Carter Nick : другие произведения.

71-80 Detektive Sammler iwwer Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  71-80 Detektive Sammler iwwer Nick Carter
  
  
  
  
  71-80 Киллмастер Detektive Sammler iwwer Nick Carter.
  
  
  
  
  71. D 'Zil: d' Insel vum jéngsten Dag http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Target: Doomsday Island
  
  72. Nuecht vum Rächers http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Night of the Avenger
  
  73. Schlächter vu Belgrad http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Butcher of Belgrade
  
  74. BRIGADE Mörder http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Assassination Brigade
  
  75. Liquidator http://flibusta.is/b/610142/read
  
  The Liquidator
  
  77. Code http://flibusta.is/b/607252/read
  
  The Code
  
  78. Agent-Counter-Agent http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agent, Counter-Agent
  
  79. D ' Stonn vum Wolfes http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Hour of the Wolf
  
  80. Eist Agent an Rime verschwonne http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Our Agent an Spaweck is Missing
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  D 'Zil: d' Insel vum jéngsten Dag
  
  
  lovelace Leo schklowski an Erënnerung un de Verstuerwene Jong Anton
  
  
  Etlechmol: Target: Doomsday Island
  
  
  
  Dat éischt Kapitelen.
  
  
  Si sot, Si ass Veronica, déi a sech selwer gemaach huet mech stutzig. Meedchen net méi gedeeft Верониками, an där gesäit eis fir een Dag méi al wéi sechzehn. D ' Tatsaach, datt Si war an der Bar, näischt bedeute; dës Kanner sinn haut mat derselwechter Wahrscheinlechkeet kréien eng falsch Identifikatioun, wéi alles anert, wat Se net sollt sinn. E Bléck op d 'kal Gesicht, d' Aen ënner de laange blonden Hoer, an déi meescht Männer wuel trauen géif, hey-ganz. Budget - eng ronn ëm d 'wichtegsten Komponenten mäin Berufes; et ass fir d' zweete Natur ginn - sichen, d 'Wourecht iwwer d' Schichte vun der Ligen. Et war am Congé, awer et spillt keng Roll. An der Welt genuch Leit, déi Hoteller gesinn géif Nick Carter anerer sprooch liesen, fir mech a stännege Alarmbereitschaft.
  
  
  Et gouf an Вестбуше e puer Deeg, fir sech auszuruhen dann spannende Missiounen am noen Osten. Si waren net besonnesch spaweck am Verglach zu aneren Aufgaben, déi Se ausgefouert huet, an ech hat keng nei Einschusslöcher. Awer no méi wéi engem Mount an der Wüst mäi Faq no Schnéi a friddlech Bierger, d 'Entreprise Leit, déi ni hörten Ausr mir virdrun, schléisst sech mir op dëser abgelegenen, awer d' Luxus-Schigebitt am Vermont. An elo Veronika.
  
  
  Déi meescht Zäit vum Dag war, un den Skipisten, wou et net zu überfüllt, da war d ' Mëtt vum sonndes. An dësen Deeg, ech kann net Ski fueren well Deeler, wéi ech wëll, awer ech bleibe a Form, an versich net, bis Dir onbedéngt wierker, et kann bewältëgen mat bal all vun der Meeschterschaft den Ofstig. Vläicht e bëssen virsiichteg sinn, Mech ze Deel geschloen an ménger Aarbecht, einfach ze hänken mat de Beem a Fielsdeeler.
  
  
  Wann Si et gepackt an der Haupthalle mat engem risege oppene Kamin an der Mëtt, mat enger kupfernen Vorhänge iwwer him, do war et angenehm staark. De Geroch brennender Walnuss-vermischte schriften sech mat de Gerüchen vun der Leder, feuchter Wëll an verführerischen Geschmaach vun waarmer Getränken, d ' Dreadlocks mischen hanner der Téik. Déi meescht Leit ware jonk a souze oder baumelnd Gruppen, während e puer Koppele hunn d 'Informatioun vun den déiwe ledernen Sofas laanscht d' Wänn.
  
  
  Begrüßte mech de Barkeeper, e déck, ëmmer lächelnder jonk detektivin. Hien bewosst schonn Numm, dofir sinn ech net überrascht, wéi e gefrot: "Bonjour, Nick?"
  
  
  "Zimlech gutt", erwiderte ech, gesat op den Hocker. Fir d ' éischt net gesinn Blondine Jonken; Si souz an dose Stühle, mam Réck zu mir. Awer wéi Se héieren mäi Numm a Si gedréint huet sech lues, gesäit mech an engem donkele Spigel hanner Dreadlocks, dann gedréint huet sech ëm a gesäit mech un.
  
  
  "Also bass du Nick". Hir Stëmm war mëll, e wéineg heiser, an, trotz Hirer Jugend, et war net, wéi déi aner. Si nickte, natierlech virsiichteg. Souguer an der décker schwaarze Pullovere, доходившем bis zu de Hüften, et war kloer, datt Si sinn Total fäerdeg, wéi e Stär op dës Saache lustige Filmer iwwer den Strand. Awer ech nach ëmmer léiwer gesinn ih e bësse méi al; hey, vläicht drësseg, awer nach net ganz op dem neisten Itf-del, an ech scheiner, datt vun engem Dag ech wäert et packen bis dohin. Si neigte de Kapp, sou datt laang-laang Haare ниспадали d ' Schëller, wéi der gëlle Waasserfall. Dann nickte Si nachdenklich. 'Jo. Se gesinn aus wéi e Einschnitt. An dann gedréint Si mir de Réck ze a blickte mimmo Kamin op eng Rei vu héije Castor mat Bléck op d ' verschneiten Pisten beliicht.
  
  
  "Elo, d ' Stëmm an alles", geduecht, datt ech an Ochänneren Rum waarm Dreadlocks.
  
  
  No enger Weile d ' Meedchen nach rutschte vum Hl; Si war e bëssi méi héich wéi sëtzen gesinn. Hatt gesäit mech schnell, an et war net een op dës Saache falsch Smokey looks, déi Si praktizieren Jugendlecher; Si Bäissen mir op d ' Unterlippe, an Hir Aen schauten duerch aufrichtig mengen. Wann Si ass op mech zou, et war mat der Aart vun der Persoun, déi grad verabschiedete eng schwiereg Entscheedung. Hir, gëtt automatesch vum Stand - an net no Höflichkeit. Hir Hotel op alles virbereet sinn, wat kann passéieren.
  
  
  "Et Veronika", sot Si.
  
  
  "Elo, dat ass e gudder numm, geduecht ech. Si ass wahrscheinlech huet de superheld, dann kucke Alter Filmer am Fernseh. "Also, mir kennen gläiche sech beim Numm", - sot ech virsiichteg. D 'Meedchen leet d' Hänn hannert de Réck, an hie gehofft, datt et deet dat nëmmen, fir ze weisen, Hir saftigen Brüste.
  
  
  'Jo. Et ... gesäit, wéi Dir iech hei virun. Du bass hei eleng, net wouer?
  
  
  Si nickte.
  
  
  "Dat geduecht, ech och. Hir Kanner".
  
  
  Si schaute mimmo mol am grousse Sall; elo ass hien gefëllt, an de Kaméidi schwoll un. Deen Museker huet hien ugefaangen op der Gittar klimpern. "Ech denken, Wee mat dësem schéine Mënschemass geluecht Fuedem däi Problem", grinste ech Si gesäit no.
  
  
  Si lächelte kuerz, dann nees zu Ufank vun der Lippe ze kauen.
  
  
  "Neen, et ass ... ma jo, do ass alles méi oder manner gehéieren allen, an ech wëll net ..." hey, geschengt schwéier op de Punkt. Wann Dir streckte d ' Hand aus, Si fror, awer Si leet nëmmen eng Haarsträhne.
  
  
  Si huet sech z 'entspanen, et war nëmmen e Meedchen, wat sech op d' Firma wollt fir Ënnerhalung, während Si mat Hire disponibel war. Da Si gefrot, ob ech bestuet ...
  
  
  "Du bass bestuet, Nick?"
  
  
  "Ech hunn net sou vill Freed".
  
  
  'Si ass bestuet. E puer Méint.'
  
  
  Et sollt, hat säi Définitiven.
  
  
  "Ech weess, datt ech aussehe wéi en Baby, virun allem fir eeler Männer..."
  
  
  D ' ofstëmmung an Dir; Si versicht, net ze erschaudern.
  
  
  "... awer ech sinn einundzwanzig, an dat ass de Problem".
  
  
  Deems friddlech, Si huet mir dës besuergen sollen. - 'Wat mengs du?'
  
  
  "Gesinn Si, Si war bestuet - Oh, Dir scho gesot ass. Virun e puer Méint. Mäi Mann ménger Mamm net mochte, sou gefrot menge Blier ze verdreiwen superheld, an elo si Si sorgfältig vun jemandem observéiert ze ginn ".
  
  
  "An du bass eleng hei?"
  
  
  - Ech mengen ... hei. Am Hotel. Awer meng Famill gëtt et eng Skihütte op der anerer Säit vum Hanges ". Et unbestimmt wies op eng laang Rei vu Castor. "Dir hutt wahrscheinlech gesinn".
  
  
  Si, schüttelte de Kapp, hält awer natiounen. Während enger senge Reese ronderëm Si gesäit eng laang héich Mauer, déi sech mat erstreckte sech stänneg iwwer e puer honnert Yards, an d ' Beem an Büsche ringsum ofgeholzt goufen, als wär et e Prisong oder Festung. Hanner him gesäit Si d ' grouss Haus mat de Schornsteinen a schifer Diecher. Skihütte, jo! Si gefrot Veronica, ass dat net de Haus, Si dem Mistelzweig am A.
  
  
  "Jo, dat ass dat Haus".
  
  
  "Gesäit méi wéi e Prisong".
  
  
  Si nickte. 'Et ass esou. Si hunn mech heihinn, fir ... ze berouegen. Dat ass net eist Besëtz; Bert - mäi Blier - huet de superheld-Saison. Fréier huet et Besonnesch Gangster oder iergend een an der Aart, an op dem Terrain ginn et allerhand nouvellen Anrufe a schrecklechen falen ".
  
  
  "Gesäit aus wéi e gudder Plaz, fir de Wanter ze verbrauche".
  
  
  "Oh, soubal du gerätst du an dësem Geschäft, et mecht Spaß".
  
  
  "Awer du bass elo alleng op der Strooss".
  
  
  "Elo, et dem Mistelzweig net drun, datt Si hale mech eingesperrt oder eppes an där Art. Awer Mama an Bert ëmmer dofir suergen, datt, wa Si подружусь mat HEMA een hei virun allem mat engem Jonken an mengem Alter superheld ze verjagen ".
  
  
  "Wéi ginn Se et maachen?" Séier schaute hien ass, mä hie gesäit niemanden, deen sech huet d ' Meedchen, wéi Si gutt ënnerscheeden Schiet. Verdaamt gutt.
  
  
  'Henry. Hie waart op mech an der Lobby, an heiansdo heihinn, fir ze iwwerpréiwen, wéi Hir ".
  
  
  "Henry", seufzte ech. Et huet ze denken, datt dëst Meedchen e wéineg verréckt.
  
  
  "Et ass natierlech eise Buschauffer".
  
  
  'Natierlech. Wat, wann hie gesäit, wat ' s de schwätz elo mat mir?
  
  
  "Du gesäis net aus wéi d' Persoun, déi Si erschrecken, Nick".
  
  
  Dir, nickte vun der Quantitéit vun de Jonke Leit. "An Dir, wat ass et?" Bei e puer Jonke waren déi Haare déiselwecht Längt wéi d ' Meedchen, waren awer och sou, wie kéint spillen an de Rugby.
  
  
  "D' koppel, mat deem Hiert geredet, an Henry gesäit mech, mécht et. Dann hunn Se mech z ' eliminéieren ".
  
  
  'Wat dann?'
  
  
  "An dann, wéi Henry Schwätzt mat Iech...".
  
  
  "Du bass wahnsinnig geil hunn mech d 'Neugier". Et huet e wéineg Sauer; oder dat Meedchen, придумавшая Hir неправдоподобную Geschicht, oder Henry, wann dat, wat Dir sot, war wouer.
  
  
  "Du hues en Auto, Nick?"
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Da gëtt et eng Bar ...", Si Bäissen sech op de Lëppsen. "An der no geleeëner Stad, an ... du weess, dass ech bal zwee Méint net iwwerall war, ausser hei?"
  
  
  "Wat ass hannert der Bar?"
  
  
  "Ech hu gehéiert, datt dat déi graziéis Plaz am Bezierk. Gutt Musek, lustige Leit. Du weess.'
  
  
  Et bewosst. Et ass bal grad zu deem Schluss komm, datt d 'Meedchen einfach dat, weggenommen, wéi hie gesäit d' Gesicht, выглядывающее duerch eng Dier an der Vorhalle. D ' Gesicht war op Gréisst a Faarf Goler напоминавшей Basket Ball. Superheld Augenbrauen waren e ununterbrochenen schwaarze Linn iwwer den Aen, versteckt an de Falten vun der Haut, an d ' Nues riicht verleeft, der erof zum flexiblen Mond. Op nen war Ski Jacke an donkel Hosen, an, et schéngt, hien hat eng Gréisst, datt een gezwongen wier ze denken, der japanescher SUMO-Ringer.
  
  
  Eemol grinste Si Veronica, virgeworf eppes Suen Dreadlocks op Rack an eng staark packte d ' Meedchen an den aarm.
  
  
  "Wann et Henry, - sot ech, - et muss e Miwwelstéck an Hirem Haus Gangster. Nierens schonn, Veronika; Si wëll all joer dës Bar! '
  
  
  Wéi mir koumen zu dem Dag, Henry kniff d ' Aen zesummen an hob нахмуренные schwaarz Augenbrauen. Veronica versicht, sech hannert mir. Henry gesäit verwirrt aus, an dat superheld mëll Lëppsen sech beliichten, als koppel aufgeregt Wurm. Superheld riseg Oberkörper füllte d ' Türöffnung, awer wann mir eis lecken, hien ass e Schrëtt zréck.
  
  
  "Einfach, Spaß, sot ech.
  
  
  Superheld Aen léist sech vu mir an adresséiert sech un d ' Meedchen. "Miss Veronica ..." huet hien ugefaangen, a seng Stëmm superheld verluecht, drohend.
  
  
  "Alles an Uerdnung", unterbrach säi superheld. "Si gehéiert zu mir".
  
  
  Goen mimmo him onméiglech war, mee ech hat weider.
  
  
  Henry huet e weidere Schrëtt zréck, duerno gesammelt sech. Ech war kräft, wéi wäit hien gi gëtt an enger ëffentlecher Plaz, an hie gehofft, et géif ze wäit. Vläicht war et méi Kanner mat mir, awer ech Léift net bestëmmungen, d ' Kanner erschreckt.
  
  
  Veronica gesot: "Soën denger Mamm an de Bert, datt ech no Doheem ëm Hallefnuecht, Henry". An Hirer Stëmm war e Wonner arrogant Autoritéit, déi an der Regel iergert mech, mee ech hunn Se e bësse stolz dorop, datt Si hu vun der emu.
  
  
  Henry gesäit mech un, anscheinend net wëssen, wat ze maachen ass. Et gehollef Emus eng Entscheedung ze treffen, deen seng Hand duuss op säi Liewen, erënnert un Bierfass an, andeems Si hie mat sou Kraaft, domat mir passéieren konnten. Hien huet sech net widersetzt, wat mech e wéineg enttäuscht, awer de Bléck an den Aen superheld versprach gëtt "méi spéit". Mir durchliefen séier d ' Agora zu enger арочному Veranda. Elo war et ganz donkel, awer d 'héije Bogenlampen erhellten d' Nuecht. Mir wateten duerch de Schnéi zu enger asphaltierten Parking an an engem Match an der mäi blo Walzwerk "Ford". Veronika sot näischt, bis ech war de Motor.
  
  
  .'Moien!' - sot Se roueg an lachte. "Ech weess guer net dem Mistelzweig, datt Henry am Begrëff war ze dinn gëtt!"
  
  
  "Si dachten, hien отшлепает mech virun all dëse Leuten?"
  
  
  Si zuckte d 'Achseln an huet kramt an Hirer grousser Posch iwwer d' Schëller. "Hutt Dir eng Gefëmmt fir mech?", gefrot fir Si.
  
  
  Huet hey, eng ronn ëm menge besonnesche Zigaretten mat goldenem "Mondstéck", an Hir Aen weiteten sech, wéi Se gesinn huet, wéi et ass.
  
  
  "Wat ass dat fir eng Mark?", gefrot fir Si.
  
  
  Dir, drückte den Zigarettenanzünder den Armaturenbriet. "Se ginn an der Tierkei a net iwwer d 'Marque".
  
  
  Wann Dir, fiert op der schmalen Folgende, Dir, an uecht geholl, datt Hir Aen gesinn mech un, als ob Si grad bewosst ginn, op wat Si sech do einlässt. Mat menge schwaarzen Hoer - e bësse méi laang, well ech hat keng Léisung ze mähen, ih - an Dënn Hiert Gesicht Ausgesi kann bal geféierlech bei engem bestëmmte Liicht, an zu menge grousse Hänn ze gesinn sinn d ' Spure ménger sëlleche Schluechten. Dir net besonnesch héich am haitege Moossstief - méi wéi fënnef Fouss an néng Zoll, - mä d ' Saach an de Muskeln, besonnesch an den Hänn an de Réck, an dat gesäit een. Ech Fro mech, wann d ' Meedchen nieft mer verkënnege, datt et dir anescht überlegt.
  
  
  "Wéi heescht dës Bar?"
  
  
  "Schéinen Wahnsinn", an ech mengen, datt et um aneren Enn vun der Stad". Hir Stëmm war roueg; vläicht war Si nees, et unterschätzt.
  
  
  D 'Strooss gelockt, nëmmen e puer Meile tëscht héije Schneewehen; mir gesinn keng Bewegung, bis Si sinn direkt, an dann gesinn Se d' Lichter am Rückspiegel. Dir, lächelte virun sech hin an gebremst. Den Auto hannert eis och.
  
  
  'Henry?' gefrot hien, Si, d 'Meedchen, andeems mir dem Daum iwwer d' Schëller.
  
  
  Veronica gesäit sech ëm. "Säi superheld net gesinn."
  
  
  "Et ass eng grouss Maschinn. Wat fir en Auto hutt Dir?
  
  
  "Ech mengen, datt hien haut um Steier" Bentley "".
  
  
  Si nickte. 'Tatsächlech ass. An hien dech net turner gewise an der ganzer Siichtfeld, net wouer?
  
  
  "Vläicht net." Si seufzte. "Ah, giff Schneider".
  
  
  Ech muss lachen. 'Beruhig dech. Wat kann een et maachen?'
  
  
  Si äntwert net, mee ech gesinn huet, wéi Si nees nascht Lippe.
  
  
  Et war eng kleng Stad, an d 'Alstad war menschenleer an donkel, mat e puer Butteker, ville Kierchen a ale wäisse Holzhaiser, d' schweigend stoungen ronn ëm den verschneiten Park. Mir sinn de mozart duerch de Park a waren op enger klenger Fun-Track. Hei goufen zwou beweeglechen Restaurant, Tankstell, crêperien an eng kleng Tavern mat enger Rei vu geparkten Transporter virun Hir; iwwert d ' Strooss, Wee vun anere Gebaier, war sech de "Schéinen Wahnsinn" - e Blockhaus an enger betont rustikalen Stil mat engem grousse Schëld iwwer der Dier.
  
  
  Wa mer goungen, Veronica gesäit sech ëm. Scheinwerfer elo war et net, mä ech war mer sécher, datt Henry war iergendwou hannert eis, steet op der Säit vun der Strooss d ' Lichter aus.
  
  
  Wéi mir gewonne, duerch d 'Dier, e donnerndes-Spaweck-Rock-Gruppen vu véier Mann virgeschloen mir op d' Oueren. Am kär war voll, задымлено, schwaach beliicht flammenden Kerzen an Brennholz. Kellnerin zu Mini-Rock, gréng Bikini an eng bal durchsichtige Bluse zesummegefaasst eis op den Dësch an huet eis Commande. D ' Bréiwer hei war en waarmen Apfelwein mat Jack Daniels, den geschengt mir perfekt. Veronica geistesabwesend sot Dir jo, Dir konzentréiert sech op Musek mat schéiner Aen an den Aen.
  
  
  Et ass natierlech näischt géint Rock; Deel et ass verdaamt gutt, a wann Se héiren d ' Wierder verschiddene Song, Si mussen zugeben, datt déi Jonk Auteuren hunn eppes ze soen, an Si maachen et mat Begeeschterung. Awer hei de Raum war ze kleng, ze waarm vum Feier an überfüllt Vill fir esou e Geräuschpegel.
  
  
  Ech Fro mech, worüber schwätzen kënnen, all dës Leit ëm eis erëm, well Se net verstoen konnten gläiche sech.
  
  
  Et ass net eleng d ' A mat Dag an wollt Henry. Hien ass net eraus, wat mech überrascht; Si hat erwaart, hie géif eis Nokommen.
  
  
  No enger Weile, frühling entschëllegt sech an staffelen an d ' Herrentoilette op der anerer Säit vun der Musikszene. Ech Wetten, datt, wann et inga Veronica e puer Minutt, déi Si séier zitt u sech d ' Quantitéit vun der Bewunderer. Och an dësem Raum voll vu schéine Meedercher, abhebe.
  
  
  Ech hat mech net getäuscht; wéi Si zréckkoum, fir no war zwee jonk Männer. Veronica net encouragéieren ih, awer ech konnt soen, datt Si geschat Opmierksamkeet.
  
  
  Et huet mech mat den Jungs - Si net bemierkt ih-Server, awer et spillt keng Roll. Si gefrot ih hinsetzen an Se an e Spill. Béid haten laangen Hoer: e Schnurrbart waren, vun deem aneren net, an et huet geschengt mir, datt ech spürte безусого Jonker ronderëm den Hotel. Si hat Recht.
  
  
  Gefrot huet hien mech. - "Se bleiwen an Вестбуше, jo?"
  
  
  Si sot zou.
  
  
  "Hey, du bass e verdaamt gudder Skifahrer. E Biergem?
  
  
  Elo, heiansdo fillen ech mech польщенным, obwuel ech versich ze widerstehen. "Neen", erwiderte ech. "Ech erhole mech just".
  
  
  Rock-Band mécht eng Paus, datt während Gespréich huet erträglicher ze maachen. No e puer Minutt zu eis gesellten sech zwee Meedercher, eng jonk, noenee an d ' Standard Anzüge op der ganzer Jeans an Leder mat Fransen. Duerno koumen d 'Jungs, d' wussten also, Wéini ass erëm erklang d ' Musek, mir sinn aacht Leit an engem Spill op zwou Sessel, gebilt huet. Veronica plauderte mat den aneren, als ob Si al Frënn waren, mee et huet mech an e Gespréich. Si refuséiert huet sech entspannt zréck an äntwert, wann ech eppes gesot. Se geschengt mir gutt ze Jonke Männer. Si huet net d 'Kurilen näischt méi staark wéi Кэмела an anscheinend keng Aspréch géint d' Tatsaach, datt et war deen eelste.
  
  
  D ' Zäit uffizien wéi am Fluch, an, éierlech gesot, ech hat Spaß. Fir eng Weile vergaß et souguer no Henry an der Dier. Vun engem Dag, gesäit op d ' Auer. Et war eelef Auer, an hie geduecht, ob et sech lount, d ' Opmierksamkeet vun der Veronika. Awer ech beschloss, dat net ze dinn; Ech wollt net wierken gespenstisch an утаскивать vun Hir nei Fans. No e puer Minutt steckte Si de spaweck mäin Pullovere selwer gesäit op d ' Auer.
  
  
  "Looss eis goen", - sot Se duuss; Si war sou no bei mir, datt ech konnt däitlech héieren, ee, ee Schëller Hëtzt прижималось zu mir. Si, grinste an schaute hey, an d ' Aen. Si küsste mech liicht, awer mat engem untrüglichen Verheißung.
  
  
  Wann mir waren op verspannung Kaalt, Si blouf nieft dem "Ford". 'Wou?'
  
  
  "Ech denken, no Doheem". Dir sot et beiläufig, awer mat deutlichem bedauern.
  
  
  Si blickte op. Henry war net ze gesinn, mee et war nach ëmmer iwwerzeegt, datt hien iergendwou an der Géigend.
  
  
  Si gefrot. - "A wann ech eng Chance, loszuwerden, d' goufs Schiet?"
  
  
  'Wat dann?' Si souz niewent mir, schaute mech genausou offen saftigen Lëppsen.
  
  
  "Mir kéinten irgendwohin ze goen ... net Heem".
  
  
  Si küsste ee, probéieren, et zu engem liichter, awer Hire Mond gammastronomie an Hir Zunge glitt a mäi Mond, spillt mat ménger Zunge.
  
  
  "Wou, zum Beispill?" - am Flüsterton gefrot fir Si.
  
  
  "Elo, ech hunn e Zimmer mat schéin Aussiicht".
  
  
  Si schüttelte de Kapp. "Mir kënnen net dohin goen; Henry gëtt eis fannen ".
  
  
  Natierlech, Si hat Recht. Mä wéinst der Tatsaach, wéi Äre Kierper прижалось zu mengem an Hir Hänn обвились ëm menge Hals, déi hien net turner gewise wollt Aschenputtel no Doheem.
  
  
  "Wéi magie' s..." Ech gesinn op der Strooss fillen sech méi aufgeregt, wéi Si erlieft mat Iech e Frettchen, wéi Si en teenager war. "Vläicht si mir hänken Si sech of vum".
  
  
  'An dann?'
  
  
  Dir, zuckte mat de Schëlleren. "Mir an der Lag, benotzen d ' Maschinn net, fir drop ze goen".
  
  
  Si schmunzelte verschmitzt an mat sou engem Ausdrock am Kapp Si gesäit net méi sechzehn.
  
  
  Si, natierlech, bewosst net deier, awer mäi leichtes Auto mat Winterreifen verlaf d ' Wendungen an Kurven mat gréissere Spitfire, als Big Bentley. Direkt duerno dréien Si rollte op d ' Beem gesäumten Gasse a kinnek брылев. An e Präzis méi spéit Henry Reliounen, tuilerie op "Bentley". Wann hien gaangen mimmo, Veronica Hir Äerm ronderëm mech.
  
  
  "Beruhige dech", sot ech duuss opféiere Hir. Si fiert op d ' Haaptstrooss an ritt zréck op deemselwechte Wee, de mer mozart, bis Si gesäit e festungen Strooss. Et goung net Schneefräse, awer op dem Schnéi gesäit Si zwee parallel Tracks. Si koum Iech bis zu enker Kurven, gefuer duerch hien a blouf ënner engem Bam. Mir waren op engem klenge Bësch mat eingegossenen ofkillen Bléck op d ' grouss wäiss wiese, gesprenkelt Spure vun wëll Déieren. "Stëmm elo", sot ech.
  
  
  Wéi ech gemengt direkt, wou näischt war ënner enger décker, Pullovere. Ee Brustwarzen lebendig vu ménger Beréierung, an et Mauer sech Irina nieft mer mat Stöhnen a leisen Jeitzen. Si Bilde vergrub säi Kapp a menge Hals; Hir Been waren zesummengepresst zu menge. "Dat géif net passéieren", murmelte Si. Eréischt vill méi spéit koum mir d ' Heinansdo déi richteg Bedeitung vun de Wierder. Perséinlech bevorzuge et e grousst Bett fir zouener Dier, mee ech hat et bis zum Maximum. Veronica war méiglechkeeten an aufwändig, a soulaang mir wollten eng Plaz, Hir Lëppsen an Hänn waren beschäftegt mat alle méiglechen Saachen mat Reißverschlüssen. Elektrometeoren am Hir Haut war bleich an glänzend, an d ' Brüste goufen angehoben zu mir. Ech weess net, wéi hey, konnt een de schmuele Ski-Box, awer Si et Effektiv, an dann ass mir op d 'Famill, d' Been fir meng Schëlleren. Et ass séier geschitt - en déifte, kraftvollen Ruck, wackeln Hir Doropshi, zuckt Äre Kierper no uewen an no ënnen. Si запрокинула de Kapp, Schloss d ' Aen an gammastronomie de Mond an engem lautlosen Schrei der Ekstase. Wéi Si koum, war Si laang an sistema stöhnte an drückte d ' Fingernägel un mengem Hals. Duerno huet Si och, a Veronika stöhnte ëmmer erëm: "Oh.. Oh.. Oh..".
  
  
  Si war bal ënnert an relatioune, wann nees angezogen. 'Wéi spéit et ass?' schwungvoll, Si gefrot.
  
  
  Si gesäit op d ' Auer. "E puer vun der éischter Minutt".
  
  
  "Oh, mäi Gott, du muss mech Heem bréngen". Si ass den Reißverschluss Reißverschluss op säi elastischen Box an huet de Pullovere iwwer de Kapp.
  
  
  "Gutt, Cinderella", sot ech. Éierlech legend, et war e bëssen enttäuscht: ech mag net déi Situatioun, merci, MA ' am, selwer an engem geparkten Auto.
  
  
  Awer Veronika net emol eng Gefëmmt gefrot. Wann Dir, gedréint mech ëm, Si ass besuergt runzelte d ' Stir, a vun den Ausdrock gëtt net verännert, bis mir erreecht de Entkomm, deen huet zu sëmnomu Doheem vun Hirem Stiefvaters.
  
  
  "Vläicht wier et besser, wanns du et mir erlaubst mir vun hei verschwannen", sot Si. Hien äntwert net; Et war e wéineg rosen op sech selwer net manner wéi no. Et ass einfach gaangen.
  
  
  Nieft dem héije eisene Zaun um Stöhnen war d ' Tatsaach, datt een nëmmen den Numm сторожкой. Virun him Stoung e Mann an engem Pelzmantel, a gouf gutt gesinn superheld Schrotflinte. An ofgesinn Bentley ofgestallt gouf.
  
  
  Veronika packte mech um aarm. "Net fir ëmmer, Nick ..."
  
  
  "Ech dinn dech Heem, Liebling."
  
  
  "Et deet mir Leed", murmelte Si.
  
  
  Et gesäit no. 'Firwat?'
  
  
  "Well ech et och sou ... sou séier".
  
  
  'An?' - ech gefrot zuckte mat de Schëlleren.
  
  
  "Weess de, dat ass e verfluchtes Hallefnuecht".
  
  
  "Neen, et dofir net gesinn." - Ech gebremst.
  
  
  "Héieren Se, meng Elteren,... ech mengen, Dir hutt mech lafe gelooss huet, mä den deal, dee mir hunn décidéiert... deems friddlech, muss een Äert Haus ëm Hallefnuecht. Verstidd mech?'
  
  
  "Ech geduecht, du einundzwanzig". Wann an ménger Stëmm war sarkastisch, da läit et drun, dass ech net versicht, Se ze stylesheet superheld.
  
  
  No genuch Anstand all joer. "Elo, dat ass net ganz richteg. Mir éischter neunzehn an ... giff Schneider! Si si méi oder manner gutt geréiert mech. Ech mengen, Si si gezwongen, fir Psychiater ze erklären, datt ech net ganz kompetent, versteet Hiren? A wann ech net dat maachen, wat Si soen, Si kënnen eng ënnerschrëft mech nees an de Prisong ".
  
  
  'Ah Neen?'
  
  
  "Dat wollt ech net schwätzen". Si Schwätzt roueg. "Ech koum an dësem Haus, an dann... dann de Nächster konflikt, mä seng entscheedung. Iwwerhaapt kee Grond. Et...
  
  
  ... Dier "Bentley" mat engem ominösen Knall incorporéiert. Henry koum mengem Auto, wéi en groussen Bierg.
  
  
  Veronica gammastronomie mécht d 'Dier seitwärts, geknéit, ier e sech dann a Richtung séier an steckte d' Zunge an mein Ouer. "Ech ruffen dech mueres un", flüsterte Si an ass eraus.
  
  
  Et wollt och idee, awer Henry refuséiert sech op mengem Dag, säi Kapp gefall an d ' oppe Fënster, wéi перезревшая Mound.
  
  
  "Du hues zéng Sekonnen, fir sech umzudrehen an ze verschwannen", krächzte hien.
  
  
  Bei aneren ënner aneren Ëmstänn hätten Si Eilte ëm seng Maschinn erëm an virgeworf emu Herausforderung, fir mech ze bewegen, ze verloossen. Mee ech gesinn, wéi Veronika schonn souz brav um Rücksitz "Bentley", an an de Pelz Jacke koum mir mat engem Gewehr am Uschlag.
  
  
  Ech denken, et kéint mat zwou fäerdeg ze ginn; zu gewissem Sënn ass meng Aarbecht. Mee et schéngt keng Besonnesch Bedeitung ze fänken de Kampf wéinst enger verrécktener tëschent Meedercher, déi wahrscheinlech deelhuelen géif an d ' örtliche Police - well, wann hien raufte sech mat de béiden, zu deem Zäitpunkt, wou mir fäerdeg waren, wier wahrscheinlech eng déidlech an och an der Theaterhéichschoul. Henry war ze grouss, fir mat him fäerdeg ze ginn, ouni datt d ' tödlichen Schläge, mat deenen Dir sou gutt verwalt, an, souwäit et verstinn all mënsch, vun der kraaft mech mat enger Schrotflinte, och zum scheitere veruerteelt.
  
  
  Dofir ass Si Schloss d 'Fënster virun Iech Frettchen, bis de Ris net kräizen, also hu vergréisseren d' Maschinn hannevir a fänken Zeigern. Awer wann Se gestoppt, mech ze gleewen, Si héieren e trockenes lachen, deen anscheinend vum Rücksitz erklang Bentley. Et war net Veronika; et war eendeiteg Männlech Klang. An dann héieren Si Murmeln derselwechter Stëmm, déi verkennen eriwwer mat de Wierder "Nick Carter".
  
  
  Mir ass dat guer net gefiel. An Вестбуше Si net benotzt Hir richtege Numm. Si ginn et ni maach, wann ech mech am Congé.
  
  
  Dat zweet Kapitelen
  
  
  Dir plangt eng rees Zréck op Washington den folgenden Dag, awer hätt et net maachen. Also, wann Veronica net ugeruff, ech war liicht z ' iwwerrieden, fir sech nach e bësse bleiwen. An dem zweeten Dag ëmmer nach waard op den Uruff - ech war an engem bal verloossene Lobby leckt bis zum Owend.
  
  
  "Genuch fir haut?" gefrot fir mech Dreadlocks.
  
  
  'Jo.' Si geistesabwesend Ochänneren menge waarmer Rum an schaute op d ' Dier an der Agora. Schliisslech, Si erkannt, datt de jonke Barkeeper kuckt mech nachdenklich, an ech hunn decidéiert, dass ech sollt eng Roll spillen-a Rückflug. "Oh-Meedchen", hat ech.
  
  
  Dreadlocks nickte grinsend. "Déi blonde?"
  
  
  'Jo. Si ass Deel vun der do geet?
  
  
  "E puer mol gesinn. Net an de leschte puer Deeg.
  
  
  - Awer ob Deeler koum et hannendrun? Ier ech Iech kennegeléiert?
  
  
  "Gott, Neen. Dir, gesäit Si nëmmen e puer Nuechten zréck ".
  
  
  Si lächelte. "A soss, ech mengen, et géif dech erëm".
  
  
  "Elo, weess du wat, Nick".
  
  
  "Ech geduecht, Si koum hei fir ronn e Mount".
  
  
  Dreadlocks an schüttelte décidéiert de Kapp. 'Neen, dat ass net sou. Zwou, vläicht dräi Deeg virun deem vorge Dag. Wéi war ' s?'
  
  
  Ech äntwert net. Hien ass och net ze erwaarden. Hien grinste nëmmen an packte meng leere Mysteriéis, fir en neit Getränk zubereiten.
  
  
  Kuerz Zäit méi spéit, am fréien Owend, et war a sengem Zimmer an wollt déi bescht Route de Fluchhafen Boston, wou Si hätt umsteigen zu Washington, wéi d ' Telefon klingelte.
  
  
  Si bewosst, datt et der Veronika, nach ier Si de Gruppebesetzung abnahm. 'Moien?'
  
  
  'Name?' Hir Stëmm war relatioune an steht.
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Ech brauche dech."
  
  
  "Et ass gutt, Liebling."
  
  
  "Ech mengen, datt ech dech brauche ..."
  
  
  "Wësst dir, wou Dir".
  
  
  'Du verstees dat net!' Hey, war et всхлипнуть, ouni d ' Stëmm ze hiewen.
  
  
  "Dann erklär es mir". Et ass och d ' ee, mee wollt dat net weisen.
  
  
  "Si goen, an... Oh, Nick, hëllef mir!"
  
  
  "Déi Schwieregkeeten?"
  
  
  "Hör kéier, wann ech hei herauskomme haut Owend, Si maachen et nees. D ' réckelen mech! Oh, Nick, hol mich hei idee, ier Si net... -
  
  
  Hir Stëmm gëtt ënnerbrach décidéiert Tube mat engem Klick.
  
  
  Si iwwerluecht, leet de Gruppebesetzung op. Telefongesellschaft eis huet; et war een an deem Haus hanner enger héijer Mauer.
  
  
  Si zögerte e puer Minutten, awer net wierklech dru gezweifelt, wat ech maache wäert. Hilfesuchende Damen - net grad meng Bréiwer, awer dës huet mer méi, wéi Dir dat. No e puer Sekonnen Si huet ëm den Hugo vu sengem Anerer an déidlech verongléckt trieden Dolch an d ' Scheide op der Hand. Duerno goung Wilhelmina, mäi "LUGER" zu zingmol наплечной Holster. Ënner der Nylon-Jacke, déi Dir hat iwwer engem Pullovere, et ass net выпирала. Et ass onwahrscheinlech, datt brauche ech déi-entweder fir déi zwou Aarte vu Waffen, awer während Si et herausziehen wollt dëst Meedchen aus dem Haus, war et topeg, net op d ' Schlimmste virbereeden.
  
  
  Owes versammelten sech Skifahrer an Hochstimmung op déif Flaacher Pisten. Si klëmmt mat dem Sessellift Lift zum Ufank vum zweete Stack, iwwer eng beliichte Plattform. Et war keen méi; ënner mir am Elektrometeoren duuss ervirgedoen de Schnéi. Et ass op dem Kapp, eng schwaarz wollene Mask mat Lächer fir Aen an rta. Kann, wäiss Masken wier besser, mee et ass net Stahl ee ze sichen. Ausserdeem bezweifelte, datt ech souguer unbemerkt klamme Si an enger Vläicht op engem schneebedeckten Feld him e groussen, mat Mondschein an Flutlicht Stöhnen ronn ëm d ' Haus.
  
  
  Si goung erof, bahnte sech e Wee no Lénks an huet lues, sorgfältig kontrolléiert Kurven, bis Si op d ' Mauer gestouss. Si ass hannert de Beem, a gesäit op dës Plaz. Wäit ënnen huet et e Portal, a virun dem Haus Stoung de, deen heiansdo gouf mat den Hänn, fir sech aufzuwärmen. Et huet keng Institutiounen méi, ob et un der Mauer aner Zeitzonen oder Neen, sou datt et net emol probéiert, dat ze maachen. Iwwregens, ouni Zweiwel, war d ' elektresch Alarmanlag, an ech hat keng Zäit, gründlich ze erfuerschen, dat Korkenzieher.
  
  
  Huet eng hallef Stonn, an et koum zu der Conclusioun, dass virun den Diere steet nëmmen eng einstündige; et Schéngt, hien huet eis mat HEMA net geschwat, nirgends, an et keng Spuer vun der Maschinn.
  
  
  Staark gestoßen Schlagstöcke, goung et mat der flaach abfallenden Hank. Kritt aus de Beem, hob Hir Ski, wedelte mat den Äerm an huet e gedämpften Schrei. Si hat gehofft maachen erfollegräich иммитацию Skifahrer, verluer d ' Kontroll iwwer seng Bewegungen. Dir, ausgerutscht a gestolpert, goung zum Wachhaus. Dann rollte vun Hir, natierlech, verluer d ' Gläichgewiicht an de Frank k Stöhnen. Kuerz ier ech ukomm, rollte hien e wéineg, datt der Zesummestouss war net sou staark, wéi et huet geschengt. Si gefall, hëlleflos zerrte Bee a schrie:
  
  
  "O Gott, O Gott, O Gott!"
  
  
  Dann stöhnte no, iso allen Muechten versicht aufzustehen an ass duerno nees zréck. 'Mir bestëmmen!' Si stöhnte schwaach. Stonnen mech gesinn. Mat dem Gewehr am Uschlag, hien huet e puer Schrëtt op mech zou, da geet.
  
  
  Si stöhnte erëm.
  
  
  Stonnen-ritt duerch de Schnéi zu mir. Si louch ganz steht an wartete of, wat hien zu eis. Et war wichteg erauszefannen, ob hien wierklech eleng. Awer et huet geschengt, datt d ' superheld net besuergt iwwer auswiel, ausser mir. Hie koum, bleift stoen an huet d ' Pistoul ze hänken op der Hand.
  
  
  "Bass du okay, Mann?"
  
  
  Et war eng dumme Korkenzieher, mee Se äntwert.
  
  
  "Ech denken, datt de Knöchel ass gebrach", - drückte Ären Zänn. 'Ah jo?'
  
  
  "Wann Dir mir hëllefe kënnen, aufzustehen ..." - Se geschengt esou hëlleflos, wéi et mir méiglech war.
  
  
  De schüttelte de Kapp. "Ech si keen Dokter, Dude".
  
  
  "Ma jo, du léisst mech sou Stëmmen?"
  
  
  Hien zweifelte drun. "Du hättest net hei Ski fueren, Dude. Et ass net Skipiste ".
  
  
  "Als ob ech dat net wüsste! Et ass einfach net hale konnt dës verdaamt Ski an déi richteg Richtung ".
  
  
  "Ma jo ..." Stonne goung leckt.
  
  
  "Rufft an der Skihütte?" - anziehend gefrot ech. 'Den Hotel? Sou komme kënnen, Dokter?
  
  
  "Verhëllefen ech dir, aufzustehen, Kolleeg, mee ech hu keen Handy". Hie weist mam Kapp a Richtung Hauptwache. "Et gëtt keen Telefon, déi eenzeg Verbindung mat der Heemecht".
  
  
  Gutt, sot Si sech an streckte him d ' Hand war. Si huet emu packen mech um Handgelenk, dann packte superheld a no eran gezunn, iwwer meng Kapp. Dir, rollte sech of mat him, gedréint huet sech an gelant Emus op der Broscht. Ier hien huet erkannt, wat Lass ass, Si schnappte sech d ' Gewehr op dem superheld der Hänn an Gehirn drückte Hiert Ouer op de superheld.
  
  
  "En Toun, eng Bewegung, - knurrte ech, a Si mussen op New Hampshire ze fannen, déi aner Hallschent vun denger Kappëmfank ". Hie beweegt sech net, mä ënner mengem Knie zitterte wéi e Kaninchen an der Fal.
  
  
  'Zaun. Wéi et fonctionnéiert? '
  
  
  Sot hien, a wann hie gestouss superheld barreled Gewehre, erkläert hien, wéi en Alarm ausgeléist gëtt, wa d ' meedercher Schlëssel net gedréit an der richteger Reiefolleg. Si mécht d ' Schlëssel fir de superheld der Posch an huet emu erwächen. Mat Kaputz Dammen superheld ass an enger Hand, goung mat him op de Gol. Si gesäit op den Telefon an der Wachstube, a beschloss, net ze beréieren superheld; ziih et idee, wann d ' superheld duerch Wänn, kléngen der Alarm ...
  
  
  D ' Drähte sinn zu de Schlössern vum Tores; Et liess Stonnen opmaachen ih. Hien zögerte, awer als emu gewisen Hir Fanger ass den Ofzuch, hie gedréint huet d ' Schlëssel an der richteger Reiefolleg. Duerno gouf Hir erlaabt прикладу Schrotflinten landen op säi Schädel, reingezogen an караулку an schlüpfte duerch d ' oppe Gol.
  
  
  Strooss genuch Mauer sech de Wee duerch d ' Dickicht vun der héijer Kiferen, Zougemaach de Mound. De Schnéi war ausgeglach gespillt, sou datt gesinn waren d ' Betonplatten mat de kontaktstücken Teer ausgefëllt. Seng Vorsicht goung duerch änneren/, ouni de Bléck vun den Wäiten Lichtern vum groussen Haus. Si erinnerte sech, wéi Veronica Schwätzt vun "kräft falen", a Widderstand dem Impuls Dauchen am Schiet op béide Säiten. An dann ënner mir zusammengebrochen, Einfahrt.
  
  
  Den allerwenigsten erwaarden Si, datt déi grouss Beton-Trëtz fält ënner Hinnen, wéi e Fuedem Schaukeln, mä et ass geschitt. Eemol rutschte Hir an déi total Däischtert, net an der Lag, sech op jiddwer Fall halen.
  
  
  Liicht war net ganz ëm mech erëm war nëmmen kal Nässe. Si, streckte d 'Äerm aus an tastete d' Steng op de Säiten. Et war eng grouss Tunnel, an de Buedem ënner menge Pedal knaschteg war. Iergendwou virun mir ertönte bestänneg schrillen Toun. Ech goung an d ' Richtung vun Belount; et ass alles, wat ech maache konnt.
  
  
  Schmutz, oder eppes an där Aart, war mir bis zu de Knöcheln, wéi Si ukomm bis zwee enner vum Tunnels. Fir ëmmer mir war eng Falltür, fir déi déck Bretter. Si wollt net, hien ze opmaachen. Si war sech sécher, datt een kommen all Joer op mech.
  
  
  D 'Luke ass d' laang. An der tëschenzäit ass Si zréck an den Tunnel, niedergebeugt an völliger Donkelheet, blickte a béid Richtungen. Keen koum virgeworf der gefallenen Betonplatte, sou datt Si beschloss, datt et Aarbecht Stonnen - servieren Dir dës Säit.
  
  
  An dann koum Sergej. An der oppene Luke mëtt vun der Strickleiter.
  
  
  Wann Dir de Panzer op dësem Wee ze entkommen, an ménger Hand war Wilhelmina. Duerch d ' ëffnung vun de Leit net ze gesinn war, awer ech war bereet, op alles ze Schéissen, wat erauskomm.
  
  
  Si huet sech mat Mühe no uewen, da muss ech halen "LUGER" parat, an dat éischt, wat ech gesinn huet, war d ' Gesicht vun Veronika. Si lachte.
  
  
  An dann gesinn Se nieft Hire Mann steet, dee bal lächelte net, mä op d ' mannst lächelte elo, wat u sech war schéin.
  
  
  "Moien, Nick", sot de Mann.
  
  
  Hiert wëssen iwwer d ' superheld. Superheld geheescht Hawk, et ass mäi CHEF, an hie bal erschoss superheld op dem Terrain.
  
  
  
  Kapitelen 3
  
  
  
  
  David Hawk - de Mann vun fofzeg oder sechzig Joer - kee weess et genee - mat vereinzelten wäissen Hoer an engem strenge Gesicht des Priesters New England. Superheld d ' Schweden virun allem op der professoralen Süden, awer незажженная Joint, déi hien normalerweis kaut, gëtt emu Bléck vun engem eelere Staatsmannes. Kuerz gewiescht, Hawk - der Mann, deen net liicht ze überraschen, op kee Fall.
  
  
  "Si Maachen wëllen, fir dëst Stéck?" - gefrot hien roueg, deit op Wilhemina. "Wann net, giff et."
  
  
  Si huet et gedon. - "Wat, giff Schneider geet hei virun?" Superheld тонкогубый Mond verzog d ' Gesicht. "Du wëlls zanter bal drësseg Sekonnen, Nick; d' müsstest du mëttlerweil verstoen ".
  
  
  Ka sinn, awer net ganz. "Veronica, ech schaute op d' Meedchen, Si iergend een ëm ons erëm?"
  
  
  Hawke nickte. "De knappe, mä et schéngt, aus no alles ass gutt".
  
  
  Hatt gesäit mech am Zimmer ëm; et huet Bücherregale an en décken dunkelroten Spaweck. D ' Fënster schumacher. Si huet ee matkreien.
  
  
  "Also, dat ass eist Training Center".
  
  
  Hawke nickte. 'Vun Der Lescht. By the way, wat ass mat de viregten Wiert Veronika hat Recht; hie war бутлегером a spéider Stahl gréisst Heldin-Schmuggler. Wann Dir versicht ze kletteren iwwer d ' Mauer, déi eisene Dornen flogen géif an huet virgeschloen Hire Kierper. Et frou mech, datt 's de genuch Gebaut duerch d' Dier goen. An, by the way, sprangen Och iwwerall, op béide Säite vun der Fahrbahn ".
  
  
  Si bewosst, wat et war: en Instrument, ugedriwwe Schrëtt, d ' ih sprangen an explodéieren an der Loft, andeems Dir déidlech Stad an all Richtungen.
  
  
  "Si sinn sécher hei verléieren vill Schüler", an uecht ech. Hawke schüttelte de Kapp. "Bis an eis an. Hüpfenden Och net voll aufgeladen, a mir sot eis Leit net versichen, kletteren iwwer d ' Mauer. Wéi dir wësst, Nick, walls normalerweis net dee beschte Wee, fir an enger sorgfältig bewachten Haus.
  
  
  Si nickte.
  
  
  "Also, haut ass Se ganz gutt waren. Mir virgesinn et am Fernseh ".
  
  
  Et war am Haus. Am Haus mat dëse Moossnamen d 'Sécherheet iwwerall mussen d' TV-Bildschirme.
  
  
  "Gutt, dass du net liewen Stonnen", sot Hawke.
  
  
  "Wat wier, wann Si et wëllt?"
  
  
  "Mir géifen gestoppt dech, Nick. De Gol gëtt et Geläscht, an et géif an der Zäit weiden Land, Si fir Uerdnung ze rufft.
  
  
  "Du hues et mir erhofft hat."
  
  
  Hawke nickte selbstgefällig, an ech bewosst, datt hie Recht hat.
  
  
  "Gutt, du bass elo do", sot hien. "Loost eis un d' Aarbecht."
  
  
  Vun deem Moment un, wéi säi superheld, gesäit Si, erkannt, datt déi Ofstëmmung-Ofstëmmung geschéien. Si erinnerte sech, wat genee Hawke bot mir eng Plaz vun der Erholung Вестбуш.
  
  
  Veronica Stand op. Si hat e Hosenanzug, Hir Hoer goufe gesammelt am chignon am Genéck, a Si gesäit aus - ma jo, kéint een soen, e puer Joer méi al wéi sechzehn. Hir Aen virgesinn mech, mee ech gesinn rout Flecken op Hire Wangen.
  
  
  Hawk sot näischt, bis Si koum duerch d ' Zimmer. Dann geknéit, ier hie sech no eran an de Ledersessel, mä d 'Hänn zesummen an leet Är Ielebou op d' Agefaangen.
  
  
  "Een an Вестбуше weess, ween bass du, Nick?"
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. 'Keen. Mäin numm ass Nick Walton. Déi eenzeg Persoun, mat där Dir geredet - ofgesinn vun der Veronika ass de Barkeeper am Hotel. Enges daags gefrot huet hien mech doriwwer, an et huet sech als emu dësem Numm a gesot, datt ech mech vun internationalen Investitionen ".
  
  
  'Gutt. Dir kënnt dës Nimm am Doublé Cay ".
  
  
  Si ni héieren vum Double-Kay.
  
  
  "Dat ass eng koppel vu klengen Inselen op de Bahamas", erkläert Hawk. "Eng voll entwéckelt huet - do gëtt et d' nei an al Nimm, déi do zanter dem Ufank vum Joerhonnert. Op enger anere Insel bauen nach méi Hoteller a Bréck verbënnt d ' Insel ".
  
  
  Si wartete, datt hie weider. An, wéi üblech, wiesselt hien zu engem aneren Thema.
  
  
  "Ech virbereet d' Event fir dech, well ech muss mech dovun ze iwwerzeegen, sech an e puer Saachen, Nick".
  
  
  'Jo.' - Ech war dem Agente mat AX laang genuch, fir net überrascht sinn, datt Effektiv de Regisseur. Mir waren eis der CIA, GOLFKRICH eis, an Si géif net eemol nennen kéint eis eppes dertëschent. Mir existéiere einfach, eng kleng Grupp vu spezielle Mëttelen, d ' Tatsaach, datt keen an der Regierung selwer hätt ni geduecht, a Hawk huet der Saach. Superheld Noper zu Georgetown dachten, datt hie wéineg bekannt President vun der Stëftung.
  
  
  "Virun allem, sot hien, erwächen ze bréngen, fir zesumme mat Jonke Mënschen mat laangen Hoer. Veronica azielen mir, datt an der "Schéine Wahnsinn" du wars Super cool ".
  
  
  Ech muss lescht. 'Gutt.'
  
  
  "An dann huet et e Problem kréien, an dës Festung. Et war net nëmmen, net wouer? Awer Si Doten et. Ech hat meng Zweiwel, Nick.
  
  
  Si schaute hien rosen; hien hat kee Recht, sou mat mir ze schwätzen.
  
  
  "Gutt, gutt", séier huet Hawke. "Si béid Tester bestanen, an elo gi Se weider. Double-Kay, Nick. An Grady Ingersoll.
  
  
  Et war e Schock. Grady Ingersoll war vläicht den albanesch Mënsch vun der Welt, Geschäftsmann am Alter vun ongeféier fofzeg Joer, vun der Stahl an de leschte Joren zréckgezunn.
  
  
  Si wartete drop, datt d ' Hawk weitermachen géif.
  
  
  - Grady Ingersoll, - boomte Hawke, als ob no Ordnern gelies, mä virun him war näischt, - den Alter superheld fofzeg siwe, fënnef Fouss aacht Zoll, ca. Pond bezuelen. Huet sechs Zort, virun allem vun Woudra. Huet e Verméigen an der Baufirma vu sengem Papp, d ' hien huet an de 1930er Joren. Graff gewiescht, Spekulant. Superheld-Gesellschaft haten d 'Geschäft mat Reedereien, derzou Uniformen, Getreidespeicher, ölleitungen - mäi Gott, fir dës Persoun verdéngt Suen op d' Produktioun vun Filmer. Pilotiert Bomber während dem zweete Weltkrich, hie gouf zweemol kuerz iwwer Däitschland, eemol abgehauen, awer den Ausbroch vum zweete kéier gouf dann an e Lager fir Krichsgefaangen a béid enn vum Krich. Haut ass hien Investor a ville Betriber - de gréissten Investor, wat a ville Fäll bedeit, datt Si déi riseg Interessi ".
  
  
  Et bewosst vun Grady Ингерсолле... virun e Puer Joren huet hien sech an d ' Einöde vun New Mexico - dat berühmtest Einsiedler an der Geschicht. An dësen Deeg keen gesinn, superheld, mat Ausnam superheld "Schlosswache" vun de Strapazen vun de Männer, déi de superheld deen eenzege direkten Kontakt mat der Aussewelt.
  
  
  "Superheld Last Investitionen, - gefuer der Falke an der Loft-a Raumfaart-Firma Ultimate Dynamics. Ingersoll hält d ' Majoritéit vun der Geschicht, sou datt hien de Chef. An aus deem Grond Nick, de Pentagon an de Wäissen Haus Nägel nagen ".
  
  
  'Wat mengs du?'
  
  
  Hawke lächelte grimmig. "Wann d' un d 'muecht koum Ingersoll, Dynamics Ultimate geleescht de leschte Geschlaff an d' e Komplex System vun der Lenkung vun der Rakéiten op, déi jee erfonnt gouf. Kuerz gewiescht, et kann ënnersichen d ' Landschaft ënnen a passen de Kurs vun der Rakéit op dem Wee mat gréisserer Genauegkeet, wéi dat konnt de Pilot-e Mann; hie kann erkennen Rakéiten-Abfangjäger a Schéisse Si op hien mat senge Mëttelen ze schützen. Awer déi wichtegst Errungenschaft ass, datt en Instrument erkenne kann, datt d ' Wierkung vu fréieren Rakéiten, an dann Fléien Si Schéissen op sekundäre oder souguer tertiären Ziler ".
  
  
  "Mat anere Positioune, sot ech, dat Déngens kann een bal alles, wat ee Mënsch kann-de Pilot".
  
  
  'A méi. Déi Drëtt Fäegkeet ass, déi sech mat muecht de superheld vum unschätzbarem Wäert. Hautdesdaags gëtt Rumeuren iwwer Exzesse - wéi dacks kënne mir läschen Russland oder China mat Kaart, am Verglach zu dem, wéi dacks Si läschen kënnen eis mat der Kaart. Mä mat dësem Instrument net méi noutwenneg, starten fënnef oder sechs Atomsprengkäpp op engem, an et selwechten Zweck; soubal d ' éischt fäerdeg seng Missioun, aner Vorlieben aner Zieler. Also, Si kënne sech virstellen, datt dëse System vun der Lenkung bedeit fir déi schwaach Kräften ".
  
  
  Si sécherlech kéint et mir virstellen. Nëmmen d 'usa an d' Sowjetunioun haten nukleare muecht ze zerstéieren, déi en drun Deel vun der Welt, awer dat Instrument Ultimate Dynamics erméiglecht et all mässeg entwéckelt Länner wéi China - erreechen vun den nukleare zeechent, och wann Si hat nëmmen e klengen Undeel vun der Atomenergie. d ' Zuel vun de Rakéiten.
  
  
  Unnötig ze soen, datt d ' Instrument ass absolut geheim an iwwerwaacht an iwwereneestëmmung mat de strengsten Sicherheitsmaßnahmen. Am moment heescht et "Дрикоппер", wat ganz an guer net verréckt Nimm ".
  
  
  "Ech huelen un, Sir, Washington besuergt iwwer d 'Bedeelegung Ингерсолла dozou".
  
  
  'Genee. Grady Ingersoll ass an Double-Kay viru bal engem Joer. Hien huet e Inselchen, an eng Entreprise op dem superheld ih entwéckelt. Ingersoll lieft an engem ale Gasthaus, vun deem Dir geschwat... - Hawke bleift stoen an sech mat dem besonnesche altmodischen Dësch. Hien huet gerolltes Kaart an en décken bronge Umschlag, dann winkte mech un den Dësch a ausgelaf d ' Kaart. Zwee vun der klenger Insel hat d ' Form vun enger Niere mat breede geschwungenen Buchten, explodéire gedoen Frënd zum Frënd. Op аэрофотоснимке gesinn waren d 'Aarbechten un engem ronderëm déi zwou Inselen, déi, wéi mir Hawke, housch d' Insel vum Jéngste Gerichts. An engem aneren, vun der Insel vun der Auferstehung, war eng ëmfangräich Hotelkomplex mat Pool, Tennisplätzen an engem Golfplatz. Nieft dem Pool, kaum spürbar duerch den dichten Palmen an anere Vegetatioun, war d ' graff Skizz vun engem weidere Gebai nieft dem Ronne Lagun.
  
  
  "Et ass den Hotel" Doubloon ", - sot Hawk deit op déi bal verborgene Struktur. "Si ass getrennt vun dem Rescht vun der Insel vun der Mauer an ass mat normale elektronesch Instrumenter a bewaffneten Wachen. Ingersoll verschwonnen hannert där Mauer, wann d ' hat Double-Kay, an net méi just ".
  
  
  "Wie scho mol een war dran?"
  
  
  "Ech wäert dozou zu enger Minutt. D ' Haaptsach ass, datt an all där Zäit Ингерсолла perséinlech huet keen gesinn, ausser Gruppen superheld Helfer. An dëst ass e weidere Grond zur Suerg ".
  
  
  Dir net unterbrach superheld Froen.
  
  
  "Am leschte Joer fiert Hawk, superheld Helfer huet sech verännert, een no dem aneren. All Helfer waren tëscht véierzeg a fofzeg, virun allem Männer, déi erwägen, hat en Direktiounsfonctiounen am Entreprise Ингерсолла. Awer net méi. Am Moment ih sechs, all Jonken, anscheinend, zwanzeg Joer al, mat laangen Hoer. Fir Si erëm eng - Fra. Si hätt, BELLE. Automatesch grinste an erlaabt sengem Chef ze féieren.
  
  
  "Obschonn Si gesinn all Amerikaner, Dir hutt d' Pässe e puer Länner an Europa a Latäin-Amerika. Bis elo war et eis net, eppes vorlegen vun him, mä op der anerer Säit, Informatiounen iwwer Si ze wéineg ".
  
  
  Hawk ass ronn ëm de bronge Umschlag eng hallef dose dënner Ordner an gehalen Si mir hin. Si konnt d ' Instrument ënner ih fokusséiert ass an op de Fotoen 18 x 24 an der Wirtschaft. Fënnef ähnleche Frënd op de Frënd vun de Jonke Leit - véier, d ' blonde an eng mat donkel Hoer, an beeindruckend schéinen dunkelhaarige Fra. Um Enn Effektiv Si gesot ouni Begeeschterung: "ech Denken, Dir verstoen, luusst et geet. Dir wëllt, datt déi Leit iwwerpréift ".
  
  
  "Vill méi wéi dat. Dës Jonk Leit - mir nennen ih "intime sechs" - déi eenzeg, déi direkte Kontakt mat Ингерсоллом. Oh, hien ass wierklech klingelt seng Direkteren vu verschiddene Betriber a mécht et méi oder manner regelméisseg, an d ' relioun virgesinn, superheld...
  
  
  - Mä Dir hutt gesot hunn... -
  
  
  Hawke hob d ' Hand. 'Roueg. An de leschte Méint Ingersoll eemol verwandelte sech an en freundlichen Wiert. Wëllt dir et och soën. Eng grouss Zuel vu Jonke Mënschen am Hotel verlount Doublé Cay an der Géigend Doubloon, déi duerch extrem niddreg Präisser fir d ' Jugend, wéi Si et nennen. Deeler Helfer Ингерсолла wielt d ' Grupp alueden, fir ih Wänn no bannen op yahoo, déi anscheinend UH ... net verbueden. Genéisst dat bescht Marihuana an Haschisch, Gedrénks a Musek, awer och erlaabt, schwamme an der Lagun. Kënnen Si sech virstellen, datt fir dës funktionéieren. An d 'Stëmm kënnt den Héichpunkt: vun zäit zu Zäit zesummen op der Bühn ass d' Ingersoll. Hie steet op enger Zort Balcon hanner enger décker Glaswand ofgetrennt sinn, riicht op seng Gäscht iwwer d 'Geläscht - an Deeler sicht eng ronn ëm d' Meedchen, fir Si huet superheld perséinlech ".
  
  
  Legend éierlech, ech hu geduecht, et war wierklech. Schliisslech wier ze erwaarden, datt de Mann mat sou vill Sue wëll, Spaß ze hun, an Dir och gesot.
  
  
  "Net nëmmen Grady Ingersoll".
  
  
  Si war skeptesch. E Mann mat sechs Filmographie an e puer bekannter Bezéiungen net abgeneigt wielen fir yahoo Reife a jonk Meedercher.
  
  
  "Awer Ingersoll, erkläert Hawk, war ëmmer e ganz verschlossener Mënsch. Alles, wat hien a sengen Jonke Joren, geschitt war virsiichteg; hie wollt keng Publicity, an, natierlech, net organiséiert en ëffentlecht Spektakel ".
  
  
  Si gemengt. - 'Alter?'
  
  
  "Méiglech, awer onwahrscheinlech. Um Enn, et ass net sou wouldnt an al.
  
  
  Si geduecht, ugefaang a senger Stëmm e Spaweck vun Goshawk Schutz, mä sech net ëm d ' superheld der Opmierksamkeet.
  
  
  "Du mengs du, wat dat ass?"
  
  
  Leeder AH gesäit mech un, gestäipt huet sech op den Hl mat zwou Hänn. "Oder mam Kapp Grady Ингерсолла reng eppes binoche, oder déi Persoun net Grady Ingersoll".
  
  
  Ier Se dann en eppes gesot, dann huet eng laang Stille. "Mä Si sot mir, datt d 'superheld gesinn hunn".
  
  
  "Nëmme vun dësem intimen sechs Mudder a Jonken kann een net erwaarden, datt dir erkennst, datt eppes iwwer d' ament an Ингерсолле ".
  
  
  Si nickte. "A wat ass mat de Meedercher, déi hien gewielt huet?"
  
  
  "Souwäit mir wëssen, war ih siwen. All, ouni Ausnam, déi Si direkt d ' Insel verlooss dann ... op Ihn ... op enger Fligeren no Ингерсолла. Mir goufen, an eng Hippie-Collectivitéit a Mexiko. Si schwört, datt Si nëmmen redeten an datt d ' Ingersoll huet hey zehntausend Dollar, ier Se an e Fliger ze landen.
  
  
  Gilling. "Zehntausend fir Geschwätz".
  
  
  Hawke lächelte schief. "An anscheinend parastaatlechen".
  
  
  "A wat ass mat der Anrufe vun Ингерсолла? Gutt superheld kennt d ' Leit, mat deenen hien schwätzt?
  
  
  Mäi Chef runzelte d ' Stir. 'Jo. Déi meescht Egos kennt. A kee wëll gleewen, datt de Anrufer e Betrüger. Mir konnten e Fangerofdrock Stëmm mat Ärem Telefon an... elo, dat war net schwedesch ".
  
  
  "Ech hu geduecht, datt Geschwat-Ausdrucke als duerchaus akzeptabel-id".
  
  
  'Net ganz sou. Mir hunn d ' Foto vu Virdru Ингерсолла virun e puer Joer virun engem Ausschuss vum Kongress, an déi Stëmm, et schéngt, entsprach vun der Stëmm vun de jéngsten. Mä et gëtt Ënnerscheeder. Funktelefon op den Inselen fir Unternehmungen, déi net ëmmer ganz kloer ".
  
  
  'Tatsächlech ass. Dann ginn Se wëllen, fir Hiert wëssen, ob dës Persoun wierklech d ' Ingersoll, net wouer?
  
  
  "Dat ass e Punkt. Natierlech, wann hie kéint e Betrüger sinn, Si mussen och ënnerschrëften, wat geschitt, fir sou gutt Ингерсоллом. An all Fall mussen Se gesitt, ween an der delle Memberen vun der "intimen sechs", wat sinn d ' ih Motiver a wéi Si sech op Ингерсолла ".
  
  
  - Wéi denkt Dir, kéint et prestige Verbindung tëscht Hinnen an Трехголовым?
  
  
  "Mir wëssen et net. Mä well et sou eng Méiglechkeet, dat musse mer onbedéngt gesitt ".
  
  
  "Ech gitt dovun aus, datt getest gouf direkten Usaz".
  
  
  'Jo. Verdeedegungsminister perséinlech hätt versicht, Ингерсоллом, an zwee sonndes virun odin ronn ëm d ' enkste Beroder vum President geflunn an Double-Kay. Mä refuséiert sech Ingersoll ih averstane sidd oder mat Iech schwätzen. Et privaten Bierger, Nick, an eng Regierung kann een net erzwingen superheld Zuflucht ze verloossen ".
  
  
  "Ech huelen un, dat superheld Milliarde hunn domat näischt ze dinn", - sot ech sarkastisch.
  
  
  "Et huet keen Afloss op eis. Si kennen Hir Aufgab. Et gëtt nach e puer Detailer, déi et ze organiséiert, an da ginn Se no Süden. Géi einfach zum Ингерсолла, Nick. Fannen Si eraus, wat mer wësse mussen ".
  
  
  - A wann et negativ? Wann et am Zesummenhang mat Трехголовым?
  
  
  - Dann Hör op hien. Et läit un Iech.
  
  
  'Anyway?'
  
  
  Hawke nickte. "Ech sinn net dohin schéckt Agent-AX a Grad Killmaster nëmmen ëm e puer Froen ze stellen".
  
  
  Wat mech betrëfft, ech bezweifelte; d ' Aufgab geschengt zimlech einfach, fir net ze soe gewéinlech - an dat war den Ufank eng zweet kéier fir e puer Deeg, wann et e schwerwiegenden Feeler am Uerteel.
  
  
  
  Kapitelen 4
  
  
  
  
  Instruktiounen hu manner wéi dräi Stonnen, an et war nach net Hallefnuecht, wéi Si huet d ' Herrenhaus. De erauszesichen grinste ech an wies op meng Ski, прислоненные zum Wachhaus. Hir Hotel bei him entschuldigen, awer net Stahl; hien huet bewosst, datt d ' superheld wartete, an dat war méi, wéi Se soe konnt.
  
  
  Si erëm ze gesinn erwaart hat Veronika virun der Rees, awer Se ass net erauskomm. Wahrscheinlech, sou war et net besser. Elo ass Hiert bewosst, datt Si dem Mistelzweig am A am Auto, op deem schneebedeckten Spëtzt vum Hiwwel, an et konnt ouni ee Onrouen oder Ungehorsam - enge Plang Si mir dann, wéi faszinéiert geheim Missioun.
  
  
  Wéineg geschlafen an dëser Nuecht. Trotz der Tatsaach, datt mäi Zimmer war op der anerer Säit vum Hoteller, abseits vun der Halle, Si héieren d ' Summen vun der Gittar, begleet vun instabilen Stëmmen. Am Morgengrauen Hir, Stoung op, huet sech an packte ech d ' Saachen. Hien ass net Rasiert an Anweisungen Nokommen.
  
  
  D ' Päckchen gouf an de Mall mäin Autoen, a wéi gesot Hawke. Wéi mir eis um Owend virdrun, superheld löschten duerch e eiser Agente. Hien enthält e puer Saache, entwéckelt vun Sektioun Spezialeffekte AX, déi nëtzlech sinn kéinten an enger schwieregen Situatioun. Sollt et sinn, Mataarbechter vun der Sektioun Stewart huet eng Quantitéit Erofgestierzt huet, fir mat Waffen a Geschir, déi een verstoppen sech an engem Bikini oder e puer Sandalen, awer, wéi ëmmer, geléngt et Hinnen.
  
  
  Et gedauert zwou Sonntagen z ' erreechen, Okkultismus, et huet alles méiglech gemaach, seng Bewegungen ze behënneren ower. Aufgab Hawke Bestoung doran, ze wuessen buschiger BAART, awer de fënneften Dag huet Si verdaamt juckende, an hie bleift, mat engem Schnurrbart. Mengen Koteletten wuchsen zimlech séier, an hie bewosst, datt bis zum Enn vun den zwou Wochen hat ech e BAART, déi an der genuch ass, fir sech selwer passt Vertrieder vun der Rock-Zeen.
  
  
  Si war Nick Уолтоном, Manager puer Rock-Bands. Hawk fir mech erausgesicht huet dräi Gruppen, zwee, ëm déi sech am moment op Tour duerch Afrika an Asien, am Optrag vum State Department. Déi aner Grupp gouf opgeléist, an Si hat e Congé op Double-Kay, bis d ' Grupp реорганизовывалась. Op dem Wee an de Süden - an der Regel d 'Vermeidung vu Washington, D. C. verbréngt seng Abende zu den heefegste heruntergeladenen Baren, déi ech fannen konnt, héieren Jukeboxen an lokaler Combos, eintauchen an d 'Musek an d' Atmosphär. Seng Auer goung an d ' Exklusive, dat Auswendiglernen der Marken, Titel an den Interpret.
  
  
  Ze Zäit, wann et erreecht Jacksonville, ouni mir, datt ech weess iwwer den zäitgenëssesche populäre Musek sou vill wéi en Duerchschnëttleche teenager. Mengen schnurrhaare wuchsen, an ech muss mer déi Haare schneide loossen. Perfekt. Ech hat e leschte Ëmwee, ier Se an e Fliger op Okkultismus. Mir mat Hawke Zäit diskutéiert gëtt, ier Si sech décidéiert, e Risiko mat duldung vum kinnek. Si maachen grad déi éischt Testflich Трехголовой System an Cape Kennedy, ny, a mir béid fühlten, datt ech ëmmer sou vill Informatiounen no de beschten Quellen.
  
  
  Si koum an d ' Gebai vum Komplex NASA grad just, fir an der Tour deelhuelen. Mir versammelten eis am kühlen helle Empfangsraum an ass duerch de Korridor. Zu deem Moment hat mech e Wachmann an Uniform.
  
  
  "Verzeihen Si mir, Sir", sot hien.
  
  
  Si gesäit sech fir, wéi e puer aner Membere vun der Grupp. 'Jo?'
  
  
  "Du fährst blo Ford?" Hie Liest d ' Nummernschild.
  
  
  "Jo, dat ass meins."
  
  
  "Ech erschrecken, Si blockéiert hunn nach e puer Autoen. Mir géifen eis freuen, wann Se umgestellt superheld ".
  
  
  "Schneider Häll", - knurrte ech. "Wann Dir do geparkt, d' Maschinnen net."
  
  
  - Si musse wuel, Sir. Wann Si näischt dogéint hunn.' Et ass net ganz w. e. g.
  
  
  'Verdaamt! Gutt.' Et heiter goung zréck op гулкому dem Flur. Wa mir mam Bou hälfte no beuechten fir Gruppenreisen, hien huet meng Hand. Mir hun an blickten sech. Soss war keen ze gesinn.
  
  
  "Hei laanscht, Sir", sot hien gudden Toun, dee wahrscheinlech géif a Bezuch op d ' Kapitelen vun der NASA.
  
  
  Hien gammastronomie de Schlëssel onsiichtbar Dier ouni Gräift, déi sech mat eingelassen gouf am Stöhnen. Mir sinn séier sinn duerch e laangen niddrege Gang laanscht. Hei an da waren déi aner Dag, all déi mat zuelen a Buschtawen, awer ouni aner Abzeichen Zeechen. Mir hunn niemanden gesinn, wéi nach méi Ecker, stärekataloge goufen d ' Stahl-Onopfälleg, sinn nach zwou verschlossene Dag an erreecht nach dem, wat aussah wéi eng leere Mauer.
  
  
  Zehe sengem schéiner schwaarzen Schung Wache opféiere e Stéck vun der ugeriet Fußleiste ënnen Mauer. Direkt ass näischt geschitt, mee no e puer Augenblicken déi ganz Mauer lautlos gedréint huet sech, andeems Si e Lach, grouss genuch, datt hien rutschen konnt duerch hien. D 'Mauer hannert mengem Réck schwang, an hie war eleng an engem klenge Raum mat engem metallischen Dësch, zwee Stühlen an engem groussen Spigel, d' einseitig sollt sinn. Nieft dem Spigel war eng Dier; Si wartete geduldig, wann Se zougemaach gëtt.
  
  
  "Mr. Carter?" gefrot fir d ' Stëmm körperlos.
  
  
  'Jo.'
  
  
  "E Moment, w. e. g".
  
  
  Si, grinste an de Spigel, awer beschloss, net zu winken. Dës kosmescher Genies kuckt dozou, mech selwer ernst huelen, an ech kann net ih Wart. Si hunn eppes ze seriö huelen.
  
  
  No ronn enger Minutt ass d ' Dier an betraten zwou gestalten an wäissen Kitteln an einwandfreie Tennis-Schuhe, opféiere sech virun Flawless Stahl Hl, deen säin Deel fir an de Krankenhäusern gesinn.
  
  
  "Mir mussen ewechhuelen Hir Ausdrucke Fingerspitzen, Sir", sot de jonken fir zwou Persounen. Eis ëm Si ronderëm gesinn huet net op drësseg, a béid ware mat engem Brëll. Och ih laang Haare - virun zéng Joer ih géif подстригали Kéiseker - net умаляли ih Engagement. Si hu mir d ' Tinte op den Gréisst a war ih op de Pabeier. Dann e ëm Si ronderëm gammastronomie den Hl, gammastronomie mécht d ' Schublade fir Dokumenter an den darquir huet meng Ausdrucke mat dem zweete Saz vum Gréisst an nickte dann.
  
  
  Si gefrot. - "Dir besicht d' Coursen vun der Reduktioun vun der Fingerabdrücke um Massachusetts Institute of Technology?"
  
  
  "Vum California Institute of Technology", Sir", äntwert de papp. "An Neen, mä mir zwéin studierten op der Akademie vum GOLFKRICH". Hien lächelte schwaach.
  
  
  Et hat a sengem Définitiven. "Sinn all hei sou maachen?"
  
  
  "Hei laanscht, Sir." Hie weist op d ' oppe Dier. "Dr. Dvd waart op Si".
  
  
  Dag an dësem Korridor goufen zougemaach; a klenge Büro kräfteg Männer an och e puer Fraen an de wäissen Kitteln gebogen iwwer Zeechnungen an technesch Bicher, unterhielten sech nach mat anere an klengen Gruppen, mat Kreide notiert Equatioune vum coolen Brettern. Um Enn vum Ganges meng Begleeder zweemol eng duebel Dier öffneten a mech dem Diktat a säi Büro an Raum fir rendez-Vouse. De Mann hannert dem Schreibtisch geschengt kaum méi al wéi meng Begleitpersonen, obwuel d ' superheld graues Hoer kuerz kaum bedeckten gebräunt Schädel. "Mellen Si sech, Mr. Carter", sot hien, a Stoung op. Hien nogewisen mech op grénge Ledersessel.
  
  
  "Ech huelen un, Si sinn Dr. Dvd. Oder sinn Se Verwalter? Si lächelte, wéi Si gefrot, mä hien äntwert net.
  
  
  "Mir hunn net vill Zäit, Mr. Carter. Fänke mer un?'
  
  
  Et mécht kee Sënn ze widerhuelen, all d ' Detailer, déi hien erzielt mer an der nächster Stonn. Vill ass gesot ginn iwwer d 'Koordinaten an Sat-Zeechne, iwwer Computer, Kompasse, Stabilisatoren an exekutive Mechanismen, déi iwwer d' ausziehbare Segelflugzeuge a sensoren, souwéi iwwer d ' Systemer vun de Schutz géint Abhören. Et war méi oder manner dat, wat s du mir erzielt hues Hawke, awer esou detailléiert, datt et zu där Zäit, wéi Dvd fäerdeg Si, museschen, datt hie selwer kaum hätt sammelen трехголовую System. Ma jo, vläicht net ganz.
  
  
  Avery schéngt, vertrueden hien déi selwecht Iddien; superheld Koppelen war bal nachsichtig. "Et ass émile reuter ze soen, Mr. Carter, kucken Si op de Projet "Dreiköpfigen" also: mir starten Batterie Miniatur-Rakéiten op iwwer den Potomac River zu Arlington zu Washington, D. C., District of Columbia. Erlaabt, véier ëm Si ronderëm geziilt op de Wäissen Haus, eis primäert Zil. Mat Jefferson als orientéieren, Fernsehkamera Intelligenz an all Rakéit huelen Si déi noutwendeg Anpassungen. Starten Anti-Rakéiten-Rakéiten; vläicht, trotz eiser Schutzsystem, eng oder zwou eiser Rakéiten abgeschossen ginn. Mir mussen dës Geleeënheet och, fir eng kleng, wann een Ugrëff. Entweder mir zerstéieren de Feind bei der éischter Salve, entweder fir eis alles geflunn. Jo?'
  
  
  Si nickte.
  
  
  'Gutt.Erlaabt, d ' éischt Rakéit geziilt op de Wäissen Haus, ass e Volltreffer. Da ginn och aner Rakéiten schloe mussen net de selwechten Zil. Sensoren iwwerwaachen den Runs, an dann aktivéieren d ' Computer-Vorrichtung. Dat zweet Zil programméieren am System vun der Lenkung. Antriebe Hir Aarbecht verrichten, versenkbare Schiebe-Flillek bekannt fir d 'Erhéijung vun den Auftrieb, an d' Rakéit fält eis, soen mer, am Shopping-Véierel Vierzehnten Strooss oder am Hotel Hilton. Ass dat kloer?
  
  
  'Et mir scho geduecht. Mat anere Positioune, an der totaler nukleare Schluecht, déi mir schloe mussen grondleeënd Ziler, dat heescht, lafen e puer Rakéiten. Awer wann kënnt éischt, mir net brauchen, verschwenden déi zweet ".
  
  
  'Genee.'
  
  
  Emu brauchte eng Stonn, fir mir ze soen, wat ech scho bewosst. "A wat ass mat deem System selwer, Dokter Dvd? Wéi grouss et ass?
  
  
  "Ech kann Iech net weisen. Ech hunn keng Erlabnis. "
  
  
  'Natierlech Neen. Awer wéi grouss ass Se? Kann ech et klauen?
  
  
  "Iwwerhaapt net." Superheld Geste fegte de ganzen zougedeckt Komplex, ofgeschnidden vum Rescht vun der Basis. "Vergiess Si d' Vorsichtsmaßnahmen; Et ass sécher, datt Si einwandfrei. Hie Gebaut huet net, menge Sarkasmus. "Wéi grouss ass dëse schrëfte Déngens?"
  
  
  Elo ... d ' Falten Dollar "Driekopper" ass e Computer. Duerch seng Gréisst ass hien ценымногие haart wéi alles, wat gouf op den haitegen Dag ".
  
  
  "An dat bedeit?" - blaffte ech.
  
  
  "Oh ... vläicht an der Gréisst mat dem Motor vun engem normale Autoen". Mat den Hänn weist hien op Meter ëm de Wierfel.
  
  
  "Sou kann keen aus der Dier ze goen mat him."
  
  
  'Wuel kaum.'
  
  
  'Gutt. Wie weess nach vun dësem Instrument? "
  
  
  "Nëmme ganz wéineg Leit. Mäi Personal, siebzehn Mënschen, ronn ëm d ' Toleranz hunn. De wäissen Haus, weider Ministerien an d ' Militärführung ".
  
  
  "An Ultimate Dynamics?"
  
  
  "Bal all déi, déi geschafft huet mat Driekopper, elo en Deel vu ménger Mataarbechter".
  
  
  'Situatioun?'
  
  
  "Nëmmen zwou Persounen ronderëm d' Grupp net mat mir schaffen. Odin fir Si erëm virun enger Zäit ass bei engem Fligerofstuerz. Den Direkter vun der Firma ".
  
  
  "Wat bedeit, datt hien gehorcht Grady Ингерсоллу?"
  
  
  "Ech denken schon."
  
  
  "An dat heescht, datt d 'Ingersoll up to date".
  
  
  Dvd gesäit überrascht. "Si gi sécherlech net denken, datt een wéi Ингерсолла..." Emu net noutwendeg war, de Saz ze verhënneren, ass et kloer, Emus net mochte mäi Unterton, an hie bewosst net, wat ze maachen ass.
  
  
  "Ech hu gehéiert, datt Si geschwënn maachen en Testfluch Driekopper".
  
  
  'Jo. An der nächster Woch. Den Datum ass nach net festgeluecht. Iwwer d ' System wëssen nëmmen meng Mataarbechter, a Si steckte Dir perséinlech all Detailer an eng Rakéit ".
  
  
  "Gëtt et eng Chance, datt d' auslännesch agräife an d ' Schëff fänkt dat am Mier?"
  
  
  "Keng Chance. Wann d ' Rakéit landt genee do, wou et programméieren ass, Si sech selwer ze zerstéieren ".
  
  
  Et huet geschengt, datt an dësem Graf mat Klimaanlage Hir méi kann ech net maachen, sou datt Si bedankte sech bei Dvd an huet d ' superheld. D ' Sicherheitsmaßnahmen zu Cape Kennedy, ny interesséierter mech net, an hien bewosst, datt Leit, déi deelgeholl hunn an deem, alles maachen, wat an ih, Äusserhalb. Awer dës Bemierkung iwwert Ингерсолле superheld a vertrauenswürdigen sechs ausgeruff bei mir чертовское Angscht.
  
  
  Vläicht, wann ech net geduecht, datt iwwer dee Problem, et géif méi Opmierksamkeet geschenkt deem, wat passéiert no e puer Minutt. No engem Bléck op de Fernsehbildschirm, der Wächter huet mech zréck an de Korridor menschenleer. Während déi net markéiert Dier Zeechen ouni Gräift ëmmer nach hannert eis zougemaach, e puer prate Asiaten an am Schreifhandel geschafft, den donkele Anzügen a Kameraen am Genéck ass duerch de Haupteingang.
  
  
  Si erstreckt sech, wéi Si mech virgesinn a Garde, dann hätten plaudern. Odin ëm Si ronderëm blouf stoen, fir ze berufflech mëll de kär; wann en anere gedréint Hire Fotoapparat a meng Richtung, Si ugefaang op Hir Gesichter, dann huet mech vergiess Ausr all. Endlech, haut iwwerall, wou och ëmmer vun eis gaangen sinn, gesinn Si japanesch Touriste mat Kameraen; eréischt wann et erreecht hei, Si erkannt, datt dës zwee Asiaten op der delle sinn net wéi d ' Japaner.
  
  
  Fluch iwwer Okkultismus, op der Insel New Providence op de Bahamas war net méi wéi e Sprong, bal keng Zäit, fir ze drénken, als hate mir eis an engem hellgrünen Mier, испещренным sandeger Inselen. Ver den Himmel war liicht Himmel, woufir dunkelgrüner Vegetatioun geschengt, bal schwaarz, a wéi mir iwwer dem Fluchhafen kreisten, de Reen peitschte un d ' Fënster 7271.
  
  
  D ' Passagéier strömten iwwer de Bahnsteig zum Stopp a Form vun dem alen Serail, deem Si den Numm vum Bahnhofsgebäude. . An Orchester gespillt, an d ' Flugbegleiter verdeelt gratis Gedrénks mat Rum, während mir gewaart op Hiert Gepäck. Gewohnheit war kee Problem; an der Hochsaison opgemaach, vläicht odin fofzeg Anerer. Awer Mataarbechter vum Kofferraums et gedauert méi wéi eng hallef Stonn, fir d 'entluede vun de all d' Saache op der Fläch, aus Grënn, déi FR ëmmer bleift mir e Rätsel. D 'Anerer koumen an laangen, schmuele Fërderband, ech war bal d' Lescht. Ech hat zwee Anerer, mä an engem spezielle Fach fir Wilhelmina an Hugo. Si trage keng Waff mat sech, wann d ' Grenz überquere grad, well verzögern - fir eng schmerzhaftesten Saache, déi passéieren kënnen, ween ass e Special Agent mat, a meeschtens ass et net dee Risiko Wäert.
  
  
  Géigend Gare Stoung eng héich schwaarze Mann an Kostüm dréit. Nieft him op d ' Palme war e Schëld mat der Opschrëft "DOUBLÉ CAY - Air Just". De Reen huet gestoppt, mee den Himmel war weiderhin Gro a Wolkig. Nach dräi Männer stoungen schonn ënner enger Palme; koppel mëttleren Alters a jonk-teenager mat der Gittar, mat Hoer bis zu de Schëlleren an reichlich kindisch Akne.
  
  
  "Jo, Kolleeg?" de schwaarze Mann begrüßte mech. "Si sinn an der Double-Kay?"
  
  
  'Jo.'
  
  
  Hien mech gefrot, wéi ech waarm, an сверился Kombinationsfeld. - Fliger um aneren Enn vum Réckelen. D ' Limousine komm heihinn, fir ze fueren Si.
  
  
  Mir erauszesichen ënner enger Palme stoungen der c drëpst Waasser, grateful wand, erweichen déi eng dampfende Feuchtigkeit. Um Enn vum Fußwegs Stoung en dënne grauer Mann an engem zerrissenen, Pullovere, Hosen an knaschtege Tennis-Schuhe, starrte op d ' Dier vum Bahnhofsgebäudes. Wéi kloer gouf, datt verlooss d 'lescht Spaweck, hien zuckte mat de Schëlleren, gedréint huet sech ëm an hob d' Hand. Dunkelbraun Cadillac gefuer op de Bürgersteig, d ' Dier ass, an e Mann ass en.
  
  
  Sou starrte op d 'gro Mann, datt Se net an uecht d' Grupp op deem Parking, während der Cadillac net verschwonnen no Art. Do waren zwee jonk Männer, grouss an huet Blond, mat fléissenden retten, noenee an da donkeler Anzug, an nieft Hinnen souz e Meedchen, wat sech op d 'war bal sou grouss wéi d' Männer. Si war zougemaach vum Hals bis Fouss an engem einfachen, blosen Kleid, dat облегало Hire Kierper op de richtege plazen a dunkelbraune Haare ниспадали hey Schëlleren bal bis an d ' Navigatioun. Tëscht ee Brüsten baumelte eng Sammlung vun Halsketten, an selwer am gewunnt Liicht Hiert Gesicht geschengt, ervirgedoen.
  
  
  Mein Éischten Gedanken war Хадиша D ' Arc, oder vläicht, Joan Baez; ech war sou no stralend Gewissheit am Gesichtsausdruck, an der Manier vum Behuelen. Mä dëse Gedanken gouf séier gefuer, wéi Si geschicht, datt ech schaue op Angela Raffles an zwee weidere Membere vun der "Intimen sechs".
  
  
  Et ass genuch recherchiert Intime Fotoen Sechsen, fir e ih ze léieren, awer wierklech ophiewe nëmmen Meedchen. Fënnef jonk Leit goufen nëtzlech sou ähnlech, datt ech net sécher war, déi Numm eignen sech dësem koppel. "Net datt et vu Bedeitung war, geduecht, Se; Si hat gehofft, datt Angela Raffles war méngem Ausgangspunkt op dem Wee fir d' Grady Ингерсоллу.
  
  
  Et gesäit no - an hie gesäit sech ëm. Hir ruhiges lescht war schwedesch a gläichzäiteg erschreckend, als ob Si opsetzen konnt sech de Mann, näischt ze dinn. An dat bewosst Si. No den Informatiounen, déi mir ginn Hawke, hey war fünfundzwanzig, awer Si huet zeitlos. Si riß nakh Bléck, ier Si vergiess, woufir Dir hei. Шестидверный "Mercedes" gefuer op de Bürgersteig, an de schwaarze Mann ugefaang un Gepäck an de Mall. Hannert mir an engem Spill Dampf an Reinhardt-Gepäckträger. Fir en Moment Hir gehalen, an duerch eng brillante dem Daach vum Autoen schaute op d ' Meedchen. Si lächelte nach ëmmer, ëmmer nach starrte a meng Richtung. Si duckte sech an décidéiert blickte an déi aner Richtung, bis mir abgereist sinn.
  
  
  Mir véier stinn an engem geräumigen, luxus Kabinn "Lear Jet". Keen ëm ons erëm näischt gesot; koppel gesäit e bëssi verluer ze fillen, de jonke mürrisch. Schwarzer Mann bruecht eis Rum an verschwonnen no vir. Wéi e koum nees an erkläert, datt duerch e puer Minutt dauert, Si geduecht, datt d ' Fra schaltet sech aus. Hir Sam war zimlech überrascht, mä, genee betruecht méi, duerch wäit Hosen an umhüllt mat Gëllene Teppech Jacke, gesäit d ' frëndlech Erfahrung, déi sech mat обнадеживала.
  
  
  "Mäin numm ass Andrew Herridge, sot eise Pilot, - an Hir, sou hoffen ech, datt Si eng gutt Zäit op en Double-Kay". Dir erëm, datt d ' superheld Jesse war gaang; anscheinend, hien huet all Zorte vu Rollen ze spillen. D 'Erschéisse war kuerz a glat, nëmmen wann mir flogen mat enger Start-a Landebunn, d' Sonn пробивалось duerch d ' Wolleken. Si huet en op Schwedesch a schaute aus der Fënster. Mir Fléien iwwer Cerro gréng Gebitt ronderëm de Fluchhafe an erreecht duerno d ' Aussebezierker vu Nassau. D ' Sonn geschengt duuss ervirgedoen op Küste-Luxus-Villaen mat ih Pools, engem schéine Gaart an immens gréng Wisen. Andrew Herridge huet de Fliger Fléien iwwer dem Hafen an der Alstad; Si gesinn d ' Koup Körbe, faarweg Tissu, a Si sinn déi selwecht Produiten, déi aus Koffer, déi verkaaft ginn an allen Märkten vu Marrakesch bis op Singapur. Héich schwaarz Fra mat Rouden банданой op Torschützen an an шатровом hefteg Kleid Mahala Hand. Andrew Herridge fir e Moment schüttelte de Spëtzen vun de Flilleken, dann losging, wann hie gedréint no Norden an iwwer de breitesten Deel vun der Insel. No e puer Minutt d ' Mier hat sech erëm ënnert eis.
  
  
  Ënne gesäit Si e puer wäisse Sträifen, beweegt sech séier d ' Boot, sou datt zwou Sträifen vir. Virun enger Zäit bal Boot net hannert eis, an ech geschicht, dass et muss sinn Tragflügelboot. Hie war op dem selwechte Kurs wéi mir, an ech hat d 'Gefill, datt d' Boot Grady Ингерсолла. Mir gëtt gesot, wat hien hat, a vun der Flott, op dem superheld Helfer mozart hin an hier tëscht engem Duebel Cay a Nassau.
  
  
  An dann geschengt der Insel-Zwillingen, déi Dir gesinn, also aus der Vulleperspektiv op Hawke. An hellem Sonneliicht "Auferstehung", et huet geschengt, funkte - Pool, Golfplatz, ëmginn vun enger Mauer Lagun, de stralend wäiss Tierm vum Hoteller - an enger Zäit, wéi "d' jéngst Geriicht" gesäit sou langweileg, wéi all Chantier. Am Sand an Unterholz ginn grouss klaffende Lächer, e puer mat dem Beton ausgefëllt, déi aner - mat Bulldozern an Kränen. Stahl-Skelett vun engem ronn ëm d 'Gebai an d' Loft, wërft Tanzende Schiet op d ' Äerd.
  
  
  Wann Andrew Herridge schaarf gedréint, fir sech ze kréien, gesäit Si d ' eisent Bréck tëscht den zwou Inselen. Den Uwänner vum "Jéngste Gerichts" schonn installéiert goufe massiv konkret Ënnerstëtzung, fir déi erëm huet Updates. Mat Luftproben et aussah, als Deel vun der Achterbahn, nëmmen ценымногие méi.
  
  
  Ech sollt méi Opmierksamkeet op d 'volatil Androck, déi hätt ech dann anfange, awer Andrew Herridge schonn gelant, an huet misse mir hëllefen, Emus, Bäissen d' Zänn zesumme a umklammerte d ' Griffe vum Stull. Wéi all mir bekannte Piloten, seng schlechte Passagier.
  
  
  
  5 kapitelen
  
  
  
  
  Mäi Zimmer am Hotel war wahnsinnig vill Luxuriöser. Balcon mat Bléck op d 'Waasser war ganz grouss an d' Badezimmer war eppes méi kleng sinn. Grénge Spaweck war bis zu de Knöcheln a war sou mëll, datt e puer vu breede Better, geschengt bal überflüssig. An engem klengen Kühlschrank war eng grouss Karaffe mat Punsch mat Rum, an d 'grinsenden Dénger, deen domat beschäftegt war, dem ureegung vu fënsteren an d' Dieren vum Castor Schränken, geschengt wierklech zefridden mat mengem Trinkgeld. Et war en Uert, deen et liicht gären konnt.
  
  
  Vum Balcon aus Si gesinn konnt, ënner engem grousse Wénkel vum Pool, wou um fréien Owend war nach ëmmer überfüllt, mat ville Figuren, déi sech an enger Bréckekapp. Ënner engem Baldachin ronn geflochtenen Palmblättern Steelband verleet wellenförmige Kläng, an héieren Hir mëll lachende Stëmm. Ech si kee grousse Fan vun touristeschen Hoteller, mä ech géif Lügen, wann ech net zugeben, datt d ' Atmosphär war schéin.
  
  
  Séier ass ausgestellte Box am gestreiften Sonnendach, donkel-Blo durchsichtige Hemd an выцветшую Jeansjacke. Fir e Anerer vun Hir huet, wat Stuart fir mech gedon an der "Spezialeffekte", a beschloss, liicht zerknitterten Tennis Ballettschuhe. Keng Socken. Wilhelmina an Hugo war a sengem geheime Kummer; hien hätt net geduecht, datt Se brauchen. Duerch déi riseg Agora, Pochen an ech muss mech selwer, dass ech hei, an Double-K., an Affairen, awer net am Congé. Wou och ëmmer Dir eis gesinn, Si gesäit jonk Meedchen, eleng an Badeanzügen, aner a Yorkshire, Mini-Röcke an Jeans, déi Uganks gemalten op der Haut. E flüchtiger Bléck iwwerzeegt mech, datt de BH op der Insel genausou wéineg, wéi d ' Eisbären. Ech war kräft, wat sech hei deet Dicks mëttleren Alters no de Fliger New York-Providence.
  
  
  Hir Panzer zum Pool duerch de breede Flur laanscht, уставленному Butteker op der Plage mat Kleedung, Souvenirs, alkoholische Gedrénks, Bicher, Tubak, Lederwaren handgefertigt - wann Se nees gesinn Angela Raffles.
  
  
  Si souz den oppene Dag op dem hannergrond vun der untergehenden Sonn, awer och op d ' Bauaarbechte erkannt Si direkt. D ' Meedchen, mat deem schwätzen Angela, war kuerz, wat bedeit, Si war vu mëttlerer Gréisst, a bal all seng brong Haut war hell an engem winzigen Kleedungsstéck, deen Se hat. Hir pechschwarzen Haare waren fiicht an rann him iwwer de Réck, an winzige Tröpfchen verschwonnen an géif tëscht ee Pobacken. Nach ier hien Hire Kapp gesinn, Dir, spürte, datt et ongewéinlech a war net falsch.
  
  
  Si, Angela nickte, laanscht mimmo Iech. Si nickte an Rheuma. OK, dat war genuch. An mengem маскировочной der Roll vum Super-tough-Manager vun der Rock-Band fänken konnt hien net vum éischte freundlichen Geste, Si muss sech drun gewöhnen, datt mech kriechen Vill Fans.
  
  
  Bei Hir war an e puer Distanz, Si blouf stoen, schaute op de Pool an op de Publikum, an adresséiert sech lues a lues sou vill ze gesinn gebräunte Meedchen vir.
  
  
  Hir Gesichtszüge waren bal orientalischen a liicht abgeschrägte donkel Aen staark funkelten, wéi Si Schwätzt mat Angela. Héich Wangenknochen glänzten an de Stralen de spéiden Sonn, Waasser a sanften Drëps hing un samtige Haut. Aus no war breede Mond a voll Lëppsen rollte sech zu engem lescht, ouni den Opruff Angela. Ee Schëlleren ze beliichten sech stänneg, während Si Geschwat, an Hir héich geschwungene Hüften schaukelten. Ee Broscht war bedeckt mat engem Tuch, betont Brustwarzen; d ' Been aus no waren laang, muskuléis, Fett, an tëscht Bee, e puer Bündel schwaarze Haare вились ënner der ënneschter Kleedungsstéck.
  
  
  Ech hat keng Fra aus der Zäit vun der Veronica - Meedchen, déi Dir gesinn, an bierzelten laanscht vu Stroossen, zu Virginia a North Carolina, waren net no mengem Fondue, awer och wann Si grad nees ronderëm d ' Rees op dem NiL mat der Kleopatra, Si wier nach ëmmer erstaunt vun deem Meedchen.
  
  
  Hatt gesäit mech un. Wéi an Anton, déi sech géint mech huet. 'Moien.' No war d ' Stëmm, ähnlech dem kierchleche Glocke am fréien niwweleg den Sonntagmorgen.
  
  
  'Moien.' Den beschten Wee hey lächelte an huet d ' Sonnenbrille Spots besser ze erkennen.
  
  
  "Hunn ech dech net gesinn, wann haut net um Fluchhafen?"
  
  
  'Hatt.'
  
  
  "Plangen Se ze bleiwen fir eng laang Zäit an engem Duebel K.?"
  
  
  "Ech sinn nach net ze bauen ass keng Fester Plangen".
  
  
  Verständnisvolle lescht. "Elo, géi net ze fréi".
  
  
  Si gedréint huet sech ëm, качнув Hüfte, datt et sexuell ganz oppen, ënnert den aarm a goung an d ' Hotel mat engem Meedchen am Kleedungsstéck, op zwou vun de schéinsten Fraen, déi Hir jee gesinn hunn. Gutt, datt ech hattet äre Spaß mat Veronica; Ech war kräft ze wëssen, wat Hawk bewosst vun eisem kuerze Roman, an hie koum zum Schluss, datt et wier fir all besser, wann Dir et ni wëssen.
  
  
  Si ëmkreesung hat de Pool a blickte op d ' héich Steinmauer hannert him. Si war veréiert Beem an Sträuchern, awer e kuerzen Bléck schléift Stacheldraht - электрифицированную, wéi mir gesot gouf, déi sech mat ersetzen duerch d 'Mauer, duerch d' Blieder an äscht iwwerdaachen.
  
  
  En deel vun De Дублона war offensichtlech. Et war e dreistöckiges Gebai, déi ëm e donkeler Stein a verwitterten Ziegeln. Fënster mat Bléck op de Pool, goufen zougemaach, an d ' Fensterläden zougemaach. Dat eenzegt Lach am Stöhnen war hanner dem Pool an der Géigend vun der Haustür, wou den Agank blockéiert, Fester eiserne Gol. Moies ginn Si mer selwer versprach, et wäert en Tagesausflug ronn ëm d ' Insel, wéi een als Tourist am tunnel op der Tour. Nuecht gefall séier, wann d ' Sonn gefall an den Ozean, awer Schwëmmer an waren bei beleuchteten Pool. Ënner dem Daach, an wat Tireless Steelband, war d ' Bar, an ech dunn hunn mir e Bourbon mat Waasser amplaz vun Rum. Virun enger Zäit Hir souz, huet d 'Quantitéit an Orchester nieft mir, mëll an héieren d' Plätschern vum Baltesche ënner niddreg Mauer Frank hannert mir.
  
  
  Et goung zréck op den Hotel an am Casino. Den Agank hing e Schëld mat den Nimm vun de Kënschtler vum noperschaft, Cabaret an eng ronn ëm Fotoen Réckzuch mech stehenzubleiben.
  
  
  Kee Feeler: orientalische Gesichtszüge, geschwungene Hüften, e tapferes lescht, dat sech op d 'funkelten nach méi hell wéi d' Lampe vum Fotograf. Ee geheescht Dësch Негрита, an anscheinend huet Si an engem Anzug, deen net bedeckt ass näischt als e Kleedungsstéck. Si war eng Frëndin ménger Mamm, an dat war genuch, fir Si z ' iwwerpréiwen. Ausserdeem, den numm rëschten mir Angscht: ech hu gehéiert, datt d ' superheld ernimmt e puer Meedercher gemëscht Cuban мулатского a chineseschen Originnen, haaptsächlech Huren in Florida. Awer an Double-K., an der Géigend Grady Ингерсоллом superheld an eng direkt Verbindung mat dem Instrument "Dräi Wäert Friessen Ugrëff", alles, wat hat verlaangen Bezuch zu Kuba oder Osten, muss seriö geholl ginn. Alles war wichteg, an ménger Aarbecht.
  
  
  Casino war eng mëll beliicht, Räich ausgestatteter Raum mat héijer decken, déck Um an engem klengen Beleuchtung iwwer de Tischen. Et huet zwéi Stühle fir de Passe-Dësch, dräi Stühle, fir Poker ze spillen, a vläicht eng hallef dose Tische fir Apdikter de fer. Alkoven am hënnescht Deel vum Saals war reservéiert fir d ' Spiller Baccarat - nëmme fir grouss Spiller, mat eegener Bar a Service. Kaartespill oder würfeln - net mäi Spill; Ech hunn Gebaut genuch, fir sech keng suergen iwwer d ' zuelen op de Kaarten oder Konschtstoff-Wierfel. Awer déi Leit, déi Deel vun der Casino besichen, Ersatzteile entdecken, déi vun engem erfaren Observateur méi wéi, soen mer, am Virfeld Klass Fliger an der Géigend vu New York no Lissabon. Wéi Si goung, hat et net sou vill Leit z ' observéieren, awer duerno gesinn huet Si, datt-datt dat, wat an der Folleg.dat iwwerzeegt mech, datt ech net sief verbringe Zäit.
  
  
  Et war déi th puer Asiaten, déi Dir gesinn, op Cape Kennedy, ny. Odin ronn zwou virgeworf d 'Skelett am Pokertisch, während d' superheld Komerod méi Opmierksamkeet geschenkt de Rescht vum Raum, wéi an deem, wat op dem gréngen Tuch superheld ënner d ' Nues.
  
  
  Hie gesäit mech an dësem Moment, wéi Si an uecht de superheld, an déi "unfassbaren" orientalische Zich verrieten de Blëtz vum Erkennens, ier hie séier schaute an déi aner Richtung. Si geholl déif Loft a fiert Fort ze goen, nachdenken iwwer Fotografie, déi un vestaëmlafbunn mueren, un deem Si war mat dëser verdaamt Dier hannert mengem Réck.
  
  
  Am Weggehen versicht, Se ze wem d ' Lëtzebuerg vun den zwee Männer. Wéi ech verstanen hunn fréier, Si goufe net vun de Japanern; dat war sécher. Si geduecht, iwwer Korea; hei war de Bau, d 'Verbesserung an d' grouss Zuel vun de Koreaner. anerersäits konnten Sie kommen vun iwwerall hier tëscht Jakarta a Kabul ass, an ech hat kee Grond ze denken, datt et differenzen aneren Touristen, déi sinn de selwechte Wee, datt Si.
  
  
  Awer Si net Vertrauen dës eis fir eng Sekonn.
  
  
  Et ass Zäit a Änneren, awer de Sall war пустынен, wann een vun villen Leit un de Tischen an an laanger Gebogenen Bar. Si verkafen op engem Hocker an der Géigend vun der Bühn, a waard, während Dir en Bourbon mat Äis. Do goufen Jongleur, Komiker, Fra Gesicht mat Extrakten aus, déi sech mat der beschäftegt sech mat Papageien, an en Trupp vun der Libanesischen Akrobaten, заполнивших Zäit virun der Genesis vun der Ämter.
  
  
  D ' waard huet sech gelohnt. Eemol Szene gefall an eng Déift Däischtert; duerno koum e laange Trommelwirbel, an de Stral Projekter blitzte um hannergrond vun der zouener Vorhänge. Op eemol ass d ' Falten Wild zittern am Schiet, an Sie gestoppt. D 'Bühn war eidel, d' Stille am Raum gehalen de Atem op - an dann, mat Clang Hackbrett, Schreibtisch gedréint huet sech am Rampenlicht ze stoen.
  
  
  E Moment souz Si regungslos op engem Bee, wéi eng Bronze-Statu an dann d ' Trommeln ugefaangen ze schloen, an huet Si lues ze schwenken. Si war eng atemberaubende Mëschung aus Liewe vun der Dänzerin, go-go an Stripper. Hire Kostüm Bestoung haaptsächlech ëm eng Handvoll Federn an Pailletten; Si ass barfuß, vun Zäit zu Zäit stampfende Heels am Takt, ударяющему Rhythmus. Armreifen klirrten un Hire Handgelenken an Knöcheln. Hire Kierper ervirgedoen am Liicht vun der Scheinwerfer, d ' gouf Hir, als stänneg Grousser an zwee Hiwwel Hirer Brüste tanzten an zitterten, als ob all hat e Fahrrad. An deem Mooss, wéi d ' Tempo zunahm, säin donkel-schwaarze Haare Wild закручивались an all Richtungen, heiansdo mat bal Hir ganz Oberkörper.
  
  
  An dann ass et iergendwéi gepackt huet, d 'Bannung ze léisen, BH Anzug an loossen emu falen op d' Bühn. D ' Haare Hir Hoer flattern an Broscht a Bauch, fir de Brochdeel vun enger Sekonn раздвигались an nees zougemaach gouf. Si entdeckt, datt beuge mech no vir op d ' Bar Hl sëtzen an Atem hallte.
  
  
  Si wirbelte ëmmer méi séier a méi séier, bis d ' Hoer net geklommen mat ee Kapp, wéi e Regenschirm, an all Muskel an Hirem Kierper rasenden задвигался...
  
  
  Blackout - an d ' Stille.
  
  
  Et blinzelte, versicht andréngen an d ' total Däischtert, gesäit awer näischt.
  
  
  An dann d 'Flutlicht nees op, an d' Meedche souz, de Kapp erofgesat, Hir wogenden Brüste ënner dem Coma, d 'Hänn an de Säiten, d' Been gedrückt Frënd zum Frënd. Applaus stürmisch säi hunn, awer d ' Publikum war ze kleng. Et ass och probéiert ze applaudieren, a wann Se geet vun der Bühn, mat Bléck Inka-Prinzessin, Si blickte a meng Richtung, an ech war sécher, gesäit Si lescht.
  
  
  Брылев an der Lobby lues bedeelegt, an hien huet e Schwedesch vu sengem Getränk. Wat elo? Ech muss net laang waard, fir erauszefannen.
  
  
  Dësch rutschte duerch déi kleng Dier um aneren Enn vun der Bühn, schwang tëscht de Tischen, winkte dem Orchester a goung un d ' Bar. Et war d ' wäiss Kleid-das Hemd mat engem sou déif Ausschnëtt, datt den Ausschnëtt gaangen net wäit vum Saum, dat kaum erof ënner Schenkeln. No war de wäissen Schal, fir Si ze erfëllen gebonnen Hoer, an et waren Sandalen. Si gesäit iwwerhaapt net an meng Richtung.
  
  
  De Barkeeper huet Hir eng Fläsch Champagner, an e Glas. Si huet sech net, mä huet e Bee op den nächste Schemel, hob d ' Glas, trocknete superheld a nees füllte. Während dem Lancéiert e puer Männer sinn duerch d ' Casinos a fänkt elo un ze grinsen an schnüffeln an Hir Richtung. Se anzespären ma jo, a wann et ëm Si ronderëm flüsterte de Barkeeper, hien schüttelte de Kapp an opféiere de geldschein, deen de Mann streckte superheld an d ' Säit.
  
  
  Et ass Zäit, d ' Virdeeler vun der Braucht vun mengem Ëmgang Opmierksamkeet. Si ass eng kleng gëlle Plack, d 'Gréisst mat Iron man, dat huet mir d' Bestätegung ménger Geschicht auszudenken. Si huet dat ze dréien, a waard.
  
  
  D ' Meedchen nach net emol an meng Richtung. Odin op de Asiaten, wou Si gesinn, op Cape Kennedy, ny an nees am Casino, ass en a koum aufrichtig zu Hir. Dësch, wéi et schéngt, net freute, hien ze gesinn, отпрянув, wéi e koum. Hien huet ee an d ' Hand, hat säi Gesicht ze Hire an anscheinend iwwer eppes beharrlich redete mat Hir. Et gebürstet superheld d ' Hand, bleift awer unbeweglich. Schliisslech nickte Si, an de Mann ass nees eraus.
  
  
  Dësch, wéi et schéngt, net Hackordnung op menge Köder, also hien huet ausgeruff de Barkeeper.
  
  
  'Jo, Här?'
  
  
  "Hey, Mann, wat mengs du, dës Grupp kéint eppes ze spillen, doriwwer Broadway-Lidder vum Joer 1933?" Dir, nickte op d ' Orchester, ween de Song Cole Porter.
  
  
  De Barkeeper gesäit aus wéi e Flüchtling op Okkultismus, mat dënnen, wéi e Bläistëft, Schnurrbart, Gesicht teigig an sorgfältig gekämmt Coma zréck. Si waren zu schwarz, wahrscheinlech bemalten. "Elo, ech denken, dat Orchester spillen kann, op Ufro, Sir", sot hien automatesch.
  
  
  "Ah, egal". Si huet gëlle Plack nees, dréinen an no klopfen op engem Gestell.
  
  
  Hien averstanen ze. "Dat ass eng interessant Mënz".
  
  
  Si streckte emu Saach. "Lies d' Technikänneren, Dude. Zu ménger Aarbecht bedeit "Oscar".
  
  
  Hien huet d 'Mënz an hält Se un d' Liicht Bar. Superheld Augenbrauen anerkennend ofgeschaaft goufen. "Hey, kenne dës Grupp". Emu sollt fofzeg, awer nach ëmmer war hie sech bewosst Show-Geschäft - méi oder manner. "Sidd Dir Member?"
  
  
  Ech konnt gesinn gläichzäiteg ënnert an arrogant.
  
  
  "Neen, Si ih-Manager. Et war eis éischt gëlle Plack ".
  
  
  Et funktionéiert. Schreibtisch blickte an eis Richtung.
  
  
  "Si spillen iergendwou an der Géigend? D ' Iwwersetzung-Insel? Freihafen?' Si, schüttelte de Kapp. "O Gott, Neen." Dir, blickte op déi bal leere Belval. "Mir spillen net hei, Mann. Wësst dir, et hei am Congé. Si héieren, datt do war e modernen, awer ech et net Bemerke ech et ".
  
  
  Barkeeper hustete, fir e Moment gesäit der Uerdnung, dann op mech. "Elo, eis Ënnerhalt..."
  
  
  "Ah jo, Si weess, Mann. Dat ass genial, mä d 'Musek... Ech verzog d' Gesicht, streckte d ' Hand aus an pointiert weist mam Daum no ënnen.
  
  
  Qin heiser spottete a Champagner geleert. "Soën Här, datt et gutt ass, datt hien seet Ausr mir", sot Si mat engem liichte spuenescher Jesse, der überdeckte d ' Kläng vun der Musek.
  
  
  Dir, nickte hey, a lächelte. Hir Zänn funkelten, wéi Si lachte och.
  
  
  "A gëff him war wat ze drénken, Max.", séischluecht Si dobäi, ier Se
  
  
  umdrehen a séier goen zum Kasino.
  
  
  Net Deel vun der Meedchen, wéi e Meedchen Dram vun engem Mann, ech an ze drénken a geet dann aus, ouni ze Froen Numm. Si d ' ablehnen, dann awer koum zum Schluss, datt et wier domm. Äis ass gebrach, an d ' nächste kéier, wann ech Iech gesinn ee, eis doriwwer ze schwätzen, fir ze starten.
  
  
  Laang waard huet. No enger hallwer Stonn gesäit Si nees Uerdnung. Et goung mimmo am Pool an e wäisst vun engem beleuchteten Donkelheet op engem festen eisene Zaun an Ston-De-Дублона. Si war gutt tëscht den zwou gefalteten Männer an donkel Anzügen. Si beliichten sech séier, a souguer op déi Distanz hunn ech den däitlechen Androck, datt d ' Meedchen geet ценымногие séier wéi hey wollt. Si gesäit, wéi d 'Donau mécht a schléisst direkt hanner Hinnen; D' Ordnungen, wéi et schéngt, net méi Mühe, awer anscheinend wollt einfach net well reng ze goen. War net schwéier, den Impuls ze stylesheet, ze verfollegen ih; Donieft huet Veronica an doriwwer, wéi Dir mech iwwerginn, waren nach zu frisch a schmerzhaft. Doriwwer eraus, an meng Aufgab war net ze erretten vun alle Meedercher, och wann an dësem war e richtegt Faq.
  
  
  Si ass zréck an de Casino, verluer zwanzeg Dollar op dem apdikter-de-fer, wehrte mollig Meedchen, dat sech iergendwéi héieren iwwer meng sougenannten Berufes, an dann eng Weile bleift Si an engem groussen Haus. Et keng Spur vun dëse Asiaten, datt et war eng Enttäuschung; Si hätten Si eng Ausrede, fir e puer Froen ze stellen Rezeptionist oder Sekretär.
  
  
  Schliisslech koum Si de Schlëssel fir. D ' empfangsdame war kleng, beweeglech schwaarze Mann mat engem makellosen englescher Jesse.
  
  
  "Mir hoffen, dass et Iech gefall huet, Mr. Walton".
  
  
  "Et ass wéi eng Bandaufnahme", geduecht ech. "Hei e puer Leit", sot ech.
  
  
  E gëtt séier zuckte mat de Schëlleren. "Mir sinn bal voll, Sir."
  
  
  "Mee Si sinn keng koppel, oder?"- sot Si mat engem kichern an nickte a Richtung vum bal eidele Kasino.
  
  
  Superheld lescht war kuckt. "Ka sinn ..."
  
  
  "Mee d' Gléck, datt bei dir Doheem et gëtt e puer grouss Spiller mat aneren zwee enner vun der Welt".
  
  
  'Einfach, Sir?'
  
  
  "Dës japs oder iergend een anert. Si gesinn, wéi e puer Leit den Pokertisch souze. .
  
  
  'Oi. jo. Mir hunn Hären mat Ost-Double-Kay.
  
  
  'Ah jo?'
  
  
  War scho bal Hallefnuecht, an de Portier war langweileg, a wat ech erwaart hat. - Et geet ëm de Projet "d' jéngst Geriicht", vun der Insel-Änneren, verstoen. Mr. Ingersoll huet de Vertrag fir de Bau Landschaftsbau mat der Firma op Formosa oder iergendwou an der Noperschaft ".
  
  
  'Ah jo?' - widerhuelen Si Si nach eng kéier, versicht, e gähnen ze stylesheet.
  
  
  "Wierklech, Sir, Si mengen, datt et eng Aart experimentelles Bauprojekt; Här Ingersoll, wéi Se vläicht wëssen, hëlt eng aktiv Roll bei der Verbesserung vun der Magnifica vu Minoritéite an der ganzer Welt ".
  
  
  'Dat mengen ech gäeren.' Si gesäit op magerem schwaarze Mann. "Mengs de net, datt hien fänken konnt e wéineg lecken, Doheem?"
  
  
  Superheld Aën goufen undurchsichtig. 'Einfach, Sir; meng Zäit ass bal abgelaufen, an ech hätt nach eng Quantitéit Verwaltungsarbeit ".
  
  
  Si gammastronomie mécht d ' Dier Schreiwe, wou hie geschicht, datt eppes net stëmmt. Et huet eingeschaltet Gestuerwen, ech maach et ëmmer sou an de Hotelzimmern, mä elo huet Si ass a komplett Donkelheet. Si, bleift stoen an lauschte.
  
  
  Dat eenzegt, Bis dat Si héieren, war säin eegenen Atem. Séier schlüpfte eran an Huet d ' Dier hannert sech. Si tastete Schalteren. Schnippte staark.
  
  
  Ëmmer nach Donkelheet.
  
  
  Alles, wat ech gesinn konnt, dat blasse Rechteck Glas-Schiebe-Dag op menge Balcon, beliicht duerch d ' Elektrometeoren, schwebend iwwer dem Mier. Wann meng Aen hunn, sech un тусклому Liicht, héieren Se e feint gleiten, gesinn, wéi e Schiet glitt un den Dag.
  
  
  Si ersetzen de Spaweck an packte een op senger Kleedung. Schëller Tuch ënner verdrehten an gedréit. Si versicht, hien wegzuziehen, awer, obwuel de verantwuertlechen war de méi kleng ass wéi ech, war hien zimlech staark. Si gesäit flüchteg Punkten, rundes, ass flaach an d ' Gesicht am Schiet. Et war eent vun den Asiaten. Dann Ellenbogen, wéi e Vorschlaghammer trëfft mech tëscht de rippen.
  
  
  Méng Leeschtung nachgelassen; mat der fräier Hand gestouss an Hiren Hals a virgeschloen huet, op d ' Backe. De Mann knurrte an sinn zréck, fir op d ' Geländer vum Balkons. Elektrometeoren am gesinn huet Si, datt superheld an der Hand glänzt d ' Metall. Superheld d ' Hand gedréint huet sech zu mir, an packte Hir Handgelenk, hallef leerte superheld, duckte sech ënner der rundlichen Kierper an hob hien op.
  
  
  Hien huet eis de Klang, Fléien iwwer d ' Geländer a falen mat enger Héicht vu siwe Stäck, op de Fliesen ronn ëm den Pool. Hiert ganz dumpfen Runs, als ob eng Wassermelone schneiden op den Zement, dann ass eng komplett Stille.
  
  
  Si geknéit, ier e sech iwwer d ' Reling a versicht verzweifelt ze erkennen Kierper, mä de Helleg de Pool erëm ausgestuerwen. Et huet geschengt, datt keen eppes gehéiert hat. Si wartete laang, dann ass en an hetfield en anere Schalteren vun der Welt.
  
  
  Nach ass näischt geschitt. Si iwwerpréift Glühbirne; Si all waren op der Plaz ze bezuelen.
  
  
  D ' Telefon klingelte. Si hob de Gruppebesetzung of.
  
  
  "Mr. Walton?"
  
  
  Jo.'
  
  
  "Einfach, Sir. Schwätzen Si mat der Rezeptioun a Verbindung, mir informéieren all Gäscht, datt de Stroum eran. An absehbarer Zäit gëtt nees hiergestallt ".
  
  
  Si erinnerte sech, datt Sergej nach am Flur war eingeschaltet, an hie Schwätzt doriwwer.
  
  
  "Oh, jo, Sir, Si schaffen no engem anere Schema".
  
  
  Et huet geschengt, wéi hien selbstgefällig war stolz op Hir eegen oder aneren - Erofgestierzt huet. "Mir hunn ëmmer d' Hellege am Hotel Doublé Cay, Sir."
  
  
  "Elo, dann ass et gutt. Merci. Si leet de Gruppebesetzung an séier iwwerpréift Si Hiert Gepäck beim Liicht vun der Taschenlampe. Den Ugräifer huet d ' Fach, an deem Dir perséinlech seng Waff, obschonn hien e bëssi meng Saache sinn.
  
  
  Et spillt keng Roll, wat hie fanne konnt, sou datt Si ausgezogen an Bankdrücken schlof. Trotz der Tatsaach, datt ech konnt och gesinn dat Gesicht vum Mann, haalt d 'Suen, wat elo an Double-Kay manner Fette Asiaten".
  
  
  
  D ' sechste Kapitelen
  
  
  Zu de Wiessel vum Kierper war schonn net, a bal de Mëtteg héieren Si huet flüstern. Si souz an engem Liegestuhl den Pool, zu der Droite, wann de Géigner beweegt sech an meng Richtung. Mengen Chubby, размазанная Tusche potentiell Fan gekracht huet mir am Ouer. E puer ee Kollegen, souwuel Männer wéi och Fraen, versammelten sech ëm ons erëm, starrte mech mat ierbessepléckerten Zweiwel. Obwuel ech net ganz Mick Jagger, Si war déi bescht vun alle fannt Idole. "Si sichen... äh... Talente?" Спрашивавший war de jonke mat de Pickeln, der gestern mat mir am Fliger. "Ech géif vun dësem Hotel, Mann". Mir ass dat Wuert scho midd, an hie beschloss, benotzen Se net d ' superheld Deel. "E Spaweck frësche Loft Probenahme tëscht den zwou Ronnen. Si spillen dëst Déngens? Si nickte op seng Gittar. Hien errötete. 'E wéineg.' 'Jo.' Dir, schaute an déi aner Richtung, blinzelte géint d ' Sonn, отражающегося vun Schwimmbadwasser. Quelltext - Votum Deel vum Bild. Eng ronn ëm Meedche souz um Fouss leien mäin FF der ënneschter Deel vum Badeanzugs drückte meng Fanger Bee. Si war kleng, ronn a prächtig komponéiert, an et gëtt vun engem hellbraunen Coma d ' Sonn geschengt - oder eppes aneschtes. Si unterdrückte de Wonsch, Si ze erfuerschen, stoungen awer versehentlich d ' Bee, sou datt meng Knöchel rutschte op Hire waarmer Oberschenkel. Si kicherte an express widersetzt huet, sou datt meng Ferse ass ausgebreet tëscht Hir Bee. Et wierklech ze schätzen huet eng Ofdeckung, déi ass fir mech Hawke, wann an d ' Grupp an en héijen eelere jonke Mann. "Hey, hues du nach net gehéiert?" Souwäit Si et beurteilen konnt, hie Schwätzt eis mat HEMA bestëmmt. Superheld d 'Haut huet d' Faarf vun enger verputzten Mauer op der anerer Säit vum Pool, an hie konnt zerécksetzen véierzeg Pond, net unterschreiten bezuelen. Hien huet dichter sinn; Et huet Typen ze erkennen. Een huet gesot "Neen", hutt Dir näischt gehéiert hunn. "Lescht Nuecht irgend sou e Kerl grousse Sprong gemaach huet. Do.' - Hie weist op d ' Plaz ënner mengem Balcon. Et schéngt, datt et niemanden besonnesch interesséiert, sou de Korkenzieher gouf mir uginn.
  
  
  'Ween ass dat?' BAART zuckte d ' Achseln. "Wie weess? Der sot mir de Portier huet gesot, hien entsat vum Balcon. Hien nees en, dës kéier op de Balcon oppen ënner mir. "Et war e Vietnamese oder eppes an där Art. Hien hannerléisst e Abschiedsbrief, an deem Si huet geschriwwen, datt kann net méi Liewen an där e wichtegen Drogeproblemer Gesellschaft oder eppes an där Art. Et ass net ganz vill ename superheld Erzielung - zu där Zäit, wéi d' Geschicht geet ëm de Pool, ass hien net überrascht, wéi hie gewuer gouf, datt Se enger anerer sprooch liesen war шестифутовый Schwedesch akrobat, dee gefall während der Midnight übung, - mee ech strengte seng Oueren an enger Ernimmt der Abschiedsbrief. Wann d ' directrice, bedeit dat, datt no den Ugräifer souz ganz effektiv Reinigungsgeräte BRIGADE. Meedchen op menge Fouss, schlängelte sech e wéineg eindringlicher, an ech muss nachdenken. "Jo, elo, ech denken, et eleng springe och e wéineg", sot ech abrupt erwächen. No e puer Schrëtt war Si um Enn am Pool, getaucht an blot Waasser an rutschte sou wäit wéi méiglech ënnert d ' Uewerfläch, ier Si aufgetaucht, no Loft ze schnappen. Am Pool war et eppes vu Mënschen; et Schéngt, et war braucht beim schreiwen eng Grupp vu sëtzen an observéieren. Dir, Schwamm op déi aner Säit, gedréint huet sech ëm a gestouss sech zréck, an der Mëtt de Pool. E puer Zäit ass et Schwamm op dem Réck, starrte an de wolkenlosen Himmel. Aus dem Augenwinkel gesäit Si eng héich Steinmauer an De Doubloon hannert Hir. Wéi Si dohin blickte, gammastronomie mécht d ' Luke, an hanner der Fënster gesäit Si en Hiweis reflektéiert Welt. Teleskop - oder Ze; Et mußte iso allen Muechten sichen Si net an d ' Fënster op, mä wann een do Interesséiert sech fir mech, et mécht kee Sënn, ze weisen, wat ech doriwwer weess. Ech bewosst net, wat Schwamm ënner héije Trampoline, bis ech héieren, gedämpft "Vorsicht!" blickte op a gesäit den Fléien zu mir wäiss-Bronze-Figur. Si fiert Fort, déif koum eng Hand an d ' Waasser kommen a schloe iso allen Muechten. En Daucher an d ' Waasser gefall op Millimeter stéisst meng Schëller, an hob eng Wellendeelchen, déi sech mat der mech matgeholl. Mech net staark zuschlagen, awer seng, opféiere de Kapp ënner Waasser, fir all joer, net verwonnt, ob en Daucher. De Kierper louch um Buedem am Pool, beugen an dréien seng Tätowierte Figur an преломленных Strale vun der Sonn. Et Zäit net beweegt, an hie war schonn am Begrëff, Tauchen hanner him, als seng Been eemol planàit eis op, an en Daucher gefall huet sech op mech. Eis Gr gestoßen, awer schmerzhaft war et net; Hire laangen Hoer erweicht de Runs. Dësch lachte, wéi ëmmer, an Hir vollen Lëppsen waren sou no un mengem, datt et bal eng Beleidigung net küssen. Awer ech Falscht gesot - huet gutt. Et war net nëmmen. "AH!" Si полоскала Kehle. "Si Si dat, Mr. Walton!" Si Si net gefrot, Onst Si bekannt ginn ass mäi numm. Schliisslech f Si Jbeil den Owend virdrun. 'Jo, dat sinn ech.' "Ech hunn dir weh gedon?" 'Sou ech denken net. Bass du an Uerdnung?' Och wann et am & nb, he, war mat de Schëlleren. Si gesinn, datt-ee, weess Bikini bedeckt nëmmen d ' Nötigste, vläicht awer och net all. D ' Hëtzt vun Hirem gebräunte Kierper première fir mech, wann mir segelten, eis Knie berührten ënner Waasser. Keng Wierder, eis ze soen, mir подплыли un de Rand vum Teiches, vis-à-vis vun der Plaz, wou Se war - an ass idee, Dësch beweegt sech mat der fléissenden Anmut Robbe. Si huet e grousst Handtuch vun der Liege ze, schlang him d ' Schëlleren a gesäit mech un. 'Gutt?'
  
  
  Ech brauchte net ze Froen, wat Si dem Mistelzweig am A, an net d ' Aart, wéi Se mech ansah. Ouni Kleedung oder an der Badehose, wat méi oder manner datselwecht - ech hat eng beandrockend änneren / Quelltext änneren] Si legend dat nëmme well et ass eng Tatsaach, an ech bemühe mech ganz, dass et sou war. Einschusslöcher an Stichwunden, déi ech hat am Laf vu ménger Carrière waren sistema geflickt chirurgischen Genies, deenen ugestallt AX, sou datt ech net aussah wéi e Stéck Fleesch, wat an der Schoul weisen Fleesch-Geschäft. "Gi mir idee", - sot ech aufrichtig. "Ech hat nach keng Entscheedung all joer dëse Zirkus". 'Firwat net?
  
  
  Op jiddwer Fall brauche ech net an der Sonn leien ". Lues huet hie verbréngt Tuch no eegenem Ermessen смуглому Kierper, ier Se werfen de superheld op e Hl hanner sech no. Et war mäi Passwuert FR d ' sorgfltige Studium ee; ee vun der Haut anscheinend net brauchte Sonnencreme, fir dëse Farbton. Si huet et lues a mat Nodrock, ugefaange mat dësen sensationeller Bee, e Moment ze Konzipéiert hunn duuss округлившегося Liewen, ier mir eis op d ' Broscht, gefaangen an engem Kleedungsstéck. Hir Brustwarzen goufen gesinn duerch e wäisst Tuch. "Dir datselwecht Kleedungsstéck, a wat gestern", kommentéiert ech roueg. 'AH! Ass dir schonn mol opgefall!' 'Jo.' Hien lachte lautlos, an Hir Aen glitzerten. "Ech denken ëmmer, dass wann dir d' Kleedung fënns, déi sech mat dir passt, et mécht kee Sënn, et ze änneren. Si souwisou net, Mr. Walton? 'Et ass och sou denken. Den Numm Nick. 'Jo. Et war mäi... - Ech kann och Liesen. Är Fotoe ginn Iech net gerecht fällig, Schreibtisch. 'Ni.' Meedchen Box mat Komplimenten. Hir Panzer op den Ozean laanscht De Mauer Doubloon, bis den Dësch nieft mir plauderte, ee Hüfte betrëfft bal menge. "Also bass du an Vakanz?" - 'Genee.' Mir Kreesen ëm d ' Grupp eeleren Sonnenanbeter, virun allem, mat weißem Bauch an engem fusionierten Bikini mat floralem Muster. Si gesäit e puer mëttleren Alters fir de Fliger "Lear"; d 'Fra geduecht, e Bléck an Uerdnung, versicht, Hire gedréckt Kierper an d' Siichtfeld tëscht engem Meedchen an Hirem Mann. Ech konnt Si keen Virworf maachen. "Wäerts du laang hei?" "Et hänkt dovun of, wat Se maache mussen".
  
  
  Si, bleift stoen an weist op eng Eck-De-Doubloon, dat war en exzellente Mauer. "Wat ass dran?" "Et ass ... sou eppes wéi eng Villa. Do wunnt e ganz räiche Mann ". Si grinste verständnisvoll. "Si ware bei him zu Besuch?" "Ech gouf goufen", äntwert Dir. Ech et Effektiv net. Anagramm et e Broch an Stöhnen der Strandpromenade mat gebleichtem der Onopfälleg zum Strand. Wann den Dësch war virun mir, Si взъерошила Haare sou, datt d 'nassen Strähnen погладили meng Censur an d' Liewen. E puer, wou op dem Sand Louche kleng Grupp vu Mënschen, an enger ruhigen a & nb Louche puer Figuren. Brandung et bal keng, nëmme kleng Wellen op de Wellen Plätschern an hellgrüne Waasser op der Plage. Ae - Hären-a Fraen - hunn eis observéiert, während mir sinn duerch schwéier Sand um Rand vum Baltesche mier. Mir ignorierten d ' Blicke un. Schreibtisch goung reiwungslos, net staark schwankend. Hey, et war net néideg. Lénks vun eis op der Mauer De Doubloon gedauert laanscht d ' Küst. No e puer honnert Meter ewech war, an uecht Si eng kleng ëffnung iwwer der Bucht. Dat muss Agank an d ' Lagun. Déi kleng Fußgänger-Bréck ausgestreckt iwwer dem Waasser; iwwer him Mauer выпирала, wéi e Ehepartner vum Pilzes op glatten Beton. Keng Chance ze kréien, op der anerer Säit, och mat Haken a Seel, wat mech net iwwerrascht. Et bewosst och, datt e kuerzen Tunnel ënner der Mauer fir d ' Lagun, gouf zougemaach ausziehbarem eisene Geländer, an ech Fro mech, wat néideg ass, fir ze heben de superheld. Wann mir überquerten d 'Bréck, Si weist op d' Lach. 'Wat ass?' "Oh, sou eppes wéi engem groussen Teich. Dëse Mann huet seng Booter. 'Ah jo?' Si nickte an huet mech bei der Hand; Seng Doropshi sinn vergaangen mimmo mech. "Du erënners Booter, Nick?" 'Natierlech.' 'Ech hätt déi. Dat heescht, et kann mat engem ronn ëm den Hotel ". "Dat Boot?" Et ass ... Ech weess net, wéi Si et nennen. Schnelles Boot? E klengt Boot, dat geet ganz séier ". "Tragflügelboot. jo. Elo, da sollte mir dohin goen ". - Si kommen gutt mat dem Boot? Si kuschelte sech op mech ze lecken, an Hir donkel Aen lächelten. "Ech kann d 'Boot fueren". Si bewosst verdaamt gutt, wat Si deit, awer deen, dass Se dat gesot huet. "Mir wäerte gesinn." 'Méi spéit ass?' "Jo, méi spéit ass."
  
  
  De Doubloon cursus honorum ganze westlechen Deel vun der Insel. Mir sinn laanscht d 'Mauer op engem breede Spektrum; Hei net Baden war et eis, eis bestëmmungen, d' bräunt, mëll a brandung umspült erëm, net geschützten Inselen direkt virun der Küst. Am Mier um Horizont Stoung nëmmen e wäisst Segel; doriwwer eraus war näischt ze gesinn, ausser roueg brodelnden Waasser. "Wéi laang arbeitest dir schonn hei, am Schreibtisch?" - "Oh ... ech mengen, bal e Joer". "Oh, dat ass ganz vill." Si zuckte d ' Achseln. "Si sinn gutt ze bezuele, an d 'Liewen hei richen".
  
  
  "Si waren zu Florida bis dohin?" Si pea pickers abrupt a gesäit mech forschend un. 'Firwat fragst du dat?' 'Ech weess net. Mir geschengt et zimlech wahrscheinlech ". D ' Meedchen nickte, an an Hiren Aen blitzte vun Schmerz. 'Jo. Si geflücht aus der Castro ". "Ech mengt net...", "ah, et spillt keng Roll. Vill Zäit ass vergaange, Hir e klengt Meedchen war, wéi mir geflücht. Meng Mamm an ech sinn mat aneren op engem klengen Boot. Si schossen zu eis, déi olympionik Patrouille, awer mir entkamen. Bal.' Si hob fragend eng Augenbraue. "Meng... meng Mamm. Si war eng blesséiert an eescht Verletzte. Méi wéi ee Mount d ' ausbilden sot, datt Hoi u besser gëtt an dann ass Si gestuerwen ". 'Et deet mir Leed.' Et ass nees zuckte mat de Schëlleren. "Et ass laang hier, Nick". "An däi Papp?" "Dann direkt eng Revolutioun Castro virgeworf superheld am Prisong. Mat Hinnen Frettchen et iwwer nen näischt gehéiert. Et hat näischt ze soen. Et gehéiert zu vill ähnlech Geschichten, déi zu einfach ze gleewen hey, mee ëmmer war d 'Chance, datt Si d' Wourecht seet - an ech mengen net, datt et iwwerhaapt vu Bedeitung war. Mir sinn schweigend; Si komm mir no, geschengt awer mattsen an Hir Gedanken. Zum schluss sot Si: "Du weess, dass dat net mäi gr name". 'Oi?' Si lächelte kuerz. "Et ass keng iwwerraschung fir Iech". Si, schüttelte de Kapp an lächelte verständnisvoll. "Wann viru fënnef oder sechs Joer koum Si mat enger Show-Business an Okkultismus, mäin Agent net dat mech ophuele, wéi Margarita Brachmond. "Ze allgemeng", sot hien an blickte mir ins Gesicht.
  
  
  Deng Mamm war hallef-Chinesin. Mäi Papp war e Mulatte. Vun Do Aus - Dësch Негрита ". 'Oi.' Si ass stinn an mech un. "Weess du, Nick?" "Ech geet méi a méi". "Ha!" Si drückte meng Hand. "Firwat bass de hei an engem Uert wéi engem Duebel-Kay, Nick? Hei just déi Kanner-Hippie an al Männer mat Hire Fraen déck ". "Ah, Dir héieren et mat dësem Stéck Dynamit, dat passt hei Danz-Show, an ech muss kommen". Hir kehlige lachen verluecht skeptesch. Si huet sech op d 'Zehenspitzen, drückte d' Broscht géint meng Broscht. Samt sech Hir Lippen, an Hir Aen goufen trübe. Mir küssten eis. Si schlang Hir Äerm ëm de Genéck an Hire Baseng gedréint huet sech géint menge. Mäi Rheuma war e sofortiger oder feelerfräi sinn, a Si kuschelte sech méi staark un mech, wéi Hir Zunge fir meng. Meng Hänn sinn no ënnen iwwer de Réck, op den ënneschten Deel vum Badeanzugs, ze waarm géif tëscht plaatz Arsch. Wahrscheinlech gutt, datt an dësem Moment gouf gesi, zwee jonk Koppele, lues lafend laanscht der héijer Mauer. Si gesäit ih d 'éischt an op Si goe d' Opmierksamkeet vun den Ordnungen. Si seufzte, dann kicherte a stéisst d ' Beule un mengem Bikini. "Ech mat iech goen, bis du остынешь, okay?" "Loosse Si gesinn", knurrte ech. Si lachte freudig. "Ech bewosst, dass ech Recht hat, Nick. Du hues Figur, déi Si befähigt, an d ' Häll ze goen ". Hir ennerstëtzung dankbar lächelte a mir sinn géint de Rescht. Dann, wéi mir sinn vergaangen, an elo wendeten sech ëm d 'Eck vun der Mauer, Dësch, schlang d' Äerm ëm meng Navigatioun an потерлась Wange iwwer meng Hand. "Ech hunn vill ze dinn, Nick". "A wat mëss du normalerweis den Owend?" "Heiansdo fahre ech zu Nassau. Oder, bleibe an mengem Zimmer, fir e Buch Liesen "Oder bass du mat dem Boot?" Jo. Dës Kanner sinn.' "Ech denken, et ass eng gutt Iddi. Haut Owend maachen?' 'Natierlech.' "Mir gesinn eis op der Bar Cabaret. Virdru Iessen, an dann... - Neen, - äntwert Dir schaarf. "Net an Barre. Ech mag et net ... du weess schonn. Ech wäert net zulassen, datt keen mech do ofhuelen, wann Si bei eis en rendez-vous. Et komme an däi Zimmer ". "Weess du wou dat ass?" Si nickte. "Si sollten schreift d' Nummer op der gestern Owend bei der Hotelrezeption". 'Oi. Et ass d ' Wourecht.' Mir sinn nach e wéineg, bis Si an de Wäit net däitlech ginn Gasthof. "Hues du ... äh ... et ass keen do, net wouer?" 'Wat mengs du?' 'Méi?' 'Oi. Neen, net besonnesch, Nick. Hei gëtt et Mënschen, déi geléiert mir Spaß, och kuerz ". Hir Aen sot mir, datt ech visuell eng Ausnam, mee wéi mir op déi kleng hei nieft dem Hotel, wou e Zitéieren faarweg Plage-Buggys an der Sonn schimmernde, Si geduecht, datt Si verdaamt schwéier ze gleewen, datt sou schéin ass, wéi Dësch wartete einfach nëmmen drop, Nick Walton füllt Hir einsame Abende.
  
  
  
  D ' siwent Kapitelen
  
  
  Ech hat an der Nummer net wëllen, an e puer Flaschen Eiswein Bier Vëlosfuerer. De Garçon sëlleche de klengen Dësch um Balcon den Dag, an wann hien Wee ass, Hir Dostal ronn ëm de Anerer, e puer Saache, déi d ' studéieren. A senger eiligen Rees an de Süden gefuer Si duerch New York a kaaft do e puer Navigationskarten. Oni iso allen Muechten probéiert erauszefannen, datt säi Hotel, mä um Enn hu mer d ' Kaart ze Duplizieren-Kay. Et war dann bal net gesäit no; Si ganz d ' dës pulsierende Stad ze verloossen an op de Wee. Elo Ochänneren en halleft Glas Bier an entfaalt d ' Kaart. Et ass wéineg ze gesinn; eis selwer-Opgepasst Skipper net vun Stahl benotzen Si fir d ' manövrieren vum grousse Schiffes an der Géigend vun der zwou Inselen, awer et war eng Web-Kaarten, den konnt Si ze fannen. Dëse gouf méi geféierlech Ënnerwaasser-Minnefelder; zwou al versunkene Schëff, d ' Papua, déi Si gesinn fréier an den Dag, an en etlech kleng Grundstücke. Lagun op engem Terrain vun De Doubloon gouf markéiert, mä duerch Canal duerch d ' Mier, net ze gesinn war. Et war net meng onmëttelbar Suerg; Mech interesséierter iwwer d 'Flëss ronn ëm déi aner Inselen, d' Insele vum Jéngste Gerichts. Waren d ' Ondéifte an Riffe vun onregelméisseg Form. Dir iso allen Muechten versicht, ih erënneren, wëssen Se, datt dat net de bréngen mir vill Virdeeler an der Däischtert. Awer op d ' mannst Si wußte, datt Se do sinn, an et ka vu Bedeitung sinn. Dann Hir Prais, goung op de Balcon; d ' Sonn elo zougemaach Tonnen vun héijer, sech séier zich Wolleken. Hir staark geknéit, ier e sech iwwer d ' Geländer, konnt awer net gesinn, näischt als nächst zum Mier Wénkel De Дублона. Si hat sech fir d 'Zäit, fir e Zimmer an den ieweschte Stack vum Hoteller, awer elo geschicht ech, datt ech sollt versichen ze ewechhuelen Si d' Zimmer mat direktem Vue op den Hotel. Elo, alles, wat ech maache muss, ass sech an engem Raum mat engem Bléck. Et gouf an déi al, wäiss Jeans, Frottee, Pullovere lederne Sandalen, ass d ' Sonnenbrille Punkten an dofir gesuergt, datt sech genuch Kleinigkeiten an der Posch; duerno goung ech duerch de laange безмолвному dem Flur. Wahrscheinlech waren et d ' Zimmer mat 716 no 729. Si huet sech op dem Lift an d ' Lobby vum Erdgeschosses an deen, wann een sech an uecht mech, koum zu engem groussen, schwaach beleuchteten Flur. Hir sel a bëschofs-Rum, déi ech guer net wollt. No e puer Minutt Si gefrot, wou an der Halle d 'Herrentoilette, a goung an d' Richtung. Wéi ech et gehofft hat, et huet zwéi Telefon-Kiosken. Si sicht d 'Nummer vum Hoteller a gefrot fir d' Nummer 722. Wann Dir geduecht, datt mäin Éischte Versuch war erfollegräich, ech äntwert d ' Fra; carotis an Se geschengt nervös ze sinn. Si erkundigte sech no der Famill, sot Si, datt Rodney et gëtt, Si, frühling entschëllegt sech an de Gruppebesetzung op. "Gedold", sot Si sech a goung zréck zu Hirer Bar-Hl. Am Laf vun der nächster hallwer Stonn zweemol ugeruff aner Raim um Stack an entdeckt, datt Si béid beschäftegt sinn. Wann beim nächsten Uruff ech hunn net fonnt, en eidele Raum, an ech muss mech eppes ze probéieren; Mënschen, déi Verwalter vun de groussen touristeschen Hoteller, sinn net domm, a fréier oder spéider verstoen vum Betreibers, datt eng an déiselwecht Persoun anruft op d ' verschiddene Raim op enger Stack. Et ass den alen Trick mat Abroch - sou al, datt et mir bal peinlich war de superheld ze benotzen. Awer ech hat wéineg Zäit, an ech wollt net méi benotzen direkt an purvey - Taktik, an d 'Zimmer ze kréien, dat sech gammastronomie mécht mir d' Art, déi Dir wollt. Beim véierter Versuch huet Si Hiren Telefon fir de Rank zéng mol méi, ier Se dofir gesuergt, datt de Raum eidel ass. Si Eilte zréck an d 'Lobby an d' luucht gaangen an de Lift zu senger Stack. Dat éischt, wat mir bäibruecht, wéi Schüler-Stick, ass d ' drécke vu berichter, an déi zweet - wéi Schlässer opmaachen. All Riemen, deen ech hunn, enthält integréiert Tools, a manner wéi eng Minutt Hatt an Si huet et seltsam 721. Si huet d 'Dier beaflosst fir, wéi d' Awunner zréckkoumen, konnt et sech dofir ze entschuldigen, gesäit hien, wéi eng Dier opgemaach an huet en, fir den Ausbléck - séier an ass zu deem Balcon den Dag. Ech muss net laang op sengem Balcon stoen. Op der Plaz, wou Se gespäichert huet, ech war gutt ze gesinn e groussen Deel vum terrain. Si gesäit flüchteg Männer, déi geziilt hinnen hin an hier Zahlungen direkt hanner der Mauer. Si waren net an Uniformen, a keng Waff war net ze gesinn, awer oppen beiläufige Schweden, déi Dir hat, war iwwerraschend ähnlech an maskieren konnt, wat Se wëllen, vun .45 bis Gewehre Schrotflinte. An der Lagun schwammen e puer Waasser-an Motorboote, a wat-ween gesegelt an & nb. Si gesäit en Deel vun der breeden, gepflasterten Plaz, wou aner Leit gesonnt; Tëscht Hinnen sinn déi Dénger an de wäissen jacken mat Tabletts mat de Getränken... an aner Saache. Keng Noutwendegkeet z ' empfänken foto, fir ze verstoen, wat nach méi geliwwert gëtt. Si weess bärtigen Jonke Mann mat engem Gewiicht vu ronn 140 kg, wann hien streckte ganz besonnesche wäissen Zylinder, virsiichteg сложенному op engem Tablett presentéiert emu. Wahrscheinlech Haschisch; e puer Gäscht Ze verführen, et gedauert eppes méi wéi Free-Schnaps. Awer méi, wéi Si gesi konnt. D 'Beem ëm d' Hotel erëm gepflanzt goufen no un e Frënd zum Frënd, an d 'gekrümmte Innenwand hanner der Lagun bedeckt gudden iwwerbléck iwwer d' Fassad vum Gebai. Also, duebel Barrikade, d 'sech de Problem léisen, besteet an der Tatsaach, datt et noutwendeg war, kletteren duerch d' Außenwand, weess net, wou sinn d ' Wachen, an dann, wann et iergendwéi überwand dës Minnefelder, ass e Problem mat de Passage vun der bannenzeger Barrikaden, a Gott weess, wat nach überwunden ginn mussen. .
  
  
  "Gesinn Si, Sir. Ech kann et zu eppes fir Iech maachen? Héieren déi Stëmm, Si gedréint huet sech ëm, an Gedanken verfluchte d ' verdaamt Décken Teppiche. Héich schwaarz Mann, Steet an der Dier, hat eng normal Alltagskleidung. Eng Hand war lässig засунута pro Minutt superheld kuerz jacken sinn. Hien lächelte fragend an geschengt komplett entspannt. Si räusperte sech a gehofft, datt genuch aussehe verleeën. 'Entschuldigen Si mech w. e. g. Si gesinn, datt d 'Dier offen ass, a koum herein, fir all Joer op d' Meenung vun dëser Säit ewech ".
  
  
  'Jo.' Hien Huet d 'Dier hannert sech - d' Reliounen, déi mech opmierksam gemaach. "Dat ass den héchste Punkt vun der Insel vun der Auferstehung, an d 'Siicht ganz interessant". Dës kéier ass hien breet lächelte, an dann Hir Kenntnisser superheld. "Andrew Herridge?" De Pilot vum Fliger "Lyra" fir e Präzis neigte de Kapp. "Natierlech, Mr. Walton". 'Et deet mir wierklech Leed. Et ass einfach d ' ... - sinn ech midd winkte mat der Hand a Richtung vum Balkons, dann grinste zaghaft. "Wann Si ënnersichen, ginn Si gesinn, datt ech sinn net do, fir eppes ze huelen". Hien huet e puer Schrëtt an de Raum an huet sech zu mir. 'Et ass net noutwenneg; Fir mech ass Se net wéi e Dieb, Mr. Walton. Si investéieren vill Mühe, fir huelen Si eng entspannte Körperhaltung. "Mech entschuldigen", sot Si, dann huet senger natierlecher Neugier zu äre. Andrew Herridge nickte verständnisvoll. "Jo, dat ass mäi Zimmer. Op Doublé Cay sinn ganz gutt an d ' Personal. Gleichheit fir all ". Hie sot dat ouni e Schiet vun Bitterkeit. "Frou mech ze héieren. Dir verstoen, datt ih Pilot sollt glécklech sinn ". "Ech sinn zefridden". Hien nickte mir iwwer d ' Schëller. "Ka sinn, Si drun interesséiert, déi Zimlech ongewéinlech Situatioun, hanner der Mauer?" "Dat ass alles, net wouer? Ech mengen all, ween weess, ween do wunnt ". "Jo, dat stëmmt." "Awer ech geduecht, datt hien e Einsiedler. Wie si all déi Leit, резвящиеся superheld an der Lagun? "Oh, Mr. Ingersoll vläicht e Einsiedler, awer hien ass net egoistesch. Hien fréijoersfoire Si en, Deel vun de Jonke Leit benotzen d ' superheld ... privat Raim ". "Ech engems un, et ze verstoen". "Ech och". 'Oi?' Andrew Herridge andeems hien an d ' Richtung vum Hoteller, déi den nächste ze Pool. 'Schonn ass et kee Geheimnis, datt Mr. Ingersoll bruecht tëscht dëse Beem puer Kameraansichten. Et schéngt, hien huet Spaß, huet d 'Gäscht, perséinlech a sicht denjenigen, d' alueden an Äert Eegentum ". "Dat ass fir mech d 'Geheimnis". Dës Méiglechkeet, fir estestvenno, koum ech an de Sënn, wann Hawke mech ugewisen, an ech war froh, datt et bestätegt. "Elo wësse Si dat, Mr. Walton". 'Jo. Elo, Hör ze ginn, sech ze entschuldigen, datt ech grad ass. Gesitt Dir, dee, vun der stat sou vill, wéi Si - Hoteller, Motels an dergleichen, - erwirbt d ' Gewohnheit, an alles Hir Nues kleben. Si wëssen ni, Wéini triffst en ale Frënd oder eppes an där Art. 'Verstinn.' Andrew Herridge Stoung wéi e fiels, e wéineg zur Säit, fir mech duerchlässeg.
  
  
  Et goung mimmo him, кивнув, winkte unbestimmt mat der Hand, ginn an de Flur, a virsiichteg Huet d ' Dier hannert sech. Op dem Wee an de Raum, wunderte sech, firwat d ' Piloten, an der Arbeitskleidung, an der Posch jacken sinn eng Waff. Vläicht, geduecht, datt ech, ech Херриджа op en Double-Kay hat aner Flichten, wat Si scho bewosst.
  
  
  Vum Dag bleift nach genuch, fir d ' Insel ze erfuerschen Auferstehung nach e wéineg. Fröhlich Sklav um Parking geet mir e Strandbuggy, e wier gebrochenen Volkswagen mat engem spezielle Chassis an d ' breede Pneuen. Si fiert op enger kurvenreichen Einfahrt, gréng Palmen, bis Se fäerdeg et bis zum Golfplatz. Den Klub huet sech net méi als indoor-Pavillon, Open op dräi Säiten, mat enger Rei vun Schränken mat der véierter Säit. Bannen a baussen war eng kleng Bar, Tische an Stühle stinn, awer keen soss war well.
  
  
  Et goung op dem hölzernen Buedem vum Pavillons an blickte op de Golfplatz. D ' sanften Felder waren bedeckt mat üppigem gréng, plazeweis mat blühenden Planzen an sistema ugeuerdneter Palmen. An der Wäit gesinn huet Si eng einsame Spiller Quartett an zwee Golfwagen; soss ass d ' Feld geschengt menschenleer.
  
  
  Si nees zu Celle am Buggy an huet säi Wee Fort, ouni en Zil. Um Enn vum Réckelen fir de Golf d ' Strooss vergréissert, laanscht Gesträich a schléisst sech drastesch mech zu engem klengen Hafen. Op béide Säite vun der Bucht waren vun Wellenbrechern, an zwee oder dräi круизера eng anständige Gréisst vertäut waren am Hafen, eng Bar an eng Handvoll kleng Segel-an High-Speed-катерова. Si gesäit net mol ansatzweise mat dem Tragflügelboot.
  
  
  "Wahrscheinlech huet Ингерсолла gouf d ' Flott iergendwou an der Lagun", geduecht, et, ze erraten, wou genee.
  
  
  Op der anerer Säit vun der Bucht gesäit d ' Insel "d' jéngst Geriicht", Stahl superheld Skelette, heb-ronn ëm de Sand an de Trägern vun der Bréck, déi iwwer de Lande der Bucht. Op der Plaz, wou Se gespäichert huet, dat Update an der hintersten Bréck Pier méi wéi jee, erinnerte Gewiicht Stahlträger, dohin gehäit an viti. Op der Bréck huet et keng Unzeeche fir eng Bautätigkeit, awer an der Wäit gesinn, hebebalken vum Kranes an dëse wirbelnden giel Punkt Bau-Helme. Ech geduecht, et war d 'aktuell Bauprojekt, an hien net erkannt hätt, war et eppes aneschtes, Bléck op d' oppe Waasser mat engem Ofstand vu méi wéi enger hallwer Meile.
  
  
  D ' dumpfe Knurren Heulenden Motor ass mäi Bléck no Lénks. Wäissen Boot bog ëm d 'abgelegenen Plaz um Enn vun der Bucht, an d' wäiss Boîtier, ass iwwer dem Waasser op dem schéiner Metall-racks. Tragflächenboot, an ech muss net roden, wou Si herkommt. Angela souz am hënnescht Deel vum oppene Cockpit nieft dem quadratescher mollig asiatescher, an hanner dem lenkrad souz op enger langhaarigen Jonke Leit, deenen Dir gesinn, mat Hir am Vorabend um Fluchhafen.
  
  
  Schnelles Boot huet eng grouss Zäer an erofgefall an d ' Meerenge tëscht den zwou Inselen. Si доплыла bis laangt Hafe vu Bar, goung an déi sech d 'Waasser vum Jéngste Gerichts, verlangsamt d' Vitesse, kënnt dem Ufer, an an d ' Waasser gefall. E puer kleng Figuren koumen, fir Si ze sprangen швартовную Seel, Trio dann entsat d ' Onopfälleg erof, entsat un Land a verschwonnen hannert enger Grupp vu niddrege Gebaier.
  
  
  "Auftragnehmer" mat "Formosa", vun dem gesot Registrar, meng Begleeder vum Spaweck den Owend virdrun anscheinend dréngend wann eng Chantier mat zwéi Membere vun intimen sechs ...
  
  
  Si huet d ' Booter mat engem klengen Hafen, an ech war kräft, wat ass dat fir e Boot Ordnungen. Fir d 'éischt gouf hien nëmmen dat héieren, léieren, wat Se konnt, mir ze soen iwwer d' Versioune Ингерсолла, awer elo hat ech eng besser Iddi.
  
  
  Start-a Landebunn war sech op Trondheim an der Géigend vum Hafen. "Lear Jet" Hütte ofgestallt gouf, flatterte iwwer dem Windsack; an der Géigend huet et en Sport-Fligeren. Ech weess net, wou e louch, sou huet et op der Beton-Plattform. Ronn ëm d ' Hütte gouf et e Mann an eng Weile observéiert an dann erëm no bannen. Si war nëmmen en Tourist.
  
  
  Elo dowéinst huet Si mat dem Buggy op der Plage zum éischten a leschte kéier, woumat Dir Krees, an smooth Tempo iwwer de Sand, bis Se fäerdeg et bis zu de Tennisplätzen an der Géigend vum Hoteller. Si waren eidel wéi der Plage; et ass kloer, datt d ' Gäscht vum Hoteller Doublé Cay waren net besuergt iwwer eppes méi intensiv wéi beim Golf a бездельничанье Doheem am Pool.
  
  
  Verhaftung Buggy, goung ech offen op dein Zimmer; elo ass net d ' Zäit, Angscht virun Jonke Leit, déi kéinten mech maachen. Si auskannt eng Stonn, dann huet d ' Virbereedung fir e bevorstehenden Owend.
  
  
  Si schwéier d ' potentiell Nofro no ménger versteckten Waff mat der Wahrscheinlechkeet, datt mat Чиной ech hunn net vill Chancen ze verstoppe superheld fir eng laang Zäit; dann widerwillig beschloss Wilhemina an Hugo um Terrain. Ënner gënschtege ënner aneren Ëmstänn zwee Verlobe sech, géint eng zimlech schwiereg, awer wéinst der klenger Chance, datt d 'Dänzerin war just d' Tatsaach, HEMA et sech selwer geduecht, konnt ech net leeschten, d ' Saach ze komplizieren, fänken superheld mat enger Pistoul an Mandrin. Mech kriegen.
  
  
  Si hat eng donkel Box, dunkelbraune Strickjacke an eng hellblaue Jacke an huet Si e puer abgenutzte Tennis Ballettschuhe. Dann souz um Balcon e puer Minutt an schaute meng Eck am Pool. Steelband ëmmer nach besat war, a méi spéit d 'Sonn пробивалось duerch d' zerlumpte cloud-Ofdeckung.
  
  
  Een hustete roueg. Si gedréint huet sech ëm, awer hanner mir am Zimmer war keen. Dann héieren Se roueg Murmeln vun de Stëmmen, mä d ' Wierder waren unleserlich. Den Toun ze héieren, Si ass un d ' Geländer vum Balkons an lauschte. Fir e puer Wierder, déi Si gehéiert hunn, d ' Sprooch geschengt onsécher vertraut, awer seltsam. Si schaute no ënnen an geknéit, ier e sech virun Rivne sou ze gesinn Balkongeländer ënnen.
  
  
  Op dem Geländer Louche donkel Hand an e Stéck schwaarze spaweck. Lues ageriicht säi Bléck a richtung Himmel, an ech huelen un, d ' lescht op mengem Kapp gouf düster. Also waren Se offen ënner mir - a flexibel genuch fir eng Persoun net schwéier sinn, kletteren mat ih op mengem Balcon, an nach einfacher nees erwächen. Nëmmen gestern konnt den Ugräifer net d ' Virdeeler vun dësem liichter Wee vun der Flucht ...
  
  
  Et gedauert e puer Minutt, fir einzuordnen, wat zu mengem Zimmer, an ech war grad färdeg, wann Dir u meng Dier klopften. Et gouf steht, awer entspannt gesäit op d ' Auer. Dësch koum pünktlich.
  
  
  Wéi Si d ' Dier gammastronomie a gesäit, datt Se do stinn, fir ee Moment gouf mer bal Leed, dass ech sou benotzen, wéi et geplangt huet. Et gedauert nëmmen e Moment.
  
  
  
  8 kapitelen
  
  
  
  
  "Jo", sot Si duuss, lues an huet Si. Wéi ëmmer, Si war a wäiss noenee, kéier an d ' komplizierte Kleid Abendkleid, Spaghetti, gefaltete an noenee mat engem méi oder manner am indeschen Stil. Wéi Si hereinkam, dat Kleid hei a well расшатывалось, aussetzen Bronze-Bee an en déiwe Schnëtt ze verstoen huet, datt ënner him näischt war Irene. Hir atemberaubende Brüste stéisst meng jacken sinn, wann Se Schwamm mimmo mech, a wann et gouf an der Mëtt vum Raum, Si huet eng Pirouette an posierte mat dem Liicht erëm balkonnoj Dag hannert eis no.
  
  
  "Gefalle ech?" gefrot fir Si.
  
  
  "Dat ass eng dumme Korkenzieher".
  
  
  Si kicherte. 'Jo.' Si blickte op, Hir Aen sinn op de grousse Bett. "Vläicht virun dem Beroder Iessen?"
  
  
  Normalerweis ass et net verlangsamt reagéieren op dës Offeren, awer dës Fra-Panther war ze séier fir mech. Si spürte mäi zéckt an hob unschuldig d ' Augenbrauen.
  
  
  "Ech mengen, e wéineg ze drénken".
  
  
  An gewissem Sënn war et zu mengem beschten Ausschlagen; Ech hat Pläng fir den Owend an Ären Hotel, fir mat Iech an der richteger Reiefolleg. "Rum-Punsch?"
  
  
  'Champagner.' - Et war keng w. e. g.
  
  
  Et goung um Telefon. "Mir wäerte gesinn, wéi séier bréngen superheld".
  
  
  'Net onbedéngt.' Si ass zu engem klengen Kühlschrank geholl an eng Fläsch Champagner wéinst der grousser Karaffe mat Punsch. "Ech näischt méi trinke, wann ech et kriegen ass", sot Si.
  
  
  "Du hues déi Fläsch reingestellt?"
  
  
  "Si". Si neigte de Kapp a gesäit mech un. "Dir och gefall?"
  
  
  "Ech sinn net dogéint."
  
  
  Mir tranken gekillten Glieser, déi Se och am Kühlschrank seling & ovi, an express fernhalten aner mat engem aneren. Eist Gespréich ënnerbrach; Si gefrot fir mech iwwer meng Aarbecht, awer, wéi et schéngt, net ganz interesséiert un ménger Äntwert. Et ass a mäi Gehirn hat eng weider Warnungen; Et war Geschäftsmann Show-Business, an, wann och net geplangt, verbrauche de Rescht vun Hirer Carrière, Si tanzt am Double-Kay, Si hätt op d ' mannst sou maache, wéi menge faszinéiert sorgfältig отрепетированными Geschichten.
  
  
  Awer goe Si d ' Gespréich op sech selwer, op seng onglécklech kandheet, seng Bitterkeit géint de Castro an all Kommunisten. Si azielen alles iwwer Hir Mamm, wéi Si geflücht, no China, fir nees alles durchgemacht huet. Si war bal iwwerzeegt, awer vill ze bestanen.
  
  
  An et war fir mech an Uerdnung; Ech war et eis net méi deen eenzege Zweiwel, ech wäert et dinn an der Nuecht.
  
  
  Wann mir abgereist sinn, fir de Raum, et war donkel. Ënnen mir hunn et ënnerlooss, de grousse Iessall zu Gonschte Wohnzimmer; Wei war sou mëll, datt et geschengt, datt e wäisst Kleid Ordnungen liicht. Si huet mech an eng Eck mat Bléck op d ' Waasser, sou wäit wéi méiglech vun der Bar an Orchester Cha-Cha-Cha-Cha, spiller fir kleng Tanzfläche.
  
  
  Direkt koum de Garçon mat enger Fläsch Champagner, an hat nëmmen een eenzege Menü.
  
  
  "Si kennen mech", erkläert Schreibtisch.
  
  
  Ech muss lachen.
  
  
  "D' Filet ass hei ëmmer ganz gutt, Nick".
  
  
  'Gutt. Si sinn e béimen Expert ". Et änneren mech net, ob d 'Meedchen hat d' Saach an d ' eegenen Hänn sou, schliisslech war Si hei Doheem, a spillen Si Hiert Spill net Schued géif. Fir eng Weile.
  
  
  Si war unersättlich an Ede ugegraff a buttrig zarten Steak mat zarten Konzentratioun. Mir Sproochen kaum, wat ech wollt. Dir, schaute Si an d ' Agora; e puer Koppele tanzten, meeschtens eeler Leit, mat Ausnam vun engem Paares, целующейся, wéi e frisch verheiratetes koppel. Un engem Dësch am Orchester souz puer langhaarigen Jonken, noenee an en hellt, awer relativ normal Kleedung - wéi d 'Studenten, d' Hippies un de Wochenenden.
  
  
  Dann, wéi de Kaffee zervéiert gouf, Si gefrot huet, e wéineg ze reiden. Si schüttelte décidéiert de Kapp, Hir laanger Haare mat de wäissen Strähnen gefall hey, op de Schëlleren. "Ech tanze Sych Suen, Nick". Hir Zänn funkelten an der Däischtert. "Alles aner maach et nëmmen zum Spaß".
  
  
  Et gesäit no fir e Moment, dann huet liicht Hir Hand. "Da solls du dir onbedéngt wëllen, sech ze verkleiden".
  
  
  Hir Augenbrauen schossen. 'Oi?'
  
  
  "Nëmmen wa Si net schwamme wëllen op sengem Rennboot".
  
  
  "Tragflügelboot. Du hues et mir gesot.
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Mä firwat dann mech verkleiden?" Si drückte meng Hand an streichelte d ' Falten Hirem Kleides. "Dat ass och näischt". Mir sinn duerch eng Seitentür a plënneren Pool de Parking. Hunn Ämter, natierlech, dat war eegenen Strandbuggy, an et vollzog hien d ' Maschinn mat heftege Konzentratioun, déi beim Beroder gewisen. Wann mir un d 'Hafen-Bar, et koum zum festmachen, an d' Bretter ënner d ' Rieder klirrten.
  
  
  D ' Boot Stand um Enn vun der Hafen-Bar, an der Géigend vun engem groussen "Chris-Craft" mat ville Laternen um ënneschte Deck. Schreibtisch kicherte, verdrehte d 'Aen an d' superheld Wee an ass op sengem Boot. Et war d ' Schnellboot, fënnef Meter, mat grouss Dusche, reichlich bedeckt mat mëllen Matten. Wéi all Ordnungen op, alles war weess. Mir ass et net ganz gären, mä ech konnt näischt dogéint maachen.
  
  
  Si задрала Hiren Rock, ass Sandalen an einfach entsat an d ' Kabinn. Si reprochéiert Futtermittel швартовную d ' Seel, wann Si huet Mercury Außenborder mat enger Kapazitéit vu 75 PS, an, wann hien Stahl stabil lafen, et отзвязал Bou-Seel an Celle nieft Hire. Si war gutt, Si bewosst, wat hien Effektiv, wéi zréckgetruede war, huet vun der Zär, op 90 Grad an mat dem nationalsozialisteschen Getöse ronn ëm d ' Bucht gesegelt.
  
  
  'Wou wëlls du goen?' schrie Si, перекрикивая Knurren de Verbrennungsmotoren.
  
  
  Si winkte unbestimmt mat der Hand. "Kucke mir mol, eppes".
  
  
  Mir rasten duerch den Hellege Geescht, kuerz Wellendeelchen, déi sech nëmmen op déi wäit ewech Lichter vum Hotellen op der lénkser Säit an e puer Aarbechter Laternen op der Insel riets vum Jéngste Gerichts; e Stéck vum Mound näischt bedeit. Schreibtisch ass d ' Boot ass un engem Fuedem vun der Start-a Landebunn an rannte parallel zum Ufer. Mir passierten dat, обогнули wäiteste Punkt, wou donkel Wänn Дублона schluss Schiet op de Sand, dann duve zréck.
  
  
  Haare Ordnungen flattern am wand, an d 'Band, d' Dir an d ' Hoer flocht, léist sech op. Dir, streckte d ' Hand aus an plënnert Si. Si grinste an tätschelte mir d ' Bee.
  
  
  Si schrie hey an mein Ouer, andeems hien op d ' lenkrad.- "Kann ech Dir mol gesinn?"
  
  
  Si zögerte, da gesot. 'Natierlech. Firwat net?' Mir hunn d ' Plazen getauscht, wat un sech huet et en Interessant Manöver, klëmmt wann mir nach duerch eng aner, awer näischt unternahmen, well hinnen ëmmer nach zimlech séier.
  
  
  Si huet sech vergréissert, a mir flogen weider, an elo d ' Lénks vun eis huet mimmo Ausgangspunkt. Et bremse sech an adresséiert sech un de Dienstgrad.
  
  
  "Wéi wier et mat enger Insel?"
  
  
  "Du mengs "d' jéngst Geriicht?"
  
  
  'Jo. Wat gesäis du?
  
  
  Si zuckte d ' Achseln. "Nëmmen Planierraupen. Ganz hässlich.'
  
  
  "Mir sollten besser goen".
  
  
  Hatt gesäit mech zweifelnd. - "Se loossen niemanden".
  
  
  "Gott, Baby, Si Léift, mech fir de Bau Landschaftsbau. Mir ginn gesinn.'
  
  
  Et war mir egal, ugefaang Se op ass oder net; Et rollte. Mir sinn de mozart duerch d ' Bucht vu Beton ze beruffen an den Strand hannendrun.
  
  
  Ier mir hunn d ' Lescht Sail, Si gesinn Mënschen op der Flucht den Hank k & nb. A souguer an engem obskuren Liicht gesäit d ' Waffen, déi Se haten. Et bremst an erlaabt dem Boot dreiwe gelooss, bis de Buedem net berührt Sand.
  
  
  Mir leistungsstarke Taschenlampe geblendet. Si hob d ' Hand a schaute op Rang. Si souz unbeweglich, d 'Lëppsen приоткрыты, d' Ae sinn eidel.
  
  
  "Ënnerhalen Landschaft! Ënnerhalen Gebitt! Géi Wee!' E Schrei an der Däischtert war stur an schrill.
  
  
  Si, grinste an ослепляющем Liichtstral. "Hey, Mann, mir sinn nëmmen fueren. Wat hues du iwwerhaapt op dësem Spaweck Sand? Si Stoung op a klëmmt duerch d 'Windschutzscheibe op d' Nues vum Bootes.
  
  
  Am Stral vum Liicht weltrauman eng solide Bauaarbechte. Superheld Karabiner geriicht war mäi Liewen.
  
  
  'Wee!' zischte hien. "D' Territoire ënnerhalen. Nach e Schrëtt, an ech schieße ".
  
  
  'Nick!' Dësch ausgeruff hannert mir. 'Näher schonn!'
  
  
  Dir, zuckte mat de Schëlleren, grinste Liicht, huet fir de Zeigefinger eng Pistoul an huet den Daum, wéi en Hammer. "Okay, Kolleeg, Nächst kéier mat Hire wäert dech uruffen", sot ech an kletterten zréck an d ' Kabinn, freet sech, ob hie Si net wochelaang, fir seng Roll als перезрелого Hippie.
  
  
  Si de kinnek Rückwärtsgang e ewech an d ' Boot vum Ufer aus. Lues вошди an d ' Bucht. Wann mir waren an der oppene & nb, et duerno op e Fahrrad an huet d ' Boot iwwer Waasser ze halen. "Hey, Dir hutt eng gutt Escher fir den Empfang vun de Clientë", sot ech. Hir lescht war gespannt. 'Et dech gesuergt.'
  
  
  "Wat ass Iech d' Recht sou ze handelen?" - ech gefrot empört. "Wëssen Si well net, datt een u Land goen, bis Si selwer Lieszeechen ënne voll Waasser?"
  
  
  Hir lescht war e wéineg éierleche. "Du weess iwwer sou Saache?"
  
  
  "Ech Schwamm ënner Segel".
  
  
  Si setzt eng Hand op ménger Schëller. "Gi Se net ze wäit Wee, Nick. Well dës Gesetzer mat Pedal kommen ".
  
  
  "Elo, eng gutt Méiglechkeet, maachen Hir Saach!" Seng, wéi ech gehofft hat, gutt Hir Wut ansammelte. "Si kënnen net sou domm ze Behuelen."
  
  
  "Nick ..."
  
  
  Si gouf graff ass Si u sech. Et war e umsichtiger Vitesse, awer kaum Ustrengungen. "Hör ze, Schreibtisch, - knurrte hey Dir an d' Ouer, - et gëtt vill ze vill Mënschen, déi versichen, ze halen eis Wee vun eppes. Fir d ' éischt mat Ingersoll superheld verdaamt Mauer, an elo dat! Kloer?'
  
  
  Tabell fir eng laang Zäit net äntwert, an hien szmik, ze wäit gaangen a sengem Kaméidisstéck. Dann gesat Si lues op mech zou, leet mer d 'Hand ënner d' Jacke an umarmte meng Navigatioun.
  
  
  'Name?' flüsterte Si. "Hey, mir hu missen eppes Spaß..."
  
  
  Si umarmte ee un der Schëller, ass Si u sech. Si hafe mäi Kierper an angenehm, schlängelte sech. Hire Kapp an d 'luucht gaangen, an hien küsste Si op d' Lëppsen ee; fir d ' éischt mëll, dann mat Verstäerkter Leidenschaft, déi Si aufgeregt äntwert.
  
  
  E klenge Scheinwerfer investitursträit iwwer dem Waasser vun der liberaler vun den Insele vum Jéngste Gerichts hannert eis. Si wartete. Sergey hat eis, gedréint souguer nach méi wäit, hie zögerte, goung dunn zréck a mécht eis mat sengem Stral.
  
  
  Schreibtisch ugefangen sech ze bewegen, blickte an runzelte d ' Stir. Dann hob Si Hir brong Hand an streckte de Mittelfinger an enger universellen Geste verächtlich webserver.
  
  
  De Scheinwerfer beweegt sech weider. "Dës scheiß-Voyeure", murmelte Si an kuschelte sech nees zu mir.
  
  
  Mir schwammen mat dem Stroum, während eis Lëppsen an Zungen an der Exploratioun, an d ' komplizierten Falten Hirem Kleides gammastronomie mécht. Ee Broscht erholl vun ménger Beréierung, a meng Lëppsen glitten iwwer gielzech-Braun Pfosten ee Rachen fir d ' opsteigende tunnel hefteg op, nach net erreecht aufrechte Brustwarze. Si atmete schwéier, drückte menge Kapp op säi Kierper an huet virgeschloen e Bee iwwer meng Been.
  
  
  Et war net einfach, mee et war Hir, z ' entkommen. 'Verdaamt!' Murmelte ech.
  
  
  "Wat ass, süßer" Dësch net probéiert, ze hänken, Hir nackten Brüste, an an dem mëller Liicht gesäit Si wéi eng Sklavin-Barbar ronn ëm den Ale Reim.
  
  
  "Deet mir Leed, - knurrte ech, - mee Si Dampf..." Si schüttelte de Kapp, als ob Hatt war rosen, fir et mat Positioune auszudrücken.
  
  
  "Vergiss Si", sot Si beharrlich. "Eréischt denk un de Dienstgrad".
  
  
  "Maach dir keng suergen, Schatz". Si huet d ' Hand, ass meng Jacke aus an virgeworf Si op Matten Sofa fir. "Ech denken un dech". Engem wütenden Ruck huet e Boot, an aktivéiert. Mir sinn durchs Mier, d 'Nues an d' luucht gaangen an spaweck sech op den Wellen.
  
  
  'Nick! Wat mëss du da?'
  
  
  Si, grinste hey. "Stell dir d' Spill, Schatz?"
  
  
  "Ech weess net ..."
  
  
  "Kuck!" Si stocherte mat dem Zeigefinger a Richtung vun der Insel vum Jéngste Gerichts, déi schonn net méi als Chef op den Horizont hannert eis. "Wou géif et eis ass, déi Schweine, mech ze erzürnen". Ech muss Jeitzen, fir d 'Dröhnen de Verbrennungsmotoren ze kommentéieren.; de Schaum um Mier an d' luucht gaangen, bedeckte eis béid nass. Uerdnung schéngt dat net ze interesséieren.
  
  
  "D' Stëmm firwat klammen mir op déi verfluchte Insel".
  
  
  "Mä ...", Se geschengt wi verwirrt huet. "Mir waren..."
  
  
  "Jo, mir waren beschäftegt. An als Nächst gi mer et maachen ".
  
  
  Si umarmte ee graff op der Schëller, ass Si u sech. "Mir si grad dobäi, dat ze maachen, op der anerer Säit".
  
  
  Si gedréint d ' Boot an engem Halbkreis an ass op déi aner Säit vum Jéngste Gerichts. 'Ass.'
  
  
  "Dir sidd verréckt, Nick".
  
  
  'Neen, dat ass net sou. Einfach забавляюсь Si trotzig gesäit no. "Wëlls du mat mir schlof, Dësch?"
  
  
  'Oh jo!'
  
  
  "Dann wäerte mer et ënner dem Viséier гребанных Schweine. Gutt?' Décidéiert Hir wölbte seng Hand Hir Censur an Broscht, dann opféiere Hir Kleid ze opmaachen an d ' zweet. Fir en Moment souz Si regungslos, dann schüttelte hëlleflos de Kapp an geknéit, ier e sech virun, soll ech mir d ' Zunge an mein Ouer. Et bremst, bis mir bal net vorangekommen, an umging Fernkampf Fuedem Insel vum Jéngste Gerichts, op der aner Säit vun der Bucht an Chantier. Soulaang mir zesumme Beschäftegt sech mat verschiddenen Saachen ze beschäftegen, Hir lues gesegelt laanscht d ' Küst an gefrot e méiglechen Patrouille. Endlech et wagte, de Kapp op d ' Küst.
  
  
  Soubal d ' Boot ass iwwer de sandeger Mieresbuedem, Si ass de Motor an entsat no vir ze zéien, fir e klengen Anker u Land. Dësch war aufrichtig hannert mir.
  
  
  'Nick!' flüsterte Si. "A wann Dir fannt eis hei?"
  
  
  "A wat?" Si hakte d ' Klinge des Ankers op de Site. "Wat Si maache kënnen, ausser eis verdreiwen?"
  
  
  "Mä Si ..."
  
  
  Si Stoung op a gesäit no, bal niesen. "Wat ass Lass mat dir?" sot ech, jeremy lachend. "Dës Schweine op der anerer Säit vun der Insel. Si ginn et ni gewuer.
  
  
  Dësch lues gehalen mat den Hänn duerch d ' Haare, an Hir Brüste sech erhuewen, déi sech wéi Ballonen. Duerno huet Si meng Hand an ass op engem kuerze géien Hank an dem steinigen Vorsprung. Mir sinn ëm d ' superheld a koum zu dem phurud Bam, ëmginn vun verfilzten Dickicht. Wéini kommen mir op e Feld mat héije gras, blouf Se stinn an mech fragend un.
  
  
  Schleppte Si an d ' mëll gras ee, versunken an de Wellen vun Hirem Haares, während mir umarmten eis. De Rescht vum Kleides mat Schnalle an der Navigatioun aufgerissen, sinn ënner der wäisser Decken. Mat ménger Kleedung war net einfach, mee mir hunn et gepackt, an eis Kierper zesummegeluecht, wéi mir no e puer Augenblicken sinn nieftenee. Si museschen, wéi Hir Wäermt umhüllt mech, Hir Been wickeln sech ëm dech ménger, ee, straff Liewen hefteg wogt. Et tröstete Si mat den Hänn, bis et net leien, ëmmer nach zitternd, mat undurchsichtigen Aen am fahlen Mondschein.
  
  
  "Nick ..." keuchte Si. "Nierens op mech ..."
  
  
  Mir sinn nach - Recherche, blühenden Gaart mécht mir, ee Been, Hire Kierper ass gestreckt, dann e laangt Bad mat Gerutscht. Si kuschelte sech un mech, eis Kierper waren nass vun der Bank, a seng Hüften Mauer sech.
  
  
  'Méi, méi!' - keuchte Si, an Hir waarm Atem stéisst mein Ouer. "Oh, Nick, Si ni ..."
  
  
  Si Réckzuch Si zum schweigen ze bréngen, Boca streichelte Hiren Hänn, spürte, wéi ee Brustwarzen géint meng Broscht gepresst. Laang Zäit herrschte Stille, Claudicatio Seufzern an Stöhnen der Freed, an dann gesinn huet Si, wéi Hir Aen op eemol wäit op, wann Hire Kierper spannte.
  
  
  "Oh Neen ... Oh jo ... jo, jo, jajajaja ..."
  
  
  Ech hat keng Problemer mat der Passgenauigkeit zu Hirem Héichpunkt, an, well mir eng knieten nieftenee, erschöpft war, waren mir fir eng Weile. schweigend ënnerhalen. Si war déi éischt, déi rührte sech, hien geknéit, ier e sech virun, fir menge Hals ze knabbern seng immens mëller Lëppsen. "Nick", murmelte Si. "Oh, Nick, et war nach ni sou gutt..."
  
  
  Ech brauchte all meng Willenskraft, fir loszuwerden versicht, awer iergendwéi zu Äre verluer, überschlug sech a goung op d ' Agefaangen. Et gesäit no, op einwandfreie stralend Bronze Kierper, an lachte.
  
  
  "Wat ass dat, Liebling?" - Si gefrot zweifelnd. "Ech sinn sou gutt?"
  
  
  "Gott, Neen. Dir, geduecht nëmmen iwwer dee bewaffneten Helden ënnen; Si géif kletterten op d ' Wänn, wann Se gewusst hätten, datt mir elo hei - a wat mir gedon hunn ".
  
  
  "Oh, vergiss et ih". Si streckte d ' Äerm aus, fir mech ze umarmen. "Näher zréck zu mir, mäi Spëtznumm ass".
  
  
  Si Réckzuch sech aufzustehen. Si reprochéiert e Bléck iwwer d ' Insel Stahlrahmen, dee sech op eng hallef Meile an den Himmel. "Mir ass verdaamt kräft, wat Se do maachen, wat kee gesäit".
  
  
  "Oh, et spillt keng Roll, mäi léiwer. Nierens zu mir... "
  
  
  Si Effektiv sou, wéi Si verstinn net, an huet d ' Hosen spannen. "Mir ginn e Spazéiergang maachen, Schreibtisch. Mir pins d ' ganz Nuecht zesummen ".
  
  
  Si seufzte, rollte sech a Stoung an enger fléissenden Bewegung, wéi "Cobra", déi e unvergleichlichen Bléck iwwer d ' ganzt Körbe Schlangenbeschwörer.
  
  
  Si hat en donkel, Pullovere Ballettschuhe an захотелапомочь Dienstgrad mat dem Kleid. Si leet superheld ënner ménger Reechwäit.
  
  
  'Wat solle mir maachen?' - Si gefrot, надуясь.
  
  
  Si weist op d ' Aarbechter vun der Helleg op engem Chantier. "Einfach kommen a kucken. Sidd der prett dofir?
  
  
  "Ha!" Si schnaubte verächtlich. "Ech si prett zu allem".
  
  
  Ier Si et fäerdeg, et ze änneren, Si goung duerch d 'gras, sou datt d' Kleid flitt net hanner sech, wéi der Schleier vun der Braut.
  
  
  Séier geholl a Se huet et lues ze schaffen loossen. Hatt gesäit mech net, an, ouni Widderstand, gouf ménger Féierung mat der Hand. Mir stolperen Hire Wee duerch d 'Dickicht der Büsche, goungen schweigend; eng liicht Brise шелестел duerch d' Deelgebidder vun der Kurven Palmen, déi wuchsen ëm eis erëm. Wann mir waren sou no deem "net ëropklammen", datt et kloer ass, virgesinn eng Chantier, et blouf stoen.
  
  
  "Bleib hier", zischte ech, séier op d ' donkel Figur Betonmischer. Si huet sech nieft Si an lauschte.
  
  
  Si héieren näischt, ausser dem wand. Alles, wat ech gesinn konnt, ass et eppes gewellten eisene Hilbringen, Waffen an bohren der Wasserhahn an der Wäit. Candid vir war eng riseg klaffende Lach, зацементированная mat dräi Säiten vun der ech gemengt, datt et deelweis fertiges mat géien Erdwall, спускавшимся op de Buedem an e Rahmspinat бульдозерными Raupen.
  
  
  Ech war et seltsam, datt Si sou eng iwwerwaacht vun enger Säit vun der Insel, awer net de Rescht vun de Patrouille. Si war schonn am Begrëff, ze verloossen Hir Stopp, wéi Gurgeln héieren hanner sech e Schrei.
  
  
  Si gedréint huet sech ëm. Schreibtisch war net méi wéi en Fleck an der Däischtert, awer tëscht eis waren nach zwéi Flecken. Si koum op mech zou, awer gestoppt hunn, zu all joer an Richtung vun der Ämter, déi sech mat Jeitzen.
  
  
  Duerch d ' Aart, wéi Se stoungen steht, Dir soen konnt, wat Se nach net gesinn, SL. Wann Si sech bückte, einfach an entwischt, ass et wahrscheinlech, kéint zum Boot unbemerkt. Awer gedréint huet Si sech ëm a ersetzen, huet sech d ' schrëfte wäiss Kleid, wéi Matador.
  
  
  Si erwëscht, ier Si ersetzen fofzeg Yards. Si gesäit ëm de Schiet Betonmischer, wéi Si schluss hien op d ' Äerd. Dat, wat Dir sot, gouf an de wand, awer ee Moment méi spéit hob Si de Rang op d ' Been an schleppten hien zréck zu mir.
  
  
  Si wartete a gesäit Hir Entführern. Wéini komm Dir leckt Hir, gesäit, datt Si staark, zielstrebig, a béid hunn e Karabiner. Den Trio goung riets vun mir, op e grousse Bou ronderëm Betonmischer. Mäi Problem Bestoung doran, ob Si sprangen oder waard, fir ze gesinn, ob et aner Wachen an der Géigend. Wann Dir entgingen mir an zwanzeg Meter, Si gesinn, wéi Schreibtisch stolperte, neigte de Kapp a versicht sech nees bedecken Kleid. Odin erëm Bou lachte. Dir, héieren Hir Schluchzen.
  
  
  Si koum op d ' Äerd an de Sonnenënnergank ënner dem Betonmischer, fir ze iwwerpréiwen, ih. Si plënneren klaffende Fundament, fir e Moment hälfte hanner der Hütte parkst, dann nees eraus, ëmmer nach séier blinkende. Dësch, huet d ' Been awer kee Spielverderber, an op eng FF Wachen huet Si graff den aarm. Dir, héieren, wéi Si schrie virun weh, et gouf e Fake-lachen.
  
  
  Wéi Si hälfte no Aart, Hir rollte ënner Betonmischer an rannte fir d ' nächst Hütte. An der Wäit gesäit Si dräi vun de Bauaarbechte, sou no Frënd zum Frënd, datt Si geglach enger unwahrscheinlichen sechsbeinigen Monster mengem ze Designs Zement-Block nieft dem héije Stahlskelett. Si hun fir e Moment, d 'Dier hat sech a Si betraten, an d' Dier zougemaach gouf.
  
  
  Si gekëmmert huet sech géint d 'kale Stöhnen Hütten an Corrugated Eisen an d' Situatioun duerch de Kapp goen loossen. Et war méi oder manner sou, wéi et fir deen Owend geplangt. De Problem Bestoung doran, datt ech hat d ' Gefill, datt een anert och geplangt hat, an datt den Dësch war alles, nëmme keng unschuldigen Zuschauer.
  
  
  
  9 kapitelen
  
  
  
  
  Et huet keng Léisung. Och wann d ' Gefangennahme Dienstgrade gouf kaltblütig geplangten, awer Si war bal sécher, datt et sou ass; soss war Si ze klug, fir säin wäissen agespaart vun der Donkelheet ech müßte eng Roll spillen-Erlöser-Kathedral. Ausserdeem muss ech gesitt, wéi wäit méi schwéier gouf de Schutz op der Insel. A firwat et noutwendeg war.
  
  
  Hir пощел a Richtung vun Eisen-Hütten, halen Wee vun der Arbeitsscheinwerfer op engem héijen Stahlskelett. Et huet vill Büsche a Palmen kéint, fir ze verstoppen, wann Dir gefall op all Viere a virsiichteg kroch zu dem Gebai op Zement-Block. Anerersäits vun der héich Skelett vum Gebai sinn zwee Männer, an hanner Hinnen Si gesinn konnt d ' Fräiraum an den Hank, deen zum Golf vu Mexiko. Si streckte sech um Buedem an ënnersicht d 'Gebai, an d' Uerdnung hei reng.
  
  
  Vun ménger Säit huet et guer keng Fënster, nëmmen e Lach mat drehbarem Ventilator. Wéi Si do louch, héieren en gedämpften Schrei - natierlech, Fra.
  
  
  Net sief huet mech an eng donkel an huet d ' Blo Jacke am Boot. Dir ënnersicht d ' Gebitt, staffelen et zu dem Gebai, dat gesäit tëscht sech an de Wächtern. Si schlich fir d ' Eck an ënnert der Fënster war ringsum verstärktem Glas. Et war gekippt, an eng Handvoll vu senger superheld look a flair geschafft. Ze wéineg, fir duerch ze kriechen.
  
  
  Nach e Schrei tut weh, kéier ценымногие mi haart. Si virsiichteg ass bis zum Beton-Kader an schaute aus der Fënster.
  
  
  Si souz op engem haarde Holzstuhl, d 'Hänn waren hannert Hirem Réck gefesselt, an d' Zil war sou verbogen, datt d 'Haare verdecken d' Gesicht. Am hellen Liicht vum kahlen Glühbirne gesäit d ' rout Striemen un den Hänn an den Hüften, a seng Censur Broscht; e Rinnsal Bank rann ee Bauch an verfilzte schwaarz Hoer tëscht Hire Schenkeln.
  
  
  De Mann, e fréiere nieft Hir, mam Réck zu mir, souz an hat eng fräi Faarf Khaki. Iwwer dem Raum souze zwee Männer droe méi oder manner d ' selwecht, lässig halen Hir Karabiner. Si lächelten Meedchen, ih Gesichtszüge bal - awer net ganz - Ost. Op ih Gesichter och waren onbestëmmten laténgeschen Zich, a wéi de rundliche Mann Geschwat, erkannt huet, wat dat fir Mënschen sinn.
  
  
  Et war derselbe Sënn fir keen eng Mëschung vun de Sproochen, déi Dir virdrun gehéiert um Balcon ënner mir. Si weess, Spuenesch an e puer chinesesch Tools, awer absolut keng Ahnung wouvun dëse Mann Geschwat. Allerdéngs weess Kombinatioun, a geduecht, net getraff, ob ech an irgendwelchen familiäre Sträit; um Enn huet d ' Dienstgrade war déiselwecht Originnen.
  
  
  Mä an dësem Moment vun de Mann Si virgeschloen, an dat an der Folleg.dat iwwerzeegt mech, datt et kee ehekrach. Hien hat virgeschloen Dir sou staark, datt d 'Blutt gestréimt an huet duerch seng Nues, schlängelten sech Lëppsen an Kinn an tropfte op d' Broscht. Et mécht mech z ' entscheeden; Si huet Si well auspaaken.
  
  
  Si goung erof op de Buedem a wollt sech umdrehen - dann héieren Si d ' Schlurfen Bee. Meng Hand sech, awer ze spéit; huet een et fale loossen, wéi géif mech en Amboss op de Kapp, an hien versank an enger Pfütze vum Bläi, wou alles liicht a Rouden a schwaarze, Roude, schwaarze, Roude a schwaarze ...
  
  
  D 'Sonn an d' luucht gaangen op dröhnt brechen a Dr. Höllenlärm, bal sou schrecklich, wéi heftege Stralen, опалившее meng Iwwerliewenschancen. Si versicht, Hir Hand ze heben, fir Se ze schützen d ' Gesicht, mä hie konnt et net. Et huet mech enorme Ustrengungen, fir d ' Aen ze opmaachen, an e puer Sekonnen, fir ze kucken, wou Si sinn.
  
  
  De Ventilator gedréint huet sech héich a Beton ze Stöhnen, an eng Censur Glühbirne virgeworf mir fir ëmmer schaarf Stralen duerch menge Schädel. Se louch op irgendeinem Krankenhausbett, verbonnen un Hänn a Pedal; Si hob de Kapp, gesäit, datt de Schreibtisch ëmmer nach gebonnen war op en Hl gefesselt an der Mëtt vum Raum. Souwäit Si gesinn konnt, mir waren ganz eleng. Ech war kräft, wéi laang et dauert.
  
  
  "Dësch!" zischte ech. Ech missen dräimol widderholl Hiren Numm, ier Si hob de Kapp. Wann dir Se gesinn huet mech un, Hir Aen waren eidel.
  
  
  Si gefrot. - "Wéi laang sidd Dir hei?"
  
  
  Si zuckte d ' Achseln, als wier
  
  
  . "Zéng, vläicht fofzéng Minutt".
  
  
  'Wou si Dir?'
  
  
  'Ech weess net. An et ass mir egal, sot Hir Stëmm. Vun der Nues bis zum Kinn gefloss ass getrocknetes Blutt, an den Hoer an war och e Gerinnsel. "Hutt Dir da soss näischt gesot?"
  
  
  "Ech hunn näischt gehéiert".
  
  
  "Elo, mir mussen vun hei verschwannen. Datt Si Hoteller, vun Iech ze léieren?
  
  
  'Ech weess net. Ech denken, datt et gedon op der Insel. Si sinn einfach haten mech. "Si seufzte midd, wéi hätt et gewinnt, datt Si geschloen.
  
  
  "An dee Sprooch hutt Dir geschwat?"
  
  
  "Sou eppes wéi d' westlecher chinesescher. Hir superheld erinnere mich vu ménger Mamm ".
  
  
  'Verstees du?'
  
  
  "Net sou gutt".
  
  
  Wann et war eng Matgespillt, Si ass gutt Si gespillt huet. Si war gebéit, Si gefoltert weider, awer well eis Wächter, wahrscheinlech, eis zugehört, hien ze gräifen, fir dat déi klengst Chance, datt meng Vläicht ass nach ëmmer net geléist gouf.
  
  
  Dir, schaute an de Raum. Zousätzlech zu de Better, op deem Si louch, war e ganz normale Hl, e puer Stühle, Aktenschrank an Telefon. Ech war kräft, wou déi Bou.
  
  
  Laang waard huet. D ' Dier op, an hanner mir op бетонному dem Buedem héieren shaggy. An de Raum erstreckt sech grouss Schied, an hie gesäit an d ' Gesicht допрашивавшего Uerdnung. Zich superheld Persounen goufen asiatescher mat engem liichte laténgeschen Farbton; hien hätt klammen fir d ' amerikaneschen Indianer, wann net déi gielzeg Tönung vun der Haut superheld. Hie war vun kleng Statur, awer superheld-Hemd-Khaki-war beeindruckend ass vollgepackt mat muskulösen Kierper.
  
  
  'Mag. Sou hues du очнулнулся? Superheld Lëppsen bal net beweegt, wann hien Geschwat.
  
  
  'Jo. Wat hues du an der delle mengt der, wat dir maacht? '
  
  
  "Wat maache mer mat all den Angreifern". Superheld En war makellos sauber, mat engem liichte Jesse.
  
  
  'A wat ass dat?'
  
  
  Hien lachte; et war e unangenehmes Geräusch. - Gewuer Si, Wéini gëtt fir ëmmer sinn. Wéi ass däin numm?'
  
  
  'An Dir?'
  
  
  Superheld riseg Hand beweegt sech sou séier, dass ech guer net virahnung; mäin Zil ass et bebte vun der Kraaft vum Aufpralls, a mech bedeckt усеянная Stären schwaarz Outdoor-Aktivitéiten. Awer et ass séier gaang, an hien starrte Aen an e Mann.
  
  
  Gefrot fir hien. - 'Gutt?'
  
  
  Si sot emu numm, dee benotzt; Ech hat kee Gronn, dat net ze maachen.
  
  
  "Wat mëss de hei, op der Insel, Walton?"
  
  
  Dir, gesäit op Uerdnung. "Mir wollten nëmmen e ruhigen Plaz, fir... na ja, wëssen Se."
  
  
  "Kloer", sot hien ausdruckslos. "Awer dat erkläert net, firwat Si scheuern op der Insel mat der Sich".
  
  
  Dir, zuckte mat de Schëlleren, sou gutt hien konnt. "Einfach nëmmen Neugier, Stëmm, alles."
  
  
  "Et ass net gutt, datt s de et gemaach, Walton-on-Thames. Wéi Si soen - Neugier kann dech verbaant ginn?
  
  
  Si wunderte sech. "Hey, wëlls du net soen..."
  
  
  Hien nickte lues.
  
  
  "Mäi Gott, Mann, mir sinn einfach hei eingedrungen. Och a Russland dofir net verbaant ginn ".
  
  
  "Wier ech net sou sécher, Walton-on-Thames".
  
  
  En adresséiert sech un de Dienstgrad an blitzschnell spuckte eng Rei vu Wierder, déi op dëser ублюдочном Sprooch.
  
  
  D ' Meedchen gesäit de verständnislos. Hien zögerte, da Schwätzt Dir Englesch.
  
  
  "Wat Si wëssen iwwer dëse Mann?"
  
  
  'Ech weess näischt. Hien ass op Besuch am Hotel. Méi weess ech net.'
  
  
  "D' mannst Si sollten et besser wëssen, ier Se op d 'Insel ze goen".
  
  
  Si nickte hëlleflos. "Ech versich ze soen, ass emu ass, mä hie war rosen op d' Manéier, wéi d ' Mënschen Hir kuerze Prozeß mat him."
  
  
  D ' Lëppsen vum Mann rollte an eng déidlech, wéi Sichel, lescht. "Et ass welter, datt dir konntest Si net besser berouegen superheld Fantasy". Hie gedréint huet mech ëm a weist op e, fir d ' Wachen. "Léisen déi fir Mathematik a Féiss. Mir ih béid huelen op d ' Deponie.
  
  
  Der Wächter Effektiv, wéi Emus sot, dann léist d ' Seile, mat deenen Si gebonne waren meng Hänn. Ier Hir Zäit hunn, eppes ze maachen, hien huet ih op mengem Réck, an d ' groben Fasern houngen schmerzlich an meng Handgelenke.
  
  
  Zur gläicher Zäit Kapitän vun der Uerdnung hob op d 'Been an och strickte hey, d' Hänn hannert dem Réck. Aus irgendeinem Grond hob hien d ' Reschter vun Hirer wäisse Kleeder, an Drapierte hey, op de Schëlleren. Et iwwerzunn net vill.
  
  
  Mir sinn - mir Чиной, Sicherheitsdienst a Kapitän. Vläicht waren et d 'Lichter, hänken an Stahlskelett iwwer eis, oder eng Kombinatioun aus allem, wat geschitt ass an de leschte puer Stonnen, awer d 'Ëmgéigend an d' Situatioun war irreal Charakter. Ech hunn näischt gesinn, wat hätt bewegen, ih, mech ze verbaant ginn, wéi och der Uerdnung; doriwwer eraus, wéi Si dachten, Si kéinten d ' Meedchen ze verbaant ginn, wa jiddereen e aufbrausender Mann op de Bahamas ze ginn, Se ze sichen, wann et verluer geet? Et huet geschengt Hir, datt Si bluffen, mä firwat?
  
  
  Wéi mir koumen zu dem unvollendeten oppene Säit Fundament, Captain Geste uerder eis aufzuhören. Hie gedréint huet sech zu mir, an dat superheld, d ' Aen verwandelt sech a kleng schwaarz Kugelen an dem trüben Liicht. "Ka sinn, du bass nëmmen deen, vun deem dir sprichst, Walton-on-Thames. Mee ech kann net riskieren; et ass meng Pflicht, ze kämpfen mat Eindringlingen. Meng Leit sichen Hiert Boot; wann Se et fannen, Si überschlug sech superheld a werft Se an d ' Mier. Natierlech, Hire Kierper ni fonnt goufen, well Si en Deel vun der Grundmauern well ënnen. Hien hat op eng riseg Flammänner, déi grouss Gebitt gouf mat dem Zement Blöcke an Eisenstangen.
  
  
  Hien opféiere eis gleewen, a mir потащились nom géien Abhang op de Buedem. Wéi mir koumen zu de schonn ausgefëllter Phas, hien nickte dem anere ronn ëm d 'Wachleute, d' Karabiner hob an onduerchsiichteger superheld Dienstgrad an de Genéck. Zum Gléck fir mech - fir eis - Si trainéiert mat Tennis-Päerdsgeschir, déi fir mech gekocht an Special Effects. Gréisst Si e Bee drückte staark op de Fuedem breede Konschtstoff Strap, amplaz an anere Päerdsgeschir. Dir, spürte, wéi hien gaangen, an huet schaarf, wéi e Rasiermesser, Klinge fir flexible Stahl. Si haten sech op d 'Wache, déi säi Bléck op d' Uerdnung, rücksichtslos schneiden superheld Bee knapps iwwer der Ferse, Schnëtt emu Achillessehne. Hien schrie, wéi schmerzhaft. Si virgeschloen him d 'superheld mat dem Fouss op den Arsch, verdreiwen superheld stolperen iwwer de Rand vum Kastens, dann hob e Bee a рубанул äusgeschafft, d' Hänn Ämter, versich, net ze verletzen Hir Handgelenke.
  
  
  Déi aner Wache mat dem Befremden vum Mënsch, grad hob de Karabiner, wann Se neigte de Kapp zu him. Si virgeschloen him d 'superheld am Liewen, a gestouss mam Réck zum Kapitän; mir dräi gefall op d' Äerd, an hien rollte weider, staarke ëffentlichkeit undoen de Been ënner Hire Kierper a gestouss schnell Gebiet.
  
  
  Fir eng Sekonn vun Hir, geduecht, datt dat net aushalten; d ' Seile waren ze fest ëm méng Handgelenke. Si hat d ' Hänn ënner den Arsch, awer Si sinn do net weiterkommen. A senger Verzweiflung ass iso aller Kraaft a spürte, wéi déi sech d ' Hänn glitten eppes weider; Si nees zuckte, awer hie koum net hinnen. D ' Been anheben, Si versicht et nach eng kéier a meng Hänn glitten zu de Hüften, dann un de Wade.
  
  
  Beim leschte Versuch vun der Schung an rutschte mat mengem Fouss, mä, op d 'mannst, elo meng Hänn ware virun mir, an ech d' Chance hat - wier et net laang.
  
  
  Déi zwee Männer waren ëmmer nach verwirrt, a meng ganz Manöver gedauert net méi wéi zwee oder dräi Sekonnen. D ' Wache ëmmer nach de Karabiner an der Hand hat; Et ass superheld Fouss, verpasst awer an enger unübersichtlichen Welt. Et geklaut superheld Hals Klinge am Schung. Leuchtend francorchamps Blutt spritzte op de superheld de Kehle.
  
  
  De Kapitän Stand op de Knien, bereet sech ze stierzen op mech; Et virgeschloen huet him d 'superheld mat dem Agefaangen an d' Gesicht, dann streckte d 'Hand aus an huet de Karabiner ëm d' Hand vum sterbenden Wache. De Kapitän war steil; obschonn op dem superheld eng gebrochene Nues blutete, hie goung op mech zou. Ech hat keng Zäit ze dréien, Karabiner an Ziler an hien, och wann hien et gedon hunn, mat gebonnene Hänn. Si hob superheld fir de Stamm an huet e Ausfallschritt no iso allen Muechten.
  
  
  Wann Dir geschloen oppen sinn superheld an d ' Héicht, säi Gehirn забрызгал géif déi ganz Double-Kay. Elo Karabiner Reserv superheld fleischige Schëller a fält an de Schädel, awer an nen hat genuch Kraaft huet, fir herauszuhauen. Hie mat engem Stöhnen gefall op d ' Säit a louch steht. Schreibtisch gesäit mech mat oppenem Mond. Ee Hänn waren entspannt - mengen schnell Runs, bemierkbar gemaach huet seine Schuldigkeit gedon, - mee Si ass unbeweglich.
  
  
  "Hättest du mir gehollef?" Si streckte hey virzock Hänn.
  
  
  Si starrte op d ' Gewehr an meng Hänn. Si gesinn, wéi Se schwéier schluckte, a beschloss, net z ' erlaben, Se zu de Waffen. Net elo. Si huet de Karabiner an huet zu Hir.
  
  
  Hir Fanger waren ungeschickt, awer schliisslech, Si léist d ' Arithmetik genuch, fir seng Lag, et selwer ze maachen. Dir, bückte sech no engem Karabiner a werft e kuerze Bléck op eis Géigner. De Kapitän louch regungslos; de Mënsch ass am Zimmer och. D 'Wache, déi Hiert d' Kehle durchgeschnitten, ni méi vun der Plaz beweegt.
  
  
  'Näher.' Packte Si Rang d ' Hand, an ech hat bal schleefen Hir ze zéien, fir op dem Fundament. Wann mir waren am éischte Stack Plang, Si starrte op déi donkel Deel vun der Insel.
  
  
  "Mäi Schëff..."
  
  
  "Vergiss et", erwiderte Si. "Si musse scho fonnt ee". Si huet e wäisst Kleid vun Hire Schëlleren an opféiere seng ënner de Betonmischer. - An doriwwer och net vergiess; mir wuel mussen, fir d ' Virdeeler vun der Däischtert, an et mécht kee Sënn, erëm vun der wäissen fahne winken dëse Jungs ".
  
  
  Et schéngt, änneren / Se net iwwer Hir Nacktheit - anscheinend soll et net sou staark. Si zerrte Si no gewellten eisene Uewerfläch, op бетонному Eenheet, fir Stahl-Skeletten. Aner Bou war net ze gesinn, mä Dir eis fir eng Sekonn net ename, wat do net sinn.
  
  
  Mer goungen op de Spëtzt hutt, спускавшегося zum Haff. Et war zimlech gutt beliicht, a Si konnt gesinn, méi kleng Gebai an e laangen Pier, déi sech bis an d ' Déift Waasser. Um Enn vun den Hafe vu Bar war sech e Metall-Gerutscht, ënner dem genuch Plaz fir e groussen TUNNEL. Si gemengt, datt et e Lager fir Zement; Si hunn d ' Material op dem Schëff, füllte de Trog a Betonmischer gemëscht.
  
  
  Och ze gesinn war déi sechste time, geziilt Fortplanzen zu Fouss. Si Uganks gleichgültig, wahrscheinlech net ahnend, datt e puer Eindringlingen iwwerfall gouf. Fir eis war et e Virdeel, loossen Se an kleng. Anerersäits Bucht Si gesinn konnt, den Hafen vun der Insel vun der Auferstehung, an där Wäit waren déi wichtegst Lichter vum Hoteller.
  
  
  "Bass de sécher, datt Si wëssen, wéi gutt schwamme", sot Hiert Amt.
  
  
  Si nickte, вздрогнув.
  
  
  Et huet no Lénks goen, wann de Stral Projekter fegte mat enger Säit vun der Bucht zu aneren. Si vergaß et.
  
  
  Mir gewaart, bis Hir jalousie Frequenz vum Strahls. Zyklus gedauert ronn eng Minutt: 30 Sekonnen an eng Richtung, 30 Sekonnen op déi aner. Ech mochte et net scheuen versichen, hien am & nb oppene, souguer wann mir et gepackt hätt Noosten bei all rendez-vous Welt.
  
  
  Si weist op e Punkt Lénks vum Hafen Bar, wou et relativ donkel. "Dësch, Liebling, géi dohin ganz lues a virsiichteg, wéi een lecken Rand vum Baltesche mier".
  
  
  "Wat gëss de elo maachen, Nick?"
  
  
  Si hob de Karabiner. - "An Der Helleg erlischt".
  
  
  Si wartete, bis hie verschwënnt am Schiet, goung dunn an déi entgéigegesate Richtung an kroch op der Spëtzt vum Abhanges, war nach net op der anerer Säit vun der Bucht. D 'Zäit war net sou vill; ech hat Mech beeilen, ier d' Persoun, déi Hiren Hintern klopfte Karabiner komme géif an warnte d ' Wachen ënnen.
  
  
  Si rutschte den Hang erof op de Bauch an kroch duerch d ' Dickicht der Büsche zu fofzeg Yards vum Rand vum Baltesche mier. Si wartete an ze gesinn, wéi laang e Liichtstral ofgelenkt, da Stoppt fir e Moment an dann quälend lues zréck. Flutlicht installéiert gouf an der Récksäit vun engem TUNNEL um Kleid. Op all anständigen Gewehre, et wier einfach erschoss, mä mat engem Karabiner - ass eng aner Saach. Hie gouf entwéckelt, fir d ' Schéissen op kuerz Zweschen. Si beschloss, ze Schéissen vollstänneg all automatesch an op Schwedesch an der Hoffnung, datt d ' Waff ausreechend genee ass.
  
  
  Si, drückte säin Kolwen un d ' Schëller an spähte an kuerzer Gehirns. Wann eng hell Lëns gedréint huet sech an meng Richtung, vun der Spëtzt vum Hanges hanner mir ertönte e Schrei.
  
  
  Dir, drückte op den Ausléiser an gehalen huet. Karabiner geschoss - an net an d ' Zil. Liicht spaweck d ' Waff an feuerte nees. Kéier Lëns gebrach, an helleg ass ausgestuerwen. Si gedréint huet de Laf vum Karabiners a Richtung vun den nächsten zwee Wächter an huet eng Salve. Si béid gefall, an engem fir Si erëm huet den Ofzuch vun senger Waff an ziellos an d ' Loft.
  
  
  Dann, seng Waff géint sech e Mann zu Khaki, mat groussen Hänn, awer Stahl net waard, fir ze kucken, wat dunn Hire superheld oder net. Et entsat den Hang erof a koum an d ' Waasser laanger glatten Virgeholl. Selwer bei ausgeschaltetem Scheinwerfer un der Küst war et genuch Liicht, fir mech ze gesinn. Dann e puer staarke Stößen aus Hir gaang, an geännert de Kurs, поплыв parallel zum Ufer. Et war déi richteg Manöver; hanner mir d 'Geschosse flogen an d' Waasser, no der Richtung, déi Dir am ufank gewielt.
  
  
  Si schwammen zum Hafe vu Bar an e puer mol pop-up mat unendlicher Vorsicht, schnappte no Loft. D 'Leit um Uwänner, muss denken, datt ech gitt offen op d' Insel vun der Auferstehung, well keen schaute a meng Richtung. Hat den Hafen vu Bar, et ass am Schiet vum Piers. Wann Dienstgrade gouf Si prestige Aart vun gesundem Menschenverstand, géif Si war schonn op halbem Wee iwwer de Kanal, awer ech muss sécherstelle; dann d ' Evenementer vun der leschter Stonn Hir Gehirn schéngt net fonctionnéiert ze gutt.
  
  
  Si wartete e puer Minutten, sech ënner dem Yachthafen. Wann Dir CL окликну, vläicht huet een wier no genuch, fir mech ze héieren. Um Enn koum zum Schluss, datt wann et elo net am Wee, dann ass et Hir Problem, an eleng Schwamm zum Kanal.
  
  
  Si war op halbem Wee, kämpft mat der staarker Stréimung tëscht zwou Inselchen, wann eppes wirbelte an & nb offen viru mir. Dir, an gehalen instinktiv ass d ' Been ënner sech. Hai!
  
  
  Ween seet, datt Si keng Angscht virun Haien, en idiot, oder e Lügner. Besonnesch an der Nuecht an tropesche Waasserstroossen. Um Enn ass et ih Element, wou d ' Mënschen am beschte Fall schlaffe Schwëmmer. (Op der anerer Säit, ouni mir, datt, wann Dir jeemools Eindrücke vun engem Hai um Uwänner, ech wier vu Virdeel.) Si wartete mat klopfendem Herzen, probéieren ze gesinn, wou versteckt sech dës fantastesch kreaturen.
  
  
  "Hey, Nick!"
  
  
  Dësch zischte mir an d ' Ouer, sou no, datt ech amykos wier, ob et physikalesch méiglech ass.
  
  
  "D' Waasser ass gutt, net wouer?" Si stéisst meng Hand, hameau spritzte mech mat Waasser an leistungsstarken гребками driftete Wee.
  
  
  Dir, lachte a goung op Hire Spure; an Hirer Kleedung, iso allen Muechten versicht, net Schrëtt halen versicht, a mir gläichzäiteg hat den Hafen vu Bar op der Insel vun der Auferstehung.
  
  
  Fannen Si Kleedung fir no war einfacher, wéi mer erwaart hunn. Si ass nëmme ausgeléint grousst Handtuch fir Steuerhaus ëm e grousse круизеров.
  
  
  Si lächelte de ganze Wee bis zum Hotel; Si war froh, datt Si net drop bestanen, datt selwer huet Buggy, well dann alles, wat mir erlieft hunn, ech gesinn kee Sënn Ofstuerz an d ' Palme. Dësch wies mech op e Seiteneingang an den Hotel, an mir sinn roueg stärekataloge goufen d ' Hintertreppe, - net, datt dat vu grousser Bedeitung war. Ech geduecht, datt net, datt toller Bléck vun engem lächelnden Meedchen, déi an d ' Männer de Raum an Double-Kay, géint Hallefnuecht, géif vill Froen.
  
  
  Am Zimmer ass Si dann geschenkt sech Rum-Punsch - Champagner et net méi, - an Hire onopfälleg iwwerpréift Lénks vu mir falen. Elo, net berührt, an dat bedeit, datt ech net d ' Visiteuren, déi hien an der Nuecht, oder Si waren verdaamt virsiichteg.
  
  
  'Name?'
  
  
  Et gesäit no. Si souz um Fouss vum Bettes, Hir Hoer war gebonnen an den Tuch ëm Hir Brüste. "Hätten Si plënneren aus dëse nassen Saache idee, mir kéinten trocknen anere anere".
  
  
  Mat dëse Positioune Si léist d ' Handtuch an mir de superheld, dann huet hien zu massieren Haare - a Si gi wahrscheinlech e Weltrekord fir déi séier раздеванию. Eis Nuecht, wéi sech erausgestallt huet, huet eréischt ugefaangen.
  
  
  
  
  Ufänken 10
  
  
  
  
  Wéi Si den nächsten moien philosophien, war Se net well. Mir ass dann eingefallen, dass ech guer net weess, wou Dir wunnt - am Hotel, am Ferienhaus? Elo, datt Si sech sécher, datt ech Dir, wann ech et brauche.
  
  
  An mengem Zimmer näischt feelt, ausser mengem ale Kittels, wat drop hiweist, datt den Dësch muss sinn, gewisen Bescheidenheit am Morgengrauen. Si kicherte, wéi ech ënnert d ' Dusche, an huet Rang ënnert. Et war net nëmmen.
  
  
  Ofgesinn vun e puer Kratzern, quetschen Si op d ' Knie an VIOLETTE Flecken op der Schëller, déi lénk Reien Zähnen an de Müll, fir eng laang Nuecht, et war zu gudder Form ass. Dann e schnelles Frühstück am Zimmer Si koum d ' Onopfälleg erof, fir buchen Si elo Beach Buggy.
  
  
  Et war schonn an der waarme Mëtt vum Bauches Auer, an, fueren mimmo Golf-Pavillon, gesäit Si e puer spiller: Eenzelspill waard elektromagnéitescher. Am Hafen hat et net sou vill Gäscht, obschonn Si iwwer курсировало puer kleng Segelbooten. Mat roudem Kapp e Mann an ee Käppche mat vill Gold, als Admirol, rosen winkte engem Offizéier an Uniform. Si héieren d ' Wuert "Diebe" an "Handtuch", säi lachen radikal géint dech ëmgoen konnt an stapfte hin-an Rückflug Hafe vu Bar.
  
  
  Boot Dienstgrade gouf do vertäut, wéi wa mer goungen an der Nuecht virdrun. Hie war et de Yachthafen? Ech war mir net sécher, mä et war geduecht, datt sou. Et war kloer, datt d 'Leit vum Jéngste Gerichts op der Insel koum d' Boot fir d 'Nuecht, awer Onst wussten Sie, wou d' superheld liwweren?
  
  
  Coiffure an de Lënse vum Spektiv um aneren Enn vum Kanal huet Rheuma. Natierlech. Kaltblütige Killer, d ' Männer hätten bemerken mussen, der Uerdnung, wéi Si hat dat Boot fir e Spazéiergang.
  
  
  Mengen Jacke Louchen an ëmmer nach op d ' Teppiche an der Kabinn, an héijem Grade Biller a Poschen vu bannen no baussen umgestülpt. Si konnten näischt wëssen, Dir gesicht; Si dunn superheld, op dem Wee no Süden, zu Atlanta, zu de Poschen an ech hat näischt, ausser Feuerzeuge an Zigaretten - och meng ganz Besonnesch Mark mat goldenem Mondstéck.
  
  
  Si huet d ' Jacke an virgeworf Si iwwer seng Hand. Op der Réckrees mat roudem Kapp Admirol misstrauisch gesäit mech un, awer ech anzespären et. Hie war net den eenzegen, deen huet mech.
  
  
  Andrew Herridge Stand op der Spëtzt vum Hiwwel hunn d ' Start-a Landebunn, noenee an engem hellblauen Overall an e breitkrempigen Hut fir Faarwen. Superheld d ' breede Lëppsen verwischt an e wissendes lescht. Ech goung den Hank erop an superheld Richtung.
  
  
  "Si ass ze fréi aufgestanden, Mr. Walton".
  
  
  "Net sou fréi. D ' Sonn schéngt schonn e puer Stonnen an den Himmel ".
  
  
  "Awer, mä ech geduecht, datt d' Leit an Hirem Mail-бизнесявляется ëmmer bis mëttes schlof".
  
  
  "Net wann Se am Congé sinn", sot ech.
  
  
  "Si gär Double-Kay?"
  
  
  "A fir dat, wat Dir hei".
  
  
  Hien blickte pointiert op meng Jacke, dann op d ' Boot Falen. "Et ass kloer, sot hien.
  
  
  "Fléien Si haut zu New Providence?"
  
  
  "All Dag, Mr. Walton, wann d 'Wieder et erlaabt".
  
  
  "Hutt Dir jeemools Konzept, no Florida?"
  
  
  'Ganz seelenen medizinesch. Vun zäit zu Zäit op Besuch kënnt ze spéit zum Fliger docking a bied Besonnesch Rees, awer net Dobäi. Et ass deier, an Doublé Cay nach net angezogen Persounen, déi prett sinn mühelos ze bezuelen fir sou Saache. "
  
  
  "Doriwwer Grady Ингерсолла".
  
  
  Hien zögerte fir e Moment, dann lächelte mëll. 'Awer natierlech. Hien beherrscht gëtt ".
  
  
  "Si hunn superheld verbesseren, wéi hie fir d' éischt kéier heihinn komm?"
  
  
  'Oh Neen. Gutt gemaach=) nëmmen zwéi, bal dräi Méint.
  
  
  'Tatsächlech ass. Elo... Ech hob d ' Hand a gedréint huet sech ëm. "Mr. Walton".
  
  
  Si blouf stoen.
  
  
  "Wëllt Dir wëssen, wat d' wëssen iwwer d Mr. Ингерсолле?"
  
  
  Dir, gesäit Si offen zu him op. 'Firwat net?'
  
  
  Et war e laange langweiliger Dag. Si ass duerch d ' Vorhalle, Commerce duerchsicht an huet fofzeg Dollar an шмэн-de-fer am Casino. Allerdéngs kënnen Händler war traurig, datt ech gitt, an dat ass kee Wonner. Wann alles déngt virun allem de laangen Hoer a Gittarist, an d 'Casinos, datt wéineg geschitt; déi Dampf einfach ze spillen - d' mannst net sou.
  
  
  Vun engem Dag ass duerch de Korridor am siwente Stock Raum Херриджа, an der Hoffnung, nach eng kéier e Bléck iwwer d ' Mauer vun de Fransousen De Дублона. Awer un der Türklinke war d ' Schëld "w. e. g Net stéieren". Den eenzegen Ënnerscheed zu den Zeechen, déi hien all Besuch, Bestoung doran, datt ënner dem gedréckte Wierder, mat Bläistëft geschriwwen Huet: "Vertrau mir!".
  
  
  Eng Besonnesch Ambassade sollt fir mech sinn, an ech dës ename huet. Bei Херриджа war déi fachlech Erfahrung wäit iwwer de Kader superheld Fäegkeeten zum Fléien op Jet-Fliger; als ob mir geléiert hunn, datselwecht an anere Frënd, an et mécht mech onwuel fillt. An dëser Aufgab war zuviel enger enttäuschenden relioun, fir d ' Faq an der baussenzege relioun. Et beschloss, bis sech keng suergen iwwer Херридже, awer net vergiess sinn.
  
  
  Net wa Se nees schlenderte un der Mauer laanscht De Doubloon, awer näischt fonnt, ausser, wéi den Vorabend. Et huet keng Zweiwel, datt kann ech aloggen, mä selwer wann ech et Effektiv dat, andeems Dir net en Weckruf, et gëtt wahrscheinlech nees näischt kréien géif. Schliisslech, wann all puer Deeg geléist eng Grupp vu Jonken a Meedchen, et war kloer, datt baussenzeg vum Hoteller näischt z ' erkennen.
  
  
  Dann, wat reng Lescht Nuecht op den Dag vum Jéngste Gerichts, ech hat keng Zweiwel, datt eppes, dat erfuerdert eng Enquête. Anerersäits, Korkenzieher, Bestoung doran, ob ech Dir sécher sinn, datt et huet eppes z ' Grady Ингерсоллу. Aufgab ass et, fir erauszefannen Zesummenhang tëscht Трехголовой Rakéiten-Leitsystem, Intime a sechs Grady Ингерсоллом - wann eng Persoun an "Дублоне" war wierklech Grady Ингерсоллом - huet einfach genuch. Awer war alles sou verdaamt spaweck, ech géif uruffen Hawk, ze soen, Emus, datt muss sofortiges handelen, a Si hätt et kënne maachen, wann ech nach een Dag waard, fir ze geschéien, en Evenement.
  
  
  Awer dat war unnötig. Leckt, bis zum Owend, et huet seng Plaz nieft dem Pool a gesinn, wéi sech ëm mech erëm versammeln sech potenzielle Fans ih männlech Kollegen. D ' Umgebungen vun Hinnen war déck BAART.
  
  
  "Moien, Kolleeg", sot Hir Emus. "Gestern hutt Dir gesinn, wéi s de et an der Mauere". Si deit op de Pool.
  
  
  'Ah jo? Du hues onst ziel dat?'
  
  
  "Ech war uewen, am anere Raum, an mir konnten dech ze gesinn".
  
  
  "Jo, de Schneider, de Mann. Net ze gefaart, ausser bitches Idioten an en ale Mann, dee léiwer, deen op Iech all joer. Verstees du?'
  
  
  "Wat huet hien observéiert?"
  
  
  Hien obszön grinste. - The sien, Kolleeg. Einfach сиен.
  
  
  Si schnaubte verächtlich. 'Wat dann? Meedchen mat Tretbooten? E Koup vu Perséinlechkeeten, Unkraut Interpretéiert? Nierens schonn!'
  
  
  Hien Massively zuckte mat de Réck, wouduerch de ganz Kierper zittern, wéi eng Bottich mat Vanilleeis. "Wat konnt een gesinn, fir Hotelzimmer, war näischt, Mann. Dat, wat am kär geschitt, gëtt engem ale Mann d ' Freed ".
  
  
  'Ass dat däi ernst? Si menge, an engem Hotel?
  
  
  "Ech war do e puer mol". Hien grinste. "Hätten Si dir gesot, wat Lass ass, dir wëllt klopfte un d 'Dier, fir dech eingelassen".
  
  
  'Jo.' Si gekëmmert huet sech zréckgezunn, an Huet d ' Aen zoumaachen Gespréich. Hien azielen mir esou vill vun Hir, geduecht, hien ze soen hat, an hie wollt net ongedëlleg.
  
  
  D 'Sonn war schonn hanner dem Horizont ënnergaangen, wéi Si gesinn, wéi Se duerch d' Dier. Anton goung Viraus a sengem gewéinleche laanger Kleid, расшитом Pärelen. Mat Hir goufen zwou langhaarigen Männer an donkel Anzügen, zwee Blond,mat engem Ausdrock arrogant Selbstsicherheit, gesinn Si an de Gesichtern vun de Jonken, geschwë Bosse Milliarde bei den Entreprisen.
  
  
  Dir, gesinn, wéi Se sinn duerch d ' Pool. Vun zäit zu Zäit d ' Angela war, mat engem Meedchen ze schwätzen, hei, do mat enger Grupp vu Jonken. Si gesäit net an eis Richtung a fir e Moment, awer eng kleng Delegatioun op dem Wee an eis Richtung. Si gekëmmert huet sech zréck an kniff d ' Aen bal.
  
  
  Si jiddweree sech lecken. De bärtige Décken Mann sech, opféiere säin Daum op de schwaarzen Ceinture Slip bis zu de Knien. E puer Meedercher an enger Grupp stinn, andeems Dir automatesch d ' Hänn am Coma. Anton a seng Betreuer hun an der Géigend vu mengem Liegestuhl. Si gammastronomie mécht d ' Aen an neutral.
  
  
  "A, Mr. Walton", - Angela schnurrte.
  
  
  Si nickte. 'Ech sinn.'
  
  
  "Mäi Chef huet mech gefrot, Leit alueden an De Doubloon op ... Party. Wëllt Dir kommen?' Si zögerte mat enger grousser napuskom. 'Lo?'
  
  
  "Wann Dir keng dréngende del".
  
  
  Hatt souz virun mir, d ' Sonn hanner Hirem Réck, an hie spürte de Duft Ärem Shampoo a Seef. Et Stoung op. "Ech weess net, firwat net", sot ech.
  
  
  Ee Aen ware bal op dem Niveau ménger, an regungslos, wéi eng Statu. Et iergendwéi gepackt, hey, lescht, net, breet sech d ' Lëppsen. 'Gutt. Also, wat dann?
  
  
  De Rescht ménger klenger Grupp gouf Iech, obwuel elo, net agelued. Angela geschengt net bemierkt, datt Si dësen, bis Si déiwen ass den Pool laanscht, nickte hei e Meedchen, an do gëtt et ee Jonke Mann. Wa mer zu engem Gol koumen Si an Ston-De-Дублона, do knuppert sech eng Grupp vu ronn fünfundzwanzig Persounen. Angela gedréint huet sech zu mir. "Ech hoffen Dir hutt eng schéin Zäit, Mr. Walton".
  
  
  "Ech si sécher, datt et sou säi gëtt".
  
  
  Mat engem altmodischen Schlëssel, mat hängenden ee vun Hire villen Halsketten, Angela gammastronomie mécht d ' eisent Gol an gestouss ih no bannen. A Si huet eis eran, an déi béid Blondinen stoungen an der hënneschter. Si hält sech nieft Angela, während mir sinn de gewundenen Pad, op béide Säiten gesäumt vun üppeger Blummen an der Lagun. Op der anerer Säit vun der breede wässrigen Bügeln stoungen e puer Beem, do, wou et mir virgestallt hunn sech den Agank an en Tunnel zum Mier, a wou Si et gesinn konnt, en Hiweis wäissen gehäusen. Si ugeholl, datt et sech Schnellboote "Ингерсолла", a behalen an oppassen, wou Se stinn.
  
  
  Mir eemol eng Lichtung erreecht, a goung duerch d ' Breet Fläch tëscht dem Hotel an dem Uwänner vun der Lagun. Méi spéit wéi d ' Sonn net ënnergeet, beréieren schwaarzen Fliesen, Mosaikfliesen an komplizierten Mosaiken. Eng ronn ëm d 'Meedchen an eiser Grupp, anscheinend fillt iech wéi Doheem, koum an d' Waasser a klëmmt an en erëm Tretboot fueren, Segeln an der Lagun. De jonke gouf Hir, an ee Moment méi spéit war Se op der Zesummegedriwwen an enger klenger Schluecht. Eng Handvoll Dénger an de wäissen Gewändern koum wéinst der hanne Mauer, прикрывавшей viischten Deel vum Hoteller. Si hunn Tabletts mat Getränken, e Koup Garnelen, d ' Stécker SPAWECK an aner Produiten. Bandaufnahme-Rock-Band huet ugefaangen ze spillen Musek duerch d ' Geläscht versteckt am gréngs; e puer Meedchen ugefaangen ze schwiewen an ze zucken, als ob Reflex, gefollegt vun e puer Jungs. Fir dëse Leit ze reiden, mä et gedauert vill Zäit.
  
  
  Si wollt, Angela, mee Si war et net. Gefill e wéineg erauszesichen, huet hien en Tablett mat engem grousse Glas an gemächlich goung fir d ' Reling Mauer. Um Enn dréien Si stolperte iwwer en héije Zaun ëm déi nogeleeën eisene Ruten, gekréint mat tödlichen Picken. Doriwwer eraus gesäit d ' Fassad vum Hoteller; Déift überdachte Veranda goung iwwer déi ganz Breet a massiv Duebel-Dag an der Mëtt zougemaach goufen. Fir Fensterläden virun e puer Castor gesäit Si das brennende Helleg, awer näischt méi. Den Vorabend hunn Si net gesinn, keng Spuer vun Wachen fir de Raum Херриджа, awer am Schiet vun der Veranda gesinn huet Si, wéi zwee sëtzen am Dunkeln, genee observéiert.
  
  
  Si koum zu der Grupp an der Lagun, ze roden, keng getraff, ob Si an enger Sackgasse stiechen.
  
  
  Meedchen, dat sech liebte, sëtzen, mech op de Been, mëttele Si sech zu mir. "Mengs de net, datt et großartig ass?"
  
  
  "Jo", sot ech Sauer.
  
  
  "Hey, awer dat ass nach guer näischt. Waard Dir, bis mir reinkommen an de Rhythmus.
  
  
  'Wat?'
  
  
  'Jo. Et ass nëmmen ee waarm-up, Engel. Si streckte de Réck, fir mir ze weisen, wat fir eng iwwerschaimt kann et sinn; Si klopfte Si op de Réck, nëmme well et huet geschengt déi eenzeg freundlichen Kalenner. Ausserdeem hunn ech et mochte.
  
  
  "Wëllt Dir eng Joint?" - Si gefrot, zärtlich opféiere mech op der Hüfte. 'Vläicht.' Si hob d ' Glas an der Hand, fir ze weisen, wat ech trinke.
  
  
  Si blickte verächtlich. "Oh, dat ass Scheiße? Wann Grady gëtt et dës flotter Dëppen?
  
  
  "Gutt, Si ze gesinn." Hir wäit hey lächelte an hat e groussen Schwedesch vum helle Getränk. Hien hat en Fondue vun der Mënschheet, an hie koum zum Schluss, datt dat net de beschte Plaz op der Welt fir Geheimagent ze drénken onbekannt Substanz.
  
  
  Et gouf séier däischter, awer d ' Sergey verbrannt net. E puer ronn ëm de Jonke Mënsch schonn bekifft waren; d ' Mollige mat den Aen, déi mat Mascara, rauchte Pfeife Inhaltsverzeechnes Gréisst vun enger Joint an huet laang, lues ëffentlichkeit undoen, déi Freigabe der beißende Damp ëm seng nüstern. Si gesinn, datt ech mir no, an koum op mech zou, bereet mat mir ze deelen Hir Freuden. Séier schaute an déi aner Richtung an ass lues zum Uwänner vun der Lagun, virgeworf d 'Sandalen a koum an d' Waasser.
  
  
  Op der Uewerfläch war waarm, an e wéineg méi niddreg war kal an donkel. Wann Dir gesat e puer Zentimeter, net Drang eis en helleg, an an der Déift war eppes méi roueg a geféierlech, wat séier hob mech nees. Si huet erëm ze betrieden & nb bewegen a bei enger lueser Krees. D ' Sonn war ze wäit gaangen, fir ze kucken, wäiss Boîtier op der anerer Säit vun der Lagun a ronn ëm den gepflasterten ungaresch Palmen an anere Vegetatioun gouf verworf donkel Déift Schiet. Vun engem Dag uecht Si eng Bewegung am Agank an den Tunnel, awer hien héieren, ier kéint sinn, dat superheld ze identifizéieren.
  
  
  Si klëmmt op eng Metall-Onopfälleg; e Kontabel direkt streckte mir eng riseg wäiss Handtuch, a seng вытерся. Et huet d ' Gedold ze verléieren; an Et huet absolut näischt hunn vun dëser yahoo.
  
  
  An dann ass den Ufank geschéien. Op eemol waren zwee Männer an donkel Anzügen, an zur gläicher Zäit d ' Musek ass aus. D ' Gäscht hate virgesinn mat Ungeduld.
  
  
  "Wëll iergend een reng?" - gefrot fir den héchste Mann am donkele Anzug, an ech bewosst, ween hie war, well hien war deen eenzege Mann an der Intimen Sechsen mat donkel Hoer. Superheld geheescht den Zuch, an am Halbdunkel gesäit hien d ' Gréisst vun enger Lokomotiv.
  
  
  Superheld Korkenzieher gouf getraff, getrennte dem Refrain "Jo" an "Si halen d 'Suen". Hie weist op d ' Portal. 'Näher, hie waart op eis. "
  
  
  "Zuch" Schell virun eis, zu deem oppene Gol am eisener. Am Schiet op béide Säiten gesäit Si en etlech Männer a wäiss. Waff net gesi war, mee ech hat keen Zweiwel drun, datt et bei Hinnen ënner der Hand. Wann mer duerch d 'Paart a koumen op d' Veranda, Si geduecht, datt mir erinnerten Grupp vu Häftlingen, déi an d ' Lager trieben.
  
  
  Opgemaach goufen grouss Duebel-Dag ass; am bannenzeg erstreckt sech e laange awe seelen beleuchteten Flur, de Moderator iwwer eng Breet Onopfälleg. E erheblicher Deel vun der Grupp, anscheinend bewosst, wou mer ginn, a ongedëlleg gleewen beweegt. Awer Train(Zuch) gedréint de Kapp an schaute Si un, a Si nees zurückgeblieben.
  
  
  Mir sinn erëm eru hunn Duebel Dieren. Train a vun engem anere Mann an engem donkele Anzug gammastronomie ih an ass op d ' Säit, mir sprangen. An der dunkelhaarige Mann gesinn huet nach méi haart, mat dichte schwaarze Augenbrauen, staarke Schnurrbart an haarder Coma, herabfallende Emus op de Schëlleren. Wann Dir goung mimmo huet, huet hie seng Aen houngen zu mengen, an et huet geschengt mir, datt d ' superheld fir en Moment de Mond zuckte. E Gefill dat andréngen an d ' Fall war sou staark, datt ech zögerte fir e Moment, awer dann den aneren; um Enn géif et dat hei sinn. De Raum, an deem mir sinn, war laang a breet, mat der Decken a verschidde Stäck. Ringsum leuchteten faarweg mëll Lichter, déi iwwerall verstreet waren niddreg Sofas an Koup vu Këssen an de Geroch vun Weihrauch gouf duerch rear naked Choke. An den Wänden ouni Fënster houngen eng riseg Hoffman: psychedelische Zeechnungen, Portraite vu Rock-Superstars an erotesch Biller, Konscht bal bis Hard porno, wéi z.B. Biller vun zwou ganz jonke Meedchen a ugereegten Pony. Iwwer eis lues gedréint huet sech d ' riseg Kugel, усеянная klengen Glasscheiwen, fëllt de Raum stänneg wiesselende Muster vun der Welt, wéinst dem, wat ech war bal onméiglech, sech ze konzentréieren, look a flair geschafft.
  
  
  Duebel-Dag hannert eis zougemaach. Den eenzegen Auswee war eng kleng Dier um aneren Enn vum Raum. D 'Zimmer war net mir, déi Dénger, eise Wächtern, eis Männer zu den donkelen Anzügen, awer héich uewen an enger ronn ëm d' Wänn war e grousst Rechteck ëm d ' Glas. Et gouf ugeholl, datt dëst Beobachtungsposten "Host" an de Gemengen, wou hien och vun zäit zu Zäit publizéiert. Ech war kräft, ob mir iwwerreecht verbreet, haut Owend, a Si krut direkt e Rheumatismus, an däi Korkenzieher.
  
  
  Glas Rechteck huet ze Liichten, bis de Stahl komplett beliicht an transparent. Net eis, Toun, a verschidde Jonke Leit, déi schonn dëst Spill op Bänken an Këssen. D 'koppel huet sech plakeg ausdoen nëmmen, wann d' Ronn Geläscht hien извиняющийся Husten.
  
  
  All blickten zréck, konzentréiert sech dann op dem beleuchteten Rechteck.
  
  
  Erauskomm laang Bauaarbechte, lues fahrenden Verstäerkter Erukommen un d ' Liicht. Och da gëtt d 'Figur vum fuzzy war wéinst der Wierkung vun der sech dréit Globus, mä Si konnt gutt genuch gesinn, fir wen, d' Persoun do war ähnlech Grady Ингерсолла.
  
  
  Hien räusperte sech erëm, an ech gesinn, datt et en décken, liicht hängenden Réck ass de Mann mat engem lescht, dat sech bal frühling entschëllegt sech superheld Ronne bleichen Gesicht. Wann all d ' Aen am Raum waren festgebannt un him, hien huet ze schwätzen.
  
  
  "Gudden Owend, a villmols Merci, datt Dir komm sinn".
  
  
  Seng opmierksam zugehört; Habicht verluer mir e puer Kassetten mat der Stëmm vum superheld, an de Mann do uewen ass och ganz geähnelt Grady Ингерсолла.
  
  
  "Wéi Dir vläicht wëssen, kann ech net direkt mat Iech schwätzen. Awer ech hoffen, Dir hutt Spaß, wéi wier et Hir eege ... äh ... d ' Kiermestheaterbud baue gelooss. Hien grinste, stolz op d 'Tatsaach, datt huet d' Wort schreift. "Fannt Dir alles, wat Si wëllt drénken, Iessen an Zefemmen. Hir besonnesch gebrauchen Fondant op eng heite Schossel; Hire glawen, datt Si ginn zefridden sinn. Wann dir Iech nëmmen ëm eent, an dat ass eppes, wat dir net nimmst du differenzen ... Klengegkeete ... baussenzeg vum Raum-De-Дублона. Dat, wat mir maache Umgebungen eis, ass dat eng, awer d ' Autoritéiten net zulassen, datt eng graff Verletzung senger Billigkeit. Soubal déi repressive Gesetzer ofgeschaaft ginn, awer elo musse mer Hinnen follegen. An elo... - Hien hob d ' Hand an huet eng Geste. "Mäi Kiermestheaterbud ass däi Kiermestheaterbud baue gelooss. Vill Spaß.'
  
  
  Mat dem superheld, mat de leschte Positioune Sergej huet sech zu trüben, an Rechteck Stahl nees niwweleg-schwarz.
  
  
  "Mäi Gott, - sot d' Stëmm an mein Ouer, - ëmmer déiselwecht Unsinn".
  
  
  Et war eng donkel худощавая Meedchen, dat sech verständnislos starrte odin fir erotesch Hoffman, geistesabwesend deen seng Hand op meng Schëller. An der anerer Hand no war закопченая Perséinlech; Si hat dat superheld op de Mond, Effektiv en laangen Zuch, schwéier atmend, an hien mech. Hir Hotel de Kapp schütteln, awer beschloss, net esou selbstverständlech sinn Quadrat. Ech gesinn net vill Sënn doran, awer am Kader ménger Aarbecht muss ech vill schlimmere Saache.
  
  
  Wann Dir higezunn, Meedchen ewech Hire BH ronn ëm Hire Kleedungsstéck. Si huet e Stéck Stoff un meng Been a gesäit bal - awer net ganz - offen op mech. Hey, gouf verloossen BH oder op d ' mannst e Mann, dee war geneesou war High, sou wéi et ass. Halbnackte, Si war net ganz appetitlich, Fester Behalen a Skinny Rosenknospen. Wéi Si ugefaangen huet, d ' Box ausziehen, et huet hey Perséinlech.
  
  
  "Géi net, sot ech. Seng küsste Si op d ' Nues a kämpft sech duerch eng Mënschemass an engem fahrenden anere Fuedem vum Raum. Ech hätt net geduecht, datt Si mech vermissen; wann et sech umdrehte, war Si eleng, huet eppes Interessantes op der Armlehne vum Sofas. Musek elo füllte d ' Zimmer; eng schwéier, Grollen Rhythmus, deen Si museschen net manner, wéi héieren. De Raum war durchdrungen von dem Damp, deen nach méi verdunkelte Hellegen; mat Ausnam vun zwou oder dräi Koppelen an eppes, dat wéi e Gloryhole, Joint, drénken an Iessen fudge geschengt d 'Hobby - op d' mannst bis elo Frettchen.
  
  
  Bei klenge Dag um aneren Enn vum Raum Hir angehalten, d 'Szene z' inspizéieren. Als Orgien et war e Kinderspiel, an ech war kräft, wat fir e Cadeau kritt Ingersoll, huet Si no senger gläsernen Kiosk.
  
  
  Si gekëmmert mech un den Dag a virsiichteg gedréint de Gräift. Natierlech huet Si net opginn. Si dowéinst mat der Hand duerch den Dag an tastete Buerg. Si huet zwee Schlässer; an et huet geschengt, datt dat d ' Standard-Schlässer. Mäi enger Bikini gesäit net esou aus, wéi wann hien irgend eppes ze verstoppe, awer d ' Sträif Mambourg op nen waren irreführend.
  
  
  Dofir suergen, dass keen gesäit, et huet ze Scannen eng ronn ëm d ' Fahrspuren op enger flaacher flexiblen отмычке. Mee ier Si et gepackt ih herausziehen, Knapp op mengem Réck verréckelt gouf.
  
  
  Et Huet séier d ' kleng onsiichtbar ëffnung Miniatur-Luusst, engem integréiertem Bikini. Si ass zur Säit, fir aus dem Augenwinkel d ' Dier ze gesinn, a refuséiert sech an stöhnte, versicht, sou auszusehen, als ob Si war an der Szene ënner meng Aen.
  
  
  De blasse Stral vum Liicht fält op meng Féiss. Si erwëscht typesche Duft ménger Mamm, an ier Si et gepackt huet, sech, Si flüsterte mir an d ' Ouer.
  
  
  "Vill Spaß, Mr. Walton?"
  
  
  Dir, zuckte mat de Schëlleren. "Ech hat méi wéi eng agréabel Ënnerhalt".
  
  
  "Ech si sécher, datt et sou säi gëtt". Ee Hand war op ménger Hand. "Da komm näher mat mir; ech denken, Si fannen et vill méi Spaß ".
  
  
  Si gouf Si duerch d ' oppe Dier. Ee-Wollek-Haare an oppen Bademantel kuerzzäiteg heruntergefahren mir d ' Aen. An da Si ass e Schrëtt zur Säit.
  
  
  D ' Zimmer war zimlech kleng a mëll beleuchteten, um Buedem Stoung nëmmen eng riseg Matratze. Meedchen liegend op nen mam Réck zu mir, war nackt, mä ech hat net Däi Kapp kucken, fir ze wëssen, wien et ass ...
  
  
  "Dësch!"
  
  
  Si huet lues dréien, awer ze héieren, d ' Geräusch enger schließenden Dag hannert mir, Si blickte séier op Angelou. Si souz mam Réck zum Dag, hält sech mat enger Hand déi Schnalle, déi Hire violette Bademantel, knapps ënner der Broscht. Hir spöttischen grinsen war. Si schaute nees op de Rang, a gesäit de selwechte Ausdrock am Kapp vun der Dänzerin.
  
  
  Héieren d ' Rauschen Angela Kleedung um Buedem hanner mer, et koum séier de Rang. Offensichtlech ass et net organiséiert war, wéi eng normal Sex vum jesús, a waren d ' Meedercher besser... An an dësem Moment war iwwerzeegt, datt ech brauche begéint, den op ménger Säit ass.
  
  
  
  
  11 kapitelen
  
  
  
  
  "Ech hoffen, du hues näischt dogéint, wann et ze dinn däi Kleid haut mueres, Nick". Dësch rutschte aus dem Bett a Stoung virun mir, huet sech ganz wuel a senger Nacktheit. "Oh... Neen. Net am eenzege.' Si bewosst, datt Anton hanner mir; Si war nach ëmmer op den Dag.
  
  
  "Du hues sou gut geschlafen, datt ech et net übers Häerz dech wecken". Schreibtisch schürzte d ' Lippen, schaute mech un, hält sech awer baussent der Reechwäit ménger Hänn.
  
  
  Si hob eng Augenbraue, starrte op no. An Hiren Aen war eppes Totes, obwuel ech ëmmer erëm gesinn huet ee mat sou lebhaften look a flair geschafft. Awer Si fiert Fort zu lescht, als ob Si war e Klassement op konferenzen a colloquen an zeechent sech duerch oury hey Champagner un der Bar.
  
  
  "Dir wësst, Dësch?" D ' Stëmm gouf Angela Licks, wéi Si erwaart hat, wat bedeit, datt Se sech bewegen kann, wéi e Schiet. "Si hate Recht mat him."
  
  
  Si spannte seng Muskeln.
  
  
  'Wat mengs du?' gefrot Dësch.
  
  
  Si spürte d 'kühlen Hänn ménger Mamm fir d' éischt op de Réck, dann un de Hänn a schliisslech op de Hüften. Si zärtlich drückte mech.
  
  
  "Kee überflüssiges Fett. Mann superheld Mä ... well hutt Dir schonn drësseg, net wouer, Mr. Walton?
  
  
  "Op all Fall", - äntwert ech grimmig.
  
  
  "Ech sinn froh, datt Si ernst. Jo, - dowéinst huet Si Fort, männlech Alter superheld a Beruff muss et net zu sou engem physischen Zoustand. E ganz schéine Kierper, net wouer, meng Léift?
  
  
  Si bewosst verdaamt gutt, datt Si net mat mir redet. Dësch neigte de Kapp a gesinn ech offen. "Jo", äntwert Dir. "An hie mécht mat him sou spektakulärer Saache".
  
  
  'Oh jo.' An der Stëmm ménger Mamm erklang Säuregehalt. "Si wëssen dat alles, net wouer?"
  
  
  'Awer natierlech. Nick - der perfekte Mann ".
  
  
  Si spontan Schmeichelei, awer d ' verloosse vun der Linn vum Feier. Dir, ass zur Säit, fir ze kucken ih allen zwéi gläichzäiteg. Et war mein Éischten Bléck op d ' Censur Angela. Am Verglach zu Чиной, Si fir d ' éischt huet et bal mager, awer eréischt den zweeten Bléck sech dësen Androck. Ee Brüste waren fest a schéin geformte, Hir Hüften liicht gebogen, ee Been waren Dënn, awer schéin. Ee Liewen war glat a flaach, an d ' bauscheg Dräieck Coma ënner him war sou hell-Braun, datt Si bal gesäit rosig aus. "Vollkommene Versioune weisen", geduecht ech, an an dësem Moment Angela packte mech um aarm.
  
  
  "Wat mengs du, lount sech e Bléck op mech?" Et war eng Herausforderung, an hien zum éischte kéier gesinn huet donkel der Zweiwel an Hiren Aen.
  
  
  "An ech gesinn dech un?" No war d ' muecht iwwerholl, an där hien net entkomme konnt, ouni déi Besonnesch Wäerter. Si huet sech keng suerge maache muss.
  
  
  "Si Hoteller géif mat mir schlof?"
  
  
  Si zögerte, gesäit op Uerdnung, dann nees op d ' Angela.
  
  
  'Am Moment?' - ech gefrot, probéieren, ginn sech sorglos Ausgesinn.
  
  
  'Firwat net? Et gëtt eng Plaz fir eis all ". Si deit mam Kapp op d ' riseg Matratze op dem Buedem an engem aneren Deel vum Raum.
  
  
  'Wann s de wëlls.' Ech hat net virun, mat Hir ze streiden; Hien spürte, datt Angela war genee sou geféierlech ass nackt, wéi déi meescht Männer, ganz noenee a bewaffnet.
  
  
  Si beweegt sech virun mir mat rotatiounsellipsoide sinn an eppes mildem lescht. "Näischt dogéint hunn, fir Hir поделилиться?"
  
  
  "Wann s du näischt dergéint hues".
  
  
  'Oder deelen?' Si ass graff geknéit, ier e sech iwwer meng Schëller a Gräift no der Uerdnung fir d 'Broscht, wann Se spaweck de Kapp, fir donkel lecken d' Brustwarze. Dann ageriicht Se sech oppen an gesinn huet mech un. 'Verstees du?'
  
  
  "Ech hätt dat net geduecht".
  
  
  "Ah, näher, Schatz", - запротестовала Dësch. "Wa Si probéieren wëllt, maache Si et. Awer maache Si et net sou schlimm ".
  
  
  "Ech maach alles schlecht? Dann sécherzestellen, datt Si d ' Lescht Nuecht gedon hunn? Angela geduecht Bléck an Uerdnung, wéi eng betrogene Fra.
  
  
  Schreibtisch seufzte a beschenkt mech blass lescht, an da séier huet säi Gesicht ausdruckslos.
  
  
  Si nees beiseite ass; Si war nees tëscht Hinnen, an offensichtlech war et net mäi Plaz ass. Anton eemol umarmte mech, a seng zornigen Aen huet mech net entkommen. Si Effektiv ass et, well Zär ee Becken konnt weisen, datt an ménger Badehose war eppes aneschtes, ausser mir.
  
  
  "Hues du net wëlls du mech ficken?" Si reprochéiert mir en Uruff.
  
  
  "Näher schonn, du wäerts mer soen".
  
  
  "Dann ziih déi als "verdaamt " Schmëlzen".
  
  
  Geld, dat ze maachen, et ass séier rausgekommen an virgeworf ih op d ' Bett, wou Si konnt duerch Si kréien, wat ech brauchte. Wéi Si nackt war, war kloer, datt mech dat interesséiert, datt interesséiert Engel. Si starrte laang op meng Erektion, awer wann Se lues geknéit, ier e sech zu Äre, den Dësch streckte d ' Hand aus an umarmte Si.
  
  
  "Sief net sou gierig, Baby", - schnurrte Si, duuss Iwwerrascht mir op d ' Schëller.
  
  
  D ' Aen ménger Mamm leuchteten. "Si dachten, datt Si e Monopol?"
  
  
  Schreibtisch zuckte mat de Schëlleren. "Neen, mäi léiwer, ech sinn net egoistesch. Awer mir hunn ëmmer alles deelen, erinnerst du dech?
  
  
  'Natierlech. Aufrichtig, wéi gestern Owend.
  
  
  'A wat? Du wars net well, wat soll ech maachen, sot Emus, Neen, ech hunn eng ganz bescheed Théophile?
  
  
  Angela hat seng Zänn, bal зарычав. Si wollt der Uerdnung ze sprangen, wann d ' Dier nieft dem Bett gammastronomie mécht. Virdrun hat d 'weider net beuecht; d' Dier war geneesou onsiichtbar, wéi d ' Dier op Cape Kennedy, ny an e geheimes Laboratoire, wou ech informéiert iwwer Трехголовом Instrument. "OK, Baby; bis et genuch ass ".
  
  
  Trejn den éischte betrueden de Raum, hanner him koumen nach zwee blonden Memberen vun der "Intimen sechs". Déi zwee aner stoungen an der Dier, mä et ih net gesinn.
  
  
  Angela rosen schaute Traina. 'Wat mëss de hei?'
  
  
  "Du weess verdaamt gutt, Moduler hello Kitty". Superheld grinsen war genausou falsch, wéi och Hir. "Hues du vergiess, firwat dir hei schléisst sech den Kerl?"
  
  
  Anton schrie bal. - "Awer ech sot awer, du solls net kommen!"
  
  
  "Mee mir sinn trotzdem komm". Train wich zur Säit, an hanner him koum en déck Mann mat inconspicuous Hacks vun der Insel vum Jéngste Gerichts.
  
  
  "Giff superheld Sandalen", kaff hien.
  
  
  Si huet zugeben, datt hien ugefaangen, gutt a vun der gestrigen Nuecht ass et anscheinend net méi riskiert. Ier een koum op mech zou, Si ass Трейну Sandalen; hien huet ugefaang elo, als Héichpunkt vun de Jeeër.
  
  
  Zwéi weider Memberen vum "intimen sechs" op béid Säiten gesäumt vu mir, datt huet mer erzielt, datt Se wëssen, wat Se maachen; bei dem geléifte Mann zu mir waren d ' Hänn, wéi eng Zange, an hien huet geschengt dat, Se ze benotzen.
  
  
  De Mann an Khaki wies op den anere Mann am donkele Anzug Stoung hanner him. Hien betrueden de Raum, och zu quadratescher orientalischen Stil mat unsicheren laténgeschen Kennzeeche. Hie gesäit mech un, steckte d 'Hand an d' Jacke an huet e klengt grobes Bild, dat sech der gesäit sou äus, als ob Si geholl gouf duerch d ' Blieder Dréck Kontakt. Duerno huet hien nach eng Foto, den darquir huet ih an hat de Mann an inconspicuous Khaki, andeems hie sot: "dat Ass en, Mr. Цунганос". Béid lächelten.
  
  
  "Sou einfach, - sot Цунганос.
  
  
  "Si halen d 'Suen", knurrte ech.
  
  
  "Gesinn Si, Mr. Nick Carter ..." Hien oder parastaatlechen entreprisen, awer dat, wat hien als mäi gr numm, ech war net überrascht; Hie scho bewosst, datt Si gefall.
  
  
  "Eis brauchte e ganzen Dag, fir Hir Foto ze identifizéieren, Mr. Carter", sot de Mann.
  
  
  "Sou anstrengend schaffen an dëser primitiven Bedingungen, déi am moment mat; et war noutwenneg ze Fléien op dem Festland a benotzen Se dës Léisung ass do, fir Kontakt mat Peking, an ... Oh, Si net überrascht, Mr. Carter? Elo grinste hien gnadenlos. "AH, vläicht wësse Si, net sou vill, wéi Si denkt, wat Si wëssen; eis Organisatioun, kann een soen, net hanner sech verbrannt-Oldtimer. Anschlussleitungen opgemaach sinn, mee Si sinn net onbedéngt schaffen an zwou Richtungen. Verstidd mech?'
  
  
  Mir ouni kloer genuch. "Si sinn net averstanen mat der géigewärteger Innenpolitik an der Volleksrepublik China géint d 'usa", sot ech.
  
  
  "No Doheem, Mr. Carter?" - Hien seufzte wéi en Enseignant, deen sech weigert, vun dummen Schüler. "Ah, soen mer mol sou, fir e puer ménger Nimm nennen konnten superheld Hiert Doheem. Fir de Rescht... -
  
  
  Hien zuckte mat de massive Schëlleren.
  
  
  Ech hat e wéineg Versuchung потутить mat him vorwerfen, datt hien sou zurückgeblieben an elo net vun der Welt, wéi déi japanesch Zaldoten, fonnt op der Insel am Südpazifik, bal drësseg Joer méi spéit Wierder am Ufank vum zweete Weltkrich, huet sech awer, et net ze dinn; et huet keng Grënn, firwat hien net verbaant géif mech op der Plaz, an hien Interesséiert sech fir déi bescht Méiglechkeet.
  
  
  "Elo, op Cape Kennedy, ny haten Si Steam, déi mech fotograféiert", sot ech, starrte op dat klengt Bild, dat hien an der Hand hält. "Duerch e gléckleche Zufällen."
  
  
  Hien schüttelte de Kapp. "Dir hutt Pech gehat, Mr. Carter. An eiser Organisatioun vill Memberen, an all Dag hu mer op der Basis heiansdo zwee oder dräi oder méi ... UH ... Touristen. Mir, d 'Awunner vum Osten, d' all, natierlech, sinn ähnlech, a mir all op d ' pirsch. Ass et net sou?'
  
  
  "Et ass eng méi grouss Basis", beharrte ech.
  
  
  'Jo. Awer eis, a wéi Si, e bestëmmten Deel interesséiert. An Agank a speziell Dag, déi déi meescht Touristen net emol bemierkt. Mir onbedéngt berufflech all déi, déi geet duerch dës Dier. "
  
  
  Si schluckte schwéier. "Si wëssen dovun?"
  
  
  Superheld grinsen wéi e Fuesent Mask. "Wat denkt Dir, Mr. Carter? Si mir net all hei aus engem Grond?
  
  
  Hien hat virgeschloen mech e puer mol, bis Se huet; an nen waren schwéier Arbeitsschuhe, a war болтно. Dësch a Angela nees eng grouss Zomm Suen an Hir Kleedung - aufgeblasen, wéi hie geduecht, a wann meng Hänn gebonne waren, Schreibtisch, höflich drop Bestanen, datt ech mech nees Bikini. Si huet versicht, Se Liesen eppes an Hirem Bléck, während Se dat Effektiv, awer Si hat ni gesinn iwwer mengem Kinn.
  
  
  Цунганос drückte mech an stöhnte, nieft dem Bett, an d ' Aen glasig superheld Hass. "Lescht Nuecht töteten Si ronn dräi ménger Männer, Mr. Carter, an eescht beschiedegt véierter". Hien tastete säi Kapp, wou Si et gesinn konnt gielzeg Beule an direktem schwaarzen Hoer. "Mir wier et angenehm, maache Si e lueser Doud elo, awer elo ass keng Zäit dofir. Si verwöhnt eis Fahrpläne, sou mussen direkt ewech ginn. Si schwätzen iwwer Gléck ".
  
  
  Hien huet op eemol virgeschloen mir ins Gesicht; Si, duckte sech an ugefaang superheld Freistoß héich an de Kapp, awer an meng Oueren war schellte.
  
  
  Цунганос opmierksam änneren/. - Äerdbiewen bis zum leschte Moment, awer, Mr. Carter? Huelen Si dat superheld. Hie weist op d ' zwee blonden, opféiere mech zum Stöhnen. "Si wëssen, wou hie sollt пойдти".
  
  
  D ' béid Meedchen, an et sollt Bäigesat ginn, datt elo siwen am Raum - a meng Hänn ware hanner mengem Réck fest gebonnen. Ech net widerstehen.
  
  
  Mir sinn mat zwee vun de Wachen sinn duerch d ' Hintertür an schmuele, gepflasterter Spaweck Korridor. Si schluss mech d ' Onopfälleg erof an den schrägen Korridor mat Wänden aus Steen, nass deem Steng kratzten op meng Schëlleren.
  
  
  Mengen Wachen ware bal identesch, awer mäi intensives Studium vun der ih Fotoen huet d ' Resultater. Well Wilf an de Kevin. Odin Pass mat ronn Venezuela, aner wahrscheinlech Steckrüben - ih Stëmme goufe mat engem Schwéierpunkt am Mëttlere Westen, de Länner Nord-a Südamerika, wéi Si et konnt héieren. Kéinte Si ze Superstars der Universitéit vun Indiana; et war den éischten Androck vun der vollen Erfahrung, déi Si respektiv b. Et war schwéier ze gleewen, datt d ' Amerikaner hätte mech verbaant kënnen, awer ech hu keng Zäit ze verléieren, täuschen sech.
  
  
  Mer goungen aus, fir Hoteller iwwer dem Buedem, hanner enger Hecke ronn ëm d ' Büsche Vertuschung Lagun. No e puer Augenblicken sinn mir zu enger Lichtung um Rand vum Baltesche éierlech ënner eis stoungen déi dräi Booter mëttleren Längt. Well Wilf - hie war e bëssi méi héich an коренастее Kevin - Pistoul gestouss mech an d ' rippen.
  
  
  "Beeil dech an springe".
  
  
  Si Effektiv, wéi mir gesot gouf, hie war mat engem dumpfen Runs op стеклопластиковую Deck, wou e wéineg gerutscht; deen Owend war e wéineg fiicht vum Tau. Well Wilf liicht koum mir, virgeschloen mech iwwer d ' Geländer der Kabinn. Kevin goung un d 'lenkrad a war de Motor, dann entsat no eran, fir d' Seel ze befreien, primäres Boot Tragflächenboot.
  
  
  Leeschtungsstaarke Motor заворчал, wa mer drehten ëm, an dann gedréit, fir de Segeln den donklen Tunnel, deen zum Mier. Kevin drückte e Knapp um Armaturenbriet, e wéineg bremst an e flitt an den donklen Tunnel. Si gesäit, wéi d ' eisent Staang nach ëmmer erop, an mir sinn de mozart de aufrichtigen ënner Hinnen, an dann waren mir um oppene Mier.
  
  
  Dir hutt mech gefesselt geflochtenem Eisendraht, dat sech staark op Davila Hand, wann et un him drückte. Mengen Handgelenke staark bluteten, datt kéint hëllefen, wann Si befaasst sech mat engem Seel, awer et war alles notzlos fir mech. Si tastete eng ronn ëm de Sträifen um Réck Bikini, awer meng Hänn gefesselt waren ze héich hannert dem Réck, fir Se ze erreechen.
  
  
  Well Wilf gouf an der Géigend an der Kabinn, iso allen Muechten versicht ze vergréisseren an d ' Tragflächenboot geklomm op seng Ski-a Metall-заскользило op & nb. Hien schaute mech mat engem helle Verachtung.
  
  
  "Vläicht sollte mir Si verloossen", sot hien no genuch, fir de superheld ze héieren duerch de schrille kreischen de Verbrennungsmotoren.
  
  
  'Firwat net?' - leichtfertig sot ech. Si gekëmmert mech mam Réck an d 'Geländer a konnt liicht herausdrehen der Hand, sou datt elo Si konnt erreechen, fir d' Riemen ménger Badehose. Si huet a Kontakt Reißverschluss klengen dreieckigen Posch, um ënneschte Rand vum steißbeins.
  
  
  'Jo.' Well Wilf lächelte onsécher, an de superheld, d ' Haare flattern am wand. "Wieren Si virun enger Woch do, mir géifen dech verloossen. Fir erauszefannen, wéi vill Leit wëssen eis. Awer elo... - hien zuckte mat de Schëlleren. "Elo ass et net méi vu Bedeitung. Referenzen an notten [änneren eis ".
  
  
  Si gefrot. - "Wat hues du virun?" Hir Hotel, fir hie fiert Fort ze soen; Ech hat eng oppe Posch, a wann et nëmme konnt, fir ze schaffen, daaf Fanger ... well Wilf lachte. 'Wat geet dech dat un? Wann mir zulassen, datt dir e Liewen, dat gi Si geschwënn gesitt, Carter. Awer an der delle ass net vu Bedeitung; et ass nëmmen den Ufank, an sou Leit, wéi s de bass, net well sinn, fir ze kucken, Fuedem ".
  
  
  D ' Pfeifen vun de Motoren ass an gedämpftes heulen. Et ass nach net fäerdeg; meng Fanger sinn nach ëmmer ähnlech wéi gefëllte Würstchen, déi sech un den Inhalt vun den Deplacement op dem Réck ménger Badehose. D ' Boot ass gefall bis op de Pisten vum Gehäuses, schwankend op der laanger Dünung. Kevin schaute op d ' schimmernde Sensor um Bedienfeld.
  
  
  "Déif genuch", ablass hien, d ' Bierger vun der lenkrad.
  
  
  "Vläicht verbaant ginn, ier Se werfen?" - well Wilf gefrot. "Neen", Kevin hob de Bolzenschneider. "Mir hunn растворяющийся flex".
  
  
  Hien grinste mech un. "Si wëssen, wat ass dat?"
  
  
  Si, schüttelte de Kapp, obwuel Si verdaamt gutt wußte et. "Et ass eng synthetische Kordelzug, robust wéi Stahl, bis et bleift an & nb zwee oder dräi Deeg. Dann huet hie léist sech, schwimmt Dir ëmmer vun Korallen vum Blocks, an deem gebonnen, an den Äerm Mr. Nick Carter gëtt утопленником. Dat heescht, wa Si an der Lag, Kierper ze identifizéieren, dann, wéi de Fisch fäerdeg ass mat him. "
  
  
  Si gefrot. - "D' Saach iwwer d ' ertrinken mat de virzock hannert dem Réck vun den Hänn?"
  
  
  "Oh, mir перережем dësem Kabel geradezu un, ier dir iwwer Bord werfen. Keng Suerg, Carter; mir wëssen, wat mer maachen ".
  
  
  "Ech Infoen et", sot ech Sauer, d ' Gefill e klengt Bündel, dat ass erëm Schmëlzen.
  
  
  D ' Boot driftete, blouf stoen, schwankt no uewen an ënnen op dem Seeweg. Kevin goung an déi kleng Hütte an ass e Stéck Koralle an der Gréisst mat Strandball. Hien wickelte synthetische Seel ëm groben rosa Koralle, dann streckte de Fuedem no vir, fir meng Knöchel änneren / quelltext änneren]
  
  
  Et ass Zäit, mein Kampf. Онемевшими Gréisst gammastronomie e klengt Bündel, dat hannert dem Réck gehalen. Ausgebrach d 'glühenden Flamen a verbrannt meng Hänn an Wirbelsäule, awer Si Bäissen sech op d' Zänn a drückte de Pak u sengen Handgelenken. No Stuart ronn ëm Special Effects, e klengt Magnesium-Fackel séier e Stéck Metall dräi Véierel vun engem Zoll déck a manner wéi dräi Sekonnen, awer mir geschengt et villméi dräi Joer. Et sech un, wéi verbrenne sech d 'Haut a sehnen verwandelen sech zu плавящееся ueleg; wann Dir einfach d' Handgelenk drückte op den Drot, Si museschen unerträgliche Schmäerzen, déi mat der hat mech un de Rand vun der Bewusstlosigkeit.
  
  
  Si ass, well Wilf an ass zréck. Kevin gehalen Coral Block, a wann Dir gekickt superheld nackten Fouss, et koum him gouf zougemaach ënner den Kinn. Hie war an iwwer d ' gegenüberliegende Bord vum Bootes, ëmmer nach drückte eng schwéier Last. Wann hie jeemools nees eraus, mee dat superheld net gesäit.
  
  
  Si all reesend verschléngt déi sech d ' Handgelenke; de Schmerz war sou staark, datt ech hat all joer, ob nach meng Hänn op Si. Dëst, an et virgeschloen Уилфа Fäuste an de Bauch. Hie Gräift an d 'Jacke, awer net séier genuch; Si iso allen Muechten huet véier haarder superheld Fanger an d' Kehle, Zerkleinern superheld Luftröhre. Hien ass, keuchend, a goss mir d ' Broscht ginn.
  
  
  Si entsat iwwer Bord ze Spülen, an dann duerno nees an d ' Boot. D ' Insel vum Jéngste Gerichts gouf elo no Steierbord. Elo, well meng Vläicht fräigeluecht gouf, ass et Zäit, eng Alyt Enquête; Si nees hunn d 'Motor, an dann durchsuchte d' Schëff an der Waffen verlaangt.
  
  
  
  KAPITELEN ZWIELEF
  
  
  An all Yards vun der Küst ewech Si ass de Motor, a virgeworf den Anker iwwer Bord. Un him festgemaach goufen Kierper Уилфа. Superheld ass eng kleng automatesch Pistoul 25 mm Kaliber am Ceinture stiechen menge Bikini. An der Hand hat ech e Messer mat enger Klinge, net ganz schaarf, awer ech war mer sécher, nen méi, wéi an der klenger Pistoul Уилфа.
  
  
  Et goung an d ' Waasser an Schwamm lues zu engem Sträifen aus weißem Sand, schwaach am schimmernden Elektrometeoren. Um Uwänner gouf et keng Unzeeche fir eng Patrouille, awer ech wartete, leien sou niddreg wéi méiglech op & nb, während fofzéng Minutt, ier Se u Land komm a staffelen op d ' Dickicht.
  
  
  Dës kéier ass d 'Streck war méi oder manner bekannt; hie konnt seng Aen net loossen mat Arbeitsscheinwerfer am héije Stahlrahmen montéiert, a wann Se koum, gesäit en vun Leit, déi iwwer d' Koeffizienten der Modeller Dicht Atmosphär. "E gudder Zäitpunkt fir den Bau", geduecht ech.
  
  
  Et goung ëm den Outdoor-Stëftung an schlich mech an d ' Bürogebäude fir Zement-Block. An dat eenzegt Fënster Drang d ' Hellegen, an et gesäit Uhrmacherkunst steet fir den Dag. Hie war gutt bekannt an dem Bau vum Mënsch, an dat bedeit, ech muss ganz glécklech oder ganz séier - vläicht béides.
  
  
  Fir d ' éischt Hir, schaute aus der Fënster duerch zéien am Kader. De Büro gouf пустынен. Hir Hotel goen, awer seng Meenung geännert. Firwat d ' Stonnen iwwerwaacht en eidelt Büro? Si gesäit nach eng kéier. D ' ënnescht Schublade Schränke war opgemaach, an der Hl gekippt gouf an engem anere Wénkel wéi den Owend virdrun.
  
  
  Bei mir ugefaangen d ' Iddien.
  
  
  D ' Fënster war ze kleng, fir an him ze kletteren. Dëst sollt d ' Dier.
  
  
  Si schlich sech an d 'Unterholz hanner dem Gebai an huet zu Husten, fir d' éischt roueg, dann ëmmer méi haarde, porträtiert Husten, wéi bei de eeschter Interpretéiert. Wann Si huet ugefaangen ze denken, datt Stonnen-daaf, hien steckte de Kapp fir d ' Eck.
  
  
  Si hustete nees an зацарапал Pedal an de Gesträich. De hob de Karabiner un d ' Schëller. Si hat de Atem un a louch ganz steht. Hien huet seng Waff falen an huet e puer Unentschiedene Schrëtt op mech zou. Ech Liege op dem Bauch, Hir lautlos schlich sech no riets. Stonne gestoppt. Et ass aus Hirem Rimm eng kleng automatesch Pistoul an geschleidert superheld a Gesträich, wou Si louch. Stonnen mat dem Karabiner am Uschlag beweegt sech séier, awer net an dëser Richtung. Si bewosst, datt hien неблизко, awer dat war meng bescht Chance; Si Stoung op, huet e puer séier Schrëtt an duckte sech Emus op de Réck.
  
  
  Mengen Handgelenke ëmmer nach niddergebrannt an bluteten, sou datt schwéier Klinge
  
  
  keng glitt duuss; Wann Se gelaf sinn superheld an de Réck, Si Gräift no dem Mantel spuskovogo vum Hakens Karabiner an spürte, wéi Daum Stonnen gelockt. Wann Dir geduecht, datt et schonn ze spéit, ech konnt réckelen Si Hir Fanger op den Ausléiser, a wann hie gedréint huet de Kapp a meng Richtung, seng Aën goufen trübe. Hie fält ënner mir.
  
  
  Si rappelte sech op, Gräift nom Gräift vum Schwertes an ass. Geschitt ass sou schwéier, wéi an huet, mä och bei der Tatsaach, datt elo hat ech déi bescht Waff a Form vum Karabiners Stonnen, Si bewosst, datt, wahrscheinlech, ech brauche e Messer, fir schneiden Se d ' Verankerung Seel, wann et zréck zum Boot. Wann Dir kritt et.
  
  
  Et wartete an den Eck a gesäit, wéi d 'Aarbechter bauen d' Skelett vum Gebai, an dann schlüpfte duerch den Dag. Ech hu schonn de Master-Schlëssel an der Hand, an d ' Schlass war net herausfordernd, awer wéi Si Stoung mam Réck zu de Männer uewen, et huet geschengt mir, datt eng Dier zu opmaachen - eng ganz Éiwegkeet. Schliisslech Si konnt unbemerkt, an ech war kräft, wat Se do maachen, wat Si sou beschäftegt.
  
  
  Hanner dem Hl-et war eng kleng quadratesch Flammänner, уходившую am Betonboden. Metall-Kugelschreiber stärekataloge engersäits; Goung drësseg Meter bis op de Buedem. Si war sech an engem schmuele Korridor, e puer beleuchteten matt Glühbirnen op engem niddrege Decken, an ongeféier fofzeg Meter viru mir war eng eeneg Dier.
  
  
  Ih Sécherheet war oder nachlässig, oder Si war sou no bei null, datt hien suergt alles egal. Wéi géif et eis war, Si opféiere d ' Dier op an gammastronomie Si; Si gefall duerch nakh Karabiner an zielte an de Raum hanner dem Teufel.
  
  
  Hir a fënnt sech an engem Raum, gefëllt mat Instrumenter, blinkenden Liicht-Geschicht an щелкающими Reie vu Computeren. Véier Männer an Anzügen Khaki scharten sech ëm eng grouss Kaart, op der géigeniwwerleiender Stöhnen, a wéi Se roueg schlich sech zu him, gesäit d ' Umrisse deen ee vun der Ostküst vu Florida bis no Maryland.
  
  
  Цунганос den éischten, dee mech gesäit. "Carter!" - knurrte hien, an ech muss nach eng kéier ze verschenken emu: Hommage superheld Reflexe net stoppen, vum superheld Anere Berechtigungen fir d ' Ausféierung. Hien duckte sech no riets an tastete Karabiner, прислоненный op den Dësch; Et ass net d ' superheld ze verbaant "nach net", sou seng sorgfältig zielte an huet emu eng Kugel an d ' Schëller. Hien zuckte zur Säit an op de Betonboden, wa Blutt füllte superheld SHIRT.
  
  
  D ' awanderung vu; Et geschéckz hat an enger ëm Männer, an hie gefall ass, obwuel Se net gesinn, wou de superheld blesséiert. Déi zwee aner opgedaucht op enger Rei vu Computeren. Et ass, schaltet der automatesch Modus an zu engem héijen Schrank Gro; gouf angenehmen Reen vu Funken an den Geroch vun brennenden Isolierungen.
  
  
  Si adresséiert sech un Цунганосу - ze spéit. Elo huet hien an der Hand hat, war seng Waff, an et ageriicht sech Frank zu mir an den Kapp.
  
  
  Wann Dir, duckte sech op de Buedem, Si héieren e bieren superheld Karabiner an spürte e trieden Stëch, wann Schutzbrille царапнула mir den Hals. Et überschlug sech zweemol, ier Si sech zu Ziler; Ech hat keng Zäit vun eenzelne leit Och, a mat engem Klick op den Ausléiser, et virgeschloen sechs Lächer an d ' Gesicht a Broscht Цунганоса.
  
  
  Keng Zäit ze bedauere; Et, Stoung op a koum dem brennenden Rei vu Computeren.
  
  
  'Weis dech!' - brüllte ech.
  
  
  Déi aner zwee antworteten net, awer ech héieren, wéi Se iwwer de Buedem Schlurfen schwéiere Schuhe. Hir Louis hockte op engem Hl a waard. Stille ausgebrach e Geräusch vu Computeren. Während Si wartete, Si gesinn op déi grouss Kaart Stöhnen a gesäit d 'rout Nadel Kappëmfank, приколотые un d' Küst vu Florida, nërdlech vu Okkultismus. Fir d 'éischt, geduecht ech, datt et d' Kap Kennedy, ny, awer da gesäit weider nërdlech d ' Kap. Wat louch tëscht deem, wat war ee geegnete Zweck an Zil fir wat ze maachen?
  
  
  Odin op de Mënschen versteckt beschloss, ze probéieren ze flüchten an staffelen wéinst de Computer ze Tauchen, fir Karabiner Цунгано. Si gehalen superheld Och an allen Natiounen, an d ' superheld Creek lebendig hallte an dem héije Raum. Hien gefuer hin an hier, als weh, superheld giel Haut verwandelte sech an eng grujeleg-Gro.
  
  
  Si wartete op de leschte Mann. Ier hie Geschwat, herrschte laangt schweigen.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Ech hu keng Waffen".
  
  
  "Näher eraus an zeige et".
  
  
  Et gouf eng Paus, an dann ëm déi Eck vum Computer koum d ' Hand. D ' Hand war eidel.
  
  
  "Okay, bis dann. An elo de Rescht gesinn ".
  
  
  Hie setzt sech aus, hob béid Hänn an d ' luucht. Et war e Mann, deen erkannt ech mat Цунганосом.
  
  
  "Näher hier", kaff ech.
  
  
  Hie beweegt sech virsiichteg, als ob de Buedem war rutschig. Wéi hien en Zitéieren Schrëtt, Hir Geste uerder Emus änneren.
  
  
  "Carter ... Ech hunn Schmäerzen."
  
  
  'Ah jo?'
  
  
  'Meng Knöchel. Kann, gebrach ass.
  
  
  - Du hues Gléck, aneren. An elo séier. Soën mir, wat dat alles bedeit?
  
  
  "Et ... et ass näischt."
  
  
  'Nee, natierlech net.' Si hob de Karabiner vum Gehirns, sou datt hie geschéckt gouf, an d ' Gesicht emu. "Versichen Si en anert Rheuma, an déi kéier gutt".
  
  
  Mann облизнул Lippen, superheld a Aen glitten op de Säiten. "Ech ... ech kann näischt soen".
  
  
  Ech konnt et mir net leeschten, Spiller ze spillen an huet eng Kugel am superheld eng Wortmeldung. Hien schrie op, seng Aen weiteten sech virun Angscht; wann hien ze gräifen versicht, seng Verletzte Hand, déi Hir gedroht emu Karabiner. Hien hob d 'Hänn an d' luucht, wann op seng Stir huet Schweiß.
  
  
  "Nächst Schutzbrille gëtt duerch Ellenbogen". Ech war mir net sécher, wéi vill ech nach hunn Fotoen, huet sech awer net iwwerpréiwen.
  
  
  'Neen, Neen!' keuchte de Mann. "Ech legend et! Legend Dir dat! '
  
  
  Et war meng eegen dumme Wart, datt ech achtete net op d ' Persoun, déi Hir Kniescheibe geschoss. Hien hat en anere Karabiner, ier ech et erkannt, datt hie huet, a wahrscheinlech nëmmen vun quälenden Schmäerzen superheld Verletzungen verhënnert superheld éischte Och getraff hunn. Nees duckte sech hannert e Sessel.
  
  
  Superheld Ufank vum zweete Och war zu honnert Prozent genee. De Mann, déi Si befrot, tuilerie hien no vir gemaach, dann op en Hl an eppes net op mech, Schutzbrille erfolleg an den Hals. Opféiere Kierper, héieren Se e weidere Och - da Stille.
  
  
  Si gesäit sech virsiichteg e Hl a Stoung op. Der Letzte Mann louch nieft Цунганосом, hält nach ëmmer am Mond, wéineg Karabiner. Kaart Stöhnen superheld Réck war zu wackeln an leuchtend roudem Blutt. Ier auswiel anert, deen hien hat véier Leichen. Fir sécherzestellen, datt Si enger anerer sprooch liesen sinn, Se erfuerscht d ' Kaart. Schlampe булавочных Kapp geheftet gouf d ' Palm Beach, datt et fir mech näischt bedeit. Awer d ' dënner Linnen, déi op enger Kaart aus engem winzigen Punkt op de Bahamas, sot mir nach méi.
  
  
  Si hunn vun der Insel vum Jéngste Gerichts op d ' Zil - all ausser engem. Déi eng Linn erstreckte sech laanscht der ganzer Küst a riichter Richtung an d ' Festland südlech vum Kap Hatteras. Si koum zu Washington, an hie geduecht, datt Se net gebraucht géif, fir булавочная Kapp, fir dëst Zil markéieren.
  
  
  Hir séier durchsuchte véier Stühle an de Raum, huet awer näischt schöneres, wéi en puer Zeechnungen a Computer-Ausdrucke, déi Uganks mir blabla.
  
  
  Awer et war kloer, datt et eng Art zentral, an dat huet zu der logëschen Schlussfolgerung, dass hei op der Insel vum Jéngste Gerichts, ass eppes geschitt.
  
  
  Kolwen vum Karabiners Si ausser sidney salkow, all sensore op der Plack an ass zréck zu der Roby, déi am Büro. Si ersetzen d 'Dier a duckte sech an d' Unterholz, keen an uecht an der Karkasse vum Gebai.
  
  
  D ' Tragflächenboot war do, wou Dir superheld verloossen, a Stoung virun Anker. Si Schnëtt d ' Angelschnur mat engem stumpfen Klinge, Motor an dann lues vum Ufer fortgefuer, bis Si Frettchen, bis de Stahl sécher klickt op Vollgas. Si dowéinst zréck op d ' Insel vun der Auferstehung an ass zum Strand an der Géigend vum Hoteller.
  
  
  Si spaweck d ' Boot klëmmt u Land an ass zum seitlichen Dag, dat hat mir den Dësch. Nëmmen, wann en an mein Zimmer koum, huet Si geschicht, datt ech kee Schlëssel, also muss ech nees notzen Hir Master-Schlëssel; dës Aufgab gouf de Kurs Weiderbildung zum ureegung vum Schlössern.
  
  
  Si ass Badehose, duschte, huet Salef op d ' verbrannten Handgelenk, an ënnersicht пулевую Kratzer um Hals. Et war eng grouss, awer oberflächliche Spaweck; Si klebte Pflaster an hat en donkel, Pullovere mat héijem Kragen an Hosen.
  
  
  Elo huet et keen Zweiwel; Wilhelmina an Hugo goungen op der ganzer Tierheim. Et versioune "LUGER", steckte e superheld-mëll lederne наплечную Holster, dann geschnallt Stilett un de lénksen Unterarm. Si schléit sech op d ' Blo Jacke. Dir, schaute op d ' Auer déi an sengem Zimmer huet. Et war schwéier ze gleewen, datt den Owend nach ugefaangen huet.
  
  
  Si huet de Zimmerschlüssel um Dësch ënnen ass mimmo Niddreg an nees zréck an d ' Casino. Wéi üblech, d ' Publikum war kleng, awer dat interesséiert mech net; ech goung zu Zimmern.
  
  
  De Komiker war op der Bühn, an dat bedeit, datt de Schreibtisch net ze handelen, gëtt ongeféier eng hallef Stonn. Ech bewosst net, ob ech sou laang waard, ier Si gi mat Hir a Kontakt ze trieden; Si bewosst net emol, ob et funktionéieren an där Nuecht. Si bëschofs sech en Drink wartete, bis de Barkeeper gëtt dëse vun der anerer Säit vun der Bar, an ass séier an d 'Dier, déi sech mat op d' Bühn geholl huet.
  
  
  Nodeem een déi kleng Onopfälleg Fréijoër, an erfolleg an e schmuele Korridor tëscht de stapeln vum Kisten an nieft den Dieren vun der Umkleideräume. Libanesische Akrobaten souze an engem überfüllten Raum, awer net virgesinn mech, wéi Si vorbeiging.
  
  
  Si versicht, dräi Dag, ier war Umkleideraum Ordnungen. Si souz virum Spigel, et war nëmmen der ënneschter Deel vum Anzugs an Federn erëm. Dir, schlüpfte eran mat Wilhelmine an der Hand.
  
  
  "Fir eis ass den Toun", zischte ech, andeems mir hey "LUGER".
  
  
  Ee Aen weiteten sech, wéi Si sech zu mir. 'Nick!' - keuchte Si.
  
  
  'Jo. Hale Si d 'Hänn, fir Si z' ih gesinn hunn ".
  
  
  Si Hoteller erwächen, Si streckte mir d ' Hand. "Oh, glaub mir, Nick, Hir Konzepter dem Mistelzweig net, wat Se wollten iech verbaant ginn !"
  
  
  'Natierlech Neen. Steh op. Ziih dir wat un ".
  
  
  Lues sech.
  
  
  "Wat soll dat?" Nees war d ' déiselwecht lescht - bal. "Dofir hu mer keng Zäit, meng Léift. Beeil dech, oder du kenns direkt op d ' Plaz setzen ".
  
  
  Dësch souz regungslos an schaute mir an d ' Aen; hien, wat Se do gesinn, an der Folleg.et huet Iech iwwerzeegt, datt ech Scherze net. Si huet d ' Kleedung vum Hl an wickelte huet. Et war mäi Bademantel.
  
  
  'Wou gi mir?' - gefrot huet Si mat liicht zitternder Stëmm.
  
  
  "Gëtt et do en Auswee?"
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Da gi mir ginn do".
  
  
  Mir sinn de Flur laanscht, sinn duerch d ' Hintertür a koumen zu den elo scho bekannten seitlichen Dag. Schreibtisch ass mat héich erhobenem Kapp a gesäit sech net ëm, an Si ass e puer Schrëtt hannert no. Op der Onopfälleg ass Si stinn a gesäit sech ëm.
  
  
  "An däi Zimmer?"
  
  
  "Wéi du hues et erraten."
  
  
  "An konntest du net och waard op d' Enn vun der Show? Wéi séisse vun iech.'
  
  
  'Пооропись.'
  
  
  An de Raum gestoßen ee op d ' Bett staark genuch, fir e bëssi verletzen. Si billersträifen sech d ' Aen fir e Moment verdaamt gëtt, dann hutt Dir nees ugefangen mat de Lügen.
  
  
  "Also, Si soumat virun Iech. Si sou glécklech doriwwer sinn, Nick.
  
  
  'Reiß dech zesummen. Wat bedeit dës Situatioun beim Jéngste Geriicht?
  
  
  "Et ass ... ech weess et wierklech net".
  
  
  Et onduerchsiichteger Wilhemina he an d ' Gesicht. 'Versichen ze Äntwerten erëm.'
  
  
  Si huet Bademantel vun de Schëlleren rutschen. Si huet eng Bewegung mat der lénkser Hand an huet стилету Hugo gleiten an meng Hand, sou datt et d ' superheld ze gesinn. Et dämmerte Hir.
  
  
  "Du hättest net ..."
  
  
  "Ech hu wéineg Zäit, meng Léift. Antworte.'
  
  
  Si spaweck de Kapp an всхлипнула an d ' Hänn. "Mäi Papp, Nick. Hien ass am Lager. Wann Dir léieren, hien, Si Geschwat ze Iech... -
  
  
  An de dréinen vill Pappen, iergend een dat, - sot ech schaarf. "Schwätzen...'
  
  
  Si hob d 'Gesicht, an d' Tréine ware wierklech.
  
  
  "Legend éierlech, Nick, Si weess net méi doriwwer. Fir d 'éischt sot Si, datt Si eppes maache fir d' Befreiung mäin Land, awer virun enger Zäit, Si bewosst, datt dat eng Ligen ass. Wann ech gestern Nuecht bal umgebracht...
  
  
  - Bal. Si dachten, Si géifen et wierklech gemaach hunn?
  
  
  "Wie weess? Si war nach ni op der Insel vum Jéngste Gerichts; Si befahlen mech him net ze kommen ".
  
  
  Si zögerte; et spillt Keng Roll, Si huet gelogen oder net, well ech scho genuch wußte d ' Jéngst Geriicht.
  
  
  "Ich schwör' s dir, Nick". Elo an Hirer Stëmm war déi Note vun der Hysterie; et war perfekt.
  
  
  "Wéi hutt Dir Iech gehollef? Wat war däi Job?
  
  
  "Ech hunn wéineg gedon; Si huet mir just gesot informéieren Ausr all, ween d Froen stellt ".
  
  
  'Wéi geet et Dir?'
  
  
  "Ech hunn nach ni azielen Iech vun dir".
  
  
  'Natierlech net.'
  
  
  "Ech Hunn Souguer Angela?"
  
  
  Dësch nees spaweck de Kapp, Hir dicht Coma verdeckt säi Gesicht. "Si huet näischt gefrot. Näischt. Wann dës Leit goungen an dësem Zimmer haut Owend, et war geneesou überrascht, wéi Si ".
  
  
  "Ween huet Iech geschéckt am Double-Kay?"
  
  
  "Mäin Agent. Ech schwiere beim Graf ménger Mamm ". Si ass séier geet. "Si koumen zu mir, wéi Se hei war en oder zwee Méint. Si sot, datt d ' wëssen iwwer mäi Papp, sot Si, Si wëllen hëllefen, mäi Land ze befreien. Mä méi spéit gouf et kloer, datt Si gelogen hunn, well Si sot, datt Si mäi Papp kinnekräich vu groussbritannien an irland, wann ech net dat maachen, wat Si gesot hunn ".
  
  
  Et ass näischt neies geléiert. 'Gutt. Erträglich, ech mengen Iech. An elo Soën mir, wéi kënnt een an De-Doubloon. An domat mengen ech net duerch d ' Dier.
  
  
  Si hob d ' Aen an Iwwerrascht sech op de Lëppsen. Schliisslech nickte Si. "Et gëtt e Wee ..."
  
  
  Huet Si a weider, andeems Dir Sträifen Bettlaken an Ceinture vu sengem Bademantels, goung d 'Hintertreppe séier an ass um Strand laanscht den Agank an den Tunnel, deen op d' Lagun. Haut den Owend muss ech schwamme war, wéinstens nach eng kéier, awer dës kéier hunn ech eng Waff, op déi si sech verloosse kann.
  
  
  
  
  Kapitelen 13
  
  
  
  
  Während der Tippfeeler De Doubloon war de wichtegst Handelsplaz fir Schmuggler Rum, Wéini installéiert goufen vergitterten Goler, d 'Bucht, souwéi d' versteckten Knäppercher, fir ih op béide Säiten. Wann Grady Ingersoll dunn d 'Insel, hien huet d' System vun unberührter dann och Drorakéite Ilife, huet mat Schnellboote. Et war net fahrlässig; heiansdo Ingersoll geduecht, datt och aner Booter an der Lagun, déi net mat Fernbedienungen. Awer et war onméiglech an de Gräift snap irgendwoher, ausser de Booter an der Bucht - oder bal onméiglech.
  
  
  Ilife представляа e klenge Fleck säitlech vun der Perséinlech, e bësse méi hell wéi de Rescht vum Stein-Beton-Konstruktioun. Deen eenzege Wee, en ze erreechen - technikänneren iwwer de Rand, an erreechen 'Ufro, wann Se an d' Waasser falen. Dësch huet mir erzielt, wat dir gemaach hutt et vill Läichen an de fréie Stadien sengem Roman mam Angela, wann Si hu virsiichteg sinn, well Angela ëmmer nach benommen méi oder manner wéi Gastgeberin Ингерсолла. Hautdesdaags ass et net méi wichteg; d ' Geschmäcker vum Milliardärs hu sech méi exotesch.
  
  
  Seng Bankdrücken op der Bréck, iwwerzeegt sech vun der Lag vun der dësem Fleck a beweegt sech gleewen; d ' groben Steng zerissen meng Jacke. An dann ass et abgestürzt a beim falen blesséiert dee Fleck mat der Hand, du koum an d ' Waasser.
  
  
  Wann Se schwammen, Si konnt näischt gesinn, awer wann mengen Aen ugefaangen, fir sech beim Abroch vun der Nuecht, Si gesinn nëmmen Goler, déi an engem Tunnel. Ech hat zwanzeg Sekonnen, fir duerch Si ze goen, an et war d ' ausgehende Flut.
  
  
  Et war e staarken Flut a mäi Schweden staark störte mech. D 'Editiounen verschwendet méi wéi d' Hallschent vun der grondfläch, déi Zäit, Si war ëmmer nach net no un de kriteschen Punkt. Geholl déif Loft, koum Se mam Kapp an Hänn, an huet zu schwamme iso allen Muechten. Si konnt nët gesinn, wéi et gefuerdert, mä fiert Fort ze Segeln, bis eng kleng Auer zu mengem Goler sot mer net, datt d ' Zäit muss hunn, abgelaufen ass. Si virsiichteg hob de Kapp an spürte, wéi d ' Haapt Eisenstangen Scrabble meng Knöchel.
  
  
  Mäi Knöchel war eingeklemmt tëscht zwou Staangen, an hien spürte, wéi Se mech no ënnen zitt. Hir Wild gedréint huet sech ëm, packte d ' Bee a ass. Fir eng Ënnerstëtzung, awer net genuch. Dier weider falen op de Grond vun der Bucht. Ech konnt ootme offen, ier méng Dier gefall ass, da versicht roueg schaffen, während donkelen Waasser wälzte sech iwwer mäi Kapp.
  
  
  D ' Panik mech bal ëmbruecht, awer wéi Si ugefaangen huet hetzen, Si stellt sech vir, wat erwaart mech, wann ech hei wegkomme, an e bësse méi Rou überkam mech. Et war bal sou, wéi hätt ech et gepackt, ootme Si déif ënner der Uewerfläch, methodisch duerch eng Ufäng vun der Knöchel. Wéi Si endlech koum, Si séier änneren] Si hätt et gepackt, lues an eng senkrecht Stein-Uwänner vun der Lagun a klëmmt u Land.
  
  
  Dann, wéi mäi Atem normalisiert, leerte Hir LUGER an sorgfältig wischte Patronen dreschen Palmen Blat. Dann hätt ih nees an de lueden an virgeworf an d ' Loge.
  
  
  Déi zwou Tragflächenboote tanzten op Hire Bojentiefe Seeler, wéi erhebend Geeschter. Booter keen iwwerwaacht; et ass kloer, Ingersoll - oder Intim-Sechs, déi an der delle huet dëse Y - Sicherheitskräfte hun den Haupttor a ronn ëm d ' De Дублона. Bis elo ass et mir an Uerdnung, awer wann Dir mech iergendwou leckt zum Haus, et gëtt nach méi schlëmm.
  
  
  Fannen Agank an en zougedeckt Gang, war net liicht; Et huet séier a Richtung vum Hoteller, goung virsiichteg fir d ' Onopfälleg an ass no uewen. Riets vun mir war e schmuele Korridor, deen zum Dag vum Raum, wou d ' Engel an den Dësch bal zu Handgreiflichkeiten koum, well mir. Anerersäits war den Ufank vum zweete Onopfälleg Fréijoër. Et war e logischer Wee, sou goung ech zu him. Wa Se et bis no uewen schafft, hien entdeckt, datt d ' Recht hat, mee dat war eng Sackgasse.
  
  
  Stahltür Duerchgank blockéiert huet, Massiv an robust mat nëmmen engem klengen A. Vun Hir hat gehofft, datt ech bleiwen Si Wee vu senger begrenzter Umfrage Knospen, bis Si wäert kriechen zu Dag. Et mécht kee Sënn, ze iwwerpréiwen, ob Si verstoppt; sou mußte et sinn.
  
  
  Fir senger Brusttasche e klengt Bündel Dostal. Den Tissu ronderëm d ' Pak liicht gedréint, verwandelte sech an Spëtzt vun enger Längt vu ronn dräi Meter. Am Pak war e grousst Stéck Gesprongen; Et virsiichteg drückte ee un de Rand vun der Dag, dann hunn e klengt sapalnik. Spëtzt war séier Knicken.
  
  
  Zünde hien, hien, entsat op den éischte Stack, entsat ëm d ' Eck an hebräesch sech. D 'Explosioun huet ohrenbetäubenden Kaméidi an engem festen Gebai aus Steen, d' Wänn an um Buedem bebten, bannent e puer Sekonnen. Duerch e Bléck op d 'Onopfälleg, gesäit, datt d' Dier wäit oppen schwenkbar gelagert.
  
  
  Et war op der Plaz ze bezuelen.
  
  
  Si ersetzen zu mir, Трэйн hinnen, hanner Hinnen d ' béid verbliwwen Männer Memberen vun enger Intimen Sechsen. Si wich; den Damp war nach ëmmer déck genuch ass, fir mech ze verstoppen vun ih kucken, gesäit awer, datt déi dräi waren bewaffnet mat Pistoulen.
  
  
  Dir verpasst Traina nächste an de Mann an bäibehalen no Aart vun ënner der Onopfälleg. En anert langhaarigen Mann an engem donkele Anzug goung den anere Wee, baussent ménger Reechwäit. Dann kéint d 'Onopfälleg héich, awer net an d' Hotel, sou datt Si waren an mengem Réck. Ech goung de Flur erof an Eilte hanner Трейном an engem anere Mann.
  
  
  Séier geholl Begleeder Traina; hie gedréint huet sech just, wa mir vu Angesicht ze Angesicht an engem donkele Korridor. Superheld Pistoul sech, awer Hugo war e bëssi séier; d ' Messer durchbohrte superheld Kehle, a koum an den Hals. Hie koum mat engem überraschten Gurgeln Klang.
  
  
  Reißt d ' Pistoul op de superheld de schlaffen Hänn, Dir, staffelen an de Flur an waard Stahl. Fréier oder spéider Трейну huet zurückkommen géif, an ech gehofft, datt hien geet de selwechte Wee. Ech sinn net überrascht, wéi hien héieren Geräusche, awer dann erinnerte ech mech, datt dat aalt Gebai war gebaut wéi eng Festung; dat, wat ech geduecht, donner, d ' Wachen baussen, wahrscheinlech nach ni gehéiert hunn.
  
  
  D ' Zäit uffizien vill ze séier; Et gesäit op seng Auer. War scho bal Hallefnuecht, a wann Dir, erinnerte sech drun, wat ech Wilf gesot ech mat engem Tragflächenboot, datt schonn ze spéit ih änneren, hat ech d 'nouvellen Gefill, datt et vläicht d' Zäit reif ass. Kann, Si stärekataloge ih verschicken, awer war dat genuch? Si koum zum Schluss, datt méi kann net waard. Hir schweigend d 'Onopfälleg erop zu de gebrochenen Stahl-Dag an spähte an d' ëffnung. Dir, spähte duerch den dichten Damp an engem klengen a ganz kahlen Flur mat der Dier deene mir géintiwwer. Ech goung do mam fëllen Schéisse Wilhelmine.
  
  
  'Ween ass do?' Et war d ' Stëmm Angelas ronn ëm Geläscht. An dësem Dag war net d ' A,awer Si erinnerte sech un überwachungskameras am ganzen Haus. Wéinst dem Rauchs, nach ëmmer hänken am Zimmer, Si ass mer net bekannt ginn - oder eng Explosioun Ziegel Kamera hei. Éischtens, ech hat Gléck.
  
  
  Si spaweck de Kapp an krächzte: "dat Ass et, trejn. Mach op!'
  
  
  "Passwuert, Train ..."
  
  
  "Verdaamt, dir maacht mir weh! Bastard momenter. Looss mech reng!'
  
  
  Ee Moment laang herrschte Stille, an ech geduecht, net gesot, ob et vill ze vill ass, dann d ' Dier lues lüftete sech.
  
  
  Dir iso schloen, wéi Si Schëller un der Dier. Fir en Moment meng ganz Riets Säit daaf vum Runs, a spéider ass d ' Dier e puer Zentimeter, ier Si abrupt gestoppt. Seng an d ' ëffnung verréckelt a sichen Angelou vorgehaltener люгера.
  
  
  Si souz um Buedem, spreizte Hir Been a mat aufgerissenen Aen. A senger laanger violette Kleid a mat zerzausten Hoer gesäit Se aus, wéi e grousst Kand, dat onerwaart gefall.
  
  
  'Du!' gesot Si am Flüsterton.
  
  
  'Jo. Erhieft Iech. Пооропись!'
  
  
  Si huet sech schweigend an Hand gewisen. Si gouf graff a durchsuchte Si net verpasst eis eng Plaz, wou et méiglech ass, d ' Waff ze verstoppe. "Ech brauche keng Schosswaff", sot Si roueg.
  
  
  Si, grinste. - Wahrscheinlech net. Gutt, Angela, bring mich zu dengem BOSS.
  
  
  Si zuckte d ' Achseln a goung duerch eng grouss Diele mat sou luxus Um, datt mäi Hotelzimmer am Verglach mat him schlecht aussah. Mëll attack beliicht d 'Wei samt bedeckt d' Wänn, als ob Si kameraë eegenen kär Liicht. Hei an do zerstreut waren, Vintage Stühle, an Sofas, a souguer e puer Rüstungen geschengt, souz op den Hut virun den geschnitzten Doppeltüren um Enn vun der Halle.
  
  
  "Do", sot den Engel hat op d ' Dier.
  
  
  'Du dech.' Hir verneigte hey.
  
  
  Si gestouss d ' Dier op. Mir waren an engem risege Raum mat héijer decken, deelweis r nach ville großer antiquitäten, déi deelweis am markgrof Stil. Risegt Fënster an den Daach iwwer eis ass de Bléck op d ' Stären, a riets vun Dir gesinn konnt Sichtfenster mat Bléck op "Raum fir Orgien". An троноподобном Hl, haaptsächlech Schiet eingehüllt, souz en Ale Mann. Si opféiere Angela virun sech a koum him.
  
  
  "Mr. Ingersoll", - sot d ' Meedchen mëll.
  
  
  Den ale Mann gedréint de Kapp liicht, fir ze weisen déiselwecht Persoun, déi ech gesinn hunn, ënnen op dësem Owend. Hien runzelte d 'Stir, wéi e gesinn huet mir, superheld a grouss Hänn schrumpften d' Armlehnen sengem grousse Sessels.
  
  
  'Ween ass dat?' - Superheld d ' Stëmm war gereizt.
  
  
  - Nick Carter. Berichteten mir iwwer nen.
  
  
  Ingersoll hien zögerte, seng Fanger glitten aufgeregt iwwer d ' Geländer. "Hien muss ëmbruecht ginn".
  
  
  "An et ass kloer, datt dat net geschitt". Si Stoung nieft Angela an opféiere d 'LUGER-he an d' Säit. "Hiert Spill ass geflunn".
  
  
  E weidere laang ze zéckt, ier hie Geschwat, a seng Fanger ëlo ufänken soll. "Mäi Spill?"
  
  
  D ' Wierder entspriechen net ganz dem, wéi beweegt superheld Lippen, als ob falsch aufgezeichnete Film. Et goung op den Hl zou. Hien lächelte schwaach, an dat superheld Lëppsen träge beliichten. "Wat wëlls du?"
  
  
  Elo sinn ech "net ëropklammen", d 'Stir Runzeln, well ech stehe offen virun him, Si hätt schwören kënnen, datt d 'superheld d' Stëmm kënnt vum iergendwou op dem superheld Genéck.
  
  
  Ingersoll keng Äntwert interesséiert superheld Korkenzieher. Superheld lescht eemol zu engem perfekter lescht Selbstvertrauen - an dem Moment, wéi meng Hand am nopeschland breedgemaach hat an отвернули vum Angela sou haart, datt Se bal net вывихнулась.
  
  
  Si war mat enger kuerzer Bee; d ' Faust trëfft mech am Kapp. Stumm, Si taumelte, awer lähmender Reechwäit ménger Hänn net nachgelassen. Et war trejn, an d ' donkel Gesicht superheld triumphierend lächelte op mech. Hanner him huet den zweete Mann am donkele Anzug huet mir d ' Pistoul an de Falten Dollar.
  
  
  Si huet Вильгельмине op de Buedem falen; "LUGER" huet um Spaweck net méi Kaméidi als Zuch an aner, wa Si zu mir gekrochen.
  
  
  Direkt Ingersoll erhob mech vum Hl an huet sech mat enger Energie a Prezisioun, dat hie virdru net war. "Ganz gutt, meng Hären", sot hien. "An elo, wann mir nees Nick Carter, mir mussen sécherstelle, datt hien net entkënnt kéier net".
  
  
  Mäi Kiefer wuel herunterhing vun Duercherneen, wéi Si héieren e Mann numm Ingersoll; eng Stëmm, déi Si gehéiert elo war komplett anescht.
  
  
  Ingersoll grinste. "Du gesäis überrascht, Carter".
  
  
  Si nickte.
  
  
  'Natierlech. Ween wier net überrascht, wann Se scannen, datt ech kee gr Grady Ingersoll?
  
  
  'Ween bass du dann?'
  
  
  De Mann zuckte mat de Schëlleren. "Jo, du kanns mech nennen, Ersatz".
  
  
  "Awer eng echt Ingersoll?"
  
  
  - Hues du well net erraten doriwwer? Well hannendrun stinn net all Hir Geheimdienste? Bieden, firwat Si hei spionieren?
  
  
  "Hien ass anerer sprooch liesen?"
  
  
  "An gewissem Sënn jo."
  
  
  'Wat dat heescht?'
  
  
  "Näher, zeige et dir".
  
  
  Hie goung an d 'Nische duerch d' Halle, ënner Umgehung der Reien elektronesch Instrumenter, déi stänneg flackerte an summte. Hien hat virun de béide samtigen Riddoen an de Buedem, gesinn huet mech nees un a sech d ' Vorhänge.
  
  
  Si schaute nees op Grady Ингерсолла, an allen Detailer identesch mat deem Mann, stoen nieft mir. Awer en anert Ingersoll war offen an engem transparenten Behälter, säi Kapp a Kierper deelweis verhüllte Niwwel verwirbelt. Superheld Aen waren zougemaach, an e war noenee an eppes, ähnlech engem Spidol-Nachthemd. "Also, Carter?" - gefrot Ingersoll - HEMA oder géif hien eis war. "Meng orientalischen Kolleg sot mir, datt Si ganz intelligente Zeechnung ..."
  
  
  "Hien gefroren?"
  
  
  Ingersoll - ech kéint de superheld mat dësem Numm, well ech ni aner Nimm den néngjärege milton sirotta an nickte. 'Genee. Si, natierlech, wat-wat Si wëssen iwwer криогенике.
  
  
  "D' Technik vum Einfrierens vu Leit bei lebendigem Leibe".
  
  
  "Et gouf entwéckelt, fir bidden sou Leit wéi Grady Ingersoll - hien verbeugte sech mat enger duerchsiichteger Behälter, - d 'Hoffnung op d' Onstierflechkeet. Wann eng Persoun mat engem Akommes vun e puer Milliarden US-Dollar leidet un enger unheilbaren Krankheet, криогеника placéieren kann d 'superheld an engem Zoustand vun der suspended Animatioun, bis d' Frettchen, bis d ' medezinesch Wëssenschaft net fannen, e Heilmittel fir de superheld ze heelung. Ganz einfach, net wouer?
  
  
  - Si sinn also superheld Stellvertrieder? Soulaang hien net geheilt ginn?
  
  
  'Genee. Agedroe selwer virbereet a sorgfältig zu dësem Gentleman ënnert gouf streng geheim gehalen. Och superheld enkste Mataarbechter wussten net, eis iwwer dës Krankheet, eis, iwwer meng Roll an der Verwaltung vum Räich Ингерсолла, soulaang hie selwer net an der Lag, Si ze verwalten nees ".
  
  
  D ' Puzzleteile elo séier ugefaangen sech op Hir Plazen. 'Stëmm. Wéi mëss du dat?'
  
  
  Ingersoll wies op elektronesch Instrumenter. "Mäi Mentor - oder soll ech soen Hirte? - wéi Si wahrscheinlech wëssen, war et méi wéi nëmmen eng Maschinn, fir Suen ze verdienen; hie war och e Genie vun der Wëssenschaft. Ech hunn och Erfahrung mat e puer vun der gebrauchter Wëssenschaften, an zesumme entwéckelt mir déi fir mech eng Computerstimme. Dës Speicherbänke hu vill Dausende vu Wierder a Phrasen, déi direkt disponibel sinn, an Si sinn all cf Ингерсоллом superheld, leider unnachahmlichen Stëmm. Mat superheld Hëllef kann et um Telefon ze schwätzen oder eng Ried ze halen; Et kann souguer schwätzen Si mat Leit vun Angesicht ze Angesicht mat e puer Begrenzungen, wéi Si erëm e puer Minutten zréck.
  
  
  Si war beandrockt, an dofir gesuergt, datt hien et an uecht geholl. "Et ass immens" sot ech.
  
  
  'Jo. Et ass welter, datt d 'Welt hei ni erfährt - op d' mannst bis ech Wee sinn ".
  
  
  'Wat mengs du?'
  
  
  "Elo, elo, Carter, mengs du net, datt elo, wann et erreecht dës Bestëmmung, et maach déi lieweg Leiche?" Hie mat engem verächtlichen Geste huet d 'Vorhänge ze a Schloss d' Aart dëser Geschäftsmann. "Ier Dir hei knuppert seng vertrauenswürdigen Kollegen, Si war deen eenzegen, deen d' Wourecht wußte. Den eenzegen op der ganzer Welt! "
  
  
  "Mä ... Dir dëse Leuten Vertrauen?"
  
  
  'Natierlech. Si hunn e vill höheres Zil als nëmmen d 'Kontroll iwwer d' Finanz-Brécht, an ech verhëllefen Iech dobäi ".
  
  
  "Wat ass dat fir en Zil?"
  
  
  Ingersoll winkte engem décken Fanger ënnert ménger Nues. "Elo, Carter, du wolls vill ze vill wëssen".
  
  
  "Firwat gi mir net dësen Kerl loszuwerden, amplaz do ze stoen an ze schwatzen?" knurrte Трайн. "Hien ass zu schlau, fir mat him ze riskieren".
  
  
  "Vläicht wëllt Se héiren, wat ech schonn erausfonnt", sot ech.
  
  
  Ingersoll gesäit dann op mech, dann op Traina, dann op mech. "Jo, - sot hie lues, - sot eis, wat Se geléiert hunn, iwwer eis".
  
  
  "Braucht beim schreiwen dat, wat Se bauen eng Aart Raketenwerfer op der Insel vum Jéngste Gerichts".
  
  
  Superheld Augenbrauen schossen no uewen. "Ah, doriwwer, Carter? Wann Dir soen "wat ass d 'Installatioun" Dir hutt Recht ".
  
  
  "Du mengs, datt Si direkt asazbereet ass?"
  
  
  'Natierlech.'
  
  
  - Mr. Ingersoll, - предостерегающе knurrte Train.
  
  
  "Oh, keng Suerg. Carter ass sou schéin virgedrongen an de schlëmmen Privatsphär Ингерсолла, datt d ' Mindeste, wat mir maache kënnen, ass ze soen emu e bëssi iwwer eis Transaktiounen, ier mir bewegen superheld fir ëmmer zum schweigen bruecht.
  
  
  Si gemengt richteg, hie war e Schwätzer, strebend, säi Witz ze weisen. "Et schéngt mir, datt deng zouverléisseg Kollegen dir net Vertrauen, Ingersoll", sot ech. "Oh, dat ass definitiv net de Fall". Hien huet eng majestätische Geste. "Mir all brauchen gläiche; mir sinn en Team perfekt, beispiellose Kombinatioun aus Idealismus an technesch Fäegkeeten. Net eemol schwätzen iwwer d ' Suen, natierlech.
  
  
  'Idealismus?' Et gesäit Traina, wütenden Bléck op, deen net verännert. "Dësen langhaarige Abschaum?"
  
  
  'Eis op jiddwer Fall? Déi Jonk Männer a jonk Dame - verflicht, e Außenpool an op der ganzer Welt a Wuelstand fir jiddereen, wann een duerch d ' Fegefeuer Zweiwel, Soss a Reinigung ".
  
  
  "Ech verstinn dech net".
  
  
  - Elo, huelen mir zum Beispill, Liewenszäit. Absolvent vum West point, hie vermësst a Vietnam méi als sechste Joer. Mir gëtt gesot, datt de superheld a weider Erfahrung zu Hanoi an op anere Plazen am Norde war ganz aufschlussreich. A Frank lafen duerch d ' Arméi an West-Germanium - natierlech, hie gouf vun den héchste Prinzipien - a schliisslech an de Wäiten Osten. Anton huet d 'Grupp vu Freiwilligen, déi matgehollef, d' Kichespezialitéiten wegzunehmen Zocker op Kuba, a koum zum Schluss, datt et am Hotel ze dinn, Saache ze dinn vill méi wéi nëmmen Zockerrouer schneiden. Arthur ... wou ass Arthur?
  
  
  "Doud", aufrichtig, sot Train. "Der Kerl huet d 'superheld". Ingersoll gesäit mech mat hallef zouenen Aen. "War et noutwenneg, Carter?"
  
  
  "Zu där Zäit geschengt et eng gutt Iddi".
  
  
  An Den Kevin? Well Wilf?
  
  
  "Si géifen mir en Ticket an engem Thread op de Grond vum Ozeans. Si gehalen ih dovun ".
  
  
  'Ben. Si zerstéiert meng Ilife net haut Owend, net wouer?
  
  
  Dir sot näischt.
  
  
  D 'Ingersoll Auer ass fir d' Posch Weste - hien gouf an dësem Anzug, an runzelte d 'Stir, starrte op d' Zifferblad. "Ech mengen net, datt et nëtzlech wier fir ze Froen, wéi vill treffen op Hir Kollegen wëssen, wat Se geléiert hunn". Hien wartete op meng Äntwert. "Awer dat spillt keng Roll. Eis Pläng mussen nëmmen e wéineg änneren, gëtt ".
  
  
  'Wéi sou?' Si museschen de schwéiere Kierper hanner sech Треина, Pistoul a Frank nieft mir war unbeweglich.
  
  
  'Näher schonn. Et weis ' s iech.' Ingersoll goung an d ' Zimmer, wou sech elektronesch Instrumenter. Hie gedréint huet den Zär, an de Bildschierm liicht mat enger detailléierten аэрофотоснимком. "Hei ass, wéi Se gesinn kënnen, ass d' Insel vum Jéngste Gerichts. Bau Plang ménger neier Hoteller geet ganz lues, awer dat läit drun, datt et kee Hotel. Gesinn dës Branchen am kär? Hie weist op e puer kleng Punkten am Skelett vum am Bau befindlichen Gebai. "Ma jo uechtzéng, an an all de uechtzéng Rohre, déi huel, et gëtt Rakéiten. Si zugeben, datt Si eng begrenzte Reechwäit, awer, wéi ech mengen, geziilt fir ëmmer kuda.
  
  
  Dir dat ze soen Emus, datt ech weess, wozu Se sech higezunn fillt, awer hien hält. 'Ah jo?'
  
  
  'Jo. Palm Geißel. Kaum ass d ' meescht gefährtene militärescht Zil, net wouer?
  
  
  'Neen.'
  
  
  "Mä... denk doriwwer no. Wann ech en Zeechen gebe, Geland de Millionäre gëtt geschloen осколочно-фугасными Rakéiten. Oh, keng Kernwaffen, Carter. Mir hunn heihinn d 'Detailer moolt am Laf vum leschte Joer, an Dank der Erfindungsgabe eiser желтокожих Frenn - vergiess Si net, Si erfanden d' Schéisspolfer - mir hunn e ganzt Arsenal an op eiser klenger Insel ".
  
  
  "Mee wat ass de Sënn?"
  
  
  Denkt doriwwer no: d ' beispiellose an dofir vun der plötzliche Ugrëff op Bezierk, wou den President vun de Vereenegte Staaten an der Halle an Hirem Congé - berode sech mat de wichtegste Memberen senger Aktioun, fir e puer vun den ingenieurwëssenschaften an aflossräichsten Mënschen op der Welt ".
  
  
  - Wéi Si denkt, wat Se domat erreechen?
  
  
  "Elo, mir beabsichtigen d' US-Regierung bewegen, eis Bedingungen ze averstane".
  
  
  'Bedingungen?'
  
  
  Ingersoll lächelte traurig. - Si waren op Cap Kennedy, ny, Carter. Si wëssen, wat mer wëllen. Wann meng Frënn am Wäiten Oste gëtt och Трехголовая Leitsystem, Si ginn Kär Analog zu anere Mëttele ".
  
  
  "Also, Si wëssen iwwer d 'Existenz Driekoppen"
  
  
  "Als Haaptaktionär, et, natierlech, um Lafenden iwwer all nei Entwécklungen. Obwuel ech selwer hu keen Zougang zum Detail ".
  
  
  Si nickte. "A wat Se drun toll sinn?"
  
  
  "Oh... d' Gefill, datt Si eppes erreecht huet, wat Suen net kafen kann. Vläicht enges daags, wann mech erënneren als de gréissten Friedensstifter an der Geschicht. "
  
  
  "A wat ass, wann däin éischten Ugrëff net fonctionnéiert? Wann d ' Arméi vun eisem Land décidéiert, heihinn ze kommen, wischen Si vum Angesicht der Äerd?
  
  
  "Oh, näher! Bombardieren Insel mattsen am attraktiven Feriengebiet, an de Kolonien Hir engster Proklaméiert?
  
  
  Dir, erkannt, wat hie mengt. "Awer wat geschitt, wann Se lass Rakéiten? Déi Leit kënnen all joer, ob Se nach eppes ".
  
  
  "Jo, mä mir hunn et zu Essen. Nuklear Rakéit "Carter", déi mir, natierlech, genannt "de Glawen".
  
  
  "Mr. Ingersoll, ech denken, mir unterhielten eis laang genuch". Train opféiere mech ze Frank. "Loosse Si eis dëse Kerl erwischen, domat mir de Nächster weiderzefueren".
  
  
  Ingersoll nickte. "Jo, Si muss d' Recht hunn.
  
  
  Töte superheld séier, awer maachen Si et baussen. Seng ruffen an der Kontrollgruppe Basis.
  
  
  Wann trejn opféiere mech duerch d 'Zimmer, gesäit Si, wéi d' Ingersoll ass mat Haken field Telefon a Geschwat eran. Hien wartete, da sot hien nach wat.
  
  
  "Цунганос! Wou bass du?' Superheld rundes blasses Gesicht war ошеломлено Wut.
  
  
  Si blouf stoen. - "Vergiss de superheld, d' Ingersoll. Hien ass. An Hir zentral zerstéiert ginn.
  
  
  Ingersoll verzweifelt gedréint huet sech ëm. Zur gläicher Zäit ugefaang Gesichtsausdruck a gesäit Frank, datt Gehirns superheld Pistoul zitterte. Dir, ass Si no hannen, drückte sech vun hannen un de Bauch Traina, packte de superheld op der Hand an hob Si op. Hien iwwer meng Schëller, wéi de Frank erëm zou sech komm an drückte den Ofzuch. Schutzbrille geroden an en grousser Traina; Hir, versicht, Si Tauchen als Sagittarius, mä de Versuch, werfen iwwer d ' Schëller vum grousse Mann bruecht mech op Balances. Et stolperte, fält op eng allen Natiounen, an een rannte op mech.
  
  
  Et wier schéin ze denken, datt Angela express probéiert, mech ze retten, mee et ass wahrscheinlech, datt Si versicht huet, ze werfen mech op de Réck. Wann Dir gesat, Si Schwamm mimmo mech a koum op der Linn vum Feier Frank. Schutzbrille lochte hey, Broscht, ass duerch de Réck an op der Anerer mimmo mech.
  
  
  Si stolperte iwwer no a fäerdeg et bis op Frank, ier hien erholl huet sech vun deem Schock virun Stößen Meedchen. Mir gekämpft d ' Pistoul an wirbelte duerch de Raum, wéi e puer betrunkene Dänzer, ier Hir Zäit hunn, brechen emu Daum. Hien schrie, an d 'Pistoul rutschte mir an d' Hand.
  
  
  Frank mat engem Stöhnen gefall op d ' Agefaangen. Si virgeschloen him d ' superheld Hintern Pistoul, dann adresséiert sech un Angela. Si leien um Bauch, an e laangt Kleid hing iwwer dem Agefaangen. Hir перекатил Si op de Réck. Hir Lider моргнули, an Si gesinn huet mech un. "Nick", murmelte Se an de Schloss d ' Ae fir ëmmer.
  
  
  Si Stoung séier op a schaute op Ингерсолла. Superheld war net ze gesinn. Trotz der Gréisst vum Raum fir Männer e superheld der Gréisst net Stopp war, ausser der samtigen Riddoen, wou sech d ' gefrorenen Kierper. Si hu sech d ' Vorhänge. Live-Ингерсолла net do war, an hallef anerer sprooch liesen gouf et keng Hoffnung, erëm zum Liewen. Schutzbrille, пробившая Angelou, koum och an de duerchsiichteger Behälter. An duerch eng kleng ëffnung gestréimt eisige Damp, fir ëmmer behauptete sech mat de schlëmmen Plang Onstierflechkeet Ингерсолла.
  
  
  
  Kapitelen 14
  
  
  
  
  Eng duerch d ' Booter, déi op Ënnerwaasser-Flillek, grad отплывала vun der Küst ewech, wéi Se ass, ëm den Tunnel. Et sinn d ' Boot, fir люгера, awer et war ze däischter, fir richteg ze Ziler. E Moment méi spéit wäissen Kierper verschwonnen an dem Tunnel.
  
  
  Si héieren hanner sech e Schrei, gedréint huet sech awer net. Anscheinend, d ' Wachen baussen endlech verstanen, wat mat De Дублоном datt eppes net stëmmt. Si, déi awer no zwou staffelen zu engem anere Schëff um Tragflächenboot, abgehängt superheld an hat de Motor. Beim Antrëtt an den Tunnel huet misse ech e puer Knöpfe drock op dem Bedienfeld, ier Dir et, war dat gewënschte, a wéi Se gesinn huet hien undeutlich d ' Bauaarbechte vum Tores, Dir aktivéiert.
  
  
  Et war ze séier; d ' Goler waren nëmmen op halbem Wee, wann et erreecht Si. Et koum op, an héieren, wéi Glas gebrach, an d ' Knistern vun Metall, wann ofgaangen Windschutzscheibe. Boot Vitesse verluer, dann, et huet geschengt, wéi zitterte an der Loft an erofgefall gleewen.
  
  
  An der Wäit uecht Si eng aner Tragflügelboot, направляющееся op d ' Insel vum Jéngste Gerichts op Hire Metall-Ski. Si opféiere de Gashebel sou wäit wéi méiglech no vir, spürte, wéi d 'Schreiwen klëmmt ronderëm d' Waasser an d ' Flilleken gleiten iwwer & nb. D 'Boot raste iwwer d' Uewerfläch mat enger Vitesse, déi mir de Atem - virun allem ouni Windschutzscheibe. Boot Ингерсолла goung an de Kanal tëscht den zwou Inselen, an Hiren, koum Hire.
  
