндөр, хар үс, саарал нүд. "Тэр хүн нь та нарт," тэр үргэлжлүүлэв. "Та нар Рафаэль Чавес."
  
  
  "Рафаэль Чавес," би хэлэв.
  
  
  "Та Venezuelan хэн зарцуулсан хэдэн жил Ану-д. Та төрсөн
  
  
  төрсөн Daisy, боловсролтой д Каракас. Та ажиллаж байсан хэд хэдэн газар байна, харин одоо та идэвхтэй хувьсгалч ."
  
  
  "Тийм ээ," гэж би хэллээ.
  
  
  "Та амьд орон сууцанд үед 36 Avenida Bolivar, энд Каракас."
  
  
  36 Avenida Bolivar.
  
  
  Тэр явсан гэж надад хэлж байсан ч гэр бүл, найз нөхөд, хүмүүс тэр харьцахад нь байсан цөөн хэдэн хүмүүс энэ барилга байсан нөхдүүд дахь хувьсгал.
  
  
  "Та талаар илүү ихийг мэдэж, өөрийгөө дараа нь," тэр эцэст нь хэлэв. "Үүний зэрэгцээ, та амрах хэрэгтэй. Би тоолж болно, энэ нь буцааж тав. - Харин тоолох, та аажмаар гарч ирэх транс болон буцаж ухамсар дахин. Тав. Та явах хүртэл дахин шат бий. Дөрөв. Та бүрэн амар амгалан. та амарсан, гэхдээ та болж байгаа нь илүү мэддэг. Гурав. Үед нүдээ нээлттэй тоог нэг, you won ' t remember ч хүртэл та нүдээ аниад, огт юу. Хэрэв таны нүдийг нээж, та зөвхөн санаж байна би юу хэлсэн талаар танд байгаа Рафаэль Чавес. Та санаж байх болно ямар нэг зүйл хүртэл бүрэн, ухаан алдах нь тогтоодог. Odin ."
  
  
  Түүний нүд нь нээгдсэн. Тэнд байсан нэг охин сууж байдаг, тэр мэдэж байсан, тэр харж байсан тэр нүүрний өмнө, гэвч тэр ямар ч ойлголтгүй байсан дор юу бусад нөхцөл. Энэ нь байсан байх л өмнө тэр нүдээ аньж. Би тэр даруй би анзаарсан тэр биш эргэн тойронд Венесуэл хийсэн бөгөөд намайг бага сонирхож нэлээн тулгардаг. Түүний ярьсан нь түүний испани хэлээр чөлөөтэй ярьдаг.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув, " Qué pasó?"
  
  
  "Та дор байсан нь бага зэргийн тайвшруулах, Senor Чавес. Та нэгэн осол, гэмтэл авсан цохих зорилтот, мөн бид анхаарал тавих болно та хэдхэн хоногийн дотор. Та нар үнэхээр хүлээн зөвшөөрөх нь таны хувьсгалт хамт олон, Байна? "
  
  
  Тэр эргэн тойрноо өрөө. Техникч undid нь bindings гэж зохион намайг сандал дээр устгаж ямар нэг зүйл нь миний дарга. "Яагаад... тийм ээ," гэж би хэллээ. Зүйл нь, би их санахгүй байгаа юм бэ.
  
  
  "Энэ бол Др Kalinina, мөн түүний нэр нь Tanya Savich, өөрийн орос найз нөхөд хувьсгалт хөдөлгөөн. Эдгээр нь бусад нөхдүүд байна Menendez болон Salgado. Тэд дээр байсан шүү дээ алхам нь та зарим нэг удаа. Бид авчирсан та энд, энэ хувийн эмнэлэг, эмчлэх та. Дараа нь бүх, бага хурал нь булан тойроод л."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хурлын?"
  
  
  Tanya инээмсэглэв. "Бүү оролд бүгдийг санаж, нэг удаа. Та явах естой, таны өрөөнд үлдсэн."
  
  
  "Тийм ээ," гэж би хэллээ dully. "Үлдсэн. Түүний маш их ядарсан."
  
  
  * * *
  
  
  Өрөөнд би авсан байсан эелдэгхэн нам гүм. Тэнд байсан цорын ганц ор нь худлаа, харин дор эдгээр нь янз бүрийн нөхцөл байдалд, энэ нь байж чадахгүй байх төлөвтэй эмнэлэг ор. Дараа нь бүх, тэр хүн хүссэн хуульд байсан л байж таараа. Шударга байх, би санахгүй байгаа ч их түүний тухай. Уучлаарай би гуйгаагүй охин хэрхэн осол болсон, учир нь би санахгүй байгаа юм энэ. Нэг л зүйл тодорхой байсан - би шаардлагатай нөхдүүд хэн надад эдгэрсэн. Би үнэхээр тэдэнд хэрэгтэй. Тэд ямар ч ойлголтгүй байсан хэр ноцтой миний ухаан алдах байсан. За, болно гэдгийг хүртэл тодорхой хэдэн цаг. Сайн шөнө унтаж болно засах надад хүртэл. Гэхдээ ямар надад таагүй байсан гэж би санахгүй байгаа ч, чухал хурал охин талаар ярьж байсан юм. Миний тархи ээрсэн нь санах гээд түүнд, гэхдээ эцэст нь би унтчихсан.
  
  
  Түүний гэнэт сэрээд дахь шөнө дунд. Байсан би hallucinating, эсвэл энэ нь зүгээр л нэг ер бусын мөрөөдөл? Энэ естой байсан мөрөөдөл. Тэр зарим хачин нутаг нь говь цөлийн бүсэд улс. Тэр доош ажиллаж байгаа нь харанхуй cobbled гудамжинд хөөж хүн. Тэр барьж байсан урт хар герман хийсэн гар буу, магадгүй Luger. Тэр буудсан энэ хүн оролдсон алах дүр. Тэр эргэж, буудсан надад, би мэдэрсэн searing миний нуруу руу өвдөлт. Буу миний талаас гэнэт болсон нь богино иштэй сүх. Дараа нь би сэрээж түүний хүртэл.
  
  
  Энэ нь хачин зүүд. Би санахгүй байгаа юм байх ямар ч улс орон бусад Венесуэл, энэ уйтгартай биш. Мөн түүний нөхөр нь хэзээ ч хүнийг буудаж, түүний амьдрал. Эсвэл түүнийг? Энэ нь ч хийсэн мэдрэмж надад.
  
  
  Үед өглөө ирээд, тэд намайг авчирсан нь бохир хоол хүнс, би үүнийг идэж ховдоглон. Тэр үед хийж байсан, тэр нь шалгаж нүүрээ толинд. Наад зах нь энэ нь мэддэг байсан юм. Харин тулгарч байгаа юм шиг санагддаг байсан харьяалагдах Рафаэль Чавес. Би дээр харагдах болсон хувцас тэд намайг авчирсан, гэхдээ би мэдэхгүй байсан учраас. Халаасанд нь байсан хоосон, ямар ч байсан тодорхойлох. Цаг орчмын дараа Menendez ирсэн, намайг аваад буцаж өрөөнд сандал нь утас болон бусад тоног төхөөрөмж.
  
  
  "Өглөөний мэнд, Senor Чавес," охин хэн түүнд өгсөн нэр гэж Tanya мэндлээд намайг. "Та бэлэн байна шинэ эмчилгээ?"
  
  
  "Тийм ээ, би тэгж бодож байна," би хэлсэн, хараад машин. "Гэхдээ энэ нь шаардлагатай бүх? Би мэдэхийг хүсвэл ямар эмчилгээ би авах."
  
  
  "Уу," Tanya хэлсэн, харагдаж байгаа нь надад том дарга. "Та естой бидэнд итгэж, Senor Чавес. Бид таны найз."
  
  
  Би түүнийг хараад сууж байсан сандал дээр, гэхдээ би чадахгүй байсан тав тухтай санагддаг. Түүний зочид буудал нь эргэн тойронд авах нь энэ барилга, төөрч гудамж Каракас, буцаах нь түүний орон сууц нь дээр Avenida Bolivar. Би байсан гэдэгт итгэлтэй эдгээр танил харц дахин сэргээх болно миний санах ой, ид шид, намайг эрүүл. Түүний амласан өөрийгөө хэрэв энэ үйл ажиллагаа нь ирээгүй үр дүн, тэр явна шулуун нүүр хуудас.
  
  
  "Одоо амрах," хүн нэртэй Kalinina надад хэлсэн.
  
  
  "I' ll give you a гэрэл тайвшруулах." Тэр гацсан нь шахах буу миний шуу болон надад арьсан дор тарилга.
  
  
  Нэр орж ирсэн нь миний толгойд. Nambulin. Хаана байсан гэж сонссон өмнө? Өмнө нь би энэ тухай бодож болох юм, энэ нь ямар ч илүү, би мэдэрч эхэлсэн гүн euphoria угаах гаруй надад, би алдсан хүүгийн хэлбэл, бүх зүйл өөр.
  
  
  Хэн нэгэн тохируулж миний янзалж. Би санаа зовохгүй байв. Нэг минутын дараа би сонссон түүний дуу хоолой гэж Tanya.
  
  
  "Та хүсч байна нүдээ ань. Та хаах данс өмнө тав." Тэр тоолж, миний нүд нь хаалттай. Тэнд байсан нь гэнэт гэрэл, өнгө нь харанхуй, би сонссон зарим нэг хачин хөгжим гэж яагаад ч юм шиг танил надад. Дуу trailed унтраах, гэхдээ өнгө, хөгжим хадгалагдаж хөдлөхөд намайг доош нь доош нь. Би байсан шиг л санагдаж дээр нь шат бий. Дараа нь өөр нэг дуу хоолой дээр ирж миний дарга. Дуу хоолой надад хэлж байсан юм, надад хэлж байгаа зүйл юм. Бүр бага дэлгэрэнгүй, миний төрсөн өдөр миний сүүлийн үеийн үйл ажиллагаа leftist хөдөлгөөн нь чөлөөлөх Венесуэл нь харгис imperialism Ану-ын. Тэнд байсан дүрс нь тодорхой үзэгдэл. Энэ үед дээр байсан, тэр авсан нарийвчилсан зураг нь түүний өнгөрсөн. Миний ухаан алдах нь эдгэрсэн.
  
  
  Тэр гишүүн нь улс төрийн бүлэг гэж нэрлэдэг Этгээдүүд Шударга ес, түүний зорилго байсан түлхэн Venezuelan засгийн газар болон байгуулах leftist дэглэмийн тусламжтайгаар Оросууд. Би ажиллаж байсан бол хэдхэн сарын өмнө хоер хоногийн өмнө, тэр үед гэмтсэн жагсаал гадна Ану-ын элчин сайдын яам.
  
  
  Tanya дахин ярьж эхэлсэн билээ. "Таны удирдагч биднээс гэдгийг би та нарт мэдэгдэх эгнээнд vigilantes байна сийрэгжүүлэх улмаас аймхай desertion нүүр харгис цагдаагийн тактик. Тиймээс бид ажиллах хэрэгтэй одоо. You have been selected to perform this action.
  
  
  "Венесуэл болж байна хэтэрхий хамааралтай Ану-ын," тэр үргэлжлүүлэв. "Ану-ын худалдан авдаг 40 орчим хувь нь Венесуэл-ын газрын тосны экспортын өгдөг бөгөөд Америкчууд үхлийн эдийн засгийн тархсан Венесуэл. Энэ Venezuelan ерөнхийлөгч, эго тулгуурласан капиталист засгийн газар устгасан байх естой тэд өмнө нь хүлээлгэн бүхэл бүтэн улс орныг Америкчууд. Төлөвлөгөө боловсруулсан. боловсруулсан удахгүй Каракас бага Хурал, оюун ухаан.
  
  
  "Бага хурал болно хоерын уулзалт Ерөнхийлөгч Венесуэл, Дэд Ерөнхийлөгч, Ану-ын. Энэ нь хангах цорын ганц боломж хаях үед аль аль нь эдгээр дайснууд хүмүүс. Дараа нь, та мэдээлэлтэй байх шинж чанар төлөвлөгөө болон дэлгэрэнгүй энэ нь хэрхэн хэрэгжих естой. Ойлгож байна уу? "
  
  
  "Тийм ээ, би ойлгож байна, түүнийг."
  
  
  Сайн байна. Хэрэв та сэрэх, та нар санах болно нарийвчлан бүх гэдгийг би та нарт хэлж байна, бүх зүйл, та нар сонсож, харж байхад нь гүн транс. Байдаг бол асуулт нь таны оюун ухаан талаар дэлгэрэнгүй мэдээллийг, таны ухамсарт оюун ухаанд өгөх болно хариулт бөглөх ямар ч зай байж болох юм гэж санаа зовох нь та. Та байх болно асуулт таны хэн болох Рафаэль Чавес мөн та нар байх болно асуулт хүчинтэй байх эго улс төрийн философи."
  
  
  Хэдэн минутын дараа, миний нүд аяндаа нээгдэж, тэр санаж хэрхэн Tanya тоолж буцаж таван нэг. Түүний оюун ухаан бас эргэн санасан бүхнээ тухай, түүний өнгөрсөн амьдрал. Тэд ямар ч байсан бидэнд надтай хамт, энэ нь ажиллаж байсан. Түүний ухаан алдах байсан бүрэн сэргэсэн.
  
  
  Tanya инээмсэглэв. "Яаж байна, та мэдэрч, нөхөр?"
  
  
  "Маш сайн байна," гэж би хэллээ. "Эмийн намайг санаж байна. Өөрийн естой оролцох номлолын эсрэг Каракас бага Хурал, одоо түүний санаж, энэ талаар. Би бэлэн байх болно?"
  
  
  "Та бэлэн байх болно," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Kalinina буруулсан болон дээр алхаж техникч үед алс эцэст өрөөнд орхих Tanya, надад ганцаараа. "Бид хамт байгаа та... Хийх нь бид бие биенээ таньж мэдэх, илүү би санаж байна түүнийг? "Тэр асуув. Би байсан нь түр зуурын дүр Tanya хэвтэж нүцгэн дотор.
  
  
  Тэнд байсан ямар нэг зүйл нь түүний нүд, дараа нь жижиг инээмсэглэл түүний нүүрэн даяар тархсан. "Би найдаж байсан нь та байсан санаж байна. Бид байсан нь орой хамтдаа. Байхгүй бол та сана?"
  
  
  "Үнэхээр биш," би хэлэв. "Гэхдээ зэрвэс, тодорхой санах ой, түүний амьдрал, би хүсч байна орчноо илүү."
  
  
  Тэр аяархан инээв. "Магадгүй бид хэдэн минут зарцуулдаг хамтдаа дахин явахаасаа өмнө эмнэлэг."
  
  
  "Энэ нь ямар нэг зүйлийг тэсэн ядан хүлээж байна," би хэлсэн.
  
  
  Хэдийгээр түүний бие мэдэрсэн бүрэн нарийн, тэд шаардав гэж түүний оршин суух нь түүний өрөөнд үлдсэн. Тэр бодол нь талаар бага Tanya. Хачирхалтай. Миний нийтлэлийн Оху-д болсон хамгийн чухал газар бол миний амьдрал, гэвч би зогсоож чадахгүй байсан тухай бодож, энэ ер бусын охин.
  
  
  Би биш байсан талаар бодож Tanya, I was trying to сэргээн босгох, өнгөрсөн байсан гэдгийг бараг мартсан улмаас осол. Мөн би оролдсон санаж байна, би байсан сануулсан жижиг осол. Түүний хөл нүцгэн гүйж орж, шавар байшин хотын захад Маргарита. Дараа нь би санаж энэ байшин байсан миний гэр хөөрхөн хар үстэй эмэгтэй Мария нэртэй байсан, миний ээж. Тэр мөн миний эцэг нас барсан үед би есөн настай. Удалгүй тэр ирж, Каракас, тэр амьдарч байгаа нь хамаатан садан, судалж болох төрийн албан хаагч.
  
  
  Тэнд байсан ч ямар нэг зүйл хачин энэ тухай бүх л юм. Тэр чадах зүйлсийг санаж түүний өнгөрсөн, гэхдээ эдгээр зүйлүүд бололтой бодит бус, сэтгэл санааны дүрс бүдгэрсэн, бүдэг бадаг. Тэгээд намайг зогсоож, тэдний тухай бодож ухамсартайгаар, тэд зүгээр л алга болсон руу үймээн мөн үү, биш юм шиг санагдах нь бодит миний нэг хэсэг.
  
  
  Гайхалтай нь, миний хамгийн тод дурсамж байсан хэдэн жил би ажлын зарцуулсан нь ачих боомтын Америкт.
  
  
  Би зарцуулсан бүх өдөр миний өрөөнд. Тэр шөнө Tanya надтай уулзахаар ирсэн. Тэр нь явж чимээгүй түүний араас хаалгаа хааж. Тэр босож эцэст нь түүний өр, хаана тэр уншиж байсан сонин нь Каракас бага Хурал. Nah байсан stethoscope болон материалд хуулж оруулж дахь гараа.
  
  
  "Би авах нь таны судасны цохилт нь түүнийг вэ?" гэж тэр асуув.
  
  
  "Мэдээж хэрэг."
  
  
  Тэр зохион миний бугуйн түүний жижиг, зөөлөн гар. Бидний нүд нь уулзсан, тэр дороо эргэж. Тэр хийсэн тайлбар дээр түүний зураг, дараа нь зохион stethoscope миний цээж, сонсож минут.
  
  
  "Та юу мэдэрч магадгүй nauseous?"
  
  
  "Ямар ч арга зам."
  
  
  "Тэнд хөлрөх таны унтах?"
  
  
  "Тэр санаж байв."
  
  
  Миний харц шилжсэн нь түүний бүрэн уруул нь тачаангуй муруйг түүний бие. Дахин нэг удаа, tantalizing зураг Tanya нүцгэн Ирина орж ирсэн дамжуулан миний оюун ухаан. Ee дарсны ийн дараагийн алхам бололтой сэтгэцийн.
  
  
  "Та хэлсэн та санаж байна ... ойр дотно бидний хооронд, Рафаэль."
  
  
  "Тиймээ, би санаж байна."
  
  
  "Та нар надад хэлж чадах та юу санаж байна?"
  
  
  Тэр түүн рүү инээмсэглэн. "үгүй ээ. Энэ нь та. Ирина".
  
  
  Түүний сайхан цэнхэр нүд зайлсхийх уурхай. Тэр авч Nah-ийн таблет, stethoscope болон шидэгдсэн тэднийг шалан. Дараа нь тэр зөөлөн татаж гэхэд ee. Тэр нь үнсэв, тэр хариулсан.
  
  
  "Чи үнэхээр надтай унтах, тийм үү?" Би чимээгүйхэн асуув.
  
  
  Тэр оролдсон нь алс хол, гэхдээ би түүнийг эзэмшиж буцах. "Рафаэль, та биш шүү дээ амраг" гэж тэр хэлсэн байна. "Та нар хувьсгалт. Хэрэв та цаг хугацаа байхгүй байсан эмэгтэй."
  
  
  "Түүнийх байх естой олсон, цаг хугацаа, наад зах нь нэг удаа," нөхөр нь татгалзсан хэвлэл мэдээллийн тайлан.
  
  
  Нүдээ олсон уурхай. "Тийм ээ, нэг удаа." Тэр байх шиг санан. "Удахгүй өмнө нь жагсаал хийх үед Ану-ын Элчин сайдын яам. Би авчирсан тайлбар таны орон сууц, та надаас асуусан байх."
  
  
  "Бид үнсэж, би зохион байгуулсан та маш ойрхон," би хэлсэн, удаан ажиллаж байгаа нь гараа доош нь түүний урт бие.
  
  
  "Рафаэль үү..." гэж тэр эсэргүүцсэн сул.
  
  
  Тэр unbuttoned түүний дүрэмт хувцас бэлхүүс болон унасан нь түүний гарт дотор барьж, түүний ойр. Би caressed түүний хөх болон эсгий түүний хөхний толгой харден үед миний touch.
  
  
  "Рафаэль ..."
  
  
  Бид үнсээд дахин. Тэр зогссон тэмцэж болон хариулж, миний энхрийлэх нь гэнэтийн их хүсэл, түүний бие tensing ширүүн түүний амнаас судалж байна. Хэзээ үнсэж дууссан, бид аль аль нь зохион бидний амьсгал, мөрөөддөг илүү.
  
  
  "Өө, Бурхан минь, Рафаэль," гэж тэр амьсгаа нь.
  
  
  Тэр эхлүүлсэн түүний дүрэмт хувцас, унасан, энэ нь шалан дээр. Тэр түүнийг харж, тэр түүнийг татаж дотуур хувцас-аас доош, түүний урт, жигд гуяны. Тэр дээр алхаж cot болон сунгасан, түүний бие нь чичирч сэтгэл догдлом. Түүний хурдан undressed болон вандан хэвлэлийн next to her. Миний хуруу, уруул, мөрдөн бүр инч түүний халуун, quivering махан бие юм.
  
  
  Гэнэт тэр гэж оролдсон нь алс хол, гэхдээ ee зохион байгуулж, түүний хатуу. "Би юу хийх вэ?" гэж тэр дуу алдаад. Тэр stifled түүний үг, шургасан түүний хэл гүн түүний ам руу. Тэр эхэлсэн хариулт нь дахин.
  
  
  I didn ' t know юу mistletoe гэсэн үг, би санаа зовохгүй байсан. Тэр чадах л бодож түүний болсон, биеийн дулаан. Тэр moaned нь хүсэл тэр дээгүүр өнхөрч дээр nah. Түүний гуяны нээсэн миний хувьд, би мэдэрч байлаа хумсанд руу ухаж миний нуруун. Түүний хойлог хаасны болгон түүнд, тэр хашгирав тааламжтайгаар. Дараа нь эргэж, бүх зүйл харанхуй, яаралтай, болон өсөн нэмэгдэж буй, хяналтгүй хүсэл.
  
  
  Зургаа дахь бүлэг.
  
  
  Би нягт холбоотой байсан сандал дээр нь дахин, мөн өрөө бүрэн байсан хар. Тэд надад өөр шахах, гэхдээ энэ нь цаг хугацаа байхгүй байсан гуйж дуу хоолой. Би л байсан drugged. Tanya болон Kalinin биш байсан ч өрөөнд.
  
  
  Тэд дурдсан зүйлийн талаар "өнгөрсөн үе". Тэр сонсож байсан, тэднийг хэлж, энэ нь орос,, ямар нэгэн байдлаар тэр ойлгож байсан ч санахгүй байгаа юм бэ, хэзээ ч сурч, орос.
  
  
  Би түүнийг хараад сууж сандал, дүрс гарч харанхуй миний өмнө. Энэ нь ерөнхийлөгч байсан, мөн тэр өгч, улс төрийн яриа. Тэр зөвхөн хорин метр хол намайг gesturing гэж тэр ярьсан. Тэр хэлсэн зүйл нь үнэхээр сэтгэл дундуур намайг. Тэр дэгдсэн нь хүйтэн хөлс. Euphoria болсон хүчтэй уур хилэн гэж ерөнхийлөгчийн үгийг болсон нь илүү их, илүү довтолгооны, чанга, чанга. Эго-ийн нүүр удаан эрчилсэн болсон ихэд буруу. Нэг минут, нүүр бүхий л байсан гэж байсан зүүн зураг. Энэ эхлэв өргөжүүлэх, болж том, uglier гэж гомдол дээр гарч хүлэгдэхээр эго нь эрчилсэн уруул. Нүүр байсан маш ойрхон гэдгийг би чадах юм байна гэж бодсон хүрч, халдлага нь энэ.
  
  
  Би сонссон орилж өрөөнд ойлгосон энэ нь ирж байсан миний эргэн тойронд өөрийн хоолой. Тэр хүрч ирээд ширүүн тэр аймшигт царай, гээд нулимс махан бие нь түүний нүцгэн гар, clawing энэ үед түүний хуруу.
  
  
  Гэхдээ би чадахгүй байна гэж асуув. Уг уйлж байсан нь уйлж, бүрмөсөн урам хугарсан, өрөвдөлтэй цөхрөл үед байх боломжгүй хүрч аймшигт Бурхан болон устгах эго. Минутын дараа, дуу хоолой trailed унтраах байсан, чимээгүй, нь буруу нүүр ч хөдөлж миний өмнө.
  
  
  Гэнэт
  
  
  Tanya-ийн дуу хоолой дуугарав эргэн тойронд харанхуй. "Энэ бол таны дайсан. Энэ нь хүн зогсож хооронд таны хүмүүс, эрх чөлөө. Тэр нь хотхонууд, муухай амьтан, тэр хооллодог цогцсыг түүний хүмүүс. Та үргэлж дургүй айж эго, харин одоо та нар хэрэглэж байгаа нь хүнд хэцүү, хэрцгий revulsion. Та үзэн яддаг дүр илүү та хэзээ нэгэн цагт үзэн ядаж хэн нэгэн эсвэл ямар нэгэн зүйл таны амьдрал."
  
  
  Би бодлоо миний цээжний байсан гэж дэлбэрч нь жигшин, үзэн ядалтыг мэдэрсэн нь түүний хувьд буруу нүүр. Тэр хадгалж санан ерөнхийлөгчийн хотхонууд үг, занган түүний нударга хүртэл түүний хумс урж хаяад дамжуулан түүний алга.
  
  
  Эцэст нь, дүрс орж алга болсон харанхуй байсан сольж, өөр нэг нь. Эхний үед энэ нь танил биш байсан надад, дараа нь би санаж энэ талаар дамжуулан сонин. Энэ нь Ану-ын дэд ерөнхийлөгч. Тэрээр ярьсан англи хэл юм, харин түүний эго ойлгож төгс. Тэрээр тайлбарласан болно хэмээн нягт хамтран ажиллах Venezuelan засгийн газар, мөн Ану-д санал болгож байна, илүү эдийн засаг, цэргийн тусламж байлгах Venezuelan ерөнхийлөгч хүч. Гэж тэр ярьсан, царай өөрчлөгдсөн. Эго-ийн нүд нь авч байсан нь илүү их, илүү их ууртай, мөн жигшүүрт, жигшүүрт үгс байсан spewing гарч амнаас.
  
  
  Үед санкт-эцэст нь хүртэл асаав, тэр асгачихсан хөлс. Техникч өргөж надад миний дарга намайг удирдсан буцаж миний өрөө. Мансууруулах бодис мөн асар их сэтгэл хөдлөл нь бүрэн хуурай миний эрчим хүч. Миний хөл байсан болохоор сул дорой гэдгийг би бараг л алхах.
  
  
  Буцааж миний өрөөнд, техникч надад тусалсан хүртэл сууж дээр cot болон доош хараад, надад.
  
  
  Гэж тэр асуув. "Та бүх зөв?"
  
  
  "Би тэгж бодож байна."
  
  
  Тэрээр хэлсэн нь эелдэг. "Энэ нь бүх шаардлагатай нь таны эрхэм зорилго."
  
  
  "Хаана байна Tanya Savich?"
  
  
  "Тэр завгүй төсөл."
  
  
  "Би түүнийг үзнэ үү."
  
  
  "Би айж байна энэ бол боломжгүй юм."
  
  
  Түүний, түүнийг хараад. Энэ нь залуу Venezuelan нэртэй Salgado. Эго царайг хараад шударга. Магадгүй учир frankness тэр түүнийг хараад, түүнийг харсан, blurted гарч зүйл тэр ч бүү хэл мэднэ гэж тэр бодож байлаа.
  
  
  "Тэр мөн тэд нэг нь намайг дуудаж? Энэ бүхнийг бас шаардлагатай ардын ардчилсан хувьсгал?"
  
  
  Эго-ийн нүд нь багасч над дээр. "Хэрэв та эргэлзэж байна уу?" "Энэ юу вэ?" гэж тэр асууж ханиа.
  
  
  "Би... би мэдэхгүй байна. Би тийм гэж бодохгүй байна. Заримдаа би боддог шиг би галзуу гэж байна."
  
  
  "Чи галзуу биш. Үнэн хэрэгтээ,, хэрэв та маш эрүүл яг одоо." Эго-ын дуу хоолой байсан тайвшруулах.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Та хэр удаан байна энд эмнэлэг?"
  
  
  Тэр эргэлзсэн, аль юм бол гэж гайхаж байгаа эсэх, хариулт надад. "Найз нь авчирсан та энд өмнө нь шөнө өнгөрсөн."
  
  
  "Хэзээ би бэлэн байх сэтгэгдэл?"
  
  
  "Өнөөдөр."
  
  
  Тэр propped өөрөө хүртэл сул дээр нь нэг тохой. "Д dell өөрөө?"
  
  
  "Өнгөрсөн үе шат дуусгавар болно дараа нь өнөөдөр. Та хэдэн танилцуулах хичээл. Дараагийн нэг байх нь маш тааламжтай та нарын хувьд, гэхдээ энэ нь дээр байх болно өмнө та үүнийг мэдэж байгаа. Энэ бол үнэхээр чухал хэсэг нь таны бэлтгэл бага хурал."
  
  
  "Ямар ажил юм?"
  
  
  "Тэд та нарт хэлж болно дараа нь өнөөдөр."
  
  
  Гэнэт хаалга нээгдэж, Доктор Kalinina ирсэн. Тэр glared үед техникч. "Энэ юу вэ? Яагаад та одоо ч гэсэн хамт Senor Чавес?"
  
  
  Техникч хараад startled. "Тэр хүсдэг нь ярих байхдаа."
  
  
  "Буцааж авах ажил," Kalinin хэлсэн удахгүй.
  
  
  Salgado эргэж гарч явлаа дамжуулан өрөө.
  
  
  Би үзсэн Kalinina надад хандаж. Би дургүй байсан санаа нь юу Оросууд хийж байсан энд миний нутаг биш байсан allowed to talk to me. Нэг Venezuelan естой хяналтын түүний хувьсгал, харин Kalinina эмчилж Salgado шиг муу.
  
  
  Kalinina надад хатуу инээмсэглэв. "Би маш их харамсаж байна гэж би авч Salgado та хол болохоор гэнэт Senor Чавес, гэхдээ тэр нь үүргийг тооцсон. Хэрэв та сайн мэдэрч?"
  
  
  "Зүгээр ээ," би хэлэв.
  
  
  Тэр авч миний судасны цохилт, юу ч хэлж чадахгүй байсан нь байхад.
  
  
  "Маш сайн байна. Та амрах хэрэгтэй, бид эргээд ирнэ та хоолны дараа." Та ноцтой хичээлийн өмнө та."
  
  
  "Би үнэхээр энэ газрыг орхин явах нь хэтэрхий оройтсон tonight?"
  
  
  Миний бие спираль татсан дүр унтраах харуул. Харин дараа нь богино завсарлага, тэр хариуд нь: "Тийм ээ. Та бэлэн байх болно өнөө орой."
  
  
  "За," би хэлэв. "Би үзэн яддаг incarceration."
  
  
  "Бид бүх хүүхдүүд," гэж тэр хэлсэн байна санаатайгаар. "Гэхдээ бид хийх естой тахил сайн сайхны төлөө хувьсгал. Биш юм тийм үү?"
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив. Kalinina инээмсэглэн нягт болон үлдсэн байна.
  
  
  Би унтчихсан байхад. Гэнэт тэр сонссон өөрийн орилж. Түүний дээр зарах ор луу нь нуух, асгачихсан хөлс, сэгсрэх. Тэр гүйж чичирсэн гараа дээш нь түүний амнаас харж эсрэг хана. Энэ нь тийм биш юм шиг надад ай - би мэдэж байсан болохоор түүний тухай их зүйлийг мэддэг байсан талаар маш их боддог. Тэд байх естой надад өгсөн эм. Би байсан өөр нэг хар дарсан зүүд шиг.
  
  
  Би харсан муухай царай нь харанхуй өрөө, сонссон хатуу ширүүн ууртай дуу хоолой. Энэ бүгдийг хольж нь миний зураг. Түүний carapace эхэлсэн алхаж доош харанхуй модот гудамж нь luger дахь гараа. Би булан эргэж, гэнэт асар том, эрчилсэн нүүр ирэн миний өмнө. Тэрээр шиг харагдаж ерөнхийлөгч, гэхдээ энэ нь гажсан нүүр өлгөөтэй хар.
  
  
  Түүний мэргэн бууч цохих luger, дахин дахин, гэхдээ энэ нь hideous нүүр зөвхөн намайг инээж үүрд. Амаа нээж, заналхийлж залгиж намайг хүртэл. Урт, хурц шүд ирж байсан үед надад. Дараа нь түүний, хашгирав.
  
  
  Дараа нь, хоолны дараа, би буцааж авсан машины өрөө - тэд гэж нэрлэдэг энэ чиг баримжаа олгох өрөө. Техникч анхааруулсан надад энэ хуралдаан өөр байх байсан, тэр биш байсан exaggerating. Tanya уулзаж намайг өрөөнд байсан гэж strapping намайг сандал.
  
  
  "Энэ бол байх естой гэж урам хугарахаар байна," гэж тэр хэлсэн байна. "Гэхдээ энэ нь дээр байх болно та үүнийг мэдэх өмнө."
  
  
  "Би бодож байсан та нарын өмнө," би хэлэв. "Би түүнээс та, гэхдээ тэд хэлсэн нь та байсан ч завгүй харж, надад."
  
  
  Эрэгтэй дууссан strapping намайг доош нь дээр алхаж, өөр нэг машин. Тэд й ашиглаж энэ нь өмнө. Энэ нь байсан жижиг control panel, харин тэнд байсан хэдэн арван шарж өнгийн гэрэл дээр түүний эсрэг.
  
  
  "Тэд юу гэж хэлсэн та үнэн байсан," Tanya хариулав.
  
  
  "Би үүнийг үзнэ үү, та дараа дахин би сэтгэгдэл энд байна уу?"
  
  
  Тэр буруулсан. "Энэ нь боломжтой. Энэ нь бүх л шалтгаална үр дүнд эрхэм зорилго."
  
  
  "Би юу ч мэдэхгүй шүү дээ тухай эрхэм зорилго," дарга, эрхэм татгалзсан гэсэн мэдээлэл гарч хэвлэл мэдээллийн хэрэгсэл юм.
  
  
  "Та мэдэх болно удахгүй хангалттай."
  
  
  Энэ удаа тэд ашиглаж өөр өөр төхөөрөмжүүд нь утас, металл хамтлаг дээр цээж, шинэ янзалж. Tanya итгэлтэй бүх юм байх естой гэж, мөн зүүн дамжуулан өрөө.
  
  
  Тэд эргэж унтраах гэгээнтэн, тэр харсан хэдэн зургийг хар. Зураг байсан нь бүр ч илүү бодит хүмүүс илүү би харж байсан тэр өглөө. Би авч чадахгүй байсан буудсан энэ нь цаг хугацаа, гэхдээ би мэдэж байсан гэдгийг тун өглөө биш бүрэн алга одоогоор.
  
  
  Ерөнхийлөгч гарч өрөөнд. Тэр буудсан олны дундуур, инээж, даллаж түүний зэвсэг, инээмсэглэсэн. Удалгүй зураг харагдсан нь, мухар сохор хийж эхэлсэн ямар нэг зүйл надад байна. Тэнд байсан аймшигт даралт толгой өвдөлт болсон бараг тэвчихийн аргагүй. Түүний эцэг үзсэн дүрс шилжих нь, зовлон шаналал deepened. Тэр тэмцэж чөлөөт өөрийгөө, нээлт, хаалтын түүний ам, squinting, ямар хор хохирол учруулж байна. Энэ нь зөвхөн авсан муу би хүртэл бодож байсан нь миний зорилго байсан гэж дэлбэрч. Хашхирах оргон зайлсан нь миний эргэн тойронд буцаж миний хоолой. Хүн эвдэж хол олны гүйж зүг ерөнхийлөгч, brandishing асар их machete. Ир холбогдсон, decapitating ерөнхийлөгч, эго, болон зорилтот руу ниссэн олон хүн, spilling цус хаа сайгүй. Хүмүүс инээлдэж инээлдэж.
  
  
  Өвдөлт нь алга болсон, мөн тэрээр мэдэрсэн зөвхөн сайхан хоосон бие махбодын тав тух. Ерөнхийлөгч үхсэн байсан нь, болон дэлхийн аврагдсан түүний харгислал.
  
  
  Би байсан хэмээн найдаж хуралдаан дээр байсан, гэхдээ энэ нь тийм юм болоогүй юм бэ. Өөр нэг дүр зураг өрөө дүүрэн ерөнхийлөгчөөр өгсөн нь олон нийтийн яриа. Өвдөлт дахин ирж, мөн тэрээр түлхэж эсрэг Nah, буржгар хүртэл дотор эсэргүүцэх хөөе. Гэхдээ би мөргөж байсан юм. Энэ нь цаг хугацаа, аймшигтай дарамт, миний дарга байсан дагалдан хурц өвдөлт миний цээж, хэрэв би байсан байх нь зүрхний шигдээс. Би сонсож болох өөрийгөө хашгирч, харин өвдөлт биш үү, хол явах. Хүн заагаад буу үед ерөнхийлөгч, урж хаяад унтраах ар emu-ийн дарга нь буудсан. Өвдөлт багассан нэн даруй.
  
  
  Харин дахин өрөө дүүрэн байсан дүрс, энэ цаг үед Ану-ын Дэд ерөнхийлөгч. Тэр явж байсан хар Cadillac-д албан есны жагсаал, тэр мэдэж байсан гэж Venezuelan ерөнхийлөгч байсан жолооны өмнө түүний машин. Дэд ерөнхийлөгч байсан өмссөн үнэтэй pinstripe тохирсон, gesturing imperialistically цугласан. Даралт дахин ирж байна, гэхдээ энэ удаа ямар нэгэн хүндрэлүүд байсан миний цээж, зүгээр л аймшигтай өвдөлт миний дарга. Үр дүнд нь гэнэт дэлбэрэлт утаа, хог хаягдал, Дэд Ерөнхийлөгчийн машин байсан устгасан нь үл үзэгдэх бөмбөг, хүн бүр машинд амь үрэгдсэн юм. Эхэнд хоер дахь өрөө, хүчтэй дэлбэрэлт гарсан, мөн машин Ерөнхийлөгч Венесуэл нурсан. Өвдөлт нь алга болсон, үүрд.
  
  
  Би нурсан болгон миний сандал тэд unfastened намайг эргэж унтраах төхөөрөмж. Доктор Kalinina байсан миний дэргэд байна, гэхдээ би харж чадахгүй байсан түүний, тэр зүгээр л сайн.
  
  
  "Муу дээр байна," гэж тэр надад хэлсэн.
  
  
  Тэр үед дуусаад намайг сонсож нь түүний stethoscope, тэр надад тусалсан сандлаасаа намайг хөтөлсөн танхимд доош нь хэвийн төсөөллийн өрөөнд. Тэнд байсан нь барьсан дэлгэц, хол тал дээр өрөөний байсан проектор худгийн үед арын өрөө.
  
  
  Kalinina тавьж дуудагддаг Luger миний гарт. Тэр ширтэн түүнд blankly, одоо ч мэдрэхгүй нь харгис уулзалт. Энэ буу нь тэр байсан буудсан түүний эргэн тойронд түүний хар дарсан зүүд шиг.
  
  
  "Эмийн аль хэдийн гарч ажиллуулж," Kalinina надад хэлсэн, " мөн таны урвал янз бүрийн өдөөгч энэ үед нэг хэсэг бэлтгэл болно маш байгалийн. Та эзэмших болно буу хийх ямар ч та хүсэж байна. . "
  
  
  Түүний зүгээр л ширтэн том буу. Тэрээр мэдэж байлаа германы гар буу, гэхдээ зарим нэг шалтгааны улмаас, тэрээр холбогдох энэ нь Ану-ын. Харин би оролдож байсан юм энэ зураг гарч, өрөөний явсан харанхуй, кино эхэлсэн. Эдгээр бодит зураг, магадгүй авсан сүүлийн хоер хоногийн өмнөх чуулган уулзалт. Кино харуулсан ерөнхийлөгч алхаж доош walkway өмнө ерөнхийлөгч.
  
  
  Palacio de Miraflores, дараа нь түүнд Ану-ын дэд ерөнхийлөгч. Тэнд байсан зураглаач эргэн тойронд, мөн ерөнхийлөгч байсан хайнга ярьж түүний Америк зочин.
  
  
  Зэрэг тоо дэлгэц дээр шиг надад хандаж, дийлэнх нь мэдрэмжийг үзэн ядалт өссөн миний цээж, тэр мэдэрсэн нь эвгүй мэдрэмж зорилго, мэдрэмж хүчтэй таагүй. Өвдөлт нэмэгдэж утгаар нь бүрмөсөн жигшин. Би харж чадахгүй байсан түүнийг дахиж. Эрэгтэй ирж надад болсон нь маш бодит. Түүний тавьсан буу нь түүний баруун гарт нь хийсэн нь эго руу хоер тоо. Түүний эхний зорилт байсан ерөнхийлөгч. Түүнийх чичирч байсан нь үзэн ядалт, өвдөлт, хөлс ажиллаж байсан доош нь миний духан. Тэр гох татаж. Тоо явж байна аажмаар надад хандах. Түүнийх, маш их уурлаж байсан. Түүний gunslinger чагнаж буу, дахин дахин, хар нүх үүссэн хатуу загвар дээр ерөнхийлөгчийн цээж. Нэг минутын дараа, гох татаж байсан руу хоосон хайрцаг. Гэсэн хэдий ч, хоер тоо үргэлжлүүлэн надад хандаж. Тэр хаягдав буу үед тэдэнд, дараа руу гүйж тэдэнд таарах нь уур хилэн. Энэ нь цохих хэцүү, маш их унасан шалан дээр.
  
  
  Сергей татсан гал болон Kalinina надад тусалсан хүртэл. Тэр ядарсан, ядрах. Одоо тэр кино нь дээр, шаналал, уур хилэн явсан, миний эргэн тойронд бүх.
  
  
  "Маш сайн," Kalinin хэлж болох sweetly. "Их, үнэндээ."
  
  
  "Би хүсэж байна... гарч энд," emu түүнд хэлсэн.
  
  
  "За," гэж тэр хэлсэн байна. "Бид хэрэгтэй байх болно, та хүртэл өнөөдөр, хэрэв та өөрийн сүүлчийн хуралдаан. Та явж болно өрөөндөө буцаж."
  
  
  Би буцааж авч цагаан өрөөнд нь өр, түүний хэцүү bench press. Энэ мэт санагдсан хэд хэдэн agonizing нойргүй өдөр тэдэнтэй ferrets барсан учраас би сэрээд өглөө. Би унтчихсан байхад. Харин энэ удаа биш байсан нь хар дарсан зүүд шиг. Оронд нь би байсан нь маш дэлгэрэнгүй мөрөөдөл талаар Tanya. Тэр нүцгэн байсан миний гар дээр. Дулаан softness түүний бие надад хэрэглэж, хэрэглэсэн надад хүсэл. Миний бүх мэдрэхүйгээ байсан төрүүлсэн - би сонсож болох юм, түүний сайхан дуу хоолой, үнэр мансууруулах үнэр ee гуулин. Мөн бүх дамжуулан vaults, дулааны хүсэл, тэр хадгалж хэлсэн нь " намайг уучлаарай, Ник. Уучлаарай, Ник."
  
  
  Би ойлгож чадахгүй байна, яагаад тэр ашиглан гадаадын нэр, гэхдээ Stahl чадахгүй байсан, түүний зөв. Би санаа зовохгүй байсан тэр юу намайг дуудсан. Юу ч хамаатай харин халуун шаардаж, махан writhing доор надад.
  
  
  Тэр гэнэт босоод. Тэр бодол Tanya болон түүнийг ашиглах нь гадаад нэр. Ник. Юу гэсэн үг вэ? Би зүүдэлсэн юм Luger гэж Kalinina гацсан миний нударга. Би хэвтэж байв хүлээж тэднийг авчрах надад эцсийн хуралдаан дээр би бодож байгаа бол тэнд байсан ажээ илүү зүйл сүүлийн хоер хоног илүү би түүнийг мэддэг байсан, илүү эдгээр хүмүүс надад хэлж байсан. Гэвч тэд байсан байх хууль эрх зүйн байна. Тэд миний тухай бүгдийг мэдэж байсан, бүх зүйл талаар миний философи, миний ажил нь хөдөлгөөн. Бид бүгд ажиллаж Вячеслав нэг хэрэг, мөн өөрт нь итгэж.
  
  
  Үед тэд намайг авахаар ирлээ, тэд хэлсэн байсан, эрт орой, би байх болно онд гаргасан хэдэн цагийн дараа сайн хоол. Тэд намайг аваад чиг баримжаа, гэвч тэд тэгсэнгүй уях намайг тусгай сандал. Харин үүний оронд, тэд надаас сууж ердийн сандал дараагийн Salgado. Хэсэг хугацааны дараа тэр үлдсэн, мөн Tanya болон Kalinina ирсэн нь гурав дахь хүн нь орос нэртэй Oleg Dimitrov.
  
  
  "Senor Dimitrov нягт хамтран ажилладаг удирдагч хөдөлгөөн," Kalinina надад тайлбарласан.
  
  
  Түүний харц нь шилжсэн нь эрэгтэй Tanya. Тэр хийсэн нь багцлаад баримт бичгийн дагуу түүний гар. Тэр надад ороо бусгаа инээмсэглэв.
  
  
  "Бид яаж эхлэх?" "homely?" гэж тэр асуув.
  
  
  "За," би хэлэв. "Let' s get эхэлсэн."
  
  
  Тэд ирээд хүртэл гурван сандал болон энэ тоглоомыг тоглож тулгарч буй " намайг, эрэгтэй аль аль талд Tanya. Тэр хийдэг баримт бичиг түүний өвөр. Dimitrov ширтэн намайг зориуд юм шиг гээд хэмжихэд миний хамгийн гүн бодол, мэдрэмж.
  
  
  "Бид та бүхнээс авах өөр нэг курс эмчилгээ хийлгэж," Tanya хэлсэн байна. "Дараа нь та бэлэн байх болно."
  
  
  Kalinina бэлтгэж байлаа тариа. Тэр бөхийж, түүний сандал, надад буудсан. "Та нар зөвхөн авах нь бага хэмжээний тайвшруулах энэ удаа,"гэж тэр хэлсэн," учир нь бид гаргах болно та нэн даруй дараа хуралдаан өндөрлөлөө." Мэт шингэн орж миний судал, тэр гарч ирээд зүү болон дарагдсан даавуун дэвсгэр нь жижигхэн шарх.
  
  
  "Одоо," Tanya хэлсэн түүний гөлгөр, намуухан дуу хоолой,"та мэдрэх маш тайван, тайван." Түүний дуу хоолой hummed, тайтгаруулах миний тархи, удалгүй түүний эго байсан түүний нигүүлсэл. Тэр бүрэн хүлцэнгүй.
  
  
  "Энэ нь цаг хугацаа, I' ll ask you to open your eyes, харин та нар явж байхгүй байна, эргэн тойронд нь гүн транс. Дээр нь тоолж, таван, та өөрийн нүдийг нээх болно, харин та нар хэвээр нь нойрсуулах улсын."
  
  
  Тэр тоолж удаан. Гэж тэр хэлэв үед тав, миний нүдийг нээсэн. Түүний нүд нь darted нэг нь нүүрний бусад нь. Би төгс мэдэж эргэн тойронд бүх зүйл надад байна, гэхдээ би одоо ч гэсэн нь төрийн өндөр euphoria. Би бүрэн тайван гэдгийг мэдэж байсан, би бүрэн байсан үед мерси тэр дуу хоолой.
  
  
  "You have been selected хувьд хамгийн чухал эрхэм зорилго"
  
  
  Энэ нь орон нутаг дахь Орос гэж хувьсгал авч байна, дараа нь бүх, " Tanya хэлсэн нээрээ. - Дараа өдөр нь, маргааш нь, Каракас бага хурал зохион байгуулагдах гэж байна. Тэнд байх болно, өглөө болон үдээс хойших хуралдаан. Ерөнхийлөгч Венесуэл, Дэд Ерөнхийлөгч Ану болон бусад нэр хүндтэй байх болно танилцуулах. Бага хурал явагдана Palacio de Miraflores.
  
  
  "Та нар явж, үдээс хойших хуралдаан зүгээр л өмнө нь чуулганы үгийн утганд яг тохирч дахин. Та нарт өгөгдөх болно carafe ус, та хөдөлгөж болно өрөө. Тоглоом дуугарна, төхөөрөмж нуусан decanter ална хүн энэ өрөөнд."
  
  
  Нь жихүүдэс таашаал буудсан дамжуулан надад.
  
  
  "Та байх болно ашиглах зэвсэг алах дайснаа та нар шиг хийх гэж оролдсон өмнө. Харин та нар алах нь их. Ойлгож байна уу?"
  
  
  "Тийм ээ, би ойлгож байна, түүнийг."
  
  
  "Таны нүүрний харагдах болно өөр өөр үед та сэрэх энэ транс. Бид хийх болно та нар шиг харагдах Америкийн тагнуул нэртэй Ник Картер."
  
  
  "Ник Картер," давтан хийнэ. Ник! Тэр нь юу Tanya ашиглаж дуудаж, надад миний мөрөөдөл. Энэ нь premonition шиг мөрөөдөл талаар Luger.
  
  
  "Та орж болно барилга нэрийн дор Ник Картер. Гишүүн манай бүлгийн өгөх болно decanter нь далд төхөөрөмж. Та авчрах decanter хурлын өрөөнд тавих эго дээр нь сандал. Хэрэв та боломжтой байх болно нь энэ вэ, учир нь энэ нь Ник Картер, хэнийг бид түүлгэж, хэн нь хамгийн өндөр түвшинд элсэлтийн бага хурал."
  
  
  "Би ойлгож байна," би хэлсэн.
  
  
  "Дараагийн хоер өдөр нь та байх болно portraying Ник Картер та нарын эргэн тойронд. Би гэж уншиж эхлэх файлын одоо энэ талаар агент, мөн та нар санаж байх хэрэгтэй бүр нарийвчлан болох тул амжилттай дүрд тоглон Картер. Үүнээс гадна, хэрэв та тодорхой мэдлэг тухай тэр хүний дотор гүн та. Та зөвхөн ашиглах хангалттай мэдлэг, энэ нь бүрэн таны хувилгаан, ямар ч илүү ."
  
  
  Тэр уншиж байсан баримт бичиг түүний өвөр. Мэдээллийг хялбар байсан санаж байна. Яагаад ч юм энэ их танил санагдсан надад.
  
  
  "Тэр хэн нэг нь баталсан өөрийгөө унтраах гэж Ilsa Хоффман," Tanya дүгнэсэн. "Тэгээд дараа нь бид та нарыг чөлөөлж, хэрэв та нэн даруй мэдээлэх Carters' босс Дэвид Hawke. Тэр нь асуух болно, яагаад та гарч байсан touch хоер өдрийн турш, тэр нь асуух болно, хамтран зүтгэгч нь надад, тэр хэнд мэддэг гэж Ilse Hoffmann. Та нарт хэлэх болно гэж та надтай хамт явсан нь улс вилла хэдэн өдөр учир та хүссэн шалгах над дээр, харин одоо та итгэлтэй байна гэж би цааш сэжиг."
  
  
  "Тийм ээ," гэж би хэллээ. "Дээрх сэжиг." Мэдээлэл байсан indelibly бүртгэгдсэн миний тархины.
  
  
  "Та нар дүрд тоглон Ник Картер үнэн зөв гэж та мэдэх, хийж байгаа бүх юм хүлээгдэж та хүртэл үд өдөр бага хурал. Дараа нь, та нар үл тоомсорлох нь ямар ч захиалга тэд танд өгч болно, толгой ордон. Та байх естой бүтцийн нээлттэй үүдэнд Rivne Чуулганы Танхимд нэг цагийн үдээс хойш. Энэ үед манай хүн хандаж болно та нар. Nen өмссөн хар хөх өнгийн костюм, улаан зангиа нь цагаан carnation дээр lapel. Тэр талаас нь та энэ decanter нь тэдний эргэн тойронд нь ашиглаж болно хэлэлцээрийн ширээний ард." Тэр авч, том, тансаг decanter нь Dimitrov. "Дотор энэ нь дор хуурамч доод хэсэгт байх энэ төхөөрөмж."
  
  
  Тэр болгоомжтой зайлуулж цахим технологитой. Энэ шиг харагдаж байсан нь сонирхолтой transistor радио.
  
  
  "Төхөөрөмж нь хянаж алсын хяналт. Энэ гаргана дууны өргөн хүрээтэй давтамж, илүү өргөн юу ч өмнө нь боловсруулсан. Тодорхой давтамж, хэмжээ түвшин, дууны устгадаг төв мэдрэлийн эд. Маш богино өртөх хүргэдэг нь хүнд хэцүү үхэл."
  
  
  Тэр солих технологитой д carafe. "Төхөөрөмж байх болно тааруулж хүссэн давтамж ашиглан алсын хяналтын дараа нь өдрийн хуралдаан. Хэдхэн минутын дотор, энэ нь алах хүн бүр дотор earshot, гэвч энэ нь тийм биш болно нөлөөлөх хэн нэгэн нь гадна өрөө. Дараа нь ажил хийсэн, энэ нь үйлдвэрлэх нь маш бага сонсогдож болох ч дуу нь маш өндөр хангахын тулд чихэнд чинь. Та сонсох боломжтой байх болно энэ дууны гадна бага хурлын өрөө нь та хаана байрлах болно ."
  
  
  "I' ll дуу сонсох гадна хурлын танхим," давтан хийнэ.
  
  
  "Болон дараа нь манай хүн танд water decanter, та явах болно хамгаалагчдын өдөр өрөө, тэдэнд ордон ажилтнууд та хүссэн хүргэх decanter байдаг болохоор цэвэр ус бага хурлын гишүүд. Оноос хойш Ник Картер байна нэвтрэн орох зөвшөөрөл бага хурлын өрөө, they will allow you to авч decanter дотор газар, эго дээр нь сандал. Сэтгэгдэл эго эсрэг хана, авч, бусад decanter хамгийн ойр үйлчилгээ өрөө коридор. та байх болно хол ойрын талбай хүртэл та нар харж байгаа гэдгийг хүн бүр орж бага хурлын өрөө нь үдээс хойших хуралдаан.
  
  
  "Та сонсоод нь өндөр давтамжтай дууны эргэн тойронд өрөө, та дараах зүйлсийг мэдэх болно гэдгийг төхөөрөмж нь ажил хийсэн. Одоо анхааралтай сонс." Dimitrov босч эргэж залгах дээр нь жижиг бичгийн дараагийн хүснэгт. Тэр сонссон нь өндөр давтамжтай орилж, ямар belied тайланг хэвлэл мэдээллийн хэрэгслээр тухай дуу чимээ зарим нь онгоц.
  
  
  "Энэ дуу та сонсох болно."
  
  
  Эго-ын дуу хоолой зогссон зуур. "Хэрэв энэ сонсоод," тэр хэлэв аажмаар, " та нар бүгдийг санаж байсан оршуулсан таны ухамсарт. Та бүгдийг санаж байна би чамд хэлсэн биш санаж өмнө. Та бүгдийг санаж болсон та нарын өмнө ирсэн энэ эмнэлэг. Харин та нар санаж байх болно, юу ч болсон энд. Энэ үнэнийг илчлэх болно та ч хүргэж болно ноцтой төөрөгдөл. Та хүлээн зөвшөөрөх анхны математикийн ангийн гишүүнд хандан ярьдаг гэдгийг та нарын тарьсан нас төхөөрөмж хурлын танхим. Энэ нь бүх тодорхой? "
  
  
  "Бүх юм тодорхой байна," би хэлсэн.
  
  
  "Мөн, хэрэв манай хүн гараа та decanter, тэр хэлэх болно:" Viva la revolución! Эдгээр үгсийг тань хүчирхэгжүүлэх шийдвэрлэх алах Venezuelan ерөнхийлөгч, Ану-ын, та мэдрэх болно дийлэнх нь уриалж авах decanter өрөө шиг түүнийх. Би шүү дээ заавар та."
  
  
  "Viva la revolutión," би хэлэв.
  
  
  Kalinin босож, явж ширээн дээр авч гарч luger тэр надад өгсөн, мөн stiletto түүний scabbard. Тэр гараараа намайг буу.
  
  
  "Тавьж, буу доош," Tanya хэлсэн байна. "The scabbard дээр stidet байх естой хавсаргасан таны зөв шуу."
  
  
  Би дараа нь түүний заавар. Зэвсэг мэдэрсэн эвгүй, төвөгтэй байдаг. Kalinina намайг авчирсан хар хүрэм, зангиа, мөн Tanya надад хэлсэн тавих нь их дээр миний зэвсэг.
  
  
  "Зэвсэг харьяалагдаж Ник Картер," Tanya хэлсэн байна. "Та нар мэдэх болно, тэдгээрийг хэрхэн ашиглах талаар. Шведүүд бас байсан бол эго."
  
  
  Dimitrov шивнэлээ ямар нэг зүйлийг Tanya-ийн чих. Тэр толгой дохив.
  
  
  "Та байх болно оролдлого буцаж таны орон сууцны дээр Avenida Bolivar. Та бас биш холбоо Lynch танхайрагчид тэднийг эсвэл хэн нэгэн холбоотой энэ эрхэм, тэр ч байтугай ажилтнууд энэ эмнэлэг."
  
  
  "Маш сайн байна," гэж би хэллээ.
  
  
  "Одоо, Рафаэль Чавес, та нар дээр гарч ирэх сугандаа үед би тоолж, энэ нь доош нь таван нэг. Та англи хэлээр чөлөөтэй ярьдаг, мөн энэ нь хэл та ашиглаж болно, та нар хүртэл бүрэн таны эрхэм зорилго. Та бэлэн байх болно эрхэм дуусгах, та нар дагаж, миний бүх заавар нь яг.
  
  
  "Би эхлэх болно bibl одоо. Тав. Та Рафаэль Чавес, бөгөөд та өөрчилж болно мэдээж Венесуэл-ын орчин үеийн түүх. Дөрөв. Таны ерөнхийлөгч, Дэд Ерөнхийлөгч Ану-д байгаа өөрийн мөнх бус дайснууд. Та чадаагүй өгсөн энэ их бодсон. ямар ч зорилго, харин алах эдгээр хоер эрэгтэй гэж бид төлөвлөж байгаа. Хоер. Хэрэв та сэрэх, хэрэв та мэдэж байх болно гэдгийг та дор байсан сугандаа. Та нар санаж байгаа хүмүүсийн нэрийг энд байна, та нартай хамт байна, харин та нар сурсан гэж бид найз нөхөд нь хувьсгалын гэдгийг бэлтгэсэн та нарын эрхэм зорилго ."
  
  
  Энэ үед хүрсэн номер нэг, дүр зураг миний өмнө нь бололтой blur минут,, дараа нь энэ болсон дахин анхаарлаа хандуулж. Түүний нүд нь darted нэг нь нүүрний бусад нь.
  
  
  "Та мэдрэмж бүх эрх, Рафаэль?" "Энэ юу вэ?" сайхан залуу эмэгтэй асуув.
  
  
  "Би маш их бодож," хөөе хариулсан нь түүний англи хэл дээр. Гайхалтай нь, би хэлсэн, энэ нь ямар ч хэцүү.
  
  
  "Hema та дараагийн хоер хоногийн?"
  
  
  "Ник Картер, Ану-ын тагнуул."
  
  
  "Та нар юу хийж дараа та сэтгэгдэл энд байна уу?"
  
  
  "Тайлан нь математикийн томоохон нэртэй Дэвид Hawke. Би хэлж болно Emu гэдгийг би та нартай хамт байсан - Ilse Hoffmann-явцад Зумпны юм байхгүй."
  
  
  Сайн байна. Очоод харах нь та өөрөө."
  
  
  Түүний явж толин тусгал. Би тэр үед миний царайг хараад, энэ нь харж өөр өөр. Oni өөрчлөгдсөн миний гадаад төрх тийм гэж би хараад яг адил Ник Картер. Тэр хүрсэн болгон түүний хүрэм, гаргаж ирээд, Luger . Wilhelmina нэр орж ирсэн нь миний толгойд. Тэр ямар ч ойлголтгүй байсан учраас. Ямар ч байсан, энэ нь биш юм шиг санагдаж байлаа чухал. Тэр гаргаж ирээд, боолт болон оруулсан нь сум руу гар буу юм сум. Тэр гайхсан түүний ажиллах чадвартай зэвсэг.
  
  
  Тэр эргэж гурван тэдний эргэн тойронд. "Би мэдэхгүй, өөрийн нэр," гэж би хэллээ.
  
  
  Эрэгтэй байсан нь мэдээж инээмсэглэж contentedly. Гэсэн хэдий ч, охин нь хүртэл ярьсан. "Та нар мэднэ, бид таны найз нөхөд. Мөн найз нөхөд хувьсгалын."
  
  
  Түүнийх эргэлзсэн. "Тийм ээ," гэж би хэллээ. Түүний буу заагаад үед гэрэлтэй нэг өрөөний болон squinted дагуу баррель. Энэ нь гайхалтай хэрэгсэл юм. Эго нь буцааж тавих, түүний holster.
  
  
  "Би бодож байна та нар бэлэн байгаа," охин хэлсэн байна.
  
  
  Түүний харц нь lingered зуур. Би тэнд мэдэж байсан ямар нэг зүйл болж бидний хооронд, гэхдээ би санахгүй байгаа ч түүний нэр. "Түүний бэлэн болсон байна." Би мэдэрсэн гэнэт хүсэл тэндээс авах, хийх хамгийн чухал зүйл бол миний амьдралын эрхэм зорилго нь эдгээр хүмүүс байсан намайг бэлтгэлтэй.
  
  
  Хүн бизнесийн тохирсон хүртэл ярьсан. Эго-ын дуу хоолой сонсогдсон харин авторитар. "Дараа нь явж, Рафаэль. Явах нь бага хурал, Каракас болон өөрийн дайснуудыг алах."
  
  
  "Энэ нь авч үзэх хийж," би хэлэв.
  
  
  Долдугаар бүлэг.
  
  
  "Хаана там байна, тохируулан?"
  
  
  Дэвид Hawke stomped дамжуулан зочид буудлын өрөөнөөс хар хилэн. Эго-ийн саарал үстэй байсан disheveled, мөн тэнд байсан гүн шугам эргэн тойронд түүний хүйтэн цэнхэр нүд. Би мэдэхгүй байсан Америкчууд чадвартай байсан ийм үйлддэг.
  
  
  "Би хамт байсан охин," би хэлэв.
  
  
  "Охин! Хоер өдрийн турш? Чухал үйл явдал тохиосон үед таны дутуу амралт. Энэ нь байх байсан муу хэрэв та энд ирсэн нийтэлнэ."
  
  
  "Тэр шиг, бас сонирхолтой хэтэрхий хурдан," би хэлэв. "Би шаардлагатай эсэхийг мэдэхийн тулд үүнийг ашиглаж байсан бидний эсрэг ямар ч арга. Тэр намайг урьсан нь улс вилла нэг, хоер хоногийн турш, би авч чадахгүй байна холбоотой та өмнө нь бид орхисон. Дараа нь бид болсон вилла, I didn ' t have any боломж contact you."
  
  
  Hawk squinted үед надад, би айж байсан тэр харж болох юм дамжуулан надад миний зүсээ хувиргасан. Би гэдэгтээ итгэлтэй байсан тэр мэдэж байсан, би биш байсан Ник Картер, мөн тэр зүгээр л тоглоом тоглож, надтай хамт.
  
  
  "Нь тэр бүх түүхийг?" "Энэ юу вэ?" гэж асуув tartly.
  
  
  Тэр итгэж чадахгүй байсан юм. Би байсан тоглох. "За, хэрэв та мэдэж байх естой, түүний өвчтэй. Эхлээд, би гэж бодож охин байсан хордсон надад байна, гэхдээ энэ нь зүгээр л нэг хүнд тохиолдолд жуулчны-ийн өвчин. Энэ биш үү, хэрэв та ямар ч сайн ч энэ нь хийж чадах холбоо."
  
  
  Тэр хэлсэн, түүний нүд нь тогтсон байсан нь миний нүүрэн дээр. Эцэст нь, тэд зөөлөрч, бага зэрэг. "Бурхан минь. Бид дээр байгаа cusp нь оргил бидний хамгийн том эрхэм жил, мөн та нар шийдвэр өвдөж байна. За, магадгүй энэ нь миний буруу. Магадгүй тэр түлхсэн та ч бас хэцүү."
  
  
  "Уучлаарай, эрхэм ээ," гэж би хэллээ. "Гэхдээ би байсан талаар шалгаж охин. Би одоо гэдэгт итгэлтэй тэр нь цааш сэжиг."
  
  
  "За, би гээч энэ зүйл ч гэсэн энэ нь ямар нэг сөрөг."
  
  
  "Магадгүй энэ нь зэрлэг галуу хөөх," би хэлэв. "Ямар ч байсан, түүний эргэн ажиллах. Шинэ юм юу?"
  
  
  Hawk гаргаж ирээд удаан Кубын навчин тамхи. Тэр жаахан унтраах утас, өнхөрч эго түүний аманд ч чадахгүй байсан нь гэрэл. Би байсан хүчтэй мэдрэмж deja vu - нь Hawk өөр газар хийж байгаа нэг зүйл. Бүх таамаглал, оргих нь боломжгүй хагас дурсамж намайг мэдрэлийн.
  
  
  "Дэд ерөнхийлөгч галзуу явсан. Тэрээр хэлэхдээ бид overreacted нь аюулгүй байдлын асуудал юм. Тэрээр баригдсан хэд хэдэн ТТГ-ын ажилтан, шаардаж нэмэлт Нууц Албаны залуус нүүр хуудас. Тэрээр хэлсэн нь энэ байв хувьд тохиромжгүй хэвлэлийн байх нь цэрэг хамгаалалтын ажилтан эргэн тойронд, хэрэв бид итгэж болохгүй шүү Venezuelan цагдаа нар."
  
  
  "Энэ ч муу байна," би хэлсэн. Дээр dell өөрөө, бүх зүйл сайхан байсан. Цөөн Америкчууд би эргэн тойронд төлөө үйлдэх, хялбар миний ажил байх болно үед би ирж бага хурал.
  
  
  "За, одоо ч гэсэн маш олон хүн ордонд нь буу тэдний халаасыг. N7 түүний нэртэй тэр үед та бодож байж болох юм ероолд нь зургаан тохой нүх хаа нэгтээ."
  
  
  Анх удаа гэдгийг би ойлгосон нэг шалтгаан Hawke байсан маш ууртай байсан учир тэр үнэхээр санаа зовж, надад. Эсвэл оронд талаар Nike Картер. Яагаад энэ бодол миний зүрх сэтгэлд, мөн би өөрийгөө олж гэж бодож Картер-ийн хувь заяа байсан meted гарч vigilantes.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "N7 нь Шавар Винсент?"
  
  
  "тиймээ. Тэрээр шалгаж болгон гурав дахь зочид буудал, Лас-Америк. Түүний emu хэлсэн түүнийг шалгах нь таны алга." Тэрээр хэлсэн sarcastically ," Тэр одоо шилжихэд илүү чухал асуудал. Өнөө орой, Дэд Ерөнхийлөгч оролцож байгаа нь unscheduled тал нь ихэвчлэн зохион цэцэрлэг, Ану-ын Элчин сайдын яам. Ерөнхийлөгч Венесуэл болно мэдээж гарч ирэх. Оноос хойш бага хурал зохион байгуулагдах гэж байна маргааш, би хүсч авч эхлэх тусгай хувийн урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ, ялангуяа ямар ч үйл явдал байхгүй орсон анхны хуваарь." Тэр дээр зажлах нь навчин тамхи.
  
  
  Уг товхимолд эдгээр дайснууд хүмүүс намайг угаах. Би байсан даван туулах нь халуун давалгаа үзэн ядалт, би хийх естой байсан миний хамгийн сайн агуулж байгаа нь энэ. Хэн нэг нь буруу алхам нь Hawk дампуурч болох эрхэм зорилго.
  
  
  "За, би байх болно," гэж би хэллээ.
  
  
  "Чи үнэхээр зүгээр, Ник?" гэж асуув Hawk гэнэт.
  
  
  "Мэдээж, яагаад болохгүй гэж?"
  
  
  "Би мэдэхгүй байна. Та зүгээр л хараад өөр зуур. Таны нүүр өөрчлөгдсөн. Та итгэлтэй байна та ч биш, өвчтэй?"
  
  
  Энэ нь байсан хурдан хүлээн зөвшөөрсөн явдал. "Энэ нь байж болох юм," гэж би хэллээ. "Би биш байна огт ганцаараа өнөөдөр." Би ч бодол, ямар ч үед тэр илчлэх нь миний зүсээ хувиргасан, би байх болно алах дүр po luger миний халаасанд байна. Түүний эго хүсэхгүй түүнийг алах. Тэрээр шиг санагдсан, сайн хүн байсан ч гэсэн тэр нь нэг л эргэн тойронд дайснууд. Гэхдээ хэн ч замаар авсан нь миний эрхэм зорилго байх болно арилгаж - ямар ч байсан өөр.
  
  
  "За, та үнэхээр ганцаараа биш," Hawk хэлсэн удаан. "Би явж байсан илгээх та элчин сайдын яам шалгаж байгаа бол нэг, хоер туслах хэн байх болно ордонд маргааш, гэхдээ би бодохгүй байна, та нар бэлэн байгаа гэсэн. You ' d better хүртэл үлдсэн энэ үдшийн. "
  
  
  "Тэр байх шаардлагатай, эрхэм ээ," гэж би хэллээ. "Би аз жаргалтай байх болно явж элчин сайдын яам болон..."
  
  
  "Damn нь тохируулан, Nan 3! Та илүү сайн мэддэг маргаж надтай хамт. Зүгээр л өрөөндөө буцаж ороод тэндээ та нар хүртэл шүү шаардлагатай. I 'll call you when it' s time to go to элчин сайдын яам."
  
  
  "Тийм ээ, эрхэм ээ," би аяархан хэлэв, талархаж боломж зайлсхийхийн тулд илүү их холбоо Америкчууд илүү байсан нь зайлшгүй шаардлагатай.
  
  
  "Бүү зовлонтой тэр нь яллагдах охин," Hawk хашгирлаа надад.
  
  
  * * *
  
  
  Элчин сайдын яамны цэцэрлэг сайхан байдаг бүх цаг үед, гэхдээ энэ үдэш тэд ялангуяа гайхамшигт. Тэнд байсан дэнлүү хаа сайгүй. Галт мах шарагч болон хүснэгт нь хүнсний байсан тохируулах нь зочид. Эцэст нь нэг цэцэрлэгийн байсан тоглоомын талбай хаана хамтлаг тоглож, бүх үдшийн.
  
  
  Hawk болон Винсент хамт байсан надад, гэхдээ бид й ярьсан хоорондоо хараахан.
  
  
  Винсент уулзсан түүний өмнө ариун цэврийн өрөө. Бид солилцож сайн байцгаана уу, би харин ичиж байна. Би мэдэж байсан, би естой түүнийг мэдэж байсан, гэхдээ би бэлэн биш байсан өөр нүүр СҮХ бодис юм. Би байсан bluff өөрийгөө үед бидний яриа, би айж байсан гэж би итгэлтэй биш байсан. Винсент товчхон үг хэлсэн тухай СҮХ төв болон өмнөх даалгавар бид дээр ажиллаж байсан хамт. Би түүнийг ярих, зүгээр л хүлээн зөвшөөрсөн бүх зүйл тэр хэлсэн байна.
  
  
  Дэд ерөнхийлөгч гарч ирсэн нь маш эрт орой. Түүний эго гэж оролдсон зайлсхийхийн тулд түүний бүрэн. Түүний нүүр, дуу хоолой яриа хэлэлцээ явуулсанаар ийм хүчтэй сэтгэл хөдлөл надад байсан би гэдэгт би итгэлтэй байсан илчлэх нь миний хамрах бол би түүнтэй уулзсан нүүр тулсан. Түүний дээр очиж хамтлаг,, зүгээр л сонсож, тэдэнд тоглох. Хөгжим нь сайхан байсан, тэр байсан тэсэн ядан хүлээж өдөр миний дотоодын болно ангижирдаг харгислал. Анх удаа цаг, тэр амарч эхлэв.
  
  
  Харин аз чадахгүй эсэргүүцэх. Тэр дуу хоолойг сонссон, түүний цаана, мөн энэ нь аймшигтай дуу хоолой Ану-ын дэд ерөнхийлөгч.
  
  
  "Ноен Картер."
  
  
  Тэр эргэж харах emu-ийн нүүр, мэдэрсэн нь аймшигтай даралт түүний цээж, гэхдээ тэр тулалдаж нь revulsion. Байнгын хоорондын дэд ерөнхийлөгч байсан хоер гишүүн нь Нууц Үйлчилгээ, хэн нь толгой дохив над.
  
  
  "Ноен Дэд Ерөнхийлөгч," гэж тэр хэлсэн байна хатуугаар.
  
  
  "Би бодохгүй байна шүү, та уулзаж ерөнхийлөгч," мангас хэлэв. Тэрээр тэмдэглэв үед ойртож зураг, мөн энэ нь байсан хүн тэр үзэн яддаг хамгийн дэлхийд хэн харсан юм. Тэр нь шулуун тулгарч буй болон хатуу хүн мэт санагдах хоргүй хуучин хүн нь өргөн инээмсэглэл болон цээж дүүрэн тууз, медаль. Харин би юу мэдэж тэрээр мэдэгдсэн, мөн энэ нь хийсэн миний ходоод clench. Тэр ирж зогсох бидний дэргэд. Хоер plainclothes цагдаа болон эмнэлгийн ажилтнуудыг ард байсан.
  
  
  "Ноен Ерөнхийлөгч өө, энэ бол нэг шилдэг залуу хүмүүс манай тусгай үйлчилгээ" Дэд Ерөнхийлөгч хэлсэн байна. "Ноен Картер."
  
  
  "Энэ нь таашаал хангахын тулд та, Ноен Картер."
  
  
  Ойр гэж нүүр хийсэн миний уур хилэн бараг хяналтгүй. Тэрээр тулалдаж дийлэнх хүсэл хаях өөрөө түүн нулимс түүнийг хэсэг нь түүний нүцгэн гараа. Хөлс дэгдсэн дээр миний духан дээр нь, би мэдэрсэн хүчтэй хүүгээ өсгөсөн нь миний цээж, ямар ч байсан өмссөн dreadlocks болон dreadlocks. Би байсан толгой өвдөх тийм муу гэж би бодож байсан юм гэж дэлбэрч.
  
  
  Би амьсгаа, мөн холдож хоер эрэгтэй. Би шаардлагатай татах өөрийгөө хамтдаа, гэхдээ би мэдэхгүй байсан юм хийх вэ. Тэр эргэн тойрноо нь харгис нүүр. "Тааламжтайгаар, Ноен Ерөнхийлөгч," би хэлэв.
  
  
  Хүн бүр над руу харж байгаа юм шиг, би алдсан байсан миний оюун ухаан. Аюулгүй байдлын ажилтнууд судалж надад нягт.
  
  
  "Хэрэв та нар бүх эрх, залуу хүн?" Ерөнхийлөгч асуув.
  
  
  Миний нүд тэмцэж хангахын тулд түүний. "Өө, тийм ээ," би хурдан гэж хэлсэн. "Би сайхан байх болно. Би зүгээр л байсан run-д зарим нэг жуулчдын."
  
  
  Дэд ерөнхийлөгч үзэж байсан нь миний нүүрэн дээр нягт. "You' d better зарим нь амарч, Ноен Картер," тэр аяархан хэлэв. Хэдэн хормын дараа тэд ярьж байсан Ану-ын элчин сайд.
  
  
  Түүний гэнэтийн цөхрөнгөө барсан, тэр эргэж, тэднийг дага. Миний гарт орж, миний хүрэм. Тэр байсан гэж сугалж Lugers гөлөг тэднийг дарга. Гэхдээ тэр үед мэдэрсэн хүйтэн металл буу нь түүний эсрэг талаас, тэр ирсэн түүний мэдрэхүй. Энэ нь тийм биш юм төлөвлөгөө, мөн тэрээр дуулгавартай дагах тушаал. Тэр гарч ирээд гараа арчиж хөлс дээр түүний хүрэм. Түүнийх, аймшиг бүх хугацаанд. Би эргэн тойрноо харах юм бол хэн ч байсан анзаарсан миний үйлдлүүд, хэзээ, би эргэж барилга, би харсан миний СҮХ хамтран зүтгэгч Шавар-Винсент над руу харж байгаа. Тэр харж байгаа бүх цаг.
  
  
  Тэмцэх үймээн, би яаран эргэж элчин сайдын яамны барилга нь эрэгтэй хүний өрөө. Би өвчтэй байсан би айж байсан гэж илрүүлдэг. Түүний дуу хоолой байсан ч сэгсрэх, мөн энэ нь шиг харагдаж гол-votum-votum гэж байсан ан цав.
  
  
  Угаалгын өрөөнд, тэр цутгаж хүйтэн усан дээр түүний толгой харан ихээхэн эсрэг угаалтуур. Энэ нь хаягдах байсан эргэн тойронд дарга тулгарч, өвдөх, дотор муухайрах эхэлсэн багасгахад. Үед түүний эцэг эргэж олох алчуур, Винсент байсан.
  
  
  "Та юу нь буруу юм, Ник?" гэж тэр асуув.
  
  
  Би эргэж түүнээс хол хатаасан өөрөө. "Ямар нэг зүйл идэж байх естой, энэ нь буруу," би хэлэв. "Би бодож байна тэр хэвээр нь бяцхан түүний ухаан санаа нь самуурсан."
  
  
  "Та харах аймшигтай," тэр шаардав.
  
  
  "Би сайн мэдэрч, одоо."
  
  
  "Та бодохгүй байна, хэрэв та харах естой элчин сайдын яамны эмч?"
  
  
  "Тохируулан, цэвэр. Түүний үнэхээр сайхан байна."
  
  
  Тэнд байсан нь урт удаан чимээгүй гэж тэр бараг самнасан түүний үс.
  
  
  "Надад ямар нэг юм уух гэж кафе Бейрут дахь үед бид хамтран ажиллаж байсан," гэж тэр хэлсэн байна. "Санаж байна? Та надад тусалсан эргэн тойронд авах нь энэ. Би зүгээр л оролдож төлөх тааллыг."
  
  
  Ямар нэг зүйл гүн дотор миний тархи нь урвалд үед, тэр нь дээр дурдсан д осол Бейрут. Надад маш товч үзэгдэл Шавар-Винсент унаж эсрэг хуучин тоосгон хана, мөн би байсан юм гэж туслах em буцааж авах дээр түүний хөл. Дараа нь хуваах хоердугаарт, дүр зураг алга болсон, тэр бодсон бол та төсөөлж байсан энэ үед бүх.
  
  
  Энэ нь намайг маш их цочирдсон. Шавар Винсент байсан түүнийг нь уулзаж ч түүний амьдрал. Яаж би санаж байх нь түүнтэй хамт Бейрут? Түүнийх байгаагүй гадна Венесуэл, бусад үед түүнийх байсан АНУ-ын. Тэр мэддэггүй байсан Ливан. Эсвэл байсан үг нь одоо ч байдаг?
  
  
  Дахин нэг удаа, би мэдрэмж байсан гэсэн ямар нэг зүйл байсан, нь далд намайг эмнэлэг минь өнгөрсөн. Маш чухал зүйл. Гэхдээ магадгүй тэр нь буруу байсан. Магадгүй эм түлхэц миний төсөөлөл тиймээс би гарч ирэх болно үзэгдэл гэж надад туслах үүрэг гүйцэтгэдэг Ник Картер.
  
  
  "Уучлалт гуйж," би хэлэв. "Би талархаж, таны хүү, Шавар."
  
  
  Тэр инээмсэглэн товчхон, харин дараа нь түүний санаа буцаж ирсэн. "Ник, ямар там байсныг та хийж байгаа дараа нь хэн нэгэн хэлсэн үү?"
  
  
  "Юу гэсэн үг вэ?" Гэж би түүнээс асуув defensively.
  
  
  "За, нэг минут шиг харагдаж та нар авах гэж байгаа нь өөрийн Luger. Юу гэж байгаа юм уу?"
  
  
  Түүний оюун ухаан гүйж хэд хэдэн боломжит хариулт. "Аа, тэр. Гэж би боддог, түүний нэлээн сандарч. Би харсан залуу хүрч болгон түүний хүрэм, нэг минут бодсон ч тэр хүрч байсан нь буу. Түүнийг мэдэрсэн шиг эргүү тэнэг тэр үед гаргаж ирээд алчуур."
  
  
  Бидний нүд уулзаж, далайд гарцгүй гэж Винсент үнэлж миний үе мөчний. Хэрэв тэр бэрхшээлтэй надад, би байх болно алах эго нээлттэй энд байсан гэсэн үг том асуудал.
  
  
  "Бүх эрх, найзуудын," гэж тэр хэлсэн байна. Stahl-ийн дүр дуу хоолой нь зөөлөн. "You' d better үлдсэн, тиймээс та мэдрэх болно, илүү сайн маргааш."
  
  
  Түүний, түүнийг хараад. Тэр stocky хүн нь улаан үс, магадгүй түүний дунд гуч гарсан. Тэр нээлттэй, шударга нүүр, гэхдээ би мэдэж байсан нь тэр байж болох юм хэцүү.
  
  
  "Баярлалаа, Шавар," би хэлэв.
  
  
  "Март."
  
  
  Үлдсэн орой, би хичээж хол бай гол үйл ажиллагаа. Hawk гарч зарим үед үед хүн бүр харж байсан бүлэг бүжигчид зогсоод миний хажууд.
  
  
  "Бүх зүйл хэвийн юм шиг?" "Энэ юу вэ?" гэж асуув биш над руу харж байгаа.
  
  
  "Тийм ээ, эрхэм ээ," гэж би хэллээ. Би эргэлздэг emu Винсент Кара надад хэлсэн.
  
  
  "Энэ нь тийм биш юм шиг санагддаг та нар шиг байх хэрэгтэй энд урт, Ник," гэж тэр хэлсэн байна. "Би бас илгээж Винсент буцаж эго бүх зүйл. Гэхдээ би та харах болно ордонд эрт маргааш өглөө. Хэдийгээр бүх юм сайн сайхан юм шиг, би одоо ч гэсэн энэ мэдрэмж талаар анхааруулах. Та нар анзаарч байсан хүний stalking та? "
  
  
  Өөр нэг танил дүр зураг орж ирсэн дамжуулан миний оюун ухаан - хүн зогсож цагаан өрөөнд барьж намайг буу. Ямар ч байсан, энэ нь байсан коридор, биш өрөө. Би сэтгэлийг минь духан дээр нь миний гар, болон Hawk ширтэн надад.
  
  
  "үгүй ээ. Ямар ч, түүний эго үүнийг харж чадахгүй байсан." Яаж байгаа юм бэ, тэр ч байтугай ямар мэдэх хүн тэр тухай ярьж байсан юм? Юу ч байсан дурдсан файл миний нөхдүүд уншиж, надад. Хэрэв та мартсан юм.
  
  
  "Ник, та итгэлтэй байна та зүгээр?" "Хамт Винсент энд, би магадгүй байж болох юм хийсэн бол та."
  
  
  "Би зүгээр ээ!" гэж тэр ярьсан, зарим үед огцом. Би хараад Харцага, тэр над руу хараад grimly, зажлах нь unlit навчин тамхи. "Уучлалт. Гэхдээ би боддог шиг би хэрэгтэй үед бага хурал, би байхыг хүсэж байна."
  
  
  Би оролдсон биш сонсох түүхий үймээн түүний дуу хоолой. Хэрэв Харцага авдаг надад даяар аюулгүй байдлыг хангах нь, би чадахгүй байх дуусгах нь миний эрхэм зорилго.
  
  
  "За," тэр эцэст нь хэлэв. "Маргааш та үзнэ үү, хүү минь."
  
  
  Би чадахгүй нь харах болно гэв. "Энэ нь зөв."
  
  
  Hawk дундуур алхаж, цэцэрлэг, мөн түүнийх байсан юм алга. I didn ' t want to go back to the зочид буудал. Би хэрэгтэй уух. Би авч такси Эл Hardin, учир нь би мэдэрдэг ганцаардсан, мөн зарим нэг шалтгааны улмаас би холбоотой энэ газар нь охин эмнэлэг. Үед түүнийх ирсэн дотор, түүнийх гайхаж байсан, түүнийг харах нь сууж булангийн хүснэгт. Тэр ганцаараа байсан, балгалтаас оффис дарс. Тэр намайг хараад, тэр дороо.
  
  
  Та бас биш холбоо Lynch танхайрагчид тэднийг эсвэл хэн нэгэн холбоотой энэ эрхэм, тэр ч байтугай ажилтнууд энэ эмнэлэг.
  
  
  Тэр эргэж хол Nah явж, ширээний нөгөө талд тавь. Би мэдэрсэн нь аймшигтай уриалж явах нь түүнд хэлж түүний тухай миний асуудал, түүнийг авах орондоо надтай хамт. Харин тэр өөрөө хориглосон бөлгөө болгохын тулд намайг холбоо барина уу. Зөөгч ирж захиалсан түүнд коняк. Харин түүнийг явсны дараа, би дээш харж, харсан тэр сууж байсан, дараа нь миний сандал.
  
  
  "Сайн үдэш, Рафаэль." Тэр хажууд сууж. Тэр ч байтугай илүү сайхан тэр саналаа.
  
  
  Түүний нэрийг гэнэт миний толгойд орж ирсэн гүнд нь миний ухамсарт. "Таны нэр байна... Tanya." Тэр хараад түүний шулуун нүд. "Би естой биш гэдгийг мэдэж байна, би?"
  
  
  "Үгүй ээ, гэхдээ би боддог гэдгийг би мэднэ, яагаад та хийж байгаа нь энэ. Бүх юм зөв."
  
  
  "Би естой биш та нартай хамт байх болно, би естой?"
  
  
  "Би асуусан тантай холбоо барих. Мэдэхийн тулд та хэрхэн мэдэрч байгаа, эсэхийг та хүлээн зөвшөөрөгдсөн шиг Ник Картер."
  
  
  "Би алдаатай байсан нь түүнд," би хэлэв. "Харин нэг гэж нэрлэдэг Hawk нь хэтэрхий талаар санаа зовж миний халамж. Би танилцуулсан юм ерөнхийлөгч энэ үдэш, энэ нь маш бүдүүлэг минут. Гэхдээ миний бодлоор би хийсэн Hawke гэж бодож байна би бол зүгээр байсан юм. "
  
  
  Tanya сайхан царай нь харанхуй. "Hawk цорын ганц хүн тасалдуулах болно энэ нь бүхэл бүтэн номлол. Та нарыг итгүүлэхийн тулд эго боломжтой бүх хэлбэрээр байгаа Ник Картер, та үүнийг хийж чадна, таны ажил бага хурал." Түүний дуу хоолой байсан хурцдаад, яаралтай. "Энэ нь чухал юм, хэрэв та хандах хурлын танхим үед таны үдийн завсарлага."
  
  
  "Би ойлгож байна, Tanya," би хэлэв. Түүний зочид буудал
  
  
  түүнийг авах нь миний зэвсэг, түүний үнсэлт. "Ирээд миний өрөөнд," би хэлэв. "For a while. Энэ... надад маш чухал."
  
  
  "The hawk байж таныг харж," тэр аяархан хэлэв.
  
  
  "Үгүй ээ, энэ нь тийм биш юм шиг. Ирэх уу энд нэг хэсэг."
  
  
  Тэр эргэлзсэн мөч, дараа нь хүрч, зөөлөн сэтгэлийг минь нүүр. Би мэдэж байсан, тэрээр илүү сайн байсан, надад. "I' ll be there хагас цагийн дотор."
  
  
  "Би хүлээж байх болно."
  
  
  Дөчин таван минутын дараа, бид зогсож байсан бүдэг гэрэлд миний зочид буудлын өрөө, Tanya бараг түүнийг чанга тэвэрч. Тэр үнсэж гэхэд ee, мөн түүний хэл унасан болгон нь миний амны. Тэр дарагдсан түүний хонго миний эсрэг.
  
  
  "Өө, Рафаэль," гэж тэр амьсгаа нь.
  
  
  "Take off your хувцас," би хэлэв.
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  Бид undressed хар. Хэдэн секундын дараа, бид хоерын аль аль нь нүцгэн ширтэж hungrily бүр өөр. Tanya байсан хамгийн сайхан эмэгтэй байсан тэр нэгэн цагт харсан. Миний нүд нь авч, түүний бүрэн, дугуй хөх, нарийхан бэлхүүс, муруй хонго, урт, жигд гуяны. Мөн би байсан татагдсан түүний зөөлөн, тачаангуй дуу хоолой. Нь ярьсан дуу хоолой маш аяархан convincingly надад эмнэлэг. Тэнд байсан нь илүү соронзон бидний хооронд ийм учраас онцгой харилцаа. Би craved биеийн харьяалагдаж байгаа тайвшруулах, азтай дуу, дуу хоолой байсан ийм эрх мэдлийг надад.
  
  
  Бид хамт явж руу ор, тэр нь үнсэв тэнд хөдлөхөд түүний ойр мэдэрч, түүнийг сургалтанд хөх хэвлэлийн миний эсрэг хөдөлж гараа дээгүүр дэгжин муруйг түүний гуяны.
  
  
  Бид хоерын аль аль нь амьсгал их. Тэрээр түүний гаргасан, тэр дээр суугаад ор, түүний бүрэн тос өнгөтэй хэлбэр хайж шиг тос эсрэг цагаан хуудас. Би санаж түүний омогтой мөчүүд миний өрөөнд үед эмнэлэг. Гэнэт, би байсан өөр нэг санах ой нь vaults би мөрөөдөж байсан тухай эмнэлэг. Би харсан Tanya сунган урд нь миний оронд ор, урьж намайг нэгдэж, түүний бүх бие. Энэ зүгээр л мөрөөдөл? Эсвэл бэ энэ үнэхээр юу? Тэр аймшигтай андуурч.
  
  
  Түүний bench press нь ор, сандал хэвлэлийн бол дараагийн түүнд тулгарч байв. Тэр хүрч түүний шатаж уруул нь түүний өөрийнх нь, дараа нь гүйж түүний уруул доош нь түүний хүзүү, мөрөн.
  
  
  "Хэрэв та нар төв-д Каракас?" Би түүнээс хооронд үнсэж.
  
  
  "Яагаад та юу гэж бодож байна," гэж тэр хариулав, startled.
  
  
  "Хэрэв та өргөн буйдан таны орон сууц?"
  
  
  Тэр над руу хараад, би бодсон би харсан айдас түүний нүд. "Та яагаад асуух?"
  
  
  Би түүнд хэлсэн. "Энэ бол бидний хийсэн анхны хайр, энэ нь тийм биш юм?" Та надад хэлсэн, энэ нь тийм биш юм, миний орон сууц. Би байхгүй бол ийм буйдан миний орон сууц." Тэд надад харуулсан хэдэн фото зураг миний орон дээр Avenida Bolivar.
  
  
  Tanya хараад сэтгэл дундуур. "Энэ нь чухал уу?" тэр асуув.
  
  
  "Үнэхээр биш," би хэлсэн, түүнийг үнсэлдсэн. "Тэр л надад тохиолдсон үед би хараад, та энд байна."
  
  
  Түүний царай тайван дахин. "Та зөв шүү, Рафаэль. Энэ миний орон сууц. Би зүгээр л шалгах та дээр гарч эмнэлэг үзнэ үү хэрэв та санаж байна."
  
  
  Учир нь "эрхэм?"
  
  
  "Учир нь миний эмэгтэйлэг хоосон." Тэр инээмсэглэж, дарагдсан insistently миний эсрэг.
  
  
  Тэр зогссон талаар санаа зовж, энэ талаар мартсан бүх зүйлийг яаралтай түүний хүсэл болон хилэн softness түүний махан бие юм.
  
  
  Бүлэг Найман
  
  
  Маргааш өглөө нь, Харцага, Винсент, мөн түүний найз нөхөд нь унтраах тогтоосон Цагаан Ордон. Ихэнх тогтмол аюулгүй байдлын хүчний тэнд байсан бүх шөнө. Гэхэд зургаан цагт өглөө, энэ нь аль хэдийн байсан нь madhouse. Hawk хэлсэн Винсент, би шалгах хурлын танхим болон эргэн тойрны өрөө өмнө нь есөн-гучин үед чуулганы естой байсан эхлэх нь. Тэрээр маш их сандарч байсан. Надад нэг сонин мэдрэмж үед би хийж байсан эдгээр бүх аюулгүй байдлын хяналт шалгалт, энэ нь хялбар байсан шилжих эргэн тойронд байсан хүмүүс тэнд ганц зорилго намайг зогсоох. Хэрэв түүнийх биш байсан болохоор сандарч, түүний байсан таалагдсан урвуу цаг энэ бүх. Аюулгүй байдлын ажилтнууд толгой дохиод, над руу инээмсэглэн, биш ч гэсэн сэжиглэл байсан гэж түүний хэн хийсэн эсэхийг хэн ч үлдсэн бага хурлын өрөө нь амьд.
  
  
  Даяар өглөө, нүүр царай чиг баримжаа өрөөнд буцаж ирээд надад дахин дахин, бүр цаг нь болсон, тэр дэгдсэн нь хүйтэн хөлс. Хүч миний үзэн ядах байсан бол урагдалт надад зайтай. Түүний эрхэм зорилго нь үргэлжлүүлэн хийж, түүний ажил болон салж дэлхийн эдгээр хоер муу хүмүүс.
  
  
  "За, энэ цагийн өмнө бага хурал эхэлнэ," Hawke надад хэлсэн, " бид юу ч илүү сайн хийх нь бид илүү байсан үед бид зүүн Вашингтон. Бусад гэдгийг бид олж чадахгүй нь өндөр хүн болохыг хэн ч харж байна..."
  
  
  "Энэ нь миний буруу биш шүү дээ," гэж би хэллээ огцом.
  
  
  Hawk судалж миний нүүр, би мэдэж байсан би хийж байсан, энэ нь дахин. Эго нь түүний сонирхолтой нүд зайлсхийж байв.
  
  
  "Хэн там гэж хэлсэн?" - тэр нь хугарч үед үе мөчний.
  
  
  "Би... уучлаарай, эрхэм ээ. Миний бодлоор түүний бага зэрэг мэдрэлийн талаар бага хурал."
  
  
  "Энэ биш юм та нар шиг л, Ник," гэж тэр хэлсэн байна нээрээ. "Та үргэлж өөрийн сэрүүн байлгах. Яагаад гэдгийг нь би гэж бодож байгаа бол хамгийн шилдэг нь. Та юу нь буруу юм ямар ч байсан? Та мэдэх болно надад тохирох."
  
  
  Түүний, түүнийг хараад. Тэр байсан, хачин нөлөө надад, би ойлгож чадахгүй байна, яагаад. Би дуртай энэ хүн, мөн зарим нэг шалтгааны улмаас би мэдэрсэн маш ойрхон, түүнд ч би хэзээ ч түүнийг харж, эго хүртэл өчигдөр өглөө. Энэ нь хачин байсан юм.
  
  
  "Би бүх эрх, эрхэм ээ," гэж би хэллээ. "Та count on me.
  
  
  "Та итгэлтэй байна уу?"
  
  
  "Тийм ээ, түүний нэр юм."
  
  
  Сайн байна. Хэрэв та ямар нэг зүйл олж, та нар намайг олох үед аюулгүй байдлын төв."
  
  
  Тэр үед алга болсон, би хүссэн punch moony нүүр. Түүнийх шиг харагдаж байж болох юм Ник Картер, харин түүнийх биш үү биеэ авч явах, түүнтэй адил. Мөн Харцага анзаарсан. Хэрвээ би биш байсан илүү болгоомжтой, тэр алдсан бүхэлд нь эрхэм зорилго.
  
  
  Тэр үед бага хурал, ордон байсан маш тайван бус. Танхим байсан савлаж хүмүүс. Тэнд байсан хэдэн зуун сэтгүүлчдэд from all over the world. Энэ flashbulbs гэж байсан унтраах минут тутамд, мөн тэнд байсан нь маш их хашгирч болон харж. Үед удирдлагууд хүрэлцэн ирсэн үед чуулганы танхимд цугласан тэдний эргэн тойронд байсан болохоор зузаан гэж их болох нь бараг л харж болно.
  
  
  Намайг харсан дахин их үед ойр хүрээ, би мэдэрсэн ийм дайсагнал, тэдэнд хандсан, ийм нээлттэй үзэн ядалт, би байсан эргэх. Тэрээр чадахгүй ч гэсэн үзэх, тэднийг өрөөнд орж. Хэдэн минутын дараа, хүн бүр дотор нь байсан, мөн том давхар хаалга нь хаалттай, тэдний ард. Хурал эхэлсэн байна.
  
  
  Би ирэхэд ордон, шалгаж хурлын өрөө, би зурсан түүний анхаарлыг water decanter дээр урт зандан хүснэгт. Энэ нь ижил байсан би юу байх байсан бол дараа нь, дээр recess. Энэ нь дээр байсан юм нь бохир, хамт хэдэн арван гялалзсан болор нүдний шил. Өөр үд дундын, ус үлдсэн carafe болж хуучирсан, мөн ордны ажилтнууд байх болно estestvenno авчрах цэвэр усны үдээс хойших хуралдаан.
  
  
  Өглөө үргэлжилсэн жил. Тэр хурдацтай restlessly дээш, доош урт коридор. Бусад хамгаалагчид над руу харсан. Танхим дүүрэн байсан, тэдэнд. Хоер Venezuelan хамгаалалтын ажилтан, нэг ТТГ-ын ажилтан, нэг Нууц Албаны төлөөлөгч зогсож байсан харуул гадна бага хурлын өрөө. Эргэн тойронд хүн мэдэж байх нь тэдэнд Ник Картер, ямар ч нэг нь байсан ч гэсэн над руу хараад байхад нь би байсан эргэн харж өрөөний өмнө.
  
  
  Эргэн тойрон арван гучин, хагас цагийн өмнө halftime, бүтцийн гадна бага хурлын өрөө эхэлсэн дүүргэх дахин. Би мэдэрсэн нь аймшигтай битүүмжлэл миний цээж, миний дарга байсан юм эхэлж гомдоосон. Харин энэ үед өвдөлт бараг тааламжтай. Би мэдэж байна, тэр алга удалгүй би номлолоо дуусгах.
  
  
  Удахгүй өмнө recess нь ТТГ-ын агент надад дөхөж ирээд. Тэр мэдээж намайг мэддэг,, эго байх естой гэдэг. Би түүн дээр анхаарлаа хандуулж, мөн түүний царайг хараад мэддэг, мэдээж хэдий ч энэ нь тийм биш юм. Энэ нь байсан бүх нөхцөл, би цаг хугацаа байхгүй байсан талаар санаа зовох вэ, энэ нь ажиллаж байсан. Гэсэн хэдий ч, эдгээр мөргөлдөөн нь намайг мэдрэлийн. Нэг санаж сүйрүүлэх болно бүхэлд нь эрхэм зорилго.
  
  
  "Та хаана байна, Картер?" хүн асуув. "Бид уулзаагүй та энд хэдэн өдөр."
  
  
  "Аа. Тэр шалгаж хэд хэдэн сэжигтэй хувь, " гэж тэр хэлсэн байна tensely гээд түүний шилдэг дууны estestvenno.
  
  
  "Хэн?"
  
  
  "Би түүнийг хараад шөнө өмнө нь сэжигтэй харагдах хүн дээр хүлээн авах ширээ, гэхдээ энэ нь болж хувирсан нь нас барсан төгсгөл."
  
  
  "Өө зөв, би энэ тухай сонссон. Би ч бас сонссон гэж та унтаж байсан зарим нэг нь герман охин нь байхдаа. Ямар нэгэн үнэн, энэ? " тэр инээд алдав.
  
  
  Инээмсэглэл гэнэт надад сануулсан нэг нүүрэн дээр Ану-ын дэд ерөнхийлөгч тэр үед надад танилцуулсан ерөнхийлөгч. "Why don' t you get алдсан, та incompetent bastard!" Би growled.
  
  
  Дараа нь тэр анзаарсан Hawke болон Винсент зогсож хэдхэн метр хол, над руу харж байгаа. Би тэднийг харж чадахгүй байсан ирж.
  
  
  "Та байх естой энэ нь нэг талаар оосортой," ТТГ-ын хүн хэлсэн ууртайгаар тэр хурдан явж өнгөрсөн Hawk болон Винсент-ийн mimmo үргэлжлүүлэн танхим.
  
  
  Hawk тэнд зогсож байсан, суралцаж намайг хэсэг зуур. Тэр үед ярьж, түүний дуу тайван байсан ба бага. "Бидэнтэй хамт ирдэг, Ник," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Тэр естой энд байх үед тэд гарч ирж," би хэлэв. "Асуудал байж болно."
  
  
  "Авах захиалга, тэр хэлсэн нь түүнийг бидэнтэй хамт ир!"
  
  
  Тэр үрж түүний гар нь түүний дээр ам. Би байсан асуудал нь зүгээр л цаг хугацаанд явах өмнө нь би уулзсан хүн болно үйлчлэх надад decanter. Гэхдээ ямар ч арга байхгүй байсан нь тэр юм өгөх хүртэл Hawke. Тэр өгч чадахгүй байсан нь миний сонголт.
  
  
  "За," би аяархан хэлэв.
  
  
  Hawk биднийг удирдан хоосон хувийн өрөөний ойролцоо аюулгүй байдлын төв. Нэг удаа бид дотор нь байсан, Харцага хаалттай, цоожтой хаалга, дараа нь над руу эргэж. Винсент зогсож унтраах талд, хайж маш их эргэлзэж байна.
  
  
  "Одоо," Hawk хэлсэн нь хатуу ширүүн, бага дуу хоолой. "Юу там болж байна энд, тохируулан? Би болсон бүх зүйлийг би чадах нь та, Ник. Та нар шиг ажиллаж байгаа нь maniac."
  
  
  Тэр glared үед Винсент. "Та хэлсэн em тухай, зөрчлийн үед нам."
  
  
  "Үгүй ээ, би чадахгүй байсан," Винсент хэлсэн defensively. "Гэхдээ би хийх естой байсан юм."
  
  
  "Юу осол?" Hawk асуув.
  
  
  "Зүгээр л нэг жижиг сэтгэл санааны дэгдэхэд," Винсент хэлсэн байна.
  
  
  Тэр licked түүний хуурай уруул. Би баяртай байсан юм тэр й дурдсан миний оролдлого авах Luger гарч. Энэ hawk байсан хурц. Би итгэлтэй байсан тэр аль хэдийн эргэлзэж миний таних. Магадгүй тэр анзаарсан зарим алдаа миний зүсээ хувиргасан. Магадгүй тэд үлдсэн нь мэнгэ нь сорвижилт, эсвэл өөр ямар нэг зүйл гэж надад алга. Ямар ч, энэ нь байх естой, миний буруу. Түүнийх л байсан юм шиг ажиллаж Ник Картер.
  
  
  "За, энэ нь юу вэ?
  
  
  Hawk тэсч ядан асуув. "Яагаад та тийм дэмий мэдрэлийн бүх цаг үед?" Та байхгүй байсан нэг хүн нь тэднийг ferret тэр эргэж ирсэн нь вилла."
  
  
  Үе мөчний энгийн байсан. Тэр өөр хүн. Рафаэль Чавес. Гэхдээ би чадахгүй юм байна гэж түүнд хэл. Тэр нэг эргэн тойронд дайснууд. Аль аль нь эдгээр АА бодис байсан нь миний дайсан.
  
  
  "Би зүгээр л мэдэхгүй байна, эрхэм ээ. Магадгүй энэ нь, учир нь бүх юм тийм дэмий урамгүй бөөгнөрөл нь хүмүүс бууруулж эргэн тойронд дуу чимээ, төөрөгдөл юм. Мөн хамгийн муу хэсэг нь юм гэдгийг мэдэх нь ямар нэг зүйл тохиолдож болох ямар ч үед, бид чадахгүй байх энэ талаар юу ч хийж. Энэ нь аюулгүй байдлын ажил биш юм миний хэв маяг ."
  
  
  Аль аль нь эрэгтэйчүүд чимээгүй хэсэг зуур. Hawk буруулсан явсан цонх. "Би айж байна тэр нь хангалттай биш юм, Ник." Тэр над руу эргэж. Түүний туранхай бие нь бололтой багасаж ч цаашид твид хүрэм, мөн түүний хүйтэн нүд шиг ширтэж нээлттэй над. "Юу болсон эдгээр хоер өдөр байхад та явсан?"
  
  
  "Яг юу би чамд хэлсэн шүү дээ," гэж би хэллээ.
  
  
  "Би үзэн ядаж байна гэж хэлж, Ник, харин би та гэж бодож байгаа ямар нэг зүйл нуугдаж надад. Гэсэн шиг сонсогдож байна вэ, та аль аль нь. Бид үргэлж маш нээлттэй, хоорондоо чадаагүй байна, бид?"
  
  
  Даралт нь миний толгой, цээж өсөн нэмэгдэж байна. Энэ нь бага байсан нэг цагийн өмнө би аргагүй болсон оруулна энэ коридор. Мөн Дэвид Hawke хүсдэг ярих яриа.
  
  
  "Тийм ээ, бид үргэлж үнэнч."
  
  
  "Дараа нь шударга байх болтугай," Hawke хэлсэн байна. "Миний бодлоор ямар нэг зүйл тохиолдсон үед та алга, би ойлгохгүй байна, яагаад та нар хэлж чадахгүй байна, надад энэ талаар. Би та мэдэж байх естой зарим нэг шалтгааны улмаас барьж, гэхдээ энэ нь илүү сайн байх нь бидний аль аль нь хэрэв та тэнд тавьж. Энэ талаар Hoffmann охин? "
  
  
  Түүний нүд нь darted түүнд. "Үгүй ээ, энэ нь ямар ч холбоогүй охин. Юу там бол энэ нь байх естой? Би танд хэлсэн, энэ нь тодорхой байсан. Та үнэхээр итгэдэг би та нарт хэвтэж? Би ойлгосон би хашгирч байсан, гэхдээ энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа.
  
  
  "Тайвширч, Ник," Винсент аяархан хэлэв.
  
  
  Hawk юу ч гэж хэлсэн зуур. Тэр хайж байсан үед надад дахин, цоолохыг надад түүний хатуу, хүйтэн нүд. Даралт нь миний толгой, цээж байсан өсч аюултай, тэр мэдэрсэн шиг бөмбөгний тухай дэлбэрч.
  
  
  "Ник,"Hawk хэлсэн аажмаар," би авч та унтраах энэ тохиолдолд." Эго царайг гэнэт харсан настай, ядарсан.
  
  
  Нэг сорилт гүйж надад. Би эргэж уулзахаар түүний харц. "Та хийж чадахгүй гэсэн," би хэлэв dully. "Та надад хэрэгтэй энд байна."
  
  
  "Уу надад итгэхгүй байх үед би түүнд хэлж би хүсэхгүй байна. Та хэд нэг дээр миний жагсаалт, мөн та нар үүнийг мэднэ. Таны хянах бичиж ярьдаг нь өөрөө. Харин тэнд ямар нэг зүйл буруу энд. Мэдрэмж байсан үед би ирсэн Каракас - аймшигтай мэдрэмж ямар нэг зүйл буруу явсан нь одоо ч гэсэн надтай хамт. Үнэн хэрэгтээ,, энэ нь маш их болчихсон хүчтэй сүүлийн хоер өдөр." Тэр хараад Винсент. "Та үүнийг мэдрэх ч байхгүй бол та, Шавар?"
  
  
  "Тийм ээ, эрхэм ээ," Винсент хэлсэн байна. "Би үүнийг мэдрэх болно."
  
  
  "Та үргэлж үнэ цэнэтэй зөн совин, Ник. Та хэлсэн шүү дээ гэж надад өөрийгөө олон удаа. За, түүнийх, бас. Би чин сэтгэлээсээ байх нь маш хүчтэй мэдрэмж яг одоо та байх естой хэсэг нь энэ. өөр илүү юу ч биш. Өөрийн сайн сайхны төлөө, мөн түүнчлэн сайн сайхны төлөө бага хурал ."
  
  
  "Эрхэм ээ, би чамд үзүүлье гэж би зүгээр ээ," би хэлэв. "Зүгээр л намайг байх нь эвдэж."
  
  
  Эго-ын магнай furrowed: "Яагаад үд дунд?"
  
  
  Би чадахгүй харагдах emu нүд. "Энэ нь зүгээр л мэт санагдаж, ялангуяа аюултай цаг. Нэг удаа тэд аюулгүй буцааж хурлын өрөө, энэ нь байсан гэж бодогдохгүй юу ч байсан явах нь буруу. I ' ll leave түүний хэрэв та хүсэж байгаа бол түүний явсан."
  
  
  "I want you to leave одоо," Hawk хэлсэн coldly. "Винсент, авч явах нэг Venezuelan хамгаалалтын ажилтан. Би илгээж түүнийг буцааж зочид буудалд ганцаараа Ник, зүгээр л эсэхийг шалгаарай, тэр нь авдаг тэнд бүх эрх."
  
  
  "Энэ нь зайлшгүй шаардлагатай биш," би ууртайгаар хэлсэн.
  
  
  "Уучлаарай, Ник, харин би ингэж бодож байна," Hawke хэлсэн байна. Эго-ын дуу хоолой байсан хурц, тэгээд байсан түүний нүд.
  
  
  Винсент эхэлсэн руу Өдөр, мөн тэр гэнэт сандарлаа. Би чадахгүй байг эдгээр хүмүүс нь намайг зогсоож дууссаны миний даалгавар. Ямар нэг зүйл гэдэг нь дарагдах, дотор, миний зорилго тодорхой болсон. Түүнийг мэдэж байсан, би юу хийх шаардлагатай. Би алж байсан нь их. Хатуу, хүйтэн тодорхойлох шар ус хуруулсан, надад.
  
  
  Тэр маш хурдан дээр тавьж түүний хүрэм, гаргаж ирээд, luger . Түүний эго байсан чиглэсэн энэ үед Hawke, гэхдээ энэ нь байсан бас ярьж Винсент. "Байлгах нь нээлттэй оюун ухаан энд байна," би хэлсэн огцом.
  
  
  Тэд аль аль нь над руу бүрэн шок.
  
  
  "Чи галзуу юм?" Hawk асуусан итгэсэн.
  
  
  Винсент холдож байв. "Энд ирсэн болохоор тэр та үзнэ үү," гэж би хэллээ. Удалгүй тэр вэ, би түүнийг алах болно, аль аль нь. Гэхдээ би естой хурдан ажиллах.
  
  
  "Юу юм бэ, Ник?" гэж асуув Винсент, түүний дуу хоолойг бага, хурцдаад.
  
  
  Би түүнд хэлсэн. "Миний нэр Рафаэль Чавес." "Би өшөө. Одоо бол энэ нь чухал биш та нар мэднэ. Ник Картер нь нас барсан, би impersonating түүнд. Цагийн дотор, би дуусгах болно миний эрхэм зорилго, болон бүх чуулганд оролцогчид бүгд үхсэн байх болно. Юу ч зогсоож болно, надад ийм алхам урд минь, би хэлсэн шиг."
  
  
  Hawk Винсент, би харц солилцов.
  
  
  "Би харсан нууц шивээс таны баруун гар байхад та угаах, аяга таваг энэ өглөө" Hawke хэлсэн удаан. "Үгүй ээ, та нар биш шүү дээ, худалч. Kostya Бурхан, Ник, тавьж байгаа зүйл нь доош нь ярьж, бидэнд."
  
  
  Түүний үг infuriated надад. Emu-ийн буу заагаад үед түүний цээжин. Харин дараа нь би харсан Винсент rush гаруй надад.
  
  
  Би эргэж түүнийг угтахаар байна, гэхдээ би нэг хэсэг хоер дахь нь хэтэрхий оройтсон. Дараагийн зүйл би мэдэж байсан, тэр орой дээр, надад, бид байсан шалан дээр унах.
  
  
  Бид цохих, Винсент-ийн биетэй, мах сайтай нударга орж бут миний нүүрэн. Энэ нь хүнд цохилт, мөн энэ нь намайг үгнийх нь. Дараа нь түүнийх, би мэдэрсэн Luger тохой орчим миний гар. Тэр зохион дээр энэ нь түүний бүх байж болох юм, гэхдээ Винсент Mistletoe байсан нь давуу тал юм. Буу шалан дээр унасан байна. Гэхдээ би байсан нөхөн сэргээх, түүний хүч чадал. Түүний хүргэн хүү өшиглөсөн Винсент болон өшиглөсөн түүний эго хэцүү нь цавины.
  
  
  Тэр хашгирав унасан нь түүний нуруун дээр надтай хамт. Нэг Luger үгүйг түүний дараа явж, ажил дээр нь энэ.
  
  
  "Битгий хийж, Ник. Би гөлөг хэрэгтэй болно." Hawk зогсож байсан бидний дээр барьж, түүний beretta над дээр. Тэр харсан дамжуулан emu-ийн урт silencer руу нүдээ гэдгийг ойлгосон тэр маш ноцтой. Тэр аажмаар босоод.
  
  
  "Та юу гэж бодож байна та нар намайг зогсоож энэ нь?" Гэж би түүнээс асуув нь заналхийлсэн дуу гэдгийг би хүлээн зөвшөөрч чадахгүй байсан гэж миний өөрийн.
  
  
  "Би маш итгэлтэй, би чадна," тэр тайван хэллээ. "But don' t make me do it."
  
  
  "I' ll take энэ тоглоом нь та нар энэ нь та нарыг алах," би growled. Тэр болсон алхам энэ.
  
  
  "I' ll гөлөг түүний, Ник," Hawke хэлсэн байна. Гэхдээ би харж болох зөвлөгөө айдас түүний нүд - тэр айж байсан тэр чадахгүй байна, намайг алах гэж.
  
  
  Би дөнгөж дуудлага миний эго bluff үед би харсан Винсент хөлчүүрхэх түүний хөл дээр нь дахин. Гэж Hawke анхааралтай заагаад буу үед миний цээж, Винсент над дээр ирж. Эго нь шүүрэн авч, түүнийг болон чирэгдэж түүний өмнө түүнд өөрийгөө хамгаалах нь Beretta Goshawk. Дараа нь тэр байсан shoved хатуу гэхэд Винсент, хэн нь маш их унасан дээд Hawke. Аль аль нь эрэгтэй шатлан буцааж, болон буу унтраах явсан нь зөөлөн thud. Gawk хаасны руу тааз.
  
  
  Би хурдан нүүж, савах миний баруун гар руу Винсент-ийн хүзүү, илгээх, түүнийг нисдэг хол Goshawk, клирингийн зам миний хувьд. Гэж Hawke доошилж буу дахин зорилго нь дахин, эго шүүрэн буу гар татаж, мушгих нь хэцүү гэж тэрээр чирэгдэж эго түүн рүү. Тэр дээгүүр нисч миний хип болон осолдсон тулд шал, Beretta дарж ханын түүний ард. Тэр үгнийх нь байсан.
  
  
  Би хүрсэн нь Luger, харин дараа нь Винсент нь намайг шүүрэн авч, дахин. Тэр нь унасан, гэхдээ сэргэж нэн даруй газардсан нь зүүн дэгээ дээр Винсент-ийн өргөн нүүр. Эго түүний шанааны эвдэх, тэр нь шатлан нь нөлөөлөх. Em байсан өвдөлт, гэхдээ тэр биш үү дуусгах. Түүнийг хараад, түүний эго гар дор явах нь түүний хүрэм. Нэг хөдөлгөөн, тэр унасан нь stiletto болгон түүний алган илгээсэн Эго нисдэг шиг Винсент авч зорилготой. Хутга барьсан түүнийг хавирга, тэр дуу алдав, түүний нүд нь ихсэж, унаж түүний талд.
  
  
  Hawk хашгирав ширтэнэ Винсент биед үл итгэх байдал. Hawk regained ухамсар, гэхдээ одоо ч гэсэн хэтэрхий сул шилжих. Нэг Luger шүүрэн, анхааралтай чиглэсэн нь emu үед түүний толгой. Тэр үхэх естой. Өөр аргагүй. Түүний хуруу чангатгасан дээр хүргэж, гэвч ямар нэг зүйл намайг зогсоож. Hawk над руу хараад defiantly болон ууртайгаар болон resentfully.
  
  
  Үзэн ядалт, уур хилэн дүүрэн миний цээжин. Энэ хүн зогсож байсан миний арга. Энэ нь байсан арилгаж эго. Миний хуруу чангатгасан дээр хатуу металл гох дахин. Тэрээр доош хараад, тэр үрчлээстэй нүүр, мэл гайхав, үгнийх нь өөр гэнэтийн өсөлт, сэтгэл хөдлөл. Би яагаад мэдэхгүй байна, гэхдээ би түүнд хайртай, хэтэрхий их нэр хүндтэй хүн хэтэрхий их гөлөг түүний. Гэсэн хэдий ч, би байсан гох татах. Түүнийх дэгдсэн нь хүйтэн хөлс зэрэг зөрчилтэй сэтгэл хөдлөл raced дамжуулан миний үрэвсэл тархины. Тэр licked түүний хуурай уруул, зорилготой дахин. Миний өмнө хүлээсэн үүргээ биелүүлэх нь тодорхой байсан. Дэвид Hawke естой нас барсан байна.
  
  
  Гэхдээ би үүнийг хийж чадахгүй. Түүнийг зүгээр л чадахгүй гох татах. Магадгүй би байхгүй байсан алах миний эго дараа бүх. Би банзалтайгаа түүний хамт миний эго байлгах нь түүний замаас гарах хүртэл би дуусгах нь миний эрхэм зорилго.
  
  
  Hawk харж байсан нь миний нүүрэн. Тэр харагдахгүй байгаа юм бэ маш их гайхаж тэр үед доошилж буу.
  
  
  "I knew you wouldn' t kill me," тэр аяархан хэлэв.
  
  
  Түүний хашгирав. "Shut up!" Түүнийх байсан ч урам, товч тодорхой бодох.
  
  
  Hawke-ын эго холбоотой түүний гар, хөлийг нь уяж, бүс. Би бодсон бол тэр байсан гэж тэмцэж нь СҮХ агент биш, сонирхогч гэж хувьсгалч. Мөн Hawka холбоотой байсан нь түүний хүртэл дэмжсэн шиг, тэр ч байтугай тэр мэдэж байсан, тэр хэзээ ч хийж юу ч юм шиг өмнө нь энэ. Мөн тэнд байсан энэ хачин мэдрэмж байсан гэж хуучин хүн. Энэ нь хийж чадахгүй юм бэ, ямар ч илүү мэдрэмж илүү оргих нь үл мэдэгдэх дурсамж, галзуу хүсэл мөрөөдөл нь би байсан байх хувьд сүүлийн хэдэн өдөр.
  
  
  Дахин нэг удаа, би мэдрэмж байсан гэсэн ямар нэг зүйл буруу байсан нь энэ бүх-хүмүүс үед эмнэлэг, номлолын би дээр байсан, мөн надтай хамт. Гэхдээ ямар ч байсан мөрдөн шалгах цаг нь болсон.
  
  
  Hawke чирэгдэж болгон түүнийг шүүгээний. I didn ' t зогсоох, түүнд гарч, учир нь би мэдэж байсан өрөө байсан бүрэн soundproof. Тэр зүгээр л ширтэн надад.
  
  
  "Та дээр байгаа эм, эсвэл ямар нэг зүйл," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Shut up and I won' t kill you," би хэлсэн огцом.
  
  
  "Та хүсэхгүй байна, намайг алах гэж. Хэрэв та үнэхээр байдаг гэдэгт итгэдэг нэртэй хүн Чавес? "
  
  
  "Түүний Чавес."
  
  
  "Энэ бол үнэн биш юм," гэж тэр хэлсэн байна ядуурал үүсээд. "Чи Ник Картер. Тохируулан damn энэ нь, хэрэв та Ник Картер!"
  
  
  Энэ нь намайг толгой эргэмээр. Толгой өвдөх байсан эргэж ирж, - толгой өвдөх гэдгийг wouldn ' t go away дараа хүртэл би тэрнээс амь насаа алдсан миний дайснууд нь энэ. Би харлаа, миний үзэж харсан би байсан тухай хагас цаг үлдсэн байна. Hawke shoved болгон түүнийг шүүгээний, хаасны хаалга нь түгжээтэй байна. Тэр харлаа Винсент ойртон ирэхэд хаалга. Тэр үхсэн харав, мөн зарим галзуу шалтгаан, намайг үнэхээр уучлаарай.
  
  
  Тэр гадагш гарч, орж бүтцийн байсан гайхаж байсан гэдгийг бараг л хүнгүй. Нэг Venezuelan цагдаа орж байсан аюулгүй байдлын өрөөний нөгөө буланд танхимд. Тэр харж чадахгүй байсан, надад. Мэдээж хэрэг, хэн ч сонссон ану-ын. Гэвч энэ нь тийм биш юм шиг Hema, би биедээ нүүр. Аюулгүй байдлын ажилтнууд боддог байж болох юм бол энэ нь ирсэн, эсвэл хэн нэгэн намайг хараад алхаж танхимд доош нь Hawk болон Винсент эхлэх болох нь тавих хоер хамтдаа. Түүний явахаар шийдсэн эргэн тойронд гарч ордны хажуугийн хаалгаар. Тэр байж болох юм замаар явж цэцэрлэг, буцаж ирэх замаар нэвтрэн орох гол хаалга. Гэж найдаж, олны байх болно тархсан үед үд дундын завсарлага. Мөн хэн ч түүнийг харсан ирж байсан л даа, би гарч байсан нь эрт үдийн. Тэр харлаа эргэн тойронд маш хурдан, дараа нь чимээгүй явж танхимд доош болон хажуу хаалгаар гараад явах.
  
  
  Есдүгээр бүлэг.
  
  
  Би шидэж, энэ нь эргэн тойронд толгой Hawke болон Винсент. Миний харж хэлсэн нь арван хоер гучин таван-зүгээр л хорин таван минутын өмнө би уулзсан миний холбоо барих гадна бага хурлын өрөө.
  
  
  Тэр маш хурдан алхах цэцэрлэгийн урд ордон. Тэр ч байтугай энэ нь харьцангуй нам гүм цаг хугацаа, тэнд байсан хүмүүс хаа сайгүй. Машин дүүрэн гудамж хүртэл тэргүүлэх ордон үндэслэл. Зам хааж байсан, гэхдээ хамгаалагч нарыг байг өндөр аюулгүй байдлын машин өнгөрөх нь.
  
  
  Тэр эргэн тойрон алхаж, барилга, тэр харсан, хэдэн зуун хүн loitering эргэн тойронд үндэслэл, хүлээж зочид харагдаж байна.
  
  
  Би дөнгөж эхэлсэн доош явж цугласан үед хүн над дээр ирж талаас зам, хаах миний зам. Би харлаа, энэ байна гэж ойлгосон байсан ТТГ-ын хүн би байсан болгон ажиллуулж өмнө. Би чадахгүй, түүнийг үл тоомсорлож. Хийх гэж эго нь бүр ч илүү сэжигтэй.
  
  
  "Надад хэлж, Картер, би ярьж, та?"
  
  
  Тэр эргэж хайнга нүүр түүнийг оролдож, үл тоомсорлож буй даралт түүний цээж. Миний толгой throbbed, ямар хор хохирол учруулж байна. "Тийм ээ?"
  
  
  "Би зүгээр л хэлэхийг хүсэж байна, би уучлалт гуйж тайлбар нь би хийсэн. I don ' t буруутгах та ууртай байх."
  
  
  "Тийм ээ, бүх юм зөв," би хэлэв. "Би overreacted. Түүний зүгээр л бага зэрэг мэдрэлийн. Миний буруу." Түүний оюун ухаан эхэлсэн хол зөрөх нь түүнийг.
  
  
  "Дараа нь ямар ч хэцүү мэдрэмж?" гэж тэр асуув.
  
  
  Түүнд эргэж. "Үгүй, ямар ч гэмт хэрэг. Энэ талаар бүү санаа зов."
  
  
  Сайн байна. Тэр гараа зохион байгуулж. Эго аваад, зохион байгуулсан энэ нэг минут.
  
  
  Тэр инээмсэглэн байсан нь тусламж. "Та нар мэднэ, би хэрхэн харж болно энэ төрлийн хариуцлага үнэхээр та олж. Миний бодлоор хүлээж харж байгаа. Би яаж гэдгийг нь мэдэхгүй Нууц Албаны ажилтнууд үүнийг өдөр бүр биш үед, сарын дараа."
  
  
  Тэр харлаа түүний үзэх. Энэ хорин нэг. Тэрээр оролдсон биш харуулах нь түүний сэтгэл хөдлөл. "Тийм ээ, тэд хэцүү ажил. Мэдээж, би хүсэхгүй байна гэж. За, би хэрэгтэй уулзаж, хамтран зүтгэгч. Дараа нь та үзнэ үү."
  
  
  "Мэдээж энэ бол сайн байна," гэж тэр хэлсэн байна. "Тайвширч, Картер."
  
  
  Дараа нь тэр эргэж, доош үргэлжлүүлэн урт зам. Мэдрэмж номлол маш хүчтэй байсан дотор нь намайг гэж би бодож чадахгүй өөр ямар нэгэн зүйл. Тэр мэдэрсэн ч түүний эргэн тойронд харин өөрийн арга замаар цуглуулах нь цугласан. Түүний нөхөр дөхөж орох, бүлэг туслах хааж явган хүний зам. Би түлхсэн нь миний арга замыг тэднээр дамжуулан, тэд над шиг би солиотой юм. Гэвч цаг байсангүй ая тухтай одоо. Тэр skirted бүлэг сэтгүүлчдэд ойролцоо гол алхмууд болон mimed тэднийг. Олны өссөн зузаан.
  
  
  Үед би гараад шатаар эхэлсэн авирч тэдэнд, би хааж байсан цугласан. Тэр elbowed түүний арга замаар тэдэнд. Тэр түлхэж нэг хүний эсрэг өөр, тэр хашгирав ямар нэгэн ес журамгүй над. Тэр хаасны орж эмэгтэй, бараг тогшиж түүний унтраах түүний хөл. Гэвч тэр чадахгүй байсан ч эргэн харах хэрэгтэй байна.
  
  
  Би авах шаардлагатай үүдний цаг.
  
  
  "Хөөе, хараач, хүүхэд!"хэн нэг нь хашгирав дараа надад.
  
  
  Тэр алхаж, удаан шатаар. "Намайг нэвтрүүлэх," би шаардав. "Намайг нэвтрүүлэх, авах захиалга." Энэ тохиолдолд, би хэзээ ч get there in time.
  
  
  Тэр үүдэлтэй яаралтай миний эрхэм зорилго, хайхрамжгүй бидэнд ч харин албадлагын авах тэр хаана очихыг хүсдэг. Дээд, шатаар цугласан байсан ч шигүү, мөн харуулууд барьж байсан хүн хүртэл.
  
  
  Тэр бүдэрч, мөргөлдөв руу тэднийг. Нэг Venezuelan аюулгүй байдлын албан есны glared над шиг mimmo явж түүнийг өнгөрсөн. Гэхдээ би авах естой байсан ордон. Миний холбоо байх болно намайг хүлээж байдаг Rivne нэг цагийн үдээс хойш. Мөн тэрээр чадахгүй хүлээх. Цаг хугацаа хэрэгтэй байна, төгс.
  
  
  "Намайг уучлаарай," би хэлсэн, ойртож, тэдэнд. "Please let me өнгөрөх!" Гэхдээ нэг ч нүүсэн. Хүн ч бас завгүй байсан тухай ярьж хурал, дэлхийн хэргийн ч анзаарах миний дэргэд. Би тэдний дундуур явсан нь миний арга замыг гаргаж дамжуулан масс байгууллага.
  
  
  "Хөөе, амрах!" нэг хүн хашгирлаа.
  
  
  Түүний mimmo өнгөрч түүнд ямар ч хариулах. Тэр бараг дундуур алхаж хөл хөдөлгөөн ихтэй газар нуух урд хаалга. Би хараад миний үзэж харсан гэж би л байсан арван долоон минут үлдсэн байна. Тэр хийсэн түүний арга хаалга, хаана хэдэн цагдаа хамгаалж байсан юм.
  
  
  "Тийм ээ?" гэж хэлсэн нь Venezuelan хүн цэргийн дүрэмт хувцас. Манай тэр, манай plainclothes хажууд сууж байсан хүн түүнийг хүлээн зөвшөөрч чадахгүй байсан, надад.
  
  
  "Түүний нэр," гэж би хэллээ. "Картер".
  
  
  "Таны иргэний ҮНЭМЛЭХ уу."
  
  
  Түүний зорилго нь тогших нь хүн унтраах түүний хөл, ажиллуулах mimmo түүнд. Энэ throbbing тэдний толгой нь байсан бараг тэвчихийн аргагүй. Тэр fumbled түүний халаасанд олж Ник Картер-ын түрийвч. Эго үүнийг нээж олсон иргэний үнэмлэхийн. мөн тусгай өнгөрөх ордон. Би харуулсан энэ нь үйлчлэгч.
  
  
  "Хмм," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр хараад зураг дээр карт, дараа нь судалж, миний нүүрэн. Хэрэв Харцага болон Винсент хэлж чадахгүй гэдгийг би биш байсан Ник Картер, тэр хүн байх байсан харж чаддаг дамжуулан миний зүсээ хувиргасан.
  
  
  "Та яарах уу?" Би тэсч ядан хэлэв.
  
  
  Ямар ч байсан, хүсэлтийг байх шиг удааширч түүнийг доош нь. Илтгэгч газрын зураг гэж байсан бол зарим нэг алдаа энэ тэр байсан л хүлээж, түүнийг нээх. Мэдээж хэрэг, эго байсан гомдсон түүний түүний тэвчээргүй, тэр байсан гэж надад заадаг хичээл.
  
  
  "Та хаана байрладаг, Ноен Картер?"
  
  
  Би урьд нь бараг хяналтгүй импульс тулд slam миний нударга руу эго-маадгар нүүр. Гэхдээ би үүнийг мэдэж байсан хурдан эцсийн зорилго утас.
  
  
  "Энэ нь чухал юм бэ?" Би хэлсэн, занган миний нударга, хянах гэж оролдож, өөрийгөө.
  
  
  "Бус, ялангуяа," гэж тэр хэлсэн байна sourly.
  
  
  "El Conde Зочид буудал," би хэлэв.
  
  
  "Gracias, muchas gracias," гэж тэр хэлсэн байна sarcastically.
  
  
  Түүнийг авч зочид буудал, түүнтэй ярилцах нь миний төрөлх хэл, хэлэх em тэр нь эргүү тэнэг нь unwitting хэрэгсэл нь харгис дарангуйлагч. Гэхдээ би юу ч хэлж чадахгүй байсан.
  
  
  "Таны карт, Ноен Картер." Тэр буцаж ирсэн нь их санагдсан. "Та оруулж болно ордон".
  