  
  Si wartete, datt hien geet zum Hafe vu Bar, mä awer ass hien deene besonnesche k бетонному Pier aus Stahlblech agebaut. Superheld Boot gefall an den Steg an entsat zréck; d 'Ingersoll iso allen Muechten probéiert, d' Kontroll nees bruecht Tragflügelboot, verzweifelt entsat un de Rand vum Piers, huet sech héich - a bal aënblécklech den Auszahlung direkt virun meng Aen.
  
  
  Während der Gefaangen seng mënschenhand hien e wéineg, awer net vill méi, a wann et verlangsamt, fir op dem Maggy, Si verluer all de Virdeel, datt krut. Si klëmmt op d ' Nues an entsat op Beton, duckte sech ënner engem merkwürdig gebaute Metall-Balkespiralgalaxis. Si virsiichteg erhob hie sech mat der Wilhelmine an der Hand. Ингерсолла net ze gesinn war.
  
  
  Ech bewosst net, wat ech maachen sollt, a refuséiert sech op eng Balkespiralgalaxis no. Mir geschengt, datt hie liicht zittert virum wand, mä dann ass Si däitlech spürte, wéi et sech beweegt! Si war, ass zréck a gesinn, wéi lues, awer verkennen dréint sech déi ganz seltsame Durcheinander. "D' Votum ass et!" sot ech roueg, duckte sech an Stahlrohr Gewiicht.
  
  
  An der Mëtt war e Lach, ähnlech enger Gerutscht. Si ass eng Sekonn, da gefall no bannen. Si behënneren ower de Gebrauch kéint, stationärer Hänn an d 'Mauer op béide Säiten; op der Ënnersäit vun Hirem héieren d' Brummen der décker Maschinnen. Dann laanger lueser gleiten gesäit Si flackere, d ' gouf méi grouss, wéi hien herunterkam. Op der Ënnersäit vun der Perséinlech war eng Censur glatte Plaz; Si gefall, sou roueg wéi méiglech a gesäit sech ëm.
  
  
  Si huet sech matzen an der verwirrenden Montage vun der Rohrleitungen a Bau-Balkespiralgalaxis, mat hydraulischer Laanscht ëm. Si schlich sech virsiichteg op d ' Quell vum Liicht. Grady Ingersoll Stoung virun der Plack, gedréint de Gräift an schaute op Zifferblätter, seng Haare waren opgeléist an all Richtungen, a säi Kapp ervirgedoen vun der Spannung. Fir d ' Plack verlaf en Tunnel, an wann mein Orientierungssinn net täuschen mech Total, hien bewosst, datt hien an de Kontrollraum ze féieren, déi hien besiegten. Dat bedeit, datt d 'Ilife, d' steuert d 'Ingersoll, war d' Sécherung vun der Installatioun ...
  
  
  Si wollt sprangen iwwer e breede Lach an de Betonboden - an eemol hob mech an d ' Loft. Betäubt, Si schrie a versicht, sprangen mat risege Ronne Géigestand tëscht Bee. Awer hien unaufhaltsam opféiere mech no uewen, offen an Stahlträger mir fir ëmmer.
  
  
  Kreischen vun Maschinnen abrupt gestoppt hat. An Dir, bleift e stoen. Et entsat vu sengem Sëtz, ungeschickt an op d ' Äerd an starrte op ehrliche wéineg Karabiner an den Hänn Ингерсолла.
  
  
  "Also, du hues et fonnt, Carter". Hien atmete schwéier, an d ' superheld wogenden Brüste sinn haart. "Et schéngt, Si goufen all Ecker ménger Operatioun."
  
  
  "Et schéngt".
  
  
  "Elo, dat ass Hir neist Entdeckung. Werft Si d ' Pistoul, okay, ech wëll net Schéisse hei. Si Effektiv, wat hie sot; Mir ass och net néideg war, Skirmish, well mat all dem Metall a Beton ëm ons erëm net Schutzbrille kann abprallen éiweg.
  
  
  "Hutt der hei e nukleare Fluchkierper?" Si gesinn op dat, wat mech gestouss no uewen, an ëmmer ënner dem Kegel der laanger zylindresche Staf, deen an e Lach am Buedem.
  
  
  "Et ass welter, datt dir net fonnt, ier et fir dech net ze spéit". Hien grinste, säi Kapp verzog sech an deem trüben Liicht. "Dat ass näischt am Verglach zu Hire komplexe Rakéiten, awer Si bewältëgen Hir Aufgab. Festbrennstoff -, einfach, awer effektiv Vorrichtung, konzentréiert sech op Hir Haaptstad ".
  
  
  "Dat ass däi Kapital", - widderluecht goufen an de Medien Hir Noriichten emu.
  
  
  'Oh Neen. Mengen Haaptstad ass eng Plaz, wou Si sech sinn, Carter. Wat muss ech an d ' usa, oder, wann anscheinend fir dëse Grënn, déi hien all Land? Alles, wat Dir braucht, ass mäi Suen mat ih knaschtege Steieren...
  
  
  - Oh, dat geet, erwiderte ech. "Si vergiess, ween Se sinn".
  
  
  'Oh Neen.' Hien mir verschmitzt lächelte. "Hir Grady Ingersoll, en echte Grady Ingersoll - an du bass den eenzegen, ders soen".
  
  
  "Wéi e puer Jungs nach um Liewen".
  
  
  - Dann kläre dat mat Hinnen, wann et néideg ass, mä ech mengen net, datt an ih-Interessen ze schwätzen, Carter. Nëmmen du bass geféierlech.' Hien hob de Karabiner.
  
  
  Si prallte an erofgefall op d ' Äerd. Wéi en idiot, Ingersoll huet Linn, a Bläi an all Richtungen zerstreut. Mech berührt d ' Ferse, an déi zweet Schutzbrille ass esou no, datt meng Haare fingen Feier.
  
  
  Wann Dir, virgeworf e Bléck op Ингерсолла, et huet geschengt mir, datt Emus net sou vill Gléck. Hie souz um Betonboden, seng Aen weiteten sech virun Duercherneen an Angscht. "Carter", sot hien. "Hey loosst net zou, datt et bei mir ofhuelen elo. . Hien huet dunn op d ' Säit a Bankdrücken unbeweglich.
  
  
  Et sech nieft him op d ' Knie an hob e Augenlid. Hie beweegt sech net, an et huet keng Unzeeche vun Atmung. Ewechhuelen Si d ' Karabiner, iwwerpréift seng grouss, mëller Kierper op Beschädigungen, gesäit awer näischt. Mat engem Seufzer sech. "Gestapelt Dollar", murmelte Si an d ' Stille. "Oder eppes an där Aart". Wéi et eis war, ech hat de Kierper an net d ' Hotel verloossen superheld hei.
  
  
  Et war e laange staarker Krute iwwer eng Gerutscht - déi, natierlech, war eng Drorakéit Rakéit quelltext änneren - Kierper mat sech schleppte Ингерсолла. Endlech, wann Si krut zum Pier, Se louch op dem kale Beton e puer Minutt, fir ze Atem ze kommen. Et war onméiglech, ze gesinn op den Kanal, an ze gesinn, festliche Lichter op grouss Booter am Hafen Bar, als ob an Double-K., war nëmmen Spaß.
  
  
  Schliisslech huet sech op a schaute op d ' Insel vum Jéngste Gerichts. Mer waren zimlech wäit an d ' Festland, mir hätten patrouillieren Wachen. Ech war kräft, wéi laang Si brauchen, fir ze fannen, d ' véier Lampen an engem zougedeckt Kontrollraum, awer ech beschloss, doriwwer keng suergen; dat war ih Problems.
  
  
  Eng iwwer d ' ganz Schnellboote - "Ингерсолла" mat engem intakten Windschutzscheibe - mozart un d 'Pier am Laf vun de Kanal, a Si hob vum Läich vum Mann an d' Kabinn. Wéi Si war an der Mëtt vum Kanal, seng, geduecht, hien, wat ze maachen ass mat eng kill Bierg Fleesch op menge Fouss. Et ass net d 'werfen superheld a Waasser; et wier besser, wann d' superheld ni fonnt.
  
  
  Eng leschte kéier de mozart zu engem verloossene Terrain Insel vum Jéngste Gerichts. De Sand war mëll, a mat engem gebrochenen Englesch Si grub e Graf, dat wahrscheinlech net an der Lag, eng zanter Joer - wann et iwwerhaapt jeemols. Duerno goung et op d ' Insel vun der Auferstehung, doriwwer nachzudenken, all méiglechen weideren shaggy.
  
  
  Wann et koum an den Hafen, huet Hir d ' Entscheedung. Et war ze riskant bleiwen an engem Duebel Cay, och nëmmen eng Minutt laang wéi noutwendeg, net nëmme wéinst der überlebenden Memberen vun der Organisatioun "Intime Six" - wann Dir Hotellen, mech ze verbaant - awer och wéinst der diddelenger Autoritéiten; Si si wahrscheinlech net täten d ' Barmherzigkeit zu engem Gemetzel, dat Dir organiséiert haut Owend, egal wéi gerechtfertigt et war.
  
  
  Et gesegelt op engem Boot an überlegt Hiren nächste Schrëtt. Ech muss goen Wee op d ' Bahamas, wat bedeit, Florida. Si hat keng Ahnung, ob d ' Tragflächenboot schwamme do mat dem stockéiert Dreifstoff u Bord ... Ech blickte op den Hiwwel, op deem Stoung Andrew Herridge un dësem mueres, a geduecht, un Lira Джете, geparkt op der anerer Säit vun der Start-a Landebunn.
  
  
  Hie Stoung do, donkel a beweegung am Elektrometeoren. Et koum, huet противооткатные Anschläge mat Rieder an d ' Ännert. Ech hat keng Zäit zum Aufwärmen der Maschinn a wéi ze dinn, de Rescht vun der Prozedur maachen Opstig; et war noutwenneg, ophëtzen Si d 'Motoren, fir et an d' luucht gaangen...
  
  
  - Wollten Si irgendwohin Fléien, Mr. Walton? Ech muss net umdrehen, fir ze verstoen, wat Andrew Herridge war hannert mir. "Ech bewundere Instrument".
  
  
  "A wëllt dir dat probéieren superheld".
  
  
  Dir, gedréint huet sech ëm a grinste an iwwerluecht, wéi de superheld ze neutralisieren. D 'Pistoul war net ze gesinn, awer d 'Hand d' superheld gouf an d ' Jackentasche. "Ech mengen, datt Hatt mech erwëscht", sot ech.
  
  
  'Hatt. Vläicht wëllt Si ginn dann sou eemol vun allen Onrouen am Double-Kay?
  
  
  "Wat fir Onrouen?" - ech gefrot unschuldig.
  
  
  "Jo, Si gesinn eng Vill Saache ronn ëm Hir Fënster. Vill Perséinlech an den Wänden-De-Doubloon, vill Mënschegejhäiz. A Si Schnellboote, déi geflunn an d ' Mier, nëmmen dräi. Si gesäit wéi eng angeschwemmt hanner dem Hotel, an ech gesinn, wéi Se kommen an den Hafen op en anert Boot. Wou dat Drëtt Schëff, Mr. Walton?
  
  
  "Onst soll ech dat wëssen?"
  
  
  Andrew Herridge grinste mëll. - Firwat hues du mir dat och balanza? Gutt, vläicht Mr. Nick Уолтону sollt fir ëmmer verschwanne Double-Kay. Steig e.' Hien hat op de Fliger mat der fräier Hand.
  
  
  Et Sell un d 'Plaz vum zweete Pilot an beschloss ze waard, bis mir an d' Loft klammen, ier Se ze entschärfen superheld; da wier et einfach. Mä ier mir hu nees Buedemkontakt mir op der Start-a Landebunn, Andrew Herridge ass no jacken sinn stumpfen d ' Waff an gehalen Si mir hin.
  
  
  "Wann Dir Zweiwel un menge Motiver, Mr. Walton. Si schaff an der Sektioun vun der britescher Regierung fir d ' Bekämpfung vun der Drogen, vun den Autoritéiten vun de Bahamas. Meng Aufgab war et, fir erauszefannen, ob beschäftegt sech mat Grady Ingersoll Drogen. Ech hunn d ' Gefill, datt et elo keng Roll méi. Hir Rechter?'
  
  
  'Ech denken, mueres kanns du kletteren an där Mauer an alles iwwerpréiwen ".
  
  
  'Ganz léiw vun Hinnen. Merci.'
  
  
  Hir sel a entspannt ze genéissen Fluch.
  
  
  Hawk wartete op mech a sengem spartanesche Büro an Dupont Circle, wann Si koum den nächsten Dag e bëssi méi spéit Mëtteg.
  
  
  "Hire Fliger iwwer Okkultismus war koméi Stonnen zréck", begrüßte hien mech. "Wou wars du?"
  
  
  "Elo, Dir hat, war hien op mutzen, kapen, déi beschäftegt war op mir, an ech geduecht, datt et schéin wier, mech plënnert, ier et géif hei".
  
  
  Hien nickte grimmig. 'An?'
  
  
  Si ass ausféierlech op d ' Geschicht, dat huet Emus per Telefon um dräi Auer moies. Hien ze héieren, ouni Kommentar, bis Se fäerdeg war.
  
  
  Gefrot fir hien. - "Wéi denkt Dir, wat geschitt mat dem Rescht vun der Organisatioun?"
  
  
  "Si Erëmaféierung vun der Uerdnung an sou maachen, wéi wann näischt geschitt, oder Andrew Herridge superheld a Leit schloen, ier S' an der Lag, eppes ze dinn, effiziente. Op jiddwer Fall, ech huelen un, Dir hutt scho matgedeelt Autoritéiten vun der Bahamas iwwer d ' Rakéiten-Basis op der Insel vum Jéngste Gerichts.
  
  
  "D' liess Si op den indirekten Kanäl. Alles gëtt betruecht, onsiichtbar ".
  
  
  'Natierlech.'
  
  
  "Awer et gëtt eng Saach, déi sech mat der mech stört. D ' Persoun, déi Si begruben: kënne mer sécher sinn, datt et war net eng echt Grady Ingersoll? Datt dëse Kierper an dem Behälter war net nëmmen en Dummy?
  
  
  "Firwat sollten Si dat maachen?"
  
  
  "Ech weess doriwwer guer näischt. Eis Aufgab ass et ganz einfach, dat ze iwwerpréiwen ".
  
  
  Si kramte an der Seitentasche senger Jacke an geschleidert an e Tuch gewéckelt Géigestand superheld Hl. "Et ass fir d 'Préifung". Lues, beharrlich, entfaalt en Objet, bis virun him war net den Daum. Den Ausdrock superheld Gesicht net verännert, wann hie gesinn huet mech un. 'Lo?'
  
  
  'Iwwerpréiwen Äre Fangerofdrock; ech Wetten, hien gëtt net onbedéngt de Fangerofdrock dësem Grady Ингерсолла.
  
  
  'Perfekt.' Hawke Stand op. "An d' Lescht. Sidd Dir sécher, datt dëst Meedchen, eng Dänzerin, déi sech mat Hinnen sou rëschten, gëtt net plaudern?
  
  
  "Wat kann Iech soen? Iwwregens, Si gefrot Херриджа goen an mäin Hotelzimmer an turner gewise, wann hien zréck op Double-Kay, an hie sot, hie géif sech ëm Si kümmern.
  
  
  - No denger Geschicht, anscheinend d ' Aufgab erleedegt ass. Si huelen un, du wëlls nees an de Congé?
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. 'Nee, merci. All kéier, wann Dir an de Congé fahre, du mengt dir dat aus eppes méi schwiereg, mech ze huelen, bis Hir ënnerhalen muss. Mä kënnen Si maache fir mech eent. "
  
  
  Wéi ëmmer, Falke war fir vill viru mir. "Et ass och vollek Si dacks. Ech denken, wann haut net fannen um Schéisstand Veronica. Hien schüttelte de Kapp an lächelte eisig. "Ech verstinn net, wat sou ee jonke Meedchen gesäit an engem ale Mann, wéi 's de bass".
  
  
  * * *
  
  
  Iwwer d ' Buch:
  
  
  Iergendwou op de Bahamas exzentrescher Geschäftsmann organiséiert eng wilde Orgie mat der Participatioun vun Hippies, Sex an Haschisch. Awer a senger Fräizäit vun de räiche Mann huet Spaß mat Rakéiten-Komplex vun der Zerstéierung. Poren "Master Killer" Nick Carter op de Wee. Geféierlech Tour des Todes. Well et noutwendeg ass, [änneren skrupellosen verrécktener reeche. Trotz eis wat. Schwiereg Aarbecht och fir Nick Carter. Virun allem, wa sech herausstellt, datt sou Hippie, wéi Anton, gefährlicher nackt, wéi déi coolst tools fir d ' Gangster.
  
  
  
  
  Lëtzebuerg
  Kapitelen 3
  
  
  Kapitelen 4
  
  
  5 kapitelen
  
  
  8 kapitelen
  
  
  9 kapitelen
  
  
  Ufänken 10
  
  
  11 kapitelen
  
  
  Kapitelen 13
  
  
  Kapitelen 14
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Nuecht Vum Rächers
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Nuecht Vum Rächers
  
  
  lovelace Leo schklowski an Erënnerung un de Verstuerwene Jong Anton
  
  
  Etlechmol: Night Of The Avenger
  
  
  
  
  Dat éischt Kapitelen
  
  
  Dir, gedréint huet sech ëm a gesäit de Mönch an der giel Kutte, Fouss mimmo, mat gesenktem Kapp an falteten d ' Hänn zum Gebiet. Superheld fragile Kierper ass nëmmen, datt наткнулось op mech. Wéi en zu sech komm an ass, ouni aufzublicken, eis net gesinn, mech, eis, d 'Äerm, d' Männer op deem Bürgersteig.
  
  
  Virun mir de schwaarz jonk. Hien ersetzen mat nackten moere Broscht a kräfteg beweegt knorrigen Knien. Hie gesäit sou Elend, sou hungrig, datt meng Hand automatesch Gräift ze leeschten. Awer hien flitt mimmo menge Ielebou an verschwonnen, éier hien schwéier emu Mënzen.
  
  
  Eng Sekonn méi spéit meng Opmierksamkeet op sech huet elegant gekleidete Fra, elegant mat Bléck aus der "Rolls-Royce". Op de Präis vun der Kleedung ee Honnerte vu hungrigen Mënschen op der Strooss war et méiglech, am Laf vum Mount ze füttern.
  
  
  Et ass nëmmen gewöhnungsbedürftig un Geescht biegen контрастам Calcutta, wann an siwe Meter vum Gebai ewech ertönte eng Explosioun. Fënster hervorgestandenen, a platzen, wéi перекачанные Luftballons.
  
  
  Si gesäit, wéi d ' Splitter virgedrongen an de halbnackte Kierper Äerm a Rëss Si an engem Paräisser Kleid Fraen ronderëm "Роллса". Si héieren Mënschegejhäiz an d 'Stöhnen weh, dann eng onsiichtbar Faust Drock Probenahme Loft virgeschloen mir op d' Broscht an klopfte mam Fouss.
  
  
  Den Damp ass an hanner Steng, летевшими op der Strooss an врезавшимися an Autoen, geparkt virun. Ier Dir d 'Bewusstsein verluer, gesäit, wéi gefall d' iewescht Stäck vun de Gebaier. Lues, wéi Wachs Schmëlzen, Entworf verluer seng Form, wann Stahlträger verbiegen, an d ' Bretter gerappt a verstreet. Ëm mech erëm regnete staark d ' Stad vun de Steng an Zement-Block.
  
  
  Wann Fremdkörper gestoßen mir an de Genéck, dee Schmerz war unerträglich. Si, ich erinnere mich, wi ganz kloer, an huet geduecht: "Ech wäert stierwen". A Si huet nach net eemol ugefangen huet, sech op d ' Aufgab.
  
  
  Dann ëm mech gouf et schwaarz, an Hire Schmerz net méi spürte.
  
  
  Mech ass et déi eenzeg Audio-iwwerdroung Sirenen, jenen komesche englescher Gudkow, déi méi a Fro koumen fir de klengen europäesche Polizeiautos, wéi fir eng grouss Cadillac-Krankenwagen, stinn gebliebenen puer Zentimeter vu mengem Kapp op dem Bürgersteig.
  
  
  Dir, spürte, wéi een zitt d 'Schierbel ronn ëm mäi Fouss, an ech héieren eng Stëmm vertraut, d' zu mir aus der Wäit.
  
  
  'Nick? Bass du dat?'
  
  
  Korkenzieher geschengt mir domm. Awer d ' Stëmm gefuer Fort, ze widerhuelen, Korkenzieher, a Si konnt net Äntwerten. Mäi Mond war voller Stëbs a Stécker vum Zement.
  
  
  — Si Liewen nach, Nick? Hörst du mech?'
  
  
  Mir ënner d ' Äerm hob a staark Männer virsiichteg hoben mech op eng trage. Si louch flaach, während ech Fort gouf an de Krankenwagen, awer Si sel, wann den ale "Cadillac" gehalen an Чоуринги Road.
  
  
  Mann, de mat mir geredet, op der Strooss, et net; mat mir mozart nëmmen Dënn медбратья-Indianer, an hien Iech net vertraut.
  
  
  Net, datt ech hat ganz Vill Suen. Mech méi störte Waffen, вшитое a mäi Kostüm.
  
  
  Aus der Fënster gesäit, knuppert d ' Quantitéit op der Strooss virun der dampfende Ruine vun der gesprengten Gebai. Vill Leit angezündet Steng mat verwundeten um Bürgersteig, an aner schluss mat Steng Polizeiauto. D ' Police geschéckz hat an déi ganz Vill Patronen mat Tränengas, an et huet geschengt, datt en Opstand unvermeidlich.
  
  
  No engem Moment, "Cadillac" d ' Quantitéit hanner sech, a, wann een net grad weh Goler an Schmutz am Mond, et huet sech Touristen op Exkursionen.
  
  
  E éierlech Guide hätt beschreiwen Kalkutta, wéi "d' schmutzigste, déi meescht knaschteg, d 'Kranken, morschen Stad vun der Welt".
  
  
  Awer fir e puer Quartale Чоуринги Road ass en Vue fir d ' Handelskammer. Muséeën, Autoritéiten, kleng Hoteller a geräumige Haiser op béide Säiten gesäumt, awer fir ih eraus ware sech d ' Saache, vun deenen déi westlech Mathematik gi wier falsch.
  
  
  Kolkata, wéi déi meescht stickigen, überfüllten Stied, — ëm eng vun de gréissten op der Welt. Nëmmen d ' Slums sinn lëschte. Eng Millioun Awunner vun der Stad am Allgemenge keng Wunneng hunn. Si Liewen op der Strooss, um Bürgersteig, a Parken an an ëffentleche Gebaier. Wann Dir net betteln a klauen, fir am Liewen ze bleiwen. Ganz Familljen gebuer ginn, Liewen a stierwen, ouni selwer d 'primitivste en Daach iwwer dem Kapp, net zu enger besserer Positioun wéi d' Raten, mat deenen Si kämpfen wéinst dem Mülls.
  
  
  An der Nuecht d 'Reie vun der schlafenden Leichen erënneren, déi fir d' Ordonnéiert dann Epidemie. D ' erfollegräicher Liewen an de Slums oder буэсти, deenen den Daach erhieft sech op koméi Meter iwwer dem Buedem. Web-Waasser — dat ass илистая an unsäglich verschmutzte Waasser vum Floss Hugli.
  
  
  Si erinnerte sech, Wéini Si d ' Lescht kéier gouf zu Kalkutta. War Reeperiod, an an de Stroosse floss d ' oppe Kanalisation.
  
  
  Sou wat géif ech net besonnesch drun interesséiert, op dëser Rees. Si goung, fir do am Optrag, ech weess, datt d ' Stad ass eng Jauchegrube Krankheeten an Schmutz.
  
  
  Fréier war dat d ' Hoffnung op besser Zäiten. Am Joer 1947, wéi d 'Englänner hunn d' Land d 'Onofhängegkeet, d' nei Partei vun de Kongress huet verrückte Verspriechen, eng besser Zukunft Dank der Demokratie, mä mat Iech Frettchen Kalkutta nëmmen nach méi am Sumpf festgefahren.
  
  
  Am Joer 1971 Awunner vun der Stad an Hir Verzweiflung ofgestëmmt fir d ' Kommunisten. Awer dës Hoffnung net erfëllt. D 'Kommunisten och net kontrolléieren konnt d' Stad, sou interveniert d 'Helmut an erkläert d' Kriegsrecht.
  
  
  Am echte Profien Kolkata geschengt net déi gëeegent Stad fir Agente AH . Awer ech hat den Uerder ze follegen, an d ' Noriicht, komme mir zu Nice, war ganz kloer.
  
  
  "Ginn Si op Kalkutta, wéi méiglech", erklang et. Dofir opféiere Hir Müll ronn ëm attraktive franséisch Gräfin an Ludwig op den éischte Fliger, Reesen an den Osten. Elo, no enger Stonn, dann Landung in Kalkutta, Si gouf an engem Krankenwagen, gesinn Wonnen an gratulierte sech selwer mat deem, wat Live.
  
  
  Virun dem Spidol ech op wackeligen Been klëmmt ronn ëm d 'Maschinn an huet refuséiert d' Offer медбратьев bréngen Si mech an en Krankenwagen. Gëtt et eng jonk Infirmière mat weichem bronge Leder a schéine Arsch nom geschäftigen Korridor. Dann, wéi mir billersträifen déi normal Form, Si huet mech an e separate Raum an liess waard op den Dokter.
  
  
  No enger Stonn koum Hawke.
  
  
  Dir, schaute hie mat oppenem Mond. Si geduecht, et war e superheld d ' Stëmm, déi Si gehéiert полузасыпанный op der Strooss, awer huet superheld Delirium. Souwäit ech weess, war hien a sengem Arbeitszimmer, am Gebai vun der Uno Pressen an telegrafische Déngschter am Dupont Circle zu Washington.
  
  
  Hien huet net eemol gesot, "bonjour". Nëmmen hien runzelte d 'Stir, geholl e ronn ëm Hir Billigen Zigarren an d' Spëtzt abgebissen. Hien zündete Si mat sichtlichem Cadeau.
  
  
  Fir Hawke Zündung Zigarren — Praktizéiert, an d ' Manéier, wéi hien hält säin Mond, gëtt aus, wat hien am Sënn hat. An dësem Moment entweder hien besuergt war, oder gelueft eng nei Situatioun.
  
  
  Wéi hien aufblickte, dann, wéi löschte d 'Streichholz, hien huet geschengt mech fir d' éischt gesäit.
  
  
  'Wéi fühlst du dech?'
  
  
  Hir bis hustete nach e wéineg Stëbs ëm den Hals a gesot: "Jo, Sir. Mir gutt.'
  
  
  Hien nickte, offensichtlech gefreet.
  
  
  — Hutt Dir net gesot, datt op Kalkutta, sot ech.
  
  
  "D' ännerungen op de Pläng", sot hien. "Ech koum vun engem treffen zu Peking. Koum fir kuerz Zäit. Si wäert zu enger Stonn no Doheem.
  
  
  Hawke schaute offen op mech zréck an runzelte d ' Stir.
  
  
  — Du wäerts unvorsichtig, sot hien eemol. "Ech koum dir de ganze Wee vum Fluchhafe. Hie war net emol e Block hannert iech, wann d ' Bomm explodéiert.
  
  
  Dir, schaute hien un. Hawke war e erfahrener Agent an net vergiess, mee ech muss léieren, datt mir iergend een follegt. Zu ménger Aarbecht laang Si sech net Strecken, wann Se net mierken, wat hannert dir observéiert.
  
  
  — D ' Bomm war fir mech bestëmmt?
  
  
  Hie sot Neen. Vläicht net. Et war d ' russesch Gebai, Technique-Wunnengen HANDELSVERTRETUNG. An dat ass en Deel vum Problems".
  
  
  Mäi CHEF gammastronomie e klengt Pak, deen hien matbruecht.
  
  
  Dat, wat en hat, war wéi eng rostige Dous mat Müll zerstéieren. Etiketten net war, an op där Säit weltrauman d ' Sécherung. Hie gesäit net gefährlicher wéi d ' Bomm Verkeeft.
  
  
  "Dat ass en, Kostja wat dir op Kalkutta", sot Hawke. "Rohrbomben".
  
  
  Si lachte. Dat kann net sinn ernst. D ' Saach geschengt net zu enger realen Eescht. — Kaliumnitrat, sot hien. — D ' Striewen vun der Bank a Sécherung. Käschte - zwee Rupien.
  
  
  "Zwou четвертака", — huet et no.
  
  
  'Genee sou. Recht gënschteg, souguer an engem Land wéi Indien. Awer dat ass déck genuch, fir d 'Bee abreißen oder sprengen d' Gebai. Vläicht méi staark wéi eng Wasserstoffbombe, wann Se ih genuch a benotzen als politesch Hiewele.
  
  
  Déi kéier war ech an der Rei, d ' Stir Runzeln. Hien huet mech überrascht. Hawk war kee Mann anfällig fir преувеливанию, awer hie Schwätzt vun handgefertigten Steifigkeit sou, wéi wier et d ' Atombomm. "Zanter de leschten Deeg dräi Russen Gebai zu Kalkutta goufen zerstéiert dës billige Bommen. HANDELSVERTRETUNG an zwee russesch Entreprisen.
  
  
  Si gefrot. - "Na an. Zënter Wéini ass d 'Frettchen AH suergen, datt d' Russen et ginn wierklech Sauer sinn?
  
  
  "Eis roude Frënn Jeitzen iwwer d' haarde Muerden. D 'Police huet, datt d' Dosen produzéiert vun der amerikanescher Firma National Can Company.
  
  
  "Mee Si sinn verkaf op der ganzer Freibad".
  
  
  'Spillt keng Roll. Op eis deem Drock. Et geet ëm Revanche. An et gëtt Rumeuren doriwwer.
  
  
  — Rumeuren?
  
  
  "Schwätzen Si iwwert déi grouss Revolt".
  
  
  — Wéinst irgendwelcher Billigen voller numm?
  
  
  Hawke kaute погасшую Joint. Superheld Gesicht war düster. "Jo, wann d' Loft ze ih genuch un de richteg stellen..." Hien zuckte mat de Schëlleren.
  
  
  Hie geet mir en dënnen Ordner mat engem entschuldigenden Gesichtsausdruck. "Dat ass alles, wat mer hunn. De Problem vum Ministère fir auswäerteg Ugeleeënheeten del, sou datt mir léisen et duerch eist Konsulat. Ech mengen, déi hu well eng Iddi fir dech. Weg Kontaktéiert Randy Welt. Hien ass Controlling Agent AH . D ' Kontaktdaten gëtt et op de delle. Hien seufzte a gesäit net sécher. Dat war hien net. "Mir wëllen am Keim ze erstécken. Bei dëser Saach gëtt et e Geroch, deen eis net gefällt.
  
  
  Hien nees verstummte, wéi ee bedauern iwwer dat, wat gesot gëtt. "Nettopai eraus, ween Bommen produzéiert, a schenken dësen Thread. Agéieren ouni Grenzen.'
  
  
  An der delle hat zwou Noriichten vun Randy Eleng, soss näischt. Si kréien kéint méi Informatiounen fir Zeitungen. Et muss dësen Information blann ze Folgen, an d ' gefiel mir net.
  
  
  Et gesäit Hawke, waart op méi vun him.
  
  
  — Du weess genee sou vill wéi mir elo, Nick. Mir konnten net wëssen näischt doriwwer", sot hien. "Fir ëmmer mat deem séier ze verstoen. Mir hu keng Zäit fir eis, op eng Alyt Fuerschung, eis selwer op eng sorgfältige Analys. Wieren Si also virsiichteg. Mir hu keng Ahnung, a wat mir eis well einlassen.
  
  
  — D ' nette Saach (Déngens, sot ech.
  
  
  "Et wier wünschenswert, domat mir Iech méi erzielen. Randy Welt seet, datt hien en Hond, dee beschäftegt sech mat der hëllefe kann. Am Laf vum Joer hat hien déi Däitsch Elsässer Erkennung vun explosiver aktive Substanze. Et ass bal onméiglech, awer probéieren Si et. An dësem Fall brauchen mir alles, wat mir kréien kënnen.
  
  
  Hien schüttelte d ' Äsche vun der Joint an втер superheld Stiwwele an de Buedem. "Mir wësse wéineg iwwer d' Bewegunge vun de Russen an dësem Gebitt. Si hunn hei, wéi d ' mannst eng Persoun, a vläicht och méi. An d 'Chinesen kënnen och aktiv sinn".
  
  
  "Meng Vläicht?"
  
  
  Hawk huet mir d 'Aktentasche, Reisepass an d' Hallschent vun der Tickets fir den Fliger.
  
  
  — Si Howard Matson. Leschte Mount wollten Si billige Salpeter am Wäiten Osten. Si sinn Hiersteller vun Feuerwerkskörpern.
  
  
  Si huet de Pass an schaute eran, fir ze mierken, wou Si anscheinend gebuer gouf und gelieft huet a wou sech mengen fiktiv Firma.
  
  
  D ' Posch war voller Papiere, déi am Zesummenhang mat Freedefeier, Formelen, Traitéë aarm spaweck -, Estrich-Verkaafen, Griffe an Ablagen. Genuch, fir enger kuerzer iwwerpréife ze Matmaachen. Hawke kramte an Hirer Posch an ass de Schlëssel aus dem Hotel. Hien huet et mir.
  
  
  — Am Zimmer gëtt et d ' Schweden. All perséinleche Saache, déi Si brauchen. Vill Gléck.'
  
  
  Hie koum den Dag, an hie goung, ouni sech umzusehen. Si war nees eleng. Tattered Steng an израненый, schmutzige formatioun an der Stad, op enger Missioun, déi sech mat der hätt mech bal umgebracht, nach ier hien huet ugefaangen ze handelen.
  
  
  Den Dokter, dee Si besicht huet mech Geschwat, deen Englesch studéiert op der Universitéit vun Oxford, a mech gründlich ënnersicht.
  
  
  "De Skelett ass net gebrach", sot hien. "Keng kär Verletzungen".
  
  
  Hien direkt den Interessi u mir verluer. Hien huet e Rezept fir Schmerzmittel a verschwonnen. No enger Stonn ass et ronderëm d ' Spidol, a Just sichen.
  
  
  Nees stehe ech baussen, an där Hëtzt, geduecht, datt et iwwer d 'Kleedung, d' Hawke fir mech gekocht am Hotel, a gehofft, datt hie gewielt déi einfachst a coolste Kostüm. Awer net nëmmen Savchenko huet mech Schwitzen, wann Se sel an d ' Kabinn. Et war eng Aufgab. Hir Panzer op Si blann an ouni een eenzege richtege Abholung oder Schlëssel. Mir huet et net gefall.
  
  
  
  Kapitelen 2
  
  
  
  
  Бертрум Dzh. Слокум gesäit typeschen Diplomat. Hien war méi grouss wéi fënnef Fouss, mat der Sëlwer-ugeriet Hoer an engem sorgfältig gepflegten Schnurrbart. Op nen waren ganz graziéis Ballettschuhe, en deieren Anzug vu gudder Schnëtt an Manschettenknöpfe un de ärmeln gestreiften Hemd. Wann hien streckte d ' Hand aus, op sengem Kapp koum en schnelles lescht, dat sech direkt verschwonn.
  
  
  — Mä, Mr. Carter. Si gehéiert geschriwwe Saache iwwer Si.
  
  
  — Matson, sot ech. "Mir ginn eis gewhnen mir zu mengem камуфляжному Numm".
  
  
  — AH, jo, natierlech. Hien andeems versioune mech sëtzen gepolstert an horst samt Sessel nieft dem superheld polierten Schreibtisch. Op dem Dësch et net eemol Telefon, fir d ' Opmierksamkeet abzulenken vu schéiner körnigen Muster nen.
  
  
  Gefrot fir hien. - "Si sinn doriwwer informéiert, Wéini Frankräich verlooss?"
  
  
  'Net ganz.'
  
  
  "Mmmmm. Elo, et huet nach véier Explosiounen, dorënner eng, déi Si nëmmen entgaangen sinn, datt haut. De russeschen Konsul offiziell leet d 'Autoritéit an d' usa. Si fueren Fort ze schécken, op d 'Kostenvoranschläge fir d' Erëmaféierung an d ' Lëscht vun den Dout Russen. Bis datt d ' Rechnung ass ongeféier zwanzeg Milliounen US-Dollar.
  
  
  'Dat ass lächerlich. Wéi kënne Si beweisen, datt mir...
  
  
  "Si kënnen net".
  
  
  "Mir sinn dofir verantwortlech ass?"
  
  
  — Neen, Neen, natierlech net. Mir unwissend wéi all aneren. D 'Russen gestern verdeelt op all d' Mataarbechter vum Konsulats Pistoulen. Si hunn do sechsundzwanzig Mann, ech kann dat net verstoen. Dat ass eng grouss Spionage-Netzwierk, Stëmm an alles. Hie mécht eng Paus an ass e Hl zu mir duerch Umschlag. "Washington geschéckt Iech eng Noriicht. Et codéiert. Och Si Wisen eis op d ' Zesummenaarbecht mat Iech komplett.
  
  
  Слокум Stoung op an ass zum Fënster. Wischen mat der Hand iwwert d ' Gesicht, koum hien zréck.
  
  
  "Carter... ech mengen Matson... mir mussen direkt leet dësen Thread getraff an cleaning de Russen. Dat ass den éischte Fleck an ménger Carrière. Siebenundzwanzig Joer am diplomateschen Déngscht, an huet elo den.
  
  
  — Ech wäert alles maachen, wat an ménger kraaft steet, Mr. Слокум. Awer ech brauche e puer Saache. Fofzeg Och Munitioun fir e Standard-9-mm-Pistoul "LUGER", eng gutt kleng automatesch Pistoul 25-Kaliber an zwee fragmentgranaten.
  
  
  — Mr. Matson! Seng Diplomat a Waffenhändler net. Si lachte. "Si wëllen hien hunn diplomatische Gespréich mam Terroristen, wërft d' Bomm zu mir? Si schaffe Hir eege Methode, Si gebrauchen Hir. Ech brauche d ' Auto nach an dausend Dollar an Rupien net méi als zwanzeg Banknoten.
  
  
  Слокум fir e Moment gesäit mech un, an Si gesinn d ' Missbilligung an der superheld-Usiicht. Am superheld perséinleche Interpretatioun opgehalen Si war ценымногие ënnen superheld. Awer am Moment ass hien zu mir brauchte. Ouni eppes ze soen huet, huet hien de Gruppebesetzung an huet ugefaangen, Befehler z ' ausstellen. Während hien domat beschäftegt war, säin Umschlag gammastronomie, déi hie mir ginn huet, a änneren / d ' hannet zuelen a Buschtawen bedruckt. D ' Nouvelle gouf geschriwwen an пятигрупповом Feld Code AX. Si géif léiwer direkt zerstéieren Noriicht, awer eng Noriicht a fënnef Gruppen en net расшифруешь, dofir leet superheld pro Minutt.
  
  
  Слокум huet mir de Autoschlüssel an en Rupien, ëm déi sech d ' meescht goufen staark потрепанны, an alles, wat Hir Hotel. Den Schlüsselbund geklopft gouf трехконечная Stär am Krees. Bedeit, d ' Schlëssel waren aus der "Mercedes", vläicht aus der eegener Maschinn Слокама. Op d ' mannst ass hien e puer Affer ze bréngen.
  
  
  "Mr. Matson, Washington mech gefrot, Si drun erënneren, datt dat de Fall ass, dréit an sech d' Somen vun der Konfrontatioun tëscht den USA a Russland. Et entsteet den Androck, datt d 'Roll vun den Täter eis auferlegt, a mir hunn net d' Entscheedung, seng Onschold ze beweisen. Wann déi aktuell Zuel vun den Explosiounen ze erhéijen oder méi untergehen Mataarbechter vum Russesche Konsulats... — fir Saachen wischte Hie sech. Слокум schwitzte a sengem kühlen Büro.
  
  
  — Majo dann, hei zu Kalkutta, konnt fänken ëmfangräich Guerilla-Krich. D 'Amerikaner an d' Russen ginn d 'stierwen am Niemandsland — eng erschreckend Perspektiv".
  
  
  — Wann et geschitt, Mr. Слокум ech Se net brauchen. Dann brauchen Se Marines.
  
  
  No enger hallwer Stonn zréck an säi Hotelzimmer, Si geknéit, ier e sech iwwer enger verschlüsselten Noriicht, déi duerch d ' USA krut. D ' Uweisung war kuerz.
  
  
  "Ech schlage virun, Se a Kontakt a Kontakt mat Чоэни Мехтой, Duechter vun engem bekannte industriellen. Bekannt als Indian Agent d ' Klass M4, ih ënneschter Klass. Verbesserung vun Courrier. Et schéngt, schafft nëmmen an Deelzäit. Kann nëtzlech sinn, Subventioune fir Besonnesch Erausfuerderunge Kalkutta. Et ass bekannt, datt Si sympathisiert mat den USA, ass et awer net weist säi ouni Vläicht". D 'Nouvelle hat keng grouss Saach, mä awer, et war d' Ënnerstëtzung. Op jiddwer Fall, et huet mir e potenziell Kollaborateur, an elo zu Kalkutta war et zimlech wéineg mat Iech e Frettchen, wéi d ' US-Regierung versah Pakistanis an ih-Krich mat Indien. Si blätterte duerch d ' Telefonbuch, bis hien endlech fonnt huet, numm Editor englesch Zeitung. Si gefaart Auteur-als Freelancer a krut vun der nakh de gréissten Deel vun der noutwendeger mir Informatiounen. Чоени Мехте war zweiundzwanzig Joer, ongeféier fënnef Meter grouss, a Se war e Brahmane op der héchster Kaste. Si huet zu der Schoul an der Schwäiz an dem Mistelzweig Ruff Amateuren vun Ausstoen. All Dag huet Si am Tennis am Klub "e Bat an e Kampf" an der Géigend vum Park Plaz.
  
  
  Treffen mat Hir war einfacher, wéi Si geduecht. Si war grad an engem Club, wou Se gewonnen, wat d ' Engländerin. Dann, wéi et fir de Barkeeper zéng Rupien, hien huet mir gesot, dass Dir Lieblingsgetränk Чойни gouf Brausetabletten Gin, sou huet et mat sech huet zwéi Glieser, wann d ' Schossel op den Tennisplatz.
  
  
  Si scho géint d ' Rivalin.
  
  
  — D 'Spill ass geflunn, sot Чоени, a Richtung op d' Gitter.
  
  
  — Dëse Runs lount sech, fir ze drénken, sot ech, streckte hey d ' Glas.
  
  
  Op Hirer Gr koum хмурость, dat sech nees verschwonn. - Si fiert Fort.
  
  
  "Déi ronderëm d' Frënn zu Monte Carlo benotzerkont mir, mech an Si schaffe, wann et irgendwann wäert an zu Kalkutta. An Stëmm Dir hei.
  
  
  'Jo.' D ' Stëmm aus no war déif an angenehm, mat engem liichte englescher Jesse an engem Spaweck vun Snobismus. 'Frënn, d'...?'
  
  
  Si lächelte. "Deet mir Leed, ni Numm nenne. Einfach nëmme Frënn.'
  
  
  Elo an den Ecker vun der rta huet e lescht. Si war schéin, mat engem liichte olivenhaut. Aus no waren brong Aen, schwaarz a graziéis Haare, zwee Zöpfe hänken an der bis an d ' Mëtt vum Rückens.
  
  
  "Ech denken, du mëss Witze, awer merci fir den Drink", sot Si. Si huet en op Schwedesch an huet mir déi Mysteriéis. 'Wëlls du mol haalt Dir mech? Wann Dir wëllt, waard Dir d ' Enn vum Concours... kënne mir schwätzen. Si lachte. — Bestëmmungen iwwer eise Frënn zu Monte-Carlo. Si war ni do.' Si gedréint huet sech ëm a gewisen mir seng viraarbechten Arsch ënner engem kuerze wäissen Tennis-Kleid. Si war glécklech, datt een op d ' AH virgeschloen installiere ech dëse Kontakt. Et kéint e wéineg abzulenken, déi ech während dësem Optrag.
  
  
  Чойни huet gutt et war déi haart Opschlag mat der Wierkung vun der Rotatioun. Si huet d ' Lescht Set, sechs-eent a koum op mech zou, wischte sech de Schweiß vun der Stier.
  
  
  'Gutt.'
  
  
  Si lachte. "Dir oder vu mengem Spill?"
  
  
  'Béid. Du bass déi éischt Fra, déi Dir Gesicht gesäit mat de Been offen.
  
  
  Чойни lachte op an hat ech Dir d ' Getränk. "Ech скандалистка. An der Schwäiz oder London et gëllt als ganz elegant. Si geet d 'Getränk op d' Couch an gedréint huet sech zu mir, Si Mieder vum Kleides spaweck Hir schéine Brüste. Si bewosst iwwer d ' Wierkung. — Si sinn Amerikaner, net wouer?
  
  
  — Wierklech, an ich freue mich mat HEMA ze Iessen. Wéi wier et mat deem?
  
  
  Si gesäit überrascht ze sinn. 'Firwat?'
  
  
  "Du bass schéin, intelligent, sexy. An Hatt war midd, mir ass och langweileg, an ech muss mat HEMA dann den Owend ze verbrauche. Si hat déngscht. "Entschuldigen Dir, mäin numm ass Howard Matson. Et a ganz New York City, an et hei ze kafen Freedefeier.
  
  
  "A Si interesséieren Bommen?"
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Den duerchbroch e Wahnsinn". Si mécht eng Paus. 'Firwat net? Si nëmmen ginn überrascht sinn, wéi langweileg kann. Datt, wann, dann Iesse mir bei mir an der Wunneng ronn aacht Stonnen?
  
  
  "Ech wëll net dozou féieren Si ärger..."
  
  
  "Ech wäert mäi Chef, sou war et einfacher". Si lachte a Stoung op. 'Et wäert eng Dusche huelen. Gesinn mir eis haut Owes.' Si gedréint huet sech ëm an ass zum Klub. — Hey, Si weess guer net, wou dir wohnst. Ech goung Dir no. Si blouf stoen.
  
  
  — Mr. Matson, hunn Si gewuer, datt ech hei sinn, op deem Tennisplatz. Si erfuhren, datt ech e bëssen gereest, a Si gi wahrscheinlech bestochen begéint, fir ze wëssen, wat ech trinke. Sécher, Si hunn keng Problemer mat der Sich no enger Plaz, wou Si wohne. Wann Si keen Erfolleg hunn, ech erschrecken, Si verpassen Hir Beroder.
  
  
  Si gedréint huet sech nees a goung an d ' Dusche. An der Géigend vun der weiblecher Umkleideräume Si gesäit bleift Se stoen a Schwätzt mat engem ale Mann düster. Club Astrolog, geduecht ech. Op der Plaz, wou Se gespäichert huet, Si konnt gesinn, superheld-Bibliothéik fir Astronomesch Berechnungen an de Baren op Birkenrinde, an ech war kräft, gefrot, ob Si säi Rot a Bezuch op mech.
  
  
  Superheld Änneren erinnerte mech op den zwou Gesichtern-modernen Indien..., d 'Partei vertrieden d' Garantie vun de Fraen, wéi Чоени Mehta, an enger urfernen Vergaangenheet, цепляющемся fir Si Tentakeln Reliounen an Okkultismus.
  
  
  Dës Mehrdeutigkeit kann mäi erschweren d ' Aufgab. Nodeem Si de Club, Dir entscheet sech, direkt Kontakt mat lokale Controlling Agent AH . Vläicht kéint hien mir hëllefen, déi Kultur fir besser ze verstoen, wou e puer Leit goungen nackt duerch d ' Stroossen a вымазывали säi Kierper mat Äschen, während déi aner entsprieche Lidschatten an Lippenstift.
  
  
  Si bewosst ganz wéineg iwwer Randy Welt, obwuel héieren superheld Numm virun. Hie war voll besat, an huet misse wierken wéi e Polizeihund, an den Observateur, d ' Gewährleistung der Sécherheet fir ons Leit, déi an Indien oder duerch vorbeifahrende no.
  
  
  Et war bal véier Auer, wéi Si ukomm bis de superheld, Shop, Buchhandlung mat der normaler Bettler virun der Dier. Dës kéier ass et eng Fra war. Si kéint soen, dat ass no dem Wuert "Kader", вытатуированному op Hiert Gesicht erëm an Sanskrit.
  
  
  "Hare Krishna, Hare Rama", séngt Si ënner Saris an Schals.
  
  
  Et ass séier mimmo no. Souwäit mir bekannt ass, et kéint och en Agent sinn, en Observateur Randy Welt oder Vertragspartner Kommunisten.
  
  
  Si parkte de Won zwou Blocks vum Geschäft a Lénks "Mercedes" virun dem Zaldote-Indianer stinn duerch d ' elende Strooss. Hie Stoung mat dem Gewehr an der Schëller, an Hire superheld кивку erkannt, datt hie fonnt ze iwwerwaachen Maschinn.
  
  
  Bléck superheld Gewehre widderluecht goufen an de Medien d ' Noriicht mir iwwer Вильгельмине an engem Holster ënner ménger lénkser Hand. An dann hat ech e Hugo, meng laanger Stiletto, zouverlässegen Stroum un mengem rietser Handgelenk, wou Si kréien konnt, superheld pro Sekonn.
  
  
  Si war bereet ze handelen an zu Kalkutta, a behalen wachsam. Si ass virun dem Geschäft, beiläufig, probéieren ze gesinn, ob et eng Hintertür.
  
  
  Souguer ëm hallef fënnef op der Strooss war ëmmer nach stickig a waarm gemaach. Wäiss Steng spiegelten d ' Sonn op mech vun allen Säiten. Op der Eck huet Si Чоуринги Road an ass fir d ' Récksäit vun der klenger Buchhandlung.
  
  
  Hire Panzer laanscht de schmuele Stroossen a museschen, dass sech eppes geännert huet. Rhythmus vun der Straßenlärm war anescht. Element vun der Kaméidi joresréckbléck. Dir, gedréint mech ëm, a gesäit nëmmen zwou zerlumpte Jonken, niemandem eppes fir Si erëm net méi wéi aacht Joer. Un Hinnen waren kleng Steng, gebonnen un de Seeler, déi Si op kuriose Aart a Weis gouf, ausgoend vun Zeigern, an dann обрывая superheld, d ' Spill, déi Se gespillt hunn, während Se ze Fouss.
  
  
  Ech goung weider a gesäit sech ëm Commerce, wéi Wanderen Tourist oder Geschäftsmann, d ' Duerchféierung vun der Fräizäit an enger relioun Stad.
  
  
  Ech weess net, firwat, museschen hie sech onwuel, an déi net gewagt, de laden ze betrieden Randy Welt. De luede war elo zu engem Véierel hannert mir, an ech blouf stoen, an där Virgesinn zréck, wéi hien héieren, wéi e Mann kënnt direkt op mech geziilt.
  
  
  Superheld den Tempo huet sech vergréissert, a Si instinktiv gedréint huet sech ëm. Fir d 'éischt gesäit Si d' Messer, an dann d ' Hand, kompriméiert superheld.
  
  
  Inder fluchte ëmmer индусски. Hien hat d ' Messer низменному an um Schreifdësch. Eng Sekonn méi spéit zückte Hir Hugo an déi Riets Hand an ass zum maachen dovun.
  
  
  De Kerl war e gudder, awer keen Expert. Hien huet eng Finte, blouf stoen, gedréint huet sech ëm a virgeschloen huet. Awer ech bewosst, wat hien vorhatte. Als ob hie gemaach nëmmen en Deel vu senger Ausbildung. Et parierte de Runs, a mäi Schwäert déif durchbohrte Emus am Handgelenk. Hien huet säi Messer a versicht ze flüchten, mee hien klopfte superheld Bee. Ier hien et gepackt, ze sprangen op mech, Dir, drückte Bee un superheld Broscht a opféiere émile reuter Kierper vun de Steng.
  
  
  — Ween bass du, giff Schneider? Hien murmelte en Numm, mä et huet mir näischt gesot. — Ween huet iech geschéckt?
  
  
  Hien schüttelte de Kapp. Widerhuelen Si Korkenzieher op Englesch. Hien nach ëmmer net äntwert. Superheld Handgelenk blutete. Si hat op, awer hien zuckte mat de Schëlleren. HEMA war dëse Kerl? Si muss et wëssen. Hien ass einfach änneren oder versicht mech zu verbaant op verlaangen?
  
  
  Dir mein Schwert op superheld Kehle an поскоблил Haut superheld, andeems Dir en dënnen Stroum Rinnsal Blutt. 'Wer?' erëm gefrot fir Si, an der Hindu-Sprooch.
  
  
  Hien gammastronomie mécht d ' Aen an déiwe Schrecken. Hien zurückgeschreckt. Si drückte méi staark op d ' Klinge, a gesinn, dass hien kerbte engem Brochdeel Millimeter méi déif. 'Wer?' Si gefrot erëm. — Zakir, sot hien, zusammengekauert, wéi schmerzhaft. "Seet mech Zakir".
  
  
  — Zakir, ween dat ass?
  
  
  Hien keuchte an gammastronomie mécht d 'Aen nach méi breet, wéi hie gesäit d' Blutt, капающую mat superheld Handgelenk. Nächst Zil superheld rutschte zur Säit, an hie verléiert d ' Bewusstsein.
  
  
  — Giff Schneider, murmelte ech.
  
  
  Hir Hotel vill méi gewuer. Ob meng Vläicht schonn entdeckt? Ween Zakir? Kann einfach billige Gangster.
  
  
  Dir, geknéit, ier e sech ze féieren, superheld am Sënn, mee war gezwongen, sech ze erginn, wéi op der Strooss koum eng Grupp vu bunt gekleideten Indianer.
  
  
  De Mann virun eis war noenee an engem Kleid Braut Faarf-ocker a reiderstatu Kopfschmuck. Superheld Braut am Schleier war Wuerzelen alkohol zu him drëttel seidenen Schnur. Hannert Hinne sinn d ' aldringen, e Zitéieren oder méi Räich gekleideten famill.
  
  
  Beim Festleeë vun der Täschenauer, vu fléissendem ronn ëm de Mann op dem gehsteig, d ' Grupp verhäerte. Si schauten erwartungsvoll op mech.
  
  
  Ech hat keng aner Wiel. Passéieren kann fënnef Minutten, ier de Mann mat engem Messer kënnt an sech selwer genuch, fir ze schwätzen. Zu där Zäit war eng grouss Mënschemass versammeln. Et war keng ideal Situatioun fir d ' Ëmfro vun där Persoun.
  
  
  Si mech gefrot, ob hien eleng. Iergendwou an där enker Gasse, wahrscheinlech, mech wartete superheld Geschafft? Ech goung séier, dann ersetzen duerch d ' Gasse an bog op eng aner Strooss, ier hie sech. Si schwitzte a sengem neie Anzug versicht, sech z ' orientéieren.
  
  
  Si bewosst, datt dëse Mann versicht huet, mech ze verbaant ginn, mä firwat? Well ech war Nick Carter oder vläicht fir, fir sécherzestellen, datt ech hat e puer Rupien an der Posch?
  
  
  Wann Si et gepackt an der Buchhandlung, Si huet sech entschloss, duerch d ' Hintertür. Si gehalen Gasse zu enger Sackgasse an d ' kritesch beäugte huet. Si konnt niemanden gesinn, näischt geféierlechen. Seng Vorsicht goung an d ' Gasse.
  
  
  Wann dat de Versuch war, wéi konnten Si mech sou séier durchschauen? Et kéint sinn Taxifahrer. Bidden zéng Rupien als Belounung, an Dir kënnt kafen d ' Hallschent vun de Fluchhafe vu Taxifahrern an Pilote Rikschas. Dovunner Si d ' Schicksal vun den High-Amerikaner wier et e Kinderspiel. Et gëtt kee Plaz, wou Sue schwätzt sou däitlech, wéi zu Kalkutta.
  
  
  Et koum den Dag vun der Récksäit an de Gräift. D ' Dier war net verstoppt. Et koum an den Raum, ähnlech wéi d 'Vorratskammer a gesinn d' jonk Fra, Irina sëtzt. Et Huet d ' Dier roueg an lächelte hey, domat Si net schrie. Zu ménger iwwerraschung lächelte Si an Rheuma.
  
  
  Si war hübsch, mat hellbraunen Haut, schéiner a mëller Hoer an huet gréng Aen, контрастировавшими mat dem indeschen Gesicht. Ee Kierper war schéin geformt.
  
  
  "Si mussen en Amerikaner", sot Si.
  
  
  — Eng einfach, net dat Si überraschen...
  
  
  Si winkte mat enger Hand vu ménger Wierder. — Mäi Papp ass net hei, mä hien gëtt geschwënn zréck sinn. Hie weess, datt Si gespillt an zu Kalkutta. Mäin numm ass Lilia vun der Welt".
  
  
  Op d ' mannst op mech gewaart. Hir aufatmen. Dësen Deel vun der Operatioun, wéi et schéngt, ass no Plang.
  
  
  D ' Meedchen war noenee an traditionell приталенную wäiss Bluse an Sari. Ee Rock alle Faarwen des Regenbogens war laang kantig. Si huet sech anmutig vun der Couch.
  
  
  — Da maachen Se eng Mysteriéis Kaffee?
  
  
  Si fhrte mech an eng übersichtliche, hell an благоухающую Wohnzimmer. Et war keen méi. Bei enger un den Wänden Stoung e niedriges Sofa. Zwéin Deeg am lénksen Stöhnen hunn an aner Raim an déi oppene eran war d ' Drëtt Dier, déi an eng Buchhandlung.
  
  
  Aus Gewohnheit séier spaweck Ausso iwwer den Lauschangriff-Instrumenter. D ' Meedchen gesäit de mech un, näischt ze Froen. Si gesinn, datt ee Papp virbereet ee Aarbecht.
  
  
  Ech hat net erwaart, ech wäert wat fannen, awer Transit-Doheem heiansdo entpuppt sech als Täuschung. A ménger Aarbecht d 'Durchsuchung vum Haus vun der Master net géint d' Etikette.
  
  
  Et war net vun der Mikrofone an den normale Plazen, wou anscheinend gelegentlicher Gäscht deem konnt ih montéiert mat engem Stéck Mörtel oder Kleber. Net Mikrofonen eis um Dësch, op eis, op de Pfosten, eis ënner e puer Stühlen.
  
  
  Et koum just zum Schluss, datt Randy d ' Welt sollt besser sinn, wéi Si sech vorstellte, wéi e gesinn huet superheld... Et war eng Reißzwecke, déi sech mat der gesäit e bëssi великоватой. Si war gedrückt an der Mauer nieft dem Agank vun der Dag ass bal bodengleich.
  
  
  Si virsiichteg ass Si an ënnersicht den ënneschten Deel. Eng dënn Schicht aus Konschtstoff bedeckt Miniatur-Empfänger an Sender. Et war eng nei Aart, awer ech geduecht, mir, datt d ' AREAL net méi wéi 200 Meter.
  
  
  Lily koum op mech zou a gesäit, wat ech Tue. Si leet e Fanger op d 'Lippen, a Si runzelte d' Stir. Ier et gepackt, eppes ze soen, sech d ' Dier, an e Mann betrueden de Raum. Emu war véierzeg Joer al, vu kleng Statur, mat glat rasierten Kapp grousse Glieser, wéi bei Gandhi, an der Nues, déi e puermol gebrach an sou an net eingerenkt hunn.
  
  
  Si hob de Sender an der Hand. Hien schaute hien un, sot awer näischt. Et hat eng Emus, wou fonnt. E Mann hat e groussen afloss op d ' Stecker fir meng Hand an geschleidert huet géint superheld op de Buedem ënner Hirem strenge Leder-Stiwwele.
  
  
  — Ech hat keng Ahnung... huet hien ugefaangen.
  
  
  "Wou kënne mir schwätzen?"
  
  
  Randy Welt huet mech duerch d 'Hintertür an d' Gasse, wou et schonn donkel war. Et gedauert nëmmen e puer Minutt, fir alles ze héieren, datt d 'Welt bewosst iwwer d' Explosiounen. Hien wußte näischt, wat ech net bewosst. Si war ëmmer nach am Dunkeln.
  
  
  — Si wëssen, vun engem Закира?
  
  
  Welt der nickte. — Dat ass eng kollektiv Numm an Indien. Ech hu véier ähnlechen numm Zakir. Eleng zu Kalkutta et gëtt Dausende ih... — Hien schüttelte de Kapp. — Dëse Sender... et ass meng Wart. Si geduecht, datt Si mech net verdächteg, awer elo sinn Se all wëssen. Si Stahl fir dech notzlos.
  
  
  "A Si wëssen elo, datt mir goufen e gënschtege Mikrofonen. Vläicht éisträichescher Si ih nach, also loosse Si Se net héieren, näischt wichtegt.
  
  
  Si azielen Emus iwwer e Mann mat engem Messer op der Strooss. Hien hält de Atem un. — Ech mengen net, datt dëse Mann versicht huet, Si auszurauben. Dat kéint der Mörder sinn. Är Fro.
  
  
  No der Heemrees no e puer Minutt an eng Buchhandlung, Si gründlich umgeschaut. Si wëssen elo, de Klang ménger Stëmm. Also ech muss en Köder fir falen ih, HEMA géifen eis waren. Eng Buchhandlung huet zougemaach, an den tempel vum Castor waren vun Metall-Geländer, a Si Stoung um Fënster a versicht erauszefannen, wou kann ih подслушиватель. De Sender hat eng begrenzte Reechwäit. Virun der Fënster gesäit Si en Zitéieren Plazen, wou Si sëtzen konnt een mat engem quelltext änneren Empfänger. Balkone iwwer d ' Strooss wier déi ideal Optioun. Awer ween ass dat? d ' Russen? D ' chinesesch Kommunisten? De eegene Geheimdéngscht-Netzwierk vun der Inder?
  
  
  Hie konnt sech net drun erënneren, mech jeemools sou fréi fräigeluecht op enger Missioun. Et huet sech de Jeeër, déi datt, wat d ' superheld verfollegt Grizzlybären, deen hien nach ni gesinn.
  
  
  Ier Si et gepackt huet, seng Gedanken ze sammelen, gesäit Si d ' Bewegung baussen. Et war eng séier, unauffällige Bewegung wéi beim Déier, verfollegt Är Fudder.
  
  
  Weider op der Strooss fir d ' Buchhandlung glitt en zweete Schiet. Duerno koum eng ganz Loyalitéit, déi Dosende vu Figuren mat Steng, Stöcken a selwer gemachte Speeren an den Hänn.
  
  
  Den éischte Stee prallte géint d ' eisent Staang, an prallte zréck. Wéi gebrach klengen Abléck an den Dag. Dann e grousst Fënster, hanner deem et gespäichert huet, war d ' gebrochene Stee un Drëtt. Hir zhota zréck, fir ze vermeiden, d ' fallenden Glas.
  
  
  — Si brauchen dech, ausgeruff hanner mir Randy Welt. — Si wëssen, datt Si hei sinn.
  
  
  Et averstanen. Si probéiert, d ' Aarbecht ze verhënneren, dat sech der erfolleglos war, op der Strooss, just dës kéier, Si Doten et ënner dem Deckmantel vum Protestantissem.
  
  
  Dir, distanzéiert sech vum Fënster an huet Lily hanner sech. Ee Aen ware virun Angscht wäit opgemaach. Wéi mir an d 'Wohnzimmer, Hire Papp verschloss hannert eis d' Dier.
  
  
  "Gi mir", kaff ech. "du an deng Duechter... séier duerch d' Hintertür."
  
  
  Hien ass d ' damm. Si virsiichteg opféiere superheld k Dag. Hie gesäit mech un, blinzelte, dann nickte a féiert mech zu engem Lagerraum. D 'Welt gammastronomie mécht d' Dier, ass no baussen an hallef. Superheld Schrei erklang eemol, an hie gefall zréck an de Raum mat трехфутовым mat engem Speer an der Broscht, an seng mëller, ernsten Aen ware schonn déiwe Séie vum Todes.
  
  
  Si knallte d ' Dier ze a ausgebrach déi eenzeg Lampe am Raum.
  
  
  Mir sinn gefaangen, осаждаемые vir an hannen. Meedchen Hotel eppes soen, awer Hir Entscheedungen Fuerschungs-Aufgaben Summen feurigen Bommen an der Buchhandlung. Mir goufen gedrückt — Feier virun, an d ' Quantitéit hannert eis.
  
  
  
  Dat Drëtt Kapitelen
  
  
  Net gepackt, Se ze bewegen, wéi ënner der Dier vun der Buchhandlung floss e Rinnsal vun dem brennenden Bensinnverbrauch kënnt. Si entsat iwwer de Kierper vun der Welt an kauerte un der Mauer. Wann Dir gammastronomie mécht d ' hënnescht Dier en Zoll oder sou, Schutzbrille gefall an e Bam, an un der Dier Drang e Zitéieren Steng. Et Huet séier d ' Dier incorporéiert an der Riegel. Bléck an d 'Fënster riets vum Dag, Si gesinn, wéi d' Säulenhallen der Figur staffelen, an séier geschoss, wat dann de Mann koum op d ' Äerd. Den Ausbroch vum zweete Regenguss Kugelen a Steng trëfft d ' Dier a zerschmetterte Fënster.
  
  
  Lily набросила Spaweck op de brennende Bensinnverbrauch Kochen a Schiet, awer séier d ' Feier ausgebrach an der Buchhandlung iwwer eng hölzerne Dag.
  
  
  Et ass scho bal beschloss, lafen duerch d ' Hintertür, wéi hien explodéiert eingängige zweet Bomm. D ' Heckklappe gouf e torkeln brennenden Bensinnverbrauch kënnt. Mir verstoppt waren gefaangen.
  
  
  — Lily gëtt et eng aner Léisung?
  
  
  Ausgeruff Si bal hysterisch a schüttelte de Kapp. Ech goung an en aneren Raum Fuedem. Hie war stiechen an ale Ordnern, Kartong Boxen, Hondsgewéinlech. Si ass ih no ënnen. Et muss ee Wee ginn, Si ze übertreten. Lily huet sech nieft sengem Papp an huet d ' superheld op der Hand. Si entsat op de Kisten a gesäit no uewen. Et schéngt, et war eng Aart Vorsprung.
  
  
  Perelezaja duerch d ' gefaltete aner aner Boxen, Si erkannt, datt Si op der schmalen Onopfälleg. Si ass no uewen. D ' Spuer erstreckte sech op déi ganz Breet vum Raum, an um Enn war eng Dier. Et staffelen ze Hir, huet de Gräift an gedréint Si fir. D ' Dier verstoppt war. Mäi Basis geflunn an trëfft an der Dier nieft dem Schlass. D ' Dier op. Taschenlampe et durchbohrte d 'Donkelheet a gesäit nach eng Eidel, awer d' Treppen erof, war et net.
  
  
  — Lily näher hier séier.
  
  
  Si hob erstaunt d 'Aen an aufgeregt staffelen Si d' Onopfälleg erop. Virsiichteg sinn dat éischt Haus, dann den Ausbroch vum zweete. Am Drëtte Haus ass d ' Dier an eng duftende Abendluft. Ënner eis soll d ' Gasse. Si hing op de Kante a fält op de Buedem. Et huet ugefaang Lily, wéi Si entsat, an huet Si zum Auto. Mir sinn de mozart lues. Hannert eis konnte mir gesinn de sengenden Flamen Buchhandlung a lauschtert d ' Sirenen an der Wäit. Wann mir waren an sëcher Distanz vun der Loyalitéit, Si pea pickers "Mercedes" an ageriicht säi Bléck a richtung Himmel.
  
  
  Si geholl déif Loft an haten sech an d ' Selbsthypnose, déi an den USA ausgebilt. No e puer Sekonnen Si gefall sech an eng liicht Trance. Ech geduecht, ech erwache aus engem laange Gewölbe an e erfrischendes höre, wéi Lily seet roueg nieft mir.
  
  
  "Mir wussten, datt et passéieren gëtt", sot Si weinend.
  
  
  'Wer?'
  
  
  "Mäi Papp an Hire. Wann directrice war fir Si schaffen an hien sot, dass hie vun engem Dag stierwen gëtt... vun engem gewaltsamen. Et war de Präis, dee mir bezuele hunn, um Wee vun der Äerm-Banneren, fir eng Heemecht an Bildung. Elo si mir zahlten de Präis.
  
  
  Dir dat ze soen, eppes Tröstliches, konnt awer keng Wierder fannen.
  
  
  'Wou gehst du hin? Hues du Famill?'
  
  
  — "Kéinten Se mech zu mengem Onkel? Kann et sinn, datt hien an der Lag, kümmern Ausr mir".
  
  
  Si nickte, a Si huet mir d ' Adress. Virun him war nëmmen e puer Blocks. Si huet hien virun der imposanten Haus am Old Court House Abgewischt.
  
  
  "Hie muss bis spéit owes zougemaach ass", sot Si. "En ass ëmmer sou mécht".
  
  
  Wéi Si koum, huet Si hey, den numm mäin Hoteller. — Wann dir Hëllef braucht, Ruff mech un, Lily.
  
  
  Si schaute mech mat Hire neugierigen gréng Aen an drückte sech ëm e lescht. "Mr. Matson, Si schonn hu mir gehollef, sou vill wéi erlaabt Vogelscheuche. Si hu mir d ' Liewen sprengen.'
  
  
  Si gedréint huet sech ëm a cobra zum Dag.
  
  
  Bei sech am Hotel Hir Zimmer duerchsicht, an deem Fall, wann een zu mir koum en ungebetener Besuch. Alles geschengt an Uerdnung. Si hetfield de Radio e, huet eng Dusche an huet sech un.
  
  
  Während Si festbinden punkten, Radio Kalkutta berichtete nach enger politescher Explosioun. Dës kéier Bomm trëfft d 'Haus vum Russesche Vize-Konsul, an d' Kommuniste waren rosen.
  
  
  "Der russescher Generalkonsul Andrej Sokolow haut verlaangt, datt Indesch Truppen verstäerkt fir de Schutz vun allen Haiser Russescher Beamten a fir all d 'Objeten, déi mat Russland verbonnen sinn", sot de Moderator. "Sokolow huet och verlaangt, datt dat ganzt Personal vum US-Konsulats gesat gouf iwwer der ganzer Stad, wann net umgehend gestoppt ginn Ugrëff op d 'russesch Personal a Russescher Egentom".
  
  
  Gilling roueg. Et war eppes neies diplomatesch Kreesen. Hunn nach ni gehéiert, datt eng Partei gefrot, en aneren ze schécken, deen d ' Diplomat enger Drëtter muecht. D ' Folge sinn erschreckend. Kee Wonner, datt d 'Hawk an d' Staatlech Departement vun den USA betraff waren.
  
  
  Awer firwat sinn Anschläge arabescher? Et ass ëmmer nach e Frettchen hat keng Ahnung, firwat Russen schluss Bommen. A firwat an zu Kalkutta?
  
  
  Vläicht Korkenzieher war einfacher. Indien war deen Néierens vun der Demokratie an Asien. D ' Englänner hu sech dann eng strukturéiert System, deen sech a verschiddene Beräicher funktionéiert ganz gutt, an an anere war genuch. Awer Si op Kalkutta e schwéieren Rückschlag erlidden.
  
  
  Vläicht Чоени Mehta, kéint ech en Tip ginn, noutwendeg zu mir, fir ze wëssen, ween hannert dëse Schwieregkeeten fäerdeg ze ginn.
  
  
  Dovunner Si d ' Adress war net schwéier, obschonn am Telefonbuch superheld war et net. Dann e puer Telefonaten war am Wee.
  
  
  Si Adern an enger no den eelste "Asse" Chow-Réng-Geschlecht, luxus-Haus, стоявшем abseits vun der Strooss, op engem groussen Terrain, ëmginn vun engem Metallzaun héijem an engem mat engem bloe Keramikfliesen. Eng Ramp féiert zu engem Räich reiderstatu, awer staarke eisener. Sikh-schaarf gesäit mech un, sot eppes iwwer d 'Telefon, da mécht hien e Geste an d' gammastronomie grouss Paart. Si ritt an héieren, wéi hannert mir knallten d ' Dier.
  
  
  Si parkte an der Einfahrt tëscht Rolls-Royce Silver Cloud schäbig an Land Rover.
  
  
  Op mech wartete déi jonk Fra, an fhrte mech duerch de Vorgarten, mimmo vum Gartens mat engem Schuppen, op dem Wee mimmo am Pool an duerch d ' Dier op der anerer Säit vum risegen Herrenhauses.
  
  
  Bei Чоени Unterkunft gouf am Flillek vun engem groussen Haus. Si begrüßte mech un der Dier.
  
  
  — Du hues mech fonnt, sot Si an lächelte. — Ech hunn ganz gehofft, datt s du et schaffst.
  
  
  Si gedréint huet sech ëm an hat mir e schéinen Sari, déi et op Hir. Hand an Schëller, ënner der mëller, sanften bloe Bluse gesi waren, mä déi meescht ih Schal verstoppt, свисавший mat senger lénkser Schëller a mat der rietser Hand. Et war e Seidentuch honnert Faarwen, mat engem komplizierten Muster, op deem wéi eng mde Figuren, gestickten manuell Seidenmalerei. Sari ënnerwee op dem Buedem. "Schéin... an d ' Fra, an Sari".
  
  
  Si lächelte a gesäit mech mat Hire brongen Aen un.
  
  
  — A Se, Sir, gutt an deier noenee, awer d ' Pistoul Prominenter aus ënner Hirer lénkser Hand. Ob all US-Hiersteller vun Feuerwerkskörpern, Waffen ze droen?
  
  
  Si lachte, Hir iwwerraschung ze verstoppe. Déi meescht geübte A net erkennen kann, Wilhemina, well et mattsen an ménger Jacke. Awer dës Jacke huet mir Hawke, a Si war net sou gutt geschnidden wéi meng.
  
  
  "An engem frieme Land ni weess, wat en erwaard".
  
  
  Чони war net z ' erklären. Et huet e Raum mat enger Handbewegung. — Wat haalt Dir vun mengem Zimmer?
  
  
  Et war eng aufregende Badezimmer. Mischling schlechte Modems an der pop Art mat engem Spaweck vun schwarzem Humor. Et war him net gesot, Si runzelte d ' Stir.
  
  
  "Sief net grausam, du muss dech gutt mat mir".
  
  
  'Firwat?'
  
  
  "Eng Stëmm wéi soss eng Fra ze bretz".
  
  
  — Firwat sollt et, iech ze bretz?
  
  
  "Jidderee weess, datt d' amerikanescher Männer, déi versichen all Fra verführen".
  
  
  Si nickte, fir lächerlech, deem et net gesinn, a goung mir un faltbaren Glastüren, déi zougemaach ginn sollen, op e schéine Balcon. Do wuchsen Blummen, kleng Straicher a Bam. Obschonn Se an ass op den éischte Stack, mir waren elo op der zweeter Stack, mat Bléck op de Floss. Ënner sech gesäit Si déi giel Flamen der klenger Lagerfeuer.
  
  
  — D ' Begriefnes, erkläert Чоени. — Et ass eng Plaz vun der Feuerbestattung vum Draleeft der Ganga, de Floss Hugli.
  
  
  Ech Fro mech, ob elo Чоени Aufgaben, ob Si wisse, wie Si an der delle, an ob Si wisse eppes iwwer den Ugrëff op déi hien an der Nuecht Shop. Dir sot näischt. "D' Famill hält Kierper zum Floss, fir ze rengegen", sot Si. "Da gëtt de Jong раздробит Schädel".
  
  
  — Schädel zerschlagen? — ech gefrot ungläubig. — Bei der Leiche?
  
  
  "Fir estestvenno; fir ëmmer ëm d' Séil, ze befreien, ier de Kierper gëtt verbrannt".
  
  
  — An d ' Äsche?
  
  
  — Superheld an de Floss werfen d 'Haiser, d' Kaste, déi sech mat beschäftegt sech mat Feuerbestattung fir eis. Dann durchsieben vun den Äschen op d ' Erkennung vun de Gëllenen Réng an dergleichen. Sou bidden Si Hire Liewensënnerhalt".
  
  
  Dann gedréint huet Si sech an huet e Glas Sherry hunn déi Dénger, подошедшего mat engem Tablett zu eis. Si huet en op Schwedesch a fënnt, datt dat e ausgezeichneter Sherry.
  
  
  Geschwënn Magd koum zréck an huet bekannt ginn, datt eda applikatiounen. Si wartete e fantastisches Indisches Iessen, vill Reis an Curry, awer, wéi gesot Чоени, mir hunn et op sech geholl huet, wéi d ' Dorfbewohner. Eda war bal dürftig, trotz Fächer mat Goldene Einfassung a Besteck ronn ëm den deieren Silbers, huet d ' Form vun engem Krees.
  
  
  'Zucchini' sot Si, wéi Hir El-gréngt Geméis.
  
  
  "An Chapati", séischluecht Dir dobäi, wéi Si hie mat enger Gabel joeren flaachen Brötchen a Form vun opgetiermt paangecher. War чечевичный Andalouse mat Reis an e puer Stécker Ziegenfleisch, awer et war kaum e luxuriöses eda, dat Si erwaart, an dësem Haus, wéi ufro:.
  
  
  Чоени erkläert: "Dës einfach eda Dorfbewohner erënnert mech drun, datt ech näischt verdéngt. Ouni Reichtümer mäin Papp... — Si gehalen an blickte op. "Si fonctionnéiert et?" gefrot fir Si.
  
  
  Si nickte. Däitsch, Däitsch, den Doud, d 'dag spazierten duerch d' Stroosse vu Kalkutta, Ënnerstrach Hir Wierder. Si hat gehofft, datt et dëst nachdenklich, schéin Fra war op eiser Säit.
  
  
  Dann Beroder sinn mir an d ' Wohnzimmer, a Si vereenege sech zu Stereo. D ' Musek war Ost, obwuel ech net denken, datt Si aus jalousie, datt ech Infoen Dissonanzen-Drums, Becken an de Klang vun de Drehleier.
  
  
  "Ech géing gär wëssen wat dech angeht", sot Si, ech stehe hei, mir géintiwwer, ënnert d ' Äerm iwwer der Broscht. "Mir ass kräft Mann, dee geet op, eng Fra ze treffen, déi hien nach ni gesinn, dee Mann, deen och Waffen dréit".
  
  
  — Du bass dach net ganz duerchsiichteger, sot ech. "Déi meescht schéine Fraen ignoréiert, géif sou eng plumper Versuch, interesséieren ih".
  
  
  Si lachte a goung mimmo mech zum integréiertem Baru duerch de Raum.
  
  
  — Hutt Dir jeemools Och op begéint, Mr. Matson? — gefrot Si schaarf.
  
  
  Si huet ee an d ' Hand, gedréint huet sech ëm an huet sech gleewen. "Nëmme vu schéine Fraen, déi vill ze vill schwätzen".
  
  
  Si war bereet, wann Hir, geknéit, ier e sech virun, fir Si ze küssen. Si reprochéiert Hir Äerm ëm menge Hals an drückte mein Gesicht ze sengem. De Kuss huet duuss, dann schwoll un, bis sech eis Lëppsen net sech, a meng Zunge Drang net an Hire Mond. Si seufzte roueg, dann publizéiert d ' Hänn a beweegt sech vun mir.
  
  
  — Ech denken, et ass Zäit, fir ze schwätzen, sot Si. "Mir si grad réischt kennegeléiert hunn, an ech kenne Si net an..."
  
  
  Mengen Lëppsen glitten op mëller Schéinste ënnen Hiren Hals, a seng Aspréch goufen mëll.
  
  
  No e puer Minutten waren mir an Hirem Schlafzimmer, d ' Dier verstoppt war, a Si nees küsste ee. Mir Louche op dem Bett. Чоэни lachte roueg, huet sech an huet de Sari mat schéine laange Schal. — Baden goen, mä Si virun.
  
  
  'Däi ernst?'
  
  
  'Jo, natierlech. Offen elo.' Si leckte Hir Lëppsen mat der Zungenspitze. — An elo mußt dir soen, datt dir keng Badehose.
  
  
  "Dat brauche ech net".
  
  
  Et gehollef hey annulieren Blo Bluse a festgestallt, datt et keng BH. Hir Titten sinn geschwollen, voll a Reife, a waren mat haarder donkeler Nippeln. Si küsste mech nees, an Hir Lëppsen прильнули zu menge. Si knöpfte mäi Hemd, an ee Moment drop waren mir béid nackt.
  
  
  Si huet mech virsiichteg bei der Hand an ersetzen duerch d 'ganzt Haus d' Onopfälleg erof zum Pool. Op der déiwer Säit Lampen goufen. Puer Liegestühle souz Doheem, de Steps op enger feinen Säit.
  
  
  Si rannte un d 'Kante a duckte sech nahtlos an d' Waasser. Si koum no engem Moment. Si gefrot ee ënner Waasser, schwammen ze Hir, küsste Si op d ' Lëppsen a staarke umarmte. Mir umarmten eis schliisslech atemlos.
  
  
  Et gëtt e Grond fir eppes ze schwätzen. Mir подплыли fir d ' Onopfälleg, an hie verbréngt seng Lëppsen iwwer Hir Wangen bis zum Hals, Réck a nabuhshey Broscht. Si keuchte, wéi mäi Mond verstoppt fir eng schaarf Nippel. Si rutschte zréck an d ' Waasser a schwätzt mäi Kapp zum flaachen Bauch ënner dem Gläicher.
  
  
  E Moment drop waren mer nees op der Onopfälleg, an ee Kierper погладило méng Broscht, dann streichelte mein feuchtes Liewen a durchtrennte ënnen, bis hien stöhnte virun Loscht.
  
  
  Si huet ee candid, schöpfte Waasser an d ' Hand, goss et op seng glatte Broscht an ze gesinn, wéi et fléisst tëscht a fir déi héich aufragenden Spëtzt. Si opféiere mech zréck an d ' Waasser, dann adresséiert sech ëm a winkte mir, полуплавая, wäit gespreizten Been. Si virsiichteg rutschte no eran, duerch d ' streichen mat den Hänn op héijer ee gebräunt холмикам, streichelte haaptgrond Nippel, bis Si stoungen op héich, staark a fragend aufgeregt. Si neigte sech no eran an rutschte Bilde vun enger Broscht an déi aner, bis Si héieren Se ein leises Stöhnen a Si streckte sech zu mir.
  
  
  Si rutschte iwwer Si an & nb, wéi Amphibien, drückte mech fest u ee sech, dann staark an drückte Si genee, huet Si tut weh Schrei Anere an der Opléisung op d ' Ausféierung. Mer opgedaucht, umarmen, ënner d ' Waasser. No e puer Augenblicken sinn mir duerch d ' Waasser erëm. Si hob d ' Been an schlang Si menge Réck. Mir trieben mat mëllen, sanften Bewegungen an engem grondleeënd Rhythmus, deen geschéckt Schockwellen duerch eise Kierper.
  
  
  Si héieren, wéi Si schrie, wéi mir nees menschentierm ze falen. Dës kéier hunn mir ëmgesat hunn, awer net behënnert.
  
  
  Dir, spürte, wéi Si streckte d ' Äerm aus, eis no uewen ze heben. Wann mir un d ' Uewerfläch aufgetaucht, Чоени huet e laange an e leises Stöhnen, sou eppes wéi primitive Atemzug Befriedigung Befreiung.
  
  
  Mir lues schwammen zréck zu de Stufen, ëmmer nach umarmt Frënd vun engem Frënd. Mir Louche eng Weile, starrte op d ' Stären, roueg flüstern gläiche sech.
  
  
  Zwanzeg Minutt méi spéit sinn mir duerch d ' Waasser, wéi entspannt an erfrischt, datt ech bal vergaß fir e Moment, firwat Si war zu Kalkutta.
  
  
  Mir gewischt nach en aneren an ass zréck an Hir Schlafzimmer op den ieweschte Stack vum Haus, mat Bléck op d ' Milliarde vu Lichtern Kalkutta.
  
  
  Si leet d ' Haare aus menge Aen.
  
  
  — Si äusgeschafft sech mat ganz anere Saachen, wéi d ' Freedefeier, net wouer? Si komm heihinn, an d ' Stad, haut de moien. Si sinn zum Konsul vun den USA, an dann beschloss mat mir kennen ze léieren. Firwat?'
  
  
  Dir sot näischt.
  
  
  D ' Majoritéit vun der amerikanescher Geschäftsleit kommen op Kalkutta, keen Zougang zum perséinlechen Auto, vum amerikanesche Konsul. Si gesinn huet dës Maschinn hundertmal. Si mussen HEMA eppes besonneches. An Patsy no Calcutta News — meng Frëndin. Si ausgeruff mech haut net Wéini, a huet gesot, datt ech een gefrot hätt. Чоени lachte roueg. "Ech muss spillen zousätzlech Trombonist, während hien wartete denger Einkommens". Si küsste mech op d ' Nues. "Ech sinn froh, datt Si gewaart".
  
  
  Mengen initial Panik war verschwonnen. Hätt Si wëssen kënnen Ausr allem aus der indescher Geheimdéngscht, an dat konnt hien selwer gesinn. Et war eng lebendige Fra. Dat, wat Si gesot, konnt ausginn, fir eng einfach iwwerwaachung.
  
  
  Seng küsste Si verlockende Lëppsen. "Firwat schéinen Frae sinn ëmmer d' schwierigsten Froen stellen?"
  
  
  — Ech hunn nach eng fir Si. Wëlls du mat mir hei bleiwen, während dir an zu Kalkutta?
  
  
  Mir waren allebéid nach ëmmer nackt. Si gesäit op Hir immensen Kierper, küsste d ' Brüste a gesot: "Si ass d' villae Hir ganz Zäit mat dir, Чоени".
  
  
  — Schéin, sot Si, erëm drückte meng Lëppsen op Hir zitternden Brüste.
  
  
  Wéi Si dohin koum ëm 2 Auer moies, bei deem Hoteleingang Stoung e strecke Zaldot. Hien hat eng Pistoul an engem Holster an engem Gewehr op der Schëller. Wann Dir goung mimmo hien, hie salutierte.
  
  
  Den nächsten moien vun Hir, op, um néng Auer, well klopfte et un der Dier. De Courrier koum mat engem Pak. Et war eng verlaange w. e. g rufft am Konsulat applikatiounen gebraucht ginn. Noenee, Hir erlaabt, Hir Transistorradio an ugefaang Änneren dem Lafenden Fuedem Radio Kalkutta.
  
  
  "...an an der Konsul gesot, datt dat Gebai krut Schued. Lescht Nuecht angezündet goufen zwee weider Gebai am Zesummenhang mat den USA: d 'Bibliothéik vum Informationsdienstes USA an American Express Büro an Déngem vu Kalkutta".
  
  
  Anscheinend an där Nuecht hat sech d ' Situatioun campagnë. D ' Russen zu Kalkutta waren net méi den eenzegen Zil. Elo verstanen hunn a mat Autoriséiert. "De Konsul vun den USA net méi kommentéiert, huet hie goung weider, an d' Police weigert sech, d ' Meenungen an dorop, ob déi lescht Evenementer mat de jéngste Bombenanschlägen Besëtz vun der Sowjetunioun. Auslännesch Bestoungen...
  
  
  Si hetfield d 'Radio séier ass ech mech un a ausgeruff an d' Konsulat. Si ausgeruff Слокуму, a wéi erwaart hat, an hien huet dat mat mir ze schwätzen elo offen. Et gouf am superheld Büro no zéng Minutt.
  
  
  Aus der Fënster gesäit, wéi eng kleng Bomm virgeschloen eng Eck vun engem grousse Gebai. D 'Aarbechter waren schonn domat beschäftegt, d' Opléisung vun Schied an d ' Police an de Begruewen verwüst.
  
  
  Über Слокама, de superheld a Selbstvertrauen erschüttert. Superheld Hänn zitterten, wéi hie versicht, d ' Gefëmmt anzuzünden. Hl, gestern sou eng nette, elo war onregelméissege mat Papieren, Emus an huet de Aschenbecher.
  
  
  'Hues de gehéiert?' gefrot hat hie relatioune. Kragen superheld wäissen Hemden war rasstegnut, an hien ass net Rasiert. Ech hat d 'Gefill, datt hien elo méi empfänglich fir sou Leit, wéi Dir, wéi mir eis fir d' éischt kéier gefeiert.
  
  
  — Dräi Explosiounen?
  
  
  "War nëmme siwe, dorënner eis zwou Maschinnen explodierten. Si Schwätzt grad um Telefon mat dem Russeschen Konsul, deen erkläert seng Onschold. Mir angefordert hunn Botschafter zu nei-Delhi Berechtigungen gehollef Ukomm der indescher Truppen zum Schutz vum Konsulats an aneren US-Ariichtungen".
  
  
  Слокум Stoung op an winkte versioune mech en, him ze Follegen. Mir sinn op d ' Strooss an e Spill am "Mercedes", déi hie mir lieh.
  
  
  "Ech muss Iech weisen, datt-datt dat, wat Si interessant fannen", sot hien. "Ech behaupte net, datt weess de richtegen Zweck Hirer Anwesenheit hei, mee ech verstinn, wat sollt ech bidden Iech maximal Ënnerstëtzung an Ënnerstëtzung an dësem heiklen Grënn".
  
  
  Hien hat de Won en hallwe Häuserblock vun der grousser kuckt Gebai. D 'rout fahne mat Hammer a Sichel flitt iwwer d' Gebai. Dräi Zitéieren bewaffnete Indesch Zaldoten stoungen Wache vun zwou Säite vum Gebai. Béid Eingänge geschützt goufen Barrikaden ronn ëm den Sandsack. Et war wéi d ' Landschaft zu der militärescher Film.
  
  
  "Sokolow, der russescher Konsul hei, seet, dass hien bereet ass, direkt ze handelen, wann dat superheld vu Gebaier ënnerleien den neie getraff. Dat war gestern. Elo ass hien beklagt, datt et keng tatsächlecher Bezéiung zu den Ugrëffer op eis".
  
  
  — Also, d ' Eskalation huet, sot ech.
  
  
  "Dës ganz Situatioun wéi e Schneeball entwéckelt, Si gesinn, et ass an Algerien. De Ball fänkt zu Rollen, an eemol flitt hien sou séier a gëtt sou grouss ginn, datt keen stoppen kann, dat superheld. Ze vill verschidde Parteien Frënd kämpfen mat Frënd. Wa Si dat net maachen, fanne mir eis op engem Pulverfass. A wann dat Fass explodéiert, déi Indesch Regierung kann gestierzt ginn. Kalkutta kann ganz geschwënn verwandelen sech an eng Stad, wou Dausende Randalierer ginn lafen mat Bommen oder brennenden Fackeln a kämpfen géinteneen, fir ze kucken, ween den éischte подожжет Docht. An dann fannen mir eis an der Mëtt op.
  
  
  Si schaute nees op d ' Barrikade erëm Sandsack a erkannt, datt hie Recht hat. Dat géif Se iergendwou op enger anerer Plaz.
  
  
  — Plangt Dir eng Punktierung time ronn ëm d ' Konsulat, net wouer?
  
  
  Слокум nickte. — Mir hunn fofzeg Mann mat der Waff. Mir benotzen ih, bis mer d 'indescher Zaldoten".
  
  
  'Gutt. Wou fannen ech Schierbel gesammelt, déi dann vun der Police Explosiounen?
  
  
  — Si hunn Амартии Raja no der Police. Hien ass och Member vun der rouder калькуттского vum Comité a vun de Beroder vum Kommandant vun der general, deen elo de Kommando vun der westlecher Bengalen an de Bedingunge vun de Bestëmmunge vun der Héichschoul. Hien ass e toller Mënsch. Слокум notéiert d ' Adress an de superheld mir.
  
  
  — A wat ass mat de Saachen, iwwer déi Si duerno gefrot?
  
  
  "Ech uerder, deen ih am Rack", sot hien. Hie fiert lues mimmo Russescher Konsulat a goung zréck a säin Büro. Op dem Bürgersteig bleift e stoen, an hien schlüpfte hanner d ' lenkrad, wéi hien herauskam.
  
  
  Hir zurückgerufen Emus gefrot mech ze waard, bis Dir Schreif en Telegramm mat der héchsten Prioritéit, a senden Si gefrot, ass et fir mech op Washington.
  
  
  Nees Motor bruecht, mä hie mécht seng Hand op meng Schëller a gesäit nachdenklich.
  
  
  — Zu enger Besprechung, déi Si interesséieren kéint... sondersammlung der rouder Калькуттского Comité. Mir Sokolov agelued. Am Ausschuss besteet aus zéng, fofzéng Wirtschaft, kulturellen a militäresche Chef. Dëst ass e Versuch Problemer ze léisen, déi sech zu reißen dës Stad fir sech".
  
  
  "Gesäit aus wéi op enger Sëtzung der chambre de commerce", erwiderte ech. "Kaum ass meng Nougat".
  
  
  — D ' organiséiert Colonel Junck Eischen. Atemberaubende jonk. Hien huet groussen Interessen an der Schëfffaart an Stahl an zu méi wéi fofzeg aner Entreprise. Hie Stoung an der Géigend vum Chiang Maggy-Shek, wann den ale general gekämpft mat de Kommunisten an der Volleksrepublik China. Hien ass an Indien, dann wéi-Chan gewënnt. Elo ass hie Millionär, e ganz räiche, hannet Mann, deen eppes ze verléieren, wann Calcutta liicht. Hien huet mir gesot, datt Sofia fir eis an d 'Russen d' Bréck vun der Welt".
  
  
  — A wéi soll ech agräife?
  
  
  Hien runzelte d ' Stir, geduecht, iwwer Hire Rheuma.
  
  
  — Et muss een e Geschäftsmann, e Expert fir d ' Zaldoten. Sënnvoll, fir däi Talenten elo, wanns du an der Stad bass. Dat ass d 'Rechtfertigung, déi et vun der Police, wéi hie sot Hinnen, wat Se wëllen ënnersichen Si d' Splitter der Bomm. Ënner anerem... — Hien zögerte, an ech gesinn, wat hien sicht déi richteg Rheuma. "Ma, ech mengen, datt Date bei der ënner aneren Ëmstänn an der Begéinung mat de Kommuniste gëtt et e gewëssen Risiko. Endlech... TEN Bomm am Konsulat... Ma jo, Si hätt lächerlech verbaant ginn... mech zum Beispill. A Si hunn... wéi soll ech soen... d ' Erfarung an esou Saachen.
  
  
  Hir Séil lächelte. Hien hat Angscht, an op eemol ass et Stahl e geschätzter Frënd.
  
  
  "Natierlech", sot ech. 'Si kommen.'
  
  
  D ' "Haus vum Fridden", sot hien. "E chinesesche Restaurant op der Park-geläscht".
  
  
  Hien atmete mënzen op, an huet d ' Zäit. Hien Pfiff duerch d 'Goler, an ech wollt hien anzuschreien, datt hien d' Wourecht gesot. D ' Tatsaach, datt ech nieft him war, net bedeit fir hie kee Schutz.
  
  
  Keen war an Sécherheet an zu Kalkutta, während an all Eck vun der Stad explodéiert eng Bomm.
  
  
  
  Kapitelen 4
  
  
  
  
  Si spürte déi wuessend Spannung an der Stad, wéi hien un d ' Adress, déi an der Old Court House. Menschenmassen billersträifen d ' Stroossen. Nëmmen d 'héije Doppeldecker-Busse Uganks staark genuch, fir d' surfen op de mënsch Floss, dofir ass et aufrichtig fir eng op der ganzer Fënster, domat hien ebnete de Wee viru sech. An de leschte Quartalen d 'Kanner op dem gehsteig erkannten an mir en Amerikaner an den exil an der Géigend vun der Maschinn, spöttisch an huet d' groben Kommentar zu Hindu-Dialekt, deen ech net Gebaut. Erwuessener kräft virgesinn mech an begnügten sech e saures Gesicht, nachdenken iwwer nationalsozialisteschen Hass op d ' Auslänner, учинившим sou vill Gewalt an der Stad ih. Als Hiert vun de Polizist fäerdeg et bis zum Management, vun Hir, war überrascht, wéi e gesinn huet, datt et war e Gebai, wou Si komm Lily Rou der leschter Nuecht. Et war kloer, mee mir iergendwéi ni an de Sënn komm, datt Hire Papp vläicht en ähnlechen vun engem Polizisten. Sou Agente wéi Randy Welt, brauchte Kontakter an offiziellen Kreesen, hilfsbereit ze sinn, an AH.
  
  
  Vir d ' Gebai gouf streng offiziell, mat traditionelle Säulen a breeden, abgenutzten Treppen, wou Bettler gewaart handzettels. Am hënnescht Deel ware sech d ' Wohnräume vun de Beamten. Wann Dir de Panzer an engem breede kuckt Bürgersteig, op mech ze koumen zwéi Mataarbechter des. Mech höflich gefrot, wat et wëll. Wann Dir gesot, datt ech kuerz mat Mr. rudge, huet mech herein duerch eng Seitentür. Si kollidierte mat Sekretärin an no engem Moment huet sech zu engem grousse Büro mat engem Schreibtisch, Schränke fir Dokumenter an nackten Glühbirne, déi vun der Decken an der Mëtt vum Raum.
  
  
  Amartya Raj Mann war androcksvoll, méi wéi fënnef Meter héich, breet a staarke gefaltet, wat zimlech ongewéinlech war fir den Inder. Hien hat e westleche Anzug, awer op béide Handgelenken hat hien Koffer Armreifen Breet vun zwou Zoll. — Mä, Mr. Matson, huet hien ugefaangen. "Äre Benotzerkont звонило... huet gesot, datt Si kommen".
  
  
  Hien streckte d ' Hand aus, andeems andeems mir op den Hl vis-à-vis vu sengem Hl.
  
  
  "Ech sinn hei, fir ze kafen an Schéisspolfer Freedefeier, fänkt ech, — awer Mr. Слокум huet mech gefrot, z 'observéieren hanner dësen Anschlägen, well den doud Gesprongen ass meng Nougat".
  
  
  Dënnt lescht an d ' Gesicht ausgebreet COP-Inder, an hien hat erkannt, datt hien eis fir eng Sekonn net ename huet meng Geschicht iwwer meng Vertuschung, awer anscheinend hat net virun, mech änneren doriwwer.
  
  
  "Et ass kloer, datt d' Amerikaner wëllen, fir dëse Fall ze bréngen, Hir eege Leit. Mir bidden Iech all méiglech Hëllef ze leeschten".
  
  
  "Ble all joer Splitter der Bomm?"
  
  
  "Natierlech", sot hien, sech zu dem Schrank, wou ausgepackt rostige Dous. "Et ass eng Bomm, déi sech net explodéiert, obwuel ech versicht verbrannt den Docht". Et war bal d 'selwecht, datt d' Bomm, déi mir gewisen huet Hawke, mat der Ausnam, datt op béid Säiten an der Bank waren gelocht, Amerikanesch laange Stéck Seel.
  
  
  "Vergiess Si iwwer Fingerabdrücke, Mr. Matson, sot hien. "Mir hunn verschidden Instanzen, awer no aacht Millioune Leit zu Kalkutta hu mir nëmme ganz wéineg Fingerabdrücke an eise Sproochen".
  
  
  Firwat dëst Produkt?
  
  
  — Mir wëssen et net. Kann sinn, dat Déngens ze droen. An Indien hunn mir d ' Lieblings-Saache Inhaltsstoffer. Fraen droen op Hir Käpp Krüge, Körbe, souguer d ' Steng. Jonke Meedchen an binden d ' Seel un engem klenge Géigestänn ze droen ih, zum Beispill zum Buch oder enger Fläsch. Dann kënnen Si rocken dat Déngens um Seel ze änneren, mat Hir ze spillen, während zu Fouss". Raj hob d ' Bomm un engem Seel an hat mir, wéi et méiglech ass, ze rocken. "Awer ech kann wierklech net virstellen, datt een schwang dat wéi e Verkeeft".
  
  
  — Gëtt et differenzen Spure?
  
  
  Raj ass zum Fënster. "Mir sinn net sou effizient, wéi Si d' Police an de Vereenegte Staaten. A mir hunn aacht Millioune verdächteg. Dir soen, datt zu Kalkutta kënnt Dir professeren de Prähistoriker fir zéng Rupien, an d ' Bande — fir fofzeg Rupien.
  
  
  — Si hu eppes un dësem mueres, dann den Ugrëff op d ' Konsulat?
  
  
  Midd schüttelte hien de Kapp a huet mech duerch d ' Halle an der Police-Laboratoire. An enger Stonn ass hien mat stolz gewisen Si mir d ' Method, deenen Se koumen beim sorgfältigen Studium vun den eenzelne Attacken.
  
  
  Awer wéi de Rundgang geflunn war, Si bewosst näischt méi, wéi jee virdrun. Bommen waren all primitive, improvisierte. Net méi, wéi Banken, Potash gefëllt mat Nitrat.
  
  
  Raj zuckte hëlleflos mat de Schëlleren. — E puer Stécker Seel, ech versich, d ' Bank... dat ass alles, wat Lénks eis Terroristen. Et ass ganz frustrierend. Et schéngt, Si erschéngen nirgendwo op der ganzer... onsiichtbar, roueg — bis eng Explosioun". Hien huet versprach mech um Lafenden halen, awer hien huet mech ëm d ' Gebai erëm sou geschéckt huet, datt ech schüttelte de Kapp. Et nirgendwohin komm.
  
  
  Dann gesinn Se Lily. Si war um Haff vun engem ëm d ' Haiser hanner der Polizeistation.
  
  
  Si adresséiert sech of, wëll net, datt Si mech gesinn huet, awer Si ausgeruff mech an rannte op mech zou. Ier Si ass op mech zou, Si gesinn den Hond, dee Si huet, schéint Däitsche Schéiferhond, ganz staarkt Déier.
  
  
  — Et ass fir Si, Mr. Matson, sot Si, bei engem Openthalt mat Hond. Hatt gesäit mech mat Hire gréngen Aen, an deenen ëmmer nach deéi der Schock vum Doud vun Hirem Papp. Si huet sou niedergeschlagen, datt ech Si net direkt erkannt huet: "dat Ass de Prënz", sot Si. "Mäi Papp trainéiert superheld... hien dat, sou war et bei dir."
  
  
  D ' Déier souz roueg nieft Hir, an hien erinnerte sech drun, wat s du mir erzielt hues Hawke. Randy Welt virbereet Hond erschnüffeln Gesprongen.
  
  
  "Hie war bei eis am Zwinger", sot Si. — Si huet de superheld haut moien. Vun deem schéinen Déier. Et kann ...'
  
  
  Si leet d 'Hand op d' Schëlleren, a Si verstummte matzen am Saz. "Gutt", sot ech. — Ech huelen et.
  
  
  Et ass nees geschengt überrascht ze sinn, awer Hire Bléck koum méngem, wann Si, virgeworf e Bléck an d ' Fënster vum Büro Амартии Raja.
  
  
  — Oh jo, Onkel Raj. Hien war ganz manéierlech ze mir. Awer haut fahre no Madras. Do wunnt meng gebuere Schwëster, mat där Si Liewen wäert. Et wäert an Uerdnung sinn.'
  
  
  Si stöhnte innerlich. Wann ech jeemools eng Vläicht war fir dësen Optrag, et géif de superheld huet scho verluer.
  
  
  — Du weess, den Onkel vum gestern? — Hie weess, ween et ass? Si flüsterte "Neen" a gesot, datt nëmme soen, Emus, datt ech en aneren, ech wier komm, fir Hir Beileid auszudrücken am Zesummenhang mat dem Doud vun Hirem Papp. Duerno huet Si den Hond un d ' Léngt an en huet mir.
  
  
  — Giff de superheld mat sech, sot Si. — Sou dat war mäi Papp. Si ersetzen zréck zum Haus an huet mech op eng Einfahrt féiert op d ' Strooss. Si gesinn, datt Amartya Raj nach ëmmer huet mech, mä hunn net merke.
  
  
  Si ass séier zum Auto a versicht, sech zu no, ier schlanken Jonke versammelten sech ëm d 'Maschinn erëm erfuhren d' Amerikaner a mir. Si hätt et gedon, wann den Hond huet refuséiert sech net. Wann Dir d ' gammastronomie Hintertür "Mercedes", hien zhota zréck an huet de Gurt fir meng Hänn. Hie gedréint huet sech ëm a залаял anscheinend verwirrter. Net aus Angscht, differenzen Jonke koumen, schrien mech an gehänselt Déier mat Stöcken. Den Hond hat seng Zänn, mä net reagéiert op déi am no Steng.
  
  
  Si uerder hey an den Auto klammen, awer Dir anzespären mech. Si spaweck de Kapp an принюхалась, dann entsat zu enger Grupp vu Straßenjungen ëm mech erëm.
  
  
  Eemol virgeworf Si sech op e klengen Jonken a virgeschloen dem gebrechlichen Kierper op Schulterhöhe. De jonke schrie an hob d ' Hänn, fir ze erméiglechen gefletschten Zähnen. D 'Blutt um Spaweck quoll, ier Si et gepackt huet, op d' Déier ze sprangen a mat den Gréisst zusammendrücken superheld Halsband.
  
  
  Den Ugrëff erëm sou séier, wéi Si ugefaangen huet! Der blesséiert jonk entsat op d ' Féiss an rannte dovun. An d 'andern gaangen waren, an hie war d' Maschinn mat dem Prënz eleng. Hien wedelte mat dem Schwanz an LÄCHELTE mech un, wéi jalousie Si e Kompliment. Si streichelte superheld an d ' Gesicht, an dann opféiere sech op de Rücksitz "Mercedes". — Bastard, sot ech, huet sech hannert d ' Steier. Wéi alles aner an dësem delle, et war notzlos.
  
  
  Da konnt ech net et direkt Lass, Si hat d ' superheld un sech, bis Se zréck zum Hotel. Ech gelount do en Inder, datt hien aufpasst. Ech war nach e puer Déngschter Minutt, also hien huet ausgeruff Чоени. Hir Hotel eppes iwwer de gestrigen Owend, hat awer keng Äntwert kritt, sou datt Si zefridden war d 'Tatsaach, datt hey löschten Blummen schmerzhaft aussehende Türsteher, vun deem Roch ганджей, Droge, mënzen d' leiden vun de ville Äerm indescher...
  
  
  Am Laf vun der nächster hallwer Stonn Si ausgeruff all chemeschen Produkter, bis zu deenen geléngen konnt, an deelt Iech mat, datt interesséiert an de Kaf vu fënnef Tonnen Kaliumnitrat fir den Asaz an Hire Feierwierk. Si huet just zwou Entreprisen, déi sot, datt Si hunn Export Lizenz an Dir kënnt mir hëllefen. Si huet d ' Adress, fir eng méiglech spéider iwwerpréife. Ech konnt et mir net leeschten ze verpassen eis klengst Chance. An der Hallschent vum cote et, nees an der grousser "Mercedes" an ass an d ' Haus vum Fridden. Ech gesinn net vill vu Chinesen zu Kalkutta, awer de Restaurant schéngt d ' Geschäft staffelen gutt. Слокум wartete op mech den Dag. Et koum op fënnef Minutte méi fréi.
  
  
  "Eis Russescher Frënn sinn nach net do", sot hien, wéi mir laanscht mimmo Tische an engem Nebenraum mat Plaz fir zwanzeg Persounen. "Geschwënn Eischen herkommt, wéi de zukünfteg Presidentin. Hie seet, datt ganz vertraut senger Friedensmission".
  
  
  Mir hörten d ' Russen, nach ier Si gewonne. Häerz, tiefes lachen widerhallte, ze dënner Wänden, begleet vun раскатистым Stëmm.
  
  
  Ass Alexander Sokolov, Chief Russen hei, sot Слокум. "D' Hauptarbeit superheld — Spionage". Dann ass d ' Dier.
  
  
  Sokolow war klein an pummelig. Hien hat en décken Zweireiher Anzug an wischte sech mat engem Taschentuch de Schweiß vun kahlköpfen. Fir de Brochdeel vun enger Sekonn gesäit Si en Hiweis vum Erkennens an den Aen superheld; da gesäit en mech sou, als ob Se mech ni virdru gesinn. Awer hien huet mech erkannt. Et trëfft Sokolov, oder Вольгинтом, oder Geschwënn Zuelen, op d ' mannst zweemol, an Tokyo eist Stick Match gaangen Gläichstand. Awer Tokyo, et ass seng Missioun erfëllt, an hie koum mat genuch Éier, fir säi Kapp ze retten an zu Moskau.
  
  
  Слокум huet Virschléi fir Hir glatte diplomatische Aart a Weis. Superheld lescht Sokolov geschengt aufrichtig, obschonn hien bewosst, datt hien hasst dëse Mann a wat hien verdeedegt. D méi Leit, dorënner och de Mr. Raj no der Police, dem all Temujin geschengt respektiert.
  
  
  Presentéiert goufe méi Leit, an dann nees vun de Colonel Eischen. Hie war deen eenzege Chinese Umgebungen eis. Et war e klenge Mann mat engem Brëll, op der nervös ощупывал säin Spitzbart, wann d ' Shell zu der Haaptsaach den Dësch an winkte ech lade all en, sech ze setzen. Hie Schwätzt op индусском Sprooch, an wéinst der Tatsaach, datt hien huet zwanzeg Joer an Indien, superheld Hindu war schlecht.
  
  
  "Meng Hären, elo ganz schlecht Zäit. Schlecht tools Geschäft, wann d ' Bomm explodéiert. Schlecht fir Russesch, schlecht fir d 'Amerikaner, schlecht fir all".
  
  
  De Colonel Schwätzt vu senger schlechte индусском nach fënnef Minutten, am Gespréich iwwer déi grouss Erfolleger, déi vun der Ausschuss bei der Reduktioun vun de Spannungen an den Opbau engerer Bezéiungen mat der militärescher a Verwaltern. Dann Bestanen huet hien drop, datt all d ' ih Aarbecht gëtt probéiert sinn, wann déi Konfrontatioun tëscht den usa an der Sowjetunioun ugaangen.
  
  
  Hien huet dem Garçon en Zeechen-Inder, streckte d ' Emus en Papiere.
  
  
  Hien verbeugte sech stolz an lächelte, wéi selbstgefällig de Mënsch, deen duerno éisträich, erfollegräich ze sinn, wou aner gelongen sinn.
  
  
  "Ech war dat gutt Léisung", sot hien. — Et ass um Pabeier. Weg Liest Dir sorgfältig d 'Uweisung".
  
  
  Hien huet eis all, wann mir beugten de Kapp zum Liesen Uweisung, déi hien eis iwwerginn. Fir ee Moment Hire gehofft, datt hien eng Léisung fonnt. Wann de Chinese kleng der Lag sinn, e Agaangen tëscht de Groussmuechte, et kéint iwwergoen, Hir miese Jobs.
  
  
  Dann, ouni all Virwarnung, Sokolov entsat op d ' Féiss an knurrte. Ech hunn net alles verstanen, mä hie redete haaptsächlech op Russesch, awer dat wesentlecht verstanen. Hie war rosen.
  
  
  "D' Russen net sou virgeworf Bommen, schrie hien. Dat gouf vun de Autoriséiert, fir Problemer ze schafen. An elo probéiert Si ze iwwerzeegen, superheld, zuzugeben, wat Se net gedon hunn.
  
  
  Dir, blickte op d ' virgeschloene Woo Rendezvous an direkt erkannt, wat mengt Sokolow. Et war eng einfach Benotzung, an deenen all Säit d 'accord sonnenobservatiounen künftiger Ugrëff op aner souverän Länner oder ih Besëtz a Kalkutta fir d' mannst en halleft Joer.
  
  
  Rheuma vum amerikanesche Konsul war lues an eppes méi verdienen, mä Si konnt gesinn, gerötete Hals Слокама iwwer Kragen.
  
  
  — Lustig, sot hien. "Et ass eng Beleidigung mäin Land". Hien huet d ' Präisgeld an Rëss an zwou Hallschenten ih. "D' usa protestéieren géint déi arroganten Meenung, datt mir jeemools Zesummegedriwwen, getrade oder ënnerstëtzt all Ugrëff op eng entweder Besëtz vun der Sowjetunioun an zu Kalkutta".
  
  
  De Sall war an Aufruhr. D 'Russescher Delegierten protestierten no, an Raj, der geschengt sou roueg a sengem Büro, entsat op d' Féiss an seng Ënnerstëtzung fir de Plang.
  
  
  "Dat ass alles, wat mir kënne maachen, fir z 'änneren, déi en enormen Eescht fir eis Stad", ausgeruff hien.
  
  
  An den eenzegen den Englänner op der Versammlung, mollig Banquier mat geschwollenen Aen, geknéit, ier e sech wäit no vir iwwer den Dësch, fir de roude Bam an murmelte: "Wann Dir net virgeworf Bommen, firwat Dir et net ënnerstëtzen ass de schrëfte Plang?"
  
  
  Слокум koum duerch sech selwer.
  
  
  — Well an dëser Erklärung heescht et, datt mir stoppen, Bommen ze werfen, ass en idiot. Et ass bal e änneren / quelltext änneren der Wart. Слокум spuckte dës Wierder. "Déi ganz Iddi lustig. Firwat dëse Ausschuss net herausfindet, ween dës Bommen ësst? Et wier eng richteg Aarbecht.
  
  
  Ertönte e Zitéieren Stëmmen. Sokolow Stoung op an ass zu Слокуму. Si redeten eng Weile, dann Sokolov ugefaang un ze Jeitzen. Augenblicke spéider Слокум och schrie. Déi Sprooch gouf fir d ' éischt op Russesch, duerno Englesch, dann hinduistescher a schliisslech, mat enger Mëschung aus allen dräi zu enger schaarfer Schmährede, déi sech mat eis ze näischt verbënnt.
  
  
  Geschwënn Eischen souz a sengem Sessel, baussent der Reechwäit vun der wütenden Wortschwall, an d ' superheld klengt rundes Gesicht gewisen Définitiven an Verwunderung. Schliisslech Stoung hien op, verbeugte sech liicht an ass duerch de Raum. Am superheld Festleeë war e Schock an de Budget.
  
  
  Falken produzéiert d ' Chinesen, an dann virgeschloen ee mat der Faust op den Dësch, während am Raum herrschte Stille.
  
  
  Mengen Hären, d ' Sowjetunioun net ënnerschriwwen dës lächerliche Erklärung. Et ass eng Beleidigung fir eis. Eis Positioun ass et a gëtt et sinn, datt d 'Vereenegt Staate vun Amerika mussen eis 20 Milliounen US-Dollar fir de Verloscht vun Eegentum an d' Liewen. Soubal dës Zomm bezuelt ginn, freuen mir eis hinsetzen an diskutieren aner unangenehme Aspekter vun där Situatioun. Wann een bereet ass, d ' usa ze kompenséieren Schied, déi duerch ih-Bommen?
  
  
  Et sech un, wéi Слокум relatioune a sengem Sessel nieft mir; duerno Stoung hien an schaute op Sokolov.
  
  
  "Gestern am Konsulat vun den USA explodéiert eng Bomm. Dat ass och e Käschte kann een Liewen, a mir anerer déi offiziell Geboter vun der Sowjetunioun".
  
  
  Sokolov engem Glas Waasser verschluckte sech un, d ' Säge. Ier Si sech zu erholen, Слокум virgeschloen mir op d ' Schëller, an mir sinn. Слокум wartete, bis mir all baussen op der Strooss, ier Se ugefaang un ze Jeitzen. Stënterlech superheld Fantasy ageriicht sech Geschwënn Eischen.
  
  
  "Idiot! Eischen — opdrénglech ee Narr. Wéi konnt hien denkt, datt eppes sou wahnsinnig erfolleg ka sinn? Firwat huet hien d ' Diplomacy Diplomat? D ' Situatioun elo ernster wéi virdrun. Während, op d ' mannst, mir schrien nëmmen e Frënd op de Frënd um Telefon. '
  
  
  Dir, schaute hien un a geschicht, wéi dëse Problem an der Gréisst gewuess. Diplomat elo perséinlech Jeitzen hien der aner op der anerer. Zum Deel an der Geschicht bedeit dat den Ufank vum Krich.
  
  
  Si versicht superheld ze berouegen, awer hien net héieren. Hien huet eppes knurrte mir ze a goung. Wéi de Patient nees eleng op der Strooss, Si erëm gedréint an nees tëscht den Gréisst eng Gefëmmt mat goldenem Mondstéck. Si versicht ze denken, verwerfen Se déi kleng Änneren, déi sech an mengem Besëtz. Ech sinn net ganz bewosst, wou ech ëlo ufänken soll, an quälte ech de Verdacht, datt d ' Zäit méi séier idee, wéi et geduecht.
  
  
  An Hirer Verzweiflung, goung zréck op den Hotel. Si parkte de Won hannen a war schonn am Begrëff ze goen an de Vorraum, wéi ech gesinn, wéi de Prënz op der anerer Säit hei och ze spillen. Hindu, deem Si awer engagéiert sech fir Déier, auskannt an der waarmer Sonn, awer déi véier Jungs gehänselt an huet mat dem Hond, als ob Si ih Liebling. Meng éischt Reaktioun war, de Jonke ze warnen. Dann Hir, wierklech, datt e staarken Hond wedelt mat dem Schwanz an d ' kuck droen, wéi e Welpe.
  
  
  Et war schwéier ze gleewen, datt dat déiselwecht Déier eréischt virun e puer Stonnen reißen versicht, d ' Hand vum anere Jonken.
  
  
  Полусформировавшаяся Gedanken blitzte mir am Goler, an hien blickte op d ' Déier. Hien unterhielt zu mat de Kanner, fir mech ze bemerken.
  
  
  Si huet sech e wéineg topeg, wann hien gezu Wilhemina nom Holster an huet sech ëm, wéi d ' Befestigung der 9-mm-Patrone. Si starrte an de Buedem, bis ech e Rëss am Beton, dee breet genuch, fir Plaz fir d ' Kugel. Si zerrte un engem Messeng Ferrule, bis Si sech befreit vun der Kugel.
  
  
  D ' Pulver fält op de Beton, an hien blickte a Richtung Prince.
  
  
  De groussen Hond gestoppt ze spillen, schnupperte eemol an оскалилась, dann zu mir geflunn ass an d 'risege Sprüngen fegte iwwer de Parking, sou datt d' Kanner ratlos. Hie Gräift mech de leschte Sprong.
  
  
  Si hätt schwören kënnen, datt d ' superheld Mond war eng Breet vun dräi Zoll. Superheld Zänn glänzten an der Sonn, an hien duckte sech op den nächsten Dag. Si war just virun him. Si héieren, wéi de superheld a schwéiere Kierper geätzt an d ' Dier hannert mir. Superheld Knurren war déif a geféierlech. Si war froh, datt eis, awer et huet sech eraus zwee Zentimeter Holz.
  
  
  Mä Si bekannt. De Prënz Gräift mech u genee sou wéi hien dunn op de Jonken op der Strooss virun dem Haus Raja. Alles, wat ech maache konnt, war hien, zesumme mat engem Hond, awer ech war mer sécher, dass mer mat dem Jonken eppes gemeinsam hunn... eppes, wat bedeit, datt an Wut gutt обученное Déier - Geroch vu sprengstoff ëmgoen.
  
  
  Huet geschengt et sënnlos, mä et averstanen mat e puer anere Fakten, déi ech hat, an huet Gestalt un Regelméissegkeet. Si erinnerte sech un e Jonken, dee gefall, mech an e puer Sekonnen, ier d 'Explosioun zerstéiert d' Gebai un mengem éischten Dag an der Stad. A Si erinnerte sech un d 'Seel, op deem een d' Bomm, déi Raj gewisen mir a sengem Büro.
  
  
  Hie gemengt, datt een Ness Déngens, wéi e Verkeeft. Kann an d ' Kand.
  
  
  Et war eng schmuel Pfade, mee ech muss goen. Dofir, wann de Prënz schwäif of, et goung zu sengem Auto an dowéinst zréck an d ' Polizeistation, wou gaangen Raja. Eng ganz Stonn Hir, souz am "Mercedes", an der Hoffnung zu de Jonken, den virdrun op deem Dag sou Brutal ugegraff Prënz. Mech geärgert sou verbrauche vill Zäit, mee ech bewosst keen aneren Institutiounen fannen eng nei Spur, wou Se esou dréngend gebraucht. Op der Strooss hat sou vill Kanner, et huet geschengt Honnerte vu.
  
  
  Si wier bal opginn, wéi ech gesinn e Jonke. Hie war wéi déi meescht aner — chaotisch a vill ze grouss Yorkshire fir hien, an hätten Si net geléiert sinn, wann et net gesinn schmutzige superheld Verband fir d ' Wonnen.
  
  
  Si kannt dës Kanner. Hie war ee no чаулей — Waisen, wou een kucken kann, an all Stad vum Wäiten Osten, ih knochigen Hänn permanent ausgedehnt, fir ëm Almosen ze froen. Erbäermlech, hungrigen Bléck an ih Aen — ih Visitenkarte, awer Si packen Hir Almosen mat enger Hand an klauen Hir d ' Geldbörse en anert. Um Liewen bleiwen - ih Web-Moral.
  
  
  Wann Dir ausgeruff him, hie zuckte zesummen. An dann rannte hien direkt verschwonnen an der Quantitéit. Et huet d ' superheld ze gleewen, datt hien Wee vu mir, ier et huet, hien ze verfollegen. Hie war ze séier fir sou e schlechte an schmerzhaften Bléck op d ' Kand an hat mech vun der Haaptstrooss zu Änneren Stein-a Lehm-Hütten, ëmginn vun Müll zugeschüttet Kanal. Se verluer huet, bis hien verschwonnen an kupfernen Bank e puer Blocks vun der Polizeistation, wou Si hien zum éischte kéier gesinn.
  
  
  Et wieren nëmmen fir ee Moment. Wéi hien zurückkam, lachte hien an drückte an der Hand e puer Banknoten an Rupien. Hien ersetzen, an ech huet hien Los, an der Hoffnung, datt op dëser Plaz fannen Se am beschten no.
  
  
  Wéi hien bäibehalen no Aart, Dir, maschinn ass d ' Strooss an ass an e lueden. Ueweréisträich war al, wahrscheinlech zu Hirer Zäit gebaut, wéi d ' Englänner tranken nomëttes Téi an virgesinn zu, wéi den Schurke op der Strooss stierwen, ier Si ih eisener. Am kär war et kill an däischter. Si Huet d 'Dier a opféiere seng Hand ënner d' Jacke dohin, wou louch mäi LUGER.
  
  
  Erweicht ginn Lénks vu mir, mee ech hat Dir d ' Pistoul an engem Holster. Si war nervös, obwuel et huet näischt greifbares, wat kéint ech hunn de Verdacht. De Shop konnt absolut näischt domat ze dinn.
  
  
  — Sahib? sot eng griichesch Stëmm an der Däischtert virun mir. Sech mengen Aen un d ' тусклому Liicht, gesäit de Ladenbesitzer. Hie war al, wéi hie geduecht hat-superheld d ' Stëmm. Superheld d ' Zil war BAART, an hien huet e wäiss Kleedung. Wäiss Faarf op béide Wangen gefierft gouf ëmgekéiert Buschtaf V. Fir de superheld der Schëller streckte e laangen, dënner Nadel.
  
  
  — Ech Sichen schwéier kupferne Leuchter, sot Si emu op индусски.
  
  
  Hien schüttelte de Kapp. Hie wollt net starren mech un. Superheld Hänn beschäftegt waren mat dem Mantel, dann erzitterten. — Géi, sot hien op индусски. "Mir hu keng Kerzenhaltern, an ech wëll, datt Si ginn".
  
  
  Elo konnt Si besser gesinn an der Dämmerung. Si gesinn de Vorhang op vollwertiges säitlech vun mir. Ech goung dohin. Wilhelmina rutschte mir an d ' Hand. Si guckte séier hannert d ' gardine. Et abgrenzte nëmmen eng Stube, déi engagéiert gouf als Wunnéngen. Et war keen well. Si ass op déi aner Säit vum Raum, wou war offensichtlech d ' massiv Dier zu Stein zu Stöhnen. De Mann erschrocken aufgestanden. Eemol hien zu engem perfekte Englesch. "Neen, Sahib, ass et einfach den Händler!"
  
  
  Wann opféiere Hir superheld, Dir gehéiert zu de bekannter Och Kotteng. Paneele an Dier d ' Splitter, an tëschent mir an deem ale Mann просвистела Schutzbrille. Fënnef cm pro Säit, an et ass fir ons erëm wier anerer sprooch liesen.
  
  
  Zweemol geschéckz hat op d ' Dier, dann nach eemol. Héieren Si e schrillen Schrei tut weh, an huet gestoppt ze Schéissen. Wann Är Dier klopfte, Si war bereet, nees ze Schéissen, awer vun der Sagittarius net méi wéi Eescht. Hir ungläubig schaute no ënnen. Lily Welt op dem Buedem liegend klengen hënnescht Raum.
  
  
  Ee Aen моргнули. Si held d 'Bee mat den Äerm, versicht d' Blutt [änneren vum Schießens, fir Lächer an der Hüfte.
  
  
  
  5 kapitelen
  
  
  
  
  Lily gesäit mech un, gekämpft géint de Schmerz. Schutzbrille ass duerch de Oberschenkel an koum op der anerer Säit. Glücklicherweise koum et net zu de Skelett, awer Se ass net an der Lag, zu Fouss op d ' mannst e Mount. Seng Pistoul louch um Buedem. Si opféiere superheld a ze gesinn, wéi Si d ' Lëppsen beißt fir net ze Wäiner. Si ballte d ' Fäuste am Fantasy. — Mr. Matson, ausgeruff Si. — Ech geduecht, du Zakir. Si geduecht, Se..." Si Huet Hir Aen a stöhnte:
  
  
  "Dir Hotel Erschéissen superheld... an net dir."
  
  
  Schmerz opgefëllt, an et verbog sech iwwer senger Spaweck.
  
  
  Op der Récksäit vum Raum koum eng eeler Fra an kräft schaute d ' Meedchen. Si verschwonnen fir e Moment, a koum mat enger duerchsiichteger Flëssegkeet, déi op d ' Spaweck goss Lily. Et gehollef hey an drückte, fir d ' Blutung ze änneren. Ier Si schwätzen, déi al Fra hin an dem Verband d ' Spaweck mat engem Sträifen Leinen.
  
  
  Si gefrot. — Du bass Hir Freier?
  
  
  Wann Dir, schüttelte de Kapp, déi al Fra geschengt überrascht ze sinn.
  
  
  Si héieren, wéi d ' Dier zougemaach gouf-Shop, an huet erkannt, datt den ale Mann gaangen war. Ouni Zweiwel, fir Ënnerstëtzung ze kréien.
  
  
  Ech konnt net waard. Hie konnt nees mat der Police, an ech hat keng Zäit fir Erklärungen ze Schéissen.
  
  
  Si huet d 'Meedchen op seng Äerm an hat Si op d' Strooss, ausgeruff Rikscha an huet dem Mann eng Handvoll Rupien. Hien staffelen am Laufschritt zu mengem Mercedes. Duerno goung et an den Hotel, hat Lily duerch d ' Hintertür an schlich a mäi Zimmer.
  
  
  Si Schloss d 'Dier, ier Se op d' Bett an nees geprägte Schussverletzung.
  
  
  Hey, brauchte medezinesch Hëllef. Слокум war den eenzegen, un wen Se ëm Hëllef fron konnt. Emus mussen sech drëm kümmern geheimnis, da kann ech net agräife.
  
  
  Rufft Emus an erkläert d 'Situatioun, an et koum zréck zum Bett a virsiichteg streichelte Lili iwwer d' Wange. — Waakreg op, Lily, sot ech an klopfte Dir op d ' Wange. "Den Dram ass geflunn".
  
  
  "Deet mir Leed, Mr. Matson, — Si frühling entschëllegt sech, aufzuwachen.
  
  
  'Näischt falsch. Si wünschte nëmmen, ech wollt dech net erschrecken Schued.
  
  
  — Ech geduecht, du Zakir, sot Si. "Ech goung dohin, fir d 'superheld ze fannen".
  
  
  Si Schloss d ' Aen nees, an hien huet erkannt, datt Si net wëll, mir déi ganz Geschicht ze erzielen. Si bewosst, wat Si störte.
  
  
  Däi Papp huet op dëser Закира, net wouer?
  
  
  Si nickte schwaach.
  
  
  — Däi Papp huet eis looss, net wouer?
  
  
  — Ech denken, jo, sot Si. — Hie sot Закиру, dass du kenns. Hien huet gesot, datt an der delle ass däin numm net Matson. Hien huet gesot, datt Si versichen, ze änneren Explosiounen. Méi dovu weess ech näischt.
  
  
  — A Se beschuldigen Закира den Doud vun dengem Papp?
  
  
  'Jo. Sou wierkt hien. Kenne superheld.'
  
  
  — Wat ass mat dem Jonke? Si drëm gefrot hunn. — Wat huet dat mat dem Закиру?
  
  
  'De jonke? Si weess näischt iwwer de Jonken. Awer kupferne Drock vu klengen a mëttleren Geschäft gehéiert Закиру. Hie kënnt do vun zäit zu Zäit.
  
  
  — Wat weess du soss nach iwwer Закире?
  
  
  — Nëmmen dat superheld den numm... Zakir Shastri. Hie verkeeft d ' Kanner. Si weess näischt méi.
  
  
  Si runzelte d ' Stir, nach méi verwirrt. — Hie verkeeft d ' Kanner? Aen Lily остекленели, an hie geduecht, dass Si nees d ' Bewusstsein verléieren, awer Si geholl déif Loft a Geschwat roueg. "Waisen, Straßenkinder. Hien seechomessen sech elo, an dann verkeeft räiche als Dénger oder an Bordellen. Heiansdo seet, huet hien an e puer Tempeln". Si ass nees eingeschlafen, hallef waakreg an hallef absorbierte Hir Schmäerzen. Awer ech Fort gefuer, ze bestoen op weider Informatiounen. Ech muss wëssen, wou Se ze fannen Закира. Wéi Si mech anschaute zusammengekniffenen Aen.
  
  
  Si sot eppes op Hindi, wat ech net Sinn, da Si héieren, wéi Si murmelte Adress, an Si sot: "d ' Fabréck". Mäi Papp trëfft superheld eemol do.
  
  
  Si Schloss d ' Aen. "Ech hu misse probéieren ze verbaant ginn, Shastri, ier Se no Madras. Deet mir Leed ...
  
  
  Ee Zil refuséiert sech zréck, a bewosst, datt Si net Äntwerten gëtt an den nächste puer Stonnen.
  
  
  Si den darquir huet d ' Adress, déi Dir mir huet, mat den Adressen, déi Si erzielt, wann opgeruff örtliche Chemesch Produkter. Gediechtnis mech net am Stëch seling & ovi. D 'Adress, déi Dir mir huet, fält mat der Adress West Bengal Chemical Industry, eng ronn ëm d' gréisst Entreprise an der Produktioun vun Kaliumnitrat. Endlech datt den Ufank kloer.
  
  
  Si geduecht, Krankenwagen waard, awer seng Meenung geännert. Si huet misse gleewen, datt Слокум hutt Dir an d ' Spidol.
  
  
  Chemesch Fabréck war am nërdlechen Deel vun der Stad, an de Slums, wou knaschtege Umgebungen Stroossen tëscht Kokosnuss скорлупами an anerem Müll зарылись Schwäin. Den direkte Wee op der Plaz, den Si net wier. Si huet e gudden iwwerbléck iwwer d 'Agank an d' Fabréck iwwer d ' Strooss an an полквартале vum Gol. Si klëmmt op e Koup Schutt, dat sech op d 'war fréier d' Heemecht.
  
  
  Hir Hotel onopfälleg ze bleiwen, awer et war onméiglech wéinst ménger westlechen Kleedung. Och Krähen, выпорхнувшие aus dem Ofall, schwebten iwwer mengem Kapp, a geschengt nervös koumen mir. Zwee Kanner observéiert mech, bis hien schlüpfte duerch ee Lach an engem ale Haus zréckgezunn, wou hie konnt gesinn Agank, a mech dobäi net gutt gesinn.
  
  
  Ech bewosst net sou Recht, wat z ' erwaarden, awer schreift eng kuerz Beschreiwung vun den dräi Männer, déi sech an enger Fabréck, bis Si observéiert. Bal beiläufig gesäit Si den klengen swarty Jonken, der virsiichteg schleicht erëm Gasse a Richtung Hinterhof vun der Fabréck. Dat ganzt Terrain war ëmginn vun gitterartigen Zaun mat Stacheldraht un der Spëtzt, awer an där bal net gezögert.
  
  
  Hie gesäit sech ëm, dann hob e puer Büsche op der Basis vum Zauns, séier an schlüpfte an e klengt Lach an d ' mëll Äerd. E gëtt séier schlüpfte ënner e puer Autoen um Geland, schlich sech dicht un d ' Gebai an huet zu Gruef an en Hond Müll.
  
  
  No e puer Sekonnen war hien zréck zu dem klengen Zimmer ënner dem Gol. Wann hien ersetzen. mimmo mech, Si gesinn de Widerschein vun der Sonn an der superheld-Usiicht. Si geduecht, hien opzehalen, awer ech hu mech dogéint entscheet.
  
  
  Si war sech sécher, datt d ' Bank, déi hien wünschte, war mat Kaliumnitrat. Dat villes erklären... firwat, zum Beispill, vun der Police hat et net, d ' Originnen vun de Sprengstoffen Terroristen. Verkaafen Explosive Wirkstoffe zürichséi reguléiert sou haart, datt et schwiereg ass ze kafen, wat Si brauchen, mä de Mënsch, deen am Wierk huet, konnt liicht ze klauen eng kleng Quantitéit Gesprongen a verstoppen Se Ewechgehäit hanner der Fabréck. A wie sicht eppes an deem Kinde, de wullt sech an den dreck? Keen... net zu Kalkutta, wou et ass en trotzdeem Beruff.
  
  
  De Plang war schlau. Och wann Dir ugefaang e ronn ëm d ' Kanner, Si hätten ganz wéineg bekannt. Wahrscheinlech wussten Sie Hir Kontakter nëmmen als Männer verdeelen edu oder e puer Rupien. Den nächste Schrëtt meinerseits war d ' Fabréck vu bannen ze gesinn, awer net, wann dofir war keng Zäit.
  
  
  Also goung ech zu mengem Auto an dowéinst zréck an d ' Stad. Ech goung offen an d ' Konsulat.
  
  
  Si virgeschloen op d 'Bremse, wéi ech gesinn, wéi d' Quantitéit virum Gebai. Do geparkt waren Police-a Feuerwehrfahrzeuge, an das brennende Chassis vun engem weidere "Mercedes" Waasser begossen.
  
  
  "Слокум", geduecht, datt ech, ech parkte den Auto an staffelen zu der aufgeregten Szene.
  
  
  D 'glimmenden iwwerreschter vum Autoen stoungen op véier brennenden Pneuen op d' Strooss. Salon ausgebrannt, Motorhaube gebrach, Attraktiounen gefall eraus, als schwelende Koup. Nom ze schätzen, wéi déi hënnescht Dag aus de Schema gerappt goufen, war et schéngt, datt een Wetten eng Bomm um Rücksitz.
  
  
  Si zuckte no vir, an der Droite, e Doudeger Kierper Слокама op der Strooss, awer et war net de superheld, de Kierper.
  
  
  Et war e jonken, dee mat op der Broscht gekreuzten Hänn, wäit oppen vun der fahne Erlabnis Ausféierung op Mond an Aen. Hie war enger anerer sprooch liesen, louch an Hirem eegene Blutt. Wahrscheinlech huet hie geléiert an hat keng Zäit, d ' Bomm ze entkommen, geduecht ech.
  
  
  — Matson, — ech héieren, wéi een huet gesot et ass op dem Bürgersteig. Si schaute sech ëm a gesäit Слокама, Stoung virun der Dier vum Konsulats.
  
  
  Superheld Gesicht war blass virun Angscht.
  
  
  — Dat kéint ech, sot hien an nickte zu dem Dout Jonke.
  
  
  Ech goung mat him an superheld Arbeitszimmer, wou hien dunn op en Hl an bedeckte säi Gesicht mat den Hänn. Superheld de Kierper тряслось.
  
  
  Reiß dech zesummen, sot ech. "Alles gëtt nach méi schlëmm, ier et kënnt déi beschten vun allen Zäiten".
  
  
  "Mir mussen eise Schützen", sot hien. "Zaldoten. Marines, kann sinn. Ech well net stierwen. Ech hunn eng Fra a Kanner.
  
  
  Si versicht superheld ze berouegen, awer hien net héieren.
  
  
  — Si verstoen net, sot hien. — Scho bal fünfzehnte, fünfzehnte August.
  
  
  Neen, Si Gebaut net. "Wat heescht dat fünfzehnte?"
  
  
  'Dag vun der Onofhängegkeet. 15. August 1947 hunn d ' Englänner offiziell gaangen.
  
  
  'A wat ronn ëm dëse?'
  
  
  — Erinnerst du dech net? Duerno war de Chaos, Onrouen, Inder a Moslems versammelten sech a sinn duerch eng nei Grenz mat Pakistan. Et war d ' Häll. Et gouf ugeholl, datt méi wéi eng Millioun Leit stierwen. Elo ass et nees passéieren gëtt.
  
  
  Si schaute duerch den Hl Kalenner stöhnt. Et war den 11.
  
  
  Elo méi Stécker op seng Plaz gefall. D ' Zäit geschengt gëeegent. Wien hannert de Anschlägen Stoung, alles sorgfältig geplangt. Si lues gezeechent d ' Stad an de Chaos gefall. Si widersprechen engem weidere Kolleg zwou Weltmächte - d ' USA a Russland. Een seet, datt Leidenschaft fünfzehnten vum Indianer op d ' Spëtzt eropgeet.
  
  
  Nees schaute op de Kalenner. Net emol véier Deeg. Et war e bësse manner.
  
  
  Dir, spürte, wéi de Schweiß ass mir op d 'Stir, a gesäit d' Angscht virun Falten ronn ëm rta Слокама. Hien hat Recht. Hat all Grond zur Panik.
  
  
  
  Kapitelen 6
  
  
  
  
  No zwou Stonnen gouf et nees a sengem Hotelzimmer. Versicht, Se ze erreechen Чоени, well dat gesinn, ier hien zu hingerissen, awer nach ëmmer koum keng Äntwert. Sou muss ech op d ' Aarbecht ginn.
  
  
  Si verkleidete sech, ass e Schwaarzt T-SHIRT mat laanger ärmeln, eng schwaarz Box an robuste Wanderschuhe. Si knöpfte fir d ' Serienfertigung ënner engem Hemd an huet e spezielle Gurt.
  
  
  Et steckte an enger Minutt Ersatzteile fir Commerce an Wilhelmina eng Handgranate, fir d ' Schublade mat der Munitioun Слокама a goung no baussen. Haut Owend Si wollt net d ' Opmierksamkeet ze Mercedes, dofir huet superheld virum Hotel an huet eng Rikscha.
  
  
  Et war schonn ganz donkel. Et war net d 'Haaptstrooss, awer d' Bürgersteige waren onregelméissege mat schlafenden Mënschen. Si gesäit d ' ganz Famill Gruppen an der waarmer, stickigen Atmosphär Kalkutta. Si ass op d ' Mëtt vun der Strooss an ass séier a Richtung vun enger chemescher Fabréck. Et war nëmmen zwou Blocks.
  
  
  Ier Dir dësen zesumme Rollen um Eck, Se erfuerscht d ' nächst Strooss. Hei niddergebrannt d ' Laternen net, Si gesinn nëmmen blasse Widerschein vum Äerdmound.
  
  
  D 'Welt ass an der Fabréck och just an d' Wachen Si net gesinn. Et schlich sech och ëm de Block a koum mam Gol un der Récksäit vum Gebai. Et ouni Mühe schneiden Si den Drot an ass op неосвещенную vun Wierk Pad. Si jalousie, datt sech ronn fir Fabrécken ginn duerch Sicherheitsmaßnahmen geschützt gëtt, awer näischt dovu gesinn.
  
  
  Den Agank zum Gebai war, awer net ganz spaweck. An nen war net Oberlichtern oder grousse Luftöffnungen, awer op der Récksäit war e ganz normale Dag Huet.
  
  
  Si geräuschlos schlüpfte Schiet duerch den Dag. Gouf dat aalt Schlass mat pruschinkoj, hat keng Problemer. Zéng Sekonnen Si opféiere de Riegel vu der Spëtzt vum Messers an gammastronomie mécht d ' Dier. Déi virsiichteg gammastronomie Si héiren d ' Alarm, визгу oder Klick, awer näischt héieren. Dir, Huet d 'Dier a klebte d' Buerg op der Plaz. D ' Zimmer war кромешно donkel. Si wartete e wéineg, ier Si weiderfueren.
  
  
  Um aneren Enn vum Raum Hir, héieren, wéi d ' Dier geet op an no engem Moment zougemaach. Ech koum mech lues vun der Figur. Et huet geschengt keng Eescht war, huet de Mann lues shell weider.
  
  
  Waard, Hir superheld, a wann hien de richtege Standpunkt, meng Rechter Hand schwéier blesséiert d ' superheld an den Hals. Et ass net d ' superheld ze verbaant ginn, nëmmen huet no der Montage vun e puer Minutten, mä Si verfeelt Si op déi richteg Plaz. Runs rutschte zur Säit a virgeschloen aalmoudech e lénksen Haken, deen an d ' Emus an de Kiefer. Superheld d ' Zil dobäi war, zréck. Superheld brong Aen остекленели, wéi hien rutschte of.
  
  
  Séier durchsuchte huet, fënnt awer keng Ausweise. Haltbares Nylon-Schnur, déi ech mat him hat, Si strickte superheld Knöchel an Hänn. Duerno hat hien d 'superheld d' Hintertür an huet seng Tour duerch d ' Fabréck. Si Wachen net méi gesinn. Mäi geheim-Wateree duerno hat mir d ' ganz Geschicht. Et war e klengt Entreprise. Et schéngt, schafften nëmmen Kaliumnitrat. Laanscht enger ronn ëm d 'Wänn gouf mat engem klengen Fërderband fir d' Produktioun vu mëller bronge Estrich.
  
  
  D ' eenzeg siichtbar Gesprongen gouf Halbzeugen am grousse Spaweck Kapazitéit vu ronn véierzeg Liter. De Rescht lagerte hanner de Zäunen mat de Schlössern, awer ech war direkt kloer, wéi den Déifstall wär ginn. Ier Se op enger verschlossenen Kabinen louch e laange Stack mat enger metallpfanne op Enn. Een geduldig зачерпывал eng kleng Quantitéit op der ganzer oppene Fässern a gespaarte Kabinen, andeems Dir op all Fasses ass sou kleng, datt et unbemerkt bliwwen ass.
  
  
  Nëmmen dee, vun der genuch Zäit an enger Fabréck, zum Beispill, Nachtwächter, konnt Organiséieren wéi Déifstall.
  
  
  Dir fir e Moment änneren / Optiounen, ier Si eng Entscheedung treffen. D ' Wierk hat ze verschwannen. Dat wier déi eenzeg Quell vun der Gesprongen fir Terroristen, et ass seng Missioun erfëllt, géif a manner wéi enger Minutt. Wann net, Si kéint, op d ' mannst drastesch ze reduzéieren ih Entscheedung.
  
  
  Dofir geschéckt Si Wee Docht Roll an Schnëtt e Stéck an odin D. Dir Drot gammastronomie, klebte e Fuedem Docht an d ' nächst Fass a Brand gesat ginn.
  
  
  Dir, geduecht, ech hunn dräi Minutten, awer wann Dir hat e Feuerzeug un den Docht, hien ausgebrach an ugefaangen ze brennen duebel sou séier, wéi Si erwaart hat. Hir zhota an staffelen ze Nuecht-Wächter dat ze erdroen superheld virun, wéi e Gebai flitt an d ' Loft. Eemol superheld Been kritt sech an mech an d ' Liewen. Si knurrte an taumelte zréck. Et gesäit schon hallef an der Donkelheet verbrannt den Docht. Trotz der Schmäerzen am unterleib, Si gebaut sech op, dobäi huet de Mann op de Buedem a versicht ze werfen superheld iwwer d ' Schëller. Hien брыкался an zappelte, als wier dru ginn, fir säi Liewen. Hien bewosst net, wat d ' superheld Meenung, säin Hotel ze maachen. Si adresséiert sech mat engem Bréif un hien op Englesch an duerno an Hindi.
  
  
  Se weist och op den Docht an huet e Geräusch ass wéi eng Explosioun, konnt awer net iwwerzeege superheld. Hie fiert Fort ze kämpfen, sou gutt ech konnt, mat gebonnene Hänn a Pedal, bis hie geschloen emu Nackenschlag, dat konnt déidlech verongléckt sinn.
  
  
  Wann Dir lässig iwwer d ' Schëller superheld, Docht spioun eis op ft. Hie koum zu sech a virgeschloen mat de Fäusten op den Hals. An der Dier hien hält seng Hänn a Féiss an störte meng versich, z ' entkommen.
  
  
  Hien knurrte an fluchte mat iwwerzeegung. Et ass nach ëmmer en Zischen héieren Docht hannert eis. Et mëttele de superheld, bal flehend de Widderstand bestellen.
  
  
  Dann trëfft hien hart superheld Kapp un de Türpfosten an engem Anfall verzweifelten Energie, beruhigendes superheld op eng laang genuch Zäit, fir sech zu entfalten.
  
  
  No enger Sekonn an d ' Loft gesprengt Fass mat Potash Nitrat. Mat engem Liichtblëtz erhellte de abendhimmel; dann ertönte e donnerndes Dausende vu Gromov, wann d 'Explosioun huet en klengen Deel vun de Gebaier op, werft Si an d' Indesch clear Bretter, Fässer an Metallstücke.
  
  
  Drock Luftproben unterboten huet eis mat engem Bee, wërft op eng dose Schrëtt. Indianer huet de gréisste Schock a koum op mech vun uewen, Schëld déngen, wa mer d ' Trümmer gefall.
  
  
  Wann Dir rollte ënner him, ass hien ëmmer nach murmelte ech der Wirth, sou datt ech schleifte superheld duerch d 'Paart an d' Gasse an bruecht, ier Se an der Géigend wunnen, d ' Leit afonnt duerch Hir baufälligen Haiser.
  
  
  D 'Feier war net, an ech rechne, datt ech e puer Minutt, ier d' Police antrefft, hat den Terrain. Hir Nachtwächter gedréint an geknéit mech iwwer hien, datt hien et konnt, wéi Hir d ' flüstern der WWU duerch den Kaméidi vun de Leit op der Strooss.
  
  
  "E Schrei, nach eng, an du trittst an de sproochlech Engleschsprocheg vun Wiedergeburten. Verstanen?'
  
  
  Hien nickte, an hat Hir superheld weider op d ' Strooss an dann an engem klengen Haff, wou et en ale Veteran. Hält et de superheld, géintiwwer dem TUNNEL-Rieder.
  
  
  "Gutt, Soën et mir elo, oder du wäerts schwamme am Floss Hugli, bis morgen".
  
  
  Hien schaute mech rosen.
  
  
  "Ween bezillt hien dofir, datt Se geklaut huet, hunn Hir Chefs treffen?"
  
  
  Stille.
  
  
  "Ween bezillt Hinnen dofir, datt Si sprengstoff ëmgoen versteckt ënner Müll?"
  
  
  Stille.
  
  
  Si Gräift pro Minutt an huet eng Schachtel, déi net Deel benotz. Do gëtt et spritzt mat dräi Kapsele Chemikalien. Et hat eng Nuecht der Wächter dat, wat ech Tue.
  
  
  Si gammastronomie virsiichteg den Zylinder der Spritze an huet superheld, dann duerchgesat Nadel duerch Gummidichtung Kapsele an Flëssegkeet hineingezogen.
  
  
  — Si virgesinn eppes ähnleches virun? — gefrot Persoun, прислонившегося zum Auto zréck. Gesicht superheld war gespannt, an d ' Aen wäit aufgerissen virun Angscht.
  
  
  "Dat ass en neit Medikament numm Novocain. An Effektiv, et ass e Wahrheitsserum, dat sech perfekt schafft. Dat bedeit awer zwangsläufig den Doud vum Opfers. Ech hunn keng Wal; Ech muss wëssen, ween bezillt Hinnen fir d ' Hëllef bei der Hierstellung vun dëser voller numm.
  
  
  Superheld elo zitterte. Si iwwerpréift d ' Nadel mam Fanger, da drückte ee superheld ze Hand. Hien versteifte sech an op d ' Säit. — Nach eng kéier, nach. Ween bezillt Iech fir dat, wat Si verloossen Gesprongen Kanner?
  
  
  — Et ass... ech wees net. Hien schwitzte elo, an dat superheld d ' Ae koumen all ménger Schrëtt Nadeln.
  
  
  "Fir d' éischt du et net merkst. Da fänkt d ' Narkose. Hien gëtt ëmmer méi an intensiv, a no enger Weile ginn Si an der Regel net blesséiert fillt. De Fuedem kënnt dann kommen.
  
  
  Si versicht, d ' Nadel. 'Maach dir keng suergen. Si weess, wat Loyalität ass. Stirbst du dann an enger hallwer Stonn, an dann CHEF bleift op jiddwerengem Fouss... fir eng Weile. Mä bis dohi wäert et wëssen iwwer nen all.
  
  
  Hien schüttelte de Kapp. Si steckte d ' Nadel an de Muskel an sengem aarm, a séier huet Flëssegkeet. D 'Nadel muss ewech a gouf schonn weggeworfen, ier d' Indianer verstanen. Hien schaute op seng Hand, spürte d ' Keelt vun der Flëssegkeet. No e puer Augenblicken d ' Droge huet ze wierken, an hie gedréint huet sech ëm. "Zakir Shastri... hien bezillt eis".
  
  
  — Differenzen aneren Numm? Fir wen schafft Zakir Shastri?
  
  
  De Mann schüttelte de Kapp.
  
  
  "Si waren déi eenzeg Quell, oder ginn et aner, déi eis mat Закира?"
  
  
  — Ech weess just eent. Juschno-Калькуттский Kali-Fabréck Kaschmir-geläscht.
  
  
  — Bass de sécher, datt et all?
  
  
  Hien nickte.
  
  
  "Fühl deng Hand". Si Schnëtt d 'Seile erëm superheld Handgelenke, domat hien d 'Gefill d' Uertschaft, wou een Se huet d ' WWU stieche vun nolen. — Du bass alles, wat do baussen fillen? Dësen Deel vu dir ass schonn anerer sprooch liesen.
  
  
  Superheld Aen a Panik ausgebrach.
  
  
  — Kennen Si differenzen aneren Numm? Déi aner Chemiefabriken produzéieren Bommen?
  
  
  Hien schüttelte de Kapp, starrte op онемевшее Fleck op der Hand. Hugo packte Si a schneiden Se d ' Seile fir superheld Knöchel.
  
  
  — Et gëtt nëmmen ee Wee, fir Flëssegkeet ze neutralisieren, déi hien verhängte dech. Musse Si fënnef Kilometer lafen. Wann dir idee gehst an dräi Meile lafen, Groll zu äre Adern brennt, an Novocain обезвредится".
  
  
  Hie Stoung op, spannte seng Muskeln Bee, an nees пощупал seng Hand aus den Anere der Erlaabnis op d ' Ausübung.
  
  
  "Beeil dech, mol kucken, ob dir rauswerfen Verbreedung am ganzen Kierper; du hues eng Chance, um Liewen ze bleiwen morgen".
  
  
  De klengen Indianer huet déi éischt Schrëtt an der Gasse an rannte dann Wild ze lafen. Hien eppes ausgeruff d ' Quantitéit vum zerstéierte Gebaier, an et Stahl net waard, fir sécher ze sinn, seet ob hien Ausr mir. Si koum op der anerer Straßenseite an ass zréck an den Hotel.
  
  
  Si wollt e waarmt Bad ze huelen a richteg ze Iessen, ier geprägte aner Chemesch Fabréck, ernimmt Nachtwächter.
  
  
  Awer wann Si ass an Hir Zimmer, Si war net eidel.
  
  
  Soubal et geet, Чоени Meta huet mir an der Broscht vun der klenger Pistoul.
  
  
  — Setz dech an Beruhige dech, sot Si.
  
  
  
  Kapitelen 7
  
  
  
  
  Чоени d ' Pistoul mat zwou Hänn, wéi e puer ausgebilte professionell Auerzäresënn.
  
  
  — Wat ass dat fir e Witz? — Si gefrot, awer an Deene kale Bléck war et net fir Humor.
  
  
  — Ech maach keng Witze, sot Si. "Ech hunn dir vertraut".
  
  
  E lescht glitt iwwer meng Lëppsen. Et ass schonn gebraucht zu engem zornigen Fraen. An der Regel ass et gepackt.
  
  
  — Du bass net Matson Howard. Du bass en Agent vun der US-Regierung.
  
  
  Dir, zuckte mat de Schëlleren. 'Majo an? Hues du bemierkt doriwwer, wéi mer eis gefeiert.
  
  
  — Si — Nicolas Neyen Carter, Nick Carter, Master-Killer AH. Du hues nach net verkleet. Du wäerts mech fir domm.
  
  
  'Wéi?'
  
  
  "Hien mir ze soen hat, — огрызнулась Si, Raj".
  
  
  "Ech huelen un. 'CHEF?'
  
  
  Si äntwert net, awer dat misst richteg sinn. Si bewosst, datt Si vum Secret Service Indien. A Si konnt soen, Si war en net Gewinnt.
  
  
  "Mir stinn op derselwechter Säit, firwat bass de sou наводишь op mech Maachen?"
  
  
  — Explosiounen, sot Si. — Raj denkt, dass de en Deel dovun, a vläicht all dëse leitest. Mir hunn vill Froen op Si.
  
  
  Wéi Si héieren, héieren, wéi Hir Stëmm zittert. Si war nach net Biergem, eis, erfueren Agent, dee fäeg ass zu verbaant ouni Reue.
  
  
  "Si dachten, datt Se an der Lag Explosiounen stoppen, mech z' Erschéissen?" - Ech hunn dat als Witz, fantastische Kinderzimmer Iddi.
  
  
  "Ech kann iech verbaant ginn, wann ech muss", sot Si. "Wa Si mir net Äntwerten, déi Si wëllen".
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. — Du hues eis ni op niemanden geschoss, net wouer? Si ni den Ausléiser gedrückt, an hunn net gesinn, wéi een stierft. Gleewen Si, Si kéinten ëlo ufänken, mat mir? Ech konnt seng Aen net loossen vun Hirem Gesicht a versicht ze verstoen, Ausdrock vum superheld. Mäi Liewen dovun abhinge. Et keen mech wierklech? Si bezweifelte et, awer et sech net leeschten konnt, sech ze vill backronymer. Ech hat net virun, Hiert Liewen ze riskieren hei.
  
  
  Mech vill Läichen planàit eng Pistoul, an ech hunn ëmmer méi glat bewerten deem Moment, wann d ' Opmierksamkeet mäin Gegners fir de Brochdeel vun enger Sekonn ofgelenkt. E unerwartetes, Bis grelles Liicht; all Ablenkung lount sech, wann Dir sécher sinn, datt de Mann mat der Waff bereet, Se ze verbaant ginn an all Fall. Awer mat Чоени Si léiwer waard.
  
  
  — Ech koum zu Kalkutta, fir ze hëllefen, sot ech. "Ech hunn den Uerder, d' Terroristen ze änneren, ier de Problem weider ausbreitet".
  
  
  — Firwat kenns du dann do ënner dem Pseudonym? — Firwat kenns du net oppen, éierlech?
  
  
  An der delle hat ech keng Äntwert. — Stëmm sou maache mir dat sot Dir hey. "Dateschutz".
  
  
  — Ech kann dir net Vertrauen, sot Si. "Ech sollt dech elo verbaant ginn, wann ech d 'Méiglechkeet hunn".
  
  
  Mech verwirrt et de Toun un. Et huet geschengt bal iwwerzeegt. Ka sinn, et hätt Si unterschätzt.
  
  
  Et fält mir op, datt gehalen de Atem op, a kuckt, ech warte, wann d ' waarm Schutzbrille meng Musse duerchstouss. Si atmete net bal eng Minutt méi spéit, wéi den Telefon klingelte um Schreibtisch nieft mir.
  
  
  Hien ausgeruff dräimol un, ier hien winkte mat der Pistoul. — Giff, sot Si.
  
  
  Hir hallef abgewandt vun no an huet de Gruppebesetzung mat der lénkser Hand. Dës Bewegung erlaabt mir setzen Hugo an d ' Rechter Handfläche. Si war net méi hëlleflos.
  
  
  "Jo", sot ech an de Gruppebesetzung.
  
  
  D ' Stëmm um aneren Enn geschengt überrascht, als hätt den Anrufer hat net erwaart, datt ech selwer huelen de Gruppebesetzung of.
  
  
  — A Se, Mr. Carter, dat ass Si.
  
  
  Stärebild haut mäi richtege Numm bal schockiert mech net, awer den numm vum Anrufers mech schockierte.
  
  
  — Schwätzen Si mam Kolonel Eischen, — Fort gefuer, d ' Stëmm vum Verdi aus dem Osten.
  
  
  — Du hues mech grad genannt Carter, sot ech.
  
  
  Si schaute duerch de Raum op Чоени Lëppsen a vu Numm Schaaf. Si Gebaut an flüsterte App, während Si fir e Moment bedeckte d ' Stecker.
  
  
  "... e weidere Raja", sot Si.
  
  
  Si fluchte virun sech hin. Et ass kloer, Raj war ganz villen mat Informatiounen iwwer meng Perséinlechkeet. Se gefrot fir sech, firwat. — Si Si eleng, Mr. Carter? — gefrot Eischen.
  
  
  Si geduecht, iwwer Чоени a Pistoul an der Hand. "Neen", sot Si, Colonel. "Mat mir Miss Mehta. Vläicht kennen Si dës Fra?
  
  
  Чоени spaweck d 'Pistoul an steckte superheld an d' Handtasche, wat ech erwaart hunn. Si géif net op mech Maachen elo, wou een bewosst, datt mir zesumme sinn.
  
  
  "AH, natierlech. Eng ganz grouss Dame. Ee Papp Deel ass bei mir zu Besuch.
  
  
  — Si äntwert net op mäi Korkenzieher, Colonel Eischen, — sot ech décidéiert. — Firwat nennen Se mech Carter?
  
  
  Superheld melodeschen Stëmm verluecht lustig. "Ech fillen mech geéiert wëssen vum bekannte Agente", sot hien. — Ganz traurig iwwer d ' treffen haut Owend net Wéini. Geschwënn Woo en echec. Ausgeruff e groussen Wut de Kreesser vun der Diplomat, ronderëm déi grouss Länner. Si legend mir, wat muss ech bei Iech entschuldigen. Dann ehrwürdiger Polizist seet mir, datt Umgebungen superheld Gäscht an der Halle e bekannten US-amerikaneschen Agent, hien ass och vun der Missioun ze befreien... den Terroristen zu Kalkutta. Dir maacht mir suergen em eis Stad, Mr. Carter. Du muss hëllefen, setzen Fuedem getraff. Et ass ganz wichteg fir meng Stief-Heemecht. Et ass ganz wichteg fir d ' Wirtschaft.
  
  
  — Merci, Colonel. Si ass iwwerzeegt, datt d ' betraffenen Länner schätzen Hir Interessi, mä et ass en Job, fir Profien. D ' Zäit gëtt knapp.'
  
  
  — Tatsächlech, Mr. Carter. Awer vläicht einfacher Geschäftsmann kann als grousse Länner. Si gutt kenne Indien. Deeler verhëllefen vun der Police. Dat géif dës Geleeënheet notzen, fir ze hëllefen, ganz bekannten Amerikaner".
  
  
  Si zögerte nëmmen e Moment. Kann sinn, deen al Chinese hat Recht — vläicht kéint hien mir hëllefen.
  
  
  "Wëllt Dir mueres kommen Gäscht ze mer Heem", sot hien. — Du an Miss Mehta. Mir schwätzen. Vläicht hëlleft eis Stad ze retten.
  
  
  Si en internat, an hien huet d ' Zäit fir deen Prais. Dann leet den Gruppebesetzung an adresséiert sech un Чоени. Si ass nach ëmmer souz an engem grousse Sessel géintiwwer. Ee West-Rock war eng op der Hüfte, weist déi perfekte Form vun Hire Been. Hugo gouf kal an ménger Hand. Si geduecht drun, wéi virun kurzem geduecht drun, Si ze maachen. Déi wier eng Sünde. Awer dat war unnötig. Déi Indesch Regierung nach net sou vertieft an eng international zu mussen geléinte Attentätern. A souguer wann et géif an Hoteller, huet hien anscheinend net genee hätten dozou eng räich, eng zaart Fra.
  
  
  Awer aus no waren Froen, op déi et Hoteller, Äntwerten ze kréien, a Si geduecht, datt d ' Waff huet überzeugungskraft. Wéi dëst Konzept echec mat enger Waff zréckgezunn, méiglecherweis versichen Si eng aner, eng Waff, déi Hir fanne géif vill méi Spaß.
  
  
  Hir затолкнул Hugo zréck an d 'Scheide, streckte d' Hand aus an hob hie vum Hl. Si huet Bléck, wa Si drückte Si un Hir Broscht.
  
  
  — Baby, flüsterte ech.
  
  
  Mengen Lëppsen berührten Hiert Ouer, dann klebt. Si war héich, a Si perfekt vum Kierper un mengem, Hir oury Kurven an geschwungene Linne ergänzten meng Kraaft an Häert. An enger aner Zäit an op enger anerer Plaz hätte Si gesot, hey, datt ech D ' Léift. Awer dat wier unfair. Fir eis kann et nëmme kierperlech Leidenschaft. D ' eenzege Verspriechen, déi mir ginn gläiche kéinten, ginn Nuecht fir Nuecht.
  
  
  Wann et schalenförmig hanne Gréisst Hir Hüften, Hir laang, zarten Fanger glitten iwwer mäi Réck. Zesumme eis Kierper ze beliichten an stummen géigesäiteger Affer; dann geplënnert mir zréck an Hand an Hand sinn ze Bett.
  
  
  — Leg dech hin, sot Si. 'Warte op mech.'
  
  
  Si Stoung virun mir, Se ze plakeg ausdoen. Wann Är mëller, bronge Brüste fräi, Si instinktiv Gräift no him, mä Si opféiere mech, bis revealing.
  
  
  Si huet sech op d ' Knie op de Buedem an hëlleft mir mat der Kleedung.
  
  
  Et ass nach ëmmer net zu mir komme géif. Si ass op de Knien, küsste mech op d ' Lippen, dann glitt déif an déif, bis mäi Kierper war net ze froen, mat Hirem Kierper ze verbannen.
  
  
  Hir Hänn ze beliichten sech iwwer mäi Kierper, Gefill, Gefill, ze schmeicheln. Endlech ass Se Better um Bett. Si goung lues no vir, drückte seng festere Brüste géint méng Broscht, dann schüttelte seng laanger flexiblen Been, bis Si bedeckt mäi Kierper vu Kapp bis Fouss.
  
  
  Si küsste mech duuss, an dann nach méi Leidenschaft. "Näher, looss mech dat maachen ménger Meenung no".
  
  
  D ' Bewegunge vun Hirer Hüften gott ménger hu mech iwwerzeegt. Et war schéin ze spieren, wéi Si op sech selwer, wa Si Hir Hänn waren domat beschäftegt, hutt mech zum feurigen Savchenko, nach ier hien gerührt.
  
  
  Spéider Louche mer gläiche sech an den Äerm an virgesinn duerch en oppent Fënster op d ' Lichter der Stad ënnen.
  
  
  — An elo mer d ' Wourecht, sot Si.
  
  
  'Soën du fir d' éischt. Du arbeitest fir Raja? Am eescht?'
  
  
  "Jo, et schaff drun, well ech drun souwisou, datt ech hëllefen kann, sengem Land".
  
  
  'Wéi?'
  
  
  "Ënner Beibehaltung der Bundesstaat Bengalen no Indien".
  
  
  — D ' Gebitt ronderëm Kalkutta?
  
  
  Si nickte. 'Jo. Et gëtt Leit, déi wëllen, trennt Se Bengal aus dem Rescht vum Land. Oni Hoteller géif schafen, en neit Land oder bäi Bangladesch. Nach ier Bengalen getrennt vu Pakistan, an zu Kalkutta koum d ' Rebellen wollten Land a Stécker brechen. Chaos, Explosiounen ausgeléist, kéint Iech d 'Méiglechkeet, déi noutwendeg".
  
  
  "A wouran, no der Meenung Raja, Si kann deelhuelen?"
  
  
  "Hie weess et net, mä en huet keen Vertrauen an d 'Amerikaner".
  
  
  'An du?'
  
  
  — Ech weess och net.
  
  
  Hien küsste Hir mëller Lëppsen.
  
  
  "Mir sinn allebéid op derselwechter Säit sinn, versteet Raj ass oder net. Vertrau mir einfach fir eng Weile. Oder zwee Deeg, vläicht souguer manner.
  
  
  Si септически runzelte d ' Stir. "Vläicht", sot Si. "Ka sinn, Se kann et elo maachen."
  
  
  'Gutt. Gutt, kënnt dir mir d ' méi soen, wat ganz hëllefräich sinn kann? Ob Raja differenzen Informatiounen iwwer d ' Geliwert vun Kaliumnitrat? Tipps fir d ' Organisatioun, stinn hannendrun? Een an der Mëtt eng Verschwörung, deem kann et zu fänke?
  
  
  Schéinen Gesicht Чони нахмурилось.
  
  
  'Ech weess net. Et maach nëmmen dat, wat e mer seet. Si Froen sech vläicht de superheld.
  
  
  'Neen.'
  
  
  Si versicht, hey et z ' erklären. Dir, niemandem vertraut, souguer Raju. Éierlech legend, et ass och hey, net vertraut, konnt awer net soen. Soulaang et net oppen zugab, datt ech en amerikaneschen Agent, déi an superheld-Land, Raju Protokoll gestéiert. Hie konnt net, mech ze verhafte, oder schécken vum ganze Land ouni Beweiser. An de superheld deen eenzege Beweis bis elo Frettchen leien nackt a meng Hänn.
  
  
  Si gefrot. - "Wat soll ech soen emu?"
  
  
  — Hien huet dech gefrot, mech ze verbaant ginn?
  
  
  — Nee, nëmmen Hir Lag, Si ze gefoltert. D ' Waff war meng Iddi.
  
  
  -- Bréngt Emus, datt ech weess, sot ech.
  
  
  Si séier erkläert hey et ass awer dofir gesorgt ze ginn, hey, nëmmen d 'Informatiounen, déi d' Hotel ze deelen. Si erzielt iwwer d ' Fabréck an den Déifstall Potash Salpeter, awer net gesot, datt ech eng Bezéiung zu enger Explosioun Betriber. Raju däerfen erraten doriwwer selwer.
  
  
  — Hei bedeelegt sech eng Zakir Shastri, sot ech. — Raj loossen Si leeden Är Mataarbechter superheld op d ' Sich. Bei der Police gëtt et d 'Méiglechkeet, d' Juegd no de Leit, wann Se wëssen name".
  
  
  Hir Hotel, erzielen iwwer Hir Verdacht wat ass mat de Kanner, закладывающих Bommen, awer seng Meenung geännert. Dir scho gesot, hey, genuch, fir ze gewannen Hiert Vertrauen. Ech brauchte net méi.
  
  
  Si gefrot. - "Mengs du mir elo?"
  
  
  — Jo, sot Si, mee an Hiren Ae war nach ëmmer der Zweiwel, an hien huet versicht, Se ze berouegen mat engem Kuss.
  
  
  Si goe fir e Moment, da bleift d ' Hand iwwer mäi Kierper. Nackt, mir goufen gläiche sech géigesäiteg an hu eis Leidenschaft eise Kierper ze verwalten. Méi spéit huet Si gebaut sech op e Ielebou a sot: "mäi Besser, Si vertrau dir, awer w. e. g, ass net domm mech nees. Lüg mech net méi un.
  
  
  "Ni méi", sot ech an iwwerluecht, hätt hien mir. Ass et net d ' Gefill vun Wart — Ligen — Deel vu ménger Aarbecht. — Wann dat alles riwer ass, vläicht kënne mer iergendwou hin zesummen, meng Léift. Ech hätt Suen, vill. Kenne Europa. Si mussen net schaffen an Hirem Liewen. Dat, wat Si gesot, iwwerrascht mech. Si Klang aufrichtig. Vläicht probéiert et méi wéi e Zwischenspiel. Si fält op, probéiert, nees prett fir d ' Léift. Si stöhnte virun Loscht an d 'Zäit hu mir vergiess, datt hanner den Wänden des Raum ass d' Welt.
  
  
  
  8 kapitelen
  
  
  
  
  Den nächsten moien, mir frühstückten am Müll. Déi kleng Fra, déi sech mat eis benotzt, geschengt absolut keng Ahnung, wat mat mir leiend Censur Fra. Wéi Se ass, Чоени gedréint huet sech ëm, geknéit, ier e sech zu mir fir ëmmer zu mir an küsste mech op d ' Broscht. Muss réckelen Hir ënner der Decken.
  
  
  Während Чоени noenee, ausgeruff Se am Büro Слокама gefrot fir d ' Telefonsnummer, ënner där Si hien erreeche konnt mat Lily Welt. Lily geschengt, war zu gudder Stëmmung, wéi Si Geschwat, mat Hir. Si gesot, datt Si geschwënn hei idee ëm d ' Spidol, an Si stat no Madras, wéi geplangt. Si virgeschloen hey, matzehuelen Prënz, wann Se stat ronn ëm Kalkutta. Si begeeschtert averstanen ze a gesot, datt elo freet een duerch Ähnlech Hond ofhuelen.
  
  
  Si war froh, datt dir ugeruff hues hey. Bis elo mäi Frettchen Optrag verursaacht huet Lily nëmmen héich. Vläicht ass den Hond hëlleft hey Duerchlafe ausstänneg Hir Schwieregkeeten. Dir sot hey, alles gutt a leet op.
  
  
  Dann, adresséiert sech un Чоени.
  
  
  Mir hu missen goen ze Hiert Heem, ier Si ginn zum Colonel Eischen. Wann Dir, och hanner dem lenkrad, Si hu verstanen, datt mäi Geescht ëmmer nach ze beschäftegt Чоени — ech hu souguer vergiess, e Bléck op de Rücksitz. Wann Dir, gedréint huet sech ëm, schwéier Daum geriicht war Frank mir tëscht d ' Aen.
  
  
  "Bang, Bang, Nick Carter, du bass doud".
  
  
  Чоени gedréint huet sech erëm an huet Pistoul Poschen. Si huet Si ophalen, ier Si huet ze Schéissen. De Mann um Rücksitz séier tastete no ménger Waff.
  
  
  — Beruhige dech, Sokolov, ausgeruff ech.
  
  
  Dick Russesch zögerte, deen d 'Hand ënner d' Jacke.
  
  
  'Ween ass dat?' — gefrot Чойни. "Wat wëll hien?"
  
  
  Falken huet sech virun. — Komerod Alexander Sokolov, sot hien. "De Konsul zu Kalkutta vun der Unioun vun de Sozialistesche Sowjetrepubliken".
  
  
  — Mir hate Gléck, sot ech. — Hey, mer d ' Wourecht, Sokolov. Si KGB-Stick, wéi déi meescht Russeschen Diplomat an der ganzer Freibad".
  
  
  Russesch hob d ' Hänn als Zeeche vun der Kapitulatioun. "Hiren Amerikaner... du ëmmer sou pragmatisch. Okay, Hir Stick. Dir kënnt wëssen, datt. Net wouer, Carter? An Dir, Miss Mehta? Och Si gehéieren zu eiser bescheidenen Beruff. Ass dat richteg?'
  
  
  Чоени runzelte d ' Stir a refuséiert sech ze Beweisen. — Et ass net wichteg, sot hien. "Mir hunn haut keng Feinden". Hien hob nach eemol seng Hand, an neigte nachdenklich de Kapp. "Mueres... wie weess? Mueres kënne mir e Frënd, e Frënd ze verbaant ginn, awer haut... haut sinn mir zesumme schaffe mussen.
  
  
  'Wie seet well sou eppes?' — ech gefrot kal.
  
  
  — Ech, Komerod Carter. Mir hunn e Problem.
  
  
  'Mir?'
  
  
  'Mir all hunn. Du hues. Ech hunn. Miss Mehta. Ech hunn Uerder, dech ze maachen.
  
  
  Чоени zitterte, an hie gesäit, wéi Hir Hand feste drückte déi kleng Pistoul, déi Si nach ëmmer gehalen. Si hat Angscht. Nach net. Si bewosst, wéi fonctionnéiert Sokolov. Wann hie mech verbaant huet, géif et keng Warnungen.
  
  
  "Ech hu meng Befehler verbaant all Agente, déi méiglecherweis verantwortlech si fir d 'Anschläge an eiser diplomatesch Missioun zu Kalkutta", sot hien. "Moies ier Dir d' Optrag, mech ze verbaant ginn... an all chinesescher Agente an der Stad, d 'Inder, wéi Miss Mehta... allen, ween kann zur Verantwortung gezu ginn".
  
  
  Si gefrot "firwat bass du Dann wartest du? Du hues wuel nach ni gezögert, Leit ze verbaant ginn".
  
  
  — Well ech denken, et hëlleft net. Si vermute, datt d ' Explosiounen daueren gëtt. Si vermute, datt weder no eis net d ' Wart. Si mengen, datt een... wéi Si et nennen... een wëll auszuspielen eis nach mat engem Frënd.
  
  
  Seng eng Weile huet de Russen ename a bal emu. Hien kéint d ' Wourecht soen... dëst kéier.
  
  
  "Een spillt e Spill, hat ech zou, an iwwert eis zwee lachen".
  
  
  — Jo, Jo, sot hien, nickte. 'T ass wouer. Een schafft Problemer tëscht eis.
  
  
  Si gefrot. - "Wéi kommt mir idee fir dës?
  
  
  Sokolow schüttelte traurig de Kapp. 'Ech weess net. Awer ech hunn en anert Interessi. Mir héieren seltsame. Mir héieren iwwer d ' Menacen. Et gëtt Leit, déi soen, datt eist Konsulat an d 'Loft sprengen op d' Zuel vun de fünfzehnte... den Dag vun der Onofhängegkeet.
  
  
  "D' Stroosse ginn voller Leit", séischluecht Чоени. "Et wier de beschten Dag, fir Gewaltverbrieche".
  
  
  "Meng Regierung рассержено, sot hien. "Et schwätzt vu Revanche — Live-Choux — wann d 'Konsulat beschiedegt gëtt".
  
  
  Si museschen de Schweiß ënner dem Kragen. Ech konnt mer net virstellen, wat kann passéieren, wann d ' Eescht ass Real.
  
  
  Si gefrot. — Firwat balanza du mer dat? "Zanter Wéini ass d' Frettchen hëllefen Si Amerikaner?"
  
  
  Russesch seufzte. — Well et mir ugestallt, dech opzehalen. Awer alles, wat ech fannen kann, weist drop hin, datt Si net droen Verantwortung... mir Iech an, eis aneren Amerikaner. Mënschen, заложившие Bommen, net duerch d ' CIA oder AH . D ' Existenz vu ...'
  
  
  Hien parastaatlechen, a Si hält de Saz fir hien. "Et si Kanner" sot ech.
  
  
  Sokolow nickte entspriechend. — Jo, wichtege ass et d ' Kanner.
  
  
  — Dat mengen ech net, erwiderte Чоени. 'Dat ass onméiglech.'
  
  
  Si beanstandet, awer ech museschen, datt Se denkt iwwer déi puer Fakten, déi muss sinn, sot hey vun der Police. "Gestern an der Géigend vun den amerikanesche Konsulat ëmbruecht gouf, war de jonk, — sot ech.
  
  
  "E unschuldiges Kand", sot Чоени. 'Passer.'
  
  
  — En Terrorist, — gemengt Sokolov. "Haut Stärebild Kanner... dat ass näischt fir Iech", sot hien mat engem lescht.
  
  
  — An net fir Iech, sot ech. "Ech hunn Souguer d' Maoisten gefall nach net sou déif".
  
  
  Hien glitt iwwer de Sëtz vun der Maschinn an gammastronomie mécht d ' Dier. — Dat ass alles, wat ech muss Iech soen, — sot hien.
  
  
  Wéi e koum, Si steckte de Schlëssel an d ' Zündung en, hat de Motor an gefuer zum Haus Чоени. Bis Si déiselwecht Kleedung, Si Stoung um Balcon an ze gesinn, wéi d 'formatioun Stad nei schlof mueres vum sproochlech Kampf ëm d' iwwerliewen. Ech war kräft, wat fir erlegte Monster Horro aufgebockt op dës Stad. Wie gewielt Kalkutta zu engem Schluechtfeld vun de béide grousse Huele? Datt hien derbäi sech vun där? Si hat net d ' Iddi. Zäit duerch d 'Fanger floss, an d' Resultater waren net. Nëmmen dräi Deeg, an meng Spëtzen Stahl muss Total frustrierend knapps. Wie benotzt d ' Kanner als Terroristen, war clever. Op d ' Spur war bal onméiglech ze goen.
  
  
  Alles, wat ech hat, ass - Zakir Shastri. Si konnt nëmmen hoffen, datt d ' Breet vun den Afloss vun der Colonel Eischen an der Stad gëtt mir hëllefen, eng Persoun steet hanner deem Numm.
  
  
  Mat Чоени mozart mir no Süden, zu dem bengalischen Golf, andeems Si d 'Anweisungen vum Colonel Woo, duerch d' flaach Regioun vum Deltaen, wou d ' décker Ganges superheld a verschidde Kuckt hunn ergiebeg Vorgebirge op dausende vu Joren. Herrenhaus Woo, kënnt un de Floss Hugli. Et war e grousse Komplex, deen aussah, als ob et och am Bau war fir e längeren Zäitraum. D 'Grappvoll erstreckte sech op vill Meile zu enger eenzeger schifer Terrain an ëmfaasst Sträicher, Laubbäume a grouss Weeden fir d' Päerd. E grousst Haus, gebaut ëm rengen wäissen Stein, der ervirgedoen, wéi den Tempel zu der Sonn.
  
  
  Wann mir gestoppt hunn, op gepflasterten Parking virun engem risege Haus, zwou Dénger a Form rannten no baussen, fir d ' Dier vun der Maschinn ze opmaachen a féieren eis duerch déi grouss zweiaufklappbaren Dag an der Lobby. Fir en Moment geschengt et mir, datt mir waren an d ' Vergaangenheet an hu sech an engem Palais op engem fünfhundert Prënz, déi kleng Staaten, fir déi erëm alkohol Indien a Pakistan.
  
  
  De Sall war immens aufwändig Paul gouf aus dem feinsten Marmor an Villeroy Zöpfe, Säulen erëm reinem Marmor, d ' Wänn behängt mat herrliche Antik Teppiche, Schrauwen staamt aus all den alen Zäiten vun Indien.
  
  
  Et war éischter e Musée wéi en Haus, méi Tempel als Sëtz. Eis Chef sinn angehalten, bis mir virgesinn all dës Bléi, an dann schweigend féieren eis op engem Dag, ëm d ' féierungsroll ënnert de grousse Belval an eng aner Belval. Hie war schlecht beliicht, a gebaut, fir d ' rauer Steng, déi vläicht ausgeléist goufen Banneren mat chinesescher Duerf.
  
  
  An der Mëtt vum Raum war eng Hütte, deenen hir Daach war fënnef Meter iwwer dem Buedem. Et gouf vun Pappe, al Bretter, Verpackungen Kisten, leere Dosen an Unterboden Rudern Booter.
  
  
  Geschwënn Eischen souz an der Hütte an der Dier knaschteg-wäiss dhoti, engem Psychiater eingewickelt ëm d ' Lenden. Hien hockte an der zugronn leien Yoga-éisträich. Wéi hien eis gesinn huet, huet hien rührte sech e bëssi, Stoung awer net op.
  
  
  — AH, koum Si. Einfach dumme Erënnerungen. Si gouf gebuer an sou enger Hütte, sot hien, streckten sech. "Gutt fir d' Leit, fir sech ze erënneren an ze soen, datt fir ëmmer wäert ech anere".
  
  
  Hie sech an verbeugte sech demütig. "Et ass mir eng Éier, datt Si besichen mäi Haus, Miss Mehta, sot hien. — A Se, Mr. Carter. Hir Anwesenheit ehrt meng bescheidene Positioun.
  
  
  Чоени äntwert séier, mä ech muss no Wierder sichen. Ech hunn verwirrt.
  
  
  Hannet Mann geschengt verwirrt war, datt d ' superheld virgesinn an der bäuerlichen Kleedung. Hien frühling entschëllegt sech a gesot, datt hie geschwë zurückkommen gëtt, gëtt als "geeigneter Weis noenee fir sou héich Gäscht".
  
  
  Hie Schwätzt séier, Chinesesch, an aus deem anere Zimmer koumen zwéi jonke Meedchen an der orientalischen Kleedung. Si verbeugte sech an stolperten virun eis, ih enker Rock bis zu de Knöcheln huet sech mat ih shaggy e puer Zentimeter. Si goungen virun eis duerch eng aner Dier an en angenehmes Zimmer am westlechen Stil, wou spillt roueg Musek, a wou et e Televisioun, Teppiche op dem Foussbuedem läit, d ' Schrauwen waren Modern an Stöhnen hing, schéngt et en echte Pollock. "Vun den Enseignanten seet, maache Si alles, wéi Dir wëllt; hie kënnt an enger Minutt, huet gesot, eng fir d' Meedchen. Da Si béid hälfte hanner der Dier.
  
  
  Iwwer dem risege Kamin hing eng Molerei, d ' Chiang Maggy-Shek a senger Jugend, wéi hien dem chinesesche Festland. Op der géigeniwwerleiender Stöhnen hing d ' selwecht grouss Bild. Et war
  
  
  Sun-Yat-sen.
  
  
  "Eischen war net sou gutt, Colonel", kommentéiert Чоени, bis Si schaute mech Räich geschmücktes Zimmer bruecht. "Duerch dës Auszeechnung, déi hie krut fir säi perséinleche Kampf géint Mao an d' Kommunisten. Hie war nach e Kand, hien war ënner dem Kommando vum Chiang Maggy-Shek.
  
  
  Hir Hotel, d ' Froen iwwert eppes, awer de jonke publizéiert ass-Inder an der wäissen Jacke an huet eis zu den тиковому Bahru ënner der Uewerfläch vun Tiger Skins. Wéi alles aner an dësem Haus, ech gesinn Vorrat un Alkohol. Et war e gudder Kontext, feine Cognacs, formidabelt Sammlung vun ale Roma. Jonk virgeschloen, d ' ih mat méi wëssen, als Barkeeper, разливающий Lager.
  
  
  Mir hunn Jamaikanischer Rum, an hu just en Schwedesch, wéi ech Schaaf, noenee an Box a Stiwwele.
  
  
  Hie Stoung nieft mir an starrte mech un.
  
  
  — Wëlls du net Reiten virun dem Prais?
  
  
  Si d ' soen, datt ech keng Zäit dofir, awer Чоени ze séier getrade. Hie geschéckt Si mat enger op d ' Mägde sech umzukleiden, an hien huet mech duerch e kuerze Flur laanscht, уставленному Kuckt. Dann den Flur mir обогнули Ronn indoor-Pool mat kloerem, horst Waasser, a goung duerch d ' Dier, dann Steinbrücke überquerten, deelt déi de bannenzegen Deel vun der risege Pool-mat de baussenzegen Deel.
  
  
  Dräi Päerd Concerte op der anerer Säit vun der Bréck, wou war eingezäunt Spur, mä hien anzespären ih an winkte mat der Hand a Richtung vum Park, op der Terrasse ënnen.
  
  
  Gefrot fir hien. — "Vläicht wëllt Tontaubenschießen?
  
  
  Fir d ' Zäit ze verdreiwen, bis et erëm kënnt, schéin Damm.
  
  
  Mir geschéckz hat de Schiet vum Verdachts, a Si hat d ' Hänn vum klenge Mann. Si ware staark an onerwaart жилистыми. Trotz gefleegten Nägel seng Hänn waren rau, wéi déi vun engem Bauer.
  
  
  — Skeet, sot ech. "Ech sinn zimlech gutt dora".
  
  
  Hien lächelte. — Op-kontinentalen, — hien frühling entschëllegt sech, an hie geschicht op eemol, datt d ' superheld eng Aart ze schwätzen verännert. Wann hien entspannt, hien huet rau-En, wat ech benotzt hunn, fir Hir Gäscht ze Entwaffnen. "An dësem Fall gëtt et eng Herausforderung... wéi am Liewen. Et weess ee ni, an déi Richtung d 'Zil vun der Méiglechkeet".
  
  
  Ech verstinn net hien, mä gouf him dohin, wou Katapult souz, a gesäit zwee jonk Dénger, déi eis mat ausgewielt Gewehren an den Hänn.
  
  
  "Dausend Rupien pro Gewiermten", sot hien, huet d ' "Browning" an ass op ronn двадцатисемиметровой Tracks. 'Gutt?'
  
  
  Ier Hir Zäit hunn auswiel ze soen, hien huet d 'Signal, an d' leuchtend giel Scheif an d ' Loft aufgeflogen. "Browning" geschoss, Gewiermten a explodéiert zwanzeg Meter vu kleng Metall werfende Maschinn. Et war e gudder Och, no vir op, fir Se erëm, wat maachen Irdene Gewiermten zu Reen ronn ëm d ' Splittern.
  
  
  De klenge Mann lächelte stolz an wartete. Si koum vun der Linn, setzen Sie d 'Patrone an odin op патронников ausgewielt mir d' Gewehre an huet d ' Signal, de jonke am Heim-Automat werfen. Hir geschéckz hat. De tönerne Placken zerbrach an dausend Stécker, wéi Pulver, an hien erlieft heftege Befriedigung vun engem Volltreffer.
  
  
  Geschwënn Eischen huet mir keng Zäit ze Weeden. Hien ausgeruff direkt eng aner Plack, geschoss an ass an d ' Scheif. Direkt gouf him mat dem liichter Runs. Mir schossen séier, esou séier, dass ech ugefaangen, sech suergen iwwer e Jonken an der Maschinn, dee sollt e Gewiermten setzen op staark метательную aarm a Hand ze ewechhuelen, ier d ' haart Fieder швырнет Zil am Raum. Et huet keng Regel, déi seet, datt Se mussen Release Plack a Maachen, wann déi aner Persoun ze zerstéieren Hiert eegent Zil, awer ouni ze soen eis d ' Wierder, mir stellen Är Bedingungen.
  
  
  Wann Dir zu eis ass Чоени, mir schossen zu wëll изматывающем Rhythmus a waren an Schweiß bedeckt. Meng Hänn schmerzten vum stännege Aufstiegs véier Pond-Stahl a Mahagoni, Schëller a verbrannt vum Rückstoß vum Kolbens, och wann Dir, fält op d ' Knie a staarke refuséiert sech op de Hintern. Eischen iwwerrascht mech. Obwuel hie kleng war, ouni, datt hien net méi Problemer wéi ech. Si gesinn d 'Striewen no Victoire an den Ecker superheld rta, wéi Si stockte, an d' Schalen platzen huet, an net versprüht an dausend Stécker. "Nees an nees", ablass de jonke hannert eis. "Béid fünfundsiebzig an der Folleg".
  
  
  — Op zehntausend Rupien, de Colonel Eischen, hob d ' Gewehr fir e weidere Och.
  
  
  Hien trëfft hien an de Gewiermten. Meng Hänn bal net zitterte, wéi Si hob Hir Gewehr fir siebzig sechste Och an der Folleg. Si virgeschloen no der Disc-Fächer a weider zéng, ier spürte eng Brise am Genéck.
  
  
  Eischen spürte d ' oury Brise ze spéit. De Gewiermten, deen hien gefrot, eemol пригнулась, wéi hien de Staatlechen drückte. D 'giel Scheif siegreich an unversehrt segelten duerch d' усыпанному Schrapnell Feld virun der werfende Maschinn. Nëmmen déi Untertasse entkommen superheld Waffen.
  
  
  Geschwënn Eischen fir e Moment drückte d 'Gewehr un d' Schëller, Réckzuch mech, ze averstane, ze gewannen. Fir en Moment gesäit Dämonische Wut an dëse schrägen Aen. Hie war net niedergeschlagen, mä wéi hien gesäit mech un, hien lächelte nees, verbeugte sech, spillt d ' Roll vum bescheidenen Bauer.
  
  
  "Zehntausend Rupien berühmte Amerikaner".
  
  
  Hien winkte mat der Hand, an de jonke staffelen mat Scheckbuch. Eischen kratzte de Betrag an huet mir e Scheck.
  
  
  Si huet hien tëscht den Gréisst drückte, d ' beabsichtigen, a Stécker ze reißen.
  
  
  "D' Cadeau war mäi," sot ech.
  
  
  — Warte, ausgeruff Чоени mat Enn vun der Linn vum Feier, wou Se déi ganz Zäit huet. Si rannte mat eis an huet mir e Scheck. "Treffen fir Hir Kanner. Jo?' gesot Si betont zu eis. "Zehntausend Rupien ih ble füttern zanter ville Deeg".
  
  
  "Natierlech", directrice Eischen. 'Fir d' Kanner.'
  
  
  Si gefrot. - 'Treffen Hir Kanner?'
  
  
  De klenge Mann lachte, andeems bergab op de ummauerten Komplex ronn четырехстах Yards vun him.
  
  
  Children ' s Home, erkläert Чони. "Hien gebrannt Honnerte Kanner vun der Strooss. Et gëtt Si Bildung, Kleedung an Haiser, bis Se al genuch ass, fir fir sech selwer einzustehen".
  
  
  — Awer sou vill Leit Hëllef brauchen, — traurig gesot Eischen. "Och esou e räiche Mann wéi ech, kann net hëllefen Si bei all".
  
  
  Eischen gewisen, Stëmm a gesäit d ' Kanner am Feld ënner eis. Honnerte vu meeschtens Jonker, gespillt op engem eingezäunten Geland vum Waisenhauses. Si erinnerten mech drun, de Jonken, dee Si gesinn, an enger Chemiefabrik an engem klengen Kee Jonke liegend op der Strooss überwältigt nieft dem "Mercedes" virun dem amerikanesche Konsulat.
  
  
  Si verfluchte Hir verdächtige Gedanken. Eischen, wahrscheinlech war e großzügiger Sponsor, awer hien ass trotzdeem huet zu him, mat Argwohn. Ech wollt net gleewen, datt hie запричастным ze Explosiounen, mee deen Gedanken goung net.
  
  
  — Vläicht kennen Si Mënschen, deenen Se op der Sich, — sot ech schaarf. — Mat Hiren Interessi un de Kanner, Si kënnen wëssen vun engem Закира Shastri. Wéi Se verstoen, hien hëlt d 'Kanner och mat Fahnen".
  
  
  Geschwënn Eischen zischte duerch d ' Zänn. "De Jong vun der Schlaang", sot hien op Chinesesch. 'Si wäiss superheld. Hien entfouert d ' Kanner an ih gebraucht Hir eegen Zwecker. Si gebrannt puer superheld sujete klaue, awer ih erweist sech ëmmer méi.
  
  
  Чоени runzelte d ' Stir, wahrscheinlech, Si Wonneren sech, firwat Si vollek Shastri. Et war e kalkuliertes Risiko mat duldung vum kinnek, fir ze kucken, wéi reagéieren Eischen, awer déi zwéin däitsch Romaniste waren ëmsoss. Hien reagéiert sou, wéi Se ukommen géifen déi meeschte Leit, an ech hat nach ëmmer sichen d ' Spur.
  
  
  — Firwat wëlls du mat him schwätzen? — gefrot Eischen. — Hien запричастным zu Explosioune?
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. — Ech sinn mir net sécher... vläicht.
  
  
  "Vläicht kënne mir hëllefen", sot Eischen. "D' Kanner op der Strooss kënnen wëssen, Onst dës Persoun".
  
  
  Hien schnippte mat den Gréisst, an den Dénger ass a Stoung nieft him. Eischen laang mat him geschwat am Dialekt, deen ech net Gebaut. Hien lächelte triumphierend, wéi de jonke потрусил Doheem.
  
  
  "D' Kanner ginn sech bestëmmt Froen", sot hien. "Wéineg wësse sollten doriwwer Закире. déi vun him erlidden.
  
  
  Si ginn iech zu him.
  
  
  Si nickte an Dankbarkeit.
  
  
  An elo gi mir spillen, erkläert Eischen, huet eis zu den Pàerd.
  
  
  Du reitest nervösen Déieren a sinn op der Plaz, wou d ' Grappvoll grenzte un den Floss. Hie weist eis, Hir Privatsphär ze Änneren a véier eleganten Speed-Booter, huet eis dann zu de Schéinste fir Handball mat enger décker Beschichtung op Plexiglas a weider de Wee zum Golfplatz mat néng Lächer op enger schéine wiese.
  
  
  "Du hues alles", sot Чоени, an der Chinese kleng schaute mech un, wartend, wat ech gewiescht.
  
  
  Dann erkannt superheld. Hie war e klenge Mann mat groussem superheld. Tennisplätze, Golfplätze, Gäert schéin... awer et ass alles bal nach net benotzt, et waren nëmmen d ' Trophäen Importenz vun superheld finanzielle Succès. A mir waren do, wéi de superheld Publikum, d 'eingeladenen Klaps op d' Schëller superheld a soen, wat hien ass Edel. Obwuel et brauchte superheld Hëllef, seng Besorgnis nachgegeben. "Alles", sot ech pervers, kënnt Чоени an bücken, fir duuss küssen Si op d ' Wange. D ' Reaktioun vun der Eischen huet mech überwältigt. Lachte hie — schwéier, heiseren lachen fir sou e klengen Leit.
  
  
  "Vläicht", sot hien an ass virun eis Doheem.
  
  
  Am kär vum Haus hien huet mech gefouert an Чоени zu verschiddenen Wunnengen am Vierdergrond. Stock. Fir mech war frisch zerluecht Schweden, a Si huet eng Dusche a kleidete sech, ier Si nees no ënnen.
  
  
  Eischen wartete op mech an der superheld Büro, zweistöckigen Raum mat PANEELEN verkleet ass iwwer d ' ganz Edelholz an initialen Schränke mat первопечатными Editiounen. Hie souz hanner engem risege Schreibtisch, woufir hien huet nach kleng a wourecht, wéi ginn an de delle.
  
  
  Dëse sëtzt op dem Schreibtisch an op de Buedem virun him souz ee Meedchen. Ih war zéng, e puer Inder, e puer orientalische, e puer ware sou светлокожими, datt ech gemengt hat, Si waren nëmmen wäissen.
  
  
  — Wéi ech schonn gesot, sot Eischen mat engem lescht. — Ech hunn alles.
  
  
  Hien winkte anmutig iwwer de Käpp vun der ernsten Meedchen.
  
  
  "Schreif eng", sot hien. — Oder zwee. Du bass mäi Besuch.
  
  
  
  9 kapitelen
  
  
  
  
  "Scho fréi hunn ech entdeckt, Mr. Carter — stolz gesot Colonel Eischen—, datt Mënschen um Wee zum Erfolleg en Zär. Ble begleedung, wou am Sall vun de Mënsch op dësem Wee, no deem, wat hien am meeschten wëll. Erstens, voller Liewen. Dann Materialismus Saache..., wéi nennst du et an Hirem Land. Dann, bei den éischte Zeeche vu groussem Räichtum, Status. Nach méi spéit — vill sexuell Befriedigung. Fir eng erfollegräich Arab Harem ass. Fir de japanesche Geisha. Fir e tëschent Amerikaner Meeschtesch.
  
  
  — A fir d ' Chinesen?
  
  
  Hien ass nees winkte mat der Hand. — Konkubine, natierlech. Wéi dës schéine Kreaturen. Ganz sorgfältig ausgewielt Typ fir all Fondue an Wonsch.
  
  
  — Firwat, Colonel Eischen?
  
  
  'Wat firwat?'
  
  
  — Jo, firwat empfiehlst du mir seng Konkubinen? Mir sinn net ganz al Frënn, duerch Si, datt d ' deeler Mätressen. Eischen grinste süffisant. Hien verbeugte sech an nees gefaart demütig, awer d ' Lëppsen superheld фыркнули. "Well Eischen Cadeau maachen wëll groussen amerikaneschen Agente".
  
  
  'Wëll gefall?'
  
  
  "Héieren Se op, et бомбометание", sot hien. "Rette eis Stad virun weidere leiden".
  
  
  — Ech sinn schaff drun. Dat ass mäi Job. Si wëllen eppes aneschtes.
  
  
  'Jo. Am Laf vun der Zäit Leien file auszefëlle. Dir kënnt dat maachen. Dir kënnt den Noweis bréngen.
  
  
  "Ween huet Wart? Russen?
  
  
  "Maoisten, sot hien. "Chinesesch Kommunisten. Loosse Si Si droen d ' Wart fir déi Eescht Außenpool op der ganzer Welt. Tu et fir mech, a Si gehéieren dir... en oder ëmmer.
  
  
  Ech konnt mengen Aen net vun enger ungleichen enger Rei vum Meedchen, déi bal Censur Kierper glänzten am Sonneliicht, льющемся duerch déi grouss Fënster op der anerer Säit vum Raum. Et wier liicht genuch, fir d ' Wart der chinesesch Kommunisten, soubal Se fonnt terroristischen Féierung, an Si, natierlech, net verflicht war, seng roude Kolleg Loyalität.
  
  
  "E klenge gefall, sot hien, well déi op eng exzellente Belounung. Deen Mann kann ablehnen, Mr. Carter?
  
  
  Si zögerte, an an deem Moment, wéi Si lovelace de look a flair geschafft mat engem Meedchen op der aneren, d ' Dier ass. Den Dénger hanner mir sot e puer Wierder op Chinesesch, a Geschwënn Eischen gereizt aufgestanden.
  
  
  — Miss Mehta zurückkam, sot hien. — Mir wäerte gesinn, Si op den Iessall.
  
  
  Seng ëmkreesung hat de Sessel an lächelte erëm.
  
  
  "Denk doriwwer no", sot hien. "Fir eng Nuecht vun der Freed, déi Si erliewen kënnen".
  
  
  Si hält un den Dag. Ech hunn eng Iddi. Ären, deen seng Hand op de spaweck Eischen, an och hie blouf stoen.
  
  
  — Muss eppes méi sinn, wat hien e ganz räiche Mann, Colonel Eischen. Voller Liewen, alles, wat hie jee Hotel, Status, all Fraen, mat deenen superheld ëmgoën kann Kierper... mä wat nach? Sécherlech muss et eppes aneschtes, wat wëll ee Mënsch wéi du. Wat ass dat, Colonel?
  
  
  "Natierlech, Mr. Carter". Hien lachte. "An dann der Mënsch nëmmen wënsch kann Vertrauen... endlechen an dem volatil Wunsches". Hie féiert mech an de Sall. Huet Чоени op der Hand, huet hie Si an e risege Iessall mat engem laangen Dësch an engem risege Kronleuchter. Hie souz an der Spëtzt vum Stull, wéi d ' herrschende Sultan.
  
  
  Superheld Rheuma mech net befriedigt. Iergendwéi gesinn ech dat richteg, datt hien sehnte sech no Gewissheiten. Ech hat d ' Gefill, datt dat eppes aneschtes. Awer wat?
  
  
  Ech hat keng Léisung bestinn. No e puer Minutt laang war den Hl уставлен Wäin a Fleesch, verspreet eis en Verdingt vum überflusses. Fir de klenge Mann Woo aß eng riseg Quantitéit, an ëmmer nach El, wann en Dénger huet d ' moer Kand Stopp um Fouss vum Hiwwel.
  
  
  Dir, geknéit, ier e sech virun an huet de Jonke Froen gemoossener Nieweflëss, déi heiansdo geléngt, ze schwätzen. Awer Skinny jonk wich vu mir. Erstaunlech, awer Чоени koum ech zu Hëllef.
  
  
  Si Schwätzt roueg mat dem Jonke um Dialekt, deen Dir virdru gehéiert, an et schéngt, et huet séier Vertrauen superheld.
  
  
  "E Mann numm Shastri staark erschreckt huet, huet hie — sot Se zu mir. "De Mann virgeschloen emu Bildung, an dann probéiert ze retten, déi de superheld an d' Maschinn. Hien ass krich an agelued, an e Tierheim Colonel Eischen.
  
  
  — Frag huet, wou hien dëse Mann gesinn.
  
  
  Mischte sech Geschwënn Eischen. Hien streckte d 'Bee Fasan, mat deenen tropfte d' Andalouse ronn ëm Rotwein, an kaff dem Jonke mäi Korkenzieher.
  
  
  Si huet ugefaang e puer Wierder, déi duer, fir ze verstoen, wouvun hie Schwätzt e jonke.
  
  
  "Am Tempel mat enger schéiner roude Tuerm", héieren Se.
  
  
  Hie sot méi, awer de Sënn fäegkeete mech, während Чоени net lovelace et fir mech.
  
  
  "Et ass net sécher, sot Si.— Hien erënnert sech nëmmen un Tempel an Guru".
  
  
  — A schéiner roude Tuerm, séischluecht vun de Colonel Eischen. "Dat muss Orientéierungspunkt".
  
  
  Eischen lächelte stolz a refuséiert sech an sengem Hl zréck. Et huet geschengt, huet hie geduecht, datt hie beschloss fir mech dat ganzt ze bréngen. — Ganz gären hëllefen, dem amerikaneschen Agente, sot hien, sech vun dem Hl.
  
  
  Hie geschéckt bal eis. Hien ausgeruff seng Dénger, an Si hunn eis mat Чоени duerch d ' Haus ze припаркованному "Mercedes".
  
  
  Op se, Ënnerwee fir an d ' Stad, Si hu versicht, sech aus no méi Informatiounen. "Ech muss sou vill wéi méiglech léieren, geduecht ech, ier ee Bericht Raju wier dat allen aarbechten".
  
  
  "Vill vun eise Tempel hunn Tierm, beharrte Si. "An huet vill fir Si erëm rout. Ass dat wichteg?'
  
  
  — Ganz gutt, - sot ech. — Dat nächst Glidd an brechen. Vläicht déi Shastri do fiert, kann sinn, et ass eng Aart superheld Generalstabs-Wunnengen.
  
  
  Si schüttelte de Kapp, versicht ze denken. "Et kann iwwerall sinn. Och alen Tempel, Ruine... all d 'Landschaft ass mat Hinnen".
  
  
  Ee Rheumatismus huet mech rosen gemaach. Mir hunn Stonnen domat verspreet mat dem klengen Schaaf, an hie verléiert d ' Gedold. Mir koumen an d 'Alstad, an et hat virun dem Konsulat zu realisieren, wéi séier d' Zäit vergeht.
  
  
  D ' Spannung an der Stad war wéi e statischer Elektrizitéit an dréchener Dag. Si museschen et an der Loft. Dosende bewaffnete Indesch Zaldoten Stoung virun dem Konsulat, mat Gewehren hanner de Schëlleren. Déi aner Zaldoten stoungen säitlech vum Gebai.
  
  
  "Denk doriwwer no Tempel mat roude Tuerm", sot Si Чоени. 'Si komme gläich erëm.'
  
  
  Op dem Bürgersteig gehalen mech nervös Indesch Zaldoten. Den Ausbroch vum zweete Zaldoten verhörte mech bei Metall Dier, dann hat Si ze deen den Dag vun der Army. Der Army huet mech gefrot, e puer Froen, dann gewinnt Telefonsnummer.
  
  
  Слокум jalousie mech an der Dier sengem Büro. Op nen war keng Krawatte, seng Haare waren zerzaust, an op senger Stir huet de Schweiß, obwuel et am Zimmer war et kill.
  
  
  — Stettin mir dat Gebai, — sot hien aufgeregt. "Mir erwaarden den Ugrëff zu all Zäit".
  
  
  Hien kniete sech op den Hl hanner sengem Hl. Hien wischte de Schweiß vu senger нахмуренного Gr leinenen Taschentuch.
  
  
  "Ech hu gefrot, Washington schécken Si 300 Marinesoldaten zum Schutz vu Liewen an de Besëtz vun der Usa", sot hien.
  
  
  "Marines!" sot ech.
  
  
  "Gott Sagittarius eis, mir kënnen net unbewaffnet bleiwen virun de Russen. Si féieren schonn Hir Leit link mam Segen vun nei-Delhi.
  
  
  "Wëllt Dir den Drëtte Weltkrich starten Dir hei?"
  
  
  "Wann där Bastard wëll..."
  
  
  "Brillant".
  
  
  Hie gesäit mech schaarf.
  
  
  — Hues du net gehéiert, iwwer d ' Rout Flott? "Dir hutt Geschwader, dat sech der verwandelt sech zu dem bengalischen Golf maillot jaune-Manöver. Zwielef Schëffer ënner dem Kommando vum raketenkreuzers.
  
  
  — Weess du, du wënschen et maachen, sot ech. "Jungs, kënnt Dir doriwwer schwätzen, hei an elo, bis Se ufänken, en echte Atomkrieg. Firwat Iech net en Vue, fir endlech ze denken? Si Stoung op a koum dem superheld den Dësch. Слокум zurückgeschreckt.
  
  
  — Si hörten nach eppes iwwer de fünfzehnten Zuel?
  
  
  'Dag vun der Onofhängegkeet? Neen.'
  
  
  — Du hues gesot, datt vläicht eppes zusammenbraut, erinnerst du dech? An Dir, hu gehéiert, datt d ' russesch Konsulat gëtt gesprengt. Äre Benotzerkont gläichzäiteg geschloen ginn muss.
  
  
  Слокум war op der Hut. Et ass e Runs fir hien direkt.
  
  
  — Bass de sécher, datt haut eppes geschitt?
  
  
  'Neen. Mee ech hunn d 'Gefill, datt Si déi selwecht Leit, déi fréier hu si d' Bomm um 15. August, plangen eppes flotten. Dir net behindern d ' Kuckeswäertes vu Mënschen op der Konsulate den Owend vum vierzehnten.
  
  
  "Mäi Gott, — sot hien. — Dann kënnen mir näischt maachen?
  
  
  "Natierlech", sot ech. "Soën äre Stonnen, fir d' Kanner däerfen net op d 'Strooss zum Konsulat".
  
  
  'Kanner?'
  
  
  'Jo. An hëlleft mir, eng Kierch mat dem roude Tuerm. Ech muss d ' gréisst Kaart vun der Stad, déi sech mat hunn.
  
  
  Слокум drückte de Knapp fir déi intern Kommunikatioun. No e puer Minutt d 'Sekretärin hat d' Kaart op sengem Schreibtisch.
  
  
  Ënner Zugrundelegung de Landsëtz vum Colonel Eischen, Si huet mat senger Krees-Radius, deen jonk kéint ginn zu Fouss an puer Stonnen. Dann ausgeruff hien e puer Indianer erëm Personals Слокама gefrot ih uginn Tempel am kär dëse Krees.
  
  
  Bekannt sinn déi béid Tempel mat dem roude Tuerm.
  
  
  "Fir Si erëm eng — Kopie vum berühmte Tierm vum Sieges, sot meng Indesch Sekretärin fofzeg Joer. "Et heescht Qutb Minar. Hien ass ronn gebaut roudem Voto an huet eng Héicht vu méi wéi drësseg Meter, op de Bierg féiert eng Wendeltreppe.
  
  
  Et gouf virun der Trennung. Elo vum Tempel nëmmen nach wéineg.
  
  
  'An déi aner?'
  
  
  — Sollt, Ossian ass en Tempel am Oste vun der Stad. Et ass deelweis Ruine; do nëmmen e puer Mënsche ginn.
  
  
  Si ofgedankt Hir an ass no baussen, wou Чоени wartete am Auto. Wann Dir gesot hey, wat ass bekannt, Dir hat mir de Wee zum éischten Tempel, vun deem d ' vollek Fra.
  
  
  Wéi mir ukomm sinn fofzéng Minutt, gesäit Si, datt Qutb Minar, Tempel, ass net ganz gëeegent... et war net méi wéi héich rout Tuerm. Si wollt eppes aneschtes, obwuel ech net sécher war, wat. Eng Aart general-Stabes mat engem Raum fir eng grouss Zuel vu Mënschen - e bësse méi roueg louch, verstoppt, wou Se net gesäit Virgesetzen.
  
  
  Tempel Ossian gesäit vill méi wéi villverspriechend aus. Quadratesch Säulen aufgerichtet d ' kuckt Gewölbe, Kathedral eingestürzte Gebai, den Haff war e Durcheinander vun der fallenden Steng. An enger Eck war eng zweigeschossige rout Tuerm. D 'Ruine sinn an d' Dicht Vegetatioun ronn fir Sträicher a Beem. Rauch geklomm tëscht de Beem duuss umwickeln.
  
  
  "Ech gesinn mol no".
  
  
  — Ech gitt mat dir, sot Чоени.
  
  
  Mir sinn duerch d ' Ruine. E puer Grundstücke goufen geräumt, fir d ' Gleewegen kommen a fir de Segen Hirer Wasserquellen.
  
  
  Tëscht de Ruine hu mir en Deel vun der aktueller Spuer, dat huet sech laanscht Enn vum Tempels ze подлеску. Mir sinn bal bei de Beem, wéi Se gesinn huet eng grouss donkel-gréng Kiermestheaterbud baue gelooss.
  
  
  Mir lautlos vum Wee an d ' Unterholz, fir all Joer. Ufanks virgesinn mir nëmmen d ' Beem an Leinen grouss Kiermestheaterbud baue gelooss. Dann uecht Si eng kleng kostrishche an frisch. Vun-ënner dem Kiermestheaterbud ass e Mann, streckte sech, schaute sech ëm, hustete, spuckte op de Buedem an ass dann nees eran. Méi hu mir niemanden gesinn. E puer Club Damp вились vum Lagerfeuer. Hannert eis ertönte en, Bis hallef Schluchzen, hallef Schrei, Zorn mat engem Spaweck vun Hysterie. Dir, gedréint huet sech ëm a gesäit eng Figur, déi op d ' Weeër, déi mer soeben.
  
  
  Et war e Mann, der Shell séier, awer liicht hinkte. Wéi hie méi no koum, huet hie gesinn, datt hien breitschultrig a staark, e Mann, dee liicht ze erschrecken Baby. Ech war kräft, ob et Zakir.
  
  
  Mer opgedaucht an d ' Büsche, wéi hie goung mimmo. Hie gesäit nët an eis Richtung. Superheld Atem war unruhig, an ech gemengt, datt hie séier rannte. Si adresséiert sech un Чоени, soubal et goung mimmo eis.
  
  
  — Géi zréck zum Won an warte op mech, sot ech. "Ech wäert him Folge".
  
  
  De Wee féiert an eng aner Richtung Ruine, an duerch en Wäldchen. Duerno waren mir am hënnescht Deel vum ale Tempels. Ass nëmmen eng Mauer. Et gouf gebaut, fir déi grouss Stee-Block an dem Mistelzweig zéng Meter héich an drësseg Meter laang. De Mann huet refuséiert sech an dësem Stöhnen, fir Atem ze Huelen. Dann huet hien blickte sech ëm, gesäit niemanden a goung duerch den dichten Unterholz, déi anscheinend Lach verbarg. Hien verschwonnen do.
  
  
  Huet dem Mann déi zwou Minutten, dann ersetzen hin an huet e Schlupfloch.
  
  
  Et war donkel iwwer Hir. Si lauschte op säin eegene Atem, выбивающемуся ëm d ' Longen. Doriwwer eraus gouf et kee Wonner. Si hetfield d ' Taschenlampe an huet schmuele Stral. Et war am Äerd-Gang, wéi en Zitéieren Niveauen féieren no ënnen.
  
  
  Ënnen un der Onopfälleg huet Si Kerzen an amerikanesch Streichhölzer. Nom Wachs vun Kerzen um Buedem huet no riets. De Korridor do uewe war, méi wéi den Fouss, a war вытесан op dem haarde Lehm, vläicht aus Voto. An zwanzeg Schrëtt ewech gesäit Si schwaach Hellege Geescht, dee banannen a flackerte. Tunnel vun der Leistengegend immens ale muffigen Geroch.
  
  
  Lues kroch un d ' Liicht. Si héieren näischt méi. De Korridor huet eng schaarf Zeigern. Si blouf stoen, fir meng Aen un d ' nei Liicht. Viru mir war de Raum huet eng Fläch vu siwe Quadratfuß uewen mat der Decken vum Tunnels. Fir de Raum gesi zwee Geriichter. Fir d 'éischt hunn Si net gesinn, wat d' Ursaach брылев. Dann gesäit de: Fackeln versteckt sou eppes wéi ueleg, Last Minutt an de Gefäßen an den eegene véier Wänden. D ' Zimmer war eidel.
  
  
  Séier gaange fir d ' Zimmer zum nächsten Lach an ass den Flur laanscht. Si, bleift stoen a gesäit sech ëm. Ech mengen mir huet nach keen gesinn. Dësen Tunnel war kuerz a sech méi an der laangen Gang, dee sech méi wéi siebzig Meter, ier eng liicht Biegung beschriwwen. Zu an der Haapt-Tunnel sinn Erageplënnert. Si Uganks den Zellen, wou d ' transzendentale meditieren k Außenpool konkreter konfessioun.
  
  
  Um Enn vun den Tunnel huet e weidere Zär, Stahl ass méi breet a méi hell.
  
  
  Fackeln erhellten de Wee hannert mir, awer et huet geschengt mir virun, wat aner helleg. Da gesinn ech d ' éischt Lampe, hängende, mat elektreschen Drot. Hei Tunnel раздваивался: ech rollte direkt, wou mat семиметровым houngen an Ofstänn vun elektresch Lichter. E Stéck méi wäit den Tunnel huet an déi grouss Belval. Tunnel eingeengt an huet zu engem klengen Balcon am hënnescht Stöhnen de Sall.
  
  
  Ënner mir herrschte fieberhafte Aktivitéit. Fofzéng Jonken, d 'meescht, ëm d' Mëtt zwanzeg, souze ronn ëm den Hl an fleißig offiziell d ' Banken an der Faarf schwaarz. Aner Stécker geschnidden Dochte. Déi aner Jonk packten an leere Dosen hunn ih duerch e Torbogen an en aneren Raum.
  
  
  Outdoor-Aktivitéiten Freed iwwerflut mech. Et war eng Anlag fir d 'Produktioun vun voller numm, oder, d' mannst, eng ronn fir d 'Plazen, wou d' Terroristen goufen Hir двухчетвертные Bommen. Awer ech museschen och Schüttelfrost, wéi hien erkannt huet, datt d 'hiesigen Jonke ware méi al wéi déi zu dem Typen, dee Se gesinn hunn, d' sammelen Kaliumnitrat an enger Chemiefabrik. Si ware wéi Zaldoten. Si Uganks ze wëssen, wat Se maachen, wéi wann ih waren.
  
  
  Keen huet mech gesinn, awer ech konnt net goen duerch en Gesims Balcon unbemerkt. Dir, koum zréck a versicht, de lénkse Tunnel. Hien huet eng kleng Zär, dann huet eng Bewegung, zum Beispill an der selwechter Richtung wéi déi aner Weggabelung. Kuerz-hien huet och eng Rei vun Zellen. Dës waren am Asaz. Am kär waren Stroh-Poschen a knaschteg Rucksäcke, an deenen vläicht waren d ' ierdeschen Habseligkeiten vun de Jonken am Teenageralter.
  
  
  Dës Tunnel kënnen sech op vill Meile ënner Kalkutta. Ech muss séier en Auswee ze fannen oder ginn Si zréck op dësem Wee, deem Se grad gefollegt. Virun mir louch nach e leerer Raum. Dora war e Schreibtisch, e Sessel an e puer Stühle, an hanner Hinnen war eng hölzerne Dier an de Kader.
  
  
  Am Zimmer war keen. Et ass séier zum Dag. Si war net verstoppt.
  
  
  Ureegung Si hien, Si, gesäit e weidere Flur, vun deem op d ' Uewerfläch. Si ass a goung zréck op Mercedes.
  
  
  Чоени et net.
  
  
  Et héieren Hire Ruff ronn ëm d 'Donkelheet, déi iwwer d' Strooss.
  
  
  — Nick, gutt gemaach=).
  
  
  Si gedréint huet sech ëm, an an mengem Gehirn angeklickt sechste Sënn. Vläicht war et de Klang Hiweis, oder metallischer Géigestand op der Sonn. Ech weess net, awer et huet sech zesummegezunn, an packte Hir LUGER.
  
  
  Dann gesinn superheld... eng beleibte Indianer koum Si an den Tempel. Hie koum op mech zou mat der Viischter säit vun der Maschinn. Hien peinlich winkte mat engem Messer iwwer dem Kapp. Direkt LUGER war an ménger Hand.
  
  
  D ' Pistoul, déi hien natierlech net dulden konnt, mä ass ëmmer nees op mech. Dir, taumelte an schrie eng Verwarnung. Et ass net d ' superheld ze maachen. Si war sech sécher, datt et Zakir Shastri, an hien huet mir definitiv war lieweg. Hien zerteilte hien d ' Loft virun mengem Kapp an nees winkte, wéi Si hie ausgeschloss.
  
  
  An Hirer Verzweiflung, geschéckz hat eemol nëmmen e puer Zentimeter vu sengem Kapp, wéi Warnungen, an huet sech eng zweet kéier an d ' Hand. Vum Runs vun der Kugel hien wirbelte erëm an; awer en rappelte sech op a koum op mech zou, seng Hand schlaff no ënnen hängend.
  
  
  Nees geschéckz op hien, kéier um Bee. Hien koum no vir, als ob superheld kippten.
  
  
  Instinktiv Hir, ass zréck an d ' Waff prett fir den zweete Ugräifer, awer déi eenzeg Bewegungen, déi Si gesinn konnt, waren Чоени, déi mir op der anerer Säit.
  
  
  Si reprochéiert sech mir an d ' Äerm, awer Si gestouss Si vu sech. Hanner Hir héieren d ' klappern Bee. D ' Jungs ronderëm den Tempel rannte a klëmmt an en ale Veteran hanner de Ruine.
  
  
  Si sinn krich, mee ech muss mech radikal géint dech ëmgoen, d ' Mënschen op der Äerd, éier mir konnten Iech Nokommen. Si gedréint de superheld mat dem Fouss op de Réck.
  
  
  Hie war enger anerer sprooch liesen. Lach Gréisst ménger Faust war do, wou de superheld Gläicher. Чоени souz niewent mir, offensichtlech de Festleeë vun Blutt net berührt. 'Ween ass dat?'.
  
  
  Seng gefischt Brieftasche Männer Posch erëm an ausgelaf superheld op der Äerd. Den numm op den Papieren war däitlech lesbar.
  
  
  "Zakir Shastri". Si war et dann.
  
  
  Si kniete nieft dem Kierper. Si gesinn huet direkt d ' haarde Lächer an aarm an e Bee. Si net verpasst. Een anert geschoss Emus an de Réck. Schutzbrille koum vu vir a spreizte Hir Nabel virun sech, wéi eng erblühte Blumm.
  
  
  Iergend een d ' verbaant Shastri, ier hien et gepackt, ze schwätzen, een, deen aneren Straßenseite Stoung, wann saftige Indianer beging enger Selbstmord-Ugrëff mat engem Messer.
  
  
  Awer ween?
  
  
  
  Ufänken 10
  
  
  
  
  'Kuck!' — ausgeruff Чоени.
  
  
  Si Stoung op an blickte zréck op de Veteran. Beladen mat den Jungs, hien raste d ' Strooss laanscht, beschleunigend. Hien rollte, fir auszuweichen, an engem Gruef liegend Hellege Kuh, an dann gefall sech offen op eng kleng Schar vu Leit, выбегавших vun Doheem aus op de Klang vun de Schëss. D 'Leit eilten an d' Richtung, TUNNEL a mat engem Knall geflunn fir d ' Eck.
  
  
  "Gi mir", ausgeruff Si Чоени. "Mir Gi him".
  
  
  Zréck Glas geknackt, wa mer запрыгнули an "Mercedes". Schutzbrille saugte Spinnweben all Fënster. Déi zweet Schutzbrille Drang an d ' Dier an iergendwou um Sëtz ënner mir.
  
  
  Et ass kloer, Shastri war net den eenzegen Zil, awer elo hunn ech keng Zäit, erwidern d ' Feier.
  
  
  Si huet sech vergréissert, an "Mercedes" no vir gezuckt, wéi e Feil duerch d ' Luke. Mir si bal an der Eck oder Umstürzen kënnen, an Чоени schrie, versicht, sech ze sammelen.
  
  
  Mir sprangen op d 'Eindämmung, mozart drësseg Yards iwwer de Straßenrand a schliisslech de mozart zréck op d' Strooss. Si gesäit TUNNEL-fueren virun eis, an gebremst huet, z 'erlaaben, en anert Auto fueren virun eis als d' Deckung.
  
  
  "Waren Se erstaunt?" — Si gefrot Чоени.
  
  
  Hatt gesäit mech an schüttelte de Kapp. Si huet am Rückfenster, awer eis keen verfolgte. Si war verängstigt.
  
  
  — Gi Si dem TUNNEL, kaff ech. "Wann mir hien verléieren ginn, mir musse vu vir ëlo ufänken". Fueren Si en hallwe Block hanner dem TUNNEL, mir him koumen nach weider an d ' Stad. No enger hallwer Stonn den TUNNEL gehalen an engem Seiteneingang zum Fluchhafen Doom-Haus an teenager entsat ëm den Këscht. De Chauffer, en schlanker Inder an der westlecher Anzug war, hat sech an ih Bahnhofsgebäude.
  
  
  Mir stärekataloge aus dem "Mercedes" a gouf Iech op d ' Plattform. Ih wartete den ale DC-3, выглядевший sou äus, als ob hien geflunn a Burma am laf vum zweete Weltkrich goufen.
  
  
  Wann Dir ugemellt sinn, Si fluchte virun sech hin. Verfollegen Fliger war net nëmmen.
  
  
  — Si halen, d ' ih Spaweck? — Si gefrot Чоени. "Ka sinn, Raj kann dir hëllefen."
  
  
  Si iwwerluecht e Moment, ier Si ginn op der Onopfälleg vun der verschickenturm. Wéi Si zurückkam, DC-3 gouf schonn um Enn vun der Start-a Landebunn.
  
  
  Si gesinn huet geld a reecht mir e Schlüsselbund.
  
  
  "Si Fléien op Раксол", sot Si. "Et ass un den herrscher vum Himalaya, an der Géigend vun Nepal. Hei méi siebenhundert Kilometer.
  
  
  Si gefrot. — "Hu mir och d' Fliger?"
  
  
  "Skizzen Comanche", äntwert Dir. — Hutt Dir jeemools flogen op nen?
  
  
  'Jo.'
  
  
  'Och.' Si huet meng Hand an huet Si op d ' Strooss. — Et gëtt bal däischter, erwiderte ech. "Sidd Dir sécher, datt ass beliicht vun de Fluchhafe?"
  
  
  Si lachte. 'Maach dir keng suergen. Mir werfen Match ze beleuchten Start-a Landebunn.
  
  
  Si zögerte, awer Si ersetzen virun mir an den Hangar. Wéi Si ukomm, ass Si schonn schwätzt mat der Police a Form an huet Befehler Mecanicien. Si rollte "Comanche", a mir an deem Spill mat u Bord. No zéng Minutt sprunghaft eropgaang a mir mozart no Norden.
  
  
  Et war e laange Fluch, an et war schonn donkel, ier mir virgesinn d ' Lichter vum Duerf. Si Schwätzt am Radio, an ënnen d ' Feld, beleuchten AUTO-Scheinwerfern. Чоени huet eng Ronn, ier selbstbewosst huet d ' Maschinn op утрамбованную Schmutz Fluchhafen. Op der Äerd huet et nëmmen zwou aner Fligeren, an engem ëm Si ronderëm war d ' DC-3, déi mer gesinn hunn взлетающим zu Kalkutta. Чоени вырулила op de Parking, an mir festungen, d ' Maschinn un de Flilleken a Schwanz, ier Se ze testen DC-3. Hie gehäit gouf. Et gouf keng Spur vun der Crew an vun den Jonken, déi mer gesinn hunn an zu Kalkutta.
  
  
  An deem klengen Bahnhofsgebäude hanner der Téik souz e Regierungsbeamter. Hie gesäit gelangweilt, während Чоени gewisen emu Kaart an der Brieftasche. Dann ass hien opgehellt a koum mat engem Wasserkocher ausgerëscht. Während mir tranken schwaache Drink, sot eis, datt zanter enger Stonn virun eiser Ukomm war d ' Maschinn, voll Jonken, huet ih Veteran.
  
  
  Hien bewosst et net méi. Hien huet eis an engem hënnescht Raum, wou mir hätte bis moies raschten.
  
  
  Am Morgengrauen sinn mir op engem Feldweg am Duerf.
  
  
  Vue op d ' Duerf huet mir net gefall. E puer Steinhäuser, windgepeitschten Wüst Hiwwel, Strooss mat e puer dënner Beem zu enger kargen Buedem, an iwwerall Stëbs. Feldweg asphaltiert gouf, an op Si waren déi jéngst Spure vum TUNNEL.
  
  
  Si gesäit an dësem Gebitt nëmmen nach en Auto, al "Rambler", dat geschengt seltsam an onpassend sou héich an den Ausleefer vum Himalaya.
  
  
  Чоени Schwätzt mat dem Besëtzer Rambler. "Mir brauchen deng Maschinn, d' Géigend z 'ënnersichen", sot Si. "Mir hunn esou villes net gesinn kënne mat Loft Probenahme. Mir si gutt fir eng Heemrees ass.
  
  
  De Mann ass net interesséiert. Hie sot, dass d ' Maschinn net bewege kann, an adresséiert sech un de Steen, deen hackte.
  
  
  An engem aneren Haus, dat mir fragten, opgetruede sinn d ' Awunner vun den TUNNEL mat de Jungs, bei der iwwerreechung mimmo. Fir d 'éischt d' Fra geduldig zugehört. Dann ass Si rosen op eppes, wat gesot Чоени. Ee Aen blinkte, a Si huet virgeschloen d ' Dier zou.
  
  
  Чоени verärgert. "An Indien sou net maachen", sot Si. "Mir héieren, mir net festgehale, an d' ganz Zäit lachen. E Fra erschrak. Dat gefällt mir net.
  
  
  Am noperschaft Haus verkafszuelen mir dat selwecht Refus, wann och éischter Moderat. En Alter Mann huet do, geschengt immun géint Angscht. Hie war schonn zu no um Graf. "Keen schwätzt vun engem Lastwagen, sot hien. "Mir hu gesinn, superheld fréi mat superheld Koup vu Jonke Leit. Awer déijeeneg, déi ze vill Froen stellen, an net laang Liewen. Zréck zu Kalkutta. Dir sidd nëmmen den Doud. Och d ' Gespréich mat iech bewierkt bei ménger Famill Verdacht. Gitt Heem.'
  
  
  Hien ass zréck an Huet d ' Dier.
  
  
  Чоени verwirrt runzelte d ' Stir. — Vläicht sollte mir besser goen, sot Si. "Mir liwweren dëse Leuten ärger. Hinnen och ouni eis genuch.
  
  
  — Mengs du, wat solle mir einfach nëmmen vergiess, iwwer d ' Problemer, optriedend zu Kalkutta?
  
  
  — Nee, mä mir kënne soen Raju. Hien Schëffer schécken kann d ' Arméi, wann et erfuerdert ass.
  
  
  Si sot Nee, a fiert Fort ze goen op de Spure vum TUNNEL. Si zögerte nëmmen e Moment, ier Se, mech einzuholen. Et huet gestoppt ze streiden, soulaang mir sinn duerch d ' Duerf, andeems Si de gewundenen Gauge TUNNEL-Pneuen ze héich hänken. Hannert eis kënnt d ' Liewen Duerf. D ' Baueren sinn duerch Hiren Hütten a kräft schauten op eis. Anscheinend d 'Auslänner, d' mannst d ' Auswanderer aus dem Westen, an dësem Beräich sinn net Seelen. Si mech gefrot, облетят ob d 'Noriichten iwwer d' Ëmgéigend vun eiser Änneren]
  
  
  Mir waren zwou Ligaen den Hiwwel erop an hun an der éischter koppel Büsche, déi dat virgesinn. Mir waren an enger klenger Schlucht. Et Stoung well an starrte op d ' Bierger gehäuft vum ewigen Schnees.
  
  
  "Et ass zesummenzepechen", sot Si méi zu sech selwer als Чоени.
  
  
  Si gefrot. - 'Firwat?'
  
  
  — Mir wëssen net emol, wat sichen. D ' Bierger erstrecke sech iwwer Honnerte vu Kilometer. Dësen TUNNEL fueren konnt, an eng beliebige Richtung. Mir hu keng Chance méi, sech mat him ze Fouss.
  
  
  — Dann kommen mer zréck? — mat der Hoffnung, Si gefrot.
  
  
  Ech äntwert net. Elo Zäit war mäi Feind. Wa mer zréck, da géifen verléieren, de ganzen Dag. De fünfzehnte Dag war ze no.
  
  
  Nees ënnersicht Horizont, Schrëtt fir Schrëtt, sorgfältig, konzentréiert a loossen Hire look a flair zum nächsten Abschnitt vun der Landschaft. Endlech gesinn ech et... eng schwaach Bewegung an den Gesträich, an schachturnéiere Meter Viraus.
  
  
  Fir eis hunn. Et war e gutt Zeechen. Awer Si, wen mir wollten, liicht kéinten d 'Flucht no Aart am niddrege Straicher, dat iwwerall opgewuess an den Ausleefer, mä eng ganz Arméi hätt verstoppen sech an de Schluchte an de Schluchte, an d' Bierger goen.
  
  
  Mir haten keng Chance op TUNNEL oder Jonken, wa Si versicht ze bleiwen aus den Aen. Déi Leit, déi mir wëllen, kommen zu eis. Et war eise Web-Hoffnung.
  
  
  Also ech hat d ' "LUGER" aus dem Holster an zielte méi oder manner an der Richtung vun der Bewegung, dat gesäit den Horizont.
  
  
  Чоени schluckte. 'Wat mëss du da? Bass du verréckt ginn?'
  
  
  — Ech wäert probéieren, gefaange geholl ze ginn, sot ech.'
  
  
  "D' Leit ronderëm den Veteran". Hien, de Staatlechen institutiounen ze drécken, an d ' Pistoul bellte nach eng kéier. — Gi Se zréck op de Fliger, sot ech. "Fléien Si op Kalkutta an Hëllef kréien".
  
  
  Nees drückte den Ofzuch.
  
  
  "Neen", запротестовала Si. Si huet meng aarm a hinderte mech nees ze Schéissen. "Et gëtt iech kinnekräich vu groussbritannien an irland".
  
  
  — Näher zréck, beharrte Si, awer Si beweegt sech net.
  
  
  Et hätt eng "LUGER" an d ' Holster, an huet Si an seng Äerm. Ee Kierper gezittert nieft mengem.
  
  
  "Ka sinn, et kann Ierch hëllefen", sot Si. Seng Bildung krut, wussten.
  
  
  Hiert d ' ofstoussen Hirer vu sech selwer, mee et war ze spéit.
  
  
  Kaum haten mir de Klang vum Motors héieren, wéi op de Bierger iwwer d ' Strooss, tuilerie e klenge Lastwagen.
  
  
  Véier Männer mat Arméi-Rucksak an Gewehren am Uschlag sprangen aus him eraus. Véier Stamm waren op mech geriicht.
  
  
  "Hey, wat ass dat?" — ech gefrot empört. "Wat bedeiten dës Gewehre?"
  
  
  Per TUNNEL ass héich Dënn Inder mat Turban a gesinn eis un.
  
  
  — Si schossen, sot hien op индусски an widerhuelen Si et zu engem perfekte Englesch.
  
  
  — Dragon, log ech. "Kobra". Et erschreckt meng Fra.
  
  
  Hien anzespären d ' Witzer sorgfältig geprüft an Galoschen.
  
  
  — Du kenns an d ' Duerf an deem klenge roude Fliger? - hie gefrot.
  
  
  Si nickte.
  
  
  'Firwat bass du hei gelant? Mir si wäit vun den touristeschen Routë.
  
  
  "Mir maachen Sightseeing. Et fir d 'éischt kéier an Indien". De Mann am Turban zweifelnd schaute op Чоени, an et gouf séier kloer.
  
  
  "Ech trëfft seng Fra bei de Vereenten Natiounen zu New York, erkläert ech.
  
  
  Hien huet mir net ename, awer zanter enger Zäit huet d ' Spill.
  
  
  Wëllt Dir eng Faart mat eis? höflich gefrot fir hien.
  
  
  "Jo", sot Чоени. "Ech sinn zimlech midd".
  
  
  De Mann manéierlech goung virun an hëlleft eis Чойни sëtzen um Vordersitz. Si klëmmt nieft Hire a gesäit, wéi d 'Kämpfer kletterten op d' Ladefläche.
  
  
  De Motor ass nees lebendig ginn, a fir de Brochdeel vun enger Sekonn gesäit Si am Rückspiegel Hintern Gewehr. Hien ass staark virgeschloen mir op de Schädel. Si nëmme gelongen, Tauchen e bësse méi no Lénks. Et war e graffen Runs, awer dat schwéier hölzerne Loge awer staark genuch, mech ze schloen, mäi Gehirn ze bewegen, Wild сотрястись. Ech hat d ' schmerzhafte Gefill, dat deckt Si, wéi kuerz ier dat Onbewosst deckt säin Gebaut weichem samt Mantel.
  
  
  Spéider, wéi Si aufwachte sëtzen an постанывал, et huet, datt meng Hänn an Knöchel gebonnen. Ware meng Hänn virun mäi Kierper, an no zwou bewaffnete Männer bewaachen mech, huet mir d ' Waff am Liewen.
  
  
  Ech bewosst net, wéi laang mer mozart, mee ech kéint net méi bewusstlos zwanzeg Minutt. Ier Hir Zäit hunn, ze denken iwwer eppes aneschtes, TUNNEL bremste an gefuer am Gol. Op béide Säite goufen d ' Windungen Stacheldraht an doppelter Zaun um Stahldraht.
  
  
  E hochgewachsener Mann ass zum hënnescht Deel vum TUNNEL.
  
  
  "Schneit d' Seile erëm superheld Knöchel a giff superheld zu mengem Schreibtisch", sot hien.
  
  
  Si hefteg protestéiert. "Wat menge Si mech betäuben an binden?"
  
  
  Odin ëm Zaldoten virgeschloen mir an d ' Gesicht mat dem Handrücken. Déi aner lachten.
  
  
  Si schluss mech gleewen, a Se héieren Чоени hannert eis. Si Schwätzt mat zwee Geleet, déi méi oder manner hunn hien op sengem Wee an déi aner Richtung.
  
  
  Et war nëmmen eng Bande, trotz der Uniform. D ' Zaldoten an den TUNNEL verréckelt an opféiere mech, bis Hir Schuel tëscht Hinnen ze невысокому Gebai mat enger Dier, awer ouni Fënster op der lénkser Säit. Eng Lampe Komm, fir Hir брылев un d ' Liicht, лившемуся duerch den Dag. Mech втолкнули no bannen, an d ' Dier schnell hannert mir zougemaach.
  
  
  De Raum war wéi e Büro mat Hondsgewéinlech fir Dokumenter, e Schreibtisch an eng Schreibmaschine.
  
  
  "Ginn an Hire Ob steet, datt Hiren numm Matson, Matson Howard, sot de Mann mat engem Turban. — Ech wëll d ' Wourecht wëssen. Ween bass du an firwat läufst du do?
  
  
  "Ech sinn Geschäftsmann, Stëmm, alles."
  
  
  "Mat dësen Saachen?" Hien hält Wilhemina an Hugo. Offensichtlech hunn Se ih bei mir am TUNNEL. Hien huet ih beiseite an gedréint huet sech zu mir mat engem grujheleg grinsen. "Jo, okay, Mr. Matson, Si unterschätzen eis".
  
  
  Si huet sech, nach eng Weile spille Se d ' Roll vum frechen Amerikaner, obwuel Si ahnte, datt meng Wachen wussten Ausr mir méi, wéi Si zugeben Hoteller.
  
  
  "Hör ze,—, blaffte ech, — vläicht hues du eng Fanatesch op indescher Bauer, stumpfen, awer souwäit ech wees, du bass nëmmen ee Bandit, eindringlichen Mënschen. Si an Hir Um beschissen aussiehst. Si gesinn huet, méi Disziplin an e Rudel Wölfe. Probéieren Se net, ass mir ze kréien, soss gëtt et sou ganz wehtun, datt dir anfängst ze Stöhnen. An elo léisen ech d ' Hänn!
  
  
  Et war den alen Trick mat der Empörung, an hien war sengem Zweck. De superheld huet zu Duercherneen an Fantasy. Hie Stoung op an geklaut mech; Hir, adresséiert sech of, gedréint huet sech ëm an trëfft hien hart superheld Fouss. Dann ech krut en Runs vun hannen an d ' Nieren. De Schmerz war schrecklich.
  
  
  Et ass net méi сопротивлся an huet déi zwéi Männer подтащить mech un den Dësch. Si Schnëtt d ' Seile an hunn Pistoulen zu mengem Zil.
  
  
  — Si zéien sech aus, kaff ih Kapitän. 'Voll.'
  
  
  Ech hat näischt dogéint. Wann meng Kleedung gereinigt huet, Si graff schleppten Si mech op den Hl geschnallt an un hien, mat gespreizten Äerm a Been.
  
  
  Ih Kapitän humpelte hien erëm un den Dësch a änneren / mech.
  
  
  — An elo, Mr. Matson, — huet hien ugefaangen, — vläicht sinn Si Hoteller géif eis e wéineg iwwert sech selwer. Ween bass du? Wat mëss de hei?'
  
  
  — Ech sinn en Amerikaner, sot Si beharrlich beweegt sech a Richtung vum Ziels. — Dir braucht net méi wëssen. Wann de Konsul vun den USA dës erfährt
  
  
  Hien lachte. Wéi d ' Männer dëse.
  
  
  — Konsul? Zu Kalkutta? Si scherzen, Mr. Matson, oder wéi och ëmmer. Zwéin Deeg zu Kalkutta gëtt net méi amerikanesche Konsulat. Vläicht souguer schonn an net zu Kalkutta. Awer du weess et, net wouer?
  
  
  Si gesot, datt ech net weess, wouvun hie schwätzt. Hien ass zu nickte geduldig.
  
  
  — Natierlech, natierlech, sot hien, sech abzuwenden. Wéi hien sech nees gedréint huet sech zu mir ëm, gesäit an seng superheld laangen aarm Rasierer. Op eemol ass Hir, dofir gesuergt, datt et war net sou eng géif net eng gutt Iddi, um Enn, loossen Se mech opgeholl gëtt.
  
  
  — Hutt Dir jeemools d ' Gefill Schmäerzen, Matson? — gefrot fir de Mann. "D' entsetzliche, unerträgliche Schmäerzen, déi sech zerreißt d ' Nerven a mécht schnell Doud froen?"
  
  
  Razor zuckten iwwer mäi Gesicht; Si war d ' sechste Zentimeter laang an esou schaarf, datt duuss ervirgedoen am Moiesliicht. Wann d 'Klinge fir d' éischt kéier stéisst mengen Haut, ech hätt net geduecht, datt et fält an d ' Zil — de Schnëtt gouf sou kontrolléiert, sou glat. Si gedréint de Kapp fir d ' joer op senger lénkser Hand. Klinge, ugefaange mat der Spëtzt mäin Zeigefingers, maschinn d ' Palme, vergaangen mimmo Handgelenk a sech op meng Schëller, dann изогнулось angehakt gouf a knapps iwwer dem Schlüsselbein.
  
  
  Den éischte Schmerz an d 'luucht gaangen, wéi Se gesinn, wéi d' Klinge geätzt mir am Handgelenk. Dir, d ' Aen zougemaach, mä huet. Hir Hotel Jeitzen.
  
  
  — Hutt Dir jeemools gehéiert, iwwer den Doud duerch dausend Iwwereneestëmmen, Mr. Matson? Et ass eng al orientalische Folter, an der Regel gebraucht, wann een wëll, fir déi Informatiounen ze kréien, mä d ' Liewe vum betraffenen huet kee Wäert. Oh, ech wëll net soen, datt all Affer vun den dausend Iwwereneestëmmen stierwen. E puer hunn iwwerlieft. All ih-Kierper ass mat Narben. Vergiesst net, wéi d 'Iwwereneestëmmen ginn nëmmen duerch d' éischt Schicht vun der Haut, sou datt laanscht d ' Schnittlinie formt sech nëmmen e puer Drëpse Blutt. Moving forward, mir fannen nei Weeër an Tauchen ëmmer méi déif an déif. Wann d 'Iwwereneestëmmen gi vu Kapp a Broscht op d' Genitalien selwer vun de stäerkste Mann schreit. Nëmme wéineg Leit kënnen de Schmerz erdroen".
  
  
  Den nächste Schnëtt war de selwechten, wéi deen éischten, mä op mengem rietsen aarm an an der Hand. Kéier Razor ass déif... stieche vun nolen a brennend Schmäerzen, déi sech unwillkürlich gestouss Schnauben Anere Berechtigungen fir d 'Ausféierung duerch d' Nasenlöcher. Mengen Zänn an de Lëppsen waren zesummengepresst. Si geduecht: "Wann Dir mech weigere de Mond ze opmaachen, gëtt mir émile reuter radikal géint dech ëmgoen Mënschegejhäiz schmerzhaft".
  
  
  Grousse Mann Gebaut huet säin Job. Si gesinn de Glanz vun der Freed an den Aen superheld, Muskelverspannungen ronn ëm d 'superheld Nues an Lëppsen verzogen, wann d' Boot beweegt sech zréck op mäi Kierper — dës kéier bis zum Kinn — Ofgrenzung Drëtt Schnittlinie op ménger Broscht a mengem Bauch.
  
  
  Den Inder Geschwat erëm. Si gammastronomie mécht d ' Aen, weess net, Wéini ih Huet.
  
  
  "D' Schmerzgrenze ass interessant. E puer westlech Leit komplett brechen an dësem Moment. Si erzielen Hinnen alles, wat Si wëssen, fir d ' éischt kéier. Beim zweete Schnëtt Si Wäiner a Flehen fir Gnade. Am Drëtte Schnëtt fale Si an e Wutanfall oder d ' Bewusstsein verléieren. Hir Schmerzgrenze ценымногие uewen, oder Hir Virbereedung besser, wéi Si geduecht. Hien den Da. 'Lo Froen. Ween huet Se wuel drop ugesat dech fir eis auszuspionieren?
  
  
  Ech sot näischt. Et muss een Auswee, eng Méiglechkeet ze entkommen. Soulaang et gesäit zesummenzepechen. D ' Arithmetik an de Seeler geschéckt goufen; Stretching elo, Si verstanen, datt Hänn a Féiss net Durchhängen. Vun Der Hl war schmuel a liicht gebogen, mä selwer wann ech Se umgedreht, Hir wéineg maache konnt.
  
  
  — Ween huet iech geschéckt fir eis auszuspionieren, Matson?
  
  
  D ' Messer gelant an полудюйме vun engem anere Schnëtt an ménger Hand. Dës kéier ass hien déif erofgefall a mech ze ootme, wéi schmerzhaft.
  
  
  D ' Dier ass. Den Zaldot steckte de Kapp. 'Feier!' schrie hien. Gesicht superheld gouf bruecht, an hie gëtt widerhuelen Warnungen. "D' Feier, Captain! Baussen.'
  
  
  De Kapitän huet e zornigen Gesicht. Hien huet geschengt enttäuscht d 'Tatsaach, datt d' superheld ënnerbrach ze ginn, wann der Rasierer huet. — Laf net Wee, Matson, sot hien.
  
  
  Hien an d ' Wachen rannten der Dier, an ech atmete mënzen op. Si hat keng Ahnung, wat baussen zesummegedo, freute sech awer Titelverteidiger.
  
  
  Vun weh ech wollt nees d ' Aen zoumaachen oder fir Hëllef ze ruffe, awer béid Iddien waren ëmsoss. Ech konnt net eis verléieren Sekonnen.
  
  
  Si schaute duerch de Raum. Fir d 'éischt mat dem ech keen Auswee gesinn, keng Entscheedung fräi vu Seeler, впившихся mir an d' Haut. Da geduecht, datt Se iwwer d ' ueleg-Lampe, brennende op engem nobäi Dësch.
  
  
  Jee méi laang Hir, gesäit op d ' Lampe, ëmsou méi séier ginn ausgestallt Iddi. Et war e Aventuren, awer d 'Chancen sinn grouss, wéi d' waard op d ' Heemrees vun der lëtzebuergescher foussballnationalequipe mat senger tödlichen Rasierer. Wann Dir nëmme konnt, d 'Lampe umzuwerfen, a werft d' Seile un de Handgelenken iwwer de Schiet, hätt ech eng Chance.
  
  
  Awer bequem war et net nëmmen. Si konnt sech kaum bewegen. Prellen an zappelt, et konnt nëmmen liicht kippen Si den Hl. Ech brauchte meng ganz Energie, fir ze Rollen an ze werfen, sou datt hien taumelte. Mä um Enn ass den Hl kippte an op d ' Säit. De Gebrauch vun der mech fassungslos an verstärkt Schmäerzen.
  
  
  Si spontan d ' Distanz zum Hl a lues opféiere den Hl no riets. Dann überschlug sech d ' Liewen, sou datt den Hl war op méngem Réck, an Dir benotzt den superheld, wéi e Rammbock géint den Hl. D ' Lampe zitterte, dann gefall. Si op d ' Äerd gefall an explodéiert an enger feurigen Pfütze.
  
  
  Glücklicherweise Lampe war net ganz voll, awer ech muss séier a Betrib geholl ginn, bis den ueleg gesickert Buedem aus gestampfter Äerd.
  
  
  Ech brauchte all d 'Kraaft, fir op d' Säit Rollen wäit genuch, fir datt Si Hir Hänn iwwer d 'Spidolskierch, fir d' Feier konnt lues ze nagen staark Stricke, mat deenen et verbonnen war.
  
  
  Geschwënn Flamen menschentierm ze brennen, an meng Handgelenke. Et staark ass mat der rietser Hand, datt hien en den Ofgebrannt. D ' Seel weider brennen.
  
  
  Schmerz durchbohrte mäi Gehirn. D ' Seel verbrannt, an ech gesinn, wéi Se опалила Haare op mengem Handgelenk gemaach meng Haut rout. Nees zuckte mat der rietser Hand; dat Seel tut weh geduecht, datt mir am Handgelenk. E Ruck, a mäi Handgelenk gebrach ass.
  
  
  Dir decidéiert, de Rescht vum Seils mat der Hand, dann léist d ' Arithmetik der lénkser Hand ronderëm. Si ware gutt mosambik. Meng ganz Riets Hand an Handgelenk niddergebrannt, wéi schmerzhaft. Awer et war meng eenzeg Chance ze entkommen. Schliisslech Sites развязались; Si zerriss d 'Seel mat sengem Bee, an packte d' Kleedung. Mengen Pistoul an e Messer op dem Dësch Louchen. Dir, huet sech un, обулся, a war scho bereet ze ginn, wann et un der Dier ass héich Indianer. Hie gesäit net ganz glécklech, wann ech gesinn, an d ' Pistoul, an den emu am Liewen.
  
  
  Hie gesäit op hien erof, an der Droite, datt ech erschieße huet. An der delle, hie war sou konzentréiert op der Pistoul, datt e kaum nach ëmmer d ' Messer an ménger anere Hand. Hie goung an d ' Kierper superheld knapps iwwer der Leiste.
  
  
  No der superheld Lëppsen Gurgeln ausgebrach, an hien huet sech aus der Klinge bedeckt an d ' Spaweck mat den Hänn. Dann rutschte hien op de Buedem.
  
  
  Hie war net sprooch liesen, wéi Si hie gedréint huet.
  
  
  Si gefrot. - "Wou ass d' Meedchen?"
  
  
  — Huet, sot hien. D ' Blutt sech iwwer de ganzen Schreibtisch superheld rta, an hien hustete. "Si huet e Feier a sengem Zimmer. W. e. g definéieren Si mir. Hir...'
  
  
  Dann eemol verstummte, hien louch d ' Leiche op meng Bee.
  
  
  Hien Effektiv mir Leed. Si géif et vorziehen, loossen Si d 'superheld am Liewen, awer d' Messer ass net besonnesch zielgenau.
  
  
  Si schaute sech ëm. An der Eck Stoung en Automat, an op dem Regal zwou Handgranaten. Si leet d 'Handgranaten an de Hosentaschen, an d' Navigatioun am Uschlag, goung den Dag. Si huet gesitt, wat hei geschitt ass, wat d ' Haltung vis-à-vis vun der Kalkutta, an et huet missen eng Чоени. D 'gammastronomie mécht d' Dier a goung no baussen.
  
  
  
  Kapitelen Одинадцатая
  
  
  Si mëll eraus. Et war am Raum стеганую Jacke, fir méi d ' Gefill, Deel vun der Ëmwelt. Mat gesenktem Kapp, Si konnt kuerz klammen Si fir eng ronn ëm d ' Auerzäit.
  
  
  Si atmete den Damp vum Feier an héieren déi Mënschegejhäiz vun de Männer, déi mat de Schiet, weht duerch gras bedeckt d ' Hütten.
  
  
  Et goung an den Haff, gebaut einstöckige Gebai, déi den Androck vun enger Festung vum alen amerikanesche Westens. Do hat e Zitéieren Gebai, dräi, fir déi dëse gesäit aus wéi eng Kasär, an eng, anscheinend, war d ' Esszimmer. Virun enger ronn um Gebai stoungen dräi TUNNEL.
  
  
  Nëmmen wéinst der Brandbekämpfung mech net an uecht e Zitéieren Männer an Uniform, wann et eilig zum Lastwagen. Si war bal um Zil, wa wéinst den nächste Maschinn koum e Mann. Hie koum Frank zu mir, Ortungs hob d ' Hand. Hien schaute kräft op mech, dann taumelte an geschengt, wollt ëm Hëllef ruffe wann Dir ausgeruff de superheld. Hie koum mir mat engem überraschten an Bléck misstrauisch.
  
  
  "Ee Klick, an alles gëtt bereet sinn", sot ech. "Dréi dech fir an Stell dech nieft mech. Si geschützt mat enger Waff op dech. Si Schwätzt séier, an Hindi, an der Hoffnung, datt hie mech erkannt huet.
  
  
  Hie gedréint huet sech ëm, an d 'Angscht, d' superheld, de Mann war sou grouss, datt ech bal museschen superheld Geroch. Mir sinn zweehonnert Meter, nach net erreecht mir de Spëtzt vum Abhanges a gefall op der anerer Säit. Wann mir hälfte duerch d ' Felder der Siicht vum Lager, opféiere Hir superheld op de Buedem.
  
  
  — Hues du en Meedchen gesinn? Hien nickte. "Wou ass Hatt?"
  
  
  Hien deit op den Hank, op deem mir waren. — Ween ass hei de CHEF?
  
  
  — Ech weess net, sot hien mat zitternder Stëmm vun Angscht. — Ech sinn just en Naga, de Kach. Ech weess et net.'
  
  
  'Gutt.' Seng Geste uerder emu erwächen. "Weisen Si mir, wou d 'Meedchen gaangen ass".
  
  
  Hien huet mech séier den Hank erop a Richtung Westen. Mer goungen op de steinigen Plateau, d ' grenzte op e klengen Dall. Ënne gesäit Si en Zitéieren Haiser, verschiddener hallef verbrannt, anerer goufen komplett zerstéiert. Mir schauten eis bannent fënnef Minutt, net ze bemerken, keng Bewegung. Hien nogewisen mimmo Unterholz op d ' Plaz ronn четырехстах Meter zum Plateau.
  
  
  "D' Stëmm Gefechtsstand. Wann d 'Damm sou wäit goen, Si huet wahrscheinlech franséisch sech ënnen, fir op d' Däischtert ze waard.
  
  
  Mir rutschen mam Steen op de Site, mam Steen op d ' Holz. Wann mir waren ongeféier honnert Meter ewech, Naga hob d ' Hand. Mir hörten, wéi een Schwätzt. Mir sinn virsiichteg Meter fofzeg a gesäit ih. Gefechtsstand war a siwe Meter ënner Enn vum Rock Plateau.
  
  
  Mir besichtigten den Terrain, awer Wachen, sou schéngt et, war et net. Lautlos mir sinn gekrochen leckt, waren nach net offen op dem Plateau iwwer Iech. Si ass den Hut iwwer d 'éischt Handgranate, gesäit dann nees op d' Zielscheibe. Sechs Männer souze am Bunkeren, вырытом déif an de Bësch. Déi zwéin op der ganzer Si haten Maschinengewehre. Den Drëtte huet e klengt Radio. Deen anere schaute op d ' Landschaft mat enger Spektiv.
  
  
  D 'Granate geflunn an d' Kommandozentrale. Dann hunn ech op der Schëller war en Automat an en entsat an загрохотал, wann meng Due parodistesche, Mënschen. Explosioun Stahl Trennung. Zwee Männer goufe schonn ëmbruecht. Granatapel huet am iwwereg корчащуюся, den doudesfäll eng Vill Blutt. Mir hunn net ugefaangen ze waard, fir ze kucken, iwwerlieft een. Mir rannten den Hiwwel, обогнули Gefechtsstand an eilten zu den Haiser, an четырехстах Yards weider ënnen. Dann gesinn Se Чоени, dat sech versteckt Umgebungen Fielsen. Véier Männer ënnen ass ze Si während enger Sich Territoire, awer bei dem Klang vun de Granaten an automatesche Warteschlangen-Si geroden an Panik an geplënnert sech zréck.
  
  
  Si gesinn, datt mer ginn, a rannte op mech zou.
  
  
  Et huet ugefaang Se op meng Äerm an hat Si weider. Deel vun Hirer Haare war опалена, a säi Kapp schwaarz vum Ruß.
  
  
  — Net Ivannikov mech zréck an d ' Duerf, sot Si zitternd. Si blouf stoen. "Awer genee do fannen mir Zuflucht".
  
  
  'Neen. Et ass... et ass ze schrecklich. Ofgeschalt war. Ih einfach erschoss a verloossen do. Fraen, Kanner an al Männer...
  
  
  Dir, gedréint huet sech ëm a gesäit Nagu. Hien nickte. 'Et ass esou. Si loossen Hir Leit üben, richteg Leit. "Du bleibst hei mat Hir, sot nage huet. "Ech muss ginn all joer".
  
  
  Si tuilerie hien no vir, spürte de Geroch vu Verfaule, распухшей Fleesch, ier Si ersetzen zwanzeg Meter ewech. Wann Si et gepackt an d ' éischt eege Wunneng, e Zitéieren geflunn ass канюков. Deelweis reschter vum ale Mann an de jonke louch op der Strooss.
  
  
  D ' Mauere vun den Haiser waren gesprenkelt mat Lächer vu Granaten an de Kugelen. Déi meescht Haiser goufe gebaut, fir Geröll an Mörtel an hunn Honnerte Einschusslöcher. An engem noperschaft Haus Si gesäit dräi Fraen. E ronn ëm d ' Kierper vun der Broscht ofgeschnidde gi war; bei der zweeter war et net Kappëmfank. Am leschte Haus vun engem Mann genagelt no uewen mat de Pedal op den Dag, an duerno erschoss aus den Nächsten Géigend.
  
  
  Si, déi awer no zwou staffelen zréck, ouni sech umzusehen op der Holprigen Strooss. Wann dës Partisanen jeemools agoen an zu Kalkutta, fänkt d ' Massaker.
  
  
  Wann Dir zréck zu där Plaz, wou Lénks Чоени, et fënnt sech op der Äerd nëmmen сморщенного Naga City. Si konnt net hëllefen emu. Hie gouf ëmbruecht; superheld Nerven waren herausgerissen, an d ' Kehle перерезано. D ' Meedchen war net ze gesinn.
  
  
  Wann et bei Hinne war, Si sollten do sinn...
  
  
  Eemol ertönte e Knistern Maschinengewehr, Steng a füllte eng Rei vu Kugelen an zwee Meter méi wäit riets. Si gedréint huet sech ëm, gesäit awer niemanden. Nach eng ëmdréiung, an d ' Kugelen virgedrongen an de Fiels op der lénkser Säit. Hir подкатился un e Bam an nom Zufallsprinzip, fir ih senken Kappëmfank, awer nach ëmmer näischt gesinn. Si louch komplett am fräien Terrain...
  
  
  "Recht, Mr. Carter, notzlos ze widerstehen", — huet mat dem Bréif zu mir che Stëmm. "Si waren umzingelt, zesummenzepechen opgegraff Nam. Du bass ze klug, fir ze probéieren ze brechen duerch. Firwat werft Se net Hir Waff net roueg herkommen?
  
  
  Staark, überzeugende Stëmm ass ronn ëm Megafon, dat geschengt en echo hallte an dem klengen Dall.
  
  
  Si reprochéiert d 'Pistoul a Stoung op, hob d' Äerm erop. Véier "Fielsdeeler" op dem Hiwwel sprangen op, schluss Camouflage an staffelen zu mir, нацелив Machines mir an d ' Broscht.
  
  
  Indesch Partisanen sech afonnt fir mech an entzu mech Hugo an Wilhelmina. Dann ginn Si graff stießen mech virun sech.
  
  
  Mir duve net méi zréck an de Camp. D ' Wachen mech dem Diktat mimmo Camp, wou mir en zweete Wee. Ronn eng hallef Meile bergab a mir koumen zu engem klengen Dall, dräi Säiten, bei deenen d ' vertikal, als ob hei e Gebaier war. Hannen war eng grouss Hiel. Virum Agank an d ' Hiel war déck opgeriicht eng Barrière fir de Stacheldraht.
  
  
  D ' Wachen hunn mech zu engem Problem. Entdeckt en klengen Terrain, втолкнули mech an dann nees heruntergefahren Stacheldraht. Et gesäit ronn drësseg Leit - waren e puer krank, e puer weinten, all waren schlecht noenee an offensichtlech net gefüttert. Et gedréint huet sech ëm den Zaun erëm Stacheldraht a gesäit ee gutt gekleideten Mann an engem leuchtend grénger Uniform mat Epauletten op de Schëlleren. Hien blickte op d ' Lager.
  
  
  "Mr. Carter. Kommt Dir, w. e. g.
  
  
  Et ass zum Stacheldraht.
  
  
  -- Mir eng Wooren per Kalkutta, sot hien, kräft starrte mech duerch d ' Punkten, -- mer just wat bekannt gouf den numm vun eisem héije Gastes. Et gehéiert ganz Vill iwwer Se. De Mann, deen kann een net verbaant ginn. Vläicht kréien mer eng Plaz an der Geschicht Bicher.
  
  
  Se anzespären superheld Spott.
  
  
  Si gefrot. "Wat gëtt 15. August?" "Dat ass jo e groussen Dag, net wouer?'
  
  
  Äntwert hien drohend. Du wäerts et net gesinn wäerts.
  
  
  Hie gedréint huet sech ëm, duerno, datt doriwwer nogeduecht. — Maach dir keng suergen ëm d ' Meedchen, sot hien. "Si komme bei Iech an d 'Duerf". Wéi en ass, huet Si versicht, Hir Gedanken ze sammelen.
  
  
  Anscheinend war hien net bis de Primat. D ' Persoun, déi ech gebraucht gouf, gëtt an Sécherheet an der Stad a gëtt sech den lescht Virbereedunge.
  
  
  Si huet dee Mann fannen. Awer virdru muss ech probéieren um Liewen ze bleiwen, an zu der Zeit geschengt et zimlech spaweck.
  
  
  Si gesäit op d ' Hiel. De Gol den Agank zu Elektrizitéit ugeschloss goufen, wahrscheinlech staark genuch, fir mech ze verbaant ginn, an d ' Mauere waren déck, fofzeg Fouss. Dir kënnt d ' ganzt Liewen ass Drill ih. Flucht geschengt onméiglech.
  
  
  Si war net eleng, mä Mënschen, gedeelt mäi Schicksal, net méi hëllefe konnten. Déi meescht ëm Si ronderëm waren al a schwaach, wahrscheinlech Baueren, déi sech d ' Systematik an op festem Buedem Hiwwelen. Si maachen sech op den Doud mat Verzicht, hunn nëmmen d ' Inder. Si souze am schneidersitz, ass säi Kapp um Lehmboden an unaufhörlich sangen Hir Gebete zu de Gëtter: "Hare Krishna, Hare Rama".
  
  
  Si ware bereet fir den nächste Schrëtt an engem laangen Zyklus vun der Wiedergeburten. Awer ech war net bereet.
  
  
  Si war d ' Umgebungen vun Hinnen, déi probéieren, no ih фаталистического Erstarrung, awer keen ëm Si ronderëm geschengt mech net gesinn. Nëmme wa Si et hat de Jonke Mann, прислонившегося ze Stöhnen, Si hätt Rheuma.
  
  
  Hien lachte, wéi hie mech gesäit. "Wat bedeit, datt Si grouss Pisces überlistet. Si sinn Englänner, oder?
  
  
  — Amerikaner, sot ech.
  
  
  'Fühl iech wéi Doheem. Géint Mëtteg ginn mir all stierwen.
  
  
  Si kniete nieft him an streckte eng Gefëmmt un. Hien huet superheld a verschluckte sech un dem Damp.
  
  
  Si gefrot. - 'S Du och?' — Firwat wëllt Dir iech verbaant ginn? De Rescht vun den alen. Firwat Si dech net gesinn wëllen?
  
  
  "Ech fir Iech, sot hien. "Mech geplënnert an zu Kalkutta. Si fütterten mech an hat sech ëm meng Schwëster.
  
  
  Du gesäit hien d ' Duerf. Ech konnt net sou Leit ze verbaant ginn, also ech komm heihinn mat ausgestousse Aussätzigen a witfraen hannerlooss, déi bieden fir d ' Séile vu senge Männer." Hie blouf stoen an hefteg, schaute op d ' Wache. — Kuerz kommen, huelen Si véier bis fënnef Persounen a ginn an d ' Duerf. Wa mir net séier genuch sinn, stierwen mir mat Bajonetten oder Schüssen. Dir, gesinn, wéi Si et virdru gedon hunn.
  
  
  De jonke Mann zitterte virun Angscht a Wut.
  
  
  Si gefrot. — Du weess, wat Se un Ränken Schmieden? "Wat Si maachen wëllen ass den Dag vun der Onofhängegkeet? Hues du dovun gehéiert?
  
  
  Superheld brong Aen blinkte a meng Richtung, wéi d ' Zunge enger Kobra. — Natierlech, awer du hues Onst ziel dovun? Eis gouf gesot, awer du bass vun der Säit. Hien zuckte mat de Schëlleren an starrte an d ' Äerd hockend. "Eng grouss Revolutioun. Wann mir kéinten, géifen mir hunn Kalkutta an déi ganz Westlech Bengalen. Si sot, datt d 'Police ih Gesicht; d' Amerikaner an d ' Russen Maachen déi aner, an déi aner. Alles, wat mir dinn hat, war, d ' Bréck ze sprengen, Leit und Eisenbahn-Statioun, dann en iwwerfall op Чоуринги-Road, an verbrenne all Haiser. Kalkutta war et zu sou enger Panik, datt mir handelen konnt mat honnert Mann ze besetzen an de ganze Staat".
  
  
  Si gefrot. - "Et fonctionnéiert?"
  
  
  De jonke Mann schüttelte de Kapp. 'Ech weess net. Si trainéiert Leit monatelang. Si nennen et Befreiungsarmee Kalkutta. Zeeche gëtt zervéiert, wann Konsulat взорвуться. Kleng Gruppen ginn plündert Schlüsselpositionen. Dat kéint funktionéieren. Hien hob d ' Schëlleren.
  
  
  — Fir eis spillt et keng Roll, hie Weidergefuer. All mueres gëtt am Duerf organiséiert Kriegsspiele. Si huelen ëmmer déi stäerkste, fir Se domat als Virbiller fir d ' Rekruten. Doriwwer eraus sinn Si losgeworden Dorfbewohner ënnen, fir ih zum schweigen ze bréngen".
  
  
  Si Stoung op an ass op der Mauer laanscht, spähte an déi donkel Ecker vun der Hiel. — Gëtt et eng Méiglechkeet hei idee ze kommen?
  
  
  Hien schüttelte decidéiert de Kapp.
  
  
  Si durchsuchte Hir Poschen, awer ech hat näischt, ausser dem Ceinture. Erstécken Fuedem scho konnte mer net hëllefen. Ech hat och Streichhölzer am Ceinture, awer an der fiichten Hiel näischt verbrannt.
  
  
  Hätt, et ze maachen am Duerf. Do hätten eng gewësse Bewegungsfreiheit, eng Chance. Et gesäit сгорбленную Figur, déi sech fréier war hien e jonke Mann.
  
  
  "Wat gëtt am Duerf, wa mer do ukommen?"
  
  
  Hien lachte daaf, spöttischen lachen.
  
  
  "Widderstand ass zwecklos unvermeidlichen. Si mussen nëmmen entspanen an bieden Iech un e besserer Plaz am Liewe nom Doud".
  
  
  Dir, bückte sech, packte de superheld a op d 'Been gestallt huet, staark un d' rohe Stöhnen Hielen.
  
  
  — Du muss ech soen, wat genee Lass ass am Duerf. Soën mir, wat maachen Männer mat Gewehren, wou et Affer.
  
  
  Si lockerte de Gräift op sengem aarm. Elo superheld Aen an starrte mech un; virsiichteg, ängstlich, rosen.
  
  
  "Huelen Si fënnef oder sechs Mënschen op der Spëtzt vum felsigen Plateau, dann befreien, schälen an dreiwe am Duerf. Et gëtt siebzehn Haiser, Hütten an Schuppen. Si musse versichen, sech ze verstoppen. Wann Dir sidd professionell Zaldoten, Si gutt funktionéieren, Leit bréngen, vläicht an d ' Been Maachen, fir Si net versteckt an engem aneren Haus. Wann dat Lescht Haus durchsuchen, all erschoss oder verhaft, Bajonetten. Jonke Rekruten d ' kino. Schléissen Si Suen, wéi vill Liewen all Affer.
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. — Wat hunn Si Waffen?
  
  
  "Gewehre, automatesch Gewehre, Handgranaten a laange Messer".
  
  
  Si war schonn am Begrëff, lehnen un der rohen Stöhnen, wéi ech gesinn d ' Bewegung am Zaun ronn ëm den Stacheldraht virun dem Agank.
  
  
  — Si kommen, sot de jonke Mann.
  
  
  Si gefrot. - 'Wéi waarme Dir?'
  
  
  "Nennen Se mech Joe — gutt amerikanesche bundesstaat name".
  
  
  Et distanzéiert sech vun him a refuséiert mech zu Droite ze Stöhnen. Zwou Wachen betraten, hanner Hinnen véier jonk Männer an Zivil. Op alle sechs automatesch Waffen. Den héchste Bou gesäit mech an gestikulierte.
  
  
  "No baussen!" ausgeruff hien aus. 'Du bass deen éischten!'
  
  
  Hire Panzer ass lues, d ' Klinge Bajonettgewënn blesséiert stiechen mir am Gesäß. Den Ausbroch vum zweete Wachmann hob Joe op d ' Féiss a mëttele fir den Entkomm. Helleg ass deen Här, dee mech geblendet, wéi Se geet duerch d ' ëffnung am Gol.
  
  
  Kniff d ' Aen zesummen, gesäit Si nieft sech fënnef Persounen. Joe war ee fir Si erëm. Do sinn dräi Fraen an e Alter Mann, e laange, awer erschöpft. Den ale Mann ass, fir d 'Hiel erëm, huet sech dann op d' Sonn an de Sel op de Buedem.
  
  
  'Steh op!' — d ' Wachen brüllen. Hien anzespären ih.
  
  
  Superheld d ' Hand e Bajonettgewënn, awer hie beweegt sech net. D 'Klinge durchbohrte d' Muskeln vun der Schëller. Nëmmen dann schrie hien. De Wachmann nickte, an déi véier teenager sinn mat Maschinengewehren bewaffnet geplënnert Hir Messeren an hate sech op den ale Mann.
  
  
  Klinge erhuewen sech a goungen eran déif an d 'Fleesch, bis ech versich, d' Bild net überschlug sech a fält op de Réck. Probéiert weiderhin glänzen am milden Sonneliicht, an d ' Blieder goufen elo klebrig-roude. De Mann gëtt net méi verleet eist Nieweflëss nëmmen roueg Glucksen, wann der Lescht gefall mat engem Seufzer superheld haarde Lëppsen.
  
  
  "Genuch", sot de Wächter. Hien Schwätzt mat de rescht fënnef aus eiser Grupp. 'Goen huet Si séier. A gi Se net duerch d ' ganz Baugrupp, oder Si ginn op der Plaz anerer sprooch liesen. Hale Si sech mat de Wachen.
  
  
  Jonk Leit gewischt Hir Messeren iwwer d ' Box vum ale Mann, an dann Iwwer eis. Zwee Jugendlecher sinn vir, an déi zwéin hu d ' Quelltext änneren.
  
  
  Marsch an d ' Duerf ass ze séier; Si war net an der Lag ze kommen mat engem Plang, wéi een dëse. Alles verlaf genee sou, wéi gesot Joe. Un der Spëtzt Rock Plateau, gouf eis gesot zu den Haiser ze flüchten. E Bléck no ënnen, gesäit Si eng einsame Gestalt ënnen am Hank. Et war Чоени.
  
  
  Et staffelen esou séier e konnt, den Hiwwel erof, an der Hoffnung, datt mir net an de Réck Schéissen.
  
  
  — Lafen, — ausgeruff ginn, Usaz dozou.
  
  
  Mer opgedaucht an d ' steinerne Mauer, a fir e Moment Si sech sëcheren. Joe rutschte nieft eis. Si huet de Ceinture, ass eng ronn ëm d ' subtilen erstickende Kordeln an streckte hey.
  
  
  "Wann Dir d' Chance hutt, benotzt et."
  
  
  Si runzelte d ' Stir, dann lächelte Dir, an ech geduecht, ech gesinn en Hoffnungsschimmer an Hiren Aen.
  
  
  Ier Hir Zäit hunn, kommen mat eppes aneschtes, um Eck vum Haus sprangen zwou brong Figur. Et sinn déi Jonk, déi net méi al wéi dräizéng Joer. All ëm Si ronderëm war eng Waff. Fir d 'éischt geschéckz hat eng, dann déi aner, an ech héieren, wéi d' waarm Bläi sausten u mir iwwer de Kapp, während mir op déi staark awanderung.
  
  
  Si war d ' Dier a koum no bannen, zéien Чоени. Et war dat gréisst Haus am Duerf mat engem graffen Dachgeschoss mat enger Hand. De Dachboden war ongeféier zéng Meter breet, et war genuch, fir eng Weile ze verstoppen. Mer goungen d 'hölzerne Onopfälleg an de Fouss op d' nadelholzbretter. Um Buedem Stoung eng kleng Holzkiste. Si opféiere Чоени Stöhnen a bis zum wäitsten Geste bot hey schlofe.
  
  
  Ech war kräft, ob et bei Jonke Kämpfer Handgranaten. An engem Moment Si bewosst et. Kleng Granate geflunn an d ' Fënster, ënner eis, срикошетила eemol explodéiert an dräi Meter iwwer dem Buedem. Ech hat keng Zäit ducken. Deel mäin Kierper koum ënner шрапнельный Reen, awer ech waarm Metall spürte. Wann sech den Damp verzogen, e ronn ëm de Jonke virsiichteg de Raum betrueden. Mat engem kuerze Automatik-Zapfpistole an der Hand durchsuchte hie séier de Raum, dann de superheld, achtsam. Soubal hien blickte op de Dachboden, virgeworf Si eng Holzkiste.
  
  
  Hien hat keng Zäit, fir ze vermeiden, superheld. Box afloss Waffen an superheld Hänn a virgeschloen säi superheld am Liewen. Hie gedréint huet sech hallef, Gräift nom Liewen a ausser Atem, fält op de Buedem. Si gesäit op Automatik. Dat kéint eis Radioaktiv sinn. Mä wann Dir superheld war schonn am Begrëff, ze faassen, rannte dem zweete Jonke. Hie gesäit seng Begleeder, op dem Buedem liegend, misstrauisch spähte op de Dachboden an überschüttet de Buedem vun ënnen Kugelhagel ronn ëm den Automat. Eis gebrannt superheld schlecht Ziler an zwee Zoll staarker Holz.
  
  
  No e puer Augenblicken huet hie vum leien an huet d ' Navigatioun.
  
  
  Et goung d ' Onopfälleg erof, an Чоени koum mir. Op dem Buedem Louche faustgroße Stein. Et muss einfach d ' superheld ze benotzen. Si reprochéiert de Stee mat enger schnell Bewegung, dann drückte sech un ze Stöhnen, a waard. E Stee gefall an e Stéck Metall aus enger no geleeëner Haus an direkt gouf d ' Rei. An eis Richtung goungen shaggy. Si versicht, d ' Zäit genee ze berechnen. Am leschte Moment gëtt Se, koum an der Dier an op der vollen Lynx packte de Jonken Zaldoten. Si drückte superheld Bilde mat enger Hand an huet superheld no bannen.
  
  
  Si strickte emu Hänn a Féiss Sträifen-Hemd an Чоени joeren Emus an de Knebel. D 'Gewehr, dat hien Ness, geschengt intakt, awer wann Dir probéiert, réckelen Si d' Patrone am Prisong, huet Si entdeckt, datt Si gestaute. Blindlings gelaf mer zur Dier a sinn an d ' Richtung, Onst koum de jonke.
  
  
  E Geräusch hanner mir huet mech umdrehen, mat enger Pistoul наизготовку, awer mäi Daum ass schwaach op den Ausléiser, als Joe op d ' Äerd gefall mat der Pistoul an der Hand an kroch nieft eis.
  
  
  Superheld Gesicht war rosen. "Attentat vun engem Todesgriff; op d' mannst eng Waff an d ' Fanger gekriegt.
  
  
  — Du bass bereet, op de Bierg ze goen?
  
  
  Joe nickte.
  
  
  Wa mer d ' éischt Mauer, Чоени mat engem bleichen Gesicht ze huelen huet mech um spaweck. Eng ronn ëm d ' Ankömmlinge mat eis Fraen op dem Réck liegend; ee Liewen war opzedeelen, Hir Brüste waren zu wackeln a Blutt; FF Falten e Dollar war an engem fir seng oppene Hänn.
  
  
  Si hat Чоени mimmo enger Fra an staffelen zum nächst Haus. Mir sinn nees hörten d ' Schéissen an Jeitzen hannert eis.
  
  
  Wann mir sprangen iwwer d ' Leiche. Ee Gesicht war gegessen Geier. Mir sinn hanner der Mauer, elo bedeckten vir an hannen, a probéiert ze Atem ze kommen. Чоени gesäit erschöpft ze sinn.
  
  
  Si huet mir d 'Gewehr, fir e Moment d' Aarbecht Ausléiser an Mechanismus, an hien héieren, wéi d ' Kassette hörbar einrastet am Shop. Si ass mat engem Seufzer huet Si mir.
  
  
  Ech Liege op dem Buedem, et virsiichteg spähte um Eck vun der Mauer. Virun eis keen war. De Abhang vum Hiwwel, vun dem mir e puer staffelen Minutt zréck, an d 'luucht gaangen, op d' Spëtzt vun schachturnéiere Meter. Et war en Worf laang ouni d ' Deckung. Ech war mir net sécher, wat Чоени iwwerliewen, awer Si gesot, datt Si bereet ass.
  
  
  Mir sprangen op, gelaf un der Mauer laanscht, déi bereet sinn ze stürmen Bësch virun. Mir hu keng Zäit. Чоени konfrontéiert mat klengen Jonken mat engem laange Gewehr. Ee Hand instinktiv streckte am Karate-Runs op den Hals, an de jonke bewusstlos erofgefall op d ' Äerd a Blutt getränkt. Чоени hob superheld Waffen.
  
  
  Hannert him war e fir d ' Wachen, déi eis dowéinst hunn. Superheld Maschinengewehr op eis geriicht war.
  
  
  — Dréien Si sech ëm, sot hien.
  
  
  Si erschoss hien sou séier, datt hien net eemol an uecht Bewegung Pistoul. Schutzbrille geroden Emus an d ' Broscht a virgeworf zwéi Meter an de roude Stëbs.
  
  
  Mir gelaf.
  
  
  Mir waren nëmmen op halbem Wee op den Hiwwel ze, wou mir ugefaangen ze Schéissen... Mir пригибались an gelaf weider, niedergebeugt ginn an duerch d ' dréien an déi aner Richtung, mä weider bergauf goen.
  
  
  Zéng Meter virum Spëtzt sech eng Figur mat enger Pistoul an op eis. Joe erschoss huet, awer verpasst. Mäi Gewehr nees op an feuerte; de Mann gedréint huet sech ëm a gefall vum Hiwwel an eis Richtung. Mir koumen Hir mimmo hien a koum no uewen.
  
  
  De Mann am Jeep war méi überrascht, wéi mir. De Lagerleiter, e Mann an engem helle gréng Form, nëmmen datt spaweck brong Fläsch an wischte sech d ' Lëppsen. Dir Och e groussen afloss op d ' Fläsch erëm superheld Hänn.
  
  
  Hien reprochéiert seng Äerm iwwer de Kapp, an dat ganzt Tapferkeit huet de superheld ass elo, wann op hien hate Waffen.
  
  
  Si ersetzen no eran, hat de superheld a war dat, wat am meeschte gelies an последее Zäit... an Hugo Wilhemina. Et war schéin, ih zréckzeginn. Si adresséiert sech un de Kommandant.
  
  
  — Näher idee! ugesi ech.
  
  
  Hien huet geschengt verwirrt.
  
  
  — Steig ronn ëm dëse Jeeps, — landschaft Hir zu emu. Hien entsat a Stoung zitternd viru mir. "Ziih Jacke an Hemd". Hien runzelte d ' Stir, awer Effektiv, wéi ech gesot hunn.
  
  
  Dir, huet Hir Punkten an virgeworf ih Steng Kreesen.
  
  
  Géi no ënnen, Commander. An d ' Duerf.'
  
  
  — Nee, dat kënnt dir net maachen! hien schrie. "Si erkennen mech net ouni Form."
  
  
  Et klopfte superheld Fouss Faust. Mäi Wiessel virgeschloen superheld virun, wéi weißglühender Outdoor-Aktivitéiten Hass iwwerflut mech. Et huet Чоени Gewehr, hob de Mann op d ' Been an geschleidert de superheld iwwer de Rand vum Plateau. Hien rollte e wéineg, an dann hu mir mat Joe ze Schéissen ugefaangen nieft him an hanner him, während hien zu Panik an ersetzen net an d ' Häll, déi hie selwer geschaaft huet. Wann hien säi Wee bis zu den éischten Haiser, hörten mir d ' klirren der Gewehre an Maschinengewehre.
  
  
  Si gouf Чоени an den Jeep. Joe sel vun hannen an geännert d ' Gewehr an Maschinengewehr fir de Kommandant. Mir sinn de mozart op enger Holprigen Wee zum Camp. Si ahnte, datt nëmme wéineg Leit ginn am Déngscht, well déi meescht Zaldote ginn an zu Kalkutta, waard op e Signal zum Ugrëff.
  
  
  Чоени hob d ' Gewehr, wéi jiddweree mir eis deem éischte Gebai. Si wiesselt op déi zweet Emissioun, aktivéiert an rutschte duerch d ' éischt Rei. Véier Männer stinn well, Wee gehat hunn, Wee geflu, wa mer séier mimmo Iech. Virun zwou TUNNEL war. Et ass ee vun Hinnen, an de Joe zwou durchbohrte Pneuen op all Maschinn aus, wa mer séier mimmo huet, dann Bou mir ëm d ' Eck an mat quietschenden kletterten duerch den Zaun, fir de Stacheldraht.
  
  
  — Mengs du, datt de Fliger nach ëmmer do? Чоени nickte.
  
  
  "Ech gehéiert, wéi de Kommandant gesot, iergend een, datt hien op Kalkutta Fléien, dann Abroch vun der Däischtert". – knurrte ech. Dann e klengen Fliger gëtt gëtt getankt an ass bereet zum Abflug. Awer ob Si Wachen um Fluchhafen? Si geduecht, net sou.
  
  
  De mozart mir offen am Fluchhafen, an Чоени goung un de Manager, fir ze soen, dass mer direkt losfahren. Hien runzelte d ' Stir, wa mer e Spill an engem Fliger a mir hu nees Buedemkontakt bis zum Enn vun der Start-a Landebunn. Si muss verstoen, wat geschitt, wann hie gesinn huet, datt den Jeep sech a Bewegung setzt. Hien ass mat eis an engem Spëtzen Wénkel, an gehalen zweehonnert Meter ewech vun eiser Maschinn.
  
  
  Чоени nickte, gesäit den Jeep. Si aktivéiert, прогрела Motoren an ass op der Start-a Landebunn offen fir Jeep. Mir hate iwwer d ' Feld, an de Mann mat engem Jeep entsat a bäibehalen. Hir Hotel Computersystem rumpel, fir eng Kollisioun ze vermeiden mat der Jeep. Чойни staark Iwwerrascht mir op d 'Unterlippe an am tunnel элеронами an hale Si d' Nues vum Gegleeft Zahlungen direkt am Zentrum vun der Start-a Landebunn an Jeep. Am leschte Moment ass Si schaarf rumpel zréck. Eng kleng Maschinn, sou ouni, war aufrichtig überrascht vun dëse w. e. g, awer alles méiglech gemaach huet.
  
  
  Hien entsat vun engem plëtzleche Impuls Luftproben... dann héieren et bal Seufzer Fliger; mir hun nach net genuch Vitesse fir hiert Manöver. D ' Maschinn war nees op der Start-a Landebunn. Awer mir sprangen iwwer Jeep an elo mat engem Schrei raste op der Autobunn op dem Wee zum normale Ufank. Ech geduecht, ech héieren Och, mee hien ass net blesséiert hunn.
  
  
  Si refuséiert sech op sengem Hl zréck, wéi mer endlech d 'Héicht geschnellt, d' Gefill vun der Schmäerzen an Verätzungen vun de leschte puer Stonnen. Mäi Handgelenk pulsierte do, wou et war Schiet getempert. Iwwereneestëmmen op Äerm a Broscht durchzog de salzigen Schweiß, an hie war sou midd, datt d ' schlof dat ganzt Joer.
  
  
  "Mir hunn ni erreechen Kalkutta", sot Чоени andeems hien op d ' Tankanzeige.
  
  
  — Planzen superheld an der noen Fluchhafen, sot ech. "Also schlof mir haut an mueres заправимся an Fléien an zu Kalkutta".
  
  
  Si seufzte mënzen an geknéit, ier e sech virun, Kaarten ze studéieren.
  
  
  
  Zwölftes Kapitelen
  
  
  Den nächsten Dag sinn mir flogen ënnen um Ganges, dem grousse Floss vum Glawen vun Nepal. Bei Ganga vill Kuckt; ëm Si ronderëm e — Floss Hugli, Kalkutta fléisst duerch de. Mir sinn de mozart no Süden, fir um grousse Floss Gi bis an d ' Stad.
  
  
  Eemol virgesinn mir eppes ähnleches op de schwaarze Punkt um Horizont. Fir d 'éischt, geduecht, datt et eng Möwe, an duerch den zéngten Brochdeel vun enger Sekonn erkannt, datt et Kampfjet, galoppieren duerch d' Loft mat enger Vitesse, d 'Hallschent méi wéi d' Schallvitesse, nieft dem "Команчем". "Comanche" staark rutschte, hallef äquivalent, an Чоени mat der Pinne kaum ass d ' Nues. Et war e Gefill, datt mir sinn an den Epizentrum vum staarke Donnerwierder, wann iwwer eis fegte слипстрим brüllenden Kämpfer.
  
  
  Joe скорчился nieft mir, seng Nasenlöcher weiteten sech virun Angscht, well den Auto onduerchsiichteger opzedeelen an de Stécker.
  
  
  Um Horizont opgedaucht nach zwou schwaarz Punkten. Чоени spaweck "Comanche" an der Spëtzt an sou niddreg wéi méiglech iwwer d ' Beem. Wann déi iwwer eis flogen Kampfjets, et gesäit grouss rout Stären an gebéite Flillek vun der MIG-23. Dat waren déi bescht Fligeren, déi bei de Russen waren.
  
  
  Чоени hannen an uewen wies op Russesch Bomber. Op de Säiten Bomber flogen nach sechs schlanken Kämpfer.
  
  
  "Et schéngt, d' Russen eingegeben hunn grouss Kräften", sot ech.
  
  
  Чоени wiesselt op d ' Frequenz a Kolumbien an héieren. Bal direkt vun der äther gefëllt Verhandlungen vun der Russescher literatur. Béid Gruppen baten fir Anweisungen zu der Landung.
  
  
  "Hunn amerikanesch Fliger?" gefrot Чоени. Mir umgeschaut erëm. Wéi mir eis jiddweree Fluchhafen Dum-Dum, virgesinn mir, wéi mimmo eis rasten zwou Gruppen vu Kampffliger mat dreieckigen Flilleken, véier an all Grupp. Et waren d ' zweimotorigen Kampffligeren vun der US-Marine.
  
  
  Чоени huet d ' Handmikrofon, a während enger kuerzer Paus an der Telekommunikatioun, intervenierte gefrot Aussoen zu der Landung.
  
  
  E staarkt Signal vun der Statioun Fluchhafen widerhallte, füllte iwwer den Geläscht, andeems he onmëttelbar Hiweiser.
  
  
  Eng aner Stëmm mischte sech an englescher Sprooch. "Amerikanesch Fligere mat dem Fligerdréier "Lexington", informéiere mir Iech, datt Dir eng bevorzugte Landeerlaubnis op déi siwent Linn vun aacht Sträifen. W. e. g net méi wéi zwee Fligeren gläichzäiteg.
  
  
  D ' Signal gëtt ënnerbrach, an déi Russesche Fliger goufe bestallt landen um Band aacht null no ronn siwe Minutt.
  
  
  Mir Чоени virgesinn sech un. Mir brauche net, eppes ze soen, fir auszudrücken, datt d ' Angscht, déi an eis zugekommen. Zwou Mëttele sammelten Hir Kräften an der Stad.
  
  
  Et geheescht ze freundschaftlichen besichen. Oder géingt Dir eng aner diplomatische Ausdrock, fir eng Invasioun ze rechtfertigen, op den Territoire vun Indien, déi elo an engem klenge Kader. D ' Resultater wieren awer tragisch, wann déi zwee net Agehale op neutralem Buedem begegnen.
  
  
  Чоени trieb Instrumenter an anmutig spaweck kleng "Comanche", dat ass, wat mir den Ufank vun der Startbahn a mir hu nees Buedemkontakt op de Bahnsteig Hangar fir Privatflugzeuge.
  
  
  Et konzentréiert runzelte d ' Stir. Op den éischte Bléck Чоени huet mech Hir Gedanken Positioune auszudrücken.
  
  
  Ass de vierzehnte August. Moies gëtt e groussen Dag. Mir sinn sou no un engem Krich, wat mécht mech krank.
  
  
  Joe sot mir während dem Fluch, datt, obschonn hie weess just ganz wéineg iwwer d ' Terroristen, kann et bréngen eis op ih Munitionsdepot baussent der Stad, wou Si versteckten Hir Waffen an Droite vum groussen Ugrëff 15 th.
  
  
  Wann mir kéinten, ze zerstéieren ih Zaldoten, kéinte mer verhënneren Ugrëff op Konsulate an domat de geplangter Zesummestouss tëscht Russland an den usa.
  
  
  Si gedréint huet sech op d ' "Mercedes" op der anerer Straßenseite an duerch grouss Haiser, déi d ' Russen benotzten, fir senger diplomatesch Aarbecht zu Kalkutta. D ' Jalousien waren zougemaach. Virum Gebai war eng durchgehende Rei vu Russescher Marinesoldaten. Si haten Gewehre iwwer d ' Schëller an Schulterriemen, fir de Kierper mat Patronen. D ' Russen waren prett fir de Kampf.
  
  
  Ech bewosst net, wéi et méiglech ass, no genuch ranzukommen, fir d 'Bomm ze werfen, mee ech hat d' Gefill, datt de Mann, dee mir wollten, huet schonn Hir Pläng. Iergendwéi ass et duerch ass. Awer wéi?
  
  
  Op béide Säite vun der Gebai vum US-Konsulats gouf installéiert posten. D 'US-Marine an de gréngen Kampf-Anzügen aufschlug all d' Maschinnen.
  
  
  Si huet sech de Joe an Чони, a mir ugefaangen säi Wee duerch d 'Verteidigungslinie ronn ëm d' Konsulat. Zu där Zäit, wou mir duerch déi grouss Paart a klëmmt op dem gehsteig zum Agank Dag, Слокум koum eis ze begréissen.
  
  
  — Si hunn hei eng gutt Arméi, sot ech. "Well d' Regierung ass Indien net dobäi ass, d ' Land ze verdeedegen?"
  
  
  "Marines?" sot Слокум. — Maachen Si en burgenland Wachtturm. Mir hunn och heihinn Fliger... de Indern ze hëllefen, de Unabhängigkeitstag ze Feieren".
  
  
  Si grinste Rechtfertigung, déi hie ginn huet, a sech gefrot, wéi Si reagéiere géif nei-Delhi.
  
  
  Dann Amartya Raj ass zum Bordstein ewech.
  
  
  "D' Presenz vun der Russescher an US-Truppen — mäi Segen", — sot heiser Indesch Polizist. "Vill Regierungen Delegierten schécken, fir eis Onofhängegkeet Feieren". Hie blouf stoen an blickte pointiert op mech. — Awer Kalkutta ass kee Plaz подрывникам, Mr. Carter .
  
  
  Hien spaweck Numm an drückte d ' Lëppsen an eng haart, entschlossene Linn. Слокум schluckte a gesäit wëlles aus. "Verzeih", sot hien zu mir. "Mr. Raj... en weess, ween Se sinn. Hie wëll Si verhafte.
  
  
  Et gesäit eng beleibte indescher Police an grinste. Si streckte demonstrativ d ' Hand, ready-to-наручникам.
  
  
  — Loossen eis, sot ech. "Verhafte Si mech."
  
  
  — Problemer net méi ginn, sot Слокум mat gespielter zuversicht. "Geschwënn Eischen Awunner an neu-Delhi schaffen Versöhnung tëschent eis an de Russen. A mir zousaznumm an de Vereenegte Staaten. D 'Kommissioun fir d' Ënnersich geschéckt gëtt am Laf vum sonndes.
  
  
  'Sonndes?'
  
  
  'Jo.' Слокум nach ëmmer versicht ze schwätzen selbstbewosst, awer net konnt. "Soulaang keng weider Anschlägen..." Hien huet seng Stëmm nach Widderstand ze leeschten.
  
  
  Raj anzespären huet. Hien schaute mech skeptesch un, dann Чоени.
  
  
  Gefrot fir hien. — "Hutt Dir eng Spur? Mir mussen wëssen, all Är schonn vireg Informatiounen".
  
  
  "Vertrau emu", sot Чоени здоровенному indescher Polizisten.
  
  
  Raj runzelte d ' Stir, ass awer virun eis am Büro Слокама. Si war überrascht, do sëtzt Alexander Sokolov. Superheld eckeg Gesicht war ernst.
  
  
  Gefrot fir hien. — "Se si nach um Liewen, Mr. Carter?" .
  
  
  — Brand, — sot ech.
  
  
  — An der jonk... ween ass dat?
  
  
  'Aner.' Dir sot näischt méi, an Sokolow blickte op Joe. Däitsch Lisa mech mat der Bedeitung vun de Jonken Inder, awer net wäit gaangen ass.
  
  
  "Mr. Sokolow agelued, fir Si spaweck Ultimatum, sot Слокум. — Superheld-Chef gleeft net, datt mir aufrichtig sinn. Si denken nach ëmmer, datt mir stinn hannert de Anschlägen op ih friddlech поедставителей zu Kalkutta. Si denkt, datt dat en Deel vun engem méi groussen plans, fir ih an eng peinliche Situatioun op der ganzer Freibad".
  
  
  — Et gëtt net nees virkommen, erwiderte Falken. "D' Attacken Net méi, soss gi mir reflektéieren Gegenschlag. Ech hunn meng Befehler.
  
  
  Hien knurrte, Mënschen net graff nickte an ass duerch de Raum. Wéi hie Fort war, Raj ass virun. Hien runzelte d ' Stir, ouni ze versichen ze verstoppe Hir Onzefriddenheet.
  
  
  — Ech kann net zulassen, datt Si weiderhin Hir onofhängeg Aktioune, Mr. Carter. Si verletzen eist nationalstolz. Entweder Si sot mir alles, wat Si wëssen, oder Si ginn an d ' Konsulat, bis de Fall opgekläerten gëtt.
  
  
  Tëscht eis Stand Чоени. Si Schwätzt oppen mat mir.
  
  
  "Sou giff mech mat Raja", mä Si virun. — Hien kann dir hëllefen idee lebendig.
  
  
  Wou sollt hien bréngen? — kritesch gefrot Raj. Et nëmmen d ' goen op Lager Zaldoten, awer déi Indesch Police, sou schéngt et, konnt et mir erschweren. An engem Lager hat ech manner wéi vierundzwanzig Stonnen, an ech hat keng Zäit ze widersprechen.
  
  
  — Gutt, sot Raju. — Awer keng Froen. An du gehst eleng. Keen soss. Keng Zäit warnen Hir Kanzlei.
  
  
  — Et ass lustig, erwiderte Raj. "Dat ass vläicht en Trick, fir mech abzulenken fir Generalstabs-Wunnengen, soulaang Se nach stéieren d' Russen. Alles an Uerdnung.— Hör ze, — vun der Verärgerung bellte ech. "Wéi verstinn' ech gutt, mueres net, wann zu Kalkutta kann den Drëtte Weltkrich ausbriechen. A mir hunn vläicht nëmmen eng kleng Chance, dat ze verhënneren. Wann Dir hëllefen wëllt, ausgezeechent. Soss ass et och alleng goen.
  
  
  Joe an ech haten, sinn Si op d ' Dier, wou hannert eis gouf en Stattlicher Indianer. Hie koum eis schweigend zum Auto a fiert an mein Hotel. An Hirem Zimmer vun Hir, koum an e Anerer, der Hawke mir huet an huet un Вильгельмине neie Shop. Si huet de Pierre, Gas-Bomm, Band Si mat Klebeband op Bee a opféiere Gas-Plack an der Brustgurt Minutt.
  
  
  Hir Hemd ass frisch, huet e sauberes Taschentuch, eent fofzeg grouss schéckt Leinen Taschentücher, déi hunn ëmmer Hawke, wann am Generalstabs-Wunneng fir mech Anerer packen.
  
  
  Si virgeschloen Raju Besonnesch Waff, awer hien schüttelte de Kapp. Superheld ganz zefridden, datt ech staark verchromte Pistoul .45 op der Hüfte.
  
  
  D 'Sonn am Westen ënnergaangen hanner den Haiser, wa mer stärekataloge an d' "Mercedes", an hien huet ugefaangen ze respektéieren, Joe.
  
  
  Eng Stonn méi spéit, mir gereest nach um Rand vun Kalkutta, bis Joe versicht sech ze erënneren, wou hien nach mat Закиром. Schliisslech hat hien mir op d ' Schëller an entsat ëm seng Maschinn erëm, wann mir gestoppt hunn.
  
  
  Jo, — sot hie sech zuversichtlich. — Iergendwou hei. Hien winkte mat der Hand, andeems hien op d ' Reisfelder, déi sech zum Rand vun der Stad.
  
  
  Mer goungen an d ' Reisfelder, awer Amartya Raj zögerte, roueg ze verdienen, op sech selwer huet sech e Idioten dofir, datt hie mat eis. Just wéi Si ugefaangen huet, méi séier ze goen, hie koum mir. Zesumme sinn mer no Süden, bis Se sech mat der Stee zu Stöhnen.
  
  
  — D ' Stëmm ass et, sot Joe.
  
  
  Raj ass virun a kritesch ënnersicht d ' Mauer. Hie seet, hien sähe näischt beonruegend an den ale Steng. Si gehalen superheld d ' Hand nëmmen e puer Zentimeter vum vorbeugenden Drot-Schaften un der Spëtzt vun der Mauer. Den Drot ass duerch d 'Schraub-ösen an zwee Zentimeter iwwer d' Mauer. Hien konfiguriert gouf sou ze reagéieren, wéi op eng opsteigend an der absteigende Drock. Raj sot näischt, awer den Drot fonnt superheld unvorbereitet. Et ass net dat, wat een um Stöhnen vum Bauerenhaus; et war e System vun der Signalisierung, wat Si erwaart.
  
  
  Joe ass als Éischten, dann Hir superheld verréckelt. Hien ass virsiichteg iwwer den Zaun an entsat duuss op de Buedem. Dann Raju gehollef kletteren iwwer d ' Mauer a koum him. Joe gestikulierte mat enger gewësse Distanz. Si koum him. Alle Beräicher kostenfrei an an der Mauer verwandelte sech an Wisen an Krichsschëff vun de Reisfelder viru laanger Zäit zusammengebrochen. Am mëllen Elektrometeoren gesäit nëmmen d 'gras an d' klenger Reien vun de Beem.
  
  
  Mir sinn laanscht d 'Mauer, benotzen d' Beem wéi d ' Deckung. All zweehonnert Meter a mir waren net agelued.
  
  
  Trotzdeem si mir bal verpasst éischte Stonnen. Hien huet refuséiert sech op e Bam a schaute net an eis Richtung. Hien héieren транзисторное Radio. Mir beliichten sech ëm dëse.
  
  
  De Mound verschwonnen hannert de Wolleken, während mir schweigend goungen no oppene Weide an ënnersicht de Sträifen an der Breet ongeféier véierhonnert Yards, weess net genee, wat mir sichen.
  
  
  Meng Opmierksamkeet rëschten e schwaachen Geroch vum Damp.
  
  
  Den Ausbroch vum zweete Brise hat den onverwiesselbare Geroch vun Billigen Zigaretten. Mir virgesinn d ' knisternde Feier Lénks vun eis, schachturnéiere Meter vun eis ewech.
  
  
  Duerno opgetruede sinn mir d ' Stonnen an der improviséierter Form. Superheld Anwesenheit war genuch, fir eis dovun ze iwwerzeegen, datt mir op dem richtege Wee. Och Raj geknéit, ier e sech déif a beweegt sech virsiichteg, bis mir Kreesen ëm de Leit ronderëm.
  
  
  Zu Camille hannert de Beem virgesinn mir e glücksverheißendes Zeechen — Strooss, dat sech verlaf mimmo enger Rei vu Beem.
  
  
  "Jo, d' Stëmm hei hunn mir e Spill an engem TUNNEL", sot Joe, an superheld an den Aen vun der Lumineszenze ervirgedoen.
  
  
  Honnert Meter gesäit Si laang niddreg Lager. Den Daach gouf ganz ofgedeckt Rasen a Straicher, an d 'enner goufen gekippt, sou datt d' Gestalt war net ze gesinn, déi mat Loft Probenahme.
  
  
  Mir sinn virsiichteg sinn ëm d ' Gebai. Als Nächst goufen nach d ' Beem. D ' Strooss ass an enger Sackgasse, awer wann mir waren Kreesser vu Beem, opgetruede Si ee Wee, durchgehauen am Unterholz. Mir him koumen nach an duerno goungen op de überdachten Parking. Ënnen Huet eng koppel Indesch Arméi-Jeeps, déi waren an Définitiven an nei. Wéi waren Se hei an deem Lager, dat, wéi Hire zu Hinnen gehéiert, gehéiert zu den Terroristen?
  
  
  'Wat ass?' — schaarf gefrot Raj. "Firwat waard mer nach?"
  
  
  "Dës Jeeps... schéngt geklaut Arméi".
  
  
  Raj äntwert: "Jo. Oder Terroristen verkaf. Iwwerall gëtt et Korruptioun".
  
  
  Joe huet mech um spaweck a wies no eran. — "Do", sot en haart. "Munitionslager".
  
  
  Dir, blickte op d 'Landschaft, op déi hien nogewisen, a gesäit d' Lichter, de schimmernden Beem virun.
  
  
  Op halbem Wee duerch d ' Lichter komme mir zum niddrege kuckt Gebai. Et war op jiddwerengem Feld, ouni Vläicht, a Si konnt gesinn, datt et do laang Zäit. Aufrichtig zu dem Gebai féiert eng Strooss, déi sech mat grousser Dier gaangen.
  
  
  Mir sinn Hoteller mat Joe weidergoën, awer Raj am Flüsterton erwiderte.
  
  
  Mir ginn besser zréck, sot hien.
  
  
  'Firwat?'
  
  
  — Fir Mauer. Et kann ze sammelen an honnert Mann dausend..., wann Se gebraucht ginn. Mir sinn ëmginn vun Gebaier an арестовываем all déi, déi zu Dir an der Halle".
  
  
  Hie Stoung op, mä hien huet zum superheld selwer.
  
  
  — Si zéien fir, ier mer zréck sinn, sot ech.
  
  
  — Mee mir kommen net reng eleng,—, blaffte hien. "Mir hate keng Chance hätten".
  
  
  — Du hues eng besser Idee?
  
  
  — Et ass illegal, erwiderte der stämmige Polizist. Hiert d ' lachen. Amplaz seng winkte Joe, a mir sprangen aus der Deckung leckt zum Gebai.
  
  
  Bal aufrichtig op eis zukam Stonnen mat engem Maschinengewehr. Hätt hien eng Sekonn méi spéit gesinn eis, awer Joe reagéiert instinktiv. Hien ass mutig, Stoung op a Schwätzt e herzlichen Gruß an Hindu, datt ofgelenkt Stonnen.
  
  
  De Mann beweegt d ' Gewehr, awer et war ze spéit. Schonn entsat op hien. An dës kéier hat ech genee dat, wat ech brauchte... Pierre, kleng Gas Bomb, dat huet sech bei mir tëscht d ' Bee.
  
  
  Si besichen Si virun dem Kapp vum Mann a gesäit entsetztes Ausdrock, wann hien geholl déif Loft, ier Se geschicht, wat geschitt war.
  
  
  Hie war enger anerer sprooch liesen, wéi Se hien huet der WWU op de Buedem rutschen. Et gedauert nëmmen eng hallef Minutt, fir d ' Schlass ze opmaachen fir den Dag, a Stëmme mer schonn dran. E Zitéieren Kisten mat Granaten souz op der Mauer mat dem Emblem vun der indescher Arméi. Un der Mauer stinn Kisten mat Waffen, verschiddener offen, verschiddener nach vernagelten. Bei der hënneschter Mauer Stoung souguer e puer Mörser an базук, déi géif duergoen, d ' Equipement vun engem klenge Guerilla-Arméi. Mä d 'Gebai war haaptsächlech gefëllt mat selbstgemachten Bommen — Splitter op béide Quartale, déi benotzt goufen, fir konfigurieren d' Amerikaner an Russen de Frënd géint de Frënd an de leschten Deeg. Et ass ëmmer nach getest Lager, wann den Auermécher koum am Türrahmen, mat der anerer Säit vum laange schmuele Kasernen.
  
  
  Eis net gesuergt — et superheld net gesinn an och net gehéiert. Et huet geschengt, hie koum aus dem Schiet op, refuséiert sech de Automat bis zu der Hüfte.
  
  
  Hie war mager an jung, hie war kaum zwanzeg, an hien hat eng improvisierte Form, déi Dir gesinn, bei e puer Zaldoten am Duerf. Hien zögerte net; hien zielte an geschéckz hat.
  
  
  Hie gewielt Joe den éischten, an den jonk war net eenheetlecher eis eng Chance. D ' Kugelen gefeiert hien a sengem Liewen huet, a afonnt zréck. Hie war enger anerer sprooch liesen, ier Dir stierzen op de Buedem aus gestampfter Äerd Gebai.
  
  
  Déi folgend zwou Sekonnen Uganks eng Éiwegkeet. Meng Hand wollt Wilhemina, meng Been verbogen, a koum hien op d ' Äerd; a méng Aën goufen Stonnen op der Broscht. Si gewielt schonn de Punkt, wou et hie schlage, wann d ' Liewe laang genuch. An der Broscht, tëscht der Luftröhre an Déngem häerz.
  
  
  Ech hätt net geduecht, datt et mir gelongen gëtt. Automatik séier abweichend vun de blutbefleckten Kierper a Joe an d ' Viséier Amartya Raja. E puer Kugelen здоровенному engem COP, de Rescht mir; dat ass alles, wat ech maache muss Stonnen.
  
  
  Umgekippt, Si gesinn flüchteg d ' Gesicht Raja. Et war eng, mä d ' Angscht war net ze gesinn. Et huet geschengt, hien wartete drop, datt hien doutgemaach gëtt. Hien hat d ' Hänn op de Säiten.
  
  
  Et war op der Äerd an rollte an Deckung, wann d ' Waff Stonnen op de Bauch gehäit Raja.
  
  
  Awer den huet net geschoss. Während der Sichtung e Gewehr geriicht war offen op der héijer Police.
  
  
  Wann Raj rührte sech net gedréint huet de Zeigern an huet seng Waff. Awer de superheld de Rhythmus war gestéiert, an et huet mir d ' Méiglechkeet, Rollen op engem Koup Kisten. De zögerte, aus Angscht, d ' Feier an der Gesprongen ëm mech erëm.
  
  
  Dir vertraut Der Waff ze. Si feuerte zweemol; béid Due gefeiert Emus an d ' Broscht. Hien schrie eemol, ier Se op de Buedem falen.
  
  
  Wann alles geflunn ass, gëtt et virsiichteg klëmmt aus Kisten. Raj ëmmer nach Stoung an der Mëtt vum Durchgangs tëscht de stapeln vun Zaldoten.
  
  
  Mir regungslos virgesinn gläiche sech géigesäiteg. Dann huet Si d ' Pistoul op hien. Hie gesäit überrascht net.
  
  
  — Mécht d ' Waff op de Buedem, sot Si der WWU.
  
  
  Hien grinste.
  
  
  — Gitt elo déi Befehler, Mr. Carter? — knurrte hien.
  
  
  — Du hues en ëm Si ronderëm — virgeworf säi superheld.
  
  
  Si bewosst nëmmen, konnt awer net ze vergiessen mat der Sekonn, wéi d 'lokal, als wier gewuer ginn, eng beleibte Polizist, an huet d' superheld am Liewen.
  
  
  "Si vergiess, datt ech den eeleren Polizist", sot Raj. — Mengs du, datt dir irgendjemand gleewen gëtt? Hien lächelte zuversichtlich, wéi Si net äntwert.
  
  
  Hien neigte de Kapp an lauschte dem Klang an der Wäit.
  
  
  Et ass och dat gehéiert — TUNNEL hetfield d ' iwwerdroung, wann aufatmen op den Hiwwel.
  
  
  — Meng Leit, — hien huet erkläert. "Si komme wéinst der Waff".
  
  
  — Fir mueres?
  
  
  Jo.'
  
  
  — Awer wat, gleewen Si, sinn Si z ' erreechen?
  
  
  "Mir свергаем Landesregierung. Mir schafen kéint duerchaus e Sträit fir d 'Zentralregierung zu nei-Delhi, fir d' Kriegsrecht ze erklären. Si hunn et scho eng kéier gemaach. Nëmmen dës kéier kümmern mir eis drëm, fir am Liewen ass keng Beamten, kéinten d 'Saach an d 'Hand huelen".
  
  
  — Ausser dir.
  
  
  'Jo.'
  
  
  — Si hunn Pech gehat, sot ech. Si weist mat der Pistoul op Waffen ëm eis erëm. "Dir hutt net genuch Vorräte oder Persounen, ëm d ' Stad anzehuelen, legend net schonn iwwert de ganze Staat".
  
  
  Hien hob d ' Schëlleren. "Mir sinn bereet, e Risiko mat duldung vum".
  
  
  Si gefrot. - 'Mir?'
  
  
  — Ech sot genuch, sot hien.
  
  
  Hien blickte iwwer d 'Schëller op d' Dier, an d ' mir sinn. Baussen hörten mer e Stopp TUNNEL a sound sprangen Männer. Si waren an fröhlicher Stëmmung, schwätzen an lachen, wéi et d ' Männer virun dem Kampf. Wann den éischten ass an d ' Dier a gesäit Raja, hien lächelte léieren. Awer den Ausdrock superheld Gesicht sech geännert, wéi hie gesäit d ' Waff an ménger Hand. Raj gesot schaarf Emus eppes индусски, an de Mann taumelte an den Dag. Baussen déi Mënschegejhäiz an Geräusche; dann op eemol ass et steht ginn.
  
  
  Amartya Raj nees knurrte Si mech un. "Elo, Mr. Carter, wat Si elo maachen? Dir sidd umzingelt. A Se sinn sech matzen vun e puer Tonne Gesprongen.
  
  
  — Wann et sterbe, du stirbst och, sot ech roueg.
  
  
  Hien hob d ' Schëlleren. "Ech sinn Hindu. Ech scheiner, datt den Doud, sou schrecklich fir mech, wéi fir Si. Also, ech wiederhole et, Mr. Carter, wat genau Si maache wëllt? Du gëss mir deng Waff oder wartest, bis meng Leit net ze sprengen eis béid an eng Millioun Stécker?
  
  
  Kapitelen dräizéng
  
  
  Am Poker, wa Si Hire leschte Dollar op den Dësch, Si bluffen kënnen.
  
  
  Also, stinn am Lager mat TUNNEL-Leit baussen an Tonnen vun Gesprongen am kär, Si beschloss, de Risiko mat duldung vum kinnek. Et war nëmmen eng, an ech brauchte Raj als Escort. Emu radikal géint dech ëmgoen huet seng Zaldoten, wann Se d ' Hotel lieweg erëm idee ze kommen. Awer och, wéineg люгера, приставленное un superheld, Goler, sou schéngt et, géif hien net ophalen. Raj war e Biergem, erfahrener fir Waffen a sprengstoff ëmgoen, wéi Dir. Awer ech hat e Virdeel, mäi Ruff. Also ech virgeworf seng Kaarten op den Hl, Stahl a waard mat Hoffnung.
  
  
  — Gëff mir däin Pistoul a Auer, sot ech.
  
  
  'Firwat?'
  
  
  Hien zögerte, a Si virgeschloen säi superheld люгером op d ' Schläfe. Hien kniete sech op de Buedem an huet säi superheld, Auer a .45-Kaliber.
  
  
  Wéi en nees zou sech komm, seng grad fäerdeg seng Aarbecht. Et war eng verlaange Aufgab, awer et huet geschengt, datt et fonctionnéiert.
  
  
  An alledem war de Granatapel. Si ass Batteur, an dann opféiere superheld zréck Rivne sou ze halen, fir d ' Sécherung um Terrain. Dann d 'Glas op der Auer Raja an huet Sekundenzeiger, ier adeläide Si e Bläistëft op d' Auer droen.
  
  
  Si versicht, sou ze maachen, sou datt de klenge Feil-Auer Bläistëft opféiere. An dat afalend Bläistëft schwingt geféierlech Granaten vun der Hut sinn. Wann dat geschitt, mir hate véier Sekonnen, fir ze entkommen.
  
  
  Wann Dir gewisen huet dat ass Raju, lachte hien. 'S de mëss Witze. Et ass ni verstoppt.
  
  
  Si gesäit überrascht. 'O? Firwat net? Et funktionéiert zu Hong Kong. Vläicht hutt Dir dovun gehéiert. Si benotzt et wéi e Fall fir de aler chinesescher Schmuggler. Portal vun Schreiwen, genee no Plang.
  
  
  — Jo, gutt, sot Raj. "Enges daags sinn. Während der Gräift net an der Halle Miel, Bläistëft... wann genuch schwéier... wann d ' Auer aufgeladen ass eng... wann...
  
  
  Ech wollt lachen. Trotz sech selwer, hien huet gezunn. Et gouf him no. Dräi Meter, sechs Meter, mir plënneren, ouni d ' Aen vun der lächerlichen handgefertigte Produkter. Hie Steet un der Spëtzt vun den oppene danaë am schlof mat Mörsergranaten. Wann d ' Granate explodéiert, Mörsergranaten, Zaldoten an all aner Gesprongen ass an deem Gebai och explodéieren. Dat géif zu engem gewaltegen Explosioun. "Selbstverständlech kënne mir séier lafen", sot ech.
  
  
  'Wéi?' Superheld Bléck war gefesselt vun Granat.
  
  
  "Zesummen", sot ech. "Hätte mir lafen zum Auto zréck. Et ass offen fir dech. Wann Dir rufft Är Leit, während mir lafen. Si mussen Iech soen, datt Si net geschoss hunn.
  
  
  — Liesen zur Häll, sot hien.
  
  
  Mir gelaf sou wäit wéi méiglech vu Granaten. Mir waren an der Géigend Dag. Et gehéiert, wéi de superheld, d ' Leit schrien op eis vu baussen. Si gewaart superheld Uerdnung.
  
  
  — Keng Presséiert, sot Si roueg. — Ech mengen, du hues neunzig Sekonnen.
  
  
  E Moment starrte hien mech an schaute dann nees op d ' Granate.
  
  
  — Siebzig Sekonnen, sot ech. Zäit genuch war. Natierlech, dir dat egal ass... wéi индуисту a sou. Si gesäit op d ' Auer. "Sechzig Sekonnen".
  
  
  Hien huet zu Schwitzen. Et ass och.
  
  
  — Dat kéint funktionéieren, murmelte hien. "Vläicht ass et einfach fonctionnéiert".
  
  
  "Fünfundvierzig Sekonnen".
  
  
  Elo ass Hiert gesinn huet, op jiddwer Fall ass de Fall. Ech schwiere, Dir, héieren, wéi d ' Auer tickt.
  
  
  "Si gleewen net, datt et fonctionnéiert, net wouer?" gefrot hie Si mat sech. 'Du et net mengs...'
  
  
  Si huet iwwerhaapt net fäerdeg de Saz am Kapp. Eemol kee méi Spaß.
  
  
  "Zweiunddreißig Sekonnen... drësseg eent."
  
  
  Et ass net méi gëllt mat rudge. Si war der Meenung fir sech. "Giff Schneider, Carter", ausgeruff eng stämmige Polizist. "Mach dat Déngens. Kostja Gott.' Nëmmen ungern vun Hir, ass op eng Granate. Hien packte mech um aarm a pea pickers. — Neen, net fir ëmmer, schrie hien. "Du kanns et завибрировать. Si géif...
  
  
  Si gesäit op d ' Auer. "Mäi Gott, zéng Sekonnen... néng... aacht".
  
  
  'Näher mat!' — brüllte hien. 'Séier!'
  
  
  Mir dachten eis Sekonnen. Mir gelaf. Aufrichtig hanner der Dier.
  
  
  Si héieren, wéi hien schrie op Hindu-Sprooch, an hie war aufrichtig hannert him läit eng Pistoul op superheld Réck. Ech verstinn net, wat hien schrie. Si konnt nëmmen hoffen, datt hie säin uerder Leuten, net ze Schéissen.
  
  
  Si gesäit superheld Zaldoten; e puer stécker Hir Waffen op eis. Hien muss sech op, schrie nach eppes, well op eemol Mënschen stoben ausenaner. Si gelaf direkt hanner eis ze fabrizéieren.
  
  
  Mir waren bei den Lastwagen, wéi Raj gedréint huet sech ëm a virgeschloen mech mat senger muskulösen Hand. Hien trëfft mech un Kinn an de Réckzuch an d ' Wanken.
  
  
  Hir geschéckz duerch Люгера an net getraff hunn.
  
  
  Een hanner mir ass och erschoss, an hien entsat an den TUNNEL. Hatt huet nach zwou séier Schëss an Raja, awer net gesinn, getraff, ob ech an hien.
  
  
  Dann an d ' Loft geflunn Munitionsdepot. Entweder mein Geschick gehollef, oder et war eng verrückte Schutzbrille. Si ginn et ni gewuer, mä niedriges Gebai explodéiert wéi e risegen Feuerwerkskörper. Den éischte Ausbroch war ослепляющим Stral Liicht, abgebend wäiss Flecken op ménger retinae. Dann ertönte e klatschen, an Toun virgeschloen op meng Trommelfelle. Dann koum d ' Loscht, ударивший mir ins Gesicht, an den Drock Probenahme vun Loft, отбросившее mech zum Auto zréck.
  
  
  Patronen an Handgranaten, an d ' Loft geworfene ursprénglecher Explosioun, explodéieren, sech iwwer der Äerd. Винтовочные Due krachten d 'tödlichen Stakkato, wann ëm mech erëm d' Trümmer gefall.
  
  
  Si hunn e Mënsch gesinn, подброшенного an d ' Loft, superheld a Kierper gebrach war a расчленено, ier hien nees gefall. Aner stierwen direkt oder straucheln Kreesen ënner dem Hagel der Geschosse, während d 'nieft Hinnen explodéiert d' Geschoss zerriss an zwou Hallschenten ih.
  
  
  Huet den TUNNEL an gefuer Frank duerch dréche Reisfelder ze "Mercedes". D ' Explosiounen ëmmer nach erhellten de abendhimmel hannert mir, wann Dir sel an "Mercedes".
  
  
  Ech bewosst net, ob nach eng persoun am Liewen an engem Lager vun der Munitioun vun de Rebellen, mä ech war ze midd, fir sech suergen ze maachen doriwwer.
  
  
  Si gefuer méi Kilometer, ier Se geschicht, datt meng lénkser Hand schwaach. Meng Schëller schmerzte, a wéi Si hob d ' Hand, fir all Joer op no, hien spürte, wéi Schrapnell проткнула Stoff ménger jacken sinn.
  
  
  Si huet gefaart, datt ech net vill Zäit, ier Se an Ohnmacht, an ech hat sou e schrecklichen Verdacht, datt de Problem nach net geléist. Hir Bestände zerstéiert Terroristen a vläicht souguer ëmbruecht, déi meescht vun wichtege Leit, awer ech war net zefridden. War nach en klengen Aspekt, deen Dir d ' iwwerpréiwen.
  
  
  Also ech brauchte Hëllef, een, deen mech géif ënnerstëtzen, bis d ' Kris laanscht geflunn ass.
  
  
  Et huet nëmmen eng Plaz, wou Si gi konnt. An Dir, an der Hoffnung, datt ech do, ier ech an Ohnmacht fale wäert.
  
  
  Cool Hand Чоени hannet klebten Pflaster op d ' Lach an ménger Schëller. Dann geknéit, ier Si sech no vir an küsste mech op d ' betraffener Plaz.
  
  
  Instinktiv Hir umgedreht a versicht huet, Si an seng Äerm ze huelen, awer de Schmerz war ëmmer nach ze staark.
  
  
  "Aarmt Kand", sot Si. — Sief froh dass du net liewen wäerts.
  
  
  Hir sel a versicht, sech z ' orientéieren. Si gouf an Hirer Wunneng um Bett, wou mir virun kurzem Sex haten.
  
  
  "Si stießen mat "Mercedes", sot Si. "Si goufe ohnmächtig, wéi de mozart op der Zufahrtsstraße Track".
  
  
  Et beweegt sech vum Bett an ass zum Fënster. Wéi Si d ' Vorhänge gammastronomie mécht, an de Raum tuilerie Solar брылев.
  
  
  'Oh Gott!' Hir erstickt. "Scho mueres".
  
  
  — Hues du geschlafen d ' ganz Nuecht. Dir war et brauchen.
  
  
  Hir Hotel ofhuelen Hir Kleeder, a Si rannte op mech zou an huet versicht mech wegschieben.
  
  
  — Si verstoen net, sot ech. "Dëst ass d' fünfzehnte Zuel... grouss world Ugrëff... stattfanne kann, dat sech haut. Mir mussen et verbrennt.
  
  
  Si lächelte duuss a mécht mir d 'Hand op d' Ohrmuschel. — Erinnerst du dech net? Dir hutt hien dësen Thread.
  
  
  'Wéi?'
  
  
  "Munitionslager vun den Terroristen... Si zerstéiert superheld Lescht Nuecht. Zesumme mat rudge.
  
  
  Si kräft runzelte d ' Stir. "Hues du dat gehéiert?"
  
  
  — Fir estestvenno. D ' ganz Stad kennt. Si héieren d ' Explosiounen hei.
  
  
  Mäi Gehirn sech schläfrig. Ech verstinn net ganz, wat Si gesot, bis et nees net vollek Raja.
  
  
  "Amartya azielen mir alles."
  
  
  "Raj? Heescht dat, datt hie lieft?
  
  
  — Jo, verwonnt, mä am Liewen. Hien wëll, datt Si haut waren bei der Zeremonie am Government House.
  
  
  Si fluchte virun sech hin. Bastard nach um Liewen war.
  