  
  "Танд маш их баярлалаа," гэж тэр хэлсэн байна, мөн инээв. Түүний түрийвч байсан авч, mimmo хамгаалагчид яаран дотор.
  
  
  Энэ их нам гүм дотор. Тэнд байсан хэдэн хүмүүсийн лобби, гэхдээ тэд тараагдаж, мөн би байсан, ямар ч зовлон дамжуулан авах. Тэр дээр алхаж том хүлээн авах газар гэж байсан нь ихэвчлэн ашиглаж хурал.
  
  
  Би хэзээ орж ирсэн энэ хэсэг ордон, тэнд байсан өөр нэг аюулгүй байдлын шалгалт, харин Odin эргэн тойронд харуулууд намайг мэддэг, тиймээс энэ нь хурдан байсан. Тэр танхим руу алхаж хурлын өрөө. Тэр бараг л байхгүй.
  
  
  Тэр үед Venezuelan аюулгүй байдлын цагдаагийн дарга гарч ирээд гавж л ярд нь хурлын танхим. Түүнийх, тэр мэдэрч жигшин churning түүний ходоод гэж даралт түүний цээж, цээжний өссөн байна. Дарга нь харгис хэрцгий нууц цагдаагийн хүчин, тэр нь бараг зэрэг олиггүй гэж ерөнхийлөгч өөрөө.
  
  
  "Өө, Ноен Картер!" гэж тэр хэлсэн тэр намайг хараад.
  
  
  "Senor Сантьяго," би хэлсэн, байлгах гэж оролдож миний хүйтэн байна.
  
  
  "Энэ нь сайн явж байна, энэ нь биш юм? Энэ нь юм шиг байгаа юм, бидний урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ байхгүй байсан дараа шаардлагатай бүх."
  
  
  "Би тэгж бодож байна, эрхэм ээ," би баттай хэлж. Цаг тэмдэглэх миний дарга. Энэ нь байх естой найман минут нэг. Би байсан бол түүнийг орхиж.
  
  
  "Би итгэлтэй байна, бүх зүйл сайхан болно" гэж тэр хэлсэн байна. "Би сайн мэдэрч, энэ талаар. Та нар харсан Senor Hawk?"
  
  
  "Биш болохоор өглөө эрт," би худал түүнд зөвхөн гайхаж бол миний нүүрэн надад алга.
  
  
  "За, түүнийх, эсэхийг би олж болно энэ. Та үзнэ үү, дараа нь баяр хүргэе та ийм амжилттай ямар ч арга байхад...." Тэрээр инээмсэглэн, зүлгэж миний мөрөн дээр.
  
  
  "Маш сайн байна, эрхэм ээ," гэж би хэллээ.
  
  
  Тэр буцаж явсан албан болох байх шиг зарим төрлийн хавсралт аюулгүй байдлын төв. Тэр нь тайвшран болон танхим руу алхаж хурлын өрөө. Би хараад миний харж, мөн энэ нь хэлсэн таван нэг.
  
  
  Би өмнө зогсож нээлттэй хаалганы гэж би ярьж байсан. Тэнд байсан дөрвөн хамгаалагчид үүрэг үед нөгөө бүтцийн, тэр хүмүүс тэнд байсан гэдгийг өглөө. Тэд намайг мэддэг, тиймээс энэ нь хэцүү биш байсан юм миний хувьд өнгөрөх mimmo тэдэнд. Тэнд одоо ч гэсэн хоер минут үлдсэн байна. Мастер явж доош бүтцийн харуулсан итгэмжлэх жуух бичгээ өргөн барив. Хамгаалагчид нь бүү Дүр өрөөнд орж. Тэнд байсан хүмүүс хаа сайгүй эргэн тойронд аюулгүй байдлын албаны хүмүүс явж байна дагуух бүтцийн болон байнгын дотор хурлын танхим.
  
  
  Тэр нь дээшээ харж, танхимд доош. Би маш их өвдөлт нь. Хурцадмал байдал болон даралт нь миний толгой хурдацтай өссөн зэрэг минут өнгөрч. Түүнийг мэдэж байсан гэж өвдөлт биш үү хол явах хүртэл би устгасан нь түүний дайсан. Гэхдээ би байсан нь аймшигтай мэдрэмж ямар нэг зүйл буруу байсан юм. Энэ нь дотоод мэдрэмж, бүрхэг, явлаа дуулиан бололтой гэж emanate нь далд буланд миний тархины. Энэ нь тийм биш байсан нь утгагүй, тэгээд ч байсан бүх зүйл өөр болсон сүүлийн хэдэн өдөр. Гэхдээ ямар ч мэдрэмж, энэ эхлэв gnaw миний мөс, бүр яаралтай миний эрхэм зорилго надад санаа нь зовсон. Түүнийг мэдэрсэн шиг байсан аймшигт тэмцэл гэж миний толгойд тэр байсан байж болох юм ашиглан микрофон, чанга галзуу намайг жолоодох бол тэр зогсоож чадаагүй удахгүй.
  
  
  Түүний боддог эхэлсэн, миний холбоо барих хойшлогдож байсан.
  
  
  Харин дараа нь эго түүнийг хараад , хар үстэй Venezuelan нь консерватив тэнгисийн цэргийн костюм, улаан зангиа, танхим руу ирж над руу. Тэрээр шиг харагдаж байнгын гишүүн ордон ажилтнууд, харин цагаан carnation түүний lapel болон decanter түүний гарт.
  
  
  Миний эвхдэг долларын нь түг түг цохилж байв ендер эсрэг миний хавирга. Нэг минутын дараа, тэр үед миний талд гардуулах надад decanter. "Ахлах Картер, бага хурал захирал, надаас авчрах цэвэр ундны ус хурлын танхим үед үд дундын эвдэж байна." Тэрээр ярьсан маш чангаар тиймээс хүн бүр бидний эргэн тойронд сонсож болох. "Учраас та тусгай бүрдүүлэлт, хэрэв та хүлээн авах нь дүр надад?"
  
  
  "Өө, сайн байна. "I' ll take this," би хэлсэн condescendingly.
  
  
  "Gracias," гэж тэр хэлсэн байна. Дараа нь, хурц шивнэн, " Viva la revolución!"
  
  
  Хүн хурдан буцаж явсан доош коридор. Тэр зогсож байгаа нь decanter түүний гарт дүүрэн аймшигт эргэлзээ, төөрөгдөл юм. Би авч байсан төхөөрөмжийн миний өрөөнд. Энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа тулд бусад зүйлсийн талаар бодож. Хамгийн чухал зүйл бол миний амьдрал байсан авч энэ decanter хурлын өрөөнд тавих эго дээр нь сандал.
  
  
  Түүний төгсгөл ирэв.
  
  
  "Сайн байна уу, Картер," ТТГ-ын ажилтан хэлсэн байна. "Та юу хэрэгтэй байна?"
  
  
  "Энэ нь иймэрхүү харагдах болно захирал хүсэхгүй цэвэр ус хэлэлцээрийн ширээний ард," гэж тэр хэлсэн нь түүний хайнга. "Болон түүний элчийн үүрэг хүү."
  
  
  ТТГ-ын агент хараад decanter. Нууц Албаны хүн инээмсэглэв над руу, дараа нь харлаа үед decanter сайн. Тэд санагдсан даа. Энэ Venezuelan цагдаагийн толгой дохив надад түүнийг авах нь түүний өрөө нь decanter.
  
  
  Энэ decanter хийж, түүний дотор. Өөр нэг Нууц Албаны ажилтан над руу хараад тэр өссөн нь бараг хоосон decanter нь сандал солих эго нэг нь тэр байсан авчирсан түүнтэй хамт.
  
  
  Тэрээр хэлсэн нь, " Юу л даа, энэ талаар?"
  
  
  Түүний emu инээд алдав. "Та хүсэхгүй байгаа бага хурлын оролцогчид уух нь хуучирсан, ус, та?"
  
  
  Тэр хараад decanter болон над руу, дараа нь инээмсэглэн үе мөчний. "Баяртай тэднийг харж ашиглан та СҮХ хүмүүс бүтээлтэй."
  
  
  "Маш инээдтэй байна," би хэлсэн.
  
  
  Тэр аваад хуучин decanter болон эзэмдсэн энэ дагуу гараа, дараа нь эргээд түүн рүү хартал нэг нь тэр байсан л тохируулах төвд уулзалт сандал. Мөн түүнийх, бас үгийг давтан хэлж, түүний дарга:
  
  
  Дараа нь, үед өдрийн хуралдаан, төхөөрөмж байх болно тогтоосон хүссэн давтамж ашиглан алсын хяналт. Хэдэн минутын дараа, энэ нь алах хүн бүр дотор earshot.
  
  
  Дараа нь тэр эргэж, гарч явж дамжуулан өрөө.
  
  
  Гадна, тэр зогсоож, хамгаалагчдын. "Би гайхаж байна, би юу хийх естой талаар энэ нь?" im түүнд хэлсэн, feigning тэвчээргүй.
  
  
  "Тэнд нь хадгалах өрөө, танхимд доош" гэж нэг Venezuelans.
  
  
  "Магадгүй та болох урсгал шал, Картер," ТТГ-ын хүн зогсож шалан дээр инээв. "Тэнд магадгүй нь дэрс нь хийж, авахаар," тэр инээв өргөн.
  
  
  "Энэ юу. ТТГ-ын инээдмийн Цаг? "Гэж би түүнээс асуув sourly шиг их шог байсан надад уйтгартай. I wouldn ' t care тэд юу гэж хэлсэн бэ, урт нь тэд биш үү гэж бодвол хамгийн аюулгүй байдлыг зөрчсөн жил байсан үйлдсэн баруун дор тэдний хамартай.
  
  
  Хуучин decanter хийж түүнийг танхимд доош нь шүүгээний. Шадар, албан тушаалтан эхэлсэн буцаж хурлын танхим. Тэр хараад өөрийн үзэж, харсан байсан гэж аль хэдийн өнгөрсөн улиралд нэг. Одод шоу, Ерөнхийлөгч Венесуэл, Дэд Ерөнхийлөгч Ану-д, ирэх болно, хэдэн минут. Мөн үдээс хойшхи хуралдаан удахгүй эхлэх болно. Мөн хэн ч чуулганы өрөөнд болно гэж сэжиглэж үлдсэн таны эго амьдралыг хэмжиж болох юм минут.
  
  
  Бүх зүйл төлөвлөгөөний дагуу явж байна.
  
  
  Арав дахь бүлэг.
  
  
  Ховорхон decanter, тэр толгойлсон буцаж хурлын танхим. Би зүгээр л цаг харах Ерөнхийлөгч Венесуэл, Дэд Ерөнхийлөгч Ану-д явж бүтцийн хамтад нь Америкчууд ' гар дээр Venezuelan мор. Их хүрээлэгдсэн байсан Нууц Албаны төлөөлөгч. Би тэднийг хараад алга орж, хурлын танхим, би дүүрэн байсан үзэн ядалт, жигшин.
  
  
  Дотор, гэрэл зурагчид авч байсан хэдэн өнгөрсөн минутын өмнө зураг хурал эхэлжээ. Тэнд байсан гэж цуурхал чухал эдийн засгийн гэрээ байсан болж үеэр өглөөний хуралдаан. Мэдээж, тэд холбоотой санхүүгийн туслалцаа Venezuelan дэглэм хариуд зөвшөөрөл босгох Ану-ын цэргийн бааз. Бол миний бодлого, үйл ажиллагаа, энэ аймшигт харгислал байсан хэвээр үүрд.
  
  
  Би зүгээр л байсан авч миний суудал ч өмнө-нээлттэй хаалга үед дарга нь Venezuelan Аюулгүй байдлын Цагдаагийн appeared миний талд. Энэ нь цаг хугацаа, эго-ын нүүр царай байсан харгис.
  
  
  "Ноен Картер, Odin Poe хуралдаж таны NSA бодис, зүгээр л мэдээлэлтэй намайг та зарцуулсан хэдэн минут чуулганы өрөө."
  
  
  Би мэдэрсэн бадайрах дуулиан ар миний хүзүү. Даралт миний толгойд дахин нэмэгдсэн, мөн миний ариун сүм throbbed ихэд.
  
  
  "Тийм ээ, эрхэм ээ," гэж би хэллээ. Миний оюун ухаан raced урагш. Магадгүй тэд шалгаж, олдсон бага хурал захирал чадахгүй байсан зорилгоор цэвэр ус.
  
  
  Эсвэл болгоомжтой агент байж болох юм олж төхөөрөмж нь зүгээр л шалгаж decanter. Тэд аль хэдийн хасагдсан төхөөрөмжийн өрөөнд эргэн тойронд.
  
  
  Гэж тэр асуув. "Бүх зүйл бололтой хэвийн үү?"
  
  
  Энэ битүүмжлэл миний цээжний хөнгөлж нь бага. "тиймээ. Бүх зүйл байх шиг зорилгоор."
  
  
  Сайн байна. Хэрэв та надтай хамт хэсэг зуур? Тэр хүсч байна, та нар хараарай энэ шинэчилсэн жагсаалт нь хүмүүсийн аюулгүй байдлын бүрдүүлэлтийн. It won ' t take урт."
  
  
  Би түүний гэдгийг мэдэрсэн хурд энэ үед энэ боломжтой байсан хазайвал миний төлөвлөгөө. Өдөр-ын чуулганы танхимд ч биш, хаалттай хараахан. Ямар ч тохиолдолд, би ойлгоогүй байсан би яаж болох татгалзах. Үед Venezuelan аюулгүй байдлын цагдаагийн ерөнхий асуухад та ямар нэг зүйл хийх, та үүнийг хийсэн. Би түүнийг дагасан руу аюулгүй байдлын хавсралт холгүй хурлын танхим. Нэг Venezuelan цагдаа байсан үед бид орж ирсэн, гэвч тэр зүүн талд нэн даруй орхиж, намайг ганцаараа хүнтэй би үзэн яддаг бараг адил их байсан хүмүүс гэж түүнийг устгах.
  
  
  "Энэ жагсаалт юм." Нь явуулдаг унших нь хангалттай юм..."
  
  
  Гар утас дээр түүний ширээ дуугарав. Тэр дээр очиж, хариулт энэ бол тэр судалж жагсаалт оролдож, түүний хамгийн сайн хяналт тавих нь түүний сэтгэл хөдлөл.
  
  
  Эго-ийн нүүр brightened. "Аа, Senor Hawk!"
  
  
  Би мэдэрсэн заслын ган vise ойр тойронд миний цээжин.
  
  
  Энэ Venezuelan царайг өөрчилсөн. "Юу!"
  
  
  Тэнд байсан, энэ талаар ямар ч эргэлзээгүй. Hawk байсан ямар нэгэн байдлаар оргон зайлсан байсан одоо дуудлага өөр нэг хэсэг нь ордон биш, итгэж өөрийгөө авахын тулд энд цаг. Тэр таасан гэж байсан татах ямар нэг зүйл гарч явцад эвдэж байсан л дуусч байгаа.
  
  
  "Би итгэж чадахгүй!" - хэлсэн Venezuelan. Тэр хүрсэн нь Luger болон гарч ирсэн энэ ард. "Гэхдээ, Senor Картер нь энд байна..."
  
  
  Тэр эргэж, намайг нүүр шиг оү-ийн хит түүнд тулгасан нь luger талд эго-ийн дарга. Тэр маш их унасан шалан дээр тавьж ухаангүй. Утсаар хүлээн авагч dangled дараагийн ширээ. Hawke-ын дуу хоолойг сонссон байж болох юм аас бусад шугамын төгсгөл.
  
  
  "Сайн байна уу? Юу болсон бэ? Та энд байна уу?"
  
  
  Тэр орлоо хугацаанд идэвхгүй бие, солих хүлээн авагч. Түүнийг хаалга руу явлаа, мөн дээшээ харж доош коридор. Ямар ч байсан нэг эргэн тойронд. Тэр гарч ирээд руу коридор, хаалгаа хааж хурдан түүний цаана. Үзье гэж найдаж байна нэг ч болно оруулна аюулгүй байдлын хавсралт зуур.
  
  
  Тэр буцаж хурлын танхим тэд хаалттай өдөр. Хэдэн минут, бага хурал болно намтар, мөн үхлийн төхөөрөмж идэвхжсэн байх болно. Тэр зогсож танхим, цаг болон сайтар мэдэж аймшигтай дарамт. Энэ нь удахгүй алга дараа төхөөрөмж нь ажил хийдэг. Нууц Албаны төлөөлөгч гарч явлаа дамжуулан хурлын танхим, толгой дохив нь хамгаалагчид. Тэр над дээр ирж.
  
  
  "Сайн байна уу, Картер," гэж тэр хэлсэн ээлтэй дуу хоолой.
  
  
  Тэр түүнд толгой дохив.
  
  
  "За, тэд дээр байгаа нь тэдний арга зам байдаг. Мөн би баяртай байх болно үед энэ бүх хугацаанд."
  
  
  "Надад ч бас," би хэлэв.
  
  
  Түүний зочид буудал, зорилгоор нь түүнийг орхиж, намайг зүгээр л тэнд зогсож хүлээх ганцаараа. Удахгүй бий болно дохио болно, мөн би мэднэ бүх зүйл дээр байдаг. Хэн нэгэн авч болно өрөөнд тусламж, магадгүй аюулгүй байдлын харуул зогсож нээлттэй өдөр. Харин манай ерөнхийлөгч Венесуэл, манай Дэд Ерөнхийлөгч Ану-д хийсэн биш амьд-ямар нэг ширээн дээр амьд үлдсэн.
  
  
  "Бүх зүйл юм шиг нам гүм," хүн гэж хэлсэн. "Хэтэрхий тайван миний амт. Би ийм хачин мэдрэмж. Хэрэв та нэг?"
  
  
  "Бус, өнөөдөр," би хэлэв. "Гэхдээ би үнэхээр санаа зовж үед би анх энд авсан."
  
  
  "За, би энэ байна. Нуух нуруун дээр дарга. Гэхдээ энэ нь бүх юм зөв."
  
  
  "Тийм ээ, үг, би итгэлтэй байна, бид нар нэг бус атлаа хайж өдөр," би хэлэв.
  
  
  "За, би боддог, би тэрнээс илүү сайн явах нь шалгах аюулгүй байдлын цагдаагийн. Дараа нь та үзнэ үү, Картер."
  
  
  "Үнэндээ," би хэлэв.
  
  
  Тэр нь буурсан бүтцийн аюулгүй байдлын хавсралт. Өчүүхэн дусал цус байгуулагдсан миний дээд уруул. Хэрэв тэр олсон Venezuelan аюулгүй байдлын ерөнхий тэнд хэвтэж ухаангүй, тэр магадгүй гэж оролдох зогсоох чуулганы гэж гэмтээх бүх зүйл. Би бодсон бол би явах естой дараа түүнийг. Гэхдээ би байсан хүчтэй мэдрэмж гэдгийг би хаана байх естой байлаа. Захиалга захиалга байсан. Энэ NSA ажилтан ирж, танхимд доош нь эсрэг чиглэлд зогссон ярих нь Нууц Албаны төлөөлөгч. Би авсан богино reprieve. Түүний амьсгал ирсэн ragged gasps, тэр нь хараад өдөр-ийн хурлын танхим. Дотор, үдээс хойших хуралдаан эхэлж байна. Төхөөрөмж нь идэвхжүүлсэн байх болно, ямар ч үед.
  
  
  Гэнэт чанга shrill дуу сонссон дээрх барилга. Энэ нь байсан shrill cry-ийн онгоц нисдэг гаруй ордон дахь мэндчилгээ Каракас бага Хурал. Дууны цоо миний eardrums, ямар нэг зүйл хачин болж эхэлсэн дотор надад.
  
  
  Миний оюун ухаан нь jumble үзэгдэл, үг болон сэтгэл санааны дүрс. Би өөрийгөө хараад хамт Luger гар буу. Би түүнийг хараад, гадаадын хотууд, мөн орон сууцанд биш байсан байх естой Америкт. Бүх зүйл овоолон дээр намайг ээрэх эргэн тойронд миний тархинд гаргах, намайг мэдэрч өвчтэй, толгой эргэмээр.
  
  
  Ямар нэг зүйл гүн дотор
  
  
  Энэ нь намайг гэж бодож, би явж байсан цонх руу тиймээс тэр сонсож болох дуу дахин. Гэхдээ би буцаж зохион байгуулсан хүчтэй мэдрэмж үүрэг. Тэд бас надад үлдэх гадна бага хурлын өрөө. Гэсэн хэдий ч эдгээр тушаал, би явж байсан цонх, удаан, эв хавгүйхэн, би явж доош коридор руу alcove хаана байгааг би мэдэж байсан, би түүнийг олох. Тэр эргэлзсэн нэг удаа, бараг болсон нь түүний post гадна хурлын танхим, харин дараа нь явсан цонх. Энэ дүр хэн түүнийг түлхсэн шиг онгоц нисч байсан буцаж тойрог ордон дахь удаагаа.
  
  
  Эхлээд, тэд ойртож байсан ордон, тэд сонсдог байсан зүйл. Харин дараа нь, тэд бараг нээлттэй нэмэлт, тэр сонссон чанга shrill дуу их хөдөлгүүр. Энэ хувирсан шуугиан тэд дээгүүр нисч барилга, glinting нар.
  
  
  Энэ нь цаг хугацаа, дуу онгоц үнэхээр сэгсрэв надад. Энэ нь байсан шиг асар том шок давалгаа явж миний бүх бие. Гэнэт тэр сонссон Tanya сайхан дуу хоолой:
  
  
  Дараа нь ажил хийдэг, төхөөрөмж бий болно, маш бага сонсогдож болох ч дуу нь маш өндөр хангахын тулд чихэнд чинь.
  
  
  Дуу онгоц ч vibrated миний дарга. Мөн энэ нь байсан V Golov хэн нь сонсож, өөр өндөр давтамжтай дуу, бараг л адил онгоц байсан л гарсан.
  
  
  Энэ дуу та сонсох болно. Хэрэв та сонсож, та бүгдийг санаж байгаа далд таны ухамсарт.
  
  
  Гэнэт, үнэнийг намайг цохих бүх талаас нь. Тэр эргэн харж, dazed and аймшигтай андуурч. Юу там гэж байгаа юм уу? Яагаад тэр учруулж болох хувьсгалт нэртэй Чавес? Түүнийг мэдэж байсан түүний Ник Картер, миний ажиллаж байсан үед СҮХ, мөн тэр энд... Гэнэт, тэр санаж түүний тулаан Винсент болон Харцага, мөн... Бурхан!
  
  
  Онгоц алга байна. Тэр тавьлаа сул эсрэг цонхны. Юу там байсан бүх талаар? Яагаад та нар гэж хэн болохыг нь Venezuelan та хэзээ ч сонсож өмнө? Юу намайг тэмцэх Hawk болон Винсент үед тэд зүгээр л гээд ... түдгэлзүүлэх намайг даалгавар. Энэ decanter! Тэр байсан авчрагдсан болгон бага хурлын өрөө нь decanter хэдхэн минутын өмнө мэдэж байсан гэж nen байсан төхөөрөмж алах гэж хүн бүр өрөөнд.
  
  
  Бүх зүйл эргэн ирж хурдан. Түүнийх биш байсан л учруулж - би үнэхээр итгэсэн, өөрийн хүн байсан нэртэй Чавес. Бүх зүйлийг би хийсэн сүүлийн хоер өдөр байна чиглэсэн алах Ерөнхийлөгч Венесуэл, Дэд Ерөнхийлөгч Ану - ын хоер хүн намайг илгээсэн Каракас хамгаалах! Тэр санахгүй байгаа ч түүний тухай өмнө, харин өнгөрсөн шөнө Ilse Hoffmann түүнтэй уулзсан дахин гэж нэрлэдэг, түүний Tanya - оросын нэр. Мөн тэр мэдэж байсан тухай миний үхлийн эрхэм зорилго.
  
  
  Тийм ээ, санал өгөх нь тэр! Би санахгүй байгаа ч, юу ч надад тохиолдсон хооронд цаг хугацаа би явж, түүний орон сууц нь хэдхэн хоногийн өмнө цаг түүнийх нь буцаж ирээд, итгэж байх нь түүнийг Рафаэль Чавес. Харин би нэгэн зүйлийг санаж талаар тэр шөнө түүний орон сууц. Би санаж мэдрэмж толгой эргэмээр болон магадгүй nauseous. Би оролдсон run away, харин хоер эрэгтэй намайг зогсоож. Түүнийх байсан байх drugged. Мөн тэд ямар нэг зүйл хийсэн нь надад хийх над шиг биеэ авч явах ferret тэдэнд. Энэ нь доромжилсон тэд ярьж, in the message. Яагаад ч юм, тэд ашиглаж, намайг алах чуулганы ахлагч. Мөн "тэд" байсан KGB. Tanya үүнийг хүлээн зөвшөөрсөн. Би саналаа тайлбарлах нь миний алга тулд Харцага, гэхдээ тэр нь түүх, тэд байсан гэж хэлсэн надад хэлж өгөөрэй. Надад үнэхээр ямар ч recollection хоер хоног байлаа явсан, ямар ч эргэлзээгүй тэд үүнийг хүссэн. Тэр байсан байх байхдаа албадан авах үүрэг Рафаэль Чавес.
  
  
  Тэр гүйж эргэн тойронд alcove, булан тойроод, мөн руу гол коридор. Би авах шаардлагатай хурлын өрөө. Төхөөрөмж гэдгийг олж түүний бий болох нь аль хэдийн ажиллаж, амь нь хүн болгонд дотор earshot.
  
  
  Би дөхөж том хаалга, их байсан хамгаалагдсан гурван эрэгтэй, хоер Venezuelan цагдаа болон нууц Албаны төлөөлөгч. ТТГ-ын агент байсан ч өмнө нь магадгүй орхисон богино завсарлага. Нууц Албаны төлөөлөгч болон NSA ажилтан байсан, одоо ч ярьж бие биенээ ард хаалттай хаалганы аюулгүй байдлын хавсралт алга одоо хаалга хаалттай хэвээр байсан юм. Нууц Албаны хүн байсан бололтой хулгайлж олох өмнө ерөнхий аюулгүй байдлын цагдаа.
  
  
  Тэр маш их гайхсан гэхэд хамгаалалтын ажилтан хурлын танхимд өдөр.
  
  
  "Би дотор авах," гэж би хэллээ. "Тэнд буу байгаа, мөн хэрэв би авч чадахгүй байна, энэ нь маш хурдан гарч, энэ нь болно, бүгдийг нь алах өрөөнд."
  
  
  Mimmo эхэлсэн муудаж дамжуулан энэ ч бараг бүх Venezuelans хааж миний арга. "Уучлаарай, Senor Картер, гэхдээ бид хатуу захиалга биш тасалдуулах бага хурал."
  
  
  Түүний хашгирав. "Зам гарч, та эргүү тэнэг!"
  
  
  Тэр түлхсэн хол аюулгүй байдлын харуул, харин миний эго нөхөр гарч ирээд буу болон намайг зогсоож. "Уу, Senor Картер," тэр аяархан хэлэв.
  
  
  "What' s up, Картер?" Нууц Албаны төлөөлөгч асуусан worriedly.
  
  
  Түүний эцэг болсон түүнийг тэсч ядан. "Санаж water decanter авч энэ нь өмнө нь?"
  
  
  Тэр хэсэг зуур бодож. Эго-ийн нүд нь багасч. "Юу там төрлийн захиалга нь энэ бөмбөг? "
  
  
  "Үгүй, гэвч ямар нэг зүйл шиг муу юм, магадгүй тэр ч байтугай муу," би хэлэв. "Би авах нь дэмий зүйл нь одоо харагдаж байгаа."
  
  
  Би эхэлсэн бөгөөд энэ нь гурав дахь удаагаа болон Venezuelan дарагдсан буу хэцүү нь миний нуруун эсрэг. "Яагаад та авчрах decanter өрөөнд орж л байна, Ноен Картер?"
  
  
  Энэ нь тодорхой байсан юм гэж тэд хийх гэж надад тайлбарлаж, бүх зүйл өмнө нь тэд намайг бүү. Тэнд байсан ямар ч цаг хугацаанд нь тэр. Одоо хараал идсэн механизм байж болох юм, аль хэдийн идэвхжүүлсэн.
  
  
  Тэр эргэн ээрсэн шидэж, түүний зүүн гарыг ар. Миний гар татсан гэж Venezuelan хүн нь буу, буу хугацаанд буурсан дүр гар болон clattered шалан дээр. Түүнийх нь амарсан нэг тохой дээр эго-ийн махлаг нүүр холбогдсон бат бөх. Тэнд байсан уйтгартай ан цав, яс, тэр grunted чангаар, дараа нь унаж эсрэг хана болон унасан шалан дээр, хаана тэр сууж dazed and еолж.
  
  
  "Ник, Бурханы төлөө!" нууц албаны ажилтан сонсож болох түүний орилох.
  
  
  Тэр lunged үед надад болон түүнийг эргэж уулзаж, emu, дарж emu хатуу гадаргуу нь түүний зүүн гар, мөн энэ нь унасан байв.
  
  
  Өөр нэг Venezuelan гаргаж ирээд түүний буу байсан нь мэдээж ашиглах гэж эго миний эсрэг. Тэр зорьж миний цээж, мөн түүнийх барьжээ буу нь түүний гарт. Тэр түлхэж хүртэл зөв замаар буу гэж тэр гох татаж. Тайлан дуугарав гарч танхим, мөн Gawk хаасны руу тааз. Би сонсож болох дуутай л миний эргэн тойронд, хоер үзүүрийг коридор. Нэг минут, бүх хамгаалагчид байх болно, надтай хамт.
  
  
  Тэр хуйларсан нь Venezuelan гарт нь буу, эцэст нь чадсан авах revolver түүнээс хол. Тэр зөвшөөрөх нь emu намар гацсан нь emu бүр tribe-ийн цавины. Хүн хоер дахин дээгүүр, хашгирч өвдөж. Харин тэр одоо ч гэсэн барьжээ түүний crotch, тэр цохих нь эго гараа хүртэл түүний толгойг холбогдсон, илгээх эго нисдэг зүг хаалга хурлын танхим.
  
  
  Эхний Venezuelan авч эхэлсэн хүртэл, гэхдээ би өшиглөсөн түүний эго хэцүү тал нь, тэр маш их унасан нь түүний нуруун дээр. Энэ нь нээгдсэн өдөр, гэхдээ тэд нь түгжээтэй байсан. Түүний орлоо буцааж өшиглөх их.
  
  
  "Хүлээх, Картер."
  
  
  Энэ нь байсан Нууц Албаны ажилтан. Түүнийг эргэж түүнд зүгээр л минут. Тэр чиглэсэн түүний .38 Smith & Wesson үед миний цээжин. Тэр хараад буу, дараа нь буцах үед энэ.
  
  
  "Би очих болно гэдгийг өрөө," би тайван хэллээ. "Хэрэв би байхгүй бол, хүн бүр үхнэ байдаг. Та байх болно гөлөг damn thing to stop me."
  
  
  Тэр буруулсан нь түүнийг өргөж, түүний хөл болон өшиглөсөн хэцүү үед хаалга. Тэд нээлттэй тэсрэлт нь чанга bang, болон хурлын танхим мэндлэв.
  
  
  Хаалга цохих нууц Албаны хүн тогшлоо Эго шалан дээр. Бусад бүх хамгаалалтын ажилтан нүүж надад хандах, мөн чуулганд оролцогчид над руу хараад санаа.
  
  
  "Чөтгөр аваг?" Хүн шалан дээр хашгирав. Тэр харсан харуул шалан дээр үүдний.
  
  
  Сайхан харагдах Venezuelan ерөнхийлөгч над руу нь эрч хүү. Ану-ын дэд ерөнхийлөгч над руу хараад, нээлттэй цочрол, айдас.
  
  
  Энэ нь Ану-ын туслах хэн босож араас нь түүний сандал. Дараа эхний шок, хүн бүр гэнэт дургvйцлээ илэрхийлсэн.
  
  
  "Уу тайван байх," гэж тэр хэлсэн нь түүний бат бөх, дуу хоолой. "Энэ decanter ширээн дээр агуулсан үхлийн зэвсэг. Эго үйл ажиллагаа нь алах хүн энэ өрөөнд."
  
  
  Арван нэгдүгээр бүлэг.
  
  
  Бүх зүйл байсан, дуу чимээ ихтэй, эмх замбараагүй. Хэд хэдэн хүмүүс хэзээ яаран босож өссөн нь хүртэл тэдний суудал. Mimmo явж өнгөрсөн нь түүнийг харан гаруй сандал.
  
  
  "Take out дүр," нэг Venezuelan хүн хашгирав доош коридор.
  
  
  Би байсан тухай хүрэх decanter үед Venezuelan хүн энгийн хувцас нь намайг шүүрэн авч, цаана нь. Би чадахгүй хүрч decanter. Тэр эргэж, тулалдаж нэн чөлөөт өөрөө.
  
  
  Тэр үед төхөөрөмж байсан идэвхжүүлсэн. Хүн бүр өрөөнд үүнийг мэдэрч чадна - түүнийх болох нь хэлсэн ihc. Тэнд байсан ямар ч дуу. Төхөөрөмжийг үйлдвэрлэсэн дуу давтамжтайгаар гэж та хэлж чадахгүй байсан бол сонсгол, эсвэл зүгээр л мэдрэмж. Гэхдээ нэг зүйл тодорхой байсан - энэ нь нөлөөлөлд өртсөн бүх мэдрэлийн шилэн манай байгууллага. Дууны нэвтэрсэн нь цөм миний тархи, урагдалт болон зураас үед миний мэдрэл, сэгсрэх миний их өршөөлгүйгээр учруулсан, тарчлал зовлон, дотор муухайрах. Өвдөлт эхэлсэн миний толгой, цээжний шиг тэд аймшигтай мэдрэмж нь би байх нь байна шүү дээ сүүлийн хоер өдрийн турш, харин секундын асуудал нь энэ болсон нь там их муу байна. Хоер эрэгтэй ширээн дээр гараа тавьж, тэдний толгой дээр uncertainly, мөн тэдний нэг нь аль хэдийн ороод сандал.
  
  
  "Let me go авч, тохируулан!" Тэр хашгирав үед Venezuelan.
  
  
  Тэр намайг гарч түүний ruse, Rivnenskaya хангалттай punch надад нүүр. Энэ нь намайг цохих хэцүү, би унаж сандал. Гэвч энэ нь цаг хугацаа, харуул мэдэрсэн нөлөөлөх нас барсан машин. Тэр clutched түүний толгой. Түүний эго түүнийг цохих хатуу гадаргуу мөн тэрээр буурсан байна.
  
  
  Би оролдсон үл тоомсорлож буй тарчлал зовлон миний толгой, цээж, тэмцэх, дотор муухайрах байсан байнга assaulting надад. Тэр түүнийг түлхсэн unsteadily болгон сандал шүүрэн нь carafe ус,
  
  
  Би бүдэрсэн түүнтэй хамт нөгөө талд нь сандал.
  
  
  Тэр унасан тэр үед хит шалан буурсан decanter. Энэ нь маш хэцүү, тэр мөлхөж, энэ нь дээр бөгөөд үүнийг авч дахин, дараа нь шатлан түүний хөл дээр нь дахин.
  
  
  Ийм ойр дотно хүрээ, нөлөө төхөөрөмж байлаа ч гэсэн хүчтэй. Түүнийх байсан нь гайхалтай. Би хараад Venezuelan ерөнхийлөгч харсан тэр буцаж налуу нь түүний дарга, түүний нүд нь бүрхүүлтэй. Ану-ын Дэд ерөнхийлөгч байсан нэн авах гэж оролдож хүртэл, түүний сандал. Хүн бүр өөр өрөөнд болсон өвчтэй маш хурдан.
  
  
  Түүний tripped гаруй цонх, бут нь leaded шил нь decanter. Би зүгээр л хаях гэж эго дамжуулан хагарсан шил үед Hawk өрөөнд тэсрэлт.
  
  
  Зогсоо "та юу хийж байгаа, эсвэл түүний ээ цохилт нь танд нуух нүх нь таны толгой. Түүний ноцтой."
  
  
  Би хараад энэ, тэр хэлсэн нь түүний Beretta над. Түүнийг харсан эго-ын үзэл бодлоо илэрхийлэх нь өөрчлөх тэр үед мэдэрсэн чичиргээ нь машин.
  
  
  "Энэ нь хэт авианы зэвсэг," би хэлсэн сул. "I' m getting rid of it."
  
  
  Ч түүнийг хүлээж татах гох, түүний аав болсон түүний нуруун дээр түүнийг шидэж decanter дамжуулан хагарсан шил. Энэ нь цохих ч илүү шил, дараа нь хит явган хүний зам доогуур, цочирдуулам хэсэг хэсэг болгон.
  
  
  Ядарсан, тэр эргэж Hawke. Тэр маш сул дорой байсан гэж түшиглэ эсрэг цонхны. Гэнэт түүнийх, би мэдэрсэн өвдөлтийг багасгахад, мөн миний амьдрал эхэлсэн тайвширч. Тэр эргэн тойрноо өрөөнд харсан бусад нь байсан, мөн чөлөөлөгдөнө. Тэд эхлээд шинж тэмдэг харагдаж байгаа амьдрал. Энэ Venezuelan ерөнхийлөгч шилжсэн нь түүний сандал, мөн АНУ-ын Дэд Ерөнхийлөгч гараа тавьж, түүний духан. Тэр итгэлтэй байх нь л зөв. Тэд байхгүй байсан ил хангалттай урт нь үнэхээр ноцтой гэмтэл гарах. Гэхдээ би сэжиглэж байсан бид бүгд hangover хоер төгсгөлд өдөр.
  
  
  Нэг semblance нь normalcy байсан нь аажмаар эргэж өрөөнд. Бага хурлын оролцогчид сэргэж маш хурдан, эргэн харж, бие биенээ нь өвчилж, эргэлзэж үзэл бодлоо илэрхийлэх нь тэдний нүүрэн дээр.
  
  
  Бүрхүүл Hawk ирсэн над руу зааж, түүний Beretta үед миний цээжин. Хоер харуулууд түүнийг дайрчээ. Тэрээр зогсож байсан нээлттэй өмнө надад ч барьж буу над дээр. Эрэгтэй нь түүнийг харж байгаа мэт болов гөлөг өчүүхэн өдөөн.
  
  
  "Эхлээд та хаях нь хутга нэг нь таны хамт олон, хуучин найз нь тэр үед, мөн аюул миний амьдралд" Hawk ууртайгаар хашгирав. "Дараа нь та stun дарга Venezuelan аюулгүй байдлын цагдаа. Одоо энэ!"
  
  
  Хүн цохих байсан түүний зам дээр хүртэл явж бүлэг, царай одоо ч гэсэн contorted нь өвдөлт тэр зовсон байв. "Тэр гэж мэдүүлсэн байсан буу ус carafe," хүн гэж хэлсэн. "Дараа нь ямар нэг аймшигтай эхэлсэн, энд юу болоод байгаа. Тэр үед авсан арилгах decanter, энэ нь байсан бүх зогссон."
  
  
  "Үнэндээ," Ану-ын ширээн дээр хэлсэн байна. "Энэ нь зогссон минут тэр шидэж decanter цонх гарч."
  
  
  "Тэгээд юу байсан decanter, Ник?" "Эсвэл та одоо ч гэсэн өөрийгөө хувьсгалт нэртэй Рафаэль Чавес?"
  
  
  "Хэрхэн Винсент, эрхэм ээ?" Би асуусан, үл тоомсорлох Дарсны ийн дүр. "Энэ нь...?"
  
  
  "Амь насаа алдсан эго?" Hawk дууссан миний хувьд. "үгүй ээ. Тэр сайхан байх болно. Та байхгүй байсан нь хангалттай хүртэл эго, талх нарийн боовны тухай хагас инч."
  
  
  "Бурхан баярлалаа," би хэлсэн dully. Одоо чуулганы байсан хадгалсан, хамт амьдардаг, түүний удирдагчид, би мэдэрсэн мэдрэмж бүрмөсөн ядаргаа. Би авах шаардлагатай зарим нь унтаж, ням гариг. Мөн би түүний олсон гэж би санаа зовохгүй байсан, тэд юу бодож, миний тайлбар. "Үгүй ээ, эрхэм ээ, одоо би ойлгож байна гэж би бодохгүй байна Чавес. Гэж би боддог, миний ой санамж эргэн ирж, дутуу үед онгоц ниссэн. Oni хүсдэг намайг санаж байна, энэ нь биш, харин өмнө нь би сонсох нь бага давтамж авсан дохионы төхөөрөмж. Дараа нь би байсан хэн мэдэх юм юу болохыг ойлгох нь би хийж байсан.
  
  
  Харцага хэлэв, суралцаж буй миний нүүрэн.
  
  
  "Хүмүүс хоригдож намайг хоер өдрийн турш," би хэлэв.
  
  
  Hawk судалж нүдээ бололтой гэж бодож байсан юм шиг ажиллаж Ник Картер дахин. Тэр holstered түүний буу болон даллан бусад бодис хол. Дэд ерөнхийлөгч бидэнд ирсэн.
  
  
  "Юу там энд юу тохиолдсон?" гэж тэр биднээс хүссэн билээ.
  
  
  Энэ Venezuelan ерөнхийлөгч болсон нь хүртэл түүний сандал. Тэрээр хариулсан нь дэд ерөнхийлөгч гаруй дуу чимээ өрөөнд. "Энэ нь иймэрхүү харагдах энэ залуу зүгээр л хадгалсан, бидний амьдрал. Санал what ' s up, Ахлах Дэд Ерөнхийлөгч."
  
  
  Дэд Ерөнхийлөгч харсан нь Venezuelan ерөнхийлөгч надад. "Тийм ээ," гэж тэр хэлсэн удаан. "Би бодож байна тэр сум үүнийг маш сайн. Гэхдээ юу байсан юм devilish зүйл та шидэж цонх гарч, Ник?"
  
  
  "Би итгэлтэй биш байна, эрхэм ээ," гэж би хэллээ. "Хэрвээ бид байж болох зарим нэг нууцыг зуур, би аз жаргалтай байх байсан хуваалцах миний онол нь та."
  
  
  "Энэ нь сайн санаа," the Venezuelan ерөнхийлөгч хэлсэн байна. "Ноед оо, энэ бага хурал болно завсарлага нэг цаг, дараа нь бид уулзах болно энд дахин дуусгахын тулд манай бизнес."
  
  
  Бид байсан нь маш хувийн хурал. Энэ Venezuelan Ерөнхийлөгч, АНУ-ын Дэд Ерөнхийлөгч Hawke, мөн түүний ойртон аюулгүй байдлын хавсралт байхад өөр хүн байсан юм асууж орхиж. Дарга Venezuelan Аюулгүй байдлын Цагдаагийн аль хэдийн хүргэж байна, урьдчилан эмчилгээ юм.
  
  
  Хэдэн минутын дараа тэр ганцаараа байсан нь хоер зочид болон Hawk.
  
  
  "Та үйлдэл маш хурдан, залуу хүн," the Venezuelan ерөнхийлөгч хэлсэн, clasping түүний мутар нь түүний ард.
  
  
  "Баярлалаа, эрхэм ээ," гэж би хэллээ.
  
  
  "Гэсэн хэдий ч, Картер," дэд ерөнхийлөгч хэлсэн, " хэрэв та маш их байна тайлбарлах. Хэн нэгэн надад хэлсэн байсан гэж та хэн авчирсан decanter өрөөнд орж."
  
  
  "Би айж байна энэ нь зөв зүйл хийх, эрхэм ээ," гэж би хэллээ.
  
  
  Hawk grimaced. "Харагдаж байна гэж Kolodezny байсан хулгайлж ятгасан гэж итгэдэг тэр нь Venezuelan хувьсгалт зорилго дээр алж, та нар" гэж тэр хэлсэн байна sourly. Тэр гэрэлтэй урт навчин тамхи болон алхаж эхлэв эргэн тойронд өрөө, hunched хугацаанд түүний твид хүрэм.
  
  
  "Энэ нь маш сонирхолтой юм," Venezuelan ерөнхийлөгч хэлсэн байна. "Мөн эдүгээ таны хэвийн чадвар буцаж байна, Senor Картер?"
  
  
  "Тийм ээ эрхэм ээ."
  
  
  Ану-ын Дэд ерөнхийлөгч суугаад ирмэг дээр түүний сандал. "Энэ бүгд нь маш тааламжтай бидний хувьд энд, энэ танхим. Харин хэвлэлийн олдвор гарч энэ талаар, тэд хашгирах гэж Америкийн төлөөлөгч sabotaged бага хурал оролдсон алах ерөнхийлөгч, надад."
  
  
  "Би хүлээн зөвшөөрч," Hawke хэлсэн байна. "Энэ нь хялбар биш тайлбарла."
  
  
  "Тэр бас надад тохиолдсон, эрхэм ээ," түүний дэд ерөнхийлөгч хэлсэн байна. "Гэхдээ бид хэд хэдэн боломжит худалдан авагчид үнэхээр энэ хариуцлага."
  
  
  "Мөн тэд гэж хэн бэ?" Ерөнхийлөгч асуув.
  
  
  Түүнийг би санаж юу Tanya гэж хэлсэн, тэр түүний орон сууцанд шөнө, зүгээр л өмнө нь мансууруулах бодис тогшиж намайг гарч. Би хараад Hawke зөвшөөрөл тэдэнд хэлж, тэр толгой дохив. "KGB," би хэлэв.
  
  
  "Qué demonio!" ерөнхийлөгч muttered.
  
  
  "Барих хэвлэлийн хорин дөрвөн цагийн турш," би хэлсэн, " би хичээх болно олох нь их. Үүний дараа, бид харах болно, бүх дэлхийн хэвлэлийн болно түүхийг нь мэднэ. Бодит түүх."
  
  
  Hawke судалж миний царайг мөч, дараа нь хараад дэд ерөнхийлөгч. "Болно, бид байх гэж их цаг хугацаа?"
  
  
  Дэд ерөнхийлөгч түүний босгосон хөмсгөө. "Тусламжтайгаар Venezuelan засгийн газар," гэж тэр хэлэв, шийдвэрлэх ерөнхийлөгч.
  
  
  Ерөнхийлөгч над руу хараад soberly. "Би итгэж энэ залуу математик гол. Би бүрэн хамтран ажиллах нь та. Байх уу надад байрлуулсан. Одоо, Ахлах Дэд Ерөнхийлөгч, би харах хэрэгтэй миний өмнө ажилтнууд чуулганы дуугарна. Та үзнэ үү хурлын танхим." Ноен Картер, та бол өөрийгөө зөвтгөх, та хүлээн авах болно, хамгийн өндөр шагналын миний улс."
  
  
  Өмнө нь тэр болох эсэргүүцэл, тэр нь алга болсон. Дэд ерөнхийлөгч болсон нь хүртэл түүний сандал над уруу хүрч ирлээ. "Одоо энэ бүхэн гэр бүл, Ник, би шиг санагдаж би сүүлийн нэг бодсон гэж хэлж болно."
  
  
  "Би бодож байна, би юу мэдэх юм," гэж би хэллээ. "Би хорин дөрвөн цагийн итгэлцэл дээр. Учир нь би үнэхээр байж дүрвэгч. Эсвэл зүгээр л энгийн галзуу. Миний цаг хүртэл, би миний тухай."
  
  
  "Иймэрхүү зүйл, Ник. Та хэвийн юм шиг санагдаж одоо надад. Харин аюулгүй байдал аюулгүй байдал. Тэнд байх естой зарим нэг эргэлзээ миний оюун ухаан. Би найдаж байна, та татгалзахгүй бол надад байгаа учраас фрэнк."
  
  
  "Би ойлгож байна. I ' ll мэдрэх нэг арга зам юм, эрхэм ээ," гэж би хэллээ.
  
  
  "I' ll тавьж, миний ажил Зумпны," Hawk гэв гэнэт биш над руу харж байгаа. "Би итгэж emu далдуур."
  
  
  "Мэдээж," дэд ерөнхийлөгч хэлсэн байна. "Гэхдээ өмнө явж, Давид. Хэвлэлийн байх болно үүрд хүлээх."
  
  
  Дэд Ерөнхийлөгч гарч явсан дамжуулан өрөө. Түүнийх болон Hawk ганцаараа байсан. Дараа нь удаан чимээгүй, тэр эцэст нь ярьсан.
  
  
  "Харагтун, би уучлаарай," гэж би хэллээ. "Хэрэв зөвхөн тэр байсан тэрнээс илүү болгоомжтой охины хамт..."
  
  
  "Үүнийг зогсоож, Ник. Та мэдэх, бид чадахгүй нь өөрсдийгөө хамгаалах бүх гэнэтийн нөхцөл байдал. Ямар ч байсан, би түүнээс та шалгахын тулд ee. Тэр найдаж байна. Хэн ч зугтаж чадна урхинд та унаж. Энэ нь маш сайн төлөвлөгдсөн, мөн энэ нь жирэмсэлж байсан нь шинжээчдийн. Одоо үзье сэргээн босгох нь юу болсон бэ ."
  
  
  "За, би түүний болно гэж би drugged,, дараа нь... магадгүй сугандаа, би мэдэхгүй байна. Би үнэхээр санахгүй ч тэр шөнө охины орон сууц. Эмийн байсан түүний уруулын будаг..."
  
  
  Hawke чадсан инээмсэглэн. "Яагаад гэдгийг нь та өөрийгөө буруутгаж. Байж чадахгүй тэнэг, миний хүү. Гэвч гэж үзвэл энэ охин байсан KGB төлөөлөгч, мөн тэд авч, та зарим нэг далд газар hypnotize та - яагаад тэд байлгаж та хоер өдрийн турш? Сугандаа нь зөвхөн авч, хэдэн цагийн үед хамгийн их. Хэрхэн тэд танд хүчээр хийх ямар нэг зүйл эсрэг явдаг чинь ес суртахууны кодын? Сугандаа тэр тийм биш."
  
  
  "За, би зүгээр л таах, гэвч хэрэв тэд чадсан өөрчлөлтийн миний бүх хувь хүн, миний бүх хувь хүн, энэ нь миний ес суртахууны хууль гэж өөрчлөх хамт энэ. Хэрэв энэ үнэхээр хүлээн зөвшөөрсөн гэдгийг би байсан хувьсгалт итгэсэн хүчтэй overthrowing эго засгийн газар, энэ санааг ажиллах болно. Мөн бид мэднэ Оросууд ашиглах зан үйлийн хяналтын арга болох бүрэн эвдэж, хүний ес суртахуун, шударга болгох эго боол нь болзолт урвал. Хослол сугандаа, зан хяналтын болох юм надад итгүүлэхийг би байсан Чавес."
  
  
  "Тийм ээ," Hawk бодсоноо хэлсэн. "Мөн энэ нь байсан нь дэмий ухаалаг санаа байна. Авах хамгийн сайн Америкийн төлөөлөгч, эргэж эго руу нь алуурчин мөн let him go to do зарим нь бохир ажил нь та.
  
  
  Дараа нь зөвшөөрөх emu, эго улс авч буруутай. Би одоо ойлгож эхэлж байгаа аюул нь энэ анхааруулга."
  
  
  "Бичигдсэн бидэнд авахын тулд энд байна," би хэлсэн.
  
  
  "Үнэхээр гайхалтай. Тэр унасан учир нь энэ - дэгээ, hazel, and sinker. Хэрэв энэ нь хэн нэгний буруу, Ник, энэ нь түүнийх."
  
  
  "Би уншиж тэмдэглэл, бас," би хэлэв. "Магадгүй бид зогсоох естой буруутгаж талаар бодож эхлэх дуусгах нь энэ quest. Бид устгасан нь их-ийн grand төлөвлөгөө, харин одоо бид барих нь их." Түүнийг хараад шалан. "Надад нэг санаа байна гэж тэд patting өөрсдөө нуруун дээр инээж энэ талаар, магадгүй энэ эдэлж. За, хөгжилтэй үед минь зардал нь дээр. Үед их олдвор, түүний, тэд байх болно инээж."
  
  
  "Би сэжиглэж байна, хэрэв та аль хэдийн sobered их гарч, "Hawk" гэж хэлсэн, дараа нь та дараа нь тасалдсан их хутгаар. Та яаж мэдэх энэ охин нь KGB?"
  
  
  "Учир нь тэр надад хэлсэн," би хэлэв. "Эсвэл наад зах нь, тэр хүлээн зөвшөөрчээ асуухад гэхэд sl. Энэ нь зүгээр л өмнө нь авч эмийн үед эмийн тогшиж намайг гарч. Ямар ч тохиолдолд, түүний жинхэнэ нэр нь Tanya Savich тэнд зөвлөгөө оросын түүний герман аялгатай. "
  
  
  "Бүх юм санаж байгаагаар түүний тухай?"
  
  
  "Одоо. Би орон сууцанд шалгах, мөн германы Элчин сайдын яам, мөн зоогийн газар бол би харж чадахгүй байсан гэнэ. Би ч бас санаж түүний үед эмнэлэг, эрэгтэйчүүд цагаан өнгийн дээл, мөн Tanya, хэн нь үргэлж надад өгсөн зааврыг хэрхэн хийх талаар энэ бүх." Би санахгүй байна их нэр эсвэл тэд юу хийсэн юм надад байхгүй. Гарахдаа эмнэлэг, би илт байсан, тиймээс би ямар ч санаа бол энэ юм."
  
  
  Hawk grimaced. "За, наад зах нь та оргон зайлсан эмгэнэлт тэд төлөвлөж, Ник. Та нар хэлсэн гэж та нар гарч ирээд таны транс дутуу?"
  
  
  "Нисдэг онгоц хийсэн нь ижил дуу нэг, тэр байх естой сонссон машин. Энэ дууны хамт анхааруулга мессеж миний ухамсарт оюун ухаан байна илгээх сүүлийн хоер өдрийн турш, намайг явж цонхны сонсох дуу. Энэ KGB байх естой нь түүнийг хүссэн болдог байх нь түүний жинхэнэ дүр төрхөө дараа аллага байсан нь дээр. Хэрэв энэ байсан гэж татгалзсан нь түүний хоч Картер, энэ нь байж болох юм эндүүрэхгүй сэтгүүлчдэд. Тэд чадахгүй байсан мэдэж байсан үнэхээр хариуцлагатай. Эсвэл тэд байж болох л байсан ойлгосон галзуу. Энэ KGB үүнийг хийж чадахгүй байсан. Oni зочид буудал, humiliate бидэнд, мөн тэд бараг л амжилтанд хүрсэн ."
  
  
  "Хэрэв та нар бүх эрх, Ник?" гэж асуув Харцага, намайг харж нягт.
  
  
  "Би зүгээр ээ," эго итгэлтэй түүнийг. "Харин дараа нь түүний болсон үйлдэл."
  
  
  Тэр инээд алдав. Сайн байна. Манай вэб охин гол дүрд нь?"
  
  
  "Вэб-д суурилсан. Гэхдээ би санаж талаар ямар нэг юм энэ нууцлаг хүн. Ямар нэг шинэ зүйл. Би тэр гэж бодож байсан эмнэлэг."
  
  
  Харцага болсон татах нь түүний stinking навчин тамхи болон үлээж гарч утаа бөгж. "Эдгээр тоо. За, танд хэрэгтэй байж магадгүй ажиллуулж зарим туршилт эхлээд, гэхдээ бид цаг байхгүй гэсэн яг одоо. Үргэлжлүүлэн бодож байгаа бол бэлэн."
  
  
  "Би бэлэн байна учир нь энэ нь," би хэлэв. "Гэхдээ хадгалах цагдаа болон бусад бодис хол хүртэл миний өдөр хүртэл байна. Гэдгийг л би асуух гэсэн утгатай. Би хүсэхгүй байна бүдэрч гаруй туслагч."
  
  
  "Бүх эрх, Ник," Hawk хэлсэн байна.
  
  
  "Дараа нь би та харах болно таны зочид буудал."
  
  
  * * *
  
  
  Би сууж байсан үед том зандан ширээн Ноен Людвиг Шмидт, Дэд Элчин сайд Баруун Герман, хэн нь естой байсан авч Tanya хүлээн шөнө ee уулзсан гэнэ. Шмидт байсан хажуулдсан түүний өндөр сандал дээр тулгуурласан, урт тамхины түүний баруун гар нь.
  
  
  "Аа, тийм ээ. Fraulein Hoffmann авч, түүнийг хүлээн авах. Тэр сурч байх дипломат үйл явдал. Тэр нь ухаалаг охин, та мэднэ. Тэр дуудсан өвчтөн нэн даруй хүлээн авсны дараа, энэ нь. Мэдээж, тэр идсэн зүйл дээр bullfight гэж сэтгэл дундуур түүний ходоодны. аймшигтай. Тэр ч чадахгүй буцаж ажиллах ferret."
  
  
  "Хэр удаан байна тэр энд ирсэн нь та?" Гэж би түүнээс асуув.
  
  
  "Биш урт. Нь Гамбург охин, би андуураагүй юм л бол. Түүний эцэг байсан оху-ын дүрвэгсдийн."
  
  
  "Юу гэж байна тэр та нарт хэлсэн?"
  
  
  "тиймээ. Тэр ярьдаг германы нь бага зэргийн аялгатай улмаас түүний гэр бүлийн байдал. Түүний гэр бүл ярьсан орос гэртээ."
  
  
  "Тийм ээ,"би хэлсэн," би ойлгож байна."
  
  
  Herr Шмидт байсан нь маш нимгэн, sexless хүн түүний дөчийн хэвийсэн, тодорхой маш их сэтгэл хангалуун түүний үүрэг амьдрал. Гэж тэр асуув. "Сайхан охин, та санал нийлэхгүй байна?"
  
  
  Тэд санаж, түүнийг нь зарим үед бид ашиглаж суух нь түүнд Ирина-ийн өр болон ор. "Маш сайхан охин. Би түүнийг холбоо үед бүртгэлтэй хаяг нь таны уулзаж файлуудыг?" Энэ нь нэг газар тэр байсан нэгдсэн намайг шөнө тэр байсан drugged надад.
  
  
  "Би итгэлтэй байна та. Дараа нь бүх, тэр өвчтэй."
  
  
  "тиймээ. Хэрэв би байхгүй бол түүнийг олж гэртээ, хэрэв та мэдэж байгаа бол би өөр харагдах түүний хувьд? Зоогийн газар, кафе, тусгай газар амралт зугаалгын?"
  
  
  "Харин би та нарт хэлсэн охин өвчтэй байсан."
  
  
  "Уу," би тэсч ядан хэлэв.
  
  
  Тэр залхсан бололтой үед миний үнэлнэ. "За, би түүний авч ашиглаж, түүний төлөө үдийн хоол заримдаа жижиг кафе холгүй энд. Би санахгүй нэр, гэхдээ би дуртай Venezuelan hallaca ба энэ нь үйлчилж байдаг. Энэ нь хоол хийсэн нь эрдэнэ шишийн гурил."
  
  
  "Би мэднэ," гэж би хэллээ. Би түүний гэдгийг санаж Tanya тушаажээ Эл Hardin дараа bullfighting.
  
  
  Шмидт ширтэн Ceylin нь маадгар илэрхийлэл..
  
  
  "Үнэндээ, би байна гэж бодож байна татагдаж охин," гэж тэр хэлсэн байв. "Байх нь бакалавр энэ хотод байдаг гайхамшигтай туршлага."
  
  
  "Би бодож байна," гэж би хэллээ. "За, би хичээх болно түүнийг олж гэртээ, Herr Шмидт. Сайн үдээс хойш."
  
  
  Тэр босч чадахгүй байсан. "Тааламжтайгаар," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр ширтэн тааз дахин, магадгүй тухай мөрөөдөж түүний бэлгийн чадавхи нь гэрлээгүй хүн эргэн тойронд Каракас.
  
  
  Би үнэхээр чадахгүй байсан гэж бодож олох Tanya түүний орон сууц. Тэр байх естой, зохион орхиж эго ард л эцсийн шатны үйл ажиллагаа - миний барих-эхлэв. Гэхдээ би найдаж байсан олж, зарим нь таамаглаж байна. Нэгдүгээр давхарт барилга, би уулзсан нь өөх Venezuelan эмэгтэй хүн байхгүй байсан нь англи хэл.
  
  
  "Буэнос tardes, senor," гэж тэр хэлэв, чангаар инээж өргөн.
  
  
  "Буэнос tardes," би хэлэв. "Би хайж залуу эмэгтэй нэртэй Ilse Hoffmann."
  
  
  "Аа, тийм ээ. Гэвч тэр биш энд амьдарч дахиж. Тэр гарч нүүж маш гэнэт, хэдхэн хоногийн өмнө. Ер бусын гадаадын иргэн, хэрэв та шалтаг надад хэлсэн юм."
  
  
  Тэр түүн рүү инээмсэглэн. "Хэрэв тэр бүхнийг авч, түүнтэй?"
  
  
  "I didn' t check орон сууц анхааралтай. Тэнд маш олон орон сууц энд, болон түүний завгүй эмэгтэй."
  
  
  "Хэрэв та санаж байгаа бол би үүнийг шалгах шатаар?"
  
  
  Тэр над руу огцом. "Энэ бол миний эсрэг. Хэрэв та нар хэн юм уу?"
  
  
  "Зүгээр л нэг Санаж Hoffmann," би хэлэв. Тэр хүрсэн хүртэл минут, санал эмэгтэй цөөхөн bolivars.
  
  
  Тэр тэдэн рүү хараад, дараа нь над руу эргэж. Тэр хүрч ирээд аваад мөнгө, дээгүүр харж түүний мөрөн рүү танхим. "Энэ тоо нь найман," гэж тэр хэлсэн байна. "Хаалга биш цоожтой."
  
  
  "Баярлалаа," би хэлэв.
  
  
  Би явж, шатаар нь түүний орон сууц. Хэрэв би азтай, би боломжтой байх болно, зогсоох, түүний Tanya болон түүний найзууд тэд өмнө нь онгоцонд Москвад. Гэхдээ би санаа зовж байсан юм - тэд магадгүй аль хэдийн мэдэж байсан гэж их талбай чадаагүй.
  
  
  Дээд хэсэгт нь орсон орон сууц. Дурсамж ирсэн үер эргэж, бусад дараа нэг. Өргөн буйдан дээр зогсож өрөөний голд, зүгээр л энэ байсан тэр шөнө үед Tanya й өөрчлөгдсөн нь түүний биеийг авахын тулд Ану-ын төлөөлөгч. Тэр хаалттай хаалганы цаана түүнийг эргэн тойрноо харлаа. Бүх зүйл өөр байсан одоо. Nen дутагдаж амьдралын liveliness, тэр Tanya өгсөн байв emu. Тэр rummaged дамжуулан шүүгээ, жижиг ширээ сандал, юу ч олж гэхдээ нэг, хоер театр тасалбар. Тэд хийж чадахгүй байх нь надад их сайн дараагийн хорин дөрвөн цаг. Түүний дундуур алхаж, үлдсэн хэсэг нь орон сууц. Би орж унтлагын олж нгэгдсэн bullfighting хөтөлбөр хогийн болно. Би хүлээн зөвшөөрч түүнийг Tanya-ийн бичгийн хэв нь, учир нь тэр хийсэн тэмдэглэл хөтөлбөрт үед би хамт байсан түүний үед bullfight. Зүгээр л сануулах авах хүнсний бүтээгдэхүүн. Энэ нь ямар ч хэрэггүй байсан юм миний хувьд. Энэ нь зүгээр л байсан шидэгдсэн буцаан wastebasket өөр дүр сонсоод дууны зочны өрөөнд. Хаалга коридор нээгдсэн, хаалттай маш чимээгүй.
  
  
  Тэр хүрч Wilhelmina болон дарагдсан өөрийнх нь эсрэг еолж ханын дараагийн хаалгыг. Нөгөө өрөөнд чимээгүй байсан. Хэн нэгэн байсан бол намайг дараах. Хэн нэгэн үзэж байсан орон сууцны барилга, айж байсан гэж би авч байсан хэт ойрхон тайвширч. Магадгүй энэ нь Tanya өөрөө. Тэр сонссон бараг inaudible creak туз-ийн дагуу хивс. Тэр мэдэж байсан байрлалыг яг энэ зөвлөл хойш тэр ирээд байсан дээр энэ нь өөрөө өмнө. Тэнд байсан байх шиг ямар нэгэн шалтгаанаар хойшлуулах сөргөлдөөн. Түүнийг гарч ирээд үүдний.
  
  
  Төвд өрөөнд байсан хүн нь буу. Тэр миний нууц хүн, болон буу байсан нэг бөгөөд эргэн тойрон нь тэр буун намайг дарга д Вашингтон, мөн нэг нь би санаж байна түүнийг хараад, цагаан зурвас дахь KGB лаборатори. Тэр эргэж тойрон үед тэр намайг сонссон.
  
  
  "Дусал" гэж би хэлсэн.
  
  
  Харин тэр бусад санаанууд. Тэрээр ажлаас нь халсан. Би харсан тэр гэж байсан гөлөг нь хувааж хоер дахь нь өмнө буудаж байсан нь буудсан юм, би тагтаа шалан дээр. Буу дуугарав чангаар өрөөнд Gawk хаасны хана руу миний ард энэ цохих шалан. Буу сунгах үед дахин хувааж, мод дараа нь надад энэ дээгүүр өнхөрч эхэлсэн ажлаас халах. Тэр буудсан нь түүнийг гурван удаа. Эхний gawk бут нь дэнлүү ард анчин. Эхлэх хоердугаарт орж эго-ийн цээж, унагасан эго буцаж еолж. Гурав дахь gawk цохих emu нүүр, нээлттэй, дор шанааг, бөгөөд ниссэн зүг дарга, spattering хана нь хүрэн улаан зовлонтой. Тэр цохих шал нь хатуу, гэхдээ тэр нь байхгүй байсан ч үүнийг мэдэрч байгаа. Хүн намайг дагаж даяар энэ эрхэм өмнө нас барсан эго, байгууллага нь мэдэж болдог юм.
  
  
  "Тохируулан!" Би muttered. Надад амьд гэрч, хэн нэгэн хэлж болох юм миний бүх зүйл. Гэхдээ би алж байсан миний эго.
  
  
  Тэр маш хурдан болсон нь түүний хөл. Хүмүүс барилгын сонссон gunshots. Тэр дээр алхаж мөргөж зураг болон руу хараад, түүний халааснаас. Юу ч биш. Ямар ч таних карт, хуурамч болон бусад. Харин тэнд байсан жижиг scrawled зурвас дээр цаас.
  
  
  "T. Ла Шуа-Ийн Археологийн Хүрээлэн. 1930"
  
  
  Тэр тавьж цаасан дээр нэг минут явж, цонх. Shaggy сонсож болох, түүний, мөн дуу хоолой дахь коридор.
  
  
  Тэр нээгдсэн цонхон дээр гарч ирээд гал зугтах. Хэдэн минутын дараа тэр, газар дээр нь орхиж, барилгын одоогоор түүний ард.
  
  
  Тэр үед гадуур явж, энэ нь болж байсан хар. Мэдээний тэмдэглэл тоглож дахин дахин миний дарга. Тэнд байсан ресторан гэж нэрлэдэг Ла Шуа-ийн археологийн хүрээлэн дээр Avenida Casanova. Түүний дуу хоолой нь гэнэт зогссон, санах. Би сонсож байсан талаар энэ газар байсан учир алдартай түүний hallaca, Tanya-ийн дуртай Venezuelan хоол, хэрэв тэр байсан гэж хэлсэн нь надад болон түүний найз, Людвиг үнэн. Магадгүй, гэж би бодлоо, захидал "T" гэсэн үгийн товчлол Tanya, мөн тэр нууцлаг хүн, иймээс оху-ын төлөөлөгч, зорилготой уулзаж Tanya тэнд үед 19: 30 19: 30? Энэхүү вэб удирдах гэдгийг би аль хэдийн байсан, тиймээс би дагаж болох юм байна.
  
  
  Түүний ирсэн ресторан эрт байна. Tanya байсан хаана ч харж болно. Тэд суугаад түүнийг доош нь хүснэгт арын байшин, тэр хаана байж болох нь харагдаж байгаа ч анзаарч, мөн Stahl хүлээлээ. At 7:32, Tanya ирсэн.
  
  
  Тэр сайхан гэж би санаж байв. Энэ нь тийм биш юм нь хуурмаг юм. Зөөгч түүнийг удирдсан хүснэгт урд хаалга. Дараа нь тэр босож, алхаж доош жижиг танхим руу ladies ' өрөөнд. Тэр босож дагаад.
  
  
  Тэр аль хэдийн алга болсон өрөөнд орж тэмдэглэгдсэн "Хатагтай" байх үед түүний эцэг ирсэн жижиг alcove. Би хүлээж байсан, тэнд нь түүнд, баяртай гэж бид байх болно, ганцаараа хол хүмүүс хоолны өрөөнд тэр үед гарч ирсэн. Нэг минутын дараа, хаалга нээгдэж, бид нүүр тулсан.
  
  
  Өмнө нь тэр болох хариу үйлдэл, тэр нь шүүрэн авч, түүнийг дарсан нь түүний хатуу гаслах. Тэр чангаар дуу алдав.
  
  
  Тэр хэлсэн байна. "Та нар!" "Та юу хийж байна? Явцгаая намайг, эсвэл би болно хашгирах үед түүний."
  
  
  Тэр эрэгтэй дөнгөж сая нүүр гэхэд ee нь ар гараа.
  
  
  Түүний growled үед nah. - "Та юу гэж бодож байна энэ нь зарим төрлийн туршилтын сэтгэл судлал тоглоом? ""Та, би ашиглах хэрэгтэй микрофон, чанга шийдвэрлэх оноо."
  
  
  "Хэрэв та тийм гэж хэлэх, Ник," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр зохион байгуулж, түүний нүүрэн дэх гараа. Ee Stahl-ийн дуу хоолой нь зөөлөн.
  
  
  "Гэдгийг би юу гэж хэлэх, эрхэм," би хэлэв. Тэр бүү stiletto унаж далдуу миний баруун гар талд.
  
  
  "Та шүү дээ... намайг алах гэж?"
  
  
  "Үгүй бол та үүнийг хийх зайлшгүй шаардлагатай байна," би хэлсэн. "Чи, би гэж байгаа бол эргэн тойронд гарч энэ газар хамтдаа. Мөн та үйлдэл байгаа юм шиг маш их цаг хугацаа байх. Эсвэл та авч болно энэ нь хавирга. Надад итгэ би түүнд хэлэх болно, мөн би чамайг алах юм бол та юу ч оролдож."
  
  
  "Мартах цаг үед бид хамтдаа байсан?" "Энэ юу вэ?" гэж асуулаа тэр тачаангуй дуу хоолой.
  
  
  "Битгий худал надад хүүхэд. Бүх зүйл та байсан юм бэ зүгээр л бизнес. Одоо хөдөлж авах." Аз жаргалтай байх."
  
  
  Тэр санаа алдав. "Бүх эрх, Ник."
  
  
  Бид гарч явсан бүх хугацаанд зоогийн газар ямар ч асуудалгүй. Тэр ирсэн машин, тиймээс би хийсэн түүний хөтөч надад байхгүй. Бид тоглож ийм тоглоом нь түүнд мөн тэрээр авсан жолооны ард. Машин байсан бүрэн ганцаараа харанхуй модот гудамж.
  
  
  "Одоо. Та нар уулзаж, Hema ресторанд?"
  
  
  "Би чадахгүй гэдгийг би та нарт хэлье."
  
  
  Тэр тавьж, хутга байв. "Авах захиалга, хэрэв та чадахгүй."
  
  
  Тэр нь хараад айсан. "Тэр нь бодис юм."
  
  
  "The KGB?"
  
  
  "Тийм ээ."
  
  
  "Та хэтэрхий?"
  
  
  "тиймээ. Гэхдээ зөвхөн ачаар миний онцгой мэдлэг, учир нь би эрдэмтэн. Энэ corresponded тулд ihc."
  
  
  Намайг машин руу явлаа Avenida Casanova. Гэж би түүнээс асуув. "Хаана явж эмнэлэг?" "Бүү тоглоом тоглох нь надад байна."
  
  
  "Хэрэв би та нарыг авч байдаг, тэд биднийг алах болно, аль аль нь!" гэж тэр хэлсэн байна, бараг tearfully.
  
  
  "Ямар арга замаар?" - давтан хийнэ.
  
  
  Тэр маш их бухимдсан. "Авах нь шулуун эргэж болон дагаж өргөн чөлөө хүртэл би та нарт хэлье бол дахин эргэж."
  
  
  Энэ нь хийсэн заагч.
  
  
  "Хаана Александр?" гэж тэр асуув. "Хэн нэг нь естой байсан meet me."
  
  
  "Тэр үхсэн," би хэлсэн, чадахгүй хараад nah.
  
  
  Тэр эргэж хараад намайг хэсэг зуур. Тэр үед ядан хүлээдэг дахин, түүний нүд нь байсан бүрхүүлтэй. "Би тэдэнд хэлсэн та нар хэтэрхий аюултай" гэж тэр хэлсэн бараг inaudibly. "Одоо та нар шүү дээ сүйрсэн их-ийн том төлөвлөгөө."
  
  
  "За, магадгүй энэ нь тийм биш юм маш их байна," би хэлсэн tartly. "Байсан Dimitrov асуудал эрхэлсэн үндсэн схем?"
  
  
  Тэр гайхсан сурах гэж би мэдэж байсан Dimitrov-ийн нэр. Тэр нь бодит шинэхэн түүний и-мэйл бизнесийн хэдий ч түүний гайхалтай чадвар. "Та нар ч бас ихийг мэдэх," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Би олох нь эго энэ нь гэж нэрлэгддэг эмнэлэг?"
  
  
  "Би мэдэхгүй байна," гэж тэр хэлсэн байна. "Тэр магадгүй аль хэдийн орхисон. Зүүн эргэ дээр дараагийн гудамж."
  
  
  Тэр надад цаашид зөвлөмж, мөн би тэднийг дагав. Би эргэж, түүний эрс шулуун, тэр над руу эргэж. "Би мэдэхийг хүсэж байна. Юу нь буруу явсан? Үед, хэрэв та гарч сугандаа болон вэ?"
  
  
  Тэр харлаа Nah болон инээмсэглэв. "Би байна шүү дээ гэж галзуу таах гэж оролдож үнэнийг хувьд сүүлийн хэдэн өдөр. Одоо би зөвшөөрөх болно, та уншиж түүний аз зуур."
  
  
  Дараагийн уулзвар, бид хийсэн сүүлийн тэмдэг зүүн, болон Tanya надад хэлсэн зогсоох урд хуучин байшин. Давхарт шиг харагдаж ашиглагдаагүй дэлгүүр, мөн дээд шал шиг зэлүүд.
  
  
  "Түүний дуу хоолой," тэр аяархан хэлэв.
  
  
  Түүний хөдөлгүүр нь шийдвэрлэх судалгааны асуудал. Би харсан нь толь байдаг, түүнийг харсан өөр нэг машин хүртэл татах нь бидний ард. Хэсэг зуур би бодлоо, тэд байж болох Tanya-ийн найз нөхөд, харин дараа нь би ойлгосон дөрвөлжин нүүр жолооны ард. Hawke зээлсэн нь ТТГ-ын хүн нь нүд байлгах гэж намайг.
  
  
  Миний гэнэтийн уур хилэн нь багассан. Эго чадахгүй түүнийг буруутай, харгалзан арга нь тэр байсан байсан, ажиллаж байгаа сүүлийн үед. Түүний шийдсэн үл тоомсорлож, түүний харуул oleoresin.
  
  
  "Гарч ирж," Tanya түүнд хэлсэн, даллаж түүний буу үед түүнийг.
  
  
  Бид гарч авсан. Tanya цаг болсон, маш их айсан.
  
  
  "Ник, хийж чадахгүй надад ирж, та нартай хамт. HQ харуулсан энэ нь та. Уу, намайг авраач. Санах мөчүүд бид зарцуулсан хамтдаа. Та мартаж болохгүй, энэ нь одоо харагдаж байгаа."
  
  
  "Тийм ээ, би чадна," гэж би хэллээ coldly. Тэр түлхсэн нь ee " Luger "явж, эргэн тойронд нь барилга явган хүний зам.
  
  
  Эргэн тойронд юу ч үүнийг мэддэг байсан юм. Намайг авчирсан байсан, би их drugged, тэр үед гарч ирсэн, би байсан нь илт. Гэхдээ би санасан ойролцоо зайд гудамж талд гудамж, мөн энэ нь байсан ижил. Дотор, бид бууж эгц шатаар суурь, би тоолж зэрэг олон арга хэмжээ гэж би тоолж үед би гарч явсан эргэн тойронд эмнэлэг. Тэнд байсан ямар ч эргэлзээгүй энэ талаар - Tanya тэргүүлэх болсон нь надад арслан-ийн den.
  
  
  Арван хоер дахь бүлэг.
  
  
  Бид орж ирсэн цагаан зурвас, тэр эхэлсэн санах нь илүү их, илүү алслагдсан тохиолдол. Энэ нь ашиглаж зогсох энэ танхим, мөн хүн л амь насаа алдсан үүнийг Tanya-ийн орон сууцны хадгалагдаж намайг энд.
  
  
  "Чи санан," Tanya хэлсэн байна.
  
  
  "Тийм ээ, тэнд байсан нэг өрөө, нэг чиг баримжаа өрөө. Түүнийх байсан холбоотой нь сандал."
  
  
  "Энэ нь зүгээр л өмнө."
  
  
  Дараа нь тэр нь дээр нүүж танхим. "Тэнд байсан нэг хүн," би хэлэв. "Та ажиллаж байсан түүнтэй хамт. Би санаж байна, түүний нэр Kalinina."
  
  
  "Тийм ээ," Tanya хэлсэн нь их.
  
  
  Би хаалгыг нь түүний бөгөөд Tanya онцлон тэмдэглэв барьж, миний Luger бэлэн болсон байна. Түүнд, явж, дотор нь Tanya нээлттэй урд минь. Дурсамж ирсэн үер буцах. Арьсан дор тарилга. Сугандаа. Аудио-дvрсийн уулзалт. Тиймээ, тэд хийсэн нь там ажил дээр намайг үүрд.
  
  
  Сандал нь оосор болон цахилгааны утас ч зогсож төв өрөө. Хананд өлгөж еолж, харин нэг хэсэг нь аль хэдийн хэсэгчлэн буулгах. Нэг техникч зогсож байсан алддаг. Түүний мэдлэг эго. Нэр Menendez надад ирсэн. Тэр эргэж, blankly над руу харж хэсэг зуур.
  
  
  "Сайн rayos!" гэж тэр хэлсэн байна, зүхлийг тод хараар тэр ойлгосон гэж эго далд цайз байсан зөрчсөн.
  
  
  "Үлдэх нээлттэй энд байна," би хэлсэн, авч, хоер алхам түүн рүү.
  
  
  Гэхдээ тэр сандарлаа. Тэр rummaged нь хувцасны шүүгээ шургуулга татаж, дараа нь түүнд гарч ирээд буу. Энэ шиг харагдаж стандарт Beretta танхайн буу. Тэр эргэж, намайг нүүр, түүний luger буудаж, цохих emu-д долларын үд. Тэр нурсан нуруун дээр хэсэгчлэн татан буулгаж машин, сунан гар, хөл, түүний нүд нь тогтмол тааз. Нэг удаа эхлэлийг twitched, тэр нас барсан байсан.
  
  
  Нэг минутын дараа, Tanya-ийн дуу хоолой ирсэн түүний цаана. "Одоо чиний ээлж, Ник."
  
  
  Би эргэж хараад тэр байсан шүүрэн буу байсан юм зааж энэ үед надад. I didn ' t watch түүний нягт, учир нь би зүгээр л харж чадахгүй байсан түүний хувьд сум. Энэ бол хоер дахь удаад тэр байсан буруу талаар nah. Тэнд байсан нь гунигтай боловч бат бөх үзэл бодлоо илэрхийлэх, түүний нүүрэн дээр. Тэр үед байсан шүүрэн авч Luger, дараа нь жижиг гар буу унтраах явсан өрөөнд gawk намайг цохих. Тэр эргэн ээрсэн, хаасны руу нэг том сандал, мөн шалан дээр унасан байна. Аз болоход, түүнийг буудсан муу байсан, мөн энэ нь намайг цохих зүүн мөрөн, биш цээж. Би одоо ч гэсэн байсан Luger.
  
  
  Tanya чиглэсэн дахин, тэр мэдэж байсан гэдгийг энэ удаа түүний зорилтот илүү сайн байх болно. Би чадахгүй хамт тоглоом тоглох, түүнд. Тэр шийдсэн зохион байгуулах showdown. Түүнийг буудсан цохих luger, зодож түүний хоер дахь буудсан. Tanya clutched үед түүний амьдрал, шатлан буцаж, хүн шалан дээр.
  
  
  Тэр босож дээр алхаж байв. Тэр нь түүний нуруун дээр хэвтэж, барьж bloodied газар дээр нь түүний ходоод нь түүний гарт байна. Тэр тангараглав дор түүний амьсгал. Тэнд аль хэдийн glint гүн цочролд түүний нүд. Тэр хичээж амжилтад амьсгалах Rivnenskaya.
  
  
  "Яагаад там юм бэ, та нар хийх естой гэж?" Би түүнээс харамсалтай.
  
  
  "Би... байсан ч айж, Ник. Тэд чадахгүй түүнийг буцааж авахын тулд Москва... бүрэн алдаа. Би үнэхээр юу... би маш их харамсаж байна. Би дуртай та маш их." Түүний зорилтот хажуу болсон, тэр аль хэдийн нас барсан байсан.
  
  
  Тэр над руу бөхийж, түүний зуур, санах. Тэр ч байтугай үхлийн дараа түүний царай нь сайхан байсан. Ямар нэг цуст алдагдал! Тэр holstered нь luger, босож, явж, засгийн газрын хэрэг эрхлэх газар техникч авч гарч буу. Би нээгдсэн хэдэн шүүгээ болон олсон тэмдэглэл тухай миний биеийн байдал. Тэд хамт эдгээр машинууд, хэлэх естой түүх. Би байх болно гэж асуухад илгээх photojournalists энд. Тоног төхөөрөмж нь өөрөө байх болно толгой. Одоо тэр бараг exonerated. Мөн энэ нь Хэсэг биш, Вашингтон, тэр байх болно, гутамшигт.
  
  
  Гэхдээ хаана байсан Dimitrov? Хэрэв тэр байсан хол ажиллуулж, одоо, энэ бүх үлдээх гэж муу амт нь түүний амны. Миний ажиллаж байна үнэ цэнэтэй зүгээр л илүү ичмээр нь Хэсэг. Энэ нь байсан харуулах KGB байсан гэж тэд хол явсан. Энэ нь дарсны мэргэжлийн зарчим.
  
  
  Shaggy сонссон нь түүний үүдний.
  
  
  Түүний хувцасны шүүгээ шургуулга татаж, хаав мөн тэрээр шүүрэн буу дахин. Би сонссон дуу үүдний.
  
  
  Түүнийх ирсэн төгсгөл үед хүн гүйж танхимд. Энэ нь байсан Kalinina, Tanya-ийн хамтран зүтгэгч, ажиллаж байгаа нь эв хавгүйхэн хүнд авдар нь түүний гарт. Тэр бараг төгсгөлд коридор.
  
  
  Би хашгирлаа, энэ нь гарч. "Stop!"
  
  
  Гэхдээ тэр хадгалж ажиллаж байгаа. Хархнууд хурдан зүүн нэвтрэлтийн хөлөг онгоц. Түүнийг буудсан цохих luger болон цохих emu баруун хөл. Тэр sprawled шалан дээр, зүгээр л богино гарах хүргэсэн шатаар.
  
  
  Би сонссон дуу миний ард. Эргэх, тэр харсан өөр нэг хүн, богино, stocky хүн нь Khrushchevite нүүр - өөр хүн эргэн тойронд KGB-ийн Нойтон Тохиолдолд газар. Тэр зааж, хоер гар буу, над.
  
  
  Би snuggled хүртэл groan тэр буудсан, мөн буудсан цохих ханын л инч миний дарга. Дараа нь тэр харсан өөр хүн үүдний цаана залууг, нэг өндөр хүн нь саарал үс, еерсдийн дор гараа. Энэ нь байсан Oleg Dimitrov, оршин суугч зураглаач асуудал эрхэлсэн хутга. Тэр хэн нэгэнд үнэхээр хайртай байсан, түүний нэг нь би байсан тохиролцох нь өмнө KGB үнэхээр ойлгосон чадахгүй хамт тоглоом тоглох, түүнд. Тэр ажиллаж байсан маш хурдан доош бүтцийн алс эцэст нь, магадгүй хоер дахь гарах.
  
  
  Энэ KGB хүн буудсан дахин, тэр ducked гэж gawk whizzed миний толгой дээгүүр. Түүнийг буудсан хэрх, харин алдсан. Тэр чиглэсэн гурав дахь удаагаа, харин түүнийх, галладаг эхний цохих emu-д салтаа. Тэр хашгирав өвдөлт сөгдөн. Харин дараа нь Dimitrov алга болжээ танхим.
  
  
  Тэр гүйж унасан бодис юм. Тэр writhed шалан дээр, хөлс доош юүлэгдэх түүний нүүр, and a hoarse дууны ирсэн эргэн тойронд түүний хоолой. Тэр бүрэн мартсан талаар буу нь түүний баруун гар нь. Энэ нь тогшиж, эго өөр дүр гар, хацрыг нь танхимд. Тэр болно, магадгүй харж амьдрах шүүх. Гэхдээ би чадахгүй байсан гэж бодож байна тэр аз жаргалтай байх байсан, энэ талаар.
  
  
  Би дараа нь Dimitrov нь өрөөнд орж эцэст коридор, харин дотор нь би харлаа нээлттэй цонх гаргаж хайж дээр нь alley. Dimitrov байхгүй байсан.
  
  
  Тэр тэмцэж цонхоор орж харанхуй модот гудамж зүгээр л харах цаг нь хар седан тайлж, эргэн тойрон нь хамаагүй төгсгөл. Би гүйж орж гарч гудамжны уулзсан нь ТТГ-ын хүн байдаг.
  
  
  Тэрээр хэлсэн нь, " Юу там болж байна, Картер?"
  
  
  Тэр харсан чиглэлд хар седан явж байсан доош өргөн чөлөө. Тэр итгэлтэй байсан тэрээр явж байсан учир нисэх онгоцны буудал. Нэг цагийн дараа байсан, аялал Ром. Магадгүй, Dimitrov явж байсан нисч, тэдэнд.
  
  
  "Хэд хэдэн Оросууд амь үрэгдсэн болон шархадсан байна," би хэлсэн. "Явж байгаа эсэхийг шалгаарай амьд тавих байх. Би явж байна нисэх онгоцны буудал байх нь их босс."
  
  
  Тэр хараад цус доош ажиллаж байгаа нь миний гарыг эргэн тойронд ханцуй миний doublet. "Бурхан минь, яагаад болохгүй юм бэ, та намайг авч байгаа нь та?"
  
  
  "Таны ажил байсан юм л үзэх намайг биш, шуурга нь цайз. Ямар ч тохиолдолд, энэ нь хэт удаж болох тайлбарлах. Та үзнэ үү үед байцаалтад."
  
  
  Тэр орж Tanya-ийн машин болон хол явлаа. Хэрвээ тэр буруу Dimitrov биш байсан нисэх онгоцны буудал дээр, тэр биш үү, алдсан зүйл. Энэ нь байж болох гаргасан нь ерөнхий бөгөөд дохио авах байрлуулах нь emu оролцсон Venezuelan цагдаа. Гэхдээ би гэдэгтээ итгэлтэй байсан миний таамаглал зөв байсан.
  
  
  Хорин минутын дараа тэр нисэх буудал дээр. Тэр үед орж ирсэн терминалын барилга, тэр санаж хэр том байсан юм. Энэ дээр барьсан хэд хэдэн түвшин. Тэр ч байтугай хэрэв гарын Үсэг зурах байсан ч, энэ нь маш хялбар гэж надад эго алга болсон байв. Хэрэв тэр байсан таасан талаар нислэгийн Ром. Энэ нь TWA нислэгийн төлөвлөсөн байна тайлж хагас цагийн дотор. Түүний явж тасалбар түгээврийн төв. Dimitrov байсан хаана ч харж болохоор тэр байсан тухай асуухад агент-ийн nen, тайлбарласан юм дэлгэрэнгүй.
  
  
  "Тийм ээ, тийм. Хүн тохирох гэсэн тодорхойлолт энд байсан, бусад хүн тэр харсан нь сахлаа. Тэр энд хэдхэн минутын өмнө."
  
  
  "Хэрэв тэр ямар нэгэн ачаа тээшний?"
  
  
  "Тэр биш үү шалгах, эрхэм ээ."
  
  
  Би үүнийг олж мэдсэн. Мөн Dimitrov-ийн сахалтай байсан нь хялбар.
  
  
  "Би бодож байна тэр дурдсан нэр... Giorgio Carlotti" гэж Clera. "Тэр байсан италийн гадаад паспорт."
  
  
  "Тэр зүгээр л орхисон?"
  
  
  "Тийм ээ эрхэм ээ."
  
  
  Эго түүнд талархал илэрхийлээд. Dimitrov энд байсан, тэр итгэлтэй байсан юм одоо. Би зүгээр л алхаж хүртэл хаалга хүлээх түүнийг гарч ирэх, гэхдээ энэ нь одоо ч гэсэн жаахан аз. Үүнээс гадна, there will be олны аялагчид үед хаалга. Хэрэв Dimitrov шийдсэн байсан тэмцэх, энэ нь байж болох байсан маш ойлгомжгүй.
  
  
  Ойролцоох сэтгүүл дэлгүүр шалгаж, түүнд гарч, харин Dimitrov байхгүй байсан. Дараа нь түүнд, явж, валютын солилцооны цонх. Түүний ч явсан доош нь гар дахь хэсгийг, ачаа асуув. Dimitrov байх шиг алга болсон.
  
  
  Тэр зүгээр л эргэж тойроод тэр үед түүнийг анзаарсан.
  
  
  Тэр явж байсан нь эрэгтэйчүүдийн өрөө нь еерсдийн дор гараа. Тэр харж чадахгүй байсан, надад. Саарал сахалтай өөрчлөгдсөн эго-ын ерөнхий төрх. Энэ нь бага зэрэг өнгөлөн далдлах, харин тэр цаг хугацаа байхгүй байсан нь илүү сайн нэг.
  
  
  Dimitrov орж ирсэн ариун цэврийн өрөө, хаалга хаав түүний ард. Гэж найдаж, ариун цэврийн биш бялхсан.
  
  
  Энэ Luger ирээд түүний үед гарч энэ үүд хаалгыг нээж өгсөн.
  
  
  Дотор, тэр зүгээр л байсан тухай угаах гараа угаалтуур эсрэг жижиг өрөө. Тэр эргэн тойрноо хараад, баяртай байсан юм гэж харж байсан ч нэг өөр өрөөнд.
  
  
  . Dimitrov хараад толинд хараад миний тусгал nen. Эго-ын нүүр царай байсан саарал айдас.
  
  
  Тэр эргэж, намайг нүүр, хүрсэн болгон түүний хүрэм, мөн болсон. Тэр нэн авах гэж оролдож түүний буу гарч. Тэр гох татаж, дээр luger, сонссон уйтгартай дарна уу.
  
  
  Тэр харлаа буу. Түүнийг гэдгийг мэдэж байсан камер байсан дуудагддаг. Энэ нь зүгээр л misfired - нь буруу сум, ямар нэг зүйл нь зөвхөн тохиолдсон нэг удаа орчим сая удаа. Тэр шүүрэн ejector нь түүний цуст зүүн гар.
  
  
  Гэвч цаг байсангүй. Dimitrov гаргаж ирээд том parabellum mauser зорилготой анхааралтай үед миний цээжин. Тэр доош сууж, даруу.
  
  
  Энэ тагтаа нь ваараар бүрсэн шал. Энэ gawk цохих хавтан дараагийн миний толгой, ricocheted өрөөн гэж Хюго үзье слайд руу гараа. Тэр эргэж гэнэт тулд Dimitrov эхэлсэн stiletto. Энэ нь хаасны руу Эго-ийн дээд ташаа.
  
  
  Би найдаж байсан нь их бие, харин би гээч би азтай байсан юм байна цохих ямар нэг дор өгөгдсөн нөхцөл байдал. Dimitrov хашгирав гэж stiletto цохих нь түүний эго нь,, эго mauser шалан дээр унасан байна. Тэр гарч ирээд, урт хутга, хүрсэн түүний алдагдсан гар буу.
  
  
  Үүний зэрэгцээ, муу сум нь Luger байсан хаясан түүнийг гарч, мөн энэ нь clattered шалан дээр. Тэр чиглэсэн Dimitrov нэг арга зам нь тэр чиглэсэн Mauser. Тэр хүрсэн учир нь энэ нь, тэр нь дээшээ харсан тэр биш үү зогсох боломж.
  
  
  Тэр босгосон түүний гар, баталгаажсан хол буу. Хараад миний үзэл бодлоо илэрхийлэх, тэр гэнэт хүртэл ярьсан. "Бүх эрх, Ноен Картер. Та байсан байх болно. Би бууж энэ нь та."
  
  
  Би болсон, миний хөл, тэр босож, бас. Бид зогсож байсан өрөөний биенээсээ бидний нүд нь цоожтой. Миний зүүн гар гэмтэх эхэлсэн аймшигтай.
  
  
  "Та хийсэн нэг том алдаа, Dimitrov," би хэлэв. "Та сонгосон СҮХ humiliate бидэнд."
  
  
  "Би эрэлт хэрэгцээ байх нь хүлээлгэн өгсөн цагдаагийн," гэж тэр хэлсэн байна. "Би бууж өгсөн..." гэж Тэр аажмаар доошилж гараа, дараа нь гэнэт хүрсэн хүртэл минут, мөн жижигхэн Derringer гарч гараа.
  
  
  Тэр гох татаж буй Luger, мөн энэ нь цаг буу унтраах явсан. Gawking татсан Dimitrov зүгээр л дээш, зүрх, шидэж эго буцах. Эго нь нүд ширтэн надад wide-eyed зуур,, дараа нь тэр хоол, нойроо хасан шүүрэн алчуур төмөр замын хажууд. Тэр унасан, даавуу алчуур ниссэн гарч бэлдэх шиг урт хуудас гэж хагас хамрагдсан түүний motionless байгууллага.
  
  
  "Таны Хэсэг эзэд бодож байж болох юм, энэ талаар дараагийн удаа тэд гарч ирэх нь том төлөвлөгөө," гэж тэр хэлсэн trupu.
  
  
  Luger унасан буцаан түүний holster. Хюго байсан л буцааж тавьж түүний scabbard үед хоер цагдаа тэсрэлт хаалгаар, буу зурсан. Тэд хараад Dimitrov, дараа нь над нь харгис үзэл бодлоо илэрхийлэх.
  
  
  "Дээш нь юу вэ aqui?" тэдний нэг нь хашгирав.
  
  
  Түүний emu харуулсан түүний иргэний ҮНЭМЛЭХ. "Дуудлага дарга аюулгүй байдлын цагдаагийн," гэж би хэллээ. "Хэлж өгөөрэй гэж бүх оросын conspirators байна баривчилснаас."
  
  
  "Та Senor Картер," хүн гэж хэлсэн.
  
  
  Тэр гарч явсан дамжуулан өрөө, хийсэн түүний арга замаар олны сониуч аялагчид хамгийн ойр counter хаана тэр болох түүнийг дуудна. Түүний оюун ухаандаа, би цээжилсэн байршил далд KGB төв, этгээд лабораторийн бол гайхалтай туршилт явуулсан нь дээр хүний гвинейн гахай - над дээр. Hawkeye болно шилжих хүсэж байна гарахын тулд ТТГ-ын эрэгтэй, хэл цагдаа нь юу болсон бэ. Тэр байх байсан гэдэгт итгэлтэй хэвлэлийн мэдээлж байсан түүхийг зөв.
  
  
  Тэр авсан утасны дугаар нь агент-ийн тийз, бичиг хэргийн ажилтан, гэхдээ дуугүй хэсэг зуур өмнө нь залгаад тоо. Би дургүй байсан номлолд дууссан үе хамт тоглолт. Тэнд байх нь илүү аюулгүй байдлын уулзалт, мөн би байх болно хэлэх миний түүх маш олон хүн. Би хэрэггүй юм бол энэ нь яг одоо. Надад хэрэгтэй нь орой нь охин шиг Tanya Savich. Би хий үзэгдэлд хөөгдөн мөрдөгдөж нүдэн түүний амьгүй бие, одоо ч гэсэн сайхан нас барсан. KGB эсвэл биш, тэр онцгой.
  
  
  Тэр гүнзгий амьсгаа авч, гадуур үүнийг зөвшөөрөх удаан. За, магадгүй хэрвээ би азтай байсан юм, тэнд байх болно, өөр хар үстэй гүн цэнхэр нүд нь тачаангуй purring дуу хоолой. Магадгүй тэр байх байсан дайсан агент, би байхгүй байх байсан түүнийг алах. Энэ нь ямар нэг зүйл байсан юм гэж намайг хадгалж дамжуулан дараагийн хэдэн долоо хоногийн хүнд суртлын бөөн зовлон.
  
  
  Тэр хүртэл сэргэлтийг ашиглаж чадалгүй, мөн dials Hawke-ын тоо.
  
  
  Annotation
  
  
  "БИД БУЛШЛАХ ТА НАР!"
  
  
  Коммунист аюул санагдаж байгаагүй болохоор бодит! Ямар ч эрт байсан СҮХ томилогдсон Killmaster түүний шинэ номлолын илүү зурвас ирсэн тэдэнд-тэд заналхийлж гэрээ нь fatal цохилт нь олон улсын нөлөө улс орнууд Америк.
  
  
  Энэ нь мэдээж ажил Ник Картер - deadliest түүний карьерийн. Killmaster байсан учиртай тоглох гол үүрэг хэрцгий талбай, дарга СҮХ. Тэд юу хийсэн бэ түүнд? Байсан, тэд ч үнэхээр бий СҮХ-ийн хамгийн үнэ цэнэтэй бодис эсрэг маш их хүч тэр тангарагласан хамгаалах? Энэ хүртэл биш байсан Ник унасан илбэ дор нь тачаангуй, оху-ын шуурхай гэдгийг тэр ойлгож эхэлсэн яаж эго ашиглаж байсан. Гэхдээ энэ нь аль хэдийн оройтсон? Хийсэн хуурмаг мэдрэмж аль хэдийн харьяалагдах KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Hour of the Wolf
  
  
  орчуулсан Лев Shklovsky санах ой, түүний алдагдсан хүү Антон
  
  
  Жинхэнэ нэр: Hour Of The Wolf
  
  
  Эхний бүлэг
  
  
  Сөнөөгч тийрэлтэт thundered надад өнгөрсөн, шүүрдэх замын урд минь.
  
  
  Тэр хараал идсэн нисгэгч, бүх egos, түүний өвөг дээдэс тэр эргүүлснээ удирдах заяа түүний Citroen нь түүний бүх байж болох юм. Энэ нь байж болох юм, та нарыг аврах гэсэн хүчин чармайлт юм. Замын юу ч байсан илүү гүн сагсанд мөрийн эсрэг уулын хана, болон зуун зууны настай шуудуу хүртэл зохион байгуулж шиг шураг дээр нимгэн дугуй миний 11cv. Энэ нь болох л явах нэг зам байна, тэнд байсан ruts тэр чиглэлд. Өгсөн бул дээр зөв, гүн chasm зүүн талд, энэ нь бас сайн зүйл. Харанхуй, нимгэн ойн enveloped надад үед сийрэг, шулуун дуусдаг, тэгээд ч би байж болох далд үүнийг сөнөөгч дор inky хар foliage, энэ нь байсан Pyrrhic ялалт. Намайг хөөж байгаа нь хорооны of Yugoslav цэрэг, Бурхан мэддэг хичнээн тэдний эргэн тойронд замаар явсан уулсын эргэн тойронд намайг.
  
  
  Энэ Citroen collided нь нэг том чулуу зам дээр шидэж намайг эргэж эсрэг хана. Үед машин унаж, дахин үлдсэн яндангийн ирсэн унтраах. Дотоод дүүрэн байсан яндангийн утаа. Эрэг болон самар ирсэн хурдан унтраах, мөн цорын ганц боломж байлаа явж байсан. Тэр нь дээшээ дамжуулан хагарсан шил. Тийрэлтэт сөнөөгч байсан нисдэг obliquely. Эго кор туссан байлаа in the moonlight болсон гэрэлт дүрсийг гэж бууж шууд өөр нэг асуудал эрхэлсэн над.
  
  
  Би бодохгүй байна тэр байж болох юм нүүж илүү хэдэн секунд. Дашрамд, түүнийх байх естой байсан олон жилийн өмнө нас барсан. Би байсан тэмцэх унтраах миний pursuers бараг цаг, цорын ганц зүйл бол би тэрнээс хийж чадсан байсан миний толгойг эргүүлж чиг баримжаа. Би явж дамжуулан боломжтой бүх талын зам, замыг тэд багасч намайг айдас гэж алга руу хаана. Би ямар ч ойлголтгүй байсан бол би бусад дээр нь эгц хадан хаа нэгтээ Dinaric Альпийн. Тэнд байсан байх нь хамгаалах байрны хөндий, гэхдээ л би харсан байсан цэрэг, сум, тэр дэмий онгоц. Одоогийн төрийн зүйлс, энэ нь байх болно урсгалыг миний даалгавар, мөн СҮХ алдаж магадгүй Агент Nan 3, гэхдээ би бас огт мартдаггүй энэ нь аль хэдийн болсон NI болон N2, олон жилийн өмнө өөр газар.
  
  
  Сөнөөгч тийрэлтэт ирж мэндлэх нь надад мерси буудсан. Тэр машинаараа, хурдан тэр чадах зэрэг чиглэлд Эго Гал. Хуучин 11cv чичирч байсан нь ихэд. Энэ Citroen 11cv байсан үйлдвэрлэсэн 1938 тулд 1954, мөн замаас энэ урвалд, би гэдэгтээ итгэлтэй байсан би байсан бол эго нь загвар. Энэ гэрэл дээр товойж гарч ирсэн самбар хэзээ ч ажиллаж байсан, тиймээс би яаж хэлж чадахгүй байна, би хурдан явж байсан юм. Хамгийн наад зах нь, энэ нь аль болох олж хий. Би гэж бодоогүй энэ нь хангалттай байх болно, гэхдээ энэ нь байсан цорын ганц боломж байсан нь ойртож онгоц dived руу гал түүний volleys.
  
  
  Энэ Citroen чичирч байсан эсэргүүцсэн, мөн мэндлэв нь яндангийн хийсэн ийм дуу чимээ гэж би чадахгүй ч сонсож, миний бодол. Салхи үлээж дамжуулан нээлттэй шил, хөлдөөх миний чихэнд гаргах нь миний үс curl эргэн тойронд нь миний нүүрэн. Онгоц байсан одоо маш ойрхон байсан гэдгийг сэтгэгдэл эго болно залгих хүртэл агаарын хэрэглээ.
  
  
  Түүнийг муулж дарагдсан нь түүний бүх байж болох юм. Машин буу калибрын .50 буудаж дагуулдаг from the fighter-ийн далавч. Зам урд минь эвдэж, машин байсан хамрагдсан бороо эргэн тойронд чулуу, clods хатуу дэлхий. Машин ойдог болон dodged нь сум, мөн гэнэт хувилбар уур, тэр мэдэж байсан цохих радиатор. Буцалсан ус hissed дээш, доош гүйж миний нүүрийг үүл хагацлын уур. Тэр дээр алхмуудыг хий, сэргэлтийг ашиглаж чадалгүй хурд дахин. Нэг нөөлөг салхи шиг анчин нисч өнгөрсөн намайг үүрд тэнд байсан үхмэл чимээгүй бараг үргэлж дараах дайралт. Тэр сонсож өөрийн амьсгал аажмаар гарч ирж, эргэн тойронд түүний уушиг. Түр зуурын postponement.
  
  
  Харин F-86 байсан бол аль хэдийн эргэж дахин өөр халдлага, тэр мэдэж байсан гэж нисгэгч байсан намайг цохих эрт, эсвэл дараа нь. Тийм Ээ, F-86, Sabre. Энэ Yugoslavs байсан нь тэднийг гадна 150 F-84s. Би юу гэж бодож гомдоосон надад хамгийн их байсан гэдгийг мэдэх Авга ах Сэм-ийн санал өгөх-санал өгөх бэлэг гэж намайг ална. Энэ Yugoslavs ашиглах Sabre тэмцэх partisans дахь нарийн gorges, учир нь дуунаас F-X4 болон MIG-2I хөдөлж байгаа нь хэтэрхий хурдан ийм өндөр. Уг Хутга байсан үргэлж хамгийн шилдэг сөнөөгч, харин агаарын давуу байсан нь чухал биш энд, эсрэг биш хуучин Citroen.
  
  
  Вэб шалтгаан нь тэр байсан одоо ч амьд байсан, учир нь би мэдэж байсан ямар нэг зүйлийн талаар эго машин буу, ийм хязгаар нь хэд хэдэн үе шаттай сэтгүүл байх болно суллаж дараа гучин секунд тасралтгүй ажлаас халах. Нисгэгч байв заасан гөлөг дагуулдаг нэгээс хоер секунд. Гэхдээ учир Sabre-ийн чадамгай байдаг дөрвөн калибрын машин буу .50 живэх, хамар, учир нь хыг. Тийм хандлага байна гөлөг өмнө зорилтот. Тиймээс Славян туршилтын буудсан бол тэр байсан бол тэр й taunted түүнийг нүүж ижил хурдаар. Ачаар миний мэдлэг хослол богино дагуулдаг, хамар шумбах, энэ нь эсэргүүцэж дөрвөн жил дараалан халдлага, харин би гэж эргэлзэж ажил хүртэл ferret гарч гүйж түлш, нисгэгч байсан нь албадан буцаах.
  
  
  Би эргэж үүнийг авахын тулд тэмдэг, шөнийн сүүдэр мод унаж, над дээр. Энэ Sabre байсан хамраад миний ард намайг хүлээж гарч ирэх дээр шулуун сунгах замын цохих нь энэ. Би тавьлаа гаруй жолооны хүрд мэдэрсэн хөлс усаар угаах миний нүүр, миний нурууны булчин tensing хэрэв тэд байсан мэдэрсэн нөлөөлөх сум. Хэрэв туршилтын шийдсэн үзээрэй арын халдлага, миний тооцоолсон эрчим хүчний нөөц байх болно буурсан тэн хагас нь. Citroen л байхгүй байсан хурд нь хүртэл хийх гэсэн ялгаа.
  
  
  Замын шарх дамжуулан хэд хэдэн хурц хувирна. Хөдөлгүүрийн coughed, халуун нь усны хомсдол, болон удааширч, тэр аргагүй болсон back up the hill. Тэр авч болох гарч, илүү хурдан ажиллуулах, эсвэл тийм гэж тэр бодлоо нэн. Би гацсан байсан байхгүй болгох гэж оролдож сүүлийн нэг хүчин чармайлт юм.
  
  
  Буудаж эхэлсэн хаа нэгтээ ойролцоо бут. Сум өрөмдсөн дамжуулан талд Citroen, мөн би байсан нь шүршиж shards шилэн талаас windows, нь урж хаяад бүрэх тулд өчүүхэн. Цэргүүд доторлогоотой зам нь үхлийн автомат бууг. Эргэн тойронд алхахыг машин байх амиа хорлохыг. Тэр бөхийн гүн, дагуу rim-ийн нарийн шил шиг, дараагийн дугуй нь бууны суманд өртөн доргиосон машин. Одооноос эхлэн, сагсанд мөр хийх естой бүх хяналтын.
  
  
  Замын байсан vйл ажиллагаа нь сэрүүн moonlight. Миний байр суурь, би хэлж чадахгүй хэр удаан зам нь ч тодорхой байх, гэхдээ би байсан гунигтай мэдрэмж байх болно гэдгийг хангалттай урт нь Sabre довтлох дахин. Илүү буудлага дуугарав ойд, одоо ч тараагдсан гэдгийг харуулж байна, гол нь бие цэргүүд байсан хараахан ирсэн. Тийм ч энэ нь их хамаатай: би зууж байсан, ямар ч хамаагүй та хэрхэн харж байна.
  
  
  Сергей дамжуулан шүүнэ мод хүрсэн бүрээс, дээвэр. Тэр сонссон холын дуу сөнөөгч тийрэлтэт гэж хандсан. Д бусниулж толь байдаг, тэр зэрвэс татсан нь ойртож онгоц. Зураг дүүрэн толин тусгал болон crossfire хэрцгийгээр эзэрхэж байв миний толгой дээгүүр. Тэрээр оролдсон тооцоо зай нь дахин, энэ нь цаг хугацаа тулгуурлан голчлон түүний зөн совин, өөрчилсөн нь түүний өмнөх тактик, санаатайгаар хойшлуулж хүртэл сүүлийн мөч, дараа нь revving дахин өссөн. Citroen байсан зөрүүд Ресторан. Тэр татгалзсан бууж өг. Тэр lunged урагш хүч бодсон ч тэр ашиглаж байсан нь урт удаан хугацааны өмнө.
  
  
  Гэхдээ энэ нь хангалттай биш байсан. Энэ нь цаг хугацаа, туршилтын нөхөн олговор хамар нэрийн аль болох үнэн зөв,, ган-jacketed сум урж хаяад нь Citroen нь чанга нь радиатор, радиаторын. Жолооны хүрд эргэж, түүний баруун талд перпендикуляр tracks, тиймээс ихэнх нь халдлага байсан шингээж бараг босоо бие машин. Харин багаж самбар байсан итгэл найдваргүй устгасан, мөн ямар нэг зүйл болсон бүрээс дор. Дөл мөлхөж даяар floorboards. Гал халуун байсан, мөн зузаан, тослог үүл утаа enveloped надад. Citroen үхэж байна даа. Уг дугуй нь урагдсан тулд өчүүхэн, мөн түлшний сав байсан задруулсан. Урд тэнхлэг зүүн талд унтраах ойдог, мөн бүх зүйлийг доор байсан урагдсан тулд өчүүхэн.
  
  
  Энэ обуд ч дугуй унасан дагуу хянах. Би чадахгүй хөтөч дахиж. Тэнд байсан нь маш их цус доош ажиллаж байгаа нь түүний хацар, гэхдээ би яаж хэлж чадахгүй муу тэр гэмтээж байсан. Машин байсан одоо гулсмал дор scythe, урагдаж металл уйлж нэг галзуу, сохор уур хилэн, аажмаар эхэлсэн унаж эцэст нь толгод руу жалгын.
  
  
  Тэр clung тулд нэн суудал, хатгаж түүний уруул нь blinding өвдөлт түүний түлэгдсэн. Энэ Citroen jolted хүчтэй шидэж намайг хүчтэй бусад чиглэл. Хүнд ачаалах цохих нь түүний хаалгыг бөгөөд энэ нь эргүүлдэг нээлттэй. Азаар, 11cv байна roosters арын болохоор хаалгыг нь өөрчлөгдсөнөөр нээлттэй салхи. Энэ нь байсан цорын ганц зүйл бол миний амийг аварсан. Дараагийн зүйл би мэдэж байсан, би байсан унасан гарч байсан гулсмал доош нь бартаат зам, татаж байлгахын тулд замын-аас унаж эцэст байсан бөгөөд арван сантиметр надаас хол.
  
  
  Машин skidded дагуу зах, хит руу чулуу, бут, мод, дов нааш гаргах, түүний арга нь доод гүн жалгын. Энэ үед өвдөөд, хадат хавцал, энэ нь дэлбэрчээ руу далайн улаан дөл.
  
  
  Би шатлан руу унтраах бут, арчиж цус минь урагдаж нуух, мөн миний амьдрал эрчилсэн нь шок болон sickening дотор муухайрах. Тэнгэр болсон улаан дамжуулан шатаж бие нь Citroen доор. Надад яарах. Хэрвээ би биш байсан ч түргэн, би байх байсан хэдэн зуун цэрэг миний эргэн тойронд, татагдаж машины дэлбэрэлт. Гэхдээ би байсан зогсоох, нэг минут барьж миний амьсгал... Дараа нь тэр мөлхөж дээр бут дамжин.
  
  
  Миний бяцхан хийн бөмбөг байсан ч бэхлэгдсэн миний хөл, хэдийгээр та чадахгүй гэж бодож дэмий зүйл хийх нь их сайн ийм нээлттэй орон зай. Миний сахлын хурц stiletto байсан зурсан нь түүний эго scabbard байсан одоо миний гарт. Тэр байсан суллаж түүний Luger үед энэ дайран checkpoint зүүн Metkovich, одоо буу байсан, дунд шатаж үлдэгдэл 11cv. Гэвч энэ нь хийж чадахгүй юм бэ их ялгаа. СҮХ-ын бүхэл бүтэн арсенал зэвсэг байх юм бол ямар ч хэрэггүй цэргүүд намайг анзаарсан одоо. Их хэтэрхий их байсан нь тэмцэх.
  
  
  Metkovich эхлэл болсон миний хар дарсан зүүд. Өмнө нь бүх зүйл байсан гэж саадгүй. Тэрээр ирсэн Yugoslavia дээр италийн trawler,, дараа нь сэлж тулд эрэг. Metkovic байсан нь бага зэрэг гадагш урсгалгүй, шинэ хөдөө аж ахуйн хотын хаа нэгтээ foothills нь Dinaric Альпийн, сунгах тусгаарласан нь Борцгор эрэг нь Босни-Герцеговин. Д Metkovich, холбоо барих хүн надад үзүүлсэн нь бичиг баримт, хувцас хунар, машин. Холбоо барих хүн байсан нам гүм хорват нь expressionless нүүр, хэдийгээр би бооцоо гэдгийг илэрхийлэх болно өөрчлөх удалгүй тэр гарч олох нь юу болсон бэ эго алдартай Citroen. Миний бичиг баримт сайхан харагдаж байна, гэхдээ миний ажлын гутал таарах шиг циркийн алиалагч-ийн шаахай, миний өмд, цамц, зузаан савхин хүрэм надад таарах шиг хатуу нь corset орчим халим юм хавирга.
  
  
  Баримт бичиг нь байнгын, мөн боловсруулж байгаа хэдий ч тэд хараад нэлээд эрх зүйн, та нар байхгүй байсан ч өнгөрөх аюулгүй байдлын дараах үед checkpoint. Би байсан тэмцэх нь миний арга замаар cornfield өөр зам, мөн тэр мөчөөс эхлэн би байсан ажиллуулна. Гэсэн хэдий ч, цэрэг бууж өгөөгүй. Би найдаж байсан гэж бодож байна, би үхсэн байсан үед тэд харсан машин дэлбэрч, гэхдээ би биш байсан болохоор азтай. Тэр чадах нь аль хэдийн харж ойртож дэнлүү, болон цаг тэр сонсож болох sergeants хашгирч шиг хайлтын захиалга. Энэ нь байж болох юм гэж хэлсэн тэр нь ч дээр ажиллуулах.
  
  
  Ойн нам гүм байсан бусад байнгын rustle цэргүүд болон хааяа нүргэлэх нохой.
  
  
  Би мэдэж байсан, би удахгүй руу орж байх нь сийрэг vegetated талбай, учир нь ой энд байсан, нь ихэвчлэн ямар ч илүү хэдэн хавтгай дөрвөлжин км оноос хойш нийт нутаг дэвсгэр зочид буудал байсан хэт хуурай. Харин хар, ойн ч өгсөн сэтгэгдэл асар их хуримтлал. Энэ бололтой өсөх эцэс төгсгөлгүй дээр жижиг налуу, хөндий нь overgrown gnarled хуучин өүкс. Мод болсон grotesque хэлбэр зэрэг нь олох хэрэгтэй арга доош өссөн надад ч байсан ч ямар ч зам.
  
  
  Би явж байсан нь доош. Замын дүүрэн байсан цэргүүд, мөн илүү их, илүү их бүлгүүд нь хуйлран дамжуулан толгод, нөгөө тал нь. Тэнд байсан боловч ямар ч сонголт доош явж. Харин mountainside хэвээр байна, хэрэв шиг дууриамал намайг үүрд, хэт огцом, бас гулгамтгай, мөн хэт нүцгэн оролдлого.
  
  
  Тэр маш их ядарсан байсан, болон өвдөлт түүний гэмтэл тэвчихийн аргагүй байсан. Энэ нь амьсгалахад хэцүү. Тэр зогссон нуруун дээр. Тэр гэнэт сонссон уйтгартай gurgling ус. Би үүнийг мэдэж байсан ирж байсан хаа нэгтээ миний өмнө, хэдийгээр цорын ганц зүйл бол би харж болох байсан нь нарийн сэтгэл гутрал гэж байсан удаан авирч хүртэл чулуулаг болон overgrown толгод дээр. Байсан бол ус, энэ нь байсан байх нь голын: дууны хэтэрхий хүчтэй байсан нь урсгал. Мөн голын гэсэн үг нь бүр ч гүн хөндий гэж одоо магадгүй бууруулах замаар уулын нуга миний зүүн талд. Энэ нь гэсэн үг гэж надад налуу байсан хадан дээр наад зах нь хоер, дөрвөн тал, тиймээс би чадахгүй хаашаа ч явж харин руу гараа цэргүүд нь их нохой.
  
  
  Одоо тэр бас сонсож нохой нүргэлэх. Тэд авчирсан нохой, магадгүй авсан хилийн харуулууд. Тэр доош унасан налуу, гаталж, жижиг хотгор, болон clawed түүний замыг өнгөрсөн оргил. Дуу нохой миний ард өссөн чанга. Хэрхэн Есүсийн нэрээр бэ тэд дагаж миний мөрийн? Тэд байсан байх нь сайн мэдрэмж үнэр..
  
  
  Сүүлчийн дусал байсан нь маш эгц хучигдсан асар том бул. Түүний эцэг нь шар ус хуруулсан, түүний шатсан гар чанга, сарнай дээрх keels. Дараа нь тэр болсон нь хурц шулуун эргэж бүдэрсэн дагуу муруй нь өнцөг. Нэг минут, дуу ус зогссон, нимгэн овоо цухуйх хүртэл алга дахин. Би гарч явсан замаар ирмэг ой,, гэж би үзэж, хүрсэн хадан гэж тасарч миний сүүлчийн зугтах зам. Энэ нь бараг босоо болон гулгамтгай, мөн sloped доош болгон жалга гэж маш харанхуй байсан тэр л дууны усны доор надад заасан юу намайг хүлээж байсан үед би хэзээ ч өвдөөд байна.
  
  
  Чичиргээ нь throbbing өвдөлт нь түүний цээж, толгой, тэр зогсож цөхрөл, аль аль нь арга замыг хайж үед жалгын. Сар гарч ирсэн ард үүл болон туссан байлаа бүрэн хүчин төгөлдөр дахин. Хэдэн метр миний зөв, ижил хэд хэдэн метрийн доор би түүний харсан балгас нь Ромын aqueduct. Бараг бүх юм үлдсэн байсан нь эгнээ чулуун нуман шиг овоолго, гэж дээш өссөн дараалан боржин шүд, ширхэгт ургамал. Энэ нь адил байх болно гарц Niagara Falls дээр зүүж гарч tightrope, гаргаж болох нь надад хамгийн тохиромжтой зорилтот цэргүүд. Бол, мэдээж, би авч болох доош нь тэнд амьд үзээрэй.
  
  
  Гулзайлтын гаруй, тэр дагуу гүйж зах, тулгамдсан түүний зүүн гар нь түүний биеийн эсрэг хурц өвдөлт. Би гайхдаг, хэрэв би байсан эвдэрсэн түүний хавирга, эсвэл зүгээр л урагдаж нь булчингийн үед би өнхөрч эргэн тойронд машин. Тэр бараг хүрсэн нуух цэг дээрх aqueduct сонсоод shaggy миний ойролцоо. Тэр бөхийж, түүний ходоод, дарагдсан өөрөө газар авч, гэрэл амьсгал дамжуулан түүний нээлттэй амны.
  
  
  Хоер ойртон намайг цаг сэтгэл, мэдэхгүй гэж би ойрхон байсан нь хангалттай сонсож, их-ийн зөөлөн шивнэх. Тэд хийсэн чех M61 submachine буу. Эрэгтэй болсон хэдэн үе шат, зогссон, мэдрэлийн, ямар ч эргэлзээгүй хүсэх тэд хаа нэгтээ байсан тэр шөнө. Тэд хэтэрхий урт дээр тусгай ops хөөх. Тэр байх естой байсан тэднийг харж ч хийж, ямар ч дуу чимээ.
  
  
  Ямар ч үг, тэр мөлхөж орж гүн сүүдэрт явсан бөхийх эсрэг мод. Тэд надад дөхөж ирээд, жижиг хүн налуу урагш бага зэрэг бол гээд цоо харанхуй нь түүний нүд. Түүнийх бүрэн байсан ч, тэр харж чадахгүй байсан надад хүртэл тэр нь бараг орлоо миний хөл дээр. Дараа нь тэр хүрч түүний зүүн гараас шүүрэн эго-ийн эрүү, мөн дугуйг түүний толгой эргэж. Түүний баруун гар нь, тэр нь дарагдсан нь stiletto нь Эго-ийн хоолой.
  
  
  Цэрэг хийсэн gurgling дууны унаж, цусны spilling дээр түүний дүр tunic. Түүний биеийн руу эргэж, хоер дахь хүн өмнө нь тэр болох зорилго эргэн тойронд түүний M61, болон дууссан тухай Nen байхад түүний шидсэн хутга үед түүнийг. Тэр өөрийн эрхгүй буруулсан, учруулсан нь түүний нас барсан нөхөр унах бидний хооронд болон бэлчээрийн эго нь баррель нь түүний буу. Тэнд байсан дуу даавуу дампууруулж, нь дарагдсан хараал,, дараа нь миний хутга зорилт цохих дор sternum нь,, эго тавих доллар. Тэр уйлж гарах аяархан газар унаж дараа нь түүний хамтрагч.
  
  
  Түүний бодож байсан авч их зэвсэг нь түүний, харин дараа нь орхих шийдвэр гаргасан эго газар. Энэ нь сайхан байх болно байх нь submachine буу бол харин их авч энэ хүртэл, энэ нь хийж байсан ч намайг илүү их ядарсан, зөөх болон их байсан байж магадгүй удаашруулж миний удам нь aqueduct. Тэр гүйж ирмэг жалга доош харав. Canal нэг удаа, цааш нь дамжуулан хилл дээр нь би одоо зогсож байна, гэхдээ гаруй жил болж байна бөглөрөхөөс, магадгүй улмаас асар том хөрсний нуралт. Тэр ч чадахгүй бас хийж гарч дахин газар хаана болсон, эсвэл хурц өнцөг хооронд янз бүрийн давхарга одны дээд хэсэгт aqueduct. Шиг эгц энэ нь налуу байсан, энэ нь илүү сайн байсан нь перпендикуляр хана дээр аль нэг талд нь байна.
  
  
  Аль болох хурдан тэр чадах, тэр бууж аюултай налуу, зуурсаар чулуу, татаж үед ургамал суулгажээ байлгах нь унаж. Хэдийгээр миний хүчин чармайлт, хөрсний нуралт нь замаар явж, сул чулуу, шавар, би амталж, энэ нь эцэст aqueduct. Хэсэг зуур би бодлоо эвдэрсэн миний шагай, харин тэр зохион миний alenka гэж түүнийх босож, анхааралтай унасан эргэн тойронд шохойн чулууны өнцөг. Энэ aqueduct crisscrossed нь хавцал нь эртний балгас болох сүйрч доор надад ямар ч үед.
  
  
  Тэрээр эхэлсэн мөлхөж дээр нь бүх дөрвөн урсгалаар. Би сонгох байсан миний зам анхааралтай. Би байсан тухай арван метр өмнө аварга том дэмжлэг тулгуур үед өндөр давтамжтай орилж дуугарав гарч хилл миний дээр. Үхсэн цэргүүд олжээ. Тэр сонсож болох тэднийг дамжуулан ажиллаж байгаа бут, унасан навч, дараа нь илүү хашгираан. Тэр эргэж хараад цэргүүд зогсож ирмэг жалгын. Бүх их M61s эхэлсэн ажлаас халах зэрэг... Бит боржин, shards нь занар, ургамал rained дээр доош намайг аадар бороо. Би дарагдсан өөртөө эсрэг чулуулаг, бага байрны би олж болно, одоо би мөлхөж буцаж, би мэдэхгүй байна, би хаана гэж байна. Миний балетын шаахай унасан, учруулсан хэсгүүдээр нь нурсан aqueduct ирэх унтраах. Хот, сум болон ricocheting shrapnel арчигдаж өнгөрсөн над шиг нүүдэл ууртай зөгий. Хэд хэдэн хүн доош унасан налуу. Хоер сөнөөгч зогссон эхэнд өнцөг эхэлсэн халах замаар тэдний submachine буу. Би clung нэн чулуу, миний эвхдэг долларын түг түг цохилж эсрэг миний хавирга.
  
  
  Буудлагын зогссон аль болох хурдан энэ нь эхэлсэн. Түүнийх тавих motionless. Odin эргэн тойронд хоер эрэгтэй эхэлсэн инээж, зөрчсөн чимээгүй, дараа нь хүссэн pounce над дээр. Тэр оруулж шинэ сэтгүүл болгон өөрийн submachine gun. Миний хутга байсан аятайхан цус. Тэр чимээгүйхэн арчиж энэ нь түүний станцын хөл болсон энэ хатуу гартаа хүлээж эго хандах. Түүнийг сонссон хүн ирж долоох хүртэл дуусгах намайг унтраах. Түүнийх хэвээр motionless. Миний цорын ганц боломж байсан гэж тэр байх overconfident дараа түүний эргүүлэх нь машин буу. Хар, үүнийг хэлэх хэцүү байсан бол тэр амьд байсан уу эсвэл үгүй тэр найдаж гайхсан элемент.
  
  
  Тэр одоо гацсан бол түүнийх байв. Энэ M61-ийн дүр сэтгүүл байсан түлхэж урагш, мөн энэ нь swayed арай гэж явж. Эго нүд хэрэн алхаж сандран болон fearfully, тэр хүртэл хүлээж байлаа тэн хагас нь алга болсон, дараа нь хүртэл өссөн болон буурсан нь stiletto.
  
  
  Уг агаарын хаях байсан хүнд, сайн, мөн ир орж алга болсон цэрэг-ын зүүн цээж. Миний бие tensed, би айж байсан гэж тэр намар унтраах aqueduct өмнө нь би хүрч болох юм түүнийг. Эго шүүрэн үүнийг чадсан сугалж хутга зүгээр л өмнө нь унаж эхэлсэн. Хутга гарч ирсэн цэвэр. Тэр эргэж хараад надад нээлттэй. Харагдах bewilderment хохироож гарч Эго нүд, дараа нь уйтгартай хүчин төгөлдөр бус гэж машин буу нээсэн дахин өссөн.
  
  
  Түүний эго бие ашиглаж түүний хувьд бамбай. Тус сум нь цохих emu ар, сэгсрэв энэ мэт өөдөс хүүхэлдэй. Тэрээр оролдсон урсан өнгөрөх энэ нь доош aqueduct, гэхдээ энэ нь боломжгүй байсан байлгах нь түүний дүр шалгах, хадгалах, түүний тэнцэл, тэр үед. Gawk баригдахгүй миний хүрэм, би мэдэрсэн searing өвдөлт гэж seared миний талд. Миний хуруу алдсан тархсан. Цэрэг цувисан талд, дараа нь унаж aqueduct.
  
  
  Дараа нь тэр lost түүний тэнцэл дээр жигд бус гадаргуу. Тэр нь шатлан, оролдсон татахуйц дээр байна, гэхдээ энэ нь найдваргүй. Би унасан ирмэг дээр, би шүүрэн авч, түүний эго нь бүх хүч чадал, би одоо ч гэсэн байсан. Хүйтэн салхи howled доош жалгын. Миний хуруу байсан мэдрэхгүй, тэр барьж чадахгүй дээр ямар ч урт юм. Дусал ч ус гарч хагарал дамжуулан миний толгой дээрх шиг, хэрэв энэ байсан түлхэж эргэн тойронд нь хадны миний тархсан. Энэ нь доош унасан нь аажмаар moistened миний уруул. Энэ сайхан ус тэр байсан хэзээ ч амттай.
  
  
  Дараа нь чулуун crumbled дагуу даралт, миний гар, би унасан...
  
  
  
  
  
  Бүлэг 2
  
  
  
  
  Би regained ухамсар нь далайн өвчин гэдгийг хувирсан нь зөнгөөрөө сохор үймээн, мөн миний гар мэдэрсэн гөлгөр, хатуу мод. Дараа нь би ойлгосон тэр би биш байсан унаж, мөн Yugoslav цэргүүд ямар ч урт дараах намайг.
  
  
  Тэрээр оролдсон сэгсрэх түүний толгой, гэхдээ энэ нь байсан хүнд. Миний нүд байх шиг наасан зогсоох, мөн их нээж чадахгүй байна. Аажмаар, миний бодол болж, харилцан уялдаа холбоотой гэж би нэвтэрсэн зузаан давхрага дарагдсан санах ой. Тэр санаж шидэж хуучин Citroen дагуу сум. Би санаж жижиг боломж aqueduct надад өгсөн, мөн утгагүй тэмцэл байсан тэмцэж зугтах миний pursuers үед би байсан эрхлэхэд даяар энэ. Мөн эцэж урсгал миний хуруу унасан унтраах чулуу. Мэдрэмж буурч, сүүлийн нэг тодорхой бодол, хэрхэн зогсоох, энэ нь алах, хүмүүс намайг унаж, энэ намар. Энэ нь байх естой занга; тэнд байсан өөр ямар ч хариулт. Дараа нь тэнд байсан манан үед мөсөн, ус цацагдахаас хүрсэн намайг усанд автсан намайг. Цаг нь хүйтэн, нойтон, эго бутлах, хатуулаг, юу ч илүү.
  
  
  Юу ч, одоо ч ferret. Банк нь гацсан миний цээжин. Тэр үүнийг мэдэрч байлаа одоо. I didn ' t have any шалтгаан нь амьд үлдэх, гэхдээ би хийсэн. Дараа нь тэнд байсан сайхан мэдрэмж зөөлөн хуруугаараа stroking миний арьсны мэдрэх нь нойтон даавуугаар миний нүүрэн дээр.
  
  
  "Ssst,"дуу хоолой шивнэлээ. Дараа нь зөөлөн дуу хоолой Серб-хорват цааш нь: "нам Гүм. Та аюулгүй байгаа одоо.
  
  
  Зарим нэг хол зайнаас, тэр сонссон өөр нэг эмэгтэй дуу хоолой, хэн хэлсэн curtly, " хүртэл Хааж, Arvia!"
  
  
  Аажмаар, нь би нүдээ нээж, анзаарсан гэдгийг би харж байсан залуу нүүр. Охин байсан өвдөг сөгдөн миний хажууд, бараг л намайг чанга тэврэлдэж, налуу байна. Тэр залуу, түүний хорь, өмссөн хар хөх өнгийн юбка, цэнхэр хатгамал цамц. Түүний урт, шулуун үс нь байсан өнгө өнгөлсөн зэс. Магадгүй тэр нас барсан, мөн энэ нь тэнгэр, гэж би бодлоо.
  
  
  Охин эргэж, түүний толгой, дээр хэлсэн түүний мөрөн, " Ээж нь, Ээж нь, тэр эцэст нь сэрүүн."
  
  
  "Дараа нь явах олох нь таны эцэг тэр даруй."
  
  
  Охин над руу дахин. Тэр дарагдсан даавуугаар түүний духан өмнө зогсож. Тэр арчиж дээр нь гараа түүний урт банзал. Түүний үс нь унаж, түүний мөр, буржгар vстэй, эргэн тойронд түүний бүрэн цээж.
  
  
  Гэж тэр асуув. "Хэрэв та нар хэн юм?"
  
  
  Өмнө нь тэр болох хариулт, ээж нь хашгирав: "Arvia, авч явах нь таны эцэг тэр даруй."
  
  
  Охин сунгасан болон яаран хаалга руу. Миний нүд дагасан сайхан шугам түүний залуу бие, шугам түүний цээж, хөл. Тэр зүүн хаалга, ajar, би харсан гэж байсан өдрийн. Харин нар бараг нэвтэрсэн дотоод энэхүү жижиг дөрвөлжин өрөө. Энэ нь байх естой байсан аж ахуйн өрөө, өгсөн, модон шал, модон хана, thatched дээвэр. Энэ муу тавилгатай, бүхий газрын түр зуурын тавилга, харанхуй, хуучин. Тэнд байсан задгай надаас даяар, хаана нь жижиг, stocky эмэгтэй байсан хутгах зүйл нь цайны данх. Түүний үс байсан ashen саарал, холбоотой нягт нь зангидсан түүний үрчлээтсэн дугуй нүүр. Тариачин эмэгтэй хар тугалга нь төвөгтэй амьдралын хэв маяг, болон жилийн татаас авах. Тэр бүрэн хэрэгсэхгүй миний асуулт, хэлж чадахгүй байсан нь миний бидний үг.
  
  
  Түүнийх байсан sprawled эсрэг хана, ороосон хос horsehair хөнжил. Тус хорссон мэт мэдрэмж түүний арьс, би мэдэж байсан, би нүцгэн байсан. Тэр харсан миний нойтон хувцас, олс дээрх эмэгтэй-ийн дарга.
  
  
  Удаан хугацааны турш тэнд байсан ямар ч дууны бидэнд бусад тохиолдолд хөдөлгөөнийг настай эмэгтэй. Дараа нь хаалга нээгдэж, Arvia ирсэн, дараа нь stocky хүн cerro-хар үс, урт сахалтай, том улаан чих. Гал нь Ханс Эго голомт үүсгэдэг хурц тусламж, онцлон хурц шугам, өнцөг, deep-set нүд, нарийхан амны. Тэр зөвхөн ярьсан тэр үед нээлттэй зогсоод миний өмнө, мөн дараа нь ч эргэлзэхэд, анх авч гүн гүнзгий амьсгал.
  
  
  "Тиймээс та сэрүүн байгаа," гэж тэр хэлсэн байна сүүлийн үед. "Бид маш их санаа зовж байсан. та... би байна шүү дээ, унтаж нь маш урт.
  
  
  Үүнийг та хэрхэн мэдэрч, яг одоо? Arvia асуухад тэр арилгасан poultice.
  
  
  Би илүү сайн мэдэрч, " би хэлсэн, удирдах тавьж, миний нүүрэн дээр нь инээмсэглэл. "Надад хэлэх, хаана байна тэр одоо?"
  
  
  Энэ нь тосгоны Jzan дээр Neretva Голын.
  
  
  Би маш сэтгэл хангалуун энэ мэдээлэл. Metkovich дээр байсан Neretva, зүгээр л өмнө нь голын хувирсан том делта. Мөн оноос хойш голын байсан нь хэдхэн зуун километр урт, энэ нь гэсэн үг би одоо ч гэсэн газар нь миний эрхэм зорилго. Түүнийг харан эсрэг гаслах, мөн асуув: "Jzan нь жижиг тосгоны?"
  
  
  Хуучин хүний ам руу хуйларсан нь исгэлэн инээмсэглэв.
  
  
  Odin дээр жижиг хүмүүс. Мөн энэ нь авах нь бага.
  
  
  "Энэ хугацаанд Mostar?" Mostar нь жижиг уулын тосгоны тухай гучин км Metkovic.
  
  
  "Бид энд байна, хагас хооронд Mostar болон Konic, хаана зам одоод голоос."
  
  
  Тэр licked түүний уруул. "Тэгэхээр бид ойрын Aptos?"
  
  
  Охины нүд нь улам нэмэгдэв айдас, тэр бололтой эргэж цайвар дор түүний идээлсэн арьс. Frowning, миний эцэг pursed түүний уруул, толгой сэгсрэв бодсоноо. "Тийм ээ," тэр аяархан хэлэв, дараа нь босгосон нь махлаг, callused гар. — Миний бодлоор бид хангалттай ярьсан байсан.
  
  
  "Хэт их, Josip," эмэгтэйн дүр нэмэгдсэн. Тэр над дээр ирж, хүнд оффис жигнэх шөл. Тэр гараараа намайг оффис, тэр дээр тавьлаа түүний тохой авах юм. Түүний нүд байсан бахархаж, түүний эрүү байсан хатуу. "Хэт олон" гэж тэр давтан хэлж, эргэж дахин. "Мөн энэ нь хийж чадахгүй байх нь их сайн хэрэг."
  
  
  "Хүртэл хааж, эмэгтэй," хүн захиалсан. дараа нь надад: "Идэж, дараа нь үлдсэн." . Өнөө орой та орхих естой Jzan, хэн ч та бидэнд.
  
  
  "Үгүй," Arvia амьсгалсан. — Тэр одоо ч гэсэн хэтэрхий сул дорой.
  
  
  "Юу ч байхгүй, та үүнийг хийж чадна."
  
  
  "Би ойлгож байна," би хэлсэн. Тэр амттай, буцалсан зовлонтой. Энэ нь амттай буурцагны шөл нь бүх хэсгүүдээр нь хурга, улаан лооль, мөн энэ нь шатсан миний хүйтэн, хоосон ходоод. "Та болсон нь том эрсдэл нуугдаж надад," тэр үргэлжлүүлэв. "Энэ бол хангалттай гэж та миний амийг аварсан.
  
  
  "Бид аварсан байж болох юм, таны амьдрал." Энэ хэлэхэд дэндүү эрт байна. Сар хүрэхгүй өмнө би байсан аз жаргалтай эрсдлийг авч, ямар ч асуудал хэр удаан энэ нь авч, ану-ын, гэхдээ одоо. . Тэр тасалдсан өөрөө гэнэт андуурч.
  
  
  Arvia дууслаа гэж бодсон нь түүний хувьд. Ee-ийн дуу нь absurdly яаран мөн ороо бусгаа. "Маргааш, эсвэл дараа өдөр, Jzan үгүй болно."
  
  
  Тэр чимээгүй байсан нь байхад. Түүний эрэгтэй, эго судалж, түүний охин гэж тэд үргэлжлүүлэн идэх. Дараа ундны сүүлчийн дусал, тэр хүртэл зохион байгуулж оффис дараагийн bedspread асуув тайвнаар:: "Юу болоод байна?"
  
  
  Хүн gritted түүний шүд, hissed дамжуулан тэдэнд, " Энэ нь биш юм, таны тулаан."
  
  
  "Сонсож бай," би хэлэв. — Та миний амийг аварсан, түүний хэвээр ferret талаар мэдэхгүй байна. Та нуусан намайг асарсан надад, би мэднэ юу тохиолдох нь та болон таны гэр бүл та авах татсан. Тийм болохоор хэлж мэдэхгүй байна надад энэ биш миний тэмцэл. Энэ биш юм тулаан, " эмэгтэй хүн гэхэд голомт хэлсэн ууртайгаар.
  
  
  Josip, чи тэнэг. Энэ нь ямар ч урт нь тулаан. Тулаан нь дээр.
  
  
  "Надад хэлж, энэ тухай," би шаардав.
  
  
  "Энэ нь илүү дээр байх танихгүй хүмүүс бие биенээ," гэж тэр хэлсэн байна буурахгүй.
  
  
  За, би байх болно гэж зөрүүд гэж хэн нэгэн нь.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Яагаад таны тосгоныг устгасан байна?" — Би мэдэх хэрэгтэй, үгүй бол би орхихгүй. Үгүй бол, би орхиж чадахгүй.
  
  
  Хүн тавьсан гараа тэнгэр цөхрөл, бусдад гарч байгаа нь харамсалтай ш дээ. "Энэ нь ямар ч нууц гэж улс орон нь хүнд хэрэгтэй & nb. Энд Jzan, бид том хавтгай талбайн ойролцоо голын бид хаана өсч, эрдэнэ шиш, дарс. Харуулах нь бидний аз жаргал, бид илүүд үздэг барих эргэн тойронд мод гэхээсээ илүү чулуун, бид бахархаж байдаг нь энэ нутгийн уламжлал."
  
  
  "Явж," би хэлэв.
  
  
  "Одоо Серби хүсдэг эргэж Jzan руу цэрэг' бааз байхгүй, учир нь ус байдаг, энэ нь хялбар авах гол бааз дахь Sarajevo."
  
  
  Тэр үед ярьж тиймээс disparagingly нь" Серби, " би байсан зогсоохын нь инээж. Serbs хүртэл хийж 42% хүн амын Yugoslavia, тиймээс тэд хяналтын улс төр, засгийн газар. Бусад угсаатны бүлэг, Croats, Slovenes, Bosnians, Montenegrins, мөн Macedonians, үзэн яддаг Serbs. Монгол улс нь нэг салаа бие даасан бүлэг болон бүс нутгийн хүсэл эрмэлзлэл. Гайхалтай зүйл биш юм, Josip disparagingly заасан Yugoslav цэргүүд шиг Serbs, онцолж гэж тэр үзэж их илүү халдагчдын надаас илүү. Харин тэнд байсан ямар ч инээж асуудал одоо. Нөхцөл байдал дэндүү хүнд байна. "Тэд хураагдсан цахилгаан тэмцэх эсэргүүцэл?"
  
  
  'Тийм ээ."Бид аль аль нь гэдгийг мэдэж Эсэргүүцэл суурь танхимд байсан Aptos.
  
  
  — Юу тохиолдох вэ?"
  
  
  Хуучин Josip царайг харсан юм шиг сийлсэн даяар боржин; түүний дуу хоолой байсан цаг дүүрэн үзэн ядалт. "Тэд-д байрлуулсан бааз миль хол. Тэд биднийг алах болно амьтад шиг. Энэ нь бидний нас барсан. Josip цааш нь дөлгөөн амгалан ая, — Нэг тосгоныхон та олж ухаангүй, угаасан дээр гарч riverbank. Тариачид авчирсан та энд байсан, учир нь би газар багтах та. Цэргүүд хүссэн та. Бид тэрнээс нь туслах хэн ч нуух тэднээс.
  
  
  Гэр бүл байсан inconsolable хувьд бол ярих албадан нүүлгэн байсан дээрэмдсэн их түүний эр зориг. Josip зогсоож, эргэн тойронд болсон. Тэр зогсож мөч, рамтай хаалга, хүрээ. Түүний ард, нарны хаягдах нь сүрлэг сүүдэр дээр өмссөн шалан дээр тавьсан түүний өвөг дээдэс. "Цоож, хаалгыг нь энэ цацраг дараа нь энэ нь," тэр хэлэв. "I' ll тогших гурван удаа удаан. Бүү хэн ч өөр. Дараа нь бүх oni алга болсон.
  
  
  Үед их shaggy нь багассан, түүний босож, цоожтой хаалга гэж тэр хэлсэн байна. Зузаан дугуй цацраг суурилуулсан руу модон хавчаарыг аль аль талд нь хана харав хангалттай хүчтэй тэсвэрлэх нэлээн хүнд халдлага. Тэр мэдэрсэн түүний хувцас, олсон гэж байсан ч нойтон. Би хүссэн гарч, харин би гомдоосон, муу хөх няц, мөн маш их өвдөлт нь. Бүх булчин надад байсан цаг болон явлаа.
  
  
  Дунд түүний өрөөнд 108 алхам Taijiquan, нь нарийн мэдлэг шаардсан хэлбэр Cohen Vii, өнгөрч бага зэрэг эргэлзсэн. Энэ нь надад хорин минутын бүрэн бүхэлд нь зан үйлийн, харин дараа нь түүнийх, би мэдэрсэн өнгөлөг, урам зориг, дараа нь богино үлдсэн давтан эго дахин. Гурав дахь хугацааны дараа тэр буцаж явсан түүний хөнжил, унаж зэн транс. Нэг удаа тэр чөлөөтэй байсан нь түүний бие болон гадаад мэдрэхүй, тэр тунгаан бодож, хувь заяа Jzan болон түүний чадаагүй эрхэм зорилго.
  
  
  Зөвхөн ажил анхнаасаа харж сэжигтэй. ..
  
  
  Та нар нэр хүнд чоно, Nan 3, " Hawk надад хэлсэн, түүний нүүр expressionless. "Та хайрлах болно энэ нь шинэ даалгавар."
  
  
  Үед миний босс ашигладаг хошин, тэр үргэлж егөөдлийн. Би эрэгтэй дөнгөж сая түүний дээр бөмбөг урд минь, би мэднэ, энэ бол утгагүй хариулт. Бөмбөгийг цохих өвс эргэн тойронд арванхоердугаар нүх. Том, эвдэрсэн ширэгт ниссэн хүртэл газардсан дээр миний гутлын.
  
  
  Gritting түүний шүд, тэр ухаж дамжуулан хогийн олж түүний бөмбөг. Бид байсан Delaware Golf & Country Club, даяар Potomac Гол нь СҮХ албан Вашингтон. Бид дүр үзүүлж байх нь холбон энгийн townsfolk ашиглан энэ тоглоомын. Миний хувьд, энэ нь байсан энгийн: би байхгүй байсан мэт дүр эсгэх нь.
  
  
  "Та хэзээ нэгэн цагт сонссон Polgar Милан?" Hawk асуусан, намайг дараах.
  
  
  Daffodils байсан тулж түүнийг нь түүний гольф клуб. Milana нэг удаа түүнийг мэддэг байсан Герман, " би хэлэв. "Emu байх естой, түүний сүүл жараад оны үед одоо. Хамгийн сүүлд би сонссон тухай nen байсанд тэргүүлэх зарим төрлийн хорват тусгаар тогтнолын хөдөлгөөн ууланд түүний төрөлх Yugoslavia.
  
  
  "Polgar Милан байсан бас СҮХ бодис юм. Бид тусалсан хамгаалах эго-ийн зардал, хэрэв та миний юу хэлж байгааг мэдэх. Бид хэзээ ч мэдэгдэж байгаа нь эго бүлэг. Би мэдэхгүй байгаа бол эдгээр хүмүүс жинхэнэ эх оронч, эсвэл тэд бол зүгээр л нэг бүлэглэл алуурчин дээрэмчин хүн алж, дээрэм дагуу ерөнхий уриа нь эрх чөлөө, хувьсгал. Энэ нь хангалттай гэж Милан байсан нь зэвсэг, тэр хааяа хүргэж, эргэн тойронд нь түүний бааз дахь Aptos.
  
  
  "Юу вэ, эрхэм ээ ?" Та гэсэн үг Милан барсан, түүний бүлэг ч идэвхтэй байна?
  
  
  'Энэ нь зөв. Тэр буудуулж үхсэн нь бүлгүүдийн нь Yugoslav цэргээ арван хоногийн өмнө. Энэ нь бүлгүүдийн байсан ч хамаагүй mistletoe. Та олсон таны бөмбөг одоогоор? — Энэ юу вэ? " гэж асуув хайнга.
  
  
  'Үгүй.'
  
  
  "Та үргэлж авч болно эдгээр хоер торгуулийн оноо."
  
  
  "Би олох болно, энэ бөмбөгийг."
  
  
  Тэрээр өргөж түүний мөрөн. 'Ямар ч юм, хүмүүс Милан ч ашиглах ferret суурь Aptos.
  
  
  Aptos нь бүргэд-ийн үүр уулс. Энэ нь хуучин Ромын боол бааз, нэрэмжит анхны карьер байсан байрлаж байдаг ч өмнө үед Грекчүүд." За, хэрэв та гэх мэт эртний түүх. Юу вэ энэ бүгдийг хийх естой нь чоно?
  
  
  "Don' t be so тэвчээргүй, Ник. Та хэзээ ч олж бөмбөг again." Hawk эсрэг тавьлаа мод болон ostentatiously авч гарч гилгэр хальсан навчин тавьж, амаа болон асдаг юм. Тэрээр цааш нь stinking үүл утаа. "Милан байсан нь хагас зэрлэг цагаан чоно шиг түүний гэрийн тэжээмэл. Хачин сонголт, гэхдээ илүү их эсвэл бага зохих хэрэв та мэдэж байгаа бол, энэ хүн. Энэ чоно явсан хаа сайгүй нь түүнд биш, зүгээр л гарч үнэнч. I don ' t know how Милан үүнийг хийсэн, харин тэр хийсэн жижиг зүсэлт, зөөлөн атираа нь чоно юм хүзүү. Энэ мэт жижиг хавтгай цүнх. Тэр ч чадахгүй харж болно, учир нь түүний үс, мөн чоно байх шиг хамгаалж байв. Милан ашиглаж энэ багийн тээвэрлэх ангилсан мэдээлэл.
  
  
  Энэ нь маш ер бусын, энэ нь биш юм?
  
  
  Би үргэлж тийм гэж бодсон ч бас, гэхдээ Милан тэдний тэрс арга бодож энэ нь сайхан санаа байсан юм."
  
  
  — Одоо тэр dead?"
  
  
  "Чоно одоо танхимд бэлэвсэн эмэгтэйн дүр."
  
  
  Мөн хаана энэ эмэгтэй сүүл Милан?
  
  
  "Д Aptos. Хаана хэн?"
  
  
  Түүнийг зогсоож, дээр тавьлаа бариул гольф клуб мэдэрсэн түүнд гэнэт, маш их ядарсан. Тэр байсан, байгаа, ажиллаж Hawke-д АА хэт удаан байх нь хаана байгааг мэдэх гэж тэргүүлж байна. "Үгүй ээ, та нар байхгүй байсан надад хэлээч. Намайг даа. Үед Милан нас барсан байсан мэдээллийг чоно-ийн арьс, бид хэрэгтэй энэ нь яг одоо. Одоо түүний хүртэл намайг явах Aptos түүний тухай .
  
  
  - Дуу-дуу хоолой.
  
  
  Харин энэ эмэгтэйг би мэднэ ирж байна?
  
  
  'Тийм ээ. Тэр хүлээж байсан та хоер хоногийн турш.
  
  
  "Би яагаад үргэлж сүүлийн сонсох зэрэг мэдээлэл өгөх үү?"
  
  
  'Нааш ир. Таны бөмбөг түүнийг олсон, " Hawk хэлсэн, өргөх нь түүний хөл нь хаана байсан дарагдсан газар руу. — Бид буцааж авах, би зурж болно та газрын зураг Aptos та нарт хэлэх вэ холбоо барих манай хүн Metkovich..."'
  
  
  Тиймээс энэ байсан юм: нь Metkovich нь Jzan aqueduct. It doesn ' t make much sense insanely, харин миний нийтлэлийн Оху-ын, тэр ч байтугай энэ нь бараг нэг дутагдал, мэдээж хэрэг эрсдэлтэй тавьж, одоо ч явж байсан нь дээр. Өчигдөр энэ байсан биш зүгээр л саад ойролцоо Metkovich. Энэ нь байсан нэг хүн саад, дэмжигдсэн цэрэг, нохой, болон сөнөөгч онгоц. Хэн нэгэн анхааруулсан Yugoslavs гэж би ирж байсан, гэсэн үг миний хамарч байсан хийсч, миний бичиг баримт нь байсан одоо ч бас аюултай ашиглах. Aptos байж болох юм занга, би цаг хугацаа байхгүй байсан олж. Би байсан бол маш болгоомжтой байх, харин өнөө орой би хийх естой байсан миний арга Aptos.
  
  
  Тэнд байсан гурван урласан хаалгыг. - 'Сайн байна уу. Can you hear me?'
  
  
  Arvia дуу хоолой нь хүлээн зөвшөөрсөн түүнд, харин ч хэлээгүй.
  
  
  "Би ганцаараа байна" гэж тэр хэлсэн байна. "Please let me in."
  
  
  Тэр ороосон өөрийгөө нэг хөнжил, гэтэж ороод дээр Өдөр. Тэнд би тавих нь миний чих хүйтэн мод, маш анхааралтай сонсож байсан, гэхдээ би сонсоогүй юм юу ч сэжигтэй. Бид шиг creak хүнд гутал, бид адил нам гүм амьсгалын эрэгтэйчүүд хажууд зогсож байв.
  
  
  'Та юу хүсэж байна вэ?'
  
  
  'Түүнийг . ...Би түүнийг авчирсан, зарим нь шинэ боолт... таны талд, " гэж тэр хэлэв, twitching гэж байгаа бол андуурч байна.
  
  
  Түүнийх нь аль хэдийн холбоотой эргэн тойронд нь бэлхүүс нь зурвас даавуу, гэхдээ энэ нь байсан сулрах нь миний дасгал, байсан гайхалтай нь цус. Тэр санасан throbbing өвдөлт нь түүний толгойг нь тооцоо тэр хийж байсан, өнгөрсөн шөнө, болон айдас нь тэр байсан эвдэрсэн түүний хавирга. Гэхдээ тэр биш байсан хэрэг. Азаар, gawking зүүн зөвхөн зурж. Түүний арьс ч байсан зөөлөн шар, нил ягаан, хаана наад зах нь тэнд байсан ямар ч муухай ягаан судал, мөн боолт байсан байх өөрчлөгдсөн өмнө тэр болох талаар шилжих. "За," би хэлэв. "But don' t ирэх хүртэл би та нарт хэлье."
  
  
  "Хэрэв та хүсч байна," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр арилгасан хийсэх, буцаж хөнжил. Дараа нь тэр yawned, мөн хаалга нээгдсэн нь хангалттай өргөн түүнийг нэвтрүүлэх . Тэр даруй хаалттай эго дахин сольж цацраг.
  
  
  Аа, " тэр санаа алдаад, ирэх хүртэл надад. Үзүүр нь түүний хэл унасан гарч, moistened түүний уруул. Тэнд байсан нь тод glint түүний нүд. — Бид бүгд ганцаараа, та мэддэг вэ?"
  
  
  "Нэг минут хүлээх, Arvia. Танай аав таныг энд байгааг мэдэж?"
  
  
  "Тэр маш завгүй байна. Тэр хүсээгүй түүнд санаа зовох.
  
  
  "Өө-хөх. Мөн таны ээж?'
  
  
  "Тэр завгүй байсан, бас.
  
  
  Тэр өвдөг сөгдөн сууж, дараа нь над руу сунгав түүний гарт байна. 'Ойлгож байна уу? Би авчирсан та зарим боолт. Nah явуулж байсан том сагс цагаан боолт. — Би болно боолт таны цээж." Дараа нь та илүү мэдрэх өөрийнхөө тухай.
  
  
  "Баярлалаа,"би хэлсэн, инээмсэглэсэн. Тэр маш ойрхон гэдгийг би мэдэрч байлаа, түүний халуун дулаан хөх нь миний нүүрэн дээр амьсгалах нь үнэр түүний цэвэр арьс. Тэр ирээд хуудас хүртэл эргэн тойронд миний бэлхүүс, анхааралтай эхэлсэн untie боолт, түүний хуруу гүйдэг дээр миний нүцгэн арьс.
  
  
  Би үргэлж энд ганцаараа, " Arvia хэлсэн, tugging дээр цайрах даавуугаар. "Болон уурын галт тэрэг маш уйтгартай. Энэ нь уйтгартай та хаана ирж байна?
  
  
  'Хэзээ ч үгүй. Гэхдээ би хэзээ ч дээ тийм уйтгартай д Jzan гэж ferret өмнө
  
  
  "Энэ үнэн юм бол, хэрэв та эмэгтэй хүн," тэр pouted. "Миний бүх найз нөхөд нь гэрлэсэн, нэг буюу хоер хүүхэдтэй, би хүсэж байна яг тэр өөрөө. Би түүнд хайртай өмнө нь бас байдаг магадлал гэрлэх, гэхдээ би хүсэхгүй гэрлэх залуу нэртэй Jzan. Тэд хонь шиг, мөн та нар...'
  
  
  Түүний гарт байсан одоо шатаж миний нүцгэн арьс. Тэд доош ирж, өөрсдийн, ducking дор нүүрийг нь тойрч мөрөн дээр минь, доод буцах. Тэр нь миний зүрх сэтгэлд нэг удаа, маш хөнгөн. Түүний амьсгал татсан түүний хоолой. Дараа нь би шидэгдсэн хөнжил гадна, түүний нүд нь бүдгэрсэн болон дүүрэн хүсэл тэрээр доош хараад, надад.
  
  
  Тэр инээв hoarsely түүний ягаан хэл унасан даяар түүний уруул нь дахин. Удаан, аажмаар, тэр unbuttoned түүний цэнхэр цамц болон илчлэгдсэн нь түүний бат бөх, дугуй хөх. Бага зэрэг ягаанаар өөртөө итгэх итгэл гаталж түүний нүүрэн тэр аажмаар өргөж түүний бие мөлхөж гарч ирсэн дор нь түүний юбка. Миний нүд даяар аялж түүний дээр нүцгэн, тэр squatted доош түлхэж, түүний дотуур хувцас доош нь түүний чичирсэн гуяны. Тэр буурсан түүний эго шалан дээр дараа нь түүний цамц болон юбка.
  
  
  Түүний нүд нь дээр тогтсон байсан миний бие, тэр шивнэлээ нь бага, зөөлөн дуу хоолой. 'Түүнд-би хүсэж байна. Түүний нэр байсан та хэзээ анх харсан та, танай эцэг авчирсан та энд өнгөрсөн шөнө.
  
  
  Arvia худал доош дараа нь надад дээр хөнжил. Тэр гараа гүйж гаруй smoothness түүний өгзөг. Тэд сайхан хэлбэртэй, мөн түүний хөх байв дулаан, зөөлөн эсрэг миний цээжин. Тэр өргөж түүний нүүр, дарагдсан түүний нээлттэй амны бат эсрэг уурхайн гэж гараа доош унасан бидний хооронд. Би тусалж чадахгүй ч багтрах гэж сэрүүн хуруу хаалттай миний эргэн тойронд; дараа нь тэр дарагдсан нийт урт нь түүний биеийн эсрэг уурхайн... "Тийм ээ, одоо," гэж тэр moaned. "Одоо үү."
  
  
  Би түүнийг татаж дор нь надад, тэр тархсан түүний хөл хүлээн авч, надад. Тэрээр мэдэрч байлаа түүний бие нь чичирч байна гэж тэр аажмаар нүүж түүний хонго нааш. Түүний гуяны дарагдсан эсрэг миний хөл, болон түүний шагай авъяас, хаалттай миний эргэн тойронд байв. Би живсэн гүн рүү нь түүний зөөлөн мах, тэр tensed доор надад еолж дор миний thrusts, нээлт, хаалтын түүний хонго, шидэгдэж, дайвалзаж, түүний толгойг нь нааш цэвэр болон бүрмөсөн бууж өгөх. Би өөрийгөө мэдэрч чадсан өсч, өргөжүүлэх, түүний дотор нь тансаг таашаал гэдгийг өссөн дотор надад, би олсон нь тэр байсан дөхөж түүний оргил гэж тэр чангатгасан түүний атгах над дээр нүүж доор нь надад илүү хүч.
  
  
  Илүү! Тийм ээ, илүү, " тэр битгий яваач авах, тэр ч байтугай илүү төрүүлсэн тэр өшиглөж, миний хөл нь түүний өсгий. Дараа нь тэр хашгирав уйлахыг бууруулах нь огцом дамжуулан дуугүй овоохой. Тэр дугуйг convulsively, еолж тааламжтайгаар тэр ирж, түүний дотор. Дараа нь түүний бие компанийн хувьцааг буцааж limply, тэр чимээгүй байсан бусад хяналтаас доргионы түүний гуяны тэд дарагдсан нягт эсрэг миний хэвлийн. Бид аль аль нь тавих гэсэн хэдий ч, ядарсан, бүрэн агуулга.
  
  
  Дараа нь, бид энэ тоглоомыг тоглож дээр хөнжил авч шөл гэж ээж нь орхисон нь дизель хөдөлгүүр. Arvia-ийн нүүр агуулсан нь сэтгэл ханамж гэж тэр над руу нь unabashed хүү байхад нь түүний эцэг түүнтэй ярихаас.
  
  
  "Анхааралтай сонсох," би хэлэв. — Та мэднэ би edu-д Aptos, don ' t you?" "Би тийм гэж бодсон" гэж тэр хэлсэн байна хугацаанд rim түүний аяган. Тэр зохион байгуулсан гарч шөл, түүний нүд нь гунигтай байсан дахин. — Гэхдээ та хэзээ ч амжилт олоогүй юм. Байдаг цэргүүд хаа сайгүй.
  
  
  Би хичээнээ, Arvia. Хэрвээ би чадахгүй, би хичээнээ туслахын тулд та болон таны хүмүүс.
  
  
  Гэхдээ вэ?'
  
  
  Тэр толгой сэгсрэв, алдагдсан өөрийн бодол. "Би мэдэхгүй байна. Гэхдээ хэрэв Jzan нь устгасан учир цэргүүд хүсэж тэмцэх босогчид, Aptos ямар нэг зүйл хийх естой нь туслах.
  
  
  "Чи сайн хүн байна," тэр шивнэлээ.
  
  
  "Хамгийн чухал зүйл бол та естой эсэргүүцэх нь аль болох удаан. Та нэг удаа галт тэргээр, өөр юу ч байхгүй, бид хийж чадна.
  
  
  Arvia хол харж хэсэг зуур, дараа нь чимээгүйхэн өгөөд бидний сав, сандал. Тэр эргэж зогсоод миний өмнө, одоо ч гэсэн чимээгүй, түүний нүүр нь нөлөөлнө айдас, санаа зовох. Эцэст нь тэр хэлсэн нь огцом: "би хэлэх байсан..... Магадгүй би чамайг зогсоох болно, таны галзуу төлөвлөгөө. Энэ нь найдваргүй бидний хувьд, та нар ... хэтэрхий аюултай.
  
  
  Тэр инээв, налуу дээр түүний тохой түүнийг судлах sculptural гоо сайхан. - Халуун үгс. scalding хүмүүс. Гэхдээ би байна шүү дээ, сэрүүн маш удаан, би хэзээ ч баригдаж байгаа.
  
  
  'Хэзээ ч?'
  
  
  "За, бараг хэзээ ч.
  
  
  "Та хүртэх естой шагнал," гэж тэр хэлэв, ядарсан. "Та олон шагнал хүртэх естой. Би болж халуун, хэтэрхий. Халуун гэж гал. Тэр сууж байсан миний өмнө, би мэдэрч чадсан гал эхлэн дахин өссөн миний бага бие. "Бид маш их цаг зүүн талд," тэр нэмж хэлэв. "Олон цаг."
  
  
  
  3-р бүлэг
  
  
  
  
  Дээр nightfall, Josip, үнэн нь түүний үг, намайг хөтөлсөн гарч Jzan. Тэр намайг хөтөлсөн дамжуулан ихэвчлэн хүнгүй гудамж, замаар өргөн хөндий цааш тосгон, дараа нь чулуурхаг promontory. Хэдэн цагийн дараа бид зогссон, хамгаалах байрны хүрээнд бул, тэр барьсан нь гал, хийсэн кофе. Ашиглан үзүүртэй мод, тэр зурсан газрын зураг дээр газар надад тайлбарлаж сүлжээ зам надад хэрэгтэй дагаж авах нь Холбох Athos.
  
  
  "Энэ нь өөр юу төлөвлөсөн байсан өмнө," би хэлсэн, санан зам Hawk надад өгсөн.
  
  
  "Тийм ээ," гэж тэр хэлсэн байна. — Харин та нар гарч ирж, өөр газар одоо. Би та нарт харуулах болно, хамгийн богино зам гарч энд байна, гэсэн хэдий ч, энэ нь та нарыг авч болно олон цаг хүрэх ар Aptos.
  
  
  "Ард?"
  
  
  "Харамсалтай, найз минь," гэж тэр надад тайлбарласан. "Би биш шидтэн. Байдаг л хоер зам тэргүүлэх Aptos, мөн тэд холбогдоогүй бие биетэйгээ. Та санаж байх естой гэдгийг сайн байдаг шалтгаан Apthos нь хэцүү байдаг хандах. Энэ нь нэг удаа байсан нь шоронд нь боол болон гладиаторуудын, харин одоо ... " Тэр санаа алдаад, чичирсэн. "Хэрэв та явах хэрэгтэй буцааж Metkovic хүсэж байгаа бол, та авахын тулд ойр Aftos урд," гэж тэрээр нэмж хэлэв аяархан.
  
  
  "Show me the way, Josip," би хэлсэн, groaning дотроо. Энэ бол зуу алдаа. "Hawk гэж надад хэлсэн Милан эхнэр намайг хүлээж байсан юм, гэхдээ тодорхой арга зам нь тодорхой цаг үед. Түүнийх нь аль хэдийн ажиллаж, орой нь өөрөө байсан сэжигтэй үед түүнийх эцэст нь болсон байдаг, энэ нь байх байсан түүний талд . Partisans байж болох маш мэдрэмтгий эдгээр цэгүүд, ялангуяа тэдний хуруун дээр хүргэж.
  
  
  Үед Josip дууссан, түүний тайлбар, мөн түүний emu давтан зам санах, тэр устгаж газрын зураг болон савлаж дахин өссөн. Дараа нь өгч, надад нэг том тэвэрч, тэр унасан шөнө болгон болон алга болсон.
  
  
  Тэр нэг байсан. Josip эхнэр нэгдэв миний хувцас захиалга, болон Arvia бэлтгэсэн уутанд хүнсний болохоор миний хувьд би үргэлжлүүлж болно миний арга. Миний хийн бөмбөг байсан цорын ганц зэвсэг би орхисон. Тэр lost түүний stiletto үед тэр доош унасан нь aqueduct: "бөмбөг байсан одоо миний халаасанд байна. Josip-ийн гэр бүл болсон энэ удаагийн миний хөл байхдаа ухаангүй, хатаасан энэ сайтар хамт, миний бүх эд. Энэ нь одоо бараг ямар ч хэрэггүй, тэнд юу ч байхгүй байсан Jzan гэж би ашиглаж болох юм гэж орлох миний алдсан зэвсэг.
  
  
  Би алхаж эхэлсэн нь удаан, тогтвортой хурд хамгаалж, миний эрчим хүч, хэзээ ч deviated-аас чиглэл Josip надад өгсөн. Энэ нь урт удаан алхах. Түүний carapace эхэлсэн нүүж дамжуулан харанхуй хөндий, салхи howled дамжуулан хуурай мод, чимхэх миний нүүрэн. Түүний carapace эхэлсэн дагуу гүйж өндөр гүвээ, мөн дээр нь миний хөл тавих нь асар их үхсэн дэлхийн болон хашгирах шөнийн амьтад надад өгсөн гэж найдаж байна Милан-ийн чоно байхгүй байсан ч олон хамаатан садан талбай байна. Энэ нь хурдан өсч эхэлсэн, эргэж орж их хэмжээний чулуулаг, мөн эцэст нь, үед тэнгэрийн хаяанд байсан будсан ягаан өнгө үүр, Athos хүрсэн нь энэ.
  
  
  Hawke биш exaggerating. Aptos байсан бүргэд-ын үүр, хаа нэгтээ өндөр ууланд. Байгаль бий болгосон нь үнэхээр impregnable цайз, хүрээлэгдсэн нэвтэршгүй уулс, халдашгүй чулуулаг. Энэ нь байсан юм шиг арал дээр тэнгэрт, мөн арын хаалга юу ч байсан илүү нарийн хэсгийн тухай долоон метр урт, холбогдсон зам нь dizzying гар hewn хачирхалтай.
  
  
  Түүний ажилтнууд явсан буудалд мэдрэмж нүцгэн бөгөөд ил, хялбар идэш тэжээл нь юу ч, бүх зүйл... би явсан нь спираль хачирхалтай хүрсэн нь өнгөрөх. Нуух өмнө түүнийг харсан хуучин баяжуулах. Энэ нь байсан угаасан саарал гэрэл нь ямар ч сүүдэр. Зөвхөн дуу байсан шивнэх салхи гаруй өндөрлөг.
  
  
  Энэ дэндүү чимээгүй, дэндүү сэжигтэй нам гүм. Стандарт журмын байсан байх sentries байрлуулсан, би байсан сайшаав. Түүний carapace эхэлсэн хийсэн түүний арга замаар нарийн passageway, тэр мэдэрч байлаа stares эргэн тойронд далд билээ, гэхдээ харж чадахгүй ямар нэг зүйл. Түүний stahl нь илүү болгоомжтой, илүү ууртай cougar, миний мэдрэл tensed түүний мэдэрч өөр ямар нэг зүйл: би мэдэрч байсан шиг алхаж нээлттэй руу нь занга.
  
  
  Би байсан талаар хагас доош хэсгийг үед хоер том тоо гарч эргэн тойрон хадан миний өмнө. Би харж чадахгүй байсан тэдний царай бүдэг гэрэлд, тиймээс тэд crouched доош. Би эргэн ээрсэн, гэж бодож байж болох юм авах боломжтой буцаж гарах. Харин хоер хар сүүдэр байсан бас ойртож намайг ард. Бид хамтдаа ирсэн нь зэрлэг орооцолдон гар, хөл.
  
  
  Нударга хаасны миний амьдралд орж. Энэ нь автоматаар parried гэхэд Эго нь Тэнцсэн Sjow Shemg Sjie шилжих, татаж халдагч-ийн зүүн бугуйн нь түүний зүүн гар болон хаах эго-ийн зүүн гар нь түүний баруун шуу. Түүний clenched хоер гараа гаргаж ирээд хүч чадал эго халдлагууд. Өмнө нь тэр болох юм гэж бодож тухай юу ч гэж хэлж хэрх, түүний зүүн гар буурсан бөгөөд түүний баруун гар талд холдон, доош дарж түүний шуу учруулсан, түүний эго алдах, түүний тэнцэл. Дараа нь түүний эго өшиглөсөн түүнийг kneecap.
  
  
  Зөв хийсэн бол, энэ нь идэвхгүй болгож чадна эго цаг. Гэхдээ би зохион учир нь буцаж I didn ' t want to put out их үүрд. Бурхан минь, эдгээр уурын хөдөлгүүр байх естой байсан миний талд. Асуудал байсан, би байсан цорын ганц хүн гэдгийг мэдэж байсан... хүн ухаан алдаж дараа орж гацсан хүн түүний ард.
  
  
  "Хөөе" гэж би хашгирав. "Хөөе, нэг минут хүлээх. Түүний . .. '
  
  
  Байсан бүх байсан цаг. Хоер дахь хүн дээр өссөн миний хүзүү ард. Эго-ийн гарт хүрч, бүх эд анги нь түүний бие тэр хүрч болох юм. Энэ нь хэрэглэж байсан Шан Hsien Deng Shouye, дараа нь би ducked доош өшиглөсөн эго амьдралын хатуу цорын ганц миний зүүн гутлын, жүжиглэж цохих эго нүүр нь миний зүүн гар эсэхийг шалгах тэр биш үү parry миний цохилт.
  
  
  Тэрээр let out a hoarse уйлж унасан байна.
  
  
  Би цааш нь энэ. Хүн унасан жин дор миний анхны халдагч leaped түүний хөл болон нэн даруй байсан миний хуруу үед түүний хоолой.
  
  
  Дөрөв дэх хүн намайг цохих хэцүү хөл, тэр унав. Даруй, тэр өссөн орой дээр надад, мөн хэдэн секунд би итгэлтэй биш байсан би харж байсан зүйл. Тэр байсан байх нэг том хүмүүс тэр байсан хэзээ нэгэн цагт тохиолддог. Энэ нь аварга том, наад зах нь зургаан метр өндөр, тэр ч байтугай хувь. Эго мөрөн байсан болохоор том юм шиг харагдаж байсан тэр өмссөн байсан регбигийн мөрөн дэр. Магадгүй энэ нь байсан, учир нь тэр байсан cowering, харин дөрвөлжин-jawed эго гол түүний мөрөн дээр нь харагдахгүй байгаа юм шиг байсан нь хүзүү. Эго-ийн хөл барьж байсан, барьж усан сан сандал, мөн гараа байсан л арай нимгэн. Эго-ийн зүүн гар байсан байх нь наад зах нь нэг метр өргөн. Тэр байхгүй байсан бол баруун гар нь. Харин үүний оронд, энэ нь байсан гурван үзүүртэй дэгээ. Бүх emu байсан, хийж байсан, цэг, тэр дэгээ нь тодорхой чиглэл, мөн би байх болно хүртэл бууруулах гэх мэт загас.
  
  
  Тэрээр оролдсон нь бага, хурц шумбах. Би зав үзээрэй гэдэс хаях; энэ нь аль хэдийн завгүй гулсмал гаруй, хаах эго-амь дэгээ. Түүний зүүн гар, тэр шүүрэн авч, түүний эго-ийн бүртгэлийн шиг бугуйн, түүний баруун гар нь, тэр шүүрэн эго-ийн зүүн мөрөн, хийлгэж, түүний гутал нь эго-ийн шагай. Эго-ийн хөл ниссэн замд гарч, тэр дээгүүр нисч надад нуман. Энэ үед газар цохих, энэ shuddered.
  
  
  Энэ нь нэн даруй үсрэн босч, ээрсэн эргэн тойронд түүний тэнхлэг, тиймээс бид биш үү алдах дүр нүдний өмнө хэсэг зуур. Тэр дээр газардсан түүний хөл нь somersault, мөн дахин довтолж. Тэр гаргасан нь түүний хөлийг шүүрэн авч тэр гарыг дахин ашиглах, түүний бүх аймшигт хүч эргээд энэ нь гацсан. Дараа нь нугалахад эго-ын гараа, тэр slashed үед түүний дүр нь түүний алган. Тэнд байсан хурц ясны хугарал гэж байна үзүүлсэн Stahl-ийн эго ямар ч хэрэггүй. Харин, миний гарыг явсан мэдрэхгүй, ямар өвтгөж. Эго-ийн гар байсан металл бүх арга замыг тохой.
  
  
  Ха, тэр snorted. "Би та нарыг алах гэж байна." Эго нүд байв хэмжээ таваг, гэрэлтэж нь үзэн ядалт, хорсол.
  
  
  Тэр эргүүлдэг түүний дэгээ над growled уур хилэн. Тэр parried нь backhand,, эго-ийн цохилт байсан deflected доош. Дараа нь тэр орлоо гадна цохих эго нь өрөх нь шагай түүний зөв нударга. Гэхдээ тэр хэрээр хурдан тэр өндөр. Тэр шүүрэн миний нударга нь далдуу түүний зүүн гараа эхэлсэн орсон юм. Тэр мэдэрсэн түүний шөрмөс, яс барих, хэрэв тэд байсан гэж дэлбэрч эвдэж шиг kindling, votum votum.
  
  
  Миний хүч чадал алга болсон. Тэр шахагдан хэцүү, гараа тулгуур хөлтэй уурхайн шиг vise. Миний хөл чичирч байсан, аль хэдийн суларсан нь цаг алхах. Өөр нэг агшинд, болон бусад гурван эрэгтэй нь дээр үсэрч байсан нь надад, мөн энэ нь тэр нь л дээр байх. Миний цорын ганц боломж байсан цохих Djöe Feng-Sjie pi, харин тэр намайг орхих болно өртөж энэ аймшигт дэгээ.
  
  
  Миний зүүн гар талд гарч буудсан, batting үед Эго-ийн бугуйн. Миний баруун гар байсан одоо үнэгүй, гэхдээ тэр мөчид, эго-ийн баруун гар эргүүлдэг, мөн хурц үзүүрийг эго дэгээ хэсэг болгон миний хүрэм. Түүний эго shoved түүний мөрөн гэж хэцүү болох юм. Тэр бүдэрч, мөн тэнд байсан нь crack гэж арьс ханцуй ирсэн сул нь түүний мөрөн.
  
  
  Нэг searing өвдөлт буудсан миний тархинд дамжуулан, мөн хар цус gushed дамжуулан миний элэгдсэн цамц. Гэсэн хэдий ч, би зөвшөөрсөн, өөрөө довтолж түүнийг өмнө нь тэр болох хувилбар түүний дэгээ, бусад гурван цэнэгтэй үед надад цаана нь. Түүний эго түүнийг цохих, дарж түүний баруун шин нь түүний зүүн хөл гаргах нь энгийн өвдөг хаях.
  
  
  Эго-ын гараар эргүүлдэг шиг салхин хөдөлгүүр ир, мөн тэр дахин буурчээ. Түүний тавьж, түүний хонго дээр Emu-ийн цээж, дарагдсан эго-ийн гарт нь түүний өвдөг. Би гаталж гараа болохоор миний бугуй байсан дарагдсан эсрэг түүний хоолой, хэрэв та дуудлага энэ нь хоолой, мөн тэрээр надад бүх зүйл байсан. Энэ нь тийм биш юм эго гэж хичээж байсан түүнийг алж, энэ нь зүгээр л байсан юм гээд унтрааж эго, таслан зогсоох, цусны урсгалыг эго тархины. Энэ нь боломжгүй байсан. Миний гэмтсэн гар байсан хурц, throbbing, тарчлал зовлон, гэхдээ би тавих нь миний бүх жин нь дээр юм байна, би мэднэ, би шийдвэрлэх хэрэгтэй, энэ нь маш хурдан. Би сонсож болох гурван эрэгтэй алхаж миний ард, мөн аварга том гарт гүйдэг миний хөл дор. Би дарагдсан энэ нь хэцүү. Эго нүд гулсмал эхэлсэн. Ямар нэгэн зүйл хүйтэн, металл дарагдсан эсрэг миний зөв ариун сүм. Эмэгтэй хүний дуу хоолой гэж хэлсэн, " Хэрэв тэр нас барсан, би болно цохилт толгойгоо унтраах."
  
  
  Би эргэж удаан ч биш хүсэлдээ зөвшөөрөх хүртэл даралт, мөн өөрийгөө олж ширтэн доош баррель нь Carcano Удаа буу.
  
  
  Түүний өндөр нь бага зэрэг өндөр байна. Эмэгтэй сунган түүний урт, шулуун хөл нь бат барьж, тулгаа, түүний буу нь түүний мөрөн над руу нь түүний ердийн өөртөө итгэх итгэл. Хөөе, энэ талаар гучин. Түүний өмд, цамц өлгөж сул бол түүний бэлхүүс багасч болон сунгасан taut бол түүний бүрэн хөхөө luscious өгзөг дарагдсан эсрэг зөөлөн, өмссөн аж. Түүний тийрэлтэт-хар үстэй байсан юм бууруулах богино, тэвэрсээр л түүний дух, нүд шатаж, бахархах улаан амны.
  
  
  Түүний харц нь буцаж ирсэн хүн. Тэр аль хэдийн stahl цэнхэр, мөн түүний дүр дарагдсан түүний хоолой нь бага зэрэг хэцүү нь тэрс мэдрэмж. "Гөлөг," түүний эцэг хэлсэн байна. "Наад зах нь дараа нь өвдөлтийг зогсоох болно."
  
  
  "Би мэдээж үүнийг хийх. Би мэдээж алах юм бол та бүү дага миний захиалга.
  
  
  "Хэрэв би түүнийг явж, тэр намайг алах болно."
  
  
  "Эргүү тэнэг," тэр hissed. "Тэдэнтэй ferret, та хэрхэн олж авсан бэ энд, та байсан буу заагаад үед та. Хэрэв бид мэдээгүй байсан та үхэх, та байсан нь цогцсыг олон жилийн өмнө. Харин та нар айн Хэш нь таны сорилт, тэр гарч ирсэн дамжуулан өөрөө. Битгий намайг алах одоо, эсвэл та алдаж болно, таны амьдрал.
  
  
  Тэр мэдэрсэн хэмнэж гашуун гайхал эмэгтэй хүний гоо үзэсгэлэн, хүч чадал, гэж бодсон хэр сайн байх болно суллах зарим нь биеэ тоосон тэр. Дараа нь би гэж ойлгосон байх естой амьд үлдсэн оролдох, мөн тэр барьж байсан буу гэж тэр мэдээж ашиглах. Тэр санаа алдаад, сулрах түүний тархсан. "За," би хэлэв. "Гэхдээ түүнийх . .. '
  
  
  'Юу ч гэж байх шиг. Үг бидний хувьд.'Тэр цухуйх надад түүний буу онцлон түүний үгс. "Алив, явцгаая таны эго, тайван. Хэш Padra болно гэдэгт итгэлтэй байгаа та бидэнд хэлэх юу болохыг бид мэдэхийг хүсэж байна, үгүй та юу хэлэхийг хүсэж байна.
  
  
  Тайван, хайхрамжгүй хандлага, тэр нь аажмаар унасан унтраах хүн, түүний дээр гараа тавьж, газар дээр. Одоо биш цаг хугацаа харуулах айдас. Эрэгтэй цуглуулж, бидний эргэн тойронд, нэг limping болон бусад үрэлтэнд түүний амьдрал бол түүний эго хүрсэн нь энэ. Бусад нэгдэн орсон нь тэдэнд бууж хавцал хүртэл бүх зургаан бус partizan ширтэн намайг дамжуулан windswept харанхуй, бүх найдаж байна гэж би бодож байна нурж газар гуйж мерси.
  
  
  "Хэш? Хэш, чи зүгээр үү? эмэгтэй асууж ханиа. Хүн газар дээр нь хөхсөн нь амьсгал, мөн түүний их хэмжээний цээж puffed гарч шаар шиг. Хэдэн хормын дараа тэр босоод, coughed, нулимж, болон инээмсэглэв, түүний ам дүүрэн алтан шүдээ. "Тиймээ, — гэж тэр growled. "Энэ нь сайн үзээрэй, гэхдээ хангалттай биш зогсоох Padres."
  
  
  — Та шаардлагатай эмэгтэй аврахын тулд та?" Би хариуд нь хайнга.
  
  
  Тэр бөхийж jabbed хатуу үзүүр түүний дэгээ болгон миний хоолой, зүгээр л дээш судасны дээр минь үлдсэн. Хүйтэн уур хилэн, тэрээр хэлсэн нь, " таны үгийг Үзэх, өөрөөр бол тэд байж болох юм, таны өнгөрсөн. Тэр ч байтугай хамгийн чанга хонх зогсоодог үед belfry хасаж байгаа нь энэ."
  
  
  Тэр залгисан хэцүү, гэнэт мэдрэмж нь түүний хэл. — Та нар тэнэг хэрэв та оролдсон spy-нд ану-ын.
  
  
  "I didn' t come here to spy," Хэш Padre түүнд хэлсэн. "Миний нэр нь Картер, Ник Картер болон түүний... .. '
  
  
  "Та хэвтэж байгаа," тэр snarled.
  
  
  "Босож, Ник Картер байх естой ирж хаалгаар нь хэдхэн хоногийн өмнө.
  
  
  "Хаалга... гэдэг чинь гол нь элсэлтийн?"
  
  
  "Хэрэв та мэдэхгүй байсан гэж," the Padre инээд алдав. — Бид илгээсэн хүн хангахын тулд Картер авчрах Эго энд. Харин манай хүн баригдаж байсан өмнө тэр олсон Сайн, жинхэнэ Картер. Тиймээс emu хэвээр байгаа замаар явах хэрэгтэй Хаалга, учир нь тэр мэдэх биш, ямар ч илүү. Харин та дамжин ирсэн өөр орох. Зөвхөн Karak болох юм, та нарыг илгээсэн. Тэр биднийг харж болох бага насны?
  
  
  "Би мэдэхгүй Karak," би хугарч. — Гэхдээ хэрэв та авч болно гэж fishhook надаас хол, би та нарт хэлж болно би яаж энд авсан."
  
  
  Харин үүний оронд, дэгээ явсан ч илүү гүн гүнзгий. Би flinched гэж би мэдэрсэн цусны oozing бүх хугацаанд бага зэрэг бууруулсан бол миний махан бие юм. Түүний хурдан хэлэв: "Polgar АС Милан, тэр асуудал эрхэлсэн энд байсан л байж таараа."
  
  
  'Тэгээд юу гэж?'
  
  
  "Би бэлэвсэн эмэгтэй. .. Би бол ярьж болох эго бэлэвсэн, би чадах батлах хүн нь би байна."
  
  
  Хэш Padra гэж бодож байсан нь их хөгжилтэй. Тэр шидэж түүний толгой эргэж, инээлдэж чанга, амьсгал боогдох,, бүх цаг тэр дахин инээд алдав, Дэгээ живсэн бага зэрэг илүү гүн гүнзгий. Би гайхаж байгаа бол би чадах алгадах, түүний эго нүүр өмнө, тэр дэгээ авсан миний бүх хоолойд.
  
  
  — Та байсан бол ярилцах нь эго бэлэвсэн, та юу гэж хэлэх вэ?" "Энэ юу вэ?" гэж асуухад тэр үед инээж зогссон. — Та юу гэж хэлэх вэ?"
  
  
  'Март. Энэ нь герман.
  
  
  "Үүнийг үзээрэй," гэж тэр хэлсэн байна expansively. Эго-ийн нүдэнд туссан байлаа шиг муур юм. Тэр шилжсэн Серб-хорват тулд их аялгуутай англи, давтан, " үүнийг Үзээрэй."
  
  
  Тэр түүнийг хараад wearily. Би дуртай энэ нь харьцангуй бага. Эрэгтэй алдсан тэвчээр, эмэгтэй эргүүлдэг буу threateningly. Зүүн түүний их-д бус байдал нь байхад,, дараа нь иш татаж: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass". Ямар арга: Бид хэзээ ч мартахгүй бидний үзэн ядалт.
  
  
  Эмэгтэй нэн даруй хариулсан нь дараагийн мөр шүлэг. "Wir haben jeder абер eine einzige Hass". Эсвэл: Бид бүгд нэг л үзэн яддаг.
  
  
  Тэр ширтэн Nah гайхсандаа хэсэг зуур. "Та...'
  
  
  Энэ Polgar эмэгтэй. София.'
  
  
  "Гэхдээ би санаж түүний байхдаа хагас настай хүн. Мөн та нар ... " та бүхэнд Баярлалаа. Гэхдээ математик нь мөн адил настай тэрээр мэдэрдэг, мөн Polgar үргэлж мэт санагдаж байлаа. .. залуу хүмүүс. Тэр надад бага инээмсэглэл, дараа нь иш татав: "Бид хайр гэж нэг, бидний үзэн яддаг нэг нь, бид зөвхөн нэг дайсан." Хэрэв та Ник Картер, та нар надад хэлж чадах сүүлчийн хоер мөрийг ?
  
  
  "Энэ бол зүгээр л нэг зүйл,, зүгээр л нэг үгийг," би хэлэв. "Герман хэзээ ч зогсоож үзэн яддаг Франц."
  
  
  "Сүүлчийн үг нь" Английн!'.
  
  
  "Гэхдээ дэгдэлт үеэр Дэлхийн II Дайн . .. '
  
  
  "Энэ шүлэг нь Дэлхийн Нэгдүгээр Дайн," Эрнст Lissauer засаж байв. Харин таны ертөнц өөрчлөгдсөн. Тэр цутгамал утга учиртай харц түүний эргэн тойронд. "Таны дайсан нь одоо, таны нөхөр-ийн дайснууд биш, Франц эсвэл Английн."
  
  
  "Уучлаарай, гэхдээ Polgar гэрлэсэн берлинд олон жилийн дараа тэр та нарт уулзсан. Бид хэзээ ч уулзсан. Тэр байсан, болгоомжтой байх хэрэгтэй.
  
  
  "Юу ч өөрийгөө буруутгаж байна."
  
  
  Софи, Milana болсон Хэш Padre болон бусад. Энэ нь Ник Картер, " гэж тэр хэлсэн байна Серб-хорват. "Тохиолдлоор, тэр энд ирсэн энэ замаар орох биш, Хаалгаар, мөн аль болох зайлсхийх, аль аль нь арми болон Karak. Тавтай морилно уу, түүнийг.
  
  
  Тэд мэндлээд намайг нэг давж гаршгүй хүсэл байсан гэж тэд тулалдаж надад хэдэн минутын өмнө. Тэд хөл хөдөлгөөн ихтэй, миний эргэн тойронд бүх талаас хүртэл Padre өгч байсан захиалга, дэгээ шарж өглөө гэрэл.
  
  
  Бид болсон бааз, Софи эдгэрсэн миний шарх, дараа нь бэлтгэсэн боловсрол нь бидний хувьд. Хооронд нь зүсмэл guivech, ердийн Балканы шөл холимог ногоо, sip, цагаан дарс, амт найм дахь дарагдсан усан үзэм, тэр надад хэлсэн тухай Yugoslav халдлага, тухай Jzan, талаар, түүний аялал Холбох Athos.
  
  
  Ихэнх нь энэ нь үнэн байсан. Тэр дурьдаагүй түүнийг Arvia. Энэ нь ч таны бизнес. Тэр нь бас зайлсхийх шалтгаан нь тэр байсан юм, энд. Би мэдээж хүлээгдэж буй ч утгагүй энэ шүлэг гэж заасан групп мэдэхгүй байсан миний нэр. Hawke биш үү нэхэмжлэлийн энэ нууцын. Тэр зөвхөн надад Милан эхнэр шаардав энэ. Харин Балканы улс төр хурдацтай өөрчлөгдөж байгаа, мөн болгоомжтой байсан нь ойлгомжтой. Дараа нь тэнд байсан энгийн дурдах нь хүн илгээсэн надтай уулзаж, өөр нэг хүн, Карачи. Би дургүй байсан энэ нь аль аль нь. Гэхдээ би тэдэнд хэлсэн нарийвчлан юу би тэдэнд өгүүлэв. Учир нь эдгээр хүмүүс, даруу байдал нь зөвхөн чулуу хаях нь аймхай, мөн бага зэрэг хэтрүүлэг биш гомдоосон түүх, ялангуяа, хэрэв та хүсэж байгаа бол энэ нь дээр байх их тал. Үүнээс гадна, үг, би өөртөө таалагдсан.
  
  
  Намайг ярьж дууссаны дараа, тэд гараараа намайг лонх, худалдах, энэ чулуу. Энэ нь бололтой хамгийн хэцүү хэсэг байсан нь дээр. Би энд ирсэн, хүлээн зөвшөөрсөн, үлдсэн хэсэг нь амар хялбар байх болно . I didn ' t forget миний амлалт би хичээх болно гэж авах тусламж Jzan, гэхдээ би хүлээж байсан миний ээлж. Hawk, түүний танил, мохоо арга байсан гэж онцлон тэмдэглэв мэдээлэл Милан-ийн чоно байсан явуулж байсан байж олж авсан бүх зардлыг. Энэ нь миний захиалга, миний захиалга байсан хамгийн чухал. Тэр түүнийг хараад, дараа нь буцааж асаасан герман.
  
  
  "Frau Милан," би эхлэв.
  
  
  "Дуудах уу надад Софи," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Энэ padra, ойлгох утга үгүй бол бүр үг, өгсөн богино инээж, нүдээ эргэлдүүлэн. Эго түүнийг үл тоомсорлож, харин хүүе инээмсэглэн, амттай савыг тэр байсан л нээсэн. "Софи, би их хайртай Aftos болон таны зочломтгой, би байх болно үлдээх удахгүй."
  
  
  'Тийм ээ. Танд хэрэгтэй миний нөхрийн чоно.
  
  
  "Би хэрэггүй л гэж чоно" би хурдан гэж хэлсэн. "Юу тэр нь түүнд хангалттай юм."
  
  
  "Энэ бол боломжгүй юм.'
  
  
  'Боломжгүй? Түүний хурдан sip авч дарс. Тэр чадах нь аль хэдийн төсөөлж гаргах, түүний арга зам нь буцааж, байлгах гэж оролдож догшин араатан хяналтын дор алдалгүйгээр нэг хэсэг нь ясны үйл явц. "Та нар чадахгүй тусдаа эдгээр хоер зүйл."
  
  
  "Би үг," тэр аяархан хэлэв, " би байхгүй гэж чоно.
  
  
  'Тэр алга болсон? Оргон зайлсан? Эсвэл галзуу?
  
  
  "Тэр үед Karak юм."
  
  
  Би сонссон Stahl-ийн дуу өсөх чанга. "Хэн энэ нь Karak?"
  
  
  Тэнд байсан нь урт удаан чимээгүй. София болсон нүүр өглөөний нар. Эхний туяа нь нарны гэрэлд гялалзаж түүний үс, гэрэлтдэг түүний өндөр шанаа, зааны ясан хүзүү. Түүний нүд шиг барьж эго дулаан, харин тэр над руу хараад, тэд хүйтэн, илүү implacable хэзээ ч илүү. Тийм байсан түүний дуу хоолой нь тэр эцэст нь үргэлжлүүлэн сербийн-хорват. "Эхлээд би та нарт хэлж болно хэрхэн Polgar нас барсан байна, Ник. Тэр есөн бусдад байсан татсан цэрэг саад хориг, зүгээр л минийх, та оргон зайлсан үед та орж Cerna Gora. Тэд байхгүй байсан боломж зогсож.
  
  
  Cerna Gora гэсэн үг Монтенегро сербийн. Гэж би түүнээс асуув: "таны egos хүртэл өгсөн, Софи?"
  
  
  Тэр толгой дохив. "The урвагч байсан нэг нь бидний эргэн тойронд, ядарсан тэмцэх, итгэлтэй нь том шагнал.
  
  
  Тэр нас барсан нь сайн хүртэх урвагч нас барсны. Бид бөхийж, хоер мод хамтдаа холбоотой эго тэдний хооронд. Дараа нь бид бууруулах, олс барьж мод хамтдаа."
  
  
  "Харин амь үүгээр дуусдаггүй," the Padra growled.
  
  
  "Бид одоо дунд нь иргэний дайн. Бид шийдэх естой хэн биднийг хөтлөх болно дараа Polgar нас барсны.
  
  
  "Гэхдээ бид хувааж хоер.
  
  
  "Бусад хагас," би хэлсэн, " юм Karak?"
  
  
  'Тийм ээ. Evan Karak, миний нөхөр дэслэгч. Тэр тушаалуудын ихэнх нь, Ник. Тэр хяналт нь хамгийн бааз, бид шоовдор хүмүүс.
  
  
  "Та нар? Харин та Милан эмэгтэй.
  
  
  "Энд нэг эмэгтэй болох нь харагдаж байна хүний cohabitant биш гэж egoist," гэж тэр хэлэв ruefully. "Болон Karak нь чоно."
  
  
  "Тэр гэдэг эго илд," Padra тайлбарласан. "Чоно үхсэн нь Polgar, мөн Karak ханатай түүнд. Тэрээр ашигладаг эго гэж умард, нотлох баримт болгон тэр Polgar-ийн rightful өв залгамжлагч нь. Бүр муу, эрэгтэй дуулгавартай дагаж, түүн шиг bleating, айж хонь.
  
  
  "Амьдрал энд хүнд байна, мөн тэмцэл хорват хараат бус байдал нь урт, эсвэл хэтэрхий урт. Эзэд нь алдагдсан, тэдний сэтгэл хамт тэдний өсвөр үеийнхэн, " Софи санаа алдав. — Гэхдээ энэ нь estestvenno. Та нас ахих тусам, you want to hold on илүү чанга юу үлдэв."
  
  
  "Bah," the Padra хэлсэн ууртайгаар. "Бид довтлох хэрэгтэй. Бид естой өшөөг Polgar, манай унасан ах. Гэхдээ ямар ч! Бид Aptos байна дахин нэг удаа тэмцэх өнгөрсөн тоглоом тоглож мартаж ирээдүйн талаар. Дагуу Karak, бид realists, гэж би бодож байна бид ялзарч энд байна."
  
  
  "Харин та нар мэднэ, яагаад энэ нь боломжгүй, бидний төлөө, Ник," Софи хэлэв. "Маш их байдаг хүмүүс дээр Karak-ын талд, мөн тэрээр хэвээр байх болно хүч тэрээр урт байна, энэ чоно арьс. He won ' t say no. Уучлаарай та энд ирсэн ямар ч байсан, одоо та буцаж ирэх хоосон.
  
  
  Түүнийх, би хэсэг зуур бодож зэрэг гашуун мэдрэмж гүйж миний бие. Дараа нь тэр асуув, түүний герман: Юу Karak энэ тухай мэдэх della, Софи?
  
  
  "Мэдээж үгүй," тэр хариуд нь герман. "Polgar, би хадгалагдаж энэ нь нууц."
  
  
  "Тийм ч юм, энэ нь одоо ч байдаг болов уу?"
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  Тэр босоод, сунгасан, өгсөн өөрийгөө өөд нь зайлшгүй, хэлсэн нь түүний Серб-хорват: "Дараа нь байдаг л нэг зүйл үлдсэн."
  
  
  "Мөн энэ нь?"
  
  
  Бид авах хэрэгтэй энэ илд гарч Karak."
  
  
  
  4-р бүлэг
  
  
  
  
  София дуу алдав түүний нүд нь улам нэмэгдэв. — Үгүй ээ, энэ бол боломжгүй юм!
  
  
  "Би үүнийг хийх хэрэгтэй.'
  
  
  Энэ padra амаа нээж ямар нэг зүйл хэлэх боловч тэр нь зогссон гэнэ. "Харагтун, би ойлгож байна, таны асуудал, би та нартай хуваалцаж," би хэлэв. I didn ' t аялал жуулчлалын хагас дэлхийн авирч энэ godforsaken уулын зүгээр л буцаж ирэх хоосон. Би хийх естой ажлаа, мөн энэ нь дэмий чухал. Мөн Karak гэдгийг ойлгох естой.
  
  
  "Тэр чамайг алах болно."
  
  
  "Тийм Ээ, Padra. Магадгүй.'
  
  
  "Хэлж, түүнийг бүх талаар..."'
  
  
  "Үгүй Ээ, Софи. Энэ бидний нууц хэвээр байна.
  
  
  — Харин та юу хийх гэж байна?" .. ?
  
  
  Би мэдэхгүй ч түүнийг. Би явна хаа нэгтээ. Тэр босоод эв хавгүйхэн, гайхаж байсан бол юу юунаас үнэ цэнэтэй би тэднийг хэлж болох юм. Гэвч энэ нь тийм биш юм. "Надад хэлж хаанаас олж эго хүсэж байгаа бол надад аз," би хэлэв.
  
  
  "Ник, бид буулгаж чадахгүй байгаа нь энэ вэ.
  
  
  — Та нар намайг гөлөг if you want to stop me." Энэ Padra-ийн нүүр хатуурсан ба харанхуй болтол шиг харагдаж зандан. Гэнэт тэр сунгах үед: "Тэгвэл явцгаая
  
  
  л.'
  
  
  "Та нар хэрэггүй юм," гэж би хэллээ. "Энэ чоно арьс...'
  
  
  — Энэ нь бидэнд чухал ач холбогдолтой юм шиг, та, Картер. Тэр эргэж, хашгирав бусдын. "Юу cowards бид зөвшөөрөх энэ танихгүй хүн юу хийх нь бидний ажил. Бид тэмцэх естой Karak, шийдвэрлэх энэ дарсны нэг удаа, бүх.
  
  
  "Харин Хэш. Бид маш цөөн, Karak нь маш олон хүмүүс .. Тэр stifled түүний эсэргүүцэл нь хит баруун гар газар болон furious хараал. Тэнд байсан нэг хүнд чимээгүй, мөн би байсан харгис мэдрэмж чоно Милан болж байсан бэлэг тэмдэг гэж хоер тал болно мөргөлдөөн дээр. Мөн би байх болно төвд энэ үед цус урсаж эхэлдэг. Нэг нэгээр нь, эрэгтэй, толгой дохиод, - тай тохиролцсон Padra, эцэст нь хүртэл тэнд байсан ерөнхий чанга хашгирах бидний төлөө явах. София ирсэн зогсох миний дэргэд, түүний нүд нь хар, menacing.
  
  
  "Нааш ир," тэр хэлэв нэмэгдүүлэх, буу, агаар. "Бид болно л явж."
  
  
  "Хурдан," the Padra хашгирав, " өмнө нь бид зүрх алдаж again."
  
  
  Цахилгаант инээд хариулт байсан юм, харин инээд бол хамгийн сүүлийн зүйл нь түүний оюун ухаан. Би дургүй байсан санаа авч их нь slaughterhouse. Софи алхаж, миний дэргэд доош нь нарийн байшингийн жигүүр, түүний мөрөн квадрат ба түүний ер бусын цээжний puffed гарч бахархалтайгаар. Тэр алхсан шиг хүн бол хоосон, эсвэл courtship, хэдийгээр үе үе түүний гуяны унавал уурхай .
  
  
  Бид байх естой юм шиг харагдаж хуучин зурагт үед бид орж ирсэн хот. Та мэдэх, эдгээр зурагт хуудас нь: баатарлаг тариачин хоер, stoically хайж ирээдүйд, тэр нь түүний гар дээр levers түүний аварга том машин, тэр нь өрөөний улаан буудай түүний гарт байна. Зөвхөн би байхгүй байсан нь ийм хөөрхөн тоглоом, болон Софи барьж байсан хуучин shotgun. Бидний ард байсан нь алаг багийн өмссөн даавуу болон барьж буй зэвсэг. Бүхнийг Чадагч Бурхан . ..
  
  
  Бид дундуур алхаж overgrown гудамж хооронд hulks нь тоосго, бетон барилга. Нэг удаа, доод шал голдуу байсан майхан, жижиг дэлгүүр, модон awnings дээр нугас болох доошилж үйлчлэх лангуу. Дээд давхрын байсан байшин нь тагт, шатны тавцан, болон дээвэр хамрагдсан нь харагдлаа. Харин одоо хуучин Afthos үхсэн байсан нь, шархны сорвитой гэхэд цаг агаар, үл хайхрах, хүртэл юу ч байхгүй байсан зүүн түүнд харин овоо overgrown нуранги.
  
  
  Цагаас цагт, ганц бие эмэгтэй баталсан mimmo, ихэвчлэн хувцас өмссөн толгой-хурууны хар. Тэд яаран дээр, түр зогсоож зөвхөн хэсэг зуур эргэж харах дараа ану-ын. Нарийн гудамж хөл хөдөлгөөн ихтэй байсан нь хүмүүст, зарим нь хуучин болон бахархаж, гэхдээ илүү ихэвчлэн залуу ичимтгий царай, эрээ цээргүй, эсвэл аймхай нүд нь indecisive gait.
  
  
  — Тийм үү, мөн Padre гэж хэлэх хүмүүс энд настай вэ?" Гэж би түүнээс асуув, София, сонирхон.
  
  
  "Эдгээр хүмүүс цуглуулж, эргэн тойронд Karak, мөн бид хэн байх нь мэдэгдэж байгаа, олон жил болж байна. Харин Karak бас элсүүлсэн шинэ хүмүүс. Түүний уруул буржгар vстэй нь найтаалгах. "Тэд хэлж байгаа энд төлөө тэмцэх нь сайн шалтгаан, гэхдээ заримдаа би гайхдаг гүн их хүний санаа байна. Би ялангуяа сонирхож Karak.
  
  
  "Наад зах нь энэ нь галзуу сонсогдож байна."
  
  
  "Бид биш шүү дээ зүгээр л хулгайч," гэж тэр хэлсэн байна. Дараа нь тэр хэсэг зуур бодож биш, маш дуусгах түүний өгүүлбэр.
  
  
  Хамгийн дуртай Ромын хотууд, Холбох Athos Mistletoe байсан шиг хэлбэртэй wasp болон байрлаж байсан symmetrically эргэн тойронд нь өргөн чөлөө, дээш нь ариун сүмийн towered. Тэнд бараг юу ч үлдээсэн энэ ариун сүм, харин бид хүрсэн алхам тэргүүлэх хүртэл, Софи заагаад, хэлсэн нь: "Та нар харж чадахгүй эго дахиж, Ник. Мөн нөгөө талд Vigilus ' байшин. Энэ нь байсан, хамгийн том, хамгийн шилдэг байшин, мөн энэ нь одоо ч ferret-д хадгалагдаж илүү сайн нөхцөл, илүү бусад байшин, тиймээс энэ бол Karak үлдсэн. Энэ нь тэнд байсан нэг удаа, " гэж тэр нэмж хэлэв гашуунаар.
  
  
  "Vigilus, хотын Захирагч, энэ нь биш юм?"
  
  
  "Илүү адил гарнизоны командлагч. Орон нутгийн засаг дарга д амьдарч Хуваах. Дээр della нь өөрөө, энэ хот үүсгэн байгуулсан бөө мөргөлийн эзэн хаан Diocletian. Aptos байсан жижиг хилийн дараах, мөн Vigilus хариуцаж байсан жижиг хуаранг болон боол ажиллаж байсан олборлогчид болон бэлтгэгдсэн байх гладиаторуудын.
  
  
  Та одоо ч гэсэн харж үзэг, гянданд " гэж Padra, хэн бидэнд ирсэн. Тэр даллан түүний дэгээ үед хонхойж amphitheater. "Тэд үхсэн байдаг ... эсвэл амьдарч үхэх Rime."
  
  
  Тэрээр судалсан урт зууван аяга. "Энэ нь иймэрхүү харагдах болно, энэ нь одоо ч ашиглаж байгаа,"гэж би хэллээ хараад дараа нь хэрхэн сайн нөхцөл байсан.
  
  
  "Тэгэхээр энэ нь," the Padra байлаа. "Бид үргэлж ашиглаж эго нь зорилтот буудлага, спорт. Тийм ч урт удаан жилийн өмнө, үед Polgar байсан одоо ч амьд, Karak санал болгосон хуурмаг би-г ашиглах нь бусад тоглоом — хуучин тоглоом.
  
  
  "Gladiator өнгө? Та тоглож байгаа надад.'
  
  
  "Үгүй үхэл, харин яг тэд эртний Ромын тэмцээн." София түүний толгой сэгсрэв харамсалтай. "Polgar биш үү батлах, харин тэр итгэмжлэгдсэн Karak түүний дэслэгч, мөн энэ нь шиг санагдаж хоргүй хөгжилтэй цаг."
  
  
  "Ром, бас," би хэлэв.
  
  
  "Аль нь Ром, түүний тархсанаар нь нэмэгдсэн байна." Авч гүн гүнзгий амьсгал, Padraig авирч алхам. "Энэ бол цэвэр солиорол бие биенээ тэмцэх. Хэзээ энэ end?
  
  
  "Өөр Karak," Софи хэлэв grimly, болон led арга шатаар.
  
  
  Ариун сүмд байсан том дөрвөлжин, тэгээд л цааш нь dilapidated вилла хүрээлэгдсэн хэвээр нь хана. Ямар ч эргэлзээгүйгээр, бид толгойлсон зүг вилла.
  
  
  "Санал яг," София хэлсэн, мөн анх удаа тэр сонсож болох, доргионы түүний дуу хоолой. Эрэгтэй нэгдсэн биднийг ард харав furtively үед биедээ болон muttering тэдний дуу хоолой. Уур амьсгал тайван байсан нь: төлбөр тайван гэж түрүүлж нь ширүүн аадар бороо, хүн бүр бидний эргэн тойронд сайн мэдэж байсан нь энэ. Энэ дүнсгэр өглөө гэгээнтэн биш үү дагаж ану руу вилла. Бид алхаж доош нь echoing коридор нь flickering бамбар. Дараа нь бид орж ирсэн нэг том тэгш өнцөгт өрөө гэрэлтэй гурван хөлтэй braziers. Үнэр, шатаж буй газрын тосны өлгөж хүнд агаарт. Хэдэн зуун жилийн өмнө, вилла байсан чимэглэсэн засал чимэглэл албан тушаал, эд баялаг: хүнд хивс, гар тавьсан шигтгээ шал, баян frescoes. Одоо хивс алга байна, шалан байсан эвдэх, шаварлаг, энэ creaked underfoot, болон будаг байсан tarnished эсвэл хагарсан. Одоо ямар ч байсан бусад тавилга бусад урт дарга ширүүн мод, хоер сандал, дээр нь хорин хүн ширтэн бидэнд ендер.
  
  
  Миний харц darted дагуух сандал жижиг dais үед нөгөө өрөөнд. Энэ dais хүрээлэгдсэн байсан хэд хэдэн чулуун блок, болон хучигдсан байв хувцас болон нуудаг байсан нь маш хуучирсан. Дээр nen байсан дугуй сандал ч буцаж, логикоор гэдэг нь Ромын сандал, мөн дахин гурван хөлтэй brazier.
  
  
  Тэнд байсан хүн сууж энэ сандал. Эго судалж, түүнийг тодорхой бус гэрэл brazier. Тэр эрүүл чийрэг, зузаан гое сахал гэж хамрагдсан өөрийн эго-ын нүүр царай байсан хучигдсан хэрцгий шугам, сорви. Тэр өмссөн нь rumpled khaki дүрэмт хувцас өмсдөг Castro-ийн guerrillas, мөн түүний урт хар үс байсан чимэглэсэн цагдаагийн малгай.
  
  
  Тэр MAB-ийн автомат гар буу нь түүний өвөр, мөн тэр petting гэж байсан бол түүний хамгийн дуртай тоглоом.
  
  
  Тэр над руу нь тодорхой ашиг сонирхол, асуув: "та Хэн бэ?"
  
  
  "Ник Картер."
  
  
  Тэр sel outspoken. Stahl-ийн дуу нь хурц. "Би сонсож байсан та, Картер.
  
  
  — Би сонсож байсан та өмнө." Өөрийн биш Stahl нэмж юу тэр тухай сонссон nen. "Та нар Evan Karak, Polgar Милан-ийн дэслэгч.
  
  
  "Милан нас барсан байна."
  
  
  'Би мэднэ.'
  
  
  "Яагаад гэдгийг нь би байж чадахгүй нь дүр дэслэгч дахиж." Karak stroked түүний сахал зуур, түүний нүд нь багасч. "Чи муу компани, Картер.
  
  
  'Тэд бол миний найзууд. Би гэсэн үг, бид бүгд найз нөхөд, Милан, " би тайван хэллээ. "Гэхдээ тэр энд өөрийгөө.
  
  
  'Яагаад?'
  
  
  "Авахын тулд арьс Милан-ийн чоно."
  
  
  Тэнд байсан чимээгүй. Karak харж нээлттэй үед надад хар, ууртай нүд. "Эго арьс?" — Энэ юу вэ? " гэж асуув огцом. "Учир нь юу вэ? Өгөх, эго аялал, зураг, дуу хөгжим, гэх мэт. нь холбон discontented хүмүүс байна уу?
  
  
  Хажууд нь надад Padra хөдөлж байсан нь хүчирхийллийн уур хилэн,, тэр дээр гараа тавьж emu-ийн мөрөн доош нь түүнийг тайвшруулж. "Үгүй," Karaku түүнд хэлсэн. "Гэхдээ, учир нь энэ." Тэр гүнзгий амьсгаа авч, шатаасан, improvising гэж тэр ярьсан. "Би уулзсан Милан олон жилийн өмнө берлинд. Тэр нэг удаа надад хэлсэн, "Ник, би гэр гэж одоо ч хэзээ ч бүү мартаарай намайг. Буцаж явах нь таны Америк хүн, don ' t forget me." Мөн тэрээр чадахгүй байсан, үхэх, бид хүртэл нэмж болно долларын, бид хүртэл нэмж болно долларын олон эрх чөлөөг эрмэлзэгч Америкчууд."
  
  
  Тэр үед Karak-ын эрэгтэй эхэлсэн бувтналдан шилжих restlessly, нэг нь тэдний эргэн тойронд гэнэт хашгирав: "Энэ нь занга." Бусад хашгирав: "Үгүй энэ emu!"
  
  
  Тэр эргэж хараад, чанга яригч байсан залуу эрэгтэй, магадгүй хоер Karak-ийн шинэ ажилд. Энэ нь хийсэн мэдрэмж. Би эргэж буцаж тавцан, болон Karak нүд уулзаж уурхай, бүрэн элэглэл.
  
  
  "Чи харь энд, Картер," гэж тэр хэлсэн байна. "Та ойлгохгүй байна, хэрхэн зүйл нь ану-ын."
  
  
  Би залхаж байна гэдэг нь танихгүй. Гэнэт би залхаж энэ бүх яллагдах feud. — Би ирж, өөрийнхөө төлөө биш, харин зүгээр л өөртөө " би хугарч үед түүнийг. — Энэ илд биш харьяалагдах бидэнд, танд, бидэнд, надад, бидэнд, та, зураг, дуу хөгжим. Гэхдээ энэ нь хамаатай бүхэлд нь гадаа усан сан. Энэ бэлгэдэл нь юу Милан төлөө үхсэн. Энэ нь бэлэг тэмдэг болсон эрх чөлөө, тусгаар тогтнолын төлөө ард түмэн, бүх улс орнууд."
  
  
  Тэнд өөр байсан юм хум нь дуу хоолой, хөдөлгөөн хоер эрэгтэй. Хэсэг зуур би бодлоо хол явсан. Дараа нь нэг настай эрэгтэй ширээн дээр хэлсэн гэнэтийн: "та юу хийж Чадах энэ нь бидний хувьд?"
  
  
  'Тийм ээ. Мөн түүний үг байна тархсан, мөн энэ нь болно гэсэн үг дэмжлэг, мөнгө нь та. Надад өгч байгаа."
  
  
  Түүнийг үнэхээр болсон аваачигдсан. Надад хэрэгтэй бүх зүйл нь яг одоо байсан салют болон туг авахын тулд миний сонгогдсон ерөнхийлөгч. Сэтгэл өрөөнд их байсан, мөн энэ мэт санагдсан би авч болох Софи болон түүний бүлэглэл гарч энд амьд байна.
  
  
  Д din дараагийн хэлэлцүүлэг, хуучин хүний дуу хоолой болох нь тодорхой сонссон. "Би хэлж бид өгөх естой emu энэ нуух," гэж тэр хэлсэн байна. "Дэлхийн хэрэгцээг талаар сонсох нь бидний тэмцэл бол Картер болно...'
  
  
  "Утгагүй," Karak snorted. "Энэ бүгд нь худлаа. Одоо ч гэсэн. . Түүний гашуун дүр нүдэнд glittered хачирхалтай нь, тэр нь аажмаар инээмсэглэж эхэллээ. Энэ нь муухай инээмсэглэл. Тэр доош бөхийж, аваад саарал үстэй дээл, мөн clutched энэ нь асар түүний гарт. "Та хүсэж байгаа бол энэ нь илд үү?" Бүх эрх, ирж түүнийг авах. Би хүсэхгүй байна та хаана ч ойролцоо Софи эсвэл Padra, тохиолдолд энэ нь таны трик гутаах надад. Энэ нь магадгүй байсан юм бол эго нь трик. Тэр харсан ур дүй шаардсан хангалттай юу ч хийж. Гэхдээ би түүнд хүртэл явж байсан нь бараг дотор arm ' s хүрэх үед тэр надад зогсоох. Дараа нь тэр шидэж нуух үед миний хөл. Ee шүүрэн авч, энэ нь хурдан гүйж түүний хуруу гаруй nah, хайж жижиг зангилаа ар талд нь түүний хүзүүн. Эго шалгаж, түүнийг, хоер удаа, гурван удаа, хагас эргэх нуух түүний хайх нь Karaz.
  
  
  "Karak," би хэлсэн coldly. "Энэ биш чоно Милан."
  
  
  Karak snorted, гараа занган convulsively дээр гар буу. Stahl-ийн дүр дуу нь чанга, насанд аюултай. 'Байж болохгүй тэнэг. Би харсан чоно үхэх нь би өөрөө, би авч арьс унтраах. Та нар намайг дуудаж худалч?
  
  
  "Энэ биш чоно Милан."
  
  
  Karak tensed, амьсгал боогдох нь уур хилэн, дараа нь гэнэт инээд алдав. Энэ хүн байсан нь тодорхой галзуу, мөн энэ нь хийсэн дүр нь зуу дахин илүү аюултай, мөн бүх эго үйл ажиллагааг урьдчилан таамаглах боломжгүй. Тэр эргэж, түүний эрэгтэй, түүний махлаг нүүр эргэж leaden доор түүний сахал. "Тэр авсан өлөн, энэ Картер залуу байна," гэж тэр амьсгаа ширүүн. "Тэр ирэх гэж байгаа бол бид эго эзлэх, нэхэмжлэл, энэ бол миний арьс, буруутган надад худал. Юу нь хошигнол!'
  
  
  Залуу хүн мэдээж тохиролцсон түүнтэй хамт. Тэд авъяас гаруй инээж, хэдийгээр тэд хадгалагдаж тэдний нүд нь надад, бидэнд аялал, зураг, дуу хөгжим, биднийг жижиг бүлгийн барьж, хутга, галт зэвсэг.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хаана жинхэнэ чоно?" — Та нар нуугдаж байна уу?"
  
  
  Эго-ын нүүр царай гэнэт ноцтой болж, түүний хэм шиг гараас шүүрэн MAB, тэр чиглэсэн эго үед миний цээжин. "Авах арьс,"гэж тэр хэлэв, түүний эго дуу хоолойг хүйтэн, тодорхой, огтлох замаар хум шиг lancet. "Үүнийг ав, Картер. Авах нь таны jackals өмнө энэ нь тогооч хүртэл та нарын эргэн тойронд бүх саван.
  
  
  Padra snarled ард,"Та нар хэрэггүй юм шиг санагдаж юу мэдэх вэ энэ нь, Karak."
  
  
  Karak нулимж ууртайгаар, түүний эрхий эргэх цагаан дээр хүргэж. Тэнд байсан нь өсөн нэмэгдэж буй улих хар хилэн нь egos нь хүлээж байгаа хүмүүс ганц ч үг тогтоох нь их чөлөөтэй. Энэ нь байх болно massacre, шалан байх болно хамрагдсан нь бидний цус. Karak босоод. Эго нүд байсан дөл madly.
  
  
  Түүний өссөн урагш. Нэг хүн босч хамгаалах Karak. Бодож ч хоер удаа, тэр шүүрч буу нь түүний гар болон хаасны голтой болгон өөрийн эго-ын нүүр царай. Тэр хашгирав унаж хоцрогдсон. Миний ард, Karak хүмүүс гэж хашгирч байсан нь зэрлэг сэтгэл гэж spread like wildfire. Karak, гайхаж, миний түргэн халдлага, tripped гаруй суудал болон буурсан нь хачин час гэх дуу. Дараа нь эго шүүрэн гэхэд үс, yanked түүний хүртэл зурсан буу үед эго-ийн сул хуруу.
  
  
  Энэ нь байсан rammed болгон түүнийг гэхэд нэг баррель нь, зүгээр л түүний эрэгтэй байсан тухай шуурга тавцан. Түүний хашгирав. - 'Энд бай!'Эсвэл тэр үхэх болно эхний!
  
  
  Хоер эрэгтэй мэл гайхав, болон хуваах хоердугаарт, тэд бололтой хөлдөөх. Тэдний зарим нь хүрч, тэдний зэр зэвсэг, хэрэв тэд байхгүй байсан эсэхийг би гэсэн үг, энэ нь ч тэдний хэн нь ч авч эрсдэл.
  
  
  "Padra," би хэлсэн, " Софи." Үлдсэн. Энд ирсэн.'
  
  
  Энэ padraig инээв heartily тэр үед надад хүрсэн.
  
  
  "Би эргэлздэг биш үү та нар," би growled. — Тиймээс би та нарыг авч болно дахин гарч, бас." Арга зам бий юу гарч байна?
  
  
  "Тэнд," the Padra хэлсэн зааж, нэг хаалга нь бараг далд сүүдэрт. Тэнд байсан наад зах нь арван харгис тулгарч буй эрэгтэй нь зогсож, бидний хооронд болон хаалга.
  
  
  "Зорилгоор тэдэнд Karak," би хэлэв. Тэр над руу гарч буланд түүний нүд, түүний нүд нь дов буцааж тэдний ягаан sockets, шалгана цус бүрдүүлэх, түүний духан. Тэр дахин ойролцоогоор цухуйх элэг өөр дүр. Тэр хашгирав дарааллаар, мөн эрэгтэй muttered тэд дагавал emu.
  
  
  K өдөр нь мөрийн бий болсон. Эго эхэлсэн чирч түүний унтраах тавцан. Тэр бүдэрч, гэвч тэр ямар ч сонголт байсан. Тэр чангатгасан түүний атгах дээр эго-ийн гарыг түлхэж emu-ийн буу гүн рүү нь түүний хавирга тохируулан хийх хэрэгтэй. Би чадах үнэр аймшигтай банкны эго.
  
  
  "You won' t амьдрах, нохой," тэр угаас санаа алдаж байна.
  
  
  "Дараа нь та нар байхгүй бол оршин тогтнохын тулд аль аль нь," emu амласан түүний grimly. "Та нар амьдрах болно гэж бид урт удаан хийж байна."
  
  
  Karak мэдээж хэрэг гэж бодож байсан бид түүнийг алах бид нэгэнт өнгөрч энэ passageway. Учир нь тэр үүнийг хийсэн тэдний дор дор өөр өөр нөхцөл байдал. Нь галзуурал цөхрөнгөө барсан, тэр тэмцэж, clawing болон хатгаж. Би итгэхгүй байна тэр мэдэж байсан, тэр юу хийж байсан үед. Цэвэр амьтан сандарч байсан ч хүчтэй nen тэр. Харин миний гар дэндүү ойрхон дүр аманд үед түүний тэмцэж байсан юм энэ тэр зэрэг нь энэ. Миний урвал байсан сайн дурын бус, автомат: буу буурсан байсан гэнэ. Эго одоо ч гэсэн барьж байсан гараа, харин дараа нь Padra санамсаргүйгээр tripped гаруй надад, цаашид хуулах надад миний counterweights, мөн Karak хугалсан үнэгүй. Тэр дайран cordon, хашгирч. 'Алах нь их. Алах нь их.'
  
  
  Тэнд ч биш, цаг хараал өөрөө. Хуучин турк илд дээр гарч хүлэгдэхээр намайг savage цохилт. Би cringed, мөн зүйл grazed миний хуйх. Дараа нь тэр харсан өөр нэг боломж бөгөөд, доош нугалахад, урж хаяад хамгийн том даавуу тайзан дээр, мөн энэ нь унасан байв гадна шиг ширээний бүтээлэг дээр багц хүснэгт. Тэр газардсан шалан дээр хэд хэдэн өөр хүмүүс гээд гэтэх дээр бидний ард. Дараа нь зогсож шатлан буурсан нь сүйрэл. Шатаж байгаа тос цацагдлаа агаарын замаар өргөн нуман. Бороо галын hissed болон цацагдлаа дээр хүйтэн шалан дээр, мөн lava урсгал тэсрэлт дөл, учруулсан бүрэн төөрөгдөл, айдас хүрэм өрөөнд. Есөн бидний тагтаа чиглэлд гарах шидэж, backhands, баруун гаргагч цоолтуур бидний эргэн тойронд. Karak хараал идсэн чөтгөрийн болон түүний хуучин самар хамтдаа. Энэ padra шидэж байсан бие эргэн тойронд бараг адил хурдан тэр зүхлийг. Софи ашигласан хуучин Mannlicher гэж бейсболын бат. Эго нь нэг удаагийн биш их үнэ цэнэтэй эсрэг энэ ордны ч хөөе, тэнд байсан боломж зорилготой.
  
  
  Өөр Onin хүмүүс над дээр ирж талаас. Энэ цохилт түүний эго тийм хэцүү гэж тэрээр буцаж ойдог нь хүчингүй brazier. Тэр урвалд бол тэр болгон явж байсан нь hornet-ийн үүрийг болон өссөн хүртэл зэрлэг бүжгийн, алгадаад, түүний эсрэг гараа ууранд жигнэх буцааж түүний өмд. Энэ Padra ээрсэн эргэн тойронд унасан хүн байсан гэж оролдож халдлага нь Софи. Гурав дахь байсан нь товч хөлөө өмнө нь тэрээр ашиглаж болох түүний .45 калибрын. Нөгөө хоер болгоомжтой хандсан болон босч, бэлэн цохих намайг дарга. Padra татсан нэг нь түүнийх авч, бусад, дараа нь бид хоер цохих нь их дарга нар бие биенийхээ эсрэг. Тэд унасан шиг хоер өндөг, тийм их байсан дэвслээд бусад. Энэ нь илүү байсан юм шиг хуучны бар тэмцэх өөр юунаас ч илүү.
  
  
  Сүүлийн үед бид ирсэн асар их хуучин ханын хийсэн зузаан лог хамтран зохион байгуулсан crossbeams. Бид үүнийг нээж хаасны энэ нь зогсоох, зөрчсөн che-ийн эрхий. Энэ Padra хаасны хаалгыг хаагаад гаруй дуу орилж.
  
  
  "Хөөе хэрэгтэй болно өргөж их зуур," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Магадгүй нэг минут," би хэлсэн grimly. Хаалга аль хэдийн байсан байх хүчтэй тогшиж. Түүнийг сонссон Karak хашгирч захиалга. "Ямар ч тэнхлэг, та тулалддаг солиотнууд. Цохилт нь дэмий хаалга өчүүхэн. Цохилт энэ хүртэл. Алах нь их. Бүү тэдэнд зугтах.
  
  
  Түүний хурдан эргэн харж тоолж хүмүүс, бараг сохор, харанхуй. Тэнд байсан зургаан бидэнд үлдсэн, нэг хүн еолж өвдөж, нэг эго гар мэт хүчгүй болох нь эвдэрсэн жигүүр хувцсан түүний цээж, бусад нь цусны дэвтээнэ нүүр.
  
  
  'Энэ юу вэ хаалганы? Энэ Padre гуйлаа.
  
  
  "Та бодож байсан ашиглах нь хаалга шиг энэ нь олиггүй seraglio?"
  
  
  "Тэгэхээр, бид хаашаа явж байна?"
  
  
  Pass-гадуур явж, " тэр зүгээр л хэлсэн.
  
  
  "Дараа нь бид илүү сайн байсан сэтгэгдэл," emu түүнд хэлсэн, " тэд өмнө нь ирж, тэдний мэдрэхүй, эргэн тойронд явж вилла."
  
  
  Энэ Padra орж, харанхуй руу нарийн коридор бүрэн далд гэхэд харанхуй. Софи миний гарыг барьж алхаж, миний дэргэд, зүхлийг болон growling бараг тасралтгүй тэр бүдэрсэн дээр нь үл үзэгдэх хог хаягдал.
  
  
  Гэж гэнэт бид орж ирсэн inky харанхуй, бид гарч байсан дахин даяар nah, орж цацраг нь хурц гэрэл тэр агшин зуур харалган бидэнд. Сүүдэр гарч хаана ч гарч, бүдэг нь мэдэхгүй гэрэл. Өөрийн эрхгүй, эго нь түүнийг гарч тогшиж, мэдрэмж нь бүрэн сэтгэл ханамж нь урагдаж шөрмөс, мэдрэл. Энэ padra хашгирав, бид бүгд дагаж эго, асар том зураг уралдааны дамжуулан вилла-ийн арын. Дуу гутал байсан нь хэдхэн метр бидний ард.
  
  
  Бид ирсэн гаслах нь вилла, аль нь оролцож гайхамшигтайгаар амьд үлдсэн. Энэ Padra болон бусад гурван эрэгтэй авирч гаруй nach, мөн Rivn зогссон л хангалттай урт түлхэж Софи дараа тэднийг. Тэр гараа сунгалаа надад аас дээш тавьж, түүний хөл дээр нь нөгөө талд хана, мөн бид хамтдаа байсан гудамжинд, нөгөө талд нь. Нэг searing бороо хүргэж hissed бидний дээгүүр хүлэгдэхээр дээд ханын бид хаана байсан, сууж байсан.
  
  
  Padra заагаад дэгээ чиглэлд бид явах естой. Бид сонсож болох Karak-ын эрэгтэй ажиллаж байгаа нааш нөгөө талд хана, хайж crumbling газар дамжин өнгөрөх. Дараа нь бид эргэж буланд очиж доош нь нарийн alley, гаталж нь хашаанд, мөн raced дамжуулан донсолгоотой балгас сүйрсэн байшин.
  
  
  "Энд, тэд энд байна!" ирсэн нь хашгирах нь бидний ард. Бид байхгүй байсан зүрхлэх зогсоох эргэж харах. "Тэд дамжин энд. Энд! Тусгаарлагдах нь их.
  
  
  Энэ Padra орж алга болсон Дулааны халуун усны газар, барилга нь нэг удаа байрлаж буй газрын халуун. Нэг удаа байсан, энэ нь байсан баян тансаг чимэглэсэн барилга, ялангуяа ийм алсын хязгаарын гэж
  
  
  Aptos. Гэхдээ тэд магадгүй байсан өөр юу ч хийх хоер хоорондоо gladiatorial тэмцээн. Бид орж ирсэн calidarium, асар том төв танхимд нь Jacuzzi, мөн нээлттэй байх нь тав тухтай. Бид гүйж жижиг өрөө үед буцаан Karak-ын эрэгтэй гарч эхэлсэн буудлагын бидний үед.
  
  
  Бид ирсэн frigidarium бол хүйтэн усанд орох байсан нэг удаа байсан, мөн Odin байсан ээрэх, бидний эргэн тойронд, цусны gushing доош нь эго-ийн цээж. Бид зүүн эго тэнд нас барсан, мөн яаран дамжуулан жижиг apoditherium, Ромын тэнцэх нь хувцас солих өрөө, доош хэд хэдэн нислэг шатаар доод түвшинд байна.
  
  
  — Юу Padra-ийн төлөвлөгөө?" Гэж би түүнээс асуув, Софи, амьсгал нь хэцүү. "Бид ямар ч боломж авах өмнө нь их."
  
  
  "Бид . .."бид хичээж байгаа авч, бохир усны шугам," тэр hissed breathlessly.
  
  
  Энэ padra зогссон урд нь том элсэн чулуу хайрцаг. Зөвхөн харанхуй байсан нь илэрхий доош байдаг. "Доош нь," тэр захиалсан curtly, мөн ямар ч эргэлзээгүйгээр, тэр dived. Бид түүнийг дагасан сохроор уруудан шавар, ус. Софи дээр газардсан миний цээж, түлхэж над руу шавар.
  
  
  "Яарах, яарах," the Padra хэлсэн яаралтай, бид бүдэрсэн дараа түүнд тулгуурлан ихэвчлэн дууны эго-ийн gurgling мөрөөр. Хоер үлдсэн нь эрэгтэй байсан хамарсан ухарч.
  
  
  "Болгоомжтой байх хэрэгтэй бол та тавьж, хөлөө," София надад анхааруулсан. "Би байхгүй бол хувцас гутал."
  
  
  — Юу болсон, таны гутал?"
  
  
  "Явсан" гэж тэр хэлсэн байна laconically хэвээр байна. Би гүйж түүний хажууд, миний өмд наалдахгүй миний хөл, үрэлтэнд арьс дотор нь миний гуяны. Бид хийсэн бидний арга замаар maze үнэртэй, харанхуй хонгил, хэзээ ч зогсох урт нэг газарт, гэхдээ үргэлж руу эргэж нэг эргэн тойронд коридор нэг чиглэлд, эсвэл өөр. Энэ дуутай болон shaggy уйлж манай pursuers давтан хэлж, бидний эргэн тойронд, мөн энэ нь байсан хэлэх боломжгүй их зай эсвэл чиглэл. Ядарсан, бид дээр гүйж.
  
  
  Би чадсан нь түүнийг асуух. "Бид гэж нуух энд?"
  
  
  "Үгүй . .. Аль нь ч биш . Karak болно хамгаалах орц байлгах нь бидэнд гарч... бол... тай харх даржээ. Бид естой ... авах карьер бид хаашаа бааз. Бид энд байна . ... аюулгүй, " София амьсгалсан.
  
  
  Гэнэт бид сонссон дуу мөрөөр ажиллаж даяар чулуун энгийн бидний өмнө, зүгээр л эргэн тойронд дараагийн буланд. Энэ Padra зогссон нь уур үед зураг ирсэн булан тойроод явж бараг нээлттэй болгон миний гар. Тэр ээрсэн эргэн тойронд болон emu-ийн нударга хаасны болгон түүний толгой нь түүний бүх хүч чадал. Агаарын оргон зайлсан дамжуулан эго түүний уушиг, тэр унаж headfirst руу шаварлаг ус.
  
  
  Хоер дахь хүн нь эхэлсэн алхам хойш тэр булан тойрон гарч ирэв, үзүүртэй түүний Mauser над. Тэр дуугүй автоматаар хүлээж буудсан унтраах явж. Гэхдээ тэр үед цахилгаант дуу дуугарав миний чихэнд нь,, эго зорилтот алга болсон нь улаан бүдгэрүүлдэг. Хүн нурсан хадан дээр, тэр харсан Padre дээр зогсоод түүнд буу түүний зүүн гар.
  
  
  I didn ' t хог хаягдал ямар ч цаг хугацаа. Үлдсэн Karak-ын эрэгтэй байсан халах буланд эргэн тойронд нь сохор оролдлого биднийг алах. Хар тугалга буудсан хүртэл whined нь overture нь ricocheting сум, хурц shards чулуулгийн үед бидний чихэнд нь.
  
  
  Тэр доош бөхийж, авах Mauser, харин дараа нь Padra асуухад, " Юу чухал юм бэ?": "Та илүүд үзэж байна Karak-ын зэвсэг?"
  
  
  "Мэдээж, гэхдээ би өгсөн энэ хүртэл."
  
  
  Тэр гараараа надад буу байсан бөгөөд одоо ч гэсэн тамхи татах. "Хоер дахь-д-зарлиглаж, эго мэдэгдсэн энэ нь өөрөө, харин үнэн хэрэгтээ,, хэрэв та хэрэгтэй энэ байна."
  
  
  "Баярлалаа, Padra," би хэлсэн, мөн авч Mauser.
  
  
  "Тэд болсон amphitheater илүү хурдан би хүлээж байна" гэж тэр growled гаруй зэрлэг clatter сум. "Бид одоо даржээ."
  
  
  "Тэнд өөр ямар ч арга нь?"
  
  
  Гэхдээ энэ нь саяхан. Хэрэв бид буцаад, they ' ll come around the corner, гөлөг бидэнд өчүүхэн.
  
  
  "Хэрэв бид чадахгүй" София хэлсэн санаа сэтгэлээ бүрэн зориулж, " ард хүмүүс биднийг барьж болно, хүртэл бидэнтэй хамт биднийг алах." Энэ нь найдваргүй.
  
  
  "За," би хэлсэн, " магадгүй би барьж чадах хүртэл." Тэр хүрсэн минут гаргаж ирээд хийн бөмбөг.
  
  
  Энэ нь шинэ, сайжруулсан хувилбар: жижиг, хөнгөн, илүү төвлөрсөн байна. Энэ нь хэмжээ, хэлбэр, амтат төмс, mistletoe тусгай ignition, тиймээс энэ нь чадахгүй санамсаргүйгээр хүргэж байгаа бол энэ нь унасан үед буруу мөч. Энэ нь байсан юм гаргаж ирээд, өөр cheku, би байсан хоер секунд.
  
  
  Энэ хаягдсан эго руу буланд бидний өмнө, хаана энэ darted хооронд хүмүүсийн бүлэг, нөгөө талд нь. Тэр сонссон startled cry гэж нэг эрэгтэй эргэн тойронд нь тэднийг цохих хөөе, газар дээр, мөн бөмбөг унтраах явсан нь тэсрэлтийн. Дуу чимээ нь хагас сэтгэл зүйн нөлөө, зэрэг арга АА надад хэлсэн. Утаа, утаа дүүрэн аялал.
  
  
  Даруй, бид сонссон Karak-ын эрэгтэй амьсгал нь gasping, дараа нь еолж болон gagging. Одоо тэд гайхалтай, мэдрэмж өвчтэй, мөн тэдний уушиг байсан нээх тэд илүү хор хохирол учруулж байна.
  
  
  Тэдний эргэн тойронд, Odin бүдэрсэн булан тойроод, дахин гаруй өвдөлт, дотор муухайрах, түүний нүүр contorted нь зовлон. Энэ padra зөвшөөрөх гарч зэрлэг шуугиан болон эргүүлдэг түүний дэгээ болгон хүний хүзүү. Тэр унасан шиг bull байсан impaled.
  
  
  "Битгий амьсгаа," би хэлсэн warningly. 'Run!' Бид гүйж. Бид эргэж, raced буцах замдаа бид ирэх байсан, хүртэл Padra олсон өөр нэг туннель. Бид орж ирсэн, мөн энэ нь биднийг удирдан дахин сүлжээгээр дамжуулан гүний хоолой хүртэл налуу тал бохир усны шугам, дараа нь дахин доош бууж руу гол бохир усны шугам, заримдаа зүгээр л нэг тойрог, мушгих ба эргэх. Түүний алдсан бүх мэдрэмж чиглэл. Манай зугтах болсон тэмдэгт нь хачин vault.
  
  
  Нэг цэг дээр, бид зогссон дор crumbling нүх нь dilapidated хачирхалтай хүртэл тэргүүлэх цайвар тэнгэр бидний дээр дурдсан. Бид шатаар явсан, аль болох хурдан авч бага зэрэг амьсгал бид олдсон энэ гарах байсан unguarded.
  
  
  Нээлтийн өгсөн хандах хээрийн дүүрэн чулуу, бут. Нөгөө тал хээрийн байсан хадан гэж sloped доош аажмаар үед бид төгсгөл болж, энэ Padra доош заагаад, хэлсэн, " За! Бид дагах болно, энэ нь, дараа нь явах ил уурхай.
  
  
  Ил уурхай байсан өргөн уудам хөндий гэж харагдахгүй байгаа юм шиг гараа байсан ухаж аварга том нэг. Эго тал байсан shaggy, тогтмол дэнж хүрэн судалтай рок parapets хиллэдэг эгзэгтэй шугуй, муухай, stocky мод. Тэр чадах бараг төсөөлж боол зодож дор Ромын whips тэр доод явсан.
  
  
  "Би ашиглаж амьдрах Берлин," Софи хэлэв харамсалтай. "Дараа нь Aptos. Одоо санал энд байна.
  
  
  Энэ нь байх естой thread of the world.
  
  
  
  5-р бүлэг
  
  
  
  
  Хуаран дээр байрлаж байсан өндөрлөг үл хайхран баруун олборлогчид. Энэ бүрдэж хоер эвдэрч кабин гэж би итгэж байсан legionnaire-ийн хуаран болон тушаалыг илгээх. Мэдээж хэрэг, энэ нь хийгдсэн болох нь эсрэг батлан хамгаалах боломжтой боол бослого, зөвхөн нэг орох, үлдсэн хэсэг нь налуу, өгсүүр, бүрэн хүрэх боломжгүй. Энэ нь аюулгүй хангалттай, аюулгүй гэж тэдний hideout болох байсан дор бусад нөхцөл.
  
  
  Уулын агаар хүйтэн байсан, одоо ч, дараа үд дунд, жижиг гал шатаж байсан нь орон зай дахь гаслах хамгийн том овоохой. Odin хүмүүсийн эргэн тойронд нь дарагдсан түүний эргэн нэг moans, сонсож өөртөө. Өөр хүн байсан crouched нээлттэй гэхэд хаалга, буу, түүний хормой, peering доош ганц зам.
  
  
  Түүнийх байсан жижиг овоохой, мөн үйлчилж нь унтлагын өрөө, гал тогооны өрөө, агуулахын өрөө, armory аялал, гэрэл зураг, дуу хөгжим. Софи болон Padra надтай байсан. Тэдний гурав нь байсан жорлонгийн дээр нь гудас нь аялал, зураг, хөгжим, хамгийн тав тухтай газар өрөөнд. Бид байсан, нэг лонх дарс гүйж гарч маш хурдан байхад нь бид байсан, одоо ч ярьж найз.
  
  
  "Karak байх болно санаа зовох нь бидэнд ямар ч илүү," the Padra хэлсэн нь бага дуу хоолой. "Биш, урт нь бид аюулгүй байгаа энд.
  
  
  "Олон биш байна, бидэнд үлдээсэн тэмцэх нь түүнд хэрэв тэр халдлагууд," би хэлэв. Байдаг "дөрвөн бидэнд үүнээс гадна та нар намайг."
  
  
  "Тийм ээ, гэхдээ Karak гэж оролдсон шуурга буудалд нэг удаа өмнө нь бид хөөгдөж гарч эргэн тойронд Холбох Athos явсан энд үргэлжлүүлэн тэмцэх. Бид байхгүй байсан алах shoot, мэдээж, гэхдээ бид санамсаргүйгээр шархадсан тэдний хэд хэдэн. Энэ нь маш их ес суртахууны ялагдал түүнд."
  
  
  "Бид илүү байсан хүмүүс дараа нь," Софи хэлэв. "Гэсэн хэдий ч, хоер, эсвэл гурван сайн shooters болно няцаах дайралт."
  
  
  Юу вэ "гэж санаа зовох нь надад илүү юм," Padra цааш нь, " юм Karak байх болно бидэнд бүслэлтийн дор хүртэл бид үхэх нь өлсөх, цангах. Эго залуу ажилд аль хэдийн хүрээлэгдсэн тэгш өндөрлөг.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хэр удаан болно, бид барьж гарч энд?"
  
  
  Padra аваад цөөхөн шороо, зөвшөөрөх, энэ нь аажмаар чиглэлд тархаж дамжуулан түүний хуруу. Тэр ч хэлээгүй.
  
  
  "Түүнийг оролдож," София амьсгалсан. "Бид хэзээ ч бүү бууж өг."
  
  
  Энэ padra инээв үед түүний эсэргүүцэл. "Та тэмцэл түүнчлэн эмэгтэй."
  
  
  "Хангалттай сайн аврахын тулд таны арьсыг?" тэр бахархалтайгаар хэлсэн. "Эсвэл та мартсан гэж би аврагдсан үед та Ник бараг амь насаа алдсан байна гэж үү?"
  
  
  Аварга том coughed, над руу эргэж, хурдан өөрчлөгдсөн сэдэв. "Ярих арьс, энэ нь үнэхээр биш байсан миний арьс?"
  
  
  Тэр харлаа София. Тэр толгой дохиж, мөн тэрээр хэлэв өгөөрэй. "Ямар ч байсан халаасны миний хүзүүгээр. Би мэдэхгүй ямар чоно арьс нь энэ байсан юм, гэхдээ энэ нь биш байсан Милан-ийн чоно.
  
  
  "Ugh," the Padra хэлсэн байна. "Бид бүгд автахгүй Karak-ийн үлгэр . Гэхдээ хаана нь жинхэнэ арьс?
  
  
  "Зөвхөн Karak гэдгийг мэддэг," Софи muttered.
  
  
  Мөн би байх болно олохын тулд.
  
  
  Тэд хараад Nah-д гэнэтийн бэлэг. — Та гэсэн үг гэж байгаа нь буцааж?" Энэ Padra асуув.
  
  
  "Үгүй," София хэлсэн нь гайхмаар vehemence. "Энэ муу байсан нь хангалттай анх удаа, мөн Karak биш байсан ч хүлээж ану-ын. Одоо тэр нь бэлэн, мэддэг ямар ч өршөөл."
  
  
  Тэр босож эхэлсэн эргэлдэж өрөө шиг caged амьтан. "Би бодохгүй байна, тэр биднээс юу ч хийж илэн далангүй, яг одоо. Хэрэв бид одоо ажиллаж байгаа боловч тэрээр одоо ч гэсэн бид боддог шүү дээ хамгаалалтын ... '
  
  
  "Аа, гэхдээ энэ нь хүмүүсийн бүлэг нь доош байдаг," Padra татгалзсан хэвлэл мэдээллийн тайлан надад түүний толгойг сэгсрэх. 'Одоо ч гэсэн. .. '
  
  
  "Та нар харж байна," гэж Софи гуйв. "Бүү оролд, Ник. Уу...'
  
  
  "Бид гэж байгаа замаар явах хэрэгтэй, энэ нь эрт, эсвэл дараа нь, гэж би бодож байна, хэзээ нэгэн цагт илүү сайн."
  
  
  "Ник-ийн эрх, Софи." Ноцтой ш дээ, уг Padra өссөн нь түүний хөл. "Манай бааз болж байна занга. Бид явах хэрэгтэй.
  
  
  "Сайн. Гэхдээ бид явах шаардлага байхгүй буцаж Aptos.
  
  
  'Вэ? Та гэсэн үг бид ажиллуулж болно хол шиг зодуулж нохой өгөх Karak ялалт дороо? Биш үү, та зүгээр л хэлж байна, бид хэзээ ч бууж өгч?
  
  
  Тэнд байсан нь эвгүй нам гүм машин. Бидний амьсгалж сонсогдсон нь маш чанга нарийн хязгаарлалгүй чулуун хана. Энэ padra гарч ирсэн нь надад хүртэл зохион байгуулж, түүний дэгээ хамаагүй.
  
  
  "Би мэдэхгүй, миний compatriots. Ямар ч мөнгөн хэл нь Karak эндүүрэхгүй их, тэд сонсох болно нийтлэг ойлголт. Ямар ч энэ нь арьс, тэд харах болно эго нүцгэн. Хэдэн цагийн дараа, эдгээр хүмүүс залхаж хүлээж, тэдний уур хилэн болно сэрүүн доош нь өдөр бүр. Магадгүй бид гэтэх болно дараа.
  
  
  "Дамжуулан бохир усны шугам?"
  
  
  'Тийм ээ . .. , ямар ч. Цөөхөн хүн мэднэ, харин Ромын хотууд байсан дулааны төв. Том bonfires дахь хонгил, суваг хана зөвшөөрөх халуун агаар.
  
  
  "Гэвч энэ нь боломжгүй, Padra! София дуу алдаад. "Энэ бол цэвэр амиа хорлох."
  
  
  "Гэхдээ энэ нь хийх естой юм," Padra хэлсэн dispassionately. Дараа нь тэр yawned, нэмж, " Don ' t wake me up хэтэрхий оройтсон. Үүний зэрэгцээ, би болно унтах нь түүний. Та цааш нь хэлэлцүүлгийг нь Картер хэрэв та хүсэж байгаа бол. Энэ padre зүүн овоохой нь мэдэх инээмсэглэв.
  
  
  "Доош нь татах хөшиг," София ярьж, хэлсэн байна хөнжил гэж даргаар хаалга. Тэр сулрах олс эзэмшиж байгаа нь түүний эго газар, тэр унаж нүх.
  
  
  "Ирэх сууж next to me."
  
  
  Тэр үед нь эргэж байсан нь дээр гудас, тэр snuggled хүртэл намайг аяархан асуув, " Ник, та үнэхээр хэрэгтэй, буцаж явах гэж арьсыг?"
  
  
  "Мөн та нар мэднэ, би үүнийг хийх хэрэгтэй."
  
  
  "Хэрэв та аль хэдийн хийж илүү хэн ч хийж чадна. Pricesnoughts илүү. Би та байсан бол, тэр байсан зүүн Уулан Athos өмнө намайг зовоож, эсвэл ялагдсан нэг тулаан гэдгийг ч биш, минийх .
  
  
  "Би түүнд хэлэх нэг зүйл та нарын тухай, София. Polgar нас барсан байна.
  
  
  "Энэ бол миний тэмцэл, Ник. Би хийсэн түүний уурхай . Тэр юу ч хэлж чадахгүй байсан өөр, зүгээр л stroked түүний торгомсог хар үс.
  
  
  "Түүний хорин тав дахь төрсөн өдөр, би сэрээд нь гунигтай мэдрэмж гэдгийг би амьдарч байсан нэг улиралд зууны хүрэх ч ямар нэг зүйл. Polgara Milana уулзсан нь түүний удахгүй дараа нь." Тэр ярьсан тайвнаар, түүний нүд нь ухаалаг. "Одоо тэр явж, Aptos нь бүх орхисон би итгэдэг."
  
  
  "Та одоо ч залуу. Та олж болно, өөр нэг хүн.
  
  
  "Тийм ээ," гэж тэр хэлэв, stroking миний нүүрийг нь түүний хурууны. — Харин дараа нь та хүсэхгүй шийдвэрлэх доошгүй хувьд хамгийн шилдэг нь." Уу, үзье дуусгах манай дарс.
  
  
  Бид хугалсан лонх. Түүний савх байсан будсан нь booze, мөн түүний амьсгал байсан, бага зэрэг хүнд байна. "Явж болохгүй," гэж тэр шивнэлээ. "Таны хэлж эрэгтэй гэж нуух нь устгагдсан."
  
  
  "Гэхдээ би биш л дээ, Софи, тэр нь хангалттай байлгах зүйлийг хөдөлж байна. Нэг нь илүү их зүйл: амлалт тэр хийсэн хүмүүсийн Jzan.
  
  
  "Тийм ээ, түүнд, би таныг санаж байна гэж хэлсэн хот байгаа довтолж, мөн та нар тэдэнд туслах."
  
  
  "Тусламж," гэж би хэллээ sarcastically. "Төгс тусламж Aptos."
  
  
  "Та авах болно, тусламж," гэж тэр амласан. — Та авах болно, энэ нь ямар нэгэн байдлаар, хэрэв нэг нь бидний эргэн тойронд болж чадна." Нулимс уйлмаар санагдав түүний нүд. "Please don' t go," тэр дахин хэллээ. "Би хүсэхгүй байна та нар үхэх."
  
  
  "Хэрэв хэн нэгэн үхэх гэж байна, энэ нь гэж cocky bastard нь сахал."
  
  
  "Чи галзуу. Шиг галзуу Polgar, " гэж тэр хашгирав. Дараа нь тэр lunged над дарагдсан түүний нойтон уруул нь уурхайн savage хүч .
  
  
  Тэр хугалсан үнэгүй гэж гэнэт тэр байсан clung, биднийг орхин аль аль нь gasping илүү. A ray of нарны гэрэл туссан байлаа дамжуулан ан цав дахь moans хүртэл асаав түүний нүүр царай, мөн түүнийг хараад инээмсэглэж байсан бөгөөд одоо аль аль нь гунигтай, дулаан, тендерийн тэр үед. Ee ирээд түүний ойр ховдоглон түүнийг үнсээд нойтон, нээлттэй амны. Манай үнсэж гал авалцаж нь хяналтаас гал. "Тийм ээ, тийм ээ," тэр moaned тэр unzipped түүнийг тайлаад түүний цамц. 'Тийм ээ . .. '
  
  
  Нэг хөдөлгөөн, тэр түүнийг татаж, доош unzipped түүний өмд, татаж түүний luscious гуяны. Би чадах дулааныг мэдрэх нь түүний бие тэр над руу нүүсэн, гүйдэг нь түүний өмд нь доош нь миний хөл. Одоо тэр өмссөн байсан цорын ганц эмэгтэй дотуур хувцас, мөн ямар нэгэн байдлаар энэ ер бусын эмэгтэй чадсан олж торгомсог-тулд-touch болон маш бага хүмүүс, зэрвэс түүнд эмэгтэй хүний шинж чанараа дэлхийд хүртэл хийсэн, хүчирхийлэл болон харгис хэрцгий хүмүүс. Түүний дотуур хувцас байсан доош татаж авч, мөн түүний өгзөг болон гуяны байсан бол үнэгүй миний судалж гарт байна. Аажмаар, тэр гүйж түүний гар нь түүний дээр гэдэс, гуя, дараа нь унасан энэ нь гүн хооронд түүний хөл. Тэр moaned болон чичирч нь хүсэл.
  
  
  Софи надад тусалсан миний хувцас, сандран хөдлөхөд миний өмд, цамц, илчлэх миний бие нь хүйтэн агаар бүхээгийн. Бид буцааж тавих дээр ор, тэвэрч чимээгүй, эдэлж бие биенийхээ touch хар.
  
  
  Чин сэтгэлээсээ, бидний уруул хамтран нэгдэж, мөн бүх эмзэглэл байсан усан онгоцноос шидэгдэн далайд хаягдав. Гараа ороож над дээр ирээд надад ойрхон гэж тэр nibbled нь миний уруул дээр, хөхсөн хэл минь гүн түүний ам руу гүйн хумсанд гүн рүү нь миний нуруун. Түүнийг мэдэрсэн түүний ширүүн шунал тачаал, түүний хөхний толгой хатуурал миний цээжин дээр, түүний бие нь хөдөлж тэр moaned байнга.
  
  
  Сулхан уйлж мал баярладаг оргон зайлсан, түүний хоолой нь тэр намайг тэвэрч. Түүний нүүр царай байсан юм contorted нь шунал тачаал, түүний ам нь хөдөлж hungrily, түүний хонго нээлт, хаалтын жигд хэмнэлээр миний эргэн тойронд. Бид ямар ч урт санагдсан ч юу ч гайхалтай сэтгэл одоо. Би өргөсөн миний thrusts, мөн гайхамшигтай өвдөх таашаал хийсэн түүний шидэх эргэж доор надад. "Аа, аа, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" Үүнийг зогсоох! " гэж тэр хашгирав. Надад зөвхөн мэдэрч, асар их хурцадмал байдал нэмэгдэж дотор намайг болон үрэлтийн нь бидний бие биенийхээ эсрэг.
  
  
  Дараа нь тэр хашгирав, хашгирав нь бараг тэвчихийн аргагүй эрчим таашаал, бүх зүйл бидний биед бололтой нийлүүлэх хамтдаа эцсийн дэлбэрэлт.
  
  
  Энэ үед дээр байсан, бид унасан болгон аз жаргалтай, dreamless унтах, бидний биеийг зөөлөн салгахын аргагүй холбогдож орооцолдсон.
  
  
  
  6-р бүлэг
  
  
  
  
  Бид зүүн кабин нь зүгээр л өмнө нь sunset. Түүнийг мэдэрсэн өнгөлөг дараа нуман, харин хүйтэн. Софи шаардав дээр нь орхиж, түүний ragged савхин хүрэм, тавих нэмэлт цамц оронд. Тэр эзэмдсэн цамц аль аль нь руу нь түүний өмд болон эзэмдсэн MAB орж өөрийн бүс. Софи болгон өөрчилж, цэвэр хос өмд, цамц олж хос гутал. Тэр итгэлтэй байна гэж надад байсан хоншоор юм биш үү завсарлага. Д тогтоох нар, түүний нүүрэн байсан алтан, маш сайхан. Түүний уруул дүүрэн байсан, улаан.
  
  
  Энэ padra гарч ирсэн бусад овоохой, сэгсрэх, түүний мөр, зураас нь түүний цээж нь дэгээ. Тэр нэг мэдэх нь нүднийх нь харцнаас үед София түүнийг хараад ойртож, тэр blushed гүн гүнзгий яаран буцаж овоохой олохын тулд ямар нэг зүйл хийх .
  
  
  "Бүх хийж байна?" Би түүнээс curtly, үл тоомсорлох Дүр-ийн хурц гэрэл.
  
  
  "Болгон бэлэн болох боломжтой. Тэр эргэж буцаж явах ил уурхай. "Тэр wildcat," тэр аяархан хэлэв, " гэвч тэр ч байтугай wildcats долларын хүртэл нэмэх."
  
  
  Түүнийх, санал нийлэн толгой дохив.
  
  
  Сүүдэрт байсан удаан тогтоох нар, мөн мөрийн дагуух зүүн налуу байсан тууз тоос. Одоогоор тэдний доор байсан асар том бул магадгүй нуусан Karak-ын эрэгтэй болон рүү эдгээр бул байсан тэрслүү shards нь занар. Энэ занар байсан шиг хуурай quicksand, мөн Stahl байсан нь урхинд нь хэн гэж оролдсон авирч, эсвэл доош нь энэ. Харин зам байх болно хэтэрхий сайн хамгаалагдсан оролдлого энэ мэт ямар нэг зүйл.
  
  
  "Бид явж болох өөр нэг арга нь," Padra санал болгосон grimly.
  
  
  'Сайн биш. Нар нь өсч байгаа, мөн хүмүүсийн Karak тоолж болно, бидний дээр хуруугаа хэн хичээх болно, энэ чиглэл if we don ' t use the trail. Миний бодлоор бид авах естой зам. We ' ll be in the shadows, тэд байх болно гэж бодож байгаа гээд дамжуулан авах.
  
  
  "Сайн санаа, Картер," the Padra хэлсэн байна.
  
  
  Noiselessly бид доош унасан дээд өндөрлөг нь өнцөг дээрх занар зурвас. Бид нүүж болгоомжтой, буу зурсан эхэлсэн доош гулсуулж занар налуу.
  
  
  Одоо бид гадаа байсан, бүр инчийн манай усалгааг байсан нь agonizing тэмцэж сул занар. Энэ нь шаардлагатай биднийг баяжмал бүрэн, мөн хэрэв Karak хүмүүс биднийг анзаарсан одоо, бид байхгүй байх боломж. Алхам бүрийг би авсан, би байх төлөвтэй буудсан. Миний булчин clenched нь хүчирхийллийн spasm гэж би шар ус хуруулсан rutted газар болон доош унасан богино сунаж тогтсон хэт эгц явах нь ямар нэгэн өөр арга зам. Цаг байх шиг зогссон, харин аажмаар асар том бул нэхсэн буюу хүртэл бидний өмнө.
  
  
  Эцэст нь бид хүрсэн хязгаар нь занар налуу. Би өнхөрч хооронд эхний чулуулаг би цохих, мөн Padra намайг дагаж. "Бид үүнийг хийсэн," тэр инээв, над. "Одоо үзье дуусгах эдгээр bastards унтраах. Байдаг л Karak ажилд энд, хэн ч миний эргэн тойронд хуучин ах. Энэ нь цаг хугацаа, би чадахгүй гөлөг түүнийг зүгээр л түүнийг хохироож."
  
  
  Тэр санал нийлэн толгой дохив, дараа нь унтраах тогтоосон хэмжээнд эзгүйрч, харгис хэрцгий байдал, дамжуулан undergrowth болон эргэн тойронд бул. Ихэнх нь өдөр, Padra, би гэтэж ороод, хамт байлгах тогтмол eye on the trail. Karak-ийн sentries байж чадахгүй хол мөрийн болно авчирч бидэнд хамтдаа тохиромжтой цаг.
  
  
  Гэнэт бид ирсэн нь гүн шуудууг бол нэг удаа, олон зуун жилийн өмнө асар том бул чулуу байсан унтраах ирж, осолдсон даяар хөндий шал гарч, гүн trail. Нэг bull гэтэж ороод болгоомжтой ирмэг сан нь Padre мөлхөж, ард,, дараа нь, шивнэх түүний мөрөн дээгүүр, хэлсэн нь:: "Хоер эрэгтэй."
  
  
  Энэ padra нүүж жаахан ойр болохоор тэр харж болох ирмэг дээр. Тэнд байсан нь зөөлөн налуу хорин метр өмнө. Хоер дээрэмчид зогсож байсан далайн эрэг дээр хоргодох нь догшин салхи, тэдний буу эсрэг налуу хадан. Нэг хүн цувисан нь тамхины болон бусад ууж эргэн тойронд лонх. — Чадахгүй байсан, би та нарт хэлэх гэж байна?" Энэ Padra хэлсэн contemptuously. "Эдгээр нь биш эрх чөлөө сөнөөгч. Тэд гэмт хэрэгтэн. Тэд байхгүй бол ямар ч улс төрийн ойлголт. Тэд юу ч хийж энд Aptos.
  
  
  Би санаж үгсийг аялал, зураг, хөгжим: "Бид зүгээр л хулгайч нар." Дараагийн мөч, Padra зааж байсан нь түүний буу үед лонх.
  
  
  "Үгүй, — би hissed, тулж Эго-ийн гар хол. "Хэрэв та гөлөг, дуу чимээ татах болно өөр хүн."
  
  
  "Та зөв шүү," тэр санаа алдав. "Уучлаарай, Картер.
  
  
  Би хэлсэн emu хамрах намайг,, дараа нь би орж доош өссөн суваг, зааж MAB үед тэднийг.
  
  
  Тэд чадахгүй хүрч, тэдний зэвсэг нь цаг хугацаа, болон аз болоход, тэд байхгүй байсан ч гэсэн үзээрэй. Тэд аажмаар хүртэл шулуун барьж, гараа дээш нь тэдний тэргүүн, тэдний царай дүүрэн төөрөгдөл.
  
  
  "Padra," тэр дуудсан түүний мөрөн. "Энд ирээд авах нь их зэвсэг."
  
  
  Тэр унасан ирмэг дээр малталтын толгойлсон хувьд sentries, гарч галын шугам миний машин буу тохиолдолд эсэргүүцэл.
  
  
  Гэнэт, бүлэг зэвсэгт хүмүүс гарч ард сохор спот. Тэд тэнд зогсож байсан хэсэг нь, тэдний царай дүүрэн төөрөгдөл, гайхал, дараа нь тэд гал нээсэн. Хар тугалга ricocheted эргэн тойронд Padra болон намайг whoosh.
  
  
  Тэр darted тал болон түүний босгосон submachine gun хариу арга хэмжээ авах үхлийн аюултай халдлагаас. Энэ Padra dived ард чулуурхаг өнцөг, coolly зорилготой тус сум үед тэднийг . Бүлэг халдагчид тархсан орхиж, нас барсан хоер, гурван шархадсан. Тэр буудсан гэхэд өөр нэг хүн тэр үед төгсгөл болж, хөндий. Өөр нэг хүн, нэг hulking mustachioed thug, бараг гүйж орж намайг тэр үед буурсан нь Padra-ийн сум нь түүний цээж. Тэр орлоо гадна болон галладаг байранд өргөдөл, тулгарч хүн байсан зорилготой дээр Padra. Тэр дугуйг буцааж, дараа нь унаж урагш гүйдэг даяар юу үлдсэн байсан түүний нүүрний.
  
  
  Их бууны суманд өртөн нас барсан доош Karak-ын эрэгтэй regrouped, тэр боломжтой байсан нэгдэх Padre өмнө буудаж дэгдсэн дахин.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Та яаж байна?"
  
  
  "За, үнэн зөв илүү муу юм iht," гэж тэр хэлсэн байна, дахин ачих Mauser. Тэнд байсан ямар ч сум нь MAB-д овоохой нь аялал, зураг, хөгжим, мөн энэ нь хэрэглэж байсан сүүлийн дугуй. Эргэн тойронд Odin болон Karak-ын эрэгтэй, Odin darted эхнээс нь дуустал, харин газар өгсөн арга зам мөн тэрээр унасан. Тэр буудсан нь түүний сүүлийн буудсан. Gawk авсан emu-д тэврэлт болон орж алга болсон буланд амьдрал. Тэнд би зогсож байсан нь миний хоосон буу, одоо юу ч илүү үнэтэй, нарийн металл бороохойгоор.
  