  
  — Hien holt dech mat deem Auto, sot Si. "Escort". Eemol verstanen. Si bewosst ze vill. Raj geschéckt mir eng Berühmt, jo, e puer Henkern, ouni Zweiwel, déi dofir suergen, datt Si ni méi gammastronomie rta.
  
  
  'Wéini?'
  
  
  'Elo. Zu all Moment.'
  
  
  Si schubste hien an ass zum Fënster. Op der Plaz ënne gesäit поворачивающую Auto an der Einfahrt. Чоени beanstandet, mä hien ass séier angezogen, versicht ze erklären hey Situatioun.
  
  
  Mir sinn déi ganz Wunneng, just ier Si koumen zwee Männer ëm d ' Auto an der Einfahrt. Magd Чоени huet ih an d 'Schlafzimmer, an mir soumat duerch d' Hintertür.
  
  
  — Lustig, murmelte Чоени, wa mer stärekataloge an Hir cremeweiß "Bentley". "Raj näischt ze dinn hunn, kann een mat den Terroristen. Hien Stahl net hätt schécken Hir Leit, fir dech ze maachen. Kenne superheld.'
  
  
  Awer an deem Moment, wéi Se dat gesot huet, op enger Mönchskutte vum Autoen koum en Einschussloch 45-Kaliber. Den Ausbroch vum zweete koum am Stoßfänger, wann Hir bruecht "Bentley" duerch änneren / op d ' Portal zou.
  
  
  Wann mir rollten op d 'Strooss, Si gesinn d' Männer am Fënster Schlafzimmers, wou Si et gären hätten mir. Pistoulen an ih Hänn virun d ' Feier an eis.
  
  
  — Et ass wouer, sot Si. "Dann Raj — Terroristenführer... e Mann, an deen hanner de Anschlägen?"
  
  
  "Neen, sot ech. Mäi Rheuma mech och überrascht. Eemol, spürte, datt Raj net war, bis de Primat vun den Terroristen, net d 'Inspiratioun hanner der ganzer Verschwörung, obschonn an der delle, ech hat kee Grond a Fro stellen — einfach mech gestéiert bestëmmt Saache, déi hien sot, oder vläicht d' Tatsaach, datt ëmmer nach spürte fir sech erëm.
  
  
  "Ween ass et dann?" gefrot Чоени.
  
  
  D ' staren ech net. Obwuel mir waren wäit genuch Wee vum Haus, fir d 'Leit ze fäerten, deenen hir Raj huet Si wuel drop ugesat, mech ze verbaant ginn, Hir staark drückte op d' Gaspedal. Ech konnt seng Aen net loosse mat der Wache. Ech hat en schrecklichen Verdacht, datt d 'Hallschent vun der Stad kann zu all moment an d' Luucht klammen.
  
  
  Чоени versicht, mech ze berouegen. — Fueren Se e wéineg méi lues, Si verlaangt. — Mir sinn elo net an Presséiert. Raj kann net ëm Hir Pläng ëmzesetzen, beharrte Si. — Si zerstéiert ih Vorräte. Si töteten déi meescht Leit ih. Hien huet net verwierklechen kann ih-Plang.
  
  
  Dat, wat Si gesot, grouss Bedeitung hunn net bedacht, mee ech konnt et net berouegen. Mech ëmmer nach gequält ze vill Froen. An op eemol ass Hir, geduecht, datt ech weess, wou d ' Äntwerten ze fannen. Dir sot näischt Чоени, вырулив op "Bentley" op d ' Haaptstrooss an an de Süde vum Konsulat. Op der Strooss herrschte schonn d ' festliche Atmosphär mat Fahnen op alle Straßenlaternen. Gehwege ugefaangen, mat Leuten gefëllt ze ginn an hell Kleedung, направлявшимися op d ' Regierungs-Gebai am Zentrum vu Kalkutta.
  
  
  "Se ginn op Vakanz", sot Чоени.
  
  
  "Wéini fänken Se?" — Si gefrot relatioune.
  
  
  'An zwielef Stonnen.'
  
  
  Si gesäit op d ' Auer. Et war hallef eelef.
  
  
  Jee weider mir mozart an d 'Stad, ëmsou méi grouss gouf d' Quantitéit, soulaang mir net komme konnten, nëmmen Schneckentempo. D ' Leit waren malerisch an Hire trachten. A Si zousaznumm eis an enger gudder Stëmmung, awer d ' Aussiicht ih Zuel iwwerrascht mech. Et gesäit elo net vu Mënschen, mee крупинками vum Schießpulvers, déi d ' Votum-Votum entzünden vun angezündeten Streichholzes.
  
  
  D ' Situatioun virum amerikanesche Konsulat och net ménger Angscht gemaach huet. D ' US-Marine waren nach ëmmer do. Si haten eng Waff, a Si waren schwéier beladen mat Zaldoten, mä Si waren an voller Uniform, an ëm Si ronderëm afonnt sech d ' Mënschen.
  
  
  Si sinn ganz verluer Wachsamkeit.
  
  
  "Si wëssen, wat d 'Terroristen zerstéiert", erkläert Чоени, a mir mozart duerch d ' Dier an den Haff vum Konsulats. "Russesch Kanner".
  
  
  Si stöhnte, awer Si lachte an huet mech паникером. — Et ass geflunn, — sot Se selbstbewosst. — Kee Problem. Geschwënn kafen mir eis Amartya. Hien kann näischt maachen.
  
  
  Hey Dir, net widersprochen. Si entsat ëm seng Maschinn erëm an staffelen an d ' Konsulat.
  
  
  Слокум grad d ' Onopfälleg herabkam, wéi Si, ausgebrach no bannen. D 'Angscht ass verschwonnen superheld ronderëm d' A, wéi de Schweiß vun der Stier. Hien Stahl nees ëmsou ruhiger, kaltblütiger professioneller Diplomat. Hien runzelte d 'Stir, wéi hie mech gesäit, an ech hat erkannt, datt et ass, well ech widderluecht goufen an de Medien d' Noriicht, Emus, datt d 'lescht puer Deeg war hie bal ausgeschlagen, wéi ech geduecht, datt d' Welt Votum-Votum explodéieren an Besëtz superheld. — Oh, Mr. Carter, sot hien ouni e lescht. Gehst du zu deem fest?
  
  
  Si ausgeruff de superheld. "Marines... Si halen d 'Leit net an Angscht".
  
  
  Hien schnaubte herablassend. — Et hanner sech. Lescht Nuecht Leit Mr. Raja töteten d ' Terroristen. Dir, ech huelen un, Dir matgehollef Iech mat dësem.
  
  
  — Ugrëff kann ëmmer nach sinn, — sot ech beharrlich. "Eng Bomm vläicht un d' russesch Konsulat gehäit, a Si ufänken ze Schéissen".
  
  
  — Berouegen Si sech, Mr. Carter, sot Слокум. "D' Saach elo an d ' Hänn vu Profie... fir Diplomat. A mir halen d 'Situatioun ënner Kontroll".
  
  
  Hie leet seng Hand beruhigend op meng Schëller. "Éierlech gewiescht, haut moies hunn mir nëmmen edelstengmuseum openeen zugehen Russen". Hien blickte op seng Auer. — No zéng Minutt, fir genee ze sinn. Ih Här Sokolov hëlt eis kleng Delegatioun. Muss ech Presséiert dohin.
  
  
  Si gefrot. - 'Delegatioun?'
  
  
  Hien ass de mimmo mech. Superheld-Chauffer, Marinesoldat an Paradeuniform, hält d ' Dier op, a Слокам sech mat dem Won virum Gebai.
  
  
  — D ' Iddi vum Colonel Eischen, rifft hien.
  
  
  Et war d ' Maschinn, wann superheld packte Si un der Schëller. — Warte, schrie ech hien un. — Wat ass mam Kolonel Eischen?
  
  
  Rosen, virgeworf huet hie meng Hand. "Héieren Si, Carter, är Aarbecht do ass gedon. Si haten Hir Aufgab erfëllt, Si géif soen, eng blutige Aufgab. Also géi op Kalkutta, soulaang s du nach kënnt.
  
  
  Hie gedréint huet sech zum Auto, mä packte Si nees d ' superheld a staark drückte Si un den Dag. De Chauffer huet e Schrëtt a meng Richtung, dann bleift stoen. — Giff Schneider, Слокум, — knurrte ech. 'Antworte. Wat geduecht, datt sech de Colonel Eischen?
  
  
  — Geet dech näischt un, sot hien, mä mir hunn e gudde Iddi. Geste vun der Welt. Kanner droen Blummen un d ' russesch Konsulat. Et gëtt am Fernseh gelaf ganzer Welt Via Satellit".
  
  
  Hatt huet seng Hand mat der Schëller superheld. Ech konnt net gleewen, wat hie sot. — D ' Kanner, sot ech.
  
  
  — Jo, iwwer Unterstand Colonel Eischen. Honnerte vu Kanner.
  
  
  Mat Blumme vun eis, fir d ' Russen. Genial, fannt Dir net?
  
  
  "Net..." Ech gouf zréck an d 'Asiicht, datt hien ni verstanen, wéi d' Terroristen Hir Aarbecht verrichteten.
  
  
  Слокум gedréint huet sech ëm, Sel an den Auto an Huet d ' Dier hannert sech. An dësem Moment koum Чоени a Stoung nieft mir.
  
  
  — Hien huet gesot, datt Kanner, net wouer? flüsterte Si. "Dann geet d' Saach...", Si mécht eng Paus, fir zu esou ass nach net vollstänneg geformte Gedanken. "Ech mengen, datt et nach net quelltext änneren] Nach net. An de Colonel Eischen...
  
  
  "Jo", sot ech. — Muss et de Colonel Eischen. Awer ginn d ' Amerikaner beschuldigen. Слокум... d ' ass verréckt... hien spillt de ganze Wee op der Hand, Colonel Eischen. Si ersetzen zréck ze "Bentley" a Чоени koum mir.
  
  
  'Wat wëlls de maachen?' landschaft Si.
  
  
  "Dës Saach ze änneren, wann ech kann." Si rutschte hanner d ' lenkrad, wéi Si dann den aneren Dag.
  
  
  — Neen, et gitt eleng, sot ech. "Et kann geféierlech ginn".
  
  
  Mä Se anzespären mäi Kommentar an huet sech.
  
  
  "Wann et de Colonel Eischen, firwat huet hien eis Informatiounen iwwer Закире an Tempel?" gefrot Чоени. "Zakir schonn kompromittiert gouf. Mir wussten, datt de superheld en Numm, sou dat ech ewechhuelen huet. Eischen, sollt, an der Hoffnung, datt Dir eis verbaant gläichzäiteg. Emu ass bal gepackt.
  
  
  Dir, drückte op d 'Hupe an entsat duerch d' Paart vum Konsulats. Marinesoldat zhota beiseite an verfluchte mech mat enger Stëmm, datt ech Si héieren kënnen, op halbem Wee no ënnen de Block.
  
  
  Virun eis um Bürgersteig eilten d ' Leit. Eis de Polizist an wedelte hefteg mat den Hänn, awer hien net bremst, bis mir déi waren net an der Géigend vun der Russescher Konsulat.
  
  
  Fir en Moment geschengt et mir, datt ech näischt ze Panik.
  
  
  Wéi d 'Amerikaner, d' Russen senkten Wachsamkeit. Ih Zaldoten, och an Uniform, geschengt éischter zeremoniell als Militär. Mee ech hu kee gutt Gefill dobäi entstanen ass, wa Si gesäit en Trupp US-Marines, am stoen stramm vis-à-vis vum Konsulat. Слокум huet d ' Situatioun nach gefährlicher, andeems PLATOON Marines.
  
  
  Superheld Auto ënnerwee war offen virun eis, a wann et gefuer an de Straßenrand, superheld-Chauffer fiert einfach an d ' Paart vum Konsulats. Si gesinn, wéi Andrej Sokolow goung op d ' Haustür ass den Dag vum Gebai, seng Gäscht ze treffen.
  
  
  'Kuck!' landschaft Чойни. Si ass Wild, andeems hien op d ' Strooss.
  
  
  Si erhuewe sech op engem klenge Bësch, ma jo, huet net manner wéi honnert. Kanner, déi net an der Majoritéit war a zéng Joer al. Eng kleng Arméi mat Gesank an enger Mënschemass... op dem Wee zum Russesche Konsulat. An all hunn Se déi kleng Sträuße an hellen Faarwen ausgemalt Banken.
  
  
  Слокум goung ëm d 'Maschinn erëm an blickte op d' Kanner stolz a stralend, wéi wier et e superheld perséinleche diplomateschen Triumph. Souguer den ale Här Fuuss Sokolov geschengt zu gudder Stëmmung ze sinn.
  
  
  Si brüllte:
  
  
  "Änneren Si ih!"
  
  
  Et sech wéi en idiot. Ech sinn mat engem Schrei rannte no baussen, an Чоени hannert mir.
  
  
  Si héieren, wéi Слокум rifft mech. D ' Leit op der Strooss virgesinn mech un, als wier ech verréckt. Vun den Offizéier ass virun, fir mech ze änneren; d ' siebzig superheld a erofgefall zu den Kanner. Dann gesinn Se Geschwënn Eischen. Hie Stoung eppes abseits an observéiert, Jugendlecher verloossen ëm sengem Stopp verantwortlech.
  
  
  Et ass alles ganz séier. D ' Kanner waren vun der Aussiicht überwältigt héije wäisse Mann Rennt dertëschent. Si hörten op ze sangen an отшатнулись.
  
  
  Offizéier nach ëmmer probéiert, un mech heranzukommen, an e puer Leit och op der Strooss. Hir Wild Stahl Pull-up-Sträuße ronn ëm d ' Kanner-Hänn. Si gesäit e Blumenstrauß, hien huet näischt an virgeworf d ' Dous. Du gesäit hien nach e, a nach...
  
  
  Kanner schrieen. E puer gelaf nees an derselwechter Richtung, Onst Si komm sinn. Si huet näischt, bis Si mech net ugeruff Чоени net ginn an d ' Dous mat engem Blumenstrauß. Si reprochéiert d 'Blummen an hob d' Bomm, déi sech ënner Hinnen war.
  
  
  Genee dat, wat ech mer virgestallt hat.
  
  
  Geschwënn Eischen fäerdeg et souguer, géif d 'Wart op Mataarbechter vum amerikanesche Konsulats, well, wéi d' Russen wussten, genee Слокум Kanner organiséiert de Marsch zum Konsulat. Wieren d 'Bommen explodéiert, d' Reaktioun vu Russland wier explosiv. Mee ech hat keng Zäit dat alles ze erklären. D ' Police huet, ass mir ze kréien. An och eng Grupp vu Leit op der Strooss. Et gesäit souguer, wéi beweegt sech en Zuch vun Marines.
  
  
  Si huet eng wilde Beluecht. Si huet e Feuerzeug an zündete déi kuerz Lunte weltrauman iwwer Banken.
  
  
  Duerch d ' Plus ass e Schrei. Mënschen отшатнулись doutgemaach an aner an Presséiert, fir ze entkommen. Si gedréint huet sech ëm, d 'Sich no enger Plaz, wou d' Bomm ze werfen, awer bal iwwerall waren d ' Leit. Schliisslech gesäit Si Geschwënn Eischen. Hie Steet eleng an der Géigend vun der gläsernen Agank an d ' modern Bürogebäude. Op jiddwer Fall ass et wäit ewech vum Russeschen Konsulat. Si hat gehofft, datt Sokolov verstoen, wat ech versicht ze verhënneren, datt en Ugrëff op d ' superheld vum Stabes. Si reprochéiert déi kleng Bomm, wéi eng Granate. Gelant war si um Zement virun Eischen an rollte weider. Hien duckte sech an d ' Gebai, ier eng Bomm detoniert, awer grousst Fënster gebrach, an de Reen op hien zustürmten. Si gesäit, wéi hie gefall; dann verluer superheld am A.
  
  
  D ' Quantitéit staffelen ëm mech erëm. D ' Kanner fale loossen Hir Blumensträuße an weinten.
  
  
  Si ersetzen ëm d ' Gebai, dat gesäit Eischen. Am Gebai Glas krachten ënner menge Pedal op, an Si gesinn blutige nodeem, reichend vun der Plaz, wou de Colonel Eischen.
  
  
  Si gesinn, wéi Dag zougemaach Skilift. Si reprochéiert sech an сужающуюся Spléck tëscht de Schiebetüren. Si et Effektiv, mä et kascht mech bal d ' Liewen.
  
  
  
  Vierzehnte Kapitelen
  
  
  An dem Moment, wéi Si taumelte an de Lift, dee Geschwënn entsat op mech. Hie war séier. Superheld Hänn fühlten déi mech iwwerall an der Waffen verlaangt. Si hob d ' Hänn, fir ze hänken, Wilhemina a Probéiert, awer Si spürte, well hien huet eppes fir ménger Posch jacken sinn.
  
  
  — Beweg dech net, ' landschaft hien.
  
  
  Hien entsat mat mir an hing et of, mech fir ëmmer. — Nach um Dréi dech ëm, kaff hien.
  
  
  Ganz virsiichteg an blickte iwwer d ' Schëller. Hien huet refuséiert sech géint d ' dowéinst Dag, sech mat enger Hand op de Knapp drécken, dat sech op féieren eis op den Daach vum Gebai. Superheld Gesicht war alles am Glas. Fir e puer Wonnen nach ëmmer Glassplitter weltrauman. D 'Blutt floss op d' superheld der Broscht, dem Bauch war eng laang Spaweck, huet déi sech mat superheld a Doud bedeiten, awer och elo nach an nen ass eng gewësse géif. An e puer Minutt zu Doud behalen huet hien déi genee, kräftegen Haltung, déi sech schonn huet op mech den Androck superheld a Verwalt.
  
  
  An der Hand hat hien meng Füllfederhalter, gefëllt mat tödlichen Gas. Hien huet schonn d ' Käppche an Ären Daum op de star trek, bereet ze Schéissen. Et ass kloer, datt hie bewosst, wéi et fonctionnéiert.
  
  
  Hien zielte op mech, an ech hu mech gefrot, wußte, ob hien d ' Kraaft vun dëse Stécker.
  
  
  "Wann een pur et hei am Lift, warnte ech hien, — och du wäerts doud".
  
  
  "E Atem ass alles, wat Se brauchen", sot hien. — Ech weess, et ass e klengt Instrument, Carter.
  
  
  Et huet geschengt mir, datt ech gesinn, wéi beweegt sech de superheld Daum, a Si wier bal op hien net Knurren.
  
  
  — Warte, sot ech. — Keng Presséiert.
  
  
  Hien lachte an winkte gefrot mech aufzustehen. Si huet sech virsiichteg an drückte sech un der Mauer vum Aufzugs.
  
  
  — Mer einfach, firwat, sot ech. — Firwat hues du dat erreecht?
  
  
  "Muecht, Carter, erkläert hien. "Du hues kierzlech mech gefrot, wat soss nach wënsch kann esou e Mënsch, wéi ech. Et gëtt gesot, datt dee, deen dat alles, well nëmmen sécher sinn".
  
  
  — An et war eng Ligen?
  
  
  — Nee, awer ech hu Si net erklären Stahl et weider. Nëmmen d ' Kraaft gëtt Sécherheet. Nëmmen de Mann do uewen an Sécherheet.
  
  
  'Et ass ëmmer nach e Frettchen net verstinn. Wat wollten Si maachen mat dësen Bommen?
  
  
  — Chaos, sot hien. "D' Russen Beschëllegen d ' Amerikaner. Wieren d ' Schëss. Onrouen op der Strooss. A Little war hei zu Kalkutta. Si soen, datt nei-Delhi erkläert d ' Kriegsrecht, wéi virdrun. Raj huet d ' muecht. Spéider géife mir net unerkannte Onofhängegkeet of Bengal".
  
  
  — Mee wier hien bei Iech?
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Galionsfigur, well du Chinese?"
  
  
  Hien nickte nees an verduebelt sech bal an zwou Hallschenten, wéi schmerzhaft.
  
  
  — Du wäerts stierwen, warnte Hir superheld. "Ouni iech et duerchsetzen".
  
  
  Hien schüttelte schwaach de Kapp. "Et gëtt Dokumenter. Si mussen deene sinn dann menge Doud.
  
  
  "Dokumenter iwwer d' Bedeelegung vun de Raja der Verschwörung?"
  
  
  'Jo.'
  
  
  Ageriicht sech op an hob liicht d ' Gaspistole. — Awer du hues ausfält, sot ech. "Du wäerts stierwen sief".
  
  
  Hien drückte de Knapp vum Aufzugs hannert sech zou. Lift sech lues hob.
  
  
  Dann seufzte hien an drückte op de Clip Füllfederhalter. Si huet Luftproben, wéi kuerz ier tëscht eis Gaswollek gebilt.
  
  
  E klenge Dauchschoul war erfëllt vun Hinnen, an змеился ëm ons erëm, wéi en Tiger, bereet änneren, soubal mir de Mond aufmachen, fir ze ootme. Mir stoungen an blickten gläiche sech géigesäiteg an engem tödlichen, Hire stillen Kampf mat angehaltenem Atem. Keen ëm ons erëm net beweegt huet. Radioaktiv et net. Lues klëmmt de Lift an d ' Iewescht Stack. Si konnt et net bis mimmo hien [änneren Lift an der Mëtt. Ech muss seufzen, ier hien d ' Dier opmaachen konnt.
  
  
  Hien grinste süffisant. Elo Emus gëtt émile reuter sinn ze stierwen. Hien gëtt an d 'Graf ze denken, datt huet d' Lescht Schluecht. Et war besser, als wéi ech konkurréieren op engem Ständer fir Gewiermten. Wann hie kéint de Atem och nëmmen fir eng Sekonn méi laang, wéi Si wier, géif hien huet säi leschte Triumph. Si Gräift pro Minutt an huet säi Taschentuch, e spezielle Taschentuch, dat Hawke seet mir ëmmer bei sech droen, wa Si beru Gaspistole mat sech selwer op dem Optrag.
  
  
  Si drückte superheld Mond an Nues, dann Rivne atmete duerch speziell Filter-Faser.
  
  
  Gesicht Woo war ufanks Duercherneen, dann verstoen, dann Entsetzen. Hien errötete; hie selwer Schloss de Mond mat den Hänn. Awer um Enn emu huet ootme. Hien seufzte an entsat op mech zou, seng klengen Hänn drückten meng Kehle. Ech net widerstehen.
  
  
  Wann seng Fanger hu sech ëm meng Kehle, an hien keuchte. — Ech verfluche dech! ausgeruff hien. Mir Moment virgesinn gläiche sech géigesäiteg.
  
  
  Dann superheld d ' Fanger lues entspannt an glitten beiseite. Hie war enger anerer sprooch liesen, wéi hien dunn op de Buedem.
  
  
  Huet Si Gas op der ieweschte Stack ze zerstreuen, an dann huet eng lues Rees erof. Wann d ' Dier vum Aufzugs am Vierdergrond. Stack vum Gebai ageweit, Чоени staffelen zu mir.
  
  
  An der Lobby vum Gebai huet d ' verwirrte Publikum.
  
  
  Do gouf Слокум, an d ' superheld Gesicht war nees nass vun der Bank, hie gesäit mech rosen an demütig. Se anzespären de superheld a adresséiert sech un Alexander Sokolov, dee baussent der ganzer Quantitéit.
  
  
  Russesch, lächelte richen. Hie selwer geknéit, ier e sech virun, fir mech ze küssen a béid Sticks, wéi de superheld Landsleit mat senge Frënn maachen.
  
  
  — Dir hutt eis all sprengen, sot hien, andeems seng Lëppsen mein Ouer. — Awer géi op Kolkata haut Owend. Dann, lächelnd, streckte hie säin aarm no hannen an huet diplomatische schwätzen iwwer d 'Tatsaach, datt d' Amerikaner a Russen déiwen zesumme Liewen iwwerall, souguer zu Kalkutta. Hanner him gesäit hien Amartya Raja, seng lénkser Hand an Gips an Wonnen Kapp vun der Explosioun vun engem Lager vun der Munitioun. Hie Stoung, awer ech konnt Virzestellen iwwer d 'Angscht, d' Besëtz vun him. Fréier oder spéider superheld komplott. Et war nëmmen d ' Zäit vun der Korkenzieher.
  
  
  Schliisslech Hand Чоени war an ménger, a Si huet mech zu "Bentley".
  
  
  Dir, blickte zréck op d ' Gebai an de Gedanken, datt Si gesot Sokolow.
  
  
  Et huet misse goen. Den nächsten moien superheld Leit versichen, mech ze maachen. Nach bis zu dësem Raj konnt Hire Mörder ze schécken. Kalkutta (Kolkata) war e gefährlicher Plaz, awer dann, gesäit Чоени an datt doriwwer nogeduecht. — Däin Haus, sot ech. "D' Bett war mëller".
  
  
  * * *
  
  
  
  Iwwer d ' Buch:
  
  
  Grousse Steiermann huet seng Truppen den entscheedenden Hiwäis. De Kreml konnt sech net umdrehen. Zu Kalkutta scho verbrannt den Docht der totaler Zerstéierung.
  
  
  Et huet just eng Persoun, fir dat ze verhënneren: Nick Carter. Déidlech Aufgab, wéi hien entdeckt, datt d ' superheld Géigner ware Kanner. Kanner, déi voller Hass an Durst ze Morden, ënner der Leedung vum MAD Rattenfänger, de genee onsiichtbar wéi geféierlech.
  
  
  
  
  
  Lëtzebuerg
  Kapitelen 2
  
  
  Kapitelen 4
  
  
  5 kapitelen
  
  
  Kapitelen 6
  
  
  Kapitelen 7
  
  
  8 kapitelen
  
  
  9 kapitelen
  
  
  Ufänken 10
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Schlächter Vu Belgrad
  
  
  
  
  Commentairen
  
  
  
  KILLER AN DER SPËTZT VU SENGEM ERFOLLEGRÄICHE BERUFES ...
  
  
  De Mënsch, d ' onbekannte eis eng professionell Intelligenz an der Welt. Mastermind privaten Spionage-Netzwierk am Wäert vun enger Milliard Dollar genannt Topcon, Detailer. Sadist, xi. senger Herrschaft hat d ' Hallschent vun der erdkugel ...
  
  
  ZU PARÄIS
  
  
  Rout geeschterarméi, dee sollt erzielen Nick Carter iwwert d ' tödlichen Spill Topcon, gouf erstochen, ier hien och nëmmen ee Wuert schwätzen konnt.
  
  
  ZU LAUSANNE
  
  
  Schéinen jonk Däitsch agentsha fir all Tricks vu sengem gutt ausgebilte Kierper a Geescht ze leugnen, datt Nick eng Chance Топкон.
  
  
  ZU MAILAND
  
  
  Chinesesch detektiv bal ëmmer gehalen Nick déidlechen Runs géint Karate. Agent Chicom och hat d ' Juegd no engem Mann, deen huet Topcon.
  
  
  ZU TRIEST
  
  
  Meeschtesch NS-Héichschoul Täter beschäftegt Einschnitt an Explosive Spill verstoppen a sichen. A während Se ofgelenkt Einschnitt an der Richtung, verschwiegener Mann Nummer 1 Topcon nach eemol entkommen.
  
  
  ZU BELGRAD
  
  
  Spuk Maskenball verwandelte sech an en Albtraum, als Nick Carter schliisslech entdeckt déi richteg Identitéit vum Besitzers Topcon!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  Dat éischt Kapitelen
  
  
  Dat zweet Kapitelen
  
  
  Dat Drëtt Kapitelen
  
  
  D ' véierte Kapitelen
  
  
  De fënnefte Kapitelen
  
  
  D ' sechste Kapitelen
  
  
  D ' siwent Kapitelen
  
  
  Dat aacht Kapitelen
  
  
  D ' néngte Kapitelen
  
  
  D ' gréisst Kapitelen
  
  
  D ' elfte Kapitelen
  
  
  Zwölftes Kapitelen
  
  
  Kapitelen dräizéng
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Schlächter Vu Belgrad
  
  
  
  
  
  Gewidmet Mataarbechter vun der Geheimdienste vun de Vereenegte Staate vun Amerika
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  
  Orient Express, wéi e grousse schwaarzen Draco, rutschte ronn ëm de Mailänner Gare. Tippgeschwindigkeit, Zuch ronderëm d ' Stad geflunn an déi gréng italienesch Landschaft, скуля op Héichvitessestrecken, Rennt a Richtung Triest gehéiert.
  
  
  Am Abteil, an der Récksäit vum Nadelstangen-Feldzuch souz e klenge nervöser Mann, mat bronge Anerer bei superheld Bee. Superheld geheescht Carlo Спинетти. Hie war e Geschäftsmann, andeems Dir op dann no Heem Reesen ze wäit ewech famill. Bléck duerch d 'Zugfenster op Rennt duerch d' Landschaft, geduecht, datt hien, wéi gär Si erëm ze gesinn, seng Fra a seng Kanner. Fir e puer ass et eng Rees kann spektakulär sinn, awer fir de Carlo Спинетти stännege Aufregung der Quantitéit нервировала.
  
  
  E hochgewachsener Mann gammastronomie mécht d ' Dier vum Abteils an hat zousätzlech, starrte op Carlo kale donkelen Aen, déi Uganks erëm geschnidden Ebenholz. Superheld Bléck fält op de bronge Anerer, de Carlo net d 'Mühe gemaach, setzen op d' Rack. E schwaacht lescht скривила Eck rta Mënschen, an hie goung de Rescht vum Philosophers Coupé zu Celle am spidol, an Ëmgekéiert Carlo, streckte déi laang Been virun sech.
  
  
  "Si ginn zu Triest, a?" gefrot fir hien.
  
  
  Carlo Спинетти blinzelte an huet ugefaangen, sech op senger Plaz. Hie war überrascht, wéi hie gewuer gouf, datt där och weess, datt d 'superheld d' Zil. Hien huet gesot: "Jo, an dir?"
  
  
  De Mann fiert Fort zu lescht, als ob hien bewosst iwwer de Witz, d ' verstoppen vum Carlo. "Ech gitt och zu Triest".
  
  
  No fënnef Minutten am Abteil ass en déck Mann. Hien Huet d ' Dier a refuséiert sech zu Äre, Studium Спинетти, wéi et fréier den éischte Mann. Superheld Bléck fält och op d ' Posch Bee, bei Спинетти. Dann nickte hien den héije Mann, als ob Si scannen Frënd vun engem Frënd an der Wäiten Vergaangenheet.
  
  
  Instinktiv Carlo geknéit, ier e sech virun an huet de Anerer, der geschengt, déi Interessi un de béide relioun. Hie konnt net erklären ih Interessi. D ' Posch war ungepflegt an ofgenotzt, an et huet näischt wertvolles, ofgesinn vun der Kleedung vun de Carlo an e puer kleng Geschenke, déi hien Anlegestelle no Doheem zu senger Famill.
  
  
  "Wäerts du och zu Triest?" - nervös gefrot hat hien un der zweeter relioun.
  
  
  "Jo." D ' Stëmm war rau a schaarf. De grousse Mann kniete nieft dem éischte Plaz relioun a verschränkte d ' Äerm virun der Broscht. Hie souz schweigend well, seng Ae ware bedeckt, als ob hien eingenickt, während den Zuch sech a Bewegung setzt.
  
  
  Carlo peinlich поерзал. Hien sot mir, datt, sollt, stellt sech den Eescht, déi hien museschen op ih zufälleger Positioune. Béid Männer hunn teurer, wéi hien ass. Ih Gesichter gewierkt haart, mä Si ware wéi Diebe, déi geklaut huet, hunn d ' unschuldigen Reisenden.
  
  
  "Wat ass Lass mat dir, mäi Frënd? Et schéngt, datt 's de bass nervös", - sot nëmmen e hochgewachsener Mann.
  
  
  Carlo leet de Fanger op de Kragen ze lockern superheld. "Ech Fro mech - ka
  
  
  sinn, kennst du mech? "
  
  
  "Nee, meng aner, Si kenne dech net".
  
  
  "Ech hunn d' Gefill, datt Si op mech."
  
  
  "Ich freue mich fir dech, awer ech gesinn Se net", sot e hochgewachsener Mann. Dann lachte hien.
  
  
  Nervosität Carlo wich séier mat der Angscht. Andeems mir soen, datt d ' Emus brauchen net hei ze bleiwen, wat hien ännere kann Abteil, hien bückte sech séier a Gräift no Hirem Anerer. Mä hien huet, vu sengem Plaz ze bewegen, e hochgewachsener Mann him géintiwwer, mä hie mam Fouss an drückte de Anerer zu engem Uert, deen de Wee versperrte Carlo Bee.
  
  
  "Verlaß eis net, mäi Frënd. Mir gär deng Gesellschaft", sot hien mat drohender Stëmm.
  
  
  Eemol Aen massive Männer flogen op. Hien Iwwerrascht Bléck an de Carlo. "Jo, setz dech. An schweige, wann s de net wëlls, dass dir Ët gedon hunn".
  
  
  Carlo fält op senger Plaz. Hien zitterte. Hien spürte, wéi eppes kriecht op superheld Wange. Hien wischte de superheld mat der Hand, dann geschicht ech, datt ass d ' Monument vun der Bank.
  
  
  "Firwat maacht dir dat? Dir Iech nach ni begegnet. Wat wëlls de vun mir?"
  
  
  "Ech sot dir ze schweigen", knurrte untersetzte Mann.
  
  
  Verwirrt an erschrocken, Carlo blouf op senger Plaz, bis d 's-Bunn gefuer an d' Statioun zu Triest gehéiert. Hie war sou ligaen, datt hie sech eréischt, wann e grousse Mann Stoung op an huet eng Geste. "Näher. Si gi virun eis".
  
  
  Héicht Sonnenënnergank de Mann am Mantel. Hien Dostal Messer mat kuerzer breet Klinge. "Mir huelen däi Anerer, e weidere ménger. Benimm dech, wann s de d 'Liewen wëlls".
  
  
  Carlo protestéiert. "A mengem Anerer ass näischt vu Wäert. Natierlech, dat ass e Feeler; Se hu sech geirrt".
  
  
  "Mir hunn d' gewënschte Persoun, a mat dem richtege Anerer". Scharfes Fuedem Probéiert den Hals gestach huet de Carlo. "Halt de Mond a géi".
  
  
  Als Carlo, deen lues d ' Onopfälleg herunterkam Zich, ganz an Schweiß bësch an zitternd virun Angscht, et war him eingefallen, datt et vläicht, dës Leit ginn huet verbaant ginn, wat hien eis gedon huet. Am superheld Artisten hallte Panik. Hien ass op de Bahnsteig vun der Statioun a Aen superheld flüchteg an der Quantitéit virgesinn eng polizeiuniform. Hien instinktiv, huet ausgeruff: "W. e. g definéieren Si mir!"
  
  
  Hien ersetzen. fir d 'Police, awer d' Klinge vum Messers Brutal stiechen Emus an den Hals. Hien taumelte keuchend. Wat war de Grond? Firwat wollten superheld Anerer? Verwirrt an Rückflug hien blindlings tuilerie hie mat Enn vun der Plattform a mat engem Schrei, deen elo am stierwen Schluchzen, erofgefall erof op d ' Uganks ...
  
  
  
  
  
  
  Dat éischt Kapitelen
  
  
  
  Washington gefall e mëller Reen. Dichten Niwwel hing iwwer der Stad, wéi de ugeriet Mantel. Wann Dir, spähte duerch d ' Fënster vu sengem Hotelzimmers, Si konnt gesinn, bal sou wäit, wéi konnt de Pentagon werfen. Op all Theaterhéichschoul versicht, Se ze kucken Bauaarbechte vun der sowjetescher Ambassade op der Strooss. Ech Fro mech, beschäftegt, ob een erëm superheld Jonker Projeten ze néngjärege milton sirotta, déi mir opgedroen, ze ënnerbriechen.
  
  
  D ' Telefon klingelte, an hien ass du séier zu him. Si wartete op d 'Homepage vum David Hock, der Mann, der landschaft d' Signaler fir AX, Agence Umhänge an Dolche, déi engagéiert mech. Déi Aarbecht war riskant, an heiansdo Stonnen ware schrecklich, awer ech trëfft vill interessant Leit.
  
  
  D 'Stëmm, d' ertönte op der Linn, gehéiert zu engem vun Helfer vum Hawkeye. "Den ale Mann an der Versammlung, an hien huet erzielt, dass gëtt verbonnen ze bleiwen. Hie seet, datt Si hunn en Dag fräi, a Schwätzt mat him moien."
  
  
  "Merci", sot ech an runzelte d ' Stir, leet de Gruppebesetzung op. Wann David Hawke verbanden vill treffen, ass an der Regel bedeit, datt et vun eiser Säit eppes schief gelaufen.
  
  
  D 'Ungeduld nagte mech, wann Dir huet all Hir Instrumenter - LUGER" an наплечной Holster, Stiletto am spaweck, e klengen Gas-Bomm, déi Hiren éischte Deeler Aufkleber op der Bannenzeger säit vun der Oberschenkel, a goung an d ' Dusche. Heiansdo meng Aufgab war wéi eng militäresch: Beeil dech-oder warte. D ' Ofstëmmung schonn zwéin Deeg war zu Washington, D. C., an Droite de Befehler, an Hawke ëmmer nach net gesot ech, wat Lass war. Wann et kënnt zu Unverständlichkeit, vill Awunner vum Osten kéinten zu de béisen Bléck hunn eng dënn al Biergem, deen d ' Versioune huet eng AXT.
  
  
  Hawk ausgeruff mech an d 'Haaptstad op New Delhi, wou et grad d' Aufgab erfëllen. D ' Herausforderung war gekennzeechent als "Prioritéit 2", wat bedeit, datt eng verlaange Grënn fäerdeg. Nëmmen Uleedung Prioritéit Odin konnte séier liwweren Agente zu Haus, awer d 'Prioritéit war reservéiert fir Eng Noriicht, déi geschéckt gëtt, wann de President gouf op d' Hotline a Staatssekretär knabberte Nägel op d ' Gelenke.
  
  
  Mä nom Erreeche war et mir, schwätzen Si mat Hawke nëmmen eng kéier, a vun deem Gespréich war kuerz. Hien huet gesot mir nëmmen, plangt hien en Optrag, déi oppen an ménger Gasse.
  
  
  Et ass wahrscheinlech bedeit, datt Si mech verbaant kënnen.
  
  
  Wickelte e Handtuch fir d 'Navigatioun, Si héieren d' Noriichten, während Rasiert. Elo an der Welt geschitt villes, wat fréier geschitt ass, an zum gréissten Deel war et net ganz gutt. Zesumme mat der triste Wieder et ass genuch, fir schécken ergebenen Frënd zu Bar fir e weidert duebel Bourbon. Awer et war eng Nuecht, déi een net däitlech aufhellen géif, wann de Mann bewosst dat richteg Meedchen. A Si kannt eent.
  
  
  Duerno gouf den auto an Ellen. Si huet op en zur Sye deier Anwälte, déi sech op d ' Betrachtung der del virum ieweschte Geriichtshaff. Ech bewosst net, wéi gutt hien als Affekot, awer wann d ' superheld eng kuerz Zesummefaassung vum waren hallef geneesou grouss sinn, wéi de superheld Sekretär, hien, wahrscheinlech, géif ni de Fall verluer.
  
  
  Ech konnt net Ellen bal e Joer, awer well Si bewosst, wat Dir maacht, dat hat ech net bidde keng laanger Erklärungen, wann Dir ugeruff hey. Si gesot, datt Si wäerten, déi aner d 'Planung fir d' Nuecht. Si fiert duerch d ' Stad ze Hirer Wunneng op enger Maschinn, déi AX fannen Si fir mech. Den Niwwel war sou déck, datt ech mech bewegen muss am Schneckentempo.
  
  
  Ellen war e figurbetontes Schwaarzt Kleid mat déiwem Ausschnëtt. Si huet meng Mantel, dann umarmte Dir mech um Hals, drückte mir Hir vollen Brüste an küsste mech, vun de Augenbrauen Kuckt растопились géif.
  
  
  "Verschwenden Se net Hir Zäit", sot Hir hey.
  
  
  "Mat dir ni näischt ze verléieren. Du hues haut hei, mueren Wee". Si lächelte mech un. "Ech verstinn, arbeitest du nach ëmmer op dësen verdaamt ale Mann, Hawke?"
  
  
  "Richteg, awer haut ass et ganz dir".
  
  
  Si hob eng Augenbraue. "Kléngen ganz interessant, Mr. Carter".
  
  
  Mir hu beschloss, net no baussen ze goen. D 'Wieder war zu miesen, an, doriwwer eraus, d' Wourecht Bestoung doran, datt keen ëm ons erëm net de fueren ze wäit aus dem Schlafzimmer. Dann, wéi Ellen eis gebraten Steaks déck, wéi d 'Sunday New York Times, mir souze, tranken Wäin an redeten iwwer dat, wat geschitt ass, fir eis mat Hinnen fir d' Joer Frettchen, wéi mir gesinn hunn. Si azielen mir vun Hirer Aarbecht, an Si sot hey, wou war, wann net Ausr allem, wat hie gedon huet.
  
  
  Dann hunn d ' Glas a goung zu Äre un engem laange Bahar. Lues lächelte Si de Rescht vum Wäigott geleert, an dann geknéit, ier e sech virun, Schwaarzt Kleid сползло mat senger wäisser Broscht, an streckte säin Becher nieft mengem.
  
  
  "Endlech, Nick, sot Si. "Ech ugefaangen ze denken, dass du ni bis heihinn solls du kommen".
  
  
  Si lachte roueg an huet seng Fanger no ënnen gleiten op Hirem Kleid an op d ' Weichheit Hirer Brüste. Hir Brustwarze war haart an gespannt op meng Handfläche. Dir, küsste Si an spürte séier Hir Sprooch, an dann gedréint huet Si sech ëm a fält mir op d ' Agefaangen.
  
  
  Gitt dann iwwer Hir Lippen, Hir recherchiert superheld, bis Si äntwert net waarm. Zu där Zäit, wéi de Kuss gaangen, aus no Atem, ee Broscht zuckten no uewen an no ënnen.
  
  
  "Nick, et war ze laang".
  
  
  "Jo, wierklech, geduecht ech.
  
  
  Wéi ech Revolt, hob Si op d 'Féiss, streckte d' Hand aus an knöpfte d ' Kleid hannen. Lues huet Se d 'Gurte mat ee Réck, dann ass d' vollen Brüste. Et küßte Si nees, an Hir Hänn glitten iwwer mäi Réck.
  
  
  "D' Schlafzimmer, wou Se virdru war?" Si gefrot.
  
  
  Si nickte, nees hunn mäi Mond an ech hob Si héich an hat Si duerch d ' Dier zum Bett.
  
  
  "Gutt?" - Si gefrot, ech stehe iwwer him, ouni Mantel.
  
  
  "Gutt, Nick".
  
  
  Et fäerdeg, sech auszuziehen a leet d ' LUGER op sengem Hl zréck. Ellen gesäit mech mat donkeler a тлеющими Aen.
  
  
  "Ech géif am Hotel, domat du net hat dat Déngens", sot Si. "Dat erënnert mech drun, wat maachen Si professionel".
  
  
  "Iergend een muss et maachen".
  
  
  "Ech weess. Awer et ass sou geféierlech. Nierens hier, Nick. Beeil dech. Et wëll iech elo".
  
  
  Wann Si sech mat Hir, Si klëmmt duerch d ' Kleid a schwaarze Höschen, déi waren alles, wat hat Si dorënner. Während deem streichelte ee Bannenzeg vun der Oberschenkel, Si küsste ee Broscht. Si Mauer sech, als ob meng Beréierung gewuess .. FF
  
  
  Dann war Hir no, a Si opgewuess ënner mir, synchronisieren Hir Bewegungen mat menge. Mir Héichpunkt erreecht huet.
  
  
  Si war alles wat ech zu Mémoire hat, a souguer nach méi.
  
  
  Eis Kierper waren nach ëmmer verbonnen, wéi Si héieren d ' Klingeln vum Telefons um Nachttisch. Ellen verzog de Kapp, da klëmmt ënner mech an huet de Gruppebesetzung of. Ee Moment laang horchte Si op d 'Stëmm am Gruppebesetzung, dann steckte ech d' Perséinlech. "Dat ass de Mann".
  
  
  "Ech hoffen, Dir näischt ënnerbrach", sot den David Hawk.
  
  
  "Du wars verdaamt no ëropklammen", sot Hir Emus. "Onst wussten Si, wou et war?"
  
  
  "E berechtigter Einwand, et, ech mengen, Si nennen et, et ech weess, Dir erzielt Iech een Dag Congé huelen, Nick, awer d' Saache endlech zu eraus ugefaangen. Si géif d 'Hotel, fir Se goungen an de laden, elo jiddwereen".
  
  
  Si leet de Gruppebesetzung
  
  
  virdrun aus dem Bett an ëmmer nees huet sech un. "Hutt Dir eng Homepage fir dëse verdaamt ale Mann?" - Si gefrot, Ellen, Usaz fir Dag.
  
  
  "Jo", sot Si mat engem schwaache lescht. "Soën Emus, datt ech denken, datt der gewielter Zäit war einfach atemberaubend".
  
  
  Den Reen deen sech, wéi Si fäerdeg et bis an d ' Gebai Amalgamated Press Wire and Services zu Dupont Circle. Et war e Geschäft, wéi et geheescht superheld-Hawk, Ofdeckung fir Operations Center AXT.
  
  
  Nëmmen d ' Lichter an de Büro vum Hawkeye niddergebrannt, wann Se an Presséiert no безмолвному dem Flur. Am Wartezimmer souz puer Männer. Odin fir Se gestouss den Daum a Richtung vun den aneren Dag, an Si geet eran, an huet Hawke superheld Schreibtisch. Hie gesäit aus, wéi wier hien net gut geschlafen.
  
  
  "Elo, Nick, wéi war d' Nuecht?" gefrot hie mat der seine-Stëmm.
  
  
  "Et war toll, soulaang et gedauert". Et Sell, ouni ze Froen.
  
  
  "Ech ersetzen vun enger verdaamt Sëtzung zur aneren, versicht, d 'Detailer auszeschaffen déi Hiren Optrag". Verachtung Hawke un Bürokratie deéi op sengem Kapp. "Wat elo passéiert ass-datt, wat dem emu Besonnesch Dringlichkeit. Gitt Informatioune fir Iech haut Owend, well ech wëll, datt Se mueres flogen op Paräis".
  
  
  "Wat soll ech maachen, wann et do hingelangen?"
  
  
  Hawk gammastronomie mécht d ' Schublade an huet e Ordner Manila Pabeier. Fir den Ordner hien huet e puer Fotoen. Hien streckte d ' Fotoen op den Dësch. "Kuck dir d' un. Dëst kleng unscheinbare Instrument, dat der hei gesitt, ass en extrem wertvoller Ausrëschtung".
  
  
  Hir sorgfältig recherchierte dräi Fotoen. "Offensichtlech ass et e elektronisches Instrument. Mä wat ass dat?"
  
  
  "Wéi Dir wëssen, mir hunn e ganz ausgeklügeltes System vun der Satellitenüberwachung. Si ценымногие besser wéi alles, wat d 'Russen oder d' Chinesen konnten ze verbesseren. E groussen Deel vum Kontrakt vun eisem System ass en Instrument, dat op dëse Fotoen. Hien huet d 'Fäegkeet Ziler op e winzigen beweeglecht Zil aus grousser Distanz z' erfaassen an d ' klengste Geräusche, déi deem Ziel ".
  
  
  "Ech verstinn, firwat et wertvoll ass".
  
  
  Falke Man de Umschlag mat engem schwaarze Zigarren. "Dëst erméiglecht et eis, den iwwerbléck ze behalen, wat Si kréien Tipps vun Hire Spionagesatelliten, an notieren Si alles fir den uschléissende Decodierung. Über satellitenaufklärung, dann ass dat de begehrteste Objet an der Welt".
  
  
  "An et ass net méi de männlechen Faust".
  
  
  Hawke nickte an durchbohrte Zänn an d ' Joint. "Dat heescht, datt d' superheld liicht ze klauen a liicht ze verstoppe".
  
  
  Iwwer de Rescht ass et bal geahnt. "Een op der anerer Säit, an de Besëtz vun engem no Instrumenter?"
  
  
  "Mir hu d' Englänner kréien e puer ëm Si ronderëm. En zu London geklaut gouf".
  
  
  "D' Russen?" Si gefrot.
  
  
  "Neen, - sot Hawk. "Awer Si sinn der Schneider Häll, Hotellen a géif e superheld hunn. D ' Chinesen och. An elo loossen Se mech Iech Korkenzieher, Nick. Wat Si wëssen iwwer d ' Organisatioun mam numm "Topcon"?"
  
  
  Wéi Si den Numm héieren, Dir, geknéit, ier e sech no eran. Meng Reaktioun, sollt sinn, huet mäi zunehmendes Interessi, well Hawke huet sech en dënnt an e puer müden lescht.
  
  
  "Топкон", - widerhuelen et. "Ech weess, datt et existéiert. Wéi du höre Rumeuren iwwer Spionage-Handel".
  
  
  "Et ënnerhalen an Intelligenz gesteiert Organisatioun. Effektiv. Net sou laang hier, et huet geschengt, entstanen, fir dem näischt, mä gouf direkt zu engem Faktor an der Spionage-Krich tëscht Ost a West. Topcon Eragebuer Treffe a verkeeft ih zum héije Präis. Bis elo Frettchen klauen virun allem eis Eragebuer, a virun allem d ' rout ih kaaft hunn ".
  
  
  Hawke war net midd. Hie leet незажженную Joint an de Aschenbecher an vermasselt d ' Aen. "Topcon ass eng donkel Organisatioun, Nick, anscheinend eingespieltes an sorgfältig kontrolléiert. Vläicht ass et dat bescht ënnerhalen Spionage-Organisatioun, mat Hinnen Frettchen, wéi Gehlen schaaft seng zu Germanium dann de Krich. A mir kënnen net identifizéieren d ' Persoun, déi Si leet. Informatiounen iwwer d ' nen vun eis entwischt ".
  
  
  "Ech weess. Et kéint e puer Statiounen an bal all grouss Stad vun Europa an informéiert d ' diddelenger sowjetescher a britesche Geheimdéngscht-Chefs, awer Topcon ass eng ganz aner Saach. Ech kann net soen, numm vu jiddwerengem, deen un Ierch schafft ".
  
  
  "An Dir, mengen ech, en huet Iech gefall, wann AX ass eng Herausforderung fir dës Firma an versicht, fir erauszefannen, wien et kontrolléiert."
  
  
  Si, grinste. "Ech brauche eng Aarbecht, wann s de dat mengs".
  
  
  "Nick, mir Topcon gëtt et e klengt Gadget, deen op de Fotoen. Si hunn superheld ze versteigern."
  
  
  Hawke nees gammastronomie den Ordner an huet den Ausschnëtt erëm Zeitung, dat geet mir. "Ier Dir weider, Si wëll, datt Si dës Homepage gelies hunn".
  
  
  Si runzelte d ' Stir, séier Scannende Ausschnëtt an italieneschen Zeitunge geschafft. D ' Geschicht war ganz kuerz. An nen gouf verzielt iwwer den Doud зарезанного Messeren vum Reisenden numm Carlo Спинетти. De Daucht wär, op engem Bahnsteig zu Triest gehéiert. Police
  
  
  wollten déi zwee Männer, déi dëst Verbriechen wär hu beim Déifstall vun engem Koffers Carlo Спинетти.
  
  
  "Wat ass d' Verbindung tëscht dëser an den aneren, wat mir erzielt hunn?" - Si gefrot Hawke.
  
  
  "Mörder keen Interessi un dem Inhalt vun der Anerer vum Opfers. Si brauche e Road Sticker, déi mat an der Paola war. Aufkleber, op deenen verstoppt микроточка mat wertvollen Date". Hawke huet den Ausschnëtt an schüttelte de Kapp. "Carlo Спинетти bewosst net, datt d 'superheld dréit".
  
  
  "Ouni superheld superheld wëssen gebraucht fir den Transport vu geklauten Donnéeën?"
  
  
  "Absolut fantastisch. An Topcon haftet. Si benotzen d 'Eisebunn fir de Schmuggel vu Informatiounen, déi fir de Abtransport vun de geklauten Eragebuer ronn ëm d' fräi Welt hanner dem eisene Vorhang. Si benotzen Orient Express Fënster ronderëm Paräis, iwwer Mailand no Sofia, Triest an Belgrad. Mir prozesser mat Spannung Loft Strecken, sou entwéckelt Si e weidert Transit-Wee ".
  
  
  Et Stuerz verschidde Stécker vun Informatiounen. "A Si denkt, datt e elektronisches Instrument, dat gestohlene Topcon, gëtt transportéiert zu dësem Transit".
  
  
  "E groussen Deel deem, wat ech Iech azielen, koum mat eis aus dem bulgareschen geeschterarméi numm Jan Skopje. Hien deelt eis mat, datt Topcon et gëtt e Gadget, an hie plangt, ze liwweren, superheld zu Sofia u Bord vum Orient-Express. Odin ronderëm de Russesche Mënschen, e wëssenschaften KGB-Offizéier, plangt en treffen mat dem Agente Topcon u Bord vum Feldzuch, fir en deal auszuhandeln virum Untreffe zu Sofia. Si, Nick, treffen mat Skopje zu Paräis, kréien all déi aner Detailer, an d ' Kärwaff offänken, ier hien bensi per Hand an Hand ".
  
  
  Si blickte nach eemol op d ' Fotoen vum Instrument. "Gutt."
  
  
  "Ech hat Se op Washington mat der Virgesinn, Si anzuweisen, eng Monitor. Deemools bewosst ech net, ween hien ass. Dann ass et zu Skopje den Ufank zu brechen, dofir hat ech d 'Entscheedung ze réckelen".
  
  
  "Ech verstinn. An elo ass d ' Zäit atmet eis an den Hals. Si erreechen muss dat Instrument fréier wéi d 'Russen et maachen".
  
  
  "Während Dir dat maachen, wa Si zoufälleg öffneten den Daach Topcon, wier Si net ganz enttäuscht".
  
  
  "Ech wäert gesinn, wat ech arrangieren kann". Et Stoung op. "Differenzen weidere Anweisungen?"
  
  
  "Du trittst géint KGB a Topcon. A Gott weess, ween soss hätt sollen nach an der Hoffnung, fir dëse Monitor. Sou behalen Se Hir Schrëtt, Nick. Si géif net wëllen, ze verléieren, an de Monitor, an dech".
  
  
  Si geloss, ech wäert e probéieren ze retten superheld vun dëser Geschloen.
  
  
  
  
  Zweet Kapitelen.
  
  
  
  
  War de Fuedem Dag zum nächsten Dag, wann et gespillt um Fluchhafen Orly an der Géigend vu Paräis. D 'Wieder war kill, awer kloer, an d' Faart mat dem Nieweroll zum Hotel Prince de Galles op der Avenue George V, 33 war ganz angenehm. Paräis gesäit genee, mat Ausnam vun der stänneg gewuess Verkéier op de Stroossen. Op de Beem, d ' Flank op de Boulevards, opgewuess e puer Knospen. Ech mat Wehmut erinnerte mech un e puer ménger Lieblings-Banneren: Ryu Fir mat-ee Balcon, engem Eisen an Montparnasse an perfekte Rue du Faubourg Poissonnière, dat sech op d ' hat zu Foley. Mee ech hunn elo keng Zäit dofir. Et mußte eng vum Jan Skopje.
  
  
  Mat Abroch vun der Däischtert mech registréiert am "Prince de Галлесе". Si sicht d ' Nummer Skopje, deen hien eis gemaach huet, an ausgeruff emu. Superheld d ' Stëmm war roueg, mat engem staarke Jesse an stressig.
  
  
  "Ëmsaz op Plaz Dräi Navigatioun der Géigend Foley", sot hien zu mir. "Fir siwen. Jee méi fréi, wat besser, wéi Hir Amerikaner ze soen". Ertönte e liicht nervöses lachen. "Ech gitt op d' Bar Duke 's Bar an engem Véierel vun mengem Hotel ewech".
  
  
  "Ech wäert do sinn", sot ech.
  
  
  Ier Si den Hotel verloossen, Si iwwerpréift "LUGER" - Wilhemina. Si dachten, datt sou Vorsichtsmaßnahmen goufen aus engem Grënn, firwat Si nach um Liewen war, während d ' koppel Killmasters, déi mir vorangegangen sinn, opgefouert goufen als Affer vum kale Krich an engem spezielle Ordner, de Hawke fütterte an engem verschlossenen Schublade sengem Stull.
  
  
  Testen Stiletto, déi huet Se Hugo, Si geknéit, de lénksen aarm. Déidlech Messer virsiichteg rutschte erëm an der Scheide meng Hand. Si nickte a geduecht, bei sech zefridden mat deem, wat war sou virbereet sinn, wat hinnen jalousie, an dann ass d ' Onopfälleg erof a koum op dem sonnigen Fréijoër брылев.
  
  
  Ech hat e fréit Prais an engem Restaurant Chez des Anges op dem Sunset Latour-Maubourg coq au strof, oeufs en meurette an eng Mysteriéis präisser burgundisches Weinmuseum. Dann huet ee Just zum Plaz vun der Republik.
  
  
  Well Si kannt huet d ' Géigend an op dësem Owend wollt ech Si besonnesch virsiichteg sinn, et goung de Rescht vum Philosophers zu Fouss. Op de Stroosse war scho vill Kinderwagen, an ech war froh géint mimmo hunn a verluer. Si gesäit eng grouss Grupp vu Jonke Leit, genéissen d ' Frühjahrs-Nuecht an der Géigend U-Bahn-Statiounen Belleville. Duerno goung et ënner полуразвалившейся de Triomphe, deen sech fréier Si kniff d ' Cité de Treviso an de berühmtesten, an huet mech op engem klengen Plaz, vun dem ernimmt Skopje. Hien hat d ' Ausgesi vun engem ale Paräis - Sitzbank y Park mat engem Bur.
  
  
  Op der Plaz gouf et dräi Gasthäuser, déi all kleng, an an enger ëm Si ronderëm war den Duke ' s Bar. Et ass en a gesäit sech ëm. Der Plaz war menschenleer - anscheinend sou, wéi dësen Hotel Skopje. Si war d ' superheld sëtzt den Dësch den Dag vun der Récksäit féiert an de flilleke vum Raum. Si koum him.
  
  
  "An de Park Blumme bléien, sot ech.
  
  
  Hien huet mäi Gesicht. Et war grouss, schlank Mann mat engem erdigen Gesicht an donkel Réng ënner den Aen. "Gëtt e fréier Fréijoër", - sot hien virsiichteg.
  
  
  Hir sel him vis-à-vis op e Hl. Mir waren do eleng, ausser dem Garçon an enger Bar. "Et Nick Carter", sot ech. "An du, Jan Skopje".
  
  
  "Jo. Schéin, Iech kennenzeléieren, Mr. Carter". Superheld Manieren waren nach méi nervös, als superheld d ' Stëmm um Telefon. "Mir musse maachen an dëser kuerzer treffen. Hire glawen, datt Se wëssen, wou Se wohne. Ech weess net, wat Se bedeiten, mä ech wëll net, datt Si virgesinn mech mat Hinnen".
  
  
  "D' bulgarescher Agente?" Si gefrot.
  
  
  "Ech sinn mir net sécher. Vläicht ass dat d ' Leit Topcon. Si..."
  
  
  Koum de Garçon an huet eis Commande. Skopje wartete, bis hien holt Gedrénks a goung nees zréck, ier d ' Diskussioun nees opzehuelen.
  
  
  "Fir meng Hotel observéiert Mann, - sot hien ass roueg. Hien blickte iwwer d ' Schëller op распахивающиеся Dag vun der Récksäit vum Raum, wou grad de Garçon verschwonnen. Dann gedréint huet hie sech zu mir. "Gestohlenes Instrument geliwwert gëtt u Bord vum Orient-Express zwéin Deeg zu Lausanne, Schwäiz. Den Zuch hält do am fréie moien".
  
  
  "Firwat Lausanne?" Si gefrot.
  
  
  "Personal-Wunnengen Topcon an der Halle an der Schwäiz. Ech weess net, wou". Hie opmierksam déi dem Agank an d ' Halle. De Garçon koum zréck an de Raum an ass zu der Bar.
  
  
  "Wien dréit gestohlenes Instrument?" Si gefrot.
  
  
  "Et ass virun allem e grousse Betrib fir Topcon. Dofir gëtt d 'gestohlene Besëtz vun de Kapp vun der Organisatioun".
  
  
  "Ween ass dat?"
  
  
  Skopje gammastronomie de Mond, fir eppes ze soen, konnt awer net eis Wierder aussprieche. Superheld Aen wäit an de Mond opgemaach nach méi. Si héieren e schwaacht Geräusch hanner der rotéiert Dieren, Skopje hannert dem Réck a gesäit, wéi en ëm Si ronderëm beweegt sech. Kiefer Skopje lautlos huet, wéi hie probéiert Begrëffer, eng Plaz an der Mëtt vum Bauches Hirem Rückens. Duerno koum hien op den Hl.
  
  
  Si Gräift zu dem Вильгельмине, sech vu sengem Hl. Dann gesinn Se klenge Feil weltrauman iwwer déi ganz Réck-Skopje. "Skopje?" sot ech, hob de superheld de Kapp. Awer hie war schonn anerer sprooch liesen.
  
  
  An dësem Moment der Garçon gedréint huet sech zu eis a gesinn, wat geschitt war. Se anzespären superheld Mënschegejhäiz an ersetzen duerch e Swing-Dag an enger klenger Kichen an Speisekammer. D 'Dier fir d' Gasse, war offen.
  
  
  Nodeem Si duerch d 'Dier donkel, Si ass virsiichteg an d' Gasse, hält d ' LUGER an der Hand. Et war eng ganz schwéier Schiet, a fir d ' éischt huet Si näischt gesinn. Dann gesinn flüchteg eng donkel Gestalt, déi op der helle Strooss.
  
  
  Et staffelen op d ' Strooss a krut den Bürgersteig, bleift stoen an geradeaus. De Mann staffelen fir de Block, d ' Leit opgetruede sinn no Emus.
  
  
  Dir, opféiere Si an d ' Holster grouss LUGER, a Si gouf. Hien bog ëm d ' Eck an ech gouf him. Si hat. Hien bog fir déi aner Eck, an mir hu eis op der Strooss Bergère. Dazzling Neon Lights opgedaucht an der Däischtert. De Mann staffelen ëmmer nach hinnen. Si rannte méi hannert him. Touristen a jugendlechen Parisern waren an geschaut hunn. De Mann verschwonnen an enger schmalen Gasse, an et nees verluer.
  
  
  Et staffelen zum Entkomm op d 'Strooss an spähte an d' Däischtert. Superheld war nirgends ze gesinn. Si gesäit nëmmen Türöffnungen, e puer Gassen an nach eng Gasse schneit dat. Wieder ass Wilhemina an ass méi wéi virsiichteg. Hie konnt iwwerall sinn, an ech hat de Problem dobäi ass, datt ech hat, no him ze goen aus Angscht, iwwerfall ze ginn.
  
  
  Laanscht mimmo, Si probierte all Dier. Si waren all eidel. Et ass méiglech, datt hie säin Wee bis пересекающейся Strooss, ier Dir et hat de Wénkel. Si ass d ' Gasse, an näischt an nen net gesäit. Lues goung Si zum nächsten, elo zuversichtlich, datt ech hien verluer hätt.
  
  
  Wéi Si, goung an d ' Gasse, nieft mir duergaangen eppes Bewegung. Eppes méi haart getraff a mäi Rietsen Handgelenk, an Si verluer Wilhemina. Grouss Hänn packten mech an klopfte mam Fouss, mä Hir iwwer d 'Kopfsteinpflaster, betreffen den Réck an d' Schëller.
  
  
  Seng Aen aufhob, gesäit Si, datt mir fir ëmmer stinn zwou Figuren. E Schnauzbart war e magerer Mann, hanner dem Si hier duerch d 'Stroosse vu Paräis, a nieft him war de superheld grouss, Glatze, schlaffer Frënd, de Mann, der première fir mech e Stéck Briet an virgeworf Si op d' Äerd. Schlank an der Hand hält Si e Stéck Eisenrohr Längt an engem hallwe Fouss. Si geduecht, net gelockt, ob Se mech heihinn, fir ze verbaant ginn.
  
  
  "Ween bass du?" Si gefrot
  
  
  an der Hoffnung, änneren ih. "Firwat hues du d' liewen Skopje?"
  
  
  "Ça ne vous regarde pas", sot dick, andeems hien sot mir, datt dat net meng Saach.
  
  
  "Absendungen-Woo", séischluecht eng aner, mat der Aufforderung an d ' gesunde gesell weider.
  
  
  Hien gedon huet. Hien hat virgeschloen mir ins Gesicht Stiwwele mat Spikes. Dir, packte Hire Fouss an hält op, fir datt Si net zerbrach mir de Kapp. Et ass staark verzerrt, перекатываясь ze späicheren, fir den Drock op säi Bee. E Moment méi spéit hat hie sech den Knöchel, an et koum d ' bieren der Behalen. Hien schrie a virgeschloen op de Bürgersteig.
  
  
  Hart schwang mech op enger Pfeife, a wéi Si gefall ass, Si ass no geknackt iwwer d ' Pflaster an der Géigend vu mir. Quelltext änneren] fält nees, awer dës kéier Si Gräift no no an ass staark. Hie koum op mech vun uewen, verléieren d ' Perséinlech. Dann huet hie versicht, sech ze befreien, awer während hien ersetzen, vun Hir geklaut superheld Hals an héieren d ' bieren der Behalen. Hie war enger anerer sprooch liesen, wéi op dem Bürgersteig.
  
  
  Wann Dir huet, op d 'Féiss, grousser jonk versicht, zréck an d' Spill. Wann hien versicht huet, Si geflücht sech op eng allen Natiounen, mä Hir superheld méi Goler souvill, a gefall op de Bürgersteig. Enger anerer sprooch liesen.
  
  
  Dir ugefrot, an huet Wilhemina, dann Stahl stöbern in ih Poschen. Et keng Ausweise. Well Se Franséisch schwätzen, geduecht, datt Si, wat méi wahrscheinlech ass, datt Si Männer vun Topcon-Produiten an der Schwäiz, an net d ' bulgarescher Agente. Jan Skopje gestand AX, datt de KGB an huet Topcon an gehollef bei der Planung vum Diebstahls vum Monitors. Wann Skopje menschenleer, Топкону oder KGB huet verstopfen superheld. Et ass kloer, et war d ' Aarbecht vun Topcon.
  
  
  Et ass scho bal enttäuscht, gefrot ech eppes wertvolles an den Kierper, wann an der Posch huet eng dënn Männer e Stéck zerknittertes Pabeier. Et war op Franséisch: Klaus PFAFF. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Si uecht Ëmbau op der Bannenzeger säit vum superheld jacken sinn; op nen waren d ' Initiale vum H. D. Opféiere e Blat pro Minutt, ënnersicht hien sorgfältig Ausgesi eng dënn Männer. Dann Eilte am Schiet vun der Paräisser Nuechten.
  
  
  
  
  Dat Drëtt Kapitelen
  
  
  
  
  Den nächsten moien fréi, och mueres fréi hunn e puer kleng Hotellen an der Cité de Treviso an de berühmtesten, an op der Drëtter Haltestelle sinn ech glécklech. Vorgestern meldeten sech déi béid Männer. Enger war schlank, an dat eng aner grouss. E schlanker Mann, deen ugemellt ass, wéi Henri Depe, en numm, deen iwwereneestëmmt mat den Initiale op senger Jacke. Groussen numm war Navarro.
  
  
  Et kéint e puer Meenungen maachen, andeems Se Hier Stécker vun Informatiounen. Depe eraus sollt zur Mathematik an numm Klaus PFAFF dann, wéi d ' Opléisung vu Prizren an mech. De Buschtaf L an dann gasthaus an enger Notiz, déi wahrscheinlech bedeit Lausanne. Op d ' mannst, sou ouni Hir. Depe hat sech mat Пфаффом fir d ' festgesetzten Zäit, ëm Hallefnuecht, Emus an erzielen, wéi alles hei, zu Paräis. Wahrscheinlech, dann PFAFF follegen Kapitelen Topcon. Wann nëmmen den PFAFF war kee grousse Mann.
  
  
  Fir mech war eng kloer quelltext Änneren] Et wäert no Lausanne an der Schwäiz, well do d ' gestohlene Hire Monitor andrénge u Bord vum Orient-Express. A Si géif trëfft Пфаффа amplaz Depe. Wann ech d 'PFAFF war Direkter net Topcon, deen gefuer Instrument am Zuch, hien, wahrscheinlech, géif d' Perséinlechkeet vum Parteipresident. Vläicht kann ech Iech iwwerzeegen superheld Identitéit geheim offenlegen.
  
  
  Si konnt sech am Orient Express zu Paräis Lyon Gare, awer, well Se gehofft u Bord verbrauche gewëssen Zäit méi spéit, a well d 'Zäit wichteg war, ass et en Auto gelount, fir no Lausanne an d' Schwäiz ze goen. Si huet Gefier Mercedes-Benz 280SL, giel Sport, vun deem nach ëmmer Roch no engem neie Duft. Fir moies war ausserhalb vu Paräis a war um Wee op Troyes an Dijon. Wieder waarm ginn ass, d ' Faart war angenehm. D 'Landschaft war hügelig a gréng, awer op d' mannst eng rendez-vous mat der Schwäiz an et gouf ëmmer méi zu enger hügeligen.
  
  
  An der Mëtt vum Bauches vum Dag ass et an d 'Schwäiz, an d' Strooss fir eng Weile war schmuel a gewunden. An der Wäit geschalt ginn schneebedeckte Spëtzt, mä waren Si am hannergrond de Rescht Wee. An der Géigend vu Lausanne, Medien gras bedeckten Hiwwelen an der Géigend, an uecht Si en Auto, deen engagéiert ass bäigeet op der Säit vun der Strooss. Ënner superheld Kaputz hineinschaute Meedchen. Dir, gehalen a bot seng Hëllef un.
  
  
  "Mä mat Dir maachen kann?" - Si gefrot, Usaz fir d ' stralend bloe Lotus Plus 2.
  
  
  Si hob d ' Aen a gesäit mech opmierksam. Et war eng schéin langbeinige Blondine in Leder-Minijupe a Stiwwele. Ee Haare waren schulterlang an ungepflegt aussahen. Dann, wéi et konzentréiert sech fir e Moment op d ' mir, Hiert Gesicht hellte sech op.
  
  
  "Nick!" sot Si. "Nick Carter!"
  
  
  Elo war ech op der Rei e Bléck erëm. "Ech erschrecken, du hues e Virdeel", - zögernd sot ech. "Ech mengen net ..."
  
  
  "Bonn, am leschte Joer ongeféier zur gläicher Zäit", sot Si mat engem däitschen Jesse. "D' Saach Гронинга. Nick, du erinnerst dech net un!"
  
  
  
  Dann erinnerte Si och. "Ursula?"
  
  
  Si lächelte breet engem sexy lescht.
  
  
  "Ursula Bergman", séischluecht ech dobäi.
  
  
  "Jo", äntwert Si mat engem lescht, ausgehende vun Hirem schéine Gesicht. "Wéi léiw vun Iech ze kommen, nëmme fir ze hëllefen, en ale Frënd an der not".
  
  
  "Hu Si zu Bonn goufe brong Haare, sot ech. "Kuerz brong Haare. A brong Aen".
  
  
  "Dat sinn meng echten Haare", sot Si, beréieren lein-Stränge. "An d' Aën goufen Kontaktlinsen".
  
  
  Ursula lachte melodisch. Am leschten Joer hunn mir zesumme schaffen ongeféier sonndes zu Bonn an zu Hamburg, fir Informatiounen ze sammelen Däitsch linksgerichtete numm Carl Гронинг, dee verdächtegt gouf bei der iwwerdroung vun der westlecher däitsche militäresche Informatiounen mat bestëmmten Persounen zu Ost-Berlin. An dësem Fall Ursula eng Besonnesch Aufgab erfëllt. Hir geregeltes aarbechten war et, d ' westleche Beräich Exploration Germanium, déi sech mat de ausschliisslech Verfolgung an Stante fréieren Alliéierten, Kriegsverbrechen wär ze hunn. Dat ass alles, wat Эйкс azielen mir vun Dir, an ech hat keng Léisung méi gewuer.
  
  
  "Ech hunn gestoppt ze iwwerwaachen Saach Гронинга dann, wéi ech zu Washington zurückgerufen", sot ech. "D' Geriichter zu Bonn unerkannt superheld wëlles tnt, géint den Anschuldigungen?"
  
  
  Si nickte selbstgefällig. "Hien ass zur zäit verbréngt d' Zäit an engem däitsche Prisong."
  
  
  "Gutt. Gefällt dir vun zäit zu Zäit ze héieren glécklech enner vun dësen del. Wat mëss du haut an der Schwäiz, Ursula, oder sollt ech net besser Froen?"
  
  
  Si zuckte Hir schéine Schëlleren. "D ' déiselwecht".
  
  
  "Ech gesinn."
  
  
  "A wat maache Si an der Schwäiz?"
  
  
  Si, grinste. "D ' déiselwecht".
  
  
  Mir béid lachten. Et war nees schéin ze gesinn, nach mat engem Frënd. "Wat ass Lass mat Lotus?"
  
  
  "Ech erschrecken, Auto bäigeet, Nick. Mengs du, Si ka Froen mech matzehuelen, an d ' Stad?"
  
  
  "Mat Cadeau", erwiderte ech.
  
  
  Mir sinn e Spill an den "Mercedes", deen hien fiert op d 'Strooss a goung an d' Stad. Dann, wéi hien gewënnt un Dynamik, Hir, schaute no, während Si redete iwwer Karl Groeninge, a gesäit, wéi Hir Brüste kreisten an Bluse fir Jersey a wéi Minijupe an d ' luucht gaangen héich op Hir laanger voll Hüften. Ursula blühte mat Iech e Frettchen, wéi hien Se zu Bonn, an d ' Resultat war beeindruckend.
  
  
  "Si bleiwen zu Lausanne?" gefrot Ursula, wéi Dir dann op d ' gewundene virkommen. Virun eis sech d ' Panorama vu Lausanne, Stad läit op den Hiwwelen mat Flecken vu Schnéi aus de leschte Wanter Schnéi iwwer him.
  
  
  "Nëmmen haut Owend", sot ech. "Vläicht kéinte mir zesummen ze kommen, fir ze drénken an engem klengen, bescheidenen ратскелере".
  
  
  "Ah, ech géif d' gefall. Awer haut si Si beschäftegt, an ech muss moies fréi abzureisen".
  
  
  "Gleewen Si, Hiren Auto bis dohi fäerdeg sinn?"
  
  
  "Ich fahre mam Zuch mueres", sot Si.
  
  
  Den nächsten moien op Lausanne gefuer nëmmen een Zuch, an dat war mäi Zuch, dem Orient-Express. "Wéi flott", kommentéiert Si. "Ich fahre mueres fréi mat dem Zuch".
  
  
  Hatt gesäit mech mat Hire hellblauen Aen. Mir béid bewerteten d ' Bedeitung vun dëser Zouuerdnung. Wann mir net zesummegeschafft hunn, hätten mir eis net vertraut ware mat de Untriede der aner en anert, mir allebéid wieren misstrauisch. Mee ech gesinn Ursula Bergmann bei der Aarbecht a vertraut Hirer Meenung, datt Si net do war Doppelagent.
  
  
  Et ass scho beschloss. Ee Aen blinkte éierleche Freundlichkeit. "Elo, et ass ganz Niedlich, Nick. Mir drénken zesummen u Bord".
  
  
  "Ich freue mich hei ech warte drop". Si lächelte.
  
  
  Wann mir an d ' Stad koum, huet Si Ursula virum Hotel de la Paix an der Avenue B. Constant, an Déngem häerz vun der Stad an de mozart dann an Harmlose kleng Pensioun op der Place Saint-néng Persounen.
  
  
  Wann Dir, mäi Zimmer koum, gammastronomie mécht säi Gepäck an huet mat de Virbereedunge ze treffen. Si wollt fir sech erëm Henri Depe, an ech muss et just aus dem Gediechtnis.
  
  
  Hir Dostal Casey, déi ech als Geschenk Jungs ronn ëm d ' Spezialeffekte-Sektioun an de Montage. Dat war de Saz vun der Vläicht a ganz einfallsreich. Selwer Hawke villes zesumme gesammelt - am Laf vun der Zäit war hien Expert an der Verkleedung. De Set Sträif hunn Cordon Konschtstoff - "Leder" an farbige Kontaktlinsen, Perücken an Fudder, an eng Villzuel vu verschiddene Schattierungen vun make-up. Goufen och Konschtstoff-Narben, kënnen d ' adeläide zu all Deel vum Gesichts oder vum Kierper.
  
  
  Ënnerschrëft de Saz virum Spigel vun der Kommode. Am ufank gëtt et gebraucht d ' Konschtstoff - "Haut", wouduerch d ' Schichten, fir утолщить Nasenrücken an verlängeren Spëtzt. Dann aufgepumpt Wangenknochen, fir d ' nationale wanderweeër aussahen eingefallenen, ënner FIC. Dann wéi ech verlängert Ohrläppchen an Kinn, déi mäi Gesicht war Gesicht erënneren Депеу. Dann huet make-up, versierte superheld Bléi, hat brong Kontaktlinsen a gewielt hellbraune Perücke. Dir, gesäit sech
  
  
  an de Spigel. Et géif net koum hanner Depe, wann een gesäit opmierksam ze, awer ech kann fir e Moment täuschen Пфаффа.
  
  
  Eelef Auer drësseg goung et iwwer d 'Bréck besser an der rue de la Caroline an d' Pensioun Luzern. Wéi Se gestëmmt huet, hat hien Effektiv mir Leed, datt et eng hallef dose Visiteuren.
  
  
  Ech hat net d ' Léisung, déi gesäit wéi Klaus PFAFF. Si konnt nëmmen hoffen, datt ech gewënnt säin superheld well, a wann hie verlaangt, erfährt hien mäi Pseudo-Depe Gesicht.
  
  
  Et ass zwielef Auer, Zäit vun der Versammlung, an näischt geschitt. Ass en jonken puer Studenten, an huet en Dësch virun Iech gefrot fir en Dësch am hënnescht Deel vum Raum, vun Angesicht zu Dag. Duerno koumen fënnef, dann zéng. Et huet ze denken, datt PFAFF net ugewise gëtt, oder datt hie schonn do war. Et huet just eng Persoun, an et war e dickbäuchiger däitsche. Ech hätt net geduecht, datt hien vläicht Пфаффом. Koum eng ganz Grupp vu neie Clienten, an an der Ariichtung zu sieden. Hir Mistel net eis Ahnung, wéi soll ech Пфаффом an esou ënner aneren Ëmstänn. Et ass Véirel vir, an ech war gezwongen, mat Brötchen a Bier. Direkt duerno, wéi de Garçon bruecht mäin Optrag, ass d 'Dier, an betrueden d' niddreg e magerer Mann. Ënner der Jacke superheld, wéi et schéngt, war d ' Beule. Hien ass offen fir den Dag an schaute sech ëm. Als seng Aen mech goufen, goung hien Zahlungen direkt op mengem Dësch. Et war Klaus PFAFF.
  
  
  Hien ass op menge Hl an nees schaue duerch de Raum, ier Si sech hinsetzen. Et war e nervöser Mann mat blonden Hoer gekämmt an eng dënn Narbe am lénksen Ouer. "Bonjour, Claus", sot Hir Emus.
  
  
  Hien sel mir géintiwwer. "Deet mir Leed, datt ech ze spéit sinn", sot hien. "A, w. e. g, schwätzen Si En. Si kennen d 'Regele".
  
  
  Hien ass nach net gesinn huet mech aufrichtig, a Si war mat dem emu ennerstëtzung dankbar. Nees e Richtegt an huet Пфаффа Commande Verschwonnen an geschmortem Sauerkraut. Während dëst hat, ass Hir Wilhemina senger Brusttasche erëm an onduerchsiichteger "LUGER" op Пфаффа. D ' Pistoul huet nach keen gesinn.
  
  
  De Garçon ass. PFAFF gesäit mech un, dann schaute Si iwwer d ' Schëller. "Gutt. Wat ass Lass zu Paräis?"
  
  
  Wann Dir virbereet sech op dësem treffen, koum mir d ' Iddi, datt PFAFF konnt nëmme säi Kapp Topcon, wie sollt droen déi geklauten Saachen. Awer elo, wou Si gesinn d ' superheld virun sech, Si geschicht, datt hien net de Leader ze sinn.
  
  
  "Zu Paräis geschitt zimlech vill, sot ech.
  
  
  Meng Stëmm virgeschloen huet. Hie konzentréiert sech fir d ' éischt kéier op mengem Kapp, Aen verengten sech a säi superheld. Dir, gesäit wéi Si mech bewerten. Duerno superheld Gesicht sech geännert, wéi hien ëmmer nees op mäi Gesicht.
  
  
  "Neen, ech sinn net den Henri Depe", sot ech.
  
  
  Wut an Angscht offensichtlech spiegelten sech op sengem schmalen Gesicht. "Wat ass dat?" - gefrot fir e roueg.
  
  
  "Onst Si komm, mir nennen et Wourecht oder Konsequenzen".
  
  
  "Ween bass du? Wou Ass Den Henri?"
  
  
  "Henry ass, sot ech. "Ech Si umgebracht".
  
  
  Superheld Aen nach méi gesat, an d ' Ecker rta zuckten liicht. "Ech weess net, du sees d' Wourecht oder net. Dir gitt. Mäi treffen war mat Depe".
  
  
  Hien huet ugefaangen, aufzustehen, awer hien hält superheld.
  
  
  "Stahl géif ech net maachen", warnte Si.
  
  
  Hien zögerte, nach ëmmer sëtzen op engem Hl. Superheld Bléck fält op meng Rechter Hand, hält déi sech mat "LUGER" ënner dem Dësch.
  
  
  "Jo", sot ech roueg. "Ech haalt op enger Waff op dech geriicht. An et gouf benotzen, de superheld, wanns du dech op dësem Hl".
  
  
  PFAFF schluckte a gesäit mir ins Gesicht. Si gesinn huet, wéi fonctionnéiert dat superheld, dee Gebaut huet, huet probéiert erauszefannen, ween ech sinn, ze bewerten an ze probéieren, säin Zil z ' erreechen. "Si géifen et net Won, do Schéissen fir Gewehre", sot hien.
  
  
  "Ech ka ginn Si duerch d' Hintertür innerhalb vun fofzéng Sekonnen, duerno, wéi Se falen op de Buedem". Si hat gehofft, hie géif bluffen. "A baussen op mech waard Frënn. Wëlls du mech?"
  
  
  Wut superheld, deen Mann verschwonnen, an d ' Angscht huet hien ënner Kontroll. Hie war e tapferer Mann, dat war gutt fir mech.
  
  
  "Wat wëlls du?" gefrot fir hien.
  
  
  "Informatiounen."
  
  
  Hien lachte nervös. "D' Reisebüro zu Halle weider op der Strooss".
  
  
  Si seufzte. "Wier ënnert mat mir, Dir iech de Kapp abreißen".
  
  
  Superheld grinsen verschwonnen. "Déi Zort vun Informatiounen braucht Dir?"
  
  
  "Ech denken, mir sollten diskutieren ass eleng", sot ech. Mat der fräier Hand Attackéiert a seng Minutt jacken sinn an op e Hl virgeworf e Bündel Schweizer Franken d ' Pai vun eiser Commanden. "Eda op mech", sot Si mat engem liichte lescht. "Elo ass Si wëll, datt Si sech ganz lues a koumen zum Haupteingang. Et wäert vun ganzem Herzen fir Iech, an dës Waff gëtt u Si geschéckt an de Réck. Wann mir rausgehen, ginn Iech weider Anweisungen. . "
  
  
  Sot hien.- "Wat mengs du, du schaffst et jo ze vermeiden Strof fir dee Quatsch?"
  
  
  "Du solls besser op mech hoffen."
  
  
  Si steckte Wilhemina pro Minutt, a mir
  
  
  Si sinn no baussen. Si verbruecht superheld bis "Mercedes" an liess Si sëtzen um Fahrersitz. Hir sel nieft him, virgeworf emu Schlüssel a gesot, datt hien ritt un de Friedrichstrooss vun de Stied.
  
  
  PFAFF elo ganz erschrocken. Mä hie fiert mam Auto an d ' gréngen Hiwwel, an wéi et Hire uerder. Si huet superheld op der unbefestigten Strooss, déi sech mat der goung direkt op de Beem, a uerder Emus änneren, wa mir net gesi vun der Haaptstrooss. Wann de Motor ausgeschaltet ass, gëtt Si, gedréint huet sech ëm an ass d ' "LUGER" emu an den Kapp.
  
  
  "Si Organiséieren Selbstmord mat dëser Farce", sot hien no.
  
  
  "Well Hir Frënn per Topcon kriegen mech?"
  
  
  Superheld Lëppsen zusammenbeißen. Et war déi éischt kéier, wann Se hien vollek Organisatioun. "Dat ass richteg", sot hien décidéiert.
  
  
  "Mol gesinn, awer soulaang' s de wolls, mat mir ze kooperéieren, net wouer?"
  
  
  "Wat wëlls du wëssen?"
  
  
  "Ech wëll wëssen, ween sëtzt am Orient-Express mueres fréi".
  
  
  "Ganz Vill Leit."
  
  
  "Ech weess schon, datt de Chef Topcon perséinlech transportéieren verluerent Instrument an den Zuch", sot ech. "Awer kënnt Dir mir soen, wien hien ass, a mir eng superheld Beschreiwung".
  
  
  "Si mussen verréckt sinn". Hie gesäit misstrauisch.
  
  
  Et ass net sou konfiguriert gouf, datt Beleidegungen. Si spaweck d ' "LUGER" säitlech op säi Gesicht. Hien grunzte an ass vum Runs fir de superheld de Wange blutete. Superheld Atmung war oberflächlich, Wéini hie Gräift no der Spaweck.
  
  
  "Ech wëll net méi sou soen", - knurrte Hire der WWU. "Ech wëll Äntwerten op Froen, déi ech Plaz fir dech. A Fang léiwer un ze schwätzen séier".
  
  
  "Gutt", schliisslech averstanen et. "Kann ech eng Joint Gefëmmt?"
  
  
  Si zögerte. "Erfollegräich ze sinn." Opmierksam huet, wéi hien eng Dostal an steckte Si un. Hien gammastronomie de Aschenbecher um Armaturenbriet an steckte an no Streichholz.
  
  
  "Si garantieren menge Sécherheet, wa Si wäert mat Hinnen zesummeschaffen?" gefrot hien, ëmmer nach Hand an de Aschenbecher.
  
  
  "Dat ass richteg."
  
  
  "Da gitt de Benotzernumm, déi dir villäicht. Et ass..."
  
  
  Awer PFAFF hat net virun, mir auswiel z ' erzielen. Superheld d ' Hand déi all reesend verschléngt déi Verriegelung Aschenbecher an ass ee um Armaturenbriet. Hien reprochéiert mir d 'Kärwaff an d' Gesicht Äschen.
  
  
  Während meng Aen waren voller Äschen, hien trëfft mech un der rietser Hand a mat der Kraaft virgeworf Si et beiseite. Fir de klenge Mann hat hie vill Kraaft. Dann d 'Dier vun der Maschinn gouf, PFAFF an staffelen fir d' Maschinn erëm.
  
  
  Si fluchte no, прочищая brennend Aen. Si hält nach ëmmer d ' "LUGER". Si koum fir d ' Maschinn erëm. Zu dësem Zäitpunkt waren mengen Aen kloer genuch, fir z 'erkennen Пфаффа, séier lafend bis op d' Haaptstrooss.
  
  
  "Stop!" Si schrie, mä hie fiert Fort ze bewegen. Hir geschéckz der WWU an d ' Been. "LUGER", brüllte an Schutzbrille erfolleg an d ' Been Пфаффу. Dir verpasst.
  
  
  PFAFF gedréint huet sech ëm a verschwonnen an de Beem Lénks vum Feldweg. Si ersetzen him no.
  
  
  Dir, huet d ' Gewehr vun der Schëller Пфаффа, Wéini hien huet sech an de "Mercedes", also hunn ech beschloss, datt ech e Virdeel, mä ech irrte mech. Wann Dir, koum op eng kleng Lichtung, vun der Säit Пфаффа en Och ertönte, an sausten mimmo mein Ouer. Muss iergendwou nen bei klenge Pistoul versteckt gouf.
  
  
  Wann Dir duckte sech hannert engem décken Kiefer, héieren Se, wéi PFAFF beweegt sech hinnen. Et huet e virgaangen. Si opféiere "LUGER" an Holster, well mir waren ganz an der Géigend vun der Haaptstrooss, an net d ' derbäisetzen Dréiaarbechte seng Rausch-Verhältnes. Ausserdeem ass den Hotel Live Пфаффа.
  
  
  Nach zwanzeg Yards, wann Si geduecht, datt et vläicht verluer superheld, PFAFF ausgebrach fir d 'Deckung an der Géigend vu mir an staffelen iwwer d' Lichtung. Si huet sech entscheet, sinn manner virsiichteg ze sinn. Si Eilte hannert him, an der Hoffnung, datt hie mech net héieren, bis et ze spéit ass. Wéi Si sech mat him op eng Distanz vun zwanzeg Fouss, hie gedréint huet sech ëm a gesäit mech. Hien hob nëmmen eng kleng Pistoul ze Ziler, wann Se gelaf sinn superheld an der Géigend vun der Navigatioun an de Solarplexus.
  
  
  D 'Pistoul feuerte zweemol, Tokyo feelt ass mimmo mech, wann mir op d' Äerd gefall. E puer mol Kreesser. Dann packte seng Hand mat der Pistoul superheld, a mir béid nëmme mat Mühe klëmmt op d ' Féiss. Si virgeschloen Пфаффа mat der Faust an de Kapp an d ' Hand, mat der Pistoul superheld. Hie koum op de superheld der Hand.
  
  
  Awer PFAFF gouf net fonnt opginn. Hien dramatesch allen Natiounen, hob mech an der Leistengegend. Bis Hir оправлялся vum Runs, hien Man sech Los, gedréint huet sech ëm a staffelen erëm.
  
  
  Si überwand d ' Schmäerzen am unterleib, a Si gouf. Mir schneiden d 'Unterholz an d' Deelgebidder vun de Beem. Si huet all Sekonn mat him. Da gëtt et erëm haten sech op hien. Mir hu béid, meng Hänn packten hien, a seng Fäuste hu mir ins Gesicht an Torschützen. Mir virgedrongen an en ofgeschoss Bam, deen zusammengebrochen vun eisem Runs. Elo ass et gutt gehalen, dëse Mann, awer hien gekämpft ëmmer nach mat den Hänn. Dann virgeschloen säi superheld mat der Faust an de Kapp, an hien dunn op d ' Äerd.
  
  
  "An elo, giff Schneider, mer den Numm", verlaangt Si atemlos.
  
  
  PFAFF Gräift an der Minutt. Si mech gefrot, firwat
  
  
  dës kéier huet hien eng nei Waff gemaach. Si opféiere de Unterarm an huet стилету mech op d 'Palme falen, wann d' Hand Пфаффа goung an d ' Posch a koum op de Mond.
  
  
  Ech brauchte de Brochdeel vun enger Sekonn, fir ze verstoen, wat geschitt. PFAFF, ech weess, datt Emus Fuedem, virgeworf sech selwer an de Mond mat Zyanid-Kapsel. Hien Iwwerrascht sech op d ' ee.
  
  
  Si reprochéiert e Fenneg op de Buedem gefall an nieft him op d ' Agefaangen. Dir, Gräift no der superheld Kiefer a probéiert, et ze opmaachen, awer mäi Versuch war net vun Erfolleg gekréint.
  
  
  Dann war alles geflunn. Aen Пфаффа weiteten sech, an hie spürte, wéi de superheld, de Kierper spannte a meng Hänn. Si huet superheld Kiefer, a Si ass. Et huet e üblen Geroch. Da gesäit Si en winzigen Blutstrom an der Eck superheld rta an Glasscherben op der Zunge. Lues a lues superheld Gesicht gouf donkel.
  
  
  Klaus PFAFF war enger anerer sprooch liesen.
  
  
  
  D ' véierte Kapitelen
  
  
  
  
  Dieselmotor Orient-Express gefuer bal lautlos op der Statioun vu Lausanne, wou d 'Sonn schonn opgoung op d' Wäiten Hiwwel. Op der Plattform huet et wéineg Mënschen. Dir, gesinn, wéi den Zuch mat engem Knall zum Stillstand koum, a Liest d ' Technikänneren op de Brettern Won: PARÄIS-LAUSANNE-MAILAND, TRIEST an BELGRAD, SOFIA, ISTANBUL. Et waren exotische Numm, a Si aufwachen géif am Späicher fir vill ménger leschten Commanden.
  
  
  Den Zuch gehalen, an e puer Passagéier sinn vun him aus. Bis zu dësem Zäitpunkt op der Plattform versammelten sech eng grouss Mënschemass u Bord ze kletteren. Hir sorglos ënnersicht Persoun. Eng fir Si erëm konnt sinn, ee Mënsch mat Monitor, wann nëmmen d 'verschwanne Claus Пфаффа net Topcon huet zweemol esou, ier Se d' Instrument an deem Zuch. Awer Si geduecht, net sou. Anscheinend an deem Zuch scho geplangt waren treffen a Saache mat dem KGB. Dës Pläng kann een net sou einfach änneren.
  
  
  Nach emol e Bléck op d ' Gesichter ëm mech erëm, huet säi Gepäck an huet de sëtzen am Zuch. Dann héieren Si eng Stëmm hannert sech.
  
  
  "Gudde moien, Nick".
  
  
  Dir, gedréint huet sech ëm a gesäit Ursula Bergman. "Gudde moien, Ursula, sot ech.
  
  
  "Iech gefall Owend zu Lausanne?"
  
  
  "Et War roueg", - ech gelogen. Si uecht, datt trotz der lescht, Gesicht haut Ursula verännert. Do war d ' Spannung, déi virdrun nach net war. "Héieren Si, Si hätt gehéiert, mir hunn Speisewagen no Mailand. Ech kann et dir Frühstück u Bord?"
  
  
  Si zögerte nëmmen e Moment, an dann breet lächelte mech un. "Ech géif op ewech".
  
  
  Während der Landung Hir, versicht, e Bléck op déi meescht Passagéier, déi an hiert Spill, awer et war ganz schwiereg. No enger hallwer Stonn sinn de mozart mer roueg an d ' Landschaft vun der Schwäiz a bal scho mat enger gudder Vitesse, gelaf op de gréng Hiwwelen. Mir gefeiert sech mat Ursula am Speisewagen ëm hallef néng, a mir hate keng Problemer mat dem Empfang Dësch.
  
  
  "Schwäizer Landschaft ass fantastisch, net wouer?" Si huet Small Talk.
  
  
  Ursula geschengt bekümmert. "Oh, jo", sot Si mat falscher Begeeschterung.
  
  
  "Et ass ganz ähnlech wéi Bayern", sot Si.
  
  
  Si huet mech net gehéiert. "AH. Et gëtt eng ähnlechkeet. Elo gesinn."
  
  
  Si mëll hey lächelte. "Ursula, wat net stëmmt, net wouer?"
  
  
  Si ass séier schaute mech mat ernsten bloe Aen. "Ech weess net, ob een et géing goen an meng Problemer, Nick. Dann kanns du net brauchen, sech suergen iwwer Hir delle".
  
  
  Si huet ee an d ' Hand. "Hör ze ginn, wann s de Problemer hues, kann, et kann eppes hëllefen. Meng Séil gehéiert AX, awer Dir kënnt bezuele mir eng hallef Stonn oder sou".
  
  
  Si blickte an lächelte de klengen Witz. "Gestern Owend huet Si mußte mat engem Mann ze treffen. E weidere Agente an eiser Organisatioun. Hien huet misse mat dem Zuch op Lausanne mat mir, a mir hunn zesumme ... Aufgaben".
  
  
  "An hien net Sel?"
  
  
  Ee Stëmm Stahl relatioune virun Fantasy. "Et... et war de superheld an engem Hotelzimmer..."
  
  
  D ' Ofstëmmung an all. Ursula an Hire Frënd Agent, offensichtlech prozesser nach duerch ee vu senge ville fréieren Alliéierten, Partner a koum ze no un ih Gebrauch selwer Stahl zum Affer. "Et war en treffen op Hir Frënn op der ganzer Drëtte Räich?" Si gefrot.
  
  
  Si blickte no uewen, an Hir Aen sot mir, datt jo. "Ech hu keng Angscht, Nick. Mäi Kolleg Agent ernannt gouf, fir déi Saach just Ënnerstëtzung fir mech. Leider superheld muss geléiert hunn. Ech mengen net, datt Si nach wëssen, ween ech sinn".
  
  
  "Ech wëll net an d' Saach ze verdéiwen, déi Si mir net erzielen sollten. Mee ech denken, mir kënnen e wéineg d ' Regelen ze lockern. Sichen Se no Héichschoul Täter an erwaarden, datt hien sech an deem Zuch. richteg?"
  
  
  "Den Informant huet eis gesot, hien wier hei".
  
  
  "Kënnt Dir kritt weider Hëllef, wann Se et brauchen?"
  
  
  "Keng Chance. Net sou séier. Awer ech sot mir, datt et vläicht kéint sinn zielen op Hir Hëllef am Fall vun Ennerstetzt".
  
  
  Si versicherte FF .. "Si kënnen sech dorop verloossen",
  
  
  
  Ursula nickte. Si war déi coolste Agent. Aus no war et ass e gudde Erfarung mat de "nassen Sproochen" - wéi ih sou gutt beschriwwen, deen d ' Russen, déi am Zesummenhang mat der nachrichtendienstlichen Aarbecht.
  
  
  De Garçon hat den Toast an de Kaffee a goung. Si blickte an de Gang an gesäit sëtzen alleng an Ost-Mann, anscheinend Chinesen. Hie gesinn huet mech nees un a kinnek dann séier d ' Opmierksamkeet op Hir Frühstück.
  
  
  Denken, ob Chinese Biergem sinn, gefrot fir Se an der Mémoire den Numm, dat kéint passen superheld пухленькому Gesicht. Mäi Chef Hawke ganz drop, an bestëmmt Vorsichtsmaßnahmen, déi hien genannt huet, d ' Grondlage vun eise Mäert, fir datt en déi Bestoung doran, Agente zu menge Rang an der Regel studéiert eropgelueden Dateien physiologisch Agente vun der anerer Säit. Dofir, Si hat mat Hir eng Speicherbank.
  
  
  An dësem Fall ass mer net gelongen, sech mat engem Numm. Ech konnt net wëssen, d ' Chinesen. Et ass net ausgeschloss superheld, als Géigner. Hie kéint nei an d 'Enquête rekrutiert, HEMA, d' Stahl aktiv mat Iech e Frettchen, wéi et d ' Lescht kéier gedon Hir Hausaufgaben. Souwäit ech weess, ass hien verbonnen mat Topcon.
  
  
  Déi aner Persoun, negros, koum herein an ass un de Chinesen. Mat Interessi huet Si, ze erraten, wat Se soen. Neugier kann eng Kaz verbaant ginn, awer et ass keen a mengem Mail-бизнесявляется et net esou tragisch. Keng Neugier, heiansdo huet et sech erausgestallt, déidlech verongléckt.
  
  
  Si huet e Schwedesch Kaffee an ze gesinn, wéi an de Speisewagen ass en neit puer. Si goungen de Gang erof an e Spill op de klengen Dësch nieft dem, wou Hir souz mat Ursula. D ' Fra war ongeféier drësseg, mat donkel, brong Hoer an enger gutt Figur. De Mann war vun mëttleren Statur, mat brongen Hoer an starkem Kinn ganz ënner d ' Nues.
  
  
  "Wat ass dat, Nick?" gefrot Ursula.
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. "Näischt." Mäi Speicherbank grad entdeckt eppes am Mënsch, mat enger gudden Nues. Superheld geheescht Ivan Lubjanka, an hie war en Agent vum KGB.
  
  
  An deem Moment virgeworf Si ëm de Kapp vum Chinesen an superheld Begleeder. D ' Genesis vun der Lubjanka eppes bedeit. Hie war en héije Fonctionnaire vum KGB, Aart vun der Persoun, déi d 'Russen hätte fir d' Verhandlungen mat sou enger Organisatioun, wéi Topcon.
  
  
  Lubjanka a Fra mat him, sou schéngt et, erlieft formale Unannehmlichkeiten, mat deenen der formatioun tauschten. Superheld an Äert Verhale deute drop hin, datt Si grad réischt kennegeléiert hunn.
  
  
  An der Posch hat ech e klengen Stecker. Ech wollt, datt hien e puer Mënzen op den Dësch, hanner dem Barbaren sëtzen an d ' Fra, a fir et nees an mäin Abteil an héieren ih Gespréich. Si war sech sécher, datt et ganz interessant.
  
  
  "Kennst du dee Mann, Nick?" - Ursula gefrot fir mech.
  
  
  "Hien gesäit e bëssen vertraut". Si opféiere Hir. No genuch Grond zur Suerg.
  
  
  "Vläicht interesséiert dech Fra", mä Si virun, weist mir de Schiet vun engem Lächelns.
  
  
  "Kaum", versicherte Hir seq. "Et kann net halen eng Käerz virun dir."
  
  
  Op d 'mannst dat war d' Wourecht. Eng am ganzen gutt Erënnerungen un meng Vergaangenheet Bekanntschaft mat Ursula beinhaltete eng kuerz Paus am Schlafzimmer.
  
  
  Offensichtlech déiselwecht Iddi dozou koum dem Meedchen. Si lachte duuss, streckte sech iwwer den Hl a stéisst meng Hand. "Et ass welter, datt et eng Geschäftsreise, Nick".
  
  
  "Vläicht gëtt et net nëmmen Business. Nach kann ech d 'Kleeder ausziehen", sot ech.
  
  
  Während mir redeten, Si starrte nach ëmmer de Réck gefall an d ' Fra. Ih Stahl Gespréich intensiv. Si hat scho beschloss, datt d 'Barbaren gouf vun de Russeschen Agente, d' zougeschriwwen, fir déi d ' Instrument kafen Observatioun op Topcon. Mä wat ass mat de Fraen? Ech geduecht, datt net, datt d 'Barbara huet Si an d' Bunn ëm den Ënnerhalt an d ' Spiller. An erzielt, AXE o nen ernimmt, datt hien e italiereesen kapabele Mann war, ouni méiglechkeet Schwächen, ausser vläicht Vertrauen an dat, wat de Kommunismus war eng Saach vun der Zukunft. Ech Wetten, datt déi Dame war och e Spioun.
  
  
  Wann Dir mol driwwer nogeduecht, Fra zoufälleg blickte a meng Richtung. Ee Aen waren kal an aufschlussreich, mä de Bléck, dee ganz direkt. Dann ass Si nees goe d 'Opmierksamkeet op d' Mataarbechter vum KGB, a Si nees opgedaucht an d ' Diskussioun.
  
  
  Si schwéier d ' Wahrscheinlechkeet, datt eng Fra gouf Topcon-Vertrieder, datt no Observatioun war en Instrument, dat mir ename ginn ofhuelen. Awer mir gëtt gesot, datt de Chef Topcon iwwerhëlt d ' Instrument an den Zuch, fir ze verhandeln. Kann et sinn, datt dës Fra war sou en Super-Gehirn-eng starre Organisatioun, wéi Topcon?
  
  
  Wann et geschitt ass, geduecht ech, mat Hir méiglech sinn géif, kennen léieren faszinierende Dame.
  
  
  "Nick, Si beschloss, et dir ze soen iwwer eng Persoun, déi Hirer Sich. Ech kann net Si froen dech ëm Hëllef ze froen, wann et net op Aanhéicht mat Hinnen", - ass Ursula an mengen Gedanken. "Mir wollten superheld fünfundzwanzig Joer. Hie war an der furchtbarsten a Prähistoriker. Wann hien huet e Lager fir Krichsgefaangen a Polen, Si sinn, wie séier gestuerwen, vu sengen Hänn, waren erfollegräich, wéi Si, déi hien gefoltert. "
  
  
  . ;
  
  
  Däitsch Meedchen gedréint mech ëm a gesäit an d ' grouss Fënster nieft eis. Mimmo schlich усеянная Chalet Landschaft. Einrasten Uganks ënner dem Zuch war rhythmisch Farbton Hiren niddrege Stëmmen.
  
  
  "Grad zu Belgrad hu mir d' superheld no. Si sinn ëm eis erëm, d ' Reportagen gesinn iwwer superheld Carrière, genannt superheld Metzger - Belgrader Margit Metzger. Hien ass gläichzäiteg geféierlech an hinterlistig. Obwuel mir waren no drun, ze sprangen superheld net eemol , hie Weidergefuer, eis entgoe. Hien ännert d 'Nimm, d' Perséinlechkeet a souguer d ' Gesicht. Mir wëssen näicht iwwert de superheld, deen aktuelle Liewen, a mir wëssen net genau, wéi en elo ausgesäit. Mir wëssen, datt d ' Leit, déi mat him vertraut waren an der Vergaangenheet erëm superheld kierzlech zu Belgrad. Et gëtt dovun ausgaangen, datt hie mat eis an deem Zuch. "
  
  
  "Ech gesinn, datt et méi wéi nëmmen d' nächst Aufgab. Erfaassen superheld ass ganz wichteg fir Si".
  
  
  "Jo, dat stëmmt. Dat, wat hien gedon huet...", huet Si hält de Saz net. Hey, et war net noutwendeg, superheld Verschiddene.
  
  
  Si schluckte d ' Reschter vun Kaffee. "Mir ënnerstëtzen, d' Verbindung, Ursula. Et ass net ganz grouss Zuch. Hien well si, wann s de mech brauchs Si dir. Si sinn bewaffnet, net wouer?"
  
  
  "Jo."
  
  
  "Gutt." Si blickte iwwer de Gang an gesäit, datt d ' Barbara a Fra ginn zesummen.
  
  
  "Einfach", sot ech, ass no senger Posch e puer scheine op an setzen ih Sessel. Si huet sech. "Mir gesinn eis spéider".
  
  
  Lubjanka braunhaarige a goung no speisewagens. Si sinn de mozart bis zum Enn vum Feldzuch, an net zréck an d 'Coupé der Klass A. Et goung Hinnen ëm d' Maschinn erëm, séier duerch e Bléck op d ' Chinesen, fléisst mimmo. Superheld Gesicht war ungewohnt, awer hien schaute nach eng kéier op mech, wann Dir goung mimmo.
  
  
  Am hënnescht Deel vum Feldzuch war eng kleng Gebeier, an eng geheim Fra an d ' Barbaren sinn aufrichtig zu Hir. Si stoungen an hätten d ' Gespréich. Si virgesinn net mech, wann et war an Damp iwwer ih Réck. Si Gräift pro Minutt an huet jacken sinn déi kleng SCHEIBENBREMSE Ënnerstëtzt. Mat dësem Instrument, et kann sou einfach sinn, fir erauszefannen, wat Se soen. Ech goung mat Hinnen op d ' Plattform.
  
  
  De Klang ménger Laanschtflich war eng gedämpfte Bewegung vum Feldzuch, awer och ih Stëmmen. Et huet eng offensichtliche Toun, a Si gedréint huet sech ëm. D ' Fra blickte mech feindselig; Lubyanka mech opmierksam studéiert. Et schéngt, datt hie mech net erkannt huet.
  
  
  "Gudde moien", sot Si mat franséischem Jesse. "Et ass een exzellente mueres, net wouer?"
  
  
  Fra ongedëlleg gedréint huet sech Wee vu mir. Lubjanka murmelte: "Jo, e schéin morgen".
  
  
  Si gefrot. - "Wéi wäit fueren Se?" Si Effektiv sou, als wier ech d 'Gläichgewiicht verluer, an umklammerte de Handlauf der Géigend vun der Lubjanka, andeems Schlüsselbund op d' ënnescht Säit vum Geländers.
  
  
  Elo d ' Gesicht vun der Lubjanka war och feindlich. "Alles hänkt vun den Ëmstänn ass", sot hien. Hie wollt net, datt en Ugräifer gestéiert superheld méi wéi eng Fra. Hie War kal, adresséiert sech of vun mir an starrte op déi sech entfernende Spuren, hell блестевшие an der Morgensonne.
  
  
  "Elo, e gudden Dag", sot Dir zu Iech.
  
  
  Lubjanka nickte, ouni mech geprägte. Dir, gedréint huet sech ëm a goung dann nees eran. Wann et gefuer mimmo speisewagens, Ursula war net do. Si koum спальному dem Auto a goung a mäin Abteil Nummer dräi. Dann gammastronomie menge Anerer a war an versteckter nen klenger Grupp vu Empfängern. Et klickte an gedréint Zifferblad.
  
  
  Fir d ' éischt alles, wat ech hat, war statisch. Dann héieren d ' stetige klickt vun de Rieder vum Feldzuch an durchmischt mat him Stëmmen.
  
  
  "Fir ëmmer... joer-Instrumenter... maachen Si en Devis". Et war d ' Stëmm vun der Lubjanka.
  
  
  Méi wéi statesch, wéi eng weiblech Stëmm.
  
  
  "... D 'Instrument net preisgeben... wann mir zulassen, datt Si studéieren... awer et gëtt schéin Biller vun... a mäi Coupé, spéider".
  
  
  Dann d 'Stëmm vun der Lubjanka verabschiedete sech kuerz mat enger Fra, an d' Gespréich war domat um Enn.
  
  
  Si hob de Gruppebesetzung an hebräesch sech am Gepäck. Elo hunn ech keng Zweiwel. D ' Fra gouf vun engem Agente Topcon, a Si Saach mat dem Mistelzweig Лубянкой no dem Verkaf vun der geklauten Monitor.
  
  
  Awer ëmmer nach bleift sinn Korkenzieher ass: war d ' Fra am Zuch en, oder Si dowéinst mat engem anere operative Topcon, méiglecherweis de Kapp vun der Organisatioun, déi no der Vorhersage vum Jan vu Prizren no Manéier verschwonn. Wann et u Bord vun engem, vläicht war Si de Chef vun der Topcon. Op jiddwer Fall ass et wahrscheinlech net géif droen d 'Instrument bei sech, an d' superheld kann net eemol an Hir Abteil. Ech missen iwwerpréiwen, fir sécherzestellen.
  
  
  E leichtes Prais zervéiert gouf an engem Diner offen, ier mir no Mailand kommen. Et trëfft Ursula, a mir waren zesummen. Si geduecht, iwwer d ' Cadeau, dat Si sech leeschten kënnen, an engem Better op der ganzer Fächer. Mee ech hat keng Zäit, laang iwwer Sex denken. Et goung
  
  
  fir erauszefannen, an wéi engem Fach cursus honorum Fra Topcon.
  
  
  Si konnt seng Missioun ze erfëllen, wann den Zuch gehalen huet zu Mailand an Speisewagen ewech. Ursula kuerz aus dem Zuch ausgestiegen ass, fir e Bléck op d ' Passagéier, déi kommen, Strecken, Si Hir Been, an ech goung mat Hir. Grad wéi den Zuch am Begrëff war ze goen, gesäit Si, wéi eng Fra Topcon koum duerch d 'Türöffnung Statiounen TEN an den Dörfern ronn ëm den Ausbroch vum zweete vun de béiden Schlafwagen, d' Portosproduktioun vun Voiture 7, wou et gestoppt. Huet Si Ursula op der Plattform, a séier huet hien no Voiture 5. Se goungen an de Korridor, gesäit Si eng Fra, verschwanne am Abteil. Si ass duerch de Flur an uecht geholl, datt Si am Abteil betrueden, 4. Et goung an déi zwee enner vun der Maschinn an ass eraus op d ' Plattform. Héich dunkelhaarige Mann an de Fünfzigern, awer mat engem Jonken, mutigen Bléck - klëmmt an de Won; hien hat e Walkie-Talkie Hirer däitscher Mark, mä Si war roueg. Hien ass de mimmo mech kuerz кивнув, a goung an d ' Schlafzimmer. Si erinnerte sech, wat hie gesäit superheld am Gare zu Lausanne. Dann, wéi hien higaange war, koum Se nees duerch den Zuch an huet Ursula.
  
  
  Si huet d ' Persounen, awer nach net fonnt-Hire Mann. Si war rosen.
  
  
  "Si wëssen, wéi laang gëtt hien u Bord?" - Si gefrot, wéi mir zesumme kletterten u Bord.
  
  
  Hien reegt zu Belgrad, mee ech sinn mir net sécher. Vläicht ass hie sou wäit, datt mir hanner him hier sinn an an der Regel selwer net u Bord ".
  
  
  Mir hunn, wéi de Schreiwer vum Feldzuch op der Plattform an der Form cleaning Hir "SPIGELEE" - Scheif op e Staf, dee signalisiert d ' Descente vum Feldzuch aus der Statioun. Huet et eng kleng рывковое Bewegung, an den Zuch fiert weider. Vill Leit Gebidder mat der Plattform.
  
  
  Et war ganz no un Ursula. Si lege d 'Hand op d' Navigatioun. "Gleewen Si, Si hu geléiert, Hire Mann, wann Se gesinn dat superheld?"
  
  
  Si blickte op mech an dann op d ' Statioun, wann et schlich mimmo eis an op den Zuch. "Als SS-Mann am Drëtten Räich, hie war Blond. Hie gëtt wahrscheinlech ofgeschloen Si Hir Haare. Dann hat hien e Schnurrbart, awer hien ass vläicht Rasiert ih. Trotzdeem gëtt et Saache, déi Si sichen kann. Hien ass e Mann ongeféier denger Gréisst. Fréier huet hien den Hals Schramm war behalen vun enger Kugel. Dir verstoen, datt de superheld war et méiglech, Vyacheslav chirurgisch, awer ech kann ëmmer nach selwer " ze fannen ".
  
  
  "Et ass net sou, anscheinend, an dat ass vill méi."
  
  
  "Do ass nach eppes aneschtes. Hien verformt d ' Gelenk vun der lénkser Hand. Et gëtt schwéier z 'änneren".
  
  
  "Et ass ëmmer nach e wéineg. Awer ech wäert en A fir Mënschen, déi d 'ganz Zäit hält d' lénkser Hand an der Posch", sot ech scherzhaft.
  
  
  Ursula lächelte mech liicht. "Wann ech Se gesinn begéint, ween kann Dir, Nick, ech hunn d 'Hoffnung bedrunn bewegen superheld ausstellen, Hir Identitéit".
  
  
  Se geschengt intensiv ze ginn. Awer seng Hingabe un d ' Pflicht - net dat eenzegt, wat mech reizte.
  
  
  Si umarmte ee, an eemol gedréint huet sech ëm Hir Lëppsen öffneten sech liicht приоткрылись. Si, drückte géint Hir Lëppsen an äntwert.
  
  
  Si huet sech zu engem Moment. "Ech gesinn, ass Si ëmmer nach gär halen Hir Kollegen-Agente zu gudder Stëmmung", sot Si.
  
  
  Si uecht, wéi Hir Brüste géint den Pullovere, dat war Se. "Si kennen mech, ech mag et, wann all d 'lescht", sot ech.
  
  
  Si war e wéineg aufgeregt, vläicht e bëssen verwirrt, wéi Si reagéiert op de Kuss. "Ech muss goen an mäin Abteil, Nick. Mir gesinn eis spéider".
  
  
  Si lächelte liicht. "Drop zähle ech". Dann huet Dir eis eleng.
  
  
  Mir waren nees um oppene Terrain. Et war e sonniger Frühlingstag. D ' italienesch Landschaft gouf Wanken hellen Faarwen Hambierketonen Mohn a bloe Wildblumen. Venedeg war eis nächst Statioun leckt bis zum Owend, a Si wartete wëssen iwwer d ' Fra no Topcon, ier mir do ukommen.
  
  
  Et goung duerch d 'Fënster dagsiwwer, an deenen d' Attraktiounen ware wéi an der éischter an zweeter Klass. Den zweeten Deel vun der Klass war ценымногие bühnen a manner zivilisiert, wéi den éischten Deel. Am Abteil der éischter Klass goufen ausscheidende Dag, an op ville plazen op der ganzer haten Si задернуты Vorhänge fir d ' privat. Lues goung vun engem Waggonfabrik zum aneren, huet d 'Reisenden Leit, wann Se plauderten, hunn Kaarten, oder einfach nëmmen sëtzt an gedöst, sou datt d' Bewegung vun den Zich eintauchen an ih schlof. Op de leschte Fliger, ier Se nees schlafend gesäit шатенку. Si souz mat zwee Männer; eist odin ëm Si ronderëm war net Лубянкой. Odin ronn ëm de Männer war mat dem Radio, der mech vermësst, Zréck u Bord zu Mailand. Si souz an strickte, de Bléck aus der Fënster, a, wéi et schéngt, net bewosst eis eng Persoun. De Mann mat Radio gefall sech an déi italienesch Zeitung. En anere Mann, den dick, kahl, freudig Prais kaute, hat mat sech u Bord, an et huet geschengt, achtete net op déi béid aner. Et goung mimmo Coupé ier d 'Fra mech an uecht geholl, an ass fir d' Voiture 5. Dat war meng Chance no bannen ze kucken.
  
  
  ee Coupé.
  
  
  Si war eleng am Flur, wéi hien un Official Dag. Et klopfte eemol, fir sécherzestellen, dass d ' Haus net, eis Hir Komerode, eist Türsteher. Da séier d 'Schlass an ass en, Huet d' Dier hannert sech.
  
  
  Et war en typescht Schlafsack Fach mat dem eenzegen Bett mat enger Hand e klengt Zimmer an engem Nachttisch an engem Spigel op der anerer. Waren Regale fir Gepäck, wéi an de Won, an d ' Fra hat verschidden Anerer.
  
  
  Si fotograféiert eng Gepäck a Liest elo alles. Si huet näischt, Si hunn souguer Fotoen, déi Si vollek an engem Gespréich mat Лубянкой. Si hat Immigrant Pabeier, wou drop traditionel gouf, datt Si - Eva Schmidt, optimistisch, Schwäiz.
  
  
  Hatt enttäuscht am Gepäck. Et huet eng systematesch Durchsuchung schneiden, andeems Si duerch d 'Bettzeug an alles, wat Se kann verstoppen d' Instrument. Hien ass bal fäerdeg, wéi d ' Dier zougemaach gouf. Odin ëm zwee Männer, déi do Stoung, war den Chinese ass, den Dir virdru gesinn hat am Speisewagen. Mat him gouf d 'superheld Komerod no dem Prais, d' westlech Bierger, mat donkele рябым Gesicht.
  
  
  All ronn ëm d ' Eindringlinge Revolver gouf. An all Waff op mech geriicht war.
  
  
  Dir, lächelte Si. "Meng Hären, Si hu klopfen".
  
  
  Dunkelhäutigen Mann knallte d ' Dier zou. "Si wëllen Si kinnekräich vu groussbritannien an irland superheld elo?" gefrot hien de Chinesen.
  
  
  Elo ass wéineg ze änneren. Bei ih Pistoulen Schalldämpfer goufen. Wann mir erlaabt e puer Kugelen, déi keen baussenzeg vun schneiden net erfährt.
  
  
  "Sief net ongedëlleg", sot de Chinese смуглому an der Mathematik an an perfekte Englesch.
  
  
  Obwuel d 'Gesicht swarty war ronn, a seng décken Hals bedeckt Anhäufung vu Fett, seng Schëlleren Uganks staark ze sinn, an d' Hänn enorm. Ech hat keen Zweiwel drun, datt hien an der Lag ass, fir sech selwer suergen am Kampf.
  
  
  Dunkelhäutigen Mann war aarm a schwéier, superheld Liewen выпирал. Hie gesäit aus, wéi wann verbréngt vill ze vill fräi Zäit hunn wat ze drénken Huelen. D ' Aen an sengem рябом Gesichter waren no gepflanzt. Si spontan d ' superheld hanner dem Chinesen, als Géigner, wéi e lueser a vläicht manner intelligent, als superheld Begleeder.
  
  
  "Hu Se fonnt, wat Se wollten?" gefrot fir mech de Chinese.
  
  
  Dir, zuckte mat de Schëlleren. "Wéi dir mengt der, wat ech wëll?"
  
  
  "Rheuma dat ganz domm, Mr. Carter. Wann Dir beabsichtigen, ze dinn hat, wat s du net weess, wouvun Si gewiescht, Si kéint erlaben, zu mengem Frënd goen gleewen an Erschéissen Si."
  
  
  "Ech hätt bestëmmt net gewollt, datt dat geschitt". Si entfalten Hir Hänn mat de Handflächen no uewen. "Ech si mat eidele Hänn, wéi Se gesinn kënnen".
  
  
  "Vläicht, Eva Schmidt dréit Instrument", sot de dunkelhäutige Mann.
  
  
  "Et ass sécherlech méiglech. Wat denkt Dir driwwer, Mr. Carter?" - gefrot der Chinese.
  
  
  "Ech weess et net. Ech hat keng Entscheedung treffen Miss Schmidt. Onst kennen Se menge Numm?"
  
  
  "Et gëtt an eise Ënnerlagen zesummen mat Hirem Foto. Si wëssen, datt Si no drun, eng Berühmt ze ginn an eiser Regioun. Vun Hir hat gehofft, datt mir nach begegnen mat engem anere".
  
  
  "Är Dateien sollten ëmmer komplett wéi eis. Si huet versicht, Se ze fannen, wéi ech Se gesinn am Speisewagen. Si konnt net".
  
  
  De Chinese grinste. "An de westleche eropgelueden Dateien, déi net meng Fotoen un, Mr. Carter".
  
  
  Dat huet mir d ' Geleeënheet, doriwwer nachzudenken. Et huet superheld an eng Besonnesch Kategorie.
  
  
  Chinese Sel op de Rand vun der Koje Eva Schmidt. "Genuch Ausr mir, Mr. Carter. Hir bescheidener Mënsch. Si géif et vorziehen, sech net weider zu diskutieren. Si bevorzuge et, Si erzählten eis, wéi vill Si wëssen iwwer d 'Organisatioun, d' nennt sech selwer beschäftegt Topcon".
  
  
  Ech gesinn kee Grond et geheim halen. "Ganz wéineg", sot ech. "Ech weess guer net, ob d' Eva Schmidt Chef Organisatiounen oder nëmmen no engem Beschäftegt".
  
  
  "An der delle huet et eis ass, géint eis eppes aneschtes", - bemierkt Chinesen. Hien huet geschengt überrascht, datt hien hätt méi Informatiounen iwwer Topcon, wéi ech. "Fra Schmidt - net de Chef, mä et ass definitiv méi wéi nëmmen eng untergeordnet".
  
  
  Dunkelhäutigen Mann, прислонившийся zu Dag, unruhig beweegt. "Si soen Emus méi, wéi hie seet, mat eis", schimpfte hie fir d ' Chinesen.
  
  
  "Da gi mir verbaant ginn, superheld, et spillt keng Roll", erwiderte der Chinese säin täuschend freundlicher Stëmm.
  
  
  Hien faßte Si liicht d ' Been, fir an der Lag ze bewegen op all fir Männer. Ech hat net geplangt abgeschossen ginn, ouni ze versichen, fir d ' éischt ih verbaant ginn. Wann Dir huet Si un der Rei, Si gewielt begéint, dee leckt all.
  
  
  "Dech och net do sollt sinn. Topcon Instrumenter verkaf de Russen", sot Si dem Chinesen.
  
  
  "Si waren och superheld TB. Mir sinn net an Hotellen ze bezuelen de Präis ih. Mir beschloss, de superheld, amplaz,, dëst".
  
  
  Si geknéit, ier e sech liicht no vir, sou datt sengem Gewiicht zesummen goen mat enger Bewegung, fir sech virzebereeden
  
  
  werft Si sech zu dem Mann op dem Bett. "Du mengs, datt dësen Zuch kann wimmelt nëmmen sou vu allen Zorte vu Agente, déi hoffen, ze klauen, Geréit bei de Leit, déi geklaut superheld éischte ?"
  
  
  "Dat ass de Problem, datt Si, Kapitalisten, nennen fräien Unternehmertum. Dat weckt den Geescht vum Concours", - kichern, sot de Chinese.
  
  
  Dunkelhäutigen Mann nees d ' Wuert held. "Mir sollten besser mat him d' Handwierk leeën. Eng Fra kann zu all moment nees kommen".
  
  
  "A mir weider mat dëser, der aner mäi. Awer net all Dag hunn d ' Méiglechkeet, ze schwätzen mat engem amerikanesche moler a Prähistoriker. Aus wéi ville ménger Komerode ass een fräi fir ruffy seng Carrière, Mr. Carter? "
  
  
  Dir, zuckte mat de Schëlleren. "Ech sinn och en bescheidener Mënsch".
  
  
  "Si ware fir eis eng Nervensäge sinn. Wann Dir gewiescht, datt an de Besëtz vun Monitor a ofgeschaf Si, Si ka kréien d 'Lob vum Minister", - Stëmm boshaft sot de Chinese.
  
  
  Si geduecht, datt Si en schéinen koppel. Dunkelhäutigen Mann d ' verbaant mech direkt ëm Reine Ungeduld, an der Chinese interesséiert Bruecht, deen hie konnt kréien, zréck zu Peking mat mengem скальпом um Rimm.
  
  
  Mat der lénkser Hand vun der Chinese deit op senge Komerode. Dann hob hien riets Revolver. Hie war bereet, mech ze verbaant ginn, an net riskieren wollt. Hie plangt, datt Si béid всадили Kugel an mäi Kierper.
  
  
  "Ech hunn gelogen", sot ech.
  
  
  De Chinese zögerte, leet den Daum op den Ausléiser. De Mann den Dag fluchte. "Hien bremst, Sheng Zi".
  
  
  "Sheng-Tzu", geduecht ech, an eemol Speicherbank aus. Sheng TSE, de legendäre chinesesch Kommunistesch Agente, deen sou erfollegräich verstoppe Hir Identitéit, datt war méi wéi e Gespenst, wéi Fleesch a Blutt. Zu verschiddenen Zäiten gouf et héieren superheld beschriwwen, wéi den ale Mann; an anere Fäll sinn Si héieren, wéi d ' Leit a syrien, datt et keng Emus war eréischt drësseg. A keen ëm déi Leit net kannt superheld gutt. Si nëmmen flüchteg gesinn superheld anscheinend a verschiddene Maske. Well Ausfluss der Tatsaach, datt Sheng Zi geheimnisvoller Mann war, Bestoung doran, datt Mënschen, déi wussten, wéi et aussah, op der delle, haten eng lächerliche Gewohnheit stierwen vun engem gewaltsamen.
  
  
  D ' Aen vum Chinesen verengten sech nach méi, wéi den numm выскользнуло no UST superheld Gespréichspartner. "Narr", zischte hien смуглому Mann. "Ech hunn dech gesuergt, dass du ni benotzt Numm".
  
  
  Hien blickte mech un, en Ausdrock vum superheld Persounen war net méi manéierlech. "Elo, Mr. Carter, däin Doud wahrscheinlech wéi virdrun."
  
  
  "Hirem Vollek sollt wierklech brauchen dat Instrument. Si ginn sécherlech ass eng grouss Artillerie".
  
  
  "Kee Geschwätz", - spuckte hien mir, erzürnt iwwer d 'Tatsaach, datt d' superheld Satellitten e Feeler gemaach. "Du hues gesot, datt eis belunn. Erklär mir dat."
  
  
  "Ech war Gadget. Hien ass an ménger Tasche". Si beweegt seng Hand. "Ech zeige et dir".
  
  
  "Carter, Steck d' Hand nach eng kéier, an ech Durchsuche d 'Poschen vum Läich vum Mann", sot Sheng.
  
  
  Si verhäerte. Si bewosst, wat hie mengt all Wuert.
  
  
  Sheng huet eng Geste. "Prüfe superheld Poschen", sot hien a Mathematik op den Dag.
  
  
  Dunkelhäutigen Mann huet sech an der Bewegung, a fir e Moment superheld Kierper gespaart iwwersiicht Шэна, d ' Bewegung ménger Hand ze verstoppen, wann Si, drückte Si Stilett op meng Handfläche.
  
  
  Hien opféiere seng Hand an der Minutt ménger jacken sinn, an Hugo packte Si an steckte d ' Rasierklinge déck am superheld Liewen. Hien keuchte, seng Aen weiteten sech, wéi schmerzhaft. Hie gefall steil no vir, an hien packte de superheld op de Schëlleren, ze benotzen wéi e Schëld.
  
  
  Sheng geschéckz an mech. Et erstaunt swarty Mann, wann et packte superheld обвисшее Kierper. De Runs huet superheld ze sprangen, obwuel d ' Liewen verdämpen vun him nach virun dem fale vun der Kugel.
  
  
  Bäissen d ' Zänn zesumme, opféiere Hir Eigengewicht op der Hand zréck, geschleidert de Kierper beiseite Kojen a chinesescher Agente. Sheng ausgewichen. Fir de superheld vum Mënsch, de Wuesstem hie war iwwerraschend séier. Hien ass de Wee vun der Strooss, an de superheld-Kolleg op dem Bett zusammengebrochen.
  
  
  Sheng a wollt nees Schéissen. Si huet e Schrëtt zu him an héieren, wéi e Revolver mat Schalldämpfer superheld an der Hand ausgestallt Direktioun Kotteng. Si geknéit, ier e sech virun, dréien Si Hire Kierper no vir an no ënnen trieden an de superheld mat dem rietse Fouss.
  
  
  Superheld Ufank vum zweete Och huet mech verfeelt wéinst ménger Bewegung, an dann meng Beule, déi mech gelehrt huet, e Japaneschen Karate Meeschter, grausam virgeschloen Шэна an d 'Hand, d' Fanger ze brechen, an de Revolver geflunn duerch d ' superheld Hänn.
  
  
  Ier hien komme konnt, an sech selwer, huet, beweegt sech op him. Si reprochéiert d 'Faust an d' superheld rundlichen Gesicht an huet ugefaang superheld an de Kiefer. Hien keuchte an taumelte, war awer ze staark ass, fir de superheld war et méiglech, mat engem eenzege Runs besiegen.
  
  
  Si Gräift an d ' Jacke fir Wilhelmine. Si hat seng Hand op den Arsch Люгера, wann de Chinese gefall huet sech op mech. Hien hat virgeschloen mech offen Kinn op Runs, dat ausgebrach mir bal d 'genick an drückte mech op d' Bett.
  
  
  Verléieren d ' Gläichgewiicht, Hir gefall
  
  
  op de Réck vum feststehenden Kierper vum Satellit Шэна. Si überschlug sech, war nees op de Buedem a Gräift no der "Люгером".
  
  
  Zu där Zäit Sheng gammastronomie mécht d ' Dier. Erstaunlech séier huet hie sech am Flur, ier Hir Zäit hunn, datt Si d ' Spritzpistole am superheld Richtung.
  
  
  Si Stoung op an Eilte hanner him, opféiere eng hallef geöffnete Dier vun der Strooss. Шэна net ze gesinn war. Düstere Si, zréck am Abteil, Fra Schmidt. Et war den Kierper, mat deem et noutwendeg war, ze verstoen.
  
  
  Knallte d 'Dier zou, et hat d' Läich zum Fënster an virgeworf et Wee. Si gesäit flüchteg Kierper, катящееся de Abhang erof, ier den Zuch huet d ' superheld hanner sech.
  
  
  Si atmete schwéier. Si hob d 'Waff vum Dout an huet d' Waff Шэна um Buedem an der Géigend vun der Koje. Si reprochéiert ih, dann Schloss séier d ' Fënster an aufgeräumt am Abteil. Et ass keen Hotel, datt Fra Schmidt bewosst, datt ech do war.
  
  
  Meng Aufgab war schwéier, wéi wann Si huet sech an den Zuch. Et muss eng Sheng Zi. En Duell, deen Dir grad gemaach, fir eis net laanscht. Si war deen eenzege lieweg Agent vun der fräier Welt, dee bewosst, wéi hien aussah. Hie wollt net zulassen, mech laang ze droen dëst wëssen.
  
  
  
  
  De fënnefte Kapitelen.
  
  
  
  Et goung am Zuch zwéi vun engem Enn zum aneren an net chinesescher Agente.
  
  
  Zu där Zäit, wéi ech d ' Sich ofgeschloss, den Zuch hunn zwéi séier Stopps. Zi Sheng sprangen konnt op all um spaweck. Och hie konnt sech u Bord an no engem Fächer, an déi ech net begoe konnt, oder un engem Zitéieren anere Plazen. Ech konnt net drop hoffen, erfuerschen Si all déi Plaazen, wou een sech an engem fahrenden Zuch.
  
  
  Dir, fir e Moment seufzte an huet op. Sou oder sou, Si war sech sécher, datt en treffen mat Шэном erëm.
  
  
  An der Mëtt vum Bauches Dag Si trëfft Ursula sëtzt eleng am Abteil. Si war domat beschäftegt, Opzeechnungen an engem klengen Notizbuch, mécht d ' Handtasche erëm. Si gammastronomie mécht d ' Dier vum Abteils an ass en.
  
  
  "Gudden Dag, sot ech.
  
  
  "Ah, Nick! Setz dech. Dir just versicht ze bilden e Bréif u säi Chef. Si sollt soen Emus, datt bis elo d ' Frettchen ass mat eidele Hänn. Hir schéckt en Telegramm op Venedeg".
  
  
  Hir sel nieft Hire. Op all Säit Coupé war et no dräi Plüsch-Attraktiounen, deenen all mënsch fir Material ofgedeckt war mat engem schwaarz-Braun gemustert, déi et hat eng Aart emu europäescher Teeraum vum leschte Joerhonnert. De Coupé gouf an der glamourösen Zäite vun den Zich, wéi Kinneken a Prominenter hate sech am Orient Express. Iwwer de sëtzen waren grouss a kleng Gepäckablagen, op jiddwer Stöhnen iwwer Spigel a säitlech vun de spigele waren Biller vun Landschaften ROUTING.
  
  
  Ursula leet Hir Opzeechnungen an Hir Handtasche, an Si gesinn flüchteg an Automatik "Webley" Kaliber 22. Si hat gehofft, hey mussen net géint Hire Mann, mat deem Verkeeft. Hatt gesäit mech un, an d ' lescht verschwonnen aus Hirem Kapp.
  
  
  "Nick! Wat ass mat dir geschitt?"
  
  
  Si ass dem Mistelzweig Bluterguss am A, hat d ' Plaz, wou ech getraff Sheng. Si, grinste. "Ech entretien mat sengem Beruff".
  
  
  "Geet et dir gutt?"
  
  
  "Jo, mir geet et gutt". Ech war froh, datt Si war aufrichtig besuergt. "Sot mir, elo gëtt et keng speisewagens, mee ech dunn eng Fläsch Bourbon zu Mailand. Kommt zu mir an mengem Abteil, fir ze drénken?"
  
  
  Hatt gesäit mech mat Hire kale bloe Aen. Si bewosst, dass dëse Virschlag, a Se bewosst, datt Si den Hotel, fir Si bewosst. Si gebaut Hire Bléck erëm op sech bewegende Landschaft, déi sech elo mat der сглаживалась, wa mer méi no un der Adria.
  
  
  "Ech denken, du versuchst mech ze verführen, Nick".
  
  
  "Eis op jiddwer Fall", sot ech.
  
  
  Si verzog d ' Gesicht. "Du hues eis e bëssen verännert. Du gesäis net, datt ech schaff?"
  
  
  "Du muss dech jeemools entspanen".
  
  
  "Et ass net liicht maachen, wann Se выслеживаете e Mann wéi den Hans Richter".
  
  
  Et ass fir d ' éischt kéier ernimmt, den Numm vun der Persoun, vun deem Metzger huet. Si hunn dëst erkannt. Si Las iwwer d ' Рихтере, a wat ech Liest, war beängstigend.
  
  
  "Dat heescht, hien ass dee Si verfollegen. Si verstinn Hir Entschlossenheit".
  
  
  D ' Dier geet op an do souz eng Fra mëttleren Alters. "Sinn déi Plazen besat?" - gefrot fir Se mat engem briteschen Jesse, den Hiwäis op déi véier Plazen Services.
  
  
  "Neen, w. e. g, begleeden eis", sot Ursula.
  
  
  Eng Fra koum an huet sech op de Sëtz mir géintiwwer den Fënster an Ursula. Dier vum Abteils offen seling & ovi, duerch den Flur wehte eng kal Brise. Dann eraus, wéi Si sech huet, Si an d ' Stroh Posch fir Bündel stricken.
  
  
  "Angenehmen Dag", lächelte Si. Et war eng dënn Fra mat ястребиным Nues a kuerze ugeriet Hoer. An Hire Glieser war nëmmen der ënneschter Deel vum normale Lënsen - kleng Stécker aus Glas, déi benotzt goufen, fir d ' Aarbecht an foto.
  
  
  "Jo", net wouer?
  
  
  "Ursula an en internat.
  
  
  Ursula adresséiert Hire Bléck vum Strick op mech a lächelte. D 'Fra huet d' Strickarbeit net méi bemierkenswäert Si zu eis. Ech wollt grad nees ze schwätzen mat Ursula, wann am Abteil betrueden de Mann. Eis mat HEMA net schwätzen, an hie Sel um aneren Enn vum Abteils, op den Dag. Et war dee Mann, dee Si gesinn fréier mat Walkie-Talkie, dat hien nach ëmmer Ness. Hien huet Si nieft sech op de Sëtz, huet d ' Zeitung aus der Hand an huet ugefaangen ze Liesen. All kéier, wann Dir dëse Mann gesinn, hien Ness Radio, awer ni enthalen sinn.
  
  
  "Si wëssen, Wéini kommen mir zu Venedeg?" - Schauspillerinnen gefrot Ursula.
  
  
  Ursula versicht, besser ze erkennen, d ' Persoun mat der Zeitung. Elo gedréint huet Si sech zu Engländerin. "Ech erwarte ongeféier sechste oder spéider".
  
  
  "Oh, dat ass schéin. Mir all, natierlech, hunn do eppes ze Iessen, well et gëtt kee speisewagens".
  
  
  "Jo, op der Dot, sot Ursula. Si gesinn, wéi Hir Gesicht huet sech verännert, als ob Dir eppes erinnerte, an dann ass et séier schaute zréck ze erstatten mat Radio.
  
  
  "Ech mengen schrecklich unzivilisiert net schécken mat eis an den Speisewagen op dem ganzen Wee", sot de Schauspillerinnen.
  
  
  Elo Ursula starrte op de lénksen aarm vum Mann. Et ass och schaute an gesinn huet, wat Si gesinn huet. Knöchel den Ringfinger der Hand, an der Zeitung war, war grouss a nodosum. Mir tauschten Blicke. Dës Knöchel Matgeflu war den Hans Richter-Skala.
  
  
  Ursula konnt sech net gutt z ' erkennen superheld Gesicht, sou datt Si beschloss, ze hëllefen, hey. Si wartete, bis hien d ' Säit bensi, a Schwätzt mat him.
  
  
  "Verzeihen Si mir, Sir", sot ech.
  
  
  De Mann huet d ' Zeitung a gesäit mech un. "Ja?" Superheld Schwéierpunkt war wéi den Jesse Ursula. Hie war ongeféier sou grouss wéi ech an hat eng militäresch выправку. Superheld muskulösen intelligentes Kapp op den éischte Bléck geschengt manner wéi Hir Joer.
  
  
  "Ech gesinn, Dir hutt d 'Londoner Zeitung" sot ech. "Gëtt et differenzen Football-Resultater?"
  
  
  Superheld Bléck huet mech mat op Ursula, an elo nees zréck zu mir. Hie leet seng Zeitung a mech iwwerginn. "Ech si sécher, dass et gëtt. Dat heescht, et ass grad färdeg".
  
  
  Si musekstil de Bléck op senger lénkser Hand. "Merci", sot ech, an huet d ' Zeitung. Dir net gesinn Narbe op sengem Hals.
  
  
  Hien ass nees starrte op Ursula. "Alles an Uerdnung." Hien huet d ' Funkgerät a Stoung op. "Elo, wann Se mech elo entschuldigen géifen".
  
  
  Hie gedréint huet sech ëm an ass zum Abteil, a Richtung vun der schlafenden Autoen. Dir, gedréint mech ze Ursula: "Elo?"
  
  
  "Ech weess net", sot Si.
  
  
  Fra duerch den Duerchgank gehalen stricken a mat echtem Interessi héieren eist Gespréich.
  
  
  "Sou Hänn net sou vill", sot ech.
  
  
  "Neen", ageraumt Ursula. "Net vill".
  
  
  Si bewahrte. "Ech komme geschwënn nees".
  
  
  Séier ass duerch de Korridor deeg Trainer an d ' Richtung, wou de Mann ass. Et mécht hien en, wéi en въезжал an Voiture 5, den Auto, an deem d ' Fra fir Topcon. Et lount sech um Enn vun der Maschinn, während hien Schell. Dann a koum ëm d ' Eck vum Korridors. E Moment méi spéit héieren Si, wéi d ' Dier zougemaach gouf. Hien betrueden d ' Abteil, 6.
  
  
  Bis hien do Stoung, a seng Entscheedung getraff. Mäi Nächsten Schrëtt géint Topcon gëtt manner subtil. Et geet ze Eva Schmidt a Froen, wou versteckt e gestohlenes Instrument. Elo war den Zäitpunkt richteg. Et klopfte un d ' Dier a 4 ass e Coupé, mä et koum keng Äntwert. Si versicht et nach eng kéier, awer drinnen war alles steht. Fir ëmmer gëtt et méi spéit probéieren.
  
  
  Wann Dir nees an der Ursula, d 'Fra war nach ëmmer mat Hir diskutieren Dir d' Virdeeler vun Bahnreisen am Verglach mat de Spaweck. Ursula war froh, wéi hie mech gesäit. "Wëlle mir mol", sot ech. "Op de Plattformen vum schéine".
  
  
  "Vergiess Se net, dëst Iessen zu Venedeg", sot d ' Fra.
  
  
  "Net vergiess", sot Hir hey.
  
  
  Wéi mer goungen an de Flur, zu Hir gesot: "Näher, mir ginn an mäin Abteil".
  
  
  Hatt gesäit mech un. "Ausgezeechent."
  
  
  Wéi mir virun mengem Coupé, deen et an dräi Minutten vum Coupé Ursula, hien déiselwecht Auto, Si huet meng Jacke fir Hoteller, an Ursula starrte op de grousse LUGER an engem Holster. Duerno huet Si verloossen, Hir Gedanken.
  
  
  Si virsiichteg huet sech op de Rand mäin Etagenbett, a Si goss vun eis all e Bourbon. Si huet Hir mat enger liichter lescht. "Ier Se mech getränkt, Soën mir, datt dir d' Persoun fonnt hunn, mat deem Radio?"
  
  
  "Hien ass an den nächste Waggonfabrik", sot ech. "Coupe de 6. Wéi Dir denkt, Si hu Metzger?"
  
  
  "Ech gesinn keng Narbe", sot Si.
  
  
  "Neen. Awer de superheld Körperbau gëeegent, superheld a Alter och".
  
  
  "Ech weess et net, weess et einfach net", - sot Se lues. "Ech hunn d' Gefill, datt et eis Leit, ech wëll awer net déi falsch verhafte Mann".
  
  
  "Dann hues du nëmmen eng Alternativ", sot ech. "Du wäerts
  
  
  versichen, ze fannen am superheld perséinleche Besëtz, eppes, dat gëtt Hir Identifizéierung positive ".
  
  
  "Jo, du hues Recht", äntwert Dir. "Ech muss versichen, an d 'superheld-Coupé".
  
  
  Si seufzte. "Lauschtert Dir, ech si ganz gutt. Loosse Si mech durchsuchen superheld Coupé".
  
  
  "Du hättest net gewusst, waat opzepassen ass, Nick".
  
  
  Si geduecht, kuerz no. "Gutt, gi mir zesummen".
  
  
  Si lächelte. "Et ass besser sou. Si kënnen net vollstänneg Tauchen Si an d ' Aufregung."
  
  
  Si huet e Schwedesch Bourbon. "Mir kënnen elo goen", sot Hir hey, umarmt Hir Navigatioun. "Eis Leit, oder ween och ëmmer et war, grad zréck am Abteil. Hie bleift do eng Weile. Mir mussen waard superheld".
  
  
  Blo Aen schauten op mech, an Si huet e Schwedesch Bourbon. Si huet d ' Mysteriéis an Hiren Hänn, an huet misse beiseite. Et Sell sech op de Rand vun der Koje an ass ee vun sech. Dann küsste Si laang op d ' Lëppsen ee, a Si äntwert. Si küsste ee Hals ënner de blonden Hoer, aus no ausgebrach an den Atem klauen. "Entspann dech", sot ech.
  
  
  Zu där Zäit, wou ech fir d ' nächst Kuss, huet Si sech mir hingeben. Si hob Si op d 'Been, a mir ugefaangen ze plakeg ausdoen, net schwätzen eis d' Wierder. Duerno waren mir op dem Bett, eis Kierper relatioune. An Hirer Kehle virgedrongen, agréabel roueg Geräusche. Hiert Fleesch war waarm op meng Berührungen.
  
  
  Si hat Hir Hänn ee Broscht. Aen Ursula zougemaach goufen. Si gesäit, blinkte wéi Hire wäissen Zänn. Si stöhnte an huet mir eng Umarmung mat der rietser Hand hanner dem Genéck. Dir, museschen Hir zittern an héieren Si Keuchen, an du koum Se, e lescht huet an de Wénkelen Hirer rta.
  
  
  D ' Rieder vum Feldzuch krachten ënner eis, an de Won huet sech reiwungslos. Et war en exzellente Moment, an eis e ëm ons erëm wollt net ënnerbriechen superheld Positioune.
  
  
  Endlech, Ursula stéisst meng Sticks. "Et war schéin, Nick".
  
  
  Si lächelte hey, bei Rheuma. "Dat ass besser wéi d 'stricken am Abteil".
  
  
  Wann mir huet sech un, Si gammastronomie de Vorhang den Fënster. Mir waren an der sumpfigen Landschaft an der Géigend vu Venedeg.
  
  
  "Elo, am Hibléck op d' Coupé, sichen mir wollten..." sot Ursula.
  
  
  "Loosse Si mech iwwerpréiwen Si Hire Mann, an all joer, ob hien do nach".
  
  
  Dir, schlüpfte an de Korridor an huet him an engem Coupé, dat hat de Mann mat dem Walkie-Talkie.
  
  
  Hien gammastronomie mécht d 'Dier, wéi Si sech Hir, a fir e Moment virgesinn mir gläiche sech an d' Aen. Si fiert Fort ze goen, a goung mimmo him a béid enn vum Won. Dann, gedréint huet sech ëm gemaach, datt Si dir zurückblicke. De Mann Stoung ëmmer nach an der Diir an huet mech.
  
  
  Eis Aen gefeiert sech nees. Superheld Bléck war rami, trotzig. Duerno koum hien zréck am Abteil an knallte d ' Dier zou.
  
  
  Eng Sich, déi Hir virgeschloen, Ursula, am Moment ausgeschloss. Doriwwer eraus, dëse Mann huet geschengt mir suspekt. Wann et war den Hans Richter, dëse Budget war wonner. Fir ze vermeiden, Gefaangeschaft sou laang, wéi dat gedon Richter-Skala, huet de Mann huet säi сверхосторожным, stänneg wachsam, misstrauisch géintiwwer allen. Wahrscheinlech auskannt huet hie mat enger Pistoul an der Hand.
  
  
  "Sécher war et d 'Richter-Skala", geduecht ech. Ursula mußte sichergehen, well et Hiren Job. Hey brauchen Beweiser superheld richteg Identitéit, fir hien ze verhafte, keen erfolleg. Awer fir all praktesch Zwecker, et huet geschengt, hie war Metzger vu Belgrad. Dës verformte Knöchel an vorsichtige Verhalen vum Mann überzeugten mech.
  
  
  Wéi Si Stoung um Enn vun der Maschinn, koum Eva Schmidt, erinnerte mech, datt ech eng eegen Aarbecht, an datt Si, sou schéngt et, ass de Schlëssel zu Hir.
  
  
  D ' Fra huet eng mimmo mech, an Dir Duft gefaange ee brass, déi ganz feminin. Dir, starrte op Hir Been, wéi Se ass duerch den Flur. "Net schlecht, geduecht ech.
  
  
  Mat dem Openthalt op den Dag vu sengem Abteils, Hatt gesäit mech un alzette evaluieren Bléck, a fir d ' éischt kéier, wéi Se gesinn huet, ee. Klickt gammastronomie mécht d ' Dier a goung eran.
  
  
  Si ass zréck zu Ursula a gesot hey, wat d ' Persoun, déi Si dachten Richter ëm, ëmmer nach an der Halle an der superheld-Coupé. "Versichen Si iwwerwaachen superheld Dier. Ech wëll eege kleng Grënn", sot ech, andeems "LUGER".
  
  
  "Wat fir en Geschäft, Nick?"
  
  
  "Verschidde Leit nennen et d 'iwwerzeegung".
  
  
  Et klopfte un d ' Dier vun Eva Schmidt, an et direkt gammastronomie mécht ee. Si gesäit überrascht ze sinn. "Wat wëlls du?" - gefrot fir Se mat engem däitschen Jesse.
  
  
  "Si", sot Hir hey. Si opféiere Dir séier an Huet d ' Dier hannert sech.
  
  
  D ' Fra gesinn huet mech virsiichteg, mee et ass definitiv net war um Rand vun der Panik. "Et gëtt besser Méiglechkeete kennen ze léieren", sot Si.
  
  
  "Et ass méi wéi e Spa-Uruff, Eva".
  
  
  "Wann Se Polizist, ech hunn näischt ze verstoppe. Wann Dir e Dieb, ech hunn e bëssi wat Wäert ze klauen".
  
  
  "Nëmmen e elektronisches Instrument, dat Hoteller, Si hätten большон Zuel vun de Regierungen", erwiderte ech. "Loossen eis d' superheld hier.
  
  
  Si weess, datt Si Agent Topcon. "
  
  
  "Wat ass Agent Topcon?"
  
  
  "Ech weess och, datt Si am Gespréich mat engem KGB-Agente. Hoffen Dir d 'Instrument verkaufen Sowjetunioun".
  
  
  "Wat fir ee KGB-Agent?" sot Si. Si huet ugefaangen ze kléngen, wéi граммофонная Plack.
  
  
  Dir, erkannt, was ich brauche, fir Si ze iwwerzeegen, datt ech weess, wouvun ich spreche. Si sot: "Ech héieren vun odin no empfänken Hir Gespréicher mam Russesche. Superheld heescht Lubjanka. An eise eropgelueden Dateien gëtt et superheld-Fotoen".
  
  
  Si kniff d ' Aen zesummen. "A wien sidd Dir, vun der CIA?"
  
  
  "Ech sinn op ih-Aarbecht".
  
  
  "Erträglich gewiescht, Hier versich, eppes ze verkaafen Russen. Wéi Si mir vorschlugen, mech opzehalen?"
  
  
  "Elo, et gëtt e verstoend Wee. Et kann dech verbaant ginn".
  
  
  Eva Schmidt net zitterte. "Net an engem überfüllten Zuch, dat kanns du net. Du bluffst".
  
  
  Si beweegt seng Hand, Haarnadel an huet mir an d ' Hand. "Wéi vill backronymer Si sech a ligaen. Dir schonn ëmbruecht, e Mann an deem Zuch. Et kann liicht maache Si et mat de béiden".
  
  
  Hire Kapp ass bleich ginn, a seng Aen nervös метнулись déi graziéis Klinge vun engem Messers. "Monitor Nee, an dësem Fach".
  
  
  "Wou hunn Si et an der Halle?"
  
  
  "Kann ech Iech net soen. Wann Dir sot, mäi Vollek hätt mech liewen".
  
  
  Meng Hand sëlleche zu Hir. Mat enger schnell Bewegung Schnëtt Dir de Knapp op Hirem Kleid, huet et zu Buedem falen an rollte.
  
  
  "Mat dem selwechte Succès kann et sinn, dir den Hals, vum Eva".
  
  
  Si keuchte roueg. Hir Aen nach dem Knapp. "Ech hu keen Instrument. Et verhandle nëmme mat de Russen".
  
  
  "BOSS Topcon an der Halle den Zuch, net wouer? Si Agaangen, iwwermëttelen Emus Offeren KGB".
  
  
  "Nëmmen eng Vorsichtsmaßnahme. Si wëssen, wéi et ass. Et gëtt niemanden méi, wem een Vertraue kann". Et schéngt, wéi Eva Schmidt war unperturbable Sënn fir Humor.
  
  
  Dir, hey grinste a refuséiert sech an Dag Coupé. "Wann de KGB setzt de richtege Präis, Hire Chef kënnt vun der Decken a gëtt vun der Monitor. Dat ass sou ee Plang?"
  
  
  "Si net verhënnert et e emu ze erfëllen ass. Keen gëtt jeemools superheld net gestoppt".
  
  
  "Ech spezialisiere mech op déi nei", sot Hir hey.
  
  
  Dann ass een op dem Flur gedréint de Attackéiert a staark opféiere d 'Dier, klopft mir d' Gläichgewiicht.
  
  
  Eva Schmidt reagéiert sou, als ob Si jalousie dëser Entscheedung. Si virgeschloen mam Fouss, an d 'Ferse huet mech fir d' Schienbein. Вонзив mir d 'Schëller an d' Broscht, packte Si mech mat zwou Hänn um Handgelenk, an meng Hand op allen Natiounen.
  
  
  D ' Fra huet Runs bei den Experten. Si géif ausgebrach mir den aarm, wann et net goung zesumme mat him, berauben ee Leverage, noutwendeg Entschädigung fir meng überlegene Kraaft. Si umarmte ee fräi Hand um Hals a sou ganz Legitimitéit ee hanner dem Kapp, datt Si spottete, als ob Hiren Erfolleg.
  
  
  Si hob d ' Stilett aus a stéisst Si op Hiren Hals, dann adresséiert hie sech ëm, fir ze kucken op der Dier.
  
  
  Et war keen well.
  
  
  "Двинься nach eng kéier, sot Si, Ewe-Sprooch, an där Ausflug fir dech riwer".
  
  
  Si héieren op, sech ze wehren. Se huet, wéi d ' Dier Coupé, dat sech elo war offen, zitterte liicht vun der Bewegung vum Feldzuch.
  
  
  Errechen, fir d ' Fra hannert sech, Si iwwerpréift de Korridor. Déi geschätzten Kollegin Eva verschwonnen.
  
  
  "Si erwaarden Firma. Ween war dat?" Si gefrot .. FF
  
  
  "Russesch. Du hues superheld erschreckt".
  
  
  Si knallte d ' Dier zou. "Ech hunn de Verdacht, datt Dir lügt, an Dir verpasst grad en treffen mat dem Topcon".
  
  
  "Wann deem esou ass, dann hues du Gléck. Hien hätt dech liewen".
  
  
  Et war den Ufank eng zweet kéier, wéi Se mir gesot, wéi unfehlbar war e geheimnisvoller Mann. Entweder hien huet bei der Bewunderung fir d ' Kollegen, oder Eva perséinlech interesséiert Iech. Et erinnerte mech un dat, wat sot de chineseschen Agent, wann prahlte. Hie sot, datt d 'Eva net war d' Directrice vum Topcon, awer et war definitiv net einfach e weidere Um.
  
  
  "Bréngt mir alles iwwer de Kerl, Ewe. Fang op mat sengem Numm".
  
  
  "Du душишь mech. Si kann net schwätzen".
  
  
  Et ass e wéineg lockerte säin Attackéiert, a Si dankt mer fir d ' Service. Si geduecht, Zänn an meng Hand.
  
  
  Et gëtt e puer Saache, géint déi Si net widerstehen kënnen. Odin ëm Si ronderëm - en déiwe Iwwerrascht schaarf Zänn, a bei Eva geschengt, waren d ' schärfsten.
  
  
  Si fluchte an huet ee.
  
  
  D ' Fra erholl huet sech vu mir an entsat op вязальным Anerer, deen, wéi ech gesinn huet, hat Si an der Dag-Trainer. Si neigte Oberteile, Bléck an de kär.
  
  
  Si virgeschloen ee vun de Bund. Mir hate op d ' Bett gefall. D 'Eva huet mer Si Agefaangen an erfolleg an d' Aen. Mir rutschte op de Buedem, an et allen Natiounen virgeschloen a krut am Zil. Si museschen vum meescht übelkeit verursachenden Schmerz.
  
  
  "Schneider", sot ech. D ' Ofstëmmung an all. Meng Gedold war um Enn. Si virgeschloen ee dengem Kapp staark
  
  
  
  a säin Zil première um Buedem op. Nees trëfft seng Hand, a Si schrie, wéi Se ëm d ' Eck ee Lëppsen Dee Blutt.
  
  
  Si sattelte hien an drückte him Hire nackten Oberschenkel an mengem Réck. Hir Kleid war opzedeelen am Kampf, an Si konnt gesinn, Deel vun enger Broscht. Iergendwéi gesäit Si sexier wéi jee virdrun, awer ech war net an der Stëmmung fir intime Matcher.
  
  
  Eva d 'Hand op de Mond an d' Blutt op nen. "Доннерветтер!" Si spuckte. Awer an Hiren Aen war net ze staark Angscht.
  
  
  "Wann dir d' Iddi, datt ech dech net töte, well Dir eng Fra sidd, werft Si Si fir de Kapp".
  
  
  Hir Hugo hat virun säin erschrockenen Aen, dann glitt d ' Klinge ënner dem Kinn hey. "Ech wäert net méi dir ze drohen. Dir maacht et einfach".
  
  
  "Ech waarm Horst Blücher. Méi wäert Iech net soen, och wann et bedeiten mäi Liewen. Si vermëttelen net den superheld. Awer wann Se setzen wëllen géint d 'russesch Maschinn, et wäert d 'Wuert Horst".
  
  
  Si geduecht, datt ee Moment doriwwer. Ech hat keng Molerei zu Bar ze bezuelen, fir dat Instrument zréckzeginn, awer Eva, anscheinend, Mistel ass gemengt, wann gesot, hie géif säi Liewen, fir säi Chef ze schützen.
  
  
  Hatt Gräift nom вязальному Tarsipedidae, gitt an hien, an ass d ' "Beretta geholl gëtt". Si steckte d ' Pistoul an der Minutt, fir ganz sécher ze goen.
  
  
  "Si hu mat deem Horst muss ganz gemittlech sinn".
  
  
  "Hien ass ee Genie. Sinn Si ganz bewundere".
  
  
  "An nach eppes, haalt d 'Suen"
  
  
  Eva stéisst d ' Oberlippe, déi Si geklaut Rückhand. "Jo, mir sinn Amateuren. Et ass eng ronn ëm d 'Grënn, wouduerch Si wier fir hien gestuerwen".
  
  
  "Meng Regierung bereet sinn, en Devis ze maachen zréckginn Monitor. Si huet sech w. e. g no eegenem Ermessen Mathematik".
  
  
  "Ech wäert gesinn, wat hien ze soen hat".
  
  
  "Wann Dir et rausfinden?"
  
  
  "Ech huelen un, datt den Owend hunn ech Rheuma".
  
  
  Si kommen vum Däiwel, Si huet sech op a refuséiert sech schwéier un de Rand vun der Koje. Si museschen, datt Horst kaum eng Chance, de Köder ze schlucken a klammen Si op der Freifläche. Awer ech hunn et an de Fernen Plang, an der Hoffnung, datt Eva féiert mech zu him.
  
  
  Baussen um Flur geduecht, datt Si, net geduecht, datt ech. D 'Wahrscheinlechkeet war, datt d' Eva an der Lag, Kontakt mat Horst ouni mäi wëssen, an hien nëmmen vorgehabt, mech ze maachen. Dann hunn ech fir скальпом gëtt an e grousst Gewehr Топкона, an dem chinesesche Killer. Et war keng sou Perspektiv attraktiv.
  
  
  
  
  D ' sechste Kapitelen.
  
  
  
  Ursula et net méi.
  
  
  Huet Si a weider gesinn Se d ' Dier vun der Persoun, déi, wéi mir ugeholl hunn, war Hans Richter, Nazi-Optiker numm Metzger. Si war net um Enn vum Waggons, wou Si D ' lescht gesinn, an et war eis zu sengem Abteil, nach zu mengem.
  
  
  Si geduecht, datt sou eng zielstrebige Meedchen, wéi Ursula, net huet, géif säin Amt ouni gudde Grond. Sollt, Si gesinn, wéi de Mann am Abteil, a beschloss, him ze Follegen.
  
  
  Mat dem Openthalt Männer virun der Dier, et klopfte. Ech krut keng Äntwert. Et schaute de Flur laanscht. An de Won betrueden vun de Reesender mat engem lescht Kapp beweegt sech zu mir. Wou Hir superheld gesinn? Dann erinnerte hie sech. Fréier an der Aart, wéi hie souz an der Maschinn vum selwechten Dag, wat an Eva Schmidt an de Mann, den mir kucken d ' Riichter fir.
  
  
  Et mecht Spaß begrüßte mech. "Wéi leeft d' Rees?" Wann Dir gesot Emus, datt alles gutt geet, geet hien nickte an Kriegskameraden Geste virgeschloen mir op d ' Schëller, an dann weiterfuhr.
  
  
  Si Rang kuerz mat sech, an der Droite, wann hie verstoppt [änneren / Quelltext änneren. Hire Panzer am Abteil, während keen do war, an d ' Durchsuchung, déi am Hotel Ursula. Jee fréier Si fäerdeg säi Betrib ass, ëmsou éischter Se stoppen, Si fillen sech verantwortlech fir no.
  
  
  Iwwerschaimt friem blouf stoen. Hie gedréint huet sech ëm. "Kënnt Dir ënnerschrëften dir Korkenzieher?"
  
  
  "Jo."
  
  
  Hien huet d 'Hand, déi sech mat war an d' Jackentasche. "Mir Vertrauen, wann Dir sot, datt haalt ech e Revolver?"
  
  
  "Ech weess net, firwat hues du gelogen mir iwwer dës Saache." Si war beandrockt superheld schauspielerischen Fäegkeeten. Hie gesäit fröhlich wéi en Tourist. Hien hat souguer eng Kamera op engem Gurt ëm den Hals.
  
  
  "Ech verrate Iech drop vir, iergend een wëll mat iech schwätzen. Dat ass alles, wat mir wëllen, - e klengt Gespréich", sot hien.
  
  
  "Dann ass d ' Waff net néideg".
  
  
  "Vläicht net, mä ech sinn léiwer virsiichteg sinn. Et gitt ëm eng kuerz Streck hannert iech. No genuch, fir ze Schéissen, mä net no genuch, domat du sprangen ech an. Wann s du dech benimmst gutt, mir verstoen eis schéin".
  
  
  "Ech versich, zesumme mat allen", sot ech. "Wou solle mer goen?"
  
  
  "Einfach Dréi dech ëm a Fang op ze goen. Si wëll ech soen, Wéini een stoppen muss".
  
  
  Si benahm sech anständig an huet déi Befehler aus. Mir war et interessant ze gewuer, wien geschéckt de superheld hannert mir.
  
  
  "Gutt. Bleiwen Si", sot hien, wéi mir d ' Zimmer betraten den nächste Won.
  
  
  Si mécht eng Paus am Réckbléck.
  
  
  
  Mir waren an der Géigend an der Géigend mat privaten Abteil. Si héieren, wéi fröhlich de Mann gedréint de Schlëssel am Schlass.
  
  
  "Elo kënnen Se sech umdrehen a ginn am kär", sot hien.
  
  
  Si huet d ' Befehler aus, bis hien am Abteil. Dann gesinn Ursula a verréckt.
  
  
  Meedchen liegend op dem Bett. Si war komplett nackt. Mat nakh schossen a schluss d 'Kleedung iwwer d' Coupé. Si atmete, awer Si war beweegung.
  
  
  Net d 'Opmierksamkeet op d' Pistoul, Dir, gedréint huet sech zu Hirer Geiselnehmer. Et entsat hannert him. Meng Hand Schloss sech op seng Kehle. Si virgeschloen him d 'superheld iwwer d' Mauer vum Abteils, придушив. "Wat hues du mat Dir gemaach?"
  
  
  Dann d ' Dier hannert mir sech. Si héieren awer net mat zäiten gedréint huet sech ëm. Mach Schlagring trëfft mech am Ouer an virgeworf sech op de Buedem.
  
  
  Si versicht aufzustehen, konnt et awer net. Dir, museschen, wéi meng Hänn ausstrecken, den Réck ze kehren. Dann huet een fesselte meng Handgelenke seidenen Schnur, mat Leichtigkeit ass d ' Bande.
  
  
  Superheld d 'Hand virgeschloen mir op d' Schëller. De Mann, dee mech gesattelt, fir Schnürsenkel änneren / quelltext änneren, gesot: "Maach dir Keng suergen Meedchen. Ee nëmmen gekierzt".
  
  
  Si erkannt an dëser Stëmm frohe Camper.
  
  
  Mengen Sehstörungen lues kloer. Si gesinn d ' Zéiwe vun engem Mann, dee Stoung den Dag. Op nen waren deier Schirinowski schwaarz Leder Ballettschuhe. Et ass kloer, hie war dee, deen mech подколол. "Nettopai eraus, ween hien ass", sot hien Mr. Spaß.
  
  
  Duerno goung hien op d ' Dier, ier Hir Zäit hunn, e Bléck op säi Gesicht.
  
  
  Wéi sech d ' Dier hannert dem Mann an schwarz Schuhe zougemaach, Mr. Fröhlich gedréint mech ëm. Hien strahlte ëmmer nach, wéi Willkommens-President vum Comité. "Wéi ech scho gesot, kann dech net kinnekräich vu groussbritannien an irland, wann du wäerts dech zusammenreißen".
  
  
  "A wat ass mat deem Meedchen?"
  
  
  "Ech verstinn Hir Suerg. Si ass schéin. Awer mir hunn gesitt, wie Se ass. Dofir Hieb hien Hir ausgezogen a versicht Kleedung an hat ee".
  
  
  "Wéi vill hues du dat gewuer?"
  
  
  "Seq Organisatioun stellt sengen Agente Personalausweise. Fir estestvenno, et dem Mistelzweig superheld op sech".
  
  
  An dësem Fall Bestoung de Problem vun der Verbindung mat der geheime politescher Ursula vun der Agence. Si befolgten all bürokratischen Gewohnheiten, déi méiglecherweis geféierlech fir d ' Aarbechter op de Schéinste.
  
  
  "Hunn Si och en Ausweis?" gefrot fir de Mann fröhlich.
  
  
  "Net Hir gesot.
  
  
  Si hat gehofft, datt wann ech d ' inga superheld ze schwätzen, laang genuch, et kann setzen superheld gekonnt an Aktiounsradius vum kap Verde. Da konnt et ufänken, e komplett neit Spill mam Ball mat senger Einreichung.
  
  
  "Si zwee zesumme wandert duerch den Zuch, Dag versicht, duerch aner Leit am Abteil. Wann Se net schaffen, als Partner, wéi erklären Se dat?"
  
  
  "Schneider, sot ech, du kanns net fir sech selwer den néngjärege milton sirotta?"
  
  
  "Neen, Se ass faul". Hien huet fir der Posch nach e Stéck Schnur. "Ech wäert dofir suergen, datt et iech schwéier, sech ze bewegen". Hie geschéckt leet seng Äerm ëm meng Knöchel mat engem Seel, versicht, net ze fänke superheld unvorbereitet. Ech hat keng Chance, e gudder Runs.
  
  
  Am Flur Mann hat déiselwecht Vorsicht zweifellos, gebuer Erfahrung. HEMA géif hien eis war, huet hien kannt d ' Spielregeln.
  
  
  Schwéierpunkt Mr. Gestanen war en däitschen, wéi bei Eva Schmidt. Wéi bei Ursula, wann anscheinend fir dës Grënn. Et war net de Schlëssel fir d ' Erschließung superheld Zougehéieregkeet zu iergendenger Organisatioun. An der bewegung Spy-Mail-Adress бизнесявляется Säit zimlech Deeler ännere sech, Fachleit vun alle Nationalitéiten zur Verfügung stinn, fir d ' Astellung fir all Clienten, an, wéi et kloer geschengt, Dobäi huet et sech erausgestallt, falsch.
  
  
  Zum Beispill, Assistant Sheng Zi Chinesen war d ' selwecht, wéi de Frank Sinatra.
  
  
  Souwäit Si bewosst, Mr. Fröhlich schaffen kéint op wen Se wëllen, vun Topcon zu DDR-Intelligenz. Et kéint och säi Kolleg Hans Richter, Persoun, déi Ursula verzögern huet.
  
  
  Si konnt just sécher sinn, datt hien net geschafft huet un AX a ganz kloer Grënn oder zu Peking. Wann d 'superheld hunn d' chinesesch Kommunisten, Sheng Zi dobäi gewiescht wier, a wahrscheinlech schonn anerer sprooch liesen kéint sinn.
  
  
  Hien huet meng Been an zuckte dann liicht mat Hinnen, testen Si d ' Stäerkt vun Hirer Aarbecht. Gefreet, hat hie sech op. "Elo, wann et eis passt, kënne mer eis ënnerhalen. Bréngt mir alles iwwer dech".
  
  
  "Vun Ufank un? Elo, et gouf gebuer an de Vereenegte Staate vun Amerik..."
  
  
  "Hues du vill ze vill mëss Witze", warnte hien mech.
  
  
  Hien ass fir Bett an schaute op d ' nackten Ursula, déi sech mat der verbonnen war un Hänn a Pedal, hien awer e Seel, a wat mech. Hien blickte no uewen, fir sécherzestellen, datt ech gesinn hanner all Bewegung superheld, dann express schnippte mat dem Fingernagel nom aneren ëm d ' Brustwarzen vum Meedchen, déi sech bewusstlos.
  
  
  "Ech wäert net versichen, Opstellung fir dech erëm Äntwerten. Dat wier ze spaweck. Wann du mech net wëlls, wien 's de bass, et schaff un engem Mädchen".
  
  
  Ech konnt net verstoen, wat ech krut, d ' verstoppe vun Informatiounen. "Ech bekomme Commanden vun enger Organisatioun mam numm AX. Mäin numm ass Nick Carter".
  
  
  "Hiren Numm an den Numm vun Hirer Organisatioun, déi mir vertraut sinn. Awer ech verstinn net, firwat Si Meedercher a schaffen zesummen".
  
  
  "Kann et net gleewen, awer mir sinn nëmmen al Frënn, blickten engem Zuch".
  
  
  "D' Meedchen spürt e fréieren Alliéierten. Se ass och vu fréieren Alliéierten joen?"
  
  
  "Net ganz. Mä wann Dir наткнусь op engem, et wëll einfach net küssen superheld a béid Sticks".
  
  
  "Et hätt net geduecht, MR Carter. Op jiddwer Fall muss ech ginn". Hien schaute op d ' Auer geholl an ass méi séier zum Dag. "Gär de Rescht vun der Rees."
  
  
  Dir, gesäit, wéi d ' Dier zougemaach gouf, an héieren dat klickt vum Schlass. Dann Coupé berouegt. Si blickte op. Net Gepäck haten eis, eis Kleedung, d 'nahelegen, datt sech d' Unterkünfte waren domat beschäftegt, en Passagier. Vläicht huet Mr. Gestanen war de Jimmy, an hie gewielt d ' leere Bett, halen eis gefaangen.
  
  
  Si war überrascht, datt hie stellt seng Froen an huet eis ungeschoren. Awer ech wollt mech net beschweren. Mäi Problem Bestoung doran, datt mir hei rauskommen.
  
  
  "Ursula", sot ech. "Waakreg Op, Ursula".
  
  
  D ' Meedchen huet sech net vun der Plaz. Si schlich un d ' Bett beweegt sech lues a ungeschickt. Dann Hir, kniete a Geschwat nees mat Ursula. Hir Wimpern erzitterten liicht.
  
  
  Et war en schéinen Bild, frisch a verführerisch. Dir, geknéit, ier e sech virun a stéisst mat der Zunge Hir Brustwarze. Et war en op der ganzer Méiglechkeeten, déi Si aufwecken.
  
  
  Ursula instinktiv lächelte. Dann beweegt Se sech op der Koje. Hir Aen flogen op. "Nick!"
  
  
  "Iwwerraschung", sot ech.
  
  
  Si fingerte nees Hir Brustwarze. Si hasste änneren.
  
  
  "Elo ass net d 'Zäit dofir", - Schalt hien mech. "Wéi kënns du heihinn?"
  
  
  "Ech hat e untersetzter Mann. Lustiger Kerl mat enger Kamera ëm den Hals. Wat denkt Dir?"
  
  
  "Ech hat Voiture Coupé an 5, während Si Besorgungen gemaach, wéi wier et fir eis war. De Mann an d ' luucht gaangen aus. Wéi üblech, dréit seng schrëfte Walkie-Talkie. Hat hien et sou eilig, datt ech mir sécher war, datt hien am Begrëff war, lächerlech ze treffen, de beschloss, dorop opzepassen, datt hien geduecht, datt sou wichteg. Hien muss mech bemierkt. Hien huet mech duerch e Won, wou souz dëser lustige Kerl mat Kamera. Si mussen ausgetosch Signaler an iergendenger aart a Weis. Zwou ëm Si ronderëm lockte mech an eng Fal op der Plattform. Si war gezwongen, informatiounen ze kommen. Dann mir an d ' Ouer geschloen hunn ".
  
  
  "Ech gesinn do d' perfekte Gans argonauten, awer du bass nach ëmmer a gudder Form".
  
  
  Ursula errötete e wéineg. "Si hu mech benachteiligt".
  
  
  "Dat géif Hir e Wee fannen, dat zu verdienen".
  
  
  "Versichen, sech op d' Saach konzentréieren. Wat sollen mir als Nächst maache?"
  
  
  "Ich laß mir wat afalen", versicherte Hir seq.
  
  
  Si geduecht, iwwer d ' Evenementer vum Dag. Eppes méi gefall an der Plaz, a mech geärgert, datt ech kann et net verstoen.
  
  
  Si versicht, d ' Schlussfolgerungen ze positionéieren an enger logëschen Reiefolleg. Mann mat Radio war Richter, der flüchteg Nazi Ursula. Hien hat verformte Knöchel, wéi bei Richter, an hien benahm sech wéi e Mann, deen gewinnt ass, z ' entkommen. Dann, wéi hien Ursula héieren huet, war et fir estestvenno, datt hien versichen gëtt, fir erauszefannen, wien et. Hien gesäit de mech mat engem däitschen Meedchen.
  
  
  Richter-Skala première fir mech, während Si gekämpft mat dem superheld Komplizen, Mr. Fröhlich. Hie war et och, dee gesot Mr. Gestanen wem meng Perséinlechkeet. Awer firwat esou en virgaangen Mann, wéi Richter, huet léisen Korkenzieher Ärem Partner? An dësem Fall, firwat Richter gereest mat engem Kolleg, vun der geschengt, war e erfahrener Agent? Kann sinn, Här Riichter war och an der bewegung Spy-Mail-Adress бизнесявляется.
  
  
  "Näher, Ursula, a loossen Se Plaz fir mech. Et wäert mat dir schlofe am Bett", sot ech.
  
  
  "Nick!" - beleidigt Si. "Net elo."
  
  
  "Du hues falsch interpretéiert, Schätzchen. Et wäert leien um Bett, fir ze versichen, Iech d 'Handfesseln abzunehmen".
  
  
  Mir sinn an engem Spill Réck an um Réck, an huet mat Hirer enker Arithmetik un de Seeler, déi elo vun Hir. D ' Aufgab war sou schwiereg, dass ech verfluchte Mr. Spaß eng hallef dose mol.
  
  
  "Nick, firwat Si umgezogen ass ménger Kleedung?"
  
  
  "Net nëmme wéinst dem Betrëfft, obwuel hie fein ass. Mr. Fröhlich d 'durchsuchen Hir Kleedung".
  
  
  "Ass auswiel geschitt, während ech Fort nokautirovali?"
  
  
  "Näischt dergleichen, wat 's de fanclub", lachte ech.
  
  
  Wann Dir развязывал Arithmetik, meng Hänn vun zäit zu Zäit betraff hunn nackten Réck an Gesäß Ursula. "Bei dëser Aarbecht gëtt et e puer zousätzlech Virdeeler", sot Hir hey.
  
  
  "Si hu, datt vun engem Dag, wa Si wollten mech, Nick?"
  
  
  "Dir Ausweis. Richter weess, wien s de bass."
  
  
  An dësem Moment gesäit Si d ' Kamera aus, Mr. Spaß. Hien
  
  
  
  
  huet superheld am Abteil.
  
  
  "Wat ass geschitt?" gefrot Ursula.
  
  
  "Hien huet meng Kamera".
  
  
  "Du mengs, datt hie sech nees hannendrun?"
  
  
  "Net an dësem Liewen", sot ech. "Der Mann, der sou virsiichteg ass, net vergisst sou eppes wéi Kameraeinstellungen".
  
  
  Neen, nëmmen wann hien net am Begrëff war, et ze vergiessen.
  
  
  Dir, d ' luucht gaangen vum Bett a fält op de Buedem. Hir подкатился ze Digitalkameras, well et war den Schnellsten Wee, fir dohin ze kommen.
  
  
  "Ursula, idee aus dem Bett, mam Réck zum Fënster, an heben Si d 'superheld". Si gesot.
  
  
  No genuch Gebaut. No ménger Tonu Stëmme Si bewosst, datt et net noutwenneg ass, Zäit probéiert ze verléieren. Si héieren, wéi Hir nackten Féiss stießen sech iwwer de Buedem.
  
  
  Se louch op dem Bauch a änneren / d ' Kamera aus den Nächsten Géigend. Wann Dir Recht hat, riskiert Dir Och offen an d ' Gesicht, awer näischt domat ze dinn.
  
  
  "Ech gesinn keen Zäitmiessung Instrument an ass net höre d' ticken, awer ech denken, datt am kär e Sprengsatz".
  
  
  "Dee Mann huet e superheld mat Virgesinn?" sot Ursula. Elo war Si am Fënster.
  
  
  "Wéi hie gewuer, wien' s de bass, firwat Hans Richter Scheide dech am Liewen? Et gëtt dovun ausgaangen, datt dëst Fach gëtt eist Graf, Baby".
  
  
  Si héieren d ' ootme schwéier Ursula. Si хваталась fir Fënster, zerrte superheld.
  
  
  "Här Lustig schaute op seng Auer, ier Dir eis verloossen. Si muss dovun ausginn, datt hien besichen de Timer, andeems Si op den Hiewele un Digitalkameras. Et kann ausgeschaltet superheld, wann huelen d ' Kamera, awer de Risiko gitt ech en ".
  
  
  Si adresséiert sech un digital Kameraen mam Réck an packte Si mat zwou Hänn fest. Et schwitzte. Ech sot Ursula, awer ech geduecht, datt, wann de Gesprongen fonctionnéiert, wann Dir umziehe Kamera, op d ' mannst mäi Kierper et kann en Deel vun der Explosioun, a méiglecherweis Hiert Liewen retten.
  
  
  "Géi Wee vum Fënster", sot Hir hey.
  
  
  Si decidéiert mäin numm sanften Stëmm, huet sech dann, an hie Stoung op.
  
  
  Keng Explosioun.
  
  
  Si, entsat un d ' Fënster vum Zugs. Si wollt net riskieren, Reiten, um Buedem. Si, gedréint huet sech mam Réck zum Fënster, refuséiert sech zu him an virgeworf d ' Kamera an Hir Hänn gefesselt waren.
  
  
  Den Zuch am tunnel gleewen, an hie gesäit Ursula un, a mir lächelten gläiche sech, an dat geschengt eiser Erliichteren.
  
  
  Dann hörten mir eng Explosioun vun der Navigatioun. Et war wéi Explosiounen Handgranate op der anerer Säit vum Hiwwel.
  
  
  "Ech sinn froh, datt Se gesinn hutt, ass dës Kamera a verstanen hunn, wat et ass", sot Ursula.
  
  
  "Jo, nach e puer Minutt, an mir wieren explodéiert".
  
  
  "Et deet mir Leed, Nick. Wéinst mir däi Liewen a Gefor. Richter elo versicht, eis béid zu verbaant ginn".
  
  
  Ursula gesinn huet nëmmen d ' Spëtzt vum Eisbergs. Hans Richter an superheld vum Generolleitnant Här Fröhlich eng Minoritéit darstellten Umgebungen Mörder, Reesen an deem Zuch.
  
  
  
  
  D ' siwent Kapitelen
  
  
  
  Zu där Zäit, wéi den Orient-Express gehalen zu Venedeg, war et mir, d ' Hänn fräi ze Ursula. Si losgeworden Seile ëm d ' Knöchel an huet e puer grondleeënd Gezei, ier Se mech loszubinden.
  
  
  "Net schei sinn", - поддразнила Hir seq. "Bis elo kenne Si alles iwwer dech."
  
  
  "Neen, Nick. Du weess nëmmen, wéi ech aussehe. Mann weess ni nëmmen iwwer d 'Fra".
  
  
  Mir sinn op der ganzer Abteil, an vermischten sech mat Bléck ronn ëm den Zuch d ' Quantitéit. Ursula Eilte, Sandwich, an Si huet dat Amt, deen et erlaabt mir, den iwwerbléck iwwer d ' Persounen, déi eppes bedeuteten fir eis zwee.
  
  
  Si net gesinn, Hans Richter superheld a Partner, an et net, sot Sheng Zi, en Agent vun der chinesesch Kommunisten. Si gesäit flüchteg Eva Schmidt. Wéi a Ursula, et entwéckelt sech Sandwich.
  
  
  "Eva", ausgeruff ech, wéi Si gaangen mimmo mech a goung erëm zréck zum Zuch Service Iessen an der Hand.
  
  
  Si blouf stoen. "Dir huet mer Zäit bis haut Owend, du erinnerst dech?"
  
  
  "Ech wëll nëmmen gucken, Stëmm, alles."
  
  
  "Ech mell mech bei Horst an ech wäert Hir Noriicht iwwer den Interessi un de Monitor. Awer tret 'net an de Kontakt, bis ech sécher war, datt de Moment d' passend. Mat anere Positioune, ech wäert net ze offenbaren superheld, d 'Perséinlechkeet ze Iech oder soss begéint, ween kann, mech z' observéieren ".
  
  
  Duerno huet Si zesumme mat der Quantitéit, a ageriicht seng Opmierksamkeet op Ursula, déi sech ëmmer sech mir vun hannen, mat eise Sandwich.
  
  
  "Ech hu geduecht, datt' s de versuchst, en aneren ze fannen Spielkamerad, "sot Si," bis ech héieren eng Passage no dengem Gespréich. Wien ass den Roger?"
  
  
  "Nëmmen e Mann, dee well Se onbedéngt léiere. Erënneren Рихтере, Baby".
  
  
  Geschwënn Orient-Express gefuer vun der Statioun an déi Richtung, an déi koum. Fir nees no Osten ze zéien, den Zuch huet misse zréck op d ' Festland iwwer e Staudamm. Et ass hell ginn, wéi "Express" hat op двухмильной der Strooss, an mir virgesinn hanner sech schillernde giel Downey Lichter laanscht d ' Küst: Aarte vu Venedeg, déi um Mier schwaarz.
  
  
  
  Dann eng Moolzecht Ursula gesot, ech Wëll nach eng kéier zuschlagen der Provënz Gansu Riichter. "Loossen eis probéieren superheld Coupé. Wann hien do ass, laurent säi. Wann net, mir обыщем superheld Saache, an gesitt, wat hien vorhat".
  
  
  Richter-Skala war et net an ech war net überrascht.
  
  
  "An der tëschenzäit weess, datt Se eis net liewen. Hat eng Explosioun, déi et net war".
  
  
  "Nick, mengs du, sinn superheld verluer?"
  
  
  "Goung hien net op der ganzer Feldzuch zu Mailand", sot ech.
  
  
  Si d 'Schlass op, a mir betraten d' Abteil Metzger.
  
  
  Hir gedréint huet sech de Iewescht брылев. Gepäck hat zwee, an eng Louche um Buedem an net an den Regalen. Si huet e Anerer, a Ursula Gräift nom aneren. Dann, wéi mer virgesinn Schlässer aus dem Anerer, déi mir ih virsiichteg öffneten.
  
  
  An der Posch, déi hien durchsuchte, huet et näischt reliéist, mä do war d ' Taschentuch, deen huet definitiv net an der Mathematik, bei deem Si den Radio. Hien hat e liichter Duft vu sportler, d ' geschengt mir onsécher bekannt gemaach. Si Huet d ' Posch a gehollef Ursula uweisen aner. E Moment méi spéit hob e Blat Pabeier.
  
  
  "Kuck dir dat op, sot Si. "Hie plangt, zu Belgrad". Et war e superheld Fahrkarte.
  
  
  Et grunzte. "Et gëtt Iech net vill Zäit".
  
  
  Dir, schaute Si an d ' Eck vum Quaders un, ënner der e puer Hemden a fënnt e puer Packungen Zigaretten europäesche. Si Uganks eng speziell Mëschung. "Lieb de Fondue", sot Si, andeems mir Ursula eng ronn fir Verpackungen.
  
  
  Si huet mech bei der Gefëmmt an blickte op de Stécht. "Hans Richter rauchte eng Besonnesch Mark belsch Goungen. Dat ass meng Mark".
  
  
  "Du muss probéieren ze gräifen superheld zu Belgrad, wann et herauskommt op der ganzer Feldzuch".
  
  
  "Jugoslawesch Autoritéiten hunn versprach ze hëllefen ze gewannen Richterskala verantwortlech gemaach. Et wäert ih treffen eis um Gare mat e puer Polizisten an Zivil".
  
  
  "Wëllt Dir net léiwer eng Terroruschléi eleng?" Si gefrot.
  
  
  "Hien muss lebendig gefaange geholl", sot Si. "Wann Dir mir eng dëser Nazi-Schwäin, Si hunn Angscht, datt d 'Blase emu Gehirne".
  
  
  Setzen alles, wéi et war, an ass zum Abteil. Ursula ass a mäin Abteil, d ' Zäit ze Strecken, bis Si hunn no грохочущему zum Zuch.
  
  
  Mir hunn zu Triest en dann Venedeg. Fir néng hu mir drësseg ginn an Poggio del Corsa op der jugoslawesch Grenz. Si beschloss, datt, wann d 'Eva Schmidt net Kontakt mat mir duerch d' Zäit, Si géif ëlo ufänken, Si ze sichen.
  
  
  Et goung zréck a mäin Abteil, an der Hoffnung, datt Eva trieden mat mir do. Huet hey, superheld, Zimmer, wann Se ze schützen, sot Horst Блюхеру, wat ech wëll d ' Participatioun un Auktionen op Satellitten-Monitor.
  
  
  D ' Entreprise wartete op mech, mä et war net Eva Schmidt oder Hire Frënd. Ivan Lubjanka, der Sicherheitsbeauftragte, refuséiert sech op mengem Bett louch, den Kinn an der lénkser Hand de Kapp. A senger rietser hat hien eng Pistoul .455 Webley Mark IV mat Schalldämpfer.
  
  
  "Tretet een", sot hien.
  
  
  Si Huet d ' Dier hannert sech ze denken, datt ech sollt virgaangen sinn.
  
  
  Lubjanka huet sech op d ' Bett gefall. "Du bass also Nick Carter. Du gesäis net sou steil".
  
  
  "Ween huet iech gesot, datt ech cool? Hir kisa".
  
  
  "Wann Dir gewusst, datt dir fährst mat mir am Zuch, Carter, Si wier gewiescht, fir dech ze gesinn, wéi fréier."
  
  
  Et grunzte. "Wann Si gedon hunn Charme, Si géif mech erkennen, wéi Se opgetruede mech an de Speisewagen. Dir kennt Iech".
  
  
  Hie gesäit mech gereizt. "Si wësse jo, wat muss ech dech verbaant ginn".
  
  
  Hir сгорбился. "Wozu dann d' Mühe?" Si gefrot. "Dir hutt wahrscheinlech nach ëmmer verbaant mech."
  
  
  "Ech koum net, fir ze Roulette", sot hien kategorisch mat engem staarke Jesse. "Ech koum informatiounen, wéi den eenzege Client, an ech wëll, datt et sou bleift".
  
  
  "Wat ass mat de Chinesen?"
  
  
  "Ech wëll d' Entreprise mat engem Rivalen fir de mol" gouf, äntwert hien mëll.
  
  
  "Wann Se dat maachen, hu Si d' Kierper iwwer de ganzen Zuch. Si mussen doriwwer nachdenken". Si Stahl net versichen ze schnappen, Hugo, well hien bewosst, dass déi Barbaren net ginn mir Zäit.
  
  
  "Ech hunn doriwwer nogeduecht", sot hien. Hie setzt sech aus dem Bett. Hie war e puer Zoll méi kleng wéi ech, an ech gesinn, datt de emu ass guer net gefiel. "Gi mir mat iech goen bis zum Enn vun dësem Feldzuch, Carter. Mir ginn ganz virsiichteg. Op dem Wee wäert et datt d ' Waff an der Posch, awer e gëtt sech dir an der Wirbelsäule. Wéi dir wësst, e Och an d ' Wirbelsäule ganz schmerzhaft. Sou hoffen ech, datt Si näischt dummes dinn ".
  
  
  "A wat geschitt um Enn vun eise schéine Spazéiergang zesummen?"
  
  
  "Maach dir keng suergen, et gëtt ganz séier".
  
  
  "Wéi villen vun iech".
  
  
  "W. e. g. Du kenns elo mat mir". Hien winkte mir eng grouss Pistoul, an Hire
  
  
  erkannt, datt, wann dat Déngens gedréit, an ménger Broscht e Lach, grouss genuch, datt e Mann konnt an no ramme Faust.
  
  
  Dir, gedréint huet sech ëm a gammastronomie mécht d ' Dier, an der Hoffnung, datt Dir um Flur schlecht wier. Awer keen war well. Si goung an d ' Diele, a Barbara koum mir. D ' Pistoul hält sech nach ëmmer virun him, awer soulaang Si hie gesäit, gestouss hien ass e superheld-Minutt jacken sinn. Si konnt gesinn, wéi wéineg weltrauman aus ënner dem Stoff, a konzentréiert sech op meng Navigatioun.
  
  
  Hien Huet d ' Dier vum Abteils an nickte mir, datt ech mitkomme. Dir, gedréint huet sech ëm a beweegt sech lues gleewen duerch d ' Halle. Den Zuch ratterte an schaukelte ënner eis, mä net genuch, fir d ' Gläichgewiicht ze stéieren ginn. Hien hält sech tëscht eis ongeféier dräi Schrëtt, sou datt ech konnt net einfach, z ' erreechen.
  
  
  Mir kommen elo zum Enn Voiture 7 an de mozart op der Plattform tëscht him a 5, wou sech d ' Coupé vu Eva Schmidt. Mir hu missen duerch zwou Koppele vu Dieren. Laanscht dem zweete Won, Lubjanka Shell, d ' selwecht hannert mir, Dir huet e Schrëtt.
  
  
  Seng heftege Bewegung knallte d 'Dier zréck an d' Lubjanka. D 'Dier virgeschloen superheld a verléiert d' Gläichgewiicht, a fält op de Buedem vun der Plattform. Awer hien verluer de Revolver. Hien geschéckz hat, wéi hie gefall ass. Déi éischt Schutzbrille d 'Glas den Dag, gouf vun no a bal gefall an meng Schëller, вонзившись an d' hölzerne Verkleedung hannert mir. Ertönte Ufank vum zweete Och, mee hien huet net eemol zu mir ass.
  
  
  Wann d 'Barbaren goung op d' Plattform, schnappte sech Hir Wilhemina. Mein Och trëfft an der Metall-Buedem-Plattform nieft dem присевшим Russesch, отрикошетив fir hien erëm, ouni hien ze treffen.
  
  
  Barbaren nees d ' Feier ageweit, nodeem hien de Türpfosten, deen hie benotzt fir de Schutz. Dann, wann Hir koum hanner der Dier, hien Eilte zréck duerch d ' Dier vun engem anere Won. Si gesäit superheld Last Minutt an huet et gepackt, Squeeze-out nach zwee Schëss op люгера. Eng Schutzbrille Lubjanka première an d ' Schëller, an ech gesinn, wéi hien dunn op de Buedem an en aneren Auto.
  
  
  Et War e laange, leerer Moment, wéi d ' Rieder ënner eis laut klapperten. Dann gesinn Se hob d ' Hand mam Revolver. Lubjanka séier geschéckz hat an ech, awer Wild net getraff hunn. Dann gesinn huet Si, wéi Zil superheld floppen um ënneschte Rand vum Fensters. Et geschéckz hat, verfeelt awer d ' Zil. Duerno goung hien Wee an staffelen de Flur laanscht, d ' féiert zum aneren Enn vun der Maschinn. Wahrscheinlech, huet hie sech ze flüchten an d ' Wonnen ze lecken.
  
  
  Et virsiichteg op seng Säit huet Plattform séier an maschinn den Abgrund an huet d ' Positioun an der Géigend vun der anere Dier. Schëss huet et net méi. Hien, gesäit eran, awer Lubjanka war nirgends ze fannen. Vläicht ass hien do huet mir eng Fal ze stellen.
  
  
  Si gammastronomie mécht d ' Dier, fir e bessere Bléck drop werfen. Näischt. Et schéngt, datt d ' Barbaren wierklech ass. Si goung lues zu de Won, hält d ' "LUGER" viru sech. De superheld net do war. Dann bog ëm d ' Eck an superheld, zum Beispill, an zwou Dritteln vum Philosophers duerch de Flur. Hie gedréint huet sech ëm, säi Kapp verdunkelte sech virun Fantasy an Enttäuschung, an huet zwou ungenauen Och op перезаряженного Revolver. Séier hockte, an Kugel-просвистели iwwer mengem Kapp.
  
  
  Si fluchte virun sech hin. An dem Moment, wou d ' Barbara rannte de Flur laanscht, nach eng kéier op hie geschoss. Mä d 'Bewegung vum Feldzuch, mer d' Aen verdierwen, a Si wier bal donieft ass och geflunn. Dann Russesch fir d ' Eck verschwonnen, ouni duerch den Won.
  
  
  Anscheinend keen héieren déi gedämpften Schëss. Op der ganzer Abteil, keen koum. Wann Dir krut déi zwee enner vum Waggons an de Plaz, wou de KGB-Mann an den exil no Aart, Dir, gesäit, datt den Zuch einfährt an Poggio del Corsa.
  
  
  An dësem schnell Haltestelle Barbaren net kommen, sot Si. Hie wëll net, datt d ' Autoritéiten erfuhren superheld Verwundung. Hie konnt net erklären, wat geschitt ass. Ausserdeem emu ass nach ëmmer noutwendeg war, ze iwwerwaachen, datt hie versicht hunn Agente kafen Topcon am Zuch.
  
  
  Puer Männer an Uniform ass mir duerch de Flur. Enger war en zuch-Machinist, en anert iwwerall. Mir waren an der Géigend vun der Grenz, an eis iwwerpréift.
  
  
  Et hat e falsch Ausweis, den Se duerch Sondereinheiten AXT. De Zollbeamte nickte, an Si mat dem Direkter Ritten weider.
  
  
  Den Zuch huet Vitesse, sécher ënnerwee a Richtung Югосальвии. D ' nächst Statioun gëtt géint Hallefnuecht op Повке.
  
  
  Si geduecht, datt den nächste mengem Fall gëtt de Besuch zu Eva Schmidt. D ' Fra mußte hien, ween seet Lubjanka, datt ech probéiert, Se ze kréien-Satellitte-Monitor.
  
  
  Si versicht Coupé Eva, mä Si war net do. Nees d ' Schlass op an ass mat Люгером an der Hand. Et war keen well. Hien decidéiert, datt, well et d 'Coupé war déi eenzeg, déi et hätt, wem d' Nummer, meng gären Géigner ginn d ' Duerchféierung vun der Konferenz anzwousch.
  
  
  Si ass zum Abteil a goung zréck zum Day-Autoen, déi ganz Zäit op der Sich no Lubjanka.
  
  
  an der Schmidt - an och wollt Шэна, well hat ech mengen Grënn ze gleewen, datt hien ëmmer nach u Bord, an eng Juegd op ménger Haut.
  
  
  Meng Sich ëmsoss ass. Eis en, ëm Si ronderëm war et net. Si huet sech suerge gemaach, datt vläicht, Si sinn alleguer iergendwéi un der Grenz krich.
  
  
  Dann ass den Zuch fiert an der Gare e Bier. Bier ass eng Provinzstadt, louch op der Kräizung vun ville jugoslawesch Bahn-Linnen. Station primitive - graues laangt Gebai, an deem an der Nuecht e wéineg Lichter. Do, an den Bierger war et kal. Wann den Zuch gehalen huet, shell nieselte Reen.
  
  
  Si huet mat enger ronn ëm d ' AUTO-Plattformen ze gesinn, kënnt een. Op der Plattform publizéiert véier Persounen. Dräi ëm Si ronderëm waren d ' Passagéier, déi sech decidéiert hunn, e Snack an бутербродной, Kaffee an am noen Enn vum Bahnhofsgebäudes. De véierte, deen Si eréischt bekannt gouf, um Gangart, gouf Ivan der Lubjanka.
  
  
  Eis ni Bléck zréck iwwer d 'Schëller, Eilte duerch d' Lubjanka d ' Bahnhofsgebäude op déi däischter Strooss hannert him. Si zögerte fir e Moment. Dat ass vläicht eng list, fir meng Opmierksamkeet abzulenken, während Schmidt Blücher a sinn op engem anere Computer. Mee ech hat déi Chance notzen. Dir, e Fouss op d ' Äerd, a Si koum Лубянкой. Hien huet vläicht geklaut Monitor.
  
  
  D 'Barbaren si schonn am gaang, d' gro Gebai. Si Eilte hannert him, an der Hoffnung, datt den Zuch net verloossen, ier hien erëmkomme soll. Schwaach beliicht Empfang an roueg war bal eidel. Lubjanka war - muss hie schonn abgereist ass, fir d ' Gebai ronderëm.
  
  
  Et staffelen un d ' Dier no baussen an schaue duerch den donkele Bürgersteig baussen. De liichte Reen gemaach d 'Gesicht - d' Nuecht war kal, erbäermlech. Nirgends ze gesinn eis Autoen, mir Fußgänger - nëmmen Gro Stein-Zäune, gro Gebai an Reen. Lubjanka ganz verschwonn.
  
  
  Ech muss entscheeden, ob Si ginn fir Лубянкой an vergiess huet Si den Zuch, Schmidt a Блюхере, oder zréck un de Bord, wann Si sinn nach ëmmer do mat geklauten Baugrupp.
  
  
  Et war eng erzwungene Entscheedung, well ech keng Zäit hat - dësen Zuch Wee sollt sinn, an zéng oder fofzéng Minutt. Wann Si huelen déi falsch Entscheedung, et wäert dohin goen, wou ech ugefangen hunn, déi Hirer Sich no Monitor an ech kann souguer verléieren superheld fir ëmmer.
  
  
  Am Moment Hir Krankheet huet d ' Wiel. Si gedréint huet sech ëm a Eilte zréck duerch déi schwaach beleuchteten Statioun op der Plattform. D ' Lichter vum Orient-Express erstreckt sech laanscht vun Uganks virun mir. Den Zuch gesäit aus wéi eng Oas vun der Zivilisatioun an dëser schwaarze urszen. Dir, schaute a Richtung vum Restauranten a gesäit am kär méi Persounen, sitzende Tassen waarme Kaffee oder Téi fir de graffen Holztischen. Jugoslawischer e Kand, dat an d ' Bett leeë muss an dëser Stonn, beweegt sech op dem Dësch mat enger Mysteriéis dampfenden Tees. Op nen war eng wäiss Schürze, an lackierte Ballettschuhe. No der Besichtigung vum Gesichts Käufer an dofir suergen, datt keen ëm Si ronderëm sinn ech net vertraut, Si goung an d ' Herrentoilette. Mënzen et, geduecht, hien, wou ass de Lubjanka an ob hien en deal mat dem Monitor.
  
  
  Wann Dir, adresséiert sech zum goen, an uecht Si e Mann, am stoen an der Dier - menge ale Frënd Sheng Zi. Hien grinste liicht, an an der rietser Hand hält e Revolver. Et war eng Smith & Wesson .44 Robert mat engem grousse Schalldämpfer.
  
  
  "Mir treffen eis eng leschte kéier, Mr. Carter, sot Sheng. "Eist Russesch nach bequem huet den Zuch, a wéi Si Los sinn vun dir, ech hu keng aner Konkurrenten".
  
  
  Si gesinn d 'Pistoul, an d' superheld d ' Hand, mat der Pistoul. "Nach net verstoen mat sech selwer Блюхером". Si uecht, datt deen eenzeg Helleg am Zimmer staamt vun matt Glühbirnen, свисавшей vun der Decken, an der Géigend vun der Plaz, wou Se behütet. Awer ech hätt Se net gesinn, Institutiounen verdunkeln ass den Uert, u wat zwee oder dräi Kugelen. An am Zimmer et absolut keng Deckung.
  
  
  "D' Fra gëtt onbedéngt op meng eegen aart a Weis un d 'Instrument", et ass kal, sot Sheng. "Awer dat géif mäi Problem, net deins". Hien hob liicht eng Pistoul; an et war geriicht op meng Falten Dollar. Grad wéi hien am Begrëff war, den Ofzuch ze drécken, d ' Dier hannert him ass e Mann. Hie war югославом, Mataarbechter vun der Statioun.
  
  
  "Wat ass dat?" - gefrot hien an blickte op d ' laang Pistoul Шэна.
  
  
  Hien Huet dräi Meter vun Шэна. Shan gedréint huet sech zu him virgeworf de lénkse Ielebou an him virgeschloen an d ' Gesicht superheld. Ee Knirschen ertönte e dumpfer an e gedämpften Schrei, an de Mann bewusstlos zusammengebrochen op dem Buedem.
  
  
  Awer et Stahl net waard bis de Schreiwer net op de Buedem falen. Ier Sheng zurückdrehen kéint, fir mech maachen, Dir, packte d ' Spëtzt vun enger klenger Glühbirne virun mir an zuckte hefteg, wéi Si, gedréint huet sech no Lénks.
  
  
  D 'Zimmer war eingetaucht an bal anerer Donkelheet, déi eenzeg Dim Helleg staamt vun der Plattform vun der Statioun duerch d' oppe Dier. Sheng feuerte a meng Richtung, awer verpasst
  
  
  
  D 'Waff dumpf geschéckz hat an de Raum, an таращить tupfte sech d' Aen Zement Mauer hannert mir. Wann Dir gedréint huet sech nees zu Шэну, hien zielte. Si geschleidert d 'Stilett duerch d' verdunkelten Zimmer, an hien trëfft Шэну an de Unterarm fir déi Hand, déi de Revolver. Hand krampfhaft auszustrecken, an d ' Pistoul geflunn duerch de Raum.
  
  
  Sheng no schrie op, starrte op d 'Messer, воткнутый superheld an de Unterarm, d 'schneiden d' sehnen, Arterien an Muskeln. Hie gedréint huet sech ëm, nach ëmmer d 'Messer an der Hand, d' Waff ze fannen. Duerno huet hien e Schrëtt entgéint, awer Si blockéiert superheld. Hien fluchte op Chinesesch.
  
  
  "Keng Waffen méi, Sheng", sot ech mat engem niddrege Knurren. "Mol kucken, wat s du kanns, ouni hie maachen".
  
  
  Sheng harrte e Moment, dann ass dat Stilett aus sengem Unterarm mat кряхтением weh. D ' Blutt sech dunn op de Buedem. Hie geschéckt packte de Gräift vum Messers, mat der lénkser Hand a beweegt sech op mech zou.
  
  
  Si kéint versichen, kréien Pistoul op de Buedem, mee ech bewosst, datt et ni Kricher huet virun Шэна. Über Wilhelmina, dat ass mäi "LUGER" op dëser Statioun ass verluecht wier, wéi en Gewehr.
  
  
  Sheng elo gekreest mir fir ëmmer. Ech muss zum Depart aus der superheld-Pistoul op de Buedem. Och hie konnt net erreechen, mä war Total glécklech mat mengem neien Virdeel. Hien hat och erwaart, datt mech разрубит zu Futti Mandrin.
  
  
  Sheng séier goung, wouduerch en falscher Runs mat engem Messer. Hien ass gutt mat dësem stammspiller. Hir entging schnell heftege Runs, awer den zweeten Ugrëff kerbte mengem spaweck an jacken sinn Hand kratzte. D ' lescht nees op säi breede Kapp. Hie war sech sécher. Hien huet nach e Runs enger Klinge a Schnëtt mir d ' Broscht.
  
  
  Eis Aen sinn elo drun gewöhnt, полумраку, a Si konnt gesinn, wéi d ' Blutt stänneg drëpst mat rietsen Unterarm Шэна, wann hien methodisch verfolgte mech op en enken Krees. Hie gesäit och d 'Blutt op mengem T-SHIRT, an d' superheld vun der Persoun war et ze gesinn, datt Emus mag, wat hie gesäit. Hien decidéiert, datt d ' zerstéieren, déi mech an nëmmen e puer Sekonnen.
  
  
  Dann Sheng huet e grousse Schrëtt. Hie koum, fir mech ze verbaant ginn, wouduerch Runs mir Liewen an. Dir, ass, gedréint huet sech op d ' Säit a virgeschloen huet mat der rietser Hand de superheld vum Handgelenks. Et trëfft hien hart superheld, Hand a sech virun Schock. Hugo mat Gepolter op de Buedem gefall.
  
  
  Ier Sheng a konnt driwwer hinwegkommen, Dir, gedréint huet sech zu him leckt an Schneid Kapp a Hals superheld Handrücken. Hien grunzte a gefall op all Viere. Si ass duerch hien, fir datt e weidere Runs, awer hie war bereet zu mir. Hien hat virgeschloen mech mam rietse Fouss an klopfte mir mam Fouss, mä mir op d ' Oberschenkel.
  
  
  Mir béid sprangen op d ' Féiss gläichzäiteg, awer ech hat e Virdeel vis-à-vis him, well ech net sou staark gelidden. Si reprochéiert hien eng Faust, awer hien geschicht et. Trotz der Tatsaach, datt hien hat eng kranke Hand, hien packte mech an virgeworf iwwer d ' Schëller e grousse Bou. Si gesäit, Decken a Foussbuedem, wann erstreckte sech zu him op dem Wee no ënnen. Et war op enger allen Natiounen, ëmmer nach d ' festhale vun him. Opgestallt a mat Hinnen Hir Trägheit gedréint superheld iwwer de Réck, gedréint huet sech an der Loft umgedreht a staark приземлил mam Réck op de Betonboden. Hien hat virgeschloen mat engem schriller dumpfen Runs, an hien héieren, wéi d 'Loft verflitt duerch d' superheld der Musse ginn.
  
  
  Si huet sech op d 'Féiss, wann Sheng, ausser Atem, schwaach sech op d' Agefaangen. Dann ass et haart trëfft et de superheld mat dem Fouss op d 'Portal zou, an hien dunn op d' Säit. Hien huet versicht, nees erwächen op d ' Knie, awer säi superheld wartete. Soubal hien rappelte sech op, seng sorgfältig zielte, trëfft hien haart mat dem Handrücken op d ' superheld der Nues a mat enger lautekompositioun Knall war am Zil. Sheng grunzte a fält mat dem Réck op de Buedem. Dann huet hien zweemol zuckte a gestuerwen ass.
  
  
  Dir, spähte an d ' Dier a gesinn, datt de Schaffner nees bereede sech fir de Start vum Orient-Express. Dann, wéi huet Si geruff an Hugo Wilhemina, knöpfte Hir Jacke ze verstoppen Blutt um Hemd, regnerischen Nuecht an Eilte zum Zuch.
  
  
  
  
  Dat aacht Kapitelen.
  
  
  
  Geschwënn duerno, wéi den Zuch fiert duerch Пивки, et huet Ursula op der hënneschter Plattform, eng, проверявшую Munitioun a sengem Webley Liliputaner. Huet Si sech gefreut, wéi hie mech gesäit.
  
  
  "Ech gesinn, wéi Se sinn, a geduecht, datt Se vläicht Problemer op der Statioun", sot Si.
  
  
  Et geännert Jacke an Hemd aus, sou datt et kee Beweis fir meng Recherchen Шэном. "Fir mech gouf et e puer Evenementer", gestand ech. "Bereitest du dech op d' Belgrad?"
  
  
  Si lächelte relatioune. "Jo. Ech denken, et ass e bëssen stört mech".
  
  
  "Ma jo, bal eng Stonn. Si bidde dir e wéineg schlof ginn. Mir kommen zu Belgrad bis néng Auer moies".
  
  
  "Ech sinn e bësse Rou", sot Si. "Ech verspreche et."
  
  
  "Gutt. Dat Programm brauche ech-wat ze maachen ass. Mir gesinn eis mueres fréi. Kënns de zréck an mäin Abteil?"
  
  
  "Ech denken, am ufank brauche frësch Loft", sot Si. Si geknéit, ier e sech virun a stéisst meng Lëppsen mat sengen.
  
  
  Et mir suergen fir dech, Nick ".
  
  
  Si lächelte. "Bis spéider."
  
  
  Huet Si Ursula op der Plattform a goung zréck duerch Voiture 7, elo d ' Lescht Auto, op der Nummer 5, wou gehofft Si ze fannen ass Eva Schmidt.
  
  
  Si fäerdeg et bis an de Fernen béid enner Voiture 7, wéi hien gesäit de Mënsch, направляющегося mech duerch de Korridor zum nächsten Ruhezustand. Et war den Hans Richter. Hien ass net méi bei sech hat Radio, superheld an d ' Gesicht gesäit ganz sachlich. Si koum nees méi Roueg an staffelen virun him, zréck an mäin Abteil. Si gammastronomie mécht d ' Dier a goung eran, wann de Riichter bog ëm eng Eck vum Korridors.
  
  
  Si wartete, bis Si héiren d ' superheld-Pass, éier Si zum Depart an de Korridor hannendrun. Hien ass zu Ursula, déi sech ëmmer nach war op der hënneschter Plattform. Fir d 'éischt, geduecht ech, datt et wuel nëmmen en Zoufall, mä duerno gesinn ech, wéi hie blouf um Enn vum Korridors, ass d' Posch op grouss Stiletto an d ' gammastronomie Klinge. An dësem Fall huet et keng Zweiwel: hien huet bewosst, datt Ursula war well. Anscheinend gemengt, datt Si jagt hanner him, a war am Begrëff, Si ze maachen.
  
  
  Richter-Skala verschwonnen hannert der Eck vum Korridors. Séier beweegt sech hanner him, wuel wissend, datt Emus dauert nëmmen e Moment, fir Ursula ze verbaant ginn, wann et net bemerken superheld Ewech, an datt donnernden Zuch gëtt all, Bis dat hie gemaach huet.
  
  
  Et gedauert nëmmen e Moment, fir wickeln Si fir d ' Eck vum Korridors an erreechen Dag vun der Plattform. Wann sinn superheld hunn, hat gesinn, datt eis Leit schonn packte Ursula vun hannen an hat mir e Messer op Hiren Hals. Aner superheld d ' Hand gedrückt gouf, fir Hire Mond, an Si konnt sech virstellen, et ass ganz breet, Aen voller Angscht.
  
  
  Richter sot e Gefaangenen mat sengem arroganten Stëmm haart, wéi Si d ' Dier hannert him gammastronomie mécht.
  
  
  "Jo, Dir, weess, datt um stierwe wor ganz angenehm. Awer zum schluss ass et awer vun der Regierung vu Bonn am A ass, fir mech, net wouer?"
  
  
  Et war eng schwiereg Situatioun. Hie konnt net nëmmen verbaant Hans Richter-Skala, well Ursula a Bonn Hoteller superheld lebendig. Fir Si war et wichteg, datt hien ertrug d ' Schued vum ëffentlechen Gerichts.
  
  
  Si Huet d ' Dier, ass Wilhemina a sech mat dem Riichter hannert dem Réck, wéi en dobäi war, kann Mandrin an den Rachen Ursula. Klickt drückte, e wéineg Spielautomaten op der Basis vum Schädels Richter-Skala, fir hien huet sech do superheld.
  
  
  Richter séier gedréint menge Kapp, nach ëmmer drückte d ' Messer an den Hals Ursula. Wéi hie mech gesäit hanner sech op seng plaatz, мускулистом Mann, en Ausdrock rengen Hasses.
  
  
  "Dir?", huet ausgeruff hien.
  
  
  "Du solls d' Messer falen ze loossen", sot Si, fest umklammert "LUGER" un superheld Schädel.
  
  
  "A wat ass, wann Dir dat net maacht?"
  
  
  "Dann schieß dir de Kapp", sot ech düster, an der Hoffnung, datt hien net äntwert Bluff.
  
  
  "Net, ier hien bekomme den Hals vun där Fra, wéi eng Reife Tomate. Neen, ech hunn hei de Virdeel, e weidert fir meng. Wann s du et net direkt schaffst Pistoul an dës Plattform net vun hinnen, Si, töte Si direkt.
  
  
  "Dir denkt, firwat Si hei sinn", duuss hie Weidergefuer. "Nëmmen deen d' Fraen ze erschrecken. Ech hat net virun, Si ze maachen. An ech wäert net verbaant Si elo, wann Dir dës Plattform verloossen. Wa Si dat net maachen, et wäert gezwongen, Schnëtt seng Halsschlagader".
  
  
  Richter war e geschickter Lügner, awer net schwedesch. Si bewosst, datt wann ech gitt vun der Plattform, kann et net méi wäert gesinn Ursula Live.
  
  
  Si gesinn, wéi Blo Aen an Verzweiflung gesäit mech un. Si schluckte schwéier an drückte mech nach méi staark LUGER zur Grënnung superheld Schädel.
  
  
  "Gutt, - sot ech, - Tu et einfach".
  
  
  Richter virgeworf e Bléck op mech. "Du mengs, datt Si mer erlaben, Iech ze verbaant ginn?"
  
  
  "An der Dot, sot ech. "An dann dat, däi Zil verschwënnt an der Däischtert. Elo entscheide du, Richter-Skala. Loossen Si d 'Messer falen, oder du bass doud".
  
  
  Si hat gehofft, datt et schwedesch kléngen. Richter-Skala fir e Moment gezögert, doriwwer nachzudenken an ze schätzen. Dann gesinn Se, wéi de superheld Gesicht huet sech verännert an e wéineg entspannt. Hien mécht e Messer um Hals Ursula a leet déi aner Hand vu ee rta.
  
  
  Si hat e grousse Schrëtt vun der Richter-Skala, an hie beweegt sech e bëssi vun Ursula. Elo gedréint huet Si sech zu him schwéier atmend.
  
  
  "Tja, wéi et schéngt, hues du endlech erwëscht hunn", sot hien Ursula sarkastischen Toun. "Wéi welter fir mech." Et ass welter fir hien - superheld Sarkasmus méi schwéier gëtt, wéi jee virdrun.
  
  
  "Et schéngt, mir superheld verhaft, ier Se d 'Hotellen", sot Si Ursula, ouni d ' Aen vun der Richter-Skala.
  
  
  "Mir bréngen superheld a mäin Abteil. Si bewaachen de superheld d 'ganz Nuecht, fir datt hien net entkommen", sot Ursula.
  
  
  Richter grinste.
  
  
  "Gutt, sot ech. Ech wollt net, datt déi Persoun gouf bei eis bis an d ' Mueresstonnen, virun allem, wann Dir besuergt iwwer Eva Schmidt a Blücher, awer et huet keng aner Méiglechkeet. "Beweg Dech, Richter-Skala". Si winkte Люгером a Richtung Plattform-Dag
  
  
  
  Bei him war nach ëmmer d 'Messer an der Hand, an en streckte d' Hand aus, fir hien abzuholen, wann hien vorbeiging, mimmo mech. Hien huet mir d 'superheld ouni Problemer, awer dann, wann Si weggeworfen superheld iwwer Bord ze werfen, reißen Se d' Aën vun him nëmme fir e Brochdeel vun enger Sekonn packte hien mech op der Hand hanner dat Riets Handgelenk an opféiere d ' LUGER vu sech.
  
  
  Mir stießen zesummen iwwer d ' Schotts, déi Richter gedréint huet sech ëm, déi Pistoul ze sprangen. Irgendwann, et kéint eng Chance Erschéissen, awer Ursula war op der Linn vum Feier hannert him.
  
  
  Et gedréint huet sech zesumme mat dem Riichter, während Si verdréit superheld am klenge Krees, während d 'superheld d' Spléckung ass net ze schloen iwwer de flilleke Deel vum Feldzuch. Ursula war net méi hannert him. Si gekämpft, fir ze dréien "LUGER" zu him. Mech net méi gestéiert, hätt hien ëmbruecht, Richter-Skala oder net, mä awer versicht, Se ze verletzen géif ichs. Grunzen an Schwitzen, Si drückte, e wéineg d ' Pistoul op de superheld a Kierper. Hien drückte meng Hand, a fir люгера en Och abgefeuert gouf. Schutzbrille a Schotts an срикошетила an der Nuecht.
  
  
  Ursula grad huet säin Webley, awer ech war tëscht Hir an dem Riichter ëm, a Si konnt net, datt géint hien benotzen. Duerch de plëtzleche heftege an verzweifelten Stouss Richter virgeworf mech vu sech. Dir fir e Moment gefall Ursula, Schläge op de Webley an der Hand. Dann Richter-Skala goung un d ' Dier. E verschwonnen hannert Dir, wéi Se produzéiert e weidere Och vun den "Люгера". Schutzbrille d 'Glas a koum un hien, wann hie bog ëm d' Eck an den Flur. De Runs vun der Kugel sinn superheld op der Mauer. Mä hie war ëmmer nach op de Been. Dann verschwonnen hien op der ganzer Siichtfeld.
  
  
  "Schneider!" Et schrie. "Geet et dir gutt?"
  
  
  Ursula huet säin Webley. "Mir geet et gutt, Nick", sot Si, mee ech gesinn, datt Si war schockiert.
  
  
  Dir, Gräift no der Dier, riß Si op an ass an den Schlafwagen. Wann Dir bog um Eck vum Korridors mat "люгером" an der Hand, gesäit Richter-Skala ongeféier op halbem Wee no ënnen, leeft zum aneren Enn. Si spaweck sech op hien "LUGER", awer dann geännert huet hie seng Meenung. Déi meescht Passagéier Louche an Hire Abteil war, an der Och wahrscheinlech weckt ih.
  
  
  Si spaweck d ' "LUGER" a gesäit, wéi Richter verschwënnt um aneren Enn vum Waggons. Ursula gouf an der Géigend vu mir.
  
  
  "Mech entschuldigen", sot Hir hey.
  
  
  "Maach dir keng suergen, Nick. Hien ass ëmmer nach am Zuch. D ' nächste kéier war hien net vill Gléck. Mir kümmern eis drëm. Kann, superheld mir sichen?"
  
  
  "Gi mir."
  
  
  Mir sinn an de Coupé Richter-Skala, awer d ' superheld net do war. Mir hun dann den Rescht vum Feldzuch. Superheld war nirgends ze gesinn. Offensichtlech war hien eng Plaz, fir sech ze verstoppen. Et schéngt, musse mir domat rechnen, datt Ursula an der Lag ze gräifen superheld mueres zu Belgrad. Et gëtt behauptet, datt Ursula ass a mäin Abteil kuerz entspanen. Et akut néideg. Et goung zréck a Richtung Voiture 5, an der Hoffnung, eng Begéinung mat enger Fra Schmidt.
  
  
  Wann et koum zu Voiture 5, jalousie mech eng grouss iwwerraschung.
  
  
  Ech goung an den Flur zum Coupé Eva, wéi Si d ' Dier sech a koum Hans Richter.
  
  
  Si bog ëm d ' Eck an Stahl ze gesinn. Hien saitige Jacke, war vun engem Verband op der Hand. Hien verstohlen schaute hie sech ëm, an dann ass vu mir zu engem aneren Auto.
  
  
  Anscheinend e fréiere Nazi versteckt sech am Abteil, Fra Schmidt, während mir d ' superheld net wollten. Hie krut och den Verband, an dat bedeit, datt d ' Eva muss gehollef emu.
  
  
  "Eis Leit!" - schrie ech, ouni iwwer d ' Stopp.
  
  
  Hien ersetzen. Si Eilte hanner him, wéi hien d ' Dier sech a goung duerch de Waggonfabrik.
  
  
  Si fäerdeg et bis zwee enner vum Korridors, ass d ' Dier a koum him.
  
  
  Dann ass Si nees iwwerschaimt Persoun.
  
  
  Hie gouf op der Plattform tëscht de Waggons. Muss hien wartete op den Richter. Hien héieren menge Schrei, gesäit Domadder Richter-Skala an war bereet, mech hei treffen, wa Si tuilerie aus der Dier.
  
  
  Mat engem Schlagring, ähnlech deem, wat fréier benotzt Richter, Här Fröhlich huet mech geschloen. Si gesäit flüchteg superheld Gesicht am Liicht vum Gefier hannert eis kuerz virum Streik.
  
  
  Mengen Knie versiounen. D 'Persoun, déi Schlagring, bewosst, wéi ze schloen, a wou et brauch, fir Kick, fir d' Affer op der Plaz ze bezuelen. Hir wachte, zusammengerollt um Bahnsteig, de Schaffner schüttelte mech a gefrot, wat geschitt war.
  
  
  "Dee Mann huet mech geschloen".
  
  
  "Et ass méiglech, e potentielle Dieb. Wann Si goung an d ' Dier, Si gesinn, wéi iwwer Iech geknéit, ier e sech e Mann. Hie flüchten an d ' nächst Auto. Kanns du Si beschreiwen superheld..."
  
  
  "Ech hätt net eemol gesinn, superheld Persounen", log ech.
  
  
  Richter-Skala an superheld Kolleeg nees davongelaufen, awer Si dachten, datt ech d ' Gléck. Wann der Leeder net erschéngt, Här Fröhlich, ech vermute, hie géif mir an engem schlechteren Zoustand, wéi bewusstlos.
  
  
  Hir Schaffner versicherte, datt ech zu Fouss ze goen. Wann et mir gelongen, vun him wäerte Si, nees an d ' Abteil vun Eva Schmidt.
  
  
  "Ween ass dat?" ausgeruff Si an de Rheumatismus op mäi klopfen.
  
  
  Dir verännert d ' Stëmm a Schwätzt hien op Franséisch un. "Porter, Zu Versailles".
  
  
  Eng Paus. Dann klickte d ' Schlass. Spéider ass d ' Dier. Hir Bee steckte an d 'Lach a steckte d' LUGER an d ' überraschten Gesicht vum Eva.
  
  
  "Wéi hien wat ass mat Transaktiounen, déi sech bei eis war?" - sot Hir eng graff Stëmm.
  
  
  "Ech telefoniere mat Horst. Mee ech hat keng Zäit, fir nees mat iech Kontakt ophuele".
  
  
  Knallte d ' Dier, Si sot: "warum lügst Du - Si hun mech mat der Russescher".
  
  
  D ' Fra musekstil mäi Bléck. "Wann hie löschten Si Schwieregkeeten, dat war d' Iddi vum superheld. Si sot nëmmen Emus, datt Si d 'Zesummegedriwwen an der Auktion op d 'Instrument".
  
  
  "Schéin. Wéi du sagtest emu ass, bass du verdaamt gutt bewosst, wat hie maache gëtt".
  
  
  "Si kënnen net erwaarden, datt ech suergen ëm Hir Sécherheet. Net dann, wéi Dir mech ënnerbrach".
  
  
  Et goe. "Dat ass Hir Verbindung mam Hans Richter?"
  
  
  Hire Bléck koum zu mir. "Mir hunn mat Hans Richter gëtt et keng Verbindung".
  
  
  "Ech hu gesinn, wéi hien ass no Hirem Abteil. Hien hat eng Schussverletzung, an hie koum zu Iech ëm Hëllef. Si bandagiert Emus Hand".
  
  
  Hire Bléck wich net zréck. "Ech gebe zou, dass dat wouer ass. Awer mir hunn nach ëmmer keen Zesummenhang, ausser, datt ech weess, datt d ' westdäitsche jonke kärel op der Sich no Agente vum superheld. Ech mengen net, datt et zu ménger Grënn. Loosse Se erfaassen Hir eegen fréieren Alliéierten".
  
  
  "Firwat sollt hien zu Hinnen kommen?"
  
  
  "Virun e puer Joer hunn mir géigesäiteg gutt kannt gläiche sech. Hir superheld war bekannt ginn, wann erëm gesäit. Si beging de Feeler beging, emu Zimmer sengem Abteils, net wissend, datt hien risege ärger kréien am Zuch". Si lächelte liicht. "Also, erzielen Si mir net, datt Si net verstoen, wat ech mengen, wann ech eng legend, datt dat superheld gutt kannt".
  
  
  "Loosse Si mech Iech soen, iwwer déi Gedanken, déi sech grad koum ech an de Sënn, d' Eva. Kann, Hans Richter-Skala - Chef Topcon. Vläicht ass et och de Mann, deen Hir rifft Horst Блюхером".
  
  
  "Horst net leeft, wann et подстреливают. Hien ass zu schlau dofir".
  
  
  "Wou ass hien dann net ugewisen a firwat?" Si gefrot. "Wat huet hie geäntwert, op meng Ufro iwwer d' treffen?"
  
  
  Si ass no Packungen amerikanesch Gefëmmt an zündete Si un. "Horst seet, denkt, dass Dir vun der rechtmäßige Virgesinn fir dat Instrument. Mee hien wäert sech mat Iech eleng an dësem Zuch, an d ' Transaktion muss entgaange sinn, ier mir no Sofia ukommen. Si maachen Hir Devis iwwert mech".
  
  
  "Giff Schneider, Si géif et maachen", sot ech. "Ech si prett, maachen Si Hiert Devis um Monitor. Awer ech maach d 'superheld nëmmen Chef Topcon".
  
  
  Si seufzte schwéier. "Emu ass net gefall, awer ech dinn eng Noriicht. Hir vereinbare e rendez-vous a Hole eng Wooren an Hirem Abteil".
  
  
  "Wann d' et kann erwaarden Noriichten vun Iech?"
  
  
  "Dann eisem Besuch zu Belgrad de moien. Ech kann keng Verbindung mam Horst haut Owend".
  
  
  "Gutt, sot ech. "Mee dës kéier ass d' treffen zu Enn am beschten. Et wäert ganz ongedëlleg".
  
  
  An der Donkelheet sengem Abteils, Si streckte sech op dem Bett a lauschte dem Klang vun de Rieder, wéi den Zuch raste a Richtung Belgrad, an dat war e grousse Moment fir mech a fir Ursula.
  
  
  Ursula hat gehofft, fänke Si Hire Fisch zu Belgrad, an Si hat gehofft, seng z ' erfëllen. Trotz der Geschicht, déi erzielt mir Eva Schmidt, Si sinn ëmmer nach gefrot, ob et d ' Persoun, déi hien prozesser, a schwéier fassbare Fudder Ursula datselwecht ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  De weibercher hier Lumineszenze a staark Middegkeet Si auskannt laang, wéi erwaart. Mech ass et déi eenzeg Dok en klopfen op der Dier-Coupé. Et war Ursula. Op der Strooss war e klarer Dag, an mir sinn de mozart Richtung Belgrad.
  
  
  "Dir Hotel, sech ze verabschieden, wa mir eis net Ihn", - sot Se mëll zu mir.
  
  
  Et ass onwahrscheinlech war wéi en Agent. Hir blondes Coma zerzaust Gaben hey Usiicht vun der Jonker Schülerin, wat hëllefräich war.
  
  
  "Wéi léiw vun dir", sot ech.
  
  
  Wann Dir, klëmmt aus dem Bett, Si koum op mech zou an drückte Hir vollen Lëppsen op lëtzebuergesch. Dir, spürte Hire mëller Kierper an seng Broscht. Duerch déi laang Zäit vun der Kuss gaangen a Si huet flaach ze ootme.
  
  
  "Dir Mistel drun, wat wierklech am Hotel verabschieden", sot Si.
  
  
  Si lächelte hey. Ech mengen, Si héieren huet ee kombinéieren Geschäft mat enger klenger Freed. "Geschwënn gi mir zu Belgrad".
  
  
  "Den Abschied gëtt net laang daueren".
  
  
  Si lächelte nees, geknéit, ier e sech virun an presste seng Lëppsen op ee Lëppsen. "Si sinn ganz schwedesch", sot ech.
  
  
  "Ech hat gehofft ginn". Si lächelte.
  
  
  Et huet den Umhang an huet Schuhe, bis Se gesäit. Duerno huet Si den Pullovere iwwer de Kapp. Dës kéier war et net d ' BH. D ' Morgensonne gesäit Si bezaubernd. Wéi Si ugefaangen huet den Rock, Si ugefaangen huet, säi Hemd aufzuknöpfen.
  
  
  No e puer Minutt Louche mer zesummen op dem Bett. Ee waarmt Nacktheit Davila op mech, an ech museschen all dës Kierper
  
  
  
  waart op meng Beréierung.
  
  
  Lues huet mat der Hand op samt ee Hüfte. Mir hun net geschafft, fir de vorhand den hellen Fënster op, a Solar ass e Gestuerwen vun der Haut ee hey verbonnen Pfirsich Schiet, wann Se ze beliichten Hir Hüften zu mir. Si fiert sech mat der Hand tëscht Hir Bee.
  
  
  Ee Broscht erstreckt sech zu mir, verhält op meng Beréierung. Si huet mech an streichelte mech lues a virsiichteg, an engem sanften Rhythmus. Ee Lëppsen gierig, wollten mech sicht, knabbert an Toun.
  
  
  Dann spürte e leichtes zittern am kär an hat erkannt, datt kann net waard. Si koum Hiren virsiichteg, a mir hu sech zesummegeschloss. Schéinen Stöhnen ausgebrach, déi iwwer d ' ganz Déif Hirer Kehle.
  
  
  Hey ech äntwert net. Si war gehat vun der dréngende Noutwendegkeet, eng Zufriedenheit an Hir. Mir beliichten eis zesummen, ëmmer méi a méi aggressiv, an schéin Téin fir seng Kehle geschengt, hallte ëm mech erëm. Elo ee Hüften zum Schluss, mech an der Gefaangeschaft vun der sinnlichen Begierde. Rhythmus wachste a gouf steifer. An mir brauste Kessel, bereet überlaufen. Wéini ee Téin zesummegeluecht mat wäitem Pfeifen vum Feldzuch, de Kessel kochte, a Si krut et waarm ass d 'vergießen an d' bannenzeg an geheimsten Plazen.
  
  
  "Eng gutt Méiglechkeet, den Dag ze fänken", sot ech, Liege nieft Hire. "A mir verabschieden eis. Net elo. Et treffe an de Police".
  
  
  "Vergiss et, Nick", - lächelte Si. "Hutt Dir eng eege Aufgab, iwwer déi Se nachdenken".
  
  
  "Meng Aufgab verbonnen ka sinn mat Hire", erwiderte ech. "Ech kann et elo net erklären. Mir sollten eis elo besser ëffentlichkeit undoen. Mir sinn bal zu Belgrad".
  
  
  Mir plënneren sech séier, wéi den Zuch fiert um Friedrichstrooss vu Belgrad. Spéider, wéi mer goungen duerch de Waggonfabrik , koum ech an eng béis Iddi. Wann Horst Blücher an der delle war den Hans Richter, a wann Ursula gelongen d ' Terroruschléi superheld, ier et gouf bekannt, wou an der Halle geklaut Monitor, oder wann de Monitor gouf an Gewahrsam geholl an zesumme mat dem Riichter, meng Chancen zréckginn superheld waren kleng. Jugoslawen, natierlech net aushändigen mir d 'Instrument oder d' US-Regierung.
  
  
  A gewësser Weis hu mir mat Ursula zu deem Zäitpunkt waren d ' Géigner, well eis Missiounen an déi nächst Ziler stinn am Widdersproch zu gläiche sech. Si war sech sécher, datt, obschonn Si sprengen Ursula Liewen, Si mécht sech keng Gedanken iwwer de Aufschub de Riichter zu Belgrad, nëmme well Si d ' wegnehmen säin Undeel un elektronesch Instrumenter, ier hien an Gewahrsam geholl ginn. Si fënnt et wier Hir Missioun vu gréisserer Bedeitung wéinst der Ungeheuerlichkeit superheld fréieren Verbriechen.
  
  
  Mä d ' duebel Identitéit net nogewise ginn. Si net gesinn, Institutiounen abzulenken Ursula vun Hir Zwecker, keng разгласив meng Missioun, an ech wollt et net maachen. Dofir entscheet sech ze bleiwen mat Ursula während Hirer versich, d ' Verhaftung, hat Eva Schmidt, an all Joer, dat gëtt ze menge Gonschte.
  
  
  Dagsiwwer sinn mir duerch den Trainer lues, awer Schmidt eis, eis Richterskala war net ze gesinn. Zu där Zäit, wéi den Zuch fiert op der laanger ugeriet Plattform Belgrader Gare, stoungen mir schonn um Bahnsteig an der Géigend vun der Lokomotiv. Den Zuch wartete Vill Leit, a mir béid merkten, datt eis Leit si ganz liicht verluer goen konnt op sou enger Mënschemass.
  
  
  Den Zuch endlech anhielt. Si adresséiert sech un Ursula an lächelte hey. "Elo, mol kucken, ob mir eis treffen fannen an Hir Bierger", sot ech.
  
  
  Mir sinn iwwer de ganzen Zuch op d 'Plattform virun dem Rescht vun de Passagéier a goung zu dem geschäftigen d' Bahnhofsgebäude. Ursula wollt d 'Police huet an starrte op d' Plattform vun den Zich.
  
  
  "Ech gesinn ih", sot Si. "Éier d' Riichter fir, bis Si wäert Offizéier. Wann néideg, gi mir Iech eng Sich no dem Zuch vir an hannen".
  
  
  Ursula Eilte Wee, a well uecht Eva Schmidt. Si war eleng an an Presséiert, datt Si Hire Wee duerch de Stroum vun der Quantitéit, goung fir d ' Récksäit vum Feldzuch. Hir a beweegt sech hanner d ' Eva, an Presséiert konfrontéiert mat Reisenden.
  
  
  Dir, gesinn, wéi den Hans Richter superheld a Begleeder, e untersetzter Mann mat engem homonymie Gesicht, koum op neisten Maschinnen. Richter-Skala Ness Gepäck a vertraut Radio.
  
  
  Si gefeiert de Won mat deem Gepäck an verschwonnen hannert Hir. Si koum Iech mat deem Gepäck, versteckt mech vun ih Unerkennung, an no genuch herangekommen, fir ze héieren, ih Stëmmen.
  
  
  "Se klug war, aufgehalten Carter. Et gëtt bal riwer sinn". Et war e Riichter. "Ech Treff mech mat de Russen hei, an ech wëll een deal".
  
  
  "Hutt Dir d' Instrument?" Dat sot Eva
  
  
  Richter lachte. "Jiddwereen hei, zu mengem Radio, wou et war déi ganz Zäit".
  
  
  Si ass Wilhemina ënner jacken sinn. Kee Wonner, dass eis Leit sech ni verlooss mat engem Radio, dat net gespillt huet. Satellitte-Monitor war sech an de Mantel Radio. Selwer wann superheld zerluecht, d ' Instrument hätt ausgesehen wéi en Deel fold pabeier fir all, ausser engem Expert.
  
  
  Schloe Gepäckwagen, sot Si:
  
  
  
  "Villmols Merci fir d' Organisatioun vum Treffens, Eva".
  
  
  Richter fluchte.
  
  
  "Ech empfange Radio, Mali. Ech huelen un, du ziehst dat ass den numm, dis wouldnt du d ' superheld elo verwendest. Wann de Radio gëtt bei mir an den Hänn, kommen mir an schwätzt mat der Police, d ' Hotellen kenne Si och ".
  
  
  Superheld Frënn waren bei him bis zum Rückflug. Eva schwang Handtasche a virgeschloen mech vun enger Pistoul, an Här Fröhlich huet sech op mech gehäit.
  
  
  Si erschoss e stämmigen Mann, wa mir falen. Si war ze midd, mat him ze kämpfen.
  
  
  Hien schnappte no Loft, wéi Si him virgeworf superheld Alenka an klëmmt nees op d ' Been. Hie gesäit überrascht net, datt ech den Ofzuch drückte Люгера. "Hien erwaart, wann hien hannert mir, geduecht ech. Hien huet einfach probéiert huet, eng Richter vun der Zäit, eng Paus ze maachen.
  
  
  Den Ex-Nazi fir d ' Geleeënheet. Hie gefall Dag op d ' Statioun, op der Flucht Ofwier vun de Mënschen.
  
  
  Eva Schmidt ass och weggelaufen. Wéi Dir gesinn, datt ech hat eng Kugel an e Mann, dee mech ugegraff huet, Si gedréint huet sech ëm a verluer an der Quantitéit. Si uecht, datt Si goung a Richtung fir de Feldzuch, mee dat war mir egal, wat mat Hir geschitt ass.
  
  
  Et raste hanner Hans Richter ëm.
  
  
  Wann hien säi Wee bis den Agank an eng grouss Statioun, gedréint huet hie sech ëm. Elo hält hien e Hand Mauser-Parabellum, dat aner Radio. Hien onduerchsiichteger mir Mauser an an de Kapp. E Och ertönte op der Plattform, bal eemol an meng lénk héich. Puer Fraen schrie. Hanner mir en héijen Alter Mann koum op d 'Äerd - Schutzbrille geroden Emus an d' Schëller. Waren ëmmer nach Mënschegejhäiz. Wann de Riichter gedréint huet sech ëm a cobra zum Gare, Si huet Hir "LUGER", zielte an geschéckz hat. Et war dann geännert hien de Kurs, an hien vermisste huet.
  
  
  Keng Zäit ze kucken, wou waren Ursula a Police. Si ersetzen op d ' Statioun gouf Richter ëm. Am kär waren sech Honnerte vu Leit, Riichter a beweegt sech geschéckt dozou gehéieren Türöffnungen zu de Wäiten, zu de féierenden op d ' Strooss. Si steckte Wilhemina pro Minutt an vergréissert d ' Vitesse. D ' Leit stoungen an schauten, an e puer probéiert, aus dem Wee goen. Richter-Skala hunn ech d ' Fra mat Bee, a goung méi wäit. Si all selwechte Schwung, an ier hie kontrolléieren, bis zur Dier, hält d ' superheld mat Hëllef Stößen.
  
  
  Richter-Skala staark op de Buedem, awer net verluer eis Mauser, eise Radio. Hie gedréint huet sech ëm, fir mir de Kapp Schéissen, mee ech hunn Se gefaange superheld d ' Hand, mat der Waff an gestouss. D 'Mauserpistole, brüllte an de grousse Raum an Schutzbrille Drang an d' héich Decken. Et war méi Geheule an Geschrei, an Stampede war, fir sech virun de Schüssen.
  
  
  Mir zweemol umgedreht a versicht, d ' Kontroll. Eis Hänn iso allen Muechten versicht ze halen d ' Pistoul. Hien geschéckz hat nees, an d ' Fënster an der Front Dag gebrach. Seng Männer net graff mä mat der Faust op de resource Gesicht Richterskala, superheld a Leeschtung nachgelassen. Mauser fält op de superheld der Hand, wann et séier gedréint Hir Hand.
  
  
  Richter fluchte lachte virgeschloen mech mat zusammengepressten Faust an d ' Artisten an ugeschloss. Si spürte d ' Knirschen an der Géigend vum Ohres a fält op de Buedem. An dësem Moment Richter sech a Gräift no маузером.
  
  
  Hien Dostal, Pistoul, ier Hir Zäit hunn, ze no un him, a wann hie gedréint huet sech zu mir fir, op sengem Kapp koum en leichtes grinsen. Si reprochéiert Hugo an der Hand, wann hien et Effektiv mir Mauser an de Kapp. Awer eis Waffen, eis Stiletto-net komm.
  
  
  "Haalt! Genuch!" Et war Ursula.
  
  
  Richter adresséiert sech vu mir an gesäit zimlech düster Ursula, направившую Webley Emus an de Réck. Op béide Säite vun der versicht stoungen déi zwou jugoslawesch Undercover-Cops an Zivil. Jiddereen an der Hand hat e kuerzen Revolver, zielte op der Richter-Skala.
  
  
  "W. e. g, fänk d 'Gewehr Wee", kaff, datt riets vun Ursula.
  
  
  Richter grunzte, huet d ' Mauser an schaute mech un. "Schneider Léift dech Gott", - sot hien roueg op Englesch.
  
  
  Si koum him an huet e Walkie-Talkie Hänn op dem superheld. Jugoslawen nickten mir an packte superheld an Hand.
  
  
  "Mir bréngen superheld a Zollstation fir eng kuerz Fro, ier transportéiere superheld Général", sot Motiv, fréier redete, Ursula.
  
  
  Hir Hotel zéien, vun do de Radio. "Muss ech an den Zuch goen hanner der Posch", sot ech. "Ech si gläich zréck."
  
  
  U mech adresséiert sech mat engem Bréif un d ' selwecht Motiv. "Neen, w. e. g. Zuch verzögert gëtt. Fir d 'éischt kommen Si mat eis".
  
  
  Hie gesäit net anfällig fir Reiwereien. "Gutt", sot ech widerwillig gouf Iech an de Raum.
  
  
  Et war en zimlech klenge Raum, an deem nëmmen e Hl an e dräi geraden Hl. Et war nëmmen e Fënster, выходившее op d ' Strooss. Et gesäit roh.
  
  
  Wéi mir de Raum betraten Geschwat, mat Ursula югославом, der behauptete, fir Hir begleet ih.
  
  
  "Oh, superheld-Tarsipedidae!" ausgeruff Si. "Et ass op der Plattform. Dir wäert et".
  
  
  "Ganz gutt", directrice vun de Polizist.
  
  
  Ursula soeben verschwonnen, an Schloss d ' Dier hannert sech, als Riichter huet nees ze wierken.
  
  
  D ' Polizisten ëmmer nach hun superheld an Hand. Dee, vun der nach net geschwat huet, huet mech d ' Radio zu ménger besonnesche bedauern, a setzen superheld op den Hl virun eis. Elo ass hien Dunn an d 'Jacke, fir mer e puer Handschellen, awer op der Riichter eemol an zimlech Brutal ausgebrach ëm d' Hand vum anere vu Jugoslawien a virgeschloen säi superheld mam Ielebou an de Kapp. De Polizist ass zréck an den schwéier op de Buedem, während Richter opféiere déi aner an ech. De Mann gestouss mech un, an ech muss dat superheld ze fänke, datt hien net op de Buedem.
  
  
  Richter virgeschloen den éischten Offizéier a Gräift no der Pistoul. Hatt Gräift nom Вильгельмине, bis de Mann, dee mech virgeschloen, versicht, d ' Gläichgewiicht hierzestellen. Da koum de Riichter mam курносым Revolver, gedréint huet sech ëm an op mech. Et duckte sech a Richtung Hl, an hien huet mech verfeelt.
  
  
  De Polizist, deen op mech gefall, erstreckte sech elo fir d ' Waff. Richter-Skala geschéckz op hien an trëfft hien an d ' Broscht offen war. D ' Persoun erhob hie sech mat engem Bee a gestouss sech nees vum plëtzleche Schock. Am superheld den Aen deéi iwwerraschung vum plëtzleche Todes, wann hie géint d ' Mauer, an dann rutschte op de Buedem.
  
  
  Richter séier ëmkreesung hat den Hl, op dem Wee grabbing Radio, an staffelen zum Fënster. Séier geschéckz hat a sengem Stopp a stéisst d ' Schëller superheld. Hie gedréint huet sech ëm opgemaach an d ' Feier ze erwidern. Du gesäit hien, wat deen anere Polizist huet zu Ziler an hien. Hien geschéckz hat nach eng kéier, eemol an dësem Liewen, an de Polizist gefall schwéier op den Hl. Dann Richter-Skala gedréint huet sech ëm a koum an d ' Fënster, dat brechen vum Glases e Hagel vun Splittern. Si erschoss hien nach eng kéier, wéi e verschwonnen, awer hien net getraff.
  
  
  An dësem Moment an d ' Dier ass Ursula.
  
  
  "Hie léist sech vun eis", sot ech. "Gi mir." Si, knallte d 'Dier hannert mimmo neugierigen Schaulustigen an ass duerch d' Statioun bis virun d ' Haustür. Ursula war aufrichtig hannert mir.
  
  
  Dojdja bis zwee enner vum Gebai, gesäit Si, dass d ' Richter-Skala gëtt et net méi. Si gesäit e schwaarzen Won, séier удалявшуюся vun dëser Plaz Änneren méi op der Strooss, awer et huet keng Léisung, fir erauszefannen, ob der Richter-Skala ass.
  
  
  "D' nächste kéier, wann ech Iech gesinn Mr. Richter, - sot Ursula düster, ech wäert loossen Emus eng Kugel an de Kapp an duerno Froen ze stellen".
  
  
  An dësem Moment dat eenzegt, wat Si denken konnt, de Radio, d ' Riichter packte, wann geflücht. Fir ee Moment hat ech de Monitor, awer elo war hien nees fir mech verluer. Méiglecherweis fir ëmmer.
  
  
  Dann erinnerte sech Eva.
  
  
  
  
  D ' néngte Kapitelen.
  
  
  
  "Mir maachen vun en an derselwechter Persoun", sot Ursula.
  
  
  Hatt gesäit mech fragend un, als Eilte Si mam Réck zur Dier op d ' Statioun. "Wat mengs du, Nick?"
  
  
  "Elo net méi vill Zäit fir Erklärungen. Richter bedeelegt an engem grousse Déifstall, an hien Stahl eppes immens wertvolles fir meng Regierung zu verkaufen ass de Kommuniste. Stëmm firwat war hien am Orient Express".
  
  
  Si konnt héieren, d ' Sirenen vun der Police, wa mer duerch de Gare raste. Fir d 'Zimmer, wou d' Police probéiert, ze hindern Richter-Skala, huet eng Mënschemass versammelt. Baussen virbereet sech op de Orient Express Check-out.
  
  
  "Ich behalte Si hei, Ursula. Sot net, d ' Police näischt iwwer meng Bedeelegung, wann an der Lag, dat ze vermeiden. Registréiert Iech am Hotel Majestic ënner Obilicev Venac 28, a mir treffen eis do drop. Bieden an der tëschenzäit zu kalben a probéieren Si et zu engem Richter. Wann Se et fannen, versichen Se net, hien ze schnappen, waard Dir op mech ".
  
  
  "Wann Dir iech Ihn wäert?" gefrot fir Si. "Wou wëlls du, Nick?"
  
  
  "Am Zuch gëtt et begéint, deen eis soe kann, wou der eng Richter-Skala", sot ech. "Also, Dir gitt zréck u Bord. Ech hoffen, datt ech Iech haut spéit oder moien."
  
  
  Si lächelte. "Ech sinn froh, datt eis Aarbecht fir eng Weile gëtt eis zesumme bleiwen", sot Si. "Vill Spaß, bis Si dech net gesinn".
  
  
  "Et ass dat selwecht mat dir", sot ech.
  
  
  Si fäerdeg et op d ' Plattform, wéi den Zuch sech a Bewegung setzt, an entsat u Bord. Schéinen blonde Ursula winkte mat der Hand, ech stehe an der Dier an sech dann ze begréissen jugoslawesch Polizisten an Uniform.
  
  
  An Sekonnen Zuch huet d ' Statioun zréck an rutschte un de jugoslawesche Duerf. Während zu Belgrad, deen Zuch ass an de Speisewagen, elo war de Leschte Won am Zuch, hanner der schlafenden. Et huet nach eng Plaz, wou ech hätt sichen Eva Schmidt, an dat ass, wou ech et fonnt hunn. Si bëschofs Frühstück, wann et sech mat Hirem Ex.
  
  
  "Sollt ech loossen dech an d 'Kugel Zahlungen direkt do", sot ech. "Awer ech gebe dir eng Lescht Chance. Stehe op a gitt a mäin Abteil. Et wäert aufrichtig zu dir. An déi kéier keng Tricks. Si probéieren, sou eppes wéi leschte kéier, an ech wäert dech verbaant ginn, ouni d ' weider Diskussioun ".
  
  
  Si zögerte e Moment. Duerno Stoung op an ass de Gang erof speisewagens. Si reprochéiert
  
  
  e puer Rechnungen ee Dësch fir de Garçon a gouf Hire. Geschwënn stoungen mir virun der Dier ee Voiture Coupé 5.
  
  
  "No bannen", kaff ech.
  
  
  Si gammastronomie mécht d ' Dier. Mer goungen, an hien Schloss d ' Dier hannert eis. "Elo, wat géingt Dir Hotellen wëssen?" - ätzend, Si gefrot.
  
  
  "Wéi ech däi Amateuren".
  
  
  Si lächelte rami an hat mat der Hand duerch d ' donkel Haare. "Elo kann dat ganz frustrierend sinn. Hans ganz geschwënn eriwwer seng Verkaafen, an dann gëtt hien e ganz räiche Mann. Hien ass nees ännert seng Identitéit a gëtt och weiderhin einstweile verstoppen Narren, déi de superheld verfollegt". Si lachte. "A mir danken fir Hir Regierung alles".
  
  
  Hien mochte et net, wann fir ëmmer iwwer mech lustig an mä mech e Idioten. "Du hues eng Méiglechkeet, Hiert Gléck", sot Hir hey. "Wou der Richter gehalen zu Belgrad?"
  
  
  Eva lächelte. Si huet sech zu plakeg ausdoen, bis ech mat Hir geschwat. Ech bewosst net, wat Hatt erwaart hat, awer duerno war Si ouni Hosen a BH. Aus no war Reife voll Figur.
  
  
  "Wann Iech dës Informatiounen ginn, et wäert eng Herausforderung, verbonnen mat Hirer Aarbecht", sot Si mir.
  
  
  Hatt gesäit mech un, ouni BH a entblößt d ' Brüste.
  
  
  "Si kënnen och liebenswürdig sinn a mir soen, wou an der Halle vum Stabes-Wunnengen Topcon", sot Hir hey, z ' observéieren, wéi Si zitt schwaarz Spëtzen-Höschen mat wäissen Oberschenkel. Si huet versicht, mech abzulenken Sex, wéi vill aner Fraen.
  
  
  "Vläicht ginn mir an der Lag ze goen op prestige Aart vun Kompromëss", schnurrte Si mir, Stoung komplett nackt. Si huet op mech zou a leet mir Hir Brüste.
  
  
  "Wat fir e Kompromëss?" Si gefrot.
  
  
  Si kuschelte sech liicht un mech. "Si gi mir Zustimmen mat manner zefridden, wéi all d' Informatiounen, déi wëllen, an awer Dir maacht Iech e klengt Geschenk". Lues huet hie verbréngt Zunge iwwer d ' Lëppsen.
  
  
  "Ech kann trotzdem Cadeau takeaway", erinnerte hey Dir, museschen, wéi Hir Hüften bewege sech op mech zou.
  
  
  "Jo. Awer et wier net datselwecht, net wouer? Ass net den selwechten".
  
  
  Si huet Eck rta, mech ze bewegen. Si war gutt. Si sinn mat Riichter hunn en tolles Team. Wahrscheinlech gebraucht huet hien an den aneren Missioune Topcon. "A wann Dir bereet war, Kompromisse mat duldung vum kinnek, déi d' Informatiounen mir oder?"
  
  
  Si beliichten Hir Hüften nach aggressiver, an et ass verdaamt abzulenken. "Ech kann Iech net soen, wou an der Halle vum Stabes-Wunnengen Topcon, well ech net weess. Richter-Skala net féiert mech dohin. Mee ech so Iech, hie gëtt am Hotel Excelsior zu Belgrad op Княже Plaka 5. Si soen, well hien gëtt net bleiwen Se do laang Zäit, a Si sinn wuel nach ëmmer net geléngt, de superheld ze fannen ".
  
  
  Ee Hüfte méi zu mir. Si umarmte ih an spürte, wéi dat mellt Fleesch sech beweegt vu ménger Beréierung. Si packte ee Kinn mat der anerer Hand, ass Si op sech selwer, hefteg geküsst op d ' Lëppsen ee. Si souz atemlos, mat aufgerissenen Aen. Dann an Hiren Aen koum en Ausdrock vun Duercherneen an Enttäuschung. E Moment vir, däre Si d 'Situatioun, Si huet d' Aktioun, mä op eemol verluer Si dës Kontroll.
  
  
  Si huet net Los ee Kinn. Si packte de superheld méi staark. "Warum lügst Du, mäi léiwer", beharrte ech.
  
  
  Duercherneen wich Besorgnis. "Clean ..."
  
  
  "AH, jo. Si gesinn et zu äre Aen gesinn". Et huet Hir Kinn, awer ëmmer nach drückte Se un mech mat der anerer Hand. Dann Gräift an seng Jacke an huet Wilhemina. Si drückte, e wéineg op Hirer lénkser Broscht a koum hien an d ' mëll Fleesch.
  
  
  "Et ass net méi sou wéi fréier", sot Hir hey. "Dëst kéier bei mir laanscht Gedold. An elo héieren Si genee ze. Et wäert gesitt, wou sech Riichter zu Belgrad, et ass egal, sot mir oder net. Wëllt Dir wierklech stierwen, fir e bëssi d ' Aufgab erschweren? fir mech?"
  
  
  D ' Angscht, déi Se fréier gewisen, elo nees an Hir Aen. Si konnt soen, wat Si geduecht drun, wat ech gesot hunn. Si blickte op d 'Pistoul, kuschelte un Hir Broscht, an dann gesinn mir an d' Aen.
  
  
  "Hotel-d 'Soča", sot Si roueg.
  
  
  Dir, gesäit op Hiert Gesicht, a Si war dovun iwwerzeegt. D ' "Sawa" war vun der Plaz, der Richter géif - klein an eleng.
  
  
  "An als Generalstabs-Wunnengen Topcon an der Halle zu Lausanne, net wouer?"
  
  
  Hatt gesäit mech séier an dann beiseite. Si drückte méi staark wéineg d ' Pistoul op Hir Broscht. Si schnappte no Loft.
  
  
  "Jo", äntwert Si séier. "Awer ech legend éierlech, ech weess net Adressen".
  
  
  Si huet d 'Pistoul a leet superheld an d' Holster. "Ech mengen ech", sot ech. "An elo, et muss dech verloossen, klammen an an den nächste Station".
  
  
  Si beweegt sech net vun mir. "Si wëllen net e weideren Deel vum virgeschloene Rendezvous mech?"
  
  
  Si hat Hir Hänn op Hir Hüften an küsste Si op d ' Lëppsen ee. Se geschengt mech hungrig. Awer an mengem Kapp war eng aner. Dir, gedréint huet sech ëm an huet Hire Schal aus der Mauer Coupé.
  
  
  "Ech weess, dat gefällt mer, sot ech. "Awer et muss e Geschäft héich Spaß, op d' mannst heiansdo."
  
  
  Si hat een Schal un Hirem Gesicht, a Si gesäit en fragend un. Dann huet Hire superheld hey, zugebunden de Mond a vun hannen. Si huet sech zu Spaweck, ze schloen an ze publizéieren, déi gedämpften Geräusche duerch de Schal. Si packte ee nackten Kierper, an d 'luucht gaangen, an hat mech op d' Bett gefall an virgeworf et op der Teufel. Et huet geschengt mir, datt an Hiren Aen fir ee Moment eraus e erwartungsvolles Ausdrock, awer et Band Si an d ' Bett Hirer eegener Riemen a Kleedung vermeiden. An engem Moment Si распласталась op der Koje an starrte hien un mech.
  
  
  "Bis Se lafen d' Grenz mat Bulgarien, braucht Dir keng Leeder oder Gepäckträger, Opstellung fir Iech d 'Dier ze", sot Hir hey. "An et ass nëmmen ze spéit. Zu där Zäit seng Kricher bis zum Hotel" Loire "".
  
  
  An Hiren Aen flammte der Haß, a Si murmelte eppes op Däitsch duerch de Schal.
  
  
  "Maach dir keng suerge wéinst deem, wat dech gefesselt", grinste hey Dir. "Betrachte dat einfach meng Alternativ".
  
  
  Si huet Si gefesselt nackt un d 'Bett an gespaart d' Dier hannert sech Abteil. Duerno goung ech zum Voiture 7 a sengem Coupé ze Huelen Se Hiert klengt Gepäck. Si war bereet, an der nächster Haltestelle klammen, déi sech mat koum dann den dan Pfeife.
  
  
  Elo huet missen zréck op Belgrad, an der Hoffnung, datt de Riichter huet an den Hotel "Saba", trotz der Tatsaach, datt d ' superheld sicht no Jugoslawesch Police. Ech muss gesitt, ass, ob hien Radio.
  
  
  
  
  D ' gréisst Kapitelen.
  
  
  
  Et war géint Mëtteg, wéi hien nees op de Communautéitssäit zu Belgrad mam Zuch vun der zweeter Klass. Si huet e Just op der Strooss Сараевоска bis Promenade Kneza Mihajla, duerch d ' imposante Nationalmusee, huet e puer Wendungen, fir sécherzestellen, datt eis keen follegt, an dann ass offen ze Hotel Majestic op der Strooss Обиличев Венац. Ursula huet sech ganz gefreut, wéi hie mech gesäit.
  
  
  "Oh, Nick!" sot Si, umarmte mech mat sengen mëller Hänn un den Hals, wéi Si, a goung duerno an Hiert Zimmer. "Hir Sohlen iwwer de Buedem. Wou bass du, giff Schneider, war".
  
  
  "Ech hat ze dinn, e puer net fäerdeg Geschäft. Dachtest dir, ech inga iech an enger vun dësen béisen kommunistescher Haaptstad, net wouer?" Si, grinste.
  
  
  Si Huet d ' Dier hannert mir. Si uecht, datt Si sollt zu enger ganz eleganten Preparéiert zu engem moderaten Präis a wat fir no Bléck op d ' Strooss. Awer elo sinn Är Gedanken nëmmen iwwer Gans Рихтере.
  
  
  "Hutt Dir eppes erausfonnt?", gefrot fir Si.
  
  
  Si zündete sech eng Gefëmmt an bot un, hey en, awer Si refuséiert huet. Elo gesäit eescht versicht. Si war zimlech relatioune. "Ech denken, Si weess, wou sech der Richter-Skala", sot Hir hey. "Wann hie just net zu Panik an net ronderëm d 'Stad geflücht".
  
  
  "Et ass iergendwou an der Géigend?"
  
  
  Si huet e laangen Zuch vun der Gefëmmt an hat Si fir e Moment. "Jo, et ass net wäit vun hei."
  
  
  "Wou? All?"
  
  
  Hir Ursula huet d ' Gesicht fir e Moment, ier Se ëlo ufänken ze schwätzen. Et huet geschengt der richteg Zäitpunkt, fir ze erzielen, hei ass zum Monitor. Et mußte entweder hei soen doriwwer, entweder komplett ausgeschloss ginn ronn ëm de Roman, an d ' Lescht Optioun geschengt net Fair.
  
  
  "D '"jo", sot ech lues.
  
  
  "D'?" Si goung den Telefon op dem Nachttisch. "Ech wäert d' Police uruffen an mir treffen Si do."
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. "Neen, Ursula".
  
  
  Hatt gesäit mech mat engem Spaweck vun iwwerraschung an Hir schéine bloen Aen. Et huet dann de Gruppebesetzung zréck. "Firwat net?"
  
  
  "Ursula, fänkt ech, - ech wäert mat Iech schwätzen. Richter-Skala elektronisches Instrument geklaut huet d 'britesch Regierung, Instrument an den USA, déi wichteg fir d' Sécherheet vum Westens. Hien huet dat Instrument mat sech. Op d 'mannst war hie bei him, wéi en ass, ronderëm de Communautéitssäit duerch d' Fënster ".
  
  
  Si ass fir e Moment erinnerte sech. "Radio?" gefrot fir Si.
  
  
  "Jo, Radio. Et ass bal sécher, datt a sengem kär versteckt-Instrument".
  
  
  "Firwat d' Stëmm, déi hien hat Radio mat an den Zuch".
  
  
  Si lächelte. "Dat ass eppes, wat ech mengen am Moment. Elo Jugoslawesch Police géif sech freuen auszuliefern superheld an d ' Bundesrepublik Däitschland, fir sech virun Geriicht wéinst Kriegsverbrechen. D ' Kommuniste sinn ëmmer froh, wann Dir eis erwischen de Leit am Drëtte Räich. Mee ech denken, datt Si verstoen, datt Si anescht kucken Korkenzieher o ' Verhaftung vun der mir vun engem elektronesche Baugrupp ".
  
  
  "Ech verstinn, Nick", sot Si.
  
  
  "Ech hunn probéiert ze trennen Richter-Skala aus superheld-Radio-Statiounen, mä et ass mer net gelongen", sot Si. "Wann Dir do war, meng Missioun wier erfëllt. Elo muss ech nees den Radio e".
  
  
  "Awer, Nick, ech kann net Riichter ze verhafte, ouni Police", sot Si mir. "D' iwwerdroung superheld eiser Regierung an Gewahrsam erfuerdert vill Bürokratie. Sollt d 'Police bedeelegt".
  
  
  "Ech verstinn", sot ech. "Mä denkt drun, datt d' Bundesrepublik Däitschland eng no
  
  
  Déngschter vun de Länner, déi betraff wieren, wann dat Instrument an d ' Hänn vum KGB. Wierklech, et ass, mengen ech, datt de Riichter gehofft, en deal iwwert de Verkaf vun Instrumenter mat de Russen offen hei zu Belgrad. Vläicht sinn Si et scho gedon hunn. Op jiddwer Fall, Ursula, an ech w. e. g Dir, mir d 'Zäit op der Richter-Skala an superheld, Radio, ier mir eis un югославам fir d' Hëllef an der superheld-Sëtzt ".
  
  
  Si geduecht, fir e Moment. "Ech wëll Iech hëllefen, fänke d 'Richter-Skala".
  
  
  "Jo, du kanns mitkommen", hat ech zou.
  
  
  Si lächelte. "Gutt, Nick. Si waard, ier Dir rufft d ' Police, mä Si hunn natierlech Är eegen Iddien. Et schéngt mir, Hir e Mann gesinn, just d ' Stären. Si muss dovun ausginn, datt Si net voll vertrau mir."
  
  
  "Dat ergëtt Sënn", sot ech. "Du bass nach kee gudder Kommunist".
  
  
  Si lächelte mir mat engem grousse lescht däitschen, an Hir hellblauen Aen ausgebrach. "Ech hätt net eemol e gutt Meedchen", sot Si.
  
  
  "Ech géif net wollt".
  
  
  Si hat e Gewand, an der Navigatioun verknotet, well Si just gär. Si geléist Bademantel an huet him erlaabt, war iwwer - ënner him war Si nackt. "Da géif ech mech besser ëffentlichkeit undoen", sot Si.
  
  
  Hir gierig starrte op Hir Kurven. "Ech huelen un."
  
  
  Bademantel fält op de Buedem. Si huet Hire Bléck Wanderen vorstehenden Brüste, dënn Navigatioun an enger Wellendeelchen enger Molkerei Hüften an Oberschenkeln. Si erinnerte sech Eva am Zuch, an hie bewosst, datt d ' Eva war an mir eppes, wat elo ласкало an лелеяло Typ Ursula.
  
  
  "Op der anerer Säit, sot Si, sech un eis ze verkierzen den Ofstand tëscht eis, - wann eis Leit elo an dësem Hotel, et gëtt wahrscheinlech nees, gëtt do nach e bëssen".
  
  
  "Vläicht, sot ech.
  
  
  Si huet ugefaang bei mein Ouer ze knabbern. An huet hey, mech ze plakeg ausdoen ufänkt.
  
  
  Ursula entfachte zu mir e Feier, dat geloss ganz séier ausser Kontroll geroden. Et gehollef, hey, d 'rescht Kleedung ausziehen, an dann ass Se zu engem groussen Doppelbett queesch duerch d' Zimmer. Mir sinn zesummen, an dat nächst, wat ech mech erinnere, ass, datt Dir komm zu mir an der männlech Positioun.
  
  
  Hir Brüste baumelten iwwer ménger Broscht schéine géien Béi. Si kniete leckt mech, an d ' Haapt Hirer Brüste duuss потерлись iwwer méng Broscht, küsste mäi Gesicht an Hiren Hals mat fiichten Lëppsen.
  
  
  Si ass op mäi Bauch, zärtlich küsste Dir mech, an d ' Feier verbrannt an ménger Leistengegend. Si betrueden dann no ënnen, urode vollen waarmer Lippen, bis Se net méi konnt huelen.
  
  
  "Elo, Slacker?", gefrot fir Si.
  
  
  "Elo", erwiderte ech heiser.
  
  
  Si opféiere ee op d ' Bett a spreizte mat angehaltenem Atem, ongedëlleg. Mëllech Hüften erhuewen sech an umringten mech, an ech erinnere mich, museschen, wéi Si zouverléisseg auseinandergesetzt hanner mer, wa mer haut zusammenstehen. D ' Feier verwandelte sech an eng vulkanesch Holocaust. Da gouf et d ' süßesten Gerüche, déi d Kläng a waarmt Fleesch, Wéini mir den Héichpunkt erreecht hunn.
  
  
  Wann Dir, virgeworf e Bléck op d ' "Save", Si Gebaut huet, firwat d ' Riichter gewielt superheld. An de Staaten superheld am beschten beschreiwen als eng Fall fir Flöhe - déi al baufälligen Gebai, dat sou aussah, als ob superheld laangem droen hunn am joer ale Véierel vun der Stad. D ' Schëld baussen war esou verfall, datt Si lafen konnt, net wissend, datt et en Hotel ass. Et war wéi op der Plaz, wou d ' Féierung gëtt an déi aner Richtung vun zweifelhaften Persounen.
  
  
  Am Hotel huet et nëmmen zwanzeg Zimmer, an d ' Zuel vun de Schlëssel, déi an Briefkästen um Dësch, Si konnt gesinn, wat geklaut gouf nëmmen eng hallef dose. Ech war net überrascht, wéi schmierigen Jugoslawischer Beamten net gefrot, eis Pässe weisen, mä einfach huet ih Zimmer. Hie geduecht, nëmmen nach eng Reng Formalität z 'iwwerrieden, d' Police ze rufft.
  
  
  Während Clair goung ëm den Hl ze Huelen, mäi Gepäckstück, Si blickte nees op d 'Postfächer an auswendig, Si hunn op d' Beschäftegung vu bestëmmte Zimmer. Dann stärekataloge mir d ' Onopfälleg mat engem Sachbearbeiter. Wéi hien d ' Dier gammastronomie mécht a stellt mäi Gepäck, Emus huet Trinkgeld.
  
  
  Wann Clair goung, d ' Dier an den Flur gammastronomie mécht an an den Flur ass Hans Richter. Si gestouss Ursula den Dag, an en dëschelduch sech aus den Aen. E Moment méi spéit ass hien verstohlen blickte op a gesäit de Riichter an zwee Männer stinn am Flur mam Réck zu mir. Si wollten en anere Mann verloossen, fir de Raum komm. Deen anere Mann - Ivan Lubjanka.
  
  
  Et ass kloer, Richter goung hei Réck gefall, wéi hien duerch de ganze Orient-Express op Повке. Elo, obschonn d ' Riichter, sou schéngt et, war en aneren Tierheim wéinst engem Accident op der Statioun, hie koum mat dësen Leuten, déi offensichtlech waren Agente Topcon, zu diskutieren, den Instrumenter mat der Russescher Observatioun.
  
  
  Richter-Skala keng Ness Radio. Vläicht ass hien net d ' Vertraue vum KGB. Hie mat senge Frënn ass duerch de Flur fir d 'Onopfälleg, während d' Barbaren Schloss d ' Dier.
  
  
  Si adresséiert sech un Ursula. "Dat sinn eis Leit, an superheld Frënn", sot ech. "Folleg Iech a Kuck, wou Si ginn. Versichen, net ze stierwen. A während Hir besichen wäert menge Russesche Kolleg an den Flur. Si treffe mech mat dir an" Маджестике "zu dräi. Warte. no der Stonn, da, an wann ech zréck sinn, bass du selwer ".
  
  
  Si gesäit mir ins Gesicht op kuerzer, süßer Moment. "Gutt, Nick".
  
  
  Si lächelte. "Bis spéider."
  
  
  "Jo."
  
  
  Ursula verschwonnen de Flur erof koum Richter fir superheld a Mënschen.
  
  
  No e puer Minutt Hir, klopfte un d ' Dier vun der Lubjanka Raum. Dann eng kuerz Paus wéinst der Dag koum d ' Stëmm vun der Lubjanka. "Ja?"
  
  
  Et ass zimlech gutt verstane ginn, an Dialekten an de Stëmmen, virun allem dann, wéi d 'Mistel d' Méiglechkeet, ih héieren, sou datt Si räusperte sech an iso versicht, Si kléngen wéi den Hans Richter.
  
  
  "Blücher", sot ech.
  
  
  D ' Schlass klickte den Dag, wann et gezu "LUGER". Wéi ech d 'Dier gammastronomie mécht, an Si gesinn d' überraschten Gesicht Lubjanka, déi et net waard Stahl Invitéiert betrieden. Si virgeschloen hefteg mam Fouss un d ' Dier a tuilerie an de Raum. Si koum Lubjanka an d ' Broscht an de Kapp a fale superheld op de Buedem.
  
  
  Lubjanka ugefaangen huet, no der Waff, awer säi superheld pea pickers. "Halt steht Zahlungen direkt hei".
  
  
  Hie gedréint huet sech ëm an d ' "LUGER", zielte Emus an de Kapp. Da gesäit den Ofstand tëscht him an "Webley" - an beschloss, datt et de Risiko net Wäert.
  
  
  "Du schonn nees" - mat der Bitterkeit sot hien.
  
  
  "Ech erschrecken jo, Alter Mann. Gutt, steh op. An halt iech fern vun Hir Verkeeft um Dësch".
  
  
  Barbara sech lues, d ' Blutt tropfte vum superheld-Sticks an rta. Superheld Lippe schonn geschwollen. Et koum den Dag, an Huet Si, stänneg ze iwwerwaachen Mataarbechter vum KGB. An den Ae superheld war eng grouss Ofneigung zu mir.
  
  
  "An elo, - sot ech, - mir begleeden dech richen mat Hinnen ze schwätzen".
  
  
  "Mir brauchen eis net drëm, ze soen" gouf, äntwert hien düster.
  
  
  "Ech mengen, jo."
  
  
  Hien grunzte an d 'Hand порезу op d' Wange. "Ech erschrecken, Si koumen net dozou an der Mathematik".
  
  
  "Ka sinn", sot ech. "Mä wann Dir et maachen, et gëtt dir ganz schlecht". Et gesäit säi Gesicht, wann ech bis elo ass d ' Wierkung vun dëser Benotzung.
  
  
  "Mir sinn nach net zu deem Schluss komm, d 'Transaktion", sot hien zu mir. "Also, ech weess net, wat 's de suchst".
  
  
  Si gefrot. "Wann Dir nach op der Richter-Skala, wou hie Si hält?"
  
  
  "Riichter?"
  
  
  "Sorry fir de Fauxpas. Fir Si ass hien Horst Blücher".
  
  
  Barbara geduecht, ee Moment no. "Ech hunn keng Ahnung, wou an der Halle Instrument. Hien ass ganz geheimnisvoll an ausweichend".
  
  
  "Vläicht kann hien iech net vertraut, Barbara", sot ech, e wéineg подколол superheld.
  
  
  Hien schaute mech un. "Ech emu och net vertrau".
  
  
  Eck mäin rta ass. Ech hat ëmmer eng kleng Freed ze gesinn, zwou unangenehme Mënschen, déi versichen ze überlisten anere en anert. "Elo, eent ass sécher, Lubjanka. Wësse Si, wou ech hien erreeche kann. An Dir, ech wëll, datt mir dat gesot hunn".
  
  
  Lubjanka ass op незастеленную Bett. Si huet hien opmierksam ginn an hat d ' "LUGER" abzielen him. "Hien huet mir net gesot, wou hien ass gestoppt", sot hie lues.
  
  
  "Warum lügst Du, Lubjanka. An dir falen 9-mm-таращить d 'Aen an de Kapp". Si koum him lecken. "Ech wëll d' Wourecht, an ech wëll Si elo. Wou fannen ech de Riichter?"
  
  
  D ' Aën vun der Lubjanka eemol flaach, verzweifelt. Zu ménger iwwerraschung huet hien aus dem Bett de grousse Këssen an gedréint huet sech zu mir, mécht Si virun sech. Si hat keng Ahnung, wat hien deet, also net riskieren. Hien erschoss, an "LUGER" explodéiert an engem klenge Raum.
  
  
  Schutzbrille wühlte an de Këssen a Broscht net erreecht ginn. Währenddeems hate sech op mech, d ' Barbaren, nach hält e Këssen tëscht eis. Si zielte an feuerte nees superheld an de Kapp, a mäi Och d ' Zil verfeelt, wann hien op mech gefall.
  
  
  Lubjanka fält mir an d 'Hand, mat der Pistoul an trëfft hien haart, awer et ass ëmmer nach d' Gewehr gehalen. Elo Këssen war, an d ' Barbara mat zwou Hänn staark verdréit meng aarm. Mir stießen sech un d 'Mauer, an hie verléiert d' Pistoul.
  
  
  Dann ginn mir eng ausgerutscht, op de Buedem, versicht ze kämpfen. Si virgeschloen huet hie mat der Faust an de schonn haarde Kapp vun der Lubjanka, an hien et fäerdeg, Äntwerten op Runs, ier Si sech vu mir. Dann huet hien streckte d ' Webley, déi Bis elo nieft him um Dësch.
  
  
  Hien huet seng Waff, ier Si et gepackt huet, erreechen hien, awer hien konnt Se net mat zäiten erreechen Ofzuch, fir ze Schéissen. Wann Dir, goung zu him, hien gequält, déi Dir, zum Beispill, hat ech an de Kapp zu engem schwéieren Laf.
  
  
  Si fält an d ' Fënster ze Stöhnen. Dann Lubjanka geklomm op d ' Been an huet nees "Webley" op mech, awer ech war d 'Kraaft ze gräifen superheld d' Hand, mat der Pistoul an konsultéiert huet, ier hien et gepackt ze Schéissen. Hien verfeelt mimmo mech an ausgebrach sech e Fënster.
  
  
  Glas no zerbrach, an huet mech de Reen, hutt Dir, gedréint huet sech ëm a gesäit, wéi de Kierper flitt aus der Lubjanka no baussen - superheld Hänn goufe wäit ausenaner, wéi hie versicht, eppes ze gräifen.
  
  
  Während der Hierscht Lubjanka et ass eng kuerz Stille en, dann héieren Si e Schrei. Si geknéit, ier e sech iwwer d ' zerbrochene Glas a gesäit, datt hien um Balcon vum zweete Stockwerks. Hie gouf durchbohrt de Statioune vun der eisene Balustraden mat dem Kapp no uewen, mat oppenen Aen, an zwee Demonstrante waren duerch d ' superheld der Broscht a vum Liewen.
  
  
  Si Schalt sech selwer. Lubjanka mir elo näischt soen. Verhaftung Wilhemina, et séier huet de klenge Raum an Eilte duerch de Flur an deem Moment, wéi mat enger grousser Onopfälleg virgedrongen, shaggy. Hir entging ih, erof op de hënnescht Reien op d ' Strooss.
  
  
  
  
  D ' elfte Kapitelen.
  
  
  
  "Dat ass net vun der Plaz. Hier Richter goung mat den zwee Männer", sot ech Ursula.
  
  
  Mir zusammengekauert an enger donkeler Türöffnung an enger schmalen Strooss, op der Sich duerch d ' Nuecht op dat aalt Gebai vis-à-vis. Ursula war zimlech nervös, mä versicht net ze weisen.
  
  
  "Gleewen Si, Si kéinten feststellen, datt Iech respektéiers du?" Si gefrot.
  
  
  "Dat mengen ech net, sot Si.
  
  
  Dat Haus vis-à-vis war e Wunnhaus. Ursula huet mir gesot, dass Dir ugemellt Strooss an e Zimmer am zweete Stock, mä an dësem Moment do war net vun der Welt.
  
  
  "Majo, gi mir hin a mir kucken mol", mä ech virun.
  
  
  "Gutt, Nick". Si Gräift an Hir Handtasche hanner "Webley".
  
  
  "Ech wëll, datt s de gutt gedeckt mech do", sot ech. "Et kéint eng Fall sinn".
  
  
  "Du kanns op mech zielen, Nick".
  
  
  Wéi mir koumen zu dem Raum, wou, wéi mir glaubten, waren Richter superheld a Leit, et war eidel. Si ass virsiichteg, mat enger Pistoul, awer et war keen well.
  
  
  "Kommen Si reng, sot Si Ursula.
  
  
  Si koum op mech zou, Schloss d ' Dier a blickte op. Et war e grousst Zimmer mat eegenem Bad. Faarf отслаивалась vun den Wänden, a gesäit Sanitär antiker. An der Eck war ungeschickt Bett, bedeckt mat Narben Holzstuhl méi direkt an Stühle säitlech.
  
  
  "Un irgendeinem Plaz", kommentéiert Si. Si steckte d 'LUGER nees zréck an d' Halterung. Si ass un d ' Bett. Et huet geschengt, datt een virun kurzem op Hir louch.
  
  
  "Hei gëtt et Gepäck oder eppes aneschtes, sot Ursula. "Vläicht hu mir scho verluer superheld".
  
  
  "Looss eis ëmkucken", sot ech.
  
  
  Mir minutten d ' Uertschaft Stéck fir Stéck. Goufen Beweiser dofir, datt do gouf Richter-Skala - d 'kippe op dem superheld enger Zigarettenmarke; d' Fläsch Wäin bal eidel, an am Ewechgehäit, superheld gehäit Ticket fir den Zuch, hien huet näischt, wat drop hiweist, géif op d ' Tatsaach, datt hien nees zréck an dëse Raum. An Effektiv, all Beweiser drophin, datt hien et fir ëmmer verlooss.
  
  
  "Wat maache mer elo?" gefrot Ursula.
  
  
  "Ech weess net", sot Hir hey. Et koum lues an de Bad an schaute sech ëm. Et huet geschengt mir, datt an deem Raum war eng Plaz, déi mer net bemierkt hunn. Nees spähte an d ' leere éischt-Hëllef-Kit.
  
  
  Duerno goung ech an d ' Änneren. D ' Oberteil gouf op dem nen. Si hob den Deckel an spähte an d ' Becken.
  
  
  Do gesinn ech d ' nassen Stéck zerknittertes Pabeier, schwebend an enger transparenten & nb.
  
  
  Seng gefischt an et blickte hien un. Et war nëmmen e Stéck Pabeier vun engem groussen Stéck, dat offensichtlech war gerappt an an de Vergiess geroden, awer war nen e puer handschrëftlech buchstäblich.
  
  
  "Ech hunn eng wat zu Essen", sot ech.
  
  
  Ursula koum zu Hinnen an schaute iwwer meng Schëller. "Wat ass dat?"
  
  
  "Et schéngt, Richter versicht, loszuwerden, déi an der Änneren. Si kënnen héieren, wat ass dat fir e Bréif?"
  
  
  Si blickte op dat. "Dat ass d' Handschrëft Richter-Skala", sot Si. Si скривилась, duerch leichtes dréien der Matdeelung. Et gesäit aus wéi et geschriwwe op Serbo-Kroatesch, Nick. Vläicht Startsäit vum Wuert "National". An nach e Buschtaf, deen Ufank vum anere Wuert."
  
  
  Si blickte zu him: "National. Awer wat dat zweet Wuert?"
  
  
  "M - U - s - Musée, den nationale Musée".
  
  
  Séier gesäit no. "Musée. Ob an nen Ankleidezimmer?"
  
  
  "Ech mengen schonn", sot Si.
  
  
  "Ech Richter wier e Grond benotzen Musée fir Gespréicher", sot ech. "Mir wëssen, datt hie schonn emol begegnet Лубянкой am Hotel" - d ' Soča "a vläicht hei."
  
  
  "Et ass wouer", sot Ursula, awer net hiert mir.
  
  
  "Elo ass et zoulässeg, Si abzugeben Hoteller ass e Radio iergendwou op der Lagere fir e puer Deeg. Si ginn net an der Lag, d 'Virdeeler vun der Kamera Kascht Gepäck um Communautéitssäit oder um Fluchhafen, well d' Police do Si observéiert. Mä firwat net d ' Virdeeler vun der Kamera Moolzechten op enger ëffentlecher Plaz wéi e Musée? "
  
  
  "Awer d' Saache sinn do, Lénks nëmmen op d ' Zäit
  
  
  
  "Während d' Gäscht am Musée", - erinnerte mech Ursula.
  
  
  Si geduecht, datt ee Moment doriwwer. "Si hun déi Saach géif e puer Deeg waard, datt Hatt zwee wieder. Mä, ass et zoulässeg, Richter wollt sech dës Méiglechkeet. Vläicht huet hien d ' Radio am Musée, an dann ausgeruff Si un, a wann net, fir ze soen, datt hien vergiess hat, huet abzuholen, wéi hien hinausging. Hie géif versprach, Radio kréien innerhalb vun vierundzwanzig oder achtundvierzig Stonnen. Dann superheld versichert wier, datt Si sech besonnesch virsiichteg ze halen superheld fir hien. "
  
  
  "Dat ass eng gutt Theorie, Nick. Liest lount sech".
  
  
  "Mueres sinn mir am Musée", sot ech. "Wann Dir haut Owend Richter erfährt vun der Lubjanka, hien, wahrscheinlech, fir ze entscheeden direkt verloossen Belgrad, awer net ouni dës Radio. Wann hien dach verstoppt am Musée superheld, Hoteller géife mir d ' superheld do ze schloen. Dat kéint eis Läscht Chance fir de Kontakt mat emu."
  
  
  "An elo, "sot Si," du muss dech e wéineg ausruhen. An ech hunn an" Маджестике "e besonnesch komfortables Zimmer".
  
  
  "E gudder Virschlag", sot ech.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Mir waren am Nationalmusee, wann en um nächsten moien opgemaach. Et war e sonniger Frühlingstag zu Belgrad. Op den héije Beem am parque Каламегдан wuchsen hellgrüne Knospen. Tragflächenboote hat duerch d ' ruhigen Perséinlech vun der Donau an den dichten Verkéier geschengt iergendwéi manner hektisch. Awer de Musée selwer am klorer mueres geschengt Capless a Gro; et war eng lebendige Och drun, datt mir mat Ursula sinn net komm, fir Ënnerhalung.
  
  
  Am kär waren d 'héije decken an sterilen Glas-Vitrinen, opfalend контрастировавшие mat sonnigen mueres op der anerer Säit d' superheld décker Mauere. Mir hu séier de Umkleideraum. De diensthabende Motiv nach net auskannt.
  
  
  "Gudde moien", begrüßte säi superheld. "Eis aaneren Links hei tragbares Radio, an vergiess huet, de superheld mat sech. Hien eis geschéckt ofhuelen superheld". Si redete mat dem beschten däitschen Jesse.
  
  
  Hien kratzte sech um Kapp. "Radio? Wat ass dat?"
  
  
  Si beschloss, ze versichen, him Serbo-Kroatesch. "Radio. Wat dréit den Ceinture".
  
  
  "AH, sot hien. Hien ass an eng Eck vum klenge Raum, an ech, mat angehaltenem Atem, Gräift no dem Regal. Hien huet Radio Richter-Skala. "Ech hunn odin, déi lénk hei vun engem Mann numm Blücher, vun der Schwäizer".
  
  
  "Jo", sot ech, mat engem Bléck op Ursula. "D' Ofstëmmung ass alles. Horst Blücher - vollstännegen numm".
  
  
  Hien blickte op Boner. "Jo. Hutt Dir Dokumenter, Mr. Blücher? Ech mengen, ich erinnere mich net däi Kapp".
  
  
  Si hat seng Ungeduld. Si hat scho beschloss, ofhuelen de Radio mat Gewalt, wann et muss sinn. "Ech sinn net Horst Blücher", sot Si express. "Mir superheld Frënn, déi komm sinn, verlaangen Radio fir hien".
  
  
  "A. Elo, Mr. Blücher muss selwer anzukommen, ze verstoen. Dës Regel".
  
  
  "Jo, natierlech", sot ech. "Awer Här Blücher krank a kann net kommen op Radio. Mir hoffen, datt Se verstoen. Si fannen sech Emus e groussen Déngscht, wann Dir gitt eis e Walkie-Talkie, fir ze vermëttelen emu".
  
  
  Hie gesäit mißtrauisch op mech an dann op Ursula. "Huet hien Iech eng Quittung?"
  
  
  Elo huet d ' Roll vun der Ursula. "Oh, Schatz! E vollek, datt mir eis offen Blanc virun der Kuuscht. Hien hat vergiess ze verschenken superheld TB. Hien ass krank". Dann dodrop en Zauber eran. "Ech hoffen, datt Si net technesch Feeler erklären. Här Blücher tac dat héieren schéinen jugoslawesch Musek, soulaang en do ass".
  
  
  "AH", sot de Mann, e Bléck an Hir kale bloe Aen. "Elo, Se kann et verstoen. Hei, Si kënnen huelen Si d ' Radio. Ech hunn saubere Léisung ze späicheren superheld hei".
  
  
  "Villmols Merci", sot Hir Emus.
  
  
  Hien anzespären mech an huet Radio Ursula. "Soën dengem Frënd, datt hie geschwënn nees erholl, datt hien Si genéissen Si Hiren Openthalt zu Belgrad".
  
  
  "Merci", sot Ursula.
  
  
  Si huet de Radio, an mir sinn duerch d ' Umkleidekabinen. Awer, ouni ëm d ' Gebai ronderëm, Si fënnt, datt mäi Victoire war nëmme vu kuerzer Dauer. Déi béid Männer sinn duerch d ' Nischen an Flur, an keen an der Géigend war. Si haten béid Pistoulen. Et waren zwou Persounen op der Topcon, déi mir bis elo gesinn hunn, mam Richter, d ' Leit, hanner deene koum Ursula.
  
  
  "Hör op, w. e. g", kaff der héich.
  
  
  Si unhörbar stöhnte. Nach e puer Minutten, Monitor a géif mir gehéieren. Verdaamt sollen dës Leit! Et war den Ufank eng zweet kéier, wann Si am Besëtz Iech nëmmen, datt ech abgenommen superheld. Ursula war net sou aufgeregt, wéi ech. Si verluer kommunistesche Kontakt mat der Richter, trotz der Erëmaféierung vun der Radio, an elo hunn déi Leit dëse Kontakt nees hiergestallt. Si geduecht, gëtt d ' Liewen, ob hie bis zu dem, profitéieren duerch dëse Kléngt vun den Evenementer.
  
  
  Klenge Mann, quadratisch mat der gebrochenen Nues, winkte automatesch op Radio. "Leeën d' Radio op de Buedem tëscht eis zesummen mat dengem Handtasche... -
  
  
  hie gesäit mech un - an denger Waff.
  
  
  "Da géi Wee vun Hinnen", kaff méi wéi e hochgewachsener Mann.
  
  
  Ursula gesäit mech un, an ech nickte entspriechend. Wa mer dozou bestëmmt waren, zwee Pistoulen, war nirgends ze streiden. Si ass e Schrëtt virun an streckte d ' Walkie-Talkie an eng Handtasche mat "Webley" op dem Buedem. Lues ass d ' "LUGER" aus jacken sinn, sichen all Méiglechkeet notzen géint Se, awer elo béid Pistoulen waren konzentréiert op meng Broscht. Et hätt eng "LUGER" um Buedem nieft der Radio-an Reisetasche. Ech hunn nach ëmmer war Hugo am spaweck, mee et huet geschengt, datt ech wéineg profitéieren, ass d ' superheld.
  
  
  "Ganz gutt", sot héicht Agent Topcon. Hien hat donkel Haare an e ganz schmuele Gesicht. Hien huet en Zeechen op den anere Mann, deen ass virun, gammastronomie mécht Hir Handtasche a Ursula ass d ' Webley. Hien steckte et an Wilhemina Minutt Jacke. Dann huet hien Radio.
  
  
  "Elo näher mat eis", sot e hochgewachsener Mann.
  
  
  Ursula gesinn huet mech nees. "Mir sollten besser maachen, wat de Mann redet", sot Hir hey.
  
  
  Eis unbemerkt plënneren Si fir d ' Gebaier ronderëm an landt an der ugeriet Limousine "Fiat". Eis mat Ursula sot hannen an de Won. E hochgewachsener Mann och hanner dem lenkrad, an dee, deen eng gebrochene Nues, sel nieft him, mat enger Pistoul, déi mir an d ' Broscht.
  
  
  "Elo fueren mir op e klenge Spazéiergang", - mat grousser Genugtuung huet mir gesot dee, deen eng Waff hat.
  
  
  Den Auto ass an de mueres-Feed machine. Si gesinn, datt déi béid hënnescht Dag eingesperrt op speziell Schlässer. Et huet geschengt, datt d ' Reine Entscheedung verprügeln Mann mat enger Pistoul. Richter, anscheinend, decidéiert, datt et besser ass, nëmmen loszuwerden, déi eis méi zu Verhandlungen ouni Stéierungen. Si huet ugefaangen ze verstoen, wéi hien zanter sou ville Joren fäegkeete allen Zorte vu Polizisten a vun Agente vun der Regierung: hie war klug, effektiv a ganz fräi vun implizéiert.
  
  
  Mir sinn de mozart op Belgrad. Mir sinn de mozart no Бранкова Призренскому Sunset, mer waren nach net ganz bis zum Floss an dann an Kara Дордева mozart duerch d ' Stad no Süden. Duerno ware mir op der oppene Hügellandschaft.
  
  
  "Wou bréngen eis?" - schlussendlech gefrot ech.
  
  
  "Du wäerts ganz séier", sot eng gebrochene Nues, schaarf lächelte mech un. Superheld war en däitsche Jesse, an bei héijer Mann - Franséisch. Et war eng zimlech kosmopolitische Outfit, d ' Topcon.
  
  
  Superheld Vorhersage war richteg. No weideren fofzéng Minutt, laanscht e puer Nebenstraßen, komme mir zum privat Duerf. De Chauffer hat virun him an huet eis aussteigen.
  
  
  Mir sinn mat Ursula no FIATA. Si hat keng Ahnung, wou mir waren; Si bewosst nëmmen, datt mir waren südlech vun der Stad. Et war logesch, datt Richter geet op Belgrad, well d ' Police прочесывала eng Stad, an där ech hien gefrot. Bis elo huet hie konnt sech net zéien mat den ëffentleche Verkéiersmëttelen. Interessant, bewosst nach iwwer d ' Lubjanka.
  
  
  "An d 'Haus", kaff e hochgewachsener Mann, fuchtelte mat engem Revolver. Béid Pistoulen waren nees geziilt op eis. Hir Befehler befolgt.
  
  
  Bannen gesäit d ' Haus nach méi kleng, wéi et vu baussen. Awer et war alles, wat Se brauchen Riichter. No engem Moment, dann dofir, wéi héich de Sagittarius ausgeruff superheld, duerch d 'Kichen an d' Stube ass Riichter.
  
  
  "Elo, sot hien, wéi hien eis gesinn, - wat fir eng agréabel iwwerraschung". Hie Gräift no dem Walkie-Talkie, dat héchst Mann op en Hl huet. "Du hues et bal, net wouer?"
  
  
  "Bis elo Frettchen Si waren eis e Schrëtt Viraus", sot ech. "Awer däi Gléck kann net éiweg daueren, Richter-Skala".
  
  
  Si gesinn, wéi Um blickten op mech, wann Dir benotzt superheld gr numm. Anscheinend war hien Iech bekannt ass nëmme wéi Blücher. Richter grinste mir, dann ass a virgeschloen mir ins Gesicht.
  
  
  Si koum schwéier op de Buedem. Ursula keuchte an geknéit, ier e sech mir fir ëmmer. Iso rta Rinnsal floss Blutt. Si louch do, starrte op Riichter a hasste huet. Dësen Hass bewegen géif versichen, mech e wéineg méi staark, wann ech d ' Geleeënheet hätt schwätzen géint hien.
  
  
  Ursula blickte op der Richter-Skala. "Nazi-Schlächter!" zischte Si.
  
  
  D ' Gesicht vun der Richter-Skala flammte virun Fantasy. Hien ass staark mä Dir an d ' Gesicht, a Si gefall nieft mir.
  
  
  Richter gedréint huet sech zu den Leuten, déi eis hunn. "Leeën Dir Iech Handschellen do an do". Hien andeems hien op d 'Trennwand, an deem d' Türöffnung an der Kichen bruecht eng Rei vu dënner eisene Ruten, an der al eiserne Heizkierper op der Säit Stöhnen. "Also, Si getrennt sinn".
  
  
  De Mann mat der gebrochenen Nues angekettet béid Handgelenke Ursula un d ' Batterie un, an e hochgewachsener Mann fesselte mech vun der Ketten op der Baussenzeger säit vun der Trennwand. Meng Hänn goufen hannert dem Réck, an all Handgelenk waren d 'Handschellen an d' Ketten fir de Querbalken. Ech muss erwächen an Ursula - um Buedem sëtzen, mam Réck beaflosst un d ' Batterie un.
  
  
  "Gutt, bring d 'Bomm", kaff der Richter mat héijer Waffen. .
  
  
  E hochgewachsener Mann verschwonnen an engem klengen Schlafzimmer an no engem Moment nees mat Rohrbomben. Un him festgemaach war genuch Dynamit ze kréien, déi zwee Haiser, déi Gréisst mat reflektéiert, an der mir eis waren. Richter gesäit mech mat engem grinsen, huet d 'Bomm ronn ëm d' Hand vum grousse Mann a leet d ' Instrument op den Hl an der Mëtt vum Raum. de Raum, ongeféier op halbem Wee tëscht mir a Ursula.
  
  
  "André ass ganz verséiert an dëse Saachen", sot de Riichter, andeems Si d 'Auer, déi Si den Ausléiser fir d' Bommen. "Schutzbrille, natierlech wier en ordentlicher, awer et ass vill méi leeschtungsfäeg. Et ass onwahrscheinlech, datt d 'Autoritéiten an der Lag ass z' erkennen Hir Kierper, dann explosions-a Brandgefahr. Dir, ech hoffen, datt dëst Beispill gëtt eng Verwarnung un all déi, déi hannert dir hier goen kann ".
  
  
  "Ech denken, et gëtt ih nachzudenken", sot ech. Si schaute op d ' Bomm, déi mat installéiert gouf an tickt. Richter hat Recht. Wann dat Déngens explodéiert, fir d ' Fuerschung disponbel et wéineg.
  
  
  "Mir ginn ni opginn, bis Si sech ënner der Obhut vun Leuten, deenen hir Nimm Si befleckt hunn", sot Ursula stressig Stëmm.
  
  
  Richter virgeworf e Bléck op d ' Teufel. "Ech diffamiert?" - sot hien ätzend. "Et ass welter, dass du net do wars, wéi dat alles geschitt ass, Fräulein. Den Drëtte an Autoritéiten net op mech ugewisen e bei der Erreichung Hirer Ziler. Mir all sinn dann d ' Nazie. Wann mir eng Néierlag erlidden hunn, e puer schwaache verréckt ginn, an déi reschtlech eemol Antifaschisten.
  
  
  "Du bass en Nazi-Hond", zischte Ursula.
  
  
  "Et ass elo modisch Freundschaften mat Feinden, lafen mat de Sozialiste an ale ideal zu decknumm", lues gefuer ass hie Weidergefuer.
  
  
  "An d' Nazie schlussendlech schaffen mat de Kommuniste", - widderluecht goufen an de Medien Hir Noriichten emu.
  
  
  Hien blickte mech un. "Dat ass e Geschäft, sauber an einfach. Wat muss ech maache Leit, wann op hien, wéi op en Hond, Si joen, ween hien ugegraff".
  
  
  "Verbaant mir Si net retten, Här Riichter!" - laut gesot Ursula. "Si verhafte, a Si Arbed fir dat, wat Si Doten".
  
  
  Hien grinste jeremy. "Elo hutt Dir manner wéi zwanzeg Minutt, fir sech dovunner ze iwwerzeegen". Ouni d ' Äntwert abzuwarten, adresséiert hie sech un seng Schergen. "Veröffentlechen Se De Lamborghini. Gi mir zum Fiat Statioune bis Dragoman-Pass zu Crveni Krst. Et sollt sécher sëtzen op dem Zuch".
  
  
  "Jo, Här Blücher, sot e hochgewachsener Mann. Déi béid wandten Si sech ëm a sinn op d ' Strooss.
  
  
  Wann Kämpfer hate sech an de Won baussen, Richter adresséiert sech erëm zu mir. "Se kuerz ënnerbrach menge deal mat de Russen. Awer nëmmen temporär. Dofir ass Si elo Gehalt Liewen".
  
  
  Also bewosst, datt de Lubjanka.
  
  
  "Wann Dir vun hei wegkomme, wäert ech net nëmmen d' ganz Zäit, déi Si wëllen, an Reesen, Biller, Musek, fir d 'Erneit vun de Verhandlungen iwwer d' Verkaafen vun der Satellitenüberwachung, awer ech wäert sech mat der iwwerwaachung vun der Regierung vu Bonn fir eng Weile. Verstoen, alles fonctionnéiert wéi gewinnt ganz gutt fir mech ". Hie koum den Dag. Baussen aufgewickelt Motor Fiat. "Op ihn. Oder vläicht sollt ech Lebewohl soen?"
  
  
  Hie gedréint huet sech ëm a goung. No engem Moment, "Fiat" ass fortgefuer, an den Toun lues a lues serê an deem Mooss, wéi Se nees op d ' Haaptstrooss.
  
  
  Mir mat Ursula gläichzäiteg gesäit тикающую Bomm, an dann déi aner, an déi aner. Ursula kaute op Hirer Unterlippe an schüttelte de Kapp. "Ech muss hien verbaant ginn, Richter-Skala, soubal et bekannt ginn ass d 'superheld".
  
  
  "Beruhige dech", sot ech. "Mir hunn nëmmen nach manner wéi fofzéng Minutten. Et bleift net méi vill Zäit zum nachdenken".
  
  
  "Ech kann mech net méi bewegen", sot Ursula, d ' klopfende Handschellen Batterie sinn.
  
  
  "Versich, dech ze entspanen", - sot roueg hey Dir. "Är Angscht ka ansteckend sinn, an dat Programm brauche ech-wat kann een maachen".
  
  
  Cursed tickende Bomm um Dësch war sou, wéi eist Häerz d ' Lescht kéier verstopft. Et gouf ofgeschalt an interesséiert sech fir all joer op d ' Gitter hannert mir. Si ass un der Tu, un där Si montéiert war, an et verbog sech, an dann entsat zréck. Si runzelte d 'Stir an rieb sech d' Ketten vun der Handschellen iwwer d ' Latte. Hien huet e leises, Bis net sou schaarf, knallende, wéi Metall. Schliisslech, d ' Gitterstäbe waren net aus Metall, mä ronn ëm de Bam, ënner schwaarz lackiertem Eisen. Dann erinnerte sech un den Hugo. Si hu Hugo, mäi Stilett.
  
  
  Hoffnung kocht a ménger Broscht an huet menge Darm nach méi schrumpfen. Si beweegt seng Riets Hand, awer net duergaangen. Si war staark reduzéiert an Hir Bewegungen. Dir, gedréint mech ze Ursula a refuséiert sech zréck, fir aus dënnen hölzernen Querbalken.
  
  
  "Wat mëss de, Nick?"
  
  
  "Versich, eis Liewen ze retten", - sot ech kuerz. Ech hunn keng Zäit fir Geschwätz.
  
  
  Nees beweegt seng Hand, an den Hugo rutschte mir an d ' Handfläche. Hien hat d ' Messeren esou, datt mäi Gräift war staark. Abrupt dréien Si d 'Handgelenk, Hir zufügen konnt d' schaarf Kante vun der Klinge Hugo op de hölzernen Querbalken geradezu ënner den Hänn. Si Schnëtt d 'Stäbe an spürte, wéi d' Klinge vun engem Messers stiechen am Bam. Dee Bam war fest, awer d ' Messer
  
  
  verdriwwe gouf bis zu dënner Kanten fir Bands. Si huet kleng schwéier Bewegunge vun der Klinge an spürte, wéi vun him erof puer Chips.
  
  
  Si, virgeworf e Bléck op Ursula. "Ech versich, Spalten, déi schrëfte Staang", erkläert ech. Si net gesinn, Zifferblad Steifigkeit. "Wéi vill Zäit do?"
  
  
  "Eppes méi wéi zéng Minutt", sot Ursula, ausgestreckt, fir Zifferblad ze gesinn.
  
  
  "Här", sot ech rosen, datt sou vill Zäit vergaangen.
  
  
  Hir Schnëtt. Et ass net d ' andrénge ganz Latte. Et ass nëmmen d ' superheld ze Schwächen. Op dem Buedem huet et vill Chips. Si héieren op ze hacken an Grade Rodney zuckte. Ertönte e leichtes Knistern, awer de Bam ass net bäigeet. Handschellen elo virgedrongen déif an meng Handgelenke. Si Schnëtt nach e wéineg, bis hie schliisslech spürte en déiwe Rëss an der Struktur. Si gesammelt sech, fir duerch den Drock op d ' Handgelenk a gesäit op Ursula.
  
  
  "D ' Zäit", sot ech.
  
  
  "Sechs Meter".
  
  
  Hir gerahmte Been ënner sech an huet iso allen Muechten. Ertönte e lautes bieren, wann d ' Holz Bruce aufgespalten. Si haten mam Kapp op de Buedem a bal net um Hl, op deem d ' Bommen Louche.
  
  
  Meng Hänn ware ëmmer nach gefesselt hannen, awer Si sech schwéier op d ' Been. Si museschen d ' Blutt op säin Handgelenken. Dir huet, op e Hl, fir all Joer op d ' Bomm. Wann Dir kannt Richter, a Si geduecht, datt ech beginne, géif hien d 'Bomm huet, sou datt all Erschütterung, zum Beispill, d' Erhéijung vun der ee, géif virun der Zäit an Aktioun. Dir, geknéit, ier e sech virun, fir ze iwwerpréiwen Verdrahtung, an dovun iwwerzeegt, datt hie Recht hat. Ech muss entweder ëm d ' Bomm ze entschärfen, net bewegen et, oder iergendwéi iwwerliewen Ursula vun Heizkierper.
  
  
  D ' Bomm hätt explodéieren, wann de Minutenzeiger hat eng hallef Stonn, a war nëmme véier Minutten. Ech hat nëmmen wéineg Zäit.
  
  
  "Mir mussen Hatt befreien dech vun deem Déngens", sot ech, adresséiert sech ze Ursula. "Ech kann mech net bewegen Bomm".
  
  
  "Awer, wéi kann ech mech befreien?" - Si gefrot, versicht sech ze verstoppen, Panik an der Stëmm.
  
  
  Dir, geknéit, ier e sech virun an hat, wéi Si gewuess Wuerzelen op d ' Metall. Et huet just e Wee freizugeben ee - säite Si d ' Schlass vun den Handschellen. Awer fir dëse Nächster musse Si e puer Minutten, och wann Si hat d ' Hänn virun sech. Hir Hugo opféiere Si an d ' hënnescht Minutt Hosen; Ech hätt et net néideg. Dann sorgfältig ënnersicht Heizkierper.
  
  
  Quelltext änneren ronn ëm de Keller, de Kühler, dat ganzt verrostet. Et gesäit sou äus, als ob der Kühlkörper net gebraucht gouf fir vill Joer. Ausserdeem Plack, прикрепляющие Heizkierper zum hölzernen Foussbuedem läit, gesäit den ale a geschwächten.
  
  
  Si war, ass zréck an musterte d ' Szene mat der klenger Distanz. Heizkierper placéiert gouf, ongeféier 30 cm vun der Mauer. Do war genuch Plaz fir dat, wat ech mer virgestallt hunn. Et ass offen virun der Batterie an virgeworf e Bléck op Ursula.
  
  
  "Reiß dech zesummen", sot ech. "Ech gebe deem Déngens e staarke Runs".
  
  
  "Okay, Nick, sot Si.
  
  
  Si schaute op d ' Auer. Blouf zwou Minutten. Hob e Bee a biegen allen Natiounen, an der Folleg vun de medie mat dem rietse Fouss op der Batterie.
  
  
  Wann Dir ass, ertönte d ' bieren vun Holz a Metall, a virgeworf Ursula zréck zum Kühler. Dir, héieren, wéi Si huet eng schaarf Hals-Wonner. Wann Dir gesinn, fir d ' Resultater ze gesinn, Si huet um Buedem e Koup Rost. Heizkierper vollstänneg blickte vun quelltext änneren] a refuséiert sech un ze Stöhnen. Gewiermten, hun d ' superheld op de Buedem gerappt ginn, mä Si bleift ëmmer nach wéi faules Holz. Eng fir d ' Placken ëmmer nach erënneren un dem hölzernen Buedem virun Anker, sou datt Si nees a virgeworf komplett befreit.
  
  
  Ursula war mat bloe Flecken an verhüllte sech Rost.
  
  
  "Ech erschrecken, du muss zéien Hire Fuedem Déngens", sot Hir hey. "Steh op. Séier".
  
  
  Si huet sech schwéier op d ' Been, hob sech en Thread an de Heizkierper. Fir no et war schwéier, awer Adrenalin aus no tech. Dir, beweegt sech seitwärts, packte déi aner Teppech mat den Hänn an Handschellen an hob de Heizkierper bis zu der Hüfte ausgeluecht. Si gesäit op d ' Auer op Häert. Spioun bleift manner wéi eng Minutt.
  
  
  Si gesot. - "Näher mat!" "Hanner der Dier!"
  
  
  Ursula entsat ronderëm den oppene Dier, ëmmer nach klammerte sech un engem groussen Stéck Metall a Form vun engem Akkordeons. Hir, gouf Si, andeems Si bal hannertzeg.
  
  
  "Ganz schnell goen", sot ech. "Laf net Wee. Mir mussen net manner wéi fofzeg Yards. Während hien Lächer an den Buedem".
  
  
  Si gehorchte de Befehlen, Grunzen an Schwitzen. Et war verdaamt peinlich. Vun engem Dag Ursula gefall op d ' Knie, a Si verluer bal de Fuedem vum Heizkörpers. "Steh auf", sot Si mat ruhiger Stëmm.
  
  
  Si gemaach huet. Auer an meng Goler hu mir gesot, datt bei eis nëmmen ongeféier Sekonnen. Mir sinn séier beweegt sech op engem flaachen Dall an d ' Feld nieft dem Haus, an éischter zoufälleg op dat no. Soubal mir op de Buedem gefall, ertönte eng ohrenbetäubende Explosioun.
  
  
  duerch d ' trennen vum ruhigen Dag hannert eis.
  
  
  Drockwelle beschiedegt hunn meng Oueren an zerstreuten Hoer eis weidergi. Dann erreecht mir e Gewirr vu Schlamm an Schmutz. Ëm ons erëm regneten grouss schwéier Stämm. No engem Moment war alles geflunn, a mir schauten an d ' Richtung vum Haus. Eng grouss Rauchwolke клубилось zum Himmel, an dat wéineg, wat bliwwen ass vun der Hütte, war gerötet.
  
  
  "Mäi Gott", ausgeruff Ursula anscheinend, sech virzestellen, wat mat Hir geschitt géif, wann den Heizkierper net koum no der Montage. Hir blonden Haare waren взлохмачены, a säi Kapp war am Schlamm.
  
  
  "Mir hate Gléck", sot ech.
  
  
  Packte Si an Hugo zu Enn goung Heizkierper Ursula ze starten, fir zu brechen d ' Schlass op Hirem Réck. Et gedauert méi wéi zéng Minutt. Wéi Si endlech befreit gouf, war Si laang rieb sech d ' Handgelenke an atmete déif duerch. Duerno huet Si ugefaangen, fir d ' Aarbecht mam Hugo, meng Handschellen ze ewechhuelen. Dofir hu versicht gedauert ongeféier zur gläicher Zäit, mat de befreiten Hänn. Mengen Handgelenke geschnidden goufen mat Handschellen gefesselt, awer d 'Blutt bedeckte d' Spaweck.
  
  
  "Wat elo, Nick?" gefrot Ursula.
  
  
  "Elo fueren mir de Pass Elin dann Richter-Skala".
  
  
  "Se hunn en Virdeel virun eis", sot Si. "A mir hu keen Auto. Si hunn e puer Detailer aus dem Lamborghini".
  
  
  "Ech weess", sot ech, mat engem Bléck op d ' italienesch Fliger an der Géigend vum Haus. Deel vun der superheld-Glas war zerbrach an d ' Faarf geflunn engersäits Explosioun. "Mä eis Leit däitlech gemaach, datt d' Renditen u Bord vum Orient-Express op engem Pass. Hie gouf iwwer d ' Grenz mat Bulgarien zu Dimitrovgrad. Also musse mer eis keng suergen driwwer, ze erreechen Црвени Крст, wann Richter do verlaangt, gëtt awer bis zu der Descente vum Feldzuch. Et kann méiglech sinn, wa mir hinuntersteigen op d 'Haaptstrooss an direkt fänke d' Maschinn ".
  
  
  "Dann also Los", sot Ursula.
  
  
  
  
  Zwölftes Kapitelen.
  
  
  
  Et war eng vorliegende (echt) Wanderung op d ' Strooss. Ursula Beklagte sech net, mee ech kéint soen, datt d ' Ustrengungen vun de leschte vierundzwanzig Stonnen e signifikanten Afloss op Hir. No ronn enger hallwer Stonn dann, wéi mir verlooss den Plaz vum brennenden Hütte, wee mir déi eenzeg Strooss, déi duerch dësen Deel vum Land.
  
  
  "Et gesäit zimlech eleng", sot Ursula.
  
  
  D 'Strooss erstreckte sech Rivne laanscht vum Drumont a béid Richtungen, sou wäit dat A geet, awer d' Maschinn gouf et keng. Et war sou steht, datt et war schwéier ze gleewen, datt jee passéiert differenzen Skizz.
  
  
  "Et mécht mech vergiess Рихтере a genéissen einfach d 'Rou an Stille", sot ech.
  
  
  "Jo", äntwert Ursula. A Si ass hin an huet sech op grasbewachsenen Uwänner op der Strooss, an hien ass Effektiv et.
  
  
  Ursula refuséiert sech an d 'héije gras, gestäipt d' Ielebou ënnert sech. Si Schloss d ' Aen an héieren um Vogel an der noen Feld. Et war e milder sonniger Frühlingstag mat engem entspannenden Magie an der richent Loft. An der Géigend flüsterte eng Grupp vu Pappeln, gréng Knospen baue ih Spëtzen vun der Deelgebidder, an de wand, de Beem, déi sech beweegt huet, och mëll колыхал héicht gras am Feld, parallel der Strooss. Et war deen Dag, vun der Plaz an d ' Zort vun Entreprisen, déi gezwongen Agent ze denken, datt, giff Schneider, hie mécht an Hirem jeeweilege Beruff.
  
  
  De kuerz donkel Rock Ursula задиралась ëm Hir Hüften, an ech Liege do gesäit et ganz gutt. D 'Schlafzimmer ass net déi eenzeg perfekte Plaz fir d' Léift, wéi Si fonnt huet an aner glécklech Geleenheeten. Deeler nettopai e Idealer Plaz an den ungewöhnlichsten ënner aneren Ëmstänn. Awer dës Méiglechkeet ass, wann een bedenkt, dass mer vu Minutt zu Minutt hofften op d ' Maschinn, war manner wéi gënschteg.
  
  
  "Nick! Et ass eng Maschinn!" Ursula uginn.
  
  
  Et war eng Limousine, Citroen, kënnt eis mat héijer Vitesse.
  
  
  "Gutt", sot ech. "Ech wäert probéieren, et z 'änneren". Si setzt op der Fahrbahn an winkte mat den Hänn iwwer e grousse Bou. D ' Maschinn huet direkt ze behënneren ower an no engem Moment rollte sech op der Säit vun der Strooss nieft eis.
  
  
  Am kär waren zwee jonk Italiener, déi sech op de Wee fir d ' Grenz.
  
  
  "Se ginn ze erreechen Црвени Крст um Pass Elin?" Si gefrot.
  
  
  Béid ware Dënn, jonk Leit mat laangen Hoer. De Chauffer virgeworf e Bléck op Ursula, Emus an anscheinend gefiel, wat hie gesäit. "Mir si sécher, mir fueren an Црвени Крст", sot hien mat starkem Jesse. "W. e. g, huelen Si Platz".
  
  
  Mir hunn et gepackt an d ' Maschinn mat engem brüllen fiert op der Autobunn. Si war froh, datt Si gär a séier fueren, well mir haten wéineg Zäit. Eigentlech kéinten mir schonn d ' Geleeënheet verpassen, dohin ze kommen pünktlich.
  
  
  Fir déi Jonk Männer flirtete mat Ursula. Ugebueden Cognac an Hoteller verlount entspanen. Awer wéi Si virgesinn, datt Ursula net liebte Gruppensex, Si fingen nees un, genéisst e sonnigen net Wéini. Mir koumen an de alpinen Duerf Црвени-Крст, wou zweifellos Richter-Skala war op dem Wee, ronn zwou Stonne vum Dag. D ' Italiener hunn eis offen op de Gare, a mir
  
  
  inbrünstig ofgedankt ih op d ' Rees. Dann hunn mir mat Ursula goungen eran.
  
  
  Et war e klenge Gemengen, an et gesäit ganz Gro, wéi déi meescht Statioune vun dëse Linnen a Jugoslawien. Mir sinn séier Wartezimmer opgetruede sinn a virgesinn, datt eis ee Richter, deen eis zwee superheld-Schergen et net. E Bléck op de Bahnsteig vun der Statioun, et, gesäit, datt den Zuch ewech ass.
  
  
  "Näher, sot Si Ursula.
  
  
  Zu där Zäit, wou mir koumen, den Zuch war schonn um Enn vun der Plattform, beschleunigend. Et war den Orient-Express.
  
  
  "Schneider!" Si gesot.
  
  
  Et gesäit no ënnen, an de Gebaier, op den oppene Beräich, wou souz d ' koppel Autoen, a gesäit de "Fiat", op dem der Richter gefuer op der Landhauses ënner Belgrad.
  
  
  "Kuck der", sot ech. "Superheld-Maschinnen. An dem Zuch".
  
  
  Ursula packte Si um aarm a zerrte Se hanner sech, ersetzen bis zu der Plattform mat der Maschinn.
  
  
  "Wat mir maachen, Nick?" - Si gefrot, während mir gelaf.
  
  
  "Mir kréien Belgrad Metzger", sot Hir hey.
  
  
  Mir stoungen op der FIATA, an hien blickte op d ' Streck. Ech brauchte Zäit, am falsch Zuch. Wann d ' Richter-Skala gëtt an Bulgarien, meng Chancen ze kréien an Radio superheld waren wierklech klein. Do kritt hien déi néideg Ënnerstëtzung vum KGB.
  
  
  Si, entsat an den niddrege Sportween an held d ' Drähte ënner dem Armaturenbriet. Den Zuch lues verschwonnen hannert enger Biegung vum Philosophers. Et Verband d ' Drähte, an de Motor aus.
  
  
  "Steig en a Liesen Los!" Si schrie Ursula duerch d ' Geräusch vun der Maschinn.
  
  
  Si wiesselt op de Beifahrersitz, an Ursula souz hanner dem lenkrad.
  
  
  Si weist op d ' Plaz, wou de "Orient Express" an der Biegung der Strooss verschwonn.
  
  
  Et gesot."Folge Dir dëse verdaamt Zuch!"
  
  
  Si blickte mech nëmmen eng Sekonn. Dann d 'Maschinn fliger erëm a goung dann Straßenrand laanscht d' Streck.
  
  
  Si schaute no eran a gesäit, datt, obwuel op béiden Säiten vum Wegs an der Géigend vum Duerf gouf Fortaleza, do war d ' Plaz fir e schmuele Fiktioun, wann Ursula konnt ganz gutt fueren.
  
  
  "Géi op déi aner Säit vun der Spielgemeinschaft op dëser Kräizung do", sot Hir Moien, wann mir d 'aarbechten iwwer de lénkse Rieder op d' schwellen. "Ech géi mat an ass mam Zuch, wa mir d 'superheld verstoen".
  
  
  Si Effektiv, wéi ech gesot hey, an elo mozart mir op der lénkser Säit vum Wegs. Aen Ursula weiteten sech, wéi Si iso allen Muechten versicht, net d ' Kontroll iwwer de Fliger. Estrich ënner de Rieder riets staark erschütterten d ' Maschinn, an ënner aneren Rieder Schlaglöcher hu sech, awer Ursula gehalen den Straßenrand Fiat Raupen. No engem Präzis gouf den Zuch nees a Siicht, an mir sinn schonn jiddweree sech him.
  
  
  "Séier", gefrot huet Hir seq.
  
  
  Ursula drückte op d ' Gaspedal, a mir gelaf Los. Den Zuch war nëmmen e puer Meter vun eis ewech. Hien glitt mëll am Verglach zu eiser eegener wilder ritt. Mir bedreet Beule, an d ' Maschinn rollte no Lénks. Fir en Moment geschengt et mir, datt mir ginn laanscht d ' Promenade. Awer Ursula gekämpft fir d ' Kontroll, an dann sinn mir nees gutt. De hanne Geland speisewagens war elo an der zwanzeg Meter. Si gammastronomie mécht d ' Dier FIATA, an virgeworf e Bléck op Ursula.
  
  
  "Wann Dir mech u Bord, géi an d' Stad an warte op mech am Gare. Si wäert versichen, fir de superheld de lieweg, wann hie mir erméiglecht".
  
  
  Si nickte verzweifelt, seng Gelenke wäissen den lenkrad. Si reprochéiert et op no e leschte Bléck a Stoung op der Stuf Dag vun den oppene Maschinn. Mir stoungen op der hënneschter Plattform vum Feldzuch. D ' oppe Dier vun der Maschinn net erlaben eis ze no kommen, mee ech brauchte nach eng Basis.
  
  
  "Lecken!" Si schrie hey, bei Rheuma.
  
  
  Den Kombi ersetzen, rollte an aus dem Zuch fortgefuer. Duerno waren mir geradezu Ëmgekéiert Zich, Di mat Clang gestouss iwwer d ' Konstruktioun vun der Plattform. Et war elo oder ni. Si entsat iwwer véier Fouss vun rauschenden Buedem, Gräift nom Geländer vun der Plattform a Gräift op no. Si huet sech héich op d 'Plattform a klëmmt iwwer d' Geländer. Dann, schaute sech ëm a gesinn, datt Ursula schonn bremst d ' Maschinn. Si winkte hey, a Si huet geblinzelt Scheinwerfern, nach fir d ' nächst Kräizung.
  
  
  Si gebaut meng Kleeder an distanzéiert d ' Haare vun der Stier. Dir, d 'luucht gaangen u Bord, net d' verbaant eis selwer, eis Ursula. Elo muss ech ze fannen war den Hans Richter, ier mir d ' Grenz kommen.
  
  
  Et goung an de Speisewagen an schaute op d ' Gesichter vun de wéinegen, déi komm sinn, dann drénken si fir deen Prais. Keen ëm Si ronderëm war net de Riichter, Mënsch oder superheld. Si beweegt sech nom Waggonfabrik lässig, wéi nëmme goung duerch den Zuch. Wann de Schaffner unterbrach mech Kostja Ticket, Si kéint kafen Si d 'superheld u Bord - vläicht ass dat Ticket der zweeter Klass, mee dat war mir egal, well ech hat net erwaart, sech ze entspanen an genéisst d' Rees.
  
  
  Lues ass duerch zwou schlafende Won, op der Sich no Zeeche vu
  
  
  Richter-Skala, mee ech hunn näischt gesinn. Am Allgemenge Waggons ginn et och näischt gesinn. Am Zuch gesinn nëmme glécklech Gesichter der Reisenden. Wann der Richter-Skala war u Bord, hien huet virsiichteg an versteckt. Emu wahrscheinlech konnt Dir eng oder méi Schlafzimmer Coupé fir sech selwer an d ' superheld de Männer, an Si ginn an Hinnen, an der Droite vum iwwergang zu Dimitrovgrad a Bulgarien.
  
  
  Allerdéngs war et de Virdeel, datt Si kritt e Frettchen, wéi erlieft de Leschten Zuch. Elo war Si sécher an der Persoun vum Hans Richter a bewosst, wéi hien aussah. Si hätt beschreiwen superheld Leeder vum Feldzuch.
  
  
  Et gedauert zéng Minutt, Gepäckträger ze fannen, mä wann Dir et gedon huet, hien huet mir ganz gehollef.
  
  
  "Lasst mich mol all joer, sot hien op Serbo-Kroatesch, - ech huelen un, datt sou ee Mënsch, wéi Si beschreiwen, sel u Bord an Црвени-Крст. Jo, elo erinnerte hie sech. Dir just nach gesinn, wéi dëse Kerl goung an d 'Kummer 8 am nächste Schlafwagen".
  
  
  No engem Moment hat Si den Dag vun der schneiden 8. Si ass Wilhemina a mental op alles virbereet, wat kann passéieren. Si sot sech, datt dëst kéier Hans Richter net verloossen, hien hat net virun dësen Zuch verloossen lebendig. Dir fir e Moment beweegt sech vun Dag, hob d ' Rechter Bee a rosen ass Si op.
  
  
  D ' Dier am Abteil Drang, an hie koum Hire. "LUGER" war prett fir d ' Zündung. Et ass offen op den Dag an inspizierte den Hackerspace. Hie war пустынен.
  
  
  Et ass séier an Huet d ' Dier hannert sech. Mengen Beluecht, déi seet, datt de Riichter huet zwee oder méi schneiden, war zweifellos richteg. Et gëtt wahrscheinlech nees, kaaft en anert Fach, op den Numm vun jemandem op aner Leit, an hien, wahrscheinlech, war et elo jiddwereen, plangen Se Hir nächst Schrëtt op dem Verkaf vu Satellitten-Monitor Reesen, Biller, Musek.
  
  
  Si blickte op. Gepäck a Radio war et net, mä am Bett Louchen Jacke. Et ass mäi spëtzt, an deene fréier war der Richter-Skala.
  
  
  Si hätt waard superheld hei oder probéieren Si erauszefannen, wou hien an superheld, d ' Leit verstoppen sech. Dir, gedréint huet sech an d 'Bett an huet d' Decken, fir sécherzestellen, datt hien net versteckt do iergendwou e Radio. Während ech отворачивали den Dag, héieren Se e Klick-Plack. Si gedréint huet sech abrupt op de Klang, wann de Gräift no neugeladen "Люгером".
  
  
  An der Dier Stoung en Agent Topcon mat der gebrochenen Nues, a säin héicht Begleeder shell aufrichtig hannert him.
  
  
  De Mann mat der gebrochenen Nues Gräift no der Pistoul, awer säi superheld ëmbruecht. Soulaang d 'superheld war d' Hand an der Jacke, hässlich, wéineg Wilhelmina bezeechent schonn op sengem überraschten Gesicht. Superheld héijer Komerod nach net emol probéiert.
  
  
  "Giff d' Hand op de Mantel. Virsiichteg", sot ech.
  
  
  Hien gedon huet.
  
  
  "Elo Si béid, mellen Si sech no bannen".
  
  
  Dir, wich zwee Schrëtt an betrueden d ' Abteil. Si uerder den héije Mann d ' Dier hannert sech schléissen. Wann hien et Effektiv, Dir virsiichteg déi béid entwaffnet.
  
  
  "Wéi hues de dat gemaach?" gefrot fir eng gebrochene Nues. "Wéi bass du rausgekommen ronn ëm d' Hütte?"
  
  
  "Egal, sot ech, andeems ih béid viru sech. "Wou Sinn Eis Leit?"
  
  
  "An", lachte e hochgewachsener Mann. "Si goung an d' Mënschen, mäi Frënd. Hien huet net Sel zu dësen Zuch".
  
  
  Hien ass fir mech zum lecken, all. Si virgeschloen huet "Люгером" säitlech un der superheld Goler an d ' luucht gaangen. Hien grunzte a gefall op d ' Mauer Coupé.
  
  
  Si gefrot.- "Si wëlle probéieren, nach eng kéier Lügen?"
  
  
  E hochgewachsener Mann war schockiert an fassungslos. Deen anere Sujet fir hien. "Hien ass u Bord", sot hien. "Mä mir wëssen net, wou. Mir hu d 'superheld um aneren Enn vum Feldzuch".
  
  
  "D' Abteil fir eng Persoun", sot ech. "Si hunn zwéi separate Abteil?"
  
  
  De Mann mat der gebrochenen Nues geet, an héich grimmig schaute hien un. "Jo."
  
  
  "Déi Nummer?"
  
  
  "Net schwätzen Emus!" - laut ausgeruff e hochgewachsener Mann. Si virgeschloen him d ' superheld mat engem Fouss am Schienbein, an hien schrie.
  
  
  "Gutt?" Si gefrot fir den aneren.
  
  
  "Dëst ass d 'nächst Abteil", erwiderte de Mann, weist mam Daum an d ' Mauer.
  
  
  "Narr!" - sot en hochgewachsener Mann mat zusammengebissenen Zähnen.
  
  
  "OK, dann mol Los, sot ech. "Op d' Plattform. Nierens idee".
  
  
  Dee, deen eng gebrochene Nues, gammastronomie mécht d ' Dier a goung an de Flur an opféiere Hir héchsten an der Konscht. Am Flur war keen, dofir huet net fir d ' Serienfertigung.
  
  
  "Beweg dech", kaff ech, вонзив Pistoul an d ' rippen vum grousse Mann.
  
  
  E Moment méi spéit erreecht mir d ' Plattformen tëscht de Maschinnen. Si Stoung hanner Hinnen d ' "LUGER" op Si. "Okay, Los", kaff ech.
  
  
  Si opmierksam goufen an virgesinn mech un.
  
  
  "Den Zuch beweegt sech ganz séier", sot de bewaffnete Täter.
  
  
  "Net sou séier, wéi Schutzbrille, fir dëst Gewehr", warnte Hir superheld.
  
  
  Dann eng kuerz Schwankungen Halsabschneider mat der gebrochenen Nues gammastronomie mécht d ' Dier an entsat. Am nächsten Moment Eilte e hochgewachsener Mann verzweifelt op mech.
  
  
  Hir Ugrëff trëfft Iwwert люгера, staark anschlagen superheld an de Bauch. Hien stöhnte an bewusstlos fält schwéier op d ' Metall-Buedem op meng Bee. Si distanzéiert d ' "LUGER" an de Gurt, ass superheld zum oppene Dag an reprochéiert dem Zuch.
  
  
  Si gesinn, wéi de superheld schlaffen Kierper déi reng iwwer de Kies, an dann verschwonnen no Aart deen am héije gras. Emu wahrscheinlech war et besser, wéi wann hie war bei Bewusstsein, mä op jiddwer Fall géif et net Stahl verschwenden eng Quantitéit Béi. Um Enn, hien huet versicht, mech verbreeden a kleng Stécker schneiden.
  
  
  Elo war der Richter-Skala. Hien gouf an dësem Zuch, an ech muss dat superheld ze fannen. Si freute sech op dësem.
  
  
  
  
  Kapitelen dräizéng
  
  
  
  Keng Wal ass. Geschwënn gëtt den Zuch bis op Димитровграду an einfahren a Bulgarien, an dann ass meng Aarbecht gëtt ценымногие schwiereg. Ech konnt net einfach nëmmen sëtzen, leeë Si Hir Hänn an waard, bis der Richter-Skala schéngt. Muss methodisch Filzen schlafende Fächer, klopft bei all Dag. Dës Taktik kann et bei mir Problemer mat GEPAECKTRAEGER, mee ech hat d ' Risiko agoen.
  
  
  Si beschloss, ginn an d 'laang de Fuedem vum éischte Schlafzimmer vum Won, deen, datt d' leckt, un d ' Front vum Feldzuch. Et huet mat der Sich no engem Wäiten béid ophalen an de Wee zréck iwwer béid Won. Awer dee Plang eemol ganz unnötig Stahl. Wann Dir, fäerdeg et bis zu engem Punkt op halbem Wee duerch den éischte Schlafwagen, d ' Dier Abteil gammastronomie mécht an an den Flur, nëmmen e puer Meter vu mir ewech war den Hans Richter, уставившийся op mech, wéi op eng änneren / Quelltext änneren]
  
  
  "Si!" zischte hien.
  
  
  Si uecht geholl, datt hien Ness Radio.
  
  
  "Näher, Riichter, warnte Si. "Si erreechen Reesen, Biller, Musek now".
  
  
  Awer bei Richter-Skala hunn aner Iddien. Hien murmelte e bësse virun sech hin op Däitsch, dann gedréint huet hie sech ëm a cobra de Flur laanscht a Wee vu mir.
  
  
  Hien ass op d ' спальному Won, deen Si grad eréischt verlooss hat, bis zum Enn vum Feldzuch. Den Zuch war zu voll, fir ze probéieren ze Schéissen. Awer Si haten an der Verfolgung.
  
  
  No e puer Augenblicken war op der Richter-Skala vun der hënneschter Plattform vum Feldzuch. Hie goung sou wäit, sou gutt ech konnt eben an dëser Richtung. Wann et sech deen Dag mat der Pistoul, hien huet mech wartete. Dier incorporéiert direkt virun mir, wéi Si versicht ze goen duerch d ' ëffnung op der Plattform. Hien verluer bal d 'Gläichgewiicht, wann d' Dier virgeschloen mir an der Broscht an Hand. Richter-Skala staark gestoßen gëtt. Si ass virsiichteg duerch d ' Dier a gesäit, wéi Richter verschwënnt op der Onopfälleg, déi den Daach vum Won.
  
  
  "Ergib Dech, Riichter!" - ausgeruff Si duerch d ' Rauschen vum Feldzuch. Awer hien verschwonnen duerch d ' Felder der Siicht.
  
  
  Et huet geschengt, datt et war näischt ze maachen, wéi him ze Follegen.
  
  
  Si geknéit, ier e sech iwwer d 'Navigatioun, starrte d' Onopfälleg erop, an just nach mat zäiten gesinn, wéi Richter mat dem Zil mir an de Kapp, fir e klengen belschen Revolvers. Hien geschéckz hat, koum seng zréck an Schutzbrille geroden, op мчащуюся Buedem ënnert d ' Rieder. Dann Richter-Skala ass um Daach vum Won un d ' Front vum Feldzuch.
  
  
  Séier klëmmt op d 'Leeder a klëmmt op d' Spëtzt vum Won. Richter war schonn um aneren Enn duerch e Sprong iwwert speisewagens zum leschte спальному Auto. Hie fir e Moment verluer d ' Gläichgewiicht, war um Daach vum nächste Won, awer hien hält sech zréck.
  
  
  Si ersetzen. hanner him um Daach vum speisewagens. Wann Dir kritt eng ophalen, Se, ouni anzuhalten, entsat den Ofstand tëscht him an e Won a fiert Fort ze lafen.
  
  
  Richter gedréint huet sech ëm an nach zweemol op mech geschoss. Si gesinn, wéi hien zielte, an duckte sech. Béid Schëss sinn mimmo, obwuel den Ausbroch vum zweete nagte op den Daach vum Won ënner menge Pedal. Si hunn d ' Feier mat "люгера", awer den Zuch beweegt sech ënner eis, et ass och net Ziler konnt, an Schutzbrille unschuldig geflunn mimmo Kapp Richter-Skala. Duerno war hien nees.
  
  
  Richter entsat e weidere Plaz tëscht de Waggons. Hie gouf besser doran. Si gouf; mir gelaf a sprangen iwwer déi nach e puer Won. Richter koum de viischten Deel vum Feldzuch.
  
  
  Als Riichter huet e weidere Sprong tëscht de Waggons, den Zuch rollte, an hie koum op eng allen Natiounen. Wéi hien sech umdrehte a gesinn, datt ech nähere mech him, onduerchsiichteger hien nees e klenge Revolver an huet nach zwee Schëss. Si haten op den Daach vum nächste Won, an Kugel-разъели Bam am add-an direkt nieft mengem Kapp an der Hand. Richter-Skala zum Drëtte kéier drückte op den Ofzuch vun Revolvers, awer et ass näischt geschitt. Duerno gouf hien zornig an virgeworf d ' Pistoul op mech. Hien prallte vum Daach vun der Maschinn an verschwonnen um Rand.
  
  
  Richter gedréint huet sech ëm a rannte erëm. Si Stoung op, opféiere "LUGER" an d ' Holster a koum him. Dann gesinn Se virun der Webstuhl, op deem Abhang vum Bierg, a зияющее an nen Schwaarzt Lach - Tunnel. Den Zuch gefall an den Tunnel, an der Richter-Skala Bankdrücken grad mat zäiten, wéi säi Won verschwonnen an der Däischtert. Et ass och virgeworf sech mam Kapp no ënnen, an dunn erofgefall an d ' Däischtert. No engem Moment gesinn huet Si, wéi hien enger anerer sprooch liesen Festplack vun der Welt
  
  
  um aneren Enn a koum nees op d ' schwaarze Rohre op den deegleche брылев.
  
  
  Richter sech schonn d ' Lokomotiv. Si Stoung op an staffelen him no. Si verhënneren, datt d ' emu mam Zuch zréck. Hien entsat an de éischte Won hannert der Lokomotiv a Bewegung ugaangen. Wann Dir, entsat, Zuch investitursträit enger schaarfer Bou op dem Wee. Si gefall no riets a bal net rutschte vum Daach vun der Maschinn.
  
  
  Si wartete, bis d ' Uganks nees net grad. Dann, huet den Richter. Zuch nees investitursträit um ongläiche Stroossen, wann de Riichter koum dem viischten Deel vum Won. Hie gefall an Radio. Et заскользило un de Rand vum Daches vum Won, awer Richter packte hien, ier hie gefall .
  
  
  Richter gouf elo virun de Won. Hie gesäit eng Lokomotiv, während Si sech méi no komm, fir ze schneiden eng kleng Distanz tëscht eis. Hie beschloss, net sprangen d 'Lokomotiv, an awer ass op d' Onopfälleg op der ganzer Linn-Maschinnen. Et huet en erwëscht, wann hie säi Fouss op hien.
  
  
  Si packte superheld iso all Kommunisten an huet en op den Daach vum Won. Hien Iwwerrascht an mir e Bléck op, versicht, sech ze befreien.
  
  
  "Looss mech Lass!" schrie hien. "Sollen Se och denkt, wat ech gemaach hat-alles sief?"
  
  
  Superheld Wierder ware bal vum wand weggetragen, ier Hir Zäit hunn, ze fänke, wat hie sot. Awer de superheld, d ' Aen sot mir alles. Si hat Erfolleg, wou all aner Néierlag erlidden, an Hans Richter schliisslech an d ' Fall. No e puer Deeg Hir Stahl superheld Feind.
  
  
  Si virgeschloen him mat der Faust op de superheld resource Gesicht an ausgebrach emu Nues.
  
  
  Richter fält op den Daach vum fahrenden Autoen. D ' Landschaft glitt ënner eis mat rasender Vitesse. Nees e Gräift no him, mä hien ass a virgeschloen meng Been ënner mech, an ech gefall nieft him rollte sech of an un de Rand vum Daches.
  
  
  Si, virgeworf e Bléck op d ' Dickicht Äerd ënner mir, umklammert de Rand vum Daches mat den Hänn a Pedal. Während Si nach vum Enn goung, Richter nees op de Been Stoung. Wann Dir, gedréint sech ze hiewen, huet e mer mat engem Fouss an d ' Goler.
  
  
  Si wich dem Runs, a Richter nees verluer d 'Gläichgewiicht a gefall op d' Agefaangen. Mir béid zesumme nëmme mat Mühe klëmmt op d ' Been, mä dës kéier hat ech e Virdeel. Si virgeschloen him mat der Faust op de superheld Bauch, an hien huet sech verduebelt an zwou Hallschenten. Dann trëfft hien hart superheld meescht Goler an widerhuelen Si den Runs. Hien stolperte an ass bal erëm.
  
  
  Elo war Si tëscht dem Riichter an dem viischten Rand vum Daches Won. Leschte verzweifelten Versuch huet hien de Radio ass mer an de Kapp. Dës kéier gesinn huet Si, datt hie sech kënnt, an wich zréck, wéi de Riichter koum zu mir. Impuls superheld Ugrëffer hat superheld mimmo mech bis zum Enn vun der Maschinnen an iwwer Si. Wann e geflunn, packte d ' Funkgerät a Legitimitéit et vun him an den Hänn. Richter gefall op den oppene Raum tëscht der Maschinn an der Damplokomotiv.
  
  
  Ech hat keng Chance, hien ze retten. Si wier bal umgekippt, wéi de Gräift no dem Radio. An engem anere Moment vun der Richter gefall tëscht Won an Lokomotiv, an dann op dem Sleepers ënnen. Fir d ' schof dolly Sekonnen Waggons перекатились superheld duerch auswringen Figur.
  
  
  De Festleeë war net richen. Richter hat net eemol Zäit ze Jeitzen. De Kierper verschwonnen ënner der sech zich, déi Maschinn. Dann, wann et sech umdrehte, gesäit Si den ofgetrennte Fouss, an der aner Deel vun den Kierper, déi onméiglech z ' erkennen war, koum mat Caterpillar. Belgrader Metzger war зарублен.
  
  
  Den Zuch bremse. Mir jiddweree sech ausdrécklech Димитровграду, a Si konnt net op dësen Zuch, wann hien do ukomm. Et goung d ' Onopfälleg erof, déi vun de Riichter hunn versicht, virdrun, a wéi den Zuch bremse sech nach méi, Si, entsat op мчащуюся Äerd.
  
  
  Si versicht, datt Si Hir Féiss ënner sech, konnt awer net. Et überschlug sech zweemol mam Fouss op de Kapp, соскребая Fleesch a reißen Stoff, bis Si ënnergaangen ass. Dann wéi duerch e Wonner war op dem Réck um Fouss vum klengen Hiwwel a gesäit, wéi d ' Gebeier vum Feldzuch Retreats op Héichvitessestrecken.
  
  
  Si tastete gebrochene Behalen, mä ech war keen. Dir Radio verluer, mee et war ongeféier Meter vu mir ewech. Si koum him, an am Liicht vun de spéiden Mittagssonne gammastronomie superheld hannen a gesäit eran. Stëmmen Si, wéi Si, a koum zum Schluss, Radio integréiert, sou datt et aussah, als Deel fold pabeier - Instrument Satellitenüberwachung.
  
  
  Si Huet d ' Radio an schüttelte de Kapp. Mengen lénkser Hand niddergebrannt an Cue op der Plaz, wou Si waren натерты Kies op der Streck. Si wischte sech d 'Gesicht mat engem Taschentuch a gesinn op d' Héichvitessestrecken a Richtung vun der Plaz, wou d ' Richter-Skala aus dem Zuch gefall. Et war eng gutt Meile oder sou, an Si hat näischt gesinn.
  
  
  Ronn drësseg Yards vun hei aus erstreckte sech eng Rei vu parallele Uganks, op Si a koum lueser Zuch. Et Projektil an d 'Richtung, Onst Si grad koum, an d' Richtung vum Gebirgspasses Elin. Iergendwou virun dësen Zuch geet op de Hauptweg.
  
  
  Et war e grousst Gléck fir mech,
  
  
  well et huet mech fir dëse Beräich zu Presséiert, an sou kéint, fir mat den Autoritéiten ze vermeiden. Et wiesselt séier op aner Weeër. No engem Moment op deen Zuch beweegt sech mimmo mech, lues a lues erhéicht seng lues Vitesse. Si wartete, bis d ' Lescht Maschinn passen, praktesch op der ganzer puer Won vun der zweeter Klass, an dann huet esou séier ze lafen wéi ech konnt. Dir, held d ' Geländer Treppen op der Récksäit vun der Plattform an hält sech, an den Zuch ass meng Féiss ënner mir. Ee Moment méi spéit, et Stoung op enger Plattform mat Walkie-Hans Richter-Skala an der Hand an starrte wéi an d ' Wäit entgleitet Landschaft ronderëm Dimitrovgrad.
  
  
  A manner wéi fënnef Minutten Zuch laanscht geflunn ass d ' Plaz, wou e Metzger hunn déi richteg Doud. Si gesäit eppes ähnleches wéi e Koup vun ale Kleidern, louch tëscht de Uganks, awer Iwwerreschter net identifizéiert ginn, wéi d ' Perséinlechkeet. De Rescht vun der Richter-Skala iergendwou op der anerer Säit vun der Navigatioun. Seng laang Zäit blickte nachdenklich op de Stécht, an dann verschwonnen hien no Art.
  
  
  Ursula ass erfollegräichste, datt Richter net bruecht zu Bonn fir d ' Geriicht. Mä um Enn vum superheld hässlichen Carrière koum eng Aart vu Gerechtegkeet - eng Zort xi Revanche.
  
  
  Mir mat Ursula verbrauche haut Nuecht an irgend engem klenge Raum am Црвени Крст. Dir, stéisst Hire Kierper a mir dachten nëmmen iwwer d ' gigante Momenten zesummen.
  
  
  Mir huet d ' Recht dozou.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  BRIGADE Mörder
  
  
  Dat éischt Kapitelen
  
  
  Wann an Gro fréie Mueresstonne klingelte d ' Telefon, Si bewosst, datt um aneren Enn vun der Leedung konnt nëmmen eng Persoun sinn - e Falke, mäi Chef an AX.
  
  
  D 'Telefon Stand op dem Nachttisch mat der géigeniwwerleiender Säit vum Betts, also muss ech kriechen duerch d' Maria hannergrond Альдер, de schlafenden nieft mir, fir Se ze erreechen. D 'Maria huet sech ze bewegen am Schloof, liicht zéien, e Fouss, sou datt Hir Nachthemd transparent Floyd an d' luucht gaangen iwwer de Hüften, wéi Si den Uruff entgegennahm.
  
  
  "Du muss direkt zurückkommen", sot de Hawk, wéi hien héieren meng Stëmm. Superheld Wierder ware schaarf an opdrénglech. "Mir schaffen un enger neier Transaktion. Maachen Se sech prett d ' Flucht iwwer drësseg Minutt ".
  
  
  "Iwwer drësseg Minutt?" Si gefrot. "Wéi? Et schéngt, du hues vergiess, wou ech sinn.
  
  
  Si war an den Schläfen Cay, enger klenger Insel virun de Bahamas, wou mech geschéckt huet, huet hie selwer ze Formen. Ech brauchte e Boot organiséieren, fir mech abzuholen a bréngen odin ronderëm déi grouss Inselen kéint, fir an een Fliger zréck an d ' Staaten.
  
  
  Hawk war begierig drop, ze héieren, mäi Rheuma. "Wieren Si bereet, wegzugehen iwwer drësseg Minutt", - widderhëlt hien eisig. "Här. James bitt Hirem Transport ".
  
  
  Si nickte schweigend. "Här. James " ass de Champignon fir de President vun de Vereenegte Staate vun Amerika.
  
  
  "Gutt", sot Hawk, als hätt gesinn, wéi ech nicke. "D' Boot holt Si vum Chef beim Kontext-Kay Rivne duerch siebenundzwanzig Minutt". Hie leet de Gruppebesetzung op. Leet de Gruppebesetzung an gesäit, datt d 'Maria virgeschloen d' Aen op a kuckt mech un.
  
  
  "Et war mäi Büro zu New York", sot Hir hey. "Ech erschrecken, ech muss zréck. D ' Entreprise straalt e Boot.
  
  
  Mary geduecht, datt Si e Millionär numm Tony dowse, Vertuschung, déi Hir hunn an mengem haitegen Job op AX. Selwer wann Si héieren mäi Gespréich mat Hawke, no nach ëmmer net, disponbel et keen Grond drun ze verdaamt, mengem ofdecken.
  
  
  Awer et скривилась, seng Reife rote Lippen explodéiert. "Brauchs du haut erëm?"
  
  
  "Jo, ech erschrecken, jo", sot ech fröhlich, an där Virgesinn, aus dem Bett aufzustehen. "An net nëmmen haut, mä och elo offen. Ech hunn grad Zäit hunn, sech schisma, ier Se do ukommen Boot.
  
  
  Mee ier Si erwächen konnt mat Müll, Maria hob d ' Hand a hameau huet mech op der Hand, zitt de.
  
  
  "Du brauchs dech net esou ze beeilen, - sot Se heiser.
  
  
  An dësem Fall huet et keng Zweiwel, d 'Maria vun Альдер war dat schéinste Wiesen, langbeinige schlanke Blondine mat wunderschön gefalteten Gëllene vollen Kierper an eng glatte Broscht, rosa deenen d' Spëtzen Oberteil ruhte op Hirem transparenten Kleid. Si schaute op mäi Kierper a konnt gesinn, datt Hire Bléck mir ugedoen huet. Si rutschte vum Bett op de Réck, hob d ' Hüften liicht, bitt mir seng seidige Kierper, wéi Glas Léift, waart sengem Füllung.
  
  
  Mat der ganzer Kraaft des Willens, op dat Si fäeg war, zu Äre flüsterte: "et Ginn aner Zäiten". Si hat d 'Lëppsen iwwer Hir Wange an ass ënner d' Dusche.
  
  
  Si konnt sech net beklagen, datt d ' leschte fënnef Deeg op Kontext-Kay waren net ganz angenehm. D 'Insel war e Spielbereich fir d' ganz wäit. Wou eis hinschaut, iwwerall war d 'Luxus - saubere, gewaschene Marine Yacht, déi virun Anker an der glitzernden bloe Waasserstroossen hat; vun Akkon deierste gefleegten Rasenflächen, brennenden helle feurigen Faarwen, déi un d' Mier; Usammlung vu Luxus-Villaen, hell ausgemalt, als ob Si gefierft goufen d ' Kanner mat Buntstiften, stoungen iwwer dem Atlantik. Si ausgeübt alles asetzen Maria hannergrond Альдер, déi lescht fënnef Deeg.
  
  
  Awer mäi Besuch op dem Kontext-Kay ëmmer nach enttäuscht war; Et war hei de Fall ass an war net leckt, fir d 'Léisung ménger aktuell Aufgab, als op dem Dag, wou fir d' éischt kéier Hawke mech ugewisen, am quartier Général vun der AX zu Washington.
  
  
  Hawke huet dat Gespréich eng ongewéinlech Gespréich iwwer d 'Gefore vun dëse besonnesch Missioun, d' skandaléis Chancen an d ' Vitale Bedeitung fir den Erfolleg.
  
  
  Si reprochéiert him e Bléck aus de Augenwinkeln ze denken, a wat ass nach nei? Hie bal erwaart hat ze gesinn, wéi d ' Falten fir superheld dënner Lëppsen verwandelen sech an e lescht. Rar Hawke, diskret Awunner Neuenglands, versicht ze scherzen. Mee ech gesinn, datt dës Falten fir superheld rta an stechenden Aen nëmme intensiviert, an ech bewosst, datt hien et ernst mengt.
  
  
  Hien schlurfte Pabeier op den Dësch an runzelte d ' Stir. "Eis elo grad matgedeelt, dat ass natierlech Top Secret - wat virun sechs Stonnen war Premierminister vun England dreet Daucht superheld laangjärege Frënd, engem Member vum Parlament. Déi béid Männer ware sech an engem rustikalen Haus vum Premierminister, wann der aner eemol Dostal Gewehr, onduerchsiichteger Dir un d 'Premierminister, an dann, ganz unerklärlich, onduerchsiichteger d' Gewehr op sech selwer an de Kapp weggeblasen. Zu där Zäit war kee méi, also kënne mir der ëffentlechkeet ausstellen falsch Geschicht. Awer d ' wierkleche Auswierkunge vum Accident sinn schrecklich ".
  
  
  Si nickte. Et war méi wéi seltsam, wéi Si erwaart hat, a selwer dann Eröffnungsrede Hawke.
  
  
  "D' sprooch englesch Versioun ass et wéi een Accident Ausgesinn", sot Hawke. "Strohfeuer, wann en anere ënnersicht d' Gewehr. Natierlech gëtt net
  
  
  
  
  E vollek, datt d 'éischt d' Waff gebaut sech géint de Premierminister ".
  
  
  "Du wäerts mer leihen d' Englänner ëm Hëllef bei den Ermittlungen?"
  
  
  Hawke schüttelte de Kapp. "Problemer leckt zum Haus. Verzielt iwwer ähnlech och an der Theaterhéichschoul zu China, Frankräich, Japan an Däitschland. Op jiddwer Fall e potenzieller Mörder hat d ' muecht fir säin Affer ze verbaant ginn, mee amplaz sech selwer ëmbruecht.
  
  
  "Si kënnen sech virstellen, wéi eng Auswierkung dës Rapporten haten de President. Et ass liicht, kéint d ' nächst Ziel. An hie gëtt net waard bis e Member vun dësem Team Mörder vum Wäissen Haus erreecht, och wann der Mörder leschtendlech nëmmen sech selwer geet. Eis Aufgab ass et dës kéier - sichen an zerstéieren - vorbeugende Moossnamen ".
  
  
  "Hu mir differenzen Spure?"
  
  
  "E wéineg, sot Hawke. Hien zündete sech eng Gefëmmt an fir eng senger Billigen Zigarren an Minutt mat попыхивал an der Stille. "Ech hunn all Dateien vun Ënnersich vu verschiddene Geheimdienste, an der all mënsch no Länner, mä och Interpol. Wëllt Dir wëssen, wat hu Se? "
  
  
  Hien an uecht d ' Fakten op den Gréisst. "Erstens, all Doudeger Iwwersetzungen goufen komplett sinn. Zweetens, all waren gehat vu sengem rasse a verbréngt vill Zäit domat huet loszuwerden. Dräi-dräi, fir Se an der Géigend waren mat de Schwësteren Hannergrond Альдер ".
  
  
  Si hob eng Augenbraue. "Immens. Är Sich Décken Männer op eng Diät, déi gär schéint Meedchen. Du bass net ganz staark vereinfacht ass ".
  
  
  "Ech weess, - sot Hawk. "Et deet mir Leed." Nom ze schätzen, wéi en dat gesot, Dir ename bal emu. Mee dann huet hien nees décidéiert Stahl Business.
  
  
  "Mir fänken mat Schwësteren hannergrond Альдер, also mat Iech. D ' Web-eng echt Hëllef, déi mir kritt hunn ".
  
  
  Meedchen hannergrond Альдер selwer waren e wéineg seltsam. Maria, Helga an Elsa - identesch Drillinge-Blond, gutt bekannt ass all Lieser vun Zeitungen oder dem Zuschauer. Si war iwwer zwanzeg, a Si waren schéin. Si koumen an den usa an Däitschland dann den Ausbroch vum zweete Weltkrich mat senger Mamm Ursula. Si spezialiséierter sech op d ' Ehemänner a Grousser Rekord-Millionär, hate ih tëschent Geschenken a Form vun Haiser, déi verstreet an der ganzer Außenpool, anerer sprooch liesen, Bijouen a souguer Privatjets.
  
  
  No reiflicher überlegung entscheet Dir, datt d 'rendez-vous mat dem hannergrond Альдерс, et war wuel eng vun de schéinsten Méiglechkeeten, mat deenen Dir jeemools huet, d 'Aufgab z' erfëllen.
  
  
  Fir AX war et genuch, nëmmen gi Si mir d ' Deckung - Tony Доуэса, vun engem tëschent Geschäftsmannes, унаследовавшего florierenden Export-Import Geschäft mat Général Sëtz zu New York City. Geschwënn, wann der Falke hannert de kulissen ass fir déi richteg Saiten mech agelued op e puer Ausstoen, datt Meedercher a Hannergrond Альдер. Soubal Hir Schwësteren trëfft, war zimlech einfach, mat generéis done Aspekter an Gaben der Opmierksamkeet, zu engem Deel ih sozialen Netzwierk.
  
  
  D ' Maria war déi éischt, hannergrond Альдером, deen ech "hat". Et trieb Si op d ' Kontext-Kay, wou mir hu fënnef schéin Deeg am Luxus. Awer moies, wann d 'Hawk uerder mir, an d' usa hannescht gaangen, hien huet keng anere Spuren.
  
  
  Zwéi
  
  
  A manner wéi zwanzeg Minutten, dann Klingel Hawke Hir, goung zum Chef festmachen Kontext-Kay. Maria vun Альдер goung mat mir, klammerte sech an meng Hand. Do wartete schonn d ' Boot - сорокфутовый Kräizer, e groussen Deel vun de Faarwen облезла an verrostet, zwee zylinderkapp zougeschrauft schaffen am Leerlauf. Um Deck gouf et véier Mënschen.
  
  
  Odin fir Männer, iwwer deem Si war verblasst Baseball-Cap, huet ausgeruff: "Mir sinn bereet, ofstoussen, Mr. Daws".
  
  
  "Wier mat dir", erwiderte ech. Dir, gedréint huet sech ëm, fir Abschied vu Maria, a Si laang an küsste mech fordernd.
  
  
  "Vergiss net, Дамплинк", - sot Si, - all Schwësteren hannergrond Альдер Männer mä Hir "Дамплинк", - "halt dich fern vun dëse menge Schwëstere oder Hir выцарапаю Iech d 'Aen".
  
  
  "Elo, mäi oder?" Si gefrot.
  
  
  "All d 'Aen", sot Si.
  
  
  Si küsste mech séier, a Si, entsat op d ' Deck vum Kreuzers. De Mann am verblichenen Baseball Cap direkt Wee ersetzen. Wann d 'décker duebel cruiser Spaweck zum Liewen, Se gesinn, wéi d' zweet Boot raste zum festmachen. Hie gedréint huet sech eemol a goung zu mengem Kräizer, deen sech séier koum vum oppene Mier, superheld Nues iwwer d ' Waasser, a seng Nues Effektiv ëm Spritzer Schwanz vum Hahnes. Geschwënn Maria vu Альдер, Stoung ëmmer nach am Hafen vu Bar Enn, gëtt op d ' Gréisst vun der Popp, an da ganz verschwonnen sinn. No e puer Minutt d ' Insel selwer verschwonnen op der ganzer Siichtfeld.
  
  
  Op eemol gëtt Hir kloer, datt eis verfollegt en anert Boot. Vertraut Keelt staffelen iwwer mäi Réck. Een huet e schwéiere Feeler - konnt hien et sinn?
  
  
  Si versicht, et erauszefannen, an zwar séier. Keen anert Boot war d 'feindlech Schëff ze versichen, un mech heranzukommen, oder Se ofhuelen gelooss huet hie sech net um Boot, an en anert Schëff war et och, d' Hawk geschéckt op Kontext-Kay. Ier ech eng Geleeënheet hat nach drun schaffen, de Mann an der Baseballkappe huet mir gesot, datt ech dat wëssen.
  
  
  "W. e. g, maachen Si keng Dummheiten, Mr. dowse, sot hien. Hien mécht e Stéck Plane um Deck an packte d ' Schrotflinte, louch ënner him. Gehirn geriicht war ech an d ' Broscht.
  
  
  Op d ' mannst fënnt en Se net kannt mäi richtege Numm. Mä Si konnt ëmmer nach net erklären, Onst hien bewosst, datt ech waard kann erwächen aus dem Hafen an Bar Kontext-Kay.
  
  
  
  
  
  sou Oder iergend een héieren d ' Klingel Hawke, entweder huet mech Maria vu Альдер.
  
  
  Drinnen ertönte e Schrei vum Mënsch hannert dem Steier vum Kreuzers, an d ' Boot gedréint no riets mat engem plëtzleche Roll, déi bal gestierzt huet eis all mat Bee. Dann virgesinn mir, wat de Problem ass - beonruegend Silver Géigestand, dréngt d ' Waasser bal offen iwwer eiser Nues. Geisterhaus eis huet Boot Torpedo, awer d 'Rakéit koum net zu eis, an ass an d' Mier.
  
  
  Awer dee kuerze Moment, wann all Hänn u Bord vum Kreuzers verluer d 'Gläichgewiicht, huet mir d' Geleeënheet, mir déi noutwendeg zéien Wilhelmina, mäi modifiziertes Rodler mat трехдюймовым Laf. Bis et war mat der Maria an der Kontext-Kay, hebräesch Hir superheld an engem geheime Fach an mengem Gepäck. Mee ier Si eist Zimmer verloossen, an vestaëmlafbunn mueres, als Maria war an engem anere Raum, et virsuerglech steckte superheld a промежностную Holster, dat et an der Box hat, fir un d ' Waff ran a Box aufgeknöpft.
  
  
  Während de Mann mat enger Pistoul louch nach ëmmer op dem Geländer, vun Hir, goung an d 'Hocke, gammastronomie mécht säi Reißverschluss an ass d' "LUGER". Si konnt gesinn, ongleewegt op d ' superheld vum Mënsch, als "LUGER" eraus op mengem ширинки. Hien brüllte an wedelte mat vorgehaltener Pistoul no uewen, säi Fanger drückte den Ofzuch. Mir schossen gläichzäiteg. 9-mm-Schutzbrille Wilhelmina reduzéiert sech d ' lach tëscht eis eng hallef Sekonn méi séier. Schutzbrille hat de Mann d 'Gesicht an virgeworf de superheld iwwer d' Reling an d 'Mier, an eng Schrotflinte Schrotflinte gefall an d' Stellwand hannert mir.
  
  
  Si beweegt sech séier, mat enger Hand gräife Rettungs Gillett, an der aner steckte d ' "LUGER" zréck an d ' Holster. Dann entsat iwwer d 'Reling an d' Mier. Si gemengt, datt Leit an dem zweete Boot erukoumen mir e Signal, fir hien versicht, op Booter, wou Si feuerte e Torpedo, an datt Si gesi mech mat enger Spektiv.
  
  
  Trotz der deeglecher Hëtzt, wann Dir gestouss an ënnergaangen ass, d ' Waasser war furchtbar kal. Ëmmer nach umklammerte Rettungs Gillett, hie bal direkt entsat a Schwamm vum Kräizer co Ausbroch vum zweete Boot, dat sech elo raste op mech zou. Iwwer seng Schëller, gesinn, wéi de Kräizer huet sech ze dréien an der Verfolgung.
  
  
  De Kräizer war sech ëmmer nach op halbem Wee, wann de näherkommende Boot huet nach e Torpedo. Sea Rocket просвистела mimmo mech, nëmme fënnef Meter vu mir, an déi kéier erfolleg an d ' Kräizer vum mittelabschnitts. Huet et eng höllische Explosioun, an ech krut en Runs staark Schockwellen, déi dës Ausbreedung duerch d ' Waasser, wéi e elektrischer Stroum, deen duerch de blanken Drot ënner Spannung. De Kräizer op dem Deel zerstreut, hob e risege Geysir ronn ëm Waasser, Müll an Drot.
  
  
  No e puer Sekonnen d ' verfolgende Boot angezogen u Bord, a helfende Hänn hoben mech u Bord. Eemol um Deck, gesäit Si, datt dëst Boot war eng exakt Kopie vum grad zerstéierte Kräizer, och op otslaiwajuschtschujussja an d 'rostige Faarf an d' Zuel vun de Persounen u Bord. Awer dëst kéier e ronn ëm Männer ergëtt eng Postkaart mat dem Siegel vun de Vereenegte Staaten an der Ënnerschrëft vum President.
  
  
  "Mir entschuldigen eis fir d 'Unannehmlichkeiten", sot de Mann kuerz. "Mir sinn ze spéit op d' Seebrücke Kontext-Kay. Een huet eng kleng Ablenkung op eise Generatoren, fir eis ze verhafte, keen erfolleg. Wéi mer virgesinn, datt e weidert Boot ass zesumme mat Hinnen, mir erraten, wat geschitt ass ".
  
  
  "Merci", grinste ech. "Du bass gutt erholl hunn".
  
  
  Hien Stahl net erkennen, datt en echte Biergem. Awer sot hien: "Vläicht wëllt Dir eppes trockenes ëffentlichkeit undoen, ier mer dat Ziel erreechen. Ënnen an der Kabinn, Kleedung fënns.
  
  
  Si koum d ' Onopfälleg erof an verkleidete sech an eng frësch Jeans, e sportliches Hemd, Schuhe an Socken. Et war net ganz d ' Schweden Saville-row, awer Si war sauber an dreschen. Mengen Retter net, huet mir keng Froen an poikilè keng Informatiounen. Wahrscheinlech war et d 'CIA, mee et ass ëmmer nach keng Ahnung huet, wéi Dir et geplangt haten, mech op d' Festland mat enger Vitesse, déi mengt Hawk.
  
  
  Wann Dir nees uewen ukomm, derselbe Mann, de mat mir geschwaat, huet mir gesot, datt mir mussen op de Punkt kommen Transplantation no ongeféier sechs Minutt.
  
  
  Si nickte, awer Si Gebaut huet nach ëmmer net, wouvun hie schwätzt. Eng Weile waren mir ausser Siicht Kontext-Kay, an ëm dat, wat bewosst ech iwwer dësen Deel vum Atlanteschen Ozeans, op vill Meile westlech vun der Äerd war net, mat Ausnam vun den USA. Alles, wat ech gesinn konnt, waren d ' Wellen vun de bloe Bierger Kleid vun allen Säiten. .
  
  
  Rivne no fënnef Minutt a fofzeg Sekonnen waren mir zu Siicht vun de Fligerdréier vun der US-Marine, an de Mann um Deck zu mir sot: "d' Stëmm a mir sinn aufrichtig op d 'Knäppchen".
  
  
  E Zitéieren Jets souze mat gefalteten Flilleken op de Fligerdréier, als ob déi donkel Vullen, d ' Urlauber virun der Opgerullt vun de Flich. E puer Crewmembere schluss eng Strickleiter, wann eist Boot koum un d ' Ufer. Dir, d 'Hand schüttelte Hir Retter, an dann d' Onopfälleg erop. De Kräizer ass a bal gaang, no der Aart vun der an engem wütenden Mier, ier et un Deck hat.
  
  
  De Kapitän begrüßte mech uewen Gangway, Salute äntwert Dir, an huet mech séier un d 'reaktive Plang, d' wartete op Flight Deck. D ' Motoren vun der A-4 Skyhawk goufe schonn
  
  
  
  
  enthalen, d 'Striewen an d' Loft klammen. Si, schüttelte d 'Hand vum Piloten, de jonke рыжеволосому, ass Fluch-Kleedung a-Ënnergank an d' hënnescht Kabinn. De Pilot hat mir "Daum no uewen", a mir a rasantem Tempo katapultiert vum Deck engem Flugzeugträgers an den Himmel. Wann de President vun den usa gouf Hirem perséinleche Reisebüro, Unterkunft war nëmmen erstklassige...
  
  
  Dräi
  
  
  Rückflug an d ' Staaten verlaf séier an ouni Och. Eist Zil war de Fluchhafen John F. Kennedy, ny, New York, a mir do gelant, op engem speziell vorbereiteten Landebunn. Dann vun der Sonn an dem Himmel kloer, op Kontext-Kay, ech war net prett fir haart, schaarf kal Wieder Januar New York.
  
  
  Hawk wartete um Enn vun der Start-a Landebunn an engem laange donkeler Limousine. Soubal et goung mam Fliger op d ' Maschinn, detektivin Pilot winkte mat der Hand, gedréint de Fliger an ass a Richtung Zil. Am viischten Deel vun der Limousine souze zwee Männer - der Ermuert an, wéi ech gemengt hat, e weidere Agent AX. Si bewosst, datt mir konfrontéiert mat enger schwéierer Kris, well Hawke bal ni iwwerliwwert d ' Identitéit vun engem Mataarbechter zum aneren. Hawk klopfte op de Glas-Trennwand отделявшей eis vun de Männer vir, an d ' Limousine gefuer duerch de Fluchhafen.
  
  
  "Elo, N3, sot Hawke, starrte aus dem Fënster, - ech huelen un, Dir hutt keng nei Informatiounen ze beriichten".
  
  
  "Ech erschrecken Neen, Sir", sot ech, awer ëmmer nach azielen Emus iwwer дублирующем um Kräizer Kontext-Kay a meng Erléisung. Et séischluecht dobäi: "et ass Natierlech onméiglech ze beweisen, wéi Dir Informatiounen kritt hunn. Maria vun Альдер kann, iwwerhaapt net un ".
  
  
  "Ben", äntwert vun der nëmmen Hawke.
  
  
  Mir sinn de mozart an der Stille e puer Sekonnen, ier Hawk gedréint huet sech ëm a gesot mürrisch: "de Chef vun der Russescher kommunistescher Partei vun der muss heihinn kommen, zu New York, zum Beispill, ass no sechs Minutt. Hien trëfft sech mat e puer ëm eis Leit an engem geheimen treffen vun de Vereenten Natiounen, ier Si Fléien mueres zréck. Op eis leeden d 'Verantwortung fir d' Sécherheet vun superheld, während hien hei. Firwat Si sou dréngend brauchte dech.
  
  
  Ech an der Rei пробормотать: "Ben".
  
  
  Limousine ofgebremst an ass elo gehalen an der Géigend, déi e Bezuch op d 'Start-a Landebahnen Kolumbien, wou d' superheld wartete eng grouss Quantitéit vu Mënschen a Maschinnen. Hawke geknéit, ier e sech virun an hat op de Ris en Strahltriebwerk, senkt sech mat bleiernen Himmel. "Eise Gäscht, grad nach mat zäiten", an uecht hie mat engem Bléck op seng Bluddeg, déi hien un enger Ketten hat, перекинутой duerch Gillett.
  
  
  Soubal d 'russesch Fliger ass op der Start-a Landebunn, Fluchhafen Mataarbechter séier klammen d' Stufen zum Dag vun der Kabinn, an koum vun der sowjetesch Parteipresident. Fir de risege Fliger-Si him koumen nach e puer aneren Russescher offiziellen, a virun der Onopfälleg déi ganz Grupp direkt umringten Polizisten an Security-Leit - souwuel d 'us wéi och amerikanesch - a begleet d' Warteschlange ronn ëm de Maschinnen. Wéi d ' Quelltext ugefouert vun enger Grupp vu New Yorker Motorradfahrer distanzéiert sech, eis Limousine gefuer aufrichtig hannert der Maschinn vum sowjetesche Minister. Geschwënn mir ware schonn d ' Goler vun de Vereenten Natiounen, laangt majestätische Rei vu Flags, déi séier развевалась um eisigen wand.
  
  
  Am Gebai gëtt, déi ganz Grupp séier beweegt, eng ronn ëm d ' privat Raim vum Sicherheitsrats. Et war eng geräumige Belval ouni Fënster, mat Vordersitzen, ausenaner Reien, ähnlech engem Amphitheater fir d ' Zuschauer, mat engem Podium an der Mëtt, wou ënner Beuechtung vun der Uertschaft vun der Presidentin vun der sowjetescher superheld a Parteien, souwéi vun der Sicherheitsberater vun de Vereenegte Staaten superheld a Helfer. Hir an Hawke, en anere Agent AX a gesinn d 'Plazen am Virfeld Rei nieft der Russescher Sécherheet vun der Police, kämpft fir d' sowjetescher Leader aus Moskau. Hannert eis stoungen d ' Agente Strafverfolgungsbehörden vun der Stad, vum Bundesstaat an der Helmut. D 'treffen war natierlech zougemaach fir d' Zuschauer.
  
  
  Déi béid Männer unterhielten eis iwwer den iwwersetzer, mat deem hien e flüstern vun der een zum aneren, sou datt näischt nom Gesagten net ze héieren war do, wou mir souze. Et war nach ëmmer, datt Schauspiller pantomimisch a gesten erraten, wat d ' Schauspiller soen.
  
  
  Ufanks ouni, datt béid Männer ware verärgert an misstrauisch. Et huet vill d ' Stir Runzeln, Stirnrunzeln an hämmerte mat de Fäusten. Geschwënn Fantasy wich verwirrt, an dann gesinn huet Si, datt zwee Männer goufe méi wéi manéierlech. Et ass kloer, Si huet ugefaangen ze begreifen, datt eis eng Säit souz net hanner dem skurrilen Virfäll.
  
  
  Geschwënn dann dëst treffen zu Enn goung, an de President vun der Sowjetunioun an Sicherheitsberater vun den USA stoungen, fir Si ze schütteln gläiche sech d ' Hänn.
  
  
  Commune Se duerno eng ronn ëm d ' Parteimemberen der sowjetescher Premierminister spéider gouf bekannt, datt hien dem Russeschen Ambassadeur - huet e Schrëtt un de President vun der Kommunisten. Hien hält zitt fir der Posch eng Handgranate. Mann открепил eng Granate an virgeworf Si op d ' Plüsch Spaweck oppen zu de Pedal de russeschen Staatschef.
  
  
  An последовавшую Brochdeel vun enger Sekonn eisigen Schrecken am Zimmer war näischt ze héieren eis Stëmmen. Si gesäit Leit vun der Pure Horro vum sowjetesche Minister, wann hien hëlleflos blickte erof op d ' déidlech besichen Granate louch op Socken superheld Schuhe.
  
  
  
  
  
  instinktiv huet Si seng LUGER Wilhemina nom Holster, awer Hawk held meng Hand. An der delle, well hie war séier wéi ech, fir ze gesinn, datt ech näicht maachen kann. Schutzbrille nëmme méi séier explodéiert d ' Granate. De russeschen Staatschef hat ech net zu rühren.
  
  
  An dësem Moment, wéi all Temujin am Raum waren gelähmt, de russeschen Ambassadeur - Mann, уронивший незакрепленную Granate - erofgefall sech op de sprengstoff ëmgoen. Ertönte eng gedämpfte Explosioun; d ' Déidlech Energie vun der Granate war um Buedem de Kierper vum Mann. Superheld Kierper gouf op engem Deel, d ' Zil vum Schreiwen ofgerappt.
  
  
  D ' Folge vun der Explosioun erschütterte de President vun der fraktioun an den aneren Temujin op dem Podium, awer soss ass Si unverletzt. Mir mat Hawke direkt iwwersat, d 'russesch an d' amerikanesch Delegatioun fir de Raum an der baussen wartenden Limousine. Goufen séier am nopeschland breedgemaach Moossnamen, fir sécherzestellen, datt de Beroder fir d 'Sécherheet vun den USA an superheld Mataarbechter nees zu Washington, an d' russesch Säit goung an d 'sowjetesch Message a blouf do bis d' Rees op Moskau.
  
  
  Währenddeems d ' Police an Krankenwagen N. Y. P. D., An UN Pionéier ugefaangen hunn, kommen mat dem Kontingent vun der Zeitungsreporter a Fotograf. De Sall vum Sicherheitsrats privaten gouf vun der Police gespaart Vereenten Natiounen, awer Hawk an ech däerfen nees reng, wou op enger Bahre goufen mat enger Plane bedeckt d ' Reschter vum Russesche Botschafter. Schonn elo huet de Personal vun der Russescher Sicherheitspolizei und bereede sech amerikanesch Agente verfollegen déi jéngst Bewegung vum Botschafter.
  
  
  Den Uruff an den Wäissen Haus an der President gouf driwwer informéiert delle. Ier dëst Gespréich gaangen, HOKA zousaznumm zum Telefon, fir mam President ze schwätzen. Wéi hien zurückkam, d ' Gesicht des Chefs der AX war Gro.
  
  
  "Et war bal eng Katastroph", sot hien, schüttelte de Kapp. "De President huet mech informéiert, datt mir e vollstännege soenzyklus Bericht iwwer d' Bewegunge vum russesche Botschafter, soubal d ' Enquête eppes feststellen. Mä mir wësse scho eent. "
  
  
  "Wat ass dat?"
  
  
  "Nëmmen zwou Nuechten virdrun, sot Hawke, - vun der sowjetesch Ambassadeur war e Besuch op der Party, organiséiert vun de Хельгой hannergrond Альдер an Hirer Mamm an der Wunneng Helgi op der Park Avenue."
  
  
  "Sidd Dir sécher?" erstaunt Si gefrot.
  
  
  Hawke nickte engem aneren Agente AX, deen eis begleet an der Limousine, wéi Kennedy, ny. "Agent Z1 gouf op der Party. Well Si bewosst, datt et onméiglech ass, iwwerwaache Dir all d 'Fraen hannergrond Альдера gläichzäiteg, Dir benotzt d' superheld an dëser delle. Si wëll, datt Si zwee zesumme kommen, domat hien azielen Iech d ' Detailer vun dësem owes. Dann wëll Si, datt Hir Quelltext Хельгой hannergrond Альдер. An...
  
  
  "Jo, Sir?" Si gefrot.
  
  
  "Ech si sécher, ech muss Si net drun erënneren iwwer d' Dringlichkeit Hirer Missioun. Et muss eng Verbindung tëscht deem Geschäft hannergrond Алдерс. Sichen Si huet, egal, wat en eis kascht huet ".
  
  
  Véier
  
  
  Hawk ass eleng zu New York Office AX, sou datt Z1 an mech schwätzen zesummen. Nodeem hien de gréissten Deel vum Dag an engem Fliger, летевшем fir Kontext-Kei, am Auto, ехавшей op John F. Kennedy, ny, senger, spürte, datt ech trainiere am Fitnessstudio. Si virgeschloen Z1 ginn am Sportclub spillen am Handball, bis mir matenee schwätzen.
  
  
  Keen bei eis natierlech net bewosst richtege Numm vun aneren. Selwer Z1 war ongeféier an mengem Alter, e puer cm ënner an e puer Kilo schwéier, mat den strohigen Hoer an hell Haut. Soubal mir plënneren eis an d 'biographie Form an d' Spill huet, gesäit Si, datt hien e würdiger Géigner Handball. Op der Chantier hat hien e massigen, плоскостопий, mä hien huet de Ball mat déidlechen Gewalt, sou datt hien отскакивал, wéi Schutzbrille mat abprallen, a mech ze bewegen.
  
  
  "Felgen war gestern Owend dëser Party", huet hien ugefaangen, a seng Brise gefaange South superheld Jesse an der Stëmm, eng Aart Schwéierpunkt Mëttel-Südstaaten. "Dës hannergrond Альдеры genee verstoen ze ënnerhalen. Et gëtt e puer Schauspiller, de russeschen Ambassadeur zwou briteschen Schriftstellers, d ' pop-Kënschtler, deen net Selbstportrait näischt wéi Biller mat sportlichen Trägern, an nach e Zitéieren Mënschen, déi Si ni getraff ".
  
  
  "Een ëm Si ronderëm geschengt besonnesch richen mat dem Ambassadeur?" - Si gefrot, Runs de Ball, a wann dat geléngt Opprall staark вонзив superheld an d ' Mëtt Z1, woufir hien net an der Lag ze Äntwerten op Runs.
  
  
  "PAH!" murmelte hien, gebaut sech mat Mühe, d ' Gesicht superheld war mat Drëps Bank. Dann, als Reaktioun op meng Korkenzieher, sot hien: "et huet geschengt Mir, datt all d' Gäscht waren ganz gutt Frënn nach mat enger anerer. Als ob Si all waren Memberen vun engem aussergewéinlech Club. Wann Dir verstoen, worüber Dir?"
  
  
  Si nickte. "Awer ob Helga oder Hir Mamm, Ursula, jee eleng mat dem Ambassadeur während enger bestëmmter Zäit, am Laf vum owes?" - Si gefrot, Missen hin an hier op de Chantier. Ech bewosst net, wat fir Informatiounen et vun him erwaart ze kréien, awer all Spur oder d ' Verbindung tëscht dem Dout Ambassadeur an dem een oder aneren hannergrond fir Альдеров hëllefe kënnen.
  
  
  "Neen," sot der Z1, andeems Si den Undeel vum Laufens. "An der delle Russesch meescht Zäit am Gespréich mat dem Kënschtler a schliisslech der Owend duerch de Kaf vun zwee Internet, déi den Mann matbruecht hat..
  
  
  
  
  
  
  Komm mir eng wilde Iddi. "Wat géingt Dir denkt, wann Se gefrot AX opgehalen eng Autopsie vum Gehirns géif Kee Russen?"
  
  
  "Eng Autopsie?" ausgeruff Z1, sech umzudrehen a mech geprägte. "Wat ze beweisen Fuerschung superheld Gehirn?"
  
  
  "Ech denken et ass nëmmen--, - sot ech. "Ech kann net werft ëm de Kapp, wéi seltsam ass déi ganz Situatioun. Net nëmmen, wat haut geschitt ass, mä och all viregten Daucht - oder, Si géif soen, Selbstmorde. Dës Leit waren d ' seltsame Team vun Mördern, déi Si jee gesinn hunn. Vläicht Si fir d 'éischt, ob d' Medikament, oder hypnotisiert oder enger Gehirnwäsche logescherweis. Iergend een muss gezwongen sinn, ih, sech esou ze Verhalen genee sou irrational. Muss et eng Erklärung ginn. Vläicht kann d 'Autopsie gëtt e puer Äntwerten, hëlleft eis ze verstoen d' Grënn fir dës Doten ".
  
  
  "Sollten mir dat probéieren". Z1 zuckte mat de Schëlleren.
  
  
  "Hawke wëll, datt Dir direkt huet den Helge", sot Hir Emus. "Soubal mir zu Enn spillen, Hir ruffen hei an ech wäert versichen, en date fir haut Owend. Ech denken, du solls ze beriichten Hawk am Général. Onbedéngt sprich Emus, wat ech wëll eng Obduktion vum Russeschen ".
  
  
  "Natierlech", sot hien, verpasst d 'Chance a verléiert ech d' Spill.
  
  
  Ënner der Dusche a angezogen war, sinn mir an eng Bar an tranken e puer gekühlte Martini, an ausgeruff Helge hannergrond Альдер no telefonischer Kioske.
  
  
  "Knödel!" Si jammerte an Freed, als héieren nëmme meng Stëmm. "Si sinn zréck. Mengen dumme Schwëster huet dech goen. Mir gesinn eis haut Owend?
  
  
  "Genee dat, wat ech mengt", sot Hir hey. "Ech hol dech ongeféier aacht".
  
  
  Wéi Dir Gespréich ofgeschloss huet, ginn mir mat dem Agente Z1 sech d ' Weeër. Si goung an eng Luxus-Wunneng um Sutton Place, d ' AX gelount fir mech - oder éischter fir "Tony Доуэса".
  
  
  Laut enger vun de Virdeeler vun der Aarbecht ënner dem Deckel fir AX, war d 'Tatsaach, datt d' Organisatioun scheute keng Mëttel op d ' Schafe vun engem zouverlässegen, Vläicht fir seng Agente. Hotel Tony Доуэса war e gutt Beispill. Et war elegant, elegantes Bachelor Häuschen mat allem Zubehör fir d ' Verführung, déi sou e Mann ka suergen. Dëst schallisolierte baussen, héich genuch ze opmaachen, fir de Bléck op d ' Stad a Privatliewen, an mat allen neisten elektronesch Instrumenter equipéiert Innenbeleuchtung vu bis квадрофонического Toun. Déi eenzeg, déi meng Wënsch goufe mat engem klenge Fitnessraum an eng Sauna. D 'Stonnen vum Dag verbruecht huet hien op der Boxsack an d' Balkespiralgalaxis, Sauna a fäerdeg. Et war siwen Auer drësseg fënnef, wéi ech am smoking goung un Helge hannergrond Альдер.
  
  
  Wunnengen Helgi war пентхаусом op der Park Avenue an, an engem kinneklechen Gebai, dee méi wéi e privaten Club, als op d ' Residenz. Si wartete, datt Si wier alleng, mä Wéini koum Si, et, gesäit, datt Ursula war et mat Gro Gentleman, deem säi Kapp gesinn onsécher vertraut, obwuel d ' superheld den numm fir e Moment mir entgaangen.
  
  
  "Awer Дамплинк", - begrüßte mech Helga, küsste meng Lëppsen normaler Kuss hannergrond Альдера mat oppenem Mond an hieft mech nees reng, "Grüß Урси" Meedercher hannergrond Альдера seng Mamm geheescht Урси, - "an Hir Begleitperson Byron Тиммонса. "Dann ass et erkannt an dësem Mann ëm en ueleg-Magnaten vum Land. Ursula vu Erle och küsste mech op de Mond, datt war net wäit vun der mütterlichen, an Timmons staarke schüttelte mir d ' Hand.
  
  
  "Урси an Byron grad abgereist", sot Helga, херувимски lächelnd.
  
  
  Byron Timmons murmelte: "AH, jo", an huet ugefaangen ze hëllefen Ursula Nerzmantel droen.
  
  
  "Mir Sproochen iwwer de schrecklichen Accident den Äerm Wladimir Koltschak, sot Helga. "Hutt Dir dat gehéiert an de Noriichten?"
  
  
  "Neen Se gesot. "Ech hu keng Angscht."
  
  
  "Haut nach net, wann d' superheld an de Vereenten Natioune liewen, - traurig gesot Helga, - sou eppes wéi d 'Explosioun vum Kessels".
  
  
  "Schrecklich", sot Si, ze erraten, net gemaach, ob e Falke "d' Explosioun vum Kessels" fir d ' Press Sam.
  
  
  "Armer Владди, sot Helga, hie war ëmmer voller Liewen. Dir wäert dech vermissen huet.
  
  
  "Si wëssen dat superheld?" Si gefrot.
  
  
  "Oh jo, erwiderte Helga. "Hien gouf vun engem ale Frënd Урси. Hie war hei am Haus, op der Party, nëmme fir zwou Nuechten zréck.
  
  
  "Eis allen gëtt de superheld net genuch", konfirméiert Ursula küssen Хельгу op d ' Wange, meng Lëppsen beréieren ee Lëppsen an a Richtung Dag. Byron Timmons koum mir, nees staark drückte mir d ' Hand.
  
  
  Soubal Helga Huet d ' Dier hannert scheidenden koppel, Si gefall an mengen Äerm mat depressiv vum kichern an flüsterte: "Oh, Дамплинк, Byron Timmons furchtbar rosen op mech - an op dech. Wann Äre rendez-vous mat Iech haut wann net, Si hat ganz vergiess, datt haut den Owend Si huet misse goen mat him an den Theater. Wann Dir mech erinnerte, muss ech eppes maachen permutation an verzweifelten rufft Урси fir Ersatz. Si sot Byron, datt s de al bass, en anert, deen ech vill Joer net gesinn, a Si waren an der Stad nëmmen an der Nuecht.
  
  
  "Ech bewosst, datt hie mat e bëssen onzefridden ass. Elo verstinn.
  
  
  Helga huet Wee an schüttelte de Kapp. "Heiansdo kann et sou sinn Ungehorsam. Awer Hir Hotel mat iech zesumme sinn ".
  
  
  "Ech sinn zefridden, sot Hir Moien, - an geschmeichelt. Wou wëlls du, datt Si dech bruecht?
  
  
  "Et ass eng schlimme Nuecht", sot Helga.
  
  
  
  
  
  Et gesot roueg: "Ech geduecht, du bleibst besser hei an du wäerts gemittlech. Wann Dir net géint eppes einfachem, zum Beispill, Champagner, an Kaviar. Ech erschrecken, dat ass alles, wat mer hunn, an dat Haus, an elo haten d ' Dénger Editioun.
  
  
  "Ech kann net kommen mat besserer Institutiounen Owend".
  
  
  Si et mech fräi. Si hat en enkt wäisst Owend Kleid, Hir blonden Haare waren sorgfältig gestapelt, ëm den Hals hing en Diamant-Collier mat passenden Diamanten Unhänger, herunterhängenden Saachen fir seng Oueren. Si war bereet, verbrauche Si eng Nuecht an der Stad. Awer dann erausfonnt, datt Fraen Hannergrond Альдер wahrscheinlech sou kleiden, nëmmen ëm den Owend faulenzen ronn ëm d ' Haus.
  
  
  Helga kinnek Musek a kinnek брылев. Duerno hat Si Champagner, an Kaviar, a mir sinn an e Spill nieftenee an леопардовом engem Liegestuhl virun de Castor vum Buedem bis an d 'Decken, fir enge mir hunn d' Lichter vun der Stad an d ' verschneite Donkelheet.
  
  
  "Weess du, Tony, duuss gesot Helga, während hie sech zu mir, wéi mir béid потягивали gekillten Champagner, - du bass net wéi déi aner Männer, déi Si kannt an Hirem Liewen. An der Regel kann et zimlech liicht ih ze verstoen, ze verstoen, wat Si wëllen vun enger Fra. Mat dir sinn ech net sécher, obwuel kenne dech scho ganz laang. An dat ass e Problem. Et mécht mir Spaß, an ech denken, datt all déi aner Fraen Hannergrond Альдер, inklusiv Урси, och. Et Duerf eemol offen. "Mat der Maria huet et dir gefall?"
  
  
  Si nickte éierlech. "Si ass wonnerbar. Awer duerno huet Si all. Zum schluss, Si ass identesch Drillinge.
  
  
  "Net ganz identesch". Dir, gesäit Hir lescht an der Däischtert. Si geet vun Champagner, an rutschte an de Sessel drückte säi Kierper op menge. Si museschen d 'Wäermt vun Hirem Kierper duerch d' Kleid. D ' exotische Aroma deen ee brass beunruhigte meng Lenden. Si hat Hire Fanger ënner dem Schultergurt Hirem Kleides an natiounen.
  
  
  "Helga", sot ech.
  
  
  "Ben?"
  
  
  "Dësen Kerl, Колчаком oder Владди, wéi de superheld genannt gouf, gi Si Deel vun der superheld an der leschter Zäit gesinn?"
  
  
  Ass Se falsch verstanen mäi Korkenzieher. "Du brauchs keng superheld eifersüchtig, Дамплинк". Si придвинулась leckt mech, sou datt eis Oberschenkel berührten.
  
  
  "Neen, awer ech sinn kräft", beharrte ech. "Ob en Deel wann Dir oder Är Famill an de leschte Wochen?"
  
  
  Si zuckte d ' Achseln, ëmmer nach klammerte sech un mech. "Владди war ee fir verschiddene Leit, déi schonn ëmmer oder bal ëmmer bei menge Frënn. Si bemerkten hien, wéi hien do war, huet Si net vermësst hien, wann hie abwesend war ". Si ass ongedëlleg joresréckbléck. "Awer dat ass d' Vergaangenheet ass elo. D 'Dioskuren ëmmer wichtege".
  
  
  Si bewosst, datt et alles, wat Se soën wollt. Vläicht ass Si Hoteller eppes ze verstoppe, oder vläicht einfach wierklech näischt ze soen iwwer Koltschak. Éischtens, Si, et huet sech am Moment erfëllt seng Aufgaben.
  
  
  Elo ass Hiert Ness Verantwortung virun sech selwer, verpassen Dir net dës Geleeënheet ze entwischen tëscht menge Gréisst. Dëse Gréisst Hir verklengert Schultergurt Kleeder Helgi. Si huet déi zwee Riemen mat den Hänn, an de mëll Stoff vum wäissen fält hei op der Navigatioun.
  
  
  Op Hir war de BH. Wann Si refuséiert huet sech zréck, Hir vollen wohlgeformten Brüste ofgeschaaft goufen, Brustwarzen mat rosa Spëtzen Enn Stoung. Si schlängelte sech gleewen, fir sech mat mengem Kapp, sou datt mäi Mond voll war mat engem, dann mat aneren ähnleche Melonen Hiwwel. Hire Kierper zitterte hefteg, wéi Si streichelte Hir Brustwarzen mat der Zungenspitze, bis Si schliisslech, verzweifelt seufzte, huet mäi Kapp mat béiden Hänn an bruecht meng Lëppsen op Är. Wann mir eis küssten, hält Si mat der Gréisst vun e Hand op mengem Oberschenkel, bis Si gestouss op d ' Zeugnis ménger Lumineszenze. Hir Hand fir e Moment ass do.
  
  
  "An Uerdnung, Дамплинк, schéin", flüsterte Si atemlos an drückte Hir vollen Lëppsen un mein Ouer.
  
  
  Si hob Si héich an hat Si duerch d 'Wohnzimmer, duerch de Foyer an d' Schlafzimmer. An der Mëtt vum Raum war e risegt rundes Bett. Si spaweck Si op versicht, an Si huet d ' Kleid, Strümpfe an Spëtzen-Höschen Kleedungsstéck. Ech Liege op Satin Bettwäsche, Si ass ongedëlleg streckte d ' Äerm aus, fir mech auszuziehen.
  
  
  Si museschen, wéi d ' Blutt fléisst an mengem Blutt, wann mengen Aen absorbierten Hire wonnerschéiner Kierper. Et war eng exakt Kopie vu senger Schwëster Maria, mat perfekt ofgegrenzt, vorstehenden Brüste an duuss geschwungenen Hüften bis zu de klenge Gëllene Dräieck an der Mëtt vun Hirem Kierper. Et schwätzt mech zu sech, a wéi sech eise Kierper berührten, Si gedréint de Kapp zur Säit an sot duuss: "Kuck, Дамплинк, wou dir eis gedréint huet sech ëm, an du gesäis, wéi maache mir Léift".
  
  
  Bis dohin hat ech net bemierkt, datt déi dräi Wänn vum Raum, un der Spëtzt vum Bettes op béide Säiten, waren voll verspiegelt. Während de Kierper Helge huet sech раскручивалось zesumme mat mengem, wéi eng perfekt programmierte, awer d 'schlanke Tool Sinnlichkeit, Spigel spigelen déi sënnlech Bewegung, als wiere mer matzen an engem risege Orgien, an deene mir waren d' ganz Grupp vun den Participant.
  
  
  Et war, wéi Helga sot zu mir, datt Si an Hir Schwëster Maria net ganz identesch. Doran, wéi Se liebten sech, et huet e groussen Ënnerscheed. Béid Fraen liebten sech mat unendlicher Fantasie an engem risege Open-Cadeau. Awer déi ähnlechkeeten zu Enn. Während d ' Maria war roueg an relatioune, ee Bewegung
  
  
  
  
  
  
  waren auserlesen fein, Helga war Wild an Wüst, Hir Äerm, Hüften an de Mond ëmmer ënnersicht mäi Kierper, den Austausch vun angenehmen Empfindungen op all agefaange et. All ee Wiesen stänneg корчилось, zitterte an trieb mech zu ëmmer méi groussen Héichte vun der Ekstase. Als ob - an verspiegelte Wänn verstäerkten d ' Wierkung - ech hat wat mat engem Zitéieren verschidde Fraen, all mat ënnerschiddleche Herangehensweise an Reaktioun. Schliisslech, Si schrie virun Genuss goût, an dunn zréck op d ' Bett.
  
  
  No engem Moment geknéit, Si mir fir ëmmer. "Maach ech dech glécklech?" - Si gefrot, bedecken mäi Kapp mat küssen.
  
  
  "Jo", sot ech. "Jo, du mëss mech glécklech".
  
  
  "Ech sinn och glécklech", sot Si. "Du bass deen Mann, deem hien dech geduecht".
  
  
  Si virsiichteg huet ee sech, fir Si Better op mech, eis Kierper gepresst Frënd zum Frënd vu Kapp bis Fouss. Mir leien steht, kee vun eis redet net. No engem Moment seufzte Si liicht vun Anere der Erlaabnis op d ' Ausübung, den Hatt erwaart hat.
  
  
  "Shh", flüsterte Si hey.
  
  
  Si nees verstummte, awer net fir laang. "Oh!" ausgeruff Si. "Oh! AH, Дамплинк! OH!" Ee Kierper nees krampfhaft затряслось, bis Dir mat engem laange, cartier-Stöhnen der Freed net rollte sech op de Réck a Schloss d ' Aen.
  
  
  Mengen regelméissege Trainingsprogramm fir Kierper a Geescht nees gebrauchen, sou datt ech ginn, fir Helge Lescht Cadeau Spaß, den Si net erwaart.
  
  
  5
  
  
  Helga gammastronomie mécht Hir Aen a lächelte mech mëll, wéi Si geknéit, ier e sech iwwer ee Kapp. "Et war schéin, schéin, schéin", flüsterte Si. Si überschlug sech a koum fir de Müll. "Ruh dech aus, Дамплинк", sot Si, küsste mech an Comfort duerch d ' Zimmer.
  
  
  No engem Moment koum Si mat enger Fläsch Champagner an zwee Glieser. Si huet eng ronn ëm d ' Glieser an hien mech. "Dat ass, "sot Si," dauert dir, soulaang et wäert eng Dusche huelen". Si küsste mech nees, a goung an de Bad, freudig Brummen. Luxuriös ausgestreckt op dem Bett, Dir, héieren, wéi Si duscht.
  
  
  Si huet e Schwedesch gekillten Dom Perignon. Baussen sech de wand. Déi véiert Mauer vum Raum Riddoen bedeckt war, an hie bewosst, datt hanner Riddoen waren Dag am Gaart Penthäuser, déi fir all véier Säiten an der Wunneng. Hanner der Dier eppes pochte. Hält de Krou Champagner nieft dem Bett, ass Box a koum den Dag. Wann Hiren Deel opféiere d 'Vorhänge beiseite, gesäit Si, datt een ronn ëm d' Dier beaflosst ass, an déi am wand agespaart. Si Huet d ' Dier a Verriegelte Si.
  
  
  Si war op halbem Wee zréck duerch den Raum, wann et unfehlbare Intuitioun, Unterbewusstsein eng Warnungen virun der geplangter Gefor, hat mir eng Noriicht. Ech weess net firwat, Si instinktiv hob béid Hänn viru sengem Hals, säin Stahl net ze fréi ze handelen. Am selwechte Moment dënne Drot-Ännert un den Hals gehäit op mäi Kapp an e Bett mir op d ' Schëlleren. En Drot, deen engagéiert gouf, sollt fest an mengen Kehle, awer déif tupfte sech d ' Haut ménger ausgestreckten Äerm.
  
  
  Mäi Stiermer huet schwéier Knurren an wütender Ansturm Schwänze. Si duckte sech a virgeschloen mat der Schëller zréck. Si konnt ëmmer nach net gesinn, ween hannert mir, mä an dësem plëtzleche выпаде Hirer kuerze Bléck gesäit d ' béid kämpfenden Image Stöhnen in Spigel Helgi. Et gesäit nach eemol a gesäit sech selwer a Leit hannert mir, do reflektéiert. De Mann gouf Z1!
  
  
  Superheld Gesicht verzog sech virum Ugrëff, awer de superheld, d ' Perséinlechkeet war et onméiglech, un wen. Et war den déiselwecht Mann, mat deem Si huet Handball am Sportsveräin un dësem Dag.
  
  
  Et war onméiglech ze verstoen, firwat hien elo probéiert, mech ze maachen. Alles, wat ech maache konnt, war, sech selwer ze schützen. An et war eng unheimliche, nouvellen Gefill, ze observéieren, wéi een versicht mech zu verbaant ginn an deselwechte Spiegel, wou virun kurzem Hir a gesäit mech Хельгу, intensiv наслаждающимися Sex.
  
  
  Hien ass nach ëmmer net bemierkt Spiegelwand a bewosst net, wat ech gesinn him an Hir. Hien huet d ' Bee ze heben, fir Strecken Si Hir Knie op mäi Réck. Si virgeschloen huet Brutal superheld lénkse Fouss, huet Emus an d ' Kniescheibe an den FF .. Hien erstickt weh an huet ugefaangen ze falen, zéien mech hanner sech. Hir herauszuwinden versicht, nom Drahtnetz Schwänze, dréien an den duerchschnëttleche Kappëmfank ass bei engem Stuerz. Hien hält beharrlich an der Schläif, nach ëmmer probéiert, mech ze erwürgen. Elo huet Si däitlech gesinn superheld Gesicht. Superheld Aen waren остекленевшими - als ob hien hypnotisiert oder ënner dem Afloss vu Drogen.
  
  
  Bis elo Frettchen Hir, hat gehofft, ech kéint Si sech schützen, ouni hien ze maachen. Awer ech hu gesinn, datt et onméiglech ass. Si virgeschloen haarder Kante vun der rietser Hand an d ' Grënnung superheld Kehle, wat zu engem tödlichen Runs am Karate. De Runs war staark a sauber. Superheld Hals gebrach, an hie war enger anerer sprooch liesen, vläicht souguer ouni sech kënne Virzestellen, datt d ' superheld-Method ëmbruecht. Superheld de Kierper siedelt op dem Buedem, Zil groteske gedréint huet sech op d ' Säit gebéit. Si huet sech a Stoung op, Reiten superheld, de Kierper.
  
  
  Si héieren, wéi am Bad Dusche geet. Teppichboden mat engem déiwe Nickerchen um Buedem Schlafzimmer заглушало sound vun eisem Concours. Dann geschengt et mer kloer, datt Helga hannergrond Erle lockte mech an d ' Schlafzimmer, ech weess, datt den Agent Z1 wollt dann en Uschlag op mäi Liewen. Egal, wéi gutt et eis bei mir war an Trümmer, et konnt ni
  
  
  
  
  
  Si vergiess, datt Si an Hir Schwësteren goufe vun geübte Schauspillerinne.
  
  
  Anerersäits widderluecht goufen an de Medien d 'Noriicht, fir Se un sech, nach d' Méiglechkeet besteet, datt Si unschuldig ass. Z1 bewosst, datt ech treffe mech mat Хельгой haut Owend, a konnt verfollegen, déi mir bis zu der Wunneng. Wann, wéi ech elo gemengt, hie krut den Uerder, mech ze verbaant ginn, hien hätt klamme Si an de Raum mat der Terrasse, während mir mat Хельгой liebten eis, an Si wüsste net méi doriwwer wéi Dir.
  
  
  Wann dat wouer wier, hien kéint net zulassen, Helge eraus gär a fannen Se d ' Persoun, déi Si umgebracht huet, leien op dem Spaweck. Et kann keng Erklärung, déi zefridden wieren, wann een Se net gammastronomie mengen, Vläicht. Wann Dir dat Kalenner, Web-Spur, déi sech mat der war bei AX nodenkt, Hannergrond Альдерс, wier notzlos. Si konnt just vun engem dinn - Kierper iwwerdroen Hawk, an deem säi Besëtz waren ëmmer e Mëttel, fir unbemerkt loszuwerden.
  
  
  Dir, bückte sech, hob d 'Leiche un den Äerm, huet superheld duerch de Raum, duerch den Dag Terrassen an op d' Strooss virgeworf. Dann Eilte zum прикроватному Telefon, ëm anzurufen Hawk. Ze schwätzen ouni Scrambler.
  
  
  "Dat ass eng eescht Grënn", sot ech, wéi hien äntwert. Ech legend kuerz, Si azielen Emus, wat genee geschitt ass, импровизировав Code op dem Wee. Zum Ofschloss vu senger sot: "mäi Frënd an ech bal vun hei Weggehen. Ginn Si an der Lag ze bewältëgen mat der Reinigung? "
  
  
  Hawke verstanen. "Vertrauen Si mir all d' Virbereedunge, - sot hien, - mee kucken Se mech haut Owend".
  
  
  "Ech Plane", äntwert Se a brachen dat Gespréich, wéi Si héieren, wéi Helga hetfield d ' Dusche am Bad.
  
  
  No e puer Minutt an de Raum ass Helga an duerchsiichteger schwaarze Negligee, offenbart all Detail vun Hirem Kierper. Si streckte sech nees op de grousse Bett an nippte Champagner, fir Glieser. Zum Gléck, den Doud vum Agente Z1 war blutleer, an an deem Raum gouf et näischt, wat drop hiweist, géif ze kämpfen, déi sech et do nëmmen e puer Minutten. Wann Helga huet un der Verschwörung an zréck, an der Droite mir eng Leiche, an Si huet et keng Hiweiser. Awer klammerte Si sech u säi Bett niewent mir, während Si et goß hey Krou Champagner.
  
  
  "Amore A", sot Si, andeems Si menge Hir Mysteriéis.
  
  
  "A amore", hat ech zou.
  
  
  Dann, wéi mir Total besoff waren, Si ass d ' Been aus dem Bett a sot: "Näher, Knödel, géi mat Hir Iessen goen. De Mënsch lieft net nëmmen duerch d ' Léift. Op d ' mannst net déi Persoun.
  
  
  Mir hunn e Restaurant an enger klenger schwaach beleuchteten French Institutioun, net wäit vun der Wunneng Helgi. Baussen Shell ëmmer nach Schnéi, mee am Restaurant war et waarm an lustig, an den Service an eda goufen ausgezeechent. Awer et war net wierklech hungrig, sou wéi an der ganzer Moolzecht Si stänneg huet sech d ' schrecklechen Zeen, déi fënnt sech an der Wunneng Helgi, wann Hok doten de Kierper vum Doudeger Agente AX.
  
  
  Helga geschengt net an uecht meng Besorgnis an entsprieche vun der Séil, déi staark am Chat während dem ganzen Abendessens. Vun engem Dag, wéi Si zum Schein blies d 'Lëppsen - déiselwecht Geste, dat huet d' Maria, wéi Si et verloossen op Kontext-Kay, a gesot: "Дамплинк, looss eis irgendwohin fueren um Weekend, domat mir eleng sinn konnten. Si goungen mat Maria. Elo sinn ech "net ëropklammen"."
  
  
  Mech amüsiert th spielerische Konkurrenz, déi an der existéiert Umgebungen Meedchen. "Wat wëlls du am Sënn?" Si gefrot.
  
  
  Si huet eng onbestëmmten Bewegung mat der Hand an der Loft. "Mexiko. Vläicht, Spuenien. Süde Vu Frankräich. Schliisslech, Jet-Fliger sëtzt nëmmen untätig um Bügel. Mir kéinten dëse Virdeel ze notzen ". Si huet virgeschloen, et ass sou beiläufig, als ob Geschwat iwwer d 'Faart mat dem Just duerch d' Stad. A Si konnt gesinn, datt Si et ernst mengt.
  
  
  "Elo, sot ech, sou datt Hir Optiounen sinn oppen, well ech nach net bewosst, déi Spaweck ginn dann den Doud vum Agente AX.
  
  
  Helga nickte, a Si mech fräi Tatsaach, datt op eemol посерьезнела. Sou eng Stëmmung, datt et iwwerhaapt net erwaart vun enger schwindelerregenden hannergrond Алдерса.
  
  
  "Datt ech wat erzielen, Tony", flüsterte Si, Hir Fanger verflochten sech mat menge, während mir потягивали Cognac. "Ech bekomme Si vu Vibratiounen, Schwéngungen vun der enormen Kraaft. Et ass dat, wat ech a mengem ganzen Liewen wollt ee Mann. Weichheit fürsorgliche Grousser Kraaft an d ' herrische Persoun. Heiansdo fannen Se eng oder aner. Awer béid ni! Et ass ganz gutt." Si runzelte d ' Stir a lues entscheet: "vun Engem Dag versicht Dir ze erklären, wat Se wollt, bekannte Mann. Hie war mëll, awer net staark, an hien huet gesot, datt ech dat selwecht Gefill, well ech nach ni kannt säi Papp. Hien huet gesot, ech Sich no engem Amateuren a Papp an enger Persoun. Mengs du, wat?"
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. "Ech hunn nach ni iwwer sou Saache nachdenke, d' Grënn fir Är Däitscher. Wichteg sinn d ' Däitscher selwer ".
  
  
  "Dat mengen ech och", äntwert Dir. "Awer heiansdo denken ech wierklech iwwer Hire Papp, an ech weess, datt d 'Maria an Elsa och denken, obwuel mir schwätzen ni iwwer nen".
  
  
  "An wéi Si d' superheld guer net erënneren?" Si gefrot.
  
  
  "Neen. Nëmmen, wat huet eis gesot Урси. Hie gouf ëmbruecht zu Berlin während enger duerch Bombenangriffe vun den Alliéierten am zweete Weltkrich goufen. Mir sinn da mat de Schwëstere waren ganz kleng, a Урси gebrannt eis nëmmen duerch e Wonner lieweg.
  
  
  Si lächelte an strahlte erëm. "BU
  
  
  
  
  
  
  "Mat Iech Frettchen Liewen ass gutt", sot Si.
  
  
  Spéider, wann et weggespült Хельгу zréck an Är Wunneng, Ären verweilte laang genuch, fir sécherzestellen, datt Hawke Kierper ewechbeweegt huet vun der Terrasse. Natierlech, hien huet sech drëm versuergt. Wann Dir goung vun Helgi, et erinnerte mech nees, datt hien wëll, datt mir zesumme mozart mir an de Weekend. Si versprachen ginn hey et wëssen. Dann, goung erof an huet e Just zum Generalstabs-Wunnengen AX.
  
  
  Sechs
  
  
  New York Office AXT war sech an der Ënneschter West Side vun der Stad, an engem Lagerhaus an der Géigend vu Placken. De Chauffer vum Taxië war net glécklech, wéi ech héieren Adress. Ech mengen, hien geduecht, ech géif ze berauben superheld op der Strooss, well ech héieren, wéi hien atmete mënzen op, wéi mir koumen un d ' Haus. Si gedréint superheld a luucht aus. Wann Dir ze bewegen huet Bürgersteig, hien geknéit, ier e sech duerch d ' Fënster a gefrot: "bass De sécher, datt et den Uert, deen s du brauchs, Kolleeg?"
  
  
  Si winkte him. Superheld Däitscher waren wonner. Der ganz Deich war donkel an menschenleer. D ' Gebai, an deem sech Generalstabs-Wunnengen AX, verdunkelt goufen, mat Ausnam vun engem erleuchteten Raum op der Viischter säit vum Gebai. De Chauffer vum Taxië konnt net wëssen, datt all déi aner déi donkel Fënster am Gebai goufen verdunkelt, Aufregung ze verstoppe, déi sech mat de wëssenschafte an vierundzwanzig Stonnen den Dag, an datt Leit mat staarke Infrarout-Teleskopen stänneg observéiert d ' Strooss. Eigentlech schwätzen, deen Taxifahrer kann net sëcher sinn iergendwou an der Stad, als Frank do, baussent dem staarke Spionageabwehr-Agence vun der Welt.
  
  
  De diensthabende Nachtwächter an engem gutt beleuchteten viischten Büro, d 'aussah wéi eng normal Lagerhalle, drückte de Klingelknopf ënner mengem Schreibtisch, an et goung duerch d' eisent Dier zu engem Lift mat Mënschen. Stonnen mat den Teleskopen an den tempel vum Castor uewen schonn schälte mech mat zwee Männer, wéi Si nach méi op d ' Gebai.
  
  
  "Hawke huet den Optrag an hutt Dir an de Keller, soubal Se sech", sot de Fahrstuhlführer. D 'Maschinn an d' luucht gaangen.
  
  
  Keller - dat bedeit, datt Hawke wartete op mech an der Leichenhalle Agence. Wéi déi meescht Super-geheim Noriichtendéngschter, AX huet eng eege Leichenhalle op der Plaz, fir ze verschaffen d ' Leichen, déi sech net direkt der Police kontroll. Awer de gréissten Deel vun den Kierper schliisslech iwwergi gouf an d 'Hänn vun der lokaler Strafverfolgungsbehörden dann, wéi de Wee war ofgeschaf, sou datt d' peinlichen Froen entstanen.
  
  
  Si huet Hawke, deen nieft zouenen Kierper Z1. Mat him gouf vun der forensesch Wëssenschaftler Firmen AX, Dr. Kristoffer.
  
  
  Hawke nickte ech, an forensesch Wëssenschaftler, déi mer mä, Dr. Tom, gesot: "Ech hunn eng virleefeg Autopsie, Nick. Dat steet am Einklang mat deem wat Dir eis sot. Superheld, war den Doud gëtt duerch eng Fraktur Hals ".
  
  
  "Si hu eppes aneschtes?" Si gefrot.
  
  
  Dr. Tom schüttelte de Kapp. "Nach näischt. Firwat?"
  
  
  Amplaz ze Äntwerten, Emus, Dir Schwätzt mat Hawke. "Agent Z1 hunn Iech haut mat mengem Virschlag ze maachen Ambassadeur vum Hirns Koltschak?"
  
  
  "Neen, bewosst ech net", sot Hawke. "Hien ass nees do, an am Technique, a sot mir, datt Si erfëlle hunn Хельгой hannergrond Альдер. Dann war well nach déi Hir superheld net gesinn. Iwwer d ' ëffnung net ernimmt. Ass et wichteg? "
  
  
  "Ka sinn", sot ech lues. "Et kéint ginn eis e méiglecht Motiv fir de superheld Ugrëff op mech".
  
  
  Hawk runzelte d ' Stir. "Ech beobachte dech".
  
  
  Si bewosst, wat ze schwätzen virun Dr. Tom, den héchste, gestattet op all Jainismus, AX, sécher. "Elo, wann hien geholl mech an der Wunneng Helgi, hie gesäit benommen - wéi eng Persoun, déi net giess huet, konnt sech awer de superheld physikalesch Moossnamen goufen perfekt openeen situatiounen entspriechen".
  
  
  "Du mengs, ënnerbrach vun Hok, - Si denkt, datt hien e Member vun der BRIGADE Mörder?" Wéi géif mir net gefiel de Gedanken, datt odin iwwer eise Agente kann sech ënner dem Afloss vun dësen - an där Kraaft, oder eppes aneschtes, et stëmmt ".
  
  
  "Mee dat ass net onbedéngt erkläert, firwat hie versicht huet, mech ze verbaant ginn, gefuer ech, - nëmmen wann et Hir net gesot, oder net gedon huet, eppes, wat onduerchsiichteger dem, woumat mir kämpfen. Dat eenzegt, wat ech mat uewen kommen kann, ass mäi Virschlag fir d ' ëffnung. Well hien net vermëttelt Iech e Virschlag, awer versicht, mech ze verbaant ginn, dat war wuel d ' Kommunikatioun.
  
  
  "Si gleewen, datt grad d' Gehirnforschung weist den Ambassadeur?" - gefrot Dr. Tom.
  
  
  "Ech weess et net, gestand ech. "Mä mir sinn e anscheinend, datt Mënschen, bedeelegt un déi Virfäll, déi an iergendenger aart a Weis enger Gehirnwäsche logescherweis. Sou datt d ' ëffnung vun der Russescher Runs war zum Beweis vun der Theorie vun der "Gehirnwäsche". Vläicht gi mer net fannen, mä dann hu mir näischt ze verléieren hunn, wann mir ".
  
  
  "Jo, kloer, sot Dr. Tom. Hien blickte op d ' Leiche louch op dem Uewen AX Dump geheescht. Hien reprochéiert e Bléck op Gesteurwen. "Wat meng Dir, Chef?"
  
  
  Hawk zögerte nëmme fir de Brochdeel vun enger Sekonn. "Géi, sot hien an nickte.
  
  
  Dr. Tom huet d 'Laken op d' verstengerte Gesichtszüge. "Ech hunn et dauert e puer Deeg, - nachdenklich sot hien: ech schéckt Iech den Bericht, wann ech méng Resultater".
  
  
  Mir mat Hawke schweigend goungen op der Schrottplatz op a sinn an de Dauchschoul Ufank vum zweete Stack vum Gebai. Dës Stack war d ' Nervenzentrum
  
  
  
  
  
  
  Generalstabs-Apartments zu New York. Bundesstaat an méi wéi fofzeg Leit do geschafft vierundzwanzig Stonnen am Dag bei Fernschreiber oder line-Funkgeräte a-Systemer closed-Circuit-TV, déi a Kontakt mat Büroen weltwäit Polizeikräfte. De Korridor, deen Si huet de Büro Hawke, war just an der Géigend mat engem grousse Badezimmer. An den Wänden waren einseitige Glasfenster, sou datt Si, déi sech an engem Gang, de Raum gesi konnt, awer Si war sech an engem Raum, net gesi konnt ih. Et verhënnert, datt aner Mataarbechter AX observéieren hanner de geheime Agente, déi well am Büro vum Hawkeye.
  
  
  Soubal mir am Büro waren Hawke, de Chef AX midd huet sech a senger SCHRËFTLECHER Hl, fummelte a säi Poschen, bis hien пережеванную eng Joint an steckte Si an de Mond незажженной.
  
  
  "Ech muss gestehen, Nick, sot hien, dat ass de Fall beunruhigt mech. Wat denkt Dir iwwer d ' Alders?
  
  
  "Schwéier ze soen", erwiderte ech, sorgfältig d ' Wiel vu senge Wierder. "Sou wäit ech konnt, zu wem Si genee sou sinn, wéi Si schéngen op der Uewerfläch. Awer et ass schwéier ze übersehen, an d ' Tatsaach, datt all kéier wann an delle gëtt et nei Entwécklungen, gouf Dir an iergendenger aart a Weis verbonnen sinn ".
  
  
  "Iwwregens iwwer nei Entwécklungen, - mischte sech den Hock, hat ech eng Entscheedung, Iech iwwer d' Monte-Carlo. Mir hunn haut d ' Matdeelung vun Interpol.
  
  
  "Monte Carlo?" Si gefrot.
  
  
  "Jo. Do gëtt et och e Casino. E Mann numm Трегор, Ofgedankt huet, brécht d ' Bank. Schwager Трегора virun e puer Wochen versicht ze schloen Kanzler Germanium mat engem Messer, mä awer steckte d ' Messer war him an den Hals. Mir hunn näischt iwwer Трегоре, awer Si ginn nach ëmmer besser ginn a Check it out.
  
  
  "Handbuch Casino kuerz pea pickers d' Spill, - sot Hawk. "Mä Si ofgestëmmt nees opzehuelen superheld duerch d' Nuecht. Si géif d ' Hotel, fir Si waren do, wann de Casino erëm ze opmaachen, mä ech wëll net, datt Si verluer de Kontakt mat hannergrond Альдерс. Ginn Si an der Lag ze bewältëgen mat béid? "
  
  
  "Dat ass kee Problem", sot Hir Emus. "Fréier op dësem Owend vun Helga mech gefrot ze gi mat Hir a Mexiko. Si gesot, datt mir et benotzen Privatjet ".
  
  
  "A Si gleewen, et géif Stëmmen Monte-Carlo?" Hawke lachte. "Si musse méi investéieren an Hir Aarbecht".
  
  
  "Et huet seng Beloununge". "Ech kann gutt virstellen", erwiderte hien, swatting vu mir ronderëm Hire Büro.
  
  
  Siwe
  
  
  Et war nach ze fréi, kuerz virun aacht Auer um nächsten moien, wéi Si klingelte an der Wunneng Helgi. Si bewosst, datt Si net sou fréi erwächen, awer ech konnt net méi Uruff ze réckelen, wa mir wollten un dësem Dag Fléien Si op Monte Carlo.
  
  
  D 'Stëmm, d' äntwert, war schläfrig, wéi Gewölbe. "Moien. Moien?"
  
  
  "Helga, sot ech, ass Tony dowse".
  
  
  "Who?" - Si gefrot, ëmmer nach полусонная. "Moien?"
  
  
  "Oh mäi Gott, sot ech lachend, - sot mer net, dass du vergisst mech dann sou bal der gestrigen Nuecht. Dat Ass Tony.
  
  
  "Awer Tony..., Дамплинк", - Rheuma elo war voller Liewen.
  
  
  "De Grond, firwat Si dech ugeruff hu sou fréi, Bestoung doran, datt Si d' invitéieren iech op eng kleng Rees - mir si nëmmen zu eleng. Mä amplaz Spuenien, Frankräich oder Mexiko maachen mir Monte-Carlo. Wéi kléngen dat?"
  
  
  "Göttlich", sot Si. "Wéini wëlls du goen?"
  
  
  "Seriö elo - sot Dir Moien, haut den mueren, sou séier wéi méiglech. Si sot, datt d ' Fliger prett ass.
  
  
  "Natierlech", sot Si. "Mä firwat Monte-Carlo?"
  
  
  Si hat scho beschloss, ze erklären hey richteg Grond fir d ' Wiele vun Monte Carlo. An vestaëmlafbunn mueres, Fernseh, Radio an den Zeitungen berichteten iwwer d ' Flucht am Casino.
  
  
  "Dir hutt wahrscheinlech net gehéiert Gebitt vun der Barentssee", sot ech. Am Casino ganz vill Suen. Gestern Owend huet d 'Féierung d' Spill den Dag. Dir dat da kéint sinn, wann hien erëm ufänkt. "
  
  
  Si geduecht, datt et eben dat ass, wat gefällt hannergrond Альдеру. Dir, erkannt, wat fir en treffen, wéi Si héieren Hir interessi Schrei.
  
  
  "Looss eis goen", huet ausgeruff Si ouni ze zéckt. "Wéi séier gëtt Si bereet zum ophiewe? Dir wëllt, datt Äert vorbeigekommen, hanner Hinnen op Long Island?
  
  
  Hannergrond Альдеры hun Se Hire Fliger an sengem Grappvoll op Long Island op dem nërdlechen Ufer. Et gouf an den Ierfschaft e puer mol mat Iech e Frettchen, wéi d ' Bekanntschaft mat der Famill. Elo, well Si bewosst, Onst et an der Halle, Si sot hey, wat mech mat Hir treffen do zwou Stonnen.
  
  
  Si sot Hawk an erschaffen dann e bëssi an der klenger Turnhalle an ménger Wunneng, ier Si sech ëffentlichkeit undoen a Posch packen. Hawke geschéckt en Auto mat engem Chauffer ze fueren, mech op Long Island, a wa mir do gespillt sinn, deckt, huet erausfonnt, datt Helga wartete an kochte de Fliger ze privaten Start-a Landebunn hannergrond Альдера.
  
  
  Manner wéi zwou Stonne nodeem bei Hir anrief, Helge, mir stärekataloge an d ' Loft op engem Jet-Fliger "Lear" an iwwer den Atlantik flogen. Mir Хельгой vun dësem Match op Attraktiounen am hënnescht Deel vum geräumigen Kabinn, an der et all Comfort - leien, Sofa-Bett, eng Bar, a souguer Quelltext änneren-Kronleuchter - en gemütliches Wohnzimmer.
  
  
  Et war e perfekte Dag fir d ' Feld; den Himmel blo war a wolkenlos, vum Horizont ze Horizont - eng willkommene Abwechslung am Verglach zu bewölktem Wieder Lescht Nuecht. D ' Mier ënnert eis war wéi e glatter Spaweck blo.
  
  
  Helga huet mech an der Kabinn ze treffen Pilot, Captain Dirk Aubrey, de Co-Pilot Douglas Roberts. Aubrey war en héije Mann mat engem dichte Dënn wéi e Bläistëft, schwaarze Schnurrbart. De Roberts war de schlanke jonke Mann, wahrscheinlech
  
  
  
  
  
  
  hie war eppes méi wéi zwanzeg - mat blonden Hoer an веснушчатым dem Kapp.
  
  
  "Et geet op Kurs, sot Aubrey, nicken a Richtung Armaturenbriet, an d 'Wieder kloer, offen zu Orly, wou mir заправимся".
  
  
  Am Laf vun den nächsten Stonnen gi mir mat Хельгой Spaß beim kucke vum Film, déi Dir hat einfache Klick puer Knöpfe, an dann d ' Spill Backgammon. Helga geschengt vill méi reduzéiert wéi den Owend virdrun, awer ëmmer nach bliwwen ass, sech a gudder Gesellschaft, an d ' Zäit uffizien wéi am Fluch.
  
  
  Mir sollten, goufe manner wéi fofzeg Meile vun der Küst vu Frankräich, als ouni Virwarnung erofgefall de Fliger schaarf an der Nues Richtung Kleid. schrie Helga. All an der Kabinn, wat net niet-a nagelfest war, inklusiv mir an Хельгу, glitt um schifer Buedem vun der Kabinn an eng staark déi reng iwwer d ' dowéinst Dier vun der Kabinn.
  
  
  Helga schrie ëmmer nach, während Dir probéiert, op d 'Säit umdrehen, fir d' Dier ze opmaachen d ' Kabinn. Hie war eingesperrt. Si ass Wilhemina, mäi "LUGER" an наплечной Holster, an sprengte d ' Schlass. D 'Dier op, iwwerliwwert d' Cockpit, deen sech elo war ënner mir.
  
  
  Wann Dir an guckte an d ' Kabinn, hie gesäit, datt de Kapitän Aubrey sëtzt nach ëmmer um Steier, awer de superheld, éisträich, geschengt erstarrt. Ufank Roberts Co-Pilot soll um Buedem, anerer sprooch liesen oder bewußtlos. Fliger nach ëmmer gefall an den Ozean.
  
  
  Si ausgeruff Aubrey, dee fir e Moment gedréint de Kapp a gesäit mech un. Duerno goung hie fir d 'Steierung, mat zwou Hänn umklammerte Si d' lenkrad. Bléck op säi Kapp, Hir war bekannt ginn selwechte eidele Ausdrock, d ' Persoun observéiert Agent, AX, wann hien versicht, mech ze verbaant an der Wunneng Helgi. Superheld Aen waren остекленевшими, als ob hien ënner Hypnose oder ënner dem Afloss vu Drogen.
  
  
  Bis zu deem Zäitpunkt säi Gréisst hing fir een Dag u Bord vun der Kabinn. Elo huet Si Hire Gräift an ruckte virun, an d ' Kabinn. Si streckte d ' Piloten un der Spëtzt. Iergendwéi hat et mir, eng Hand fänke superheld ronn ëm den Hals superheld a heben Si deelweis Befreiung vum Rad, mee et ass ëmmer nach stur klammerte sech un d ' Verwaltung, bis hien huet drop seng ganz Kraaft an virgeworf de superheld nees an den Fond.
  
  
  De Fliger huet op d ' Säit gefall Kleid.
  
  
  Si fält an de Sessel vum Pilot a staark Rëss d ' Steier. Staark Schauer gelaf Iech iwwer de Jet vun der Nues zum Schwanz, mee dann fänkt lues anheben Nues. Si ass d 'Rad, belasten all Muskel sengem Kierper, déi versichen, d' Gravitatioun ze iwwerwannen. Schliisslech, de Fliger stabiliséiert ze hunn - nëmmen e puer Meter ewech vum Atlantik. Ech hu Gléck, datt ech geflunn a Fligeren genuch, fir an der Lag. ze bewältëgen mat dësem Fliger, mee et ass ëmmer nach d ' nächst Katastroph.
  
  
  Am Laf vun der nächster Minutt Si war domat beschäftegt, d 'Kontroll vun den Instrumenter, während d' Jet glitt gläichméisseg iwwer d ' Uewerfläch vum Ozeans. Et huet geschengt, alles fonctionnéiert, dofir opféiere Hiert Rad gleewen, a mir fingen nees un ze klammen. Dann ausgeruff Helga mengem Numm op der Récksäit vun der Kabinn.
  
  
  Et gedréint huet sech grad just, fir ze kucken, wéi Aubrey zu mir Nout mat dem Schraubenschlüssel. Hält d 'lenkrad mat enger Hand, huet Si nees Wilhemina anere Emus an an d' Rechter Schëller. Hien stolperte a gefall, sou datt гаечному Schlëssel erëm rutschen Fanger betäubt. Versicht, de Fliger um Virmarsch, Dir, blickte op de Piloten. Hie klëmmt nees op d 'Been, mä rollte nees an d' hënnescht Kabinn. Am hannergrond gesäit Хельгу, свернувшуюся an engem Eck vun der Hütte. Si hält nach ëmmer Wilhemina an der Hand, mee ech wollt net erëm Maachen, wann Aubrey sech net beweegt eis ze Helge, zu eis, zu mir.
  
  
  Hien Effektiv ass et net. Awer Piano Dag goung zu der Kabinn, d ' Emus opmaachen konnt trotz dem enormen huet hien a Südbéimen op no. Superheld war et onméiglech, z ' änneren, ausser ze Schéissen - a wann et donieft, awer ech kann et ausgefall dat ganzt Fliger. Aubrey iddi kuerz an der oppene Dier, an dann flitt mat dem Kapp hinnen. Hir крутанул Fliger sou, datt d ' Dier incorporéiert. Ënner dem rietse Flillek vun Hir konnt gesinn, wéi de Kierper Aubrey fält bal an Zeitlupe, seng Äerm a Been gespreizt op de Säiten, bis hien um Waasser a verschwonnen ënner enger rauer Uewerfläch.
  
  
  Helga ass zu mir an d 'Kabinn, an Si konzentréiert sech op d' Verwaltung mat dem Fliger. Si versicht erëm ze beliewen Roberts, Co-Pilot, deen ëmmer nach hallef bewußtlos op dem Buedem. Hey gedauert eng laang Zäit, fir ze bréngen d ' superheld am Sënn, mee um Enn murmelte hien, sécher sel a gesäit sech ëm. Hien schüttelte de Kapp. "Wat ass geschitt? Wat ass Lass?"
  
  
  Superheld-Verhale confirméiert mäi Verdacht, datt hien ënner Drogen. Wann hie sech genuch erholl hat, fir zusammenhängend ze schwätzen, hien huet mir gesot, datt dat Lescht, wat hie sech erinnerte, ass eng Mysteriéis Kaffee, d ' Emus geet Aubrey. Hie war ëmmer nach ze benommen, fir Froen iwwer d 'vermisste Kapitän, sou datt Si näischt Emus net azielen iwwer d' Schicksal vun Aubrey. Spéider überlege mir prestige Erklärung.
  
  
  Bis dohin Ären erfëlle Kontrollraum Tuerm zu Orly, op déi mir méi no koumen, an mir landen däerfen. Wéineg spéider gelant mir, an héieren den Fliger.
  
  
  
  
  
  
  Ech hunn net gesot, datt et mir net einfacher ginn.
  
  
  Wann mir abgereist sinn, fir de Fliger, Helga gesäit mech un mat Définitiven Aen. "Wat ass da geschitt?"
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. "Et ass schwéier ze soen. Et schéngt, datt Hir Kapitän drückte sech un d ' Ruder a war rosen virun Angscht, wéi de Fliger huet ze falen. Wahrscheinlech war hien полубезумным, während hien mech ugegraff huet, an dann awer entsat. Roberts, Ufank den zweeten Pilot muss an Ohnmacht gefall wéinst der Schwéierkraaft. Sou Saache sinn net ongewéinlech am Fluch. Awer ech wëll mat den Autoritéiten, datt mir net bedeelegt waren bürokratischen Opwand ".
  
  
  Et war onméiglech ze soen, ob wierklech Si huet meng Erklärung, awer et net méi fir mech Davila.
  
  
  Wann "mir koumen zum Terminalgebäude begleet vum Roberts, déi ëmmer nach zitterte un de Been, Si huet d' Kapitelen Sicherheitspolizei Eagles gefrot superheld schécken Si mer Agente AX, d ' Persoun, déi Si kannt, wéi Даммлиер a lokale Chef. Interpol. Wann béid Männer koumen, Si azielen Iech, wat genee geschitt ass, drop hiweist, datt ech vermute, datt de Virfall verbonnen war mat menge Hausaufgaben. Si spaweck, datt mat eis Хельгой mussen Si sech hem zu Monte-Carlo.
  
  
  "Loosse Si meng Suerg sinn", sot de Mann vun Interpol, wann et fäerdeg. "Keng Problemer. Vläicht ass Hir Helfer hei, - hien adresséiert sech un Даммлиеру, - an der Lag, en zouverlässegen Piloten a Co-Piloten, d ' bréngen Se zu Hirem Zil.
  
  
  Даммлиер nickte, an d ' treffen gaangen. A manner wéi enger Stonn si mir mat Хельгой waren op dem Wee zu Nice, deen den nächste op Monte-Carlo Landeplaz. Mir hunn zwee Amerikaner, wahrscheinlech, en Deel vum franséischen Generalstabs AX oder CIA - Fliger Fléien. Даммлиер Moossnamen am nopeschland breedgemaach hat, fir zréck Roberts an d ' Staaten, a selwer Helga versicherte him, datt hien weiderhin aus no a kritt e Gehalt, während hien erholl sech vu sengem Accident. Wéi kéint een mengen Erklärung - datt de Roberts d ' Bewusstsein verluer - gouf getraff an Хельгой an Administratiounen.
  
  
  Fluch op Nice verlaf ouni Och. Mir gelant leckt bis zum Owend, an mir Хельгой vun dësem Match op Limousinen am Hotel de Paris, an der Géigend vum Casino zu Monte-Carlo. Helga averstanen ze ginn, datt d 'Limousine gëtt waard op d' Begéinung mat eisem Fliger, an huet en-Suite Zimmer. Mir hate Gléck, datt Helga war bekannt; mir hunn dofir gesorgt haten, obschonn zu Monte Carlo war voll vun neugierigen Touristen aus der ganzer Welt. D 'Strooss wimmelte vun Touristen, sou datt d' Stad berauschende Karnevals-look a flair, an dat eidelt Hotelzimmer war et net.
  
  
  Wa mir de mozart duerch d 'Stroosse vu Monte Carlo, wou d 'Mëttelmier d' Mier schimmerte wéi en donkel, vollmundiger Wäin, am abendlichen Schiet, muss ech drun denken, wéi d ' legendäre Geschicht vu Monaco am Joer 303. No der Legend, d ' Korsische. Virgo, Девот, verloosen gouf Gouverneur vu Korsika, wéi sech erausgestallt huet, datt Si Christin war. De Gouverneur festgehale Meedchen binden an schleefen um Pferderücken duerch d ' Landschaft, an dann Strecken un, bis zum Doud. An dem Moment, wéi Si gestuerwen ass, an ee Kierper erëm wäiss Dauf. Vun engem nuets, wéi Hire Kierper huet de Mönch an d 'wirbt an d' Boot vum Fischers, nees eng wäiss Dauf. Fischer gouf Dauw, als Vogel glitt op & nb, andeems d ' superheld zu Monaco, an do vergrub de Kierper vum Meedchen.
  
  
  Si geduecht, ob de gott vun méngem Openthalt zu Monaco, a sou immens.
  
  
  8
  
  
  Fir meng Lux e atemberaubenden Bléck op d 'glitzernde Mier an d' héije Fiels, déi sech op vill Meile laanscht изгибающейся Küst. Auspacken der Anerer, Duschen a umkleiden, Dir, héieren, wéi Helga geet an Hirem Zimmer niewendru. Unhand vun der Geräusche senge Bewegungen Dir soen konnt, datt seng Jainismus, Z. B. verdoppelten mengen.
  
  
  - Spiller an engem Casino nees fir e puer Stonnen. Mir, natierlech, entsprieche zu Mëtteg géif d ' hoteleigene Restaurant an engem penthouse mat Ausziehbarer der Decken, dee sech an den Himmel. Awer bis zum Beroder nach Zäit bliwwen ass. Si bewosst, datt Helga këmmert sech net ëm Och, a geduecht, et wier eng Schued, wa mer déi Zäit net ausgeübt hunn, zesummen an engem angenehmeren Beschäftigungen. An der Hoffnung, datt Helga sou denkt, beschloss, Hire eng kleng, awer potentiell unangenehme Schwierigkeit, huet d 'verschlossene Dier tëscht eis, bestallt Champagner, Kaviar an dräi Zitéieren roude Rosen, d' geliwwert ginn mussen, hey, a sechs. No ronn enger Minutt, dann Stonnen méi spéit klopfte et duuss op der Dier a ausgeruff mech.
  
  
  "Si sinn ganz gutt", sot Si, streckte de Krou Champagner, wéi Si, a goung duerno an Hiert Zimmer.
  
  
  Wann Si huet zu de Castor mat Bléck op d ' Mier, op Hir war zart rosa Negligee, betont ee Kierper schéinen Bauaarbechte. Si hält e Moment déngscht, fir d ' Aussiicht ze genéissen Hirem Kierper duerch den dënnen Stoff der Kleedung, an dann ass de mann um Fënster. D ' untergehende Sonn verschwonnen iergendwou hannert dem Horizont, ass awer hannerlooss engem, Räich, Goldenes Spiegelbild an den Himmel kloer. Waasser vum Mëttelmier Kleid nees spiegelten den Himmel an d ' Hellegen, sou datt de Raum geschengt blendenden Live.
  
  
  
  
  
  
  wéi Gold.
  
  
  "Ganz schéin Aussiicht, net wouer?" gefrot Helga, sech zu mir.
  
  
  "Jo, ganz léiw", äntwert ech him, express lafen de Bléck no ee Kierper an no uewen, bis Hire Bléck trëfft sech mat. Si ass mat der Zunge iwwer d ' Lëppsen a gefrot: "gefalle Ech, Tony?"
  
  
  "Jo ganz."
  
  
  "Wéi gefällt Iech meng Schwëster?" Si Bestoung drop. Dësen Korkenzieher iwwerrascht mech dann d 'Nuecht, déi mir zesumme verspreet hunn zu New York, mä amplaz ze Äntwerten hey, Frank, Si, streckte d' Äerm aus a sot: "wëllt Dir hat et Iech, wéi vill?"
  
  
  Si huet op mech sinnlich fléissenden Bewegung, Hir Aen waren hallef zougemaach a seng Lëppsen приоткрыты. Si küsste ee, an Hire youkaikiischtebam Kierper reagéiert direkt, duuss vibrierende no uewen an ënnen géint mech. Slash sech d ' Been an umarmten mengen, an ech spürte, wéi ee zitternde Polanski sicht meng eegen ugereegt, déi de Kierper. Si stöhnte roueg an качнувшись zréck, geet Si him e Becher mat Champagner. Si huet säi Glas op de nächstgelegenen Hl. Wann Dir mech umdrehte, gesinn ech, datt glitt mat e Negligé.
  
  
  Golden helleg ass den Här gedréint Hire nackten Kierper an fein вылепленную Live-Bronzestatue. Si hat kaum Zäit, ausziehen, wéi Si schleppte mech mat him am Liegestuhl.
  
  
  "Séier!" flüsterte Si flehend, hob d ' Hüften. Mat eis ass.
  
  
  "Jo! Jo! Jo!" murmelte Si atemlos. Hir Hänn umklammerten meng Schëlleren an Äerm a saugt Hir Nägel an mein Fleesch, wéi Se opgezeechent mech. E puer Augenblicke spéit ass et, spürte, wéi Hire Kierper sech mécht an zusammenzieht, ëm mech erëm, fir Hiert Zil dréint sech ëm d ' Säit vun de Leidenschaften, mir hunn nach net den Héichpunkt Wild epileptischer Héichpunkt.
  
  
  Wann mir Louche nieftenee op enger Liege, Si gedréint de Kapp a gesäit mech un. Si lächelte duuss: "Elo weess du, net wouer?"
  
  
  Si nickte.
  
  
  Si bewosst, wouvun erraten hat mat Iech e Frettchen, wéi mir hu ronn ëm New York City, mä, natierlech, nëmmen e puer Minutt virdru war net d ' Léisung soen. D ' Fra, déi nieft mir, war net Хельгой, well ech kannt seng Besonnesch Aart vun der Léift maachen. A Maria net, d ' staren Si och ganz no.
  
  
  "Du Elsa".
  
  
  "Jo", ageraumt huet hien en. "Deet et dir net, net wouer?"
  
  
  "Wéi kënnt Dir esou en Korkenzieher? Dann eraus, wat mir grad gedeelt hunn? "
  
  
  Si lachte freudig. "Helga gëtt rosen, wann en erfährt, wat ech gedon hunn. Dir verbréngt d ' Nuecht an Hirer Wunneng, wéi Si anriefen hey moien. Si ass nach ëmmer auskannt, an näischt héieren. Wann Dir hutt virgeschloen, eng Rees op Monte Carlo, Dir just beschloss, ze packen an ze goen, an Hinnen erlaben ze denken, dass seng Helga. D ' grouss Bedeitung hunn net sou vill Spaß. Doriwwer eraus, Si hu scho genuch Zäit mat menge zwou Schwësteren. Ech an der Rei."
  
  
  Duerch d 'héieren op Hir Wierder, Dir, geduecht, et war genau deen Trick, op d' Fraen hannergrond Альдер an der Lag waren. Awer och trotz der Tatsaach, datt seng Erklärung geschengt plausibel genuch, Si muss sech drun erënneren, datt den hannergrond Альдеры verdächtegt ginn, an der delle, déi et probéiert huet, sech ze opmaachen, an dat ass, datt d ' Elsa ersat Хельгу vläicht eppes beonruegend.
  
  
  Awer an deem Moment Hire konnt näischt maachen. Si virgeschloen liicht no ee schéine klenge Gesäß an huet hey ëffentlichkeit undoen.
  
  
  Wann mir Gewinne am Casino, dann Prais, hu mir, datt et klemmt. Eng riseg Mënschemass war en dichter Krees ëm e Passe-Rad, an der stillen Droite. An des Kreises goufen dräi Männer: den Dealer, dem zweete Mann am smoking an Sonnenbrille - ass et offensichtlech, vum odin no der Vorstands - an der Schleise Трегор, d ' Persoun, déi raubt eng Bank.
  
  
  Elsa an mir war et, sech duerch d ' Quantitéit vun der Plaz, nëmmen e puer Meter ewech stoungen dräi Männer. Soubal mir ukomm sinn, dat sech drehende Passe-Rad gefuer bis op d 'Haltestelle, an d' Mënschemass hat sech no eran an keuchte. De Croupier opféiere Si iwwer den Hl, déi riseg Stécht vu Chips Трегору, déi roueg geluecht ih nieft dem aneren aus dem risege Stécht virun him.
  
  
  "Mäi Gott!" zischte d ' Fra nieft mir. "Hien huet grad eng hallef Millioun Dollar gewonnen! Wat gëtt hien elo maachen?
  
  
  Et huet geschengt, Трегор net leet d ' Opmierksamkeet op de superheld-Mënschen. Et war e risegen Stattlicher Mann mat engem décken Bauch, d ' drénken Si e Mineralwasser Glas, dat hien füllte Ronn Fläsch, bei stehender superheld Ielebou. D 'donkele Punkten hu d' Aen superheld, mä säi Gesicht, wéi ech an uecht, war absolut leere Mask.
  
  
  All d ' Aen am Raum waren festgebannt un him a wartete of, wat hien als Nächst maache gëtt. Hien geknéit, ier e sech virun an stemmte seng Stir an eng Faust, mat der rietser Hand gefaltet, als ob hien meditierte, a blouf an dëser Positioun e puer Sekonnen. Zu dësem Moment war Si wuel den eenzegen an der Quantitéit, virgeworf e Bléck op d ' vis-à-vis steet Direkter. Hie war bal an derselwechter Haltung, an datt Трегор! Als ob Si steht matenee kommuniziert!
  
  
  Eng Sekonn méi spéit béid Männer gläichzäiteg hoben d 'Artisten, an Трегор feste Hand wirbt selbstbewosst Hir ganz Stécht vu Chips op d' rout Quadrat virun sech.
  
  
  Elsa packte mech um aarm. "Hie gëtt d' Wetten op Hir ganz Gewënn!" flüsterte Si ungläubig. "Eng Millioun Dollar!"
  
  
  Трегор refuséiert sech an sengem Hl zréck, an der Croupier hob d 'Hand a start nees d' Rad. De gedréint sech
  
  
  
  
  
  
  schwindelerregend fir eng Sekonn oder zwee. Wéi hien ugefaangen sech ze behënneren ower, Gawker ugefaangen zesummen ze sangen: "Rout, rout, rout" - Niveau Трегора. Schliisslech d ' Rad stoe bliwwen ass. De Ofgedankt huet nees. De Croupier opféiere nach e weidere Stécht Chips op den urspréngleche Stécht Трегора. Zwou Milliounen Dollar! Dann den Direkter ass virun a mat leiser Stëmm ablass: "d' Rad iwwer Nuecht zougemaach".
  
  
  D 'Quantitéit ass zréck, wéi Трегор gesammelt seng Chips mat e puer Mataarbechter Casino an ass fir d' Kees. Si uecht, datt op d ' mannst zwielef Geheimagent op der ganzer verschiddene auswäerteg Ugeleeënheeten vun de Staaten, deenen all Hir bekannt gouf, verfolgte huet. Трегор konnt net, hie konnt net irgendwohin goen, ouni Hinnen Mëttel, déi Si observéiert huet. D 'weltwäite Regierungen net erlaabt gouf him liicht entgleiten ronderëm d' Stad.
  
  
  Se iwwerpréift, datt all Reedereie zu Monte-Carlo, a fir hien erëm. Ronderëm d 'Stad huet nëmmen dräi Stroossen, an hanner Hinnen war liicht z' observéieren. D ' stad Autoritéiten hun all Booter am Hafen ënner stännege Observatioun, a Si haten dat Séierst Boot am Mëttelmier. Keen konnt Fléien duerch d 'Loft, well an Monte Carlo kee ebener Ënnergrond, ausreechend fir d' Opstellung vum Fluchfeld. Dës Faktore sinn net erlaabt Трегору Agente z 'entkommen, déi hien observéiert hunn, fir ze wëssen, Onst hëlt hien d' Sue gemaach. Ech brauchte keng Nokommen.
  
  
  Et huet mech interesséiert, Direkter an Croupiers, déi elo verstinn ech, d 'Passe-Rad - eng gängeg Praxis um Enn vum Spill, wann d' Haus krut sou grouss Verloschter. D ' Rad gëtt verréckelt an de Keller e Casino, vun deem aus all Rieder Casino gemaach fir Palisander. Si bewosst, datt jiddfer Rad ausgeglach mat enger Genauegkeet vu bis zu engem Dausendstel Zoll a beweegt sech op d ' Edelsteine genee sou prezis wéi e Uhrwerk.
  
  
  Awer war et méiglech, d ' Rad ze reparéieren. Firwat Hir Stëmm dat e geneeën Bléck op déi Besonnesch a firwat Si gouf dem Direkter an der Dealer, wann Se goungen duerch d ' nächst Dier. Observéieren, wéi Se verschwannen an der Dier, Si huet d ' Knie, fir den Hotel zréckzegoen, an do op mech waard.
  
  
  Op der Onopfälleg an den Keller, et war däischter, awer ënnen verbrannt Hellegen. Si war op halbem Wee no ënnen, wann d ' Dier fir ëmmer zu mir incorporéiert. Am selwechte Moment ausgebrach blendende брылев. Dann héieren Si e schrillen Schrei. Séier adresséiert, gesäit Si, datt d ' Elsa, entgéint menge Anweisungen koum mir. De Mann, wahrscheinlech dee, deen d ' Dier incorporéiert, eng kräfteg packte Si an onduerchsiichteger mir mat dem Revolver.
  
  
  Dir, gedréint huet mech an de Keller a gesäit den Direkter vum Casino an der Dealer klammen mir d ' Onopfälleg erop. Béid ware bewaffnet mat Gewehren, an der Geber an der Hand hält Si e Stéck quelltext änneren. Wann déi béid Männer d 'Stufen ënner mir, den Direkter ass d' donkele Punkten. Superheld Aen waren остекленевшими, als ob hien ënner Hypnose oder ënner dem Afloss vu Drogen. "Kümmern Si sech ëm nen", kaff hien. De Croupier hob d ' eisent Perséinlech, a fir mech gouf et schwaarz.
  
  
  D 'Bewusstsein koum nach, an och wann Si et konnt nees gesinn an héieren, ech geduecht, ech schaue op d' Ëmgéigend aus der Wäit an duerch d ' niwweleg Filter. Mäi Kierper a Späitzt Uganks schwéier an träge. Obwuel rau Hänn hu mech, et ass bal näischt ze spieren. Lues a lues spürte Hir Symptomer senger Lethargie. Während Si bewußtlos war, huet mech déif Drogen vollgepumpt. Et gouf no enger staarker Antidepressiva, déi op d ' zentral Nervensystem.
  
  
  Si gekämpft schwéier ze iwwerwannen Afloss vu Drogen, mee och wann Dir, war an ausgezeichneter psychescher Konstitutioun, Si war nëmmen deelweis Erfolleg. Si konnt alles gesinn, wat fir mech erëm duergaangen, awer hien konnt Si net bewegen. Der Dealer an den ënnerschrëft mech hannert d ' Steier um Vordersitz vum Gefier Maschinnen. Si gesäit Elsa, déi sech ënner dem Afloss vu Drogen an ouni Bewusstsein, растянувшуюся op dem Sëtz nieft mir, an am kär vun den zwou oppene Dier stoungen Männer. De Motor vum Mercedes ersetzen, awer de Won beweegt sech net.
  
  
  Dann uecht Dir, datt ee ronderëm de Männer eppes korrigéiert huet op половицах ënner menge Pedal. Geschwë gëtt hien schlüpfte ëm seng Maschinn erëm, an ech héieren, wéi hie sot: "Gutt, Si ass bereet fir de Start".
  
  
  Dag vun der Maschinnen zougemaach. De Motor staffelen ëmmer nach. Mäi vernarrt Gehirn konnt net begleedung vun der Sënn deem, wat geschitt. Onsécher, als ob et war am Niwwel, gesäit Si, wéi duerch d ' oppe Fënster nieft mir просунулась Hand a kinnek den "Mercedes". D ' Maschinn staffelen no vir.
  
  
  Dann ass et kloer, datt mir mat Elsa Planzen an "Mercedes", drückte d ' Gaspedal ze половицам. Elo rasten mir duerch déi donkel verloossene Stroosse vu Monaco mat enger Vitesse vu méi sta Meile pro Stonn. Op sou beschleunigten Vitesse "Mercedes" zusammenbrechen, ier mer ze wäit goen, a mir zwee ginn stierwen. Wann eise Kierper goufen entdeckt, et gesäit sou äus, als ob mir liewe als Folleg vun enger überdosis Drogen. Disponbel et keng Unzeeche fir en Daucht.
  
  
  Verzweifelt Si versicht, d ' Kontroll iwwer mäi Kierper.
  
  
  Bis elo hate mir d 'Gléck, an d' Maschinn war sech an der Mëtt vun der Strooss. Mä virdru ginn d ' Hiwwel a Kurven, Kurven,
  
  
  
  
  
  
  a wann Dir net ëlo ufänken d ' Maschinn ze benotzen, mir ginn duerno съедем vun der Strooss. Si huet versicht Hir Äerm ze heben, awer et huet geschengt mir, datt Si schwéier sinn. Si versicht et nach eng kéier. Béid Hänn schwéier geklommen, - rührte, gefall a lues nees dohier. Si konnt gesinn, donkel Landschaft, проносящийся mimmo an ослепляющем Niwwel fir d ' Fënster vun der Maschinn. Vun ménger Bemühung ze heben d ' Hänn e puer Zentimeter un-Rad-Schweiß gestréimt. Da gesäit Si virun géien Zeigern. Dir, gesinn huet, wéi meng Fanger hu sech um lenkrad, awer museschen d ' Rieder ënner Hinnen. Iergendwéi hat et mir dréien superheld e puer Grad no riets, wann den Auto ass an enger S-Bou. Et war genuch, datt mir ëmmer méi wäit Fort. Auto halsbrecherischer Vitesse, gedréint huet sech an Turn-a katapultiert de géien Hank.
  
  
  D ' Strooss weider anheben. Duerch d ' Autofenster gesinn, datt mir op dem Fiels op, déi sech zanter Enn vun der Bürgersteig hinunterging bal jiddwereen zum Mier. Den Auto geschéckz un d 'Spëtzt vun der Klipp an dann fiert en géien Hank erop op d' Strooss, als metalleschen Projektil um Waffen. Reifen kreischten iwwer den Asphalt. Ëmmer nach entmutigte Drogen, Si huet versicht, sech ze konzentréieren op eis eenzeg Chance op iwwerliewen: iergendwéi muss ech halen d 'Maschinn a vertikaler Positioun an an der Strasse, bis et dann net d' Bensinnverbrauch kënnt.
  
  
  Et huet geschengt, datt finanzen Alptraum gëtt-an Rückflug. Paräis ëm Meile "Mercedes" mat engem brüllen проносился mimmo donkeler Villaen an Landhäuser, déi no uewen an ënnen op de kurvenreichen, kurvenreichen Stroossen vun der Côte D ' Azur. Monaco war wäit hannert sech seling & ovi. Mir rasten op de Simsen, d 'Autobunn tëscht Monaco, Nice, an dann duerch d' Nice, roueg a zougemaach an der Nuecht.
  
  
  Autobunn fir Nice ass zu gläicher Héicht mat dem Mier - nass, rutschig a geféierlech. De hanne Deel vun der "Mercedes" glitt zur Säit of. Wann et eis verschlagen, géifen mir gelant am Mier. Awer "Mercedes", tuilerie no Антибам. Dann iergendwou tëscht Антибами a Cannes, ugefaang hien un Vitesse ze verléieren an no ronn Elementer vun der Paräis ënnergaangen ass. Mat groussem Opwand Hir, gedréint d ' lenkrad, den Auto koum an de Straßenrand an hält op. De Motor an d ' stocken geroden. Elsa, ëmmer nach sëtzt nieft mir, eis ni ugefangen sech ze bewegen.
  
  
  Néng
  
  
  D 'Sonn geschengt mir an d' Aen. Si stöhnte an Sell, Genéck knabbert. "Mercedes" Huet nach ëmmer de Straßenrand. Dat éischt, wat ech gesinn, ass, datt d ' Elsa накрасилась. Dann gesinn Se hanner der Fënster vun der Säit vun Elsa Schar Kanner, zesummengepresst zu Glas an starrten no wäit aufgerissenen Aen, wéi Si пудрила Nues. Si gesäit toll aus - wéi wann hien grad hakekräizkap vun engem belebenden Gewölbe. Op der Autobunn duerch TUNNEL a Autoen, an ech uecht, datt déi meescht Insassen an deem Si sech gezunn hunn, ass déi vum Halses, fir eis besser kucken.
  
  
  Elsa an uecht geholl, datt ech ënnerschrëft mech, huet ee CD an Lippenstift an lächelte.
  
  
  "Mir amüsierten eis Lescht Nuecht?" - e Spaß, Si gefrot.
  
  
  Ech bewosst net, datt Se bewosst oder drun iwwer de gestrigen Owend, wéi eis waren op der Onopfälleg am Keller Casino. D 'ganz Nuecht war fir mech en Albtraum, mee ech muss Tribut un d' Fraen hannergrond Альдер an engem - Si waren standhaft.
  
  
  "Näher", sot ech Dir, geknéit, ier e sech iwwer mimmo no, déi Dier ze opmaachen mat der Hand. Si komm, fir d ' Maschinn erëm, an ech koum Hire. "Mir mussen zréck zu Monte Carlo. An dësem Auto kee Bensinnverbrauch ".
  
  
  "Mee wéi kommen mir dohin?"
  
  
  "Überlass dat mir", sot ech, ass ee nieft mir um Rand vun der Autobunn. Kanner sinn all nach dobäi waren ëm eis erëm. Et huet Elsa virun sech, sou kann et liicht ze gesinn, op deem vum Verkéier ronderëm, an hob den Daum als Zeeche vun der internationaler автостопщика. Den éischte проехавший Auto bremste an de Chauffer, грохоча op Franséisch, d ' Dier ass.
  
  
  "Monte-Carlo", sot ech.
  
  
  "Оуи", sot hien. Elsa an Hir, blickten no vir nieft de Chauffer, de duve zu Monte-Carlo op dem TUNNEL, gefëllt mat Auberginen. De Portier am Hotel de Paris net hochgezogenen Augenbrauen, wéi mir, ëmmer nach am abendlichen Outfit, sinn zum Lastwagen, a gouf TUNNEL-Chauffer dankten, an stürmten duerch d ' Lobby.
  
  
  Huet Si Elsa bei den Dieren vun Hirer Zimmer an kaff, hey, e bëssen entspanen. Se goungen an Hir Zimmer, Si héieren d ' Klingeln vum Telefons. Et war e lokal Agent, AX, et kennt ee mech als Чиклет. Hie sot mir, ech soll direkt an d ' lokal Büro AX, domat krut ech en Uruff aus dem Ausland. Hawke, wahrscheinlech ausgeruff Staaten скремблеру. Hir séier umgezogen, an souguer zu Monaco Tuxedo wann net angezogen hätt unerwünschte Opmierksamkeet op mech ze - a goung an de Büro AX, déi sech an enger Villa an der Géigend vum Hoteller. Чиклет première fir mech den Dag an huet an der Richtung. schwätzen. D 'Uertschaft wimmelte vun alzette Agente, wou Si gesinn, am Casino, Leit, déi ugewisen, d' Juegd no Трегора, wéi hien ass mat sengem Gewënn.
  
  
  Ier Si gefrot Чиклета iwwer Трегоре, azielen eng kuerz Emus iwwer dat, wat mir passéiert ass an Elsa, a gefrot, ob mir direkt treffen Direkter vum Casino an den Dealer.
  
  
  
  
  
  
  Иклет schüttelte de Kapp. - Ech erschrecken, datt et schwiereg gëtt, sot hien traurig. "Béid hälfte zesumme mat Трегором".
  
  
  "Verstoppt?" - ech gefrot ungläubig. "Wéi konnt Трегор verschwanne mat all dësen Agente, belästegend superheld?"
  
  
  "Mir sinn an enger tückischen Intelligenz, erkläert Чиклет. "Lescht Nuecht, wéi Трегор koum op e Casino, koum hien nees zréck a säin Hotel huet. Mir haten d ' Leit, déi observéiert hunn, dës Plaz vu vir an hannen. Aner Agente kucke vu Positiounen op de Zufahrtsstraßen ronderëm d ' Stad vum Hafen. Awer Трегор, Direkter vum Casino-Croupier, sinn all vun Hinnen ".
  
  
  "Wéi maacht Dir dat?"
  
  
  Чиклет schüttelte de Kapp, wéi wier dat alles nach net gleewen. "Am Zimmer" Трегор "hat e Balcon mat Bléck op d' Mier. Irgendwann am fréie moien mat engem Helikopter iwwer d ' Stad Fléien.
  
  
  Hien hob Трегора mat Balcon, an, anscheinend, huet déi aner iergendwou op enger anerer Plaz an der Stad, an ass dovun. E erstaunliches Phenomen ".
  
  
  Et averstanen.
  
  
  "Mir kënnen näischt feststellen, gefuer Чиклет, - awer mir d' Küst laanscht an iwwer, fir ze kucken, net héieren, ob een mam Helikopter. Wa jo, kéinten Si soen eis déi Richtung, an déi et gaangen ass ".
  
  
  "A wa mer net fannen, keen héieren den Helikopter, déi mir nees do, wou mir ugefaangen hunn", séischluecht ech dobäi. Dann refuse to say et déi an de Medien Noriichten Чиклету, datt hien sot mir, datt ech en Uruff aus dem Ausland.
  
  
  Hien nickte. "Hawke wëll mat Iech schwätzen iwwer eng verschlüsselte Leedung. Legend et Hir un de Betreiber, datt hien zurückgerufen ". Hien huet mech an e Büro am Obergeschoss, a wann Hawk koum vun der Linn, hien huet mech a Rou.
  
  
  "Ech hu gehéiert, deng Fudder ass entwischt", sot Hawke, ouni Virwuert. "Differenzen weidere Evenementer?"
  
  
  "Neen", sot Si e emu, ier Si ginn emu gedréckt Bericht iwwer meng Erliefnesser vun der leschter Nuecht.
  
  
  Hawke schnaubte. "Wéi et ausgesäit, war en enke Uruff". Hie mécht eng Paus, an Drot tëscht eis kuerz зажужжали. Dunn sot hien: "Hei geschitt eppes, dat, wouvun Si dat, domat Si wëssen. Roulette souwisou ... wat ass mat der Autopsie vum Gehirns Z1 gerechtfertigt. Dr. Tom wierklech wat fonnt - mikroskopisch kleng Scheif, agebett an der Basis vum Gehirns. Mir wëssen net, wat et ass a wat et bedeit. D 'Jungs am Labo elo versichen, et z' analyséieren. An Dr. Tom kann net verstoen, wéi hien dohin komm ass. Op der Schädel keng Spuren oder Spure vun der Operatioun ".
  
  
  "Dach, et muss eppes bedeiten", sot ech.
  
  
  "Vläicht", äntwert unbestimmt Hawke. "Wa mir d' méi fannen, wa mer dat maachen, Si loosse Si wëssen. Wat sinn är Pläng haut? "
  
  
  "Ech wëll versichen, duerno Helikopter an Suen", sot Hir Emus. "Béides, wahrscheinlech nach ëmmer iergendwou an der Géigend. Sue kann mech féieren dozou, ween un der Quell vun allem. Op jiddwer Fall ass et den eenzegen vielversprechende gräifen, déi ech hat elo d ' Frettchen ".
  
  
  "Jo, ganz gutt, gutt Juegd", sot Hawk, " a leet den Gruppebesetzung op.
  
  
  Чиклет wartete op mech an engem Raum am Rez, voll vu Männer, déi sech séier e Gespréich an Franséisch an Italienesch. Eng Mauer war bedeckt mat grousser Kaart mat engem Bild vu Monaco an de Länner superheld vu Lyon Bucht, un der franséischer Küst am Weste bis op Genua Bucht op der italienescher Küst am Osten. Farbige Stifte ubruecht goufen op verschiddene Punkten vun der Kaart baussent vu Monaco.
  
  
  "Meng Agente e gewësse Succès z 'erreechen", sot Чиклет, nickte an d ' Richtung vu Mënschen urufft. "Gesinn Si, - hien hat d' Kaart op Ston, - mir verbanden sech mat den Administratiounen an den Dierfer laanscht d ' Küst a béid Richtungen, fir hire auszufragen, hunn Si an der Nuecht mam Helikopter. Elo si mir opgeruff, fir Äntwert Anrufe mat de Resultater ".
  
  
  "Et gëtt positiv Äntwerten?"
  
  
  - Zum Gléck, jo, - äntwert Чиклет, verbrauche mech un eng Kaart. Hie weist op d ' Pins. "Bis elo Frettchen bei eis waren d' Noriichten vum Saint-Raphaël Saint-Schmelzhär de Fréjus a iwwer d ' Tatsaach, dass den Helikopter ze héieren war. Noriichten aus dem Osten, a ganz Italien, sinn negativ. Anscheinend sinn dës Leit goungen an de Westen. Elo konzentréiere mir eis op d ' Küst ze Фрежюсом. Hien lächelte. "In absehbarer Zäit ginn mir an der Lag genee, wen, wou Si gaangen sinn".
  
  
  Dir, schaute op d ' Kaart. Westlech vu Saint-Schmelzhär de Fréjus, laanscht изгибающейся Küst, goufen Och, Hyères, La-sen, an dann - Marseille. Awer wat-dat anert rëschten meng Opmierksamkeet an der Kaart - eng Grupp vun Inselen, déi D ' Иере, virun der Küst, op halbem Wee tëscht Фрежюсом a Marseille. Et huet ze denken.
  
  
  "Héieren Si, Чиклет, - sot ech, - mir ass et ganz wichteg, direkt en Helikopter an d' Piloten. Kënne Si d ' arrangieren? "
  
  
  "Natierlech. Et dauert eng Weile, awer loossen Se mech uruffen ".
  
  
  Hie benotzt eng iwwer Handys an zréck an nickte. "Bannent enger Stonn gëtt hei dem Helikopter. Op nen gëtt Fléien duerch e eiser Agente op Nice. Hien schaute mech fragend un. "Du hues e Plang?"
  
  
  "Wéi verstinn' ech gutt, - sot ech, - déi Helikopter net wäit zréck - hien huet ni geplangt, ni konnt. Dir gitt dovun aus, datt hie war iergendwou an der Géigend, wou d 'superheld war et méiglech, sech ze verstoppen, an datt d' Suen an d ' Leit gi wahrscheinlech iwwersat vun do aus haut Owend ".
  
  
  "Iwwerginn?" - verdutzt gefrot Чиклет. "Wozu?"
  
  
  Dir, zuckte mat de Schëlleren. "Däi glawen ... sou gutt wéi meng. Mee ech denken, Si ginn d ' Virdeeler vun der High-Speed-Boot ".
  
  
  "Schnelles Boot!" ausgeruff Чиклет. "Natierlech. Et wier eng offensichtliche Saach ". v? Andeems hien op d ' Kaart, et séischluecht dozou: "An et mécht mech denken, datt et vläicht Kaméidi
  
  
  
  
  
  
  
  Planzebicher, déi mir sichen, vläicht versteckt sech iergendwou op dësen Inselen, an d 'Hiel D' Эрса oder op der Küst. Wou ëmmer hien eis war, dat superheld gëtt émile reuter z ' erkennen vun engem anere Helikopter, dee flitt низменному, wéi vun der Äerd ".
  
  
  Чиклет averstanen ze menge Argumenten. Während mer gewaart, op d ' Erreeche vum Hubschraubers, ausgeruff Elsa am Hotel de Paris a gesot, datt ech verbonnen fir eng Weile op irgendwelchen Affairen, awer ech wëll, datt Se do op mech gewaart.
  
  
  "Ech wollt Dir überraschen", sot Si, надуясь. "Ech schlüpfte an däi Zimmer, mee du wars net well. Sidd Dir sécher, datt Dir am Geschäft? "
  
  
  "Natierlech", versicherte Hir seq. "Neen, bleib einfach well, bis ech komme dohin. Et kann haut spéit oder haut Owend. Dann hunn mir och genuch Zäit fir béis ".
  
  
  10
  
  
  Well vill ze vill Opmierksamkeet ze gewannen zu Monaco war unpraktisch, Чиклет ronderëm d ' Stad gefuer mech un eng Plaz op den Hiwwelen, wou mer gewaart op den Helikopter. Ier mir de Büro verlooss hunn, Doten sech nei Noriichten doriwwer, wat an der Nuecht westlech vu Saint-Schmelzhär de Fréjus net eis ze héieren war, déi en Helikopter. Et schéngt, datt Si erraten kéint - Helikopter bäibehalen sech iergendwou an der Géigend.
  
  
  - Elo wieren Si virsiichteg - ängstlich benotzerkont Чиклет. "Si sinn sech net sécher, mat wéi enge Wahrscheinlichkeiten begegnen".
  
  
  Si nickte. Mäi treues LUGER, Wilhelmina, dicht souz an mengem наплечной Holster, a mäi Stilett "Hugo" war zu Hirer eegener Scheide ënner dem spaweck Mantel, bereet ze sprangen, mech an den aarm Hänn bei der eenzege Bewegung. Et ass net besonnesch besuergt iwwer d ' Chancen.
  
  
  Duerno koum den Helikopter, op dat mir gewaart hunn. Et war den Helikopter UH-1 Huey. Чикле huet mech de Pilot, e jonke Persounen numm Marcel nom de Clement, paroubek, schlank, взъерошенным Mann, dee liicht lächelte.
  
  
  Чиклет weist hien, datt hien menge Befehlen Komme muss, an warnte virdrun, datt d ' Aarbecht geféierlech ka sinn.
  
  
  "D' Gefor ass mir egal, Чиклет", versicherte de superheld-Pilot. "Weess du wat."
  
  
  Si klëmmt an den Helikopter, mä ier et losging, Чиклет huet kreesfërmeg Umgehung vum Schiffes, fir sécherzestellen, datt hien an der Halle an einwandfreiem Zoustand. Dann winkte hien nëmmen vun eis. Marcel souz an der Nues vum Hubschraubers, a Si souz hanner him Dag waren zréck ass, sou hat ech gutt ze gesinn ënnen an e Spektiv, dat mir ginn Чиклет.
  
  
  Mir sinn no Westen duerch d ' Küst. Dann, wéi mir Se passierten Fréjus, Marseille Fléien низменному, während mir mat him kämmen der Äerd an der ech gefrot, e puer vun de Kennzeeche vum Uertschaft, wou Se versteckt kéint sinn Helikopter. Mir sinn de mozart e puer Uertschafte mat dichte bléien, an aner Stied, wou Si op den Fielsen Vertiefungen goufen - Plaazen, wou et méiglech war, sech ze verstoppen Helikopter, awer ech konnt näischt entdecken, wat drop hiweist, géif op dat, wat fir Si haten d ' Deckung. Zu där Zäit sinn de mozart mir déi ganz Küst vu Monaco bis zu den Punkten vun der wäit iwwer d ' Фрежюсом, wou an der Nuecht koumen Noriichten iwwer den Helikopter. Usammlung vun Inselen Läit-D ' Ier am Süden ze gesinn war.
  
  
  "Gi mir a maachen do eng Schaukel", landschaft Hir Marcel andeems hien a Richtung vun der Kleid.
  
  
  Hien nickte an dem Helikopter. Geschwënn gi mir Fléien iwwer d ' Inselen an hate nach en Duerchgank an klenger Héicht iwwer den Terrain. Spektiv erlaabt mir, vergiesst net all ënne closeup, dorënner och e puer Awunner vun der Insel, d ' Weiler fröhlich eis, awer mir virgesinn keng Zeeche vu schwéier fassbaren Helikopter.
  
  
  "Wat elo?" gefrot Marcel fir d ' Cockpit.
  
  
  "Ech kann eis och nees zréck", - sot ech widerwillig.
  
  
  Marcel gedréint den Helikopter, fir nees op d ' Ufer ze. Si huet ëmmer nach den Terrain mat enger Spektiv, wéi op eemol uecht der kleng donkel Fleck am Mier. Wann et fokusséiert op nen, ass Si ëmmer nach eng kleng Insel, steinig an unfruchtbar, ofgesinn vun e puer seelenen Beem an Unterholz. Et war sou kleng, datt et op der Kaart markéiert am Büro Чиклета. Allerdéngs ass et ëmmer nach grouss genuch war, vun Meile bis zu engem hallwe Quadrat-Meile - fir d ' Landung vum Hubschraubers, souwéi genuch war ewech mam Russesche President Wladimir Putin, fir eng gutt Deckung.
  
  
  Et klopfte Marcel op d 'Schëller, andeems hien op d' Insel. "Wat ass dat fir eng Plaz? Kennen Se huet?
  
  
  "Hien nennt sech" Satan "Rock", sot de Marcel, -" Teuflische fiels "- d 'Bezeechnung emu der Ënnerwelt, Fuerschungsprojet superheld virun ville Joren, als Handelsplaz fir Waffen an Drogen kommen an d' Land. D ' muecht laang-Konferenz ih Aktivitéiten. Mat Hinnen Frettchen hie gouf opginn, mat der Ausnam, genee wéi ech Se hunn, eng Kolonie vu Raten, наводнившей dëse Plaz. Si soen, d 'Raten viru laanger Zäit agelued ass dann Schëffsbroch, a mat Hinnen d' Frettchen geziicht ".
  
  
  "Ech denken, mir sollten Hir Aen op déi", sot ech.
  
  
  "Mengs du, eis Leit kënnen sech do verstoppen?" - zweifelnd gefrot Marcel.
  
  
  "Vläicht. Et ass nëmmen méiglech.
  
  
  Marseille nees gedréint den Helikopter zum Mier. Mir sinn nees laanscht Ob d'hères an hätten Hire Wee no Süden. An deem Mooss, wéi jiddweree mir eis de Satan Rock, Si konnt gesinn, wat dës düstere an mecht vollautomatesch Plaz, mat net méi wéi engem Koup schwaarze Steng, déi op Kleid, a wat-wou - e puer moere Beem an Gemeinschafts-Hiwwele e Ceinture héich ... Pinsel.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel spaweck den Helikopter, bis mir streiften d 'Baumwipfel, fir lueser kreesfërmegen iwwerbléck iwwer d' Insel. Wann mir flogen op hien ze Kommen, gesäit Si Honnerte vu grousse schwaarze Raten, ängstlich de Klang vun eisem Motors, сновавших Steng Kreesen.
  
  
  "Hutt Dir eppes gesinn?" gefrot Marcel.
  
  
  "Raten", äntwert ech. "Zimmer Raten".
  
  
  Mir si bal ofgeschloss, déi Hire Krees, wéi hien op eemol eppes an uecht mat enger Spektiv. Et war en helle Blëtz vum Liicht, vun der Reflexioun vun der Sonn op dem Metall ënner enger ronn ëm déi grouss Vorsprünge der Fiels an der Mëtt vun der Insel. Et kéint déi franséisch Helikopteren.
  
  
  Si erzielt Marcel iwwer dat, wat hie gesinn hat, an gefrot superheld nach eng kéier op dëser Plaz.
  
  
  Hien nickte an spaweck den Helikopter, a mir sinn zréck zum Plaz. Marcel geflunn sou низменному, datt mir eppes net markéieren Wipfel vun de Beem ënnen. Hir onduerchsiichteger d 'Spektiv op d' Plaz, wou ech geduecht, datt ech eppes gesinn huet, an hien sou staark концентрировался, datt och d ' Gefore net berührt, während Marcel schrie net. Eemol, spürte, wéi den Helikopter schwankt an zitterte.
  
  
  An der nächster Sekonn op eis eng Flut vu Kugelen, d 'virgedrongen an den Helikopter vun ënnen d' Glas-Schëld, Kabinn, mä d ' Metallgehäuse vum Hubschraubers, an virgedrongen an de Motor. Wann Dir, kauerte hanner der Kabinn, gesäit Si, wéi véier oder fënnef Mann huet op eis geschoss, fir d ' angesprochenen Spielautomaten vum Spëtzt vun der Fiels.
  
  
  "Marcel!" Si schrie, packte superheld iwwer d ' Schëller: "Holt eis hei idee".
  
  
  Wann hie gedréint huet sech zu mir op senger Plaz, gesäit, datt d ' superheld de Kapp war eng blutige Mask. Hien huet versicht eppes ze soen, awer iso rta nëmmen d ' Blutt floss. Superheld Aen hu sech, an hie gefall seitwärts vu sengem Plaz. Si ass Wilhemina nom Holster, mä ier et gepackt, Zil a Feier an de Leit do ënnen, Motor Helikopter explodéiert an engem risege lodernden Feuerball. D 'Maschinn erofgefall op d' Mier, begleet vun enger riseger Schicht aus Flamen an Damp.
  
  
  Kleng Bauhöhe huet mir d ' Liewen sprengen. Et steckte "LUGER" nees zréck an Hir Holster an entsat an d 'oppe Dier, fir d' Feier ze entkommen offen, ier Se mam Helikopter an d ' Waasser gefall ass. Feier an den Damp ronn ëm den Helikopter überschattet mech vum verbuergen virun den Aen vun de Leit, déi eis abgeschossen. Wann Dir aufgetaucht, Si hunn entdeckt, datt et ëmmer nach versteckt virun den Aen aufgab, déi op der Insel, déi brennend Helikopter Segeln ëmmer nach op der Uewerfläch Kleid, war tëscht mir an dem Festland.
  
  
  Séier berechnen d ' Distanz zu der Insel, koum déif an Schwamm ënner Waasser, bis Si spürte, dass méng Longen platzen. Si fiert Fort ze schwamme, bis Se sech schliisslech stolperte iwwer Steng. Verirrt Fanger Wee Zoll fir Zoll no uewen op de Fielsen, Hir schliisslech schweigend ausgebrach duerch d ' Uewerfläch vum Baltesche mier. Hält nëmmen de Kapp iwwer Waasser, Si drückte sech un d ' Steng an глотал Loft. Wann Dir konnt nees normal ootme, et virsiichteg hob de Kapp a gesäit sech ëm.
  
  
  Zum Gléck, wéi hien et gehofft huet, datt Si sech an engem Ofstand vun der Absturzstelle vum Hubschraubers. Vun dësem Moment un hien ëmmer nach gesinn konnt d ' verkohlten iwwerreschter vum Hubschraubers, schwebend op & nb. Se huet, wéi vill Leit op der Insel besicht, hate Si sech op Schlauchbooten an de mozart de Wrack. Dir, gesinn, wéi Si de Kierper gezu Marseille a leeden superheld odin op de Flößen. Dann war well nach dës Männer durchsuchten d 'Waasser fir d' Wrack erëm. Si hunn offensichtlech gesinn, déi zwee Männer an den Helikopter, an d ' Kanner hofften meng Leiche fannen. Dir probéiert, ze bleiwen низменному an & nb a bleiwen deelweis zugedeckt vun de Fielsen, bis Si d ' Sich agestallt.
  
  
  Wann d 'Leit schwammen op d' Insel zréck, schwelende Koup vun Metall, deen sech fréier gouf mam Helikopter, ënner Waasser gaangen ass. Si klammerte sech un d 'Fielsen, während d' Männer net gezunn, seng Gummi Flöße u Land a sinn net méi zréck an d ' Zentrum vun der Insel. Si geduecht, kuerz drun, no der Küst ze goen, fir zu engem vun de Flöße, ze probéieren, nees op d ' Festland. Awer dann erinnerte sech der Dringlichkeit senger Aufgab. D 'Leit op der Insel, an d' Suen, dat Si hunn am Casino, kéinte mir eppes zimlech wichteg.
  
  
  Si wartete drop, datt Sergej net fänkt zu verblassen, an dann versicht, lafen d 'Insel, fir d' Situatioun ze beurteilen.
  
  
  Fir dat, wat ech gesinn, t 'schéngt, datt d' Männer hunn d 'Insel kuerz, bis Se gewaart hunn, wann ih holt d' Boot beim Abroch vun der Däischtert.
  
  
  11
  
  
  An enger Stonn Owend d 'Sonn huet ze setzen, an ech spürte, dass et sécher ass, kriechen iwwer d' Fielsen, fir dreschen op der erwäermung wand, дувшем aus dem Süden. Dir grad den Sonnenënnergang op de Fielsen a streckte sech op dem schmuele Felsvorsprung, wann Se spürte, wéi eppes weiches fält op menge lénkser Bee. Si, entsat an entdeckt, datt gesinn ech an d ' blutroten Aen-Pärelen grousse schwaarze Raten, déi sech anscheinend gefall mat héijer Stein. Si virgeschloen him d 'superheld mam Fouss, schüttelte an virgeworf Si an d' Richtung, werft de Stein.
  
  
  Dann héieren Si e leisen jaulen fir sech erëm. Si Stoung séier op a gesäit Dosende vu schéiner немигающих Aen. Kal Schauer gelaf Iech iwwer mäi Réck, meng Hand an instinktiv Gräift ze Люгеру, Wilhelmina.
  
  
  
  
  
  
  et änneren mech net, datt deen Och wäert dozou féieren, datt d ' Leit op der Insel ginn Se mech sichen.
  
  
  Awer d ' Raten net ugegraff. Awer schossen nervös hin an hier, roueg визжая, kräftëge krallen kratzen d ' Uewerfläch vun de Steng. Hir Vorsicht erëm opgezunn, ouni d 'Aen vun der Mass vun, bis Si museschen, wéi haart dat ganzt duerch e metallischen Géigestand gouf mir an de Réck tëscht d' Schulterblätter. Eng schaarf Stëmm knurrte: "bleib Einfach hei offen!"
  
  
  Hanner mir geet mir d 'Hand an d' "LUGER". Duerno ass de Mann - et war den Dealer Casinos op - ass virun mir. An enger Hand hält hien eng Brüskierung 38-Kaliber, an déi aner - mäi "LUGER". Hien nickte mir ... "Mir dachten, datt s du da bass fir den Helikopter lieweg. Mir wollten iech. Géi, géi ".
  
  
  Hien bückte sech an hob e Stéck Holz, et ass kloer, gefëllt mat Bensinnverbrauch kënnt. Zündete odin superheld-Gewinde, sou datt et verwandelte sech an eng lodernde Fackel, winkte geschéckt, fir de Wee duerch de Schwarm vun Raten, déi verzweifelt rannten de Wee an d ' Dickicht.
  
  
  Mir stärekataloge iwwer d ' Fielsen vun der Insel, bis Si erreecht eng grouss Beule, déi et an uecht mat Luftproben. StickMan wedelte mat enger Pistoul an opféiere mech gleewen, an eng grouss выдолбленную Hiel. Brennend Fackeln goufen an engem Krees ronderëm den Agank, fir net ze loossen, d ' Raten, ih helleg ass den Här beliicht déi an Helikopter. Et huet nach aner Männer - Direkter Casino Трегор a Persounen, схвативший Elsa op der Onopfälleg an den Keller Casino. Si gemengt, datt et huet missen dee, vun der pilotiert dem Helikopter.
  
  
  Déi aner schauten mech ouni vill Interessi, awer den Direkter Kasino Croupier nickte: "Durchsuch hien binden an him zu Folge".
  
  
  StickMan, ëmmer nach d ' Waff bei sech, de Sonnenënnergank Helikopter no bannen an huet e puer Längten vun de Seile. Dann opféiere hie mech méi déif an d ' Hiel. Si hob d ' Hänn, wéi hien ugefaangen huet, mech ze durchsuchen, sou datt hie verpasst стилето, Hugo, montéiert op enger Fieder an de ärmeln um spaweck vun mengem Mantel. Dann Sich hien huet mech forcéiert, sech op de Buedem, en Seel binden.
  
  
  Mussen waard. Am Moment, wann an der Géigend Stoung e Stréchmännchen mat enger Pistoul an huet mech, Si war hëlleflos. Mä ech hunn nach ëmmer war Hugo am spaweck.
  
  
  Baussen dunkelte. Vun zäit zu Zäit een fir den Männer huet d ' Spektiv an Taschenlampe a goung no baussen. Et huet net vill Zäit, fir ze verstoen, datt Si waard, wann ih huelen vun der Insel. Meng éischt Theorie geschengt wouer - ih wollt Boot Huelen.
  
  
  Et uffizien eng ganz Stonn oder méi, éier eng ronn ëm d ' Observateur schrie, an déi aner, mat Ausnam vun StickMan, ëmmer nach bewaachen mech, Eilte Wee. Si hunn dem Moment, wann d 'Opmierksamkeet mäin Entführers gouf zäitweileg ze abstrahieren, fir op d' Fieder an der Scheide. Стиллето direkt rutschte meng Rechter Hand. Muss séier schneiden d ' Seile. Ech fäerdeg et grad geschnidden a ih befreit Är Hänn, wann dräi Männer eilten zréck an d ' Hiel.
  
  
  "Hien ass do", de Regisseur. "Elo, näher schonn Helikopter an géi hannert dir".
  
  
  "Onst soll ech wëssen, datt dir zurückkommst?" - misstrauisch gefrot der Croupier.
  
  
  De Regisseur huet den Helikopter mat engem grousse Aluminium-Anerer. Hie leet d 'superheld op de Buedem vun der Hiel an nickte an d' Richtung. "D' Geld ass nach ëmmer hei. Mir kommen erëm."
  
  
  All Männer ugefaangen ze réckelen Helikopter ronn ëm d ' Hielen. Während ih Opmierksamkeet gouf ofgelenkt, vun Hir, rollte sech op d ' Säit a gewölbten Kierper zréck, fir meng Hänn erreechen konnten Seeler, déi meng Been verbanden. Duerno war Si aus dem Prisong entlooss an nees zréck an Hir ursprénglech Plaz zréck, ech Liege steht, probéieren, schaffen mat den Hänn a Pedal hannert dem Réck, fir d ' Durchblutung hierzestellen. Bis dohi Leit schluss Helikopter ronn ëm d ' Hielen, an der Dealer nees op ménger Säit. D ' Stëmme vun den aneren dräi aus der Wäit waren schwaach.
  
  
  Mäi Volljäreg Bléck schweifte kuerz zu mir. Dann huet hie fir der Posch eng Gefëmmt an zündete Si e Streichholz un. Si huet eng Bewegung, entsat op d ' Féiss an Eilte zu him gehalen an der Hand Stiletto. Dir Braucht blitzte am Gesicht vum verängstigten Mann, da virsiichteg steckte d ' Klinge am superheld Liewen, a mat Hirer fräier Hand Gräift no der Pistoul.
  
  
  Amplaz mir ze follegen, hien dummerweise hob d ' Pistoul, fir ze Schéissen. Hir вонзила Stiletto emu am Liewen, an hien huet sech verduebelt lautlos an zwou Hallschenten, eng angezündete Gefëmmt hing ëmmer nach mat dem superheld Lëppsen. Et ass net geplangt, d ' superheld ze verbaant ginn, mee en huet mir keng Wiel.
  
  
  Si packte superheld 38-Kaliber an Hir "LUGER", a séier Eilte op Aluminium-Anerer. Si gammastronomie mécht d ' Schlass, an der Deckel entsat op. Do, an deem beliichten Liicht vun de: Fackeln, Si reprochéiert e Bléck op déi zwou Milliounen Dollar herein.
  
  
  Si huet e klenge Plang fir dëse Suen mat Iech e Frettchen, wéi den Direkter leet e Anerer, an ech bewosst, datt hien do ass. Si huet séier superheld maachen. Si hob de Stécht Banknoten an füllte de Buedem vum Koffers grousse Steng aus dem Buedem vun der Hiel. Duerno verbreeden eng Schicht scheine net méi wéi e puer honnert Dollar op
  
  
  
  
  
  
  Steng. Si knallte de Anerer an huet d ' superheld op der selwechter Plaz.
  
  
  Si konnt ëmmer nach héieren d ' Stëmme vun anere Männer fern, wann et séier расстегивал Hemd, запихивал Suen no bannen an nees застегивал Knöpfe. Zwou Milliounen Dollar huet op ménger Broscht waren ungeschickt, awer trotz de schwéieren Hirer koum zu dem Dout Dealer, packte superheld am Kragen an huet hien duerch d ' Hiel no baussen.
  
  
  Déi aner dräi Männer nach hu mat engem Helikopter op der anerer Säit vun engem grousse flaache Vorsprung vum Fiels. Et trëfft hien an déi entgéigegesat Richtung, an huet d ' Leiche hanner sech, bis Se fäerdeg et bis zu engem gewësse déiwe vum Gebüsches, wou et méiglech war, sech ze verstoppen superheld. Du kroch zréck an de Fiels op dem Hiwwel, vu wou aus Si konnten observéieren ënnen.
  
  
  De Vollmound kloer geschengt op d ' Bühn. Zu där Zäit, Si schluss mam Helikopter op d ' Lichtung. Odin fir Männer, Pilot, klëmmt eran an hat Si nees an d ' Bewegung vun der Rotorblätter. Helikopter huet ze klammen, awer wéi hien nëmmen e puer Meter iwwer dem Buedem, dee Mann entsat op. Drohne Helikopter op eemol an d 'Loft geflunn, huschte Wee vun de Fielsen a opgedaucht an d' donkel Waasser ënnen. Hien versank verschwonnen.
  
  
  An der tëschenzäit Direkter vum Casinos an d ' Hiel zréck. Hien ersetzen, hat den Anerer an schrie. Et ass däitlech méi héieren d ' Stëmme vun de Männer do, wou Si sech opmaachen, an héieren de Schrei der Direkter: "Hien ass krich! Dësen Typ aus dem Prisong entlooss an geflücht! Hien huet de Georges! "
  
  
  "Suen? Suen?" - schrie Rheuma Трегор. "D' Geld ass a Sécherheet?"
  
  
  De Regisseur huet d 'Anerer op d' Äerd, an déi dräi sech afonnt fir hien, wéi hien Egos gammastronomie mécht.
  
  
  "Et ass hei! Hien ass ëmmer nach do! "ausgeruff hien. Wéi ech et gehofft hat, hien huet keng Zäit, fir z 'ënnersichen Suen fir d' Iewescht Schicht vun Banknoten, well d ' Mass vun de Steng war ongeféier gläich dem Gewiicht vun dësen Noten.
  
  
  "Näher schonn!" - ausgeruff Трегор. "Géi mat mer Fort vun dësem verfluchte Insel".
  
  
  Déi dräi ugefaangen ze servieren Laternen. Signalantwort koum mat Enn vun der Insel, a gouf e risegen Scheinwerfer. Dann gesinn huet Si, datt amplaz vun de Booter ih wegnehmen Wasserflugzeug. Hien зарулил an der Géigend vun der Fiels an wartete do, Prellen op & nb. Wéi d ' Mënschen ugefaangen den Ofstig zum Fliger, Dir, héieren, wéi Si folgerten, Ausr mir.
  
  
  "Gleewen Si, wou der Kerl gaang, an Schorsch?"
  
  
  "Wahrscheinlech ass hie gezwongen, Georges odin goen fir Flöße, fir datt hien erëm op dem Festland".
  
  
  Et war op der Plaz ze gesinn, bis Si um Enn vun der Insel erreecht, net e Match an enger ronn ëm d ' Flöße schwammen an net zum Fliger. Si huet sech net a Sécherheet, bis Si klëmmt u Bord, an de Fliger net abhob an am Norden ass net gaang.
  
  
  Si a gehofft, datt Se net fannen, datt bal d 'ganzt Suen verschwonnen, bis an d' Zil. Zu dësem Zäitpunkt war et fir Si geféierlech kéint sinn zurückkommen, well Si net sécher waren, datt ech net koum de President vun der Russescher Federatioun Wladimir Putin, fir nees d ' Autoritéiten. Et war nach ëmmer net no un der Offenlegung der Saach, awer wéinstens konnt ech verhënneren, datt ih-Pläng.
  
  
  Zwielef
  
  
  De Mound ass kuerz duerno, wéi de Fliger geflunn. Elo war et sou däischter, datt ech kaum gesinn konnt, seng Hand virun d ' Gesicht. Hire Kierper probéiert, StickMan do seling & ovi wou d ' superheld am Site, awer an der Donkelheet et war eng Unmögliche Aufgab. Wéi wier d 'Iddi gefiel mir net, verbrauche d' Nuecht op dëser Insel wimmelte vun Raten, Hirer, bewosst, datt an der Donkelheet wier ze riskant gewiescht waten un de Rand vum ufer ze fannen, fir odin erëm Gummi Flöße. Si beschloss, an d 'Höhl komm, wou nach niddergebrannt puer Fackeln, hunn d' Männer.
  
  
  Wann Dir an d ' Höhl komm, gesammelt seng op dem Wee Armvoll dréchen Zysten an Hir iwwersetzung mat sech. Hir Loge an engem seine-Pinsel flammenden Fackeln, bis et schwaachen Schiet, bis Si souz, krümmte sech den Agank. Et war den eenzegen Wee ze halen роящихся Raten a Schach, awer Si ëmmer nach gesinn konnt ih Aen, glänzend am Liicht vum Lagerfeuers hanner der Hiel. Si hat seng LUGER an der Hand, an obwuel Si midd war, huet hien wagte et net, einzuschlafen, aus Angscht, datt d ' Raten zréck an ugräifen.
  
  
  Et huet geschengt, datt bis zum Morgengrauen ass onendlech Zäit. Et war op de Been an virbereet sech drop vir ze goen & nb mat de éischt Strale vun der Sonn. Si bestätegt, datt d 'Suen ëmmer nach zouverléisseg liese ënner dem Hemd, an dann, brennende Fackel tragend, ze verscheien d' Raten, goung. Mä ier Si Hir, ass no ënnen op de Bord vun der Insel, iwwerpréift seng Bürste, fir de Kierper an de Kartengeber. Seng Leiche net fonnt. War nëmmen superheld Skelett mat Skelett sauber. Raten hu im Dunkeln.
  
  
  Si adresséiert sech séier op a Eilte no ënnen duerch d 'Büsche, während d' Raten déi staark awanderung aus ménger Strooss viru mir. Hir soeben hat Enn vun der Insel gaangen an huet op der Sich no odin ronn ëm d 'Flöße, a well héieren ech brummenden Direktioun ronn ëm d' Waasser. Wéi Si hie gesinn huet, dann gesäit d ' grouss wäiss Kräizer, кружащий ongeféier e Véierel vun de eng Meile vu mir. Fir d 'éischt, geduecht, datt d' Leit erëm an der Nuecht
  
  
  
  
  
  
  Hie koum zréck, fir ze versichen, mech ze fannen a Suen ze spueren, mee wann Se e bëssen berouegt, sinn, gesinn, datt de Kräizer war Polizist vum Kutter an Monaco. Séier feuerte puer Schëss an d ' Loft aus "Люгера".
  
  
  De Kräizer héieren mäi Signal, an direkt gedréint huet sech zum Ufer. Wann en Anker virgeworf, dräi Männer hu e Boot an Rudern, fir mech ze fänke. Si war überrascht, wéi e gesinn huet, dass ee vun de Männer gouf ëm Чиклет. Wéi hie gewuer, wou ' s de mech fannt?
  
  
  "Also", begrüßte mech Чиклет, - Se all nach um Liewe waren. Mir bal opginn, dech ëmsoss. Soën mir, wat geschitt ass?"
  
  
  Eng kuerz säit emu Manifestatiounen Emus an gewisen dat gewonnene Suen. Ier d 'Insel ze verloossen, stärekataloge mir op d' Klippen a léisst d 'Skelett Stréchmännchen op d' Boot. Dann awer mozart mir of, verloossen d ' Satane Roc Kolonien vun Nager.
  
  
  Wann mir waren u Bord vum Kreuzers a sinn zu Monaco, Чиклет azielen mir, wéi hie mech fonnt huet. "Ier Dir mat Marcel geschéckz gestern mam Helikopter, sot hien, hält d' Piepser am Helikopter Schwanz. Hiert Signal bekomme mat Iech Frettchen, wéi Si abhob. Wann dir d 'Nuecht net zréck, Si warnten Police gefrot fir d' Boot verloossen am Morgengrauen. Mir koumen dem Signal Pager, an hien huet eis op dëser Plaz, an der Géigend vun der Insel, wou mir en Helikopter ënner Waasser. E akustisches Signal nach ëmmer fonctionnéiert. Mee ech muss soen, datt hien szmik, du seist anerer sprooch liesen, wéi hien hat erkannt, datt den Helikopter ass an d ' Mier.
  
  
  "Deet mir Leed, Marcel", sot Si Чиклету. "Hie war e gudder Pilot an e tapferer Mann".
  
  
  Чиклет nickte. "Mir deet et Leed. Awer hien kannt d ' Risiken, wéi mir all ".
  
  
  Wéi mir ukomm sinn zu Monte-Carlo, Чиклет Moossnamen am nopeschland breedgemaach hat, ëm d 'Erstattung Casino, an nach eemol ausgeruff Hawk an d' Ausland iwwer en verschlüsselten Telegramm e superheld Büro. Si sot Hawk, wat geschitt ass a wéi ech d ' Suen zréck.
  
  
  "Elo, - sot Hawk ernsthafter, wéi ech denken - d' mannst net alles géint eis. Wann d ' Modell weider, wéi an der Vergaangenheet, wahrscheinlech, an Noer Zukunft jo eng nei Entwécklung. An Nick ...
  
  
  "Jo, Sir?" Si gefrot.
  
  
  "Ech wëll, dass du entspannt fir een Dag oder zwee ausruhen". Hie mécht eng Paus a graff huet hien dobäi: "dat Ass en Uerder. Et wäert mat dir ".
  
  
  Ier Si Äntwerten konnt, hien leet den Gruppebesetzung op.
  
  
  D 'Police huet beförderte d' iwwerreschter vun der StickMan an d 'örtliche Leichenhalle, an d' Suen zréck am Casino. Am Büro AX mech näischt méi ze dinn. Si sot Чиклету, datt Si zréck zum Hotel ze schlof.
  
  
  Wéi Si koum, Elsa am Zimmer op mech gewaart. Fir d ' éischt huet Se sou gedon, datt Si rosen op mech, awer wéi Si an uecht geholl, wéi ech aussehe erschöpft, ee spielerische Gereiztheit wich сочувственной Suergfalt.
  
  
  "Armer Дамплинк, - gurrte Si, du gesäis schrecklich aus. Wat mëss du da?"
  
  
  "D' Business-Meeting war d 'ganz Nuecht op", sot Hir hey, ouni Jackett an Krawatte. "An elo brauche ech eng schéin waarm Dusche an e laange Erwächt".
  
  
  "Natierlech, Дамплинк", sot Si. "Ziehst du dech aus. Et maach fir dech d ' Séil.
  
  
  Ier Hir Zäit hunn, ze widersprechen, Si verschwonnen am Bad an hetfield d ' Dusche.
  
  
  Zu där Zäit, wéi ech umgezogen an e Gewand, dat Bad war voller Dampf. Elsa koum, rosakarierte, gestouss mech an d 'Dusche an Huet d' Dier.
  
  
  Si wischte sech all Zentimeter Hirer Haut an Haare mat waarmem Waasser, an dann weggespült eisduschen. Dann обвязал Dir e frisches Handtuch ëm d 'Hüfte an ass zréck an d' Schlafzimmer. Elsa ass eng Decken iwwer dem Bett a souz nieft Hire.
  
  
  "Вытягивайся mat dem Kapp no ënnen", kaff hien an klopfte op d ' Bett. Wann Dir e puermol, opféiere Si liicht vu mir. Wéi Si ausgestreckt um Bauch op dem Bett, Si gebürstet Handtuch a gesot: "Entspann dech, maach et dir Massage".
  
  
  Si mécht eng kleng Fläsch Lotion, déi bruecht duerch eegen Nummer, mat stechendem Geroch vun der Zitrone. Dann huet Si d 'Kleid, spreizte mäi Kierper an huet opdroen vun Lotion op mäi Réck an d' Schulterblatt. Et war Zement-Léisung, déi fir d ' éischt geléist e Kribbeln an der Haut, an dann geschéckt Si Déift wohltuende Hëtzt an meng Muskeln.
  
  
  "Wat ass dat fir e Déngens benotzt du?" gefrot ech, gedréint de Kapp an starrte op Elsa, déi sech mat guckte Si mir fir ëmmer.
  
  
  "Et ass en aalt Hausmittel Vun Alden", sot Si. "Garantéiert, gëtt positiv Resultater".
  
  
  Hir ласкающие Hand streichelte mein Fleesch, als Heilsame Spaweck, rauf an runter sou einfach wéi waarmen süßer Atem, den ganzen Kierper. Dann Elsa kniete verzicht an ass uerder, mech umzudrehen.
  
  
  Dir, gedréint Hiert Gesicht an Bankdrücken tëscht Hire gespreizten Been. Si huet ugefaang un ze schmieren viischten Deel mäin Kierper, Hir liichter Bewegunge vun de Fanger ze beliichten sech vu ménger Broscht zu mengem Bauch, an ménger Leistengegend, op de Säiten vun mengem Bee, op menge Gréisst Bee. Wann Si refuséiert huet sech op mech, Hir mëller Haare berührten meng nackten Fleesch, an meng Nasenlöcher billersträifen superheld aromatischen Duft. Am Laf vun der Zäit ouni, datt et funktionéiert mat der Konzentratioun, bal hypnotischen, awer séier an uecht Dir, datt Dir Atem gouf dacks, an Hiert Fleesch war fiicht an zitterte.
  
  
  Si, hob de Kapp an schaute no. Ee Aen ware wäit opgemaach, an Hir Zänn
  
  
  
  
  
  
  waren sou gespreizt, datt geschengt d ' Spëtzt senger rosa Zunge. Si drückte Hire Mond, bei deene sech Katja hien ënner sech. Hir geschwungenen Hüften relatioune sinn. Mir gefeiert eis an hu sech schweigend a gläichzäiteg ouni Wierder Hiren Héichpunkt erreecht.
  
  
  Méi auskannt als waakreg, wann eise Kierper sech. Si Stoung nieft dem Bett, an den Hänn hält, Bademantel. Awer wann Se geknéit, ier e sech virun an küsste mech, et huet sech un wéi mäi Kierper erënnert sech nees an et war fäerdeg a ganz sehnte sech no méi. Si lachte roueg bei dem Festleeë ménger Lumineszenze an flüsterte: "Ech hu vergiess iech ze soen, Дамплинк, datt et heiansdo e Heilmittel hannergrond Альдера wierkt och als Aphrodisiakum". Si küsste mech. "Schlof.", flüsterte Si.
  
  
  Si auskannt vierundzwanzig Stonnen, a méi laang schlof konnt, wann een mech net et ass déi eenzeg das Klingeln vum Telefons. Dat ausgeruff Hawk.
  
  
  "Ech hoffen, Se e wéineg ausgeruht", sot hien. "Ech sinn zu Paräis. Mir treffen eis hei am Büro, sou séier wéi méiglech. Ech erschrecken, nach méi schlecht Noriichten. Ebensogut wënschen, du leeschten, Fra hannergrond Альдер mat dir ginn, fir datt s du d ' Aen offen halen. Hir reserviere fir Iech zwéin an engem Hotel George V ".
  
  
  Elsa freute mech, wéi Si gesot hey, wat wëllen Si goung mat mir op Paräis. Si ausgeruff Чиклету ze danken superheld a verabschieden sech an a manner wéi enger Stonn si mir mam Elsa zréck op Nice, fir mam Fliger.
  
  
  Dräizéng
  
  
  Wa mer zu Orly komm, shell Reen. Soubal Dir et gepostet Elsa am Hotel George V, wou Hawke fir eis reservéiert noper Suiten, hëlt e Just de Büro AX Paris, dee sech am Café op der Place Saint-Michel. D ' Büroen ware sech op den dräi ieweschte Stäck vum Gebai sinn schallisoliert a goufe vum Kaméidi ënnen. De Wiert an der Wiertschaft war en Agent AX Tipps fir d ' Nimm Bonaparte.
  
  
  Hien trëfft mech den Dag, an huet op d ' hënnescht Onopfälleg, déi an de Büroen am Obergeschoss. Wann mir verwandelt duerch задымленную den Iessall an d ' Bar, Si war überrascht ze gesinn, datt, obschonn et vill Visiteuren war och ronn drësseg oder véierzeg Mataarbechter vun der Sicherheitspolizei und Agente AX, deenen Si bekannt gouf, no de leschten rendez-Vouse. Et bewosst, wat geschitt muß eppes méi wichtegt.
  
  
  Hawke trëfft mech op den zweete Stack. Superheld Gesicht war düster, an hien nickte kaum, wéi gehalen mech am perséinleche Regierung, Schlass an Verriegelte d ' Dier.
  
  
  "Et schéngt, där Saach net, déi zwee enner", sot hien, woubäi a senger Posch e Umschlag an iwwerginn superheld mir. Hie Stoung mam Réck zu mir, de Bléck aus der Fënster op d 'donkel Reen, politesch iwwer d' Glas, während Dir Liest de Bréif an engem Umschlag.
  
  
  De Bréif gouf op enger Schreibmaschine gedréckt:
  
  
  D ' chinesesch nuklear Rakéit, vanished 12 Stonnen zréck, gëtt zurückerstattet am Géigenzuch op 2 Milliounen US-Dollar. MAT DER AUTORISATIOUN, LEEË SI ЗАГЛАШЕННОЕ DOWNEY AN DER LONDON AN DER ÉISCHTER ZWEE DEEG LIEST: "ALEXANDER - BEDINGUNGE GETRAFF GINN - (VERFOLLEGEN) KUBLAI-KHAN. WEIDER ANWEISUNGEN NOKOMMEN.
  
  
  Op dem Umschlag war d ' Adress. Hawke, deen adresséiert sech of vum Fënster a gesäit, datt ech stirnrunzelnd schaue ech op de Umschlag an erkläert: "Gestern mueres superheld opféiere sech ënner der Dier vun der chinesescher Ambassade".
  
  
  "An d' Wourecht ass, datt d ' chinesesch nuklear Rakéit gaang?" Si gefrot.
  
  
  - Och de richtegen - mat der Bitterkeit äntwert Hawke. "Et koum e puer Stonnen, dann, wéi Si Suen zréck aus Satane Roc. Si ginn feststellen, datt de angeforderte Betrag ass genee dat selwecht wéi d ' Zomm, déi Si vum Casino ".
  
  
  "Du mengs, datt déi chinesesch nuklear Rakéit wierklech verstoppt?" Si gouf misstrauisch.
  
  
  "Et ass kloer, sot Hawk, - Erofgestierzt huet keng Grenze vun eisem Feindes. Geschwënn duerno iwwer Hir Erfarungen op der Insel si d ' Chinesen e nukleare Rakéit op der geheime Testterrain, wann de Fliger einfach verschwonnen. Bis et war d 'Notiz, d' Chinesen dachten, datt de Fliger abgestürzt ass ".
  
  
  "A wat ass mat der Crew?" - ech gefrot verdutzt. "Si musse gutt getest, ier Si ih hunn fir dës Aufgab".
  
  
  "Oh jo, äntwert Hawk. "Awer kann e wichtegen Hiwäis, datt virun e puer Woche war e Pilot, dee vun engem duerch de vertrauenswürdigen loyalen a Mënschen an der chinesescher Loftwaff, gefuer Wee no China an d' Dienstreise no Albanien. Hannert him hunn Si opmierksam, während hien do war, an an der Dot, d ' Chinesen kënnen net erklären superheld Aktioune fir e puer Deeg Besuch. Si sinn nach ëmmer iwwerpréiwen. Et ass wahrscheinlech, datt während dëser Zäit un hien rangekommen eise Feind, deen hätt agräife an d ' superheld-Gehirn.
  
  
  "Ginn d' Chinesen ëm de Lösegeld ze bezuelen?" - ech hu gefrot, Bréif zurückgebend Hawk.
  
  
  Hien nickte. "D' Stëmm firwat treffen mir eis hei elo. Looss eis no uewen goen ".
  
  
  Um ieweschte Stack vum Gebai gewaart véier chinesesche Hären mat düster an e wéineg misstrauisch Bléck. Ih Narziss war d ' Erklärung fir dës gescheit Sécherheet am Gebai. Odin fir Männer dichter war, an duerch hien Hawke huet mech mat dräi aneren, deenen hir Nimm Si bekannt, als hochrangige Membere vun der kommunistescher Partei vu China. All virgeworf mech op e aufschlussreichen Bléck, wa mir schüttelten sech d ' Hänn. Dann hunn déi dräi séier mat Geschwat iwwersetzer Chinesesch.
  
  
  "Dir soen, sot mir den Dolmetscher, - wat fir Si eng grouss Éier, e revolutionären Vertrieder, deen Iech gehollef huet, an d' Heemrees vun den nukleare Rakéiten. Dir soen, datt
  
  
  
  
  
  
  De President vun der Partei mat Hirem President, an huet Hinnen Anweisungen ganz mat Hinnen zesummeschaffen ".
  
  
  "Fir mech eng grouss Éier, sot Si dem iwwersetzer. "Ech wäert probéieren, säi Vertraue verdéngt vun der Volksmedizin vun der Republik".
  
  
  Dann dëser Formalitäten hie gefrot: "War d' Entscheedung iwwer d ' Kreditkoart vun zwou Milliounen Dollar?"
  
  
  Iwwersetzer nees mat Hire Kolleginnen a konferierte duerch, an dann überreichte mir eng grouss lederne Posch graviert mat chinesesche Schrëftzeechen an mat Magnetverschluss. Iwwersetzer Schloss an gammastronomie superheld, Feststellung an Pakete mat Banknoten.
  
  
  "Zwou Milliounen Dollar", sot hien. "An der morgigen Editioun vun der" London Times "gëtt en artikel geschriwwen an iwwereneestëmmung mat de Anweisungen vum".
  
  
  "Gutt, sot ech. "Nees verschließe d' Suen. Si, wëll, datt hie blouf zu Hirem Besëtz, bis mer déi weider Indikatioun.
  
  
  Dann, wéi de translator lovelace meng Wierder, dräi Männer eescht den Kapp koumen, an mir nees schüttelten sech d ' Hänn. Hawk huet mir gesot, datt scho Moossnamen am nopeschland breedgemaach hat, ëm d 'chinesesch Vertrieder waren an de Wohnräumen, am Büro AX bis Si Frettchen, bis Dir eng Äntwert op d' Ukënnegung London Times. Sou, d 'Héicht vun der Rückzahlung gëtt zouverlässeg gespäichert ginn, bis d' Frettchen, bis et Zäit fir d ' Auszahlung.
  
  
  Falke ass zréck mat mir dem Nieweroll an den Hotel. Goufen d ' Dämmerung. Reen an trüben Wieder eenzelstär passt perfekt zu eiser Stëmmung.
  
  
  "Wie géif eis hannendrun gestanden huet, - murmelte Hawk, - muss, wéi eis missliche Lag. Stellt Iech vir, wat Si geklaut hunn nuklear Rakéiten an hunn et op en Lösegeld! "
  
  
  "Hien huet gewielt fir d ' Stëmm e puer clevere Numm", an uecht ech. "Alexander an Kublai-Khan".
  
  
  "Hien ass verréckt, mee ganz schlau, sot Hawk. "Wat géif ech net ginn, fir ze kréien, superheld". Hie gesäit mech un.
  
  
  Wéi mir ukomm sinn, Hawk huet mech a goung bei d ' amerikanesch Ambassade, wou hien wunnt zu Paräis.
  
  
  Wann Si et gepackt an Hirem Zimmer, Dir, war überrascht, e Bréif vun Elsa. An nen ernimmt, datt et op eng Party angelueden, um Montmartre an datt Si dobäi ass. Si hannerléisst mir d ' Adress, domat huet hie sech un Si, wann ech wëll. Amplaz en ze Iessen, e puer gekühlte Martini an e gutt Prais a sengem Zimmer. Ier Si z 'Bett goen, huet ausgeruff Si op d' Rezeptioun, fir den nächsten moien hat een mir eng Instanz vun der London Times.
  
  
  Elsa ëmmer nach net zréck an den Hotel ze Zäit, wann Dir kritt en Exemplar vun der Zeitung am fréie moien vum nächsten Dag, an ech ka net soen, ob eppes bedeutsames a senger weibercher hier Ofwiesenheet. Allerdéngs, d ' ad war an der "Times", an dat superheld vum Phil war genee sou, wéi et an enger Notiz iwwer d ' Erstattung. Liest Dir, Dir, stellt sech vir, wéi gefreet "Alexander" liest Se och. Hie kéint zu Paräis sinn, oder zu London, oder zu Monte-Carlo, oder, wann anscheinend dozou kënnt, an den Tibet.
  
  
  Ech wollt wierklech gäeren an de Büro AX, déi, wéi hie wußte, gëtt den éischte Plaz, wou et méiglech sinn gëtt, fir erauszefannen, ob d ' erhalen weider Anweisungen. Et gouf angekleidet a koum no den Nummeren, wéi ech nees do war Elsa.
  
  
  Si war ëmmer nach am Abendkleid mat перекинутой iwwer d ' Schëlleren a mat engem Nerzmantel. Si gesäit schläfrig, awer Si lächelte an küsste mech, sou datt de Mantel op de Buedem falen. Dann gedréint huet Si sech zu mir, fir unzip op dem Réck vun Hirem Kleides.
  
  
  "Ech hunn iech vermësst op der Party sinn, Дамплинк", sot Si. "Et war e groussen Spaß. Vill Fransousen. Owes geet nach méi wäit, wann s de wëlls goen.
  
  
  "Neen, merci", sot ech. "Ech hunn e puer Besorgungen. Si schléift, Si ruffen dech drop un.
  
  
  "Business, Business, Business", sot Si, похлопав mir ins Gesicht. "Denkt drun, d' ganz Aarbecht, a keng Ënnerhalt ze maachen Tony e stumpfen Jonken". Si ass duerch d ' Kleeder a koum zu engem Dag mécht an Hir Zimmer, a gesäit ganz begehrenswert an engem transparenten BH a Strumpfhose. Si hat kuerz an der Dier an winkte mir. Wann Dir, schüttelte de Kapp, an d ' renne geschéckt mir e Kuss a verschwonnen.
  
  
  14
  
  
  Soubal Si et gepackt an engem Café op der Place Saint-Michel a goung no uewen an de Büro AX, spürte Hir Spannung an Düsternis, déi sech iwwer de ganzen Plaz. Baussen d ' Sonn geschengt, an an der Loft ze spieren falscher Fréijoër, awer bei all eng iwwerschaimt Stëmmung huet eis e gudde Stëmmung, e verschwonnen hannert de Mauere vu Gebaier.
  
  
  Der Falke war et, méi abgemagert ausgesäit, wéi hien den Owend virdru gesinn, wéi véier Chinesen, souwéi en etlech Zitéieren Agente AX an Wachen. Mir koumen all ze fréi, an eis Ungeduld opgewuess an deem Mooss, wéi erstreckt sech d ' laangen Stonnen. Nëmmen de Mëtteg kruten mir eng Noriicht gewaart hunn. An, natierlech, iwwer en Ëmwee.
  
  
  Eis en Uruff aus dem Paräisser Büro vun Interpol a sot, Si hätt e Pak vum poikilè fir de lokale Chef. Duerch opmaachen de Pak, huet hien de versiegelten Box an машинописную Notiz, an der Stoung, datt d ' Box sollt direkt liwweren Ambassade zu China. Well de Chef vun Interpol informéiert ginn iwwer d ' Kris, huet hien ausgeruff direkt Hawk, an dann Eilte an de Büro AX. An der tëschenzäit ass Interpol-Agente poikilè ofgeholl, d ' war wierklech, a wéi Si fragten, superheld-iwwert e Mann, deen eng emu Pak fir Lieferungen, huet hien eng Beschreiwung, déi kéint passen
  
  
  
  
  
  dausend Fransousen.
  
  
  An der Schachtel war магнитофонная Band. Mir afonnt sech erëm, bis Hawke huet d ' Band a Büro-Maschinn. Nach rollte de Film, eng Stëmm sot: "dat Ass Alexander. Si hunn Hir Noriicht kritt an elo gebe ech Iech déi folgend Anweisungen. Spéit den Owend, dreißigsten bezuelen, d ' Schëff ënner der wäisser Anere mat geprägt op nen roude Draachen erschéngen an der Adria an gëtt an den Hafen an Kirpach, Jugoslawien. Um Deck dësem Schiffes gëtt d ' chinesesch nuklear Rakéit. En treffen op Hir Schëffer kommen, fir mat him zwou Milliounen US-Dollar. Soubal d 'Suen iwwergi ginn Mënschen u Bord, d' Rakéit gëtt zurückerstattet. Wann e Versuch ënnerholl gëtt, nees eng Rakéit ouni Suen ze bezuele, gëtt hien explodéieren ".
  
  
  D 'Wierder op deem Film näischt sot eis iwwer eng Persoun, d' ih Geschwat, oder villméi, déi iwwer d ' Leit, well all déi aner Virschléi zu enger aneren Stëmm ausgeschwat ginn, ih Akzente erukoumen vum briteschen bis zu däitscher a Brooklyn. D 'Gehirn, dee fir d' Storyline, ass onsiichtbar.
  
  
  Dann, wéi de Film entschlüsselt gouf an eng Nobildung, goufen hastige Telefonate ze fannen e Fliger, dat bréngen eis un d ' Adria-Küst, an ëm eis wartete eng grouss a séier Schëff, an der Géigend vu Sünde, Jugoslawien. Selwer wann all dës Virbereedunge gemaach goufen, Hawk war domat beschäftegt, déi Un der Zäit, wéi d ' Rakéit fonnt hunn.
  
  
  Wéineg spéider Hawk, chinesesch Vertrieder mat Kompensation, e puer Agente AX an hier gefuer an Adler a flitt mam Fliger, fir ze stierwen an der Adria. Mat der Regierung vu Jugoslawien hätten eis op diplomatischem Weeër, a wéi mer ukomm sinn, wartete op eis anmutig an schnelles Schëff.
  
  
  Wéini kommen mir op den Hafen an ankerten un der Küst an Kirpach, Kleid mat wehte en neutralen, Scharfe wand. Aner Schëffer net ze gesinn war. Während mir sinn iwwer d ' Deck, Hawke huet zu Murmeln: "ech Hoffen, et ass keen Trick, Nick".
  
  
  No nach e puer Stonnen, wann den Dag ugefaangen, bewegen sech an der Dämmerung op, et huet ze denken, datt Hawk kéint Recht gehat hunn. Awer dann, ganz eemol, am Agank vum Hafen koum d ' grouss wäiss Schëff mat de wäissen fahne mat dem roude Draachen. Hien reprochéiert den Anker um rietse Birne eisem Schiffes, an de Mënsch an капитанской Form ass an d 'Geländer, hob d' megaphon an huet ausgeruff: "he, Hir überbringe Iech déi vum paolo bianchini Alexandra. Du hues d ' Suen op den Doud? "
  
  
  Hawk geet mir déi selwecht megaphon. "Et ass Är Show", sot hien.
  
  
  "Mir hunn Suen", äntwert Dir duerch e megaphon. "Mir sinn bereet, den deal ofzeschléissen".
  
  
  - Dir kënnt u Bord ze kommen, huet ausgeruff an Rheuma Kapitän.
  
  
  Puer Memberen vun der Crew vun eisem Schiffes hu klengt Motorboot iwwer Bord. Zwou Chinesen, en, ëm deenen hir Ness Posch mat de Suen, an Se überquerten op en anert Schëff. Eis mir ginn op Deck, de Kapitän an e puer Mënsche ronderëm de superheld-Team. Um Deck gouf e risegt Objet, Gedeckter gebonnen Plane. Sollt, et war eng Rakéit, mee et ass ëmmer nach mißtrauisch. Um Deck huet et vill Leit, awer et kennt nëmmen een eenzege belschen Трегора.
  
  
  De Kapitän war wëllkomm a féiert eis an eng grouss Kabinn op dem Hauptdeck, wou gekillten Champagner op eis wartete.
  
  
  "Hues du Suen?" gefrot fir hien.
  
  
  Si nickte a Chinesen, d ' Posch iwwerginn.
  
  
  "Hutt Dir eppes dogéint, datt mir dachten, ier mir ginn Iech eng Rakéit, net wouer?" gefrot fir hien.
  
  
  "Neen", erwiderte ech.
  
  
  "Meng Hären, w. e. g, drénken Si Champagner, während Si waard", sot de Kapitän, ouni duerch d ' Raim mat de Suen.
  
  
  Fir eis e ronn ëm d ' Chinesen net huet de Krou Champagner vum Steward an akzeptéiert. Et war e gudder wikipedia Wäin, gutt gekillt. Si Ochänneren zwéi Glieser, während d ' Chinesen peinlich ерзали op de Stühlen. Wéi de Kapitän zurückkam, lächelte hien an nickte mat dem Kapp.
  
  
  "Ganz gutt, meng Hären", sot hien. "Anscheinend ass alles an Uerdnung. Wann Si gi mat mir an Deck, mir kënnen schluss eis Saach ".
  
  
  Ech sinn net ganz überrascht, wéi mir erëm uewen waren an virgesinn, wat d 'Armosphär geplënnert d' Plane mat engem Objet op en Deck. Et war eng nuklear Rakéit, schonn integréiert an d ' Hebebühne fueren.
  
  
  Zwou Chinesen verdächteg Rakéit getest, ier Se iwwerpréift hutt, datt alles an Uerdnung ass. Si nickten eescht zu mir, an hien nickte de Kapitän.
  
  
  Hien huet geschengt zefridden, wann nees huet d 'megaphon ausgeruff an d' anstehende Jugoslawesch Schëff, him ze soen hat, méi no ze kommen, fir d 'Rakéit et méiglech war, eraus op d' Deck. Zwou Chinesen an Si waren u Bord, während d 'Team huet mat Lift, heben eng riseg Rakéit an d' Loft, an dann erof op d ' Deck eisem Schiffes, wou mir scho virbereet Stubenwagen fir Hir halen. Si konnt gesinn, een Ausdrock vun der Erliichteren op dem Kapp Hawk, wéi e gesinn huet, wéi d ' Rakéit, déi steet um Deck an erfollegräiche endlech u Bord.
  
  
  Обменявшись kuerze Händeschütteln mat wäissen Kapitän vum Schiffes, et zréck op eist Schëff mat de Chinesen.
  
  
  "Keng Problemer?" - gefrot fir mech e Falke.
  
  
  "Neen", sot ech.
  
  
  "Mä wann et dech kenne, - sot Hawk, starrte mir an d 'Aen, datt ech eppes bedrückt".
  
  
  "Et war
  
  
  
  
  
  
  alles vill ze einfach. "Äntwert ech. "Si musse wëssen, datt, well mir sécher nees eng Rakéit, mir ginn net einfach hei sëtzen a loossen Se Si schwamme Wee mat zwou Milliounen Dollar".
  
  
  "Vläicht Si net, sech de Plang ausgedacht huet, déi mir benotzen", sot Hawke.
  
  
  "D' scheiner ech."
  
  
  "Majo, éischtens, Se heben Anker ze goen", sot Hawke, andeems hien op d 'Schëff, d' affer am Hafen. "Ech претворяю eise Plang am Liewen". An der Hand hält hien e Funksender, an hien huet séier ze schwätzen, doran, warnte all d 'Schëffer, ausstänneg Zahlungen direkt am Hafen - italienescher Gerichts, d' griichesch Schëffer, jugoslawesch, souguer e puer russesch Kräizer - Dir all d ' geschéckt goufen an eisem Feindes ze verzögern.
  
  
  Wann d ' wäiss Schëff gesegelt an den Agank an den Hafen, hunn mir ugefaang, him Follegen an e puer Distanz. Virun dem Entkomm zu den oppene Mier eraus eist Schëff Armada. Si waren nach wäit ewech, a Hawke nach net ugestallt, Si an der Géigend. Wäiss Schëff op eemol net méi an der Mëtt um Agank vum Hafen. Hawke nees ze schwätzen huet an de Sender, mä Si hält hien op.
  
  
  "Warte e Moment", mä ech virun.
  
  
  "Firwat? Wat ass dat?"
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. Ech bewosst net, wéi hien Äntwerten konnt, awer ech hat den Androck, datt eppes net stëmmt. Et gedauert e puer Minutt an näischt ass geschitt. Mir mat Hawke нацелили Spektiv um Deck vum Schiffes - et war eidel. Hawke ëmmer nach an der Hand hält Funksender, superheld a Ungeduld opgewuess. Si huet zu verdaamt Hirer Intuition emu an wollt soen, datt hien hat den Uerder ze schléissen, wéi et as.
  
  
  Eemol gesi mir en helle Blëtz orange Flamen, déi vum wäissen Schëff. Eng ohrenbetäubende Explosioun. E glattes wäisst Schëff gouf op Deeler am Mier. Et ass buchstäblich fir eng Sekonn gebrach ass dësen an puer schwiewent Bretter. D ' Explosioun war sou onerwaart an sou schockierend, dass mir bal all fir kuerz Zäit an erstarrt Unbeweglichkeit.
  
  
  Allerdéngs Hawk erholl huet sech séier an ass an d 'Schluecht, zousaznumm d' Handlung Uerder un all wartenden Schëffer ukommen a versichen, ofhuelen méiglechen überlebenden. Zur gläicher Zäit, eist Boot koum séier op der Plaz, wou d ' Schëff gesat. Awer wa mir déi aner Schëffer sinn bis zu dësem Beräich, iwwerliewende et net. An der delle näischt méi spioun, ausser e puer verkohlten Brettern an Fetten Bands. An dach De Fort déif an d 'Nuecht, d' Waasser publizéiert risege Scheinwerfern mat allen Decks vun de Schëffer. Mir hunn näischt fonnt.
  
  
  "Fir mech ass et e Rätsel", - lues gesot Hawk, wéi d ' Sich schliisslech gestoppt, an aner Schëffer gewaart op weider Anweisungen vun him. "Firwat sollten Si sou vill Mühe, fir zwou Milliounen Dollar ze sammelen an duerno selwer an d' Loft sprengen - an d ' Geld?"
  
  
  "D' Stëmm an alles", sot ech schaarf, wann ech hat eng Iddi. "Si ginn d' Suen net an d ' Loft gesprengt!"
  
  
  "D' Suen net an d ' Loft gesprengt?" - geforderte Äntwert Hawke. "Onst ass dat?"
  
  
  "Ech weess net, sot ech. "Mä hien ass net zesumme mat dem Schëff kaum. Iergendwéi hat et Iech, ze ewechhuelen de superheld virun der Explosioun ".
  
  
  "Wéi? Wéi?" gefrot Hawke. "Mir hun d' superheld ënner stännege Observatioun an dem Moment, wou hien fir d ' éischt gesäit. Wéi kann dat ewech ginn? "
  
  
  "Ech weess et net", gestand ech. "Mä Si Doten et. Si hunn ëmmer geplangt, et esou ze maachen. Si glaubten, datt dann d ' Verhaftung vun der Rakéit hunn mir fir Iech eng Fall, awer et spillt keng Roll. Virun allem - Suen. De Rescht, d 'Schëff an d' Crew, hunn geaffert ginn ".
  
  
  "Mee dat ass Wahnsinn", erwiderte Hawk.
  
  
  "Natierlech, sot Si Emus - wéi alles aner".
  
  
  "Jo, - getrade Hawke, lues spreche, - vläicht hues de Recht. Awer wéi, wéi et Hinne gelongen, d ' Suen auszahlen loossen? "
  
  
  "Ech weess et nach net, - nees äntwert ech, - mee et ass wahrscheinlech, ech gewuer. Rheuma muss hei iergendzwouch sinn, op der Adria-Kleid. Si, wëll, datt mir durchsuchten de superheld, Zoll fir Zoll, bis mir Beweiser dofir, datt iwwerliewend war oder d 'überlebenden, d' davongekommen Suen ".
  
  
  Hawke ëmmer nach Zweiwel un ménger Meenung, mä hie averstanen ze froen, d ' Schëffer an der Géigend Stoung mir hëllefen ech gefrot fir Hiweiser. Si poikilè all Hir Hëllef. Hawk huet mech an Kirpach, well emu missen zréck, fir ze stierwen an den usa, fir perséinlech dem President ze beriichten.
  
  
  Et gedauert nach zwee Deeg an Nuechten op der Sich no der Adria-Kleid, ier mir hu Beweiser, déi, Si war sech sécher, iergendwou do baussen gëtt et. Hir matgedeelt gouf, wann d ' Griichesch Kräizer huet superheld a rannte zu dëser Plaz - eng einsame karge Land Terrain nërdlech vun Sünde.
  
  
  Do, basaltene u Land an deelweis am Mier überschwemmte, war e klenge Single-U-Boot. Mä Si krut Rheuma doriwwer, wéi mat dem Schëff goufen zwou Milliounen US-Dollar. Wahrscheinlech kuerz duerno, wéi mir d 'Suen hunn u Bord, am Géigenzuch fir eng Rakéit, Si goufen iwwer d' подводнику, Einzelzimmer a Boot gehäit gouf duerch d ' Schiffshülle.
  
  
  Winzigen U-Boot war liicht ze rutschen ronn ëm den Hafen, de Wee un der Küst laanscht a landen. Spéider, vläicht an der selwechter Nuecht, oder souguer op eng iwwer déi folgend Deeg oder
  
  
  
  
  
  
  dës Persoun gëtt wahrscheinlech nees ofgeholl Fliger oder op en anert Schëff, an hien verschwonnen mat 2 000 000 US-Dollar. Wann ech et gepackt, eng Einigung mat der Schiffes Radio, Si ausgeruff Hawk, dee sech zu där Zäit zréck op New York. Si azielen emu wat mir goufen, als Code. Hien huet déi Noriicht méi wéi fröhlich, wéi Se hien erwaart hat, an kaff mir, nees zu Paräis uruffen an Emus am Büro AX, well hie méiglecherweis fir mech Noriichten iwwer nei Entwécklungen.
  
  
  Méi spéit am selwechte Dag zu Paräis gefuer Si an d ' Hotel, fir mat Elsa schwätzen virun dem Aufbruch an de Büro AX.
  
  
  Si packte mech, ier Dir et, ech goung duerch d ' Dier, bedeckte mäi Kapp mat küssen, mat Suerg a gesot: "Ech bewosst net, wat mat dir geschitt, Дамплинк. Et war bereet ze erklären, iwwer déi Si un d 'Police, wéi iwwer d' vermësste ".
  
  
  "Geschäft nees", sot ech. "Deet mir Leed, ech konnt keng Noriicht hannerloossen. An ech muss nees eraus. Mä dës kéier gëtt et geschwënn zréck, a vläicht kënne mer Zäit matenee verbrauche ".
  
  
  Am Büro AX Bonaparte fesselte mech mat Hawke iwwer en verschlüsselten Leedung.
  
  
  "Mir hunn eng nei Spur, sot Hawke. "Et ka sinn, beschte fir sech erëm, wat hate mir bis elo Frettchen. Eis Fuerscher, déi stänneg iwwerpréift Participanten dëser Saach endlech hu ee gewëssenen Zesummenhang tëscht e puer ëm Si ronderëm. Erënneren Si sech, et schonn ernimmt hunn, datt verschidde Leit Problemer mat deene rasse gehéiert hunn. Elo, elo hu mir festgestallt, datt sech op d 'mannst véier Männer ëm Si ronderëm waren d' Patienten an engem Spa-Salon fir d ' Gewichtsabnahme an der Schwäiz ".
  
  
  "Dat muss méi wéi en Zoufall, - geduecht, datt ech.
  
  
  "D' denken mir och", sot Hawke. "D' Uertschaft, an der Géigend vu Bern, an de Bierger. Hien heescht Rejuvenation Health Spa bedriwwen an Dokter Frederick Bosch. Wat denkt Dir?"
  
  
  "Ech mengen, ech wäert an d' Schwäiz Fléien, - sot ech, a sech ëmkucken".
  
  
  "Jo, et stëmmt", sot Hawke. "Wat wëlls de, dës Fra op hannergrond Альдера, Elsa?"
  
  
  "Ech legend hey, wat mäi Geschäft ass zu Bern an bidde hey, zréck an d 'Staaten".
  
  
  "Jo, gutt, - sot Hawk, - ech hunn aner Männer, déi grad d' aneren hannergrond Алдерсами. Wann Dir wiederkommt, Si ass och натравлю no un de Mann. Dir wäert Si Kontaktéieren, wann Dir ukommen an der Schwäiz.
  
  
  Wéi Si zréck am Hotel an klopfte un d ' Zimmer Dier vun Elsa, Si fënnt, datt et den muecht Hollywoodfilm hey.
  
  
  "Et gefällt mer net, datt' s de mech gesäis, während seng versich, schéin ze sinn", sot Si an runzelte d ' Stir ënner de Fans.
  
  
  "Ech muss mat dir schwätzen", sot Hir hey. "Ech muss haut abreisen zu Bern. Ech krut en Uruff aus dem Büro, an ech brauche fir ze klären, e puer delle.
  
  
  "Bern!" - freudig ausgeruff Si. - Mä, Дамплинк, et ass schéin. Et wäert mat dir ginn. Baussent Bern gëtt et einfach wonnerbar Spa-Salon, wou mir mat Урси Deeler ginn. Mir Fléien duerch d ' Loft am Fliger, an ech kann entspanen Si sech am Wellnessbereich, während Si kümmern sech ëm Geschäft ".
  
  
  "Wéi heescht der, - gefrot ech, - dëst Resort?"
  
  
  "Dat nennt een Anti-Aging-Wellness-Spa", erwiderte Se, a wéi ech Si mir virgestallt hunn. An nees eng weider Verbindung tëscht hannergrond Альдерсом an dësem Fall. Ech gesinn keng Grënn, firwat Elsa net hätt begleede mech zu Bern, wéi et kéint sinn d ' stäerkte Bannung, sou datt et averstanen.
  
  
  Dann, wéi Si nees ausgeruff Hawk duerch säi Zimmer a gesot Emus, datt d ' Elsa reitet mat mir zu Bern, mir sinn ausgebucht vun "vum George V. Büro AX Paris op enger Rees an d' Schwäiz.
  
  
  Fofzéng
  
  
  Wann mir gelant zu Bern, d ' Wieder war kal a kloer. Elsa bewosst klengen Chalets um Rand vun der Stad, dofir hu mir et Zimmer mat Verbindungstüren.
  
  
  "Bleiwen mer ëmmer op deem Uert", erkläert mir Elsa dann, wéi kruten mir an Är Wunneng. "Gutt, en Uert, wann zu Spa gëtt zu enk".
  
  
  Ech mochte eis Unterkunft. Et war en Himmel, e ruhiger, angenehmer Plaz, an all Raum e waarmt Feier verbrannt. D ' grauhaarige Wiert mat Apel-Backen superheld a Fraen ausgeübt e gudden Ruf. Fir d ' Fënster mäin Schreiwe Elsa deit op e Spa-a Wellnesscenter, déi sech op der Spëtzt vum Bierg, an e puer Distanz. Dann, wéi Si goung virun mir an Hir Zimmer, Si erfuerscht Spa mat der Spektiv.
  
  
  Et war e risegen Komplex mat mehrstöckige Haaptgebai, ëmgi vu ville klenge Gebaier. Si all waren blendend weess, d 'goungen an d' schneebedeckten Spëtzt, déi vun alle Säiten ëm Si ronderëm. Si konnt gesinn, kurvenreiche однополосную Strooss, dat sech op d 'hat zu dësem Plaz an d' Seelbunn, déi sech mat gelueft gouf dogéint op béide Obus-Linnen iwwer dem Kapp. Aus där Distanz war et onméiglech z ' iwwerpréiwen, déi villen Detailer. Ech Fro mech, wéi kann ech ze kommen - geheimnis, oder als Gaascht, oder vläicht duerch Elsa. Awer ech wäert waard an de Startlöchern an probéieren ze verstoen, an d ' Uertschaft. Doriwwer eraus, wann den hannergrond Альдеры iergendwéi an eng Verschwörung verwéckelt waren, Elsa fréier oder spéider dofir gesorgt géif, fir mech dohin gelockt.
  
  
  An der tëschenzäit, wahrscheinlech wier et net schéin, an Kontakt mat de lokale Agente AX. Hir hien ni getraff, awer Hawke huet superheld mir den Numm, a wou d ' superheld ze fannen. Et klopfte
  
  
  
  
  
  un der Dier, déi sech leno an mäi Zimmer Bad mam Elsa a Geschwat hey, ech gitt nëmme kuerz. Während ech Fort war, huet Si sech Dexter-Behandlungen a wartete op mech, wann Dir nees do.
  
  
  Hans Верблен, lokal Vertrieder AX, begrüßte mech un der Dier vun der bescheidenen Atelier, huet de superheld en Numm, op enger duerch d ' Gassen vu Bern. Верблен mech wartete. Hien huet gesot, datt Hawke schonn azielen emu Detailer vun mengem Optrag an deem Telefonat ëm d ' Staaten. Hie gouf an mengem Besëtz.
  
  
  "Wat kann Dir hëllefen?" - gefrot der dunkelhaarige Mann déck.
  
  
  "Virun allem, sot Dir Emus, - Hir Hotel hunn sou vill Informatioune wéi méiglech iwwer de spa-Salon Rejuvenation Health-Spa". Ob et do jeemools e Problem? Ween steuert de Fliger? Sou Informatiounen. "
  
  
  Верблен nickte, Schloss d ' Dier zu Hirem Atelier a féiert mech an de Keller. Et war e geräumiges звукоизолированное Raum mat картотечными Schränken an den Wänden laanscht. Iwwerall waren Kameraen, Morseapparater, Fernschreiber fir, all Zorte vu Waffen.
  
  
  "Hei maach meng richteg Aarbecht", erkläert Верблен winken Hand.
  
  
  "Dat ass eng richteg Astellung", an uecht ech.
  
  
  Верблен ronderëm goung zu engem vun de Schränke. "Ech erschrecken, ech hunn keng ëmfangräich Dossier op Spa. Bis Telefonanruf Hawke hat ech keng besonnesch Fuerderungen un d ' Informationsbeschaffung. Dat, wat ech hunn, ass streng Routine, net méi, wéi ech an all déi aner Institutioun vun der Stad. Wéi Si wëssen, et huet keng Problemer. Si hunn e Konstanten Stroum vun Besuchern aus der ganzer Welt, vun deenen déi meescht fir wohlhabende. Ech versich ëmmer ze fotograféiert, wéi Si méi Ankünfte an Abfahrten an d ' Kamera Zylindresch. Awer fir estestvenno, et ass sécher, datt vill verpasst.
  
  
  Hien reprochéiert d ' Fotoen op den Sessel, an ech war erstaunt, dass do goufen Dausende vu Fotoen.
  
  
  "Du bass op jiddwer Fall verdéngt säin Ënnerhalt Верблен", sot ech an schüttelte de Kapp an der Bestätegung superheld Gründlichkeit. Si konnt d ' Instrument ënner an e puer Fotoen vun alle véier hannergrond Альдерсов op de Biller zu verschiddenen Zäiten.
  
  
  "Gleewen Si, dass Si Iech iergendwéi hëllefen?" - gefrot Верблен.
  
  
  "Ech erschrecken, datt et am moment net, sot seng Emus. "Se spéider kënnen nëtzlech sinn. Wat mech interesséiert, ass alles, wat Si mir weisen oder erzielen vun der Bannenzeger säit vum Spa. A wat ass mat Frederick, Bosch, deen Dokter, deen dëse verwalt ".
  
  
  "Hei ass näischt ze weisen oder ze soen, äntwert Верблен. Si gesinn, datt hien enttäuscht an sech. "Verstoen Dir, datt d' Resort ass e ganz EXKLUSIVER Plaz. Well hei sou vill zahlende Gäscht, d ' Sécherheet vun de hei gescheit. Selwer drinnen ni war, also Biller vu bannen hunn ech net. Wann et eng speziell Ufro vun AX, Si géif sécherlech e Wee fonnt ze hunn ".
  
  
  "Jo, verstinn, mä wéi wier et mat engem Dokter?"
  
  
  "Gi Si nees enttäuscht iwwer d 'Äntwert", sot Верблен. "Ech hunn keng Fotoen vum Dr. Bosch, well hien seelene Heel -, wann iwwerhaapt, geet op d' Strooss. Si héieren, datt hien Europäer. Hie koum virun ville Joren an opgemaach Wellness-Salon. Am Ufank war et ganz bescheidenen Plaz an, mee et ëmmer gepackt. Am Laf vun de Joren Deel vun der superheld ëmgebaut, domat hien Stahl imposanten Bau, deen hien haut ass. Ech hunn keen Dossier op den Dokter, well hie war ni e Problem, eis mat de Schwäizer Autoritéiten, eis mat irgendwelchen aneren offiziellen Persounen, wéi Falschen Interpol-Dateien. Si hat Moossname getraff an iwwerpréift.
  
  
  "Et ass net ausgeschloss, datt Si versichen, unbemerkt klamme Si zu Spa", sot Si Верблену. "Wann Se nach ëmmer entscheeden, ze versichen, kann et Si ëm Hëllef ze froen".
  
  
  Верблен neigte liicht de Kapp. "Ech sinn bereet, alles ze maache, wat ech kann, fir ze hëllefen. Ech wünschte nëmmen, datt ech net an der Lag, Iech weider Informatiounen ".
  
  
  "Et ass méiglech, datt s du mir gehollef hues méi wéi dir mengt", sot Si mat superheld iwwerraschung. "Ech, zum Beispill, vun dir geléiert, datt Dr. Bosch seelenen medizinesch erschéngt an der ëffentlechkeet. Et ass egal, mee op der anerer Säit, mir ass e wéineg alarmierend. Vun-fir de Verdacht, et wäert virsiichteg sinn ".
  
  
  Верблен huet mech nees no uewen, an hannerléisst Hire superheld op der Dier superheld Geschäft an ass zréck an den Chalet. D ' Loft war frisch a belebend. Et gouf Owend, an déi meescht Läden an der Strooss waren zougemaach an verriegelt. Mir gefiel Wee, an ech war doriwwer besuergt, fir ze kucken an déi kleng Schal op der Strooss, sou datt Si net gehéiert Maschinn, wann Se ritt nieft mir. Den éischten Hiwäis op eng Gefor eréischt dann, wéi e gesinn huet Hir Spiegelbild am Glas Fënster vun engem Shops op der donkeler Autoen um Straßenrand an der Géigend vu mir a fënnef Männer, déi entsat den oppene Dier erëm, an elo Eilte zu mir. .
  
  
  Si gedréint fir mech, meng Hand a kraaft nom Вильгельмине, an наплечной Holster, awer all fënnef waren mir op, ier Si hien herausziehen konnt "LUGER". Si hate sech op mech vun alle Säiten, ih Fäuste virgedrongen a mäi Kierper kuerze wëll Schlägen. Si geleescht nëmme posthum Widderstand - genuch, wéi ech gehofft, ze ugebueden ih, - séischluecht dobäi, datt mäi Kierper schlapp, d 'Zil agespaart Säit zu Säit duerch an d' Aen zoumaachen притворном bewusstlos.
  
  
  "Gutt, sot eng ronn ëm d' Männer - superheld net. Pflanzt superheld an d ' Maschinn. Séier!"
  
  
  Zwéi
  
  
  
  
  
  
  d 'Männer hu mech op de Réck, packten nach zwou fir d' Féiss. Si fingen un mech zéien, fir op dem Bürgersteig. Et gëtt Hinnen erlaben, fir mech op halbem Wee zum Auto, wéi Se op eemol getrueden, mat zwou Pedal, packte e ronn ëm d 'Männer, déi mech op d' Been, dann dem aneren offen an d ' Gesicht. Béid schrieen an отшатнулись umklammert Gesicht. Zur gläicher Zäit, virgeworf sech no uewen, an als meng Been befreit, ass Si fir d ' Hänn vun de béide Männer hun mech op de Réck. D ' Plötzlichkeit ménger Bewegungen huet ih all überrascht. Dir, gedréint huet sech zu him.
  
  
  De fënnefte Mann, méi séier wéi mir zum Won, kniete bei enger vun den oppene Dier erëm mat engem Gewehr an der Hand. Hien geschéckz hat, an Schutzbrille отколола ongeféier e Stéck Bürgersteig direkt virun mech. Bis dohi Wilhelmina war schonn an ménger Hand. Dee Mann hat d ' Geleeënheet, e weidere Och, ier et zementiert, wéineg vu senger люгера Emus an hien huet eng Kugel am Liewen. Hien ass an de Won mat dem Réck, Hir Been baumelten op der Strooss.
  
  
  D ' deeler véier Männer hunn sech a verschidde Positiounen op der Strooss. Enger geännert an der Dier vum Gebai, déi béid aner Bou an d ' Gasse, an de véierte gefall sech op e geparktes Auto. Et géif nach ëmmer gär, wou, an d ' Deckung. Véier gläichzäiteg geschéckz mir Feier. Et geschéckz an Rheumatismus, dann kniete a zielte op ungeschützte Féiss vum Mënsch hannert der Maschinn. Zweemol drückte op den Ausléiser Wilhelmina, an de Mann schrie op an no vir, zwee Been flogen ënner him.
  
  
  Op béid Säiten sinn op mech an aner Fotoen. Ech Fro mech, wat friedliebenden Schwäizer Bierger denkt Ausr vun alle Erschießungen an ih normalerweis ruhigen Stad. D ' Banditen hunn mech héich tëscht der eegener Maschinn an dem Agank an de laden, wou Si gespäichert huet, wann ih-Maschinn koum. Si bewosst, datt ech vun der Strooss mir mussen eis verstoppen, éier Se, stierzen sech op mech. Mee ech konnt net hannert der Maschinn ze lafen, well Si konnt däitlech mech z 'Erschéissen, an d' Ladentür hanner mir gouf zougemaach an verriegelt.
  
  
  Dann gesinn Se dräi Geleet, déi hannert mir hir, an ech muss mech bewegen. Si huet e puer Fotoen, fir fir kuerz Zäit ih radikal géint dech ëmgoen. Et war méiglech, nëmme vun engem dinn. De Kapp erofgesat an umklammerte mat den Hänn, zum Schutz vun Gesicht, et staffelen um Bürgersteig a koum zu Glas Shop Fënster hannert mir. Glas huet sech an grouss Schierbel an ass op d ' Strooss baussen, mee ech gouf bannent a baussent dem onmëttelbarer Gefor.
  
  
  De Shop war e klengt Geschäft Verkeeft Matcher Poppen. Et war kloer opginn. Si ersetzen duerch hien a fënnt eng Hintertür, déi sech gammastronomie mécht. Si geflücht an d ' Gasse. Si duckte sech hanner de Rand vum Gebai Rivne sou ze gesinn, wéi d ' Leit, déi probéiert hunn, mer e Hinterhalt, Eilte zu sengem geparkten Auto. Dräi ëm Si ronderëm zerrten déi zwee aner sinn an de Won a raste. Zu där Zäit héieren näherkommende heulen клаксонов. D ' Police war ënnerwee. Si huet sech a säin Hotel an ass iwwer d 'Gassen, bis Si koum fir d' Regioun.
  
  
  Wann Dir, ass an de Chalet, op dem mech keen Interessi. Si konnt ëmmer nach héieren, dat heulen der Polizeiwagen an der Wäit, an den Ton gedauert nach laang.
  
  
  Soubal Si ass an Hir Zimmer, packte d ' Spektiv an ass zum Fënster. Hir onduerchsiichteger d 'Spektiv op d' Strooss, déi erop Spa an ouni Schwieregkeeten huet dat donkelt Auto. Si war sech sécher, datt d ' Leit koumen aus dem Plaz, a wat ech gesinn, confirméiert dës Tatsaach.
  
  
  Ma jo, ech geduecht, gutt, Si an d ' Lag, zu den Thermen ze goen, awer net sou.
  
  
  Dëse Virfall gewisen, dass een bewosst, datt ech interessiere mech fir d ' Spa oder Hotel ofhuelen Kraaft mech dohin, entweder sécherstelle, datt ech net agelued ass lebendig. Wéi Live-Männer - anscheinend, ronn ëm den Infobox - geléiert, datt ech zu Bern? Duerch Elsa? Vläicht. Awer ech Schwätzt och mat Вербленом, Schwäizer Agent AX. Gesicht hien domat? Wéi ech Se nëmmen ze gutt staren aus Erfahrungen aus der Vergaangenheet, alles ass méiglech.
  
  
  Sechzehn
  
  
  "Дамплинк", - begrüßte mech Elsa, déi duerch d ' Dier Schreiwe gewëssen Zäit méi spéit. "Ech hunn net gehéiert, wéi s de erëm do bass".
  
  
  Si verkleidete sech. Souwäit Si beurteilen konnt, Si gesinn erschöpft fillen, an net schlechter.
  
  
  "Ech goung nëmme wéineg Minutt zréck".
  
  
  "Ech hu fir iech d 'wonnerbar iwwerraschung, Дамплинк", erwiderte Si lachend, вертясь. Et war rosa Negligee mat Rüschen. Si gedréint huet sech liicht op d 'Zehenspitzen, andeems hien op d' oppe Dier zu Hirem Zimmer an ausgeruff.
  
  
  Un der Dier waren zwee anere Schwësteren Hannergrond Альдер, an hanner Hinnen - ih Mamm Урси. Déi zwou Schwësteren hunn rosa Negligés, sinn déi selwecht, wéi bei Elsa, oder et war Elsa? - hat. An Урси war lecker hausgemaachten gesteppten Mantel. Bléck op déi dräi Schwësteren niewenenee stinn, war et egal, datt d ' Auer am dräi Spigelen, reflektéiere en an datselwecht Bild.
  
  
  Eng ronn ëm d ' Meedchen lachte a sot: "Du wars en Unartiger jonk, d' Flucht mat Elsa. Si dachten wierklech, datt Si sou einfach ze flüchten, vu den anere ëm ons erëm? Ëlo wäerts du dofir büßen fir dat, well mir dir dann net soen, wien ëm ons erëm, wat ass ".
  
  
  "Well Dir all d' selwecht schéin a liebenswert, erwiderte ech, ass
  
  
  
  
  
  spillt keng Roll. Meng Freed an d 'luucht gaangen ëm d' panhellenesch ".
  
  
  Et war alles gutmütiger an, natierlech, fir d ' Saach, déi hannergrond Алдерс gären géifen ze dinn. Mee ech konnt net umhin, sech ze Froen, ob et nëmmen e Koeppen, dat sech verbënnt ih heihinn, zu Bern, oder et war, well ech war sou no op Spa, an entweder si Dir Hotellen e Wee fannen, mir ze halen, oder e Wee fir mech op der Plaz ze bezuelen. D ' Zäit gëtt et weisen.
  
  
  Hannergrond Альдеры décidéiert, wat soll ech alueden ih zum Prais an d ' Kantine Chalets, déi, wéi Dir mir sot, war bekannt fir seng exzellent Kichen. Dir averstanen ze, an déi véier Fraen hälfte hanner der Dier, Huet Se hanner sech. Si héieren ih lachen. Dat läit dorunn, datt mech bedrunn?
  
  
  Spéider, wa mer se goungen an den Iessall, et war, wéi beléift war den Chalet. D ' Esszimmer war voll vu Clientë a jugendlechen. Natierlech, hannergrond séier Альдеры waren ëmginn vun bekannter Leit, wat bal ëmmer geschitt, wa Si an der ëffentlechkeet publizéiert. Eist Hl fir fënnef Persounen verwandelte sech séier an e Sessel, fir e Zitéieren oder méi. Eemol spüre ech mat all op Neuankömmlinge, ëm déi sech d ' meescht waren Membere vun der Ambassade a D. Feller. Hannergrond Альдеры kommuniziert net méi mat dem einfache Vollek.
  
  
  Zum Beispill, an der Mëtt vum Bauches Beroder tratschen a lachen eemol ënnerbrach Geschwätz a Laachen, an all Hären Kappëmfank am Raum, inklusiv mir, drehten sech, datt all joer op d ' herrliche Meedchen, dat ass an huet e hanner dem klengen Dësch um Fënster. Et war eng hell, flexible detektivin am Kleid mat déiwem Ausschnëtt, облегавшем säin prächtig gebauten Kierper, wéi wier Si mat engem Pinsel gemoolt ginn.
  
  
  Odin ëm d ' Männer un eisem Dësch virsiichteg Pfiff. "Ween ass dat?"
  
  
  Eng fir Drillinge schnaubte a gesot: "Oh, Si ass nëmmen eng Arbeiterin vum Sanatoriums. Dir, gesäit Si iwwerall, wéi mir do waren.
  
  
  Fraen hannergrond Альдер waren zu geübte, domat d 'männlech Opmierksamkeet fir eng laang Zäit vun Hinnen ofgelenkt, an duerno an uecht Dir, datt d' Männer versammelten sech ëm eise Hl, ignoréiert detektivin, ausser dem gelegentlichen Blicke an Hir Richtung. Et ass awer, Deeler reingeschaut. Si geduecht, datt him leno Escort, awer Si fiert Fort, et gëtt eng.
  
  
  Wann mir mat dem Iessen fäerdeg, sech op d 'Männer un eisem Dësch versioune weisen all d' Männer op deem Festival, deen un dësem Owend inszeniert an enger fir Ambassade. Hannergrond Альдеры ware glécklech an am nopeschland breedgemaach hat, wéi de Rescht vum Dësch. Si frühling entschëllegt sech, andeems hie sot, wat ech brauchte, fir aufzuholen, an datt ech bleibe am Chalet. An der delle, Hir Hotel nach e wéineg nachdenken iwwer e Spa, a änneren / et souguer d ' Méiglechkeet, ze versichen, stolzéieren sech hin. Natierlech, mir wier et einfacher ze schaffen mat dem hannergrond Альдерсом, déi soss beschäftegt. Drillinge ih Hotellen an der Mamm ganz op eng Party ginn, sou datt mir wünschten gutt Nuecht.
  
  
  Hien bëschofs nach e Cognac. Wann de Garçon bruecht Likör, hie geet mer de Zettel, andeems hien op d ' detektivin, déi sech mat der nach sëtzt huet. Si war überrascht. An der Duercherneen, verursaacht duerch d ' Rees vun den anere Gäscht un eisem Dësch, Si ganz vergiess, e Meedchen, dat sech virdru rëschten meng Opmierksamkeet.
  
  
  Si gammastronomie de Zettel a Liest: "W. e. g, BEGLEEDEN Se mech NET? DRÉNGEND MAT IECH SCHWÄTZEN. Dir, gefrot, firwat et gouf betont d ' Wuert am ACCORD. Dir, gedréint mech ëm a gesäit, datt d ' Meedchen ernst kuckt mech un, a nickte.
  
  
  "Mr. Dawes, - sot d' Meedchen eng mëll rauchige Stëmm, geet mir eng dënn, schlanke Hand, - et Suzanne Hanley. Aus no hat en haarde Jesse - Si nennen superheld среднеатлантическим, awer et ass ganz staark aufgeholt British Tone. Si parastaatlechen, bis de Garçon gaangen war, an ech hat sech net, an dann séischluecht am Allgemengen: "W. e. g hunn Se Versteesdemech richteg, ech sinn et net gewinnt, Männer huelen. Awer et ass e wichtege Korkenzieher, deen et mat Hinnen organiséiert muss. Si gesäit sech forschend d ' Kantine, an nees gesinn mech un. "Mir kënnen do net driwwer schwätzen. Ech weess net, ween gesinn kann. Gëtt et eng Plaz, wou mir eleng schwätzen? "
  
  
  "Ma jo, mäi Zimmer do uewen", mä ech virun. "Dat muss zimlech privat, wann et dech net stört".
  
  
  "Ech si mir sécher, datt Si sinn en Gentleman, Mr. dowse, äntwert Dir. "Jo, an Zimmer alles gëtt gutt. Géi no uewen, an no e puer Minutt, et wäert mat dir ginn.
  
  
  Hir hey huet d ' Nummer vu sengem Schreiwe a Stoung op, fir wegzugehen. Wéi de Garçon koum erëm un den Dësch, fir menge Hl zurückschieben, Dir mer d ' Hand a gesot: "Sou schéin, dech ze gesinn erëm, an ech wäert Se uruffen, wann et jeemools wäert an den USA".
  
  
  Si ass no uewen a mäi Zimmer, freet sech, wat bedeite kann d ' Lescht Zär-Event. Et gedauert Minutt zéng oder fofzéng, ier Si un meng Dier klopften. Si gammastronomie de superheld, a Suzanne Hanley séier reingekommen. Si Huet an Verriegelte d ' Dier. Déi éischt puer Augenblicke war Si eppes méi nervös an unbeholfen. Si wandert unruhig duerch de Raum, schaute aus der Fënster a gesäit, Spa-Salon, an deem flackerten Lichter an der Nuecht.
  
  
  "Oh, d' Ofstëmmung, wou Si schaff", ausgeruff Si. Si uecht d ' Spektiv op der Fensterbank, hob superheld fokusséiert an op de Gebaier vun der Hotelanlage. "Vun hei aus e ganz gudde Bléck op d 'Anlag", sot Si, spaweck d ' Spektiv an adresséiert sech erëm zu mir.
  
  
  "Miss Henley, wat ass dat fir e Gespréich
  
  
  
  
  
  worüber? An w. e. g, setz dech.
  
  
  Si huet sech an de Sessel mir géintiwwer an geduecht, e wéineg, éier Se ufänken. "Ech weess net, wat dat alles ze bedeiten, Mr. dowse, awer zu mir gehéiert, Rumeuren iwwer Si am Spa. A Si war besuergt. Et ass wierklech kenne Iech net, an ech weess net, wat Se an dësem Plaz interesséiert sinn, mee ... also, et ass einfach net gutt gefühlt an där Hisiicht. Si geduecht, datt ech gewiescht, Stëmm, alles. Hëlleflos bleift Se stoen an schüttelte de Kapp.
  
  
  Si sot sou duuss wéi méiglech: "verstidd, Miß Henley, et ass wierklech net verstinn, wat Si versichen mir ze soen".
  
  
  Si atmete déif a schliisslech, refuséiert sech an sengem Hl zréck. "Ech sollt erklären, "sot Si," ech schaff zu Spa schonn zanter e puer Joer. Do Ernährungsberaterin. Awer zanter enger Zäit gefiel mir net d ' Atmosphär. Et schéngt ... ma jo ... beonruegend.
  
  
  "Wat mengs du mat beonruegend?" - ech drop Bestanen.
  
  
  "Ech weess wierklech net, sot Si. "Grad hei ganz roueg a geheim gehalen. An et höre, wéi d 'Leit kommen a goen déif an d' Nuecht. Iwwerall Wachen, mä dat wëssen net. D ' Gäscht denken, datt Si nëmmen Mataarbechter. Awer Si sinn ganz coolen Bléck op Männer. Net Wéini an an der Nuecht höre ech Si flüstern, an ech erinnerte mech un äre Numm, dowse. Si gemengt, datt de Problem Optrëtt, wann d ' haut Owend net wéi fënnef Wachen nees op de Ferienort mam Auto. Et ass einfach Zoufall gesäit ih. D ' Affer Dampf. An nees héieren, wéi Hiren numm ernimmt. Et abtelefoniert, bis ech dech fonnt hunn hei. Stëmm firwat Dir informatiounen zum Beroder. Si gefrot fir de Garçon, ween ass Mr. dowse, an hien hat op Si. Et ass einfach dat, dech ze warnen, datt dir hält sech fern ".
  
  
  Wéi Si gefrot huet weider, seng Äntwerten Uganks einfach genuch, mee et ass nach näischt bekannt, wat am Zesummenhank mat dësem Fall, obwuel mir redeten zimmlech laang. Et kann op der Fläch sinn, oder et kann Köder geschéckt, fir ze versichen, mech dovun ofzebréngen, vun där iwwerwaachung.
  
  
  Et war schon zimlech spéit, wéi mir beendeten d 'Gespréich, an Si schaute eemol op d' Auer a schnappte no Loft: "Oh, ech hunn elo den eigentlechen Problem. Schonn no Hallefnuecht. Ausgangssperre fir d ' Mataarbechter eriwwer geflunn. Ech kann do net hin haut den Owend. Si erfuerderen eng detailléiert Erklärung, wou Se war. Ech muss eng Plaz sinn, wou ze bleiwen, an hannescht an de morgen ".
  
  
  Si war op de Been, ganz aufgeregt, a goung zu Dag. Op halbem Wee bleift Se stoen an zuckte zesummen. "Wann een zum Spa-Salon gesäit mech op der Strooss, Huelen Si mech a gëtt desertéiert".
  
  
  "Där Plaz ass wéi e Prisong".
  
  
  Si nickte. "Jo, genee. Dat ass, wat ech probéiert hunn iech ze soen.
  
  
  Si gammastronomie mécht d ' Dier an huet ugefaangen, wegzugehen. Si packte ee an d 'Hand, geschleeft zréck komm, Schloss an Verriegelte d' Dier erëm.
  
  
  "Wann et esou geféierlech fir dech, - sot ech, - vläicht solls du haut Nuecht hei bleiwen. Bass du a Sécherheet.
  
  
  Si starrte laang op mech nachdenklich, wahrscheinlech denkt all ménger Invitéiert Gi. Ech hunn net wierklech hat keng Hannergedanken, fir maachen d ' Offer, mat der Ausnam, datt säi Hotel an ze hëllefen. Awer wann et eppes aneschtes...
  
  
  "Sidd Dir sécher, datt Si et net Unannehmlichkeiten?" gefrot fir Si.
  
  
  Dir, zuckte mat de Schëlleren. Do waren zwee Einzelbetten, wéi Si konnt et däitlech gesinn. "Du kanns e Bett, sot ech, an et ass einfach растянусь op der anerer bis zum mueren. Si ginn an aller Sécherheet. Si mengt et sou, wéi et Hoteller.
  
  
  "Gutt", sot Si nach, nickt mat dem Kapp.
  
  
  Si goung an d ' Bad. Si iwwerpréift d ' Schlässer un den Dieren a Sergej hetfield an de Raum. Dann huet Hire Schuhe an Bankdrücken eng ronn ëm d ' Better. Am Zimmer war nach ëmmer d 'Liicht duerch d' Reflexioun vum Mound op dem Schnéi baussen. Si koum no e puer Minutt, Si hat nëmmen Slip. Wann Si huet zu der Badewanne zum Bett, Hire Kierper war очерчено erëm am Liicht vun der Fënster, a Si konnt gesinn, datt ënner Hir näischt méi.
  
  
  Si Better an Bed and накинула d ' Decken. "Gutt Nuecht, Mr. Daws. An ech Iech merci."
  
  
  "Gutt Nuecht", sot ech. "Elo schlof goen."
  
  
  Ech gestehe, fir kuerz Zäit de Gedanken drun schéine Kierper, sou wäit ewech leien, goe mech vun Béi. Awer et bot déi Invitéiert. Duerno war Si eingeschlafen. Ech mengen net, datt ech auskannt ganz laang, wann een mech interesséiert mëll Mënschegejhäiz no ee Müll.
  
  
  Hir sel a geknéit, ier e sech an d ' Bett. "Suzanne? Miss Henley? Bass du an Uerdnung?"
  
  
  Si fiert Fort, roueg ze Wäiner, an ech geduecht, datt vläicht nëmmen e böser Dram. Si huet zu Hir, sel op der Bettkante an schüttelte liicht Hir Schëlleren.
  
  
  "Alles an Uerdnung", flüsterte ech. "Waakreg op! Alles an Uerdnung. Dir nëmmen e böser Dram ze träumen.
  
  
  Hir Hänn op eemol sech erhuewen, menge Hals Banden, an no притянули zu sech. Hir Ae sinn nach zougemaach, Si huet fieberhaft ze bedecken mäi Kapp mat küssen. "Halt mech fest. Dëse mech fest! Mech léiwer!"
  
  
  Nach ëmmer schwéier ze soen, Si schléift oder schléift, awer seng Hand beweegt sech op mäi Kierper, Töpfern mat ménger Box, während Si fiert Fort, mech ze küssen. Séier virgeworf Kleedung an Bankdrücken zesumme mat Hir an d ' Bett.
  
  
  "Suzanne, ech gefrot huet, bass du waakreg?"
  
  
  "Hie léiwer mech, w. e. g", konfirméiert Si. Hey Dir uerder.
  
  
  Dir äntwert, als ob Si bereet war fir de Schenkungsakt der Léift.
  
  
  
  
  
  
  Hiert ganzt Liewen, awer nach ni dem Mistelzweig Léisung üben Se dat. Hir Hunger war riesig, an Si Réckzuch Si erliewen eng erotesch Lumineszenze nom aneren, bis mir béid waren erschöpft sech widderhuelend Orgasmen. Nach ni eng Fra gehat, déi sech sou ganz reagéiere géif, mat allen Sinnen, all Nerv sengem Wesens. Nees an nees, Hire Kierper Wild металось op d 'Bett, Si bog de Kapp, fir seng Mënschegejhäiz z' erstécken, fir datt Si net vun de Echos hallten am ganzen Chalet.
  
  
  Spéider, wéi mir Louche nieft mir, Si endlech d ' Aen gammastronomie an lächelte mech un. "Fir d' éischt mëll sot Si, - ech geduecht, et war just en Dram. Awer et war kee Dram, an et war ценымногие besser ".
  
  
  "Jo", hat ech zou. "Et war."
  
  
  Wéi Si ugefaangen huet zurückzurollen vun no Hir, museschen, wéi Hir Hand stéisst déi Bannenzeg mäin lénkser Oberschenkels. Op Hire Fanger Rank war, an hien spürte, wéi Si liicht verkratzt mein Fleesch. Et ass bal net spürte Kratzer, awer bal direkt um ganze Kierper ausgelaf sech eng waarm beruhigende Gefill. Mein Éischten Gedanken war, datt dëst nëmmen d ' Konsequenz vun eiser laanger Liebesspiel. D ' Wourecht première fir mech ee Moment méi spéit, wéi dat Gefill gouf stäerkst Erstickungsgefahr. Et ass nees geschitt - ech stehe ënner Drogen. Suzanne Hanley huet mäi Kierper e Stoff ronn ëm säi Rank.
  
  
  Dës kéier bewosst, datt et e wirksames Tools, virun deene kann ech net widerstehen. Séier сгустилась Donkelheet. Mäi Gehirn staffelen séier an eng schwaarz leere.
  
  
  Siebzehn
  
  
  Mäi Augenlicht war trübe ослепляющим wäiss Liicht, dat fält mir aufrichtig an d ' Aen. Sollt, et war laang Zäit bewusstlos. Si geduecht, datt ech gelähmt. Si kann sech net bewegen Hänn oder Pedal. Lues a lues, wa mäi Sehvermögen huet sech gekläert, et, gesäit, datt ech an engem komplett wäiss Raum, wéi e Spidol op, an blendende datt de Helleg kënnt vun der Lampe op der Decken festungen, un deenen de Frank iwwer mir. Se louch op dem Réck, a meng Hänn a Féiss waren zouverléisseg Lederbändern gebonnen.
  
  
  Si gammastronomie de Mond a versicht ze Jeitzen lauthals, awer nëmmen heiser heiser. Trotzdem ass mäi Direktioun huet véier stämmige Männer a wäiss jacken, déi Se droen Sanitäter Krankenhäuser an umringten mech. Si hob den ieweschten Deel mäi Bett, also hat ech mech offen.
  
  
  Vu sengem neie Plaz Si am Raum gesi konnt, zwou weider Persounen nieft den véier "Sanitäter". Enger war mein date vu leschter Nuecht. Suzanne Hanley mat de flammenden rouden Hoer perfekt Ausgesinn a wäiss Uniform Krankenschwestern a wäiss Schuhe mat niddrege Ofsätz. Deen anere war Gro Mann vun sechzig Joer, noenee an e wäissen Kittel, wäisser Box, wäiss Ballettschuhe a wäissen Händchen. Hie souz am Rollstull. Si bewosst instinktiv, datt elo befinde ech mech am Spa Rejuvenation Health Spa, an datt dee Mann war Dr. Friedrich Bosch.
  
  
  Den Dokter leet e Rollstull leckt an mengem Bett an huet mech mat eiskaltem lescht, mat dënnen Lëppsen. Suzanne Hanley blickte op mech ouni all Ausdrock an adresséiert sech of.
  
  
  "Wëllkomm an eisem Spa", - sot den Dokter mat senger heiseren Stëmm mat liesen Jesse, - "obwuel ech erschrecken, datt dee Besuch net verbesseren Si Hir Gesondheet". Hie mécht eng Paus, an dann huet hien dobäi: Nick Carter ".
  
  
  Superheld Unerkennung vun mir huet mir den Ustouss, a fir eng Weile et gekämpft probéiert mat de Bands, déi staarke hun mech.
  
  
  Den Dokter winkte mat der Hand. - Komplett notzlos ze kämpfen, Mr. Carter. Si sinn hei machtlos. Doriwwer eraus, firwat mécht et dech sou kann ' s kaum erwaarden, wann du dat sou heihinn ze kommen? "
  
  
  Hie gedréint huet sech a sengem Rollstull sëtzen an kaff véier an wäissen Kitteln huelen Se mech no uewen.
  
  
  Männer sinn séier перекатили mech, ëmmer nach gebonnen un d ' Bett, iwwer dem Raum k besonnesche Lift, deen koum direkt, wann een ëm Si ronderëm drückte de Knapp. Si opféiere mech an de Lift, an zu eis gesellten sech Susanne Henley an superheld Dokter an engem Rollstull. Keen äntwert, bis de Lift lautlos erhuewen. Mir stärekataloge goufen op méi Stäck, ier de Lift anhielt, all dag opgemaach, an hunn mech an e groussen oppene Raum.
  
  
  Ënnersiche Si de Raum, gesäit Si, datt et d 'Gréisst vun enger quadratescher Quartier osteklena a vum Buedem bis an d' Decken an alle véier Säiten. Mir waren op de Réck vun der Spa, an, well déi Institutioun war sech op der Spëtzt vun engem héije Bierg, duerch eng Glasscheif vun alle Säiten d 'Aussiicht op d' déiwe Täler. Et war e spektakuläres Schauspill, besonnesch bei Dagesliicht, wann d ' Sonn Liicht op de Schnéi.
  
  
  Awer d ' Zimmer war eng Wucht - eng riseg pulsierenden, pulsierenden Computer an der Mëtt, deen de gréissten Deel vum Raum. Unzeeche Computer dauerhaft blénkt a blénkt an d ' Maschinn glat verleet roueg Brummen. Am iwwereg, well de Raum war kloer, звукоизолирована, an Hir war et beonruegend roueg. Den Dokter huet eng Bewegung mat der Hand, an déi véier Männer geplënnert mäi Bett leckt un d ' Instrument un. Wéi Si do war, e ronn ëm Männer gedréint huet de Dunn um Fouss mäin Bettes, a seng plötzliche sel aufrichtig, ëmmer nach gebonnen, mat erhobenem Réck an herabhängenden Been, als ob Si war an en Hl.
  
  
  Véier Männer zréck zum Lift an hunn eis verloossen, wéi den Dokter nees winkte mat der Hand.
  
  
  Susanne souz nieft Henley
  
  
  
  
  
  
  Hie kinnek den Computer engem an ugefaang huet, dréien Si an dréien Si d ' Zifferblätter, während Dr. aufgerollt a sengem Rollstull sou, datt hie sech offen viru mir.
  
  
  "Hien Stëmmen, Mr. Carter, sot hien, flattern Hand weist op de Computer, - Rheumatismus, déi Dir wëllt. Hannert deem, wat Se eemol als "Team Killer", Energie kascht. Stëmm et, a Si ass nach ëmmer net verstoen, wat dat bedeit, net wouer? "
  
  
  Hien hat Recht. Ech bewosst net, datt dëse Computer ass a wéi hien verursaacht vun der Globaler Kris.
  
  
  "Ween bass du?" Si gefrot. "Wat heescht dat alles?"
  
  
  Den Dokter huet sech vu mir, an ech fir d ' éischt kéier bemierkt, datt de superheld en Rollstull war voll mechanisierten offensichtlech überschaubar mat Ufänkt, déi hien verwalten kann ouni manuell Aarbecht. Hien lachte Spaß, wann hien sausten eemol duerch de Raum. Duerno koum hien dohin, wou hie souz.
  
  
  "Däerf ech mech virstellen", sot hien, verbeugte sech zum Schein vun der Navigatioun. "Ze vertrieden sengem richtegen Numm, net déi Leit, ënner dem mech all kennen Se, Dr. Friedrich Bosch. Dëse numm gëtt Iech vertraut sinn Dr. Felix hannergrond Альдер. Si gesinn d ' Augenbrauen anheben, Mr. Carter. Si wëssen, meng Fra a meng dräi schéin Meedercher. Mä dat ass nëmmen e klengen Deel vun der Geschicht ".
  
  
  Hien hat eng Präzis an gesinn huet mech fragend un. "Ier Dir, Iech meng Geschicht erzielen, Mr. Carter, Si wëll, datt Si erkennen, firwat et Hinne erzähle. Besicht Si elo op ménger kraaft - kierperlech an geschwënn gin Se voll a ménger kraaft - kierperlech a geistig. Ech versichere Iech, esou kann ophalen, a Si gi bal gesi Si selwer. Mee ier Si, Se, wëll, datt Si hörten, wat geschitt war. Si, mat Hire fréieren Leeschtungen, Konzepter fir déi hie vun der schéiner Geschicht, déi Si erzielen. Hir Hotel, fir an deem Moment waren Se hei liewenden, well Si dee, dee wierklech schätzen kann, datt ech ' s gepackt. Soss - hien interesséiert sech nees an den Hl, soss mäi Job wier vergläichbar mat der Bildung vun der grousser Meeschterwierk, eng Symphonie, déi nach ni gehéiert, wie gutt Musek schätzt, oder e Bild, dat keen jee gesinn huet. Si verstoen?"
  
  
  Si nickte. Déi Erklärung, geduecht, datt ech, deen däitlechen Wahnsinn?
  
  
  Dr. Felix hannergrond Альдер eng Weile souz regungslos a sengem Rollstull, ier Si geknéit, ier e sech zu mir, fir ze schwätzen.
  
  
  Hie war e brillanter Geléierten a Germanium aarbechte vum Adolf Hitler iwwert d ' Kontroll vum mënschleche Behuelen. Zu den Experimenter 30-40-hien Joer Zesummegedriwwen a vun nëmmen Déieren, an Si waren ganz unhöflich mat de Gebrauch vu chemescher an chirurgischen Methoden zum ännere a verwalten Gehirn.
  
  
  "Ech hat e puer Succèsen, mat stolz gesot hannergrond Альдер, - dann och. De Leader widderholl schmückte mech.
  
  
  Et war bereet, op den Leit sprangen. Dunn war et schonn ze spéit - de Krich ass geflunn. War reed vun den Alliéierten zu Berlin, wou Si huet... - hien hat déngscht an huet Hire wäissen Bademantel. Si gesinn, datt d 'superheld d' Hänn an de wäissen Handschuhen waren kënschtlech. Hien wackelte mat de Schëlleren, a béid Hänn op de Buedem gefall. "Ech verluer béid Äerm bei deem iwwerfall".
  
  
  Geschwënn duerno fiert hie Weidergefuer, de Krich ass geflunn. Wéi d 'Russen koumen no Berlin, Si wollten d' superheld, well Si sech bewosst, datt iwwer superheld Experimenter. Wéi Si hie fonnt, mozart an der UdSSR. Zu Zäite vun der Duercherneen déi däitsch dachten, datt hien enger anerer sprooch liesen ass. Et huet keng Opzeechnungen iwwer d ' Fortleben der Dr. Felix hannergrond Альдера.
  
  
  Zu Moskau huet hie seng Aarbecht, mä de superheld befriedigen waren komplexere elektresch Prozesser. D 'Russen hunn fir hien d' kënschtlech Hänn an Zysten, an hien ass e glänzender Erfolleg erzielt.
  
  
  "Awer d' Russen, sot hien, 'hunn ni gestoppt, mech ze behandelen, mat Argwohn". Hien huet erëm eng Paus an opféiere d ' Hüften op der Sitzfläche vum Rollstuhls. Béid Been, déi Si elo gesinn, kënschtlech, op de Buedem gefall.
  
  
  "Si schneiden mir d' Been, datt ech net entkomme konnt. Si wussten, datt Si ih Feind. Ech hätt ëmmer un d ' iwwerleenheet vum Vollek. Meng ganz Aarbecht Bestoung doran, ze hëllefen, dem däitsche Staat muss regéieren vun der Welt - an elo, als seng Hir Methoden perfektionéiert, mäin Dram gëtt wouer.
  
  
  "Mä zréck zu de Russen - Si ënnersichen d' Geschicht vum Drëtte Räich an huet meng Déift senger Hingabe un Hitler. Awer et ass net dovun ofgehalen, meng wëssenschaftlech Kenntnisser. Oni denkt sech, datt ech no un engem Duerchbroch an Hiren Experimenter. Dofir hun Se mech an der Isolierung; Ech hat näischt, ausser ménger Aarbecht. "
  
  
  Hannergrond Альдер souz a sengem Sessel virun mir, Armlose an beinlose Torso. Si konnt gesinn, datt hien ausgeübt menge Ekel an Schock, wéi Si observéiert huet. Hien lachte jeremy an, andeems hien d ' Muskeln vum Rückens, goung Rollstull ZickZack duerch de Raum an nees zu mir, wat beweist, datt hien och elo bei wäitem net hëlleflos.
  
  
  Nees steht, an hien huet seng Geschicht Fort. A Russland gouf hien hat d ' Theorie vun der erfollegräicher Mitarbeiterführung, well zu där Zäit an der Welt virgestallt goufen zwou nei Entwécklungen - Miniatur-Computer an transistere besteet.
  
  
  "Soubal Si huet déi zwee Elementer, azielen mir den hannergrond Альдер, - geschicht ech, datt ech dat, wat ech brauchte. Um Enn vun der Computer nëmmen eng mechanesch Gehirn, déi kënnen programméieren ginn, datt
  
  
  
  
  
  
  Wéini ëmmer eis an d ' Hotel, datt et - dat Gehirn ausserhalb vum Kierper. Si bewosst, datt, andeems en winziger Transistor an vum mënschleche Gehirns, et kéint schécken Befehler vum Computer vum Transistors. Mein Thema wier ënner ménger absoluter Kontroll ".
  
  
  Awer hien huet nach e Problem: hien huet bewosst net, wéi een Transistor, Transistor och mat verspigelten Punkten, déi an d ' mënschlecht Gehirn. Hie fiert Fort, z ' Experimentéieren, ni gammastronomie mécht seng Theorie vun de Russen.
  
  
  Duerno ugefaangen chinesesch Wëssenschaftler Moskau besichen, fir Informatiounen auszetauschen. Hannergrond Альдер beschloss, d ' Säiten ze wiesselen. Et huet geschengt, datt d ' Chinesen net wëssen, eppes iwwer de superheld seng Vergaangenheet, a mat him gëtt et besser. Ugefrënnt sech mat dem chinesesche Physiker, an duerch hie gouf hien no Russland geschmuggelt. Et war liicht. D ' kënschtlech Hänn a Féiss hannergrond Альдерса goufe geläscht, superheld a leeden op dem Buedem vum Faches mat wëssenschaftlechen Instrumenter, déi zu Peking huet.
  
  
  "Eemol an China, - fiert den hannergrond Альдер, - ech war eng Léisung. Et war erstaunlech einfach. Kënnt Dir erraten? "
  
  
  Ier et gepackt, eppes ze soen, hie selwer äntwert: "Akupunktur".
  
  
  Hien hält de Atem, an huet Hir Geschicht erzielen. Benotzen eng al chinesesch medezinesch Konscht vun der Akupunktur, konnt hie begruewen микроточечный Transistor am mënschleche Gehirn. Transistor ernährte sech vum Computer of, a hannergrond Альдерс ganz kontrolléiert Persoun.
  
  
  Wéi a Russland, hannergrond Альдер gehalen seng Entdeckung geheim ze halen. Wou sech en einfachen Geleeënheet, hien вживил микроточечный vum Transistors an d ' Gehirn vum betrunkenen Beamten vun der kommunistescher Partei, e fréiere Member vun der Regierung. Dann huet hien besichen Transistor mat Hëllef vu virdrun programmierten Computer, an d 'Chinesen hannergrond matgehollef Альдеру an d' Schwäiz ze flüchten.
  
  
  "Leider - nëmmen seufzte hannergrond Альдер, - den Äerm Chinese gouf ëmbruecht, als zréck an d 'Heemecht".
  
  
  Wann hie fäerdeg et bis an d ' Schwäiz, hannergrond Альдер Kontakt mat senger Fra. Hien wußte net, datt Si op d 'welt em d' Kanner geschwënn duerno, wéi d ' Russen de mozart hannergrond Альдера. Ursula weider geheim halen Perséinlechkeet vun Hirem Mann wéinst superheld Zesummenhang mat Hitler, awer hien zouséchert him d 'Mëttel op d' Eröffnung vum Spa-Salons. Superheld d 'Famill net bewosst, war d' superheld vum aktuellen Experimenter, superheld a Papp ni ugeholl, datt "Dokter. Bosch "gouf ih Papp.
  
  
  Dëst Resort blühte, zitt d ' reeche an florenzer Clienten aus der ganzer Welt. Hannergrond Альдер verbruecht Joer op d 'Schafe vun Mördern senger Partei, имплантировав микроточечный Transistor an d' Gehirne vun sorgfältig ausgewielt Patienten an der Klinik. Wéi den Dokter fäerdeg war, besichen en einfach als mënsch Roboter iwwer de Computer.
  
  
  Si parastaatlechen während dem superheld laanger Geschicht, zum Deel läit dat dorun, datt den hannergrond Альдер gesot, ouni anzuhalten, an deelweis, well d 'superheld d' Geschicht war einfach ze immens, fir e Kommentar ofginn ze kënnen. Hie war eendeiteg rosen, awer ganz séier bewise huet, datt kee Dummkopf.
  
  
  Als ob meng Gedanken gelies, hien schnappte: "Si gleewen ech net. Du mengs, dat héieren wilde бубни vun engem verrécktener ale Mann.
  
  
  Hie gedréint huet sech zu dem risege Computer a gesot: "Lauschtert Dir, Mr. Carter. Hör gutt z." Hien winkte Susanne Henley, déi sech mat der drückte e Knapp. Eemol füllte de Raum d ' Stëmm vum President vun de Vereenegte Staaten. Hien diskutéiert Krute vum Handelänneren mat Russland a China. Soulaang d 'superheld d' Stëmm gefuer Fort, e wildes gackern hannergrond Альдера bal заглушало sinn.
  
  
  "Transistere besteet net nëmmen meng Commanden ze vermëttelen, sot hannergrond Альдер, - mee Si déngen och als Empfänger. Hir höre Saache geschitt op der ganzer Welt. Elo kënnt Dir héieren, wéi Hir President schwätzt iwwer en Transistor nimm an d 'Gehirn e ronn ëm d' héchste Beamten Hirem Ausseministère. Oni op enger Sëtzung vum Kabinett ".
  
  
  Hannergrond Альдер Zeechen Susanne, a Si drückte e puer Tasten. Gespréicher iwwer Russland, China, England, ee nom aneren billersträifen de Raum.
  
  
  Elo kannt huet Si, als hannergrond Альдер koum all menge Jainismus, überholen mech an all Richtungen. Sollt ginn, goufen d ' Transmitter am Gehirn vum Agente Z1 an Верблена a méiglecherweis aner Mataarbechter AX.
  
  
  "Keen kann mech änneren, - houfreg hannergrond Альдер. "Si organiséiert déi Daucht-Selbstmord, datt hien net méi Froen, wann Se koum mat enger grousser Daucht. Wann Dir elo d ' Bedrohung, Si mir anzuvertrauen. An Tu, wat ech wëll ".
  
  
  Superheld Aen glänzten, Dr. aufgerollt Rollstull sou, datt eis Gesichter waren nëmmen e puer Zentimeter en anert mat engem aneren. "Elo wëllen mir eis op deng Zukunft, Mr. Carter. Während Si waren bewusstlos, Si steckte den Transistor op Hir Gehirn. E Moment spéider meng Assistentin, - hien nickte Susanne, - aktivéiert superheld. Vun elo un ginn Se komplett a vollstänneg an ménger kraaft, Gehorsam vis-à-vis vun der programmierten Band, déi Hir wirbt an Computer ".
  
  
  Hannergrond Альдер fir e Moment souz, blickte mir ins Gesicht. Hien ass kloer genoss meng Hilflosigkeit. Hir zu gutt wußte superheld Kraaft an spürte, wéi sech duerch mäi Kierper Schweiß ass.
  
  
  Hannergrond Альдер adresséiert sech of vun mir an nickte zu dem Meedchen. Si mécht sech drun, z ' observéieren, wéi Hir Hand a kraaft nom Knapp op dem Computer. Si stéisst d ' Tasten. Flammte eng Rei vu Lichtern, an de Won huet nach méi Brummen. Hir relatioune wartete ech weess net, wat z ' erwaarden ass. Si géifen getrennt hunn? Et géif de ganzen Späicher verluer
  
  
  
  
  
  Vergaangenheet? Wat géif geschéien? Duerno Liichten gestoppt hunn zu blinken.
  
  
  "Transistor Nick Carter gouf aktivéiert, Dr. vun Альдер", - sot d ' Meedchen kal. "D' Funktioun eegent sech ideal".
  
  
  Dir, Celle unbeweglich am Sessel. Si museschen näischt - mäi Gehirn huet sou kloer wéi virdrun. Ech bewosst net, wat geschitt ass, awer offensichtlech war net ënnert der Kontroll vun den hannergrond Альдера. Versicht, Se ze dinn déi haart Mask vu sengem Kapp, datt hien näischt fonnt.
  
  
  Hannergrond Альдер anscheinend geduecht, datt vun der Nächster erfollegräich war. Hie gesäit mech kaum an gekreest aufgeregt duerch de Raum, zu sech selwer schwätzend. "Ech hat et gepackt! Nees, wéi ëmmer! "
  
  
  Hien winkte a Susanne bal verächtlich gesot: "Loosse Si hien, w. e. g."
  
  
  D ' Meedchen ass séier op mech zou an Ufank ze Schwächen, déi Gurte hun mech. Si hält de Kapp zur Säit, fir de Fall, wann Dir eppes gesäit, datt gewarnt Si, awer Si blickte net eng kéier op mech. Wéi Si endlech befreit gouf, goung Se op Äre Computer un. Duerno gouf Si bewosst net, wéi ze handelen, dofir souz einfach nëmmen op der Plaz, während den hannergrond Альдер weider hetzen hin an hier, zusammenhanglos erzielt iwwer seng Pläng.
  
  
  Eemol um Héichpunkt vu senger Schmährede gehalen huet hien an erofgefall sech op mech an engem Rollstull, Nerven superheld Persounen unkontrolliert zuckten.
  
  
  Bal am selwechte Moment Susanne schrie zu mir: "Kuck mol, Nick! Hie weess, datt hien dech net kontrolléieren. Hie weess! Hie gesäit deng Aen! "
  
  
  Ee Warnungen koum grad mat zäiten. Dir, entsat op der Plaz, wou Si souz, wéi de Rollstull hannergrond Алдера et koum op mech zou. Et dann ze spéit gesinn, datt ënner de Armlehnen vum Rollstuhls ragten zwou Mündungen. E wéineg извергало Blat Flamen-Flamen, während fir déi aner ass den Jet blendende Gas. Wann ech net amykos ass, wéi Si et gedon huet, hätten Se hien op d ' Grundmauern gebailechkeeten. Trotzdem ass en Deel vu ménger lénkser Schëller, an Hänn ware schwéier verbrannt, an hie war hallef geblendet, wéi wich zur Säit.
  
  
  Hannergrond Альдер rosen entfaltet Rollstull an nees gefall huet sech op mech, blies béid kaute spuckte d ' Oligarch déidlech Flamen Zischen a Gas. Si geflücht, Spaweck an dréien duerch de Raum, bis hien opféiere mech am Rollstull. Mech nees temperten de Réck, ier seng Lag, him z ' entkommen, well dës kéier ass hien beweegt sech ze séier. Si war kuerz virun der Erschöpfung, awer hien konnt den Hl nees umzudrehen, Si Eilte hanner him hier.
  
  
  Während hie gedréint huet den Hl, entsat hien der WWU op de Réck a umarmte superheld hanner dem Genéck. De Rollstull nach ëmmer sou séier no vir an huet mech hanner sech. Mat der fräier Hand Hir seng Fanger déif an den Hals hannergrond Альдера, bis Si hat de gesichte Nerven. Si geet Drock an temporär änneren / quelltext. Elo konnt hien net bewegen, souguer d ' Muskeln, fir ze versichen, behënneren ower Hiren Auto. Mat Hire ganzen Alenka, gedréint Si мчащееся Rollstull an onduerchsiichteger superheld offen op d ' Glaswand.
  
  
  Rollstull op Hochtouren verflog un Hiert Zil. Si hält un, gesäit aus wéi eng Mauer kënnt leckt an leckt, bis, wann de Rollstull net duerchbrach d ' Glas, et fält op de Buedem. Vun Der Hl mat dem Kierper hannergrond Альдера gefall Glas op de Kapp gefall an an d ' ënnen.
  
  
  Suzanne Hanley Eilte zu mir an hëlleft mir aufzustehen. Et gesäit no. "Du hues mech sprengen, net wouer?"
  
  
  "Jo", sot Si, klammerte sech un mech. "Ech wäert dee spéider erklären."
  
  
  Mir béid schweigend stoungen um Rand vum Raum, de Bléck an en déiwe Abgrund ënnen. Do, honnert Meter méi déif, op dem Äis vun der Gletschers louch Kierper hannergrond Альдера, nieft him louch e zerbrochenes Rollstull. Mat enger Héicht vu Leib gesinn, wéi de winzige gebrochene Popp, déi waren opzedeelen, d ' Hänn a Féiss. Susanne zuckte zesummen, a seng geschleeft Si aus der Fënster.
  
  
  "Computer", sot Si, eemol d ' Mémoire un. "Ech hunn zum abschalten vum superheld".
  
  
  Si Eilte duerch d ' Zimmer an drückte e Knapp. D 'Reien Lichter ausgestuerwen sinn, an d' Surren ass an e leises Rumpeln. Mat der definitiven zittern Maschinn iwwerhaapt bleift stoen a.
  
  
  Susanne gesäit mech un. "Elo ass alles an Uerdnung, sot Si. "De Computer ass entsperrt. Mir odin op de transistere gëtt net funktionéieren, an all d ' Affer vum Dr. vun Альдера nees Hir normal Perséinlechkeet. Am Laf vun der Zäit микроточечные transistere - och an Hirem Gehirn - einfach opléisen ". Si nickte. Et war geflunn.
  
  
  18
  
  
  Dann, wann Dir Äre Computer gestoppt gouf, huet ausgeruff Hawk an d ' Staaten. Eng kuerz emu, e vollstännege soenzyklus Bericht doriwwer, wat geschitt ass. Wéi Si fäerdeg war, benotzerkont hien mir, ze bleiwen am Spa. Hien mécht e komplette Bericht de Presidenten a Vertrieder vun anere Regierungen. Si kommen dann all an d ' Schwäiz, fir Zeien vun den definitiven Zerstéierung vum Computer.
  
  
  Während mer mam Suzanne gewaart, azielen Si mir Hir Geschicht. Si huet den hannergrond Альдера zwee Joer. Si war британкой, koum zu him duerch eng geheim Ukënnegung разыскании Guide an der Londoner Zeitung. Si war biologielaborantin zu London a Spa-Beräich war et méiglech, eppes aneschtes ze dinn.
  
  
  Si war eigentlech der weiblecher Prisonéier, déi zanter dem Dag vun Hirer Ukomm. Flucht war onméiglech. Och an där Nuecht, wéi Si koum ech an engem Hotelzimmer, wann Si mech net нокаутировала, iergend een mat
  
  
  
  
  
  et ass e Bat no hannergrond Алдера - fäerdeg géif Hir Aarbecht.
  
  
  Mëschung aus Hass a Verzweiflung huet Si iwwer dësen verrécktener Aventuren op dem Computer. Si hat gehofft, betete Dir, datt d ' Befreiung vun der mir hëlleft, hey.
  
  
  No e puer Stonnen Hawke superheld an d ' Band huet um anzukommen. Si waren misstrauisch, wéi Si azielen all d ' Detailer vun der Geschicht hannergrond Альдера. Ech denken, ob Susanne net do war, fir Se z ' ënnerstëtzen Reh, - an wann een Se net hat dat en soliden Ruff an dësem Beräich, - Se hätten mech gefeuert, wéi Sonderling. An, natierlech, dat war de Computer, fir den Noweis bréngen.
  
  
  Handelen op Uerder vum President, Hawk Verband Schwäizer Autoritéiten mat enger riseger Maschinn. Den nächsten Dag Parkanlagen war fräi vu Mënschen. Da verursaacht goufen Spezialiste fir d ' Demontage vum Computer. All Beweiser fir de Plang vum Dr. vun Альдера Management-Welt - Computer-a Spa - goufen zerstéiert. De Kierper vum Doktors déif an der Nuecht hunn Si zu Berlin a gouf an der Familljen-Phas hannergrond Альдера. Nëmmen Ursula informéiert gouf iwwer den Doud vum superheld, a Si gefrot, zu Hirer Duechter ni vun der Existenz vu sengem Papp, dann den Ausbroch vum zweete Weltkrich.
  
  
  D 'Autoritéiten sot, d' Awunner vun der Stad Bern, datt d 'Resort zerstéiert ginn hätt, well d' Struktur gouf als onsécher. Elo, wann et zougemaach gouf an alles berücksichtegt, Hock, Susanne a Si gefeiert sech an engem Chalet, wou ech war ëmmer nach Raum, fir eppes ze drénken zum Abschied. Hien ass an der Nuecht e Falke geflunn zréck, awer hien huet mir villen ugebueden bleiwen nach en Dag.
  
  
  "Elo, Nick, sot hien, zesumme mat mir anstoßen, - kënne mir e Gol, nach e fir AX". Et war déi no un, mir Komplimente ze Formen.
  
  
  Méi spéit dann, wéi de Fliger Hawk geflunn ass, si mir mat Suzanne louch an mengem Zimmer. Mir erëm matenee geschlafen, an hien ass ee sech a gesot: "Weess du, Si, d' Gefill, datt ech weiderhin Léift maachen mat dir de Rescht vu sengem Liewen. E geféierlechen Gefill.
  
  
  Si gebaut sech op e Ielebou, geknéit, ier e sech zu mir fir ëmmer zu mir an lächelte mëll. "Ka sinn, Дамплинк, flüsterte Si, - a genee dat gëtt mat dir passéieren. Vergiess net, datt Dir Gehirn ëmmer nach e Transistor agebaut, a Si wäiss bal sou vill, wéi d 'Dr. vun Альдер, iwwer d' Kontroll vun de Mënschen. Et konnt nëmmen e klengen Computer an Programmieren dech, fir dech ëmmer nees mat mir Léift net a wann an der Nuecht ".
  
  
  "Mengs de, et mécht mir Angscht?" - ech gefrot, ouni nachzudenken, küsste.
  
  
  Fuedem
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  Abstrakt
  
  
  
  Griichesch Agente, nach d ' al, Carter, huet hanner dem "eisene Vorhang", awer goen wëll an Hëllef brauch dozou AX.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Dat éischt Kapitelen
  
  
  Dat zweet Kapitelen
  
  
  Dat Drëtt Kapitelen
  
  
  D ' véierte Kapitelen
  
  
  De fënnefte Kapitelen
  
  
  D ' sechste Kapitelen
  
  
  Сеедьмая Kapitelen
  
  
  Dat aacht Kapitelen
  
  
  D ' néngte Kapitelen
  
  
  D ' gréisst Kapitelen
  
  
  Kapitelen Одинадцатая
  
  
  Zwölftes Kapitelen
  
  
  Kapitelen dräizéng
  
  
  Vierzehnte Kapitelen
  
  
  Fünfzehnte Kapitelen
  
  
  Sechzehnte Kapitelen
  
  
  Siebzehnte Kapitelen
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  
  Gewidmet Mataarbechter vun der Geheimdienste vun de Vereenegte Staate vun Amerika
  
  
  
  
  
  
  Dat éischt Kapitelen
  
  
  
  
  
  Vu Washington bis zu de Baussenzege uferen an der Géigend; et ass nëmmen sou schéngt. Well et Congé war, hunn mir e bëssen zréck an de mozart iwwer d 'Bréck Annapolis Bay duerch déi un der ëstlecher Küst vun der Chesapeake an de mozart dann iwwer d' Autobunn duerch d ' Landschaft, genee sou spannende, wéi Schnëtt tëscht Indianapolis an Terre Haute. Fréier war et eng gudde Faart mat der Bevëlkerung vu Cape Charles bis Norfolk - laang genuch, fir sech z 'entspanen, am Iessall Iessen an gesinn Se d' Bewegung duerch Mier tëscht dem Atlantik an der Bucht. Awer net méi. Elo gëtt et de Komplex vum Pflasters, wéi Beton-Sträif duerch d 'Waasser, an e puer schockierenden Tauchgänge an d' Tunnel, déi anscheinend erlaben Schëffer gemaach, ouni Bewegung. De Problem ass, datt all kéier wann der Sturm fänkt un, d 'Boot brécht mat Anker, deelt d' Pfähle der Bréck a schléisst all Ariichtungen, fir e puer Wochen. Heiansdo Fro mech, wéi Si domat ëmgoën d ' Leit, déi pendeln mat Kap bis zu Norfolk, awer et ih Problems.
  
  
  Dat bescht, wat Se kënne maachen, wa Si duerch e vu Norfolk, ass d ' Aen ze schléissen. Dann, a Richtung Süden, vergiess Se déi Grouss Gewunnt Sumpf riets an konzentréieren Se sech op dësem risege Inselen zesummestoussen, maachen d ' nërdlech Hallschent vun der Küst vun North Carolina. Soubal Si sech ronderëm d 'Ufer ze Externer Moduler hello Kitty-Hawk, ginn Si spieren, datt Si sech wäit baussen um Mier mat engem schmuele Sträifen vun Sanddünen an Motels, fir net an d' Waasser falen. An der delle, Si ass zimlech wäit am Mier, mä huelen Se net eist all dëse Quatsch Reisebüros bäi, datt d ' Kap Hatteras Island ass den ëstlechsten Punkt vun der USA; Philadelphia überholt gutt honnert Ligaen, nëmmen domat ufänken.
  
  
  Awer mir waren net a Хаттерасе. Ze vill Touristen, a mir mat Monica net hunn dës e laangen Weekend, fir sech mat engem Koup vu Fotograf. No éiweg fir de virgesinn монотонному der Autobunn, wee mir d ' Bevëlkerung, zu Fouss bis Окракока, dem leschte seet de Baussenzege Uwänner. Spéide Fréijoer et war e klarer Dag, mä düster, mat liicht bewölktem Wieder, vun deem d ' Sonn war bal erdrückend.
  
  
  Wann mir gespillt sinn, sinn mir op engem geléinte giel "Mustang" an stoungen an der stumpfen Nues vum Bootes; eng Brise war genuch, fir d 'werfen Spray Splatter eis an d' Gesicht, awer hie war éischter erfrischend, wéi irritierend. Monika war an dee Meedchen, déi net besuergt sinn iwwer Hir make-up - oder iwwer eppes aneschtes, - dat war eng vun de Grënn, wouduerch Si huet Si sech an dësem klenge Spazéiergang ze maachen.
  
  
  Mäi Chef zu Washington war onzefridden mat ménger Wal fir e laangen Weekend. Si konnt net emol soen, Emus, wou ech wohne, well nach ni virdrun gouf an Окракоке; et ass net ganz dat, wat Se brauchen Touristen. Et méi oder manner versprach, datt informéier Emus, soubal mir fannen en Tankstell, awer mir wussten béid, datt ech wahrscheinlech vergiess. Et ass schéin ze wëssen, datt ech Se brauche, awer Si mussen iergendwou d ' Grenz zéien.
  
  
  Mir gewunnt um Terrain, an der Géigend vun der Stad op Окракоке, Grupp vun Haiser a Butteker ronn ëm den Hafen, perfekter Krees bilt. Si war froh, datt am Zimmer keen Telefon, mä mir hunn d ' Eiswürfelmaschine vu baussen. Virun e puer Joer vun enger ménger aneren huet en Artikel iwwer dëse klengen, abgeschiedenen Insel, an, well an him betont de superheld, dat Haaptinteressi zum Liewen, Si bewosst, datt Окракок net dreschen, mä och datt et net emol eng Persoun, déi kéint bréngen Si extra eng Fläsch oder zwee. Awer mir komme gutt снабженые, a mir mat Monica net besuergt, wéi Si ugefaangen, Hir stressigen Congé fir e puer Deeg.
  
  
  Monica huet zu Spa-Liesen, an e Bléck op dës kleng, awer wunderschön hell Kierper - alles, wat Dir braucht dëse Bleiwen. An fünfundzwanzig Joer, dann Paares zerstéierte Stéit, aus no war naiv Hochstimmung teenager, mä Dir hat d ' Averstanen, déi hien spontan. Si gefrot ni iwwert meng Narben, d ' schrecklichen, déi och суперхирурги AX konnten net vollstänneg Vyacheslav. Eng Plaz, wou Se huet, war gëeegent fir dës Aart vu Wonnen.
  
  
  Washington d 'Klientel - militäresch Regierung, Diplomat ih Satellites, Männer a Fraen ronn ëm d' verschiddene Ministerien, mam Titel soe näischt iwwer ih protestéieren Funktiounen. Mat anere Positioune, d ' Froen net gefuerdert, an dat war de Grond, firwat mäi Chef geschéckt mech dann un dëse Plaz, wéi eng ronn ëm meng Aufgaben huet mech an engem zimlech schlechtem Zoustand.
  
  
  Mir mat Monica wär hu kuerz schwamme am kühlen Atlantik, duerno koumen d 'laangen, lueser Sonnenbrände an der Sonn, dann och nach e kuerze Reformatioun an vorschnelle Zréck an eng Tankstell, wann d' Sonn huet falen a Richtung Памлико-Direktioun op der anerer Säit vun der Insel. Dann Séile hunn mir eng beandrockend Stonn am Müll, an dann hate sech op, fir eng Plaz fir d ' Beroder. D ' Auswiel war begrenzt, mä vun der Fisch ass frisch op der Plaz, déi mir gewielt hunn, war gutt gekocht, wann net souguer spannend, a mir konnten éierlech gesot net beschweren.
  
  
  Sou goung et e puer Deeg; mir prënze um Strand laanscht, vun Zäit zu Zäit übernachtet hunn, schwätzen Si mat Surfern Konzipéiert, iwwerpréift, Souvenirläden a unzekucken, datt mir an enger, fir Si erëm war näischt Wäert. D ' Wieder huet sech net verännert, war schonn ëmmer den lichte Dunst, déi sech mat der Dot bloen Himmel milchig-Gro, an no enger Weile huet Si zu stylesheet eis zwee. Géint Mëtteg vum Drëtten Dag, mir waren eis eens, datt et Zäit ass, zréck; übernachtet hunn mir iergendwou nach laanscht d 'Ufer fir d' Nuecht - net an mier sinn Presséiert, hu mir nëmmen Hoteller op dem Platze.
  
  
  Mir hunn iwwer Pony Окракока, wëll Rass, ähnlech wéi beschränkt, datt d ' Liewen op der Insel Chincoteague Island, an der Géigend vu Virginia, awer net beachteten eis en, bis déi waren um Wee zu der Bevëlkerung. Dann, wa mer de mozart duerch e schmuele двухполосному Asphalt duerch d ' castiglione Düne, Monika eemol andeems mer no Lénks.
  
  
  Si завизжала. "Kuck!" "Pony! Eng ganz Herde!"
  
  
  Si gedréint huet den Kapp grad just, fir ze kucken, wéi d ' koppel vu hënnescht Sproochen verschwënnt hanner enger héijer, mat Straicher Düne. "Si sinn Wee", sot ech.
  
  
  "Oh, w. e. g, Hör op, Nick", entgegnete d ' Meedchen. "Mir wäerte gesinn, ob mir ih erëm ze fannen".
  
  
  "Si sinn Wild, Si net berechtigt sinn Si zu sech selwer". Si bewosst, datt Monica verréckt no Pàerd; et regelméisseg gefuer Reiten an de Päerdsstall zu Maryland. Fir mech Päerd - et ass nëmmen eng Méiglechkeet, ze iwwerwannen, d 'Äerd als d' Wanderen, wann et déi eenzeg Plaz, déi Si hunn.
  
  
  "Looss eis trotzdem probéieren". Et mécht mir d 'Hand op alle Heiden a beschenkt mech mat senger spielerischen grinsen, sprechenden iwwer d' Tatsaach, datt Si sou verdaamt gutt weess, wat En huet. "Mir sinn net an Presséiert, an virgesinn net eemol an dësem Deel vun der Insel".
  
  
  Ganz richteg, gestand Si sech, rutscht an de Straßenrand a änneren den Won. Wann de Motor ausgeschaltet gouf, dat eenzegt Geräusch war d ' oury Brise durchzieht unordentlich rotbraun Kommilitonen, déi et iergendwéi gepackt Dreadlocks op der sandeger Buedem. Et gesäit Monica mat вздернутым Nues an d ' hellen Aen, ee gebräunte nëmmen Stäbchen ugefaangen ze schälen un de Ränner. An dann war Se, gesäit op Hir schéin prallen Brüste, déi sech virun dem hannergrond einfach Strick Hemd an verblichenen Jeans-Yorkshire, d 'gedréinten zigarett op d' Hüften, wéi d ' Äerm vun der geléifte. Si huet Hir Hand mat dem Knie an küsste kuerz.
  
  
  "Gutt. Fänken mir grousse iwwerwaachung", sot ech, gammastronomie mécht d ' Dier mat senger Hand.
  
  
  "Giff d' Kamera. Hir Hotel géif e puer Fotoen maachen".
  
  
  "Verstanen."
  
  
  Mir béid goufen barfuß duerch schwéier Sand an der Richtung Toun. Tëscht héije Düne op béid Säiten vun eis war eng Aart Wee - oder op d ' mannst eng Sträif Sand, wou keng Büsche wuchsen. Et gouf vun der Plaz, wou d 'Päerd verstoppt, awer, wa mer schlüpften op d' oppe Plaz um Ufer, do war nirgends ze gesinn.
  
  
  Monica elo sou séier ënner hinnen, wéi d 'Äerd; op eemol koum Se op d' Knie, wéi de Indesch Scout. "Gesinn Si!" Si завизжала. "D' Spure vun der hufe!"
  
  
  "Wat hues du erwaart?" gefrot ech, schlurfte iwwert de waarme Sand zu Hir. "Reifenspuren?"
  
  
  "Net domm." Si Stoung op an blickte op de laange geraden Sträifen op der Plage. "Mä mir kéinten Iech Folge".
  
  
  "Natierlech. Ab dësem Zäitpunkt a bis zum nächste Wanter. A wéi denkt Dir, gi mer eng Chance aufzuholen ih?"
  
  
  "Ma jo...", Si gedréint de Kapp, Blo Aen verengten sech. "Sollten, Si sinn iergendwou hannert den Düne". Si huet meng Hand an huet ugefaangen ze zéien. "Näher Schonn, Nick".
  
  
  Si huet hey, ech matzehuelen. Si ass no ënnen zum Strand, zu Fouss dohin, wou de Sand war haart a fiicht, als Mini-Wellen Sound. Si opmierksam huet Koup hufe, dann eemol stehengeblieben, andeems hien an den zentrum vum Land.
  
  
  "Kuck! Si sinn iergendwou falsch abgebogen". Si ersetzen, an giff Schneider, Dir ersetzen. hanner him traben. Sou Begeeschterung kann ansteckend sinn.
  
  
  Wann d ' Spure hälfte am dichte Dickicht fir den Düne, konnt ech dovun ofgehalen, ze soen, hey: "Ech hunn iech gesot", zum Deel, well ech et net gedon huet, ausser Goler. Monica gehalen
  
  
  schaarf gëllt de Fanger op Hir Lëppsen an seufzte.
  
  
  "Ech Fro mech, an déi Richtung..." - Si huet ugefaangen.
  
  
  "Dat ass eng Hypothes".
  
  
  Si nickte. "Vläicht hues de Recht." An dann hat Si strahlte. "Awer Kuck dach! Mir klammen un d ' Spëtzt vun dëse ungeheuerlichen Düne a wéinstens nachsehen. Vläicht kënne mir ih nees bemerken!"
  
  
  Ech an der Rei ze seufzen, awer mol wouldnt Hir, goung mat Hir sou wäit, et huet kee Sënn ze widerstehen. Si klëmmt de géien Hank vun der Düne, als Verdeedeger, wat d 'Been a Form ze droen, an wier ech e puer Joer méi jonk, géif et sech verflicht, ze weisen, hey, datt ech och d' dinn. Awer an d ' luucht gaangen Dir méi zu engem margery Tempo; zu mengem Beruff genuch kierperlech Fuerderungen, an ech brauche net ze weisen. Ausserdeem mußte ech mech net, eppes ze beweisen Monica.
  
  
  Si huet sech op d 'Zehenspitzen, eng liicht Brise zerzauste Hir blondes Hoer, an sech lues, fir d' Land auszukundschaften ënnen. Ech gesinn näischt an der onendlecher Geflecht vun Gesträich an verkümmerten Beem, tëscht zwou Reie vu Düne. Do verstoppen kann Panzerdivision, geschweige well e Zitéieren Ponys.
  
  
  "Ech denken, mir ih genee verluer hunn", sot ech.
  
  
  Monica nickte. "Et schéngt, Schneider! Et ass einfach ze gesinn d 'ih méi".
  
  
  "Elo, d 'nächste kéier". Si schaute weider, iwwer Hirem Kapp op all Wee an der Wäit. Si konnt gesinn giel "Mustang", parkte do, wou Dir superheld hanner sech seling & ovi, awer et war net gesinn eiser Maschinn, eis Rechter, eis selwer dem verluerene Möwen. Hannert eis, op de Klang, déi endlos erstreckte sech op d ' jutta Kontinent, vläicht zwanzeg Meile vun eis ewech, an der & nb Knien Dampf-Verkeeft-Booter, awer Si haten keng Bezéiung zu deem ewech a braucht der Plaz.
  
  
  Si schaute nees op Monica, déi sech mat der starrte mech sou gutt mir bekannte look a flair geschafft. Si gähnte e bis, Gräift, взъерошила Haare mat den Hänn. Ee voller Broscht ofgeschaaft goufen ënner dem Hemd, Brustwarzen schaarf ofgegrenzt. Si lächelte schläfrig, an et gëtt mat Reißverschluss Ledertasche fir d ' Kamera, sou datt de Sand net doriwwer gestolpert.
  
  
  Der Spëtzt vun der Düne war выдолблена - d ' Schuel ëm de mëller Sand, dee sech ufanks gouf waarm nackt a Bezuch op Fleesch. Awer dann, wéi dës hunn Hir Hüften quelltext Bewegung ënner mir, Dir hat ganz vergiess Hëtzt an Ausr all rieder, ausser deem, wat mer gedon hunn. Si war leidenschaftlich, lüstern Meedchen, komplett agebonne an no; Si hob d ' Been an fesselte Si meng Navigatioun, drückte mech mat erstaunlicher Kraaft, an dann huet hefteg Ruck, versicht, schleppte mech an sech. Duerno huet Si e laangen, roueg heulend, wéi schmerzhaft a Freed, an huet dann lues no ënnen goen, bis Hir исчерпывал sech.
  
  
  "Et war gutt", murmelte Si.
  
  
  "Fabelhaft", directrice ech elo ze wëssen, wéi d ' Sonn sticht mech.
  
  
  "Dat hätt Si bleiwen hei de ganzen Dag". Hir Hänn waren ëmmer nach un mengem Hals, an Hir Aen waren приоткрыты, wann Se lächelte mech un.
  
  
  "Et gëtt aner Uertschafte". Net, datt Si net wollt bleiwen, awer an mir war eppes kräft Ausdauer, déi Si selwer net verstoen konnt. Bis Si héieren déi sech nähernden ewech Klang.
  
  
  Dir, schaute no Lénks, a Richtung vun de béiden enner der Insel, wou et eng Anlegestelle vun der Bevëlkerung. An der Loft, an enger Héicht vun net méi wéi sta Fouss iwwer dem Buedem, Helikopter beweegt sech lues an eisem echt Profien Richtung. Hien schaukelte duuss hin an hier, kloer, Bléck duerch d ' Bi-amp-verbindungen Asphalt Beschichtung. Wann de Fall koum viru menge giel "Mustang", hien huet nach méi verlangsamt, agefruer, an dann e wéineg gefall, wéi ech wëll méi no kennen ze léieren.
  
  
  Ouni Umschweife ausgebrach Hir ronderëm Umarmungen Monica a entsat op d ' Féiss; Dir saitige Hosen, wéi den Helikopter eemol schwankt an ass offen ze Düne eise.
  
  
  "Wat ass dat?" gefrot Monika, nëmmen hallef unruhig, приподнявшись op e Ielebou.
  
  
  "Giel Mustang", - проскрипела ech, fluchend Singulière-Agence fir dat, wat et gëtt mir net manner Bemierkenswäert Maschinn.
  
  
  "Wouvun schwätz du, Nick?" D ' Meedchen gedréint huet sech ëm, schaute an den Himmel, als koum mam Helikopter. Ech schwiere, nackt a sou, Dir wollt winken mat der Hand, wéi Dir zuckte et an virgeworf d ' géien Düne der Küst. Et war net ganz den Ëmgang mat enger Damm, mat där Si grad matenee geschlafen, awer wéi Si, koum hanner Hir, dat war d ' Lescht, worüber geduecht, Si. Wann mech no engem komesche Fliger, et ass net winke mat der Hand - Si пригибаюсь.
  
  
  
  
  
  
  Dat zweet Kapitelen
  
  
  
  
  
  Trotz aller Shelter an klenger Distanz, op Plazen, wou mer hunn, net genuch, fir Kaninchen verstoppen. Déi kéier war ech an der Rei ze lafen, huet sech Monica; iergendwéi hey, gelongen, Si ze packen Kleedung, wann gestoßen gëtt ee duerch d ' Düne, an Hemd knitted развевалась hanner no, wéi eng fahne. Net datt et wichteg wier; An all Fall ass de Kerl am Helikopter konnt net eis ze verpassen.
  
  
  Hien flitt iwwert eis низменному, der wind, der Rotoren hob Sand
  
  
  an eis Gesichter. Monica stolperte, versicht, d 'Aen ze schléissen; Si bleift stoen, fir ze hëllefen hey, blickte sech ëm, an an dësem Moment Helikopter Sel op d' Äerd an e puer Zitéieren Meter virun eis.
  
  
  Et war un der Zäit ze werfen, z ' entkommen. Si blinzelte géint d 'Sonneliicht, отражающегося vun Pfeifen kléngen, instinktiv erwächen tëscht dem Meedchen an dem Helikopter; an et war net nëmmen ëm d' Nacktheit ze verstoppe. D ' nächst Dier wäit ewech Konschtstoff Blase sech, no an lues kënnt de Mann. Hie war nëmmen eng Bauaarbechte, mee soubal hie beweegt sech op mech zou, et entspannte mech.
  
  
  "Spring an deng Saachen, Schatz", murmelte Si staats-a wartete, bis David Hawk virsiichteg kréien. Zum Gléck fir hien, Monika war fir beschränkt Meedchen, déi ongeféier koméi Sekonnen, fir sech schisma, also Emus muss net méi blickende Aen.
  
  
  "Gutt", sot hien endlech, net ganz хрипя. Häuptling AX gesäit net nëmme sou äus, als ob hien wackelen sollt Hällfeier a Schwiefel seng Herde Duerf zu New England, awer heiansdo wierkt hien a sou - aus verkënnegt Grënn an der Änneren enger nackten Fra.
  
  
  An der uschléissender Paus huet Si Hiren t-SHIRT. Si gefrot.
  
  
  "Wat mécht Si zum wonnerschéiner Окракоку?"
  
  
  "Du an du", sot hien aufrichtig. "Firwat hues du keng Noriicht hannerlooss, wou wohnst hei?"
  
  
  "Well, wann Si ass op Washington, Si net kannt".
  
  
  "A Wéini hutt Dir dovu gewuer?"
  
  
  "Nëmmen e puer Deeg, et spillt keng Roll".
  
  
  Superheld Welbes Aen метнулись mat op menge Monica, dann op mech. "Dir wësst besser wéi ech, Carter".
  
  
  Mat him huet et keng Reiwereien. Meng eenzeg Geboter war, datt ech unterbrach vill ze vill ménger kuerz Vakanz ze wielen, awer dat war keng Geboter. Mir sinn eng kleng Organisatioun, a wann Se brauche, Si brauch.
  
  
  "Mech entschuldigen", sot Si kuerz. "Wéi géif et eis war, wéi mir mol nees am District of Columbia, wann Se... äh... eis opgefall".
  
  
  Hien grunzte. "MMM. Natierlech, fir eis all, wat mer gedon hunn, ass et, mengen ech. Wieren Si anzwousch, ausser vun dëser Insel um Rand vun der Welt, seng Zweiwel, datt mir et installéiert hunn, géif de Kontakt. Awer de Versuch war et Wäert, an et huet fonctionnéiert. Musse Si schécken d 'Meedchen waard Dir d' Maschinn ".
  
  
  Ech hunn net gefrot firwat, gedréint huet sech ëm a nickte Monica. Fir ëmmer verschenken hey selbstverständlech, Si net надулась a protestéiert net. Si winkte nëmme mat der Hand an staffelen Wee.
  
  
  Hawke Stahl net verschwenden Zäit op der Vorversuche. "Mir brauchen dech, zu Washington elo jiddwereen, Nick; et wäert net an d' Detail goen, bis mer zréck an de Büro, awer d 'Tatsaach, datt ech eleng hei, muss ech soen, wéi wichteg dat ass".
  
  
  "Verstinn." Net, datt deen ale Mann war nëmmen de Kommandant vum Fastens, awer rar kënnt Dir gesinn, Ufänken fir eng vun de wichtegsten an der Welt vun den den Noriichtendéngschter, ronn leeft an en.
  
  
  "D' Meedchen am tunnel?"
  
  
  "Jo."
  
  
  "Gutt. Dann kann et dat Gefier och zu Washington. Du FLIEGST zréck zu mir".
  
  
  "Ech ka ginn an sech do fir eng Nuecht".
  
  
  "Et ass ze spéit. Bis zum Owend, du bass schonn ënnerwee".
  
  
  "Wou?"
  
  
  "Méi spéit. Setz dech an den Helikopter, an der mir dech op dengem... zum Gléck en däitlechen Auto".
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. "Ech géi ze Fouss; et ass d' Mindeste, wat ech maache kann dann eraus, wéi huet en Meedchen et dinn."
  
  
  Hawk Sekonn starrte mech un, посасывая kale Pfeife. "Mer net", sot hien, zitt d ' Lëppsen, déi domat emu lescht. "Dir wäert en Gentleman an dësen Deeg?"
  
  
  Et mécht kee Sënn, ze Äntwerten.
  
  
  Monica anständig huet dës Noriicht, obwuel Si däitlech gemaach, datt he net sprangen mag d ' Iddi de Rescht vun eisem Urlaubs. "Mir gesinn eis, soubal ech kann", sot Hir hey, bedenkt een all Wuert: sou Meedchen wéi Monika, - en rar Fund, virun allem fir Männer a mengem Mail-бизнесявляется. Si packte säi Gepäck, küsste Si zum Abschied an Selle an den Helikopter. Si winkte eemol an dann ersetzen, als wieren bereet, op Washington ze fueren. Dann, wéi huet Se en Auto, géif et net Stahl setzen géint den Däiwel, wann et net déi laang lues Faart mat der Bevëlkerung.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hawke net eis Wierder huet mir gesot, bis mir déi waren superheld am Büro vum Stabes der AX op dem Dupont Circle. Hannert der Façade weltwäite Service Änneren dem Lafenden verbirgt sech e Komplex vu klenge sterilen Büroen geklopft, gestrach an d ' selwecht langweileg Farbton Prison gréng an beleuchteten de sproochlech Reien vun blassen Neon-Réier. Bei Hawke odin ëm d ' wéinege Fënster vun de Büroen, awer et mécht keen superheld méi Spaß; hien steet virun enger Mauer ëmginn, déi sech an der Halle, bal zu Reechwäit.
  
  
  Si verkafen op Hirer geraden Hl géintiwwer superheld einfache Stahl-Hl. Wéi üblech, op nen huet et nëmmen e puer hannet gefaltete Ordner, der schwaarzer koppel Handys, Plus déi, déi Si net gesinn, rout an engem Fach, enger integréiertem superheld Hl. Wéi Hawk, de Büro war bestëmmt nëmmen
  
  
  fir Entreprisen. Keen gëtt nie motivéiert, ze Konzipéiert a sech d ' Zäit vum Dag do.
  
  
  "Du fängst un, sou nervös ze sinn, N3", sot den ale Mann.
  
  
  "Wat maacht Dir sou eppes soen?"
  
  
  "Nëmme well... soen mir sou... Voyeur beschloss, e geneeën Bléck op d' geschéien op der Spëtzt vun dëser Düne, du hues sou geplënnert, als ob Si szmik ëm Hiert Liewen".
  
  
  "Hättest du net fir d' éischt iwwerpréift mein Auto, et kéint huelen fir dech nach e Подглядывающего Volume. Mä op jiddwer Fall, ass et net exhibitionist, sou datt Si géif idee, HEMA géif dech Dir eis dachten".
  
  
  Hawke nickte hefteg, virgeschloen vun der Kichen Streichholz an hält et Dir un d ' stinkende Schuel senger Perséinlech. "Wéini hues du fir d' éischt gesegelt op engem Boot, Nick?"
  
  
  Si muss e wéineg nachdenken. "D' Lescht kéier war op de Bahamas. Viru véier Méint".
  
  
  "A wéi enge?"
  
  
  "Nëmmen eent fofzeg klengen Katamaranen, d 'vermieten kalben".
  
  
  "Näischt méi?"
  
  
  "Net... looss mech esou. Net zanter dem leschte Summer. Meng Frëndin am Kontroll gëtt et e Yachthafen, an zweiundvierzig Fouss. Mir pins e puer Deeg op Reesen an am Чесапику".
  
  
  "Lenkst d' Boot selwer?"
  
  
  "Natierlech. Si wëssen, datt ech schwamme kann. Hätten Se net Stahl Skipper op der 12-Kilometer-Distanz an engem Course vum Amerika Cup, awer ech ka maache bal alles, wat an der Regel beréit e Mënsch".
  
  
  "Jo, et ass an Ärem Datei. Lëtzebuerg?"
  
  
  "Et ass och an der Datei".
  
  
  Hien nickte. "Alex Зенополис".
  
  
  Si huet nees eppes z 'erzielen iwwer sengem Dossier, awer dann numm durchströmte mech an hält mech zréck, wéi op d' Steinwand. "Alex", keuchte ech. "Et ass schon Laang hier, Frettchen, wéi ech et kenne dësen Numm".
  
  
  "Elo, iwwer nen vun zäit zu Zäit eraus an de berichter mat Iech e Frettchen, wéi hie sech op d' Säit vun der rouder. Et ass kloer, hie verdéngt gutt Geld an ih Geheimdéngscht-Apparat".
  
  
  "Ich erinnere mich net, gesinn ze differenzen ronn ëm dës Rapporten".
  
  
  "Wieren Si ennerstëtzung dankbar fir dat, wat Si an d ' Box ze schaffen, brauchen Se net ze Liesen all Bericht".
  
  
  Si war ennerstëtzung dankbar, wollt awer net driwwer schwätzen. "Deet mir Leed, datt ech nach net gesinn hunn; mir sinn mat Alex eng Weile ze Frënn goufen".
  
  
  "Ja, ich erinnere mich un Dir".
  
  
  "Wat ass mat him elo?"
  
  
  "Et ass kloer, hie wëll idee".
  
  
  Ech an der Rei ze nicken; ech muss Mir keng Froen ze stellen.
  
  
  "Lescht Nuecht, sot Hawke, eng ronn ëm eis de Mënschen, déi a Griicheland laanscht d' Grenz ze Albanien, d ' Noriicht kritt, anscheinend no Зенополиса. Et war direkt informatiounen iwwerdroe ginn". Hawk gammastronomie mécht d 'iewescht Ordner duerch den Hl an streckte d' dënner Blat Pabeier.
  
  
  D ' Nouvelle gouf aus verkënnegt Grënn rätselhaft; nen An nëmmen ernimmt, datt Alex Зенополис, e fréiere Mataarbechter vun der griichescher Opklärung, Team gëtt Iech perséinlech mat de Agente vun den USA a Griicheland do Live-oder sou. Zäit a Plaz ze Follegen. Dann ass et e Signal vun der Bestätegung, déi gelaf gëtt op der Standard-Frequenz zu engem bestëmmten Zäitpunkt.
  
  
  Et huet superheld Chef. "Hu mir differenzen Shows, wo ass hien?"
  
  
  "Dat Lescht, wat mir gehéiert hunn, hie war an enger Grupp Kommunikatioun, schäfferot tëscht Jugoslawien an Albanien". Hawke huet sech kaltes lescht. "Si kënnen sech virstellen, eng Delikatesse zu dëser Zort vu Versioune".
  
  
  "Ich erinnere mich net, datt Alex war Diplomat".
  
  
  "Neen. Anerersäits ginn mir wahrscheinlech manner wëssen doriwwer, wat Lass ass an Albanien, wéi och de Roude China".
  
  
  "Sou mengs du, hien kann eis eppes wichtegt ze soen?"
  
  
  "Et gëtt ëmmer dës Méiglechkeet. Anerersäits, alles, wat hie seet, wat hie wëll, eis ze Kontaktéieren. Perséinlech".
  
  
  "Wat bedeit Face-to-Face. A Griicheland".
  
  
  "A vläicht, hie wëll nëmmen zréck an de Schoß".
  
  
  Dir, zuckte mat de Schëlleren. "Gutt. Op jiddwer Fall muss hien erzielt eis eppes Interessantes iwwer hien".
  
  
  "Et ass méiglech, ganz".
  
  
  "Hutt Dir soss nach eppes, ausser vun dëser Noriicht?"
  
  
  "Net ganz. Mä ech wëll wierklech kréien d 'nächst, wat hien seet".
  
  
  "An der tëschenzäit?"
  
  
  "An während du gehst zu engem Crash-Kurs Segeln an d 'Navigatioun".
  
  
  "Ech verstinn net".
  
  
  Hawk sech vu sengem скрипучего rotéiert Hl a goung zu der Rei ugeriet Stahl Aktenschränke, déi sinn déi eenzeg Dekoration vum Büro. Fir d 'Box erëm huet hien gerolltes Kaart an zum измазанному Verbrannt Dësch fir d' Verhandlungen hannert mir. Si ass him ze
  
  
  "Hei, - sot hien, - vun der Balkanländer. Griicheland, Albanien, Jugoslawien, Bulgarien a Rumänien. Elo ass eist Mann, dee, deen d 'Noriicht krut, war hei". Hie weist op d 'Plaz an der Géigend vun der Plaz, wou d' Grenze vu Jugoslawien, Albanien a Griicheland. "Si ginn feststellen, datt hei e grousse Séi, an déi dräi Länner deelen sech d' superheld Uwänner. An der ganz bergigen Land".
  
  
  Emu muss net erklären. "Et gëtt ganz Grenzverkehr?"
  
  
  "Wéineg iwwerraschend, wann een bedenkt
  
  
  d ' Komplexitéit vum Reforméiert der Géigend. Awer e wier Gebitt stellt vill Méiglechkeeten fir eng qualifizierte an erfueren Persoun ".
  
  
  "A wat ass mat deem poikilè? Eppes vun him?"
  
  
  Hawke schüttelte de Kapp, geduecht, datt ech e bëssi traurig. "Et ass méi oder manner oppe plaz ze héieren. Nëmmen ass selbstverständlech, net gefahrene AX. Et ass kloer, Bote bewosst, wou hien an der Halle, a... AAH... nëmmen steckte de Zettel ënner der Dier".
  
  
  Elo bewosst et, datt hien verwirrt, och wann de Betrib war sech net ënnert eiser Kontroll. Dofir parastaatlechen an huet emu weiderféieren.
  
  
  "Op jiddwer Fall, Opféiert der Aart vun der Aarbecht, d' gedon Зенополис, wier et logesch unzehuelen, datt et iergendwou an där Regioun". E stach a Séi dumb, заляпанный Tubak Fanger.
  
  
  "Mer net, wat soll ech mat him".
  
  
  "Ganz a guer net. An der delle, wann Зенополис wëlles, de fridden an dësem Beräich, mir kënnen net mat him näischt ze dinn. Nëmmen net do".
  
  
  "Firwat?"
  
  
  "Kuck dir dëse Benotzerkont. An enger Richtung - dat ass dat Land, genee sou hefteg eingestellte géint de westleche Natiounen, wéi all anert Land an der Welt. Nieft Hir, Jugoslawien, wohlgeneigt zu eis an dësen Deeg, awer zweifellos ëmmer nach e Proklaméiert der anerer Säit. A Griicheland. eist Proklaméiert, jo, mä eis Bezéiung op der géigewärteger Regierung ass kloer relatioune. An stellen Se sech vir, wéi vill déi béid Colonels, déi Si elo maachen hey, Hoteller kréien géif begéint wéi Зенополиса ".
  
  
  "Ech denken, Si verstoen. Den eenzege Wee, fir séier herausziehen, wann hien d 'Grenz ginn duerch d' Loft. An dat heescht e laange Fluch iwwer Albanien oder Griicheland, an eis ëm Iech net ze vill suergen maachen, fir eis ze erreechen. Wee mat dem Gewënnspill ".
  
  
  "A wann d' Griichen gewuer ginn, datt US-Agente an iergendenger aart a Weis bedeelegt sinn, entstoe kënnen vill méi ernsthafte Problemer".
  
  
  "Genee sou."
  
  
  "Wat bréngen eis zréck zu de Lektionen vum Segelsports".
  
  
  Hawke Stréch mat engem Fanger duerch d ' Westküst vu Griicheland. "Wa mer nees Kontakt mat Зенополисом, mir ginn drop bestinn, datt hien zwangte sech duerch Albanien als ble leckt, bis zum Mier. Dat ass déi eenzeg Méiglechkeet, déi mer eis leeschten kënnen, sech mat him an dëser Phas".
  
  
  "Wat, wann hien e puer wichteg Informatiounen fir eis?"
  
  
  "Da musse mir vläicht eist denken änneren. A während Si musse prett sinn superheld treffen iergendwou an der Géigend. Si iwwerdroen dann an Taranto superheld, deen an der Halle an der Ferse vum italieneschen Stiefels".
  
  
  "Gutt, awer firwat grad Si? All Agent kéint den Job maachen, an ech mengen net, datt ech deen eenzege sinn, deen et packen Segelboot duerch... wat?" Si iwwerpréift Skala Meile; op der Kaart duergestallt gouf e Stéck Süd-Ost-Italien. "Vläicht fünfundsiebzig Meile? Net méi als honnert?" Si huet e wéineg ze ärgern, d ' Mémoire un seng peinlich Fluch duerch de Sand mam Monica nackt am Schlepptau.
  
  
  "Jo, mir hunn een oder zwéin Agente, déi besser qualifiziert sinn, an dëser Hisiicht, wéi Si. Awer weder ëm Si ronderëm net kennt Alexa Зенополиса an de Kapp".
  
  
  Et gedauert eng Weile, fir dat ze erkennen. "Awer et Si, erwiderte ech, - ech gesinn dëse Mann viru fofzéng Joer. Et kéint passéieren mimmo hien op der Strooss a Si net wëssen, d 'superheld".
  
  
  "Hoffen mir, datt deem net sou ass. Haut gëtt et gekuckt huet Hiert eegent Geschäft, a während där Zäit Hiert Ausgesinn huet sech net geännert, wéi däitlech".
  
  
  Wann den ale Mann versicht, mech ze schmeicheln, hie konnt net wielen déi besser Méiglechkeet. Duerno war Si nëmmen e Mann, Mëtt zwanzeg, duerno dann Trainingseinheiten a ganz selbstsicher a Bezuch op Hiert Ausgesinn an de kierperleche Zoustand. Mat Hinnen Frettchen hält sech a Form, a war a Bezuch op Ausgesinn, seng, huelen ech un, dass ech fir eng blvd Persounen, déi einfach net staark Altern. Mengen Haare waren nach dicht an donkel, e bësse méi laang, wéi Si zu fréi, direkt эйзенхауэровские Deeg. Si Weie zéng Kilo méi wéi deemols, mee ech hunn Se festzeleeën, dat superheld realiséiert am Kader vum Krafttrainings, an un mir Neen, eis ee Gramm méi, wéi géif et keen Hotel. Wann d ' kléngen wéi Prahlerei, sou soll et sinn; de Mann, deen hart schafft, fir a Form ze bleiwen, muss ech e bësse stolz sinn.
  
  
  "Gutt", huet mat senger Hawke. "Also, vläicht wiedererkennen Alex".
  
  
  "An och wa Si dat net maachen, natierlech, kënnen D 'file auszefëlle superheld, Geschichten, erzielt iwwer al Zäiten".
  
  
  Si war net sou sécher; wann déi aner Partei Ersatz gëtt, e muss gutt informéiert. Mee ech wollt net streiden. "A wat elo, Sir?"
  
  
  Hawke ass zréck zu sengem Schreibtisch. "Wann Dir e wéineg sammelen Kleedung, Si Flich op engem kommerziellen Verkehrsflugzeug zu Providence. Fir Si gouf vun der Reservéierung op den Numm Daniel McKee. Mäi Registrator Kreditkaarten an aner Dokumenter fir d ' Bestätegung vun der Perséinlechkeet."
  
  
  "Der Vorsehung?" Mäi ongleewegt sollt, war kloer.
  
  
  Hawke grinste an huet mech op den Dag. "Zilluert - Newport. Awer an der Stad, déi Se hassen, treffen Si um Fluchhafe vun engem Mann numm
  
  
  Nathaniel Frederick. Hien informéiert Iech weider. "
  
  
  "Hien ass eleng duerch eise Agente?"
  
  
  "Ganz a guer net. An Effektiv ass et genee sou, wéi kléngen superheld Familljennumm".
  
  
  "Wat ass dat?" Dir hutt kee Vertrauen zu engem ale Mann, wann hie lächelte.
  
  
  "Elo, natierlech, Enseignanten Neuengland an der Pensioun".
  
  
  
  
  
  
  Dat Drëtt Kapitelen
  
  
  
  
  
  Wann Si goung an d 'Terminal en, hie wartete op mech, en hochgewachsener Mann mat engem roudelzege Gesicht an взлохмаченными donkel Hoer, d' war liicht gro. Superheld händedruck war en déif empfundener a robust, mä op dem Gefill superheld lederne Handfläche ech hat den Androck, datt hien Stellen kann e Barren aus Sëlwer, huet d ' Form vun engem Krees an der Roll monette. Hien hat Spaß boshaft säi Gesicht, d ' Aen stänneg getanzt, a seng richen Breet an der Mëtt war net breet wéi de superheld genee sou breede Schëlleren. Nach ier hien d ' Wuert held, Si bewosst, firwat et apparat fir AX; Nathaniel Frederick war kloer, e Mann, deen schon do war, an liebte all Minutt dovun.
  
  
  "Du hues Gléck", sot hien, wéi mir abgereist sinn, fir den Terminal a sinn zum superheld ale en neie interner Concours Won, припаркованному Zahlungen direkt am Agank. "Hire Fliger ass pünktlich gespillt. An der Regel kënnt Dir domat rechnen, datt d 'Flich op Washington kommen mat enger Verzögerung vun op d 'mannst enger Stonn".
  
  
  "Vläicht hues du Gléck", sot ech. "Du musstest net waard".
  
  
  "Oh, an ech hätt näischt dogéint waard". Hien klopfte op d ' schwaarzt Aktentasche, déi ënner dem aarm gehalen. "Ech sinn ëmmer bereet ze verdreiwen müßigen Dreem".
  
  
  Wann dës Bemierkung mußte verursaache bei mir d ' Neugier, et huet fonctionnéiert. Awer ech beschloss, ze sonnenobservatiounen, bis ech e klareres Bild iwwer e Mann, deen aussah, wéi jiddwereen, net nëmmen Rentner, a ganz New England. Wéi hien war no, awer reiwungslos leeft de Motor, recherchierte Si fir e Moment superheld Profil. No ménger Einschätzung, net méi an der Mëtt der nees, an dat hat mech zum nachdenken. An Der Pensioun? Hie gesäit aus, wéi wann weiderfueren kann bis zu achtzig Joer al a kann, an dann.
  
  
  Hien gefuer selbstbewosst a lässig, d 'iwwerwanne vun den Stroossen an vun der Autobunn, bis mir mozart fir d' Stad erëm. Hien bewosst sou gutt wéi näischt iwwert dësen Deel vum Land, mat der Ausnam, datt vun engem Dag schickten Si mech an Brown Duerchlafe e spezielle Kurs. War mattsen am Wanter, an de Wanter zu Providence bewegen d ' Leit zum träumen besichen Se anzwousch. Enges daags gouf zu Newport, Reesen mat Frënn op engem Boot, dat zu Recht wéi de Jacht, awer et huet net eemol d ' Ufer erreecht während eiser übernachtung.
  
  
  "Wat fir eng übung?" - Si gefrot, wéi offenbarer.
  
  
  Nathaniel gesäit mech un. Et war definitiv net fir d ' Mënschen, déi Se nennen Si Нэтом "Ma jo, du bleibst a mengem Haus. Et wäert gefouert dech all Dag am Mier, während dir net un der Spëtzt, wéi Doheem, oder, wéi beim Autofahren. Dann mussen Si wëssen verschidde wat ... "
  
  
  "Navigatioun", - unterbrach huet.
  
  
  "Oh, dat gehéiert zu Segeln, a wann s de wëlls, kanns Gediechtnis aufzufrischen e wéineg Theorie, gëtt et sech natierlech, dir dobäi hëllefen. Awer dat ass einfach en Deel".
  
  
  "Ass dat richteg?"
  
  
  Hien grinste, säi Kapp leuchteten Lichter um Armaturenbriet. "Si mussen erënneren Si sech d' Detailer - Gréisst, Takelage -, Materialumschlag-a virun allem d 'Präisser - bal all Segelschiff, dat elo verkaf an den usa an an aneren deeler vun der Welt".
  
  
  "Dat ass alles? Firwat?"
  
  
  Nathaniel grinste. "Den David huet mir gesot, datt hie keng Zäit ausféierlech doriwwer informéieren, awer ech bewosst net, datt hien Iech näischt gesot".
  
  
  De Mann nieft mir überrascht mech all kéier, wann ech de Mond. Hie war deen eenzege Mann, dee, wéi ech héieren, huet den Leader numm.
  
  
  "Hien huet gesot, datt Si mir d 'Detailer".
  
  
  "Natierlech, just op dësem Deel vun der Operatioun. An et ass, fir Si an angemessener kopéieren Yacht-Broker, Mr. Daniel McKee. Ech weess net firwat, an ech erwarte ni wëssen, wozu brauch een dat" ech muss et net wëssen iwwer Äre Betrib, w. e. g erzielen Si mir net ".
  
  
  Si hätt et net kënne maachen, awer meng eegen Neugier huet mech wëssen all, datt et méiglech ass, doriwwer херувиме-переростке. "Ech verstinn, bass du scho mol mat Хоком fréier".
  
  
  "Oh, natierlech", gestand hien. "Mir ginn zréck op den Éischte Weltkrich, wa mer zwee schaffen an der Naval Intelligence. Ma jo, d 'mannst, et funktionéiert; David war... net de Staat, wéi mir ze soen gebued huet".
  
  
  "Aha. An elo Si ënnerriichten an der Schoul?"
  
  
  "Net méi. Si, am Pensioun virun e puer Joer".
  
  
  Dir, schaute hien oppen, dofir suergen, datt hie sech deem bewosst ass. "Si schéngen e bëssen jonk fir d 'Pensioun", - sot ech aufrichtig, probéieren ze verstoen, d ' Äntwert.
  
  
  Hien nickte nëmmen laut. "Et ass wouer. Mir nëmmen neunundfünfzig. Awer wéi meng Fra ass, meng Plaz an der Gemeng St. Dunstan war ongënschteg".
  
  
  "Eng Schoul?"
  
  
  "Jo. Wësst dir, d 'Jungs an de vorbereitenden Schoulen hunn eng Tendenz änneren / quelltext änneren d' Jacque der Rektoren puer Fakultéiten. Si Wëssen, Nachmittagstee, sou eng Atmosphär vun den oppenen Dieren, déi sech op e puer plazen ënnerstëtzt.
  
  
  . Meng Fra, Ären, ouni ze prahlen, kann ech soen, war vläicht de Liebling vun alle Vëlker vun der Fakultéit, a wéi Si goung, Si fonnt, datt et ze vill war... ma jo, soe mer mol, Sympathie zu mir. War ganz schwéier ze léieren, a mech gestéiert, datt déi Jonk koumen den Course nëmme mat mir. Also ... ech sinn an der Pensioun ".
  
  
  Sot hien dreschen, mat engem liichte lescht op de Lëppsen, mä op eemol huet a sengen Aen, dann räusperte sech no.
  
  
  "Si... äh... nach ëmmer d' Liewen um Campus?" Mir manner Gedanken drëm gemaach, wou hien wunnt, wéi dat, wéi kann dat Afloss op meng Vläicht ass den allerwenigsten wollt ech eng Saach mat engem Koup vun der neugierigen Schüler.
  
  
  "Oh Neen. Si gelount en Haus an der Géigend vum Yacht-Club op der Саконнете. Net ganz grouss, mä et entsprécht menge Bedierfnesser, an hien no genuch un de Campus, dofir kann ech erwaarden, datt d ' Frënn gi vun Zäit zu Zäit dohin kucken. An et ass wierklech bleiwen Si beschäftegt, Mr. Carter, et deet mir Leed, Mister McKee. Pensioun, Si wëssen, et ass d ' Zäit vum Liewen, wann de Mann fënnt eng Geleeënheet, alles dat ze maachen, wat hien bis elo aufgeschoben ".
  
  
  Okay, also, hien bewosst, datt mäi gr numm. Dat ass keng iwwerraschung, virun allem dann, wéi mir kloer ginn, wéi hie kuerz virun der Hawk. Awer et huet geschengt mir, datt hien zu Labber redet mat mir, an ech Soen ech, wéi wäit hien ginn gi.
  
  
  "Ech denken, Si hunn schonn ähnleches mat Hawke", sot ech.
  
  
  Hien schaute séier op mech. "Net ganz. Dat heescht, Si verbrauche net déi normal Schoul fir Maritime Sproochen Agente AX, obschonn vun zäit zu Zäit geléiert huet hien d 'Grondlage vun enger oder zwou treffen Hir Kollegen".
  
  
  "Mä Si... Kontakt bliwwen all d 'Joer".
  
  
  Hien grinste. "Si ënnersichen déi Erauszefilteren, Mr. McKee".
  
  
  Offen spreche, geschengt dat eng gutt Iddi. "Ech hunn ëmmer gär sou vill wéi méiglech wëssen iwwer d' Leit, mat deenen ech et ze dinn hätt. Virun allem, wéi hien offensichtlech Frënn mäin Chefs".
  
  
  Nathaniel grinste. "Elo, kee Gronn, dat net ze erzielen Si e wéineg. Ech hunn e puer kleng Talente a verschiddene Beräicher, déi David konnten benotzen, wéi Si disponibel war. Nieft Booter an Segeln, et ass zimmlech gutt Fotograf, merci fir d 'Marine an d' Ausbildung, déi Si mir virun ville Joren. An et ënnerwee; och wann Dir nach gelehrt, ass et an der Regel schwammen an Europa, an der Karibik, souguer iwwert de Pazifik, dee während laange Joren, d ' Liewen Enseignanten. . An Hirem kreativ-Vakanz - Oh Gott, bal zéng Joer zréck! - Si huet seng Fra an dräi Kanner, d 'erwachsen verlooss an d' Nascht, an Round the World-Croisière. Den David huet mech gefrot, an verschiddenen Saachen ëmzegoën, Kontakter ze knüpfen ... elo, Dir verstoen, wat ech mengen. Et ass sécher, datt Si net Konzept, mech ze Froen iwwer Detailer ".
  
  
  "Si mussen an den eropgelueden Dateien der Agence".
  
  
  "Ech hoffen net. Eng kleng Aarbecht, déi hien erfëllt fir Hire Chef, war eng perséinleche Grënn. Fir en ale Frënd. A wéi den ale nach, David versicherte mir, datt mäi numm vun eis ass, eis an engem AX-Datei, och an verschlüsselter Form. Vertrau emu. Net wouer? "
  
  
  Si nickte. An zur gläicher Zäit erkannt, wat drop Vertrauen, datt an der Mathematik a sou staark wéi iergend een, wen Dir jeemools an mengem Liewen getraff hunn. Wat natierlech stört mech, well de gréissten Deel mäin Berufes ass verdaamt verdächteg behandelen all, mat deem et HEMA trete a Kontakt.
  
  
  "Et gesäit aus wéi en Deckel", sot ech. "Si Fraen, Kanner, Reesen, Outdoor-Pool. An déi Häfen Si virun?"
  
  
  Nathaniel schüttelte mech duuss укоряющим Fanger. "Sou, elo, Nick, schwimmt et. Et war virun ville Joren, an all déi kleng Saache, déi Hir fir den David gedon huet, ass eriwwer eriwwer. Ausserdeem, ech war ëmmer sauber, ni als Agent identifizéiert gouf. sou geschitt loossen. "
  
  
  "An dësem Fall, sot Si ironisch, du solls dech elo net nennen mech Daniel McKee".
  
  
  "Oh, ech wäert net vergiess".
  
  
  "Ech... ech sinn e Yacht-Broker?"
  
  
  "Dat ass d' Iddi. Firwat kënne mer net waard, bis mer et packen, bis zu mengem Haus, ier mer et weider? Et fänkt un ze regnen, an déi lästigen Scheibenwischer nëmmen verstreichen d 'Waasser op der Windschutzscheibe".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Mengen Unterkunft effektiv gemëscht géif an d ' Kichen "ganz grousse" Haiser Nathaniel Frederick. Et war dat aalt zweistöckige Gebai, deen wäissen Goldes Verkleedung, mat enger grousser überdachten Veranda, déi sech laanscht der Récksäit an dem Bléck op eng grouss Teich. Wéi mir ukomm sinn, shell Reen, an ech bewosst net sou Recht, wou mer sinn. Awer d ' beunruhigte mech net Nathaniel.
  
  
  Zu där Zäit, wéi hunn mech an mein Zimmer am Obergeschoss, an wuschen, mäi Meeschter hat ee Feier an engem grousse gemütlichen Wohnzimmer, dat sech anscheinend war och als Arbeitszimmer. Iwwerall Louche Bicher an Papiere; nëmmen eng Mauer ausgekleidet quelltext änneren], op deem Si montéiert waren vergrößerte Biller vun e puer vun de beschte Fotoen vun alle mat Booter, déi hien jee gesinn hunn. An den Regalen an op de Tischen zufälleger verstreet gerahmte Biller vu Puppelcher a verschiddene Stadien vum Erwachsenwerdens an Stöhnen op der anerer hing eng Foto vun enger Fra, déi stolz ugeriet, awer stralende Schéinheet. Et war nëmmen e Portrait vum Kappëmfank an de Réck.
  
  
  • Si bewosst, datt Si fir verschiddene Fraen, déi ablenken an all Blicke der Parade Playboy-Kaninchen. Mäi Respekt fir Nathaniel Frederico virdrun nach e puer Stufen; Wann et sou eng Persoun verluer, seng géif, giff Schneider, Stahl net lescht géif.
  
  
  "Ech verstinn, datt Se e Fan vu Bourbon", sot hien.
  
  
  "Ech mengen, du hues ganz Ausr mir ziel."
  
  
  "Jo." Hie Stoung an ale mëller begruewen an goß op Quelltext Karaffe an e risegt Glas.
  
  
  "Waasser?"
  
  
  "Nëmmen e Nervenkitzel, merci".
  
  
  Mir sinn de mozart vun do aus Hir Gedrénks violette - ech denken, et war Sherry, awer hien konnt net sécher sinn - an d ' Kichen, wou hien opgemaach etlech Glieser a virbereet Schüren Beroder, déi schmecken net wéi déi eis, op wat fir Konserven. Wann Dir huet emu Kompliment, winkte hien nëmmen vun Schmeichelei.
  
  
  "Wann een wochenlang um Mier sinn op engem klengen Boot, Mr. Mackey, Si fillen sech allerhand interessant Stécker mat Bohnen an geschmortem häerzlech invitéiert Schreiwen. Soss hunn Se Opstand um Schëff".
  
  
  Duerno sinn mir op d ' Veranda. Regnet ëmmer nach an lafen, an obwuel d ' Nuecht war kill, et huet sech waarm a geschützt an déiwe Daach. E klenge Sträifen Sand bis un de Rand vum Baltesche mier, wou déi donkel Wellen gierig plantschen um Ufer.
  
  
  Nathaniel andeems direkt vun eis. "Yacht-Club. E klenge Gemengen, an mir net direkt dohin goen. Aus verkënnegt Grënn haalt D ' Boot an den Hafen Bar, déi sech an der Halle direkt hannert him. E puer Deeg méi spéit, wann Dir fillt, datt Se do eng Inspektion ze Matmaachen, als Yacht-Broker, déi mir bieden am Klub ".
  
  
  "Test?"
  
  
  "Firwat net? Si dachten, et wäert Si verbrauche e Crash-Kurs ouni Abschlussprüfung?"
  