  
  "Padra, тэд болно, бидний эргэн тойронд."
  
  
  "Тийм ээ, би айж байна, бид хийсэн хангалттай дуу чимээ татахын тулд бүхэл бүтэн их компани юм."
  
  
  Дараа нь "let' s get гарч там энд байна."
  
  
  Гадагшаа бүх хугацаанд мэргэжлийн болон хувирсан nightmarish цуврал хэцүү авирчээ гэнэтийн богино орчимд үүссэн мөргөлдөөний дараа. Энэ нь авч байсан нь Schmeisser УИХ-ын гишүүн 40 аль нэг нас барсан. "Та яллагдах сондгой цуглуулга зэвсэг энд, нь" Padre тэмдэглэн байв. "Найз минь, хэрвээ та тэмцэх oppressors шиг партизаны, харин тэдэнд ямар нийлүүлэх та, та сэтгэл хангалуун байх болно бүх зүйл нь та хүрч чадна."
  
  
  "Тийм боломж байна Karak байх албагүй, ямар ч радио тоног төхөөрөмж, гэх мэт walkie-talkies."
  
  
  "Үгүй ээ, тэр ямар ч санаа байна."
  
  
  "За, түүнийх нь би юм даа бид ямар нэг зүйл байх естой талархдаг."
  
  
  Бид clambered гаруй билээ, жалга, дээр эртний чулуулаг гэж crumbled дор миний жин, дээр нь эгзэгтэй, эрчилсэн бут гэж gnawed үед бидний арьс. Шарх дээр түүний толгой, гарыг throbbed нь уйтгартай, өвдөлт шатаж, тэр дагжин чичирч хүйтэн салхи. Өөр нэг нь нуруу, нөгөө нь ан цав; ажиллуулж, тэмцэх, ажиллуулах нь дахин. Энэ Padra хурдыг тохируулах. Бид хоеулаа ядарч, амьсгал нь бид эцэст нь хүрсэн хээрийн болон удааширч удаан хөлний. Бид алдсан хараа Karak-ын эрэгтэй болон дараа авч өнгөрсөн эргэн харж, бид өссөн дутагдалд.
  
  
  Хагас цагийн дараа бид байсан вилла. Бид мөлхөж дагуу арын ханын өөр strand, барилга дээр peered buttress. Нэг харуул нь буу нэрс түүний мөрөн дээгүүр хурдацтай restlessly нь эвдэрч хашаанд. Энэ padraig толгой дохив руу эвдэрч хаалга нь хэдэн метрийн цаана харуул. "We' ll go to the подвал," тэр шивнэлээ. "Бид чадна орох агаарын суваг байдаг. Тэр тавьж Mauser доош минут надад орхиж Schmeisser. "Орон зай гэж байхгүй" гэж тэр надад хэлсэн.
  
  
  "Бид болно, зөвхөн таны буу бол бид барьж авах." Тэр өгсөн fatalistic ш дээ.
  
  
  Тэр эргэж хараад харуул, хүмүүс гайхаж байсан нь илүү магадлалтай мэхлэх, Karak, Padra, эсвэл түүний. Тус харуул явж, юу шиг санагдсан нь үүрд мөнх. Цагаас цагт, тэр суугаад үрж түүний гутлын болон бувтналдан ямар нэг зүйл өөрөө. Эцэст нь, тэр алга булан тойроод. Тэр гүнзгий амьсгаа авч, дараа гүйж Padra.
  
  
  Тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг нь харуул үед бид хүрсэн archway болон ханш огцом унав руу musty, musty-үнэртэй орсон. Төвд байсан fornax нь, vaults нь эртний голомт, дээш нь нарийн хоолой салбарлан гарч хооронд хана, тэн хагас нь метр газар.
  
  
  "Байх болно гэж арга зам бидэнд," би хэлэв. — Та итгэлтэй байна энэ нь биднийг хүргэж байна Karak?"
  
  
  'Тийм ээ. Тэд хүргэж бүх өрөө вилла.
  
  
  — Дараа нь оролдож үзье орох унтлагын өрөө." Бид түүнийг барьж байх үед тэр ганцаараа ирдэг. Ингэхэд, юу болдог бол бид гацсан?
  
  
  "Байх болно гэдгийг маш харамсалтай байна" Padra хэлсэн dryly. "Бид чадахгүй тойрон эргэх ба хөөх хархнууд хол."
  
  
  Тэр хараад нүх нь бүр ч илүү жигшин. Padra сануулъя хоолой тэр оролдож байсан юм руу авирч, тэр дарагдсан энэ нь доош нь тэгээд тэр түлхэж болох юм, түүний хөл унтраах зах, слайд дотор. Тэнд би эргэж, миний амьдрал. Энэ нь байсан ч гэсэн хэцүү нь Padre, гэхдээ тэр авирч ард надад түүнийх нүүж инчийн гэхэд инчийн, налуу дээр миний шуу болон хөлийн.
  
  
  Эдгээр хуучин агаарын суваг байх естой үйл ажиллагаагаа өнгөрсөн онд их адил тэд өнөөдөр хийх. Гадна давхарт баар, Ром байсан гарц at the bottom of the wall. Licks, тэнд байсан нь нарийн нүх тааз. Энэ нь гайхалтай үр дүнтэй систем.
  
  
  Бид мөлхөж дагуу харанхуй, түр зогсоож, одоо болон дараа нь үлдсэн. Энэ нь бохир, хатуу бизнес. Би хадгална гэж бодож бид авч болох юм гацсан хатуу газар нь харх байсан gnaw миний хөл дээр.
  
  
  "Бид гол танхим нь одоо," the Padra тэмдэглэн нэг цэгт. "Нэг өрөө буюу хоер, гурав илүү, гэж би бодож байна."
  
  
  "Би та нарт найдаж байна зөв шүү, Padra.
  
  
  Тэр юу ч хэлж чадахгүй байсан, зүгээр л snorted. Бид үргэлжлүүлэн мөлхөж хүртэл хоолой хүртэл бид хүрсэн нурсан хэсэг. Нэг хэсэг байсан нь аажмаар үүнийг цэвэрлэх, дамжуулах хэсгүүдээр нь чулуу, шороо нь Padre. Дараа нь бид мөлхөж дээр.
  
  
  Сонсогдож эхлэв чиглэлд тархаж-д нь хаа нэгтээ дээр дурдсан. Би итгэлтэй биш байсан, тэд юу ярьж байсан, гэхдээ би үнэхээр сайхан байсан эсэхийг би хүлээн зөвшөөрөгдсөн Karak дуу хоолой. Би дуугүй, motioned нь Padre байх нам гүм, дээр үргэлжлүүлэн, gliding маш чимээгүй хэн ч байсан биднийг сонсооч.
  
  
  Тэр зохион байгуулж, түүний амьсгал тэр хүрсэн гарах, хаана дуу чимээ хамгийн чанга байсан. Нэг хүчний анхны устгасан хоолой ард бидэнд үүнийг өргөжүүлж энд. Аажмаар би олж чадсан хангалттай зай шилжих эргэн тойронд миний haunches. Энэ Padra байсан миний дэргэд, hunched дээш налуу дээр өөрийн хонго. Тэр харсан шиг яндан урсгал. Би бөхийж, millimeter гэхэд millimeter, болон сканердсан өрөө, миний нүд тохируулах бүдэг torchlight.
  
  
  Үүнээс бараг арван хоер эрэгтэй сууж үед нь rickety хүснэгт. Дөрвөн тэдний эргэн тойронд шиг харагдаж настай хамгаалагч ахмад үлдсэн нь тэдний хоногийн Милан. Бусдын байсан brash залуу дээрэмдсэнийх нь Karak. Karak байсан эргэлдэж нааш бухимдан, тэвчээргүй байдал, эсвэл аль аль нь, тэр үед хаасны түүний баруун нударга руу түүний зүүн гар. Энэ padra growled аяархан шиг амьтан scenting дайсан, мөн шилжсэн түүний харц нь өсөн нэмэгдэж буй учруулахгүй.
  
  
  Тэр нь, тэр доош авчирсан хадны нэг хэсэг. Дуу байсан тэд чих дүлийрэм. Тэр итгэлтэй байсан тэд сонссон байсан энэ өрөөнд. Гэхдээ ямар ч, яриаг цааш нь тасалдалгүйгээр.
  
  
  Би сонссон Karak хэлж, " там Руу нь Милан-ийн бэлэвсэн, тэр эргүү тэнэг нь дэгээ. Бид туулах естой баримт. Бид болж сул дорой болон армийн илүү хүчтэй болж байгаа. Өдөр бидний алдар нь дээр байдаг. Бид илүү юу ч өргөс нь тэдний тооцоо.
  
  
  "Spines ч хүчтэй байж," татгалзсан хэвлэл мэдээллийн тайлан emu odin эргэн тойрны эрчүүд .
  
  
  "Bah. Хэр удаан? Бидний зэвсэг хоцрогдсон, хуучирсан болж. Баруун алдсан хүүгийн болсон түүний нуруун дээр ану-ын. Хэн ч санаа тавьдаг.
  
  
  "Гэхдээ энэ нь хүн, Картер, хэлсэн нь -"'
  
  
  "Тэрээр хэлсэн нь, гэж тэр хэлэв," Karak хашгирав. "Энэ нь зүгээр л нэг хүн."
  
  
  — Хэрэв та илүү ихийг хүлээж, Evan?" Өвгөн тайвнаар асуув. "Зөвхөн нэг хүн боломж байсан авч Aptos, мөн Картер амжилтанд хүрсэн."
  
  
  "Би огт бодоогүй юу ч," Karak хэлсэн халуун мөрөөр. "Зөвхөн хүйтэн, өлсгөлөн болон ичгүүртэй үхэл бол бид үргэлжлүүлэн like this."
  
  
  "Өөр ямар ч арга байхгүй."
  
  
  "Тэнд."
  
  
  Сахалтай удирдагч нь mottled царайг хараад хуучин хүн нь бус бүдүүлэг байдлаар, " Сонсож хүртэл, та бүгд. Манай холбоо Metkovich хийсэн хэд хэдэн хүсэлтийг эрх баригчид. Тэрээр хэлэхдээ: "хэрэв бид биеэ авч явах илүү чимээгүй одоо бид авах нь тодорхой буулт.
  
  
  "Тэр хэвтэж байна" Padraig hissed.
  
  
  Би дарагдсан нь хуруу миний уруул чимээгүй, миний эго, харин миний оюун ухаан дүүрэн байлаа зөрчилтэй бодол. Байсан Karak-ийн холбоо Metkovic адил уурхайн? Хэрэв тийм бол, тэр хэн нэг нь хүргэсэн Yugoslav арми, тэд бараг л намайг алсан? Мөн үүнээс гадна, хэрэв засгийн газар байсан болохоор conciliatory, яагаад тэд авч гаруй Jzan?
  
  
  "Бурханы дуу хоолойг," Karac үргэлжлүүлэн, түншээд түүний шагай ширээн дээр " урьсан нь түүний эргэн тойронд байгаа хүмүүс Belgrade очиж биднийг энд байна."
  
  
  'Энд? Padra snarled, dejected. Тэрээр шиг харагдаж байсан тухай дэлбэрч нь уур хилэн. "Тэр авчирсан дайснууд энд?" Милан гэж эргэж, түүний хүнд бол энэ гэж сонссон."
  
  
  "Shhh," emu hissed үед түүнийг.
  
  
  — Харин юу юм бол бид санал нийлэхгүй байгаа?" Хуучин хүн аяархан асуув.
  
  
  "Дараа нь хүмүүс элсэх maniacs дахь чулууны карьер," Karak намжирдав. "Бид боломж аюулгүй байдал, амар амгалан, хэрэв та чадахгүй бол өөрөө үүнийг харж, бодож, ирээдүйн талаар таны гэр бүл, хүүхэд. Бид хийх нь сайн гэрээ, эцэст нь эдгээр бүх жилийн турш цус.
  
  
  Би сонссон түүний growl дараа нь над руу солилцоо түүний хөл. Өмнө нь тэр болох юм юу ч хийж, уг infuriated Padra өссөн дамжуулан нээлт, өрөөнд орж, архирах нь уур хилэн, зэвүүцэл. Бүх нүүр царай болсон эго-ын чиглэл, цочирдсон гэхэд гадаад төрх энэ хөө-blackened savage.
  
  
  Тэр тангараглав үед түүний англи, Серб-хорват, гэхдээ яаран нэгдэх шаргал savage, гайхаж бол тэр үхэх гэж одоо. Түүний сайн би үхэх тэнд зогсож байснаас энэ бохир заваан сувгийн. "Авах захиалга, Хэш," би хашгирлаа түүнд. "Хараач, та нар юу хийсэн юм."
  
  
  "Хүн зөвхөн тэсвэрлэж тодорхой хэмжээний, ямар ч илүү," тэр нь хугарч. Тэр урагш орлоо, хугарч дээр настай эрэгтэй. — Та, Vetov, миний өөрийн хүн! Та мартсан хэрхэн Polgar, би тулалдаж мөрөн мөрөн хувьд нэр төрийн Хорват? Та, би гэж мөлхөж урд Serbs болон үнсэж, тэдний гутал? Тэр хашгирав, түүний нүд нь шарж нь уур хилэн. "Сайн худалдах, Evan?" Та борлуулсан бидэнд гарч, та нар үүнийг хийсэн.
  
  
  Karats ' дуу нь утгагүй гэж цахиур чулуу. "Чи галзуу, Хэш. Бидний хүсэл мөрөөдөл ирсэн урсгал, бид бодит байдлыг хүлээн зөвшөөрөх естой. Яагаад та илүү их хэрэгтэй цусны таны гарт? Хувьсгал бол хэзээ ч амжилттай."
  
  
  Энэ padraig эргүүлдэг дэгээ. "Хэрэв тэнд нь цус энд, энэ нь цусны Serbs нь шударга тэмцэл. Юу цусны талаар таны гарт? Croat цусны?
  
  
  Karak хүмүүс хүртэл ирсэн Долоох, muttering зүйл.
  
  
  "Эсвэл биш үү, тэр та нарт?" Энэ Padra хашгирав. — Чадахгүй байсан, тэр та нарт хэлье, тэр хүрээлэгдсэн бидэнд тушаасан байх нь бидний амь насаа алдсан?"
  
  
  "Худал хуурмаг, худал," дуу хоолой хашгирав. "Чи урвагч."
  
  
  Энэ Padra гаргасан түүний нударга шиг cannonball. Тэнд байсан нэг ан цав, болон хүн руу ниссэн хүн, түүний ард. Karak-ын эрэгтэй шатлан буцах зуур, дараа нь буцаж ирээд, бидэнд.
  
  
  Padra parried хутга нь түүний дэгээ болон kneed халдагч нь цавины. Би эрэгтэй дөнгөж сая түүнийг даяар нүүр, сонссон учрыг яс. Үед түүний тухай довтлох нь өөр нэг хүн, түүний мэдэрсэн шиг gawk stabbed болгон миний хөл. Буу butts хаасны болгон миний цээж, болон гэнэтийн, blinding өвдөлт шиг rip дамжуулан миний дарга. Тэр нь шатлан, татаж өөрөө хамт оролдсон татахуйц нэг буу урд минь. Олны нүүж болон хувцсан бидэнд буцааж гаслах. Тэрээр оролдсон нугас байсан ч нэг хэсэг нь хоер дахь нь хэтэрхий оройтсон.
  
  
  
  Бүлэг 7
  
  
  
  
  Дуу хоолой дуугарав эргэн тойронд харанхуй. "Тэр ирж байна."
  
  
  "Агуу" гэж бас нэг дуу. "Та бэлэн байна, Garth?" Би маш бага цаг нь энэ.
  
  
  Эхний дуу нь хариулсан laconically: "Зэрэг бэлэн болох нь тэр." Аажмаар, хар үүлс нүүж, гэхдээ эхний үед үүнийг хийж чадахгүй байсан ямар ч утгагүй. Түүний сэлж, далайн гомдоосон. Аажмаар би ойлгосон гэж би бүрэн нүцгэн сууж, дээр нь төмөр сандал. Би оролдсон хөдөлж, би олсон миний бугуй болон шагай байсан үүрэг хурц төмөр дөнгө.
  
  
  Богино, махлаг хүн зогсож байсан хэдэн метр хол намайг. Эго нь түүний амьдралын өлгөж дээр нь түүний бүс, үзэгдэх нүхээр түүний цамц. Тэр бүрэн халзан, болон эго-misshapen тулгарч байсан бүх сүр жавхлант nonchalance мэргэжлийн ялыг зүгээр л ажлаа хийж. Тэнд байсан rustle нь хөдөлгөөн. Evan авсан хүртэл, түүний дарга болон crouched доош дараагийн гараа.
  
  
  "Сайн үдэш, Картер," тэр баяртайгаар хэлсэн. "Та Padra надад том цохилт үед дамжин ирсэн эдгээр хана."
  
  
  Тэр юу ч хэлж чадахгүй байсан. Би аль хэдийн байсан нь гай болж миний хоолой ажиллах. Үүнийг харсан хатаасан болон хавчуулагдан, хэрэв хэн нэгэн ирээд байсан энэ бол уран зураг.
  
  
  "Гэхдээ би чадна гэж бодож байна ямар нэг зүйл авах, буцааж," Karak инээмсэглэн sardonically. "Тавтай морилно уу миний эвдэж өрөө."
  
  
  Би эргэн тойрон хараад ойлгож эхэлсэн бол би байсан юм. Түүнийх байсан жижиг дөрвөлжин дижитал гар нь ширүүн hewn хана. Агаар дүүрч муухай үнэрийг гарна цус болон excrement. Д flickering гэрэл түүний нэг brazier, тэр хараад, дижитал зургийн аппарат нөгөө талд байсан хоер хаалга бүхий цоож, нарийн ангархай нүдний түвшинд. Хана байсан хучигдсан хуучин эрүүдэн шүүх төхөөрөмж: хөл, хөл хавчаарыг, дугуй нэхмэл бүтээгдэхүүн (нэхмэл бүтээгдэхүүн, сэдвийн, нугасны галзуу, өлгөгдсөн smashes болон дүүжин бугуйвч), маш их будсан, зэвэрсэн хямсаа болон голтой. Тэр мэдэрсэн цөсний өсөлт, түүний хоолой, болон галуу овойлт доош гүйж түүний нүцгэн бие.
  
  
  Karak над руу ирээд, миний толгой, үс нь эргүүлээд хүчтэй, ямар ч эргэлзээгүй би санаж хором үед түүний эго ирээд түүний үс. — Би мэдэхийг хүсч байна, бүх талаар Милан-ийн чоно, " тэр шивнэлээ яаралтай. "Би хүсэж байгааг мэдэх нь маш чухал, энэ талаар.
  
  
  Emu түүнд өгсөн хэдэн уралдаанууд хийсэн Дүр царайг явж цайвар, тэр явцгаая миний үс шиг дүр байсан stung. "Би хүсэж Padra энд байх илэн далангүй одоо хэн харахын тулд та нарын эргэн тойронд байх болно эхний гуйх мерси. Харин одоо та зүгээр л гуйх нь хоер дахин их авах нь зөв. Garth!
  
  
  Тэр даллан impetuously үед бусад хүн, мөн Garth дээр алхаж сандал. Би харж чадахгүй байсан тэр нь юу хийж байсан, гэхдээ би байсан зовоож байна гэж бодсон би биш зүгээр л сууж хуучин сандал. Би сонсож болох түүнийг scurrying эргэн тойронд бүх дөрвөн урсгалаар. Нэг минутын дараа, acrid үнэр, халуун металл болон утаа дүүрэн түүний хамраас.
  
  
  "Та нар шүү гэж надад хэлж, Картер. Та надад хэлж эрт, эсвэл дараа нь.
  
  
  Энэ муухай үнэрийг гарна байсан илүү хүчтэй болж, одоо тэр анзаарсан дарга байсан uncomfortably халуун. Гэж хуучин металл сандал өссөн халуун, энэ чангатгасан түүний дөнгө . Миний арьс шатсан. Тэр gritted түүний шүд, чимээгүй хэвээр.
  
  
  — Та бодохгүй байна би эвдэж болно, та, Картер?"'
  
  
  Хэл галын гэтэж ороод дээш суудал сандал зэрэг Garth fiddled жижиг нэхий үслэг эдлэл. Гал өссөн, долоох нь миний гар, шатаж миний арьс. Энэ баяжуулсан төмрийн болсон интоорын улаан, мөн шинэ муухай үнэрийг гарна орж, өөр нэг муухай үнэрийг гарна, энэ муухай үнэрийг гарна нь шатаалт махан бие юм. Би байсан шарж амьд.
  
  
  "Картер, юу нь нууц хараал идсэн чоно?" Би мэднэ, тэнд нэг юм, мөн би цаг байхгүй асуух сайхан байхад сербийн армийн замдаа юм. Надад хэлж өгөөч."'
  
  
  Би сонссон Сэм blurt энэ нь гарч. 'Ямааны . ... ямааны.
  
  
  'Энэ нь юу вэ? Юу ямааны?
  
  
  "Таны гэр бүлийн ямаа, Karak."
  
  
  "Юу юм?"
  
  
  Би тэмцэж шатаах сандал, миний уушиг constricting нь утаа, өвдөөд. Гэсэн хэдий ч, би чадсан амьсгаа хангалттай агаарын дээж авах. "Таны гэр бүлийн ямааны... би хүсвэл таны ээж нь хэзээ ч сонсож төрсөн хяналт." Karak хаасны түүний том нударга руу миний нүүр, хуваах миний уруул. "Инчийн гэхэд инчийн, I' ll send you там руу," тэр хугарч над. "Garth, хангалттай юм. Тэнцсэн эго руу дүүжин.
  
  
  Garth асгасан ус гал дээр дор сараалжтай, untied надад, мөн чирэгдэж намайг бараг даяар хүйтэн чулуун шалан. Миний мэдрэл дэлбэрчээ, мөн өвдөлт байсан бараг тэвчихийн аргагүй мэт бүдүүлэг чулуун үрж эсрэг миний шатсан арьс. Дараагийн зүйл би мэдэж байсан, Garth байсан бэхэлгээний хүнд төмөр дөнгө нь дүүжин эргэн тойронд маань бугуй. Дүүжин нь бараг анхдагч урьдал өлгүүр, хэлбэр, эрүүдэн шүүх явдал өргөх хохирогч агаарт, дараа нь гэнэт шидэж тэднийг газар. Энэ нь харгис хэрцгий арга суналт таны гарыг нь мушгих, таны булчин, урагдалт таны үе мөч, мөн хийснээр таны яс.
  
  
  Garth өргөж надад өөр бугуй хүртэл тэр өлгөөтэй байсан болохоор миний хөлийн бараг хүрсэн газар. Дараа нь тэр явж гаруй moans тухай дүүжин болон өссөн нь цувисан хүртэл ташуур. Тэр сэгсрэв эго ард түүнийг болсон Karak, хүлээж дарааллаар.
  
  
  Karak нүд байсан feverish болон тэвчээргүй тэр над руу эргэж. "Энэ нь Ромын төхөөрөмж, Картер. Энэ нь эго маш тохиромжтой эрүүдэн шүүх, тийм биз дээ?
  
  
  Дараа нь тэр буцаж орлоо, толгой дохив. Ташуурын ниссэн гарч, slashed үед миний бие. Өвдөлт бараг тэвчихийн аргагүй мэт түүхий арьс ороож түүний нүцгэн гуя, амьдрал. Энэ сарын болгон arc, түүний өлгөөтэй байр суурь.
  
  
  "Би санаж байна вэ Ром тэмдэглэж баяр Lupercalia," Carac инээв. "Жил бүр оны хоердугаар сарын арван тавны, эрэгтэй бүжиглэж, гудамжинд зодож, тэдний хамаатан садан нь whips хийсэн бургас салбар. Одоо надад хэлж энэ талаар чоно Милан, Картер. Надад хэлж байхад болно."
  
  
  Дахин ташуур надад төрлөө орхиж, час улаан судал дээр миний нүцгэн бие. Би тэмцэж эсрэг сүлжээ барьж намайг доош нь гээд зайлсхийхийн тулд алгадаад, ташуур. Харин Garth багш байсан нь түүний гар урлал, хэзээ ч олохгүй нь зодож.
  
  
  "The wolf of Милан, Картер. Юу нь буруу юм энэ чоно?
  
  
  Karak Stahl дуу хоолой нь ойлгомжгүй байсан гэж надад Garth намайг цохих, дахин дахин. Уг орилж давтан хэлж дамжуулан дижитал зургийн аппарат, ба энэ үед зогссон, би ойлгосон, энэ нь ирж байсан, надад.
  
  
  "Чоно ...'
  
  
  Надад үлдсэн. Тэр хийж байсан Garth зогсоох, эсвэл өөр тэр хэзээ ч гарах арга замыг олж, энэ нь эрүү шүүлт юм. Нь groan, тэр доошилж түүний толгойг урагш дүр үзүүлж, гарч өнгөрөх. Миний бие явсан тай болон өлгөж motionless төмөр дөнгө. Garth намайг цохих хэдэн удаа, гэхдээ би чадсан зогсоохын хашгираан өсч миний хоолой. Хормын дараа тэр сонссон ташуур шалан дээр унаж.
  
  
  Karak уурлаж байсан гэж там. "Та нар хол явж байсан, та эргүү тэнэг" гэж тэр хашгирав Garth. "Raise your эго."
  
  
  — Та хүлээх хэрэгтэй болно.
  
  
  "Би тэсэн ядан хүлээж байна.'
  
  
  "Та хэрэгтэй болно."
  
  
  "Авах захиалга, Garth, би илүү сайн зүйлийг хийх илүү үзэх зүүх нь энд байна." Намайг дуудаж, тэр үед ярьж болно again."
  
  
  Түүнийг сонссон Karak гарч ирэх дамжуулан гянданд. Хаалгыг хаасны түүний ард нь thud нь.
  
  
  Минутын чирэгдэж дээр гэх мэт олон зууны. Хөлс эссе нэмж ирсэн байгаа учраас доош нь миний бие, ухаж руу минь хавдсан шарх, гэхдээ тэр хөдлөхгүй байх юм бэ. Garth хурдацтай нааш тэсч ядан. Би түүнийг сонссон хаях тоглолтын гэрэл нь тамхины. Үнэр хүхэр, муу тамхины tickled түүний хамраас. Гэвч цаг чирэгдэж дээр, Garth muttered, " Blockhead!"
  
  
  Хаалга нээгдэж, хаав дахин. Мөн Garth үлдсэн байна. Би ширтэн хоосон өрөөнд бодсон хэр удаан би естой байсан өмнө тэр эргэж ирсэн. Хэдэн минутын дараа, би сонссон зөөлөн нунтаглах дуу гэж шийдсэн минь үлдсэн байсан нь аль хэдийн өнгөрсөн. Харин дараа нь би ойлгосон гэж сонсогдож байсан нь ирж, миний ард, ард камер. Энэ нь байсан юм шиг хулгана ажиллаж эргэн тойронд ханан дээр.
  
  
  "Картер," гэж тэр сонссон нь түүний шивнээ. "Картер".
  
  
  Түүний удаан эргэж, түүний гинж нүүр өдөр нөгөө үзүүрт. Хоер ghostly царай нь haggard нүд нь бараг харагдаж flickering гэрэл. Их хүлээн зөвшөөрөгдсөн түүнийг нэн даруй. Тэд хүмүүсийн аялах, гэрэл зураг, дуу хөгжим, хоер гурван хүн унасан анхны учрал Karak.
  
  
  'Та сонсож байна бидэнд?'
  
  
  'Тийм ээ.'Гэж би түүнээс асуув. "Юм Padra нь та?"
  
  
  "Үгүй," нэг эрэгтэй хэлэв.
  
  
  — Биш байсан, тэр нь та?" өөр нэг хүн асуусан. Магадгүй зугтсан.
  
  
  "Эсвэл нас барсан," анхны нэмэгдсэн гашуунаар.
  
  
  "Би бодож та бүгд үхсэн," би хэлэв.
  
  
  "Тэд хэмнэх бидэнд өөр үхэл: тоглоом."
  
  
  "Тоглоом ?
  
  
  "Arena-д. Эсрэг Karak-ийн сонгосон алуурчин. Menton явсан, бид дараа нь.
  
  
  "Karak байна галзуу явсан." Би чадах бараг итгэж, миний чих.
  
  
  "Тийм ээ, гэхдээ ..." хүн эргэлзсэн, дараа нь хэлсэн санаа сэтгэлээ бүрэн зориулж, " би сонсож чадна Garth. Баяртай, Картер.
  
  
  Царай алга, би ганцаараа байсан нь дахин.
  
  
  Зарим нь миний хүч чадал буцаж, түлшээр аймшиг тэд юу байсан зүгээр л надад хэлсэн. Маягийг хүлээн зөвшөөрөхийг түүний хөл эсрэг ханын, тэр ирээд, өөрийгөө өөд нь татаж хага дээрх дөнгө дээр түүний гарт байна . Миний хуруу аятайхан байсан, харин би-нд зохион байгуулсан. Авч, гүн амьсгаа, тэр эхэлсэн авирч гар гараа аль болох хурдан тэр чадах юм . Булчин нь миний гар, мөр tensed хязгаар, гэхдээ би хадгалж авирах.
  
  
  Зүгээр л тэр хүрсэн хүнд crossbar, тэр сонссон дуу ойртож мөрөөр. Д цөхрөнгөө барсан, тэр эргүүлдэг түүний хөл дээр цацрагийн clambered дээр хүртэл nah. Түүний дөнгө байна yanked хүчтэй, би мэднэ, би эвдэж чөлөөт өмнө Garth авдаг надад эхэлнэ ороолгодог надад буцааж түүний ташуур. Нь дөнгө байсан энгийн клип-дээр цоож хэрэглэж байсан нь padlocks тэдний эртний удаа, магадгүй эртний хоногийн Холбох Athos. Хаалга нээлттэй creaked, ил Garth-ийн сүүдэр чулуун шалан дээр. Тэр үед, тэр олсон даралт цэг болон гаргасан дөнгө. Дараа нь Garth намайг харсан. Ямар ч хичнээн тарган байлаа, тэр урвалд хурд нь ирвэс.
  
  
  Тэр шүүрэн ташуур болон эргүүлдэг энэ нь түүний цаана, түүний нүүр contorted нь гэнэт уур хилэн.
  
  
  Тэр шүүрэн төмөр гинжин зэрэг хурдан тэр чадах шидэж өөрийгөө үед түүнийг. Нээлттэй хэмжигч хаасны түүний эго хажуу газар, цочирдуулам өндөр нэг нь цуст цаас. Тэр унасан, тэр цохих нь шүүхээр сандал, унасан газар. Бодож ч, тэр өссөн орой дээр түүнийг газардсан түүний бүрэн жин дээр emu-ийн цээж. Нь gurgling groan, тэр бололтой deflate; цус, салст gushed доош эго нээлттэй rta. Түүний эго байх естой эвдэрсэн наад зах нь хагас түүний хавирга, одоо бусниулж ясны байна нэвтэрсэн уушиг.
  
  
  Түүнийг гэдгийг мэдэж байсан, гадна талын хаалга байсан түгжигдээгүй, гэхдээ түүний мөн байсан гэрээ нь хоер дахь түгжих өдөр эхэлж, хоер дахь зочид буудал, мэдээ бусад хоригдлууд. Би хурдан хайлт Garth-ийн байгууллага, түүний түлхүүрүүд, гэвч би олж чадахгүй, түүний дээр хаана ч дижитал камер... Д цөхрөнгөө барсан, би гэдэг хоер хүн надад хэлж, тэд хаана байсан юм.
  
  
  "Зөвхөн Karak байна түлхүүрүүд," нэг эрэгтэй хариулав.
  
  
  — Санаа зовох хэрэггүй, бидэнд. Хол ажиллуулж байхад болно " гэж бусад.
  
  
  "Мөн, хэрэв та боломжтой, илгээх туслах."
  
  
  Тэр үзэн ядаж орхиж, эрчүүдийг гянданд, гэвч тэд зөв байсан. Энэ нь зөвхөн үе мөчний. — Би үүнийг хийх болно, " би амласан.
  
  
  Тэр гүйж гарч Karak-ын эрүүдэн шүүхийн танхим, доош нь урт, харанхуй коридор. Би бодож зогссон талаар ямар чиглэл би явах естой, би сонссон хашгирах нь нэг эрэгтэй миний эргэн тойронд. "Эргэж шулуун, энэ нь цорын ганц арга зам гарч!"
  
  
  Цаашид асуулт, тэр дугуйг түүний зөв. Би мэдэж байсан гэж би үрэгдэнэ, нүцгэн, зэвсэггүй, удалгүй нэг Karak харуулууд намайг харсан. Энэ коридор байсан эцэс төгсгөлгүй, эд анги төгсөхөд нь нас барсан төгсгөл эсвэл хүн, албадан намайг явах буцааж хийгээд эхлэх. Тэр зууж байсан нь dimly асдаг чимээгүй цэвэр. Гэхдээ энэ нь бололтой, хар тугалга хүртэл.
  
  
  Би урагш ахиж орж харанхуй, зөвхөн олох гэж эхний дараа rush адреналин, миний хүч чадал эхэлсэн гундах. Хурц чулуун хана үрж эсрэг миний урагдсан, арьс болон ул миний нүцгэн хөлийг зүүн цуст мөр. Цорын ганц зүйл надад хадгалагдаж хөдөлж байсан нь миний хүчтэй үзэн Karak, миний хүсэл хийх эго төлөх.
  
  
  Шиг санагдсан зүйлээ дараа нь үүрд мөнхийн, туннелийн биш адил хар, энэ нь ашиглаж болно. Хол түрүүлж, түүний, саарал санкт харж болох юм төгсгөлд туннель болон, аймшиг нь ядаргаа, гүйж, энэ чиглэлээр. Ямар нэг зүйл байсан надад санаа зовох: хагас ухамсартай анхааруулга байсан гээд намайг зогсоож. Харин түүний эго сэгсрэв түүний унтраах хүрсэн хаалга.
  
  
  Дараа нь тэр тэсрэлт буцаан дэлхийн. Би өвдөг сөгдөн, миний хөл нь хэтэрхий сул зогсох шууд, би мэдэрсэн газар доор надад. Энэ нь цусны дэвтээнэ шавранцар: шаварлаг хөрсөнд Ромын amphitheater.
  
  
  
  Бүлэг 8
  
  
  
  
  Мэдрэхгүй-аас хүйтэн, дагтаршсан цус, шороо, тэр болсон нь түүний хөл. Энэ талбар нь amphitheater гэж Padra байсан надад онцлон өдрийн өмнө, тэр их байсан гацсан зууван бөгж. Миний өмнө нь, хэдэн арван Karak эрэгтэй сууж эгнээ сандал нь бамбар, гэрэлтүүлэг хүртэл crumbling балгас. Мөн дээд хэсэгт amphitheater байсан бүрэлдэхүүн нь алуурчин нь submachine буу болон винтов. Ойролцоогоор дунд урт муруй хана байсан хайрцаг чулуун сандал дээр тэдний нэг нь байсан Karak. Тэр хэдэн найзуудтайгаа хамт бамбар түүний талд, хуучин хөнжил байсан давхцуулж дээр түүний жигд өөрийгөө хамгаалах нь хүйтэн салхи. Эго нүд дээр тогтсон байсан нь надад, мөн түүний ам руу хуйларсан нь devilish инээмсэглэв. Хаанаас тэр хадгалж, энэ тэр шиг харагдаж байсан нь ач холбогдолгүй "хар" нь threadbare toga.
  
  
  Энэ толгойгүй бие нь хүн хэвтэж нээлттэй газар дээр нь миний өмнө. Түүнийг мэдэж байсан гэж Mentone, гурав дахь хоригдол групп аялал, зураг, дуу хөгжим. Тэр нүдээ боосон шиг гүйцэтгэсэн хүн. Эхний үед би ойлгодоггүй яагаад, харин дараа нь би санаж тодорхой бүлэг гладиаторуудын нь, Andabats байсан тэмцэх илт.
  
  
  Тэрээр тусалж чадахгүй ч гайхдаг олон эрэгтэй, эмэгтэй зогсож байсан бол тэр одоо; хичнээн тэдний эргэн тойронд уйтгартай байсан гэж там тааламжтайгаар bloodthirsty па шиг Karak.
  
  
  Karak дуу хоолойг сонссон, түүний. Тэр инээж байсан шиг нь madman. — Та биш байсан байх төлөвтэй дараагийн татах. Гэхдээ энэ нь сайн энэ нь үргэлжлүүлж болно."
  
  
  "Garth нас барсан байна."
  
  
  — Энэ би юу үзэж, үгүй бол та байхгүй байх байсан зугтааж чаддаг. Харцгаая хэр удаан үргэлжлэх болно өмнө та түүнд нэгдэж.
  
  
  "Тэд хэн санал өгөх-санал үхэх тавтай морилно уу," би хэлсэн sarcastically нэмэгдүүлэх, миний гар.
  
  
  Нөгөө талд arena, том хар дайчин алхаж эргэн тойронд гарч хаалга. Тэр өмссөн бариу өмд, гутал, түүний нүцгэн цээж glistening torchlight. Тэр хийсэн нь жигнэсэн загас цэвэр болон trident, зэвсэг эртний Retiarii.
  
  
  Тэр үед над дээр ирж, түүний, crouched доош, миний хөлийн хүрсэн газар. Gladiator дугуйлна миний эргэн тойронд барьж, намайг буцаж хуурамч trident халдлагууд.
  
  
  "Нааш ир," би хэлэв. 'Юу зогсоох та? Та айж нүцгэн хүн?
  
  
  Тэр инээд алдан:, зүгээр л эхэлсэн spin цэвэр шиг lasso-д нь улам ихсэж, хавтгай дугуй дээрх түүний толгой, бэлэн явцгаая хаях энэ үед надад. Түүнийг илүү сайн мэдэж байсан нь харах цэвэр үзэх илэрхийлэл эго нүд, эго тулгарч байна.
  
  
  Энэ хүртэл та саналаа! Split second өмнө хаях нь байна. Би ducked болон өнхөрч түүнээс хол. Нэг хар тугалга жинг хаасны болгон миний хөл, харин цэвэр алдсан болон шалан дээр унасан arena.
  
  
  Тэр орой дээр, түүний, цовхчин хүртэл lunging үед түүнийг өмнө нь тэр болох татахуйц түүний цэвэр дахин. Тэр нь шатлан буцааж мөчид би бодож билээ гэж түүнийг авах. Гэхдээ тэр parried надад түүний эго trident, мөн би байсан нугас нь түүнийг байлгах impaling надад түүний trident. Тэр намайг байсан хашигдсан.
  
  
  Түүнийх нь, би тэнд зогсож байсан ядарсан, итгэлтэй биш байгаа бол би чадах үйлдэл хангалттай хурдан дараагийн удаа. Тэгээд ч хэрэв би байсан, би байсан dodge дараагийн халдлага, мөн дараагийн нэг. Би эсэргүүцэж хүсэл доош сууж, амрах, түүнийг дуусгах намайг унтраах.
  
  
  Миний ажил АА, би тулалдаж эсрэг устөрөгчийн бөмбөг, Х-туяа болон оюун ухаан, өөрчлөх эм, бүр шинэ бүтээл төсөөлвөл, гэхдээ энэ нь өөр байсан, аймшигтай өөр өөр. Энэ нь дайны буурсан түүний бүдүүлэг хэлбэр, хуулагдах, түүний орчин үеийн иж бүрэн. Энэ зэрлэг амьтад хийсэн тэмцэл нь бүр ч илүү бие биетэйгээ, мөн энэ нь ямар нэг байдлаар хийсэн, энэ нь бүр ч илүү аймшигтай.
  
  
  Гэхдээ би мэдэрч байлаа араатан дотор өсч надад, би bared миний шүд энэ үед хх-р зууны gladiator тэр цуглуулсан өөрийгөө өөр нэг оролдлого. Тэр хурцдаад түүний сонсох чих үхлийн дуу whirling цэвэр. Би хүлээж, түүний, hunched гаруй, миний булчин tensing.
  
  
  Тэр зүгээр л буурсан дүр дахин.
  
  
  Түүний dived өмнө, харин энэ удаа түүнийх, эргэж шүүрэн хуйлран цэвэр өмнө тэр болох явцгаая. Gladiator lunged үед надад trident босгосон. Тэр ирээд, буцааж ээрэх цэвэр, найдаж байсан тогших Poe ' s дүр гарч тэнцэл.
  
  
  Тэр бүдэрсэн болсон entangled нь цэвэр, бүрэн хамрагдсан эго.
  
  
  Би тэр даруй орой дээр түүнийг тодорхойлж түүнд харуулахын тулд их нигүүлсэл байсан шиг надад үзүүлсэн тэр үед дайрсан юм. Түүний эго унагасан түүний газар урж хаяад гарч trident эргэн тойронд гараа. Тэр хашгирав аймшгийн тэр эргэж шархдах нь emu-ийн trident цээж. Энэ бүх хугацаанд хоер дахь нь. Тэр shuddered нэг удаа, эргэж цайвар нь нас барсан, дараа нь унаж lifelessly газар.
  
  
  Түүний эцэг байсан налуу гаруй байгууллага, налуу дээр босоо ам нь trident. Тэр сонссон growl нь Karak-ын эрэгтэй. Тэр эргэж нь сандал харсан Karak дээр сэнтийн. Эго-ын нүүр царай байсан цайвар нь уур хилэн. Хормын дараа trident унаад гараа болон дээр алхаж Karak.
  
  
  Тэр даруй мэдсэн би юу хүртэл байсан. "Бүү оролд, Картер," гэж тэр хашгирав. "Та нар чадахгүй хаях энэ trident, алс хол, болон гадна, миний эрэгтэй чамайг алах болно."
  
  
  "Хэн санаа тавьдаг вэ би үхэх нь, Karak? Би бас та нарыг надтай хамт.
  
  
  "Би үргэлж бодож та Америкчууд байсан спортын фэнүүд."
  
  
  Тэр гараа гүйж гаруй цуст дүр зураг. "Та юу гэж бодож байна спортлог? Цэг нь юу байна, Karak?
  
  
  Тэр инээв хорлонтойгоор. "Энэ amuses me."
  
  
  "Чи үнэхээр өвчтэй," би хэлсэн, жигшин. "Чи галзуу."
  
  
  "Битгий надад хэлж би хэн бэ. Та хэзээ ч шүү дээ, энд амьдардаг, энэ нь яллагдах hellhole.
  
  
  "Би эхэлж ойлгож байна. Та үнэхээр үзэн яддаг Aptos.
  
  
  "Би үзэн яддаг Aptos." Karak ирээд хөнжил хатуу нь тушааж дохио; эго нүд шиг байсан боржин. "Минут тутамд би энд зарцуулсан байсан зовлонд миний хувьд. Гэхдээ энэ нь удахгүй дуусгавар болно.
  
  
  "Тиймээс Padra зөв байсан, дараа бүх. Та борлуулсан өөрийгөө Serbs.
  
  
  'Борлогдож . . Тэрээр өргөж түүний мөрөн. "Харин та нар байхгүй байсан. Гэрээ нь Belgrade надад өгсөн мөнгө, хүч болж байсан, надад. Гэхдээ энэ нь мөн гэсэн үг гэж хүмүүс хэзээ ч дахин хүйтэн, өлсгөлөн, эсвэл айж байна."
  
  
  Оноос хойш хэзээ вэ ferret засгийн газар байлгах нь түүний үг? Та хууран мэхэлж байгаа, Karak.
  
  
  "Үгүй. Би won ' t listen to you. Миний хүмүүс аз жаргалтай байх болно.
  
  
  — Тэд ирээгүй энд аз жаргалтай байх, Karak. Тэд энд ирсэн байх нь үнэгүй.
  
  
  "Үнэгүй?Karak байсан нь үнэндээ уйлж инээд. "Aptos байна хөргөх хорих миний бүх амьдрал. Зөвхөн үхлийг авчирдаг эрх чөлөө энд. Тэр гараа хавсрахад, дохионы өөр gladiator. "Тийм учраас би түүнд маш их хайртай." Түүний өнгөрсөн чөлөөний түүний хүмүүс. Одоо тэмцэл байх болно чөлөөт, Картер.
  
  
  Байсан хэдий ч ямар ч хөөс эргэн тойронд rta, Karak магадгүй байсан ямар нэгэн буруу зүйл нь түүний толгой. Мэдээж, тэр нас барцгааж руу чичрэх, түүний оршихуйн мөн амссан паранойд болон obsessions нь агуу санаа, оюун салаагүй хооронд мөрөөдөл Aptos ' хуучин алдар, үзэгдэл нь түүний өөрийнх нь хувийн ирээдүйн агуу. Би чадахгүй буруутгах эго хүсэлдээ амар амгалан, харин эрүүл саруул ухаантай хүн байсан гэдгийг ойлгож, энэ зам утгагүй, өөрийгөө хор хөнөөлтэй. Karak байсан нь тодорхой биш сэтгэл санааны хувьд үндэслэл, шалтгаан; тэр туранхай түүний эрчим хүч гээд түүнтэй ярилцах.
  
  
  Би эргэж, миний нуруун дээр түүнийг руу буцаж явсан төв arena. Тэнд би эргэж, хаалганы бол миний дараагийн өрсөлдөгч гарч ирэх болно.
  
  
  Шинэ gladiator байсан өндөр хүнд илүү өмнөх нэг.
  
  
  Эго-ийн цээжний байсан хамрагдсан сорви, гараа боосон байна tsesti, hoops орчим арьс шир, металл гэх мэт гуулин knuckles байна, тэр зохион богино илд болон дугуй Thracian бамбай. Тэр туранхай ямар ч цаг ирж нээлттэй үед надад нэгээр багасаж агаар нь түүний үхлийн илд. Би эргэж, түүний эргэн тойронд, тэр намайг дагаж, зүхлийг болон ядарсан. Тэр зогссон, болсон, болон stabbed энэ үед түүний trident. Тэр эргүүлдэг түүний тонгорог хурц илд болон явлаа эго руу шулуун босоо, намайг орхин явах зэвсэггүй дахин.
  
  
  Тэр урагш lunged бууруулах намайг доош нь, би газар унаж. Түүнийх нь хурдан цувисан хол. Эго-ийн илд бууж ирээд, ам нь дутуу над руу живсэн газар.
  
  
  Үед gladiator илдээ өөр нэг оролдлого, түүний эго өшиглөсөн түүнд. Тэр буруулсан, миний өсгий алдсан түүний crotch гэхэд инч, цохих дотор түүний гуяны. Нь growl өвдөлт, тэр баталгаажсан хол. Энэ нь хийж чадахгүй их хохирол, харин агшин зуур emu байсан арга. Эго-ын нүүр царай байсан ягаан нь уур хилэн олон нийтийн доромжилсон нь зэвсэггүй хүн. Түүнийг яаран хол түүнд, миний толгой галт бөгөөд энэ нь бүрэн хоосон, түүний цөхөрсөн зарим нэг санаа байна. Дэмий. Гэнэт gladiator ирсэн үед намайг дахин, дүүжин, түүний илд болон нэгээр багасаж, эргэн тойронд нь энэ.
  
  
  Тэр үед, тэр доош бөхийж, scooped хүртэл хайрга, шороо аль аль нь гар болон хүчтэй шидэж их emu нүүр. Би хүлээж, тэр босгосон түүний бамбай хамгаалах, түүний нүд, болон шавар чадахгүй байсан шалтгаан нь emu ямар ч хор. Гэвч эго анхаарлыг байсан abstracted зуур. Тэр leaped өндөр цохих нь түүний эго дээр шуу түүний нүцгэн зүүн хөлөө, дараа нь түүний баруун хөл дээр тохой. Илд нисч даяар эго-ийн мэдрэхгүй хуруу болон ниссэн даяар тавцанд гарч эго-ын хүрэх.
  
  
  Нь уур хилэн, тэр намайг цохих нь cestus; цохилт нь тогшиж, бүх агаарын эргэн тойронд миний бие, мөн намайг шидэж газар нь миний гар, хөл сунгасан.
  
  
  Тэр эргэж явсан авах нь түүний илд. Яаж ч мэдрэхгүй түүний нам байсан, түүний гэдгийг мэдэж байсан, би чадахгүй байг em авах гэж буцаж илд. Удалгүй тэрээр авдаг эргэн тойронд дахин, тэр бууруулах болно намайг өчүүхэн. Энэ нь иймэрхүү харагдах байсан түлхэж дамжуулан шилэн хаалга.
  
  
  Би өссөн миний хөл болон түүнийг дагасан.
  
  
  "Hajii" би хашгирлаа гэж чангаар гэж би болох юм, байсан бол би ууртай Apache. Үгнийх нь, gladiator болсон эргэн тойронд. "Hajii!" Тэр дахин хашгирав авсан нь түүнд өмнө нь тэр ойлгосон, юу болж байгааг түүнд. Тэрээр оролдсон өсгөх нь түүний бамбай , гэхдээ энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа. Миний хөл ниссэн хүртэл амь цохилт болон барьж emu хоолой. Эго зорилтот эргэж харан, тэр сонссон байлаа гэнэтийн.
  
  
  Тэр унасан гаргах ямар ч сонсогдож, нүдээ өргөн уудам, түүний хүзүү авъяас үед сондгой өнцөг.
  
  
  Тэр гүйж, түүний илд болон босгосон дүр ялгууснаар түүний толгой дээр даллаж ялгууснаар үед дайсагнасан Karak.
  
  
  'Одоо юу?" зүгээр л гуйлаа. "Арслан, магадгүй?" Эсвэл рамтай дээр авбал?
  
  
  "Don' t be an idiot" гэж тэр snorted хилэгнэн. "Бид хаанаас авч болох арслан, эсвэл тэрэгнүүд?"
  
  
  "Санаа зовох хэрэггүй, Evan. Би та нарт өгч шилдэг тоглолт та харсан жил.
  
  
  "Там руу очих, Картер." Тэр чичирхийлэн түүний хөл, нэг гараа атгаад нь ragged түүний эргэн тойронд хөнжил, бусад gesturing ендер. "Милан авсан нь миний арга. Одоо та хэзээ энд ирэх цохилтыг хүртэл энэ баас. Та байх естой нас барж, хэдхэн хоногийн өмнө, зүгээр л Милан. Гэхдээ яагаад ч та чадсан авах Aptos. Та зугтаж чадахгүй энэ цаг хугацаа.
  
  
  Түүний уур хилэн, Karak ойлгоогүй байсан тэр юу хэлж байсан юм.
  
  
  — Та урваж Милан?" Би асуусан, taken aback энэ элсэлтийн. "Тэр тэнэг, тэр амьдарч өчигдөр мөн өмнөх өдөр нь өчигдөр."
  
  
  "Миний холбоо Metkovich?" Байсан гэж бас нэг po чинь уулзах хүмүүс байна уу?
  
  
  — Би сайн төлсөн байх хувиа хичээсэн, би та нарт хэлье. Бусдын адил энд, тэр тулаан сайн сайхан амьдралын төлөө биш утгагүй үзэл санаа. Karak зогссон, инээмсэглэн байгаа юм шиг эдэлж, өөрийн хувийн хошигнол. Дараа нь тэр аажмаар доош сууж, дахин, хэрэглээний гарч атираа түүний хуучин хөнжил. Тэр ямар нэгэн юм шивнэн түүний нэг executioners, хэн нь нэн даруй зугтсан.
  
  
  "Би хийсэн түүний ямар нэг зүйл, би итгэлтэй байна, та олох болно, энэ нь сонирхолтой, Картер," тэр надад бичжээ. "Зүгээр л хүлээх, эдлэх таны сүүлийн мөчид энэ дэлхий дээр." Ядарсан, тэр зогссон, налуу нь түүний эсрэг илд газар. Би гайхаж uneasily тэр юу байж болох хүртэл түүний ханцуйны. Хүртэл энэ цэг, цэвэр эсэргүүцэл болно насос хангалттай адреналин болгон миний цусанд байлгах гэж. Бодол surrendering тэр сахалтай bastard одоо тэвчихийн аргагүй байсан. Тэр хуулсан намайг нүцгэн, flogged, тамлан зовоож, надад, мөн эцэст нь төлөвлөсөн намайг алах, харин emu болох хүртэл хүлээх хэрэгтэй там мэл гайхав гаруй өмнө би бууж өгсөн ба өвдөг сөгдөн тоос нь түүнд өмнө.
  
  
  Би бодож байсан тэр намайг татсан энэ нь цаг хугацаа. Тэр чичирч нь хүйтэн, гайхалтай ядаргаа. Яагаад ч юм би амьд чадсан хоер gladiator тулаан, гэхдээ цорын ганц арга зам нь би авч болох нь тэнцүү өрсөлдөгч байсан бол миний гурав дахь өрсөлдөгч байсан нь тахир дутуу одой. Би дууссан, бид аль аль нь үүнийг мэдэж байсан.
  
  
  Гэнэт, гүн, муу ерын дуу ирсэн хаалганы гадна. Үс нуруун дээр миний хүзүү prickled, мөн хүйтэн, clammy айдас шар ус хуруулсан, надад. Би сонссон clang төмөр баар, ууртай growl гэж надад хүрсэн.
  
  
  Чоно!
  
  
  Зургаан том өлссөн чоно дэгдсэн эргэн тойронд нь үзэг, доор arena. Тэд хурдацтай restlessly нааш үүдэнд нь байхад, хэрэв bewildered гэхэд хана болон үзэх цугласан.
  
  
  Гүн эцгийнхээ эсэргүүцлийн өссөн олны өмнө намайг. "Уучлаарай, бид юу ч хийж арслан, Картер," Karak гэж нэрлэдэг баяртайгаар. — Харин би найдаж байна та татгалзахгүй бол өөр."
  
  
  Энэ emu хариулсан нь цуврал expletives сербийн-хорват.
  
  
  Karak дуртай энэ л маш их. "Энэ тохиолдолд та гайхаж байгаа," гэж тэр хэлсэн нь ес бус инээж, " за, удирдагч нь Милан дуртай. Түүний эго байсан хоолны дэглэм эвдэж эго, уур хилэн, жаахан, гэвч энэ нь тийм биш юм шиг санагддаг байх эвдэрсэн. Үнэн хэрэгтээ,, энэ нь өлсгөлөн зөвхөн хийсэн эго нь бага зэрэг angrier. Гэхдээ магадгүй дараа нь сайн хоол, тэр нь байх болно, бага зэрэг илүү docile.
  
  
  Karak инээв ч хэцүү, бараг хоер дахин нэмэгдсэн хугацаанд түүний чулуун суудалд тэр ширтэн Volkov д spellbound айдас хүрэм. Тиймээс тэдний нэг байсан чоно нь Милан. Тиймээс энэ бүх утгагүй түүний тухай байх, үхсэн болон ханатай байсан нь худлаа. Гэхдээ энэ нь гэсэн үг ferret-ийн эго нууц хэвээр байсан ажээ илэрсэн. Гэдгийг мэдэх мал нь чухал байсан юм, ямар ойлголт вэ, естой байна tormenting хувьд Karak. Тэрээр чадахгүй эрсдэл амь чоно өмнө нь тэр ойлгосон энэ тэр авч чадахгүй хангалттай ойрхон олохын тулд. Яагаад ч юм, энэ нь намайг илүү сайн мэдэрдэг; ч их биш, тухайн нөхцөл байдал. Миний даалгавар байсан олж чоно төлөө саналаа өгөх нь энэ нь энд. Нэг л эргэн тойронд нь эдгээр амьтад биш юм шиг санагдаж байлаа сонсохыг хүсэж байгаа шалтгаан. Snarling болон зовиур, тэд clawed үед газар шиншлэх тэдний идэш тэжээл: надад.
  
  
  Гэнэт, тэд төлбөр, тэдний үслэг сүүлэнд нь доошилж газар.
  
  
  Миний нойтон хурууг чангалах дээр илд.
  
  
  Тэд tensed болон өссөн. Тэрээр өссөн замд гарч, цэнэглэх үед тэднийг хилэгнэн. Гэхдээ тэд хэтэрхий хурдан миний хувьд, би мэдэрсэн хурц шүд нулимс дамжуулан миний гуяны. Би бүдэрсэн зуур, дараа нь regained миний тэнцэл, slashed миний илд дамжуулан чоно хамгийн ойр надад. Тэр унасан хажуу орой дээр өөр нэг чоно байсан тухай зүгээр л үсэрч үед миний хоолой. Гурав дахь чоно мөлхөж буцах. Тэр нь хит илд, бараг бууруулах, түүний эго дахь хагас нь юм. Тэнд байсан цус хаа сайгүй, хүний гараар орж, шороон замаар ядаргаатай, хэрцгий амьтан. Тэд дугуйлна миний эргэн тойронд, бэлтгэх өөр нэг халдлага, харин гэнэт тэд бүх ухарч хамгийн том чоно.
  
  
  Ядарсан, түүнийг хараад их чиглэлийг шиг инээв тэд над руу харсан. Ерөнхий магадгүй байсан юм чоно Милан, мөн тэрбээр байх шиг хамгийн аюултай нь нэг л Европ.
  
  
  Гэнэт, тасаг салсан дахин, мөн тэд намайг дайрч дахин. Дүүжин түүний илд болон нэгээр багасаж үед түүний, тэр цэнэгтэй үед тэднийг. Тэр болгон авсан тэмцэх нь дээр нэг Volkov, мөн энэ нь унасан байв, түүний muzzle хатгаж руу тоос, болон зорилтот ээрсэн буцааж эцсийн convulsion. Бусад чоно leaped урагш, тэр зурсан ир даяар эго-ын нүүр царай, мөн тэрээр recoiled, гаслан асар их.
  
  
  Үлдсэн хоер зүгээр л хадгалж довтолж, илүү хурдан, илүү хурдан. Ялангуяа хамгийн том нэг юм. Бэ Милан удирдах хязгаарлахын тулд энэ том мангас? Энэ бололтой бараг боломжгүй. Гэсэн хэдий ч, Милан болон Софи чадсан барьж эго байдлаар Karak ойлгоогүй байсан. Д цөхрөнгөө барсан тэр гэж оролдсон нь тодорхой түүний толгой. Шивнээ бодол дамжин миний дарга, хөврөл нь санаа. Энэ шиг галзуу, гэхдээ би юу алдах?
  
  
  Тэр хашгирав чоно бүх л чадлаараа зогсоох. Би ашиглаж герман оронд сербийн-хорват. "Хүлээх. Сонсож, миний тушаал.'
  
  
  Гэхдээ тэд хадгалагдаж довтолж. Оү-ийн яаран үед тэднийг илдэнд гайхаж яагаад Ei бодож Милан зааж байсан түүний чоно герман. Гэхдээ энэ нь нийцэж байсан юм нь юу болохыг би мэдэж байсан талаар аялж, гэрэл зураг, дуу хөгжим, мөн constellation гадаад хэл өнөөдөр боломж өгөөгүй чоно сонсох өөр хэн нэгэн нь. Tac нэгж сургах цагдаагийн нохой нь Ану-д.
  
  
  Шархадсан чоно буцаж тулаан. Цусны dripped түүний rta. Түүнийг дахин хэлэх гэж оролдсон emu зогсоох, хэвтэх. "Зогсоох. Untergehen".
  
  
  Милан-ийн чоно эргэлзсэн хуваах хоердугаарт, cocking түүний толгой талд. Тэрбээр байх шиг сонсож, тиймээс тэр хадгалж хашгирч барьж найдаж танил гарын үсэг зурах цаг.
  
  
  "Untergehen, schiresheiher Scheusal".
  
  
  Чоно хүчтэй урвалд одоо тэр гэж нэрлэдэг байсан түүний дүр нь жигшүүрт, үнэртэй мангас. Тэр дээр тулгуурласан хол зогссон төөрөгдөл. Бусад нь бас зогсож хүлээлээ.
  
  
  Цаг байх шиг зогссон. Тэр анзаарсан бүлэг хүмүүс байх шиг барьж, тэдний амьсгал, болон Karak доош бөхийж tugged түүний сахал. Хүн бүр чимээгүй байсан хүлээлээ.
  
  
  Дараа нь би дуу хоолой сонссон. "Картер, Картер, бид энд байна."
  
  
  Тэр эргэж арай ч болгоомжилж чоно, болон гарч буланд түүний нүд харсан тэр зургаан тоо хэмжээнд ажиллаж байгаа талбар. Padra, Софи, хоер эрэгтэй эргэн тойронд нь ил уурхай, хоер дээр dungeon давхарт. Яагаад ч юм, энэ нь хугарашгүй Padra оргон зайлсан үед тэд надад баригдсан, мөн emu чадсан биднийг аврахын тулд эргэж ирэх.
  
  
  Гэхдээ тэр led Софи болон бусад шулуун arena нь зэр зэвсэг, боох чоно. Чоно эхэлсэн growl uneasily дахин, би мэдэж байсан, миний тушаалуудыг таны гэрийн тэжээмэл Милан биш үү, сүүлийн урт.
  
  
  "Үгүй," түүний Аав нь хашгирав. 'Тэнд үлдэх нь. Тэндээ!'
  
  
  "Гэхдээ, Картер -"'
  
  
  'I' m fine. Тэндээ.'
  
  
  Тодорхой бус, тэд зогссон, нэг Karak-ийн дээрэмчид гал нээсэн нь тэдэнд дээр. Тоос нисч өнгөрсөн тэдэнд буун дуу давтан хэлж дахь зууван аяга. Өөр нэг далан бууны суманд өртөн дагасан, мөн Софи болон түүний бүлэг ухарч руу сүүдэр хаалга.
  
  
  Дараагийн хэдэн хором өнгөрч in a rush of арга хэмжээ. Би л байсан чоно илд үед миний зайлуулах, би биш хэтэрхий итгэлтэй талаар түүний чоно. Тэгээд ч тэр зүрхлэх нь үгүй гэнэ. "Mit " мир" гэж би орилов үед тэднийг би хүртэл гүйж bleachers. — Mit мир, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Энэ Karaka амьтан бэ гэж emu байсан гэж хэлсэн, алхаж, миний дэргэд, growling болон whining гэж байгаа бол мэндчилгээ нь урт алдагдсан мастер. Бусад чоно гарахаар дагасан. Трик одоо байсан үйлдэл аль болох хурдан өмнө нь алдаа байсан эвдэрсэн. Удалгүй энэ үүссэн чоно тэр би биш байсан гэж мэддэг гэж би бодож байсан юм, энэ нь зогсох дараах намайг pounce над дээр.
  
  
  Гэхдээ одоо ч гэсэн, чоно идэж байсан миний эргэн тойронд гараа. Шууд бус утгаараа ярих нь мэдээж. Бид ирсэн groan дор Karak-ийн суудал, тэр захиалсан, " Angrafen." Angrafen.
  
  
  "Картер," Karak bellowed-аас дээш надад. 'Ямар ч та хүсэж байгаа . .. '
  
  
  Volkov үргэлжлүүлэн уриалж байна түүний дээр. "Angrafen! Vater. Vater. Tasche und der toten Манн.
  
  
  Би мэдэрч байна гэж nu шаардлагагүй байсан их итгэлтэй байдал явах Karakom: тэд маш их өлсөж байна, яг одоо. Бүгдийг нь leaped нь гайхалтай ач ивээл болон хурдны дээд ханын, тэд хаана авъяас тэдний хойт хөл дараагийн үсрэлт.
  
  
  "Зогсоох нь их, Картер.
  
  
  "Үгүй!'
  
  
  Тэнд байсан үймээн шуугиан нь зогсож байна, мөн эрэгтэй сандарлаа. Зарим tripped гаруй нуруу нь сандал тэд зугтахыг оролдсон байна. Зарим шидэж бамбар болон шатлан нь агшин зуурт харанхуй, харж чадахгүй ямар нэг зүйл. Зарим нь тэдний эргэн тойронд босгосон тэдний зэвсэг, харин эргэлзсэн айдас өвдөөд өөрсдийн. Чоно ойртон Karak, тэдний урт incisors glistening нь шүлс. Yelping уур хилэн, айдас, сахалтай ерөнхий гүйж түүний суудал. Эго-ийн хөнжил сарних ард түүн шиг цагаан эрвээхэйд-идэж нөмрөг тэр бүдэрсэн хооронд эгнээ сандал, мэдэхгүй ямар арга ажиллуулах; эго-ын айдас нь саад түүний бүх бодлоо. Тэр эргэн, галладаг түүний орос Revolver үед ойртож махчин. Түүний сандарч, тэр алдсан хэд хэдэн метр. Тэр гүйж дахин буурсан байна crumbling сандал.
  
  
  Асар том амьтад bared тэдний шүд, цэнэглэгдсэн үед тэдний cowering идэш тэжээл. Нэг strangled уйлж аймшгийн оргон зайлсан Karak-ийн уруул. Тэр өшиглөх нь түүний бүх байж болох юм, гэхдээ emu чоно боломжгүй байсан шийдвэрлэх. Carac-ийн jacking зогссон үед Милан-ийн гэрийн тэжээмэл шүүрэн эго-д carotid артерийн. Тэр харсан цусны spurting,, дараа нь тэр сонссон өөр нэг дуу өсч arena-д: дуу хурц эрүү хатгаж руу зөөлөн мах.
  
  
  
  Бүлэг 9
  
  
  
  
  Хамгийн Karak-ын эрэгтэй сэргэж дараа эхний шок. Тэд гал нээсэн чоно нь винтов, submachine буу.
  
  
  Чоно байсан сайн хамгаалагдсан булан сандал болон нуруу нь crates, гэхдээ би төгс зорилтот. Түүний гүйж k гаслах, ямар оролцож хэсэгчлэн хамгаалагдсан намайг сум, дараа нь доош бөхийж, нэг хэсэг нь гэдгийг оролцож нурсан дагуу цаг жин. Тэр leaped гаруй сул чулуулаг болон буцаж явсан дагуу зам руу найрлах чоно.
  
  
  Зарим одой хараад намайг ойртон, мөн growled menacingly. Тэр зогсоож чадаагүй гэнэ. Тэр юу ч хийж чадахгүй нь Karak ч тэр хүссэн. Гэхдээ би чадахгүй алдах нь төлж хараа Милан чоно. Тэр чоно байсан учир нь би энд ирсэн, мөн damn it, I ' m not эргэн ирж хоосон.
  
  
  Чоно эхэлсэн чирж Karats " биеийн гадна нохой шиг. Одоогоор тэд орхиж, байр хоерын хооронд сандал, тэд болж хялбар зорилт зэвсэг. Сум нэн даруй дэлбэрчээ тэдний эргэн тойронд, мөн тэд гүйж бүх чиглэлд, цаашид айлгаж эрэгтэй дээр дурдсан.
  
  
  "Bleiben," Түүний гэрийн тэжээмэл Милан гэж нэрлэдэг.
  
  
  Асар том чоно гэнэт зогссон гэж байсан бол төгсгөлд нь урт олс. "Нааш ир," би захиалсан, гайхаж хэр сайн бэлтгэгдсэн, энэ чоно биед байсан. Тэр obediently хүртэл гүйж, надад. Тэр үрж надад түүний хамар, байлгана миний арьс нь Karak-ийн цусны гэж дэвтээсэн түүний нүүр.
  
  
  Дараа нь би ойлгосон хэрхэн арслан tamer естой мэдэрч, тэр үед хийдэг нь түүний толгойг нь арслангийн аманд. Тэр бүү чоно хүртэл сууж гүйж гараа дээш зах нь түүний хүзүү, хайж далд халаасандаа.
  
  
  Гэнэт тэр сонссон өөр нэг тэсрэлт буун дуу. Эргүүлж, тэр харсан Софи, Padra, дөрвөн бусад нь хуйлран даяар тавцан руу groan ялгаа, ажлаас халах гэж тэд явсан.
  
  
  "Эргэн ирж," би гэж нэрлэдэг. 'Go back.'
  
  
  Харин crackle их бууг болон хариулах clatter нь submachine буу хийсэн хэт их дуу чимээ нь миний дуу хоолойг сонссон байх. Хар тугалга splattered Софи болон түүний эрэгтэй гэж Karak-ын хүн буудсан гэж оролдсон зорилтот их юм хөдлөхийг хүсээрэй, ажиллаж байгаа байгууллага.
  
  
  Odin эргэн тойронд эрэгтэй, шархадсан нь bandaged гар, гэнэт clutched түүний царай түүний толгой арын алга болсон нь тархи болон ясны дэлбэрэлт. Бусад таван leaped гаруй ялгаа, groaning, мөн мөлхөж доош мөр бол тэр нуугдаж байсан ард crates .
  
  
  "Ник, чи зүгээр үү?" Софи уйлсан тэр намайг тэвэрч. Түүний хатуу чанга тэвэрлээ, мэдэрсэн чичирсэн түүний уруул, амт нь давс,, дараа нь доош явж. "Баярлалаа Бурхан та зүгээр шүү дээ.
  
  
  Би ашиглаж болох зарим Шведүүд, " би хэлсэн, инээмсэглэсэн.
  
  
  Хэрэв тэр анзаарсан миний нүцгэн, наад зах нь тэр байхгүй байсан нь үүнийг харуулж байна. "Мөн та нар, Ханхүү, одоо ч амьд байгаа," тэр snorted, мөн энэ нь нэг талаас нь тэр ирээд, мал түүнд шиг toothless sheepdog.
  
  
  "Хэрэв та олж, та юу хүссэн?" Энэ Padra асуув.
  
  
  "Хараахан" гэж би хэллээ. Милан хотод нуусан баг сайн."
  
  
  "Би олох болно, энэ нь та нарын хувьд," Софи хэлэв. — Би мэдэж байгаа бол энэ юм.
  
  
  "Бид тэр даруй явахыг дараа нь" Padra хэлсэн байна. 'Тэр даруй.'
  
  
  "Надад нэг санаа, Padra.
  
  
  "Энэ нь илүү муу гэж боддог, бусад.
  
  
  "Юу гэсэн үг вэ? Гэж би түүнээс асуув, гайхаж хэр их муу байж болох юм.
  
  
  Дахь үе мөчний дээрх манай дарга, whistling screech дуугарав гарч, нэг дуу нь тэр мэдэж байсан дэндүү сайн: зуурмагт!
  
  
  'Dive in.'
  
  
  Асар том дэлбэрэлт тавьсан бүх хана amphitheater. Чулуун хана, эгнээ сандал бусниулж нь blinding флаш гэрэл. "Энэ нь сербийн арми" Padra хашгирав надад дамжуулан аадар бороо, эргэн тойронд цемент, чулуу. Илүү хясаа thundered бидний эргэн тойронд. Тэд сэгсрэв arena болон урж хаяад том нүх аль хэдийн устгасан барилга. Дөл дэгдсэн, мөн бид сонссон staccato дууны хүнд машин буу ойртож байна. Karak хүмүүс эргэлзэж байсан, ажлаас халах, хашгирч сэргийлэхийн тулд аянга халдлага.
  
  
  "Арми нэгдэж байна бууны," Софи хашгирав гаруй din. "Тэд бидний эргэн тойронд. Бид аль хэдийн харсан их нь ил уурхай. Karak-ын эрэгтэй зууж бидний үед ч тэд ойлгосон арми ирж байсан, тэд гүйж шиг coward-ийн гичий.
  
  
  Тэр гараараа намайг нгэгдсэн цаас. "Юу гэж байна та энд ирсэн, Ник?"
  
  
  "Би маш их найдаж байна," би хэлсэн, өрнөж цаас. Надад, энэ нь юу ч байсан илүү зурвас, шифрлэгдсэн, бүрэн тэмдэгтийн. Түүний зүгээр л тавих эго эргэж,, дараа нь ойлгосон гэж би хаана ч хадгалах эго.
  
  
  Энэ Padre инээв үед миний нөхцөл байдал. "Ямар хэмжээтэй байна вэ?"
  
  
  '50.' Түүний emu хэлсэн нь Европын тэнцэх нь БИДЭНД хэмжээ дөчин-дөрвөн. Би гэж бодсон Padraig байсан зүгээр л тоглож, харин тэр тайвнаар түүний босгосон буу зорилготой энэ үед хүн өндөр дээрх биднийг grandstand. "I' ll try гэмтээхгүйн тулд нэхэмжлэл," тэр growled. Дараа нь тэр ажлаас нь халсан.
  
  
  Уг зугтаж хүн хүртэл өссөн зэрэг нь түүний гурав дахь нүд гарч, дараа нь цувисан доош сандал нь хэдэн метр хол.
  
  
  "Та авах боломжтой хувцастай одоо," the Padra хэлсэн нь сэтгэл ханамж.
  
  
  "Баярлалаа," би хэлсэн, мөн мөлхөж гаруй цогцсыг. Хуулах миний эго байсан нь хатуу ажил, гэхдээ би хэрэгтэй, энэ нь шведийн ажил. Унтраах авч, түүний ноосон цамц, өмд, би түүнээс ," та Хэрхэн олж авсан бэ орчим вилла, Хэш?"
  
  
  Тэр мөрөө хавчив хайнга. — Би биш ухаангүй та нар шиг. Намайг чирэгдэн нь гянданд, тэнд байсан дөрвөн хамгаалагчид. Миний дэгээ, сайн зүүн гар, санаанд оромгүй байсан тухай ч гэсэн. Тэр мөргөлдөв руу Софи тэр үед очиж авах нь туслах. Бид шийдсэн үзээрэй аврах та эргэн тойронд dungeon. Тэр үед бид мэдээгүй гэж та хийж байсан энд arena-д.
  
  
  "Хүмүүс байсан games for me." Би мэдэрсэн нь жихүүдэс ажиллуулах доош нь миний нуруу. "Ханхүү намайг аварсан. Би хэзээ ч харж байгаагүй нохой шиг сайн бэлтгэгдсэн гэж энэ чоно. Энэ бол итгэмээргүй.'
  
  
  "Милан байсан нь чоно өөрөө," the Padra инээмсэглэн хэллээ. "Тэд ойлгож бие биенийхээ. Тэд аль аль нь хайртай нэг эмэгтэй.
  
  
  "Хэш," Софи эсэргүүцэв, ичимтгий.
  
  
  "Юу нь хошигнол; Karak байсан, энэ л хамт.
  
  
  "Тэр ямар ч хошигнол," би хэлсэн grimly, мөлхөж гаруй үхсэн удирдагч.
  
  
  "Тийм ээ, бид харсан" гэж Софи хэлэв. "Тэр нас барсан аймшигт үхэл."
  
  
  "Гэхдээ ямар ч илүү муу тэр хүртэх, Софи," гэж би хэллээ, түүж Revolver бол Эго нь буурсан байсан Karak. Би мөлхөж түүнд эргэж, тулгамдсан өөртөө эсрэг ар барааг бүтүүмжлэх, судлах гэж зуурмаг бүрхүүл дэлбэрчээ arena-д, шүршүүрт бидэнд хайрга, хурц металл shards.
  
  
  "Karak урваж, таны нөхөр," түүний дуу хоолой, зураг, хөгжим гэж хэлсэн. "Дараа нь, эго холбоо барих мэдээлэл арми гэж би ирж байсан. Үнэндээ, эго хөнөөгдсөн чоно үед энэ нь эргэж оролдсон дүр миний эсрэг.
  
  
  Дараа нь тэр эргэж нь Padre асуув, " энэ Юу вэ?": "Яагаад арми довтолж одоо? Дараа нь бүх, Karak байсан хөдөлмөр зарсан, тэр уулзах төрийн албан хаагчид хийх нь амар амгалан. Энэ нь тийм биш юм шаардлагатай.
  
  
  "The Serbs хэтэрхий их үзэн ядалт нь бидний хувьд." Цайвар үст аварга том толгой сэгсрэв харамсалтай. "Belgrade хийх боломжийг харсан Evan үл тоомсорлож, түүний орчныг хамгаалах нэрээр амар амгалан, одоо тэд биднийг алж. Тэдний ярьж байна юу ч илүү ашиглан зэвсэг нь дайн. Karaka оролдсон сануулж түүнд, гэхдээ ... '
  
  
  Тэр санаа алдаад, дараа нь чичирч унтраах түүний ухаан балартан ааштай. — Гэхдээ бид цаг байхгүй ярих дахиж. Бид гаргаж авахын тулд энд байхад бид ч болно.
  
  
  Тэр зөвшөөрсөн, мөн бид raced хамгийн ойр гарах, тасралтгүй аянгын дэлбэрэлт болон тоос унаж бул хуйлран бидний эргэн тойронд шиг манан. Бид гүйж эргэн тойронд amphitheater болон raced дамжуулан гудамж, гэрэлт adv = β туссан байлаа нд баруун толгод. Хэн ч зогсоох гэж оролдсон ану-ын. Бүхэлд нь зочид буудлын үндэслэл байсан сэгсрэх миний хөл дор, мөн дэлбэрэлт байсан өсөн нэмэгдэж буй миний чихэнд нь. Хана, тулгуур болгон бусниулж shards нь тоосго, цемент. Гал, шороо өссөн тэнгэр мөөг шиг. Эрэгтэй тойрон гүйж хашгирч байсан буталсан эсвэл урагдсан тулд өчүүхэн . Энэ нь байсан, үхсэн Aptos, үхсэн дээр аймшигт хэмжээний, мөн юу ч байсан илүү хөгжилтэй дасгал нь Yugoslav арми.
  
  
  Бид гүйж, гудамжаар зүгээр л хот байх байсан урагдсан зайтай. Дараа нь бид raced дамжуулан жижиг талбай mimmo сэгсрэх барилга. Би харсан том бүтэц өмнө түүнийг сонссон Padra орилох үед намайг гүйж, " хаалга. Москва Хаалга".'
  
  
  Бид хүрсэн гол хаалга Aptos дулааны тулаан. Хүмүүс Karak тэмцэж байсан, тэдний амьдрал, мэдэх ямар ч өршөөл, байдаг гэдгийг мэдэх байх болно, ямар ч өршөөл тэдний хувьд аль аль нь. Нь хүрэн улаан нар туссан байлаа дээр их зэвсэг байна. Энэ нь ороо бусгаа шугам батлан хамгаалах хамгийн шилдэг нь, тэр эргэлзэж байсан тэд барьж гарч урт.
  
  
  Дөрвөн Croats, Софи, Volk, мөн түүний, тагтаа руу олон хүн, байнга өөрчлөгдөж гэж бүрхүүл дараа бүрхүүл хот дээр унасан байна. Нэвтрэх хоосон квадрат, бид орж балгас нь shell-бусниулж байшин, шахагдан өнгөрсөн нарийн тагттай, бүдэрсэн доош харанхуй, crumbling хачирхалтай сийлсэн руу чулуу олон жилийн өмнө. Амьсгал боогдох, ханиалгаж нь утаа, тоос, бид шахагдан дамжуулан ан цав хотод гаслах. Бид байсан тавгүй гадна battlements ирмэг дээр нарийн өнцөг.
  
  
  "Уучлаарай," the Padra хэлсэн stiffly. "Энэ бол бидний цорын ганц боломж. Ухарч, та хаана ирсэн, Картер, харагддаг шиг тулааны талбар яг одоо.
  
  
  Би итгэлтэй биш байсан бол энэ нь илүү үнэ олон хүмүүсийн хувьд.
  
  
  Тулаан хэрцгийгээр эзэрхэж байв маш ойрхон. Одоо тэр харсан Хаалга байсан асар том нуман хаалга, ихэнх нь устгагдсан байв. Жижиг гүүр гаталж жижиг жалга одны өмнө түүнийг. Yugoslav цэргүүд эзэлж гүүр, ашиглаж эго нь их хэмжээний халдлага хот. Цаана нь цэрэг, хэрэв та харж болно нь хэд хэдэн СУ-100s, гар буу. Мөн зам дээр нь буу байсан багана, францын AMX-13, хөнгөн танк. Нэг удаа албан тушаал, тэд дундаас замд бүх зүйлийг.
  
  
  "Та нар бас үзээрэй алах ялаа нь cannonballs," би хэлэв.
  
  
  "Энэ нь үргэлж адил байна" Padraig snarled contemptuously. "Бид ажил хаях үед хамгийн тохиромжтой цаг үе бидэнд,, дараа нь тараах ууланд. Цэргийн хэзээ ч олж чаддаг байх нь бидэнд, тэр ч байтугай энэ нь хүчирхэг тоног төхөөрөмж.
  
  
  "Харин энэ удаа," түүний emu татгалзсан хэвлэл мэдээллийн тайлан.
  
  
  "Зөвхөн, учир нь солиотой урвалт нэг эргэн тойронд манай хүмүүс."
  
  
  "Би итгэлтэй биш байна гэж байсан хэрэг, Хэш." София хараад намайг төөрөгдөл. "Юу гэсэн үг вэ, Ник?"
  
  
  "Аа, Karak үнэхээр байсан нь тэнэг. Харин тэр нь юу юм бэ зардал мөнгө, маш их мөнгө. Эдгээр хүмүүс нь тэр цугларсан түүний эргэн тойронд байсан дээрэмчид биш, эх орончдын. Энэ нь гэсэн үг, тэр байсан байх далд дэмжлэг, би байсан хүмүүс гайхаж байж болох юм.
  
  
  "Наад зах нь биш Коммунистууд."
  
  
  "Үгүй. Наад зах нь Орос биш буюу Тито, " би хэлэв. "Болон эго Баруун чадахгүй байсан хангамж энэ нь өөртөө итгэх итгэл аль аль нь. Тэнд зөвхөн нэг сонголт: Хятад."
  
  
  'Хятад?'
  
  
  "- Ээр Албани. Эсвэл магадгүй Албани төлсөн төлбөрөө. Бид болно, магадгүй хэзээ ч баттай мэдэж байна. Гэхдээ би бооцооны түүний дээр энэ. Эцэст нь, Албани нь нэг өрөөнд дараа нь энэ улс байдаг байсан олон өгсөж уруудаж нь Оху-тай харилцаа, мөн бага зэрэг мөнгө Албани болно хутгана зүйл дээр жаахан. Тэд алдах юм юу ч байхгүй бол Хорват хэзээ нэгэн цагт болж, бие даасан, хамт Hema at the helm хүсдэг дэмжлэг Албани, Албани олох боломжтой хангалттай: авч сайн зүсэм Yugoslavia."
  
  
  "Karak хэзээ ч хүлээн зөвшөөрч байна."
  
  
  "Магадгүй биш. Харин юу хийсэн бэ emu хэрэгтэй алдаж байна вэ?
  
  
  "Бид юу шүү дээ, бүх алдсан," София хэлсэн нь харамсалтай. "Aptos".
  
  
  "Тийм ээ, Aptos," the Padra хэлсэн нь гашуун инээмсэглэл. "Гэхдээ Karak, Aptos өссөн болгон хавдрын, мөн энэ нь байсан устгаж байх естой. Aptos үхэх болно, харин бидний тэмцэл дээр амьдрах болно.
  
  
  "Бид бүгд үхэх болно хэрэв бид embarrass эго," би хэлэв. Дараа нь бид үхэх болно гэх мэт хүмүүс, Padraig mused тэр бууж нь еолж, шуудуу. "Дургүй амьтан нуугдаж агуй."
  
  
  "Би харж чадахгүй бол бид хаана явж болно," Софи хэлэв.
  
  
  Бид дамжин сүүдэр дээр бүдүүлэг гаж тооцно. Миний мэдрэл байсан цаг, мөн үнэр cordite, шороо хийсэн миний хамраас eleifend. Илүү хясаа rained доош нь дээр гэж бидэнд дэвшил цэргүүд зөрчсөн нь тарчигхан батлан хамгаалах мөр нь ийм хүч бүхэлд нь зочид буудал нь чичирч нь дэлбэрэлт. Тэр сонсож болох, хашгирах Karac-ын эрэгтэй, сандарсан өмнө довтолгоонуудын болон зугтаж биш, харин мунхаг гэж Yugoslav армийн түлхэж их орж slaughterhouse.
  
  
  Бидний зам дагуу Хаалга нь тодорхой байсан. Цэргүүд pounced тэдний хохирогч, биш байсан л сонирхож, юу болж байгааг дор гүүр. Харин дараа нь дахин ил гарч, бид байсан, там дахин. Тавин метр хол байсан мод, чулуу болон хад. Хэрэв бид авч болох тэдэнд, бид аюулгүй байх болно. Гэхдээ бидний хооронд тэр байрны байсан хэдэн зуун цэрэг, СУ-100s, танк, зуурмагт, пуужин ажиллуулах, машин буу болон searchlights. Энэ searchlights ирсэн дээр үед dusk болон methodically хэрэн манан дундуур будаг, хайж болох зорилт.
  
  
  Odin гаталж өөрийгөө эргэн тойронд хуучин хоригдлууд шорон. Дараа нь бид бүх гүйж там шиг. Нь цацраг гэрэл эргэж, гэрэлтүүлсэн бидэнд. Тэр сонссон дамжуулж буу. "Доош нь авч," би хашгирлаа, бид унасан газар дээр нь хавтгай.
  
  
  Дагуулдаг гал, дуу аянга; хоер 35мм хясаа дэлбэрчээ л гурван метр хол.
  
  
  Бид өссөн бидний хөл болон гүйж нэн даруй, ханиалгах болон найтаалгах, харин түр нуугдаж үүл тоос. Хэсгүүдээр чулуулаг болон clods дэлхий дээр унасан бидний эргэн тойронд байна, гэхдээ би талархаж gunslinger. Тэр буудсан хүртэл тоос нь бараг eclipsed бидэнд.
  
  
  Odin эргэн тойронд эхэлж туссан байлаа дээрх үүл, хүлээж, энэ нь буурах ба илчлэх бидэнд. Машин буу гал усанд автсан газар эсэхийг нь шалгах хэрэгтэй, бид авч чадахгүй байсан нуруун дээр бидний хөл. Үед тоос эцэст нь суурин, бид хоерын толгой эргэмээр болон амьсгал нь gasping, гэхдээ бид хүрсэн чулуулаг. Энэ Padra хараад бага зэрэг ногоон. Тэр шүүрэн авч, миний мөрөн дээр нь түүний үслэг зүүн гар болон сандран хэлэв, " Бид зогсоож чадахгүй. Бид шилжих естой талаар нэн даруй мэдэгдэнэ.
  
  
  "Дараа нь бүх эрх, харин савны."
  
  
  "Танк? Гэхдээ яагаад?'
  
  
  "Уул нь тасархай байна цэргүүд. Бид хэзээ ч алхаж дахин. Тиймээс бид ямар нэг юм хэрэгтэй шилжих нь. Одоо танк сүүлийн ирэх гэсэн үг юм бол бид барих өнгөрсөн савны багана, бид босгох болно эго болон эвдэн ч тулгардаг ямар ч эсэргүүцэл. Ok? Үүнээс гадна "тэр нэмж үнэмшилтэй баталгаа," чадах цорын ганц зүйл бол зогсоох нэг сав нь өөр нэг сав. Дуу боломжийн, энэ нь тийм биш?
  
  
  "Чи галзуу, Картер. Энэ Padra харсан нь намайг танк, мөн эсрэгээр. "Үүнийг бид яаж хийх вэ?" - тэр асуув. "Leave it to me. Надад өгч гурван минут. Би хэрэгтэй чоно.
  
  
  "Үгүй ээ, бид чадахгүй..."
  
  
  Padra тасалдсан байна гэхэд дэлбэрэлт өөр гар бөмбөг. Тэр унасан газар нуусан түүний толгойг гэмт хэрэгтэн нь түүний гар, толгойгоо дүүрэн аялал, зураг, хөгжим. Хясаа дэлбэрчээ мод нь бидний дээр дурдсан, ба хатуу хуваагдсан хэсгүүдийг нь цахилгаан шатны хонгил болон салбар унасан нь бидний дээр байна. Үед София дээшээ дахин, тэр харсан цусны trickling доош нь түүний хацар.
  
  
  "Авч Ханхүү нь та," гэж тэр хэлэв, арчиж хол цус. Түүнийг анхааралтай авирч гарч ард хамгаалах чулуулаг, Хунтайж миний дэргэд. Би нүүж болгоомжтой дамжуулан undergrowth зам дагуу, мэдэх гэж бид төгс зорилтот ямар ч машин анчин болсон газар биднийг толгойлсон сүүлийн сав.
  
  
  Би бодлоо хүрч, харин дараа нь би сонссон хүнд thud өөр машин ойртож нугалах өмнө нь сүүлдэгч баривчлах гэж оролдож байгаа нь хүртэл. Азтай чоно эргэж, тэр crouched доош, хүлээж улиран тохиох mimmo бидэнд.
  
  
  Тэдний ард, толгод давтан хэлж бүхий нүргэлэх нь буу, тэсрэлт зуурмаг хясаа, мөн тогтвортой, чанга цав машин буу. Aptos нас барсан аймшигт үхэл. Асар их хэсгүүдээр чулуулгийн унтраах эвдэж, бут руу цэнхэр-цагаан санкт-ийн тэсэрч дэлбэрэх хясаа болон шар-улбар шар өнгийн гэрэл галын хор хөнөөлтэй. Агаарын дүүрэн байсан хашгираан болон утаа.
  
  
  Сүүлийн сав байсан нь аль хэдийн долоох хүртэл, spewing яндангийн утаа, нунтаглах газар доор энэ. Энэ AMX-13 нь хуучин ч үр дүнтэй танк ашиглаж байгаа ижил тооны загвар гэж Fiat. Энэ нь хийсэн нь 35 мм-ийн хурдан гал cannon болон 7.62 мм-ийн машин буу. Нэг гишүүн сав багийн үзэж байсан дамжуулан нээлттэй урд таг, харин бусад сууж байсан нь turret таг барьж, машин буу. Тэр й буудсан ч — тэр чадахгүй бол үлээж тэргүүн унтраах түүний хүмүүс нь түүнд өмнө — харин emu сонирхолтой байсан юм авах байр руу гөлөг.
  
  
  Энэ AMX-13 баталсан mimmo удаан, мөн Хунтайж, би мөлхөж дараа нь энэ. Би дээр өссөн самбар ашиглан зохицуулах дээрх яндангийн, мөн чоно өссөн дараа нь би. Бид байхгүй байсан цаг барих нь бидний амьсгал. Аль нам гүм бид байсан, нь gunslinger байх естой мэдэрч ямар нэгэн зүйл буруу байсан юм. Тэр эргэж, хараад, бидэнд хүрсэн нь түүний буу. Түүнийг буудсан нь түүнийг Revolver. Дуу gunshot алга болсон дуу чимээ будаг. Энэ анчин coughed болон хаасны түүний буу нь доош нь тэр захиалсан чоно довтлох.
  
  
  Хунтайж байсан нь үнэн хорват оронч мэдэж байсан, яг юу шаардлагатай байна түүнд. Тэр дээр алхаж turret болон ducked дамжуулан таг, үл тоомсорлох үхсэн анчин. Гайхалтай тулаан явагдаж эхэлснээр дотор танк. Тэр сонссон growl, нэг орилж, мөн нэг ricocheting сум. Танк shuddered нь зогсоох, мөн сав жолооч өмнө сөгдөн, буудсан. Тэр дарга нь буудаж байсан нь emu өмнө газар цохих.
  
  
  Тэр дээгүүр өнхөрч, зогссон дараагийн танк.
  
  
  Дараа шидэж анчин унтраах танк, тэр өссөн нь авч бусад хоер. Nu түүнийг олсон байдаг нь түүний хоолой off хазуулсан. Хунтайж байсан ажлаа сайн. Зүгээр л тэр тухай байсан захиран зарцуулах эдгээр байгууллага, Padra, Софи, болон түүний эрэгтэй гарч ирээд, дугуйлна бут, авирч орой дээр танк.
  
  
  "Хунтайж байсан маш тустай хийж," түүний эцэг нь тэдэнд хэлсэн. Тодорхойлох нь миний бие.
  
  
  Эхлээд тэр хаясан унтраах нэг, дараа нь бусад нь өөр Padra. Тэр дэгээ нь их дээр дэгээ ирээд гарч юм шиг нэг том хэсэг нь үхрийн мах. Дараа нь тэр Софи өссөн танк руу байхад нөгөө хоер үлдсэн нь дээр. София paled илт хараад цус, гэхдээ сэргэж хурдан. Нэг удаагийн амжилтгүй болсон дотоод, тэр нь бидний гол асуудал at the moment.
  
  
  Тэрээр өргөж түүний руу жолоочийн суудал хараад хяналтын самбар, санах гээд хэрхэн эхлүүлэх энэ танк. Зөвхөн хөдөлгүүр зогссон, мөн бүх зүйл өөр байх шиг дээр үйл ажиллагаа. Сайхан франц, их AMX хөдөлгүүр байсан байх Hotchkiss буюу Renault, мөн тэнд байсан мэдрэгч, товч хяналтын самбар дээр миний зүүн талд харагдаж буй мэддэг. Би олсон levers, давхар суманд оногдохгүй нь, дэвсэлнэ levers, эцэст нь олж мэдсэн бөгөөд хаалганы бариул эргэж эхлэх хөдөлгүүрийн. Дуу чимээ дотор байсан тэд чих дүлийрэм, ялангуяа тэр орлоо хийн дөрөө хэд хэдэн удаа.
  
  
  Түүний толгой цухуйх эргэн тойронд урд таг харж kuda edu, тэр тавьж тоног төхөөрөмж. Танк өссөн урагш нь hideous хурд.
  
  
  "Бид хаашаа явж байна, Ник?"
  
  
  "Зөв биш мөр нь ч, Софи. Би эргэж энэ зүйл эргэн тойронд.
  
  
  Түүний биш, зүгээр л эргэн тойронд тойрч. Тэр тэмцэж U-эргэж, хөдөлж эхэлсэн буцаж, урагш, нааш нь. Энэ нь байсан юм шиг зөрчсөн гарч давчуу машины зогсоол дунд хот. Тэр үед түүний maneuvered, түүнийх байсан нойтон банкнаас, харин түүнийх байсан бүрэн эзэмшиж мангас. Энэ нь их биш байсан өөр нэг bulldozer. Тэрээр ашиглаж түүний араа маш их хадгалж түүний revs өндөр. Бид эхлэв мөлхөж хол Aptos.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хаана байна вэ, энэ замаар хар тугалга?"
  
  
  "Эцэст Chitluk," the Padra хариулав. "We' ll be аюулгүй байдаг."
  
  
  "Хэрэв бид амжилттай," би хэлэв. — Хэрэв тэд анзаарч байхгүй бол бидэнд яг одоо, энэ нь урт биш байх болно. Бид төгс зорилтот их сөнөөгч, мөн тэд мэдэж болно, бид дээр бидний арга Chitluk." Тэр дуугүй бодож, дараа нь хэлсэн ," ямар ч арга зам байхгүй бид хэрхэн олж авах Jzan?"
  
  
  'Магадгүй. Гэхдээ энэ бол том тойруу зам.
  
  
  София над дээр ирж. — Та одоо ч гэсэн туслахыг хүсдэг?"
  
  
  — Би тэдэнд миний үг. Дашрамд, бид явах хэрэгтэй хаа нэгтээ, замаар хөгждөг зүйл байсан гэж д Aptos, энэ нь иймэрхүү харагдах цэргийн бэ, тэдний сайн. Бид байх болно учрал их эсэргүүцэл Jzan. Мөн хэрэв бид хэзээ ч хүсэж байгаа эдгээр хүмүүст тусалж, бид хийх естой, энэ нь одоо харагдаж байгаа."
  
  
  "Мөн бид танк," the Padra баяртайгаар хэлсэн.
  
  
  "Би зүгээр л итгэл найдвар бид биш шүү дээ, хэтэрхий оройтсон," Софи хэлэв worriedly.
  
  
  Би rode танк болон унтарсан гол зам, хаана Padra надад ярьж байсан эргэж чиглэлд Jzan. Бид одоо жолооны дагуу нарийн, эвдэрсэн зам байдаг. Танк raced гаруй толгод, би живэх, undergrowth, нунтаглах эго замууд. Бид мөргөлдөв руу чулуу гэж crumbled дор жин, шалтгаан бидэнд слайд madly.
  
  
  Аажмаар, jerkily, бид бууж толгод, хар дарсан зүүд шиг унаж serpentines, эгц descents.
  
  
  
  Бүлэг 10
  
  
  
  
  Хэдэн цагийн дараа бид хүрсэн хойд хотын Jzan. Гудамжинд байсан зэлүүд, байшин харанхуй. Тэр сонссон Padra хэлж байна, " Тэд явж, орондоо эрт энд байна."
  
  
  "Миний бодлоор тэд аль хэдийн явсан байна," би хэлсэн grimly. 'Бид хэтэрхий оройтсон. Д Jzan, хүн юм шиг байна...'
  
  
  'Хүлээгээрэй. Би түүнийг харж brylev. Энэ Padra урагш бөхийн, craning түүний хүзүү. "Тийм ээ, галт тэрэгний буудал дээр, нөгөө талд хот."
  
  
  Түүний эго дагаж мөрдөх заавар, удахгүй харсан санкт хүчтэй чийдэн. Өнгөрсний дараа өнгөрсөн булан, би түүний дээр гарч ирсэн дөрвөлжин урд станцын хашаанд.
  
  
  Дөрвөлжин хүрээлэгдсэн байсан нь яаран барьсан өргөстэй төмөр утас хашаа гэж байсан бол түр зуурын үхэр үзэг. Дээр станц, зүгээр л нэг платформ дагуу худгийн байсан уур locomotive нь тендер. Энэ locomotive байсан хичээнгүй 2-4-2 нь sooty хавхлага болон нарийн хоолой. Могой уур аажмаар өссөн хоер дахь дов тогоо. Хуучин модон ачааны машин байсан хавсаргасан тендер, дараа нь жижиг суудлын автомашин.
  
  
  Ажил дэнлүү байсан шатаж буй дээрх газар мөн цөөхөн цэргүүд байсан эргүүл. Тэд явуулах нь 64A нь сербийн хувилбар нь орон нутагт үйлдвэрлэсэн оху-ын AK танхайн буу д Kragujevac. Хэд хэдэн цэрэг байсан дуудсаны ван.
  
  
  Д тод гэрлийг би харсан гэж ачаа байсан хүртэл хийсэн хүмүүс. Алдагдсан, dazed царай нь эрэгтэй, эмэгтэйчүүд, хүүхдүүд ширтлээ helplessly эргэн тойронд савлаж boxcar. Хэдэн өрөвдөлтэй эд далд байсан нь тэдний хооронд, эргүүлэв аялал жуулчлалын уут эсвэл чихмэл болгон хуучин цаасан suitcases. Бурхан зөвхөн мэддэг зүйлээ бааз хүмүүсийн Jzan илгээх болно.
  
  
  "Бид цаг хугацаа" гэж, түүний дуу хоолой, зураг, хөгжим, миний хажууд. 'Тодорхой хугацаанд. Тэд байх болно үлдсэн цаг . Дараа нь Padre хашгирав түүнд: "би гэж чин сэтгэлээсээ тэдэнд. Түүний алхах нь нээлттэй галт тэрэг.
  
  
  ', Дараа нь?'
  
  
  — Бид авч болно галт тэрэг. Маш олон хүмүүс шахаж танк руу. I ' ll try to get хооронд ачааны машин, харуул, тэгэхээр та байх болно, тодорхой салбарт гал.
  
  
  "Бид хаван сургах. .. "Түүний" би түүнийг сонссон гомдоллоогүй өөртөө. Тэр нь хугарч, түүний хурууг. "Hapsaki, бид дээр нь хаван сургах. .. Тэр үнэхээр өвчтэй."
  
  
  Бид thundered замаар орох, лийрийн мод хашаа бичлэг, болон дамжуулан өргөстэй. Энэ palisade buckled, хавтгай, мөн өргөстэй braiding бидний ард. Padra гал нээсэн дээр submachine gun, мөн өөр хоер partizan ашиглаж бууг авч нас барсан цэргүүд.
  
  
  Тэр машинаараа түүнийг чин сэтгэлээсээ, нээлттэй нь ачааны машин байна. Бид татсан их унтраах харуул. Тэд ямар ч гэж бодоогүй өөрийн танк, эргэн тойронд нь их сүйрүүлэхийг орж хаалга, ганцаараа бүү ил гал дээр энэ. Хоер цэрэг тэр талаар хамгийн их санаа зовж байсан хүмүүс хамгийн ойр хүн. Гэхдээ хүмүүс аялал, зураг, хөгжим удаагийн их эхлээд байна. Энэ Padra завгүй байсан буудлага, бусдыг нь бүрэн хайхрамжгүй хот сум.
  
  
  Би өгсөн нь илүү хий зөв зам дээр болон гаргасан үлдсэн нэг. Танк эргэж зогссон дараагийн машин. Тэр эргэж хөдөлгүүрийг унтраах болон гарч өссөн урд таг. Налуу доош, тэр гүйж нээлттэй хаалга. -"Josip ," би хэлэв . -"Josip, та энд байна уу ?"
  
  
  Машины дулаан байсан нь хүний бие. Гэсэн хэдий ч, тэд хэвээр чимээгүй үхлийн дараа бидний гэнэтийн халдлага. Тариачид зогсож анивчсан, тэдний царай нь хөлдсөн, харгис айдас.
  
  
  "Josip, би буцаж ирлээ туслах."
  
  
  Түүний мэдрэмж хэрх ирсэн эргэн тойронд хаа нэгтээ машины арын. Дараа нь mustachioed Croat байсан миний амийг аварсан тэсрэлт олны дундуур, инээмсэглэл нь хүртэл гэрэлтүүлэг түүний ихэвчлэн expressionless нүүр. "Та огт мартдаггүй."
  
  
  Arvia гарч ирсэн түүний ард. Тэр гийгүүлэв өөрийгөө эргэн тойронд машин руу гараа. Тэр нь шатлан дор түүний жин, атгаад үед nah байлгах нь түүнийг унаж. "You haven' t forgotten me."
  
  
  Софи бахархалтайгаар алхаж унтраах танк. "Хэн энэ нь хүүхдийн?" — Энэ юу вэ? " гэж асуулаа огцом.
  
  
  Arvia ирээд хол миний цээжин. -"Хэн бэ" гэж тэр хариулсан ууртайгаар, " энэ настай эмэгтэй?"
  
  
  Гэнэт, би байсан эвгүй мэдрэмж байлаа аюулгүй arena-д. "Уу, Софи - энэ нь Arvia ... '
  
  
  Энэ Padra намайг аварсан нь мухардмал. "Амьд үлдсэн цэргүүд зугтаж явна," гэж тэр дуу алдаад. "Гэвч тэд' ll be back with нэмэлт хүч. Бид явах хэрэгтэй.'
  
  
  Тэр түлхэж хоер хартай эмэгтэй рүү boxcar. "Хурдан, дотор нь орж. Бид үргэлж ярьж, дараа нь.
  
  
  Бид авахын тулд энд гарч эхлээд байна.
  
  
  — Хаанаас бид явах вэ?" Josip асуусан plaintively.
  
  
  "Би мэдэхгүй байна. түүний . .. 'Түүний эргэлзэхэд болон гарч ирсэн мөч. "Баруун Итали руу."
  
  
  'Итали? Arvia clapped түүний гарт байна. "Өө, та юу гэж бодож байна боломжтой юу?
  
  
  "Мэдээж," би хурдан гэж хэлсэн. — Харин тийм биш бол бид энд бай. Яарах дээр авах, галт тэрэг.
  
  
  Тэр нь тусалсан онгоцон дээр, хаана нь түүний эцэг үргэлжлүүлэн үгийг тархсан. "Бид хаван, Итали. Итали. Эрх чөлөө.'
  
  
  — Та ирэх, бас. София.'
  
  
  "Үгүй Ээ, Ник. Түүний ирж байгаа нь энд...'
  
  
  "Энэ нь биш юм, цаг хугацаа байх нь уурлаж," би хэлэв. — Та юу хийж чадах нь маш их илүү ашигтай зүйлийг тэнд, тэнд ямар ч өрөөнд нь та нарын хувьд locomotive. Би та нарын тусламж хэрэгтэй буцааж Софи хийх аян замдаа хялбар. Байна уу гэж би хэлнэ.
  
  
  Хэсэг зуур би айж байсан тэр татгалзах. Харин дараа нь богино чимээгүй, тэр авирч машин руу нь бусдад, түүний уруул дарагдсан хамтдаа түүний нүүр menacing. Өмнө нь нэг, хоер эмэгтэй учруулж болох ямар ч илүү гай, түүний эцэг хаалгыг хаав.
  
  
  Би дургүй байсан санаа гарч ядуусын boxcar байна, гэхдээ энэ нь бүх юм боломжтой. Хэсэг зуур тэр үзэж тавих зарим хүмүүс, тэдний эргэн тойрон дахь аюулгүй байдлын машин байна, гэхдээ энэ нь хэтэрхий жижиг хангах бүгдийг, мөн энэ нь хэт удаж болох шийдэх нь хэн сууж байх естой хаана. Энэ нь суудлын автомашин байсан хэтэрхий их нээлттэй зорилтот. Тэр гүйж locomotive. Энэ кабин хоосон байсан.
  
  
  "Хаана байна," гэж би хашгирав, " нь жолооч энэ зүйлийн?"
  
  
  'Энд. Энэ padra гүйж эргэн тойронд цистерн рүү намайг. "Би таны инженер, Картер.
  
  
  "Та нар? Та үнэхээр мэдэх хөтөч галт тэрэгний?
  
  
  Тэр даллан буу сэтгэл догдлон бахархалтайгаар. "Миний эцэг зарцуулсан дөчин жилийн жолооны Sibenik илэрхийлэн Trogir."
  
  
  Тэр ирээд, өөрөө хүртэл, мөн чоно гэж ирээд ажиллаж байгаа, дараа нь түүнийг өссөн руу кабин.
  
  
  Тэд аль аль нь хараад миний эргэн тойронд кабин. "Та," the Padra " гэж хэлсэн байх болно миний туслах.
  
  
  "Юу гэсэн үг вэ?"
  
  
  -"Гэдгийг болно гэсэн үг байх нь хаях нүүрсний руу зуух." .. '
  
  
  Би мэдэхгүй байна, хамгийн шилдэг шийдэл юм, гэхдээ би авирч кабин, гэхдээ би мэдэрсэн бага зэрэг incredulous гэж тэр мэдэгдсэн байх machinist. Шударга. Тэрээр хожим нь олж мэдсэн юм тэнд байгаагүй буухиа галт тэрэг хоорондын Sibenik болон Trogir. Үүнээс гадна, энэ тухай бодож ирсэн, тэр мэдэхгүй байсан ч талаар Padra эцэг.
  
  
  Padra судалсан мэдрэгч, зураас, түүний эрүү нь дэгээ. "Уурын бага зэрэг өндөр байна. Энэ нь сайн байх болно.'
  
  
  Gawking нүд whizzed гэхэд mimmo эго-ийн чих.
  
  
  "Юу байсан юм бэ?'Үүнийг зогсоох!' тэр нь хугарч гэж удаагийн whizzed бидний хооронд. Тэр шүүрэн авч, түүний сербийн M48 явж талд тулгарч хашаанд. "Аа. Үгүй, есөн Serbs талбай дээр. Тэр буудсан нь түүний зүүн гар. "Энэ бол зөвхөн найман одоо. Зогсоож болохгүй зажлах нь таны хамар, Картер. Явцгаая эдгээр суманд оногдохгүй-дуу хоолой-мөн тодотгож тохируулагч. Санал өгөх шиг. Мөн зүү энэ эргэх саваа.
  
  
  Би үүнийг хийсэн гэж тэр надад хэлсэн. Тэр амьсгаа нь ш халамжийн шиг галт тэрэг хөдөлж эхлэв аажмаар урагш, дугуй эргэх нь гэнэт хүч уур. Padra буудсан юм шиг, хурдан тэр чадах, зүхлийг нь сербийн хүргэж сум гэж ricocheted унтраах locomotive-ийн халл. Тэр баригдаж байсан тохируулагч,, галт тэрэг shuddered involuntarily татаж цаашаа, цаашаа хол станц.
  
  
  Аажмаар, бид чадсан цуглуулах хурд, явлаа, илүү хурдан, илүү хурдан дагуух төмөр зам мөр. Их буун дуу нь багассан, цэргүүд алга болсон гэж бид rode дагуу зүүн эргээр Neretva Голын.
  
  
  "Хаана байна вэ энэ мөр нь явах вэ?"
  
  
  "Өмнөд эрэг," the Padra хэлсэн, ирэх гарахын тулд надад үед зэмсэг. "Хэрэв та олж болно хүрз хаа нэгтээ... ... бидэнд хэрэгтэй уур. Хүрз байсан хагас оршуулсан нүүрсэн. Нүүрсний эхэлсэн хаях нь түүнийг авах гэж оролдож, тодорхой санаа газар зүйн нутаг, тиймээс тэр авч болох түүний өрөг. Бодол надад төрлөө. "To Metkovich?" Гэж би түүнээс асуув .
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  Тиймээс тойрог дууссан байна, тэр дотроо. Би буцаж гарах цэг. Мөн тодорхой Croat д Metkovic байсан татсан бол тэр байсан гэж мэдэгдэж байгаа, үхлийн татсан.
  
  
  Толгод цутгамал хар хөх сүүдэр нь хажуугаар, мөн төмөр зам байсан шиг gleaming мөнгөн сэдвээр. Бид ниссэн нь миль, мөн уулархаг газар нь илүү болсон уулархаг бид орхисон Jzan Хөндийн ард. Хурц чулуулаг дахь хаалттай бидний эргэн тойронд, мөн замын багасч болсон их салхитай. Энэ Padra байсан peering руу харанхуй өмнө ану, fiddling, түүний хэрэгсэл. Мөн тэрээр нүүрсний дээгүүр тавьсан нь embers руу дуусашгүй голомт.
  
  
  "Би найдаж байна, энэ нь биш дэлбэрч," Padraig хэлсэн байна. Тэр чагнаж даралт хэмжигч, болон хар зүү явсан хэдэн оноо. "Энэ нь хуучин цогцост нь nen илүү байна зохицуулагчид илүү би миний өмд."
  
  
  "За , наад зах нь бид хангалттай нүүрс нь одоо харагдаж байгаа."
  
  
  "Дараа нь бид явна тэрээр урт хадгалж, хийж байгаа нь энэ." Тэр yanked дээр олс, мөн хурц, муу ерын дуу бууж ирсэн урт хоолойн дээд хэсэгт хоер дахь тогоо. — Би дуртай байна гэж сонсогдож байна, " гэж тэр хэлсэн байна, plucking мөр дахин. Цаг хугацаа өнгөрч, нэг эвгүй мөн бидний зовлон бэрхшээлтэй чимээгүй. Шөнийн сүүдэр байсан deepened, одоо гэгээнтнүүд болох түүнийг харах, шүүлт дамжуулан савлаж ачааны машин. Ямар ч эргэлзээгүй хэн нэгэн байсан асдаг нь дэнлүү байсан одоо дүүжин аас байдгаас тулгуур мод. Холбох саваа rattled, болон сэлүүр дугуйтай creaked тэд хийсэн хурц хувирна. Хөдөлгүүрийн rumbled, spewing утаа, уур.
  
  
  Замуудыг шарх дамжуулан зэлүүд уулсын. Өөр эгц signpost, мөн налуу болсон огцом аль аль талд нь.
  
  
  Гайхалтай нь, газар болон хувирсан нь жижиг өндөрлөг. Нарийн зурвасын дагуух гүн хадат хавцал. Фрэнк өмнө байсан trestle гүүр нь ramshackle бүтэц эргэн тойронд модон дам нуруу холбогдсон гэж хоер талд нь хавцал. Энэ нь илүү байсан нь зуун метрийн урт, муруй илүү их хүч чадал, мөн эсрэг талд байсан өөр нэг нугалах болсон огцом uphill.
  
  
  Түүний эргэн тойронд харав кабин харсан гол гүүр нээлттэй бидний өмнө. "Явж," тэр дуудсан түүний мөрөн.
  
  
  Энэ locomotive, машин бариад ч хэцүү гэж бид хандсан rickety барилга. Энэ thud нь дугуйтай байсан тэд чих дүлийрэм, мөн би харж байсан гайхалтай гүнд намайг. Хөдөлгүүрийн rumbled хайхрамжгүйгээр, spewing утаа нь superheated зуух нь аймшигтай дуу уур зугтаж.
  
  
  Гэнэт тэр сонссон нь гарцаагүй дуу буун дуу. Энэ padra тангараглав чангаар, илүү их дургүйцдэг илүү гайхаж, хүрсэн учир нь түүний буу дахин. Бусад сум цохих хөдөлгүүр, тендер, бут дамжуулан мод, ricocheted унтраах төмөр.
  
  
  Тэр мөлхөж дээр Padre болон гадагш харлаа. Холгүй бидэнд байсан өөр нэг галт тэрэг байсан бөгөөд гарчиг бидэнд хандсан үед их хурд. Бусад хөдөлгүүр байсан нь орчин үеийн дизель хөдөлгүүр нь түлхэж тавцан өмнө нь энэ. Ee цэргүүд байсан тоноглогдсон recoilless cannon, ямар нэг юм шиг хос 65A, хөнгөн машин буу бүхий конус дөл suppressor, хоер дэмждэг. Тэд зураг авалтын үед бидний эргэн тойронд бүх зүйл байсан.
  
  
  "Нэг цохих дээр recoilless зэвсэг, бид байх болно явсан унтраах төмөр зам." Энэ Padra авч, энэ нь философийн. "Харин их сургах нь илүү хурдан?"
  
  
  "Тэд олж авах нь бидний дээр байна, тийм биз дээ?"
  
  
  — Дараа нь би боддог, энэ нь дээр юм. Энэ налуу нь тэнд биднийг доош нь удаан байх болно.
  
  
  Цэргүүд цааш нь халах гэж бид хүрсэн хоер үзүүрийг гүүр болсон хүртэл урт налуу. Би байсан хураан авсан нь хөргөх аймшгийн манай хуучин галт тэрэгний swerved шинж тэмдэг болон удааширч гэж тэмцэж хүртэл эгц налуу. Аз болоход, хөөцөлдөж машин байсан хөдлөхийг хүсээрэй хэтэрхий их зөв буудлагын. Энэ бол цорын ганц зүйл нь аварсан болохоор бидэнд хамаагүй. Харин дизель болон тавцан байсан одоо дээр гүүр, тэд байх болно, дараах бидэнд ойрын ирээдүйд халах үед ойр хүрээ.
  
  
  Ямар ч зам байхгүй юм зайлсхийхийн тулд гамшгийн. Эсвэл энэ нь? Миний оюун ухаанд байсан, уралдааны, tugging үед нимгэн утас найдаж байна. Энэ нь байх болно, амиа хорлох оролдох, гэхдээ магадгүй хэрэв та азтай байна. ...
  
  
  Энэ нь Padre хэн хашгирав энэ. "Ганцаараа байх зуур. Үүнийг зохицуулах хамгийн сайн нь та болно."
  
  
  Тэр ширтэн надад үл итгэх байдал. "За, гэхдээ учир нь юу вэ?"
  
  
  "Цорын ганц арга зам нь байлгах гэж их оролдож эхлэн биднийг аврахын тулд юм доош гөлөг их дизель тэд өмнө нь авч бидэнд. Манай суудлын автомашин дэмий юм. Магадгүй би үүнийг ашиглаж болно, ram гүүр тэдэнтэй хамт.
  
  
  "Бурхан бидэнд туслах! Энэ Padra дуу алдаад . — Чи явах гэж байгаа юм биш буцаж unhook эго, чи?"
  
  
  — Хэрэв та илүү сайн ойлголттой?"
  
  
  Энэ padra барьж ядан үл итгэх, дараа нь dived нь хүрз. Тэр тэнд зогсож байсан ба snorted, " шаардлагатай Бол бид уур. Картер, би үүнийг хийж чадна.
  
  
  Тэрээр тусалж чадахгүй ч инээмсэглэж үед emu тэр мөлхөж буцаж тендер. Буудалт Yugoslavian хээрийн буу, 65A машин буу гал дараа нь намайг мөлхөж гаруй нүүрсэн болон доош жижиг тавцан. Их биш байсан өрөө, галт тэрэг байсан эргэдэг хүчтэй.
  
  
  Түүний өссөн руу нь ачааны машин байна. Миний нүцгэн хөл хүрч ажиллаж байгаа нь туз-ийн, мөн миний гарт шар ус хуруулсан төмөр цагираг нь шат хүртэл тэргүүлэх дээвэр. Түүний хүчтэй нэг нь шүүрэн авч түүн рүү, дараа авч эхлэх хүртэл.
  
  
  Өөрийн биш acrobat. Тэр гаталж дээвэр boxcar дээр түүний гар, өвдөг биш гэж оролдох босч, хадгалах, түүний тэнцэл бүх буудлага, хөдлөхийг хүсээрэй. Би хүрсэн, нөгөө талд нь машин болон доош харав хаана төмөр замын харилцаа байсан шарж надад өнгөрсөн. Хоер вагоныг шууд swayed үрээд санамсаргүй байдлаар бие биенийхээ эсрэг.
  
  
  Тус сум нь хаасны их орж, модон хана машин. Би сонсож болох, хашгираан болон groans тариачид дотор, би гайхаж хэр их boredom тэдний эргэн тойронд байсан нь аль хэдийн байдаг. Уур хилэн дүүрэн миний цээж түүнийх нь буурсан. Тэр өвдөг сөхрөн дээр жижиг тавцан, тэр даруй эхлэв татах шүүрч авах холбох. Энэ нь энгийн дэгээ бүхий pin хавсралт, гэхдээ энэ нь байсан зэвэрч гаруй жил болж байна. Миний хуруу хоол, нойроо хасан tugged үед холбох гэж оролдож үнэгүй миний эго. Илүү хар тугалга хусч металл эд анги миний эргэн тойронд, мөн Gawk хилэгнэн whizzed нь mimmo миний толгой алга болсон нь үс-ийн өргөн хүрээтэй. Би сонсож болох, хашгирах шархадсан тариачид. Хүртэл өмнө нь, кабин нь, Padra тангараглав хилэгнэн, мөн Хунтайж эхэлсэн улих. Би хадгалж дээр ажиллаж зүү, гэхдээ би чадахгүй байна, үүнийг сугалж.
  
  
  Эцэст нь, дараа нь юу шиг санагдсан нь үүрд мөнх, би чадсан сугалж холбох. Тэр өшиглөсөн энэ нь унтраах эргэж татахуйц шат тэгээд тэр барьж болох юм дээр нь энэ. Gawking урж хаяад унтраах ханцуй миний ноосон цамц, маажин арьсан дээр миний шуу, гэхдээ би бараг л анзаарсан юм. Тэр ч завгүй харж, хоосон тэргэнд зогсоох, дараа нь аажмаар эхлэх слайд буцах. Эхний үед энэ нь харсан юм шиг л мөлхөж байна, байх нь хангалттай хурд зогсоох ойртож цэргүүд, харин гэнэт энэ нь аваад хурд, өнхөрч доош налуу зүг гүүр.
  
  
  Манай pursuers ' галт тэрэг аль хэдийн хагас хүртэл хавцал. Манай машин lurched түүн рүү, гулсмал тэд дугуйрсан signposts болон хурдлаад хүртэл гүүр. Оч ниссэн нь дизель-ийн диск нь дугуй зэрэг хийн тоормос байсан хэзээ яаран түргэссэн, мөн тавцан swayed хүчтэй гэж сургаж ирсэн нь зогсоох.
  
  
  Галт тэрэг хурдлаад тэдний зүг. Түүний амьсгал татсан түүний хоолой. Одоо Yugoslav цэргүүд баяжуулах, тэдний гал дээр машин, нэн гээд цохилт энэ хүртэл тогших энэ нь унтраах нь хянаж, гранат, харин машин байсан pitilessly давхиад тэдэн шиг пуужин.
  
  
  Тэд хаасны өөр рүү нь тэд чих дүлийрэм thud. Мод, металл, хүний махан бие ниссэн агаарын замаар, гэнэт дагалдаж нь blinding flash мөөг улбар шар өнгийн гэрэл, зузаан, хурц хар утаа. Эд гүүр болон locomotive хөвж дамжуулан хар үүл голд хавцал.
  
  
  Дөл licked hungrily үед эвдэрсэн дам нуруу нь overpass. Тэр харж болох хэвээр нь locomotive болон тавцангууд ч clung шугамд айдас нь суудлын автомашин, унаж нь галт plume доод хавцал. Тэнд, сум crates дэлбэрчээ нь шуугиан гэж сэгсрэв газар болон асдаг тэнгэр.
  
  
  Өмнө нь өнгөрсөн аянгын дэлбэрэлт доош нас барсан, тэр сонссон Padra баяртайгаар honking хөдөлгүүрийн эвэр. Тэр инээв нь их ач халамжийн болон, инээмсэглэн, татаж өөрийгөө шатаар буцаж locomotive-ийн кабин.
  
  
  
  11-р бүлэг
  
  
  
  
  Хэсэг хугацааны дараа, тэр аль хэдийн сууж кабин нь locomotive, наалдахгүй түүний толгой гарч ирнэ. Одоогийн байдлаар, бид хэрэггүй нүүрс, тиймээс түүний тайвшрав. Тэр ирээд, түүний толгой эргэж хараад чоно. Чоно над руу харсан. Тэр сууж, буланд, үзэн яддаг бүх мөч нь энэ аялал. "Сонсож," түүний Эцэг хэлсэн байна. "Бид эхлэх талаар бодож Ed."
  
  
  "Би айж байна, тэнд ямар ч дахин эхлүүлэх дээр энэ галт тэрэг.
  
  
  'Тиймээ. За, Ханхүү маш их харагдаж байна, сайн байна, мөн тэрээр эхлэн авч, тусгай сонирхол нь тухайн femur.
  
  
  — Бид байх болно Metkovich удахгүй. Би хүлээн зөвшөөрөх газар.
  
  
  "Би найдаж байна станц сайн сэргээсэн байна."
  
  
  Энэ padra хараад надад өвдөлт. "Чи тоглож байна гэсэн үг.'
  
  
  "Үнэн хэрэгтээ," би санаа алдав. "Би байх болно гэдэгт итгэлтэй байна биднийг хүлээж д Metkovic. Цэргийн естой зурвас илгээсэн байна.
  
  
  "Би гайхсан бид чадаагүй байна хүрсэн өөр нэг галт тэрэг хэдий ч," the Padra хариулав. "Магадгүй тэд хүлээж байх болно, бидний Metkovich эмхлэн цэгцлэх талбай, where we' ll have a chance to escape. Харин shunting станц танхим урд талд хотын ойролцоо порт. Хэрэв бид авч болно дамжуулан тэнд олж завь ... '
  
  
  "Чи тоглож байгаа нь надад," би хэлэв. — Хэдийгээр бид авч чадна боомт болон хулгайлах завь том хангалттай авах хүн байхгүй, бид байх байсан живсэн таван минут. Бид хэзээ ч авч Adriatic, ганцаараа бүү Итали.
  
  
  'Итали! Та болон таны амлалт, Картер.
  
  
  "Харамсалтай нь, энэ тасалдсан нь хэд хэдэн нөхцөл байдалд," би хэлсэн, миний батлан хамгаалах. Үүнээс гадна, there is no longer аюулгүй газар тэднийг Yugoslavia. Өөр юу би юу хийх естой? Авч их тулд Албани?
  
  
  Энэ Padra надад хурц харагдах шиг, хэрэв тэр байсан гэж хэлэх нь надад яг юу хийх нь тэдэнд. Гэхдээ тэр хүсэхгүй байгаа юм бэ, мөн хэдэн хормын дараа, тэрээр дахин инээмсэглэв. "Магадгүй үүнээс гадна таны бусад урлаг, та бас хувааж ус. Дараа нь бид бүх дамжуулан авах хөл дээр.
  
  
  Түүний эго хэрэгсэхгүй тайлбар. — Юу нисэх?"
  
  
  — Энэ баруун хойд Гэмийн нэгэн адил тавин км энд.
  
  
  — Би гэсэн үг биш улсын нисэх онгоцны буудал дахь Castel Stafilich, Хэш. Is there an airfield их сургуулийн ойролцоо? Энэ Padra stroked түүний үс бодсоноо. 'Та зөв шүү. Тэнд нэг юм. Хойд Metkovich. Энэ холгүй төмөр зам. Харин та нар мартаж болно, энэ нь зөв хол. Бид зөвхөн хэдэн буу, мөн олон хүмүүс бидний эргэн тойронд байгаа хуучин фермерүүд болон настай эмэгтэй."
  
  
  "Дуу хоолой болон бүх шалтгаан нь бид хичээх хэрэгтэй" гэж би хэллээ grimly. — Учир нь олон бидний эргэн тойронд байгаа зэвсэггүй эсвэл мэдэхгүй хэрхэн тэмцэх. Бид ямар нэг юм хийх хэрэгтэй хурдан, гэнэтийн. Үгүй бол, хэн ч эргэн тойронд нь тэднийг хэзээ ч харж Итали. Та нар мэдэх үү өөр ямар арга зам?
  
  
  Тэр толгой сэгсрэв харамсалтай. — Бид тэнд очоод, дараа нь юу?"
  
  
  "Би мэдэхгүй," би аяархан хэлэв, наалдахгүй миний толгой цонхоор дахин.
  
  
  Бид шарх дамжуулан хөндий, дуурайж towering хавцал, дамжуулан сойз-зүйлээр сүүдэрлэж gorges. Аажмаар бид бууж, болон зам болсон бага аюултай. Шөнийн салхи howled миний чих, болон цайвар сар хүртэл асаав цайвар ган хамтлагууд өмнө бид нүүж дагуу ирмэг тэгш, overgrown шил.
  
  
  Бид орж ирсэн Neretva Хөндий, дөрвөн мянга орчим га нэвтэршгүй swamps д Khutovo Zavody, ойролцоо Kaplina болон Metkovich. Би гаталж, энэ нь өөр нэг хэсэг нь хөндий гарахдаа Metkovicha зууны өмнө нь Citroen. Энэ нь нэг байсан хамгийн том өвөлждөг, ан үндэслэл нүүдлийн шувууд Европ. Тэнд байсан хэдэн арван мянган нугас, зэрлэг галуу.
  
  
  Шөнө нь тодорхой байсан, мөн тараагдсан гэрэл Metkovich туссан байлаа дээрх treetops. Сергей хандсан, мөн мод, swamps нарийсан. Padra удааширсан locomotive бид өнгөрсөн mimmo анхны байшин, баннер. Тэр эргэж дээр урвуу тоног төхөөрөмж, хаалттай тохируулагч, мөн над руу эргэж.
  
  
  "Би харж болно салаа гаруй байдаг. Бид тэрнээс илүү сайн зогсоох, алхах онгоцны буудал. Бид явж чадахгүй бол цаашид ямар ч. Та үүнийг хэрхэн ашиглах талаар мэдэх гэрэл шилжүүлэгч?
  
  
  "Би тэгж бодож байна. Гэхдээ яагаад бид эргэж, энд?
  
  
  — Та юу мэдэх үед дараагийн зорчигч тээврийн галт тэрэг ирэх болно энд?"
  
  
  'Үгүй.'
  
  
  "За, түүнийх, бас. Мөн би хүсэхгүй байна гэмгүй хүн нас барж байна."
  
  
  Уур hissed дамжуулан хөдөлгүүр, оч ниссэн эргэн тойронд тоормос бид дэргэд нь сольж. Тэр доош өссөн явж, гэрлийн унтраалга. Би байсан unscrew хуучны цоож, би бараг эвдэж, түүний буцаж эргэх шилжих нь хуучин хөшүүрэг.
  
  
  Цайз үлээж зузаан үүл уур миний нүүрэн Padra авчирсан дүр нь буцааж. Аажмаар, тэр мөлхөж хүртэл хажуугийн налуу. Энэ hissed болон rumbled, мөн тамхи татдаг байсан ч billowing эргэн тойронд яндан шиг Padra болон чоно дарсан эргэн тойронд кабин. Цаг хугацаанд нь сольж буцаж ирсэн энэ нь анхны байрлалд, Padra аль хэдийн хаалга онгойлгон, ачааны машины болон тусалсан хүмүүс гарч.
  
  
  Их байсан хорин, зарим нь түр зуурын боолт, зарим нь дэмжигдсэн хоер бусдын. Тэнд байсан дөрвөн хүн үлдсэн машин: тэд амь насаа алдсан үед цэргүүд буудсан нь бидний дээр байна.
  
  
  Софи болон Arvia байсан биш гэмтсэн. Тэд ирж ажиллаж байгаа надад. "Ник," София гэж нэрлэдэг. "Юу болсон бэ? Юу гэж байсан дуу чимээний?'
  
  
  Би хурдан гэж хэлсэн, юу болсныг тэдэнд дээр гүүр, бид хаана байсан, одоо юу нь бидний төлөвлөж байсан.
  
  
  "Гэхдээ бид маш их цаг хугацаа байхгүй байна," гэж тэр ярьсан. "Бид авах хэрэгтэй нисэх буудлын өмнө галт тэрэг нь олж, эхээс. Дашрамд хэлэхэд, тэнд юу ч идэж, энд?
  
  
  - Оршин суугчид нь манай хот нь eda тэдэнтэй хамт. Би итгэлтэй байна, тэд аз жаргалтай байх болно хуваалцах, " Arvia хурдан гэж хэлсэн.
  
  
  "Arvia, би ирсэн гэрээний талаар та," Софи бахархалтайгаар хэлсэн.
  
  
  'Шинжлэх ухааны зөгнөлт. Харин та нар надад хэлэх юм дараа нь бид арай илүү цаг. Одоо бид явж байна, би өлсөж байна. Чин гэж Ханхүү, та юу мэдэх тэр үед тэр өлсөж байна.
  
  
  Удалгүй дараа нь, Padra ба түүний удирдсан бүлэг, идэвхжүүлэх өөрсдөө хоол хүнс нь тариачид. Бид явж байна, бид идэж, талх, хүнсний ногоо, өндөг, бяслаг, болон утсан хурганы. Бид хооллож Ханхүү бага багаар байлгах эго ойр биднийг хол, бусад. Би айж байсан тэр гэж айлгах нь их, гэхдээ тэд бололтой авсан эго хэлэлцээрт орж хамт бусад бүх зүйл нь энэ хачин odyssey, Хунтайж байсан жаахан тэрслүү учир нь emu дутагдаж мах, харин азаар тэр дуртай бяслаг.
  
  
  Бид явлаа гэж чимээгүйхэн аль болох дамжин хүнгүй гудамжинд унтаж хот, харин нэг оноо айсан тариачид хийсэн нь маш их дуу чимээ. Хэд хэдэн хүн надаас яагаад бид байв оршин сууж Metkovich, мөн энэ нь үнэхээр сайхан байсан дэмий хэцүү хариулт. Түүнийх, тэр ч байтугай Сэм биш маш итгэлтэй.
  