  
  Ech geduecht, net driwwer no, awer muss Zustimmen, datt et huet geschengt, wéi eng gutt Iddi. Anerersäits, huet Si ëmmer nach net bewosst firwat. Si gefrot.
  
  
  "Ach quatsch, et ass ze spéit sou organiséiert haut Owend, Mister McKee. Kehren Si no engem Moment".
  
  
  Mir sinn zréck an d ' Wohnzimmer, wou hien huet e Buch aus dem Regal. Si bemierkt, datt an der Géigend Stoung e puer identesch Bänn; op d ' mannst Schutzumschlag all sinn déi selwecht.
  
  
  "Riskieren unbescheiden kléngen, Si schlage virun, Si huelen et mat Iech, Liesen virum Schlafengehen", sot Nathaniel. "Och wa Si huet et selwer, et ass net schlecht".
  
  
  Den numm gouf Airlines & Spars, an ménger Hand an et war geneesou schwéier, wéi d ' Telefonbuch vu Manhattan.
  
  
  "Nëmmen, fir iech aufzumuntern", sot Nathaniel. "Tauchen Si an d' trivialen Detailer der Ausstafféierung a Management vun Segel-Schëff, soulaang Se waakreg bleiwen kënnen. Ware Si virsiichteg, Mr. McKee".
  
  
  Am superheld d ' Stëmm war eng aner Note, déi sech mat Réckzuch mech anstrengen. "Virsiichteg?"
  
  
  Hien lächelte. "Looss dech net vun dem Buch falen an däi Kapp, während du задремаешь. Et ass schwéier genuch, ech d 'Nues zu brechen".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  An den nächsten Deeg verwandelte sech an e Irrenhaus, psychescher a geeschtege Erschöpfung. Mir sinn de mozart op кечче Nathaniel laang neununddreißig Fouss no uewen an ënnen op dem Floss Саконнет, dat sech ganz a guer net vun der Welt, mä d 'Mëndung, wou Ebbe a Flut вскипают, wéi d' Waaasserfäll vum Colorado River. Elo ... vläicht net esou ganz, mee et ass eng grouss Herausforderung - lafen mat ganz Rückenwind fir d 'Heck, all d' Segel ze Fléien a z ' erkennen, datt Si mat dem Stroum. Irgendwann, och Nathaniel ageraumt seng Néierlag a kinnek Hilfsmotor, fir eis ze hëllefen, erreechen den Hafen vu Bar. Dovu gouf mir émile reuter. Händler vun den Eelsten ronderëm en Geheimnis; et entsteet den Androck, Si géife léiwer dreiwe éiweg, dem Réckgrëff op Hir Entwécklungsgeschichtänneren, awer Nathaniel ass net ze entschuldigen.
  
  
  "Wann Dir braucht, fir irgendwohin ze kommen, sot hien, kommen Se do sou gutt wéi méiglech. Mir bedeelegen eis net un Course an net ze prahlen".
  
  
  Fir ze iwwerpréiwen, meng Navigatioun a vollstänneg Steierung vum Bootes hate mir eis op d ' Croisière, dat gedauert e puer Deeg. Fir d 'éischt Каттиханк, datt anscheinend net sou weider, awer Nathaniel nachdenklich gewielt den Dag, wann den Niwwel war sou déck ass, datt d' superheld et méiglech war, praktesch a kleng Kugelen ze Rollen an ze späicheren. Hie souz an der Kabinn, net ze no un mech a Liest d 'Buch, bis Si, gekämpft mat dem wand an de Gezäite, mä och op d' Tatsaach, datt ech kaum gesinn konnt, souguer d ' Nues Wrestling. Si war ganz stolz op sech, wéi mir d ' Boje, fir den Agank an den Hafen, awer mäi intelligent Schoulmeeschter huet fir mech nach eng kleng iwwerraschung; hien vollek net, datt déi grouss Gréisst Outdoor-Aktivitéiten ënnerdeelt Auszahlung direkt am Agank zum Hafen, a wéi mer ukomm sinn, waren Si grouss genuch, fir bei Surfer salivating floss.
  
  
  Also schreift ech mech an engem intelligenten, Segel falen, ouni d ' Hëllef vun Nathaniel, a kinnek Hilfsmotor. Hien huet eis net gesot d 'Wierder, awer ech hat den Androck, en hätt d' selwecht gedon.
  
  
  Vun do sinn mir an Marthas Lokalpolitiker übernachteten u Bord an den Hafen vu Edgartown a fréi um nächsten moien hate Si sech op d ' Insel Block, Phas Croisière Marine Yacht.
  
  
  keng Opklärung war net ze gesinn. Si weess, datt-datt iwwer d 'abdrift an d' Entschädigung, déi een net léieren kéint fir e Zitéieren Joer, a wann et héich stumpf d ' roude Fiels der Insel, senger Erliichteren méi gewuer, wéi Selbstzufriedenheit.
  
  
  Mir обогнули Insel a sinn an déi Grouss Salz-Teich, natierlechen Hafen op der Westsäit. Et war nach hell, spéit am Owend, an Nathaniel bot eis u Land goen.
  
  
  "Ech hu geduecht, datt mir erëm zu Newport op d 'schueberfouer Nuecht", sot ech.
  
  
  "Huelen Si sech Zäit. Ware Si sech schonn eemol do virun?"
  
  
  "Ni."
  
  
  "Dat ass eng interessant Plaz. Looss eis e puer Vëloen a fueren Tour".
  
  
  "D' Vëloen?"
  
  
  "Natierlech! Dat ass déi eenzeg Aart ze Reesen, wanns du net op & nb".
  
  
  Also sinn mir u Land, пришвартовавшись bei héije Placken, déi gebaut gouf an Éischter Linn fir den Schreiwen Summer Färverbindunge regionalexpresser regelméisseg tëscht der Insel an dem Festland. Eng kleng Grupp vun Butteker an Lebensmittelgeschäft Stände geschengt zougemaach, awer Nathaniel klopfte un d ' Dier, verfallenen, провисшего Gebai. D ' gammastronomie; aus no war purpurnen Gesicht, wat bedeit, datt Si entweder besoff war mäi ganzt Liewen, oder holiday op enger schrecklichen Krankheet. Wéi géif et eis war, Si strahlte, wéi Si gesäit Nathaniel, umarmte hien, an dunn huet eis op d ' Récksäit vum Gebai, wou an der Scheune war sech e puer honnert Vëloen gestapelt aner op der anerer.
  
  
  "Huelen Si wat Se wëllen, Mr. Frederick. Während Si lafen, oder?"
  
  
  Ass den Hond no e puer Wiesselen, iwwerpréift.
  
  
  "Kommt Dir, Mrs. Гормсен, sot Nathaniel. "Mir ginn wahrscheinlech nees an e puer Stonnen".
  
  
  "Du bleibst iwwer Nuecht oder gehst?"
  
  
  "Mir hunn nach net decidéiert. Dir wëllt eis ze ernähren?"
  
  
  Fra vun der Séil grinste. "Oh Gott, Neen, Mr. Frederick. An där Zäit vum Joer Liewen mir virun allem op gefrorenen CHot-d ' Doggen, déi net verkaaft am leschte Summer. Wëllkomm, mä ech mengen net, datt Se et brauchen".
  
  
  "Ech wäert net driwwer streiden", sot Nathaniel, virgeworf e Bee iwwer de Sëtz vun Hirem Fahrrads.
  
  
  Mir sinn de mozart op der Haaptstrooss, duerch e Sträifen aus Asphalt mat Schlaglöchern, dat sech verlaf mimmo eidele, zouene Fensterläden eelst Hoteller Pensionen a Summer, ëm déi sech zu jiddwerengem säi kéinten Och vun der Virzestellen, versteckt sech hanner blinden Castor. Insel-Block - héicht Stéck Land; mir sinn de mozart mimmo Gebidder, ähnlech wéi d ' englescher Sümpfe, parodistesche сланцево-ugeriet Teichen. Awer mir waren net komplett isoléiert sinn; wa mir waren op halbem Wee ënnen op der Insel gefeiert mir e jonken koppel op Navigatioun Fahrrad, dat sech stänneg an d ' Pedale ass, a kloer gutt Zäit verbruecht. Mir Gaben Si d ' Uertschaft, Si winkte an lachten, an dann verschwonnen déi sech an der Dämmerung.
  
  
  "Ech hätt net geduecht, datt een do war an der Nebensaison", sot Nathaniel.
  
  
  "Ah jo, et gëtt ëmmer e puer Exzentriker. Si bevorzuge ih ze gesinn."
  
  
  Mir sinn de mozart weider, bis béid zu dem Wäiten Enn vun der Insel, vun der héijer Klipp mat Bléck op den Atlantik. Op der Plaz, wou mir stoungen, sech eng beandrockend Aussicht, vläicht op honnert Fouss no ënnen, wann d 'Wellen hu gnadenlos iwwer d' felsige Küst ënnen. Wäit Lénks vun eis war e Fanal, dat superheld "Stral" huet, an sech ze dréien an d ' opsteigend Nuecht. Mir mat Nathaniel gestanden e puer Minutten, atmete d ' kal saubere Loft vun iergendwou wéi op den Azoren. Dann sinn mir zréck op eisen Fahrrädern.
  
  
  Well de Kaméidi vum Weiderhin an der Wellen, déi mir net gehéiert hunn nähernden Maschinnen; do Stoung hien, de ausschalten der Scheinwerfer, Kühlergrill a abgefahren kreisten an eis Vëloen. Den oppene Dag vun der Beifahrerseite Stoung e Mann, an hanner der Windschutzscheibe Hirem ka unscharfes Gesicht, awer net bezuelen vill Opmierksamkeet op Si. Mir ass vill méi drun interesséiert, eng Schrotflinte, déi e Mann an eis Richtung gemaach.
  
  
  "Mr. Frederick?" gefrot hie mat schwaachen Stëmm géint de wand.
  
  
  "Oh mäi Gott", erwiderte Nathaniel.
  
  
  "Erinnerst du dech u mech?"
  
  
  "Ech erschrecken jo." Nathaniel rührte sech net; hien hat seng Hänn op de Säiten, an hien huet bal entspannt. "Obwuel et scho sou laang hier ..."
  
  
  "Ценымногие laang fir mech". Hien ass liicht ass eng Schrotflinte, wat mir net gefall huet. "Dir hutt kee Vertrauen zu mir, Si wëssen. Si dachten, ech schaff nom treffen mat Hire Leuten, awer net bei Iech, an et gedauert méi wéi ee Joer, ier Se mech befreit hunn".
  
  
  "Si muss hunn, waren d 'schwéieren Zäiten".
  
  
  "Et war déi richteg Häll! Ganz schrëfte Joer, an deem der Fabréck Schëff, an et war net eng Croisière zum Spaß!"
  
  
  "Nee, sou kann mir net virstellen, Graves". Nathaniel huet en hallwe Schrëtt op de Mann ze a weist op d ' Schrotflinte. "Se ginn ze benotzen et?"
  
  
  "Ech koum do net ënnerhalen an der typesche Loft".
  
  
  Elo gesi konnt, wat et war ee Mann ëm déi drësseg mat engem klengen, mat groussen Gréisst an engem faltigen Gesicht, schwieligen viru wand a Waasser. Ënner der japaneschen ветровкой superheld beandrockend Muskeln der Schëller вздулись.
  
  
  "Sou hutt Dir zoufälleg hu mir well hei?" Nathaniel
  
  
  goung weider. Nach en hallwe Schrëtt.
  
  
  "War e puer Wochen op der Insel, mat deenen d' Frettchen, an mech goen ze loossen. Meng Fra kënnt vun hei..."
  
  
  "Oh, natierlech. An Mrs. Гормсен - Hir Schwiegermutter, net wouer?"
  
  
  "Si verstoen alles zimlech gutt". Graves huet sech an der Bewegung. "Ech denken, dir an dengem Frënd besser nees un de Rand vun engem Abgrunds".
  
  
  "Wëlls du eis Erschéissen oder du mengs, datt s de eis bewegen, ze sprangen?"
  
  
  "Dat gëtt net fir mech keen Ënnerscheed, Mr. Frederick. Hätt een e Besuch abstatten, zu Newport, mee haut sinn Se gebrannt mech aus dëser".
  
  
  "Wann Dir iech bewosst, datt déi rout Fëscherei Frënn hu dech, Si hätt Hir Buchung Änneren". Nathaniel behalen déi добродушную полуулыбку op de Mënschen, roueg, als hätt hie Stoung virun der Klass mat eifrigen Schüler.
  
  
  "Jo, elo, ech hätt net geduecht, datt Si schécken Se en Telegramm. Si huet mech ganz gutt opgestallt, Mr. Frederick, a Si näischt dovun vergesse. Web-de Grond, firwat Si mech net ëmbruecht gouf..."
  
  
  "Well du wars net besonnesch wichteg, net wouer?" Verännerung vun der Stëmm Nathaniel war ganz gutt; elo an nen grinsen war.
  
  
  Et funktionéiert Reaktioun. Graves goung zu him, superheld Gesicht geschwollen, och an opsteigend Donkelheet. Hien hob d ' Schrotflinte ze benotzen, fir de superheld, wéi Sphinx an eng Léierin am Pensioun duckte sech ënner him. Hie gestouss окоченевшие Gréisst am Liewen, mat engem aneren Unterarm ze spären Schock Änneren Schrotflinte. Graves an zwou Hallschenten gebogen, d ' Aen sprangen. Nathaniel nees virgeschloen säi superheld op derselwechter Plaz, dës kéier dréien d ' Hand a, bal e Mann mat hochgezogener Fouss, Einhaken de Fanger ënner de superheld Brustbein. Graves versicht ze Jeitzen, awer wäit superheld oppene rta ausgebrach nëmmen Nieweflëss fonnt Qual.
  
  
  Nathaniel huet seng Schrotflinte op dem superheld Hand, sou datt de Mann op de Buedem falen. Op sengem Kapp war e lescht gemischten Zufriedenheit a vum Bedauerns, wéi e gesinn huet Грейвза, корчущегося vu qualvollen Schmäerzen - an et gesäit och laang.
  
  
  Dier op eng aner Maschinn ass, an no koum d ' Fra. Si kéint soen, datt et eng Fra war, well ech versicht an den Hoer waren rosa Konschtstoff Lockenwickler; am iwwereg war Si méi, oder manner, wéi e Mann, louch op engem Bee vu Nathaniel. No war d ' Pistoul.
  
  
  Et ass och. Wilhelmina, LUGER, dat war sou en Deel vu mir wéi meng Rechter Hand, entsat fir seng наплечной Holster. Si koum op Nathaniel, wërft superheld beiseite, als d ' Fra e grousse alen Revolver an eis Richtung. Wéinst dem Weiderhin an der brandung hien kaum héieren d 'krachen vum Schusses, mä spürte e brennenden Schmerz, wann Schutzbrille première fir mech an d' Schëller.
  
  
  Fra oder net Fra, Se huet Si erschoss. E geneeë Och candid Falten Dollar; Si war zu no, fir Si ze verpassen konnt, an hie wollt net einfach verletzen ee.
  
  
  Si fält wéi e Steen, deen Revolver gefall ëm Hire Fanger, wéi e Verkeeft, vun deem Si sech eemol midd. Nathaniel scho virdrun op d ' Been, Schéisse mat der Schrotflinte a Richtung Basedow.
  
  
  "Ganz angenehm, Här... AH... Makki. Et schéngt, bewosst, wat Se Effektiv mat där Waff". Hien geknéit, ier e sech iwwert de Kierper vun der Fra an schüttelte de Kapp. Dann huet e seng Pistoul an opféiere Si an de Rimm. "Lo hu mir e klengen Problem".
  
  
  "Jo, anscheinend."
  
  
  Graves krümmte sech nach ëmmer op mengem Bee, versicht aufzustehen, awer hien konnt net, net méi, wéi schwätzen konnt.
  
  
  "Et ass welter, datt hien вмешал ass seng Fra", sot Nathaniel. "Oder op d' mannst, et gitt dovun aus, datt Se genee dat. An Effektiv, Graves?" Hien низменному geknéit, ier e sech iwwer hien.
  
  
  Graves nickte, säi Kapp war verzerrt, den Hals ass kuerz.
  
  
  "Dann ass et, mengen ech, gi Si kaum verzeihen Si mir den Doud". Hien bedauernd schüttelte de Kapp. "Neen, kaum dann dengem Optrëtt haut Owend. Also..." Hien zuckte mat de Schëlleren. "Deet Mir Leed, Graves". Hien streckte d 'Broscht vum Mann, unbarmherzig Iwwerrascht Fanger an d' rippen, a fiert Fort ze düsefligere - ëmmer méi héich a méi héich, прощупывая Falten Dollar, während d 'superheld d' Hand bal net gefall huet sech an d ' Fleesch. Graves roueg heulte, zerrte un de Pedal; Nathaniel achtlos schaute, ouni Schwächung vum huet hien a Südbéimen. Dann de Mann regungslos roueg.
  
  
  De Professer an der Pensioun, Stoung op, wischte sech d ' Sphinx mat dem Handrücken. "Ech weess net, hien ass oder net, awer et ass net ganz wichteg. Hëllefs du mir nees ih ih an d ' Äerm Won?"
  
  
  Et war net vun der überzeugendste nom Accident jeemools dramatisierten, awer d 'Tatsaach, datt d' Automatikgetriebe vum ale Chevy Mistel Tendenz trennen, et Effektiv e bësse manner plausibel. Mir hunn d 'Zündung en, wälzten d' Maschinn zum Rand vun der Klipp a schluss huet en iwwer Bord. Nathaniel Stahl net waard, fir ze kucken, wéi Se Schläge op de Steng ënnen; fall war et ze däischter, fir eppes erkennen.
  
  
  Dir, schaute a Richtung vum Leuchtturms.
  
  
  "Maach dir keng suergen, sot hien. "Hätten Se eppes gehéiert, Se wieren net do gewiescht. Ih besuergt, wat Lass ass am Mier an net um Strand. Et gëtt Zäit, nees Vëloen Mrs. Гормсен?"
  
  
  Bobet an der Däischtert war net liicht; de Helleg mengem Fahrrad
  
  
  fält net wäit iwwer mäi Luusst an Nathaniel iwwerhaapt net geschafft. Awer hien huet geschengt ze wëssen, wou hien geet, a während mir de mozart lues op d ' Insel, e azielen mir, wat ass Graves.
  
  
  "Hie war Fischer, лодочником, superheld nennen Si et, wéi Dir wëllt. Schafft haaptsächlech zu Монтоке, un der Spëtzt vu Long Island. Offen well." Hie weist no Lénks, wou, wéi hien bewosst, Terrain gëtt et Waasser, trennt d ' Insel Eenheet mat dem Russesche President Wladimir Putin. "Virun e puer Joer d' rout geplënnert superheld. Normal Aarbecht, géingt Dir soen, datt superheld an der Halbwelt-Mail-Adress бизнесявляется. Superheld Aarbecht Bestanen einfach doran, d ' Aen offen ze halen. Hei, zum Beispill, vill U-Booter; Zougank zum Atlantik mat суббазы zu New London. Et huet nach aner Saache. Graves huet op Charter-Booter, an deem vill Leit mat wichtege Kontakten an der Regierung komm heihinn fir e puer Deeg vun der Rou. Souguer Nixon Effektiv dat, wéi an der deemoleger Aktioun sechzig aachte, wëssen Se. Jiddefalls ass eist wann Frënd zu Washington gefrot huet mech op Грейвзу, an, well et d ' Hand war, an e wéineg Gebaut an de Booter, hunn mir opgedroen,... superheld ze neutralisieren ". Hien grinste, wéi mir Ritten nieftenee. "Normalerweis huelen ech keng physiologisch Aufgaben, awer et ass sou passéiert, datt ech an der Lag, d' Suen ze benotzen, virgeschloen, d 'Hawke".
  
  
  "Wat ass dat fir eng Geschicht mat der Wierk-Schëff?" gefrot ech ausweichend, Schlaglöcher vun der Gréisst mat Pool am Hinterhof.
  
  
  "AH, jo, genee sou hunn Si et gemaach. Wéi sollen Si wëssen, Fëscherei-Flotten villen Länner, besonnesch Russland, funktionéieren nëmmen e puer Meile vun eise Küsten. Déi Rivalitéit wirtschaftlech hei, an net ideologische, sou datt et faire Zuel vun Noriichten tëscht de verschiddene Booter, onofhängeg vun Lëtzebuerg oder an der Politik. Also fir Basedow war e Kinderspiel liwweren Hir Berichter op déi eng oder aner russesch Boot. Mä heiansdo huet hien verlaange Noriichten, an dann ass hien der Loge Signal Gestuerwen als offenherzig mat Iech Ofhänkt, wou bei him sinn no der Montage Mobbing, an hien a seng Fra gefall an den Doud ... "
  
  
  Doriwwer unterbrach Si. "Vläicht ass säin Doud kann ee sech virstellen, wéi en Accident, mä wéi wier et mat Hirem Doud? Dora läit eng neunmillimeter Schutzbrille".
  
  
  "Jo, Jo. Net ganz hannet. Mä zu där Zäit vum Joer ass deen Deel vun der Küst ass sou menschenleer, datt, wann d ' Maschinn an der Halle ënner Waasser - an wéi et sollt sinn, ze Zäit, wann zoufälleg fonnt gëtt, ass Si net genuch. loossen Si d ' Leichen vu lokale Autoritéiten, fir Si grafsteen, datt Si wëllen, ausser engem Accident. Wann Se et maachen, elo, dofir brauchen mir eise Frënd zu Washington, net wouer?
  
  
  Ech muss net eppes dogéint ze soen; dat sanftmütige Schoulmeeschter, den konnt kaltblütig ze verbaant ginn, war wäit viru mir.
  
  
  "Op jiddwer Fall, sot Nathaniel, wéi mir ugefaangen den Ofstig no engem laangen, allmählichen Ofstig fir d' Usammlung vu Gebaier an Objeten hanner him, - et huet mir, Graves ze iwwerzeegen, datt ech mitfühle. Et war net schwéier; hien huet dës Aart vu Mentalität mengt, datt all d ' Enseignanten - Kommunisten, déi Dir oder aner ze verletzen. Um Enn ass Si iwwerzeegt superheld schécken Iech eng Noriicht un, an deem een ronn ëm d ' Booter wier an eise Hoheitsgewässern - wat natierlech streng verbueden. De Kutter der Filmpräis an der Géigend gestanden, an et war sorgfältig geplangt - a notzlos - Gefaangen, während Si vorgab, datt hien Graves a Gefaangeschaft. Hien momenter, an den Hafen op der anerer Säit vun der Insel geklaut an Motorboot, fir ze goen. Sot mer, hien huet eng ronn um roude vun Trawlern a geliwwert gouf an der Fabréck Schëff, dat sech mat eppes méi wéi nëmmen d ' Veraarbechtung vun Fisch. Éierlech spreche, erwaarter mir, datt Si fueren ginn d ' superheld zréck op Mütterchen-Russland, awer, anscheinend, ih Ausrëschtung komplex, wéi mir dachten. "
  
  
  Mir sinn de mozart zu enger Rei vu verfallenen Gebai, net wäit vum Objet. "Firwat ginn all dës Problemer?" Si gefrot. "Wier et net einfacher einfach verhafte Si dëse Mann? Oder ze läschen superheld?"
  
  
  "Elo, kennen Se dëse Mann zu Washington; hien erkläert net näischt, wat ech net sollt. Awer meng Theorie ass, datt, wa mer verhaft Basedow an beurteilt superheld, dat wier sënnlos. Um Enn war hien nëmmen vun den einheimesche Fischern, déi kleng schmutzige Aarbecht op der Säit, fir d ' zousätzlech Suen. D 'Geriicht hätt d' superheld Märtyrer, an dësen Deeg hu mer méi wéi genuch ih. Anerersäits, wann mir kéinten, dovun ze iwwerzeegen, d ' Geriicht an engem aneren. Ofgesinn dovun, datt hien e Doppelagent war, datt mir schéngen an engem gewësse Ennescht gedon hunn, missten Se vill Zäit a Mühe op d ' iwwerpréife Vun anere gemeinsamen Aarbecht, fir sécherzestellen, datt Si net all ähnlech Basedow ".
  
  
  Et war genee sou, wéi Dir et mir virgestallt, sou datt Si sech refuséiert, zu deem Thema ze maachen. "Wat ass mat Los?" Mir sinn lues virun enger verschlossenen Fensterläden Stoung fir Hot Dogs Mrs. Гормсен an Handelszentrum vun der Verleihs de Vëloen.
  
  
  "Ech géif net Stahl suergen", sot Nathaniel. "Mir hate keng Beweiser fir Hir Bedeelegung".
  
  
  "Een sot Грейвсу, datt mir op der Insel".
  
  
  "Jo, natierlech. Awer den Vorabend
  
  
  wann Dir et war, et ass net onbedéngt ee замешало. Schliisslech, vun den Eelsten, huelen d ' Vëloen, an dëser Zäit vum Joer sinn rar ".
  
  
  "Gutt..."
  
  
  "Awer ech schlage virun, zréck zu eisem Boot an Heem goen haut Owend. Et mécht kee Sënn, ze vill ze dinn Hunn, net wouer?"
  
  
  
  
  
  
  Véiert Kapitelen.
  
  
  
  
  
  Zu Zäit, wa mer nees zum festmachen am spéiden Owend, Nathaniel geschengt vergiess ze hunn, iwwert de klengen hässlichen Beijing op der Insel Eenheet. Hie war geneesou roueg an nachsichtig, a wéi ëmmer, wann mir betraten d ' donkel Haus, an wann et séier hat de Raum, hien schaute mech mat engem lustigen Bléck.
  
  
  "Wëssen Se, et kann net Liewen an stännege Angscht virun dem Daucht", an uecht hien. "Bieden, wat ass de Sënn ze Liewen? Mir maachen dat abscheuliche kleng Aarbecht, déi mir maachen, a méi oder manner bereet fir d ' Konsequenzen. Sou kommen Se a vill aner Mënschen op dëser Welt. A Stell dir vir. Mr. McKee, wéi wier et wa mir eis all Gedanken doriwwer maachen mussen, wie kéint sech hanner den nächsten Eck. Firwat, déijeeneg, déi genuch Intelligenz fir d ' Presidentenamt kandidieren? Si kommen, fir mech fir en Sandwich an e Kaffee? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  An den nächsten Deeg, wann mir net gesegelt, et huet virun allem Kataloge an al Zeitungsausschnitte iwwer New York Boat Show. Bei Nathaniel war d ' Box fir Dokumenter, vollgepackt mat Aarbecht Projeten ze allen nëmmen erdenklichen Typ vun Segelschiffen, vun den Dag Seegelbooter op dem Ozean тримаранов, zesumme mat Fotoen a Bleiwen op der ganzer Zeitungen am ganze Land. Mir waren op verschiddene Werften an der Géigend, ënnersicht déi Boîtier Booter, déi an d 'Waasser gehäit goufen, an d' Innenräume villen aneren. E puer Tokyo huet hie mech zu Christie ' s, e grousst Restaurant op engem Pier zu Newport, wou Service an eda ganz gutt waren, a wou et méiglech war, stolperen op irregeleiteten Eelsten oder pelzege Vanderbilt University Anere mat engem ronn ëm de lokale Datebanken Ausseministère. Nathaniel bewosst ih allen, an dann koppel Hir Besicht duerchaus bewährt huet sech och als Ofdeckung vum Daniel McKee, Yacht-Broker vun der Westküst Floridas. Et huet souguer selwer drun gleewen.
  
  
  "Iwwerpréiwe" an Jachten-Klub anscheinend net sou einfach. Membere ware Männer, déi wussten Hir Booter net; Si waren net Participant Cocktailer an der Hafe vu Bar, an Web-Yacht Mütze, déi Si gesinn hunn, war genagelt ze Stöhnen iwwer der Bar. Nathaniel huet d ' Gespréich an engem groussen Ronnen Dësch, beiläufig - an böser Virgesinn, wéi ech geduecht - an den technesche Beräicher, an deenen et gezwongen gouf, kommen e puer Äntwerten. Ech mengen, Si goung, well keen an der Quantitéit gesäit net bewisen. Op jiddwer Fall gëtt, wa mer higaange sinn - ganz spéit - Nathaniel virgeschloen mir op d ' Schëller a gesäit ganz zefridden. Retour superheld Doheem, mir sinn ganz stolperten iwwer de Sand, an ech weess net, ween ëm ons erëm unterhielt aneren.
  
  
  Et war nach hell, wéi mech ass et déi eenzeg Dok scharfes klopfen un der Dier. An de Käpp gedréit ech hunn d ' Zil - dem Club op der Bourbon net gespart - awer Hir direkt entsat.
  
  
  "Wat ass dat?" - verlaangt ech.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Dir, Dan!" Et knurrte an Rheuma.
  
  
  "Jo, Jo", sot Nathaniel. "Mä Si mussen erwächen an bewegen".
  
  
  "Elo gläich?" Ech Fro mech, wat hien nach dobäi war, mech z ' iwwerliewen.
  
  
  "Et ass dréngend. Si mussen sech Zäit fir eng Rees op Tampa, a mir hunn net Zäit, fir op de Fluchhafen ze kommen".
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Ech weess net, firwat. David ausgeruff huet, an ass iewescht Prioritéit. An elo zitt Iech un. Beeilen Si sech!"
  
  
  "Tampa", geduecht ech, ouni de Schlafanzug. Et gouf ëm eng vun de kompliziertesten Aufgaben, déi Hir jeemools halen. A wann d ' Aarbecht gouf zu Griicheland, éischtens koum net.
  
  
  
  
  
  
  De fënnefte Kapitelen.
  
  
  
  
  
  De Kontakt war einfach; d ' Noriicht fir Daniel McKee um Fluchhafen Tampa, informéiert mech, datt mäi numm gouf vun der Buchung an engem Tankstell an der Géigend. Hir registréiert sinn an datt nëmme séier Rasiert - keng Chance, ier Si huet d ' Haus Nathaniel, - wann et un der Dier klopften mëll.
  
  
  Si zögerte, schaute op menge Anerer, an engem spezielle Fach, deem seng Louche Wilhelmina. Awer ech geduecht, datt net, datt ech brauche Vereinfachtes LUGER, elo net. Wéi Se hie kannt hunn, war net de Grond mech sichen, wann ech net war manéierlech. Net elo. Mä Hir Vorsicht gammastronomie mécht d ' Dier an do steet Hawk, spürte eng seltsame Erliichteren.
  
  
  Hie goung, ouni ze soen eis d 'Wierder Moien, sel ëm d' koppel op e risege Better a gesäit mech un. Si wischte e Klecks Schaum, entfaalt Hl virun dem Schreibtisch, Simulatioun Bam, an huet sech op hien vun Angesicht zu him.
  
  
  "Dëse Raum gouf sorgfältig iwwerpréift", sot Hawke. "Odin ronderëm eis Elektronik verbruecht hei d' Lescht Nuecht, a mat Hinnen e Frettchen hien an der Halle ënner Opsiicht.
  
  
  Automatesch an schaute op d 'Mauer hannert him; an dësen Deeg schéngt et, datt déi meescht Motels gebaut, fir d' Gaze, a souguer eng eeler Persoun ouni Hörgerät kann alles héieren, wat geschitt am nächste Block.
  
  
  "Keng Suerg, sot den ale Mann. "Mir hunn eng Reservatioun a béid Richtungen; keen obwuel, wat mir soen".
  
  
  Et befriedigte mech; Si hat ni differenzen Zweiwel un der Fäegkeet Chef fir all Detail ze kucken.
  
  
  "Зенополис deet et op eis aart a Weis", sot hien ouni weider virleefeg Erklärungen. "Den Datum ass nach net bestëmmt, awer et gëtt am Laf vum sonndes. Hien kräizt d ' Grenz zu Albanien a wunnt zu Korfu. Zäit a Plaz vum Treffens festgeluecht ginn an där Zäit".
  
  
  Si nickte, dann runzelte d ' Stir. "Wéi kann ech hie Kontaktéiert?"
  
  
  "Duerch d ' superheld Schwëster".
  
  
  Hawk gesot et sou dreschen, datt et fir d ' éischt net bemierkt. "Wéi war dat nach?"
  
  
  "Superheld Schwëster. Hiren numm ass Christine, a Si ass superheld-Web-lieweg Heizou. Am ament schafft Si studentische Infirmière zu Athen, mä aus no Vakanz op der Westküst. Sammelen Si Se, a Si ... net an d ' Detailer goen ".
  
  
  Awer hien et Effektiv. Christine, wéi sech erausgestallt huet, war zweiundzwanzig Joer, a gesäit Alex mat Iech e Frettchen, wéi hien an den exil viru fofzéng Joer. Awer Alex, no Hawke, deen zum superheld Schwëster war bei eisem treffen; hien huet de staarke Verdacht, an dann de Vorgesprächen mat eise Leuten hien behauptete bei der Fërderung vu Christina op d ' Transaktion. Hie sot, datt d ' Web -, wem hien trauen kann, a mir mat Hawk averstanen ze ginn, datt hien et als Puffer tëscht sech an dem méiglechen Verrat un der griichescher Regierung.
  
  
  "Ech wäert net sou maachen, wéi wann ech verstinn, wat hien deet, sot Hawk, - mee et schéngt, mir sollten goen zesumme mat him sou vill wéi méiglech".
  
  
  Meng Aufgab geschengt relativ einfach: ech missen op Athen Fléien, en Auto ze professeren an e puer Deeg ze verbrauche, anschauend d 'Boot Zoustand laanscht d' Küst. Demetris Pyrgos Si huet d ' Meedchen ("wéi mir gesot gouf, zimlech attraktiv", versicherte mech Hawke) an duerno gelount e Segelboot fir eng kuerz Croisière op Korfu. Do, op enger Insel, déi an der Halle méi, wéi an Albanien, wéi aus Griicheland, mir zwee ginn eis umgehend mat Alex Зенополисом.
  
  
  "Mir hun e puer mol mat him geschwat hunn, mat deenen de Frettchen, wéi mir d 'Lescht kéier mat Iech geschwat hunn", erkläert Hawk. "Eis interesséiert weder, wéi hien dohin kënnt, awer elo weist hien, datt hien eng kritesch wichteg Informatiounen, déi hien op eis iwwermëttelen. Vläicht, vläicht net, mä Si mussen all Ustrengungen Entreprise, fir wegzunehmen superheld, wéi geplangt; mir mussen unhuelen, datt hien d ' Wourecht seet, soulaang mir net wëssen Reverse ".
  
  
  "Ech legend nach ëmmer, firwat net ze superheld a Taranto mat dem Schnellboot? D 'Segel-Entreprise kann e puer Deeg daueren".
  
  
  Den ale Mann schüttelte de Kapp. "Et ass zimlech wichteg, datt Si zu kengem Weis erlaabt, d' Opmierksamkeet op d ' Dir oder e Зенополису. Hien versichert eis, datt d 'superheld Duerchbroch unbemerkt bleiwen fir d' mannst e puer Deeg, awer hie besteet drop, datt eis Voll am Interessi superheld sollt ganz onsiichtbar. gëtt d ' Element vun der Zäit, déi hien net vollstänneg erkläert; an all Fall musse mir respektéieren superheld Tipp op dëser Plaz. Neen, Nick, bréngen Si Hir geléinte Segelboot an Taranto mat enger geheime Dier. Si ginn et net maachen näischt, fir d ' Opmierksamkeet vun den Autoritéiten a Griicheland oder engem anere Land, während Зенополис net beweisen, fir a Sécherheet bei eis. Op jiddwer Fall, huet hien mat engem liichte lescht - wann et drëm geet, eng Gefaangen bis op & nb, kee Motorboot, dat Si kréien konnt, wier net an der Lag ze überholen, Schëffer a Fligeren, déi verschidde Regierungen schécken Iech ".
  
  
  Op jiddwer Fall, hien huet mech iwwerzeegt. Si geduecht, datt et alles, awer Falke huet fir mech nach eng kleng iwwerraschung.
  
  
  "Iwwregens", sot hien, mat engem Bléck op menge oppene Anerer op dem Regal an der Mauer. "Un deem Job hunn Si net iwwer den zweete weltkrich. Oder auswiel anert, datt vläicht инкриминирующим, wa Se erwëscht a verhéiert ginn".
  
  
  "Näischt?" - verlaangt ech.
  
  
  "Ech schlage, datt Si kënnen droen Hir Messeren, net an enger Scheide den Unterarm, déi Se och notzen. Wéi ze rengegen Zollgebühren, Si mussen eng Klinge, obwuel Si kaum fannen u Bord vun de Booter. Stroum, mä Si brauchen en eventuell ".
  
  
  "Mengs du dat wierklech?"
  
  
  "Jo. Wësst dir, Nick, mir mussen d ' Méiglechkeet a Betruecht zéien, datt déi ganz Operatioun ass eng Aart Fall, déi vun den aaneren Partei festgeluecht. Wéi Dir wëssen, mir sinn eis an engem extrem schwierege Verhandlungen mat den Russen an den Chinesen. Effektiv gëtt et eng Aart inoffiziell moratorium fir eis Histologesch géint dës Länner ih Satellites. Wann Si sech entscheeden, während der Durchfahrt op Korfu a Taranto, datt Зенополис schafft fir ih Ziler ze setzen, eis an e schlecht ome Liicht z ' Réck, gëllt, dann kënnen Se dofir suergen, datt hien... verluer am Mier ".
  
  
  Et ass mir net peinlich; Mir ass net, ob d ' Bewäertung "Киллмастер", well ech schauderte bei dem Gedanken, e Messer an de feindlichen Agente, och wann hien e Mann war, dee fréier e Frënd.
  
  
  
  "Gutt", sot ech, wéi ech Revolt, fir den Usaz senger Posch. Dir, huet d ' "LUGER" an superheld Hawk. "Kümmern Si sech ëm nen hien huet mir gutt gedient".
  
  
  "Wann s du zurückkommst, gëtt et fäerdeg", sot hien an leet d ' Waff an den Aktenkoffer.
  
  
  Si Si nees Sel. "Wat nach."
  
  
  Hawke hob косматую Augenbraue, starrte mech un.
  
  
  "Wat, giff Schneider, maach et zu Tampa?"
  
  
  "Natierlech. Dir wollt et erklären. Si bleiwen hei zwee Deeg laang kennen ze léieren a mat verschiddene Jachthafen an яхтенными Brokern". Hien huet Portfolio fir e klengen Umschlag a leet superheld nieft sech op d ' Bett. "Dëst ass d' Lëscht vun de Broker, déi viru kurzem hunn Hir Aarbecht en; Si hu bei allen dräi ëm Si ronderëm an elo maachen Si eng Paus, versicht, säin eegent Geschäft ze eröffnen. Vläicht si mir zu virsiichteg sinn, mä wann een freet, fir wen Si hu, Si kënne ginn d 'Informatiounen, déi net liicht z' iwwerpréiwen. An der delle, an dësem Fall net; Y dauert nëmmen e puer Deeg. Awer et wier topeg z ' erlaben, eng zoufälleg Begéint. "
  
  
  "D' Leit, déi sech mat Rudern, ganz an der Géigend, op der ganzer Freibad", äntwert ech. Nathaniel Frederick iwwerzeegt mech zu dësem.
  
  
  "Absolut fantastisch. Reesen laanscht d 'Küst vu Griicheland, déi Si vläicht treffen Si aner Amerikaner, d' wëssen dëse Plaz. Besser sinn GLib, wéi z Stottern an zu verluer, oder?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Si Effektiv, wéi mir gesot Hawke, all Liicht eng Stonn, an dann vill Abroch vun der Däischtert, duerch d ' пристаням, Trading rooms an Schiffswerften, wéi Administrativ Yacht Broker. Während senge Reesen huet Si huet d 'Nimm vun den Matspiller an Verkäufern, Hafen-Perséinlech an d' Jungs hannerhaus sech ëm d ' Tankstelle, a verschiddene Docks. Kann sinn, all Detailer sinn ni brauchen, awer wann irgendein Amerikaner, sot mer, a Bréngen fänkt un, sech ze erënneren, mat mir verrécktener ale Figuren, déi an der Lag, an der Géigend Clearwater, dozou bereet wier, Hir perséinlech Geschicht erzielen nen.
  
  
  Um Enn vum zweeten Dag gefuer Si duerch d ' Hallefinsel Florida an Okkultismus, wou Si sel Fliger, löschten déi mech zu Madrid am fréie moien vum nächsten Dag. Do hat ech en docking Rees op Athen, an et war schonn donkel, wéi Si fäerdeg Sicherheitstipps - Si freuten sech guer net e zweischneidiges Messer, dat Hir Ness am Gepäck, wéi Si erfuhren iwwer meng abdu ' delle, - an ass eraus. fannt Dir eng Nieweroll. Nuecht dem Mistelzweig beschränkt eegenaarteg Kloerheet, déi, denken ech, fannen Se nëmmen a Griicheland an an der Levante; et ass, als ob den Himmel fänkt an destillieren all exotischen Geschmaach Eran-an Feigenbäumen, gemëscht mat brennender Holzkuelen an gebratenem Lamm, an dann e bëssi ofkille ih, domat ass Si net langweileg gi sinn. Et ass eng schwéier fassbare Aart vu Geescht, déi net droen kann eis eng Fra, awer Athen maachen et stilvoll a exquisit.
  
  
  An dann versicht sech am "Grënner", nodeem hien alles verluer ass wéinst der Trägheit vum amerikanesche System vun der Konditionéierung vun der Loft Probenahme. An der delle, wa Si de kinnek Televisioun an mengem Zimmer, Si krut Gunsmoke. D 'Stëmm vun de Joerhonnerten an d' Wiege vun der westlecher Zivilisatioun.
  
  
  Den nächsten moien ass Si verwöhnt sech mat engem séieren Ausflug duerch d ' Stad. Schrecklich ze soen, awer Dir sou vill gereest, datt d ' Stied vun der Welt ugefaangen hunn неутешительное ähnlechkeet mat mir. Wou och ëmmer Dir eis sinn, schéngt et, iwwerall gëtt et déi amerikanesch Overlay; Zärtlich Händler Um schwätzt Englesch, a suergt dofir, datt Si wussten superheld Brudder zu Akron, an obwuel Si net gesinn kënnen d 'Schëld Coca-Cola op all Strooss, et gëtt ëmmer d' Gefill, datt et net méi wäit.
  
  
  Also hunn ech zynisch. Si war och verärgert. Dës Aufgab geschengt mir ze einfach, an ech hat mech aufzumuntern, wéi den Champion vum Super Bowl, d ' Virbereedung zu engem concours un all-stars College. De Match ass ëmmer méi Spaß maachen sollt Profien, wat bedeit, datt Si mussen besonnesch virsiichteg sinn, fir net als Hir Verachtung. Mäi Problem war net genee d ' selwecht, mä den Alldag, déi Hiert Liewen hat de nächsten Deeg, gewürzt treffen mat, ech hoffen, attraktivt Meedchen, kann mech einfach faul ze sinn an de Käpp, wann ech net wäert virsiichteg sinn. .
  
  
  Doriwwer eraus, vermësst Вильгельмине. Deemools bewosst ech net, wéi vill; duerno gëtt et muss et ërausfannen.
  
  
  Si gelount e Volkswagen an der diddelenger Agence Hertz an huet Hir Tour yahtennym Broker. Mëttelmier war meng éischt mathematescht Anlaufstelle, an ech verbruecht den Dag, deen Streuner laanscht d ' Docks vun dëser lieweger Hafestad. Spillen am Auteur-Reisenden, seng Froen huet, hunn ech vorgegeben, datt ech studiere nei russesch Projeten an Snap-a mat der Erfahrung, déi Si selbstbewosst, géif Nathaniel applaudierten. Keen, dee mat HEMA Hir getraff hat keng Zweiwel un mengem ofdecken; Et war Daniel McKee, am Congé an dës Deeler vun der Welt, déi verschidde als Iwwersetzung fir den Eelsten. Interessant war, datt ech an deem Deel vun der Welt nëmmen eng kéier, an et war en Vue fir ee vun den Eelsten, awer net an deem Sënn, wéi Se haut verstoen. Fir ze erklären, war HEMA
  
  
  d 'Aschreiwung an d' US-Arméi fofzéng Joer virdru wier et zu spaweck. Sot mir, wat et war Deel ménger Fortbildungen mat, AX, an souguer d ' Arméi kann een e puer Regelen ze brechen, wann et schéngt wierklech. D 'eenzeg kéier, wou Si war an Uniform während dëser Zäit, et goung d' Schoul vun der Spionageabwehr zu Fort Холаберд zu Baltimore. Et war virun allem fir d ' Show, dat éischt, wat mir geléiert hunn, ass en Drock, well de Agent muss een all Rapporten, an Si hat harmlosen Sträifen Cordon Leutnant. Spéider, wann een mech zougewisen, fir d 'Plaz an der westlecher Germanium, all Muecht, déi erfuerdert ass, wëssen, mäi Rang, krut d' Matdeelung, datt ech major. Sou dann huet CIC, a Se bewosst en oder zwee Unteroffiziere, déi an Zivil, déi, wa Si gefrot ginn, haten och de "Titel" vum Majouer.
  
  
  Awer Grad näischt ze dinn huet mat dem, wéi ech trëfft Alex Зенополисом, a mat der Operatioun, déi mir zesumme verspreet hunn. Kuerz gesot, d ' US-Arméi eng Grupp vu Heldin-Händler, déi sech mat weisen, wéi een dat Material an Däitschland kaaft an superheld, fir eis Hunn. Näischt dergleichen, wéi an Vietnam an de leschte Joer, awer well war nach ëmmer ernst. Et gouf festgestallt, datt eng Handvoll Zaldoten gouf Lieferanten, a Si kruten superheld Koppele vu griichescher Seeleuten, d ' Kommunikatioun an der Tierkei. Eréischt Géigenzuch gouf Hannergrond, déi gréisst Insel vun de Kykladen.
  
  
  Odin ëm Zaldoten, e jonke Army, huet sech op en ëm Si ronderëm bequemen aarbechten, vun deenen träumt all Zaldot; hien pilotiert e klengt zweimotoriges Fliger, d 'transportierte VIP-Persson, Vertrieder vun der Geschäftsleitung a Zivilisten, déi un sonnigen Plazen op Plazen, wéi d' griichesch Inselen a Libanon. War, war et net schwéier, nees zu München eidel, fir sech op engem klenge Fluchhafen op der Insel Hannergrond an huelen Iech d ' Last vum wäissen Pulvers. Hien hat keng Zollgebühren gedon, an e puer Mecanicien op senger Basis Operatioun an der Transaktion; Si hunn d ' Droge weggenommen an superheld fir kleng Händler.
  
  
  Ech sinn net op de Qualifikations-Concoursen; meeschtens et war d ' Aarbecht vun de Membere vum CIC, awer wéi kloer gouf, datt Si an dësem Griichesch Arméi gesinn, dat war e wéineg irritierend fir Militär-Polizisten. Streng gewiescht, et ass och net d ' Wierk CIC; Virdru Russland vum Gehäuses besteet doran, ze verhënneren all Eescht verborgene Arméi, awer dat ass zimlech wäit interpretéiert. Op jiddwer Fall huet mech op d 'Aarbecht iwwer d' Ausscheidung der Drogenschmuggler op Montage, a fir sécherzestellen, datt keen an allen bedeelegte ronn ëm руковидителей hob e grousse Kaméidi. Oder dovun gehéiert, wann Si et héieren konnten.
  
  
  Et war eng mörderische Aarbecht; Si bewosst et, wann mäi Briefing ass geflunn. An wéi ech Se vun de medie Alexa Зенополиса zu Beirut, alles, wat ech ze dinn hat, deen all joer op hien, fir ze verstoen, datt hien e gudder Mënsch ass, fir mat mir ze schaffen. Alex war e Mann-Stéier, e bëssi méi grouss wéi ech, am sechste Fouss en Zoll, an den entspriechende Breet. Duerno war hien an der Marine-Geheimdéngscht sengem Land, mee an enger donkeler Zivilprozess hie gesinn huet, wéi de Charakter, fir de Film vum Adolphe Bogart: schwaarz Haare an Schnurrbart, wëll d ' Aen, déi sou aussahen, als ob Si kënnen drécken Se zum Stöhnen a loossen Si et hänken. bis hien huet sech entscheet, dech goen ze loossen.
  
  
  "Du Carter", sot hien, wéi mir eis gefeiert an enger lautekompositioun Cafe. An d ' Jukebox gespillt Sinatra-Plack, an перекормленная Sängerin vun der Tanz vum Liewen ze konkurréieren versicht, mat Musek.
  
  
  Si huet op, datt hie Se An den Deeg vun Hirer nach benotzen konnt Hiren Numm.
  
  
  "Ganz einfach". Superheld En war gutt, awer hien huet net Wierder verschwenden. "Zwee vun eise Leit treffen sech zwee Amerikaner op engem Fluchhafen. Mir verbrauchen ih".
  
  
  "Wéi mir wëssen, wann en amerikanesche bundesstaat Fliger Fléien?"
  
  
  "Et gëtt Uertschafte mat Bléck op den Landeplaz. Initialen eis, d 'Hütte козопаса; hie koum an d 'Spidol, den Äerm Kerl". Alex lachte, andeems mir déi grouss tëscht senge Vorderzähnen. "En klengen Problem mat dem Magen, eppes am superheld seng Drénk & nb. Hie war en Ale Mann, mee hie gëtt nees gesond".
  
  
  "A wéi laang mir waard?"
  
  
  Alex zuckte mat de massive Schëlleren. "Bis Se kommen. Sinn Si an Presséiert?"
  
  
  Mir hunn déi al гремящую d 'Boot, dat sech op d' Héichvitessestrecken, an ech war schonn op alle Inselen vun de Kykladen, net ze schweigen vu Kreta, ier mir koumen op Hannergrond. Mir hunn Touristen, an dann d ' Landung hu mir net geschwat nach mat engem Frënd. Et registréiert ass, wat als en Hotel an der Hafestad, an dann huet der exzentresch Amerikaner, déi d ' Wanderen an de Bierger, Virgänger, ech denken, moderner Hippie, wimmelt et vun iwwerall an der Welt mat Hiren Rucksak.
  
  
  Si huet Alex am Ferienhaus козопаса mat Bléck op d ' Landebunn. Zum Gléck, hien hat eng Packung mat gebrauchten, awer net Futtis Spielkarten, an hien huet et iergendwéi gepackt, d ' gefaltet eng riseg Quantitéit u RCD zesumme mat der Waff, déi mir brauchen. D ' Droite, déi laang wéi zwee Deeg, war an Uerdnung, awer wann mir gespillt hunn, an пинокл op richtegt Geld, et war awer muss géif ech Alexey Зенополису bal allem, wat ech aus Iech e Frettchen.
  
  
  D ' Flugfeld war an engem laangen, schmuele Dall ënner eis; hie gouf gebaut vun den däitschen am
  
  
  während dem Krich gouf zu méi oder manner guddem Zoustand ass duerch d ' Aufzucht vu Änneren / Trumpf. Um aneren Enn gouf vun eis der géi Abhang; um Enn war eng grouss Natierlech Hiel, dem Agank konnte mir gutt gesinn.
  
  
  "D' matrosen dohin gehéieren", erkläert Alex. "Eis Leit, déi Verdeedeger vun eiser Küsten". Hien spuckte op de Buedem aus gestampfter Äerd Hütten. "Mir, d' Griichen, déi Si zum Schutz sou vill Küsten; Kuck op eng beliebige Kaart, Nick. An ze denken, datt dat béis, wéi dat ausgeht, dat verknascht de ih Beruff..." spuckte Hien nees.
  
  
  Si realiséiert, datt Alex war en Idealist. Et huet mech gestéiert; a souguer dann géif et vorziehen, ze schaffen mat zynisch, well Si ценымногие sëcher.
  
  
  D 'Nuechten waren d' Schlimmste, well mir net notzen konnten брылев. Alex an Hir ze wéineg geredet. Heiansdo goung et op d ' Strooss ze bewonneren blasse Hellegkeet vun der Äerd ënner engem blendenden Mound. An et war an der Drëtter Nuecht Hirer Figur gesinn, двигавшиеся um Enn vun der Start-a Landebunn, klëmmt iwwer de Rand vum Abhangs, wéi d 'Kletterer, d' Spëtzt vum Mount Everest.
  
  
  Si ersetzen zréck an d ' Hütte an et ass déi eenzeg iwwersetzung vu Alexa. "Dir sidd hei", flüsterte ech. "Hir Dampf -, ass et bal sécher".
  
  
  Alex winkte mat der Hand an rollte sech of ënner d ' Decken. "Gutt, gutt, jonke Mann". Hie war zéng Joer méi al wéi ech. "Si waard wéi mir. US-Fliger net bis zum Morgengrauen erschéngt. An der Nuecht Si kënnen hei net landen".
  
  
  Hir Stahl géif net schwören, awer et huet geschengt mir, datt Alex schnarcht, soubal Geschwat Hir lescht Wuert.
  
  
  Kann sinn, Si eng hallef Stonn verschlafen den Rescht vun der Nuecht. Si weess, datt Si philosophien, a virun der Mueresdämmerung beweegt sech op d 'Hütte, ongedëlleg, wann d' Sonn fänkt d ' beleuchten vun eis. De Mound war schonn eriwwer geflunn, an et ass bal net konnt gesinn Dallbuedem.
  
  
  "Mir fänken elo". Ruhige Stëmm vum Alex an enger stillen Hütte war sou atemberaubend, datt ech bal entsat op Skins. "Eng hallef Stonn virum Dagesliicht." Hie war op de Been, zitt déi schwéier schwaarz Lederjacke, d ' Poschen ware voll mat Munitioun. Ënner Hir hat hien d 'Pistoul Colt Kaliber 45, virun allem awer beruff huet hie sech op säi Gewehr M-1, déi hien lässig iwwer d' Schëller.
  
  
  Ech hat datselwecht. Ech hat och Wilhelmina, LUGER, déi Si virun kurzem kaf huet, an Germanium an d ' a gewësser Weis gouf en Deel vu mir.
  
  
  Mir beliichten sech virsiichteg laanscht de noen Enn vum Tals, drehend a Richtung vun den Hiwwel iwwer dem Agank fir d ' Hiel. Mir hun wäit genuch vum Enn, datt keen ënnen konnt eis gesinn, och wann en helleg, reng an Eran an Instinkt Alexa dowéinst eis, wou ze bleiwen.
  
  
  "Stëmm", flüsterte hien a weist op de Rand.
  
  
  Mir krochen op unebenem Buedem, ähnlech wéi d ' bléien, a schliisslech hate virgesinn dat ënnescht e Feld. Mir waren op enger Héicht vu ronn sechzig Fouss, a souwäit Si gesinn konnt, Wee no ënne war.
  
  
  "Wéi sinn mir...?" Et huet ugefaangen, awer Alex leet e Fanger op d ' Lippen, an Hir Zänn funkelten an der Däischtert.
  
  
  Fir en duerch Hir kleng Poschen, ass hien en dënnt Stéck Nylon-Seel. Un engem Enn war eng Granate festgemaach, an hie mécht e puer aneren op de Buedem nieft sech.
  
  
  "De Fliger flitt vun do", sot hien, andeems hien direkt virun eis, an eng schwaarz leere iwwer dem Rand vum terrain Réckelen. "Den eenzege Wee. Wann hien landt, muss hien rollte bis an de Fernen béid ophalen an dréien, jo? Sou datt bei der Landung... , Si kënnen net Wee".
  
  
  Hie fänkt ganz lues ze senken dënn Linn op dem felsigen Stöhnen Klipp, bis de Fuedem mat enger Granate war net grad iwwer dem Agank an d ' Hiel. Da mécht hien eng Paus, hob eng kleng Fanger-Würstchen, wouduerch d ' mentalen Berechnungen, an nees aus. Hien huet Spuren um Nylon a geschnidden superheld Messeren. "Absolut fantastisch", ablass hien an huet den Rescht vun der Angelschnur ze adeläide et zu engem klenge Site e puer Meter vum Enn.
  
  
  "Wat elo?" Si gefrot. Keen huet eis gesot, ween d ' Verantwortung fir dës Operatioun, awer Alex schéngt ze wëssen, wat hien Effektiv, an hie war bereet ze léieren.
  
  
  "Dat ass eng schlecht Saach fir erof, mä ech kann no ënnen goen". Hien hat Décken Händchen, wickelte Schnëtt fixierten Seel ëm d 'Hüfte an virgeworf d' Ännert iwwer d ' Schëller. "Elo gehst du nees an de Fernen Floss vum terrain Réckelen. De klenge Wee, op deem Se Liewen, Ziege, féiert iech no ënnen. Wann dir hörst, wéi déi an der Hiel gerappt Granatapel, gehst du runter an ubezhdaesh d ' Jungs an engem Fliger, datt Si nirgendwo ze goen. Verstanen?"
  
  
  Si geduecht, datt sou. Hir Gehorsam rannte zréck an d ' Richtung, an déi mir virkomm. Eng Spuer, déi iwwer d ' Geschwat Alex, et war liicht, obwuel, starrte op dat mol am ugeriet Liicht vun der falsch Dämmerung, Hiert Matleed Ziege. Andeems hien Hir M-l, seng Bankdrücken un de Rand vun der Klipp a waard Stahl.
  
  
  Fir d ' éischt war et den stänneg Summen vun der Fléien, an hie kämpft mat der Versuchung, Si ze schloen, wou hie geschicht, datt Se eingenickt. Mengen Aen öffneten sech abrupt, an hie gesäit e Stéck vun der brennenden orange Sonn déi opgeet an weiten Kleid.
  
  
  An der Mëtt vum Bauches полудиска Stoung en donkele Fleck, dat weiderhin op Gréisst zunehmen, a Richtung candid dohin, wou Si louch. Et sech un, wéi sou séier e konnt net Liewen, gezwongen, sech op der Plaz ze bleiwen, wann d ' zweimotorige Fliger an Siicht komm, goung bei der Landung an der hintersten Enn vum Réckelen.
  
  
  Si schaute laanscht Enn vum Abhangs a Richtung vun der Plaz, wou Si verloossen Alexa. De superheld iwwerhaapt net ze gesinn war, bis d ' Rieder vum Fliger net berührt gras, awer da gesäit Si, wéi schwerfällige Gestalt sech an virgeworf e laanger dënner wäiss Sträifen. Si geflunn duerch d 'Loft, gefall séier ënner разбивающимся Last superheld festgemaach zu Enn, an dunn erofgefall an d' ëffnung vun enger Höhl.
  
  
  Et gouf eng laang Paus, vill ze laang, an ech hat doriwwer nachzudenken. Véier Sekonnen - dat ass net vill, awer enges daags gefrot huet, den Instruktor zéien Iech den Plack, fir d ' Granaten, an dann achtlos werft Si et mir. Et huet superheld reng an duerch Beton-Brüstung Training an d ' Flammänner, als ob et war Agaangen am Dieren spillt. Dann hätt ech e puer Deeg krank sinn Ielebou - Granaten schwéier, vergiess Se net, - awer wat mech am meeschten störte giggling Hurensohn, deen dat alles ugefangen huet, an erausfonnt, wéi een am beschten dëse Bastard ze maachen. Zum Gléck fir hien a wuel och fir mech, dann dem Deeg op säi superheld net méi gesinn.
  
  
  Den Agank an d 'Hiel explodéiert erschreckend persescher Explosioun, sinn d' Stréim vu Damp an Duschen Trümmer gefall op e gréngt Feld. Ier Hir Zäit hunn, ze bewegen, gesäit Si, wéi Alex gefall sech mat dem Enn vum Fiels, mä d ' Vorsprünge der Fiels, an geet séier op de Buedem.
  
  
  Hir карабкалась nom géien Wee erop, klammerte sech un de ungepflegte Büsche, an op der Flucht virgeschloen iwwer de Buedem vum Tales. Zweimotoriges amerikanesche bundesstaat Fliger rollte zu mir mat engem brüllen der Motoren, awer am Moment ass et keng Angscht, datt Si mech bemerken; d 'Explosioun hanner Hinnen huelen sollt all d' ih Opmierksamkeet.
  
  
  Wann de Fliger sech verlangsamt, Dir, staffelen an déi kleng Ritze an Stöhnen vun der Klipp, wartete op den Ufank vun der Dréiung, dann ass hien eraus an huet e puer séier Schëss offen an der Nues vum Fliger. Si gesäit ängstlich, blasses Kapp duerch d 'Windschutzscheibe an dann d' rasante Bewegung. D 'säitlech Dier huet sech zu opmaachen, wann de Pilot huet sech op den Zär, déi schonn d' Bühn fir Motoren fir de Start.
  
  
  Et war en Uerder, net ze Schéissen op d ' Fligeren, wann mir kënnen hëllefen; um Enn ass et Besëtz vun der US-Regierung. Dofir ass Si superheld Schwanz, baussent der Reechwäit vun der warscheinlech Banditen op der Säit dag. D ' plötzliche Explosioun vun zwee Säulen bal virgeworf mech mat engem Bee, hob de Stëbs, a fir e Moment iere. Wéi Si nees gesinn konnt, war de Fliger vun eis ewech mech séier vu mir; Ech hunn op der Schëller war M-1, bereet ze Schéissen an eng Prise, wann Alex geflunn op engem zerstéierte Hiel offen op d ' Fluchbunn vun der Fliger fléien.
  
  
  Am fréie Liicht gesäit e aus wéi e klenge Bierg, ganz an schwaarz, mat erhobenen Hänn, wéi eng al Krieger, deen versicht, ze halen Fantasy vun de Gëtter. Wann de Fliger raste un him, ouni, datt den Zesummestouss war unvermeidlich, awer am leschte Moment wich zur Säit, nom abstellen vun de Motoren an заклинив Mobbing. Alex duckte mech ënner sech drehende Schraube, откатываясь vu Rieder.
  
  
  Et staffelen iwwer e Feld k Besonnesch Griichen a Fliger a gesäit, wéi d 'Waff op de seitlichen Dag fréier als d' gedon, Alex. Si blouf stoen, kniete niddergelooss an hob säi M-l, wann de Fliger blouf op Schlaglöcher um Enn vun der Klipp. De Mann steckte de Kapp eraus an huet d ' Pistoul op mäi Partner.
  
  
  Et war e klengt Zil, an dat Fliger ëmmer nach geschaukelt dann eng schaarf Kléngt, an d ' plötzliche Enn, awer et war keng Zäit, fir sorgfältig ze Ziler. Si huet Och, dann nach eng. De Mann an der Dier schaute mech un, a selwer aus dëser Distanz konnt et gesinn, Anere Ausdrock vun der vollen Opléisung op d 'Erfüllung superheld vum Mënsch, wann d' Blutt sech op d ' superheld vum Halses. Hien huet Mam Pistoul a meng Richtung, awer eemol muß en Stahl schwéier wéi en Amboss. Superheld d 'Hand gefall, déi Waff fält op de superheld Hänn, déi hien lues a gefall duerch d' Dier op de Buedem.
  
  
  Alex huet op de Mann, wéi hien entsat an d ' Kabinn. Ertönte en héijen gedämpften Schrei, dann kehlig lachen; no e puer Sekonnen en anere Mënsch geflunn a war mam Kapp no ënnen op dem steinigen Buedem. Alex Stoung hanner Hir an der Dier, datt Si Hir девятифунтовый M-l esou einfach, wéi de Knüppel vun engem Polizisten. Hien winkte mir, awer ech hunn schonn sech an enger Schossel den Fliger.
  
  
  "Gutt geschoss", sot hien. "Well hues du verdaamt gutt bal umgebracht Pilot".
  
  
  "Wat mengs du?" Mir béid hunn, wéi op der Äerd réngelt Mann; dee Si erschoss, beweegt sech net.
  
  
  "Ha! Hir Schutzbrille duerchleeft superheld Hals a fält an e Fliger, порезает dëser Pilot Ouer an zerschlägt d ' Windschutzscheibe. "Welter.
  
  
  "Aha. Et gëtt aner Schied?"
  
  
  "Ech hunn niemanden gesinn. Ech denken, däi Ufank vum zweete Och koum vun der WWU an d ' Broscht. Op jiddwer Fall ass duerch an duerch".
  
  
  "Oder kann
  
  
  et ganz verpasst. "
  
  
  Alex schüttelte de Kapp. "Neen, hues du net verpasst, Nick Carter. A Si ginn et ni vergiess, verstees de?" Hien gesäit de Piloten, dee versicht, sech hinzusetzen. "Si wëllen, datt dëse Kerl nach um Liewe war?"
  
  
  "Wann en net schwéier blesséiert, ech denken, mir kënnen d 'superheld am Generalstabs-Appartement". Dir, bückte sech, packte de Mann. Op nen war d 'armeeform mat сержантскими Sträifen, an hie bewosst superheld Kapp ass sou gutt wéi seng eegen Etude dann d' superheld der Saach. "Рэган", - knurrte ech. "Wëllen Si Liewen oder stierwen hei offen? Et ass Hire Choix".
  
  
  "Чизус, jo!" Si erinnerte sech, datt hien net méi wéi e Kand, a gesäit méi jonk wéi Hiren Portrait. Hie gesäit op Alex an schüttelte verwundert de Kapp. "Verréckt!" murmelte hien. "Dësen Kerl ass verréckt."
  
  
  Alex lachte an kniete sech nieft him op d ' Knie, wéineg superheld Gewehr stéisst de Jonke Army. "Dat ass e gescheiter jonk, sot hien. "Bewosst, wann dir mir wehtun, däi Fliger zerbricht geneesou wéi Dir. An du FLIEGST no ënnen". Hien huet eng beredte Geste mat der Hand, Bléck iwwert d ' Schëller op de Kante vun der Klipp. "A sou bleibst du am Liewen, oder? E gudder jonk." Hien hat virgeschloen superheld op de Réck, dann packte den aarm ëm d 'Schëller an hob Vorarbeiter op d' Been.
  
  
  "Wat ass mat Hielen?" Si gefrot.
  
  
  "Alle". Hien klopfte op de прикладу Gewehre. "An dann, wenn du gehst, et benotzen aner Granaten, d' Hiel ze versiegeln. Maacht Iech e schéinen Graf. Wéi wier et mat deem?" Hien opféiere d ' Fanger vum Doudeger Féiss.
  
  
  "Neen. Et ass besser, huelen superheld mat sech. Mee wéi wëlls du vun hei Maachen?"
  
  
  "Et ass en Deel mäin Land, Nick Carter. Brauchen Se sech keng suergen Ausr mir, wat? Elo Hir verhëllefen Iech verknüpfen, deen de Jonken, domat huet hien net löschten Si Problemer während dem Fluch".
  
  
  Mir hun eis dozou décideiert sorgfältig gebonnene Рэгана direkt hanner dem Sëtz vum Pilot kéint, fir him ze Follegen. Kierper vun engem anere Mann ze Alexa an am leien vun hannen, als ob d ' Last. Ier Si geet, hien kramte a säi Poschen an huet e puer kleng Pakete.
  
  
  "Huelen Si béid; Si, d' Amerikaner, déi Si brauchen Ons. Mir, mir wëssen näicht iwwert Drogenschmuggel, oder?" Hien hat virgeschloen mech op de Réck. "Gutt Rees, Nick Carter. Wann dir sou e gudder Pilot wéi dir akzeptéiert, du hues keng Problemer, oder?"
  
  
  Dat Lescht, wat ech gesinn, d 'superheld, ass d' Tatsaach, datt hien stapfen zréck op d 'Hiel mat engem Gewehr lässig iwwer d' Schëller vun de figure; hien gesäit aus wéi e Jeeër, dee zréck op Heem dann nach e schéine Dag. Hie gedréint huet sech net eemol zu winken mat der Hand, wéi Si abhob.
  
  
  
  
  
  
  D ' sechste Kapitelen
  
  
  
  
  
  Wéi d ' Nuecht senkt sech op der Küst vu Griicheland, dann eemol donkel gëtt. Et war e gutt Hotel an der Géigend vun engem Objet, dat empfohlene mir de Kapitän vum Schiffes, mat deem Si virdru geschwat. Hien bot mir weisen Nightclubs gemaach huet, mee ech refuséiert huet, hie war sou manéierlech, wéi et mir méiglech war; Et ass alles nach situatiounen entspriechen op d ' Aufgab, déi nach net ugefaangen a wollt keng Freundschaften Ablenkungen.
  
  
  Mäi Zimmer war sauber an hannet. Netto-Fernseh, fir dat, wat ech war, gelinde ennerstëtzung dankbar. Et war e laange Dag, a Si net gewinnt sinn zu helle Sonneliicht kann zu engem Ofbau vun Arbeitskräften, ier hien et bemerken. Moies hätt Si ginn an Pyrgos, fir d ' Meedercher ze treffen, an ech wollt sou gäeren bewegen.
  
  
  Hir Prais an enger klenger Tavern an der Géigend. Nieft him souz eng Grupp Amerikaner an eng ronn ëm d ' Fraen an der Quantitéit setzt en A op mech. Si war schéin, huet an gewissem Sënn gebräunter, als ob Si all Luminous Stonn BUK Si Hir Haut an huet Si de Backofen eingeschaltet bleiwen. Awer ech anzespären Si an huet Croisière-Schecks sécher solle ginn, deen huet am Tourismusbüro zu Athen.
  
  
  D ' Fra bleift net ouni Opmierksamkeet. Aus dem Augenwinkel gesäit hien, wéi Si Stoung op an wankte op Se Holz-Clogs mat héijer Ofsätz, déi elo vu Fraen gedroe. Si hat mir géintiwwer den Dësch an starrte mat gerunzelter Stir, als ob et war op seltsame Instanz, mat denen Dir konfrontéiert am Dschungel.
  
  
  "Kann ech Iech hëllefen?" höflich gefrot ech. Bei deem Stand net op.
  
  
  Si schüttelte Hire sonnige brongen Hoer. "Ech weess et net." Si обвиняюще ткнула Fanger op mech. "Galveston. Dräi, véier Joer zréck. Si waren e Frënd vu sue-Ellen, net wouer?"
  
  
  Si verhäerte a versicht, net ze weisen. "Ech erschrecken, Se denkt iwwer iergend een aneren".
  
  
  Si runzelte d ' Stir nach méi. "Ech schwiere, Dir kënnt ni méi vergesse eis enger Persoun. An anscheinend ass et net sou, wéi dir." Schnelles lescht, fir ze weisen, datt Si mech geschat. "Ginn Si, an elo. ... Nick Numm? Jo. Et war, gëff mir eng Minutt; et wäert dat Lescht".
  
  
  "Et deet mir Leed, mäi numm ass Daniel McKee".
  
  
  Si nickte verständnisvoll. "UH-huh. An Jackie Onassis. Wat ass Lass mat dir? Du bass hei mat denger Fra oder eppes an där Aart?"
  
  
  "Neen, mä..."
  
  
  "Vill Spaß, mir waren haut nëmme mat sue-Ellen. Ee Jacht?" Während Si Geschwat, du gesäis weiblich Jesse
  
  
  ëmmer méi südlechen. Ech war net überrascht; e Gedanken un sue-Ellen war genuch, fir mir an de Mond mais Fladen.
  
  
  "Ech weess wierklech net ..."
  
  
  Si fiert Fort, wéi wann Si mech net gehéiert. "Wësse Si, wat dann zu där Zäit krut Si huet d' Scheedung, awer ech denken, Si wësse Bescheed, well Si an sue Ellen waren sou enk Frënn. Natierlech nees bestuet, huet awer seng al Griichesch Mann bal net verbréngt Zäit mat Hir an dësen Deeg. Ech denken, sue-Ellen gëtt ganz froh ze héieren, dass Se an dëse Gebidder ".
  
  
  Si ass schaarf museschen, datt elo kucken ech d 'aneren, net nëmmen de Rescht vun der Gesellschaft gesprächig Fra, mä och d' Leit hannert puer noperschaft Tischen. Et Stoung op. "Gleewen Si mir, MA ' am, Hir Daniel McKee". Si huet d ' Kaart an der Geldbörse. "An der delle, wou si yahtennym Broker. Kann sinn, deng Frëndin sue Ellen gëtt interessant sinn, mat mir ze schwätzen. Wou genee ee Boot?"
  
  
  Si blickte verächtlich op wäiss Kaart. Dann gesinn Se op mäi Kapp, Hir Ae sinn net ganz fokusséiert. Schliisslech schüttelte Si de Kapp an wich e wéineg zréck. "Ech hätt schwören kënnen, dass du et bass, iergend Een Nick. Just bei de sue-Ellen wier net eng Begéinung mat engem Verkäufer vu Booter. Och um Weekend".
  
  
  "Ma jo...", Ech zögerte a schliisslech koum d ' Visitenkarte an Hirer Brieftasche.
  
  
  D ' Fra schüttelte mir mam Fanger. "Awer vläicht sinn Si net dat, wat s du sees, wierklech? Si, ich erinnere mich, datt Nick, hie war en intelligent, net loossen niemanden Zäit. Beeilen Si sech net, Mr. Yacht Broker; sue-Ellen gesot, kann hei drop. Da gi mir sécher wëssen, oder? "Si kroch zréck zu sengem Dësch.
  
  
  Hir Hotel séier vun hei verschwannen, awer selwer gezwongen, schluss Si d 'Moolzecht, déi keng Rücksicht op d' Usiichte vun aneren Männer a Fraen an der Gesellschaft. Et war en erfollegräiche Team, haaptsächlech Joer vun drësseg bis véierzeg, wéi ech Iech ageriicht ass, fir Se erëm, datt et bal an all touristesche Plaz an der Welt. Fir deenen, déi zoufälleg mat Frënn HEMA eppes wéi sue-Ellen schonn zanter ville Joer, oder wéi och ëmmer Ären numm an dësen Deeg, an sécherstelle, datt all d ' ih-Frënn wëssen et.
  
  
  Awer op dësem Owend war et onméiglech, ze denken, déi iwwer d 'sue-Ellen oder Är Frënn, sou datt Si virgeworf Hire Kapp ronderëm, soubal et goung an d' Tavern dann lescht an Kopfnicken Fra op der American Party. Dir, spürte Hir Bewerter Aën um Réck, wéi hien op d ' Reine Nachtluft.
  
  
  Et war cool, mat Waasser wehte glat Brise. Am Hafen Stoung virun Anker gréisst Croisièresschëffer, niddergebrannt all Lichter, an souguer aus där Distanz konnt et héieren, d ' Dauwe Schläge Rock-Band. "Verréckt", geduecht ech. d ' Leit kommen aus der ganzer Welt, fir Griicheland ze gesinn, an bleiwen u Bord vu sengem Schiffes ze héieren amerikanesch Musek.
  
  
  Hire Panzer ass lues, visuell achtlos, awer wat dann schellte vu bannen. Geschäft sue-Ellen störte mech, an ech ertappte mech drop, datt iwwerpréift donkel Gassen, laanscht mimmo Iech. Selwer vun der doc war gutt beliicht, an och an där Zäit der Nuecht war et genuch Aktivitéit, ëm Äert wuel gefühlt. Trotzdeem spontan Hir Änneren Hugo, elo gemittlech sëtzen an enger Scheide den Unterarm. Grad déi Tatsaach, datt an der Géigend war, iergend een, dee bewosst, wie Si an der delle, a virun allem, mäi numm, war alles, was ich brauche, fir Hir Däitscher op d ' Héicht, déi Si sou gutt kannt.
  
  
  Zu där Zäit, wéi ech zréck an den Hotel, eis eng Séil, koum net, an ech stehe an der Dier, fir eng leschte kéier lues erfuerschen Si d ' ruhige kleng Fläch, et net, sot eis déi klengst verdächtige Bewegung. Dunn ass Hir, zuckte mat de Schëlleren, goung eran a setzt sech op enger eenzeger Bucht vun der breede Onopfälleg an säin Zimmer.
  
  
  Si gewaart op mech, wann Dir Do d ' Dier, a Si waren verdaamt gutt. Keng Menacen, bal keng Wierder; enger fir Si erëm knallte d ' Dier zou, wéi Se gestëmmt huet, zündete en anert Hellege duerch de Raum. Béid Männer ware vu schwéiere Körperbau, an der normaler donkeler Anzügen an d ' Technik, déi Dir hat, war kleng, awer déidlech verongléckt.
  
  
  Si wartete, bis enger fir Si erëm ze schwätzen, bemerken, datt mäi Gepäck gouf zougemaach um Bett bei der Fënster. Si Stahl net beim Auspacken op, an, no deem ze schätzen, wat ech gesinn konnt, meng zwee Gäscht waren ganz virsiichteg an huet gefrot ech. Ze virsiichteg.
  
  
  "Mr. Daniel McKee?" De Mann, dee sech am wäitste vun eis ewech vu mir, held d ' Wuert; hie war e bëssi méi héich wéi dat anert, seng donkel Haare waren kuerz geschnidden, awer mat wonnerschéiner hängenden Schnurrbart.
  
  
  "Jo", Rivne äntwert Dir, liicht freuten sech, datt Si et nach net gebraucht hunn mäi gr numm.
  
  
  "Du bass missen zréck".
  
  
  Ech kéint schwören, datt de Mann lächelte, awer mat sou Schnurrbart war schwiereg, sécher ze sinn.
  
  
  "Et ass kloer, sot ech.
  
  
  Hien ass erëm Gesäßtasche-haaptgrond shabby Brieftasche an gammastronomie Si. Si gesäit расплывчатую d ' Bild an offiziell Kaart vun der Aart vun der ënner staark поцарапанным a giel ginn mat Konschtstoff, an dann huet hien alles nees aufräume.
  
  
  "Sichen Si differenzen Geschäftsbezéiungen, Mister McKee?" - gefrot fir de Mann. Superheld Partner, géintiwwer stoen приземистого hölzernen Këscht um Fouss vum
  
  
  Bett, net soen eis d ' Wierder an rührte sech net.
  
  
  "Net ganz."
  
  
  "Si... Yacht-Broker". Et war keng Fro.
  
  
  "Tatsächlech."
  
  
  "Dir wëllt kafen oder verkafen Si Booter a Griicheland?"
  
  
  "Nee", äntwert ech virsiichteg. "Ech schaue mech nëmmen ëm. Sou eppes wéi entspannend a Kombinatioun mat engem klengen Geschäft".
  
  
  "Si fannen, datt grousst Interessi un eiser Waasser-Bildbeaarbechtungsprogrammer?"
  
  
  "Natierlech. Ass dat net aufregend?"
  
  
  Mann захохотал Hire Mond wäit oppen; fir e Moment, wéi Si gesäit e Spléck tëscht ech mat de viischten Zähnen, et erinnerte mech staark Alexa Зенополиса. Awer Alex, sot Si sech, war op gutt sechs Zentimeter iwwer dem ...
  
  
  "Se ginn an dësem Land fir eng laang Zäit?" - huet de Mann, deen lacht.
  
  
  "Ech weess et net. Nach e puer Deeg, ka sinn, ech hu keng Besonnesch Un".
  
  
  "Jo, natierlech. Vun eiser Säit - Säit, Fräizäit... fir d 'Gäscht". Superheld donkeler stürmischen Aën goufen, wéi hien Geschwat déi lescht puer Wierder, an Hire virsiichteg schaute op d ' Pistoul, déi hien nach ëmmer gehalen gezilt op meng Mëtt.
  
  
  "Wat genee Se an Hoteller?" - ech gefrot, versicht, schéngen éischter nervös als méiglechkeeten.
  
  
  Hien winkte mat der Pistoul, awer et huet mir eise Ahnung vun Versuch ze sprangen, superheld; superheld Partner war ass wäit genuch Wee vun him, a Si konnt sech net huelen ih zwee, net andeems op d ' mannst nach eng Narbe op Hirer Haut. Doriwwer eraus, dofir huet et kee Grond. Net sou wäit.
  
  
  Mann mat Schnurrbart zuckte mat de Schëlleren. "Fir méi gewuer ginn iwwert Si, Mister McKee. Wann differenzen d 'Auslänner, verzeihen Si mir, den Usa, an dësem Land kënnt, a fänkt un z' informéieren, dat ass fir estestvenno, weckt d 'Neugier ménger Regierung".
  
  
  "Si kéinten gesitt, andeems Dir einfach Froen", - sot Si.
  
  
  "Jo, vläicht. Awer vu ménger Säit ... w. e. g hunn Se Versteesdemech, Mr. Mackey, mir sinn an enger ganz prekären Situatioun, окружаемым Kräften aus alle Richtungen, déi lieblos eis géintiwwer. Mir sinn dofir gezwongen, all ze behandelen, mat Argwohn, a gleeft mir , Sir, mir bedauern dat vill méi wéi Si. Dofir benotze mir d ' direkt, méi graff Lëtzebuerg, fir erauszefannen, wat eiser Meenung no musse mer eis bewosst. Si verstoen? "
  
  
  "Natierlech", sot ech Sauer. "An ech denken, du hues scho genuch wëssen, net wouer?"
  
  
  "Ma jo... vläicht". Fir ze weisen, seng Sprooch, hien huet d 'Pistoul an d' Holster um Rimm. "Et gëtt nëmmen eng Saach".
  
  
  "Oh?" Dir erëm, datt d ' superheld Partner gehalen huet nach ëmmer seng Waff, obschonn hien geschützt net op mech.
  
  
  "Wann et dir näischt australescher..." Hie wäit verzweigtes Hänn, andeems mir senge gudde Wëllen, a goung ëm d ' Bett erëm zu mir. "Eng kleng Boom? Hire Mann?"
  
  
  Jesus! Et war alles, wat ech brauchte, mat Hugo an der Scheide op mengem lénkser Unterarm. Dir, ass e Schrëtt zréck. "Ech verstinn net, firwat et noutwendeg ass", - sot Si, wéi Si am beschte liicht imitieren der aufrührerischen amerikaneschen Touristen. "Gott weess, Si net schléissen an Hirem Land Bootes ze schmuggeln!"
  
  
  "Natierlech net. Trotzdeem ass". Hien ass ëmmer nach Schell zu mir. "Dat befriedigte géifen eis all, net wouer?"
  
  
  "Ech verstinn net, firwat ...?"
  
  
  Partner muss eppes gedon ginn, andeems d ' superheld a meng Richtung.
  
  
  "W. e. g, Mister Mackey", sot de schnauzbärtige Shop. "Mir wëllen net drop bestoen".
  
  
  Hien ass fir d 'Fußende vum Bettes, beruhigend ausgestreckten Äerm, a gesäit manéierlech, wéi d' Nashorn.
  
  
  Si konnt et net erdroen. - "Bleift zu der Leedung!"
  
  
  "Ja?" De bärtige bleift stoen, mee et schéngt, hien ass verwirrt net ginn.
  
  
  "Dir soen, datt Si vun der Police, oder eppes an där Art. Kann ech e geneeën Bléck op d' Visitenkarte, déi mir gewisen hunn?"
  
  
  Dat pea pickers huet. Hien schaute séier op seng Partnerin a beweegt sech an meng Richtung. Superheld Feeler. Si huet en hallwe Schrëtt no riets, andeems Si d 'superheld ënnereneen a bestëmmungen, d' Pistoul an der Hand hält. Ier een duerch Si realiséiert, wat Lass war, packte Si Presseoffizier fir d ' Handgelenk, gedréint superheld a drückte mech op seng Broscht. Hie war hart an schwéier, mee ech hat Hir superheld willensschwach.
  
  
  "Mister McKee..." keuchte hien.
  
  
  Si war froh, dat ze héieren; wat eis ëmmer geschitt, huet hien offensichtlech net bewosst, wie Se an de delle.
  
  
  "Geldbörse", krächzte emu Dir an d ' Ouer.
  
  
  Hien huet zu Gruef an набедренном der Posch. Si war sou decidéiert, Se halen d ' superheld, datt Se net an uecht geholl, wat hien Effektiv, en anere Mann. Net um Ufank. Dann gesinn huet Si, wéi hie roueg schléit wéineg vu senger Schalldämpfer op der Pistoul. Ier et un der Zäit ze reagéieren, hien zielte sorgfältig an duerch zwee Schëss erschoss sperrige Broscht vun der Persoun, déi Si gehalen. Ech schäme mech ze soen, datt meng éischt Reaktioun war mënzen, datt eis eng Schutzbrille net just duerch de Kierper an net mech getraff!
  
  
  Schnurrbart провисли, superheld Alenka eemol verduebelt an meng Hänn. Si huet emu falen; et ass kloer, datt hien net méi eenzelstär fir mech wéi en Schutzschild.
  
  
  Deen anere Mann winkte mir Rheumatismus. "Ech huelen huet. Si keng Suerg, Mr. McKee".
  
  
  Gefiel Mir net, wéi hien grinste mech, virun allem, wann et flüchteg gesäit Metall Zänn, agerummt vun Gummi-Lëppsen.
  
  
  "Was zum Teufel", sot ech, probéieren, zréck ze Hirer Roll als Geschäftsmann-Reisenden. Et war kloer, datt hien keng Mühe, mech z ' Erschéissen.
  
  
  "Heiansdo lustige Saache passéieren, Mister Mackey", sot hien an geknéit, ier e sech iwwer de leblosen Kierper op meng Bee. Fir saubere Einstiche USA op der Broscht floss Blutt, mee dat ass alles впитывалась Tuch donkeler Jacke.
  
  
  "Jo", äntwert ech, e wéineg reckte der lénkser Hand op de Fall, wa mir am Moment enger Krankheet brauchen, Hugo. Et war dann, Si sou ganz wollt, Wilhemina, datt spürte Är Fondue. "Wat, giff Schneider, dir maachen?"
  
  
  De Bandit blickte op, seng klengen Aen waren anerer sprooch liesen, wéi eng Schlaang. "Si wëssen wëllen, Mister McKee?"
  
  
  Dir sot näischt.
  
  
  Hien hob déi Dout op d 'Féiss, huet superheld décker Kierper an virgeworf Schnauzbart iwwer d' Schëller. "Et gëtt eng Feuerleiter", ablass et, als ob Si dat net bewosst, an ass zum Fënster, mat Bléck op e klenge Beräich ënnen. Dann eng Minutt Paus ass hien iwwer d 'Fensterbank op d' eisent Gitter. Kierper op senger Schëller schmerzhaft ass déi reng iwwer de Fensterflügel angehoben ass, awer Schnurrbart konnt net widersprechen.
  
  
  De Bandit gehalen fir eng Sekonn, da, wéi de superheld Last war baussen, a wann hie gesinn huet mech un, säi lescht war bal manéierlech.
  
  
  "Mir gesinn eis erëm irgendwann, mä, Mister McKee?" Hien klopfte Kierper Schnauzbart um Hinterteil. "An d' nächst kéier mir maachen dumme Feeler, wat?"
  
  
  
  
  
  
  D ' siwent Kapitelen.
  
  
  
  
  
  Dir, goung zum Fënster an ze gesinn, wéi de stämmige Bandit klëmmt d 'Feuerleiter, wéi en Af, anscheinend, net d' Opmierksamkeet op d ' trage, déi hien Ness. Wann ech eng Wilhelmina... awer Nee, Schwätzt Si zu mir, awer wem notzt dat? Den allerwenigsten wollt ech hei iergendwéi Opmierksamkeet ze opfänken. Virun allem d ' Opmierksamkeet vun den Autoritéiten.
  
  
  An, natierlech, Si bewosst, datt déi béid Spaßvögel, d 'durchsuchten mäi Zimmer, hat näischt ze dinn mat der Regierung; d' gesetzlech Agente an Hirem eegene Land, net Maachen op Hir Partner, wa Si a Schwieregkeete geroden.
  
  
  Si iwwerpréift Hiert Gepäck an den Rescht vum Raum, inklusiv vun de primitive Bad. Et huet geschengt, näischt verluer, an, well hat ech näischt an Verlegenheit bringend, ech wollt net ze vill suergen doriwwer. Ofgesinn dovun, datt ech muss Froen, wie war dat koppel, a firwat Si se hei. Ech wollt e gudde Bléck op d 'Kaart, hat ech d' mustachioed, awer et war schonn ze spéit. An, wahrscheinlech, et huet keng Bedeitung. Een, prestige Organisatioun interesséiert Daniel McKee yahtennym Broker, an dat war genuch, fir seng besuergt. Méi wéi jee virdrun, huet sech auszuziehen a ginn schlof, Dir vermësst Вильгельмине.
  
  
  War d ' Verabredung den nächsten Dag verabredeten, an hien Huet fréi mueres fir eng einfach dreistündige Faart duerch Пелопоннесу. E risegen Bierg Hallefinsel war komplett gréng a wäiss, mat üppeger gréng hänken den Hiwwel a Vill Kreide EXPORTÉIEREN; d ' Strooss war gutt, an hien bedauerte, datt ech keng Zäit hat ze bleiwen an éierlech ze sinn a zefridden. Mä ech war ze ongedëlleg, zu deem Hotel, dat Zil ze erreechen, d ' Mémoire drun, wat reng Lescht Nuecht an mengem Zimmer, huet mech, an ech museschen, datt et iergendwéi verdaamt wichteg, an Kontakt mat Christina. Da kéinte mer kréien, wéi d 'Sprëchwuert seet, d' Show op der Descente.
  
  
  Pyrgos ass eng schmutzige Stad mat enger herrleche natierlechen Hafen. Ier auswiel anert ze dinn, Si laanscht wandert der Docks, bis Si eng Plaz fonnt, wou een e Segelboot professeren fir eng Woch oder zwee. Elgon Ксефрат war gutmütig Besëtzer vun der Wiertschaft, de klenge Mann mam Grafstee mat de Zähnen, deen hien déi ganz Zäit hat an engem blendenden lescht.
  
  
  Mir sinn zu deem Schluss komm, d ' Transaktion net direkt; Ech hat ëmmer nach roueg ze handelen, awer ech war verdaamt sécher, datt ech kréien, was ich brauche, a kuerzster Zäit liwweren. Elgon versicherte mir, datt hien fir mech seefahrzeug en, wann Ären superheld ech wëll huelen. Et war e ronn ëm wichteg Themen.
  
  
  En anert Hotel, e wéineg anescht aus, wat gouf an Mëttelmier, mat der Ausnam, datt an nen war e grousst Bett rau, an dat Bad war um Flur. Elo, Si ass nëmmen eng Nuecht, a vläicht och net an dëser Nuecht.
  
  
  Et gouf schonn däischter Dag, a Si halen Hir Rees-Routine sou vill wéi e konnt, wann et endlech sech mat der Tavern Änneren. Et war eng grouss Open-Air-Institutioun, Onst sech vu Aussiicht op den Hafen an d ' Insel ass en groussen Bierg e puer Meile vun der Küst ewech. Et Sell iwwer Metall Dësch op der Terrasse, huet de zerfetzten seng Mütze of a leet Se op de Sëtz nieft mir. Spéider Sonn beugen iwwer dem Ioneschen Mier sinn, falen op de Stiwwele vun Italien, wou Si huet misse goen, fir e puer Deeg. Si wartete Christina mat der héchstméiglecher Gedold, an der Hoffnung, datt et net bewegen Si mech net ze laang waard. Et war verdaamt unbequem Ëmgang mat iergendenger Aart vun engem komesche Meedchen, dat sech bewosst méi wéi ech iwwer d ' Detailer vun där Missioun.
  
  
  Virun allem ass hien den Konflikt mat den zwee Profien huet an mengem Hotelzimmer den Owend virdrun.
  
  
  Fir d ' Tavern gesäit hien, Si, wéi spéit an der Nuecht am Hafen beweegt sech de Verkéier op dem Waasser. Hie war net überfüllt, awer Booter all Zort permanent koumen a goungen. Publizéiert Kleinwagen Kutter mat schwarzem Boîtier, буксирующий e Meedchen op wasserskiern. Si jiddweree sech enger Rei vu Fischerbooten, déi op der Promenade. D ' Meedchen hob eng Hand iwwer de Kapp, déi donkel Haare wehten hanner Hir, an op Hir durchfluteten Spritzern Gesicht war den Ausdrock vun der Ekstase. An de Schnellboot-Chauffer an en anere Mann, dee grad hanner лыжницей mat poop, lächelten aufmunternd hey. E puer Fischer um Maggy léist sech vu senger gemeng; e puer stoungen am stillen Bewunderung beim Festleeë Rennt mimmo Si Bronze, noenee an Kleedungsstéck Kierper, an et goufen opzedeelen Mënschegejhäiz Moien.
  
  
  Dann vun der grauhaarige, untersetzte Mann an der Käppche mat engem beeindruckenden Gëllene Insignie, Eilte fir d ' Promenade, hefteg gestikulierend. De Mann hannert dem Steier vum Kutters an uecht geholl huet fir d 'éischt net, awer irgendein Instinkt huet superheld drop opzepassen, wou hien Projektil; hien abrupt gedréint, gläichzäiteg verlangsamt sech d' Bewegung, wéi e gesinn huet, datt den Hafen kënnt um Enn.
  
  
  "Schrëfte Narren", murmelte Si zu sech selwer. Op jiddwer Fall, Se musse méi wëssen, fir Wasserski fueren an den Hafen.
  
  
  D 'Meedchen versicht ze kierzen Abschleppseil; Se geschengt déi eenzeg no lustigen Theologesch, dat sech op d' bewosst, wat Se Effektiv, an trotz der ännerung vun der Vitesse a Richtung vum Bootes, et huet geschengt, steiert d ' Situatioun.
  
  
  An dann, wann Si mir unerfindlichen Grond, et einfach gefall. Si geklomm an d 'Waasser, automatesch de Bléck vun Ski, andeems hien d' Abschleppseil. Applaus gestoppt, datt d 'Personal Hafen schüttelte d' Fäuste Leit um Boot. Hien ass bal gestoppt, superheld Motor заворчал, huet e lueser Krees a koum dem Meedchen.
  
  
  Et ass liicht gesat fir & nb erënneren un engem Ski, awer wann d ' Boot koum Hir, héieren, wéi Hir Stëmm gouf virun Fantasy. Si bewosst, datt e wéineg Griichesch, awer hie war sech sécher, datt dat, wat Si gesot huet, Si kënnen net fannen eis an engem Standard op der ganzer Text. Si huet d ' Wasserski an der Mathematik an an den Heck; hien huet ih mat verwundertem Gesichtsausdruck. Awer wann hien streckte seng Hand hey, ze hëllefen he, u Bord ze kommen, Si zuckte d 'Achseln, gedréint huet sech ëm a schwammen zum groben hölzernen Onopfälleg laanscht d' Uferpromenade.
  
  
  De Chauffer virsiichteg manövrierte sech hanner Hir, béid Männer offen flehten. Se anzespären ih, Hiert Gesicht deéi Hir arrogante Verachtung. Wéi Si d ' Onopfälleg erreecht an huet ugefaange sech ze hiewen iwwer Waasser, eng Persoun um Heck nees Gräift no Hir; Si gebürstet superheld Hand, nach Waasser mat Hire wallenden Coma, domat et voll gëtt, dann duerno nach e puer Stufen héich, bis iwwer Iech war. An dësem Moment gedréint huet Si sech ëm an eppes gesot, dat abschneiden ass, wéi vun der Army, dee mäi Ordnungen selwer неумелому Gewinnt a sengem Zuch. Béid Männer hate virgesinn удрученными, an dann surly; ënnereneen sinn Si geet dem Meedchen eng Aart vu mutzen, kapen, oder a grousse Stroh-Posch. Wann Dir hutt scho versicht waren, Si adresséiert sech of, ouni och nëmmen e Bléck op den Abschied, a séier klëmmt un d ' Spëtzt vun der Strandpromenade.
  
  
  Wéi déi meescht aner Gäscht Tavernen, et sech aus sengem Hl, fir besser, e geneeën Bléck dann eraus, wéi Meedchen gefall. Op der Plaz, wou Se gespäichert huet, ech war gutt ze gesinn alles, wat geschitt, an hien Huet direkt hannert mir, wann Dir den Héichpunkt erreecht breede kuckt Promenade. Si pea pickers fir e Moment, express ouni sech umzusehen, bis Si héieren d ' plötzliche brüllen vum Außenborders, wann ee zwou untröstlich Escort mat Hot ufanks zréck op den Hafen zu gefrot säin verluerene superheld. Et huet dann Stroh Posch ze Hire Pedal, hob d 'Hänn an virgeworf Terry e Hemd iwwer de Kapp, schlängelt sech Rivne, wann et néideg war, bis d' Schweden net war südlech vun Hire Schenkeln. Si ass d ' glatte Feuchte Coma aus-ënner dem Hemdkragen, Gräift an eng Posch geholl an монструозную e puer donkel Punkten. Eréischt dann, wéi Si huet elo, Si gesinn eis, déi stoungen an schauten no.
  
  
  Géint eis war falsch Bescheidenheit, eis arrogante Quelltext; Si lächelte nëmmen schwaach, zuckte d 'Achseln an hob d' Posch. Wéi Si goung mimmo mech, sou no, datt ech gegleeft huet, de Geroch vun der Mëschung vun Salzwasser an Sonnencreme, der bedeckte Hir Haut Pärelen, Si zögerte fir de Brochdeel vun enger Sekonn, dann huet Se Hire Wee vun der Auszahlung direkt zu der Tavern.
  
  
  Si huet Si - Si géif sécherlech verwöhnt Hir Deckung, wann et net gedon, well all aner genee no geschaut - Wéini erhob Si sech e puer grousse flaache Steps op d 'Terrasse an huet e Hl ouni Regenschirm zum Schutz géint d' Sonn. Ier Si sech huet, do war de Garçon, a wéi hien zréckkoum, an eng düstere bannenzeg vun der Tavern ze bréngen, Hiren Optrag, Hir lues nees zu sengem Dësch. Si museschen e gewëssenen Deel un héich entwéckelt bedauern, datt Si net gewielt huet Nebentisch, awer vun der gesunde Menschenverstand widderluecht goufen an de Medien Noriichten zu mir, datt
  
  
  • Et kënnt net nëmmen, fir de lokalen Gëttin vum Baltesche mier.
  
  
  Si Ochänneren de Krou Wäin aus der Regioun, kräfteg drückte d 'Drauwe, déi et scho probéiert, an huet beschloss, haften RCD; op d' mannst, blass, milchig Substanz huet Hir eege Warnsignale, ier Si superheld geschluckt hunn. Mir souze sou, datt et méiglech war, gesinn Si e Frënd op e Kolleg, déi him net vill Bedeitung, an no enger Weile gouf et kloer, datt Si lovelace Deeler vun der Bléck a meng Richtung. Gutt, Si kann et huelen; déi eenzeg Gäscht op dësem Plaz goufe bis elo eng Handvoll Touristen-Koppelen an e puer kuckeswäertesänneren, Geschäftsleit, gemooss un ih strikte Kleedung, eis, eng, fir déi sech net interesséiert hätt, d ' Meedchen oder een den Nerven, sech Hir ze kréien, dann dëser Ried an & nb puer Augenblicke virdrun.
  
  
  Eng ronn ëm Hir laanger nackten Bee gezuckt huet, ongedëlleg. All puer Sekonnen et распушивала nasse Coma a trocknete ih an der Sonn; vu sengem Plaz aus konnt et gesinn-Koffer Highlights op schwarzem samt, an all kéier, wann Si hob d ' Hänn, Är Brüste hoben sech schaarf op dem hannergrond vun der enk laf Stoff vun Hirem Shirten. Si adresséiert sech of; dat Lescht, wat ech brauchte, ass dës Zort vun Ablenkung. Ausserdeem, sot Si, Si wahrscheinlech eng High-Callgirl an engem fräien Dag, op der Sich no Ënnerstëtzung. Si beäugte de Rescht vun der Tavernen an ouni all Unbescheidenheit zu deem Schluss komm, datt et der bescht no méiglechen potenziell Clienten.
  
  
  Si gesäit op d ' Auer, duerno séier op der fallende Sonn iwwer dem Mier. Béid sot, datt Si schonn spéit, an ech hu mech gefrot, Wéini mäi Kontakt.
  
  
  Dir setzt op d ' Been, Gefëmmt gëtt mat Gold Spëtzt mat Hire Lëppsen hing. Eng Weile souz Si an d ' schaute Böschung, als ob eppes wollt, dann gedréint huet sech ëm a goung, ëmmer nach barfuß, am полутемный interior Tavernen. Laanscht mimmo mengem Dësch, Si lächelte unbestimmt, ouni mech geprägte.
  
  
  Si hob d ' Hand, fir de Schutz ze verbesseren Punkten, an de Garçon, schwebt an der Géigend, huet dës Geste Bestellung; an engem Moment viru mir war nach e Ouzo. Et war e jonke Mann, kaum исполнившийся teenager-Alter, an, andeems hien d ' Getränk op de Sessel, hien schaute op den Dësch vum Meedchen, dann an de flilleke Deel vun der Tavern, superheld Augenbrauen hefteg взмахнули, als ob hien ahmte groucho Marx. Ier Si geschicht, wat hien deet, hien huet och e Becher Wäin, d ' Säge Meedchen, an Eilte Fort, ier Hir Zäit hunn, ze widersprechen.
  
  
  Si koum bal direkt duerno superheld Krankenpflege, sëtzt op dem Sëtz mir géintiwwer. Ier ee Wuert ze soen, Si huet e Schwedesch Wäin, erließ e niedriges abgehackt Seufzer der Dankbarkeit a refuséiert sech an sengem Hl zréck. Eréischt da gesäit Si mech un.
  
  
  "Du hues en Auto?", gefrot fir Si. No war den Jesse Ënnerstrach, mä et gesäit sou aus, Si huet sech wuel mat der englescher Sprooch.
  
  
  "Ech hunn eng", hat ech zou. "Volkswagen" war an der Géigend geparkt, op engem Bléck bei eisem Hl.
  
  
  "Ech hu geduecht, dat muss dengem", sot Se dreschen. "Geliehene bezuelen an d' Tatsaach, datt D 'Amerikaner sinn".
  
  
  "Et ass sou vill weist?"
  
  
  Si zuckte d ' Achseln, weist Quelltext. "AH, ble léieren". Si blickte op déi aner Tische an der Géigend. "Dir, datt, well Se an England." Si nickte liicht, andeems mir op e puer mëttleren Alters, потягивающую Wermut fir schattigen Dësch. "Hie goung an d' Pensioun a beschäftegt sech de Kontext; kucken Si sech dës karminrote Stäbchen! An all Fra, déi sech mat der sou ausgesäit, mat engem Kapp wéi eng Axt, an an dësem fantastischen Süden-Kostüm hei, am Sonneliicht Pyrgos! Kënnen Si sech virstellen, datt Si gespillt huet, ass no...", Si enttäuscht winkte mat der Hand an der Loft. "Argentinien?"
  
  
  Ech muss lescht. "Wahrscheinlech net."
  
  
  Si huet sech de Ellenbogen an de Sessel an geknéit, ier e sech zu mir, huet mir d ' ganz muecht Hir lescht, als hätt Si grad entdeckt eppes ganz charmant. "Sou hues du en Auto?" Si blickte op "Volkswagen".
  
  
  "Jo. Dat ass mäi".
  
  
  "Da gi Si vläicht näischt dogéint... Ech verluer Transport".
  
  
  "Sou ass et opgefall".
  
  
  "Dat ass nëmmen e klenge ëffentleche Plage an der Géigend. D 'Jungs am Boot, Si luden mech en, fueren mat Hinnen op wasserskiern, a Si huet gesot, firwat net". Ee Schëlleren elo stärekataloge a gefall, wéi d ' Kolwen an eng Verbindung Rieder vun der Lokomotiv. "Mee Si wëssen net, wéi een dat Boot, verstoen Dir? Hir Narren! D ' Stëmm sou wierklech an гаваньи... hues de gesinn?"
  
  
  "Aha."
  
  
  "Also, Si huet ih; ech mengen net, datt Si selwer fueren gi mech nees an e klengen Hotel um Strand, wou Si stehengeblieben. Sou datt ech... wéi nennt een et? Gehäit?"
  
  
  "Net ganz, mä d ' Iddi ass Si eng trei".
  
  
  Si geknéit, ier e sech zu mir iwwer den Hl. "Standardanschlag", geduecht, datt ech, wann Hir Brüste huet sech an der üppige Stoff der Hemden. "Sidd Dir scho laang Demetris Pyrgos?", gefrot fir Si.
  
  
  "Ech erwarte net, datt ech laang do".
  
  
  "AH. Wou Si gi vun hei?"
  
  
  E bëssi huet sech zréck an den Hl. Et gëtt vill ze vill Froen, déi och fir d ' Prostituierten. "Nach net decidéiert", - sot ech virsiichteg.
  
  
  "Vläicht...", Si придвинулась mir nach leckt, als ob et kee Hl. Ee Aen glänzten, als ob Si haten Hir bannenzeg fold pabeier. "Korfu gëtt net schlecht sinn?"
  
  
  "Dës Méiglechkeet", gestand ech. Et mécht kee Sënn, ze Lügen.
  
  
  "Da kann et sinn, braucht Dir e Begleeder?"
  
  
  De Korkenzieher war net onerwaart, mee ech hat keng Äntwert. Si starrte no, ier hien äntwert. "Wëllen Si ginn op Korfu?"
  
  
  "Ech hätt näischt dogéint".
  
  
  "Firwat?"
  
  
  War et an der Rei ze schwiewen. Si adresséiert sech of a Arier huet dee berühmten Schëlleren. "Et ass e gudder Plaz".
  
  
  "Sou ass et".
  
  
  Eemol kicherte Si wéi e klengt Meedchen, gefaange geholl, op eng Harmlose Ligen. "Awer Korfu ценымногие besser, net wouer?"
  
  
  Si spürte e Kribbeln. "Ka sinn..."
  
  
  Si streckte sech iwwer den Hl a stéisst meng Hand. "Hutt Dir eppes dogéint, wann Hir Begleeder gouf fir e puer Deeg, net wouer?" Hir lescht gouf nach méi breet. "Mister McKee?"
  
  
  Si ernimmt Hiren Numm.
  
  
  
  
  
  
  Dat aacht Kapitelen
  
  
  
  
  
  Kaum war et d ' dünnste den Kontakt, mat dem et jeemools agaangen, an et störte mech, wéi Dir Maggy e Meedchen an en Hotel, wou Se Lénks Hir Kleedung. Am Auto redeten mir wéineg; Seng net encouragéiert Iech, an Dir net virgeschloen. Mä ier mir Se stoung op enger Streck vun engem ëffentlechen Plage ewech, ëmginn vun klengen второразрядными Hoteller, vu wou aus Si goung a seng Expeditioun Wasserski, Hir gebremst huet, fir all joer op no.
  
  
  "Sou bass du Kristina", sot ech. Et ass nach net eemol sot ech.
  
  
  "Natierlech. Hues du e Boot?"
  
  
  "Ech hunn fur eng geholl, jo".
  
  
  "Vläicht sollte mir.... Hues du net sou nimmst Fräizäit?"
  
  
  Dir, runzelte d ' Stir: "vläicht. Hänkt dovun of, wat 's de mengs".
  
  
  "Ech mengen, mir sollten gesi sinn an der ëffentlechkeet, offensichtlech geworbenen Frënd ze Frënd". Si huet mech bei der Hand, awer op seng waarmer nackten Oberschenkel. "Esou Stëmmen, oder? Den Tourist, Griechin am Congé. Ass et net sou wéi geplangt?"
  
  
  Et ass kloer bewosst iwwer d ' Pläng ценымногие méi wéi Dir, awer et mécht Sënn. "Wat hörst du vum Alex?" - aufrichtig, ech gefrot.
  
  
  Als ob Är Haut op eemol verwandelte sech an Marmor, kal wéi e Graf, mä Si hat keng Bewegung, fir meng Hand wegzuschieben. "Mir schwätzen spéider doriwwer".
  
  
  "Firwat net elo?"
  
  
  Hir lescht war wéi eng posthume Mask. "Well mir mat Hinnen, Mr. Daniel McKee, wëssen näischt iwwer Alex. Elo Feieren mir d 'Bekanntschaft vun engem Frënd mat engem Frënd, a mueres, wann mir eis an eis kleng Croisière op Korfu, mir gi vill Zäit hunn, fir doriwwer ze schwätzen".
  
  
  Fir en Laien et huet geschengt, Mistel eng zimlech gutt Virstellung dovun, wéi alles fonctionnéiert-Mail-Adress an mengem бизнесявляется. Et huet mat Hir ze goen. Op d ' mannst am Moment.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ee dat war e unscheinbar klengt Plätzchen mat rosa Putz an der grousser Terrasse mat Bléck op e schmuele Sträifen op der Plage. Mir sinn duerch en Praktizéiert: fir tranken eng ronn ëm d 'Tische op der Terrasse, Hand an Hand, a vill sichen gläiche sech an d' Aen. Vun zäit zu Zäit getest, ob leet een op eis oppassen, awer hunn niemanden gesinn, dee gewisen huet, géif de Christine méi wéi erwaart. Endlech, wou d 'Sonn am Begrëff war, an d' Mier ze Tauchen, Si gebaut sech op, hob mech zesumme mat him op d ' Been.
  
  
  "Gi mir zu Owend Iessen?"
  
  
  "Natierlech."
  
  
  "Natierlech", konfirméiert Si. "D' Recetten hanner mir eng hallef Stonn. Vläicht... kéinte Si fir eis ze organiséieren Descente mueres fréi?"
  
  
  "Ech weess et net." Dir, weisen vun der Nues, am Ouer, wéi erwaart, mä virun allem, well dat sécher sinn, datt keen obwuel, wat ech gewiescht. "Huelen Si sech Zäit, Liebes. Et wier net d 'verhandeln iwwer d' morgige Descente, bis et verdaamt kloer, datt Si fueren mat mir".
  
  
  "Sou maache mir et elo kloer". Et ass d 'offensichtlichste Weis virgeschloen Si iwwer meng Leiste, d' Bee duerch leichtes anheben ze reiben nackt Knie menge Oberschenkel. Et war awer nëmmen eng kuerz Geste, awer kee konnt de superheld ze verpassen. Oder superheld Nokommen.
  
  
  "Jo", sot ech, an ech hat d ' Kehle rengegen, éier Se eraus nach e Wuert. "Mir ginn mueres abreisen".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  An Hirem dunkelblauen Kleid gesäit Si genee sou gutt, wéi an Kleedungsstéck; et ass kloer, datt et eppes aus dem Lager kaaft, awer Christine konnt auszédrécken all Hirer Aart vu mutzen, kapen, oder ob et ass gedon ginn, fir no bvlgari, burberry. Mir sinn an e Restaurant an der Géigend vun Hirem Hotel ewech; et war näischt besonneches, a sou wäit Si gesinn konnt, anere Sproochen vun Touristen et net. Wéi Dir sécher war, datt keen eis belauschen kann, Si gefrot ee,
  
  
  wat war de Grond, firwat mir eis an dësem besonnesch Plaz.
  
  
  Si errötete e bëssi duerch Sonnenbrand.
  
  
  "Ech weess wierklech net déi Stad", sot Si. "Ech si fir d 'éischt kéier hei".
  
  
  Si geduecht, e puer Sekonne weider, dann refuséiert sech an sengem Hl zréck an lächelte hey, duerch den Hl. "Nëmmen e puer Touristen, net wouer?"
  
  
  "Jo..."
  
  
  Elo sinn ech "net ëropklammen", erëm Schwung an d ' Saach. Fir d 'Philippinnen Umschlag, deen him virgeworf nieft dem Hl, Dir hat d' Kaart an ausgelaf Si. "Zeige wat mir-wat ass mat deem Küst", sot Si mat leiser Stëmm. "Oder Soën mir, wat s de net weess. Op jiddwer Fall ass".
  
  
  Et war eng Kaart vun der Westküst vu Griicheland vum Peloponnes bis zu den Inselen Änneren; Kefalonia; Thrakien, wou den Odysseus gesegelt, fir e Krich mat Troja, an dann all dëse Joer nees op der richteger Gin an der Geschicht, Gesso; an e puer aner kleng Inselen an d 'Hannerland vun den Häfen, soulaang net publizéiert ass Korfu, deen d' Form vun der Axt mat deformierten Gräift, deem seng Klinge war drop geriicht, un der Küst vun Albanien.
  
  
  "Et wier eng nette Croisière", - sot d ' Meedchen mëll.
  
  
  "Aha. Déi Stopps op der Streck géingt Dir léiwer?"
  
  
  "Neen. Eis am Jurisprudenz. Mee ech denken, datt, vläicht,... dräi Deeg wier eng gutt Zäit".
  
  
  Et zerbrach mir mageschen unzéiungspunkt net fir d ' éischt kéier fir dës Missioun. Méi Esouwäit, méi Zäit, wann näischt geschitt.
  
  
  "Sécher, wëlls du mat mir goen?" Si nees zum Rollen.
  
  
  Si konzentréiert sech op d ' mir, Hir groussen donkelen Aen. "Mä natierlech, Danielle McKee".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Dann zum Prais sinn mir, op sengem Wee duerch déi enk Gassen, ëmginn vun enger durchgehenden Reien vun donkeler Haiser, déi geschengt, нависали iwwer eis Himmel verdunkelt d ' perséinlech tools Himmel. Christina ass nieft mir duuss, ee Oberschenkel прижималось zu ménger, an ech muss mech ëmmer drun erënneren Si sech, datt op der Hut säi mussen gott méiglechen Schwanz.
  
  
  Keen huet Se gesinn. Mir huet et net gefall.
  
  
  "Si... äh... ware laang genuch am Hotel d' accord ze ginn vun...?"
  
  
  Si drückte Hir vollen Lëppsen op lëtzebuergesch, awer Seng Lëppsen waren kal a Warnungen haten. Net "schwätzen elo", murmelte Si. "Haut Owend fir eis".
  
  
  Ech konnt net soen, gesot, ob Si mat mir oder mat irgendwelchen Feeler, ugesat op no. Op jiddwer Fall konnt hie net widersprechen.
  
  
  Mir sinn laanscht d 'Promenade, wou et weider fir d' éischt gesäit, beschloss, net méi besichen eng Tavern, wou mir eis gefeiert, duerno goungen an d ' Richtung mäin Hoteller, dee war nëmmen e puer Blocks. Wann mer méi zu engem schwaach beleuchteten Agank, fir d ' Gasse gefuer Braun "Mercedes", brüllte an eis Richtung a drastesch bremse Vitesse. Hien huet kriechend; Si schaute träge op d ' Maschinn, awer um Rücksitz, gesäit awer näischt ausser enger fuzzy-Figur. De Chauffer mat Hut, op d ' Aen heruntergezogen, seling & ovi schaute no eran. Wann d ' "Mercedes" war an der klenger Distanz vun eis, hien parkte op der géigeniwwerleiender Straßenseite. An der Géigend eran goufen nëmmen e puer aner Autoen, a mir mat Christina waren déi eenzeg Fußgänger, déi waren an Siicht.
  
  
  D ' Meedchen held meng Hand, ze bewegen, ze änneren. "Mackie!" - flüsterte Si eindringlich. "Wie sinn déi Leit?"
  
  
  "Ech kenne niemanden". Si Schwätzt roueg, War et schlimm genuch ze dinn hunn mat gewéinleche Amateuren, net erschrecken Se zu Doud.
  
  
  "Mä Si virgesinn eis an hun". Dir, museschen Hir zittern, Hire Kierper прижалось zu mengem. "Firwat si Se do waard?"
  
  
  "Mercedes" war Zahlungen direkt vis-à-vis vum Agank zum Hotel, de superheld de Motor grollte roueg, an aus dem Auspuff koumen d ' dënner Stréim vu Dampf.
  
  
  Dir, gedréint huet sech zu dem Meedchen, umarmte Si. "Maach dir keng suergen Ausr allen, wen du gesäis, Christina. Déi haiteg Nuecht eist... wann nëmmen".
  
  
  "Wann nëmmen wat?"
  
  
  "Du hues kee Mann, net wouer? Oder deen anere Kerl?"
  
  
  Si schüttelte de Kapp, fragend exploring mengen Aen. "Neen. Wier et am Congé en, wann Ären superheld dem Mistelzweig?"
  
  
  Et laut nickte. "Sou eppes ze gefaart? Ech hunn an de Raum gëtt roueg, dann..."
  
  
  Meedchen brachen meng Wierder plëtzleche heftege Kuss. Et iwwerrascht mech, mee ech hu séier erholl an staarke drückte ee sech. No enger Weile Rëss Si Hire Mond vu mengem an huet ugefaangen ze beréieren, menge Hals an drückte seng Lëppsen un mein Ouer. "An der Zimmer kënnt Dir sécher schwätzen?", murmelte Si.
  
  
  "Ech géif net op Stahl ass ze setzen". Et huet kee Sënn ze notéieren, iwwer menge gestrigen Besuch, och wa Si sech fir d ' Hallschent vum Land ass vun hei.
  
  
  Lues huet Sech, fir all Joer op mech liichten Aen a wäit oppene Mond an engem atemberaubenden lescht. "Also, mir ginn dës Nuecht, Daniel McKee. An dann ginn mir gesinn..."
  
  
  Wann mir an d ' Hotel koumen, Braun "Mercedes" ass op der Plaz Squat Hidden Dragon, otmunsaktiv Damp-Auspuff-Rohre.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Cristina eis net schei, eis rosen ze ongedëlleg, awer
  
  
  Si war och net gleichgültig géintiwwer Sex. Si war fir beschränkt Meedchen, d ' vläicht ni gleichgültig bleiwen, wat eis, sief et Zähneputzen oder Léift maachen mat engem frieme. Et ass einfach, huet sech op de Rand klumpig Better, déi sech mat weltrauman iwwer Bad, während Si goss Brandy an zwee Glieser. Si huet Hir, versicht op de Fondue, verbréngt Zunge iwwer d ' Lippen, wéi eng Kaz.
  
  
  Deen eenzege Hl am Raum ze niddreg war a war sech an engem schlechte Plaz. Géint eent fir meng Schlëssel hunn, et Sell op enger Fensterbank, déi dofir suergen, datt d ' Fënster-Vorhang fest zougemaach ass; souguer dann, wann iwwerhaapt, datt meng Bauaarbechte ass e perfekt Zil, wann een scharfschützenschießen, a vertraut sengem Instinkt, datt kee wëll, datt Si gestuerwen ass. Nach net wëll.
  
  
  "Gutt", sot ech, hob déi déck Glas an engem Hotelzimmer an enger Geste Gegrilltes Béier-Sandwich.
  
  
  "Gutt?"
  
  
  Dat war meng éischt wierklech gudde Bléck op Christine Зенополис; en anert mol iere mech vill ze vill Sonneliicht, an d ' ganz Feuchte, gebratene Fleesch; de Restaurant war fréier eng gedämpfte Hellegen, an tëscht eis Stoung e klengen Dësch. Hei Sergej war gedämpft, awer net ze staark, an näischt hinderte d ' iwwersiicht. Och Hir marineblaues Kleid ouni Mëttellaténgeschem war et bal genee sou oppen, wéi zum Beispill deeglech Kleedungsstéck, an an gewissem Sënn nach spannender. Mat säin dichte donkel Hoer a wäit vunenee ewech sinn opfalend bloe Aen war Si eng visuell Schatz, an ëmmer nach e Frettchen et hat Geescht a Séil, ëm d ' änneren / Quelltext änneren] Fir ee Moment Hire bereut, datt mir net esou sinn, wéi Se Uganks, a sot mir direkt, datt et gestoppt huet, ee Narr ze sinn.
  
  
  "Also sinn Se e Student", sot ech, andeems Si d ' Gespréich sou, wéi all zuhört, kéint een erwaarden, datt en Tourist freet eng Fra, déi hien huet an Si an Hir Zimmer.
  
  
  "Jo."
  
  
  "Wat wëlls du studéieren?"
  
  
  Si zuckte d ' Achseln an hat e groussen Schwedesch Brandy. "Wann ech e Infirmière ze ginn, mee ech missen opginn".
  
  
  "Firwat?"
  
  
  "Et war...", Si runzelte d ' Stir. "Elo, Hir endlech gestand sech en, datt ech net an der Géigend bleiwen, de Rescht vun Hirem Liewen krank. Wëssen Se Dat?"
  
  
  "Ech mengen schonn".
  
  
  "An dofir ... na ja, et ass einfach Léieren. Vläicht wäert et Biologen, vläicht Archeolog. Beeilen Si sech net fir ëmmer mat der Entscheedung, net wouer?"
  
  
  "Ech huelen un, datt deng Elteren Hoteller géif, datt Si eng Nougat". Dir sot et mat e wissendes grinsen, mee ech och bewosst, datt ech nee keng Elteren.
  
  
  Christina starrte hien un mech. "Ech hunn keng Elteren, McKee. Natierlech, du weess; ech muss, sot Si virun".
  
  
  Si nickte. "Ech huelen un, datt' s de et gemaach. Entschuldigen. Awer wéi hues du ... äh, ... wéi mëss du professionel?"
  
  
  "Oh, Dir, ech schaff an enger Boutique zu Athen. Et ass ganz no un Хилтону. Si si ganz gutt zuelen ech fir d 'Editioun, wann ech net brauchen, fir ze Fouss an d 'Klass". Si geknéit, ier e sech no vir, e bescheidener Ausschnëtt vun Hirem Kleides opgemaach, nëmmen en Deel. "Ass et net gutt, datt ech elo am Congé?"
  
  
  "Kéint net besser sinn", erwiderte ech an erkannt meng Bemierkung, Stoung op an Celle nieft Hir an d ' Bett. Si beweegt sech net an geschengt net überrascht ze sinn, mä och automatesch Zärtlichkeiten et net. Mir méi a méi gefiel dësem Meedchen.
  
  
  "An du, McKee, fonnt a Griicheland dat, wat hie wëll?"
  
  
  "An gewissem Sënn".
  
  
  Si lachte. "Ich spreche vun denger-Mail-Adress бизнесявляется".
  
  
  "Ech hunn dat net gesot?" Si, grinste hey, bei Rheuma. "Majo, an der delle, et gouf hei nëmmen e puer Deeg, mä et trëfft e puer Leit, schaute op d' Booter. Ech hat eng Ahnung, datt vläicht, ech kéint et fannen an Hirem Land Genies an diz anerer sprooch liesen, iergend een kéint kommen mat eppes neies a aufregendes. Bis ... awer egal, hu, wat ech Sichen oder net, geet hien, datt iwwer Griicheland. Déi meescht fir déi gefällt mir ".
  
  
  Dës kéier küsste Si mech kill a liicht mat de Lëppsen. Si huet zu umarmen, mä Si huet sech net vill, Rivne sou, fir mer ze verstoen, datt elo net d ' Zäit.
  
  
  Si gesot. - "Morgen also du отплывешь?"
  
  
  "Dat ass d' Iddi. Interessant ass, datt an mengem Land a wahrscheinlech och an Hirer, wann d ' Leit um Boot ze gesinn, wéi e Mann kënnt mat deem Auto a fänkt un, Froen ze stellen, Dir kuckt net dozou, vill ze schwätzen. Awer wann derselbe Mënsch erschéngt am Boot a leet Iech déi selwecht Froen, op déi Si reagéieren ginn ".
  
  
  "Jo, Si weess, wéi et kéint sinn". Si huet nach eng Schwedesch Brandy. "An du bass éierlech wëlls du mech matzehuelen?"
  
  
  Elo Si war sech sécher, datt Si Schwätzt iwwer méiglech Feeler, well Si bewosst verdaamt gutt, wat muss ech matzehuelen. "Ech géif dat ganz. Nëmmen dräi oder véier Deeg, nëmmen Mier schwamme. Ouni Presséiert".
  
  
  Et schéngt, Dir hätt et an Betruecht gezu ginn; dann nickte Si lues. "Jo. Et wier ganz, ganz gutt". Mat dëse Positioune Stoung Si op, geet mir d ' leere Mysteriéis aus ënner de Brandy op den nächste Commodus an hob e wäissen wollenen Umhang, deen Dir hat, vun der abendlichen kal. "Ech muß zréck an mein Hotel, McKee".
  
  
  Mäi Définitiven muss, hat sech däitlech, awer Si unterdrückte mäi Protestéieren hefteg нахмуриванием. "Brauchs du?" - net schwedesch, sot ech.
  
  
  "AH, jo. Et war ganz angenehm, McKee. Et ass e Gefill, datt mer gutt geléiert hunn, déi sech a sou kuerzer Zäit, an et gëtt sou vill vun allem, wat d ' waard lount sech. Neen?" Si neigte de Kapp zur Säit an дразняще lächelte mech un. "Soubal mir eleng am Mier, et ass sécher, datt mir iwwer eppes ze schwätzen".
  
  
  Et huet eng Noriicht, an ech hat näischt dogéint. Christina an héieren, net ewech, fir hien dowéinst huet Si zréck zu Hirem Hotel, awer ech war iwwerzeegt, datt Braun "Mercedes" gëtt net iwwer d ' Strooss, ier Si Planzen Si an eng Nieweroll. Si ze gesinn, bis et verschwonnen net méi Roueg, a gesäit keng Unzeeche dofir, datt de Schwanz hob, awer trotzdem museschen kal Angscht am Bauch; Cristina war meng eenzeg Méiglechkeet, Kontakt mam Alex, a wann Si eppes geschitt ...
  
  
  Alles, wat ech elo maachen, et ass ze hoffen, datt hie weess, wat hien deet, well ech sinn, giff Schneider, wußte ech net.
  
  
  
  
  
  
  D ' néngte Kapitelen
  
  
  
  
  
  Wann hie koum fréi mueres den nächsten Dag, jalousie mech Elgon Ксефрат, mä hie war net ëmmer manéierlech lächelnd engem Mann, dee Si trëfft den Vorabend. Hien schüttelte traurig de Kapp, wéi e gesinn huet, datt ech gitt ëm d ' Auto a goung an de superheld de klengen, überfüllte Büro.
  
  
  "Deet mir Leed, Grond net den Erwaardungen", sot hien aufrichtig, starrte op d ' wäiss Sporttasche, déi Hir Ness. "Hiert Boot ass bereet ze Segeln haut. Moien, vläicht nach zwee oder dräi Deeg. Ech kann net soen".
  
  
  "Wat, giff Schneider ass geschitt?" - verlaangt ech.
  
  
  "En Accident gestern Owend." Hien zuckte unbestimmt mat de Schëlleren, andeems iwwer d ' Schëller. Duerch d 'Fënster superheld Hire Réck gesinn konnt persescher Werft, d' Docks an déi kleng Bucht, an der d ' ugedockt ze Zitéieren Booter, haaptsächlech kleng. Si weess тридцатидвухфутовый catch, déi hien durchdrang mech virun, drückte sech zum festmachen vum laangen an décker Schlaang em den Schlauch, schillernd iwwer Bord an ab an d ' Kabinn.
  
  
  "Wat ass geschitt?"
  
  
  "Ech denken, iergend een ze spéit koum zur Verankerung. Sollt deng " Argos "zimlech staark gerammt; haut moies hu mir d' superheld mat vill Waasser, e puer Bretter entsat gleewen. Hie weist dat ouni d ' Noutwendegkeet fir.
  
  
  "Et kann net dee schwéier beschiedegt, wann net an der Nuecht falen",
  
  
  "Vläicht net; mir mussen hien herausziehen, fir sécher ze sinn".
  
  
  "Kann Si ginn all Joer? Kann, ech hätt eng Idee..."
  
  
  Superheld Aen waren kal. "Si wëssen iwwer meng Booter méi, wéi Si, Mister McKee?"
  
  
  "Natierlech net; ech hunn et net sou gemengt. Lauschtert Dir, Dir sot, datt Dir hutt en anert Boot, déi kann et huelen. Wat ass mat dësem?"
  
  
  "Awer, mä nodeem Si gestern goufen, koumen zwee Hären an зафрахтовали superheld. Dir sot, datt Si léiwer "Argos" op jiddwer Fall".
  
  
  Si huet; Si war méi kleng, mat Hir war et émile reuter mat enger Hand ze bewältëgen, an am Allgemengen ass et besser ausgesehen. Trotzdeem... "Dir hutt et schonn?"
  
  
  "Scylla? Nach net, Nee."
  
  
  "Ech brauche e Boot", sot ech décidéiert.
  
  
  Зефрат gesäit überrascht. "Mä Dir sot, datt et keng Presséiert, Mr. McKee".
  
  
  "Alles huet sech verännert. Hir Hotel géif, Commerce mat Hinnen ze maachen, mä wann Se net hale Si Hiert Wuert, ech wäert anzwousch hingehen, Mr. Ксефратес".
  
  
  Wann een hien erwaart vun deem Mann , sengem, leider geirrt. Hien starrte einfach op mech, dann zuckte mat de Schëlleren. "Dat ass däi Recht".
  
  
  "Héieren Si, Si bezahle fir d' Scylla, wéi vill Si verlaangen. Loosse Si de Rescht waard Dag oder sou, bis Argos gefléckt".
  
  
  "Ass dat sou wichteg fir Si, Mister McKee?"
  
  
  "Dat ass wichteg". Si, grinste. "Geschwënn gëss du verstoen, firwat".
  
  
  Ксефрат gesäit nachdenklich, seng Ae ware düster, an dann superheld donkelen Gesicht mat BAART ausgebrach plëtzleche lescht. "AH! Vläicht verstinn 'ech gutt". Hien klopfte dem Stummel Bläistëft an de Zähnen. "Et ass méiglech, aner Hären och verstoen".
  
  
  "Wann Dir sot, dass Si opgeruff ginn?"
  
  
  "Nëmmen haut. An der delle, well Si koumen gestern esou spéit, ech hat keng Léisung bréngen ih an d ' Boot. An der Regel sollten Si sech sécher sinn, dass een weess, wéi ee mat enger ëm meng Lieblings Booter, ier Se, loosse Si abzuholen. Mat Ausnam vun de Fäll, wa bei Hinnen sou eng... wéi soll ech soen? Molerei? Jo, wéi bei Hinnen, Mister McKee.
  
  
  Medien aner Dokumenter, déi mir zur Verfügung gestallt hunn, gouf d ' Kopie vum Ausweises, an deem et geheescht, datt ech zweemol den Atlantik country am Course mat klenge Booter, emol als Steiermann, an en aneren als Kapitän. Si war sou froh, datt Ксефрат net gefrot, mir ze verbrauche "Scylla", Schaluppe mat breede Dunnen, an deem am Cockpit genuch Plaz fir eng Schar vun Trump, déi een als Laascht droen, fir d ' überfüllten Buchten.
  
  
  "Sou kann et huelen "Scylla" maachen?" sot ech, a Gräift no der Geldbörse.
  
  
  Zwee der Lag schüttelte de Kapp. "Ech konnt et net maache, Mister McKee. Huet d 'Wuert un déi zwee aner Hären".
  
  
  "Awer du hues mir versprach".
  
  
  "Geschwënn kënnt der Dag, wa Si wëllen ze huelen "Argos"".
  
  
  "Kënnt Dir rufft déi aner Jungs? Op d ' mannst, Froen Se also, ob Si widersprechen Rees réckelen op een Dag oder sou?" Et sech komësch, bal sou froen, mä och alt mat Demetris Pyrgos keen anere Plaz, wou et hätt direkt e Boot chartern. Déi eenzeg Alternativ war, zréck op Mëttelmier, wou d ' Griichesch kinneklech Yacht-Club konnt Charterflüge ze organiséieren an bal all Hafen, wou Dir disponibel waren. D 'hieße awer net nëmmen d' Verzögerung op d ' mannst fir een Dag, mä wat nach e wichtege ass, geschéckz géif mech mat Besorgnis iwwer den Ufank ménger "gemächlichen" Croisière.
  
  
  Ксефрат runzelte d 'Stier konnt d' Instrument ënner e puer Papiere a sengem Rattennest um Schreibtisch, war, wat hie wollt, an dann seufzte kleinlaut. "Et deet mir Leed. Ech mengen, Si huet d 'ih".
  
  
  Hie souz, wéi klobige, dampschëff, mee den adler huet d ' Spann, an et huet schonn ugefaangen ze denken, datt dëse Benotzerkont a Russland war e völliger Feelschlag, wann Christina gespillt.
  
  
  Ксефрат bal entsat, ass als Meedchen, säi donkelen Gesicht huet sech an enger idiotischen lescht vun der Dankbarkeit. An engem verblichenen bloe Yorkshire, gestreiften, Pullovere mat Rundhalsausschnitt an излучающем Äifer fir de Congé ee war genuch, fir erwächen all Mann.
  
  
  "Si mir bereet?" - Si gefrot, klyunuv mech op d ' Wange an geknéit zwou холщовых Posch op de staubigen Buedem.
  
  
  Hir kuerz erzielt hei iwwer Spaweck. D ' Reaktioun vum Christine war perfekt; Si adresséiert sech un Зефрату, genuch надуясь.
  
  
  "Mee dat ass unfair! Méng Vakanz geflunn ass no e puer Deeg, an ech hunn versprach, eng kleng Croisière".
  
  
  Ксефрат anscheinend war begeeschtert. Hien Schwätzt mat dem Meedchen duerch d ' griicheschen, a Si äntwert; Si konnt net verstoen, eis ëm Si ronderëm. Awer egal, wat Si eis gesot, Christina überzeugungskraft hat, déi hien net erkennen konnt; no e puer Minutt Ксефрат nickte, e wéineg traurig, awer zuckte d ' Achseln, a mir hunn an senger Jacke op der Anklagebank.
  
  
  Odin per superheld Helfer bruecht Scylla mat hei, an dann, wéi hien iwwerpréift mech op Rigging an Ausrëschtung, Schaluppe war mat Proviant, a mir hätten Hir Ausrëschtung ënnen. Ксефрат verbruecht effektiv Operatioun, an nëmme bis mëttes mir entkommen aus dem Hafe vu Bar. Aarbechten ënner Grollen mécht de Bordcomputer vum Motors, Si kämpft sech duerch d 'Usammlung vu Booter virun Anker an der Bucht, d' Gefill vun der Lethargie der Spëtzt. Nëmmen wann mir waren wäit vun der Boje, fir den Agank an d 'Bucht, et huet d' Rad Christine a goung hinnen.
  
  
  Stagsegel virdrun den éischte; hie gouf optiméiert sech selwer, d ' staark vereinfacht schwamme eleng. Christina azielen mir, datt Si e wéineg goung ënner Segel, awer nëmmen op klenge Booter, sou datt, mat Ausnam vun Notfällen, Si hat gehofft, datt alles binoche wäert selwer ze dinn. Wann Cleaver huet mat Hir, gedréint huet sech ëm a sot d ' Meedchen heben Schaluppe géint de wand. Si nickte, gedréint d 'lenkrad, an gehalen superheld, staark сморщившись, bis d' Nues entwéckelt a net klatschen huet Cleaver. Wéi Si war froh, datt Si huet eis méi oder manner sécher an déi richteg Richtung bewegen, et ass zréck an hob e bin Grotte. Eleng et war net einfach, souguer mat enger seilwinde, awer schliisslech drückte dat schwéier Plane un d ' Spëtzt vum Mastes an reinigte Foul.
  
  
  "Scylla" wiegte de gittaristen staark Wellen, an ech muss e bëssi reiden, während Si manövriert iwwer de schmuele Wee mimmo Kabinen Daach. Wann Dir zréck an d ' geräumige Kabinn, Christina, et war schwiereg iwwerhaapt e Schëff Steieren; Et sel nieft Hir an huet de Motor gemaach. D ' Stille war schéin.
  
  
  "Et ass e grousst Boot", - sot Se roueg, de Bléck op de grousse Mast, wann de wand huet zu fëllt superheld.
  
  
  "Grouss genuch", hat ech zou, huet aus no lenkrad.
  
  
  Den Dag war kloer a frisch, Schiffsverkehr an moderate zimlech gutt рассредоточенное. Souguer sou no un der Küst war d 'Gefill vun der grenzenlosen Déift ënner eisem Schreiwen, d' Waasser dunkelblau verwandelte sech an e mëller Schaum, wa mer schlichen mir duerch d ' Wellen. Christina hob d 'Hänn, fir d' klappen nees Hir dicht schéiner Hoer, am Sonneliicht Hir gesinn konnt, an nen kupfernen Highlights. Si atmete déif en, genoss de wand an d ' salzige Loft, mat zouenen Aen; wann Dir gammastronomie ih erëm, Si starrte mech aufrichtig.
  
  
  "Gutt", sot Si.
  
  
  "Jo."
  
  
  Si blickte zréck; den Agank an d 'Bucht war schonn nëmmen nach en Deel vun der Linn z' ënnerscheeden der Küst. "Endlech si mir eleng". Si lächelte. "Ech mengen, hatt eleng ass".
  
  
  "Aha." Si, virgeworf e Bléck op den Outdoor-trap, de féierende an der Master-Kabinn, a virsiichteg schaute no. "Kanns du et e bëssen Aarbecht mat Spëtzt? Si wëll e puer Saache iwwerpréiwen ënnen".
  
  
  Christina nickte an huet nees d ' Steier. Deen eenzeg siichtbar Land, nieft dem Russesche President Wladimir Putin hannert eis, Änneren gouf, a war op der Insel vill Meile u Steierbord.
  
  
  Am echte Profien, natierlech alles schéngt gutt, ausser, datt prestige iwwerraschung kéint net zéien eis an differenzen Problemer mam Boot. Si ass no ënnen, fir fannen en aneren Problem.
  
  
  Ka sinn, datt Si überreagiert, awer ech Si angeschaut d ' ganz kär vum Bootes verlaangt Problembehandlung erfuerdert sinn. Et huet geschengt onwahrscheinlech, datt een kéint Si differenzen Abhörgeräte op "Scylla", awer et huet kee Sënn, Risiken mat duldung vum kinnek. Ënnen ass et iwwerraschend geräumig, mat der Kabinn, an deem Si bal vertikal stoen konnt. D 'Galeere war e kompakten a däitlech méi héich, wéi d' Boot mat Daach fir Konschtstoffer an engem winzigen Waschbecken an Edelstahl. Do gouf elektrischer Kühlschrank, deen Hir gesot Ксефрату, datt ech net gebrauchen; dat bedeit lass d 'Motoren fir d' Brutaler der Kärwaff vum Akkus a säi Mantel net dozou. Wéi géif et eis war, dat aalt Original Kühlschrank nach bliwwen ass, a war nen Eisblock mat engem Gewiicht vun fofzeg Pond, datt de Bier ass kal.
  
  
  Och am Passagierraum goufen d ' ieweschter an ënneschter Kojen u Backbord, an anerersäits - Sessel mat integréiertem mëller sëtzen op de Säiten; Esszimmer Deel war et méiglech, senken, dréien alles an een Doppelbett.
  
  
  Virun, no kuerzer schmuele Gang, ëmginn vun engem Kappdeel a fräi hängendem Stauraum fir Kleedung, war sech eng aner Kabinn, an déi op enger liicht hanne Better schliefen ze eleng. Fir no bannen ze kommen, muss ech bal kriechen, well d ' Héicht vun der Bug ënner Deck staark eran. Luke mat Ofdeckung op Plexiglas war déi eenzeg Liichtquell, a Si hob hie liicht, fir e bësse frësch Loft an engem fiichten Raum. Si huet eng onbeléift Notiz, fir hien ze schléissen, wann d 'Wieder méi schlecht gëtt, och wann mir haten automatesch Bilgepumpe, et huet kee Sënn, Waasser ze huelen, ouni d' Noutwendegkeet.
  
  
  Ech brauchte bal eng Stonn, fir sécherzestellen, datt Scylla sauber. Domm, sot Si sech, gi verdaamt virsiichteg ze sinn, awer een ronn fir d ' éischt Saach, déi Si geléiert, an Stick-Mail-Adress бизнесявляется, ass könne Si ni eppes als selbstverständlech hin. Ausserdeem hat Si zwou Kerle, déi den Vorabend versicht, eng Scylla, ich spreche schonn iwwer d ' "Perséinlech", повредившей aner Booter. Neen, d ' Stonn kascht. Si gammastronomie e puer Flaschen Bier an bruecht ih zréck an d ' Kabinn.
  
  
  "Ech hat Angscht dass du eingeschlafen", sot Christina.
  
  
  "Grad dofir gesorgt, datt alles an Uerdnung ass. Elo kënnen mir schwätzen". Hir sel Wee vun der no, an där Wäit d 'Reechwäit; et war Zäit, fir d' Saach goen.
  
  
  "Propper Behiewe...?" - liicht, Si gefrot.
  
  
  "Neen", sot ech décidéiert.
  
  
  "Si wëllen fueren?"
  
  
  Si gesäit u Steierbord. Mir jiddweree eis deem Punkt, de südlechste Wutz änneren, an dat bedeit, datt geschwënn musse mer änneren, de Kurs a gi Se a Richtung Nordwesten. Si iwwerpréift wand; mir waren an enger grousser Distanz, de wand wehte bal vun Norden; de Kurs ze änneren, sollt näischt bedeite, ausser datt d ' Inszenierung enger Drehbeschleunigung. D ' Boot Schwamm stänneg gleewen, offensichtlech glécklechen Segeln, wéi mat dem Motor.
  
  
  "Looss Selbstmanagement", sot ech. "Du mëss dat gutt."
  
  
  "An elo kënne mir schwätzen?"
  
  
  "Wann s de wëlls."
  
  
  Si adresséiert sech of, ouni d ' Aen vun de Kompass installéiert offen virun dem Rad.
  
  
  Si gefrot. - "Gutt?"
  
  
  "Wat soen?"
  
  
  Et huet offen. - "Firwat hues du gestern an der Nuecht hat Angscht virun dëser Maschinn?"
  
  
  "Maschinnen?" Et Abwürgen.
  
  
  "An der Géigend mäin Hoteller. Gëtt et e Grond, déi dir sécher?"
  
  
  Ee Aen weiteten sech, wéi Se mech gesäit. "Jo, natierlech! Weess du net?"
  
  
  Si, seufzte, stéisst liicht Hir nackten Hänn. "Mënsch, Christina, wat mir besser-wat ze verstoen. Du bass op dëser Rees, well däi Brudder behauptet op dësem. Mee soulaang ech net weess, wéi vill dir iech mat him Kontakter a, wéi et war. . Et wäert vun der gewissenhafte; dat gefällt mir guer net. Alex - den ale nach, an et deet mir Leed, datt ech dech well reingezogen hunn, awer offensichtlech net dovunner ofzebréngen. Wat muss ech fir d ' éischt wëssen, wéi vill Si bedeelegt un deem Geschäft."
  
  
  Si leckte sech iwwer d 'Lippen, blickte nees op de Kompass an du koum Se, enger Drehbeschleunigung ëm d' Astellung ze iwwerpréiwen. Si zuckte schliisslech mat de Schëlleren. "Gutt. Dat éischt, wat ech iwwer Alex ... возвращающемся ... ass et, datt odin no empfänken Hir Leit ze mir kënnt, wann ech gitt an der Boutique. Hien erzielt mer, datt Alex Team gëtt Si Kontaktéiert". Si gedréint huet sech zu mir. "Dir musst wëssen, Makki, datt ech bal net kenne säi Brudder. Ech war eréischt siwe Joer al, wéi hien... ass op déi aner Säit. A virdru war hien ëmmer ënnerwee, wouduerch Si net gesinn, ganz wéineg superheld, jeemools. d ' Mamm ass grad gestuerwen an eise Papp gestuerwen ass viru ville Joren, wéi Si e Kand war. Also, oh, ech mengen, hien huet... hien museschen, datt, well et war déi eenzeg Rescht Member vun der Famill... hien konnt mir Vertrauen? "Si gemaach op dem Fragebogen ze VERMERKEN, dat beschäftegt mech net ganz beruhigte.
  
  
  Ihr Hans net dës Wäerter. "Déi Kontakter Se ënnerstëtzt hunn mat him schonn e Frettchen?"
  
  
  "Zwou, dräi mol seng Homepage krut; ech weess net, wéi hien ih mir gezunn. Et weist einfach ih
  
  
  wann Dir op dem Heimweg vum Training oder vun der Aarbecht ".
  
  
  "Wat war?"
  
  
  "Ech hunn ih net dobäi. Hien huet mir geroden, ze brennen ih".
  
  
  Gott wier Merci awer dofir, sot Si. "Du weess dach, wéi d 'ih".
  
  
  "Natierlech. Hien huet gesot, datt hien goen géif, datt d 'superheld amerikanesch Agente treffen, an datt hien wëll, datt et do war".
  
  
  "Ech sinn nach ëmmer e Frettchen net verstinn, firwat dir et net gedon hunn".
  
  
  "A Si och."
  
  
  "Hien well dech matzehuelen?"
  
  
  "Kann ech net soen. Wéi Si wëssen, Si sichen ze goen mat dir op Korfu, treffen sech do mam Alex an dann nees zréck op Athen. Vakanz geflunn ass". Si lächelte geistesabwesend. "Wéi Dir onsécher erinnere mich, mäin eelste Brudder war ëmmer vun der hartnäckige Persoun, déi ëmmer gefuerdert huet säin eegene Wee. Vläicht wëll hien nëmme gesinn, d 'Lescht Rescht vum Adel".
  
  
  Et war ganz kloer, datt mir nirgendwohin goen, sou datt Se d ' Richtung geännert. "Gi mir erëm an dem brongen Auto Lescht Nuecht. Du wëlls Angscht. Firwat?"
  
  
  "Ech weess et net. Et ass nach ni virdrun an sou Saachen, dofir ass et méiglech, hien och gutt informéiert iwwer dëse Saachen...".
  
  
  "Dat ass eng dumme Korkenzieher, awer Hir superheld muss festgeluecht. Se mat niemandem doriwwer geschwat hunn? Ech mengen, esou eppes wéi dat, wat Si gehéiert Hirem Brudder dann all dëse Joer?"
  
  
  Si schüttelte décidéiert de Kapp, dann hey, hätt eng Haarsträhne aus sengem rta. "Neen. Ech... ech hu keng enken Frenn, McKee. Niemanden, mat HEMA Hir schwätzen géif".
  
  
  Et gesäit no. "Et ass e bëssen seltsam", sot ech aufrichtig. "Keng Frënn?"
  
  
  Si errötete ënner Hirer Bräune. "AH, jo, ech verstinn. Elo, et war ... bis virun kurzem ass engem Jonke Mann. Ech hunn iwwer d ' superheld net. An ech hätt keng enker freundinnen. Meng Aarbecht a mäin neit Universitéit; Hir staark verännert säi Liewen, sou gëtt et niemanden, deen Dir soen ginn ass ".
  
  
  "Awer du hues nach ëmmer d 'Angscht".
  
  
  Et ass nees zuckte mat de Schëlleren. "Du bass e Stick, Makki, an ech si mir sécher, datt et net däi gr numm, mee dat mécht näischt; hues du net eng kéier sou eppes wéi d' Autoen, déi hie Lescht Nuecht?"
  
  
  "UH-huh. Awer net onbedéngt. Dat ass eng ganz verdeckte Operatioun, Cristina; keen soll eppes iwwer Si wëssen, ausser deenen, déi sech dru bedeelegen".
  
  
  "Jo, Dir, ech huelen un ..."
  
  
  "Gutt, vergiess mir' S. Kann et sinn, datt een an durchgesickert e puer Detailer vun där Operatioun. Eis Aufgab - trotzdem bréngen et op eng ophalen. Mir hunn e puer Deeg op Séi, fir ze schwätzen, also Fang domat un, datt bréngt mir, wéi Alex muss mat iech Kontakt ophuele. op Korfu ".
  
  
  Si zögerte, kämpfen Si mat dem Handrad, wann de "Scylla" раскачивала кильватерный no engem groussen Motorboot. Dann seufzte Si a fält op de orange rettungsring, dee gebraucht als Rückenlehne. "Mir hunn getrade, iwwer den Datum an d' Auerzäit vun der Sëtzung. Dës Tavern Korfu".
  
  
  "Oh, cool!" Si faltete d ' Hänn. "Genee do, wou jiddereen, dee Suchende superheld kéint erwaarden superheld fannen an Albanien".
  
  
  "Jo, awer keen gëtt de superheld sichen, McKee".
  
  
  "Wat mengs du?"
  
  
  "A senger leschte Message sot hien mir, datt eng Zäit war dat wichtegst. Fir d 'mannst zwee oder dräi Deeg, dann d' superheld Pfleg, déi Se net erkennen, datt hien am gaang ass".
  
  
  "A wéi et geléngt emu?"
  
  
  "Hien huet net gesot. Superheld-Noriichten waren kuerz".
  
  
  "Jo, ech mengen, jo. Korfu". Si Stoung op, goung erof an hie koum mat engem Bündel gerollte Kaarten. Wann et fonnt gouf, op deem d ' Korfu gouf, mir war et genuch, e wéineg ze kucken, fir ze verstoen, datt alles falsch war. "Da wëlle mer net hin, sot ech.
  
  
  Si blickte dohin, wou andeems. "Firwat?"
  
  
  "Well, wa mir mat dengem Brudder goen, ons steet eng laang joggen, fofzéng oder zwanzeg Ligaen an all Richtung, bis mir z' erreechen oppene Kleid. Wat géif hien eis sot, kéint een no Alex, ier mir eis zum Taranto ".
  
  
  Si blickte op d ' Kaart. Korfu, Haaptstad vun der Insel Korfu war sech op halbem Wee laanscht d ' Ostküst vun der Insel. Nëmmen e puer Meile vum Waasser waren der Küst vu Griicheland an Albaniens, a Si hat net virun, ze flüchten mat e geeschterarméi an dësen zwee Länner op engem Boot, dat sech weiterentwickeln konnt nëmme véier oder fënnef Arithmetik. Jiddefalls net vun do; Ech brauchte et vill Zäit, fir einfach idee no Korfu op d ' oppe Waasser geluecht. Vläicht, wann ech net besicht hunn zwee Schwergewichte en, fir déi elo anerer sprooch liesen ass, e puer Nuechten hier, wage et. Awer elo doriwwer net d ' Ried ka sinn.
  
  
  "Mee wat kënne mir nach maachen?" - gefrot Christina.
  
  
  Si starrte op d ' Graphik. Op der Küst vu Korfu war eng kleng Stad numm Agios Маттаиос. "Si wëssen, dësen Uert?"
  
  
  Christina schüttelte de Kapp. "Ech war nach ni op Korfu".
  
  
  "Elo, mir ginn also dohin, a verloossen Si d' Boot. Ech denken, mir fannen irgendein Auto zréck ze huelen, fir ons op Korfu".
  
  
  "Mä ... Makki?"
  
  
  "Fir wouldnt?"
  
  
  "Firwat solle mir ginn op en Uert, wéi Agios Маттаиос?
  
  
  Du muss en Tourist ze sinn, an ech... ma jo. Eis en Tourist net ze schweben an enger sou beschissenen Arsch a geet net op Korfu. Et wier hat, mir waren zu Presséiert. "
  
  
  Si hat Recht. Wa mer spillen wollten et béid ophalen, besonnesch an der kritescher Phas, mir kéinten leeschten näischt unübliches. Si ausgelaf nach e puer Lidder, wat iwwerpréift. "Okay, Christina, du hues Recht. Haut Owend hale mir iergendwou op Селфалонии. Dat ass déi nächst grouss Insel, dann op der Insel Änneren. Mueres Owend Preveza an den net Agios wann Маттаиос. Awer wann mir do ukommen, hunn mir nach eppes Problemer mam Boot; et gëtt eis keng Geboter, an ech wäert dofir suergen, datt alles legitim aussah. Übernachtung an Korfu, an dann nees ... "
  
  
  Si ass sou staark schüttelte de Kapp, datt ech muss zum schweigen bruecht ginn. "Wat ass geschitt?"
  
  
  "Neen!" keuchte Si. "Neen, net well!"
  
  
  "Mee firwat net? Dat ass déi bescht schrëfte Uertschaft, dee kann Dir gesitt, selwer wann superheld schwéier auszusprechen".
  
  
  "Ech mengen net well." Si deit op d ' Kaart. "Nëmmen net Agios Маттайос". Ee Fanger beweegt sech nees no uewen op d ' Küst. "Do".
  
  
  "Preveza? Wat ass sou schlimm drun?"
  
  
  Ouni all Grënn Si huet ugefaangen ze verstoen, wat Si gedréint Hiert Gesicht zu mir an d ' Schëller, umklammerte meng aarm. "Neen, McKee, oder wéi ëmmer de waarme erënners. W. e. g! Wou ëmmer mir hun eis, loossen Si déi ni Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  D ' gréisst Kapitelen.
  
  
  
  
  
  Also verpassten mir Превезу. Einwand Christina war sou ze kucken, datt ech beschloss, net z 'erfuerschen, d' mannst deemools. Dann hey, et huet geschengt, wéi schämte mech virun Hir Explosioun, als ob et d ' superheld ofhuelen géif zréck. Awer egal, wat Se eis Mistel an den Aen, Si war ennerstëtzung dankbar; dat gewisen, datt et an der Halle ënner Drock, an net schonn wunderschöne Gëttin Wasserski, dat an Androck ass, kann versehentlich elektronescher amerikanescher Reisenden a ginn op eng kleng Croisière. Et ass ëmmer déi richteg Siicht op d ' Saache, an et war gutt fir mech.
  
  
  De Rescht vum éischten Dag pins mir, dat oppene Mier ze genéissen, hale Kann änneren a wéi d ' Sonn huet untergehen iwwer dem oppene Mëttelmier, mozart an Аргостилион, déi wichtegst Stad vun der Insel Kefalonia. Am Uschloss hunn mir nach Vorräte, Konserven, Äis, vill Alkohol fir d ' Kichen, dann e Restaurant fonnt, wou den düstere Owend gegessen hunn . Christine parastaatlechen entreprisen, déi sech op sengem Gewiermten net no Geméis a Gewürzer, wann d ' Sonn verschwonnen hannert der Fënster.
  
  
  "Ech huelen un, "sot Si," schlof mir u Bord?"
  
  
  "Alexander war de Plang".
  
  
  "Jo." Dir sot et mat engem Seufzer der Resignation.
  
  
  "Gëtt et e Problem?"
  
  
  "Neen." Si sot, et ass ze séier. "Kënne mir ginn zum Hafen an Anker hiwwelen?"
  
  
  "Ka sinn. Si klären bei Hafenmeister; mir wuel am Stand sinn, wielt e fräien Liegeplatz".
  
  
  "Hätte mir einfach weider...?"
  
  
  "Dir sot, datt mir dräi Deeg. Firwat sou eilig?"
  
  
  "Hutt Dir jeemools segelten an der Nuecht? Am oppene Mier mat Segeln, mat enger liichter Brise?"
  
  
  D ' Wierder klangen seltsam, vum Christina. "Jo", erwiderte ech.
  
  
  "Deemools wussten mir net, ob mir, McKee?" Ee Hand glitt iwwer den Dësch a stéisst meng Hand mat den Gréisst. Si ware roueg, liicht zitterten.
  
  
  "Du mengs, datt Si Segeln d' ganz Nuecht?"
  
  
  "Et wier schéin".
  
  
  "A firwat net?"
  
  
  An dësem Moment der Garçon bruecht eis en historiker Kaffee, a während et filterte Bodensatz vun Weinglas mat zusammengebissenen Zähnen, Christina sech, fir Si ze dinn. Wéi Si zurückkam,an Aufregung , Si ass sou dramatesch erofgefall op den Hl, datt ech geduecht, Si brécht huet.
  
  
  "Mackie!" zischte Si. "Da war een!"
  
  
  "UH-huh. Wat fir en een?"
  
  
  "Mann! Beaflosst un ze Stöhnen Frank Fraen virun Bad!"
  
  
  "Sou?"
  
  
  "Awer ech gesinn superheld virdrun! Lescht Nuecht Demetris Pyrgos!"
  
  
  D ' rëschten meng Opmierksamkeet. "Wou Demetris Pyrgos?"
  
  
  "Dat war..." Si zögerte, gëllt de Daum op de Mond an nagte un de Nagel. "A mengem Hotel dann eraus, wéi ech goung vu dir. Wann Dir koum, hien Schwätzt mat der empfangsdame".
  
  
  Et Stoung op. "Hien ass nach ëmmer do?"
  
  
  "Neen! Wéi Si goung, goung hien. McKee! Wéi kënnt Dir sou hannert eis ze Gespillt?"
  
  
  "Wier, net sécher ze sinn, datt hien verfollegt eis."
  
  
  "Awer hien muss da sinn!"
  
  
  "Gutt, gutt. Entspann dech". Stand op. "Loosse Si mech maachen Si en klengen Besuch op eegen Faust".
  
  
  Awer wann Si ass zréck an d ' kleng Passage aus dem Esszimmer, et ass iwwerhaapt keen do war, an hie fënnt, datt de griichesch Quelltext ass eidel. Wéi Si zurückkam, Christina ängstlich schaute a meng Richtung an ech schüttelte de Kapp, wéi Sel. "Keen. Sidd Dir sécher, et war derselbe Mann, dee Si virgesinn an Hirem Hotel?"
  
  
  "Jo."
  
  
  "Beschreiwen Si e superheld".
  
  
  Et geet, beißt sech op d ' Lippe. "Hie war ... ënner dir, awer ganz breet. Donkel Anzug, donkelen Hoer. Balding, denken ech, awer hien
  
  
  hat en Hut, sou datt Si net sécher konnt sinn ".
  
  
  "Wat huet hien gedon?"
  
  
  "Hien ass einfach... do Stoung. Am Gespréich mat Porter..."
  
  
  "A wat Elo?"
  
  
  "Ah, Griichesch".
  
  
  "Huet hie mat Hinne geschwat? Eppes gedon?"
  
  
  "Neen, näischt dergleichen. Hie gesäit einfach; et museschen superheld Bléck op sech selwer, op deem ganzen Wee d 'Onopfälleg erop".
  
  
  Si lachte. "Ech kann net dat superheld Wart".
  
  
  "Mä hien ass do!"
  
  
  "UH-huh. Et ass net lustig, net wouer? Okay, Christina, et schwamme d ' ganz Nuecht. Mee du muss mech ënnerhalen Spëtzt, wann ech et net Maachen, d 'Aen offen ze halen".
  
  
  Si lächelte. "Ech verspreche, McKee, alles ze maache, wat ech kann, domat Si net einschlafen".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Zu där Zäit, wéi mer goungen zréck zum Boot, eng vorübergehende Laun Unbeschwertheit Christine ass gaang; op Schrëtt an trëtt et оглядывалась iwwer d ' Schëller, während ech hat guer net schwätzen hey, Dir hätt et weggelegt. Wann mir waren u Bord an reinigten den Hafen, deen Si opmierksam ansah all Schëff, mimmo, vun deene mir mozart, an dann alles am A ze behalen, wat sech beweegt huet. Et war scho bal däischter, awer e puer aner Booter ëmmer nach raste hin an hier. Eng ëm Si ronderëm war e Motorboot eng gutt Gréisst, déi sech mat glitt Noe zu eis, gefëllte визжащими Partygänger sinn, deenen kloer war ' s egal, wou den Owend gemaach gëtt. E puer ëm Si ronderëm Zon eis mat der Hand; Si, winkte an Rheumatismus, awer Christina geschengt versicht ze flüchten no Art.
  
  
  "Vergiess Dir et!" - blaffte ech. "Si zéien einfach ze eis Opmierksamkeet. Si sinn net deen Typ".
  
  
  Si ass rosen gesäit mech un, dann ageriicht sech op a winkte schwaach удаляющемуся Kräizer. Während mir hunn, быстроходная d ' Boot ass op eng riseg Motoryacht, bal sou grouss wéi e Croisièreschëff, dat sech der Schwamm am Mier an de Leerlauf. All Bullauge Lichtern verbrannt, an selwer aus dëser Distanz konnt et héieren vum Rock-Musek, schwaach доносящуюся op & nb.
  
  
  "Gesäit aus wéi eng Party", an uecht ech.
  
  
  Christina nickte. Mir hate virgesinn, wéi d ' Motorboot lues geet nieft dem Motor Yacht. Waren heruntergelassen a mat dem ubruechte Seile an nach gefëllte kleng Booter gehuewe gouf op den Niveau vum Hauptdecks. Ward e Geschrei, en lachen, an d ' Spektiv, gesäit, wéi eng Fra Stoung op, gefall bal iwwer Bord.
  
  
  "Schrëfte Narren", murmelte ech.
  
  
  "Jo", sot d ' Meedchen nieft mir. "Touristen".
  
  
  Si, grinste hey. "Wéi Dir."
  
  
  "Neen, McKee. Du bass e Spioun".
  
  
  Si, verzog d ' Gesicht. "Gutt, dann Miss Helfer Stick. Huelen Si sech hanner d 'lenkrad, bis et gitt runter a Hole fir eis d' erwäermung, Pullovere. Et gëtt awer kal".
  
  
  Hir lescht war voller Bedeitung. "Awer mir ass net kal".
  
  
  Si hat e leichtes Hemd, beiläufig Button-down-um Trikot, an déiselwecht verblichenen bloe Yorkshire. D ' etabléieren sech ze weisen, wéi Infoen Si ganz héich Ausgesinn. "Loossen eis also verloossen", sot ech, a goung nees no ënnen.
  
  
  Wann Är zréck, Si rollte, rollte sech op dem breede Sëtz integréiertem, d 'Kanner, déi iwwer d' ganz Kabinn, schneidersitz a gestäipt de Kapp op e Ielebou.
  
  
  "Et ass gemittlech do, mä ech wëll net, datt' s de sou trieb mäi Boot an der Nuecht. Dee liicht an dëser Positioun einschlafen".
  
  
  "Jo, Captain", erwiderte Si, liicht ëm mech ze begréissen.
  
  
  Si reprochéiert hey, Pullovere virgeworf eng Decken op de Sëtz nieft Hir, dann ass gleewen, fir ze iwwerpréiwen Cleaver. Hie war e netter Erläuterungstext wand, an och wann dëst Kontrollkästchen aktivéiert Äre superheld, Si hunn festgestallt, datt selbstkonfigurierendes Betriebsmittel net beschiedegt ginn. Anker gestallt gouf město, bereet, u Bord ze sprangen, wa mir mussen stoppen, obwuel an dëse déiwe Waasserstroossen hat et net sou vill Plazen, wou eist Seel dauwen hätt bis op de Grond. Hien huet net vergiess, schléissen d 'viischt Luke, geistig Meenung Pat Nathaniel Franklin op de Réck a kroch zréck an d' Kabinn.
  
  
  "Alles an Uerdnung, Skipper?" - gefrot Christina.
  
  
  "Aha." Si schaute kräft op no. "Et schéngt, Si gesäit vill ze vill Filmer iwwer d 'Flott".
  
  
  "Mir bäibruecht gouf, ze schwamme amerikanesche".
  
  
  "Ha! Mengs du, datt dës Schwächlinge wierklech schwamme?"
  
  
  "Elo, et war e winziges Boot. An Hir kaum genuch Plaz fir eis béid".
  
  
  "Et muss, et war schéin". Si fält op de Sëtz nieft ee подвернутыми Pedal.
  
  
  Op eemol huet Si sech aufrichtig, ouni d ' Aen vun der Rundumkennleuchte op der Steierbordsäit. "Wat ass dat?"
  
  
  Ech muss iwwerpréiwen Si Hire Zeitplan. "Hien ass Gestuerwen op enger Landzunge, déi mir virgesinn, wéi Si koumen an den Hafen. Wéi nëmmen loossen mir d 'superheld hannert eis, mir geflücht mir eis nees a Richtung Norden".
  
  
  "Kloer. Du hues Recht, McKee, elo ass net d 'Zäit an net d' Opmierksamkeet. Wëlls du schlof? Du wëlls e laangen Dag."
  
  
  Ee Stëmm bal verluecht selbstgefällig, wéi Si Geschwat, starrte geradezu virun sech, béid Hänn um Rad mat Speechen.
  
  
  "Neen. Net elo. Ech Attraktiounen et einfach.
  
  
  an... gär d ' Aussiicht ".
  
  
  Christina net an uecht ungeschickten Kommentar.
  
  
  Laang Zäit keen ëm ons erëm net geschwat; duerno huet Si sech zu Spaweck, mäi Gefill en geneeër Bléck.
  
  
  "Firwat gesäis du mech sou op?" - gefrot Si gereizt.
  
  
  "Ech hätt net geduecht, datt' s de et dir angenehm ass. Lescht Nuecht op der Strooss, du wars... eng ganz aner Meedercher".
  
  
  "Et huet fonctionnéiert".
  
  
  "Wéi e Mann an engem bronge Mercedes?"
  
  
  "Natierlech."
  
  
  "An elo ih Neen?"
  
  
  Si gedréint de Kapp ze mir, an an opsteigend Donkelheet Hir Aen ware roueg an nüchtern. "Makki, ass hien vläicht, dat ech leeë mech mat iech an d' Bett. Fir eng Weile. Wann een d ' Léift zu dir maachen, dovun ze iwwerzeegen, begéint, datt mir sou sinn wéi mir vorgeben, hätten Se net gezögert. Fir eng Weile war Si an der Léift mat sengem Klassekomeroden, an ech kann éierlech soen, datt et war bei wäitem net sou attraktiv, wéi ' s de bass. An dach... - Si zuckte d ' Achseln an blickte nees no uewen, dann op mech. "Ech sinn keng Hure, fir повалиться am Bett mat éischt amerikanesch Tourist, oder e Stick, nennen Se sech selwer, wéi Si wëllen. Si verstoen?"
  
  
  "Natierlech." E bëssi huet sech zréck vu no, awer net op Distanz ze erreechen. "Dat erkläert och, firwat Si op eemol beschloss, Segeln d 'ganz Nuecht laang".
  
  
  Et war ze däischter, fir ze kucken, errötete Si, awer duerch d ' Aart, wéi Se neigte de Kapp, Si geschicht, datt Se erauszesichen war.
  
  
  "Et ass wouer, Mackie. Deelweis. Wann Se et wëll, fest sinn, ass fest décidéiert, et mécht kee Sënn, Risiken mat duldung überflüssig Versuchung".
  
  
  "Awer nëmmen deelweis?"
  
  
  "Jo. Si geduecht, e wéineg mat Iech e Frettchen, wéi mir scho gesot haut".
  
  
  "Worüber?"
  
  
  "Doriwwer, wéi Se geännert eis Pläng".
  
  
  "Wat mengs du?"
  
  
  "Alex... hien ass ganz virsiichteg. Verdächtige. Et weess ass et nëmme fir kuerz Noriichten, déi Si vun him erhalen".
  
  
  "Et ass wéi, als beandrockt huet".
  
  
  "Also ech denken ... et wier unklug virun, sou ännerungen".
  
  
  "Du mengs, mir sollten ginn op Korfu, wéi geplangt?"
  
  
  "Ech denken, et wier besser gewiescht, fir".
  
  
  Interessant war, datt ech selwer geduecht am selwechte Geescht an beschloss, datt ech mech vill ze virsiichteg. Wann et eng Verletzung vun der Sécherheet oder eng Verfolgung, wier et net sou e groussen Ënnerscheed, ob mir tëscht Korfu an dem Festland oder am oppene Mier; an all Fall sinn Si erwischen eis.
  
  
  "Ech och, sot ech.
  
  
  Ee Aen weiteten sech vun Anere der Opléisung vun der Ausféierung, als ob Si aus jalousie vum Sträit. "Wäerts du elo maachen?"
  
  
  Si erkläert Hir Argumentatioun. Si nickte.
  
  
  "De Problem ass, gefuer ech, - datt déi eis kinnekräich vu groussbritannien an irland muss Dag oder sou, dann dofir, wéi mir genee op Korfu mat där Vitesse, mat där mir ginn, fir ze schwamme.
  
  
  Si museschen, wéi Si spannt dobäi den Numm, a sech gefrot, firwat Se net am Usaz un dëse Plaz.
  
  
  "Awer, fiert ech mol, anscheinend ass et geschitt, deen nächsten halt, ofgesinn vu Korfu, muss op Паксосе. Vläicht kéinte mer do bleiwen nach een Dag, awer soulaang Si denkt, datt een eis observéiert, ech Léift et, ze laang an engem Hafen ".
  
  
  "Jo, verstinn. Jo, vläicht ass et eppes réngelt, McKee, awer well Si gesinn, dëse Leit an der Tavern an Аргостилионе, Si net sou denken, net ganz".
  
  
  Vläicht ass et Zäit erzielen hei iwwer méng Kontakt, awer hien geduecht, net sou. Nach net. Jee méi Dir gesinn, dat Meedchen ass, ëmsou méi schwiereg ass Si am Ufank war, an dat gëllt och fir d ' Missioun.
  
  
  "Gutt, - sot ech, - mir stéieren mueres doriwwer. An elo bréngt mir, wéi Alex plangt mat iech Kontakt ophuele nächste kéier".
  
  
  "Ech... ech muss niemandem eppes ze erzielen. Och dir".
  
  
  "Dat ass domm. Hues du wat gesot iwwer der Tavern Korfu, awer net méi. Ugeholl, Si gefall iwwer Bord, oder eppes an där Aart".
  
  
  Si lächelte. "Ech schwimme wéi e Fisch".
  
  
  "Et keen Hinnen net vill benotzt, wann Si falen an der Nuecht, bis zu sengem schlafe ënnen. Si kënnen net fänke e Boot ënner Segel, gleewen Si mir."
  
  
  "Dat gëtt net passéieren, McKee".
  
  
  "Sief net ze zuversichtlich. Op jiddwer Fall, et géif hei schlof".
  
  
  "Iech gëtt awer kal".
  
  
  "Wéinstens du mir Gesellschaft leeschten. Ënnen eleng".
  
  
  Si lachte.
  
  
  "Also zréck zum Geschäft. Äre Kontakt mat Alex".
  
  
  "D' Recht, McKee. Ech kann net soen".
  
  
  "Du solls eemol driwwer nachdenken, Liebling. Wann et eis gläich, Leit, mir kënnen getrennt oder nach méi schlëmm".
  
  
  Et geet, прикусив Lippe. Schliisslech schüttelte Si lues de Kapp. "Vläicht moien. Looss mech gesinn, McKee".
  
  
  "Soën aufrichtig, Christina." Ech gouf chargéiert, en treffen mat Alex, ofhuelen a liwweren superheld an Italien. Elo offen du bass den eenzegen Kontakt, deen ech mat him, sou datt mir besser Vertrauen gläiche umdrehen oder Zahlungen direkt hei a soen, giff Schneider "
  
  
  Si zitterte, Hir Aen weiteten sech virun Angscht.
  
  
  "Du hättest net Stahl!"
  
  
  "Giff Schneider, Dir hätt et gedon huet". Si bluffte, awer, gemooss un Hirer Reaktioun, Si war deelweis iwwerzeegt.
  
  
  "W. E. G McKee. Dat ass alles esou nei fir mech; ech weess net, wat ze maachen ass, begleedung ze follegen. Mir mussen zu Konflikt?"
  
  
  "Dir hutt d 'Wiel", - sot ech décidéiert.
  
  
  "Dann huet et dir soen soll."
  
  
  Si wartete, bis d ' Stille net dicht genuch ass, fir mat engem Messer geschnidden.
  
  
  "Morgen", sot Christina roueg.
  
  
  Si rosen schaute no, dann seufzte, streckte sech op dem mëller Sëtz an huet amplaz vun rettungsring Këssen. "Weck mich, wann s de midd gëss", - knurrte ech.
  
  
  "Jo", sot Si mëll.
  
  
  "A genee observéieren Kompass".
  
  
  "Jo, Sir."
  
  
  
  
  
  
  D ' elfte Kapitelen.
  
  
  
  
  
  De moien war windig, donkel Wolleken eilten низменному iwwer de Kapp. Net wann do hu schwéiere Fäll, an dat schwéier Boot mat breede Balkespiralgalaxis schaukelte a gefall, wéi Runaway Horse. Christina auskannt ënnen, koum awer séier nees un Deck, blass an aufgeregt.
  
  
  "Mat eis ass alles an Uerdnung?" - Si gefrot, ängstlich Bléck op d ' Wolleken.
  
  
  "Keng Suerg." Ech muss Jeitzen, Sperrung zouhuelend heulen vum Weiderhin, dat donnern an Quietschen-Snap-an. Eng drastische Verännerung vum Weiderhin huet grouss Grotte klatschen, wéi gefesselt, verrécktener Adler; Hie kämpft mat dem lenkrad, bis mir déi waren informéiert wand, deen nees d ' Segel füllte.
  
  
  Christina refuséiert sech op dem Daach vun der Kabinn an e bëssen verrécktener Aen blickte. "Wou sinn mir? Ech gesinn keng Äerd".
  
  
  "Oh, et ass iergendwou do baussen". Si winkte unbestimmt a Richtung vum rietse Ball.
  
  
  "Mä weess du net?" An ee Stëmm gouf dënne Spaweck vun Panik.
  
  
  "Maach dir keng suergen". Si gesäit op d ' Auer; et war ongeféier sechs Auer moies. Vun engem nuets geduecht, datt Se eis Schnellegkeet an beschloss, datt mir, zum Beispill, am Géigendeel Preveza, awer et war ganz graff. Hie sot d ' Meedchen. "Wann et schéngt, datt mir e Problem hunn, alles, wat ech maache muss, ass, no Osten ze zéien, a mir gesinn d 'Äerd". Am Moment war et net eng ganz attraktive Perspektiv, well de wand elo blies mat der Richtung, a fir d ' iwwerwanne vum superheld an et bräuchte eng Rei ermüdenden laanger галсов. Merci Nathaniel kannt huet genuch, fir ze verstoen, datt Low-Power-Hilfsmotor net hëllefen, an deem Mier; ouni stabilisierenden Wierkung vum Weiderhin an de Segeln "Scylla" méi bewegen géif, no uewen an no ënnen wéi no eran.
  
  
  "Mä... kënne mir net ob mir genee wëssen, wou mir sinn? Mat dëse... wéi nennt een et? Dräizack?"
  
  
  Si, grinste. "Sextant". Si, virgeworf e Bléck no uewen. "A bis d' Frettchen, bis Si d 'Sonn, op deem Si verlount kënnen, Rheuma - Neen".
  
  
  Si runzelte d ' Stir, kloer besuergt, deen seng Hand vum Daach Kabinen a wich zréck, bal zusammengebrochen zu den oppene Duerchgank hanner no.
  
  
  Et schrie. - "Kuck!" "Loossen eis net d' Been brechen an dësem klenger Croisière. Nierens hier a setz dech".
  
  
  Si Effektiv, wéi hey, sot, schwankend duerch d 'oppe Kabinn a bal der Ofstuerz an d' нактоуз Kompass. Si packte ee um aarm, huet Se u sech.
  
  
  "Bleib, wou' s de bass. Kostja Gott, net bäigeet maachen Kompass, well dann selwer géif et huet mir suergen ze maachen".
  
  
  Si lächelte flüchteg an huet d ' Haare aus dem Gesicht. Ee d 'Haut fiicht war, an et war net d' gischt, déi vun Zäit zu Zäit léist sech d ' Säit. Si kannt dëse Bléck.
  
  
  "D' Gefill e wéineg укачанной?"
  
  
  "Mir net übel? Ech kenne keng Wierder".
  
  
  "Schmerzhaft".
  
  
  "Awer... e bëssi. Et ass sou schwül, an d 'Boot sou vill spréngt".
  
  
  "UH-huh. Ma jo, dann bleib hier, bis mir kommen hei idee. Setz dech hannert d 'Steier".
  
  
  "Ihr?" Si leet d ' Hänn, als ob Si szmik, Se ze beréieren.
  
  
  "Firwat net? Vun Der Welt bescht Géigemettel fir Seekrankheit sinn, fir net an d 'Hintertreffen geroden del on Deck".
  
  
  "Ech wäert net seekrank!"
  
  
  "Egal, wéi Si et mä och eis. Op jiddwer Fall garantiere et, datt no e puer Minutten fillen Si sech gutt. Prima Pfleg ass. Ech hunn en Job".
  
  
  Si Effektiv, wéi hey, sot, скользнув eng Plaz, déi him befreit, wann hie sech. Ee Moment laang ass hien zweifelnd gesäit mech un, dann seufzte déif an huet de LENKER mat zwou Hänn fest. Si geklomm an d ' Kabinn.
  
  
  Wann Dir zréck zu puer Minutt, Si lächelte schwaach, de Kapp ze heben, fir Si ze fänke d ' Brise an der salzigen gischt. D ' Behandlung apparat méi séier, wéi Si geduecht.
  
  
  "Wëlls du schwätzen?"
  
  
  "Schwätzen?"
  
  
  "UH-huh. Wëssen Si."
  
  
  "Oh jo." Si huet sech vum Sëtz zu erhascht een e Bléck op d ' Zifferblad vum Kompasses. "E bëssi méi spéit, an, McKee? Si grad beschäftegt".
  
  
  Si huet et passéieren.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Géint Mëtteg war
  
  
  nees roueg an sonnig; Et verluer d 'Hëllef vum Sextant an betete e Gebiet, datt meng Elementar Lëtzebuerg war d' mannst ausreechend genee. Si war überrascht, datt mir eis géigesäiteg weider, wéi Si erwaart hat; Preveza leien muss bal am oste vun eis. Et war eng kleng Insel, net méi wéi véier oder fënnef Meile laang, a säi superheld war net schwéier ze verpassen. De wand blies nach ëmmer aus dem Osten, an dat, obwuel d ' Mier war ruhiger, bleift ëmmer nach eng kleng unangenehme not . Mat engem Seufzer vu Hir, huet eis éischt Bannung. Et war keen Dag zum Spaß oder och fir d ' Aarbecht.
  
  
  Si koum d ' Onopfälleg erof, huet eng Kaart vun eisem Bezirkes op dem breede Dësch an der Kabinn a sot eis aktuell Situatioun. Ab dësem Zäitpunkt hat ech Feieren géif genee dës Ofwäichungen, wa mer gleewen an hannevir, géint de wand, verfollegen déi genau Zeitaufwand fir all Hals, an hoffen, datt meng Einschätzung der zurückgelegten Streck waren zimlech genee. Et wär einfach gewiescht, och mat erfahrener Hand op dem lenkrad, awer d 'Tatsaach, datt d' Christine huet fir mech well, huet alles vill méi schwiereg a sécher; schliisslech, Dir hat nach ni virdru Gedanken duerch d ' Form vun der Küst. Anerersäits hunn ech selwer war net ganz gewuer an der laanger Rees.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Lecken bis zum Owend gerode mir an eng kleng Insel op der Nues. Dag goldenem Stahl, wa mer goungen an de schéinen kleng Hafen Porto Hajo. Op den éischte Bléck ouni primitiv, неосвоенным Plaz; alles, wat mer gesinn kéinten, ass eng silbrig-gréng Olivenhaine, dat sech an all Richtungen, sou wäit mir gesi konnten. Dann, wéi mir méi no koumen, konnte mir ënnerscheeden, niddreg Gebaier, wäiss, brong a rosa, mat bloussem Zweemolegen tour-de Booter festgemacht, покачивающихся am Hafen.
  
  
  D 'Stiedchen war kleng, awer gutt besicht; déi Meescht Haiser erstreckt sech laanscht d' Uferpromenade. Stein-Promenade an dem Hafen den Uwänner gouf eng Rei vu klengen Läden, Tavernen an e puer kleng Hoteller. Net diskutieren déi, Christina directrice d ' Nuecht u Bord vun der "Scylla"; de Kapitän vum Hafen ernannt huet eis wäit ewech vun der Küst festmachen, wat mir perfekt eenzelstär passt. Eist Boot war e klengt Boot, deen un d 'шлюпбалкам, um Heck, a sech an e klengt Boot an der Gréisst mat Bad war eng grouss Leeschtung a Bezuch op d' Balance an Zäit. Wa mir ze eleng zusammengekauert an enger no, mir waren sou низменному an & nb, wat ech erwaart hat, datt eis überfluten, ier mir ginn e puer honnert Meter bis zum Hafen vu Bar.
  
  
  "Glücklicherweise gëtt et keng Waasser-Skifahrer", kommentéiert Si.
  
  
  "Oh?" Elo Christina geschengt Spaß, ganz ze vergiessen, iwwer mueres suergen an Angscht den Vorabend der Nuecht.
  
  
  Si verréckelt Hire Alenka; d ' Boot schlingert duerch iwwerschratt Bord e bëssi Waasser. D ' Meedchen gesäit beunruhigt, dann lachte op.
  
  
  "Jo, Si, ech verstinn, wat s de mengs. Vläicht sollte mir zréck an d ' Schëff bis zum Abroch vun der Däischtert, wat?"
  
  
  "Et gëtt keen Ënnerscheed; mir kënnen zu all Fall falen oder net, wann an der Nuecht".
  
  
  "A mir kënnen ëmmer schwamme".
  
  
  "Natierlech." Eis Knie, gleichsam matenee verflochten sinn, näischt domat ze dinn, an ech geduecht, et huet e klenge zousätzlechen Drock. Ka ginn.
  
  
  Mir hate eng laang Wanderung op de klengen Stiedchen, an e klenge Spazéiergang duerch baussenzeg vum superheld, der Duerstellung vun den Touristen mat enger Rache. D 'Landschaft war gréng an felsiges, staark ansteigend iwwer dem Mier, wéi d' Spëtzt vum versunkenen Bierg, op deem de delle goufen déi meescht vun de griicheschen Inselen. Mat staubigen Stroossen konnte mir e Bléck no uewen a Si gesinn d ' Hiwwel, onregelméissege Fielsdeeler mat de Kreidefelsen, e puer Ferienhäuser an der Gréisst mat, déi dozou gehéieren, Doheem an an e puer Fäll ënnerscheet sech haaptsächlech donkeler Quadraten, обозначавшими ih Fënster. Хрипящая de Wonsch, eng Maschinn, ähnlech dem Vorkriegs Citroën, gefuer mimmo eis, d ' Ënnerdréckte Erwuessener a Kanner. Et ass net kloer, datt d ' lokal schéckt; aner, déi mir op der Strooss gesinn hunn, waren entweder Kinderwagen oder Reit-Matspiller mat de Fuhrwerken. Braucht beim schreiwen sinn Si net bezuelen Opmierksamkeet op eis; Männer niddreg an klobig, vill mat grousser Schnurrbart, d ' Fraen an der Standard-bäuerlichen Kleedung an der Faarf schwaarz bis zu de Knöcheln, an der Regel mat de selwechte шалями, déi bal zougemaach ih Persoun. Et war dat, wat mech verwirrt a Griicheland zanter dem Moment, wou Si fir d 'éischt kéier ze Liesen huet o Hire: firwat dës Solar ganzen Hotel a mat sengen typesche Loft an d' glitzernden Waasser muss vu ville Fraen a Männer an der ewigen Trauer. Wann Si gouf philosophisch konfiguriert ass, Si kéint Froen doriwwer, Christine, awer ech hat aner Gedanken. Segeln Appetit verursaacht, dat verwandelen kann déi exigentst Verbraucher an обжору, a Si war am verhungern.
  
  
  Mir hu eng Tavern mat Bléck op d 'Promenade, an d' Iessen war sou iwwerraschend gutt, datt mir nen hun sech bis spéit an d ' Nuecht. D ' Uertschaft ass eendeiteg dofir bestëmmt war den Eelsten Reesen; Menü gouf deelweis an englescher Sprooch, mat graff gezeechent Anker a Muscheln. Am ufank waren mer déi eenzeg an deem Plaz, awer kuerz drop hereingefallen Grupp vu Männer a Frae mat gebräunten Gesichtern a staarke Hänn an de maritimen Kleedung.
  
  
  D 'Evaluatioun duerch d' Futti vu Gespréicher, Si hätt gehéiert, datt et war eng gemëscht Grupp Amerikaner an Englänner, dorënner Italiener an zwee verkënnegt de Fransousen. ", Näischt besonneches, sot Si sech an virgeworf e Bléck op d ' Christine.
  
  
  Si gesäit geradezu virun sech, als ob Se op eppes hanner ménger lénkser Schëller, awer ech konnt soen, iwwer Hir Kinn a flaache Atmung, Si war relatioune.
  
  
  "Wat ass dat?" gefrot ech, no vir bücken, fir eis net ze héieren war.
  
  
  "Et... et ass näischt." Si lächelte kuerz. "Ech vermute iwwerhaapt. An ech géif mech freuen, wann dat alles riwer ass".
  
  
  "Ginn Si?"
  
  
  "Jo."
  
  
  Si Gräift no Hirer Hand iwwer den Hl. "Ech sinn net sécher, datt ech froh".
  
  
  Si starrte laang op mech. "Neen", sot Sie dunn. "Vläicht ass et och net mäi Problem."
  
  
  Keen Schwätzt mat eis, bis mir tranken Kaffee, dann awer eng ronn ëm d ' Fransousen duerch de Raum wissentlich Stoung op an ass zu eisem Dësch. Et war e magerer Mann mat engem Runs vun Sand Hoer an engem schüchternen lescht, voller zuversicht.
  
  
  "Verzeihen Si mir", sot hien, de Bléck virun allem op d ' Christine. "Sidd Dir Amerikaner?"
  
  
  "Si", sot ech. "Si sinn sauber."
  
  
  "Mir si Frënn gefrot, ob Si wëllen, sech eis uschléissen, fir ze drénken". Hien starrte ëmmer nach op Christina;
  
  
  Si schüttelte de Kapp festgestallt. "Et deet mir Leed, sot Si mat neutralen Höflichkeit. "Mee mir mussen fréi an d' Bett goen, et war e laange Dag." Si huet sech mat enger fléissenden Anmut vun der Prinzessin, engem unwürdigen Fan. "Du wäerts op der Hut sinn, Daniel? Mir mussen goen. Si si gläich nees do".
  
  
  Den Persounen huet sech zréck, déi extra versichen, ze halen, unbeschwerte geloossenheet. Si lächelte iwwer sech selwer auslegend Versioune; d ' Meedchen nach ëmmer wunderte mech ganz. Observéieren, wéi et sech beweegt a Richtung Quelltext, genoss säi Bléck, och vun hannen, schéin gefëllte wäiss Hosen mat wäitem bloe Hemd iwwer Iech. Einfachen Kostüm ze verstoen huet, wat et net war, an op eemol, d 'Mémoire un d' Lescht Nuecht, dat hat ech net erwaart.
  
  
  Den Garçon, huet mäi Geld an huet ih mollig усатой Fra hannert der Kees. Hien huet laang driwwer nogeduecht, an et huet d ' Gedold ze verléieren. Wéi hien endlech erëm, Si war schonn op de Been, awer wéi en ass, Si nees Sel. Christina ëmmer nach net zréck.
  
  
  "Wahrscheinlech ass et meng Ungeduld", sot Si sech an blickte bewosst net op d ' Auer. Si iwwerpréift Hl um aneren Enn vum Raum; Si virgesinn an meng Richtung, an de jonke Persounen grinste.
  
  
  Si Réckzuch sech, roueg sëtzen, während Si d ' iwwerreschter Kaffee, während meng Nerven goufen an deem Mooss, wéi gewiß. Si erinnerte sech un Hir Angscht, wéi Se gesinn huet e Mann an engem Restaurant zu Аргостилионе an huet ugefaangen, nervös ze sinn wéi virdrun.
  
  
  D ' Fra hannert der Téik gesäit mech fragend un. Dir, blickte sech ëm, schliisslech Stoung op an ass zu Hir.
  
  
  "Ech hoffen, du sprichst keen Englesch".
  
  
  "Awer natierlech", äntwert Dir.
  
  
  "Jonk Dame". Si deit a Richtung vun den Toiletten, oder, d ' mannst, Flur féiert zu him. "Mir haten e laangen Dag vun der Rees, an, vläicht, Si ass krank..."
  
  
  "Awer natierlech", konfirméiert Dir an hob Hir noenee an schwaarz Karkasse mat héijer Schemel, ze humpeln an an der Damentoilette. No engem Moment koum Si mat engem Achselzucken. "Well et ass keen", sot Si.
  
  
  "Wou, Schneider huelen...?"
  
  
  "Et ass méiglech, d 'Heckklappe". Si blickte op den Hl, hanner deem den Persounen gesäit verdächteg selbstgefällig, wéi e Mënsch, deen alles geregelt ass an net an Presséiert ze Falten. Stécker zesummen.
  
  
  Ausser datt ech net Vertrauen dës eis fir eng Minutt. Keen Stand op, fir Stühle, an et huet geschengt verdaamt onwahrscheinlech, datt sech Christina virgeworf mech op d ' Nuecht wéinst der zufälleger MACKER. Jiddefalls net elo. Se anzespären huet.
  
  
  "Merci", sot seng Fra a Eilte duerch d ' Tavernen. Wann Dir, ass op der Plaz, wou mir verlooss das Boot ass hie wier net überrascht, war et do, et wier ganz sécher net zréck an d ' Boot en. Awer wéi Si gesäit verfinsterte den Hafen, et konnt eng donkel Gestalt erkennen, südpazifik an der Géigend vun Scylla. Et war e klengt Boot mat Außenbordmotor, d 'Nues hing der Schreiwen шлюпа, an d' Manéier, wéi Si schwankt a gefall ass, hunn ech den Androck, datt et do nëmmen e puer Minutten. Bis hien gesinn huet, an иллюминаторах de Kabinen blitzte Hellegen, a keen Zweiwel ass.
  
  
  Hir sel an d ' Boot, déi sech a Bewegung setzt, an Schwamm sou séier wéi méiglech duerch eng übervolle den Hafen. Klopfen fröhlich a уключинах geschengt donner mir an den Oueren, awer soubal et angehalten huet, fir e Wee ze stumm, mimmo Motorboot fegte. Superheld no bal überschwemmt mech, awer ech behalen d ' Kontroll a fir de Kaméidi, fir duerch de Rescht vun der
  
  
  Distanz bis "Scylla".
  
  
  Et festgemaach op d 'Nues, dann d' Nues an d 'luucht gaangen, op d' Deck. D 'Uewerfläch war fiicht vum Tau, an ech Liege op Hir, an museschen, wéi d' Feuchtigkeit sickert duerch mäi Hemd. Dat huet mech net gestéiert; Mäi grousse Problem war, datt Sergej net goung duerch d 'Luke, duerch d' Plexiglas offen virun ménger Nues. Dat bedeit, dass d ' Dier tëscht den Kabinen gouf zougemaach.
  
  
  Si gammastronomie mécht d ' Luke, ennerstëtzung dankbar, datt fréier net versicht huet, aufzubrechen superheld vu bannen. Hien geräuschlos schwang no uewen, an hie kniete sech tëscht de béide schmalen Better ënnen. D ' Luke nees zougemaach, an hien bremse säin Tempo, bis захлопнулся. Et goung fir d 'Türöffnung, andeems Hugo an enger Scheide den Unterarm an d' Ouer an d ' dënn Holzplak.
  
  
  Wa mäi Griichesch war besser, Si konnt soen, wat Dir sot, mä d ' Wierder vun dësem Mann ausgebrach ze séier, fir hien fänke konnt méi wéi e puer Gesprächsfetzen. Awer de superheld d ' Stëmm mécht däitlech, datt hien jemandem dreet, a wéi Si héieren Rheuma Christina, gouf et keen Zweiwel, wee. Si héieren d ' Geräusch vum heftege Klaps an e gedämpften Schrei. Si ugefaang, an d ' Messer an der Hand, wann vun uewen op mech gefall Tonne Steng.
  
  
  Hien ass duerch d ' Luke, déi Si grad zougemaach huet. An der Donkelheet net méi gesinn huet näischt wéi d ' Presse op mech Schiet schwerfällig; an der enk tëscht de Better Si konnt net eemol sech umzudrehen, Leit ze erreechen. Impuls Knoblauch-Atem mech bal erwürgt, an et huet mir d ' Kraaft vun der Verzweiflung. Si, entsat op, wéi e Mustang mat Burr ënner dem Sattel, versicht ofzerëselen schlecht riechenden Mann mat sengem Réck. Superheld d 'Zil trëfft d' niddreg Decken, hien grunzte schwéier, während d 'superheld d' Hänn ëmmer nach engten meng Kehle. Nees virgeschloen säi superheld hat, werft e ronn ëm d 'Better, wéi d' Dier zougemaach gouf.
  
  
  Sergej an der Kabinn gouf donkel, mä no völliger Donkelheet hien fir e Moment blann. Alles, wat ech gesinn, war eng Bauaarbechte an de Glanz vum Metalls superheld an der Hand. Si virgeschloen seng Been, konnt awer net bis zu him ze kommen. Ertönte chilling klickt Abluft vum Hahnes; Si gedréint huet sech ëm, versicht, d ' Persoun ze zéien, op dem Réck tëscht sech an der Pistoul, awer ech bewosst, datt et war ze spéit.
  
  
  Der Och huet eng ähnlech Auswierkung donner an den Nächsten Géigend. Fir en Moment Hir Moosse, an der Droite, wann ech fillen, wou mech geschloen. Awer schmerzhaft war et net, och d ' fréi Taubheit virun dem Todeskampf vun engem schwéiere Runs. Wéi Si nees schaute op d ' Bauaarbechte an der Dier, gesäit Si, datt hien taumelte. De Mann, dee koum direkt op mech zou, lockerte de Gräift, an ech ausgebrach aus an e Killer op hien ze konzentréieren.
  
  
  Si hat e groussen afloss op d ' Pistoul op superheld Hänn an opféiere superheld zréck. An deem trüben Liicht baussen virun der Fënster gesäit Si Christine, ee Hand war verwirrt superheld an den Hoer, ass Si ih iso allen Muechten. Awer am Kampf seng fräi Hand op de Réck a virgeschloen no der öllampe, klopfen Si op Kleiderbügel.
  
  
  Blazing verschüttete Flëssegkeet op dem Dësch, dann op d ' Deck, лизнув Briet a Richtung vun eis an der plëtzleche Donkelheet. Si opféiere dëse Mann, elo net d 'Opmierksamkeet och op d' Christine. Feier u Bord vun engem Bootes ass wuel d 'Schlimmste, wat et gëtt op der Welt, virun allem, wann Se gefaange ënnen, an d' Feier verwandelt sech de Frank an d ' Gas-Tank.
  
  
  Hir Decken geet mat Granatapel a virgeworf ih op d ' grousst Last-Minutt-Ofschnëtter; während Si glommen, Hir gedréint huet sech Waasser am Spülbecken an der Kombüse, du koum zu engem groussen hängenden Spind, an huet Jacke fir ome Wieder, fir ze werfen eng aner Last-Minutt-Plazen. Dat ganzt Geschäft konnt et net méi daueren eng hallef Minutt - soss gi mir d 'Boot géif verléieren a vläicht eis Liewen - awer wéi Si endlech löschte d' Feier, eise Gäscht war et net. Si héieren d 'starten vum Außenborders, an d' Kabinn a versicht aufzustehen, awer gefall a Christine.
  
  
  "Mackie!" - завизжала Si umarmt mech um Hals. "Oh, Mäi Gott! Makki!"
  
  
  "Jo-jo." Et klopfte geistesabwesend ee, lauschen Si den затухающему d ' Geräusch de Verbrennungsmotoren. "Wat ass do geschitt?"
  
  
  "Dir ... Dir hutt mech matgeholl, fir d' Tavern. Beim Mënsch gouf d ' Pistoul an ..."
  
  
  "Okay." Si opféiere ee, rennt kéint, fir sech ze bücken an iwwerpréiwen d ' Deck ënner de Pedal. "Gëff mir d' Taschenlampe, a?"
  
  
  Trotz aller Feier an Duercherneen, Besonnesch Schued gouf et net. Zum Gléck ass den Hl, koum d ' éischt Outdoor-Aktivitéiten brennendes Kerosin, Glimmer ofgedeckt gouf; en etlech Bewegunge vun de Saachen ze rengegen Flecken. D 'verkleedung Decks, amplaz duerch d' Mëtt vun der Kabinn, d 'war ëmmer fiicht wéinst плескания Bilge Waasser knapps ënner, an nëmmen d' Faarf war versengt. Fir sécherzestellen, datt u Bord näischt schwelt, Hir gedréint huet sech der Helleg op d ' Christine.
  
  
  "Mech ze entschuldigen", sot ech kuerz. "Well d' hooligans gaang, geduecht, Si, et wier besser, sécherstelle, datt mir net alles steet a Flamen, ier Se ëlo ufänken ze Froen".
  
  
  D ' Meedchen nickte schwéier mat dem Kapp no ënnen tëscht
  
  
  
  Schëlleren, souz Dir op der Koje op der Backbordseite. "Ech verstinn."
  
  
  "Wëlls du mir hëllefen elo?"
  
  
  "Dir hëllefen?"
  
  
  "Mir ginn net stoppen haut Owend hei, meng Léift. Näher, wielt en anere Liegeplatz - et wier well, du wëlls nees Segeln duerch d 'Nuecht".
  
  
  "Oh Gott, Neen, МакКил". Si bedeckte d ' Gesicht mat den Hänn. "Sou vill..."
  
  
  "Ma jo, net прогибайся elo. Goungen. Ziehe d 'Boot mat der Nues, an binden Si et an Richtung Heck, bis Hire Motor scho mol warmlaufen".
  
  
  A gewësser Weis wier et besser, hie Segeln an der Nuecht, awer ech ugefaang an zu nach méi verrückte Däitscher iwwer dëse Nächster. Wann Dir Hotellen ze verbaant oder festzunehmen eis, Si kéinten dat maachen. Virun allem um oppene Mier. Sou datt vläicht eng aner Plaz fir de Rescht vun der Nuecht genee sou sécher. Éischtens, Se ass och midd.
  
  
  Mir hu Steg de baussenzege Enn vum Hafen, déi un eng zu him an enn d ' Reinigung. Mir hunn nach eng Wateree an d 'Halterung, a während Christina Arbeitsplatte Seef, iwwerpréift Si sorgfältig de Rescht vun der Kabinn, ewechhuelen Si d' Reschter vun Glasscherben an anere Müll. Et war eng Pistoul, déi e groussen afloss, fir Hir Äerm Leit, al Revolver 32-Kaliber nach mat enger Patrone am Zylinder. E nutzloser, mä op jiddwer Fall leet Se op e Regal an der Kombüse.
  
  
  "Si stellen keng Froen", sot Christina roueg.
  
  
  "Ech hunn op iech gewaart."
  
  
  "Wat wëlls du well zu Hir gesot?"
  
  
  "Vläicht wat, giff Schneider, geschitt ass."
  
  
  "Et schéngt sou domm...".
  
  
  "Domm?"
  
  
  "Jo. Gesäis du, de Mann packte mech mat enger Pistoul an der Tavern. Graff Mënsch, net besser een Tyrann, weess de? Hien a superheld Begleeder zwangen mech zum Boot zréck..."
  
  
  "Firwat? A firwat hei?"
  
  
  "Datt d' Votum sou domm. Si dachten, datt s du e räiche Amerikaner, fir dech an gefrot Booter zum Kaf ugebueden. Si dachten, datt u Bord hunn versteckt eng Vill Suen, a Si probéiert, mech ze bewegen, ze soen, wann ... du ... du bass komm . "
  
  
  Et gesäit no skeptesch. Si gesäit genee hinreißend, wéi ëmmer, an, herabhängenden Haare virun dem Kapp, et verursaacht Sympathie a ermutigende streicheln. Wéi Si näischt gesot, gesäit Si mech un. "Wat ass geschitt, McKee?"
  
  
  "Näischt", sot ech, bal ganz vu sech selwer iwwerzeegt. Ëmmerhi, et kéint wouer sinn. A firwat Schwëster Alexa Зенополиса spille sollt, mat mir an e wier Komplex Spill? Et war mir mitleidig zu lescht. "Elo, elo ass et geflunn. Ech denken, eng Saache fir Se ronderëm. Wéi fühlst du dech?"
  
  
  Lues wéi ee Gol sech, a Si virgeworf d ' Hoer aus dem Gesicht. Déi meescht Fraen hätten Si e puer Stonnen am Schönheitssalon ze erreechen, déi d ' selwecht Verännerungen am Ausgesinn.
  
  
  "Als Schlummertrunk?", sot Si an grinste.
  
  
  U Bord war e Schnaps an eng Fläsch Bourbon, déi et koum zu Athen. Et huet geschengt, datt et e gudder Zäitpunkt, fir domat ëmzegoën.
  
  
  "Wat soll dat sinn?" - ech gefrot hob béid Flaschen.
  
  
  "AH! Si hunn e Bourbon!" Hir Aen tanzten am trüben Liicht.
  
  
  "Mer net, du hues de geléiert, bei anere där amerikanescher Anere".
  
  
  "Mir léieren vill neies bei de Autoriséiert". Si kniete op dem schmuele Bett Hl géintiwwer a gesäit mech un. Ech hunn e leichtes kratzen am Hals an ech muss eppes drénken.
  
  
  Dann, wéi Si huet e puer gesunde Biissen, Si tätschelte Bett nieft sech. "Setz Dech, McKee".
  
  
  Dir huet. Ee Hand lässig op dem Bett méng Oberschenkel an Hir kal Hëtzt geschengt ki duerch d ' dënn donkel Bluse, déi Dir hat. Si räusperte sech.
  
  
  "D' Stëmm... Paxos".
  
  
  "Jo", murmelte Si an huet e laangen, lueser Schwedesch.
  
  
  "Elo", sot ech.
  
  
  Si gedréint huet sech zu mir mat gespielter iwwerraschung. "Direkt?"
  
  
  "Jo. Si versprachen. Iwwer Äre Kontakt mat Alex".
  
  
  E Moment schaute Si, schüttelte dann nach de Kapp. "Solle mir? Elo?"
  
  
  "A gëtt et eng besser Zäit?"
  
  
  "Oh ... spéit?" Si придвинулась lecken, an iergendwéi e puer Knöpfe op der Spëtzt vun Hirer Bluse konnt расстегнуться. An der ëffnung huet d ' vorzügliche Fleesch a meng lénkser Hand sech, fir sech zärtlich ze umarmen Broscht, прижимавшуюся géint meng Broscht. "Jo", keuchte Si. "Jo..."
  
  
  "Wat ass Lass mat dir?" - Si gefrot. "Gestern Owend hues du gespillt Virgo, haut bass du Schlampe nees".
  
  
  Si reagéiert net sou, wéi ech erwaart hat D 'Aen sinn engem Placken, wann Si huet meng Hand a setzt hie sech op d' Broscht. "Versuch net, mech verstoen op eemol, McKee. Glaub mir. Vertrau menge Instinkten".
  
  
  "Däin Instinkt?"
  
  
  "Méi Spéit, McKee. Awer elo...", ass e weidere Knapp, dann nach eng; gläichzäiteg geknéit, ier Si sech duuss no vir an drückte Hir vollen Lëppsen op lëtzebuergesch. Am Moment meng Froe waren vergiess.
  
  
  Hir Zunge geschéckz zu ménger erfuerschen, дотягиваясь. Meng Hand glitt no bannen
  
  
  an Hirer Bluse, spürte, wéi d ' Brustwarze anerer sprooch liesen an verfestigt sech ënner menge Gréisst. Si keuchte, dann glitt Hir Hand iwwer menge Oberschenkel. Mäin Interessi war kloer, a Si kicherte déif Kehle.
  
  
  Klarer Bluse, küsste ee Schëller déiwe schattigen Spléck, eng Broscht, dann déi aner. Dann, huet sech zréckgezunn, fir all joer an bewonneren; d ' Brustwarzen stoungen steht an oppen, liicht приподнявшись, als ob erstreckt sech zu mir an de Mond. Oberschenkel Christina beliichten sech lues a seng Hand glitt un de Ceinture ménger Box. Hiert Liewen hineingezogen ze ginn, hey, e bësse méi Plaz, an et, in vollen Zügen fir dës ...
  
  
  Froen Si net, wéi ech et gepackt ausschalten der Lampen an der Kabinn - d ' Leit um Boot sou verdaamt unvorsichtig, datt grad hereingekommen sinn - an den Hl a Bänke am Bett, awer e puer Momenter méi spéit Louche mer schonn nackt zesummen, Hire Kierper прижалось zu Hir. vun den Hëllef bis Fouss, bis zu de Schëlleren. Mir minutten nach en anert mat dem nationalsozialisteschen Hunger, a seng Zunge war dran an klug; an dann, wéi et huet geschengt, datt mir eng an d ' Loft gi vun der aufrichtige Wonsch, Si ass mir.
  
  
  Si keuchte, wéi Si lues opféiere; Si gesot eppes, wat ech net verstanen hunn, a versicht zéien mech déif. Si widerstanden Rivne sou, fir ze weisen, ween do d 'soen huet, an dann huet d' laang, lues Bewegungen, déi sech ëmmer méi déif mat all Runs. Si hob d 'Been, held Si menge Réck, d' Hüften zéien no uewen, ze treffen meng ëmmer méi staark villsäitegt Stéiss. Si huet ugefaangen ze Stöhnen, zitt mech zou sech, fir mech ze küssen mat Verstäerkter Grausamkeet, an deem Mooss, wéi Hir Bewegungen goufe séier a Wild.
  
  
  Wann et geschitt, et запрокинула Kapp, Aen a wäit oppenem Mond, klammerte sech mat den Hänn hannert menge Schëlleren, Hir Hüften колотились, wéi sech d ' Kolwen. Et huet geschengt, wéi gedauert et éiweg, eis géigesäiteger Seufzer mischten, wéi et explodéiert am kär no, a wéi Se endlech, mir béid erschöpft waren, Hir hëlleflos louch queesch no, am Bewusstsein dëser Schwach an hinreißende Schlüpfrigkeit imprägnierten Drot dann. Eng laang Zäit uffizien, ier Si Geschwat.
  
  
  "Mackie?" sot Si mat belegter Stëmm.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Merci."
  
  
  Si, grinste. "Merci"
  
  
  "Neen. Si kënnen net verstoen". An ee Stëmm war eng seltsame Note Réimer.
  
  
  "Probier et aus."
  
  
  Si schüttelte de Kapp. "Neen, kann ech net soen".
  
  
  "Wat-wat?"
  
  
  "Wat ech wëll".
  
  
  Si ass nees am Krees, mee ech Widderstand sengem ärger. Si rutschte deelweis mat no, awer Si klammerte sech mat erstaunlicher Kraaft.
  
  
  "Neen! Looss mech net alleng!"
  
  
  "Ech gitt nirgendwo hin. Bis an d 'Nuecht et ass e laange Wee, Cristina". Si geknéit, ier e sech iwwer de Rand vum Bettes, huet um Buedem e Glas, hob superheld an hat e groussen Schwedesch Bourbon. Wann d ' Flëssegkeet Dee iwwer den Hals zum Bauch, Si museschen schonn, wéi meng Kraaft zurückkehrt ...
  
  
  "Jo", keuchte d ' Meedchen, Gräift no engem Glas an hob de Kapp, fir отпить. "Dat ass eis Nuecht, an ech erschrecken, Si gëtt dat eenzegt, McKee".
  
  
  Si hat Recht, wéi et verdaamt séier eraus, awer och Christina bewosst net, wéi Si Recht huet.
  
  
  
  
  
  
  Zwölftes Kapitelen.
  
  
  
  
  
  Si gewaart op eis an Korfu, offen bis Braun "Mercedes", geparkten un prominente Plaz bei de wichtegsten Pfeiler. Zwee Männer, net vun der donkeler Anzügen a konservéieren, déi de gréissten Deel vun de Persounen, déi sëtzen, an schauten leidenschaftslos, während mir mat Christina spazierten laanscht der Promenade, e puer vun den Touristen, schéine erschöpfte Léift an der Nuecht an engem laangen, lueser, net, wann Faarten an irgendein Mier. verschidde nennen, op déi schéinst vun alle griicheschen Inselen.
  
  
  Mir hunn d ' Plaz, fir hei am nërdlechste Deel vum Hafen, wäit ewech vun der Hektik an der Mëtt. Op & nb, wou och ëmmer mir eis virgesinn, waren Schëffer vun alle Gréissten a Aart, vun klengen Segelschiffen bis zu de lokale Fischerbooten a grousse Hochsee-anerer sprooch liesen. Abendsonne laang Schiet schwang, während mir sinn mimmo Reien vun Ständen, d 'туземную Kleedung, Bijouen, Konscht, all Zorte vu Bildung, d' Gerüche gemëscht mat der salzigen Loft a sécher Gerüche vun enger bergigen Landschaft, déi sech baussent der Stad abzeichnete. Summten Motorradfahrer, d ' Mënschegejhäiz der Händler a Musek virgedrongen op der ganzer oppene Dier allen aneren ëffentlechen Institutiounen Abfragen. Mir sinn scho bal ugefaangen, Tauchen Si an d ' Atmosphär vun der bühn, wéi Se uecht "Mercedes".
  
  
  Et vorbeugend packte Christine um aarm, auffordernd, an Bewegung bleiwen, ouni dobäi Schrëtt. Fir d ' éischt huet Se net verstanen, mä beim Festleeë vun der Maschinn, relatioune; Si zerrte Si gleewen.
  
  
  "Kuck der Se net. Schlager going".
  
  
  "Mä... wéi sinn Se heihinn komm? Mam Auto am tunnel?"
  
  
  "Et gëtt Färverbindunge, net wouer?"
  
  
  "AH. Jo. Awer firwat sinn Si grad do sëtzen...?"
  
  
  "Wat nach wichtege ass, wéi Si erkannt hunn, dass mer elo hei?" Mir ware bal vis-à-vis vun der Maschinn. D 'Männer am kär lues drehten d' Artisten, bis mir
  
  
  geflunn sinn mimmo, awer den Ausdrock ih Persounen net verännert.
  
  
  Christina zuckte kleinlaut mat de Schëlleren. "All kommen op Korfu. Oder... du hues gesot Tatsaach an der Mathematik, wou e Boot gelount?"
  
  
  Dir, iwwerluecht fir e Moment. "Vläicht. Op d 'mannst huet Si gesot, datt, wahrscheinlech, gitt no Norden".
  
  
  "Si soen mußten emu?"
  
  
  "Et war unvermeidlich. Hie-d 'wëssen, wou et gi wollt, an hätt Hir gesot, datt ech maachen Iech eng Croisière op Кикладам, hien hätt geduecht, datt et seltsam".
  
  
  "Firwat dat?"
  
  
  "Kuck op d' Kaart. Pirgos an der Halle wäit vum tinos Kleid; et wier klüger, e Boot professeren an Pireas, wann Dir kuckt, dohin ze goen".
  
  
  "Natierlech. An dës Leit... hätte Se dee sinn, deen versicht, d ' professeren dofir?"
  
  
  "UH-huh. A wahrscheinlech gebraucht huet hien, deen ufanks wollt huelen. Nëmmen ass et och net vill Sënn". Et ass net sou. Wann Dir Hotellen Alexa, a bis elo war dovun iwwerzeegt, datt onofhängeg vun der Tatsaach, datt d ' Falke huet mir gesot, iergendwou undicht sollt sinn, firwat Si versicht hunn, eis ze verhafte, Demetris Pyrgos? Deen eenzege Rheumatismus, deen et maache konnt, Bestoung doran, datt, wa mir weider mat dem Auto ze Reesen, wier et émile reuter, eis ze Follegen. Et war net ganz befriedigend Rheuma.
  
  
  Wéi mer weider gaangen sinn fir den "Mercedes", Si huet d ' Meedchen zu engem klenge Kiosk, an deem souz eng atemberaubende Demonstratioun vun bunten Schals. "Kafen e", sot ech. "Zwéi kaaft, awer looss dir Zäit".
  
  
  Während Si gesammelt d ' Last, deen Si, zur Freed vun der faltige al Fra-Hausfra, freudig оглядывал Promenade. D ' Leit an der "Mercedes" net wichen, mee Si hu mech net besonnesch gestéiert; Si huet sech sou bemierkbar, datt ech mir sécher war, datt mussen aner sinn. Awer et war sou beschäftegt, stänneg beweglechen Publikum, datt et bal onméiglech markéieren Si lächerlech, deen e wéineg verdächteg Ausgesi géif; den Europäer an donkel Anzügen war sou vill an bunt gekleidete Touristen, a meng Chancen, e Mann, dee seng Partnerin an mengem Zimmer, waren verdaamt kleng.
  
  
  An de ganzen Dag Christina scheuen sech virdrun, vu menge Froen iwwert den Kontakt mat den Alex.
  
  
  Wann Dir gewielt e puer Schals, sinn mir weider. Wann et liicht gehale ee op der Hand, d ' Meedchen zitterte.
  
  
  "Wat ass dat?"
  
  
  "Ech... ech mengen, et gëtt awer kal".
  
  
  "An...?"
  
  
  "Ech denken, et ass Zäit". Si huet meng Hand, gedréint d ' Handgelenk a gesäit op meng Auer. "Jo. Mir mussen goen."
  
  
  "Ech hu geduecht, et net fréi mueres".
  
  
  "Haut ass Si muss... Kontakt".
  
  
  "Mä eis och net ze sinn, war haut hei".
  
  
  "Mee mir". Hir lescht war aufrichtig an zu engem selbstgefälligen, fir mir ze kréien.
  
  
  "Elo, de schlaue kleng Schlampe". Si lachte. "Gi mir?"
  
  
  "Neen. Mir huelen e Just". Si deit op eran, op d 'lebhafte Eck, wou vun der Uferstraße an d' Stad huet eng Breet Strooss. "Et muss ee fir Si erëm".
  
  
  Ëmmer nees gëtt Si mech fräi; Et hat méi erwaart, auszuweichen, awer elo ass et anscheinend nach ëmmer huet mech mat. Dir sot näischt, mä drückte d ' fräi lénkser Hand ginn; Hugo beruhigend gemittlech war an der Scheide.
  
  
  An der Eck Stoung en dose Taxië geparkt virun engem groussen, verdeelt alen Hotel, wéi d ' restauréierten Ruine vun der griichescher Tempels mat потускневшим vun der Zäit Marmor-Fassad. "Irgend konkret?" gefrot ech, wéi mir eis jiddweree Eck.
  
  
  "Oh..." vum Christina blouf stoen, Schloss d ' Aen an winkte mat dem Zeigefinger an enger klenger Ronn, da wies. "D'", sot Si, mécht Seng Aen erëm.
  
  
  Et war eng staubige al "Ford", un deem Steuerrad souz e gelangweilter Chauffer, d 'emsig an de Zähnen, der seine an achtete net op d' Passanten. E puer aner Chauffer stoungen um Straßenrand an der Géigend vun de Käschten, verbeugte sech an gestikulierend, awer Christina Schwamm mimmo Iech, fir gitt duerch d ' hënnescht Dier Hirer Wal. E stämmiger Mann um Steier widerwillig hob Si d ' Aen; et huet Geschengt, datt hien ganz an guer net wollt de Passagieren. "Et muss, et war der Taxifahrer ronn ëm New York City", geduecht ech, no dem Christina an der muffigen Auto.
  
  
  De Chauffer blickte sech ëm a seufzte schwéier поерзал op dem Sëtz. Christina geknéit, ier e sech no vir an e bësse méi séier, sot op Griichesch. Hien nickte widerwillig, hat de Motor an hetfield d ' iwwerdroung.
  
  
  Dann reversal mir hu de Wee duerch dicht Stroum vun Autoen op der breede Strooss; Duerno ass hien verengt, an d ' Reie goufen vun den eleganten Butteker Änneren gemauerten Haiser nieftenee mat engem Spaweck vun kal Innenhöfe fir massive daaf Kathedral. Fir eis huet sech an der schwaarz gekleidete Fra Reiten op der aler Fohlen, net d 'Opmierksamkeet op d' Bewegung hanner sech no. Wéi mir duerch hien, de Chauffer spuckte aus dem Fënster an murmelte e bësse virun sech hin; Ech hat net d 'wëssen, d' Sprooch, fir ze verstoen, wat hie sot.
  
  
  D 'Strooss war steil klammen; d' Haiser goufe méi wäit vun der Strooss
  
  
  a mir hunn Kanner gesinn, staubigen spillen an den Häff, d 'Hühner picken d' Äerd, japaneschen Hënn, ze gleichgültig, fir méi ze maachen, wéi de Kapp ze heben an de Bléck op d ' vorbeifahrenden Won. Duerno war d 'Stad hannert eis, an d' asphaltierte Strooss wich enger glatten gruntovoj vum Wee, déi sech mat der ZickZack hin an hier iwwer engem géien, bedeckt mat Beem gesäumten Hiwwel.
  
  
  Mir sinn de mozart schweigend, bis Si erreecht den Kamm. De Chauffer gebremst huet, wéi mir méi no koumen op e klengt Wäldchen, deen hien ronderëm sou eppes wéi den Tempel oder vläicht Griewer. Op jiddwer Fall war et ronn ëm de wäissen Marmor, mat Säulen vir, op de Säite stinn d ' Skulpturen vu vir mat dem Baseng, gläicht deem vun engem Vogels Bad. De Taxifahrer gefuer mimmo, dann eemol bog Lénks of an hat un enger klenger Kräizung.
  
  
  "AH, wat fir e wunderbarer Festleeë!" - ausgeruff Christina.
  
  
  Op der Plaz, wou mir geparkt waren, konnte mir gesinn d 'ganz Stad an den Hafen ënner eis, wéi eng Postkaart mat Biller am Gëllene Licht, mech awer net interesséiert, hu Dir d' groussarteg Aussiicht an dësem Moment. Si geknéit, ier e sech virun, fir ze flüstern Christina. "Schwätzt hien En?"
  
  
  Si zuckte d ' Achseln. "Ech weess et net."
  
  
  Si riskiert. "Dës Plaz...?" Si war irritiert; et war eng Häll vun engem Uert fir all Kontakt. D 'Strooss war net ganz beschäftegt, awer d' Bewegung hin an hier war et zimlech roueg.
  
  
  Haut mat enger Fra schwätzen, Si bemierkt, datt de Taxifahrer dréint sech lues, fir all Joer op eis. Zahnstocher war nach ëmmer a sengem Mond, an hien lächelte lues.
  
  
  "Sou, - sot hien. "Dat Si iech geschéckt. Du gesäis net eis e jota anescht fir all d 'Joer, Nick Carter".
  
  
  
  
  
  
  Dräizéng Kapitelen.
  
  
  
  
  
  Ier et gepackt, eppes ze soen, hie gedréint huet d 'Maschinn de Rückwärtsgang e fiert op d' Strooss an huet säi Wee Fort. Christina gesäit genee sou erstaunt wéi Dir. Si staark drückte meng Hand, starrte mat oppenem Mond op de Genéck vum Fahrers.
  
  
  "Al..." - huet Si ugefaangen, awer ech Bléck huet Si schweigen.
  
  
  "Jo, dat sinn ech." De Chauffer ass eng flaach zelluläre Mütze, déi hien hat; den Zweck war kahl, awer elo souz hien hanner dem lenkrad glatter, an och vun hannen, an fofzéng Joer méi spéit vun Hirem gesinn konnt Bullische Kraaft am Genéck-a Schulterbereich. "Hannergrond". Hien huet Joer an Mount. "Du an ech, Nick. Granaten an der Hiel. Si hunn de Fliger, du akzeptéiert op e Mann, dee mech verbaant huet. Op jiddwer Fall, wat Si mat dëse Jonken-Army, wann du gëss superheld an Däitschland?"
  
  
  Ech äntwert net. Jiddefalls net op d ' superheld ze bréngen. "Ech géif dat besser e Bléck op däi Kapp", sot ech virsiichteg.
  
  
  "Natierlech. Zimlech séier ginn mir do, wou versammeln mir eis, an dann ass et dréien mech ëm. Fofzéng Joer, et huet sech verännert, jo?"
  
  
  Et ass schwéier ze soen. Alles, wat ech gesinn, wa mer e Spill an de Käschten et schwéier Gesicht mat normale dichte schwaarze Schnurrbart. Si op jiddwer Fall erwarte net, datt Alexa Зенополиса un enger Straßenecke am Zentrum vu Korfu, an vorgibt, op jiddwer Fall net haut.
  
  
  "Ech wäert et Si wësse loossen. Wou solle mer goen?"
  
  
  "Hutt Dir mat meiner Schwëster drénken ginn an den touristeschen Ariichtung net wäit vun hei. Zimlech sensationell Aussiicht, eng amerikanesch Bar mat Martini a Daiquiri. Dir ëmmer nach gefällt Bourbon, Nick?"
  
  
  Si erinnerte sech un d ' Geschicht, déi vun de Pilot azielen mir, dat ass zanter dem Ufank vum zweete Weltkrich, wéi de superheld iwwer Däitschland abgeschossen, a wéi hien geholl dann zum Verhör, wéi e gefaange geholl gouf, e Mann him géintiwwer den Dësch azielen Emus dass iwwer mech selwer, och wann hie vergiess.
  
  
  "Mäin numm ass Daniel McKee", - sot ech roueg. "Hir Yacht Broker no Florida, Daiquiri an kléngen ganz gutt".
  
  
  Chauffer vun Déngem lachte, zuckte mat de massive Schëlleren a beschleunegt, een Zär, an d ' Strooss huet erëm ze klammen. Hien parastaatlechen, bis mir de mozart op d 'gro Gesträich Zufahrtsstraße Spuer, dat sech op d' hat zu невысокому geräumigen Restaurant, dat bal versteckt vun der Strooss. Mir hun virun engem donkel, donkel Veranda, a wann der Dénger huet no ënnen ze ons op de public Stufen, de Chauffer gedréint huet sech zu mir ëm. Hien lächelte, andeems mir eng Breet tëscht superheld Frontzahnbereich.
  
  
  "Ech warte eng hallef Stonn. Net méi. Du hues d 'grouss Nuecht".
  
  
  Wärter vun Der gammastronomie mécht d ' Dier; Mir sinn mat Christina a goungen eran. Alex, dee bis dohin Hir, beschloss, datt mat dem selwechte Succès kann superheld sou nennen, war net vun de Rechter a Bezuch op den Typ mat geschlossener Terrasse, hänken iwwer dem Abhang op der anerer Säit vum Kach. D 'Kerzen flackerten an de Halterungen Windschutz op all Dësch an an d' opsteigend Donkelheet vum Baltesche wäit ënner him verwandelte sech an en schimmernden Beräich empfänglich, sech an engem оловянное, an dann lues a lues schwaarz werdend. Op der Plaz, wou mir souze, Lichter der Stad sinn onsiichtbar, mee am Hafen huet et Honnerte vu winzigen Lichtern, ähnlech wéi d ' Usammlung vun Glühwürmchen. Keen ëm ons erëm net geschwat, an ech mengen net, datt Christina am Allgemengen, d 'Opmierksamkeet op d' änneren / Quelltext änneren]
  
  
  Alex wartete op eis am Agank. Mir duve an de Wee, ier hien Geschwat.
  
  
  "Bass du ëmmer nach zweifelst
  
  
  datt ech et war, Nick Carter? "
  
  
  "Nëmme ganz wéineg", gestand ech.
  
  
  "Gutt. Ech legend dir, deng Leit net eemol angedeutet, wat wëlls du mat mir ze treffen. Eng gutt Versicherung; wann Se anescht wéi Alex Зенополиса, muss wëssen wien, ausser dir, oder?"
  
  
  "Aha."
  
  
  Hien поерзал op dem Sëtz virun eis. "Christina, meng Schwëster. Einfach, wéineg mat iech Ried. Dir erënnert iech nëmmen e klengt Meedchen".
  
  
  Si eppes äntwert emu vun ih Sprooch. Hien lachte.
  
  
  "Neen, mir schwätzen Englesch. Besser fir Nick, oder?"
  
  
  Virun enger Zäit muss ech riskieren. "Gutt, Alex. Wat sollen mir als Nächst maache? Firwat bass du elo hei?"
  
  
  "An eiser Mail-Adress бизнесявляется mir halen eis un déi genee Fahrpläne. Denkt drun, gewaart mir dës Schmuggler dräi Deeg?"
  
  
  "Jo."
  
  
  "Also, ech muss goen an Albanien een Dag méi fréi. Näischt ze gefaart; mir hu abstimmen, sou treffen moien. Am selwechte Plaz, zur selwechter Zäit. Déi kleng Christina, Si weess näischt, an, Schwëster?
  
  
  "Ass et tatsächlech."
  
  
  "Mir fueren haut Owend?" Si gefrot.
  
  
  "Neen. Hatt mat ménger Schwëster, Si schluss Si Hire klenge Roman eng grouss Nuecht an der Stad. Si reiden, Si Iessen, datt Si Hänn, a moies ginn Si soen traurigsten Abschied, wann Si fueren, an d ' kleng Studentin kehrt op Athen. mat engem liicht gebrochenem Déngem. Ass dat net sou? "
  
  
  Dat war eppes, wat ech mengt. An deem Fall, wa mer d 'Tatsaach verkennen, datt een eis observéiert, d' Iddi war, fir eis kuerz Affär méiglechst plausibel.
  
  
  "A wat hues du an der tëschenzäit mëss de, Alex?"
  
  
  "Haut Owend, ech Plaz Iech zwee vun Plaz zu Plaz. Dann kehrt Se zu Hirem Boot. Dir weist mir, wou et vertäut. Bis zum Morgengrauen, et gitt u Bord, a mech keen gesäit. Si Ticketless Passagier, jo? "
  
  
  "Wéi wëlls du dat maachen?"
  
  
  Hien zuckte mat de Schëlleren. "Ech schwimme. Et ka sinn, wéi Fisch-Modus a & nb an der Däischtert".
  
  
  Enger Weile oder parastaatlechen entreprisen. Mir passierten e klengen Tempel; e puer Autoen geparkt waren op der Gebeier géintiwwer, an e puer souz Hand an Hand virun de Säulen. Si beneidete; CHRISTINAS Hand war kal, an ménger.
  
  
  "Wéi hues de dat Just?" Si gefrot.
  
  
  "Ech hunn hei en Adressbuch, menge aner. Op der Insel gëtt et aner, deene mir Äert Vertrauen kann. Wëllt Dir méi gewuer ginn?"
  
  
  "Zu Hir gesot. - Neen.
  
  
  "Gutt. Keng Problemer?"
  
  
  "Ech hoffen net." Si war net zefridden, mä huet Hir Zweiwel fir sech.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Et war dat bis elo finsterste Nuecht vun de fest, déi Si jee verspreet hunn. Mir entsprieche am "Павилеоне" ënner jiddwerengem Himmel Gitter Weinreben mat Bléck op d ' exklusivsten Plage vun der Insel. Mir entsprieche SPAWECK geholl a bei lebendigem Leibe, fir Waasser an ih-Zellen nëmmen e puer Meter vun eiser Hl. Sergei war d ' gedämpfte, hell Schar, an all wussten et. Si weess vun op d 'mannst zwou Woudra, dorënner d' Schauspillerin, déi an der Léift war an der Adoleszenz. All dës Joer méi spéit war et sou Ausgesinn foto souguer nach besser wéi deemools.
  
  
  Duerno sinn mir an d ' Disco am Palace Hotel, wou Se géint säi Wëllen Kreesser mat Christina op der Tanzfläche. Hie war sou ramme, datt mécht keen Ënnerscheed, wat mir maachen, awer och selwer an där Vill Meedchen angezogen, déi méi wéi Hiren Undeel u männlechen Opmierksamkeet. Mir huet et net gefall, awer net geméiss dem normale Grond; Zu senge Bewegungen an den Ausdrock vum Gesichts war e Gefill vun den kontrolléierte Verzweiflung, als ob Si lauschte dem Klang vun der Katastroph. Jiddereen, dee gesäit zu Hir, hätt geduecht, datt Si ënner eng Aart vun Drogen, awer zu Hinnen gehéiert, datt an dëse Plus ass net ongewéinlech.
  
  
  Huet et en anere Gemengen, an dann nach e puer sinn, ëmmer mat dem unerbittlichen Alex, deen gefuer eis duerch d ' lärmende Stad. Zweemol Hir bemierkt Braun "Mercedes", mä dat huet mech net onwuel; Si wollt den aneren Observateure. E puer mol war um Rand vun der Warnunge Alexa, awer dee Mann war sou selbstbewosst an, wéi ech däitlech an Mémoire, sou verdaamt wierklech, datt ech beschloss, ze schweigen. Si hat Recht an Onrecht hunn.
  
  
  Um zwou Auer moies, Alex ankündigte, datt et Zäit ass ze goen zréck zum Boot. Mir stoungen op engem gutt beleuchteten Promenade, bis Dir steckte e Bündel Papiergeld eisem "Chauffer" gefrot superheld zréck an de moien. De jonke Mann, erwaart an engem Boot, unvoreingenommen observéiert eis, staark gähnen.
  
  
  "Neen", spuckte Alex. "Mueres wäert ech ginn Si duerch d' Insel, bei engem Besuch vun Hirer Mamm".
  
  
  "Gutt. Et gëtt och aner Chauffer".
  
  
  "Jo." Hien hat express beleidigende Show, Suen zählend, grunzte an taumelte sou séier, datt ech hat, beiseite ze sprangen. Mir sinn mat Christine opgetruede Si, wéi hie goung, dann traurig lächelten gläiche sech, wa mer betraten d ' Boot aus dem Hafe vu Bar.
  
  
  Fir d ' kuerz Rees, déi mer hunn
  
  
  an engem Einkaufszentrum Kafen, virun allem fir Speck zu Fouss hanner eis.
  
  
  "Et war sou schlimm", sot Christina.
  
  
  "Ma gutt. Op jiddwer Fall ass et war eng schéin Nuecht, net wouer?"
  
  
  An Rheumatismus Si küsste mech duuss op d ' Wange, an dann mat méi Leidenschaft, knapps ënner mengem Kinn. "Awer, - traurig sot Si no enger Weile, hien eis suergt net brauchen moies. Wann meng Rees start? An zwou?"
  
  
  "Ech denken schon." Vun engem owes goung Si fir den Telefon an de buchte en Ticket fir déi ëmgedréinte Rees op Athen. "Dat géife Si bleiwen nach een Dag oder sou".
  
  
  "Mee dat ass onméiglech. A Si mussen och an Italien zu Segeln".
  
  
  "Ech sinn net an Presséiert." Si rieb Hir Schëlleren, umarmte an drückte mech un sech. De Steiermann vum Bootes verlangsamt Motor, all superheld Opmierksamkeet konzentréiert sech op d 'Erukommen un d' "Scylla", ginn op seng Koje.
  
  
  "Mä... Dir. Leider". Christina seufzte a léist sech vu mir, wann d ' Boot huet sech nieft den donkele Sloop; niddergebrannt nëmmen running Lights, Low-Power Glühlampen, déi ganz wéineg разряжали Batterie.
  
  
  Dir bezuelt de Steiermann vum Kutters, a mir sinn no ënnen. Wann mir waren an d ' donkel Kabinn, Christina pea pickers abrupt virun mir op der Leeder.
  
  
  Et zischte - "Wat ass dat?", mengen lénkser Hand automatesch adresséiert sech vu mir, Hugo bereet war, déi ech an mein Hand ëm d ' Scheide.
  
  
  "Et... et ass näischt." Si ass an d ' Kabinn.
  
  
  Séier schaute hie sech ëm; de Helleg Spiritus aus dem Hafen Bar, war kleng, mä dee war nirgends ze verstoppen. Ech goung no eran, iwwerpréift de Kapp an hängenden Schrank, dann déi aner Kabinn. Mir odin. Niemandem. Wéi Si zurückkam, Christina Feier gefaangen huet odin op de Kerosin-Laternen.
  
  
  "Mir wëllen ih haut Owend", sot ech.
  
  
  "Mä..."
  
  
  "Wann Alex dobäi, do schwamme an un Bord stolzéieren, mir wëllen net a betruecht geholl huet. Okay?"
  
  
  "AH, wi domm vu mir". Si zurückgezahlt Helleg a gedréint huet sech zu mir, an der enk tëscht de Better an engem Dësch. Fir ee Moment war Si zu menge Äerm, fir Hiert Zil kuschelte sech u méng Broscht, an duerch den dënnen Stoff mäin Shirten spürte Hir plötzliche waarm Tréine.
  
  
  "Wat ass dat?" - tröstete hien, streichelte duuss Hir Hoer.
  
  
  "Oh... just sou vill, McKee. Oder Nick Carter, oder wie ëmmer Se sinn eis waren". Si зажала Aen an принюхалась. "Gestern Owend huet Si erzielt, datt et war eis eenzeg kéier zesummen. A Si hat Recht, mee ech hätt net geduecht, datt et passéieren gëtt, well et. Haut de ganzen Dag gehofft, datt mäi... mäi Instinkt gefaart mech. Awer et huet sech richteg un, net wouer? "
  
  
  Virun enger Zäit war erschöpft bis op d 'Skelett dann engem laangen Dag vum Reisens, an e festlichen Owend awer, wéi mir stinn zesummen an deem enke Raum, datt et sech un, wéi d' Middegkeet ganz vergeht. "D' superheld gëtt net e puer Stonnen hei", erwiderte ech.
  
  
  Ee Moment laang ass e staarke drückte mech un sech, an dann ass schaarf: "mir Kënnen eis e wéineg Bourbon, McKee? A mir sëtzen do eleng an der Däischtert, bis den Här kënnt Alex. Wat géifen eis museschen zu dir, ech wëll net Léift maachen, wann zu all Moment mäi Brudder kann sech eis uschléissen ".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Et war bal fënnef, wéi Alex geräuschlos klëmmt iwwer d 'Heck vum Bootes a, laanscht dem Boot a проползая duerch d' Kabinn fir d ' Gangway. Et Hugo an der Hand hält, als säin Zil koum an der ëffnung.
  
  
  "Warte!" zischte ech, soudatt schwaache Liicht aufflammen; op der Klinge.
  
  
  "Et ass nëmmen ech, Nick". Alex пихнул virun sech schwaarz Wasserdichte Posch geholl an ass mat dem Kapp no ënnen zu engem niddrege Onopfälleg an d ' Kabinn. Dir fir e Moment mécht drop eng Taschenlampe; hie gouf an engem Taucheranzug, закрывавшем all, ausser dem Kapp. Si de kinnek брылев.
  
  
  "Dech net gesinn?"
  
  
  "Dat ass onméiglech. Si hu d ' Boot an e schéine Plaz mäin Frënd, dat eenzegt, wat ech durchgemacht hunn, ware kleng Booter. An der Nuecht op ih Bord war keen".
  
  
  Et war keen Zoufall, mä ech brauchte keng emu, doriwwer ze schwätzen. "Wëlls du eppes dréche Kleedung?"
  
  
  Hien hat op d ' Posch um Deck virun sech. "Ech hunn. Vläicht Tuch. Zwou Handtücher". Hie Stoung op, säi Kierper füllte bal de Raum an der Kabinn. "Ech war e grousse Mann, wann s de fir d' éischt kéier museschen mech, Nick. Elo ass et Stahl e bëssen méi". Hien huet mat der Neoprenanzug, déi keng Rücksicht op d ' Schwëster. Ech goung am Kapp fir Handtücher.
  
  
  Wann hien abgetrocknet an angezogen an dréche mutzen, kapen, déi mir an engem Match an der Kabinn mat Getränken an den Hänn. Der Himmel hanner der Fënster schonn ugefaangen hat, сереть, awer Middegkeet, покинувшая mech virun e puer Stonnen geschengt, fir ëmmer gaangen.
  
  
  "Mir hunn Zäit", sot ech. "Zäit zum schwätzen".
  
  
  Alex huet eng monströse op Schwedesch, deen um Buedem zerstéiert superheld en Glas Bourbon, an goss nach. "Keng Gespréicher. Du an ech, mir hun vill Zäit, Nick. A während mir e wéineg schlof. Dann, wenn du gehst an Tickets fir meng jonk Schwëster, Christina an ech, hunn mir nach e wéineg Zäit
  
  
  zesummen. Okay?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Et koum u Land op engem Boot wéineg spéider néng. De Büro vun der Fluchgesellschaft gouf nëmme wéineg Gehminuten, sou datt ech net Stahl Just sichen. Den Dag war bewölkt, awer windstillen; Waasser, плещущаяся iwwer d ' steinerne Böschung, geschengt Gro a leblos. D ' entsprach och ménger Stëmmung.
  
  
  Andeems Dir een Ticket vu Christina, Si wandert ziellos laanscht d ' Promenade. Haut mueres an Siicht war e puer Kinderwagen. Ze fréi. Awer Braun "Mercedes" gouf op prominente Plaz geparkt, vu wou aus superheld Chauffer a Begleeder gesinn konnt, mäi Boot. Dat huet mech net gestéiert; wann Dir hutt net d ' Spektiv, Si konnt net soen, wat do geschitt, a wann Se kéinten, et hätt kee Wäert. Alex Sonnenënnergang zu Hilbringen Labber virun dem Bug Kabinn, baut sech en Nascht an feelender Umgebungen, nasse Metall der Glieder an ugekënnegt, datt hien net komme gëtt, bis mir all baussen am Mier op dem Wee no Taranto. "Wann s de dech versteckst, menge aner, versteckst du dech. Gutt Nuecht".
  
  
  Seng träge fummelte an Souvenirläden an der ech gefrot eppes, wat Christina. Alles geschengt richteg. Si gedréint huet sech ëm an ass zum besonnesche alen Hotel, an der Géigend vun der Plaz, wou gouf vertäut "Scylla". Et averstanen ze halen, bis Brudder a Schwëster treffen sech, an ech war kräft, worüber Si schwätzen kënnen, an dann all dëse Joer.
  
  
  D ' Bar war opgemaach, an hien ass deen eenzeg Gäscht an engem risege Raum mat héijer decken. Barkeeper virgeschloen, "eng Bloody Mary", hie bewosst Kater Touristen, als hätt hie gesinn, awer ech beschloss, ze änneren op Bourbonnais. Normalerweis sinn ech moies trinke net, awer a Bezuch op mäi Kierper, et war nach Lescht Nuecht; Hien iwwerhaapt net geschlafen.
  
  
  Ech hat e puer lueser, während Si huet de Minutenzeiger elektresche Aueren, déi fréier an den Wänden houngen Klassenräume an de Schoulen a vläicht nach ëmmer ass, angeklickt hu sech duerch d ' Zifferblad. Nach net emol eelef Auer, wéi an der Bar Hotelpage ass, schaute hie sech ëm a komm zu mir.
  
  
  "Mr. Carter?"
  
  
  Hie sot bal, fir, ier Se Gebaut huet, wat hie sot. Dann, schüttelte de Kapp.
  
  
  "Si ... net Mr. Carter?" Et war eng geschrumpfte Kand, perfekt Englesch.
  
  
  "Ech erschrecken, Neen. Numm McKee".
  
  
  "Awer Här an Barre uruffen. D 'Damm mengt, datt d 'superheld numm ass Carter". Hien ass nees schaute hie sech ëm, betonend, datt ech déi eenzeg Persoun war hei.
  
  
  Lady. "Verdammter Narr", - ech war empört. Sollt, Se war un Deck an ze gesinn, wéi ech gitt an den Hotel. A wou soss konnt et sinn ausser der Bar? Si unterdrückte Hir Wut, wuel wissend, dass, sollt, reng eppes, wat ech nennen, an ass an engem alarmierenden Zoustand, an deem Si sech war, Si huet e dummen Feeler.
  
  
  "Elo, - sot ech manéierlech a Stoung op, ech beantworte den Uruff, wann d' Madame besteet drop. Weisen Si mir de Wee". Si reprochéiert Suen op d ' Téik a koum dem poikilè.
  
  
  Hien hat ech eng Rei vun Home-Telefone duerch den enken Korridor, deen zu de Chamberen huet Fräizäit-a Récksäit vum Hoteller. "Huelen Se e beliebiges Telefon, an der Betreiber bindet Si", sot hien. Si wartete, bis hie sech ewech hat, dann huet den Telefon. De Bediener direkt koum. Dir hutt gesot, hey, ween ass et, zuckte zesummen, well hien Hir richtege Numm, an Si mech gefrot, nach e bëssen waard. Dir, refuséiert sech un ze Stöhnen, midd an herausfordernd angewidert vun där ganzer nachlässigen Histologesch.
  
  
  Roueg Geräusch ee sech öffnenden Dag hannert mir fir d ' éischt net ze héieren war. Dann héieren Si d 'Knarren vum Schuhes, e charakteristescht Rascheln mutzen, kapen, oder als hob d' Hand. Si ugefangen sech umzudrehen, Gruppebesetzung gestouss mir an d 'Hand, mä et war ze spéit; eppes zerbrach mir iwwer de Schädel, a koum hien op d' Agefaangen. Dat eenzegt leiden, dat museschen Si, war de Kontakt mat Marmorboden, an hien ass besuergt iwwer d ' Verletzungen vum Knies fir de bildungs-Football-Deeg, wéi e koum, fir dem zweete Runs, a suergen war.
  
  
  
  
  
  
  Vierzehnte Kapitelen.
  
  
  
  
  
  Si Stahl net, Zäit ze verléieren, probéieren ze verstoen, wou ech sinn. Als éischt iwwerpréift Si mat engem Messer, an zu Der iwwerraschung festgestallt, datt den Hugo nach ëmmer an der Scheide ënner dem spaweck ménger jacken sinn. Ech war net verbonnen, an et huet geschengt, louch op irgendeinem Bett. Hir Schmerz gammastronomie mécht d ' Aen; den Helleg gouf totgeschwiegen, wéi déi deeglech Helleg un engem bewölkten Dag ...
  
  
  Dann Mëtteg! Si gesäit op d ' Auer a stöhnte. Et war schonn zwou Auer, an et muss nees op "Scylla" géint Mëtteg. Si versicht sech hinzusetzen, awer eng Hand gestouss mech zréck op d ' Bett. Mengen Aen fokusséiert, awer alles, wat ech gesinn konnt, dat onsécher Zil fir ëmmer vu mir op eng geschriwwe Héicht, Pochen am Takt vun der Stéiss am Genéck. Eng Weile Hir louch beweegung, blass, berouegen, an all joer, wat, giff Schneider, geschitt. Klickt Si versicht, d ' Hand wegzuschieben, awer Si war feste a feste op meng Broscht. Eng kleng Hand...
  
  
  Hir wäit oppener Aen; Gesicht fir ëmmer vu mir huet schwamme am Fokus, Gesicht, ëmginn vun enger Aura vun der sanften helle retten.
  
  
  Dann gesinn Se d ' Lëppsen zu engem lescht gekrëmmt, iwwer Iech e Umhang, an de liicht Gebogenen an funkelnde donkel Aen, déi net méi manéierlech, wéi dat lescht.
  
  
  "Sue-Ellen", krächzte ech. "Was zum Teufel...?"
  
  
  "Bleib einfach leie wéi e gudder jonk, mäi Schaz. Si wëll net, datt ' s de sou hüpfte Leit net graff an hässlich ".
  
  
  "Giff deng Hand vu ménger verdaamt Broscht. Si wëll sech setzen. Wann ech kann".
  
  
  "Gutt, Schatz, du muss elo schlof. Awer ganz lues, da kanns de mech héieren?"
  
  
  Ee staark brong Hand verklengert den Drock, wéi Si an huet sech. Um Enn, Si louch net um Bett, an op de grousse wäisse Couch, op där et méiglech ass ze schlof. bis sechste Mënsch ouni einzuengen. Si virsiichteg schaute hie sech ëm; Wann et net fir d ' Ronne Fënster, mir kéinten an all gewéinleche Wohnzimmer op der Park Avenue. An dann Hir, verstanen, datt d ' oury Schaukeln ënner mir war, net nëmmen mäi Kapp.
  
  
  "Hiert Boot?" Si gefrot.
  
  
  "Wéi ëmmer vernünftig, Nick? Jo, dat ass mäi Boot. Oder mäi Mann, wie ëmmer hien eis war".
  
  
  Si war zu rosen, fir zu lescht. "Wat, giff Schneider ass hei Los, sue-Ellen? Ween huet mech gelaf?"
  
  
  "Oh, eng ronn ëm meng Wachhunde vun Messgeräten. Wéi ass well däin Zil ass et, Schatz?"
  
  
  "Wéi ginn Si Besten?" Si versicht aufzustehen, awer Zeigefinger gestouss Dir mech zréck op d ' Couch. Si erinnerte sech, datt sue-Ellen war de Champion vun Texas Rodeo Meedchen an allen Umgebungen Héichschoulen, wéi ech op der SMU, a Si net optriede eis zéng Joer, fir eis dräi Männer, vun deenen Dir bewosst.
  
  
  "Deet mir Leed. E bëssen Bourbon?"
  
  
  "Net elo."
  
  
  "Duer et dir haut mueres?"
  
  
  "Net ganz."
  
  
  "Ma jo, d' Stëmmen, wéi et aussah, wéi du an Ohnmacht gefall-Telefon-Service. Лаппинг an enger Bar a sou. Zum Gléck, eng ronn ëm meng Wachhunde der Literatur koum an huet dech, ier d ' Police koum an verhaftete fir dech ...... "
  
  
  "Also, op en treffen Hirer Wachhunde oder mech geschloen huet". Hir verstohlen blickte nees op d ' Auer; et war virdrun net.
  
  
  "Oh, Maach dir keng suergen, Schatz. Hir kleng Griichesch Meedchen waart nëmmen op dech hien nees an feine ale Wanne, an déi Se Gereest. Fäerdeg gebonne sinn, Si déi ganz Zäit reng op d ' Deck a kuckt a Richtung vun der Placken, als ob ëm Si ronderëm ee Geschlecht Walfänger Kapitän op engem Spazéiergang der Witfra ".
  
  
  "Näher schonn!" - blaffte ech. "Wat wëlls du vu mir?"
  
  
  Hir grinsen war sauber чертенком, mat engem Spaweck vun kloerem Schlampen. Op Si goufe vum Kleedungsstéck Badehose an den t-SHIRT, datt Se net emol d ' Mühe gemaach zuzuknöpfen. Si erinnerte sech, datt ee Brüste waren klein, awer fest, wéi d ' Hallschenten der Meloun. An drësseg oder sou no war muskuléis professioneller akrobat, an obwuel Hir Been waren schéin gestapelt, Si hat d ' Kraaft liewenslänglechem vum Reiters, dee Si a war. Sue-Ellen kaum war méi héich wéi fënnef Meter, awer et ass ëmmer nees opgefall, datt hien, fir Hir ze Unterwerfen, hat ech vergiess, datt Si ee Meedchen ass. Hey, d ' gefällt.
  
  
  Si fält op den Sofa nieft mir, sou datt den T-SHIRT iwwer, entblößte Hir Brüste. "Dat, wat dir gestern fält mer zu engem Koup ärger, Nick. Weess du dat?"
  
  
  "Dir? Wéi?"
  
  
  "Elo... wat war dat? Virun e puer Deeg meng Frëndin gesäit dech... wou war dat? Mëttelmier?"
  
  
  Si nickte. Weh. "Ich erinnere mich."
  
  
  "Elo, Ronda, sot Si, datt hues du sou gedon, datt erinnerst dech net un Hir. Oder mech. Awer wéi et Flëssegkeet a Blutt dech, Dir, Si bewosst, wat et soll sinn Nick Carter. Tatsächlech? Well keen gesäit dir ähnlech, mäi léiwer".
  
  
  "Ech..." et War schwéier ze verstoen, wat ech soe soll. Sue-Ellen bewosst, datt ech eppes Tue fir d ' Regierung, well all Zäit Hire Papp war e Senator an enger op der ganzer Linken, déi sech mat der CIA an aner Agenturen Sécherheet vum Alphabet. "Wësst dir, et gëtt Zäiten, wann et kann net eemol mat ale Frënn Moien soen".
  
  
  "UH-huh. Net fir al Frënn wéi Ronda, déi net verstoen, an de Bohnen. Awer wann s de zeigst schéinen Kapp ass a ganz Griicheland, als ob 's de dat scho mol gemaach, Si weess, datt' s de net eng geheim Missioun, oder wat géifen Si hate eis fir Uncle Sam. Hübschen Mann wéi dech sollt ech benotzen, Verschleierung, well déi schlecht Dampf-am Kreml oder anzwousch, ginn Si Si ugegraff ginn ". Si weist mam Fanger op mech a schnippte dann mat engem Hammer. "Also ech hätt e bësse schwätzen an dëser Nuecht, sot Hinnen, wat Se tolles... deems friddlech... dat anert. Бурбонское Prahlerei, verstees de?"
  
  
  Et bewosst. Ze gutt. E puer mol ass et bal verléift an sue-Ellen, awer all kéier ass et d 'Gewohnheit, d' "verwöhnte kleng räiche Meedchen", подпитываемая Alkohol, déi mech sprengen.
  
  
  "Also, d' Lescht Nuecht, wou mir all virgesinn, wéi dir springst op танцполу mat dëser hässlichen гречанкой, an du hues net mol "Moien", ma jo, dat huet mech blesséiert".
  
  
  "Awer ech hunn dech net gesinn!"
  
  
  "Neen? Och wann Dir dergéint, sech menge Arsch an däi puer m Rivne? Hien Disco, vergiess Se déi?"
  
  
  "Ech mengen... Si waren all zimlech überfüllt".
  
  
  "Net sou überfüllten, Kolleeg! Wann dir net wësst menge Arsch, wie weess?" Si huet op mech ze lecken,
  
  
  "Wat ... wat ass mat Hirem Mann?"
  
  
  "Ah, hien. Achilleion, hie gëtt kafen d ' Schëffer a Japan oder ausstellunge. Hie war net nieft mir méi wéi eng hallef dose mol mat Iech Frettchen, wéi mir bestuet hunn".
  
  
  "Dat heescht, hie kann dech hei? Mat Wache a mechanik?" Mäin Zil ass et elo séier kloer; seltsamerweise Rëss am Schädel gëtt d ' Folge vum Mangels un Gewölbe a vill ze vill Bourbon.
  
  
  "UH-huh. Hien huet mir dat grouss al Yacht an e Team, dat Si bezahle, domat hunn an der Taubstummen, awer et gëtt dës zwou Schwergewichte, d 'observéieren mech am meeschten, wou et eis geet". Si kicherte an kuschelte sech un mech. "Awer net hei."
  
  
  "Wat mengs du?"
  
  
  "Oh, hien denkt, änneren mech, awer iwwerall, wou ech gitt hei zu Port, et gesinn ih. Elo, déi ih de grousse ale brongen Maschinn".
  
  
  "Groussen Mercedes...?"
  
  
  "UH-huh. Och Dir et bemierkt? All matkreien".
  
  
  "Si waren Demetris Pyrgos... e puer Nuechten hier?"
  
  
  "Geplangt hat, mee ech konnt et net. Firwat? Waren?"
  
  
  "Fir eng Weile."
  
  
  "Do, Onst hues du meng Schlampe?"
  
  
  "Si ass keng Schlampe. An et ass net klein".
  
  
  "Neen, Se ass zimlech grouss. Awer Si hätt verbaant Si hie mat enger Hand hanner dem Réck verbonnen". Si tastete mat der Schnalle vu mengem Ceinture.
  
  
  "Ech muss hei Wee".
  
  
  "Fir eis wat. Bei eis gëtt owes, Nick Carter. Ënnerhalen Auer, offen elo. An duerno ginn all meng Frënn nees u Bord, an ech wäert Iech weisen, datt keen vernoléissegt sue-Ellen Barlow . all seng Frënn ".
  
  
  Hier, huet hie sech vu nee. "Du mengs, datt de Grond, firwat Si mech betäubt an heihinn bruecht?"
  
  
  "Ma jo... dat war vläicht e bëssen cool, mäi Schaz. Awer ech war di ganz Nuecht waakreg, mat dëse Leuten, a Si konnt gesinn, wéi Si kichern, well ech si mat dir, an dann bass du bring mich virun allen Aen. Also, wann meng Watchdogs sot, wat Si gesinn hunn, wéi du goung an d ' Bar vun Hoteller, et ass einfach impulsiv gehandelt. Dës Watchdogs, Si si gutt fir eppes, net wouer? "
  
  
  "Jo. Ech mengen, Si. Wou sinn Se elo?"
  
  
  "Oh, ech hunn do eng steet op der Dier". Si winkte unbestimmt mat der Hand. "Wann dir waard net kënnen, fir zréck zu sengem griichescher Kuchen".
  
  
  "Si huet e Fluch kriegen".
  
  
  "Ma jo, Si kann nach een Dag waard, net wouer?"
  
  
  Si gesinn, datt de Versuch, d ' Eran mat sue-Ellen zesummenzepechen. Si Stoung op, ewechhuelen Si krallte Är Hänn, an ass séier zum Dag. Ureegung Si hien, gesäit seng graff Gesicht eng ronn ëm d ' Männer erëm Braun "Mercedes", schauend op mech. An der Hand hält hien eng Pistoul .45, zielte candid mir an d ' Broscht. Et schéngt, datt hien d '" superheld benotzen. Si Huet d ' Dier erëm.
  
  
  "Liebling, mengs du, Si inga dir bei der Flucht vun mir dann eraus organiséiert wéi ech all déi Problemer? Looss eis goen". Se louch um Buedem op enger wäissen Couch, das Hemd um Spaweck nieft Hir, eng Hand fir de Ceinture eingefädelt minimalen ënneschte Kleedungsstéck.
  
  
  Et huet eng Zäit, wou sue Ellen war lustig a Spaß maachen, obszönen, awer gesond. Elo war et kloer, datt Si, legend duuss, verännert; Si hätt Spaß drun, mee Se hunn mech.
  
  
  Si huet zu Hir, huet versicht Kleedungsstéck. Et gewölbten Hir stäerkte schmuel Hüften, ze hëllefen. Si gedréint huet ee Liewen.
  
  
  "MMM. Wëlls du sou duerchzeféieren, wéi den ale Bulle an d ' Kuh?"
  
  
  "Firwat net?" Hir ganz no расстегивал Reißverschluss op der Box, a wéi Se gesinn huet, datt Hir Aen zougemaach, Si, séier hob Hir SHIRT. "Gëff mir d 'Hand", kaff ech, Se ze beréieren déi Bannenzeg Hir Doropshi, sou konnt Si net vergiessen, datt, no Hirer Meenung, et maach. Si Effektiv, wéi hey, Dir sot, an Droite Hintern schütteln.
  
  
  Duerch de plëtzleche Bewegung packte Si ee Handgelenke an schlang e Tuch. Ier Si realiséiert, wat geschitt, ee, ff sécher, ee Hänn waren schmerzhaft héich erhuewen op dem Réck.
  
  
  "Nick!" Si huet ugefaangen ze heulen. "Hurensohn!"
  
  
  Si gekämpft, wéi ech et erwaart hunn, mee et Ruck hob Si op d 'Féiss; Si war kleng genuch, fir Si konnt ouni all Spannung setzen Si sech op d' Zehenspitzen, an an dëser Plaz konnt Se net notzen Se Hir muecht géint mech.
  
  
  "An elo Liesen zur Häll hei idee, sue-Ellen", zischte Dir hei op d ' Ouer. "Ech hunn ze maachen, mir spillen en anert mol".
  
  
  "Du Bastard!" - завизжала Si gekämpft géint mech Ofsätz. Si huet hien e bëssi méi héich, a Si keuchte, wéi schmerzhaft. "Dino!" - ausgeruff Si. "Dino, näher hier!"
  
  
  Et war dat, wouvun ech keng Ahnung hat. D ' Dier op, a geflunn an de Raum Watchdog. Trotz der Tatsaach, datt sue Ellen war virun mir, Si war net grouss genuch, fir maachen Si all Zort vu Schëld, net op dës Distanz.
  
  
  "Schéisse Si an de Hundesohn!" schrie d ' Meedchen. "Emu Ofgerappt verdaamt Schädel!"
  
  
  Dino lächelte, lues hob d ' Pistoul .45. Hien hat genuch Zäit, fir ze Ziler an abzudrücken.
  
  
  Awer net sou ganz, wéi hie geduecht. Dir, zuckte mat de Schëlleren an huet den Hugo an der lénkser Hand. Ëmmer nach hält sech sue Ellen mat der anerer Hand, geschleidert et e zweischneidiges Messer, emu offen an der Kehle; Et Stahl net waard, fir ze gesinn, getraff, ob hien um Zil, awer ass dat Meedchen no ënnen an op d ' Säit, bis deen Och donnerte an engem zouene Raum.
  
  
  Wéi Si aufblickte, Polizeihund war ëmmer nach an aufrechter Positioun mat dem vollen Ausdrock vun Anere der Erlaabnis op d ' Ausübung vum Gesichts. Hien blickte zum rauchenden 45-Kaliber an der Hand, hob dann nach déi aner ze beréieren Stiel, déngt zum superheld Hals. Fir en Moment geschengt et mir, datt hien erëm Maachen, mee e plötzlicher Durchblutung ronn ëm d 'Lächer, d' Geleistete méngem Messer, alles erleedegt huet. Et gëtt lues ausgebrach lautlos op de Buedem an op dem décken Spaweck.
  
  
  Si hält nach ëmmer d ' sue Ellen an der Hand, wéi hien all joer op eng nei Leiche. Fir d 'éischt schnappte sech d' Waff op dem superheld Fanger, huet ze verwerfen superheld beiseite a geännert ginn. Dëst kann nëtzlech sinn, an ech brauche net gemaach gëtt, den Zoll an déi kommend Rees. Dann huet e Messer um Hals Dino, erließ hien e Gurgeln, an verschüttet ценымногие méi Blutt.
  
  
  "Schneider Léift dech Gott, Nick Carter", - прорычала sue-Ellen. "Kuck, wat s du gemaach hues mat mengem Spaweck vun Mauer ze Mauer!"
  
  
  Awer och d ' räich an Texas cooles Meedchen war schockiert, wat geschitt war, an hie benotzt huet. Am ufank ass Si op de Schwanz, dee sech net mëll, an huet Si zréck, an dat, wat als Hir Kleedung. Si gehorchte mürrisch, fir eng Weile verluer sprachlos. Si iwwerpréift d 'Poschen vun den Doudeger, wéi gewinnt, hunn awer näischt fonnt, wat drop hiweist, géif op d' Tatsaach, datt hien Khema gouf vun eppes anerem als deem, wat Se gesot sue-Ellen.
  
  
  "Wat gëss du dogéint maachen?" - gefrot hien weider, hat op d ' Leiche.
  
  
  "Dir? Wat mengs du domat mech?"
  
  
  "Hien ass däi jonk. Op dengem Schëff"
  
  
  "Elo, du hues superheld!"
  
  
  "An Notwehr. Dann hutt Dir mech entfouert".
  
  
  "Ha! Achilleion, hien këmmert sech ëm dësem Chaos".
  
  
  "Nëmmen hien a Japan. Du weess, dass däin Hond Watchdog fänkt zu riechen, ier däi Mann zurückkommt".
  
  
  Si starrte op sperrige Kierper um Spaweck an nagte un de Nagel. "Anscheinend ëm..."
  
  
  "Wou ass deng Equipe?"
  
  
  "Ech gefuer ih haaptsächlech an landurlaub. Mat Ausnam vun e puer Jungs am Maschinenraum an engem an der Kombüse".
  
  
  "Héieren Se net?"
  
  
  "Ech hu dir gesot. Si sinn gehörlos. Oh, net wuertwiertlech, Nick; ih einfach ze léieren, net d ' Opmierksamkeet op alles, wat an deem groussen, ale Bad. Weess du dat?" Si verluer de gréissten Deel vu senger texanescher Jesse, an, seltsam genuch, et ass mir méi gefiel.
  
  
  "Lauschtert Dir? Op de Rot vun engem ale Frënd?"
  
  
  "Ka sinn."
  
  
  "Giff däi глухонемую Team an scher dech zum Teufel fir dëse Hafen. Wirf hien oder eppes, datt ' s de mengs déi bescht, awer wann Dir durchkommen gëtt doriwwer bei der Police, du hues just e Problem. Ob dëser Kerl famill? ? "
  
  
  "Onst soll ech dat wëssen?"
  
  
  Dat geduecht. "Gutt. Tu, wéi ech gesot hunn. Elo läit et un dir, sue-Ellen".
  
  
  "Jo...", Si starrte ëmmer nach op d ' Leiche, a gesäit aus, wéi e klengt Meedchen, dat sech mat Ufank maachen sech lustig iwwer de Kapp. D ' beschäftegt war Kritt no Gréisst mat.
  
  
  "Et ass en Boot, dat Se matzehuelen kann? Zréck op d ' шлюпу?"
  
  
  "UH-huh. Gebonnen do an der Géigend". Si winkte unbestimmt mat der Hand.
  
  
  "Da géi". Si hob déi schwéier Pistoul.
  
  
  Eemol ersetzen Se op mech ze schlang an Hir Äerm ëm meng Navigatioun. "Ah, Nick! Si ass sou verdaamt Leed, et deet mir Leed!"
  
  
  "Ech och."
  
  
  "Hues du net bleibst an net hëllefen?"
  
  
  "Eis, mein Liebling.".
  
  
  "Éierlech?"
  
  
  "Ehrenwort. A wann dir jeemools nees gesäis du mech, iergendwou an der Welt, überlegst du dir besser selb, ier Si nees prodelyvat wier Trick". Et klopfte hey, op der Nues vorgehaltener 45-Kaliber.
  
  
  Si küsste d ' waarm Metall a gesäit mech un. An Hiren Aen stoungen richteg Tréine. "Wat ass mam ottokar runze nächst Woch?"
  
  
  "Wat?"
  
  
  "Ech mengen, et muss erfëllen do e puer Leit. A wann s de ëmmer nach an deem Deel vun der Welt, an... an net arbeitest".
  
  
  "AH, Kostja Christus!" Awer da muss ech lachen. Si küsste Si op d 'Stir ee, et war d' detektivin war d ' Lescht kéier, wann Hir E gesäit, klopfte op seng haart wéi Marmor, den Popo an ass zu Dag. "Ka sinn", sot ech.
  
  
  Si fiert mam Schnellboot d ' "Scylla"; War mattsen um Dag vun der Himmel iwwer dem Kapp war ëmmer nach méi düster, an d ' Boot gesäit geféierlech roueg. Wann Dir, an d 'luucht gaangen u Bord, huet d' Boot dreiwe; een holt superheld an de belebten Hafen, a Si bezweifelte, datt Si fir sue-Ellen oder Hire abwesenden Mann ass vu grousser Bedeitung war, nees, ob et Iech jeemools oder net. Elo war et nach vill méi.
  
  
  "Moien? Christina?"
  
  
  Ah, do, an der ugeriet Donkelheet et keng Zeeche vu Liewen. Wann Dir, goung zu deem Dag, fir Hir ass der Posch senger Jacke eng Pistoul .45, awer et war ze spéit. Bléck an de kär vun Hirer festgestallt, datt huet fir d ' zweet haut schaue ech an e schwaarze Tunnel [änneren.
  
  
  
  
  
  
  Fünfzehnte Kapitelen.
  
  
  
  
  
  "Soll et ganz lues, Nick. Et géif dech kinnekräich vu groussbritannien an irland, wann dir dat net maacht". Alex gesäit mech an der Kabinn mat dem Revolver an der Hand. Si huet eis kuerz nen an Dot, wéi mir gesot gouf.
  
  
  "Du brauchs et net", sot ech.
  
  
  "Elo kenne. Si alles zerstéiert. All!"
  
  
  "Ech hoffen net." Seng Vorsicht goung zu engem niddrege Onopfälleg, bis hien zréck, fir ze spueren eppes Ofstand tëscht eis. Et war déi éischt kéier, wann Se gesinn, superheld, stinn an der feinen Welt, an zwar an der Mëtt vum Bauches war hien déck wéi fofzéng Joer hier, ech hat net an der Versuchung ze probéieren, en ze schnappen. Och wann hie keng Pistoul. "Wou Ass Christine?"
  
  
  "Gleewen".
  
  
  "Hör kéier, Alex, et huet e Problem..."
  
  
  "Mackie? Nick?" D ' Stëmm Christina koum op déi viischt Kabinen, an ee Moment méi spéit eraus. "Wat ass mat dir geschitt?"
  
  
  Wéi erklären verzweifelten Mann an e Meedchen, dat Si hallef gären, datt Si entfouert verwöhntes Räich Miststück, well ... ma jo, Si hunn alles gedon, wat ech konnt. Um Enn lächelte Alex a Christina gesäit bewisen.
  
  
  "Mengs du, datt déi Leit am Won virgesinn zu Dir?"
  
  
  "An ech denken, e wéineg. All Demetris Pyrgos".
  
  
  Si nickte, an Hir lescht war unangenehm. "Sou de brichst Herzen, wou dir mat eis gaangen, an de Nick Carter?"
  
  
  Ee Brudder abrupt gedréint mäi Kapp a uerder hey zum schweigen ze bréngen. Dann huet hien huet d ' Pistoul.
  
  
  "Looss eis nees un d 'Aarbecht maachen, Alex", sot ech. "Ze spéit, ze liwweren, Christine zréck zu Athen haut, datt et net sou lustig..."
  
  
  "Si war schonn den Uwänner, fir seng Buchung stornieren. Elo mueres ëm d ' Mittagszeit. A virun Iech Frettchen, mir bleiwen all un Bord. Si soen, datt Si hunn Si op eng Yacht där Fra, wéi Si an Ohnmacht gefall sinn, an engem Staat an der Lescht. Schéin. Christina a Panik. Si Si krank. Ech denken, gutt Nuecht fir eis all ". Hie gedréint huet sech zu sengem Stopp am Kettenantrieb Spind.
  
  
  "Vläicht kéinte mer d' Zäit ze notzen, wéi et ass", sot ech. "Wat hues du domat gemengt, ech legend, datt mir alles verduerwe?"
  
  
  "Vläicht net all. Op jiddwer Fall, mir si mat dir net schwätze kënnen, bis ech géi mol runter zum Mier. Souguer méng Schwëster soll net wëssen, wat soll ech soen, dengem Vollek; ze no ze grouss ass d 'Gefor".
  
  
  "Dann Kostja Gott, firwat hues du iwwerhaapt domat reingezogen?" Elo sinn ech "net ëropklammen", rosen ze sinn.
  
  
  Ageriicht sech op, freeë Si an Hire Fuedem Kabinen, wéi e Dschinn, dat op Magesch Fläsch. "Well Dir meng Famill. Vläicht war Dir ni wäert Dir ni Ihn; ween kann soen, an dëser Welt? Wësst dir, Nick Carter, wéi kann dat sinn?"
  
  
  Bal. Ech hunn nach ni eng Famill, iwwer deen een hätt schwätzen, awer et ass wéi, als verstanen.
  
  
  D ' Donkelheet koum mat Barmherziger Schnellegkeet an dësem bewölkten Dag. Si schlof e puer Stonnen, selwer wann Christina gedroen duerch d ' Kabinn gereizt, a wéi Se endlech Revolt, war et Nuecht, schwaarz wéi am kär vun der Mëndung vun der Pistoul.
  
  
  "Christina?"
  
  
  "Ja?" Si war um Deck souz hanner dem lenkrad mat schwarzem Schal eingewickelt ëm d ' Schëlleren, wéi de Wonsch, Schreiwen. Si huet zu Hir.
  
  
  "Du muss dech net rosen op mech ze sinn. Si wëll net, datt mir slash eis mat dir".
  
  
  "Oh, dat ass et net, W... Makki. Awer haut Si bereet ze goen, verloossen dech, verloossen mäi Brudder, den Sie kannt nëmme fir e puer kuerz Stonnen... an elo dat. Déi Droite. Wéi heescht d ' Wuert? Anticlimax? "
  
  
  "Ass dat Griichescht Wuert fir gutt".
  
  
  Dat léist d ' trügerische lescht op Hire zusammengepressten Lëppsen. "Ech muss wëssen, ob ech"
  
  
  "Op jiddwer Fall, du brauchs dech net méi suergen ze maachen iwwer dës Leit an engem bronge" Mercedes ". Si ginn net versichen, dech ze verfollegen; du wënschen zréck zu Athen an... alles gëtt gutt".
  
  
  "Jo. Vläicht". Si gedréint huet sech zu mir mat engem gespannten Gesicht. "Awer Mackie war... anescht... an der Tavern an an mengem Hotel".
  
  
  "Sidd Dir sécher, datt et war net eng an déiselwecht Persoun?"
  
  
  "Firwat sollt et? Firwat hie vun Leibwächtern Fraen koumen mir?"
  
  
  "Oh, ka sinn, fir näischt ze dinn", sot Se einfach, net ze gleewen, säin eegene ze ons fir eng Minutt.
  
  
  "Du mengs mir net."
  
  
  "Natierlech mengen Si."
  
  
  "Oh Neen. Si Stick; Si erwaarden sou Saache, a wann Si versichen, dech ze verbaant ëm d 'Kanone, benotzen Si den Kierper vun der Fra fir sech ze schützen, während Si ih verbaant ginn".
  
  
  Wann Dir azielen Alex Geschicht vu senge Problemer mat sue-Ellen, seng Anwesenheit ganz vergiess Cristina; elo ech war traurig, datt ech ginn an all Detailer.
  
  
  "Näher", enger ëmfangräich Land, Hir superheld
  
  
  "Et ass e geféierlechen Geschäft, Christina. Frou Iech, datt mueres Mëtteg dir mußt hien."
  
  
  "Dir? Et irgendwann wäert eppes méi wëssen?"
  
  
  "Ech verstinn net, firwat net..."
  
  
  Nom ze schätzen, wéi Dir reagéiert, mir, sollt, gehéiert et gläichzäiteg: eng ruhige rendez-vous vum Bootes zu eisem Nues, mëll a séier PUSH-карабкание Schuhe mat Ledersohlen Bug op Deck. Si rutschte vum Sëtz an huet sech, gläichzäiteg Gräift no 45-Kaliber. Liicht genuch war, fir ze kucken, e puer unscharfe Figuren virun dem décken Mast, lues an eis Richtung ze beliichten.
  
  
  "Nick...!" Christina zischte.
  
  
  Den allerwenigsten ech wollt Schéissen; den Toun an de séchere Hafen wéi e Gewehrschuss. Hir Hugo opféiere Si an der lénkser Hand a waard.
  
  
  "Mr. Makki". D ' Stëmm ertönte vun der anerer Säit vum Mastes, mëll, awer sauber;
  
  
  Ech äntwert net.
  
  
  "Meedchen an meng Aen. Si Äntwerten, oder Si ass".
  
  
  Dir, blickte iwwer d ' Schëller. Cristina ëmmer nach verhäerte hanner dem lenkrad, drückte d 'Hand op d' Kehle:
  
  
  "Gutt", erwiderte ech.
  
  
  "Mir wëllen nëmme mat Hir schwätzen. Wann Dir net bewegen, mir ginn net. D ' accord?"
  
  
  Si d 'Stëmm; hie war zu mengem Zimmer e puer Nuechten Demetris Pyrgos zréck, frühling entschëllegt sech, während zwee superheld schleppte d' Leiche fir dem Feier ze entkommen.
  
  
  "Wat wëlls du vun de no?"
  
  
  "Nëmmen e puer Wierder. Wann Dir eng Waff hunn, w. e. g. d ' werfen superheld, Mr. McKee. Mir wëllen net Angscht, net wouer?"
  
  
  "Dann schwätzen mir".
  
  
  "Eleng. Miss Зенополис, kéinten Se no vir kommen?"
  
  
  Christina huet aufzustehen, awer seng Geste gefrot huet Si, op der Plaz ze bleiwen.
  
  
  "Si soen, dat sëtzen op der Plaz ze bezuelen. Du hues mir gesot, dass war Polizist?"
  
  
  "Sou erënneren Si sech u mech, Mister McKee?"
  
  
  "Jo, anscheinend."
  
  
  "Ganz gutt. Dann hutt Dir keng Aspréch. Miss Зенополис?"
  
  
  Si gesinn, datt deen anere e Schiet beweegt sech duerch de bypass der Strooss, an huet ugefaangen ze Schwächen an .45 superheld Richtung. Mir Geräusche, eis den Kaméidi, ech wäert net zulassen, eis abzuholen.
  
  
  "Neen, Mister Mackey", sot de Mann hanner dem Mast. "Ech gesinn Dir ganz gutt. Werft Se et elo."
  
  
  Dir huet. Vläicht hätt hien verbaant ginn, awer net dobäi. Awer wann Se leet d 'Waff um Deck, Stréch spürte Hir Taschenlampe op d' Hand. Si Stahl net denkt, gesäit ob een d ' Männer ëm, wat ech Tue, awer hob superheld a kinnek véier - "Stral".
  
  
  De Mann um Mast Schloss d ' Aen mat der Hand, an en kinnek séier op eng aner Helleg. Ee Moment laang louch hie blann, dann stolperte an iwwer Bord gefall. Ier et héieren Splash, d 'ass vum Hellege zréck op eng aner Persoun, an der gläicher Zäit, déi Dunn zréckgezunn, fir u Land zéien Christine hannert mir an d' Kabinn.
  
  
  "Looss d' Waff falen!" - sot ech mat leiser Stëmm, an Dostal 45-Kaliber. Hien Effektiv, wéi Emus sot, seng Waff mat engem dumpfen Runs fält op den Daach vun der Fahrerkabine. Hien hat ëmmer nach d 'Hand virun d' Gesicht. Si Stoung op, beweegt sech op him mat engem Hugo an der Hand.
  
  
  Wann Dir bereet war, hien z ' Erschéissen, wier hien enger anerer sprooch liesen, awer duerch den plëtzleche Bewegung gedréint huet hie sech ëm an entsat zur Säit. War e groussen Spritzer, dann Stille. Ech goung zur Säit, fir all joer, Onst hie kënnt; mäi Gestuerwen ugefaang eng Bewegung ënner Waasser, an dann hues du verluer. Et beweegt sech, mä Christina huet meng Hand.
  
  
  "Nick! Nick!" Fir mech Hir Stëmm hallte d 'mannst fir e puer Meile zu & nb, héieren d' dausend Oueren. "Dat ass de Mann! Dee, deen hannert mir hir war!"
  
  
  "D'?"
  
  
  "Deen ass deen éischte. Wie fält d 'éischt".
  
  
  Si kinnek Hir Helleg a anzespären den Toun vum Bootes, отталкивающейся Scylla vun der Nues, well ech ganz kloer gesäit, d ' Gesicht vun engem Mann, op deem seng Sergej koum als Éischten. Hien hat wunderschöne hängende Schnurrbart, an nëmmen e puer Nuechten virdrun hat hien a meng Äerm gestuerwen, vun engem Och an d ' Broscht senger Partnerin.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Also, wou, giff Schneider, du bass gewiescht?" - Dir verlaangt duerno, wéi de Sonnenënnergank an der Kabinn d 'Nues an gammastronomie mécht d' Dier vum Schrankes.
  
  
  "Dir? Ech sinn net hei. Erinnerst du dech?"
  
  
  "Natierlech. Dat heescht, Si verbaant deng Théophile Schwëster, an du bleibst an dëser Hiel, wéi eng Ratte?"
  
  
  "Wann Dir Iech béid verbaant ginn, da, ka sinn, et komme fir d' viischt Luke an töte sou, jo. Dann en anere Wee gëtt et net. Awer ech Si ganz respektiere dech, Nick Carter; höre hien dës verrückte Schuhe, an ech weess, datt Si mat Iech ëmgoën kennen, net iwwerliwwert ".
  
  
  "Kéinte Si verbaant ih Messeren. Hannen. Et ass net dat Maachen, dofir sinn Si Wee".
  
  
  Fir d ' éischt kéier Alex gesäit onsécher. "Jo. Vläicht hues de Recht. Awer..." Hien blickte iwwer mech op seng Schwëster, déi sech mat klammerte sech op meng Schëller.
  
  
  "Nick?" sot Si. Mech irritierte, datt Si benotzt mäi gr numm, mä alles, wat mer haten zesummen, elo, wann ech traurig war.
  
  
  an elo ouni mir, datt mir net wëssen, e Frënd vun engem Frënd.
  
  
  "Wat ass dat?"
  
  
  "Looss mech hei net, Nick. Ech kann net méi zréck zu Athen elo, ni".
  
  
  "Lauschtert Dir, dat ass onméiglech..."
  
  
  "Mä firwat net, Nick?" Alex huet sech eingemischt. "Meng Schwëster, Si ass a Gefor, an? Mir mussen Se matzehuelen".
  
  
  "Alex, do idee, wa mer Gléck hunn, ginn gutt zwee Deeg, ier mir Taranto erreechen. Déi ganz Iddi vun där Operatioun besteet doran, datt mir maachen näischt, wat ablenken géif eis vun der Strooss. Wann Christine kënnt mat eis, mat mir , et kann d ' Loft ze alles ".
  
  
  "A wann et bleift, wahrscheinlech ass Si enger anerer sprooch liesen. Et ass deen aner, konnt hien net zulassen. Mengen Wart, jo, ass, datt ech hat Se an d ' Geschäft, awer mir sinn elo ze eleng mussen alles maachen, datt Si et deet. net fir dëst leiden ".
  
  
  Hir Hand zitterte an der mäi Réck, an déi huet mech méi wéi Logik Alexa. "Gutt. Nierens. Elo jiddwereen".
  
  
  
  
  
  
  Sechzehn
  
  
  
  
  
  Et huet den Hafen ënner Tagfahrlicht, benotzt d ' on-Board Zusätzen. Wann déi aner Booter net gesi war, Alex schlich sech an d ' Kabinn an de Louis op menge Fouss.
  
  
  "Si kennen dës Perséinlech, ablass hien. "Liicht Bojen, Iech z' erzielen, wou net fir ëmmer ginn. Si gëtt Iech soen, wou et lang geet".
  
  
  Ënner der Leedung vum superheld mir sinn duerch eng geheim Fahrwasser, de louch tëscht der Insel an dem Festland; Eng Grupp vu helle Lichtern, sot hien mir, markéiert d ' Grenz tëscht Kinneken a Griicheland. "Dir hutt eng Festung! Eis eng Akne net passéieren kéint mimmo Si an déifste Nuecht vun der Welt".
  
  
  "Wéi hutt Dir d' kontrolléieren?"
  
  
  "Neen, mäi Frënd. Mä do, wou Se setzen sou vill Mënschen an Ausrëschtung zum Schutz vu senge Grenzen, da muss op anere Plaze, wou elo net ganz vill kënne sinn. Vläicht souguer net genuch, wat?"
  
  
  "Ech geduecht, vun der Küst vun Albanien an iwwerall gutt geschützt ass".
  
  
  "Jo... net schlecht. Awer vläicht net gutt genuch".
  
  
  "Als nërdlech Grenz?"
  
  
  "An?"
  
  
  "Laanscht Jugoslawien? An an dësen Deel vu Griicheland?"
  
  
  Alex ageriicht sech op. "Si wëssen, doriwwer, Nick Carter?"
  
  
  "Genuch", log ech. "Dir sot, datt dir eppes ze soen hunn eis lebenswichtig, wann Se goungen. Si goung de Wee. Wat ass dat?"
  
  
  Hien grinste, andeems no eran. "Wa mir passéieren d' Meerenge do, wou kommen mir ënner Maschinengewehre vun den Albaner sou no, datt Si de Geroch vum Schéisspolfer an de Patronen ih, dann so et Hir, Hinnen eng oder zwou Saache. Zäit fir Si, et ze gewuer ginn".
  
  
  Hien hat Recht doran, datt sech an d 'Géigend vun der historesch Küst; wann hien deit op Navigationslichter, ech hat d' Gefill, datt ech Maachen et bal bis zum Ufer op béide Säiten. Tanker Segeln an d ' Meerenge anerersäits fir eng Weile mech zu Doud erschreckt; an et huet Geschengt, datt an nen kee Plaz, och fir eist klengt Boot. Alex benotzerkont mir, net ignoréieren.
  
  
  Wa mer d 'Meerenge hannert sech a koumen an d' oppe Séi, déi hie bal nees aufatmen, Stahl awer net ze fréi freuen. Den wand gëtt méi staark, an, wann mir verlooss d 'Barrikaden Korfu, blies eis offen an d' Zänn. Wéi mir menschentierm ze erliewen schwéier Schläge, Alex goung no vir ze heben Cleaver, dann op den Opstig. Hien Effektiv sou, als ob Si werfen e puer Burger op de Grill an d ' spills Säit, fir all joer, wéi Si verkohlt.
  
  
  "Mir Segeln, Nick Carter. Du bass en gudder Nigerianesche?"
  
  
  "Ech komme domat kloer."
  
  
  "Gutt. Et ass nach ëmmer däi Fräizäit-Croisière, a wann d ' Mueresdämmerung kënnt, Si muss nees no ënnen ze kommen. Wann een dazukommt ... ma jo, mengen schéinen Schwëster net erdroen Trennung ass Lass mat dir? Du winkst hey, an du wäerts glécklech sinn, a wann Se поглядят feindlich, Si Erschéissen an verbaant ginn ".
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Wat, giff Schneider, all dat? Mir hu d 'Strooss".
  
  
  "Jo. A soll ech iech soen, well, wann ech et net Maachen, mußt dir wëssen. Du weess, HEMA et war an all de Joren?"
  
  
  "Eng geeschterarméi".
  
  
  "Oh jo, et ass, wier awer net sou misstrauisch, mäi Frënd. An mengem Land ... ma jo, Kuck et haut. Ob Kommunist richteg Eescht, wéi e ronn ëm déijeeneg, déi loyal fir d ' monarchieformen Regierung? Oder dee, dee grad war e Kommunist an der Vergaangenheet? Neen . Ech maach keng Entschuldigungen, Nick, ech verstinn et. Et war unerträgliche Korruptioun an mengem eegenen Land, an sou ass et no Albanien, wou Si waren ganz glécklech, Gebrauch vu menge Leeschtungen. Dat staark Mënschen, déi Albaner, d ' ungaren, déi heiansdo och als Mongolen. Europa. Anescht wéi all aneren, weess de? "
  
  
  Hir Gebaut ass, onsécher. Si ware staark, geheimnisvoll, feindlich géintiwwer Außenstehenden a wëll Geleet, déi zanter Joerhonnerten сопротивлявшимся potenzielle Eindringlinge. Méi wéi d ' Hallschent vun dëse Leit waren Moslems, a Si gekämpft an de Bierger geneesou fanatisch, wéi ih Bridder an der Wüst Länner am Noen Osten.
  
  
  "Wat ass geschitt?" Si gefrot. "Wat huet Dir zréck".
  
  
  "Elo, mäin anert, op eppes, fir Iech soen, alles doriwwer, brauchen sonndes. Verstoen, Kommunismus - de Gläichmaacher, och an Albanien verwandelt hien den houfrege Kriegern an klengen Bürokraten. Awer dat ass net Hire Rheuma Korkenzieher an? "
  
  
  "Neen."
  
  
  "Also, Dir, legend ech Iech, a Si mussen opmierksam Zuhören. Déi grouss Bewegung vun de globale Kommunismus bal zum Stillstand bruecht; Hire President trëfft sech mat de Cheffe a China a Moskau, an de Vietnamkrich geflunn ass. Am Moment". Hien grinste. "Jo. Awer et gëtt Membere vun dëser grousser Bewegung, déi net wéi sou eng Entwécklung, mäi Frënd. Si sinn nach ëmmer héieren Marx, anerer sprooch, Stalin a gleewen, datt de Kommunismus muss ëmmer erweidert, bis d 'System gëtt net d' ganz Welt giess. . Eemol, gleewen Si mir, et war bal ee fir Si erëm. Awer net elo, Nick, net elo. Éischtens, Se sinn all nach aktiv sinn, déi Fanatesch, an Se preparéieren déi monströse Geet, déi sech mat der gëtt et besseres, wéi ih Saach. als zwanzeg вьетнамов ".
  
  
  "Wat ass dat?"
  
  
  "Si wëssen, zwéi Séien op der Grenz tëscht Kinneken a Jugoslawien? Nieft Griicheland?"
  
  
  "Maach ech." Et erinnerte mech gutt un den Ried HOKA iwwer d ' Kaart.
  
  
  "Oppen elo gëtt et eng Arméi. Si gehéieren eis net, zu wéi engem Land; Si Griichen, Albaner, d ' ungaren Jugoslawen, awer all sinn engagéiert Kommunisten haarder aler Schoul. Duerch... jo... den zwee Deeg gi Si ëlo ufänken ze handelen. Serie Guerilla-Attacken mat dëser neutraler Zon tëscht den dräi Länner, déi sech mat ganz verwirren Weltmächte. Ih anführen gëtt, wéi Si d ' Amerikaner, sou gutt gemaach, dësen Ausdrock, Undeel Vietcong ... "
  
  
  Si huet d 'lenkrad an gedréint huet sech all joer fir iwwer d' wäit ruhige Gesicht vum Alex. "Wat!?"
  
  
  "Tatsächlech, mäi Frënd. Ween wier besser gëeegent fir d 'Duerchféierung vu sou Feindseligkeiten, wéi d' Vietcong? Mat sengen primitiven Waffen an Hir kleng, недокормленными Truppen gekämpft huet Si mat de Fransousen an de Autoriséiert bis zum Uschlag, wéi vill mir eis erënneren. . Ass et ondenkbar, déi Si iwwerginn déi Hiert wëssen an Hiren Idealismus sou enger Grupp, déi sech versammelt an dësem entlegenen Plaz tëscht de Séie Ohrid an "d ' Regioun"? Denkt un d ' Méiglechkeeten! Engersäits e treuer Proklaméiert vun de Vereenegte Staaten, an obwuel Militärdiktatur an eise Deeg; an an der anerer d 'repressive Kommunistescht Regime an der westlecher Welt, an d' Drëtt - an Jugoslawien, méi kompatibel mat dem Westen wéi mat de Russen. Wie géint Si handelen gëtt, Wéini gëtt ih überfälle? Na Land ginn Si Brummen An och wann ih ze fannen ass, wat mécht e ronn ëm d ' Großmächte? Разбомбят ob ih Vereenegt Staaten? Ginn schécken russesche Panzer iwwert Jugoslawien? Nee, mäin Frënd. An awer, wat fir ëmmer maachen, oder? Well zesumme mat dëser Aktioun des Terrors an des Todes gëtt d ' Aktioun Lycéen, déi sech net erlaaben, ee Außenpool ignoréieren Se, wat geschitt an eiser klengen Eck vun der Welt. Fréier oder spéider musse Moossnamen am nopeschland breedgemaach ginn, an et muss zwangsläufig zu Konflikten maachen tëscht deem Westen an de kommunistescher Weltmächten ".
  
  
  "Kléngen zimlech düster, gestand ech. "Awer Onst wëssen Se dat alles?"
  
  
  "Ihr?" Alex lachte. "Well ech, mäin anert, hëlleft alles op, bis ech geschicht, wat ech Tue".
  
  
  "Du mengs, datt dat net gewusst?"
  
  
  "Sief net sou skeptesch, Nick. Ären Expert a sengem Beräich, an ass, wéi sou vill Experten, gouf méi mir net gesot, wat ech wësse muss iwwer d 'Allgemenge Ziler Plang".
  
  
  "Awer du geléiert?"
  
  
  "Jo. Et erkannt. An Hire entdeckt, datt ech kann net Liewen mat deem wëssen, wat ech hat. Also..." Hien schaute sech an der donkeler, drückenden Himmel iwwer eis. "Also, gutt gemaach=)".
  
  
  Nach virun dem Morgengrauen hien och hanner dem lenkrad, awer et huet net emol probéiert ze schlof. Et huet ze vill Froen, fir wëllt, ih.
  
  
  "Dir sot, eis Agente a Griicheland, keen géif Si vermissen an Albanien an e puer Deeg. Wéi hu Se d ' kontrolléieren?"
  
  
  "Elo, et war net sou wouldnt schwiereg. Et ass e Land, wou ganz dacks d 'Bierger, wësse Si, d' Stroossen waren zimlech schlecht. Ech hat d ' Fräiheet, ze Reesen an Hiren Aufgaben. Hin an hier duerch d ' Bierger; hien war nach ni an Südamerika, awer nom ze schätzen, wat ech gelies hunn, gëtt et Länner wéi Chile a Peru, mat identesche Bedingungen. D ' ganz Zäit Autoen a Busse ausziehen mat Stroossen ze goen, fir mat irgendwelchen Wäiten vum Bergabhanges. Reine Verkéiersmëttelen an e puer Deeg a ganz Deeler. "
  
  
  "Mä Si ginn no dir sichen, net wouer? Och op dem Abhang vum Bierg?"
  
  
  "AH jo. Mäi Chauffer an ech, mir holten den ale Mann an eis Lescht Rees. E grousse Mann, bal sou grouss wéi Hire. Si geloss emu Trajet bis op d ' Küst superheld; ech hunn vill Frënn Kreesen Albaniens während ménger Reesen, wëssen Se? Si schléit de emu op seng Schëlleren eenheetlech Jacke, domat hien waarm gouf, an d ' kale Bierger. Net Stahl Dokumenter ze huelen
  
  
  fir d ' Posch, et ass net sou wouldnt e laange Wee. An dann mäi Chauffer mécht de falsch Zär, a mir iergendwéi méiglech ze sprangen, ier d ' Maschinn gëtt passéieren de Bierg. Ënnen vill Feier. Den ale Mann ni méi afréieren, oder? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Si war nees um Ruder, kämpfen mat staarke Wellen, wann d 'Christina an d' luucht gaangen, op d ' Deck. Hire Kapp ass geschwollen an et war net aus-cola. Si Schwätzt net mat mir, mä huet e Becher mat Kaffee a refuséiert sech op dem Daach vun der Kabinn, Bléck no vir.
  
  
  "Moien", - ausgeruff Si mëll.
  
  
  Hey gedauert eng laang Zäit, fir ze Äntwerten, awer an der Stille Se schliisslech zu mir umdrehte.
  
  
  "Ech och."
  
  
  "Ech mengen schonn", - Arier, sot Si. "Wéi séier si mir ginn no Taranto?"
  
  
  "Wahrscheinlech mueres fréi. Eis net ganz vill Gléck mam Wieder op dëser Rees sinn".
  
  
  "Neen, mir sinn nach net fäerdeg". Si goung erof, eis ouni e weidert Wort, an ech war an enger fir laang Stonnen, bis nees d ' Sonn koum eraus.
  
  
  Alex iwwerrascht mech, baussen um Deck Umgebungen helllichten Dag, mä d 'superheld, d' Erklärung mécht Sënn. "Hör ze, aner menge, mir sinn op halbem Wee an Italien, an? Wann Dir denkt, dass ech u Bord vun dëser Booter... PAH!" Hien huet eng Bewegung mat der Hand пикирующего Bomber. "Et gefällt mer net, do ze sinn, wann d' Sonn schéngt. Neen, wann ech et net onbedéngt".
  
  
  Kuerz zu eis ass Christina, d ' dampfenden Tassen Kaffee a hannet gemaach Gewiermten gehackt Spam a feta-Béier. Alex applaudierte, wéi hie gesäit dat och.
  
  
  "Elo, dat ass meng gutt Griichesch Schwëster!" - , brüllte hien, packte eng Handvoll an steckte Si an de Mond ze Fleesch a Béier. Christine lächelte schwaach. Dir, D, sech hannert d ' lenkrad, an hie goung erof, fir sech ze rasieren a sech umzuziehen.
  
  
  Si grad соскребал d ' Reschter vum Schaums der Nues Wee, als héieren e fernes Dröhnen der décker Motoren. Um Deck an der Kabinn Been raschelte, an Hiren, schaute an d 'Dier, grad just, fir ze kucken, wéi Alex kéier an d' Kabinn.
  
  
  "Wat ass dat?"
  
  
  "Grouss Motorboot. Geet offen op eis". Hien huet de Revolver aus dem Regal iwwer dem Spülbecken an der Kombüse, iwwerpréift d 'Kärwaff an zréck op d' Gangway.
  
  
  Si huet den Rasierer, wischte sech d ' Reschter vun Rasierschaum mat Oberlippe a geholl .45. Miese Waff mat engem Ofstand vu méi wéi zwanzeg Meter, awer dat ass alles, wat ech hat. Hir verréckelt mimmo Alexa a klëmmt an d 'Kabinn, wou Christina huet Ruder klammen géint de wand, de Bléck op d' Boot, обгоняющую eis.
  
  
  "Ët ee an Bewegung", kaff Si an opféiere d ' Waff ënner säi Hemd.
  
  
  Et war e grousse Kräizer mat schwarzem Schreiwen, deen d ' Wellen, als ob elo huet et net. Ënner eise Eck ass alles, wat ech gesinn konnt, dat Vordeck an e klengen Deel vun der Kabinn mat engem grousse Suchscheinwerfer installéiert ass. Hien huet geschengt op eis, wéi de Mittelfeldspieler, eindringlichen Tackle, der Gléck hat, an hie konnt sech net wäerte vu gras. Nees verfluchte Hawke an der ganz Plang superheld Segelboot.
  
  
  Si ass d ' Pistoul, gehalen superheld op de Fouss, versteckt [änneren / Quelltext änneren. D ' Boot aktivéiert, koum ze no un eisem Heck, ier bremse sech e wéineg verirrt an an Richtung. Dir, bereet war, d 'Pistoul ze heben an ze Maachen, wéi ech gesinn d' Persoun hannert dem lenkrad.
  
  
  "Moien, schéin Fra!" - ausgeruff hien duerch Sprays, déi de superheld Boîtier. "D' nächste kéier, wann dir op Паксосе, looss de dummen Amerikaner, okay?"
  
  
  Vun Persounen mat dem Coma an engem schüchternen iwwerzeegten lescht winkte mat der Hand, geschéckt e Kuss Christine an spuckte an eis Richtung vill Waasser, d ' Bühn fir Motoren-an urbanismus am rechte Wénkel zu eisem Kurs.
  
  
  "Hurensohn", keuchte ech an steckte d ' Pistoul zréck an de Rimm. "Behalte d' Suen, hie verwandelt sech an Bari".
  
  
  "Wat?" - gefrot Christina. Si war blass an zitterte, an et Hir net verdenken.
  
  
  "Egal. Si übernehme d 'Ruder".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Bis zum Abroch vun der Däischtert si mer nach ëmmer net goungen un d ' Küst, awer ech bewosst, dass mer op der Ferse vum italieneschen Stiefels. Bis elo gouf et keng Zeeche vun enger Iwwerwaachung, Si, d 'Entscheedung, datt ech mech entspanen; Si war an der Kabinn d' Nues, fir all joer, ob ech Hir ze schlof véier oder fënnef Stonnen. Enger Weile héieren Christine am Passagierraum kochte Kaffee a Séi Booter Konschtstoff Änneren, beschäftegt sech mat der Reinigung, déi, wéi ech nettopai, all Fraen gebuer goufen, weess, wéi et geet. Dann héieren Si, wéi Si goung an d 'Kabinn, an ee Moment laang herrschte komplett Stille, mat Ausnam vun der Spritzer de Wellen iwwer d' Boîtier an engem Zoll oder sou vu mengem Kapp ...
  
  
  Et war e Alptraum, an mein Éischten Gedanken war, datt dat geschitt sollt. Op mengem Kapp war en neutralen Atem, d ' Keelt vum Stahls bei mir an der Kehle. Si probéiert z ' entkommen iso Béi, awer an der Däischtert vun der Alptraum goung net. Si museschen, wéi d ' Klinge vun der Klinge seziert Fleesch, an hie bewosst, datt hien net schlafe.
  
  
  Muss et, schrie, aufprallendes Messeren. Fir meng grujeleg
  
  
  Beméit, fir mech bei der première vun der Goler rippen vum Gehäuses Booter an der Géigend vun der schmalen Koje. Si war fassungslos, spürte, wéi meng Haare zuckten, Zil a refuséiert sech zréck. D ' Messer huet déif вонзиться zu menge Adamsapfel, an dann verschwonnen hie mat engem explosiver Knurren vun iergendwou hannert mir.
  
  
  Dir, erkannt, wat schwaach ass d ' Helleg, meng Taschenlampe, an an engem geisterhaften Liicht gesäit Si zwou Persounen verzogen, склонившихся mir fir ëmmer. Si waren net wéi mer sinn, ass dat, wat ech jee virdru gesinn: wäit geöffnete Aen, angespannten Mond, keng net hörbar, mä nëmmen dat schwéier Keuchen, ähnlech wéi déi al Maschinn, déi fäerdege leschte Atemzug ze publizéieren.
  
  
  Et abrupt ageriicht sech op, packte d ' Pistoul .45 an entdeckt, datt hien ëmmer nach zuverlässiger ass op mengem Ceinture.
  
  
  "Keng Suerg, Nick", - knurrte Alex. "Si huet et net wierklech".
  
  
  Hien hat d 'Schwëster vum Unterarm géint den Hals erëm dubovy обрубка, a während Se hien observéiert huet, huet hie war kal, gedréint hey, Fanger, bis Se do fale loossen ëm Hir Hand d' Messer, Hugo.
  
  
  Si gesot. - "Was zum Teufel?"
  
  
  "Waakreg Op, Nick". Hien opféiere d ' Meedchen duerch eng schmuel Hütte op déi aner Bett falen: "Du wëlls Se verbaant ginn, oder maach et Dir?"
  
  
  Dir, schaute Si op dat mol am schwaache Liicht, Hiert Gesicht war zougemaach dichte Schleier der Haare. "Si ze verbaant ginn?"
  
  
  "Natierlech."
  
  
  "Deng Schwëster?" Si war ëmmer nach am Halbschlaf.
  
  
  "Schwëster?" Hien schnaubte an packte ee Kinn, D, e Bléck op d ' брылев. "Si ass net meng Schwëster, Nick Carter. An elo ass Si eng Stëmm-eng Stëmm gëtt net".
  
  
  
  
  
  
  Siebzehnte Kapitelen
  
  
  
  
  
  "Jo", sot Si. "Töte mich." Ee Zil gefall op eng Bärentatze Alex, als ob Si konnt sech net méi halen oder net am Hotel.
  
  
  Si opféiere d 'Hand vun Hirem Brudder an huet d' Messer bis zum schrägen Deck tëscht eis. "Et ass net deng Schwëster, Alex?"
  
  
  "Natierlech net."
  
  
  "Onst wëssen Se dat?"
  
  
  "Ech bewosst, datt et an der éischter Minutt, wéi e gesinn huet, wéi geet et zu mengem Nieweroll. Meng Schwëster war nach e Kand, wéi Se d ' lescht gesinn, awer et gesäit aus wéi mech. Sympathisch, jo, awer mat décken Been an Kierper, wéi bei mir. Net sou grouss ka sinn. mä Si konnt net en sou perfekt ". Hie verbréngt e schwaache Stral Bläistëft laanscht der ganzer Längt сбившегося an engem Koup Kierper vum Meedchen, fir et auszuwählen, a Si mußte zugeben, datt Besonnesch ähnlechkeet et net.
  
  
  Dir, streckte d ' Hand aus an huet Si op sech selwer kucken. "Dir hutt versicht, mech ze verbaant ginn?"
  
  
  "Jo." Dir sot et ouni ze zéckt.
  
  
  "Firwat?"
  
  
  "Well ech mußte".
  
  
  "An Alex och?"
  
  
  "Natierlech." Hey, et huet näischt radikal géint dech ëmgoen.
  
  
  "Wéi?"
  
  
  "Wann s du stirbst, hien geschoss géif de superheld". Si deit op menge Ceinture, wou stiechen d ' .45-Kaliber.
  
  
  "A wat dann?"
  
  
  "Oh, töte mich! W. e. g!"
  
  
  "Näher Schonn, Christine. Wat dann?"
  
  
  Si atmete déif an. "An dann... muss ech wegwerfen, de Kierper mäin Brudder... Alexa u Bord a liwweren deng un de Küste vun Italien. Taranto, wann et méiglech ass, mä, wou Si ginn".
  
  
  "Wat war d' Zil?" Ech wollt net sou no wéi zu Gruef, mä elo ass et un der Zäit, d ' Wourecht erauszefannen.
  
  
  "Ech... ech sollt soen, datt Alex war net richteg an der Informatioun. Datt Si béid gekämpft, töteten nach, nach ëmmer, a... ma jo, okay. Ass dat net kloer?"
  
  
  "Si schaffen op der anerer Säit?"
  
  
  "Net fräiwëlleg!" Si hob de Kapp, blickte Wild op mech, dann op Alex, dann angekettet an d ' déifte vum Schrankes. Si всхлипнула.- "Wat Si nach maache kann?"
  
  
  Dat ass Alex gewisen Mitgefühl. "Wat hunn Si op dech?" gefrot fir hien.
  
  
  "Mäi Papp", murmelte Si.
  
  
  "Jong?"
  
  
  "Jo. Si war... no Bulgarien. Meng Eltere waren de Griichen, awer Si emigréiert während dem Biergerkrich. Et entstoung an deem knaschtege Land, opgewuess awer гречанкой".
  
  
  "An Hire Jong?"
  
  
  "Ech hunn e Jong. Emu elo véier Joer. Si huet e Staat. An Hire....".
  
  
  Si steckte Hugo zréck an d ' Scheide, iwwerpréift a .45 setzen superheld, op dem Bett nieft mir. "Christina? Et ass dein numm?"
  
  
  "AH, jo. Et war e Problem!"
  
  
  "Et war?"
  
  
  Si hob de Kapp, gesäit offen op mech, dann op Alex. "Ech Christina Каликсос. Mir vierundzwanzig Joer. Wéi ech neunzehn war, hat ech e Kand, awer ech hu kee Mann. De Staat weggenommen superheld hunn. Se net eemol gesinn konnt et. Wa meng Mamm a mäi Papp gestuerwe waren, hat ech vun näischt. gaangen dofir ass et iwwer d ' Grenz no Griicheland, wou Si, an der Hoffnung, datt ech méi fräi an iergendwéi mäi Jong bekomme. Bal e Joer säin Adern opgesprongen, well ech hat keng Dokumenter a gouf an Preveza ". Hatt gesäit mech un. "An Preveza et war op der Plage, wéi e jonken Meedchen ertrunken. Do war eng grouss Mënschemass, an an der Géigend waren Hir Saachen. Si blickte op a gesinn, datt Hiren numm Christine. Si huet ih a gouf Christina Зенополис. virgeworf Schoul fir Krankenpflege, souguer geléifte verlooss an ass an en aneren Deel vun Athen, datt keen Zweiwel op ménger Perséinlechkeet
  
  
  An et funktionéiert, bis Si hu mech net ".
  
  
  "Dir?" - Si gefrot.
  
  
  "Jo." Si blickte op Alex. "Dat war... wat? Virun zwee Méint? Sechs Woche? Si hu mech, an Dir erzählten mir, ech Si wierklech ass, an alles iwwer mäi Jong an en ëffentlecht Haus. A wat géif passéieren, wann et net gouf op d ' Zesummenaarbecht mat Hinnen. Et ass ganz wéineg bewosst iwwer Christina Зенополис, awer elo kenne Si huet besser wéi sech selwer. Si wussten, datt Si goen, Alex. Ech mengen net, datt Si genee wussten, wéi ech benotzen, awer wéi sech erausgestallt huet, Si si ganz glécklech, net wouer? "
  
  
  Alex ass d ' Spëtzt vun der senge Schnurrbart. "Jo. Si sinn ganz glécklech. A wann een Se net ausfëllt, fir mat Iech Kontakt ophuele?"
  
  
  "Ech huelen un, Dir kannt all Bewegung mat. Kann ech net soen. Mä ech kenne Si...", Si gedréint huet sech zu mir. "Nick? De Mann, dee gefall vum Boot, wéi Si eis ugegraff? Si dachten, datt d 'superheld ëmbruecht, e puer Abende virdrun".
  
  
  "Net Hir. Superheld Partner".
  
  
  "AH, jo. Mä Si sot mir, wéi et gemaach gi soll mat Hëllef vum-Due, gefëllt mat Blutt, sou benotzen e puer Bühnen-Zauberer? Si wussten, datt Si net ugebueden mat eidele Hänn".
  
  
  "Fir mech kléngen et verdaamt schwiereg", sot ech. "Firwat sidd Dir net einfach erstochen Alexa an dat net hannert eis?"
  
  
  "Dat kann ech net soen. Ech muss Iech just eng kleng Aufgab..."
  
  
  "E puer Anerer".
  
  
  "Jo! Zwou Todesfälle vu Leit, déi ech net kannt, fir d ' Liewen mäin Jong! Si géifen uginn hutt?"
  
  
  "Okay, okay." Et war schwéier, net ze reagéieren op Är Leidenschaft, awer wann Dir souz Iech géintiwwer, gesäit, wéi Alex nachdenklich streichelte d ' Schëller vun der Schwëster vu senger Ex. Iergendwéi fällt et mir émile reuter weider. "Looss mech offen ze soen. Dech keen observéiert, wa mir zesumme waren...?"
  
  
  "Neen, Neen. Si kommen, fir Si dachten, datt ech an Gefor sinn. A Si, d ' Leit, déi un Bord vum gestern Owend... ma jo, Si wëssen."
  
  
  "Also, du muss goen mat eis op eng Rees".
  
  
  "Jo."
  
  
  "An eis verbaant ginn".
  
  
  Laang Zäit dat eenzegt Geräusch an der not war schaarf de Atem vum Christina. Dann Alex räusperte sech, wéi en alligator, урчащий op Hir déieren Beroder.
  
  
  "Sidd Dir zefridden, Nick Carter?"
  
  
  "Manner."
  
  
  "Firwat gehst du net no uewen an net all joer, kuda, giff Schneider, geet dëst Boot?"
  
  
  Direkt duerno zum Morgengrauen überquerten mir d ' Ferse vum italieneschen Stiefels a waren op halbem Wee ze Taranto, wann iwwer eis geflunn ass den éischten Helikopter. An der Nuecht ausgelaf seng dräi Orangen Rettungsringe Bug op Deck, a wéi mir getrade hunn, a wann Dir den Helikopter erëm eis, d 'Hand, fir eis matzedeelen, datt et gebonnen ass un d' "Scylla". A manner wéi enger Stonn en anere Helikopter, a vläicht derselbe, sel op enger weiden Bucht nieft him, u Bord ze huelen Alexa a Christina. Mat mir waren Hawke an Strumpf mat Helikopter Boot. d ' Wieder ass nees schlecht, an ier mäi Chef ass an der Kabinn laang wéi fënnef Minutt, säi Gesicht huet ugefangen, identesch sinn mat dem quirligen Waasser Vegetatioun ëm eis erëm.
  
  
  "Wéi laang wäert et daueren, bis Si an der Lag sinn ze liwweren, dat an den Hafen?" gefrot fir hien.
  
  
  "Vläicht e puer Stonnen".
  
  
  Hie mécht eng Paus, ier hien äntwert. "AH, et gesinn."
  
  
  "Si Hoteller eppes mat mir schwätzen?"
  
  
  "Elo, vläicht. Si verstinn, datt d ' Meedchen geschengt fir Si erëm?"
  
  
  "Sou war et. Hätten Se net Stahl op dat elo ze stellen".
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Eng nei Léift." Si gesinn, wéi Cristina an Alex blickten gläiche sech géigesäiteg, ier Siedle an den Helikopter.
  
  
  "Mä ... Si sinn Brudder a Schwëster!"
  
  
  Si füllte Detailer. Hawke nickte mat z. b. "Vläicht ass Si och an der Lag, eis ze hëllefen".
  
  
  "Wann s de kanns wat maachen Si mat Hirem Kand".
  
  
  "Méiglech. Et sollt drun mitarbeiten".
  
  
  Mir schwammen eng Weile an der Stille, ier hien nees d ' Wuert held. "A wéi geet' s, N3? Ouni Wonnen? Ouni Blo Flecken?"
  
  
  "Näischt, worüber mir schwätzen. Villes".
  
  
  "Gutt. Wann mir nees zu Washington haut den Owend muss mat dir schwätzen..."
  
  
  "Waard Dir eng Minutt."
  
  
  "Ja?"
  
  
  Et klopfte op d ' lenkrad. "Ech muss zréck an engem Boot".
  
  
  "Doriwwer kann een oppassen".
  
  
  "Ech wäert et besser selwer. Vläicht muss ech jeemools nees heihinn kommen".
  
  
  "Gutt..."
  
  
  "Ja?"
  
  
  "O Dir, ech mengen, du hues Recht. Wéi laang wäert et daueren?"
  
  
  "E puer Deeg. Ofhängeg vum Wieder".
  
  
  "Gutt. Awer setzen Si sech net méi Zäit wéi néideg, Nick. Du brauchs".
  
  
  "Wäert ech net", schützen ech an huet innerlich ze verleeën Kurs op Bari. Eng Weile ass et bal süchtig Christine, awer och sue-Ellen ni приставляла Messer op d ' Kehle gehalen. Et ass Zäit, eppes méi Spaß ze hunn. Dat ass meng Method.
  
  
  
  
  
  
  Code
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Code
  
  
  Gewidmet den Leuten vum Secret Service vun de Vereenegte Staate vun Amerika
  
  
  
  Prolog
  
  
  Si fäerdeg et net bis Kirby Begriefnes. Während Si war zu Singapur, hat e BAART a Punkten erëm, an hien huet sech eng geeschterarméi am Beräich vun der Rakéiten-Waffen, probéiert ze verkafen, d ' amerikanesch Eragebuer der chinesesch Kommunisten. Si huet Hir Roll gutt genuch, fir ze läschen, eng ronn ëm déi wichtegst Agente vun der Mao hacken an Informations-Pipeline, déi hie bruecht huet, fir e puer Kugelen a seng Säit, an kritt Si d ' verschlüsselte Telegramm mat de Glückwünschen vun Hawke, de féierende Opmaachen der Eenheeten, an deem Si schaff. Mir nennen superheld AX. Mir sinn déi gutt.
  
  
  Wa mer koum d ' verspätete Noriicht iwwer den Doud vum Kirby, Si gouf an engem britesche Spidol un der nërdlecher Küst vun der Malaiischen Hallefinsel. Bei de Gesteurwen war zimlech Zesummenhang mat den Englänner ze fannen, déi mir gutt ausbilden, e weiches Bett an eng schéin Schwëster. Noriichten iwwer d ' Kirby all Durcheinander.
  
  
  Kirby war ee fir déi beschte Agente AXE, intelligent an zouverlässeg. Mir schaffen zesummen an e puer schwieregen Aufgaben an Latäinamerika, d ' plënneren Si déi schwéier Prüfungen. Ech hunn net vergiess, wéi Kirby, coolste Persoun an der Kupplung an e erfahrener Pilot vun engem Hubschraubers, packte mech mat dem Boot a räicher Waasserstroossen offen, ier d ' Schëff [änneren an kleng Deeler, wéi Bilderrätsel.
  
  
  Elo gouf hien ermuert, an AX net bewosst, ween superheld Killer. Fannen ih war meng nächst Aufgab.
  
  
  Dat éischt Kapitelen.
  
  
  De Fliger vun eis ewech mech op eng privat Start-a Landebunn a Florida-GUS-Staaten. An Droite vun der Maschinn souz, e hochgewachsener Mann mat engem Kapp ausdruckslos refuséiert sech géint d ' Motorhaube. Hiert wëssen iwwer d ' superheld. Hie war ee ronn ëm déi zwéin Agente AX geschafft, d ' Bodyguards vum Hawkeye. Superheld Smith geheescht.
  
  
  Et war e ronn ëm den gesprächig Deeg Smith. Hie sot just uechtzéng Wierder, während Maggy mech op en treffen mat Hawke.
  
  
  "Den ale Mann den Zähnen adeläide", sot hien. Mir rasten op enger verloossene Strooss, d ' tachonadel Limousine opféiere zum 70. "Ka mech net erënneren, wéi Si hie gesäit, superheld a sou schlecht Stëmmung".
  
  
  Ursaach vum Ongléck Hawke ass net schwéier erauszefannen. Keen bleift ранодушным dann de Verloscht vun engem sou mat, wéi den David Kirby.
  
  
  D 'Limousine gefuer duerch d' Dréiung, a Si gesäit eng einsame Hütte, louch um Enn vun der Strooss gepflastert. Hanner dem Cottage an der ruhigen Bucht ënnersicht den eidele Maggy. Golf vu Mexiko flackerte an der Wäit, wéi farbige Glieser, verstopfte Sonn.
  
  
  Op der Insel vun de wand blies, трепя wäiss Haare Hawke. Hien wartete an der Géigend vun der Hütte, wéi mir koumen. Kopië Smith, zweete Agente ausdruckslos mat engem Gesichtsausdruck, an deem normalerweis der Géigend ze fannen Hawke, souz bei Dag.
  
  
  "Dëst ass d' Plaz, wou d 'Muerden cas hunn", sot Hawk, séier an lachte flattern der Hand a Richtung vum Haus. "Ech dinn dech no bannen an enger Minutt".
  
  
  "Merci, datt dir geschéckt mir no".
  
  
  "Ech dech provoziere him op Rachefeldzug, Nick. Geschéckt huet hannert iech haut, well ech brauche dech".
  
  
  Hien blickte mech un a fiert Fort. "Mir hunn et gepackt nees e puer Detailer. D ' Mörder de mozart op engem klengen TUNNEL. Si lagerten do, - sot hien, an Schnitten d ' Telefonleitungen, déi Doheem. Dann sinn Si Doheem an een zugeben Maschinenbediener datt Si wahrscheinlech ënner dem Vorwand enger iwwerpréiwung vum Telefons. Mir denken, datt Si noenee waren, wéi монтеры. Si erwëscht Kirby an der Persoun, déi Kirby heihinn bruecht, fir sech ze treffen, ze überraschen, an elo liewen an zwee weider Leit goufen an engem Ferienhaus un der Zäit . "Superheld a senger Stëmm Klang Bitterkeit, wéi hien séischluecht dozou: "Mir sinn nach ëmmer e Frettchen net wëssen, HEMA waren Se, a mir kënnen nëmme spekuléieren iwwert ih Motiver".
  
  
  "Wéi vill Leit mir sichen?"
  
  
  "Wéi eng vernünftige Meenung, et géif soen, véier. Op d ' mannst fir déi zwou bei Hinnen waren bewaffnet mat Maschinengewehren. Bei deem e gouf eng Schrotflinte. Mir hu Spuren, déi odin ëm Si ronderëm gekreest Doheem, kréien sech him vun hannen. Hien ausgebrach d ' hënnescht Dier, an Dir расстеряли Männer herein Kreuzfeuer. Et war eng furchtbare Aarbecht ".
  
  
  Wéi mir sinn d ' Haus, de wand blies eis, Smith koum him schweigend.
  
  
  "Déi Aufgab war Kirby?" Si gefrot.
  
  
  "Hie komm heihinn, fir mat de Leit ze schwätzen, снимающим Gekënnegt. Dee Mann war de Frank Watermellon".
  
  
  Dësen numm mécht mech op halbem Weeër stehenbleiben. "Frank Watermellon an der Mafia?"
  
  
  "Jo, a soss keen. De Legendäre Frank Watermellon. Odin fir déi puer Leit, déi Mafia jeemools getrade turner gewise mat militäreschen Éieren an d ' Pensioun. Hie krut en Häerzinfarkt an hie beschloss, datt hien wëll, verbréngt seng lescht Deeg op Sizilien. De Betriebsrat directrice fir d 'Mafia superheld Pensioun an beschloss, d' bezuelen vun der WWU eng kleng Rent fir trei Déngschter ". Hawk erlaabt sech en dënnt lescht. D ' Rent war eppes besser Gëllene Stonnen. Eigentlech legend ech, - zweihunderttausend am Joer. Mir hu festgestallt, datt Watermellon verléisst d ' Land innerhalb vun e puer Wochen, Kirby, an huet mat him Kontakt ".
  
  
  "Mir wier et interessant ze wëssen, worüber Si Sproochen, Agent AX an der fréier Capo Mafia".
  
  
  "D' Rees Абруза, Nick. Hie war e Mann, dem Vertrauen verfeindeten Gruppéierungen an der Katzen, a wann Dir kitzlig war eng Uweisung, déi een am Ausland entscheeden, oni Deeler geschéckt superheld". Hawke huet meng Hand berührt. "Elo ginn mer an d 'Hütte".
  
  
  
  
  
  Aner Leibwächter numm Corbett gammastronomie eis d ' Dier. Si wier bal zurückgewichen, wa mer goungen eran. D ' Uertschaft war e puer Méint zougemaach, geschengt awer ëmmer nach Roch nom Doud.
  
  
  "Frank Watermellon war eng interessant Persoun, en Individualist. Ech wäert net soen, datt Dir superheld respektierte. Superheld Erfolgsbilanz war zu bluddeg, gefuer Hawk - mä hie war eng ronn ëm d 'Ranking, auftretend géint d' Bedeelegung vun der Mafia an den Drogenhandel. Hien hefteg gekämpft, mat deem an de leschten zwee Joer, wéi den US-amerikanesch Büro Mafia-deal Bevëlkerung ugebueden, déi sech mat der kontrolléierter ausgewielt Opium-Felder an Indochina ".
  
  
  "Et war bis zum Häerzinfarkt huet de superheld fir d' Pensioun?"
  
  
  "Tatsächlech. Dann, wann Абрузу kontrolléieren, ännert d ' Positioun vun der Kommunisten-partizan an den deal, alles himmelhoch geflunn. Hien huet seng Erkenntnesser vum Conseil vun der Mafia ze überdenken a bot Iech en Devis. Dëst mol eng Ofstëmmung am superheld Gonschte. waren net d 'accord, mä de Komitee huet beschloss, d' Transaktion ze annullieren ".
  
  
  "Ech verstinn. Bei Абруза war d 'Informatioun iwwer d' Opium-Felder, déi mir gebrauchen kéinten. Kirby versicht, Si ze iwwerzeegen superheld senden et eis".
  
  
  "Dugende Абруза war e wéineg, mä no enger bei Hinne war de glawen, datt de Kommunismus war net d' Wellendeelchen vun der Zukunft. Waren den Ulass fir d ' Hoffnung, dass hien mat eis zesumme schaffe kënnt. Ausserdeem Kirby ugeholl, datt Watermellon Mistel e puer Informatiounen iwwer d ' Kommunisten. Vläicht ih mafiösen Kontakter mat Hinne verbonn sinn net nëmmen am Beräich vun den Drogen ".
  
  
  "Wat fir eng Aart vu Geschäft?"
  
  
  "Kirby net bewosst. Watermellon nëmmen angedeutet, datt hie weess, datt-datt, datt AX ka ganz interessant fannen".
  
  
  Hawke huet mech an e Raum, wou d ' Wänn goufen изрешечены Aschoss Lächer. Hien ass rosen winkte mat der Hand. "D' Mörder net wagten, wéi Se gesinn kënnen. Si разбрызгали hei genuch Bläi, fir e Zitéieren Persounen ze verbaant ginn".
  
  
  "Ech Абруза haarder Ruff. Häerzinfarkt oder keen Häerzinfarkt, mä hie war net deen Mann, mat deem een spillen.
  
  
  Hawke nickte. "Si waren séier an effizient, / quelltext et zou. An absolut kaltblütig".
  
  
  "Dir sot, datt zwou aner Leit goufen Jungs Абруза?"
  
  
  "Superheld" perséinleche Leibwächtern".
  
  
  Si gammastronomie mécht d 'Fënster an huet d' Brise. Si geduecht, iwwer déi al Capo vun der Mafia, a mäi Frënd Kirby op dem Buedem liegend mat gebrochenen Due Kierper. Si huet en déiwe Schwedesch der kühlen Loft, déi Probenahme, Streaming iwwer mäi Gesicht.
  
  
  "Wéi d' Mafia bezitt sech op den Doud Абруза?"
  
  
  "Meng Regel zouverléisseg Quellen soen, datt Si Angscht virun deem wat praktesch op der ganzer ih vertrauenswürdigen wichtegsten Perséinlechkeeten war kuerz verwirrt. Mä denkt drun, datt d ' Unerkennung vun der Абруза widderluecht ginn an datt e puer mécht hien sech Feinde am Laf vun der Zäit. Fir mech ass et wichteg, datt ee ronderëm eise wichtegsten Agente gouf ëmbruecht, ënner aneren Ëmstänn, déi ech nët erklären kann. Ech wäert net opginn et méi wéi Si. Si wëll, datt d ' Mörder fonnt goufen ".
  
  
  "Et gëtt dräi Entscheedung", sot ech. "D' kommunistescher Agente, al Feinde Абруза oder lächerlech, dem net gefiel, wat hie beschränkt proposéiert deal iwwert de Verkaf vun Drogen".
  
  
  Hawke streute zigarrenasche op d ' Box, an wischte ih. "Véier der Entscheedung. Erënneren Si sech, Si ernimmt Rent Абруза an Héicht vun 200 000 Dollar pro Joer? Bei him am Haus war d 'Auszahlung fir d' éischt Joer. Si verschwonnen zesumme mat Mördern".
  
  
  "Verbaant eng ronn ëm d' gefürchtetste Capo der Mafia? Dës Iddi ze kommen, brauchen Se en verréckt."
  
  
  Hawke Stand abrupt op. "Kucke Si sech dës Einschusslöcher. Gleewen Si, de Mënsch, deen dofir verantwortlech ass, war bei kloerem Gebaut huet?"
  
  
  Hien hat Recht.
  
  
  Et gouf Hawke op d ' Strooss. "Ech hu gesinn, Doheem, an ech héieren dës Geschicht, mä Si huet sech net beeilte mech hei nëmmen aus dësem Grond. Wat nach?"
  
  
  "An der Hütte war nach e Mann, deen momenter dem Massaker. Endlech hu mer Se fonnt".
  
  
  * * *
  
  
  D 'Meedchen gesäit aus wéi eng Millioun Dollar op d' Inflatioun. Si war eng, d ' blonde, jonk an langbeinig. Obwuel Si hat op Mantel mat Kragen hochgeschlagen, et gesäit flüchteg Hiert Gesicht, wéi Si ass ronn ëm de Restaurant op der Strooss. Aus no stoungen héich, hervorstehende Wangenknochen an d ' breede donkel Aen - fragile Saz vun der Schneider, net markéiert Zynismus an Häert, déi hien wartete.
  
  
  "Halt steht Zahlungen direkt do", sot Hawke a Mathematik, Direkter vum Projektors. Mir souze an engem donkele Raum d 'Projektioun vun enger ronn ëm déi wichtegst Grondlage AXE, duerch d' Studium e Neptun op de Bildschierm. "Si heescht Sheila Brunt, awer Si ass sech net méi sou nennt", sot Hawke. "Mir hunn verdaamt laang net fonnt".
  