  
  Opusen болон Ploce аль аль нь ойр Adriatic, мөн тэнд байх нь илүү хялбар олох завь нь үнэгүй аялал Итали. Гэхдээ үзвэл бид үүнийг хийсэн амьд гарч, тэр мэдэж байсан Padra зөв байсан үед, тэрээр хэлсэн нь бид байсан байж магадгүй гай тэдгээр хотуудад өөрсдөө. Аль аль нь амралтын болон загас агнуурын хот нь хүн ам нь хэдэн зуун бодгаль болон жижиг хашаа, дотор, эсвэл гарч. Тэнд маш сайн зам тэргүүлэх байдаг бөгөөд энэ тохиолдолд байж болох сул тал нь бидний хувьд. Их загас агнуурын завь байсан гэр бүлийн завь, бас жижиг бидний хувьд. Бид естой хулгайлж гарам ажилладаг хооронд Ploce болон Trpanje, эрсдлийн гарц нь nen. Би эргэлзэж байна гэж бид хэзээ ч боломжтой байх өнгөрөх mimmo нь Wasp-ангийн Гадаад харилцааны Яамны эргүүлийн хөлөг онгоц.
  
  
  Биш гэж Metkovich ийм том асуудал. Энэ нь харьцангуй том хотын, зам, төмөр замын станц болон чухал арилжааны барилга. Баригдсан газар нь Neretva Голын салбар болгон унтраах элсэрхэг бэлчир, арван хоер суваг, Metkovich нь хангалттай цэвэр ус. Гэсэн хэдий ч, энэ нь танхим ойр нарсан ой, цагаан наран шарлагын газар, цэнхэр даашинз нь Борцгор эрэг. Энэ нь хуучны хот, бүх зүйл хаадаг at 7: 30 цаг. Радио Belgrade унтраах явдаг агаарын шөнө дунд үед хотын is no longer in the world.
  
  
  Дутагдалтай шөнийн хийсэн нь бидэнд аюултай илт. Өнгөрсөн машин, сониуч цагдаа, цорын ганц сарнисан дотор алхах зайг бид олж мэдсэн. Бид үлдсэн сүүдэрт, дундуур алхаж нарийн гудамж. Зарим үед, бид алга болсон, дууссан он хүртэл хотын талбай. Gradska vilecnica, танхим, нэг юм Metkovic-ийн хэд хэдэн жуулчдын сонирхлыг татах. Энэ нь дамжуулан ажилладаг бүх gamut архитектурын хэв маяг. Энэ нь зарим талаар Romanesque нь Готик болон Сэргэн мандалтын Сүүл шал болон дээд чадах хамгийн сайн байх гэж тайлбарласан нь Австри-унгарын өнцөг. Цорын ганц зүйл бол алга энд турк захиалгат, харин хэдэн гудамжны цаана бид өнгөрсөн mimmo балгас, баригдсан 1566, цаг үед Султан Сулейман Гайхамшигтай.
  
  
  I didn ' t stop энд нэг минут биширдэг энэ бүх гоо сайхан. Тэр ч бүү хэл орхиж бүлэг төлөх нь очиж түүний хуучин, эрхэм найз, холбоо барих байсан хүмүүс мэдэгдсэн тухай надад цэргийн үед Evan Karak-ийн хүсэлтээр. Үгүй би биш татагдаж төлөх энэ айлчлал, гэхдээ би байсан үед, толгой нь маш их хүмүүс сохроор итгэж намайг авахын тулд их гай гарч амьд. Харамсалтай нь, түүний mistletoe бидэнд өгсөн ямар ч санаа юу хийх үед бид болсон нисэх онгоцны буудал.
  
  
  Бид авирч гаруй хананы нөгөө талд хот. Бүх Yugoslav хот юм шиг санагддаг, зарим төрлийн хана зүүн-аас дээш хоногийн үед дайн байсан нь орон нутгийн хэрэг. Бид гаталж нь сунгах намаг болон нарийн зурвас газар Дундын тэнгисийн бутлаг, эсвэл macchias, чидун, инжир, ба розмарин. Сүүлийн үед бид ирсэн оршуулгын газар, нөгөө талд нь, Padra итгэлтэй намайг, бид харж болох онгоц.
  
  
  Сүмийн шиг харагддаг дүр зураг нь хуучин Dracula кино. Энэ бол харанхуй; орхигдсон талбай дүүрэн байсан эвдэрч уран баримал, үхсэн мод. Энэ нь гэж нэрлэдэг байсан Цуглааны байранд Адислагдсан Иван Ursini, Цуглааны байранд Адислагдсан Иван Ursini. Энэ нь хангалттай байсан гаталж, хуучин оршуулгын газар өгөх хуучин Иван талын цэргүүдийг . The tombstones байна ны өдрийн урт удаан жилийн өмнө. Тэнд байсан ч гэсэн хэдэн хэвээр байна, tombstones нь Bogumils, шашны бүлэглэлд боловсруулсан ууланд нь Босни-Герцеговин Дунд Насны. Мэдээж хэрэг, та байсан эрсдэлтэй хэлэлцэн тохирогч зарим төрлийн шашны уяман, учир нь хагас цаг үед би юу мэдэхгүй байсан, уйлж байсан чанга, салхи, эсвэл эмэгтэйчүүдийг Jzan.
  
  
  Бид ирсэн урт удаан, ойр бүлэг Macchias, цааш нь бид харж болох холын, будантай гэрэл. Бид шахагдан дамжуулан undergrowth, мөн тэнд байсан нисэх онгоцны буудал шиг Padra амласан.
  
  
  Бид хүрсэн хайрган замын тэргүүлэх шууд хаалга. Хаалга дээр dell өөрөө юу ч байсан илүү нүх эргэн тойронд хашаа талбайд нь бут нэг талд нь арай том лангуу дээр бусад. Харуул зогсож байсан жижиг нэг юм, хэн нэгэн dozing байсан нь томоохон нэг, тиймээс хээрийн байсан илүү хамгаалалттай. Миний хувьд, энэ нисэх онгоцны буудал. Энэ бүрдэж эргэн тойронд хоер 2,000 метр зурвас intersecting нарийхан Х хэлбэртэй байна. Бүрийн эцэст хбз дээр хаалга талд байсан хоер-өгүүллэг хяналтын цамхаг тэргүүлж нь антен болон радарын тоног төхөөрөмж. Тэнд байсан хоер hangars дараагийн цамхаг.
  
  
  Хаанаас бид зогсож байсан, энэ нь байсан хэлэх боломжгүй юу болж байсан талбай дээр. Тэнд байсан хэд хэдэн IL-14s, хэд хэдэн RT-33s ойролцоо hangars, харин үлдсэн онгоц байсан ч илүү бүрхэг хар хэлбэр зогсоол периметрийн дагуу хашаа. IL-14s болон RT-33, бидэнд байсан нь бидэнд юу. Миний итгэл найдвар байсан хувцсан дээр төхөөрөмжүүд гэдгийг би тодорхойлж чадахгүй байсан ч, ямар зорилготой байсан ойртох харж, тэд юу байсан шиг миний эргэн тойронд .
  
  
  Хоч...'
  
  
  Түүний эргэн тойронд болсон. Arvia над дээр ирж, зөөлөн сэтгэлийг минь балаар. "Ник, хэрэв бид авч чадахгүй байна Итали амьд..."'
  
  
  "Бид авах болно тэнд Arvia," би хэлсэн, нэвтрэх миний хуруу чимээгүй. "Энэ бол чухал биш, бид үүнийг хийж чадна эсвэл чадахгүй байна," тэр pouted нь эмэгтэйлэг логик. — Би та нарт хэлмээр зүйл байна. Хатагтай Милан би бодож байна урт удаан, хүнд хэцүү нөхцөл байдлын талаар шийдсэн гэдгийг хамгийн сайн зүйл нь бид юу хийж чадах бол...'
  
  
  'Get down! Энэ Padra гэнэт hissed. Бид бүх газар цохих зүгээр л өмнө нь Skoda Jeep rattled mimmo, хүрэхгүй метр зайтай. Jeep зогссон дараагийн харуул, хэн нь товчхон үг хэлсэн нь гурван эрэгтэй нь jeep. Дараа нь Jeep эхэлсэн хүртэл дахин ирээд хүртэл цамхаг. Аюулгүй байдлын харуул том байшин байхгүй байсан ч гэсэн алхам.
  
  
  Сэтгэл шиг таслах Arvia юм сургах гэж бодсон. Тэр босоод, анивчсан болон busily зайлуулах ир өвс түүний үс. Өмнө нь тэр болох буцааж авах тэр юу гэж хэлмээр байна , Padra намайг асуухад, " Юу одоо, Картер?"
  
  
  "Бид довтлох хамгаалагчид явах дотор."
  
  
  "Би үнэхээр тэсэн ядан хүлээж байна. Гэхдээ вэ?'
  
  
  Тэр бодол ноцтой зуур. Эцэст нь, тэрээр хэлсэн нь, " Нэг commando халдлага нь голдирол өөрчлөх. Нь хэн нь хэсэг бяслаг?
  
  
  Энэ Padre, би явж, удаан дагуух хайрга зам mimmo харуул лангуу, Ханхүү хажууд нь ану-ын. Дараа нь бид хийсэн дугуй хөдөлгөөн нь бут. Аюулгүй байдлын харуул том байшин байх естой биднийг анзаарсан, гэхдээ бид хаана байсан яг одоо бид харж болох юм Эго-ийн уруул хөдөлгөж нь сэтгэл snore.
  
  
  Хэдэн ярд нь худгийн, тэр зогсож байсан нь түүний гар дээр Padra мор. Тэр даруй зогссон болохоор тэр нь түүнийх болох юм шивнэх нь emu, " би явж байна нэгдүгээрт. Намайг авах хүн гарч байна, та нар явж, бусад харуулын байр.
  
  
  "Тэр хэзээ ч сэрэх нь түүний мөрөөдөл," the Padra таамагласан. "Дараа нь бид авах болно онгоцоор хаа нэгтээ?"
  
  
  "Ямар ч онгоц, би айж байна. Бид нэгийг нь олох хэрэгтэй болно багтах бүгд, гэхдээ тийм ч том гэж бидэнд хэрэгтэй бүх багийн нисгэгч.
  
  
  — Та сайн нисгэгч?"
  
  
  "Сайн жолооч гэж байгаа."
  
  
  Би бодохгүй байна, тэр дэндүү аз жаргалтай байна гэж хариулна. "Надад хэлж өгөөч," тэр аяархан хэлэв, " бид юу хийж байдаг юм бол ч ийм онгоц?"
  
  
  "Хэш," би хэлсэн,"бид чадна л гэж найдаж байна."
  
  
  Бид мөлхөж руу харуул хүртэл бид ил байсан түүний ард. Тэнд байсан ямар ч машин хараа, ямар ч хөдөлгөөнийг талбай дээр. Түүнийг нь Padre толгой дохиж, тэр толгой дохив үед үе мөчний намайг мэднэ гэж тэрээр хийсэн үйлсээрээ. Тэрээр зүүн түүний буу нь нэг өөр хүмүүс. Энэ ажил байсан нь noiseless хутга эсвэл noiseless дэгээ.
  
  
  Би үрж нэг хэсэг бяслаг дор Хунтайжийн хамар, зохион эго тэнд хангалттай урт нь түүнийг ойлгохын тулд би юу хийж байсан, дараа нь шидэж эго даяар харуулын байр руу хбз нөгөө талд хашаа.
  
  
  Чоно dived нь бяслаг, mimmo харуул.
  
  
  Хүн гарч ирээд юу гэж байсан нь дээр, би ирж, түүний ард. Байдаг цаг үед та хөл нүцгэн явж, мөн энэ нь байсан хүмүүсийн нэг минут. Түүний авсан жижиг ашиг гайхсан. Халдлага ирсэн болохоор удалгүй Ханхүү-ийн галзуу зугаалга гэж харуул чадахгүй байсан, тэр ч байтугай нэмэгдүүлэх нь түүний ИЛД, ганцаараа бүү шууд түүний эго зөв чиглэлд. Тэр сонсдог байсан нь надад хүртэл энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа. Тус харуул болсон, би харсан үрэвсэлтэй сониуч түүний нүүрэн дээр өөрчлөлт гайхаж ойлголт. Дараа нь emu slashed түүний товон нь түүний дал,, эго-ийн нүд нь буцааж дор түүний таглааг. Тэр чирэгдэж буцаан харуулын байр гэхэд Эго өмнө тэр болох газар цохих. Түүний энд хуурмаг эго 64A болон эго M57 нь, Yugoslav хувилбар оросын Tokarev M1933 буу. Түүний эго бас аваад зузаан ноосон оймс, гутал. Тэр том хөл илүү байсан, гэхдээ би баяртай байсан юм гэсэн. Миний хөл байсан нь маш дэгжин бөгөөд аймшигтай өвдөлт. Нөгөө талд нь хаалга нь, Padra аль хэдийн зохицуулсан унтаж харуул. Түүний ард байсан нь надад, би анзаарсан тэр хийж байсан нь аянга хурдан хөдөлгөөн нь түүний баруун гар нь. Дараа нь тэр буцаж орлоо, тэр харсан харуул байсан ч түүний газар, зөвхөн эго зорилтот байсан одоо бага зэрэг доошилж цээж, болон цээжний байсан дэвтээсэн дамжуулан цус. Энэ Padra намайг нэгдэж, мөн зэвсэгт. "Би зүүн эго аз жаргалтай байна, "гэж тэр хэлсэн байна." Одоо энэ нь хоер инээмсэглэн rta юм. Та олж онгоц ч?"
  
  
  'Хараахан.'
  
  
  Бүх талбар харж болох түүний одоо. Түүнийг хараад, түүний төгсгөл, залбирч бид азтай байсан. Гурван Goshawks, өөр RT-33 бүлэг, эвдэх нь C-47 биеийн, өөр нэг Ил-14, хос Alouette III нисдэг тэрэг байсан доторлогоотой дараалан. Юу ч гэж байх шиг.
  
  
  Түүнийх нь би мэдэрч байлаа бухимдал нэмэгдэж миний цээжин. Уур хилэн байх нь маш ойрхон хэдий ч маш хол, шаналал дээр гэдгийг мэдэж байсан турхирсан гэм зэмгүй хүмүүс бослого гэдгийг олж л замын хүрсэн нь нас барсан төгсгөл.
  
  
  Харин дараа нь тэр харсан хамгийн алслагдсан цаад талын буланд нисэх онгоцны буудал, хаана Сергей байсан хамгийн сул дорой. Энэ нь байсан танил онгоцны хэлбэртэй байна. Энэ нь боломжгүй мэт санагдаж байсан ч энэ нь: Il-2, ихэр-хөдөлгүүр тээврийн онгоц.
  
  
  "Хэш, авах хүн энд байна, хурдан."
  
  
  Энэ padra урагш нэг алхам болсон; тэр шалгаж байгаа зам нь тодорхой байсан, дараа нь эргүүлдэг дэгээ. Бут нөгөө талд зам эхэлж байсан хөдөлгөж, мөн хүмүүс гарч ирж л тэдний эргэн тойронд ажиллаж байгаа нь бүх чиглэлд бидэнтэй нэгдэнэ үү.
  
  
  — Хэрэв та олж төхөөрөмж?" Энэ Padra асуув.
  
  
  "Магадгүй," гэж би хэллээ, инээмсэглэн. "Орос хувилбар DC-3". Би гаталж талбар бөгөөд тэд бүгд намайг дагаж.
  
  
  Тэнд байсан олон гайхсан харагдаж байна. Тэнд байсан хэдэн хүн явж салбарт, бид чадахгүй юм шиг харагдах бид тэнд байсан хуулийн дагуу. Гэхдээ, мэдээж, энэ Yugoslav арми нь адил бусад бүх цэрэг: та хэзээ ч, тэнд очиж сайн дурын, мөн та нар хэн ч саад болохгүй. Үүнээс гадна, алаг бригад гэж жагсан дээр airfield байсан алдсан аюулгүй байдал.
  
  
  Бид өнгөрсөн Yastrebki, S-47 болон өнгөрч дор том ИЛ-14. Түүнийх ажиллаж байсан өмнө, мөн бүлгийн дараа нь намайг замбараагүй шугам. Би хадгалж бодож яагаад түүний ажиллаж байгаа, учир нь бараг мэдээж IL-2 болно буулгах, run out of түлш эсвэл тоглож ийм тоглоом зай. Тэд биш үү үйлдвэрлэх Il-2 бараг хорин жил болох байх airworthy, энэ нь ердөө л чадахгүй байх. Гэхдээ би хадгалж ажиллаж байгаа. Энэ бол бидний цорын ганц боломж. Тэр үед хүрсэн IL-2, тэр yanked нээлттэй хаалга түлхэж хүн бүр дотор.
  
  
  — Та биш шүү дээ ирж байна?" София асуухад тэр boarded.
  
  
  "Тэгэхээр чин сэтгэлээсээ."
  
  
  "Энэ бол аймшигтай юм," гэж тэр гомдоллов. "Энэ хазайсан, тэнд байгаа ямар ч сандал д nen."
  
  
  "Энэ нь ачаа тээврийн онгоц. Сандал арилгасан байна.
  
  
  Би эргэн тойрон алхаж, энэ, унаж арийн урд дугуй, санах гээд би юу мэдэж Il-2. За, энэ нь үндсэндээ өөрчлөгдсөн Дакота; 95-хөл урт, далавчаа дэлгэхэд, 64-хөл урт, 12.5 тонн аллен, энэ нь 1800-морины хүчтэй хөдөлгүүр хэрэгсэл нь тааз нь 16,000 хөлд нь хурд 140 зангилаа үед emus байсан тэдний сүүл. Гэхдээ энэ онгоц хэзээ ч нисч биш, ийм ядарсан төрийн бус исэлдсэн далавч болон толбо задруулсан гидравлик шугам.
  
  
  Харин тэнд байсан агаарын дугуй байсан бөгөөд энэ нь сайн шинж тэмдэг, гэж би бодлоо, би хүртэл санаж голландын байсан нэг удаа аварсан нь Дэлхийн II Дайны сөнөөгч онгоц гэхэд цутгах нь polder түүний дугуйг байсан бас дарамт.
  
  
  Түүний гүйж буцах өдөр boarded. Тэр бодол grimly гэсэн ямар ч аз нь, бид зүгээр л эхлэх боломжтой байх эдгээр хөдөлгүүр. Хэрэв тэд эргэж, тэд мөнгө олох. Мөн хэрэв тэд ажиллаж байсан, би чадах ямар нэгэн байдлаар авах дэмий машин хүртэл агаарын бол хэн ч байсан тулж эдгээр throttles хэтэрхий олон удаа, эсвэл нисдэг хэтэрхий олон удаа хэтэрхий их supercharging эсвэл хэт бага revs.
  
  
  Түүнийг орж кабин. Энэ IL-2 байхгүй tricycle landing gear, тиймээс энэ нь хазайсан дээр нь сүүл. Тэр өгсөн хүн хэдэн сайн гэсэн утгатай үг урам хайрласан ч тэр байхгүй байсан их найдаж байна, мөн хаалттай хөшигний цаана, түүнд. Үед түүний эцэг нь болсон, эргэн, тэр сууж нисгэгч суудал.
  
  
  "Хүлээх, Хэш. Тэр дугуйг түүний эрхий зөв. "За," гэж тэр хэлсэн байна, хөдөлж баруун гараа суудал.
  
  
  — Энэ нь гэсэн үг шүү дээ цэвэрлэх нүүрсэн энэ удаа."
  
  
  Бүхээгийн байсан нь нарийн, давчуу засгийн газар нь жижигхэн цонх. Тэр унасан руу нисгэгч суудал эргүүлснээ хэдэн шилжүүлдэг. Хамгийн орос хийсэн нисэх онгоц, хэрэгсэл байна байрласан буцаж, тиймээс би байсан шалгах самбар эрхтэй үлдсэн. Харин гэрэл гэрэлтэж байсан зөв, болон сум хүртэл ирэх юу гэдгийг харуулж байна, надад хангалттай хүчдэл, түлшний даралт, агаарын дээж авах. Би явж дамжуулан эхлэн үйл ажиллагаа, yanking нь throttles, түлш хавхлага, бүх товч болон levers тэд хаана байх естой DC-3, залбирах нь нэн болохыг энэ нь хангалттай хайрцаг.
  
  
  Гэнэт, searchlight туссан байлаа манай халл, blinding надад энэ нь бут дамжин шил. Энэ нь гэрэл буу, хүчтэй searchlight нь нарийн цацраг гэж хяналтын цамхаг ашиглаж замын маневр хийх. Тэр чиглэсэн ану-ын, болон үлдсэн байдаг.
  
  
  "Зүгээр л санал өгөх," түүний Эцэг хэлсэн байна. "Бид шүү дээ илрүүлсэн байна."
  
  
  "Адислагдсан Arnir! Одоо юу?'
  
  
  "Гэж хэлэх нь залбирал," emu түүнд хэлсэн тэр дарагдсан start товчийг дарна. Зүүн хөдөлгүүрийн эхэлсэн сэгсрэх үед дуу чимээ өссөн нь өндөр, тогтвортой улих, энэ нь шилжсэн, Шинээр. Уг хөдөлгүүр асаалттай, авч түүний дүр нь өөрөө, мөн хяналттай тохируулагч . Дөл erupted эргэн тойронд яндангийн хоолой, болон Padra shuddered.
  
  
  "Бүү санаа зов," гэж тэр нэрлэсэн гаруй din. "Энэ нь зүгээр юм. Бүү санаа зов энэ талаар Jeep биднийг чиглэн ирж явлаа.
  
  
  Нь Skoda, савлаж цэрэг, зэвсэг, буудсан талбайн хэмжээнд нь удирдлага цамхаг. Padra аль хэдийн болчихсон нь хүртэл түүний суудал байсан ширтэж гарч миний цонхны хийсэн бөгөөд энэ нь бага зэрэг хэцүү над дээр эргэж зөв хөдөлгүүрийн. Эго түүнийг түлхсэн хол, хэлсэн: "Авах нь таны зэвсэг авч, таны эрэгтэй байлгах нь их хол бидэнд." Би хэрэгтэй хэдэн минут халуун хүртэл хөдөлгүүр.
  
  
  Тэр гарч гүйж дамжуулан хөшиг өөр нэг үг ч бидэнд. Хөдөлгүүр sneezed болон rattled байсан бөгөөд нийтлэг машин тэр үед. Аль би мэдэж байсан, эдгээр нь хэвийн дуу Shvetsov хөдөлгүүр. Гэрэл барьж ядан гэдгийг харуулж арын хаалга нь нээлттэй байсан, мөн хоер илүү их гэрэл нь ирсэн гэдгийг харуулж hatches дээрх далавч нь нээлттэй байсан. Би сонсоогүй юм, ямар ч дуу чимээ, гэхдээ би харсан Jeep skidding хүчтэй, мөн хэд хэдэн цэрэг унаад байна.
  
  
  Би байсан боловч ямар ч сонголт байх байсан бол хүлээх хөдөлгүүр халаах. Температур өсч байхад тийм удаан гэж би бодож эхэлжээ бол бид хэзээ ч авах боломжтой байх гарааг.
  
  
  Энэ Yugoslavs яаран бидэнд хандах, тогтвор миний хөдөлгүүр, болон дугуй. Padra болон Эго-ын эрэгтэй буцаж тулалдаж тэдний бууг болон 64A submachine буу, бид авч ирсэн sentries. Хэдэн цэрэг гэж оролдсон хандлага, зогсоож, тэдний замууд, босож, эргэн тойрноо харлаа гэж байсан бол мартагдсан зүйл. Дараа нь тэд атираат хагас дээр асфальт. Jeep дугуйлан, ажлаас халах зогсолтгүй. Өөр нэг jeep нь нэмэлт хүч ирсэн үед Angara . Үүрд авч байсан унтраах одоо эсвэл хэзээ ч.
  
  
  Тэр тогтоосон flaps хорин градус, түлхэж хяналт урагш, мөн гаргасан ярина. Бид шилжиж эхэлсэн. Бид эргэж дээр хбз. Харц үед салхины үзүүлэлт гэж надад хэлсэн бидний явж байсан буруу чиглэл: би байсан шударга салхи, бид байх естой эргэн тойронд болсон, харин би биш юм хийх гэж байгаа нь энэ. Би урьд нь хангалттай гай байлгах энэ хайрцаг босоо шиг санагдсан боловсруулсан муухай зуршил хөдлөхөд нь зөв. Дараа нь тэр санаж байв оросын хөдөлгүүр биш Пратт, Витней, мөн тэд эргэдэг дахь эсрэг чиглэлд.
  
  
  Газрын хурд нэмэгдсэн minu, дараа нь тоо арван таван. Зэмсэг ирсэн амьдралын; мэдрэгч бололтой хэвийн. Дахин онгоц байсан ирээд баруун, мөн дахин, энэ нь байсан taxied гэхэд сүүл rudder. Утас хбз нэхсэн буюу маш ойрхон. Тэр буцаж даралт. Онгоц бэлэн байсан, гэхдээ одоо ч авч чадахгүй хүртэл. Бурхан, энэ нь иймэрхүү харагдах бид явах хэрэгтэй Итали, нисч байх болно.
  
  
  "Хоер дахь Jeep ирж байсан шулуун бидний үед. Эго жолооч байсан бололтой зарим maniac хэн зайлсхийх нь толгой дээр нь хорьсон. Хоер эрэгтэй хүртэл шулуун madly ард, ажлаас халах эргэн тойронд тэдний зэвсэг үед хөдөлгүүр. Хамар нь IL-2 байсан бол аль хэдийн хүртэл, тиймээс би үзэж болох юу болж байсан, гэхдээ тэр үед байх нь илүү зорилтот. Хөдөлгүүр сунгах үед, мөн цагаан дөл гарч буудсан нь утааны хоолой.
  
  
  Jeep эхэлсэн lurch гэж жолооч оролдсон зайлсхийх Nami нь өнгөрсөн шуудууг оролдлого. Тэр буудсан онгоц, тэр мэдэрсэн онгоц доргих, гэхдээ энэ нь хэтэрхий оройтсон байлаа гарч шалгах юу болсон бэ. Нэг хөшүүрэг дугуйг нь буцааж, мөн тэнгэрийн хаяанд алга. Бид үнэгүй байсан.
  
  
  Би хадгалж дарж орхисон rudder шилжих нь зөв, бид дээгүүр нисч эцэст талбар, ямар ч илүү зуун метр газар дээр дурдсан. Миний өгсүүр, эгц байсан, дээр нь маш ташуу өнцөг бараг нэг км. Дараа нь тэр нийцэж түүний эго, мөн swerved зүүн талд. Үед түүнийх байсан нисдэг өнцгөөр, түүнийх харж болох үйл ажиллагааны хбз дээр. Хаа нэгтээ газар түүнийх байсан эвдэрсэн чөлөөт, гал ноцож байсан. Jeep байх естой цувисан, дээгүүр татсан гал.
  
  
  Энэ нь авирч өндөр нь 35,000 хөл, өрх толгойлсон баруун-баруун өмнө, хяналттай хөргөх, мөн тэгшилж унтраах онгоц. Энэ бололтой гэж бид байсан тав тухтай чиг шулуун нислэгийн хурд нь 100 орчим зангилаа, бид хэрхэн авч болох гарч үүнийг нийт airspace нь Yugoslavia, би одоо ч гэсэн салахыг хүсч баримталж онгоц. Тэр авирч болох нь бага зэрэг өндөр байна, харин ч хангалттай биш зайлсхийхийн тулд эргийн эсрэг онгоц буу, s-2 зай. Үүнээс гадна, хүн ард нь аль хэдийн хүйтэн хангалттай бүх хүмүүст хуйлагддаг торон хаалт нээлттэй. Хэрэв би авирч, дээд, I ' ll зөвхөн тэднийг муу.
  
  
  Би хараад гарч талд цонх, авах гэж оролдож миний өрөг, гэхдээ би харж чадахгүй ямар нэг зүйл. Гэсэн хэдий ч, ерөнхий нөхцөл, миний зүг нь зөв байсан юм, өөрөөр энэ нь тийм биш байсан нь үнэхээр чухал. Эрт, эсвэл дараа нь бид байх болно хүрсэн Adriatic эрэг,, дараа нь Итали.
  
  
  
  12-р бүлэг
  
  
  
  
  Хөшиг нь сарних тийм хүчтэй гэдгийг би ч анзаарсангvй Padra оруулна бүхээгийн дахин. Би харж чадахгүй байсан түүнийг хүртэл тэр авсан доош copilot-ийн суудал. Тэнд, тэр харж чимээгүй гэж яндангийн утаа spurted гарч эргэн тойронд starboard хөдөлгүүр. Хэдэн хормын дараа тэр над руу эргэж. мөн тэрээр хэлсэн нь strangled дуу: "би хэзээ ч нислэгийн өмнө."
  
  
  "Санаа зовох хэрэггүй, Хэш. Заримдаа бид ямар нэг зүйл хийх нь анх удаа.
  
  
  — Бид хаашаа явж байна Италид?
  
  
  — Би мэдэхгүй байна, бид болно нисч хамгийн ойрын нисэх онгоцны талбай. Магадгүй Pescara эсвэл цаашид хүртэл эргийн ойролцоо Bari. Хамгийн гол нь одоо бол бид алга эргэн тойронд airspace нь Yugoslavia. Удалгүй бид авч өнгөрсөн Palagruga Арлууд, бид авах болно хол, тэдэнд.
  
  
  "Тоглолт болно байх болно." Тэр бүү илэрхийлэл дамжуулан slip түүний эго-ийн амны. 'Сайн сонсогдож байна. Хэр удаан энэ нь бидэнд байгаа нь энэ вэ?
  
  
  "Дөч, дөчин таван минут. Хоер дахин их ч өмнө италийн эрэг. Энэ нь, хэрэв бид байхгүй бол ямар ч шинэ асуудал.
  
  
  "Энэ нь боломжгүй зүйл юм" гэж тэр хэлсэн байна итгэлтэйгээр. "Бид зүүн бидний дайснууд ард."
  
  
  "Наад зах нь Metkovich юм. Мөн түүнийг, би ч эргэлзээгүй тэд хичээх болно огтлолцол дээр бидэнд газар, хаана ч байж болох ч олон гэрчийн халдлага. Харин нэг удаа бид дээрх далайн, бид хялбар идэш тэжээл ч тэд доош илгээх Castel Stafilich.
  
  
  "Ямар боломж байгаа бол тэд хийх вэ?"
  
  
  Би хэлсэн emu үнэн. "Талаар адил Aptos юм."
  
  
  "Ahh," тэр аяархан хэлэв. Дараа нь завсарлага тэр асуув: "Дараа нь яагаад байхгүй бол бид нисэх бага зайлсхийхийн тулд их radars?"
  
  
  "Орчин үеийн радарын илрүүлж болно онгоц бараг тэгээс метр хол," emu тайлбарлаж байв. — Бага зэрэг нийтлэг утгаар нь хэлж өгөх болно, тэдэнд юу нь бидний нислэгийн зам нь: хамгийн богино маршрут улс орон даяар. Би хүсэхгүй байна, ямар ч доогуур явж байгаа бол тэд халдлага, би маневр, эсвэл ямар нэг зүйл буруу, би оролдох төлөвлөгөө. Болон эргэн тойронд байгаа хүмүүсийн хувьд би хүсэхгүй явж өндөр байна."
  
  
  Тэр толгой дохиод дахь ойлголт. "Энэ хүйтэн ар, мөн зарим хүмүүс айж үхэж нь хүчилтөрөгчийн дутагдалтай."
  
  
  "Энэ нь биш юм, яг дунд зун энд," би growled. — Буцаж очоод, тэдэнд хэл, тэд байх болно нас барж байна. Мөн тэдэнд амьсгалах дамжуулан гараа бол салхи нь хэтэрхий хүчтэй тэдний өмнө.
  
  
  Би шалгаж, түүний мэдрэгч дахин, харин бүх зүйл сайхан байсан. RPM хэвээр, газрын тосны даралт, температур байсан ч зөв улаан шугам. Хөдөлгүүр ч шиг сонсогдсон тэдгээр дээр ажиллаж байгаа нь хэвийн нислэгийн.
  
  
  Тэрээр доош хараад болгон эрэг болсон нэг мөр гэрэл, бүдэг гэрэл, зарим далайн эргийн хот, загас агнуурын тосгон. Өргөн уудам саарал уудам нь Dinaric Альпийн байсан одоо миний ард, мөн миний өмнө тавих нь өргөн уудам, тэгш манхан нь уйтгартай ус, Adriatic цөл. Энэ цуст нойтон доош байдаг, харин энд энэ шиг харагдаж байсан нь элсэрхэг цөл. Хуучин онгоц хадгалж, архирах, мөн тэр бараг гэдэгт итгэж эхэлж байсан учраас амжилтанд хүрсэн.
  
  
  Дараа нь би сонссон хэн нэгэн giggling. Тэр эргэж харах Софи болон Arvia шахаж орж кабин. Чоно байсан нь Софи, мөн тэрээр харж болох аз жаргалгүй гэж амьтан байх болно."
  
  
  "Арван, арван таван минутын дараа, we' ll бүх боломжтой байх амьсгалж илүү амархан, мөн хөл хөнгөн байх болно."
  
  
  Эмэгтэй хи хи, jostled үед цонх гарч харах. Би хараад София болон санасан haughty, disdainful эмэгтэй байсан анх удаа уулзаж байна, миний хийж чадах зүйл байсан эргэн тойрон эргэж, миний толгой сэгсэрнэ. Тэр харин үхэх нь илүү гэдгийг хүлээн зөвшөөрөх байсан зүйл зөөлөн, эмэгтэйлэг түүний тухай. Гэвч тэр мэдээж одоогийн энэ нь далд хэлбэр юм.
  
  
  Нь тахиа зодолдуулах гэнэт эхлэв хүчтэй сэгсрэх, хэрэв асар том гар байсан шүүрэн онгоцны сүүл болон чичирч байсан эго сайн. Флэш мөнгө орж ирсэн өнгөрсөн цонх Софи байсан онцлон тэмдэглэв ниссэн бөгөөд дээр, шатаж бидэнд ширүүн тэсэлгээний агаарын дээж авах.
  
  
  Тэр тэмцэж нь жолооны хүрд болон pedals залруулах боломжтой гулсалтын, дараа нь цонхоор хараад дахин. I didn ' t үнэхээр хэрэгтэй: би юу болохыг мэдэж байсан, би бас мэдэхгүй байсан зүйлээ бусад мөнгөн flash өндөр байсан нь бидний дээр дурдсан.
  
  
  "Софи, Arvia, буцаж явах нь бусдад. Хурдан. Бүгдийг нь хэлж мөлхөж буцааж, аль болох тонгойж доогуур байлгах толгойгоо доош.
  
  
  Тэд юу гэж би хэллээ. Түүний өөд ширтэн Padre. Тэр гартаа хурц гэрэл тэр байсан олж онгоцонд түүний гарт гэж санаа зовж хоерын creased түүний духан. "Гай, ганцханыг?" гэж тэр хэлсэн байна, гардуулах надад хэдэн пуужин.
  
  
  "Нааш ир," би хэлсэн grimly. "Нь холбон migs".
  
  
  Mig-21-F, нарийн байх. Fishbed үед М 2.2 хамт Atoll агаар-агаар пуужин дор түүний далавч. Хамгийн сайн гэж Yugoslavia санал байна. Тэдний хоер нь эсрэг байгаа нь хорин настай, зэвсэггүй хөдөлгүүр онгоц.
  
  
  'Бид яах естой вэ? Естой биш бид явж доод?
  
  
  "Өндөр эсвэл бага байна, энэ нь чухал биш. Гэхдээ тэд ойрхон авч, Хэш, гэрэл гэх мэт олон пуужин болох хаях нь их цонхоор.
  
  
  "Би ойлгохгүй байна.'
  
  
  — Би цаг байхгүй тайлбарлах. Тэд явах саналаа.'
  
  
  Онгоц ниссэн нь өргөн, swooping нуман естой гэж байна, зүгээр л дээш нь бидний сүүл. Гаслан, тэд нисэж, тэдний жигүүр зөвлөмж бараг хүрэхээс нь гайхалтай тогтоц.
  
  
  "Одоо, Хэш," би хашгирав. "Хаях эдгээр пуужин."
  
  
  Түүний хэтэрхий гэрэлтэй пуужин шиг хурдан тэр чадах шидэж их орчим цонх. Тэр илүүд үзэх байсан байх буу Наталья байсан бөгөөд хөдөлгөж дохио хол онгоц. Гэхдээ өмнө нь энэ байсан байж болох юм дахин ачаалах болон түгээсэн Padre-ийн эго, Migs байсан бол аль хэдийн хэт ойрхон.
  
  
  Бидний ард, дөрвөн жижиг дэлбэрэлт erupted эргэн тойронд Migs ' далавч. Би сэжигтэй, тэд халах үед бидний эргэн тойронд тэдний Atolls. Пуужин хурдан байдаг, том, neater илүү буу. Энэ atolls гарч ирсэн гэж бидэнд Migs тайлав үзэх гайхалтай салют дэлгэц гарч хүрч. Бидний доор, пуужин, тэсрэлт цагаан-халуун дөл, searing бидний далавч болон bellies. Пуужин орж ирсэн даяар тэнгэр, дараа нь нэг нэгээр нь dived доош, хол онгоц, дараах унаж пуужин дохио.
  
  
  "Юу... юу болоод байгаа юм бэ? Padra дуу алдав, түүний ам нээлттэй өлгөөтэй.
  
  
  "Atolls татагдаж байна халуунд шатаж пуужин илүү дулаан ялгаруулдаг илүү яндангийн манай хуучин хөдөлгүүр." Emu тайлбарласан нь энэ. "Заримдаа байгаа нь бага зэрэг хуучирсан давуу тал юм."
  
  
  Пуужин ажлаас нь халсан байсан хамаагүй доор бидний үед гэж нэрлэгддэг зорилт чиглэлд адриатын тэнгисийн Тэнгис. Тэд алга болсон доор гадаргын болон хормын дараа далайн дэлбэрчээ руу бөмбөг улбар шар дөл болон hissing цагаан хөөс.
  
  
  "Га" - ын Padra дуу алдаад. "Бид үүнийг хийсэн. Бид гарч ирээд тэдний шүд нь."
  
  
  "Та тэгж бодож байна," би хэлсэн ядуурал үүсээд. "Migs илүү fangs, мөн тэд аль хэдийн буцаж ирж дараагийн хазах."
  
  
  Хоер Yugoslavs хоер л байсан мөнгөн цэгүүд бидний ард, мөн тэд хурдан ойртож байна. Тэр арчиж түүний earlobe нь түүний ханцуй нь арчиж хөлс, хичээж гэж бодож байна. Энэ байлаа гаргасан хий, бид эхлэв бууж өргөн, эгц слайд. Миний гар нойтон байв банкны хэрэгсэл. Гурван мянган фут, доод.
  
  
  "Тиймээс бид алдаж байгаа нь их юм," Padra дуу алдаад.
  
  
  Эго-naivete хөнгөлж хурцадмал байдал болон намайг инээж хийсэн. "The tethered ямааны нь бүр ч илүү сайн боломж эсрэг Ханхүү, Хэш. Гэвч хэрэв бид шумбах, би хүсэхгүй намар хэтэрхий хол. Магадгүй, ердөө л магадгүй, би түүнийг барьж болно унтраах их урт хангалттай хүртэл бид хил.
  
  
  - Хэрэв бид ирж италийн airspace?
  
  
  "Магадгүй Migs байх болно, биднийг дагах дараа нь."
  
  
  Энэ altimeter уншиж 2500 хөл, дараа нь 2000,, дараа нь үргэлжлүүлэн бууж. Тэр найдаж байгаа бол Migs довтолж, тэд хийх болно тиймээс одоо. Хэрэв тэд байсан, тэр авч болох нэг тэднээр дамжуулан бидэнтэй хамт.
  
  
  Харин сөнөөгч үлдээд шиг хэмжээнүүд бидэнд хүртэл. — Юу нь тэд юу хийж байгаа?" Энэ Padra сандран асуув. — Яагаад биш юм, тэд ирж байна?"
  
  
  "Тэд үүнийг хийх болно, удахгүй хангалттай. Магадгүй тэд болно сугал хэн харах анх удаа ирдэг.
  
  
  Зүүн талд нэг гадагшаа явж ажиллах зуур, дахин сонгодог хэв маяг. Аажмаар, гэхдээ бодит байдал дээр, энэ нь projectile шиг, бидний дээгүүр, буурах өнцгөөр нь бидний сүүл. Нь хурц талд эргэж, би эргэж 180 градус, удаашруулах гэж маш их миний speedometer hovered зүгээр л дээш нь чухал revs. Энэ нь учирсан туршилтын Blinks шумбах бага зэрэг огцом. Харин Mig-21 maneuverable нисэх онгоц, бид чадахгүй байсан харалгүй бүхнийг нэг минут. Тэр гарч ирсэн licks тодорхой шууд цохих.
  
  
  "Машин буу. . Энэ Padra эхэлсэн.
  
  
  "Зэвсэг, Хэш," эго засварласан. "Энэ нь хуучин цээж, хэдэн ойр дайралт хангалттай бүрэн нулимс бидэнд өчүүхэн."
  
  
  Нь хар тугалга довтолгоон дагасан. Биеийн байсан нь riddled шигшүүр, мөн далавч дүүрэн байлаа нударга хэмжээний нүх. Нэг blinding флаш гэрэл гэрэлтүүлсэн мэдлэг бүхээгийн. Мөсөн салхи howled дамжуулан хагарсан шил, өтгөн хар утаа эхэлсэн billow даяар самбар. Энэ IL-2 дугуйг огцом.
  
  
  "Хэрэв ямар нэгэн зүйл," их Padra хашгирав надад. — Дараа нь юу ч байхгүй you can do?"
  
  
  Тэр шүүрэн levers, залбирч байсан гэдгийг одоо ч ажиллаж байгаа ба тэд одоо ч ажиллаж байгаа, өөр нэг нь хоер дахь нь. Зүгээр л нэг хоер дахь...
  
  
  "Тийм ээ," the rheumatologist хашгирав гэнэ. "Одоо!'
  
  
  Тэр доош дарагдсан дээр aileron хөшүүрэг болон yanked нь tiller орж, түүний хормой, гаргаж л хий. Хөлөг shuddered нь яс, авах гэж оролдож хүртэл дахин, гэнэт jerking түүний сүүл рүү нь боломжгүй албан тушаал.
  
  
  Хэсэг зуур тэр төлөвлөсөн нисэх бидний дээр, дараа нь буцаж тойрог, гэхдээ онгоц авчрав түүний замнал. Тэнд байсан тэд чих дүлийрэм улих мэт нисгэгч болгох гэж оролдсон нь эгц авирах зайлсхийх нь хоорондоо мөргөлдөж бидний дээгүүр өнхөрч ирсэн туг зөвшөөрөл гүйцэтгэх болон буудсан дөл болгон бидний нүүр царай. The moonlight дээр туссан байлаа мөнгөлөг далавч шиг багийн тэмцэж хяналтын онгоц. Гэхдээ, учир нь эго, хурд, бидний өндөр — бид одоо байсан 1,500 хөл-тэд ямар ч урт байсан, өндөр, зай to do so.
  
  
  Тулаан байсан богино. Орчин үеийн сөнөөгч тийрэлтэт байсан гаргачихсан эсрэг ramshackle уул уурхай болон орчин үеийн зэвсэг баталсан нь үр ашиггүй байна. Тэр мэл гайхав, боломжгүй ашиг өндөр, зэрэг далайн өссөн нь түүнийг авч. Бөмбөгөр ниссэн буцааж, мөн helmeted тоо хоол, нойроо хасан тэсрэлт гарч. Онгоц дараа осолдсон руу адриатын тэнгисийн Тэнгис.
  
  
  Үзүүр жигүүр цохих долгионы мөн тэрээр ээрсэн эргэн тойронд агаарт хүртэл өөр үйл ажиллагаа татсан түүнийг тэр дээрээс нь доош эргүүлснээ орж хөндий нь давалгаа. Тэнд энэ нь хэвтэж, гэдэс хүртэл, шиг үхсэн цахлай нь түүний далавч сунган. Аажмаар, энэ нь живж эхэлсэн.
  
  
  Бид байсан асуудлуудаа маргаж, гэхдээ энэ нь байж чадахгүй, ямар ч хийж Padra-ийн урам зоригтой дуутай. "Бид буун доош нь их! Хөөе, Картер. Юу нь хошигнол.'
  
  
  "Мэдээж хэрэг энэ нь хошигнол," би snorted гашуунаар, одоо ч гэсэн дүүжин гал extinguisher. "Мэдээж та мэдэх хүн байна сүүлийн инээж?"
  
  
  Бүхээгийн болсон нойтон cashews гэж онгоц гэж оролдсон түвшинд энэ галыг. Бүхэл бүтэн онгоц байсан нь riddled нүх, зөв хөдөлгүүртэй дугуйг хүчтэй, spewing тослог утаа. Дөл licked үед агаарын элсэлтийг болон түлэгдсэн жигүүр, эсвэл юу үлдсэн байсан юм. Тэр гайхаж grimly яаж манай олон зорчигч байсан нь нас барсан, эсвэл гэмтэж бэртсэн бидний эргэн тойронд.
  
  
  "Padra, эргэн ирж, хэрхэн харах, манай хүн хийж байна," гэж тэр хашгирав түүний дээгүүр аянгын үхэж хөдөлгүүр. Түүнийх байсан хоол, нойроо хасан ажиллаж хөдөлгүүрийн галын хор, extinguishing нь гал starboard хөдөлгүүр нь хөөс. Энэ padra авсан хүртэл, түүний сандал шүүрэн авч, хөшиг. 'Гэвч,... бид юу хийж чадах энэ одоо?
  
  
  "Бид үргэлжлүүлж болно нэг хөдөлгүүр," emu хэлсэн нь түүний хэзээ яаран. "Хэрэв би галыг . Гэхдээ тэнд ч гэсэн бусад цэг.
  
  
  "Бид чадахгүй ... ?
  
  
  "Үгүй ээ, энэ зөвхөн хошигнол ажилладаг нэг удаа. Үүнээс гадна, бид ямар ч урт байдаг хүч юм. Дээш яарах!'
  
  
  Тэр хүсч байсан ч түүнийг кабин дараагийн үед надад утас ирсэн. Яагаад тэр юм, тэд ашиглаж blindfolds-д цаазаар. Хоер дахь мөч, emu байсан аль хэдийн байр суурь, мөн emu биш байсан нь саад эго нь тоглодог гэх мэт бусад. Нь эцэж нарийвчлал, энэ нь бидэнд хүрч. Мөн хэн ч бидний эргэн тойронд хэлж болох юм, энэ нь дахин.
  
  
  Энэ нь байсан тэгшилж нь амжилтгүй болсон хөдөлгүүр, gliding бага зэрэг хурд, хадгалах, харин нэгэн зэрэг шүргэх залуур тэнцвэржүүлэх жигд бус зүтгүүрийн зүүн хөдөлгүүрийн. Мөч эргэж төлөө дайралт.
  
  
  "Хараач," the Padra дуу алдаад. Энэ нь зөвхөн байсан юм гэж дараа нь би анзаарсан тэр й дагаж, миний захиалга. Тэр одоо ч гэсэн хажууд зогсож надад. "Хараач, ирэх илүү их байдаг."
  
  
  Тэрээр тэмдэглэв дамжуулан хагарсан шил. Тэр нь ч зөв байсан юм: тэнд байсан зургаан илүү сөнөөгч онгоц нисч байна. Хуваах хоердугаарт, айдас clenched миний хоолой, дараа нь би ойлгосон юм биш анивчих. Энэ нь байсан хагас дивиз устгасан G-91Y Fiat сөнөөгч ногоон-цагаан-улаан тэмдэг италийн Агаарын Хүчний.
  
  
  "Өө, Бурхан минь," гэж би хэллээ. "Бид гадаадад."
  
  
  — Болно, бусад онгоц ч довтолж?" Тэр ч цаг хугацаа байна.
  
  
  "Би мэдэхгүй байна.'
  
  
  Би зохион миний амьсгал, хэрхэн гайхаж Padra болно end түүний халдлага болон эрсдэл нь олон улсын авна. Шуурхай болох нисэж дугуйлан эргэн тойронд хуучин, хөнгөн G-91Y. Тэр ойлгосон учраас G-91s байсан ниссэн энд биш, F-104s. Тэд болох launch-аас өвс зурвасын ойролцоо.
  
  
  Италийн онгоц дөхөж, blurring даяар horizon. Тэрээр хэсэг бодсоноо мөч. Дараа нь гэнэт буун хүртэл алга зай руу.
  
  
  "Тэр эргэн ирж, Картер," the Padra хэлсэн автдаг sob. "Тэр эргэн ирж байна. Гэсэн үг вэ...
  
  
  "Тийм ээ," би хэлсэн, инээмсэглэн. Тэр эргэж дээр навигацийн гэрэл нь, turntable, дараа нь эргэж радиогоор.
  
  
  "Тийм ээ," түүний emu хэлсэн байна. "Энэ тоглоом байх болно."
  
  
  
  13-р бүлэг
  
  
  
  
  Pescara нь үзэсгэлэнтэй далайн эргийн амралтын үед ам Folha. Бага байдаг аж үйлдвэрийн энд, гэхдээ илүү чухал зүйл нь элбэг байдаг элсэрхэг наран шарлагын газар, халуун ус, халуун нар. Харамсалтай нь, тэр харж чадаагүй их бусдаар дамжуулан түүний зочид буудлын өрөөнд.
  
  
  Би үлдсэн үед Pensione Cristallo Зочид буудлын ойролцоо наран шарлагын газар, хаана зөөлөн сэвшээ салхи, зөөлөн lapping давалгааны надад тусалсан сэргээх нь миний гэмтэл. Hawk танилцуулсан намайг хоер долоо хоног өвчтэй сэтгэгдэл дээр АА-ийн зардал.
  
  
  Буух харгалзагч байсан харин сонирхолгүй дараа бидний шилжилт; мөн дараа ердийн нато-гийн hustle болон хөл үймээнийг нь, тооцооны асуудалгүй явж. Манай хүн Rime ирж авах атираат цаас гэж Ханхүү түүнд өгсөн, дараа нь тэр надад хэлсэн захиас гэж байсан Албани бэлтгэж байсан нь эргэлт Yugoslavia тусламжтайгаар зарим Yugoslav эсэргүүцэл сөнөөгч. Хамгийн Их удирдагч, тодорхой "Милан", байлаа гэхэд дараа нас барсан. Уран зөгнөл.
  
  
  Түүний risked амьдрал, жигүүр авах яг энэ мэдээ дээр Aptos. Энэ нь нэг байсан хамгийн хачирхалтай үр дүн нь миний эрхэм зорилго. Харин дараа нь тэр санаж байсан гэж шүүрч танк болон нисэх онгоц дор нь хамар нь Yugoslavs, болон led зарим тосгоны замаар их цэрэг, иргэний агаарын тээвэр.
  
  
  Италийн засгийн газрын тусламж авч, оршин суугчид Jzan; тэр нь баталгаатай орогнол амласан ажлын байр. Софи, Padra, сүүлийн хоер эрэгтэй нийт их бүлэг гэж байсан эргэж Yugoslavia үргэлжлүүлэн тэмцэх, тусгаар тогтнолын төлөө, харин одоо тэр амарч надтай зочид буудалд. Энэ doorman хийсэн нэлээд хөдөлж тухай Хунтайж, харин Padra айсан дүр ч илүү Хунтайж, эцэст нь doorman тохиролцсон.
  
  
  Чоно байсан одоо Padra, учир нь энэ үед emu шаардлагагүй байсан боловч ямар нэг амьтан.
  
  
  Энэ Padra болон Хунтайж зогсож байсан гадуур коридор, харуул хамгаалалт, миний хаалганы тохиолдолд хэн ч оролдсон саад надад. Түүнийх хэвтэж байсан нүцгэн дээр өргөн ор. Arvia тавих, дараа нь над руу caressed надад түүний фирм хөх.
  
  
  Нөгөө талд, София нүүж sensuously, nibbling үед миний earlobe.
  
  
  Энэ явж байсан нь дээр дөрвөн өдөр, sensually, ендер, мөн хайнга, тасалдсан зөвхөн өглөөний бид идэж манай өрөөнд. Охид шиг ойлгох гэж би хангалттай байсан учир тэднийг хуваалцах.
  
  
  Тэд тохиролцсон энэ үед хамтад нь галт тэрэг явах. Мөн тэрээр чадсан төсөөлж тэвчишгүй хэлбэрийн өвчтэй орхи.
  
  
  Утас
  
  
  
  
  Агуулгын хүснэгт
  Бүлэг 2
  
  
  3-р бүлэг
  
  
  4-р бүлэг
  
  
  5-р бүлэг
  
  
  6-р бүлэг
  
  
  Бүлэг 7
  
  
  Бүлэг 8
  
  
  Бүлэг 9
  
  
  Бүлэг 10
  
  
  11-р бүлэг
  
  
  12-р бүлэг
  
  
  13-р бүлэг
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  
  Манай төлөөлөгч Rime юм алга.
  
  
  орчуулсан Лев Shklovsky санах ой, түүний алдагдсан хүү Антон
  
  
  Жинхэнэ нэр: Агент vermist Ромд
  
  
  
  
  
  Эхний бүлэг
  
  
  AI хэд хэдэн дурдах нь Манхэттэн дүүргийн зочид буудал, би ямар нэр байх болно. Түүний шалгаж байдаг, дараа нь хоер долоо хоногийн R&H (Амралт, чөлөөт цаг, Сэргээх) үед СҮХ Ranch-д Виржиниа Ан үндэслэл, ойролцоо Вашингтон, ДС.
  
  
  Энэ байгууллага нь хэд хэдэн өөрийн бодис, ажилчдын egos, мөн энэ нь надад өгдөг нь homey боддог . Энэ нь бас хангаж Hawke-ын аюулгүй байдлын мэдрэмжийн; - Hawk, саарал, нэр нь үл мэдэгдэгч болон хачирхалтай дарга СҮХ. Энэ нь зүгээр л хялбар түүнд илгээж, намайг унтраах зарим wharf pub нь харгалзан үзвэл алуурчин дээрэмчин, гэхдээ тэр мөчид би хариуд нь АНУ-ын дараа нь аюултай эрхэм, тэр цаг надад байсан бол би дуулгаваргүй хүүхэд.
  
  
  Би ч байсан хоер сар цалингүй сэтгэгдэл үлдээсэн, мөн энэ нь байсан агуу дуусч, газар эхлэх нь. Миний цуглуулга байсан нь асар их мастер унтлагын өрөө супер халаагуур болон зочны өрөө нь бүрэн хуримтлагдсан бар. Nen байсан нь гал тогооны өрөөний үйлчилгээ, мөн тогооч хийсэн та бодож байсан Наполеон III Парис биш, гунигтай Нью-Йорк. Үйлчилгээ байсан ухаалаг, үр ашигтай. Би ч бас байсан нь маш их цалин хадгаламжийн хуримтлагдсан миний банкны данс болон банкны данс.
  
  
  Би аваад утас дараагийн ор, өгсөн switchboard Tiggy-ийн тоо.
  
  
  Tiggy юм Tabitha Inchbold. Таван тохой өндөр, төгс барьсан англи noblewoman (түүний эцэг байсан earl) хэн арилжаалагдаж эрх ямба орон нутгийн хойд ажил нарийн бичгийн дарга олон нийтийн харилцааны компани дээр Мэдисон өргөн Чөлөө.
  
  
  "Энэ нь Ник Картер, Tiggy."
  
  
  "Ugh." Түүний дуу хоолой байсан нь холимог Cockney болон Австрали. 'Та нар энд? Хотын?'Tiggy болно боох нь маш их утга руу нь хэдэн богино үг.
  
  
  Энэ нь зөвхөн авч хэдэн минут амьд чалчаа — Tiggy-ийн хэлэлцүүлэг дүүрэн байсан бүрхэгдсэн ишлэл нь бидний өнгөрсөн мартагдашгүй үдэш хамтдаа-уулзалт зохион байгуулах нь ундаа, хамтдаа оройн хоол.
  
  
  Энэ нь байсан хагас сүүлийн гурван үед. Тэр авч удаан усанд нь дууссан мөсөн усанд явахдаа өөрийгөө болон буцаж ирэх амьдрал. Тэнд байсан нэг бүрэн хэмжээний толин тусгал дахь ариун цэврийн өрөө, тэр баяртай байсан нь тэр юу харсан. Түүнийх сайхан байсан дахин. Уг нь цуцлагдах alenka буцаж ирсэн нь надад, миний булчин үйл ажиллагаагаа бол үүрд, мөн тэнд байсан ямар ч сорви үлдсэн оролдлого өөр нэг өрсөлдөгч нь хайчилж өлөн эргэн тойронд миний бие, ашиглах нь их болж noose зүүх надад. Зөвхөн сулхан мөнгөн-цагаан шугам гарсан тохиолдолд эго-ийн тонгорог хурц kukri хутга эхэлсэн нь түүний ажил.
  
  
  Би lathered хүртэл миний нүүр, халзан цэвэр, гөлгөр өмнө хэрэглэх хурц aftershave тос. Эргэн унтлагын өрөөнд, тэр хувцастай lazily.
  
  
  Тэр унасан болгон нь түүний хүрэм. Хийх хүртэл орон зай, түүний хувцас Wilhelmina-ийн luger, би дүүрэн түүний зүүн дотоод халаасанд нь арьсан түрийвч. Би харлаа товчхон унтлагын өрөөнд толь, олж чадахгүй байсан, энэ бүгд хангалтгүй. Би шулуун, миний зангиа байсан явахад бэлэн бар гэж Tiggy, би сонгосон байсан нь бидний эхлэл.
  
  
  Зүгээр л түүний гар дээр байсан doorknob утас дуугарав shrilly.
  
  
  "Тохируулан" гэж тэр хэлсэн байна чангаар, гэвч тэр буцаж ирээд ямар ч байсан аваад утас.
  
  
  Тэр утас тавих, түүний чих, сонссон зүйлээ шиг сонсогдсон нь carnival соронзон бичлэг, зөвхөн бусад арга эргэн тойронд. Би дарагдсан улаан товч дээр утас хөрвүүлэгч, нийтлэг хэсэг тоног төхөөрөмж нь манай байгууллагын зочид буудлын өрөө, дунд ял сонссон танил дуу хоолой: "... болон түүний гэдгийг би та нар дээр амралт байна, гэхдээ олиггүй төсвийн би ажил хийх гэдэг нь би байхгүй бол та нар шиг хүмүүс хараахан. Ямар ч хичнээн сул дорой та бидэнд, та бидний зөвхөн боломжтой бодис юм.
  
  
  Энэ нь байсан Hawk. Тэр нөгөө гар утас, надад ярьж байсан юм дамжуулан түүний албан Вашингтон.
  
  
  "Би алдсан эхлэл, босс," би хэлсэн, хүсэн хүлээдэг бүх миний тэвчээр. — Та надад хэлж чадах дахин юу болсон бэ?".. "Ром" гэж тэр blurted гарч, хаагаад намайг бүр ч илүү. "Ямар нэгэн үнэртэй байсан олж Tiber. Тэр ямар нэг зүйл-Clem Андерсон, болон нас барсан гэж там. Clem Andersson байсан нь чухал биш мэдээлэгч Итали. Тэр хэзээ ч үнэхээр нэг хэсэг манай байгууллагын, гэхдээ тэр нь бидэнд тусалсан гарч ирсэн цаг хугацаа, биднийг хангаж мэдээллийг том залуус эргэн тойронд ТТГ-ын болон Интерпол байж болох юм анзаарсан байх.
  
  
  Hawke, дарга топ-нууц, хамгийн бага болон deadliest хэлтэс нь дэлхийн тагнуулын алба нь Америк, цааш нь: "Тэр бидэнд илгээсэн нь холбон тодорхой бус санал зарим талаар shitty кино, тэд хийх гэж байгаа. Ийм кино, нь тагнуул хийх болон counterintelligence танилцуулж байна гэж дур булаам хэрэг. Гэхдээ та энэ тухай мэдэх.
  
  
  Нэг өдөр, нэг хайхрамжгүй мөч, би хэлсэн Hawke би үнэхээр дуртай кино тэр харсан. Тэр өдрөөс дээр, энэ нь зүүн надад дараа нь, түүний хүүхэд шиг, зөрүүд агуулга. Тэр киноны фен. Нэг нь тэдний эргэн тойронд нь байнгын, дааж давшгүй буруу ойлголт талаар миний хувийн (хаха) амьдрал.
  
  
  "Эхлээд би гэж бодож байсан зүгээр л нэг арав — тулд-хорин сая долларын кино гэрээ," Hawke байлаа. "Гэхдээ Clem явсан гэж хэлж бүх зүйл явдаг их гүн гүнзгий. Би үзье emu судалгааны энэ нь, учир нь тэр сайн хүн, маш их ашиг тустай манай сүлжээ юм. Би санаа зовохгүй байсан энэ талаар дахиж, харин одоо Clem нас барсан байна. Тэгэхээр магадгүй Clem сурсан ямар нэг зүйл чухал. Та захиалан дээр нь Alitalia аяллын үед 20: 15 JFK, NY. Та цаг барьж нисдэг тэрэг авах болно гэж та эргэн тойронд Манхэттэн онгоцны буудал.
  
  
  "Гэхдээ, сэр -" би хэлсэн, үзэх нь махлаг, шүүслэг Tiggy алга орж манан.
  
  
  "Энэ нь авч байх болно, та илүү цагийн уншиж, мэдээллийн хуудас," гэж тэр хэлсэн байна soothingly. "Гэхдээ энэ нь ирэх дээр зочид буудал telex яг одоо. Та олох болно код нь таны шуудангийн хайрцаг урд ширээ. Танд хэрэгтэй бүх зүйл нь танхимд, энэ дугтуй. Мөнгө зардал, ID карт, хоер паспорт. Би чадахгүй ч бай та энд ямар ч урт юм. Би аль хэдийн харж болно, хэрхэн таны нүдний гэрэл нь хүртэл санаа хөгжилтэй италийн сайхан амьдрал. Гэвч санагтун: энэ нь ажил, алхаж биш." Тэрээр дурдсан талаар ямар нэг нэмэлт өдөр Нью-Йорк би хэрэгтэй, харин Hawke аль хэдийн өлгөж. Энэ тоглоом байсан юм тэр тоглож байсан түүний хувьд, мөн Hawke хийсэн дүрэм.
  
  
  Би түүний нэртэй үед дуудлагын төв асуув түүнийг авчрах telex гэж хүлээж байсан түүний хамт бүх зүйл байсан миний шуудангийн хайрцаг. Дараа нь би түүний нэртэй үед бар болон зүүн зурвас Эмэгтэй Inchbold гэж хэлж намайг уучлаарай гэж нэрлэгдэх дээр хол илүү яаралтай бизнес. Үед элчийн үүрэг хүү ирсэн нь telex, зузаан бор дугтуй, тэр гараараа Em хоер хорин долларын үнэт цаас. Таван доллар байсан аялж хооронд зүүн-банк Украин, үлдсэн хэсэг нь байсан цэцэг хүргэж байх Tiggy. Би авсан сэтгэгдэл байх болно гэж их тайвшралыг Nah гэж даалгавар байсан би гэнэт өгсөн нь надад байсан.
  
  
  Зургаан фут урт telex мэдээ, нээгдэх шиг асар том хэсэг ариун цэврийн цаас, хараад өнгөц харахад адилхан ч илүү уйтгартай тайлан ирээдүй Чикаго шар буурцгийн худалдаа. Гэсэн хэдий ч, энэ нь уншсан юм эго дамжуулан туйлширсан ил тод, хуванцар хуудас нь код дугаар дөрвөн дээр дугтуй, энэ нь илчлэгдсэн чухал агуулга дүр. Бүрэн тайлан Clemm Андерсон-ийн үйл ажиллагаа, хардлага, миний хамрах түүх энэ даалгавар нь суурь, хоер дахь хавтасны түүх хэрэв шаардлагатай. Хаяг хоер холбоо орон сууц Rime, зарим нь яаран тухай мэдээллийг цуглуулсан нэр дурдсан Андерсон-ийн тайлан.
  
  
  Эго уншиж, энэ нь хурдан, болгоомжтой, unwinding цаасан дээр мөр мөр болон чөмөг руу стандарт бутлагчаас машин манай орон сууц. Би илүү үүнийг уншиж, илүү итгэлтэй би болсон гэж Hawk илгээж байсан нь надад дээр зарим төрлийн сүнс агнадаг. Тэр нь зөв эхлэл. Эдгээр байв ам дамжсан яриа болон хов жив шиг санагдаж байсан нь илүү ач холбогдолтой кино нь арилжааны илүү СҮХ мөрдөн байцаалтын. Хэдэн хатуу баримт, бусад нь юу ч илүү бөмбөлөг. Лорензо Conti, италийн үйлдвэрлэгч өргөн дэлгэц тоглолт дүүрэн секс, цус, хэн оролцсон бүх сонгодог productions, Нь "Odyssey" нь "Хурга Мариа", бэлтгэж байсан нь шинэ баатарлаг" гэж нэрлэдэг Урсгал Гэрэл". Нэг кино нь олон улсын ажил мэргэжлийн талаар юу тохиолдож болох үед Гурав дахь Дэлхийн Дайн.
  
  
  Нь тохируулан, хүн бүр хэзээ нэгэн цагт уншсан баримт бичиг талаар мэдэж байсан юм. Бусад магадгүй Hawke, хэн хэцүү байсан цаг хайж дамжуулан гадаад мэдээ түүх, дараа нь таалагдсан манга нь бол, дараа нь хол шидэж сонин.
  
  
  Conti байсан нь найдваргүй болон олоод залуу. Тэр ч байтугай хамгийн амжилттай дүр кино, хөрөнгө оруулагчид байсан бол үлдсэн нь зөвхөн хувьдаа ашиг байхад Лорензо, нөгөө талаас авч ашиг хадгалахын тулд түүний palazzo-д Rimet, түүний вилла-д Capri, түүний цайз өмнөд Франц, мөн олон тооны эмтэй, чихмэл амьтан, албан хаагчдын болон бүх төрлийн өлгүүр дээр. Гэхдээ энэ нь байсан бараг нууц мэдээ. Бусад нэр хүндтэй үйлдвэрлэгчид эргэн тойронд Лондон эсвэл Холливудын дараа нэг шунахай хэв маяг.
  
  
  Clem Andersson хийсэн тайлбар талаар тайлбарлагдах аллага залуу Австри starlet. Алах гэж Conti байх шиг санагдсан нь түүний мөс чанар, ялангуяа оноос хойш удалгүй түүний нас барсан, тэр нь мэдрэлийн эвдрэл, гарахыг хоер сар гэртээ амарч болон эмнэлэг. Гэхдээ энэ нь бас байсан юм хэвийн. Од байна гэж орлуулж болох нууц агентууд. Мөн доголдол том кино од л гэж нийтлэг байдлаар romances нь сонирхогч жүжигчид. Conti-ийн түншүүд шинэ кино Сэр Хью Marsland, хуучин Британийн сайд нь эргэлзээтэй санхүүгийн нэр хүнд, гэхдээ ямар ч харь хүн гадаа усан сан, шоу бизнес, тодорхой холбоо бүхий англи хэл дээр түгээх компаниуд. Дан Пьеро Simca нь fickle италийн midget; нь playboy-н улс төрч, банкир, мөн маш хэвийн хамтрагч нь аж ахуйн нэгжийн шиг Vereldeinde. Эцэст нь, Крис Mallory, бие даасан Ану-ын үйлдвэрлэгч-захирал алдартай хоер Оскарын шагналт кино арван жилийн өмнө.
  
  
  Шугам хүртэл байсан гэж та бодож байсан нь Conti баатарлаг. Арван топ нэрийг Англи, Франц, Итали, улс орнууд, Хойд болон Өмнөд Америк. Хамгийн тэдний эргэн тойронд байсан зочин одод зөвхөн таван арван жилийн настай, харин их нэр байсан сайхан харагдах нь зар. Хоер гол үүрэг байв тоглосон Камилл Cavour, сүүлийн италийн секс бөмбөг,, Майкл, Спорт, англи хэл дээр углуурганы байсан хамгийн шилдэг жил, үүнээс гадна зар сурталчилгааны үнэ цэнэ.
  
  
  Энэ telex зурвас бүрэн устгасан гэж байсан нь ил тод хуудас. Би шалан дээр суугаад нэг йогийн учруулж баяжмал, тойм материал би аль хэдийн миний толгойд дахин. Тэр бүү түүний оюун явах бүрэн хоосон,, дараа нь бүх зүйл нээгдэх гэж байгаа мэт дахин байгаа юм унших эго, илүү өндөр түвшинд төвлөрөл.
  
  
  Ямар ч гайхамшиг болсон. Үнэнийг хэлэхэд, киноны гол баатрууд санааг уран бүтээлчид, мөн Clem нь маш их хийсэн тухай тэмдэглэл хэмжээг цэргийн тоног төхөөрөмж угсарч хувьд Conti хувилбар нь Дэлхийн хоердугаар Дайны III: танк, онгоц, хуурамч пуужин нь далд бетон bunkers хооллох, гэхдээ энэ нь бас байсан нь нийтлэг. Тэр нь бас байх естой гэж анзаарсан олон итали, Англи, Америк болон нато-гийн харилцааны ажилтнууд ирсэн нь материал юм.
  
  
  Бүр томоохон дайн кино ч, энэ нь зөвхөн хагас хууль зүйн, тоолж болох талаар албан есны засгийн хамтын ажиллагаа. Тэр биш ер бусын аль аль нь. Бүх хэвээр байсан гэж Clem амь насаа алдсан байсан. Харин ч тэр биш үү, заавал ямар нэг зүйл хийх нь эго судалгаа кино Утас нь Дэлхийн . Дагуу хэд хэдэн тэмдэглэл, Clem байсан нь сайн хүн, харин эргэлзээтэй байгаа учраас түүний мөрийтэй тоглоомын донтолт, учир нь түүний байнгын өр хууль бус зээл могой. Мөн шалтгаан нь тэрээр дууссан Tiber байж болно, илүү их эго сониуч тухай кино баатарлаг.
  
  
  Би байсан арван минут буцааж авахын тулд хамтдаа. Түүний авч Wilhelmina, миний luger, Хюго, миний stiletto болон Пьер-ийн хийн бөмбөг, эргэн тойронд нь их нууц бууруулах ероолд авдар, дахин савлаж хувцас тэр зүгээр л цэвэрхэн өлгөж унтлагын өрөөний шкаф. Тэр тайлаад түүний хүрэм өмсөж мөрөн holster. Түүний ханцуй байсан эргүүлэв болон нарийн бүрхүүлийн түүний stiletto товчийг хүртэл. Энэ үе шатанд, I didn ' t need a хийн бөмбөг, нь хаана байна би ихэвчлэн тавьж, тиймээс Piera тавьж минут. Түүнийг билл аль хэдийн захиалсан, мөн bellboy хаалгыг нь тогшлоо шиг тэр тавьж байсан түүний хүрэм нь дахин.
  
  
  Тэр бүхнээ өөр гарч түүний оюун ухаан, чиглэсэн түүний шинэ онцлог. Дээр JFK, нью-ЙОРК, тэр аль хэдийн Рожер (Jerry) Карр, баян Техасын oilman хэн нь зөвхөн нэг зүйл дээр түүний оюун ухаан, сайхан амьдрал, ойлгож, тэр нь орлого гэж хэзээ ч дуусчихдаг. Энэ хэсэг тэр тоглох дуртай, гэхдээ Hawke, нь тохируулан тамын биш надад өгч энэ хангалттай.
  
  
  Гэж Карр, би шаардлагатай хөрөнгө оруулалт хийх энэ кинонд биш, ашиг олох, харин эдлэх орд байгаа хүрээлэгдсэн болсон од нь өглөөний цай, үдийн хоол, оройн хоол,, магадгүй тэр ч байтугай маш хожуу зууш. Би хайр гэж ямар зүйл миний үүрэг гэж Ник Картер, хэрэв энэ нь тийм биш юм, ер нь энэ саад нь миний ажил. Би байсан бол гарч явах гэж Жерри Карр, би естой байсан хоер дахь нь хамарч, гадаад паспорт; гэж Бен Мужаан, чөлөөт сэтгүүлч. Арай согтуу, сул зураг нь илүү нийгмийн эрх чөлөөний хөдөлгөөн илүү нь ану-ын Техасын playboy-н.
  
  
  Дээр JFK, нью-ЙОРК, баясгалант охин хэн харагдахгүй байгаа юм шиг тэр байсан алхан гарч, Сэргэн мандалтын үеийн кино, эсвэл нэг хамгийн сүүлийн үеийн итали кино өгсөн Жерри Карр нь нэгдүгээр зэрэглэлийн онгоцны билет. Би өгсөн зөв дохио зорчигчийн туннель, мөн тэд намайг дамжуулан ямар ч хайж миний хувийн үнэт эдлэл: luger, хутга, бөмбөг.
  
  
  Үед худгийн явах lounge, би худалдаж авсан нь хангалттай сэтгүүл, paperbacks бөглөх нислэгийн дамжуулан Нью-Йорк Ромын тохиолдолд би унтаж чадахгүй байна. Ер нь, та авах естой, сайн шөнө унтаж эхэнд ажил, гэхдээ энэ нь хийх естой мэдээжийн хэрэг. Тэр ч байтугай хамгийн сайн эмч нар дэлхийн ирж чадаагүй байна хүртэл нь эм биш гэдгийг надад өгч унтах би явах хэрэгтэй гарах нь их чийрэгжүүлэх, оролцоог оюун ухаан гэж би хүсч байна.
  
  
  Энэ Jumbojet онгоц байсан нь зөвхөн хагас бүтэн, мөн тэр бараг ганцаараа эхний анги төлөвлөгөө. Сергей байсан асаалттай нь сануулж байх нь утаа, болон түүний суудлын бүсээ байсан бэхэлсэн. Би байсан таван минут ажиглаж миний нөхөд зорчигч — урьдчилан сэргийлэх би үргэлж авах, эсэх нь явж онгоцоор, автобусаар, эсвэл илжиг тэргэн. Түүний тухай бодож, хэр их би түүний амрах болно, хэрхэн аюулгүй юм.
  
  
  Тэнд байсан арван зорчигч. Дөрвөн бизнес эрхлэгчид, хоорондоо бараг ижил тэдний хар костюм, зөөх тэдгээр дипломат зарчмаар. Гурван дунд насны хосуудын нь алт nameplates гэж тодорхойлсон тэднийг гишүүдийн хувьд тансаг зэрэглэлийн аялалын групп нь дэлхийн аялал. Бүх зүйл хэвийн, гэмгүй болон холын орхиж, намайг бүхэлд нь эгнээний суудал өөртөө, хэдэн хоосон мөр урд болон ард нь надад.
  
  
  Удалгүй ногоон санкт асдаг, бид байсан агаарт, би буцаж очоод ариун цэврийн өрөө. Тэнд би арилгасан holster миний Luger болон scabbard миний stiletto. Эргэж өөрийн суудалд тэр түүнийг тавих нь их өөрийн дипломат цүнх болсон аюулгүй байдлын цоож. Хэрэв би азтай хангалттай ойрхон миний нүд үеэр нислэгийн, би хүсэхгүй эрсдэл миний хүрэм ирж буцаах болон миний нөхөд зорчигч байх нь хачин бодол талаар hijackings гэх мэт . Би зүгээр л engrossed нь гэрэл унших үед харилцаа холбоо beeped түүний дэргэд. Нь сэтгэл татам, зөөлөн эмэгтэй дуу хоолой гэж хэлсэн итали, франц, англи гэсэн нь eda үйлчилж байх юм.
  
  
  Тэнд байсан хоер нислэгийн үйлчлэгч. Би чадахгүй гэж хэлэх талаар илүү нэг илүү зүйл нь энэ байсан. Харин нөгөө нэг нь миний анхаарлыг татсан мөчөөс эхлэн би анх анзаарсан юм. Тэр том эмэгтэй. Хэдэн инч өндөр илүү миний орхисон Tiggy. Мөн илүү их гайхамшигтай. Тэр бөглөсөн түүний сонирхолтой дүрэмт хувцас өнгөрсөн инчийн, доош нугалахад тавьж миний eda доош. Энэ цаг мөчид, тэнд маш их, энэ нь энэ нь бараг дүүрэн өрөөг бүхэлд. Тэр санаж байгаа цагт нэг удаа байсан францын хаан хэний дарсны шил байсан хийсч гарч яг дагуу хэлбэртэй, хөх эго нь дараа нь хайрт амраг. Тэр төсөөлж чадахгүй вэ хүн мэдэрсэн байх естой.
  
  
  Би түүнд хэлсэн. - 'Баярлалаа'
  
  
  Тэр инээмсэглэн. Мөн тэр хүмүүсийн нэг нь эмэгтэйчүүд инээмсэглэн бүх арга зам нь тэдний урт, гялалзсан, улаавтар хүрэн үс нь тэдний урт хөвөн ороосон хөл зөвлөмжүүд тэдний гялалзсан мини-гутал.
  
  
  "Улаан дарс оройн хоол," гэж тэр хэлсэн байна. "Гэхдээ бид ч бас Colognola. Улаан дарс юм, наад зах нь шиг сайн Soave цагаан дарс жагсаалт, мөн энэ нь ирдэг бүс нутаг тэр хаана төрсөн. Энэ нь бас гаргаж болно.
  
  
  Түүний англи хэл дээр байсан бараг ямар ч чип; зөвхөн бага зэрэг хатуу сонголт үг, гэхдээ маш их баяртай байна.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Таны эх орондоо?"
  
  
  "Veneto," гэж тэр хэлсэн байна. "Венецид. Гэхдээ энэ Padua. Илүү гадагш урсгалгүй.
  
  
  "I' ll try Colognola," би хэлэв. "Харин нэг нөхцөл ... '
  
  
  "Би байна, эрхэм ээ ... Тэр харлаа зорчигч жагсаалт дахь гараа. "Ноен Карр?" Би үйлчилж байсан сүүлчийн зорчигч энэ хэсэгт, болон бусад нислэгийн үйлчлэгч аль хэдийн орхисон нь түүнийг сагсанд. "Та амсах болно энэ нь дарс, надад," би хэлэв.
  
  
  "Энэ нь бүхэлдээ Конан" гэж тэр шийдэмгий хэлэв. Гэхдээ энэ нь мэдэрсэн илүү адилхан нэг зүйлийн эхлэл илүү бүрэн татгалзсан.
  
  
  "Журам нь зориулагдсан байдаг байх нь эвдэрсэн, эсвэл наад зах нь байх эвдэрсэн, signorina," би хэлэв. "Signorina?"
  
  
  "Signorina Morandi," гэж тэр хэлсэн байна. Дахин нэг удаа, тэр надад өгсөн хүмүүсийн нэг enveloping, бүх талыг хамарсан инээмсэглэл.
  
  
  "Roseanne Morandi, Ноен Карр".
  
  
  "Жерри, Roseanne," би хэлэв. "Бид хүлээн зөвшөөрч ажиллах эргэн тойронд зарим эдгээр асуудлууд? Энэ нь тийм биш юм шиг таны газар нь хөл хөдөлгөөн ихтэй. Түүнийг санаж, түүний түр үүрэг нь тос ихтэй playboy-н олж хорин түүний түрийвч. "Хэрэв та өгч, энэ нь таны найз, гарцаагүй тэр тусламж авч болно зорчигч нь бусад нь?"
  
  
  Инээмсэглэл байсан одоо тэр нь conspirator.
  
  
  "Энэ нь илүү эсрэг дүрэм, Жерри," гэж тэр хэлэв, түүж байжээ. Энэ нь нэг хос оймс нь nah. Түүний буцаж ирэх нь удахгүй Colognola. Энэ нь хөнгөн, зөөлөн гэж Soave, харин илүү хүчтэй.
  
  
  'Та яаж байна?' Гэж би түүнд хэлсэн өмнө тэр үлдсэн.
  
  
  "Магадгүй," Roseanne хэлсэн байна. "Бид харах болно.'
  
  
  Тэр удахгүй буцаж ирсэн нь хоер шил Colognola, жижиг, бохир хоол хүнс, өөрсдөө. Тэр суугаад суудал дээр миний хажууд тавих тавиур, тавиур дээр өмнө нь түүний.
  
  
  "Байдаг л хоер дахь ням гараг зүүн талд," гэж тэр хэлсэн байна. "Тэгээд дараа нь эмх замбараагүй байдал дахин эхэлнэ . Дараа нь аялал жуулчлалын улирал эхэлдэг. Бүх суудал авч болно. Тэд бүгд ямар нэг зүйлийг хүсэж байгаа өөр өөр. Мөн эдгээр өөх настай бизнес эрхлэгч хэн эхлэх чимхэх учраас миний уншиж байсан ямар нэг зүйлийн талаар эдгээр италийн төлөгчийг зууран жонна, одоо тэд хүссэн болгон тавьж практик. Би үнэхээр дуртай энэ үед сайн зүйл биш юм шиг хөл хөдөлгөөн ихтэй байдаг учраас тэд одоо. Ч гэсэн нийгэм биш тэгж бодож байна."
  
  
  Тэр хугалсан далайн хав дээр шил, uncorked хамгийн их нь дадлага дарсны хөдөлгөөн. Тэр цутгаж, зарим руу нь миний шилэн миний хувьд амсах болно. Энэ нь байсан юм шиг л сайн гэж тэр хэлсэн байна, гэрэл, анхилам үнэртэй, сайн aftertaste.
  
  
  Тэр толгой дохиод түүний, тэр аль аль нь дүүрэн шил. Бид ууж хамтдаа алиных нь хундага өргөж. Би байсан гэсэн хүчтэй мэдрэмж бид ууж байсан нэг зүйл нь.
  
  
  Дараа нь хэдэн ундаа, Roseanne буцааж түлхэж эвгүй сандал тусгаарласан биднийг харан түүний бүрэн жин нь миний эсрэг.
  
  
  "Энэ нь илүү дээр юм, Жерри," гэж тэр хэлэв, засах түүний гэм зэмгүй бор нүд уурхайн гэж нэг талаас хэрэн дээр минь гараа байсан бөгөөд аажмаар шилжиж байгаа нь түүний хөхний. Тэр биш үү түлхэх гэж гараа хол, гэхдээ шахагдан энэ нь ч хатуу.
  
  
  Өөр нэг онгоцны үйлчлэгч цуглуулсан манай үнсний сав, хоер хоосон шил дарс. Сергей онгоцонд байсан унтарсан, мөн хол тэр харж болох юм, бусад зорчигч, бизнес эрхлэгчид, болон аяллын баян дунд насны хосуудын унтаж байв. Би биш яг шинэ хайр анхны харцаар, гэхдээ энэ нь ихэвчлэн тохиолддог мөч аюул, хурцадмал байдал, Хэзээ ч иймэрхүү: энгийн, аяндаа, болон сэтгэл санаа өөдрөг: ирсэн эхний солилцох харц дээгүүр нь хоол нь хурдан хөдөлж хувилбар болох ямар ч урт байх хэрэгтэй. Секундын дотор, бид доошилж арын болон бусад суудал, бид байсан бүх орон зай, хувийн, тав тухтай гэж хоер хүн болох нь зөвхөн мөрөөдөл.
  
  
  Roseanne надад тусалсан тайлж миний хүрэм авч ямар ч түүний уруул дээрээс минь rta. Түүний хэл байсан миний аманд шиг алдаж, айж загас. Тэр түрхэцтэй талх зэрэг ордог дээд унтраах түүний дүрэмт хувцас, хурдан түүлгэж түүний оймс, гутал. Өндөр, эрч хүчтэй эмэгтэй нь гэнэтийн эмзэглэл, гэрэл, тачаангуй эрвээхэй.
  
  
  Цаашид, groping гараа хаа сайгүй байсан. Дор миний unbuttoned цамц, одоо shamelessly бага, илүү insistent,, дараа нь хатгаж миний ам, хайх миний хэл. Би чамд өгсөн миний адил их болсон. Дараа нь тэр байсан руу довтоллоо гэхэд nah, хаана хүмүүс урт, сонгодог хөл уулзаж, тэнд удаан байсан мөчүүд харилцан онгод хөөрөлд. Энэ биш үү шаардлагатай үгсийг; бидний чийдэн аль хэдийн бидэнд хэлсэн бүх зүйл.
  
  
  Бид хүрсэн оргил хамтдаа Roseanne зүгээр л гүнзгий амьсгаа авч сэтгэл ханамж.
  
  
  Түүнийх байсан ч амарч байх үед Roseanne, тосгоны охин байсан нээлттэй, инээмсэглэл миний хажууд. Бусад нь бага зэрэг ичих мөн гэдгийг түүний инээмсэглэл одоо resembled сайн хооллож cat-ын инээмсэглэл, тэр маш загвар нь нэр хүндтэй бөгөөд нэр хүндтэй, нислэгийн үйлчлэгч хэн зарцуулсан хэдэн минут чатлаж, юу ч илүү, нь нэр хүндтэй зорчигч.
  
  
  "Хэрэв та хүсэж нисэх бидэнтэй дахин, Жерри," гэж тэр хэлэв, " ид шид, эсэхийг та үүнийг хийх гадуурх улирал, та нар шиг хийж байгаа одоо."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хэрэв та зөвхөн хийх хайр агаарт? — Дараа нь бүх, би төлөвлөгөөтэй байх Rime хэдэн долоо хоногийн турш. Магадгүй тэр ашиглаж болох юм, түүний чөлөөт цагт судлах бүх гол үзмэр. Энэ нь гэсэн үг, та нар хамгийн өндөр цэг бүхий л онцлох үйл явдал.
  
  
  "За, баярлалаа, Жерри," гэж тэр хэлсэн байна. "Би нисэх нааш нь маш их. Гэвч хэрэв түүний чөлөөт, та надтай холбоо барьж болно үед энэ тоо. Тэр надад нэг утасны дугаар байсан бөгөөд анхааралтай бичиж дэвтэр. "Би байх болно гэж бодож мэдэх нь сайхан өөр юу бид дэлхий дээр юу ч эдгээр бүх хүмүүс бидний эргэн тойронд байгаа." Тэр даллан нэг гараараа нөгөө унтаж зорчигч, хи хи. "Хаана байна үлдэх үү? Хэрэв энэ нь биш юм ч бас cheeky, магадгүй би чадах та нарыг дуудаж байна.
  
  
  "Albergo Le Superbe," би хэлэв. "Хэрвээ би биш тэнд зурвас үлдээгээрэй."
  
  
  "Та юу хийх гэж д Rime, Жерри?"
  
  
  Энэ нь гэм зэмгүй, маш тодорхой бүрэлдэхүүн хэсэг, гэхдээ би мэдэрсэн миний анхааруулах систем нь өшиглөх. Бага зэрэг хорссон мэт мэдрэмж миний хүзүү, намайг ойлгож байх нь зөнгөөрөө тэмдэг аюул.
  
  
  Энэ нь дарсны гэж хэн ч асууж байж болох юм, намайг, харин агшин байсан нь харамсалтай. Бараг л хэн ч хийж байсан энэ их эрт. Бэлтгэх дотно үргэлж хийгддэг яриа, мөн хэн ч хүлээж бэлгийн зөөлрүүлэх зорилт нь бага. Мөн "зорилго" нь би юу мэдэрсэн нь хамгийн эхний мөч. Энэ нь зөвхөн намайг аваад хэдэн tenths нь хоер дахь үйл явц энэ бодол миний толгойд.
  
  
  "Би очихыг хүссэн кино хүмүүс байна," би хэлсэн, таслах ямар ч яриа. "Энэ Лорензо Conti. Магадгүй би болно хөрөнгө оруулалт нь зарим мөнгө нь эго тулгуурласан шинэ үйлдвэрлэл."
  
  
  "Аа, Утас нь Дэлхийн" Roseanne хэлсэн, тэр болох нь бараг харж буухиа дарж сүнс нь Мадонна-ийн инээмсэглэж, тачаангуй нүүр нь maroon хүрээ. "Хэрэв та хүмүүстэй уулзах шиг, та нар байх болно, маш их цаг хугацаа уулзаж, зарим нислэгийн үйлчлэгч нэртэй Rosana."
  
  
  Би итгэлтэй байна, түүний дараа бидний хуваалцсан дур, тэр хэзээ ч байх өчүүхэн надад.
  
  
  Бид ярилцлаа жаахан өөрсдийнхөө тухай, шилдэг зоогийн газар Холбоц, ямар их зочид буудал Le Superbe юм, гэх мэт. Энэ нь байсан бүх гэм зэмгүй яриа дахин, харин юу өгсөн түүнийг хол байсан гэж дараа нь холбох миний аялал Ромд "Дэлхийн Төгсгөл" гэж тэр байсан юм хойш тавьж, бүх сониуч зан.
  
  
  Тиймээс бид ярилцлаа болон napped хэдэн цагийн турш, одоо ч гэсэн сайхан байна. Roseanne дараа нь уучлал гуйсан.
  
  
  "The Eda чадахгүй гаргасан ч," гэж тэр хэлсэн байна. "Өглөөний өмнө буух. Та биш шүү дээ гэж алдах нь миний утасны дугаар, Жерри?"
  
  
  Би хэлсэн хөөе би хийж чадахгүй гэж энэ.
  
  
  Би хэлж чадахгүй байсан хөөе би илгээх болно эго нь СҮХ холбоо Ромын төлөө нарийвчилсан судалгааг Signorina Morandi, түүний намтар, мөн л түүний өнгөрсөн ба одоогийн холболтуудыг Дэлхийн Төгсгөл болон хожуу Clem Anders.
  
  
  
  
  Бүлэг 2
  
  
  
  
  Леонардо да Vinea Fumicino нисэх онгоцны буудал Ромын байсан нь зовлонтой. Тэр орж ирсэн зөв нэр, хурдан өнгөрч дамжуулан гаалийн болон аюулгүй байдлын шалгалт. Тэр шидэж өөрийгөө руу такси тулаан. Тэнд байсан тогтмол strike, нисэх онгоцны буудал болон тэмцээн такси байсан догшин. Тэр эцэст нь олсон нөхөрсөг bastard хэн авахыг зөвшөөрсөн намайг болон миний баг болгон хот нь хоер зорчигч нь бусад нь зүгээр л нэг хэсэг нийт нэг хүнд ногдох.
  
  
  Тэгээд тэд миний захиалга дээр Le Superbe Зочид буудал, болон Hawk хийсэн нь түүний ердийн чадварлаг зохион байгуулалт. Би байсан гэж үзэж байсан бол үнэхээр хяналтанд Техасын сая. Намайг шалгаж, би түүнээс асуусан бол Крис Mallory эсвэл Сэр Хью Marsland байсан нь бас ажиглагджээ.
  
  
  "Тэдний аль аль нь, Ноен Карр. Хүлээн авахад аз жаргалтай байсан батлахын тулд СҮХ-ын мэдээлэл Le Superbe нь албан бус төв Wereldeinde бүтээгч.
  
  
  "Дараа нь би зүгээр л текст тэдэнд," би хэлэв. Миний гарт байсан нэг хэсэг зочид буудал цаас, түүний өмнө гаргаж ирээд үзэг эргэн тойронд миний халаасанд байна. Түүний бичсэн нэг зурвас тэдний аль аль нь, улмаар хамарсан эрсдэл гэж нэг мессеж алдаж болно. Түүний зочид буудал холбоо тогтоох естой as soon as possible. "Эрхэм хүндэт Ноен Хью," гэж тэр бичжээ (болон "Эрхэм Mallory" хоер дахь зурвас), " Lew, Кевин надад хэлсэн та үзнэ үү Rime. Би хүсэж Stahl-ийн кино байх бүтээлээ. Миний бодлоор Дэлхийн Төгсгөл болох ч боломж байж болохгүй."
  
  
  Би хүртэл зохион байгуулж том, illegible гарын үсэг, мөн Клэйр рүү яаран авч бизнес карт клип Hawk надад өгсөн, тодорхойлох намайг гишүүнээр төлөөлөгч Хьюстон ноед оо-ийн клуб .
  
  
  Нэг bellboy намайг аваад хүртэл зургаа дахь давхрын нэг өрөөнд гэдгийг харсан нь илүү гоемсог, илүү нэг нь би байсан зүүн Нью-Йорк. Le Superbe эхэлсэн нь зочид буудлын амьдралын гэрэл гэгээтэй цаг үед эргээд зууны, мөн түүний олон хэв маяг өөрчлөлт, тохижилт, энэ нь хэзээ ч дагасан орчин үеийн чиг хандлага нэмэгдэж эзэмших хувааж, түүний дурдах руу жижиг зай. Тэр гаргаж авсан хоер шинэ 1,000 lire үнэт цаас нь messenger, дараа нь гараараа emu нэг 5,000 түүнд хэлсэн буцаж явах үед дээд хурд нь хамгийн сүүлийн үеийн, бүрэн Холбоц карт. Би мэдэж байсан, түүнийг нь нэлээн сайн хотод, гэхдээ би төлөвлөсөн хэрэглэж, энэ нь маш хурдан, хүлээж хариу нь миний хамгийн сайн тохируулах: хоер зурвас.
  
  
  Тэр буцаж өмнө дууссан задлах. Шагналд нь түүнд татгалзсан өөрчлөлт, тэр буцаж зочид буудал.
  
  
  Би зарцуулсан нь бүтэн таван минут баяжуулах газрын зураг дээр, хэзээ нээгдэх хамрагдсан хагас миний Baroque ор. Тэр батлагдсан түүний мэдлэг өнгөрсөн, дүүрсэн хэдэн тодорхой бус толбо түүний санах ой, мөн байрлах манай холбоо барих хаяг: нэг сайхан Parioli, бусад дуу чимээ ихтэй Trastevere нөгөө талд Tiber.
  
  
  Цаашид зайлшгүй шаардлагатай, танил тутмын, би авч Luger гарч, миний дипломат цүнх, буулгах эго, мөн dripped газрын тос дээр ажлаас халах механизм. Дараа нь түүний, undressed таван минут йогийн. Дараа нь түүний сандал хэвлэлийн авах, зарим нь бусад нь Roseanne маш аз жаргалтай татгалзсан намайг онгоц, би мартахыг хүсэж, энэ талаар аль аль нь дуусдаг өдөр шаардлагатай бол.
  
  
  Хэрэв түүний мессеж й байсан нь хариулсан байна, ямар нэг зүйл байсан нь буруу, учир нь их тэр талаар бодож Rosana-ер нь түүнийг идэвхжүүлэх foreplay байсан аль аль нь үр дүнтэй, эротик — илүү тэр итгэлтэй болж байсан юм хийх ямар нэг зүйл нь "Дэлхийн Төгсгөл."
  
  
  Би унасан болгон нь гүн унтаж байсан сайхан мөрөөдөл байсан нь тайван reenactment миний учрал Rosana. Зөвхөн миний мөрөөдөл, ямар ч байсан нэг дээр өөр онгоц, бүх зүйл зохицуулагдаж байсан нь бага зэрэг илүү анхааралтай. Хүртэл дохиолол хонх дуугарав.
  
  
  Тэр сэрээд, хурдан, болон аз жаргалгүй байсан. Утас дуугарав. Тэр авч, утасны дэгээ унтраах.
  
  
  "Ноен Карр?" Эмэгтэй дуу хоолой нь бага зэрэг гадаад аялгатай.
  
  
  — Та нэгдэх яриа?"
  
  
  "Сэр Хью Marsland for you." Зүгээр л хором уу.
  
  
  Тэр хүлээж, түүний, мөн дуу хоолой байсан хэт халуун, хэт идэвхижсэн, авсан газар нь охин юм.
  
  
  "Та ярьж Хью Marsland, Ноен Карр," гэж тэр хэлсэн байна. (Үргэлж болгоомжил бол an Englishman мартдаг түүний нэр ч удахгүй.) Lew байсан маш ухаалаг зөвлөгөө өгч байгаа та бидэнтэй холбоо барина уу. Хэрхэн хамгийн хөгшин тэнэг хийж байна вэ?"
  
  
  Би хариулсан түүний мэдээллийг Hawk telexed надад. Lew, хуучин madman байсан аялж түүний дарвуулт завины, Галзуу Жэйн, эргээс Алмазан Зэгс нь Mimi, тав дахь Хатагтай Кевин. Би хэлж байсан сайн байна уу, тэдний аль аль нь.
  
  
  "Би айж байдаг нь буруу зүйл санхүүгийн тал аль аль нь үзүүрийг Дэлхий, эрхэм," Сэр Хью хэлж, бодож бага Lew. — Гэхдээ ямар ч шалтгаан байхгүй учраас бид байх естой уулзах хүртэл бага зэрэг тайвшрах үед la bella Рома. Renzo Conti, хэн нэгэн бидний эргэн тойронд, бид уулзах хүсэлтэй нь ууж, орой зарцуулах. Би аз жаргалтай байх болно бол та бидэнтэй нэгдээрэй. Хэлэх эргэн тойронд зургаан гучин-д Monza lounge?
  
  
  Би түүнд хэлсэн, би үүнийг хүсч байна.
  
  
  Богино яриа байсан бараг хангалттай өгч түүнийг зэрвэс Сэр Хью махан бие ба цусны. Нэг нь бичиг үсэгт тайлагдсан, сайн төвшин Englishman нь хуурамч хүнд-залуу нийгмийн дүр төрх байсан баг нь түүний snobbery болохоор тэр юм олох фунт, марк, франк, эсвэл лира тэр биш үү өвлөж гэх мэт бусад хөвгүүд. Мөн энэ нь бараг тодорхой байсан гэж тэнд байсан өрөө нь бүр ч илүү мөнгө at the End of the World. Энэ нь зөвхөн байсан гэж хэлсэн ид шид, хувь нэмрийг илүү сонирхолтой дүлий, баян Texan гаргах нь эго юм шиг санагдаж шаардлагагүй, тиймээс хэрэв тэд намайг барьж, oni болно намайг авахаар мэт дүр эсгэх нь хүүхдүүд байх нь сайн цаг.
  
  
  Энэ нь зөвхөн байсан таван цагийн үдээс хойш, миний сунгаж үлдсэн байсан арилгасан таагүй цаг хугацааны ялгаа. Би чадсан тавьж сайн ашиглах, тэд хоер цаг гэж би орхисон тоглолтын өмнө эхэлсэн. Би болсон хувцастай (хийсэн сэтгэцийн тайлбар худалдан авах, зарим нь илүү өнгөлөг цамц, дагалдах хэрэгсэл болгох нь миний харагдах нь бүр ч илүү үнэмшилтэй), аваад цахилгаан шат доош лобби нь алтадмал металл тор.
  
  
  Энэ doorman гэж нэрлэдэг такси, би явлаа тулд Piazza Evita, гайхалтай сайхан, touristy газар. Харин оронд нь авч ширээн дээр Tre Scalini дэнж, би давж дөрвөлжин, авч хэдэн эргэж, буцаж, миний зам, Corso Витторио Emanuel. Тэр ирсэн үед л барьж автобус Trastevere. Энэ нь дулаан хаврын өдөр, мөн автобус байсан савлаж хуваагдсан хэсгүүдийг нь, мөн энэ мэт санагдсан та гацах нь агуулах дүүрэн үнэр нь хуучирсан, угаалга, гэхдээ би мэдэж байсан, би байсан үнэ pursuers.
  
  
  Холбоо барих хаяг байсан ramshackle, сийрэг тавилгатай буланд орон сууц дээш tobacconist-ийн дэлгүүр худалдах, тамхи, давс, болон lottery tickets. Тэр авирч rickety шатаар унагасан гурван удаа. Хаалга нээгдсэн гэхэд нимгэн залуу түүний хорь дахь нь flaxen үстэй хүн шиг харагдаж нь ажилгүй трактор жолооч. Төгс баг нь олон улсын, тэнүүчлэл оюутны хүн амын бүс нутаг. Тэр хадгалж түүний listless junkie учруулж хүртэл тэр хаалттай, цоожтой хаалганы цаана намайг.
  
  
  Дараа нь тэр гарч ирсэн дээр өөрийн маяг ба Stahl хараад бага зэрэг илүү хүн.
  
  
  "Hyman, ТТГ-ын," гэж тэр хэлсэн байна. — Би та нарт хэлсэн ирж байсан." Та Жерри Карр, биш юм, та?
  
  
  'Энэ нь зөв.'Түүний сэгсрэв emu-ийн гар.
  
  
  "Би мэдэрч маш их харамсаж Андерсон," Hyman хэлсэн байна. "Бид ямар ч ойлголтгүй байсан тэр юу хийж байсан. Түүний эго хайлт бүх түүний зүйл, мөн бид одоо ч байхгүй, ямар ч хүргэдэг дээр ferret. Тэр нь зэрлэг онолын талаар " Дэлхийн Төгсгөл." Гэхдээ зөвхөн хуйвалдаан би-г үзнэ үү, энэ нь ердийн оролдлого сүү хөрөнгө оруулагчид, магадгүй тэр ч байтугай олон нийтийн." Тэр намайг орж арын өрөөнд нь байсан ижил үхлийн уур амьсгал эхний өрөө. Тэнд ирсэн байх естой, зарим байгууллага нь энэ нь, хэдийгээр, учир нь тэр явж, зөв хүртэл хуучин буйдан, хойш нь түлхэж замбараагүйтүүлэх шалан дээр, мөн гаргаж ирээд нэг цаасан хайрцаг дор нь энэ.
  
  
  "Магадгүй та ямар нэг зүйлийг олох болно гэдгийг бид анзаарахгүй байсан," гэж тэр хэлсэн ч их итгэл үнэмшил. "Эдгээр нь хуурмаг зүйлс, бусад хувцас тэр олж, түүний зөвхөн сайн тохирсон гэж тэр оршуулсан, мөн зарим нэг бусад хувцас эго хөлсийг борлуулсан үед бөөс зах зээл юм."
  
  
  "Эго хөлсийг?" Миний чих pricked үед гарч болох таамаглаж байна. "Corky. Ану-ын оюутан. Магадгүй, " Hyman хэлсэн байна. Хамгийн сүүлийн үеийн урт цуврал. Цэвэр зам энэ чиглэл. Бид шалгаж, энэ нь гарч. Харин та авах боломжтой, түүний хаяг, хэрэв та хүсэж байгаа бол. "Магадгүй," гэж би хэллээ. — Гэвч намайг зохицуулах, энэ нь анх удаа.
  
  
  Би биш халах ану-ын ТТГ. Харин ч цаг үед байсан ХҮМҮҮС олж мэдсэн зүйлсийн талаар тэд гарч алга болсон. Мөн ховор тохиолдолд эмнэлгийн байсан эсрэг байна.
  
  
  "I' ll be бусад өрөө бол та надад хэрэгтэй," Hyman хэлсэн байна. "Би бооцоо байгаа цорын ганц хүн шатааж, гашиш нь censer нуух гэдгийг би утаа Тэмээний."
  
  
  Тэр сууж, түүний дээр доош rickety буйдан болон Stahl судалсан агуулгыг хайрцаг. Би юу ч байсангүй зогсоох үед. Бүх давтан юу би аль хэдийн мэдэж байсан, дээр telex. Андерсон-ийн овоо clumsily бичсэн тэмдэглэл өөрөө мэддэг байсан юм бүх зүйл нь түүний хугацааг нь Кора болон бусад охид түүний тухай тэмдэглэл Conti, Marsland, мөн Mallory. Clem Адислагдсан Andersson байсан архаг scribbler. Энэ нь зүгээр л муу зуршилтай нь нууц Албаны ажилтан шиг юм ярьж байхад нь согтуу. Нөгөө талаас, тэр мэдэж байсан зарим сайн агентууд (хэзээ ч дээд ховилын, харин ч сайн) хэн ярьж маш их согтуу мэдээлсэн маш олон зөрчил гэж тэд машинаараа нь counterintelligence залуус галзуу гээд ханд нь үр тариа үнэний-аас их хамгийн чалчаа нь. Нэг нь гэж хэлж болно Андерсон-ийн scribbles, тэмдэглэл. Бусад тохиолдолд тэр галзуу явсан биш, дайсан, харин түүний, Ник Картер, хайж боломж байж болох юм үгүйсгэх шийтгэл, хайж илрүүлэхийн тулд юу байж болох шалтгаан нь хуурмаг би-г нас барсны.
  
  
  Тэнд байсан гурван тэмдэглэл биш байсан дээжийг би юу ашиглаж тэжээл миний дарга. Нь бүрхэг ноорог нь нэр Conti, Marsland, мөн Mallory байгуулах гурвалжин эргэн тойронд захидал Л. Эдгээр нь асуултын тэмдэг болон illegible гэдгийг анхаарна гэсэн үг болох Ч, Швейцарийн тусгай зөвшөөрөл хавтан тэмдэглэгээ. Энэ нь дараа нь ямар нэг зүйл гэж уншдаг шиг Jungfrau, нэг Уулын бөмбөлөг-д Швейцарь, эсвэл, герман, онгон (магадлал маш бага), эсвэл Junker-герман, нь nobleman, эсвэл зэрлэг чавга — хар тамхины донтон. Эсвэл магадгүй зарим нь код үг. Эхлэл хоердугаар байсан нь тодорхой тайлбар бүрдсэн, ямар ч илүү чухал юм "R". "R", мөн шуудангаар? Харин энэ хэн бэ? Тухайн үед өвчин зовлон, миний бодол буцаж Rosana.
  
  
  Гуравдугаарт, дунд гэдэс нь хоосон карт нь захидал "АА". Klemmu байсан нь ундны асуудал байсан байж болох юм төлөвлөлтийн холбоо архичдын Ромд ч байх шиг санагдаж билээ алс татагддаг гэж миний өмнөх "онгон".
  
  
  Hymana түүнд талархал илэрхийлээд, бичсэн доош нь Кора-ийн хаяг, болон үлдсэн байна. Тэр амьдарч зочин гэрт нь ойролцоо. Зүгээр л тохиолдолд энэ нь тийм биш юм, би явж доош нь хэдэн гудамж руу Санта Мария Квадрат, адил нийтлэг аялал жуулчлалын зогсоох Trastevere, мөн сайшаав таксины.
  
  
  Би одоо ч гэсэн арай худалдан авах цаг нь хос тод цамц, хос матар-арьс өндөр гутал хадгалах миний Texan зураг. Би ч байсан, бага зэрэг цаг хусуулах нь миний өрөө, өөрчлөлт хурал.
  
  
  Өдөөгдсөн mystique of stock car racing, Le Superbe Танхим дахь Monza байсан чимэглэсэн reproductions чимэг машин нэг арга зам, зарим нь англи хэл уушийн газрууд байна чимэглэсэн reproductions адуу, ан нохой. Одоо үед зургаан гучин орой, эго дүүрэн байсан Conti-ийн камер бригад, зарим нь дуулж, хамгийн сайхан, цэвэрхэн хувцасласан эмэгтэй байсан тэр нэгэн цагт харсан, бүх цуглуулсан нэг дээвэр дор.
  
  
  Тэр болгон явж Monze-ийн өрөө нь арай schizoid demeanor үргэлж бололтой хамгийн тохиромжтой Жерри Карр. Хагас тодорхойгүй танихгүй хүн, хагас их зан хүн мэддэг гэж тэр бичиж болно, ямар ч шалгах нь найман зураг нийлбэр. Би хэрэгсэхгүй зөөгч хэн гэж оролдсон намайг хүргэж хүснэгт, болон үлдсэн байсан бол, хагас хаах орох, peering руу сэтгэл татам харанхуй.
  
  
  Би одоо ч гэсэн squinting үед өндөр, бадриун хүн улаан нүүр, balding дарга, болон хатуу улаан сахалтай хугацаанд түүний дээд уруул надад дөхөж ирээд.
  
  
  Жерри Карр? Хью Marsland. Дуу хоолой эргэн тойронд нь утасны дуудлага хүлээн зөвшөөрсөн гэнэ. — Би баяртай байна та ирж болох юм. Бид бүгд тэр буланд. Тэр даллах нь махлаг талаас нь тодорхой бус чиглэл. "Олох, хадгалах, аз жаргалтай компани нь эго harem компани юм." Тэр өгсөн snoring whinny, би дагасан.
  
  
  Д эго бүлэг, Conti-ын бүлэг хэд хэдэн жижигхэн ширээ байсан түлхэж хамтдаа. Би танилцуулсан юм Лорензо Conti, Renzo нь найз нөхөд, Крис Mallory, хөгшрөлтийн од Майкл Спорт, нь цэцэглэж, гайхалтай Камилл Cavour болон бусад. Тэр захиалсан давхар Chivas Regal хадан дээр, сууж байлаа алтадмал сандал хооронд Сэр Хью болон Conti оролдсон нөхдөөс нь харанхуй харж түүний шинэ хамтрагчид .
  
  
  Сэр Хью аль хэдийн тодорхойлсон юм. Хооронд эго түүний balding гавлын яс, улаан сахалтай, тэр байсан jovial, гэмгүй царай нь англи дотуур байртай сургуулийн хөвгүүн, тэр ч байтугай emu байсан түүний сүүл дөчийн хэвийсэн. Тэр харсан шиг хөгжилтэй, сэргэлэн хүүхэд хүртэл түүний эго нүд нь харсан юм. Сэрүүн, тооцох зэвэрдэггүй ган бөмбөлөг. Тэр өндөр, арай stocky байх нь урт оноос хойш тэтгэвэрт гарсан нь спорт.
  
  
  Renzo Conti байсан бусад хэт их. Богино, таван хөл, гоолиг, гоемсог, зөвхөн 56 настай дагуу миний мэдээлэл, хөх-хар үс. Аль аль нь энэ байлаа estestvenno, эсвэл энэ нь байсан хамгийн сайн будаг ажил би хэзээ нэгэн цагт харсан. Тэр цэвэр-shaven нь aristocratic хамар, хар бор нүд тогтоосон нь идээлсэн нүүр. Эго Cerro-ногоон mohair тохирсон байсан өөрчлөн италийн төгс төгөлдөр. Nen өмссөн байсан нь цайвар ногоон торгон turtleneck. Тэр өмссөн алтан Rolex түүний зүүн бугуйн. Түүний баруун талд нь бөгж хуруун байсан нь эртний тэмдэгт бөгж хүрээлэгдсэн цайвар алт. Тэр инээмсэглэн харуулсан бүрэн багц гялалзсан цагаан шүд; илүү хамгийн эго од.
  
  
  Mallory-ийн Үржлийн байсан шиг том Marsland. Гэхдээ тэр байсан байх нь маш их fatter, хэдий ч үнэтэй оедлын түүний үслэг твид тохирсон. Бүх зүйл талаар nen байсан болохоор шинэ тусгасан эго-ийн шинэхэн олсон хөгжил, та нар хэрэггүй юм байна ямар ч нэмэлт мэдээлэл анзаарах нь энэ. Би яагаад мэдэхгүй байна, гэхдээ хэн нэгэн шиг Renzo явж болно эргэн тойронд нь тохирсон анх удаа, мөн энэ нь одоо ч мэдэрдэг шиг дүр гэр бүлийн хийж байна эго нь үе. Харин хэн нэгэн шиг Studds байсан юм гаргаж өгөх нь үндсэн phony эд, хэдий ч, бүх фунт тэр болгон тавьсан нь түүний үнэтэй Zhirinovsky тохирсон. Хайрцагны байсан нь урт удаан, муухай царай, ямар ugliness зарим эмэгтэй хүмүүс хялбар сэтгэгдэл төрүүлэх дуудлага сонирхол татаж байна. Ялангуяа сорви дээр түүний зүүн хацар. Ямар ч амжилттай хугацаанд түүний ажил, тэр үүнийг хийж чадах Вячеслав. Тийм болохоор тэр байх естой гэж оролдсон болгон хадгалж memento түүний өнгөрсөн эго нүд байсан цайвар цэнхэр.
  
  
  Майкл Спорт. Та ямар ч эргэлзээгүйгээр мэддэг дүр зураг. Тэр ер бусын царайлаг Englishman, арай бага элэгдсэн илүү түүний эго тулгуурласан гадаад төрх том дэлгэцэн дээр санал болгож болох юм. Тэр харагдаж дөчин, зөвхөн харуулж байна түүний жинхэнэ нас тавин сондгой эцэст нь дарамттай шөнө гарч bitches, ундны.
  
  
  Камилл Cavour байсан шал өөр ямар нэг дахин. Юу-юу, юу нь үнэ цэнэтэй юм анхаарч, хэсэг зуур. Тэр илүү сайн харагдаж түүний кино зургийн санал болгосон, мөн кино зураг хийсэн, түүнд секс бэлэг тэмдэг л хоерхон жил болж байна. Тэр магадгүй чадаагүй байх өндөр байснаас жаран хөл, хөл нүцгэн, эсвэл илүү жинтэй жаран кг, гэхдээ үр дүн нь төгс байсан. Түүний зөөлөн бор үстэй байсан татсан хүртэл шар хилэн тууз сөгдөн, түүнд эргэж. Түүний гайхалтай бие нь түгжээтэй байсан хатуу улбар шар даашинз нь тэвэрч хоер товойж гарч ирсэн чавга хэлбэртэй хөхийг. Тэр үед болсон байх танилцуулсан Сэр Хью, түүний хоер хар бор нүд, бараг хар болсон чидун байсан нүд гялбам нөлөө хоер 250-ваттын чийдэн.
  
  
  Үлдсэн хийсэн байсан нь хүртэл бага эзэд, ажиллагсад, жүжигчид болон жүжигчид, гэж Сэр Хью аль хэдийн надад утсаар. Би байсан гэсэн хүчтэй мэдрэмж бүх нам байгуулж байсан нь gullible Жерри Карр нь playboy-н болон боломжит хөрөнгө оруулагч.
  
  
  Зөөгч, өмссөн бол тэр оргосон нь xvii-р зууны battlefield, намайг авчирсан нь виски, мөн Renzo, аль хэдийн маш их миний найз, санал надад тамхины дээр нь хавтгай цагаан хоолой чимэглэсэн нь төрийн сүлд. Магадгүй гэр бүлийн хярын. Түүний эелдэг буурсан нь янжуур гаргаж ирээд өөрийн брэнд, шүүж, тамхи, аль нь түүний давуу эрхтэй. Тэд өөрчлөн, мөн чимэглэсэн Г нэрсийн товчлолыг болох амархан өнгөрөх Карр, эсвэл Картер. Камилл cooed-д баярлаж, асуусан бол энэ нь зүгээр байсан байх хүүхдүүд. Тэр зүгээр л асуусан уу та. Тэр тавьлаа д нууцаар хийсэн гэрэлтүүлэг нь тамхины онцгой, ойр дотно ажиллах.
  
  
  "Өө," гэж тэр хэлэв, сэтгэл дундуур, дараа нь урт drag. "Энэ бол зүгээр л энгийн тамхи, Ноен Карр.
  
  
  "Уучлаарай," гэж би хэллээ. "Гэдгийг би ойлгосон италийн цагдаа нар маш төвөгтэй тухай марихуан."
  
  
  "Pooh" гэж тэр хэлсэн байна. "Учир нь орон гэргүй хүмүүс болон хиппи, тийм ээ, биш харин бидэн шиг хүмүүс. Dottore Simca, хэн ирж болно удахгүй өндөр байдаг нь улс төрийн байр суурь, хүн бүр гэдгийг мэддэг дүр тэсвэр нь зарим талаар улмаас кокаин. Явдаг Renzo.
  
  
  "Үгүй, — гэж би хэллээ, тохирох сэтгэгдэл төрүүлсэн. "Зүгээр л намайг дуудаж Жерри," би хэлэв.
  
  
  "Хэрэв та нар намайг дуудаж Камилл," гэж тэр хэлсэн байна. Тэр над руу хэсэг зуур. "Би болно гэж бодож сууж, дараа нь та, Жерри," гэж тэр хэлсэн байна. "Тэр ч байтугай хэрэв таны тамхины бол зүгээр л энгийн тамхины." Би итгэлтэй биш байна тэр нь юу юм бэ G, харин it doesn ' t make much sense, загалмай шиг хооронд Ч мөн Dsj, мөн энэ нь илгээсэн нь сонин жихүүдэс доош нь миний нуруу.
  
  
  Одоо бид байсан жижиг квадрат нь дөрвөн бидний: Camilla, Сэр Хью, Renzo, надад. Камилл snuggled хүртэл надад тийм ойрхон биш байсан ч гэсэн өрөөнд нь эд цаас бидний хооронд.
  
  
  "Gerry байна төлөвлөгөөнд оролцох, Дэлхийн Төгсгөл," Сэр Хью хэлсэн нь stifled инээж. — Гэхдээ би хэлсэн em би айж байсан, бид байсан, хангалттай мөнгө. Үнэхээр, Renzo? "Би айж байна, би тэгж бодож байна, бас," Conti хэлсэн байна. "Энэ нь төсвийн найман сая, маш том, эдгээр хоногийн, бид аль хэдийн нэмэлт хоер сая болзошгүй саатал, инфляци. Бидний ихэнх төсөв зарцуулсан ер бусын таяг мөн "онцгой нөлөө". Бид устгах бүх машин. Арван votum-votum буудсан эхэлнэ. Том онгоц байх болно шингэсэн, энд дурьдах нь бус, халаасны мөнгө нь хагас сая доллар ашигт малтмалын нөөц ашигласны од шиг Camilla болон алдартай Ноен Спорт. Бид бас ашиглах нь хамгийн том одод бүр улс, түүний дотор Оху-ын хувьд анх удаа Бнхау, зочин үүрэг."
  
  
  "Ямар нэг алдаа, Renzo," би хэлэв. "Би та нарт өгөх миний сүүлчийн долларын хийх кино шиг нэг өдөр." Энэ нь өнгөрсөн доллар байсан талаар дор булсан байж илүү арван хоер сая ах, эгч, Conti юм санаа алддаг байсан уулзаж утга учиртай хоерын.
  
  
  Тэр харах дуртай байсан Жерри авах, хуваалцах нь бидний кино, " Камилл эелдэгхэн хэлэв. — Би зүгээр л уулзсан эго энд, Renzo. Та бүхэнд танилцуулж дүр надад,, дараа нь та үүнийг илгээж дахин хол. Энэ нь намайг аз жаргалгүй, мөн та нар муу мэддэг байж болох юм учир нь кино: саатал, давталт carinf.com хариуцлага хүлээхгүй, эмч, тариа, хэрэв би болж аз жаргалгүй." Түүний сүүлийн кино, "Мадонна де Sade", зардал хэдэн зуун мянган оноо илүү улмаас түүний даруу даруу. "Баярлалаа, Камилл," би хэлэв.
  
  
  "Гэхдээ Camilla, хүүхэлдэй," Сэр Хью эсэргүүцсэн. "You should know that there is a хязгаар оролцоо. Бид төлж болно зарим нэг програм хангамжийг хангахын тулд таны балмад явдлыг нь нэмэлт хоер сая.
  
  
  "Хэдэн балмад явдлыг, Хью?" Камилл асуухад нэг нь түүний цус улаан-fingernailed гарт заагаад үед миний бүх овог өгөв бага зэрэг хумигдсан.
  
  
  "Уу, Камилла, хонгор минь," Renzo хэлсэн байна. — Би гэсэн үг биш юм, энэ нь боломжгүй байх болно туслах Жерри, зүгээр л хэцүү. Мөн хэрэв та болгохыг хүсэж байгаа нэг асуудал гарч энэ нь, магадгүй бид ямар нэг зүйл олохын. Гэхдээ бид хүлээх хэрэгтэй Pierrot, Ноен Simka, манай санхүүгийн мэргэжилтэн. Тэрээр өөрийн Швейцарийн банк нь манай улс төрийн харилцааны. Санаа зовох хэрэггүй гэсэн хэдий ч, эрхэм Camilla, мөн ч, та нар, Жерри.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув үед энэ Ноен Simka байх болно элсэх бидэнд. Энэ нь Швейцарийн банк байж болох юм зүгээр л холболтын тэр хүссэн Clemm Андерсон-ийн хачин ноорог.
  
  
  "Хэн мэддэг," Renzo хэлсэн байна. "Хэрэв Pierrot ирдэг, тэр болно. Мөн хэрэв Em дуртай зовлонтой эргэн тойрон дахь Сенатын яг одоо, тэр нь байх болно эргэн тойронд бага зэрэг дараа нь.
  
  
  "Энэ болгож, өөрийн гэсэн хууль," Studds хэлсэн Mallory. "Чам шиг юм болгох хууль, Итали."
  
  
  "Эсвэл хууль зөрчсөн," Камилла тавиад байна.
  
  
  "Сайн, сайн" гэж Сэр Хью нь эцэг хоерын. "We must not allow Жерри байх нь ямар ч сонин санаа."
  
  
  Renzo инээв шиг Сэр Хью байсан л гэж хэлсэн нь хамгийн том хошигнол in the world. Магадгүй энэ нь байсан юм.
  
  
  Энэ нь байсан, дараа нь хэдэн цаг ундны болон aimless найрлах нь Monza lounge өмнө Renzo доош хараад, түүний Rolex гэж хэлсэн байсан цаг шилжих бүхэлд нь menagerie зоогийн газар оройн хоол; энэ үдэш, тэр байсан, ажилд маш онцгой diner.
  
  
  "Бид идэж болох ч, дараа нь Хавтан харуулах болно Жерри манай зарим зээлсэн нисэх онгоц," гэж тэр хэлсэн байна. "Би олсон, би сая хослуулах замаар бизнесийн таатай байна." Тэр бас унавал унтраах энэ өөрөөрөө сайрхахгүй нэмж ," дуу гэх мэт их алдаж, дахин.'
  
  
  Дагуу миний telex тэр, өр банк, бага тэсвэртэй хувийн зээлдүүлэгчид нь сүүлчийн өдөр хүртэл. Гэхдээ би хэлж байсан гэж тэр үргэлжлүүлэн ажиллах дуртай хүн ямар нэг тусламж энэ дэлхийн.
  
  
  Зургаан лимүзин автобус хүлээж байсан зочид буудлын юм ороомгийн driveway. Түүний олгосон байнга эхний бай. Renzo, Camille болон түүний явлаа. Mallory болон Сэр Хью байна эвхдэг суудалтай даяар биднээс, Майкл бол дараагийн livery жолооч.
  
  
  Энэ нь надад сайн хорин таван минут зочид буудал зоогийн газар, би зарцуулсан бүрэн шингэж, өөрийгөө. Энэ нь нэг талаас, Renzo нь болгоомжтой харин төслийн талаар асуулт миний санхүүгийн байдал тохиолдолд Vereldeinde урьж надад хөрөнгө оруулагч гэх мэт. Нөгөө талаас, Камилла, хэн оролцож, оролцож байна намайг зарим нь түүний эргэн тойронд үйл явдал . Удалгүй бид эндээс орчим зочид буудал, би мэдэрсэн жижиг, торгомсог гар дээр миний хип, туршилт миний урвал нь түүний холбоотой.
  
  
  "Байдаг нэлээн хэдэн асуудал авах нь зохистой хэмжээгээр гарч, Ану-ын, Жерри," Renzo хэлсэн байна. "Хэдий ч энэ бүх яриа үнэгүй аж ахуйн нэгж."
  
  
  "Би үргэлж хэдэн сая доллар нөөцийн Nassau," түүний Renzo хүлээн зөвшөөрчээ.
  
  
  "Сайн байрлал " зочид Nassau". Сэр Хью эргэж нэгдэх яриа. "Ямар ч асуудал, хэрэв та хүсэж байгаа бол get your хэргийн зорилгоор хурдан."
  
  
  Камилл хи хи шахагдаж миний гуяны. "Би байсан их, харин та удаашруулж, таны бизнес," тэр миний чихэнд шивнэлээ. Тэр тодорхойлсон үгс, дараа нь flick түүний хэл гэж төмөр чөлөөт хөдөлгөөн гараа.
  
  
  "Тэр авсан шилжүүлэх нь Nassau нэг удаа, энэ нь зөвхөн авч, хоер өдөр" нэмэгдсэн Крис Mallory. "Хэрэв түүний эго авах гэж оролдсон дамжуулан Америк, энэ нь авч болно, хоер, гурав дахь ням гараг."
  
  
  "Мөн та нар байсан байх бөглөх тавин хэлбэр нь paltry £ 400,000," Сэр Хью snorted.
  
  
  Тэр бас snorted, гэхдээ энэ нь бухимдал, таашаал хамт ирсэн нь энэ. Би мэдэхгүй байсан, хэр удаан би барьж болох юм гарч дагуу Камилл зөөлөн caresses бол тэсэрч дэлбэрэх. Иогийн надад өгсөн зарим хяналт, гэхдээ энэ нь бүрэн авдаг агууламж дээд үр дүнд хүрэх. Мөн Camilla-ийн хэл миний чих, ee тоглож ойролцоо миний салтаа, түүнийх байсан байлгах бусад чих нээлттэй Conti, Mallory, мөн Сэр Хью, мөн тэд хариулсан бол хөших өөрсдөө шууд.
  
  
  Тэр gritted түүний шүд, ярьсан knowledgeably боломжийн талаар хэд хэдэн үндэстэн дамнасан компаниуд хамтран албан Ромын эсвэл Милан. Би шивнэлээ чимээгүй талархлын залбирал гэж лимузин эцэст нь хувирсан cypress-доторлогоотой alley тэргүүлэх манай ресторан. Камилла зөвшөөрөх нь бараг inaudible ууртай дуу шиг жижиг муудсан хүмүүс хүүхдээ алдсан нь түүний тоглоом, тэр шүүрч гараа хол. Машин зогссон. Үед жолооч хаалга онгойлгон биднийг, Renzo led дамжуулан бидэнд асар том модон хаалгыг нь хуучин шавардлага farmhouse. Бүхэлд нь эхний давхарт байсан хувирсан хоолны өрөө. Aft, дор хоер том цэр, тэнд байсан хоер том мод шатаах зуухтай бүрэн дөл гал түймэр. Дээр нэг нулимж өлгөж маш том зэрлэг гахай, өөх нь зурсан нь жижиг хэл галын эргэн тойронд гал доор. Бусад нь байсан гурван галуу, таван хоншоор.
  
  
  "Бид олж авлаа гэсэн тосканы боловсрол, түүний хамгийн сайн," Renzo хэлсэн байна. Тэр motioned бидний гол сандал дээр зогссон өгөх эзэмшигч зарим хоол хийх зөвлөмж.
  
  
  Үлдсэн хэсэг бүлэг яаран юм. Удалгүй, уламжлалт италийн олон курс оройн эхэлсэн. Учир нь anti-гоймон, зузаан фермерүүдийн ногооны шөл болон / эсвэл гоймон дагасан. Дараа нь шарсан зэрлэг гахай нь жигнэсэн төмс, төмс. Дараа нь тахиа, галуу нь холимог салат, zucchini. Дараа нь асар их үнсний сав, амтат туулайн бөөр, цөцгийтэй бялуу. Дараа нь бяслаг туз-ийн бараг хэмжээ Odin эргэн тойронд ширээ, эцэст нь, энэ нь бүх унтраах эхэнд, бүх төрлийн жижиг зүйлийг угааж доош нь коняк, шампанск болон grappa.
  
  
  Камилл хажууд сууж. Тэр идсэн бүх хоол нь нэг gusto гэж gluttonous stallions даяар биднээс. Хэрэв тэр үргэлж ирсэн энэ мэт, дараа нь түүний жижиг таван-хөл зураг хэрэгтэй тэтгэгдэж байнгын болон байнгын дасгал. Бидний аялал энд надад нэг санаа нь юу юм явуулдаг. "Бурханы төлөө," Mallory хэлсэн, туслах өөрийгөө өндөр өсөлт спагетти болон ундны их chianti, " би тангараглаж та. Ямар нэг зүйл байдаг нь энэ талаар италийн агаарын болгодог гэж миний ходоод clench. Байшин хоер эргэн тойронд эдгээр хоол байх бүрэн хоол, мөн би энд үргэлжлүүлэн идэж байна."
  
  
  Хаа нэгтээ хооронд гоймон, гахай, тэнд байсан үймээн шуугиан үүдэнд, мөн шивнээ замаар явсан бүхэлд нь хоолны өрөө.
  
  
  "Pierrot ирж байна," Renzo хэлсэн байна. "Бяцхан Мэргэн".
  
  
  Өөх дэн буудлын эзэн орж ирсэн, харах, орохдоо буцаж сөгдөж нь даруу нэгэн. Мөн түүний дараа, тэр харсан хамгийн бага хүн би хэзээ нэгэн цагт харсан. Пьеро Simca байсан нь сайхан, үзэгчдийн хувцастай одой нь сайн тариалсан үс, сайхан зүрх хэлбэртэй сахал. Тэр хийсэн богино зааны ясан толгойт алхаж мод ямар ч илүү, дөрвөн метр урт. Тэр талаар нь таван метр өндөр өндөр өсгийтэй платформ гутал.
  
  
  Эго байсан хүргэсэн манай хүснэгт, хаана зөөгч нь аль хэдийн байрлуулсан хоер дэр сандал дээр. Хүн бүр босч, мэндлэх, түүнд, түүний дотор Камилл болон тэдгээрийг дараах эв хавгүйхэн шаардлагатай миний үүрэг, та нарынх нь үнэхээр.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Профессор'.
  
  
  "Эцэст нь," Renzo дуу алдаад. "Профессор Simka. Ноен Карр, эр хүн би чамд хэлсэн тухай.
  
  
  "Энэ нь хангалттай, Профессор," бяцхан хүн хэлсэн, тулгуур хөлтэй миний гарыг чанга сарвуу шиг. "Бид энд байна, найз нөхөд гэх мэт. Түүний нэр нь Pierrot, Жерри, би баяртай уулзаж, та. Доош сууж, тэгээд тэр талаар нь гүйцэж чадах энэ debauched gluttony.
  
  
  Тэрээр ярьсан төгс англи хэл нь бага зэрэг Ану-ын өргөлт, ялгаатай нь их Британийн primness нь ихэвчлэн харж бичиг үсэгт тайлагдсан Италийн.
  
  
  Эго-ийн инээмсэглэл нээлттэй байсан бөгөөд гэмгүй. Харин тэнд байсан нь маш их уур хилэн түүний жижиг бий. Энэ нь тийм биш юм хэзээ ч болгоомжилж харж эго-ын ногоон нүд, гэвч ямар нэг зүйл шиг зөөлөн rustle-д эго-ийн туранхай бие. Цорын ганц зүйл бол тэр харьцуулж болох юм, энэ нь байсан, шөнө нь урт удаан жилийн өмнө Palembang, Суматра. Дараа нь тэр шидэгдсэн болсон долоон цаг нойргүй түүний хогийн сав. Би хүртэл хараад дотор олсон бяцхан тод, гялалзсан krait; хамгийн аюултай луу бүх шинж чанар.
  
  
  Эго хэмжээ аваагүй саад Pierrot-ийн талаар санаа эрүүл хооллолт. Үнэн нь түүний үг, тэр идэж байсан anti-гоймон, спагетти үед breakneck хурд, болон өнгөрч байхад биднийг гахай үйлчилж байсан. Дараа нь тэр байсан ярилцах цаг.
  
  
  Сэр Хью надад хэлсэн тухай миний хүсэл хөрөнгө оруулалт Дэлхийн Төгсгөл , өөрийн эргэлзээтэй гэсэн энэ нь байж болох юм, зохион, болон Камилла-ийн тайлбар нь тэр байсан байх маш их аз жаргалгүй бол би чадахгүй нэг болж түүний ивээн тэтгэгч нь.
  