  
  Et fält mer schwéier ze gleewen, datt Hawke azielen mir vun Sheila Brant. Et goung net, mat engem zarten Gesicht an sanften Aen.
  
  
  "Sidd Dir sécher, Si war d' Geléiften vum Frank Абруза?"
  
  
  "Ouni Zweiwel. Awer mir wëssen ganz wéineg doriwwer, HEMA et war, ier Watermellon hunn Si zu Vegas".
  
  
  Si seufzte enttäuscht. Ech denken, et gëtt kee Gesetz, dee seet, datt dat schéint Meedchen vun zweiundzwanzig Joer kann net sinn, d ' Gléck an Trümmer vun engem alternden Mafia-Capo. "Den ale Mafiosi war Luusst".
  
  
  - Eigentlech ganz ähnlech wéi Hir, - sot Hawk сардоническим Stëmm. Dann fiert hien Fort: "Wéi mir erfuhren, datt Sheila Adern an engem Ferienhaus a Florida mat Абрузом Umgebungen a gouf net Affer, mir hunn, duerno ze sichen.
  
  
  
  
  
  
  Si ass gutt versteckt seng Spuren ".
  
  
  "Virun wem Se wegläuft? AH, d 'Gesetz, d' Mafia?"
  
  
  "Et ass méiglech, aus allen dräi. A vläicht nach een. Si ginn froh ze wëssen, datt ech wäert fir Iech arrangieren, datt Si installéiert hunn dëse Korkenzieher Sheila".
  
  
  Mat der Ungeduld drop gewaart. Si, virgeworf e Bléck op d ' wäiss Zifferblad senger Auer. Obwuel Si sech bewosst, datt Training, et huet ze fillen, schaarf Enn vun der Ungeduld. Ech war begierig drop, op de Wee an geflücht sech op d ' Spur vun der Mörder vum David Kirby. Dës Pfade war et schonn ze kal, fir mech einzuordnen.
  
  
  "Dëse Film gedréit gouf zu engem klenge Gemengen an Idaho numm Bonham. Sheila Brant Adern do déi lescht zwee Méint. Si hunn eng Ofdeckung, fir ze erklären, Hir plötzliche erschéngen. Mir wëllen net erschrecken, d 'Meedchen an d' Flucht. nees ", sot Hawke. "Awer soubal Se ukommen, mussen d 'superheld d' Loft ze kréien".
  
  
  "Näher, kucken mir de Rescht vum Film", mä ech virun.
  
  
  De Projekter schaltet sech nees. Mir hunn, wéi Sheila Brant, deen eng Hand a säi Mantel Breet, goung zu engem geparkten Auto. An Hire Bewegungen war eng ëmgedréint Anmut. Wann Dir d ' gammastronomie Autotür, fir Hiert Zil hefteg zuckte, als ob Si héieren en, Bis dat huet Si nervös. Wéi Si geschicht, datt der Direktioun war harmlos, Hiert Gesicht stéisst organiséiert.
  
  
  Si setzt sech an den Auto a fiert, d ' Kamera gouf Hir, bis Si bog ëm den Eck.
  
  
  "Eise Mann gedréint e Film nom Hotelfenster vun der géigeniwwerleiender Straßenseite vum Restaurant. D 'Meedchen schafft do als Kellnerin", sot Hawke. Dat war virun aacht Deeg. Eise Mann huet net versicht, Kontakt hierzestellen. Et ass däin Job. Kontakt mam Sheila an, bei Bedarf, vu Bezéiungen. Mir mussen wëssen, wat Si wäiss. Alles."
  
  
  De Projekter ausgeschaltet ass, a liicht Sergej, füllte de Raum Hellegkeet.
  
  
  "Ma jo, den Film ass eppes zu dir gesot?" - mech gefrot Hawke.
  
  
  "Si hate Recht. Si huet Angscht. An der rietser Posch Mantel gehalen huet Si d ' Waff. Ausserdeem hu versicht gutt Been".
  
  
  "Ech geduecht, du hues et erëm", - sot dreschen Hawke. "Stellen Si sécher, datt S' Éier Hir Rechter Hand, an och zu Äre Pedal".
  
  
  Hie geet mir den Ordner, den op de Knien gehalen. Et war eng AX-Datei op Sheila an eng kuerz Zesummefaassung ménger duerchgesat. Ech hat de Rescht vum Dag z ' erënneren, ih, bereede Si gefälscht en Personalausweis an maachen, huet Si sech mat speziellem Hardware, déi et mat sech huelen an Idaho.
  
  
  Si huet d ' Saach Sheila Brant am Wunnéngen, wou mech huet, dann huet seng falsch Identifikatioun. Ned Harper, duergestallt um Bleue gesäit genee sou aus wéi Nick Carter. Hien hat eng gescheit Persoun, mä ech hunn et éischter ausgeübt. Zesumme mat engem Ausweis krut seng Anerer, vollgestopft mat perséinleche Géigestänn, déi entspriechend hien d ' Roll, déi Si spillen wäert an Idaho. D ' Schweden net gesinn eis vun der neier, eis genäht, awer passen perfekt zu mir.
  
  
  Dir verbréngt eng Stonn an der Waffenkammer. Si iwwerpréift d ' Schublade, wou, nieft anere tödlichen Géigestänn, war e Gewehr mat laangfristeger. Zesumme mat mengem perséinleche Waffen et huet mir d ' selwecht Feuerkraft wéi an e puer отделених Police.
  
  
  Nach eng ménger Statioun war vun der Elektronik-Sektioun. Op Uerder vum Hawkeye eis Experten hunn fir mech de Saz. Hie gesäit, wéi Rasierzeug, awer an nen goufen d ' empfindlechen Instrumenter ze héieren, an eng winzige Kamera Recorder. Si bezweifelte, datt mir dës Ausrëschtung brauchen, awer Hawke näischt verpasst no Art.
  
  
  Ech muss mech op e weidere Besuch - an der Scheune, wou d ' Mecanicien schaffen op der Maschinn, op deem Si gefuer, wéi Dir Stahl vun engem Mann numm Ned Harper. No enger Mecanicien war e staarken klenge Mann an de Vierzigern, dee sot, datt vill gehéiert hat Nike d ' Kurbelgehäuse a sech mat mir treffen. Si beschloss, net zu him soen, datt d ' Hallschent vun deem, wat hie gehéiert hat, wahrscheinlech net wouer.
  
  
  "Mir befahlen Iech, d' Maschinn, déi sech mat der gesäit sou äus, als ob et kaaft gouf, fir d 'Billigen second-Hand-Parteien, mä déi sech wierklech net gutt", sot hien mat engem grinsen. "D' Votum wat mer gedon hunn. Dëst Baby ass hässlich, awer ech denken, du bass dir ganz sécher an no. Si lass, wéi Franséisch Hure".
  
  
  Mir sinn op déi aner Säit Serail. De Mecanicien hat op e klengen Artikel an der Strooss, parodistesche Hindernisser. "D' Ofstëmmung, wou mir Si опробуем. Testfahrer dobäi erliewen Si et selwer".
  
  
  Dreijährige Ford Flecken mat Faarwen a Dellen op enger ëm d ' Flillek schnurrte um Enn vum hindernislaufs. Buschauffer an der schützenden Helm winkte eis mat der Hand an drastesch drückte op d ' Gaspedal. D ' Maschinn geflunn, wéi ошпаренная Kaz.
  
  
  "Ech verspreche dir, datt' s de kanns kréien vun no 120 pro Stonn, Chronesch", - sot houfreg de klenge Mecanicien. "Mir hunn et, wéi Concert-Gei".
  
  
  Den Auto fiert mat Hindernisser. Geduecht, et fir d 'éischt trëfft, awer an der leschter Minutt vun der Chauffer deeselwechten Dag gouf d' Rad. Hien huet am ZickZack d ' Maschinn op Kurs, quietschende Pneuen. Um Enn vun der Distanz, déi hie hefteg drückte op Mobbing an den Auto an d ' absichtliche dréien, andeems ee mat der Hollywood-Talent-Stuntman, ier Si sech aufrichten an ginn un eis zréck.
  
  
  "Dee Mann muss fueren zu Indianapolis, sot ech.
  
  
  Lescht mechanik ass breet ginn.
  
  
  
  
  
  "Erënners du iwwerraschungen, Carter?"
  
  
  Dir, erkannt, wat hie mengt, wann de Chauffer ass um Auto, hat de Helm an schüttelte d ' Mähne leuchtend rout Haare. Och mat ee Leib, verstoppt, formlos комбинезоном, et huet keng Zweiwel, datt d ' Testfahrer eng Fra war. .
  
  
  Ee Sticks ausgebrach, an et koum zu eis a schüttelte dem Helm an der Hand.
  
  
  "Wat mengs du, N3?" sot Si, andeems mäi Rang amplaz Mörder mäin numm. Umgebungen Meedchen, déi opgetruede sinn genausou erstaunlech, wéi Si, Si versicht z ' encouragéieren, e bëssen méi ze erfuerschen, wéi et ass.
  
  
  "Wat ass mat der Maschinn oder de Chauffer?" Si gefrot.
  
  
  A sengen gréngen Aen blitzte d ' Feier. "Maschinn, natierlech. Et ass mir egal, wat 's de mengs, iwwer de Chauffer".
  
  
  Si, virgeworf e Bléck op d 'mechanik un, d' zuckte mat de Schëlleren an huet sech Diplomatisch. Hie wollt net Zeien sinn, wann dës wunderschöne detektivin kappte berühmte Nick Carter a kleng Stécker vun der Verachtung.
  
  
  "Wat hunn ech der gedon?" - gefrot hien weider, e wéineg verwirrt.
  
  
  "Guer näischt. Mir gesinn, datt et esou bleift, N3".
  
  
  An nees - den numm amplaz vum numm. Si huet et, an dat fénkele vum Feier an Hiren Aen, wéi Herausforderung. "Ech geduecht, du wolltest vläicht eppes beweisen, wann Se sëtzen hannert dem Steier vun der Maschinn", sot ech. "Soll et u mir?"
  
  
  "Natierlech denkt Dir sou. Si ware wahrscheinlech überrascht, wéi e gesinn huet, datt eng Fra kann besser Auto fueren wéi Si." Hir stolze Lippe скривилась, awer de Mond voller Stahl nach attraktiver. "Ewechhuelen loossen offensichtlicher elo aufrichtig, N3. E puer Meedercher kënnen do d 'Veréierung dir, wéi спальнму Sportler, awer däi Ruff mech net beeindruckend".
  
  
  "Wat beandrockt Si - Show? Kann, fir d 'kuck droen review".
  
  
  Si lachte, als ob Si dëse aufgeheitert. Si ass hanner dem Reißverschluss op ee мешковатом Overall. "Si wëssen, wat mir gesot gouf, N3? Mir gëtt gesot, datt, wa Si waren am Fliger, dat abgestürzt, fannt Dir nach Zäit, fir maachen d 'Offer Stewardess".
  
  
  Et ass d ' Wourecht, sot Dir hey. - An der delle, dat zu Hir gesot.
  
  
  Si geschleidert d 'Overalls vun de Schëlleren an вывернулась vun him, geschaaft, fir d' Method genausou spannend wéi Striptease. Ënner Kleedung, d ' Si hat eng laf Hosen an Pullovere, облегавший Kurven, wéi déi Haut.
  
  
  "Ech respektiere dech als Biergem. Titel N3, deen-wat et bedeit", sot Si. "Mä loossen eis d' Gespréich méi op professionellem Niveau, net wouer?"
  
  
  Ech konnt net kommen mat näischt, wat mech interesséiert wier manner, ausser vläicht, Vacataire Virträg iwwer d ' Éierlechkeet am alen Haus Dienstmädchen.
  
  
  "Den Auto gutt leeft fir Iech, awer ech géif d 'erliewen, de superheld op sech selwer", sot Hir hey.
  
  
  Si de Sonnenënnergank ënner dem lenkrad, et ass dat eenzegt Entwécklungsgeschichtänneren, Motor an ruderte. Dann geschéckz hat Hir. Si hunn de Kurs sou séier wéi Meedchen, a war d ' Maschinn gebremst, andeems Si eng schaarf Duebel-Zär. Wéi Si koum, virgeworf hey Schlüssel a gesot: "Passen", geduecht ech, Si spuckt mir ins Gesicht.
  
  
  "Elo, ween weist zeigefreudig?" sot Si, awer an Hirer Stëmm war e Spaweck vun iwwerraschung, gemëscht mat Sarkasmus.
  
  
  "D' Maschinn ass net sou wouldnt a gutt, awer op ganz vill ënner der Haube. Du gesäis aus wéi eng grouss Fra, mä vläicht net sou wouldnt a Quantitéit. Ech kräft genuch, ëm dës Fro ze stellen". Si verloossen d ' Duplikat vum Schlüssels vu sengem Zimmer an der Hand hey. "Wann Dir dat notzen wëllen, muss dat haut Owend. Et gitt mat der morgen".
  
  
  "Wat léisst dech denken, datt ech géif denken, iwwer Hiren Asaz?"
  
  
  "Ka sinn, du bass genee kräft wéi ech", sot ech.
  
  
  No der Heemrees a seng Kabinn, huet Hir Jacke an iwwerliwwert abgespeckte "LUGER" an быстрозатяжной-Snap-an ënner der lénkser Hand. Waffen, déi Hir getest an AX, geet vun Optrag ze Optrag, awer et ass ni ouni senger Waff: LUGER, den Si huet Wilhelmina; Stöckel, Hugo, am spaweck, an festgeklebt op der Bannenzeger säit vum Oberschenkels winzige Gas-Bomm Pierre. Bomm verbaant kann all an engem zouene Raum innerhalb vu Sekonnen; alles, wat erfuerdert war, huet - dat ass eng Cool Zeigern, d ' gebrach superheld Shell.
  
  
  Duerch opmaachen der Schublade Hl, Hir Dostal den Ordner, deen huet mir Hok. Si opféiere dat duerchgesat an der Verärgerung runzelte d ' Stir. Et geduecht, erinnerte sech, datt hien eng Kopie mäin Covers op d ' Datei. Elo déi éischt Säit war d 'Blat mat der Beschreiwung vun der änneren / Quelltext änneren Sheila a fester ronderëm d' Fotografie vum Film, dee Si gesinn hat fréier an den Dag.
  
  
  Et sot mir, datt muss ech mech vill backronymer. Si konnt d ' Instrument ënner den Inhalt vum Ordners, awer et huet keng Unzeeche vun engem eesäitegen Geschicht. "Also, elo keng suergen maachen", geduecht ech. Fir e Außenstehenden schwiereg géif, d ' Basis ze infiltrieren AX, wéi Schmuggel Dampfer op Football-Stadion.
  
  
  Ëmmer nach e bëssi gestéiert, Si huet ugefaangen, nees Liest Dossier Meedchen op Brant. Wéi gesot Hawke, Detailer iwwer Hir Vergaangenheet net. Et gebuer konnt ginn, an de Weekend, wéi de Frank Watermellon huet ee zu Las Vegas. Awer dann, wéi AX huet et an Idaho, fir d 'Date goufen sorgfältig vollen Stonnen, an deene Si huet als Kellnerin, wéi gewéinlech an d' Bett gaangen ass, an och Bläistëft-Skizz-Plang-Haus, dat Dir vermietet.
  
  
  
  
  
  Vill Läichen wollt ech eng fotografescht Gediechtnis. Well mäi superheld war et net, et huet entwéckelt seng eege Methode vun der Sécherung vun de wichtegsten Änneren a senger Goler. Si huet Notizen an de Pocket-Notizbuch, dat mat mir trage, a Liest ih, gesäit de Plang vun Sheila Doheem, dann streckte sech op dem Bett, werfen Dir alles ronderëm Hir Gedanken, ausser dem Material, dat Si gelies hunn.
  
  
  Si muss eingenickt. Si philosophien an der Donkelheet, déi mech alarmierte der Direktioun ass sou schwaach, datt ech net d ' superheld un.
  
  
  Et ertönte wieder, nëmmen e schwaacht kratzen Toun, Metall Metall berührt. Si entsat aus dem Bett an d ' Hocke a war mat "люгером" an der Hand.
  
  
  D ' Dier ass, an iwwer de Buedem de giel Sträifen Liicht. Detektivin gesot: "du hues séier Reflexe, N3".
  
  
  Et entspannt, wéi hien erkannt, datt dat, Bis dat Si héieren, war Hire Schlëssel, gedrehtes pro Dag. Et ass net peinlich, datt een mech gefaange mat enger Pistoul an der Hand. Den Instinkt, déi mech erwächen mat Müll, net eemol gebrannt mir d ' Liewen.
  
  
  "Aktivéieren брылев. Knopf am Stöhnen hannert dir", sot seng Frëndin.
  
  
  Si schnippte de Schalteren, dann virgeworf mir de Schlëssel. "Wann s du wegfährst, ech wëll et net méi brauchen, net wouer?"
  
  
  Si drückte de Schlëssel grinsend. "Also, Si war kräft".
  
  
  Si zuckte d ' Achseln. "Ech Infoen, ech muss einfach wëssen, ob all d 'Wourecht iwwer Si, wat ee mir gesot huet".
  
  
  "Firwat gehst du net d' Dier an net mech virstellen?" Si gesot.
  
  
  Si Schloss huet, ouni dobäi mengen Aen. Herausforderung strahlte ëmmer nach an ih-gréng Déift.
  
  
  "Patricia Stil", sot Si.
  
  
  Deaktivieren Schultergurt, hing Hir superheld op sengem Hl zréck an steckte d 'LUGER" an d ' Holster. "Wéi laang schaffen Si an AX?"
  
  
  "Zum Beispill, d' Joer. An elo Froen, wéi en hübsches Meedchen, wéi ech koum an dësem Geschäft."
  
  
  "Loosse Si mech eng Beluecht. Si Hoteller beweisen, datt s de alles maache kanns, wat Mann maachen kann".
  
  
  "Ah, du schlaue Bastard", sot Si ouni erkennbaren Groll.
  
  
  "Ech hätt eng Fläsch no Kontext, sot ech. "En Geschenk vun eisem Chef. Kann Äert superheld ze opmaachen?"
  
  
  "Ech sinn net komm, fir ze drénken", sot Si. Si ass den Pullovere iwwer de Kapp a virgeworf de superheld op e Hl.
  
  
  Dorop war e schwaarze Spëtzen-BH. Elo, d ' Hallschent vun der BH. Ee Glieser waren überfüllt. "Gutt versuergt" - eng Ofstëmmung op der ganzer unzureichenden Kasséiert, déi mer an de Sënn koum, wéi Si gesäit no.
  
  
  Schütteln Si de Stëbs hell-farf Mähne Haare, Si lächelte mech un. D ' lescht war Deels spöttischen, Deels opgeholl.
  
  
  Si erinnerte sech un Är Bemierkung op der ganzer Dag. Si ze widerhuelen ass. "Elo, ween prahlt?"
  
  
  "Si", ageraumt huet hien en. "Awer dir gefällt et".
  
  
  Ëmmer nach lächelnd huet Si seng Box Box mat Reißverschluss a klëmmt op eng Mudder, déi Se setzen op d ' Bee ee. Elo war et nëmmen e schwaarze BH a passend schwaarze Sträifen Spëtzt dorënner.
  
  
  Si ass roueg, a koum zum Bett an huet sech op de Rand. Si knöpfte de BH an huet superheld mat Hirer grousser Broscht. Vun der liichter Bewegung vun der Hand et накинула Kleedung den Kopfende vum Bettes, an dann op mein Bett Këssen.
  
  
  "Ech inga dech Höschen", sot Si. "Ech geduecht, du wëlls rippen ih vu mir".
  
  
  Elo an Hiren Aen liicht eppes aneschtes wéi Herausforderung. D ' Aufregung, de Wonsch.
  
  
  Wann et virgeworf d ' Kleedung, an Si gesinn, wéi eng Haarklammer a Gas-Bomm, ausgeruff Se aus: "Oh mäi Gott, du bass e wandelndes Arsenal".
  
  
  Si grinste unanständig. "Du hues et selwer упаковываешь e puer Kären".
  
  
  Dir lachen war heiser an entspannt. Si konnt beweisen, datt hien d 'selwecht zu där all Mënsch, mä et ass definitiv keng Aspréch géint d' Tatsaach kritt, datt Si virgesinn, wéi e Sex-Objet. "Näher, N3", Si gefrot.
  
  
  "Nick", sot Hir hey. "D' Bett ass keng Plaz fir Formalitäten".
  
  
  "Nick. Nick, "sot Si," ech si prett".
  
  
  Si Man no Lace panties. Si hat Recht. Ech mochte et, et ze dinn.
  
  
  PET war staark Meedchen. Wann mir umarmten eis, et museschen, wéi seng Muskeln vum Rückens zittern. Ee Mond war mëll a waarm, d ' Sprooch séier a séier. Si, vergrub säi Kapp an Hir Brüste, a seng Fanger gräifen mir an d ' Haare. Wann Dir, huet mat Hiren haarder Brustwarzen, Si Wand sech an рычала, wéi eng hungrige Kaz.
  
  
  Meng Hänn glitten erof op Hirem Gesäß, an hien hob Si, fir ze erfëllen säin éischte Stouss. Si sinn déif eingetaucht an no an héieren Si Stöhnen. Hire Kierper прижалось zu mir. Wann Dir hob Hir Bewegungen, Si zitterte an schüttelte d ' Bett. No war d 'flexible' Stäerkt vum Tieres.
  
  
  "Nick", - hauchte Si. "Looss eis einfach zesummen".
  
  
  Souwäit Si wäiss, war et d ' Zäit war ideal. Eigentlech schwätzen, alles war perfekt.
  
  
  Ee Hand glitt duerch meng Oberschenkel, während d ' Recherche. "Muskeln. Si sinn en echte Stéck Fleesch, Mr. Carter".
  
  
  "Also du hues."
  
  
  "Ech war net bereet dofir. Du bass souguer besser, wéi mir gesot gouf".
  
  
  "Ech verstinn. Et burgenland méi wéi Hir berufflech Respekt".
  
  
  Si lachte. "Ech kann et hei zu schlof haut Owend?"
  
  
  "Du kanns iwwer Nuecht bleiwen, - sot ech, - ech weess net, wéi vill dir выспишься".
  
  
  Zwéi
  
  
  Den nächsten moien fréi aufgestanden an huet sech zu versammeln, bis de detektivin net waakreg a net op de Kapp gestallt an de Müll.
  
  
  "Nick, "sot Si," et war toll. Virun allem d 'Lescht kéier".
  
  
  Et klebte Gas-Bomm op der Bannenzeger säit vum Oberschenkels. Déi Lescht Nuecht war Lescht Nuecht. Haut war alles wéi gewinnt. Et anschnalle
  
  
  
  
  Seng Band Stiletto op de Unterarm an iwwerpréift Federmechanismus. Si krümmte den aarm, schlank an Messer rutschte mir an d 'Hand, prett fir d' Aarbecht. "Dir Gesichtsausdruck e wéineg beängstigend", sot Pat.
  
  
  Si geschenkt Dir eng lescht, dat sech net berührt meng Aen. "Ech sinn net wierklech de jonke vu niewendru".
  
  
  Dann ass d 'Kleedung, déi sech mat der Roll entsprach Neda Harper, ass d' "LUGER", schléit Se eng Jacke mat Reißverschluss a änneren / mech am Spigel. Souwäit Si et beurteilen konnt, et gesäit aus wéi e betrunkener TUNNEL-Chauffer. Wann Dir plënnert an d ' Stad, wou Stopp Sheila Brant, azielen Hir, datt hie wollt, Job.
  
  
  "Ech muss net Froen, sot Pat, - mä wat ass mat der N1 an N2?"
  
  
  "Elo, d ' Gléck ass laanscht", sot Hir hey. "Wéi bei David Kirby", geduecht ech.
  
  
  Si knallte de Anerer, déi mir zur Verfügung gestallt AX. Si war prett fir ze goen. Alles, wat ech maache muss, war, sech ze verabschieden.
  
  
  Detektivin all reesend verschléngt déi bei mech vun ärger. "Ech weess. Schëffer, déi sech an der Nuecht an sou. Bleib glécklech, Nick".
  
  
  Si goung an Bonham, Idaho, an zwou Stonne vum Dag. An der Stad war 4700 Awunner, an et gesäit sou äus, als ob 4695 fir Iech beschloss, Doheem ze bleiwen.
  
  
  Biegen Si op der Tankstelle, wou direkt beworben Service, Si gefuer an d ' Tanks. Direkt-Service gouf net ausgesäit. Si ass duerch d 'Maschinn a goung eran, wou hien e Mann, deen d' schlummernden um Dësch, zugeschüttet Stëbs, Roadmap, Banken mat verpackten Kekse an Autosdeeler. Dir, klopfte mat de Fingerknöcheln op der proppere Kante vum Stull.
  
  
  Superheld Aen hunn Rëss. "Jo, Sir?" hien gähnte.
  
  
  Si hat op Hiren Auto. "Ech wëll e bësse Bensinnverbrauch".
  
  
  "AH, sot hien, als wier dës Méiglechkeet Emus a kënnt einfach net an de Kapp.
  
  
  Während hien d 'Schlauch an huet d' Düse an engem bal eidele Tank Ford, Stoung nieft Hir an starrte op d 'Halsschlagadern Strooss vun engem blassen Sonneliicht an d' späte Fréijoer.
  
  
  Si gesäit net, eis Ampel, eis e Neon-Display. Bonham aussah, wéi en Portrait vun Norman Rockwell mat dem Bild vun der klenger Stad. Si huet sech feelgeschloen den Platze, wann all meng déidlech Waff war gebonnen op mäi Kierper an eingesperrt an de Mall mäin Autoen. Bonham guer net wéi op den Uert, deen ech géif et vorziehen, sech ze verstoppen Ex-Geléiften vum Anführers der Mafia. Wahrscheinlech dofir Sheila Brant gewielt superheld. "Hey, Gëff selbstverständlech fir Gehirne, geduecht ech.
  
  
  Si straffte seng müden Schëlleren. Si gefuer séier an iwwer vill Stonnen all Dag mat Hinnen Frettchen, huet als Basis AXT un der Küst Carolina. Méi spéit am selwechte Dag Dir mech mat engem Agente AX, deen observéiert huet Sheila, fir sécherzestellen, datt et eis net verpasst.
  
  
  Am Déngscht un enger Tankstelle ugefangen, wischen Si d ' Windschutzscheibe vum Autoen. "Dir hutt hei genuch doudeger Insekten, Eimer ze freeë", beschwerte hie sech. "Si sinn de mozart huet d 'ganz Nuecht".
  
  
  "Aha", sot ech. Hie gouf opmierksam, wann net aënblécklech.
  
  
  "En Tourist?"
  
  
  "Neen Se gesot.
  
  
  Superheld Zil gedréint huet sech ëm, an dat superheld d ' Aen waren net méi schläfrig.
  
  
  "Ech sinn TUNNEL-Chauffer, sot ech. "Ech hoffen hei een Job."
  
  
  "Gëtt et ee bestëmmte Grond, firwat Si Dir gewielt hutt Bonham?"
  
  
  "Ech mag kleng Stied".
  
  
  "Et gëtt vill aner kleng Stied".
  
  
  "Verdaamt, geduecht ech. Emu war definitiv kräft krut. Si sot: "et gefällt Mir, wéi gesäit déi".
  
  
  Während hien de ölstand iwwerpréift, et goung an d ' Herrentoilette an opféiere de Riegel op der Bannenzeger säit vun der Dag. Dir, spritzte an d ' Gesicht mat kalem Waasser. Si ass et Leed, datt sou laang war geklebt um Sëtz vun der Maschinn, sot Si sech, soss wier d ' Ëmfro vum Bedienungspersonals mech net irritiert.
  
  
  Hien klopfte un d ' Dier. "Hey, Mister, ech muss dech gesinn".
  
  
  Dir, gammastronomie mécht säi Reißverschluss op der Jacke, fir séier zum "Люгера", gammastronomie mécht dann d ' Dier. "Wat jo?"
  
  
  "Oh Sheila Brant", sot hien, dann grinste. "Hiren Agent, déi Dir treffen sollten, N3".
  
  
  Ni gesinn huet säin Kontakt an net riskieren. "Wouvun schwätz du?"
  
  
  Knallte d ' Dier zou, steckte hie seng Hand an der Minutt an huet e Feuerzeug, identesch mat ménger. Hien iwwerginn superheld mir. "Ech Geschwat mat e puer Leuten, déi mat Hinne geschafft hunn an der Vergaangenheet Carter. Ech geduecht, ech hunn Si ih Kasséiert. Konscht. E puer Gimmicks Hawke, sot Si. Iwwregens, ech waarm Meredith.
  
  
  Si gedréint d ' Feuerzeug. Eppes, dat aussah wéi d ' Seriennummer vum Hiersteller op der Ënnersäit, op der delle war Code, deen identifizéiert de Besëtzer, als Mataarbechter AX. "Gutt, Meredith. Awer et an denger Plaz wier virgaangen. Vergiss net, datt d 'Ursaach fir all vun dësen Entreprisen ass et, seng Grupp e verdaamt gudder Agent". Si Stahl net drop bestinn. Ech war net de superheld, kauen Si: "Wat gëtt et neies iwwer eis Meedercher Sheila?"
  
  
  "Si ass nach ëmmer hei an de bannenzegste spiralaarm sech roueg. Si versicht, net ze no bei heranzukommen, fir net ze no Verdacht. Si hunn dëse Job iwwerholl, well hien szmik, datt d ' Bierger opgeruff, sech Froen, firwat Si verzögert. wunnen an engem Hotel. Mir gesinn eis haut Owend a schwätzt nach e wéineg ". Hien zögerte. "Ech verstinn, datt ech d' Stäip an dëser Aufgab, an do ass hie mat Ungeduld erwarte eng Entscheedung ze schaffen mat Iech. Richte mech net no deem, wat grad geschitt ass. Et ass an der Regel net sou zoufälleg".
  
  
  "Ech hoffen net", sot ech.
  
  
  Et fiert lues duerch d ' Haaptstrooss vun der Stad
  
  
  
  
  
  an Opféiert der Lag двухкомнатного Polizeistation, eng Post an der Bevëlkerung an der Economy-Klass. Si geduecht, du wënschen kéier packen d ' ganz Stad an eng Schachtel ënner de Päerdsgeschir. Tëscht zwéi grousse Gebaier war d ' Bar-Wénkel mat der Opschrëft "Kaltes Bier" am Fënster. A véier Vitrinen ënnen Dir all entdeckt, e reschter aus Deeg, wéi Bonham Gare war, gouf méi an gedieh. Elo brauchte e zweistöckiges Gebai an der Molerei, an hie gesäit, datt an den ieweschte Castor puer Neen Bildschirme.
  
  
  Goung ëm d ' Maschinn erëm, ënnersicht hien sorgfältig Restaurant op der géigeniwwerleiender Straßenseite vum Hotel. Sheila Brant am Déngscht just bei 16:00. a wann d ' Saach net huet bergauf, an et dann net gebraucht géif. An enger Ariichtung war net d ' Gäscht.
  
  
  Si goung an d ' полутемный Hotel-Lobby, wou Schrauwen war e Véierel vun engem Zoll vu Stëbs a Spure vum Weltraumalter. Kee Dauchschoul, Onopfälleg nëmmen de Fréijoër, an d ' Planzen an Dëppe, mimmo, vun deenen Se fonnt huet, brauche & nb geneesou wéi Бонэму noutwendeg war, neit Liewen einzuhauchen.
  
  
  Clair begrüßte mech, als wier hien e Politiker, приветствующим entscheedenden Ofstëmmung. Hie sot, datt Si virun laanger Zäit heruntergefahren Hir Esszimmer, awer ech kann gutt Iessen an engem Restaurant op der anerer Straßenseite. "Probéieren, Déi Iech gefällt et", sot hien.
  
  
  A sengem Zimmer huet Hir d ' Kleedung an Ausrëschtung, an huet eng Dusche. Obschonn zu menge Eisebunn dee war net ze gesinn, déi meng Nerven gefaltet, wéi eng Fieder. An mengem Goler blockéiert Gedanken, datt ech nieft engem Meedchen, dat sech, vläicht gitt mir e puer Äntwerten iwwer den Doud vum David Kirby.
  
  
  Duerch d ' Fënster am zweete Stock gammastronomie mir e gudde Bléck op de Restaurant. Knöpfte Hemd a Box ëffentlichkeit undoen, Si geduecht, un Sheila Brant. Si mech gefrot, ob et gelongen ass, hey, ze flüchten, fir dëse Schlëssel e Ferienhaus an enger selwechte oder Mörder aus irgendeinem Grond beschloss, hey goen Live.
  
  
  Meredith hat mer d ' Nummer vu sengem Schreiwe, déi engagéiert war, nëmmen e puer Dieren vu mengem. Ech goung zu him duerch de Flur. Meredith war de echt Artikel, awer ech war misstrauisch Typ, an hien wollt et testen.
  
  
  Dank der Ausbildung AX a Besonnesch praktesch Erfarung Ären Expert fir Stahl Schlässer bieren ass. D ' Dier an e Hotelzimmer net ze vertrieden huet keng Aarbecht. De zwölfjährige jonk d ' Schlass opmaachen konnt Taschenmesser.
  
  
  Si gedréint de Attackéiert a roueg de Raum betrueden. An engem Sessel den Fënster souz e Mann. Hien lächelte mech breet. "Et wier sou liicht klopfen".
  
  
  Ech konnt net kommen mat engem intelligenten Urspronk. Alles, wat ech konnt, war: "Ween bass du?"
  
  
  "Meredith, natierlech. An du, sollt sinn, Nick Carter".
  
  
  Wann hien net Meredith war, war hien ee verdaamt gudder Lügner. Hien huet geschengt komplett entspannt. "Ech hunn op iech gewaart. Ech mengen, du hues grad hereingekommen", sot hien. "Dir hutt net gesinn, Meedchen?"
  
  
  "Nach net."
  
  
  Wann hie bewosst, datt hien den Ufank vum zweete Meredith, deem seng trëfft hien an de leschte koméi Stonnen, hie wier net sou entspannt, geduecht ech. Hir Dostal sech eng Gefëmmt un. "Eng Helleg?"
  
  
  "Natierlech." Hien betastete d ' Minutt vum zerknitterten brongen Mantel. Et gouf Chubby Mann, ugefaangen huet, eng Glatze an Fett ze befreien, mä et gesäit eis net gesot. Agents AX an alle Gréissten, Formen an Altersstufen. "Stëmm wou bass du, Carter".
  
  
  Hien überreichte mir d ' Buch vun der Streichhölzer.
  
  
  "Hues du keng Feuerzeuge?" - beiläufig gefrot ech, sech eng Gefëmmt anzuzünden.
  
  
  "Giff ni mat sech. Bei de verdaamt Dinger ëmmer d 'Bensinnverbrauch ausgeht".
  
  
  Si, grinste an virgeworf emu Match. "Ech denken, wann Si d ' Schlass bieren konnt, du och".
  
  
  Hien hat d 'Been a refuséiert sech op sengem Hl zréck, leet d' Hänn op all Stamm. Superheld Aen net loossen Se mech mat Iech Frettchen, wéi hien de Raum betrueden. "Du mengs, datt Si net gleewen, datt ech Meredith?"
  
  
  D ' Jacke aufgeknöpft, Si gesot: "Ech weess verdaamt gutt, datt et net sou ass".
  
  
  Superheld entspannte lescht war ëmmer nach op der Plaz ze bezuelen. Hien hat genuch vun Selbstbeherrschung. "Wat ech falsch gemaach?"
  
  
  "Wichteg ass, datt s de et gemaach. Ween bass du wierklech delle?"
  
  
  "Ech sinn deen Typ Mënsch, dee säin eegene Todesurteil", sot hien. Enger geschickten Bewegung hie mat enger Hand huet d ' Hosenbein héich. Aneren huet hien de Revolver op festungen Scheide den Unterschenkel.
  
  
  Et fält op eng allen Natiounen, bis hien рисовался. Superheld Revolver mat Schalldämpfer, an hien héieren dat roueg Husten, wann d ' Pistoul abgefeuert ginn. Schutzbrille d ' Mauer schloen.
  
  
  Hir Hand verbog, an Stiletto ass mir an den aarm. Si verloossen de superheld, wann hie goung, fir mech nees ëffentlichkeit undoen a Siicht. D ' Messer durchbohrte Emus an den Hals an huet zu zittern, wéi e Feil. Superheld Aen verstengerte, an hien bückte sech, als ob hien dobäi war, e Bléck ënner den Hl.
  
  
  Si huet ugefaang huet, wéi en Esel Geschlecht. Hie war schwéier. Si verstauchte superheld a durchsuchte. Am superheld Brieftasche war fënnef dausend US-Dollar an e puer Texter, an deenen et geheescht, datt de superheld ass den numm Coogan an hie koum no Denver. Et muss net onbedéngt eppes bedeiten. Superheld Pabeier, wahrscheinlech ware genausou falsch, wéi meng. Drängeln sech pro Minutt superheld Bleue. Et Stoung op. Saach schlecht ugefaangen. Een bewosst, firwat Si war an Бонэме, Sécherheet AX gouf kloer gehackt.
  
  
  Huet eppes mat dem Kierper ze dinn. Ech konnt et net loossen, superheld an dësem Raum Meredith. Fir sécherzestellen, datt de Korridor
  
  
  
  
  
  war пустынен, Si nom Zufallsprinzip ausgewielt an gammastronomie mécht d ' Dier Huet. Kloer am Zimmer war keen. Si hob Kugana, hat superheld duerch d 'Diele a leet en op d' Bett.
  
  
  "Et ass eis eng Handelskammer net drun interesséiert, datt mir anstellen", geduecht ech. Et gouf a manner wéi zwou Stonnen, mä schonn e Mann gestuerwen ass.
  
  
  Si koum d 'Onopfälleg erof an huet e freundliches Gespréich mat der empfangsdame, begrüßte d' Méiglechkeet Hir Kreuzworträtsel. Si sot Emus, trëfft am Flur de Mënschen, круглолицого Gestanen Kerl.
  
  
  "Dat ass Mr. Hobbs. Verkäufer. Koum do haut. Raum 206."
  
  
  "Wat verkaaft Mr. Hobbs?"
  
  
  "Ech kann net faassen, wat hie gesot".
  
  
  No fënnef Minutt vun Hir, ass aus dem Gespréich, nees goung d ' Onopfälleg erop an ausgebrach e weidert Huet. Zimmer 206 war öde, mat Ausnam Postfach fir ënnerstëtzen. Mr. Hobbs kaum komm, huet ugefaangen, wéi op mech waard. Si virgeschloen e Anerer op d ' Bett a gammastronomie mécht hien. Déi eenzeg Nerv, déi hien dodrop, war eng abgespeckte Gewehr mat Schalldämpfer an Zilteleskop. Mr. Hobbs, och bekannt als Mr. Coogan an dem Meredith, verkaaft Doud. Gutt geöltes Gewehr war sou eppes wéi d ' Ausrëschtung vun engem professionelle Killer.
  
  
  Si konnt erraten superheld Plang fir d ' Spill. Hien huet mech offänken an zu verbaant ginn, soubal Se kommen, ofhuelen Meedchen, fir d 'Fënster vum Hoteller, wann Si op d' Aarbecht kommen gëtt, an dann an mier sinn Presséiert verloossen Bonham. Lügen iwwer dat, wat hie Meredith war e séier Trick, fir sou op mech berücksichtegt stolzéieren an, vläicht, ze dovunner Geschwat, ech mam Meedchen. Mr. Hobbs, Mister Coogan, war e bühnewierker Biergem, cool a gutt verstane ginn, an deem delle. Awer och bei de beschte schlechte Deeg.
  
  
  Si ass roueg op 206 Zimmer an ass d ' Onopfälleg erof. Well d 'Telefongespréicher iwwer dat ganzt Zimmer Duerchlafen d' Telefonzentrale vum Hoteller, fir seng Telefon-Automat an der Lobby, fir Meredith uruffen, fir ze tanken. "Net ze ginn duerch déi donkel Gassen. D 'Oppositioun Runs fir d 'Stad", sot Hir Emus, Wéini hie sech mat der Linn.
  
  
  "Der Schneider. Hues du den Hotfix zu Iech? Ech mengen, wien sidd Dir?"
  
  
  "Nëmmen déi, déi Si net gär".
  
  
  "Elo, kee Grond zur Anere der Erlaabnis op d 'Ausübung", sot hien. "Wa mir e Meedchen fannen, kéinte Se och".
  
  
  "Ech erschrecken, mir hunn ih ze Si", sot ech.
  
  
  Si konnt sech d ' Reaktioun virstellen Hawke, wéi Si gesot Emus, datt een sollt sinn, Drang zu mäi Apartment op der Grondlag AX, gescannt Dossier Sheila Brant a gebraucht eis Informatiounen, fir eng Bezéiung mat deem Meedchen. En explodéiert wéi подорванная Rakéiten.
  
  
  D 'Evenementer vum Dag radikal verännert d' Situatioun. Hie konnt Kaarten spillen, lues a geduldig, wéi ugebueden Hawke. Liewen Sheila war a Gefor. Ech muss séier Kontakt hierzestellen an Äert Vertrauen ze gewannen.
  
  
  Et Stoung an der Géigend vum Hoteller, wéi Si komm an de Restaurant. Dir, gesäit, wéi mécht Si d ' Dier vun engem roude "Präsident", a flüchteg gesäit glatte Oberschenkel, wéi Se ëm d ' Maschinn erëm rutschte. D 'Been sinn sou gutt, wéi ech et schonn d' virahnung hunn, e sexy Gang nach besser.
  
  
  Si goe d 'Opmierksamkeet op mech, wann Si sech ëm d' Maschinn laanger anmutigen Schrëtt. Et ass kloer, datt de Festleeë vun engem frieme Si relatioune. Si blouf stoen, blickte mech an ech erwiderte Hire Bléck op den charmanten lescht.
  
  
  Dann, wéi Se verschwonnen an engem Restaurant, Si rauchte eng Gefëmmt. Hir Hotel ginn hey Zäitpunkt zerécksetzen Mantel a starten waard op de Tischen. Wann Dir angehalten, an d ' Stad koum brüllend stürmten dräi Motorräder. D ' Rocker waren geneesou feelgeschloen den Plaz an Бонэме, wéi Dir. Si mozart mimmo Hotel ewech, an starrte mech duerch Punkten ofgedeckt Harp-Gun Persounen. Op Iech waren d ' jacken sinn mat разгневавшие gemalten Teufeln um Réck. Ih Zil war eng Bar. Schwätzen no, Si stärekataloge vun a goungen eran. Si bewosst, datt Si net Liewen an Бонэме. D ' Stad war net genuch fir Aufregung ih Aarten.
  
  
  "Verbrecher a Vagabunden", - mat Ekel gesot Clair. Hien huet refuséiert sech zu mir an der Dier. "Si waren en Deel vun enger Bande, déi sech hei gëtt e puer mol am Joer. Nennen sech selwer d ' Brut vum Satans. Si lagerten op ale Rummelplätzen. Awunner Hotellen an der Stad verdreiwen, géif ih mat dem Gebitt, awer d ' Police dat awer net deet. wëll eng Rebellion entfachen ".
  
  
  Si reprochéiert d ' Gefëmmt Wee. Wann d ' Biker ware regelméisseg Gäscht, dat bedeit, datt Si mech net beréieren konnten. Si maschinn ass d 'Strooss an ass zum Restaurant, wou d' Saache grad ugefaangen. Nëmmen déi véier Clienten. All ware Männer, an déi dräi fir Se erëm konnten net d ' Aen vum Sheila. Véierte, geduecht ech, muss schonn e полуслепым.
  
  
  Si huet d ' Eck en Dësch wäit vun den aneren Besuchern. Nach ier Sheila huet sech zu mir, Dir, koum Si an d ' A, Schiebe a meng Richtung, abschätzenden mech.
  
  
  "Wëllkomm an Bonham. Plangen, méi laang ze bleiwen?" sot Si, wéi hien zu mengem Dësch.
  
  
  "Et hänkt vun dir of, Sheila".
  
  
  Ausdrock vun Hirer zerbrechlichen Gesicht erstarrt. "Mäin numm ass Susan".
  
  
  "Et ass Sheila Brant, bis Si Frettchen, bis Frank Watermellon net ëmbruecht gouf, du wars superheld Théophile". Meng Hand blitzte op den Dësch, an hien drückte Hir Handgelenk. "Steh net op, offen. Porträtieren Si e lescht op dësem schéine Gesicht an maachen Se sou, wéi datt mer driwwer schwätzen, wat an de Menüen",
  
  
  "Gëtt net einfach säi lescht. Wëlls du mir d 'Skelett brechen am Handgelenk".
  
  
  Si lockerte de Gräift, huet Si awer net. "D' Leit, vun deenen Se lafen, Si wëssen, wou Se sinn. Ech ka mir net virstellen, firwat Si Hoteller, Se ze läschen, mä et schéngt, Si bedeiten genee dat. Si brauchen Hëllef".
  
  
  
  
  
  
  "A virschléi Si mir?" Hir hübscher Mond verzog d ' Gesicht. Dëst ass d ' Geschicht mäin Liewen. Männer sinn mir ëmmer hëllefen. A jee méi seng Leeschtungen bekomme, ëmsou méi hunn ech Problemer ".
  
  
  "Ech sinn dee, deen alles ännert".
  
  
  "Ech Fro mech, ween s de bass. Elo kenne. Du muss en Zauberer Mandrake".
  
  
  "Name - Wochen".
  
  
  "Elo, Ned Magier, ech brauche puer Wonner ze klären, Schwieregkeeten an mengem Liewen". Trotz der Tatsaach, datt Si sot, an den donkelen Aen Interessi gewuess. "Si wëllen sécher eppes zréck".
  
  
  "Mir organiséiert d 'Bedingunge spéit".
  
  
  "Oh, Dir, sécher, wat mir sinn", sot Si сардоническим Stëmm.
  
  
  Business oder keen Geschäft, et war hungrig. Si sot hey zu mir ze bréngen, en décken wëllen a schwaarze Kaffee.
  
  
  "Mengs de, datt ech net brenne schonn dofir?"
  
  
  "Cinderella' s net gedon, vun Hirer Patin fee, net wouer?"
  
  
  Si lachte. "Ech sinn net Cinderella".
  
  
  Si geduecht, datt et kann eng Roll spillen. Et war wéi op d ' Meedchen, de Prënz keen Hausschuhe an mitreißen, och wann de Pantoffel net passen. Nëmmen Hir Märchenprinz Frank war Абрузом, Capo der Mafia.
  
  
  Wéi Si erëm mat mengem Kaffee, streifte Dir mech, andeems Si de Becher nieft meng Hand. Si interpretierte et als Zeechen dofir, datt mir all mateneen auskommen wëllen.
  
  
  "Et schéngt, du bass net Pooh. An du bass net alleng, fir Frënn Абруза. Also, ween bass du?", gefrot fir Si.
  
  
  "Och ech wäert dee spéider erklären".
  
  
  Eng Dier knallte, an betraten déi dräi Biker-Saison mat engem Gestank. Eis ëm Si ronderëm Wochen net a Beréierung mat engem Stéck Seef. De Mann hannert der Kees, wahrscheinlech zwéi Restauranten, onzefridden schaute op d ' Trinitéit. Hien hätt Liewe kënnen, ouni ih Geschäft op d ' mannst déi folgend neunzig Joer al.
  
  
  Si decidéiert sech fir en Dësch nieft mengem. Si Sproochen no, lachen iwwer d ' Witze vum anere en anert. Fir Spaß ze hunn, Si versicht ween, ween ëm Si ronderëm de bréngen. De Concours gaangen mat engem Gläichstand tëscht dem, bei wem Schramm riicht sech mat engem Messer gekräuselten iwwer d 'Wange, an déijeeneg, déi souz leckt nëmmen zu mir, stämmiger Mann an heescht d' Perle, fettige Verband Goler an Lederarmbänder. Dat, wat an der Mëtt, mat laangen Hoer a BAART Faarf Koffer, gesäit d ' virzeweisen.
  
  
  Während Sheila halen ih-Commanden, Ënnerschidlechste gefuer mat der Hand duerch ee Bee. Si ass rosen, mat enger immensen geloossenheet. Kupferne BAART отшлепал no der Hand vu sengem Frënd. "Benimm dech", sot hien nach Stëmm.
  
  
  Dee, deen nieft mir souz, koum ech an d ' A an hat seng Zänn, ëm déi sech e puer schumacher. "Wat gesäis du, Freundchen?"
  
  
  "Op dech", sot ech. "Ech bewunderte deng zahnärztliche Aarbecht". "Eemol Polizist ass mer an de Kapp. Wëllt awer sécher net?"
  
  
  "Net besonnesch", sot ech, a Widderstand vun der Versuchung, a réckelen Si Hir Kaffeetasse Emus an den Rachen.
  
  
  Kupferne BAART packte de Frënd un der Schëller. Hien drückte sou staark, datt de Mann mat akademesch Zähnen verzog d ' Gesicht. "Treib kee Koeppen, mat engem Gentleman, Georgie. Hie kéint denken, datt ' s de et ernst mengs. Den allerwenigsten mir brauchen, ass e Missverständnis. Tatsächlech?"
  
  
  "Richteg", - widerhuelen Georgie. Hien huet geschengt net aufrichtig. Hie gesäit erschrocken Mann, haltend d 'Hand op d' Schëller.
  
  
  Si Ochänneren roueg wëllen a gesot Sheila, ech wäert waard, wann Si kommen mat der Aarbecht ëm Hallefnuecht. Zréck zu mäi Hotelzimmer, Si am Sessel den Fënster, fir den iwwerbléck iwwer e Restaurant. Wéi Se hie kannt, beim Doudeger Mörder waren Komplizen, déi versichen géifen, Si hëllefen dem Meedchen.
  
  
  An der Dämmerung mëller Biker goungen a prënze op der Strooss, d ' Fortsetzung zu prahlen a lachen. Nëmmen dee, Faarf Koffer mat BAART, parastaatlechen an ass tëscht den aneren, un Kapp a Réck iwwer ih, reiwungslos bewegen, wéi de Primat. Si waren op der Réckrees op d ' Bar. Si huet Si, bis Si hälfte no Art.
  
  
  Laang virum Opkomme Sheila huet seng gefaart Мередите, déi net komm an hien ausgeruff net un. Ouni d ' Aen vun Dag zu Restauranten, Si mécht den Telefon op säi Knie gefrot Night clerk gitt mir eng Amtsleitung. Si sicht d ' Nummer tanken a krut keng Äntwert. Si souz an der Däischtert, lauschte dem гудению, an ech hat d 'Gefill, datt d' Evenementer nees drastesch verännert hunn.
  
  
  Sheila koum duerch e Restaurant-séier Schrëtt, gesäit sech ëm, a Richtung vun der Volvo den Straßenrand. Goung liichtem Reen. Si gesinn, wéi op der fensterscheibe bilden sech Drëps. Op Sheila hat e laange Mantel, Si hat am Film vun Meredith. Dir kéint unhuelen, datt ech probéiert hat eng Pistoul an der Posch.
  
  
  "Baby, du bass schlau", - sot ech mëll.
  
  
  War net Hallefnuecht; et war eréischt 22:00 Auer. Si goung de fréi - mir wieren.
  
  
  Si ass den Hl an an dräi schnell Schrëtt hat den Dag. Séier ass d 'Onopfälleg erof, laanscht verstengerte Dénger a flitt op d' Strooss, wann Sheila gefuer.
  
  
  Ton ze startenden Motoren vun der Motorräder verschmolz mat dem Puls Motor vun Volvo. Biker mozart mimmo, mech net ze bemerken. Si koumen hanner dem Won. Et gesäit an der hintersten Eck vum проносилось glühen rout Rückleuchten, wann Se rannte zu Hirer потрепанному "Ford".
  
  
  
  
  
  Si geholl ih, Wéini Si rasten ëm d ' Stad bei der Verfolgung vu Volvo, dat sech ganz no un der Vitesse. Wéi d ' Stad hanner sech seling & ovi, Si fluchte. Sheila Astellung op d 'Tatsaach, datt d' Biker am Sënn hat.
  
  
  Gouf et fir de "Ford" nach Bensinnverbrauch kënnt a koum him a gesinn, datt de Primat Stoung nieft dem "Präsident" an winkte dem Meedchen, fir Se ze änneren. Se anzespären de superheld a versicht, fir Hiert Gefier ze vergréisseren.
  
  
  Wann de Stral ménger Scheinwerfer op Se gefall ass, erfuhren Dir, datt een Feier a Schiet op der Party. Odin fir Radfahrer gedréint huet ëm, krachte mir an de Wee eemol sou, datt ech klickte op Einschüchterung, fir eng Kollisioun ze vermeiden. Si gesinn d ' hässliche Kapp vun engem Mann numm Georgie, wéi rollte no nass vum Reen dem gehsteig. Si biß d ' Zänn zesumme gefuer an op de Korkenzieher, nees ufänkt e "Ford". Si huet d ' Iwwerwaachung op.
  
  
  Fir d ' éischt meng Scheinwerfer gefaange Georgie. Hien Kräiz tëschent mir an aneren, d ' Ënnerstëtzung vun der langsameren Tempo, fir all joer, ob et mech mat Iech. Am Réckbléck, hien huet d ' akademesch Zänn am graffen Parodie lescht. Hien huet geschengt bal zefridden, datt ech net abgestürzt "Ford". Elo huet hien nach eng Chance op mech.
  
  
  Hie gedréint Motorrad an iergendwou wéinst Sëtz an huet eng kuerz Ketten. Mat Ketten, болтающейся an der Hand, hien klammerte sech un d ' Motorrad gefall an huet sech op mech.
  
  
  Dir net angeklickt Mobbing an net bremst. Si dowéinst stänneg gleewen, Stral ménger Laternen leckte Nuecht. Georgie goung leckt. Wéi e gesinn huet, datt ech wäert stehkraft weisen, obwuel hie war op dem Wee, hien rollte d ' Motorrad op déi aner Spuer vun der Autobunn.
  
  
  Si kéint biegen Maschinn an hien schloen, hat awer Angscht, et ze dinn op rutschigen Asphalt. Si wollt net nees an d ' blessuren geroden. Andeems méi Bensinnverbrauch Ford, hien huet awer d ' Vitesse. Georgie blitzte mimmo mengem Fënster, an ech gesinn, wéi de superheld beweegt sech d ' Hand. Hien schnippte Ketten wéi eng Peitsche.
  
  
  De plötzliche Sprong an der Vitesse, déi gezwongen ginn Si fir d 'Maschinn erëm, huet Georgie an d' Falsche wee ze goen. D 'Ketten, mat enger Kraaft gefall an d' Fënster hanner mir, an net an deem, wat war op ménger Persoun. Si schauderte unwillkürlich, wéi hien héieren Knistern Glas. Dann vergréissert sech d 'Distanz tëscht eis, well hien huet d' Vitesse ze reduzéieren, fir d ' Motorrad nees umdrehte. Si gesinn, wéi de superheld Wateree hing hannert mir, wann et raste duerch d ' Ddr an duerno de Bierg erop.
  
  
  Ass op den Hiwwel erop, an uecht Sheila an Hire Verfolgern. Mann op dem Master staffelen nieft dem Fahrrad mat "Präsident". Hie mécht den Auto an huet reduzéieren op dem Wee vum Fahrers, sou datt et un den Straßenrand ze Rollen, fir eng Kollisioun ze vermeiden.
  
  
  Si war sou schaarf op en Duell mat Radfahrer net beäntweren konnt, fir de nächste Gestapochef. Rutscht vun der Strooss, Volvo entsat a scheuen sech virdrun, wéi de Pabeier Boot an der chabeso Kanalisation fléissen. Si huet gefaart, datt hie umkippt, wann hie gëtt iwwer de Gruef, awer just PUSH bremse huet. Sheila hat d ' Gefill, vermeiden Si plötzliche Klick op Mobbing. D ' Evaluatioun duerch déi Vibratiounen vun der Maschinn, Si gemengt, datt Si kinnek et op langsameren iwwerdroung. Dann nörgelte Mobbing. Volvo zuckte zesummen an rutschte, awer net umgekippt.
  
  
  Wéi Si endlech pea pickers d ' Maschinn an engem oppene Feld, Biker gedréint huet sech ëm. En duerch Si entsat iwwer e Gruef, en schéinen DIY zum Reiten, an Eilte iwwer d ' Feld mat der Maschinn, déi méi wäit ze verfollegen. Superheld Rieder взбивали Schmutz.
  
  
  Deen zweete Biker net den Nerven, ze sprangen an de Gruef. Hien hält um Straßenrand a gesäit, wéi ech duerch d ' Nuecht. Hien Léisung vu Fuerschungs-Aufgaben-Motor a koum mam Motorrad.
  
  
  Притормозив, Si schaute an de Rückspiegel, fir ze iwwerpréiwen, Georgia. Hie war ëmmer nach bei mir op de Schwanz an Schwung. Geschwë gëtt hien mech einholen gëtt.
  
  
  Si rollte un de Straßenrand an nieft dem Feld Léisungen Fuerschungs-Aufgabe vun der Maschinn. Wéi Se ass, huet Si d ' brennen Scheinwerfer. Erwaart e Biker war, bei wem Schramm kraaft iwwer d ' Wange rollte. Hien Untergangs jacken sinn no bannen an huet e Messer. Wann hien zu mir komm, blitzte op der Klinge Sergej.
  
  
  "Mister, Si besser erëm an d 'Auto an fortlaafen, zum Teufel".
  
  
  "Wann Dir dat net maacht?"
  
  
  "Ech нарежу dech, wéi Speck, ready-to-Pfanne".
  
  
  Biegen vun engem Stamm, Si gedréint huet sech hallef. Mengen lénk Basis geflunn. Si spürte de Kontakt mat schaarfer superheld Kniescheibe. E Japaneschen Karate Meeschter huet mech gelehrt, déi Bewegung, an et war eng gutt übung. Ënnerschidlechste gefall, als ob d ' Äerd gerappt hunn him den Fouss.
  
  
  Klëmmt een an d ' Hocke, hien huet en Pass mat engem Messer. Et ass, an d ' Klinge хлестнуло virun mir, direkt virun ménger Liewen. Si packte mat zwou Hänn superheld op der Hand, steckte hien op alle Heiden an ausgebrach. Ënnerschidlechste heulte.
  
  
  Si hob superheld Messer an geschleidert Si an d ' Däischtert op der anerer Säit vun der Autobunn.
  
  
  Dann koum Georgie. Hien gefuer Zahlungen direkt op mech winken Ketten. Si bewosst, datt wann hie schléit mir ins Gesicht, däerft sinn, oder израню e Liewe laang. Si héieren Hilbringen heulen, wann duckte sech. Georgie dann überholt mech. Virun, wéi hie sech, gammastronomie mécht säi Reißverschluss senger
  
  
  
  
  
  an ass Rodler.
  
  
  Si geschéckz hat hien iwwer de Sattel, Bike a Bewegung fortgesat, flitt an der Mëtt vun der Autobunn, ier Si dunn op d ' Säit a rutschte aus.
  
  
  Net werft Georgie op eis eenzege Bléck, Si nees un d 'Maschinn, kinnek huet Si den Rückwärtsgang en a beliicht d' Feld Scheinwerfern.
  
  
  Kupferne BAART an d 'luucht gaangen, a virgeschloen mat der Faust géint d' Glas vun der Maschinn Sheila. Hie blouf stoen, wéi d ' giel Stralen meng Scheinwerfer beleuchteten huet.
  
  
  Et huet Ford op eng niddreg Vitesse a fiert iwwer e Gruef. De Rückstoß riß mech vun dem Arsch. Kupferne BAART staffelen zréck zu sengem Fahrrad. Si koum fir d ' éischt. Si leerte d ' Rad an der leschter Minutt, sou datt nëmmen mäi Stoßstange op dem Bike, mä virun Schock Maschinn gedréint. Kupferne BAART elo rannte zu senge Frënn, wahrscheinlech an der Hoffnung ze erreechen eng fir ih Motorräder. Si gedréint "Ford", fir däitlech superheld ze gesinn, am Liicht vun der Scheinwerfer. Si koum fir d ' Maschinn erëm, zielte op люгера an убегающему halen.
  
  
  Sheila Brant gestouss d ' Dier sengem Autoen. An der Hand hält Si e Revolver 38-Kaliber. Kupferne BAART net bewosst, awer Si hätt retten Emus Liewen.
  
  
  "Här, - sot Sheila mat hab ehrfurcht, Si ass eppes aneschtes".
  
  
  Si mécht d ' "LUGER" an d ' lénkser Hinterrad Volvo a ausgebrach an nen Lach. Et goung mimmo no zusehen op Sheila an Och an d ' lénkser Luusst. Dann hob et op d 'Motorhaube an ass d' Verdrahtung.
  
  
  "Sidd Dir verréckt?", verlaangt Si.
  
  
  "Eemol bass du weggerannt viru mir. Si ass dovun iwwerzeegt, dass de et net mëss".
  
  
  "Ech bewosst net, ob ech iech Vertrauen kann. Si weess net eemol, wien s de bass".
  
  
  "Ech sot et schonn. Numm - Wochen".
  
  
  "Ech sinn et gewinnt ze lafen. Si geduecht, datt et dat ass, wat Se maache mussen".
  
  
  "Du wënschen wahrscheinlech benotzen dës Waff, - sot ech, - awer wënschen, du et net fäerdeg ze ginn mat allen dräi бойскаутами? Benotzen Se Hire Kapp, Sheila. Du brauchs Schützen."
  
  
  Zéien Si de Schlëssel aus eegener Maschinn an ih pro Minutt, Si koum zu der Kupfernen BAART, deen um Buedem louch, packte d ' Bee.
  
  
  "Du wäerts d 'Liewen", sot Hir Emus. "Wann Dir zulassen, datt s du et léisen".
  
  
  Hien облизнул Lippe. "Wat heescht dat?"
  
  
  Dir, geknéit, ier e sech virun an steckte d ' Klinge люгера tëscht superheld décker Augenbrauen. "Soën mir de Grond weibercher hier Aktivitéiten".
  
  
  "Mir Hoteller Blondine. Wat nach?"
  
  
  Si gestouss superheld Laf vun der Pistoul. "Ech geduecht, du wënschen ech nach soen wat. Eppes méi interessant".
  
  
  "Alter, Si kann dir alles soen, wat' s de et wëlls. Mä d ' Wourecht ass, datt mir Hoteller Babu. Si huet eis обворожила am Iessall, sou datt mir beschloss, abrocken a Spaß hun mat Dir, wann Dir fäerdeg ass . "
  
  
  "Keen huet dech ze flécken, fir sech ëm Si kümmern?"
  
  
  "Wéi ech?" Hien drückte Hire zitternden grinsen. "Mann, wat si mir dach fir eng Lëscht?"
  
  
  Ech war mir net sécher, wat ename emu. Si sot: "ech si net gestéiert ginn Iech sammelen Freaks an an de Prisong abführen. Awer bleift Si Wee vu ménger Usiichte. Wann Dir komme nees an Hinnen, Si ginn iech verbaant ginn".
  
  
  "Dude, Si wäert meiden dech, wéi Zugluft".
  
  
  Sheila souz den oppene Dag mäin Autoen. "Worüber Si béid Sproochen?" - Si gefrot, wéi Si zurückkam.
  
  
  "Et genannt huet, emu Numm vu sengem Engl", sot ech. "Steig an de Won. Mir ginn zréck an Bonham".
  
  
  Si zögerte, dann gehorchte mir. Si rutschte ënner d 'lenkrad a koum zu engem пассажирскому Sëtz, Hir Rock' luucht gaangen op d ' Been. Si grinste hey, hebräesch "LUGER" an d ' Holster an Celle am spidol, no bannen. Klickt virgeschloen Hir Faust 38-Kaliber mir op d ' rippen.
  
  
  "Ech weess, datt dat e schlecht Wee, fir Hir Dankbarkeit zum Ausdrock bréngen, "sot Si," awer d 'Meedchen muss sech selwer kümmern".
  
  
  Dräi
  
  
  Hir defektes ronn ëm den ale gemaach huet meng eegen Bicher. Intelligenter Agent ni steckte d 'Pistoul an d' Holster, bis een anert joer Hir. Elo, et war nidderwampech eng unangenehme Lag. Am schlimmsten Fall kann dat déidlech verongléckt sinn.
  
  
  "Ech Verdéngt fir seng Indiskretion, gestand Hir, dem Meedchen, dat sech geschubst huet mir e Revolver an d 'rippen, awer et géif den Hotel, fir mir dat erkläert".
  
  
  "D' Schlëssel, Den Ned Huet. Ech brauche nämlech deng Autoschlüssel. Dann wëll ech, datt s du verschwënns. Ech gitt net an Bonham. Een kann et kaum erwaarden mech do."
  
  
  "Du wäerts mech verloossen an nees eleng Fléien?"
  
  
  "Ech bindung et. Si iwwerlieft bis elo d 'Frettchen".
  
  
  "Si géif höllisch gutt iwwerlieft huet haut Owend, wann ech net eraus".
  
  
  Während Dir, mat Dir ze diskutieren, Si spontan Hir Situatioun. Mengen Riets Hand, den nächste zu Äre, ruhte liicht um lenkrad. Si bewosst, wéi séier Si bereitstellen kann dës Hand am Karate Runs, deen aussergewéinlech wunderschöne wäiss Kehle Sheila Brunt, wéi d ' Axt vum Henkers. Mee ech konnt net riskieren eescht verletzen e Meedchen, dozou hätt, et ze bewegen, Revolver abdrücken a mech erstechen eng Kugel aus den Nächsten Géigend. Ech bewosst net, wéi ëm eis eng vun dësen Méiglechkeeten.
  
  
  Stëmm Sheila an d ' luucht gaangen. "Ech géif et vorziehen, net op dech Schéissen. Awer ech wäert et maachen, wann ech muss".
  
  
  "Schieß, Baby", sot ech. "Ech ee Schlëssel".
  
  
  Mir souze well, kee vun eis beweegt sech, bis Si geléist huet, gëtt Se op den Ausléiser drécken. Et sech un, wéi e winziger Drëps Bank fungierte, hunn ech der Haarlinie.
  
  
  Hien net gutt genuch kannt Sheila Brunt, fir Hiert Liewen an Hir Hänn. Si kéint domat zum Doud vum Agente AX David Kirby, kéint awer genuch Panik, fir mech ze verbaant ginn duerch Angscht;
  
  
  
  
  
  
  Schneider huelen, wéi Si wäiss, Si hasste all Männer a mat Cadeau géif eng Kugel an engem. Mee ech konnt net zulassen, hey, nees abzureisen. Am Kuckt den Artisten war fir e puer, datt ech dat hu missen, Schleim ass sou wichteg, datt een decidéiert, fir sécherzestellen, datt Sheila nach ni deelt Iech mat AX.
  
  
  "Du hues Vill Nerven", - sot Se schliisslech.
  
  
  Ungleichmäßig geseufzt, Si ass d ' Pistoul fir meng Hüften a refuséiert sech op dem Sëtz. "Ech mengen, ech muss dech binden Seel. Et schéngt, ech weess net, wat et brauch, fir dech ze verbaant ginn".
  
  
  "Ech sinn froh, dat ze héieren." Dir, mécht d 'Schlëssel an d' gammastronomie Auto.
  
  
  "Wou wëlls du mech bréngen?"
  
  
  "Seriö elo, zréck an Bonham. Soubal et wäert alles ze organiséieren, dohin, wou däi Liewen net a Gefor".
  
  
  Sprangen iwwer d ' Feld, Se gefuer mimmo Koffer BAART, deen huet zu kriechen, fir Hir Frënn, andeems Si e verwundeten Bee. Ënnerschidlechste souz den Straßenrand, hält u sech gebrochenen blesséiert, an ee Mann mam numm Georgie louch, rollte sech zu enger Kugel unbeweglich. "Eng wonnerbar Grupp всеамериканских Jungs", geduecht ech. Wann d ' Maschinn rollte duerch de Gruef op der Autobunn, sot Sheila: "bass du net wëlls all joer an d' Persoun, déi erschoss goufen, fir erauszefannen, ob hien enger anerer sprooch liesen ass?"
  
  
  "Neen", sot Hir hey. "Ech weess, datt hien enger anerer sprooch liesen ass"
  
  
  Si opféiere de Gashebel, a mäi klebriges Fliger geflunn, wéi e Sträifen. Si geduecht, datt e klenge Mecanicien AX wier stolz op d 'Tatsaach, wéi de superheld d' Kand benahm sech haut Owend. Effektiv, d ' Maschinn war déi eenzeg Saach, déi sech mat geschafft an iwwereneestëmmung mat de durchdachten Pläng vum Hawkeye.
  
  
  Hir Hotel fueren Sheila un e séchere Plaz ënner der Hoheitsgewalt AX, awer fir d ' éischt muss ech uruffen Hawk an zu konfigurieren. Ech muss och gesitt, wat geschitt mat Meredith, firwat hien net publizéiert ass am Hotel.
  
  
  "Ech hunn nach ni ausgeübt dës Pistoul", sot Sheila. "Ech hunn ni begéint erschoss. Kann, sou konnt ech net op dech Maachen".
  
  
  "Ech hat gehofft, datt du hues eng aner Ursaach. Vläicht hues du mech geliebt huet".
  
  
  "Nach net", sot Si. "Awer ech mengen, et kéint passéieren".
  
  
  Meng Hand stéisst Hire waarmer Oberschenkel. Et schéngt, Si hat näischt dogéint. "Gitt mir d 'Pistoul", sot ech.
  
  
  Dann kurzem zéckt virgeworf mir d ' Waff an der Hand. Als Zeechen vum Vertrauens seng, geduecht, datt eng rei Fortschrëtter geschoss.
  
  
  "Firwat maacht dir dat?" gefrot Dir mech.
  
  
  "Nëmmen aktualiséiert Vorsichtsmaßnahmen. Wann s de запаникуешь genuch, fir nees geziilt op mech."
  
  
  Si opféiere 38-Kaliber an déi lénk Minutt. D 'tachonadel zitterte bei ronn 70 Joer, als rasten mir zréck an d' Stad.
  
  
  "Déi dräi Männer. Ih geschéckt, mech ze verbaant ginn, Ned?"
  
  
  "Elo Leader Neen gesot". Ech konnt net héieren den Ausdrock vun Hirem Gesichts an engem donkelen Auto. "Hien huet gesot, datt alles, wat Si am Sënn hat, ass eng kleng frëndlech Vergewaltegung".
  
  
  "A wat hues du fir mech geplangt?"
  
  
  "E Puer Verschidde." Et ass e laange Zeigern, ouni dobäi Vitesse. "Vergewaltegung ass net enthalen an ih och".
  
  
  "Ënner bestëmmte ënner aneren Ëmstänn wier dat net néideg".
  
  
  Si, grinste an der Däischtert. "Wéi Hinnen duergaangen treffen mat Frank Абрузом?"
  
  
  "Ech koum zu Las Vegas, dann, wéi net an der Lag, Dänzerin ze ginn. Hie koum zesumme mat him. Hie war al genuch, fir mäi Papp ze sinn, mä hien hat d 'Suen".
  
  
  "Si wussten, wat hien gedon huet?"
  
  
  "Ech sinn net vum gestern". Si parastaatlechen laang. "Zu Las Vegas ganz vill schéin Meedercher, déi probéieren, zu engem Duerchbroch. Si war nëmmen fir eng vun ville. Wéi Si hien entdeckt, datt mäi Gesicht mäi Zoustand, Si ugefaangen, Hiren eegene Kierper".
  
  
  Hir приглушил Hellegen, wann mimmo gefuer eis de Bus Greyhound.
  
  
  "Ech géif dat ginn op dësem Bus", sot Sheila. "Elo, Ned, Si seet, dat wier en Deel vu senger Geschicht. Du mengs net, wat solls du mir soen Dir, net wouer?"
  
  
  "Water Deel wëllt Dir fir d' éischt?"
  
  
  "Wien sidd Dir, firwat Si publizéiert nom näischt a mäi Liewen, an Onst wëssen Si iwwer meng Bezéiung mat Frank Абрузом".
  
  
  "Soen mer mol sou, Si schaff an enger Organisatioun, déi sech der Interesséiert bei der Sich no den Mördern vum Frank Абруза".
  
  
  "Awer bass du net an der Mafia". Et war eng hallef Fro.
  
  
  "Neen. Vläicht erinnerst dir iech an e Mann numm David Kirby. Hie war mäi Frënd".
  
  
  "Ich erinnere mich an den Numm. Hie wollt zu Абруза. Dat ass alles wat ech weess iwwer Dem Mr. Kirby. Et gëtt keng Абрузу Froen iwwer superheld-Mail бизнесявляется".
  
  
  "Véier Mënschen stierwen, an där Hütte , awer du hues mech verloossen живыой, Sheila. Wéi hues du d ' kontrolléieren?"
  
  
  Si huet mir net geäntwert. Awer sot Si: "Dir wëllt, datt Hir wies op d' Prähistoriker. Als Géigeleeschtung fir Hir Organisatioun schéi mech ze beschützen. Dëst Geschäft?"
  
  
  "Dës Saach". Si uecht Bonham a virun Liicht gebremst. "Wat sees du do?"
  
  
  "Ech wäert nachdenken".
  
  
  "Wéi ech et gesinn, Baby, du hues keng Wiel".
  
  
  Stad fréi Bankdrücken schlof. Nëmmen Restaurant, Bar a Hotel bleift oppen. Si hält un engem abgedunkelten Tankstelle. "Wéini sinn déi Leit normalerweis zougemaach?"
  
  
  "Ongeféier aacht Stonnen. Firwat fragst du?"
  
  
  Dat bedeit, datt Meredith ze spéit fir d 'mannst eng hallef Stonn, éier Si huet den Hotel, fir d' Iwwerwaachung vu Bikern. Mat enger Taschenlampe an der e Hand an "Люгером" an anere goung et ëm d 'Maschinn erëm, a wandert duerch d' Statioun. Hie Si vun Meredith liegend am Dickicht vun Unkraut, ongeféier Schrëtt vum Koup geworfenen Fässer mat ueleg.
  
  
  Hien huet gesot, datt hien virsiichteg mat mir
  
  
  
  
  
  mä hie war net virsiichteg genuch. Superheld Kehle war перерезано.
  
  
  Sheila koum op mech vun hannen. Si keuchte, wéi Si gesäit скрюченное Kierper, прижатое de Stral aus ménger Welt. "Ech kenne dëse Mann. Hien huet op der Statioun".
  
  
  Si de kinnek брылев. "Jo, anscheinend."
  
  
  "Mä hie war net laang. Wie war hien an der delle, Ned?"
  
  
  "Mäi aneren en anert. Hien hätt Si observéiert".
  
  
  "An elo ass hien enger anerer sprooch liesen". Hir Stëmm war héich, nen a Panik war. "Wéi wëlls du mech beschützen, wann deng Leit a Gefor?"
  
  
  Si geduecht, datt et faire Korkenzieher.
  
  
  Sheila gedréint huet sech Wee vu mir an ersetzen duerch d ' ödland, duerch déi all Stamm vun Unkraut. Wahrscheinlech staren Si net, wou hien geet. Si bewosst nëmmen, datt hien stoppen wëll.
  
  
  Si Eilte Dir no. Wann Dir ersetzen, nass Unkraut klatschen op mengem штанинам. Si héieren, wéi no klopft d ' Meedchen, ier geholl Si. Andeems longe, ee packte Si um aarm an huet Se u sech.
  
  
  "Laß mech", Si atmete schwéier. "Ech brauche deng Verdeedegung. Mir besser ouni versicht".
  
  
  Hir Nägel houngen mir ins Gesicht, awer et fält Hir anert Handgelenk. Seng Broscht kuschelte op ménger Broscht, an Hire Atem war waarm un mengem Hals, wéi Si probéiert z ' entkommen. Si umarmte an ee gezwongen, steht ze stoen.
  
  
  "Meredith huet e Feeler gemaach. Et net maach ee". Si Schwätzt roueg, an der Hoffnung, Se ze berouegen. "Ech dinn dech fir dës Stad haut Owend. Fueren mir zu dir, et ze bewegen, an dann loossen mir Bonham hannert sech".
  
  
  "Ned". Si gläichem Numm selwechte niddrege a mëller Stëmm, wéi meng. "Ech weess, datt mag der Mann". Net méi widerstehen, Si souz Brüsten zu mir, zu menge Hüften. "Ech wäert freundlicher zu dir. Oh, sou gutt. Awer w. e. g, loost mech goen".
  
  
  Hire Virschlag mech net gekränkt. Si war verzweifelt an huet Dunn zu engem vu senge beschte Stied, an ech konnt net d ' Wart dir gitt dofir.
  
  
  "Well dir ass anziehend. Awer méng Aarbecht ass et, fir erauszefannen, wat s de weess. Et kann ëmmer nach net zulassen, datt Si entkommen engem. Et wërft dech an der Willy. Een ganz ernst konfiguriert ass, muss dech mat der Strooss. Ernst genuch, fir Knock down Meredith a versichen, dat selwecht ze maachen mat mir. Ernst genuch, fir de Prähistoriker ze schécken dech, Sheila. Et trëfft hien haut am Hotel. Hien packte d 'Gewehr an wollt klopfen, dech mat Fënster, den Hotel, wann Si gespillt sinn, op d' Aarbecht ".
  
  
  Si versteifte an meng Äerm. "Du mengs, datt all seinen Mörder dat gedon Абруза?"
  
  
  "Et ass eng Tatsaach. Si sinn d 'Web -, wie kéint ih identifizéieren".
  
  
  No no ausgebrach e bitteres lachen. "Ech hunn net eiser Virstellung dovun, wien geschéckt Mörder, awer ech kann Iech soen, eng Saach ass sécher. Et ass net Si, Mënschen erschoss Frank Абруза an Kirby. Nee, wierklech. Si wëllen, datt et lebendig war".
  
  
  "Baby, du bass voll vu klenger iwwerraschung". Dicht обвив Gréisst Hir Handgelenk, Si ass ee un d ' Maschinn an opféiere Si an den no.
  
  
  Wollt Kierper verloossen Meredith do, wou et war, mä dat superheld ass der Mörder nach an der Géigend konnt sinn, op der Sich no eis. Ech muss sou séier wéi méiglech liwweren, d ' Meedchen an e séchere Plaz.
  
  
  "Bréngt mir dovun, Sheila", sot ech, d ' Bühn fir eng Maschinn.
  
  
  "Si ginn net zefridden sinn".
  
  
  "Si wahrscheinlech net wäert. Trotzdem Soën 'ech".
  
  
  "Frank Watermellon net huet mech zu Las Vegas zoufälleg. Si gouf, vertrueden duerch emu. Dee Mann, dee Si kannt, koum mech besichen an huet gesot, datt Watermellon war an der Stad an emu huet mäi Geescht. Hien huet gesot, datt kann treffen, maache Si mat eis Wat hien och Effektiv. Eréischt méi spéit, dann, wéi de Frank beschloss, datt hien dat géif mech verloossen, dës Persoun nees an Kontakt mat mir. Hien huet gesot, datt ech Emus sollt, an hie war bereet, d ' Suen ofhuelen ".
  
  
  "Dir denkt, hien virgeworf Si ze Абрузу, domat Si fir hien ze spionieren?"
  
  
  "Eppes an dëser Art. Hien bewosst, datt d' Mafia liwwere wollt Абрузу am Ferienhaus 200 000 US-Dollar. Hie verlaangt, datt seng Emus verzielt, wann d ' Sue kommen. Hien huet gesot, et géif e vun der Hellenescher welt, hätt Dir Emus. Si szmik, datt hie mech umbringt, wann ech net Tue, wat hie sot. Dofir ausgeruff him war, wéi se d ' Suen ".
  
  
  Si verdaute Hir Geschicht, während der Faart fir Äert Heem.
  
  
  "Si wëssen, wouvun Si spreche, net wouer?" - wilde Stëmm gefrot fir Si. "Si wëssen, wat dat bedeit, wéi Si landschaft".
  
  
  Si gammastronomie mécht d ' Dier vun Hirem Haus a zündete e Gestuerwen am Wohnzimmer. Si blickte op, fir mat "Люгером" an der Hand, a goung um Telefon.
  
  
  "Hätt hien ofgezunn Абруза", sot Sheila. "Si koumen an töteten mäi superheld, superheld Bodyguards an enger Persoun numm Kirby. Si erschoss all d ' ih. Et war e Gemetzel".
  
  
  "Si wussten net, datt Si am Begrëff waren ze maachen", sot Si hey.
  
  
  Huet Operateur Enseignement Telefonsnummer vum Notrufs. Egal, wou hie goung Hawke, an et ëmfaasst e grousst Gebitt, d 'Meedchen, ответившая Uruff op d' Nummer vum Notrufs, bewosst, wéi séier mat Iech a Verbindung setzen.
  
  
  Sheila gammastronomie de Schrank geholl an eng Fläsch Bourbon. "Ech sot zu mir selwer ass. Awer et ass verdaamt net hëlleft. Frank Watermellon Mafia war, awer hien eng zäitchen mech anständig. Si ëmbruecht superheld". Si hob d ' Fläsch. "Dir wëllt Maachen?"
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. Ech hunn op der Linn war e Meedchen vun der Hawk. Si gehalen Codewörter, d ' versicherten Hir, datt ech kee Betrüger, mä en: "Aberdeen blo". Si sot dem Meedchen, datt ech mat deem Mann schwätzen.
  
  
  "Ech gebe d ' Noriicht, N3", sot Si
  
  
  
  
  
  
  kloer, effektiv Stëmm. "Gëff mir Hir Nummer an leet op. Hien zurückrufen innerhalb vun fofzéng Minutt".
  
  
  "Beeil dech. D 'Zäit wéini mir Schwänze".
  
  
  Si leet de Gruppebesetzung op. Sheila bruecht d 'Fläsch an d' Kichen. Hir, gouf Hir a fënnt Si steet op der Spüle an weint.
  
  
  Si rieb sech d ' Aen. Si huet e Glas, goss zwéi Fanger op Bourbon an Ochänneren superheld, wéi en op Schwedesch Téi. "De Kirby. Wéi gutt s de superheld gewusst?"
  
  
  "Mir waren Frënn."
  
  
  "Hie gewielt e gudder Dag, fir Frank besichen Абруза". Si huet sech e Glas, an en erofgefall op de Buedem. Si vergrub Äre Kapp a mäi Hemd. "Wie kéint de Prähistoriker ze schécken, Ned? D ' Mafia?"
  
  
  "Ka sinn. Vläicht erfuhren Si, datt Si reingelegt gouf ih zu burdigala eelste Politiker".
  
  
  "Ech hat Angscht, datt Se et maachen. Dir vun Hinnen weggelaufen a vun de Mördern Абруза". Hir Fanger houngen mir um spaweck. "Si beschuldigen mech an dëse véier Todesfälle, net wouer?"
  
  
  "Net sou vill, wéi ech fueren d 'Wart gëss".
  
  
  Si huet mech, drückte Hir vollen Lëppsen op lëtzebuergesch. Ee Lëppsen waren waarm. "Ned, näher mat mir an d 'Schlafzimmer".
  
  
  "Ech sinn hei, ech warte op Uruff".
  
  
  "Hues du dir geduecht mat mir ze dinn Léift. Tu et elo. Ech brauche et elo."
  
  
  Et ass wouer, datt dëse Gedanken komm mir an de Kapp e puer mol. Sot mir, säit Zitéieren. Fir d ' éischt gesäit ee an engem Film, bei deem Meredith. Awer tëscht eis Froen bliwwen bestëmmten.
  
  
  Si streichelte dat mellt d ' blonde Haare Sheila. "Méi spéit ass."
  
  
  "Dovun gëtt mir émile reuter. W. e. g."
  
  
  "Méi spéit", erëm geloss ech. Fir ze beweisen, wat ech mengt, et ass, Dir, geknéit, ier e sech zu där ee Lëppsen. Et sech un, wéi приоткрылись Hir fiichten Lippen, spürte séier Hir Sprooch. Meng Hand eru, Hir Ronne Brüste. Op Hir war de BH.
  
  
  Wann Si héieren en, Bis sech vu sengem no. Dir, drückte op de Schalteren stöhnt an zündete Sergej Dag op der Récksäit. Am Haff war et steht. Si ass op d ' Strooss mam "люгером" am Uschlag an lauschte, andeems Si aus der Loft wéi e jagdhund op der Juegd. Eppes ass schief gelaufen. Si museschen et. Sheila ass d ' Haus an enger Sackgasse. Déi nächst Noper waren ze wäit ewech, fir ze héieren, wat aner, ausser der Explosioun. Ih waren d ' erleuchteten Fënster kleng orange Quadraten an den dichten Schiet wäit ënnen. Sheila am privaten, awer Einsamkeit kann eng Fall sinn. Si geduecht, wéi einfach et wier, lächerlech ze fueren, déi eis an eng Eck.
  
  
  Drinnen klingelte den Telefon. Si taumelte un den Dag, an gespaart Si op de Riegel, a goung dunn séier duerch d 'Kichen an d' Wohnzimmer. Si huet de Gruppebesetzung Stühle mat Ständer.
  
  
  Eng kloer an effektiv weiblech Stëmm gesot: "Haalt d' Plaz, N3. Mr. Hawk geet".
  
  
  "Wat ass Lass, Nick?" gefrot fir hien.
  
  
  "Ech hu mäi Päckchen, deen Dir geschéckt mir en ofhuelen. Si sinn bereet, et ze liwweren".
  
  
  "Si gi séier Resultater erzielt".
  
  
  "Mir gehollef. Denver okay?"
  
  
  "Bring et dohin. Hir ruffen am Viraus an Mach dat kloer fir dech. Wéi ass de Charakter vun denger Resistenz, Nick?"
  
  
  "Ech kann nach net ze ginn Si eng kloer Ausstellungen zu dësem Thema. Awer Vlad ass ganz staark. Si, denken ech, dass mer eng Saach mat zwou verschiddene Gruppen", sot ech. "Meredith Gaangen ass".
  
  
  "Da sollte mir keng Zäit verschwenden. Hir müsst verschwannen". Hien reprochéiert de Gruppebesetzung op.
  
  
  "Wanns de wëlls matzehuelen differenzen Saache, Pack tëschenzäit ih", sot Si Sheila. "Mir hauen of. Alles gëtt gutt."
  
  
  "Mengs du dat wierklech, Ned?"
  
  
  "Natierlech weess ech dat. An e verdaamt gudder Prophezeiungen". Si versicht, Hir Nerven ze berouegen. An der delle, géif et net bezuele Stahl! a Sécherheet, bis Dir eis eingekreist Leit, deenen Dir vertraut.
  
  
  "Si sollen mech Froen, nach e Korkenzieher. Wann Dir Konzept superheld ënnerschrëften?"
  
  
  "Ech hu geduecht, datt ech zulasse, datt du mir soen, Hiren eegene Wee", sot ech.
  
  
  "Gutt. Vläicht fragst du, firwat Mörder Абруза wëllen mech lebendig? Rheumatismus - Si denkt, datt ech 200 000 Dollar".
  
  
  Bis et упаковывала Saache, Si Stoung um Fënster an blickte op déi däischter Strooss duerch eng Spléck an de Jalousien. Si gesäit net, eisen Autoen, eise Liichten, eis Bewegungen. Direktioun, déi Si virdrun gehéiert hat, konnt säi Direktioun fatzend Hënn oder Kazen, motorisch Husten an der Wäit, e Zitéieren Saache. Awer meng Angscht ass.
  
  
  Sheila dee laang ass am Schlafzimmer. Si Huet d ' Vorhänge a koum den Dag dem Schlafzimmer. Si gedréint de Gräift an gammastronomie mécht d ' Dier an der Däischtert.
  
  
  Ech Fro mech, firwat Si kinnek den Hellegen, Si opféiere d ' Dier mam Fouss breet. "Sheila?"
  
  
  "Ech warte op dech, Ned".
  
  
  Брылев den ganzen Raum hanner mir koum op d ' Bett, wou e louch op dem Buedem. Hiren nackten Kierper gouf vun engem wäissen Fleck op horst Tagesdecke Bett.
  
  
  "Et gëtt nach eng Saach, déi mussen oppassen", sot Si. "Näher hier an Mach Léift mat mir, Liebling."
  
  
  Si war e gutt Däitsch.
  
  
  "Et wäert net laang daueren, mäi léiwer", sot Si mat niddrege an enger heiseren Stëmm. "Ech fillen mech sou waarme, datt ech brenne op dem kuerzen Hut".
  
  
  Si war ganz Blondine, déi richteg Saach. Eng glatte Basis подогнулась, Si gedréint huet sech op d 'Säit a streckte d' Äerm aus. Sergej, dat duerch d ' oppe Dier, streichelte Hir vollen Brüste.
  
  
  "Eil Gott, Ned, fänk d 'Waff Wee an näher hier".
  
  
  Et huet zwee Schrëtt ze Hir, ass op der Welt, wéi Street-Kaz, reichend iwwer den Zaun. Si ënnerscheede konnt nëmmen onsécher Umrisse vun Möbeln an donkel Ecker vum Raum. D 'Dier zum Badezimmer op der lénkser Säit vun der mir gouf zougemaach, d' Fënster задернуты. E puer Fraen mochte et ze dinn
  
  
  
  
  
  
  an der Däischtert, awer ech geduecht, datt net, datt Sheila gëtt e ëm Si ronderëm. Wann Dir, goung zum Bett, an den déifte vun der Séil stänneg тикало Warnungen.
  
  
  "Ech sot Hinnen, datt et kann waard", sot ech.
  
  
  "Méi spéit kann zu wéivill sinn".
  
  
  Hir Stëmm kéint e bëssen änneren, awer Si irrte sech. Kann sinn, Si geduecht, datt nëmmen, datt an Hire Positioune war e Message.
  
  
  Si, iwwer D neigte. , Höre Hire Atem. Hart, geil. Si dowéinst mat der Hand duerch ee Broscht, an op Iech gouf d ' Bank. Si stéisst ee böses Liewen mat den Fingerspitzen an spürte, wéi Si zitterte. Si erkannt, kräfteg, wéi Si gehale ginn.
  
  
  "Jo", sot ech, ëmmer nach beréieren. "Ech denken, mir mussen et elo maachen".
  
  
  Dir, spürte, wéi d ' Muskeln Hirem Liewen klammen, a vun der Spannung, wéi Si erschrocken huet en déiwe Atemzug. Et war och eng Verwarnung, wéi konnt Dir mir soen.
  
  
  Si geduecht, datt Si méi séier, wéi et noutwenneg war, huet sech umzudrehen an e Schrëtt zréck zu Dag. Sheila Roll gespillt huet, an hien huet Si gutt, well dovun hing Hiert Liewen. Am donkele Schlafzimmer war de verantwuertlechen fonnt.
  
  
  Ech Fro mech, wou hien blickte op. Zur gläicher Zäit, fir meng perséinlech Zielgruppen, zu Hir gesot: "Du bass ganz schwedesch, Baby. Mer nach eemol, wéi laang 's de wëlls, datt Hiert Bett mat dir an d 'Bett".
  
  
  "Du weess schonn, wéi, Ned". Si versicht, Hir Stëmm verspielt.
  
  
  Nieft mir um Nachttisch war eng Lampe, awer wann Dir дерну fir Spëtzt, grelle Blitzlicht blenden kann mech laang genuch, fir ze verbaant ginn. Et ass ausgeschloss.
  
  
  "Werft Si d ' Kleedung, Schatz", - schnurrte Sheila. "Da gëtt et Hir erzähle dir alles, wat dir gefall gëtt".
  
  
  "Ech Wetten, sot ech.
  
  
  Hey, ech ausziehen sot, an et war Zimlech gutt vu ménger versteckten Géigner. Mann seelenen medizinesch hält sech op zweete weltkrich, ewechhuelen sech d ' Hondsgewéinlech.
  
  
  Si streckte eng Hand ze Sheila, Dir, opféiere säin aarm ënner Hire Réck an hob Se vum Bett gefall an Hire Mond Lach ee Kehle. Mengen Lëppsen berührten Hiert Ouer, a Si flüsterte: "Wou ass hien?"
  
  
  Hie war sou no, datt selwer e flüstern héieren. Hie Stoung op der anerer Säit vum Bettes.
  
  
  Si schmeißt de Wee an huet d ' Censur Meedchen "LUGER" aus dem Holster, awer net gepackt ze Schéissen. Ufank den zweete Mann Gräift mech vun hannen, drückte meng Hänn op de Säiten.
  
  
  Domat hat ech och net gerechent Team ze kämpfen.
  
  
  "Ët superheld", wunderte sech kräfteg vun der anerer Säit vum Bettes zu sengem Frënd.
  
  
  Réckelen Si d 'Ferse zréck, Hire Mann gefaangen hanner sech d' Beinchen, an hien fluchte, awer ech konnt net hebeln Gräift superheld. Hien bewosst wat hien deet.
  
  
  Groussen jonk klëmmt iwwer d ' Bett a virgeschloen mir ins Gesicht erëm Pistoul "Robert" 357-Kaliber. Hien war staark. De Runs Man mir op d ' Lippe, расшатал Zänn, Wange geschnidden.
  
  
  Si hob e Bee, awer peitschte gesunde gesell an d ' Leistengegend, awer hien gesäit dësen Schrëtt an raste dovun. Hie war op de Been sou séier, wéi e Boxer.
  
  
  Zu ménger iwwerraschung lachte hien. "Et schéngt, mir hunn eng Handvoll, Jake".
  
  
  Jake stöhnte a versicht, mech. Si gedréint huet sech ëm a geschleidert de superheld op de Nachttisch. D ' Lampe fält op de Buedem, awer Jake gehalen.
  
  
  Mäi grousse koum an nees première fir mech. Et huet geschengt mir, datt ech kollidierte mat der Mauer.
  
  
  "Töte net de superheld", - héieren Si Wäiner Sheila. "W. e. g net verbaant superheld".
  
  
  D ' Dier zum Badezimmer ass, an an dat Schlafzimmer betrueden e weidere Mann. Mengen Knie провисли ënner mir, als stämmige éischte Virsprong première fir mech eng zweet kéier. De Goler schellte. Si atmete d 'Loft an virgeworf sech zréck, andeems Jake d' lehne vum Bettes. Hien grunzte, wéi ze verletzen, an schnippte Hir superheld am Gräift an hob d ' "LUGER".
  
  
  Den Drëtte Mann geholl mech vun der Säit a virgeschloen huet mat vorgehaltener Pistoul an d ' Goler. Si schwang seitwärts, huet d ' "LUGER" a gefall wier, wann meng Hänn net gestolpert Mantel gesunde gesell. Si museschen d ' reißen vum Gewebes, wann Se gefaange et.
  
  
  "Giff Schneider, ass d 'Grenz", sot hien. Hien ass sou haart opgeschloen mir mat der Faust, datt ech blickte vum Fouss, war op de Schëlleren op de Buedem an заскользил no Stöhnen.
  
  
  Si versicht aufzustehen, konnt et awer net. Si verluer d ' Bewusstsein.
  
  
  Kletteren ronn ëm d ' schwaarze Lächer, et vermasselt Aen. Ech konnt mer net virstellen, wéi laang et war, ouni Gewölbe, awer Si war ëmmer nach am Schlafzimmer, louch op dem Bauch op dem Buedem.
  
  
  Ugräifer zusammengerissen meng Jacke vu menge Schëlleren an hu sech d ' Hänn änneren / quelltext änneren, ih, an dann fesselten meng Handgelenke hanner mir Sträifen Bettlaken. Meng Been sinn op déiselwecht aart a Weis verbonnen. Si opféiere d ' Hänn genuch, fir ze verstoen, datt Si hunn eng Alyt Aarbecht. Et géif net gebogen iwwer Hire Banden.
  
  
  "Du hues hei Cool Kekse, Schätzchen", sot mäi groussen. Hir superheld gouf bekannt rau Stëmm. Hie koum op mech zou an gestouss mam Fouss vun mir an d ' Säit, fir ze iwwerpréiwen, ob Si bewusstlos. Si huet emu mengen, ech war bewusstlos.
  
  
  "Looss de superheld a Rou", sot Sheila. "Et ass net d' superheld Wart, datt hien do war, wéi Si koumen".
  
  
  Groussen jonk lachte. Hien hat och e komesche Sënn fir Humor. Nees duerch klicken op den Aen, et gesäit aus wéi en sech vu mir. Bewege Si Hire Kapp net an net posiert, Si konnt just gesinn, superheld Féiss an Been. D ' Féiss an de donkeler baumwollenen Hosen waren vun der Gréisst enger Sleepers. Op de Been waren d ' Turnschuhe.
  
  
  "Et war schwiereg dech ze fannen, Doll, awer elo, wa mer nees
  
  
  
  
  
  nees zesummen, et gëtt Spaß maachen. Du Liebst mich nach? "Um Fouss, an der Klang Sheila, плюющейся, wéi eng Kaz, Si gemengt, datt dëse Mann huet Si stéisst. Lachend sot hien:" Du wäerts freundlicher. Nach ier d ' Nuecht geflunn ass, wäerts du ценымногие freundlicher. "
  
  
  Et war wéi eng Bedrohung.
  
  
  "Ech hunn gehollef, dech ze überraschen superheld. Ass dat näischt?" gefrot Sheila.
  
  
  "Lüg mech net un, Schätzchen. Du bass gespillt huet dëst kleng Sex-Zeene bis zu der Perfektion, well ech bewosst, datt all Feeler léisst äre Kerl grousst Lach am Bauch". Superheld d ' Stëmm ernst Stahl. "Hues du opgeluecht? Du betrügst Bierger, Popp?"
  
  
  "Neen. Si wëll just net, datt d 'superheld ëmbruecht sief".
  
  
  Si huet ëmmer nach d ' Roll, spillt Kostja mäin Liewen.
  
  
  Si virsiichteg beweegt сузившийся Bléck, déi versichen, eng gesunde gesell Begleeder. Si uecht e ëm Si ronderëm riets, sëtzen um Buedem hocken. Wéi de Mann, hien hat donkel Kleedung an Turnschuhe. Op sengem Kapp gezunn sech d ' Strümpfe, Verzerrung vun der Gesichtszüge. Si erinnerte sech, wat Falke gesot, datt d ' Mörder, déi Si régime hätt, waren kal an effiziente Profien. Dëse Mënsch an Ris mat Kies bestreuten Stëmm op jiddwer Fall verdéngt Kasséiert.
  
  
  Si jiddweree sech deem Doheem, wollt grad an Si andréngen, net erschrecken d ' Awunner. Mat Ausnam vun engem schwaache Toun, Si héieren, e, Bis wat ech net fänke konnt, huet et Hinnen. Si ahnte, datt Si ugemellt sinn duerch d 'Fënster Badezimmer, wahrscheinlech duerch d' Scheidewand gezunn. Si packte Sheila, wéi Si d 'Schlafzimmer betrueden, an ass dann gezwongen, Hir Kleedung zu ewechhuelen an befahlen, déi retten mech an d' Bett an eppes unerwartetes ze dinn.
  
  
  Sëtzt e Mann an der Géigend durchsuchte méng Poschen a schluss ih Inhalt op de Buedem. Hien прочесал ih der Hand, opféiere d 'Tatsaach, datt d' superheld net interesséiert. Hien schaute op mäi Feuerzeug AX an steckte Si an enger Minutt d ' Hosen. Gammastronomie meng Brieftasche, hien iwwerpréift meng Dokumenter. Hien d 'Zuel vun den Suen an Geldbörse virgeworf iwwer d' Schëller. "Hey, Elch, Fang".
  
  
  "Ned Harper", sot e stämmiger Liesen menge Bleue. Hien grinste. "No dësem, en TUNNEL-Chauffer. Wéi vill TUNNEL-Chauffer Verpaacken люгеры an наплечные Holster?"
  
  
  Si Analyséiert Gespréich. Dës Leit wussten net, datt Hiren Agent AX, also waren Se net verbonnen mat dem moler a Prähistoriker an engem Hotel. No de selwechte Grond kënnen Se et wahrscheinlech net droen Verantwortung fir d ' Eliminéieren vun Meredith. Dat confirméiert meng Theorie déi seet, datt beschäftegt ech mech mat zwou verschiddene Gruppen vu Feinden.
  
  
  Sheila gesot: "Ech kann Iech net soen, firwat hat hien eng Waff. Et trëfft superheld nëmmen haut. Hien Schwätzt mat mir an engem Restaurant. Ech mochte superheld-Stil, sou datt et him erlaabt war, bréngen Se mech no Doheem".
  
  
  "Du solls e bësse Sex, net wouer?"
  
  
  "Dir hutt näischt gegessen a leschter Zäit", sot Si trotzig op Moses. "Ech war ze vill domat beschäftegt, duerch d' Flucht virun der dir, fir eng normal Liewen ze Liewen".
  
  
  Hir verstohlen beweegt seng Hand, befreien versicht Bolzen an d ' Hülse. Ouni Chance. Si sinn net zusammengerissen meng Jacke wäit genuch, fir ze weisen Stopp Probéiert, awer vun him duerch Zoufall gelongen, d ' spären superheld Kompakt haut.
  
  
  "Dëse Vugel net en TUNNEL-Chauffer", sot de Mann, souz an der Hocke nieft mir. "All dat deit drop hin, datt hien ass, mä ech si sécher, datt et net sou ass. Si virgesinn, wéi hie sech benommen huet".
  
  
  "Ka sinn, seet hien d' Mafia. Et gëtt lachen". E grousse Mann koum op mech zou an geknéit, ier e sech virun. Hie gedréint huet mech ëm a virgeschloen mir ins Gesicht.
  
  
  Keuchend, als wier Si grad nees zu Bewusstsein, Si seng Aen wäit aufgerissen hat. Hire Kapp gesinn, mat engem Strumpf maskiert, Breet Schëlleren, Bullische Hals. Hand, схватившая mäi Hemd op, virun, gouf wéi déi béid menge, mee méng war net kleng.
  
  
  Ufanks bit Strumpf verwirrte mech. Firwat Si verbargen Hir Gesichtszüge, wéi Sheila anscheinend gutt kannt? Duerno gouf Hir kloer, datt Si net wussten, mat HEMA nach treffen, wann d 'reingehen an d' Haus. Masken waren nach eng Vorsichtsmaßnahme, déi sech mat der Dot ih Experten an Hirem delle.
  
  
  "Wéi fühlst du dech, Hengst?" gefrot fir mech mäi groussen.
  
  
  Mengen Haare waren fiicht vum Blutt, сочащейся per Schnëtt an der Géigend vum Ohres, a méng Dier pulsierte, wéi schmerzhaft. Wann Dir Schwätzt, meng Stëmm ass sou verluecht, als ob hien drees Boxen Mondstéck. "Ech fillen mech großartig".
  
  
  Benito Sonnenënnergank eran Hire Mantel, ass d 'Pistoul aus dem Ceinture a virgeschloen Se op menge Adamsapfel, an d' verdreiwen mech z ' erstécken. "Ech hunn en enken Zeitplan, an ech kann nëmmen eng Minutt Zäit spueren Si. Du bass e CONTRACT Killer? Mafia geschéckt Si hei mat engem Kontrakt fir d ' Blondine?"
  
  
  Iso allen Muechten versicht, nees zu Atem ze kommen, Si, virgeworf e Bléck op Sheila, déi sech mat der souz am Sessel, ëmmer nach nackt, awer mat dem gepressten Dir de Reschter vun engem zerrissenen Bettlaken, deelweis versteckt Hir Leiche. Hir empfindlechen Gesicht war blass, donkel Aen billersträifen sech Entsetzen. Si hat Angscht, Hire Rot net nëmmen iwwer sech selwer, mä och Ausr mir.
  
  
  "Ried, oder du hues et gehéiert", sot mir den Dionysos.
  
  
  "Jo", sot ech heiser.
  
  
  Den Elch nickte an huet mäi Hemd, huet mech falen. "Hörst Du, Sheila? Du hues Problemer mat der Mafia".
  
  
  "Du hues et Абруза".
  
  
  "Mä Si weess et net. Si wëssen nëmmen, datt s du do wars, an dech net liewen, also du, muss, выдада superheld". Moose lachte no.
  
  
  Den Drëtte Mann
  
  
  
  
  
  publizéiert an der Dier vum Schlafzimmers. Hie war noenee wéi all aneren. "Ech huet all Jalousien séier an besichtigte d' Haus. Geld ass hei net".
  
  
  "Wann dat esou ass, huet Si dat gutt versteckt. Sheila kluges Meedchen. An du, Popp?"
  
  
  "Zu hell, fir dech rächen. Hir Suen net geklaut. Si dir et gesot huet."
  
  
  "Ech hunn et Iech. Si ware verantwortlech dofir."
  
  
  "Elch, egal ob ech Si hätt, et géif déngen ih dech. Du gesäis net, datt ech Angscht virum Doud?"
  
  
  "Du hues Angscht, okay, mä d' Leit fir 200 000 US-Dollar ginn duerch d ' Quantitéit. Wie weess dat besser wéi ech?" Hie weist op de Mann an der Dier. "Ginn Si d' Strooss, huelen Si eis Maschinn an пригоните Hiert Doheem. Mir verbrauche do e groussen Deel vun der Nuecht, awer Sheila gëtt eis dat, wat mir wëllen".
  
  
  "Wat, wann Se net redet?"
  
  
  "LED, hasse et, wann e Mann kuckt op déi donkel Säit vun der Saach. Mir pins Méint, Juegd op d ' Meedchen, an elo hu mer Se fonnt. Wat Se maache mussen, datt s de weess, wat et staffelen anescht? besser?"
  
  
  "Zweihunderttausend Dollar hëllefen, sot SID.
  
  
  "Wann et eis net seet, ech schwiere beim Gott, mir iwwerpréiwen a weider duerch fënnef Staaten. Mir töteten véier Mënschen op dës zweehonnert dausend, an dat ass eise".
  
  
  Elch packte d ' Laken op съежившейся Meedchen. Dann packte en ee an de Hoer an ass den Sessel erëm.
  
  
  D ' Lescht kéier gesinn, wéi ee, Si ass hien duerch de Raum.
  
  
  Et Sheila héieren e Schrei, an dann Hir Stëmm ausgebrach ass. Si war bei Iech an der Kichen. Ech bewosst net, wat Se mat Hiren maachen, awer virstellen konnt.
  
  
  Ech missen eppes fannen, fir zu brechen Hir Bande. Si erinnerte sech un d ' zerbrochene Lampe, déi sech mat fält op de Buedem, wou Se dru ginn, fir en Mörder mat engem Nachttisch. Umgekippt, et konnt e Bléck ënner d ' Bett op déi aner Säit. Wann d ' Lampe ëmmer nach Louche. Dir, rollte sech op d ' Bett an ënner no. Wann Dir rollte op der anerer Säit seng war an der Reechwäit vun der Lampe.
  
  
  E Stéck um Fouss vun der Lampe gesäit schaarf genuch ze schneiden d 'Blieder, d' meng Hänn. Et huet sech op de Réck, поерзал an tastete gezackte Glasscherbe. Well ech net konnt gesinn, wat ech Tue, wäert ech wahrscheinlech och geklaut hätt d ' Hänn, awer do ass näischt ze maachen.
  
  
  Him, do souz, an sägte, wann erëm eng kéier fir Männer.
  
  
  "Kuck dech un", sot hien. Et war SID, den Elch geschéckt hannert der Maschinn. "Du bass en dummer idiot. Brauchs du en Stonn, fir sech ze befreien a sou".
  
  
  Si héieren nees e Schrei Sheila, an Hirer Stëmm klangen Schmerz an Entsetzen. Si biß d ' Zänn zesumme a ärger iwwer Ketten, drückte e Stéck Glas a menge blutenden Fanger. Während de Mann an der Dier net gestoppt hunn, et weider ze probéieren sech ze befreien.
  
  
  "D' Meedchen seet iech d ' Wourecht. Et mécht kee Sënn, ze quälen ee" sot ech.
  
  
  "Du verstees net, wéi en Elch. Emu mag sou Saache. Och wann hien hey ename, hien, wahrscheinlech hätt d 'selwecht gedon".
  
  
  "Hien muss, hätt vill Schläge a Florida, wann Se beschossen Cottage Абруза".
  
  
  "Jo, all véier do Louche d' Doudeger, Elch an riß mir eng Schrotflinte, an huet Hinnen nach eng Chance. D ' ganz Zäit lachte. Hien ass e verrückter Bastard, där Elch". LED-sot en an engem Toun vun der Stëmm, dat géif déi meeschte Leit, wann Se gesot hätten, datt en aneren - dat ass d ' Liewe vun der Entreprise.
  
  
  Et geklaut ze Behalen de Fanger an verzog d ' Gesicht. "Firwat si Se iwwerhaapt, ob d' Suen, d ' Meedchen?"
  
  
  "Mir hu misse verstoppen ih. Mir kéinten net méi eraus iwwer Nuecht Räich, net wouer? Am sechste Méint, dann iwwer Hire Morden all relioun Dollar, gefallenen an der Ënnerwelt, versammelten sech d 'Leit ze beriichten, déi fir d' Steierung vun der Mafia. . "
  
  
  Hien hat bal vergiess Lügen, déi gesot Moses, déi seet, datt ech e professioneller Killer, den schickten kümmern Sheila Brant. Si sot: "Ech sinn nëmmen e Vertrag halen. Ech sinn net an der Mafia".
  
  
  "Mir hunn zwee Gesetzer vun der Mafia. Mir Stahlen en Deel ih Suen an ëmbruecht geehrten Capo. Si sinn op der Sich no eis ass méi staark wéi d ' Cops. An d ' Meedchen och. Mir dachten, mir hunn d 'Meedercher an d' Suen op engem séchere Plaz versteckt, mä Si ass verschwonn ".
  
  
  Dat Gespréich huet mir wäertvoll Zäit, an Hire versicht, d ' superheld ze verlängeren. "Dir Hotel wëssen géif, wéi hues du et gepackt, eng Fra ze fannen. Si geduecht, datt ech do bannescht no".
  
  
  LED koum mir. An der delle trëfft et mech mam Fouss un de Ränner. "Hör op ze probéieren. Du kanns net flüchten, Kolleeg". Hien Dostal Revolver an Schalldämpfer. "Elch gëtt mir ëmmer eng Aarbecht, déi sech mat der emu ass net interessant. Snap hien d 'Meedchen, an Si - Si".
  
  
  Si erkannt, datt hie koum an d ' Zimmer, fir mech ze maachen. An der Meenung, datt ech hat fir d ' Mafia, Si wollten Si net loosse mer mäi Liewen, sou ze soen, mäi Chef, wat ech erkannt. Si schlängelte sech iwwer de Buedem vun der Mathematik a mat der Pistoul, décidéiert, auszusteigen, opgegraff. Hien nëmme zréck, verachten meng feelerhaft versich, hien ze kréien. Si gesinn, wéi wéineg Revolver sech an нацелилось op mech, wéi eng kal an déidlech A. Falen op d ' Säit, Si rollte sech of ze стрелявшему, ze versichen, fir de superheld duerch Gegengewichte. Hien ass nees zréck, Revolver zuckte net zréck. Duerno huet hien op mech.
  
  
  Si héieren Kotteng Waff mat Schalldämpfer, an spürte, wéi Schutzbrille dabbed mir an d ' Broscht wéi e gliddege niet. Hien feuerte nees an mech. Et fält
  
  
  
  
  
  Stieche vun nolen tut weh, wann d ' zweet Schutzbrille trëfft mech am Genéck, awer elo ouni mir, datt ech Member vum Gewölbe. Der Och war wéi e bienenstich, net méi.
  
  
  Liege op d ' artiste Berechnungen, war mäi Hemd ze wackeln a Blutt, Si gesinn, wéi LED a beweegt sech an meng Richtung, bal lautlos beschreitet an Hire подкрадывающихся de Been. Meng Visioun war verschwomme. Zu där Zäit, wéi hien op mech zukam, hie gesäit net méi wéi fuzzy-Form.
  
  
  Hien stemmte e Fouss a mech a mech gestouss an de Réck. Seng hëlleflos gesäit hien un. Hien huet nees de Revolver. Si geduecht, datt hien e leschte Coup, Schutzbrille tëscht d 'Aen, mee e spaweck d' Waff. Hien huet beschloss, mech ze verbluten, zu Doud.
  
  
  Mengen Aen starrten un d ' Decken. Mech Siège gelähmt. LED geknéit, ier e sech virun an gammastronomie meng Jacke, fir all Joer op d ' Spaweck op der Broscht. Hien huet geschengt zefridden ze sinn. Hien ass Wee.
  
  
  Elo ass Se bal net méi gesäit op d ' Decken. Donkelheet ползла an den Ecker mäin Verstandes. Si geduecht, iwwer Хоуке an doriwwer, wéi hien reagéiere géif, wann hie, well hie verluer Killmastera. Si mengt, huet hien d 'posthume lobenswert Bréif un mäin Geschäft, ier Si Huet d' superheld fir ëmmer - Epitaph fir de Agente, ermuert während der Kuckt.
  
  
  Si geduecht, iwwer Пэте Stil, roude, пожелавшем mir Gléck. Et ka laang Zäit ze erkennen, datt ech koum N1 an N2 an David Kirby an de Reien aufgab, deenen et net sou gutt. Si geduecht, un Sheila Kirby an Brant, a sot sech, datt enttäusche ih, sech selwer ze maachen ....
  
  
  Awer dann, wéi e Schwëmmer, dee klëmmt fir d ' Loft, Si ausgebrach no окутавшей mech Schwärze. Ech konnt et net erklären, mee ech war nach um Liewen. Meng Aen waren op der Decken a fokusséiert op nen. Si hat keng Virstellung vun der Zäit, keng Ahnung huet, wéi laang Se ouni Bewusstsein war.
  
  
  Am Haus herrschte düstere Stille. Brise Sergej betrueden de Raum, als ob baussen virun der Fënster d ' Sonn opgeet. D ' Mörder sinn Wee, Si geduecht, ech wier eleng.
  
  
  Si gehéiert zu der Maschinn. Duerch d ' Geräusch de Verbrennungsmotoren et war kloer, datt an der Géigend vum Haus bleift e stoen. D ' Autotür incorporéiert. Si louch well an lauschte, an der Hoffnung. Ass d ' Entrées-dir. Si héieren am Wohnzimmer shaggy. Si goungen op d ' Kichen.
  
  
  Si huet Mond, huet eis awer net den Toun. Si war ze schwaach. Wa Hatt versicht, mech ze bewegen, Decken, geschengt gelongen, a Si wier bal an Ohnmacht gefall.
  
  
  Nees shaggy, solide a schwéier. An der Diir koum e Mann an schaute zu mir. Op nen waren gestreiften Anzug an Hut. Et huet eng Toun, angestrengtes Grunzen.
  
  
  Hien huet mech gehéiert. Hien betrueden de Raum an musterte mech vun uewen no ënnen. Si gesinn d ' kale ugeriet Aen op невыразительном, рябом Gesicht. Endlech erhob hie sech nieft mir op d ' Agefaangen. Hien mécht e Messer an Schnëtt mir vir Hemd an ënnersicht d ' Spaweck. Ech konnt net soen, ob en interesséiert ass mir ze hëllefen oder einfach nëmmen dofir interesséiert huet, wéi laang ech nach ze Liewen.
  
  
  "Ween bass du?" sot hien zum schluss. Hien hat e schwaacht sizialianesche Jesse.
  
  
  Mäi Mond geformt e Wuert. "Harper".
  
  
  Hie Steet op, geet an de Bad, a koum mat enger häuslichen éischt-Hëllef-Set. Hien bewosst datt Schusswunden. E gëtt séier gehalen meng Blutungen, dann schneiden Si d ' Blat an huet zu taumeln Sträifen Ketten fir méng Broscht, wéi eng Augenbinde. Hien achtete net op meng Spaweck den Hals, sou datt Si beschloss, datt et nëmmen d ' Abnutzung, och net sou ernst, fir Ulass zur Suerg.
  
  
  "Ween geschéckz op dech, Harper?"
  
  
  Si, schüttelte de Kapp, déi weisen, datt weess ech net. Si war net an der Lag, driwwer ze schwätzen, wat geschitt ass.
  
  
  Hien huet mech ee Moment, als ob d ' Entscheedung, wat mat mir ze dinn, dann schneiden Si e Sträifen Cordon Tissu verbënnt meng Handgelenke an Knöchel. De superheld рябое Gesicht war onsécher bekannt vir, awer ech konnt wem-superheld.
  
  
  Wéi ech Revolt, gesäit hien nach eemol de Raum, dann d ' Haus verlooss huet, net méi ze schwätzt mat mir. Et gehéiert, wéi de superheld d ' Maschinn gestart gëtt, an ech sinn abgereist.
  
  
  Dësen numm op eemol koum ech an de Sënn. Валанте. Marco Валанте. Si gesäit superheld eng Foto an der Zeitung, während organiséiert Kriminalität Ënnersich duerch d ' Justizministerium. Berichter no, war hien ee ronn ëm d ' Männer do uewen.
  
  
  Wann Dir, erinnerte sech drun, datt hie verbréngt e puer Minutt an der Kichen, ier Se mech fonnt, Si sech op all Viere. Krabbeln erforderte groussen Opwand. Et ass lues, Schell un den Dag, wéi meng Hand stéisst Adressbuch. Meng Fanger hu sech ëm hien.
  
  
  Ech hat ëmmer nach ënnerhalen. Seng Bankdrücken op d ' Säit, kämpfen mat übelkeit, a Buch ze studéieren. Sollt hien dunn ronn ëm déi enger Posch fir d ' Eindringlinge, wa mer gekämpft. Drun erinnernd, wéi Hir ausgebrach Elch Mantel, et huet decidéiert, datt d ' Buch gehéiert emu. Opféiere superheld pro Minutt, kroch Se nees. Ech muss daueren an eng Paus dräimol, ier en endlech an d ' Kichen.
  
  
  Ausgestreckt an der Dier, hob Hire Kapp a schaute op Sheila, déi sech beweegt Louche nieft dem Hl, un dee Si gefesselt war. Sträif Cordon Tissu, d ' verbanden Si, baumelten nach ëmmer op dem Hl an Griffe op den ënneschte Querbalken.
  
  
  Si huet Hir Stëmm. "Sheila?"
  
  
  D ' Tatsaach, datt Si beweegt sech net an äntwert net, ech war net überrascht. Awer Si nees krächzte säin Numm mat enger Stëmm voller weh an Wut. Du kroch zu Hir. D ' empfindlech Gesicht war mat bloe Flecken a Blutt. Banditen grausam ëmbruecht .. FF
  
  
  Si stéisst протянутого Handgelenk vum Meedchen. Et war kal. Dir, Huet d ' Aen fir e Moment, geholl
  
  
  
  
  
  
  hale Si Wénke ënner Kontroll. Dann huet sech héich un de Kierper.
  
  
  Si gesinn, datt Si ermuert gouf sou staark Runs, datt hey ausgebrach den Hals. Deen eenzegen, deen verursaache konnt een Ugrëff, war den Elch. "Mistkerl", geduecht ech.
  
  
  Si huet sech wëlles, well Si zurückbringst, an net wehren konnt. Si war nach um Liewe, mä Se ass. Awer déi stäerkste emotion, déi sech mat der erfasste mech, huet mech Entschlossenheit, war Wut. Et gitt fir d ' a bekomme Musa superheld a Frënn, geduecht, datt Si, wat Tue et net nëmme fir Dave Kirby, mä och fir Sheila.
  
  
  Iergendwou war ech méi Kraaft, wéi Si geduecht. Dir, streckte d ' Hand aus, Gräift no dem Rand Kichen Hl un a Stoung op. Schwankend, Si blickte zum Fënster an huet Hir. Si Man d ' Vorhänge a sëlleche Si nackten Kierper vum Meedchen. Si haten op den Hl, bis ech genuch Kraaft, fir de Wee an d 'Wohnzimmer z' Organiséieren an immens lues zum Telefon. Si huet de Gruppebesetzung vum Haken a sicht d ' Nummer vum Bedieners.
  
  
  Zu ménger каркающих Positioune keng Besonnesch Bedeitung, awer et war mir vermëttelen, datt ech Hëllef brauche. Wann odin ronn ëm déi zwee Polizisten Bonham koum an d ' Haus war bewusstlos um Buedem, der Schlauch war eingeklemmt an ménger Hand an esou robust, datt Emus war et schwiereg ass, Si freizugeben.
  
  
  * * *
  
  
  Si war eng Neies fir d ' Personal vum Krankenhauses am Bezierk, an der Géigend vum Bonham. Si behandelt puer Schussverletzungen, mat Ausnam vun der Jagdsaison, wann переутомленным Athleten an der Regel war et Schéisse engem oder zwee anere Jägern, a mech zousätzlech rëschten d ' Tatsaach, datt ech war der glücklichste Mënsch, dee Si jee getraff hunn.
  
  
  "Eng Schutzbrille gespléckten nëmmen еожу op äre Hals. Dir kéint et méi schlëmm ginn, ech Matcher am Touch-Football", sot den Dokter. "Awer du bass ganz glécklech mat deem, wat dir an d 'Broscht geschloen huet". Hien hob наплечную Holster, déi Si hunn. "Et bremse d' Bewegung vun der Kugel a sinn vu ee ginn Hir lebenswichtigen Organer. Schutzbrille goung duerch Leder-Snap-an a vun der Fluchbunn abgewichen. Si hunn geblutet genuch, fir d ' Feiler ze gleewen, datt hien Si geet.Si hunn Gléck, Mr. Harper ".
  
  
  "Aha", sot ech. Ech hat Gléck, awer Sheila gestuerwen ass.
  
  
  "Däin gudder Samariter ass och gehollef. Et as herrlich dech bandagiert. Interessanterweis huet, ob en eng medezinesch Ausbildung".
  
  
  Si, grinste, wéi hien héieren, datt de Mafioso Marco Валанте bezeechent e Samariter.
  
  
  Koméi Deeg, déi Si am Spidol war, iwwerfouert, mech nees an d ' Norm. Si war ëmmer nach schwaach, awer hien huet sech an der Géigend vun der par. Den Dokter huet gesot, datt ech fueren a sengem Zimmer, a wann alles gutt geet, kënne Si entlooss ka ginn ëm d ' Spidol am Laf vum sonndes. Hien bewosst et net, awer geplangt, hien informell ze préifen ass drësseg Minutt.
  
  
  Dir, goung zum Fënster a gesäit op dem Spidol-Parking. Do a wartete schäbig "Ford" mat leistungsgesteigerten Motoren. De moien hat Hir superheld no Bonham. Elch an superheld Komerode goufe vun mir bal zwee Deeg. Ech wollt net zulassen, ih Spur méi kal ginn.
  
  
  "Et ass schonn eng gewëssen Zäit hier, Frettchen, wéi Si hie gesinn huet, de Mann an Hirem physischen Zoustand", sot den Dokter. D ' Schläge, déi dir empfänken hues, géif mech verloossen Si fir e puer Deeg. Awer üben Si keen Drock op sech ze fréi. Si kënne feststellen, datt Si net sou staark, wéi Si denken ".
  
  
  "Ech wäert virsiichteg sinn, Doc". Si huet nach net driwwer nogeduecht, wat ech gewiescht. Si geduecht, iwwer d ' Stëmm.
  
  
  Dann, wéi den Dokter komm ass duerch d 'Kummer, huet d' Spidol an huet Hire Bademantel Strooss Kleedung. Et geschnallt vun der Kugel vum verwundeten наплечное Gadget, Hiert Gléck bréngen an iwwerpréift d ' "LUGER".
  
  
  Meng Pläng goufen net am Einklang mat Hawke. Bis elo hu mer keng Entscheedung ausféierlech organiséiert d ' Evenementer an Бонэме. Vun engem Dag redeten mir telefonesch mat Iech Frettchen, wéi d 'Police hat mech an d' Spidol, wat noutwendeg war, well meng Anwesenheit am Haus mat der ermordeten Meedchen bedurfte puer Erklärungen.
  
  
  An der delle Bonham Police onduerchsiichteger, mech verhafte. Si sinn ganz verärgert wéinst der Tatsaach, datt den Dag ménger Ukomm an ih der Stad gouf et eng aktiv Erholung Todesfälle. Awer Hawke huet fir e puer Teppech, an op eemol huet et net méi, eis ze Froen, eis Drock. An den Zeitungen war och net vum Artikel.
  
  
  Hiert Spidol goung duerch d ' Hintertreppe. Hir Shell séier op dem Parking, wann déi längst Maschinn gefuer vun der Autobunn gëtt gehalen nieft mir. D ' Dier op, a vun der Falke gesot: "Nick, et frou mech, datt 's de aufgestanden".
  
  
  An der Hoffnung, datt ech net wéi e Schuljunge, op engem Haken gefaangen, Si gehorchte superheld-Signal an Celle an d ' Limousine.
  
  
  "Ech huelen un, Dir Planten, mech anzurufen. Natierlech géifen Se net verlooss d 'Spidol, an net erëm maachen Striewen, net nennen Si mir dovun".
  
  
  "Natierlech net", sot ech.
  
  
  "Si hate keng Angscht, datt ech geluecht hunn Veto géint dës Idee, an ech gewiescht, datt Si net an der Lag ze verfollegen Rudel Mörder?"
  
  
  "Neen, Sir", äntwert Si mat Respekt an der Stëmm. "Wëssen Se, et wier hat säin Job, wann ech net museschen, ech kann domat ëmgoën".
  
  
  "Wéini goufs du ze al fir dësen Job, Nick, et géif dech an den diplomateschen Déngscht", seufzte Hawk. "Ech war zu Denver
  
  
  
  
  
  
  Well ech gemengt, dass du потянешь eppes dovun, Hir koum. Hotellen zu Hatt, datt een Hinnen zougewisen gouf als Mauer? "
  
  
  "Neen, Sir. Et ass besser, maach dat eleng".
  
  
  Hawk opféiere d ' Schalldichte Glasscheif tëscht eis an de béide Männer op de Vordersitzen.
  
  
  "Et ass net nëmmen de Korkenzieher huet Kirby, net wouer, Nick?"
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. "An et gëtt e Meedchen. Mee do gëtt et eppes méi wéi eng perséinlech Rache. Eng Persoun, déi féiert, Mörder, Sadist, deen och weiderhin d 'Leit ze verbaant ginn, wann d' superheld net z 'änneren".
  
  
  Hawk gedréint huet d ' Plack virun sech hin an huet e Tonbandgerät. Hien drückte de Knapp. Déi offiziell Stëmm sot hien: "Gitt mir e Bericht, N3".
  
  
  Si Schwätzt iwwer d ' Evenementer, déi cas hunn, zanter ménger Ukomm an Bonham, an dann ass de Falke geklomm op de Rekorder. "Et këmmert sech ëm den offiziellen Deel. De Rescht, wat gesot gëtt, bleift e Geheimnis tëscht eis zwee. Hir inga dech weider et op äre Bedingungen. Giff dës Bastarde, Nick".
  
  
  "Dir verstoen, datt eis Sécherheet gehackt gouf op der Basis vun der un der Küst vun Carolina, net wouer?"
  
  
  "Ech kümmere mech drëm", - sot rami Hawke.
  
  
  "Ech denken, datt op Basis eingedrungen ass Agent vun der Mafia. Si wollten d 'Informatiounen, déi mir gesammelt hunn iwwer e Meedchen, an Si wollten d' Mörder Frank Абруза. Si kënnen net zulassen, datt de Raum Dissidenten ëmbruecht, dee Mann, deem Si versprach, Sécherheet a Altersvorsorge. Dat ass eng direkt Herausforderung an Beleidigung ".
  
  
  "D ' accord", sot Hawke. "Ech koum zu de selwechte Schlussfolgerungen".
  
  
  "Am Puzzlespiel gëtt et e puer net Deeler. Zum Beispill, firwat der Mörder anscheinend fir d ' Mafia schafft, huet versicht, mech ze verbaant ginn, awer Marco Валанте huet mir gehollef. Froen Si Hir Experten an der Mafia doriwwer. Vläicht kënne Si kommen mat der Theorie".
  
  
  "Kucke Si et als erleedegt".
  
  
  "Mënschen, d' liewen Абруза an Kirby, elo op der Sich no Hiren blutiges Suen. Si iwwerzeegt ass, datt Sheila azielen Iech d ' Wourecht, an datt Si net bewosst, wat mat de Sue geschitt ass. Si töteten Si ouni e triftigen Grond, mat der Ausnam, datt de Daucht wär Elch. Ma jo, iwwregens, dräi, an net véier ".
  
  
  "Déi Gi muss Folleg vun hei?" - gefrot Hawke.
  
  
  "Dëst Adressbuch, den Elch hunn fale loossen, wéi mir plattgedréckt Lescht Nuecht. Doran siwe Numm. Et wäert all e Besuch, fir déi Leit. Vläicht odin ëm Si ronderëm féiert mech zum Elch".
  
  
  "Wann Elch an superheld Komplizen oder d' Mafia net kriegen Iech fir d 'éischt". Hawke konnt d ' Instrument ënner Adressbuch. "Dat ass weiblech Nimm, all Si sinn".
  
  
  "A jiddereen an seng Stad. Elch eng Frëndin op der ganzer Kaart".
  
  
  "Dir GOLFKRICH-Akte ze iwwerpréiwen. Vläicht erzielt eis eppes iwwer Elche superheld a Frënn. No Hirer Beschreiwung ass et sou grouss Frohe Gréng Risen. Dat ass den Ufank".
  
  
  Dir, Gräift nom Adressbuch, awer Hawke huet et net eilig zréckginn Si: "Nick, dat ass méi wéi Namensliste. Wann dëst Lëscht ass sexueller Natur. Dir Liest Dir d 'Kommentaren, déi Mousse huet iwwer d' Meedchen?"
  
  
  "Jo", sot ech. "Zimlech pikante Saach".
  
  
  "Hie beschreift, datt jidderee fir Si erëm am beschten an der sexuelle Sphär." Aarbechten zu Los Angeles "kléngen sensationell".
  
  
  "Mir perséinlech gefall d' Tipps, déi hien huet Äerdkuuscht an Vegas. Stëmm wat ech Iech soen, domat Si wëssen, wéi genee d 'Foto Elch".
  
  
  "Du bass eng staark physesch Nerv, mäi jonk, awer ech verstinn net, wéi konntest du perséinlech géif de Géigestand ze ënnersichen, an der Déift, net изматывая sech bis op d 'Skelett an Skelett", sot Hawke homonymie Stëmm. "Zum Beispill, dexter vu Barbara sinn sou, datt souguer de Musen ih konnt net beschreiwen. Hien spaweck nëmmen Hiren Numm, an huet him Ausrufezeichen".
  
  
  "Vläicht huet hien et gedon, well Si Web-Virgo an dëser Gesellschaft".
  
  
  "Ech hunn éischter Zweiwel, datt den Elch kennt jongfraen an de witfraen", sot Hawke. "Ech mengen, ech brauche net drop hiweisen, datt all déi Meedchen, wahrscheinlech, stäerkten an d' Ënnerwelt, an, wahrscheinlech, ginn am Zesummenhang mat de Banditen, déi ouni ze zéckt verbaant ginn, wann Se mengen, datt e Déngens?"
  
  
  "Et gëtt e Cadeau, gutt".
  
  
  Hawk klappte d ' Buch ze a reecht mir. "Wat, Nick? Dech eppes radikal géint dech ëmgoen?"
  
  
  "Neen", log ech. "D' Ofstëmmung ass alles. Et wäert an Kontakt bleiwen".
  
  
  Hien nees gesot Numm, wéi Si komm, fir d ' Maschinn. "Sheila huet op dech e staarken Androck, net wouer? Wéi war Dir sou?"
  
  
  "Ech konnt et net soen. Ech kannt huet Si net sou gutt".
  
  
  Si vollek net, datt een op d ' Nimm am Buch Musa Meedchen gehéieren kann, dat wussten mir, als Sheila Brant. Den Ex net an der Lag ze verdanken hey Vergaangenheet, mä et muss no war, ier Si trëfft Frank Абруза.
  
  
  Si verfolgte d ' Gespenst Sheila, an och Hir Prähistoriker.
  
  
  5
  
  
  Wann an ménger Aarbecht a war e groussen Nodeel, ofgesinn vun der Zuel vun de Stonnen an der héijer Sterblichkeit, sou ass dat, wat ech hat, méi Zäit an de frieme Länner, wéi an sengem eegenen.
  
  
  Si net gesinn, El Pueblo Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, déi meeschten ëm ons erëm, wann Los Angeles, innerhalb vun zwee Joer. D ' Stad huet sech verännert, net ganz zum bessere. D 'Klima, sou ähnlech wéi d' Klima an der Mittelmeerländer, war nach ëmmer schéin, an d ' Meedchen och. Awer Bewegung a Smog intensiviert.
  
  
  Wann Dir de Wee zu enger Telefonzelle Apdikt, ech Fro mech, wéi dat Fonctionnéiert
  
  
  
  
  
  déi sech mat der bewerteten éischt Säit vum sexuelle Who ' s Who Elch, gëtt verglach mat e puer ronderëm betrunkene, sëtzen um Bur Soda, an der Droite, ih entdeckt. Déi grouss amerikanesch Dram vum Ruhm stierft ni.
  
  
  Wa Si gefrot Aarbecht, an de Gruppebesetzung äntwert eng weiblech Stëmm erschallte enttäuscht. "Ech ruffen hey". Während Si wartete, Si gesinn op d 'Zéiwe vun de Meedercher de Bur mat Soda an gammastronomie mécht d' Dier Kioske, fir Hir konnt de Gebrauch vun enger Klimaanlage. D ' Deeg ginn ëmmer méi waarm, a Si war ganz einfache Bandage op der Broscht.
  
  
  D 'Stëmm Schafft, geschengt d' schwüle, awer, vläicht, ménger Meenung no betraff Kuerzbeschreiwung Elch ee Talente am Schlafzimmer. Wéi Si gesot hey, wat aner mer virgeschloen, fir Hir ze trieden, Si gefrot mech reng. Et war sou einfach, wéi de Fall mat dem Bar-Hocker. "Ech sinn verréckt no nei Bekanntschaften", sot Si.
  
  
  Et war bal d ' Ursaach. Nei Leit kenne léiere geschafft Huet, wor eng Saach. Si huet an engem Bordell. Si huet mech d ' Onopfälleg erop, klammerte sech op den aarm a legend bloe Sträifen.
  
  
  "Dir ganz gebrauchen. Si hu Är Nummer vun engem Elch", sot ech.
  
  
  "Elch? Oh, natierlech." Si schleppte mech an d ' Zimmer, an huet de Reißverschluss op ménger Box, bis Si starrte ëmmer nach op de Säiten. "Ech muss dech weisen, mäi léiwer, a richteg, e Bad ze huelen. Lady, op déi Hir schaff, seet, datt d 'Sauberkeit ass nieft dem Wuelstand".
  
  
  Si wich vu senger geschickten Tricks. "Et muss en echte Philosoph. Et wier d 'treffe mat Hir eng kéier".
  
  
  "Neen, wëllt dir net Stahl. Si ass kal, wéi d ' Falten Dollar-Kredit-Kreditgeber. Déi meescht Mme kal. Si, d ' Filmer, wou Si hunn gëlle Herzen, - dat ass eng grouss Hollywood-Quatsch. Wat ass Lass mat dir, Liebling? berührt? "
  
  
  "D' mannst Hir Gespréichspartner war", geduecht ech. Wann een hie gefrot, wéi een zum Stadion, ass et wahrscheinlech, séischluecht géif d ' Zesummesetzung vun der Baseball-Club an der letztjährige Rekord.
  
  
  Geschafft kuschelte sech un mech. Si ass e grousst Meedchen, Blondine duerch de Salon vun der Schéinheet, an et fir ëmmer war et vill ze verputzen. Ee Brustwarzen Due meng Broscht stachen.
  
  
  "Wat ass mat dengem Kapp passéiert, Schatz?" Si stéisst de Schnëtt um Rand ménger Lippen, d ' Nähte, déi den Dokter huet mir an den Kapp. "Si gesinn sou aus, als ob gefall an den Betonmischer".
  
  
  "Ech hat en Accident*
  
  
  "Et deet mir Leed." Ee Hand packte mech nees. "Ah, du bass een totale Mann, net wouer?"
  
  
  Wahrscheinlech, sot Si un all Hir Clienten, awer eng grouss Bedeitung hunn, als ob Si dem Mistelzweig dat am A behalen. Si huet sech séier an huet knöpfte Reißverschluss, wieren Si sech bewosst, datt, wann Hawke gesinn mech elo, géif hien lachte.
  
  
  "Ech wëll Iech froen, déi iwwer d' Stëmm. Wann Dir gesinn hutt, d 'superheld d' Lescht kéier?"
  
  
  "Ech weess et wierklech net. Dir sidd heihinn komm, fir erauszefannen, wou an der Halle den Elch?"
  
  
  "Du bass eng kluge Fra. Du hues mech direkt vu der tarnung äusgelies, net wouer?" Hir geschmeichelt iso allen Muechten. "Ech Sichen de grousse Musekclownen. Mir verluer de Kontakt, verstoen Dir?"
  
  
  Si придвинулась leckt mir, an umarmte mech mat der lénkser Hand ëm d ' Navigatioun. Ee d ' Rechter Hand hat nees menge Reißverschluss. Si war séier taschendieb. "Si mol hei, Si kënnen Huelen Si Freed an dem Besuch. Wat reizt Si?"
  
  
  Si packte ee bei der Hand an d ' Handfläche no uewen. Si steckten dräi an den Zwanziger seng Fanger verdréit. "Bréngt mir vun der Elch".
  
  
  Hir Freundlichkeit abrupt ausgestuerwen. Virsiichteg ass Si erëm mat Banknoten an Liege ih mir an de Ceinture: "Ech verkaufe Sex, keng Informatioun".
  
  
  "Mir Мусом al Frënn. Awer mir verluer de Kontakt, wéi ech schonn gesot. Hör zou, hien huet mir deng Nummer, net wouer?"
  
  
  "Du hättest Lügen doriwwer. Op jiddwer Fall, ech ka mech net erënneren, Wéini Elch gesinn eng leschte kéier, an ech weess net, wou et ass. Och wann hien däin laang verluere Brudder, ech wëll net schwätzen iwwer nen".
  
  
  Hir Dostal, nach zwou zwanzeg dobai all fënnef an steckte Si an Hir Bluse mat déiwem Ausschnëtt. "Sidd Dir sécher?"
  
  
  "Ech sinn ech absolut sécher. Den Elch léiwer Leit verwirren, an hien ass gutt dora. Keen schwätzt iwwer nen mat frieme".
  
  
  "Gëff mir d' Adress och eng Telefonsnummer. Ech wëll net soen, wou et huet superheld".
  
  
  Schafft, gesicht tëscht Hire grousse Busen an ass d ' scheine. Si разгладила ih Falten. "Ech hunn net gesinn, dat superheld e puer Méint, vläicht souguer e Joer. Éierlech. A Se bewosst ni Adressen. Hie vun Zäit zu Zäit heihinn ze kommen, Stëmm, alles."
  
  
  "Bei him war den numm, net wouer?"
  
  
  "Ech geduecht, du superheld Kolleeg. Frënn kennen d 'Nimm nach anere". Si reprochéiert mech an d ' scheine, a Si dunn op de Buedem. "Du bass och anescht wéi säi Frënd. Du bass ze éierlech. Giff de Stëch an otbey ee".
  
  
  Soss d ' Verhandlungen, Si hunn probéiert, e direkteren Usaz. Si ass d ' Jacke aus, datt hie gesinn konnt, "LUGER" an der ledernen Scheide. "Ech brauche en Numm, Huet".
  
  
  Si leckte sech iwwer d ' Unterlippe. "Si Kopp?"
  
  
  "Neen, nëmmen e Mann ass op der Sich no engem Elch".
  
  
  "Jones - superheld-name". Si lachte nervös. "Wahrscheinlech hunn Si mir net gleewen, mä et ass d' Reine Wourecht. Superheld heescht Edward Jones. An dat ass alles, wat ech Iech soen kann".
  
  
  "Merci", sot ech, den Usaz vun engem Dag. "Si kënnen Stëch loossen".
  
  
  Si wartete ongeféier dräi Stonnen Doheem, erofgefall op de Autositz a versicht onopfälleg Ausgesinn. Et war an der Géigend vum Haus
  
  
  
  
  
  Si war bereet, freeë sech d ' Analys vun der Figuren, wéi et endlech eraus Schafft, an pea pickers eng Nieweroll.
  
  
  Carter, geduecht ech, gutt, datt s du net vertrauensvolle Séil.
  
  
  Si ass op dat Just, dat huet mech queesch duerch d ' Stad zum Billigen engem Haus. Et koum d 'Aarbecht no bannen just nach just, fir ze bemerken, wéi Si klëmmt d' Onopfälleg erop. Um Enn vun engem laangen Korridors vollbusige blonde klopfte un d ' Dier. Keng Äntwert krut, klopfte et méi staark. Dann gedréint huet Si sech ëm a gesäit mech, an Hir Aen weiteten sech vun Anere der Erlaabnis op d ' Ausübung.
  
  
  "An denger Geschicht net der Wourecht, sot Hir Moien, - mee ech si mäi Sue Wäert. Hues du mech heihinn bruecht".
  
  
  "Schlau wéi de Schneider, net wouer?" Si spuckte.
  
  
  Si versicht d ' Dier. "Et ass kloer, Elch net Doheem. Wat Si virschloen, eis ze dinn?"
  
  
  Si ersetzen de nächste лестничному Bucht. Et verfolgte hien bis zum Daach an eng Eck gefuer. Si gekämpft gekratzt a mir d 'Gesicht, versicht, mech ze schloen d' Agefaangen an de unterleib an huet e puer Flüche, déi ech zënter Joren net gehéiert. Eng Villzuel vun wéinst ménger Rees, et ass vill gesot iwwert Hir Vokabular.
  
  
  Si ass ee Handgelenke an drückte mech un de Rand vum Daches. "An elo héieren, d 'Wourecht iwwer den Elch".
  
  
  "Du bass net оттолкнешь mech. Hie géif, mä du solls net".
  
  
  "Dat mengen ech net, Geschafft. Den Elch huet mäi Frënd ëmbruecht an virgeworf d ' Meedchen zu Doud. Si fannen d 'superheld, an et ass mir egal, wat ech maachen sollt um Wee".
  
  
  Si atmete schwéier. "Et ass wouer wat ass mat Meedchen? Du bass op der Plang?"
  
  
  "D' Meedchen geheescht Sheila. Hutt Dir jeemools gehéiert, datt den Elch ernimmt Dir?"
  
  
  "Ni. An hu Si net gesinn, - superheld a leschter Zäit. Hien huet an der Wunneng, wann säin superheld kannt. Si geduecht, hien huet d 'wëssen géif, datt Si d' superheld sichen. Dës Web-Gronn, aus deem Si komm. Ech schwiere, et ass sou".
  
  
  "Hien nennt sech Edward Jones, oder hutt Dir et gemaach?"
  
  
  "Hien huet dësen Numm benotzt, wa säi superheld kannt. Et gëtt wahrscheinlech nees, hunn nach en Zitéieren. Wann Dir mir net gleewen, ginn Si zréck an d 'Haus a Froen Iech d' Meedchen. Si ginn Iech soen, d ' selwecht Saach. Hien ass e Räuber. Hien prahlte, wat hien gedon hat en etlech grouss entf ".
  
  
  Si huet ee. "Ausgezeechent."
  
  
  "Kann ech elo goen?"
  
  
  "ëmgedeeft", sot ech.
  
  
  Huet gesäit sech ëm, wéi hien fir d ' Onopfälleg.
  
  
  "Hien steckte hien bis zum Doud?"
  
  
  "Aha", sot ech. Meng Stëmm war heiser.
  
  
  Si entdeckt, datt billige Buerg den Dag vun de Wunnengen liicht opgemaach. D 'Zimmer waren eidel, d' Schrauwen Stëbs leien. De Leschte Awunner war zimlech laang hier. Si blickte mat Abscheu. Et hat op méi gehofft.
  
  
  D ' Entreprise wartete op mech um Fouss vun den Onopfälleg. D ' etabléieren sech, net ze weisen senger Anere Berechtigungen op Erfüllung, wéi e gesinn huet, ee.
  
  
  "Wat Dir sot, huet mech nachdenklich gemaach, sot Aarbecht.
  
  
  "Huet et?"
  
  
  "Ech mengen iwwer e Meedchen. Si war deng Frëndin?"
  
  
  "Neen Se gesot. "Mä Si huet net verdéngt, esou ze stierwen".
  
  
  "Ech kann Iech net soen, iwwer Elch méi, wéi et Si schonn erzielt. Mee ech nenne Hinnen en anere Numm. Si wëssen, wéi räuberische wierken? Akkorde, gehen Sie zu jemandem no Mafia oder dem Kerl, der finanzéiert Déifstall op en Deel vun der Beit. Zu Los Angeles gëtt et e Mann numm Haskell. Sue fir der Hellenescher welt ".
  
  
  "Merci, Huet".
  
  
  "Vergiss et. An ech mengen genee dat. Vergiss, wat ech gesot hunn".
  
  
  D ' Typenschild den Dag Хаскелла gesot, datt hie beschäftegt sech mat Immobilien. E déck Spaweck Flur drop traditionel, datt hie verdéngt Suen op dësem oder подрабатывании. Superheld сладострастная Sekretärin beschenkt mech mat engem lescht voller Zänn, an ouni Korrektheet, a huet gesot, datt den Mr. Haskell keen hëlt ouni Terminvereinbarung.
  
  
  "Wéi kënnt een zum Empfang?"
  
  
  Si hat nees d ' Zänn. Si huet d ' Stëmm vun Zahnpasta. "Wann e Mann net weess Mr. Хаскелла a seelene Heel-wäiss".
  
  
  "Ech weess Edward Jones", sot ech. "Wann dat geet?"
  
  
  Si gesammelt e puer Papiere op a goung eran, fir matzedeelen Numm mat Hirem Chef eleng. Wéi Si zurückkam, sot Si, datt Mr. Haskell haut beschäftegt an, wéi sech erausgestallt huet, nach ni gehéiert vun Эдварде Johns.
  
  
  "Mat anere Positioune, et muss Wee".
  
  
  D ' lescht blühte erëm, déi kéier vierundzwanzig Karat. "Verstees du, Pimporello".
  
  
  Schwaarz Cadillac souz den Straßenrand, wéi hie Si fir d ' Gebaier ronderëm op e sonnigen Helleg a Kalifornien. Um Steier souz en Ermuert an Uniform mat engem Kapp, wéi e Mann aus dem zweete Stack.
  
  
  Dir, geknéit, ier e sech virun, fir mat him ze schwätzen, wéi ech vorbeiging mimmo "Caddies". "Droen Si keng Form genäht. Aus dësem Grond Ausbuchtung fir d 'Hand hieft sech, wéi Unebenheiten op dem Bus".
  
  
  Hien grinste an klopfte op eng Beule. "Wou d' Stëmm et trage seng Empfeelunge".
  
  
  Si parkte an полквартале a waard. De Chauffer, offensichtlech koum op Хаскеллом. No zéng Minutt koum de vollen Mann, dee gesäit aus, wéi wann hien Ness Wassermelone ënner dem Mantel, an Selle an de Won.
  
  
  Wann de Caddy gefuer Si, vun him zurückgeblieben. Eist Zil war elegant country Club um Friedrichstrooss. Den Décken Mann war Golfer. Dir verbréngt de gréissten Deel vum Dag, huet hien duerch d ' Spektiv. Bei him gouf fueren Si wéi bei enger aler Fra. Zu där Zäit, wéi hie schliisslech trotteten zréck an de Club, Dir Affer vun engem schwéiere Stahl Spaweck.
  
  
  Et ass Zäit, en Zuch ze maachen. Si hob d ' Spektiv a goung op de Parking
  
  
  
  
  
  . Beweegt sech hanner enger Rei Autoen, Dir, koum Si vun hannen op de Chauffer, dee mat verschränkten Äerm, refuséiert sech géint d ' Motorhaube "Caddies".
  
  
  "Moien", erwiderte ech.
  
  
  Hien wirbelte erëm, a seng schaarf agebett Frank an superheld Solarplexus. Si ass superheld tëscht zwee Autoen, datt mir net d ' Opmierksamkeet, an nees première sinn superheld. Superheld d 'Aen gerullt, wéi Marmor, an de superheld, d' plumpe Hand schlaff an rutschte mat Knöpfen senger Jacke.
  
  
  "Kucke mer eis un Hir homonymie allgemeng", sot en an ass staark fir d ' Jacke. Tasten Reen gefall iwwer Bord "Cadillac". Si ass Holster fir déi hien ënner dem aarm d ' Pistoul 38-Kaliber.
  
  
  "Kommen mir lo zu dengem Chef", sot Hir Emus.
  
  
  Wann Haskell ass duerch de Club, deen Ermuert souz relatioune hannert dem Steier. Superheld-Stand war fir d ' Pistoul, déi Hir steckte emu hannen an den Hals.
  
  
  "Max, wat ass Lass mat dir?" - gefrot Haskell, Usaz leckt.
  
  
  "Hien huet d ' Liewen tut weh", sot ech. Hir Bee drückte mat der rietser d ' Autotür op. "Setzen Si sech, Mr. Haskell".
  
  
  Den Décken Mann schaute mech mat Rücksitz. Hien hat gläichméisseg Bräune fir Golf, awer hie gesäit elo e wéineg blass. "Et schwätzt net zugonschte vun Hirem Urteils", murmelte hien. "Ech sinn e Mënsch mat engem gewëssenen Afloss".
  
  
  Si wartete laang, a mir nagte d ' Ungeduld. "Klammen Si an, Mr. Haskell, oder Si verschütten eppes Blutt vun Hirem Ermuert op déi deieren Schirinowski Ledersitze".
  
  
  Hien Sel an d ' Auto an Murren, refuséiert sech op sengem Hl zréck. Gefaltet mollig Fanger zesummen, hie sot: "Du solls besser e ganz gudde Grond fir dës Aktioun".
  
  
  "Erfolleg schafft Selbstvertrauen, Mr. Haskell, sot ech. "Et sinn net déi billigsten, Bandit, an et ass mir egal, wéi wichteg du bass fir dech".
  
  
  Superheld klengen Aen ängstlich ass, awer hien behalen d ' Versioun. "Ech gitt dovun aus, datt Si d' Aart vu Persoun, déi behauptet, e Frënd vum Edward Jones."
  
  
  "Ech hunn net gesot, datt säi superheld dat anert. Hir gesot, datt ech hien kenne. Si wëll mat Iech e puer Informatiounen doriwwer, wou fannt Dir Mr. Jones".
  
  
  "Mir hunn ni cargo vun den Adressen".
  
  
  Ech gesinn kee Grond behandelen Хаскеллом an de wäissen Handschuhen. Trotz der Cadillac mat Ermuert, superheld gepflasterter Teppiche Büro an d 'Memberschaft am country Club, et war net méi wéi d' zeechent Banditen. Si drückte, e wéineg Revolver zum superheld Kniescheibe. En haarde Runs verursaacht Häerzinfarkt weh.
  
  
  "Ween bass du, giff Schneider?" Online dat wëssen.
  
  
  "Ech sinn dee Si zougewisen goufen iwwer Korkenzieher Эдварде Jones".
  
  
  "Hie war net zu Los Angeles e puer Méint. Si hat mat him Saache laang erënneren."
  
  
  "Wie schafft mat Jones? Hien huet e puer Frënn, deenen hie bei senger Aarbecht benotzt ginn. Si wëll wëssen ih Numm".
  
  
  Hien verzog d ' Gesicht an rieb sech allen Natiounen. "Wieren Si kennen dee Mann genee sou gutt wéi Hir, Si wier et net interessant superheld sichen. . Hie léiwer et, Leit ze verbaant ginn".
  
  
  "Firwat Hir Stëmm Sich e superheld".
  
  
  "Ech kann Iech net soen iwwer Frënn superheld, well ech hat en deal mat him en. Hien ass ganz virsiichteg verhielt sech zu esou Detailer. Hien héieren op zu mir ze kommen fir d ' Finanzéierung, well war en aneren Schutzheiligen. Ech mengen, iergend een an der Organisatioun".
  
  
  Et goung ëm d ' Maschinn erëm. E weideren Zuelen. Ausgedeelt Dag verschwendet, wann een net grad Spaß méi no kennen ze léieren, Mr. Хаскеллом, ouni déi auskommen konnt.
  
  
  "Wëlls du näischt sot zu mir, ween bass du?" - gefrot Haskell.
  
  
  "Firwat sollt ech? Du hues mir näischt gesot".
  
  
  Si reprochéiert superheld шоферский Pistoul an de Abfalleimer op der Strooss.
  
  
  Hien huet an der Nuecht ugeruff Hawk no Zimmer an engem Tankstell. "Näher Donnéen vergläichbar, sot ech, wéi hie sech mat der Linn.
  
  
  "Bei mir gëtt et sou déi Informatiounen iwwer e Mann, dee versicht huet, dech ze verbaant an engem Hotel zu Бонэме. Ufanks geheescht superheld an der delle Coogan. Hien hat eng polizeiliche Akt. Hie war en Um, eng ronn ëm déi bescht. Et huet geschengt, wéi GOLFKRICH e wéineg überrascht, datt Si d ' superheld konnt iwwerwannen ". An der Stëmm vum Hawk et däitlech Zufriedenheit.
  
  
  "Ween huet de emu Hir Befehler?"
  
  
  "Hie war Selbstständiger Entreprener. Verdingte sech vum jiddwerengem, deen bezuelen konnt Emus Taxe, déi war grouss. GOLFKRICH behauptet, datt hien net e lëtzebuergänneren Gehalt Mafia".
  
  
  "A wat ass mat Валанте?"
  
  
  "Hie war der engste Frënd vum Frank Абруза".
  
  
  "Ech erschrecken, ech hunn wéineg. Elch Neen, zu Los Angeles".
  
  
  Hawk räusperte sech Miss "A wat ass mat Schaffen? Si Liewe bis zu der Ausstellung a?"
  
  
  An dësem Fall huet et keen Zweiwel. An mengem BOSS eng Linn knaschtege ale Mann.
  
  
  Sechs
  
  
  Hir fréier Bankdrücken schlof an auskannt bis zum Morgengrauen. Mech ass et déi eenzeg Dok Zischen. Aen сощурились, Si louch well an lauschte, umklammerte mat den Gréisst an de Gräift "люгера". Dann spürte Hir plötzliche Wellendeelchen vun der Wäermt op mengem Kapp.
  
  
  Werft Si d ' Blat, vun Hir, gedréint huet sech ëm a fält op de Buedem, eng Weile hocken, mat Wilhelmine an der Hand. Orange Flamen лизнули Mauer mäin Zimmer an engem Tankstell. D 'Zischen, dat Si héieren, war drop zréckzeféieren, datt d' Vorhänge un de Glastüren zum Haff beliicht. Si si schonn gedréit an schwaarz Zunder, a Feier entbrannte stöhnt.
  
  
  Si schnappte sech e Feuerlöscher an der Lobby an stöhnt, wéi mir de Raum betraten, zitterte virun Hëtzt. Feuerlöscher séier löschte d ' Flamen. Si huet, awer wann Dir auskannt fënnef Minutte laang, wier alles anescht.
  
  
  Si huet Feuerlöscher, nees hob d ' LUGER a Legitimitéit
  
  
  
  
  
  d ' verkohlten Vorhänge. Een huet eng saubere Lach an der Glas-Dag an streckte d 'Hand aus, fir d' Vorhänge anzünden. Et war eng gudde professionell Aarbecht. Während Hir stinn, bewonneren Lach, Schutzbrille huet d ' Dier an der Géigend mäin Kappëmfank. Si héieren, wéi Schutzbrille huet mimmo an opgeschloen an d ' gegenüberliegende Mauer. Ee Moment méi spéit vun Hir leien um Buedem.
  
  
  Bandit franséisch sech hannert eng niddreg Mauer, mat der anerer Säit vun der fréierer haaptschoul, Terrasse an den Pool. An deem trüben Liicht, dat Si gesinn konnt, wéineg superheld-Waff, déi hien просовывал superheld duerch d ' Mauer. Well Hir de Och net gehéiert, dat Gewehr muss mat engem Schalldämpfer. Dee Mann war e Biergem an allem, mat der Ausnam, datt hien net getraff hunn op meng Diere bei sechs Zoll. Kann, et beweegt sech e bëssi, wéi hien drückte op den Ausléiser.
  
  
  Ech äntwert net, Emus um Feier, well ech konnt net kloer d ' superheld ze gesinn. Och hie konnt mir ze besuergen. Mir hunn abwartende Spill, all ëm ons erëm gehofft op opmaachen. Superheld Gedold juniore mengen. Si beschloss, sech ze bewegen. Aarm an aarm um Buedem, Si huet ugefaangen, sech zréckzezéien.
  
  
  Wéi Si war weider Wee vun der Dier, et Stand op. Seng Box spannte. Steht stepping barfuß lafen, Si ersetzen no застеленному Spaweck Flur laanscht an d ' luucht gaangen Onopfälleg zum Ufank vum zweete Stack vum Motels. "Wann Dir Gléck hunn, Si wäert vun uewen Erschéissen", geduecht ech. Awer wann Se ass un d ' Geländer vum Balkons am zweete Stock, hien verschwonnen ëm sengem Stopp.
  
  
  Klumpen Sträuchern op dem Terrain vum Motels sorgten fir gudde Schutz, mä huet de Feil tëscht Hinnen eilen. Fréier oder spéider säin superheld erëm gesinn. Si wartete, liicht zitternd op déi kal Loft. Nieft Hosen, bei mir war nëmmen d ' Binde op der Broscht.
  
  
  Schliisslech uecht скрюченную Figur, убегающую vu mir. Ier et gepackt, Schéisse hien, hie entsat an d ' laangen Eck vum Gebai.
  
  
  Séier ass d 'Onopfälleg erof, staffelen mimmo enger Rei vu Verkaufsautomaten fir d' Münz-a flitt op de Parking. Mäi Mann war sech op dem Depart. Hie klëmmt iwwert den Zaun an entsat an de Won, den Straßenrand geparkten virun der Tankstell. Hien huet d ' Motorrad an raste dovun.
  
  
  Si hätt Schéissen, awer dat ass wahrscheinlech net gestoppt hätten, an et net ëffentlichkeit undoen wollt d ' Quantitéit. Si ass zréck an Hir Zimmer, sollten Si sech d ' offensichtliche Korkenzieher. Wou en potenzieller Mörder weess, wou Dir mech fand?
  
  
  Dann Hir Frühstück, goung zum Tankstell an gefuer duerch d 'Stad d' Haus, wou Si trëfft Works.
  
  
  Un der Dier trëfft ech mech staark Chinese. Si net gesinn, - superheld a säin éischte Besuch, an et net bereut. Hie war gebaut, wéi en Trakter a gesäit net manéierlech.
  
  
  "Wat wëlls du ëm dës Zäit?" - gefrot hien rosen.
  
  
  "Ze fréi fir d' Wirtschaft?"
  
  
  "Wann s du dech net treffen. An dat hu Se net."
  
  
  Si refuséiert huet sech mat der Schëller un den Dag, wéi hie versicht, Se ze schléissen virun mengem Kapp. Si lächelte emu. "Soën' Aarbecht, wat zu Hire koum en anere".
  
  
  "D' Wierk gëtt haut niemanden gesinn."
  
  
  "Du irrst dech an dësem", sot Si emu. "Si huet mech gesäit".
  
  
  "Mister, versichen Se net mat mir ze dinn rami. Et kann werfen, Iech an de nächste Block".
  
  
  "Vläicht ech wënschen. Awer wann Se zurückkommen, ech wäert d 'Häll weisen".
  
  
  Ageriicht säi Bléck a richtung Himmel an ausgebrach an Laachen aus, ähnlech dem brüllen Außenborder Motor. "Fréier war e professioneller Wrestler. De virstelle Shan, Terror Osten, obwuel et opgemaach ass hei gebuer, zu Los Angeles. Hutt Dir jeemools gesi Wrestling am Fernseh?"
  
  
  "Ech versich, et net ze maachen".
  
  
  "Hey, haarder Kerl, Si schaff nëmmen hei. Awer ech dinn deng Homepage, wann dir waard wëlls".
  
  
  "Merci."
  
  
  "Alles an Uerdnung. Si hunn en".
  
  
  Hien huet mech eran a beweegt sech ëmmer nach kichernd. Hien ass an de flilleke Deel vum Raum am Vierdergrond. Stack an d ' Dier hannert sech. Si héieren d ' Stëmmen, eng weiblech. Während Si wartete, Si mech gefrot, firwat e Meedchen, dat sech gestern sou, haut sou schwéier ze gesinn.
  
  
  Op der Onopfälleg, déi mech am Vorabend huet Aarbecht koum blonde. Et war ganz ähnlech wéi d ' Aarbecht, mat der Ausnam, datt jonk war a méi schwéier wéi an de Oberschenkeln. Op Hir Negligee war, déi kaum op.
  
  
  Gähnen a Strecken, ausgeruff Dir mech: "Wat wëlls du, benotzerkont?" Hir Tonfall weist drop hin, datt et eis war, weess Si, wou Si kann, ass, Si ze kréien.
  
  
  Horro Osten zréck an ausgebrach ass. "Заблудись", - knurrte hien d ' Meedchen. Et ass kloer, datt d ' superheld net méi amüsiert. Hien stach mech an den Daum. "Näher schonn, haarder Kerl".
  
  
  Et koum an de Raum, an deem d ' Jalousien waren fest задернуты vun der Sonn. Billig Geruchsstoffen verschmutzte d ' Loft, an de Mobiliar war eng Mëschung Tikka an Hollywood-groteske. Grouss Chinese Schloss d ' Dier hannert mir, an ech héieren dat klickt vum Schlass.
  
  
  Ждавшая mech d ' Fra war ganz anescht wéi op der Aarbecht. Hey war Mëtt drësseg, a muss iergendwou an Hirem Virfahren war de ostmensch. Ee Aen ware liicht geneigte, dem Mistelzweig an d ' Haut e gielzege Farbton. Hir schwaarze Haare waren geschnidden kuerz virum Zil. Funkel мандариновая franséisch облегала Hire schlanken Kierper a laang Nägel goufen ëmlackéiert am rezeptiven Beräich. An engem donkele Raum Hir Aen glänzten wéi d ' Aën vun der Siamkatze, geronnenes aus no op de Knien.
  
  
  "Hien ass et, Alida?" - gefrot Shan.
  
  
  "Natierlech, dat ass et".
  
  
  "Du bass net
  
  
  
  
  
  
  aner Aarbechten, Mister. "Hien packte mech um aarm, d' sammelen eng Handvoll superheld décker Gréisst." Et kann brechen Iech d ' genick ".
  
  
  D ' Kaz op der Schoß vun der Fra hob de Kapp, als ob hie gehéiert hat Eescht. Superheld tiny Zunge glitt iwwer superheld отбивным.
  
  
  "Warte e Moment", sot ech. "Wat ass d' Ursaach vun der Feindseligkeit?"
  
  
  D 'Fra streichelte d' Kaz a gesäit mech un lachte. "Ech schéckt dëst Haus. Si koum gestern informatiounen ënner falschem Vorwand. Si hunn eis Mühe".
  
  
  "Wat fir Schwieregkeeten?"
  
  
  "D' Schlimmste Art. Geschafft e Feeler gemaach, wann mir net gesot hues, fir dech vun Ufank un. Ech wäert dech net méi erëm gesinn. Dëst Geschäft, an deem s de mëss, ass net seng Saach".
  
  
  Chinese schwéier spaweck ech d 'Hand op d' Schëller. "Hien ass elo mäi?"
  
  
  "Nach net", sot emu Alida. Si weist mech op engem laange Nagel. "Se si bis zu Meedchen, déi soen, datt den Elch koum d' Fra zu Doud. Vläicht hutt Dir gelogen. Vläicht hutt Dir eng aner Ursaach ze sichen superheld".
  
  
  "Wat ëmmer Si waren?"
  
  
  "Zum Beispill, zweihunderttausend Dollar."
  
  
  Et war nëmmen e Korkenzieher Zäit, wann Se turner gewise Shang géint mech, an ech hat net virun, abzureisen, ouni iwwerhaapt mat Mühe. Also, heftege Bewegung zréck, et trëfft hien mam Ielebou op dem haarde Bauch Shana. Hien grunzte, wéi schmerzhaft an Anere Berechtigungen fir d ' Ausféierung.
  
  
  Ech mech umdrehte, mä Hir superheld Agefaangen. Superheld Gesicht war wéi soss, awer net geheimnisvoll. Linne weh gelaufen Aen un d 'superheld, an hien hockte sech hin, wéi toed Mann, dee versicht ze halen Walnuss tëscht d' Agefaangen.
  
  
  Wann hie sech mir, et huet Finte, an dann virgeschloen säi superheld Rippe vun der rietser Hand. Runs, разрубивший Briet, koum emu säitlech an den Hals. Superheld Aen выпучены, an der Atem pfeift duerch d ' Zänn. Fänke superheld an de Mantel, huet Hir superheld duerch Gegengewichte an virgeworf sech op d ' Schenkelen. Hie fält op de Buedem, wéi e Piano, en umgestürzter, mat zwéi Stäck.
  
  
  Si ass d ' LUGER. "A wou Schafft?"
  
  
  Alida Stoung op an virgeworf d ' Kaz mir ins Gesicht. Hir ausgewichen, an сиамец Fléien mimmo, изрыгая Wut. Hie war um Réck an huet Shana no uewen. D 'Chinesen hunn versicht, d' superheld ze entfremden, an d 'Kaz gestouss d' kräftëge krallen an den Kapp vum Mann.
  
  
  Den Äerm Shan schrie no genuch, fir d ' Glas brechen.
  
  
  Si virgeschloen duuss d ' Kaz op de Réck Люгером. Hien miaute an entsat zum nächsten Dësch.
  
  
  "Bass du an Uerdnung?" Si gefrot Shana, awer hien net héieren. Si adresséiert sech un Алиде, a Si gammastronomie mécht d ' Schublade, e Hl. Ech hat d 'Iddi, datt d' Damm net op der Sich no mir an d ' Gëllent. Packte Si hannert dem Réck ee enker Kleidern, an Man et, wéi Si Mauer sech. Wéi Si sech an der Hand aus no war "Beretta" 38-Kaliber.
  
  
  Si huet mech Nimm, déi net bekannt ginn vun Der chinesescher Virfahren. Et war eng 100-prozentige US-amerikanesche Mat. Ier Se iwwerhaapt den Ofzuch beschäftegen, Si virgeschloen Si um Handgelenk schwéier "Люгером", an "Beretta" entsat op a komm mat Hire Gréisst iwwer d ' Mauer.
  
  
  Si steckte d ' Spëtzt люгера Frank tëscht Hire vollen Hass Aen. "Der Korkenzieher war, wou een net méi organiséieren."
  
  
  Alida huet mech no uewen. D ' Meedche souz op dem Bett a auslegen vun Solitaire. Si blickte düster op mech. "Kuck, ween do ass. Mäi Talisman".
  
  
  "Ech hunn versicht, halen superheld Wee vun dir. Befolge mäi Rot, an näischt war him net schwätzen", sot Alida.
  
  
  Op der Anlag gouf en e-Dag-Bullauge. Si ass zu Äre an hob Hir Kinn. "Ween op Iech geschafft huet?"
  
  
  "E Kerl numm Oscar. Oscar Snodgrass".
  
  
  "Ech mengen net, datt et d 'superheld-name".
  
  
  "Et gëtt gemunkelt, datt de Capo der Mafia ermuert gouf, an en Deel vum Geld vun der Mafia entfouert gouf. Elch Wild genuch, fir sou eng Sträich. A Si koumen no engem Elch. Alicia seet, datt et en seltsamer Zoufall".
  
  
  "Hir Suen interesséiert mech net. Dir sot Iech, firwat ech brauche en Elch".
  
  
  D 'Meedchen op d' schaute Алиду. "Wat soll ech maachen? Hir emu glawen".
  
  
  "Ech war ze Хаскеллу. Hien huet mir näischt gesot, wat ech wësse muss. Mä een huet versicht, mech ze verbaant ginn, an elo fannen ech Se hei, an dësem добродушную Mme an der Schwebe. Wat ass d ' Geschicht, Beschäftegt?"
  
  
  Et gaangen Kaarten an engem Stécht um Bett. "Alida, Hir ze soen emu".
  
  
  Dann Beeil dech. Si, wëll, datt hien weggegangen. Ech wëll net méi Problemer mat der Mafia ".
  
  
  "Gestern Owend koumen zwee Männer, sot Aarbecht. "Ech kann net soen, ih Numm, awer ech ka soen, fir wen Si schaffen".
  
  
  "Mafia".
  
  
  "D' Stëmm. Si wussten, dass du wars, fir mech ze gesinn. Oni Hoteller wëssen, wat ' s de brauchs. Kuerz freak première fir mech, an ech hat Angscht. Si sot Emus, wat du suchst Elch".
  
  
  Si geduecht, datt Si verfollegt mech. Si hat ih hei, wéi zitiert an Idaho. Si waren geduldig an ausdauernd, a Si wëssen elo, wat virdrun net wëssen, datt den Elch war ih Räuber.
  
  
  "Si verbrenne dech", sot Alida. "Ech hoffen, Dir kënnt iech gutt обожгут".
  
  
  Et goung d ' Onopfälleg erof. De virstelle Shan hält sech un de Armlehnen vum Stull an гримасничал, wann Blond am Negligee annonce d 'JOD emu op d' Hoer. Siamesische Kaz souz, leckte sech d ' Pfote, an lachte a gesäit mech un, wéi Si vorbeiging, mimmo. "Nette Kaz", sot ech. Hie war e béimen Schrecken vum Osten.
  
  
  Siwe
  
  
  Et geet op Los Angeles um zéng Auer moies am Süden. Zweeten Numm an engem klenge schwaarze Buch Elch war Teresa a Teresa war zu San Diego. Si hat gehofft, mat Hir ze schwätzen, an Rückflug Deeg.
  
  
  
  
  
  D ' Course huet. D ' Mafia kannt bal sou vill wéi Si bewosst. Si schéckt Zaldoten, fir d ' Spur vun der Elche. Mäin eenzege Virdeel war de klenge schwaarze Buch mat siwe Numm.
  
  
  Si gesäit am Rückspiegel, déi probéieren, mat wem d ' Maschinn, déi engagéiert gëtt, mech ze verfollegen. Si beschloss, datt et d ' brong Limousine, Auto wäschen. De Chauffer huet versicht, d ' klopfen mech verwirrt: hien huet en aneren Auto kuerz stoen tëscht eis, a wann bremse seng Vitesse, huet hien e puer Meile tuilerie gleewen.
  
  
  Während hien do war, Si bog vun der Haaptstrooss op den éischte fräie Seitenstraße. Si dowéinst zu enger Tankstelle an sot dem Empfangschef, datt hie sech versteckt "Ford" ënner der Motorhaube an iwwerpréift. Si, goung eran an gammastronomie alkoholfreies Getränk.
  
  
  Braun "vun der Buick" erauskomm, nach ier der diensthabende d ' iwwerpréife vun der ueleg. Op dem Vordersitz souze zwee Männer. Enger gedréint huet sech, fir all Joer op "Fords", awer Si sinn. Si sinn all nach ze hoffen, datt elo net opgefall.
  
  
  Nach ëmmer gehalen an der Hand eng Fläsch mat engem Getränk, et goung duerch eng Seitentür Gare a setzt sech op den Hiwwel hannendrun. D ' Flicht ausgeruff mech, mee ech hat weider. Et hält op eng Grupp vu Beem a goung an d ' Hocke. Si gesinn e Sender, awer ech do kee gesinn.
  
  
  De Chauffer vum bronge Maschinn бездельничал, an der Droite, wann Se vum Selwen. Wann Dir et net gedon, hie gedréint huet sech an hie koum nees ëm.
  
  
  Si Ochänneren an ze gesinn, wéi d 'zitt d' Haube "Ford". Mäi Verhalen superheld verwirrt, awer mäin Auto war bei him. Hie wier net besuergt iwwer d ' Tatsaach, datt meng Rechnungen ausginn.
  
  
  "Der Buick" ass zréck. Déi béid Bat hunn mat engem Mann PROZENT. Hie weist d ' Richtung, an déi ech goung. Mafia durchgekaut. Dann rannten Si den Hiwwel erop. Si haten Angscht, datt ech kündige "Ford" a versicht, sech vun Hinnen ze Fouss.
  
  
  "Kënnt, Jungs, geduecht ech.
  
  
  Wann Dir jiddweree sech leckt, keuchend an fluchend vun Hir, schlüpfte hanner engem Bam. Méi wéi e hochgewachsener Mann war an der beschter Form. Hie war virun senge Komerode op dräi Schrëtt. Hien ersetzen. mimmo ménger Deckung, lafen um Rand Dickicht. Klenge Mann ausgeruff no Emus: "Moien, Joe. Schalt mol en Gang zréck. Mengs du, et d ' Olympesch Spiller?"
  
  
  Hält eng Fläsch mat der Fläsch op e klengt Gewinde, et koum hannert dem Bam. "Hey, Shorty, sot ech.
  
  
  Hien hat zousätzlech, als ob gestouss op eng Wäscheleine. "Joe!" schrie hien.
  
  
  Si virgeschloen him d ' superheld Goler an eng leere Fläsch Bier, an e Koup gefall.
  
  
  Joe gehalen natiounen. Hien interesséiert sech ëm a gesinn, datt ech gitt op him. Superheld d ' Hand blitzte ënner dem Mantel, an nees koum mat enger Pistoul .45. Dann huet hien gezögert. Hien huet net geschoss.
  
  
  Si gefrot net, firwat hien hat d ' Feier. Dir, Gräift no him.
  
  
  Bandit wickelte mech mat Pedal a virgeschloen mir op d ' Goler erëm .45. Mir sinn de mozart duerch d 'wilde gras an d' Büsche, bis plattgedréckt. Si packte superheld um Handgelenk, an ass. Si ausgebrach superheld. Der Direktioun war ähnlech wéi d ' Knistern dréchen Schlagstöcke en. Bandit stöhnte. Si virgeschloen him zweemol superheld a iwwer kroch.
  
  
  Hie Stoung op an klopfte "LUGER" ech hunn ëm Hir Hand. Et klopfte superheld. Erhob hie sech nees, säin gebrochenen Handgelenk, an huet virgeschloen mech mat der gesunden Hand. Hie war steil. Hie fiert Fort ze kommen. Um Enn reprochéiert Hiert superheld rietser Flank.
  
  
  Superheld Ausdauer war erstaunlech. Hien ass nees rappelte sech op.
  
  
  Si war midd. Et war dat gréisst, wat ech trëfft op sech, mat Hinnen Frettchen, wéi ech puermol gouf an ech museschen, datt meng Energie erschöpft. Am Verglach zu der Virstelle Joe Shan war eng liicht Fudder.
  
  
  "Der Owend ass laanscht", sot Hir Emus. Hugo rutschte mir an d ' Handfläche. "Ech' dech zu kümmern, awer ech änner meng Meenung".
  
  
  Solar Helleg blitzte op der Klinge vun den Tank vun der Stiletto ass, wann et, beweegt sech op him. Joe hob de gesunden aarm. "Ech wäert mech net einstweile verstoppen dir dat Déngens. Looss eis schwätzen."
  
  
  "Wie fir dech erëm huet op der Aarbecht?"
  
  
  "Der Kerl, deen s du genagelt. Awer ech hätt et gedon. Geschäft ass Geschäft".
  
  
  Et goung leckt, an leet d ' Schneid vum Messers un superheld кадыку. "Ween ass däi CHEF?"
  
  
  "Валанте. Marco Валанте".
  
  
  "A wat Si ze soen hat, war him d' Lescht kéier?"
  
  
  "Wat sicht Dir de Räuber numm Elch. Mir hunn et vun engem Meedchen. Валанте sot eis bei iech bleiwen".
  
  
  Si gesammelt Waffen, steckte superheld 45-Kaliber sech fir Ceinture, investéiert an d ' Käppche Stiletto an huet säi superheld zréck zu Yorkshire "люгером" op der Récksäit.
  
  
  Joe schaute op Hire Partner. "Mueres gëtt hien höllische Kopfschmerzen. Валанте warnte eis, dass du net eng Kleinigkeit".
  
  
  "Wéi laang loosst Dir mech?"
  
  
  "Mir hu dech zu Los Angeles, awer mat Hinnen Frettchen, wéi de ronn ëm d' Spidol verlooss huet, op dem een dech war. Валанте huet d 'Arméi z 'änneren".
  
  
  Валанте war e bühnewierker Mann. Wann hie vertrëtt eng Grupp vun Zaldoten, Si géifen ih uecht.
  
  
  Si gedréint Zwerg an ass d ' Pistoul op superheld наплечной Holster. Dir, gebaut sech op a schaute op Joe, gitt ech dovun aus, datt, wéi vill hien weess. Et war e jonke hübscher Italiener, hannet noenee an deier. Ech konnt net gleewen, datt hien e gewöhnlicher Bandit. Hie war einfach ze steil, ze steil, Stoung mat engem gebrochenen Handgelenk falen, mä all Zeeche weh, doriwwer superheld Falten fir déi donkel Aen.
  
  
  "Ech sinn geschmeichelt, datt Валанте leet mech op de Schwanz vun der däin Talent. Du, muss d ' superheld Nummer eent.
  
  
  
  
  
  
  "Ech war, ier dat geschitt. Kann mech net méi".
  
  
  "Ween Meredith ëmbruecht huet?" Et huet Korkenzieher op eemol, an der Hoffnung, eng Reaktioun, déi sech mat mir soen gëtt, wann hie lügt.
  
  
  Et erstaunt runzelte d ' Stir. Hien drückte gebrochenes Handgelenk op de Bauch, zuckte liicht. "Ween ass Meredith?"
  
  
  "Hien huet un enger Tankstelle an Idaho. Een Schnëtt emu Kehle".
  
  
  "Net Hir. Si kenne niemanden. Валанте war an Idaho, mä hie gesäit keng Aktioun. Wéi hien eng Plaz erreecht hunn, war alles geflunn. vun Blutungen bis zum Doud ".
  
  
  "Hie war mir nëtzlech. Hie-d 'wëssen, wat Si wäiss".
  
  
  Och dëst funktionéiert. Emu huet waard bis et gitt fir d ' Spidol, an gitt mir entfesseln Zügel, awer de superheld, déi Jonk sinn mat mir laang genuch, fir en Elch. Bei den aktuelle Situatioun-del-meng Rees op Los Angeles huet vorteilhaft fir d ' Mafia, wéi fir mech. Hawk ass net ganz gefreet.
  
  
  "Ech Валанте kann Hir Ulass, fir dir ze hëllefen,datt dir am Liewen bass", sot Joe. "Ech géif net Stahl superheld ze verbaant ginn".
  
  
  "Wëllt Dir benotzen déiselwecht Privileg?"
  
  
  "Lebendig, mengs du?" Hien lachte nervös. "Ech äntwert op all är Froen, Alter. Wat wëlls du nach?"
  
  
  "Mä Si hunn mir keng grouss Eragebuer. Näischt Валанте hätt näischt dogéint, fir hien kannt, wéinst de Kämpf. Trieden schwiereg Froen". Si mécht d ' "LUGER" emu an Falten Dollar. "An elo denk drüber no. Wéi Валанте iwwerhaapt bekannt Ausr mir?"
  
  
  "Hien ass op eng Vorstandssitzung, d' Führungsspitze vun der Organisatioun. Si Sproochen iwwer de Daucht op Frank Абруза. Hiren numm war ugeluecht ginn. De Komitee plädierten dofir, datt d ' Grënn Валанте. Hien huet e besonnescht Interessi. Hien a Watermellon an der Géigend waren ".
  
  
  "War e weidere Mann an Бонэме, Idaho. Hien huet dohin, fir d ' Meedchen schloen. Hien huet versicht, mech ze verbaant ginn". Si hat d ' "LUGER" beweegung, nach ëmmer mat dem Zil vun der WWU an Falten Dollar. "Wat wësst dir iwwer Кугане?"
  
  
  "Mafia superheld net geschéckt. Si schickten Валанте".
  
  
  "Wat gëtt elo ze dinn Валанте?"
  
  
  "Ech kann net Liesen d' superheld, d 'Gedanken, Dude". Joe ugefaangen ze schwätzen strenger Stëmm. "Ech kann' s mir denken, Deels. Hie fuerdert iwwer d ' Sëtzung vum Jahr. Hien nennt den Numm vun den Elch. Dëst Wuert snap all Famill um Land, an Se fänken, sech ze kämmen 'Uertschaft, wou d' verrécktener Bastard konnt sech verstoppen ".
  
  
  "Ech huelen un, Dir hutt iwwert den Elch, ier Schafft huet Si superheld-name".
  
  
  "Nëmmen Klatsch. Schwätzen Si iwwert d ' Berufe. Hien ass e Psychopath. Hautdesdaags Organisatioun probéieren ze bleiwen Wee vu sengem Typ. Stëmm firwat hien agéiert onofhängeg. Awer Rumeuren iwwer e wier Kerl Krees goen".
  
  
  "Dat ass gutt, Joe. Du hues mir ganz gehollef". Mengen Lëppsen léist sech vun de Zähnen an kalem lescht. "Nach e weidere Punkt beréieren. Wie fir Si erëm versicht, mech ze verbaant ginn, haut mueres?"
  
  
  "Dir, oder Shorty, mengs du? Валанте sot mir bleiwen mat dir, awer mir haten keen Uerder ze maachen. Mir Doten et net".
  
  
  "Lüg mech net un, Joe. Dee Mann war e Biergem, wéi 's de bass".
  
  
  Joe schwitzte. "Iergendwou an dësem Deck gëtt et Filippo. Meredith, Coogan - dat sinn net déi Leit, vun deenen Se näischt weess. De Comité wollt net, datt Frëndin Абруза ass, ier Si gesongen Hinnen e Lidd. Dir sot Iech, meng Befehler vun Валанте. Hien huet gesot, bleib Wee vun dësem Kerl, Carter, hien ass klug, hie kann eis hëllefen, vun engem Elch. Hie sot, datt et net leno wäert Dir, sollt dëst awer net absolut noutwendeg. Well ech hat keng Chance eréischt virun kurzem? "
  
  
  "Aha", sot ech. "Natierlech, Dir hutt et gepackt. An Dir hutt Recht. An engem Match gëtt et e Filippo".
  
  
  Hie gouf do nach aus der Zäit Bonham. E Mann, dee bewosst, datt d ' Mafia bewosst, a bewosst ganz vill iwwer AX. Mann, нанявший Kugana Kehle Meredith an huet mir eng Fal op enger Tankstell. Si spaweck d ' "LUGER" an huet de Joe an superheld Begleeder bewusstlos op engem Hiwwel. Dir bezuelt d 'Wartungspersonal mat wäit oppenen Aen op d' Bensinnverbrauch kënnt, dat hien goss an "Ford". Dann hob Si d ' Haube "Buick" an schnappte sech d ' Verdrahtung.
  
  
  "Se ginn an der Géigend", sot ech. Awer Dir hutt keng Zäit Wee vun der Statioun zäiten, fir mech einzuholen.
  
  
  Si dowéinst de rescht 110 Kilometer bis op San Diego, wann d 'tachonadel war d' Grenz. Géint Mëtteg war an Siichtwäit vun der Bucht. Kreesen Möwen stilvoll a anmutig schweben am wand.
  
  
  Während et an Presséiert Iessen, et huet seng Pläng. Missen uruffen Hawk. Wat war-wat, datt säi Hotel, domat hien iwwerpréift Quellen AX.
  
  
  Awer fir d ' éischt war Theresa, déi sech inspiréiert wäiss Ausbroch vum zweete Abschnittes duerch schwaarz Bicher Moses. Bis elo kannt Dir all Telefonsnummeren auswendig op der ganzer Bicher, déi gewonnen huet. Theresa a Schwätzt mat der Fra Stëmm Kontext.
  
  
  "Du wëlls en date mat Teresa?"
  
  
  "Jo, anscheinend." De Korkenzieher huet mech net überrascht. Gouf eng héich Wahrscheinlechkeet, dass all Meedchen am Buch war eng Prostituéiert oder e Callgirl.
  
  
  "Hues du e besonnesche perséinleche Fondue, meng Léift?"
  
  
  "Ech géif et vorziehen, net doriwwer zu diskutieren ih per Telefon".
  
  
  Si lachte an huet mir d ' Adress. Hie war sech an engem heruntergekommenen Véierel, an der Géigend vun der Strandpromenade, matzen op der Strooss, déi sech mat Ausgesi sou attraktiv wéi ee Boîtier.
  
  
  Si Schloss d ' Dier "Ford", wann ronn ëm d 'Maschinn an d' luucht gaangen, ze erraten, gëtt ob och déi rezent Maschinn Vorsichtsmaßnahmen, wann Se erëm do. An dësem Änneren
  
  
  
  
  
  war net Deel vun der Stad, wou d 'Männer an d' Kierch goen.
  
  
  D ' Gebai, zu deem et koum, war et e Dorn am A, dat sollt scho viru ville Joren ofgerappt, awer Summer, installéiert an abgenutzten Türrahmen, geschafft huet. Fra mat giel Hoer schaute no baussen, dann mied d ' Strooss, wéi ech wëll sichergehen, datt ech keng matbruecht gréng Minna.
  
  
  "Ech hunn ugeruff", sot ech. "Ech koum zu Teresa".
  
  
  Si war misstrauisch. Hie war net wéi Hir normale Käufer. "Du bass net alleng, fir e stännege Teresa Frënn".
  
  
  "Ech géif dat ee fir Si erëm. Si héieren Vill iwwer Se".
  
  
  Fra huet beschloss, zu lescht. Seng Zänn, waren net déi bescht. Hir giel Haare gemoolt goufen eng laang Zäit, an net ganz gutt, an d ' gemalten Augenbrauen Ausklappe erinnerten. Si Man d ' Dier ass breet, fir hien ze quetschen konnt mimmo, dann ass Se de Riegel.
  
  
  "Erwaarden Se en iwwerfall?"
  
  
  "Mëttelmierlänner weess een ni. Net einfach méi Suen verdienen éierlech".
  
  
  Si war sech sécher, datt hien iwwerhaapt näischt bewosst, war, fir éierlech Liewen ze verdienen, oder souguer iwwer déijeeneg, déi et bewosst. Si hat eng wäiss Stiwwele, enganliegende Box an eng Bluse-Pullovere mat зебровыми Sträifen, fest relatioune op Hir grousse Brüste. Bluse verschönert grouss Brustwarzen, wéi d ' Steng.
  
  
  "Du bass en gudder jonk", sot Si, mir leeft d ' Aen. "Behalte d' Suen, du bass wierklech hübsch".
  
  
  Si mä mech wéi ' s de wolls, awer ni séisse. Si Réckzuch e grinsen, eng Roll spillen, продиктованную Kämpf. Dës Fra war definitiv net erëm, ech wier drun interesséiert, ze verschenken Informatiounen zu engem frieme.
  
  
  "An d' Stëmm an Rondo", sot Si, leet mer d 'Hand op d' Schëller. Hir Fanger waren vun der Gréisst enger Verschwonnen.
  
  
  De Mann koum duerch den Dag um Fouss vun den Onopfälleg, déi am Ufank vum zweete Stack vum Haus. Spaweck superheld Shirten goufen ofgeschnidden a обнажали breede Schëlleren. Op senger breede Rimm glänzten Metall-Nieten. Superheld Hosen souze sou eng, wéi bei enger Fra, entblößt Ausbuchtungen an seng kräftegen Been. Hien hat d ' gesiicht vum Mound, an den Ecker kleng Aen ass Fett.
  
  
  "Soën eis, datt s de wëlls, datt Teresa 's fir dech gemaach, mäi Schaz", mengt hien, entblößt seng Zänn, déi waren an nach schlechterem Zoustand wéi bei Fraen.
  
  
  Si spürte e Kribbeln am Genéck. Si gouf net an engem gewéinleche Bordell. Et huet geschengt, datt an d ' Haus ass keen ausser ons an e Meedchen, déi et net gesinn.
  
  
  "Si géif d' éischt gesinn hat Si".
  
  
  "Et ass eng wonnerbar Hot chick. Si ginn net enttäuscht sinn".
  
  
  "Klammen loossen, Rondo", sot d ' Fra. "Et ass eng vernünftige w. e. g".
  
  
  Rondo schüttelte de Kapp. "Ech hunn d' Gefill, datt hien Ringer. Hien huet Si keng Gehalt, net wouer?"
  
  
  "Los", sot ech. "Den Elch huet mir d 'Nummer Teresa".
  
  
  "E gudder name". Hien streckte d ' Hand aus. "Louch fofzeg Frank hier. Dat ass, wéi d 'Taxe fir d' Vertuschung. D 'Aarbecht vun fofzeg US-Dollar - der billigste Trick, deen dëst Jippelcher kann".
  
  
  Si verschränkte superheld Handfläche, an hien huet eng knarrende Onopfälleg erop, fir mat Theresa schwätzen, an dann winkte mir mat dem Pad. "Si seet, steh op".
  
  
  Dat éischt, wat ech gesinn, ass d ' Dier vum Schlafzimmers, war eng Rei vu Peitschen und Riemen op Hirer ursprénglecher Plaz op engem Holztisch. Déi zweet Saach war e Meedchen. Et war wierklech schéin.
  
  
  "Wéi heescht dir, Liebling?" sot Si mat belegter Stëmm.
  
  
  Dënn Kombinatioun war Hiert eenzegt Kleidungsstück. Si gestäipt huet sech op en Këssen op deem unordentlichen Bett. Schrauwen am halbdunklen Raum war al, an schäbig. An der Kommode waren nëmmen Kamm a rissige Waschbecken an verblichenen Vorhänge Roch no Stëbs. Deen eenzeg wäertvoll Géigestand hei war Teresa. Aus no hat schwaarz Haare, OLIVE Teint an héich Wangenknochen, déi zéien Hir Haut eng dënn Persoun. Ee Kierper war jung an geschmeidig, an et gesäit sou äus, als ob Si mat alledem, wat sot der Dionysos a sengem klenge schwaarze Buch.
  
  
  Awer hien vollek net Peitschen.
  
  
  "Ned", sot Hir hey. "Mäin numm ass Ned".
  
  
  "A wat ass däin Spill?"
  
  
  Si schaute nees op den Hl. Elo Si bewosst, na Haus sinn, an d ' Spiller, déi do gespillt hunn, waren wierklech ganz haart. Dir geduecht. Wéinst där Schréiegt Musa, gouf beschloss, datt hie säi Zimmer droen vun engem sou Uertschaft. Nëmmen d ' Meedchen net verstanen. Si war ze gutt, fir hei ze sinn.
  
  
  "Si ginn überrascht sinn, wann Dir erzähle Iech vu mengem spillt", sot ech.
  
  
  "Ech Léift béis". An der lescht war d ' Perversion. Et gouf ëm Si ronderëm de Fraen, fir d ' Faust Mistel Séil.
  
  
  "Ech wëll wëssen, wou an der Halle den Elch".
  
  
  "Ech sinn überrascht, gutt. An e bëssen enttäuscht".
  
  
  "Ech muss hien fannen, Teresa".
  
  
  "Du hues näischt dovu gesot Rondo. Wann s du gesot hues, et géif dir net erlaabt, mech ze gesinn".
  
  
  "D' Stëmm, firwat hien net ernimmt".
  
  
  Teresa opféiere Si zusammengerollt an de Mond eng Gefëmmt an zündete e Streichholz iwwer de Holzboden. Overalls rutschte vun Hirer Schëller an Hir iwwerliwwert klenge Ronne Brüste. Et ass nees дразняще lächelte mech un. "Den Elch ass ronderëm d 'Stad".
  
  
  Geroch, opféieren, duerch de Raum, sot mir, datt seng Gefëmmt war net duerch, déi Si kéint bidden Amt vum Polizeichefs. Si koum aus dem Bett. "Wann dir Hotellen fannen, Elch, wou Se sinn?"
  
  
  "An d' Häll. Ofstëmmung, wou et sollt sinn". Si lachte, hat Hir Zänn. Si waren sauber, glat a wäiss. Alles an Hir war alles perfekt, ausser et HEMA war.
  
  
  "Hat hien differenzen Frënn zu San Diego, an deenen Si hie fanne konnt?"
  
  
  "Ech schaue op d' Leit an direkt an d ' éischt kéier, Si weess, wéi Se mech oder net. Du gefällst mir". Si refuséiert huet sech mat dem Kapp op mengem Bee. Hir Stëmm war mëll. "Wann et wichteg ass, verhëllefen ech dir. Firwat versuchst du fannen Elch?" "Hien ëmbruecht huet e puer Mënschen".
  
  
  
  
  
  
  Si hob de Kapp. "Si sinn kee Polizist. Et ka léieren Polizisten ih wéi hien sech beweegt". Si streichelte mäi Bee. "Du fühlst dech och net de Polizisten".
  
  
  "Hien huet mäi Frënd ëmbruecht".
  
  
  D ' Dier zum Schlafzimmer aufgerissen. Ugemellt Rondo an желтоволосая Fra.
  
  
  Teresa ageriicht sech op, Hir schéin Mond verzog d ' Gesicht. "Du hättest waard, Rondo!" schrie Si: "Ech hätt bewegen superheld erzielen Si mir méi."
  
  
  "Mir hunn genuch gehéiert". Hien huet den Hl mat der grousser Peitsche. "Mister, wann den Elch eng kéier, well iergend een ëm eis ronderëm war Se op de Schwanz, mir all ginn et sécherlech bedauere kommen".
  
  
  "Maach dir keng suergen. Hir emu net soen."
  
  
  "Näischt ze erzielen". Hien schnippte mat der Peitsche, a beweegt sech zu mir. "Ech hunn däin Décken Brieftasche, wann s de geschriwwen fofzeg. Du hues e gutt Stéck Suen".
  
  
  "Giff d' superheld, Rondo!" sot желтоволосая Fra.
  
  
  Dir, erkannt, wat Se waren absolut bereet, mech ze verbaant ginn, fir Suen, déi Hir Ness, oder och nëmmen als Gefälligkeiten Elch.
  
  
  Rondo отдернул Peitsche, an hien hob den Hl mat der geraden Réck an der Géigend vum Bettes. Peitsche d 'Loft an durchbohrte обвился ëm d' Been vum Stull, wann Se angehoben, fir de superheld ze schützen Dir Gesicht. Rondo fluchte a versicht, d ' Peitsche zéien.
  
  
  Et huet zwéi Schrëtt zu him an zerbrach den Hl iwwer de superheld de Kapp. Hien zerbrach, a koum hien op d ' Agefaangen. Si virgeschloen him mat der Faust an de Kapp superheld, an d ' Blutt um spaweck.
  
  
  Mat quietschenden Teresa entsat op d 'Bett, opféiere Hir Hand ënner d' Këssen an ass d ' Automatik "Bauer" Kaliber 25. Si waren zu allem bereet ass, déi Musse.
  
  
  Teresa uerder mir, net op der Plaz ze bleiwen oder d ' Hänn heben. Si huet d ' Waff an drückte den Ofzuch. Schutzbrille d ' Mauer schloen. Si war zu aufgeregt, fir ze Schéissen offen.
  
  
  Séier geännert seng Meenung iwwer d ' Meedchen. Et war schéin, mä ech géif et stolperen no an enger donkeler Gasse.
  
  
  "Erschieß hien, Teresa", gefrot Giel Coma. Si war e gudder en Cheerleader. Huet hey Gegenschlag a koum hanner dem Meedchen.
  
  
  Si virgeschloen op dem Bett mat dem Bauch, a Si ausgebrach ënner mengem Gewiicht. Teresa koum engersäits, stampfende Féiss. Ënner комбинезоном hien eidel war. Mat der Kraaft mäin Sprungs iwwerdroen mech duerch d ' Bett, wéi e Eishockey-Puck op dem Äis gleitend, an hie war op der no. Schreiwen Dir mir erweicht, awer d ' Meedchen hat de Klang, wéi de kranke Vugel.
  
  
  Pistoul an der Posch Weste geflunn iwwer Hir Äerm a flitt op dem Buedem. Rondo wischte sech d 'blutige Nues, sech op d' Been an taumelte.
  
  
  Dir, Gräift no Люгером, awer blondes Coma entsat mir op de Réck. Si muss d ' gewiicht vun der 160. Si gedréint huet sech ëm a virgeworf Si iwwer seng Schëller, a Si koum op d ' Bett.
  
  
  Rondo versicht, Huelen d ' klengste Automatik. Et schéngt, emu war schwéier ze gesinn ass. Si packte de superheld hanner dem Genéck mat enger Hand an opféiere sech no vir, sou datt d 'superheld d' Zil trëfft d ' Mauer. Hien verschüttet um Kapp a louch steht.
  
  
  Blondes Coma Stand Hir zu Bierger, fir eng zerbrochenen Better an schrie. "Rondo. Hien huet dir wehgetan, Rondo?"
  
  
  "Neen, mäi léiwer, - sot ech. "Vun emu mag Artisten géint d 'Mauer".
  
  
  "Bastard. Wann dir wehgetan hues Rondo ..."
  
  
  Si ass d ' "LUGER", an Hir Stëmm ausgebrach op der Mëtt vun der Bauch-Offeren. "Wat hues du gesot, Liebes?" - Si gefrot sarkastischen Stëmm.
  
  
  Si kauerte op dem Bett an et mech schweigend.
  
  
  Si packte de benommenen Rondo fir de Ceinture, ass d ' superheld an der Mëtt vum Raum an gedréint huet sech mam Kapp no uewen.
  
  
  "Net Schéisse Rondo!" d ' Fra schrie.
  
  
  Si mécht d ' "LUGER" offen op hässliche Gesicht Rondo. Si sot: "Firwat sollt ech net Maachen superheld, Popp?"
  
  
  "Ech erzähle dir iwwer d' Stëmm. Dat ass, wat ' s de wëlls, net wouer? Hie goung, fir d ' Stad virun e puer Méint. Si versteckten ' Fudder mat der Hellenescher mat wat fir eng Hure, a Si entfloh mat Hir. Si jagten versicht".
  
  
  "Du hues dach gesot, datt Si, net wouer, Liebling?"
  
  
  "Elch, Jack Hoyle an den Drëtte Mann. Hoyle als klenge Mann, dem Wuesstem bis op d ' Schëller Rondo. Hien hat hei offen Tattoo". Si stéisst säi lénksen Unterarm. "Mir hunn nach ni gesinn hunn den Drëtte Mann".
  
  
  Si tastete an der Posch Rondo a krut seng fofzeg Dollar virun der Kuuscht.
  
  
  8
  
  
  Si ass grad gespillt zu San Francisco, a Hock um Telefon geschwat.
  
  
  "Si waren zu San Diego? Dat Programm ronderëm d ' zuelen an engem klenge schwaarze Buch hunn?" gefrot huet hien d ' сардоническим Stëmm.
  
  
  "Teresa. Süßes Meedchen", sot ech. "An benotzerkont, wéi Coral Dragon".
  
  
  "Sollt ech jeemools vun Hir héieren. Awer an der tëschenzäit de Fall. Si hunn e puer Succèsen ze kréien?"
  
  
  "Ech hunn een Numm an eng Beschreiwung e Member vun der Bande Elch. Superheld heescht Jake Hoyle".
  
  
  "Mir kënnen iwwerpréiwen superheld eropgelueden Dateien an der Strafverfolgung, awer dëse Wee hunn eis net vill iwwert den Elch. D ' Fuerscher testeten GOLFKRICH an hunn eng computergestützte Sich no name Edward Jones. Näischt. Eng Zesummefaassung op der Basis vun der Beschreiwung gëtter sinn, dat Si eis Gaben, Gaben, Si gläichen Resultater ".
  
  
  "Ech sinn net überrascht. De Mann schéngt ganz gutt a sengem delle. Sou gutt, datt hie wahrscheinlech ni Gesetz gouf festgeholl.
  
  
  
  
  
  ech kann net soen, wéi vill ungelöste Raubüberfälle am ganzen Land war de superheld der Aarbecht ".
  
  
  "Elo, N3, wat kënnt als Nächst?"
  
  
  Si azielen Emus iwwer den Ugrëff op mech an engem Tankstell, an d ' Informatiounen, déi hien Zwang fir Leutnant Marco Валанте. "Wat gëtt et, wat fir mech maache kann Forschungsabteilung. Léier d 'Nimm vun de schlimmsten Feinde vum Frank Абруза, virun allem superheld fréiere Géigner, déi kënnen elo sëtzen am Board of Directors der Mafia".
  
  
  "Ech kann Iech soen, et ass aufrichtig ëm de Kapp. Et war Deel vun der Datei Абруза gemaach, ier Si sech an de Kader. Et ass e Mann numm Loggia, déi zum Géigner Абруза, wéi Si jonk waren d ' Schergen um Wee no uewen. An Rossi . Béid gehéieren dem héije Rot vun der Mafia "
  
  
  En numm koum him bekannt gemaach. "Ida Rossi?"
  
  
  "Dr. Liu. Geschäftschaîne, perséinlech tools an Drogen. Bei him a Абруза waren ënnerschiddlech Usiichte iwwer proposéiert deal, an Si fréier stritten iwwer de Problem vun der Drogen", sot Hawke. "Nick, Soën mir, wat dir mengt".
  
  
  "Dat ass am Deck, Mann, ween Meredith ëmbruecht huet, an d' renne geschéckt de Prähistoriker ze Бонэму, datt hien d ' Meedchen ëmbruecht, an op mech an engem Tankstell. Ech denken, datt hien an enger héije Organisatiounen. Hien muss, gouf op engem treffen, wou Валанте gehéiert Ausr mir. Dat ass déi bescht Erklärung fir de superheld vum Wëssen iwwer d ' Mafia an eiser Organisatioun ".
  
  
  "Wann s du Recht hues, wat d 'superheld d' Zil?"
  
  
  "Ech mengen, hien huet elo e Elch an der Eliminéieren vum Frank Абруза. 200 000 Dollar goufen der Kreditkoart. Hie sot den Elch," Ech weess, wou een zweihunderttausend, wa Si fir mech schaffen. "Elo ass hien an enger Zwickmühle. Hie kann net zulassen, datt Bruderschaft eng superheld. Hie wollt net, datt Sheila Brant eis mat HEMA geredet, a wëll net, datt mir gefaange Elch ".
  
  
  "Dëst géif erklären, e puer vun den Evenementer, déi cas hunn", sot Hawk. "Awer sou wäit, datt déi beschten Optioun fir eis bleift de klenge schwaarze Buch".
  
  
  "Ech schaff drun", sot ech.
  
  
  * * *
  
  
  D ' Telefon nieft dem Bett klingelte hefteg. Hir sel. Am Hotelzimmer war donkel. Si hat de Gruppebesetzung un d ' Ouer. Dat war d ' Uweisung, mech erënneren, datt ech huet Uruff um 20:00 Auer.
  
  
  "Merci", sot ech. Sëtzen um Rand vum Bettes, Si gedréint d 'Lampe a spähte duerch d' Band op der Broscht. D ' Haut geheelt gutt, op der Uewerfläch, mä ech hat net siichtbar Spaweck.
  
  
  Mir träumte Sheila Brant. Nees erlieft de Moment, wéi e Hire Kierper an der Kichen vum Haus an Бонэме. Dann ee Hirem Todes, doru geduecht, datt klenge, wéi géif Dir dat, datt een bewosst. Obwuel Si sech bewosst, datt et iwwerhaapt net laang, eppes staffelen tëscht eis, de Stroum, dat war virun allem sexuelle, awer geloss eppes méi.
  
  
  Fir d 'Fënster Hotelzimmer, gesäit d' Lichter der Golden Gate Bridge. Elo koum Si sichen e Meedchen mam numm Penny, an der Hoffnung, datt Si mir de Schlëssel ginn zum Plaz, de Killer Sheila an David Kirby.
  
  
  Den numm Penny war den Drëtte, den Elch huet an engem klenge schwaarze Buch, dat sech der trëtt mech fir d ' Aarbecht an Thérèse. "Penny. Gudde Titten", huet den Elch den ieweschte Rand vun der Säit, déi hie beschäftegt dem Meedchen. Ech ka mir net virstellen, datt Si besser wéi Schaffen. Ënner dësem Kommentar Elch sichen sexuell Jainismus, d ' Penny huet mat dem besonnesche Geschick. Wann den Elch war ausgebilte Richter, mä kloer als sollech, Penny war bal genee sou rar wéi eng Stradivari.
  
  
  Si hob d ' Buch an huet sech un. Hir fënnef Stonnen geschlafen an huet sech erfrischt, erfrischt. Et gëtt eng unvergessliche Nacht. Haut Owend hätt Si an der Cafeteria Liz Burdick.
  
  
  Herrenhaus, gebaut dann Äerdbiewen a Feier, wat d ' San Francisco am Joer 1906, war sech op der Spëtzt vum Hiwwel. Et war dee wichtegsten Bordell vun der Stad, an eng Fra, déi sech mat Hinnen trieb, war eng Legend a seng eegen Zäit. Vun engem Dag wollt Theaterschrëftsteller maachen d 'Geschicht vun Hirem Liewen, d' Grondlag fir d ' Broadway-Musical. Et gëtt ugeholl, datt d ' Liz Burdick ofgedankt him, awer Si brauchte net ze publizéieren. D 'Dier gammastronomie e Dienstmädchen an fhrte mech an d' aalmoudech Wohnzimmer, wou houngen üppige rout Vorhänge. D ' Schrauwen waren antik, Spaweck Décken an Zoll. Si bezweifelte, datt d ' Herrenhaus de Brite zu Sacramento war och möbliert.
  
  
  Liz Burdick ass an d 'Zimmer, d' Zimmermädchen Schloss hanner sech d ' duebel Dag an huet eis eleng. Si versicht, net Ausgesinn geblendet. Si wartete, fir ze gesinn, eng Fra méi al. Liz Burdick war eréischt drësseg.
  
  
  Hiert laangt Kleid glitt iwwer de Spaweck, wéi Si goung op mech zou, streckte mir d 'kal dënn Hand an ech offen an d' Aen. "Si sinn e bëssi fréi, awer ech Hole Dir vun e puer Meedchen. Hir Selbstbewusstsein, datt ech eng Iech, déi Iech gefall", sot Si.
  
  
  "Et gouf getrade, datt ech bis Penny".
  
  
  "Jo, mir Sproochen iwwer Si, wann Si ugeruff hunn, awer haut net. Si hat gehofft, datt Si versichen, iergend een nach", lächelte Si.
  
  
  Ee Aen waren kal Jade-Faarwen an bewerten, obwuel d ' lescht, wat Se hat. Si geduecht, ob Si mir ubidden, hey Bett. Hir gesot, datt ech e Geschäftsmann, deen op engem Kongress, an benotzerkont mir, nach Doheem ze besichen.
  
  
  "Penny - fir eng eiser beléifste Girls, awer mir hunn eng aner, genee sou attraktive. Et kéint eng Wiel fir Iech, wann Dir Vertrauen ménger Meenung no", mä Si virun.
  
  
  "Ech si sécher, datt Si e gudden Fondue, Miss Burdick ".
  
  
  
  
  
  
  "Mrs. Burdick", - korrigéiert Dir mech. "Ech sinn Witfra." Hir laang Literature blonde Haare glitzerten am Liicht, a Si beweegt sech mat der sinnlichen Anmut, wann Si ass zu engem Hl an huet sech hin.
  
  
  "Awer mech interesséiert nëmmen Penny". Et Hir, wéi mer geschengt, naiv lescht. "Mäi anert, huet mat Hir e flotten Job".
  
  
  "An deem Fall mussen Se nëmmen waard, bis d 'nächste kéier net ukommen zu San Francisco".
  
  
  "Wat ass mat mueres Owend?"
  
  
  "Ech erschrecken, Penny hei net."
  
  
  "Mrs. Burdick, maache mir e gefall Gäscht пожарному. Soën mir, wéi ech mech op Penny. Wann Dir wunnt net do, gëff mer Är Adress. Si hätt uruffen hey, an, ka sinn, eppes z 'organiséieren".
  
  
  "Dir Wëssen, mir hunn hei Regelen. Mir gi keng Informatiounen iwwer eis Meedercher. Si hunn e Recht op en eegent Liewen, wann Se net funktionéieren".
  
  
  An deem Mooss, wéi hie gouf ëmmer eindringlicher, Si gouf ëmmer steiler.
  
  
  Struck duerch de plëtzleche Verdacht, zu Hir gesot: "Si probéieren, mech dovun abzuhalten, Si ze kucken?"
  
  
  Si lächelte an äntwert net, awer Hiert Verhalen war Äntwert genuch.
  
  
  D ' Dienstmädchen betrueden de Raum, hien klopfte virsiichteg. Si hat en Tablett mat e puer Getränken. Si souz mat engem Glas an der Hand, an mech gefrot, firwat Mme gehollef mir, VIP-Service, wann et ausdrécklech wollt net zulassen, mech mat Penny gesinn.
  
  
  "Wann Dir anrief, gefrot Si mat Penny schwätzen, mä Si huet ugefaang Si. Firwat war dat, Mrs. Burdick?"
  
  
  "Well, bemierkbar gemaach, Si war net do. An där Zäit geduecht, datt Si, datt et nees méi spéit am selwechte Dag. Et war falsch".
  
  
  Si schüttelte de Äis am Glas, Stahl awer net drénken. "Wou ass Hatt?"
  
  
  "Ech mengen net, datt et deng Saach ass". Et ass net d ' Stëmm gehuewen, awer elo Hir Aen goufen Stahl.
  
  
  (Stirnrunzeln, hob D ' Glas. Dir net vertraut hey. "Eis Meedercher huelen Vakanz, wëssen Se. Si besicht Heizou. Si sinn krank. Si sinn genee wéi all déi, trotz der Tatsaach, datt Si héieren kënnen".
  
  
  Si hasste zéien Se e Gewehr an engem eleganten Ambiente vun der noblen Caféen vu San Francisco, awer aktualiséiert geschengt noutwendeg.
  
  
  Liz Burdick hob d ' Augenbrauen, als "LUGER" rutschte mir an d ' Hand. Awer Si gesäit manner wéi überrascht ze sinn.
  
  
  "Mir kommen elo zu den bewegung Fall, net wouer, Mr. Harper?"
  
  
  "D' Waff muss Iech ze verstoen ginn, dass ech et mir ernst ass. Ganz seriö!".
  
  
  "Penny huet eis fir eng Weile. Ech kann net méi soen definitiv".
  
  
  Den Ëmgang mat Hir war et egal, datt den Ëmgank mat enger Fra, mat der Eiswand.
  
  
  Si streckte d ' Glas. All Hirer Bewegungen war wéi Gedichter. "Dir wëllt mir erzielen, firwat droe Si eng Pistoul, Mister Harper?"
  
  
  "D' Leit weider versichen, zwou Kugelen an ech".
  
  
  "Et deet mir Leed, dat ze héieren. Awer mir Liewen an grujeleg Zäiten. Elo, wann Se fäerdeg sinn Waffen aus mir, wat soll ech maachen?"
  
  
  "Ech hat gehofft, datt et e wéineg aufschütteln dech. Et unterschätzt dech." Si Stoung op an steckte d 'LUGER" an d ' Holster. "Ech Sichen de Mann, op deem seng Adressbuch numm war Penny. E grousse Mann numm Elch, an heiansdo och Edward Jones. Hien ass e Cooler Charakter".
  
  
  "Dee Mann war nach ni an dësem Haus".
  
  
  "Ech wëll Dir Froen iwwer nen Penny".
  
  
  "Deet mir Leed. Et kann net organiséiert ginn. Si soll elo goen, Mr. Harper".
  
  
  Si beweegt sech net. Si Stoung do a gesäit no, a sot: "Nennen Si mir de Präis".
  
  
  "Ech verkaufe keng Informatiounen".
  
  
  Si, grinste hey. "Ich spreche net iwwer d 'Information".
  
  
  Dës kéier war Se überrascht. "Du mengs, fir e ronn ëm meng Meedchen?"
  
  
  "Neen, Mrs. Burdick. Eis eng no empfänken Hir Meedchen".
  
  
  Si Gebaut. An, giff Schneider, Si lächelte an huet sech mat mir duerch d ' Aen. "Et wär ganz deier. Dat bescht ass ëmmer deier".
  
  
  "Ech wëll nëmmen dat bescht", sot ech.
  
  
  Si streckte sech op dem Bett a gesäit, wéi d ' Liz sech ausdeet. Ee Späitzt glänzten goldbraune Liicht am Liicht vun den ale Lampe. Hir Navigatioun war Dënn, an d 'klenge Schëlleren, mä d' Brüste waren grouss a voll. Si schaukelten, wéi Si beweegt sech op mech zou. Wéi och Hiert Gesicht, Hire Kierper war an ganz guddem Zoustand.
  
  
  "Mengs du, datt et dir gitt? Ech mengen, ofgesinn vun den verkënnegt".
  
  
  "Si mech interesséieren. Si wëll wëssen, wat Si motivéiert", sot ech.
  
  
  Si lachte heiser. "Gewuer Si net iwwer d' Hure, wann leeë Si et an d ' Bett. Eng Hure ass eng Schauspillerin, an d 'Bett - et ass eng Szene". Si geknéit, ier e sech zu mir an drückte Hir vollen Lëppsen op lëtzebuergesch. Seng Zunge glitt tëscht mengen Lippen, an Hir Hand glitt iwwer menge Oberschenkel. "Awer ech sinn keng Hure. Kënnt Dir dat verstoen?"
  
  
  "Net ganz", sot ech.
  
  
  "Ech sinn net ech bediene Hir Clienten. Dat maache meng Meedercher. Ech sinn net продаюсь".
  
  
  "Firwat maachen Si hu mäi Virschlag un?"
  
  
  "Et war keen Devis", sot Si. "Et war eng Herausforderung".
  
  
  Si virgeworf Si op d ' Bett. Meng Hänn glitten iwwert Hire Kierper. Si museschen, wéi Hir Fanger drock op d ' Knöpfe mäin Hemdes. Et gehollef, he, andeems Si d ' superheld. Wéi Se gesinn huet, wéi mäi перевязанную Spaweck, Si keng Froen gestallt. Wann Si beschäftegt sech mat Hirer Léift, seng zurückhaltende Strécher markéiert. Hir Zunge leet sech ëm meng Hänn, гладящие menge Réck, eemol relatioune, an et dann mat engem wëll Schrei rannte ënner mir ...
  
  
  "Ma wéi war et?", gefrot fir Si.
  
  
  "Wéi s du gesot hues, du bass de beschten".
  
  
  - Sou du, Ned Harper. Ausserdeem, ween bass du? De Bandit, Polizist, datt?
  
  
  "Leckt den nächste Bullen".
  
  
  Si stéisst de Verband. "Et ass eng schußwunde, net wouer?"
  
  
  "Komplimente Frënd vun der Persoun, déi Si, wéi Si esouguer leit déi behaapten, nach ni gesinn". "Mengs de, et wäert iech hëllefen, nëmme wëll' s du Bankdrücken mat mir an d ' Bett?" "Ech nettopai de superheld, mat denger Hëllef oder ouni no. Hien ëmbruecht op d ' mannst fënnef Mënschen. Enger war mäi Frënd. Eng war eng schéin Fra. Hien ausgebrach hey Hals".
  
  
  
  
  
  "Stoppen", sot Si schaarf Stëmm. "Den Elch komm hei zweemol. Hie war net mäi typeschen Client. Hie war unhöflich a grausam, an hie konnt soen, datt hien e krimineller war. Awer hien bewosst Penny, ier Si huet hei. Si huet gesot, datt hien eng aner. Si sot hey, wat ass Hir näischt gutt. Si war froh, wéi hien net koum erëm, dann déi zweet Besuch ".
  
  
  Si küsste ee an den Hals. "Wou Se ass, Liz?"
  
  
  "Si beschützt Elch. Hir gehollef Penny. Si gesot, datt Si wëll dech net gesinn, wat et ausgefall Hiert Liewen".
  
  
  "Onst kënnt dat bekannt gouf?"
  
  
  "Huet Si awer net an den Detail goen. Si goung an Presséiert, soubal Dir versprach, datt dat net d 'iwwersetzung vum Befehls ech ee". Liz скривилась a meng Hänn. "Vläicht en Elch a Kontakt mat Hir. Mengs du doriwwer?"
  
  
  "Vläicht."
  
  
  "Ech weess, wou Se war. Ech weess net, ob et iech soen. Information kann dech verbaant ginn, wann mat Hir gëtt den Elch".
  
  
  "Soën mir, sot ech.
  
  
  Si seufzte: "Et ass en aalt Gästehaus um Land. Si beschreiwen fir Si d 'Strooss". Si Stoung op an ass op engem ale Schreibtisch. Si beweegt sech perfekt. Aus no war eng kleng, haart Steet, wéi bei Jonke Meedchen.
  
  
  Dir, gesinn, wéi Si souz op engem Hl an huet op engem eleganten Stéck bloe Papiers. Ee voller Broscht колыхались, wann Si sech beweegt. Sergey huet op Hirer glatten Schëlleren. Et war eng echt Blondine, Goldenes tëscht Hire Schenkeln.
  
  
  Lautlos op Si, sech vum Bett. Dir, umarmte Si an streichelte ee Broscht. Si huet ih an der Handfläche der Hand an fummelte ee Brustwarzen, spürte, wéi Si nees haart ginn.
  
  
  Spaweck de Kapp, Si souz regungslos, géif meng Liebkosungen. Si spürte de Duft Hirem Haares riechen, de Geroch brass ee Kierper.
  
  
  "Ech sinn froh, datt Si koum zu San Francisco", sot ech.
  
  
  Lues Si refuséiert huet sech op mech, gedréint huet sech dann an huet säi Kapp op meng Schëller. "Wéi vill Zäit hues du, Ned?"
  
  
  "Eng ganz Vill", sot ech.
  
  
  Ee Hand duuss stéisst mäi Gesicht. Si hob Si héich an hat Si zréck an d ' Bett ...
  
  
  D ' Haus, an dem Penny gehalen huet, war sech héich uewen op enger Klipp, an der Géigend vu San Francisco. Anweisungen Liz war liicht ze Follegen. Si parkte fofzeg Meter vum Haus ewech den Straßenrand menschenleere Stroossen, et goung ëm d 'Maschinn erëm an Huet roueg d' Dier. D ' Nachtluft war kill a fiicht, alle Beräicher, a war nass vum Sommerregen. Op béid Säiten vun mir Bësch, Stahl dichte, überwucherten Straicher um Rand vun der Strooss.
  
  
  Si gesinn de Won an der Géigend vun der Maacht-Dag Doheem. Si ass virsiichteg, Si überholt d 'Maschinn an huet sech ënner eng ronn ëm d' erleuchteten Fënster vum Haus. Drinnen unterhielten sech zwee Mënschen. Si héieren ih Stëmmen, obwuel net konnt ih Wierder. Odin op der ganzer Stëmmen huet engem Mann.
  
  
  Mäi "LUGER" an der Hand, Si bog ëm eng Eck vum Haus. Eemol spürte Aufregung. Meng Sich zu engem Enn kommen.
  
  
  Hir Schuel op ципочках, séier beweegt sech an de Schiet. Wann Dir, ass den Agank Dag, Si héieren, wéi d ' Stëmmen ginn ëmmer mi haart. D ' Leit goungen. Umgewandt, et Stahl sech e Stopp ze sichen. Shaggy Männer, no an hart, verdeelt op den Dag. Dir, virgeworf sech un engem geparkten Auto an duckte sech no.
  
  
  Sergey Nuecht gefëllt, andeems een de giel Sträifen op de Buedem. Foto vum Mann an d ' Türöffnung. Et war kee Elch. Hie war net an der Gréisst mat Ris mat mi haart Stëmm. Si spürte d ' heftege Enttäuschung.
  
  
  "Verschließ d 'Dier", sot de Mann zu sengem Begleeder, dem Meedchen, dat Si nëmmen flüchteg gesinn. Hien huet d ' Onopfälleg erof. Superheld klumpige Form vertraut geschengt. Dat selwecht gëllt fir de superheld ungleichen Schrëtt, wéi hie sech ëmmer Auto.
  
  
  Hien blickte net eemol a Richtung mäin Ford geparkt op der Strooss. Hien gammastronomie mécht d ' Dier sengem Autoen an zu Celle am spidol, no. D 'Entrées vum Haus war zougemaach, an d' Meedchen verschwonnen.
  
  
  De Mann gedréint de Zündschlüssel. Si héieren, wéi de Motor huet ugefaang an huet sech zu Reen, an spürte, wéi d 'Maschinn Ufank träge Bewegung, wéi de Mann kinnek d' iwwerdroung op de Rückwärtsgang. Dir, Gräift nom Handgriff Dag op Hirer Säit, an entsat an de Won, wéi de Mann taumelte vun Doheem aus.
  
  
  Hien drückte op Mobbing. "Was zum Teufel?"
  
  
  "Ech hunn eng Pistoul, also entspann dech. Aktivéieren Iewescht брылев. Si wëll all joer, wéi dir aussiehst".
  
  
  Hien hat donkel Haare an haart Gesicht. Op nen gouf d 'Hemd mat kuerze ärmeln, an Si gesinn d' Helga op sengem Unterarm Anker.
  
  
  "Name Jake Hoyle, net wouer?"
  
  
  "Du solls anerer sprooch liesen sinn", sot hien. "LED huet eng Kugel an dech".
  
  
  "Ich erinnere mich un de Fall". Si virgeschloen him an d ' Gesicht superheld Люгером. Staark genuch, fir sécher ze sinn, datt ech ganz superheld Opmierksamkeet. "Wou Ass Den Elch?"
  
  
  "Wëlls du net d' superheld ze gesinn. Bass du net an Der Liga. Elch gëtt et sou, wéi dech zum nachtisch."
  
  
  "Ech hu geduecht, datt hien virgezunn Fraen ze schloen".
  
  
  "Héieren Si, de jean bringer Schrett, deen Dir maache kéinten, wier oppen, elo kommen ëm dës Maschinnen an iergendwou dausend Meile vun hei."
  
  
  Laufwerke Nuecht an Idaho verbrannt an mengem Goler, nees hell, déi mech mat Wut. Si erinnerte sech, wéi LED roueg an mech eingestochen Kugel, bis Si louch well gefesselt an hëlleflos.
  
  
  
  
  
  
  Hir Mémoire un Sheila Brant an David Kirby.
  
  
  Si sou ganz drückte "LUGER" un superheld Kehle, datt hien keuchte. "Ech hunn Iech Korkenzieher. Wann Dir keng Äntwerten op hien, an Si hochgehen loossen Si d 'Gehirne op der ganzer Sëtz vun där Maschinn".
  
  
  Hie sot heiser: "Elo treffe ech mech mat engem Elch".
  
  
  "Gutt. Et wäert mat iech goen".
  
  
  "Et ass är Begriefnes". Op d ' mannst huet hien et gehofft hat.
  
  
  Hie vun Zäit zu Zäit gehalen mat engem Bléck a meng Richtung, wann d ' Maschinn huet. "Elch weess alles iwwer Iech. Hie weess, datt Si eppes Federal Agent".
  
  
  "Wéi huet hien dat erausfonnt?"
  
  
  "Hien huet Bezéiungen. Hien huet Si bis un d ' Spëtzt vun der Organisatioun. Gewannt Dir, Här. Si Liewen an одолженное Zäit".
  
  
  Dir, opféiere sech eng Gefëmmt an de Mond. "Du hues mäi Feuerzeug. Du zogst Si mir an Бонэме".
  
  
  "Si hunn awer näischt vergiess? Si geschenkt dem Meedchen d 'Feuerzeug".
  
  
  Et agebett an d ' Armaturenbriet. "Liesen séier. Si wëll nees en Elch ze gesinn".
  
  
  Выругавшись, Hale méi staark drückte op d ' Gaspedal. "Rondo hat Recht. Du bass verréckt."
  
  
  "Rondo huet mir gesot, datt hien net weess, wou du wars".
  
  
  "Hien huet et net gedon, mä mir hunn e Frënd. Hien klingelte. Si geduecht, datt Si kommen zu San Francisco, fir Penny ze gesinn. Si hu vun dësem Adressbuch, verlorene Музом. "
  
  
  "Ech brauche net nëmme méi gesinn, net wouer?"
  
  
  "Neen. Et ass de Fuedem, äre Wee, Här".
  
  
  Ouni ännerung vun der Tonhöhe der Stëmm, Hale gedréint d ' lenkrad. Wann d 'Maschinn rollte, virgeworf mech op d' Armaturenbriet.
  
  
  Ech hunn net gesinn, wéi hien steckte d ' Hand an de Mantel, awer ech gesinn de Blëtz vum Schusses an héieren de Belount, wann hien de Staatlechen geschaaft. Hie war séier. Hien war ganz séier. Awer Schutzbrille Zil net erreecht huet. Et fält schonn op dem Buedem vun der Maschinn. Ech hat keng Zäit, iwwer all dem. Et geschéckz an Rheuma. LUGER no explodéiert am kär vun der fréierer haaptschoul, déi Maschinn. Den Hale huet Gurgeln ëm den Hals gefall an huet sech op d ' lenkrad.
  
  
  Den Auto fiert iwwer den oppene gehsteig, ouni Krümmungen. Hoyle Plaz sorgfältig erausgesicht. Wann alles ersetzen sou, wéi hie geplangt hat, hien hätt mech umgebracht mat engem séieren Och an der Lag wier, den Auto vun der Ausfahrt vun der Strooss. Awer de superheld de Plang huet net fonctionnéiert.
  
  
  En onbemannte Gefier bog Lénks of an fegte iwwer d ' Strooss. Hie gefall an de Gruef, wéi Si versicht ze erreechen, Lenkung, an ech goung un de Kierper Hoyle. Sprangen iwwer Hiwwelen, déi säi Wee duerch d ' Unterholz a schliisslech gestoppt. Si war erstaunt, datt hien net umgekippt ass.
  
  
  Si gebaut sech op, drückte Hoyle zum Sëtz an пощупал superheld Puls. Superheld war et net. Hie war enger anerer sprooch liesen. Ech hat keng aner Wiel, wéi hien z ' Erschéissen. Trotzdeem, et war e zerbrochener Entwécklung. Et ass net d ' superheld des Todes. Hir Hotel erreechen Elch.
  
  
  Si hunn eng "LUGER" an huet de Kierper Hoyle ronn ëm d ' Maschinn. Nees hunn Si de Motor, de Fliger flitt iwwer de Gruef, an dunn erëm op den Bürgersteig. Si ass zréck an d ' Haus.
  
  
  Ech muss mech bewegen, Penny informéiert Iech mech Verbleib Musa, soss ass et nees op der Plaz, wou Se ugefangen hunn.
  
  
  Am Haus nach Liicht verbrannt Hellegen. Et goung ëm d ' superheld an hat en oppent Fënster Schlafzimmer. Si net gesinn, Penny, awer ech gehéiert, wéi ee. Si huet d ' Dusche. Si héieren, wéi d ' Waasser leeft.
  
  
  Si Ludwig op d 'hënnescht Kerbe a meng Schuhe auszog, dann d' Schlass op den Dag. Si ass roueg duerch d 'Kichen an d' Wohnzimmer an d ' Schlafzimmer.
  
  
  Penny gesongen an der Séil. Hien hat d ' Melodie. Penny war net Барброй Parents. Mäi Feuerzeug war op der Broscht. Si reprochéiert superheld Minutt zu Celle am spidol, an waard, bis et fäerdeg ass.
  
  
  Wéi Si komm, fir de Bad, op Hir goufen Duschhaube, puer Pantoffel an näischt méi. Mir schauten eis géigesäiteg un Frënd. D ' iwwerraschung war géigesäiteg. Si jalousie net ze gesinn, déi an Hirem Schlafzimmer e friemen, a Si hat net erwaart, Si ze gesinn an engem Anzug fir Gebuertsdag.
  
  
  De Zettel, deen den Elch huet o ee Broscht, genee. Si waren aussergewéinlech. Alles an Hirem Kierper war aussergewéinlech. Si huet d ' Raquel welch ähnlech wéi déi vum Jünglings.
  
  
  "Hey, wéi bass du reingekommen?" sot Si.
  
  
  "Den Dag vun der Récksäit. Si d 'Schlass".
  
  
  "Du bass net der Räuber, net wouer?"
  
  
  "Ech Ned Harper. De Mann, deen s du net gesinn huet".
  
  
  "Wie Schwätzt mat Liz um Telefon?" Si ass Duschhaube an schüttelte d ' Haare. "Si mussen e Maschinenbediener, wann zwangen Si ze erzielen, wéi ech fannen".
  
  
  "Mir hunn eng kollektiv Sprooch fonnt".
  
  
  "Weess du de Grond, firwat Si et net wollt dech ze gesinn. Hoyle sot mir, datt dir bleibst Wee an d ' Saache, déi dech guer näischt angeht. Hien huet gesot, datt, wa Se kënnt, Si sollt et vermeiden, iech informéieren an Emus doriwwer".
  
  
  "An du справиллась mat dësem ganz hannet".
  
  
  "Net virsiichteg genuch. Dat ass kloer." Si gammastronomie de Schrank a mécht en Bademantel. "Gutt, wann Dir den ziehe ech? Ech hasse iwwer Commerce ze schwätzen, während Si nackt. Spéider, wann Se wëllen, Si nees superheld hire".
  
  
  "Ech scheiner, datt mir sou manéierlech".
  
  
  "Dat weess een ni. Du hues net zoufälleg stolperte iwwer Hoyle?"
  
  
  "Aha", sot ech.
  
  
  "Virdrun hat ech Angscht. Wat ass mat him geschitt? Näischt gutt, haalt d 'Suen".
  
  
  "Hie kënnt net erëm."
  
  
  Si huet ouni ze zucken Bestoungen
  
  
  
  
  
  
  . "Hien sot, hien kéint selwer op dech oppassen. Hir emu net geglaubt. Eemol hu Si versicht, dech ze verbaant ginn, an du hues dat iwwerlieft huet. Du hues et gepackt mat Rondo. Si géif soen, dass du zimlech cool".
  
  
  Si geduecht, ob Si geschmeichelt sinn. Si sot: "Du bass zimmlech vill Ausr mir ziel."
  
  
  "Alles, wat ech weess Hoyle. Hie war e groussen Schwätzer". Si ass den Reißverschluss Bademantel an sass virun mengem Sessel. "Du bass selwer zimlech gesprächig".
  
  
  "Ech hunn ëmmer vill gewiescht, wann ech Angscht hunn, hat Si ze spéit. - Ech erschrecken, du mech och verbaant ginn."
  
  
  Si sot: "Seng seelenen medizinesch töte Fraen".
  
  
  "Wëllt Dir eppes drénken? Ech hunn e bëssen Alkohol an engem anere Raum".
  
  
  "Nee, merci."
  
  
  Si ass zu mengem Hl an gammastronomie de Bademantel. Wann Dir rührte sech net, Se packte mech um aarm a riicht Hire Kierper. Offensichtlech war Si der Meenung, datt déi bescht Verdeedegung ass e gudder Ugrëff.
  
  
  "Looss eis verhandeln", - sot Se mëll.
  
  
  "Worüber mir handelen?"
  
  
  "Mäi Liewen an alles wat ech kréien kann".
  
  
  "Ech wëll wëssen, wou an der Halle den Elch".
  
  
  Liicht schmollend, huet Si sech erëm den Bademantel. "Hale koum zu San Francisco odin. Elch iergendwou um Wee".
  
  
  "Dat ass net dat, wat hie gesot Hoyle. Hien huet gesot, datt den Elch war hei".
  
  
  "Hien lügt Si un. Den Elch koum net. Hien huet Hoylu ausgestallt eleng kommen. Dat war e Feeler. Si unterschätzt dech."
  
  
  Hale, anscheinend koum d ' Geschicht, wéi Maggy mech op en treffen mat Музом. Hien spillt op Zäit, waard op d ' Entscheedung vun der Pistoul ze gräifen.
  
  
  "Ween ass verbonnen mat engem Elch an der Mafia?" - Si gefrot Penny.
  
  
  "Hien huet nach ni mat niemandem doriwwer geschwat. Et gëtt Leit, natierlech mat méi Gewiicht, mat deem en ze dinn hat. Organisatioun an der Regel net akzeptéiert Elch, well Dir denkt, hien ass verréckt a ausser Kontroll geroden. Awer et war e Mann am Obergeschoss, déi finanzéiert ginn e puer Raubüberfälle fir den Elch, wéi ënnerhalen Transaktion tëscht Hinnen zwee. Elch gesot, datt Si waren gläiche sech e puer Servicer ".
  
  
  "Du weess eppes, Penny? Du schwätz vill, awer ganz wéineg zu mir sees".
  
  
  Si Bäissen sech op de Lëppsen. "Ech Tue mäi bescht, fir iech ze hëllefen. Et wëll seng eegen Haut ze retten". Si взъерошила Coma. "Looss mech esou. Si plënneren sech zréck, probéieren ze goen op der Spur Sheila Brant. Si versichen, d ' Suen, dat Si geklaut hat. Awer ech schwiere dir, Hale mir net gesot, wou sech elo d 'Moose an Craddock".
  
  
  "Craddock", - widerhuelen et. "Bréngt mir vun Крэддоке".
  
  
  "LED Craddock - den Drëtte Mann, deen an e puer Raubüberfällen Elch. E bedeelegt sech an der Eliminéieren Абруза. Et ass e schlanker Mann mat lockigen Hoer an engem kindlichen Gesicht. Dat ass alles, wat ech mech erënneren kann, iwwer d 'nen".
  
  
  Si huet eng aner nëtzlech Informatiounen. Si Hir hunn ech gesponsert. "Hoyle muss dir ganz vertraut".
  
  
  "Prahlte hien huet versicht mech ze bretz. Hie gouf gebonnen zu mir, och wann Dir, war d 'Hobby den Elch", sot Si. "Hien hat gudden Fondue, Harper. Et beléift an dëser Bande".
  
  
  "Ech mengen et."
  
  
  "Ech kann Dir Iech en Devis maachen?"
  
  
  Si, grinste hey. "Ech geduecht, du hues et schonn".
  
  
  "Iergendwou gëtt et e grousst Bündel Suen. Zweihunderttausend Dollar. D 'Ofstëmmung wéi vill Dir kritt, wann Dir ëmbruecht Абруза". Si schürzte d ' Lëppsen. "D' weckt bei mir de Wonsch, drun ze denken. Si géif d ' Hotel, fir all dat verwandelte sech zu Suen an an Hinnen schwelgen nackt. Zweihunderttausend Dollar-scheine. Kéinte Se setzen op mech двухсоттысячную Schein? -Dollar-Matratze-Amateure? "
  
  
  "Ech hunn deng Phantasie".
  
  
  "Si verlooss dat ass Sheila. Si hu sech, dann zu Florida an aarbechten hey Äert Vertrauen. Hoyle gesot et mir".
  
  
  "Den Elch an superheld Frënn Louchen falsch mat Sheila. Huet 's net gedon mat de Suen".
  
  
  "Da wat domat geschitt ass?"
  
  
  "No nach ni war d' Entscheedung, mir ze soen. Dir gitt dovun aus, datt et weggenommen gi war no. Et huet Angscht virun de Kontakt mat engem Elch, dofir staffelen Si Wee".
  
  
  Et ass kloer, gewuer ginn, wat Si vun Penny alles, wat dobäi war. Si huet sech vum Hl. Si koum ech zu de schwaarze Stufen, wou Si ass d ' Schuhe.
  
  
  Méi gëtt et net mir Froen ze heule. Si geduecht, datt Se genee dat net traurig fir hien.
  
  
  "Hey, Hör kéier, Harper. Ugeholl Si, Si an der Lag sinn, Suen ze fannen, während du versuchst ze fueren Elch. Wat mëss du domat?"
  
  
  "Doriwwer hunn ech net nogeduecht".
  
  
  "Zweihunderttausend. Et ass erstaunlech".
  
  
  Si geschnürt Ballettschuhe. "Wëllen Si virschloen, fir et just superheld Iech?"
  
  
  "Elo, mir sinn all d' selwecht, kéinten dës Kapital. D ' Sue vun der Mafia. Kuck, Hatt weess vun dem Buch, en Elch, wat du hues. Du wolltest e Meedchen, deenen hir Nimm ware doran. Et kéint iech hëllefen. Kenne äre Wee. ronn ëm Bordelle ganz gutt ".
  
  
  "Du hues gesot, datt Angscht virun mir".
  
  
  "Fir zweihunderttausend. Et wäert vun der brennenden Kohle blumenbeet, tanze nackt op dem Rasen vum Wäissen Haus an Mach ' s stammspiller Éischte кавалерийскую Divisioun. Giff mech mat. Harper, an ech geduecht, d ' Suen. Mir hätte villes maachen. et kéint dir de Sex, deen s du nach ni virdru ".
  
  
  "Neen, merci", sot Hir hey. "Du bass ze liicht vergiess Hoyle".
  
  
  Néng
  
  
  Si geet zréck op dem klenge schwaarze Buch, an d ' Lëscht mat den Nimm, déi elo verengt bis zu véier. Et goufen Janice, Eva, Barbara a Schuel. Si beschloss, zu Portland a Janice d ' éischt fannen. Wann Dir gemoolt huet do e Leerzeichen, et géif nees vun Reno no Denver a Las Vegas, wou waren d ' Meedchen.
  
  
  Elch bewosst, datt ech e superheld-Adressbuch. Hien bewosst, datt ech Schell
  
  
  
  
  
  duerch d 'Lëscht vun de Meedercher, an der Hoffnung, ze gewuer, datt d' superheld Plaz. Wéi, well ech liewen superheld Frënd Hoyle, hien gëtt net steht sëtzen, geduecht ech. Iergendwou op dem Wee, fir an engem vun dëse véier Stied, Si fannen den Elch, oder hie gëtt mech fannen.
  
  
  Bordell an Portland war Spezialiséiert, louch an выцветшем engem Wohngebiet an der Géigend vum Viertels der Fleischverarbeitung. Et klopfte un d ' Dier fréi mueres a gefrot Janice. Зевающая Meedchen mat zerzausten Hoer winkte mech mat der Hand.
  
  
  Kaffee am fréie moien net sou aromatisch, wéi e Rosengarten. Riecht Lescht Nuecht, Hir Kierper a Sex hunn, an heiansdo en Drink, a wann d ' Mägde schonn gereinigt, de Geroch gläicht Arméi отхожему Plaz.
  
  
  Meedchen mat взлохмаченными Hoer вплеталась an Zimmermädchen, Hiert kuerzt Nachthemd schwingt an der Bewegung vun der Hüften. Mägde virgesinn mech un, offensichtlech ratlos, firwat et net réckelen kann Hir Loscht bis an d ' Nuecht.
  
  
  Hien klopfte un d 'Dier, d' Meedche gesot: "Janice. Dat ass de Mann, deen ugeruff huet".
  
  
  Janice äntwert schläfrig. "Ausgezeechent." Meedchen, dat sech der trëtt mech Dag z, lächelte, tätschelte mir d ' Wange an ass domat weider de Flur laanscht.
  
  
  Langbeinige Brünette an engem gielen Pyjama gammastronomie ech d 'Diir an rieb sech verdréit d' Faust an d ' A. Si ass net d ' Mühe gemaach, uewen zuzuknöpfen Nachtwäsche. "Dir soen, datt op der Sich no Elch?"
  
  
  "Dat ass richteg."
  
  
  Si gammastronomie mécht d ' Dier breet. "Tretet e."
  
  
  Mäi Spiegelbild beweegt sech an de spigelen an voller Héicht, wann hien de Raum betrueden. E weidere Spigel gouf festgestallt an der Decken iwwer dem Ronne Doppelbett. Am Schutt Louche Censur Blondine, déi sech mat gedréint huet sech op d ' Säit, fir datt Si all Joer op mech, Orthodoxer Bettlaken glitt iwwer Hire wäissen Kierper.
  
  
  "Meng Frëndin DELIA".
  
  
  Si nickte, an d ' blonde nickte Rheuma.
  
  
  "Elch eis engagéiert, fir mir hunn e puer Shows fir hien, an superheld Frënn. Hie war nach net ganz an моеи Fondue", sot Janice.
  
  
  "Wei laang bass du schon Homepage vun him?"
  
  
  "Januar", sot d ' blonde. "Et war nach am Januar".
  
  
  "Hien huet sech mat der Persoun, op déi d 'bretz". Janice lächelte. "Ech denken, mir si beandrockt vun superheld, net wouer, DELIA?"
  
  
  "Drop kënnt Dir Wetten".
  
  
  "Wee war de Mann?" Si gefrot.
  
  
  "Här Smith, sot Janice. "De Mr. Smith. Mir hunn d 'Show fir vill superheld famill".
  
  
  DELIA kicherte. "Hie wollt net, datt benotzt gouf, superheld gr name".
  
  
  "Wéi gesäit en aus?"
  
  
  "Grouss an Dënn. Hien hat Punkten. Wann en net mat engem Elch gouf, Si hätt geduecht, datt hien Buchhalter".
  
  
  "Well war hie mat engem Elch, wat Dir denkt?"
  
  
  Blonde unterstütztes den Kinn op d ' Hand. "Näher, elo. Wann dir suchst Elch, du weess, wat hie Compagnon".
  
  
  "Mr. Smith war e Mann vun der Organisatioun. E wichtege, sot Janice. Si huet sech op d ' Bett nieft enger Blondine. Ëm Si ronderëm hu sech erginn géif gudde Stühle Buchstütze.
  
  
  Am Géigesaz zu e puer Leit, déi huet Si op Los, Si ware bereet, mir ze hëllefen, awer ech hunn entdeckt, datt Iech keng weider Informatiounen. Si ofgedankt ih, a Si versioune mech mol irgendwann erëm.
  
  
  "Frag mech oder Делию", sot Janice. "Mir schaffen gär am Team".
  
  
  Drësseg Minutten, dann dovun, wéi hie goung op Portland, "Lincoln" mat engem brüllen ertönte hanner mir op oppene Strooss. De Chauffer fiert op d ' Spuer ze überholen a beschleunegt an der Géigend vu mengem Ford.
  
  
  Hiert Gesicht gesäit, an dann, wéineg Schrotflinten. Hir крутанул lenkrad, erofgefall e "Ford" an enger schwéiere Fliger a gläichzäiteg duckte sech.
  
  
  Och vun der Schrotflinte fir d ' Fënster, awer verpasst.
  
  
  Lincoln war zu sperrig, fir mäin Auto virgeworf superheld an d ' blessuren. De Chauffer drückte de superheld op der Strooss an zuckte eegenen Rieder. Flillek соприкоснулось mam Flillek, an dann "Ford" vum Bürgersteig gefuer, rutschte et op d 'Schëller, an hie fiert an d' Zon fir Picknick an der Géigend vun der Autobunn.
  
  
  Et klickte, Mobbing, wéi vill gewagt, schaarf an kinnek e Gang veröffentlechen, wann de hanne Deel vun der Maschinn gedréint huet sech abrupt a gestouss iwwer d ' Fass mat dem Müll. Si biß d ' Zänn zesumme, versicht ze kontrolléieren blessuren. Auto nees gedréint huet hie sech ëm a prallte géint Holz-Hl fir Picknick an dann rollte op d ' Säit.
  
  
  Et muss richteg gelieft huet. Si opféiere d ' Dier op a klëmmt unverletzt.
  
  
  Lincoln gefuer Fort ze fueren. Dir, gesinn, wéi hien an den exil no Aart hanner dem Hiwwel. Op de Vordersitzen souze zwou Persounen, de Chauffer a bewaffnete Persounen. D ' Gesicht, dee Si gesinn, ier Schrotflinte geschoss, hien ni méi gesinn, bis op den haitegen Dag, mä ech bewosst, datt et Elch gehéiert. Hien lächelte, wéi ech abgedrückt hat.
  
  
  "Ford" blesséiert. Et war noutwenneg, fir an der Garage. Si gelount en aneren Auto an gefuer an Reno, änneren op dem Wee nëmmen fir ze Iessen an ze rufft Huoqiu.
  
  
  "Ech nähere mech den Elch. Et fillt sech un wéi ech atme op sengem Hals, an emu net gefällt. Hien haut versicht, mech ze verbaant ginn".
  
  
  "Nick, wier virsiichteg".
  
  
  "Vun deem Moment un ech wäert net mat Iech kommunizéieren tac Deel. Ech hunn d 'Gefill, datt ech ganz beschäftegt".
  
  
  "Si noutwendeg Informatiounen, déi mir gesammelt hunn iwwer Jake heule?"
  
  
  "Neen, sot ech. "Hien ass."
  
  
  Et ouni Schwierigkeit war d ' Eva an Reno. Donkel трейлерный d ' Lager war um Rand vun der Stad. Dräi Meedercher a Fra, jiddereen hat seng Unhänger. Eva Clienten ze ënnerhalen, an ech muss waard mat Wierkung, andeems Si weltlech Gespréicher iwwer d ' géigesäiteger Desinteresses. Am Büro war et waarme an stickig, Antoinette war ech bemühe mech d ' Fra.
  
  
  
  
  
  versicht, sou ze maachen, datt soss. Hir hell Perücke eenzelstär net, an d ' rout Nägel waren zerlumpt.
  
  
  Wann Dir goung d 'Gespréich iwwer d' Stëmm, Hir Kommentaren lebhaften ginn. Si erinnerte sech un déi grouss Verbrecher ass; et kann net gebrauchen, dat superheld, als Client oder als anständiger Mënsch ze ginn. Hien ëmbruecht huet en nach ee Meedchen, well Emus gär e bëssi Gewalt, mat enger Mëschung aus superheld-Buedem. Zu versailles waren ganz op, mä et kann net hiert Verhalen dulden.
  
  
  Si léist d ' Krawatte. Madam Geschwat weider, widerhuelen Se d ' selwecht Saach ëmmer an ëmmer erëm. Endlech Client vun Eva koum op den Unhänger a goung zu sengem Auto. Nodeem Si zu Versailles ëmmer nach schwätzen iwwer de komesche Sex.
  
  
  Eva-detektivin Meedchen war, dat sech gemästet an festgefahren an Enttäuschung. Si huet gesot, datt an Reno an un all aner Plaz, vun deem Dir dat wier ze notéieren, vill ze vill Konkurrenz. Ze vill geschiedene verdeelen superheld. Ze vill Fans am ganzen Land, vill ze vill vun deem neie sexuelle Fräiheet. "Hippie maachen dat aus irgendeinem Grond oder ouni Grond. Hasse Hippies", sot Si.
  
  
  D 'Diskussioun an d' Atmosphär mech удручали. Hir scho bezuelte Versailles, awer Dostal, nach zwanzeg a mécht sech op d ' Bett. Eva gesammelt ma jo, wéi e Staubsauger. Si sot, datt natierlech erinnerte sech un Elch. Si gefeiert sech, wéi Si zu Denver, an de beschten Zäiten.
  
  
  "Deeler dovun denk drun, zurückzugehen", sot Si. "Deemools war alles besser, ech eingeschlossen". Si lächelte entschuldigend. Si erkannt, datt Si net këmmert sech ëm sech selwer. Hey mochte et, gutt z ' Iessen, an déi eenzeg Bewegung, déi Si gemaach huet, war um Réck.
  
  
  Dat Gespréich héieren sech wéi e Floss fléisst net an déi falsch Richtung. Se widderluecht goufen an de Medien d ' Noriicht hey, wat interesséiert mech den Elch. "Et deet mir Leed", - nees entschuldigt Si sech. Si Stoung op, gammastronomie zwou Dosen Bier an huet mir eng. "Elch a leschter Zäit war et net".
  
  
  Et huet eng Zäit, wou Si war gehat vun him, a wéi hie geduecht hunn, eppes besonneches. Mä d ' Bezéiung gedauert net laang, an hien kommuniziert haaptsächlech Eil ale Klingeltöne. An der Lescht kéier, wann hie jeemools virdrun an dësem Joer.
  
  
  "Ech goung no Denver, dann direkt eraus, wéi hien trëfft hie mat engem anere Meedchen an héieren op ze kommen. Si war als Kellnerin. Ronderëm déi kleng Stad an der Géigend vun Denver. Si war den Typ нравящегося Elch. Si, ich erinnere mich, datt et mat deem Hotel hunn Si dat grousst Geld." Eva lachte zynisch. "Ech huelen un, hien huet net gesot, hey, wéi et am Begrëff war, et ze dinn. Spéider héieren, datt hien ëmgesidelt mat Hir an d 'Haus".
  
  
  A weider Monolog gestoppt, mech ze langweilen. Dir sot: "Dat Meedchen war Blond? Erinnerst du dech op Hiren Numm?"
  
  
  "Den numm, Neen. Si war, wéi ech et nenne, aristokratischem Ausgesinn. Héich Wangenknochen, grouss, donkel Aen. Een hätt kënnen denken, datt et e Modell".
  
  
  Si Schwätzt vun Sheila Brant.
  
  
  "Wat ass geschitt?" - gefrot Eva, déi Fänge op mengem Kapp eppes en Ausdrock, vun deem ech näischt bewosst.
  
  
  Si Stoung op a refuséiert sech an Dag Unhänger mam Réck zu Hir. "Ech mengen net, datt s de weess, wat mat Hir geschitt ass."
  
  
  "Ech hunn nach ni gehéiert huet. Ka, den Elch huet Si a goung, sou wéi hie mir ugedoen huet".
  
  
  "Méi spéit Elch huet de grousse Zesummenhank", sot ech. "Hien muss nieft dem Mann, während der Herrschaft. An Der Organisatioun".
  
  
  "Dat ass nei fir mech, - sot Eva. "Hei net sou vill Reben".
  
  
  Cowboy shell-Umgebungen Filmkomponist, superheld Hut erofgesat gouf, fir ze verstoppe d ' Aen. Hien Ness gréng Posch zum Kafen. Dir, gesinn, wéi e méi zu mir.
  
  
  "Si hunn net gesot, firwat Elch, sot Eva. Si souz niewent mir, opmaachen nach eng Dous Bier.
  
  
  Cowboy gehalen. Superheld Hut war nei an ungeschickt Wellpappe. Hie Gräift an d ' Posch zum Akafen a wunne ersparen.
  
  
  Si huet Ausfallschritt zur Säit, wann hien hob d ' Waff an huet superheld op mech. Si virgeschloen Eva Schëller an virgeworf, hien aus der Schusslinie, wann d ' Schrotflinte erschoss. Mach stréimt duerch d 'Dier vum Anhängers a géint eng Mauer gestouss, wéi d' Stad.
  
  
  Si ass un d ' Fënster, et отдернул gardine. Cowboy перезаряжал. Hir klopfte d ' Glas Stamm Люгера an erschoss huet. Hien verléiert den Hut, wéi hien an den exil an d ' Deckung.
  
  
  "Oh mäi Gott! Wat ass Lass?" sot Eva.
  
  
  Si ersetzen bis zum Dag, bis de Cowboy verstoppt fir Mme Filmkomponist. Et erof op d ' Äerd wéi e Schwëmmer, ныряющий am flaache Waasser. Last Minutt Hir of, gedréint ass, mä sech op d ' Schëller an gedréint huet sech ëm. Et huet en Och gemaach, wa Sel a Schutzbrille op engem Filmkomponist an engem Zoll vum Kapp vum Cowboys, wéi hien spähte ëm den Eck. Hien geflücht no Art.
  
  
  Dir, entsat op d ' Féiss a goung am ZickZack zu den ech Stopp. Si, op der Flucht erschoss, déi probéieren, Si dovunner ofzebréngen superheld aus, datt huet hien eng Kärwaff no de Kichespezialitéiten. Biegen Si gekëmmert huet sech mam Réck zu Stöhnen Filmkomponist.
  
  
  Mat der Minutt, déi en net huet eis de Klang. Dann héieren Si e kläffen Wierkung. Fir Unhänger peeping Meedchen. Eng landschaft mat mi haart Stëmm. Mme koum aus der Eck vum Anhängers, ee Perücke rutschte hei op dem Kapp.
  
  
  Cowboy shell iwwer Si a benotzt et als Schëld.
  
  
  Hien umarmte Si mat enger Schrotflinte an enger Hand, bereet op mech Maachen. Si mécht d ' "LUGER" no ënnen an tëscht Bee Wierkung, reißen Deel ковбойского Stiwwele. E puer Fanger sinn mat him. Superheld Schrei verdunkelt weiblich
  
  
  
  
  Mme entsat op superheld Hänn, wéi hie gefall ass. Si Eilte an den Unhänger, deen ausgebrach Wee vun der Äerd.
  
  
  Ausgestreckt op dem Réck, dee Cowboy gedréint huet sech ëm, versicht, d ' Saach op mech Schrotflinte. Mäi Nächst Schutzbrille geroden Emus an de Kapp.
  
  
  D ' Meedchen sprangen op Filmkomponist, wickelte mech, wann Dir kniete nieft dem Dout Kämpfer. Si konnt näischt soen vun deem, wat Lénks vun sengem Kapp. Hir superheld wühlte zu de Poschen a fënnt eng Brieftasche mat Bleue, Sydney werk L. Крэндаллу a Kalifornien. Si geduecht, datt d ' superheld schlanken Körperbau richteg war. Hien kéint engem anere Partner Musa, ëmsou méi, ween huet zu mir eng Kugel an Idaho.
  
  
  Hir Brieftasche zréck emu pro Minutt. Superheld Box, Hemd an Schuhe sinn och nei waren. Hien huet dunn Kleedung fir den Job, fir de Verdacht abzulenken.
  
  
  "Ech hunn e scho mol gesinn. Hien weltrauman hei de leschte Dag oder sou", sot d ' Meedchen an engem schwaarzen Overall. "Hien huet do e Pick-up".
  
  
  Si geduecht, datt Se mat Мусом sech d ' Weeër. Den Elch ass Portland a LED heihinn komm. Si koumen, fir mech séier ze maachen.
  
  
  Si Eilte fir d ' Erholung a séier durchsuchte hien, an der Hoffnung, e puer Hiweiser, déi sech mat der géif mech an Elche. Ëmsoss. Dokumenter am Handschuhfach hu gewisen, datt den TUNNEL gelount gouf zwéin Deeg virdrun an Reno.
  
  
  Mme koum op mech zou, wann Se Sel an d ' Auto. An der Wäit héieren Si e Police-Asätz. Mme gesot: "bleift besser fir d ' Police goen an erklären".
  
  
  "Si huelen dat fir mech", sot Hir hey.
  
  
  * * *
  
  
  Si koum op Denver ëm 20:30 Auer. an aß e dickes Steak, ofgebotzt huet sech mat zwou Tassen schwaarze Kaffee. Mat Hinnen Frettchen, wéi hie sech ëm d ' Spidol am US-Bundesstaat Idaho, Si nëmmen eng Nuecht geschlafen, an den Dokter benotzerkont mir, mech ze entspanen, wier schockiert, wéi hien héieren huet, wat hien Effektiv et.
  
  
  Souwäit Si bewosst, den Elch wor och an der Stad. Hir verkierzt Reien superheld op zwou Bande, awer hien huet nach e Komplizen dann Bonham, Mann, huet d ' "Lincoln", wéi Mousse versicht mech Erschéissen baussenzeg vun Portland.
  
  
  An Hirer Fräizäit Hiert geduecht, iwwer dee Mann. D 'Ermittler AX, an dann bieden mir d' Uertschafte vun de Muerden zu Key West, hunn d 'Meenung, datt déi véier Mörder Flamen op d' Haus, wou den David Kirby trëfft sech mam Frank Абрузом. Nëmmen zwéi Männer koume mat engem Elch an Bonham, awer vläicht déi ganz Zäit do war e Member vun der Bande.
  
  
  Ech hat aner Faktoren, déi berücksichtegt ginn, während Si versicht, ze bewerten, méiglech Chancen géint mech. An engem Match war Mystery as, dee Mann, deen Si nach net identifizéiert. Si iwwerzeegt sech selwer, datt hien воротилой Mafia, bezeichnend op Frank Абруза, an et war deen Mann, deen ech beschriwwen charming puer Janice an DELIA, e wichtege Mann vun der Organisatioun, op déi d ' bretz Elch. D ' Meedche sot, hien ass grouss, dréit Punkten a gesäit aus wéi e Buchhalter.
  
  
  Schliisslech gouf Marco Валанте Frënn vum Frank Абруза. Vun engem Dag Валанте streckte mir d 'Hand op d' Hëllef, awer Hir superheld ëmbruecht zwee Jonker an klopfte mat ih senger Spuer. Валанте vläicht net sou léiw zu mir, wa mir eis Ihn.
  
  
  "Elo, keen huet mir gesot, datt et eng einfach Aufgab", geduecht ech.
  
  
  Bezuelte Hire Beroder a blouf nieft dem Telefon-Kiosk an der Lobby vum Restauranten ze nennen, d ' Barbara, dem Meedchen, zu deem Si koum zu Denver.
  
  
  Barbara war déi eenzeg vun de siwe Meedchen, déi sinn an engem klenge schwaarze Buch, dat den Elch net ausféierlech genuch beschriwwen. Ee numm gouf betont, Mousse an setzt dann seng Zeil Zeechen Ausrufezeichen, als ob Si net erlegen verbal Beschreiwung. Si geduecht, wann Dir sou eppes besonneches am Schlafzimmer, datt d ' Mousse net bewerten konnt Hiren Optrëtt, dann sollt et e ganz geschat Umgebungen Naturwunder Nord-Amerik.
  
  
  Si huet zugeben, datt d ' Neugier nagte Dir mech, wann Dir huet Är Nummer fir Bicher. Dann en Uruff während engem Fong d ' Opzeechnung ënnerbrach, fir mer matzedeelen, datt mir dënne Nummer gëtt net méi gebraucht. Et war eng grouss Enttäuschung, obwuel hie bal erwaart hat, datt ech differenzen Schwieregkeete mat dem Kontakt mat e puer Meedercher op der ganzer Bicher. Si waren all Meedchen um Schreifdësch oder Prostituierten, ih Beruff war Mobil.
  
  
  Et Stoung op der Telefon-Kioske a mech gefrot, wat ech als Nächst maache soll. Ech hat net d 'Léisung gewuer Se, wann den Elch huet d' Zuel vu Barbara. Vläicht ass dat Meedchen ass ronderëm d ' Stad. Selwer wann Dir nëmmen d ' Adress änneren, et gouf kloer zu enger Sackgasse. Ech bewosst net, ons Hiren Nachnamen, eis dofir, wéi et ausgesäit. Ech hat d 'Geleeënheet, op Las Vegas ze goen a versichen, Kontakt mat der Schuel, fir d' lescht an der Lëscht vun de Meedercher, mee ech wollt net sou séier opginn.
  
  
  Beschloss, mat engem Spezialist ze konsultieren. Si gehalen eng Nieweroll. "Ech Sichen de Mann, dee kennt d 'diddelenger Bordelle", sot Si долговязому Chauffer.
  
  
  "Mir wäerte gesinn. Bordell - das Bordell, tatsächlech?"
  
  
  "Technesch sollt et net fantastisch", sot ech.
  
  
  "Si hunn Hire Mann. Emmett Ripley, wéi et geschriwwe steet an der Lizenz. Dir kënnt mech uruffen Red".
  
  
  "Okay, Red. Kennst du eng Prostituéiert?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  Hie geduecht, driwwer no. "Net ouni weidert. Mä ech kenne e puer, dat sech ewech hätt, fir Se genannt huet ih Barbara, wann dir sou erënners".
  
  
  "Ech Sichen e Meedchen". Hir sel an d ' Kabinn. "Keen mech zu deem, dee weess Géigestand besser wéi Si".
  
  
  Hie geduecht, driwwer no. "Elo, et gëtt eng Méiglechkeet". Hien gefuer mech an d 'Bar Милли's. "Gi Se hin an schwätzen Si mat dem Barkeeper, deen ausgesäit wéi en Elefant, dat gekommene emu an d' Gesicht. Et wäert op iech waard".
  
  
  Et huet keen Zweiwel, wat mengt der Barkeeper Red. Hie war wéi e Boxer. Si sot Emus, datt d ' superheld ugebueden Ripley.
  
  
  Hien huet mir e Bourbon a Waasser. "Wen Si frou: Blondinen, brünetten oder detektivin?"
  
  
  "Ech bevorzuge Barbara".
  
  
  "Wann s du mengs d' Barbara, Meedchen-Базум, et goung ëm d ' Stad erëm. Sécher, Si war eng Stripperin. Хастлинг grad geschafft huet mat Hir an Deelzäit".
  
  
  Si gestand, datt ech net weess, wéi d ' Barbara gesinn.
  
  
  "Elo, doriwwer Базом, wou ech mech erënneren kann, nach eng Schwëster d' Barbara, déi sech mat der kéint deng Frëndin sinn.". Hien ass um Telefon an redete, koum zréck an huet d ' Adress an engem Kartong. "Si seet näher mat."
  
  
  "Wat ass dat?" gefrot ech, wéi ech Opstand mat dem Bar-Hocker.
  
  
  "D' Venus vu Milo waarm", sot hien.
  
  
  Detektivin Ripley gefuer mech ënner, déi sech als eelst Gebai an enger Géigend mat villen Caféen, Bett an Kaffee. Si huet, a bezuelte de Fahrpreis. "Zitt Un, Red. Et kann en Weilchen bleiwen".
  
  
  Hir Panzer duerch de Flur, нуждавшемуся an der Molerei, an klopfte un d ' Dier um Enn. Barbara war eppes méi wéi zwanzeg. Op him gouf eng Jacke an Wildleder Skins, Khaki-Hosen an Sandalen. D ' Wänn vum klenge Wunnengen offiziell Hoffman a Rock-Bands.
  
  
  "Wat fir eng Erliichteren", sot Si. "De Leschte Kerl, de link geschéckt huet Charlie war méi al wéi Henry Kissinger".
  
  
  "Wéi vill kréien Si fir de Fokus?" Si gefrot .. FF
  
  
  "Honnert Dollar. E puer denken, datt dat vill ze vill, mee ech schaff op enger Universitéit". Si lächelte. "Mach zwee, an du kanns déi ganz Nuecht bleiwen".
  
  
  "Wat ass Hir Bréiwer?"
  
  
  "International Bezéiungen", sot Si mat ausdrucksloser Bléck.
  
  
  "Ech gebe Iech honnert Informatiounen fir d' Spill net erfuerdert. Är Sich Elch".
  
  
  "An Dir, geduecht, et wier e lustiges date. Elo jo. Honnert ass honnert. Gëff mir Suen an ech gebe dir d 'Adress vun engem Elch".
  
  
  Et war ze einfach. Si gesot: "Hien ass an der Stad?"
  
  
  "Hien ass gestern. Léisst eis ee Bléck op d 'Boergeld", entgegnete Si.
  
  
  Si mécht d ' Suen, froh, datt ech muss net servieren offiziell Bibl. Bei Staples Sektioun AX et Leit, déi einfach net verstoen.
  
  
  Barbara Vorsicht gaangen Schein an steckte hien a seng Breet Box. Dann virgeworf Si mir d ' Telefonbuch. "Musen ugeruff a mech gefrot ze kommen. Et ass nach net war, mee ech geschriwwen huet, d 'Adress op dem Umschlag".
  
  
  Si schnappte sech d ' Adress fir Bicher. "Ech sinn überrascht, datt' s de net gefrot hues, firwat sinn superheld op der Sich".
  
  
  "Et ass mir egal. Ech ka mir net virstellen, datt dir e Member vun der superheld Kader vun der Cubs Scouts, mee et ass net meng Saach. Nëmmen net zu him sot, datt ech iech geschéckt huet."
  
  
  Si geduecht, datt et ka sinn, ähnlech wéi d ' Venus Милосскую, awer aus no Dollar addieren, wéi bei der Chase Manhattan Bank.
  
  
  Wann Dir, adresséiert sech zum goen, huet Si mat der Stirnseite der schwéier Glas Aschenbecher a virgeschloen mech vun Dir duerch d ' Goler. De Runs war gutt. Si war op de Knien an schüttelte de Kapp, probéiert, et ze klären.
  
  
  Nach bewosst Si Karate. Si entsat mir op de Réck a virgeschloen mech op de Hannerkapp Rand vun der Hand. Si ass ohnmächtig ginn.
  
  
  Si wachte ech Liege op dem Réck um Buedem. Mäi Mantel gedréit gouf, an Wilhelmina muss ewech nom Holster hunn ech ënner dem aarm. Wann Si et fäerdeg, sech selwer ze soen, wéi et war domm, sou hey sou op mech berücksichtegt stolzéieren, Si, op d ' Säit rollte sech of.
  
  
  Barbara Schwätzt mat HEMA-dann urufft. "Hien ass do", sot Si. "Alles ënner Kontroll".
  
  
  Si verstanen, datt d ' spaweck bei mir aufgewickelt. Si ass d 'Stilett ëm d' Scheide. Hie war net domm, Si war nëmmen klug. Vill professionell Spione gesicht hunn an net bemierkt dat e klengt Messer. Barbara Effektiv ass et net.
  
  
  Si blickte mech un, wann Dir sel. Si hob d ' "LUGER", déi an der Hand hält, an huet superheld mir an den Kapp. Ee Aen warnten mech, datt ech net ignoréiert. Si souz unbeweglich.
  
  
  "Gutt", sot Si an Mathematik, an um aneren Enn vun der Leedung, ier Si auflegte.
  
  
  "Elch?" Si gefrot .. FF
  
  
  "Si wësse vun der Lag vun der Elch net manner wéi mech, sot Si. "Ech geschriwwen huet, d' Adress am Telefonbuch viru sechs Méint".
  
  
  Ech gedréint Gol. Si sot: "also, Dir, déi Dir Gefaangen. Kéinte mir soen, firwat?"
  
  
  "Ech sammle Spione".
  
  
  Mengen Aen ugefaangen ze verschwimmen. Si hat him d ' Hand. Eemol mat Verdacht iwwerpréift seng zwou Hänn. Bezeechnung vun der Nadel op der rietser Säit. Si schaute sech ëm an d 'Nadel fir d' subkutane Injektion op d ' Armlehne vum Stull.
  
  
  "Et ass näischt tödliches", sot d ' Barbara. "Ech bewosst, wat ech Tue. An der delle net studiere internationale Bezéiungen. Seng Studentin Infirmière".
  
  
  "Wat hues du soss nach?"
  
  
  "Si ginn überrascht sinn", sot Si mat engem lescht. "Ech hunn op Iech gewaart puer Deeg, Mr. Carter. Et huet ze denken, datt Si net goen, fir ze kommen". Bad Si geknéit, ier e sech lues an enger Richtung an dann an déi aner. Si rutschte op d ' Säit. "Du kënns", sot d ' Barbara. "Entspann dech einfach a looss mech eng Droge funktionéieren. Du rennst duerch d 'Land duerch Mënschen Erschéissen an prügelten elo, du muss trotzdem e wéineg entspanen". "Wéi ..." et fällt Mir schwéier ze schwätzen. Meng Wierder waren onsécher. "Wéi hues du ... du weess schonn?" "Hir Duechter Marco Валанте", sot Si
  
  
  10
  
  
  Et huet mech vill Zäit, mee ech schliisslech herauskam, ëm d 'déifte vum Brunnens der Däischtert an gammastronomie mécht d' Aen. Mueres sonnig an d 'Helleg floss an d' Fënster vun der Wunneng vum Meedchen. Si, kniff d ' Aën huet an sech vun him of. Ech hat eng schwaach Kopfschmerzen, déi beschäftegt ass, kann engem Kater wéinst der Medikamenter, d ' Barbara Валанте huet mech an den aarm, oder wéinst dem Affronts mech schwéier Aschenbecher.
  
  
  Si geduecht, datt alles huet seng Entschädigung. Op d ' mannst, sou datt Si elo bewosst, firwat Muz Ausrufezeichen huet, dann Hiren Numm a mengem Buch. Net all Dag sou eng billige Bandit, wéi den Elch, erzielt mat der Duechter vum Mafia-Parteipresident.
  
  
  Si héieren, wéi an engem anere Raum am Radio spillt Rockmusik. D ' Lautstärke war héich. Et ass iwwerhaapt net gehollef, mäi Kapp tut weh. Meng Hänn ware gebonnen un der Récksäit vum hölzernen Hl, op deem Si souz. Mengen Knöchel waren fest gebonnen перекладинам ënnen. Si huet versicht, sech ze bewegen, awer feelgeschloen. Den Expert war, dee mech an den Sessel, fir Hir bliwwen ass.
  
  
  Dir, Huet d 'Aen a probéiert seng Gedanken z' opgehalen. D 'Medikament Hieb mech d' ganz Nuecht. Uruff vun Barbara mußte wäit ewech sinn. Dat erkläert, datt Si leet mech schlof méi aacht Stonnen.
  
  
  D 'Entdeckung, datt d' Barbara war d ' Duechter Валанте, schockiert. Ech Fro mech, wéi d ' Meedche war zu Denver, Wéini ee Papp, wéi ugeholl, Bedienter, deen un der Ostküst. Meng Erënnerungen un dat, wat ech gelies hunn iwwer d 'Eenheeten an der Mafia, sinn onkloer, awer ech bewosst, datt den Ida (Dr.) Rossi war verantwortlech fir d' Gebitt vun Denver Mafia.
  
  
  Dir, gammastronomie mécht d 'Aen an ausgeruff d' Meedchen. "Barbara!"
  
  
  E wéineg eran d ' Lautstärke vum Radios. D 'Barbara ass an d' Dier mat enger Mysteriéis Kaffee an der Hand. Haut de moien war et vill manner Produit ähnlech Gegenkultur Amerika. Si war elegant noenee an e gréngt Kleid an Hir schwaarze Haare waren hannet gesammelt an engem Arithmetik am Genéck.
  
  
  "Du hues haut eng ganz aner. Du hättest Schauspillerin ginn", sot ech.
  
  
  "Wann Si Schauspillerin gouf, hunn d' Leit géifen западать op mech, andeems hien mir eng saftige Roll, wann et gouf bekannt, ween Hire". Si huet e Schwedesch Kaffee a gesäit mech mat Hire hellblauen Aen. "Ech goung duerch eng Phas, wann d' genossen sou vill Opmierksamkeet, an dann ass et gewuess. Si komm heihinn, um Wee vun dem Afloss mäin Papp a Leit, déi gehéiert hunn, iwwer nen. Hir Nachnamen z 'änneren an ze léieren, huet d' Schwëster. "
  
  
  "Also, gestern Owend gabst du mir en Deel vun der Wourecht".
  
  
  Si huet mir e festen oppene lescht. Wann Si et Effektiv, Si gesäit bal wéi d 'Nachbarin d' Meedchen. Web-den Ënnerscheed besteet doran, datt déi meescht Meedchen vun niewendru eenzelstär zu enger Umkehr der Zäitschrëft Playboy.
  
  
  "Et deet mir Leed, datt ech dech schloen Aschenbecher, awer ech hat Angscht, datt ech net mat dir fäerdeg ze ginn, wann s de net betäubt. Mir gëtt gesot, datt iech schwéier ze stylesheet, an d ' Flucht. Mäi Schoulmeeschter zu Karate seet, datt ech e superheld beschten Schüler, awer et ass net besonnesch staark, an museschen, was ich brauche, ass eng kleng Garen ".
  
  
  "Si Schwätzt mat mir, wéi mat engem alen Schoulmeeschter an der Schoul, sot ech.
  
  
  Si ass Licks an liicht stéisst mat den Gréisst fir de Kegel op mengem Genéck. "Dës Arithmetik zusammenbrechen. An et schéngt, hues du keng Gehirnerschütterung".
  
  
  "Einfach Gehirnerschütterung - ronn ëm déi klengst ménger suergen".
  
  
  "Du mengs, datt een eppes plangt, Se ze verbaant ginn, Mr. Carter?"
  
  
  "Vill Leit hu versicht".
  
  
  "Maach dir doriwwer keng suergen. Si sinn a gudden Hänn mat Валанте". Si hat d ' Mysteriéis op meng Lëppsen. "Stëmm. Mach en Schwedesch. Am Moment ass et dat bescht, wat ech fir dech maachen kann. Ech muss zum Course".
  
  
  Si schluckte de waarme Kaffee: "Si an Moose. Dës Kombinatioun schéngt net natierlech".
  
  
  "Ech bewosst net, ween ass den Elch. Ech mengen, wat hien drinnen war. D ' Tatsaach, datt hie war kee Abriecher, hat fir mech keng Bedeitung. Wat kéint et wichteg sinn fir d ' Duechter vum Marco Валанте? "
  
  
  Si hat erëm déi Mysteriéis op meng Lëppsen.
  
  
  Per Funk mischte sech an d ' Musek an hat Stonn. Et war den 8:30 Auer.Hien huet ugefaangen ze beriichten iwwer Neiegkeete, dorënner e Feier an engem Roulotten an Reno. Hie sot net, wat et war Camping.
  
  
  "Elch geschengt mir no enger dee seelenen Mënschen, déi Hiert Liewen Liewen, ouni sech op eis, op wen", sot d ' Barbara Валанте. "Hie war staark a selbstbewosst, hien szmik niemanden an näischt op Gottes grénge Äerd. Spéider, wéi Si geduecht, superheld gutt genuch, Si erkannt, datt de superheld d ' Kraaft kënne ginn gescheit. d ' Resultat vun der Science-Fiction-superheld. Hien ass sou mutig, ma jo, ma jo, verréckt."
  
  
  "Et schéngt, datt déi domat d 'accord sinn".
  
  
  Barbara Валанте war eng kluge a leidenschaftleche Meedchen. Och sexuell. Mee ech hunn net vergiess, wat Se huet mer eng Fal ze stellen. Wann seng Hänn befreien konnt, ech wier net sou manéierlech. Si huet eng Mysteriéis Kaffee an d ' Kichen.
  
  
  
  
  
  . Radio ausschaltet. Si héieren, gammastronomie nach eng Dier, déi sech anscheinend huet zu de Treppen vun engem Mietshauses. Flüstern der Stëmm. Barbara goss e wéineg Waasser an d ' Spüle ass kloer, schütteln seng Mysteriéis, dann zréck.
  
  
  "Ech muss goen, Mr. Carter. Mäi Papp gëtt geschwënn do sinn, mat Hinnen ze schwätzen. An der zäit an der Kichen gëtt et een, deen Si begleeden".
  
  
  Si ausgeruff emu. Hien betrueden de Raum an grinste mech un. Hien huet säi Mantel aus, an ech gesinn, datt hien op der Schëller e Revolver "Smith & Wesson" Kaliber 38. Hien hat och eng Gips-Verband an Dem Handgelenk. Et erinnerte mech drun, datt d ' superheld waarm Joe. Hien huet zu Валанте.
  
  
  "Ech weess, wat s de fühlst, Carter. Verwirrt. Si, Agente, AX, sollten déi bescht sinn op der ganzer beschten, awer e klengt Meedchen huet Si eng".
  
  
  "Si ass net klein", sot ech. Et gëtt Plazen, wou Si net méi ".
  
  
  Barbara Валанте lachte. Duerno huet Si Hir Handtasche an ass hannert d ' Wohnungstür, huet mech eleng mat Leutnant sengem Papp.
  
  
  "Ech selwer war e wéineg verwirrt, wéi ech hunn, no Kalifornien. Sou war et méiglech, d 'Zukunft ze zerstéieren ehrgeizigen Jonke Mann", sot Joe.
  
  
  "Geboter. Zu der Zäit ouni dat richteg ze maachen".
  
  
  Sel a Joe gesäit op d ' Auer. Et ass kloer, Валанте sollt kommen zu all Zäit.
  
  
  "Wéi kënns du heihinn?" Si gefrot superheld. "Ech geduecht, du wiers verschwonn".
  
  
  "Валанте bewosst et. Hien huet gesot, datt bei dir anscheinend gëtt et eng Lëscht vun freundinnen Elch, al an nei. Vläicht an der Lëscht war d ' Barbara. Also dann, wéi dir et schüttelte mech a Kalifornien, hien huet mech hergeschickt, fir ze probéieren, dech offänken. "Hien kramte a senger Posch an huet e klengt Schwaarzt Buch Elch. "Elo weess ech, Onst Si d' Nimm. Si Si gesicht gestern Owend".
  
  
  "Si waren hei, an der Wunneng, wann Se Geschwat, mat deem Meedchen.
  
  
  "Niewendru. Barbara ausgeruff mech dann, wéi dech an d 'Bett bruecht". Hien grinste erëm. "Vollkommene Frëndin. Ech brauche sou eng, wéi Se soll sinn."
  
  
  "Mir mussen béid".
  
  
  "Wann ech no eppes war mat Лосом, an Валанте bewosst ginn, gouf et eng Explosioun, déi Dir héieren kënnen, den ganzen Wee bis zu Poughkeepsie. Валанте wierklech gezünt sengem Steak. Si geduecht, hien lächerlech geet. et wier besser, wann hien Mistel. "
  
  
  "Ech weess, wat s De mengs." Si nees geheimnis probierte seng Kette. Et war notzlos. Wann Si ginn op d ' Fräiheet, soll een mech hei auspaaken.
  
  
  "Wann Валанте huet fir no vun wéinst, Si huet superheld superheld ze Iessen Wierder", sot Joe. - "Dir sot, Emus, datt hien net méi archivéiert Hiert d' Liewen. Awer et huet geklappt. Barbara virgeworf en Elch. selwer, an Валанте Hir verziehen hat. Elo ass hie souguer stolz dorop, datt Si war mat him. "
  
  
  De jonke Leutnant Валанте offensichtlech ganz Vill Gedanken iwwer seng Bosse. An hie geduecht, vill méi iwwer d ' Duechter vum Chef.
  
  
  Hien schaute nees op d 'Auer Stoung op an schaute aus dem Fënster op d' Strooss ënnen. "Do oni."
  
  
  Am Flur héieren shaggy. Joe Eilte d ' Dier ze goen. Hien gesicht mat Hirem Chef zu gefall, datt et gefall. Валанте betrueden de Raum a blouf stoen, starrte mech rosen. Déi zwee Männer hu sech d ' Weeër mat him. Enger refuséiert sech an Dag an verschränkte d ' Hänn op sengem décker Brüste. En anert koum Celle an an der Géigend vun Küchen-Dag.
  
  
  "Carter, du wars fir mech en Test. An dëser Nuecht am US-Bundesstaat Idaho, du blutete wéi e Schwäin stiecht, a Si vun enger Kugel Lach gestach. Si inga Si Liewen. Du revanchierte mech, meng Leit geschloen a stéieren mech" - sot Валанте.
  
  
  "Si haten Hir Grënn spillen an der" Gudder Samariter ". Si dachten, wat kann ech maachen Se ze Mördern Абруза. Während Si net wussten, datt den Elch verwéckelt war".
  
  
  De Mann zündete sech d ' Joint silbernen Feuerzeug. "Bühnewierker jonk, net wouer, Marco?"
  
  
  "Ganz schlau. Ech denken, et ass Zäit, fir erauszefannen, wat hien geléiert huet".
  
  
  "Hir Duechter huet versprach, datt mir näischt geschitt", sot Si Валанте.
  
  
  "Also, et Schwätzt eppes iwwer d' Gewalt? Mir wëllen einfach nëmmen e puer Froen stellen". Валанте koum geschnappt an Jalousien un de Castor. Et war e ome.
  
  
  "Ech hu keng Zäit fir Spielchen, Marco. Ginn Si am Handumdrehen superheld elo", knurrte de Mann am Sessel.
  
  
  Si heemlech huet de Mann am Rollstull, zanter hien ass an d ' Wunneng. Hir Hotel ganz, ze wëssen, ween hien ass. Kerl, прислонившийся un den Dag, war de normal Banditen duerch d ' Mafia, phlegmatisch mat Kapp a stumpfen Aen. Awer de Mann am Sessel deier war noenee mat silbernen Manschettenknöpfe an Schuhe ronn ëm Skins alligator. Hien huet geschengt de Chef vum gleichberechtigten Rang Валанте. Hien huet mech besonnesch interesséiert, well hie war grouss, schlank an hat Punkten. Mat Ausnam vun der gepflegten Kleedung, et gesäit aus wéi e Buchhalter an net wéi ee Bandit. Hie war wéi e Mann, deen déi béid Meedchen no Portland mä Frënd Musa.
  
  
  "Ech hat dech mat, well et Hir Territoire, Lev. Awer ech maacht dës Show. A Si wëll wëssen, wat de Carter huet op senge Reesen", erwiderte Валанте.
  
  
  Si erwëscht numm. Si erwëscht numm. De Mann am Sessel war Lev Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew Dokter. En Alter Feind Frank Абруза.
  
  
  Hien huet d ' schwaarz Buch, iwwerginn Joe ee Валанте. "Ech war et un Carter. Et huet Moses. Carter huet hei d ' Nimm vun der Meedchen."
  
  
  "Wéi hues du dat kritt, Carter?"
  
  
  "Den Elch verluer de superheld während dem Loma".
  
  
  Валанте konnt d ' Instrument gouf ënner der Säit. Rossi refuséiert sech no eran. Superheld Aen hannert der Brëll funkelten hell wéi schwaarz Metall. Wann de superheld en Numm oder e superheld alias gëtt am Buch fonnt, dat Spill fir hien geflunn sinn. Валанте gemengt, datt ech grad realiséiert Rossi huet Elch, datt hien doutgemaach Абруза.
  
  
  "Just Girly Numm", sot Валанте, Rossi an geschengt entspannt. Валанте goung zur Säit, op där den numm war d ' Barbara. Hien rosen a Legitimitéit et zerknittert. "Bastard". Da gesäit en mech nees. préifen Si, Carter? "
  
  
  Si hat de Mond.
  
  
  "Si goufen a leschter Zäit vill beschäftegt - ofgerappt Bordelle, niedergeschlagen ze verwirren Mënschen ëmbruecht an e puer ... Mä Si hunn nach kee Elch oder d 'Suen, denken ech".
  
  
  "Et gëtt kee Geld. Elch ih net. Zwee fir mir getöteten Männer ware bedeelegt un der Eliminéieren Абруза. Si waren an Бонэме mat Мусом, wann hien d 'Meedchen ëmbruecht Brant", sot Si Валанте.
  
  
  "Ech bewosst et. Mä ech kann dech net halen, den Elch. Et gouf kréien Cadeau vun Inkasso-Blutt, dat mir geschuldet ass. Frank Watermellon gouf heimat zu mengem ale Frënd. Mir sinn nees zréck. do villae baue Si fir eng gewëssen Zäit mat Lev, bis Dir fahre no Vegas, dann Musa ".
  
  
  Rossi Stand op, hält eng Joint an der Eck rta. "An Dir wäert mech fir dech kümmern", - hien grinste.
  
  
  Валанте vläicht net dat menge Doud, awer Rossi war sécher. Si war sech sécher, datt hien am Begrëff war, loossen Si mir eng Kugel an d ' Aen, soubal Валанте gëtt. Näischt fir ungut. Nëmmen eng Saach, déi muss erleedegt gin.
  
  
  "Dir hutt verstanen, wat-wat, awer net alles", sot Si Валанте. "Du verpasst dat wichtegst".
  
  
  "Wat ass dat?"
  
  
  "Hien bremst, Marco. Du solls goen, wann s de wëlls Elch fänke", sot Rossi.
  
  
  "Wat ass geschitt, Rossi, Angscht ze héieren, wat ech gewiescht? Ech hunn deng Nummer".
  
  
  "Wouvun schwätz du?" - verlaangt Валанте.
  
  
  "Iwwer d' Tatsaach, datt de Frank Абруза bestallt hunn. Et war net einfach vun der Hellenescher welt, den Elch huet a Florida. Et war e Runs fir däi Frënd. Rossi entfesselt Elch op Абруза, a mat Hinnen e Frettchen, hie schafft géint Se, an d ' Leit, déi probéieren, Si dovun ofgehalen ze léieren. "
  
  
  Lew Rossi ass e Schrëtt zréck a Stoung nieft dem Валанте hanner Joe. Hien eemol virgeschloen Joe mat der Faust an de Réck. De jonke Mann gammastronomie de Mond an schnappte no Loft. Hien huet e Schrëtt op menge Hl an streckte d ' Hand mam Gipsverband. Duerno koum hie mam Kapp no ënnen, an Si gesinn d ' Messer tëscht den Schulterblättern superheld.
  
  
  Marco Валанте gedréint huet sech. Si schrie hien un. "Neen, Валанте. En anere Kerl!"
  
  
  Hien hat erkannt, datt ech e Feeler gemaach, mä et war ze spéit. De Mann vum Dag, de jonke Rossi, erschoss huet, an de superheld, de Kierper дернулось vun abzubekommen. Valante, refuséiert sech stur ze falen. Hien hätt eng komplett Zär, Pistoul herausgezogen, an kollidierte mat dem Mann, der steckte Emus eng Kugel an de Réck.
  
  
  De Mann den Dag nees drückte den Ofzuch. Superheld Gewehr mat Schalldämpfer, Direktioun huet Speichel. Schutzbrille a Валанте, wéi de Faust an säin Fleesch. Валанте, schliisslech huet ze falen, awer selwer erschoss. Duerno koum hien op de Buedem nieft menge Hl.
  
  
  Bandit Rossi refuséiert sech un den Dag, seng Been waren gespreizt, als ob hie gehofft selwer an d ' Hand huelen an net ze falen. Hien huet säin Job gemaach. Hien gebrannt vu sengem Chef. Awer hie louch am stierwen. Och Валанте koum emu am Liewen. Lues glitt hien zur Diir, wéi e betrunkener, dee beschloss, op dem Buedem sëtzen. Superheld d ' Knie sanken. Superheld Been eemol ausgerutscht no eran, an hie gefall engem Bündel zusammengerollt.
  
  
  Lew Rossi mëll ass e Messer fir de Réck Joe an wischte sech d 'superheld iwwer d' Mantel Jonke Mafiosi. Hien verdrehte d ' Iwwerliewenschancen Joe, fir sécherzestellen, datt hien enger anerer sprooch liesen ass. Dann ass hien duerch Joe an opféiere Marco Валанте Fouss. Hien hien nees, dann gesinn Se mech un. "Enttäuscht, Carter?"
  
  
  "Aha", sot ech.
  
  
  Endlech Rossi iwwerpréift säi Mann. Hie gesäit net d ' Häerz gebrach, wann de confirméiert, datt de Sagittarius ass. Ëm mech erëm war eng Villzuel vun Ersatz. "Onst wëssen Se dat?" gefrot hien mech.
  
  
  "Vill Splitter beisammen. Een, dee vun der Mafia geschéckt Kugana, mech ze verbaant ginn an d ' Meedchen an Бонэме. Et war net Валанте - op-bewegen, d ' Meedchen ze schwätzen, an Hir - superheld féieren zu den Mördern Абруза. Wéi Se entdeckt, datt den Elch wor nach an der Mafia. Si verschränkt zwee an zwee zesummen. Watermellon ruiniert deal iwwert de Verkaf vun Drogen mat de chinesesch Kommunisten. Dir, ech mengen, et war Hir Saach. Awer Si Hoteller Doud Абруза wichtigem Grond méi wéi nëmmen Wut. "Elo ass Hiert erratet. "Hie weess vun Hirer geheimen treffen vun der Bezéiung mat de Kommunisten a wollt schwätzen. Si haten Angscht, datt mir wëssen, luusst et geet, an dofir ass een fräi vun Абруза an Kirby. An dann hunn Meredith an ech muss verstoen, ier mer eppes fanne géifen. Si mussen liewen vun Meredith selwer - superheld Killer benotzt Messer ".
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Si nennen mech Dokter, well ech Medezin studéiert. A fréieren Zäiten, ech hunn et a ville Instant-Versioune". Hien schnippte mat engem Messer an steckte superheld pro Minutt: "Ech hätt net ergreife dech an engem Tankstell. Du bass e glécklechen Ficker, Carter".
  
  
  "Dat läit dorunn, datt ech rengen unsterbliche melodien".
  
  
  "Dech och ganz kräft krut. Da wäerts du dech net méi verloossen dës Wunneng lebendig, et kéint och dir soen Ausr ganzen Rescht". Hien ass nees och nees an de Sessel an zündete sech eng Joint un. "Ech hunn eng gutt Bezéiung mat dësen Chinesen. Den deal mat den Drogen war nëmmen e Deckmantel - Ausrede fir mech, Iech ze treffen. Si benotzt seng Männer ze infiltrieren AX Kommunisten an Informatiounen z ' iwwerdroen. Odin fir meng Leit op Hirer Basis an den Carolinas war bekannt ginn, iwwer den Verbleib Sheila Brant no empfänken Är Dateien. D ' Kommuniste bezuele meng Hëllef mat qualitativ héichwäertege Medikamenten. Ech hunn dat bescht Lager am Land. Fir estestvenno, d ' Mafia wier net glécklech, a wëssen iwwert mäin perséinleche Sproochen. Watermellon Stahl suspekt, also Emus ginn huet ".
  
  
  "Wéi plangt Dir, dës Zeen ze erklären-Adressen? D 'Aarbecht, déi Si gedon hunn mat Joe, praktesch dréit Hir Initialen".
  
  
  "Du hues et gepackt, Carter. Du bass gutt am Ëmgang mam Messer. Hues du och ëmbruecht Валанте a menge Jonke well kuck. Dat ass meng Geschicht, a Barbara Валанте am Begrëff, Se z 'ënnerstëtzen".
  
  
  Hien ausgeruff d 'Barbara an d' Spidol a gesot hey, wat ass ee Papp blesséiert, an hey, ass et besser, séier zréck an d ' Wunneng. Hie leet de Gruppebesetzung an Sel schaute mech un Kieselsäure mat engem lescht op den dënnen Lëppsen.
  
  
  "Du hues mir eng Häll Zäit, Mann AX. Awer elo bass du bei mir".
  
  
  Si schwitzte an verzweifelt zerrte d ' Seile. Iergendwéi muss ech mech informéieren, Huoqiu, wat ech grad erausfonnt. Mä ech hat keng Loscht, sech bannent der Nummeren Meile den ale Mann, wéi hien erkannt, datt an AX d ' Mafia infiltriert, déi op de roude Chinesen.
  
  
  Rossi Stand op. Hien ass fir säin Taschentuch an steckte Si mir an de Mond. "Barbara sollt hei eng Minutt no zéng. Ech wëll net, dass de Jeitzen oder bedeelegt sech un deem Gespréich".
  
  
  Rivne zwielef Minutt staffelen huet Si den Flur laanscht a koum an d ' Wunneng. Si war bleich, wéi Si gesäit schrecklechen Szene: dräi Kierper, eng ronn ëm d ' gehéiert zu Hirem Papp virun. Vill Fraen an Ohnmacht falen géifen. Et ass nëmmen verleet Direktioun fonnt Qual.
  
  
  Rossi virgeschloen d ' Dier ze a drückte he Mond mat der Hand. Si gekämpft, bis hien huet mir e Messer op Hiren Hals.
  
  
  "Ech weess, wat s de durchmachst, Barbara, sot hien mat senger sanften Stëmm, - awer du muss roueg bleiwen a sech Behuelen. Dovun hänkt däi Liewen an d 'Liewe vun de Kolonisten".
  
  
  Si nickte, an d ' Rossi entlooss ee. Si huet e Schluchzen ëm den Hals, Hir Aen baten mech z ' erklären, datt ech net hey ginn.
  
  
  "Ech wëll, dass du Si ass um Telefon", sot hey Rossi.
  
  
  "Wen Dir uruffen muss?" - Si gefrot heiser.
  
  
  "Wie soss, wann nëmmen hien ass Member vum Board of Directors. Et bidde SAL Terlizzi oder don Корвоне. Loost et eis Terlizzi. Hien ass ëmmer ganz vill Gedanken iwwer Si. Hie gleeft alles, wat s de sees".
  
  
  Barbara schnaubte an seufzte dramatesch. Hir Aen метнулись zu mir, an hien huet versicht ze schwätzen, trotz Knebel, awer festgestallt, datt nëmmen d ' Schness voll.
  
  
  "Wat ech wollt soen, Rossi?" - Si gefrot mat enger Stëmm, déi eemol Stahl haart.
  
  
  "De Nick Carter huet däi Papp ëmbruecht, a Joe, an datt ech versich, d' superheld ze maachen. Alles gëtt gutt, och wann et mol Problemer mat engem Gespréich. Et gëtt superheld schwedesch. Dann leg de Gruppebesetzung op, ouni Donnéeën iwwer keng Donnéeën. "
  
  
  Rossi gesammelt all d ' Waffen an den Raum an ausgelaf superheld op dem Dësch. Hien huet d 'Browning Валанте, d' Ness. "Elo, d' Barbara, wann dir d 'Noriicht überträgst genee sou, wéi ech et übergebe superheld, dech, hien, schieße Carter an de Kapp".
  
  
  Superheld Plang huet Form un. Mafia-BOSS, dee sollt uruffen Barbara, schluckt seng Geschicht. Dann, wéi Si de Gruppebesetzung auflegt Rossi gëtt eis eng verbaant ginn. Da seet hien d 'Mafia, datt ech d' Meedchen ëmbruecht, éier hie mech umbringt. Hie muss überlegt e puer méi Detailer zu der Leschten Deel war schwedesch, awer d ' Essenz war offensichtlech.
  
  
  Si huet ugefaang en Vue vun Barbara a schüttelte de Kapp. Si hat gehofft, datt Si Gebaut. Wann Dir säin Uruff eriwwer, mir waren béid anerer sprooch liesen.
  
  
  Si goung den Telefon. Rossi shell iwwer Si. Si überschlug sech iwwer en Hl a fält op de Buedem, versicht verzweifelt, et zu brechen, fir Hir Hänn ze befreien. Mir ass et net gelongen, awer wéinst den Schlägen op de Buedem Rossi zuckte mat dem Kapp. Wa säi Bléck léist sech vu Barbara, Si packte Nadel fir subkutane Injektion, déi den Owend virdru benotzt, an вонзила emu Dir an d ' Schëller mat aller Kraaft.
  
  
  E plötzlicher Schmerz huet Rossi Jeitzen. Och Si zuckte zesummen, wéi hie gesäit dat Instrument, dat sech bei him an der Hand, wéi Nadeln Stachelschwein. Rossi fluchte a seng. Während hien et Effektiv, Meedchen virgeschloen superheld Telefon. E fält op d 'Mauer, an Si ersetzen an d' Kichen an huet virgeschloen d ' Dier zou. Trotz senger uewe gesinn, Meedchen geduecht séier. D ' Flucht war fir nakh besser, fir ze versichen, ze bleiwen an ze kämpfen mat Rossi.
  
  
  Rossi schüttelte sécher de Kapp. Hie war sou rosen, datt ech geduecht, hien gëtt op mech Maachen, einfach ze loossen Si d 'Loft ronderëm d' Milz
  
  
  
  
  
  Dann ginn mir eng hörten, wéi d ' Dier knallte zu de Treppen. Hien hat erkannt, datt Emus änneren mussen d ' Barbara, well soss der ganz Plang superheld ausernee falen. Hien Eilte un den Dag, déi Si Schloss, riß Si vun der Schëller an ersetzen duerch d ' Kichen. Si héieren, wéi hien d ' Onopfälleg herabkam.
  
  
  An der Kichen d ' gammastronomie Schublade. Barbara tuilerie an de Raum mat Fleesch mat engem Messer. Si atmete schwéier. "Ech virgeschloen d' hënnescht Dier an koum an d ' Speisekammer mat Besen bewaffnet. Hien ersetzen. mimmo mech", sot Si, befreit mech.
  
  
  Et ass säi Messer aus no an Schnëtt d ' Seile, déi mengen Knöchel. Si hob den Ufank vum zweete Pistoul mat Schalldämpfer an Eilte duerch d 'Kichen fir d' Onopfälleg.
  
  
  Rossi huet op d 'Strooss an duckte sech nees no bannen, wann net d' Meedchen gesinn. Hien blickte op, wéi Si koum op dem Treppenabsatz vum zweete Stockwerks.
  
  
  Superheld Schutzbrille Schierbel gestierzt virgeworf vum oppene Dag hannert mir. Mäi Man de spaweck sengem Mantels.
  
  
  Hien gammastronomie mécht d 'Dier, déi sech mat op d' Strooss féiert, an entsat an no. Zu där Zäit, wéi ech goung erof op d ' Strooss, hien verschwonnen um Eck vum Haus.
  
  
  11
  
  
  Wann Dir zréck an d 'Wunneng, d' Barbara souz op de Knien nieft dem Papp. De Schmerz deéi op sengem bleichen Gesicht.
  
  
  "Ech weess, datt et erfuerdert vill vun Iech, mä ech brauche Är Hëllef. Et sollt schnell ze fannen Rossi", sot ech.
  
  
  "Wat' s de mengs, giff Schneider?"
  
  
  "Hien gëtt net opginn senger Positioun an ze flüchten. Et kommen nach eng Geschicht ze erzielen Organisatiounen. Zum Beispill, datt Si looss sengem Papp an zesumme mat mir".
  
  
  Si Stoung op. "Da musse mir hien ophalen, ier hie mat Iech Kontakt ophuele kann".
  
  
  "Genee."
  
  
  Si ritt op engem klengen фиате. Wéi mir sinn aus dem Wunnhaus, sot Si: "Beim Rossi gëtt et e Grappvoll den Friedrichstrooss. Ech denken, et do goen gëtt".
  
  
  Si huet hien op der Strooss, wou gestern Owend huet geléinte Auto. D ' Maschinn war nach ëmmer do, mat engem Ticket fir unerlaubtes Parken op der Windschutzscheibe.
  
  
  "Si fueren", kaff ech. Hir sel nieft Hir duerch d ' sammelen vun Gewehr, iwwerpréift déi op der Basis vun AX a South Carolina.
  
  
  Haus Rossi Stand op dem Hiwwel. D 'eisent Gol hüteten, an d' Gebitt héijer Zaun revenu.
  
  
  "Wann hacken-Dier, geet den Alarm Lass", sot d ' Barbara. "Si sollten uruffen an d' Haus an Si Froen, fir dazuzugehören".
  
  
  Si schlüpfte ënner dem lenkrad, an Hir d ' Plaz ageholl huet. Dann dowéinst huet Si duerch d 'Paart, gammastronomie mécht d' Schlass an ih. En Auto gefuer op enger gepflasterten Strooss, en Deel vum Tores hing ëmmer nach op der Motorhaube. Погнутое Flillek царапало Pneuen, grouss Bedeitung hunn, wéi d ' geschnitzte Datei.
  
  
  Mir sinn de mozart mimmo, op eis schrie e Mann an der Kleedung vun engem Gärtners. Nom zweete Mann ersetzen duerch d ' Büsche mat enger Pistoul an der Hand. Si hob d 'Gewehr mat enger Hand, verschränkte seng Hand op d' Broscht an streckte Hir Gehirn aus der Fënster. Et drückte op de Staatlechen, an de Mann rollte a Richtung vum Teiches.
  
  
  "Rossi ass eng Maschinn", ausgeruff Barbara, andeems hien op d ' "Cadillac" an der Einfahrt. "Et ass hei, gutt".
  
  
  Si entsat ëm seng Maschinn erëm an feuerte an den Tank "Cadillac". Si pumpte nach zwou Kugelen, dann ass dat Feuerzeug AX an virgeworf, hien an e Gas, dat huet zu sickern duerch Behälter.
  
  
  "Wat mëss du da?" - gefrot fir d ' Meedchen erstaunt.
  
  
  "Sécherstelle, datt hien net an der Lag, Wee", sot ech.
  
  
  Flamen explodéieren Chassis Cadillac, an dann explodéiert den Tank. Mann an der Form vun Ermuert koum op der Onopfälleg, gegenläufigen, restauréiert an der Wunneng iwwer der Garage.
  
  
  "Nick!" - ausgeruff d ' Meedchen hat op hien.
  
  
  Si gekëmmert huet sech géint d 'Motorhaube sengem Won, huet d' Gewehr op der Plaz an huet eng Kugel an d ' Broscht vum Chauffeurs, während hien nach ëmmer versicht, Se ze kréien Revolver ënner jacken sinn.
  
  
  Nieft mir am Flillek wimmerte Schutzbrille. Een am Haus huet mech puermol. Dir, hockte sech hin an staffelen op déi aner Säit vun der Maschinn, wou Barbara schonn souz an der Hocke. Nach eng Pistoul gewéckelt. Am Haus war et op d ' mannst zwee Männer.
  
  
  Hält d 'Gewehr op de Knien, Dir, gesäit op d' Meedchen. Si atmete schwéier, an d ' Röte nees op Hiert Gesicht.
  
  
  "Barbara, - sot ech, - mat dir ass alles an Uerdnung".
  
  
  "Sou bass du, Nick".
  
  
  "Ech wëll, dass du koum aus dem Auto a franséisch sech Kreesen Büsche der Rosen", sot Hir hey. "Si kënnen Maachen d' Pistoul?"
  
  
  "Natierlech kann et."
  
  
  Si gouf hey an Hir Hand "LUGER". "Schéisse no Doheem. Du muss net, en Zil ze hunn. Einfach fotograféiert. Si wëll Undercover".
  
  
  Dann schlüpfte duerch d ' oppe Dier vun der Maschinn an de Schlëssel. Huet Bike, mech op d ' Berechnungen op de Sëtz, andeems Si mat der Hand op dem Gaspedal. Dir, streckte d 'Hand aus an drückte op de Gang, an d' Maschinn rollte de Wee zur Viischter säit vum Haus.
  
  
  Et rollte op den Rasen an sech säi Wee duerch d ' Büsche, war un der Mauer. Si kroch ënner de Castor an eng Eck vum Haus. Hannen war eng privat Terrasse an eng verglaste Veranda. Lew Rossi Gilles stilvoll.
  
  
  Hat eng kleng steinerne Bank, Si reprochéiert hien iwwer d ' Glas. Cobra Mann, sicht mech. Si wartete, ech stehe mam Réck zu Stöhnen. Endlech wagte hien an den Haff hinausgehen. Hien ass de mimmo mech,
  
  
  
  
  
  Et koum eraus, a virgeschloen säi superheld Hintern Gewehr.
  
  
  Dir, betrueden d 'Haus duerch zerbrochene Glas Dag an huet d' Fra am roude Kleid, sëtzen an engem Eck. Hey war Mëtt drësseg, a Si war sou erschrocken, datt Si zitterte den ganzen Kierper.
  
  
  "Ween bass du, giff Schneider?" sot Si mat zittriger Stëmm.
  
  
  "Dir Nick Carter. Si Fra Rossi oder superheld, Meeschtesch?"
  
  
  "Mir odin. Et komme erëm Vegas. A wann Dir jeemools hei herauskomme, wäert ech net goen."
  
  
  Et ass an e bësse méi grousst Zimmer, duerch den Flur, entsat de Mann an op mech. Si schossen mat Schrotflinten Oberschenkel, a mäi Schutzbrille geroden an eng Vase op engem laangen Dësch riets vun deem Mann. Zhota gemaach huet. Dréien laange Hl, opféiere Hir superheld ze spären Agank an de Flur. Dann hätt et de superheld, wéi e Schëld.
  
  
  De Mann huet mer zwou Kugelen an d ' Schëller. Se louch, op d ' artiste Berechnungen a stöhnte. Si zielen bis zéng, ier hien pickte. Dann héieren Si, wéi hie méi zu mir. Si wartete, bis hie koum op den Dësch an geknéit mech iwwer hien, mäi Kierper ze fannen. Dann Hir, wedelte mat dem Gewehr an e Revolver bei him ëm den aarm.
  
  
  Hien packte mech un den Hoer, datt et net besser. Mäi heulen war net sou falsch wéi en Stöhnen. Si geduecht, hien wäert mir die Haare bereien mat der Wuerzel. D ' luucht gaangen, mä Hir superheld Hintern um Kinn. Dann ass duerch Si hindurch a goung de Flur laanscht, уставленному Dieren.
  
  
  "Rossi", ausgeruff ech. "Du bass ze feige, fir herauszukommen?"
  
  
  Keng Äntwert.
  
  
  Si gammastronomie mécht d ' Dier en eidelt Schlafzimmer a goung méi wäit.
  
  
  "Rossi", ausgeruff ech. "Si mussen d' Mënschen verbaant hannen, wéi Joe?"
  
  
  Stille.
  
  
  Si versicht déi aner Dier. Badewanne. Fra an Dienstmädchen Uniform vun der Sowjetzeit zusammengeschrumpft an der Badewanne.
  
  
  "Hey, du bass e großartiger Plaz, Rossi", ausgeruff ech. "Ech wäert iech soen, wat ech mat Dir maachen. Et anzünden, wann du net rauskommst".
  
  
  Hien ass eraus. Hien entsat op Quelltext Unterwäsche, huet mech vun der Dier, an klopfte mir mat Bee, an dann hate sech op mech.
  
  
  D ' Messer funkelte, wéi e stach mir an den Rachen superheld. Si zuckte, packte superheld um Handgelenk mat béiden Hänn an huet biegen superheld seng Hand zréck. Hie gefall an ausgebrach, вонзив mir d 'Faust an d' rippen. Dann ass hien nees erstochen, geschnidden laangt Lach am Bee ménger Box, wéi Si gefall.
  
  
  Mir gefeiert eis um Flur, schwéier atmend. Hien kniete op dem Buedem, elo ass Si op sengem, an d ' Waff, déi falen, louch um Buedem tëscht eis.
  
  
  "Heb dat op, Carter", sot hien. "Versichen Si ze heben, a seng Schneid ech d 'Hand".
  
  
  Si huet Hugo virun dem verloossen der Wunneng vu Barbara. Si leet d 'Messer an der Hand, a wann Rossi dat gesäit, hob hien d' Hand, fir ze werfen Si Hir Messeren.
  
  
  Barbara hien erschoss. Si goung an d ' Haus a souz um Enn vum Korridors. Si hob d ' "LUGER", huet de staarke superheld mat béiden Hänn an op d ' Emus Genéck. Si goung lues op eis zou a blouf stoen, starrte op den Dout. Schliisslech gedréint huet Si sech zu mir mat multipler Gesichtsausdruck a gesot: "Code ... et blesséiert Code Kazen Bastard...".
  
  
  Den nächsten moien verabschiedeten mir eis an schwaarz. Hir laang Haare goufe gesammelt keusch an engem Arithmetik am Genéck, an op sengem fahlen Gesicht make-up.
  
  
  "Ech huelen un, du elo gehst op Las Vegas, fir ze versichen, ze fannen op dem Elch", sot Si.
  
  
  "Ech hunn d' Gefill, hie géif op mech waard".
  
  
  "Liest Dir Zeitung? D ' Police kann net verstoen, wat geschitt ass. Si denkt, datt et eng Aart Krich tëscht Banden".
  
  
  "Mir komme grad nach mat zäiten", sot ech.
  
  
  "Nick, et muss ech dat soen".
  
  
  "Du mengs sou eppes wéi, vläicht treffen mer eis erëm, wann d' Kämpf ze verbesseren?
  
  
  "Ech mengen, ech géif iwwerhaapt net noutwenneg ass, et ze soen".
  
  
  D 'Nummer, déi den Elch huet fir d' Kuuscht zu Las Vegas, war d ' Nummer Ranch, legalen Bordell, bedriwwe vun enger Fra numm Arlene Bradley. Wéi bekannt gouf, datt wëll ech net probéieren, Talente ee Meedchen, Fra Bradley fhrte mech zu малообставленный Arbeitszimmer an huet sech op de Drehstuhl.
  
  
  "D' Schuel ass vun hei aus goung eng Weile zréck. Si déngt net dozou, an Si huet sech en anert Liewen".
  
  
  "Erënneren Si sech an ee Mann mam numm Elch?"
  
  
  "Hien an dräi weider agelued, fir d' Schuel gesinn. Fir estestvenno, et war net ih ze Froen. Awer ech geduecht, datt et Männer waren, mat deenen hey, hätt net mat Zohan un. Wéi ech scho gesot, ech mochte Si. ee Element an engem Uert ".
  
  
  Si huet eng Momentaufnahme ëm d ' Box erëm Hl an mir. "Ech hat et. D ' Meedchen, vun deem Si schwätzen?"
  
  
  Et war Sheila Brant.
  
  
  "Wat wëllen Si, Mr. Harper? Wat ass d ' Thema vun dëser Froen?" - gefrot fir d ' Fra.
  
  
  "Cora ass. Wéi Si sot, Si huet Kontakt mat de Leit. Wann Dir kannt Dir, wéi Sheila Brant".
  
  
  Si blinzelte. News, geschengt staark waren no Hire. Wéi Si erëm Geschwat, seng Stëmm war heiser. "Du hättest mir fréier soen kënnen. Hir gesot, datt Si mech gär an et ernst ze huelen. Hie War de Mann, bekannt als de Elch, ass verantwortlech fir Hiren Doud?"
  
  
  "Jo."
  
  
  "Hien ass zu Las Vegas. Gestern Owend hat hie gesinn superheld am Casino".
  
  
  "Wann d' Mousse hei annoncéiert, rufst du mech un mengem Hotel?"
  
  
  "Natierlech."
  
  
  Seng Juegd op den Elch huet hien nuets an Casinos, Club an Hoteller
  
  
  
  
  
  awer Hir superheld net fonnt.
  
  
  Arlene Bradley ausgeruff mech, wann Dir gefrühstückt. "Hien zeen mech. Kënnt Dir idee?"
  
  
  Si fiert ënner der sengenden Sonn op der Ranch. Puls bei mir учащался, Adrenalin зашкаливал. Meng Sich koum zu engem Enn.
  
  
  "Si baten fir Si, wéi Si iwwer Si. Si gesot, datt Si waren hei an gehst zréck. Si wëllen, dass Hire organiséiert Si eng Fall", sot Arlene Bradley.
  
  
  "Hutt dir e Virschlag?"
  
  
  Et zum éischte kéier smiley. D ' lescht war Dënn, steif a virsichteg. "Ech denken, Si denkt, datt een fir mäi Geschäft net widersprechen kann ih. Si bot mer 10 000 Dollar, fir datt Si dech eleng seling & ovi, fir datt Si dech verbaant ginn."
  
  
  "Si mussen d 'Suen fannen".
  
  
  "Suen?" sot Si mat gerunzelter Stir.
  
  
  "Egal. Sot Dir Iech, datt Si dat maachen. Sot Dir Iech, datt Si setzen ih-Fall".
  
  
  "An Se awer ih fänke".
  
  
  "Ech wäert et probéieren", sot ech.
  
  
  Op dem Wee fir d ' Ranch gefuer Si mimmo Alstad-Gespenst. Mir sinn de mozart zu him, an hie kämpft sech duerch de Stëbs, bis hien e Gebai, dat aussah gëeegent, fir sécherzestellen, datt Si Hotel. Et huet ronn ëm de Maschinnen-Gewehr an et op den Sparren der Géigend.
  
  
  "Däerf ech Iech Froen, firwat Se et maachen?" sot Arlene.
  
  
  "Ech hunn eng Waff, déi genuch ze schützen, aus den Nächsten Géigend. Awer Dir kënnt versichen, mech ze verbaant aus der Wäit".
  
  
  Si starrte op verloossene Strooss. Obschonn d ' Loft flackerte vun Savchenko, Si zitterte. "De perfekte Plaz fir Scharmützel. Wéi am Kino. Et ass net nëmmen Fiktion".
  
  
  "Du hues e puer Päerd op der Ranch. Soën Elch, datt de gonna huelen Se mech op engem Spazéiergang haut net Wéini. Du bringst mech heihinn, dann Wee mat Pàerd a léisst mech zu Fouss".
  
  
  "Kléngen perfekt. Fir Si ass".
  
  
  "Ech wëll, datt Si dësem Vertrauen. Wann Se nees mat Iech an Kontakt trieden?"
  
  
  "Den Elch huet gesot, datt hien de Mëtteg. Zeitplan emu passen. Dat selwecht mat deem, wat ech virgeworf dech hei ouni Päerd".
  
  
  Zréck op der Ranch, Si geschenkt mir en Drink en an hat Hir en Glas op menge. "Zum Erfolleg."
  
  
  "Op dem Verbriechen", sot ech.
  
  
  Si lächelte dem zweete kéier mat eisem treffen. "Ich behalte d' Visibilitéit vun der Häert, well et besser fir d ' Wirtschaft. Awer kann ech staark mat Mënschen einfühlen. Wéi D ' Äerdkuuscht. Wéi du".
  
  
  Si goss eis nach en. "Dann un d 'Frëndschaft".
  
  
  Mir sinn de mozart an eng Geisterstadt ënner dëse waarme Sonn, datt mäi Hemd klebt un mengem Réck. Hir abgestiegen.
  
  
  "Ih du gesäis, Ned?"
  
  
  "Ech gesinn de Widerschein d' Sonneliicht ofzeschwächen. Si si wahrscheinlech observéieren duerch d ' Spektiv. Näher, ophiewe, ophiewe. Si ginn an der Géigend ass. Si wëllen net verpassen de rendez-vous".
  
  
  Si entsat héich, huet mäi Päerd. Dat war net de Plang. Awer et spillt keng Roll. Elch nach kënnt. Si bewosst, datt ech mech op Iech verloossen.
  
  
  Hir Ludwig op der Veranda hänken ëm e eriwwer verloossene Läden an rauchte eng Gefëmmt. Dann gesinn Se d ' Maschinn - Kolleg Lincoln. Hien hält um Enn vun der Strooss, a vun him ass e Mann. E grousse Mann. Hie Stoung well an starrte mech un, an ech spürte, wéi meng Falten Dollar gesat.
  
  
  Mäi Päerd hat Kaméidi. Si, virgeworf e Bléck op d ' Déier an en anere Banditen, kënnt vun der géigeniwwerleiender Säit. Hien ass Schell, andeems d ' Päerd. Superheld Been hoben Stëbs winzigen Spiralen.
  
  
  Si Planten mech ze fänke an d ' Kreuzfeuer geroden.
  
  
  Si reprochéiert de Stummel der Gefëmmt. Si Stoung op an ass tëscht den zwee Gebaier. Stinn an enger Mauer ronderëm Hütten, Dir, wartete, bis meng Stalker Schrëtt maachen. Et huet net laang gedauert. Den Elch koum ëm den Eck.
  
  
  "Wéi gefällt iech gefall meng Meedchen, Harper?"
  
  
  "Alles war mat e puer gutt / *
  
  
  "Awer net sou schéin, wéi Sheila? Si war e Cutie. Et deet mir Leed, datt ech ausgebrach hey Hals. Mir waren eemol zesummen. Awer dat grousst Geld замутят Kapp vun der Fra, исказят Si denken".
  
  
  "Si ass net ausgeraubt dech".
  
  
  Den Elch ass leckt. "Ween huet et dann gedon? Si krut hey en Job zu Haus Arlene, awer ech hunn et niemandem méi erzielt iwwert d ' Suen. Sou, wéi Si verschwanne konnten, wéi Si gesot?"
  
  
  Mäi aarm hing säitlech, an hie gedréint huet sech sou, datt den Elch net meng Hand gesi konnt. Si beweegt sech an huet d ' "LUGER", an den Elch Anere vun Berechtigungen fir d ' Ausféierung herunterhing.
  
  
  "Ech denken, Si huet e Feeler gemaach, sot Arlene", sot ech.
  
  
  "Näher Schonn, Harper!"
  
  
  Deen anere Mann ass ëm d ' Haus an koum mir vun hannen. Hie Stoung an der Hocke huet, seng Waff op mech geriicht war. "Ech gesot, komm näher schonn, Blödmann".
  
  
  "Net Maachen", huet ausgeruff Elk. "Ech wëll héieren, wat hien ze soen hat iwwer d 'Suen".
  
  
  Si reprochéiert d ' "LUGER" an taumelte fir d ' Hütte. "Arlene Sheila fesselte a verdéngt Hiert Vertrauen. Si azielen mir, datt Si virgeschloen hey 10 000 Dollar fir dës Installatioun. Et ass richteg, Elch, oder Si sot Hinnen, et war en Déngscht fir en ale Frënd?"
  
  
  "Si huet gesot, datt et mir e gefall".
  
  
  Dir, gedréint huet sech ëm a koum d ' oppe Fënster vun der Hütte. Si virgeschloen mat der Schëller iwwer d ' verfaulten Bretter, a Si stolperten hannevir, spuckte Stëbs. Si héieren, wéi den Elch, an deen anere Mann zousaznumm e Frënd op engem Frënd. Si Stoung op, staffelen op d ' Sparren a Gräift no der Prisonéier do ze bestueden. Si muss wëssen, datt d ' superheld net méi. Arlene koum zréck an gereest superheld. Huet Dir mech wierklech.
  
  
  De Problem Bestoung doran, datt ech net bewosst, datt et domat ze dinn, bis den Elch nees ënner d ' Suen net. Den Elch huet gesot, datt Sheila krut Aarbecht an Haus,
  
  
  
  
  
  Vun engem Dag hate Si eng Zukënftege Arlene, op d ' mannst wéinst der Auslassungen. Den Elch huet gesot, datt hien ëmmer nach net fonnt hätt Suen, an dat bedeit, datt hien net konnt ubidden Arlene 10 dausend US-Dollar. Zweemol huet Si eng Zukënftege. A Si huet mir dës Bemierkung, wéi vill Si gehéiert zu Sheila a mir. Hatt huet mir gesot, hie géif op Si waard, wann Dir wäert op dëse Fall lebendig. Vläicht mat enger Pistoul.
  
  
  Elch staffelen op der Veranda vum Haus. Hie gesäit aus wéi e Büffel. Hie gefall duerch d ' Dier, ouni anzuhalten, an ass duerch de Buedem. Superheld Alenka war méi, wéi Si erdroen d ' verfaulten Bretter. Superheld steckten am Zimmer. Hien fluchte an krümmte sech, sicht mech.
  
  
  Si huet zu him a säi superheld iwwer d ' Gesicht подобраной Bügelbretter. De Runs war sou staark, datt Briet zersplitterte.
  
  
  En anere Mann bei Sonnenënnergank aus der Fënster. Si reprochéiert him d 'Stilett, awer ass séier an d' Zil verfeelt. Si duckte sech an d ' Dier. Wann en anert Musa hob superheld, mäi "LUGER" ëmmer nach louch baussen.
  
  
  Hir Trab bog ëm eng Eck. D ' Pistoul war ëmmer nach op der Plaz, mä Si geknéit, ier e sech Kostja him. Arlene souz tëscht de Gebaier hält an deen een Hand nervös d 'Zügel vum Bay, an der anerer d' Mauserpistole mëttleren Gewichts.
  
  
  "Los, hol huet. Si ass zréck, fir dir ze hëllefen", sot Si.
  
  
  "Nee, du bass zurückgekommen, fir ze iwwerpréiwen mat den Jungs, an all joer, ob alles leeft no Plang. Et ass net sou. Si ass nach um Liewen, a Si kennen d ' Wourecht. Si Stahlen Suen vun Sheila. Si ass weggelaufen, wéi Se entdeckt, datt Si vermësst ginn. ni geglaubt, datt et bei dir ass. Si gëtt dir Vertrauen. "
  
  
  Si geschéckz mir duerch automatesch Maschinn.
  
  
  Si reprochéiert e Fiats an de Stëbs. Si, hob de Kapp grad just, fir ze gesinn, wéi e Satellit Musa geknéit, ier e sech duerch d ' Fënster an op Arlene. Schutzbrille gouf 45-Kaliber a gespléckten hey, Gesicht.
  
  
  Si schrie an virgeworf sech op de Mann, huet superheld duerch d ' Fënster. Si virgeschloen him d 'superheld iwwer säi Kapp a packte superheld d' Hand, mat der Pistoul, bis mir rollten iwwer d ' staubige Strooss. Hanner enger Eck setzt den Elch. Hien hob e Fielsstécker, hob de superheld iwwer de Kapp a huet zu mir.
  
  
  D 'Persoun ënner mir versicht hale Si d' Spritzpistole an déi gewënschte Richtung, mä ech hat Hir superheld fir d ' Handgelenk. Et virgeschloen huet superheld erëm. Si wußte, datt den Elch komm. Am leschte Moment gefall Hatt. Elch huet Felsblock. Deen anere Mann souz, Fielsdeeler a virgeschloen säi superheld, mat engem schrecklichen Klang, als ob e Messer war am Fleesch. Ech hat keen Zweiwel drun, dass dëse Mann anerer sprooch liesen ass. Ouni Zweiwel.
  
  
  Den Elch gesäit verwirrt vun der Kléngt vun den Evenementer. Hien schüttelte ungläubig sengem risege Kapp. Duerno goung hien zu sengem Frënd. Hien schnappte sech d ' 45-Kaliber Männer ëm de Fanger.
  
  
  Si kroch bis "Люгера". Ech wendete den Elch Och an d ' Broscht. Zweemol. Dir, geschéckz hat hien an d ' Drëtt kéier, wann hie sech mat wëll Aen an шевелящимся Mond, wéi wann dat eppes ze soen.
  
  
  Schliisslech koum hien an de Stëbs a blouf. Si huet sech lues op d ' Been. Geisterstadt geschengt vum lautlosen bal wéi e Kierfecht. Si war déi eenzeg Persoun an nen, ween am Liewen ass. E laangt Interessi ass geflunn a meng Aarbecht gedon gouf, mat Ausnam vun deem wat ech gesot Hawk iwwer d ' Eindringlinge op der AX. Awer mueres gëtt anescht sinn.
  