  
  "Мөн та нар хүсэхгүй байгаа байх нь түүнийг аз жаргалгүй, Pierrot," Камилл нэмэгдсэн.
  
  
  "Хэзээ ч, хайрт хүүхэд," Pierrot хэлсэн, таслах том хэсэг гахай хэм болон хийлгэж, түүний дүр, түүний ир шиг бяцхан hawk pouncing түүний идэш тэжээл. — Хүн шилжих болно уулс харахын тулд та аз жаргалтай байна." Түүнээс хойш би чадахгүй, харагдах хэмжээ нь bulldozer, илүү их шалтгаан нь би байна шилжих нь их байна, учир нь. Let me think about it.'
  
  
  Тэр нүдээ аньж, мах тавь түүний амнаас, chewed бодсоноо. Саарал goatee нүүж дээш, доош нь түүний өргөн зангиа тэр chewed гэж бодсон.
  
  
  Тэр түүний нүдийг нээсэн нь сэтгэл хангалуун нүд ирмэх. "Татгалзсан нь Argentines," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  I didn ' t have to play харагдах үгнийх нь. Гэж би түүнээс асуув. "Юу юм бэ, Pierrot?"
  
  
  "Би бодож чанга, Жерри," гэж тэр хэлсэн байна. "Заримдаа энэ нь биш юм ч бас сайхан. Би гэсэн үг, бүлэг байдаг баян тулалддаг солиотнууд Буэнос-Айрес хотод хэн оролцохыг хүсвэл манай кино; жижиг оролцооны талаар хагас сая. Юу ч гарын үсэг зурсан, тэр ч байтугай нь handshake.
  
  
  Мөн бүх дэлхий мэддэг гэж Pierrot түүний үгийг хадгалж байдаг. Гэвч хэрэв энэ нь тийм биш юм гэж handshake, яагаад болохгүй гэж манай найз Жерри Карр байр авах, эдгээр Argentines?
  
  
  "Яагаад болохгүй юм бэ гэж би бодож байна гэж үү? "дуу Сэр Хью нь сүржин биширч, хэрэв тэрээр й үнэхээр бодсон туслах эрхэм Жерри Карр салахыг зарим petrodollar эго агшинд тэр номыг уншиж дууссан миний Superba зурвас.
  
  
  — Та үнэхээр бодож байна, та юу хийж чадах вэ?" Гэж би түүнээс асуув, зохих perplexed.
  
  
  'Би үүнийг хийж чадна?'Тийм ээ,' гэж хэлсэн нь бага Pierrot. "Би аль хэдийн хийсэн, Жерри Карр.
  
  
  Миний дуу хоолой нь handshake гэдгийг манай бүх найз нөхөд нь гэрч болно." Тэр хатуу, clawlike үхэл орсноор дахин. — Таван зуун мянган доллар оролцож Дэлхийн Төгсгөл, дээр нь ердийн нэмэлт зардал." Гэхдээ энэ асуудал нь хуульчид, маргааш, эсвэл дараа өдөр нь. Ямар ч илүү их мөнгөний талаар ярьж өнөө орой. Өнөөдөр бид зүгээр нэг бүлэг хөгжилтэй найз нөхөд байгаа байх сайн цаг. Та зөвшөөрч байна уу?"'
  
  
  "За," би хэлэв.
  
  
  "Маш сайн" гэж Сэр Хью.
  
  
  "Сайхан байна, та эргэн тойронд," Хавтан бувтнасан тулд Mallory.
  
  
  "Bravo," Renzo хэлсэн байна.
  
  
  Camille-ийн хариу арга хэмжээ байсан нь урт удаан, caressing шахаж миний гуяны.
  
  
  Бизнес биш байсан хэлэлцсэн үеэр тойрон аялал хоол. Дараа нь бид буцааж авсан руу лимүзин автобус болон явлаа онгоцны буудал, хаана Пьеро-ын улс төрийн нэр төр биднийг удирдан mimmo sentries арын нисэх буудал, хаана эхний хэсэг Vereldeinde Air Force байсан угсарсан. Clemmu Андерсон-ийн тайлан бэлтгэсэн надад ямар нэг зүйл гайхалтай, гэхдээ би одоо ч гэсэн гайхсан. Зөвхөн бэ Conti эсэхийг янз бүрийн засгийн газар олгож, хамгийн шилдэг нисэх онгоцны тэдний агаарын хүчний-jet Phantoms, тийрэлтэт Sabres, ямар нэг зүйл ч гэсэн бүдэг гэрэлд болж хувирсан нь бодит B — 52-харин тэнд байсан цөөхөн нисдэг тоглоом дэлгэц дээр тэр л талаар мэдэж байсан гэхэд нэр СҮХ: Онгоц биш байсан ч дурдсан сүүлийн дугаарт Дэлхийн Бүх Онгоц, тэр орлуулшгүй жилийн бүртгэлийн хэн болгодог юуг, хэнийг алсан. Эдгээр хоер нууц онгоц байсан Ану-ын. Бусад гурван шиг харагдаж оху-ын загвар нь тэр л талаар мэдэж байсан нь ам дамжсан яриа, тэдгээр нь хэдэн хууль бусаар хил давуулан зураг. Их байсан гурван болох бөгөөд энэ нь зөвхөн харуулж байна гэж эдгээр ойлгомжгүй зүүн хөрш байсан урагш хөдөлж хамаагүй хурдан бидний хамгийн сайн тагнуулын алба болох хүртэл байлгах.
  
  
  Анх удаа, тэр анзаарсан бодит урам зоригийг Renzo, Сэр Хью, мөн Studds. Бяцхан Pierrot Schell нь хар тугалга, шилжиж нэг эрдэнэсийн өөр шиг нь бахархсан медаль хүртсэн.
  
  
  "Төсөөлж бол нэг эргэн тойронд эдгээр обьектууд гарч гаруй Вашингтон, DC, хамт бэлгэ тэмдэг Зху, "гэж тэр хэлэв," цаг мөчид үед Америкийн онгоц гарч гаруй Ленинградын, нэг нь тэдний эргэн тойронд байна, гэж хэлэх нь хас тэмдэгтэй, гарч гаруй Бээжингийн. Зүгээр л төсөөлөөд үз дээ урвал бүх гурван тохиолдолд, хэрхэн хурдан соел иргэншил гэж бид мэднэ, энэ нь төгсгөл ирнэ."
  
  
  "Энэ бол гол сэдэв нь хоер үзүүрийг дэлхийн," Renzo надад шивнэсэн. "Бид хийх болно Laurentiis' Waterloo шиг харагдах хуучин Ширли ариун Сүмийн инээдмийн."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. — Зарим кино нь захиас?"
  
  
  Крис Mallory инээж гарч тэсрэлт нь зэлүүд нисэх онгоцны буудал. Оройн хоолны үеэр, тэр байнга ууж grappa, уух ашиглаж болох бараг тийрэлтэт түлш өөрчлөх ямар ч нэрэх үйл явц хэтэрхий их.
  
  
  "Энэ захиас," гэж тэр хэлсэн байна. "Зурвас үхсэн гадаа сан". Түүний бага зэрэг бөхийж зураг хажуугаар, түүний басс дуу хоолой ирж эго түүний урт, үрчлээтсэн царай, мөн хар хошуу давхцуулж хугацаанд түүний мөрөн, тэр харсан шиг цус сорогч эргэн тойронд нэг жижиг ах дүү ' эго кино нь кино. "Studds гэсэн үг" гэж Сэр Хью чулуурхаг, " гэж байгаа нь зөв. Энэ кино нь мэдээ, Жерри. Мөн энэ захиас нь энэ тэнэг хуучин глоб л байх болно амьд Дэлхийн хоердугаар Дайны III бүх зэвсэг нь одоо хүртээмжтэй, тэр ч байтугай жижиг улс."
  
  
  "Хямд ч гэсэн кино компани," би нэмж dryly. Сэр Хью инээв. 'Үнэндээ. Мэдээж хэрэг, энэ нь хүнд хэцүү ажил нь зөвхөн шаардлагатай дэлгэрэнгүй мэдээлэл: хөөрөх, буух, гэх мэт. Бидний хамгийн сүүлийн үеийн үйл ажиллагааны үзэгдэл, зарим нэг нь байж болно хамгийн гайхалтай, хэзээ ч буудаж болно буудсан нь бага хэмжээгээр. Хамгийн өндөр ангилал, онгоц гаруй тоглоом хот, цөөрөм юм шиг харагдах болно далай, гэхдээ бүх зүйл маш бодитой байна." "Энэ бол шинэ үйл явц," Renzo хэлсэн байна. "Компьютер, бид өмнөх хөтөлбөрийн бүх дарааллыг. Хоер их цэргийг нь бие биенээ тэмцэх, устгах Нью-Йорк Хотын бөмбөгдөлтийг, simulating цөмийн дэлбэрэлт. Нэг товч товшино уу, зүгээр л хэдэн заагч."
  
  
  "You don' t need a захирал, хэрэв та, Хью," Studds дайчид элэглэж. — Би тэрнээс илүү сайн явж боох миний баг." "Та Studds?" Хүн удирдсан Zulu эсэргүүцлийн кинонд? Renzo эсэргүүцсэн халуун мөрөөр . "Манай жижиг-тулд-том дайн болно байх шиг сайн мэдээллийг бид орж компьютер. Мөн, Үржлийн байхгүй захирал хэн болох хөгжүүлж, энэ програм нь та илүү. "Хараач," гэж Сэр Хью.
  
  
  "Энэ сүүлээр авч, би авах хүйтэн," Камилл зөөлөн дуу хоолой давтан хэлж тоглож том хөвгүүд. — Бид явж байна шүү дээ, ард нь биш юм, бид?"
  
  
  "Та зөв шүү, миний хүү," Pierrot хэлсэн гээд хэцүү ганхуулах нь түүний бахархал. "Миний хуучин яс бас эхэлж доош хөргөнө. "Би атаархал та нар залуу хүмүүс хүртэл дулаан маш хурдан. Тэр харж нээлттэй үед Камилл, надад.
  
  
  Бид rode эргэж нэг лимузин. Камилл snuggled хүртэл намайг дахин. Идэвх султай, харин ч үгүй дутуу ч зоригтой алхам.
  
  
  "Энэ үг өнөө үлдэнэ та нартай хамт, Жерри," гэж тэр хэлсэн гэж бид гарч ирээд, эргэн тойронд машин.
  
  
  Харин дэн буудалд... тэр бодол чангаар.
  
  
  "Pooh. Та юу гэж бодож Le Superbe нэг юм, хамгийн хямд зочид буудал хаана нь санамсаргүй садар эм хэрэглэх нь зүйтэй удирдлагын зөвшөөрөл? Энэ нь тансаг, civilised зочид буудал, ялангуяа эрхэм хэн авсан шилдэг өрөө, ялангуяа Renzo мөн миний бусад нь нэг. Тэр дарагдсан миний гар түүний фирм бага хөхний. Түүний хөх байсан муу цоо нимгэн давхарга даавуу. Миний тэмдэглэл дээр Камилл тодорхой болгож надад гурван жилийн өмнө тэр бас нэг эргэн тойронд тэднийг санамсаргүй whores хэн дээр тавьж, тэдний шоу тусгай ягаан зочид буудал. Харин мөнгө, алдартай, мөн арай илүү сонгомол соелын сонголт устгаж хугацаа нь түүний санах ой.
  
  
  Зүгээр л өмнө нь бид болж өнгөрсөн буланд өмнө Le Superbe, бид бараг collided. Нь зодуулсан хуучин цэнхэр Fiat 500 ниссэн дамжуулан alleyway руу Piazza della Republica, зөв болгон манай машин. Renzo-ийн жолооч дугуйг жолоо heroically, жолооч нь Fiat, том gorilla нь судлан, спорт хүрэм, адил байсан. Хоер машин screeched зогсоох зэрэгцэн, өөрсдийн хамраа чиглүүлж өөр өөр чиглэлд. Үүнийг харж байсан гэхэд жижиг банк нүүрэн дээр нь өөр нэг жолооч. Манай жолооч хашгирав хэдэн итали уралдаанууд дээр emu, хэн нь нэн даруй хариулж явлаа дээр.
  
  
  Цорын ганц давуу тал байсан гэж Камилл газардсан миний өвөр, атгаад намайг амттай терроризмын эсрэг.
  
  
  "Бурхан минь,"гэж тэр хэлэв," би бодож байсан бид үхэх гэж өмнө нь бид ч гэсэн унтав."
  
  
  Renzo, бага цочирдож, инээв. "Манай агуу Ромын хөдөлгөөн," гэж тэр хэлсэн байна. "Энэ нь зүгээр юм, боловч шөнө дунд энэ нь юу бууруулах нь бага."
  
  
  Д үүдний Үржлийн Зочид буудал, Сэр Хью, Майкл Спорт, хэн авсан нь үйлдвэрлэлийн цех, машин бидний ард үлдсэн бидэнд ганцаараа. Renzo гарч ирсэн нь Камилл, надад нэг алтадмал цахилгаан шат гуравдугаар давхарт, хаана тэр нь байнгын цуглуулга нь мөн адил байнгын урсгал зочид, ихэвчлэн муу залуус. Бид үргэлжлүүлэн дээр зургаа дахь давхарт bellboy бараг motherly инээмсэглэл нь түүний нүүрэн дээр.
  
  
  "Өө, би үүнийг мэднэ, дугаар," Камилл хэлсэн, алхах надад өнгөрсөн даяар зочны өрөө руу унтлагын өрөө. "Миний бодлоор энэ нь хамгийн сайхан. Харагдах. Тэр ирээд нэг мөр, мөн хөшиг тэр буцаж ирээд илэрсэн нь groaning толин тусгал гэж сунгасан нь шал тааз. "Өө, та надад хайртай том дэлгэцэн дээр," тэр амласан тэр зоригтойгоор ducked ариун цэврийн өрөө рүү.
  
  
  I didn ' t need an боловсрол олж авах нүцгэн. Харин Камилл байсан ч тайлж, тэр байсан гэж нүцгэн зэрэг нь нярайн үед түүний хүрэм, өмд байсан л хасагдсан. Тэр надад тусалсан нь үлдсэн, тэр баяртай байсан тэр тавьж, буу, stiletto түүний чемоданыг. Жижиг хийн бөмбөг шиг харагдаж буй алт trinket байж болох юм үлдсэн bedside хүснэгт. I didn ' t have to хариулт ойлгомжгүй асуулт болох саад миний одоогийн бодол ...
  
  
  Миний бодол, миний бодол, миний ardor, нь намайг татсан нь тэдний гайхалтай сурган хүмүүжүүлэх чадвар — бүгд тусгагдсан нь энэ бүрэн хэмжээний толин тусгал. Камилл зөв байсан гэдгийг би дуртай, түүний дээр том дэлгэц. Мөн тэрээр зөв байсан арга замын талаар тэр зохицуулагдаж түүний аварга том тавган, эргэн тойронд мах, гоймон, болон эсрэг гоймон. Бид аль аль нь дуртай байх нь зөв.
  
  
  Анх удаа хурдан байсан, амьсгаа, мөн зөнгөөрөө. Дараа хэвтэж, хажууд нь байхад барьж, бидний амьсгал, зөөлөн судлах бусад бусад, бид нүүж дээр нь хоер дахь, удаан тойрог нь урт түр зогсооно, удаан өөрчлөлт байр суурь. Бид аль аль нь мэдэрсэн tingle нь энэ байв халуун бүлээн уялдаатай бие биетэйгээ. Толин тусгал нь, энэ нь байсан бол бид онд зогсоосон weightlessness орон зай, gliding дамжуулан зарим дөрөв дэх бэлгийн хэмжээс.
  
  
  Харин нэг хэсэг нь миний тархи ажиллаж байсан хэцүү. Би хангалттай азтай байсан юм үргэлж олж хүчтэй сэдээлт нь секс илүү, жишээ нь:, amphetamine. Магадгүй биеэ байсан шиг донтуулдаг, харин бага хортой төв мэдрэлийн систем. Хэрэв Камилл юу ч мэдэж талаар илүү Дэлхийн Төгсгөл илүү түүний зургаан зураг цалин, ор байсан нь зөв газар миний мэдэхийн тулд. Мөн тэрээр чадах цорын ганц хүлээн зөвшөөрч, түүнийг бол тэр бүрэн тайван. Өгсөн ferret-ийн үйл ажиллагааг одоогоор тэр бололтой хэдэн удаагийн хол арай сул батлан хамгаалах.
  
  
  Түүний намхан биетэй байсан инчийн гэхэд инчийн шиг амттай Rosana илүү luscious байгууллага. Камилла бас байсан нь бага зэрэг давуу тал, туршлага, боловсрол. Тэр үед, түүний мэдэрсэн бага зэрэг жихүүдэс түүний нэг жихүүдэс байсан ч хамаагүй mistletoe эсвэл хүйтэн. Түүнд бэлэн байсан оруулна nah дахин.
  
  
  'Түүнийг Жерри. Та, тийм ээ, одоо, " гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Би түүнийг харсан жижиг бие толинд нугалахад, бэлэн надад, би байсан тухай ойр миний нүд нь эхний алхам. Дараа нь их нээгдсэн энэ өргөн дахин, гэхдээ хэтэрхий оройтсон. Толин тусгал нь, тэр харсан хоер махлаг тоо оруулна зочны өрөө нь өдрийн дараа.
  
  
  Би эргэж оролдсон эргэн тойронд, гэхдээ эхний нэг, өөх gorilla нь plaid хүрэм, аль хэдийн дарж намайг нуруун дээр дарга нь хэм хэмжээний нударга, цохилт болох юм байна унагасан нь bull гаруй. Би унаж ор, дээр газардсан зузаан хивс, хаана тэр тарьсан хүнд shod хөл эсрэг миний хавирга. Дамжуулан манан өвдөлт, шагайгаар ухамсар, би бодсон, би сонсож болох Hawke-ын дуу хоолой, зүгээр л би өмнөх сургалтын өдөр. Тэрээр хэлэхдээ, " эхний зүйл нь та үргэлж санаж явах естой юм гэдгийг та нар ямар ч шалтаг баригдаж байгаа бол та биш таны харуул." Магадгүй хэзээ нэгэн цагт энэ татвар нь талархаж үндэстэн тавих болно эдгээр үгс миний tombstone.
  
  
  Түүний хагас ухамсарт оюун ухаан нь түүний хоер дахь харилцагчийн асуудал сунжирч Camilla эргэн тойронд бидний таашаал цэцэрлэг, нэг талаас хамарсан түүний амнаас байхад бусад бууруулдаг түүний тэмцэл. Дараа нь тэр gagged түүнд бэхлэгдсэн түүний хүртэл, мөн холбоотой түүний хүртэл урагдсан тууз нь нимгэн Le Superbe цагаан хуудас.
  
  
  Түүнийг мэдэрч, өөрийгөө алдаж, ухамсар, харин gorilla нь алаг хүрэм тусалсан өөрийн үзэмжээр найзуудын нягт тэнцсэн Камилл хүртэл, тэр шүүрэн гэхэд Пьер, хийн бөмбөг. Эго эзэмдсэн энэ дагуу гараа. Түүний бодол нь нэг ч болов хайлт хүн тэр чирэгдэж нүцгэн эргэн тойронд хогийн сав. Өөр нэг бодол надад тохиолдсон. Тус алаг хүрэм байсан өмсдөг жолооч нь Fiat 500 хүн бараг rammed бидэнд. Дараа нь тэр бодож зогссон.
  
  
  
  
  3-р бүлэг
  
  
  
  
  Энэ нь хугацаа авч, өмнө нь тэр бодож эхэлсэн дахин. Харин дараа нь арав эсвэл арван таван минут энэ тэр ирсэн, хүртэл холбоотой юм шиг өнхрөх явлаа нь Fiat 500 хурд хэтрүүлэх замаар танил гудамж. Тэд санаа зовох биш үү тулд мухар сохор надад байсан бөгөөд энэ нь муу шинж. Мэдээж хэрэг, тэд байсан бол ямар ч philanthropic зорилго нь орхих юм бол намайг нөлөөгүй байхын.
  
  
  Энэ throbbing өвдөлт миний толгой хүнд байсан юм, гэхдээ одоогоор би хэлж болох юм, юу ч байсан эвдэрсэн, би байхгүй байсан ямар нэгэн ноцтой гэмтэл. Миний оюун ухаан аажмаар цэвэрлэж, наад зах нь хангалттай хүлээн зөвшөөрөх гэж өөртөө би бүр ч илүү startled одоо үед илүү миний нийтлэлийн Оху-ын эхэлсэн.
  
  
  Энэ үед, миний даалгавар шиг санагдсан ч илүү төвөгтэй ажил. Явж Ромын олж, аль болох хурдан, байгаа бол ямар ч шалтгаан эргэлзээ Clemm Андерсон, ямар нэгэн зүйл байдаг бол илүү л үнэтэй, гялалзсан кино үйлдвэрлэл. Хэрэв Clem байсан нь буруу, тэр байж болох юм савлаж хүртэл ниссэн гэр сэргээж, түүний цалингүй амралт, засаж түүний эвдэрсэн харилцааг Tiggy. Тэр мэдэж байсан одоо Clem биш буруу, харин тэр юу байсан талаар зөв?
  
  
  Өнгөц харахад, энэ нь байсан гэж Hawk гэж найдаж байсан. Thread амар Амгалан байсан зүгээр л нэг онцгой цаг хугацаа шаардсан, үнэтэй кино гэхэд өнөөдрийн төсвийн стандарт. Харин догшин буруутгаж байсан юу ч байж магадгүй илүү Conti-ийн луйврын болон egos, түүний хамт хоригдлууд. Хурд нь тэд авч, миний уур хилэн байсан цаашид баталгаа нь энэ нь, гэж байсан нь их сайхан, бяцхан бэлэг Камилл тулд pique миний хүү.
  
  
  Их өргөн уудам сэтгэлийн тайван байдал алдагдуулдаг цуглуулах, нарийн зэвсэг байсан хамаагүй илүү кино үнэхээр хэрэгтэй, гэхдээ энэ нь гайхах зүйл биш юм өгсөн overblown megalomania маш олон удаа олж гэр орноо агуу киног бүтээгчид. B-52s болон бусад дэвшилтэт сөнөөгч байсан үнэтэй тоглоом, гэхдээ ер нь ямар ч гал, ямар ч илүү аюултай нь Goodyear airship тэр ялаа гаруй зар сурталчилгаа дүүрэн Ром.
  
  
  Тэр байсан гэдгийг хүлээн зөвшөөрөх нь, тэнд байсан бусад түвшин энэ доор гадаргын. Гэвч тэд байсан, одоо ч тийм тодорхой бус, тэгээд бага зэрэг судалж, аль нь Clem-ийн яаран scribbled тэмдэглэл өмнө миний одоогийн хулгайлах бололтой ямар ч холболт олон улсын хуйвалдаан. Би анзаарсан талаар Renzo, Сэр Хью, Studds,, тэр ч байтугай аюултай гэж одой Pierrot байсан гэж тэд хүссэн бололтой намайг харж, амьд, мөн (нь Камилл туслах) маш их аз жаргалтай байна. Наад зах нь энэ хугацаа нь гарын үсэг зурах нь шалгах хагас сая шилжүүлэх мөнгө нь багамын арлууд руу их Швейцарийн банк. Бид байж болох юм идэж тахианы тэр шөнө, харин хэн ч эргэн тойронд нь хүмүүс уулзаж, түүний эргэн тойронд байсан, тэднийг хэн алсан алтан өндөг тавьж тахиа. Жерри Карр байсан ийм тахиа их нүд.
  
  
  Миний rambling бодол байсан гэнэт тасарч үед машин гэнэт зогссон. Нь gorilla нь plaid хүрэм түлхэж нээлттэй хаалга татаж байгаа нь надад дээр гарч хатуу шалан. Миний гайхсан, би өөрийгөө олж харж үүдэнд улс ресторан бид хаана байсан partied бага нь долоон цагийн өмнө. Одоо энэ үхлийн нам гүм, зэлүүд дахь сарны бүүдгэр. Би санаж Renzo, эсвэл өөр хэн нэгэн, надад хэлж байгаа тэр дээр амьдарч байгаа нь аж ахуй хэдэн километр хол. Ажилтнууд нь урт удаан явсан гэр, Ром, эсвэл хаа нэгтээ ойрхон.
  
  
  Gorilla ирээд намайг миний хөл чирэгдэж намайг хамт. Эго-ийн том хамтрагч нээсэн модон хаалга нь гялалзсан шинэ түлхүүр. Энэ буцаж газар бидний yahoo нягт холбоотой" Дэлхийн Төгсгөл"?.. эсвэл үгүй?
  
  
  Хэрэв Gorilla залуу тэр ажиллаж байсан бодит хөөх — би тангараглаж байсан энэ й эхэлсэн өмнө манай лимузин жагсаал гарч ирээд, эргэн тойронд зочид буудал — тэр байсан байх зааж ресторанд. Орхигдсон цагийн дараа, энэ нь байсан газар наадмын тэд хүссэн тоглох нь надад байна. Тэр ч байтугай хамгийн бага нь холбогдуулан эрүүгийн дэлхийн өгөх болно гол нь аль болох богино хугацаанд. Мөн шинэлэг зүйл нь их-ийн төлөвлөгөө заагаад өөр чиглэлд илүү Renzo болон түүний minions ' egos. Хэрэв тэд тодорхойлсон байсан эго, тэд байх байсан өөрийн гол. Крис Mallory дээр хэлсэн оройн хоол гэж энэ газар болон бүхэлд нь зочид буудлын үндэслэлээр эргэн тойронд байсан нэг удаа харьяалагдаж Renzo гэр бүл, өмнө нь мөрийтэй тоглоом, үнэтэй Zhirinovsky хөвгүүд, эргэлзээтэй мөнгө дээрэмдсэн энэ нь түүний хагас aristocratic өв. Би одоо ч гэсэн загас адил шаварлаг ус гэж өмнө.
  
  
  Хаалга нээлттэй байсан. Gorilla болон эго хамтрагч намайг явуулсан нь тэднийг хооронд нь хоолны өрөө. Хагас чирч, хагас явуулж, тэд намайг хөтөлсөн руу урсах өрөөний зүг аварга hearths, одоо хүнгүй, чимээгүй учир сулхан утаа, хагас унтрааж гал доор. Tartan дээл шидэж намайг орж сандал шиг шуудай нүүрс.
  
  
  "Тэд байлгах түлээ энд байна," гэж тэр ууртайгаар хэлсэн нь түүний хамтрагч нь италийн. "Хангалттай авах нь бидний хувьд эхлэх нь гал, Pepe. Амтархан Техасын шарсан заримдаа.
  
  
  Түүнийх байх байсан үргэлжилсэн маш урт бол тэр байсан нас барцгааж өсөн нэмэгдэж буй айдас эрүүдэн шүүх. Энэ нь нэг компани мэргэжилтэй. Гэхдээ би хүлээн зөвшөөрөх естой гэж бодож хуурах гаруй жижиг гал гаргаж байсан миний долларын билл фунт нь баяр баясгалан. Би одоо ч гэсэн ferret байсан энэ санах ой нь аварга том гахай хэвтэж байж асар их хэмжээний өөх дээр халуун улаан модон доор. Pepe буцаж ирсэн нь armful мод. Тэр flicked аас гарсан шатсан үнс нь нүүрсэн болон шидэгдсэн хагас өөрийн хүнсний орой дээр нь тэр юм. Буудлагын дөл licked үед irregularly хэлбэртэй мод, мөн хэдэн минутын дараа, төв эргэж руу ноцож дөл.
  
  
  Gorilla авсан Хамтлаг-Тусламж унтраах миний rta. "За, Ноен Карр," гэж тэр хэлсэн байна. "Одоо цаг нь болсон яриа."
  
  
  Тэрээр ярьсан нь англи хэл хүчтэй итали аялгатай, би байх болно үзээрэй илэрхийлэх.
  
  
  Тэрээр хадгалагдаж түүний уруул дарагдсан хамтдаа чанга гэж байгаа бол тэр байсан тур тэдэнд, мөн хийх гэж оролдсон өөрийгөө харах авир муутай. Энэ нь тийм ч хялбар биш байгаа үед нүцгэн хүртэл холбоотой, гэхдээ тэр нь шиг байна, үүнийг авах. Тэрээр ярьсан Pepe-д италийн аялгуу, мөн Pepe гарч ирээд хүнд металл skewer, blackened, одоо ч нь хэвээр гахай гэж байсан ч идсэний энэ.
  
  
  Gorilla nudged надад түүний хүнд ачаалах, болон Pepe нулимж миний нуруун дээр. Тэд гарч ирээд хүчтэй nylon хүйн эхэлсэн хөших надад motionless руу нулимж.
  
  
  Тэд хамтдаа явлаа нил ягаан өнгийн намайг энд зуух болон доошилж skewer болгон түүний эзэмшигч. Дараа нь тэд тогтмол энэ нь жигүүр самар. Энэ skewer дэмжиж байсан хоер босоо хэсэг нь даралтаар төмрийн бөгөөд recesses хийсэн тэнцүү зайд хяналт тавих зай халах хавтан. Дүүрэн хүн төрөлхтөн, тэд эхэлсэн нь хамгийн өндөр түвшин.
  
  
  "Та ч, таны хувцас" гэж gorilla, " энэ нь сайхан байх халаах дараа хүйтэн шөнө агаарын дээж гадна, Ноен Карр." Өмнө нь бид явж хэтрүүлж бүү та авах хэтэрхий халуун, би хэдэн асуулт.
  
  
  Түүний emu илэрхийлсэн түүний үе мөчний хамт түүний бодлоор тухай nen, түүний түмний болон эго боломжтой асуултуудыг урсгал богино өгүүлбэр.
  
  
  "Маш сайн байна, Ноен Карр! Pepe!
  
  
  Тэд доошилж намайг доош нь нэг алхам, болон дулааныг байсан ямар ч урт, тав тухтай. Би зогсоож чадахгүй байсан хөлрөх, бүр дусал ч ус хийсэн sizzling дуу.
  
  
  "Юу нь таны бодит харилцаа нь Дэлхийн Төгсгөл?" gorilla д plaid хүрэм асуув. "Авах захиалга," гэж тэр хэлсэн дамжуулан gritted шүд. "Түүний хөрөнгө оруулагч. Би мөнгө тавьж орж, учир нь би болно гэж бодож байна их мөнгө олох."
  
  
  Тэр инээв mournfully. "Би итгэлтэй байна та илүү сайн хийж чадна, Ноен Карр, хэрэв энэ нь таны нэр," гэж тэр хэлсэн байна. — Та нар надад хэлж байсан. Юу нь таны одоогийн харилцаа нь Дэлхийн Төгсгөл?
  
  
  "Яг би юу гэж хэлсэн," би growled.
  
  
  'Өөр юу ч биш? Сайхан, гэмгүй хөрөнгө оруулагч?... Тэр заагаад Pepe.
  
  
  Нэг нь илүү их доош алхам. Юу хэрэглэж байх нь эвгүй дулаан мэдрэмж одоо хувирсан шатаж байгаа мэт мэдрэмж.
  
  
  "Зүгээр л," би blurted гарч. "Зүгээр л одоо ч гэсэн би хийж чадахгүй нь ашиг энэ нь, би одоо ч гэсэн миний авах мөнгө нь энэ нь дамжуулан Камилл Cavour. Би зөвхөн мөнгө төлж байгаа. "Үгүй яг л нэг гэмгүй хөрөнгө оруулагч, дараа нь Ноен Карр," gorilla gurgled нь hyena инээмсэглэв. — Гэхдээ одоо ч итгэл үнэмшилтэй хангалттай. Хэрэв та хүсэж байгаа надад түүнд хэлэх гэж байгаа хөрөнгө оруулалт хагас сая доллар бяцхан охин авч болох үед хэдэн арван тэдний хувьд таван зуун, мөн тийм ч урт удаан жилийн өмнө, та хэзээ худалдан авсан Signorina Cavour тавин? Pepe!
  
  
  Нэг нь илүү их доош алхам. Одоо би мэдэж байсан, би зогсож чадахгүй юм. Түүний бас биш stahl ярих, гэхдээ энэ нь тус болохгүй юм бэ шийдвэрлэх асуудал аа. Мэдээж хэрэг, Hawke илгээсэн байж өөр агент, харин хэрхэн хамаарч удаан болсон тэднийг олохын тулд миний бие эсэх, миний алга болсон нь санаатай бус байсан, энэ нь байсан хойшлуулах надад хэд хэдэн хоногийн турш, эсвэл тэр ч байтугай ням гараг. Мөн хэрэв Андерсон үнэхээр мэдэрсэн зүйл бол тэнд үнэхээр байсан нь олон улсын аюул дэлхийн зорилгоор, энэ нь хэтэрхий бага.
  
  
  Pepe нэмж гурван дэлгэрэнгүй бүртгэлийг гал, мөн дөл өссөн ч гэсэн өндөр.
  
  
  Gorilla хэлсэн байна. "Би бодож байна тэр хийж хэсэг, Pepe," гэж тэр хэлсэн нь түүний sickening хошин.
  
  
  Одоо түүнийх өлгөж доош нөөцлөх. Эхлээд, энэ нь байсан жаахан тусламж, зэрэг зайтай гал нэмэгдсэн, харин шинэ түлшний Pepe байсан нэмж, энэ нь бас нэмэгдсэн гал, тэр болох нь аль хэдийн мэдэрч, цэврүү бүрдүүлэх миний мөр, өгзөг... тэр мэдэрсэн өөр ямар нэг зүйл. ...
  
  
  Үед миний бугуй байсан нуух гаруй зуух, гал, би мэдэрсэн нь бага зэрэг буурсан хурцадмал байдал зэрэг nylon хүйн эхэлсэн хайлж эхлэн Savchenko. Тэр шахагдаж түүний бугуй барьж, дээр нь бага зэрэг урт. Би хурцдаад булчин нь миний зүүн гарыг барьж, Пьер байсан аюулгүй дор нуусан миний гар.
  
  
  "Юу нь таны бодит харилцаа нь Дэлхийн Төгсгөл, Ноен Карр? Энэ байцаалтад өөрөө байсан уйтгартай биш... Vlad байсан бараг тэвчихийн аргагүй миний эргэн тойронд одоо. — Бодож ямар нэг зүйл илүү их итгэл үнэмшилтэй, илүү таны нууцлаг мөнгөний талаар болон кино гичий." Өөрөөр учир нь, утас дэлхийн ирнэ хэт эрт, учир нь та нар, мөн та боломжтой байх болно компани байлгах нь бидний бяцхан яриа.
  
  
  Pepe squealed нь инээд зогсож, дараа нь түүний босс авах нарийвчлан шарсан.
  
  
  Одоо цаг нь ирсэн, одоо тэд аль аль нь маш ойрхон зогсож, надад. Баярлалаа Бурхан тэд хайж байсан нь илүү дээр миний нүүрийг илүү миний үүрэг бугуй тэр үед албадан гарч өөр уриалгыг. "Чин сэтгэлээсээ" гэж тэр хашгирлаа, " би хэнээс ч илүү сайн үед Conti studios." — Тэр үнэхээр л зүйл. Тэр зүгээр л нэг oilman нь илүү их мөнгө тархи. Би үүнийг сонсоод, тэгэхээр та авах боломжтой бага зэрэг ойртох glamour кино. Бүү шатааж надад дахин, signor ...
  
  
  "Шарсан шиг гахай, squealing шиг гахай," gorilla дайчид элэглэж надад. — Бид шаардлага нь илүү сайн rheumatologist, Ноен Карр. Магадгүй би эргэж байх естой, та эргэн тойронд тулгарч гал нэг удаа.
  
  
  Тэрээр эхэлсэн эргэн тойронд намайг эргэж дахин. Энэ нь мөч байсан.
  
  
  Тэр үед хөдөлж эхэлсэн нь надад, түүний, тэр хүрч түүний үнэгүй баруун гараас шүүрч Пьер гарч нэг хурдан хөдөлгөөн. Тэр cocked энэ нь түүний эрхий болон шидэгдсэн энэ хооронд Pepe болон gorilla.
  
  
  "За, захиалга..." байсан бараг л тэр болох ч хэлж sarcastically. Pepe нурсан шалан дээр миний хажууд. Нэг огцом хөдөлгөөн, энэ нь унтраах ойдог гал хавтан, дөл, хурдан хугацаанд болсон. Тэр маш хурдан чөлөөлсөн өөрийнх нь хагас хайлсан олс эргэн тойронд түүний шагай crouched доош, бэлэн хангахын тулд түүний tormentors. Би санаа зовох юм байхгүй, дахиж.
  
  
  Гоо сайхны энэ хийн бөмбөг нь түүний хурдан, төвлөрсөн нөлөө жижиг талбай. Тэр зохион байгуулж, түүний амьсгал, гэхдээ энэ нь бараг зайлшгүй шаардлагатай.
  
  
  Gorilla д tartan хүрэм, Pepe аль хэдийн байсан нэр дэвшигчид Кампо Verano оршуулгын газар байхад нь exhaled дахин. Сүүлийн хийн байгаа юм аваачигдсан тус өсч, агаарын дээрх гал.
  
  
  Үед түүнийх буцааж авсан дээр түүний хөл, түүний мэдрэмж биш гэж муу гэж естой байсан биш, тэр ч байтугай хэдэн метр илүү муу хэн нэгэн шатсан унтаж буурч далайн эрэг дээр Майамид. Би магадгүй одоо ч гэсэн цэврүү, хэдхэн хоногийн тав тухгүй, харин түүний going to be back in action .
  
  
  Гэнэт чөлөөлөгдөнө болон мэдэж, түүний байр суурь нь түүний, тэр инээлдэнэ. Энд тэр ганцаараа зогсож хоолны өрөөнд нь хоер цогцсыг. Ник Картер байсан бол аль хэдийн байдаг, зорилго буцааж авах СҮХ даалгавар дахин, улаан зэрэг хавч дараа хуурах,, одоо ч адил нүцгэн гэж Адам өмнө намар, сайн таван милийн зайд Холбоц.
  
  
  Тэнд байсан хэдэн бага айхтар зүйл надад хэрэгтэй дуусгах өмнө би чадах түлхэн буцаан гайхалтай, эсвэл утга учиртай үйл ажиллагааны Агент АА. Би snuck руу гал тогооны ресторан олж, зарим нь хувцас, хувцасны шүүгээнээс. Түүнийх байсан бохир цагаан цамц гурван хэмжээ хэт жижиг миний хувьд, сул давхаргын өмд, бохир тогооч-ын хүрэм байсан нь хэт жижиг, мөн нэг хос crumbling ажлын гутал. Энэ нь тийм биш юм л presentable учир нь ямар ч орчинд бусад хар хул, гэхдээ наад зах нь одоо би биш аюулд байгаа баривчлагдсан зохимжгүй зан.
  
  
  Нас барсан, эсвэл байхгүй, би мэдрэмж байсан гэж gorilla д plaid хүрэм одоо ч өртэй надад ямар нэг зүйл. Анхааралтай хөдлөхөд цуглуулах хувцас болгон түүний хагас болгосон хүүр, тэр эргэж, түүний дүр, бие. Би тайлаад миний эго хүрэм, аль нь байсан байж магадгүй өгөх нь надад илүү их дулааныг илүү богино цагаан хүрэм нь туслах тогооч, мөн гэдэгт итгэлтэй болгосон түлхүүрийг нь Fiat байсан нэг эго халаасыг. Тэр гарч явж тосгоны ресторан, хаалттай асар их урд хаалга түүний ард. Дараа нь тэр түүнийг тавих нь Fiat 500 болон гарч түүнийг татаж driveway. Би дээр байсан Ээр Tiburtina толгойлсон баруун зүг төв.
  
  
  Энэ талаар таван цагийн өглөө, анхны туяа мандах нарны rivaled харанхуй. Тэнд байсан маш бага ачаалал, маш бага гарын үсэг зурж, амьдралын хүртэл би эргэж хагас хувиргаж Piazza della Republica харсан кластер цагдаагийн машин урд Le Superbe. Ачааны машин тулд эргүүлийн машин, хотын түргэн тусламжийн машин.
  
  
  Энэ Fiat зогсоол түүнийг alley явж буцаж Le Гайхалтай . Би оролдсон орох элсэлтийн, би байсан хураан авсан аль аль талд нь хоер аварга Carabinieri, үндсэн хэсэг Ромын цагдаа.
  
  
  "Баримт бичгийг?" нэг дээр миний зөв гэж асуухад, мушгих миний гарыг асар.
  
  
  "Таны баримт бичиг," нэг дээр миний зүүн хэлсэн, муудаж миний нөгөө талаас. 'Гадаад паспорт? Иргэний ҮНЭМЛЭХ?'
  
  
  "Тэд бол миний өрөөнд," би хэлэв. Тэрээр "Le Superbe Зочид буудал.
  
  
  Тэр давтан түүний програм итали, мөн аль аль нь албан хаагч над руу хараад итгэсэн. Энэ Odin тэдний эргэн тойронд доош хараад, миний disheveled, тод өнгийн хүрэм. Нэг харах нь миний даруулга өмд, миний ragged хөл, хангалттай байсан итгүүлж, түүнийг нь би хэзээ ч, хэзээ ч байж зочин үед Le Superbe. Тэд маргаантай эсэх сэтгэгдэл надад худал нь задгай, эсвэл намайг авч саатуулах урт жагсаалт учир битүүлэг гэмт хэрэг, авахуулаад хүчингийн, extortion хулгайлагдсан урлагийн залилангийн. Нь зэсийн хүн баривчлах гэж оролдсон нь надад байх шиг ялалт оноо хүртэл, би эцэст нь тасалдсан нь эмэгтэй хүний хашгирах хүлээн зөвшөөрөх ирж дамжуулан зочид буудал-ын зургаа дахь давхарт цонх. Жерри, caro mio! Жерри. Энэ нь энэ. Хараач, Pierrot!
  
  
  Би дээш харж, харсан Камилл миний тод цэнхэр pajama хүрэм зогсож цонх нь миний зочид буудлын өрөө. Дараа нь түүний бага байсан Пьеро Simca зааж, authoritatively үед uniformed цагдаагийн комиссар байсан тэдэнтэй нэгдсэн. Дамжуулан чанга, тэр өгсөн тэсрэх тушаалуудыг цаашид тасалдаж аль хэдийн эвдэрсэн чимээгүй энэ өглөө эрт.
  
  
  "Түрүүч Blundy." Kapralov Inverno. Нэн даруй суллах энэ хүн авч хуурмаг эго өрөө. Тэр зөвлөгөө Pierrot, хэн хүрсэн Thalia-ийн дүр. "Өрөө 79. Даруй!"
  
  
  Миний хоер assailants даруй болсон affable, халамжтай найз нөхөд. Тэд надад хандаж байсан бол би pampered байх-ямар нэг зүйл миний шууд дураар, хаяг маш их талархаж, түүнд-намайг удирдсан дамжуулан receding дэв сониуч хажуугаар нь өнгөрч болон цагдаа руу лобби хүртэл, цахилгаан шат, мөн миний өрөө хаана Хурандаа илгээсэн их унтраах товч баярлалаа.
  
  
  "Бурхан минь," Renzo хашгирав тэр нь уулзаж биднийг хаалган. Камилл, Pierrot, Сэр Хью, болон Хавтан байсан ард зогсож түүнийг өмссөн өөр унтлагын өмд цамц. "Бид бодож байсан бид алдсан, та үүрд мөнх." Тэр бол найруулагч биш, жүжигчин, мөн энэ нь хэцүү байсан асуулт нь түүний чин сэтгэл, тэр нь тодорхой нэр хүндтэй долларын шинж тэмдэг.
  
  
  "Надад ч бас," Камилл дуу алдаад. "Эдгээр аймшигтай хүмүүс. Би бодлоо та нас барсан байсан.'
  
  
  — Харин хаана байгаа юм бэ та авах эдгээр хувцас нь?" Pierrot намжирдав. Тэр ч байтугай дунд энэ бүх үймээн самуун, тэр ч загвар загвар нь хүн бүр түүний Валентино торго унтлагын өмд цамц, тод улаан дээл, мөн Gucci шаахай.
  
  
  Би чадахгүй цагаа давтан юу болсон бэ гэж тэр тайлбарласан энэ нь тэдэнд. Тэрээр тэмдэглэв жолооч нь Fiat байсан бараг rammed бидний өмнө, миний дуртай captor, мөн Renzo болон Пьеро солилцож мэдэх харц.
  
  
  "Дайснууд байна кино ертөнцөд хэн зогсоож чадахгүй гэж оролдож хорлон сүйтгэх үйлдвэрлэл аль аль нь дуусдаг дэлхийн сүйрэлд Лорензо Conti," Renzo хэлсэн байна .
  
  
  Эсвэл магадгүй энэ нь өшөө хүмүүс hot-tempered Argentines, Пьеро бодож чангаар. "Хэдийгээр яаж тэд олж тийм хурдан гэдгийг бид биш үү худалдааны их ашиг сонирхол нь жерригийн?"
  
  
  Эдгээр урвал шиг илүү хэтэрхий надад. Санаа зовж, миний аюулгүй байдал биш үнэхээр их утга учиртай. Гэхдээ их speculating тухай backstory миний хулгайлах ойрхон байсан галзуурал. Тэд бол байсан байж болох хэтэрхий, энэ нь ямар ч арга зам гэж заасан нь миний co-од оролцсон энэ нь ийг хакердсаны маргааш нь. Тэд нүүсэн тэнгэр намайг олох. Тэд оролдож байсан ятгаж Ромын цагдаа, италийн армийн аюулгүй байдлын нэгж намайг олох, тэдний ferret үед тэд анзаарсан миний алга. Намайг товчхон тайлбарлаж дараа юу миний алга. Энэ нь авч Камилл бага арван таван минут үнэгүй өөрөө эхлэн урагдсан хуудас болон татахуйц түүний утас руу дохио Пьеро болон Renzo. Тэд хариуд нь анхааруулсан бүх эрх. Ee тодорхойлолт хоер халдагчид байсан ч бас алдаатай. Тэр нь шингэн болон цусны I. Х. найман метр өндөр, булчинлаг, адил украйны weightlifters. Харин няцаагдашгүй баримт миний алга өөрөө ч, урагдсан даавуу, илэрхий зураас, шалан дээр нь эвдэрсэн цоож, илүү байв хангалттай нотлох баримт хулгайлах.
  
  
  Цагдаа, аюулгүй байдлын хүчний явуулах мөрдөн үйлдэл хурдан, үр дүнтэй. Арван минутын дараа Gorilla болон Pepe түлхэж над руу trattoria, саад бэрхшээл байсан тохируулж хот даяар. Гурван эрэгтэй хамт ажиллаж байсан гурван өөр гар утас, илгээх багууд мерден асуулт зарим Camilla-ийн хуучин хосууд.
  
  
  "Биш юм үлдсэн байсан нь хэнд ч ийм аз жаргалгүй, — гэж тэр хэлсэн нь сэтгэл ханамж. "Харин хардалт нь урьдчилан таамаглах боломжгүй, тэд зүгээр л байсан хянаж бай бүх зүйлийг олохын тулд та, Жерри." Тэнд байсан байх нь маш их улаан царай, unconvincing тайлан эхнэр д Rime өглөө. "Учир нь би биш та нарын хийсэн ч," гэж тэр амласан нь сахилагагүй инээмсэглэв. Тэр эргэж орондоо тэр дээр сууж байсан, үзүүртэй нэг өрөөнд дүүрэн кино хүмүүс, талуудад, мөн мерден. "Энэ бол хэн нэгэн унтаж чадахгүй ч, ирсэн замаар нь аймшигтай цаг. Одоо чи санаа зовох эго нь өөрийн асуулт, утгагүй . Гарч. Та бүгд. Камилл анхаарал тавих болно nen. Тэр ч байтугай Renzo болон Пьеро толгой дохив үед үе мөчний-ийн impassioned захиалга, мөн өрөө хоосон байсан дахин. Камилл илгээсэн элч нь түүний хаяг, түүнд хэлсэн нь авч түүний хувиргалт багийн хувцас солих хүснэгт.
  
  
  "Та нар ямар ч хэрэггүй одоо надад, бидэнд юу ч юм, ядуу Жерри," гэж тэр хэлсэн байна. — Гэхдээ би нэг сайхан salve. Энэ нь сайхан өнгө. Шиг хүний үрийн шингэний. Тэр хи хи. "Таны шатдаг эдгээх болно, хэдэн цаг." Энэ нь бүрэн тусгай зүйлүүд, фермент, эд зүйлс. Би нэг удаа авсан болохоор шатсан дээр нь заасан Sardinia гэж эмч надад хэлсэн зогсоох carinf.com хариуцлага биш, наад зах нь долоо хоног. Харин өглөө нь би хэрэглэж энэ шидэт тос, нэг өдөр би өөгүй байсан гэж үргэлж камерын өмнө. Энэ киноны орлого оруулжээ хоер сая дахь Итали ганцаараа, мөн түүний одоо ч ferret би авах хайрцаг оффист бол миний хуульчид түлхэж Renzo нь бага , тиймээс та харж болно...
  
  
  Би харж чадахгүй байсан үед л түүнийг харин би түүнийг зөвшөөрөх тоглох нь миний хувьд бол. Тэр намайг мэддэг сайн. Тэр авч жижиг тэгш өнцөгт нэмэлт баг нь bellboy үед тэр буцаж ирсэн. Тэр хэзээ ч нэг удаа хараад цэврүү дээр минь ягаан тугал үед түүний хэвтэж байсан нүцгэн орон дээр, эсвэл Camilla, одоо ч өмссөн топ тэн хагас нь миний унтлагын өмд цамц тэр үед дээгүүр бөхийж байсан гэхэд намайг үүрд. Нь маш их байдаг юм байх гэж хэлсэн учир нь эдгээр нь дээд зэрэглэлийн зочид буудал нь их өндөр үнэ.
  
  
  Камилл олсон decanter хэмжээ нь жижиг лонх сүү нь сувд-саарал зохиосон, хурдан хэрэглэж, зарим нь эго агуулга нь миний бие. Би тэр даруй мэдэрч, зарим тусламж. Тэр санал болгосон байх sl эрүүл мэндийн үйлчилгээ, аа... намайг өг, зөвлөгөө, ямар ч байлаа гэсэн юм.
  
  
  Тэр үед тослон томилсон надад, миний оюун ухаан шилжсэн дээд хурд. Үргэлж дээр нь AI даалгавар, би урьд нь боломжгүй jumble зүйлийг хийх хэрэгтэй байгааг тэр дороо, ямар ч тодорхой хуваарь их дуусгах. Д Della нь өөрөө, энэ нь илүү хялбар ажиллуулах хол хоер алуурчин дээрэмчин хүн бараг шарсан та илүү гэтэх эргэн тойронд нь зочид буудлын хамгаалагдсан хагас сайн Ромын болон италийн аюулгүй байдлын хүчнийхэн.
  
  
  Камилл гэж нэрлэдэг хөлсийг өрөөнд орж хүртэл хийсэн орондоо дахин. Тэр нь махлаг, unflappable охин зөөлөн өнхөрч над дээр миний талд, дараа нь, эсрэгээр, тавьсан цэвэр, зөөлөн даавуу,, дараа нь хамрагдсан нь надад гэрэл хөнжил. Энэ нь аль хэдийн үүр гадна, мөн Камилл зурсан байсан нь хөшиг дээр хоер тагтны цонх.
  
  
  "Та авах естой, зарим нь унтаж, одоо, Жерри," гэж тэр хэлсэн байна. — Хэрэв та олж байгаа бол, энэ нь хэцүү байдаг, би орхиж болно та хоер жижиг эм илгээж болно, тэр ч байтугай нь зааны бүрийн хүсэл мөрөөдлийг татсан." Харин би та гэж бодож байгаа ядарсан хангалттай унтаж, ганцаараа."
  
  
  Тэр тавьлаа д өгнө unconvincing анхны үнсэлт дээр дэлбээ.
  
  
  "Би явах хэрэгтэй орондоо өөрийгөө" гэж тэр хэлсэн байна. "Бурхан минь, би шиг харагдах естой хуучин шулам."
  
  
  Тэр шиг харагдсан нь 14 настай hypersexual girl скаутын тоглож эмчид гэж би түүнд хэлсэн, хэтэрхий. Хөөе, би үнэхээр дуртай гэсэн. Би баяртай байсан юм гэж тэр биш байсан гэж үргэлжлүүлэн түүний нигүүлсэнгүй өмнө хүлээсэн үүргээ биелүүлэх замаар ирмэг дээр сууж, миний ор.
  
  
  Би түүнд талархал илэрхийлээд дахин, тэр гэж хэлсэн би тэр төгс аюулгүй байх нь түүний мөрөөдөл, учир нь Хурандаа Dinges байрлуулсан байв sentries дахь коридор, цахилгаан шат, мөн үүдний.
  
  
  Би хэрэгтэй хангахын тулд хүн хоер цагийн өмнө нэг нэгээр нь эргэн холбоо барих хаяг аа.
  
  
  Би өгсөн өөрийгөө таван минутын дараа Камилл зүүн, энэ тохиолдолд тэр буцаж ирээд авах зарим мартагдсан зүйл өмнө нь түүнийх, оролдсон доош сууж, захиалга. Камилл тос нь гайхамшиг байсан. Тэр бараг л мэдэрсэн хүний дахин. Би хэлж байгаа юм биш шүү би хүсч онож ямар нэг зүйл илүү хэцүү торго, Камилла, харин хорсох мэдрэмж алга, тэр олсон гэж тэр авч болох хувцастай мэдрэмж байхгүй боловч ямар нэг хэдэн насанд хүрээгүй pricks өвчин. Тэр аваад лонх хоер шар капсул Камилл орхисон гэж ард унтаж эм, чихмэл болгон нэг талын халаасанд нь түүний doublet. Энэ удаа тэр бэхлэн нь stiletto түүний зүүн шуу тавьж дээр нь мөрөн holster нь Wilhelmina дээр нь энэ. Би олсон тэдний нэг нь, эргэн тойронд Пьер-ын ихэр ах дүү, нууц тасалгаа миний еерсдийн гацсан энэ миний халаасанд байна. Би мэдэхгүй, би хаана явж байна, их бага хэнд, гэхдээ би биш байсан гэж аваачигдах болно зэвсэггүй дахин.
  
  
  Би олж чадна гэдэгт ч авч йогийн учруулж миний хийж байсан хамгийн туслах нь надад гүн төвлөрөл. Тэгэхээр, бүрэн хувцастай, бараг бүрэн сэрүүн, тэр сууж хөндлөн хөлтэй дээр Tabriz хивс түүний тансаг орон сууц.
  
  
  ТТГ-ын, түүнчлэн АА өөрийн сүлжээ, аль хэдийн мэдэгдсэн Hawke нь uproar нь миний хулгайлах, миний эргэн. Харин Бурханы талаар мэддэг, буруу, алдаатай, decidedly дутуу, мөн ойлгомжгүй эдгээр хувилбарууд байж болно. Тэр өгч байсан нь түүний өөрийнх нь, зөв тайлан АА компьютер, Hawke ' s бүр ч илүү нарийн ухаан. Санхүүгийн prodigy АА Голди Симон бас хэрэгтэй байх анхааруулсан хийх нь бага зэрэг мэдээлэл заль мэх өмнө би байсан түлхэж миний шинэ хамтрагч нь $ 500,000 шалгах дамжуулан банк Nassau тэр хөдөлмөр зарсан талаар маш их. Нэр, хаяг банк нь аль хэдийн байсан миний backstory, тиймээс би бодоогvй гэдгийг замын хэсэг нь аль хэдийн хатуу хучилттай. Харин Голди мэдэхийг хүсч байна, хэзээ, хэр их. Нэг давуу тал нь миний хулгайлах, миний бодсон гэмтэл бэртэл байсан гэж Renzo байсан нь чухал бизнесийн уулзалт нэг өдөр эсвэл хоер. Энэ удаа авсан цаг дээр тэр алдсан байлаа,, ямар ч хэрэгтэй байх хүртэл хийсэн.
  
  
  Эцэст нь нэг бодол надад тохиолдсон. Тэр rummaged түүний чемоданыг гаргаж ирээд нэг гэм зэмгүй reissue нь Zane Саарал ном. Гэсэн хэдий ч, хэрэв та чадахгүй гүйлгэж хуудас, учир нь nah байгаагүй хуудас. Nah л байсан жижиг авсаархан gelignite долларын үд, ямар дэлбэрчээ дөчин секунд дараа, дараа нь идэвхжүүлсэн гаргах хорин дарах, дараа нь тараагдсан түүний агуулга, confetti шиг тууз асар их зовлонтой талбай дээр илүү тавин хавтгай дөрвөлжин метр.
  
  
  Тэр явж, цонхны ирээд буцааж Rivnenskaya хөшиг л хангалттай гарч харах awakening гудамжны доор. Хоер эргүүлийн машин, таван илэрхий цагдаагийн албан хаагчид гудамжинд, дээр нь хэдэн plainclothes ажилтан, хажуугаар өнгөрч явсан. Тэнд байсан гурван uniformed албан хаагч гудамжинд доор талд цонх, автомат carbines дагуу тэдний гар. Ямар ч үймээн шуугиан гудамжинд үүсгэж болох их ажиллуулж, тэнд нь туслахын тулд түүний нөхдүүд . Өмнө шалгах нь түүнд, би эргэн тойрон хараад барилга нь гадна талаар бодож байсан бол би түүнийг хараад, үйлчилгээ орох. Тэр одоо ч гэсэн байдаг. Болзоо нь 1897, барилга барьсан нь архитектор хэн эрэлхийлсэн дуурайж сүр жавхлант агуу арван зургадугаар зууны palazzi. Бүх дээд suites байсан тагт, булан байсан бөгөөд овоолсон эргэн тойронд асар их, хүнд cornerstones. Тэгш өнцөгт ширхэг чулуу нь арван сантиметр өнцөг бүрийн хооронд. Энэ нь авч болно нэлээн хүчин чармайлт тухтай бууж арван таван метр. Гэхдээ болж доош гурав, таван минутын шинж тэмдэг байсан тэр найдаж байгаа ч анзаарч байсан нь арай илүү хэцүү байдаг.
  
  
  Тэр тайлаад түүний хүрэм, эргүүлэв түүний өмд. Дараа нь тэр дээр тавьж түүний дээл. Одоо ч гэсэн unshaven, улаан-аас тогоо, тэр шаардлагагүй байсан хувиргалт өгөх нь миний нүүр ямар ч гадаад шинж тэмдэг омог. Тэр орж, зочны өрөө, үүд хаалгыг нээж өгсөн.
  
  
  Аварга том жигд өмнө зогсож байна, миний буу бэлэн гал. Би эмчилж болно хүндэтгэл надад хэрэгтэй, миний төлөвлөгөө.
  
  
  "Би авах гэж байгаа нь сайн шөнө унтах," Emu хэлсэн нь түүнийг италийн. "Миний мэдрэл гэж байна дэлбэрч, санал өгөх-санал өгөх." Би cringed арай илүү энэ нь хохироож харагдуулахын тулд илүү их итгэл үнэмшилтэй, мөн Carbine надад мэдэх толгой дохих. "Үзнэ үү, би биш байна, эвдэрсэн дараагийн гурван цаг," би хэлэв. "Би санаа зовохгүй байгаа. Би хэзээ авах зарим унтаж, би ярих болно, таны ажилтнууд, харин энэ хооронд, I want to авах зарим унтах.
  
  
  "Гэхдээ хүмүүс байсан миний заавар," гэж тэр хэлэв, зураг өөрөө хүртэл дахин цэргийн маяг.
  
  
  "Агуу" гэж би хэллээ. Тэр нь шатлан түүний өрөөнд буцаж, хаалга хаалттай. Тэр чимээгүйхэн түүлгэж түүний дээл, эргүүлэв түүний өмд, олж шүршигч савыг шавьж үргээгч түүний чемоданыг. Би мэдэхгүй байгаа бол эго агуулга болно, хор ч нисч, гэвч энэ бол эго нь хэрэглэж гарт нь холоос зургаан инч, энэ хэлбэр нь нимгэн давхарга тохирсон чанга арьс. Энэ мэт болдог нь хэцүү гэж rhino-ийн арьс, үед энэ нь хатааж, үүнийг арилгаж болно шиг бээлий. Энэ нь neoprene үүсмэл боловсруулсан нь бидний нэгэн гайхамшиг эмч, химич. Одоо ч гэсэн би хүссэнгүй хэрэгтэй.
  
  
  Тэр үүнийг зохион байгуулсан хүртэл, даллан гараа агаарт flexed түүний хуруу нь хамгийн их хатаах цаг хоер минут. Дараа нь тэр аваад Zane Саарал-ийн ном нь ор, зохион байгуулсан энэ цонхонд. Тэр хийсэн crease онд баруун дээд буланд гэж идэвхжүүлэх зүйл, тоолж удаан хорин таван, нээсэн цонх. Дараа нь тэр байг emu хол ® в ® гч, хурдан хаалттай цонх нь дахин. Арван таван секундын дараа, энэ нь халдварт галзуу өвчин дэгдсэн .
  
  
  Энэ gelignite дэлбэрсэн бол хоер цистерн байсан collided бие биетэйгээ, мөн confetti буудсан гудамжны аль нэг чиглэл, бараг зочид буудал орох.
  
  
  Энэ үед тэр аль хэдийн өөр нэг цонх,, дараа нь гадуур. Тэр авирч доош нь тагтан дээр тоосго булангийн, үзэх нэг нь нүд шиг хүмүүс яаран авсан нь тэдний бичлэгүүдийг нь alley дүр зургийг дэлбэрэлт.
  
  
  Миний гарт шар ус хуруулсан цэлгэр alcoves, би живсэн доош, бараг нүдний өмнө гарч гудамж. Хэдхэн секунд илүү дээр байх болно авсан нь сайхан боловч эртний цахилгаан шат, түүнийх эцэст нь буурсан. Нэг удаа тэнд, тэр явж, доош нь ч харьцангуй зэлүүд явган хүний зам нь бусад буланд signaled нь таксины.
  
  
  Энэ emu гэдэг түүний очих газар ч хол миний хоер дахь холбоо барих хаяг, гэхдээ хангалттай хол салахыг миний pursuers.
  
  
  Би гарч ирээд, би эргэж түүний эргэн тойронд хоер булан орсон зочид буудлын лобби, хаана нойрмог бичиг хэргийн ажилтан лангууны ард толгой дохив над шиг түүнийх байсан жирийн жуулчны байх естой хүмүүс энд. Дараа нь тэр гарч явсан дамжуулан үйлчилгээ орох. Би уншив түүнийг нь alley. Хоер хаалга доош нь миний очих, би орж portico хүлээлээ өөр гурван минут эсэхийг хэн ч байсан дараах намайг. Уг авто замыг болон явган хүний зам байсан зүүн хоосон. Би явсан нь дээр, дараа нь өгсөн хоер богино, нэг урт дохио нь хонх нь тэмдэг Зуух. Тэнд байсан "chik" дуу нь автомат хаалга онгойлгогч, тэр ч байсан дотор, түүний арга зам хүртэл.
  
  
  Хоердугаар давхарт нь balding дунд насны хүн хүлээж байсан үүдний. Ажилласан, холбогдох засгийн газрын агентлаг. Nen өмссөн байсан нь бүдгэрсэн улаан хилэн хувцас даашинз ямар ч бүс гаруй бүлтийж мөрөн байсан бөгөөд бараг далд гэхэд хос rumpled underpants нь аймшигтай зураг.
  
  
  "Асуулт, асуулт, асуулт. Эдгээр өхөөрдөм хөвгүүд ч бодож түүний хослол Lieve Lita болон ANP. Би тэдэнтэй ярилцах хүсэж байгаа өөрчлөлт.
  
  
  "Энэ юу тэр энд байна," би хэлсэн. "Нааш ир, Mac.
  
  
  "Gilchrist," гэж тэр хэлсэн байна grimly. "Биш Mac."
  
  
  Тэр дундуур алхаж сайхан, сайн хадгалагдаж зочны өрөө руу унтлагын өрөө, нь одоо хараад цэвэр гэж байсан scruffy. Чек том хушга сандал дээр хол end хананд байсан нээлттэй, ил нь transceiver гэдгийг нь аваад хагас шургуулганд. Нөгөө хагасыг эзэлж байсан нь jumble электрон төхөөрөмж зэрэг утас нь олон товч төхөөрөмж reformat үг.
  
  
  "Kidnappings, аллага, бөмбөг," тэр grumbled. "Би бодож байсан дипломат албаны, биш, нэр хүндтэй spy нийгэм. Намайг ид шид, утасны дуудлага, дараа нь та нар ярилц дарга дамжуулан яриа хөрвүүлэгч. Магадгүй би болно үлдсэн түүний дараа.
  
  
  Тэр эргэж, түүний dials нь бага, дараа нь чагнаж Морс гол нь дараагийн төхөөрөмж.
  
  
  Тэрээр үргэлжлүүлэн гомдоллоогүй. "Зарим нь бидний эргэн тойронд байна ахуйгаа үед хэвийн цаг. Есөн таван. Ажиллуулж чадахгүй байна нэг орны өөр нэг шарсан өөр. Энд та явж, Картер. За, хэрэв та хэрэгтэй болно, өөр өөр туршуулуудыг өөрийн тагнуулын сүлжээг.
  
  
  Hawke-ын хуурай дуу нь аль хэдийн absurdly миний чихэнд тэр эцэст нь утас хариулдаг. "Чи ямар суут ухаантан, Ник," гэж тэр хэлсэн байна. "Би та нарыг илгээж шийдэхийн тулд жижиг асуудал, мөн анх мэдээ би авах гэж байгаа гол асуудал бол та өөрөө. Би сонсож болох түүнийг эргүүлэх зуур дамжуулан түүний тайлан тэсч ядан. — Энэ нь хэлсэн гэж энд та хулгайлж байсан хоер залуус холбоотой, та нар руу нулимж байсан тухай шарсан та амьд байх үед та эвдэж, чөлөөт, алхаж, тэднээс. Үхлийн замаар "үл мэдэгдэх шалтгаан". За, би таах болно, цаашид ч өдөөлт, гэхдээ би үргэлж болов уу гэж бодсон авч, дөрвөн эрэгтэй татахуйц нэг, эргэн тойронд нь миний найз. Мөн зургаан тэмцэх нь та.
  
  
  Би risked эго байгаа тасалдсан тайлбарлаж өгөөрэй би хэрхэн хулгайлагдсан байсан. Биш хийсэн гэж Hawke ямар ч илүү тэсвэртэй.
  
  
  "Би мэднэ таны зууралдах гэж халуун дэгдээхэйн нь зайлшгүй шаардлагатай байсан юм," гэж тэр хэлэв — " биш харин мэдрэмж гэдгийг та доошилж таны харуул үйл явц. Би санаа зовохгүй байна, хэрэв та орондоо очих нь Hema тулд..." би чадах бараг мэдэрч миний эго бодол шилжиж гайхалтай, бол гайхалтай, нээлт ... энэ нь танд таны мэдээллийг. Харин тийм биш бол та өөрийгөө нээж устгах.
  
  
  "Би чадаагүй хасагдсан ч," би хэлэв.
  
  
  "Хэний залуус энэ нь?" "Энэ юу вэ?" гэж тэр асуулаа гэж би байсан бол бүрэн каталог зураг олон улсын гэмт надтай хамт.
  
  
  "They didn' t show me тэдний жолооны үнэмлэх," би хэлсэн, хариу арга хэмжээ, түүний sarcasm. "Биеийг нь байсан бичиг баримтгүй. Гэхдээ би бодохгүй байна, тэд дуртай Америкчууд маш их болох нь харуулж Коммунистууд. Хэдийгээр энэ нь тийм биш биднийг хүргэж зүйл. Нэг өдөр Авга ах Сэм нь хүн бүр өөр, мөн дараагийн өдөр нь тэр байж болох юм дайсан."
  
  
  "Зөөгч дэмий баримтууд," Hawke хэлсэн байна. "Save таны улс төрийн философи нь таны найз нөхөд. Би их зураг дээр telex, мөн Ромын л батлах гэж тэд чөлөөт guild гишүүд. Тэд бэлэн байгаа түрээслэх бүх comers. Гэхдээ би юу мэдэхийг хүсэж байгаа бол: хэрэв та ямар нэг зүйл олж болно гэдгийг батлахын Андерсон-ийн сэжиг?"
  
  
  "Би олсон хангалттай үүнийг хийх нь надад сэжигтэй," би хэлэв. "Гэхдээ энэ нь хангалттай биш юм хэрхэн ойлгож, энэ ноцтой юм, хаана нь явж байгаа." Би шилжсэн товч тойм: миний санаа "Thread of the World" юу ч байсан илүү гарч гадаргуу дээр, гэхдээ бас их сургуулийн цуглуулга тулгуур болох маш зоригтой алхам хэн нэгэнд нь омогтой гаргах тухай олон улсын зовлонтой. Үргэлж байдаг эдгээр уурын өрөө, дэлхийн хаана ч.
  
  
  "Хүртэл эдгээр хоер эрэгтэй руу эвдэж миний унтлагын өрөө" гэж би дүгнэсэн, " би эргэлзэж Андерсон зөв байсан. Гэхдээ хэн нэгэн оролдсон надад асуулт байна. Мөн тэд, асуулт нь тэд гэж оролдсон нь шахаж миний эргэн тойронд бүх заагаад нээлттэй тулд "Голын Гэрэл".
  
  
  Тэр зогсоод хэдэн секунд авч үзэх баримт, түүний emu байсан түүнд хэлсэн. Би сонссон rustle цаас дахин.
  
  
  "Өөр ямар нэг зүйл," гэж тэр хэлсэн байна. "Бөмбөг халдлага. Байсан өөр хэн нэгэн чамайг алах гэж оролдох, эсвэл энэ нэг rapture дахин?
  
  
  "Энэ нь надад," би хэлэв. Өмнө нь тэр болох эсэргүүцэл, тэр мэдээлэлтэй Emu түүний яаралтай явах гэхэд Le Superbe мэдээлэх emu-ийн тоног төхөөрөмж, надад.
  
  
  "За," гэж тэр хэлсэн ш дээ. — Та яаж байна гэж буцааж авахын тулд одоо?" Та бүхэн цохилт хүртэл бүхэлд нь Колизейг яг одоо?
  
  
  Би хэлсэн emu гэж бодоогүй байх болно, шаардлагатай үед эхэлсэн тухай түүнд хэлж миний төлөвлөгөө буцаж явах .
  
  
  "Бага би мэдэж догшин мэдээллийг таны арга зам нь ажиллаж байгаа, хялбар миний амьдрал байх болно. Гэхдээ юу болохыг хэн ч энд ойлгож болох юм гэж хэн нэгэн чадсан гэдгийг мэдэхийн тулд та нар дээр байгаа онгоц. Та итгэлтэй байна энэ охин Rosana биш зүгээр л татагдаж таны аминд сэтгэл татах увидасаараа бүрсэн?
  
  
  "Энэ нь магадгүй тусалсан," би хэлсэн, даруухан. — Гэхдээ би болно бооцоо та мөнгө тэр хэн нэгний хүүхэд." Өгөх хөөе хаяг, миний зочид буудал байж болох хүртэл хурдлаад үйл ажиллагааны нэг хэсэг. Гэхдээ энэ нь зүгээр л үнэ цэнэтэй тэдэнд энэ нь бидэнд байдаг."
  
  
  "Би хүсэж байсан учраас тэдэнд," Hawk grumbled. "Би болно явуулах нь гурав дахин шалгах охин: бид, Магадгүй, мөн Alitalia. Би ч бас дамжуулах санхүүгийн мэдээллийг Голди. Таван зуун мянган доллар. Би үүнийг мэдэж байсан, гэхдээ энэ нь байж болох нэгэн шинэ рекорд. Би мэдээллийн хуудас зам дээр уулзаж, шинэ найз нөхөд. Урь Gilchrist хуваалцах Андерсон-ийн scrawl, тэр даруй хийж, хэд хэдэн таамаглал. Хэрэв та авах болно хариулт нь Hyman. Gilchrist ихэвчлэн зүгээр л гэж боддог. АА, Швейцарийн тусгай зөвшөөрөл хавтан, герман охин. Энэ нь дурдсан байсан гэхэд үг төстэй Jungfrau. "Магадгүй тэр Andersson залуу солиотой юм . Эсвэл магадгүй та нар. Магадгүй бид бүгдээрээ. За, та буцаж очих зочид буудал, авч үзээрэй цаг унтах өмнө та буцаж очих recreating тайзны эргэн тойронд Хар Холбоц.
  
  
  Энэ scrambler гэдэг нь дарагдах шиг Hawke өлгөж.
  
  
  Grumbling, Gilchrist shoved нь хаягдал цаас нь тэр байсан авсан Poe Андерсон руу оролт, түүний дамжуулах тоног төхөөрөмж, аз жаргалтай байсан гэж хэлэх баяртай.
  
  
  Би авч таксины болон унтраах буурсан ард зочид буудал, хаана байгааг би олж харлаа үйлчилгээ орох. Би санаа зовохгүй байсан бол хэн ч намайг харсан, гэхдээ би хүсээгүй юм эрэг хүртэл миний гарц хянагчаар гэхэд outsmarting түүнд.
  
  
  Тэр аваад цахилгаан шат түүний шалан дээр зогсож хананд үүдний. Буланд байсан хэдэн метр хол миний машин. Би хэзээ хүрсэн булан, би харсан харуул, нь махбодийн гэхэд цол, байнгын харуул, бөгөөд дохио авах байрлуулах хаалган дээр миний орон сууц. Сайн байна.
  
  
  Би сэгсрэв гарч шар капсул эргэн тойронд лонх Камилл байсан намайг орхисон. Түүний хурдан лонх шидэж өөр рүү утас танхим. Тэр нь байхгүй байсан, хүлээх харуул руу буцах. Тэр нь хэцүү байсан, сайн биеэ авч явах хүү, тэр найдаж болох, түүнийг. Хоер дахь би сонссон дуу лонх дарж ханын, түүнийх тагтаа хаалгаар. Тус харуул нь авч ердийн тав, зургаан үе шат доош коридор, аль хэдийн барьж түүний carbine үед бэлэн. Энэ нь надад нэг минут, өнхрөх хүртэл миний өмд, дээр тавьж, миний дээл, зөөгч миний толгойд гарч бусад бүх өдөр үзнэ үү харуул руу буцах түүний дараах нь хоосон үзэл бодлоо илэрхийлэх, түүний нүүрэн дээр.
  
  
  "Би гэж дуудах нь түүний өрөөний үйлчилгээ өглөөний цай," би тайлбарласан. "Би зүгээр л та хүсэж байгаа гэдгийг мэдэх нь энэ болсон юм. Чадахгүй байсан, би зүгээр л дуу сонсох? "Юу ч биш, эрхэм ээ," гэж тэр хэлсэн байна. "Жижиг дэлбэрэлт. Оюутан, коммунистууд, мөн monarchists. Та үргэлж эдгээр troublemakers. Дашрамд, гал тогооны бас нэг байна, бидний эргэн тойронд байгаа хүмүүс хадгалж зорилгоор.
  
  
  Тэр дагахаар шийдсэн Hawke-ын зөвлөгөө авч үзээрэй зарим унтах өмнө дараагийн мэс засал. Камилла-ийн тос ажилласан маш сайн, бусад нь хэд хэдэн эмзэг толбо, энэ шиг харагдаж байсан байгаагүй шарсан.
  
  
  Тэр тайлаад түүний хувцаслах нөмрөг, өлгөж түүний өмд болон хүрэм, шидэгдсэн түүний цамц, зангиа дээр нь сандал, бэлтгэсэн буцаж ор. Энэ нь хүйтэн Гуравдугаар өглөө сэвшээ салхи, тиймээс би явж цонхыг хаах нь миний өрөөнд.
  
  
  Гэхдээ зөвхөн тэр цонх, харин цонхны өмнө нээлттэй байсан. Тэр мэдэж дэмий за тэр байсан хаах удалгүй тэр байсан буурсан the bomb. Хэн нэгэн байсан нь миний өрөө үед миний байхгүй. Хэн нэг нь хэн болох нь одоо ч байдаг байх.
  
  
  
  
  4-р бүлэг
  
  
  
  
  Унтах хэрэгтэй болно хүлээх нь бага зэрэг урт.
  
  
  Тэр ирээд энэ Luger гарч holster гэж өлгөж дээр нь түүний doublet толгойлсон буцааж машин. Энэ нь хялбар байсан хайлт өрөө: халдагч чадахгүй ашиглах коридор руу буцах нь аль хэдийн хайлт газар. Зүгээр л хоер том өрөө, нэг зочны өрөө, унтлагын өрөө, түүнчлэн том ариун цэврийн өрөө. Инчийн гэхэд инчийн түүний алхаж дамжуулан зочны өрөө. I didn ' t forget to look ард буйдан, ард хүнд хөшиг. Тус пиво бар байсан хэтэрхий жижиг ч гэсэн хүн Pierrot-ийн хэмжээтэй, гэхдээ тэр хараад ямар ч байсан. Бүх зүйл хоосон байсан. Энэ нь нэг унтлагын өрөөнд: ард хөшиг, д шүүгээний дор ор.
  
  
  Энэ хаалганы хонх дуугарав. Энэ нь авч, түүний хэдэн секунд түгжих хаалга, ариун цэврийн өрөө, жимсний чанамал, сандал дор doorknob. Хэрэглэгч нуусан байдаг, тэд чадахгүй байх гэж гарч ирж байхдаа би хүлээн авч үдийн хоол бохир.
  
  
  Зөөгч нь цагаан хүрэм гараараа намайг бохир хоол хүнс. Би байсан дайрчээ нэг талд нь миний doorman, мөн нөгөө миний хоер дахь uniformed харуул, хэн итгэлтэй намайг тэр байсан нь гал тогоонд хяналт тавих бэлтгэх өглөөний цай. Их түүнд талархал илэрхийлээд, tipped зөөгч, болон буцаж явсан дуусгах түүний хайх.
  
  
  Ариун цэврийн өрөө хоосон байсан, бас.
  
  
  Харин нээлттэй цонхны хэвээр нь нууц. Миний эзгүйд, хэн нэгэн орж ирсэн, магадгүй аас дээвэр, хаана жигд бус зүсэлт шуудуу, чимэглэлийн уран баримал, мөн яндан coverings нуусан хүн нь нүд гудамжны эргүүл. За, энэ нь шаардлагатай ухаалаг, зоригтой хүн. Би төлж чадахгүй дутуу үнэлэх миний өрсөлдөгч.
  
  
  Миний хоер дахь шалгалт нь унтлагын баталсан миний оношлогоо.
  
  
  Миний чемоданыг болон дипломат цүнх байсан сайтар судалсан. Бүх зүйлийг нь анхааралтай буцаж өөрийн зохих газар нь эс тооцвол бараг үл үзэгдэх үс далайн хав тэр тавьж байсан аль аль нь эд гарахын өмнө. Нууц тасалгаа жижиг цүнх олж байсан юм. Тэр байсан luger болон хутга, түүнтэй хамт байсан болохоор юу ч сэжигтэй талаар намайг Жерри Карр. Тэр гаргаж авсан нь гэм зэмгүй-хайж transistor радио эргэн тойронд түүний чемоданыг болон буцаж явсан ажил. Тэр хайлт гурван өрөө дахин, энэ цаг нь сонсох төхөөрөмж. Радио шиг харагдаж аливаа бусад радио ижил хэмжээтэй, харин цөөн хэдэн хөдөлгөөн нь эго, энэ нь байж болох юм хувирсан үр дүнтэй илрүүлэгч нь далд цахим сонсох төхөөрөмжүүд.
  
  
  Би санаа зовохгүй байсан бол та нар дээр нь сонсох нь надад. Холбоотой бүх зүйлийг миний үл таних гэж Ник Картер байна хадгалсан хувьд аюулгүй газар илүү Le Superbe орон сууц. Гэхдээ би авч байсан хурдан харах хамгийн сүүлийн үеийн, хамгийн нарийн төвөгтэй, видео тоног төхөөрөмж: өргөн өнцгийн линз ямар ч илүү том дарга нь pushbutton, чадвартай дамжуулах дүрсийг дэлгэц гаруй км хол. Энэ нь байж болох байсан хяналтанд Ник Картер-ийн хэлсэн үг, харин хөдөлж бичлэг намайг авч энэ нь гадна oiling нь Luger, rummaging нууц тасалгаа шаардлагатай солих нь TT хийн, бөмбөг эсвэл бусад тоглоом нь (Технологийн арга техник Хэлтэс) байх байсан нэлээд тохиромжтой миний hypersexual, энгийн дүрс Жерри Карр, ану-ын Техасын playboy-н.
  
  
  Энэ нь хүлээн авсан ганц чимээ нь зочны өрөө, жижиг хадаас дамжуулагч тавцан дээр буланд тавь. Эго байсан байж магадгүй хангалттай авах хүртэл тэр ч байтугай хамгийн зогсонги байдалтай яриа талбай байна. Зүүн түүний эго бол энэ байсан.
  
  
  Тэнд байсан хоер ihs унтлагын өрөөнд: нэг ард толин тусгал дээрх боолт хүснэгт, бусад хагас ард нуугдсан нэг даавуу товч дээр ширмэл headboard. Би мэдэхгүй байсан эсэх, мэдрэх нь тааламжтай, эсвэл гомдсон энэ disproportionate хүү минь ашиглах гудсан. Харин түүнийг явсны дараа, түүний эго ганцаараа. Аль микрофон ажиллах боломжтой, аль аль нь арга, би зүгээр ашиглах боломжтой байх нь их гэж гэмгүй bystanders зориулсан АА.
  
  
  Тэнд байсан ямар ч шинж тэмдэг юу ч угаалгын өрөөнд. Энэ нь байсан зарим талаар холбоотой гэдгийг ажиллаж байгаа ус үүсгэж болох чирэгдэл учруулахаас тэр ч байтугай хамгийн сайн eavesdropper. Хэрэв би хэзээ нэгэн цагт байсан байх нь ноцтой яриа Hema libo, би хийх болно, энэ нь бүрэн хамтын ажиллагаа нь шүршүүр, ажиллаж байгаа цорго, давтан ус зайлуулах.
  
  
  Бага зэрэг бага flustered, тэр идэж, түүний хүйтэн өглөөний цай, дараа нь flopped дээр доош ор. Энэ нь байсан байх цаг хагасын дараа үед зөвхөн цахилгаан дамжуулах би авсан байсан нь утасны дуудлага. Энэ нь байсан Камилл. Гэгээлэг, тод, халамжтай . Тэр надаас асуув бол ee тос надад тусалсан.
  
  
  Удаан би чадах сунгаж миний сэргээх, энэ нь илүү сайн байсан нь миний хүүхэд. Тиймээс би түүнд талархал илэрхийлээд, хэлсэн, хөөе (энэ нь үнэн) гэсэн анагаах ухааны гайхамшигтайгаар надад тусалсан боловч (энэ нь үнэн биш юм), би одоо ч гэсэн мэдрэх нь бага зэрэг жихүүдэс ч тэр авч эм бол би боломж олж авахын тулд зарим нь унтаж байна.
  
  
  "Шударга байх," гэж тэр хэлсэн байна нээрээ, " таны шатаж байна, бага зэрэг илүү ноцтой хэвийн наранд. Та олж авах хэрэгтэй, зарим нь үлдсэн. Renzo танд дуудах болно. Мөн хэрэв та, бид бүгд л шөнө орой үдийн хоол, дараа нь явах нь скрипт хурал. Гэхдээ энэ нь хэдэн цаг авч. Энэ нь үргэлж сүүл үдийн Rime. Тиймээс зарим нь амарч. Би үнэхээр хэрэгтэй хэдэн цагийн турш миний гоо сайхны эмчилгээ сэргээх нь хор нөлөө өнгөрсөн шөнө!
  
  
  Би түүнд талархал илэрхийлээд дахин шидэж өөрөө буцаж орон дээр биш, унтаад, харин байг миний бие тайвширч, харин миний оюун ухаан шалгасан баримт, хийсэн төлөвлөж байна.
  
  
  Энэ тухай мэдээг орой үдийн хоол doesn ' t make much sense сайн. Саналын хувилбар тойм нь бүр ч сайн. Түүнийх байсан ч хэтэрхий баримт талаар маш олон зүйлийг, мөн илүү түүнийх сурсан тухай "Дэлхийн Төгсгөл", энэ нь илүү сайн байсан. Магадгүй дараа нь би болох талаар зарим ойлголт өгч, энэ харанхуй.
  
  
  Renzo гэж нэрлэдэг хэдэн минутын дараа. Тэр бүү гарч хэдэн итгүүлэх groans үед тэрээр хариулсан нь гар утас. Оройн төлөвлөж байсан хоер-гучин нэгэн сайхан eatery холгүй зочид буудал. Скрипт хэлэлцүүлэг байсан газар авч нэн даруй дараа нь клубын хаалттай хурлын өрөө.
  
  
  "Тэнд та харах болно, зарим нь слайд бусад дэлгэрэнгүй мэдээллийг эргэн тойронд бидний тоног төхөөрөмж," Renzo хэлсэн байна. "Тэгээд дараа нь та нэн даруй болно сонсож гол талбай шугам."
  
  
  "Gee, би хүсч байна гэж, Renzo," би хэлэв. "Гэхдээ би одоо ч боддог шиг би байна шүү дээ flayed амьд байдаг."
  
  
  "Би хүсэхгүй байна та яарах, Жерри," гэж тэр хэлсэн байна sourly, " гэхдээ энэ нь байж болох чухал ач холбогдолтой, сонирхолтой нь та хөрөнгө оруулагч гэх мэт... Хэрэв та өөрчлөгдсөн шүү дээ, таны оюун ухаан."
  
  
  "Мэдээж тэр хэвээр dell," би хэлэв. "Би зүгээр л найдаж байна би авч болно дамжуулан энэ бүх бичиг хэлэлцүүлэг."
  
  
  "Гайхалтай" гэж тэр хэлсэн байна. Мөн тэрээр надад хэлсэн, тэр reschedule эхлэх үдийн жаахан болохоор би авч болох зарим нь илүү үлдсэн. — Би хийх болно гэдэгт бид дуусгах нь бидний хоол нь Romagna коняк эргэн тойронд миний гэр бүлийн газар." Энэ нь танд хүч чадал тест нь бидний судалгааны зохиомж. Байхад.
  
  
  Би байсан таван цаг үнэгүй цаг. Дарсны асуудал гэж би хэрхэн ашиглаж болох юм, энэ нь цаг хугацаа байсан гэж хариулсан нь бараг тэр даруй миний venerable харуул, хэн эелдэг минь хаалгыг тогшиж өглөө надад дугтуй зүүн надад зориулж ширээн дээр доор.
  
  
  "Манай шинжээч итгэлтэй хийсэн энэ нь тийм биш юм захидлын bomb" гэж тэр хэлсэн байна. Гэхдээ тэр үлдсэн нь надад амьдрах өрөө нь хүртэл би нээсэн энэ нь ямар ч салют буюу цацрагийн. Энэ нь цэвэрхэн бичсэн урилга нээлтийн үзэсгэлэн primitives үед Via della Fontanella Цомог ирэх мягмар гариг.
  
  
  Би үзүүлсэн нь түүний энэ emu нь үлдээх гэж тэр хооронд би тавьж байсан жагсаалтад соелын сорогчид. Тэр инээлдэж, намайг ганцааранг минь.
  
  
  Энэ үед явсан, би оруулж миний эрхий хурууны хумсны руу нэг өнцөг булан амархан арилгаж хуванцар би мэдэж байсан. Энэ нь байсан Hyman-ийн тайлан дээр юу Hawke байсан тухай олж мэдсэн миний асуулт хэдхэн цагийн өмнө. Гадаад механизм, засгийн газрын агентлагууд байж болох хурд нь overgrown сум, харин жижиг, засгийн газрын агентлагууд зэрэг AG ажиллах боломжтой үед гэрлийн хурдаар хэрэв шаардлагатай.
  
  
  Тэнд байсан зургаан жижиг саарал талбай дээр тэгш өнцөгт зураг ямар ч хуванцар тагийг. Эго хийж, түүний дотор унтлагын авч гарч 200x үнэт эдлэл томруулдаг шил орчим хоргодох газар, миний дипломат цүнх. Дараа нь би бас шаардлагатай тусламж миний bedside гэрэл тайлах нь чанга савлаж, мэдээлэл дамжуулах их санах ой.
  
  
  Эхний дөрвөлжин багтсан ихэнх нь ядаргаатай дэлгэрэнгүй мэдээллийг миний хагас сая долларын шалгах, хэрхэн энэ нь байсан зохицуулагдаж байсан бол хэзээ нэгэн цагт хэрэгтэй unsubscribe. Эхний хоер, гурав дахь байв холбоотой дүн шинжилгээ хийх Андерсон өөрийн scribbles, тэр анзаарсан ухаалаг залуус дотоод үйлчилгээ хийж байсан ямар ч илүү энэ талаар илүү нь тэд байсан талаар үг. Тоймыг нь нэр эргэн тойронд төвлөрсөн захидал L, хамт захидал Цаг дээр энэ нь illegible Jung... Болон өөр ямар нэг зүйл, би авсан хэдэн арван өөр өөр тайлбар. Цорын ганц зүйл хийсэн мэдрэмж байсан тайлбарлах гэж тэрээр аль хэдийн түүнд өгсөн, баримт бичиг Л гэсэн үг юм Lugano, хаана Dottore-Профессор Simca mistletoe байсан түүний холболтууд нь Швейцарийн банк. Гэхдээ хамгийн шилдэг нь, энэ нь гэсэн үг, зарим төрлийн fiddling нь franks болон lire. Odin эргэн тойронд эргэлзэгчид уншиж scribbled үг вэ та бидний нэгэн адил, бараг ярих: залуу өсөлт нь эргээд хандаж болно Пьеро Simca, өгсөн өсөлт эго. Өөр нэг үзсэн байх естой юм jungflucht, өөр jung-freudig, өөр jung-flucht тус тус амралт, баяр баясгалан, хараал. Нэг нь бүр ч илүү утгагүй илүү бусад. Энэ нь ямар асуудал doodles.
  
  
  Учир нь АА тэмдэглэгээ, би хэрэгтэй жагсаалтыг адил утгагүй боломж-аас зар сурталчилгааны агентлаг, автомашины холбоо нь жижиг gentry. Бас бус маш логик. Би тэр олсон энэ нь өөрөө арван минут номын гудамжны элчин сайдын яам.
  
  
  Эхний хоер талбайд эхэнд хоер дахь мөрийг агуулж талаар илүү дэлгэрэнгүй мэдээллийг Сэр Хью Marsland, Лорензо Conti, Крис Mallory болон Пьеро Simca. Энэ бүгд нь маш сонирхолтой байсан, гэхдээ би чадахгүй нь таарах юу ч орж схем. Үүнээс гадна магадгүй хэрцгий нэр төр хосолсон, наад зах нь Сэр Хью болон Мал, асар их сэтгэл санааны болон сэтгэл санааны тогтворгүй байдал, ямар зүйл биш байх болно ховор олохын тулд гэр орондоо их кино гарсан. Сүргийн асуудал юм шиг санагддаг төв нь ихэвчлэн эргэн тойронд лонх. Тэр нь тогтмол drinker ихэвчлэн тохирдог их хэмжээний архи, согтууруулах ундаа сайн. Гэхдээ үе үе зайтай зургаан сар, нэг жил, хагас, хаа нэгтээ, эго тугал, аюулгүй байдал барьж түргэссэн нь,, эго авч байсан нь дохио нь маш аюулгүй асрамжийн газар. Хэдийгээр тайлан тэмдэглэл Renzo ийн шилжих кокаин, ямар Camilla өмнө дурдсан, харин эго faints биш байсан холбоотой мансууруулах бодис, архи, согтууруулах ундаа. Энэ л үед болсон байсан тул ихэнх тохиолдолд, тэр overworked эсвэл ядарсан бүх antics бөгөөд тэрээр санхүүжүүлж, түүний эзэнт гүрэн болон түүний эзэн хааны амьдралын зам. Тэр харсан тэр Дүр эхийн гэр бүл, жижиг боловч эртний язгууртны бэ үнэхээр өөрийн эргэн тойрны Rhymu. Бүх зочид буудал-ийн үндэслэл, өмчийн байсан хурааж эхлээд Mussolini-ийн fascists, дараа нь, дайны дараа гэхэд Христийн Ардчилсан намын засгийн газар.
  
  
  Түүний бас харсан гэж дөрвөн жилийн өмнө, дараа нь ганцаараа түүний мэдрэлийн доголдол, Renzo байсан эдгэрсэн болон суурьшиж, нэг улс амралтаараа гэртээ хаана Studds байсан нэг эргэн тойронд-эго тогтмол тулаан нь дэмийрэл tremens. Гэхдээ энэ нь үнэтэй, алдартай, нөлөө бүхий байшин, мөн би байсан бол судалгааны өвчтөн жагсаалт гаргах шинэ холболт, би байх болно олсон хагас хүмүүс гарч урд хуудас Barents Далайн нутаг дэвсгэр Европ, түүнчлэн зарим Америкчууд болон Азийн гишүүд.
  
  
  Сэр Хью Marsland байсан хүн нь ямар нэгэн тодорхой алдаа нь түүний төрийн сүлд. Зам дээр нь ирээдүйтэй оюутан даяар Бирмингем-ээр Оксфордын их сургуулийн, тэр олон unproven дагуулсаар. Тэр одоо ч гэсэн авирах. Энэ нь байсан нууцлаг чадварыг төөрч эргэн тойронд аж үйлдвэрийн цогцолбор нь зүгээр л өмнө нь их явсан уналтын эсвэл явсан уналтын аль хэдийн monetizing түүний хувьцааг фунт стерлинг, Швейцарийн франк, эсвэл герман тэмдэг. Тэр болсон саятан хэд хэдэн удаа фунт болон ам. доллар тухай хоер дахин их. Их талархалтай Хатан олгосон эго нь knighthood учир нь эго буяны ажил (Order of the British Empire, 1963; Найт Commander of the Order of the British Empire, 1971), хэдийгээр миний тэмдэглэл гэж заасан эго-ийн үйл ажиллагаа нь ихэвчлэн хязгаарлагдмал тавих, түүний нэр дээр letterheads болон саах тулгуур нийгэм. Тэр зохион хэд хэдэн хагас цалинтай албан тушаалд нэг байсан бөгөөд Ану-д НҮБ-ын хэлтэс НҮБ-ын хүүхдийн сан. Тэр биш байсан гэрлэсэн, гэхдээ тэр дуртай охид, хааяа бололтой бага зэрэг бүдүүлэг тэдэнд ч тэр хичээж хол бай олон нийтэд дуулиан.
  
  
  Пьеро Simca байсан, гарахад гайхах зүйлгүй, хамгийн сонирхолтой нь дөрвөн. Шиг Renzo, тэр холбоотой хуучин язгууртнууд. Гэхдээ ялгаатай нь Renzo, тэр хадгалж, гэр бүлийн өмчийн бүх хугацаанд засгийн газар ээлжээр mistletoe-ийн анхны хөрөнгө үржүүлж сонирхолтой бүх зүйл нь нефть химийн аж үйлдвэрийн урлагийн эрдэнэсийн. Тэр өршөөлгүйгээр дарамтлуулах болон дээрэлхэж учир Rost-ийн эго, тэр татгалзсан зөвшөөрөх өөрийгөө руу эргэж buffoon, мөн энэ цэг, Rost-ийн дүр нь аль хэдийн олж авсан дээд гараа. Нь Trieste Сицилид, эго гэж нэрлэдэг байсан Бяцхан Аварга. Эго-ийн өвөг дээдсийн өв хөрөнгө байрлаж байсан хойд, ойролцоох Нуурын Garda. Тэр орж, улс төр зэрэг нь Христийн Ардчилсан, харин дараа нь хувааж унтраах хэлбэрээр өөрийн нь бүр ч илүү баруун жигүүрийн холтос нам. Тэр бараг хамаатай бүх үндэсний сонгууль, гэвч эго нь өөрийн тойрогт үргэлж эргэж эго нь Сенат, хаана тэр ашиглаж өөрийн байр тохиролцох болон intrigue бүхий бусад этгээд. Тэрээр байна авъяаслаг зөвлөх тулд бүх талууд, түүний дотор олон улсын хэмжээнд. Мөн НҮБ-ын ашиглаж байна, түүний үйлчилгээ тохиролцох нь Арабын террорист бүлэг, Өмнөд Америк Tupamaros, болон босогчдын удирдагчид эргэн тойронд Төв Африк. Нэг Milanese сонин нэртэй эго "бага Henry Kissinger," магадгүй биш байсан гэж ийм магадгүй муу тодорхойлолт.
  
  
  Сүүлийн квадрат байсан эмэгтэйчүүдийн нутаг дэвсгэр. Эхний Камилл, дараа нь Roseanne. Энэ нь байсан, дараа нь богино жагсаалт Camilla-ийн хайрлагчид, нь уншиж, " Хэн, Юу, Хаана - италийн аж үйлдвэр, улс төр, санхүү, дэлхийн элит." Ихэнх хүмүүсийн жагсаалтад байсан avowed анчид эмэгтэйчүүдийн олон нийтийн repute, гэхдээ би бага зэрэг гайхаж Пьеро Simca тэдний дунд нь тайлбар гэсэн хуурмаг нэр, түүний унтлагын өрөө байсан Бол Lupo (Эзэн Чоно). Хаа нэгтээ, тэр биш байсан гэж дурдсан ялангуяа идэвхтэй наймаа, харин би юу мэдэж байсан талаар Камилл нүдээр байсан нь тэр байж болох юм, ямар ч хүн, ямар ч асуудал хэр том эсвэл жижиг байсан. Юу ч байхгүй онцгой талаар улс төр дахь della Camilla, зүгээр л тэр байсан гэж бүртгэгдсэн нь коммунист гэсэн үг юу ч Итали. Энэ нь нэг төрлийн тансаг сайхан баян Европын кино, театр дугуйлан. Pierrot цээжилсэн түүний хичээл болон санамсаргүйгээр дурдсан тэднийг Камилл эргэн тойронд нь тодорхой сониуч зан, эрүүл саруул хүү. Миний хүссэн Roseanne шиг илүү сонирхолтой гэрэл миний өөрийн адал явдал. Тэр төрсөн Padua зөвхөн хорин жилийн өмнө. Тэнд, тэр сургуульд орж явсан коллеж хоер жилийн өмнө болж нислэгийн үйлчлэгч 19 настайдаа.
  
  
  Харин үүний оронд, энэ нь маш хурдан шилжиж үндэсний нислэг intercontinental хүмүүс. Шалтгаан нь ei байсан сэтгэгдэл их сургууль байсан, учир нь түүний холбоо бүхий зарим Maoist оюутан, түүний үйл ажиллагаа. Харин тэр бүртгүүлсэн гишүүн Monarchist Чөлөөлөх Тал нь breakaway намын Пьеро Simchi. Энэ нь магадгүй тэр хийсэн ажлын гараагаа ачаар Pierrot-ийн зөвлөмж, түүний эцэг байсан даамал зарим хойд нутгуудыг Бага зэрэг Аварга.
  
  
  Энэ бүх естой байсан байх нь зарим талаараа урьдчилсан тайлбар, гэхдээ энэ нь босгосон илүү асуулт хариулт. Хэрэв тэр ямар нэгэн байдлаар оролцож" Thread амар Амгалан дамжуулан " Pierrot, яагаад хөөе оролцох гэсэн оролдлого алах нь ану-ын Техасын алтан тахиа өмнө болох тавих, түүний алтан өндөг? Эсвэл байсан тэр аль хэдийн severed хуучин харилцаа нь энэ хүн мөн л ашиглаж Pierrot нь хуучин гэр бүлийн танил? Энэ нь байх болно, анх удаа хэн нэгэнд шилжсэн тал нь ажил олж авахын тулд тэд маш их хүсч байна, зүгээр л таалагдахын тулд, тэдний дарга нь. Гэхдээ хэрвээ ямар нэгэн зүйл шиг үнэртэж "Дэлхийн Төгсгөл" миний өнгөрсөн туршлага, холбогдох энэ байгууллага нь мөнгө биш, санамсаргүй дуу чимээ ихтэй бүлэг залуу хүмүүс.
  
  
  Миний бодол эхэлсэн spin. Хамгийн сайн арга замуудын нэг зогсоох туранхай миний дээр үед өөрийгөө gratification нь утасны дуудлага Roseanne надад өгсөн. Хамгийн airlines өгсөн багийн гишүүд өдөр унтраах, эсвэл тийм үед тэд буцаж ирсэн урт удаан нислэг болон бүр учрал Rosana, эсэх нь тэр байсан сарниулж нууц, эсвэл үгүй, авчирсан нь өөр өөр төрлийн mistletoe сэтгэл татах увидасаараа бүрсэн. Ямар ч байсан, Камилла байх болно, дэндүү завгүй түүний beautician дараагийн хэдэн цаг.
  
  
  Тэр олсон түүний тоо, түүний тэмдэглэлийн дэвтэр өгсөн нь зочид буудлын оператор. Миний мөр байсан нь бараг тодорхой чагнаж, харин миний одоогийн зураг, энэ нь тийм биш юм, ер бусын тулд хүсэж байгаа дуудлага нь хөөрхөн охин байна. Ялангуяа оноос хойш хэд хэдэн гишүүд эсрэг Ник Картер хөдөлгөөн эсвэл anti-Жерри Карр хөдөлгөөн мэдэх хэрэгтэй гэдгийг тэд аль хэдийн баларч хүртэл нэг удаа.
  
  
  Дуудлага байсан гэж хариулсан нь охин нь Төв Америкийн өргөлт болон тансагт хамар. Дараа нь тэр сонссон түүний хашгирах, " Сарнай, зарим нь joker, Карр."
  
  
  Дараа нь Rosana сайхан шүү, husky дуу хоолой. "Сайн Байна Уу, Жерри. Ямар нэгэн гэнэтийн бэлэг! Би гэж бодоогүй би сонсож байсан та нараас дахин, одоо та харсан бүх эдгээр сайхан хүмүүс эргэн тойронд кино. Түүнээс гадна, би сонссон радио та байсан хулгайлж, дараа нь та зугтсан. Би гэж бодож байсан эмнэлэгт чадахгүй... наадах, ямар нэг зүйл хийх.
  
  
  Энэ нь гарч ирсэн болохоор charmingly болон гэмгүйгээр гэж байхгүй юм шиг санагддаг байсан байх нь есөн-нэг боломж гэж тэр хуруугаа гэдгийг сануулъя үед Gorilla д plaid хүрэм, Pepe.
  
  
  "Үгүй," би хэлсэн нэг хөгжилтэй ая. "Тэр биш эмнэлэг, би бас ... эр ... ашиглах зарим зүйл. Гэвч, хайрт Roseanne байдаг ч хэд хэдэн зүйлийг би итгэлтэй биш байна, мөн магадгүй та надад тусалж чадна, та үүнийг олж байгаа бол цаг хугацаа.
  
  
  Түүний инээж байсан шиг ес журамгүй гэж байсан амттай. "Би үргэлж хийх цаг буяны ажил, анхаарал тавих нь та," гэж тэр хэлсэн байна. 'When?'
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Тэгвэл одоо? Би байсан эргэлзээтэй хүндэтгэл тавих аюулгүй байдлын харуул өмнө миний өрөө. Гэвч хэрэв би хэлж emu, тэр санаж болно миний зорчигчид.
  
  
  "Аа," гэж тэр хэлсэн байна. "Энэ нь бүр ч илүү сонирхолтой. I ' ll be with you-д арван таван минут хамааран бидний аймшигт замын хөдөлгөөний хэв маяг."
  
  
  Тэр түүнд хадгалагдаж үг. Тэр байсан анхааруулсан нь харуул өдөр, тэр унагасан хүндэтгэлтэйгээр тулд анчид гэж зарлах нь залуу эмэгтэй хэн мэдэгдсэн байх сувилагч ирсэн. "Биш, сувилагч, харин бие махбодийн therapist," Roseanne баяртайгаар хэлсэн. Тэр тэсрэлт зочны өрөө, өмссөн саарал shaggy үслэг хүрэм, хөгжилтэй саарал малгай шиг малгай. Тэр хийсэн түүний малгай өрөөний тогтоох энэ дээр доош нь хөл хөдөлгөөн ихтэй сандал. Дараа нь тэр авирч гарч дамжуулан түүний цув.
  
  
  "Бурхан минь," гэж тэр хэлсэн нэг үг. "Энэ нь илүү үнэ цэнэтэй мөнгө хувийн илүү дээр онгоц, мөн та нар харж болохоор сайн юм шиг таны бүх түүх нь хүртэл хийж, зүгээр л зорилгоор загасыг намайг энд байна."
  
  
  Ямар дээл, Rosana-ийн өндөр, aristocratic зураг байсан хамрагдсан хүртэл Rivnenskaya л хангалттай шаардлагыг хангахын тулд олон нийтийн decency. Тэр өмссөн богино даашинз дээр бүх гэрлийн тохируулагчийг голт борын материал. Түүний сайхан хөл хамрагдсан сувдан саарал оймс. Түүний саарал suede platform гутал, тэр хүрсэн бараг миний хөмсгөө.
  
  
  "Илүү жигд, ганцханыг?"гэж тэр хэлсэн байна, дүүжин, түүний юбка зоригтойгоор, доош харав үед түүний нүцгэн гуя.
  
  
  "Үзүүлье та миний даруу өрөө нэгдүгээрт," би хэлэв. Түүний gallantly гараа болсон. Тэр эргэж, дарагдсан түүний эсрэг биеийн уурхай. Харин үүний оронд зөөлөн өгч намайг түүний гарт, тэр намайг тэвэрсэн оролцож байгаа түүний бүх бие.
  
  
  — Би чадахгүй гэж бодож байсан хохироож байна. Тэр санаа алдаад, хөдлөхөд нь буцааж хэдэн инч. "Би ч гэж babysit та галзуу юм шиг."
  
  
  Тэр дуу алдав хамт баярладаг хараад тэр том ор нь толин тусгал болон хөшиг байсан зурсан даяар энэ үед бид орж унтлагын өрөө.
  
  
  "Энэ биш хүмүүс шиг дэмий онгоцны суудал, Жерри," гэж тэр хэлэв, ирмэг дээр сууж ор болон офф түүний балетын шаахай. Тэр deftly нүүж гараа түүний бэлхүүс эхэлсэн доош татах нь түүний шорт. "Энэ мэт Олимпийн усан сан хүмүүст сургах дахь хоног." Тэрээр барьж ядан хэцүү. "Хэрэв би шугам хооронд уншиж, та заавал тоглож байгаа нь энд Signorina Cavour үед тэд шүүрэн та үнэхээр үү?"
  
  
  "За, — гэж би хэллээ. "Тэр санамсаргүйгээр орж ирсэн. Та яаж мэдэж байгаа юм, Roseanne. Энэ нь дэлхийн кино...
  
  
  Roseanne дахин инээд алдав, сайхан инээмсэглэл нь гэнэт даяар тархаж, түүний байгууллага. Одоо түүний биеийн байсан ил хувьд бүр ч илүү нөлөөтэй байдаг.
  
  
  "Тэнд ямар нэг зүйл байсан өөр баримт бичиг" гэж тэр хэлсэн байна. "Тэд гэж хэлсэн та нар хулгайлагдсан бүрэн нүцгэн, анхны дохиолол байсан дэвшүүлж сайхан Camilla. Тэр тавьсан мэдээ гэрэл зурагчид нь хуудас дарагдсан нь түүний эсрэг, жүжиглэж байх тухай гар утас. Pooh, Жерри, гэж бодохгүй байна би атаархаж байна. Атаархал нь охины хэн нь ч мэдэхгүй хэдэн өөр өөр, гайхалтай туршлагатай хүн байх естой."
  
  
  Тэр байсан, аль хэдийн авч унтраах түүний хүрэм байсан fumbling нь түүний бүс.
  
  
  Зогсоо"," Roseanne захиалсан. "Би үүнийг хийх болно гэж боддог. Та өвчтэй байгаа. Би хийх естой бүх зүйл та нарын төлөө.
  
  
  Тэр зөөлөн түлхэж над дээр эргэж ор эхэлсэн хувцас тайлах нь надад cooing дуу дүүрэн эргүү болон ес журамгүй сайшаадаг.
  
  
  Тэр нэг сайхан, дур булаам охин тэр байсан онгоцонд байсан боловч өөр ямар нэг зүйлийг, ямар нэг мэдрэлийн болон хамгаалалтын түүний тухай эцэс төгсгөлгүй урсгал хэлбэл, ямар ч асуудал хэр тачаангуй they didn ' t make much sense бидэнд. Тэр биш байсан өндөр дээр эм; түүний биед байсан шалгаж анхааралтай. Тэнд байсан ямар ч зүү тэмдэг дээр satiny арьс түүний гарт байна. Гэвч тэр ярьсан, тааламжтай надад бол тэр хийж байсан нь чин сэтгэлийн хүчин чармайлт нь биш хөндлөнгөөс нь бидэнд бичиж, биднийг доош нь түүний асуулт, бусад дэмжлэг гаргах дуртай. Асуулт гэж би түүнээс асуув асуух хөөе, адил төрлийн шок нөлөө, би хийх хэрэгтэй болно нь сонсох төхөөрөмж. Гэвч тэр байсан байж болох юм хооллож нь сайн зүсэм (миний хувьд) ашигтай мэдээлэлтэй эдгээр нь сонсох төхөөрөмж.
  
  
  Учир нь бид зам дагуу авсан, тэр ч байтугай энэ нь жижиг хэсэг буруу мэдээлэл байсан байх нь хойшлуулж, дараа нь. Roseanne дууссан, түүний бүрэн сувилахуйн хуваарь. Түүний бүрэн, зөөлөн уруул, сониуч хэл байсан гэж эдгээх гэж Camilla-ийн шидэт тос, би өгөх гэж оролдсон нь түүний л адил олон физик сайшаал гэж тэр надад өгсөн. Дараа нь бид байсан ор. Rosana-ийн өргөн, гялалзагч гэрэл нүд бүртгэгдсэн бидний алхам тутамд нь толин тусгал мэт, хэрэв тэр байсан биш, зөвхөн өгч өөрийгөө болон надад таашаал, бас зохион байгуулах эцсийн дотоод хяналт нь harem, зарим нь хачин тос sheik.
  
  
  "Өө, Жерри," гэж тэр хэлсэн байна, одоо ч гэсэн чичирч манай оргил. "Энэ нь тийм ч сайн байсан." Энэ бололтой nah биш зүгээр л өртсөн хүйс, ямар ч асуудал хэр дарамттай, сайхан, энэ нь бидний төлөө байсан юм. Энэ нь өшиглөж цаг хүртэл энэ tailspin, хэн ч сонсож олох болно, энэ нь сэжигтэй байна гэдгийг би харагдаж байгаа зарим сониуч дараа өчигдрийн хөдөлж.
  
  
  "Сонсож байна," би хэлсэн, stroking түүний үс, бид дээр сунган ор дараа нь бие биетэйгээ. — Та нар хэнд ч хэлж би оршин сууж байсан үед Le Superbe, эрхэм?"
  
  
  Түүний бие involuntarily ирээд, хол гараа, гэхдээ түүний хурц нүд биш үү анивчих. Play нүдний байсан нь сайн мэддэг баталгаа үнэнч шударга, гэхдээ л энэ их байна, тэр тэднийг хараад тэмдэг илэрхий худлаа.
  
  
  "Үгүй ээ, Жерри," гэж тэр хэлсэн байна. "Өө, Бурхан минь. Тэр цувисан хол намайг болон ирээд өөрийгөө хүртэл дээр сууж ор. "Та нар чадахгүй байж магадгүй гэж бодож байна би ямар нэг зүйл хийх амьтад, эрүүдэн та." Тэр уйлж эхэллээ. Мөн өргөж энэ бүх shuddering сүр жавхлангаараа байсан нь таашаал гэдгийг дахин нэг удаа хүргэсэн нь нэг өөр, энэ удаа илүү зөөлөн, тэр дээр болсон үүрэг асран хамгаалагч болон асрагч нь. Үед бидний амьсгалын байсан ч би дахин дууссан миний санал асуулга байсан бөгөөд түүнээс уучлал, нөхөрсөг, харин ч сониуч, зохистой миний үүрэг.
  
  
  "Авах захиалга, Roseanne, эрхэм," би хэлэв. — Би тийм гэж бодоогүй. Гэхдээ энэ нь тийм байсан юм гэнэт, маш шал утгагүй. Үүнээс гадна, ямар нэг мэдсэн би энд байсан.
  
  
  "Аа." Roseanne хүлээн авч, миний уучлал гуйх надад эмх замбараагүй мөрийг үнсэж миний эрүү миний хүйс. "Хүн бүр Rime үргэлж гарч олох маш хурдан, Жерри. Бүрэн эзэмших нь зочид буудал, таксины жолооч, таны кино багийнхан. Би боддог хэн нэгэн mistook та өөр хэн нэгний төлөө, биш үү тэд?" "Энэ нь байх естой," гэж би хэллээ. "Гэхдээ, хэрэв та-г үзнэ үү, би мэдэхгүй, юу ч та нарын тухай, бусад тохиолдолд та сайхан, үнэхээр өвөрмөц, Испани, мөн та ирж их дарс улс Colognola."
  
  
  "Padua," тэр засаж намайг thoughtlessly, тохуурхаж гэхэд толинд харж. — Та үнэхээр бодож, би хөөрхөн, Жерри?" Хэтэрхий том биш?
  
  
  "Би зогсож чадахгүй нь бидэнд нэг инч илүү," гэж тэр хэлэв хагас үнэн зөв. "Болон инчийн бага байх нь хангалттай." "Энэ нь маш сайхан байна," тэр grumbled. "Дахь үе мөчний би та нарт хэлж болно юу нь энгийн охин тэр юм."
  
  
  Тэр надад хэлсэн, түүний намтар, мөн батлагдсан юу би аль хэдийн уншиж microprint. Тэр ч дурдсан Maoist бүлэг их сургуулийн болон халагдсан гэж хүүхэд шиг дураар. Мөн ачаар Pierrot дэмжлэг, тэр ажилд оржээ.
  
  
  Энэ боломж байсан би найдаж байсан нь, одоо миний ээлж хураах дээр энэ нь холилдсон гомдол, жигшин, мөн атаархал.
  
  
  "Бага Casanova,"би дэлбэрчээ. "Харагтун, би сонссон тухай ямар нэг дүр нэр хүндийг бүх эмэгтэйчүүд. Мөн бодол та түүнтэй хамт... Тэр clenched түүний шүд convincingly түлхэж хол дүрс Rosana болон Pierrot, дүрс илүү инээдэмтэй илүү довтолгооны.
  
  
  "Би хэлсэн, би та нарт үнэнийг хэлж, Жерри. Тэр өргөж түүний эрүү defiantly. "Тиймээс би хийсэн дуртай Бол Lupo , мөн энэ нь тийм биш юм шиг муу, жигшүүрт гэж та бодож байж болох юм. Ингэхэд, таны халуун Camilla нь арай илүү том midget, мөн та нар сонсож чадахгүй намайг муулж түүнд, та? "Сайн. Түүний амнаас эрчилсэн д snarling зэвүүцэл. "Хэрэв та мэдэж байх естой —" тэр хэлсэн,"гэж сайхан залуу охид ховор эмчлэх хүмүүс тухайн үнэгүй үйлчилгээ."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Та одоо ч гэсэн түүнийг харсан?"
  
  
  'Хараад та? Roseanne хэлсэн байна. 'Тийм ээ. Аав минь ажил түүнд. Мөн тэрээр хамгийн чухал, тогтмол эхний анги зорчигч. Гэхдээ энэ нь илүү нь байхгүй ч гэсэн, Жерри.
  
  
  It doesn ' t make much sense байх үнэмшилтэй, би чадахгүй ухаж, цаашид ч өөрийгөө илчилдэг. Дараагийн удаа би түүнийг харж, I ' ll make sure энэ газар тэр аюулгүй үргэлжлүүлэх түүнийг мөрдөн байцаалтын. Яг одоо, цаг хугацаа байсан л аюултай зүйл алга.
  
  
  Байгаа юм шиг таах миний бодол, тэр нь хүрч авах нь сүүлийн нэг тачаангуй толинд харах.
  
  
  "Бүр унтлагын өрөө байх естой хана шиг энэ нь," тэр хэлэв. "Хэрэв түүний явах нь баян байх... Харин одоо түүний явах болсон. Би уулзалтын цаг.
  
  
  Түүний didn ' t worry about it. Би байсан үдийн хоол томилох нь цаг.
  
  
  — Би та нарыг дуудаж болно маргааш, " би амласан. "Эсвэл та дуудаж болно энд." Би юу мэдэхгүй таны найзын хуваарь байна, гэхдээ Pierrot болон түүний найз нөхөд нь хүртэл хийсэн нь эго миний руу орох киноны бизнес, гэхдээ би зөвшөөрөх болно энэ нь сүйрэлд манай учран.
  
  
  Тэр аль хэдийн хувцастай дахин, хэрэв байгаа зүйл нь дуудаж байсан бүрхэвч хүртэл нь airy даашинз, тэр дараа нь түүний руу зочны өрөө. Гэнэт тэр байсан гэж тайвшруулж, ноцтой гэж тэр байсан хормын өмнө, чөлөөтөй, оргилуун нь түүний эмзэг чалчаа нь.
  
  
  "Та хийсэн нь надад маш их аз жаргалтай ийм богино хугацаанд, Жерри," гэж тэр хэлсэн байна. "Онгоцонд,, дараа нь дахин энд. Маш их байгаа учраас энэ нь намайг үргээх болгодог надад бодож байна."
  
  
  Түүнийх шиг харагддаг ноцтой гэж тэр дасан зохицох түүний шинэ төлөв. Тэр инээж байсан.
  
  
  "Санаа зовох хэрэггүй, Жерри," гэж тэр хэлэв soothingly. "Дээр хоер дахь бодол, би чадахгүй гэсэн үг олох арга гэрлэх та хамгийн дуртай охид байсан. Би энэ тухай бодож, бусад зүйлийг. Харин маргааш бид ярилцах болно тоглох."
  
  
  Дараа нь үнсэж, тэр үлдсэн.
  
  
  Би буцаж зочны өрөө хамт мэдрэмж миний асуулт байж болох юм хатгах зарим арга хэмжээ, түүний чиглэл, байх бол огт санаа юу чиглэл эдгээр үйл ажиллагааг хөгжүүлэх болно.
  
  
  Тэр зурсан хөшиг дээр толин тусгал өмнө хусах болон ороох оройн хоол. Миний transistor өгч чадахгүй юм бэ, надад ямар нэгэн дохио, харин TT хэлтэс АА, нэг удаа надад үзүүлсэн нь толин тусгал өөрсдийн судлаачид, хэн нь төгс дамжуулсан видео дүрс. Электрон бүрэлдэхүүн тараагдсан бүх гадаргуу дээгүүр болон тус тусдаа байсан байж болох ч жижиг их байх илрүүлэх нь хайлт. Би санаа зовохгүй байсан гэдгийг хэн ч байж болох юм үзэх дуртай Rosana, надад маш завгүй дээр том ор, гэхдээ би чадахгүй байг prying нүднээс харж, миний дипломат цүнх, эго нууц тасалгаа, болон эго агуулгыг.
  
  
  Тэр өөрчлөгдсөн түүний тохирсон өөр нэг, тэр нь тусгайлан хийсэн нуух Luger мэдэгдэхгүй. Байсан бол ямар нэг зүйл ойр дотно болж Camilla эхний болон хоер дахь хагас өдөр, тэр нь хурдан тайлж, түүний хувцас нь харагдаж байгаа ч түүний мэдэлд. Харин яг тэр үед, I didn ' t want to go зэвсэггүй руу үл мэдэгдэх газар нутаг, зүгээр л зэвсэггүй хувьд өнгөрсөн шөнө. Хюго stiletto, илүү хялбар байсан юм. Тэр зүгээр л хамрагдсан scabbard түүний зүүн гар нь давхар давхарга боолт, ямар эрхтэй байсан нь хүн саяхан байсан нь бараг шатсан. Камилл тос естой байсан юм бүрэн эдгээж бүр инч миний бие. Ялангуяа оноос хойш эдгээр сантиметр гэж Camilla байсан хамгийн сонирхолтой хөндөөгүй хэвээр. Түүнийх нь аль хэдийн өнгөрч энэ тест нь Rosana.
  
  
  Толин тусгал нь дээр, угаалгын өрөөний угаалтуур, тэр хараад бараг л эрүүл байна. Д АА, бид хийж чадахгүй байна төвөгтэй даашинз хүрэгчид болон будалт, бид үүнийг орхиж жижиг ах бусад үйлчилгээ. Би зүгээр л түрхэн бяцхан саарал дор түүний нүд, deepened хүмүүс хэдэн үрчлээ, түүний нүүрэн дээр. Тэр, хэд хэдэн sighs би зөвшөөрөх гарах цаг, байх естой ятгаж миний шинэ хамт олон болон бүх onlookers гэж би й бүрэн сэргэсэн нь ширүүн шөнө.
  
  
  Бүрэн хүндэтгэх, миний doorman намайг хөтөлсөн цахилгаан шатны төгсгөлд коридор, өөр хаана харуул намайг болон дагалдан намайг шатаар доош. Тэнд, өөр carbine ирсэн нь намайг лангуун. Энэ бүх байсан маш зусар, гэхдээ энэ нь ихээхэн хязгаарлагдмал миний ирээдүйн үйл ажиллагаа. Тэр хийсэн сэтгэцийн тайлбар асуух Pierrot амрах түүний хамгаалалт бага зэрэг, хэрэв боломжтой.
  
  
  Тэр, Renzo, мөн Studds аль хэдийн орхисон, гэхдээ Сэр Хью байсан хүлээж авч намайг уулзах үед клуб түүний chauffeur тулгуурласан Нэрийн жагсаалт. Хоер цагдаа дээр мотоцикл rode бидний өмнө, мөн гурав дахь ажилтан rode ард нь submachine gun. Хэн оролдсон халдлага намайг зам дээр, энэ нь байх байсан хэн нэгэн эргэн тойронд Pierrot-ийн найзууд.
  
  
  Үүдний mistletoe клуб нь яг уйтгартай, харанхуй, хэт bourgeois чимэглэл гэж Италийн ашиглах дуртай ирэхэд chic, дэгжин. Өнгөрсөн шөнө бүх намын байсан, бусад хоер нь цэвэр поп од, дээр нь хоер буурал үстэй, stocky ноед оо янз бүрийн үндэстэн байсан надад танилцуулсан. Ихэнх хөрөнгө оруулагчид болон хэд хэдэн техникийн мэргэжилтэн. Тэнд байсан бас screenwriter, Kendall Эгнээ; нь туранхай, мэдрэлийн, бэлтгэхгүй Америк дахь цэнхэр хилэн хүрэм, шаргал slacks, мөн Gucci угласан байлаа харандаа. Үед надад хэрэгтэй сэгсрэх гарт нь хэн нэгэн, түүнийх байсан болхи, мөн үед түүнийх санамсаргүйгээр мөргөлдөв хэн нэгэн рүү, түүнийх байсан болохоор timidly больсон гэж хүн байх естой гэж бодсон шийдвэрлэх галзуу oilman. Хэрэв хэн нэгэн оролдсон холбоос миний хэн гэдгийг онцгой, хугарашгүй Ник Картер, нүдний хараа намайг энд гэж эндүүрч тэр хүн нь бага.
  
  
  Үдийн байсан арвин, ст, ундаа болон албан бус замаар egoistically явуулсан. Италийн авч Eda маш ноцтой, боломж олгохгүй байх нь түүнийг хүчингүй замаар бизнесийн талаар ярьж. Тэр хооронд Renzo болон Камилла. Pierrot болон screenwriter байна энэ тоглоомыг тоглож эсрэг ану-ын. Камилла-ийн гоо сайхны эмчилгээ хийсэн нь түүний илүү сайхан хэзээ хэзээнээс илүү. Харин түүний хэрэг, эдгээр айлчлал beautician байсан заавал, илүү зарим нь нийгмийн нэр хүнд, харилцан бусад үйлчлүүлэгч илүү нэмэх юу байсан болохоор төгс одоогийн эхлэл. Тэр шивнэлээ явдалтай дотно зүйл надад flaunted надад байсан бол би шинэ poodle, авч бүрэн зээлийн хувьд миний шуурхай сэргээх.
  
  
  Зөвхөн хүн ч дурдсан Thread амар Амгалан байсан Зохиолч Lane. Тэр нэг удаа гарч эхэлсэн гэж зохиолч, одоо Stahl нь амжилттай screenwriter чиглэлээр мэргэшиж буй spy кино. Тэр санагдаж байлаа үүрэг эелдэг Ромын хорио цээр тухай яриад Ed. Тэр бодож байсан нь дэмий сайн түүх, тэнд юу ч байсан зогсоох em-аас хэлж энэ piece by piece өмнө нь албан есны хурал.
  
  
  Хэдийгээр twitching, магадгүй үр dexedrine байсан ч түүний систем, Lane байсан нь тийм ч таатай, хялбар гэж хүн. Чин харин clueless зүүн жигүүрийн либерал, гацсан хаа нэгтээ 1930-аад он. Миний хамгийн том автах байсан Дэлхийн хоердугаар Дайны III. Нэлээд үндэслэлтэй асуудал. Энэ талаар, түүнээс гадна нэг шалтгаан нь оршин АА, миний өөрийн томилох. Эго түүх, гэх мэт хамгийн сайн түүх, үргэлж эхэлсэн үг: "Юу юм бол..."
  
  
  -"Юу бол," гэж тэр хэлсэн байна, зааж даяар сандал над дээр гурав дахь курс pheasant, polenta, " энэ нь бүх эхэлсэн биш, нэг гүрнүүдийн нь Америк, Орос, Хятад, гэхдээ бүлэг нь ес суртахуунгүй хүмүүс нь хангалттай хүч бий болгох чадвар цуврал осол нь эдгээр гурван орны? "Big three" гэж даруй өөр өөр хариу үйлдэл бусад. Түүнээс хойш тэд бүгд хангалттай цөмийн зэвсэг устгах нь бүх дэлхийд, энэ нь байж болох Эх Дэлхий үерийн. Утас нь дэлхийн, та мэдэх үү?
  
  
  Тэрээр хэлсэн emu гэдгийг тэр ойлгосон. Гэхдээ биш энэ нь арай алс татагддаг?
  
  
  "Би тийм гэж бодохгүй байна," Lane хэлсэн ширүүн. "Бүх дэлхийн бөмбөрцөг нь powder keg. Зүгээр л авч арван хоер сарын хүчирхийлэл нь: Lotz massacre, Олимпийн Наадмын аллага, Лондонгийн bombings нь, Belfast bombings долоо хоног бүр, гүйцэтгэх дипломатуудын Судан, тус хасах их Британийн засгийн газар нь Бермудын... Өө, Бурхан минь. Мөн энэ нь зүгээр л үзүүр iceberg."
  
  
  "Ямар ч байсан Гурав дахь Дэлхийн хоердугаар Дайны эргэн тойронд нь энэ нь," Emu түүнд хэлсэн.
  
  
  "Аа," Lane хэлсэн бол өгөх emu зөвлөгөө өгье. "Зүгээр л, учир нь энэ бүх сунгасан хугацаанд тодорхой цаг хугацаа. Үзээрэй төсөөлж байсан нь юу болсон бол эдгээр бүх осол зөрчил гарсан байсан дотор хоер буюу гурван хоног. Нэмэх гэж хэд хэдэн дэлбэрэлт... дараа нь яах Вэ?
  
  
  "Дараа нь бүх зүйл болох юм үлээж," би хүлээн зөвшөөрсөн. "Гэхдээ энэ нь одоо ч юм шиг жаахан итгэмээргүй санагдсан." "Энэ татгалзахгүй байна босгосон олон удаа." Pierrot болсон нь түүний өндөр сандал хажууд нь түүнд хариулт.
  
  
  "Renzo тайлбарлаж болох."
  
  
  "Зарим гайхамшиг, Kendall нь бидэнд өгсөн хоер түвшний хувилбар," Renzo хэлсэн байна. "Болон Үржлийн яг мэддэг вэ гөлөг энэ мэт ямар нэг зүйл төгс. Учир нь ухаалаг, сонирхолтой үзүүлэгч, энэ нь чухал ач холбогдолтой сануулсан байна. Бусдын төлөө, ба харамсалтай нь ихэнх, энэ нь юу ч биш харин харгис хэрцгий хар хошигнол. Тэр ч байтугай гурав дахь түвшинд нь бүрэн brainless, энэ нь байх болно, ийм гайхалтай хараа гэж бүх дэлхийн болно, мэдээж хүсэж хэрэгслээр зорчих тасалбар худалдан авах."
  
  
  "Гэхдээ энэ түүх байна үлдэх хүнд," Lane шаардав. "Хар хошигнол, сайхан. Гэхдээ ямар ч инээдмийн. Санаа нь дуудаж энэ нууц байгууллага LAL сулруулж түүний бага.
  
  
  Би асуусан нь a mouthful polenta.
  
  
  "Энэ бүх хэлбэрийг устгах амьдрал," Renzo тайлбарласан. "Миний санаа. Гэхдээ би чадахгүй чихэх энэ нь доош нь таны хоолой, Kendall.
  
  
  "Этиопын Чөлөөлөх фронтын гэдэг нь өөрөө ELF," Pierrot хэлсэн байна. "Тэнд юу ч байхгүй байсан тухай хөгжилтэй энэ.
  
  
  "За, намайг харж," Lane хэлсэн тавьж, нүүрэн дээр нь суут хэн нь зовоож эдгээр бүх boobies, харин хэн нь хичээж амьдрах нь тэдэнд.
  
  
  "Од нь юм шиг Camilla, Майкл," Renzo даллах үед сандал хаана Майкл Sportu сууж байсан дунд нь цугласан фенүүд,"бид чадах ч үүнийг хийж сая."
  
  
  "Би зөвхөн хийсэн нэг кино алдагдсан мөнгө," Камилла хэлсэн нээрээ. "Гэхдээ тухайн энэ нь боломжтой худалдах тулд телевиз, энэ нь болох л байх дээр зардал тал. Та аюулгүй байгаа хөрөнгө оруулалт, намайг Жерри.
  
  
  "Зүгээр л тоглож байна," тэр шивнэлээ түүний чих, " хэн ч санаа тавьдаг бол тэр нь аюулгүй юм нь та эсвэл үгүй юу?" Түүний үе мөчний авсан гэж сэтгэл татам, сахилагагүй инээмсэглэв.
  
  
  Дээш аяга кофе болон коняк, би боломж байсан ярилцах Pierrot талаар ямар нэг зүйл байсан санаа зовох надад маш их: миний маш их зэвсэгт pursuers. Би чадахгүй байлгах шидэж helignite бөмбөг бол би явахыг хүссэн миний өрөөнд дахин. Ийм маневр хүнд хөдөлгөөний байх болно дүүрэн morgue нь маш олон гэм зэмгүй хажуугаар нь өнгөрч байгаа. Аль ч тохиолдолд, энэ нь хэтэрхий их нуух ард Hawk. Мэдээж хэрэг, би хэлж чадахгүй Pierrot яагаад надад хэрэгтэй энэ эрх чөлөө нь холбоотой байх АА. Харин нэмэлт харуул тоо нь маш үнэмшилтэй, үнэмшилтэй арга нь Ромын.
  
  
  "Юм шиг байна би... сайн биш, би өөрөө" би тайлбарлаж, харав хажуу үед Камилл, хэн байсан, зүгээр л ярьж байсан нь банкир нөгөө утас.
  
  
  Pierrot бяцхан нүд нь ард ягаан өнгийн линз асдаг маш их гэдэгт би бараг итгэж миний эго хоч Бол Lupo. — Би ойлгож байна вэ эвгүй хамгаалах болно " гэж тэр хэлсэн байна, wincing болон winking. "Бараг бүх хүнийг би мэднэ, сайхан найз нөхөд нь Камилл байх естой хангалттай, хангалттай их байна, гэхдээ би харж байгаа эдгээр түүхийг та Texans биш бол хэтрүүлэг, Жерри." Тэр нүд ирмэх дахин. — Би болно гэдэгт итгэлтэй байгаа, ирээдүйд ч байх болно, бага зэрэг бага зэрэг хязгаарласан дүрэм. Хэдэн үг холбогдох яамд.
  
  
  "Би бодож нэг хүн цахилгаан шат нь хангалттай," гэж би хэллээ. "Хэрэв тэр боломжийг олгодог дамжуулан надад түүнийг харж байх үед, би байхыг хүсэж ганцаараа үлдсэн." "Нэг үед цахилгаан шат дээр таны шалан нэг лобби," Pierrot шийдсэн юм миний хувьд. — Энэ бол сайн дасгал манай залуу ажилтнууд. Харин та нар олохгүй байж болно, хэрэв та татах нь зөв earlobe нь таны зүүн гар. Энэ нь иймэрхүү харагдах. Тэрээр үзүүлсэн юм надад.
  
  
  Энэ нь сайн байсан, энгийн код. Миний хүндэтгэж Pierrot байсан бөгөөд аль хэдийн өндөр, soared бүр ч өндөр. Чухал харамсал алга болсон, гэхдээ хамгийн гол нь дарсны байсан ч хариулагдаагүй. Rando чагнаж rim түүний бренди шил нь жимсний хутга.
  
  
  "We' ll go to the хурлын танхим, хоердугаар давхарт нь одоо," гэж тэр мэдэгдлээ. "Бүлгийн гишүүд зөвхөн
  
  
  Thread амар Амгалан, тэгээд би айдаг. we ' ll have to say goodbye бидний түр зуурын зочид нь одоо харагдаж байгаа."
  
  
  Үед үдийн хоол бүлэг салсан нь, найз эрэгтэй нь хөрөнгө оруулагчид болон найз эмэгтэй хувьцаа эзэмшигчид sulked. Тэд бидний эргэн тойронд, хэн авч шатаар, эсвэл цахилгаан шат, байсан нь хязгаарлагдмал хөрөнгө наад зах нь $ 300,000 бүр, дээр нь Lane, зохиолч, хэд хэдэн техникч. Тэнд байсан гучин бидний үүрэг хамтдаа хүчтэй цавуу нь мөнгө, шунал гэдгийг байсан үүрэг дагана.
  
  
  Би үзэн яддаг энэ үед бага хурал, гэхдээ энэ нь Дэлхийн Төгсгөл хуралдааны байсан нь бага зэрэг илүү сонирхолтой ихэнх нь бусдын. Ихэвчлэн, учир нь би байсан хэт их ачаалал миний чихэнд нь барьж юу ч хүргэж болох Андерсон-ийн сэжиг болон уурхайн.
  
  
  Lane эхэлсэн товч тайлбар талбай, аль нь тэр, жишээ нь, аль хэдийн мэдэж байсан, LAL, бүлэг maniacs зорилго үлээж хүртэл бүхэлд нь дэлхийн. Энэ нь хийж болно ажиллуулах замаар зарим diversionary bombardments болон түлхэц үзүүлэх зарим осол зориулалтын нийслэлүүд болон болзошгүй гал түймэр, гарах Том Гурван-ийн хариу арга хэмжээ авахад механизм өмнө нь хэн нэгэн нь дэлхийн хаана ч амьдралд нь хангалттай урт гэдгийг ойлгох байсан бүх алдаа.
  
  
  Тэнд байсан сайн мэддэг, маш нууц нисэх буудлууд болон хувийн их цэрэг (тэр ч байтугай илүү improbable надад мэргэжлийн аас бусад үзэгчид, хэн залгив энэ бүх ховдоглон). Гэхдээ би юу гэж хэлэх гэж Lane хийсэн энэ итгэл үнэмшилтэй тавьж, сайн сэтгэл хөдлөл болгон хоер гол тэмдэгтүүд нь. Британийн нууц агент замаар явдаг бүх талбай, болон эго италийн гэрийн эзэгтэй хэн шийддэг байх misled гэхэд алан хядагчид, гэхдээ бас эхэлдэг хэргийн түүнтэй хамт. Камилла, Майкл нэгдсэн дугуй алга ташилт, мөн Lane өгсөн товч хувийн тайлбар киноны ач холбогдол эго асар их үзэгчдийг.: "Гурав дахь Дэлхийн Дайн нь зөвхөн боломжтой, гэхдээ энэ нь эргэлзээгүй устгах соел иргэншил, яг л бидэн шиг." .'
  
  
  "Бүх юм нь тэд хэлсэн тухай дэгдэлт нь Дэлхийн II Дайны" the banker дараалан өмнө надад snorted cynically.
  
  
  "Энэ юу байж болох," гоемсог countess хажууд нь түүнд хэлсэн. "Эсвэл та чадаагүй хайж эргэн тойронд сүүлийн үед."
  
  
  Одоо энэ байсан Renzo ээлж ярьж байна; мөн тэрээр дурдсан нэрсийг их од байсан хүмүүс хамт тоглохыг.
  
  
  Дараа нь Ноен Хью ирсэн нь яндан баримт бичиг тайлбарлах, хамгаалах асар төсөв. Өмнө нь тэр бүх анхаарлыг үзэгчдийн чиглэсэн байсан, түүний дотор над дээр. Энэ нь чадварлаг танилцуулга, одоо түүний хэрхэн харсан Сэр Хью чадсан сүү сая түүний нутаг болон бусдад тавьж их орж түүний хувийн банкны данс. Ямар ч хэсэг байна эзэмшиж, харин та нар болгон бууруулах, хэд хэдэн хэсэгт, хэрэв та авах болно сайхан амтат гуа, нь дөрвөн түншүүд хувааж болно цэвэрхэн өөрсдийнх нь дунд, урт нь тэд байхгүй багасгаж, бие биенийхээ хоолойруу эхлээд байна.
  
  
  Түүний дүр шиг demeanor, түүний арга, comradely харин aristocratic, mandriva linux гэхдээ хэзээ ч ойлгон, тухайн үеийнхээ дүр зураг. Тэр сайн-natured, сайн мэдээлэлтэй хариу нь хэд хэдэн үзэгчдийн эго тайлбар.
  
  
  "Зүгээр л нэг жүжигчин биш үнэ $ 100,000 хоер хоногийн ажил."
  
  
  Сэр Хью: "Энэ нь нэг үг зар сурталчилгаа. Хэрэв тэр эрүүл саруул, бид авчрах эго одоо эмнэлэгт Сассекс. Тийм ээ?"Өнгөрсөн нэг нь Баруун германы industrialist.
  
  
  "Даатгалын мөнгө юм шиг маш их хэмжээний надад. Би төлөх нь түүний бага нь жилийн хувьд миний бүх үйлдвэрүүд."
  
  
  Сэр Хью: Тэд хэт их юм шиг санагдаж, надад ч бас, Herr Шмидт. Харин яагаад гэдгийг нь даатгалын компаниуд маш цэцэглэн хөгжиж. Гэхдээ ямар ч галзуурал. Бид авч чадсан зарим нэг хамгийн үнэтэй цэргийн тоног төхөөрөмж нь дэлхийн таяг нь бараг gratuitous зээл. Бид байх хэрэгтэй гэж хамгаалагдсан аль болох тохиолдолд нэг нь бидний B-52s, аль нь илүү зардал манай нийт төсөв, сүйрэл болно."
  
  
  Бусад асуулт нь байсан гэж хариулсан нь адил сэтгэл татам, оригинал.
  
  
  Сүүлийн үйлдэл байсан Крис Mallory. Тэр ярьж гайхалтай coherently дараа бүх бренди тэр согтуу байсан. Тэрээр тайлбарлахдаа "Урсгал" Гэрэл байх болно эхний кино хийх бүрэн ашиглах компьютерийн хяналт. Тэрээр хэлэхдээ, тохижуулах загвар хот, онгоц болон тэмцлийн талбар.
  
  
  "Энэ бүх хуучны," гэж тэр хэлсэн байна. — Гэхдээ ялгаа нь эдгээр бүх жижиг хэсгүүдийг барьж байна руу хэлхээ бидний гол компьютер. Би энэ хөтөлбөр дээр эргэж машин түлхэх нь товч,, жаран хувь нь дугуй аялал бүртгэгдсэн нэгийг авах."
  
  
  Энэ зурсан scant алга ташилт кино-ухаантай хөрөнгө оруулагчид, хэн сурсан хатуу арга эцэс төгсгөлгүй дахин ажилладаг хийж ашиглаж болох кино. carinf.com хариуцлага хүлээхгүй далайн тулалдаанд усан сан can turn out to be бараг шиг үнэтэй кино нь өөрөө.
  
  
  "Бусад үзэгдэл, бид Renzo-ийн студи, энэ нь одоогийн байдлаар хамгийн том, дэлхийн," тэр үргэлжлүүлэв. "Trafalgar Square, Таймс Талбай, Place de la Concorde — бүгд тохижуулах байдаг. Гурав дахь камер багийн хийх нь нэмэлт дээр байршил бичлэг бүхэлд нь гадаа усан сан нэг удаа Bunny Сойерын болон Эго зураглаач ирж энд эцэс гэхэд дараагийн ням гарагт".
  
  
  Пьеро хийж баярлалаа бүгдэд нь бидний итгэл нь (мөнгө) болон бидэнд хэлэх гэсэн тэнд байх болно хөтөчтэй аялал Renzo-ийн студи маргааш.
  
  
  Lane асуусан Studds үед хурал дээр байсан.
  
  
  "Бид хэрэгтэй өөр дүр зураг байна," гэж тэр хэлсэн байна. "Ийм том цэнэглэгч байсан хийсч хүртэл. Дэлбэрэлт хийн нэг эго танк хангалттай юм өргөх бүхэлд нь хөлөг онгоцны талаар гурван зуун метр орчим ус. Бүх сав дүүрэн байна, та нар миль болон миль шатаах тос. Төгс тоглолт бидний бодол, тийм биз дээ?
  
  
  Үржлийн-ийн нүүр хугалсан болгон батлах инээмсэглэл.
  
  
  "Энэ нь сайхан сонсогдож байна, Кен" гэж тэр хэлсэн байна. — Гэхдээ яаж энэ дэлбэрч?" "Энэ бол тун энгийн: Нэг torpedo. Магадгүй алсын удирдлага нь speedboat, " Lane хэлсэн байна. "Бүх зүйл та хүрч болно. You can ' t miss it. Ямар ч арга зам байхгүй.
  
  
  "Их, Кен. Та хийх болно, зарим нь өнгөлөг images for me, and I will get загвар энэ цэнэглэгч нь та нарын хувьд цаг хугацаа бага байснаас энэ нь танд хэрэгтэй бичих энэ дүр зураг." Тэр зогсож, толгойгоо маажин. "Бид яаж мэдэх odina эргэн тойронд эдгээр supertankers нь дамжин өнгөрч нь нарийн давчуу, хэлж, дараагийн даваа? Суваг, жишээ нь:. Эсвэл тэр ч байтугай сайн, Ленинградын ойролцоо.
  
  
  "I' ll ask Мариа дуудлага эдгээрийн нэг том газрын тосны компани." Кен тэмдэглэл хийсэн нуруун дээр дугтуй.
  
  
  Studds үгүйг Камилл, надад түүний ард.
  
  
  "Агуу их үзэл санаа, энэ залуу," Laine найз хөдөлмөр зарсан. — Би илгээх болно Сойерын кино бодит хөлөг онгоц,, дараа нь бид болно шилжих эго дэлбэрэлт, усан сан!"'
  
  
  Зөөлөн, гэхдээ баттай, Camille tugged үед миний тохой. "Би бодож байсан гэж буцааж зочид буудалд хэр сайн харж та хэзээ сэргэж, Жерри," гэж тэр хэлсэн байна. — Дараа нь нэг сайхан орой оройн хоол миний өрөөнд,, дараа нь бид яаж харах болно за та нар шүү дээ сэргэсэн." Мөн эсэхийг та хэрэгтэй бусад эмчилгээ.
  
  
  Шумуул хэмжээний бодсон gnawed үед миний санаанд ар, харин Камилл энгийн stifled бодол. Бид буцаж Le Superbe байсан undisturbed нь хоер үзүүрийг өдөр, хоер үзүүрийг шөнө.
  
  
  
  
  5-р бүлэг
  
  
  
  
  Би сэрээд миний өрөөнд. Камилл snuggled хүртэл надад, гэхдээ аз жаргалтай, бид байсан, би сэрээд эвгүй мэдрэмж бүх л цаг үед би алдсан байсан. Камилл тэвэрсээр л над шиг дур булаам хануур хорхой, мөн sentries байсан одоо ч гэсэн бүрэн хүчин төгөлдөр.
  
  
  Дараа нь, түүний дараа эхний үдээс хойш хурал нь Камилл түүний зочид буудлын өрөөнд Pierrot түүний нэртэй. Тэр зүгээр л инээв аз жаргалтай надад тайлбарласан юм авч өгөөрэй байхад холбоотой авах зарим сайд буюу ерөнхий, тиймээс би зүгээр л байсан эсэхийг нь шалгах хэрэгтэй зарим нь хөгжилтэй байх тэр хооронд.
  
  
  Тиймээс Camilla, би тоглож Тарзан ба Жэйн, Romeo and Juliet, Тааран болон үнэт Чулуу, тэгээд дээр оройн хоол хүртэл, бүх хоол нь түүний танхим. Дараа нь бид хувцастай товч чатлаж Сэр Хью болон Хавтан дахь Camilla-ийн өрөө руу буцаж өмнө миний зүгээс, хаана нь бадриун өсвөр насны хүүхэд ч зогсож байсан харуул нь carbine.
  
  
  Тэр нь үйл ажиллагаа нь хүн, би юу хийж байсан нь одоо илүү байсан юм шиг ажиллаж байгаа нь тэдгээр залуус Hawke дуудлага "Дик Hannes бодис," хувь хүн илүү тэвчээртэй нь утгагүй чалчаа илүү тэр, нэг шингэний унци мэдээлэл ирдэг талаар дөчин литр бохир ажил.
  
  
  Тэр chattered хол, мөн хамгийн сайн гэж оролдсон тэр юм авах хэрэгтэй зүйл, түүнд гарч; гэхдээ ямар ч, юу ч биш. Сэр Хью болон Studds хэлэлцсэн жижиг давуу тал нь англи хэлний Суваг дээр персийн Булангийн нь Финлянд дахь дэлбэрэлт нь энэ supertanker. Хэдийгээр тэд тухай ярьж байсан тоглоом байсан нь эвгүй тохой нь их-ийн урам зориг.
  
  
  "Харин та нар ойлгохгүй байна, Studds" гэж Сэр Хью. "Ирээдүйд та боломж байна гэдгийг шатаах тос хүрнэ аль аль нь Довер болон Calais." Тэр хүчтэй, тод томруун нэр францын хотын англи хэл дээр .
  
  
  "Гэвч хэрэв энэ нь тийм биш болох нь персийн булан, харин урд Ленинградын," Stads хэлсэн, " бид чадна хүч эдгээр Оросууд хариу нь бүх зүйл дээр байгаа их бууны болон пуужин."
  
  
  "Талбай нь хангалттай Оросууд хариу үйлдэл хийх," Сэр Хью хэлсэн байна. "Kendall-ийн санаа нь ч бас бидний хувьд бүрэн устгах хоер хотуудын эхлэл."
  
  
  "Бүгд зөв" гэж Үржлийн өгөх хүртэл Ленинградын талд Довер болон Calais шиг покер тоглогч шидэж түүний муу гар дээр нь сандал. "Би байх болно миний загварчлал хөвгүүд хийх загвар англи, францын далайн эргийн." Тэр унагасан хугацаанд түүний давхар grappa нь зуу дахь удаагаа.
  
  
  "It seems to me," би эрхлэхэд тайлбар, " энэ бол та тавьж байгаа там нь олон зүйл дээр нь гурван сарын хуваарь."
  
  
  "Энэ нь сайхан юм, компьютер, Жерри," Сэр Хью хэлсэн байна. "Удалгүй Хавтан засал нь түүний хөтөлбөр, бид хийх болно, хэдхэн хоногийн дотор энэ нь юу авч болно ням хийх ямар ч харьцуулж кино." "Сар" Studds хэлсэн байна. Тэр Сэр Хью инээмсэглэв, тэр үед.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хэзээ эхлэх вэ? Тэр естой энд байна, харин би бодож байсан авч завсарлага гэж Jungfrau." Тэр зөвшөөрсөн сүүлийн syllable Швейцарийн уулын нэр нь дагаж, түүнд чөлөөтэй, харж, анхааралтай харах юм бол, тэр урвалд.
  
  
  "Захиалга авах, бид эхлэх дунд belly дараагийн ням гарагт," Studds хэлсэн байна. "Удалгүй Bunny авдаг энд түүний зураглаач. Энд бай. Та үргэлж харж энэ Jungfrau дахин. Түүнээс гадна, сайхан бага Камилл нь их өндөр хүртэл миний ном.
  
  
  Бүх юм сурсан Сэр Хью болон Studds. Том болд тэг. Renzo болон Пьеро тэдний бизнесийн талаар явсан.
  
  
  Тэр авах гэж оролдсон зарим нь илүү тухай баримт Pierrot гарч Камилл, харин, тэр, шиг Roseanne, харсан юм шиг атаа жөтөө, баяртай байсан юм нь энэ. Энэ нь нэмж чадахгүй байсан, их зүйлийг би аль хэдийн мэдэж байсан. Адил Rosana, түүний тайлбар хачирхалтай нь энгийн: "хэрэв Та мэдэж байх естой гэж охин нь хийх хэдэн зүйлийг авахын тулд өмнө нь энэ кино дэлхийн Жерри, "мөн дахин холбогдуулан:" Та гайхах байсан бол та олж мэдсэн ямар хүн тэр юм. Би гэсэн үг, учир нь эмэгтэйчүүд. Би үүнийг авч болох хошигнол эхний үед, харин тэр агуу хүн, Жерри, биш, зүгээр л улс төрийн мэдрэмж. Өөрийн бүх үйлдэл, тэр ирдэг зах ероолгүй,, дараа нь та сар тэр үед тэтгэвэрт гарсан нь олон нийтийн шатанд үлдсэн анхаарал халамж тавих өөрөө."
  
  
  Сүүлийн нэг байсан ямар нэг шинэ зүйл, мөн Hawke байсан үүнийг олж... Хэрэв би хэзээ нэгэн цагт олж түүний хувийн эрх чөлөө.
  
  
  Эдгээр нь байсан миний бодол санаа, бухимдалтай үед би сэрээд. Тэгээд мөчид тэр сэрээд, өмнө нь Камилл шилжих болно, ямар нэг зүйл хугарч газар руу нь чанга thud.
  
  
  Дээр Barr, Studds хэлсэн хэрэг биш үү эхэлсэн дээр нь дугуй аялал дараагийн ням гарагт. At the club, өдрийн хоолны дараа, тэр асуув Lane нь олохын тулд цэнэглэгч байсан, дамжин өнгөрөх, англи хэлний Суваг, эсвэл ойролцоо Ленинградын даваа гаригт. Мөн эдүгээ, энэ нь байсан, пүрэв гариг өглөө.
  
  
  Ямар нэг зүйл буруу байсан, эсвэл одоо ч гэсэн буруу. Гэвч хэрэв энэ нь байсан бол үүнийг маш сайн цэг нь ямар нэг зүйл илүү их ноцтой илүү зүгээр л нэг дайн тоглоом бяцхан.
  
  
  Гэж СҮХ агент нь Killmaster цол, тэр аль хэдийн ашиглаж түүний авьяас чадвар дээр бусад үүрэг даалгавар хангалттай илүү дэмжлэг хөөрхөн залуу хатагтай, эсвэл салахыг бага клубын гишүүд шиг байсан хэдэн жилийн өмнө шөнө. Одоо би байсан хар тугалга, би байхгүй байсан нь там нь маш их цаг хугацаа үүнийг шалгах. Миний өдөр болгон хувааж өглөө очиж студи. Тэр естой хадгалж байна гэсэн амлалт бол энэ байсан ажээ зочид буудал сүйрүүлсэн аль аль нь, түүний үүрэг, боломжийг судлах зүгээр л газар. Дараа нь тэнд байсан үдийн хоол, дараа нь өөр нэг заавал уулзах Renzo болон Эго-ын хуульчид, хаана тэр бичиж байсан түүний шалгах. Дагуу миний Rolex, энэ нь байсан 6: 45-д өглөө.
  
  
  Тэр унасан эргэн тойронд хогийн хөндөхгүйгээр Камилл, орж, зочны өрөө, мөн үүд хаалгыг нээж өгсөн.
  
  
  Тус харуул алга болсон.
  
  
  Тэр буцаж хувцастай хурдан, чимээгүй. Би түүний бичсэн тэмдэглэл дүүрэн хайр, хэлж Камилл гэж би дээр ажиллаж байгаа бизнесийн болон түүнийг харж болох энэ өглөө.
  
  
  Дараа нь би гадна байсан.
  
  
  Тэнд байсан харуул дээр цахилгаан шат, гэхдээ тэр signaled нь emu нь түүний earlobe, тэр тохиролцсон байсан нь Pierrot. Харуул инээд алдан, намайг орж цахилгаан шат. Энэ нь ижил аюулгүй байдлын харуул нь үүдний. Тэр буцаж инээмсэглэв. Би юу мэдэхгүй байсан түүх Pierrot байсан тэдэнд хэлсэн, гэвч би санаа зовохгүй байсан.
  
  
  Гудамжинд байсан нь бараг хоосон, ямар ч таксины ойртож зочид буудал харьяалагдах болох нөгөө тал. Тэр явж, таван блок Grand Төв Станц болон авч таксины ч хүлээж шугам. Би өгөв жолооч шууд түүнийг булангийн ойролцоо гэрт Санкт-in-Trastevere. I didn ' t have any эргүү тэр ядаргаатай Gilchrist, тэр гэдэгтээ итгэлтэй байсан гэдгийг би чадах одоо авах Hyman-ийн тусламж, эго миний ТТГ-ын minions ажиллах.
  
  
  Би авч ердийн урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ төлөх жолооч, болон хийсний дараа гэдэгт би итгэлтэй биш байгаа дараа, би удахгүй үүдэнд байшин.
  
  
  Hyman үүд хаалгыг нээж өгсөн. Нэг listless маяг, demeanor өмнө; нойрмог нүд, хувцас өмсөж, тод ногоон pajama ероолтой, хуучин цэргийн цамц эргэн тойронд хөвөн. Тэр даруй зогсолтын горимд удалгүй тэр алхаж.
  
  
  "Хэрэв та багцыг авч та зүүн түүний зочид буудал?" Ямар ч sullen Gilchrist залуу. Ухаалаг залуу агент, одоо ч омогтой тоглоомын тухай.
  
  
  "Хүлээн авч, Уншиж, хадгалсан". Би хаалгыг нь тогшлоо. "Дараа нь би устгасан юм. Би маш scant сануулгууд нь, хэдэн асуулт DC. Хэрэв та дараалал?
  
  
  "Зүгээр л нэг яриа хөрвүүлэгч," Hyman хэлсэн байна. "Гэхдээ энэ нь хангалттай юм. Түүнээс гадна, би дахиж авч чадахгүй. Хуучин Гил нь манай холбооны суут ухаантан. Яагаад гэдгийг нь тэр хадгалж байдаг бүх хүнд хэсэг нь Parioli. Автахгүй байж болохгүй гэж grumpy настай хүн, Картер. Тэр мэддэг талаар илүү радио, мэдээлэл боловсруулах, компьютер програмчлалын илүү хэн нэгэн эргэн тойронд нь эдгээр гэж нэрлэгдэх мэргэжилтэн. Тэр үргэлж бэлэн тохиолдолд аюул, харин emu дуртай дүр эсгэх байх нь энгийн нягтлан бодогч ажиллаж буй есөн таван."
  
  
  "Сайхан мэднэ," гэж би хэллээ. — Гэхдээ би юу хэрэгтэй, яг одоо бол яриа. Эхлээд таны гэр бааз, дараа нь та. Хаана утасны дугаарыг?
  
  
  Бид орж арын өрөөнд Hyman байсан бололтой унтаж дээр hunched бах ор. Тэр өгсөн дүр нь сайн өшиглөх нь нэг төгсгөл, мөн урагдаж тансаг гэрийн илэрсэн нь татах-гарч зөвлөл нь танил улаан утас дээр энэ.
  
  
  "Би естой байх буюу очих вэ?" Hyman асуув.
  
  
  "Байлгах нь сонсож," би хэлэв. "Та аль хэдийн байж болох юм ангилсан одоо, энэ тохиолдолд би шийдвэрлэх нь санаатайгаар эсвэл албадан алга again."
  
  
  "Тийм ээ," гэж тэр хэлсэн байна. — Би таны тухай сонссон бага зэрэг алхаж өнгөрсөн шөнө. Нам гүм Rime, бид ихэвчлэн байхгүй бол ийм арга хэмжээ. Тэр унасан болгон нь түүний дарга, түүний товч дарагдсан утсаар шууд холбоо руу АА төв.
  
  
  Хонх дуугарав.
  
  
  "Дөрвөн цагийн өглөө, хэрэв та аль хэдийн мэдэхгүй," Hawke-ын дуу хоолой гэж хэлсэн.
  
  
  Тэр зурган дээр гэхэд Эго нь хоосон газар, том халуун кофе, асар том оффис, болон стек баримт бичиг ширээн дээр түүний өмнө, түүний урт хуруу түншээд тэсч ядан тэрээр судалсан мэдээлэл.
  
  
  Цаашид танилцуулга, тэр хэлсэн emu тухай, түүний өнгөрсөн 24 цагийн албадан идэвхгүй.
  
  
  "За, за," тэр muttered. "Нэг зүйл байдаг бол би үзэн ядаж байна, энэ хүн нэртэй СҮХ хэн фенүүддээ уучлал өөрөө. Би мэднэ Ромын биш, ширэнгэн ой, хэрэв та зөвшөөрөх өөрийгөө авч хулгайлж, та буруутгаж чадахгүй их нь нүд байлгах нь та нарын дээр. Ямар нэг зүйл хэлэх эерэг өөрчлөлт. Энэ нь мэдээлэл бүрэн тусгал л гэж байна өнгөрч, түүнчлэн нарийн sifting өөрийн мэдээллийг олж авсан. Харин ч энэ сонголт байх болно, энэ нь надад сайн арван таван минут дэлгэрэнгүй, бүх яриа, аль аль нь унтлагын өрөө болон байсан хүмүүс илүү нийгмийн шинж чанартай. Үүнээс гадна, би түүнтэй хуваалцаж миний ажиглалт байж болохын тулд ямар нэг юм хийх нь миний зорилго. Хэрэв та эргэлзэж талаар ямар нэг зүйл байхгүй бол үүнийг үл тоож; энэ нь байсан юм hammered ану-руу бүх үед манай сургалт. Тиймээс би байсан зэрэг хэд хэдэн яриа шиг нууцлаг, надад ч байж болох юм утгагүй залуус цаана нь Вашингтон хэрэв тэд хооллож их тулд компьютер.
  
  
  Hawk сонсож энэ бүгдийг, мөн түүнчлэн бүртгэсэн тухай яриа нь tape recorder ойр судалгааны дараа.
  
  
  "Бид харах болно," гэж тэр хэлэв үед дууссан. "Энэ байх байсан байх тийм ч муу анзаарч энэ алдаа нь өдөр дээр цэнэглэгч."
  
  
  Hawke-ын "тийм ч муу биш" байсан бараг тэнцэх засгийн газрын медаль.
  
  
  "Одоо асуух асуулт талаар та юу хүсэж байгаа, бидэнд энд хийх," Hawke хэлсэн байна.
  
  
  "Би хоер нь хатуу суурь, хоер таамаглал," би хэлэв. "Хамгийн эхний асуудал нь энэ цэнэглэгч. Та эсэхийг нь шалгах гэж байхгүй supertanker англи хэлний Суваг даваа гаригт? Мөн, мягмар гариг, бас?
  
  
  "Ямар ч асуудал," Hawk хэлсэн байна. "Эрчим хүчний хямрал гаруй, мөн манай холбоо нь томоохон shipowners байгуулсан байна. Тиймээс тэд хурдасгах, эсвэл удаашруулах хангалттай байлгах талбайг цэвэрлэх."
  
  
  - Мөн Ленинградын?
  
  
  "Энэ хачин найзуудын чиний, Studds, мэддэггүй юм шиг санагддаг гэж байхгүй гэдгийг ямар ч mooring байгууламж нь supertanker тулд боомтын тэнд," Hawke хэлсэн байна. "Next дарсны.'
  
  
  "Би хэрэгтэй бүрэн тайлан дээр энэ Швейцарийн банк Lugano, зарим нь илүү их мэдээллийг Пьеро Simca," би хэлэв. "Аль аль нь явж болно гэсэн L, д Андерсон-ийн ноорог: Lugano Бол Lupo. "Энэ нь байх болно гэдгийг хатуу," Hawke хэлсэн байна. "Гэхдээ энэ нь Бага зэрэг Том байх болно, бага зэрэг илүү хэцүү байдаг. Хэрэв та аль хэдийн бид чадах бүхнээ ухаж, гэхдээ би юу харах болно өөр би юу хийж чадах нь та нарын хувьд.
  
  
  "Утгаараа" би хэлсэн, " бид гарч байгаа эсэхийг шалгах хэрэгтэй бүх баяр байшин Сассекс. Хавтан, Renzo тэнд очиж эмчилгээ. Би тэр мэдрэмжийг Pierrot байсан дараа нь клиент байдаг. Магадгүй өөр нэрээр. Гэвч эго өсөлт байх естой танигдахаар.
  
  
  "Энэ нь хийх болно," Hawk хэлсэн байна. 'Бүх юм?'
  
  
  "Нэг их бодож," би хэлсэн,"мөн нэг хүсэлт байна."
  
  
  "Нааш ир!"
  
  
  "Энэ нь маш тодорхой бус санал," би хэлэв. — Гэхдээ магадгүй таны санхүүгийн сайн ажил хийж болно, дээр Magnamut, даатгалын компани энэ хуулин тойрон аялал бодлого." Хэрэв сэжигтэй бол, энэ нь гэсэн үг байж болно энэ арга зам байна шилжих нь маш их мөнгө."
  
  
  "Авах захиалга," Hawk хэлсэн байна. "Бид биш агентлаг хайхрамжгүй иргэн."
  
  
  -"Тохируулан, босс," би хэлсэн, " та биш шүү санхүүгийн компани аль аль нь, мөн та нар хагас сая доллар болох юм байна удахгүй алдах нь л байлгах миний хамгаалах." Би бол олж байгаа мөнгө нь алга, би естой хаанаас олж болж байна, яагаад. Магадгүй энэ нь ямар Andersson мэдэхийг хүссэн. "Бүх эрх," Hawk growled. "Болон хүсэлт?"
  
  
  "Түүний зочид буудал байсан бүрэн хяналт Hyman, ТТГ-ын агент энд байна," би хэлсэн. "Би ч бас дуртай байх нь зөв ашиглах Gilchrist, зүгээр л хэрэг."
  
  
  "I' ll барагдуулах Hyman," Hawk хэлсэн байна. — Би аль хэдийн санаа авч байгаа. Gilchrist нь хуучин тэнэг, гэхдээ та бодож байгаа бол та нар хуурмаг би-г ашиглах нь түүнийг би харах болно, би юу хийж чадах вэ. Харин яагаад түүнийг? Би танд өгөх болно сонгон бусад бодис нутагт байгаа арван жилийн хугацаанд илүү залуу Эго, хорин удаа илүү сайн.
  
  
  "Би хүсэхгүй өгөх хүртэл миний эго," би хэлэв. "Тэр нь цахим суут ухаантан. Ямар нэг зүйл миний толгой, миний толгой нь хэт гүн, тэр ч байтугай та нарт хэлж байна, харин би бол бүгдийг хийж болно хамт, би хэрэгтэй байж болох энэ Gilchrist тун удахгүй.
  
  
  "Хэрэв та үсэрч шиг," Hawk " би өгөх болно, таны эго." Хэрэв та хамт ирсэн Ромын вирус гэж Clem Andersson гэрээ байгуулан ажиллаж байна.
  
  
  "Хэрвээ тийм бол,"би хэлсэн," Gilchrist байж болох юм миний арга зам биш дуусах хүртэл мэт Clem Андерсон." Hawk дууссан нь гунигтай боловч батлах growl.
  
  
  ************
  
  
  Hyman босоод. "Тиймээс би өөрийн хүн," гэж тэр инээмсэглэн хэллээ. "Би юу хийж, даргаа?" "Бурхан мэддэг үед цаг ирэх болно," гэж би хэллээ. "Зүгээр л хоер зүйлийг үед." Тэр хараад өөрийн үзэж харсан тэр гараа харуулсан Rivnenskaya найман цагийн. Би биш байсан нь төлөвтэй Лорензо Conti-ийн байшин хүртэл арван цагт. Ромын замын, энэ нь аль болох нэмж, хагас цагийн бүр хурал. "Эхлээд харцгаая юу би одоогоор мэдэхгүй, юу сурч болох нь энэ. Хоердугаарт, намайг тавих холбоотой Klemmu-ийн найз охин, Кора, нэг цаг. Магадгүй тэр мэдэхгүй баас бидний тухай, эсвэл магадгүй тэр мэддэг зүйл хэрэгжүүлэх ямар ч ач холбогдол эго.
  
  
  Hyman байсан shoved улаан утас руу буцаж эго den хуучин Bakharev байсан аль хэдийн залгаад хэд хэдэн тогтмол утас дээр сууж rickety хүснэгт.
  
  
  "Кора?" Гэж бодъе хорин цагираг дараа.
  
  
  "Мэдээж хэрэг, би түүнийг мэднэ. Харин та сэрүүн байгаа . Хөөе, би байх болно үед өөрийн байр хагас цаг хүнтэй үнэхээр тантай ярилцахыг хүсдэг. Өөр нэг терминал гэрээсээ... Америк, хэрхэн өөр...? Би түүнийг мэдэж байна, гэхдээ тэр тантай ярилцахыг хүсдэг. Тиймээс эндээ хүртэл бид авч байна. Магадгүй би авах болно та нэг аяга кофе нь cornetto. Мөн хэрэв тэр нь хангалттай биш юм... Тэр доошилж түүний дуу хоолой нь бага зэрэг ...талаар дахин бодож тусалсан та шийдвэрлэх бэрхшээл холбоотой таны түр хугацааны оршин суух зөвшөөрөл. Байхад.
  
  
  "Тэр энд байна." Тэр эргэж, Худалдах, надад. "Одоо намайг мэдэхгүй би юу мэдэх хэрэгтэй."
  
  
  As an agent, би ажиллах сонирхолтой ганцаараа, харин ч зарим үед энэ нь сайн байх нь хэн нэгэн эргэн тойронд нь туршилтын миний онол. Энэ нь байсан хүмүүсийн нэг хором, мөн Hyman байсан нь сайн, хүнд, мөн ухаалаг залуу ажил.
  
  
  "Бид олж мэдсэн..." emu түүнд хэлсэн. Би чадахгүй давтан миний намтар, харин Hyman жагсаалтад болон Hawke-ын зөвшөөрөл, тэр нь болох гэж байгаа юм биш буцаан эзэмшиж, бусад магадгүй хэдэн талаар дэлгэрэнгүй мэдээллийг Камилл болон Rosana-ийн авьяас.
  
  
  "Би хүртэл хулгайлагдсан байсан гэхэд Gorilla д tartan Хүрэм, Pepe:" би цааш нь, " би бодож Андерсон галзуу байсан, би харсан, маш олон аюул ердийн кино баярын хөгжим. Эдгээр экстазын их асуулт надад сануулсан том юмны дараа нь эргэж. Харин нөгөө талаас, энэ нь шиг байна гэж надад Renzo болон түүний хамсаатнууд цэвэр ариун, учир нь тэд хүлээх хэрэгтэй болно миний шалгаж байх нь их-ийн эзэмшил өмнө нь тэд чадах liquidate надад.
  
  
  "Би харж чадахгүй их боломжийг энэ нь," Hyman хэлсэн байна. "Үнэхээр биш.
  
  
  "Одоо ирдэг ухаалаг хэсэг," гэж би хэллээ. "Би бодож эхэлсэн нь өөр өөр чиглэл. Юу болох бол энэхүү "Thread of the World" кино нь илүү юу ч төрлийн бүрхэвч түүх болгодог зүйл алга into thin air? Энгийн moviegoers бас сорогчид. Тэд бодож, тэд хийж чадах хөгжилтэй тэдний хөрөнгө оруулагчид. Гэхдээ үйл явц, тэд хуримтлагдсан хангалттай аюултай зэвсэг үл мэдэгдэх гуравдагч этгээдийн болсон нь "хоер үзүүрийг World' хувилбар руу нь бодит байдал юм."
  
  
  Энэ нь авч Hyman хэдэн минут бодоод үз дээ. "Implausible," гэж тэр хэлсэн байна. "Гэхдээ энэ нь боломжтой.
  
  
  "Дараа нь Mallory хамгийн том алдаа нь тэд өнгөрсөн шөнө өөрчлөгдсөн нөхцөл байдал дахин," би хэлэв. "Хэрэв байдаг нь газрыг устгаж, дэлхийн, тэр төлөвлөгөө хүртэл цохилт нь supertanker, тэр байх естой оролцсон. Тэгэхээр магадгүй хэн нэг нь Дэлхийн Төгсгөл компани оролцсон юм. Магадгүй зарим бүлгийн байна conspirators, үлдсэн байдаг тэнэг тулалддаг солиотнууд.
  
  
  Hyman толгой дохив.
  
  
  "Хэрэв энэ нь өөр өөр бүлэг хүмүүс —" би тайлбарлаж, " эсвэл өөр нэг газар нь жижиг цугласан, бага цагдаагийн илүү Rime, би зүгээр л явж байдаг, crack хэдэн халдлага ур чадвар, үнэт зүйлс. Хүртэл би сонссон, үнэн нь тэр юм.
  
  
  — Харин та байсан бол эвдсэн хэд хэдэн халдлага ур чадвар, хүч Pierrot хэдэн асуулт асуух нь Сенат, тэнд байх болно зарим нь маш таагүй нөхцөл байдал нь хуурмаг, Түүний Excellency, манай элчин сайд, мөн өмнө өөрийгөө энэ ундны хуралдаан өндөрлөлөө." Нөхцөл байдал бол ТТГ-ын, түүнчлэн АА, зогсож чадахгүй та дахиж, " Hyman дууссан миний хувьд. — Тэгэхээр би юу хийх бусад нэвтрүүлэх та Кора?" "Дуудлага өөрийн хүмүүсийг тэдний нэр энэ жагсаалтад," би хэлсэн, гардуулах түүнд бичсэн нэрсийн жагсаалтыг нөхөд хөрөнгө оруулагчид байсан гэж өгөгдсөн үед үдийн хоол хурал. "Онцгой анхаарал Mallory-ийн холбоо. Тэр нь алдарт найруулагч, гэвч тэр ажиллаж байсан түүний арга замаар тодорхойгүй байна. Би гарч эхэлсэн студи нь туслах, ажиллаж байсан нь миний арга замыг дамжуулан миний техникийн түлхүүр кино, мөн тэнд байсан хэдэн эргэлзээтэй мөчүүдийг замдаа. Энэ нь байх болно, та завгүй байна, өнөөдөр. Хэрвээ өөр ямар нэг зүйл тохиолдвол, I ' ll таны хаалгыг тогших. Үгүй бол, би та харах болно маргааш өглөө нь тэр үед. Hyman хуулагдах гарч түүний унтлагын дээр тавьж жинсэн болон бүдгэрсэн turtleneck, шаахайн, мөн медалиа хийсэн эргэн тойронд хуучин SS хөндлөн.
  
  
  "Уучлаарай тухай зовлонтой," гэж тэр хэлсэн шаардлагагүй. — Харин энэ бол зүгээр л миний ажил тохирсон.
  
  
  Тэр намайг хөтөлсөн гадна. Бид гаталж зам, орж ирсэн нарийн гудамжны ойролцоох Санта Мария Квадрат. Өөр нэг хуучин барилга, хоердугаар давхарт давхарт.
  
  
  Кора хаалгыг нь бидний хувьд. Жижиг, хар охин нь цайвар нүүр; дур булаам биш, харин sullen нүүрэн дээр нь сайн бие, нуусан тод, загварлаг өмд, өргөн ноосон цамц. Тэр дээш хараад, түүний мөрөн дээр утаатай өрөөнд нь үнэртэж хуучирсан утлага, гашиш. Орон зай гэж нэг удаа харсан юм шиг тухтай, хөгжилтэй газар нь өнгөлөг зурагт хуудас болон тархсан дэр, харин чадваргүйн улмаас зориулалт, мөнгө, эсрэгээр, нь огцом буурч, одоо хувирсан жижиг хулгана нүх. Өөр нэг бяцхан хулгана, бага зэрэг махлаг хар охин тавих, хайхрамжгүй, хоолны болон унтаж дээр cot, дор нь хагас хамрагдсан Энэтхэгийн хөнжил.
  
  
  — Би чадна авах аяга кофе нь та?" Кора асуусан Hyman, ч биш над руу харж байгаа.
  
  
  'Мэдээж хэрэг. Явцгаая." Энэ нь Жерри Карр. Кора, Жерри.
  
  
  "Сайн байна уу," гэж тэр хэлсэн ч урам зоригтой. Бид явж, шатаар доош. Гадна, бид очиж espresso бар дээр булан, мөн энэ тоглоомыг тоглож ширээн дээр байна. Дараа нь тэр асуув, " Та... та Байсан найз Klemm юм?"
  
  
  "Кливленд." Би хайлт миний санах ой, хүссэн намтар Klemm. "Бид өссөн хамтдаа. Тэрээр чадахгүй эсэхийг шийдэх болж жүжигчин эсвэл зохиолч болох нь. Би боломж байсан очиж Rime, тиймээс би шийдсэн хайх эго. Харин дараа нь би сонссон..."
  
  
  "Тэр чадахгүй шийдэх гэж энд, аль," Кора гэж хэлсэн. Зөөгч түүнийг авчирсан нь уураар жигнэх давхар espresso,, дараа нь анхны sip, зарим нь амьдралд эргэн ирж, түүний цайвар царай. "Ядуу Clem. Тэр ажил бичих англи хэлний текст файл, тэр бодол нь тэр байж болох юм ажиллах Америкийн сонин. Гэхдээ энэ ажил байсан үргэлж маргааш эсвэл ирэх долоо хоногт. Тэр амьдарч чадахгүй хол энд, тэр нүүж түүнтэй хамт. Хоер сарын дараа... Bwam! Хэн нэгнийг алсан дүр шидэж энэ нь ус руу. Тэр биш өөрөө бүгдийг нь. Damn it!'
  
  
  "Христ" гэж би хэллээ. "Clem шиг хэзээ ч..."
  
  
  — Та зарим төрлийн шашны turd?".
  
  
  Биш байх нь шашны bastard, эсвэл батлагдсан blasphemer, Stahl gritted түүний шүд, хүлээлээ. Тэр хүсэхгүй байгаа юм эргэж Кора нь түүний эсрэг биш, харин би хүртэл байсан зарим мэдээлэл.
  
  
  "Уучлаарай," би хэлсэн, " харин би юу гэсэн үг юм Clem биш төрөл залуу нь эргэж хэн нэгэн руу дайсан. Дээр dell өөрөө тэр байсан ч дайснууд л."
  
  
  "Энэ бол үнэн биш юм," Кора итгэлтэйгээр хэлсэн. Тэр frowned. "Би үг, тэр төрлийн slob. Би хүлээн зөвшөөрөх болно, харин тэр сайхан slob. Бид ч бас авсан дагуух маш сайн, би байхгүй байсан ганц хэт хартай латин амраг."
  
  
  Түүний pouty, хүүхэд шиг уруул нь тавьсан хатуу шугам өөрийгөө хянах. "Бид дуртай нэг зүйл. Мөн зөвхөн superficially. Clem дүүрэн байлаа ид шидэт йогын, мөн би хайртай. Совин, Yijing, мөн хэтэрсэн бясалгал.
  
  
  Миний чих pricked хүртэл. 'Та юу гэж хэлсэн бэ?"'
  
  
  "Jung," гэж тэр хэлсэн байна. "To Clemmu, Фрейдийн юу ч байсан илүү хуучин Викторийн мэдрэлийн эмч тулд overworked Венийн авга. Гэхдээ дагуу эго, Jung байсан зөв зам дээр нь энэ хамтын ухамсарт болон эго бүх нийтийн үлгэр домог, та нар мэднэ."
  
  
  "Би мэдэхгүй" гэж би хэлсэн. "Энэ нь байх естой, дараа эхэлсэн Кливленд." 'Мэдэхгүй юм.'Кора болж байсан grumpy дахин, гэхдээ би хадгалж тулган шаардах юу байж болох бодит хүргэдэг.
  
  
  "Та юу санаж юу ч тэрээр хэлсэн тухай Jung?" "Энэ бол зүгээр л эдгээр сэтгэц судлаачид ойлгодоггүй эго эдгээр өдрүүд," гэж тэр хэлсэн байна. "Хэрэв та хүсэж байгаа, бидэнд биш, Үүр." Тэр бас байсан нэр хүмүүст сэтгэл ажиглагчид. Тэрээр гэдэг их Бүхээгийн Хөвгүүд.
  
  
  "Юу өгсөн бэ гэсэн үг юм?" Би түүнээс асуусан юм.
  
  
  "За, дагуу, эго, хамгийн сэтгэц судлаачид зөвхөн өгсөн alibaba хүмүүст биш үү олж, яг яагаад тэд тийм галзуу," гэж тэр хэлсэн байна. "Тиймээс өвчтөн зүгээр л явж байх галзуу, зүгээр л бага зэрэг муу байна. Хаана Jung өөрөө бууруулах замаар энэ бүх утгагүй харуулсан хүмүүс хэрхэн өөрсдийгөө өөрчлөх. Зөвхөн жинхэнэ Cabin boy нь хэцүү зам, мөн "бүхээгийн хөвгүүд" дүр эсгэх гэж тэд авч болох хамгийн дөт зам нь илүү хялбар. Гэхдээ ямар там вэ энэ бүгдийг хийх естой нь та, хүү?
  
  
  "Энэ нь биш юм, өдөр бүр миний найз амь насаа алдсан байна," би хэлсэн дөлгөөхнөөр. (Зарим СҮХ тушаалууд, энэ явдал бусад бүх өдөр, гэхдээ энэ нь өөр өөр өнгө аяс.) "Түүний хамгийн шилдэг сонголт юм олж мэдэх гэж их энэ талаар аль болох боломжтой."
  
  
  "Дараа нь та нар аль аль нь цонхигор елон, эсвэл бага зэрэг мөрдөгч," гэж тэр хэлэв, тулж, түүний сандал дээр буцаж сандал. "I don' t really like тас, би хангалттай байсан шүү дээ сонирхогчдын sleuthing Klemmu. Тиймээс баярлалаа кофе, баяртай .
  
  
  Энэ нь аль хэдийн хагас өнгөрсөн найман. Би байсан хамгийн сайн хэсэг нь алт би чадах байх гэж найдаж байгаа, тиймээс би let her go ч сэтгэгдэл.
  
  
  Тэрээр хэлэхдээ баяртай Hyman авч таксины арын зочид буудал. Д лобби, би байсан гэдгийг мэддэг, үгээр дүрслэхийн аргагүй байх мэдрэмжийг үзсэн. Гэхдээ энэ нь байж болох юм, учир нь харуул цахилгаан шат. Түүнээс гадна, тэр биш гэж хаана ч харин түүний өрөөнд ямар ч байсан, тиймээс тэр үлдсэн дүр ганцаараа.
  
  
  - Үүдийн байсан зэлүүд. Зүгээр л нэг зурвас бичсэн өргөн цус харвалт нь уруулын будаг дээр унтлагын өрөө, толин надад сануулах Камилл.
  
  
  "Та программууд болон хотхонууд savage," гэж тэр бичсэн том үсгээр. "Мөн түүнийх гэдэгт би найдаж байна гэж аль болох олон удаа тэд өшөө авах болно, миний хувьд. Та үзнэ үү студи дараа нь." Байдаг, ямар ч гарын үсэг зурсан. Үүний нэгэн адил том postscript ЖИЧ. "Та намайг орхисон нь аймшигтай хөхөрсөн . Энэ нь бас нэг сайхан зүйл нь гоо сайхны төсөв. Day.'
  
  
  Би халзан, өөрчлөгдсөн хурдан олж лимузин тэвчээртэйгээр хүлээж авч, намайг төв Лорензо Conti Эзэнт гүрэн.
  
  
  Renzo, эго, бидний шууд эзлэх, авч биднийг mimmo мок-ups-ийн хот байсан байх устгасан өмнө Дэлхийн Төгсгөл, авч биднийг цэвэрлэж барилгын сайт унтраах харуулах нь бүр ч илүү цэргийн тоног төхөөрөмж. Нь Арабын танк flamethrowers, дээр нь хэд хэдэн өөр бусад зүйлийг ч ferret байсан хориглосон жагсаалт. Бид гаталж хоер нисдэг тэрэг Anzio, шиг харагдаж байсан throes сүүлийн довтолгоо, эд анги зээлж авсан Зургаа дахь Флот, бусад нато-гийн navies, түүнчлэн хэд хэдэн чадварлаг зэвсэгт speedboats өгсөн Израильчууд.
  
  
  Энэ бололтой Renzo болон Пьеро, тусламжтайгаар Сэр Хью болон Хавтан, чадах авсан H-bomb томъео нь Harry Truman ямар ч үйл ажиллагаа нь Rosenbergs болон Fuchs. Тэнд байсан хоер том агуулах эцэст сайт гэдгийг бид биш үү очиж. Би түүнийг асуухад нь юу байсан би тэнд байсан гэж хэлж байсан нь архивт таяг туршид өнгөрсөн үеийн кино. "Хэзээ нэгэн цагт би эргэж болно түүний эго руу нь музей," Renzo хэлсэн байна.
  
  
  Энэ нь үнэн байж болно, гэхдээ би гэж бодоогүй би биш тэр хүртэл хүлээх завшаан тасалбар худалдан. Эдгээр агуулах зүгээр л асуусан нь өмнө нь мөрдөн байцаалтын.
  
  
  Бид буцаж явсан захиргааны барилга, хаана Studds дээр тавьж бага зэрэг шоу өөрийнхөө компьютер дээр. Тэр нь жижиг мок хүртэл тосгоны эргэн тойронд нь танк, их бууны байсан төвлөрсөн толгод тойрон nah. Мөн хэд хэдэн жижиг, хөдөлж цэргүүд хэмжээнд хүртэл.
  
  
  Studds даллан түүний цоолтуурын карт агаарт, дараа нь гацсан энэ завсарт нь жижиг компьютер, мөн энэ нь бүх юм эхэлсэн.
  
  
  Танк, хуягт машин урагшилсан; их бууны татагдаж тосгоны квадрат нь incendiary бөмбөг; гал дэгдсэн, мөн жижиг тоо шилжин буурсан байна. Энэ нь авч, гурван минут.
  
  
  "Одоо бид авч байгаа зарим санаа энэ нь юу гэж байгаа юм шиг харагдах дэлгэц дээр" гэж хэлсэн Хавтан нь, бахархал нь жижиг хүүхэд. Тэр бүртгэгдсэн бүх дүр дээр видео, тэгээд дараа нь бид эргүүлснээ нь сольж байгаа ханш огцом унав өрөөг бүхэлд нь харанхуй руу, бид авсан видео нь эцэстээ юм шиг харагдах нь ханан дээр дэлгэц. Энэ нь гайхалтай байсан. Энэ нь маш их гэж юу вэ p/. Тэр ч байтугай жижиг цэргүүд үнэндээ нүүж, тэмцэж, унаж, нас барсан хол зайд. "Мэдээж хэрэг, энэ нь байх болно interspersed нь хаах хүртэл буудлага дээр тогтоосон," тайлбарласан Хавтан. "Гэвч, миний Бурхан, viewer авдаг там маш олон дайчид таны мөнгө."
  
  
  Би байсан гэдгийг хүлээн зөвшөөрөх байсан юм л маш гайхалтай, гэхдээ Үржлийн-ийн дэлгэц техникийн түлхүүр биш үү бодлуудыг арилгахын миний хардлага.
  
  
  Renzo бидэнд өгсөн агуу их үдийн студи ажилтан хоолны өрөө. Камилл байх юм шиг санагддаг байсан, ямар ч хэцүү мэдрэмж бусад тохуурхах надад үе. Pierrot, зарим талаар сонирхож миний эрт алхаж байсан бүх инээмсэглэн, ууртай харагдаж байна.
  
  
  Дунд энэ эмх замбараагүй байдлын улмаас, би гэж нэрлэдэг байсан утас, эсвэл оронд нь, тансаг Renzo, би танилцуулсан нь гар утас. Хийсэн бөгөөд энэ ч хэцүү, тэр ч байтугай илүү ойлгомжгүй, хойш дуу хоолой дээр бусад шугамын төгсгөл байсан Roseanne-ийн, болон Камилл байсан миний хажууд сууж байсан.
  
  
  "Сайн байна уу, Жерри," гэж тэр хэлэв түүний husky зөгийн бал дуу хоолой. — Та ярьж байгаа юм Rosana.
  
  
  "Өө, сайн байна уу," гэж би хэллээ анхааралтай.
  
  
  "Биш гэдгийг дууны маш cordial," гэж тэр хэлсэн байна. "Та ярьж байна... юм шиг ярьж байгаа хүн, Жерри.
  
  
  "Би тийм гэж найдаж бүх зүрх сэтгэлээрээ," би хэлэв.
  
  
  "Өө, өө" гэж тэр хи хи. "Та дугуйлан нь маш өөр өөр хүмүүс. Магадгүй хүмүүс шиг Signorina Cavour?
  
  
  "За, иймэрхүү зүйл," би хүлээн зөвшөөрсөн.
  
  
  "Энэ тохиолдолд, хэрэв би та нарыг дахин харах, та байх болно үнсэж дээр хамар, дээр чих, дээр эрүү..." Roseanne өгч эхэлсэн нь тодорхой, сахилагагүй тодорхойлолт, хаана тэр илгээж байсан бүх хүмүүс үнсэж, иймээс авах таашаал миний арчаагүй хүндийг гутаах гэж байгаа бол тэр энд байсан хүн.
  
  
  -"Тийм ээ, Signorina Marti ... үгүй... би ойлгож байна...
  
  
  Түүний ярилцлаа түүний шугамын төгсгөл гэж байсан бол хувийн яриа.
  
  
  Бүрэн давуу талыг миний харамсалтай нь нөхцөл байдал, Roseanne ноцтой болж.
  
  
  "Санаж байна би хамгийн сүүлд харсан та , та ярилцсан тухай бодож байна?" — Энэ юу вэ? " гэж асуулаа ядуурал үүсээд. "Би бодож байсан," гэж тэр хэлсэн байна. Илүү их боломжтой байсан байхдаа бид хамтдаа хог. Би бодож байна... би бодлоо, Жерри, би тэнэг. Би олон чухал зүйлийг та нарт хэлье.
  
  
  "Агуу," би хэлсэн, нуугдаж миний сэтгэл. "Хаана байна, та одоо, Signorina Marti?"
  
  
  "Миний орон сууц," гэж тэр хэлсэн байна. — Бид ярилцах өнөөдөр биш, харин хэзээ?" Түүнийх гэж найдаж аль болох хурдан.
  
  
  "Би бүхий томилгоог кино хүмүүс хоолны дараа," би хэлэв. Түүний огт боломжтой өнгөрөх mimmo энэ илчилдэг ч таны хамгаалах. "Гэхдээ магадгүй эргэн тойронд дөрвөн гучин?" "За," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Би мэдэрсэн толгой эргэмээр. Магадгүй Roseanne байсан цорын ганц хүн болох гарагийн орооцолдон орооцолдон сэдвээр болсон миний даалгавар. Хэрэв тийм бол, дараа нь тэр байсан аюул адилхан хүмүүс гэж оролдсон шарсан надад өнгөрсөн шөнө гадна Холбоц. Тэр байж болох юм агуу охин, харин nah байхгүй байсан нь хийн бөмбөг. Тэнд байсан цорын ганц зүйл бол би юу хийж чадах юм. Hyman-ийн дүр үүр чадахгүй татах түүнийг гарч. Түүний бас өгч чадаагүй хөөе odin эргэн тойронд хоер холбоо барих хаяг, утас. Гэхдээ бид ч байсан тэднийг хоер хүчирхэг sentries дахь Le Superbe.
  
  
  "Хэрэв та ирэх шулуун миний зочид буудал, signorina," би хэлсэн, бусдад миний дуу хоолой байх нь маш бага гэдгийг би бараг л сонссон байх. 'Цагийн дотор. Хүлээх намайг тэнд миний өрөөнд. I ' ll тулд түүнийг та үзнэ үү,, дараа нь, түүнийг, би итгэлтэй байна, бид болно барагдуулах энэ дарсны бидний харилцан сэтгэл ханамж.
  
  
  Би дээр өлгөж гэнэ. "Oilmen," би хэлэв. Камилла болон Renzo ширтэн намайг хэсэг зуур. "Don' t leave me alone." Тэдний хэн нь ч тэдний эргэн тойронд хүссэн бололтой асуух, эсвэл олж, ямар нэг зүйлийн талаар.
  
  
  Арван таван минутын дараа, дараа нь би байсан уучлал гуйсан гэж ариун цэврийн өрөө, нэг нь дахин эхлүүлэх товч ирлээ руу хандуулах гар утас. Би түүний нэртэй үед Le Гайхалтай, хэлсэн ширээ бичиг хэргийн ажилтан тулд тушаах нь sentries зөвшөөрөх Санаж Morandi өрөөндөө орж байгаа эсэхийг шалгаарай, тэр биш байсан хөндөгдсөн.
  
  
  Тэр буцаж Пьеро, Renzo, Камилл, мөн бусад утгаар нь тусламж.
  
  
  Эцэст нь, тус компани нь салсан. Би байсан хурдан орхих нь Renzo авах зарим бичиг баримт, гарын үсэг зурах шалгах үед хуульчийн газар. Pierrot байсан зарим бизнесийн оролцох хэрэгтэй. Камилл гэж хэлсэн Nah байна томилох нь түүний хэл ярианы багш нь 4 цагийн, гэхдээ магадгүй бид байж болох оройн хоолны дараа. Би түүнд хэлсэн гэдгийг би дуртай бөгөөд хэрэв ямар нэг юм буруу явж, бид уулзаж болох хүртэл дараа. Би шаардлагатай эрх чөлөө үйл ажиллагааны бүх чиглэлд, учир нь би мэдэхгүй, юу Roseanne гэж хэлэх гэж байгаа юм надад.
  
  
  Би оролдсон биш дууны downright тэвчээргүй үеэр манай хөтөч буцаж хот, эцэс төгсгөлгүй хэлэлцүүлэг гэрээ. Hawk шаардав гэж би авах нь итали-Америкийн хуульч харагдуулахын тулд маш үнэмшилтэй. Мөн өмгөөлөгч нь мэдэгдсэн уншиж, бүх бага оноо нэг удаа, хоер удаа италийн нэг удаа англи хэл дээр. Дараа нь тэнд байсан нэг асуудал нь шалгах гарын үсэг банкинд, мөн бүх зүйл суурьшиж байсан, битүүмжилсэн, энэ нь аль хэдийн таван цагт. Le Superbe байсан хэдхэн гудамжны цаана. Эелдэг боловч insistently, тэр эргэж доош Renzo хүсэлтээр явах клуб, уух тэмдэглэх.
  
  
  "Чи ганцаараа л бидний эргэн тойронд одоо Жерри," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Би хэлсэн emu бид тэрнээс илүү сайн тэмдэглэх хамтдаа дараа нь тэр шөнө, мөн энэ нь биш шударга байх хундага өргөж, хамтдаа ямар ч Pierrot, Үржлийн, Сэр Хью, Камилл,, тэр ч байтугай Майкл Спорт.
  
  
  "Та зөв шүү, Жерри. Харин өнөөдөр бид frolic том баяр. Д Monza танхим эсвэл диско хаа нэгтээ. Түүний амраг анхаарал тавих болно, бүх зүйл.
  
  
  "Сайн. Тэр сэгсрэв emu-ийн гар, багц унтраах үед эрчимтэй хөлний доош завгүй гайхалтай.
  
  
  Харуул нь үүдний толгой дохив сайшаан энэ тухай ярьсан юм тэр үед буцаж ирсэн гэж хэлсэн нь залуу охин байсан үнэхээр элссэн миний орон сууц. Харин хоер дахь харуул миний шалан дээр батлагдсан юм.
  
  
  Тэр шидэж нээлттэй хаалга руу хашгирав: "Roseanne," олсон түүний luscious, сайхан бие sprawled миний орон дээр, түүний хүзүү нээлттэй бууруулах нь чих чих.
  
  
  Хэн нэгэн нь бичсэн байсан ямар нэгэн зүйл италийн нь агаар хэмжээний цус дээр толь, адилхан толин тусгал гэж Camilla-ийн уруулын будаг байсан нь саяхан хамрагдсан.
  
  
  "Үхэл нь урвагч".
  
  
  Түүний бие ч байсан дулаан.
  
  
  
  
  6-р бүлэг
  
  
  
  
  Тэр илгээсэн түүнийг Rosana нас барсны. Миний зоригтой итгэлтэй Le Superbe-ын урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ, би мэдэрсэн бол миний гарт байсан дэмжигч нь тонгорог хурц ир бууруулах, түүний сайхан хүзүү.
  
  
  Тэр энэ тухай бодож байсан, гэхдээ тэр биш үү эргэлзэх гарч цөхрөнгөө барсан, эсвэл гэм буруутай. СҮХ агент нь хүн юм, гэхдээ энэ нь тийм боломж гадны нөлөө сэтгэл хөдлөлийн няц эго, ямар ч асуудал хэр гүн тэд мэдэрсэн. Хэдийгээр сэтгэцийн зүхлийг өөрийгөө түүний хувьд тэнэг юм, тэр аль хэдийн баглаа боодлын доод хэмжээг ачаа шаардлагатай аюулгүй ухарч. Нэг л зүйл тодорхой байсан нь: гей, биеэ-хуржээ Техасын газрын тосны playboy-н Жерри Карр байсан больсон байдаг байсан шиг үхсэн нь миний үүрэг ядуу Roseanne.
  
  
  Renzo болон Пьеро боломжтой байсан acquit надад хүн амины хоер дээрэмчид. Мөн Pierrot хангалттай байсан улс төрийн хүч намайг хадгалж байх үүрэгтэй Rosana-ийн аллага бол би гүйж орж гарч коридор өсгөсөн ба дохиолол. Харин ч Пьеро хамгийн сайн хүчин чармайлт чадахгүй зогссон урт, drawn-out үйл явц италийн шударга ес гэж би тулгарч тухай байсан. Хоногийн мғрдғн байцаах, магадгүй тусгаарлах гол гэрч. Мөн, ямар ч эргэлзээгүй, би байх болно, дараа нь цаг орчим дахин. Мөн энэ бүх үед би хэрэгтэй гэж их эрх чөлөөний хөдөлгөөн гэж болох.
  
  
  Би чадсан дусал бусад бүх зүйлд би юу өмссөн байсан бөгөөд хялбар хийх дипломат цүнх агуулсан сэлбэг хийн бөмбөг, Luger зэр зэвсэг, нэг silencer болон бусад хэд хэдэн хөрсөнд гэмгүй ширхэг тоног төхөөрөмж. Түүний хувцас өөрчлөгдсөн. Түүнийх нь өөрчлөгдсөн хар патент балетын шаахай нь хос ширүүн шаахайн байсан тав тухтай эхний үед хоер дөрвөлжин өсгий байсан газар хооллож болно. Зүүн хүнд гуулин knuckles, эрх барьсан цацраг идэвхт tracker.
  
  
  Тэр зогсож мөч хөл нь цусны дэвтээнэ ор, чимээгүйхэн амласан Rosana гэж хаа нэгтээ замдаа нэг хэсэг болох нь миний зорилго, хэрэв боломжтой бол, би тэр өшөөг Nah.
  
  
  Тус харуул эцэст танхим барьж ядан байхад тэр буцаж танхимд маш хурдан. Тиймээс em эрхтэй байсан харж Rosana дахь түүний бүх амьд алдар суу, мөн тэрээр гэдгийг ойлгодоггүй хүн чадахгүй байх нь бага зэрэг урт. Харин Америкчууд, байх шиг байна, шууд бус илэрхийлэл эго, та хэзээ ч мэдэж байсан. Би signaled хамгаалагч нь үүдний авсан нэг incredulous харагдах нь түүнд. Гэхдээ тэд байх болно, тэр ч байтугай илүү их гайхаж үед тэд олж Rosana-ын байгууллага. Хэрэв миний хувийн радарын ажиллаж байсан нь зөв, хэн нь амь насаа алдсан Rosana байсан түргэссэн дараагийн шатанд урхинд миний хувьд хэдхэн минутын дотор.
  
  
  Тэр авч эхний таксины тэр харсан, авсан гарч завгүй талбайн ойролцоо Ватикан, мөн ducked орж кофе дэлгүүр.
  
  
  Миний үнэтэй харагдах гэрэл twill дээл биш үү харагдах хоер талт, гэхдээ би нэг удаа unzipped нь ширмэл доторлогооны, энэ хувирсан gaudy, зүүж гарч raincoat гэж харж байж болох юм сайн өдөр, харин холын саарал өнгөрсөн. Жижиг шүршигч устгасан бүх үрчлээнд миний гоемсог хүрэм, хийсэн их харагдах бохир, болхи дор амсар миний дээл. Жижиг хэсэг sandpaper хийх хангалттай байсан өнгөлсөн балетын шаахай харагдах хуучин өмссөн. Намайг цохих буланд нэг дипломат цүнх нь penknife, би чадсан юм хальс унтраах calfskin орхиж, эвдэрч гэмтсэн захидал баг .
  
  
  Жерри Карр орж, жижиг кофе дэлгүүр, зүүн түүний эго тэнд хамт жагссан миний doublet, миний хар саарал малгай, мөн хэвээр байна миний calfskin.
  
  
  Бен Мужаан гарч ирсэн; нь өндөр настан, ядуу, урам иргэн эргэн тойронд нэг захын дэлхийн суугчийн байшин, бичих скрипт нартаа бас байсан юм Clemm Андерсон-ийн аз жаргал нутаг дэвсгэр. Эцсийн хүрч болох хүлээх нь бага зэрэг урт.
  
  
  Байшингийн Trastevere байсан зөвхөн богино явган хол, Бен Мужаан биш төрөл зарцуулах, түүний лира дээр нь таксины бол тэр ч бас согтуу санаа зовох зүйл. Тэр алхаж, хоер миль, нь ихэвчлэн дагуу Tiber хайж, боломжит pursuers. Дээр Рома Garibaldi, их гүүр, тэр ашиглаж түүний ердийн тактик унтраах сэгсрэх эрмэлзлэл нь гудамж. Тэнд байсан кофе дэлгүүр гудамжны манай холбоо барих байшин, би зогссон нь аяга гашуун espresso, харж гудамж ба явган хүний зам дамжуулан хөшиг бүтэн өмнө нь гудамж хөндлөн гарч тогшиж.
  
  
  Hyman үүд хаалгыг нээж өгсөн, гэнэтийн түүний нүд.
  
  
  Гэж тэр асуув. — Яагаад болохгүй маргааш өглөө нь?" Гэхдээ тэр намайг бүү хурдан, хаасны хаалганы цаана намайг. "Та нар шиг харагдах bum." Түүний дээл сэгсрэв түүний унтраах, тэр шүгэлдэж аяархан хараад миний тохирсон тохирсон, аль эхэлсэн үед дунд ташаа явсан доош нь миний хүзүү.
  
  
  — Би хэрэгтэй костюм, " би хэлсэн, унтраах авч миний хүрэм. "Зарим цамц." Хуучин хүмүүс. Бүх юм.'
  
  
  "Нэлээн том хэмжээтэй," тэр muttered. "Гэхдээ би чадахгүй байх нь их."
  
  
  Тэр rummaged арын шүүгээний байхад тэр хэлсэн Em түүний ариун цэврийн өрөө тухай түүхийг эргүүлж түүний үс нь саарал.
  
  
  "You' re эсрэг тоглож байсан туршлагатай хүмүүс байна" гэж тэр хэлсэн тэр үед дууссан.
  
  
  Тэр олсон тохирсон юм шиг харагддаг зүйл. Энэ нь байсан rumpled, мөн энэ нь надад таарах хангалттай сайн Rivne сэтгэгдэл өгөх гэж байсан харьяалагдаж Бен Мужаан хувьд урт хугацаа. Тэр зөвхөн нэг байсан цамц намайг таарах биш үү, харин тэр бодол тэр худалдан авч болох хэд хэдэн их нэг, эргэн тойронд гудамжны зах зээл. Одоо, бүх зүйл сайхан байсан.
  
  
  Би шилжсэн агуулгыг миний халаасанд орж, миний шинэ костюм тавьж, миний мөрөн дээр holster тавих өмнө миний хүрэм, мөн байсан нь маш баяртай нүдэн хүн харж байсан надад дамжуулан толь. Hyman шүүмжилж, намайг.
  
  
  "Та өөр зүйл хэрэгтэй," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Би маш их бахархаж энэ их залуу ТТГ-ын агент. гэхдээ энэ нь өвтгөж сонсох нь зээлсэн юманд явах хүү байна гэдгийг би одоо ч байхгүй зүйл. Гэхдээ би дуртай Hyman,, одоо ч гэсэн ferret, тэр нь маш их ашиг тустай. Тиймээс би байсан өвчтөн.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Хуурамч сахал?"
  
  
  "Үнэр, архи," гэж тэр хэлсэн байна. "Хэн нэгэн шиг харагдаж байна та биш шиг үнэр тусгай grappa нь сэжигтэй."
  
  
  Тэр хүлээн зөвшөөрсөн тэр нь ч зөв байсан юм. Энэ хүү байсан нь ирээдүйд бол тэр удаан амьдарч хангалттай. Ажлын надтай хамт байна ажиглагдсан нь дүр байх боломж үзлээ. Гэхдээ би хийсэн сэтгэцийн гэдгийг анхаарна бол бид хоер амьд үлдсэн, би байсан авчрах Hawke-ын анхаарал татаж байна. Hawk байнга ярьж тухай шинэ цус гэж СҮХ хэрэгтэй, гэхдээ зөвхөн цэвэр цусны бид хэзээ нэгэн цагт олж авах нь цус асгарсан гэхэд хуучин давуу над шиг .
  
  
  "Би одоо ч гэсэн нэрмэл Tarquinia, ямар ч зорилгоор ашиглаж эргүүлэх хамартай гудамжны drunks," гэж тэр хэлсэн байна. — Үзье сууж гол lounge хийнэ та уух." Хэрэв та үүнийг ууж, би нэг нь байх болно түүнийх, бас.
  
  
  Бид буцаж явсан зочны өрөө болон тоглодог энэ тоглоом дээр нь сандал нь wobbly хөл, Hyman гаргаж ирээд, үйсэн нь үл мэдэгдэх лонх цайвар улаан буудай шингэн. Тэр цутгаж миний хоер хуруу руу нь өргөн биш, харин ч цэвэр усны шил, сахих нь ramshackle уур амьсгал, түүний гэр. Тэр ч байтугай өмнө нь би өргөж түүний шил, би хүрээлэгдсэн байсан үнэр fusel. Энэ нь бараг болно байх илүү муу vitriol, гэж би бодлоо, авч удаан уух. Гэхдээ энэ нь бүр ч муу. Түүний эго залгисан түүнийг дарагдсан хүсэл бөөлжис. Тэр түүний босгосон шилэн дахин ууж доош.
  
  
  "Хмм," Hyman хэлсэн байна. Би бас цутгаж өөрийгөө бага, хамгийн бага хэмжээ.
  
  
  Тэр ууж болон шургав. Нулимс гарч түүний нүд. Тэр дарагдсан түүний мутар нь түүний бэлхүүс болон дахин шургав.
  
  
  "I' ll try өөр өөр ямар нэг зүйл, дараагийн удаа," тэр угаас санаа алдаж байна.
  
  
  "Би зарим нэг мэдээлэл нь та нарын хувьд," гэж тэр хэлсэн байна, барих, түүний амьсгал. Gilchrist хүргэж, энэ messenger. Энэ нийцсэн та юу гэж хэлсэн энэ нь өглөө. Гэхдээ би одоо ч харж чадахгүй бол ямар ч хүргэдэг."
  
  
  Тэр гараараа намайг зарим нь машинаар хуудас.
  
  
  "Би зүгээр л байсан тухай бууруулах iht," гэж тэр хэлсэн байна. "Би darkroom ард миний шүүгээнд, гэхдээ энэ нь илүү хялбар арга зам нь энэ. Устгах их үед та нар хийж байгаа. Энэ хуванцар савтай нь цаас нимгэн. Тэр түлхсэн том лонх Chianti зүг миний суудал эхэлсэн уншаарай.
  
  
  Банкны Lugano болж хувирсан нь эргэлзээтэй аж ахуйн нэгжийн тэр ч байтугай Швейцарийн стандарт, 80-аас дээш хувийг нь эзэмшиж байсан Пьеро Simca...
  
  
  Энэ нь гарч эхэлсэн зэрэг нь хилийн валютын албан хувьд Италийн, хэн шилжүүлсэн тэдний лира хилээр болон солилцсон нь их их аюулгүй Швейцарийн франк. Энэ өргөжүүлж, үл хөдлөх хөрөнгийн, итгэл менежмент. Сүүлийн жилүүдэд дагуу Hawke, тэр нь болж байна, маш идэвхтэй худалдан авах хүртэл алт алт мөнгө. Супер-аюулгүй хонгил зохион байгуулж эго үнэ ойролцоогоор $ 40,000,000. Одоо мөнгөний хямрал байсан эвдэрсэн гарч, алт таамаг түгээмэл байсан, гэхдээ энэ нь цааш явсан ердийн хязгаар.
  
  
  Hyman аль хэдийн унших материал, мөн тэр үед байсан нь дууссан хуудас, тэр эргүүлэв түүний эго тавьж энэ төлбөрийн чадвартай.
  
  
  Даатгалын компани байсан нь нас барсан төгсгөл. Энэ нь нэг байсан хамгийн эртний, хамгийн баян, хамгийн нэр хүндтэй нийгэм Европ, холбогдсон нэр хүндтэй түншүүд аль аль нь байдаг бөгөөд Ану-д.
  
  
  Баяр байшин Сассекс байсан нь бүр ч илүү бидний зовлон бэрхшээлтэй. Бидний үгсийн тухай Pierrot. Гэхдээ хэд хэдэн ажилтан асан, хэн байсан хурдан хянадаггүй доош Лондон, Tunbridge wells, эргэн санасан тэр нууцлаг зочин байсан цоожтой өрөөнд тэр үед Renzo болон Хавтан тэнд байсан гэж өвчтөн. Хэн ч харсан эго, гэвч эго байсан нь сэтгэцийн эмч-шилдэг Jungian, Herr Доктор Untenweiser! Odin-ийн informants тангараглав чанга гэж зочин байсан нь хүүхэд, эсвэл өсвөр насны хүүхэд. Энэ үед өндөр, Pierrot шиг харагдаж өсвөр насны хүүхэд бүр харагдсангүй.
  
  
  Хэрэв хожил хангалттай биш байсан, мөрдөн Англид бас тогтоогдсон Easeful Акр байсан нэг хэсэг нь урт, ашигтай сүлжээг хувийн хэвшлийн эмнэлэг эзэмшдэг Coetzernes Лондонгийн. Мөн туз-ийн дарга байсан ч бусад манай бусад Сэр Хью Marsland. Үүнээс гадна, хүн бүр дээр өөр Зөвлөлийн байсан чимээгүй figurehead, аз жаргалтай нь жилийн төлбөр нь орхиж, Сэр Хью бүрэн хяналт.
  
  
  Эдгээр дөрвөн гол дүртэй байсан нэг газар нэг цагт. Энэ нь үнэн юм, хэдэн жилийн өмнө, гэхдээ энэ нь аваад хэдэн жил бэлтгэл дуусгахын тулд "Голын Гэрэл".
  
  
  "Дуу хоолой Насны, мөрдөн байцаах," хамгийн сүүлд сэтгэгдэл, гэхдээ энэ нь байсан, дараа нь таван од *****, гэсэн үг бюллетень бас багтсан хамгийн сүүлийн үеийн мэдээ, мэдээлэл.
  
  
  "Транс-Үүдийн Mutualité" — мэдээ орсон нэр даатгалын компани гэж байсан биш, өмнө нь сэжиг төрүүлсэн- " гарч ирсэн нь хэсэгчлэн авч дээр нь Швейцарийн банк. Энэ нь одоо ч гэсэн маш нууц гэрээ, гэхдээ энэ нь ихэвчлэн явдал хэд хэдэн аж ахуйн нэгжийн даатгалын хэлтэс. Аль болох хурдан, илүү дэлгэрэнгүй баримт нь зам дээр байна. Тэд ямар ч урт байсан дуудлагаар нэр энэ Швейцарийн банкны миний хувьд. Энэ нь байх естой байсан Пьеро-ийн жижиг бизнес Lugano нь газар шийдвэрлэх кино даатгал.
  
  
  Тиймээс Pierrot болон бусад гурван чадсан шилжүүлэх мөнгө нь нэг халаасны бусад нь. Бүх зүйл нь маш их эрх зүйн ямар ч ул мөр их ном биш, тийм дохиолол хөрөнгө оруулагчид. Хөрөнгө оруулагчид мөн биш үү гэдгийг мэдэх хэрэгтэй, их мөнгө биш ашиглаж байгаа нь үр ашигтай хөрөнгө оруулалт, гэхдээ энэ нь өсөн нэмэгдэж хуримтлал алт баар хонгилд.
  
  
  "Энэ нь бүх нийцэж байгаа," би оролдсон түүнд хэлж, харин Hyman чимээгүй намайг.
  
  
  Байхдаа уншиж тайлан, тэр дээр тавьж сандал нь түүний радио, тоглож чанга италийн поп хөгжим холилдсон үнэр grappa. Одоо хөгжим байсан тасалдсан нь хураангуй Barents Далайн нутаг дэвсгэр.
  
  
  '... Нэг цагийн өмнө, бие Rosana Morandi, хорин нэг настай Alitalia ажилтан олж байсан нь түүний хоолой бууруулсан байна. Цагдаа нар хайж байна Рожер "Жерри" Карр, чинээлэг Америк хүн үлдсэн зочид буудлын өрөө, хурдан үлдсэн үед эмч нар хэлж Санаж Morandi амь үрэгдсэн юм. Ажилтан дээр үүргээ дараа өмнөх явдлыг хамарсан Карр итгэлтэйгээр гэж заасан өөр хэн ч байсан орж ferret өрөөнд тэдэнтэй хамт байсан шиг бүү Алд Morandi дагуу Ноен Карр-ийн утсаар заавар. Энэ нь байсан, дараа нь редакцийн сексийн талаар өлсгөлөн баян Америкчууд заналхийлж уламжлалт ариун явдлын италийн эмэгтэй, дараа нь зусар тодорхойлолт хүссэн хүмүүс.
  
  
  "Жерри Карр нь өндөр, царайлаг хүн нь aristocratic demeanor," Poe хэлсэн байна. "Тэр stylishly хувцастай нь,, эго байсан хамгийн сүүлд өмссөн хар саарал Хомбург эсгий малгай, цайвар саарал англи маягийн дээл, мөн саарал хилэн костюм. Тэр хооронд нь хорин найман гучин таван настай, тэрээр ярьдаг нь бага зэрэг италийн.
  
  
  Hyman над руу харсан grizzled, rumpled хүн үнэрийг нь grappa. Тэр инээд алдав. "Энэ нь авч болно, нь үнэхээр ухаалаг залуу тэнцэх та тэр тодорхойлолт," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Харин эдгээр нь маш ухаалаг залуус хайж байна," би хэлсэн grimly. "Схемийг бид зүгээр л унших юм биш зориулагдсан сулхан зүрх."
  
  
  "Харин та нар харах болно би юу гэсэн үг би хэлсэн байхгүй байсан хүргэдэг?" Hyman хэлсэн байна.
  
  
  "Үнэхээр, анд," би хэлэв. "Одоо бид баттай мэдэх, мөн Hawk аажмаар шиг Clem Andersson байсан замдаа ямар нэг зүйл маш чухал. Бид мэднэ Renzo, Studds, Pierrot болон Сэр Хью Marsland анх танилцсан үед Easefil Акр дахь Сассекс, удирдсан Hema-юу Clem Andersson дуудаж байсан "The Cabin Boy" Энэ захидал Л Үүр тэмдэглэл: болно гэсэн үг Pierrot, эсвэл дүр банк Lugano, гэхдээ энэ нь чухал биш. Бид мэднэ "Thread амар Амгалан" байна хуримтлагдсан хангалттай цэргийн тоног төхөөрөмж эхлэх нь жижиг дайн, магадгүй идэвхжүүлэх том нэг. Гэвч хүртэл бид баталж чадна гэдгийг зэвсэг илүү зүгээр л таяг, бид байхгүй бол их найдах, найзуудын. "Энэ бол үнэхээр хэт их" Hyman хэлсэн байна. "Хаана байна вэ, энэ нь биднийг авч, Картер?"
  
  
  Энэ нь байсан гэж үздэг Бен Мужаан зарцуулсан хэдэн жилийн Австрали, болон түүний тоглож эхэллээ нь эго үүрэг.
  
  
  "Би өгсөн em товч тодорхойлолт өөрөө. 'Мужаан. Шиг Карр, nen байна эхний syllable миний нэр. Хэрэв надад хангалттай цаг хугацаа авч, дээр нь шинэ баримжаа, I don ' t care about руу эргэж Хосе Гонзалес эсвэл Helmud Шмидт. Гэхдээ хэрэв та хэрэгтэй сольж, хурдан, бид сурсан дамжуулан сорилт бэрхшээл, алдаа, энэ нь илүү тохиромжтой сэтгэгдэл ямар нэг зүйл эргэн тойронд анхны нэр. Тиймээс хэрэв хэн нэгэн оролддог дуудлага хариулах намайг их "Сайн байна уу, Картер", энэ нь яг адил бол би түүнд хэлсэн: "Миний нэр Карр, эсвэл Мужааны"...
  
  
  Тэр толгой дохив.
  
  
  "Let' s get back to the бодит баримт" гэж би хэллээ. "Шилдэг бид баталж чадна яг одоо юм байдаг нь бараг хууль есны байдал дээр явж байна. Энэ нь оруулах естой цоожтой барилга дээр Conti-ын нутаг дэвсгэр. Мөн хурдан.
  
  
  Hyman шалгаж түүний үзэх; тэр байсан зүүн түүний Rolex угаалгын өрөөнд нь кофе дэлгүүр. Чинээгээрээ дуртай, тэдэнд энэ дэндүү үнэтэй Бен Мужаан.
  
  
  "You' d better хүртэл хүлээх харанхуй," гэж тэр хэлсэн байна. "Би судалж энэ газар дээр нь миний өөрийнх. Нэгдүгээрт, тэд хамгаалагчид болон хяналт тавин нэгтгэсэн. Хэрэв та даван туулах нь энэ нь, та учирч болох нь бүр ч илүү нарийн дотоод хамгаалалтын бөгж. Бид биш шүү дээ шийдвэрлэх бяцхан хөвгүүд. Харин а. А байх естой гэж мэдэгдэж байгаа, эсвэл тэд биш үү илгээсэн Ник Картер.
  
  
  "Бен Мужаан, найзуудын," эго засварласан. "Бид хаана ч байдаг. Магадгүй та эхэлж болно дадлага нуух одоо."
  
  
  "Бүх эрх, Бен," гэж тэр хэлсэн байна. "Та юу хэрэгтэй цав Contiland?"
  
  
  Тэр unbuttoned түүний хүрэм харуулах Em нь holster байсан тэр аль хэдийн харсан. "Болон хутга," би хэлэв. Тэр дурьдаагүй түүнийг Пьер. Та байх естой хэд хэдэн зүйлийг нөөцийн зүгээр л хэрэг. Тэр үзүүлсэн түүний emu нь өсгий ачсан идэвхт бодис байсан ард үлдсэн. Би байсан харуулах em энэ байсан учир түүний зочид буудал, тиймээс тэр мэдэж байсан гэж tracker танхимд нь нэг transistor радио зэрэг нь сонсох төхөөрөмж.
  
  
  "Та энэ хэвлэлийн товч," би тайлбарласан. — Мөн долгионы хүрээ, энэ нь нэг үзүүлэлт уртраг болон өргөргийн нь үнэн зөв, таван хувь нь нэг км. Дараа нь товчийг дарна доорх, та нар сонсох болно чимээ нэмэгддэг бөгөөд хүч чадал та ойртох илэрсэн элемент. Хэзээ ч ашиглаж энэ хүртэл би илүү цаг оройтсон, уулзалт, эсвэл тайлан."
  
  
  Тэр mimicked үйл ажиллагааны зөв, дараа нь унасан төхөөрөмж халаасандаа түүний жинсэн.
  
  
  "Хүн бүр маш ухаалаг." гэж тэр хэлсэн байна. — Харин хэрхэн нэвтрүүлэх mimmo нохой, sentries?
  
  
  "Хувьд эдгээр ноход," би хэлсэн, " худалдан авах нь надад маш хямд гамбургер." I ' ll нэвт норгох эго эмийн бамбай ханд. Энэ болох болно давж гаршгүй тэр ч байтугай хамгийн сайн нохой, дараа нь би нэмж тайвшруулах гэж агшин зуур ажиллаж байна. Би байх болно нэг талд, мөн та нар байх болно, бусад нь хэдхэн зуун метрийн зайтай, анхаарал сарниулах харуулуудын.
  
  
  "Бүх эрх," Hyman хэлсэн байна. "Гэхдээ вэ?'
  
  
  — Бид олж болно үед бид явж байна." Бид газар олох нь миний хувьд анх удаа. Би тавьж чадахгүй энэ байшин аюул ямар ч урт байх нь энд. 'Гадаад паспорт?'.
  
  
  Бен Мужааны emu түүнийг орхисон. Энэ нь зүгээр юм, нь хуурамч виз авсан зургаан долоо хоногийн өмнө, ингэснээр ямар ч эргэлзээгүй юм, учир нь зарим нэг төрлийн оршин суух зөвшөөрөл. Энэ decrepit нүүр зураг нь байсан ижил төстэй. Түүний өөрийгөө үлгэр жишээ байсан учир нь энэ нь, түүнчлэн хорин бусад гэрэл зураг үед түүний урт хугацааны ажил.
  
  
  Байдаг ямар ч бодит суугчийн байшин, энэ чиглэлээр, Hyman бодож чангаар. — Тэр хүсч та ойр байх, биш ч хэт ойрхон." "Хуучин эмэгтэй даяар өргөн чөлөөн дэх хүлээн төлж худалдан авагчид. Тэр богино хараатай биш, маш picky.
  
  
  "Баярлалаа," би хэлэв.
  
  
  "Намайг ид шид, утасны дуудлага анх удаа." Тэр хяналт шалгалт, түүний халаасны тэмдэглэлийн дэвтэр, dials тоо, болон ярьдаг garbled итали дээр хэн нэгэн нь бусад шугамын төгсгөл. Тэр босгосон түүний дуу хоолойг convincingly, мөн Stahl haggled хугацаанд төлбөр.
  
  
  "Та нар нэг өрөөнд," гэж тэр хэлсэн тэр өлгөж. "Гучин мянган lire сар төлсөн урьдчилгаа. Та авчирч чадна хүмүүс. Охид, би үг. Энэ настай эмэгтэй мэддэг тэр чинь дээрэмдэж. Тэр зүгээр л харахыг хүсдэг таны гадаад паспорт, гэхдээ энэ нь бүх юм. Тэр биш байлгах бүртгэл нь copo , учир нь энэ хар мөнгө. Явцгаая.'
  
  
  Италийн баримт бичиг хэвлэх түүх хурдан, мөн удалгүй бид гарч байсан гудамжинд, миний хуучин нүүр, нямбай Жерри Карр, томорсон нь зургийг авсан үдийн хоол, ширтэн биднийг бүх сонин.
  
  
  UCHISHIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  "Аллага! Хүчингийн! Хүчирхийлэл! Нууц!'
  
  
  Би тэдэнд өгсөн долоон pluses нь үнэн зөв байсан нь гайхаж үед үүнийг хараад маш цэвэрхэн, сэрүүн, сайхан, дахин.
  
  
  Энэ нь байсан зээлсэн нь Hyman нь зодуулсан авдар, нэмэлт хувцас, ямар Em чадсан ухаж хувцасны шүүгээнээс. Бид зогссон үед зах зээлийн жүчээний, болон түүний нөхөр нэмж хоер ашиглаж цамц, цайрах жинсэн өмд, нэмэлт хос гутал, мөн зодуулсан лабораторийн дээл гэж уншиж "АНУ-ын Тэнгисийн цэргийн Эмнэлэг, Архи, Нөхөн сэргээх Нэгж, Неаполь."
  
  
  "Есүс, Бен," Hyman хэлсэн байна. "Энэ гоелын хувцас хийх болно та Moma Pinelli дуртай түрээслүүлэгч."
  
  
  Өөр нэг гудамжны буланд, тэр явсан хоер нислэг шатаар өмнө надад танилцуулсан намайг Mome Pinelli нь таргалалттай эмэгтэй түүний тавиад болон жараад оны өмссөн нь mottled гашуудлын хар нөмрөг, сануулах гэж Пап Pinelli, зарцуулсан байсан олон жил Этиоп, байсан эрхтэй Бурханы нигүүлсэл түүн дээр бууж. Nah-ийн үс байсан цагаан болон мэнгэ түүний эрүү байсан хэд хэдэн хар tufts нэмэгдэж гарч байна. Тэр нь сайхан ааштай, мэндлээд намайг болон миний 30,000 lire урам зоригтойгоор. Тэр зөвхөн өгсөн миний паспорт нь явуулдаг харц.
  
  
  "Өрөөнд нь буцаж, Signor Ieman," гэж тэр хэлэв Hyman. "If you want to show me." Түүнийх нь хэтэрхий хуучин ажиллуулах нааш. Танай нөгөө залуу хүсэж Ану-ын тамхи? Би зөвхөн тэдний төлөө 300 lire нь боох.
  
  
  "Дараа Нь, Ээж Нь. Та сайхан мэдрэмж өгөх бидэнд бүх. Hyman дээр нь үнсэв аль аль нь wands болон намайг хөтөлсөн арын өрөөнд.
  
  
  "Хэрэв тэр хүсдэг авчирч охид шатаар, хэлж emu чадахгүй байгаа нь squeal эсвэл чангаар орилж," тэр гэж нэрлэдэг дараа ану-ын. "Би нэрийг хадгалж байх естой газар. Хэрэв тэр хүсдэг гашиш, би чадна, бас. Мөн маш хямд.
  
  
  Энэ урт замыг нь Le Superbe цуглуулга биш, зүгээр л газар зүйн хувьд. Тэнд байсан нь ортой өрөөнд нь хоер бохир хөнжил, бүдүүн muslin хуудас, нэг хатуу цагаан хуудас.
  
  
  Би бас харсан том модон сандал, жижиг сандал нь шургуулганд. Энэ нь байсан нь угаалтуур нь зууван толь, зайлшгүй bidet доод хэсэгт. Нэг цонх нь сайхан харах нь хоосон хана нь хоер метрийн цаана нь энэ. Hyman fiddled нь зэвэрсэн цорго, усны эхэлсэн ажиллуулж spurts. "Шугамнаас нь одоо ч ажиллаж байгаа," гэж тэр хэлсэн байна, бага зэрэг гайхсан. "Та үүнийг авсан , Бен. Танхимд доош нь ариун цэврийн өрөө нь шүршүүр. Өөрийн тавьсан авдар буланд бид явж болно гарч оройн хоол, нэвтрүүлэх та шинэ суурьшигч д Trastevere. Ямар ч цэг байхгүй гэж Conti-ийн нутаг дэвсгэрт өмнө нь арван цагт.
  
  
  Тэр намайг хөтөлсөн дамжуулан хэд хэдэн хошуу нь trattoria, нь ихэвчлэн бүрдэж нэг өрөө нээсэн дээр гарч явган хүний зам нь дөрвөн ширээ.
  
  
  "Шилдэг гоймон хотод" Hyman хэлсэн байна. — Ингэхэд, гарч ирээгүй байна жуулчны энд оноос хойш Баруун Goths. Марко!
  
  
  Хөвгүүн тухай арван долоон, өмссөн нь тослог цагаан apron, дамжин ирсэн арын хаалга. "Марко, энэ бол миний хуучин найз Бен," Hyman хэлсэн италийн. Мөн түүний, muttering хэдэн үг тэдэнд Мужаан мэдэж болох юм. "Баяртай уулзах найз Signor Hyman-ийн," Марко хэлсэн байна.
  
  
  "Та нар бидэнд үйлчилж, Марко," Hyman хэлсэн байна. "Түүний хувьд, энэ нь байсан Dottore Hyman. Бен гэж байна, бидэнтэй хамт үлдэж байхад. Ийм учраас бодит Ромын авчирч, бидний зарим нь улаан дарс хүртэл бид шийдэх юу идэх.
  
  
  — Si dottore, Professore. Марк хэлсэн байна. Тухайн үед өвчин зовлон, тэр эргэж ирсэн нь хоер шил улаан дарс, гэх мэт ямар нэг зүйл Chianti, харин хүчтэй, гэрэл гэгээтэй өнгө. "Зарим салфетка, Бурханы төлөө," Hyman гомдол гаргасан. "Энэ газар нь алдаж, түүний хэв маяг." Марко буцаж ирсэн нь стек нь цаасан салфетка, мөн Hyman, би аваад үзэг харьцуулах шалан төлөвлөгөө Conti Студи болон эргэн тойрны газар.
  
  
  Нэн даруй дараа эхний ундаа, бид захиалсан спагетти нь дун, шарсан хурганы болон төмс. Мөн боловч бид байсан байх кофе, grappa, бид байсан ч харьцуулах эдгээр тойм зураг."
  
  
  "За," гэж түүний гаруй бидний хамгийн сүүлийн үеийн хувилбар. "Би бодож агуулах хэт ойр дотно хамтран, харин үлдсэн хэсэг нь байх шиг хуваарийн." "Тэд харуул эго шиг цэргийн бааз," Hyman хэлсэн байна. "Гэвч тэд байсан чиглэсэн тэдний анхаарлыг урд энд байна."
  
  
  Эго үзэг чагнаж дээр урд хаалга хаана Жерри Карр жолоодож байсан тэр өглөө тансаг зэрэглэлийн машин болох welcome зочин.
  
  
  "Ямар ч бодит зам гадна энэ нь," тэр хэлэв. "Тэд хашааны эргэн тойронд өргөстэй, нохой, эргүүл бүх эргэн тойронд арын үе. Санал итгэх итгэл... Эго-од зурсан нь ороо бусгаа шугам. "Асуудал," гэж би хэллээ. "Бид яаж авч буцаж явж ямар ч урд эхлээд?"
  
  
  "Чи шинжээч," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр хараад зураг дахин.
  
  
  "Ямар ч зам," би хэлэв. — Гэхдээ би үнэхээр дэмий эсэхийг би харсан мөрийн хаа нэгтээ."
  
  
  Би тавих нь загалмай дээр нь энэ.
  
  
  "Би үзээрэй ан trail," Hyman хэлсэн байна. "Хэрвээ бүх зүйл болдог энэ арга нь, энэ нь болох юм дуусна Centocelli. Мөн бид явж болно тэнд ямар ч ойртож хаалга.
  
  
  'Дотор алхах зайтай?'
  
  
  "Энэ нь зайлшгүй шаардлагатай биш юм," гэж тэр хэлсэн байна. "Би хоер нугалах унадаг дугуй, их биеийн. Одоо газар тэр хаана байх естой хоердмол хамгаалагчид.
  
  
  "Би харсан гарааны буу өөрийн гэрт," би хэлэв.
  
  
  'Тийм ээ.'
  
  
  "Тэр нь дохионы пуужин, мөн хэрэв та нар нэг?" - Санал юм " гэж тэр хэлсэн байна. "Гэхдээ энэ нь гэрэл хүртэл газар нутгийг бүхэлд нь тэд харж болно, та нар намайг."
  
  
  "Үгүй бол бид олж мод," би хэлэв. "Мөн хэрэв та гөлөг буруу чиглэлд." Дараа нь бүх зүйл биш юм гэрэлтүүлсэн, эсвэл наад зах нь огцом биш. Хүртэл хүлээх бид авч байна.
  
  
  Бид салж үед tavern хаалга. Hyman эргэж очсон нь түүний буу болон түүний машин. Тэр эргэж ирэх улирал цуглуулж, зэр зэвсэг нь Luger. Би түүнтэй дахин уулзах болно гол дээр гүүр-д арван таван минут.
  
  
  Тэр л үед, хуучин Peugeot. Үүнийг харсан зодуулсан гаднаас нэг удаа, гэхдээ түүний sel байсан юм, бид явж байсан үед тогтвортой хурдны замаар одоо ч завгүй есөн цагийн үед замын хөдөлгөөн, үг хэлж болох юм чихэнд машин байгуулж байсан нь төгс.
  
  
  "Хагас цаг машинаар," Hyman хэлсэн байна.
  
  
  — Дараа нь наад зах нь нэг хагас цагийн турш авч байна." Дараа нь энэ байх естой харанхуй одоо.
  
  
  Бид юу ч хэлж чадахгүй байсан нь илүү зөрчсөн, чимээгүй л хүлээн зөвшөөрч бидний уулзалт төлөвлөж үед ажил хийж байсан.
  
  
  "Бүү хүлээ намайг," emu түүнд хэлсэн. "Хэрэв би авч болно, би бас гарах арга замыг олж. Би байх болно, таны гэрт үед долоон гучин өглөө. Хэрэв би энд байхгүй гэхэд есөн, энэ нь шалгаж, радио, харж байдаг юм бол юу ч амьд наалдахгүй миний өсгий.
  
  
  Бид зогсоол нь Peugeot-д Centocelli нь хол навчит хотын захын, хэн ч биднийг анзаарсан бид unpacked болон угсарч хоер нугалах унадаг дугуй. Hyman явлаа өмнө намайг доош гудамж хүртэл байшин нарийсан.
  
  
  "Энэ бол энд хаа нэгтээ байгаа," гэж тэр нэрлэсэн аяархан. — Ий тухай байдаг км ой, талбай болон бидний хоорондох студи. Харин аль зам нь хүргэдэг бол?
  
  
  Бид азтай байсан. Уг зам нь overgrown байна, гэхдээ тийм ч их биш гэдгийг та чадахгүй дугуй унаж, тэдэнд. Гурав, дөрвөн буруу болж байсан амархан засаж ашиглан луужин. Энэ нь долоон минут өнгөрсөн арван Rivne үед бид харсан урт хашааны эргэн тойронд өргөстэй Ромын Эзэнт гүрэн Renzo.
  
  
  Үүнийг хараад яг л гэж би санаж энэ нь явуулдаг хяналт шалгалтын tem өглөө. Бүхэлд нь зочид буудлын талбай, урд хашааны байна цэвэрлэж, бусад нь кластер мод энд тэнд. Тэрээр хэлсэн Hyman хэмжихэд хоер зуун метр зайтай хойд,, дараа нь, тэр үед олсон сайн хоргодох газар, гэрэл нь дэнлүү ташуу хэмжээнд хашаа. Байхдаа сонгох нь түүний албан тушаал, тэр үүнийг бэлтгэсэн, хэлсэн нь богино залбирал.
  
  
  Бид харамсдаг бие биенийхээ гар, тэр нь алга болсон. Түүний эхэлсэн зуурагч дөрвөн ижил бөмбөлөг, гамбургер зуурмаг тэр түүнд өгсөн, мөн холимог их нь тэнцүү хэсэгт эмийн бамбай нохой бүтээгдэхүүн, тайвшруулах хурдан накоут. Тэр ч хольсон Камилл буталсан унтаж эм, тэр хийсэн нь түүнийг бүх цаг үед, хэдий ч, бүх дүрээр.
  
  
  Тэр маш ойрхон байгааг тэр сонсоод, шалбархай нь өвдөг харсан цайвар сүүдэр; тэд аварга германы Хоньчид. Хоер эрэгтэй ажиллаж байсан нааш нөгөө талд хашаа. Би шидэж түүний дөрвөн hamburgers бусад дараа нэг хашаан дээгүүр. Тэд доош бууж ирсэн гаргах ямар ч дууны бидэнд. Тэр харсан нохой trotting рүү хоер өөр газар тэр сонгосон байсан. Би биш зогсох боломж бол би авсан болгон тэмцэх нь эдгээр нохой, тиймээс би өгсөн нь бүр нохой hamburgers нь нойрмог бөглөх.
  
  
  Би зүгээр л байсан авах хангалттай хугацаа дугуй унтраах миний дугуйн өмнө Hyman, тэр хаана ч сууж байсан, хийсэн шинэ од цэцэглэдэг тэнгэр. Тэр гүйж, хашаа барьж, татан буулгаж дугуйн урд түүнд. Тэнд би тарьсан хүрээ газар өссөн дөрвөн хөл хашаа нь гоолиг туйл vault.
  
  
  Би газардсан, би дээгүүр өнхөрч байв тэнд Rivnenskaya таван секунд хүртэл, би итгэлтэй байсан гэж sentries й сонссон, эсвэл намайг харсан. Тавин метрийн хол, тэд хашгирч байсан бүр өөр, зурсан пуужин гэрэл юм. Түүнийх шилжиж аажмаар урагш чиглэн хамгийн ойр агуулах. Тэр баталсан нохой, sentries, мөн ямар ч үед тэр саад бэрхшээл тохиолдож болох шинэ дохиоллын.
  
  
  Гэхдээ юу ч болсон. Наад зах нь тэр й анзаарсан зүйл. Тэр гэж найдаж Renzo болон түүний cronies аль хэдийн байсан болохоор сэтгэл хангалуун floodlights гол хаалга, германы хоньчид болон эргүүл sentries тэд й авсан аливаа нэмэлт урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ. Тэд ч байсан сайн, хатуу давхар цоож түгжих өдөр эхний агуулах, харин сайн, хатуу давхар цоож түгжээ нь хүүхдийн хөдөлгөөнт дүрс нь СҮХ бодис юм.
  
  
  Өмнө нь орж байсан юм анхааралтай хэвшсэн гэхэд Petukhov болон цоож.
  
  
  Arsenale хүлээж байсан түүний, тиймээс би биш гайхаж эго. Тэр гайхаж цочирдсон гэхэд янз бүрийн lethality зэвсэг. Ямар нэг зүйл нь хүн бүр энд: оху-аас пуужин нь хамгийн сүүлийн үеийн загвар Mig-24 сөнөөгч, цөмийн warheads манай T-2B өгсөн АНУ-ын Тэнгисийн цэргийн,, жижиг пуужин бидний Sabre 100-F (шинэ цуврал, бүртгэлгүй, нууц).
  
  
  Та боломжтой гэдэгт итгэлтэй байж аль нь ч засгийн газар байсан лент эго тоног төхөөрөмж байлаа ч гэсэн санаа байж болох юм хувирсан ажлын зэвсэг нь маш хурдан. Нь айлчлал агуулах хэн нэгэн нь Орос, Хятад, эсвэл нэг нато-гийн орнууд гэдэгт итгэлтэй байна nip талбай дахь нахиалах өмнө энэ хөгжүүлэх боломжтой ч энэ нь эхэлсэн, талархал Studds заалт, даваа гариг.
  
  
  Би хийсэн үл үзэгдэх хавчуурга дээр хэд хэдэн хайрцаг зэр зэвсэг ашиглан өөх, тос, харандаа агуулсан цацраг идэвхт элемент. I didn ' t харах хэрэгтэй бусад агуулахад, гэхдээ энэ нь тавих хэвээр харгис арван минут байхад шөнийн харуул болж явсан эргэн тойронд аль аль нь барилга. Аажмаар, энэ хувирсан аймшигтай нэг хэвийн. Одоо л би байсан, хийж байсан эсэхийг би гарч ирээд энд амьд болохоор би чадах сануулж аль болох олон хүнд. Тэр ч байтугай Pierrot-ын улс төрийн холбоог чадахгүй хэмнэх эго, ийм хүчтэй нотолгоо.
  
  
  Тэнгэр ч байсан үүлэрхэг үед тэр удаан мөлхөж хүртэл хашаа. Түүний анхаарал хандуулах хэрэгтэй байна чиглэлийг нь өөрчилсөн дахин, гэхдээ энэ удаа энэ нь байх естой байсан их ганцаараа. Тэр сануулсан юм гоолиг хуучны цаг агаарын хийцийн хувьд сэнсэн дээр ферм гэж байсан удаа нэг хэсэг байсаар ирсэн Vereldeinde сайхан. Энэ нь зүгээр л байсан нь харагддаг байсан бол одоо нэг кластер хиймэл мод болно нуух надад ямар ч sentries гэж татагдаж болох. Тэр нь авч, түүний Luger, чагнаж бариул, мөн баларч дээр silencer. Энэ нь хийсэн дүр нь бага зэрэг болхи, мөн энэ нь бага зэрэг хэцүү зорилго, гэвч би зөвхөн нэг байсан боломж, мөн би байсан авч энэ нь ямар ч байсан.
  
  
  Тэр propped өөрөө дээр нь нэг тохой болон хүлээсэн үүл цэвэрлэх нь бага. Байсан тухай арван минутын дараа. Наад зах нь надад хангалттай санал өгсөн авч буудсан. Энэ silencer зөвшөөрөх гарч хяналттай ханиалга,, цаг агаарын хийцийн хувьд сэнсэн ээрсэн эргэн тойронд, мөн дууны нөлөөллийн давтан хэлж талбайн эргэн тойронд. Тэр сонссон ажиллаж байгаа shaggy ойртож аж. Тэр авч, түүний хутга эхэлсэн ухаж гурван метр нүх дагуу хашаа.
  
  
  Тэнд байсан ч дуутай бүх эргэн тойронд хөдөө аж ахуйн тэрээр өргөж хүрээ, түүний дугуйн дахин, баларч дээр дугуйтай, мөн унтраах явлаа чиглэлд Centocelli. Тэр хараал идсэн өөрийгөө зориулж байгаа болохоор тэнэг гэж тэр й хадгалагдаж Hyman хүлээж машин. Одоо хором бүрийг тоолж болно. Тайлан Hawke сайн эхлээд, дараа нь салахыг холбоотой бүх Дэлхийн Төгсгөл. .
  
  
  Би бодож байсан энэ үед би авч миний унадаг дугуй болон бусад бүх зүйлийг ханш огцом унав headlong руу camouflaged уурхай. Тэр босоод дахин, luger талаас нь, харин буурсан, энэ нь дахин. Дөрвөн эрэгтэй нь зогсож, эргэн тойронд нь ил, атгаад болхи автомат carbines.
  
  
  "Бид хүлээж байгаа шүү дээ та, Ник Картер," нэг эрэгтэй хэлсэн, түүний дуу хоолойг буруу замаар бүрээс нь тэр байсан ирээд түүний толгой дээр.
  
  
  
  
  Бүлэг 7
  
  
  
  
  Хоер эрэгтэй надад тусалсан гарч уурхай болон хайлт намайг сайтар байхад нөгөө хоер зохион намайг gunpoint эргэн тойронд тэдний зэвсэг. Дараа нь анхны сайн байна уу, ямар ч нэг хэлсэн үг бидэнд.
  
  
  Тэд олсон stiletto болсон энэ хол. Тэд олсон хийн бөмбөг миний өмд нь халаасандаа хийгээд авч энэ дагуу нь өөр бусад бүх зүйл эргэн тойронд халаасыг зэрэг цаасан клип зарим төрлийн; байсан бөгөөд энэ нь сайн зүйл, учир нь энэ нь санамсаргүй цаас клип байсан магнийн нийлмэл болох нь дэлбэрч blinding light хангалттай түр хугацаагаар хааж, тэдний харах.
  
  
  Дашрамд, бүх дөрвөн тэдэнд байсан brawny, магадгүй илүү хатуу Gorilla болон Pepe болон магадгүй тэдгээр хүмүүс илүү ухаалаг байсан. Тэд намайг авч талд driveway, хаана том Fiat намайг хүлээж байсан. Маш их гадасны тэр авч чадахгүй ямар ч боломж байдаг. Энэ нь тийм биш юм, миний хэв маяг хашгирах тусламж, гэхдээ энэ биш цаг нь хувийн бахархал. Мөн хуваах хоер намайг авч авч амьсгал орилж тусламж шиг гаслан нохой, Odin миний эргэн тойронд барьсан нээсэн миний ам, чихмэл нь лийр хэлбэртэй gag руу.
  
  
  "Энэ бол аврах зорилготой, та шаардлагагүй хүчин чармайлт, Картер," нэг их хэвлэлийн төлөөлөгч хэлсэн байна.
  
  
  Тиймээс хөтөч буцаж Ромын байсан юм шиг тайван миний аялал тэнд ч биш тааламжтай. Би мэдэж байсан, бид орж байсан Ромын үед би зэрвэс татсан Порт Maggiore хаалга. Дараа нь хоер алуурчин дээрэмчин flanking намайг машины арын ирээд доош хөшиг, түүнчлэн хөшигний урд шилэн хэсэгт тусад нь бидэнд жолооч. Дурдсан шилэн хуваалтыг харж сум нэвтэрдэггүй, мөн аль аль нь арын хаалга байхгүй байсан levers. Тэр ч байтугай хэрэв би чадсан ялагдсан аль аль нь миний хамгаалагчид авч, тэдний зэр зэвсэг, тэр ч авч үзэх хэрэгтэй, тэд хаана зорилготой намайг авах нь нягт битүүмжилсэн торон хүрээлэгдсэн шил, металл.
  
  
  Бид явлаа, өөр таван минут,, дараа нь би түүний мэдэрсэн машин явж доош нь налуу, зогсоох. Миний хамгаалагчид зөвшөөрөх доош хөшиг болон хүлээсэн жолооч болон эго хамтрагч нээлттэй өдөр гадуур.
  
  
  Бид байсан газар доорх машины зогсоол том барилга. Өөр дугаар дээр өөр машин; хэд хэдэн итали, Австри, Швейцари, нэг нь англи хэл дээр, нэг нь сэдэв, тусгай дугаар ашиглаж Maltese дипломатууд. Тэд гурван дамжуулан зургаан италийн тусгай зөвшөөрөл хавтан тэмдэгт. CD нь дипломат корпусын. Pierrot байж болох юм хүлээж байсан түүний, эсвэл наад зах нь Pierrot-ийн найзууд.
  
  
  Удалгүй хаалга нээгдсэн, би тусалсан юм гарч. Түүнийх байсан ч gagged, тэд ч намайг барьж хатуу болох нь зөвхөн эсэргүүцлийн чимээгүйхэн. Би чирэгдэж нь автомат цахилгаан шат.
  
  
  Дөрвөн heavyweights тэвэрсээр л намайг ч гэсэн жижиг металл гарын үсэг зурах тал дээр тодорхой заасан англи, франц, итали гэсэн хамгийн их ачаалал байсан дөрвөн хүн, эсвэл хамгийн ихдээ 300 кг. Хүн бүр бидний эргэн тойронд жинтэй наад зах нь ерэн кг, тиймээс би толгой дохив үед металл хавтан.
  
  
  "Тийм ээ, энэ нь тийм ичмээр эвдэж, зарлигуудыг" гэж хэлсэн нэг нь дөрвөн. "Гэхдээ заримдаа та сонголт байхгүй байна, хэрэв та, Картер?"
  
  
  Цахилгаан шат хүртэл явсан дөрвөн шал болон гарч орж хүмүүсийн нэг урт коридор доторлогоотой албан хаалга тиймээс ердийн Mussolini үеийн засгийн газрын барилга. Тэнд байсан нэг цонхны эцэст танхим, урд гэсэн цонх сууж байхад нь зураг нь submachine gun дор гараа. Хаана хэсгийн нөгөө талд үүссэн нь зөв өнцөг нь тэгш зэвсэгт зураг сууж байлаа.
  
  
  Ямар ч сулхан найдвар нь би байж байсан нь зугтаж болон venturing гарч явсан. Би гэж бодоогүй Ник Картер, Жерри Карр, эсвэл Бен Мужаан амьд үлдсэн байсан энэ sublunary эсэх.
  
  
  Хэрвээ би биш байсан гэж хэлсэн энэ нь мөн биш гэж хэлж, тэд байх болно тавьж, намайг дор эрүүдэн шүүх, үнэн ийлдэс, эсвэл аль аль нь. Эдгээр тохиолдолд, магадгүй гэж хувааж хоер дахь үед ирсэн надад хэрэгтэй хуваахын тулд, эсвэл хэрэв энэ нь амжилтгүй болсон, хэн нэгнийг авчрах нь миний хувьд компани дахь morgue.
  
  
  Тэд намайг хөтөлсөн дамжуулан, эсвэл харин mimmed надад өнгөрсөн гурван хаалга, дэргэд зогсож, дөрөв дэх нь. Удирдагч алхаж, гарч хэдэн хормын дараа, gesturing нь түүний хурууны. Би түлхэж байсан өрөөнд орж миний гурван дүр хамтрагчид.
  
  
  Энэ нь том, airy газар нь шүүхээр windows гэдгийг хараад гарч гаруй Tiber. Нэг хана хүрээлэгдсэн байсан нь том teak дарга орчин үеийн дизайн. Тав тухтай сандал зохион байгуулсан, эргэн тойронд нь энэ. Нэг хоосон байсан, мөн бусдад байсан эзэлсэн таван эрэгтэй, тэдний дунд гуч гарсан, дунд тавиад . Хүн бүр адил нэр хүндтэй гэж миний нөхөд хөрөнгө оруулагчид үед Дэлхийн Төгсгөл биш, харин Пьеро, эсвэл Renzo.
  
  
  Өндөр, нимгэн хүн түүний дөчийн хэвийсэн, урт шаргал үс, эвэр-rimmed шил, сууж байсан сандал дээр суугаад ард нь ширээ. Би хэзээ ч түүнийг харж өмнө, Эго. Би хэзээ ч харж байгаагүй хэн нэгэн эргэн тойронд нь хүн өмнө. Мөн тэд бүх шиг харагдсан хорооны гишүүд байсан бэлтгэж миний аман түүх шалгалтын илүү ажил олгогч нь залуус хэн гэж оролдсон шарсан надад бууруулах Rosana-ийн хүзүү, одоо тавьж намайг хоосон суудал.
  
  
  "Баярлалаа, Ноен Картер," цайвар үст хүн хэлсэн эелдэг, хэрэв тэрээр й анзаарсан бол би байгаа юм руу түлхэж сандал, хоер ижил залуус гарч ирсэн аль нэг талд нь надад байлгах надад байхгүй. .
  
  
  "Хэрэв та харж болно," гэж тэр хэлэв, " бид мэднэ таны жинхэнэ нэр нь юу бяцхан бид талаар мэдэх нь таны чадвар. Нэг нь манай хүн энд, Ноен Oleg Perestov, гэж хэлсэн нь түүний мэргэжил нэгт ' egos байсан сонирхолтой уулзалт нь та.
  
  
  Богино, халзан хүн нь гүн, нүд нь хонхойж толгой дохив grimly слав. Гэнэт нэр нь санаанд нь орж ирлээ. Тэр гол хүн нь MGB Оху-ын хувьд Баруун Европ. Тиймийн тул, миний түр зуурын талаар бодож оролцоог Коммунистууд үеэр уулзалт байсан нь буруу биш . Гэвч дараа нь яагаад оросын зэвсэг нь "аль аль нь дуусдаг Дэлхийн" тулгуур хэлтэс? Ухаалаг red herring? Эсвэл хэрэв та ямар нэгэн чухал зүйлийг санаж?
  
  
  "Би мэднэ," гэж тэр инээмсэглэн хэлэв, " би зөвшөөрдөггүй та өчүүхэн эрх чөлөөний хөдөлгөөн хүртэл би үүнийг хийх нь тодорхой байгаа үйлдлийн нэг ижил тал дээр. Магадгүй би асуух буурах бүх таны үзэл бодол, Ноен Картер?"
  
  
  Би харж чадахгүй байсан гэж нэг том цэг оролцох дотооддоо энэ үйл ажиллагаа, энэ нь бас оролцож Perestov. Одоо тэр нь бас мэддэг нь Хятадын нүүр нь харьяалагдаж Ноен Fal гишүүн Улаан Хятадын Тагнуулын Алба. Би байж болох юм худалдан авч, өөрийгөө зарим үед, тиймээс би түүнд толгой дохив.
  
  
  'Сайн байна.'- Цайвар Үст Хүн Баяртай Байсан Юм. "Намайг өөрийгөө танилцуул. Түүний Хурандаа юм Питт Norden, Норвеги, Интерпол. Тэр байрлуулж, түүний иргэний ҮНЭМЛЭХ дээр өнгөлсөн сандал, толгой дохив миний хамгаалагчид, боломж надад хүрч авах гэж байна. Тэнд байсан бол эго нь нэр, зураг, түүний холболт Интерпол, мөн, тоо толгой нь эго хэн гэдгийг тэр мэддэг нэг нь дэлхийн шилдэг бодис.
  
  
  "Хэрэв би байсан нэрлэдэг та хэн байсан, Картер," гэж тэр хэлэв, " бид естой байсан хэлтрүүлэгдсэн байгаа нь харамсалтай пүрэв гарагийн орой. Тэр үед л бид бодож байсан юм гэж та нар зүгээр л нэг гишүүн гэж гутамшигт гол бүлэг нь "Дэлхийн Төгсгөл" . Мөн Oleg илгээсэн эхний хүчний тэр авч болох мэдээлэл олж авах нь та. Би сэжиглэж байна гэж тэд тайлбарлаж, тэдний заавар хэтэрхий сул, харин дараа нь тэд зөвтгөх боломжтой болно, энэ нь дээд шүүх."
  
  
  Perestoff мөрөө хавчив disapprovingly, мөн Kou Faul инээмсэглэн эго-ийн бэрхшээл.
  
  
  "Удалгүй баримт таны зугтах, нууцлаг, одоо ч учир битүүлэг нас барсан Luigi болон Pepe болсон нэрлэдэг, энэ нь тодорхой болсон, хэн нь бага зэрэг туршлага нь олон улсын агент шиг Ник Картер байх естой оролцсон. Харин ямар хэмжээгээр болон ямар гаж? Таны өнгөрсөн үргэлж сэвтээгүй.
  
  
  Perestoff болон Ко Fol байсан аль аль нь fidgeting тэдний суудал. "Төгс-аас нато-гийн талаас," Хурандаа Norden тодруулах, мөн аль аль нь эрэгтэй мэл гайхав дахин. — Гэхдээ та байж болох авч өөр зам гэдгийг бид мэддэггүй. Тийм ч урт удаан жилийн өмнө, Сэр Хью Marsland байсан нь харьцангуй шударга улс төрч, болон Лорензо Conti байсан ч илүү кино үйлдвэрлэгч нь дуусашгүй цангах баялаг, аргаар bragging эрх. Крис Mallory байсан нь урьдчилан таамаглах боломжгүй суут ухаантан, харин ч илүү. Pierrot? Та бүгд байсан, хийж байсан таны хуруугаараа үед түүнийг бүх Итали, баруун, зүүн, болно зогсох хүртэл нь түүнд"
  
  
  Миний гайхсан илэрхийлэл дайран миний gagged уруул Хурандаа Norden чимээгүй байсан нь олонтаа.
  
  
  "Би цаг байхгүй учир лекц яг одоо," гэж тэр хэлсэн байна. Бид шинэчлэлийн бүлэг, олон улсын эрх мэдэл, болон Интерпол дуртай, жишээ нь, гэж хийдэг ану-ын ТТГ . Дэндүү бохир, дэндүү тэсрэх бодис, хэт даруу бус захиалга бидэнд ирдэг, " гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  — Би хэлсэн, бид чадахгүй гэдэгт итгэлтэй байж болно, таны хандлага, бид чадахгүй танд хандаж хүртэл бид итгэлтэй байсан. Clem Andersson гарын үсэг зурсан өөрийн үхэл баривчлах үед тэрээр оролдсон ярих Крис Mallory, учир нь тэр гэж бодож Mallory байсан энгийн Ану-ын иргэн байсан хууран мэхэлж зальтай Европчууд. Hyman хэлсэн та нар нарийн, гэхдээ мэдээж та хэзээ ч түүнтэй хамт тоглож. Бидний цорын ганц боломж байсан Miss Morandi холбоо барих та дахин.
  
  
  Тийм байхад би бодож билээ surreptitiously шалгах Rosana-ийн холболтууд дахь Le Гайхалтай, тэр нь бас шалгах болон байгуулах итгээрэй надад.
  
  
  — Тэр бидэнд хэлсэн тэр хэлсэн нь та илүү байв 100 хувь цэвэр, тэд байсан нэг гоол бид хийсэн: шингэж Сэдвээр Дэлхийн олж үзээрэй няцаагдашгүй баримт тэдний эсрэг. Гэхдээ энэ нь бараг боломжгүй тантай холбоо барих учир зузаан дэлгэц гэж Pierrot болон түүний найз нөхөд, эргэн тойронд нь танд, " the хурандаа хэлэв. "Бид шийдсэн илгээх Rosana дахин хэлэхэд, энэ нь аюултай үр дагавар гэдгийг та мэдэх дэндүү сайн." Тэр дуугүй, хэрэв та намайг хүлээж авах замаар.
  
  
  — Та зөв байсан алга. Hyman, энэ үед цэг тавьж, түүний үнэнч үндсэндээ үед үйлчилгээ нь та болон АА, татгалзсан үйлдэл зуучлагчийн, гэвч энэ нь тийм биш байсан нь үнэхээр чухал. Та бэ бид юу байв найдаж байна: та эвдэж орж цоожтой хадгалах газар. Тиймээс бид тавьж микрофон дээр залуу Hyman авто машин, хоер эго унадаг дугуй, мөн та нар дараа нь хүндэтгэн зай. Энэ удаа бид бодис ашиглаж байсан нь арай илүү туршлагатай. Түүний инээмсэглэл байсан дур булаам, чин сэтгэлийн.
  
  
  "Тэгэхээр, Картер, хэрэв гэж бодож байгаа бол бидэнд итгэж, мэдэх хэрэгтэй гэдгийг таны хамтын ажиллагаа, бидэнд мэдэгдээрэй нь толгой дохих өөрийн толгой. Хэрэв та олж байгаа бол ямар нэгэн санааг энэ агуулах, дараа нь бид авах боломж дотор, задлах эго тавьж утас энэ бүх бохир бизнес.
  
  
  Тэр толгой дохиод, хурдан шийдвэр гаргах. Хэрэв Хурандаа Norden болон эго нөхдүүд байсан сэдвүүд, hema шиг миний бүх асуудал байх нь дээр. Тэр ч байтугай хэрэв тэд байхгүй байсан, түүний талд, би нэг удаа чөлөөлсөн түүнийг нь би олж болох арга замыг ашиглах нь их нь бидний давуу тал юм. Хамгаалагчид нь аль аль талд нь арилгасан gag болон буцаж орлоо. Энэ уулзалт nimble, хүчирхэг хүчин, тэр харсан disheveled unkempt, харин тэр хэрэгтэй түүнийг нь миний мэдээлэл, тэр магадгүй хамгийн чухал хүн энд байна.
  
  
  "Гайхалтай," Хурандаа Norden хэлсэн байна. "Нэгдүгээрт, товч танилцуулга." Тэр нүүж түүний хуруу нь нэг хүн өөр. Ноен Картер, Нөхөр Perestoff, Ноен Kau Fol, Herr Берген, Ерөнхий Maseratti, Хурандаа Le Grand. За, юу юм бэ та олж байна? Арван хоер нүд, арван хоер чих нь байсан riveted гэж тэр тайлбарласан агуулгыг хоер агуулах. Хэн ч авч тэмдэглэл. Тэд байсан туршлагатай, мэргэшсэн, бэлтгэгдсэн, сонсох, санах. Хурандаа Norden тэмдэглэл хийсэн цаасан дээр өгсөн эго нэг hooded henchmen, хэн хурдан зүүн дамжуулан өрөө.
  
  
  Тэр харсан миний хөмсөг өсгөсөн болон сарниулж миний хардлага. "Энэ бол зөвхөн бэлтгэх нь манай тээврийн тиймээс бид үлдээж болно," гэж тэр хэлэв, " удалгүй бид авах шаардлагатай зөвшөөрөл, дэмжлэг засгийн газраас. Хэрэв та юу хэлэх нь үнэн наад зах нь 20 хувь, Pierrot-ын улс төрийн хүч болох ямар ч урт зогсоох эго агуулах нь татан буулгаж байгаа. Энэ нь сүүлийн хагас жилийн хоер одоо. Хэрэв бөмбөг үнэхээр унтраах явдаг, энэ нь утгагүй намайг дуудаж, холбогдох сайд, дараагийн таван цаг."
  
  
  "Гэхдээ цаг хугацаа маш чухал юм," гэж би хэллээ. "Одоо, тэд олсон байж болох эдгээр унтаж нохой, магадгүй тэр нүх хийсэн хашаа гарч again."
  
  
  "Энэ нь авч, тэднийг илүү жил цуглуулах эдгээр зэвсэг эдгээр агуулах" гэж Хурандаа Le Grand, францын бодис юм. - Би эргэлзэж байна гэж их очиж болно нүүж таван цаг. "Хэрэв тэд үзээрэй, тэд унах болно руу манай занга," Ерөнхий Maserati хэлсэн байна. "Бид өөрсдийн ажиглагчдын л гардаг, мөн би өөрийн жижиг боловч сайн бэлтгэгдсэн commando нэгж, ангид malign нөлөө Signor Пьеро Simca зарим бусад чиглэлээр их дээд сургууль яам."
  
  
  "Би бодож байна, бид төлж болно амрах нь бага зэрэг илүү одоо хүртэл цаг нөлөөлөх ирээд," Хурандаа Norden хэлсэн байна. Тэр хонх дуугарав түүний ширээ, мөн энэ нь байсан нь сайхан шаргал эмэгтэй нь дүрэмт-Интерпол? Нэг cordon ? Нэг хоолны газар нь үйлчилгээний ажил танхимд зогсолт хорин дөрвөн цагийн турш? - Бид хийсэн маш буфет.
  
  
  Үүнээс гадна ундаа, хөнгөн зууш, хачиртай талх, бид боломж байсан нэмэгдэл нь хэсэг миний нээлт нь тараагдсан боловч дэлгэрэнгүй мэдээлэл авсан бусад эх үүсвэр.
  
  
  Юу энэ бүх хүргэсэн байна:
  
  
  "Thread Энх тайван" байсан юм биш vanguard зарим бүлэг conspirators. Энэ нь эго нь өөрийн devilish схем устгах, эцсийн үйлдэл aimless хүчирхийлэл нь супер-психопат. Эго нь тодорхой талбай байсан нь илэрхий элэглэл эго үнэн санаа. Ядуу Кен Lane. Тэр биш үү оролцох энэ dell л бичсэн түүний скрипт нь тухай анхааруулга Гурав дахь Дэлхийн Дайн. Үнэн хэрэгтээ,, энэ нь байсан schematic руу орохдоо чулуу анхнаасаа энэ маш дайн, хамгийн сүүлийн massacre.
  
  
  "Өнөөдрийн дэлхийн баррель дарь," гэж Herr Берген. "Хүлээх хэн нэгэн цохилт энэ хүртэл." Хэд хэдэн жижиг, overburdened бүлгүүд, тухайлбал, та, Эрхэм ээ Картер, өөрсдийн, мөн хааяа нэг зориулсан хүн энд тэнд, хуваалцах дарамтыг сөрөн энэ ignition."
  
  
  "Одоогоор ferret," Ерөнхий Maseratti хэлсэн — " бэрхшээл байна сарниулж, бид нар хадгалж чадсан нь их хяналтад. Гэхдээ төсөөлөөд үз дээ, Ноен Картер, нэг дэлхий осол зэрэг буудаж нь Ливан онгоц гаруй Израиль, хуучин U-2 явдлыг аллага нь ерөнхийлөгч, нэгэн зэрэг амь дипломатуудын, мөн бөмбөгдөлтийг нь онгоц гарч нэгэн зэрэг. нь дайсан тэмдэглэгээ дээр гол орон нутгийн. Холимог энэ бүх хамт uprisings, bombings д Belfast, партизаны дайн дайн Төв Африк, хувьсгалын Төв болон латин Америк, хурцадмал Ойрхи Дорнод болон powder keg Зүүн өмнөд Ази. Хэн зогсоож чадах энэ нь өмнө энэ нь уртсах болгон дэлхий даяар дайн?
  
  
  "Би анхааруулсан Хэсэг биш үйлдэл хэтэрхий хурдан," Oleg Perestov хэлсэн grimly. "Гэхдээ миний анхааруулга байхгүй зогсох хүртэл үймээн, олон нийтийн дарамт. Хэрэв онгоц нь Ану-ын болон Хятадын тусгай зөвшөөрөл хавтан дусал ганц бөмбөг гаруй Ленинградын, Москва, эсвэл Kamchatka, миний командлагч болно товчин дээр дарна болон ухарч тэдний бөмбөг байр. Миний анхааруулга байсан нь зөвхөн нэг нөлөө: оруулгыг миний файл гэж хэлсэн нь би болох байх гэж сэжиглэж давхар агент.
  
  
  "Гэж байсан тохиолдол миний дарга Бээжин," Ко Fol interjected.
  
  
  Их conspirators байсан төлөөлж Pierrot, Сэр Хью, Renzo, Хавтан, жишээ нь:, энэ зорилгоор. Магадгүй би нэмж болно миний секс-өлсөж байна, найз охин нь зүйтэй Камилл, зарим Үржлийн techs.
  