  
  Epilog
  
  
  Et huet un der Hawk den Pool superheld Club an der grénger Landschaft vu Virginia, net wäit vu Washington. Hien huet déi dréngend gebraucht Sonn. Superheld knochigen Ielebou an Knie waren wéi Türgriffe an Faarf Elfenbein.
  
  
  "Wéi war d' Reinigung?" Si gefrot.
  
  
  "Ausr alles geduecht. Mir hu missen zoumaachen, deen an Carolina a Denver, awer mir hunn d ' Kontroll iwwer all Spione der Mafia. Glücklicherweise gouf d ' Operatioun an engem fréien Stadium, an Si iwwerdroen keng perséinlechen Informatiounen. "
  
  
  "Ganzen ass d' Mafia bewosst näischt iwwer den deal Rossi mat Kommunisten oder iwwer dat, wat hie war запричастным fir d ' Spionage fir AX. Watermellon wahrscheinlech, datt ze wéineg bewosst. Hie war einfach ze misstrauisch. Awer de Verdacht kann déidlech verongléckt sinn, wann Si verwirrt goufe mat sou Leuten, wéi Lev Rossi ".
  
  
  Hawk gammastronomie mécht en A.
  
  
  "Et war eng deier an blutiges Geschäft, Nick, awer et ass eis Aufgab, däi a mäi. Schmutzige Saach, fir d 'Medailen net ginn".
  
  
  "Ech weess", sot ech.
  
  
  "Du bass bereet, mueres op London ze goen?"
  
  
  "Jo, Sir."
  
  
  "Nick", landschaft, wéi hien abwesend ass. Hien sel an engem Liegestuhl. "Ween Filmer Oma am Auto op dech waart?"
  
  
  "Zuverlässiger Informant".
  
  
  "Du mengs d' Duechter Валанта?", sot hien .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara wartete mat der Ungeduld op. "Gi mir anzwousch hin a ginn elo schlof, Nick. Morgen kommt ganz schnell". Si придвинулась op mech ze lecken, wéi Si goung an den Club. "Hire Chef war überrascht?" "Oh, natierlech", sot ech. "Hie bal sprachlos".
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Agent - Vertragspartner
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Agent - Vertragspartner
  
  
  Gewidmet Mataarbechter vun der Geheimdienste vun de Vereenegte Staate vun Amerika
  
  
  
  Dat éischt Kapitelen.
  
  
  Bei der Verfolgung geféierlechen Wild, heiansdo erkennt de Jeeër, datt hien unwillkürlich wiesselt d ' Roll mat senger Fudder, an Stahl zum Affer. Vill wilde Déiere sinn schlau, déi fir Hinterhalte, Z. B. Jaguar-Killer Mato Grosso, dee sech versteckt hat, op eegene Spuren ze verwirren an zu verbaant Juegdhënn mat engem Runs kräftëge krallen, ëmmer verbaant ginn, d ' Lescht Hond am Rudel éischte. An der Elefant-en Räuber Dhabi, ween huet d ' abscheuliche Gewohnheit Späitzt abreißen bei Verfolger-Mënschen.
  
  
  De Mënsch natierlech ronn ëm d ' schlauesten vun alle Organisatoren Hinterhalte, an huet genee dës Tatsaach duerch de Kapp goen loossen, wann Schell iwwer den donkele Waldpfad. Et war déi perfekte Plaz fir en Hinterhalt; a Se bewosst, datt et genee sou geplangt war.
  
  
  Seng Shell virsiichteg, lues, gesinn Se all Bam an Site op d 'Thema Bewegung, d' héieren op d ' eenzege Klang. Mäi "LUGER", Wilhelmina, louch griffbereit am Holster, awer ouni Ausrëschtung. Stiletto "Hugo" louch an Wildleder-Scheide, déi mat mengem rietser Unterarm, ënner der Jacke, déi Dir hat. Hir soeben mimmo Englesch überhängend, wann hien e Geräusch héieren hanner sech. Nach ier hie sech vun Hir verstanen, wat et heescht, e Mann fält vum Bam op de Buedem hannert mir.
  
  
  Et gedréint huet sech grad just, fir ze kucken опускающуюся Hand mat engem Messer an Hir. Dënn schaarf Klinge geriicht war Zahlungen direkt an méng Broscht.
  
  
  Hob de lénksen aarm, fir et ze kommentéieren, hien, packte de Mann um Handgelenk. Zur gläicher Zäit gestouss Dir Zeigefinger an Mittelfinger der rietser Hand dem Mann an d ' Aen. Awer hien drückte d ' fräi Hand an de Nasenrücken, grad mat zäiten fir ze retten Aen.
  
  
  Si packte superheld anert Handgelenk mat zwou Hänn, affer an d ' Bierger vun him, an ass staark, no vir bücken. De Mann flitt iwwer meng Schëller a mat dem Réck um Buedem. D 'Messeren geflunn duerch d' superheld Hänn. Si spannte seng Muskeln op sengem rietse Unterarm, an Stiletto rutschte mir an d ' Handfläche. Ier de Mann dazugekommen bewegen, steckte en dënne Rank den Tank vun der Stiletto ass emu ënner den Kinn an hat do superheld.
  
  
  "Vill Gléck bei der nächste kéier", sot Si roueg.
  
  
  Si gestouss d ' Messer net de Mann den Kinn, wéi üblech. Si hat do superheld, superheld bis Aen verengten sech op mech.
  
  
  Hien grinste eemol. "Ganz gutt, N3", sot hien.
  
  
  "Differenzen Virschléi?" gefrot ech, Reinigung mat Stiletto superheld Kehle.
  
  
  Hien sel a отряхнулся. "Elo, et kéint ze notéieren, datt Si benotzen sollten méi Hüft-Worf. An datt Dir Stilett ass kee Problem, a gëllt als schlechter als Croisièren Траппер's Companion, dat Si grad ass mer geholl ginn. Mee ech denken, Dir all wisst et, op jiddwer Fall. A Si schéngt, beschäftege sech mat Hirer Aarbecht, eis, datt trotz ".
  
  
  Si leet Hugo zréck an d ' Scheide. "Merci", sot ech.
  
  
  Et war den éischten Test an den Fortbildungskursen. Mäi vis-à-vis war hien Assistent Dozent fir Aikido op der Akademie AX, a Si huet misse zugeben, datt hien verdaamt gutt Aarbecht, fir sécherzestellen, datt d 'ich erinnere mich un d' Grondlage vun der Eegeverdeedegung. Mir waren um Territoire суперсекретной Schoul fir Agente AX.
  
  
  "Elo ginn Dir weider op dësem Wee, bis Si koumen bis op d 'Kräizung mat dem Wanderweg, féiert zréck am Trainingslager", sot hien zu mir. "Erwaarden Si, wat Si wëll".
  
  
  "Ech hunn et ëmmer gäeren", erwiderte Si lächelnd.
  
  
  Hannerloossen huet Hir superheld a goung do op enger kurvenreichen Streck. De Mound glitt hannert de Wolleken an beliicht no gruseligen silbernem Liicht. Si beweegt sech virsiichteg, bereet zu allem. D ' Temperatur erreecht, Si hält kuerz natiounen. Si bewosst iwwer d ' feelen vun Insekten Belount -an dat bedeit, datt et eng héich Wahrscheinlechkeet, datt an engem Sall an der Géigend, iergend een anert. Si huet nëmmen Hir Wee, deen d 'Fitnessgerät an d' Konsole der Mëtt, wéi de Mann entsat duerch d ' Däischtert op de Wee offen viru mir. Si huet säin "LUGER" an Huet superheld vum Mënsch ze Kommen. Si onduerchsiichteger "LUGER" emu an d ' Broscht a drückte of. Ertönte e klicken, fir an den eidele Digitalkameras.
  
  
  "Du bass doud", sot ech. "Schutzbrille 9-mm-Dollar addieren".
  
  
  Eng Gestalt an engem donkele Anzug lachte, an ech gesinn, datt säi Kapp gouf ugeluecht hunn Strumpf. Lachen an dëser Strumpf huet mech gezwongen, Si dréien sech an d ' Goler. Während et nach ëmmer probéiert, et erauszefannen, Si héieren hanner sech e leises Geräusch. Dee Mann war nëmmen e Köder. Awer et ergëtt kee Sënn. Instrukter ni schaffen an Teams géint Iech, eise weibercher hier übungen.
  
  
  Ier et konnt eng zu dem zweete Mann, Si spürte e plëtzleche stechenden Schmerz, взорвавшуюся op der Basis vum Schädels. Hell Lichter flammten op mech an der Däischtert. Mengen Knie knickten, alle Beräicher, a virgeschloen mir iwwer de Hannerkapp. Iergendwou héieren ein leises Stöhnen, хрипящий Klang, an hien ass fir meng eegen Hals.
  
  
  Si héieren eng Stëmm. - "Hien ass et?"
  
  
  "Jo, dat ass en", äntwert en anere Mann mat engem Jesse.
  
  
  Hir Schmerz gammastronomie mécht d ' Aen an zwou däischter gestalten, schweben an der Däischtert. Si béid
  
  
  droen чулочные Masken. Hir Froen dazugekommen. - "Wat ass dat?"
  
  
  "D' tatsächlecher Liewen, Mr. Carter", sot hien mat Betonung. "Keng schoul-Spiller, wéi Se dachten".
  
  
  Si blinzelte duerch d 'beschlagenen Schmerz d' Aen ze gesinn d ' Umrisse vun de Persounen fir den Strümpfen, war awer ze däischter, fir eppes erkennen. Jiddefalls brauchte keng Brillanten Schlussfolgerungen, fir erauszefannen, datt et kee Lehr-Instrukter-Akademie. Si huet just versicht ze erraten, wéi Se waren op den Territoire, wann een ëm Si ronderëm staark trëfft mech mam Fouss an d ' Säit.
  
  
  Et grunzte an fluchte virun sech hin. De Schmerz war unerträglich. Mann mat Schwéierpunkt onduerchsiichteger mir ins Gesicht "Colt Cobra 38 Special.
  
  
  "Et war einfach, Si ze iwwerzeegen, datt dat kee Spill, Mr. Carter", sot mir enger, gouf awer vum Colt. Deen anere Mann atmete flaach a gesäit sou äus, als ob Si dat wier Hues widerhuelen.
  
  
  Hien steckte eng kleng Pistoul pro Minutt zréck an huet d ' Jacke iwwer schwaarze Umschlag. Erteilung Hals-Direktioun, hie reprochéiert de Umschlag nieft mir op de Buedem.
  
  
  Dee, deen Jesse war erëm Geschwat. "Dat ass eng Noriicht un Hire Virgesetzen, Mr. Carter. Dat gëllt fir d ' kommend Konferenz zu Caracas. Si bidde Hire Leuten gelies superheld sorgfältig an eescht".
  
  
  Mäi Gebaut wirbelte an voller weh Däischtert. D ' Konferenz war en treffen tëscht dem US-Vizepresident a President vum Venezuela, dat sech duerch am Palacio de Miraflores, engem Wäissen Palais, an den nächsten zwou Wochen. Et war e wichtegt politescht Evenement, dat sollt Si stärken d ' wirtschaftlechen a politesche Bezéiungen tëscht den USA a Venezuela.
  
  
  Hir Hotel Froen ze stellen, datt Si schwätzen nach e wéineg. Awer Si beendeten d ' Gespréich. Een ass mir virun, wollt Si mir de leschten Runs, ier Se Gaange sinn. Superheld Lane war, datt hie ganz begeeschtert iwwer Hir Aarbecht. Dës kéier huet hie senge schwéiere Stiwwele a mengem Kapp. Si packte de superheld op engem Fouss gedréint an lachte. Si héieren d 'bieren der Behalen, an hien schrie, verluer d' Gläichgewiicht an haart fält op säi Frënd. Deen anere Mann zurückgeschreckt, a Si hu béid.
  
  
  "Narr!" - schrie de Mann mam Colt, versicht aufzustehen, versicht ze Ziler.
  
  
  Zu där Zäit war op de Been, an iergendwéi huet hie sech do tëscht mir an enger Pistoul, wat mech glécklech. Hien trëfft mech vill mat der Faust an de Kapp, awer ech duckte mech, an hie flitt vun mengem Kiefer. De Mann mat der Pistoul entsat op flüchten, an de Schiet. Si trëfft en anere Mann, mat der Faust zerschlagen superheld an d ' Héicht. Hie koum op de Réck, an ech virgeworf mech op hien, awer hien stemmte de Fouss mir am Liewen, a opféiere. Si geflunn, an zu enger Zäit, wou Se nees op de Been Stoung, ass hien an d ' Büsche geflücht.
  
  
  Awer hien huet net vergiess, wéi Emus gefiel, mech ze trieden, an dat huet mir d ' Energie, déi Se net eemol ugeholl. Si huet стилету fale mer an den aarm a geschleidert superheld emu hannendrun. Hie koum Emus an de Réck, wann hien en dicht Straicher. Hien schrie op, Gräift hannert Hire Réck an virgeworf sech no eran, nodeem Si duerch d ' Felder der Siicht vun den Gesträich.
  
  
  Wann Dir, goung zu der gefallenen Mann, dee Schoulmeeschter war aus de Schiet hannert mir. "Hey, 'landschaft hien,' wat ass hei Lass?"
  
  
  Hien ass op der Plaz, wou Se gespäichert huet, a gesäit d ' Stilett weltrauman iwwer de ganze Réck vum Banditen. Sot hien. - "Jesus!" "Wat, giff Schneider ass geschitt?"
  
  
  Si ass den Strumpf mat Mask Männer a gesäit, datt hien enger anerer sprooch liesen ass. D ' Gesicht vun der relioun war. "Mir haten Besuch", sot ech. "E Wee".
  
  
  "Hues du umgebracht?" Hie gesäit e bëssi krank.
  
  
  Instrukter AX - Expert fir Eegeverdeedegung, awer déi meescht ëm Si ronderëm net verbrauche vill Zäit am Außendienst. Si léiert eis, faulenzen, awer ni d ' Drecksarbeit maachen.
  
  
  "Et schéngt, datt ech et gedon hunn", sot ech, andeems mimmo fir Karate mat Jawed ze heben Umschlag, der däitsch Ugräifer mat mir seling & ovi. Hir superheld a gammastronomie mécht d ' Message Liesen konnt kaum am trüben Elektrometeoren.
  
  
  Op der bevorstehenden Konferenz zu Caracas d 'US-Regierung a virun allem d' nachrichtendienstliche Netzwierk AX ginn zu enger grujeleg Demütigung an Handicap. Et ass eng oppe Herausforderung fir AX: ween, déi Form vun der Erniedrigung a wéi et ëmgesat gëtt, an och verhënneren, datt superheld, wann Se kënnen. Wann Se verléieren, déi d ' Welt gesäit Unwirksamkeit AX an Ineffizienz vun der Regierung vun de Vereenegte Staaten an internationale Sproochen.
  
  
  Ënnerschriwwen nëmmen e "Spoiler". Déi ganz Wëllkomm, inklusiv Signatur, geklebt fir Sammelalben-Zäitschrëften.
  
  
  Bleichgesicht Karate Instructor koum mer en Vue vun der Säit op de Doudeger. Wann hie Geschwat, seng Stëmm war kal. "Dat léisst dës Männer?"
  
  
  "An der Dot, sot ech.
  
  
  "Ech kann et gesinn, w. e. g?" gefrot hie mat enger Stëmm Enseignanten.
  
  
  "Ech erschrecken Nee", äntwert ech.
  
  
  Superheld Gesicht schwoll virun Fantasy. "An elo Si héieren, Carter. Dës unglücklichen Virfall gouf et um Terrain vun der Schoul wat wëlls de maachen. "
  
  
  Si steckte d ' Präisgeld an der Minutt senger Jacke. "David Hock kritt der komplett Bericht".
  
  
  All an AX unterstanden Hawk, selwer Chef vun deem Mann am Ausbildungszentrum. Si gemengt, datt Enseignanten beunruhigte d ' Tatsaach, datt ech отчитывалась direkt virun der Hawke. Wann et goung mimmo him, Huelen Si Hir Stiletto, ech geduecht, hien wollt mech änneren.
  
  
  "Wat mengs du, kanns du huelen ech hunn dëse Pabeier?" - gefrot fir Se mat engem sarkastischen grinsen.
  
  
  Hien zögerte eng Minutt. Si bewosst, datt hien dat ganz huelen Si d ' Herausforderung un, awer hien bewosst vun mengem Rang. Déi eenzeg Tatsaach erschreckte huet, trotz senger schwaarz Ceinture am Karate.
  
  
  Hien ass op d ' Säit, an Hir Dostal, Stiletto. Si reinigte d 'Klinge op dem Réck vun engem Doudeger an de superheld an d' Scheide. "Si gehéieren de Kierper an Trainingszentrum, - sot ech, - awer loossen Si d' superheld do, bis Si héieren Verfügungen vun Hawke. An näischt entnehmen Si no Poschen superheld".
  
  
  Den Instrukter starrte angestrengt op mech, op sengem Kapp geschriwwe Stoung Empörung.
  
  
  "A bis d ' übung fäerdeg ass", sot ech. "Haut net méi fir ëmmer am Schiet ze verstoppen".
  
  
  Si adresséiert sech of an ass zréck zu de Gebaier. Ech muss Iech direkt uruffen Hawk.
  
  
  * * *
  
  
  E puer Deeg méi spéit Hawke, a Si souze hanner engem laangen Dësch fir d 'Verhandlungen ronn ëm d' Mahagoniholz an Generalstabs-Wunneng AX mat dem Direkter vun der CIA, de Chef vun der Agence fir national Sécherheet, de Chef vum Secret Service an Direkter vun der Police vun der Sécherheet vu Venezuela. Hawke gefrot fir dës Leit, fir eis ze treffen, well ih-Agence wollten d ' Sécherheet Каракасской Sparten.
  
  
  Der Falke war un der Spëtzt vu sengem Sessels a Geschwat duerch d ' risege stinkenden Joint. "Hutt Dir eng Kopie vun Noriichten, meng Hären", sot hien. "Wann een ëm Si ronderëm wëll Si nach emol ënnersiche Original, ech hunn hei". Superheld Thin Kierper geschengt elektrisiert vun Energie, a seng Fester eisige Aen virgesinn unpassend an d ' iwwerschaimt Kapp vun engem Bauer zu Connecticut. Si uecht, wéi sou dacks virdrun, datt, wann der Falke gesot, d ' Leit opmierksam zugehört, an och déi berühmten Leit.
  
  
  "Et gëtt keng Informatiounen doriwwer, ween et ass?" gefrot fir de CIA-Chef. Dat war déi héchst detektivin Mann mat stechend bloen Aen an Manieren vun engem fënnef-Stäre-generol.
  
  
  "Ech inga N3 Beantwortung dëser Korkenzieher", sot Hawk an steckte d ' Joint an de Mond.
  
  
  Dir, leet seng Hänn virun sech op den Dësch. Si kann et net erdroen dës bürokratische Versammlung, virun allem, wann ech ze vill Froen ze beäntweren Intelligenz.
  
  
  "Kann net verfollegt ginn Materialien, déi Dir benotzt, fir der Kommunikatioun och, sot ech. "Mir hunn geprüft, Pabeier, Umschlag, Ausschnëtter an Kleber, an ass et all d ' normaler Saache, déi Si kafen kéinten an all erëm, Dausende vun Butteker an dësem Beräich".
  
  
  "A wat ass mat eis Männer?" gefrot der Leeder vum Secret Service. Hie war pummelig a Blond, a mat "éminence" ugeriet Sträifen un de Schläfen. Hie gesäit ganz nervös aus.
  
  
  "De Mann, deen Si ëmbruecht huet, huet Schuhverkäufer zu engem groussen Kaufhaus hei zu Washington. Keng Spuer. Hien hat keng Opzeechnungen fir eis op enger vun eise Ieweschten oder bei der Police. An alles wat ech kann Iech soen, iwwer superheld-Frënd an der Tatsaach, datt hien e grousse Mann mat Anerer Jesse."
  
  
  "Russesch?" - gefrot fir den Agent vun der NSA. Et war e eelste Mann mat engem wäissen Hoer an engem laange, identifizéier kéinnt Kinn. Hien Illustréiert an engem Notizbuch virun sech, mä starrte op mäi Gesicht.
  
  
  "Ech kann net sécher soen", sot ech. "Vläicht war et de BALKAN-Jesse. An natierlech kann et falsch sinn".
  
  
  Sculpteur klopfte mat den Gréisst op den Dësch. Hie war e grousse Mann mat Eran Gesicht an dichte donkeler Augenbrauen. Hie war et, deen erfollegräich фробель d ' Sculpteur Regierung während enger Rei vu versichen Putsch virun enger Zäit, an elo huet hien déif besuergt. "Dann hun mir keng Ahnung, wien hannert dëser Meldung", - sot hie lues a mat starkem Jesse.
  
  
  "Ech erschrecken, datt ass déi aktuell Situatioun", sot Hawke. "Ech hunn Souguer d' Ënnerschrëft fir eis näischt ze bedeiten".
  
  
  "Wann et vun mir ofhänkt, géif et net Stahl suergen doriwwer", sot de Chef vun der NSA. "All dat ass wahrscheinlech eng Aart Gewënnspill".
  
  
  ", Oder einfach nëmmen e puer Leit, затаившие Wut un AX", kommentéiert den Direkter vum Secret Service. "D' Amateuren, mat deenen Si liicht ëmgoën, wann Si erschéngen zu Caracas".
  
  
  "Ech mengen net, datt d' Russen oder d 'rout Chinesen hunn Aufgaben sou", nach gesot hat de Mann fir d ' CIA. "Awer dann ass et bal onméiglech ze erraten, wéi KGB an L5 Verhale sech an dëser oder jener Situatioun".
  
  
  "Et ass haart a kal d 'Tatsaach bleift", sot der Falke, - "datt et eng Eescht fir konferenzen a colloquen. An der Notiz heescht et iwwert d ' Erniedrigung an Peinlichkeit, awer net nëmmen iwwer den Ausfall. A Si konkret riicht sech un AX. mengen Hären? "
  
  
  Et gouf e kuerzt schweigen. Schliisslech CIA-Chef Schwätzt erëm. "Är Leit Deel dohin, wou erwaart gëtt, en Attentat, - sot hien, - sou spären Si ih Hire Henkern". Hie gesäit mech un
  
  
  "Tatsächlech", sot Hawk, zurückgelehnt a sengem Hl an schaute sech den Hl. "Also, wann AX sollt op där Konferenz, et ass méiglech, datt een eppes plangt, ze verbaant ginn, eisem Vizepresident oder Presidente vu Venezuela, oder béid".
  
  
  Den Dësch gekocht schwätzen. De Chef vum Geheimdéngscht, schaute grimmig op Hawke. "Ech verstinn net, wéi kënne mir sou eng Schlussfolgerung no den Dokumenter, David", sot hien. "Ech denken, Si iwwerdreiwen Hir Bedeitung".
  
  
  NSA-Agent sech vu sengem Hl a hin an hier hin an hier ze lafen Géigend vun enger laanger Hl, mä d ' Hänn hannert dem Réck. Et gouf ähnlech dem briteschen Colonel an der Pensioun, schreitet duerch de Raum. "Ech denken, mir all gesinn dat e bëssi ze ernst", behauptete hien. "Schrëfte Zettel kann Raffle".
  
  
  Bis elo Frettchen, déi express oder parastaatlechen entreprisen. Hawk dat all Meenung héieren, ier mir drécken mir Hir. Awer elo, geduecht ech, dass et Zäit ass, zu mir ze schwätzen.
  
  
  "Et ass ze gutt geplangt fir Witze", sot Si roueg. "Erinnerst du dech un dëse Leuten huet, den Zougang zum Territoire Trainingszentrum AX. A Si wussten Numm an hunn et gepackt, mech ze fannen gëtt. Déi mat engem Jesse, vun der mir d ' Zettel, sot genee dat: Ech schlage virun Hiren Leuten Liest et sorgfältig an ernst. "Ech gesinn mech ëm fir Äre Hl. "Hien gesäit net esou aus, wéi wann e Koeppen".
  
  
  "Wann een Se net ëmbruecht huet e Mann zu sou enger Situatioun, Si hätt och d 'interpretéieren all dat ass zimlech ernst", - ätzend, sot e Mataarbechter vum Secret Service.
  
  
  Ech konnt et mir net leeschten ze goen fir sech. "Ronderëm odin Männer hat mech am Revolver an den aner gekämpft mat mir", sot ech kal. ", Wann dir do gewiescht wiers, hättest du sécherlech huet Si ernst. Et benotzt däi Messer, well ech muss änneren Mënschen, net well ech Léift ze verbaant ginn".
  
  
  De Chef vum Geheimdéngscht nëmmen d ' Augenbrauen héich an lächelte mech nachsichtig. "Keng Kritik Hiert Uerteel gouf net Si, Mr. Carter. Si wëll nëmmen uginn, datt d ' Geheimdienste kréien regelméisseg sou Opzeechnungen. Mir kënnen einfach net leeschten erfëllen ih ernst".
  
  
  Sculpteur räusperte sech. "Et ass wouer. Mee dat schéngt mir dem aneren. An do, wou et prestige Méiglechkeet en Attentat op d ' Liewen mäin President, ech ka dat net riskieren. Si hu sech am nennwäert Schutz am Palais vun Miraflores während de konferenzen a colloquen. A well Hirem Vize-President kéint a Gefor sinn, et empfehle dréngend, datt Si zousätzlech Vorsichtsmaßnahmen sprangen ".
  
  
  "Ech hunn grad mat dem Vizepresident", sot de CIA-Chef. "Superheld" ass absolut net stört. Si sot Emus, datt all véier Agenturen ginn nach ëmmer Leit do, an hie gleeft, datt et genuch ass".
  
  
  Hawk blickte zréck op d 'Mataarbechter vum Secret Service, drückte d' verschränkten Hänn op de Mond. Trotz senger zynischen Bemierkungen, déi hien kloer erkannt, datt d 'Hauptverantwortung fir d' Liewen an d ' perséinlech Wohlbefinden der Vize-President.
  
  
  "Wat denkt Dir?" - gefrot superheld Hawke.
  
  
  Hien schaute ernst op Hawke. "Elo muss ech zugeben, datt mir schwätzen hei iwwer d' Liewe vun der Mba Konferenzraum, op d ' mannst potentiell. Si sinn aner Mënschen an d 'Rees no Caracas, fir d 'Sécherheet zu Venezuela".
  
  
  "Gutt", sot Hawk, kaute op senger Joint. Hie fiert sech mat der Hand op grauem Hoer, dann ass eng Joint iso rta. "Über AX, bei eis an der Regel net wier Agente an dësem Land treffen. Awer well de AX gouf speziell erwähnt an enger Notiz, déi Si senden sengen Aventurë - Nick Carter - op der Konferenz". Hien winkte mir mat der Hand. "De Vize-President ass der Opfaassung, datt et schéin wier, wann et begleet superheld, also näher mat".
  
  
  CIA-Chef virgeworf e Bléck vu mir op Hawke. "Mir kümmern eis fir d 'Lizenz vun zwou".
  
  
  Mann bei der NSA lues schüttelte de Kapp. "Ech denken nach ëmmer, dass Si geflücht sech an d 'Juegd op wëll Gänsen", - sot hien sarkastisch.
  
  
  "Vläicht hutt Dir Recht", sot Hawke. "An, natierlech, et gëtt eng Drëtt Méiglechkeet". Hie mécht eng Paus, kennt Dir d ' Vorfreude. "Eng Fal", hie Weidergefuer, opféiere seng kal Joint nees an de Mond. "An der Notiz heescht et, datt erniedrigen gëtt genee AX. An all dat ass eng oppe Herausforderung un AX. Kann et sinn, datt een wëll, datt N3 oder et gouf do no irgendwelchen versteckten Motiver".
  
  
  "Firwat gi Se dann?" erwiderte den Agent vun der NSA. "Ech denken, dat ass eppes, datt' s de wäerts glécklech sinn mat, sëtzen op enger anerer".
  
  
  Hawke kaute op senger Joint. "Ausser, datt ech handle net sou, sot hien. "Mir gefällt de Gedanken net de Kapp an de Sand ze stiechen an ze hoffen, datt d 'Eescht verschwënnt oder datt een anert iwwerhuele Nylonreißverschluss fir eis all".
  
  
  "Mir begréissen Hir Anwesenheit, Señor Hawk", sot de Sculpteur Beamte.
  
  
  De Mann fir d ' CIA huet mech op seng intelligente an e ernsten Bléck. "Ech hoffen, datt Hir Rees gëtt dat Aventuren", sot hien.
  
  
  Si, grinste emu. "Ob Si et gleewen oder net, wëllkomm am Club".
  
  
  Zweet Kapitelen.
  
  
  Zu Caracas, war Leidenschaftlich Sonntag, an d ' ganz Stad knuppert sech op de Festival. Waren d ' Faarwen vun den chicago Bulls, Paraden mat bunten Schwimmern an alles an helle regionalen Kostümen, Concerten an Ausstellungen
  
  
  an Danz op de Schéinste. Caracas hin an huet mat Hirem Coma. An trotzdem war et net sou hell, Crazy Carnival-Stëmmung, d ' ass bei mir, wéi et huet sech a sengem Zimmer am Hotel El Conde a nëmmen sechs Deeg virun der Konferenz. Et war eng kal, beängstigende Gefill vun starkem wand, свистящего duerch d ' schmalen gepflasterten Stroosse vun der Alstad. Ech konnt net loszuwerden, d 'schrecklichen Gefill, datt d' Stad versicht, mech ze soen, datt dat, wat d ' feier versteckt sech virun den volatil Observateur. Eppes böses.
  
  
  E Falke geflunn an hat war schonn an der Stad. Hie geduecht, datt et eis besser goen getrennt a verlount a verschiddenen Hoteller.
  
  
  Si hat Kontakt mat Hawke an engem klenge Restaurant an der Géigend vum Büro vun American Express um néng Auer. Et huet mir e puer Stonnen mat him eleng, sou goung ech an de Kiosk op der Eck an dunn eng Zeitung an e Stéck vum Stéierkampf. Si hat Pabeier mat sech am nächsten Café um Bürgersteig, awer wéinst vum Weiderhin Si beschloss, sëtzen bannen. Hir bëschofs Campari getrunken, wéi hien Las all Berichter iwwer konferenzen a colloquen, grad ze erraten, ob dësem Forum ze dinn sinn echt Schlagzeilen, ier dat alles riwer ass.
  
  
  Wa Se fäerdeg si mat der Zeitung, Si erfuerscht d ' Bestoungen vum Stéierkampf. Ech mochte schonn ëmmer eng gutt Corrida. Wann Dir maachen, verbaant ginn a probéieren, net ëmbruecht ze ginn, a Si spillt mat dem Doud, - vun engem gewaltsamen - Kampf vun der Bullen verursaacht hunn besonnesche Charme. Gi Se, Suen ze bezuelen a setzen Si sech an барреру - an d ' viischt Rei. A Si wëssen, wat op аренее gëtt den Doud, vläicht souguer den Doud vun engem Mënsch. Mä onofhängeg dovun bretz, ob den Doud vum Stieres oder enger Persoun, Si wëssen, datt - op d ' mannst dës kéier - Si kommen lebendig. Egal, wien stierft, well Si net ëmbruecht ginn oder de Géigner. Also, Si sëtzen op mengem bezahlten Plaz observéieren an all mam Gefill vun der Entfremdung, d 'jo, wéi Se wëssen, hunn ze ginn, wann Dir nees an d' Welt baussenzeg vun der Arena. Awer während der Show, déi Si wierklech genéissen kënnt Doud, süffisant an ofgetrennt vum Doud, Si verfolgenden op de Stroossen.
  
  
  Während Si eng Zeitung Liest, iwwer de Corrida, Si schaute an e Mann, dee grad hannert mir.
  
  
  Séier schaute op d ' Zeitung. Et ass net dat, datt de Mann bewosst, datt säi superheld gesinn. Si hat de Bléck op d ' Säit a kuckt Ochänneren "Campari", huet de Mann aus dem Augenwinkel. Hie souz hanner engem klengen Dësch baussen, gesäit mech duerch d ' Fënster. Si nach ni virdru gesinn, superheld Op, awer mir ass opgefall, datt d 'superheld d' Allgemeng Vitalität war wéi e Mann mat enger Pistoul, déi hien sprénger mech am Bootcamp. Et ass derselbe Mann.
  
  
  Awer zu Caracas, wahrscheinlech ginn et dausend Mënschen, wéi dësen. Si erwëscht Bewegung hob nach eemol seng Aen. De Mann reprochéiert e puer op e Hl monette, an där Virgesinn, abzureisen. Hie Stoung op a séier nees schaute mech un.
  
  
  Dann, wéi de Mann ass Wee, Si reprochéiert e puer monette op e Hl, opféiere d ' Präisgeld ënner den aarm a koum him. Zu där Zäit, wéi ech fäerdeg et bis op d ' Strooss, Intensiv Bewegung Schlass vun der WWU Siicht. Wann d ' Bewegung aufhört, ass et nirgends ze gesinn.
  
  
  Spéider, an engem Restaurant an der Géigend vum Büro vun American Express, erzielt Hawk iwwer de Virfall. Wéi üblech, hien kaute eng laang Joint. Falke - eng echt Patriot, awer wann et eng legitime Chance kréien, eng gutt olympionik Joint, hien ass wierklech net opginn, no.
  
  
  "Ganz interessant", sot hien nachdenklich, d ' Freigabe de Rank an meng Richtung Damp. "Natierlech, et kann näischt heeschen, mä ech denken, dass mer besser net ëropklammen mat äußerster Vorsicht".
  
  
  "Si waren an engem Wäissen Palais, Sir?" Si gefrot.
  
  
  "Ech koum haut besteet. Et gëtt vill Leit, Nick, mä et ginn nëmme ganz wéineg Organisatiounen. Mënschen ronderëm de Sicherheitsdienst schéngt méi aufgeregt Festival als Konferenz. Ech hunn e schlecht ome Gefill".
  
  
  "Ech hunn d' Gefill, dass ech guer net bei him wars", gestand ech.
  
  
  "Ech wëll, datt s de moies goung an de Palais an laang, onopfälleg gesäit sech ëm. Du hues eng schaarf Nues fir ärger. Benotzt superheld, an Soën mer mueres informatiounen net Wéini".
  
  
  Si gefrot. - "Wéini kënnt eise Vize-President mat sengem Suite?"
  
  
  "Morgen am spéiden Owend. Eis Dampf no der geheime Déngschter ginn mat him. De Chef war dobäi, ze kommen selwer, mä hien huet missen op Hawaii mat dem President".
  
  
  "Datt hie plangt, Vice Aceralia?"
  
  
  "Gëtt e puer Deeg Sightseeing superheld Caracas an Ëmgéigend mam President an anere Beamten. Organiséieren och Bankette, Empfänge a privat Gespréicher mam President vum Venezuela. Dann op der Konferenz fannen oppe Gespréicher mat der Regierung vum Venezolanischen President. Zeitungen, natierlech, gëtt. D ' Konferenz gëtt moies an nomëttes eng Sëtzung. Et géif dat, datt et méi kuerz ass ".
  
  
  Hawke gefuer mat der Hand duerch säi grauem Coma a starrte op d ' Mysteriéis décker Kaffee, dat virdrun bëschofs. Mir souze an engem klengen Häuschen den Fënster. An engem klenge Restaurant ware vill Leit, an ëm eis erëm herrschte Gespréicher op Spuenesch.
  
  
  "Als Vize-President fir d' éischt kéier gëtt hei an der ëffentlechkeet? "-
  
  
  gefrot fir Si.
  
  
  Hawke schüttelte d ' Äsche vun der Joint an schaute op déi donkel schmuel Strooss. "Mueres Owend bei him geplangt ass eng Gala-Beroder am superheld Éier th de Palacio de Miraflores. Dann Beroder, fir ze reiden".
  
  
  "Ech géif dat wéilt säi am Sënn, Sir", sot ech.
  
  
  "Ech hu schonn Invitéiert fir eis", sot Hawk, kaute op senger Joint. "Eigentlech hu mir d' Erlaabnis fir de Besuch vun alle Manifestatiounen, déi geplangt sinn, fir de Vize-President. Ech mengen net, datt Dir eis besichen mussen all ëm Si ronderëm, da war d 'Eescht fir d' Konferenz selwer, a well d 'Jungs op der Secret Service gëtt Iech ronderëm d' Auer, gebonnen ass besonnesch Räich un de Vize-President. Awer mir mussen do am Virfeld vun der Manifestatioun, wann mussen nëmmen e perséinlecht treffen mat de Mataarbechter vum Secret Service ".
  
  
  "Mir ginn getrennt?"
  
  
  "Jo. All, ausser Mataarbechter des, gëtt denken, datt mir, d ' Membere vun der Ambassade hei zu Caracas. Vize-President kennt eis Vläicht a gëtt spillen zesumme mat der WWU".
  
  
  Si gesäit stéierend Falten ëm d ' friddlech Aen-Hawke. "Wësse Si, - sot ech, - et ass duerchaus méiglech, datt d' Auteure vun dëse Warnungen net plangen, näischt ass grausamer, wéi eng Demonstratioun virun dem Wäissen Palais".
  
  
  "Oder vläicht ass et nëmmen e groussen Witz, wann een sëtzt an lacht eis aus am spaweck".
  
  
  Dir, zuckte mat de Schëlleren. - "Ka sinn." Awer ech géif net Vertrauen dës eis fir e Moment.
  
  
  "Du versuchst mech ze trösten, Nick. Et muss sinn, ech wäert al".
  
  
  Si, grinste. "Ech wëll nëmmen, datt Si entspannt, Sir."
  
  
  Hawke erëm geholl eng Joint iso rta an virgeworf et an den klengen Aschenbecher. "Ech hunn einfach den Hotel fir loszuwerden, d' schrecklichen Vorahnung, datt eppes geschitt lethal gefaangen a géifen eis überrascht".
  
  
  Hien ass nees schaute op e Hl. Hir Hotel eppes soen, fir Se aufzumuntern, awer ech konnt näischt néngjärege milton sirotta. Dëst Gefill stéisst mech.
  
  
  Fréi um nächsten moien huet e Just de Palacio de Miraflores. Et war e risegt Gebai, Z. B. an dausend Erageplënnert. D ' Konferenz gemaach sollt ginn, gouf an de Grousse Empfangsraum. Empfang, Beroder an owes fënnt am Festsall an engem grousse Ballsaal.
  
  
  Si hat Hir Beglaubigungsschreiben beim Haupteingang, an ouni Schwieregkeeten begoe konnt. An der delle, dat war einfach. D ' diensthabende Sculpteur Police geschengt versicht, zu gefall. De Palais zougemaach gouf, fir d ' Zuschauer op der Pressekonferenz, awer drinnen war et überfüllt mat Mënschen, déi speziell überspringt oder zu iergendenger Weis mat der Konferenz verbonnen waren.
  
  
  Am kär gouf dës quelltext Änneren] Si war beandrockt. Si sinn och Lénks Diensthabenden Leader ze offiziellen hëllefen de Besuchern sech zurechtzufinden. Wann Dir, Stoung well an schaute op déi grouss ölige хольст's onbekannt hispanischen Kënschtler, huet sech mir eru Guide.
  
  
  "Perdóneme, Señor. Siento molstarle.
  
  
  "Alles an Uerdnung", erwiderte Dir op Spuenesch. "Si stéieren mech net".
  
  
  "Ech wëll nëmmen drop hiweisen, datt Si um Flur an der Halle Picasso", grinste de Mann. Op nen war d 'Form an d' gro Mütze, erinnerte mech datt d ' laténgesch Versioun vun der Habicht.
  
  
  "Gracias", sot ech. "Ech gesinn d' superheld virun der Kuuscht. Well d ' Police Technique organiséiert am Palais?"
  
  
  "Jo", sot hien. "An de staatlechen Wunnengen. Ginn Si Zahlungen direkt den Flur laanscht, an du schreibst him."
  
  
  Si ofgedankt superheld an ass an e grousse Raum, dee sech der gedéngt spéider als quartier Général vun der Sécherheet. D ' Atmosphär war hektisch, awer wann méiglech, ungezwungener. Uruff Telefone, Beamte hunn ernsthafte Gespréicher, awer déi aner Männer scherzten, lachten an redeten iwwer de Festival oder de Corrida am Sonntag. Et huet geschengt, entstanen groussen Duercherneen. Kuerz gewaart Vize-President, an déi Wachen probéiert, eng Grupp ass, fir zum Fluchhafen fueren.
  
  
  Si Geschwat, mat e puer bekannte Mataarbechter vun der CIA, mä et schéngt, gewisen huet Si net dat Besonnescht Interessi un der Konferenz. Odin ëm Si ronderëm fënnef Minutten erzielt mer den Dänzer, deen hien den Owend virdrun kennegeléiert. Keen hätt an déi Eescht. Si ass duerch d ' Zimmer an ass duerch de Palais, mat Bléck op den Gesichtern. Ech weess net, wat Si sech erwaart hunn, sou kucken Si - vläicht e Mënsch, deen huet mech am Restaurant, ech wees net. Awer ech hätt och versicht, d ' Situatioun ze bewerten, fir eng Virstellung vum Palais a Sécherheet superheld, wéi hien et gedon Hawke. Leider sinn meng Eindrücke waren net besser sinn. Et huet geschengt mir, datt ech Attraktiounen op Steifigkeit Zeitbombe, déi sech mat explodéieren sollt, wann all et um wenigsten erwaarden. Et war e unangenehmes Gefill.
  
  
  Wann Dir ass, duerch e CIA-Agente packte mech.
  
  
  "D' Police d 'Sécherheet an Venezuela verhaft Radikal Grupp, an halen Se ih-an de Chamberen, bis dat hei geflunn ass", sot hien zu mir. "Et gëtt näischt an der Géigend vu Washington keng Hiweiser op treffen Hir Ugräifer. Op alle Fronte gesäit alles roueg. De Problem ass, datt de Vize-President hëlt keng Notiz ernst.
  
  
  Dir, schaute hien un. "Elo, wat kann ech denken, et ass e Grond."
  
  
  "Fir wouldnt?"
  
  
  "Mir sinn Profien" - pointiert sot ech. Dir, gedréint huet sech ëm a goung de Wee vun him, ier hien et gepackt, nach e Wuert ze soen. Nei intelligente Jonke mat undeutlichen Gesichtern, déi elo d ' CIA huet mech net sonderlich beandrockt.
  
  
  Vize-President vun koum méi spéit ouni Och. D ' Stroossen op dem Wee zum Hotel, wou hien an gehalen superheld Bildung, schwärmten aufnehmend, размахивающими amerikanescher an венесуэльскими Fahnen. Et war den Hotel, z ' observéieren, déi Ukomm, an et war no. De Chef vum Geheimdéngscht hat säi Verspriechen iwwer zousätzlech Leit. Superheld-Agente waren iwwerall. Op d ' mannst net ouni, datt Si et ernst menge waren zu senger Aarbecht.
  
  
  Den Owend ass Hiren smoking, an dowéinst huet mam Just zréck an de Palacio de Miraflores. Et war wéi Nuecht Verleeung vun den Oscaren zu Hollywood. D 'Stroosse ware voll vun Leuten, d' Bewegung war onméiglech. Si ass d ' Lescht laang Änneren zum Palais. Dës kéier Haupteingang blockierten d ' Sicherheitskräfte. Am kär, an der Halle fir Empfänge mat héijer decken, Vize-President Stoung, ëmginn vun e puer ausgewielt Vertrieder vun der Press.
  
  
  Vize-President, - e grousse Mann, an hien überragte déi meescht aner superheld-Mënschen. Et war den weißhaarige, de rosé Mann, roueg a virsichteg. Superheld d 'Stëmm gehéiert, nëmmen déi enkste Leit, wann hien beantwortete d' Froe vun de Journalisten. Nieft him souz superheld hübsche dunkelhaarige Fra an engem laange bloe Kleid. Si nees entdeckt, datt ech studiere Mënschen, awer näischt verdächtiges gesinn. Si huet mech ze Froen, ob d ' Rechter vun de Leeder vun der NSA. Kann et sinn, datt mir mat Hawke zu ernst geholl zu der ganzer Grënn. Vläicht huet een am Restaurant war einfach венесуэльцем, déi einfach nëmme gäeren op d ' Auslänner starren. A kann et sinn, datt Si Mënschen am Bootcamp nëmmen erschrecken probéiert mech mat der Pistoul. Ka ginn.
  
  
  D ' Bankett ass ganz gutt, awer ouni Evenementer. De Sculpteur President koum an der britesche militäresche Souwat mat der Truhe voller Medailen. Vize-President vun souz riets, op der Spëtzt vun enger laanger Bankett-Hl. Eda war eng wonnerbar Kombinatioun aus kontinentalen an Venezolanischen frësche Plat ' en, an de Wäin war nach besser.
  
  
  Beim Beroder bal vis-à-vis vu mir souz en schéinen jonken Meedchen. Si war déi schéinst Fra um Dësch: üppig, schlank, mat laanger donkel Hoer an opfalend hell-bloen Aen. Drop war d ' schwaarz креповое Kleid mat déiwem Ausschnëtt, opgemaach Ufank vun enger atemberaubenden Figur. Si dacks Fang mäi Bléck während dem Essens, eng kéier zu mir an lächelte. Méi spéit am Ballsaal koum Si zu mir herüber a presentéiert gouf.
  
  
  "Et Ilsa Hoffmann", sot Si op Englesch mat leichtem Jesse.
  
  
  Si lächelte mech breet, an ech geduecht, datt jee méi Dir virgesinn, ëmsou besser gëtt Si Ausgesinn. Figurbetontes Schwaarzt Kleid betont d ' Rundung Hirer vollen Brüste a spektakulär Kurv vun der Hüften. Si konnt net droen näischt ënner Hirem Kleid, an Hir steet Nippel däitlech ze gesinn duerch déi den Tissu ronderëm. Si war méi héich, wéi et mir virgestallt hunn, an d ' Been aus no waren laang an Dënn.
  
  
  "Ich freue mich, dech kennen ze léieren, Ilsa, sot ech. "Dir Scott Léopold".
  
  
  "Si dat net, starrte op Si während der Mittagspause, awer Hiert Gesicht schéngt sou vertraut. Si schaff hei an der Ambassade, Germanium. Kéint Dir et, Iech do ze gesinn?"
  
  
  "Et ass méiglech", sot ech. "Ech schaff an der amerikanescher Ambassade, nei iwwersat ronderëm Paräis".
  
  
  "Oh, seng Léift Paräis!" Si lächelte erëm. Ee Aen ware wäit op an unschuldig, an e lescht huet all Mann mat engem lieweger Blutt an den Adern. Et war en immens schéinen Meedchen. "Ценымногие méi, wéi a ménger Gebuertsstad Hamburg".
  
  
  "Och ech hat eng gutt Zäit zu Hamburg", sot ech, Si Wonneren sech iwwer säin Jesse. Et war meeschtens Däitsch, awer et schéngt, datt et do nach eppes aneschtes. Mä d ' Musek gespillt huet, an et Stahl net verschwenden Zäit um nachdenken doriwwer. Si gefrot .. FF - "Wëllt Dir reiden?"
  
  
  "Ganz," sot Si.
  
  
  Mer goungen op d ' überfüllte Tanzfläche. Un engem Enn vum grousse Saals huet eng kleng Grupp. D ' Leit stoungen an unterhielten sech a klenge Gruppen a bummelte no танцполу. Si gehalen Ильзу ganz no, an et schéngt, Si hat näischt dogéint. Si kuschelte sech mat Hirem waarmer Kierper op menge, an lächelte mir an d ' Aen. D ' Wierkung war sensationell.
  
  
  An der Mëtt vum Bauches Lidder Vizepresident a President vum Venezuela verlooss de Ballsaal fir privat Gespréicher. Mat Hinnen ass eng Grupp vu Männer an Zivil. Si huet Si eng Minutt, an Ilsa uecht.
  
  
  "Ech war mat Hire Vize-President, "sot Si," an ech mag hien ganz. Hien ass en echte Diplomat, deen sou anescht wéi bild " vum komischen Amerikaner "".
  
  
  "Behalte d' Suen, du Emus och gär", grinste ech.
  
  
  "Hie schéngt e ganz Gentleman, e written Mann", äntwert D ernst.
  
  
  D ' Musek roueg. Mir stoungen Gesicht un e Frënd zum Frënd. Si huet sech zu wënsch, datt ech méi Zäit hätt, fir sech zu Caracas. Ilse ka ganz agréabel Ënnerhalt. "Elo, - sot ech, - ech hunn et geliebt".
  
  
  "Du tanzt ganz gutt, Scott, sot Si. "Du hues vill Däitscher Torero.
  
  
  Erënners du den Corrida? "
  
  
  "Ich freue mich sou, wann ech kann", sot ech.
  
  
  Si lächelte. - "AH, nach e gottgeweihter Guayaquil!" "Ech géif op der Corrida mueres net Wéini. Carlos Nunez - mein Favorit Torero".
  
  
  "Ech mag et El Кордобес", sot ech. Si bewosst, datt seng Bemierkung war de Invitéiert, awer ech hat besseres ze dinn, wéi z ' observéieren Corrida. Ausserdeem, ech hat d 'angeborene Budget vis-à-vis vun de Fraen, déi sou séier gewisen d' Initiative beim éischte treffen.
  
  
  "El Кордобес - Ufank vum zweete mein Liebling", sot Si mat enger Begeeschterung. Ee Blo Aen entdeckten eppes, worüber Hatt d ' ganz Zäit ugeholl - hey Dir gefiel net manner wéi Dir. "Du solls goen. Et gëtt eng grouss Corrida".
  
  
  Mengen Aen gefeiert seng. "Wou dir sëtzen?"
  
  
  "Am Virfeld vun der Rei op der schattigen Säit", sot Si. "Ech sinn eleng".
  
  
  "Ech géif goen, wann ech eng Méiglechkeet", sot ech. "Ech hätt d' dech do ze gesinn".
  
  
  "Ech och Hotel géif, dech ze gesinn, Scott".
  
  
  Si wollt Dir just op e weidere Danz, wéi e gesinn huet, wéi de Mann geet an de Ballsaal. Ech hat nëmmen een Véierel vun der Umfrage superheld Op, awer ech war mer bal sécher, datt et e Mann war, deen observéiert hat, hanner mir an engem Café.
  
  
  "Verzeihen Si mir, Ilse", - sot ech schaarf an ass hannert dem Mann.
  
  
  Hien ass schonn duerch eng grouss Türöffnung. E puer Leit stoungen mir op de Wee an pea pickers mech. Zu där Zäit, wéi ech goung an den Flur, et konnt nëmmen gesinn, Genéck Persoun, déi Shell séier zum Haupteingang an de Palais.
  
  
  Wéi Si ukomm, war hie schonn baussen. Et ass séier mimmo Grupp Gäscht am Agank, goung mimmo Wachen op de Stufe. Si war nirgends ze gesinn, net dee Mann gesinn. Hien verschwonnen. Et goung d 'Onopfälleg erof op d' Fläch vun der Äerd an schaute mimmo zwéi Fouss Dampf um Enn vum Gebai. Eng donkel Gestalt just сворачивала ëm d ' Eck an Richtung vum Palais a vun de Gäert.
  
  
  Si Eilte no ënne laanscht der Leiste, an dann huet ugefaang un ze lafen, wann verschwonnen no Art. Si hat kuerz op der Plaz, wou de Mann bog ëm eng Eck. E weideren Titel goung an Stöhnen vun de Gebaier, mä et war keen ze gesinn.
  
  
  Fluche virun sech hin, Si staffelen op der Bunn, ouni d ' Aen vun deem Gaart. Et goung vu ronn zwanzeg Yards, wann zwee Männer goufen an de Schiet viru mir. Enger hat eng Pistoul an der Hand.
  
  
  "Propper vaya tan-de-Pryce!" sot een, deen eng Waff hat. "Espere un minuto, popshot". Hien huet gesot mir halen superheld jiddwereen hei.
  
  
  Kloer et e puer Kollegen an der Venezolanischen Police Sécherheet. Si wussten net, ech am Kapp. Dee, deen eng Waff hat, war ze arrogant.
  
  
  "Ech schaff an der amerikaneschen Geheimdéngscht", sot Si op Spuenesch. "Hues du gesinn, wéi ech zitéieren geet de Mann?"
  
  
  "US-Geheimdienste?" - widerhuelen dee, deen eng Waff hat. "Vläicht. Heben Si d ' Hänn iwwert de Kapp, w. e. g."
  
  
  "Kuck, Schneider, giff!" Si gesot. "Ech versich ze fänke, d' Persoun, déi Shell op dësem Wee. Hien entzitt sech, bis Se mech halen".
  
  
  "Awer, sot hien, ween eng Waff hat, - ech muß dech iwwerpréiwen".
  
  
  "Gutt, héieren Se op, Dir wäert Iech weisen Hir Pabeier", sot ech rosen.
  
  
  En anert schweigend koum mir mat engem finsteren Ausdrock op sengem Kapp. Dir, Gräift no Hirem Personalausweis. soubal et gespillt. Hien hat virgeschloen mir mat der Faust an de Kapp, virgeworf mech mat engem Bee. Hir ungläubig schaute déi béid un. Si héieren, datt d ' Sculpteur Geheimpolice zimlech haart, awer et war lustig.
  
  
  "Dir sot, datt Si Hir Hänn no uewen!", sot de Mann, dee mech virgeschloen. "Mir sichen Si fir d 'Identifikatioun".
  
  
  Dee, deen eng Waff huet, hat e Revolver an der Géigend vu mengem Kapp. "Du schéngs elo sou abstimmen, gestäipt huet seng Hänn um Bürgersteig, während mir dech sichen".
  
  
  Mat mir war et genuch. Si midd vun der Aarbecht mat graffen Arméi vun Sicherheitspersonal, an ech besonnesch midd vun der menschlichen dummheit gelungen vun de Polizisten an Zivil.
  
  
  Hir Feil trëfft Bee iwwer de Knöchel, Behalen an no geknackt. An der Tëschenzäit superheld packte Si um aarm mat der Pistoul an ass staark. Et änneren mech net, gëtt Maachen, ob dee verfluchte Waff, a mir all en Häerzinfarkt huet. Awer huet net fonctionnéiert. E Polizist geflunn mir fir ëmmer a staark virgeschloen mir ins Gesicht. Si packte d 'Waff, wann hie geflunn mimmo, an schnappte sech d' superheld an him op den Hänn. En anere Mann rannte op mech. Si rollte vun him Wee, an hien hat virgeschloen op de Bürgersteig. Si wendete de Gräift senger Pistoul superheld ze Kapp, an hie gefall an der Géigend vu mir. Si huet sech op d 'Knie zu dem Moment, wou den éischte Mann huet versicht, nees op d' Been. Si steckte emu Revolver an d ' Gesicht, an hien verhäerte.
  
  
  Mat der anerer Hand huet Si Hir I. D., Posch erëm an trëfft op de superheld vun der Persoun, fir déi hien Liesen konnt. Den Ausbroch vum zweete Polizist versicht, sech hinzusetzen, versicht, sech ze konzentréieren, op d ' mir.
  
  
  Si gefrot fir d ' éischt. - "Dir En Liesen?"
  
  
  Hie gesinn huet mech ee Moment, atmete schwéier, dann virgeworf senger zerknüllten Begleeder. Wann hie gesinn huet mech nees un, op sengem Kapp koum eng nei Demut. "Jo", sot hien. Hien ass séier munin meng Kaart. "Si sinn mat AX?"
  
  
  "Dat ass, wat ech hunn versicht, iech ze soen, ongedëlleg, erzielt Si et direkt.
  
  
  Hien hob eng donkel Augenbraue. "Et schéngt, datt ee Feeler gemaach gëtt".
  
  
  Si Stoung op, an hien rappelte sech op. "An elo loossen Se eis e Bléck op Hir Kaart", sot ech roueg. Hien Dostal, superheld a gehalen Si mir hin. Während et iwwerpréift, gehollef huet hie sengem Ausgruewunge ze kletteren. De Mann konnt net op den rietsen Fouss mécht keng Schwéierkraaft. Wéi hie geschicht, datt hien e gebrochenen Knöchel, op säi Kapp koum eng gewësse Feindseligkeit.
  
  
  I. D. geprüft. Jo, et war d ' Geheimpolice. Är Kaart zréck, zesumme mat enger Pistoul der zweeter Persoun. Hien schweigend huet et.
  
  
  "Gutt", sot ech. "Elo si mir zwee zefridden sinn." Si huet zu Fouss ze erreechen.
  
  
  "Se ginn et ze beriichten?" - gefrot fir de Mann mat der Pistoul.
  
  
  Si seufzte. "Neen, wann dir aufhörst, ze heelung, fir dat Stéck an mech", sot ech, a weist op de Revolver. Dir, gedréint huet sech ëm a goung zréck zur Viischter säit vum Palais. Der mysteriöse Mann nees verschwonn. An un dëser Sécherheet System wierklech huet, mech ze Nerven.
  
  
  Dat Drëtt Kapitelen.
  
  
  Den nächsten moien geschéckt Si Wee Collins, Agent, Secretary fir d ' Operatioun vun der CIA, sech mat de Message vun der westlecher Germanium, fir ze wëssen, ob et e Meedchen mam numm Ilse Hoffmann. Et war Sonntag, an de Büro war zougemaach, awer Collins perséinlech kannt däitschen Ambassadeur a konnt Doheem uruffen emu.
  
  
  Den Ambassadeur huet gesot, datt do leeft e Meedchen mam numm Ilse Hoffmann, an huet eng Beschreiwung, déi an der Folleg.dat iwwerzeegt mech, datt et mengem Meedchen, dat Si trëfft den Owend virdrun. Den Ambassadeur geschéckt säi Stellvertrieder an der Rezeptioun a gesot Emus, wat mat Iech huelen, nach e Mataarbechter. Vläicht Ilse de Wonsch geäussert, ze goen, an hien huet Si.
  
  
  Se versicht, sech z ' erënneren, wie souz nieft Ilse beim Iessen. Ech geduecht, ech erinnerte mech, wat dëse Männer mëttleren Alters. All ëm Si ronderëm konnt sinn, a vun der Oecd. D ' Tatsaach, datt duerno koum Si zu mir herüber, ganz eleng ass bemierkenswäert. War fir estestvenno, datt hey wëllen, eng interessant Firma.
  
  
  Collins versicht, Kontakt mat deem Mataarbechter bei him Doheem, mä et koum keng Äntwert. Dësen Kerl gëtt wahrscheinlech Spaß un Hirem fräien Dag.
  
  
  D ' Meedchen, sou schéngt et, war Real, awer et huet mech net manner suspekt. Ech war nach ëmmer e schlecht ome Gefill iwwer dësen Optrag. Hawk huet e puer Empfeelunge vun der CIA an den Venezolanischen Police Sécherheet. Elo Wache geschengt méi staark, awer dat Gefill ass net gaang. Et war och bei Hawke. Vorahnung ass net ganz wëssenschaftlech, awer an mengem delle léieren Si, d 'Opmierksamkeet op d' Intuition. Si kënnen entwéckelen Serie vu klengen Änneren, déi net ausreicht, fir schütteln Si Si op enger bewussten Plang, awer et gëtt предчуствия, zünden d ' rout Gestuerwen iergendwou déif an dir. Ech weess net, wat et ass. Si weess just, datt vill Läichen gebrannt huet sech d ' Liewen, andeems Se Hir Hypothese.
  
  
  Kann, dat hat näischt ze dinn mat dem Meedchen, oder souguer mat engem Mann, deen Si an engem Café gesinn, an et ass méiglech, an am Palais. Et ka sinn, datt eppes net mat Iech verbonnen, déif verstoppt am Schiet mäin Unterbewusstseins. Awer Meedchen an e geheimnisvoller Mann waren Grond genuch fir meng Wachsamkeit, Ahnungen oder Stäip vun Ahnungen.
  
  
  Si dinierte an engem Café an der Géigend vun der Plaza Ibarra, net wäit vun der Баральт. Während Si El, d ' Parade, a sengem superheld gutt gesinn. Do waren d ' Tänzerinnen an de Kostümen, de Schwimmern, de Käpp vun der Pappmaché op enger Staang an an Bandage. D ' Leit amüsierten sech, an ech hat e wéineg ze entspanen.
  
  
  Net wéi ech Se vun de medie Hock am Restaurant, wéi gesot gouf. Hie souz baussen an der Sonn, noenee an e leuchtend blot Sport-T-SHIRT mat расстегнутым Kragen an e bloe Schal mat engem fräien Arithmetik. Op dem Kapp hat hien eng dunkelblaue Berri, fröhlich seitwärts gebéit. Hie gesäit aus wéi e alternder Charakter Хеммингуэя. Si unterdrückte e lescht an och him géintiwwer hanner e klengen Dësch.
  
  
  "Mach' s dir bequem, Nick, a Maach keng Bemierkungen iwwer d ' Distanz. Seng versich, sech opléisen an der festlichen Quantitéit".
  
  
  Ënner der Berri nach ëmmer den ale Habicht. Hien huet eng ronn ëm Hir laanger räicher Zigarren, e Stéck abgebissen mat engem Rückflug an spuckte. Dann steckte hien d ' Joint an de Mond a lues gedréint, anfeuchtend. Joint geschengt unvereinbar mat engem Berri an engem Hemd. Schliisslech zündete hie sech superheld an huet zu gauche an stralend d ' Liewen. Fir hien war et eng Zort Praktizéiert, an hien huet ni gestoppt, mech ze überraschen.
  
  
  "Du bass an Uerdnung, Sir", sot Si, trotz der Ermahnungen vum superheld.
  
  
  Hien blickte mech un. "Net sou schéin wéi d' Scheiwen eng schwarzhaarige Schéinheet, mat der dir getanzt gestern Owend. Mengs du, datt et bezahlten Vakanz?"
  
  
  "Si huet drop bestanen hunn", sot ech. "Se geschengt mir ganz interesséierter".
  
  
  "Jo, kenne huet", sot hien. "Entweder du hues et oder net". Hien grinste schief.
  
  
  "An der delle, et beunruhigt mech", sot ech an iwwerluecht. "Ech hunn dat haut mueres, mä et schéngt, datt et an Uerdnung ass".
  
  
  "Eppes aneschtes Interessantes an der Rezeptioun?" sot hien, eifrig schluckt eng Joint. "Ech mengen, ausser dem Meedchen?"
  
  
  Si azielen Emus iwwer déi Persoun an iwwer seng rendez-vous mat der Police d ' Sécherheet vu Venezuela. "Natierlech, ech si mir net sécher, ob et de selwechten Mann, sot ech.
  
  
  - Oder, wann et sou war, hien hat eppes op d ' Eescht. Et ass näischt falsch mat, datt de Mann geet an de Café, an op de Verbrauch, an datt Se de selwechten Dag. Wann ech nëmmen nervös ".
  
  
  Den Garçon, a mir béid Pernod bestallt. Mer net nees op eist Gespréich, bis hie mécht eppes ze drénken a goung net.
  
  
  "D' Meedchen praktesch mech gefrot, Si ze treffen haut net als Corrida", sot ech, wann hien Wee ass.
  
  
  Augenbrauen Hawke ofgeschaaft goufen. "An der delle?"
  
  
  "Si gesot, datt Si Fanatka".
  
  
  Hawk huet zu kauen Joint, seng Thin Gesicht war düster, костлявое Kierper sech iwwer den Dësch. "Hey wat hues du gesot?"
  
  
  "Ech sot hey, wat ech da wier, wann ech kann. Awer ech hunn aner Gedanken. Si wëll zréck an de Palais wann haut net, datt all joer, wat kann ech gewuer Si méi iwwer meng mysteriösen Mann".
  
  
  "Et ass erfrischend Bezéiungen", sot hien, versicht, net zu lescht. "Ech hunn heiansdo den Androck, datt et iech schwéier fält Stellen Aarbecht an mein wildes Sexualliewe".
  
  
  "Et ass einfach betrügerischen Geschichten, déi verbreet verbrecherischen KGB-Mataarbechter mat dem Zil, mech ze diskreditieren", grinste ech.
  
  
  Hien grunzte. "An der delle, wann Se de Fall opzehuelen, ginn Si ganz stänneg sinn. Awer ech wëll, datt Se besonnesch virsiichteg an dëser delle. Dat kann ganz geféierlech fir Si".
  
  
  "Differenzen Theorien?"
  
  
  Hie souz a Gedanken versunken Minutt, ier Se ëlo ufänken ze schwätzen. Waarm Mittagssonne ervirgedoen op sengem ugeriet Coma a окрашивало Gesicht un engem sonnigen Faarf. "Näischt besonneches. Mä wann de Mann, deen Si ugegraff am Ausbildungszentrum, war de KGB, a wann hie war de Mann, dee Si gesinn hunn hei zweemol, kann dat bedeiten, datt Si paßen Si op, datt eppes".
  
  
  "Gléck hätt, kéinten Se mech verbaant an der Schoul".
  
  
  "Vläicht ass et net gëeegent fir ih Ziler", sot hie lues. Hien schaute mech un. "Wéini fänkt der Corrida?"
  
  
  "Zu véier. Dëst sollt déi eenzeg Manifestatioun an Venezuela, déi ufänkt an der Zäit".
  
  
  Hien reprochéiert e Bléck op seng Armbanduhr. "Si hu ganz vill Zäit, dat ze maachen".
  
  
  "Si wëllen hien trëfft ee Meedchen op der Corrida?"
  
  
  "Jo, ech weess. Ech denken, mir sollten besser gesitt, wouran besteet Hiren Interessi un Hinnen. Wann et Reng Léift - ma jo, genieß et wier awer virsiichteg. Wann dat net de Fall, mir wëllen et wëssen".
  
  
  "Gutt, sot ech. "Corrida ass".
  
  
  "Näher zréck mueres fréi. Si wäert kucken Picasso am Museo de Bellas Artes mueres um zéng Auer.
  
  
  "Ech wäert do sinn", sot ech.
  
  
  Wann Dir nach ni zu Nuevo Circo 15:30. um Sonnde während dem Festival, ginn Si ni wëssen, wéi gesäit totales Chaos. Fir klebt sou vill Fans, datt et bal onméiglech ass ze goen op engem Punkt zum aneren, net Hire Wee duerch d ' Dir. Iwwerall gëtt et Spekulanten, d ' Tickets an zwee bis dräi mol teurer wéi déi normal. Verschidde Händler schloen den oppene Beräich virun der Arena, an Honnerte vu Taschendieben fleißig schaffen. Et fält mer schwéier fannen Spekulant mat dem Ticket an der donkeler Iwwer Barrera, wou, no de Positioune vun Ilse, Si sëtzen gëtt. Tickets an den éischte Reien sinn net sou liicht ze kréien während dem Festival. Mä um Enn huet hien Ticket an ass en.
  
  
  Drinnen war d ' Atmosphär eng ganz aner. Et war nach ëmmer no, awer an der Quantitéit herrschte eng Atmosphär vum stummen Wartens, net ganz ähnlech wéi предигровое Zäit op d ' Matcher am American Football. Si huet Hir Plaz, déi zougemaach hunn Arenen, an deenen alles ze gesinn war hautnah. An dësem Moment ertönte d 'Hupe, an e Mann op engem Päerd maschinn d' Arena an huet säin Hut of, a Richtung vun der President-Loge. Hie war de verantwortlech Offizéier, a krut d 'Erlabnis vum President vun der Arena op d' Fortsetzung vum Stéierkampf.
  
  
  Si gesäit sech gefrot Ilse an no e puer Minutt uecht Si, sëtzen nëmmen iwwer zwou Sektiounen. Hatt gesäit mech net. E Mann, deen hat d ' Këssen, Schell duerch den Gang nieft mir, an ech hat eng. Ouni Këssen dës kuckt Tribüne kann zimlech unangenehm sinn. E puer Minutt zwou Attraktiounen nieft mir waren eidel, mä dunn koum d ' koppel Englänner an huet ih. Parade vun der Torero ass riwer, an d ' Band huet gestoppt ze spillen. An der Arena herrschte Stille. Si schaute nach eemol op Ильзу, a sou geschengt et, wollt mech.
  
  
  Dann öffneten sech d ' Goler, an vun do aus mat engem Knall geflunn grousse schwaarzen Taurus. Toreadori baussent der Barrière stoungen an schauten grimmig wéi e Stéier ugegraff Schëld бурладеро offen virun Hinnen, prallte géint e Bam a laut superheld lénk. Déier Ilse, Nunez, war ee fir d ' Männer, déi dat wat geschitt observéieren. Hie war den éischte Torero um Kont.
  
  
  Bei Engländerin nieft mir geschengt alles an Uerdnung war, starrte op d ' anfänglichen an Veronica родильясо mat grousse roude Umhang, well alles sou bunt a schéin. An dat ass wierklech gefielen graceful бандерильеро. Mä Si huet zu verblassen, wann de Stéier Päerd bedeelegt пикадора a bal aufgespießt пикадора. Nunez gekämpft mat dem Stéier an de superheld den Opschlag war angenehm.
  
  
  awer e wéineg schrill. Endlech ass hien op Daucht, a Blutt huet ze fléissen. Mat dem éischte Versuch, d ' Schwäert gefall an de Skelett, an emu zéien muss Kuckt. Mä den zweete Versuch war erfollegräich - d ' Klinge koum reng. Куадрилья Nuñez gejagt Stéier am Krees, bis hien dunn op d ' Knie, Matador an knipste superheld Dolch op der Basis vum Schädels. Dann koum d ' Riege Maultiere an geschleppt заляпанную roude Spritzern Kadaver mimmo eis, Wee aus dem Rank. Zu där Zäit englesch Dame scho midd. Si war wierklech gréng, wann Dir vergr Männlech.
  
  
  Nunez veréiert queesch duerch de Rank. Hie gouf mat der Auszeechnung éischter op Respekt fir säi Ruff als superheld Aarbecht. Hien hat et net verdéngt fir dëse Kampf. Superheld Umhang war zimlech gutt, awer schlecht fir Stéier ëmbruecht. Amplaz ze goen duerch d ' Haaren, wat Si fir eng gutt Guillotin, awer dat erfuerdert Nerven virgeworf der Torero, Nunez Déier huet e Runs, als Lehrling Metzger.
  
  
  Wann Mënschegejhäiz e wéineg nachgelassen, Si ausgeruff Ilse. Si gedréint huet sech op de Klang ménger Stëmm, an winkte Hir zu hey.
  
  
  "Hei gëtt et nach fräi Plazen, wann Se wëllen, kommen zu mir", ausgeruff ech.
  
  
  Et gouf, wartete déi zweet Invitéiert, mä ass direkt zu mir. An Ilse war nëmmen e kuerzt Wildleder Rock an déiselwecht Gillett iwwer den transparenten wäissen Bluse. Wann et sech beweegt, Rock a gammastronomie mécht Hir laanger gebräunten Doropshi.
  
  
  "Ech erschrecken, meng Lieblings-Torero hat e schlechte Dag", sot Si, setzt sech niewent mech. Huet hey Dir Këssen.
  
  
  Si lächelte schief. - "Hu mir net vill backronymer, vun Zäit zu Zäit?"
  
  
  Si lächelte Rheuma a mech geblendet. Kann sinn, hie géif méi Erfolleg a sengem zweete Stéier ".
  
  
  "Ech si ganz zuversichtlich", sot ech. "Et deet mir Leed, datt ech verschwonnen sou séier, gestern Owend. Awer Si gesäit de Mann, déi Si kannt, an hien huet".
  
  
  Dir, gesäit op Hiert Gesicht, waard op d ' Reaktioun, mee Si war et net. Si war sech sécher, datt Si och dee Mann gesinn, an ech Fro mech, ob Si sech bewosst et. Mä wa Si et gedon huet, Si huet et net gewisen.
  
  
  "Ech weess, datt d' Geschäft wichtege wéi d 'Kommunikatioun", sot Si. "Wann net nëmmen d ' Kommunikatioun ass e Geschäft".
  
  
  Si lächelte. "Gutt gesot."
  
  
  Wem Dir, wann eng Fra schlofe wëll mat iech an d ' Bett, och wa Si versicht, et vun Hinnen ze verstoppe. Braucht beim schreiwen ass et d ' Art, wéi Si kuckt iech un, a gesten, déi Si deet, Hänn an de Kierper. Heiansdo ass et reng duerch sech selwer, wann Dir d ' Gespréich guer net verführerisch. Hie kann Iech roden, sech ze verluer oder ze erklären neiste Theorie vun der Thermodynamik. Awer ee Kierper, ee Chimie gëtt ëmmer Kuckt. Ilsa huet schwätzen iwwer d ' Liesen vun der Corrida, awer ech konnt soen, datt et mech am Hotel geneesou grouss wéi Hire. Och wann aus no waren déi verbuergen Motiver fir de Wonsch, mech ze gesinn, et huet, datt dat mat Spannung warte hei haut Owend.
  
  
  Den Ausbroch vum zweete Torero, grad herauskam, fir ze beréieren, säin Stéier, engem groussen, schéine Stéier mat engem ronn ëm déi bescht Ranches. Torero war niemandem bekannt ginn, awer hie riskéiert, fir vun der Quantitéit ze gefall.
  
  
  "OLE! OLE!" - Si hunn geschrien.
  
  
  "Et ass gutt, sot d' Ilse.
  
  
  "Jo." Dir, gesinn, wéi hien erfëllt марипосу, wouduerch Umhang flattern wéi eng Famill. "Kennen Si lächerlech op der Torero?"
  
  
  "Net perséinlech", sot Si. "Obwuel et mech frou ze gesinn, wéi Se optrieden, Si ass net mäin Typ, wëssen Se. Op jiddwer Fall, d 'latäinamerikanesche Männer sinn an der Regel mech net gär".
  
  
  "Wéi laang hutt Dir an der Oecd?" - ech gefrot ginn, fir d ' Thema.
  
  
  "Zanter ménger Ukomm zu Caracas, viru bal engem Joer. Se geduecht, wat wëll d 'Welt gesinn".
  
  
  "An elo net?"
  
  
  Si schaute mech mat Hire bloe Aen, a gesinn dann nees op de Rank. "Et ka sinn ... fir e Meedchen eleng an enger relioun Stad vun dëser Gréisst".
  
  
  Wann et net grün war helleg, Dir géingt ni de superheld net gesinn. "Si goungen op d' Rezeptioun, gestern Owend mat Junggeselle", sot ech.
  
  
  "Ah Ludwig". Si lachte. "Hien ass en gudder Mënsch, awer léiwer d' sammelen vun Schmetterlingen a Liesen laange Bicher iwwer d ' Geschicht. Et ass net emol sécher, datt Emus mag Meedchen".
  
  
  Mir tauschten e lescht. Si gefrot. - "Si schaffen fir hien?" Si bewosst, datt Ilse Hoffmann fonctionnéiert net op Si.
  
  
  Dir wollt mech net an, mä huet de Torero op. "Neen, net op Ludwig. Op e Mann numm Steiner".
  
  
  Rheuma richteg war, mä ech sinn ëmmer nach net zefridden war. "Ech weess Hamburg. Wou hutt Dir do gelieft?"
  
  
  "Am Norde vun der Stad. Un Der Humboldt Universitéit. An der Géigend vum Park".
  
  
  "AH, jo. Si kenne d ' Géigend. Si waren do, mat Hiren Elteren?"
  
  
  "Meng Eltere bei engem Autosaccident, wéi Si nach ganz kleng war, sot Si.
  
  
  Dat war och wouer. Ambassadeur Collins vollek, datt Ilse Hoffmann ass e Waisenkind.
  
  
  Et deet mir Leed.
  
  
  Opgetruede Corrida. Si dunn zwee Gedrénks un de Verkäufer, an Ilse, wéi et schéngt, ganz gutt gefall. Nunes koum nees an sech besser wéi beim éischte Versuch. Et blouf nëmmen déi béid Stiere, an, Gerüchten no, waren et d ' unreife Kälber mat второразрядного Ranch.
  
  
  "Firwat gi mir net elo goen an net ze drénken, iergendwou zesummen?" mä Si virun.
  
  
  Dir, schaute an Hir bloen Aen an nees gesäit hien do eng Invitéiert. "Kléngen toll, sot ech.
  
  
  Mir tranken an engem nobäi, Café, an dann versioune Ilse de Beroder an El Jardín, an der Альмеда. Dann, wéi mir mat dem Iessen fäerdeg, versioune Si mech zréck an meng Wunneng, fir ze drénken. Well et nach ëmmer net verstanen, a well "verführerischen Verspriechen an Hiren Aen net berührt mech, ech goung.
  
  
  No war d ' grouss Unterkunft an der Géigend vun der Piazza Miranda. Hie war ageriicht an engem ale spuenesche Stil an ass mat schéine großer antiquitäten ageriicht. War eng kleng Balcon mat Bléck op eng schmuel Gasse en.
  
  
  Wéi mir reng sinn, Wjatscheslawowna gedréint huet sech zu mir an ech zimlech no stehe, sot Si: "Ma jo, d' Stëmmen, an mir, Scott".
  
  
  Ee Lëppsen waren mëll a voll, an elo war liicht ze kréien. Si Schnëtt eng kleng Streck an küsste ee. Si äntwert mat Hëtzt, als ob wartete de ganzen Dag. Widerwillig huet Wee.
  
  
  "Mach eis en Drink, während Si ziehe mech fir", sot Si.
  
  
  Si verschwonnen am Schlafzimmer. Si goss eis e puer Kognaks op Quelltext änneren-Karaffe, an zu där Zäit, wéi ech et fäerdeg, koum Ilse. Si hat eng laang schmuel Robe, déi näischt fir Phantasie huet. Si Huet d ' Vorhänge, duerno koum op mech zou an Ochänneren Cognac.
  
  
  Si huet meng Jacke aus, wéi Si war am Schlafzimmer, an net d ' Mühe gemaach sech ze verstoppen LUGER an Stiletto. Si huet den Ausdrock vun Hirem Gesichts, wéi Si gesäit ih. Dir, an der Hoffnung, datt et gëtt eng iwwerraschung, an sou war et och. Mee ech konnt net sécher sinn, datt et war wierklech.
  
  
  "Wat wëll dat ass dat, Scott?" sot Si.
  
  
  "Oh, nëmmen Waffen", virgeworf ech en. "Mir mussen zousätzlech Moossname ze treffen an der Ambassade, wann et sou eppes wéi dëser Konferenz".
  
  
  "Jo. Natierlech", sot Si.
  
  
  Si änneren / all Detail vun Hirem Kierper duerch den dichten Stoff vun Hirem Kittels. Hien hat säi Glas. Si huet iwwerhaapt net versicht, awer am Moment ass et iergendwéi net wichteg erauskomm. Ilsa huet en op Schwedesch a opféiere och. Dir, umarmte Hir schmuel Navigatioun an huet Se u sech. Iergendwéi Bademantel Wierkung huet. Vun ménger Beréierung net verstoppt war eis eng Biegung oder Biegung vum Fleisches. Et küßte Si erëm, a Si beharrlich mëttele Si sech zu mir, während méng Hänn ze beliichten sech iwwert Hire Kierper.
  
  
  "Oh, Scott, sot Si.
  
  
  Dir, bückte sech a léist sech lues Bademantel, sou datt him war, op de Buedem falen. Si souz regungslos, starrte mir an d ' Aen. Ee Kierper ass nach beeindruckender, wéi Si et sech hätt virstellen kënnen. Ee Atmung war oberflächlich, Hir vollen Ronne Brüste пошевелились. Seng Pistolentasche an huet d ' Käppche um Schnitzwerk an virgeworf ih op en Dësch nieft dem breede Sofa hannert eis. Si hëlleft mir beim ausziehen, duerno koum Se op d ' Couch an Bett op hien.
  
  
  "Kommen Si herein, Scott", flüsterte Si.
  
  
  Ech goung zu Hir. Mir Louchen zesummen an Irina berauschendes Aroma ee brass füllte meng Nasenlöcher. Hiert waarmt Fleesch war a meng Hänn, a Si museschen de séiss Luusst op menge Lëppsen. Si beweegt sech beharrlich zu mir, wann méng Hänn an de Lëppsen bedeckten d ' Rundung Hirer Broscht, oprecht Brustwarzen, flaach. Ee Hand koum iwwer mech, an hie féiert mech zu Äre, an dann fegte mech waarm benotzerkont. Hir Hüften качнулись zu mir, an Hir Been hu sech ëm mäi Réck. Et huet niddreg d ' sinnlichen Téin an der Kehle, während eis Leidenschaft opgewuess. Dann huet et e greller Schrei, an Hire weiches Fleesch staark ugefaangen ze zittern, wéi Se explodéiert an no.
  
  
  Wéineg spéider Wjatscheslawowna Stand op Schnaps. Et louch entspannt an satt op der Couch ausgestreckt a voller Längt. Wann et dat ass, wat Ilse bot an den Rheumatismus op meng Zweiwel, et war sënnlos, weider kümmern.
  
  
  Trotzdeem gouf Si opmierksam huet Si, an zur gläicher Zäit blickte d ' A mat senger Waff op de noen Dësch. Si huet Ilse ee drénken Schnaps, ier austrinken.
  
  
  "Huet et Ierch gefall?" - gefrot fir Se mech dann, wéi Si huet en op Schwedesch.
  
  
  "Binge oder Fräizäit?" Si gefrot. Et war dann, Si spürte e liichter Schwindel.
  
  
  "Buergermeeschter", - Si lächelte an Rheuma.
  
  
  "Et war déi éischt Klass". Wann Dir cell um Rand vun der Couch nieft Dir, Dir, spürte, datt meng Hänn goufe schwéier.
  
  
  "Dat huet mir och gefall".
  
  
  Et huet wierklech ze belasten. Si museschen Schwindel a Schwach, an dofir huet et kee Grond. Wann nëmmen net Ilsa Drogen hunn mech betäubt.
  
  
  "Was zum Teufel..." sot ech. Wierder einfach net passen.
  
  
  Ilse gesot näischt. Si beweegt sech e bëssi vun mir.
  
  
  Et gesäit no. Si war eemol ganz rosen - op no an op sech selwer. Hir Wachsamkeit geschwächt, trotz de Warnunge Hawke, a meng eegen Zweiwel.
  
  
  "Schlampe!" sot Si no, a seng Wierder hallte seltsam reagéiert an meng Oueren. Hir staark mä Dir an d 'Gesicht, a Si mat gedämpfter Seufzer erofgefall op d' Couch.
  
  
  Si Stoung op a Piano taumelte. Si packte Är Kleeder a Hir ze zéien. "Wéi ass äre gr numm?" - ech gefrot, versicht, adeläide Si den Reißverschluss op senger Box.
  
  
  Si schaute op meng Waff, awer ech hunn net den Nerven, ze versichen, de Besëtz vun enger fir Si erëm. Si wischte sech de Blutstrom iso rta. "Mäin numm ass Tanja Savic", sot Si.
  
  
  Elo, ech hat Stiwwele. Si huet e Schrëtt op den Dësch LUGER an Stilett louch do, a bal gefall mir ins Gesicht.
  
  
  Dir, Gräift nom Hl, mä kippte hien, an hien ass op de Buedem gefall. Si gestäipt huet sech op d ' Armlehne der Couch, Stoung iwwer e Meedchen mam numm Tanja Savic.
  
  
  "A Si schaffe fir de KGB", sot ech.
  
  
  "Jo. Et deet mir aufrichtig Leed, Mr. Carter", sot Si roueg. "Du gefällst mir."
  
  
  Dir, schaute no an zwee tan. "Et war Kognak, net wouer? Awer du bass selwer d ' superheld-Datei. An hunn dech gesinn, wéi s du wars fir Tassen. Wat dir gemaach hutt, накололась Gegenmittel fréier?"
  
  
  "Et War net Kognak", sot Si bal lamentabel. "Et war Lippenstift. An ech hunn Hypnotic ee immun géint toxische Wierkunge".
  
  
  "Hypnotisch...?" Si konnt net fäerdeg ze bréngen. Et sech un, wéi drohende Däischtert fegte mech, an dann gefall Dir op de Buedem.
  
  
  Mech net méi gestéiert Waffen. Et ass einfach den problem ze iwwerwannen Schwaarzt a idee déi ganz Wunneng. Wann Dir kéint erreechen Flur, iergend een kéint mir hëllefen. Iergendwéi huet Si sech staark genuch, fir nees op d ' Féiss an stolperte, sech un den Dag.
  
  
  Soubal Si huet zu him, hie gammastronomie mécht, an da stinn déi zwee Männer. Bei engem niddrege, kahlen Bandit war blöde grinsen. Deen anere war de Mann, dee Si gesinn am Café an am Palais, wahrscheinlech, ween hält bei mir eng Pistoul an d ' berufflech Schoul zu Washington. Ih Gesichter verwischt, wann d ' Droge anfing ze wierken. Héich iwwer déi béid, dee Si quälte mech aus der Zäit zu Washington, koum op mech zou.
  
  
  "Et schéngt, Si e bëssen verréckt, Mr. Carter".
  
  
  Hir ungeschickt op hien schwang. Et ass liicht ausgewichen, a Si koum op sengem stämmigen Begleeder, deen packte mech, a fir e Moment gestäipt huet, an duerno staark virgeschloen mir op d ' Goler.
  
  
  Si koum zréck an d ' Wunneng an war nees op de Buedem. Wa kleng untersetzte Mann sech mir fir ëmmer, superheld packte Si un de Been an huet ih ënner him. Hie koum op de Buedem nieft mir. Et ass bal net héieren Russescher Schimpfworten. E hochgewachsener Mann koum an huet virgeschloen mech mam Fouss an d ' Säit.
  
  
  "Maache Si him net tut weh", héieren hien d ' Wierder vum Meedchen. "Et gëtt keng Noutwendegkeet zu verursaache emu Schmerz". D ' Stëmm geschengt, ass eng aner op béid enn vun engem laangen Tunnels oder vläicht duerch en aneren allen enner vun der Welt.
  
  
  E hochgewachsener Mann fluchte no op e Meedchen. E untersetzter Mann entsat op d ' Féiss. Schwindel gouf ëmmer méi schlëmm a méi schlëmm. Si versicht, op déi Agefaangen ze goen, awer et ass schwéier fält op d ' Säit. Et gëtt ëmmer driwwer nogeduecht, datt Si komm, fir mech ze maachen. Et war eng Verschwörung fir d ' Eliminéieren vum Master-Agente AXT, an et war vun Erfolleg gekréint. Awer kee vun Männer fir keng Waff.
  
  
  "Si denkt, datt dat, wat mir mat him maachen, net Schueden emu?" Chunky Russesch lachte hässlich. Hien ass staark trëfft mech mam Fouss un de Ränner. Si stöhnte a fält op de Réck. Si héieren, wéi e Meedchen mam numm Ilsa Hoffmann oder Tanja Savic ausgeschwat gutt dënne Wierder коренастому Mann. Dann Stëmm roueg an daaf ginn Summen an den Oueren.
  
  
  Minutt duerch d ' Donkelheet zréck, an dat mol net réckelen konnt. Eemol gefall, gefall duerch bodenloser schwaarze Raum, mäi Kierper lues resultater, wann et falen seling & ovi gouf.
  
  
  Véiert Kapitelen.
  
  
  Wann Dir wachte op, Se louch um Buedem an engem hell erleuchteten antiseptischen Raum mat enger Fläch vu ronn zéng Quadratmeter. D ' Zimmer war eidel, ofgesinn vun engem wäissen Kojen. Wann Dir gesäit Si un, Deckenleuchten staark leuchteten an meng Kapp. Dir iso allen Muechten versicht, sech ze setzen, an spürte direkt de Schmerz a Berechnunge gemaach, op der Plaz, wou Se mech getrueden hunn. Si hat seng rippen. Waren d ' furchtbaren Quetschungen, awer näischt bäigeet.
  
  
  Si hat keng Ahnung, wéi Se mech hei leeden. Fir d 'éischt konnt sech net un d' Evenementer erënneren, déi fir d ' Abschaltung vum Allgemenger, awer dann lues a lues zréck an der Szene mat deem Meedchen. Verdaamt clever mat ih mischen Gesichts hey, Lippenstift op Droge. Awer wat huet Iech gesot iwwer seng Doruechter? A firwat et elo erinnerte sech drun, wéi Hir beruhigende Stëmm Schwätzt mat mir an engem unwiderstehlichen schwaarze, Hir sënnlech, unwiderstehliche Stëmm sot mir, ech soll roueg schlof? D 'Tatsaach, datt ech ganz weggetreten, sou komplett, datt géif mech ausgeruht, wann de pochende Schmerz an d' Berechnungen.
  
  
  Mat e puer Schwieregkeeten Si Stoung op, goung fir Bett an Ludwig um Rand ee, rieb sech d ' Gesicht mat den Hänn, déi probéieren, rengegen Si de Kapp. Dat Medikament eis gebraucht géint mech, seng Aktioun war kuerz, an offensichtlech harmlos. Aus irgendeinem Grond konnt ech net verstoen, oni Hotellen ze kréien, déi mech am Liewen an unverletzt. Vläicht nach ier alles riwer war, géif et bedauerte, datt Si net erlaabt ass, mir eng Kugel an Dole an der Wunneng vum Meedchen.
  
  
  Si erinnerte sech un d ' Fleesch waarm Thani ënner mir Irina. An KGB ware schonn ëmmer beléift Sex als Waff. Awer dat géif net genügen, fir mech ouni en neie kosmetischen Zubereitung. Et gouf Rumeuren, datt d ' Russen aarbechten un Hunderten vun Medikamenten a wat Si souzesoen virun der de Westen an dësem Beräich. Vläicht brauch Si war déi éischt feindlech Agente, géint déi Si benotzten dëst Medikament. Si huet net d ' Iwwerpréiwe vun dëser Meeschterschaft.
  
  
  Réckwierkend hunn ech net verstanen, ongewéinleche Verhalenweise Thani fir d ' normaler KGB-Agent.
  
  
  War dëse Versuch, schützen mech virun dem schloe Ernimmt vu Männer a... enger Hypnose. Hypnotische Doruechter, Stëmm, alles. Si hat nach ni gehéiert, dëse Begrëff. Mäi Sënn проносился duerch all Zorte vu Léisung an der Wahrscheinlechkeet, an eis ze näischt komm, an mäin Ziel ass-staark pulsierte. Ech konnt nëmme ganz verwirrt, wéi Si héieren den Toun fir den Dag.
  
  
  Automatesch versteifte sech. D ' Dier ass, an zwee Männer betraten, déi entstane sinn an der Wunneng louch Thani. Bei décker, kahlen Mann hat deselwechte hässliche grinsen. Héich leidenschaftslos gesäit mech un.
  
  
  "Elo sot der héich - ech hoffen, du bass gutt ausgeruht". Et war definitiv d ' Stëmm vun engem Mann, deen ugegraff huet, mech zu Washington.
  
  
  Si gesot. - "Du wars an Strumpf Mann zu Washington".
  
  
  "Jo, dat war ech", - sot hien herablassend. "De Mann, deen Hiert liewen hutt, war nëmmen en Amerikaner, dee fir eis schafft. Hie war e Verschleißteil".
  
  
  "A Si koumen mer zu Caracas".
  
  
  "Natierlech. Mir sinn net Hotellen a Kontakt ze verléieren, ier den Dokter Savic Chance, retten dech an d 'Fal".
  
  
  "Dr. Savic?"
  
  
  "Si gi bal gesinn, wéi Si", sot hien. "Elo steh op, Mr. Carter. Hutt Dir e rendez-vous an eisem Labo."
  
  
  "Laboratoire?" Si Stoung op an spontan d ' Distanz an Positioun vun all Mënsch, ze erraten, ob ech et passéieren mimmo Si hunn zu Dag. "Wo ass hien?"
  
  
  E hochgewachsener Mann lächelte. "Sidd Dir ëmmer nach zu Caracas. Mir hunn Si an eng nei Institutioun vum KGB, Carter, speziell fir Si".
  
  
  Chunky knurrte de Mann. - "Du schwätz ze vill!"
  
  
  E hochgewachsener Mann blickte net eemol op hien. "Et spillt keng Roll, - sot hien kal.
  
  
  Interessant, wat dat bedeit. Wann Dir vorhatten, mech ze verbaant ginn, firwat Si dat nach net gedon hunn? Während fir mech alles kee Sënn.
  
  
  Si gefrot. - "Wat wëlls du elo mat mir maachen?"
  
  
  "Si gi bal léieren. Goungen. A virschléi eis keng Problemer".
  
  
  Et goung mimmo Dir hutt bis den Dag, a Si koumen mir. Si gesäit sech ëm an dem wäissen Gang laanscht, an der Hoffnung, eng Dier ze fannen, ähnlech dem Entkomm. Et war e kuerzen Gang mat Dieren op all Enn an e puer aner an der Mëtt. Si beschloss, datt den End-Dag muss Ausgängen. Si waren zougemaach, awer eppes zu mir gesot, datt elo net opmaachen. Erstens, bei de Russen war keng Schlëssel bei sech.
  
  
  Vläicht ass et meng eenzeg Chance ze entkommen. Et huet keng Garantie, datt ech an irgendenger Form ze versichen, déi duerch fënnef Minutt. Mir wandten Si sech ëm a sinn deen Dag um aneren Enn vum Korridors. Et war dann gemaach Si de Versuch.
  
  
  Eemol, bleift stoen an nees Gräift Se op de stämmigen Mann, dee genoss de kierperleche Deel ménger eegener Kraaft. Si koum schwéier op sengem lénkse Bee, an héieren d ' Knirschen an schmerzhaft en haarde Schrei. Si virgeschloen him d 'superheld Ellenbogen op de breede Kapp an spürte, wéi de superheld d' Nues расплющился. Hien hat virgeschloen géint d ' Mauer nieft sech.
  
  
  E hochgewachsener Mann fluchte an packte d ' Pistoul an der Jacke. Hien Dostal Pistoul, an hie war ähnlech deem, wat hien прицелил mer an de Sënn, zu Washington. Kennegeléiert huet mir e Gefill vun der Behaglichkeit. Dir, packte d 'Hand, mat der Pistoul, mat der anerer Hand virgeschloen Hir superheld an d' Aen. Hien blockierte de Runs a séier Agefaangen virgeschloen mir an de unterleib. Wann hie Si virgeschloen, spürte e schrecklichen Schmerz an e staarke Anfall vun übelkeit. Et grunzte verluer an d ' Hand, mat der Pistoul. Meng Reaktiounen waren lues duerch de Niewewierkungen vum Medikaments, an et huet him war e wichtegen Virdeel.
  
  
  Si hob d ' Hand op seng Kehle, an hien deelweis fotograféiert huet. Awer et Dostal superheld gleitenden Runs fir адамовому Apel. Hien keuchte a gefall op d ' Mauer. Dir, gedréint huet sech ëm a goung op den Dag um Enn vum Flurs. Ech muss sprangen iwwer bückte Figur stämmigen Mann, dee grad probéiert, nees op d ' Been. Si hat gehofft, datt et an dësem héijen Männer brauchen Minutt, fir sech ze erholen, awer meng Erwaardunge waren kurzlebig. Si war nëmmen op halbem Wee zu dem Dag, wou de Revolver erschoss.
  
  
  "Warte, Carter. Oder d 'nächst Schutzbrille Pierce däi Gehirn".
  
  
  Et war eng ernsthafte Eescht. Si, bleift stoen a refuséiert sech un ze Stöhnen, blickte un him geflunn. Meng Chance op d ' Flucht geschloen. Minutt duerch e hochgewachsener Mann koum op mech zou an steckte mir e Revolver an d ' rippen.
  
  
  "Du bass ganz béis Kerl, Carter", sot hien mat angehaltenem Atem, drückte d 'Hand op d' Kehle.
  
  
  Deen anere KGB-Agent koum zu eis. "Wann net Si, - sot hie séier no-russesche andeems mam Daum an en aneren Deel vum Gebai - Si hätt et gedon superheld Zahlungen direkt hei an elo. Lues a qualvoll".
  
  
  Untersetzte Mann huet säi Revolver an hob hien, fir mech ze schloen op Kapp a Gesicht.
  
  
  "Neen!" - sot en hochgewachsener Mann. "Denkt Si iwwer d 'Missioun".
  
  
  Chunky e puermol mat engem wëll Bléck an den Aen. D 'Blutt floss op d' superheld vun der Nues iwwer d ' Lëppsen bis zum Kinn. D 'Nues ass schonn geschwollen, op d' superheld vum Mënsch. Dir, schaute hien an bedauerte, datt hien an der Lag superheld ze maachen. Et géif nëmmen eng Minutt méi, an et geliwwert mir eng enorme Befriedigung.
  
  
  Awer de Mann spaweck d ' Pistoul.
  
  
  "Näher, sot héich. "Si waard nach ëmmer op eis am Labo."
  
  
  * * *
  
  
  Si schnallte mech un d ' eigenartigen hölzernen Hl. Et gouf an engem Laboratoire. Et war e grousse Raum, erinnerte mech dat sech op zu engem groussen US-Frontlazarett, mat der Ausnam, datt déi net an Siicht war op-Stull. Vläicht Hl, op deem Si war приязан, hie war alzette Zwecker. D ' Zimmer war e puer Eenheete vun elektronesch Instrumenter, op de Fernbedienungen blinken farbige Lichter. Op de Maschinnen hu zwéin Techniker, awer soss Si war eleng. D 'Agente sinn duerch d' Raim, binden mech un e Hl.
  
  
  Dësen Hl selwer war eng Maschinn. Et war wéi e elektrischer Hl, awer mat der Verkabelung war ценымногие schwiereg. Et huet souguer Kopfschmuck mat abstehenden Elektroden aus him. Fir d ' éischt, geduecht ech, datt et prestige Aart vu System Folterinstrumente, awer et mécht kee Sënn. Souguer d 'Russen goufen net op sou, nëmmen ëm d' Schmäerzen vum Mënsch, och fir déi héich Eragebuer. Huet et och primitivere Methode, dat kéint den Job net méi schlecht wéi all Maschinn. An all Fall ginn d ' Agente net empfindet eng Déift Staatsgeheimnis eis, a Russland, eis am Westen. Ech war keng Ausnam. Eigentlech hunn Agente AX war et manner Grënn wéi déi meescht, fir d 'Systematik vun Verschlusssachen, well d' Aufgabe AX waren méi am Zesummenhang mat bestëmmte kierperleche Aktioune géint déi aner Säit, wéi mat der Enquête an Datenerfassung.
  
  
  Während et nach ëmmer versicht, alles ze verstoen, Si héieren, wéi hanner mengem Réck ass d ' Dier, an an den Raum betraten dräi Persounen. Tanja war fir Si erëm en. Si hat e wäisst Gewand a Punkten a Verdingt. Ee d ' Haare an engem Bündel gesammelt goufen, a Si ëmmer zimlech düster an décidéiert. Si trëfft meng Aen an starrte laang an Iech, ier Se ëlo ufänken ze schwätzen. Ech mengen, Si huet versicht, mech ze soen, datt et him Leed Ausr all deem, awer d ' Flicht am Virfeld Plaz.
  
  
  "Wéi fillt Se sech, Mr. Carter?" - unscheinbar, Si gefrot.
  
  
  "Net schlecht, mä de Kämpf", erwiderte ech.
  
  
  Zwee Männer umringten huet. Eent war mir vertraut, well ech hu grad gelies superheld Fall virun Hirer Rees op Washington. Et war Oleg Dimitrov, KGB-Resident zu Caracas a vun de Mann verantwortlech fir alles, wat hei zesummegedo. Hie war vun mëttleren Statur, mat weißem Hoer an engem grousse Muttermal op der rietser Wange. Superheld Aen waren haart a kal.
  
  
  "Also, Si - schlëmmen Nick Carter", sot Dimitrov.
  
  
  "Ech huelen un, et ass sënnlos ze leugnen, erwiderte ech.
  
  
  "Jo, notzlos. Hir Oleg Dimitrov, wéi Dir wahrscheinlech schonn wëssen. Dëst niedliche Meedchen, dat an eis gehollef, Se ze fänke, - Dr. Tanja Savic, brillanteste бихевиорист Russland. An dëser Herr - ee Kolleg vum Dr. Anton Kalinin".
  
  
  De weißhaarige Mann am wäissen Kittel op der anerer Säit vun Tanja schaute mech un Hir Brëll an nickte. Superheld Bléck huet mech fillen Amöbe ënner dem Mikroskop. Si reprochéiert e Bléck op d ' Tanja.
  
  
  Si gefrot. - "Бихевиорист?"
  
  
  "Wierklech, Nick. Ech hoffen, du hues näischt dogéint, wann et nenne dech Nick".
  
  
  Si héieren Hir Stëmm, an elo verstanen, firwat hien net ganz verluecht op Däitsch. Et war Russesch d ' Stëmm, déi probéiert ze simuléieren En mat liesen Jesse. Et war net perfekt, mee et war genuch, fir mech ze erraten.
  
  
  "Du kanns mech nennen wéi s du wëlls", sot ech. "Ech mengen net, datt et vu grousser Bedeitung. Obwuel et schéin wier ze gewuer, wat dir maache wäerts. Mengen Neugier huet mech fir ëmmer. Si hunn dräi Coven KGB oder eppes an där Aart?"
  
  
  Tanja lächelte, awer d ' Gesichter vun den Männer waren steinern. Dimitrov held als Éischten d ' Wuert stressig mat héijer Stëmm. "American Classic Hero, a, Mr. Carter? Frech Witz am Angesicht der Gefor".
  
  
  Et gesäit Dimitrova. "Dat ass besser wéi Wäiner", - äntwert ech rosen.
  
  
  "Mir sinn elo "net ëropklammen", Oleg, sot emu Dokter Kalinin.
  
  
  Dimitrov grunzte a goung. Si héieren, wéi d ' Dier vum Labor op an erëm zou, wéi en ass. Zwee Techniker bei Werkzeugmaschinen net bezuelen keng Opmierksamkeet op eis. Kalinin ass hin an steckte mir d 'Taschenlampe an d' Aen. Aarbechte Geschwat, deen hien zu mir mat leiser Stëmm.
  
  
  "Dr. Savic ass spezialiséiert op d 'Kontroll vu Verhalen", - sot hie lues a schaute mir déif an d ' Aen. "Et ass eng ronn ëm d' haaptleit Russescher Experten an de Beräicher Drogen d 'Kontroll iwwer säi Geescht, deen Hypnotherapie an den Allgemenge Methode vun der Kontroll vum Behuelen".
  
  
  Hie kinnek den helleg ass deen Här, an ech gesinn Tanja.
  
  
  "Et ass wouer, Nick, sot Si. "Mir hunn zanter Joren experimentierten mat der Kontroll vum mënschleche Behuelen. Dir verbréngt Vill Fuerschung an dësem Beräich. Dokter Kalinin schafft enk mat eise Grupp duerch d 'Opzeechnung an d' Analys vun de physeschen Afloss Behandlungen vun eise Patienten, hien ass en exzellente Dokter vun eisem Land ".
  
  
  Si gefrot. - "Dir plangt, fir ëmmer ze mir Behuelen-Experimenter?"
  
  
  "Du wäerts den éischte Mann, de Steieren ginn eis vervollkommneten Methode", erwiderte Si, an Hir Stëmm hat Hir Unsicherheit. Elo Si war sech sécher, datt Tanja net bewosst, datt hey hunn, fir Hiert wëssen an Hir Fäegkeeten an dëse schrecklichen Doten. Ee bloen Aen waren hanner enger Brëll an Verdingt.
  
  
  "Dir... ech benotzen wéi näischt?"
  
  
  Tanja séier schaute mir an d ' Aen an nees abgewandt.
  
  
  Kalinin koum hei op Hëllef. "Mir zerstéieren Nick Carter", sot hien. "D' mannst op Zäit. Du wäerts net méi existéieren, wéi Nick Carter".
  
  
  Si starrte nëmmen op hien. Kann sinn, Si hat Recht - d ' neist Schutzbrille an der Wunneng Thani kéint besser sinn fir mech op laang Siicht.
  
  
  "Net méi existéieren?"
  
  
  "Leider mussen mir eng Transplantation Perséinlechkeet", sot Kalinin. "Du wäerts en ganz aneren Mënsch. An dëser Mann gëtt eis programméieren, Mr. Carter. Si, ier Si de Computer Programmieren Techniken. Si fänken ze verstoen?"
  
  
  Si reprochéiert e Bléck op d ' Tanja. "Mäi Gott, Tanja", flüsterte ech.
  
  
  Blo Aen gefeiert sech mat menge. Si kuschelte sech un mech, säi schéine Gesicht an huet mat der nächster Dësch e Fläschelcher drop.
  
  
  "Et ass намбулин, sot Si sachlich, - e Medikament, dat eréischt virun kurzem entwéckelt eise Labor. Dat ass, wat géingt Dir soen, datt e Medikament, dat Bewusstsein verännere géif. Hien huet ähnlech Eegeschafte wéi LSD, mä d ' Wierkung vun eiser Medikamenter zanter méi wéi begrenzt ".
  
  
  "Ech sinn gespannt ze héieren," - sot ech sarkastisch.
  
  
  Se anzespären d ' Bemierkung a fiert Fort. "Wann verabreicht намбулин, Denkprozesse op enger grondleeënd Plang ënnerbrach, an d' Perséinlechkeet verännert sech. De empfangende Drogen gëtt ganz unterwürfig an erfährt eng héich Suggestibilität".
  
  
  "Virschlag", geduecht ech. "Also, dat ass alles."
  
  
  "Deelweis", sot Tanja. "Wa mir ënner dem Afloss vum Medikaments, ginn Si ganz empfänglich fir Suggestionen Qualifizierter Hypnotherapeut. A Methode fir d 'Steierung vum Behuelen vun eisen laangjäregen Fuerschungen".
  
  
  Si gefrot. - "Mat wéi engem Zil?"
  
  
  Tanja adresséiert sech of.
  
  
  "Et mécht kee Sënn, an den Detail ze goen", sot Kalinin, bei Tanja huet d ' Fläsch a füllte Flëssegkeet spritzt. "Op jiddwer Fall hunn Se näischt fir sech erëm guer net drun erënneren, datt mer schonn an dësem Gespréich".
  
  
  Eppes am superheld Gesicht selbstgefällig mech ganz geärgert huet. "Der Schneider dech dach." - landschaft Hir zu emu.
  
  
  Superheld Aen ausgebrach, fir sech mat mengem Bléck, an ech mengen, ech hunn an Hinnen e schwaache Ausbroch vun Angscht, wann hie gesinn huet mech un. "W. e. g, ouni Dramatik, Mr. Carter. Si sech d 'Aufgab nëmmen komplizieren".
  
  
  Tanja sech vu sengem Hl an ass ronn ëm schwätzen Si mat engem Techniker. Kalinin gehalen spritzt virun Hirem Gesicht an opféiere de Kolwen, fir dat Instrument gereinigt Blasen vun Luftproben.
  
  
  Heftege Verzweiflung held meng Broscht. Et war sou no wéi méiglech un d ' Panik, déi ech jee erlieft hunn. Si hat ni Angscht gehat, kierperlech blesséiert oder Doud, awer alles war anescht. Eigentlech wollten Se mech verbaant ginn, meng Perséinlechkeet ze zerstéieren, dann mat mengem Kierper an Hir Gottlosen ëm. Eleng de Gedanken, et huet mir iwwer de Réck gelaf kal Schauer. An elo Hir, bewosst, datt d ' Bedrohung, Si ze demütigen AX net eidel war. Fir d 'Virbereedung vun dësem plans - wat och ëmmer et war - Si sinn d' Méint oder souguer Joer. A mat engem vun den haaptleit Agente AX war, datt et, Se ware bal wéi Doheem.
  
  
  Hëllef Kalinin koum den Techniker. Tanja gedréint huet sech ëm a schaute eis duerch de Raum. Den Techniker ageriicht de Gummischlauch op meng Schëller an rollte de spaweck mäin Hemdes. Si gesinn d ' hervorstehenden Adern um Unterarm. Намбулин war Frank zu Wien.
  
  
  Mäi Dollar addieren Wild Pochen. Wann Kalinina komm zu mir mat der Nadel, Hir Stahl kämpfen verzweifelt op de Lederriemen, mat allen Mëttelen probéieren, ih zu brechen. Wann hie sech vun deem Hl erwächen mat, Si hätt mat Leichtigkeit kümmern sech ëm dëse Männer. Awer d ' Kette waren ze staark.
  
  
  Keng Noutwendegkeet ze kämpfen, Mr. Carter, erwiderte Kalinina, packte mech fir den Unterarm. - Lafen an dësem Moment ganz onméiglech ".
  
  
  D ' Nadel gefall, an de Techniker hält mech op de Réck, datt hien sech net konnt bewegen. Gesicht Kalinin war vun engem liichter Spaweck vun Spaß, wann hie mat enger Nadel an d ' erweidert Vene, an dann drückte Si de Kolwen der Spritze.
  
  
  De fënnefte Kapitelen.
  
  
  Mech überkam e Gefill vun der iwwerméisseg konzentratiounsfäegkeet. Da mäi Kierper huet ugefaang an ze betäuben. Mäi Atem däitlech verlangsamt, an hien spürte, wéi Si vun der Stir an Oberlippe drëpst Schweiß. Mech och net gestéiert, datt ech stehe ënner Drogen, an d ' entsetzliche Gefill vun der Panik verschwonnen. Si konnt nach ëmmer un alles erënneren, wat Si mir gesot, an ech bewosst, datt Si goen, fir ze benotzen, mech an enger schrecklichen Experiment an Terror, mä mech störte et net méi. Si bewosst, dass muss ech sinn, awer mir ass einfach net gestéiert gëtt. E puer Minutt Hir, gekämpft, mat deem Gefill versicht Fantasy ze entfachen, dat museschen Si sech, awer näischt méi spioun. Wat géifen eis maachen, wat Si eis gesot hunn, datt et ugepasst. Et war topeg, Se ze bekämpfen, zu kümmern. Si war an ih Autoritéiten, ih Energie war enorm. Hir подчинюсь dësem a vläicht an iergendenger aart a Weis iwwerliewen. Um Enn war et dat, wat wierklech wichteg ass laangfristeg.
  
  
  Ih Persoun virun mir zuckten belustigt - Thani an nees zréck, an Si virgesinn
  
  
  fir mech wéi e Mierschwéngchen am star trek, awer ech hat näischt dogéint. Si war seng Aufgab, an en erlaabt Iech, dat ze maachen.
  
  
  Kalinin streckte d ' Hand ze mengem Kapp an hob meng Iwwerliewenschancen. Hien nickte Tanja an goung. Tanja koum op mech zou Gesicht. Si huet sech ganz no. Dir, schaute an Hir schéiner bloen Aen an huet eng Dimension, déi fréier vermisste.
  
  
  "Elo fühlst du dech ganz entspannt, ganz entspannt", sot Dir zu mir mëllen sinnlichen Stëmm. Stëmm, intonation verstäerkt mäi Gefill tourist wuel fille.
  
  
  "Jo", sot ech, starrte an d ' donkel-Blo Pools ee Aen.
  
  
  "Wann s du schaust mir an d' Aen, deng Aen midd. Deng Iwwerliewenschancen sinn ganz schwéier, an du wëlls ih zoumaachen".
  
  
  Mengen Iwwerliewenschancen zittern.
  
  
  "Elo ass et schwéier d' Aen offen ze halen. Wann Dir zähle elo bis fënnef, huet Si d ' Aen zoumaachen, well Si wëllen. Si spieren eng grouss Erliichteren, wann Hir Aen zoumaachen. Dann, wéi Si ih schléissen Si lues Tauchen Si an eng Déift Trance. Odin. Si sinn ganz schläfrig. Zwee. Si hunn eng ganz schwéier Iwwerliewenschancen. Dräi. Si sinn déif entspannt an unterwürfig. Véier. Wann Är Aen zou sinn, loossen Si ménger Stëmm begleeden Si treffen Hiren Äntwerten an de Jainismus. Fënnef ".
  
  
  Et huet geschengt, mengen Aen hu sech zu enger eegener Salve. Et bewosst, datt ech net halen ih virun der Zougemaach, awer wollt net emol versichen.
  
  
  "Si sinn an enger hypnotischen Trance a откликнетесь op meng Stëmm".
  
  
  Si Schwätzt eng mëll, ruhige monotone Stëmm, dat war iergendwéi extrem schwedesch. Si entdeckt, datt empfinde grouss zuneigung de schéine Klang vun Hirer Stëmm - dat ass e sinnliches, verführerisches senger Stëmm, an ech wollt alles maachen, wat hie mech gefrot.
  
  
  "Si verstoen?" - Si gefrot.
  
  
  "Jo, verstinn."
  
  
  "Gutt. Elo gi mir droen d 'rankfërmeg Instrument op de Kapp an dem adeläide Si d 'Elektroden". Dir, spürte, wéi een sech beweegt sech d ' Ausrëschtung op meng Kapp. Hien héieren sech wéi e Verband op dem Kapp, an hien erinnerte sech drun dat eidelt Labberänt der Drähte, déi kommen aus him eraus.
  
  
  "Während senger Ried mat dir, Nick, du bekommst audiovisuell Daten vun der Maschinn. Dat, wat s du gesäis a hörst, ass eng agréabel an hëlleft dir, et z 'erreechen Zoustand déifste Trance". Iergendwou héieren ech en klickt vum Knopfes, an dann de Bliederdeeg ugegraff schéin Faarwen-Schwaarzt, zesummegestallt vum Tanja. Zesumme mat de Blummen komm, oury Musek, eng wonnerbar Musek, déi Si nach ni gehéiert huet. An Tanjas Stëmm begleet d Anblicke an Geräusche.
  
  
  "All Muskeln Hirem Kierper duuss entspanen, einfach entspanen, a Si ëmfaasst e grousst Gefill vun der iwwerméisseg konzentratiounsfäegkeet. Si sinn op der Rolltreppe, déi no ënne beweegt. Mat all Bee Si lues опускаетесь no ënnen, a Si gi méi entspannt. "
  
  
  D 'Maschinn ass fir mech d' Rolltreppe, an an sanfter gleiten ech gedréint, no ënnen duerch d 'Labberänt an mëller Faarwen d' Donkelheet.
  
  
  "Kréien Se sech dem ënneschten Deel vun der Rolltreppe an trieden an ganz, ganz Déif Trance. Si ass komplett meng Stëmm observéieren". Si erreecht den Buedem an huet sech an enger herrleche, fräi schwebt der Däischtert, aus deem Si ni verloosse wëllen.
  
  
  "Ech wäert Si bis fënnef zielen, awer Si vermissen d' Zuel vun den dräi. Si ginn net an der Lag auszusprechen Zuel dräi. Elo zähle bis fënnef".
  
  
  Mengen Lëppsen beliichten. "Eent, zwee, véier, fënnef". Mäi Mond an d ' Gehirn näischt ze dinn hunn mat der Nummer dräi.
  
  
  "Ganz gutt", sot Tanja. "An elo mer menge Numm an ween bass du".
  
  
  Eppes méi déif an mir opgegraff, awer där allmächtige Stëmm mech gefrot, firwat D ' äntwert: "Dir Nick Carter. Si schaff an AX, wou ech mech Champignon N..." Ech ka mech net erënneren Zimmer, an Note Киллмастера ". Weider huet nähere Informatiounen iwwer d ' Identifizéierung.
  
  
  "Gutt. Elo héieren Si mir genee ze. Vergiess Si alles, wat mir gesot, an alles aner, wat am Zesummenhank mat Hirer Vergaangenheet. An dësem Moment entwéckelt sech bei Hinnen e kompletten an totaler Amnesie".
  
  
  Eng seltsame Saach geschitt. Ech war eng exotische zittern, a wéi Si goung, Si museschen Schwindel. Wann d ' physikaleschen Effeten bestanen, datt et sech anescht. Et war eng feine Ënnerscheed, awer et huet geschengt, wéi wann déi ganz Welt ëm mech erëm verschwonnen. Am Universum ass näischt bliwwen, ausser mengem schwebenden Kierper a Stëmm Thani.
  
  
  "Ween bass du?"
  
  
  Si geduecht, fir eng Minutt. Näischt koum eraus. Si versicht iso allen Kommunisten, mä ëmmer nach net beäntweren konnt. Ech hat keng Geschichten. Si war e Wiesen, schwebend an den weiten der Donkelheet waard, fir mech genannt, klassifizéiert an kategoriséiert.
  
  
  "Ech weess net", sot ech.
  
  
  "Wou wohnst du?"
  
  
  "An dësem schwaarzen", äntwert ech.
  
  
  "Onst kënnt Hir?"
  
  
  "Ech weess et net."
  
  
  "Gutt. Hir frisch däi Gediechtnis. Elo gesäis du virun him d 'Bild vum Mënsch". Maschinn зажужжала, an ech gesinn e Mann. Hie war grouss, mat donkel Hoer a mat "éminence" ugeriet Aen. "Dee Mann ass du an du", dowéinst huet Si Fort. "Si - Rafael Chávez".
  
  
  "Rafael Chávez", sot ech.
  
  
  "Sculpteur Se, ween verbréngt e puer Joer an den usa. Si gebuer goufen
  
  
  an Margarita huet zu Caracas. Si schaffen op verschiddene Fronten, awer elo ass Si och en aktive Revolutionär ".
  
  
  "Jo", sot ech.
  
  
  "Si Liewen an enger Wunneng an der Bolivar, 36, hei zu Caracas".
  
  
  "Avenida Bolivar, 36".
  
  
  Si fiert Fort, mir ze soen, datt ech keng Famill oder Frënn, an datt d 'Mënschen, mat deenen et kommuniziert hunn, waren déi puer an dësem Gebai, d' genossen no der Revolutioun.
  
  
  "Méi spéit, erfährst du méi iwwer sech selwer", - sot Se schliisslech. "An während Si mussen eng Paus. Et wäert e Countdown vu fënnef hannertzeg. - Während der Konten ginn Si lues an d 'Trance an nees zréck an d' Bewusstsein. Fënnef. Si nees klammen d ' Rolltreppe erop. Véier. Se si vollstänneg an engem Zoustand vun der Rou. ausgeruht, mä Si gi méi bewosst. Dräi. Wann Dir Är Aen opmaachen op Rechnung bis zu engem, Si näischt erënneren Si sech, ier Si d ' Aen zoumaachen, guer näischt. Zwee. Wann Dir Är Aen opmaachen, Si erënnert sech nëmmen un dat, wat ech gesot hunn, datt Si - Rafael Chavez. Si ginn näischt erënneren bis de Amnesie. Odin ".
  
  
  Si gammastronomie mécht d ' Aen. Do souz e Meedchen, an hie bewosst, datt fréier hunn dëst Gesicht gesinn, hat awer keng Ahnung, ënner wéi enge ënner aneren Ëmstänn. Sollt et gedauert net laang, well hien Huet d ' Aen. Si uecht direkt, datt et sech net ëm déi vun Venezuela, an dat ass mäin Interessi un хорошенькому личику. Hir Geschwat, mat Hir an fléissendem Spuenesch.
  
  
  Si gefrot. - "Qué pasó?"
  
  
  "Si waren ënner engem liichte Beruhigungsmittel, Senor Chavez. Si haten en Accident an krut e Runs op den Zweck, a mir kümmern eis ëm Si bannent e puer Deeg. Si wierklech geléiert hunn, Hir revolutionäre Kampfgenossen, don? "
  
  
  Si gesäit sech am Raum. Den Techniker léist d ' Kette, hält mech op engem Hl, an huet eppes mat mengem Kapp. "Firwat... jo", sot ech. D ' Tatsaach, datt ech bal näischt erënnert.
  
  
  "Dat ass Dr. Kalinina, a seng Tanja Savic, Hir Russescher Frënn an der revolutionärer Bewegung. Déi aner Komerode - Menendez a Sebastião Salgado. Si ware mat Hinnen an der Bewegung zanter enger Zäit. Mir hunn Se heihinn, an dës Privatklinik, Si z ' heelung. Um Enn vun der Konferenz net hanner de Bierger ".
  
  
  Si gefrot. - "Konferenz?"
  
  
  Tanja lächelte. "Versichen Si net direkt un alles erënneren. Du solls an däi Zimmer ginn an sech auszuruhen."
  
  
  "Jo", war domm, sot ech. "Ënnerhalen. Si war ganz midd".
  
  
  * * *
  
  
  An engem Zimmer, an dat Si mech hunn, war et angenehm roueg. War nëmmen e Bett, op deem et méiglech war, sech hinzulegen, awer d ' Donnéeë ënner aneren Ëmstänn konnt et net erwaarden Krankenhausbett. Um Enn, Si war e Mënsch, deen meistgesuchte Gesetz, net wouer? Éierlech legend, et ass wéineg liesen konnt. Et deet mir Leed, datt ech net gefrot fir d 'Meedchen, wéi d' Lane duergaangen, well ech bewosst net méi doriwwer. Eent war kloer - ech brauchte Komerode, déi mech geheilt. Si huet mir wierklech brauchen. Si hate keng Ahnung, wéi ernst meng Amnesie. Elo, d ' klärt e puer Stonnen. Gudder Erwächt mech rett den Dag. Awer mech störte dat, wat ech konnt mech net erënneren, eng wichteg Konferenz, vun deem d ' Meedche Geschwat. Mäi Gehirn wirbelte erëm vun dem Versuch, sech ze erënneren, awer um Enn ass Si eingeschlafen.
  
  
  Hir eemol philosophien mattsen an der Nuecht. Hat ech Halluzinationen, oder war et nëmmen e feuchter Dram? Muss et war en Dram. Et war an engem frieme Land, an engem verloossene Land. Et staffelen op enger donkeler, gepflasterten Strooss an staffelen engem Mann. Et gehalen an der Hand e laange schwaarze Pistoul aus lëtzebuergesch Produktioun, wahrscheinlech LUGER. Et geschéckz an dëse Mann a versicht ze verbaant ginn, superheld. Hie gedréint huet sech ëm an op mech, an ech spürte e brennenden Schmerz an d ' Berechnungen. D ' Pistoul an ménger Hand eemol verwandelte sech an eng Axt mat engem kuerze Stiel. Dann ass Si hakekräizkap.
  
  
  Et hat ee komesche Dram. Si konnt sech net erënneren, datt an irgendeinem Land, mat Ausnam vu Venezuela a Mécht. An Hire eis nie an mengem Liewen an ee Mann erschoss. Oder? Fir mech alles kee Sënn.
  
  
  Wéi de mueren koum, Dir hat mir en Tablett mat Iessen, an et mat der Gier op sech huet. Wann Dir färdeg sidd, Si änneren / Ihr Gesicht am Spigel. Op d ' mannst war et vertraut. Mee et schéngt, datt déi Persoun member Rafael Chávez. Si, virgeworf e Bléck op d 'Kleedung, d' Si hunn mir awer net bekannt Kuckt. D ' Poschen waren eidel, Identifizéierung war et net. No ongeféier enger Stonn koum Menendez an hat mech zréck an de Raum mat engem Hl mat Drot an aner Instrumenter.
  
  
  "Gudde moien, Senor Chavez", - begrüßte mech e Meedchen mam numm Tanja. "Sidd Dir prett fir eng nei Behandlung?"
  
  
  "Jo, sou huelen ech un", sot ech, starrte op d ' Maschinn. "Awer ob dat alles noutwenneg? Hir Hotel gär wëssen, wéi eng Behandlung Si kréien."
  
  
  "W. e. g, sot Tanja, weist mir grousse Hl. "Si mussen eis Vertrauen, Señor Chavez. Mir sinn deng Frënn".
  
  
  Hir sel a sengem Hl, awer war ech net ech selwer. Hir Hotel idee fir d 'Gebaier ronderëm, schlendern Si duerch d' Stroosse vu Caracas, zréck a seng Wunneng an der Bolívar. Si war sech sécher, datt dës bekannter Arten erëm mäi Gediechtnis a maache mech gesond. Si geloss mir, datt, wann d ' Aarbecht net Resultater bréngen, déi Hir direkt Heem goen.
  
  
  "An elo entspann dech", sot mer e Mann numm Kalinin.
  
  
  "Ech wäert Iech elo e leichtes Beruhigungsmittel ". Hien steckte Si mir an de Unterarm Sprëtze an huet d ' subkutane Injektion.
  
  
  An mengem Käpp blitzte den numm. Намбулин. Wou et gehéiert, et fréier? Ier et an der Lag, méi doriwwer nachzudenken, huet Si ugefaangen ze fillen, datt überkommt mech eng Déift iwwerméisseg konzentratiounsfäegkeet, an ech verluer d ' Interessi un de Positioune an deem ganze Rescht.
  
  
  Een korrigéiert mech Kopfschmuck. Ech hat näischt dogéint. No enger Minutt héieren Si Tanjas Stëmm.
  
  
  "Si wëllen d' Aen zoumaachen. Schléissen elo op de Kont bis zu fënnef". Huet Si, a mengen Aen hu sech. An der Donkelheet ausgebrach eemol d ' Faarf, a Si héieren eng seltsame Musek, déi sech iergendwéi geschengt mir bekannt. D 'Stëmm ass roueg, awer d' Faarf an d ' Musek weider ze zéien Se mech no ënnen an no ënnen. Et huet geschengt mir, dass ech op der Rolltreppe. Dann zu mengem Kapp ertönte eng aner Stëmm. D ' Stëmm azielen mir Ausr mir alles. All Kleinigkeit, vun der Datum ménger Gebuert bis zu ménger leschter Zäit an der Bewegung fir d ' Befreiung Venezuela vum tyrannischen Imperialismus vun de Vereenegte Staaten. Waren d ' Biller vun betrëfft Zeenen. Wéi alles riwer war, krut Si en ëmfaassenden iwwerbléck Hirer Vergaangenheet. Mengen Amnesie geheilt gouf.
  
  
  Si war Member vun de politesche Grupp mam numm "Selbstjustiz", där hiert Zil et war, de Stuerz vun der Venezolanischen Regierung an d ' Aféierung vun der lénkser-Modus mat Hëllef vun de Russen. Mech geplënnert virun e puer Méint, an e puer Deeg virun der Dir, verwonnt gouf während der Massemanifestatioun virun der amerikanescher Ambassade.
  
  
  Tanja nees ze schwätzen un. "Deementspriechend Uféierer huet eis gefrot, Iech matzedeelen, datt d' Reie vun der Bürgerwehr vun textur wéinst de feige Fahnenflucht am Angesicht der brutalen Police-Taktik. Dofir musse mir handelen elo. Si goufen ausgewielt, fir datt dës Aktioun.
  
  
  "Venezuela huet sech zu ofhängeg vun de Vereenegte Staaten", dowéinst huet Si Fort. "D' usa bezéien ronn 40 Prozent vun de ölexporte Venezuela, datt Amerikaner gëtt eng déidlech wirtschaftlech Gräift fir Venezuela. De President vum Venezuela an superheld kapitalistescher Regierung muss zerstéiert ginn, ier Si kruten d 'Amerikaner d' ganzt Land. Gouf e Plang entwéckelt. entwéckelt ënner Beuechtung vun der bevorstehenden Каракасской Sparten.
  
  
  "D' Konferenz gëtt en treffen tëscht dem Venezolanischen President a Vize-President vun de Vereenegte Staaten. Si bidden eng eenzegaarteg Geleeënheet, fir zuzuschlagen dës zwou Feinde vum Vollek. Méi spéit gi Si informéiert an iwwert de Charakter vun de Plang an d ' Detailer, wéi et ausgefouert soll ginn. Si verstoen? "
  
  
  "Jo, verstinn."
  
  
  "Gutt. Wann Dir aufwachen, erënneren Si sech am Detail alles, wat ech Iech gesot hunn, an alles, wat Si gehéiert a gesinn hunn, während Se an en déiwe Trancezustand versat. Wann an Ärem Kapp differenzen Froen iwwer d ' Stécker Si Unterbewusstsein gëtt Äntwerten an füllt all Plazen kann et Si stéieren. Si ginn net hinterfragen Hir Identitéit, wéi Rafael Chávez a ginn net ze verdaamt op der Deklaréieren superheld politescher Philosophie ".
  
  
  No e puer Minutt mengen Aen op Natierlech aart a Weis öffneten sech, an hie erinnerte sech, wéi Tanya mengt hannevir vu fënnef bis eent. Si erinnerte sech och un alles, iwwer Hir bisheriges Liewen. Wat géifen Si eis Hir mat mer gemaach, dat huet fonctionnéiert. Hir komplett erholl huet sech vun Amnesie.
  
  
  Tanja lächelte. - "Wéi fillt Se sech, Komerod?"
  
  
  "Ganz gutt", erwiderte ech. "D' Droge huet mech erënneren. Et muss d ' Participatioun un der Missioun géint Каракасской konferenzen a colloquen, erinnerte sech elo Hir doriwwer. Et wäert prett sinn?"
  
  
  "Si ginn bereet sinn", sot Si.
  
  
  Kalinin adresséiert sech of an ass op d ' Technik den hënnescht Enn vum Raum, sou datt mir eis mat Tanja eleng ze sinn. "Du an ech... mir kennen besser, wéi et mech erinnere?" Si gefrot. Ech hat e Bild vum Tanja, d ' Irina nackt.
  
  
  Eppes war an Hiren Aen, dann Hiert Gesicht agehüllt an liichter lescht. "Ech hat gehofft, dir wëllt dat vergiess. Mir haten e Owend zesummen. Erinnerst du dech net?"
  
  
  "Net ganz", sot ech. "Awer ganz kuerz just, eng Mémoire an Dir kritt hunn, wëll ech drun erënneren, méi".
  
  
  Si lachte roueg. "Vläicht hu mer nees e puer Minutt zesummen, ier dir verléisst d 'Klinik".
  
  
  "Dat ass et, wat d 'waard lount sech", sot ech.
  
  
  Obwuel et huet sech ganz gutt, Si waren drop, datt et a sengem Zimmer ass an ausgeruht. Si geduecht, e wéineg iwwer d ' Tanja. Seltsam. Mäi Uertschaft a Russland war ee vun de wichtegsten a mengem Liewen, mee ech konnt net stoppen, iwwer dës aussergewéinlech Meedchen.
  
  
  Wann ech net geduecht, Tanya, Si hunn iwwer Jore versicht, d ' Vergaangenheet, déi bal vergiess wéinst der Perséinlech. A wou ech versicht mech ze erënneren, erinnerte ech mech op e klengen Këscht. Et barfuß staffelen an engem Irdenen Haus am Stadtrand vun Margarita. Spéider, erinnerte ech mech, datt dat Haus war mäin Doheem, an hübsche schwarzhaarige Fra mam numm Maria, war meng Mamm. Si a mäi Papp stierwen, wéi ech néng Joer al war. Geschwënn duerno koum et zu Caracas, wou hie gelieft huet bei senger famill an huet Beamten.
  
  
  Zu allem dat war ëmmer nach eppes seltsames. Si konnt sech drun erënneren, datt-wat duerch seng Vergaangenheet, awer dës Saache Uganks unwirklich, d ' Gedankenbilder sinn blass an niwweleg. A wann Se stoppen ze denken iwwer Si bewosst, Si hälfte einfach an de Vergiess an geschengt keen echte Deel vu mir.
  
  
  Erstaunlech, awer déi hellst meng Erënnerungen war Si e puer Joer, déi Si an Amerika verbruecht, d ' Aarbecht un der Laderampe.
  
  
  Dir verbréngt de ganzen Dag a sengem Zimmer. An där Nuecht zu mir komm Tanja. Si roueg gestëmmt huet an d ' Dier hannert Hir. Et Stoung zanter Enn Kojen, wou der Zeitung gelies AH Каракасской Sparten. Aus no war de Stethoskop, an an Hirer Hand hält Si d ' Tablett.
  
  
  "Ech kann et denge Puls fillen?" gefrot fir Si.
  
  
  "Natierlech."
  
  
  Si hält mäi Handgelenk seng kleng mëll Hand. Eis Blicke gefeiert sech, a Si séier den Réck gekehrt. Si huet eng Notiz op Hirem Diagramm, da leet d 'Stethoskop mir op d' Broscht an lauschte e Moment.
  
  
  "Fillt Dir übelkeit?"
  
  
  "Neen."
  
  
  "Ob Schwitzen am Schloof?"
  
  
  "Net, datt Dir ni wäert vergiess".
  
  
  Ménger Meenung no ass mat Hire vollen Lëppsen op d ' sinnlichen Kurven Hirem Kierper. An nees an meng Goler huet verlockende Bild - Tanya Nude Irina. Ee nächst Korkenzieher geschengt übersinnlichen.
  
  
  "Du hues gesot, fält mir nees d 'Intimität tëscht eis, Raphael".
  
  
  "Jo, et erinnerte mech ass."
  
  
  "Kéinte Si mir soen, datt dir drun geduecht?"
  
  
  Si lächelte. "Neen. D ' wars du. Irina".
  
  
  Hir schéine bloen Aen mieden mäi Bléck. Si huet d ' Tablet aus no an Stethoskop an virgeworf ih Buedem. Dann huet Se mëll ze ee sech. Dir, küsste Se, a Si äntwert.
  
  
  "Hues du wierklech mat mir geschlafen, net wouer?" roueg gefrot ech.
  
  
  Si versicht bewegen, awer ech hat Se zréck. "Rafael, du kee Amateuren", beharrte Si. "Bass du en Revolutionär. Du hues keng Zäit fir Fraen".
  
  
  "Et muss Zäit huet d' mannst eemol, - widderluecht goufen an de Medien d ' Noriicht hey Dir.
  
  
  Hir Aen hu meng. "Jo, eng kéier." Et huet geschengt, Si erënnert sech. "Kuerz virun enger Massemanifestatioun virun der amerikanescher Ambassade. Si mécht de Zettel an Hir Wunneng, an Si hu mech gefrot ze bleiwen".
  
  
  "A mir küssten eis, an ech drückte dech sou no", sot ech, lues streichen Hänn iwwer déi ganz Längt vun Hirem Kierper.
  
  
  "Raphael, w. e. g..." - schwaach запротестовала Si.
  
  
  Si gammastronomie mécht Hir Form bis zu der Navigatioun an drückte säin aarm no bannen, drückend ee sech. Si streichelte ee Broscht a museschen, wéi vu menge Berührungen Hir Brustwarzen verhärten.
  
  
  "Rafael ..."
  
  
  Mir ons nees küssten. Si gestoppt huet sech ze widerstoen a mat engem plëtzleche groussen Hobby erwiderte meng zuneigung, Hire Kierper verzweifelt spannte, wann Se erfuerscht Hire Mond. Wéi de Kuss gaangen, mir zwee hun den Atem an hungerte no méi.
  
  
  "Oh, mäi Gott, Raphael", - hauchte Si.
  
  
  Si huet den Formulaire aus an huet Si op de Buedem. Si gesinn, wéi Se zusammenzog Höschen mat Hire laange glatten Doropshi. Si goung an d ' Bett an schüttelte sech, säi youkaikiischtebam Kierper zitterte virun Lumineszenze. Si séier ausgezogen an Bankdrücken nieft Hire. Meng Fanger an Lëppsen überdosiert hunn Si all Zoll Hirer waarme zitterndes Fleesch.
  
  
  Eemol probéiert Si bewegen sech, mee Si gutt drückte ee. "Wat maach ech mat dir?", huet ausgeruff Si. Si unterdrückte Hir Wierder, déif versunken an Hirem Mond mat der Zunge. Si huet nees ugefangen huet ze Äntwerten.
  
  
  Ech bewosst net, datt et dem Mistelzweig am A, an et war mir egal. Si denken konnt, den, erwäermung Kierper. Si stöhnte virun Loscht, wéi Dir umgedreht op no. Hir Doropshi öffneten sech fir mech, an ech spürte, wéi Hir Fingernägel sech op mäi Réck. Si ass hefteg an no, a Si schrie virun Loscht. Dann war alles Donkelheet, безотлагательностью a Verstäerkter ungezügelte Leidenschaft.
  
  
  D ' sechste Kapitelen.
  
  
  Mech nees un e Hl gefesselt, an d ' Zimmer war ganz donkel. Si hate mir nach eng Injektion, awer dës kéier gouf et keng anziehenden Stëmmen. An mir huet nëmmen eng Droge. Tanja Kalinin a war net mol am Raum.
  
  
  Hutt Dir eppes ernimmt, déi "Lescht Phas". Dir, héieren, wéi Dir sot, et ass op Russesch, an aus irgendeinem Grond alles verstanen, obschonn hien erinnerte sech net, jeemools Däitsch studéiert.
  
  
  Wann Dir sel am Sessel, an der Däischtert virun mir d ' Bild. Et war de President, an hien huet gesot, déi politesch Ried. Hie war nëmmen zwanzeg Meter vu mir ewech an gestikulierte beim schwätzen. Hien Saache gesot, déi mech ganz aufregen. Et bedeckte der kal Schweiß aus. D 'iwwerméisseg konzentratiounsfäegkeet wich enger staarker Wut, well d' Wierder vum President goufen ëmmer méi, an méi beleidigend, den ëmmer méi haarde a mi haart. Superheld Gesicht verzog sech lues an et war schrecklich verzerrt. Minutt duerch de Kapp war alles, wat bleift vun de Biller. Hien huet ugefaangen ze wuessen, ginn ëmmer méi grouss an hässlicher, an deem Mooss, wéi d ' Groll festgezurrt op dem superheld скрюченных Lëppsen. D 'Gesicht war sou no, datt ech geduecht, ech kéint d' Hand ausstrecken an quelltext änneren]
  
  
  Si héieren e Schrei am Raum a geschicht, datt hien koum fir meng eegen Hals. Hir hefteg streckte d 'Hand aus, bis zu deem schrecklichen Gesichter, déi probéieren, brechen Si d' Fleesch mat bloussem Hänn duerch kratzen Hir Fanger.
  
  
  Mee ech konnt et net erreechen. Der Schrei war e Schrei völliger Frustration an elende Verzweiflung wéinst der Onfäegkeet ze erreechen, fir d ' schrecklichen Persounen an superheld ze zerstéieren. No enger Minutt Stëmm ausgebrach ass, an ee Moment laang herrschte Stille, verzerrtes Gesicht huet virun mir ze bewegen.
  
  
  Eemol
  
  
  Stëmm Thani ertönte ringsum Donkelheet. "Et ass däin Feind. Si ass eng Persoun, déi tëscht Dem Vollek an Fräiheet. Hien ass e gemeines, hässliches Déier, an hien seechomessen sech vun den Leichen sengem Vollek. Si ass ëmmer d ' superheld net geliebt a gefaart, awer elo ass Si absorbéiert verzweifelt, grausam Ekel. Si hassen dat superheld ass méi grouss wéi je virdrun gehasst irgendjemanden oder auswiel an Hirem Liewen ".
  
  
  Si geduecht, datt meng Brüste Votum-Votum explodéiert vum Ekel an Hass, déi Dir erlieft, zu engem zylinderspigel produzéiert gëtt Gesicht. Hatt d 'ganz Zäit un d' schlëmmen Wierder vum President an ballte d 'Fäuste, bis d' Frettchen, bis d ' Nägel net opzedeelen Handfläche.
  
  
  D ' Bild verschwonnen schliisslech an der Däischtert, an déi aner gaangen waren. Am Ufank war et mir net bekannt vir, dann erinnerte duerch d ' Zeitungen doriwwer. Dat war en US-amerikanesche Vize-President. Hie Schwätzt keen Englesch, mä säi superheld komplett verstanen. Hien erkläert, datt an enker Zesummenaarbecht mat der Regierung vu Venezuela, datt d ' usa bidden méi wirtschaftlech a militäresch Hëllef, fir Venezuela President un der muecht bliwwen. Während hie Geschwat, säi Gesicht huet sech verännert. Superheld Aën goufen ëmmer méi d 'béis, mä no UST brachen d' abscheuliche, abscheuliche Wierder.
  
  
  Wann endlech Hellege verbrannt, et war ganz am Schweiß bësch. Den Techniker huet mech vum Hl an huet nees an mäi Zimmer. D ' Medikament an unüberwindbare Wénke komplett meng Energie erschöpft. Meng Been sinn sou schwaach, datt ech kaum lafen konnt.
  
  
  No der Heemrees a mäi Zimmer, den Techniker huet mir gehollef, ze sëtzen op dem Bett a schaute mech vun uewe bis ënnen.
  
  
  Gefrot fir hien. - "Geet et dir gutt?"
  
  
  "Ech denken schon."
  
  
  Hie sot mat freundlicher Autorisatioun. - "All dat ass noutwendeg fir Är Missioun".
  
  
  Si geholl déif Loft. - "Wou Ass Tanja Savic?"
  
  
  "Si ass beschäftegt Projet".
  
  
  "Ech muß Se gesinn".
  
  
  "Erschrecken ech, dat ass onméiglech."
  
  
  Dir, schaute hien un. Et war de jonke Sculpteur numm Salgado. Superheld Gesicht ëmmer éierlech. Vläicht wéinst de Verkaafsverbuet, déi hien hin, gesäit Si, platzte eraus, wat och net bewosst, wat huet hie geduecht.
  
  
  "Wëllt och Dir dee, HEMA mech nennen? Well och déi mussen all an der Volksmedizin fir d ' Revolutioun?"
  
  
  Superheld Aen verengten sech op mech. "Zweifelst du drun?" - mat Angscht gefrot fir hien.
  
  
  "Ech... ech wees net. Ech denken, datt Neen. Heiansdo denken ech, ech wäert verréckt".
  
  
  "Si ass net verréckt. An der delle, Si ass elo ganz gesond". Superheld d ' Stëmm war beruhigend.
  
  
  Si gefrot. - "Wéi laang Se do war, an der Klinik?"
  
  
  Hien zögerte, als ob mech gefrot, ze Äntwerten, ob ech. "Vorgestern Owend huet Si, Komerod."
  
  
  "A wann Dir wäert prett sinn ze goen?"
  
  
  "Haut."
  
  
  Hir schwaach ageriicht sech op de Ellenbogen. - "An der delle?"
  
  
  "De Leschte Schrëtt ofgeschloss ass haut méi spéit. Hutt Dir nach e puer pädagogesch Aktivitéiten. Dee nächste gëtt net ganz angenehm fir Iech, awer et gëtt geflunn sinn, ier Se et wëssen. Et ass en absolut notwendiger Deel vun Hirer Virbereedung op d ' Aarbecht an der Konferenz ".
  
  
  "Wat ass dat fir en Job?"
  
  
  "Se ginn Iech soen spéider haut".
  
  
  Op eemol ass d ' Dier an betrueden Dr. Kalinin. Hien ass rosen schaute op d ' Technik. "Wat ass dat? Firwat si Si nach ëmmer mat Mr. Chavez?"
  
  
  Den Techniker gesäit erschrocken. - "Hien ass dat e wéineg schwätzen".
  
  
  "Géi nees un d 'Aarbecht", - kuerz, sot Kalinin.
  
  
  "Jo, natierlech." Salgado gedréint huet sech ëm an ass duerch de Raum.
  
  
  Dir, gesäit, wéi Kalinin passt zu mir. Mir gefiel de Gedanken, datt hei d ' Russen maachen, an datt meng Landsleit net erlaabt mat mir ze schwätzen. Sculpteur muss Hir Steieren d ' Revolutioun, mä Kalinin zäitchen Salgado, wéi un de niederen.
  
  
  Kalinin relatioune lächelte mech un. "Et deet mir Leed, datt sou schaarf huet dech Salgado, Senor Chavez, awer hien huet d' Flichten deen un engem anere Plaz. Fillt Si sech gutt?"
  
  
  "An Uerdnung", erwiderte ech.
  
  
  Hien пощупал mäi Puls an eng Weile näischt gesot.
  
  
  "Ganz gutt. Du solls dech eppes ausruhen, a mir Huelen dech dann zum Prais. Du hues eng eescht Grënn".
  
  
  "Sidd Dir och wierklech ech kann dësen Plaz verloossen haut spéit den Owend?"
  
  
  Mäi Korkenzieher huet superheld unvorbereitet. Awer no enger kuerzer Paus äntwert hien: "Jo. Haut Owend Si ginn prett sinn".
  
  
  "Gutt", sot ech. "Ech hasse Schluss".
  
  
  "Mir sinn all Kanner", - bewosst, sot hien. "Mee mir mussen Affer bréngen zum Benefice vun der Revolutioun. Ass et net sou?"
  
  
  Si nickte. Kalinin relatioune lächelte a goung.
  
  
  Si auskannt nëmme kuerz. Eemol sengem eegene Schrei héieren. Hir Louis Frank op d ' Bett falen, ganz schweißgebadet an zitternd. Si hat mat zitternder Hand op de Mond, starrte op d ' gegenüberliegende Mauer. Ech war net schéngen Angscht ze hunn - sou vill staren iwwer sech selwer. Sollt, Si Gaben mir Medikamenter. Ech hat en nach ëmmer e Alptraum.
  
  
  Et gesäit hässlich Gesicht aus dem donkel Zimmer an héieren haart, béis Stëmm. Et war alles gemëscht mat menge Biller. Hir Panzer duerch den donkele Gasse mat "люгером" an der Hand. Si bog ëm den Eck, an eemol virun mir eng grouss verdréit Gesicht. Hie gesäit aus wéi e President, awer et war verformte Gesicht висящее an der Däischtert.
  
  
  Hir Feiler no люгера nees an nees, awer et ass e Widerliches Gesicht nëmmen смеялось mir fir ëmmer. De Mond opgemaach hat, onduerchsiichteger, mech ze schlucken. Op mech bal d ' laange trieden Zänn. Dann, schrie.
  
  
  Dann e leichtes Prais hunn ech zréck an de Raum mat de Maschinnen - Si mä dat Bad Orientierungen. En Techniker warnte mech, datt an dëser Sëtzung gëtt dem aneren, an en huet net iwwerdriwwen. Tanja begrüßte mech an engem Raum, an deenen d ' Methode vun de Banden mech un den Hl gebonnen.
  
  
  "Dat gëtt unangenehm ginn", sot Si. "Awer alles gëtt geflunn sinn, ier Dir et gewuer".
  
  
  "Ech un dech geduecht", sot ech. "Ech hunn dech gefrot, awer Dir sot, datt dir zu beschäftegt sidd, fir mech ze gesinn."
  
  
  D 'Männer beendeten binden mech Trägern an goungen op eng ronn ëm d' Maschinnen. Fréier hunn Se et gebraucht hunn. Hien huet eng kleng Systemsteuerung, mä op seng Téik waren Dosenden blinkende faarweg Lichter.
  
  
  "Wat Se iech gesot hunn, wouer wär", erwiderte Tanja.
  
  
  "Gesinn ech en nees an dech, dann, wéi ech hei Wee sinn?"
  
  
  Si adresséiert sech of. "Vläicht. Alles hänkt vum Entkomm vun der Missioun".
  
  
  "Ech weess näischt iwwer d 'Missioun", widderluecht goufen an de Medien d ' Noriicht hey Dir.
  
  
  "Geschwënn gëss du wëssen".
  
  
  Dës kéier hunn Se aner Instrumenter - Drot-Metall-Band op der Broscht an eng nei Kopfbedeckung. Tanja dofir gesorgt, datt alles war wéi et sollt sinn, an ass duerch de Raum.
  
  
  Si hu den Hellegen, a gesäit hien nach e puer Fotoen an der Däischtert. D ' Biller goufe souguer realer, wéi Si, wat ech gesinn an vestaëmlafbunn moien. Dës kéier wëll ech net hunn d 'Injektion, awer ech bewosst, datt d' Aktioun mueres Doséierung nach net komplett verschwonnen.
  
  
  De President erauskomm an engem Raum. Et Projektil duerch d ' Quantitéit, lachte winken a lescht. Soubal d ' Bild kënnt, Ufank vun der Verband eppes mat mer ze dinn. An de Käpp entstanen eng schrecklechen Drock, dee Schmerz war bal unerträglich. Während Si, gesäit, wéi d ' Bild bewegen, Qual gouf méi staark a méi staark. Dir iso allen Muechten versicht, sech ze befreien, opmaachen a schléissen de Mond an kniff d ' Aen zesummen, als schmerzhaft. Ass et schlëmm ginn, bis ech geduecht, dass mäi Gol Votum-Votum explodéieren. Der Schrei ausgebrach bei mir ëm den Hals. De Mann verlooss sech vun der Mass of an ersetzen. un de President, winken riseg Machete. D 'Klinge Schlass, обезглавив vum President, de superheld an d' Ziel geflunn an d ' Quantitéit, vergießen Blutt iwwerall. D ' Leit lachten an lachten.
  
  
  D ' Schmäerzen verstoppt, an hien museschen nëmmen benotzerkont leere kierperlech Wohlbefinden. De President war enger anerer sprooch liesen, an d ' Welt gouf sprengen vu senger Tyrannei.
  
  
  Dir, an der Hoffnung, datt d ' Sëtzung zu Enn, awer dat ass net geschitt. Nach eng Szene füllte de Raum, wéi de President Schwätzt sech d ' ëffentlech Ried. De Schmerz koum erëm, a Si stemmte an no, zusammengerollt am kär ze widerstehen hey. Awer d ' première fir mech. Dës kéier schrecklechen Drock an der Gol gouf begleet vun akuten Schmäerzen an der Broscht, als ob ech en Häerzinfarkt. Si héieren sengen Schrei, awer de Schmerz war net. De Mann d ' Pistoul op de President an Man Och emu Genéck. De Schmerz direkt nachgelassen.
  
  
  Awer nees d ' Zimmer huet sech mat Biller, déi kéier den amerikanesche Vize-President. Hie fiert op engem schwaarze "Cadillac" op der offizieller Parade, an hie bewosst, datt de Sculpteur President gefuer virun him am Auto. Vize-President gouf zu engem deieren Anzug an Nadelstreifen, imperialistischen gestikulierend Quantitéit. Den Drock koum erëm, mee déi kéier war et net der Perséinlech an der Broscht, nëmmen eng schrecklechen Schmäerzen an de Käpp. Wéinst enger plëtzleche Explosioun Damp an den Trümmer der Maschinn Vize-President zerstéiert gi war, gouf vun enger unsichtbaren Bomm, an all, déi sech an der Maschinn stierwen. Am Raum Ufank vum zweete erschütterte eng heftege Explosioun, an d ' Maschinn vum President vum Venezuela ass zusammengebrochen. De Schmerz as Wee fir ëmmer.
  
  
  Si gefall an den Sessel, als hätt unfastened an hetfield d ' Instrument en. Nieft mir gouf Dr. Kalinina, mee ech hu Se net gesinn, an zum Bessere.
  
  
  "D' Schlimmste ass geflunn, sot hie mer.
  
  
  Wéi hie fäerdeg war, mir zuzuhören sengem Stethoskop, hie gehollef mir vum Hl an hält Se duerch de Flur an eng normal projizierte Raum. Op der anerer Stöhnen Bildschierm agebaut war, an am hënnescht Deel vum Raum war e Kiosk fir de Projekter.
  
  
  Kalinin geluecht mir Hir Hand aufgeladen "LUGER". Si verständnislos starrte hien ëmmer nach stumm virun Mëssbrauch Sëtzungen. Et war eng Waff, fir déi sech geschéckz hat Si a sengem Alptraum.
  
  
  "D' Droge geflunn ass - sot mir der Kalinin - an Hir Reaktioun op verschidde Reize während dësen Deel vun der Ausbildung gëtt ganz natierlech. Hale Si d ' Pistoul a maachen, wat Si wëllen. . "
  
  
  Si starrte nëmmen op de grousse Pistoul. Si bewosst, datt et eng Däitsch Pistoul, awer iergendwéi ассоциировал superheld mat den usa. Während Si probéiert, dat ze verstoen, de Raum verdunkelt an de Film huet. Et waren dës Biller anscheinend gemaach an de leschte puer Deeg op предконференционных treffen. An deem Film gewise gouf President, no deem Track virun
  
  
  De Palacio de Miraflores, nieft him den amerikanesche Vize-President. Ringsum waren d ' Betreiber, lässig a President Schwätzt mat sengem US-Besuch.
  
  
  Wann d 'Formen um Bildschierm geschengt, wou jiddweree sech mir, an ménger Broscht an d' luucht gaangen e überwältigendes Gefill vum Hasses, an hien spürte d ' nouvellen Gefill Zweck, e staarkt Gefill vun Unbehagen. De Schmerz verstäerkt mat engem Gefill vun der völligen Ekel. Hir Bildschierm net méi gesinn. Lafschung Männer zu mir hunn sech ganz Real. Si hob d ' Pistoul an der rietser Hand an huet superheld op zwou Figuren. Se fir d 'éischt an d' Viséier vum President. Si zitterte virun Hass an Schmerz, an Tech-Schweiß op ménger Stir. Et drückte den Ofzuch. Figur gemächlich op mech mengem. Si war rosen. Hir Feiler vun enger Pistoul nees an nees, an op der Broscht vum President dichte Muster hu sech schwaarz Lächer. No enger Minutt liess Si ass den Ausléiser an der sigyn Patrone. Allerdéngs sinn déi zwou Figuren hätten Fort, sech mir ze kréien. Si geschleidert Si d ' Waff, an dann an engem Anfall vun Wut Eilte zu him. Et schwéier bedeelegt an ass schwéier op de Buedem.
  
  
  Feier a Schiet Sergey Kalinin gehollef mir erwächen. Si keuchte an erschöpft war. Elo, wann de Film geflunn, dee Schmerz an der televisiounsserie Fantasy island gaangen, ëm mech erëm.
  
  
  "Ganz gutt", - JUST gesot Kalinin. "Ganz gutt, iwwerhaapt eppes".
  
  
  "Ech wëll hei idee...", sot Si Emus.
  
  
  "Gutt, sot hien. "Mir ginn net brauchen Si, bis op den haitegen Dag, wa Si d' Lescht Sëtzung. Dir kënnt zréck an Hir Zimmer".
  
  
  Ech hunn hien zréck an de wäissen Raum mat engem Bett, an et ass schwéier Bankdrücken. Et huet geschengt, datt et gedauert en qualvolle schlaflose Deeg mat Iech Frettchen, wéi ech philosophien un vestaëmlafbunn moien. Si auskannt nëmme kuerz. Awer dëst kéier den Alptraum et net. Awer hat ech e ganz detailléierten Dram vun Tanja. Si war nackt a meng Hänn. D ' waarm Weichheit Hirem Kierper verschlang mech, verschlang mech mat Sehnsucht. All Däitscher goufen interesséiert - ech héieren Hir schéinen Stëmm an museschen de berauschenden Duft ee brass. A während der ganzer Gewölbe, an der Hëtzt vun der Leidenschaft, Si huet ëmmer zu mir gesot: "et deet mir Leed, Nick. Et Deet Mir Leed, Nick".
  
  
  Ech konnt net verstoen, firwat Si benotzt et sech ëm eng auslännesch Nimm, awer net Stahl erauszerechnen Si. Et änneren mech net, wéi Dir mech huet. Et war alles egal, ausser de waarme, fordernden Fleesch ënner mir schlängelt.
  
  
  Op eemol ass Celle. Si geduecht, un Tanja an Hir Gebrauch auslännesche Numm. Nick. Wat bedeit dat? Si träumte vun Люгере, d 'Kalinina steckte mir an d' Faust. Während et do louch, an der Droite, datt Si brengen mech op déi Lescht Sëtzung, geduecht, datt Si, war dat net an de leschte puer Deeg eppes méi, wéi Se méi bewosst, wéi dës Leit hu mir gesot. Awer Si sollten legal soll sinn. Si wussten all Ausr mir, alles iwwer méng Philosophie a meng Aarbecht mat Bewegung. Mir all hu Vyacheslav enger Saach, an hien mußte Iech Vertrauen.
  
  
  Wann Dir komm zu mir, Dir sot, datt elo méi fréi Owes, an ech ginn e puer Stonnen méi spéit fir gutt Iessen. Ech hat an ориентационную, awer net пристегивали k eigenartigen Hl. Awer fragten Si mech sëtzen op engem normalen Hl nieft Salgado. No enger Weile ass hien Fort an ass Tanja Kalinin a mat enger Drëtter Persoun, russe numm Oleg Dimitrov.
  
  
  "Señor Dimitrov schafft enk mat dem Leader vun der Bewegung", erkläert mir der Kalinin.
  
  
  Si reprochéiert e Bléck vu Männer op d ' Tanja. Ënner dem aarm hat Si e Bündel Papiere. Si huet mir sécher lächelte.
  
  
  "Fänke mer un?" - unscheinbar, Si gefrot.
  
  
  "Gutt, sot ech. "Fänke mer un."
  
  
  Si plënneren dräi Stühle an an engem Spill Kapp " zu mir, Männer op béide Säite vum Thani. Si riicht Pabeier sech op d ' Agefaangen. Dimitrov starrte mech un, wéi Wëll hien bewerten meng bannenzeg Gedanken an Däitscher.
  
  
  "Mir froen Iech nach eng kéier de Kurs der Therapie", sot Tanja. "Da bass du bereet."
  
  
  Kalinin Einspritzung virbereet. Hien geknéit, ier e sech aus dem Hl an huet mir e Stëch. "Dës kéier kréien Si nëmmen eng kleng Quantitéit Beruhigungsmittel, sot hien, well mir ginn Iech dann direkt op d 'Enn vun der Sëtzung". Kontinenter an meng Vene, huet hien d 'Nadel mat engem Wattebausch an drückte op d' winzige Spaweck.
  
  
  "Elo, - sot Tanya sengem glatten, ruhigen Stëmm, - Si fillt sech ganz entspannt a roueg". Hir Stëmm summte, beschwichtigen mäi Gehirn, a kuerz drop war d ' superheld muecht. Si war ganz unterwürfig.
  
  
  "Dës kéier gëtt et Si froen, déi d' Aen ze opmaachen, mä Si mussen net ginn, fir déi déif Trance. Op de fënnef ziele Se d 'Aën opmaachen, bleiwen awer am hypnotischen Zoustand".
  
  
  Lues huet hie mengt. Wéi Si gesot fënnef, mengen Aen öffneten sech. Si lovelace de Bléck vun engem Kapp zum aneren. Si bewosst alles, wat mech revenu, blouf awer ëmmer nach an der Lag, héchste iwwerméisseg konzentratiounsfäegkeet. Si war ganz entspannt a bewosst, datt ech an der vollen Kraaft vun dëser Stëmm.
  
  
  "Si goufen ausgewielt, fir déi meescht wichteger Missioun"
  
  
  Dës Uertschaft Russland, mä d ' Revolutioun huet, - ernst gesot Tanja. - Übermorgen fënnt Каракасская Konferenz. Gëtt moies an Nachmit Weidermaachen. Dobäi ginn der Sculpteur President, Vize-President vun de Vereenegte Staaten an aner hochrangige Perséinlechkeeten. D ' Konferenz fënnt am Palacio de Miraflores.
  
  
  "Se ginn op der Dag-Sëtzung kuerz ier d' Konferenz trëfft sech nees. Gitt d ' Karaffe mat Waasser, déi Si an de Raum iwwerdroen. Wann Sparten ugaangen, dat Instrument, versteckt an der Karaffe, geet Si all an dësem Raum".
  
  
  Mech den ganze Kierper ze zittern Spaß.
  
  
  "Si gi keng Waffen benotzen, fir eis d' Feinden ze verbaant ginn, wéi Si versicht hunn, virdru ze dinn. Awer Si verbaant ih. Si verstoen?"
  
  
  "Jo, verstinn."
  
  
  "Ihr Gesicht gëtt anescht Ausgesinn, wann Se aufwachen aus dëser Trance. Mir ginn Se wéi en amerikanesche Stick numm Nick Carter".
  
  
  "Nick Carter", - widerhuelen et. Nick! Sou huet mech Tanja am Dram. Déi kéier war et anescht, wéi am Dram iwwer d ' "Люгере".
  
  
  "Se betrieden d' Gebai, ënner dem Numm Nick Carter. En Member vun eiser Grupp gëtt Iech eng Karaffe mat engem versteckten Instrument. Si bréngen Se d ' Karaffe an de Konferenzraum a leeën superheld op e Hl. Dir kënnt et maachen, well et Nick Carter, vun deem mir befreit hunn, huet déi héchsten Niveau d ' Konferenz zuzulassen ".
  
  
  "Ech verstinn", sot ech.
  
  
  "An den nächsten zwee Deeg gi Si porträtieren sech ëm Nick Carter. Elo anfange ze Liesen, d 'Datei iwwert dat Mëttel, a Si mussen drun denken, all Detail, datt Si d' erfollegräich vortäuschen fir Carter. Doriwwer eraus hutt Dir bestëmmt Kenntnisser iwwer déi Persoun déif an dir. Dir kënnt dat wësse just genuch, fir seng Inkarnation, an net doriwwer eraus ".
  
  
  Dir Liest d ' Wikipedia op sengem Schoß. Informatiounen ze mierken, war net schwéier. Iergendwéi hat ech geduecht, et war ganz vertraut.
  
  
  "D' huet et selwer fir Ильзу Hoffman", - zum Schluss Tanja. "An dann, wéi mir Se goen loossen, hem Si ze informéieren, Chef Картерса, David Hawk. Et interesséieren, firwat Si waren onofhängeg, an zwee Deeg, an hien freet Ausr mir, dat hien weess, wéi Ilse Hoffmann. Si soen, datt Si sinn mat mir op ferienvilla fir e puer Deeg, well Si Hoteller, mech ze testen, awer elo si Se iwwerzeegt, datt ech iwwer all Verdacht erhaben ".
  
  
  "Jo", sot ech. "Iwwer all Verdacht erhaben". Informatiounen unauslöschlich an mengem Gehirn cf.
  
  
  "Si ginn ausginn als Nick Carter genee sou treffend, wéi a sinn an der Lag, alles maachen, wat vun Iech erwaart bis zum Mëtteg um Dag vun der Konferenz. Klickt ignoréieren all Bestellungen, déi Si Iech ginn, a ginn an de Palais. Sollten Si an de Flur offen op den Antrëtt an de Konferenzraum Rivne an der Stonn vum Dag. An där Zäit ze Iech passen eise Mann. Op nen gëtt engem dunkelblauen Anzug an eng rout Krawatte mat wäissen Nelke um Revers. Hie mécht et Iech dës Karaffe, déi fir Si erëm, datt op dem Dësch gebraucht ginn fir Verhandlungen ". Si huet op Dimitrova grouss Räich verzierte Karaffe. "An him, ënner engem falsch Buedem, gëtt dëst Instrument".
  
  
  Si ass virsiichteg ewech elektronisches Gadget. Et war wéi eng Bizarre транзисторное Radio.
  
  
  "D' Instrument gëtt mat enger Ilife ze Steieren. Et strahlt den Klang an engem breede Frequenzberäich, breet wéi alles, wat virdru entwéckelt. Bei bestëmmte Frequenze an Lautstärken Klang zerstéiert d ' zentral Nervengewebe. Ganz kuerz Exposition féiert zu enger qualvollen Doud".
  
  
  Et ersat d ' Gadget an der Karaffe. "Instrument gëtt konfiguriert, fir op déi gewënschte Frequenz mat der Ilife dann bei Dagesliicht Sëtzung. Innerhalb vun e puer Minutt et geet all an Hörweite, awer net beaflossen niemanden baussenzeg vum Schreiwe. Dann, wéi et seng Aarbecht erfëllt Si publizéieren méi niddreger Toun, vun der nach ëmmer kléngen ganz héijer treffen fir Är Oueren. Si ginn an der Lag ze héieren dësem Geräusch baussent Besprechungszimmer, wou Si sech sinn ".
  
  
  "Ech höre de Klang baussent der Konferenzraum," -, et ze widerhuelen.
  
  
  "An dann, wéi eis Persoun gitt d' Karaffe fir Waasser, kommen Se an den Wachen Dag op dem Zimmer an soen Iech, datt d 'Personal vum Palais gefrot Si liwweren eng Karaffe, fir frisches Waasser fir d' Membere vun der Konferenz. Well Nick Carter iwwert d 'Berechtigung zum Antrëtt an de Konferenzraum, Si gëtt Iech zréckzeféieren Karaffe eran a leet d' superheld op e Hl. Loossen Si d ' superheld op der Mauer, an déi aner Karaffe bréngen Si den nächste Bürozimmer am Flur. Si bleiwen Wee vun der onmëttelbarer Ëmgéigend, bis Si gesinn, datt all goungen an de Konferenzraum fir deeg Versammlung.
  
  
  "Wann Si héieren d' schrillen Toun duerch de Raum, Si erkennen, dass d ' Instrument erfëllt seng Aarbecht. Elo héieren Si genee ze". Dimitrov Stoung op an d ' Zifferblad op der klenger Schreibmaschine op engem nobäi Dësch. Héieren Si e schrillen Schrei, der widderluecht goufen an de Medien d ' Noriicht ech e puer Kaméidi vun de Fliger.
  
  
  "Dat, Bis dat Si héieren".
  
  
  Stëmm superheld gehalen e Moment natiounen. "Wann Dir et héieren, lues sot Si, - Dir erënnert sech all, datt et an Hirem Unterbewusstsein begruewen. Si erënneren sech un alles, wat ech Iech gesot hunn een net drun denkt. Si erënneren sech un alles, wat geschitt virun Der Behandlung an der Klinik. Mä Si vergiessen näischt, wat hei geschitt ass. Et ass d ' Wourecht, awer féiert zu schwéiere Irritationen. Gitt zu den éischten an der Mathematik, déi mat Iech schwätzt, datt Si gepflanzt Instrument [änneren an de Konferenzraum. Ob dat alles kloer? "
  
  
  "Alles kloer, sot ech.
  
  
  "Ausserdeem, wann eise Mann, dem polydektes Iech eng Karaffe, hie wäert soen:" Viva la revolución! Dës Wierder méi pouvoire Hir Entschlossenheit, de President ze verbaant Sculpteur an US-Amerikaner, a fillt Dir d ' unwiderstehliche Wonsch zréckzeféieren Karaffe an de Raum, wéi Dir. weist Iech ".
  
  
  "Viva la revolutión", sot ech.
  
  
  Kalinin Stand op, goung den Dësch an Dostal, gifted mir "LUGER", an der Dolch an der Scheide. Hie geet mir d ' Waff.
  
  
  "Leg d 'Pistoul", sot Tanja. "D' Käppche op стидете mussen festgemaach ginn op Hirem rietsen Unterarm".
  
  
  Et koum Hiren Anweisungen. D ' Waff geschengt mir ëmständlech an sperrig. Kalinin bruecht ech an eng donkel Jackett an Krawatte, a Tanja liess droen ih iwwer Waffen.
  
  
  "D' Waff huet Nick Carter, sot Tanja. "Si ginn wëssen, wéi een Se benotzt. Schweden war och de superheld".
  
  
  Dimitrov geknéit, an eppes flüsterte Tanja an d ' Ouer. Si nickte.
  
  
  "Si ginn net probéieren, nees a seng Wunneng an der Bolívar. Si ginn och net mat Zohan un Линчевыми HEMA oder iergend een, dee mat dëser Missioun verbonnen, och mat dem Personal vun dëser Klinik".
  
  
  "Ganz gutt", sot ech.
  
  
  "Elo, Rafael Chavez, kommen Se no der Hypnose, wann Se отсчитаю vu fënnef bis eent. Si schwätzen dir En, an dat ass d ' Sprooch, déi Se benotzen, bis Si Hir Missioun. Si bereet sinn, schléissen Si d ' Missioun, a Gi Se all meng Anweisungen genee.
  
  
  "Ech beginne Bibl elo. Fënnef. Si - Rafael Chavez, a mäi Si de Verlaf vun der moderner Geschicht Venezuela. Véier. Hire President a Vize-President vun de Vereenegte Staate - Hir Todfeinde. Dräi. Si hunn net dru geduecht. ouni Zil, awer déi zwee Männer zu verbaant ginn, sou, wéi mir geplangt haten. Zwee. Wann Dir aufwachen, gi Si net gewuer, datt sech ënner Hypnose. Si sinn sech net erënneren d ' Nimm aufgab, déi hei bei Iech, mä Si hu geléiert, datt mir Frënn Revolutiounen, déi Si virbereet hunn op Hir Missioun ".
  
  
  Wann Si hat d 'Nummer eent, vum jesús virun mir op d' Minutt geschengt, verdeelt an duerno nees fokussierter ginn. Si lovelace de Bléck vun engem Kapp zum aneren.
  
  
  "Fühlst du dech net gutt, Raphael?" - benotzerkont jonk Fra gefrot.
  
  
  "Ech fillen mech großartig", äntwert Dir, hey, op Englesch. Iwwerraschend, awer ech hunn et gesot, ouni Aarbecht.
  
  
  "HEMA wäerts du an den nächsten zwee Deeg?"
  
  
  "Nick Carter, US-amerikanesche Stick".
  
  
  "Wat maachen Se dann, wéi vun do fortzugehen?"
  
  
  "Bericht iwwer d' Mathematik numm David Hawk. Legend et Hir Emus, wat war mat Iech - mam Ilse Hoffmann - während der Ofwiesenheet gutt abtropfen loossen".
  
  
  "Gutt. Nierens Kuck dech un".
  
  
  Et ass zum Spigel. Wéi Se gesinn huet säi Gesicht, et gesäit anescht aus. Oni geännert mäi Ausgesinn, sou datt ech gesinn genee wéi Nick Carter. Hir Sonnenënnergang an d 'Jacke an ass d' "LUGER". Numm Wilhelmina blitzte an mengem Käpp. Si hat keng Ahnung, firwat. Jiddefalls ass et net wichteg erauskomm. Si ass den Verschluss an virgeworf d ' Patrone op Patrone Pistoul. Si war überrascht vu senger Fäegkeet, mat Waffen ëmzegoën.
  
  
  Si gedréint huet sech nees zu de dreien fir Si erëm. "Ech weess net erfëllt sinn Äer Numm", sot ech.
  
  
  Männer, offensichtlech zefridden lächelten. Awer Schwätzt d ' Meedchen. "Si wëssen, datt mir Är Frënn sinn. A Frënn Revolutiounen".
  
  
  Si zögerte. "Jo", sot ech. Hir onduerchsiichteger d 'Waff duerch de Raum an beleuchteten kniff d' Aen zesumme laanscht de Stamm. Et war e wunderbares Geschir. Si opféiere superheld nees zréck an d ' Halterung.
  
  
  "Ech mengen, du hues bereet", sot d ' Meedchen.
  
  
  Si hat Hire Bléck fir e Moment. Si bewosst, datt tëscht eis wat war, mee ka mech net erënneren, Hiren Numm. "Si ass bereet". Si spürte eemol de Wonsch, Wee vun do, dinn déi wichtegst Saach an mengem Liewen - Missioun, zu der Dir mech hunn dës Leit.
  
  
  De Mann Geschwat an engem Business-Anzug. Superheld d ' Stëmm geschengt zimlech gefouert. "Da géi, Raphael. Ginn Si op d 'Konferenz zu Caracas a töte deng Feinden".
  
  
  "Kucke Si et als erleedegt", sot ech.
  
  
  D ' siwent Kapitelen.
  
  
  "Wou, giff Schneider, du bass gewiescht?"
  
  
  David Hawke an der schwaarze Wut stampfte d ' Nummer vum Hoteller. Superheld graues Coma war взлохмачены, a fir d ' kale bloe Aen hu sech Déift Falten. Ech bewosst net, datt d ' Amerikaner an der Lag, sou Anfälle vun Wut.
  
  
  "Ech war mat engem Mädchen", sot ech.
  
  
  "Meedchen! Zwéin Deeg? Während Hirem perfekte Vakanz zeitlose rennt geschéien. Et wier net schlecht, wann Se heihinn kommen, op Einweisung".
  
  
  "Se geschengt ze interesséierter ze séier, sot ech. - Ech muss gesitt, gebraucht gouf, ob et iergendwéi géint eis. Si huet mech goufen e puer Deeg an der ferienvilla, an ech konnt net Kontaktéiert, ier mir abgereist sinn. Dann, wéi komme mir virun der Villa, ech hat keng Léisung a Kontakt mat Hinnen kommen ".
  
  
  Hawk kniff d ' Aen zesummen, starrte mech un, an ech hat Angscht, datt hien gesäit mech duerch meng Verkleedung. Si war sech sécher, datt hie bewosst, datt ech net Nick Carter, an hien huet nëmme mat mir Spiller.
  
  
  "Ass dat déi ganz Geschicht?" - ätzend, gefrot fir hien.
  
  
  Hien hätt et net. Ech muss improvisieren. "Ma jo, wann du muss wëssen, Si ass krank. Fir d 'éischt, geduecht, datt d' Meedchen mech vergëft, awer et war just eng schlëmm Fall vu Krankheet Touristen. Et géif net bring ' dir eppes gutt, och wann ech kéint Kontakt ze kommen ".
  
  
  Wann Dir Schwätzt, seng Ae ware verklebt, mäi Gesicht. Schliisslech sinn Si eppes méi mëll gi sinn. "Här. Mir sinn eis op der Anerer ze Héichpunkt eis gréisst Missioun fir vill Joren, a Si entscheeden, krank ze ginn. Ma jo, vläicht ass et meng Wart. Vläicht ass Se ze staark dränge".
  
  
  "Et deet mir Leed, Sir", sot ech. "Awer ech muss iwwerpréiwen d' Meedchen. Elo war Si iwwerzeegt, datt Si iwwer all Verdacht erhaben".
  
  
  "Elo, ech denken, dat ass eppes, och wann et eppes negativt".
  
  
  "Vläicht war dat awer gären op der wëll Gänse", sot ech. "Op jiddwer Fall, et nees un d' Aarbecht. Wat gëtt et neits?"
  
  
  Hawk ass eng laang olympionik Joint. Hien Iwwerrascht de Fuedem aufgerollt an superheld an de Mond, awer net zündete. Ech hat dat Gefill vun engem Déjà-Vaterländische - Hawk ausstellunge, mécht d ' selwecht. All Hypothese a Blëtz unmöglichen Semi-Erënnerungen zwangen mech nervös.
  
  
  "De Vize-President vun verréckt. Hie seet, datt mir iwwerdreiwen mat de Froe vun der Sécherheet. Hien packte puer Mataarbechter vun der CIA an erfuerdert zousätzlech Kanner op de Secret Service no Doheem. Gesot, datt fir d 'Press unangenehm, eng Arméi vu Wachen erëm, als ob mir net d' Vertraue vun der Venezolanischen Police ".
  
  
  "Dat ass ganz schlecht", sot ech. An der delle war alles normal. Jee manner ronn gëtt vun den Amerikaner, bei deenen et géif handelen, ëmsou émile reuter gëtt et sinn, meng Aarbecht, wann Dir wäert op der Konferenz deelhuelen.
  
  
  "Elo, am Palais nach ëmmer vill Leit, mat Pistoulen an de Poschen. Si geléist N7, wann Si geduecht, Si kéint iergendwou um Buedem шестифутовой Lach".
  
  
  Fir d 'éischt kéier verstanen, datt ee ronderëm d' Grënn, firwat der Falke war sou rosen, Bestoung doran, datt hien net besuergt Ausr mir. Oder besser gesot, iwwer Nike Kurbelgehäuse. Iergendwéi ass dat berührt mech, an ech ertappte mech bei dem Gedanken, datt d ' Schicksal vun de Carter erlidden vun der Hand vun der geléifte goung.
  
  
  Si gefrot. - "N7 - Kleber ass Vincent?"
  
  
  "Jo. Hien huet sech am Drëtten Hotel, Las Americas. Hir Minotauros emu nozekucken Hir verschwannen". - sot hien sarkastisch. "Elo kann hien op dem Wee zu méi wichteg Themen. Haut Owend Vize-President ass op enger außerplanmäßigen Party, déi sech gëtt an de Gäert vun der amerikanescher Ambassade. De Sculpteur President onbedéngt eraus gëtt. Well d 'Konferenz fënnt moies, wëll domat ufänken, Hir Besonnesch personenbezogene Vorsichtsmaßnahmen, virun allem a Bezuch op d' Evenementer, déi net an den urspréngleche Zeitplan ". Hien kaute op senger Joint.
  
  
  D dëser Feinde vum Vollek huet mech ausbriechen. Ech war vun waarm Outdoor-Aktivitéiten Hass, an ech hat d ' iso allen Muechten einzudämmen ass. Eng falsch Bewegung mat Hawke Missioun zerstéieren kann.
  
  
  "Gutt, Dir wäert da sinn", sot ech.
  
  
  "Du bass wierklech an Uerdnung, Nick?" - op eemol gefrot Hawk.
  
  
  "Natierlech, firwat net?"
  
  
  "Ech weess et net. Just fir e Moment bass du anescht aussah. Däi Kapp huet sech verännert. Du bass sécher, datt et nach ëmmer net krank?"
  
  
  Et huet séier d ' Geleeënheet. "Et ka sinn", sot ech. "Ech sinn haut net ganz eleng". Si geduecht, datt hien all Moment mécht sech mäi Verschleierung, an ech muss verbaant ginn, superheld a люгера an der Posch. Et ass net d ' superheld ze maachen. Hien huet geschengt e gudder Mënsch, och wann ee fir d ' Géigner. Awer jiddereen, deen eis am Wee steet ménger Missioun, musse behuewe ginn - et keng Alternativ.
  
  
  "Ma jo, du bass wierklech net eleng", - sot lues Hawke. "Ech wollt schécken Iech d' Ambassade, fir ze iwwerpréiwen, ob e puer Helfer, déi mueres an de Palast, awer ech mengen net, datt Si bereet dofir sinn. Si fillt sech besser eng Paus bis haut Owend. "
  
  
  "Net néideg, Sir", sot ech. "Ech sinn glécklech an d' Ambassade goen an..."
  
  
  "Schneider Häll, N3! Si wëssen besser, wéi mat mir ze streiden. Einfach géi an däi Zimmer an bleib do, soulaang s du net brauchs. Hir ruffen dech, wann d 'Zäit kënnt, an d 'Ambassade ze goen".
  
  
  "Jo, Sir", sot ech roueg, ennerstëtzung dankbar fir d ' Méiglechkeet vun der Vermeidung vun enger grousser Zuel vun Kontakten mat Autoriséiert, wéi et onbedéngt noutwenneg war.
  
  
  "A leg dech net mat deem "verdaamt " Meedchen", ausgeruff mir Hawke.
  
  
  * * *
  
  
  Gäert vun der Oecd ass schéin zu all Zäit, awer op dësem Owend waren Si besonnesch sinn wunderschön. Iwwerall waren Laternen. Fir d 'Gäscht goufen d' flammenden Grills, Tische a mat dem Iessen. Un engem Enn vum Gartens war de Buedem, wou de ganzen Owend spillt den Orchester.
  
  
  Hawk Vincent a ware mat mir, awer mir Sproochen nach mat gläiche sech.
  
  
  Hir fréier trëfft Vincent an der Änneren. Mir paolo bianchini ausgetosch haten, an mir war et zimlech peinlich. Si bewosst, wat hien wëssen sollt, awer ech war net bereet zu engem treffen mat aneren Agente AX. Ech muss bluffen am Verlaf vun eisem Fong, an ech hat Angscht, datt mech net iwwerzeegt. Vincent kuerz Geschwat iwwer d ' Generalstabs-Wunneng AX an iwwer de viregten rendez-vous, un deem mir schaffen zesummen. Si huet hien schwätzen, an war grad mat allem d ' accord, wat hie gesot huet.
  
  
  Vize-President vun koum zimlech fréi am Owend. Si versicht, ganz superheld ofgezaapt ginn. Superheld d 'gesiicht an d' Stëmm léist bei mir sou staark Wénke, datt ech mir sécher war, datt schneiden Hir Deckung, wann ech treffe hie vun Angesicht ze Angesicht. Si koum vun der Grupp, an hörten, wéi Si spillen. D ' Musek war gutt, an hien freue sech op den Dag, wa meng Heemecht fräi vun Tyrannei. Fir d ' éischt kéier zanter e puer Stonnen, et huet ugefaangen, sech ze entspanen.
  
  
  Awer d ' Gléck war net vun Dauer. Si héieren hanner sech eng Stëmm, an et war eng schrecklechen Stëmm vum amerikanesche Vize-President.
  
  
  "Mr. Carter".
  
  
  Dir, gedréint huet sech ëm, gesäit emu an d ' Gesicht an spürte e schrecklichen Drock an Goler, mä gekämpft mam Ekel. Tëscht Vize-President stoungen zwéi Mataarbechter vum Secret Service, d ' nickten mir.
  
  
  "Mr. Vice Aceralia", sot Si fest.
  
  
  "Ech denken, Si gefeiert sech mat dem President", sot Monster. Hien deit op déi sech nähernde Gestalt, a Si gesäit e Mann, deen hasste näischt méi wéi dat. Et war einfach an solide Mann, op den Bléck en harmloser Alter Mann mat engem breede lescht an engem Busen, angefüllt mat Bänner a Medailen. Awer ech bewosst, datt hie verkierpert, an et huet mäi Magen schrumpfen. Hien ass hinüber an Stoung nieft eis. Zwee Polizisten an Zivil a medizinisches Personal goufen zurückgelassen.
  
  
  "Här President, et ass odin op der ganzer beschte Jonke Leit an eisen Amerikanesche", sot de Vize-President. "Mr. Carter".
  
  
  "Ich freue mich, Iech kennenzeléieren, Mr. Carter".
  
  
  D ' Géigend vun där Persoun gemaach huet meng Wut bal unkontrollierbar. Si kämpft mat engem unwiderstehlichen Impuls op en loszugehen a Stécker brechen a mat bloussem Hänn. Schweiß ass mir op d 'Stir, an ech museschen eng staark Ophält an der Broscht, d' weider beschäftegt sech mat Dreadlocks an Dreadlocks. Ech hunn sou zimlech schmerzte Dreem, datt ech geduecht, datt Si Votum-Votum explodéieren.
  
  
  "Seng... seng..." keuchte ech an adresséiert sech of vun den zwee Männer. Ech muss mech zusammenreißen, awer ech bewosst net, wéi Si dat maachen. Dir, blickte mat engem grimmigen Gesicht. "Mat Cadeau, Här President, sot ech.
  
  
  All virgesinn mech un, als ob Dir verréckt ginn ass. Sicherheitspersonal sorgfältig studéiert hunn.
  
  
  "Mat Iech alles an Uerdnung, jonke Mann?" - gefrot fir de President.
  
  
  Mengen Aen iso allen Muechten versicht, treffen mat der superheld look a flair geschafft. "Oh jo, - sot ech séier. "Ech wäert an Uerdnung sinn. Ech hat just e Sträit mat Touristen".
  
  
  Vize-President dicht gefollegt vun mengem Kapp. "Sollten Si sech ausruhen, Mr. Carter", - sot hien ass roueg. No enger Minutt cargo Si zu engem Gespréich mat dem amerikaneschen Ambassadeur.
  
  
  Zu engem plëtzleche Verzweiflung Hir, gedréint huet sech ëm, hanner Hinnen ze goen. Meng Hand goung an d ' Jacke. Si wollt zéien "люгеры" an him de Kapp Schéissen. Awer wéi Si spürte d ' kal Metall vun der Pistoul géintiwwer senger Hand, Si nees zu sech komm. Et war net de Plang, an hien mußte follegen. Hatt huet seng Hand aus an wischte sech de Schweiß Jacke iwwer. Et zitterte. Hir an blickte sech ëm, fir ze gesinn, mierken, ob een mengen Jainismus, a wann Dir, gedréint huet sech zu dem Gebai, gesäit Si, datt mäi Frënd op AX Kleber Vincent kuckt mech un. Hien schaute.
  
  
  Kämpfen Dir mat Panik, et Eilte zum hënnescht Deel vum Gebai vun der Oecd, an d ' Herrentoilette. Mir gouf schlecht an ech hat Angscht, mech iwwerginn. Si zitterte ëmmer nach, an et huet geschengt, datt d ' Gol-Votum-Votum huet sech gespalten.
  
  
  An der Änneren goss Hir de Kapp, mat kalem Waasser a schwéier, refuséiert sech an d ' Spüle. Si reprochéiert de Kapp erëm Op, an Schmäerzen an übelkeit ugefaangen, fir aufzuhören. Wann Dir, gedréint sech ze fannen Handtuch, Vincent war well.
  
  
  "Wat ass Lass mat dir, Nick?" gefrot fir hien.
  
  
  Et sech vun him a вытерся. "Muss et eppes net gegessen", erwiderte ech. "Ech denken, et ass ëmmer nach e wéineg un a fir sech".
  
  
  "Du gesäis schrecklich aus", beharrte hien.
  
  
  "Elo fillen et sech gutt un".
  
  
  "Si gleewen net, datt Si sollten en Dokter aufsuchen Message".
  
  
  "Schneider, Reine. Et ass wierklech an Uerdnung".
  
  
  Et gouf laangt schweigen, bis Si graff kämmte d ' Haare.
  
  
  "Ech hunn eppes getrunken an dem Café zu Beirut, wéi mir zesumme geschafft, sot hien. "Erinnerst du dech? Du hues mir gehollef, herauszukommen, fir dëse. Si versicht nëmmen zu erwidern.".
  
  
  Eppes méi déif an mäi Gehirn verhält huet, als e vollek de Virfall zu Beirut. Ech hat eng ganz kuerz Visioun, wéi Leim-Vincent fält op eng al Mauer, an ech wäert hëllefen, Emus, nees op d ' Been. Innerhalb vun Sekundenbruchteilen d ' Szene verschwonnen, an hien geduecht, war, ob Dir et am Allgemengen.
  
  
  Dat huet mech schockiert. Hir ni am Liewen getraff Kleber Vincent. Wéi ech hien drun erënneren konnt, wat war mat him op Beirut? Et war nach ni baussent vu Venezuela, ausserdeem d ' Zäit, wéi Si an den USA war. Si bewosst näischt iwwer Libanon. Oder ass et nach ëmmer do war?
  
  
  Ech hunn nees d ' Gefill, datt an ménger Vergaangenheet eppes vu mir verbargen an der Klinik. Eppes ganz wichtegt. Mä vläicht ass et falsch war. Vläicht Drogen stimuliert meng Phantasie kéint, fir zu den néngjärege milton sirotta Zeenen, déi mir hëllefe géifen, d ' Roll vum Nick Carter.
  
  
  "Mech entschuldigen", sot ech. "Ech Infoen Hiren Interessi, Clay".
  
  
  Hien lächelte kuerz, awer dann zu him zréck Zesummenarbecht. "Nick, was zum Teufel mëss du et dann mat dir schwätzen?"
  
  
  "Wat mengs du?" - ausgaangen, Si gefrot.
  
  
  "Ma jo, fir eng Minutt gesäit et sou äus, als ob' s de am Begrëff war fir säin Люгером. Wat ass geschitt?"
  
  
  Hir gedanklich staffelen méi Äntwerten méiglech. "Ah, dat. Ech mengen, Si ass zimlech nervös. Si gesinn, wéi de Kerl opféiere seng Hand a seng Jacke, a fir eng Sekonn geduecht, ech, hien Gräift no der Pistoul. Et museschen mech wéi en idiot, wann hien ass e Taschentuch".
  
  
  Eis Aen gefeiert sech a gefeiert sech, wéi hien spontan, mäi Rheuma. Hätt hie gefrot huet mech, ech hätt ze verbaant superheld offen hei, an dat géif bedeiten grouss Problemer.
  
  
  "Gutt, Kolleeg, sot hien. Superheld d ' Stëmm mëller Stahl. "Du solls dech besser ausruhen, also moies geet et dir besser".
  
  
  Dir, schaute hien un. Et war den untersetzte Mann mat de rouden Hoer, wahrscheinlech, zweiunddreißig Joer. Hien huet en oppent, ehrliches Kapp, awer ech bewosst, et kéint cool sinn.
  
  
  "Merci, Clay", sot ech.
  
  
  "Vergiss et."
  
  
  De Rescht vum owes Dir versicht ze bleiwen Wee vum Kerngeschäft. Falke koum irgendwann, wann all starrten op d ' Grupp vun Dänzer, a Stoung nieft mir.
  
  
  "Alles schéngt normal ze sinn?" gefrot hien, ouni mech geprägte.
  
  
  "Jo, Sir", erwiderte ech. Interessant, sot emu Vincent Ausr mir.
  
  
  "Et schéngt, du muss net hei bleiwen fir eng laang Zäit, Nick, sot hien. "Ech schéckt de Vincent zréck, an der d' superheld alles. Mä ech gesinn dech moies fréi am Palais. Trotz der Tatsaach, datt alles schéngt perfekt, ech hunn nach ëmmer d 'Gefill, iwwer d' Warnunge. Si bemerken gesitt, ween verfollegt dech? "
  
  
  Nach eng onbekannt Szene blitzte ech hunn an der Gol - der Mann, deen an engem wäissen Raum, hält mech mat enger Pistoul. Neen, et war de Korridor, an net de Raum. Si stéisst seng Stir mat der Hand, an Falke starrte mech un.
  
  
  "Neen. Neen, Dir superheld net gesinn." Wéi ass et iwwerhaapt wëssen, wat fir eng Aart vu Persoun hie seet? An der Datei, déi ech gelies hunn meng Komerode, et gouf näischt ernimmt. Wann nëmme Si et net vergiess.
  
  
  "Nick, bass du sécher, datt mat dir alles an Uerdnung?" - gefrot Hawke. "Wann hei Vincent, ech kéint ouni dech Sparten".
  
  
  "Ech sinn an Uerdnung!" sot Si eppes schaarf. Si, virgeworf e Bléck op Hawk, an hien grimmig gesäit mech un, kaute незажженную Joint. "Geboter. Mee ech hunn d 'Gefill, dass op der Konferenz brauchen, an ech géing dobäi sinn".
  
  
  Si versicht, net a senger Stëmm ze héieren graff Panik. Wann Hawke huet mech am ganzen Sicherheitsdienste, ech et net Maachen, seng Missioun ze erfëllen.
  
  
  "Gutt", sot hien zum schluss. "Mir gesinn eis moien, mäi Jong."
  
  
  Ech konnt hien ukucken. - "Richteg."
  
  
  Hawke huet duerch den Gaart, an et goung. Ech wollt net zréck an den Hotel. Ech hat eppes drénken. Si huet e Just bis El Jardín, well museschen mech eleng, an aus irgendeinem Grond ассоциировал ass eng Plaz mat engem Meedchen an der Klinik. Wann Dir, goung eran, Si war überrascht ze gesinn, Si sëtzen hanner eckigem Dësch. Si war eleng, nippte un engem Becher Wäin. Hatt gesäit mech.
  
  
  Si ginn och net mat Zohan un Линчевыми HEMA oder iergend een, dee mat dëser Missioun verbonnen, och mat dem Personal vun dëser Klinik.
  
  
  Si adresséiert sech vun no a goung zu engem Dësch um aneren Enn vum Raum. Si spürte eng schrecklechen Wonsch, zu Hirem ze kommen, soen, hey, iwwer Hir Problemer, huelen Iech mat mir an d ' Bett. Awer Dir selwer huet mir verbueden, an a Kontakt ze trieden. Den Garçon, Hir bëschofs-Cognac. Wéi hie Fort war, Si hob d ' Aen a gesinn, datt Si souz nieft mengem Hl.
  
  
  "Gudden Owend, Rafael". Si setzt sech niewent mech. Si war nach méi schéin, wéi Si sech erinnerte.
  
  
  Hiren numm op eemol koum ech an de Sënn am ganzen Déift mäin Unterbewusstseins. "Däin numm ass Tanja...". Si gesäit hey, an d ' Aen. "Ech net wësse sollt, net wouer?"
  
  
  "Nee, mee ech denken, datt ech weess, firwat dir dat maacht. Ass alles an Uerdnung".
  
  
  "Ech muss net mat dir zesummen sinn, net wouer?"
  
  
  "Ech gouf gefrot, Si ze Kontaktéieren. Fir ze gewuer, wéi Si sech fillen, a stellen Si sécher, datt Si hunn, wéi Nick Carter".
  
  
  "Ech war dofir", sot ech. "Awer dee, den numm ass Hawk, ze vill fir mäi Wohlergehen. Haut Owend hunn mech un de President, an et war zimlech graff op d ' Minutt. Mee ech denken, datt Hawke huet, datt mat mir alles an Uerdnung ass. "
  
  
  Schéinen Gesicht Thani помрачнело. "Hawk - den eenzege Mënsch, deen ënnerbriechen kann déi ganz Missioun. Si mussen iwwerzeegen superheld erdenkliche Weis ënnerstëtzen, datt Si - Nick Carter, an datt Si erfëllen Hir Aarbecht op konferenzen a colloquen". Hir Stëmm war relatioune a stur. "Et ass zimlech wichteg, fir en Accès an de Konferenzraum an der Mittagspause".
  
  
  "Ech verstinn, Tanja, sot ech. Hir Hotel
  
  
  umarmen an küssen. "Näher a mäi Zimmer", sot ech. "Fir eng Weile. Et ass wichteg... fir mech."
  
  
  "Hawk, vläicht gesi dech", - sot Se mëll.
  
  
  "Neen, dat ass net sou. W. e. g, näher mol kuerz".
  
  
  Si zögerte eng Minutt, dann streckte Hir Hand duuss a stéisst mäi Gesicht. Si bewosst, datt Si mech am Hotel. "Ech wäert zu enger hallwer Stonn do".
  
  
  "Ech wäert waard."
  
  
  Iwwer fünfundvierzig Minutten stoungen mir am Halbdunkel mäin Hotelzimmers, Hir graff umarmte Tanja. Si küsste ee, a seng Zunge glitt a mäi Mond. Si drückte mir Hir Hüften.
  
  
  "Oh, Rafael", - hauchte Si.
  
  
  "Ziih dech aus", sot ech.
  
  
  "Jo."
  
  
  Entkleidet im Dunkeln. Banne wéinege Sekonne kënnen mir stoungen béid nackt an gierig virgesinn gläiche sech géigesäiteg. Tanja ronderëm war eng vun de schéinsten Fraen, déi Hir jee gesinn hunn. Mengen Aen absorbierten voll Ronn Brüste, eng dënn Navigatioun, kurvige Hüften an d ' laange glatten Doropshi. A mech faszinéiert seng mëller sinnlichen Stëmm. Eng Stëmm, déi sou duuss a schwedesch Schwätzt mat mir an der Klinik. Tëscht eis war en zousätzleche Magnetismus wéinst dëser besonnesch Bezéiung. Hire Kierper sehnte sech duerno un, dat gehéiert zu dësem убаюкивающему, lockenden Stëmm, d ' Stëmm, deen all muecht huet mir fir ëmmer.
  
  
  Mir koumen zesumme op dem Bett, an hien küsste Se do ass, huet sech an spürte, wéi ee ausgebilte Broscht gepresst zu mir, andeems Si mat den Hänn iwwer набухшим biegen Hir Hüften.
  
  
  Mir béid atmeten schwéier. Et huet Si Los, a Si Better op dem Bett, a weider voller Crème Form gesäit aus wéi eng Crème op hannergrond wäiss Bettwäsche. Si erinnerte sech un d ' leidenschaftlichen Momenter a sengem Krankenzimmer an der Klinik. Eemol hat ech eng aner Och, op d ' Béi, déi ech träumte an der Klinik. Si gesinn, wéi Tanja gestreckt Irina amplaz vu Better, Hirem Kierper all häerzlech ageluede mir beizutreten. Et war nëmmen en Dram? Oder leeft dat alles wierklech? Si war schrecklich komprimierten verwirrt.
  
  
  Seng Bankdrücken am Bett a Bankdrücken nieft Hir, d ' Gesicht ze Hire. Dir, stéisst Hir brennenden Hire Lippen, dann hält seng Lëppsen op Hiren Hals an Schëller.
  
  
  "Dir hutt mat Haaptsëtz zu Caracas?" - gefrot hien tëscht de küssen.
  
  
  "Firwat bass de sou mengt", erwiderte Si gëtt.
  
  
  "Si hunn d' Wunneng verfügt iwwer eng grouss Couch?"
  
  
  Hatt gesäit mech un, a mir geschengt, ech gesinn d ' Angscht an Hiren Aen. "Firwat fragst du?"
  
  
  Si gesot. - "Do hu mir fir d' éischt kéier matenee geschlafen, net wouer?" "Fir D' Klinik. Wéi Dir mir sot, war et net a ménger Wunneng. Zu ménger Wunneng gëtt et keng sou der Couch". Si hat mir e puer Fotoen vun ménger Wunneng op Авенидо Bolivar.
  
  
  Tanja gesäit verärgert. "Ass et wichteg?", gefrot fir Si.
  
  
  "Net ganz", sot ech an küsste Si. "Dat ass nëmmen wat mer an de Sënn koum, wéi Se gesinn dech hei".
  
  
  Hiert Gesicht erëm entspannt. "Du hues Recht, Raphael. Et war meng Wunneng. Si wollt nëmmen sichergehen, dech an d 'Klinik, fir erauszefannen, ob 's de dech erinnerst".
  
  
  "Wéinst der Missioun?"
  
  
  "Wéinst ménger weiblech Wierker". Si lächelte an beharrlich mëttele Si sech zu mir.
  
  
  Et huet gestoppt doriwwer suergen, an vergiess Ausr all, ausser der Dringlichkeit vu senge Wënsch an samettener Weichheit-ee Fleesch.
  
  
  Dat aacht Kapitelen
  
  
  Den nächsten moien Hawke, Vincent a seng goungen an de Wäissen Palais. E groussen Deel vun de reguläre Sicherheitskräfte war do d ' ganz Nuecht. Woch sechs Auer moies ass et scho war e Reinfall. Hawke gesot Vincent ze bieden a mech Konferenzraum an ugrenzend Raim bis zu néng drësseg, wéi d ' Konferenz fänken huet. Si war zimlech nervös. Ech hat d ' seltsame Gefill, wann Dir verbréngt all dës Sicherheitskontrollen, well, navigéieren Si einfach en Ëmfeld vu Leit, déi do waren, mat dem eenzegen Zil, mech opzehalen. Wann Dir net sou nervös sinn géif, genoss d ' Ironie vum ganzen. Sicherheitspersonal nickten an lächelten mir, net wissend, datt et Hir dofir gesorgt, datt keen huet de Konferenzraum lebendig.
  
  
  Am Laf vum moies vu Persounen ориентационной Raim komme mir nees an nees, an all kéier, wann dëst, Hir kalem Schweiß bedeckt. Energie mäin Hasses раздирала mech a Stécker. Hir Hotel méi wäit, seng Aarbecht ze maachen an befrei d ' Welt vun dësen zwou béisen Mënschen.
  
  
  "Elo, hei Stonn virun Ufank vun der Konferenz, sot mir Hawke, - an eis näischt méi ze dinn, wéi bei eis war, wéi mir Washington verlooss. Ausser, datt mir net fanne kënnen, en héijen Mann, den keen ausser dir, net gesinn. . "
  
  
  "Et ass net meng Wart", sot ech schaarf.
  
  
  Hawk sorgfältig recherchiert mäi Gesicht, an ech erkannt, datt huet et nees gedon. Si musekstil superheld kluge Aen.
  
  
  "Ween, giff Schneider, huet Dir dat gesot?" - well Schnëtt hien och an der Rheuma.
  
  
  "Ech... et deet mir Leed, Sir. Ech denken, hien e bëssche nervös aus-Konferenz".
  
  
  "Hei geet et net drëm goen, Nick", - sot hien ernst. "Du bass behält een ëmmer e kühlen Kapp. Firwat Hir Stëmm haalt iech fir déi bescht. Wat ass Lass mat dir iwwerhaapt? Du weess, dass du et zu mir kommen."
  
  
  Dir, schaute hien un. Hien huet mir e komesche Effekt, an et konnt net verstoen firwat. Ech mochte dëse Mann, an aus irgendeinem Grond museschen mech ganz no un him, obwuel nach ni gesinn, dat superheld bis gestern moien. Et war seltsam.
  
  
  Mat mir ass alles an Uerdnung, Sir, sot ech. - Dir kënnt op mech zielen.
  
  
  "Sidd Dir sécher?"
  
  
  "Jo, et ass sécher."
  
  
  "Gutt. Wann s de eppes vandal, kënnt dir fannt mech am Général vun der Sécherheet".
  
  
  Wéi hie Fort war, wollt ech schloe mat der Faust op de Stöhnen. Et kéint sou Ausgesinn, wéi Nick Carter, awer Si benahm sech net wéi hien. An der Falke bemierkt. Wann ech net virgaangen, Si géif проворонил Hir ganz Missioun.
  
  
  Zu der Zäit vun der Konferenz vun de Palais war immens unruhig. D ' Säle waren voll Leit. Goufen Honnerte vu Reportern aus der ganzer Welt. Blitzlicht ausgeléist all Minutt, an et huet eng Quantitéit Geschrei Aart a vum Tourismus. Wann d 'Chef koumen an de Konferenzraum, d' Quantitéit ëm Si ronderëm war sou déck, datt ih kaum ze gesinn war.
  
  
  Gesäit ih nees aus den Nächsten Géigend, Si huet sech zu him sou eng Feindseligkeit, eng oppe Hass, datt ech mech abwenden huet. Si konnt net emol gesinn, wéi Si en Raum betrieden. No e puer Minutt all drinnen waren, an hanner Hinnen hu sech grouss duebel Dag. D ' Konferenz huet.
  
  
  Wann Dir hat de Palais an iwwerpréift Konferenzraum, huet Se d ' Opmierksamkeet op eng Karaffe mat Waasser, op engem laangen Dësch erëm Mahagoni. Hie war identesch mat deem, wat mir, wa spéider, an der Paus. E louch op engem Tablett zesumme mat Dosende vu funkelnden Kristallgläser. Fir d 'Mittagszeit Waasser, déi an der Karaffe, abgestanden gëtt, an d' Mataarbechter vum Palais gëtt fir estestvenno bréngen frisches Waasser fir déi deeglech Sëtzung.
  
  
  Mueres ee Joer gedauert. Si ass unruhig hin an hier duerch de laange Flur laanscht. Déi Wachen schauten mech un. D ' Säle waren voll vun Hinnen. Zwou Venezolanischen Wachmann, e Mataarbechter vun der CIA an een Agent vum Secret Service stoungen Wache den Agank zum Konferenzraum. All fir Se erëm bewosst Nick Carter, a keen gesinn huet mech, wéi et fréier hat de Raum.
  
  
  Géint eelef Auer drësseg, eng hallef Stonn virun der Paus, an der Flur baussent der Besprechungszimmer nees ugefaangen sech ze fëllt. Si museschen eng schrecklechen Spannung an der Broscht, an ech ugefaangen huet, krank sinn Gol. Awer dëst kéier ass de Schmerz war bal richen. Si bewosst, datt hie verschwënnt dann direkt, wéi ech erfëllen Hir Missioun.
  
  
  Kuerz virun Verännerungen koum mir e CIA-Agent. Hien offensichtlech kannt Dir mech, an Si hätt wësse mussen d ' superheld. Si konzentréiert sech, an d ' superheld Gesicht war mir vertraut, obwuel, natierlech, et ass net sou. Et ass alles eropgeet, an ech hat keng Zäit, sech suergen driwwer, wéi et fonctionnéiert. Allerdéngs sinn déi Ausernanersetzungen zwangen mech nervös. En Ausrutscher kéint ruinieren déi ganz Missioun.
  
  
  "Wou wars du, Carter?" - gefrot fir de Mann. "Mir hunn net gesinn hunn Iech hei e puer Deeg".
  
  
  "AH. Si probierte puer verdächtige Persounen", sot Si relatioune, iso allen Muechten versicht, e klengen fir estestvenno.
  
  
  "Wen?"
  
  
  "Hien den Owend virdru gesinn hunn, un der Umeldunge Mann vun verdächtigem Ausgesinn, mee dat huet Sackgasse erweisen".
  
  
  "Ah jo, Si hätt dovu gehéiert. Hir gehéiert och, datt Si fir eng Weile auskannt mat engem däitschen Meedchen. Ass et net wouer?" - hien grinste.
  
  
  D ' lescht eemol erinnerte mech un dat, wat war op de Kapp vum amerikanesche Vize-President, wann en huet mech mam President. "Firwat gehst du net verluer ze goen, inkompetent Bastard!" - knurrte ech.
  
  
  Eemol an uecht Hawke a Vincent, deenen sech nëmmen e puer Meter vu mir ewech a kuckt mech un. Ech hunn net gesinn, datt Si koumen.
  
  
  "Du solls datt Si dës un der Léngt", - sot de Mann rosen op d ' CIA, wann et séier huet mimmo HOKA Vincent an a goung méi wäit de Flur laanscht.
  
  
  Hawk Stoung do an huet mech ee Moment. Wann hie Geschwat, seng Stëmm war roueg a steht. "Näher mat eis, Nick, sot hien.
  
  
  "Dir Hotel kéint do sinn, wa Si kommen", sot ech. "Méiglecherweis Problemer".
  
  
  "Giff Schneider, Dir gesot ze goen mat eis!"
  
  
  Hir потерл Mond mat der Hand. Ech hat Problemer, war kaum méi wéi eng Stonn bis zum treffen mat engem Mann, dee gëtt mir eng Karaffe. Mä Si konnt net opginn Hawke. Hien huet mir d ' Wiel.
  
  
  "Gutt, sot ech roueg.
  
  
  Hawke huet eis an en eidele senger Raum an der Géigend Technique des. Wann mir drinnen sinn, Hawke Schloss an Verriegelte d ' Dier, gedréint huet sech dann zu mir. Vincent ass beiseite, wéi ganz verleeën.
  
  
  "An elo", sot Hawke schaarf mat déif Stëmm. "Wat, giff Schneider, geet hei virun? Et huet dir alles, wat ech konnt, Nick. Du benimmst dech wéi en verrückter".
  
  
  Et heiter blickte op Vincent. "Si erzählten Emus iwwer de Virfall op der Party".
  
  
  "Neen, huet hien net", - sech selwer ze verdeedegen, sot Vincent. "Awer ech muss et maachen".
  
  
  "Wat fir en Accident?" - gefrot Hawke.
  
  
  "Nëmmen e klenge Gefühlsausbruch", sot Vincent.
  
  
  Hir облизнул d ' ausgetrockneten Lëppsen. Si war froh, datt hien net ze notéieren, iwwer menge Versuch, LUGER. Hawk war schaarf. Si war sech sécher, datt hien schonn Zweiwel un ménger Identitéit. Vläicht uecht hien e puer Feeler an ménger Verkleedung. Vläicht hu Se d ' Muttermal, Schramm behalen oder eppes aneschtes, wat ausgestallt hunn. Neen, et muss meng Wart sinn. Et ass einfach net benommen, wéi Nick Carter.
  
  
  "Gutt, wat ass dat?
  
  
  gefrot Hawke. - Firwat bass de déi ganz Zäit sou verdaamt nervös? Du bass net méi derselbe Mënsch mat Iech Frettchen als koum hie mat der Villa ".
  
  
  Rheuma war einfach. Si war en anere Mënsch. Rafael Chavez. Awer ech konnt him net sou soen. Hie war ee ronn ëm d ' Géigner. Déi zwéin Agente OH waren méng Géigner.
  
  
  "Ech weess einfach net, Sir. Vläicht läit et drun, datt all et ass verdaamt frustrierend, mat Scharen vu Leit, толпящимися erëm, Kaméidi an den Duercherneen. An dat Schlimmste ass, ze wëssen, datt eppes passéieren kann, zu all Moment, a mir sinn net an der Lag sinn, eppes dogéint ze maachen. Dës Aarbecht fir d ' Gewährleistung der Sëcherheet net mäi Stil ".
  
  
  Béid Männer schwiegen gegenüber eng Minutt. Hawk adresséiert sech of an ass zum Fënster. "Ech erschrecken, dat geet net, Nick". Hie gedréint huet sech zu mir ëm. Superheld Thin Kierper, et huet geschengt, gëtt nach méi an d ' Süden-Jacke, a seng kale Aen Uganks offen virgesinn mech un. "Wat ass geschitt a Si zwee Deeg, wéi dir et net wars?"
  
  
  "Genee dat, wat ech gesot hunn", sot ech.
  
  
  "Et gefällt mer net, dat ze soen, Nick, awer ech denken, datt' s de eppes virun mir verheimlichst. Et ass och dat gesäit dir net ähnlech. Mir waren ëmmer ganz éierlech mateneen, net wouer?"
  
  
  Den Drock an der Torschützen an der Broscht opgewuess. Bis eraus, wéi ech muss sech an dësem Korridor, ass manner wéi eng Stonn. An David Hawk d ' schwätzen a schwätzen.
  
  
  "Jo, mir waren ëmmer éierlech".
  
  
  "Da loost eis éierlech sinn", sot Hawke. "Ech denken, datt eppes geschitt ass, wéi s du gaang wars, an ech verstinn net, firwat dir mir dovun net erzielt. Si weess, datt bei dir muss d ' Ursaach sinn, sech zurückzuhalten, mee fir ons allebéid wier ценымногие besser, wann Dir ugeluecht ass. Dat betrëfft Hoffmann Meedchen? "
  
  
  Si reprochéiert e Bléck op hien. "Neen, dat huet näischt mat engem Meedchen. Wat den Däiwel soll dat sinn? Si gesot, datt Si kloer. Gleewen Si wierklech, datt ech Si fir eng Zukënftege? Dir, geschicht ech, datt ech Mënschegejhäiz, awer et war ze spéit.
  
  
  "Beruhige dech, Nick, - sot Vincent roueg.
  
  
  E Moment Hawke gesot näischt. Hien nees gesinn mech un, spießte mech mat senger haarder kale Aen. De Drock an mengem Kapp an der Broscht geféierlech ass stänneg dohier, an hien huet sech, wéi eng Bomm, virbereet ze explodéieren.
  
  
  "Nick, lues gesot Hawk, - ech huelen dech mat dëser Saach". Superheld Gesicht eemol al a midd.
  
  
  Mir ausgebrach e Schauer. Dir, gedréint huet sech ëm, fir Hir Blicke kreuzten. "Dat kënnt dir net maachen", sot ech dumpf. "Du brauchs mech hei."
  
  
  "W. e. g, gleewen Si mir, wann Dir legend, datt ech dat net wëll. Si ass d ' Nummer eent op ménger Lëscht, a Si wëssen et. Hir Erfolgsbilanz schwätzt fir sech selwer. Awer dass hei eppes net stëmmt. Dat Gefill, wat Si erlieft, koum zu Caracas - de schrecklechen Gefill, datt eppes schief gelaufen ass, - nach ëmmer mat mir. An der delle, an de leschte puer Deeg gouf et ценымногие méi staark. "Hien blickte op Vincent. "Du fühlst et och, net wouer, Clay?"
  
  
  "Jo, Sir", sot Vincent. "Ech fillen et."
  
  
  "Du bass ëmmer ganz geschat Intuition, Nick. Du hues selwer dacks mat mir geschwaat. Ma, Si sinn et och. An elo aufrichtig bei mir e ganz staarkt Gefill, dass du daat mitfahren. Ernennung méi. Fir Hiert eegent wuel, mä och fir d ' wuel vun de Sparten ".
  
  
  "Sir, loossen Se mech Iech weisen, wat ech an Uerdnung", sot ech. "Looss mech dach einfach an der Paus bleiwen".
  
  
  Superheld Augenbrauen runzelte d ' Stir: "Firwat de Mëtteg?"
  
  
  Ech konnt et net gesinn Emus an d ' Aen. "Et ass einfach schéngt besonnesch geféierlechen Zäit. Wann Dir sécher zréck an de Konferenzraum, ass et onwahrscheinlech, datt eppes schief geet. Dir gitt, wann Dir wëllt, datt Si gaangen ass".
  
  
  "Ech wëll, dass du verschwënns elo", - sot kal Hawke. "Vincent, näher Ruff no engem Venezolanischen Wachen. Et send zréck an engem Hotel mat Nick, nëmme fir sécherzestellen, datt hien snap do an Uerdnung".
  
  
  "Net onbedéngt!" - sot ech rosen.
  
  
  "Et deet mir Leed, Nick, awer ech denken, dat ass sou", sot Hawke. Superheld d 'Stëmm war schaarf wéi d' Aen.
  
  
  Vincent goung zu Dag méi, a Se eemol a Panik. Ech konnt net verhënneren, datt d ' Leit mech dovun abzuhalten, meng Missioun ze erfëllen. Eppes angeklickt am kär, an mäin Ziel ass et un d ' Liicht komm. Si bewosst, wat ech maache muss. Muss ih verbaant ginn. Ech war vun starre, kal Entschlossenheit.
  
  
  Séier den Antrëtt an d 'Jacke an ass d' "LUGER". Et onduerchsiichteger superheld Hawke op, mee Schwätzt mam Vincent. "Bleiwen Se offen do", sot ech schaarf.
  
  
  Béid virgesinn mech ganz schockiert.
  
  
  "Bass du verréckt ginn?" - ungläubig gefrot Hawke.
  
  
  Vincent adresséiert sech vun dem Dag. "Näher, et kéint dech gesinn", sot ech. Wann hien d ' tut, wäert hien kinnekräich vu groussbritannien an irland ih béide. Awer et muss séier handelen.
  
  
  "Wat ass dat, Nick?" - gefrot Vincent mat niddrege Stëmm relatioune.
  
  
  Si gesot. - "Mäi numm ass Rafael Chávez". "Ech sinn der Rächer. Elo spillt et keng Roll, ob Si wëssen. Nick Carter ass, an ech gebe mech fir hien. Bannent enger Stonn seng erfülle är Missioun an all Participant anerer sprooch liesen sinn. Näischt ka mech ophalen, also Beweg ' dech virun mir, wéi ech et gesot hunn ".
  
  
  Hawk Vincent an virgesinn sech un.
  
  
  "Ech gesinn geheim Helga op denger rietser Hand, wann dir haut mueres den Änneren ofgebotzt", - sot lues Hawke. "Nee, du bass kee Betrüger. Kostja Gott, Nick ze réckelen an dat Schwätzt mat eis."
  
  
  Superheld Wierder hunn mech an Rage. Seng Waff onduerchsiichteger Emus an d ' Broscht. Awer da gesäit Si, wéi Vincent gefall op mech zou.
  
  
  Dir, gedréint mech ëm, fir hien ze treffen, mee et war ze spéit fir de Brochdeel vun enger Sekonn. Dat nächst, wat ech mech erinnere, war hie vun uewen zu mir, a mir hate op de Buedem.
  
  
  Wann mir geschloen ginn, fleischige Faust Vincent knallte mir ins Gesicht. Et war e schwéiert Runs, an hien verblüffte mech. Dann museschen hien, wéi d ' "LUGER" snap eraus fir meng Hänn. Si gehalen iso allen Kommunisten, awer Vincent Mistel Virdeel. D ' Pistoul fält op de Buedem. Awer ech hat Kraaft. Hir зампхнулся Vincent Fouss an trëfft hien hart superheld Fouss an d ' Leistengegend.
  
  
  Hien schrie op a fält mat mir op de Réck. Si uecht "LUGER", dann ass hien.
  
  
  "Tu dat net, Nick. Ech muss Maachen". Hawk Stand iwwert eis, hält mir seng Beretta geholl gëtt. Dir, blickte duerch de laange Schalldämpfer Emus an d ' Aen a erkannt, datt hie war ganz seriö. Si Stoung lues op.
  
  
  "Du mengs, du kanns mech domat ophalen?" - drohender Stëmm gefrot fir Si, déi net zougelooss huet.
  
  
  "Ech si mer zimlech sécher, dass ech et kann", - sot hien ass roueg. "Awer bring mich net dozou".
  
  
  "Ech huelen dat Verkeeft an töte et", - knurrte ech. Si huet e Schrëtt zu him.
  
  
  "Si ass, Nick, sot Hawke. Mä Si konnt gesinn, eng Mannschaft op d ' Angscht an den Aen superheld - hien hat Angscht, datt Si net an der Lag, mech ze maachen.
  
  
  Ech war grad dobäi nennen superheld-Täuschung, wéi e gesinn huet, datt de Vincent taumelte, duerno erëm op d ' Been. Wann Hawke virsiichteg onduerchsiichteger mir d 'Pistoul an d' Broscht, Vincent koum op mech zou. Packte Si an huet superheld virun sech, fir sech ze schützen virun "Беретты Goshawk". Dann ass dramatesch Vincent opféiere, an hien koum schwéier op d ' Hawk. Béid Männer отшатнулись, Pistoul an duerch Erteilung roueg klopfen. Schutzbrille gefuer an d ' Decken.
  
  
  Si beweegt sech séier, mä mat der rietser Hand iwwer den Hals Vincent, an hien war vum Habicht, an ebnete mir de Wee. Wann Hawke nees spaweck seng Waff, fir nees ze Ziler, superheld packte Si d ' Hand, mat der Pistoul an ass an héijem Grade dréien, wann schleppte superheld zum selwer. Hien iwwer meng Hüfte a gefall op de Buedem, "Beretta" trëfft d ' Mauer hannert him. Hie war betäubt.
  
  
  Dir, Gräift no Люгером, awer Vincent well packte mech nees. Si gefall, awer direkt nees zou sech komm an huet virgeschloen e lénksen Haken an d ' Breet Gesicht vum Vincent. Superheld Wangenknochen geknackt, an hien schwankt vum Runs. Emu war blesséiert, awer hien et net. Dir, gesinn, wéi de superheld d 'Hand goung ënner d' Jacke. Mat enger eenzeger Bewegung opféiere Hir Stilett sech an d ' Handfläche an geschéckt am Fluch superheld an dem Moment, wou hien zielte. D 'Messer durchbohrte him war an d' rippen, hien keuchte, seng Aen weiteten sech, an hien dunn op d ' Säit.
  
  
  "Mäi Gott, Nick!" - ausgeruff Hawke, ungläubig starrte op d ' Leiche von Vincent. Hock ass bei Bewusstsein, awer ëmmer nach ze schwaach war, fir sech ze bewegen. Si packte d ' "LUGER" a virsiichteg onduerchsiichteger Emus an de Kapp. Hie muss stierwen. Et huet keen anere Wee. Si drückte Hire Fanger op den Ausléiser, awer eppes gehalen mech. Hawke gesäit mech trotzig a rosen an beleidigt.
  
  
  Hass an Wut meng Broscht überfüllt. De Mann Stoung mir am Wee. Si huet missen ze läschen superheld. Mäi Fanger nees drückte d ' Fester Metall Stecher. Hir geschaut faltigen Gesicht, an erstarrt, betäubt vum unerwarteten Wellendeelchen vun Wénke. Ech weess net firwat, mä ech hunn et ze vill geliebt an respektierte dëse Mann ze Schéissen. An awer ech muss abdrücken. Et bedeckte der kal Schweiß aus, wann widerstreitenden Gefühlen gefegt menge methangas Gehirn. Et облизнул ausgetrockneten Lëppsen an nees zielte. Meng Pflicht war kloer. David Hawk huet misse stierwen.
  
  
  Mee ech konnt et net maachen. Si konnt einfach net abdrücken. Vläicht sollt ech nach net hat de superheld ze maachen. Et kéint binden superheld a beiseite stellen, bis net fäerdeggestallt seng Missioun.
  
  
  Hawke gesäit op mäi Gesicht. Hie gesäit net ganz überrascht, wann Se spaweck d ' Pistoul.
  
  
  "Ech bewosst, datt s du mech net verbaant ginn", - sot hien ass roueg.
  
  
  Et schrie. - "Seet d' Klappe!" Si war zu aufgeregt a kuerz verwirrt, fir kloer ze denken.
  
  
  Si strickte Hawk Hänn a Féiss superheld Krawatte an Ceinture. Bei mir sinn d 'Gedanken, d' et gekämpft, als Agent AX, keng Revolutionär-Amateuren. An et huet der Hawk, wéi e Biergem, obschonn hien bewosst, datt nach ni virdrun sou eppes gedon. An et war e seltsames Gefill, dat Si hat zu deem ale Mann. An deem war et net méi Sënn, wéi e Blëtz onbekannt Erënnerungen an verrückte Nave, déi ech hat d ' lescht puer Deeg.
  
  
  Ech hunn nees d ' Gefill, datt mat all deem stëmmt wat net, - mat den Leuten an der Klinik, Missioun, wou Se war, a mat mir. Awer et war keng Zäit ze verstoen.
  
  
  Schleppte Hawke am Schrank. Dir net gestopft war hien de Mond, well hien bewosst, datt d ' Zimmer komplett звуконепроницаемы. Hien starrte just op mech.
  
  
  "Bass du op Drogen oder sou eppes ähnleches", sot hien.
  
  
  "Wier steht, an ich töte dech net", - sot ech schaarf.
  
  
  "Du wëlls mech net verbaant ginn. Mengs du wierklech, datt ' s de e Mann numm Chavez? "
  
  
  "Dir Chavez".
  
  
  "Dat ass net wouer", sot hien décidéiert. "Du Bass Nick Carter. Schneider Häll, du Nick Carter!"
  
  
  Dovun bekomme ech gedréint Gol. Kopfschmerz zréck - Kopfschmerzen, déi engagéiert gëtt nëmmen dann eraus, wéi ech Se töte deng Géigner. Si schaute op d ' Auer a gesinn, datt ech nach hätt ongeféier eng hallef Stonn. Si opféiere Hawke an de Schrank an Schloss d ' Dier incorporéiert. Si, virgeworf e Bléck op Vincent, wéi hien un den Dag. Hie gesäit d ' Doudeger, an aus irgendeinem verrécktener Grond war ech ganz welter.
  
  
  Et goung an de Flur a war überrascht, datt hie bal menschenleer. D ' Sculpteur Police hereingekommen Wache um aneren Enn vum Raum. Hien huet mech net gesinn. Et ass kloer, eis huet keen gehéiert. Awer et ass net dat eis mat HEMA ze begegnen. Sicherheitspersonal kann een sech Froen, Onst Hir, oder iergend een, deen gesinn huet, wéi änneren ech den Flur laanscht mat Hawke a Vincent, fänken kann zwee an zwee addieren. Si beschloss, sech ëm de Palais duerch e Seiteneingang. Si konnt duerch den Gaart goen an nees duerch den Haupteingang. Et ass ze hoffen, datt d ' Quantitéit zerstreute sech net während der Mittagspause. A wie gesäit, wéi hie goung, nëmmen erraten, datt ech gitt op e fréit Prais. Séier schaute hie sech ëm, ass roueg de Flur laanscht a goung duerch eng Seitentür.
  
  
  D ' néngte Kapitelen.
  
  
  Si reprochéiert de Kapp erëm Hawke a Vincent. Meng Auer gewisen hallef eent fënnef bis fünfundzwanzig Minutten bis zum treffen mat sengem Kontakt baussent Konferenzraum.
  
  
  Et koum séier duerch de Gaart op der Viischter säit vum Palais. An dëser relativ ruhigen Zäit iwwerall waren d ' Leit. Autoen billersträifen d ' Dierfer, déi zu dem Terrain vum Palais. Zufahrtswege goufen blockéiert sinn, awer d 'Wachen d' Maschinnen mat grousser Sécherheet.
  
  
  Umsäumt d 'Gebai, et gesäit Honnerte vu Mënschen iwwer Fräsen duerch d' Territoire an Droite um Spaweck vun de Würdenträger.
  
  
  Et nëmme goung erof an d ' Quantitéit, wéi vun der Strooss e Mann koum mir a blockéiert mir de Wee. Si gesäit hien an erkannt, datt et e CIA-Mann, mat deem Si virdrun begegnet. Ech konnt et net ignoréieren. Et ass nach méi géif superheld Verdacht.
  
  
  "Soën kéier, Carter, Si ka mat dir schwätzen?"
  
  
  Hir sorglos gedréint huet sech zu him, versicht net, d ' Opmierksamkeet op déi wuessend Drock op der Broscht. Mäi Gol pulsierte, wéi schmerzhaft. "Ja?"
  
  
  "Ech sinn nëmmen dat soen, wat ech pardon mech fir d' Bemierkung vun mir. Ech huelen et dir net übel, datt dir rosen".
  
  
  "Jo, alles an Uerdnung", sot ech. "Ech Si eleng schwätzen. Et ass nëmmen e bëssche nervös. Mengen Wart." Si huet hien verloossen.
  
  
  "Dann näischt fir ungut?" gefrot fir hien.
  
  
  Dir, gedréint huet sech zréck. "Neen, näischt fir ungut. Maach dir keng Gedanken doriwwer".
  
  
  "Gutt." Hien streckte d ' Hand aus. Et huet an gehalen superheld pro Minutt.
  
  
  Hien mënzen lächelte breet. "Weess du, Si verstinn, wéi dës Aart vu Aufgabe kann iech wierklech ze kréien. Ech denken, déi Droite an Observatioun. Ech weess net, wéi d 'Mataarbechter vum Secret Service maachen den Dag, fir wann net, Mount fir Mount".
  
  
  Si schaute op d ' Auer. Zwanzeg zu eent. Si versicht, net ze weisen Hir Wénke. "Jo, dat ass haart Aarbecht. Et ass genee dat wëll ech net. Elo, ech treffe mech mat engem Kolleg. Mir gesinn eis spéider".
  
  
  "Natierlech ass et gutt, sot hien. "Beruhige Dech, Carter".
  
  
  Dir, gedréint huet sech ëm a geet weider duerch de laange Wasserliesch. E Gefill vun der Missioun war sou staark an mir, datt ech net denken konnt eis iwwer eppes aneschtes. Dir empfand näischt fir sech erëm, ausser sengem Wee duerch сгущающуюся Quantitéit. Wann Dir, ass den Agank, Band vun Helfern ze féieren Bürgersteig blockéiert. Si kämpft sech duerch Si, a Si kucken mech un, als wier ech verréckt. Awer elo war keng Zäit ze gehéieren. Hir Röckchen Koup Reporter an der Géigend vun de wichtegsten Stufen a goung mimmo Iech. D ' Mënschemass gouf ëmmer dichter.
  
  
  Wann Dir, fäerdeg et op d ' Onopfälleg an huet hinaufzusteigen drop, mech Mënschemass blockéiert. Hir протискивалась Ielebou duerch Si. Si opféiere e Mann, géint deen aneren, an hien ausgeruff mir eppes unmoralisches. Si gefall an eng Fra, eppes net klopfen Si et mat engem Bee. Awer et huet net eemol Stahl sech umzusehen.
  
  
  Ech muss mat zäiten z ' erreechen Korridor.
  
  
  "Hey, guck mol, jonk!", ausgeruff een hannert mir.
  
  
  Lues an d 'luucht gaangen d' Onopfälleg erop. "Loosse Si mech goen", verlaangt ech. "Looss mech goen, giff Schneider". An dësem Fall gëtt et ni Wäert et an der Zäit.
  
  
  Si gouf eis bewegen Dringlichkeit ménger Missioun, net d ' Opmierksamkeet op eis, op datt, Réckzuch doriwwer kréien, wou Hir Schuel. An de Réck vun der Onopfälleg war d 'Mënschemass nach dichter, an d' Wachen verhaft all.
  
  
  Et stolperte, an an D verréckelt. Security Officer Venezuela blickte op mech, wann Dir goung mimmo huet. Mee ech muss zum Palais kommen. Mäi KONTAKTMANN gëtt do op mech waard Rivne an der Stonn vum Dag. An hie konnt net waard. D ' Zäit mußte perfekt sinn.
  
  
  "Verzeihen Si mir", sot ech, ze kréien. "W. e. g loossen Se mech goen!" Awer kee beweegt sech. All waren ze vill domat beschäftegt, Gespréicher iwwer konferenzen a colloquen a Kultur, fir meng Anwesenheit guer net bemerken. Ech goung op sengem Wee duerch d ' Mass vum Kierper.
  
  
  "Hey, entspann dech!" - landschaft e Mann.
  
  
  Et goung mimmo hien, ouni ze Äntwerten. Hien huet duerch bal людную Zon offenherzig virun der Dier. Si gesäit op d ' Auer a gesinn, dass ech nëmmen nach siebzehn Minutt. Et kämpft sech bis zum Dag, wou vill Polizisten iwwerwaacht.
  
  
  "Ja?" sot de Sculpteur an Uniform. Eist hien, eise souz mat him e Mann an Zivil, mech net erkennen.
  
  
  "Dir AX, sot ech. "Carter".
  
  
  "Hir Identifikatioun, w. e. g."
  
  
  Hir Hotel zu Persoun klopfen mat Fouss, lafen a mimmo huet. - Kräuselung an der Goler war bal unerträglich. Et stöberte an Hirer Posch an huet d ' Brieftasche Nick Carter. Si gammastronomie an huet superheld Identifikatioun. an e spezielle Ausweis an de Palais. Hat Dir um Dësch.
  
  
  "Ben", sot hien. Hien blickte op d ' Foto op der Kaart, an dann sorgfältig hat mäi Gesicht. Wann Hawke a Vincent konnt net soen, datt ech net Nick Carter, de Mann wier net an der Lag ze gesinn, déi duerch meng Verkleedung.
  
  
  "Kéinte Si sech w. e. g beeilen?" - sot ech ongedëlleg.
  
  
  Op jiddferfall, wann ech gelift, et schéngt, bremse huet. Hien huet d ' Kaart, als ob et war eng Zort vu Spiller, déi nëmmen an wartete, datt hien Si entdeckt hat. Kloer, Hir beleidigt superheld seng Ungeduld, an hien huet mir eng Hues ausstellen.
  
  
  "Wou sinn Se ënnerbruecht, Mr. Carter?"
  
  
  Ech hat eng bal Unkontrollierbare Dynamik ze schloe mat der Faust op de superheld selbstgefälligen Gesicht. Awer ech bewosst, datt et séier leet de Fuedem Missioun.
  
  
  "Ass dat wichteg?" sot ech an drückte d ' Fäuste, versicht, mech zurückzuhalten.
  
  
  - Net besonnesch, - sot hien Sauer.
  
  
  "Hotel El Conde", sot ech.
  
  
  "Gracias, muchas gracias", - sot hien sarkastisch.
  
  
  Et gouf an en Hotel, mat him ze schwätzen an ménger Sprooch ze soen, Emus, datt hien en idiot ass, d ' unfreiwilligen Geschir béisen Molpagoras. Awer ech sot näischt.
  
  
  "Är Kaarten, Mr. Carter". Hien huet ih mir. "Si kënnen sech an de Palais."
  
  
  "Villmols Merci", sot Si, lachte. Si huet d ' Brieftasche an Eilte mimmo Wachen no bannen.
  
  
  Bannen huet et ценымногие leiser. An der Lobby huet et vill Leit, awer Si verstreet waren, an ech hat keng Problemer Gemaach. Et goung zu engem Groussen Wartezimmer, déi sech mat der gebraucht fir konferenzen a colloquen.
  
  
  Wann et goung an dësem Deel vum Palais ass, gouf et eng weider Sicherheitskontrolle, awer odin ëm d ' Wachen mech kannt, sou war et séier. Si goung de Flur laanscht de Konferenzraum. Si war bal um Zil.
  
  
  An dësem Moment Chef vun der police Erschossen vu Venezuela koum duerch d ' Türöffnung nëmmen e puer Meter vum Konferenzraum. Si huet sech wéi am Bauch blubbert Ekel a Goler an Drock op der Broscht opgewuess. Wéi de Chef vun der brutalen Geheimpolice war hie bal sou Decker, a wéi de President selwer.
  
  
  "AH, Mr. Carter!" sot hien, wéi e gesinn huet mech un.
  
  
  "Señor Santiago", äntwert ech a versicht d ' Rou ze versuergen.
  
  
  "Alles gutt geet, net wouer? Et schéngt, datt an eiser Vorsichtsmaßnahmen um Enn war net noutwenneg".
  
  
  "Et schéngt sou, Sir", sot ech fest. An mengem Goler Auer tickt. Sollt, ouni ze aacht Minutt Stonn. Ech muss Wee vun him.
  
  
  "Ech si sécher, datt alles gutt gëtt", sot hien. "Ech hunn e gutt Gefill. Hutt Dir gesinn, Seigneur Hawke?"
  
  
  "Net um fréie moien", log Si, nëmme roden, erausbruecht hunn, ob ech iwwer mäi Gesicht.
  
  
  "Elo, Dir, sécher, datt ech hie fonnt hunn. Mir gesinn eis spéider, fir Iech ze gratulieren mat sou engem Erfolleg net Wéini". Hien lächelte an klopfte mir op d ' Schëller.
  
  
  "Ganz gutt, Sir", sot ech.
  
  
  Hien nees a säi Arbeitszimmer, dat geschengt sou eppes wéi en Ubau an d ' zentral des. Dir, atmete mënzen op an ass den Flur laanscht de Konferenzraum. Si gesäit op d ' Auer, an Si sot, fënnef zu eent.
  
  
  Si Stoung virun der oppene Dier, wéi mir ugestallt. Um aneren Enn vum Korridors véier Wächter am Déngscht, Si sinn déiselwecht wéi déi waren do um moien. Si kannt mech, sou datt ech do liicht passéieren mimmo Iech. Et bleiwen nach zwou Minutten. Duerch de Flur ass de Meeschter an hat seng Beglaubigungsschreiben. D ' Wachen hu superheld an de Raum. Iwwerall waren d ' Leit ronderëm de Sicherheitsdienst, déi sinn de Flur laanscht a Stoung an Konferenzraum.
  
  
  D ' schaute no uewen an de Gang laanscht. Et Effektiv sou weh. D ' Spannung an den Drock an mengem Goler séier opgewuess am Laf vun der Minutt. Si wußte, datt de Schmerz gëtt net vergoe, bis et net vernichte deng Géigner. Awer ech hat de schrecklechen Gefill, datt alles iergendwéi net sou. Et war e legend Gefill, en vages, ноющее Gefill, dat geschengt, ass ronn ëm d ' verbuergen Wénkel mäin Gehirns. Et huet kee Sënn, geneesou wéi alles aner, wat geschitt ass an de leschten Deeg. Awer egal, wéi eis hat d 'Gefill, et huet mäi gewësse quälen, och wann mech reduzéiert huet d' Dringlichkeit ménger Missioun. Si museschen, datt an mengem Goler gëtt et eng schrecklechen Kampf, an et kéint Hëllef vun Mikrofonen an Lautspriecher mech verréckt, wann et net fäerdeg, a Geschwënn.
  
  
  Si huet mech ze Froen, datt mäi Kontakt gouf festgeholl.
  
  
  Awer da gesäit superheld - темноволосого венесуэльца an engem konservativer dunkelblauen Anzug an rout Krawatte, gi mir duerch de Flur. Hie war e regelméissege Mataarbechter vum Personals, awer mat enger wäisser Nelke um Revers an d ' Karaffe an der Hand.
  
  
  Mäi Dollar addieren Wild iwwer rippen Pochen. No enger Minutt war hien nieft mir, geet mir d ' Karaffe. "Señor Carter, Direkter vun der Konferenz, huet mech gefrot, ze bréngen Si frisches Drénkwaasser an de Konferenzraum während der Mittagspause". Hie Schwätzt ganz no, sou datt all ëm ons erëm hörten. "Do hu Se e besonnesch Ugeholl, kéint een unhuelen superheld fir mech?"
  
  
  "Oh, gutt. Si huelen et", sot ech herablassend.
  
  
  "Gracias", sot hien. Dann mat engem trieden flüstern: "Viva la revolución!"
  
  
  De Mann ass séier zréck duerch den Flur. Et lount sech, mat der Karaffe an der Hand, überwältigt vun schrecklichen verdaamt a Duercherneen. Turbane ginn hat d ' Instrument an de Raum. Et war ze spéit, fir ze denken iwwer aner museschen. Déi wichtegst Saach an mengem Liewen war, zielt déi Karaffe an de Konferenzraum a leeën superheld op e Hl.
  
  
  Et koum den Dag.
  
  
  "Moien, Carter", sot do e Mataarbechter vun der CIA. "Wat hutt Dir do?"
  
  
  "Et schéngt, datt der Direkter wëll Sparten frischem Waasser op den Dësch fir d 'Verhandlungen", sot Si beiläufig. "An Hire Laufbursche".
  
  
  CIA-Agent blickte op d ' Karaffe. E Mataarbechter vum Secret Service grinste, dann gesäit och op der Karaffe markéiert sinn. Si Uganks zefridden. Venezolanischen Polizisten nickten mir Si hat eng Karaffe an de Raum.
  
  
  Si huet d ' Karaffe no bannen. En anere Mataarbechter vun der Secret Service gesäit mech un, wéi Si vum Hl huet bal leere Karaffe an superheld denjenigen, dee mat sech bruecht.
  
  
  Gefrot fir hien. - "Wat heescht dat alles?"
  
  
  Si, grinste emu. "Si géifen et net Hoteller, fir d' Klassement vun der Konferenz, kuckt Ochänneren несвежую Waasser, net wouer?"
  
  
  Hien schaute op d ' Karaffe a mech un, dann lächelte hien an Rheuma. "Froh ze gesinn, datt Si konstruktiv notzen Se, Mënschen AX".
  
  
  "Ganz witzig", sot ech.
  
  
  Si huet d 'ale d' Karaffe an gestouss superheld ënner den aarm, an dann adresséiert sech ëm, deen, déi, nëmmen datt hien am Zentrum vu Stühlen fir Besprechungen. An Dir, héieren, wéi zu Goler echo opgehuewen een d ' Wierder:
  
  
  Dann bei Dagesliicht Sessioun gëtt d ' Instrument konfiguriert ass, op déi gewënschte Frequenz mat der Ilife. No e puer Minutt geet hien all an Hörweite.
  
  
  Dir, gedréint huet sech ëm an ass duerch de Raum.
  
  
  Baussenzeg vun him gehalen an der Géigend vun der Wachen. "Ech Fro mech, wat kann ech dogéint maachen?" - sot Hir, Si, Duerstellung vun der Ungeduld.
  
  
  "Ënnen am Flur gëtt et e Abstellraum", sot e Venezolaner.
  
  
  "Vläicht wënschen dir de Buedem fegen, Carter, lachte de Mann fir d' CIA, Stoung un den Dag. "Wahrscheinlech an der Speisekammer e Besen", breet grinste hien.
  
  
  "Wat ass dat. Stonn Télé CIA?" - Sauer gefrot fir Si, als ob ih-Sträich mech midd. Mir wier et egal, wat Dir sot, oder Doten, bis Si ugeholl, datt déi an de leschte Joren eng grouss Eidel am Sicherheitssystem benotzt gouf Auszahlung direkt virun Hirer Nues.
  
  
  Si hat eng al Karaffe um Flur am Schrank. Helfer an Beamte ugefaangen, nees an de Konferenzraum. Si gesäit op d ' Auer an entdeckt, datt war schonn um Véirel vir zwielef. De Star vun der Show der Sculpteur President a Vize-President vun den USA, kommen no e puer Minutt. An duerno gëtt vun der Dag-Sëtzung. A keen am Konferenzraum net déi klengst Verbindung tëscht superheld Rescht vum Liewen Minutten gemooss ginn.
  
  
  Alles ersetzen. nom Plang.
  
  
  D ' gréisst Kapitelen.
  
  
  Werft Karaffe, et geet zréck an de Konferenzraum. Ech sinn grad dazugekommen ass, ze gesinn, wéi de Sculpteur President a Vize-President vun de Vereenegte Staaten, zesumme ginn Si de Flur laanscht, Amerikaner, deen seng Hand op d ' Schëller венесуэльца. Ih ëmginn Agente vum Secret Service. Wéi Dir gesinn, wéi Si verschwanne am Konferenzraum, mech dehnten sech Hass an Ekel.
  
  
  Bannent Fotograf hunn e puer Biller an der leschter Minutt virun der Opgerullt vun de Sparten. Et gouf Rumeuren, datt während der Vormittagssitzung goufen erfëllt wichteg wirtschaftlech Akkorde. Keen Zweiwel, Si ginn am Zesummenhang mat der finanzielle Ënnerstëtzung vun der Venezolanischen Regime am Géigenzuch d 'Autorisatioun fir d' Inverkehrbringen vum US-Militärbasen. Ouni mäi agräife vun dësem monströse Tyrannei wier op éiweg gedauert.
  
  
  Ech hat grad seng Plaz géintiwwer dem nach ëmmer oppene Dier, wéi op eemol nieft mer eraus de Chef vun der police Erschossen vu Venezuela. Kéier superheld Gesicht war düster.
  
  
  "Mr. Carter, per odin begréissen Si Hir Agente vun der NSA huet mir grad matgedeelt, datt Si pins e puer Minutten am Konferenzsaal".
  
  
  Si spürte e Kribbeln am Genéck. De Drock an de Goaler erëm dohier, an de Schläfen schrecklich запульсировало.
  
  
  "Jo, Sir", sot ech. Mäi Gebaut Eilte Viraus. Vläicht hu Se iwwerpréift, a Si goufen et der Direkter vun der Konferenz net bestallt frisches Waasser.
  
  
  Alternativ virsiichteg Agent Instrument fannen konnt, einfach no der Besichtigung vun der Karaffe. Vläicht sinn Si schonn ewech hunn ass d ' Instrument duerch de Raum.
  
  
  Gefrot fir hien. - "Se geschengt alles normal?"
  
  
  Perséinlech an der Broscht e wéineg nachgelassen huet. "Jo. Et huet geschengt alles an Uerdnung".
  
  
  "Gutt. Kéinte Si gi mat mir schwätzen? Si géif d ' Hotel, fir Se e Bléck op déi aktualiséiert Lëscht vun de Leit mat Verännert zu de geheimen Informatiounen. Et dauert net vill Zäit."
  
  
  Si museschen, datt bei där Vitesse kann äerdbunn vu ménger Entschlossenheit. Dag Konferenzraum nach net eemol zougemaach goufen. Éischtens Si bewosst net, wéi kann ech verzichten. Wéi de Chef vun der police Erschossen Venezuela bied Iech, eppes ze maachen, Si hunn et gepackt. Si gouf zu enger Erweiderung des, net wäit vum Konferenzzimmer. Wéi mir d ' Zimmer betraten, et war e venezolanischer Polizist, awer hien direkt koum, huet mech eleng mat engem Mann, dee Si hasste bal sou staark wéi déijeeneg, déi am Begrëff war, et ze zerstéieren.
  
  
  "Dës Lëscht". Genuch volatil Lektüre, fir ... "
  
  
  D ' Telefon op sengem Schreibtisch klingelte. Hie koum him, fir ze Äntwerten, bis Si huet d ' Lëscht, iso allen Muechten probéieren, Hir Wénke ze kontrolléieren.
  
  
  Superheld Gesicht hellte sech op. "AH, Señor Hawke!"
  
  
  Et sech un, wéi Stahl Schraubstock hu sech op meng Broscht.
  
  
  Gesicht венесуэльца verännert. "Wat!"
  
  
  An dësem Fall huet et keng Zweiwel. Hawk iergendwéi klëmmt op d 'Fräiheet an elo ausgeruff engem aneren Deel vum Palais, net sech selwer ze gleewen, wat d' Zäit haut an der Zäit. Hie gemengt, datt ech eppes herausziehen während enger Paus, déi grad op en Enn gaangen ass.
  
  
  "Ech kann et net gleewen!" - sot de Sculpteur. Hatt Gräift nom "Люгеру" a koum him vun hannen. "Awer, Señor Carter hei mat..."
  
  
  Hie gedréint huet sech zu mir an deem Moment, wéi Si hie getraff Löffelstiel люгера iwwer d ' superheld säi Kapp säitlech. Hie gefall schwéier op de Buedem a louch bewusstlos. Nieft dem Dësch wackelte Gruppebesetzung. Si héieren d ' Stëmm Hawke mat den aneren zwou ophalen.
  
  
  "Moien? Wat ass geschitt? Bass de hei?"
  
  
  Si ass duerch d 'inerte Kierper a leet d' Telefon op den Plaz. Et koum den Dag, a gesäit no uewen an de Gang laanscht. Et war keen ze gesinn. Si ass an de Korridor, séier d ' Dier hannert eis. Hoffen mir, datt Zeitlang keen vorbeikommen gëtt an enger Erweiderung Sécherheet.
  
  
  Si ass zréck an de Konferenzraum, wann Se Dag zougemaach. No e puer Minutt Sparten ugaangen, an d ' déidlech Instrument gëtt aktivéiert. Si Stoung am Flur, intensiv an schaarf verspürt schrecklechen Drock. E gëtt séier verschwannen, schliisslech nodeem, wéi d ' Instrument hëlt seng Aarbecht. Den Agent vum Secret Service ass duerch de Konferenzraum an nickte de Wachen. Hie koum op mech zou.
  
  
  "Moien, Carter", sot hien manéierlech Stëmm.
  
  
  Si nickte.
  
  
  "Elo, Si sinn do, am Wee. An ech wäert froh sinn, wann dat alles riwer ass".
  
  
  "Ech och" sot ech.
  
  
  Hir Hotel, ëm déi et goung, huet mech einfach stoen an waard an der Einsamkeit. Duerno gëtt d ' Signal, an ech wäert wëssen, datt alles geflunn ass. Een einstweile verstoppen kann ëm de Raum ëm Hëllef, vläicht Wache steet offen op den Dag. Awer eise President Venezuela, eise Vize-President vun de Vereenegte Staaten net iwwerlieft hunn - keen den Dësch net iwwerlieft huet.
  
  
  "Alles schéngt roueg", sot de Mann. "Et ass ze roueg fir meng Fondue. Ech hunn e seltsames Gefill. Si gehéiert zu dir?"
  
  
  "Net haut" sot ech. "Awer ech war wierklech besuergt, wann Se fir d 'éischt kéier agelued".
  
  
  "Elo, ech hunn et. Frank op der Récksäit vum Kappëmfank. Awer et ass alles an Uerdnung".
  
  
  "Jo, et ass sécher, datt bei eis gëtt en Dag, ouni Och" sot ech.
  
  
  "Elo, ech denken, ech gitt besser iwwerpréiwen vun der Police an Sécherheet. Mir gesinn eis spéider, Carter".
  
  
  "An der Dot, sot ech.
  
  
  Hien ass de Flur laanscht zu dem Nebengebäude des. Op ménger Oberlippe waren winzige Tröpfchen Bank. Wann hie war, datt de Sicherheitschef vu Venezuela läit do bewusstlos, hien wäert wahrscheinlech probéieren, [änneren Konferenz, an et ass alles verdierwen. Si geduecht, ob ech no him goen. Awer ech hat dat Gefill, datt ech soll do bleiwen, wou Se war. Bestellungen Bestellungen. NSA-Agent ass duerch de Flur an d ' gegenüberliegende Säit a blouf stoen, fir e Gespréich mat engem Agente vum Secret Service. Si krut eng kuerz Frist zurückstellen. Et ruckelig seufzte an schaute an den Dag Konferenzraum. Innerhalb vum Dag huet d ' Sëtzung. All Minutt gëtt d ' Instrument aktivéiert.
  
  
  Eemol iwwer dem Gebai erklang e lautes schrillen Toun. Et war e schriller Schrei Fligeren, пролетавших iwwer de Stot am Zeechen Moien Каракасской Sparten. Nieweflëss durchbohrte mäi Trommelfell, an eppes seltsames passéiert an mir.
  
  
  Mäi Bewusstsein agravéiert op d ' Durcheinander vun Zeenen, Wierder a Gedanken-Biller. Si gesäit sech selwer mat enger Pistoul LUGER. Si gesäit, friem Stad an eng Wunneng, déi beschäftegt gewiescht muss sinn, fir an Amerika. All наваливалось op mech, war op der Zungenspitze an mengem Gehirn, wat zu übelkeit a Schwindel.
  
  
  Eppes méi déif am kär
  
  
  mir ze denken, datt ech mech zum Fënster goen, fir et nees konnt den Toun héieren. Awer mech huet e staarkt Pflichtgefühl. Si befahlen mir bleiwen baussent Konferenzraum. Trotz dëser Commanden, misst ech zum Fënster goen a lues, ëmständlech, goung ech den Flur laanscht ze алькову, wou Si sech bewosst, datt ech hie fonnt hunn. Si zögerte eemol an gedréint huet sech bal op sengem posten an der Géigend vun der Tagungsräume, awer da goung zum Fënster. Si opféiere superheld, grad an deem Moment, wou d ' Fligeren flogen zréck, fir dem zweete kéier umfliegen Palais.
  
  
  Fir d ' éischt, wéi Si koumen an de Palast, Si héieren näischt méi. Awer dann, wann Si deene waren bal iwwer de Kapp, Si héieren e lautes schrillen Nieweflëss ih Motoren. Hien verwandelte sech an e brüllen, wann Se flogen iwwer d 'Gebai, geflasht op d' Sonn.
  
  
  Kéier de Klang Fligeren mech staark erschüttert. Et war wéi eng riseg Schockwell, déi Lescht duerch mäi ganze Kierper. Eemol héieren d ' Stëmm vun Tanja:
  
  
  Dann, wéi et seng Aarbecht erfëllt d ' Instrument e vill méi niddreger Toun, vun der nach ëmmer kléngen ganz héijer treffen fir Är Oueren.
  
  
  Der Direktioun vu Fligeren vibrierte ëmmer nach an ménger Goler. An et gehéiert an d ' Artisten, nach en Toun ze héieren, bal sou, als soeben publizéiert Jet-Fligeren.
  
  
  Dat, Bis dat Si héieren. Wann Dir et héieren, erënneren Si sech alles, wat an Hirem Unterbewusstsein verstoppt ass.
  
  
  Eemol d ' Wourecht ausgebrach iwwer mech vun allen Säiten. Si schaute sech ëm, benommen an schrecklich verwirrt. Wat, giff Schneider, geschah? Firwat huet sech als Revolutionär numm Chavez? Si bewosst, datt et Nick Carter, ech hunn den AX, an hien war do, fir Eemol... Si erinnerte sech op Hire Kampf mat Vincent Hawke, an, an... mäi Gott!
  
  
  Fliger verschwonne. Hir schwaach refuséiert sech géint d ' Fensterbank. Wat, giff Schneider, et war alles? Firwat huet Är Perséinlechkeet венесуэльца, vun deem ech virdru nach ni gehéiert? Wat mech erëm ze kämpfen mat Hawke a Vincent, wéi Si grad probéiert ... zu entluede mech vun Optrag. Karaffe! Si hat eng Karaffe an de Konferenzraum nëmmen e puer Minutt zréck a bewosst, datt an nen gëtt et en Instrument, dat all déi am Raum verbaant ginn.
  
  
  Alles koum séier. Si huet grad net - ech hätt wierklech, datt et e Mann numm Chavez. Alles, wat ech Effektiv an de leschten zwee Deeg, op d ' geriicht Eliminéieren vum Venezolanischen President a Vize-President vun de Vereenegte Staate - zwee Leit, déi mech geschéckt zu Caracas, fir ze schützen! Fréier konnt näischt erënneren, awer gestern Owend nees de medie Ilse Hoffmann an huet Si Tanja - russesche numm. A Se bewosst iwwer meng déidlech Missioun.
  
  
  Jo, abstimmen an all! Ech konnt mech net erënneren näischt, wat mir passéiert ass tëscht deem, wéi ech goung a seng Wunneng vir e puer Deeg, an der tëschenzäit, wann et ass zréck, an der Meenung, datt et Rafael Chávez. Awer eppes an Och drun Owend an Hirer Wunneng. Erinnerte sech un d ' Gefill vum Schwindels an der übelkeit. Si versicht ze flüchten, mee stoppten mech zwee Männer. Muß, gouf ënner Drogen gesat. An Si hate eppes mat mir, fir mech ze bewegen, sech esou ze Verhalen, wéi Dir mat Hinnen e Frettchen. Et war eng Demütigung, vun deem Si Sproochen an deem Bréif. Iergendwéi si Si benotzten mech fir den Daucht op héije Sparten. An "Dir" waren de KGB. Tanja erkannt dat un. Si erinnerte sech, wéi säi verschwanne erkläert Hawk, awer grad dës Geschicht Si azielen mir erzielen emu. Ganz verschount vun der erinnerte sech op déi iewescht zwee Deeg, wou ech Fort war, an ouni Zweiwel ginn Si vun deem Hoteller. Sollt, dat war deemools, wéi ech gezwongen iwwerhuelen d ' Roll vum Raphael Chavez.
  
  
  Si ersetzen der Nische, hanner dem Wénkel, an den Haapt-Gang. Ech kommen muss an de Konferenzraum. D ' Instrument, dat Si do fonnt, ka scho lafen an verbaant ginn all an Hörweite.
  
  
  Wann Dir, ass zu enger grousser Dier, ih Bewachung vun den dräi Männer, zwou Venezolanischen 'Police an d' Agente vum Secret Service. E CIA-Agent, dee scho mol do war virdrun, ass wuel an eng kuerz Paus. Agente vum Secret Service an d 'Mataarbechter vun der NSA, d' unterhielten sech nach mat engem Kolleg hanner enger zouener Dier vum Anbaus Sécherheet, elo war et net, an d ' Dier war nach ëmmer zougemaach. Mann vum Secret Service, déi offensichtlech entfouert gouf, ier war de Chef vun der police Erschossen.
  
  
  Si Wachen erschreckt op Dag Konferenzraum.
  
  
  "Ech muss da reng", sot ech. "Et gëtt eng Waff, a wann et net Maachen superheld séier, Iech all an engem Raum".
  
  
  Si quetschen huet mimmo hunn, awer bal Venezolaner versperrte mir de Wee. "Ech w. e. g um Verzeihung, Señor Carter, awer mir hunn strikten Uerder, net ze ënnerbriechen Konferenz".
  
  
  Et schrie. - "Géi mir aus dem Wee, idiot!"
  
  
  Seng Wache opféiere, awer d ' superheld Begleeder huet eng Pistoul an hält mech zréck. "W. e. g, Señor Carter", - sot hien ass roueg.
  
  
  "Wat ass geschitt, Carter?" - besuergt drein, gefrot fir den Agent vum Secret Service.
  
  
  Si gedréint huet sech ongedëlleg zu him. "Erinnerst du dech un d' Karaffe fir d 'Waasser, d' et huet virun?"
  
  
  Hien huet iwwerluecht fir e Moment. "Oh jo." Superheld Aen verengten sech. "Wat fir Schneider Hären, dat ass d' Bomm? "
  
  
  "Neen, mä eppes ass genausou schlecht, vläicht souguer nach méi schlëmm", sot ech. "Ech muss d ' schrëfte Déngens elo".
  
  
  Et huet en drëtten kéier, an венесуэльец staark drückte d ' Waff op mengem Réck. "Firwat si Se iwwerhaapt hunn Si d' Karaffe an d ' Zimmer, Mr. Carter?"
  
  
  Et war kloer, datt Si ginn ze bewegen, mir alles ze erklären, ier Se mech loossen. An et dofir keng Zäit. Bis elo schrëfte Mechanismus konnt schonn aktivéiert ginn.
  
  
  Si gedréint ass, wërft d ' lénkser Hand zréck. Meng Hand trëfft den aarm венесуэльца mat der Waff, an d ' Waff fält op de superheld der Hand an klapperte op de Buedem gefall. Si stemmte e Ielebou an superheld fleischige Gesicht a fest verbonnen. Ertönte e dumpfer bieren der Behalen, hien grunzte laut, dann fält op d ' Mauer a rutschte op de Buedem, wou e souz benommen an stöhnte.
  
  
  "Nick, Eil Gott!" Si héieren de Schrei vun engem Mataarbechter vum Secret Service.
  
  
  Hie gefall huet sech op mech, an Dir, gedréint huet sech ëm Emus ze treffen, staark schloen an d ' Gesicht emu der lénkser Säit, an hie gefall.
  
  
  En anert венесуэльец huet seng Pistoul an offensichtlech Wuert ze benotzen, superheld géint mech. Hien zielte mir an d 'Broscht, a seng verzweifelt Begrëffer, d' Hand, mat der Pistoul. Si opféiere d ' Pistoul no uewen an no riets, wéi hien de Staatlechen drückte. Bericht ertönte am Flur an Schutzbrille gefuer an d ' Decken. Si héieren Se de Wäiten Jeitzen béid enn vum Korridors. No enger Minutt all Wachen ginn mir fir ëmmer.
  
  
  Si gedréint Hir Hand staark венесуэльца mat enger Pistoul an endlech gelongen, säi Revolver wegnehmen. Si huet emu falen an steckte emu allen Natiounen an der Leistengegend. De Mann huet sech verduebelt an zwou Hallschenten, an schrien och. Während hien nach ëmmer umklammerte säin Schrëtt, Si gouf geschloen superheld der Hand iwwer de Kapp an de Verband, andeems Dir am Fluch superheld op der Dier Konferenzraum.
  
  
  Den éischte венесуэльец ugefaangen, aufzustehen, awer ech virgeschloen säi superheld mam Fouss an d ' Säit, an hien koum schwéier op de Réck. Si huet zu Dag, mä Si waren verstoppt. Si wich zréck, fir ih trieden.
  
  
  "Warte, Carter".
  
  
  Et war e Mataarbechter vum Secret Service. Dir, gedréint huet sech zu him nëmmen fir ee Moment. Hien onduerchsiichteger Hir "Smith & Wesson" 38-Kaliber mir an d ' Broscht. Dir, schaute op d ' Waff, dann nees op hien.
  
  
  "Ech gitt an de Raum", - sot ech roueg. "Wa Si et net maachen, all ginn stierwen. Du muss, fir op dësem verdaamt Déngens, fir mech z 'änneren".
  
  
  Si adresséiert sech vun Hir, hob d ' Bee a staark virgeschloen mam Fouss an der Dier. Si mat schriller Knall flogen op an D ' tuilerie an de Konferenzraum.
  
  
  D ' Dier virgeschloen Mataarbechter vum Secret Service falen an superheld op de Buedem. All anere Wachen rumeure op mech, an d ' Klassement vun der Konferenz mat Besorgnis gesäit mech un.
  
  
  "Was zum Teufel geet hei virun?" - de Mann um Buedem. Hien gesäit de Wachmann um Buedem am Flur.
  
  
  De Sculpteur President vum zeechent Betrëfft gesäit mech mat zurückhaltendem Interessi. Den amerikanesche Vize-President gesäit mech an der oppene Schock an hab ehrfurcht.
  
  
  "Wat heescht dat alles?" Dat war en US-amerikanesche Assistent, dee sech aus sengem Hl. Dann den éischte Schock all konferenzen a colloquen waren empört.
  
  
  "W. e. g bleiwen Se roueg", sot Si mat feste Stëmm. "Dës Karaffe um Dësch ass déidlech Waffen. Superheld-Funktioun - verbaant ginn Se all an dësem Raum".
  
  
  D ' elfte Kapitelen.
  
  
  Alles war no an chaotisch. E puer Männer séier kletterten a sprangen vun Hire sëtzen. Et goung mimmo Si geknéit a sech iwwer den Hl.
  
  
  "D ' superheld", - de Sculpteur um Flur.
  
  
  Engems un, Si fäerdeg et bis an d ' Karaffe, wéi de Sculpteur Mann an Zivil packte mech vun hannen. Ech konnt net erreechen vun der Karaffe. Dir, gedréint huet sech ëm a gekämpft verzweifelt, fir sech ze befreien.
  
  
  Et war dann, d ' Instrument war aktivéiert. All am Raum spürte et - Si soen konnt an ih weidergi. Ton ass net ze héieren war. D ' Instrument huet den Toun mat enger Frequenz, op déi Si net verstoen konnt, ze héieren oder Si hu sech just fillt. Mä eent war kloer - hien huet op all Nerven Faser eisem Kierper. Den Toun Drang an de Kär mäin Gehirns, reißen an kratzen meng Nerven, gnadenlos zerstéiert ih, wat zu unerträglichen Schmäerzen an übelkeit. De Schmerz huet an de Käpp, an der Broscht, geneesou, wéi Si d ' schrecklichen Däitscher, déi ech hat an de leschten zwee Deeg, awer an enger Grënn vu Sekonnen gouf et en verdaamt schlechter. Puer Männer um Dësch sécher leeën d ' Hänn op de Kapp, an eleng schonn erofgefall op e Hl.
  
  
  "Looss mech Lass, giff Schneider!" Si schrie op венесуэльца.
  
  
  Hien huet mech, duerch seng Tricks, Rivne genuch, fir mech ze schloe mat der Faust an de Kapp. Et ass staark Runs mech, an ech koum op en Hl. Mä zu deem Zäitpunkt hat de Wächter spürte d ' Auswierkunge vun enger Maschinn des Todes. Hien packte säi Kapp. Et trëfft hien hart ins Gesicht superheld, an hie gefall.
  
  
  Si versicht ze ignoréieren zouhuelend quälenden Schmäerzen an de Kapp an Broscht, mat übelkeit kämpfend, déi sech mat mir одолевала. Si sécher Sonnenënnergang op e Hl, held eng Karaffe mat Waasser,
  
  
  an stolperte mat him op der anerer Säit vum Stull.
  
  
  Si gesat, wéi hien dunn op de Buedem an huet d ' Karaffe. Mat grousser Mühe Hir kroch zu him an hob hien nees, dann taumelte, duerno erëm op d ' Been.
  
  
  Op sou kuerz Distanz Wierkung vum Baugrupp gouf, nach méi staark. Si investitursträit. Si, virgeworf e Bléck op de President vum Venezuela a gesäit, wat hie refuséiert huet sech a sengem Hl zréck mat остекленевшими Aen. Den amerikanesche Vize-President vun der verzweifelt probéiert, sech vu sengem Hl stoen. All déi aner am Raum ganz séier krank goufen.
  
  
  Si stolperte iwwert eng Fënster an bleiernen Glas Karaffe. Ech war grad dobäi ze werfen superheld duerch Glasscherben, wann d ' an de Raum tuilerie Hawke.
  
  
  "Stoppen, wat dir maacht, oder et продю dir e Lach offen an denger Goler. Ihr ernst".
  
  
  Si gesinn huet, an hien onduerchsiichteger mir mat sengem "Beretta geholl gëtt". Si gesinn huet, wéi sech den Ausdrock superheld Kapp, wéi hien spürte d ' Vibratiounen vun Maschinnen.
  
  
  "Ultraschall ass eng Waff", sot ech schwaach. "Bekomme ech dovun".
  
  
  Ouni ze waard, Wéini hien abdrücken géif, hien, gedréint huet him de Réck ze a virgeworf d 'Karaffe duerch d' zerbrochene Glas. Hie koum nach méi Glas, da fält op d ' Fahrbahn ënnen, deelen sech a Stécker.
  
  
  Erschöpft war, senger, adresséiert hie sech un Hawk. Si war sou schwaach, datt ech lehnen un der Fensterbank. Eemol, spürte, datt de Schmerz nachgelassen hat, a mäi Liewen huet sech ze berouegen. Si gesäit sech am Raum ëm a gesinn, datt et aneren, och sou museschen Erliichteren. Si fingen un, Lebenszeichen ze ginn. De Sculpteur President diskussioune an Hirem Sessel, an de Vize-President vun de Vereenegte Staaten huet d 'Hand op d' Stir. Si war sech sécher, datt mat Hinnen alles an Uerdnung ass. Si sinn net laang genuch ausgesat waren, fir d ' resultéierend wierklech schwéier Verletzungen. Awer ech gemengt hat, datt mir all ee Kater an déi zwee enner vum Dag.
  
  
  Am Raum, lues a lues koum eng Aart normal Liewen. D ' Klassement vun der Konferenz zimlech séier erholl, kuckt der aner op der anerer, mat engem schmerzhaften, verwirrt Ausdrock vun der Gesichter.
  
  
  Zu mir Schell Hawke, andeems Se Hir "Beretta geholl gëtt" mir op d ' Broscht. E puer Wachen koumen zu him an de Flanke. Hie Stoung offen virun mir, ëmmer nach d ' Pistoul op mech. Mënschen mat him sou aussahen, als ob geschoss géif bei der eenzege Provokation.
  
  
  "Fir d' éischt léisst dir d 'Messer an engem op seng Kollegen, dozou en ale Frënd, a drohst mengem Liewen", rosen schrie Hawk. "Du sinn Si оглушаете Kapitelen vun der Venezolanischen Police Sécherheet. An elo dat!"
  
  
  De Mann, dee Si überfahren op der Strooss, koum vun der Grupp, säi Kapp nach ëmmer verzerrt ze verletzen, déi hien erlidden hat. "Et gëtt behauptet, datt an der Karaffe fir Waasser war eng Waff", sot de Mann. "Dann hei huet eppes schreckliches. Wann hien losgeworden, Karaffe, alles gouf gestoppt".
  
  
  "Tatsächlech", sot sëtzen um Dësch vun den Amerikaner. "Et huet gestoppt an deem Moment, wéi e virgeworf d' Karaffe an d 'Fënster".
  
  
  "Wat ass mat der Gräfin, Nick?" - gefrot Hawke. "Oder sinn Si nach ëmmer hale sech fir Revolutionär numm Rafael Chávez?"
  
  
  "Wéi Vincent, Sir?" - ech hu gefrot, ignoréieren superheld Korkenzieher. "Ass et...?"
  
  
  "Liewen superheld?" Hawke fäerdeg fir mech. "Neen. Mat him gëtt alles an Uerdnung sinn. Ech ass net genuch superheld, gebacken ronn en hallwe Zoll".
  
  
  "Gott ass Dank", - domm, sot ech. Elo, well d 'Konferenz sprengen gouf zesumme mat de Liewe vun Hire Leader, Hir, museschen mech ëmfaasst d' gesamtheet vun Erschöpfung. Ech muss schlof ronn sonndes. An Hire entdeckt, datt et mir egal ass, wat Se denkt iwwer meng Erklärungen. "Neen, Sir, elo verstinn' ech gutt, datt ech net Chavez. Ech denken, datt mäi Gediechtnis koum rifft, wann d ' Fligeren flogen. Oni Hoteller, fir Si z 'erënneren, awer net fréier, als höre Si d' Bass-Signal vum Instrument. Dann muss wëssen, wien et ass, a verstoen, wat ech gedon hunn *.
  
  
  "Dir?" - sot Hawk an huet mäi Gesicht.
  
  
  "Leit, déi festgeholl mech op zwee Deeg", sot ech.
  
  
  Hawke huet meng Aen an hat visuell beschloss, datt ech erëm benehme mech sou, wéi Nick Carter. Hien huet d 'Pistoul an d' Holster an verdrängte den aneren Agente. Zu eis koum de Vize-President.
  
  
  "Wat, giff Schneider, ass hei passéiert?" gefrot hien eis.
  
  
  De Sculpteur President sech vu sengem Hl. Hien äntwert Vize-President duerch d ' Rauschen am Raum. "Et schéngt, datt dëse jonke Mann nëmmen wat huet eis d' Liewen sprengen. Abstimmen wat geschitt, Senor Vice Aceralia".
  
  
  Vize-President vun virgeworf e Bléck mat dem President vum Venezuela op mech. "Jo", sot hie lues. "Ech denken, datt et ganz gutt waarden. Awer wat war dat schrëfte Déngens, dat s du aus der Fënster gehäit, Nick?"
  
  
  "Ech sinn mir net sécher, Sir", sot ech. "Mä wa mir fir e Moment eleng, et géif gär mat Iech deelen mengen Theorien".
  
  
  "Eng gutt Iddi", sot de Sculpteur President. "Meng Hären, dës Konferenz gëtt eng Paus fir eng Stonn an dann ginn mer eis erëm hei, fir eis Geschäfter ofzeschléissen".
  
  
  Mir haten eng ganz perséinlech Begéint. De Sculpteur President, Vize-President vun de Vereenegte Staaten Hawke an et koum den Ubau des, an allen anere gefrot ze ginn. Chef vun der police Erschossen Venezuela schonn am Viraus hunn Si op d ' Behandlung.
  
  
  No e puer Minutt Si ass eleng mat zwee Würdenträger an e Falken.
  
  
  "Si verschaffen ganz séier, jonke Mann", sot de President vum Venezuela, mä d ' Hänn hannert dem Réck.
  
  
  "Merci, Sir", sot ech.
  
  
  "Dach, Carter, sot de Vize-President, - dir rennt erklären mussen. Een huet mir gesot, datt dir et ënner eng Karaffe an de Raum".
  
  
  "Ech erschrecken, dat ass richteg, Sir", erwiderte ech.
  
  
  Hawk verzog d ' Gesicht. "Et schéngt, datt Sump entfouert an iwwerzeegt drun ze gleewen, datt hien Venezolanischen Revolutionär, намеревавшимся verbaant ginn Si", sot hien Sauer. Hien zündete sech eng laang Joint an huet ugefaangen, duerch de Raum goen, gebückt a sengem Süden-Jackett.
  
  
  "Ganz interessant", sot de Sculpteur President. "An elo Hir normale Fäegkeeten zréck, Señor Carter?"
  
  
  "Jo, Sir."
  
  
  Den amerikanesche Vize-President vun der Sel op de Rand vum Stull. "Et ass alles ganz schéin fir eis hei an dësem Sall. Awer wann d 'Press dovu erfährt, Si ginn Jeitzen, datt d' US-Agente Konferenz sabotiert a versicht, de President ze verbaant ginn-an mech."
  
  
  "Ech sinn d' accord, sot Hawke. "Et ass net nëmmen z 'erklären".
  
  
  "Et ass och mir an de Sënn koum, Sir, sot säi Vize-President. "Mä mir hunn e puer potenzielle Clienten, déi tatsächlech dofir verantwortlech sinn".
  
  
  "A wien sidd Dir?" - gefrot fir de President.
  
  
  Si erinnerte sech, datt Tania sot hien an der Nuecht a senger Wunneng, just ier d 'Medikament virgeschloen mech K. O. Et gesäit Hawke, sicht d' Erlabnis, Iech ze soen, an hien nickte. "KGB", sot ech.
  
  
  "Qué demonio!" murmelte de President.
  
  
  "Hale Si d' Press un d ' vierundzwanzig Stonnen, - sot ech, - ech wäert probéieren, ih ze fannen. Dann ginn mir gesinn, datt d 'ganz Weltpresse erfährt d' Geschicht. D 'Geschicht".
  
  
  Hawke ee Moment huet mäi Kapp, dann schaute Si op de Vize-President. "Mir mussen sou vill Zäit?"
  
  
  Vize-President an hob d ' Augenbrauen. "Mat der Hëllef vun der Regierung vu Venezuela", sot hien, sech un de President.
  
  
  De President schaute mech nüchtern. "Ech vertrau dem Jonken a Mathematik. Et wäert voll kooperéieren mat Iech. Wann ech gelift haalt Dir mech um Lafenden. An elo, Senor Vice Aceralia, et muss dech gesinn a mat senge Mataarbechter bis an d ' Telefonkonferenz weiderzefueren. Bis spéit am Konferenzsaal. Mr. Carter, wa Si an der Lag, sech ze rechtfertigen, kréien Si déi héchst Auszeechnung mäin Land ".
  
  
  Ier Si et gepackt huet, einwenden, hien ass Wee. Vize-President vun sech aus sengem Hl a komm zu mir. "Elo well dat alles an der Famill, Nick, Hir d 'Gefill, datt muss ech si fir eng Lescht Gedanken".
  
  
  "Ech denken, et weess, wat et ass", sot ech. "Ech hunn vierundzwanzig Stonnen op Vertrauen. Well wierklech, datt ech e geeschterarméi sinn. Oder vläicht einfach verréckt. Wann meng Zäit abgelaufen ass, gëtt Si selwer".
  
  
  "Eppes an där Aart, Nick. Elo hues du mech verwirrt. Awer Sécherheet ass Sécherheet. An mengem Goler muss e puer Zweiwel. Ech hoffen, du hues näischt dogéint, datt ech sou oppen spreche".
  
  
  "Ech verstinn. Et wäert datselwecht fillt, Sir", sot ech.
  
  
  "Ech wäert Är Aarbecht an de Sumpf", - sot en-Hock, ouni mech geprägte. "Ech bedingungslos emu vertrau".
  
  
  "Natierlech", sot de Vize-President. "Awer ginn Si virun, David. D 'Press gëtt net éiweg waard".
  
  
  Vize-President vun goung duerch d ' Raim. Si an der Falke waren eleng. Dann laang Stille Hir schliisslech Geschwat.
  
  
  "Si héieren, et deet mir Leed, sot ech. "Wann Dir e Meedchen sidd virsiichteg..."
  
  
  "Stoppen, Nick. Dir wësst, dass mer net géint all Eventualitéite. Op jiddwer Fall, Si huet dech gefrot, ze iwwerpréiwen, ee. Si hat gehofft et. Keen konnt d ' Fall ze vermeiden, an déi du geroden ass. Et war ganz gutt geplangt, an et war konzipéiert vun Experten. Elo wëlle mir bauen dat, wat geschitt ass ".
  
  
  "Elo, Dir, kann ech dovun ausginn, datt ech stehe ënner Drogen, an dann... vläicht as Hypnose, ech wees net. Et ass wierklech näischt, ka mech net erënneren, zanter dem Owend an der Wunneng vum Meedchen. D ' Droge gouf an Hirem Lippenstift...".
  
  
  Hawk konnt ухмыльнуться. "Firwat hues du d' Stëmm sech selwer Virwërf maachen. Sief net domm, mäi jonke. Awer wann mir dovun ausginn, datt dat Meedchen en Agent vum KGB war, a Si hunn dech an iergendenger abgelegenen Plaz ze hypnotisieren dech, firwat Si dech behalen zwee Deeg. Hypnose missten Si nëmmen e puer Stonnen, héchstens. A wéi Se kënne maache Se eppes maachen, wat am Widdersproch zu Hirem Moralkodex? Hypnose fonctionnéiert sou net ".
  
  
  "Elo, et ass nëmmen eng Ugeholl awer wann Si et gepackt, meng Perséinlechkeet ze änneren, dat ganzt, meng ganz Perséinlechkeet, et ass meng flüchtlingen Astellung geännert géif mat dësem zesummen. Wann Dir wierklech d ' Tatsaach akzeptéiert, datt ech war e Revolutionär, vun der gegleeft huet, an der gewaltsamt Stuerz superheld Regierung dës Iddi fonctionnéiert. A mir wëssen, datt d 'Russen mat de Methode vun der Kontroll vu Verhalenweise, déi kënne ganz brechen d' Moral an Integritéit vum Mënsch a maachen Sklav superheld bedéngte Reaktioun. D ' Kombinatioun vun Hypnose a Kontroll vum Behuelen konnt mech dovun iwwerzeegen, datt ech war Chavez."
  
  
  "Jo", - nachdenklich gesot Hawke. "An et war eng verdaamt kluge Iddi. Huelen Si déi bescht US-amerikaneschen Agente-superheld verwandelen Se an en Mörder a loossen Se de Los, domat huet hie sech e puer schmutzige Aarbecht fir Si.
  
  
  An dann loossen emu superheld an dem Land d ' Wart op sech huelen. Elo beginne ze verstoen Eescht an dësem Verhütung ".
  
  
  "Dat gouf geschriwwen, fir ons informatiounen", sot ech.
  
  
  "Absolut fantastisch. A Si fält op den Haken -, Hasel-a Sinker. Wann een wëlles ass, Nick, dat ass et".
  
  
  "Och ech Las de Zettel", sot ech. "Vläicht sollte mir besser stoppen, d' Wart an ufänken ze denken iwwer d ' Ofschloss vun dësem Optrag. Mir hunn ih ehrgeiziger Plang, awer elo musse mer ih fänke". Si gesäit op de Buedem. "Ech hunn eng Iddi, wat Se klopfen sech op d' Schëller an lachen iwwer dëst a vläicht kréien Freed un him. Elo, Si Spaß op meng Käschten gaangen. Wann ih wäert fannen, Si ginn net lachen".
  
  
  "Ech vermute, datt Si ih schonn отрезвили", sot Hawk, "an dann, wéi Si unterbrach ih Messeren. Du hues onst ziel, datt dëst Meedchen KGB?"
  
  
  "Well Dir mir gesot", sot ech. "Oder op d' mannst, gestand Si, wéi Si gefrot .. FF Et war kuerz virun den Examen vum Medikaments., wann d ' Medikament mech ausgeknockt. Op jiddwer Fall, mat biergerlechem Numm Tanja Savic, an an Hirer däitscher Farbtupfer gëtt et eng Mannschaft op Russesch Sprooch. "
  
  
  "Dat ass alles, wat Dir iwwer Si sech erënneren kënnen?"
  
  
  "Am Moment. Ech hunn ee Boîtier, dat Si iwwerpréiwen wëllen, an d ' Ambassade Germanium, an e Restaurant, wou E gesinn. Doriwwer eraus, et erinnere mich an d ' Klinik, vun Männer a wäiss Kitteln a Tanja, déi sech mat der huet mir Anweisungen Ausr alles." Ech ka mech net erënneren ih Numm oder d ' Tatsaach, datt Si et mer ugedoen. Wa Si d 'Klinik verlooss, mir goufen d' Aen verbonnen, sou datt Dir keng Ahnung, wou et ass ".
  
  
  Hawk verzog d ' Gesicht. "Elo, op d' mannst bass du Versiounen entgaangen ass, déi Si geplangt hunn, Nick. Du sees, datt war aus der Trance ze fréi?"
  
  
  "Enger geflunn Fliger hat e Geräusch wéi eng, déi et héieren huet missen aus dem Auto. Dëst Geräusch zesumme mat Warnzeichen Noriichten, déi mäi Unterbewusstsein sent déi lescht zwee Deeg hu mech gezwongen, zum Fënster ginn, fir den Toun ze héieren. KGB, muss d ' Hotel, fir hien zréck zu senger würd, Identitéit dann, wéi de Daucht war ofgeschloss. Wann et bestridde, datt et Nick Carter, kéint et verwirrend säi Reporter. Si géif net gewuer, ween an der delle ass Wart. Oder Si kéinten nëmme kloer, datt Si verréckt ginn ass. KGB dat net den Hotel. Oni Hoteller, eis ze demütigen, a Si hunn et bal gepackt ".
  
  
  "Alles an Uerdnung mat dir, Nick?" - gefrot Hawk huet mech.
  
  
  "Ech sinn okay", versicherte säi superheld. "Mee da muss een handelen".
  
  
  Hien grunzte. "Gutt. Meedchen eist Web-d ' Haaptfigur?"
  
  
  "Web -. Awer datt Se-ich erinnere mich, datt iwwer dee mysteriösen Mann. Eppes neies. Ech mengen, hien war an der Klinik".
  
  
  Hawke gedauert senger stinkenden Joint an huet den Damp Rank. "Dës zuelen. Elo, gi Si wahrscheinlech fir d ' éischt e puer Tester maachen, mä mir hunn elo keng Zäit dofir. Fueren Si Fort, wann Si gleewen, datt Si bereet sinn".
  
  
  "Ech sinn bereet dozou", sot ech. "Awer, datt Si d' Police an aner Agente Wee, bis Se laanscht sinn meng Dag. D ' ass alles, luusst Si huet froen. Ech wëll net stolperen iwwer Helfer".
  
  
  "Okay, Nick, sot Hawke.
  
  
  "Mir gesinn eis dann an Hirem Hotel".
  
  
  * * *
  
  
  Un engem groussen Dësch erëm Mahagoni huet mech den Här Ludwig Schmidt, der regierungsmemberen Ambassadeur vun der westlecher Germanium, dat brénge sollt Tanja op d ' Foto an Nuecht, wéi ech Si trëfft ee. Schmidt gouf liegend a sengem Sessel mat héijer Rückenlehne, hält an der rietser Hand eng laang Gefëmmt.
  
  
  "AH, jo. Si huet Fräulein Hoffmann empfänken. Si Hoteller sinn, op eng diplomatische Veranstaltung. Si ass eng kluge Fra, wëssen Se. Si de Patient dann direkt akzeptéiert. Et ass kloer, Se aß eppes an enger Corrida, datt Si verärgert Magen. schrecklich. Et huet ëmmer nach e Frettchen net erëm un d ' Aarbecht ".
  
  
  "Wéi laang ass Iech scho mat dir hei?" Si gefrot.
  
  
  "Net laang. D ' Hamburger Meedchen, wann ech mech net Falsche wee. Ee Papp war e russesche Flüchtling".
  
  
  "Wat huet Dir iech gesot?"
  
  
  "Jo. Dir schwätzt Lëtzebuergesch mat engem liichte Jesse wéinst Hirem Familienstandes. A senger Famill Geschwat Doheem Lëtzebuergesch".
  
  
  "Jo, ech verstinn".
  
  
  Här Schmidt war ganz Dënn, ungeschlechtlich Mann an de Vierzigern, offensichtlech ganz zefridden mat senger Roll am Liewen. Gefrot fir hien. - "Süßes Meedchen, du bass net averstanen?"
  
  
  Et erinnerte Si an Zäiten, do souze mer mat Hir Irina, Bett an Bett. "E ganz nettes Meedchen. Ka Si, Kontaktéiert angegebene Adress ginn an Hire Akte?" Et war den déiselwecht Plaz, wou Si schléisst sech mir an Nuecht, wéi d ' Drogen hunn mech betäubt.
  
  
  "Ech si sécher, wat' s de kanns. Um Enn, Si ass krank".
  
  
  "Jo. Wann ech Se nettopai Doheem, Si wëssen, wou Se nach sichen kéint? Restauranten, Caféen oder Besonnesch Plazen fir Vakanz?"
  
  
  "Awer ech hunn iech gesot, datt d 'Meedchen ass krank".
  
  
  "W" sot ech ongedëlleg.
  
  
  Hien huet geschengt verärgert ménger Beharrlichkeit. "Elo, Dir selwer heiansdo huet Si zum Prais an engem klenge Café, net wäit vun hei. Ich erinnere mich net den Numm, awer hey mag d ' Sculpteur халлака, a Si do zervéiert. Et ass e Geriicht aus Maismehl".
  
  
  "Ech weess", sot ech. Si erinnerte sech, datt Tanja bestallt ass et zu El Jardín dann Corrida.
  
  
  Schmidt starrte selbstgefällig Сейлин..
  
  
  "An der delle, ech denken, ech ziehe d' Meedchen, - sot hien vertraulech. - Junggeselle sinn an dëser Stad - en herrlicher Beruff".
  
  
  "Ech huelen un", sot ech. "Elo, ech wäert probéieren, en ze fannen ee Doheem, Här Schmidt. Gudden Dag".
  
  
  Hien Stoung net op. "Mat Cadeau", sot hien. Hien starrte nees un d ' Decken, wahrscheinlech träumt vu senge sexuelle Potenzial, wéi unverheirateten, gutt Männer ëm Caracas.
  
  
  Et ass wierklech net fannen erwaart hat Tanya an Hirer Wunneng. Sollt, gehandelt Si verloossen d ' superheld an dem Moment, wou een hat déi Lescht Phas vun der Operatioun - mäi halt. Awer ech hat gehofft, do fannen verlaangen Anhaltspunkt. Am Virfeld Stack vum Gebai empfaangen mech eng Déckt венесуэлка, deen net Englesch Geschwat.
  
  
  "Buenos tardes, Senor", - sot Si laut a lächelte breet.
  
  
  "Buenos tardes", erwiderte ech. "Ech Sichen eng jonk Fra mam numm Ilse Hoffmann".
  
  
  "AH, jo. Awer Si wunnt hei net méi. Si beweegt sech ganz op eemol, virun e puer Deeg. Ongewéinlech d 'Auslänner, wann Se mech entschuldigen dofir, datt ech d 'legend".
  
  
  Si lächelte. "Dir all matgeholl?"
  
  
  "Ech sinn net iwwerpréift sorgfältig d' Wunneng. Hei sinn sou vill Wunnengen, an eng beschäftegt Fra".
  
  
  "Hutt Dir eppes dogéint, wann seng kuck mol uewen?"
  
  
  Hatt gesäit mech un. "Et ass géint d' gedon huet. Wien sinn Si, w. e. g?"
  
  
  "Nëmmen nach Fräulein Hoffmann", sot ech. Si Gräift pro Minutt a bot vun der Fra eng Handvoll Bolivar.
  
  
  Si gesinn Si un, dann op mech. Si streckte d 'Hand aus observéiert an huet d' Suen, e Bléck iwwert d ' Schëller an de Flur. "Dat ass d 'Nummer aacht", sot Si. "D' Dier ass offen".
  
  
  "Merci", sot ech.
  
  
  Dir, d ' Onopfälleg erop an Är Wunneng. Wann ee Gléck huet, kann Si ophalen Tanya an Hire Komerode, ier Si sëtzen um Fliger op Moskau. Awer ech hat Angscht - Dir wahrscheinlech schonn wussten, datt ih Verschwörung gelongen.
  
  
  Uewen, betrueden d ' Wunneng. Erënnerungen nees fingen mech op, eng no der anerer. E breede Sofa Stand an der Mëtt vum Raum, wéi an där Nuecht, wann Tanja net verännert Hire Kierper op d ' Ergreifung vum amerikanesche Agente. Si Huet d ' Dier hannert sech a gesäit sech ëm. Elo war alles anescht. An nen wieren d 'Liewen, d' Lebendigkeit, d ' Emus huet Tanja. Si gesicht an de Hondsgewéinlech vum klenge schrëftlech Hl an huet näischt wéi e puer Theaterkarten. An den nächste vierundzwanzig Stonnen gi Si net brénge mir vill Virdeeler. Si ass duerch de Rescht vun der Wunneng. Ech goung an d ' Schlafzimmer an huet do an den Ewechgehäit zerknüllte de Programm vum Stéierkampf. Seng Handschrëft gewuer Tanja, well Si huet d 'Foto an d' Programm, wéi Dir, gouf mat Hir an engem Corrida. Nëmmen eng Mémoire drun, datt d ' Produiten mussen ofhuelen. Fir mech war et notzlos. Si reprochéiert nëmmen d ' superheld nees Ewechgehäit, wann hien e Geräusch héieren am Wohnzimmer. D ' Dier zum Flur an zougemaach gouf ganz roueg.
  
  
  Hatt Gräift nom Вильгельмине an stöhnte drückte sech op déi an der Géigend vun der Dier. An engem anere Raum war Stille. Een verfolgte mech. Een, deen huet Mehrfamilienhauses an hat Angscht, datt ech ze no kommen, fir mech ze berouegen. Vläicht ass et souguer Tanja. Et héieren bal unhörbar d ' Knarren der Bretter ënner de Spaweck. Si kannt déi genau Plaz op där d ' Bretter, sou wéi hien koum no u fréier. Et huet geschengt, et huet kee Grond ze verzögern Konfrontatioun. Si goung an d ' Türöffnung.
  
  
  An der Mëtt vum Raum Stoung e Mann mat enger Pistoul. Hie war mäi geheimnisvoller Mann, an d ' Waff war derselbe, fir déi erëm huet en Theater zu Washington, D. C., a Thoth, deen, wéi ech mech erinnere, gesäit an engem wäissen Flur an den Laboratoiren vum KGB. Hie gedréint huet sech ëm, wéi hien héieren mech.
  
  
  "Reiß dech zesummen", sot ech.
  
  
  Awer hien hat aner Iddien. Hien geschéckz hat. Si erkannt, datt hien am Begrëff war ze Schéissen fir de Brochdeel vun enger Sekonn virum Och, an duckte mech op de Buedem. D 'Pistoul no ertönte am Raum an Schutzbrille krachte an d' Mauer hannert mir, wéi Si op de Buedem. Pistoul nees brüllte lénk an de Bam nieft mir, wann et überschlug sech an huet ze Schéissen. Si geschéckz dräimol. Déi éischt Schutzbrille waren d ' Wateree hanner dem Feil. Nom zweete goung an d ' superheld Broscht a virgeworf superheld zréck ze Stöhnen. Déi Drëtt Schutzbrille erfolleg an d ' Gesicht emu, offen, ënner de Wangenknochen, an Fléien an Richtung Artisten, забрызгав Mauer Hambierketonen Bräi. Mä hien ass op de Buedem op, mee och hien huet sech vun dësem. E Mann, dee verfollegt mech am Laf vun dëser Missioun, gestuerwen ass, ier d ' superheld, de Kierper gëtt zur Genüge bekannt.
  
  
  "Schneider!" Murmelte ech. Ech hat e lebendiger Zeien, de Mënsch, konnt ech alles erzielen. Mee ech muss dat superheld ze maachen.
  
  
  Si setzt sech schnell op d ' Been. D ' Leit an deem Gebai Schëss gehéiert hunn. Si koum распростертой Figur an spähte an d ' Poschen superheld. Näischt. Reine Identitéit, falsch oder aneren. Awer op engem Stéck Pabeier war eng kleng нацарапанное Wëllkomm.
  
  
  "Sou De La Masía. 1930"
  
  
  Si steckte d ' Präisgeld an der Minutt an ass zum Fënster. Si gehéiert Shaggy an Stëmmen am Flur.
  
  
  Si gammastronomie mécht d 'Fënster a koum op d' Pompjeeën d ' Treppenhaus. No e puer Minutt et war op der Äerd, verloossen Se d ' Gebai wäit hannert sech.
  
  
  Wann Dir, goung eraus op d ' Strooss, et gouf donkel. Wëllkomm an enger Notiz geet Iech duerch meng Goler nees an nees. An der Fellini war de Restaurant La Masia. Si eemol stinn an iwwerluecht. Et gehéiert, vun deem d 'Plaz, well hien war bekannt fir seng халлакой, engem amant Venezolanischen Geriicht tani, wann Dir sot zu mir a säi Frënd Louis, d' Wourecht. Vläicht, geduecht ech, datt de Buschtaf "T" steet fir d ' Tanja, an datt e mysteriöser Mann, anscheinend vun der russesch Agent, beabsichtigte treffen mat Tanja do ëm 19:30 Auer oder 19:30? Et war eng Web-Haken, déi sech bei mir war, sou konnt ech, Hir ze Follegen.
  
  
  Et koum zu e Restaurant ze fréi. Tanja war nirgends ze gesinn. Si och fir e klengen Dësch am hënnescht Deel vum Haus, wou Si unbemerkt alles gesinn konnt, a waard. 7:32 koum Tanja.
  
  
  Si war nach genee sou schéin, wéi ech et an Mémoire hat. Et war keng Illusioun. De Garçon geleitete Si zu engem klengen Dësch virun dem Agank. Duerno Stoung op an ass de klengen Flur laanscht a Richtung vun den Damen Zimmer. Si Stoung op an ass no Hir.
  
  
  Si ass scho verschwonnen an dem Raum mat der Opschrëft "Damen", wann Si, goung zu enger klenger Nische. Si wartete do, froh, datt mer eleng an fern vu Leit ugebueden, wann et rauskommt. No enger Minutt hat sech d ' Dier, a mir gefeiert eis vun Angesicht ze Angesicht.
  
  
  Ier Se iwwerhaapt reagéieren, Si packte Si an drückte staark ze Stöhnen. Si keuchte no.
  
  
  Si gesot. "Si!" "Wat mëss du da? Looss mech Lass, oder Hir Mënschegejhäiz".
  
  
  Si virgeschloen, déi ee iwwert d ' Gesicht mat dem Handrücken.
  
  
  Si knurrte no. - "Mengs de, et ass e Spill an der experimenteller Psychologie?" "Mir béid mussen eis mat Hëllef vun Mikrofonen an Lautspriecher Kerben".
  
  
  "Wann s du et wëlls, Nick, sot Si. Si hat d ' Gesicht mat dem aarm. Ee Stëmm mëller Stahl.
  
  
  "Ech legend nëmmen, Liebling, sot ech. Si huet стилету falen op d ' Handfläche ménger rietser Hand.
  
  
  "Wäerts du... mech kinnekräich vu groussbritannien an irland?"
  
  
  "Neen, wann dat net absolut noutwenneg ass", sot ech. "Mir zwee ginn, fir dëse Benotzerkont zesummen. An du wäerts Verhale sech sou wéi wier schéin, Zäit ze verbrauche. Oder du bekommst et ënner d ' rippen. Glaub mir, wann Dir gewiescht, ich töte dech, wann s de versuchst, eppes ze dinn."
  
  
  "Kënne Se vergiess d' Zäit, wou mir zesumme waren?" - gefrot fir Si ëmsou sinnlicher Stëmm.
  
  
  "Lüg mech net un, Baby. Alles, wat s du gemaach, war nëmmen e Geschäft. An elo Beweg dech. An Benimm dech glécklech".
  
  
  Si seufzte. "Gutt, Nick".
  
  
  Mir sinn ouni Problemer duerch de ganze Restaurant. Si koum op den Auto, sou datt Hir huet Si mech dohin bréngen. Mir sinn e Spill an hien, an hien och hanner dem lenkrad. D ' Maschinn war sech ganz eleng an enger donkeler Gasse.
  
  
  "Elo. Mat der HEMA-Si gefeiert sech am Restaurant?"
  
  
  "Kann ech Iech net soen".
  
  
  Si mécht Hir Messeren. "Giff Schneider, dat kanns du net".
  
  
  Si gesäit verängstigt. - "En Agent".
  
  
  "KGB?"
  
  
  "Jo."
  
  
  "Du och?"
  
  
  "Jo. Awer nëmmen Wéinst ménger spezielle Kenntnissen - well ech sinn Wëssenschaftler. Hir entsprach ih Ziler".
  
  
  Huet den Auto a fiert op der Fellini. Si gefrot. - "Wou soll ech fueren an d' Klinik?" "A spillen Si net mat mir am Spill".
  
  
  "Wann Dir dinn dech dohin, Si ginn eis béid verbaant ginn!" sot Si bal mat Tréine an den Aen.
  
  
  "Wéi Enge Wee?" - Si ze widerhuelen.
  
  
  Si war ganz aufgeregt. "Grad Dréien Si a Kënnt Si de Sunset laanscht, bis ech Iech legend, wou nees dréien".
  
  
  Si huet Zär.
  
  
  "Wou ass Alexander?", gefrot fir Si. "Ech sollt mech do treffen".
  
  
  "Hien ass doud", sot ech, ouni ze kucken no.
  
  
  Si gedréint huet sech ëm an e Moment gesäit mech un. Wéi Si ëmmer nees no vir, Hir Aen остекленели. "Ech hunn Iech gesot, datt Si vill ze geféierlech", sot Si bal unhörbar. "Elo sinn Se verwöhnt ih grousse Plang".
  
  
  "Elo, vläicht war et net sou wouldnt an großartig", sot ech ätzend. "Et Dimitrov dësen huet der Schaltung?"
  
  
  Si war schockiert, wéi hie gewuer gouf, datt ech weess, datt den numm Dimitrova. Si war sou gutt a senger Rookie-Mail-Adress бизнесявляется, trotz senger fantastischen Fäegkeeten. "Hues du vill ze vill wësst", sot Si.
  
  
  "Ech nettopai de superheld an dësem sougenannten Klinik?"
  
  
  "Ech weess net", sot Si. "Vläicht ass hie schonn gaangen. An der nächster Strooss biegen Si Lénks of".
  
  
  Si huet mir weider Empfeelunge, an ech koum Iech. Wann et hart direkt gedréint huet, gedréint huet Si sech zu mir. "Ech wëll et wëssen. Wat staffelen schief? Wann Si sinn duerch Hypnose an wéi?"
  
  
  Si, virgeworf e Bléck op no an grinste. "Ech wäert verréckt versichen, d' Wourecht ze erraten leschte puer Deeg. Elo Hir inga dech op d 'Zäit wahrsagen".
  
  
  Op der nächster Kräizung hu mir d ' Lescht Zär no Lénks, an Tanja sot mir, stehenzubleiben virun engem alen Haus. D ' éischte Stack gesäit aus wéi unbenutzt Shop, während déi iewescht Stäck Uganks unbewohnt.
  
  
  "Seng Stëmm, sot Si roueg.
  
  
  Seng Entscheedungen Fuerschungs-Aufgaben-Motor. No engem Bléck an den Rückspiegel, gesinn, datt hannert eis gefuer e weidert Gefier. Fir eng Minutt Hir, geduecht, datt dat kënne Frënn Tanja, awer dann erkannt quadratisches Kapp hannert dem Steier. Hawke huet Persoun CIA, datt hien mir gefollegt.
  
  
  Mengen plötzliche Wut leet sech. Si konnt net de superheld Wart, wann een bedenkt, wéi verhielt hien sech a leschter Zäit. Si beschloss ze ignoréieren senger Wachposten d ' Terpentin.
  
  
  "Näher", sot Si, Thane, winken hey Pistoul.
  
  
  Mir stärekataloge aus. Tanja war ganz relatioune an verängstigt.
  
  
  "Nick, looss mech net mat dir ginn. Se hat Iech vum Stabes. W. e. g rette mech. Erinnere dech u Si, déi Momenter, déi mir zesummen verspreet hunn. Du däerfs net vergiessen dat elo".
  
  
  "Jo, kann ech", - sot ech kal. Si opféiere ee "Люгером", a Si ass fir d 'Gebaier ronderëm op d' seitlichen Dag.
  
  
  Alles ëm dëse net vertraut war. Wann Dir mech, huet mech staark vollgepumpt, a wann Se komm, mir ginn d ' Aen verbonnen. Awer ech erinnerte mech un d ' Ugëtt Distanz vun der Strooss bis an den seitlichen Dag, an et war sou. Herein, wa mer stärekataloge goufen d 'Onopfälleg zum Rez-de-Stack, et gehéiert genee sou vill Schrëtt, wéi vill gezielt, wéi hien ronderëm d' Klinik. An dësem Fall huet et keng Zweiwel - Tanja huet mech an d ' Hiel vun der Léiwen.
  
  
  Zwölftes Kapitelen.
  
  
  Wann mir betraten de wäisse Korridor, et Stahl sech un alles ze erënneren méi a méi vun den eenzelne Virfäll. Hir fréier Stoung an dësem Korridor, an de Mann, dee Si just d ' liewen an der Wunneng Thani, hält mech hei.
  
  
  "Si erënneren sech", sot Tanja.
  
  
  "Jo. Et war e Zimmer, Bad Orientierungen. Si war un e Hl gefesselt".
  
  
  "Et ass nëmmen nach ze kommen".
  
  
  Et goung weider de Flur laanscht. "Nach e Mann", sot ech. "Si hu mat him zesumme geschafft. Et erinnere mich un de Numm Kalinin".
  
  
  "Jo", schwéier, sot Tanja.
  
  
  Si gammastronomie mécht d 'Dier, weist op d' Tanja hält mäi "LUGER" parat. Si ass no bannen offen mat Tanja viru mir. Wat fir Erënnerung. Subkutane Injektion. Hypnose. Audiovisuell Sëtzungen. Jo, Dir verdaamt gutt Aarbecht geleescht, mech fir ëmmer.
  
  
  Hl mat Gurten an Drähten ëmmer nach an der Mëtt vum Raum Stoung. Stöhnen hing Technik, awer en Deel war schonn deelweis demontiert. An der Géigend Stoung en Techniker. Hiert wëssen iwwer d ' superheld. Mir koum den numm Menendez. Hie gedréint huet sech ëm an e Moment gesäit mech un, verständnislosen.
  
  
  "Gudde райос!" sot hien, düster выругавшись, wéi hien erkannt huet, datt d ' superheld an eng ënnerierdesch Festung eingedrungen.
  
  
  "Du bleibst hei offen", sot ech, maachen e puer Schrëtt zu him.
  
  
  Awer hien ass a Panik. Hien huet mat fummeln an der Schublade nieft sech an Dostal Pistoul. Hie gesäit aus wéi e Standard-Navigatioun Beretta. Wann hie gedréint huet sech zu mir fir, sinn Och no люгера Emus a koum an Falten Dollar. Hie gefall zréck op den deelweis geordnete Fliger, Hond ausgestreckt Hand a Fouss, seng Aen un d ' Decken starrte. Eemol zuckte Wiessel, an hie war enger anerer sprooch liesen.
  
  
  No enger Minutt héieren Se hanner sech d ' Stëmm vun Tanja. "An elo bass du net ëropklammen, Nick".
  
  
  Dir, gedréint mech ëm a gesinn, datt Si held d ' Pistoul a geschützt op mech. Et ass net huet Si opmierksam ginn, well et einfach net vertrueden, déi Si wéi e Feil. Et war den Ufank eng zweet kéier, wann Se falsch louch no. Op Hirem Kapp war e trauriger, awer feste Ausdrock. Wann Dir Rose "LUGER", a weider, eng kleng Pistoul geschéckz hat an de Raum, an Schutzbrille mech getraff. Hir крутанулся, erofgefall op engem grousse Hl a fält op de Buedem. Zum Gléck, sinn Och war schlecht, a Si huet mir an der lénkser Schëller, an net an d ' Broscht. Ech hunn nach ëmmer war LUGER.
  
  
  Tanja nees geziilt, an hie bewosst, datt dëst kéier Hiren Objet gëtt besser. Ech konnt net mat Hir spillen dës Matcher. Si beschloss, organiséieren d ' Ausernanersetzung. Hir geschéckz duerch люгера an huet et virum zweete Och. Tanja umklammerte Si Liewen a отшатнувшись, erofgefall op de Buedem.
  
  
  Si Stoung op an ass zu Hir. Si leien um Réck, Hand an Hand iwwer d ' haarde Plaz um Bauch. Si fluchte virun sech hin. An Hiren Aen liicht schonn de Glanz vum déiwe Schock. Si huet ëmsoss versicht, ootme Rivne.
  
  
  "Was zum Teufel mëss du musstest et dinn?" - ech gefrot traurig.
  
  
  "...Ech war ze verängstigt, Nick. Si konnten no Moskau goen..., e Totalausfall. Ech wierklech... et deet mir Leed. Du bass mir sou gefiel". Ee Zil gedréint huet sech op d ' Säit, a Si war schonn anerer sprooch liesen.
  
  
  Dir, iwwer Se gebéckt, fir eng Minutt, d ' Mémoire un. Souguer den Doud dann Hiert Gesicht war wunderschön. Dat schrëfte Verloscht! Si opféiere "LUGER" an de Gurt, Stoung op an ass zum Schrank, wou Techniker Dostal Pistoul. Si gammastronomie e puer Hondsgewéinlech an huet al Opzeechnungen iwwer menge kierperleche Zoustand. Si sinn, zesumme mat dëse Maschinnen mussen eng Geschicht erzielen. Et géif froen, fir link geschéckt goufen Pressefotografen. D ' Ausrëschtung wier de überschrift. Elo, et war praktesch fräigesprach. A géif erniedrigt ginn de Kreml a Washington net.
  
  
  Awer wou war Dimitrov? Wann hien davongelaufen ass elo, alles géif dat huet e unangenehmen Nachgeschmack am Mond. Meng Aufgab war et ценымногие méi wéi nëmmen de setzen de Kreml zu enger misslichen Lag. Et weisen huet de KGB, datt Se ze wäit gaangen. Et war den Korkenzieher professionell Prinzips.
  
  
  Si héieren am Flur shaggy.
  
  
  Si huet virgeschloen d 'Schublade der Kommode an held d' Pistoul. Si gehéiert Geräusch am Flur.
  
  
  Et koum den Dag, wéi an der Lobby de Mann. Et war Kalinina, Geschafft Thani, ungeschickt geflücht mat engem schwéiere Anerer an der Hand. Hie war bal um Enn vum Korridors.
  
  
  Si schrie. - "Waart!"
  
  
  Awer hien rannte weider. Séier verloossen d ' Raten das sinkende Schëff. Hir geschéckz duerch люгера Emus a koum an d ' Rechter Bee. Hien streckte sech op dem Buedem, kuerz virun der Verëffentlechung, den fir d ' Onopfälleg.
  
  
  Si héieren e Geräusch hanner sech. Sech umdrehte, gesäit Si en anere Mann, deen niddreg, gedrungen, mat хрущевским Gesicht - aner Leit ronderëm d ' Sektioun vum KGB Nassen Saachen. Hien zielte op mech nom Revolver.
  
  
  Si drückte sech un ze Stöhnen, wéi hien geschéckz hat, an deen Och bei der première an d ' Mauer nëmmen e puer Zentimeter vu mengem Kapp. Dann gesinn Se den anere Mann am Gaang hanner dem schützen, eng héich Mann mat ugeriet Hoer an engem Aktenkoffer ënner dem aarm. Et war Oleg Dimitrov, Operateur-Awunner, dee fir e Messer. Hie war dee, deen et wierklech dat, mat deem ech verhandeln huet, ier de KGB wierklech verstoen, datt Si net spillen mat AX. Hien ass ganz séier staffelen de Flur laanscht zum aneren Enn, wahrscheinlech zu engem zweete Entkomm.
  
  
  Mann beim KGB nees erschoss, an hien duckte sech, wann Schutzbrille просвистела iwwer mengem Kapp. Hir geschéckz Rheuma, awer verpasst. Hien zielte zum Drëtte kéier, awer Hir, geschéckz hat fir d ' éischt an emu an der Leistengegend. Hien schrie schmerzhaft an gefall. Awer bis dohin Dimitrov verschwonnen um aneren Enn vum Flurs.
  
  
  Si ersetzen un d ' gefallenen Agente. Hien krümmte sech op dem Buedem, am superheld-Face-Schweiß floss, ëm den Hals virgedrongen heiser kléngen. Hien hat ganz vergiess iwwer d ' Waff an der rietser Hand. Hir klopfte de superheld op superheld Hänn an staffelen de Flur laanscht. Hien, wahrscheinlech, gëtt op d ' Gerichts. Awer ech hätt net geduecht, datt hie glécklech doriwwer.
  
  
  Et gouf Dimitrov an de Raum um Enn vum Korridors, awer bannen gesäit d 'oppe Fënster an d' Gasse. Dimitrov war et net.
  
  
  Si nëmme mat Mühe schlüpfte duerch d 'Fënster an d' donkel Gasse grad just, fir ze gesinn, wéi Si de Wäiten an Rückflug fält d ' schwaarz Limousine. Et staffelen op d ' Strooss an huet do de Leit op CIA.
  
  
  Sot hien. - "Wat, giff Schneider, geschitt, Carter?"
  
  
  Si gesäit an déi Richtung, an déi schwaarz Limousine op dem Sunset Gefore. Si war sech sécher, datt hien war op dem Wee zum Fluchhafen. No enger Stonn war d ' Faart op Roum. Wahrscheinlech Dimitrov wollt Si Fléien.
  
  
  "Do gëtt et en etlech doudeger a blesséiert Russen", sot ech. "Géi an verfollegen, fir Live-waren op der Plaz ze bezuelen. Et wäert an de Fluchhafen, fir de Chef ih".
  
  
  Hie gesäit d ' Blutt fléisst an meng aarm um spaweck jacken sinn. "Mäi Gott, firwat hues du mech dohin matzehuelen?"
  
  
  "Däin Job Bestoung doran, ze einfach, mech z' observéieren an net d ' Festung ze stürmen. Op jiddwer Fall-Erklärung besat hätt ze vill Zäit. Mir gesinn eis op der Ëmfro".
  
  
  Hir Sel an d ' Auto Thani a goung. Wann Dir mech geirrt an Dimitrowa war net um Fluchhafen géifen, hätte Si näischt verluer. Et kéint erklären, emu Allgemeng Alarm an zéien d ' Saach Sculpteur Police. Mä ech war mer bal sécher, datt mäi glawen -- Verne.
  
  
  An zwanzeg Minutt, et war de Fluchhafen. Wann Dir, ass an d ' Gebai vum Terminals, Si erinnerte sech drun, wéi grouss. Et gouf op verschiddene Flächen. Selwer wann et en Zeechen war do, huet mir ganz liicht, datt d ' superheld war ze verléieren. Wann nëmmen géif hien net erriet Fluch op Roum. Et war de Fluch TWA, dee sollt Fléien an enger hallwer Stonn. Et ass zum Ticketschalter. Dimitrov war nirgends ze gesinn, also gefrot fir Se iwwer d ' Agent-nen detailléiert sinn.
  
  
  "Jo, Jo. De Mënsch, antwortende dës Beschreiwung, gouf hei, mat Ausnam vun der Persoun, déi Si gesinn mat Schnurrbart. Hie war nëmme wéineg Minutt zréck".
  
  
  "Hat hien Gepäck?"
  
  
  "Hien iwwerpréift net, Sir."
  
  
  Dat geduecht. Jo an Schnurrbart Dimitrova ginn géifen einfach.
  
  
  "Ech mengen, hien huet den Numm... Giorgio Карлотти", sot Clair. "Hie war en italienesche Pass".
  
  
  "An hien ass grad gaangen?"
  
  
  "Jo, Sir."
  
  
  Si ofgedankt superheld. Dimitrov war hei, elo, et war sécher. Si konnt nëmmen zu Fouss bis zum Gol an waard, bis en eraus gëtt, mä et ass nach e bësse Gléck. Doriwwer eraus hutt Dir d 'Handkurbel gëtt d' Quantitéit vun der Reisenden. Wann Dimitrov wagte sech op de Kampf, da kéint et klappen ganz verwirrt.
  
  
  Si hat d ' noost Geschäft mat Zäitschrëften, awer Dimitrowa war net do. Dann, goung zum Fënster Geldwechsel. Si selwer an d ' Kummer Portionen, Gepäck a gefrot. Dimitrov schéngt verschwonn.
  
  
  Si rollte just ëm d ' Eck, wann et ze mierken.
  
  
  Hie goung an d ' Herrentoilette mat enger Mappe ënner dem aarm. Hien huet mech net gesinn. Ugeriet Schnurrbart geännert superheld Gesamtansicht. Et war e klenge Vläicht, awer hien hat keng Zäit fir dat bescht.
  
  
  Dimitrov goung an d 'Änneren, an d' Dier hannert him incorporéiert. Bleift ze hoffen, datt d ' Änneren war net überfüllt.
  
  
  Si ass d 'Serienfertigung, wann d' Dier gammastronomie mécht.
  
  
  Innerlich War Si grad dobäi war, Hir Hänn an der Spüle e klengt Zimmer géintiwwer. Si schaute sech ëm a war froh ze gesinn, datt de Raum soss niemanden.
  
  
  . Dimitrov schaute an de Spigel a gesinn an mein Spiegelbild nen. Superheld Gesicht посерело virun Angscht.
  
  
  Hie gedréint huet sech zu mir ëm d 'Gesicht, steckte d' Hand an d ' Jacke an gedréint huet sech ëm. Hien huet versicht verzweifelt, d ' Pistoul ze besuergen. Et drückte den Ofzuch люгера daaf an héieren en klickt.
  
  
  Si, virgeworf e Bléck op d ' Pistoul. Si bewosst, datt d ' Kamera eingelegt ass. Hien ass grad misfired - déi Druckpatrone schlecht ass, ass et geschitt nëmmen eemol ëm d ' Millioun. Dir, Gräift nom Ejektor haarde lénkser Hand.
  
  
  Awer et war keng Zäit. Dimitrov ass eng Mauser Parabellum an sorgfältig zielte Si mir an d ' Broscht. Hien низменному goung an d ' Hocke.
  
  
  Si koum op engem gefliesten Buedem. Schutzbrille gestouss iwwer d ' Fliesen direkt iwwer mengem Kapp an срикошетила am Raum, wann et huet Hugo an meng aarm gleiten. Si gedréint huet sech abrupt zu Dimitrova an gestart Stiletto. Hie gefall superheld an den ieweschten Deel vun der Oberschenkel.
  
  
  Si hat gehofft op de Oberkörper, mee ech denken, ech hat d ' Gléck, datt ech eppes blesséiert, wann Daten an aner Ëmstänn. Dimitrov schrie, wann Stilett trëfft et de superheld, an d ' superheld Mauser fält op de Buedem. Hien huet e laangt Messer an Dunn fir d ' Pistoul verluer.
  
  
  Währenddeems reprochéiert Hiert schlecht Patrone aus "Люгера", an hien klapperte op de Buedem gefall. Si zielte op d 'Dimitrova, sou wéi hien op d' Mauser. Wann hien streckte sech zu him, hie blickte op a gesinn, datt hie keng Chance.
  
  
  Hien hob d ' Äerm an taumelte aus der Pistoul. Den Ausdrock op mengem Kapp gesinn, wéi hien op eemol Geschwat. "Gutt, Mr. Carter. Si hunn gewonnen. Et gebe op Si".
  
  
  Si huet sech op d ' Been, an hie Stoung och op. Mir stoungen iwwer dem Raum e Frënd vun engem Frënd, eis Aen virgesinn am Uschlag. Mengen lénkser Hand huet ugefaang an schrecklich ze Schmäerzen.
  
  
  "Si hunn e grousse Feeler gemaach, Dimitrov, sot ech. "Si cavaco AX, fir eis ze demütigen".
  
  
  "Ech danaë iwwerginn Se mech vun der Police", sot hien. "Hunn ech opginn..." Hien huet seng Hänn lues, dann eemol Attackéiert an der Minutt, an superheld an der Hand koum en winziger Flinte.
  
  
  Et drückte op den Ausléiser Люгера, an déi kéier Pistoul geschoss. Schutzbrille gefaange Dimitrova direkt iwwer dem Herzen, an virgeworf superheld zréck. Superheld fir e Moment d 'Aen virgesinn mech mat wäit aufgerissenen Aen an da gëtt et hektisch packte d' auteurën fir Handtücher direkt nieft him. Wann hie gefall ass, Tissu Handtuch rutschte no der Verdeelung vun den Instrumenter laangt Laken, hallef прикрывавшей superheld fest Kierper.
  
  
  "Hir Kreml-Chefs denken vläicht doriwwer déi nächste kéier, wann Si kommen mat engem ehrgeizigen Plang", sot seng Leiche.
  
  
  Si steckte d 'LUGER nees zréck an d' Halterung. Hir riicht, virgeworf Hugo zréck an d 'Scheide, wéi zwee Polizisten brachen d' Dier mat gezogenen Pistoulen. Si schauten Dimitrova an dann mech mat engem grimmigen Bléck.
  
  
  "Qué pasa aquí?" schrie enger.
  
  
  Hir emu hat säin Ausweis. "Rufft de Chef vun der police Erschossen", sot ech. "Sot Emus, datt all Russescher Verschwörer verhaft".
  
  
  "Si, Signor Carter", sot de Mann.
  
  
  Si ass duerch de Raum a kämpft sech duerch d ' Quantitéit vun der neugierigen Reisenden zum nächsten Stoung, wou Dir uruffen konnt. Si geschicht sech geistig Plaz vun der zougedeckt Général vum KGB, Bizarre Laboratoiren, an deenen fantastische duerchgefouert gëtt dat Experiment un der Mierschwéngchen - op d ' mir. Hawk wëll sech ze bewegen, dohin ze wiesselen Leit an der CIA an der Police erzielen, wat geschitt ass. Hie wier zuversichtlich, datt d 'Press huet d' Geschicht richteg.
  
  
  Si krut den Telefon vum ticketverkäufer Agent, awer och op d ' Minutt gehalen e Moment déngscht, ier Dir eng Nummer wielen. Net gefielen Missioun, hunn d ' Opféierungen op der Bühn. Méi Datumen fir Sécherheet, an ech wäert Hir Geschicht erzielen enger Villzuel vu Mënschen. Mir ass elo net brauchen. Ech brauchte en Owend mat engem Meedchen wéi Tanja Savic. Mech verfolgte als Hir leblosen Kierper, ëmmer nach zu schéine Doud. KGB oder net, mä Si war eppes besonneches.
  
  
  Si geholl déif Loft an atmete lues. Elo, vläicht, wann ech Gléck hunn, ass e weidert Brünette mat tiefblauen Aen an dem sinnlichen Stëmm schnurrt. A vläicht wier et net d ' feindlichen Agente, an misst ech net, datt et ëmbruecht. Et war eppes, wat ënnerstëtzt mech an den nächste Wochen bürokratischen Opwand.
  
  
  Si hob de Gruppebesetzung an sicht d ' Nummer Hawke.
  
  
  Abstrakt
  
  
  "MIR IECH BEGRUEWEN!"
  
  
  D ' Kommunistesch Eescht geschengt ni sou Real! Kaum AX ugestallt Киллмастеру Hir nei Missioun, wéi eng Noriicht vun Hinnen - Si drohten, e tödlichen Runs ze internationaler Afloss Länner Nord-a Südamerika.
  
  
  Et ass kloer, datt Si d 'Aarbecht fir Nick Carter - d' tödlichste am superheld Carrière. Киллмастеру bestëmmt war, eng wichteg Roll an der Geschicht vum Luzifer, dem Direkter AX. Wat hu Se mat him gemaach? Well och Si hunn net den wertvollsten Agente AX géint verschiddene Kräften, déi hien geschworen, ze schützen? Nëmme wann Nick geroden an de Bann vun der sinnlichen Russescher Agente, hien huet ze verstoen, wéi de superheld benotzen. Awer et war schonn ze spéit? Superheld Bedeitung huet schonn de KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  D ' Stonn vum Wolfes
  
  
  lovelace Leo schklowski an Erënnerung un de Verstuerwene Jong Anton
  
  
  Etlechmol: Hour Of The Wolf
  
  
  Dat éischt Kapitelen
  
  
  Kampfjet mat engem Knall geflunn mimmo mech, d ' Verbreedung Strooss viru mir.
  
  
  Si verhext Pilot an all superheld Virfahren, wéi Dir iso allen Muechten gedréint huet sech d ' lenkrad Hirem Citroen. Dir kënnt dës Efforte spueren. D 'Strooss huet näischt duer, wéi eng Déift Spur fir Karren un d' Mauer Bierger an ural Hiwwelen hun sech genee sou wéi d ' Schraube, op dënnen Reifen mäin 11cv. Si konnt ginn nëmmen an eng Richtung, an an déi Richtung sinn Plat. Wéinst der Fielsdeeler déiwe Abgrund riets a Lénks, et war och gutt. De donkel, schlanke Bësch окутывал mech op de seelenen geraden ophalen, an obwuel et verstoppen kéint de Verdierft ënner inky-schwaarze gréngs, dat wier e Pyrrhussieg. Hannert mir hir REGIMENT vun der Zaldoten, a Gott weess, wéi vill ëm Si ronderëm goung duerch d 'Bierger, mech z' ëmginn.
  
  
  Citroen kollidierte mat dem grousse Steen op der Strooss an virgeworf mech op den Dag. Wann d ' Maschinn erëm gefall, de Rescht vun der Auspuff ofgerappt. De Salon war erfëllt vun Abgasen. Schrauben an Muttern открутились séier, an déi eenzeg Chance, déi ech hat, ass d ' fueren. Si schaute no uewen duerch d ' zerbrochene Windschutzscheibe. Düsenjäger geflunn schréi. Superheld Boîtier ervirgedoen am Elektrometeoren an verwandelte sech an eng stralend Bauaarbechte, wéi hien heruntergestiegen war, fir mech nach eng Kärwaff.
  
  
  Ech mengen, hie konnt sech net bewegen méi wéi e puer Sekonnen. Iwwregens, Dir virun laanger Zäit huet misse stierwen. Et ass scho bal eng Stonn gekämpft virun säin Verfolgern, an dat eenzegt, wat ech maache konnt, ass ze verwirren meng Ausriichtung. Si ass duerch all méiglechen seitlichen Stroossen, an d ' Manéier, wéi Si enger, huet mech fäerten, datt Si verschwanne im nirgendwo. Si hat keng Ahnung, wou ech sinn, nieft der géien Klipp iergendwou an de Dinarischen Alpen. Sollt, an den Däller war d 'Stopp, awer alles, wat ech gesinn hunn, ass d' Arméi, Kugelen an dësem schrëfte Fliger. Bei den haitegen Lag vun der Saach wier dat e Stream vun mengem Optrag, a kéint AX verléieren Agent N3, et doriwwer eraus net vergiess, datt dat schonn de Fall mat NÉCKELAARME an N2, viru ville Joren op verschiddene Plazen.
  
  
  Kämpfer gespillt begréissen mech mat engem Och Barmherzigkeit. Si gefuer sou séier, wéi hie konnt, a Richtung Feier superheld. Al 11cv schrecklich wackelte. Citroen 11cv gouf vun 1938 bis 1954, an duerch d ' Aart, wéi hie reagéiert, Si war sech sécher, datt mäi superheld Prototyp. Scheinwerfer um Armaturenbriet déngt nach ni geschafft hunn, sou konnt ech net soen, wéi séier Si ritt. Op d ' mannst war et méiglech, назать op Gas. Ech geduecht, datt net, datt d 'genuch sinn gëtt, awer et war déi eenzeg Chance, déi ech hat mat dem entgegenkommenden Fliger, d' Dauf ze loossen, déi Hir Salven.
  
  
  Citroen schütteln fir ze protestéieren, an d ' brüllen den Auspuff huet sou ee Kaméidi, datt ech net eemol Hir Gedanken konnt héieren. De wand wehte duerch d 'oppe Windschutzscheibe, meng Oueren erfroren, an d' Haare закручивались ëm d ' Gesicht. De Fliger war elo sou no, datt ech den Androck hat, datt dat superheld verschlénge Air intake.
  
  
  Si drückte Mobbing iso allen Muechten. Maschinengewehr Kaliber .50 mat Autofeuer Flillek Kämpfer. D 'Strooss viru mir explodéiert, an d' Maschinn war mat dem Reen fir d ' Steng an Klumpen feste Buedem. Den Auto entsat an rutschte vu Kugelen, an no der plëtzleche Fräisetzungstest vun Dampf et erkannt, datt Si komm sinn an den Heizkierper. Kochendes Waasser mat engem Zischen no uewen um spaweck an tropfte iwwer mäi Gesicht Sky sengende koppel. Dir, ass laafen Gas an nees un Vitesse gewënnt. Ein Windstoß, wann e Jeeër geflunn mir fir ëmmer, et herrschte Totenstille, déi sech mat ëmmer follegt den Ugrëff. Si héieren säin Atem, lues hinausgehend ronn ëm déi Musse ginn. Zeitliche Aufschub.
  