  
  "Бид чадсан сэргээн босгох хамгийн энэхүү талбай нь Rosana тусламж," Хурандаа Norden хэлсэн байна. "Тэр үүрэг гүйцэтгэж давхар агент үед их эрсдэлийг өөртөө, харин түүний бүх зориулалт. Талархал бидний судалгаа, дүгнэлт, бид олж хаана, яаж энэ бүхэн эхэлсэн."
  
  
  Долоон наад зах нь сэтгэл ноед оо, та олох болно, дэлхий даяар ажиглагдаж минут-ын чимээгүй санах ойд нас барсан охин.
  
  
  Түүний чимээгүй байсан эвдэрсэн. — Талбай эхэлсэн гэж madhouse д Сассекс?"
  
  
  "Яг," Norden хэлсэн байна. "Та нийлбэр энэ хүртэл жижиг хэсгийг цаг болсон ану-ын. Илүү долоон жилийн өмнө, Сэр Хью шинж тэмдэг харуулж эхлэв сэтгэл санааны болон сэтгэл санааны тогтворгүй байдал. Тэр биш үү хүлээх бусад түншүүд, эсвэл найз нөхөд анзаарсан дүр хүч эмчилгээ, харин ийм байсан дээр өөрийн volleys, мөн захидал илгээсэн тусламж агуу нэг нь математик, Европ: R Эмч. Уг Untenweiser, нь гэм зэмгүй гэхдээ шаардлагатай pawn дахь тоглолт " болно, дараа нь хувьсан өөрчлөгдөж."
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Андерсон Jangel?"
  
  
  'Зөв. Доктор Untenweiser ашиглах боломжтой болсон tranquilizers болон бусад эм туслах Сэр Хью хяналтын түүний psychotic халдлагууд. Сэр Хью-ийн амь дуудлага охин 1968 нь алдаа байсан, гэхдээ эго нөлөө хангаж байгаа хэрэг байсан хамрагдсан хүртэл. Доктор Untenweiser өгсөн нэр нь тухайн өвчин гэж Сэр Хью амссан бөгөөд тэр хувьцааг нь Renzo, Хавтан, мөн Pierrot. Энэ нь гэж нэрлэдэг agriothymia ambitiosa нь, хянах, омогтой хэрэгтэй устгаж, улс үндэстэн, бүх устгачих зохион байгуулалттай бүтэц нийгэм.
  
  
  "Андерсон юм АА тэмдэглэгээ," би muttered.
  
  
  'Энэ нь зөв.'Noorden хэлсэн байна. Нэг өвчин байна гэж үргэлж тулгуурласан Sirhan Sirhan, Олимпийн алуурчид, тиймээс бусад олон. Гэхдээ энэ нь цаг хугацаа, өвчин авч байсан үндэс нь хүн аль аль нь улс төрийн эрх мэдэл, нэр хүнд. Бас тэвчээртэй хүн. Тэр бэлэн байсан юм хүлээж нь урт удаан цаг хугацаа, үзээрэй цуглуулах холбоотнууд тэр хэрэгтэй, мөн хэдэн жилийн дараа тэр байсан.
  
  
  Үүний зэрэгцээ, Сэр Хью, аль нь шагнал нь түүний эмчилгээний болон хувийн аюулгүй байдал, зохион Доктор Untenweiser байх үед түүний хувийн эмнэлэг, Easeful Акр. Энэ бол хамгийн тансаг газар мэдрэлийн эмгэг, ихэвчлэн мансууруулах бодис, согтууруулах ундаа, та төсөөлөөд үз дээ. 1970-аад оны эхээр, Camille Cavour байсан гэж өвчтөний дараа нь мэдрэлийн задаргаа тэр үед явж гудамжны янхан кино од. Магадгүй энэ нь алдаа байсан.
  
  
  Гол байсан нэгэн зэрэг ирэх Renzo, дараа нь ноцтой мэдрэлийн задаргаа, дараа нь Үржлийн Mallory, дараа нь эго-busting зургаан сар хэтрүүлэн, мөн Пьеро Simca, ул мөр, дараа нь амиа хорлох оролдлого гэж байсан нь амжилт.
  
  
  Бүх гурван амссан нэг дэвшилтэт agriothymia нь нэр төр, нийлмэл баримт гэж тэд үзэж өөрсдийгөө хууль есны гомдол эсрэг нийгэм. Renzo зовсон дамжуулан алдагдал өөрийн сайхан байдал, алдагдал нь түүний асар их өв хөрөнгө, ямар нэг зүйл нь сая түүний кино хэзээ ч бүрэн засна. Studds гэж бодож томоохон студи болон АНУ-ын засгийн газар авч байсан хол зарим нь түүний зохиогчийн эрхийн тухай зарим нь түүний эго тулгуурласан цахим нээлт. Pierrot, хамгийн харагдаж эргэн тойронд гурван хуримтлагдсан байна humiliations багаасаа улмаас түүний жижиг биетэй.
  
  
  Боломж танилцуулсан Сэр Хью бусадтай нэг үед түүний айлчлал тэнд headmaster. Энэ Emu байсан хангалттай оношлогооны тэмдэглэл дээр карт гурван эрэгтэй. Үүнээс гадна, бид зөвхөн нэмж болно зарим нэг таамаглал нь энэ. Гэхдээ энэ нь шиг үнэмшилтэй бидэнд хэдэн долоо хоногт тэд зарцуулсан хамтдаа байдаг, тэд зохион байгуулсан "Голын Гэрэл" хамтдаа .
  
  
  Pierrot бололтой авах нь илүү ахлах үүргийг илүү Сэр Хью, харин тэнд байсан ямар ч маргаан Эго. Тэд хамтдаа байсан бүх шаардлагатай олон улсын холболт, харин Pierrot байсан ч долоох түүний арга нь дээд. Тэр чухал үед тэд болсон таяг тэд хүссэн зээл. Хувьд зэвсэг өөрсдийгөө, тэд ашиглаж давхар болон гурвалсан бодис нь янз бүрийн улс орнууд, нь smugglers мөнгө-өлсгөлөн урвагчид. Арван хоер сая ам. доллар, хэрэв та худалдан авах боломжтой нь маш их билээ. Renzo-ийн студи болон Эго-ын байр суурь дэлхийн кино хийсэн бүхэлд нь төслийн бодит. Харин Studds, хүн шиг харагдаж prankster, гадна байсан зарим талаараа тулгын чулуу нь хоер үзүүрийг нь Дэлхийн. Энэ нь зөвхөн байсан юм ачаар эго-ийн техникийн ноу-хау гэж компьютер байж болох юм программчилсан болон хөдөлгүүртэй."
  
  
  "Учир нь миний эрхэм Ник," Хурандаа Le Grand хэлсэн, " тэд тоноглогдсон бодит таяг, онгоц, танк, gunboats, их Британийн шумбагч онгоц Porpoise, нэг алсын удирдлага гэж Studds тиймээс brilliantly харуулсан тулд та түүний бяцхан талбар, будаг."
  
  
  "Энэ нь мэдээлэл дамжуулж, бидний, таны Ноен Gilchrist," Ерөнхий Maserati хэлсэн — " хүн биш юм шиг удаан эсвэл эрч хүчтэй тэр нь шиг байна."
  
  
  "Тэр суут ухаантан өөрийгөө хэн ирдэг ойр Крис Mallory-ийн авъяас ирэхэд компьютер электроник," Perestov хэлсэн байна. "Бид авах гэж оролдсон нэг удаа, гэхдээ харамсалтай нь, бид чадаагүй."..
  
  
  Гарт ханын цаг гэдгийг харуулсан, энэ нь зөвхөн байсан юм долоон цагт.
  
  
  "Нэг цаг хагас," Хурандаа Norden хэлсэн, " бид авах боломжтой байх болно, шаардлагатай зөвшөөрөл утсаар өгсөн. Ерөнхий Maseratti цаашид үргэлжлүүлэн хийх нь энэ нь, учир нь энэ түвшинд, мэдээж хэрэг, энэ нь хамаагүй, учир нь италийн засгийн газрын."
  
  
  Дагуу "Signor Картер-ийн тайлан," ерөнхий хэлэв, " би авна бүрэн хариуцлага эрэлт, нэн даруй арга хэмжээ авах. Аман зөвшөөрөл нь хангалттай, мөн энэ нь зөвхөн цөөн хэдэн минут. Би санал болгож байна бид шилжих эцсийн төлөвлөлт.
  
  
  Хурандаа Norden ярьсан хэдэн нам гүм үг болгон нь харилцаа холбоо.
  
  
  "Үнэндээ," гэж тэр хэлсэн байна. "Харин эхлээд, тайлан дээр хяналтын агуулах. Ноен Hyman нь доод, тэр захиалсан emu бидэнтэй нэгдэнэ үү. Тэр над руу эргэж. "Тэр маш дургүй тэр үед олж мэдсэн бид "зээлсэн" та, тэгээд тэр зөөлөрч түүний эго нь бага зэрэг өөр entrusting emu нь бидний ажиглалт post."
  
  
  Hyman ирсэн өрөөнд орж зогсоод миний хажууд. "Уучлаарай, Бен... Ник," гэж тэр хэлсэн байна. "Эдгээр хүмүүс нь хэлж чадахгүй байсан надад хүртэл энэ дээр байсан. Гэхдээ би мэдэж байсан тэд хэн байсан, хэн нь та байсан, тиймээс би байсан, тэдэнтэй хамтран ажиллах."
  
  
  "Энэ нь хамаагүй юм," emu түүнд хэлсэн.
  
  
  Тэр эргэж ширээн дээр нь хагас цэргийн учруулна. "Ямар ч хөдөлгөөн байж болох юм гэж ойлгогдож хөдөлж хангамж нь агуулах, эрхэм ээ," гэж тэр мэдээлсэн Хурандаа Norden. - Хамгийн бага Тогтмол өглөө ажил. Хүнсний ачааны машин студийн хангамж гэх мэт. Эдгээр хүмүүс нь харж зогссон үед тэд явсан газар; хангалттай хол гэж их байж чадахгүй харсан, гэвч тэд юу ч олж чадаагүй илүү үхлийн илүү сүү лонхны them."
  
  
  "Маш сайн" гэж Хурандаа. — Ямар нохой, нүх Картер хийсэн зугтахыг?"
  
  
  "Би байна шүү дээ, хяналт-шинжилгээ энэ газар дамжуулан миний шәнийн, эрхэм ээ," Hyman хэлсэн байна. "Тэд олж чадахгүй байсан нохой хүртэл гурван өглөө. Үед энэ явдал тэнд байсан нэг их чанга тайлбар, мөн нэг sentries хийсэн зарим төрлийн тайлан. Тэд биш үү шалгах хашаа, ямар ч эрүүл саруул ухаантай аюулгүй байдлын харуул хийж байсан, тэр дороо. Гэхдээ л дараа нь нар мандах, энэ газрыг санамсаргүйгээр олж мэдсэн нь харуул. Тэнд байсан нь маш их хашгирч, дахин болон Odin хүмүүсийн эргэн тойронд нь мэдээлсэн энэ талбай дээр гар утас. Тэнд байсан хүн тогтмол хашаа арван таван минут.
  
  
  — Ямар ч цаашдын хөгжлийн?" Уг хурандаа асуув. "Нэг чухал хүн зураг?"
  
  
  "Зүгээр л Үржлийн Mallory, эрхэм ээ," Hyman хэлсэн байна. "Гэхдээ бид мэдэх вэ, тэр үргэлж ирдэг зургаан гучин тоглох нь түүний компьютер, машин, яаж ч уусан тэр байсан байж болох өмнө нь шөнө."
  
  
  "Бид найдаж байна гаргахаар дүр нь түүний завгүй, удахгүй," Хурандаа Le Grand хэлсэн dryly.
  
  
  Дараа нь бид шийдвэрлэх гол асуулт: хэрхэн, хэзээ, юуг, хэнд, довтлох.
  
  
  Ерөнхий Maserati-ийн элит commando нэгж байсан нь дээр зогсолт нэг цаг.
  
  
  Ямар ч асуудал байхгүй энэ тал дээр. Асуудал нь зөвхөн үед гарсан бүх зочид буудал нэгдсэн арга хэмжээ, бүх мэт командлагч.
  
  
  Хурандаа Norden байсан авах хүртэл хадгалах зорилгоор.
  
  
  "Би байхгүй бол та нарт сануулах хэрэгтэй, ноед оо, би командлагч," тэр хугарч нь цэрэг-ын дуу хоолой. "Бид тавьж байхгүй бол дээр зар сурталчилгаа харуулах энд, эсвэл хэн нэгэн хувь хүний, эсвэл тодорхой нэг улс."
  
  
  Уг нь эцгийнхээ зөвшөөрөл нь сонссон байж болох юм хаа сайгүй.
  
  
  "Ерөнхий Maserati, мэдээж хэрэг, хүсэх болно, хар тугалга, түүний нэгж," the хурандаа хэлэв. — Би явж түүнтэй хамт." Бүрэн харгалзана миний байр суурь нь Интерпол ажилтан. Ноен Hyman, хэн эзэмшдэг түр байр Харилцаа холбооны Ажилтан, нэгдэв Ноен Картер шиг харилцах. Бүх юм.'
  
  
  Тэр чагнаж ширээн живүүлж дуу эсэргүүцлийн зэрэг уурхай.
  
  
  "Хэрэв бид харж хамтдаа ийм нэгэн үйл ажиллагаа," гэж тэр хэлэв,"бид манай байгууллагын." Ноен Картер, та гэдгийг мартаж, та одоо ч гэсэн хүссэн байцаахаар дахь аллага Signorina Morandi. Манай нийтлэлийн Оху-д дууссан байна, энэ нь амар хялбар байх болно тодруулах биш, харин өмнө.
  
  
  Бид бүгдээрээ хүлээн зөвшөөрч байгаа нь энэ.
  
  
  "Мөн," тэр нэмж гаргах нөхцөл байдлыг илүү тэвчиж — " энэ нь байх болно тэнэг алдах нь бидний гол бүлэг энэ анхны томоохон үйл ажиллагаа юм. Би мэдэхгүй байна, юу буруу явж болно, гэхдээ энэ нь аюултай дутуу үнэлэх нь бидний өрсөлдөгч. Хэрэв ямар нэг юм буруутвал, тэнд байх болно, наад зах нь таван бидэнд үлдсэн. Зургаан бол бид ярьж байгаа Ноен Картер элсэх бидэнд.
  
  
  "Тоо надад байна," гэж тэр хэлсэн, хэтэрхий хурдан.
  
  
  "Хэрэв би энд байхгүй байна" гэж Хурандаа Norden, " манлайлал болно өнгөрч Нөхөр Perestov." Тиймээс би зүгээр л өөрийгөө олж дор тушаал нь орос MGB ажилтан .
  
  
  "Ерөнхий Maserati," Хурандаа Norden хэлсэн, " би та бодож байна одоо call."
  
  
  Италийн ажилтан залгасан тоо, ярьсан өндөр зиндааны албан есны эргэн тойронд Батлан хамгаалах Яам. Тэр dials өөр тоо, энэ цаг үед төрийн албан хаагчид үед Гадаад Хэргийн Яам, оросын Холбооны улс.
  
  
  "Бид гадагш явж байна шүү дээ," гэж тэр хэлсэн байна. "Хурандаа Norden, Ноен Hyman, та нар явах вэ?" Бусад : баяртай.
  
  
  "Би та нарт санал болгож байна бүх тараах," Хурандаа Norden хэлсэн, " мөн их хийж, таны хэвийн ажиллах боломжтой. Шинэ зүйлс болно удахгүй зарлах болно.
  
  
  Дараа нь тэр алга болсон.
  
  
  "Би та харах болно миний байшин" Hyman хэлсэн байна. — Тэр мөчид та итгэлтэй байна I ' ll be back." Мэдээж, өнөөдөр найман цагийн. Бүү санаа зов. Би болно нүд байлгах, түүний төлөө.
  
  
  Буцах замдаа дахь такси, тэр худалдаж авсан тусгай transistor радио. Тэр үлдсэн бол түүний нарийн төвөгтэй төхөөрөмж Hyman. Pinelli-ийн найз охин сууж байсан нь эргэдэг сандал зочны өрөө, надад сахилагагүй инээмсэглэл тэр магадгүй аврагдах нь шөнө орой hangover.
  
  
  Түүнийг очиж түүний өрөөнд сандал дээр дарах даруулга орондоо тайван йогийн учруулж байна. Радио үйл ажиллагаа явуулж дээр Ромын сүлжээ юм.
  
  
  Тэнд байсан ердийн өглөө хөнгөн хөгжмийн хөтөлбөр нь арван таван минутын байшин зөвлөмж өмнө өөр хөгжмийн хөтөлбөр эхэлсэн. Тэр тооцоо нь авах гэж Norden, Maseratti, Hyman, мөн шигшээ баг нь commandos хорин минут хүрэх студи,, дараа нь хагас цагийн хоер цагийн өмнө мэдээ гарлаа.
  
  
  Rivnenskaya нэг цаг гучин долоон минутын дараа, мэдээ гарлаа.
  
  
  "Профессор Пьеро Simca, сенатор нь Colle ди Val d'amore гэж нэрлэдэг, энэ нь хамгийн шууд довтолгоо хувийн эрх чөлөө хойш фашизм," Poe хэлсэн байна. Энэ нь буруушааж хайлт Лорензо Conti-ийн студи энэ өглөө гэхэд нь цэргийн алба Ерөнхий Giulio Maseratti, хамт Интерпол Хурандаа Жон Norden. Сенатор Пьеро Simca юм ярьж энд, одоо..."
  
  
  Дараа нь Pierrot дуу хоолой, гайхалтай нь бага зэрэг хувьд хэзээ жижиг дүр байсан scornful болон ялгуусан.
  
  
  "...өглөө уншсан хамгийн харгис хэрцгий болон тоталитар арга зам, " гэж тэр хэлсэн байна. "Хайлтын биш гэдгийг яг Rivnenskaya юу ч биш, харин илчилсэн маш чухал зүйл. Тэд харуулсан credulity манай цэргийн удирдагчид, тэдний чадваргүй, тэр ч байтугай дараа гучин жилийн хуваахын тулд эргэн тойронд урт сүүдэр нь дарангуйлал. Nen харуулж байна илчлэлт гэж боддог apolitical Интерпол байгууллага шийддэг Della хүндэрсэн байх нь илүү юу ч авилгач цагдаа нар хүч. Энэ нь мэдэх сонирхолтой байж болох юм бол Хурандаа Norden хувийн банкны данс, ямар ч эргэлзээгүй өөр улс оронд, биш байсан replenished нь тодорхой хэмжээний доллар Калифорни оноос хойш энэ арга хэмжээ нь төлбөр нь шууд эсрэг ашиг сонирхлыг италийн кино."
  
  
  Дараа нь тэр буцаж явсан ажил, тайлагнах Pierrot-ийн эрэлт норвегийн засгийн газар нэн даруй эргүүлэн татах Хурандаа Norden. Тэр бас шаардаж байна гэж Ерөнхий Maseratti байх сануулга авлаа болон demoted. Нэг ч бичиг хэргийн эргэн тойронд Яам, Батлан хамгаалах болон Дотоод-del-хүлээн зөвшөөрсөн цээрлүүлэх арга хэмжээ арга хэмжээ, гэхдээ энэ нь улс төр, бизнесийн ердийн.
  
  
  Тэр эргэж унтраах радио, дүүрэн хүртэл түүний зэр зэвсэг болон бусад зүйлсийг тэр болох нуудагыг түүний халаасанд, мөн тэргүүтэй Hyman ' s house. Одоо байгаа мэдээ, агаарын, Hyman байсан байж магадгүй нүүр хуудас.
  
  
  Тэр тэнд зөвхөн таван минутын өмнө би байсан, мөн харж, түүний нүүрэн дээр үед тэр үүд хаалгыг нээж өгсөн байсан бага хийх нь түүний ердийн хөгжилтэй инээмсэглэв.
  
  
  "Юу ч байхгүй байсан ч, Картер," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Гэхдээ би харсан, эдгээр нээлттэй crates, би байсан ч гэсэн харсан нэг эргэн тойронд эдгээр цөмийн warheads," би хэлэв. "Damn it, Hyman, you don' t think I ' m гаргах хүртэл энэ бүх түүх, та юу?"
  
  
  "Би мэднэ," гэж тэр хэлэв,"би тэнд очсон нь Maserati, mimmo нь Conti хамгаалагчид, тэнд юу ч байхгүй байсан үед бүх хүмүүст агуулах."
  
  
  "Магадгүй тэд цэвэрлэж үүнийг хожим нь," би хэлэв.
  
  
  "Бид байсан, арван таван хүн нь дуран эргэн тойронд хашаа," Hyman хэлсэн байна. "Мөчөөс эхлэн та алхаж, хүртэл гэсэн commando нэгж алхаж."
  
  
  Тиймээс та байсан шүү дээ руу хууран мэхэлж disguising бүх зүйл, тэр бодол чангаар. "Магадгүй тэд нуусан эго зарим гэмгүй тулгуурт. Бурхан минь, ямар хайлтын байсан энэ? Preschoolers тоглож зарим төрлийн хайлт тоглоом?
  
  
  "Би" гэж хэлсэн ч, "би үг' юу ч биш, 'Ник," гэж тэр хэлсэн байна, илүү тайван, одоо. "Geez, зүгээр л хоосон өрөөнд нь нүцгэн, бага зэрэг тоостой шалан. Гэхдээ ямар ч шинж тэмдэг хөдөлж ямар нэг зүйл илүү том ирмэгийн. Санал ийм байна, Ник.
  
  
  "Тэд биднийг хууран мэхэлж," би хэлэв. Түүний sel төөрсөн таны бодол. — Би естой ирсэн нь та.".. гэхдээ энэ нь хэтэрхий оройтсон. Би естой түүнийг буцааж авахын.
  
  
  "Ямар ч боломж, Ник," Hyman хэлсэн байна. "Conti алдсан хяналтын түүний студи, мөн Carabinieri байна даруухнаар асуув эго зохион байгуулахаар хоер зуун хамгийн сонгох аюулгүй байдлын ажилтан нь хүмүүс аль хэдийн хайж Жерри Карр. Ямар ч боломж.'
  
  
  "Дараа нь би хийж болно түүний odina."
  
  
  "Ник, та биш шүү дээ, хамгийн алдартай хүн Rime," Hyman надад хэлсэн. "Та гэж нэрлэдэг байсан fango, утга 'баас', дараа нь Ерөнхий Maserati. Хурандаа Norden ч гэж боддог шүү, та ямар нэг зүйл олж. Бусад нь хурал яг одоо эсэхийг шийдэх хаях нь та чоно буюу байлгах нь та нам гүм талаар манай байгууллага.
  
  
  Би үзье гарч миний сэтгэл хөдлөл үед би энэ талаар бодож байгууллага, орсон бөгөөд орос, улаан Хятад, хэн нь байсан эсэхийг шийдэх итгэж Ник Картер. Энэ нь бараг боломжгүй юм, их-ийн шийдвэр байх болно үзүүллэгээ гэхэд ямар нэг байдлаар тодорхой бус, халуун дулаан зэрэг сэтгэл хөдлөл. Нөгөө талаас, тэд хүртэл байлгаж байсан нь надад байна. Тэд нь маш их байсан, нотлох баримт гэдгийг харуулах Утас Энх тайвны төсөл байсан нь асар их аюул учруулж, цаг бөмбөгдөх хэрэгтэй гэж defused. Мөн тэр байсан цорын ганц хүн харсан төсөл дотор гарч.
  
  
  Тэр санаж тэр нь зөвхөн хараад, сэтгэл нь түлхүүр, бас далд болон indelibly эрс их нь түүний онцгой өөх, тос, харандаа.
  
  
  "Би хэрэгтэй нүүрстөрөгчийн-yttrium скайнер," би хэлэв. "Шиг радио өгсөн, энэ нь та нарт, харин тодорхой атомын жин. Ийм зүйл боломжтой байх естой манай сургууль дээр, тэр ч байтугай улсын шинжлэх ухааны тэнхим.
  
  
  "I' ll make кофе байхад комисс шийддэг бол, тэд одоо ч итгэхийг хүсэж байна та yo-yo, ганцаараа ийм сайн скайнер," Hyman аяархан хэлэв.
  
  
  "Хаана байна, тэд барьж энэ уулзалтын?" — Бид ямар ч цаг хугацаа алдах, Hyman. Би асууж болох их өөрийгөө тайлбарлах нь миний шалтгаан нь тэдэнд. Perestov ойлгох болно.
  
  
  "Тэд биднийг дуудаж биш, эсрэгээрээ," Hyman хэлсэн байна. "Уучлаарай, гэхдээ энэ үнэн. Би мэдэхгүй байна, тэд хаана уулзах, би хэзээ ч авирч маш өндөр, энэ клуб. Би үүнийг мэдэж байгаа юм биш Тэнгисийн цэрэгт алба хаана байсан энэ өглөө.
  
  
  Би энэ тухай бодож байхад Hyman хийсэн энгийн шуурхай кофе. Би sip авч шингэн тэр байрлуулж, миний өмнө нь хагарсан аяга. Би мэдэж байсан, би харж байсан түлхүүрүүд, гэхдээ энэ нь хийж чадахгүй юм бэ, ямар утгаар хэлж байх тийм хүртэл би харсан ногоон өнгө, эсрэг Pierrot-ийн нөлөө.
  
  
  Утас дуугарав. Hyman түүний босгосон дүр.
  
  
  "Тийм ээ," гэж тэр хэлсэн байна.' Би хичээдэг инээмсэглэн эргэж миний эрэгтэй хүнийх шиг нүүр. "Хаана байна?.. За, бид энд байна."
  
  
  "Байгаа ч энэ dell, Ник," гэж тэр надад хэлсэн. — Байгаа байх хурал дээр вилла дээр Appian Арга. Maseratti болон Norden тэнд биш юм, харин Maseratti юм солих байсан, мөн тэд төлөө саналаа өгсөн та. Шинэ Интерпол нь албан есны, хэн хэвээр дор Perestov-ийн шууд удирдлага, эсрэг санал өгсөн. Та байсан Perestov, LeGrand, болон Хамтран Намар таны талд. Берген, сангийн сайд, эсрэг санал өгсөн юм. Дүгнэлт: та хэрэгтэй өөр нэг боломж.
  
  
  Бид зүүн гэрт тоглосон дүр тоглоом нь Peugeot байхад тэрээр цааш нь ярих. Тэр үед хурд нь илүү чухал байсан аюулгүй байдал. Тэр машинаараа шиг madman дамжуулан замын түгжрэл Ромын байсан нь аль хэдийн бүрэн дүүрэн галзуу жолооч нар. Бага арван таван минутын дараа бид screeched нь зогсоох driveway хуучин вилла. Хуучин хаалга эргүүлдэг нээлттэй, хаав бидний ард.
  
  
  Энэ нь богино, ноцтой хурал гэж байхгүй байсан нэг өөдрөг бодолтой хамт олонч байдлаар өмнөх хуралдаан. Би байсан би байсан гэж мэдэгдсэн ашиглаж байгаа учраас л би төлөөлж сүүлчийн найдвар, биш, учир нь хэн ч, ялангуяа надад итгэж, эсвэл миний дуртай цэнхэр нүд.
  
  
  Би танилцуулсан юм Томоохон Capone, италийн цагдаагийн ажилтан хэн солих Ерөнхий Maseratti, мөн Senor Sousa, сэжигтэй португалийн тэнгисийн цэргийн атташе үед Интерпол. Уулзалтын байсан тэргүүлдэг гэхэд Т. Perestov.
  
  
  Би тайлбарласан тэдэнд надад ямар ч тайлбар, гэхдээ зөвхөн нэг найдаж байна. Тэр тэдгээрийг үзүүлсэн түүний гарын үсэг харандаа, болон Perestov толгой дохив. Эго нь өөрийн бодис хэрэглэж ижил трик. Би тэдэнд хэлсэн тухай скайнер надад хэрэгтэй, мөн Моне илгээсэн элч нь физик газар Alfa Romeo их Сургууль Ромын нь гаслан дохио.
  
  
  "Хэрэв энэ нь хамгийн сайн төхөөрөмж," би хэлсэн, " би олж болно миний сэдвийн хүрээнд гурван милийн радиус. Яг одоо, бид ч хүрэхгүй гэж зайд Conti нутаг дэвсгэр, so we can start удалгүй энэ зүйлийг авдаг, энд. Бид хэрэгтэй байр зүйн зураг орон нутгийн координат.
  
  
  Тэнд байсан бяцхан ерөнхий чалчаа хүртэл бид сонссон дохио wail, дохионы гэж Alfa Romeo буцаж байсан. Тэрбумтан байсан нарийвчилсан газрын зураг нь баруун хойд хэсэг, хойд хот. Энэ нь хэвтэж байсан ширээн дээр нь нээгдэх хэлбэр, үзүүрийг доош өлгөөтэй аль аль талд нь. Тэрээр зогсож байсан түүний дээр нь харандаа түүний гарт нь stocky хүн дүрэмт хувцас нь spiky сахалтай шиг хуучин, болгоомжилж муур бэлэн хавар.
  
  
  Энэ цагдаа надад зээлсэн утас нь физикийн тэнхим. Энэ нь бараг ижил төхөөрөмж гэдгийг мэддэг байсан нь түүнийг миний дасгал үед төв. Түүний эго тохируулж түүнийг нь хазгай хослол элемент, тайлбарлах, түүний үйл ажиллагаа.
  
  
  "Энэ нь байх естой ер бусын хослол, үгүй бол энэ цэг нь хэн нэгэн нь гэрэл гэгээтэй бугуйн." Тэнд! Энэ хүртэл та саналаа!
  
  
  Аажмаар, би эргэж метр авсан хэрх нь доргиурт зүү дээр урт хэмжээний. Зөвшөөрөх Хөөе тайван өмнө доош гардуулах төхөөрөмжийг Тэрбумтан. Perestov хараад миний мөрөн дээгүүр, амьсгал нь хэцүү.
  
  
  Италийн зурсан шулуун шугам даяар газрын зураг. Би тогтоож, цар хүрээ өргөрөг, уншиж, өөр өөр тоо.
  
  
  Моне зурсан нь хоер дахь шугам гэж intersected эхний мөчид л хооронд хоер rectangles газрын зураг дээр тэмдэглэсэн Conti агуулах тэр очсон, агуулахын гэж Ерөнхий Maseratti байсан газраа олж мэдэв.
  
  
  "Энэ бол тэнэг онигоо," Herr Берген хэлсэн disgustedly. "Картер дээр их тал, мөн тэр биднийг барьж буцах. Ямар ч галзуу хүн болно тохой энэ нь скан хийгчийг авах газар тэд аль хэдийн мэдэж байгаа. Энэ нь үнэхээр ямар ч хэрэггүй.
  
  
  "Би итгэж чадахгүй байна, төхөөрөмж нь алдаатай," Хурандаа Le Grand хэлсэн байна. "Би үүнийг уншиж, тэд байгаа тоонууд дээр дискний гэж Ноен Картер дурдсан." Гол Моне шиг харагдсан нь өөх, ухаалаг муур хэзээ ч илүү.
  
  
  "Ноен Hyman," гэж тэр хэлсэн байна. "Та Дэслэгч Gismondi байсан аль аль нь байдаг. Та хэлж байна гэж та харж чадахгүй байсан эсвэл сонсож, ер бусын ямар ч үед таны үзэх, өөр юу ч биш ердийн сэтгэл үед нохой олсон унтаж, дараа үед зөрчсөн нь хашаа илрүүлсэн байна. Бидэнд хэлэх уу дахин . Алхам алхмаар ч, юу ч байхгүй."
  
  
  Hyman надад яг юу гэж тэр надад ярьж байсан, гэхдээ тэр үед зогсоох гэж оролдсон, Гол албадан Эго үргэлжлүүлэн хүртэл Үржлийн Mallory ирсэн.
  
  
  "За, тэр машинаараа нь Mercedes нь жолооч," Hyman хэлсэн байна. "Би гарч явсан орчим машин орж инженерийн хэлтэс, барилгын байрлах танхимд хооронд захиргааны барилга, агуулах. Дараа нь би сонссон нь түүнийг галт, хэрэв та мэдэх, дуртай үед нь та нар эргэж дээр халаасан систем. Мөн ихэнх Америкчууд үүнийг Гуравдугаар өглөө. Энэ нь бүх юм."Дэслэгч Gismondi," гол хэлсэн байна.
  
  
  Дэслэгч эхэлсэн эхнээс нь, харин Моне тасалдсан түүнд.
  
  
  "Тэр өөртөө татаж байсан дараа Mallory ирсэн байна," гэж тэр хэлсэн байна. — Та сонссон уу гэдгийг бас?" Сайтар бодож байна.'
  
  
  "За, эрхэм ээ," Дэслэгч Gismondi хэлсэн байна. "Эго байсан нь тодорхой дуут, харин..."
  
  
  Өөр хэний ч өмнө, тэр нь юу болохыг мэдэж Тэрбумтан бодож байсан. "Цахилгаан шат" гэж би хэллээ. "Бүх шал дэмий доош байна. Odin дээр техникийн ололт амжилт нь агуу их суут нь Mallory Малын тоо." Гол Моне инээмсэглэн гэрээ.
  
  
  "Энэ мэт театр, би боддог," гэж тэр хэлсэн байна. "Шалан хүртэл явдаг, шалан доош явдаг. Энэ нь бүх хэсэг нь их хуурмаг ертөнц. Цорын ганц баталгаа нь сулхан хум болох зүйл байх. Дараа нь эго-ийн өргөн үнэг барьсан инээмсэглэл алга болов.
  
  
  — Харин хэрхэн энэ нь бидэнд туслаач?" "Дараа эхний fiasco, би чадахгүй боломжийг олгох шинэ цэнэгтэй орох байр, Renzo, өөр нэг нь хяналт шалгалт. Миний өөрийн Carabinieri чадахгүй байсан ч гэсэн намайг дамжин өнгөрөх"Москва хаалга". Мөн Pierrot зохион байгуулж байна эсэргүүцлийн марш.
  
  
  Бүх тулгарч байсан харгис хүртэл, өөх Гол эрэгтэй дөнгөж сая түүний духан дээр нь дал, түүний гар, хүүхэд шиг гээд шийдвэрлэх нь оньсого.
  
  
  "Бид чадахгүй оруулах замаар газар," гэж тэр хэлсэн байна. "Бид бараг авах аас доош агаарын дээж авах. Гэхдээ хангалттай бий коридор далд хурдны зам барих. Хэн ч мэддэг бүх catacombs Холбоц, далд ажиллаж байгаа ашиг арван есөн зуун. Харин би түүнийг мэдэх, Guglielmo Millione, илүү өөр ямар ч амьд амьтан, учир нь би үргэлж тэнд очиж дагаж хулгайч нар их-ийн lair. Үзнэ үү энд.'
  
  
  Тэр авъяас гаруй газрын зураг, хурдан зурсан шугам нь харандаа, шугам сүлжээ нь хувирна гэж нэгдэж, гаталж, нэгдлийг, мөн diverged дахин. Хоер дайран өнгөрч тэднийг зүгээр л доорх хоер intersecting lines бидний скан.
  
  
  Би тэнэг биш байх гэж бодсон тэр дороо, тэр өөрийгөө зэмлэн тэр авч holster түүний revolver сандал. — Энэ нь маш их магадлалтай гэж энэ арга юм, тэд хүргэж, тэдний топ-нууц материал юм. Mallory бас барьж агуулах нь шал өргөх болно явж руу catacombs болон дахин өссөн бол хүссэн.
  
  
  — Та юу хийх гэж байгаа үед та авах нь тэнд Гол?" 'Шүгэл нь тааруулах? Бид одоо ч гэсэн тулгарч тохиромжгүй холбоотой чадваргүй шилжүүлэх цэнэгтэй байдаг." "Авах захиалга," тэр хүлээн зөвшөөрсөн. "Би мэдэхгүй байна. Гэхдээ би хийх болно, ямар нэг зүйл. Магадгүй би болно цохилт энэ хүртэл хүн бүр, түүний дотор өөрөө."
  
  
  "Гайхалтай тахил, Гол," Perestov хэлсэн байна. "Болон бүхэлд нь хуучин Ромын уламжлал. Гэхдээ практик биш. Эдгээр бүх цөмийн warheads хамт хүргэж болно бараг адил дэлбэрэлт зэрэг нь осол гэж бид хичээж байна зайлсхий."
  
  
  "Би ирж, та нартай хамт байна," би хэлсэн. "Бус, сүнсээр эртний Ромын үнэт зүйлс, Нөхөр Perestov, гэхдээ, учир нь би мэднэ миний зэвсэг. Би тусдаа цөмийн зэвсэг нь бус цөмийн нь нэг, дараа нь хийх нь уурхайн эргэн тойронд хэд хэдэн уламжлалт хүмүүс. Энэ нь өгнө гал хэлтэс зөв оруулна студи гейтс, Томоохон. Дараа нь таны эзлэх болно бэлэн хүлээлгэн бид юу хэрэгтэй удалгүй тэд авч тэнд олж далд "хоер үзүүрийг Дэлхийн" сум .
  
  
  "Дуу хоолой, үе мөчний," гэж Гол, patting надад contentedly мөрөн дээр. "Та нар түрүүлээд явж, Signor Картер. Gismondi, зохион байгуулах галын дохиолол баг, угсрах Gilio-ын байлдааны нэгж, түүнийг дагах естой. Энэ нь болно гэсэн үг нөхөн сэргээлтийн хувьд өмнө түүнийг Pierrot болох шүүх-тулааны дүр.
  
  
  -"Бол Ник явдаг," Perestov хэлсэн авиа гэж brooked ямар ч маргаан, " I ' ll хамт явж байв." Би зөвхөн өөрийнхөө төлөө саналаа өгсөн учир түүнд тэр бидний сүүлчийн найдвар. Би одоо ч гэсэн итгэхгүй бол түүнийг агуулах дүүрэн ийм зэвсэг."
  
  
  -"Би айдаг I' ll have to add миний муу бие та нарынх бол Perestov ирдэг," Ко Fal хэлсэн байна. "Би бодохгүй байна, миний дарга болно батлах юм бол би илгээх нь Ану-ын болон оху-ын хамт. Тэр ч байтугай өөрийн дор үзэх, Томоохон.
  
  
  Гол Моне тэмцэж хадгалахын тулд түүний хөгжмийн зохиолч, мөн Em амжилтанд хүрсэн.
  
  
  — Are you sure you don ' t want to хамт байх Carabinieri, холбогдсон цагдаа, цагдаагийн хамтлаг?" "Дараа нь энэ нь нарийн юм. Бид тэмдэглэх нь та. Гэхдээ энэ нь бүх юм. Бид оруулж болно судлагдаагүй catacombs зүгээр л ард жуулчны толбо Санкт-Петербург. Galikste. Явцгаая.'
  
  
  Энэ нь зөвхөн богино хөтөч-аас Нунтаглах, бид хаана байсан, зүүн талд нь цагдаагийн машин. Гол Millione биднийг удирдан mimmo уул нь хуучин унадаг дугуй эвдэх нь нарийн орох.
  
  
  "Карт гадуур байна," гэж тэр хэлсэн,"мөн би тэднийг миний толгой." Тэр dived, бид дагасан. Энэ passageway нь улам нэмэгдэв, мөн томоохон ийн гар чийдэн өмнө гарсан мөр хулгайлсан машин, тэдний ихэнх нь буулгах нь эд борлуулсан үед хулгайч " хк, гэхдээ тэдний зарим нь байсан ч нөхцөл байдал сайн байгаа.
  
  
  Гол Schell өмнө байна. Түүний бүрхүүл нь чин сэтгэлээсээ ард түүнийг би их сайн мэднэ гэж Perestov нь чин сэтгэлээсээ миний ард нь чех гар буу нь түүний баруун гар нь. Түүний ард нь бүрхүүл Ко Phol, хэн дагуулдаг Америкийн автомат буу, Вьетнамын жижиг хувь нэмэр Хятадын мэдэлд.
  
  
  "Өөр нэг хагас цаг," Гол Моне хэлсэн байна. "Эхэнд, бид ямар нэг айдас нь нийгэмд энгийн хулгайч, тиймээс найз нөхөд, болгоомжтой байх хэрэгтэй."
  
  
  Бид алхаж, чимээгүй. Арван минутын дараа, Моне асаасан dimmer сольж түүний гэрэл алхаж эхэлсэн илүү удаан. "Одоо," гэж тэр хэлсэн байна, эргэж, " бид бага хоер зуун ярд нь Conti газар. Би санал болгож байна, хэрэв та дасгал маш болгоомжтой байх хэрэгтэй. Тэрээр ярьсан итали байсан бөгөөд нийтлэг хэл нь бидний эрхэм зорилго. Италийн үг хянамгай бүрдэнэ гурван хэлний: prudenza. Гол Millionnet байсан хараахан дууссан үед нь чанга, чадна thud ирсэн ард хоер хориглосон гейтс байсан нурсан өмнө бидэнд болон бидний ард. Тэр үед, манай жижиг хаалттай орон зай усанд автсан blinding цагаан гэрэл. "Би бодож байна," Pierrot хэлсэн баритон хоолойт дуу, " зөв илэрхийлэл нь энэ юм шиг харх нь занга."
  
  
  
  
  Бүлэг 8
  
  
  
  
  Манай цоожтой өрөөнд catacomb туннель шиг харагдаж тогтоох зарим газар доорх эрүү шүүлт дүр зураг. Бүр нарийвчлан байсан тонгорог хурц ч орон зай дээр байсан юм шиг хар, нэвтэршгүй мэт ил.
  
  
  Cerro-хүрэн чулуун болон шороон хана нь ул мөр улбар шар, улаан. Нь овоо хулгайлсан дугуй shied шиг тахилын дор орон зай эргэн тойронд эртний яс. Цоо шинэ chrome машин туссан байлаа буланд дараагийн радиатор, радиаторын.
  
  
  Гол Моне галладаг хоер тэд чих дүлийрэм буудлага түүний автомат гар буу. Perestov, Co, Fal, мөн түүний dodged нь ricocheting сум цохилт төмөр барс.
  
  
  "Үүнийг зогсоож," Perestov захиалсан. "Та санаж байна уу гэдгийг би одоо ч гэсэн тушааж та?"
  
  
  Сэр Хью дуу хоолой дуугарав нь шоолон инээж нь англи squire.
  
  
  "Хамт Үржлийн-ийн virtuosity, хэрэв та бараг гэж бодож эдгээр байгууллагын эх сурвалж нь бидний дуу хоолой," гэж тэр хэлсэн байна sarcastically. "Дээр dell өөрөө, бид сууж, маш сайхан Renzo тамгын газар, харж, та дээр хаалттай хэлхээний телевиз." Санаагаар унасан, Гол Millione хол тавьж түүний зэвсэг.
  
  
  "Хэдэн секунд," Сэр Хью үргэлжлүүлэн, " та байх болно эмчилсэн нь агшин зуурын, үнэргүй, богино үйлчилгээтэй боловч үр дүнтэй хий. Хэрэв та унтаад, эдгээр хүмүүс шилжих болно та эдгээр илүү тааламжтай өрөө байцаахаар болох сайн болж их бага тааламжтай.
  
  
  "Амьсгалаа барь," Perestov захиалсан боловч тэр нь хэтэрхий оройтсон байсан бол аль хэдийн унасан нь тоостой шалан. Тэр сүүлийн зүйл байсан нь би санаж өмнө Eugene сэрээд д Renzo-ийн өрөө.
  
  
  Хамгийн эхний зүйл бол би харсан байсан нь хана хучигдсан торгон сийлбэр.
  
  
  Америкийн зураач Andy Warhol, дүрс Marilyn Монро. Би гэж бодож байсан нь хий үзэгдэл хүртэл би харсан танил царай, Renzo, Studds, Сэр Хью, мөн Pierrot, сууж өрөөний хажууд намайг, үүрэг, гар, хөл зэрэг анхааралтай түүний Томоохон Моне, Oleg Perestov, болон Хамтран Намар.
  
  
  "Та нар дөрвөн талтай," Pierrot бидэнд хэлсэн нь бид байсан бол бүх ирж бидний мэдрэхүйн. "Гэж инээдтэй бөгөөд тэнэг гэж дэлхий өөрөө, аль нь, та мэдээж таасан, бид явж байна, устгах. Өвчтэй, муудсан соел иргэншил, мөн та нар үйлчилж хамгаалагчид түүний бохир усны шугам — илэрхий шинж тэмдэг нь түүний сул тал.
  
  
  "Энэ өнгөрсөн бага хурал," гэж Сэр Хью, " нь бидний зугаацах нь зөвхөн. Энэ Vereldeinde вэб эмгэнэлт, хамгийн агуу үзэгдэл хүн төрөлхтний түүхэнд, бид зарласан ч хэтрүүлэг юм байхгүй үзэгчдийг."
  
  
  "Энэ нь ойлгомжтой," Renzo тайлбарласан — " гэдгийг бодит урсгалыг дэлхийн юм биш кино нь ижил нэртэй. Энэ нь бүрэн инээдтэй, тэр ч байтугай миний уучилсан стандарт. Гэхдээ бүх дөрвөн бидэнд байна showbiz хүмүүс, бид зарим талаараа гунигтай гэдгийг бид биш шүү авах харилцаа нь үзэгчдийг."
  
  
  "Тийм үед дөрвөн дэлхийн шилдэг талуудад та нарын эргэн тойронд унаж манай занга," Studds Mallory хэлсэн нь том инээмсэглэл, цутгахад өөрөө дөрвөн хуруу виски нь болор decanter, " бид та бодсон, манай үзэгчдийн байсан хоригдол үзэгчдийг. . Дардаг хадаас санал хураалтын.'
  
  
  Энэ psychopaths ' эмгэг судлалын хэрэгтэй үзэгчдийг нэг хэсэг байсан нь сул тал гэж олон удаа хүргэсэн нь их-ийн хямралтай. Гэхдээ илэн далангүй яг одоо би харж чадахгүй байсан нэг сайн арга эргэн тойронд гарч, энэ уулзалт. Миний хань байсан нягт үүрэг, мөн аль нэг талд нь буйдан байсан хоер бадриун хамгаалалтын ажилтан нь зургаан метр өндөр, буу зурсан.
  
  
  Pierrot анзаарсан байх естой гэж би бодож байсан эдгээр шугамын дагуу, учир нь тэр урвалд. "Таны аюулгүй байдлын нарийвчилсан, Ноен Картер," гэж тэр хэлсэн, " гэж Индонезийн. Тэд холбогдсон үнэнч, болох л байх дамжуулан олж авсан өндөр цалин. Мөн эдгээр нь хамгийн сүүлийн үеийн илчлэлт байна, сайн биш, жигшмээр, тэд ойлгохгүй англи хэлний бүх. Ямар ч Хятад, аль, Ноен к. о, Бохир. "Гөлөг ану, дараа нь бид үхэх болно," Гол Capone хэлсэн байна. "Бид мэднэ таны төлөвлөгөө, тэнд байгаа хүмүүсийг эго мэддэг. Магадгүй тэд амжилт бол бид чадаагүй.
  
  
  "Би тийм гэж бодохгүй байна," Pierrot хэлсэн байна. "Ерөнхий Maserati нь шүүх хуралдааны танхимд хорионд болон хүлээж байна гэсэн хэрэг. Хамгийн магадлалтай, энэ нь байх болно цэргийн бүрэлдэхүүн. Хэрэв таны биеийг олж дараа студи хамгаалалтын ажилтан буудсан та өөрийгөө батлан хамгаалах, бид тавьж болно эцсийн хумсны таны авс... үүнээс гадна, бид одоо яриад бидний зугаа цэнгэл, мөн биш талаар уулзалт эн тэргүүнд. Би асуух болно Сэр Хью эхлэх түүх, хойш төлөвлөгөө нь үнэхээр emu юм."
  
  
  Сэр Хью урагш бөхийн, гоемсог хувцастай, төгс, ямар хийц, захирал нь affable, affable боловч үр ашигтай Шинэ англи бизнесмен.
  
  
  -"Таван жилийн өмнө," гэж тэр хэлсэн нь хялбар, ярианы өнгө аяс, " энэ бүх хүрсэн оргил үед би мэддэг болсон миний мэдрэлийн улсын. Fainting, эргэлзэж үг хэлэх, түр алдах, санах ой гэх мэт. Гэхдээ ямар байсан ч муу байсан түүний хандлага зөвшөөрөх зүйлийг гараас авч хийх нь зовлонтой байхдаа баригдаж хүртэл түүний сэтгэл хөдлөл.
  
  
  Би үргэлж мэдэрдэг байсан шиг би урьд нь оролцож нь ажилд садар эм жишээ нь, нэг удаа эсвэл долоо хоногт хоер удаа; цорын ганц ухаалаг арга: ямар ч хүйтэн олон хүн, зүгээр л шууд доош байна. Харин түүний зочид буудал тэднийг эмчилж бага зэрэг бүдүүлэг үе, тиймээс би байсан цалин нь бага зэрэг илүү. Гэхдээ бүх зүйл болсон ч хам, нэг сайхан орой тэр бараг шууд утгаар нь унтраах авсан дүлий гичий юм дагуурын. Энэ зардал нь надад маш их мөнгө хуульчид, найз нөхөд, зарим яамд, тиймээс дээр эргэн тойронд авах нь энэ. Энэ үед дээр байсан, би ойлгосон, шаардлагатай эрүүл мэндийн анхаарал татаж байгаа юм.
  
  
  Хамгийн дэлхийд аз, хэрэв энэ нь илэрсэн Доктор Untenweiser. Тэр олсон зөв эм хяналтын миний мэдрэл, sadistic үйлддэг. Энэ үеэр хэд хэдэн уулзалт нь буйдан дээр, тэр намайг ойлгох гэж үнэхээр юу байсан юм гэж дээр нь миний буруу байсан, магадгүй олон хэвийн бус зүйл. Ямар ч тохиолдолд, энэ нь ямар нэг зүйл биш юм гэдгийг би та боломжтой байх болно амьдрах тав тухтай амьдрал нь зохистой эмчилгээ нь. Мөн тэр нь туйлын зөв. Д жилийн дараа, тэнд байсан ямар ч илүү тодорхой асуудал, бусад нь нэг жижиг алдаа үед харамсалтай охин үлдсэн байсан ажээ. Харин түүнийх байсан дээшлэх дэлхийн тэгэхээр бүх юм цэвэрхэн арчигдаж дор сандал.
  
  
  Гэхдээ би юу чадахгүй тайлбарлах, хүндэт Доктор Untenweiser "гэж Сэр Хью шиг хайнга юм шиг тэр тухай ярьж байсан нь арьсны тууралт," гэж би санаж байна, миний хуучин хор хөнөөлтэй цэнгэл, би хэрэгтэй зүйл асар их байна, ямар нэг зүйл дэлхийн, тэднийг солих. Энэ нь дараа нь байсан гэж Renzo, Хавтан , мөн Пьеро дээр гарч ирсэн дүр зураг, гэсэн дарааллаар. Renzo?
  
  
  "Сэр Хью байсан Доктор Untenweiser түүний хувийн эмнэлэг," Renzo хэлсэн байна. Дүр ба алдар нэр хурдан тархсан мэдээлэл тойрог орчимд гадаа сан. Түүний өөрийгөө амссан нь харамсалтай төрлийн мэдрэлийн задаргаа, мөн түүнчлэн зовж ижил хүчирхийлэл үйлддэг гэж Сэр Хью бодол маш аюултай түүний дүр. Миний хувьд, энэ нь байсан хөвгүүд. Мөн мөч нь сул дорой өсвөр насны хүүхэд нь нүүр царай нь Botticelli херубын илэрхийлсэн түүний ingratitude болон нас барсан peritonitis, тэр гэрээ байгуулсан улмаас хагардаг гэдэс, түүний эго харсан Easeful Акр Эмнэлэг гэж нэг газар амарч байхад хэдэн бизнес найз нөхөд hushed хүртэл хамаагүй. '
  
  
  Тэрээр бас ярьсан нь илэрхий хайхрамжгүй байдал of a madman.
  
  
  "Миний найз итгэлтэй гэж надад Доктор Untenweiser байх байсан нь саад хэдэн тунгаар кокаин гэж би шиг агуу Шерлок Холмс, хэрэгтэй цаг үе ойлгох нь миний бүтээлч чадвар. Мөн энэ нь нэмэлт урамшууллын миний хувьд явах энэ эмнэлэг. Миний их гайхсан, тэр олдсон энэ эмнэлэг-аар хамтран зүтгэгч дэлхийн кино, таны нэгтэн Ноен Картер, Крис Mallory.
  
  
  "Би тэнд очсон бол завсарлага авах нь booze," Studds хэлсэн баяртайгаар Mallory. "Биш гэдгийг түүний согтууруулах, ямар ч. Харин хааяа нэг, нэг удаа, эсвэл жилд хоер удаа, энэ нь утгагүй зүгээр л суулт гарч эргэн тойронд миний rta. Дараа нь би зарим нэг галзуу pranks, би хүлээх хэрэгтэй дахин эргэн авч зангидсан дахин. Энэ удаа байсан нь түүний хамгийн сүүлийн Оскар; тэд гэж нэрлэдэг энэ Mallory-ийн шинэчлэлт, хэрэв би хэзээ ч тэнд байсан. Түүнийх явсан Мексик, нэг сонирхолтой whorehouse. Тэрээр эхлээд архи виски, миний хувьд ямар адил юм биш ундны. Гэхдээ тэр үед би шилжсэн tequila, би хийж байсан нь зарим нэгэн заль мэх нь эдгээр дөрвөн whores нэг удаа. Түүнийх нь бас биеэ програмист. Эдгээр тэнэг Мексикийн whores аваагүй захиалга надаас, би ашиглаж нэг эргэн тойронд нь эдгээр хуучин сахлын машин авчрах их миний эргэн тойронд. Эдгээрийн нэг bitches байсан авч булш, нөгөө нь хэзээ ч алхаж дахин. Бусад нь байсан бас бага зэрэг нөлөөлсөн байна. Харин та ямар нэгэн зүйл худалдаж авах, Мексик, тиймээс би өөртөө худалдаж авсан нь alibi. Гэсэн хэдий ч, би мэдэрч байсан гэдгийг цаг завсарлага авч дахин бага зэрэг сэрүүн орчин. Тэр дээр зарагдаж онгоц Сассекс, хаана энэ бүх хамт ирсэн."
  
  
  "Тэр нэг удаа байсан, хаа нэгтээ Африк,"Pierrot цааш нь," дор pseudonym ' Чарльз Stratton.' Тэр сонгосон энэ нэр нь байсан, учир нь энэ нэр алдартай ерөнхий "Бага Эрхий мэргэн". Тэр бие махбодийн гэхэд дуусах номлолын Төв Африк. Энэ нь маш амжилттай болсон ч бүхэлд нь аюулгүй. Гэх мэт миний найз энд, би та тодорхой penchant үрэлгэн. Өмнө нь нөхцөл байдал байсан шийдвэрлэж, тэнд байсан олон гайхмаар аллага цагаан фермер гэр бүл. Мэдээ түүхийг урд хуудсуудыг тухай, эрүүдэн шүүх, хүчингийн хүүхэд, олборлолт гэдэс, зарим тохиолдолд хүүхэд байсан идэж нээлттэй өмнө тэдний эцэг, эх. Би ч явсан шууд тэнд бол Нүб-ын асууж байсан надад, гэхдээ илүү нэгдэх эдгээр жижиг бүлгүүдийн илүү цэгцэлж асуудал."
  
  
  "Энэ Pierrot," Хавтан bellowed, " үргэлж вэ, юу гэж тэр хүсдэг.
  
  
  Pierrot инээмсэглэн цааш үргэлжлүүлэн: "цаг үе, Сэр Хью очиж түүний эмнэлэг, Easeful Акр, шалгах ledgers хэрхэн харж байна тэр эмчлүүлж байгаа Dr. Untenweiser хайх мэдээлэл болзошгүй туслах Emu-д эго-мэйл бизнес" гэж хэлсэн байна. Биш blackmail, харин мэдлэг, хэлэх, sodomy нь чухал nobleman тусалж болох нь emu шинэ нэр юм биш үү?
  
  
  Сэр Хью хурдан хакерджээ миний pseudonym, олж талаар их файлуудыг өөр хоер soulmates д Renzo болон Studse, мөн биднийг нэгтгэсэн. Маш нууцаар миний хувийн жигүүр цуврал уулзалт хүргэсэн Урсгал Гэрэл төсөл .
  
  
  "Гэхдээ энэ нь байсан Pierrot хэн нь үнэхээр тавьж хамтдаа" гэж Хавтан. "Захиалга авах, Pierrot, бид бүгд immaculately элэгдсэн өмнө таны орлого, эсвэл бид өөр байх байсан." "Үзье л гэж хэлэх нь бидний ур чадвар шинжилгээнээс өөр хоорондоо," Pierrot хэлсэн байх естой. "Бид бүх, ухамсартайгаар эсвэл ухамсаргүйгээр, craved дайралт байгуулах гэж хохироож, бидэнд. Намайг шийтгэж байгаа шоолон инээлдэж, учир нь миний өндөр байна. Renzo алдсан түүний өв. Сэр Хью байгаа хэдий ч түүний алдар нэр, эд баялаг, ч байсан эцсээ хүртэл тэвчих цуврал нарийн taunts учир нь түүний бага төрсөн эго. Мөн тэд алдсан жимс эго үржлийн нь сэтгэн бодох чадвар нь ямар ч тодорхой санал, эсвэл шагнал."
  
  
  "Зөвхөн, хэн ч бидний эргэн тойронд болох өшөө авах шиг тэр үү," Renzo бодсоноо хэлсэн. "Бидний бяцхан escapades боловч техникийн хувьд гэмт хэргийн байсан хүүхдийн тоглох. Ариун
  
  
  Жорж бэлэн байсан алах луу, гэхдээ тэр зөвхөн санаа зовж амь нь ялаа . Одоо бид хамтдаа юу ч хүрч болно..."
  
  
  "Renzo studio-ийн болон түүний нэр хүнд кино найруулагч надад энэ санаа нь," Пьеро хэлсэн байна. "Бид тусласан миний өөрийн дипломат холболт, түүнчлэн Сэр Хью-ын олон улсын бизнесийн түншүүд, түүнчлэн Үржлийн-ийн техникийн ур чадвар, нэр хүнд. Бид цуглуулж, зэр зэвсэг, цөмийн warheads тоноглох шаардлагатай их тээгч бөгөөд бүх засгийн газар сайн дураараа өгсөн бидэнд дээр суурилсан бичиг нь Renzo-ийн тухай кино тэмцлийн талбар. Энэ нь хугацаа авч, гэхдээ энэ нь болсон. Зөвхөн сэжиг ирсэн хоер мэдрэмж twangs өөрийн байгууллагын болон мэдрэмж нь бусад Ноен Картер, Clemm Андерсон, хэн байсан нь арилгах болно.
  
  
  Энэ баасан гарагийн орой. Дөрвөн бидний шийдсэн сайхан оройн хоол хотод, магадгүй Ноен Картер-ийн дур булаам найз, Signorina Cavour, болон бусад хэд хэдэн өгөөмөр хатагтай. Маргааш Renzo, Сэр Хью, мөн түүнийг ниснэ Renzo хувийн тийрэлтэт хоргодох бид бэлтгэлтэй байсан. Дагуу шилдэг мэргэжилтнүүд, энэ нь хамгаалж, тэр ч байтугай хамгийн аюултай хур тунадас үеэр хүнсний бид бэлэн байна. Нэмсэн аюулгүй байдлын бид өвөлжөө гүн далд нь шүүж агаар, боломжтой бүх тохь тухтай. Бид хангалттай баялаг хэлбэрээр тэдний сайхан алт баар байсан илгээсэн нь түүний Lugano явцад сүүлийн зургаан сар . Бид өөрсдийн цэргийг мянган эрэгтэй, адил хоер харуулууд энд. Түүний найдвар нь та бүгд мэдэх нь аз жаргалтай энэ түүх одоо.
  
  
  Д хэрх, Perestov нулимж дээр тансаг хивс. Бусдад хэлээгүй.
  
  
  "Биш, маш урам зоригтой үзэгчдийн би найдаж," санаа алдаад Сэр Хью. "Гэхдээ би сурсан амьдрах нь миний бяцхан бухимдал."
  
  
  "Яагаад биш гэж Ану-ын bastard нисдэг нь та чин сэтгэлээсээ?" Ко Faul агуулж чадахгүй байсан түүний сониуч зан. "Ноен Mallory байх болно, хэдэн цагийн турш хөтөлбөрийн сүүлийн соронзон хальснууд нь түлхэж компьютерийн товчлуур," Pierrot хэлсэн байна. "Өөр нэг онгоц нь бэлэн тээврийн эго тэр үед бидэнтэй нэгдэнэ үү аюулгүй цаг . Харах, сонсох, бидний бяцхан гүйцэтгэлийн явцад эдгээр хоер хоногийн үед радио, телевизийн болно, одоо ч гэсэн ажил." Studds Mallory ууж түүний гурав дахь хүчтэй уух. Тэр ирээд, түүний сандал дээр урагш, түүний цэнхэр нүд нь бүлтийж арай үед ямар байсан тухай гардаг. "Та надад амласан анхны тахил, Pierrot" гэж тэр хэлсэн байна. "Уучлах илэрхийлэл." Тэр хүрсэн минут гаргаж ирээд том paring хутга. Тэр үүнийг нээсэн, мөн урт муруй ир гарч ирсэн.
  
  
  Би сонсож болох Томоохон Моне-ийн амьсгалын quicken миний дэргэд байна, гэхдээ тэр ч бүү хэл анивчих.
  
  
  "Та нар үзнэ үү," гэж Pierrot. "Та оноос хойш байсан зэрэг нь хангалтгүй үзэгчдийн бидэнд хэрэгтэй болно сэтгэл ханамж авч, та бусад зарим арга зам."
  
  
  Studds хүртэл өссөн нь түүний сандал, ханш огцом унав хутга руу бүрээс түүний цамц зүгээр л доор түүний хүйс. Гол growled, гэхдээ энэ нь бүхий л байсан. Дутагдалтай урвал явж байсан Хавтан галзуу нь уур хилэн. Дахин дахин тэр stabbed италийн ажилтан. Гэвч хувь заяа байсан мерси дээр хүн, гурав дахь эсвэл дөрөв дэх цохилт цохиж хүн нүүр, болон цуст бие доош унасан орой дээр надад. "Маш хайхрамжгүй, Studds, antiquities" гэж Сэр Хью. — Би боддог юм, энэ Хятад эрийн ээлж?"
  
  
  Тэр босож явсан Halyard, хөдлөхөд авъяас зүү нь sailmaker түүний waistcoat. Би хэзээ ч мэдэхгүй байна энэ нь ямар учиртайг, аль, учир нь тэр үед Ко Fol зэрэг цианидын капсул тэр байсан нуугдаж байсан нь түүний шүд, нас барсан өмнө Сэр Хью болох мэдрэгчтэй энэ.
  
  
  Шар Мэхлэгч. Сэр Хью pouted шиг өөх медаль хүртсэн хэн тоглож чадахгүй.
  
  
  "Сайн, сайн" гэж Pierrot. "Бид чадна л гэж найдаж байна, бид өсөх болно дээрх энэ аймшигт radicalism болон үндсэрхэг манай найз дахь Интерпол.... Renzo, амжилт хүсье таны орос.
  
  
  Тэр мэдэж байсан ямар нэг зүйлийн талаар MGB сургалт. Гэх мэт бидний сургалт, СҮХ, энэ дээр анхаарлаа хандуулж нууцыг хадгалах нүүр эрүүдэн шүүх. Гэхдээ манай өрсөлдөгчид байсан санаж байсан юм, эцэст нь, илүү юу ч биш жирийн эрүүдэн шүүх, төгсгөл зэрэг нь өөрөө.
  
  
  Нарийхан, уурлаж, гоемсог нь тохирсон тохирсон, Renzo өссөн түүний сандал. Хүний эго нь нимгэн, хүйтэн инээмсэглэл шиг хөрөг гоемсог Сэргэн мандалтын үеийн өвөг дээдэс тэр мэдэгдсэн.
  
  
  "Баярлалаа, Pierrot" гэж тэр хэлсэн байна. "Би авах тусгай таашаал эргэж эдгээр bleating гетеросекс төрөл болгон whimpering jelly. Тэгэхээр, би эхлэх болно эго нь proletarian бэлгийн булчирхай. Түүний хөхний халаасны, тэр гарч ирээд нарийн suede scabbard, эргэн тойронд нь нимгэн мэс scalpel байсан товойж гарч ирсэн.
  
  
  Тэр дотор аль хэдийн олон төрлийн буйдан үед Perestov хашгирав: Тэр lunged урагш нь түүний хорьж хөлийг өшиглөж Renzo хатуу, санаатайгаар д crotch.
  
  
  Renzo хоер дахин гаруй өвдөлт, шатлан буцах. Тэр үед болсон явдал нь түүний хөл болон эго, амьсгал хэвийн буцаж, тэр hissed үед хоер харуулууд.
  
  
  "Та төлөх болно учир нь энэ нь, орос. Мөн та төлөх болно учир нь энэ нь.
  
  
  Би хүчтэй, ходоод, гэхдээ би буруулсан үед Renzo эхэлсэн огтлох миний эго. Perestov нас барсан нь урт удаан цаг хугацаа, харин амьд үлдсэн. Тэнд байсан хэдэн groans эцэст, гэвч тэд бараг хүний дахиж. Тэдгээр нь сайн дурын бус рефлекс нь dismembered, тамлан зовоож хэсэг мах гэж алдаж, бүх холбоо, ухамсар. Би үзэн яддаг бүх зүйл Oleg Perestov зогсож, харин тэр үед би найдаж байсан гэдгийг би хийж байсан нь мөн адил зохистой үр дүн.
  
  
  "Одоо та нар, Картер," Pierrot хэлсэн байна. Гэхдээ тэр эргэж харан түүний сандал дээр биш үү дахин шилжих. "Миний бодлоор бүх зүйл та харсан болж, таны найз нөхөд байж болно, бас та нарын хувьд амар хялбар, Картер. Би бодож байна... Тэр босгосон жижиг гар түүний илүү анхааралтай самнасан goatee нь илэрхийлэл гүн төвлөрөл.
  
  
  "Жирийн хүн амины шиг хэтэрхий бүдүүлэг манай том шоу," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Байдаг гэдгийг хүүхдүүд дээр Rosana?" Гэж би түүнээс асуув, гаргах даа. Тэр асуусан тэнцэх хамтдаа зарим салангид сэдвээр өмнө нь тэрээр нас барсан байна.
  
  
  "Та таасан зөв?" Одой эелдэг асуув. "Тийм ээ, зүгээр л би хайлт нь таны өрөөнд үед та маш ухаалаг алга болсон анхны өглөө. Түүний хүн хайртай хөнгөн атлетик, миний өндөр байна гэдэг нь тодорхой давуу талтай . Энэ нь тийм биш юм нь хэтэрхий хатуу намайг дамжуулан slip дээвэр зочид буудал, авирч доош тагттай, мөн гэтэх гудамжны аль аль нь дахин. Ядуу Roseanne, тэр ч дүр үзүүлж ажиллах нь бидний ашиг сонирхолд. Харин бид байсан олон баримт түүний тухай холболт Хурандаа Norden, тиймээс би устгах байсан гэнэ. Харамсалтай нь. Тэр байх нь сайхан бүсгүйг манай шинэ гэр.
  
  
  "Тэр танд итгэж," би хэлэв.
  
  
  "Бүх улс төрч байна урмыг хугалахгүй хэдэн сонгогчдын талд өндөр улс төр," Pierrot хэлсэн нь тэвчээр of a madman гээд ногдуулах түүний логик дээр нь ноцтой бус итгэгч .
  
  
  "Одоо хүн бүр зөвшөөрч байгаа хамгийн том асуудал дэлхийн overpopulation. "Дэлхийн Төгсгөл" хувь нэмэр оруулах болно энэ асуудлыг шийдвэрлэх. Ямар ч тэмцээний бидний эргэн тойронд гарч, энэ нь бидний ажил шүү дээ давамгайлж байна."
  
  
  Тэр инээмсэглэн. "Гэхдээ би байх болно сүүлээр манай оройн хоол." Та, Картер, байх болно цорын ганц гишүүн, бидний олон улсын үзэгчдийн хэн мэдэх болно зорилгоор манай харуулах." Тэр инээв. — Тэгэхээр нь би байх болно, тэр ч байтугай touch та." Бид та нарыг авч болно буцаж catacombs, буцаж адил далайд гарцгүй газар. Тэнд бид та нарыг орхиж үзэг, цаас бичиж таны өнгөрсөн дурсамж зэрэг дэлхийн дэлбэрсэний агаарын мөн та нар үхэх нь өлсөх, цангах. Миний урвуу цаг гэж би найдаж байна гэж хуудас хамгаалагдах болно; түүхийг тухай архитекторч энэ үйл явдал: Ноен Хью, Renzo, Studse, надад. Хэдэн зуун жилийн турш, эдгээр цэдгүүдийг олж болно хамт таны яс, хүмүүс эрт Христийн алагдсан. Тэр алгаа таших түүний гарт ямар нэг зүйл хэлж байгаа нь Азийн хэл, би чадахгүй нь нэн даруй хийж болно. Odin эргэн тойронд харуулууд намайг цохих хэцүү толгой дээр, тэр ухаан алдаж өмнө тэр чадах буцаж тэмцэх.
  
  
  Тэр үед regained ухамсар, тэр эргэж, түүний шүүхээр catacomb дижитал гар. Pierrot зүүн тухай анхаарлын өгч, намайг жижиг хүснэгт, зарим бал үзэг, мөн тухай хэдэн арван дэвтэр. Бүх юм: шинэ тавилга, эвлүүлж хулгайлсан дугуй, машин, хуучин, маш их хуучин яс, болон түүний. Би байж болох юм баларч хүртэл бол би бичиж байсан Pierrot-ийн урам зоригтой үгс, гэхдээ магадгүй би юм хийсэн нь өөр ямар нэг цаас.
  
  
  Гэхдээ юу? Барих өргөдөл, зангиа цаасан энэ нь,, дараа нь энэ нь явцгаая? Харин хэн нь там юм гэж анзаарч энэ мэдээг цаг хугацаанд нь? Түүний урам нь хугарсан түүний хэмээжээ. Хэрэг биш байх нь ердийн Ник Картер. Нэмэгдэл доромжлох, тэд намайг орхисон миний Luger, миний stiletto, миний хийн бөмбөг, болон агуулга нь миний бүх халаасыг.
  
  
  Миний хутга байсан файл, гэхдээ энэ нь ажиллахгүй байгаа юм бэ. Энэ нь адил байх болно хакердах руу safes нь Хөөх Манхэттэн Банк нь захидал онгойлгогч, зүгээр л дасгал хэмээжээ.
  
  
  Би хадгалж бодож дугуйлан гэж миний үзэж тоолсон доош цаг шиг минут, би олж чадахгүй шийдэл. Энэ бямба гарагийн өглөө, дараа нь шөнө нойрмоглох болон мөчүүдийг нь нас барсан төгсгөл. Пьеро, Renzo, мөн Сэр Хью байх естой агаарт одоо явж тэдний тухтай, холын hideout . Хаа нэгтээ миний ард, Крис Mallory тавьж байсан дуусгах хүрсэн нь түүний компьютер програмчлалын. Дараа нь Вашингтон, Hawke айж зарим нь гэм зэмгүй ажилчид, ятгах ахлах ажилтнууд бүх зүйл нь нарийн байх, учир нь Ник Картер дээр ажиллаж байсан энэ хэрэг мөн гэж үздэг энэ нь үүнчлэн байв.
  
  
  Тэнд байсан үймээн шуугиан хаа нэгтээ үед баруун төгсгөлд туннель. Харх? Жижиг цагийн хулгайч нар ирсэн нуух бүр ч илүү тэдний шатааж энд? Тэр ч байтугай цагдаа байсан намайг аз жаргалтай болгосон ч, тэд байсан захиалга Жерри Карр.
  
  
  "Инээж байгаа зураг." Энэ нь байсан Hyman-ийн дооглож, дуу хоолойг нь өгсөн гэсэн сэтгэгдэл их тусламж.
  
  
  "Trovato, бид түүнийг олж," гэж нэгэн дуу хоолой гэж би саналаа гэж хамаарах Дэслэгч Gismondi, Гол Millione-ын туслах. "Хаана байна, бусдыг нь?" "Та хэрэгтэй таслагч." Тэр аль хэдийн гаргаж өгөх захиалга ч дэмий үрэх ямар ч илүү их цаг.
  
  
  "Түрүүч Fazio," Gismondi сонссон түүний хариулах. "Онцгой байдлын шарагч".
  
  
  Renzo-ийн өргөлийн болно сэтгэгдэл гадна миний гар нийт харанхуй, харин Hymana болон залуу ерөнхий инженер нь гэж харсан тэд ойртон баар. Дараа нь тэр харсан сулхан гэрэл нь бамбар багасгах замаар металл цөцгийн тос шиг. Би бүдэрсэн гарч цооног, өөрийгөө олж Hyman-ын зэвсэг.
  
  
  "Бид бага дөчин найман цаг," би хэлэв. — Би та нарт хэлж болно бүх зүйл дээр арга. - Хүүе, сайн байна уу..."
  
  
  Энэ нь бадриун Gilchrist, хэн гарч ирэх Дэслэгч Gismondi.
  
  
  "Бямба гарагийн амралтын өдрүүдэд," тэр grumbled. "Би хүлээн зөвшөөрч чадахгүй байсан үед би авч энэ ажил. Харин залуу Hyman баригдсан байна надад, би хүлээн зөвшөөрөх естой байдаг гэж зарим техникийн асуудлыг сонирхол надад. Тэр юу хэлсэн талаар компьютерийн хяналтын бүхэл бүтэн арсенал... "
  
  
  "Shut up and сонсож," би хугарч. "Би юу гэж хэлэх нь та сонирхож болох илүү. Мөн та, Gilchrist, байж болох юм, бидний цорын ганц арга зам нь энд гарч.
  
  
  Биднийг жолоодож аль болох хурдан, би тэдэнд хэлсэн, миний түүх, мөн тэд надад хэлсэн ирлээ. Миний төлөвлөгөө нь мэдэгдэж байсан, гэхдээ их байсан авахын тулд энэ компани, ТТГ-ын Ерөнхий Maserati, болон бүхэлд нь эго commando шигшээ багийн хамт байсан Жерри Карр, Бен Мужаан, Ник Картер. Тэр таасан байж болох юм. Гэхдээ би юу чадахгүй таасан, би юу ч чадахгүй байх гэж найдаж учир нь, гэж байсан Hyman бодол миний transistor tracker,, дараа нь Gismondi ятгаж байсан. Тийм биш л байсан тэд албан бусаар ажиллаж байна, гэхдээ тэд бас ажиллаж хууль бусаар дахин үедээ чагнаж нь commando нэгж нэгдэх Gilchrist ан намайг доош нь. Машин тэмдэглэж байна, тэднийг, тэд нэг оноо гэж бид хэрэгтэй агуулахын зураг. Gismondi засаж газрын зураг маажин Томоохон Millione. Тэд й байсан ч гэсэн авч чадсан ойрхон гол хаалганы талбайд байсан бөгөөд одоо сайн битүүмжилсэн унтраах хоер үзүүрийг Дэлхийн залуус , гэвч тэд авч өөр, roundabout маршрут.
  
  
  "Гэхдээ бид одоо ч гэсэн ижил байр суурьтай байна," гэж тэр дууссан. — Та гэж хэлж чадахгүй байг commandos судлах. Хэн ч бидний эргэн тойронд боломжтой байх болно эвдэн засгийн газрын аппарат гэж Pierrot зүүн биднийг бүслэн хаах. Тэр ч байтугай хэрэв бид орж ирсэн, бид олох болно өөр юу ч биш цэвэр албан мөн адил хоосон агуулах. Мөн тэд хангалттай хувийн цэргүүд тэнд бүрэн дундаас бидний өмнө бид боломж байна crack шалан авчрах бүхэл бүтэн арсенал гадаргуу. Тэд үргэлж хэлж болно тэд буудсан бидэнд байна, учир нь бид байсан сүйтгэж их хувийн өмч юм."
  
  
  "Манай байгууллага ч байдаг," Дэслэгч Gismondi хэлсэн байна. "Би-д барих нь аль аль нь Ерөнхий Maserati болон Хурандаа Norden, хэн ч хүлээж албадан гаргах. Тэд бэлэн байна эхлүүлэх нь агаарын дайралт хэрэв шаардлагатай бол, мөн таны дансанд нь, би ойлгосон, энэ нь зайлшгүй шаардлагатай юм одоо."
  
  
  "Ямар ч боломж," би хэлэв. — Энэ нь хэтэрхий их эрсдэлтэй үед эдгээр бүх цөмийн warheads ойрхон хамтдаа. Би өгч чадна цэвэр тэсэлгээний өөрийгөө гэмтээх Дэлхийн Төгсгөл хуваарь, харин зөвхөн эцсийн арга хэмжээ болгож. Би одоо ч гэсэн зарим нэг карт хүртэл миний ханцуйнаас.
  
  
  "Би үүнийг хүсэж байсан тамга, Ноен, Картер" Gismondi гашуунаар хэлэв.
  
  
  "Гэхдээ энэ нь эмэгтэй," би хэлэв.
  
  
  
  
  Бүлэг 9
  
  
  
  
  Зүгээр л дараа үд гэгддэг, бямба гариг, shaven, бага scruffy Бен Мужаан хажууд сууж Камилл Cavour-д явлаа түүний Rolls-Royce. Сайхан машин байсан хурд хэтрүүлэх зүг Лорензо Conti-ийн семинар. Энэ нь байх болно намайг зардал нь маш их хүчин чармайлт, гэхдээ бид тэнд байсан...
  
  
  "Одоогийн байдлаар та мэдэж, тэр хэсэг бүлэглэл," Hyman хэлсэн байна. "Бид мэдэх гэж тэр өвчтөн үед тэр эмнэлэг, өлгий энэ бүх аймшиг."
  
  
  "Харин тийм байна, хэдэн зуун бусдад," би хэлэв. "Тэр байхгүй байсан тэр үед. Мөн хэн ч дурдсан түүний үед тэд bragged д Renzo ' s office. Ямар ч шалтгаан байсан нь тэдний хувьд түүнийг байлгах хамтын ажиллагааны нууц тул тэд бодсон бид үхсэн байх болно ямар ч байсан. Надад нэг санаа байна, Hyman, болон, хөөе бид Бурханы естой nah татахуйц дээр. Учир нь энэ нь нэлээн их л бид үлдсэн байна.
  
  
  "За," гэж тэр хэлсэн байна sourly.
  
  
  "Юуны өмнө," би хэлсэн, дуусгах миний жагсаалтыг тэргүүлэх чиглэл, " эсэхийг Mallory байдаг. Энэ нь маш чухал юм. Цорын ганц арга зам зогсоож, энэ нь өөрчилж, эго хөтөлбөр, зөвхөн нэг хүн юу хийж чадах юм Gilchrist.
  
  
  "Магадгүй? Энэ stocky хүн snorted indignantly. "Надад харуулах компьютер, Картер, би юу ч хийж болно, энэ нь." Нь дээр тоглож Суонси Голын гаргах souza meniere болон бөмбөгдөлтийг Guam. Энэ нь юу Техасын Mallory troll хийж болно, Gilchrist хоер удаа хийж болно.
  
  
  "За," би хэлэв. "Hyman, дуудлага Камилл Cavour үед Le Superbe. Тэнд ч бас их боломж гэдгийг хүмүүс лангууны ард хүлээн зөвшөөрөх болно, миний дуу хоолой болох Жерри Карр юм. Хэлж хөөе гэж сурталчлах, дэмжих "Дэлхийн Төгсгөл", ee байна оролцохыг урьж нээх шинэ хийн станц. Түүний төлбөр байх болно 100,000 liras. Gilchrist болон түүний болно түүнд хүлээж байдаг. Дараа нь түүний, I ' ll бизнесийн доош авах. Хэрэв та сонсож чадахгүй намайг хорин дөрвөн цагийн турш, та болох дусал таны бөмбөг.
  
  
  Тэр толгой дохиод, одоо ч залхаж.
  
  
  "Nah хандаж байна студи," би хэлэв. "Хэн ч тэнд харин Крис Mallory мэддэг нь миний үүрэг гэж Бен Мужаан, тэр нь мэддэг түүж орон гэргүй bums түрсэн их орж, бага зэрэг өнхрөх, эсвэл ямар нэгэн зүйл. Нэг удаа бид студи, бид үүнийг хийх болно, мөн гэдэгт найдаж нь Камилл туслах . "
  
  
  -"Та юу гэж бодож байна," гэж Дэслэгч Gismondi нь эрээ цээргүй инээмсэглэж, " гэж Signorina Cavour нь маш дуртай авч дээр үүрэг аврагч учраас л тэр хааяа гарч ирэх үед буяны бөмбөг?"
  
  
  "Үгүй ээ, гэхдээ би боддог Камилл нь арай илүү хувийн хөдөлгөгч хүч нь гэж оролдож хамгаалахын тулд бид юу бүх дуудлага соел иргэншил. Би андуураагүй юм л бол, түүний нас барсан.
  
  
  "Нээлттэй над шиг," Gilchrist гомдол гаргасан. "Харин Хатагтай Mallory үзнэ үү хүсэж байна." Хэрэв энэ stingy засгийн газар зөвхөн надад өгч тав дахь эго төсвийн... гэхдээ магадгүй энэ өөрчлөлт нь их юм санаж."
  
  
  Камилл болсон уур хилэн гэж хөөе Hyman санал болгож байна. Харин тэнд байсан арван таван эрсдэлтэй минутын үед штс-өмнө нь тэр тохиролцсон үлдсэн миний төлөвлөгөө.
  
  
  Эхний чухал болон unflattering шалгалт миний гадаад төрх гэж Бен Мужаан, өмнө нь тэр бүр хүлээн зөвшөөрсөн гэдгийг тэр мэдэж байсан, надад. Дараа нь бид зарцуулсан нь бага зэрэг цаг хугацаа үнэлж миний одоогийн төрх үзэгчдийн.
  
  
  "Нэг тэнүүлчин" гэж тэр хэлсэн байна. — Гэхдээ та одоо ч гэсэн хүчтэй эрэлхэг би үнэхээр дуртай, Жерри, Бен! Магадгүй би болно гэж боддог, өөр нэр..."
  
  
  "Ник Картер," би хэлэв. "Энэ бол миний жинхэнэ нэр. Мөн та илүү сайн мэдэх естой."
  
  
  "Гэхдээ би сонссон та," гэж тэр хэлсэн байна. Түүний нүд нь багасч сэжигтэй. "Байдаг нэлээн хэдэн түүхийг та. Мөн би юу сонссон миний найз нөхөд, тэд биш шүү маш сайн байна."
  
  
  Тэгэхээр энэ нь бүгдийг эсвэл юу ч тоглоом. Тэр тоглож энэ шулуун нь түүний болон түүнд өгсөн товч тайлан дээр нөхцөл байдал. Ямар ч Камилл байсан юм, тэр нь тодорхой биш байсан тэнэг. Дараа нь миний тайлбар, тэр хааяа асуудаг асуулт.
  
  
  "Би итгэхгүй байна чамд" гэж тэр хэлсэн тэр үед дууссан.
  
  
  "Хэн ч галзуу хангалттай доош эргэж нь маш том тоглосон кино надад яагаад гэвэл ийм галзуу зэрлэг төлөвлөгөө."
  
  
  Энэ нь байсан, яг энэ хурц түүний хариу гэж би найдаж байсан нь байрлуулж, миний ирээдүйн, хэрэв боломжтой бол, ирээдүйд бүх хүн төрөлхтөн, д. Тиймээс би түлхэж энэ нь цаашид.
  
  
  "Би огт бодоогүй, та надад итгэхгүй аль, Камилл," би хэлэв. Тэр дээр тулгуурласан энэ хүртэл нь харах гэж тэр найдаж байсан буцааж авчрах дуртай дурсамж өнгөрсөн удаа хамтдаа. — Би зүгээр л та нараас надад өгч батлах боломж байгаа юу би чамд хэлж байгаа нь үнэн юм." Хэрэв та одоо ч гэсэн надад итгэхгүй байна, хэрэв та гар дээр намайг италийн эрх баригчид, та авах болно сурталчилгаа нь маш их италийн сонин. Том, илүү сайн байх байсан бол шинэ хийн станц нь нээгдсэн." "Renzo, бусад зүйлсийн дунд, намайг од," гэж тэр хэлсэн байна. "Тиймээс одоо та асууж байгаа бол намайг урваж миний эго ямар нэг зүйлийг шиг цэвэр уран зөгнөл to me." Тэр үед тэрээр эхлээд маргаж, асуудал байсан юм талаас илүү хувь нь суурьшсан.
  
  
  Гэж би түүнээс асуув. "Гэж байсан нь уран зөгнөл? "Rosana-ийн аллага?" Би хүсэж байна, та нарын төлөө байх үеэр хооронд сөргөлдөөн үүсэх Үржлийн Mallory, надад. Үүний тулд, хэрэв та хэрэгтэй болно авчрах Gilchrist минь, нутаг дэвсгэр."
  
  
  — Яагаад түүнийг?" Тэр өгсөн бүх хугацаанд сониуч зан. Гэхдээ магадгүй энэ нь өөр ямар нэг зүйл ч бас.
  
  
  "Инженерийн суут шиг Studds," би хэлэв. "Тэр байж болох цорын ганц хүн хийх чадвартай хүртэл хохирол хийсэн нөхдүүд."
  
  
  Gilchrist урагш орлоо нь мэдрэгчтэй хүний таашаал үед миний зусар тодорхойлолт. Түүний хуучин хүрэн костюм, тэр харсан шиг чоно гээд инээмсэглэв.
  
  
  "Ямар кино байсан тэр дээр ажиллаж байна?" гэж асуув Camilla. Гэхдээ тэр аль хэдийн өмнө нь бид түүний Нэрийн жагсаалт, мөн нэг imperious гар дохио би signaled жолооч нээлттэй өдөр бидний хувьд.
  
  
  "Биш бүх аргууд хамтран ажиллах кино," би хэлэв.
  
  
  "Шилдэг хүмүүс, тэдний эргэн тойрон," Камилл хэлсэн байна. "Алберто нь, студи..."
  
  
  Бид тэнд ирсэн. Ямар ч бэрхшээл үед хаалга. Хуйлаас хурдлаад доош жигд, чимээгүй зам, захиргааны барилга, хаана doormen бүдэрсэн дээр нэг нэгэндээ нээлттэй хаалганы зөвшөөрөх бидэнд. Нь Камилл манай компани нь эдгээр бүх зам нь нээлттэй байсан. "Тийм Ээ, Signorina Cavour. Мэдээж хэрэг, Signorina Cavour. Энэ нь маш хялбар.
  
  
  Тэр асуусан Mallory үед урд ширээ, болон хөөе, тэд хэлсэн, тэр түүний хувийн албан компьютерийн төв дараагийн гутамшигт агуулах. Гэж би хэлэв хөөе өмнө, тэр нь надаас биш зарлаж энэ нь цаашид.
  
  
  "Бид хүсэж гэнэтийн Үржлийн," гэж тэр хэлэв, ил түүний дэлхийд алдартай инээмсэглэв. "Миний найз нөхөд, I.'
  
  
  Нэг хэсэг миний таамаглал байсан ажилчид студи төвөгтэй байх болно, энгийн ажилчид байсан хүмүүс нь юу ч Урсгал Гэрэл төсөл . Хүнд залуус эргэн тойронд аюулгүй байдлын үйлчилгээ төвлөрч байна. гол хаалга болон хашаан.
  
  
  Үзвэл тэр инээмсэглэл болсон үед үе мөчний, тэр нь ч зөв байсан юм. Хүн байсан гэдэгт итгэлтэй Крис Mallory байсан маш азтай байх ийм дур булаам амьтан гэж Камилл Cavour.
  
  
  Би ярьсан Камилл хурдан, чимээгүй бид явж доош хамрагдсан walkway холбосон барилга. Gilchrist нэг алхам байсан бидний ард. Энэ байгаа юм давтан дахин дахин Rolls-Royce.
  
  
  "Let me go эхний," би хэлэв. Үе мөчний Үржлийн өгөх болно та анх таамаглаж байна. Хэрэв тэр биш, хүлээн зөвшөөрч, надад ч гэсэн тэр намайг харж л Жерри Карр, та цагдаа дуудах. Гэвч хэрэв тэр цочирдсон харж байгаа намайг амьд, дараа нь та нар хүлээн зөвшөөрөх естой гэж би хэлж байсан нь үнэн.
  
  
  "Тийм ээ, тийм ээ," гэж тэр хэлэв тэсч ядан. — Та аль хэдийн надад хангалттай. Түүнийх нь ямар ч урт нь хүүхэд. Харин аястай хүүхэд шиг саваагүй, тэр нэмж хэлэв: "би олж мэдэх болно, хэрэв та үнэхээр хэн дараа нь... өөрийн үзэмжээр."
  
  
  Нойрмог хүн саарал жигд дээшээ, түүний сандал үүдэнд технологийн төв. Тэр мэддэг Камилл мөн удирддаг инээмсэглэл бол авах нь хүртэл түүний hunched байр суурь.
  
  
  "We' ll go to Ноен Mallory-ийн," Камилл хэлсэн байна.
  
  
  "Та олох болно дүр өрөө 19, signorina," гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  Тэр хийсэн Камилл хаалга аяархан тогших нь хариулт Үржлийн-ийн growl " Хэн юм?"
  
  
  "Камилл, хонгор минь," Камилл хэлсэн нь жигшүүрт ичиж зовох. "Миний хүзүү, ажил, гэхдээ хэзээ ч хэтэрхий завгүй for you." Studds ярьсан нь дуу юм шиг сонсогдсон нь тэр байлаа unzipping нь цахилгаан товч. "Ирэх, хүүхэд."
  
  
  Аа nah түүний дотор явсан орхиж, хаалга өргөн нээлттэй түүний ард.
  
  
  "Ник Картер," гэж тэр хэлсэн байна, илүү бахдалыг ямар ч илүү захирал төсөөлж байгаагүй. "Юу там are you doing here."
  
  
  Эго-ийн баруун гар явсан товч дээр ширээ, түүний зүүн гар дээр очиж шургуулганд.
  
  
  Түүнд, явж, өрөөний өмнө хоер гараа зорилт цохих, ялангуяа эго-ийн зүүн талд, нь биш байсан нь инч гарч буу.
  
  
  Хэдийгээр Үржлийн байсан том, булчинлаг, тэр бас хурдан дээр түүний хөл. Цаг хугацаа намайг авч сугалж дохиоллын утас болон slam чек хаагаад түүнд хангалттай цаг хугацаанд нь бүрэн сэргээх. Камилл болон Gilchrist бас орж ирсэн. Gilchrist хаасны хаалга түүний ард, далайд гарцгүй энэ нь байлгаж, ямар нэгэн шинэ хэрэглэгчид.
  
  
  Түүний баруун гар талд, Studds авснаас Venetian paperweight, солонгийн өнгийн хавтастай бөмбөг, хэмжээ нь бейсболын. Түүний хурдан leaped урагш, барих эго-ийн мөрөн өшиглөх. Би ухаж миний нударга руу emu амьдралын үүнийг мэдэрсэн живж бүх хүмүүст илүү өөх тос хийсэн дүр, нэг удаа хүчтэй бие sag. Түүний нөгөө талаас цохих emu-д салтаа. Нөхцөл байдал гэдэг нь хурдан, нам гүм, мөн өршөөлгүй арга хэмжээ. Миний Luger байх болно гаргаж авсан, бүхэл бүтэн арми, харин би хэрэггүй юм энэ нь Үржлийн. Эго хүч алга болсон арван жилийн өмнө зөвхөн нимгэн давхарга хумсны хэвээр байна.
  
  
  Тэр зураас үед миний нүд, гэхдээ тэр нь аль хэдийн барьж эго гэхэд хоолой нь аль аль нь гарын эрхий болон forefinger үед даралт цэг. Эго гарт явсан доош ямар ч гэсэн эхлүүлэх нь тэдний ажил. Би л байсан хоер нимгэн зураас харуулах гэж байсан тэмцэх. Би заримдаа их байсан ба осол гэмтлийн үед barbershop.
  
  
  Rivnensky дарагдсан энэ л хангалттай унтрааж эго хэдэн минут. Нимгэн матар-арьс бүс байсан нь ирээд түүний эго-ийн бэлхүүс болон түүний бугуй байсан нягт үүрэг. Камилла хи хи гэж түүний өмд сөгдөн, ил тэр хүнийг үзэн яддаг хувцаснууд. Тэр байсан untied өөрийн тэнцэх тэнцэх түүний шагай хамтдаа.
  
  
  Gilchrist sauntered өрөөнд эргэн тойронд одоо энэ тэмцэл дуусч, унших бүх компьютерийн дэлгэц дээр хана нь баяр баясгалан хүүхэд at the zoo.
  
  
  Үед Studds ирсэн, тэр над шиг defused cobra.
  
  
  "Танд хэрэгтэй хэдэн асуултад хариулах, Studds," би хэлсэн, " өмнө нь бид юу хийх вэ гэдгээ шийдэх нь та." Одоо би түүнийг асууж асуулт. "Чи их хүчтэй, Жерри, Ник, Бен." Камилл ирсэн ойрхон намайг илэрхийлэх нь түүний бахархал.
  
  
  Энэ нь миний өөрийн дэмий алдаа. Миний бүх анхаарал татаж байсан чиглэсэн Studse мөчид тэр авч Luger гарч миний holster хийсэн дүр эсрэг гаслах. Тэр эргүүлснээ унтраах аюулгүй ажиллагаа барих ур чадвар нь тэр байсан олж авсан хэдэн спагетти westerns, авч тогтвортой алхам нь намайг Gilchrist болон дахин эргэж .
  
  
  "Та нарын аль аль нь эсрэг зогсож ханан дээр," тэр хэлэв. "Тавьж, толгой ард гараа. Одоо Камилл Cavour нь асуулт асууж."
  
  
  "За" гэж хэлсэн Studds хэлсэн байна. — Би мэдэж байсан та биш лигийн тэдэнтэй хамт. Бид маш их цаг хугацаа байхгүй орхисон. Түүний аль хэдийн программчилсан бүх зүйл анхны тэжээл товч дарагдсан байна."
  
  
  "Би хэдэн асуулт та ч бас, эрхэм Хавтан," Камилла хэлсэн биш, авч урагш нэг алхам явцгаая эго, түүний хөөрхөн царайг нь нөлөөлнө нь хоерын.
  
  
  Түүний авч байсан санаа авч үсрэн түүний зүг. Тэр байж болох ч доор байх галын шугам, гэхдээ дуу gunshot болох ч гэсэн үг гамшиг, давхар гамшгийн одоо Studds авчирсан түүний машины хурд.
  
  
  "Дараа нь хэлж хөөе таны төлөвлөгөө, Хавтан - таны grand схем устгах бүхэлд нь дэлхийн жүжиглэж болгох кино."
  
  
  Studds инээд алдан, одоо ч итгэлтэй түүний автах.
  
  
  "Утас нь дэлхийн бодит, Cammie эрхэм," гэж тэр хэлсэн байна. — Гэхдээ эцсийн бол зөвхөн санал хураалтын ийм тулалддаг солиотнууд. Тэр хийсэн нь эвгүй биеийн хөдөлгөөн руу Gilchrist, надад. "Онгоц нь бэлэн авч, та намайг Vara Lenoeviki, арал хойд Фижи, хаана өөрсдийн ертөнцийг биднийг хүлээж. Пьеро, Renzo, мөн Сэр Хью нь аль хэдийн хагас байдаг. Нь Холбоц тулд Калькуттад. Өөр тулд Калькуттад Nandi, мөн тэндээс сүүлийн хоп байдаг.
  
  
  "Энэ биш кино?" Камилл асуув. Гэхдээ хүн бүр a madman шиг Хавтан сонсож болох, уур хилэн, түүний дуу хоолой.
  
  
  "Тохируулан авч үгүй ээ, хүүхэд. Moda Loe Lenoeviki та үнэхээр хатан хаан " гэж Хавтан. "Илүү кино од. Хатан хаан бүх дэлхийн хэвээр байна бидэнд. Бид захирах энэ дэлхийн. Pierrot, Renzo, Сэр Хью, та нар намайг.
  
  
  "Баярлалаа, Хавтан," Камилла хэлсэн байна. "Би тоглож байсан нь садар эм өмнө миний амьдрал. Энэ нь аваад маш их хүчин чармайлт болж, кино од, би илүүд үздэг байх гэж арга зам."
  
  
  Төгс үнэн зөв, тэр буудсан нь түүнийг шулуун дунд эго-ийн өргөн духан. Энэ үрчлээ нь гүйцэтгэх зөвшөөрөл туг өссөн мэндлэх сум, ба сарнай bloomed бол энэ орж ирсэн. Дараа нь тэр ухаан алдаж.
  
  
  Gilchrist нь аль хэдийн байсан юм руу явж дуу gunshot, би дагасан.
  
  
  "Түлхэж эдгээр хоер товч дээр төв самбар, Картер," гэж тэр хэлсэн байна, зааж үед хоер улаан товч шиг хуучин гал унтраах багш. Би энэ хэлэх, тэр аль хэдийн эргүүлснээ өөрчлөх болон levers. "Нэг адислал энэ Mallory залуу биднийг орхин," гэж тэр хэлсэн байна. "Найман сантиметр заслын ган дэлгэц хоорондын энэ нь компьютерийн төв болон бусад барилга."
  
  
  Хэн ч бидний эргэн тойронд ямар нэгэн анхаарч Камилл хүртэл Gilchrist хийсэн эсэхийг бид аюулгүй байв.
  
  
  "Энэ нь харвал," гэж тэр хэлсэн байна, эргүүлэхийн сүүлийн шилжих медаль хүртсэн дохио. "Тэр бидэнд хандаж -" тэр харлаа богино sightedly үед жижиг самбар "- наад зах нь дөчин найман цаг."
  
  
  Энэ бол маш амархан байсан дараа нь эргэж. Зүгээр л жаахан компьютерийн технологи, гэхдээ энэ нь байсан Gilchrist ажил.
  
  
  Тэр аваад утас нь Үржлийн-ын дарга гэж нэрлэдэг Hyman болон Gismondi дээр 911.
  
  
  "Одоо бид ажиллах болно," гэж би хэллээ. "Авах commando тасаг нь та. Бид авсан шүү дээ гаруй компьютерийн төв, гэж би бодож байна арми нэгж нь энд байна, олж мэдсэн юу болж байна, одоо үйл ажиллагаа явуулж байна. Крис Mallory бараг үхсэн.
  
  
  Камилл regained ухамсар, миний хажууд суугаад, дулаан, чичирч.
  
  
  "Тайлбарлах тэдэнд би буун түүнийг хамгаалах, миний нэр төр, нэр хүнд," гэж тэр хэлсэн байна, хэрэв mistletoe гэсэн үг юм.
  
  
  "Ямар ч шүүх энэ улсад өгөх болно, надад ч юу ч медаль."
  
  
  Тэр pouted бага, учир нь Gilchrist, би бараг хангалттай хугацаа байсан учир nah бидний оролдлого таслах Үржлийн хөтөлбөр. Гэхдээ илүү сайн, ер нь дэлхийн болно, одоо ч гэсэн эдлэх боломжийг нь хаах хүртэл Камилл Cavour, вон гарч.
  
  
  Энэ нь зүгээр л байсан буудсан дамжуулан гол компьютер нь бууны суманд өртөн, харин Gilchrist, энэ нь байсан юм шиг огтлох хүртэл Мона Лиза засах ханын цаана нь энэ.
  
  
  "Эдгээр зүйлийг үнэлж баршгүй юм" гэж тэр бувтнасан. "Учир нь та нар хэн хэн нэгнийг алах нь хутга болон сэрээ, we don' t go back to the цаг үед бид идсэн нь бидний гарт байна вэ? Өө, Бурхан, ямар ч. Энэ нь байх естой устгасан байна.
  
  
  Би урьд нь хангалттай техникийн мэдлэг, миний ачаа анхаарал хам үйлдэл, ийм зогсоох болон ухрах дугуй байсан тааруулж ба зориулсан гол арга хэмжээ.
  
  
  Gilchrist шийдвэрлэх нь илүү нарийн асуудлууд, тухайлбал, олох онгоц болон цэргийн тоног төхөөрөмж нь аль хэдийн замдаа тулалдааны талбарт. Энэ хүрсэн нь их бага зэрэг өмнө нь цөмийн дэлбэрэлт гарч болох юм. Тэр програмчилж их нисэх нь эргэн тойрон дахь тойрог хүртэл нато-гийн болон бусад хүчин болох илрүүлж, их авчирч, энэ нь гарч ассамблейн.
  
  
  Ширээн утас дуугарав арван удаа өмнө нь энэ байсан гэж хариулсан. Энэ нь байсан Hyman. Тэр нь захиргааны барилга нь Gismondi болон шинээр нөхөн сэргээсэн Хурандаа Norden, Ерөнхий Maseratti.
  
  
  "Энэ нь ажиллаж байсан яг гарах гэж та хэлсэн, Картер," Hyman дуу алдаад-д баярладаг. "Хэзээ Renzo-ын зэвсэгт хүчний гэдгийг ойлгосон техникийн барилгын түгжээтэй байсан, тэд мөлхөж адил хол бүлгийн хархнууд. Бид судалсан агуулах олсон далд сум. Зарим нь тэдний эргэн тойронд байсан бол аль хэдийн хөдөлж дээр туузан дамжуулагч бүс байх дуудагддаг руу алсын удирдлагатай тээврийн хэрэгсэл."
  
  
  "Та авах боломжтой ямар ч шагнал гэж миний талд санал болгож чадна," Ерөнхий Maserati interjected.
  
  
  "Тэр биш гэж бодож байна тиймээс, Ерөнхий," би хэлэв. "Яг одоо, би яаралтай хэрэгтэй хамгийн хурдан Ану-ын тээврийн хэрэгслийн авч болно, намайг эндээс Калькуттад. Тэндээс Nandi, мөн тэндээс нь жижиг онгоц авна гэж надад нэг жижиг арал гэж нэрлэдэг Настын Lenoeviki. Би одоо ч гэсэн зарим нэг дуусаагүй ажил байдаг.
  
  
  "Биш гэж түүний дуусаагүй ажил, Ник?" Камилл асуув.
  
  
  "Хэрэв та, миний хайрт, байгаа нь дуусаагүй эмчлэх," би хэлэв. "Харамсалтай нь, тэр хүлээх хэрэгтэй болно нэг хэсэг."
  
  
  Тэр харсан харгис хүртэл би түүнийг тавих замаар Hyman, хэн надад хэдэн гэрэл зурагчид хүлээж байсан гол хаалга. Gilchrist байлаа гэж гарч арын хаалга.
  
  
  
  
  Бүлэг 10
  
  
  
  
  Би унтаж хамгийн зам, мөн тэнд байсан ямар ч нислэгийн үйлчлэгч шиг Rosana дээр онгоц.
  
  
  Би биш унтаж, би дээр нь сууж шифрлэлт telex арын том онгоц дээр утас, маргаж, солилцох мэдээлэл нь Hawk.
  
  
  Би зүгээр л азтай байгаа нь туршилтын, хараахан топ-нууц онгоц намайг хүлээж байсан хбз дээр нь нато-гийн нисэх онгоцны буудлын ойролцоо Неаполь. Ерөнхий Maseratti намайг аваад тэнд нь хурдан хоер суудлыг италийн Агаарын Хүчний онгоц.
  
  
  Hawk дараа миний алхам бүрийг эргэн тойронд түүний Washington, DC алба, миний босс шиг түүнийх, авах боломжтой болсон ажил хийж бүрэн орхиж, ямар ч төөрөх нян дахин халдвар нь дэлхийн. Тэр ирээд, мөр, зэмлэн, ховордож байгаа, мөн blackmailed хаана шаардлагатай, мөн онгоц сууж, хамтран нисгэгч, хамтран нисгэгч, хоер navigators, мөн нэг салаанд нь paratroopers, түлшээр бэлэн нисэх, хүлээж, түүний гарч ирэх нь эргэн тойронд Ерөнхий Maserati-ийн онгоц. .
  
  
  Ерөнхий navigator надад тусалсан самбар дээр мэдээлэл надад бидний боломж нислэгийн хуваарь. Renzo-ийн бизнесийн тийрэлтэт хурдан байсан юм, түүний ангилал, харин харьцуулахад энэ онгоц байсан юм шиг амтгүй спорт машин харьцуулахад Формула-1. Мөн Renzo-ийн онгоц авч байсан ердийн зам дамжуулан Калкутта болон Nandi, нисэх онгоцны буудал дахь Фижи Арал нь диваажин арал Vereldeinde. Хамт шилжүүлэг болон бүх чөлөөт цаг болох нь төлж, ухаалаг asses байсан ямар ч шалтгаан эргэлзэх ирэх үед их хувийн нисэх онгоцны буудал дараа нь илүү ням гарагт, ямар ч үед. Бид аялал жуулчлалын non-stop дээр нь шууд зам даяар Хойд Туйлд хүрч арал өглөө эрт нэг өдөр.
  
  
  Hawke-ын захиалга ирсэн гэхэд telex, орчуулсан албан есны төрийн хэлний гэхэд нарийн бичгийн дарга болон telexist, мөн хуулсан түүний ердийн sarcasm, гэхдээ товч, тодорхой, бүрэн гүйцэд:
  
  
  ОДООГИЙН ОРОН НУТГИЙН ОХУ-ТАНД БҮРЭН KILMASTER ЭРХ МЭДЭЛ, ОРОХ ТӨВ НЬ ДЭЭД ХУВЬ ХҮН БОЛОН ЭЦСИЙН УСТГАХ ЗОГСООХ ДАВТАН ЭЦСИЙН УСТГАХ ЗОГСООХ PARATROOPERS ӨӨР ЗОРИЛГООР Ч ТА НАРЫН ӨГЧ БОЛОХ ХОЛ Ч ТАНД САНАЛ БОЛГОЖ БАЙНА ...
  
  
  Тэнд дагаж хэд хэдэн ярд, дэлгэрэнгүй, ихэвчлэн холбоотой вилла-ийн байршил, өөрийн дотоод болон гадаад аюулгүй байдал болон осол гэж Hawk төлөвлөж байсан " - ийн дэмжлэгтэйгээр хэд хэдэн хэвлэлийн төлөөлөгчид огт хамрагдаж AG дууриалган юу Gilchrist уншиж байсан компьютерийн соронзон хальснууд. Тэнд байх болно гарчиг тухай bombings онд Парис, Лондон. Бодит байдал дээр, тэнд байх болно, зарим нь дэлбэрэлт, харин анхааралтай хянаж, хор уршиг багатай. ЗХУ-ын гэж мэдээлсэн байна алдагдал цөмийн шумбагч. Энэ нь мэдээлсэн гэж Хятад улс эсэргүүцэж эсрэг үйл явдлын хил дээр нь Монгол улс. Манай FBI чадсан няцаах халдлага дээр нь нэр хүндтэй улс төрч, цаг хугацаанд нь. Үлдсэн telex агуулагдах мэдээлэл нь paratroopers. Энэ нь хэцүү байсан нэгж, зарлиг Америкийн хурандаа.
  
  
  Хамгийн сүүлд: "САЙН АЖИЛ." Энэ бол агуу зээлийн шиг хэн нэгэн Hawkeye, харин дараа нь тэр даруй дараа нь "ЭНЭ нь ЦАГ хугацаа ... УТАС".
  
  
  Хагас цагийн өмнө бид болж байсан болов түүн дээр очиход нь Lenoeviki Арал, Хурандаа, энэ бол миний цорын ганц нэвтрүүлэг.
  
  
  "Бид ойртож арал нь өмнөд," гэж тэр хэлсэн байна. "Гурван минутын дараа бид дээгүүр төлөв ажиглагдаж энэ нь, та болон хөвгүүд гарч болно, бид болно гэдэгт найдаж байна, та газар дээр нь түүний хойд үзүүр."
  
  
  "Үнэндээ," би хэлэв. "Жишээ нь, хоер милийн зайд вилла." Тэр толгой дохив. "Онгоц үргэлжилж, түүний нислэгийн болон газрыг Ellis Арал" гэж тэр хэлсэн байна. "Түүний холболтууд нь Англи-Америкийн shortwave тушаалыг илгээх. Nice to meet you, Картер. Бид сэгсэрч, гараа, тэр өгсөн curt тулд түүний эрэгтэй бэлэн авах болон шугам хүртэл таг. Энэ нь proffees. Ямар ч утгагүй үед тэд унаад хоер үед онгоцонд, савласан бүх зүйл нь тэд байх естой болон бусад хэд хэдэн зүйлс.
  
  
  Тэр нээсэн түүний Rolex болон ширтэн хоер гараа хүртэл явсан бүтэн тойрог гурван удаа. Дараа нь тэр гарч явсан дамжуулан trapdoor.
  
  
  Бид нисч байсан хэт өндөр байх нь харж, бусад дамжуулан дуран дээрх Palobar, эсвэл илрүүлж radars гадна байрлах Вашингтон, Москва. Би ирээд миний хүчилтөрөгчийн маск эхэлсэн тоолох доош секунд хүртэл би чадах татах олс болон агаар мандалд байсан нь хангалттай зузаан амьсгалах. Дараа нь энэ байсан хаясан гарч sl. Нээлтийн цаг, байршил төгс байсан. Тэр dived үүлэн бүрхэвч, тэр харсан сайхан сунгах арал доор түүнийг бүрэн далдуу мод, цэцэрлэг нь дүрэлзэн асна гэж аяархан дээр нь элсэрхэг наран шарлагын газар. Ашиглан олс, тэр хийсэн түүний арга замаар windless агаарын болон газардсан хөнгөн дээр нь цэвэрлэж нүхэн газар хамгаалагдсан кокосын мод.
  
  
  Тэр unfastened түүний бэхэлгээний болон өнхөрч түүний шүхэр болгон жижиг бөмбөг, тэр нуусан баазад нэг, эргэн тойронд нь мод, цацаж өвс, кокосын ноолуурын.
  
  
  Би цаг хугацаа байхгүй байсан эдлэх тэнгэрлэг эргэн тойронд. Тэрээр аль хэдийн харсан вилла байхад бууруулах, байсан юм одоо явж байгаа чиглэл, давуу талыг нь хамгаалах байрны далдуу мод, халуун орны сөөг. Нь xvii-р зууны италийн ордон харагдах гарч энд газар нь Номхон далайн, гэхдээ энэ нь гоемсог архитектурын гоо сайхны мэдээж байх байсан шиг харагдах юм.
  
  
  Энэ нь надад бага зэрэг хүчин чармайлт хандах. Гэж заасан Hawke тайлан, аюулгүй байдлын байсан үндсэн дээр тогтсон. Тэнд байсан зэвсэгт аюулгүй байдлын эргүүл, гэхдээ тэд хийсэн detours тогтмол давтамжтайгаар. Тэр мөлхөж даяар чулуун гаслах, нуусан ард тонгойж гриффин, авч түүний цаг. Их үгүйг түүний өмнө дахин давуу талыг арван минут л үлдсэн байсан ба зам хөндлөн гарах цэцэрлэг, breaking дамжуулан цонх газар дээр нь шал болон орж вилла. Одоо л би байсан, хийж байсан эсэхийг нь би авч чадаагүй татсан нүд засварын ажилтан. Дагуу миний мэдээлэл, байхгүй байсан ч sentries дотор, гэвч энэ нь тийм биш юм Stahl авах ямар ч боломж байдаг.
  
  
  Дараах загварыг би байсан цээжилсэн, би олж чадсан нь том зочны өрөө, сууж, ард нь том өндөр сандал дээр тулгуурласан хийсэн алтан нуух.
  
  
  Энэ нь асар их байсан харав шиг сэнтийн. Мөн хэрэв энэ нь сэнтий, энэ нь байсан Пьеро Simca. Суудал байсан босгосон зургаан инч, мөн байсан нь хангалттай өргөн эго хамрагдах жирийн гарт нь хуруу тархсан. Энэ нь зогсож байсан нь харанхуй өрөөний буланд надад сайн өдөр юм харах үүдний. Тэр зохион хүлээх тэнд урт болсон; хагас цаг, хоер цаг, таван цаг буюу түүнээс дээш.
  
  
  Одоо би цаг байсан бодолцох үйл ажиллагааны миний оюун ухаан, цээжлэх агуулгыг өрөө, хийх хэдэн дасгал чимээгүй. Нь Хурандаа, Эго paratroopers естой аль хэдийн цугларсан дээр захын урд талд арал. Тэндээс, тэд явж, хувийн жижиг онгоцны буудал. Дараа нь тэд хүлээх болно хүртэл тэд авах гэсэн дохио миний Killmaster аян дээр байна. Хэрэв тэд байхгүй бол энэ нь хүлээн авна дохио, дотор хоер цагийн дараа, хувийн тийрэлтэт газар, тэд арга хэмжээ авч эхлэх нь өөрийн үйл ажиллагаа. Харин Hawke дуртай гэж тодорхой Америк цэргүүд биш, тусгай үйл ажиллагаа нь юунаас ч илүү бусад нь өнгөрсөн амралтын тохиолдолд илэрхий яаралтай.
  
  
  Өрөөнд нь өөрөө байсан нь жижиг музей бүрэн үнэт объект. Зэрэг нь маш их уран зураг, уран баримал, уран, тэр мэдэх болсон дэлхийн өнцөг булан нь энгийн харц жагсаалт хулгайлагдсан болон сураггүй алга болсон урлагийн объект: итали, франц, англи. Тавилга rivaled бие биедээ гоо сайхан, ховор. Нь өндөр paneled тааз өлгөж аварга том chandelier нь мянга мянган сайхан болор icicles өлгөгдсөн нь алтадмал хүрээ. Тэр харсан шиг аварга том саятан-ийн crinoline араг яс.
  
  
  Цаг өнгөрч, би хийсэн, зарим нь йогийн дасгал байлгах миний мэдрэл яригдаж, миний булчин уян хатан. Тэнд байсан хоер дарамттай одоо цаг. Дараахан нь би сууж байсан ч, нэг хүрэл зураг нь Индонезийн maidservant гарч зочны өрөө. Nah байсан regal нэр төр, хэдий ч богино түүний урт банзал. Тэр бүх хар хувцастай нь цагаан тор apron нь pleats. Тэр ирээд нэг хөшүүрэг ба өмнө эртний цээжний шүүгээ эргүүлдэг нээлттэй, ил гурван том телевизийн дэлгэц. Дараа нь тэр үлдсэн нь дахин. Дөчин минутын дараа нь ордны ирсэн авч хурдан эргэн тойрноо өрөө. Харин тэр над дээр ирж болохгүй долоох илүү дөрвөн метр. Тэрээр шиг сэтгэл хангалуун үлдсэн нь дахин. Тодорхой шинж тэмдэг гэж эзэд нь хүлээгдэж байсан.
  
  
  Түүнийг сонссон онгоц бууж ирэх болно. Бага арван минутын дараа, тэр сонссон Сэр Хью-ын өсөн нэмэгдэж буй дуу хоолой дахь коридор.
  
  
  "Бүх зүйл болж байна саадгүй, Pierrot" гэж тэр хэлсэн байна.
  
  
  "Pravda нь бэлтгэж өөрийн тунхаглал дайны гаруй шумбагч онгоц алга болсон. Studds байх естой замдаа гарч нэгдэх бидэнд одоо.
  
  
  Энэ ордны зөвшөөрөх их өрөөнд орж асуусан ноедоо юу ундаа үйлчлэх.
  
  
  "I' ll take care of ундаа, Чарльз," Сэр Хью хэлсэн байна. "Бид хүсэхгүй байх эвдэрсэн дараагийн хэдэн цагийн учир нь бид завгүй байна." Дамжуулан самбар, тэр асаасан гурван дэлгэц, бүр харагдаж байгаа өөр дүр зураг самуун: нэг амьсгаа сурвалжлагч тайлагнах бөмбөгний дэлбэрэлт төв Лондон; илүү юу ч утаа, дуу чимээ үүссэн CID үед Hawke-ын instigation. Гайхсан НҮБ-ын сэтгүүлч, Нью-Йорк дахь тухай ярьсан нь шууд халдлага: элчин сайд нь дэд ЗСБНХУ-ын болжээ зочин хүндэтгэлийн арга. Гурав дахь дэлгэцийн байсан хамгийн сүүлийн үеийн Даллас програм хангамж. "Маш ойрхон өөр нэг улс төрийн аллага."
  
  
  Pierrot авч, түүний газар дээр сэнтий ард нь түүнийх байсан ч далд. Сэр Хью дүүрэн гурван өндөр шил whisky, сод. Renzo сунган тухтай түүний нуруун дээр.
  
  
  Тэр хүртэл хүлээж Сэр Хью гацсан байсан хооронд нөгөө хоер өмнө ducking өрөөнд орж, luger талаас нь.
  
  
  "Тавьж, толгой ард гараа," би хугарч. "Та бүгд. Хурдан! Гэнэтийн болон бүрмөсөн үл итгэх байдал гэж Ник Картер байсан одоо ч амьд, одоо энд энэ өрөөнд хийсэн их дагаж мөрдөх, аль болох хурдан тэр дуртай байсан.
  
  
  "Би та нарт хэлж болно бүхнийг энэ удаа," би хэлэв. "Харин их биш гэж та бэ. Хангалттай байг, та нар мэднэ, энэ нь урсгалыг таны аялал.
  
  
  Renzo нүүсэн нь хурд нь ирвэс. Эго гөлгөр цэвэр хиймэл намайг цохих илэн далангүй, нүүр, мөн өмнө нь түүнийх болох гал нь нэг удаагийн, тэр унагасан буу эргэн тойронд миний гарыг нь сайн чиглэсэн karate өшиглөх. Бусдыг нь одоо ч гэсэн үгнийх нь өөр дүр зураг, буурсан гараа дахин.
  
  
  Нэг хөдөлгөөн, тэр гийгүүлэв түүний Luger хол бусдад, болон Хюго-ийн stiletto нь аль хэдийн байсан юм нэгээр багасаж агаарын замаар, явж хувьд Renzo-ийн хоолой. Түүний үхсэн бие нь газар унаж, тэр дахин нэг удаа зохион буу гартаа тавихаар Сэр Хью доош замдаа газар байсан бүрэн хяналт нөхцөл байдал.
  
  
  "Босож, та bastard. Түүний хангалтгүй өшиглөсөн нь эрхэм Englishman. Тэр хадгалж аюулгүй зайд түүний одоо. Түүний үнэгүй гар, тэр гүйж, түүний хурууг түүний эго үс, Pierrot-ийн эсэхийг нь шалгах хэрэгтэй байсан ямар ч илүү хиймэл шог.
  
  
  "Одоо бид хийх гэж байгаа өөр өөр ямар нэг зүйл," гэж би хэллээ. "Marsland, холбоос нь таны SIM карт." Энэ нь хаягдах байсан нь emu өөр нэг хэсэг цахилгаан хүйн, тэр гарч ирээд, эргэн тойронд шалан гэрэл. — Болно, мөн би үүнийг шалгах."
  
  
  Нь үзэн ядалт дээр бүр инч нь түүний улаан нүүр, Сэр Хью бэ гэж emus хэлж байсан. Тэр хийсэн гэдэгт итгэлтэй зангилаа байсан зөв холбоотой болон болгон багасгаж, арьсны нягт.
  
  
  "За," би хэлсэн нь сэтгэл ханамж тэр үед хийж байсан. Тэр түлхэж гаргасан талд Pierrot байсан одоо бага зэрэг илүү нь хүүхдийн багт бөмбөг.
  
  
  "Би гэж та юу мэдэх энэ утас нь та нарын төлөө юм," гэж би хэллээ. "Хэрэв та хүсэж байгаа бол хэлэх сүүлчийн залбирал, сүүлийн үг, хэрэв энэ нь маш хурдан."
  
  
  "Энэ бол догшин, Картер. Сэр Хью оролдсон тавих парламентын нэр төр рүү, түүний дуу хоолой, гэхдээ амжилтгүй болсон өчүүхэн. "You can' t kill хүмүүс хүйтэн цус шиг."
  
  
  "Олон улсын шүүгчдийн олох болно, хэрэв та илүү гэм буруутай нь ямар ч илүү Нацист дүүжилж Мэндтэй," би хэлэв. "Гэхдээ энэ нь сар шаардагдана. Мөн сурталчилгаа болно гэдгийг зөвхөн дараа нь өгсөн байх нь таны балмад явдлыг хүргэж болно бусдын адил хортой санаа. Миний босс гэж үзэж зарим төрлийн галзуурал байна гэж халдварт шиг тэмбүү хэрэв та анхаарлыг татах олон нийтэд. Таны нас баралт болно гэж үзэж осол.
  
  
  "Гэвч энэ нь боломжгүй Урсгалыг зогсоох Цус" гэж Сэр Хью boastfully. "Эго, одоо ч байж болох зогсоож, хэрэв та өгөх боломжийг бидэнд илгээх Хавтан нь telex.
  
  
  "Та нар чадахгүй telex үхсэн хүн математик," би хэлэв. Мөн хэд хэдэн богино өгүүлбэр, тэрээр тэдэнд хэлсэн талаар Үржлийн нас барсны болон хуурамч ТВ зураг тэд байсан нь маш их таалагдсан. Хожмын хийсэн ямар нэг зүйл дараад нь том Englishman.
  
  
  Та бэлтгэлтэй байх ч юу ч гэнэтийн дайралт хийвэл галзуу. Ямар эхлээд шиг санагдсан удаан, идэвхгүй биеийн намайг цохих шиг тийрэлтэт bulldozer. Түүний гарт, тэр унагасан нь luger нь миний гараас, мөн Alenka-ийн дүр бараг л унагасан намайг шалан. Гарч буланд миний нүд, би харсан Pierrot шилжих гэж найдаж дагуу ТЕЛЕВИЗИЙН дэлгэц, харин би цаг хугацаа байхгүй байсан нь анхаарал хандуулах түүнд одоо. Сэр Хью ширүүн тулалдаж болон filthily адил хамгийн аюултай өрсөлдөгч тэр хэзээ ч тулгарч, мөн түүний дүр хүч байсан хоер дахин нэмэгдсэн гэхэд түүний солиотой уур хилэн. Нэг том гараа шүүрэн авч, миний салтаа болон урж хаяад миний өмд, нисэх, болон бусад бүх зүйл нь savage төг. Тэр хүртэл шүүрч жижиг suede баг нь Piera байсан түүнд хадгалагдаж болон хаягдав хийн бөмбөг үед алс төгсгөл өрөө.
  
  
  Тэр мэдэж байсан Ник Картер, гэдгийг баттай юм. Гэвч эго маневр зардал emu зарим нь түүний давуу тал. Энэ цохилт түүний эго headfirst амьдралд учруулсан, түүнд суух шалан дээр. Тэр над руу бөхийж түүнд хүргэж байна karate цавчих нь emu-ийн хүзүү.
  
  
  Аажмаар, тэр буцаж авах Luger, дуусах унтраах Pierrot ч дэмий үрэх ямар ч илүү их цаг. Дараа нь түүний, recoiled. Энэ chandelier, түүний мянга мянган талст clattered доош нь миний эргэн тойронд. Хөндий бөмбөг нь оргилуун ертөнц одоо Stahl миний тор. Тэнд байсан нүх металл хүрээ нь миний гар, гэхдээ миний Luger байсан л arm ' s length хол.
  
  
  Бараг нөхөрсөг инээмсэглэл ирсэн writhing Pierrot, одоо ч түүний pegasus.
  
  
  "Тэгэхээр одоо энэ нь' s just the two of us, Картер," гэж тэр хэлсэн байна. "Магадгүй бид авч болно, доош нь бизнесийн эцсийн эцэст." Би мэднэ, та үнэ цэнэ, таны нэр хүнд, би хүсэхгүй аюул учруулж байна. Та надад хэлж өгөөч, та живж, надад, би амлаж алга .
  
  
  Тэр хийсэн хэдэн writhing хөдөлгөөн, мөн хэдэн минут, хэдий ч, битүүмжлэл нь зангилаа, тэр нь үнэгүй. "Байхаас гадна спортын фен нь, би бас нэг acrobat," гэж тэр хэлсэн байна. "Та нар хөгжүүлэхийн тулд маш их ур чадвар хэрэв та хүсэж байгаа бол амьд." Тэнд байсан хорсол түүний дуу хоолой, гэвч тэр үүнийг солих инээмсэглэв. "Би одоо ч гэсэн илүү байх нь хангалттай сая. Би та нарыг шагнах болно илүү сайн таны miserly засгийн газар.
  
  
  Түүнийх, тэр толгой сэгсрэв. "Энэ биш ажиллах гэж байгаа, Pierrot" гэж би хэллээ. "Тэнд нэг компани туслах хүсэлтэй бол танд би үүнийг хийж чадахгүй." -"Хэрэв би танд итгэж байна" гэж тэр хэлсэн байна, одоо ч гэсэн сайн сэтгэл санааны байдал, суналт, авч гэрэл алхмууд luger нэмэгдүүлэх, түүний дүр, " мөн би итгэлтэй биш байна би итгэж байна, та ч, дараа нь та нар болно, хэрэв та үнэнийг хэлж байгаа, тэд хийж болох хүртэл тэр тухай түүхийг уурхайн." живэх.
  
  
  Та итгэж болно гэдгийг би үүрд алга болно, шиг Пьеро Simca. Одоо таны найз, Hawke, байх шиг байна, тийм мэдлэгтэй талаар манай бага зэрэг хүн амын бууруулах төлөвлөлт схем, би мэднэ, би байхгүй бол ирээдүйд улс төр, эсвэл өөр хаана ч адил Пьеро Simcke. Харин шинэ баримжаа, өөр өөр нэр, би тэсэн ядан хүлээж байна сайхан амьдрал хайрт Африк. Дараа нь та тэтгэвэрт гарах гэж хамгийн баян СҮХ агент хэзээ нэгэн цагт."
  
  
  "Ямар ч арга зам," би хэлэв. — Тэнд ямар нэг зүйл өөр шийдвэрлэх гадна хоер үзүүрийг дэлхийн Pierrot. Та мартаж Rosana.
  
  
  Энэ нь дэлбэрчээ. "Тэр тэнэг садар эм." "Would you like to тоглолт нь түүнийг Pierrot Simka?"
  
  
  "Өмнө, Pierrot" гэж би хэллээ. "Амьдралын төлөө a life."
  
  
  Уур хилэн барьж байсан нь хүртэл бяцхан чөтгөр. Миний вэб-д суурилсан найдаж байсан дэгээ эго нь энэ арга зам.
  
  
  "Түүнээс гадна," би хэлсэн, " энэ нь байх болно бүхэлдээ шударга Rosana. Жин дээр, энэ нь зөвхөн давж та жин, гэхдээ бас зуун дахь decency.
  
  
  'Decency! Эго-ийн дуу алдсан түүний гүн нь утгагүй, бараг shrill. "Дараа нь та нарт хэлчихье бүх арга замын талаар тэр fucked гэж тариачин гичий." Тэр орж дэлгэрэнгүй мэдээлэл нь зөвхөн venerable Доктор Untenweiser байсан баясдаг.
  
  
  Түүний эцэг yawned. "Та естой харсан юм шиг сармагчин дээр бие Venus de Milo," би хэлсэн sarcastically.
  
  
  'Сармагчин?'Үүнийг зогсоох! " гэж тэр growled. "Сармагчин торон. Та нар сармагчин, Картер. Би үнэгүй. Тэр эргүүлдэг нь luger болон бахархалтайгаар хийсэн нь эго над дамжуулан нэг орчим баар. Clucking тааламжтайгаар, тэр ирээд гараа хол өмнө тэр болох үүнийг татаж. "Бид гэж байгаа нь тоглоом тоглох. Тоглоомын тухай муу хүү тохуурхах сармагчин. Дараа нь би болно, та гөлөг, Картер, эсэх нь таны найз нөхөд ирж, эсвэл биш юм. Би гэж бодож, Пьеро Simca, одоо ч гэсэн зугтаарай.
  
  
  Тэр эргэн тойрон бүжиглэж, миний тор, shoved түүний зэвсэг дотор, дараа нь маш хурдан шүүрч хүртэл эго бол дахин би зүрхлэх lunge үед түүнийг. Дахин, дахин, тэр өссөн гарч хүрч энэ нь dived түүнийг чиглэн юу ч татсан боловч агаарын дээж авах. Тэр blushed нь бухимдал, exhaled convulsively, болон удааширч бүр амжилтгүй оролдлого. Хүртэл эцсийн мөч үед миний талаас хаалттай эргэн тойронд нь түүний толгой, шахагдан тийм хэцүү гэж тэрээр буурсан зэвсэг.
  
  
  Одоо тэр асууж эхэлсэн. Тэр зогсоож чадаагүй тохиролцох үед түүний ангасан амсартай эго дарга байсан хөхсөн нүхэнд. Энэ нь байсан гайхалтай хүч чадал нь эго нь жижиг хэмжээтэй, гэхдээ эго утас аль хэдийн мэдэгдэж байгаа удалгүй байсан шүүрэн гэхэд эго бага дарга, хэмжээ кокосын. "Юм" гэж тэр хэлсэн байна hoarsely. "Миний бүх мөнгө, Картер, эмэгтэйчүүд, ямар ч та хүсэж байна... ahhh..."
  
  
  Би бодож Rosana бие тэр хэвтэж, шалан дээр, угаасан түүний өөрийнх нь цус, миний орон дээр үед Superba, би хазайсан миний толгойг доош хүртэл би сонссон түүний хүзүү нь эвдэж.
  
  
  Нэг давхарт гэрэл гацсан юм тор нь надад байсан бол би юу ч айдас нь Pierrot болон буу, би үүнийг ашиглаж өргөх chandelier хэдэн инч газраас. Дараа нь, энэ нь надад бага зэрэг илүү татах болон түлхэх авах үнэгүй энэ зүйл.
  
  
  Нэг Luger түүнийг шүүрэн авч, ажлаас нь халсан гурван буудлага гурван секундын зайтай. Зөвшөөрсөн дохио нь хурандаа. Hawk байж болох юм хэлтрүүлэгдсэн миний эго сонин түүх юм гарч ирж байна.
  
  
  БРИТАНИЙН САНХҮҮЧ, ИТАЛИЙН STATESMAN АМЬ НАСАА АЛДСАН БАЙНА УНАСНЫ ДАРАА НЬ ТАГТАН.
  
  
  НУУЦЛАГ АМИА ХОРЛОХ НЬ АЛДАРТАЙ ҮЙЛДВЭРЛЭГЧ.
  
  
  Ямар ч Hawke-ын түүхийг танилцуулсан бидэнд, энэ нь үргэлж бууж ирсэн нэг зүйл нь надад: "захиалга биелэгдсэн байна."
  
  
  Thread.
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"