  
  Awer d 'F-86 schonn nees léisst Si sech fir d' nächst Attacke, an hie bewosst, datt de Pilot landt an mech fréier oder spéider. Jo, F-86, Sabre. Bei de Jugoslawen goufe Si zousätzlech zu den 150 F-84. Hire glawen, wat mech am meeschte berührt d 'Asiicht, datt d' Gaben vum Uncle Sam Votum-Votum fir mech. Jugoslawen benotzen Sabre Kampf géint d ' Partisanen an enker Schluchte, well Supersonic F-X4 an MIG 2I bewege sech ze séier, fir sou eng Héicht. "Сэйбер" ëmmer war de beschten Kämpfer, mä d 'waasser an der Loft hei iwwerhaapt keng Roll spillt, net géint d' alen "Citroen".
  
  
  Web-Grond, woufir Si blouf am Liewen, Bestoung doran, datt ech bewosst eppes no Instrumenter superheld Maschinengewehre, zum Beispill déi Héichdotéiert op d 'Zuel vun de Patronen an den Butteker, d' geleert hätt, dann drësseg Sekonnen stänneg Schéissen. Piloten gelehrt Bursts Maachen an eng oder zwou Sekonnen. Awer wéinst der Ausgeglichenheit Sabre véier Maschinengewehre Kaliber .50 versinken an носо wéinst der Rendite. Sou gëtt et eng Tendenz ze Schéissen, ier d ' Zil. Sou Slavonic Pilot feuerte dohin, wou Si gewiescht wier, wa Si net angeklickt Mobbing an hien rührte mech net vun der selwechter Vitesse. Merci u meng Kenntnisser vun der Kombinatioun vu kuerzen Warteschlangen a spréngt Dir an d 'Nues iwwerlieft véier openee folgend Ugrëffer, awer ech bezweifelte, datt et funktionéieren gëtt, bis d' Frettchen, bis den Dreifstoff ausgeht, an de Pilot net dozou gezwongen, ze goen.
  
  
  Si gedréint huet sech um Zär, an op mech eingestürzt nuets Schiet vun de Beem. Fir ëmmer mir vun hannen hing "Sabre" a waart, bis dir Se ginn op riichter Streck ze schloen. Dir, geknéit, ier e sech iwwer d 'Steier a museschen, wéi de Schweiß geschengt op mäi Gesicht, Rückenmuskulatur relatioune, als ob Si museschen d' Schläge de Kugelen. Wann de Pilot beschloss, ze versichen, den Ugrëff vun hannen, meng geschätzten Gangreserve reduzéiert géif, ronn d ' Hallschent. Bei Citroen war et net einfach d ' Vitesse, fir dësen Ënnerscheed ze kompenséieren.
  
  
  D ' Strooss gelockt duerch e puer schaarf Kurven. De Motor hustete, wäiss wéinst dem Mangels un Waasser, an huet lues, wann Se nees Stahl kletteren op den Hiwwel. Si kéint goen a méi séier lafen, op d ' mannst sou, geduecht, ech verzweifelt. Si war op halbem Wee zu deem, versicht, eng Lescht Ustrengung.
  
  
  Iergendwou an der Noperschaft vu Gesträich Schéisse gelooss huet. Kugel durchbohrt Bord ewech, a mech обрызгало duerch Glassplitter Seitenfenster, datt d ' Beschichtung gerappt an Futti. D 'Zaldoten stoungen laanscht d' Strooss déidlechen automatesch Gewehren bewaffnet. Klammen Si fir d 'Maschinn erëm bedeite géif, Selbstmord z' Organiséieren. Dir, geknéit, ier e sech déif, ënner dem schmuele Rand vun der Windschutzscheibe, wann de darauffolgende Salve riß d ' Maschinn. Vun do un vun de Won vun den Eisebunnen, musse Se all verwalten.
  
  
  D ' Strooss war zu wackeln an kühlen Mondschein. Vu senger Positioun aus konnt ech net soen, wéi laang de Wee nach fräi sinn gëtt, awer ech hat e trauriges Gefill, datt dat genuch ass, fir Сэйбр nees ugegraff. Am Bësch et nei Fotoen, während d 'vereinzelten, wat drop hiweist, datt d' Hauptkräfte Zaldoten nach net gespillt. Net, datt et vu grousser Bedeitung war: ech war an der Fall, wéi géif een et eis virgesinn.
  
  
  Sergey tropfte duerch d ' Beem an hat Motorhaube an Daach. Si héieren e fernes Geräusch Düsenjäger, wéi e méi no koum. An fragment Hir Rückspiegel gesäit flüchteg den sech nähernden Fliger. D ' Bild füllte de Spigel an iwwer mengem Kapp tobte e Kreuzfeuer. Si huet nach eng kéier versicht, ze bewerten Distanz, op déi sech déi kéier virun allem op Hir Intuition, an huet domat seng fréier Geschicht, express bis zum leschte Moment zu verzögern, fir dann nees Gas ginn. Citroën gouf Fransousen stur. Hien huet refuséiert sech, sech z ' erginn. Hien rannte gleewen, mat enger Kraaft, déi, wéi et mir geschengt, hien hätt scho viru laanger Zäit.
  
  
  Awer domat net genuch. Dës kéier Pilot sou genee wéi méiglech скомпенсировал Salto Nues, an d ' Kugelen mat Stahl Hemd opzedeelen "Citroen" vum Heck un de Kühlergrill. Si gedréint d ' lenkrad no riets, vertikal Spure gelenkt, sou datt e Groussen deel vun der Ugrëff gouf duerch déi bal vertikale Chassis vun der Maschinn. Awer d 'Armaturenbriet war zesummenzepechen zerstéiert, an eppes koum ënner d' Haube. Schiet ползло no половицам. Feier war waarm, a mech eingehüllt déckflësseg ölige Rauchwolke. Citroën ass. D ' Pneuen sinn an Futti opzedeelen, Kraftstofftank undicht war. Viischter Lénks prallte, an alles, wat ënnen ass, war zu Futti.
  
  
  Felge ouni Pneuen rutschen op der Spuer. Ech konnt net méi Steieren. Iwwer d ' Wange floss Vill Blutt, awer ech konnt awer net soen, wéi eescht Si blesséiert gouf. D ' Maschinn ass elo rollte ënner dem schrägen, истерзанный Metall ausgeruff an der Hektik an Blinder Wut, a lues ugefaangen huet ze falen mat dem Enn vun den Hiwwel an eng Schlucht.
  
  
  Si verzweifelt klammerte sech un d 'Sitzfläche, Bäissen sech op d' Lëppsen virun blendenden virun Verbrannt weh. "Citroen" staark erschüttert an schaarf zurückgewiesen huet mech an déi aner Richtung. Si virgeschloen un d ' Dier schwéiere Stiwwele a Si geflunn op. Glücklicherweise hunn 11cv Schwänze vun hannen, sou datt de wand d ' Dier aufschwingt. Et war dat eenzegt, wat huet mir d ' Liewen sprengen. Dat nächst, wat ech mech erinnere, fält Hir eraus a rollte op enger ongläiche Strooss, packte de Wee, fir net ze falen vun Enn, dee sech op zéng Zentimeter vu mir.
  
  
  Maschinn заскользила laanscht de Kante, Ofstuerz an d ' Steng, Büsche a Beem, rollte hin an hier an прокладывала sech e Wee op de Grond vun enger déif Schlucht. Wéi Si ënnen ukomm felsigen Schluchte, et взорвалсась Mier vu roude Flamen.
  
  
  Erschütternd, Si rannte an d 'Büsche an wischte sech d' Blutt mat zerrissenen Pelzer, a mäi Liewen выворачивался vun dem Schock an kräft übelkeit. Den Himmel gëtt duerch rout brennende Kierper "Citroen" ënnen. Ech muss mech beeilen. A wann ech mech net beeilen, ech hunn ëm déi wieren Honnerte vun Zaldoten, déi bei der Explosioun vun der Maschinn. Awer eng Minutt laang muss ech innehalten, fir ze Atem ze kommen... Dann ass Si kroch weider duerch d ' Büsche.
  
  
  Meng kleng Gas-Bomm war ëmmer nach klebt un mengem Bee Klebeband, obscho kaum war ze erwaarden, datt d ' schrëfte Déngens vill hëllefen an dësem oppene Raum. Mengen schaarf wéi e Rasiermesser, Stiletto herausgenommen gouf op dem superheld der Scheide gezunn, an elo louch an ménger Hand. Si leerte Hir "LUGER", wann duerchbrach posten nordëstlech vun Metkovic, an d ' Waff war elo do, Medien brennenden iwwerreschter 11cv. Awer et ass net vill Ënnerscheed hat. Dat ganzt Arsenal vu Waffen AX'an notzlos wier, wann d' Zaldoten bemerkten mech elo. Ih war ze vill, fir mat Hinnen ze kämpfen.
  
  
  METKOVIĆ war den Ufank mäin Albtraums. Virdrun ass alles glat. Et koum zu Jugoslawien an der italienescher Trawler, an dann hätt et gepackt, bis zum Ufer. METKOVIĆ war en puer Sushi an der Déift, en neit landwirtschaftliches Stiedchen iergendwou an den Ausleefer vun der Dinarischen Alpen zu brechen, отделявшей Küst vu Sultan aus Bosnien an Herzegowina. An Метковиче Uspriechpartner hunn sech mir d ' Dokumenter, Kleedung an Auto. D 'kontaktperson war roueg Kroate mat Gesicht ausdruckslos, obwuel, haalt d' Suen, dat den Ausdrock ännert sech, wann hien erfährt, wat geschitt ass, fir d ' superheld vum berühmte "Citroën". Dokumenter gutt Ausgesinn, awer d 'Aarbechter d' Schuhe souze, wéi Hausschuhe Zirkus Bedos a Hosen, Décken, Pullovere Lederjacke souz op mir eng wéi e Korsett op der Wiesselen Gefloss.
  
  
  Dokumenter DC an den vun Hinnen entwéckelt, obwuel Se opgetruede sinn, ass et duerchaus legitim, Se net eemol Wachposten laanscht der Straßensperre. Huet säi Wee duerch d ' maisfeld op déi aner Strooss, an zanter Se op der Flucht war. An dach huet d ' Zaldoten Gaben net op. Si a gehofft, datt Se gleewen, ech wier anerer sprooch liesen, wann Se gesinn, wéi de Fliger explodéiert ass, awer d ' Gléck war net bei mir. Hie scho gesinn konnt déi sech nähernden Lichter, a vun Zäit zu Zäit héieren d 'Mënschegejhäiz Sergeanten, раздававшиеся, wéi iwwer d' Sich no Uerdnung. Ee kéint soen, Si war ëmmer nach op der Flucht.
  
  
  Am Bësch war et steht, wann een vun dem stännege Rascheln Zaldoten an enger rarer Laya Hënn.
  
  
  Si bewosst, datt Si geschwënn abreisen wäert op мкстность mat spärlicher Vegetatioun, well d ' Bëscher hei goufen an der Regel net méi laang wéi e puer Quadratkilometer, sou wéi den allen Beräicher an ze dreschen war. Awer an der Donkelheet de Bësch trotzdeem huet hien den Androck vun engem risege Gewölbes. Hien huet geschengt endlos wuesse op klengen hänken an Däller, zu de überwucherten knorrig ale Eeche. D 'Beem hunn groteske Formen un, wéi an mir opgewuess der Bedarf fannen Si de Wee no ënnen, d' Strooss ass nach ëmmer net war.
  
  
  Ech muss runterkommen. D 'Strooss war voll vun Zaldoten, an ëmmer nei Grupp ih устремилясь duerch d' Hiwwel op der anerer Säit. Hat keng aner Wiel, wéi no ënnen goen. Awer de Abhang vum Bierg war, gleichsam spottend mir fir ëmmer, ze steil, ze rutschig an zu nackt, ze probéieren, en ze maachen.
  
  
  Si huet sech erschöpft war, an d ' Schmäerzen vu Verletzungen unerträglich ginn. Et war schwéier ze ootme. Si hat um Kamm. Eemol héieren dumpfes Rauschen, dem Baltesche mier. Si bewosst, datt et kënnt vun iergendwou virun mir, obwuel dat eenzegt, wat ech gesinn konnt, de Becken, dat sech op d ' klëmmt op de Fielsen, an op engem Hiwwel zugewachsen. Wann do d ' Waasser war et gewiescht muss sinn, de Floss: der Direktioun war ze staark fir Bach. An de Floss bedeit nach méi Déift Dall, dat sech, wahrscheinlech, kerbte Bierg, wiese Lénks vu mir. Dat bedeit fir mech, datt d 'Steigung gëtt d' gestengs mat op d 'mannst zwou op véier Säiten, also konnt ech net iwwerall hingehen, ausser an d' Äerm vun den Zaldote mat ih Hunden.
  
  
  Elo ass et och d ' thema vun den Hënn héieren konnt. Si hunn Hënn, wahrscheinlech geholl hunn Grenzwächter. Si rutschte de Abhang erof, maschinn ass eng kleng Mulde an klammerte sech an d ' Hänn, wéi kräftëge krallen, klëmmt op déi neisten uewen. Den Klang vun den Hënn hanner mir Stahl mi haart. Wéi, am Numm vu Gott, plënneren ëmhir an ménger Spur? Si sollten ee gudd Gespür..
  
  
  De Leschte Ofstig war ganz steil a bedeckt mat risege Fielsstécker. Hir gutt ballte d 'verbrannten Hänn an d' luucht gaangen iwwer Kiele. Dann eemol gedréint huet sech grad a stolperte, rannte duerch d ' Biegung vun der Leiste. Eng Minutt laang dem Rauschen, dem Baltesche gestoppt, dënne Koup streckte Hire Kapp no uewen an nees verschwonnen. Si ass duerch de Bëschrand vum Bësch (Holzes, wéi ech erwaart hat, hat de Fielsen, отрезавшей mir de leschte Wee ze entkommen. Si war bal vertikale an rutschig a goung an d 'Schlucht, déi war sou donkel, datt nëmmen d' Rauschen, dem Baltesche ënner mir drop, wat mech jalousie, wann Dir jeemools Kontaktéieren superheld DNS.
  
  
  Vibrierender vun der pulsierenden weh an der Broscht a Goler, Si Stoung verzweifelt op der Sich a béid Richtungen op d ' Schlucht. De Mound koum hannert de Wolleken an nees strahlte mat voller Kraaft. An all Meter riets vun mir an op genee sou vill Meter méi wäit ënne gesäit Si d ' Ruine vum réimeschen Aquädukts. Bal alles, wat ee vun him spioun ass, ass eng Rei vu kuckt Béi, ähnlech wéi Pfähle, d ' hinausragen iwwer déi an der Géigend vun der Granit-Zänn an Faserpflanzen. Dat wier ähnlech wéi d 'iwwergang vun der Niagarafälle op abgenutzten Seel, dat géif mech e perfekt Zil fir d' Zaldoten. Natierlech, wann Se ze goen, do wäert lebendig, fir ze probéieren.
  
  
  Geknéit, ier e sech iwwer, et staffelen iwwer de Rand, drückte de lénksen aarm an de Kierper, fir géint d ' akuten Schmäerzen. Si geduecht, ausgebrach ob oder einfach nëmmen Hir rippen ausgebrach de Muskel, wann ronn ëm d ' Maschinn rollte. Hie bal de Punkt erreecht candid Aquädukt iwwert, wéi hien héieren shaggy an der Géigend vu mir. Si geknéit, ier e sech no vir op de Bauch an drückte sech op d ' Äerd, andeems Dir einfach Atemzüge duerch den oppene Mond.
  
  
  Déi zwee koumen zu mir an engem intensiver Aufregung, net wissend, datt ech war no genuch, fir ze héieren, ih roueg flüstern. Si hunn d ' Tschechescher Maschinenpistolen M61. D ' Männer hate nach e puer Schrëtt an hun un, nervös an, zweifellos, ech wëll, datt Se un engem anere Gemengen an där Nuecht. Si sinn ze laang Zesummegedriwwen an der Verfolgung. Si muss, Hatt ze gesinn, ouni datt sech d ' Rauschen.
  
  
  Schweigend Hir klëmmt an Schiet a koum, fir ze kuscheln géint e Baam. Si koum op mech zou, klenge Mann geknéit, ier e sech liicht no vir, als ob d 'durchbohren d' Donkelheet mat den Aen. Si ass ganz beweegung, an hie gesäit mech net, bis Se bal koum ech op d ' Been. Dann streckte der lénkser Hand aus, packte superheld Kinn a Legitimitéit säi Kapp zréck. Mat der rietser Hand drückte Hir Stilett un superheld Kehle.
  
  
  Zaldoten erließ e Gurgeln a gefall an dobäi Blutt füllte superheld Tunika. Si gedréint de Kierper a Richtung vum zweete Mann, ier hien Ziler konnt ronn ëm Hir M61, a war op nen, während Si him virgeworf d ' Messer. Hien interesséiert sech intuitiv, Si ze bewegen, Hiren Dout Komerode falen tëscht eis an schloen superheld Laf vu sengem Gewehrs. Koum d ' Geräusch рвущейся Stoff, unterdrückte e Wirth, an dann mäi Messer Zil ze treffen ënner dem Brustbein, an der superheld Falten Dollar. Hien schniefte roueg an ze Buedem nieft sengem Frënd.
  
  
  Si geduecht, ofhuelen ih Waffen mat sech, mä dann huet sech de superheld op dem Terrain. Et wier schéin, d ' Automat, awer wann et hob ih, géif et nach méi midd, a kréien ih, wahrscheinlech, bremse sech mäi Ofstig zum акведуку. Et staffelen un de Rand vun der Schlucht a gesäit no ënnen. Fréier e Kanal duerch de Hiwwel gefuer Weidergefuer, op der et elo stehe, awer mat de Joren ass hien verstopft, vläicht wéinst den enormen Erdrutsch. Et ass nach net erkannt eng Falte Sushi, wou et geschitt, an der schaarf Wénkel tëscht de verschiddene Schichte leien am ieweschten Deel vum Aquädukts. Egal wéi, cool mir war dës Tendenz, hie war besser wéi senkrecht Mauer op béide Säiten.
  
  
  Sou séier wéi méiglech vun Hir, ass no engem geféierlechen Hank, klammerte sech un den Fielsen an grabbing u Planzen a jonk Beem, fir net ze falen. Trotz ménger Beméit, ass den Zesummebroch no lockeren Steng an Schmutz, an spürte Hire Luusst bis d ' Enn vum Aquädukts. Fir en Moment geschengt et mir, datt ech ausgebrach sech de Knöchel, awer Si gehalen menge Alenka, wéi Si sech erhob a virsiichteg rutschte ronn ëm de Kalleksteen vum Vorsprungs. Aquädukt iwwer d ' Schlucht der aler Ruine, déi sech zerbröseln ënner mir zu all Moment.
  
  
  Si huet op alle Vieren kriechen. War et noutwenneg, sorgfältig wielen Äre Wee. Si war ongeféier zéng Meter virun engem risege Stützsäule, wann d ' Hiwwel fir ëmmer mir ertönte e schriller Schrei. Entdeckt goufen d ' Zaldoten Dout. Dir, héieren, wéi Se duerch d ' Büsche lafen an опавшим Blieder; da gouf et nach méi Geschrei. Si gedréint huet sech ëm an d ' Zaldote stinn um Rand vun enger Schlucht. All d ' ih M61 schossen gläichzäiteg... Stécker vu Granit, Schiefer a Splitter Planzen gefall op mech strömenden Reen. Dir, drückte sech un den Fielsen, dem klenge Stopp, wat hie fanne konnt, du kroch zréck, weess net, wou ech gitt. Mengen Ballettschuhe rutschte, léist sech vun deem, wat d ' Stécker virgeschloen Aquädukt. D ' Stad Kugelen an срикошетивших Splittern fegte mimmo mech, wéi en Schwarm vum béisen Beien. E puer Leit mat Hank ausgerutscht. Zwou Kämpfer stoungen un den Ufank vun der Leiste an huet ze Schéissen duerch seng Automat. Si verzweifelt klammerte sech un d ' Steng, meng Falten Dollar op de rippen Pochen.
  
  
  Dréiaarbechte gestoppt sou séier wéi geplangt. Si louch ganz steht. Odin ronn ëm déi béid Männer ugefaangen ze lachen, d ' Stille zu brechen, an da wollt hie gefall huet sech op mech. Hien klebte en neie Shop zu Hir Navigatioun. Mäi Messer war rutschig vum Blutt. Hir schweigend wischte iwwer Hir Box a fest an d ' Hand drückte, an der Droite superheld Laanschtflich. Si héieren, wéi de Mann ass leckt zum Schluss mech. Si ass regungslos. Meng eenzeg Chance, datt hien zu übermütig an dann déi der Rei no automatesch. An der Däischtert war schwéier ze soen, Dir wunnt oder net, an hien hat gehofft op de überraschungseffekt.
  
  
  Elo war hien op halbem Wee op der Plaz, wou e louch. Shop superheld M61 gouf no vir verréckelt, an hien schaukelte liicht beim goen. Superheld Aen nervös an ängstlich prënze, Si wartete, bis hien hallef abgewandt, dann entsat an virgeworf Stiletto.
  
  
  Wang-Dunk gouf dem schwéieren a gudder, an d ' Klinge verschwonnen am lénksen Deel vun der Broscht vum Zaldoten. Superheld Kierper spannte an ech hat Angscht, datt hien falen gëtt mat der Wasserleitung, ier et Maachen, hien ze kréien. Si packte superheld a fäerdeg ass et, d ' Messer zéien, just ier hien huet ugefaangen ze falen. D ' Messer koum reng. Hie gedréint huet sech ëm a gesinn ech offen. Am superheld den Aen eraus en Ausdrock vun Duercherneen an schmerzt, dann dämmerige leere, wann nees Maschinengewehre opgaangen d ' Feier.
  
  
  Dir benotzt de superheld de Kierper wéi e Schutzschild. D ' Kugelen gefeiert den emu an de Réck, an затрясли hie wéi eng Stoffpuppe. Si versicht, réckelen Si hien per акведуку, awer et war onméiglech halen superheld a gläichzäiteg d ' Gläichgewiicht ze halen. Schutzbrille koum an meng Jacke, an ech spürte e brennenden Schmerz, wéi Si опалила mir d ' Säit. Meng Fanger verluer de halt. Den Zaldot rollte zur Säit, an da fält aus dem Aquädukt.
  
  
  Dann verluer d ' Gläichgewiicht op ongläiche Uewerflächen. Si taumelte, versicht ze gräifen, awer et war zesummenzepechen. Wann et rutschte iwwer de Rand, packte Hir superheld mat aller Kraaft, dat huet sech bei mir nach bliwwen ass. Duerch d ' Schlucht heulte en neutralen wand. Meng Fanger sinn daaf, an hie konnt net méi bleiwen. Eng Drëps Waasser duerch d ' Rëss publizéiert iwwer mengem Kapp, als ob Si вытолкнута fir de Stee vu mengem Gräift. Lues rutschte no ënnen an увлажнила meng Lippe. Et war d ' süßeste Waasser, dat Si jee gegessen hunn.
  
  
  Dann Stein zerbröckelte ënner dem Drock ménger Hand, an ech gefall...
  
  
  
  
  
  Kapitelen 2
  
  
  
  
  Si philosophien an engem Mier vun weh, instinktive übergehend an blannen Panik, an meng Hand huet sech glat massives Holz. Dann ass et kloer, datt et net gefall, an datt d ' Jugoslawesch Zaldoten net méi gi mir op de Feeschten.
  
  
  Si versicht, de Kapp schütteln, mee et war schwéier. Mengen Aen Uganks zugeklebt, a Si konnt net ih ze opmaachen. Lues a lues meng Gedanken fingen Betreuer, well ech kroch duerch Décken Schichte vun der Ënnerdréckte Späicher. Si erinnerte sech, wéi al virgeworf Citroën ënner der Kugel. Si erinnerte sech un déi kleng Chance, déi mir Aquädukt an sinnlosen Kampf un, dee Si huet, fir säin Verfolgern z ' entkommen, wann riskiert bewegen duerch hien. An e skrupelloser Stream, wann meng Fanger mat Stein ausgerutscht. D ' Gefill vum Fallens, mat dem leschte kloer Gedanken, als ob hien dat a geet déijeeneg, déi mech falen an dësem falen. Et muss eng Fall sinn; aner Äntwert gouf et net. Duerno gouf den Niwwel, wann Äis плещущаяся Waasser hat mech an überschwemmte mech. D ' Zäit vun der Keelt an der Nässe, superheld Zerkleinern Häert an näischt méi.
  
  
  Näischt, ëmmer nach e Frettchen. Bank Gaumen klebte op ménger Broscht. Elo ass Hiert d ' virahnung. Ech hat keng Grënn um Liewen ze bleiwen, mee ech et gouf. Dann huet et e Gefill angenehmer Empfindungen mëller Fanger, поглаживающих mengen Haut, an e Gefill fiichten Tuch op mengem Kapp.
  
  
  "Ссст", flüsterte che Stëmm. Dann eng oury Stëmm op Serbo-Croatian Fort gefuer: "Steht. Du bass elo an Sécherheet.
  
  
  An e puer Distanz héieren eng aner weiblech Stëmm, déi kuerz gesot: "halt de Mond, Арвия!"
  
  
  Lues gammastronomie mécht Hir Aen an uecht geholl, datt ech schaue op d ' jonk Gesicht. D ' Meedche souz op de Knien nieft mer, bal umarmte mech, hien geknéit, ier e sech virun. Si war jung, zwanzeg Joer al, Se hat e dunkelblauen Rock an eng hellblaue bestickte Bluse. Hiert laangt glattes Coma war d ' Faarf vun poliertem Koffer. "Vläicht ass Si enger anerer sprooch liesen, an et ass d 'Iwwersetzung", geduecht ech.
  
  
  D 'Meedchen gedréint de Kapp a sot iwwer d' Schëller: "Mama, Mama, hien ass endlech hakekräizkap".
  
  
  "Da géi direkt an De däi Papp".
  
  
  D ' Meedchen gesäit de mech nees. Ier hien Revolt, drückte Si d 'Tuch op d' Stir. Si wischte sech d ' Hänn un laanger Rock. Hir Haare sinn bis zu de Schëlleren an вились ëm Hir vollen Brüste.
  
  
  Si gefrot. - "Ween bass du?"
  
  
  Ier Si Äntwerten konnt, Hir Mamm schrie: "Арвия, gitt direkt, hol däi Papp".
  
  
  D ' Meedchen streckte sech an Eilte zu Dag. Mäi Bléck koum schéine Linne ee Jonke Kierper, Linne ee Broscht a Bee. Si huet d ' Dier beaflosst, an ech gesinn, datt elo Dag. Awer d ' Sonn ass bal net preßte sech an där klenger quadratescher Raum. Et muss en Badezimmer um Um, wéinst der Holzboden, holzwand an zougänglech gouf. Si war schlecht ageriicht groben handgefertigten Schrauwen, donkel an alen. Mir vis-à-vis war eng Bäim, wou d ' kleng pummelige Fra помешивала eppes an der Teekanne. Ee Coma war aschgrau-Gro, goufe fest gebonnen an engem Arithmetik an der Ronne Kapp runzelig. Bäuerinnen féieren anstrengenden liewensstil, an d ' Joer anerer Hiren Tribut. Et ass komplett anzespären meng Anwesenheit an hues mir näischt gesot eis Wierder.
  
  
  Si louch ausgestreckt an der Mauer, eingehüllt an e puer decken op Pferdehaar. Gefühlte Kribbeln op Hirer Haut, geschicht ech, datt ech nackt sinn. Si gesäit meng nasse Kleedung un engem Seel iwwer de Kapp vun der Fra.
  
  
  Laang Zäit huet et eis Toun, ausser de Bewegungen vun enger aler Fra. Dann ass d ' Dier, an herein ass Арвия, duerno koum e untersetzter Mann mat Cerro schwaarzen Hoer, laanger Schnurrbart an de grousse roude Oueren. D ' Feier vum Herdes superheld Hans-Face Sharp Relief, betont trieden Linnen an de Wénkel, tiefliegende Aen an e schmuele Mond. Hie Schwätzt nëmmen dann, wann offen Stoung virun mir, an dann ëmmer nach zéckt, kënnen Si fir d ' éischt geholl déif Loft.
  
  
  Bedeit, du bass waakreg, sot hien zum schluss. "Mir waren ganz besuergt. du . .. sou laang geschlafen.
  
  
  Wéi fühlst du dech elo?' gefrot Арвия, schießende e Umschlag.
  
  
  Mir ass et besser ginn, sot ech, gepackt ze hunn, duerzestellen, e lescht op dem Kapp. — Mer, wou ass déi elo?
  
  
  D ' Duerf Джзан op dem Floss Neretva.
  
  
  Hunn dës Informatioun war ganz gutt. METKOVIĆ war och op Неретве, wéi kuerz ier de Floss verwandelte sech an e groussen Delta. A well d ' Längt vum Floss nëmmen e puer honnert Meile ewech, dat bedeit, ech war nach an der Géigend vu senger Missioun. Dir, refuséiert sech un ze Stöhnen a gefrot: "Джзан ass e klengt Duerf?"
  
  
  Der Mond vum ale Mann verzog d ' Gesicht an engem sauren lescht.
  
  
  Odin fir déi kleng. A gëtt ëmmer méi kleng.
  
  
  "Et ass iwwer Мостаром?" Mostar ass eng kleng Bergstadt ongeféier drësseg Kilometer vun Metkovic.
  
  
  "Mir sinn hei, op halbem Wee tëscht Мостаром an Коничем, wou d 'Strooss Wee vum Floss".
  
  
  Si leckte sech d ' Lëppsen. — Wat bedeit, datt mir nieft dem Аптосом?
  
  
  D ' Meedchen weiteten sech virun Angscht, a Si war blass ënner der gebräunten Haut. Mat finsterem Papp schürzte nachdenklich d ' Lëppsen an schüttelte de Kapp. "Jo", sot hien duuss, dann hob мясистую мозолистую Hand. — Ech denken, mir hu genuch geredet.
  
  
  "Ze vill, Josip", séischluecht superheld Fraen. Si huet op mech zou mat engem schwéiere Krou, deen dampfenden Zopp. Si geet mir e Becher, an hien gestäipt huet sech op den Ielebou ze huelen ee. Ee Aen stolz waren an Hir Kiefer waren relatioune. — Vill ze vill, koum als echo zréck, adresséiert sech erëm. - An et ass net vill notzen bréngen.
  
  
  — Seet d ' Klappe, Fra, kaff der Mann. dann zu mir: "Iß, an dann Ruh dech aus". .. Du muss haut Nuecht verloossen Джзан, wie och ëmmer s de bass eis war.
  
  
  "Neen", keuchte Арвия. — Hien ass nach ze schwaach.
  
  
  "Kanns du näicht maachen."
  
  
  "Ech verstinn", sot ech. Si spürte de Fondue vun kochendem Bräi. Et war e luxuscroisière Bohnen Zopp mat ganzer Stécker vum Lamm an Tomaten, an hien verbrannt mäi kill nüchternen Magen. — Du bass zimlech jonk, hebräesch mech, huet hien Hir. — Et ass genuch, dass du mir d ' Liewen sprengen.
  
  
  — Vläicht kënne mer nëmmen däi Liewen als sprengen. Ze fréi, doriwwer ze schwätzen. Manner wéi ee Mount viru senger géif gär riskiert, egal wéi laang et gedauert, mä elo. . Hien unterbrach sech, eemol verluer Erfolleg.
  
  
  Арвия ofgeschloss den Gedanken fir hien. Stëmm ee verluecht séier an дрожаще. "Mueres oder übermorgen Джзана net méi".
  
  
  Weile Si parastaatlechen entreprisen. Hire Mann huet an superheld Duechter, weider gëtt et. Nom drénken mat dem lescht Drëps, hält d ' Mysteriéis an der Géigend vun der Decken, a roueg gefrot: "Wat ass hei Lass?"
  
  
  De Mann biß d ' Zänn zesumme a zischte duerch Si: "dat Ass net däin Kampf".
  
  
  — Si héieren, sot ech. — Du hues mir d ' Liewen sprengen, Hirer bis dohi Frettchen weess net, wéi. Du verbarg mech a gesuergt Ausr mir, an ech weess, datt ech mat dir an denger Famill, wann een erwëscht gëtt. Also mer net, datt et ass net meng Schluecht. Dat ass kee Kampf, — sot d ' Fra rosen op dem Uewen.
  
  
  Josip, du bass ee Narr. Et ass scho net Schluecht. D ' Schluecht ass geflunn.
  
  
  — Erzielen Si mir dovun, beharrte ech.
  
  
  — Et ass besser, bleiwen gläiche Fremd, — erwiderte hien stur.
  
  
  Elo, et kann genausou stur, wéi all aner och.
  
  
  Si gefrot. - "Firwat Hiert Duerf zerstéiert?" — Ech muss wëssen, soss wäert ech net ginn. Soss kann ech net ginn.
  
  
  De Mann ass verzweifelt streckte hie seng Hänn aus richtung Himmel, seufzte mat bedauern. "Et ass kee Geheimnis, datt d' Land dréngend & nb. Hei, an Джзане, mir hunn eng grouss Fläch, an der Géigend vum Floss, wou produzéieren mir mais a Wäin. Ze weisen ass eist Gléck, mir frou, fir de Bam ze bauen, an net ëm de Steen, an mir sinn stolz drop, déi lokal Traditioun".
  
  
  Du kanns weitermachen, sot ech.
  
  
  "Elo Serbien dréien wëll Джзан Zaldot an d' Lager, well do gëtt et Waasser, a bequem erreechen des Camps zu Sarajevo".
  
  
  Wann hien sou abfällig Schwätzt vun "Serbien", ech muss och net sinn lachen radikal géint dech ëmgoen. D Serben maachen 42% vun der Bevëlkerung vu Jugoslawien, sou datt Si kontrolléieren Politik an der Regierung. Aner Volksgruppen, Kroaten, Slowenen, d ' Bosnier, Montenegriner a Mazedonier, Serben hassen. D ' Land ass en Flickenteppich ronn onofhängegen regional Gruppen a Siicht. Kee Wonner, datt Josip abfällig huet jugoslawesch Zaldoten de Serben, fir drop hinzuweisen, datt hien ih méi ungebetene Gäscht, wéi mech. Awer elo war net zum lachen. D ' Situatioun war vill ze düster fir dës. "Dir hutt muecht, mat Widderstand ze kämpfen?"
  
  
  'Jo.' Mir wussten béid, datt d ' Basis vun der Resistenz an der Halle an Аптосе.
  
  
  — Wat ass Lass mat dir gëtt?
  
  
  De Kapp vum ale Josip gesäit sou aus, wéi wier et gegoss, déi op der ganzer Granit; superheld d ' Stëmm war relatioune a voller Hass. — Si sinn an dréinen ënnerbruecht sinn Meile ewech. Si verbaant eis wéi d ' Déieren. Et ass eist Doud. Josip huet scho méi ruhigen Nieweflëss: Eng ronn ëm d 'Awunner fonnt huet Si bewusstlos, gehäit op d' Küst vum Floss. D ' Baueren hunn Se heihinn, sou wéi ech hat Plaz, fir Si unterzubringen. Si wollten d ' Zaldoten. Mir hëllefen all, virun Hinnen ze verstoppe.
  
  
  D 'Famill war untröstlich, als ob d' Gerede iwwer d ' erzwungenen Umsiedlung verluer ih Nerven. Josip bleift stoen an sech fir. Hien Stoung fir e Moment, agerummt vun Dier-Pfosten. D ' Sonn hanner him schwang majestätisch Schiet um abgenutzten Foussbuedem verluecht superheld Virfahren. "Schließ d' Dier vun dësem Balkespiralgalaxis nieft Si", sot hien. "Ech ech klopf dräi mol lues. Niemanden méi reng. Dann alles oni gedauert.
  
  
  Wann ih shaggy nachgelassen, Si Stoung op an Schloss d ' Dier, wéi hie sot. Décken Ronn vun der Balkespiralgalaxis war Deel vun der hölzernen Usbekesch op béide Säiten Dag a gesinn genuch, fir ze widerstehen zimlech haart Ugrëff. Si betastete Hir Kleeder, an entdeckt, datt Si nach nass ass. Ech wollt aussteigen, mee ech gouf blesséiert, staark ушиблен, an hat grouss Schmäerzen. All Muskel an mir versteifte sech an gejammert.
  
  
  An der Mëtt vum Raum, et ass eppes unschlüssig goung 108 Stufen Tai Chi Luis, dokter Formen Cohen Vii. Dat ganzt Praktizéiert gedauert zwanzeg Minutt, mä dann ass Si, sech erfrischt an inspiréiert, an dann enger kuerzer Paus widerhuelen superheld erëm. Dann ass d 'Drëtt kéier, Si koum zu sengen decken an sech an d' Zen-Trans. Befreit vun sengem Kierper a Empfindungen, Si grübeln iwwer d ' Schicksal Джзана an iwwer seng feelgeschloene Missioun.
  
  
  Nëmmen d ' Aarbecht vun Ufank un verdächteg aussah. ..
  
  
  Hues du de Ruff vum Wolfes, N3, sot Hawke mat Gesicht ausdruckslos. "Dir gefällt dës nei Aufgab".
  
  
  Wann mäin Chef a kraaft un Humor, hien ass ëmmer sarkastisch. Si virgeschloen de Ball virun sech, ech weess, wat ech Äntwerten sollt, ass sënnlos. De Ball koum an d ' gras ronn ëm den zwölften Lach. Grouss geprägt Rasen geflunn a war mir op de Schung.
  
  
  Mat de Zähnen knirschend, Si huet sech op Unkraut, Hire Ball ze fannen. Mir waren zu Delaware Golf & Country Club, op der géigeniwwerleiender Säit vum Potomac weider vun Büro zu Washington, D. C. AX. A mir прикинулись kleng Grupp vu Mënschen op der Strooss Eil vum Match. Fir mech war et einfach: ech hat net vorgeben.
  
  
  "Hutt Dir jeemools gehéiert, iwwer Полгаре Mailand?" — gefrot Hawke, koum mir.
  
  
  Si opféiere déi Och dengem Rasierer. Hir fréier kannt zu Mailand Germanium, erwiderte ech. "Elo Emus, sollt, ënner sechzig. Dat Lescht, wat ech gehéiert hunn iwwer nen ass et, wat an de Bierger senger Heemecht Jugoslawien huet hien eng Kroatesch Unabhängigkeitsbewegung.
  
  
  — Polgar Mailand war och Agent AX. Mir matgehollef überziehen superheld Käschten, wann du verstees wat ech mengen. Mir wussten ni, superheld-Grupp. Ech weess net, ob superheld-Leit sinn richteg Patrioten, oder ass et nëmmen eng Bande vu Schlägern, dat verbaant ginn an грабящая ubidden ënner de Losungen vun der Fräiheet an der Revolutioun. Et reecht, datt Mailand gouf do mat der Waff, déi hien vun zäit zu Zäit geliwwert ronn ëm Hiert Lager an Аптосе.
  
  
  — Wat, Sir ? Du mengs, datt Mailand ass, a seng Grupp ass nach ëmmer gëlteg?
  
  
  'Genee sou. Hie gouf erschoss an engem Feuergefecht mat de jugoslawesch Truppe virun zéng Deeg. Et war eng Konflikt, déi sech mat dem Mistelzweig net näischt mat eis ze dinn. Hues du schonn huet Hire Ball? — beiläufig gefrot fir hien.
  
  
  'Neen.'
  
  
  "Si kënnen ëmmer huelen déi zwee Strafpunkte".
  
  
  "Hu dëse Ball".
  
  
  Hien hob d ' Schëlleren. - 'Wat géif et eis Mënschen war Mailand bis elo Frettchen benotzen eng Basis an Аптосе.
  
  
  Aptos ass e Adlerhorst an de Bierger. D 'fréier réimescht Lager vun de Sklaven, déi sou genannt gëtt, well de anfänglichen Carrière, déi sech do nach méi fréi, an den Zäiten vun der muecht vun de Griichen". Gutt, wann Dir gär déi al Geschicht. Wat huet all dat dem Wolf?
  
  
  — Ass net sou ongedëlleg, Nick. Du wäerts och net vun dësem Ball". Hawk refuséiert sech un e Bam an huet demonstrativ d ' Joint an Zellophan a leet Se an de Mond an zündete sech eng Gefëmmt un. Hien huet sech an der übel riechenden Rauchwolke. "Bei Mailand als Haustier gouf halbwilden wäissen Wolf. Seltsame Wal, awer méi oder manner gëeegent, wann Se kannt dëse Mann. De Wolf iwwerall goung mat him, an net nëmmen duerch Hingabe. Ech weess net, wéi Milan et gepackt, awer hien huet e klenge Beige Services an de Falten vun der Haut op den Hals vum Wolfes. Et war wéi eng kleng haaptgrond Posch. Een huet Se gesinn aus Fell, an e Wolf als géif iwwerwaacht. Mailand fir d ' Posch fir den Transport vu Verschlusssachen.
  
  
  Et ass zimlech ongewéinlech, net wouer?
  
  
  Et ass och ëmmer sou geduecht, mä zu Mailand mat senger perversen Aart a Weis dachten, datt et eng gudde Iddi".
  
  
  — An elo ass hien enger anerer sprooch liesen?
  
  
  "De Wolf ass elo an der Halle an superheld Witfra".
  
  
  A wien ass d ' Fra vum Verstuerwenen Mailand?
  
  
  "An Аптосе. Wou soss".
  
  
  Si blouf stoen, refuséiert sech op de Gräift Golfschläger an sech op eemol ganz midd. Et ass scho vill ze laang geschafft hunn Hawke zu AH, fir net ze wëssen, wou hie féiert. — Neen, ech net gesot. Looss mech roden. Wann Mailand verluer, am Wolfspelz et Informatiounen, a mir brauchen elo offen. Elo muss ech de Kapp an Aptos iwwer Si .
  
  
  — Stëmm-Stëmm.
  
  
  Awer déi Fra weess, datt ech kommen soll?
  
  
  'Jo. Dir waart op Si schonn zënter zwee Deeg.
  
  
  "Firwat sinn ech ëmmer der Lescht, vun de höre sech dës Informatioun?"
  
  
  'Näher schonn. Et war däi Ball, — sot Hawk, hob d 'Bee op der Plaz, wou hie war вдавлен an d' Äerd. — Wann mer zréck, et wäert Iech d ' Kaart Аптоса an gewiescht, wéi sech mat eisem Mann zu Метковиче. .. '
  
  
  An sou war et och: vu Metkovic bis Aquädukt Джзан. D ' grouss Bedeitung hunn net wahnsinnig, mee mäi Virdru Russland, loosse Si a bal проваленная an offensichtlech inszeniert, déi en erhofft hat, ass nach am Gange. Gestern war et net nëmmen de posten der Géigend vun Metkovic. Et war en plaz fir eng Persoun, ënnerstëtzt Truppen, d ' Hënn a Jeeër. Een warnte Jugoslawen, datt ech komme, an dat bedeit, datt meng Vläicht ass gebrach, an meng Dokumenter elo ze geféierlech fir den Asaz. Aptos konnt zu enger Fal ginn, an ech hat keng Entscheedung doriwwer gewuer ginn. Misst ganz virsiichteg sinn, awer haut Nuecht fir ëmmer war waten an Aptos.
  
  
  Un der Dier klopften dräimol. - 'Moien. Hörst du mech?'
  
  
  Si d ' Stëmm Арвии, äntwert awer net.
  
  
  — Ech eleng, sot Si. "W. e. g looss mech reng".
  
  
  Et wickelte sech an en decken an schlich sech op den Dag. Do hunn ech deen d 'Ouer an d' kal Holz an lauschte opmierksam, awer näischt verdächtiges héieren. Eis Knarren vun de schwéiere Stiwwele, eis vun der ruhigen Atmung Männer stoungen nieft Hire.
  
  
  'Wat wëlls du?'
  
  
  'Hatt . ...Si hat nei Bandage fir... denger Säit, sot Si, zucken, wéi géif verwirrt ginn ze sinn.
  
  
  Dir schonn gefesselt Stoffstreifen fir d ' Navigatioun, awer Si ass geschwächt vu menge übungen, an torkeln war Blutt. Si erinnerte sech un de pochenden Schmerz an d 'Berechnungen vun der leschter Nuecht, an d' Angscht, datt d ' rippen ausgebrach. Awer dat war net de Fall. Zum Gléck, Schutzbrille, huet nëmmen e Kratzer. D 'Haut huet ëmmer nach blass giel-violetten, wou, op d' mannst net feindlich rosa Sträifen, a Verbonnen huet gemengt huet, ier et weider goen konnt. "Gutt", sot ech. — Awer gitt net, bis ech et gewiescht.
  
  
  — Wéi ' s de wolls, äntwert Dir.
  
  
  Si distanzéiert d ' Klappe a goung zréck ze Decken. Dann gähnte, an d ' Dier ass wäit genuch, fir dës ze iwwerginn . Si direkt nees Huet d ' superheld a stellt den Dunnen op der Plaz ze bezuelen.
  
  
  Ah, seufzte Si, Usaz zu mir. D ' Spëtzt vun Hirer Zunge an rutschte увлажнил Lëppsen. An Hiren Aen war e fénkele. — Mir sinn ganz eleng, weess du dat?
  
  
  — Warte e Moment, Арвия. Wäiss däi Papp, datt s de hei bass?
  
  
  "Hie war vill beschäftegt. Si wollt net, hien ze stéieren.
  
  
  "UH-huh. An är Mamm?'
  
  
  — Et ass och beschäftegt war.
  
  
  Si kniete nieft mir an streckte d ' Äerm aus. 'Verstoen? Si huet dir den Verband gemaach. An den Hänn vun der Teufel war grouss Pak, weess de Binde. — Ech перевяжу deng Titten. Dann bass du fühlst dech ценымногие besser.
  
  
  "Merci", sot ech lächelnd-hey. Si war sou no, datt ech spürte eng waarm Broscht a sengem Gesicht, fir d ' einatmen der Duft Der typesche Haut. Si ass d ' Laken op meng Navigatioun a virsiichteg ze lsen huet den Verband, seng Fanger glitten iwwer meng Censur an Haut.
  
  
  Ech war schonn ëmmer eleng hei, sot Арвия, zerren выбеленную Stoff. "An Dampf sou langweileg. Do, wou s du herkommst, langweileg?
  
  
  'Ni. Awer bis elo Frettchen bei mir war et net sou langweileg gëtt an Джзане
  
  
  "Et ass wouer, wann dir eng Fra", надулась Si. "All meng freundinnen bestuet an hunn en oder zwee Kanner, an ech wëll datselwecht fir sech. Liebte hien fréier a gëtt et och Chancen, ze bestueden, mee ech wëll net bestueden Kerl op Джзана. Si sinn wéi Hanoi, an du... .. '
  
  
  Hir Hand elo menge nackten Haut verbrannten. Si koum vu selwer, duckte sech ënner d ' Decken an, Kreesen ëm mäi Liewen an den ënneschte Réck. Si stéisst mech eemol, ganz liicht. Si hat de Atem un. Dann virgeworf Dir d ' Decken zur Säit, an Hir Aen затуманились, a gefëllt mat dem Wonsch, wann Se gesinn huet mech vun uewe bis ënnen.
  
  
  Si lachte heiser, wéi Hir rosa Zunge nees rutschte mimmo ee Lëppsen. Lues, Participant, Si knöpfte Hir Blo Bluse an hat seng elastischen, Ronne Brüste. Den lichte Anflug vun Selbstüberschätzung staffelen iwwer Hiert Gesicht, wéi Si hob lues Hire Kierper, fir idee aus dem Rock. Mengen Aen prënze iwwer Hir Blöße, a Si kauerte sech ze zéien Höschen mat Hire zitternden Schenkeln. Si huet d ' superheld op de Buedem an der Géigend mat enger Bluse an engem Rock.
  
  
  Ee Aen waren verklebt, fir mäi Kierper, a Si flüsterte mat niddrege, sanften Stëmm. 'Si-ech wëll dech. Et ass d 'Hotel, wann Dir iech fir d' éischt kéier gesinn huet, wéi säi Papp hat dëch heihinn Lescht Nuecht.
  
  
  Арвия Bett nieft mir op der Decken. Si dowéinst mat der Hand duerch Glätte ee Gesäß. Si waren schéin Form, an Hir Brüste waren waarm a mëll, klammerte sech op meng Broscht. Si hob de Kapp an d ' staarke drückte Si Hiren oppene Mond op menge , wéi Hir Hand glitt no ënnen tëscht eis. Si konnt net Keuchen, wéi d 'kühlen Fanger hu sech fir mech; dann drückte Si sech d' ganz Längt vun Hirem Kierper zu mir... Jo, elo, — stöhnte Si. "Elo, w. e. g."
  
  
  Si huet et ënner him, a Si spreizte Hir Been, fir mech ze kontaktéieren. Si museschen, wéi Äre Kierper zittert, wéi Si lues beliichten Hir Hüften virun an zréck. Hir Oberschenkel goufen op meng Féiss an Knöchel verbogen an hu sech ëm meng Waden. Si versank déif an Hir weiches Fleesch, a Si ass relatioune ënner mir, stöhnte ënner menge Stößen, opmaachen an schléissen Hir Hüften an schüttelte de Kapp hin an hier, an engem proppere an total Hingabe. Si museschen, wéi Wachse an расширяюсь an Hiert raffinéiert Freed, d ' mamm an mir, an ech hu fonnt, datt Si kënnt Hiren Héichpunkt, wéi Si sech fest presste Si mech un a beweegt sech ënner mir mat gréissere Kraaft.
  
  
  Méi! Jo. Nach, — gefrot Se, nach méi begeeschtert, mir duerch d ' Been kommen Klauen. Klickt schrie, e Schrei, der abrupt kerbte d ' Stille der Hütte. Si zuckte krampfhaft, постанывая virun Loscht, wéi seng Abspritzen an no. Dann gouf Hire Kierper schlaff откинулось zréck, a Si hat déngscht, ofgesinn vun der unkontrollierbaren zittern ee Hüften, d ' fester goufen op mengem чреслам. Mir béid Louche regungslos, midd an voll zefridden.
  
  
  Duerno ginn mir an dësem Spill op d 'Decken an d' Zopp, déi seng Mamm hannerlooss an Spaweck. Gesicht Арвии gerötet vun der Zufriedenheit, wann Dir mech ansah mat беззастенчивым Interessi, bis Dir, Schwätzt mat Äre.
  
  
  Hör gutt ze sot ech. — Du weess, datt ech déi edu an Aptos, net wouer? — Dat geduecht, datt ech och, 'äntwert Si gëtt iwwer d' Tassen. Si streckte d ' Zopp, an Hir Aen goufen nees traurig. — Mee du wäerts ni Erfolleg hunn. Iwwerall Zaldoten.
  
  
  Seng versich, Арвия. A wann ech kann , wäert probéieren ze hëllefen Si Hinnen an Hire Leuten.
  
  
  Awer wéi?'
  
  
  Si, schüttelte de Kapp, lost an Hir eege Gedanken. 'Ech weess net, wéi. Awer wann Джзан gëtt zerstéiert opgrond vun der Tatsaach, datt d ' Zaldote mat de Rebellen kämpfe wëllen, Aptos muss ech eppes hëllefen.
  
  
  — Du bass e gudder Mënsch, flüsterte Si.
  
  
  "Dat wichtegst ass, datt Se sou laang wéi méiglech ze widerstehen. Soubal Se am Zuch sëtzen, kënne mir näischt maachen.
  
  
  Арвия fir ee Moment hat Bléck, an dann schweigend streckte déi eis Tassen op den Hl. Si gedréint huet sech ëm a Stoung virun mir, ëmmer nach roueg, an Hire Kapp war überschattet vun Angscht an Onroueg. Zum schluss sot Dir schaarf: "Ech géif dat och net. ka sinn, et kann änneren Si Hiren verrécktener Plang. Et ass aussichtslos fir eis an Iech. .. ze geféierlech.
  
  
  Si lachte, gestäipt huet sech op d ' Ellenbogen, fir ze studéieren, Hir skulpturale Schéinheet. — Waarm Wierder. Opferung. Awer sou laang war steil, a mech ni erwëscht.
  
  
  'Ni?'
  
  
  — Ma jo, bal ni.
  
  
  — Si verdienen eng Belounung, sot Si, schwéier atmend. "Si d villen Auszeechnungen. A mir ass och ëmmer waarme. Waarm wéi Feier. Si souz mir fir ëmmer, an ech museschen mech, wéi am ënneschten Deel mäin Kierper nees Feier fong. "A mir hunn nach vill Stonnen", séischluecht Si dobäi. "Vill Stonnen."
  
  
  
  Kapitelen 3
  
  
  
  
  Mat Abroch vun der Däischtert Josip, grondmauere sengem Wuert, hie féiert mech och iwwer d ' Grenzen Джзана. Hien housch mech goen an d ' situatioun menschenleeren Stroossen, duerch e breede Dall hannert dem Duerf, an dann op enger felsigen Landzunge. Iwwer e puer Stonnen hun mer un an ënner der Deckung ronn ëm d 'Fielsdeeler hie sech virun d' Feier an kochte Kaffee. Mat остроконечную bleiwen, et вычертил der Äerd eng Kaart an erkläert mir d ' Netz vun der Weeër, op deenen ech goen misst, fir bis zum Bierg Athos.
  
  
  "Dat ënnerscheet sech vun deem wat geplangt war, fréier", sot ech an iwwerluecht Route, d ' angegebene mir Hawke.
  
  
  "Jo", erwiderte hien. — Awer du du gehst elo idee, duerch d ' engem anere Plaz. Hir zeige dir den kierzten Wee dofir, a souguer op déi Manéier brauch vill Stonnen, fir no der Récksäit Аптоса.
  
  
  — Hannen?
  
  
  "Leider, mäi Frënd, erkläert hien mir. "Ech si keen Zauberer. An Aptos féieren nëmmen zwou Stroossen, an Si sinn net matenee verbonnen. Si mussen Bedenken, datt et dofir e gudde Grond Apthos schwéier z ' erreechen. Fréier war et e Prisong fir Sklaven an Gladiatoren, an elo. .. -- Hien seufzte zitternd. "Géifen Se brauchen, fir nees op Метковичу, wa Se wëlle méi un Афтосу vir" a mëll huet hien dobäi.
  
  
  — Weis mir de Wee, Josip, sot ech, innerlich простонав. Et war schonn den hundertste Feeler. - Hawk huet mir gesot, datt d ' Fra vu Mailand waart op mech, awer an enger bestëmmter aart a Weis an engem bestëmmten Zäitpunkt. Et ass schonn ze spéit, dat eleng war suspekt, a wéi Se endlech komme ech dohin, dat gëtt hien net d ' Parteien . D ' Partisanen kéinten ganz sensibel op dës Punkten, virun allem mam Fanger, déi Si hun den Ofzuch.
  
  
  Wann Josip fäerdeg seng Erklärung, an Dir widerhuelen emu Route aus dem Späicher, en löschte d ' Kaart an nees eingepackt. Dann, kräfteg umarmte mech, hien rutschte an d ' Nuecht a verschwonnen.
  
  
  Si war eleng. Fra Josip reiht sech an ménger Kleedung an Uerdnung, an Арвия huet fir mech e Pak mat Iessen, fir seng Rees weiderféieren konnt. Mäi Gas-Bomm war déi eenzeg Waff, déi mer bliwwen ass. Se verluer Dir Stilett, wann glitt nees no ënne Aquädukt mat: "d' Bomm war elo op ménger Posch. Famill Josip huet hie mat menge Pedal, wéi Si bewußtlos war, an sorgfältig trocknete zesumme mat all menge Saachen. Et ass bal notzlos, an an Джзане et huet näischt, wat ech benotzen kéint, amplaz vun der verluerene Waffen.
  
  
  Si huet ugefaangen ze goen, lues, mat sicherem Schrëtt ze spueren Si Hir Energie, an ni dauernd vum Richtungen, déi huet mir vun Josip. Et war e laange Wee. Während Hir Panzer duerch déi donkel Täler, de wand heulte Umgebungen, vun ofgeschoss Beem, kneifen, mäi Gesicht. Hir Panzer ze héijen Iwwerlappen, an op menge Fouss, louch de doudeger Welt, an d 'weibercher hier Mënschegejhäiz vun den Déieren infundiert an mir d' Hoffnung, datt de Wolf Mailand net ze vill Heizou an der Géigend. Alle Beräicher, a schnell huet sech ze hiewen, an d ' massive Fiels, an dann, wann de Horizont окрасился an der Faarf rosa der Mueresdämmerung, Si hat de Bierg Athos.
  
  
  Hawke huet net iwwerdriwwen. Aptos gouf орлиным statu, iergendwou héich uewen an den Bierger. D ' Natur huet wierklech eng uneinnehmbare Festung, ëmginn vun de unpassierbaren Bierger a Fielsen. Et war wéi eng Insel an den Himmel, an d ' Hintertür war e soss näischt wéi e schmuele Duerchgank ronn siwe Meter laang, verbonnen mat enger schwindelerregenden Onopfälleg, вытесанной manuell.
  
  
  Hir Stahl klammen zum Lager, d 'Gefill, nackt an ungeschützt, eng liicht Fudder fir alles an alles... Ech virdrun d' Wendeltreppe erop a koum bis zum Pass. Candid virun Hir gesäit den ale ze stärken. Et war voller ugeriet Liicht ouni Schiet. Dat eenzegt Geräusch war d ' flüstern vum Weiderhin iwwer dem Plateau.
  
  
  Et war ze roueg, ze verdächteg roueg. Aktuell Method besteet doran, datt ausgestellte Wachen op , awer ech géif schonn ugeruff. Wann Dir de Panzer an de schmuele Gang, D museschen d 'Blicke op sech ëm d' ausgeblendete Spalten, mee ech gesinn näischt. Hir Stahl virsiichteg wütenden Pumas, a meng Nerven sinn relatioune, wéi Si spürte nach eppes: ech spürte, datt ech offen an d ' Fall.
  
  
  Et ass ongeféier d ' Hallschent vun de Passage, wann Si mer ëm de Fiels opgedaucht zwou riseg Figuren. An deem trüben Liicht konnt ech net méi erkennen, d ' ih Persounen, a Si пригнулись zu mir. Et gedréint huet sech ëm déi eegen Achs, denken, datt ech erëm zum Entkomm. Awer mir och vun hannen jiddweree sech zwou donkel Schiet. Mir gefeiert zu enger wëll Verschränkung der Hänn an e Bee.
  
  
  Drënner gefall, mech an d ' Liewen. Si parierte automatesch superheld mat dem Empfang Punkten Sjow Shemg Sjie, packte mat der lénkser Hand déi lénk Handgelenk vum Spaweck an Sperrung superheld lénkser Hand säi rietse dem Unterarm. Si drückte béid Hänn a Kraaft ass, deen op e superheld-Attacken. Ier hien et gepackt, datt eppes kommen gëtt an der Rheumatismus, Si spaweck der lénkser Hand an de rietse, dem Unterarm opféiere, wouduerch d 'superheld d' Gläichgewiicht ze verléieren. Dann trëfft et de superheld mam Fouss an d ' Kniescheibe.
  
  
  Wann et richteg gemaach, kann et deaktivieren superheld Zäit. Awer ech beherrscht mech, well ech net wollt ih läschen fir ëmmer. Oh mäi Gott, déi Dampf hu missen op ménger Säit sinn. De Problem war, datt ech war deen eenzegen, deen et bewosst... de Mann d ' Bewusstsein verluer, krachte an de Mann hannert him.
  
  
  "He", ausgeruff ech. "Hey, warte eng Minutt. Hir . .. '
  
  
  Et war alles, wat ech Zäit hat. Ufank den zweete Mann entsat mir un den Hals vun hannen. Superheld Hänn geplënnert an all Deeler vum Kierper, déi hien erreeche konnt. Si adresséiert Empfang Shan Сьен Dan Шое, duckte sech dann a staark opgetruede superheld am Liewen Sohle vum lénksen Schuhs, sou ze maachen, datt, schlage superheld lénkser Hand iwwer d ' Gesicht, fir sécherzestellen, datt hien net Parieren gëtt meng Beule.
  
  
  Spéider huet hien e kehligen Schrei aus a gefall.
  
  
  Si fiert Fort. Persounen, déi gefallenen ënner dem Gewiicht mäin éischte Ugräifer, entsat op d ' Féiss an direkt held menge Gréisst an den Hals.
  
  
  De véierte Mann staark virgeschloen mir op d ' Been, an hie gefall. Direkt entsat hien op mech vun uewen, an e puer Sekonne laang war ech net sécher, datt eppes gesinn. Sollt, war hie fir eng vun de gréisste vun de Leit, deene Si jee begegnet sinn. Et war e Ris, op d ' mannst den Fouss, gleichmäßigen Proportionen. Superheld Réck waren sou riesig, datt et geschengt, hien hat Schulterpolster fir Rugby. Vläicht läit et drun, dass hien zuckte, awer d ' superheld Gol mat engem kantigen Kinn op de Schëlleren gesäit net aus wéi een, deen versicht en Hals. Superheld Been goufe geschaaft, fir ze halen, Billard-Hl, a seng Hänn waren e wéineg dënne. Superheld der lénkser Hand sollt mat enger Breet vu manner wéi engem Meter. Hien hat kee rietser Hand. Awer hat hien трехконечный Haken. Alles, wat Emus ze dinn, schécken dës Haken an eng bestëmmt Richtung, an ech géif geschnidden wéi Fisch.
  
  
  Hien huet versicht низменному, schaarf Tauchen. Ech hat keng Zäit, probéiert Worf Bauch; Et war schonn ze vill domat beschäftegt, umdrehen an блокирая superheld tödlichen Haken. Mat der lénkser Hand packte Hir superheld Handgelenk, ähnlech wéi e Baumstamm, a mat der rietser Hand packte superheld hanner der lénkser Schëller, drückte him seng Schuhe un superheld Knöcheln. Superheld Been a Richtung gehat hunn, Wee geflunn, an hien mir fir ëmmer an engem Bou. Wéi hien op dem Buedem, hien zitterte.
  
  
  Et gouf direkt entsat an wirbelte erëm ëm déi eegen Achs, fir eis fir ee Moment net ze verléieren superheld am A. Hie war op de Pedal op de Kapp, an nees ugegraff. Si huet e Bee a held déi Hand, benotzen Hir ganz monströse Kraaft ze dréien Si op halbem Wee. Dann, biegen superheld Hand, рубанул Hir superheld Handfläche. Geschéien muss schaarf Knochenbruch, dann seng superheld Haken Stahl wier notzlos. Mä awer meng Hand fillt sech daaf un, als schmerzhaft. Superheld Metall Hand war bis den Ielebou.
  
  
  Ha, hien schnaubte. — Elo Si ginn iech kinnekräich vu groussbritannien an irland. Superheld Aen sou grouss wéi Untertassen, graziéis Hass an Wut.
  
  
  Hien schwang mech op säin Haken an knurrte virun Wut. Et parierte de Runs mat der lénkser, an de superheld de Runs hallte no ënnen. Dann, beiseite ass, fir Si ze schloen an der Membran superheld Knöchel der rietser Faust. Awer hie war genee sou séier, wéi héich. Hien packte meng Faust vun der Handfläche der lénkser Hand an huet superheld komprimieren. Dir, museschen, wéi relatioune d ' sehnen a Behalen, als ob Si eng Stëmm-eng Stëmm gëtt explodéieren an brechen, wéi Anmachholz.
  
  
  Meng Kräften erschöpft. Hien drückte méi staark, seng Hand presste Si menge, wéi e Schraubstock. Meng Been zitterten, scho geschwächt Stonne-laanger iwwergank. Nach e Moment, an déi dräi aner Männer op mech amykos, an dann gëtt alles riwer sinn. Meng eenzeg Chance war e Freistoß Djöe Feng-Sjie pi, awer et huet mech ungeschützt vun dësem schrecklichen Haken.
  
  
  Mengen lénkser Hand sëlleche no eran, mä superheld Handgelenk. Meng Rechter Hand war elo fräi, awer an deem Moment superheld Rechter Hand schwang, an d ' Haapt enner superheld Haken stiechen an ménger Jacke. Dir iso allen Muechten verréckelt superheld an de Réck. Hien stolperte, an Knistern ertönte, wéi d ' Leder Hülse verlooss vun der Schëller.
  
  
  Sengender Schmerz durchbohrte mäi Gehirn, an donkelen Blutt quoll duerch meng shabby proudly we hail. Allerdéngs ass et gewagt, quelltext änneren, ier hien et gepackt befreien Si Hire Haken, an déi aner dräi hate sech op mech vun hannen. Si virgeschloen him de superheld, lénkst Bee de lénkse Fouss an huet en einfache Worf Agefaangen.
  
  
  Superheld Hänn качнулись, wéi e Rotorblatt enger Windmühle, an hie koum nees. Si stemmte Hir Hüften Emus an d ' Broscht a drückte superheld Hänn Knien. Si verschränkte d ' Äerm, sou datt meng Handgelenke waren fest de superheld Kehle, wann een et sou nennen Kehle, an hien huet alles, wat ech hat. Et net probéiert ze verbaant ginn, superheld, et ass nëmmen d ' deaktivieren superheld, andeems der Blutfluss zum superheld-Gehirn. Et war onméiglech. Mengen Verletzte Hand verspürte e stechenden, pochenden, quälenden Schmäerzen, awer ech geschengt op hien mat Hirem ganze Gewiicht, ech weess, was ich brauche, fir mat him a séier. Et héieren, wéi hannert mir ginn dräi Männer, Hänn an de Risen-Rutsch-Gräift mir ënner d ' Been. Si drückte méi staark. Superheld Aen ugefaangen ze goen. Eppes kaltes an metalleschen прижалось zu ménger rietser Schläfe. Eng weiblech Stëmm sot: "Wann hie stierft, gëtt Si dir de Kapp abreißen".
  
  
  Si gedréint huet sech lues, nach, well net den Drock, an entdeckt, datt d ' Blicke an de Laf Gewehre "Zäite Carcano".
  
  
  Et gesäit e bëssi méi héich. D 'Fra festgestallt streckte Hir laanger geraden Been, Hintern drückte d' Gewehr un d ' Schëller, an mat den him eegenen zuversicht guckte mech un. Hey, war ongeféier drësseg. Hir Box an SHIRT fräi baumelten do, wou Hir Navigatioun verengt a fest натягивалась do, wou ee voller Titten a saftige Arschbacken kuschelte op der mëller abgenutzten Tissu. Hir blo-schwaarzen Haare waren kuerz geschnidden an eng op d ' Stir, brennenden Aen an dem houfrege roude Mond.
  
  
  Si schaute nees op de Mann. Hien huet schonn Stahl an der Faarf blo, a Si drückte eppes feste superheld Kehle mat perversen Sënn. — Schieß, sot Dir hey. "D' mannst, da ginn d ' Schmäerzen stoppen. "
  
  
  "Wäert ech et maachen. Hien onbedéngt ze dinn dech ëm, wann dir meng Befehler net ausféieren.
  
  
  "Wann Dir wäert hien, hie keen mech ëm".
  
  
  Idiot, zischte Si. "Mat Iech e Frettchen, wéi bass du heihinn komm, Hinnen eng Waff geriicht war. Wann mir Hostels, datt dir stirbst, wëllt dir scho laang war eng Leiche. Awer du bass verärgert Hash Hiren Opruff, an hien huet duerch mech. Net übel, mech elo, oder du verléiers däi Liewen.
  
  
  Si museschen e Ansturm vun Gorki Bewunderung vun der Schéinheet a Kraaft där Fra, a geduecht, wéi schéin et wier, fräi an him en Deel vun dëser Arroganz. Duerno gouf Hir kloer, datt Si missen um Liewen bleiwen, fir ze versichen, a wat gehalen huet Si d ' Gewehr, deem gëtt sécherlech dovun profitéieren. Si, seufzte an lockerte säin Gräift. "Gutt", sot ech. 'Mee et . .. '
  
  
  'Näischt. Eis d ' Wierder.' Ios ткнула mech senger Pistoul, fir seng Wierder ze ënnersträichen. — Näher, looss d 'superheld a versuergen Se d' Rou. Hash Падра këmmert sech drëm, datt s du sees eis, wat mer wësse wëllen, an net wat mengs du.
  
  
  Mat der ruhigen gleichgültigen Haltung Hir lues rutschte mam Mann an leet Är Hänn op de Buedem. Elo ass net d ' Zäit, Angscht ze weisen. D 'Männer ëm ons erëm versammelt, deen eng hinkte, an der aner wischte sech d' Liewen do, wou Dir superheld stéisst. Aner hu sech him спустясь aus dem Fiels, bis all sechs partizan net an starrte mech duerch продуваемую Däischtert geblasen, alles an der Hoffnung, datt ech рухну op d ' Äerd a wëll beg for Mercy.
  
  
  "Hash? Hash, bass du an Uerdnung? — mat Angscht gefrot fir d ' Fra. De Mënsch op der Äerd hineingezogen Loft, an d ' superheld eng massiv Broscht надулась, wéi e Ballon. No engem Moment, huet hien och, räusperte sech, spuckte op de Buedem an grinste mat vollem Gëllene Zähnen Mond. "Jo", knurrte hien. "Et war e gudder Versuch, mä net genuch, fir ze änneren Падру".
  
  
  — Brauchte si eng Fra, fir Iech ze retten? — beiläufig sot ech.
  
  
  Hien geknéit, ier e sech no vir a komm fest mat der Spëtzt vu sengem Hakens an meng Kehle, grad iwwert der Arterie op der lénkser Säit. Mat neutralen Wut sot hien: "den Iwwerbléck iwwer Hir Wierder, soss hätte deng lescht. Och d 'lauteste Glocke schweigt, Wéini hie relatioune Klackentuerm".
  
  
  Si spürte e Kloß am Hals, eemol museschen hien Hir Zunge. — Du wars domm, wann versicht huet, fir eis auszuspionieren.
  
  
  "Ech sinn net komm, fir ze spionieren, sot Dir Hash-Padre. "Mäin numm ass Carter, Nick Carter, a senger... .. '
  
  
  — Warum lügst Du, — Knurren, unterbrach hien.
  
  
  "Steh op, Nick Carter huet missen duerch d' Dier virun e puer Deeg.
  
  
  "D' Dier... mengs du mat Main Agank?"
  
  
  — Als ob ' s de dat net gewusst, lachte Падра. — Mir entsandten Persoun, Carter ze treffen a verbrauche superheld hier. Awer eise Mann ass gefaangen, ier hie fonnt huet, Sump, dee Petit. Sou Emus mussen nach duerch d ' Dier goen, well Se et net besser wëssen. Awer du kamst duerch en aneren Agank. Nëmmen Karak konnt dech bestrafen. Hie gesäit an eis d ' kleng Kanner?
  
  
  — Ech weess net Karaka,—, blaffte ech. — Awer wann ' s de et schaffst mech vun dëse Angelhaken, Hir erzähle dir, wéi ech heihinn komm sinn.
  
  
  Awer Haken ass nach méi déif. Si zuckte zesummen, wéi hien spürte, wéi d ' Blutt sickert a ganz einfache Schnëtt an mein Fleesch. Si séier gesot: "Polgar "Mailand", do war dat wichtegst, net wouer?"
  
  
  'A wat?'
  
  
  "Ech sinn Witfra. .. Wann Dir schwätzen konnt mat superheld Witfra, Si kéint beweisen, ween ech sinn".
  
  
  Hash Падра geduecht, datt et ganz vill Spaß gemaach. Hie leet de Kapp zréck an lachte no, Würgen, an verléieren, wann hien lachte nees, Haken gesat e wéineg méi déif. Si geduecht, just, ob Dir getraff superheld an d ' Gesicht, ier dësen hook gëtt mir alles an den Hals.
  
  
  — Ob Dir mat Geschwat superheld Witfra, wat hei gesot hunn? gefrot hien, wéi Si gestoppt ze lachen. — Wat wëllt dir soen?
  
  
  'Vergiss et. Geet dat och op Däitsch.
  
  
  — Probéieren, mat engem ëmfangräich Land hien. Superheld Aen glänzten, wéi bei der Kaz. Hie wiesselt mat сербохорватского op Englesch mat starkem Jesse an widerhuelen: "Versuch et."
  
  
  Si gesäit midd zu him op. Et gefiel mir ëmmer manner. D 'Männer verluer hunn Gedold, an d' Fra drohend schwang säi Gewehr. Huet Si ih fir eng Weile an der Schwebe, an dann zitéierten: "Mir ni wënsch vorangehen eis Hass". Wat heescht: Mir wäerten ni vergiessen, eise Hass.
  
  
  Eng Fra direkt äntwert där folgend Zeil vum Gedicht. "Mir hunn awer all eng eenzeg Hass". Oder: mir all Hunn nëmmen eent Hass.
  
  
  Si gesäit no an Définitiven fir e Moment. 'Du bass...'
  
  
  Fra Полгара. Sofia.'
  
  
  — Awer ich erinnere mich Полгара ale Mann. An du . .. "Merci. Awer an der Mathematik a sou al, wéi hien sech fillt, an Polgar sech ëmmer. .. jung. Et ass liicht lächelte mech un, an dann zitéierten: "Mir amant, wéi eng, mir hassen, wéi eent, mir hunn nëmmen e Feind". Wann Dir Nick Carter, kéinte Si mir soen d ' lescht zwou Zeilen ?
  
  
  — Et ass nëmmen eng Saach, an nëmmen e Wuert, sot ech. "An däitschland gëtt ni stoppen, Se ze hassen Frankräich".
  
  
  "Dat Lescht Wuert "England!".
  
  
  "Awer bei Ufank vum zweete Weltkrich . .. '
  
  
  — Et ass e Gedicht aus der Zäit vum Éischte Weltkrich, berichtigte Si Kuckt. Lidd vum Hasses ernst Лиссауэра. Awer Hir Welt huet sech verännert. Si reprochéiert e bedeutungsvollen Bléck fir sech erëm. "Deementspriechend Feind ass elo d' Feinde vun Hirem Mann, an net wéi Frankräich oder England."
  
  
  Si huet Hir "Zäit"... "et deet mir Leed, mee mir Polgár bestuet zu Berlin vill Joer méi spéit dann, wéi hien Se kennegeléiert. Mir sinn eis ni begegnet. Si misst virsiichteg sinn.
  
  
  "Näischt ze tadeln".
  
  
  Sofia, Mailand gedréint huet sech zu Hash-Pater an déi aner. Ass Nick Carter, sot Si ëmmer сербохорватски. "Zoufälleg koum hien do duerch dëse Agank, awer net duerch d' Dier, an entging an der Arméi, an Karaka. Grüßet huet.
  
  
  Si begrüßten mech mat hien selwechte unwiderstehlichen Leidenschaft, mat där d ' plattgedréckt mat mir e puer Minutte méi fréi. Si afonnt fir mech vun alle Säiten, bis de Padre net ugestallt hat, Sekt Haken am Moiesliicht.
  
  
  Wann mir hunn op Lager, Sofia залечила meng Wonnen, an dann kochte fir eis Bildung. Tëscht engem Stéck гвивеча, typesch BALKAN-Eintopf no gemischten Geméis, an e Spaweck vun Quelltext, mat deem Fondue aachte Abpressen den Drauwe, erzielt iwwer den Ugrëff vun der Jugoslawen, iwwer Джзане a vu senger Rees op de Athos.
  
  
  E groussen Deel war wouer. Si vollek net Арвию. Dat ass elo net de Fall. Et gëtt och ënnerlooss, déi aus wéi engem Grond Se do war. Mech wartete kloer, awer mat deem Unsinn Gedicht thesaurus op d 'Tatsaach, datt d' Grupp net wëssen, meng Ziler z ' erreechen. Hawke net där behauptete, déi vun der geheim gehalen. Hien huet just gesot, datt d ' Fra vu Mailand doriwwer Bestanen. Awer de BALKAN d ' Politik ännert sech séier, an Vorsicht war wonner. Dann war eng zoufälleg Ernimmt vun der Persoun, déi schickten mech ze treffen, an aner Persoun, Карача. Huet mir net gefall. Awer ech azielen Iech ausféierlech, wat ech Iech gesot. Fir déi Leit Bescheidenheit nëmmen e Steinwurf vun der Feigheit, an eng einfach iwwerdreiwung Geschichten net Schueden, virun allem, wann Dir wëllt, datt et op der Säit ih. Doriwwer eraus, Si selwer hunn dat Cadeau.
  
  
  Wéi Si fäerdeg war, iwwerginn Si mir d ' Fläsch a Si bei Sell Stein. Et huet geschengt, der schwieregst Deel ass geflunn. Et koum, averstanen, an de Rescht gëtt einfach sinn . Ech hunn net vergiess mäi Verspriechen, datt ech wäert probéieren, Hëllef kréien fir Джзана, mee ech muss waard. Hock an mengem фамильярной, Scharfe Weis spaweck, datt d ' Informatiounen, déi Wolf dréit Mailand, ëm all Präis kréien mussen. Dat war mäi Uerder, mäi Uerder war wichtege wéi alles anert. Si gesäit op Sofia an nees wiesselt op Däitsch.
  
  
  — Fra Mailand, hat ech.
  
  
  "W. e. g, Nenn mech Sophia", sot Si.
  
  
  Падра, wierklech sënnvoll, wann net all Wuert, kuerz grinste an verdrehte d ' Aen. Se anzespären superheld, he lächelte a versicht, d ' soeben geöffnete Fläsch. "Sofia, wéi géif gefiel mir eis Афтос an Hir Gastfreundschaft, ech muß séier goen".
  
  
  'Jo. Brauchs du en Wolf mäin Mann.
  
  
  — Ech brauche net déi ganz Wolf, — sot ech séier. "Eraus, wat hie bei sech hat, genuch."
  
  
  'Dat ass onméiglech.'
  
  
  'Onméiglech?' Si huet séier e Schwedesch Wäin. Et konnt schonn presentéieren de Ënnerwee an huet versicht, wildes Déier ënner Kontroll, ouni dobäi eis Stéck ze Behalen. "Kënnen net gedeelt ginn dës zwou Saache".
  
  
  — Ech mengen, — sot Se roueg, — ech hu keng där Wolf.
  
  
  'Hien verschwonnen? Krich? Oder Film?
  
  
  "Hien huet Karaka".
  
  
  Si héieren, wéi Stahl meng Stëmm mi haart. — Ween ass dëse Karak?
  
  
  Et gouf laangt schweigen. Sofia gedréint huet sech ëm Face-to-moies-Sonn. D 'éischte Sonnestrale funkelten an Hirem Hoer, a beliicht d' héije Wangenknochen an den Hals op Elfenbein. Hir Aen hunn Uganks gefaange superheld Wäermt, mä wéi Se mech gesäit, goufe Si kal a непримиримее wéi jee virdrun. Wéi Hir Stëmm, wéi Se schliisslech, huet sech op Slowakesch. — Fir d ' éischt erzähle dir, wéi Polgar ass, Nick. Hien an néng weider Leit goufen an d 'Arméi iwwerfall, d' selwecht wéi meng, no dem Si entkommen, wéi ugemellt am CERN-Bierg. - Si haten keng Chance.
  
  
  Den CERN e Bierg an der iwwersetzung aus dem Serbesche bedeit Montenegro. Si gefrot: "Superheld opginn, Sofia?"
  
  
  Si nickte. "Den Ideale gouf eng ëm ons erëm, midd vum Kampf an en iwwerzeegte gréisst Belounung.
  
  
  Hien ass e verdienten Doud vun engem Verräters. Mir verbogen déi zwéi Beem zesummen an schnallte de superheld dertëschent. Mir ginn dann d 'Seile durchschneiden, d 'Beem".
  
  
  "Awer d' Morden nach net zu Enn", — knurrte Падра.
  
  
  "Mir sinn elo an engem Biergerkrich. Mir mussen entscheeden, ween d ' Leedung vun der Doud eis dann Полгара.
  
  
  — Mir m zerfielen an zwou Hallschenten.
  
  
  "Déi aner Hallschent, sot ech, ass Karak?"
  
  
  'Jo. Evan Karak, Generolleitnant mäin Mann. Hien butai hat haaptsächlech, Nick. Hien steuert e groussen Deel vum Lager, a mir sinn Ausgestousse.
  
  
  'Du? Awer du bass d ' Fra vu Mailand.
  
  
  "Hei ass d' Fra gëllt als Frëndin vum Mann, an net als superheld Flott", sot Si mat bedauern. "An ech Karaka ass de Wolf".
  
  
  "Si mengt, superheld Schwäert", erkläert Падра. "De Wolf ass zesumme mat Полгаром, Karak an him d' Haut ofgezunn gouf. Hien notzt den superheld, wéi e totem sohn, wéi de Beweis, datt hien der rechtmäßige Ierfschaft Полгара. A wat nach méi schlëmm ass, vum Mann follegen an him Folgen, wéi блеющие verängstigte Hanoi.
  
  
  "D' Liewen do ass haart, an de Kampf fir d ' Onofhängegkeet Biergerkrich eng laang, vläicht ze laang. D 'Virgesetzen verluer d' Séil zesumme mat der Jugend, seufzte Sofia. — Mee dat ass fir estestvenno. Wann Si méi al ginn, Si wëllt, datt Si sech fest fir dat, wat spioun bleift".
  
  
  — Ba, — ausgeruff zornig Падра. "Mir musse maachen. Mir mussen Rache fir Полгара an eiser gefallenen Bridder. Mä Neen! Mir Аптосе nees kämpfen mat der Vergaangenheet a spillen d 'Usa, iwwer d' Zukunft ze vergiessen. No Karaka, mir sinn d 'Realisten, an ech denken, datt mir hei загниваем".
  
  
  — Awer du weess, Nick, firwat ass et fir eis onméiglech, sot de Sofia. "Op der Säit Karaka vill Leit, an hie bleift un der muecht, während hien déi gierige Fell. Gëtt hien net ablehnen. Et deet mir Leed, datt Si ëmmer nach agelued, an elo mussen zréck mat eidele Hänn.
  
  
  Dir, geduecht fir e Moment, wann e bitteres Gefill ersetzen duerch mäi Kierper. Dann gefrot fir Se op Däitsch: Wäiss Karak doriwwer delle, Sofia?
  
  
  "Natierlech net", erwiderte Si op Däitsch. "Mir Полгаром hun et geheim ze halen".
  
  
  — Also, wat géif eis do war, ass et nach do?
  
  
  'Jo.'
  
  
  Si Stoung op, streckte sech an Hingabe an de baussenzege, Si sot ëmmer сербохорватски: "Da bleift just eent."
  
  
  — An dat?
  
  
  Brauche dëst Schwäert vun Karaka ".
  
  
  
  Kapitelen 4
  
  
  
  
  Sofia schnappte no Loft, wéi Hir Aen weiteten sech. — Neen, dat ass onméiglech!
  
  
  'Si muss et maachen.'
  
  
  Падра gammastronomie de Mond, fir eppes ze soen, mä Si hält hien op. "Héieren Si, Si verstinn Däi Problem an hey deet mir Leed", sot ech. Si stoungen ëm d ' hallef Welt a klëmmt op dësem vergessene Gott vum Bierg net, fir nees mat eidele Hänn. Si mussen Hir Aarbecht ze maachen, an dat ass verdaamt wichteg. An Karak mußt d ' verstoen.
  
  
  "Hie gëtt iech kinnekräich vu groussbritannien an irland".
  
  
  — Jo, Падра. Kann sinn.'
  
  
  — Bréngt him war iwwer... .. '
  
  
  — Neen, Sophia. Et bleift eist Geheimnis.
  
  
  — Awer wat wëlls de maachen? .. ?
  
  
  Si weess et nach net. Et gitt irgendwohin. Si huet sech ëmständlech, wa Si doriwwer nachdenken, ech kann Iech soen, ob Dir nach eppes sinnvolles. Awer war et net. — Sot mir, wou d ' superheld ze fannen, a wënscht mir Gléck, sot ech.
  
  
  — Nick, mir kënnen net zulassen, datt s du et maachen.
  
  
  — Du muss mech Erschéissen, wann Se wëllen, mech ze änneren. Gesicht Падры versteinert an verdunkelte sech, bis et gesäit aus wéi Mahagoni. Eemol brüllte hien: "majo Dann, looss mir
  
  
  all .'
  
  
  — D ' wëlls du net, sot ech. "Dësen Wolf d' Fell... .. '
  
  
  — Et ass genausou wichteg fir eis, wéi fir dech, Carter. Hie gedréint huet sech ëm a ausgeruff no den aneren. "Wat mir Feiglinge, déi et zulassen, datt déi relioun ze dinn eis Aarbecht. Mir mussen de Kampf mat Караком a léisen Dir dëse Korkenzieher fir all kéier.
  
  
  "Awer Hash. Mir si sou wéineg, a bei Karak sou vill Mënschen .. — E unterdrückte säin Protestéieren e verheerender Runs mat der rietser Hand iwwer de Buedem an engem Wirth. Nees ass eng Stille, an ech hat d 'erdrückende Gefill, datt de Wolf Mailand gëtt zum Symbol fir d' Säit düsefligere. An et wäert an der Mëtt vun där, wann d ' Blutt fänkt un ze fléissen. Eng no der aner Männer nickten an drückten Hir Accord mat Падрой, bis Si schliisslech ertönte e Allgemeines lautes Geschrei, rifft eis goen. Sofia ass a Stoung nieft mir, Hir Aen waren donkel an formidable.
  
  
  "Gi mir", ausgeruff Si, hob säi Gewehr an d ' Loft. "Mir all goen".
  
  
  A séier ausgeruff Падра, — soulaang mir net nees mutlos.
  
  
  E donnerndes lachen war d 'Äntwert, awer lachen war d' Lescht, worüber geduecht, Si. De Gedanken gefiel mir net, datt ech fahre ih zum Schlachthof. Sofia ass nieft mir an de schmuele Gang, Hir Schëlleren waren grad, an dem phänomenale Brüste stolz vypyachena. Si ass wéi e Mann, ouni Wierker a Balz, obschonn vun zäit zu Zäit säi Oberschenkel stéisst menge .
  
  
  Mir, sollt ginn, gesäit aus wéi en aalt Poster, wann Dir an d ' Stad koumen. Wëssen Se, sou Hoffman: Heroisch bäuerliche koppel, stoisch mat Bléck an d 'Zukunft, déi hie mat der Hand op de hebeln Si d' risege Maschinnen, mä Si mat enger Garbe Weizen an der Hand. Nëmmen hat ech net sou e nettes Verkeeft, awer Sophia gehalen an der Hand en aalt Gewehr. Hannert eis war e bunter Koup huet en Team, an Lumpen noenee, an hält d ' Waff. De Allmächtige Gott . ..
  
  
  Mer goungen d ' überwucherten Gassen tëscht Skelett Ziegel-a Betonbauten. Fréier déi ënnescht Stäck goufe virun allem табернами, Butteker mat hölzernen Vordächern schwenkbar gelagert, déi een weglassen, domat Si domat ze kucken. Déi iewescht Stäck goufe Haiser mat Balkonen a Treppen verbonnen, an d ' Dächer waren mat Ziegeln ofgedeckt. Awer elo déi al Афтос war enger anerer sprooch liesen, verwonnt Wieder an Verachtung, bis vun him ass näischt als e Koup überwucherten Begruewen.
  
  
  Vun zäit zu Zäit mimmo alleinstehende Fraen sinn, meeschtens noenee mat Kapp bis zu Fouss schwaarz. Si huet sech d ' Zäit un, halt just fir e Moment, fir sech umdrehen an eis all joer no. An den enk Gassen afonnt sech d 'Leit géint eis, e puer al an d' houfrege, an déi meescht Jonk Leit, mat краснеющими Persounen an zynisch oder Aen ängstlich an unentschlossen Gaang.
  
  
  — Wann Se mat Падрой net gesot, datt déi al Leit hei? kräft gefrot fir Si, Sofia.
  
  
  "Si sinn et, déi fir Si knuppert Karaka, a wen mir kennen vill Joer. Awer Karak och rekrutiert nei. Hir Lëppsen verdréien an niesen. "Si soen, Si sinn do, fir ze kämpfen fir eng gerecht Saach, awer heiansdo Fro mech, wéi déif ih Absichten. Besonnesch interesséiert mech Karak.
  
  
  "Genee sou kléngen et wéi verréckt".
  
  
  "Mir sinn net nëmmen Diebe, sot Si. Da geduecht, datt Se, net договорив Sätz.
  
  
  Wéi déi meescht vun der réimesch Stied, Athos Mistel sécher Wichtegst a war symmetrisch fir de Prospekt, op deem Stoung en Tempel. Vun där Kierch ass bal näischt méi spioun, awer wéi mir virun den Niveauen, féierenden zu him, Sofia weist mam Fanger a sot: "Du kanns net de superheld ze gesinn, Nick. An op der anerer Säit vum Haus Вигилуса. Et war déi gréisst a bescht Haus, an hien ass nach ëmmer e Frettchen fannen Se an engem bessere Zoustand wéi déi aner Haiser, sou datt et hei wunnt Karak. Hir fréier, Route gëtt, mat der Bitterkeit séischluecht Si dobäi.
  
  
  "Вигилус, Buergermeeschter, net wouer?"
  
  
  — Éischter de Kommandant vun der Garnison. De Gouverneur vun de Provënze liewen an Kirpach. An der delle, déi Stad huet de Keeser-Heide Diokletian. Aptos war klein Borderline-Bäitrag, an вигилус war verantwortlech fir eng kleng Garnison, a Sklaven, déi schaffen an de Steinbrüchen an ausgebilt sinn Gladiatoren.
  
  
  Dir kënnt ëmmer nach kucken, Almen a Weltwäite", sot Падра, подошедшая zu eis. Hien winkte engem Haken op engem versunkenen Amphitheater. "Si liewe do. .. oder gelieft bis zum Doud an Rime".
  
  
  Et huet eng laang Oval Schossel. "Et schéngt, e gëtt nach benotzt", sot ech, wéi e gesinn huet, an wéi engem gudden Zoustand war.
  
  
  — Sou ass et, gefuer Падра. "Mir hu schonn ëmmer d' superheld fir Zielschießen a Sport. Net sou laang hier, wéi Polgár war nach um Liewen, Karak virgeschloen, d ' superheld fir aner Spiller — al Spiller.
  
  
  "Gladiator malen? Du mëss Witze.'
  
  
  "Net zum Doud, an zwar sou, wéi Si Antik réimesch Concours". Sofia schüttelte traurig de Kapp. "Polgár net billigte, awer hien vertraut Караку, wéi sengem Leutnant, an dann geschengt d 'harmlosen Spaß".
  
  
  — D ' Réimer och, sot ech.
  
  
  "A wéi ass de Fall mat de Réimer, seng Interessen zugenommen huet". Si geholl déif Loft, Падра an d 'luucht gaangen d' Onopfälleg erop. "Et ass der Pure Wahnsinn — Kolleg kämpfen mat Frënd. Wéini gëtt d ' ophalen?
  
  
  — Ech schwiere Караком — grimmig gesot Sophia an huet eis no uewen.
  
  
  Fir den Tempel gouf e grousse Beräich, an direkt hannendrun war en Alter, baufälliger Villa, ëmginn vun de Reschter vun der Mauer. Ouni ze zéckt, mir sinn de mozart zu der Villa.
  
  
  — Genee abstimmen, sot Sophia, an hien fir d ' éischt héieren, wéi Hir Stëmm zittert. D 'Männer hu sech eis vun hannen, heemlech переглядываясь an dämpfte d' Stëmm. D ' Atmosphär war roueg: geladene Rou virun starkem donnerwieder, an all ëm ons erëm ass et komplett Begrëffer. Schwermütig mueres Gestuerwen Drang net zu eis an d ' Villa. Mir sinn op гулкому Flur mat funkelnden Fackeln. Duerno sinn mir an d ' geräumige dréif Raum, beliicht трехногими жаровнями. An der Loft hing schwéier de Geroch vum brennenden öls. D ' Villa gouf virun Joerhonnerten dekoréiert mat Ornamenten Positioun a Räichtum: schwéier Um gemaach manuell Mosaikböden an tëschent Fresken. Elo Um net ginn, de Buedem rissig an Schmutz bedeckte, hien knarrte ënner de Pedal, an d ' Faarf verblasst oder rissig. Elo huet et keen anert Schrauwen, ausser engem laange Hl fir ungehobelt Holz an e puer Bänke, op deene ronn zwanzeg Persounen virgesinn eis Wild.
  
  
  Mäi Bléck geschéckz laanscht der Hl op eng kleng Reflexioun um aneren Enn vum Raum. Punkt huet et all Zort vu ville Steinblöcken a war mat Stoffer an Fellen, ganz abgenutzten. Op nen Stoung e wäit ewech Sessel ouni lehne, an der Logik am folgenden als réimesche Hl, an nees dreibeinigen Röster.
  
  
  An dësem Hl souz e Mann. Et huet superheld an eng ungewisse Liicht vun der Kohlenbecken. Hien war ganz mat dichte gelockten BAART, закрывавшей superheld Kapp, mat dem Kapp bedeckt grausam Falten an Narben. Hien hat e zerknittertes sécher Khaki, gedroe vu Castro d ' Guerilla, a seng laang schwaarz Haare offiziell Police Schirmmütze.
  
  
  Op sengem Schoß louch MAB automatesch Pistoul, déi hien a senger heemecht streichelte, wéi Hir Lieblings-Verkeeft.
  
  
  Hien schaute mech mat engem besonneschem Interessi a gefrot: "Ween bass du?"
  
  
  "Nick Carter".
  
  
  Hien sel offen. Superheld d ' Stëmm Stahl schärfer. — Ech vun dir gehéiert, Carter.
  
  
  — An et gehéiert Iech. Si Stahl net dobai, wat hie gehéiert hat, iwwer nen. — Si Evan Karak, Generolleitnant Полгара Mailand.
  
  
  "Mailand " doud".
  
  
  'Si weess.'
  
  
  "Firwat Hir Stëmm kann net méi sinn superheld Leutnant". Karak fir e Moment streichelte säin BAART, seng Aen verengten sech. — Du bass an schlecht Gesellschaft, Carter.
  
  
  'Si si meng Frënn. An deem Sënn, datt mir all Frënn vu Mailand, — roueg äntwert ech. — Awer do fir sech.
  
  
  'Firwat?'
  
  
  "Fir d' Haut vum Wolfes vu Mailand".
  
  
  Herrschte Stille. Karak offen gesäit mech op donkel, béisen Aen. — Superheld Haut? — gefrot huet hien schaarf. 'Fir wat? Zu verschenken superheld Reesen, Biller, Musek an Kuckt сборищу onzefridden?
  
  
  Nieft mir Падра beweegt sech a groussen Fantasy, an hie leet seng Hand Emus op d ' Schëller, fir Se ze berouegen. "Neen", sot seng Караку. "Aus dësem Grond". Si geholl déif Loft an feuerte, ze improvisieren, soulaang geschwat gëtt. "Mailand trëfft ech viru ville Joren zu Berlin. Eemol sot hien zu mir: "Nick, elo gitt zréck an d' Heemecht, mä vergiss mech ni. Kehre zréck zu dengem amerikanesch Vollek, vergiss mech net". An hien ass net sprooch liesen, mir sinn an mengem Falten Dollar, eis Dollar addieren vill freiheitsliebende Amerikaner".
  
  
  An dësem Moment sinn d ' Leit Karaka ugefaangen ze Murmeln a sech unruhig ze bewegen, an engem fir Si erëm eemol schrie: "dat Ass eng Fall". En anere schrie: "Net där emu ass!"
  
  
  Dir, gedréint huet sech ëm a gesäit, datt d ' Porte goufen jonk Leit anscheinend zwou Rookies Karaka. Et mécht Sënn. Dir, gedréint huet sech zu der Plattform, an d ' Aen Karaka schauten mech un, voller Spott.
  
  
  — Du bass en friemen do, Carter, sot hien. "Si net verstoen, wéi d 'Saache bei eis".
  
  
  Si midd vun der Tatsaach, datt ech als friemen. Eemol störte mech déi ganz schrëfte междоусобица. — Ech koum fir mech awer net nëmme fir sech selwer, blaffte ech hien un. — D ' Schwäert gehéiert net eis, iech, eis, mir, ons, Reesen, Biller, Musek. Awer et gehéiert der ganzer Außenpool. Et ass en Symbol dofir ginn, datt fir Mailand gestuerwen. Et ass e Symbol vun der Fräiheet an Onofhängegkeet fir d 'Vëlker an alle Länner".
  
  
  Nees héieren huet hien d ' Summen vun de Stëmmen a Bewegung Umgebungen Männer. Fir en Moment geschengt et mir, dass ech ze wäit gaangen. Commune Se duerno eng ronn ëm déi eeler Männer um Dësch gesot erstaunt: "Dir kënnt dat maachen fir eis?"
  
  
  'Jo. An dat maach d ' Wuert war wäit verbreet, an et géif bedeiten Ënnerstëtzung an Suen fir Si. Loosse Si mech dat och.
  
  
  Et ass wierklech hingerissen. Alles, wat ech elo brauchte, an e Freedefeier vun Anere, fir mech President gewielt. D ' Aufregung am Raum war paroubek, an et huet geschengt, datt ech zéien kann Sofia an Hir Musse lieweg vun hei.
  
  
  An der Gamay vun de folgenden Diskussioun däitlech ze héieren war d ' Stëmm vum ale Mann. "Ech legend, datt mir Emus ginn, déi Haut", sot hien. "D' Welt muss héieren, déi iwwer eise Kampf, an wann Carter an der Lag,... ..'
  
  
  — Unsinn, — schnaubte Karak. "Et ass alles eng Ligen. Ëmmer nach . .. " Die bitteren superheld Aen glitzerten seltsam, an en huet lues zu lescht. Et war hässlich lescht. Hien bückte sech, huet de ugeriet Fell Fell an schmerzhaft drückte Si an der Hand. — Du wëlls dëst Schwäert? Okay, näher no him. Ech wëll net, datt ' s de da mam Sofia oder Падрой, am Fall, wann de däin Trick, fir mech ze diskreditieren. Et war wahrscheinlech en Trick vum superheld. Hie gesäit schlau genuch, fir ze maache, wat Se wëllen. Awer ech koum mech him a war bal op Armeslänge, wéi hien sot mir ze änneren. Dann virgeworf hien d ' Haut op menge Pedal. Si packte ee séier an den Gréisst ze no, sicht kleng Minutt vun hannen ëm den Hals. Si hat superheld, zweemol, dräimol, gedréint huet sech hallef ëm, fir ze verstoppe Är Sich vun Караца.
  
  
  Dann huet Si d ' Fell op de Buedem. — Karak, — sot ech kal. "Et ass net vun der Wolf vu Mailand".
  
  
  Karak schnaubte, seng Hand krampfhaft drückte d ' Pistoul. Superheld d ' Stëmm Stahl no a geféierlech. 'Wier net albern. Si huet et selwer gesinn, wéi de Wolf ass, an ass d ' Haut of. Du nennst mech e Lügner?
  
  
  "Et ass net vun der Wolf vu Mailand".
  
  
  Karak spannte sech, keuchend virun Wut an lachte dann op eemol. Dee Mann war eendeiteg verréckt, an dat mécht de superheld honnert mol gefährlicher, an all superheld Jainismus unberechenbar. Hie gedréint huet sech zu senge Leuten, seng fleischige Gesicht ënner dem BAART war Bläi. "Hien huet den Nerven, där Carter", — hefteg, keuchte hien. "Hie kënnt, als ob mir dat superheld Kommando, behauptet, datt et net meng Haut an beschëllegt mech vun der Ligen. An elo e Witz!'
  
  
  Jonk Leit, kloer, eens mat him. Si verbogen sech virun lachen, obwuel seng Aen net mat mir, mat eis Reesen, Biller, Musek, deen eis mat enger klenger Grupp an den Hänn hält Messer an zweete weltkrich.
  
  
  Si gefrot. — Wou ass en echte Wolf? — Verstoppen Si et?
  
  
  Gesicht superheld gëtt op eemol ernst, d 'Hänn, ähnlech wéi Schinken, packte MAB an onduerchsiichteger superheld mir an d' Broscht. "Giff d' Haut," sot hien; dat superheld d 'Stëmm war kal a kloer, Kerben Summen, wéi d' Lanzette. — Giff Si, Carter. An giff deng Draachen, bis hien schweißte ëm Si ronderëm, all Seifen.
  
  
  Падра knurrte hannen: "et Schéngt, dir wësst net, wat ze maachen ass, Karak".
  
  
  Karak an Wut spuckte op de Buedem, seng Daum spillen den Ofzuch. D ' heulen schwoll donkel Wut superheld de Mënschen, déi drop waard, dass e Wuert befreit ih. Et wier e Massaker, Paul wier mat eisem Blutt. Karak Stand op. Superheld Aen wahnsinnig glitzerte.
  
  
  Si entsat no eran. E Mann sech, fir Se ze schützen Karaka. Ouni nachzudenken, Si Man him d 'Gewehr an huet virgeschloen säi superheld Hintern an d' Gesicht. Ausgeruff, koum hien zréck. Hanner mir d ' Leit Karaka wëll Jeitzen virun Lumineszenze, распространявшегося, wéi ungestüm e Lauffeuer. Karak, überrascht vu mengem schnell Ugrëff, stolperte iwwer e Sëtz an ass mat engem komesche Schrei. Dann superheld packte Si un den Hoer, ass Si no uewen an ass eng Pistoul op dem superheld schwaache Fanger.
  
  
  Si huet an den Stamm, grad an deem Moment, wéi seng Männer versammelten sech d ' Plattform ze stürmen. Et schrie. — 'Останавитесь!' Oder huet hie stierft als Éischten!
  
  
  Männer hunn gestanden, a fir de Brochdeel vun enger Sekonn ouni, datt Si verhäerte. E puer vu senger Waff berührt, als ob Si sinn sech net sécher, wat ech domat mengt, awer keen riskiert.
  
  
  — Падра, ausgeruff ech, Sophia. An de Rescht. Kommt hier.'
  
  
  Падра lachte häerzlech, wéi hien huet mech erwëscht.
  
  
  — Ech halen op iech gezweifelt, — knurrte ech. — Also ech dech och nees herausholen. Gëtt et en Auswee?
  
  
  — "Do", sot Падра gewisen op de Gol, bal versteckt an de Schiet. Tëscht eis an dem Dier stoungen net manner wéi zwielef dunkelsten Männer.
  
  
  — Befehlen Dir Iech, Karak, sot ech. Hie gesinn huet mech vun der Säit, Augäpfel an Hire Hielen rosa, an op senger Stir waren d ' Tröpfchen Bank. Et nees graff gestouss superheld an d ' Leber. Hien ausgeruff Befehler, an d ' Leit Murmeln, gehorchten emu.
  
  
  K Dag huet sech Wanderwegen. Si huet ugefaangen ze schleefen superheld vun der Plattform. Hien stolperte, hien awer hat keng aner Wiel. Si feste drückte superheld d 'Hand an déif вдавил Pistoul Emus an d' rippen, Fit ze sinn. Et Roch superheld schrecklichen Bank.
  
  
  — Du schaffst dat schonn, den Hond, — stöhnte hien.
  
  
  "An dann däerfs du net iwwerliewen", — düster geloss Hir Emus. "Du wäerts sou laang d' Liewen, wéi mir et sinn".
  
  
  Karak geduecht, kloer, datt mir hien verbaant ginn, wéi Se nëmmen ginn dëse Duerchgank. Well hie selwer géif et bei Hinnen ënner aneren Ëmstänn. An enger verrécktener verzweifelt war hien, царапаясь an beißenden. Ech mengen net, datt hie bewosst, wat hien Effektiv, an där Zäit. Reine Tierische Panik war ze staark an nen dofir. Awer meng Hand war ze no un superheld Mond, wéi Se huet, gekämpft mat him, an hien hat Si gebissen. Meng Reaktioun war déi vum unfreiwilligen an Auto: Si huet d ' Pistoul. Si hält nach ëmmer den superheld op der Hand, awer dann Падра zoufälleg stolperte iwwer mech, nach méi entzu mech Balances, Karak an ausgebrach Los. Hien duerchbrach d ' Spalier mat engem Schrei. 'Töte ih. Töte ih.'
  
  
  War keng Zäit, mech och selwer verdammen. Tierkesch al Schwäert awer peitschte mech e grausamer Runs. Si zuckte zesummen, an d ' Saach streifte meng Kopfhaut. Dann gesinn Se eng aner Méiglechkeet, an bückte sech, Legitimitéit de gréissten Dacks, op der Bühn, an et ass zusammengebrochen, wéi d ' Tischdecke op verstoppte Dësch. Et war op dem Buedem zesumme mat nach e puer Männer, пытавшимися stolzéieren eis vun hannen. Dann Nodalpunkt an wankte mat engem Knall gefall. Brennendes ueleg расплескалось um Luftweg grousse Bou. Feuerregen zischte an huet op dem kale Buedem, Stréim vu Lava lodern Flamen, wouduerch an engem Raum voller Duercherneen a Schrecken. Néng mer opgedaucht a Richtung Entkomm, Schläge Lénks a riets fir sech erëm. Karak zesumme verfluchte den Däiwel a sengen ale verrécktener. Падра virgeworf Kierper fir sech erëm bal sou séier, wéi изрыгал Hir Flüche. Sofia benotzt al Mannlicher wéi e Baseball war. De superheld deen eenzege Och wéineg kascht géint dës Loyalitéit och wann hey, gëtt et eng Méiglechkeet Ziler.
  
  
  Vun der Säit koum mir nach онин Mann. Hir superheld a virgeschloen huet sou staark, datt hien prallte zréck an umgedrehten Schmortopf. Hien reagéiert sou, als ob en erfolleg an e Wespennest an prallte an engem wëll Danz, klatschen mat den Hänn iwwer dampfende Hënneschter säit vun der Box. Падра gedréint huet sech ëm a klopfte mam Fouss vum Mënsch, versicht änneren Sofia. Den Drëtte gouf mat enger kuerzer Bee, ier hien an der Lag ze benotzen Si Hir 45-Kaliber. Déi zwee aner jiddweree sech virsiichteg an hate sech bereet, schloe mer an de Kapp. Падра huet sech op engem, a Si hëlt den aneren, dat ass, wat mir zwee haten ih e Frënd iwwer dem Frënd Käpp. Si gefall, wéi zwee Eeër, fir ih trampelten déi aner. Méi wéi alles aner erinnerte aalmoudech Dealer an der Bar.
  
  
  Zum schluss komme mer zu der massive ale Dag, déi op déck Balkespiralgalaxis, Querbalken zesummegehale. Mir öffneten an hu d ' Guillotine che-ass den Daum. Sperrung de Klang vum Schreies, Падра incorporéiert Dag Verschluss.
  
  
  "Fir eng Weile mussen hey ih verzögern", sot hien.
  
  
  — Vläicht fir eng Minutt, — sot ech grimmig. Un der Dier schonn hefteg hämmerte. Si héieren, wéi Karak schrie Befehler. "Keng äxte, Dir Idioten. Staffeln Si d ' schrëfte Dier zu Futti. Sprengen Si et. Töte ih. Loosse Si Si net fortkommen.
  
  
  Séier schaute hie sech ëm fir ze zielen Mënschen, a bal ganz blann an der Däischtert. Eis bleift nëmmen nach ze sechst, e Mann stöhnte schmerzhaft, e superheld Hand war machtlos, wéi e Gebrochener Flilleken, прижатое op d ' artiste Berechnungen an der aner mat Blutt überschwemmten Gesicht.
  
  
  'Wat ass dat fir eng Dier?' — Si gefrot Падру.
  
  
  "Du dachtest, Se benotzen, sou Dier fir e lausiger Serail?"
  
  
  "Majo, a wou mir Steieren?"
  
  
  Pass — näher idee op d ' Strooss, — hien einfach.
  
  
  "Da sollte mir besser goen, sot Dir Emus, bis Si sech besinnen an net entging d 'Villa".
  
  
  Падра goung an d ' Donkelheet, an de schmuele Korridor, komplett verstoppt an der Däischtert. Sofia huet meng Hand an ass nieft, onënnerbrach fluche an Knurren, stolperte iwwer d ' unsichtbaren Trümmer.
  
  
  Sou eemol, wéi mir betraten чернильную Donkelheet, mir sinn nees an der ganzer no, am hellen Stral vum Sonneliicht, dee fir e Moment iere eis. Fir dem näischt eraus e Schiet, schmierig, an engem frieme Welt. Instinktiv Hieb Hir superheld, d ' Gefill vun der Zufriedenheit vum zerrissene sehnen an Nerven. Падра schrie, a mir all nach superheld risege Figur, vun rauschenden zu de flilleke vum Haff vun der Villa. De Klang vun de Stiwwele gouf nëmmen e puer Meter hanner eis.
  
  
  Kommen mer zum Stöhnen Villaen, déi sech wéi duerch e Wonner iwwerlieft. Падра an déi aner dräi Männer kletterten iwwer no, a Si hält Rivne sou ze réckelen Sofia hannert Hinnen hier. Si streckte mir d ' Hand uewen, opféiere seng Bee an déi aner Richtung Mauer, a mir zesummen op der Strooss waren, op der anerer Säit. Sizzling Reen Bläi zischte iwwer eis an Schlagsahne op de Réck vun der Mauer, wou mir grad souze.
  
  
  Падра wies Haken an déi Richtung, an déi mir eis bewegen sollten. Mir hunn ass, wéi Leit Karaka gelaf hin an hier op der anerer Säit vun der Mauer, op der Sich no рассыпающееся Plaz, duerch déi et méiglech war, géif passéieren. Dann Bou mir ëm en Eck, sinn duerch eng enk Gasse, maschinn ass den Haff an de mozart iwwer holprige de Ruine vun den zerstéierte Haiser.
  
  
  "Hei, well Si!" ertönte e Schrei hannert eis. Mir hunn eis net getraut anzuhalten, fir zurückzublicken. "Si sinn hei gaangen. Do! Schneide Si ih.
  
  
  Падра verschwonnen an den Thermen, am Gebai, an deem fréier war d ' Badeanstalt. Am Laf vun der Zäit war et e Räich verziertes Gebai, virun allem fir sou дальной Außenposten, wéi
  
  
  Aptos. Awer wahrscheinlech tëscht den zwou гладиаторскими Turnieren hunn Se näischt méi ze dinn. Mir sinn an калидариум, eng riseg zentral Belval mat Jacuzzi, ze offen, fir sech wuel ze fillen. Mir gelaf zu dem klengen Raum hannen, wéi et Mënschen Karaka an huet ze Schéissen an eis.
  
  
  Kommen mer zum фригидарию, wou fréier d 'kal Bad, an odin fir eise gedréit, op d' Broscht superheld Blutt um spaweck. Hu mir d 'superheld do, anerer sprooch liesen, an Eilte duerch eng kleng аподитерий, d' réimesch Analogie der Umkleide, a goung op e puer пролетам op d ' ënnescht Plang.
  
  
  — Wat huet d ' Падра? — Si gefrot, Sofia, schwéier atmend. "Hu mir keng Chance weiterzukommen ih".
  
  
  'Mir . ... probéieren mir erreechen d ' Kanalisation, keuchte, zischte Si.
  
  
  Падра gehalen virun enger grousser Schublade-Voto. Do ënnen war offensichtlech nëmmen Donkelheet. — Ënnen, — kuerz, kaff hien an ouni ze zéckt geännert. Mir blindlings him koumen nach an stärekataloge an d ' Waasser an Schmutz. Sofia war op meng Broscht gestouss an mech an den dreck.
  
  
  — Méi séier, séier sinn, — sot beharrlich Падра, a mir stolperen e Genie hannendrun, déi sech zum gréissten Deel op de Klang superheld булькающих Schrëtt. Déi béid verbleibenden Männer bedeckt Depart.
  
  
  — Sief virsiichteg, wou d ' Been stellst, warnte, mech erklären Sofia. "Ech trage keng Schuhe."
  
  
  — Wat ass mat denge Päerdsgeschir?
  
  
  — Wee, — sot Se lakonisch an huet sech. Si ersetzen nieft Hir, meng Box gedréinten zigarett op de Pedal an rieb d ' Haut op der Bannenzeger säit vun der Oberschenkel. Mir wateten duerch d ' Labberänt stinkenden, donklen Tunnel, ouni ze Gemittleche laang op demselwechten, mä ëmmer dréien ëm an engem vun den Korridore, déi hien oder dee Säit. Mënschegejhäiz an shaggy eis Verfolger hallten hingegeben ëm ons erëm, an et war onméiglech, z ' begleedung ih Distanz oder Richtung. Keuchend gelaf mir weider.
  
  
  Hir Froen dazugekommen. — "Mir versammeln eis hei verstoppen?"
  
  
  'Neen . .. Neen . Karak bewaachen d ' Eingänge, fir eis... wann. .. mat Raten an der Fal. Mir mussen . .. Carrière erreechen, wou mir eis lagerten. Mir sinn hei . ... a Sécherheet, keuchte Sophie.
  
  
  Eemol hörten mir d 'Geräusch vum Schrëtt, d' Flucht no dem Stein offen virun eis, d ' selwecht hannert der nächster Eck. Падра rosen blouf stoen, wéi hannert enger Eck koum eng Gestalt, a war bal an mengen Äerm offen. Hir развернулс a mat all senger Kraaft gestouss d ' Faust emu am Liewen. Ausgebrach Loft duerch d 'superheld Longen, an hie koum mam Kapp an d' schmutzige Waasser.
  
  
  Ufank den zweete Mann huet zur Säit, wéi e koum fir d ' Eck an huet seng Mauser op mech. Si a automatesch, an der Droite vum Schusses. Mä an dësem Moment an meng Oueren hallte d ' donnern Klang, superheld a Zil verschwonnen an engem roude Fleck. De Mann erofgefall op d ' Steng, an et gesäit Падру, Stoung iwwer him mat enger Pistoul an der lénkser Hand.
  
  
  Dir net ze verléieren Zäit probéiert. Déi aner Mënschen Karaka Och fir eng Eck am blinden Versuch, eis ze maachen. Mach взметнулся no uewen an jammerte an увертюре рикошетящих schaarf Kugelen an Splittern vum Steins an eis Oueren.
  
  
  Dir, geknéit, ier e sech zu heben Mauser, awer hei Падра gefrot: "wëllt Dir net besser d' Waffen Karaka?"
  
  
  "Natierlech, awer ech z. b."
  
  
  Hien streckte mir d ' Waff, déi ëmmer nach дымился. "Als delegéierte Kommandant, Si verlaangt superheld fir sech selwer, mä zu der delle soll hien bei iech sinn".
  
  
  — Merci, Падра, sot ech, an huet d ' Mauser.
  
  
  Si sinn am Amphitheater méi séier, wéi Si erwaart hat, schaaft hien duerch wildes klopfen Kugelen. "Elo si mir gefaange".
  
  
  — An et gëtt keen aneren Auswee?
  
  
  Awer et war virun kurzem. Wann mir zurückkommen, Si fale wéinst der Wénkel a Maachen eis op Futti.
  
  
  — Wa mir dat net maachen, — sot ängstlich Sofia, — Se, ween hannert eis, eis erëmkritt an ëmbruecht. Et ass zesummenzepechen.
  
  
  "Elo, — sot ech, — ka sinn, ech kann et aufzuholen". Si Gräift pro Minutt an ass d ' Gas-Bomm.
  
  
  Et war méi wéi nei, verbessert Versioun: kleng, émile reuter, a méi konzentréiert. Hien hat d ' Gréisst a Form, wéi jamswurzel an dem Mistelzweig speziell Zündung, sou datt et net versehentlich ausgeléist ginn, wann Se falen am unpassendsten Moment. Si ass den Hut an ech hat zwou Sekonnen.
  
  
  Si verloossen d 'superheld an d' Eck, ier Dir eis, wou Si entsat tëscht enger Grupp vu Männer, déi op der anerer Säit. Si héieren e erschrockener Schrei, wann ee fir Si erëm virgeschloen hey, op Goler, an d ' Bomm explodéiert mat engem Knall. Kaméidi — dat ass d 'Hallschent vun der psychologescher Wierkung, wéi d' Methode AH sot mir. Duerchgank Ward voll Damp an Äschen.
  
  
  Direkt hörten mir, wéi d 'Mënschen Karaca huet zu Keuchen, dann héieren d' Stöhnen an Würgen. Elo sinn Si wackelten, gutt, übel, einfach разывались als schmerzhaft.
  
  
  Odin ëm Si ronderëm gefall aus, well de Wénkel, gebogen an der Hallschent vun weh an übelkeit, säi Kapp war verzerrt virun Qual. Падра huet wildes brüllen an spaweck de Haken an den Hals vun der Persoun. Hie gefall ass, wéi durchbohrte e Stéier.
  
  
  — Net einatmen, — предостерегающе ausgeruff ech. 'Näher mat!' Mir gelaf. Mir drehten fir an de mozart an déi Richtung, an déi Si koumen, während Падра net fonnt huet en Tunnel. Mer goungen eran, an hien huet eis nees duerch en Netz vu zougedeckt Rohren, Steigungen erop zu de Sammlern, an dann nees no ënnen, erof an déi wichtegst Sammler, an heiansdo einfach nëmmen am Krees, sech windend an drehend. Si verluer all Gefill fir d ' Richtung. Eis Flucht huet d ' seltsame Gewölbe.
  
  
  Irgendwann hun mir ënner осыпающейся Lach mat hallef verfallenen Onopfälleg zum бледному Himmel iwwer eis. Mir stärekataloge no uewen, sou séier wéi méiglech iwwersat an e wéineg der Atem, wéi Se entdeckt, datt dësen Entkomm net iwwerwaacht.
  
  
  D ' Lach sech Zougrëff op e Feld voller Steng an Büsche. Op der anerer Säit vum Réckelen war de Fielsen, déi sech mat der abwärts huet, a wa mer dat erreecht huet Hiert Enn, Падра andeems no ënnen a sot: "Elo! Mir ginn no Hir, an dann an en Gebaier.
  
  
  De Gebaier war e wäit Dall, dee sech der gesäit sou äus, als ob Hir Hand вырыла Risen. Superheld Säit waren d ' zottigen richtege Terrassen mat brongen Fiels gesträift an Brüstungen, mat de stacheligen Gesträich an hässlich коренастыми Beem. Hien huet mir bal Sklaven, ënnert schlagenden réimesche Peitschen, bis erof, no ënnen.
  
  
  — Ech Mittelrippe zu Berlin, — traurig gesot Sofia. "Dann Аптосе. An elo d ' Ofstëmmung hei.
  
  
  Dat sollt de Fuedem vun der Welt.
  
  
  
  5 kapitelen
  
  
  
  
  D ' Lager war op engem Plateau mat Bléck op de Westen Carrière. Hie Bestoung fir zwou zerstéierte Hütten, déi, wéi ech mengen, - Kasernen goufen Legionär a Konsole Eréischt. Natierlech, et gouf konzipéiert als Schutz géint e méiglechen Revolt vun de Sklaven, nëmme mat engem Agank, an de Rescht, Gousseldeng, géi a ganz unzugänglich. Et war zimlech sécher, sou sécher, wéi Asyl konnt Si sinn, wann Daten an aner Ëmstänn.
  
  
  D ' Bergluft war kal, souguer elo, méi spéit Nomëtteg, an an enger Nische an Ston gréisst Hütte verbrannt e klengt Feier. Odin fir Männer drückte sech mam Réck zu dem Stöhnen, Brummen virun sech hin. Deen anere Mann hat sech de Frank am Gol, deen d 'Gewehr op de Knien, a änneren / d' eenzege Wee duerch de Bësch.
  
  
  Et war an der klengste Hütte, déi an der gedéngt Reesen, Biller, Musek Schlafzimmer, Kichen, Speisekammer an Waffenkammer. Mat mir waren zu Sofia a Падра. All dräi knieten op de Matratze Reesen, Biller, Musek, bequemste Plaz am Raum. Mir haten eng Fläsch Wäin, déi sech séier erëm, bis mir unterhielten eis nach mat engem Frënd.
  
  
  — Karak net méi stört eis, — mat déif Stëmm gesot Падра. — Neen, nach si mir do a Sécherheet.
  
  
  "Net vill vun eis spioun, fir mat him ze kämpfen, wann et eis angreift, an uecht ech. "Mir sinn zu verhoeven, ausser dir a mir".
  
  
  — Jo, awer Karak schonn eng kéier probéiert, d ' Lager zu stürmen, wa mer Se verdriwwe goufen ronn ëm de Bierg Athos an ass de link, fir de Kampf weiderzefueren. Mir hunn natierlech net geschoss, fir ze verbaant ginn, awer versehentlich puer verwonnt. Fir hien war et eng grouss flüchtlingen Néierlag".
  
  
  "Deemols haten mir nach méi Leit", sot de Sofia. "An och nach zwou oder dräi gutt Feil Ugrëff zurückschlagen kënnen".
  
  
  Wat mech méi stört, — Fort gefuer, Падра, ass d ' Tatsaach, datt Karak gëtt halen eis an der Belagerung an waard, bis mir stierwen net un Hunger an Durst. Superheld jonke Rekruten schonn umringten Plateau.
  
  
  Si gefrot. — "Wéi laang kënne mir hei halen?"
  
  
  Падра huet eng Handvoll Äerd an huet hey lues duerch d ' Fanger sickern. Hien äntwert net.
  
  
  — Loosse Si hie probéieren, — keuchte Sophie. "Mir ginn ni opginn".
  
  
  Падра lachte iwwer säi Widderstand. "Du kämpfst gutt, wéi eng Fra".
  
  
  — Gutt genuch, fir ze späicheren denger Haut? voller stolz äntwert Dir. — Oder hues du vergiess, datt ech dech sprengen, als Nick dech bal umgebracht?
  
  
  Ris hustete, gedréint huet sech nees séier zu mir an geännert d ' Thema. "Iwwregens vun Maultieren, et war wierklech net mein Fell?"
  
  
  Si, virgeworf e Bléck op Sofia. Si nickte, an hie sot emu. "Am Hals keng Posch war. Ech weess net, wat et war hanner dem Wolf d ' Fell, awer et war kee Wolf Mailand.
  
  
  — PAH, — schnaubte Падра. "Mir sinn all zum Narren gehale goufen Mäerchen Karaka . Awer wou ass do d ' echt Fell?
  
  
  — Nëmmen Karak weess et, murmelte Sofia.
  
  
  An ech muss et ërausfannen.
  
  
  Si gesäit no überrascht. — Du mengs, wat du fängst erëm un? — gefrot Падра.
  
  
  "Neen", sot Sofia mat erstaunlicher Vehemenz. "Et war schlimm genuch fir d' éischt Zäit, an Karak och net erwaart eis. Elo ass hie bereet a kennt keng Gnade".
  
  
  Si Stoung op an huet am Raum ëmhir, wéi en Déier am star trek. "Ech mengen net, datt hien erwaart, datt mir eppes maachen, wat elo offen. Wann mir elo handelen, während hien nach ëmmer denkt, datt mir ausgaangen. .. '
  
  
  "AH, awer dës Grupp vu Männer ënnen", widderluecht goufen an de Medien d ' Noriicht, mir Падра an schüttelte de Kapp. 'All nach . .. '
  
  
  — Du gesäis, sot de Sofia. — Versich net, Nick. W. e. g...'
  
  
  "Fréier oder spéider musse mer durchstehen, an ech denken, datt jee méi fréi, wat besser".
  
  
  "Nick Rechter, Sofia". Mat engem schwéiere Seufzer Падра sech op d ' Been. "Eist Lager verwandelte sech an eng Fal. Mir mussen goen.
  
  
  'Gutt. Awer mir mussen net zréck an Aptos.
  
  
  'Wéi? Mengs du, datt mir lafen dovun, wéi geschlagene Hënn, an eng Victoire ginn Караку? Hues de net gesot, datt mir ni opginn?
  
  
  An der Kabinn herrschte e unangenehmes schweigen. Eist Atem geschengt ganz no an der enker Grenzen Steinmauern. Падра koum op mech zou an hob bedeitend erfindung de Haken.
  
  
  "Ech kenne meng Landsleit. Ouni Sprooch silbernen Karaca, dee konnt niederschlagen mat ih verwirrt, Si lauschtert op den gesunden Menschenverstand. Ouni dës Skins gesinn Se d ' superheld nackt. An e puer Stonnen dës Leit sinn midd waard, ih Fantasy ofkille vun Dag zu Dag. Vläicht kënne mer méi spéit schluppen.
  
  
  Si gefrot. - "Duerch d' Kanalisation?"
  
  
  'Jo . .. an Neen. Nëmme wéineg Leit wëssen, awer an de réimesch Stied war Zentralheizung. Grouss Brände an Immens a Kanäl an den Wänden ze sprangen waarm Loft.
  
  
  — Mä et ass onméiglech, Падра! — ausgeruff Sofia. "Dat ass Reng Selbstmord".
  
  
  "Awer et muss gedon ginn," sot leidenschaftslos Падра. Dann huet hien gähnte an dobäi: "Wecken Si mech net wéi ze spéit. A während Ären schlof wäert. Dir kënnt weiderhin eng Diskussioun mat dem Kurbelgehäuse, wann Dir wëllt. Падра mat e wissendes lescht koum op der Hütte.
  
  
  "Den Vorhang", sot Sofia, bedenkt een d ' Decken, zervéiert der Dier. Si lockerte de Strick, déi de superheld op der Plaz ze bezuelen, a Si fält an d ' Lach.
  
  
  "Näher hier a setz dech zu mir".
  
  
  Wann et nees op de Matratze, drückte Se sech u mech a gefrot roueg: "Nick, sollten Se wierklech zréck zu där Fell?"
  
  
  — Jo, an dir wësst, dass ech et muss maachen.
  
  
  "Du hues schonn méi gedon, als irgendjemand maache kann. Ценымногие méi. An denger Plaz géif Athos verlooss, ier ech gefoltert oder Néierlag zu enger Schluecht, déi sech mat net meng war .
  
  
  — Dat selwecht zu Hiren a kann soen iwwer dech, Sofia. Polgar ass.
  
  
  "Et ass mein Kampf, Nick. Si huet Hiren eegene ze fannen . Dir sot näischt méi, just streichelte Hir seidiges Schwaarzt Coma.
  
  
  "An Hirem fünfundzwanzigsten Gebuertsdag, philosophien mat engem traurigen Gefill, datt e Vierteljahrhundert huet, näischt erreecht ze hunn. Kuerz duerno trëfft et Se Полгара Mailand". Si Schwätzt roueg, seng Aën goufen nachdenklich. "Elo, wann hien Wee ass, Aptos — dat ass alles, wat ech nach gleewen".
  
  
  'Si ass nach jonk. Kënnt Dir eng aner Persoun.
  
  
  "Jo", sot Si an streichelte mäi Gesicht mat den Fingerspitzen. — Awer dann e besseres du wëlls net mat manner zefridden ginn. W. e. g loossen eis drénken mir eise Wäin.
  
  
  Mir verwüsteten d ' Fläsch. Ee-Sticks mat Flecken vun Alkohol an Atem gouf eppes méi schwéier. — Géi net, flüsterte Si. "Soën äre Leuten, datt d' Schuel zerstéiert ginn."
  
  
  — Awer ech weess, datt dat net de Fall, Sofia, an dat ass genuch, fir alles huet säi gewohnten Gaang. Et gëtt nach eng Saach: e Verspriechen, dat hien de Bewohnern Джзана.
  
  
  "Jo, Ihr, ich erinnere mich, du hues gesot, datt d 'Stad eruewert, an du hues dat Hinnen hëllefen".
  
  
  — Hëllefen, — sot ech sarkastisch. "Eng schéin Hëllef ass Aptos".
  
  
  "Du bekommst Hëllef", geloss Hatt. — Wéi ' s de eppes bekommst hien, wann et ëm eis ronderëm e iwwerliewen. Tréine waren an Hir Aen. — W. e. g, géi net erëm sot Si. "Ech wëll net, dass de stirbst".
  
  
  "Wann een stierft, sou ass dëse unverschämte Arschloch mat BAART".
  
  
  'Du bass verréckt. Wéi verréckt, wéi Polgar, schrie Si. Dann ersetzen Se op mech ze a mat der barbarischen Kraaft drückte Hir fiichten Lëppsen op lëtzebuergesch .
  
  
  Si riß gemaach an d ' Fräiheet genee eemol, wéi уцепилась, sou datt mer eng no Loft schnappen a dürsten no méi. En sonnenstrahl Drang duerch déi Eidel an Stöhnen an hob Äre Kapp a gesäit Hir lescht, dat sech a war gläichzäiteg traurig, a waarm, a mëll. Si huet ee sech an gierig küsste an de fiichten oppene Mond. Eis Küsse gemaach unkontrollierte Feier. "Jo, Jo", stöhnte Si, wéi Si gammastronomie an ass mat nakh Bluse. 'Jo . .. '
  
  
  Mat enger Bewegung no ënnen vun Hir, gammastronomie de Reißverschluss Hirer Box an huet ih ee saftige Hüften. Si museschen d 'Wäermt vun Hirem Kierper, wann Si beweegt sech zu mir ënner d' Box vun de Been. Elo waren nëmmen Höschen an iergendwéi dësen aussergewéinleche Fra konnt eng seidige Haptik an ganz klengen, Abléck an Hir Weiblichkeit an enger Welt, besteet ronderëm de brutalen a rücksichtslosen Männer. Si huet Hir Höschen, an ee Gesäß an Hüften fräi fir meng erfuerscht d ' Hänn. Lues huet Hir Hand duerch ee Bauch an Hüften, an Drang dann déif hey, tëscht Bee. Si stöhnte an zitterte virun Loscht.
  
  
  Sofia huet mir gehollef, werfen d ' Kleedung, nervös ass Box an Pullovere, andeems Dir mäi Kierper op déi kal Loft vun der Hütte. Mir откинулись op dem Bett a umarmten eis schweigend, genéissen d ' Berührungen gläiche sech an der Däischtert.
  
  
  Leidenschaftlich, eis Lëppsen zesummegeluecht, an d ' ganz Zärtlichkeit ausgeworfen gouf iwwer Bord. Hir Hänn обвились ëm mech erëm an притянули sech, wann et beißende meng Lippen, déif втягивала meng Zunge an de Mond an d ' Fingernägel déif an mengem Réck. Dir, spürte Hir graff Loscht, ee Brustwarzen verhärten op ménger Broscht, Hire Kierper beweegt sech, wann een déi ganz Zäit stöhnte.
  
  
  Schwaach Mënschegejhäiz tierischer Freed virgedrongen ronn ëm Hir Kehle, wéi Si umarmte mech. Hire Kapp war verzerrt vun Loscht, Mond eifrig rührte sech, Hüften rhythmisch an zougemaach ëm mech erëm. Mir sinn net méi spürten näischt wéi eng geschriwwe Aufregung elo. Si hob Hir Nachbeben, an dat wonnerbar Schmäerzen Cadeau gemaach huet Sofia ënner mir hin an hier wälzen. "AH, AH, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" schrie Si. Si museschen nëmmen d ' zu mir eng enorme Spannung a Reiwung vun eise Kierper nach eng iwwer deen aneren.
  
  
  Dann schrie Si, schrie virun bal unerträglichen d ' Intensitéit vun der Freed, an alles an eisem Kierper geschengt zesummegeluecht zesummen an der leschter Explosioun.
  
  
  Wann alles geflunn ass, mir schliefen geld Schloof ouni Nave, eis Kierper zärtlich matenee verflochten.
  
  
  
  Kapitelen 6
  
  
  
  
  Mer goungen an d ' Hütte kuerz viru Sonnenënnergank. Si huet sech ausgeruht an dann d ' Gewölbe, awer erfroren. Sophia drop Bestanen, datt Si Lénks Hir Lederjacke an opzedeelen amplaz extra no, Pullovere angezogen. Si steckte béid Pullovere an d ' Box gestach an MAB op seng Ceinture. Sophia huet sech eng saubere Box an e Hemd an huet e puer Schuhe. Si huet mir versichert, datt Si d ' Schnürsenkel, déi net reißen. An de Stralen der untergehenden Sonn Hiert Gesicht war Golden an aussergewéinlech schéin. Ee Lëppsen waren voll a rout.
  
  
  Падра koum no enger anerer Hütten, Schaukeln mat de Schëlleren an kratzte sech d ' Broscht Haken. Hien hat déiselwecht verständnisvoller Bléck an den Aen, an als Sophia gesinn, datt hie méi no kënnt, ass et dicht errötete an Eilte zréck an d ' Hütte, fir sech eng Beschäftegung ze fannen .
  
  
  — Alles färdeg? — kuerz gefrot ech, ignoréieren superheld look a flair geschafft.
  
  
  "Sou bereet, wéi méiglech. Hie gedréint huet sech ëm, datt all Joer am Gebaier. "Si ass eng Wildkatze, sot hien roueg, — awer och d 'wëll Kazen gëtt et Falten Dollar".
  
  
  Dir, nickte zustimmend.
  
  
  Am Liicht vun der untergehenden Sonn d 'Schied waren laang, an d' Wanderweeër laanscht den ëstlechen Hank geschengt Band Stëbs. Wäit ënnen konnt een d 'risege Fielsstécker, déi wahrscheinlech verbargen Leit Karaka, an op dësen Fielsen laanscht erstreckt sech d' teuflischen Splitter Schiefer. Schiefer ähnlech war dreschen verdreckt, an Stahl eng Fal fir all, dee versicht, eng Steigung oder e Gefäll no him. Awer de Wee wier vill ze gutt iwwerwaacht, fir ze versichen, eppes ähnleches ze maachen.
  
  
  — Mir kéinten en anere Wee ze goen, — grimmig virgeschloen Падра.
  
  
  'Et ass net gutt. Do geet d 'Sonn op, an d' Leit Karaka berechnen kënnen eis op d ' Fanger, déi probéieren mat dëser Säit, wa mer Wee net notzen. Ech denken, mir sollten ginn de Wee laanscht. Mir ginn an de Schied, an Dir net denkt, dass mir versichen, пройдти.
  
  
  — Eng gutt Iddi, Carter, an uecht Падра.
  
  
  Lautlos mir заскользили vum Spëtzt vun der Plateau erof zum Felsvorsprung iwwer stripe Schiefer. Mir sinn virsiichteg rumeure, hält eng Pistoul am Uschlag, an huet ugefaangen ze réckelen an сланцевому Hank.
  
  
  Mir waren elo am fräien, an all Zentimeter eisem erofgesat gouf qualvollen Kampf mat dem lockeren Schiefer. Dat erforderte vun eis d 'voll Konzentratioun, a wann d' Leit Karaka bemerken mir elo, mir hunn net eis eenzeg Chance. Mat all Schrëtt vun Hir erwaart, datt ech erschoss gouf. Mengen Muskeln relatioune zu heftege Krämpfen, wann Hir, Gräift nom изрытую leitspuren de Buedem an rutschte no ënnen, déi op de kuerze Säiten, ze steil, ze goen anescht. D ' Zäit schéngt steht ze stoen, mä lues a lues virun eis weltrauman der riseg Fielsstécker.
  
  
  Endlech säi wee mir d ' Grenz Hank-Schiefer. Si rollte sech of tëscht den éischte Steng, op déi Si gestouss, an Падра koum mir. - Mir hun et gepackt, - grinste hien mech un. — Elo wëllen déi Bastarde verbaant ginn. Hei nëmmen Rekruten Karaka an keen an der Géigend ménger fréierer Bridder. Dës kéier wäert ech net Maachen, nëmme fir ze verletzen".
  
  
  Dir, nickte zustimmend a goung dunn duerch d 'Wüst, xi Landschaft, duerch d' Unterholz a Fielsdeeler erëm. Bal Paräis mir mat Падрой крались, stänneg ze iwwerwaachen Wee. Stündliche Karaka konnten net wäit sinn, a Weeër bréngen eis zesummen zu engem gënschtege Zäitpunkt.
  
  
  Op eemol koumen mer zu engem déiwe Gruef, wou fréier, virun Laangem, léist sech e risegen Fielsdeeler mat engem Knall fegte laanscht d ' Talsohle, sou datt do méi déif no. Si virsiichteg kroch zum Rand mat Падрой, kriechenden hannen an dann, flüsternd iwwer d ' Schëller, gesot: "Zwee Männer".
  
  
  Падра e wéineg méi, domat huet hien e Bléck hannert de Rand. Viraus louch flaach abfallend ongeféier zwanzeg Meter. Op d ' Kugel, déi geschützte vum wilder wand, stoungen zwee Banditen, Gewehr refuséiert sech op de Fielsen. E Mann скручивал Gefëmmt gëtt, an deen anere kuckt Ochänneren ronn ëm d ' Flaschen. — Ass et dir net gesot? — sot verächtlich Падра. "Ass et net Kämpfer fir d' Fräiheet. Si sinn Verbrecher. Si hu kee politescht Versteesdemech. Si hunn näischt ze dinn hei zu Аптосе.
  
  
  Et erinnerte mech un d ' Wierder Reesen, Biller, Musek: "Mir sinn net nëmmen Diebe". Am nächsten Moment Падра onduerchsiichteger d 'Gewehr op d' Fläsch.
  
  
  "Neen", zischte ech, opféiere de superheld d ' Hand. "Wann Dir Schéissen, Kaméidi zitt all anere".
  
  
  — Du hues Recht, seufzte hien. — Et Deet Mir Leed, Carter.
  
  
  Si sot Emus mech decken, an dann entsat an de Gruef, andeems Si Hinnen op MAB. - "Eis Direktioun".
  
  
  Si konnten net mat zäiten erreechen Se Hir Waffen, an, glücklicherweise, och net probéiert. Si planàit eis lues, hält d ' Hänn iwwer dem Kapp, op de Gesichtern geschriwwe Stoung Duercherneen.
  
  
  — Падра, — landschaft Hir iwwer d ' Schëller. "Näher hier a giff ih Waffen".
  
  
  Hien rutschte iwwer de Rand vum Grabens a goung bei d ' Auer, baussent der Schusslinie menge Automat am Fall vum Widderstand.
  
  
  Vläicht, well de blannen Zon gouf et eng Grupp vu bewaffneten Mënschen. Eng Weile stinn Se do, ih Gesichter waren voller Duercherneen an Verwunderung, dann opgaangen Si d ' Feier. Mach sauste рикошетил fir Падры a mech.
  
  
  Si reprochéiert sech zur Säit an hob d ' Pistoul-Maschinengewehr, fir eng Äntwert op de tödlichen Ugrëff. Падра duckte sech hanner d ' felsige Böschung, kaltblütig mat dem Zil Iech zu all Kugel . Eng Grupp vu Angreifern ofgefouert, sou datt zwou Persounen ëm d ' liewen an dräi schwéier verwonnt. Si erschoss en aneren, wann hien d ' Enn erreecht huet Vertiefungen. E weidere Mann, clumsy mustachioed Bandit, bal erofgefall sech op mech, wéi e koum mat enger Kugel Падры an d ' Broscht. Si ass beiseite an op Leit mat Raten-Persoun, déi mat dem Zil an Падру. Hien zuckte zréck an dann nach eran, glitt vun deem, wat Lénks vun sengem Kapp.
  
  
  De Spaweck agestallt gouf, wann d ' Leit Karaka umgruppiert, an hie konnt bäitriede Padre, ier Schéisse nees entbrannte.
  
  
  Si gefrot. - "Wéi geet' s?"
  
  
  "Elo, Genauegkeet schlechter als ih Atem", sot hien, neulädt Mauser. Munitioun fir d 'IAB an enger Hütte Reesen, Biller, Musek net an hunn d' Lescht Patrone. Odin um Jungs Karaka staffelen vun Stopp ze Stopp, awer de Bueden zerbrach, an hien rutschte aus. Et huet säin lescht Och. Schutzbrille geroden Emus an d ' Schnalle a verschwonnen an den Eck vum Liewen. Do Stoung ech mat senger Pistoul eidel, elo näischt, wéi eng deier an komplizierte Metall-Schlagstock.
  
  
  "Падра, Si ronderëm eis."
  
  
  "Jo, an ech erschrecken, mer hunn Kaméidi genuch, fir d 'Opmierksamkeet ih ganz Gesellschaft".
  
  
  - Dann looss eis vun hei verschwannen scheiß .
  
  
  Ertrag am ganzer Carrière verwandelte sech an eng alptraumhafte Rei vu schwieregen Aufstiege an plötzliche kuerze Scharmützel. Si huet d 'Schmeisser MP 40 e ronn ëm d' getöteten. "Si hunn hei eng verdaamt seltsame Sammlung vu Waffen", an uecht Si Padre. "Nach mäi, wenn du kämpfen géint d' Unterdrücker, wéi den Partisan, amplaz et Iech erméiglechen, bidden dech, du wäerts glécklech mat allem, wat дотянешься".
  
  
  "Sou datt et wahrscheinlech ass, datt Karaka et gëtt keng Funkgeräten wéi Walkie-Talkies".
  
  
  "Nee, hien ass elo net huet."
  
  
  "Elo, Dir, mengen ech, ass eppes, dat sollten mir ennerstëtzung dankbar sinn".
  
  
  Mir kletterten op Rëss an Schluchte, duerch крошащимся ënner mengem Gewiicht d ' alen Fielsen, op stacheligen, verkrüppelten Büsche, изводившим eis Haut. Wonnen op d ' artiste Berechnungen an der Hand pulsierten domm brennenden Schmerz, an hien zitterte den kühlen wand. E weidere Kamm, e weidere Man; renne, Demobilisatioun an Iwwert erëm. Падра huet den Tempo. Mir béid waren erschöpft an keuchte, als endlech op d 'Felder an reduzéiert d' Vitesse bis zu lueser Trab. Mir hunn d 'Leit verluer Karaka duerch d' Form an d 'Lescht kéier ech gesinn mech ëm, entsat an d' Kanalisation kommen loossen.
  
  
  Eng hallef Stonn drop ware mer an der Villa. Mir проползли laanscht der Récksäit géint eng Mauer op en anert Gebaier a Fuedem hunn wéinst контрфорса. Op der zerstéierte den Haff ass unruhig Stonnen mat engem Gewehr op der Schëller. Падра nickte mam Kapp a Richtung vun den zerstéierte Gol e puer Meter hanner de Wachen. — Mer ginn an de Keller, flüsterte hien. — Do kënne mir kriechen an d ' Kanäl. Hie leet d ' Mauser pro Minutt a bot mir loossen шмайссер. "Dofir ass keng Plaz", sot hien zu mir.
  
  
  "Bei eis gëtt deng Waff nëmmen, wann Dir eis erwischen". Hien seufzte fatalistisch.
  
  
  Dir, gedréint huet sech ëm a schaute op d ' Stonnen a mech gefrot, wie méi ugebueden, Karak, Падра oder Hir. Stonnen geschengt, ass eng gefühlte Éiwegkeet. Vun zäit zu Zäit géif hie sech hinsetzen, fir ze reiben Si Hir Schuhe-a wat zu sech selwer ze Murmeln. Endlech ass hien ëm d ' Eck verschwonnen. Si geholl déif Loft an staffelen hanner Падрой.
  
  
  Stonnen nach net gesi war, wann mir erreecht hunn Bou an opgedaucht an d ' muffig riechenden Keller Schimmel. An der Mëtt war de fornaks, antiker Gewölbe vum Herdes, iwwer déi tëscht den Wänden разветвлялись schmuel Rohre, mat enger Fläch vun ongeféier engem hallwe Meter.
  
  
  — Et gëtt e Wee fir eis, sot ech. — Bass du dir sécher, datt dat féieren eis ze Караку?
  
  
  'Jo. Si féieren an all Raum vun der Villa.
  
  
  — Dann looss eis an d ' Schlafzimmer stolzéieren. Mir kënnen en ze fänke, wann hie kënnt eleng. Iwwregens, wat geschitt, wann mir stiechen ze bleiwen?
  
  
  — Et wier ganz bedauerlich, dreschen äntwert Падра. "Mir kënnen net umdrehen a Raten ze verjagen".
  
  
  Si blickte op d ' Lach mat nach méi Abscheu. Падра andeems hien op d 'Perséinlech, an déi d' kletteren, a Si drückte sech, fir en ofstoussen mam Fouss vum Rand an no bannen rutschen. Do rollte ech op d ' Liewen. Padre war nach méi schwiereg, mee hie klëmmt hanner mer, bis Hir beweegt sech Zoll fir Zoll, gestäipt huet sech op seng Unterarme a Fanger Bee.
  
  
  Dës al Kanäl, sollt, funktionierten an der Vergaangenheet an ongeféier sou, wéi haut. Nieft dem Gitter um Buedem, bei de Réimer goufen d ' Ausgänge am ënneschten Deel vun der Mauer. Lecken, op der Decken waren d ' schmaleren öffnungen. Et war en erstaunlech wierksame System.
  
  
  An der Donkelheet schlichen mir vun Zäit zu Zäit daueren, fir sech auszuruhen. Et war knaschteg, schwächenden Fall. Hatt d 'ganz Zäit geduecht, datt mer liicht stiechen an der Klemme, an d' Raten nagen mir d ' Féiss.
  
  
  "Elo si mir an engem grousse Sall", sot Падра zu enger duerch d ' Plazen. "Nach e Zimmer oder zwee, nach dräi, denken ech."
  
  
  — Ech hoffen, du hues Recht, Падра.
  
  
  Hien näischt gesot, nëmmen schnaubte. Hate mir kriechen duerch d ' quelltext änneren], nach net erreecht gefallenen Abschnitt. Lues ebnete den Duerchgank, andeems Padre Stécker vum Steen an Schlamm. Dann ginn mir krochen weider.
  
  
  D ' Téin ugefaangen, fir vun uewen. Ech war mir net sécher, wat Dir sot, mä ech war absolut sécher, dass de d ' Stëmm Karaca. Si Rang kuerz mat sech, Geste uerder Padre zu méi Rou an huet säi Wee Fort, gleiten ganz roueg, datt eis keen héieren.
  
  
  Si hat de Atem un, wéi fäerdeg et bis zum Entkomm, wou d ' lauteste Geräusch war. Déiselwecht Kraaft, déi sech mat der ruiniert dat quelltext änneren hannert eis, erweidert Dir hei. Lues a lues huet et mir, eng genuch Plaz, fir sech fräi bewegen hocken. Падра war nieft mir, gebéckt a gestäipt huet sech op d ' Oberschenkel. Hie war wéi e rauchfangkehrer. Dir, geknéit, ier e sech no vir, Millimeter fir mm, a gesäit mech am Zimmer ëm, mengen Aen drun gewöhnt тусклому Liicht vun de: Fackeln.
  
  
  Ronn e Zitéieren Männer souze un engem Dësch wackelig. Véier ëm Si ronderëm gesinn huet, wéi d ' Veteranen vun der aler Garde, déi vun den Zäite vum Managements "Mailand". Déi aner waren futuristesche Jonke Banditen Karaka. Karak stolzierte hin an hier Enttäuschung oder Ungeduld, a kann, an an der Dot, an am aneren, wann hie virgeschloen mat der Faust op de rietse lénkser Hand. Падра knurrte roueg, als ob d ' Déier, почуявшее Feind, a beweegt Hire Alenka an enger dynamesche Verzweiflung.
  
  
  Mat ëmbruecht huet hien huet e Stéck Stein. De Klang geschengt ohrenbetäubend. Si war sech sécher, datt Si gehéiert hätt ass et am Raum. Awer Nee, dat Gespréich gedauert ouni Ënnerbriechung.
  
  
  Si héieren, wéi Karak gesot: "Zum Teufel mit der Witfra vu Mailand an de Idioten mat Haken. Mir mussen den Änneren an d ' A kucken. Mir ermatten, an d ' Arméi gëtt méi staark. Deeg eisem Ruhms hanner sech. Mir sinn fir Se net méi wéi e Stack an d ' Berechnungen.
  
  
  "D' Picken sinn ëmmer nach staark ka sinn", — widderluecht goufen an de Medien d ' Noriicht Emus ronn ëm odin eeler Männer .
  
  
  "Ba. Op wéi laang? Eis Waffen collage an überholt. De Weste verluer d ' Interessi an adresséiert sech vun eis. Et reegt niemanden op.
  
  
  — Awer dësen Mann, Carter, sot... .. '
  
  
  — Hien huet gesot, hien huet gesot, schrie Karak. "Dat ass nëmmen e Mënsch."
  
  
  — Du hues méi erwaart, Evan? — roueg gefrot fir den ale Mann. "Nëmmen eng Persoun war ze kommen Аптоса, an Carter et kontrolléieren."
  
  
  — Ech hunn näischt erwaart hunn, erwiderte inbrünstig Karak. "Nëmmen d' Keelt, Hunger an schändliche Doud, wa mir weiderhin am selwechte Geescht".
  
  
  "Et gëtt keen anere Wee".
  
  
  "Et gëtt."
  
  
  De bärtige Uféierer mat Flecken bedeckt d ' Gesicht vun de Leit net graff schaute op den ale Mann: "Et Si, Si all. Eise Kontakt zu Метковиче hunn e puer Technesch zu den Autoritéiten. Hie seet, datt, wa mir elo eppes leiser ze Verhalen, da kënne mir kréien gewësse Wäinexport ënner den nol gerappt.
  
  
  — Hien lügt, zischte Падра.
  
  
  Si drückte d 'Fanger op d' Lëppsen, fir Si ze bewegen, d ' superheld zum schweigen ze bréngen, awer an mengem Gehirn vernoléissegt Gedanken drehten sech. Ob de Kontakt zu Karaka Метковиче datselwecht wéi bei mir? Wann jo, dann war hien déijeeneg, déi hie vun der Arméi, a Si hätten mech bal ëmbruecht? An doriwwer eraus, wann d ' Regierung war sou spaweck, firwat Si erfaasst Джзан?
  
  
  "Firwat d' Stëmm, nickte Карац, klopft mat de Fingerknöcheln op den Dësch, — versioune Si Mënschen ronn ëm Belgrad ze besichen eis hei".
  
  
  'Do?' knurrte Падра, depressiv. Hie gesäit aus, wéi wollt explodéieren virun Wut. — Hien huet hei d ' Feinden? Mailand géif sech am Grabe umgedreht, wann dat héieren".
  
  
  — Psssst, zischte Hire der WWU.
  
  
  — Awer wat, wa mer net d ' accord sinn? roueg gefrot fir den ale Mann.
  
  
  "Dann kommen Se ze jenen wahnsinnigen an engem Gebaier", schrie Karak. "Mir hunn eng Chance op Sécherheet a Rou, a wann Se net gesinn déi fir sech selwer, denkt un d' Zukunft vun Hirer Gattung a Kanner. Schléissen mir d 'Offer an d' Saach aus all dëse Joer vum Blutvergießens.
  
  
  Si héieren e Knurren nieft mir an mischen Bee. Ier Hir Zäit hunn, eppes ze dinn, rosen Падра entsat duerch d ' ëffnung an de Raum brüllte virun Fantasy an Entrüstung. All Gesichter drehten sech a Richtung vum superheld, méi stellt sech d ' Entstoe vun dësem почерневшего vum Ruß vum wëll.
  
  
  Si fluchte an Englesch an Serbo-Kroatesch, mä Eilte bäitriede белокурому дикарю, gefrot fir mech awer, ob sterbe elo. Et ass besser, ech sterbe, ech stehe, wéi an dëser knaschtege Kanal. — Giff Schneider, Hash, — brüllte ech hien un. "Kuck, wat du angerichtet hues."
  
  
  "De Mënsch erdroen kann nëmmen eng bestëmmt Zuel, an net méi", bellte hien. Hien ass virun an blaffte der al. — Du, Ветов, mäi schräin Mann! Dir hutt schonn vergiess, wéi mir Schëller u Schëller mat Полгаром gekämpft fir d ' Éier Kroatien? An dir, an ech war, wäerts kriechen virun de Serben, küssen Iech d ' Stiwwele? Hien schrie, seng Aen blinkte zornig. — Gutt Verkaafen, Evan? Dir verkaaft eis, Si Doten et.
  
  
  Stëmm Караца verluecht, wéi Welbes. — "Dir sidd verréckt, Hash. Eise träumen koum d 'Flut, a mir mussen d' Realitéit averstane sidd. Firwat solls du méi un denge Hänn kleben? Revolutioun ass ni erfollegräich."
  
  
  Падра winkte Haken. "Wann hei Blutt, sou ass d' Blutt vun de Serben an engem fairen Kampf. A wéi d ' Blutt un denge Hänn? Blutt Kroaten?
  
  
  Mënschen Karaka koumen leckt, eppes murmelte.
  
  
  — Oder huet hien net gesot? schrie Падра. — Huet hien iech net gesot, datt de revenu an kaff, eis ze verbaant ginn?
  
  
  — D 'Witzer, d' Witzer, — ausgeruff eng Stëmm. "Du bass en Ideale".
  
  
  Падра Faust huet, wéi eng Kanonenkugel. Ertönte e bieren, an de Mann flitt an d ' Leit hannendrun. Mënschen Karaka fir e Moment отшатнулись, an koumen dann erëm zu eis.
  
  
  Падра parierte mat engem Messer säin Haken an den Ugräifer mat dem Agefaangen an de unterleib. Si virgeschloen him mat der Handfläche iwwer d 'Gesicht an héieren d' Knirschen der Behalen. Wann Dir am Begrëff war änneren, déi aner Persoun, et huet sech wéi Schutzbrille dabbed mir an de Fouss. Kolwen virgedrongen mir an d ' Broscht, an der plötzliche, ослепляющая Schmerz geschengt, Man mer de Kapp of. Et taumelte, gebaut sech op a versicht, gefaasst ze ginn fir eng op Gewehre viru mir. Vill надвинулась an drückte eis de Réck ze Stöhnen. Versicht, Se ze ducken, mee et war ze spéit fir de Brochdeel vun enger Sekonn.
  
  
  
  Kapitelen 7
  
  
  
  
  Fir der Donkelheet erklang eng Stëmm. "Hie kënnt fir sech".
  
  
  — Ausgezeechent, — отзвался eng aner Stëmm. — Du bass bereet, Garth? Ech hu ganz wéineg Zäit dofir.
  
  
  Déi éischt Stëmm äntwert hien lakonisch: "Sou bereet, wéi hien." Lues donkel Tucci zerstreut, awer net an deem Sënn. Si Schwamm an engem Mier vun Schmäerzen. Lues geschicht, datt ech ganz nackt, sëtzen op engem eisene Hl. Wa Hatt versicht, mech ze bewegen, geschicht ech, datt meng Handgelenke an Knöchel gefesselt trieden metallischen Kette Quietschen.
  
  
  Nëmmen e puer Meter vu mir ewech Stoung eng niddreg fleischigen Mann. Superheld e risegt Liewen hing iwwer de Ceinture, a war e prominente duerch d ' Lächer am Hemd. Hien war ganz kahl, an an superheld unförmige Gesicht war Filmer monumentale Leichtigkeit professionellen Henker, einfach seng Aarbecht ausführt. Hien d ' Rascheln vu Bewegungen. Evan sech vu sengem Hl a Louis hockte an der Géigend vu ménger Hand.
  
  
  — Gudden Owend, Carter, — sot hien fröhlich. "An du Падра mech staark erschüttert, als sinn duerch d 'Mauer".
  
  
  Dir sot näischt. Ech hu scho Problemer hat, domat mengen Kehle lafen. Et huet geschengt dreschen an erstickt, als hätt een huet, op hien ze während der Aarbecht ze malen.
  
  
  "Awer ech denken, datt ech wat zréckginn", — сардонически lächelte Karak. "Wëllkomm an mengem Raum vun der Rou".
  
  
  Si schaute sech ëm an huet ugefaangen ze verstoen, wou ech sinn. Si war an engem klenge quadratescher Digitalkameras mat graff отесанными Wänden. D ' Loft war erfëllt vun Gestank vum Blutt a Exkrementen. Am flackernden Liicht vun den eenzege Bäim gesinn, datt op Digitalkameras anerersäits zwee Deeg mat Schlössern an enker Schlitzen op Aanhéicht. D 'Mauere waren behängt mat ale VORRICHTUNGEN fir Folter: Klemmen fir d' Bee-a Fußmassage, кругловязаное Leinen (Strickwaren, Och -, Réck-Këssen, hängende brechen an Armbänder aus Wippe, vill befleckten, rostige zangen an Nadeln. Dir, spürte, wéi d ' Galle bis hin zur Kehle klëmmt, an op dem nackten Kierper eng Gänsehaut ersetzen.
  
  
  Karak gedréint huet sech zu mir an ass mäi Kapp un den Hoer Brutal dréien Si hien, gewiß, ich erinnere mich un de Moment, wéi Dir zuckte superheld un den Hoer. — Ech wëll alles wëssen iwwer d ' Wolf Mailand, — flüsterte hien eindringlich. "Ech wëll wëssen, wat war sou wichteg.
  
  
  Et huet emu e puer Flüche, vun deenen superheld Gesicht bleich ginn, an hien huet mäi Coma, als ob superheld gebissen. "Ech géif d' Hotel, fir Падра hei war elo offen ze gesinn, wie fir Si erëm den éischte gëtt zum Erbaarmen. Awer elo braucht Dir just nach Flehen zweemol méi, fir et och richteg ze maachen. Garth!
  
  
  Hien winkte hefteg anere Mann, an Garth goung zu dem Hl. Si konnt nët gesinn, wat hien Effektiv, awer ech hunn en Besorgnis erregender Gedanken, dass ech net einfach ech Attraktiounen an engem ale Sessel. Si héieren, wéi hien ënner jiddwerengem Himmel bleift op alle Vieren. No enger Minutt spürte Hir stechenden Geroch vu waarmem Metall an Damp.
  
  
  — Du wëlls mir erzielen, Carter. Fréier oder spéider wäerts du mir soen.
  
  
  Den Gestank gouf ëmmer méi staark, an elo an uecht geholl, datt den Hl war angenehm waarm. An deem Mooss, wéi d ' al Metall-Hl gouf ëmmer méi waarm, umklammerte Hir Kette . Meng Haut verbrannt. Si biß d ' Zänn zesumme a parastaatlechen entreprisen.
  
  
  — Mengs de net, ech wäert dech brechen, Carter?'
  
  
  Flamen krochen erop dem Sëtz vum Stull, bis Garth gebastelt mat engem klengen Fell Schaffell op. D 'Feier gouf méi staark, meng Hänn an leckte verbrannt d' Haut. Шипованное Eisen ginn kirschroten, an et Ward eng nei Gestank, nach e Gestank, de Gestank vun verbranntem Fleesch. Mech bei lebendigem Leib ze Grillen.
  
  
  — Carter, wat ass d ' Geheimnis vun der verfluchte Wolf? Si weess, datt et e gëtt, an ech hu keng Zäit, fir dech ze froen zu engem gudden, bis d ' Arméi vun de Serben ass op deem Wee. Bréngt mir alles.'
  
  
  Si héieren, wéi Sam herausgeplatzt ass. 'Arschloch . ... Ziege.
  
  
  'Wat? Deen Ziege?
  
  
  "Huet Hir Famill goat, Karak".
  
  
  "Wat ass mat dësem?"
  
  
  Si gekämpft an engem brennenden Hl, méng Longen goufe vun Damp a schmerzhaft. Trotzdeem war et mir, genuch ootme Loft Probenahme. "Huet Hir Famill eng Ziege... et ass Welter, datt deng Mamm ni mat de empfängnisverhütenden Mëttelen". Karak virgeschloen mir eng mat der Faust an de Kapp an ausgebrach sech op d ' Lippe. "Zoll fir Zoll senger schéckt dech op d 'Häll", schrie hien mech un. — Garth, genuch. Binde superheld zum Schaukeln.
  
  
  Garth goss mat Waasser d ' Feier ënner dem Rost, léist mech a graff zerrte un kale Steinboden. Meng Nerven explodéieren, an de Schmerz war bal unerträglich, wann de rau Stein терся iwwer meng обожженую Haut. Am nächsten Moment Garth knöpft schwéier eiserne Kette vun der Schaukel op meng Handgelenke. Schaukeln ass bal prähistorische Virgänger opgezunn, Folter, dat hieft Affer an d ' Loft, an dann op eemol wërft et op de Buedem. Et ass eng xi Method vum Ziehens vun den Hänn, verdréien Muskel, Man Fraktur der Gelenke a ze Behalen.
  
  
  Garth hob meng Handgelenke, während hien hing net esou, datt meng Fanger d ' Bee, berührten kaum de Buedem. Duerno goung hien zu Stöhnen iwwer d ' Schaukeln an huet an den aarm gerullt Peitsche. Hien schüttelte superheld hanner sech an gedréint huet sech zu Караку, waard op den Uerder.
  
  
  Aen Karaka goufen лихорадочными an ongedëlleg, Wéini hie gedréint huet sech zu mir ëm. "Elo, d' réimesch Instrument, Carter. Dat mécht d ' superheld ass gëeegent fir Folter, net wouer?
  
  
  Dann streckte hie säin aarm no hannen an nickte. Peitsche an awer peitschte duerch mäi Kierper. De Schmerz war bal unerträglich, wann d 'Feuchte Haut gedréint huet sech ëm d' nackten Hüften an d ' Liewen. Si schrumpfte an engem Bou, a senger hängenden Positioun.
  
  
  "D' Stëmm, wéi d 'Réimer feierten d 'fest Луперкалии", lachte Karak. "All Joer fünfzehnten Februar Männer tanzten op de Stroossen, prügelten Hir Geschlecht Peitschen, déi no Weidenruten. An elo bréngt mir vum Tom Wolf Mailand, Carter. Soën mir, soulaang s du nach kënnt.
  
  
  Nees d ' Peitsche première fir mech, hannerléisst de Scharlachroten Sträifen um nackten Kierper. Dir iso allen Muechten gekämpft mat de Hilbringen, déi de vun mir probéiert ze vermeiden шлепающего Peitsche. Awer Garth war e Meeschter sengem Fachs an näischt verpasst.
  
  
  "Wolf Mailand, Carter. Datt mat dësem Wolf?
  
  
  Stëmm Karaca Stahl fir mech unverständlich, wann Garth sech nees an nees virgeschloen mech. Schrei widerhallte am digitalen Kamera, a wann hie fror, Si erkannt, datt et staamt vun mir selwer.
  
  
  "Der Wolf. ..'
  
  
  Si huet sech ausruhen. Si bewegen mußte Garth stoppen, soss gëtt et ni Naidoo no der Publikatioun vun dësen Folter. Mat engem Stöhnen spaweck Si Hire Kapp no vir an huet mech ohnmächtig. Mäi Kierper schlapp an regungslos leien an eisene Kette. Garth virgeschloen mech nach e puer mol, mee ech fäerdeg et zu stylesheet ëm den Hals hetzen Mënschegejhäiz. No enger Minutt héieren Si, wéi d ' Peitsche fält op de Buedem.
  
  
  Karak verdaamt war rosen. — Du bass ze wäit gaangen, du idiot, schrie hien, Гарту. "Heb superheld".
  
  
  — Si mussen waard.
  
  
  'Ech kann et net erwaarden.'
  
  
  "Du muss."
  
  
  — Giff Schneider, Garth, ech hätt besseres ze dinn, wéi ze gesinn, wéi hien do hänken. Ruff mech un, wéi hien nees schwätze konnt.
  
  
  Si héieren, wéi Karak goung duerch d ' Dungeons. D ' Dier knallte hanner him mat engem dumpfen Runs.
  
  
  D ' Minutten geplënnert sech hin, wéi e Joerhonnert. Schweiß floss iwwer mäi Kierper, впиваясь an geschwollene Spaweck, mee e beweegt sech net. Garth huet ongedëlleg hin an hier. Si héieren, wéi hien hat virgeschloen e Streichholz, fir d ' Gefëmmt anzuzünden. De Geroch vu Schwiefel a schlechte Tubak Nasenlöchern kitzelte. Awer d ' Zäit uffizien, an eemol Garth murmelte: "Oaf!"
  
  
  D ' Dier opgemaach an nees incorporéiert. An Garth goung. Si schaute an en eidele Raum, an geduecht, wéi vill méi Zäit hunn ech, ier hien zurückkommt. No e puer Minutt héieren Se roueg Knirschen an beschloss, datt mäi Vakanz scho geflunn. Awer dunn erkannt, datt d ' Geräusche virgedrongen aus-hanner mengem Réck, hanner der Kamera. Et war sou, wéi eng Maus an den Wänden herumlaufen.
  
  
  — Carter, héieren Se flüstern. "Carter".
  
  
  Si gedréint huet sech lues an Hire Hilbringen Face-to-Day um aneren Enn. Zwou geisterhaften Persounen mat изможденными Aen, kaum ze erkennen an deem flackernden Liicht. Si erkannt direkt ih. Et ware Leit Reesen, Biller, Musek, zwee vun den dräi gefallenen an den éischte Kontakt mat Караком.
  
  
  'Kënnt Dir eis héieren?'
  
  
  'Jo.' Si gefrot. — Падра mat Iech?
  
  
  "Nee", äntwert eng ronn ëm d ' Männer.
  
  
  — Hien ass net bei dir war? — gefrot fir deen anere Mann. Vläicht ass hien entkommen.
  
  
  — Oder gestuerwen ass, — mat der Bitterkeit sot den éischte.
  
  
  — Ech geduecht, Si sinn all sprooch liesen, sot ech.
  
  
  "Si schätzen eis fir e weidere Todesfall: bei de spiller ".
  
  
  — Spiller ?
  
  
  "An der Arena. Géint den ausgewielt Караком a Prähistoriker. Deklaréiert huet, ass net méi, an mir sinn als Nächst ëropklammen.
  
  
  "Karak verréckt". - Ech konnt et kaum gleewen eegenen Oueren.
  
  
  'Jo, awer . .. ' Der Mann zögerte, da sot ängstlich: 'höre Garth. Leb Wuel, Carter.
  
  
  D ' Gesichter hälfte, an ech nees eleng war.
  
  
  Deel vu ménger Kraaft zréck, подпитываемая opgesprongen vun deem, wat Se mer just gesot. Stationärer Pedal an d ' Mauer, et huet sech héich ass, fir Se an engem Computersystem schaffen ze brechen iwwer de Kette un den Hänn . Meng Fanger waren glat, awer ech hat un. Geholl déif Loft, Se ugefaang an ze kletteren Hand fir Hand, sou séier, wéi hien konnt . D 'Muskeln ménger Äerm a Schëlleren relatioune bis un d' Grenz, awer ech Fort gefuer, hinaufzusteigen.
  
  
  Soubal Se fäerdeg et bis zum schwéieren Querbalken, Si héieren d ' Geräusch der nahenden Schrëtt. An Hirer Verzweiflung, virgeworf e Bee iwwer den Dunnen a klëmmt op no. Si zuckte hefteg Kette, ech weess, ech sollt Si entkommen, ier Garth steet virun mir an fänkt zu Peitschen nees seng Peitsche. Bei Hilbringen goufen einfach Schlässer-Clips, déi benotzt goufen, fir Vorhängeschlösser an Zäite Hire Programm, wahrscheinlech an den éischten Deeg vum Athos. D ' Diir mat engem Knarren sech, an e Schiet Garth geschengt um Steinboden. Zur gläicher Zäit huet Si e Punkt Drock a Kette befreit. Dann Garth gesäit mech un. Egal wéi déck war, huet hie reagéiert mat enger Vitesse vun Panther.
  
  
  Hien packte d ' Peitsche an de superheld hanner sech, säi Kapp verzog sech virun engem plëtzleche Wut.
  
  
  Si packte d ' eisent Ketten sou séier, wéi hie konnt, an haten sech op hien. Outdoor virgeschloen him Handschellen superheld säitlech un d ' Goler, раздробив héije zu engem haarde Bräi. Falen, hien hat virgeschloen mat deem Gitter iwwer en Hl an ze Buedem. Zéckt net, Si entsat, op hien an gelant mat Hirem ganze Gewiicht Emus op der Broscht. Mat Gurgeln Stöhnen, hien huet geschengt hin a Wee; Blutt an Schleim Gefloss superheld no oppene rta. Sollt, ass Si op d 'mannst d' Hallschent superheld rippen, an elo Granulierte Behalen superheld Drang an déi Musse ginn.
  
  
  Si wußte, datt d 'Dier net verstoppt, mä Si huet och d' Saach mat dem zweete Huet den Dag vum ufank vun der zweeter Hotel an déi aner Prisonéier ze befreien. Séier durchsuchte Kierper Garth an gefrot-Schlëssel, awer weder bei him, wou eis-entweder op enger Digitalkamera ass et ih net fonnt. .. A senger Verzweiflung ausgeruff hien den zwee Männer, fir Si mir gesot, wou Se waren.
  
  
  "D' Schlëssel gëtt et nëmme bei Karaca", äntwert eng ronn ëm d ' Männer.
  
  
  — Maach dir keng suergen iwwer eis. Iwwert Wee, soulaang s du kanns, sot en aneren.
  
  
  - A wann s de kanns, send Hëllef.
  
  
  Si hasste d ' Männer verloossen am Prisong, awer Si hate Recht. Et war dat eenzegt Rheuma. — Ech géif et maachen, geloss ech.
  
  
  Et ersetzen duerch d ' Folterkammern an Karaka laanger, donkel Korridor. Wann Dir angehalten, fir hinnen erlaabt fir zesummenzebleiwen, an déi Richtung ech goen sollt, héieren Se e Schrei enger fir Männer. "Dréi direkt, dat ass den eenzegen Auswee!"
  
  
  Ouni weider Froen Dir no riets gezunn. Si bewosst, datt Si mech verbaant ginn, nackten an unbewaffneten, wéi nëmmen e Wachen ronn ëm Karaka mech gesäit. D ' Korridore waren endlos, Deel Sackgassen hunn oder обваливались, verdreiwen mech nees zréck a reess vu vir ëlo ufänken. Si goung an d ' Fall schwaach beleuchteten stillen Netzwierk. Awer et huet geschengt, datt hien no uewen geet.
  
  
  Et beweegt sech gleewen, an d ' Donkelheet, an entdeckt, datt dann dem éischte Ansturm vun Adrenalin meng Kräften ze Schwächen. Schaarf Steinmauern rieben sech iwwer meng kaputte Haut an d ' nackten Sohlen Fouss, hu blutige Spuren. Dat eenzegt, wat mech dozou bruecht huet, sech ze bewegen, ass mäi staarker Hass op Караку a meng Loscht ze bewegen, d ' superheld ze bezuelen.
  
  
  Méi spéit dann, wat eng Éiwegkeet geschengt, den Tunnel war net méi sou donkel wéi virdrun. Wäit virun Hir, Gro gesinn hat d ' Hellege um Enn vum Tunnels an zitternd virun Erschöpfung, staffelen dohin. Eppes störte mech: polubessoznatelnoe Warnungen versicht mech opzehalen. Awer Si schüttelte superheld, a koum zum Gol.
  
  
  Dann ausgebrach Si nees an d ' Welt. Si kniete, meng Been sinn ze schwaach, fir ze stoen offen, an ech spürte d ' Äerd ënner sech. Et war imprägnierte Blutt суглинистая Buedem: суглинистая Buedem vum réimesche Amphitheaters.
  
  
  
  8 kapitelen
  
  
  
  
  Betäubt vun der Keelt, getrocknetem Blutt an Schmutz, a sech op d ' Been. Et war d 'Arena vum Amphitheaters, op d' Падра wies mech vir, an hien steckte am ovalen Rank. Fir ëmmer mir, an de Reien vun der Bänke, souze Dosende vu Leit Karaka mat de: Fackeln beleuchten d ' bröckelnden Ruine. An un der Spëtzt vum Amphitheaters war de Büro vun der Assassinen mat Maschinengewehren an Gewehren. Ongeféier an der Mëtt vum laange hanne Mauer war d ' Boîtier каменнных Bänke an den Boxen, an op e ëm Si ronderëm war Karak. Nieft him hat e puer Frënn mat de: Fackeln, an op de Réck vun der Uniform war накинуто al Decken, fir sech ze schützen virun dem kale wand. Superheld Aen waren hannert mir, a säi Mond verzog d ' Gesicht an engem teuflischen lescht. Op der Plaz, wou Se gespäichert huet, huet hie gesinn, wéi wourecht "Nero" an поношенной toga.
  
  
  Offen virun mir um Buedem louch der enthauptete Kierper vum Mann. Si bewosst, wat et war Deklaréiert, eng Drëtt Grupp Frederik Reesen, Biller, Musek. Hien hat d ' Aen verbonnen, wéi bei higeriicht. Fir d ' éischt hunn ech net verstanen, firwat, da fält him e, datt eng bestëmmte Grupp vun Gladiatoren, андабатов, gekämpft blann date mat Bandage op sengen Aen.
  
  
  Si konnt net umhin, sech ze Froen, wéi vill Männer a Frae stinn do, wou hien elo war; wéi vill ëm Si ronderëm war teuflisch langweileg Sych Spaß blutrünstigen Molpagoras wéi Karaka.
  
  
  Si héieren eng Stëmm Karaca. - "Carter!" Hien lachte wéi e verrückter. — Dech net erwaart als nächsten Attraktioun. Awer gutt, datt et weidergoën kann".
  
  
  "Garth ass".
  
  
  — Dat hat ech och erwaart hat, soss ginn Se net an der Lag wier ze flüchten. Mol kucken, wéi laang ' s de überlebst, ier kenns mat him.
  
  
  — Si, d 'Stëmm-d' Stëmm vun stierwen sinn, Gréiss Si, — sot ech sarkastisch, hob d ' Hand.
  
  
  Anerersäits Arena, fir d ' Zil ass e groussen donkele Krieger. Hien hat eng enk Box a Stiwwele, seng Censur Broscht ervirgedoen am Liicht vun de: Fackeln. Hien Ness gewonne Fëschernetz an Dräizack, d ' Waff vun der aler ретиариев.
  
  
  Wéi hien koum op mech zou, Si goung an d ' Hocke, méng Fanger Bee de Buedem berührten. Gladiator wmap kreest ëm mech erëm, mech radikal géint dech ëmgoen falsch Ugrëffer Dräizack.
  
  
  "Näher," schnappte ech. 'Wat hält dech nach op? Angscht vorm nackten Mann?
  
  
  Hien grinste an ugefaang huet, dréien Se einfach d ' Netz, wéi e Lasso, permanent ze vergréisseren, flaachen Kreesen iwwert de Kapp, bereet loszulassen an op mech ze werfen. Si bewosst, datt et besser ass, net gesinn op d ' Netzwierk an gesinn Se den Ausdrock vun der Aen superheld a superheld weidergi.
  
  
  Vote et! Brochdeel vun enger Sekonn virun der Besetzung. Si duckte sech an rollte vun him. Eng no der bleiernen gewichten Drang mir an d ' Bee, awer Gitter ze übersehen a fält op de Buedem vun der Arena.
  
  
  Si, entsat an haten sech op hien, ier hie sech erëm faassen konnt säin Netz. Hien ass zréck, a fir e Moment geduecht, datt ech, ech Hole et. Awer hien parierte mech superheld Dräizack, an ech muss mech ducken, fir datt hien net aufgereiht mech op säin Dräizack. Hien drängt mech an eng Eck.
  
  
  Et Steet well, keuchend, net zuversichtlich, datt ech séier genuch ze handelen, d ' nächste kéier. An och wann wier et mir gelongen, hätt ech den nächsten Ugrëff auszuweichen, a vum nächsten. Si unterdrückte den Wonsch, sech hinzusetzen, sech ze entspanen an loossen Si et mech maachen war.
  
  
  Zu ménger Aarbecht op AH Si gekämpft mat U-Booter a Waasserstoff-Bommen, Röntgenstralen an dann d ' Bewusstsein Drogen, allen Erfindunge, déi een sech virstellen kann, mä et ass awer eppes aneschtes war erschreckend aneren. Et war e Krich, Rollup zu senger primitiven Gestalt, ouni Hir Komplexitéit vun der moderner. Et huet wilde Déieren kämpfen nach mat engem Kolleg, an et ass iergendwéi huet et nach schrecklicher.
  
  
  Awer ech museschen, wéi d ' Déier an ech an enger anerer sprooch liesen, an оскалился op dëser Gladiator vum zwanzigsten Joerhonnert, als éischt wollt hien e weidere Versuch. Si strengte seng Oueren op, fir ze héieren, deen déidlech Direktioun кружащейся Netzwierk. Si wartete gebückt, meng Muskeln relatioune sinn.
  
  
  Hien reprochéiert nëmmen d ' superheld erëm.
  
  
  Et duckte sech, wéi virdrun awer dëst kéier, gedréint huet sech ëm a packte gesponnenes Netz, ier Si et fäerdeg, et lafen loossen. Gladiator gefall huet sech op mech, hob den Dräizack. Si ass den крутящуюся Netz, an der Hoffnung, datt dat zu verunsichern superheld duerch Gegengewichte.
  
  
  Hien stolperte an verfing sech am Netz, dat sech bedeckt superheld.
  
  
  Si war direkt vun uewen, décidéiert, fir him ze weisen sou vill Barmherzigkeit, wéi hien op mech zou, goung zum Ugrëff iwwer. Si reprochéiert sech d ' superheld op de Buedem an riß den Dräizack, fir de superheld der Hand. Hien schrie virun Entsetzen, wéi Dir, gedréint huet sech op d 'dränge Dräizack Emus an d' Broscht. All fir eng Sekonn war et geflunn. Eemol hien zuckte zesummen, erbleichte virum Doud, an dann leblos ze Buedem gefall.
  
  
  Et Steet well, geknéit, ier e sech iwwert de Kierper, gestäipt huet sech op der Schaft vum Dreizacks. Si héieren e Knurren Leit Karaka. Si adresséiert sech un скамейкам a gesäit Karaca op sengem Troun. Superheld Gesicht war Blaß virun Fantasy. No engem Moment Hir вывал Dräizack an koum Караку.
  
  
  Hien direkt erkannt, wat ech mer virgestallt hunn. — Probéieren Se net, Carter, schrie hien. "Du kanns net aussteigen dës Dräizack sou wäit Wee, an ausserdeem, meng Männer dech verbaant ginn".
  
  
  "Wen këmmert et, wéi ech sterbe, Karak? Et kéint och dech matzehuelen.
  
  
  "Ech geduecht, ëmmer méi, datt Si, d' Amerikaner, d 'Amateuren vum Sports".
  
  
  "Sport?" Si fiert sech mat der Hand iwwert d ' blutige Szene. "Gleewen Si et sportlech? Wat ass de Sënn, Karak?
  
  
  Hien lachte hämisch. "Mech net am eenzege".
  
  
  — Du bass net krank, sot ech mat Abscheu. "Du bass verréckt. "
  
  
  — Net, mir ze soen, ween ech sinn. Si ni hat, hei ze Liewen, an där höllischen verdaamt Lach.
  
  
  "Ech beginne ze verstoen. Bass du wierklech hasst Aptos.
  
  
  "Ech verachte Aptos". Karak zwéngend noutwendeg Geste dichter schlang d ' Decken; superheld Aen ware wéi Granit. "All Minutt hei war eng Qual fir mech. Awer et gëtt bal riwer sinn.
  
  
  — Heescht, Падра ëmmerhi hat Recht. Dir verkaaft sech un d Serben.
  
  
  'Verkeeft . . Hien hob d ' Schëlleren. — Awer net decknumm. D 'Ofkommes mat Belgrad huet mir d' Suen an d ' muecht, déi zu mir gehrten. Mä et heescht och, datt d 'Leit ni nees afréieren ginn, Hunger leiden oder Angscht".
  
  
  Zënter Wéini ass d ' Frettchen Regierung säi Wuert hält? Du bass en Gréisst, Karak.
  
  
  'Neen. Ech wäert net op dech héieren. Meng Leit ginn sech freuen.
  
  
  — Si koumen heihinn, fir glécklech ze sinn, Karak. Si komm heihinn, fir an Fräiheet ze kommen.
  
  
  'Fräi maachen?'- Karak wierklech gekrasch vun lachen. "Aptos mäi ganzt Liewen, war eng eisige Prisong vun der Séil. Nëmmen den Doud bréngen d ' Fräiheet hei. Hien klatschte an d ' Hänn an signalisiert en anere Gladiator. "Firwat Si sou Léif Matcher. Et ass de Leschte Befreier vu sengem Vollek. Elo Demobilisatioun an du wäerts fräi, Carter.
  
  
  Obwuel ronn rta war net Schaum, bei Karaca, anscheinend eppes net an Uerdnung mat dem Kapp. Et ass kloer, hie krank de Strapazen sengem Bestehens a holiday ënner Verfolgungswahn an Obsessionen Gréisst, geistig Streuner tëscht träumen vum leschten Ruhm Аптоса an Visionen senger perséinlecher Zukunft vu Gréisst. Ech konnt net d ' Wart superheld iwwer de Wonsch vun der Welt, awer vernünftige Mënsch géif verstoen, datt dëse Wee sënnlos a саморазрушителен. Karak war eendeiteg net d ' Erörterungen; Dat sief réckleefeg Kräften, déi probéieren, mat him ze schwätzen.
  
  
  Et gedréint huet him de Réck ze a goung zréck an d ' Mëtt vun der Arena. Do hunn ech mech adresséiert zum Tor, wou soll mäi Nächsten Géigner.
  
  
  Nei Gladiator gouf méi héich a méi schwéier wéi d ' Ëmzemellen.
  
  
  Superheld Broscht war bedeckt mat Narben, seng Hänn waren verdréit цести, Verpackungen ronn ëm Leder a Metall, wéi Koffer Schlagringe, an hien hält e kuerzt Schwert an dat ganzt Thrakische Schëld. Hien verléiert keng Zäit verschwenden an ass offen op mech zou, schneiden d ' Loft mat Hirem tödlichen Schwäert. Si gedréint huet sech ëm, an hien, fluchend an keuchend, koum mir. Si blouf stoen, gedréint huet sech ëm a кольнул hien an engem Dräizack. Hien wedelte mat senge schaarf wéi e Rasiermesser Schwäert a gestouss superheld offen an der Loft, huet mech nees unbewaffnet.
  
  
  Hien reprochéiert sech no eran, fir mech zu Doud hacken, an ech plumpste op de Buedem. Si rollte schnell zur Säit. Superheld Schwäert gefall ass, kaum ouni op mech, an Tauchen Si an d ' Äerd.
  
  
  Als Gladiator ass d ' Schwäert fir e weidere Versuch, hien trëfft et de superheld mat dem Fouss. Hien interesséiert sech of, a meng Ferse ze übersehen puer Zentimeter vu sengem Schrëtt a virgeschloen déi Bannenzeg vum superheld Hüfte. Зарычав vun weh, hien taumelte. Si konnt net vill Schued verursaache, awer fir en Moment emu verhënnert. Superheld Gesicht war fahl virun Wut wéinst der ëffentlecher Demütigung virgeworf der e unbewaffneten Mann. Si beeilte sech Wee vun him, an de Käpp ech hunn gedröhnt, an et war ganz eidel, Si wollt onbedéngt irgend eng Iddi. Ëmsoss. Eemol Gladiator goung nees op mech zou, schwang säi Schwäert zerhackt a mat dem Schwäert fir sech erëm.
  
  
  An dësem Moment Hir, bückte sech, schöpfte mat zwou Hänn vun Kies an Äerd an hefteg geschleidert ih emu an d ' Gesicht. Wéi ech erwaart hat, hob e Schëld, fir Hir Aen ze schützen an Schmutz verursaacht, emu kee Schued. Awer de superheld Opmierksamkeet war fir e Moment ze ignoréieren. Héich entsat, mä Hir superheld op Unterarm nackten lénkse Fouss an dann mam rietsen Fouss an den Ellenbogen. D 'Schwäert geflunn duerch d' superheld Dauwe Gréisst an duerch d ' Arena, baussent der Reechwäit vun superheld.
  
  
  Rosen huet e mech цестом ; Runs afloss op déi ganz Loft ëm mäi Kierper an geschleidert mech op de Buedem mat ausgestreckten Äerm a Been.
  
  
  Hie gedréint huet sech ëm, a sengem Schwäert. Wéi Si zu eis herabgesandt gouf, verhäerte, bewosst, datt kann net zulassen, datt Emus dëst Schwäert zréck. Wann hien erëm kënnt, bis dohin, e schneit mech a Stécker. Et hätt sou ausgesehen, als ob Si stießen mech duerch d ' Glastür.
  
  
  Dir, entsat op d ' Féiss a koum him.
  
  
  "Хаджии" Ech schrie sou no, wéi hie konnt, wéi et war rosen апачем. Betäubt, Gladiator gedréint huet sech ëm. "Хаджии!" Nees schrie op an hat huet, ier hien huet erkannt, wat mat him geschitt. Hie versicht, säi Schëld ze heben , awer et war ze spéit. Meng Been an de déidlech Runs getraff an Emus an den Hals. Superheld Zil refuséiert sech zréck, an hien héieren, wéi хрустнули Wirbel.
  
  
  Hie gefall ass, net d ' Erteilung enger Nieweflëss eis, superheld Aen ware wäit opgemaach, den Hals verbog sech an engem komesche Wénkel.
  
  
  Äert Schwäert a cobra triumphierend hob superheld iwwer de Kapp, ageschwenkt triumphierend donkeler Караку.
  
  
  'Wat elo?' nëmme gefrot fir Si. — Vläicht Léiwen? Oder am Kader vun der op de Won?
  
  
  — Sief net domm — rosen schnaubte hien. "Wou kréien mir Léiwen oder Won?"
  
  
  — Maach dir keng suergen, Evan. Et gebe Iech déi bescht Virstellung, déi Si an de leschte Jore gesinn hunn.
  
  
  "Liesen zur Häll, Carter". Hien entsat op d 'Been, mat enger Hand umklammerte d' zerlumpte Decken fir hien erëm, déi aner Wild gestikulierend. "Mailand Stoung mir am Wee. Elo sinn Se heihinn komm, fir ze heben dat ass Scheiße. Du hättest stierwen sollen virun e puer Deeg, wéi Mailand. Awer iergendwéi hues du et kontrolléieren, ze erreechen Аптоса. Dës kéier kanns de net entkommen.
  
  
  An Karak Fantasy net verstanen, wat hie sot.
  
  
  — Du looss Mailand? — ech gefrot, betäubt vun dëser Unerkennung. "Hie war ee Narr, hien huet am gestern an vorgestern".
  
  
  — A mäi KONTAKTMANN an Метковиче? Et war och en treffen op Hir Leit?
  
  
  — Ech sinn gutt bezuelt ze hunn, superheld Beméit, d ' versichere ech Iech. Wéi all hei, hie kämpft fir en besseres Liewen, awer net op sinnlose ideal. Karak blouf stoen, lächelte, als ob beim genéissen Hirer perséinlecher Witz. Dann lues nees och, zéien d ' Falten sengem ale decken. Hien flüsterte him eppes en ëm seng Henker, an hien Eilte direkt Wee.
  
  
  "Är wat-wat virbereet, an ech si sécher, du fënns et interessant, Carter", sot hien mat engem Bréif zu mir. "Warte einfach of a genéisst Är lescht Momenter op dëser Äerd". Erschöpft war, Si blouf stoen, refuséiert sech d ' Schwäert op de Buedem. Ech ängstlich geduecht, datt hien vläicht am spaweck. Bis zu dësem Zäitpunkt Reine Widderstand aufpumpen kann a mäi Blutt genuch Adrenalin an Bewegung ze halen. De Gedanken, sech ze erginn dës bärtige dem Mistkerl elo, war unerträglich. Hien Partition mech nackt ausgezogen, ausgepeitscht an gefoltert a schliisslech hat geplangt, mech ze verbaant ginn, awer Emus mussen waard, bis d 'Häll zufriert, ier Si wäerten an mech léiwer op d' Agefaangen an de Stëbs virun him.
  
  
  Si geduecht, datt déi Zäit huet mech erwëscht. Si zitterte virun der Keelt a investitursträit virun Erschöpfung. Iergendwéi hat et mir ze iwwerliewen an zwou Gladiatorenkämpfe, mä och deen eenzege Wee, kréien d 'Géigner d' selwecht war, wat mengem Drëtte Géigner wier Zwerg-Krüppel. Mat mir war alles riwer an mer béid wussten et.
  
  
  Eemol vu hannert dem Gol erklang eng Déift finstere Toun. D ' Haare am Genéck stoungen him zu Bierger, an ech verhäerte an der kal, klamme Angscht. Si héieren e klappern eisene Gittern an wütendes Knurren, донесшееся viru mir.
  
  
  Wölfe!
  
  
  Sechs grouss hungrige Wölfe schlüpften fir de Paddocks ënner der Schauplatz. Enger Weile ginn Si goungen unruhig hin an hier am Agank, wéi verwirrt Wänden an engem ganzen Quantitéit.
  
  
  Tiefes Murren weist sech an der Quantitéit fir ëmmer mir. "Et deet mir Leed, datt mir gezwongen sinn ze dinn, ouni Léiwen, Carter, — ausgeruff Spaß Karak. — Mee ech hoffen, du wäerts net widersprechen alternativen.
  
  
  Hir äntwert emu Rei vu Schimpfworten op der Serbo-kroatescher Sprooch.
  
  
  Караку alles ganz gutt gefall. — Wann Dir kräft sinn, sot hien mat engem béisen lachen, — elo Leader — Haustier Mailand. Hir superheld war op enger Diät, fir e bëssi ze brechen superheld, Wut, mä et schéngt, datt hien net gebrach. An der delle, där Hunger huet nëmmen de superheld en wéineg gemeiner. Mä vläicht ass dann eng gutt Moolzecht, et gëtt e wéineg Gehorsam.
  
  
  Karak lachte nach bühnen an verduebelt sech bal d ' Hallschent zu sengem kuckt Sëtz, während Si huet hingerissen Wolkowa vun Entsetzen. Bedeit, no der eng hunn e Wolf Mailand. Also dës ganz Unsinn iwwer d ' Tatsaach, datt hien enger anerer sprooch liesen ass, a mat him содрана Fell, eng Ligen war. Mä et bedeit, datt d ' superheld Geheimnis bis elo Frettchen net offengelegt. Ze wëssen, wat fir en Déier war et wichteg, ouni ze verstoen, op déi aart a Weis, muss eng Qual fir de Karaka. Hie konnt net riskieren, de Wolf zu verbaant ginn , ier hien et an uecht, an hie konnt net no genuch, fir ze wëssen. Iergendwéi museschen ech mech besser; obwuel och net méi, wéinst der Situatioun. Meng Aufgab besteet doran, Wolf ze fannen an Stëmmen Dir hei. Nëmme fir eis e ronn fir dës Déieren, sou schéngt et, wollt net héieren op d ' Eran. Knurrend an kaute, Si kratzten d ' Äerd, schnüffeln Hir Beit: mich.
  
  
  Eemol schluss huet Si sech zum Ugrëff, struppig herabhängenden Schwänze ze Buedem.
  
  
  Mengen nasse Fanger nopeschstied d ' Schwäert.
  
  
  Si sinn relatioune an amykos. Dir, entsat hefteg op Si hetzen. Awer Se waren ze séier fir mech, an ech spürte, wéi schaarf Zänn ausgebrach mir de Oberschenkel. Fir en Moment stotterte Si, awer dann nees seng Balance an engem Schwäert durchbohrt nächst Wolf zu mir. Hie gefall seitwärts op en anere Wolf, dee grad am Begrëff war ze sprangen mir un den Hals. Den Drëtte Wolf iwwer kroch zréck. Säi Schwäert an huet virgeschloen bal gespalten an zwou Hallschenten superheld. Iwwerall war Blutt, d ' втоптали a Stëbs aufdringliche, unbarmherzige Haustiere. Si Kreesen ëm mech erëm, d ' Virbereedung fir den nächsten Ugrëff, awer eemol geplënnert sech all op de grousse Wolf.
  
  
  Keuchend, vun Hir, schaute a Richtung ih sou lachte, wéi Se opgetruede mech. De Leader war wahrscheinlech e Wolf Mailand, an hien huet geschengt der gefährlichste am ganzen Zimmer.
  
  
  Eemol Kader nees zerfall, a Si nees hu mech ugegraff. Fuchtelte mat dem Schwäert a zerhackt huet, huet hie sech entsat op Si. Si ass an de Kampf mat enger Wolkow no, an hie gefall ass, säi Kapp вгрызлась an de Stëbs, an d ' Zil dréint zréck an de leschte Zuckungen. Deen anere Wolf entsat no eran, an hien hat d 'Klinge op d' superheld an d ' Gesicht, an hien, de heulen, wéi weh, zurückgeschreckt.
  
  
  Déi zwee sinn einfach ëmmer nees änneren, ëmmer méi séier an méi séier. Virun allem de gréissten. Wéi Mailand ze bändege dësem risege Monster? Et huet geschengt bal onméiglech. Allerdéngs, Mailand a Sofia organiséiere konnten, superheld, Wee, deem seng Karak net verstanen. An Hirer Verzweiflung versicht Si sech de Kapp lüften. Flüstern Gedanken flogen an mengem Goler, Keim vun enger Iddi. Et huet geschengt Wahnsinn, mä wat hätt ech ze verléieren?
  
  
  Dir iso allen Muechten schrie der Wolf, ëm en zum stoen. Amplaz vun den Ännerungen-kroatescher et benotzt Däitsch. "Warte. Alles obwuel op mäi Kommando.'
  
  
  Awer Si mozart Fort, änneren. Si gefall sech mat dem Schwäert op Si, Si Wonneren sech, firwat Se geduecht hunn, datt Mailand geléiert säi Wolf däitscher Sprooch. Awer et entsprach deem, wat ech bewosst iwwer Reesen, Biller, Musek, an haut Stärebild Geschicht net erlaabt, de Wolf ze héieren, iergend een anert. Tac Deel dressieren Polizeihund an den USA.
  
  
  Der blesséiert Wolf ass zréck an de Kampf. D ' Blutt tropfte him vun iso rta. Si huet nach eng kéier versicht, sot Emus änneren an sech hinzulegen. "Хальт. Унтергехен".
  
  
  Wolf Mailand fir de Brochdeel vun enger Sekonn geet, ass de Kapp zur Säit. Et huet geschengt, obwuel hien zou, also fiert Fort ze Jeitzen, an der Hoffnung, nach just fänke vertraut Zeechen.
  
  
  "Унтергехен, ширешейхер Шойзаль".
  
  
  De Wolf reagéiert décidéiert elo, wou et huet superheld ekelhaft stinkende Béischt. Hien taumelte a blouf verwirrt. De Rescht ass och stehengeblieben an wartete.
  
  
  D ' Zäit geschengt stoe bliwwen ze sinn. Si uecht eng Grupp vu Männer, déi, ouni, hält de Atem un, an Karak bückte sech a Legitimitéit sech de BAART. All schwiegen gegenüber a gewaart.
  
  
  Dann héieren Si Stëmmen. "Carter, Carter, mir sinn hei".
  
  
  Si gedréint huet sech liicht, nach ëmmer Angscht virun Wölfen, an aus dem Augenwinkel gesäit sechs flüchtenden Figuren um Feld. Падра, Sofia, zwee Männer ëm Liewen an no zwou Dungeons. Iergendwéi dësem indestructible Падра davongelaufen, wéi Si mech gefaangen, an emu zréck, fir eis ze retten.
  
  
  Awer hien huet Sofia an aner Zahlungen direkt an der Arena mat Waffen an engem Rudel Wölfe. D ' Wölfe fingen nees un, unruhig ze Knurren, an ech bewosst, datt meng Equipe Ihr Haustier Mailand net laang daueren.
  
  
  "Neen", schrie et vun Padre. 'Bleib, wou' s de bass. Bleib do!'
  
  
  — Mä, Carter. .. '
  
  
  'Mir geet et gutt. Bleib, wou ' s de bass.'
  
  
  Sécher, Si hat gestoppt, an eng ronn ëm d 'Banditen Karaka opgemaach d' Feier. Stëbs geflunn nieft Hinnen, an d ' Schëss hallten goufen fir Oval Schossel. Koum nach eng Flut vu Schüssen, a Sophia, a seng Grupp geplënnert sech an de Schiet vum Tores.
  
  
  Déi nächst puer Augenblicke gedauert an séier Action. An mengem Besëtz goufen nëmmen Wölfe an e Schwäert, a wat ass mat Wölfen et war net dee zuversichtlich. An trotzdem ass et gewagt. "Mat mir", schrie ech Si un, leeft bis zum Publikum d ' haaptroll. — Mat mir, iech dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Déier Karaka huet, datt de emu gouf gesot, zu Fouss nieft mir, Knurren an скуля, gleichsam gefreet iwwer déi laang verluerene Wiert. D ' Wölfe bereitwillig him koumen nach. Den Trick elo doran, fir sou séier wéi méiglech agéieren, éier den Zauber zerstéiert gëtt. Soubal virun dëser Wolf ass komm, datt ech net sou фамильярный, wéi hien geschengt, gëtt hien stoppen, mir ze follegen an stierzen sech op mech.
  
  
  Awer elo deene Wölfe entsprieche fir meng Hänn. Bildlech spreche natierlech. Wéi mir eis jiddweree Stöhnen an Karaka ënner der Sitzbank, kaff Hir: "Ангрейфен". Ангрейфен.
  
  
  — Carter, — Karak, brüllte vun uewen fir ëmmer mir. 'Wat wëlls du fir . .. '
  
  
  Si fiert Fort, besonnesch Volkova. "Ангрейфен! Вейтер. Вейтер. Deplacement an der läich vum Mann.
  
  
  Ech hat d 'Gefill, datt elo, et war net noutwendeg, staark z' iwwerrieden, ze goen op Караком: Si waren elo ganz hungrig. All Si mat erstaunlicher Anmut a Vitesse un d ' Spëtzt amykos Mauer an подогнули do Hënneschte fir den nächste Virgeholl.
  
  
  — Halt ih, Carter.
  
  
  'Neen!'
  
  
  Op der Tribüne sech de Kaméidi, d ' Männer geroden a Panik. E puer stolperten iwwer d 'Rückenlehne der Bänke, déi probéieren, z' entkommen. E puer schleuderten Fackeln an wackelten an der Däischtert näischt gesinn. E puer ëm Si ronderëm hoben d ' Waffen, awer gezögert, aus Angscht ze verletzen Hir. D 'Wölfe jiddweree sech d' Караку, laanger Schneidezähne glänzten vum Speichel. Повизгивая virun dem Fantasy a vun der Angscht, vun der bärtige Uféierer geflücht vu sengem Plaz. Superheld Decken fir ënnerwee superheld Réck, wéi изъеденная verstaubten Umhang, wéi hien stolperte, staffelen tëscht de Reien vun der Bänke, ech weess net, a wéi eng Richtung d ' lafen; superheld Angscht hinderte superheld all Gedanken. Hie gedréint huet sech ëm an op säi Russeschen Нагана an der nahenden Raubtieren. An Panik hien verfeelt Si fir e puer Meter. Hien no zwou staffelen erëm an op den bröckelnden bench.
  
  
  Riseg Déieren Zänn entblößt an stürmten op Hir съежившуюся Fudder. Mat Lëppsen Karaka fonnt gefall e Schrei vum Entsetzens. Hien брыкался iso allen Kommunisten, mä mat de Wölfen emu war onméiglech ze bewältëgen. Wagenheber Karaka vers, wann d 'Déier Mailand packte superheld an d' Halsschlagader. Si gesäit брызнувшую Blutt, an duerno huet hien en anert, Bis klëmmt an der Arena: Direktioun trieden Kiefer, вгрызающихся an dat mellt Fleesch.
  
  
  
  9 kapitelen
  
  
  
  
  Déi meescht Leit Karaka der besinnung koum, dann den éischte Schock. Si opgaangen d 'Feier op d' Wölfe fir Gewehre an Maschinengewehre.
  
  
  D ' Wölfe waren zouverlässeg geschützt Ecker vun der Bänke an Rückenlehnen Boxen, mee ech war e perfekt Zil. Et ersetzen. k Stöhnen, dat sech deelweis geschützt mech virun de Kugelen, dann hien geknéit, ier e sech zu engem Deel, dat sech zusammengebrochen ënner dem Gewiicht vun der Zäit. Si entsat iwwer en lassene Stein an ass zréck an de Tracks ze пирующим Wölfe.
  
  
  E puer Déieren schauten mir bei ménger rendez-vous, an drohend зарычали. Et héieren net op. Si konnt näischt fir hie maache géif, fir Karaka, selwer wann ech wollt. Mee ech konnt et mir net leeschten ze verléieren, déi no Aart vum Wolfes Mailand. Dësen Wolf war de Grond, firwat Se heihinn komm sinn, an de Schneider Häll, ech gitt net mat eidele Hänn.
  
  
  D ' Wölfe ugefaangen, оттаскивать Kierper Караца zur Säit, wéi en Hond. An dësem Moment, wann Si verloossen d ' Stopp tëscht de Bänken, dann ginn Si liicht Ziler fir Waffen. Kugel direkt explodierten ëm Si ronderëm, a Si geflücht an all Richtungen, nach méi erschreckt Männer am Obergeschoss.
  
  
  "Бляйбен", ausgeruff Si Haustier Mailand.
  
  
  De Wolf abrupt stehengeblieben, als wier en um Enn vum joer Seils. "Näher", kaff ech erstaunt sinn, wéi gutt Mailand virbereet, dee Wolf. Hien pflichtbewusst entsat op mech zou. Hien rieb mir d 'Nues, обагрив meng Haut mat Wëssenschaftlechen Karaka, imprägniert, gëtt d' superheld an d ' Fresse.
  
  
  Dann ass et kloer, datt muss ech fillen Dompteur vu Léiwen, wou stiecht säi Kapp dem Léiw an den Rachen. Si huet de Wolf sëtzen an Hir Hänn un Kragen superheld Hals an engem geheime gefrot Posch.
  
  
  Eemol héieren huet nach eng Linn. Ech mech umdrehte, gesäit Sofia, Падру a véier anere huschen duerch d ' Arena zum Broch an Ston, Schéisse um Sprong.
  
  
  — Gi Se zréck, ausgeruff ech. 'Zréck.'
  
  
  Awer d ' Knistern ih Gewehre zréck an klappern den Automat derzou ze vill Kaméidi, fir meng Stëmm ze héieren. Mach забрызгал Sofia an Hir Leit, wann Kämpfer Karaka versicht Ziler op ih раскачивающиеся, d ' Kierper.
  
  
  Odin fir Männer, verwonnt mat dem bandagierten aarm, eemol Gräift no sengem Kapp, wéi säi Kapp verschwonnen an enger Explosioun vum Gehirns an der Behalen. Déi fënnef sprangen iwwer d 'Fräiraum an Stöhnen an plënneren dann duerch d' Reie no ënnen dohin, wou Si verbarg sech hannert e puer Kisten .
  
  
  — Nick, alles an Uerdnung? - Sofia gekrasch, umarmte mech. Seng staark umarmte Si, spürte d ' zittern Hirer Lëppsen an de Fondue vu Salz, a méi wäit no ënnen goen. — Gott wier Merci, alles an Uerdnung.
  
  
  Ech géif net verhënneren, datt d 'Schweden", sot ech lächelnd-hey.
  
  
  Wann Dir an meng Nacktheit, da wéinstens net gewisen eraus. — An du, Fürst, nach um Liewen, schnaubte Si a schwätzt mat enger Hand d ' Déier zou sech, wéi беззубую Elsässer.
  
  
  "Hu Se fonnt, wat Se wollten?" — gefrot Падра.
  
  
  — Neen, nach net, sot ech. "Mailand" gutt franséisch Tasche".
  
  
  — Ech wäert eppes fannen fir dech, sot de Sofia. — Ech wees, wou e steet.
  
  
  "Mir musse verschwannen dann direkt", sot Падра. 'Direkt.'
  
  
  — Ech hunn och schonn eng Iddi, Падра.
  
  
  — Et ass schlëmm, wéi dir mengt, eng aner.
  
  
  'Wat mengs du?' — Si gefrot, ze erraten, wéi schlimm et sinn.
  
  
  An Rheuma iwwer eise Käpp ertönte e pfeifendes kreischen, Direktioun, déi Si nëmmen dee sech gutt kannt: Mörser!
  
  
  'Tauchen mir.'
  
  
  Eng gewalteg Explosioun hob déi ganz Mauer vum Amphitheaters. D 'Steinwände an d' Reie vun der Bänke verstreet an engem blendenden Blëtz vum Liicht. Ass d ' serbesch Arméi, huet ausgeruff mir Падра duerch de strömenden Reen, fir de Zement a Steng. Ëm ons erëm загрохотало nach méi Geschosse. Si erschütterten d ' Arena an gestanzt grousst Lach an de schonn zerstéierte Gebaier. Ausgebrach d ' Schiet, a mir hörten Staccato anstehenden großkalibrigen Maschinengewehren. Mënschen Karaka verwirrt, Si schossen an schrien, fir ze vermeiden, donner Attacken.
  
  
  — Schléisst sech d ' Arméi Artillerie ausgeruff Sofia, Sperrung Kaméidi. "Si Kreesen eis en. Mir hu scho gesinn ih an der Carrière. Mënschen Karaka eis gefaangen an engem Fall, awer wéi Si merkten, datt d ' Arméi kënnt, Si ersetzen wéi eng Mudder Feiglinge.
  
  
  Si geet mir e zerknittertes Blat Pabeier. — Dat ass, firwat bass du hei, Nick?
  
  
  — Ech hoffen, sot ech, dréien Si de Pabeier. Fir mech war et soss näischt wéi eng Matdeelung, d ' verschlüsselte a vollstänneg Zeechen. Et ass einfach ze setzen superheld zréck, an dann geschicht ech, datt ech keng Plaz superheld späicheren.
  
  
  Падра huet iwwer meng Situatioun. "Déi Gréisst hues du?"
  
  
  '50.' Si sot emu Europäesch equivalent véierzeg véierter US-Gréisst. Si geduecht, datt Падра nëmmen e Koeppen, mee hien ass roueg hob d ' Gewehr an zielte op de Mënschen héich iwwer eis um Podium. — Ech wäert versichen, net ze beschiedegen Anzug, — knurrte hien. Dann huet hien.
  
  
  D 'entlaufenen Mann entsat, wéi hien eraus d' Drëtt A, an dann rutschte op скамейкам puer Meter vun eis ewech.
  
  
  — Elo kanns Dressing — mat Befriedigung gesot Падра.
  
  
  "Merci", sot ech an kroch zu der Leiche. Plakeg ausdoen superheld war eng anstrengende Aarbecht, mee ech mußte dës Schweden. Ouni de wollenen Hemd a Box, hie gefrot: "Wéi bass du rausgekommen ronn ëm d' Villa, Hash?"
  
  
  Hien zuckte achtlos mat de Schëlleren. — Ech war net bewusstlos, wéi ' s de bass. Wann een mech an de Weltwäite schleppten, huet et nëmme véier Wachen. Mat mengem Haken mat der lénkser Hand a gutt Chancen goufen ëmmer ongeféier d ' selwecht. Si kollidierte mat Sophia, wéi hie laanscht gaangen ass, ëm Hëllef. Mir beschloss, ze versichen, dech ze retten ronn ëm den Dungeon. Deemools wussten mir net, datt gi Si erschéngen hei an der Arena.
  
  
  "Et war fir mech spillen". Et sech un, wéi iwwert de Réck staffelen eng Schauer. "De Prënz huet mech sprengen. Et gëtt ni en Hond gesinn, deen sou gutt дрессированную, wéi dësen Wolf. Et ass immens.'
  
  
  "Mailand selwer war e Wolf", — sot mat engem grinsen Падра. "Si verstanen gläiche sech. Si béid liebten déiselwecht Fra.
  
  
  — Hash — запротестовала Sofia, errötete déif.
  
  
  "A wat fir e Witz; Bei Karaca war Si déi ganz Zäit.
  
  
  — Mat him kee Spaß méi, — sot ech düster, подползая zum Dout Leader.
  
  
  "Jo, mir hunn et gesinn", sot de Sofia. "Hien ass en schrecklichen Doud".
  
  
  — Awer net schlëmm, wéi en et verdéngt, Sofia, äntwert ech, hob de Revolver do, wou d ' superheld fallengelassen Karak. Si kroch zréck zu Äre, kuschelte sech op der Récksäit vum Postfachs un, wann an der Arena explodéiert mörsergranate, осыпав eis Kies an trieden Metall-Splitter.
  
  
  "Karak äre Mann decknumm", sot seng Reesen, Biller, Musek. "Méi spéit superheld-Kontakt-Arméi erzielt, datt ech komme. An Effektiv, datt d ' superheld Wolf ëmbruecht, wéi hie versicht, konfigurieren superheld géint mech.
  
  
  Si adresséiert sech un Pater a gefrot: "Firwat elo d' Arméi angreift? Well Karak prahlte, datt en treffe mat Vertrieder vun der Regierung, de Fridden z ' erreechen. An dësem Fall huet et keng Noutwennegkeet.
  
  
  "D Serben ze vill Hass op eis". Blonder Ris schüttelte traurig de Kapp. "Belgrad gesäit eng Méiglechkeet, ze bewegen, Evan vernoléissegt seng Verdeedegung am Numm vun der Welt, an elo verbaant eis. Schwätzen Si mat Iech — benotzen Si net méi als Waff am Krich. Si huet versicht, Se ze warnen Karaka, awer...'
  
  
  Hien seufzte, dann schüttelte sech d ' auswiel Stëmmung. — Awer mir hu keng Zäit méi zum schwätzen. Mir mussen hei idee, soulaang Se nach kënnen.
  
  
  Dir averstanen ze a mir mozart zum nächsten Entkomm ënner ununterbrochener donner vun Explosiounen a Stëbs vun fallenden Steinblöcke, verwirbelt ëm ons erëm, wéi en Niwwel. Wann mir rannten ëm d 'Amphitheater an Eilte duerch d' Stroossen, op de westlechen Hiwwelen liicht hell adv = β. Eis keen versicht Si opzehalen. Alle Beräicher, a zitterte ënner menge Pedal, an den Oueren an krachten Detonationen. D ' Wänn an Säulen sinn Fragmenter vu Ziegeln an Zement. Feier a Stëbs stärekataloge an den Himmel, wéi d ' Neozoen. Männer mat Geschrei gelaf erëm a waren überwältigt oder zu Futti opzedeelen . Et war an enger anerer sprooch liesen Аптосе, anerer sprooch liesen an monströsen Ëmfank a war näischt méi wéi eng lustige übung fir den jugoslawesch Arméi.
  
  
  Mir gelaf d 'Strooss laanscht, genee zu deem Moment, wéi d' Stad a Stécker gerappt gouf. Dann sinn de mozart mir op engem klengen Plaz mimmo geschüttelten Gebai. Virun Hir gesäit hien eng grouss Struktur an héieren, wéi Падра schreit mech un, wann Ären ersetzen: "d' Dier. D 'Moskauer Tor".'
  
  
  Mir erreecht d ' Haupttor Аптоса an der Hëtzt vum Gefechts. Mënschen Karaka gekämpft hunn fir Hiert d 'Liewen, Gnade kennen Se net, wëssen Se, datt d' Gnade Iech och net. D 'glutrote Sonn beliicht d' ih Waffen. Am beschte Fall war et wackelig Linn vun der Verdeedegung, an hien bezweifelte, datt Si méi laang haltbar.
  
  
  Véier Kroaten, Sofia, der Wolf a Si, koum an d 'Quantitéit, sech stänneg beweegt, bis d' Projektil fir Projektil gefall op d ' Stad. Lafen leerer Raum ass, mir waren an d ' Ruine vum gebrochenen Schalen Doheem, gepresste mimmo schmalen Balcon, an stolperte, goung iwwer den donkelen, крошащейся Onopfälleg an den Fielsen gehauen virun ville Joren. Keuchend an hustend vun Damp an de Stëbs, mir gepresste duerch eng Spléck an der Stad ze Stöhnen. Mir Basse sech baussenzeg vun der Festung um Rand vum schmalen Leiste.
  
  
  "Verzeih", sot steif Падра. — Et ass eis eenzeg Chance. Depart, well, wéi ' s de komm bass, Carter, elo offen wéi e Plaz vum Kämpfens.
  
  
  Ech war mir net sécher, datt et ценымногие besser.
  
  
  Der Kampf sieden ganz an der Géigend. Elo gesinn huet Si, datt d ' Dier waren eng massiv Torbogen, déi de gréissten Deel vun der verbrauchten. Eng kleng Bréck iwwer eng kleng Schlucht, déi virun him louch. Jugoslawesch Truppe besaten d 'Bréck an hunn d' superheld fir ee massive Ugrëff op d ' Stad. Hanner den Truppe gesinn eng Rei vu SU-100, beweeglechen Kanonen. An op der Strooss fir Pistoulen et eng Spalte, d ' AMX-13, vun der liichter Panzer. Eemol op d ' Positioun, Si ginn alles op Hirem Wee.
  
  
  "Mat dem selwechte Succès kënnen Si versichen, ze verbaant Fléien Kanonenkugeln", sot ech.
  
  
  — Ëmmer datselwecht, — knurrte verächtlich Падра. "Mir droen e Runs an déi am beschten gëeegent Zäit fir eis, an dann рассеиваемся an de Bierger. Militär ni an der Lag, eis ze fannen, och mat dësem leistungsstarken Ausrëschtung.
  
  
  — Mee net dëst kéier, — widderluecht goufen an de Medien Hir Noriichten emu.
  
  
  "Nëmme wéinst der verrécktener Verrat enger ronn ëm eis Leit".
  
  
  "Ech sinn mir net sécher, Hash, et war sou". - Sofia verwirrt gesäit mech un. — Wat mengs du, Nick?
  
  
  "AH, Karak war wierklech ee Narr. Awer dat, wat hien gedon huet, kascht Suen, vill Suen. Si sinn d ' Mënschen, déi hien ëm sech gesammelt, Banditen waren, awer net als Patrioten. Dat bedeit, datt de muss d ' verdeckte Ënnerstëtzung, an ech Fro mech, ween dat kéint sinn.
  
  
  "D' mannst net d 'Kommunisten".
  
  
  'Neen. Op d ' mannst net Russland oder Tito, erwiderte ech. — Westen an d ' superheld ass och net versorgte hien zuversichtlich. Et gëtt nëmmen eng Optioun: China".
  
  
  'China?'
  
  
  "Duerch Albanien. Oder, vläicht, Albanien mathëllefen d ' Rechnung. Mir gin wahrscheinlech ni sécher wëssen. Awer ech hunn et. Schlussendlech Albanien an der Halle an der Géigend mat deem Land, bei deem et vill Héichten an déifte an de Relatioune mat Russland, a mat engem klenge Geldbetrag Albanien kann e bëssen rühren Situatioun. Si hunn näischt ze verléieren, a wann Kroatien gëtt jeemools onofhängeg, mat HEMA-ass un der Spëtzt, d 'ënnerstëtzen wëllen, Albanien, Albanien an der Lag, verdienen Si genuch: отхватив saftige Stéck Jugoslawien".
  
  
  "Kerak géif ni unzekucken".
  
  
  'Vläicht, Neen. Awer wat Emus war ze verléieren?
  
  
  — Eppes, wat mir all verluer hunn, — traurig gesot Sofia. "Aptos".
  
  
  — Jo, Aptos, — grinste jeremy Падра. "Mä wann qaraqa Aptos opgewuess an en Tumor, an et hu missen Vyacheslav. Aptos stierwen, awer eist Kampf gëtt ze Liewen.
  
  
  "Mir ginn all stierwen, wann опозорим superheld", sot ech. "Da gi mir stierwen wéi Männer", sinnierte Падра erof Stöhnen an Hiwwelen. — Awer net wéi d ' Déieren versteckt an Hielen.
  
  
  "Ech gesinn net, wou mer goë kënnen", sot de Sofia.
  
  
  Mir sinn duerch de Schiet op der ongläiche Säit vum Grabens. Meng Nerven waren relatioune, d ' Nasenlöcher an zitterte Geroch vun кордита an Schmutz. Op eis gefall nei Geschosse, wann de ugräifend Zaldoten virgeschloen e Lach an der véirelsfinall Verteidigungslinie mat esou Kraaft, datt alle Beräicher, a bebte virun Explosiounen. Si héieren d 'Mënschegejhäiz de Mënschen Караца, запаниковавших virun wogende Ugrëff an zimlech domm разбегавшихся, wann d' Jugoslawesch Arméi gestouss op ih-Gemetzel.
  
  
  Eise Wee ënner d ' Paart war fräi. Zaldoten ugegraff, op seng Affer, an iwwerhaapt keen Interessi un dem, wat geschitt ënner der Bréck. Awer och hei nees ënner jiddwerengem Himmel, mir sinn nees an der Häll. Fofzeg Meter vun eis ewech ware Beem, Fielsen a Steng. Wa mir an der Lag wieren, Se z ' erreechen, mir wieren an Sécherheet. Awer tëscht eis an der Deckung waren Honnerte vun Zaldoten, SU-100, Panzer, Mörser, Granatwerfer, Maschinengewehre a Scheinwerfer. Strahler reihten sech an der Dämmerung a wandert methodisch Faarwen am Niwwel, op der Sich no méiglechen Zil.
  
  
  Odin ronn ëm d ' Prisonéier an de Weltwäite bekreuzigte sech. Dann gelaf mer all wéi der Teufel. Stral vum Liicht gedréint huet sech ëm a beliicht eis. Si héieren d ' donnernden Geschütze. — Leeë Si sech, ausgeruff ech, a mir распластались op der Äerd.
  
  
  Ausbréch vum Feier an d ' Geräusche vum Donners; zwou 35-mm-Geschosse explodierten an nëmmen dräi Meter vun eis ewech.
  
  
  Mir sprangen op an gelaf direkt, hustend an niesend, awer kuerz versteckt sech an de Wolleken vu Stëbs. Ëm ons erëm gefall huet d 'Stécker vum Steins, an d' Schollen vun der Äerd, awer ech war ennerstëtzung dankbar, datt op de Feil. Hien Schëss hob Stëbs, déi sech mat eis verdunkelt.
  
  
  Odin erëm vu Liicht Strahler iwwer der Wollek, déi drop waard, Wéini et noléisst a mécht eis. Maschinengewehrfeuer halen de Buedem, fir sécherzestellen, datt mir net déi eis op d ' Been. Wann sech de Stëbs endlech Esel, bei eis wirbelte de Kapp, a mir задохались, awer mir d ' Klippen. Падра gesäit e bëssi gréng. Hien packte mech un der Schëller senger zottigen nervös mat der lénkser Hand a sot: "Mir kënnen net stoppen. Mir mussen direkt weitermachen.
  
  
  "Weider gutt, awer mam Panzer".
  
  
  "Tank? Mä firwat?'
  
  
  "D' Hiwwel sinn onregelméissege Truppen. Mir ni ginn zu Fouss. Heescht, mir brauchen eppes, woumat Se sech bewegen. Elo d ' Panzer kommen hei déi lescht, an dat bedeit, datt, wa mer eis der Lescht Panzer an der Kolonne, mir vergréisseren de superheld zu äre an net op Widderstand düsefligere. Gutt? Ausserdeem, séischluecht Si als überzeugendes argument, dat eenzegt ass, wat e Panzer änneren kann, ass en anere Panzer. Kléngen vernünftig, net wouer?
  
  
  — Dir sidd verréckt, Carter. Падра lovelace Bléck vu mir um Panzer, an Ëmgekéiert. "Wéi maache mer dat?" — hie gefrot. — Überlasst d ' mir. Gëff mir dräi Minutten. An ech brauche e Wolf.
  
  
  "Neen, kënne mir net..."
  
  
  Падра gouf ënnerbrach duerch eng Explosioun nach eng Granate. Et fält op d ' Äerd an steckte de Kapp Reesen, Biller, Musek an der Biegung der Hand. D 'Geschosse explodierten an de Beem iwwer eis, an op eis gefall d' fest Stécker vun de Stämm an Englesch. Als Sofia nees hob de Kapp, gesäit, wéi iwwer Hir Wange rinnt d ' Blutt.
  
  
  — Giff e Prënz, sot Si, wischte sech d ' Blutt. Si virsiichteg kroch hanner de Schutz vun der Fiels, de Prënz nieft mir. Si beweegt sech virsiichteg duerch d 'Unterholz laanscht d' Strooss, weess, datt mir e perfekt Zil fir all Heavy der Zoufall eis bemerken, wa mer geflücht eis zum leschte Panzer.
  
  
  Si geduecht, datt huet hien erwëscht, awer dann héieren dat schwéier klopfen aner Maschinn приближавшейся-by-Turn ahead; Frang versicht, aufzuholen. Winkte Wolf zréck, Si goung an d ' Hocke, waard, bis hie fënnt mimmo eis.
  
  
  Hanner sech d ' Hiwwel hallte beurteilten Laem Waffen, Brüche Mörsergranaten an glattem engem schriller Knall Maschinengewehre. Aptos ass e schrecklichen Doud. Grouss Stécker vun den Fielsen léist sech an virgedrongen an de bloe a wäissen Helleg разрывающихся Schalen a giel-orange Liichten stalin Feier. D ' Loft war voller Mënschegejhäiz an Damp.
  
  
  De Leschte Tank war schonn leckt, spuckt Ofgasen an перемалывая d ' Äerd ënner sech. AMX-13 — en aalt, awer ëmmer nach méi effektiv Tank, dee gebraucht gëtt, déi déiselwecht Quantitéit op Modeller wéi de Fiat. Hien Mistel 35-mm скорострельную Kanone an 7,62 mm Maschinengewehr. E Member vun der Crew vum Panzers huet d 'Zeen duerch d' oppe viischt Luke, an der aner souz am Tuerm vun der Luke an gehalen an der Hand e Maschinengewehr. Hien hat nach net geschoss, a konnt net, net снеся senge Männer de Kapp virun him, — awer Emus net erwaarden, déi Stellung huelen an Schéissen.
  
  
  AMX-13 lues huet sech och mimmo, a mir mat dem Prënz kroch hannert him. Si entsat un Bord, mat engem Plack iwwer dem Abgasrohr an der Wolf entsat hannert mir hir. Mir hate keng Zäit ze Atem ze kommen. Wéi roueg mir eis benommen, Sagittarius muss spürte, datt eppes net stëmmt. Hie gedréint huet sech ëm, gesäit eis ze a Gräift nom Gewehr. Si erschoss hien op Нагана. De Klang vun der Foto verluer am Rausch vun der Faarf. De Sagittarius hustete a virgeschloen automatesch, wann Dir uerder, de Wolf änneren]
  
  
  De Prënz war en echte kroatesche Patriot a bewosst genee, wat vun him verlaangt gëtt. Hien huet zum Tuerm a verschwonnen an der Luke, net ze wiesselen op de Doudeger ze schützen. Am kär vum Panzers war e unglaublicher Kampf. Si héieren Knurren, Jeitzen an en eenzelnt рикошетившую Kugel. Tank, zitternd, blouf stoen, an de Chauffer vum Panzers, dee virun ... ... d ' gefall. Hir geschéckz emu de Kapp, ier hien zu Buedem gefall.
  
  
  Hien überschlug sech a blouf nieft dem Tank.
  
  
  Falen mat Feil Tank, et ass amykos, fir ze ewechhuelen déi zwee aner. Et war elo do mat перекушенными schlucken. Prënz gutt stammspiller mat Hirer Aufgab. Soubal Dir et quelltext wollt dëse Kierper, Падра, Sophia an Hir Leit koumen, fir dem Straicher a klëmmt op den Panzer.
  
  
  "De Prënz ganz gehollef huet, dat ze maachen", sot Dir zu Iech. 'Séier. Bestëmmen mat mir Kierper.
  
  
  Fir d ' éischt virgeworf Si en, duerno den aneren Падра. Hien huet ih op de Haken an huet, als ob et ware grouss Stécker Rindfleisch. Duerno huet hien a Sofia entsat an den Tank, während déi zwee aner sinn am Obergeschoss. Sofia Opfälleg blass, starrte op d ' Blutt, awer schnell erholl. Deen eenzege Och en echec vun der Hackerspace, an et war eise Hauptanliegen am Moment.
  
  
  Et Sell sech op de Fahrersitz an schaute op d ' Systemsteuerung a versicht sech ze erënneren, wéi dësen Tank lafen. Nëmmen de Motor an d ' stocken geroden, an alles aner geschengt, war aktivéiert an apparat. Wéi d 'franséischen, Motoren AMX säi sollten Хотчкисс oder Renault, an op der Instrumententafel Lénks vu mir waren d' sensore an Tasten, déi geschengt mir vertraut. Si huet den Hiewele, duebel Mobbing, Hiewele Lauffläche an huet erausfonnt, wat den Gräift ze dréien, fir de Motor ze starten. De Kaméidi am kär war ohrenbetäubend, besonnesch wann et e puer mol drückte op d ' Gaspedal.
  
  
  Si steckte de Kapp fir d 'viischt Luke, fir all joer, kuda edu, an de kinnek d' iwwerdroung. Tank mat enger Vitesse vun ruchlosen tuilerie hien gleewen.
  
  
  — Wou ginn mir, Nick?
  
  
  — Bis Si an déi falsch Richtung, Sofia. Si muss dréien dat Déngens.
  
  
  Et ass net einfach gekreest erëm. Si gekämpft mat enger Kléngt op an huet hin an hir bewegen, hin an hier. Et war egal, wat d ' Flucht mat engem enken Parking mattsen an der Stad. Zu där Zäit, wéi Dir manövriert, et war nass vun der Bank, mee et ass duerchaus beherrscht Monster. Hien ass net ganz Sin vun Bulldozer. Et ass fir d ' iwwerdroung an fir déi héich Vitesse gehalen. Mir hunn отползать vun Аптоса.
  
  
  Si gefrot. - "Wou geet dës Strooss?"
  
  
  "Um Enn, an Čitluk", äntwert Падра. "Wou mir a Sécherheet."
  
  
  — Wann et eis geléngt, sot ech. — Wann fir eis elo net bemerken, net méi laang. Mir sinn d 'ideal Zil fir ih Kämpfer, a Si ginn verstoen, datt mir op dem Wee zum Читлуку". Si mécht eng Paus, fir nachzudenken, a sot dann: "wéi Kënne mir besser einschätzen, wéi Si z' erreechen Джзана?"
  
  
  'Vläicht. Awer et ass e groussen Haken.
  
  
  Sophia koum op mech zou. — Wëlls du nach ëmmer, Iech ze hëllefen?
  
  
  — Ech hat Iech d ' Wuert. Iwweregens, mir mussen irgendwohin ze goen, an no deem ze schätzen, wéi Louche d 'Saache Аптосе, et schéngt, datt d' Arméi hunn eist bescht gedon. An Джзане mir net vill Widderstand treffen. A wa mer eng kéier wëllen dëse Leit hëllefen, mir mussen et elo maachen".
  
  
  — A mir hunn en Tank — fröhlich gesot Падра.
  
  
  — Ech hoffen nëmmen, datt mir net ze spéit komme — besuergt drein, sot de Sofia.
  
  
  Si dowéinst op dem Tank an bog vun der Haaptstrooss, wou Падра sot mir dréien a Richtung Джзана. Elo mozart mir op schmuele, zerfurchten Waldwegen. De Panzer raste iwwer d ' Hiwwel, ech ertrinke, dat Unterholz an перемалывая superheld Raupen. Mir stießen op de Steng, déi zerfallen ënner dem Gewiicht, verdreiwen eis wahnsinnig gleiten.
  
  
  Lues, ruckartig mir stärekataloge vum Hiwwel, ' Twas fueren op Serpentinen an géien Ofstig.
  
  
  
  Ufänken 10
  
  
  
  
  No e puer Stonnen erreecht mir den nërdlechen Vororten Джзана. D 'Stroosse waren menschenleer, d' Haiser donkel. Si héieren, wéi Падра virsichteg gesot: "Hei ginn fréi schlof".
  
  
  — Ech denken, Si si schonn um Wee, — äntwert ech grimmig. 'Mir sinn ze spéit. An Джзане all sou. .. '
  
  
  'Erënneren. Gesinn брылев. Падра geknéit, ier e sech virun, reckte den Hals. "Jo, am Gare, um aneren Enn vun der Stad".
  
  
  Et gouf superheld Anweisungen, an där d ' Helleg leistungsstarke Lampen. Laanscht de leschte Eck, Dir, ass op der Plaz virun вокзальным Haff.
  
  
  Der Plaz war ëmginn vun séier vum neien Zaun iwwer Stacheldraht, als ob et war e temporäres Gehege fir d ' Vieh. Op der Statioun, nëmmen e einsamer Bahnsteig laanscht Kioske, Stoung d ' Lokomotiv mat der Ausschreiwung. D ' Lok gouf fleißig 2-4-2 mat geräucherter Ventilen an engem schmuele quelltext änneren. Snake Dampf lues no uewen an d ' luucht gaangen aus dem zweeten Thema vum Kessels. Fir de Pitch war den ale fest Holz-Kenngréisst-Won, an hanner him e klengt Passagier-ваггон.
  
  
  Iwwer d 'Gebitt niddergebrannt Arbeitsleuchten, iwwerwaacht d' Handvoll Zaldoten. Si hu mat sech 64A gouf, d ' serbesch Versioun vum Russesche AK lokaler Produktioun an Kragujevac. E puer Zaldote beluden den Won.
  
  
  Bei hellem Liicht gesinn, datt d ' Kärwaff besteet aus Leit. Verlorene, erschttert d 'Gesichter vun den Männer, Fraen a Kanner hëlleflos zuschaut ronn ëm d' gedréckt Commodity vum Won. D ' wéinege Habseligkeiten versteckt hat tëscht Hinnen, ausgeblennt ginn, an Reisetaschen oder zusammengepfercht an engem ale Kartong-Anerer. Nëmme Gott weess, a wéi engem Lager ginn geschéckt Awunner Джзана.
  
  
  "Mir sinn pünktlich", sot seng Reesen, Biller, Musek an der Géigend vu mir. 'Genee an der Zäit. Si géif zu enger Stonn gaangen . Well de Pater: "Ech wäert aufrichtig zu Iech. Et gitt offen op den Zuch.
  
  
  'An dann?'
  
  
  — Mir fueren mam Zuch. Vill ze vill Leit, fir an de Panzer quetschen. Si wäert versichen ze kriechen tëscht Won an Warenzeichen Wachmann, fir Si war et, e fräit Feld fir d ' Feier.
  
  
  "Mir si Bilde Zuch. .. ' Ihr, héieren, wéi hien schimpfte iwwer sech selwer. Hien schnippte mat den Gréisst. — Хапсаки, Bilde mir den Zuch. .. Hien ass wierklech krank ".
  
  
  Mir rockten duerch en Agank, Birnen Zaun Holzmasten, an duerch de Stacheldraht. Palisade eingestürzt, ofgeflaacht, awer den Schreiwen an hannert eis размоталась Stacheldraht. Падра engem Maschinengewehr opgemaach d ' Feier op, während déi zwee aner partizan benotzten Gewehre, déi vun getöteten Zaldoten.
  
  
  Si gefuer aufrichtig, offen op Marken Auto. Mir sinn gefaange ih überrascht. Si hat net erwaart, datt irgendjemand fir ih eegenen Panzer trëfft an de Gol, ech legend schonn net, ze opmaachen d ' Feier. Déi zwéin Zaldoten, vun deenen Dir am meeschten besuergt, waren den nächste un de Leit. Awer d 'Leit Reesen, Biller, Musek erschoss ih fir d' éischt. Падра war domat beschäftegt, Maachen op den aneren, ganz blann fir d ' Stad Kugelen.
  
  
  Huet méi Gas op der rietser Raupe an huet déi lénk. Den Tank gedréint huet sech a blouf nieft der Maschinn. Si ass de Motor an entsat duerch d ' viischt Luke. Bücken, Si ersetzen zum oppener Dier. -- Josip , -- ausgeruff ech . -- Josip , bass du do ?
  
  
  Am Auto war et waarm vun de mënschleche Kierper. trotzdeem bewahrten Si dann Totenstille vun eise referenzen. D ' Bauere stinn, blinken, Persounen ih gefroren an verdunkelt vun Angscht.
  
  
  "Josip, Si ass zréck, fir dir ze hëllefen".
  
  
  Si héieren Rheuma iergendwou ronn ëm d ' Récksäit vun der Maschinn. Dann mustachioed Horvath, mir d 'Liewen sprengen, ass duerch d' Quantitéit, lescht erhellte superheld normalerweis näischt am Kapp ausdrückt. "Si net vergiess".
  
  
  Арвия koum him vun hannen. Si reprochéiert sech hefteg ëm d ' Maschinn an mengen Äerm. Si taumelte ënner sengem Gewiicht, umklammert no, domat Si net gefall. "Du hues mech net vergiess".
  
  
  Sofia stolz ass mat Panzern. "Ween ass dëst Kand?" — gefrot Si schaarf.
  
  
  Арвия léist sech vu ménger Broscht. -- Ween -- äntwert Si rosen, -- déi al Fra?
  
  
  Eemol hat ech eng Besorgnis erregende Gefill, datt ech sëcher an der Arena. "W. e. g, Sophia, ass Арвия. .. '
  
  
  Падра gebrannt mech aus dem Dilemma. "D' überlebenden Zaldoten flüchten", ausgeruff hien. — Awer Se mat Mauer goen. Mir mussen goen.'
  
  
  Si opféiere zwou eifersüchtigen Fraen zum Warenzeichen Auto. — Séier, géi no bannen. Mir kënnen méi spéit schwätzen.
  
  
  Mir mussen hei idee dat éischt.
  
  
  — A wou kënne mir ginn? — klagend gefrot Josip.
  
  
  'Ech weess net. Hir . .. ' Si zögerte fir e Moment, a koum mat. "No Westen, an Italien".
  
  
  'Italien?' Арвия virgeschloen d ' Hänn zesummen. — Oh, du mengs, ass dat méiglech?
  
  
  "Natierlech", sot ech séier. — Awer net an deem Fall, wa mer hei bleiwen. Séier, Steig an de Won.
  
  
  Et gehollef he, u Bord ze kommen, wou Hire Papp fiert Fort, d ' Verbreedung vun den Informatiounen. "Mir si Bilde an Italien. Italien. Fräiheet.'
  
  
  — Du och, näher reng. Sofia.'
  
  
  — Neen, Nick. Et komme net heihinn...'
  
  
  — Elo ass net d ' Zäit, rosen ze ginn, sot ech. — Do gëtt et ganz vill méi nëtzlech Saache, mä an der Lokomotiv ass keng Plaz fir dech. Ech brauche dech do, zu Sofia, fir Hir Rees léisst. W. e. g maache Si, wat ech gewiescht.
  
  
  Fir en Moment Hir Angscht, datt Si ablehnen gëtt. Awer no engem Moment vun der Stille Si huet sech an de Won zesumme mat den aneren, seng Lëppsen waren zesummengepresst, a säi Kapp war eng gewalteg. Ier eng ronn ëm déi béid Fraen dazugekommen, déi nach e puer Problemer, Hir, Huet d ' Dier.
  
  
  Ech mochte d 'Iddi net verloossen, d' Äerm an de Won waren, mä et war alles, wat méiglech war. Fir en Moment grübelt iwwer seng Iddi, e puer Planzen an de Won ëm Si ronderëm Wachen, mee hien war ze kleng, fir all unterzubringen, an misst een ze vill Zäit, fir ze entscheeden, ween wou sëtzen muss. Dësen gerullt gouf zu enger oppene Zielscheibe. Si ersetzen d ' Lokomotiv. D ' Kabinn war eidel.
  
  
  — Wou, — ausgeruff ech, — de Chauffer vun deem Déngens?
  
  
  'Do.' Падра staffelen fir den Tank ze mir. — Ich bin dein Ingenieur, Carter.
  
  
  'Du? Si wierklech wëssen, wéi een mam Zuch fueren?
  
  
  Hien ass aufgeregt a stolz schwang säi Gewehr. "Mäi Papp ass véierzeg Joer al Express gefuer no Sibenik no Trogir".
  
  
  Hien huet sech héich, an прибежавший hanner him de Wolf entsat an d ' Kabinn.
  
  
  Béid virgesinn mech ronn ëm d ' Hütte. — Du sot Падра, — wëlls du mäi Helfer sinn.
  
  
  "A wat heescht dat?"
  
  
  -- Dat bedeit, datt Si hunn, werfen Festsäll an den Uewe. .. '
  
  
  Ech weess net déi bescht Léisung, Dir, klëmmt an d ' Cockpit, awer huet sech e wéineg Budget géintiwwer deem, wat en vorgibt ze sinn Maschinist. Zu Recht. Méi spéit war et, datt tëscht šibenik an Trogir war nach ni Kombiwette. Doriwwer eraus, wann Dir doriwwer nachdenken, Si bewosst näischt iwwer de Papp Падры.
  
  
  Падра huet sensore an kratzte sech den Kinn Haken. "E wéineg Dampf высоковат. Et ass gutt.'
  
  
  Schutzbrille просвистела mimmo superheld Ouer.
  
  
  'Wat war dat?' schrie hien, wéi en Och sausten tëscht eis. Hien packte säin Ännerungen M48 a koum zugewandten Säit a Richtung vum grand-Ducale. "AH. Neen, néng Serben, do, op dem Feld. Hien geschéckz hat mat der lénkser Hand. — Elo just nach aacht. An halt net Jui Nues, Carter. Loosse Si dës Mobbing — Stëmmen — an markéieren Se de Gashebel. Ëm sou méi Stëmme. An dës Nadeln Reversible Uschloss.
  
  
  Si Effektiv, wéi hie mir gesot. Hir aufatmen, wann den Zuch huet sech lues gleewen ze bewegen, d ' Rieder drehten sech mat engem plëtzleche Kraaft Dampf. Падра geschéckz hat sou séier e konnt, an verfluchte d ' serbesch bleierne Kugel, рикошетившие Lokomotiv vun der Verkleedung. Si hing un Drosselklappe, Zuch unwillkürlich huet zu zittern an huet sech ëmmer méi vun der Gare ewech.
  
  
  No an no hu mir kontrolléieren, d ' Vitesse an déi ëmmer méi séier gefuer op Gleisen. D 'Schëss roueg, an d' Zaldoten hälfte, während mir de mozart um lénksen Uwänner vum Floss Neretva.
  
  
  "Wou geet dee Wee?"
  
  
  — No Süden, fir d ' Küst, äntwert Падра, en Usaz, fir mech mäi-Instrumenter hunn. "Wann s du fënns iergendwou eng Schaufel... ... mir brauchen Dampf. Schaufel hallef gefall an d ' Glous. Et huet mat Kohle werfen, déi versichen, eng kloer Virstellung iwwer d 'Geographie vun der Géigend, fir sech z' orientéieren. Mir geschéckz hat de Gedanken. — Bis Metkovic? — Si gefrot .
  
  
  'Jo.'
  
  
  Bedeit, deen Krees schléisst sech geduecht, datt Hatt iwwer sech. Dir gitt zréck ze Punkt Entkomm. An engem Kroaten an Метковиче géifen geschéien, Zuckungen, wann hien wüsste et, déidlech Krämpfe.
  
  
  D 'Hiwwel schluss am Elektrometeoren donkel-bloen Schied an Uganks Uganks d' glitzernden Silberfäden. Flogen Ligaen, an d ' or Terrain gouf uneben, wa mir verloossen den Dall Джзан hanner sech. Schaarf Fiels hu sech fir eis, an d ' Strooss gouf schmuele an windig ginn. Падра spähte an d ' Däischtert virun eis, Töpfern mam Aarbechtsgeschir. An et сгребал Glous an unersättlichen Iwwerlooss.
  
  
  "Ech hoffen, hien ass awer net explodéiert", sot Падра. Hien klopfte op d 'Vakuum-Allgemeng, an vun der schwaarz Feil an d' luucht gaangen nach ëm e puer Punkten. "Et ass eng al Leiche, op nen méi regler wéi ech an d 'Box".
  
  
  "Elo, op d' mannst hu mir nach genuch Kohle".
  
  
  "Da gi mir Aufbrechen, ier hien dat och weiderhin maachen". Hien Man d ' Seel an der schaarf, unheimliche Geräusch gouf no laangem quelltext änneren] op de Réck vum zweete Kessels. — Ech hu vun deem, Bis sot hien, erëm zerrte pro änneren. D ' Zäit uffizien, an eng nouvellen a nouvellen Stille. Nuets Schiet geplënnert sech zesummen, an elo d ' Hellege gesinn konnt, просачивающийся duerch versammelt e marktfähiges Auto. Ouni Zweiwel, iergend een zündete eng Wateree un, déi elo schaukelte op стропиле. Rasten Pleuel, Rudern a Rad заскрипели an trieden Kurven. Lokomotiv ratterte, speit Damp an Dampf.
  
  
  Uganks вились duerch d ' Bierger vun der Wüst. E weidert cooles Zär, an op béide Säiten d ' Häng steiler ginn.
  
  
  Erstaunlech, awer d ' Landschaft verwandelte sech an e klengt Plateau. E schmuele Sträifen laanscht vum déiwe felsigen Schluchte. Frank war virun эстакадный Bréck; d ' baufällige Gestaltung ronn ëm Holzbalken, соединявшая béide Säite vun der Schlucht. Hien war méi sta Meter laang an hat eng geschwungene Form fir eng héich Festigkeit, mä op der géigeniwwerleiender Säit war nach eng Biegung, schaarf поворачивавший bergauf.
  
  
  Dir, spähte ëm d ' Cockpit erëm a gesäit Startsäit Bréck offen virun eis. — Mach weider, — landschaft Hir iwwer d ' Schëller.
  
  
  Lokomotiv a Eisebunnswagon nach méi staark gezittert, wéi mir eis jiddweree шаткому Gebai. Klacken vun de Rieder war ohrenbetäubend, an et schaue net op d ' geschriwwe Déift ënner mir. Damplokomotiv sorglos ratterte, speit Damp op dem überhitzten Kessel mat engem schrecklichen Klang austretende Dampf.
  
  
  Eemol héieren ech den onverwiesselbare de Klang vun Schüssen. Падра fluchte no, éischter verärgert als überrascht, a Gräift nom Gewehr. Weider Due gefeiert an d ' Lokomotiv an den tender, mä e Bam oder срикошетили iwwer Eisen.
  
  
  Si kroch zu der Padre an schaute no baussen. Net wäit vun eis gefuer e weideren Zuch, dee mat héijer Vitesse goung op eis. Eng aner Lokomotiv gouf mat modernem Dieselmotor, d 'schoben sech virun d' Plattform. Ee Zaldoten billersträifen безоткатной Kanone an sou eppes wéi e puer 65A, einfach Maschinengewehre mat koneschem Flash-Hider gekréint an zwee beruffen. Si op eis geschoss hunn, fir vun allem, wat Se haten.
  
  
  "E Runs fir d' rückstoßfreie Waffen, a mir opginn hätten Uganks". Падра huet et philosophisch. "Awer ih den Zuch ass méi séier?"
  
  
  — Si überholen eis, net wouer?
  
  
  — Dann denken ech, dass et geflunn ass. Den Hank kuck eis behënneren ower.
  
  
  D ' Zaldoten hätten Maachen, wann mir erreecht hunn béid Enn vun der Bréck a Bou op e Abhang. Ech verhäerte a säi eisigen Schrecken, wéi eist Alter Zuch rollte fir Zäer an bewegen sech, ouni Staatlechen drop, mat Mühe klëmmt de géien Hank. Glücklicherweise verfollegt d ' Plattform ze staark schwingt fir prezis Schëss. Et ass dat eenzegt, wat eis nach hëllefen konnt. Awer Spaweck an Plattform elo waren op der Bréck, an duerno gi wierklech fir eis duerch Erschéissen aus den Nächsten Géigend.
  
  
  Et huet keng Institutiounen, d ' Katastroph ze evitéieren. Oder dach net? Mäi Gehirn huet mat rasender Vitesse, zitt den dënnen Fuedem vun der Hoffnung. Et wier Selbstmord ze probéieren, awer vläicht, wann Dir Gléck hunn. ...
  
  
  Si schrie Padre. — "Bleib eng Weile. Meistere, wéi ' s de kanns."
  
  
  Hien starrte mech ungläubig. — Gutt, awer fir wat?
  
  
  "Den eenzege Wee ze halen vun ih eraus, fir eis ze retten, ass e klopfen ih Spaweck, ier Se erreechen eis. Eist gerullt verschwendet. Kann sinn, ech kann e benotzen, fir d ' Bréck ze ramme zesumme mat Iech.
  
  
  — Gott helfe eis! ausgeruff Падра . — Du wëlls awer net ronn zréck an technikänneren Haken superheld?
  
  
  — Du hues eng besser Idee?
  
  
  Падра blinzelte ungläubig, du koum hanner der Schaufel. Hie Stoung well an фыркал: "Wann mir brauchen Dampf. Carter, et komme scho kloer.
  
  
  Si konnt net umhin zu lescht Emus, bis Si kroch zréck zu dem Anerbieten. D ' Schëss op de jugoslawesche feldwerkzeugen a Feier vun Maschinengewehren 65A prozesser mech, bis Si kroch op Kuelen an erof op eng kleng Plattform. D ' Uertschafte waren ze wéineg, an den Zuch staark дергало, an geschwungen.
  
  
  Si, entsat an de Güterwagen. Mengen barfuß Urspronk stéisst d 'Fußmatten, an d' Hänn umklammerten eiserne Querbalken Onopfälleg op den Daach. Seng staark Gräift no him, huet dann ze kletteren.
  
  
  Et ass net akrobat. Si maschinn kommerziellen Daach vum Won op Hänn a Knien, net an der Virgesinn, ze versichen, aufzustehen an d 'Gläichgewiicht an där ganzer Dréiaarbechte an d' Schaukeln. Si hat déi aner Säit vum Won an schaute no ënnen, wou mimmo blitzte mech Bahnschwellen. Zwou Won schaukelten an rieben sech zoufälleg nach en iwwer déi aner.
  
  
  Kugel haart géint d ' hölzerne Mauer vum Waggons. Si héieren Mënschegejhäiz an d ' Stöhnen de Bauer herein, an ech war kräft, wéi vill ëm Si ronderëm war et schonn langweileg. Fantasy island an déi vum méng Broscht, wéi Dir erof. Si kniete op enger klenger Plattform an ugefaang direkt un ze wichsen Befestigung der Kupplung. Et war e einfacher Haken mat булавочным Halterung, awer mat de Joren gouf hie eingerostet. Meng Fanger verzweifelt Befestigung gezunn, déi versichen, d ' superheld loszulassen. Nach méi Bläi оцарапало metalleschen Chassis ëm mech erëm, an Schutzbrille hefteg просвистела mimmo mengem Kapp, feelt op der Anerer. Si héieren Mënschegejhäiz vun verwundeten Bauer. Anagramm, an der Kabinn, Падра fluchte hefteg, mä de Prënz huet zu heulen. Si huet d ' Aarbecht un der Sicherheitsnadel, awer ech konnt net de superheld ze entreißen.
  
  
  Endlech, no Verlaf geschengt d 'Éiwegkeet war et mir, zéien d' Befestigung. Si reprochéiert an gedréint mech ëm, fir ze gräifen hanner d ' Leeder, fir et festhale kënnen. Schutzbrille zupfte un mengem spaweck woolen Hemd an оцарапала d ' Haut um Unterarm, awer ech hunn et bal net bemierkt. Si war zu beschäftegt, ze observéieren, wéi d ' sigyn Won Stoppt an dann lues zréck ze gleiten ufänkt. Ufanks ouni, datt hien nëmmen schleicht, ouni genuch Vitesse, fir d 'heranrückenden Zaldoten änneren, mä op eemol hëlt hien huet Vitesse an rollte den Hang erof op d' Bréck.
  
  
  Den Zuch eise Verfolgern war schonn op halbem Wee no uewen no der Schlucht. Eist Won tuilerie hien zu him, wéi wann Se wickelten fir Gestapochef an Eilte no uewen iwwer d ' Bréck. Vun den Antriebsrädern vum Spaweck-Funken flogen, wéi déi séier geschafft pneumatische Mobbing an Plattform, staark rockten, wann den Zuch zum Stillstand koum.
  
  
  E Won raste un him. Si hat de Atem un. Elo jugoslawesch Truppe konzentréiert Hiert Feier op de Won, versicht verzweifelt, Si ze a Schéisse mat Granaten Uganks, awer d ' Maschinn gnadenlos hingeeilt, op Iech, wéi eng Rakéit.
  
  
  Si virgedrongen, nach an en anert mat engem ohrenbetäubenden Knall. Holz, Metall a butzegklenge Fleesch flogen an der Loft, eemol begleet mat engem blendenden Blëtz vun Mycosis orange Liicht an akuten décker schwaarzen Damp. Deeler vun der Bréck an Elektresch schwammen duerch eng donkel Wollek an d ' Mëtt vun der Schlucht.
  
  
  D ' Flamen gierig лизало gebrochene Balkespiralgalaxis überführung. Si ze gesinn, wéi d 'Reschter vun der Lokomotiv an d' Plattform nach ëmmer net sécher klammerten sech un gerullt, taumeln feurigen Fieder op de Grond vun der Schlucht. Do Kisten mat Munitioun explodéiert mat engem Knall, сотрясшим Äerd an Himmel Beleuchtung.
  
  
  Ier dee Leschte vers vun der donner vun der Explosioun, héieren Se, wéi Падра Spaß brummt am Zuch Pfeifen. Si lachte mat engem grousse Gefill vun der Erliichteren an grinsend, huet sech héich iwwer d 'Onopfälleg zréck an d' Kabinn vun der Lokomotiv.
  
  
  
  11 kapitelen
  
  
  
  
  No enger Zäit souz Si schonn an der Kabinn vun der Damplokomotiv, steckte de Kapp aus der Fënster. Am Moment brauchen mir net Kohle, sou datt et berouegt. Si huet de Kapp zréck an blickte op de Wolf. De Wolf gesäit mech un. Hie souz an der Eck, hassen all Moment vun dëser Rees. "Kuck mol", sot Si Padre. "Mir mussen ëlo ufänken, iwwer Ede".
  
  
  — Ech erschrecken, an deem Zuch keng рестарации.
  
  
  'Aha. Elo, de Prënz gesäit ценымногие besser, an et fänkt ee besonnescht Interessi un engem bestëmmte Doropshi.
  
  
  — Mir si Geschwënn Метковиче. Si kenne dës Géigend.
  
  
  "Ech hoffen, datt d 'Statioun gutt restauréiert".
  
  
  Падра gesäit mech mat Schmerz. 'S de mëss Witze.'
  
  
  — Wierklech, — seufzte ech. "Ech si sécher, Dir waard op eis an Метковиче. D ' Militär muss, huet do eng Noriicht.
  
  
  "Ech sinn überrascht, datt mir nach net dohi komm, zu engem aneren Zuch", erwiderte Падра. "Kann et sinn, datt Si waard op eis um Rangierbahnhof Metkovic, wou mir d' Chance hunn, ze entkommen. Awer маневровая Statioun an der Halle op der Südsäit vun der Stad, direkt beim Hafen. Wann mir dohin goen an d ' Schëff kommen. .. '
  
  
  — D ' Stëmm war dat e Witz, sot ech. — Selwer wann mir den Hafen erreechen konnten a klauen e Boot , genuch grouss, dohin ze liwweren, géifen mir versanken a fënnef Minutt. Mir ni méi kriegen der Adria, net ze schweigen vun Italien.
  
  
  'Italien! Du an deng hoffnungen a bezug, Carter.
  
  
  "Ach quatsch, et störte e puer Kämpf", sot ech zu senger Verdeedegung. Doriwwer eraus, an Jugoslawien fir Si gëtt et kee séchere Plaz méi. Wat soss soll ech maachen? Bréngen ih an Albanien?
  
  
  Падра virgeworf mir e trieden Bléck op, als ob soe wollt, wat genee mat Hinnen ze dinn. Awer hie wollt et net maachen, an eng Sekonn drop grinste erëm. "Et ass méiglech, zousätzlech zu Hiren anere Fäegkeeten, Si kënnen och deeler Waasser. Dann hätte mir zu Fouss ze goen.
  
  
  Se anzespären superheld Kommentar. — Wéi wier et mat Fluchhafen?
  
  
  Ass nordwestlech vun der Sünde, zum Beispill an all fofzeg Kilometer vun hei.
  
  
  — Ech mengen net d ' nationale Fluchhafen zu Kastel-Stafilic läit, Hash. Ob et iergendwou an der Géigend vun der Héichschoul Fluchhafen? Падра nachdenklich Stréch sech duerch d ' Haare. 'Du hues Recht. Et gëtt dat. Nërdlech vun Metkovic. Et ass net wäit vun engem Gare. Awer et ass méiglech an direkt vergiessen. Mir hun nëmmen e puer Gewehre, a fir vill vun eise Leit — ale Bauer an der aler Fra".
  
  
  — Stëmm an der ganz Grond, firwat mer probéieren sollten, — sot ech grimmig. — Well sou vill ëm ons erëm net bewaffnet oder net an der Lag ze kämpfen. Mir mussen e bësse méi séier a bësse méi unerwartetes. Soss keen ëm Si ronderëm ni gesinn Italien. Si wëssen, eng aner Méiglechkeet?
  
  
  Hien schüttelte traurig de Kapp. — A wa mir da sinn, wat dann?
  
  
  — Weess net, — äntwert ech roueg, nees steckte de Kapp aus der Fënster.
  
  
  Mir петляли duerch Täler, mimmo héich aufragenden Fiels, duerch schattigen Straicher Schlucht. Lues a lues goufe mir hinuntergelassen, an d ' Streck gouf manner geféierlech. De Nachtwind heulte an meng Oueren, an huet e blasser Mound geschengt bleich Stahlbänder eran, hinnen, bis mir de Rand flaach überwucherten Mysteriéis.
  
  
  Mer goungen an d ' Dall vun der Neretva, ronn véier Milliounen Hektar undurchdringlichen Sümpfen an Хутово Backwaters, an der Géigend vu Каплины an Metkovic. Si maschinn en aneren Deel vum Tals, ier hien Wee Gefore no Metkovic virun Laangem op Ситроене. Et war eng ronn ëm d ' gréisst Uertschafte vun der überwinterung a vun der Juegd vun Zugvögeln an Europa. Do u vun Enten an wilde Gänse.
  
  
  D 'Nuecht war kloer, an iwwer den Wipfeln vun de Beem glänzten d' verstreet Lichter vun Metkovic. Sergey koum, an d ' Beem an Sümpfe ausgedünnt. Падра Lokomotiv bremse Bewegung a mir mozart mimmo éischten Haiser an Banneren. Hien hetfield d ' ëmgedréinte, Drossel Huet an sech zu mir ëm.
  
  
  — Well kuck, gesinn ech de Ersatzweg. Mir sollten besser stoppen a ginn zu Fouss op de Fluchhafe. Mir kënnen net weiterfahren. Wësst dir, wéi een den Schalteren?
  
  
  'Ech denken, jo. Awer firwat biegen mir hei?
  
  
  — Si wëssen net, Wéini Dir heihinn kommen nächst Personenzug?
  
  
  'Neen.'
  
  
  — Ma jo, Si och. An ech wëll net, datt unschuldige Mënschen stierwen".
  
  
  Dampf zischte duerch de Motor, a fir d 'Demissionéiert d' Funken, wa mir hun an engem Schalteren. Si, entsat op an ass zum Schalteren. Ech muss abschrauben aalmoudech Huet, an et huet bal de Réck gebrach, dréien Si de Schalteren ale Hiewele.
  
  
  D 'Schlass huet eng Déckt Wollek vun Dampf an mein Gesicht, wann Падра hat nees d' superheld. Lues hien kroch erop seitlichen Abhang. Hien zischte an rumpelte, a fir d 'quelltext änneren Shell nach ëmmer Damp, wann Падра an der Wolf koum ëm d' Cockpit. Zu Zäit, wa Se Schalteren zréck an d 'Ausgangsposition, Падра schonn d' Dier gammastronomie Commodity vum Won an de Leit schléissen.
  
  
  Ih war ongeféier zwanzeg, mat e puer selwer gemaache Dressings, e puer behielten déi zwee aner. Am Auto ass véier vun Hinnen: Si liewe, wéi op eis Zaldoten beschossen.
  
  
  Sofia an Арвия net blesséiert. Se koumen op mech zou. — Nick, ausgeruff Sofia. 'Wat ass geschitt? Wat war dat fir e Geräusch?'
  
  
  Si azielen Iech séier, wat op der Bréck passéiert ass, wou mer elo sinn, a wat sinn eis Pläng.
  
  
  — Awer mir hu wéineg Zäit, sot Si. "Mir mussen de Fluchhafen ze kommen, ier den Zuch entdeckt an eis выследят. Iwwregens, hei gëtt et wat ze Iessen?
  
  
  — Bei den Bewohnern eiser Stad eng eda mat. Ech si sécher, Si ginn bereitwillig, — sot séier Арвиа.
  
  
  "Mir Арвией zu enger Einigung koum, wat iech betrëfft", — stolz, sot de Sofia.
  
  
  'Fiction. Awer Si mussen mir soen spéit, wann Dir vun eis e wéineg méi Zäit. Elo musse mer ginn, a sengen Hunger. Aufrichtig, wéi de Prënz, an dir wësst jo, wéi hien, wann du hungrig bass.
  
  
  Geschwënn dann Падра an et un d ' Spëtzt vun der Grupp, подкрепляясь Systematik vun de Baueren. Während mer goungen, entsprieche mir Brout, Geméis, Eeër, Béier an geräuchertem Lamm. Mir fütterten Prënz e wéineg, fir ze halen d ' superheld an der Géigend vu sech, Wee vun den aneren. Si huet gefaart, datt hie erschrocken ih, awer Se geschengt, hunn superheld obendrein zesumme mat allem aneren an dëser komesche Odyssee, de Prënz war e wéineg rebellisch, well emu Fleesch gelies, awer zum Gléck, hien liebte Béier.
  
  
  Mir sinn sou roueg wéi méiglech duerch d ' menschenleeren Stroossen enger schlafenden Stad, awer zwou Zitéieren erschreckten Baueren hu vill Kaméidi. E puer Leit hu mech gefrot, wisou mir gestoppt hunn an Метковиче, an et war verdaamt schwéier ze beäntweren. Si selwer Sam war net sou sécher.
  
  
  Опузен an Ploče sinn ценымногие lecken, un der Adria, an et wier ценымногие einfacher fannt Dir Booter fir eng fräi Faart an Italien. Awer wann mir dovun ausginn, datt mir schoben sech lieweg, an hie bewosst, datt Падра hat Recht, wéi e sot, datt mir wahrscheinlech Problemer selwer an dëse Stied. Béid sinn d ' Resort-a Fischerhütten zu de Stied mat enger Bevëlkerung vu villen honnert Dusche a kleng Unterstände bannen oder baussen. Dohi gëtt Si geleet duerch formidabelt Stroosse -, datt Si an deem Fall wier fir eis en Nodeel. Ih Booter goufen familiäre Booter, einfach ze kleng fir eis all. Mir mussen klauen Bevëlkerung Busse tëscht Ploce an Трпанье, fléissen an huelen Si eng Chance op nen. Si bezweifelte, datt et eis jeemools consulat gëtt, ginn mimmo Ausseministère vun der Filmpräis vum Typ "Wespe".
  
  
  Net, datt METKOVIĆ war dat eng grouss Herausforderung. Dat ass eng relativ grouss Stad, Strooss, Eisebunns-Sektioun a wichteg Geschäftshaus. Opgeriicht op der Plaz, wou d ' Neretva verzweigt sech op engem Delta mat zwielef Kanäl, METKOVIĆ huet vill frischem Waasser. Allerdéngs ass et zu der Halle an der Géigend vun Pinienwäldern, wäissen Kuckt an d ' Blo Kleid der dalmatinischen Küst. Et ass eng aalmoudech Stad, an alles schléisst um 7:30 Auer. Radio Belgrad verschwënnt duerch den äther ëm Hallefnuecht, wann an der Stad net méi an der Welt.
  
  
  Kee Nachtleben huet eis geféierlech bemierkbar maachen. Vorbeifahrende Auto, e neugieriger Polizist, deen einsame verlorene puer Gehminuten досягае a mir tnt. Mir waren am Schiet, a sinn duerch déi enk Gassen. Irgendwann hun mir eis verirrt a waren op der Maartplaz. Gradska vilecnica , eng Uertschaft, eng ronn ëm d ' wéinege Gäre Metkovic. Et geet duerch de ganze Spektrum vun der architektonescht Stilen. Et ass deelweis romanisch, mat Holzböden am Stil vun der Andreaskierch an Regierungsgebaier a Spëtzt, déi am beschten beschreiwen, wéi d ' éisträichesch-Stadion Leader. Dat eenzegt, wat hei feelt, sou ass et vun der tierkescher Schneider, awer e puer Blocks de mozart mir mimmo Moschee, gebaut am Joer 1566, während der Zäit vum Sultan Süleyman dem Wäisse.
  
  
  Ech wollt net stoppen eis fir eng Minutt fir ze bewonneren Är Schéinheet. Et huet net eemol huet d 'Band, fir e Besuch zu sengem ale gären Frënd, kohärenten, dee verzielt huet Ausr mir d' Militär op Uleies Evan Karaka. Net, datt ech net der Versuchung opdroen op Besuch, awer ech war ugefouert vu ville Mënschen, déi blann Vertrauen zu mir ze zéien, fir op ih kratzen Live. Leider sinn Si net Mistel eis Ahnung, wat ze maachen ass, wann mir den Fluchhafen ukomm.
  
  
  Mir kletterten iwwer d ' Mauer um aneren Enn vun der Stad. Bei allen jugoslawesch Stied schéngt eng Art Mauer, déi aus der Zäit, wou Kricher waren eng lokal Grënn. Mir überquerten den Terrain Sümpfe an e schmuele Sträifen mediterraner Macchia, oder маккии, Eran -, Bléist-an Rosmarin. Zum schluss komme mer zu engem Kierfecht, an anerersäits, versicherte mir Падра, mir gesinn konnte Fligeren.
  
  
  D ' Kierch war wéi e Kader fir den ale Film iwwer Dracula. Et war donkel; e verlassenes Gebitt war voll vun zerstéierte Skulpturen an Doudeger Beem. Si gouf als Kapell vum seligen Ivan Ursini, Kapell vum seligen Ivan Ursini. Et war genuch, lafen den ale Kierfecht, fir bei deem eelste Ivan kroch eng Gänsehaut . Grabsteine stamen aus dem viru laanger Zäit. Et huet souguer e puer стекков, Grabsteine богумилов, eng Sekt, déi sech an de Bierger vu Bosnien an Herzegowina am Mëttelalter. Et ass kloer, Si riskierten duerch Virus, wéi eng Aart reliéis Lepra, well d ' Hallschent vun der Zäit bewosst ech net, datt Si weint bühnen, leiser oder Fraen Джзана.
  
  
  Mir koumen zu engem laange enker Grupp маккиа , bei deem een gesinn konnt d ' niwweleg Wäit Lichter. Mir gepresste duerch d ' Unterholz, an do war de Fluchhafen, wéi versprach Падра.
  
  
  Mir erreecht Kieswege, d ' Zahlungen direkt op de Gol. Gol an der delle hunn näischt duer, wéi e Lach an den Zaun um Feld, mat deem Häuschen, engersäits dem Häuschen an eppes op der anerer. An geringerem Stand Wache, an an engem méi groussen een dösen; domat gëtt d ' Feld war méi wéi sécher. Fir mech war et e Fluchhafen. Hie Bestoung fir zwou 2000-Meter-Start-a Landebahnen, déi sech a Form vun schmuele Buschtawe X. Um Enn vun enger Start-a Landebahnen, vun der Säit vum Tores, war eng zweigeschossige zentral Tuerm, gekréint vun Antenn a Radar-Ausrëschtung. Nieft dem Tuerm sinn zwou Hangar.
  
  
  Op der Plaz, wou mir stoungen, war et onméiglech ze soen, wat um Terrain geschitt. Hiert wëssen iwwer Il-14 souwéi e puer RT-33 der Géigend vum Hangar, awer d ' Fligeren waren näischt aneschtes wéi eng Undefinierte schwaarz zuelen geparkt laanscht Zaun fir den Ëmfank. Iljuschin Il-14P an RT-33, mir waren eis ze näischt. Meng Hoffnungen Lasten op Instrumenter, déi et nach net identifizéieren konnt, an dat bedeit, datt et noutwenneg ass, méi no ze kommen, fir ze gesinn, wat Se fir sech erëm duerstellen .
  
  
  Nick. .. '
  
  
  Si gedréint huet sech ëm. Арвия koum op mech zou an duuss stéisst meng Sticks. — Nick, wann mer net an Italien Live -... ..'
  
  
  — Mir gi well sinn, Арвия, sot ech, schweigend mat verschränkten Fanger. "Et spillt keng Roll, packen mir et wëllen oder net", — надулась Si mat der weiblecher Logik. — Ech wëll iech wat soen. Mir sinn mat Fra Mailand laang an intensiv nogeduecht hunn, d ' Situatioun a beschloss, datt dat bescht, wat mir maache kënnen, ass... . .. '
  
  
  'Verdaamt!' — ob eemol zischte Падра. Mir hu all op de Buedem wéi kuerz ier den Jeep "Skoda", ertönte mimmo, manner wéi engem Meter vun eis. Den Jeep gehalen nieft der Stonnen -, der Schwätzt e wéineg mat dräi Männer op engem Jeep. Dann den Jeep nees losgefahren a bis zu der Bohrinsel. Der Wächter an engem groussen Haus guer net beweegt huet.
  
  
  D 'Aufregung geschengt, störte d' Gedankengänge Арвии. Si huet sech, blinken an fleißig ze läschen grashalm aus dem Coma. Ier Se konnt zréck zu deem , wat mir dat soen, Падра gefrot fir mech: "Wat elo, Carter?"
  
  
  "Mir gräifen op de Schutz a mir ginn eran".
  
  
  "Ich freue mich hei ech warte drop. Awer wéi?'
  
  
  Si eescht geduecht, kuerz no. Schliisslech äntwert Hir: "den Ugrëff Kommando mat Ablenkungen Manöver. Huet een e Stéck Béier?
  
  
  Mir Падрой lues goungen no übersäten Kies Gehweg mimmo Stonnen-Kioske, de Prënz war an der Géigend vun eis. Dann hu mir d 'Kreisbewegung an d' Kabinn. Der Wächter an engem groussen Haus hat eis bemierkt, awer op der Plaz, wou mer elo sinn, hunn mir gesinn, wéi de superheld Lëppsen шевельнулись an Dovolnoye Schnarchen.
  
  
  E puer Meter vum Kiosk Dir, deen seng Hand op d ' Schëller Падры. Hie blouf stoen, fir Hir flüstern konnt Emus: "Ech gitt als Éischten. Wann dir schulde de Leit vun do aus kenns du an en anere караулку.
  
  
  "Hien ass ni aus Hire träumen aufwachen" — virausgesot Падра. "An dann klammen mer an irgendein Fliger?"
  
  
  — Ech erschrecken, net an e Fliger klammen. Mir brauchen eng geschicht, déi sech an der Lag, d ' Plaz fir eis all, awer net sou grouss, fir eis brauchte e ganzt Team vu Piloten.
  
  
  — Du bass e gudder Pilot?
  
  
  "Genee sou gutt, wéi Si de Chauffer".
  
  
  Ech mengen net, datt hien net glécklech iwwer déi Äntwert. — Sot Si, — gefrot hien roueg, — wat solle mir maachen, wann ee Fliger net méi do ass?
  
  
  "Hash — sot ech, — mir kënnen nëmmen hoffen".
  
  
  Mir krochen d ' Stonnen, bis déi waren Frank hannert him. An Siicht war net eis Maschinnen, eis Bewegungen um Feld. Dir, Padre nickte, an hien nickte an Rheumatismus, fir mir wëssen, wat hien Effektiv Saach. Hien huet säi Gewehr an engem ronn ëm d ' Männer. Et war d ' Aarbecht fir geräuscharmen Messer oder Silent-Haken.
  
  
  Si rieb e Stéck Béier ënner d 'Nues Prënz, hält do superheld laang genuch, datt hie Gebaut huet, wat ech Tue, an dann virgeworf de superheld duerch Wachhaus op d' Start-a Landebunn op der anerer Säit vum Zauns.
  
  
  De Wolf duckte sech hanner dem Béier, mimmo Stonnen.
  
  
  De Mann ass all joer, wat Lass ass, an ech koum mech vun him hannen. Et gëtt Zäiten, wann et noutwendeg ass, barfuß ze goen, an et war e ronn ëm sou Momenter. Si kritt e klenge Virdeel vun der iwwerraschung. Den Ugrëff war dann sou séier wahnsinnigen d ' Umtriebe vum Prënz, datt de Bou hob net emol säin 64A, net ze schweigen vun der Tatsaach ze zéien superheld an déi richteg Richtung. Hie wollt mech net héieren, ier et ze spéit ass. Stonnen gedréint huet sech ëm, an ech gesinn, wéi Gereizte Neugier op sengem Kapp wich engem überraschten Versteesdemech. Dann ritzte emu Kehlkopf mat der Hand, an dat superheld Augäpfel ënner de Augenlidern. Schleppte superheld zréck an d ' Wachstube virun, wéi hien op de Buedem falen. Si ass superheld superheld 64A an superheld М57, jugoslawesche Versioun vun der Russescher Gewehr Tokarev М1933. Si huet och d ' superheld Décken Wollsocken a Stiwwele. Hien hat d ' Zéiwe méi, wéi ech, awer ech war geld. Ech hunn ganz geschwollen Been a furchtbar schmerzten. Op der anerer Säit vum Tores Падра schonn sech ëm d ' Sleep стражнике. Hie Stoung mam Réck zu mir, an ech uecht, datt hie mécht eng blitzschnelle Bewegung mat der rietser Hand. Hien ass zréckgaangen, an hie gesäit, datt de Bou nach op senger Plaz, nëmmen d 'Zil vum superheld ass elo e bëssi erofgefall op d' Broscht an d ' Broscht mat Blutt durchtränkt. Zu mir gesellte sech Падра, och mat der Waff. "Ech huet d 'superheld glécklech", sot hien. "Elo huet hien zwou ухмыляющихся rta. - Hues du schonn e Fluch?
  
  
  'Nach net.'
  
  
  Elo kéint dat ganzt Feld ze gesinn. Si gesäit u sengem Enn, an der Hoffnung, datt eis d ' Gléck. An enger Rei aufgereiht dräi "vun der Habicht", e weidert Band RT-33, d ' Trümmer vum Rumpfes Mat-47, e weidere Il-14 an zwee Helikopter "Алуэтт III". Näischt.
  
  
  Si museschen, wéi d ' Enttäuschung a ménger Broscht anerer sprooch liesen. Der Zorn vun deem, wat ech war sou no a gläichzäiteg sou wäit, d 'Qualen der Erkenntnes, datt ech angezettelt unschuldige Mënschen zum Opstand, nëmmen fir ze erkennen, datt d' Strooss an enger Sackgasse.
  
  
  Awer da gesäit den hintersten Eck Kolumbien, wou Sergei war de schwächste. Et war eng bekannt Form vun engem Fliger. Et huet geschengt onméiglech, awer et war sou: Il-2, zweimotoriges Transportfliger.
  
  
  "Hash, sammelen Se all heihinn, a séier ".
  
  
  Падра huet e Schrëtt no eran; hien iwwerpréift, ob d ' Strooss fräi ass, dann schwang häkeln. D 'Büsche op der anerer Säit vun der Strooss huet sech zu Reen, ëm Si ronderëm sinn d' Leit, déi d ' Flucht mat allen Bee, fir sech eis uschléissen.
  
  
  — Du hues d ' Instrument? — gefrot Падра.
  
  
  "Vläicht", grinste ech. "D' russesch Kopien DC-3". Si maschinn d ' Feld, an all koumen mir.
  
  
  Et huet vill erstaunten Blicke. Am Feld huet et nëmmen e puer Leit, an mir konnten net sou Ausgesinn, wéi wann mer do sinn legal. Awer, anscheinend, d 'Jugoslawesch Arméi ass d' selwecht, wéi all déi aner Arméi: Si ni gi Se fräiwëlleg, an keen stört. Doriwwer eraus ass den Undriff eng faarweg Mannschaft, datt rumeure um Fluchhafen, gouf ignoréiert Schutz.
  
  
  Mir passierten Ястребки, C-47 a vergaangen, ënner groussem Il-14. Si ersetzen Viraus, an d ' Grupp gouf mir an ungeordneten Linnen. Et hat mech scho gefrot, firwat hien renne, well bal zwangsläufig Il-2 zerluecht ka ginn, den Dreifstoff ausgaange oder Si an hiert Spill Batterien. Dir net loossen, Il-2 bal zwanzeg Joer, an hie kéint net Fit zum Fléien, konnt einfach net sinn. Awer ech rannte weider. Et war eis eenzeg Chance. Nom erreeche vun der Il-2 -, hien, ass d ' Dier op an opféiere all no bannen.
  
  
  — Du kenns net? gefrot Sofia, kletteren u Bord.
  
  
  "Sou häerzlech".
  
  
  "Et ass schrecklich", klagte Si. "Hien gebéit, an an nen keng Stühle".
  
  
  "D' Frachtflugzeug. Stühle ewech.
  
  
  Si ass fir hien erëm, virgeworf Pads virun de Rieder opbaut, versicht sech ze erënneren, wat ech bewosst iwwer d ' Il-2. Elo, et war braucht beim schreiwen eng modifizéiert Dakota; Flügelspannweite vu 95 M, Längt 64 Fouss an Alenka 12,5 Tonnen, Kit Motoren vun 1800 PS, mat enger Obergrenze vun 16.000 Fouss an enger Vitesse vun 140 Arithmetik, waren als emu op de Schwanz. Awer vun dësem Fliger flitt ni, net an deem уставшем Zoustand, keng Oxidatioun mat Flilleken an Flecken undichte Hydraulik-Magistrale.
  
  
  Awer war d 'Loft an de Pneuen, an et war e gutt Zeechen, geduecht ech, bis Si drun erënnert, datt fréier retteten d' Hollänner eesëtzegen affangjeeër aus der Zäit dem ufank vum zweete Weltkrich, wéi Polder abgelassen gouf, d ' Pneuen goufen och ënner Drock.
  
  
  Si ersetzen zréck zu Dag, a klëmmt u Bord. Seng düster geduecht, datt, wa Si Gléck hunn, kéinte mir nëmmen maachen déi Motoren. Wann Dir провернулись, kéinte Si verdienen. A wann Si et verdéngt, et hätt an iergendenger aart a Weis heben dëse schrëfte Auto an d ' Loft, wa sech keen drückte op déi drosseln ze dacks, oder net geflunn ze dacks mat engem ze grousse Kompressor-oder ze niddreg Drehzahl.
  
  
  Si goung an d ' Kabinn. Bei Il-2 net трехопорного Chassis, sou datt hie sech zwar op de Schwanz. Si sot all mënsch e puer wohlmeinenden Wierder vun der Encouragement, obwuel selwer bal net gehofft, an Schloss hanner sech d ' gardine. Wann Dir, gedréint huet sech ëm, Падра souz am Sessel vum Piloten.
  
  
  — Warte, Hash. Ären Daum wies no riets. — Gutt, sot hien, op de rietse Hl.
  
  
  — Dat bedeit, datt s de dës kéier разгребаешь Kuelen.
  
  
  D ' Kabinn war e schmuele engem enken Schrank mat winzigen Castor. Et rutschte an de Pilotensitz a schafft vill Schalteren. Wéi bei de meeschte Fligeren aus russescher Produktioun, d ' Instrumenter sinn hannevir, also muss ech ënnersichen Plack vu riets no Lénks. Awer d ' Lichter leuchteten richteg, an déi Zär sprangen, fir drop hinzuweisen, datt ech hat eng ausräichend Spannung, Kraftstoff Drock an Luftproben. Et goung duerch d ' Oploen vun der Operatioun, zerren drosseln, Kraftstoff Luusst an all Knöpfe an Hiewele do, wou Se sinn sollten an der DC-3, verzweifelt bieden, datt et e puermol aus, fir dat Kastens.
  
  
  Eemol Flutlicht beliicht eist Boîtier, iere mech, wann duerchbrach d ' Windschutzscheibe. Et war e leuchtendes Gewehr, intensiv mat Flutlicht schmalen Stral, der zentral Tur benotzt fir Stroossen-Manöver. Hie konzentréiert sech op eis, a blouf allda.
  
  
  — Abstimmen an all, gesot Si Padre. "Dir hutt eis entdeckt".
  
  
  "Der Selige Арнир! Wat elo?'
  
  
  "Bete", sot Hir Emus, andeems d ' Start-Taste. Déi lénk Dreifwierk huet ugefaang an zu zittern, a wann de Kaméidi an d ' luucht gaangen bis zu engem héijen, glatten heulen, Si gewiesselt ass an e "Raster". Propeller miteinbezogen gouf, huet Si zu sech selwer superheld, an staffelen Drossel . Ronn ëm den Auspuffrohren de Schiet , an Падра erschauderte.
  
  
  — Keng Suerg, ausgeruff Si duerch d ' Rauschen. 'Dat ass normal. Maach dir keng suergen driwwer, datt dëse Jeep op dem Wee zu eis.
  
  
  Iwwer d ' Feld vun der liberaler den Tuerm gefegt "Skoda", proppenvoll vun Zaldoten a Waffen. Падра schonn sech vu sengem Sëtz a starrte a mäi Fënster, woufir ech nach e wéineg komplizierter ze aktivéieren rechter Motor. Si opféiere superheld a gesot: "Giff d' Waff a giff Mënschen ze halen ih Wee vun eis". Ech brauche e puer Minutt, fir sech aufzuwärmen Motoren.
  
  
  Hien ersetzen duerch d ' gardine, eis ouni e weidert Wort. Motoren чихали an тарахтели, wat üblech war fir d ' Maschinnen vun der deemoleger Zäit. Souwäit Si bewosst, et waren d ' normale Geräusche fir Motoren Schwezowa. D 'Taste blénkt Glühbirne, fir unzeweisen, datt d' Heckklappe opgemaach ass, an leuchteten nach zwou Glühbirnen, déi drop hiweisen, datt d 'Luke iwwer d' Flilleken op. Ech sinn de Kaméidi net gehéiert, awer gesinn, wéi staark Jeep rutschte aus a fält him e puer Zaldoten.
  
  
  Mir bleift näischt spioun, wéi op der Plaz ze bleiwen an waard, bis d ' Motoren erwiermen. D 'Temperatur an d' luucht gaangen sou lues, dass ech anfing ze verdaamt, ob mer jeemools vum Buedem ophiewe.
  
  
  Jugoslawen Eilte zu eis, mat dem Zil an mech, Motoren an Pneuen. Падра superheld an d ' Leit wehrten sech mat Hire Gewehren an Maschinengewehren 64A, déi mir hunn time. E puer Zaldote probéiert, sech ze kréien, op der Plaz ze hun, stoungen op an blickten zréck, als ob Dir eppes vergiess hun. Si entstinn dann an der Hallschent op Asphalt. Jeep gekreest onënnerbrach Schéissen. Op der "Angara" fiert e weidere Jeep mat enger Mauer. Fir ëmmer ausziehen war elo oder ni.
  
  
  Si huet d ' klappen op zwanzeg Grad, opféiere de Kontrollhebel no vir an huet Mobbing. Mir hunn Bewegung. Mir rollten op d ' Startbahn. Bléck op de Windsack huet mir gesot, datt mir Eden net an déi falsch Richtung: ech hat Rückenwind, a mir hu missen umdrehen, mee ech hätt et net maachen. Ech hat genuch Problemer mat der Brutaler dëser Kästen a vertikaler Positioun, sou wéi et huet geschengt, Mistel d ' unangenehme Angewohnheit, no riets zéien. Dann erinnerte sech, datt et sech ëm russesch Motoren amplaz Pratt an Whitney, an Se dréinen sech an entgéintgesate Richtungen.
  
  
  D 'Vitesse vun der Äerd an d' luucht gaangen, op eng Roby, dann d ' fofzéng Nummeren. Geschirkëscht zum Liewen erweckt; d ' sensore schéngen an Uerdnung. Nees de Fliger no riets gezunn, an ëmmer nees säi Schwanz rollte dem lenkrad Richtung. Thread Start-a Landebunn schimmerte immens no. Eng Äntwert-Drock. De Fliger war bereet, awer nach net erklimmen konnt. Mäi Gott, et schéngt, musse mir an Italien fueren, an net Fléien.
  
  
  Den Ausbroch vum zweete Jeep fiert op eis aufrichtig. Superheld-Chauffer, anscheinend war irgendein Wahnsinniger, deen d ' Frontalzusammenstoß. Déi béid Männer planàit eis wahnsinnig hannen duerch Erschéissen ëm Hir Waffen an Motoren. Nues Il-2 schonn an d ' luucht gaangen, sou konnt ech gesinn, wat geschitt, awer zur gläicher Zäit, déi bescht Zil. Motoren взревели, fir de Auspuffrohren wäisst Feier rausgerutscht.
  
  
  Den Jeep huet zu lümmeln, wann de Chauffer probéiert ze vermeiden, datt eis zum leschte Versuch. Hien geschéckz hat an de Fliger, an hien spürte, wéi de Fliger huet zu vibrieren, awer et war ze spéit idee an nachsehen, wat geschitt ass. Si ass den Hiewele zréck, an den Horizont verschwonnen. Mir waren fräi.
  
  
  Si fiert Fort, drock op de lénkser Seitenruder, fir no riets ze bewegen, a mir flogen iwwer d ' Enn vum Réckelen, net méi als honnert Meter iwwer dem Buedem. Den Opstig war mäi steil, ënner engem zimlech Schiefen Wénkel vu bal engem Kilometer. Dann ageriicht Hir superheld, an rollte no Lénks. Wann Dir flitt an engem Wénkel, Si gesinn konnt d ' Schrëtt op der Landebunn. Iergendwou do, wou et, z ' entkommen, wütete e Feier. Jeep, muss überschlug sech an ugefaang Feier.
  
  
  Et virdrun op eng Héicht vu 35 000 Fouss, hëlt Kurs op West-Süd-West, steiert Killung an ageriicht den Fliger. Et huet geschengt, aus no komfortable Reesgeschwindegkeet vu ronn Nummere vun der Arithmetik, a wéi géif et eis ginn dat op der ganzer Loftraum Jugoslawien, déi ech nach quelltext wollt plagen Fligeren. Et kéint e wéineg méi héich kletteren, awer nach ëmmer net genuch, fir auszuweichen Onshore-Flak-Geschütze an Batterien-2. Ausserdeem hu scho genuch Leit hannen erfroren mat all dësen oppene Fensterläden. Wann Hir ënnerschrëft mech héich, ech wëll Se just nach méi schlëmm.
  
  
  Dir, schaute aus dem Seitenfenster, versicht, sech z ' orientéieren, gesäit awer näischt. Mä an de graffen Eisebunn meng Richtung war déi richteg, awer soss ass et hat net vill Bedeitung. Fréier oder spéider géife mir erreecht hunn mier Küst an Italien.
  
  
  
  Kapitelen 12
  
  
  
  
  De Vorhang zitterte sou staark, datt ech net an uecht geholl, wéi Падра ass nees an d ' Kabinn. Ech gesinn en net, bis hien dunn op d ' Plaz vum Copiloten. Do schweigend gesäit hien, wéi Wéie d ' Ofgasen ëm de richtege Motor. No enger Minutt gedréint huet hie sech zu mir. a sot mat erstickter Stëmm: "Ech hu virdrun nach ni geflu".
  
  
  — Keng Suerg, Hash. Heiansdo si mir eppes maachen, fir d ' éischt kéier.
  
  
  — Wou mir an Italien?
  
  
  — Ech weess et net, mir Fléien zum nächsten Start-a Landebunn. Vläicht zu Pescara oder weider laanscht d ' Küst an der Géigend vu Bari. D ' Haaptsach ass elo, datt mir verschwonne sinn ronn ëm de Loftraum Jugoslawien. Soubal mir passéieren d ' Insel Палагружа, déi mir vun Iech ginn.
  
  
  "D' Spill hätt gemaach ginn". Hien huet dëse Positioune gleiten superheld duerch de Mond. 'Obwuel sech gutt un. Wéi vill Zäit brauchen mer, fir dat ze maachen?
  
  
  "Véierzeg, fünfundvierzig Minutten. Zweemol nach virun der italienescher Küst. Dat heescht, wann bei eis net entstinn nei Problemer.
  
  
  - Et gëtt net sinn, - sot hien selbstbewosst. "Mir hunn eis Feinde hannert eis".
  
  
  — Op d ' mannst bei Metkovic. An Dir, ech scheiner, datt Si versichen, eis offänken iwwer Land, wou vläicht ze vill Falschen vum Ugrëff. Mä soubal mir sinn eis iwwer dem Mier, si mir eng liicht Fudder fir alles, wat Si senden zu Kastel Stafilic läit.
  
  
  "Wéi stinn d' Chancen, wann Se et maachen?"
  
  
  Si sot d ' Wourecht emu. "Ongeféier sou, wéi bei der Аптоса".
  
  
  — AAA, sot hien mëll. Dann Paus gefrot fir hien: "firwat gi mer Da net no ënnen, fir ze vermeiden ih Radar?"
  
  
  "Modern Radar erkennen kann den Fliger mat bal null Meter, erkläert Si vun der WWU. — E wéineg gesunder Menschenverstand seet Iech, wat eist Spaweck: der kierzt Wee dem ganzen Land. Ech wëll net ze unterschreiten, wann Se maachen, an ech muss manövrieren, oder wann eppes schief geet, an ech muss probéieren ze plangen. A fir d 'Leit well et net méi héich goen".
  
  
  Hien nickte verständnisvoll. "Am Réck kal, a verschidde Leit hunn Angscht virdrun ze stierwen aus Mangel u Sauerstoff".
  
  
  — Hei ass net ganz mattsen am Summer, — knurrte ech. — Näher zréck a Soën Iech, datt Si net stierwen. An sot Hinnen d 'ootme duerch d' Hänn, wann et virun Hinnen ze staarke wand.
  
  
  Erëm iwwerpréift d ' sensore, awer alles war an Uerdnung. D 'Umsätze d' selwecht bliwwen, öldruck an d ' Temperatur nach ëmmer ware sech riets vun der rout Linn. D ' Motoren nach ëmmer klangen sou, als ob Si schaffen op engem normale Fluch.
  
  
  Dir, schaute no ënnen, wann d 'Küst huet sech an d' Ketten vun der Lichter, Dim Lichter puer Küstenstädten an Fischerdörfer. Riseg gro wäit vum Dinarischen Alpen elo sinn hannert mir, an virun mir louch eng riseg, oury Düne fahle Waasser, Wüst Adria. Do ënnen war et verdaamt nass, mee vun hei gesäit et aus, wéi der sandige Wüst. Aalt Fliger gefuer Fort ze brüllen, an hien huet bal ze gleewen, datt mir et gepackt hunn.
  
  
  Dann héieren ech een kichern. Dir, gedréint mech ëm a gesinn, datt Sofia an Арвия gepresste an d ' Kabinn. De Wolf war mat Sophia, an hie gesäit sou erfollegräichste, wéi kann en Déier erfollegräichste".
  
  
  — Mir sinn schonn iwwer dem Waasser, sot zu Hinnen. "An zéng oder fofzéng Minutt kënne mir all ootme ценымногие émile reuter".
  
  
  Fraen kichern an angerempelt den Fënster, fir no baussen gesinn. Si gesäit op Sofia an erinnerte sech un надменную, презрительную Fra, d 'première fir d' éischt kéier, an alles, wat ech maache konnt, umdrehen an de Kapp schütteln. Si stierft léiwer, datt erkannt gëtt, datt et eppes weiches an weibliches. An trotzdem ass et offensichtlech, war an Hiren an enger versteckten aart a Weis.
  
  
  D ' Kabinn eemol Ufank staark ze zittern, als ob eng riseg Hand packte Fliger op dem Schwanz an schüttelte hien sou superheld. Sëlwer Blëtz fegte mimmo Fënster, op der wies Sofia an dovun, Seng eis zu engem Stouss d ' Loft Probenahme.
  
  
  Si gekämpft mat dem lenkrad an Pedalen ze bekëmmeren méiglecht schleidert, an dann nees aus dem Fënster. Eigentlech ass dat net néideg war: ech bewosst, wat et ass, an och Si bewosst, wat fir aner sëlwer Blëtz war héich iwwer eis.
  
  
  "Sofia, Арвия, gi Dir zréck zu den aneren. Séier. Soën Iech all, datt Se krochen zréck, sou wäit wéi méiglech, niedergebeugt an spaweck de Kapp.
  
  
  Si Doten, wat ech gesot. Dir, schaute an Падру. Hien an der Hand hält, huet hien an engem Fliger Fackeln, wann stéierend Falten superheld glitten iwwer d ' Stir. — De Problem, jo? sot hien an ech e puer Rakéiten.
  
  
  — Voll, — sot ech grimmig. "E puer Migs".
  
  
  MIG-21-f, fir genee ze sinn. "Фишбед" mat enger Vitesse vun 2,2 Mach mat Rakéite vun der Klass "Loft-Loft", "Atoll" ënner de Flilleken. Dat bescht, wat et ze bidden huet Jugoslawien. Si sinn zu eleng géint den glécklech, vum unbewaffneten Fliger.
  
  
  'Wat solle mir maachen? Solle mir net goen ënnen?
  
  
  "Héich oder низменному, et spillt keng Roll. Mee wann Se do ukommen, Hash, zünde Si sou vill Rakéiten wéi méiglech, a werft ih aus der Fënster.
  
  
  'Ech verstinn net.'
  
  
  — Ech hunn keng Zäit fir d ' Explikatiounen. Stëmmen Si ze ginn.'
  
  
  Fliger Fléien iwwer eng Breet пикирующей Bou, déi sech mat geschriwwen huet, déi knapps iwwer eisem Schwanz. Mat engem heulen Si flogen, bal a Kontakt mat de Spëtzen vun der Flillek an enger Fantasy-Reien.
  
  
  "Elo, Hash," ausgeruff ech. "Wirf dës Rakéite".
  
  
  Et ass och zündete d 'Rakéit sou séier, wéi hie konnt, an virgeworf ih fir d' Fënster. Si géif léiwer eng Pistoul fraa natalia, d ' verréckelt géif Beacons Wee vum Fliger. Mä et géif net gepackt, opluede an iwwerdroen superheld Padre, an d ' Migs ware schonn ze no.
  
  
  Hannert eis, fir d ' Flillek vun der Migs brachen véier kleng Explosioun. Wéi ech ugeholl hat, Si beschossen eis ëm Är Atollen. Rakéiten méi séier, méi grouss a übersichtlicher als Waff. Atolle kommen op eis, wann Migs geflunn, fir all joer e erstaunliches Freedefeier baussent der Reechwäit. Ënner eis Rakéiten flammten weißglühender Flamen, brennende eis Flilleken an de Bauch. Rakéiten мелькнули leckt, an dann ee nom aneren opgedaucht no ënnen, Wee vum Fliger, no fallenden Leuchttürme-Rakéiten.
  
  
  'Wat . .. wat geschitt? keuchte Падра mat oppenem Mond.
  
  
  "Atolle angezogen Hëtzt an brennenden Fackeln méi Wäermt produzéieren, wéi d 'Ofgasen ee vun eisen ale Motoren". Si erkläert emu. "Heiansdo e wéineg altmodisch — dat ass de Virdeel".
  
  
  Rakéiten schossen wäit ënnert eis, déi sou genannten Zwecker an an Richtung vun der Adria-Kleid. Si verschwonnen ënner der Uewerfläch, an zu engem Moment d ' Mier explodéiert Luftballons orange Schiet an engem zischenden wäissen Schaum.
  
  
  Ha, huet ausgeruff Падра. 'Mir hunn et gepackt. Mir Concerte Hir Zänn".
  
  
  — Mengs du, — sot ech décidéiert. "Ech Migs Eckzähne méi, an Se sinn schonn nees mat dem nächste Iwwerrascht".
  
  
  Zwéi vu Jugoslawien waren nëmmen zwou silbernen Punkten hannert eis, an Si jiddweree sech séier. Si wischte sech d ' spaweck Saachen abwischen Schweiß, versicht ze denken. Maachen Se aus Gas, a mir ugefaangen ze falen a wäite géien Wasserrutschen. Meng Hänn ware nass vum Bank-Instrumenter. Dreitausend Fouss an ass souguer nach méi niddreg.
  
  
  — Also mir ih verléieren, huet ausgeruff Падра.
  
  
  Superheld Naivität huet d ' Spannung ze a mech ze lachen. "Bei den quelltext änneren gebonnen nach méi Chancen géint de Prënz, Hash. Awer wann mir Tauchen mussen, ech wëll net falen ze wäit. A vläicht, vläicht nëmmen, ech kann et verzögern ih laang genuch, bis mer iwwer d ' Grenz bréngen.
  
  
  — A wann mir kommen, italienesche Loftraum?
  
  
  "Vläicht nëmmen d' Migs dann net Folge vun eis."
  
  
  Den Héichtemiesser war op 2.500 Fouss, dann 2000, a Si fiert Fort ze falen. Dir, an der Hoffnung, datt, wann d ' Migs an ugräifen, da maache Si dat elo. Wann Dir d ' täten, hätt hien en duerch Si mat eis.
  
  
  Awer d ' Kämpfer hanner sech seling & ovi, wéi schätzen eis. — Wat maachen Se? — nervös gefrot Падра. — Firwat kommt Dir net?
  
  
  — Maachen et fréi genuch. Kann sinn, Si féiert de Münzwurf, fir ze kucken, wien fir d ' éischt verlaangt.
  
  
  Lénkser Präzis koum bauen op wat ' s, nees am klassesche Stil. Lues, awer a Wierklechkeet ass hien enger Schossel iwwer eis, schréi erof op eisem Schwanz -. Am géien seitlichen dréien Si, gedréint huet sech ëm 180 Grad, замедлившись sou, datt mäi Tacho iddi knapps iwwer der kritescher Drehzahl. Dat dozou bruecht de Piloten Blénkt stierzen bëssen steiler. Awer d ' MIG-21 — wendig Fliger a mir eis fir e Moment hälfte op der ganzer Siichtfeld. Hien ass leckt fir e bestëmmte Volltreffer.
  
  
  "Maschinengewehre. .. — huet Падра.
  
  
  — Waffen, Hash, berichtigte säi superheld. "Mat dësen ale Truhe nëmmen e puer Nahkampfangriffe, fir vollstänneg reißt eis a Stécker reißt".
  
  
  Et koum d ' Iwwerfall Bläi. Den Schreiwen war durchdrungen ginn , an d ' Flilleken gefëllt Lächer sou grouss wéi eng Faust. D 'Kabinn vum Wësse beliicht d' Blendender Liichtblëtz. E eisiger wand heulte duerch d ' zerbrochene Windschutzscheibe an op dem Armaturenbriet huet brechen dichter schwaarzen Damp. IL-2 hefteg zuckte.
  
  
  — Tu eppes, ausgeruff ech Падра. — Dann kanns du näicht maachen?
  
  
  Dir, Gräift nom Hiewele, bieden, datt Se nach geschafft hunn an weider schaffen nach eng Sekonn. Nëmmen eng Sekonn...
  
  
  "Jo", landschaft Hire an Rheuma. 'Elo!'
  
  
  Si drückte op d 'Hiewele fir Querruder an huet rumpel sech op d' Knie, turner gewise all Gas. D 'Schëff erzitterte bis op d' Skelett, probéiert, nees aufzustehen, eemol дернувшись Schwanz, an eng Unmögliche Positioun.
  
  
  E Moment geplangt, d ' Streck iwwer eis an dann nees am Krees, awer et huet e Fliger op seng Fluchbunn. Erklang e heulen, wéi de Pilot versicht, e géien Steigfluch fir net virun eis, rollte sech vun Anere der Erlaabnis op d 'Ausübung an eis an d' Gesicht Schiet. Lunar Sergey strahlte op silbernen Flilleken, wann d ' Crew iso allen Muechten versicht, de Fliger ze Steieren. Awer wéinst superheld, eiser Vitesse an Héicht — mir waren elo op enger Héicht vu 1500 Fouss — an Hinne war net méi an der Héicht an d ' Plaz fir déi.
  
  
  D ' Schluecht war kuerz. D ' modern Kampfflugzeug agesat gouf géint den ale Grouwen a modern Waffen Beweis fir Hir Ineffizienz. Hien verhäerte, unfähig, un Héicht ze gewannen, wann d ' Mier huet sech erhob, fir hien abzuholen. D ' Kuppel geflunn zréck, an an de Helmen der Figuren verzweifelt hervorbrechen. Dann de Fliger erofgefall an d ' Adria.
  
  
  D ' Spëtzt vun der Flillek virgeschloen iwwer eng Wellendeelchen, an hien wirbelte erëm an der Loft, während déi aner Outdoor-Aktivitéiten net ofgeholl huet, an hien rollte kopfüber an ложбину Wellen. Do soll hien, dem Bauch no uewen, wéi eng doudeger Möwe mat ausgebreiteten Flilleken. Lues huet hien ugefaangen ze falen.
  
  
  Mir haten eege Problemer, mat deenen een ze kämpfen hat, mee dat war et onméiglech maachen fir begeeschtert Mënschegejhäiz Падры. "Mir abgeschossen ih! Hey, Carter. Gutt an e Witz.'
  
  
  — Stemmt wuel net, — jeremy schnaubte ech, weider ze agespaart Feuerlöscher. "An natierlech wëssen Se, ween d' lescht lacht?"
  
  
  Kabinn verwandelte sech an eng nasse Cashew, während Si versicht, Fliger match an löschte d ' Feier. Dat ganzt Fliger gouf изрешечен, rechter Motor deet mir Leed zucken, speit buttrig Damp. Schiet лизнуло Lufteinlässe an verkohlter Flilleken, oder wat vun him spioun ass. Seng düster geduecht, ëm wéi vill vun eise Spaweck goufen ëmbruecht oder war d ' Verletzte.
  
  
  "Падра, näher zréck a Kuck dir un, wéi sech eis Leit", ausgeruff Si duerch d ' donnernden sterbenden Motor. Si huet fieberhaft un Feuerlöschern Motor, тушив Feier am rietse Motor Schaum. Падра sech vu sengem Hl a Gräift nom Duschvorhang. 'Awer. .. mir maachen et elo?
  
  
  "Mir Fléien weider op engem Motor", — sot séier Hir Emus. "Wann ech d' Feier ze läschen . Awer et gëtt nach dëse aner Moment.
  
  
  'Mir kënnen Net . .. ?
  
  
  "Neen, dee Witz fonctionnéiert nëmmen eemol. Doriwwer eraus hu mir scho keng Kraaft. Beeil dech!'
  
  
  Et ass keen Hotel, datt hie war an der Kabinn nieft mir, Wéini kënnt de Fuedem. Stëmm firwat benotzt Dir d ' Augenbinden an Ausféierungen. Den Ausbroch vum zweete Präzis scho gouf op d ' Positioun, an emu net stéieren am superheld spillt, wéi déi aner. Mat der unerbittlichen Prezisioun, hien erreecht eis. A keen ëm ons erëm géif net soen et nees.
  
  
  Et ausgeglach futtis Motor liicht plangen, fir d ' Vitesse ze halen, gläichzäiteg подравнивая Reschter Seitenruder zum Ausgleich der ongläiche Zugkraft vum lénksen Motors. E Moment gedréint huet sech fir Attacken.
  
  
  "Well!", ausgeruff Падра. Nëmmen Hir an dann, datt hien menge Uerder net befolgt huet. Hie Steet nach ëmmer nieft mir. "Gesitt Dir, dat ass nach net alles".
  
  
  Hien nogewisen duerch d ' zerbrochene Windschutzscheibe. Hien huet Recht: mat eis koume sechs weider Kämpfer. Fir de Brochdeel vun enger Sekonn d ' Angscht schnürte meng Kehle, an dann ass et kloer, datt et net Migs. Et war d ' Hallschent vun der Jagdstaffeln G-91Y "Fiat" mat gréng-wäiss-rouden engem Abzeichen vun der italienescher Loftwaff.
  
  
  — Mäi Gott, — ech war froh. "Mir am Ausland".
  
  
  — En anert Fliger nach ëmmer maachen? Et ass nach Zäit.
  
  
  'Ech weess et net.'
  
  
  Si hat de Atem un, freet sech, wéi Падра, schléisst Lee e Moment säin Ugrëff an traut, ob internationalen Virfall. E Präzis konnt Fléien an engem Krees ëm déi eeler a liichter G-91Y. Si verstanen, firwat Se heihinn komm, déi G-91 an net vun der f-104. Si konnte starten mat Kräuter-Start-a Landebahnen an der Géigend.
  
  
  Romagna Fliger koum, расплываясь iwwer den Horizont. E Moment zögerte unentschlossen. Dann eemol huet sech aufgeschwungen a verschwonnen an der Wäit.
  
  
  Hie kënnt zréck, Carter — Perséinlech schniefte Падра. "Hie kënnt zréck. Also ob et sech...
  
  
  Jo, lachte ech. Hir gedréint huet sech Navigationslichter, dréibar Plattform, dann hetfield d ' Radio an.
  
  
  "Jo", sot Si emu. "Et ass e gewonnenes Spill".
  
  
  
  Kapitelen 13
  
  
  
  
  Pescara — eng schéin Plage un der Mëndung vum Фольи. Hei gëtt et kaum Industrie, mä wat nach e wichtege ass, vill Sandstrände, waarmt Waasser an déi waarm Sonn. Hien ass leider bal guer näischt gesinn, ausser duerch Hir Hotelzimmer.
  
  
  Si hat d 'Pensione Hotel Cristallo an der Géigend vum Strandes, wou eng liicht Brise an d' oury Geräusch der Wellen, déi mir gehollef hunn, sech vu Verletzungen ze erholen. Hawk huet mer zwou Wochen Congé wéinst Krankheet duerch AH.
  
  
  D 'Landung Begleedung war zimlech uninteressant dann eisem Transport; an dann d' normaler Nato Hektik Abwicklung reiwungslos verlaf. Eise Mann zu Rime koum, fir e gefaltetes Blat Pabeier, deen et huet de Prënz, a spéider sot hien mir, datt d ' Bedeitung vun dëser Noriicht Bestoung doran, datt Albanien bereitet e Putsch zu Jugoslawien mat ville jugoslawesch Kämpfer vum Resistenz. Ih Chef, e "Mailand", war bis dohi anerer sprooch liesen. Science Fiction.
  
  
  Dir, riskiert Liewen a Gesondheet, fir genee dës Meldung no Аптоса. Et war e ronn ëm d ' ironisch Resultater ménger Missioun. Awer dann erinnerte sech, datt vun der Legitimitéit ënner der Nues Jugoslawesch Panzer an e Fliger a verbréngt en Deel vun den Awunner vum Duerf duerch ih Arméi a Loftfaart.
  
  
  D 'italienesch Regierung këmmert sech ëm d' Awunner Джзана; garantéiert eng sécher Zuflucht an Aarbecht versprach. Sofia, Падра, an déi lescht zwee Männer an der ganzer Grupp ih wollten zréck op Jugoslawien, fir weider de Kampf fir d ' Onofhängegkeet, awer soulaang Si Vakanz mat mir am Hotel. De Portier hob Vill Kaméidi ronderëm Prënz, awer Падра erschreckt superheld ass nach méi grouss, wéi de Prënz, an um Enn vun der Portier getrade.
  
  
  De Wolf war elo mat Падрой, well zu dësem Moment vun der WWU net noutwendeg war soss näischt wéi e Haustier.
  
  
  Падра a Prënz stoungen baussen am Korridor, bewaachen meng Dier fir de Fall, wann neugierige versichen, mech ze stéieren. Si louch nackt op dem grousse Bett. Арвия louch nieft mir an streichelte mech mat Hirem Busen.
  
  
  Anerersäits Sofia sinnlich beweegt sech, knabbert u menge Ohrläppchen Ouer.
  
  
  Et huet véier Deeg gedauert, sinnlich, Wild an ungezwungen, nëmmen ënnerbrach Frühstück, dat mir entsprieche um Zimmer. Meedchen, sou schéngt et, verstoen, wat fir mech genuch, fir ze deelen.
  
  
  Si sech eens driwwer, zesumme während der Faart mat dem Zuch. A seng Schlimmste Form vorlegen konnt Krankheitstage.
  
  
  Fuedem
  
  
  
  
  Lëtzebuerg
  Kapitelen 2
  
  
  Kapitelen 3
  
  
  Kapitelen 4
  
  
  5 kapitelen
  
  
  Kapitelen 6
  
  
  Kapitelen 7
  
  
  8 kapitelen
  
  
  9 kapitelen
  
  
  Ufänken 10
  
  
  11 kapitelen
  
  
  Kapitelen 12
  
  
  Kapitelen 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Eist Agent an Rime verschwonn.
  
  
  lovelace Leo schklowski an Erënnerung un de Verstuerwene Jong Anton
  
  
  Etlechmol: Agent vermist an Spaweck
  
  
  
  
  
  Dat éischt Kapitelen
  
  
  Bei AI gëtt et en etlech Suiten am Hotel zu Manhattan, déi ech net nennen soll. Si do registréiert an dann zwou Wochen huet d ' R&H (Rou an Erholung) Ranch AX an de Jagdrevieren vu Virginia, net wäit vu Washington, District of Columbia.
  
  
  An dëser Organisatioun gëtt et e puer vun Hiren Agente Bedingunge superheld Mataarbechter, an et gëtt mir e hausgemachtes Gefill . Et erfëllt och d ' Empfindlechkeet Hawke Sécherheet; - Hock, Gro, anonym an ironisch Leeder AX. Mat derselwechter Leichtigkeit hie seet, mech an irgend engem Hafen-Bistro voller Schergen, awer an deem Moment, wéi Si zréck an d ' USA, dann de geféierlechen Aufgab, en hat mech, wéi et wier, wann Hir Ungehorsam war e Kand.
  
  
  Ech war och nach zwee Méint onbezuelt Vakanz, an et war e großartiger Ofschloss vun der militärescher Plaz ze starten. Zu ménger Suite war e risegt Schlafzimmer mat engem Super-Badewanne an e Wohnzimmer mat enger voll bestückten Bar. An nen Kichen gouf mat Zimmerservice an Kach huet Iech denken, Si sinn zu Paräis zanter den Napoleon dem Drëtten, amplaz am gewunnt New York. An den Service war virsichteg an effektiv. Ech hunn och hat eng Rei vu Ersparnissen no dem Gehalt, d ' festzeleeën huet op mengem Bankkonto a rechnen.
  
  
  Si huet de Gruppebesetzung nieft d ' Bett a ausgeruff Switch Nummer Tiggy.
  
  
  Tiggy ass Tabitha Инчболд. Пятифутовая perfekt gefaltete englesch дворянинка (Papp — Grof), dat verännert d 'Privilegië vum lokale Adels, fir d' Aarbecht vun der Sekretärin an enger Firma fir relatiounen op der Madison Avenue.
  
  
  "Dat Ass Nick Carter, Tiggy".
  
  
  "Verdaamt." Hir Stëmm war eng Mëschung aus Cockney an australesche. 'S de hei? An der Stad?' Tiggy Verpaacken ka ganz vill Sënn an e puer kuerze Wierder.
  
  
  Et gedauert nëmmen e puer Minutt lebhaften Geplauder — Diskussioun Tiggy war voller Uspillungen op d ' verschleierten eise leschte unvergesslichen Owend zesummen — fir e rendez-vous ze maache fir en Drink a gedeelte Beroder.
  
  
  Zu där Zäit war et net hallef véier. Si huet e laangt Bad an hält den eisigen Dusche, fir sech abzukühlen an nees zum Liewen. Am Bad war e Spigel bis op d ' Decken, an hie war zefridden mat deem wat hie gesäit. Et war nees an Uerdnung. Zu mir zréck entlastet Alenka, meng Muskeln funktionierten, wéi ëmmer, Narben an huet vun dem Versuch, deen aner Wettbewerber Schnëtt ëm menge Darm Liewen a benotzen Se ih wéi eng Ännert, fir mech hänken. Nëmmen schwaach silbrig-wäiss Linn gewisen, wou d ' superheld schaarf wéi e Rasiermesser, Messer Kukri huet seng Aarbecht.
  
  
  Hiert Gesicht eingeseift an Rasiert glat a sauber, ier dir Se mat beißenden Lotion dann rasieren. Zréck am Schlafzimmer, Hir träge ass ech mech un.
  
  
  Si schlüpfte an Hir Jacke. Zum Ausgleich Plaz an der Kleedung fir люгера Wilhelmina, füllte Hir lénk bannescht Minutt Leder Geldbörse. Hire Bléck schweifte kuerz an de Spigel Schlafzimmer an huet dat alles unbefriedigend. Si diskussioune seng Krawatte an huet sech bereet fir an eng Bar goen, déi mir mat Tiggy cavaco als Ausgangspunkt.
  
  
  An dem Moment, wéi Ären, deen seng Hand op d ' Türklinke, Telefon schrill klingelte.
  
  
  — Schneider sot et no, awer ëmmer nach zréck an huet de Gruppebesetzung of.
  
  
  Si hat de Gruppebesetzung un d ' Ouer an héieren eppes ähnleches wéi eng Tonbandaufnahme Fuesent, just Ëmgekéiert. Si drückte d ' rout Taste op engem Telefon-Wechselrichter, mat einfache Kino an den Eenzelenen vum Hotellen an eiser Organisatioun, a matzen am Saz héieren eng Stëmm vertraut. "...an Dir, ech weess, dass dir an Vakanz sidd, awer e lausiger Stot, mat deenen muss ech schaffen, bedeit, datt ech nach net sou Leit wéi ' s de bass. Egal wéi schwaach du bass eis war, du bass eist eenzege Agent disponibel.
  
  
  Et war e Falke. Hie war um aneren Enn vun der Leedung roude Telefon a Schwätzt mat mir iwwer säi Büro zu Washington.
  
  
  — Ech hunn den Ufank verpasst, BOSS, sot ech, mat der Aufforderung an all fir Är Gedold. — W. e. g. sot mir nach eng kéier, wat geschitt ass... — Roum — entfuhr et nach méi verstopft hunn. "Eppes Widerliches fonnt an Tibro. Et ass eppes — Clem Anderson, an verdaamt, hie war enger anerer sprooch liesen. Clem Reuel war unwichtig Informant an Italien. An der delle hie war ni en Deel vun eiser Organisatioun, awer vun zäit zu Zäit gehollef eis, déi eis d 'Informatiounen, déi d' grouss Jungs ronn ëm CIA an Interpol konnt keng feststellen.
  
  
  Hawke, Kapitelen supergeheimen, dem klengste a vum tödlichen Sektioun fir Geheimdienste Amerika, hie Weidergefuer: "Hien geschéckt eis e Koup vun vagen Meenungen iwwer engem dreckigen Film, deen Si versammeln sech ze ewechhuelen. Dës Zort vu Film, an deem Spionage an Gegenspionage sinn wéi vun enger glamourösen Grënn. Awer Si all wëssen.
  
  
  Eemol am falsch Moment zu Hir gesot Hawk, wat ech liebte de Film, dee Si gesinn. Zanter dem Dag huet hien sech zu mer no sengem kindisch a stur Inhalt. Si war e Fan vum Kino. E ëm Si ronderëm persistent, unüberwindliche Mëssverständnesser iwwert meng perséinlech (haha) Liewen.
  
  
  "Fir d' éischt, geduecht ech, datt dëst e weidere Roman am Kino an der Héicht vun zéng bis zwanzeg Milliounen", sot Hawke. "Awer Clem gefuer Fort ze gin esouguer leit déi behaapten, dass alles vill méi déif. Si huet emu d ' ënnersichen, well hie war e gudder Mann, ganz nëtzlech an eisem Netzwierk. Schonn achtete net drop, awer elo Clem anerer sprooch liesen. Also, vläicht Clem huet eppes méi wichtegt. Dir Ticket gebucht fir d ' Rees Alitalia 20:15 Kennedy International Airport, ny. Du hues eng Stonn, fir den Helikopter ze fänke, hutt Dir fir Manhattan zum Fluchhafen.
  
  
  "Awer, Sir ..." sot ech an huet, wéi plump an saftige Tiggy verschwënnt am Niwwel.
  
  
  — Dir braucht net méi wéi eng Stonn, fir ze Liesen, Datenblatt, — sot hien beruhigend. — Elo kënnt et aufrichtig Telex-Hoteller. Si fannen de Code am Briefkasten an der Rezeptioun. Alles, wat Dir braucht, an engem Sall, an deem Umschlag. Taschengeld, Personalausweise, zwee Pässe. Méi wëll ech Si net ophalen. Schonn gesinn, wéi deng Ae Liichten bei dem Gedanken un lustigen italienescher Dolce Vita. Mee denkt drun: et ass Aarbecht a kee Spazéiergang". Si vollek eppes iwwer en zousätzleche Dag zu New York, den ich brauche, awer Hawke schonn opgeluecht huet. Et war e Match, dee Si huet, a mat der Falke huet Regelen.
  
  
  Si ausgeruff an engem Anrufzentrum bréngen a gefrot Telex, dat vun Hirer wartete, zesumme mat allem, wat war a mengem Briefkasten. Dann ausgeruff Se an der Bar an huet Lady Инчболд Meldung, déi seet, dass, leider, déi mech zousaznumm no méi wéi dréngende Butteker. Wann der Botenjunge koum mat TLX an en décken bronge Umschlag, deem seng streckte zwou Emus двадцатидолларовые scheine. Fënnef Dollar waren och fir d 'tëscht der linksufrigen Ukrain, an der Rescht — op d' Blummen, d ' Si zustellen Tiggy. Ech hat den Androck, datt Si versicht sou vill Trouscht, wéi war et fir mech eng Aufgab, déi mech op eemol, ob.
  
  
  Bildübertragung an Kompressions-Expansions Matdeelung sechs Fouss laang, развернувшееся, wéi en risegt Stéck Toilettenpapier op den éischte Bléck gesäit et net méi wéi langweileg Bericht iwwer d ' Zukunft vun der Chicago Trading Soja. Awer, wann et gelies superheld duerch polarisierte kloer Plastikfolie mat dem Code-Nummer véier no de Umschlag, hien gammastronomie superheld wichteg Contenu. E vollstännege soenzyklus Bericht iwwer d ' Aktioune a Verdacht Klemme Anderson, mäi Vertuschung fir dësen Optrag mat der Virgeschicht an den zweete Deckel, wann néideg. Kontakt-Adressen vun de béiden Haiser an der Rime-an e puer séier déi gesammelt Daten iwwer d ' Nimm, déi an de berichter hutt Anderson.
  
  
  Si Las superheld séier an hannet, d ' abwickelnden Pabeier Zeil fir Zeil an opféiere de Standard-шредерную Maschinn an enger eiser Vakanzimmobilien. Jee méi Dir Liest, ëmsou iwwerzeegte war ech dovun, datt Hawke seet mech op eng Geisterjagd. Hie war Zimlech am Ufank. Et Rumeuren an Klatsch, déi awer net méi wierklech an der Stëmm vum Fotographesche film, wéi an der Enquête vun AX. E puer haarder Fakten, an de Rescht ass net méi wéi Blasen. Lorenzo Conti, italienesche Produzent Breitbild-Produktiounen, gefëllt mat Sex a Blutt, deen, wéi an allen klassesch Produktiounen-vun "Odyssee" bis zu "d' Lamm Maria", virbereet en neit Epos ënner dem Numm "Floss vum Liicht" . De Film mat internationale Memberen, déi seet, datt kann optrieden während dem Drëtte Weltkrich.
  
  
  Schneider, all déi, déi jeemools an der Zeitung gelies, bewosst dovun. Ausser vläicht, Hawke, déi kaum ukucken auslännesche Noriichten, dann eng Weile genoss Comics, an dann virgeworf d ' Zeitung.
  
  
  Conti war unzuverlässig an flinker Kerl. Selwer zu den erfollegräichste superheld Filmer Anlegern bleift just den Deel vum Gewinns, während Lorenzo, anerersäits huet de Gewënn op den Inhalt vun sengem Palazzo an Rime senger Villa op Capri, sengem Schlass a Südfrankräich, an eng grouss Zuel vun Dominas, ausgestopfte Déieren, Dénger an allerhand Schmarotzer. Awer kaum war et eng vertrauliche Wëllkomm. Aneren gereest Produzenten ronn ëm London oder Hollywood gouf hie vun der gierigen Schema.
  
  
  Clem Reuel huet eng Foussnout iwwer unerklärliche Daucht op der Jonken éisträichesche Stäerchen. Daucht, den Conti geschengt um gewësse hat, zemol geschwënn duerno Hirem Doud, krut hien e Nervenzusammenbruch, an hien huet sech zwéi Méint Vakanz Doheem an an der Klinik. Awer et war och normal. D ' Stäre genee auswiesselbar, wéi Geheimagent. An Pannen fir d ' stare vum grousse Kino sou Oft sinn, wéi déi Romaner mat dem angehende Schauspillerinne. Partner Conti zum neie Film Stahl Sir Hugh Марсленд, fréiere britesche Minister mat fragwürdigen finanzielle Ruff, awer kee friemen en Außenpool, Show-Business a kloer Kontakt mam engleschen дистрибьюторскими Entreprise. Dan Piero Simca, instabile Italienesch Zwerg; de Politiker a Banquier- "Playboy", mä och ganz normal Partner an deem Betrib, wéi Верелдейнде. A schliisslech Стадс Mallory, eng onofhängeg US-amerikanesche Produzent-Regisseur, haaptsächlech bekannt fir zwou оскароносными Filmer viru ronn zéng Joer.
  
  
  D ' Zesummesetzung gouf sou, wéi ze erwaarden Epos vu Conti. Ongeféier zéng vun den Top-Numm an England, Frankräich, Italien an de Länner Nord-a Südamerika. Déi meescht ëm Si ronderëm waren d ' eingeladenen stars nëmme vu fënnef bis zéng Minutt, awer ih Numm gutt Ausgesi géif an der Downey. Zwee d ' Haaptroll gespillt huet Gredt Cavour, Last Italienesch Sex-Bomm, a Michael, Sport, En Dieb am Gesetz, deen déi bescht Joer, wann net als Publicitéits-Wäerter.
  
  
  Bildübertragung an Kompressions-Expansions Noriicht gouf komplett zerstéiert, wéi d ' transparente Folie. Si kniete um Buedem an éisträich Yoga, fir sech ze konzentréieren an nach eemol anzuschauen Material, dee war schonn bei mir zu Goler. Si huet sech regelrecht un mengem Gebaut eidel, an dann huet sech d ' Meldung nees, als ob et gelies superheld op enger méi héijer Plang vun der Konzentratioun.
  
  
  Kee Wonner ass net geschitt. Zugegebenermaßen, sinn d 'Hauptfiguren vum Film goufen vun Betrügern, Clem huet vill Notizen iwwer d' Zuel vun de militäresche Ausrëschtung, gesammelt fir eng Versioun vu Conti iwwer den Drëtte Weltkrich: Panzer, Fligeren, Rakéiten mat falsch zougedeckt Beton-Bunkern fir d ' Fütterung, awer et ass och üblech war. An hie muss och feststellen, datt mat de Materialien koumen vill italienesch, englesch, amerikanesch a Nato-verbindungsoffiziere.
  
  
  All grouss Film iwwer de Krich, och wann en nëmmen hallef legal, ka sech op eng offiziell Zesummenaarbecht vun der Regierung. Och dat war näischt ungewöhnliches. Et bleift just d ' Tatsaach, datt Clem ëmbruecht gouf. Mä och dat ass net onbedéngt d ' Haltung vis-à-vis vun der superheld Fuerschung Fuedem vum Film op der Welt . D ' Evaluatioun vun e puer Notizen, Clem war e anständiger Mann, mä éischter zweifelhaften wéinst senger Spielsucht, a wéinst senger stännege Scholden illegal ростовщиками. An d 'Grënn, firwat hien sech an Tibro, kann sou vill méi sinn, als superheld Neugier op d' Epos.
  
  
  Ech hat zéng Minutt, fir nees ze sammelen. Si huet Wilhemina, mäi LUGER, Hugo, mäi Stilett an Pierre, Gas-Bomm, fir ih geheime schneiden op der Ënnersäit vum Koffers an nees verpackte mutzen, kapen, déi Si grad hannet hing an der Garderobe Schlafzimmer. Si ass d ' Jacke ze droen наплечную Holster. Si rollte d ' spaweck an knöpfte schmuel Schuel vun den Tank vun der Stiletto ass. Op dësem Punkt fir mech net noutwendeg war Gas Bomb, wou Si ze ee an der Regel lege, also geluecht Pierre pro Minutt. Hir schonn bëschofs d 'Rechnung, an de Bote klopfte un d' Dier, wann Dir nees ass meng Jacke un.
  
  
  Si reprochéiert alles ëm de Kapp a konzentréiert sech op seng nei Identitéit. Um Fluchhafen JFK, ny war Si schonn Roger (Jerry) Steichen, Räich Texas erdölindustrienarbeiter, deen nemmen am Sënn — d ' Liewen genéissen a verstoen, datt hien eng Rendite, déi ni versiegt. Et war Filmer Roll, déi et liebte ze spillen, awer Hawke, giff Schneider, gi mer net genuch Stécker.
  
  
  Wéi der Karoo, ech hat z 'investéieren, ass an deem Film net ëm e Gewënn, mä ëm d' Aussiicht ze genéissen der Gesellschaft vu Pneuen stars zum Frühstück, Mëtteg-an de Beroder, a vläicht souguer ganz, ganz spéit e Snack. Ech mag sou Saache zu ménger Roll als Nick Carter, wier do net d 'Tatsaach, datt d' störte ménger Aarbecht. Wann ech idee op d ' Roll vum Jerry Steichen, ech géif déi zweet Ofdeckung mat engem Pass; dat ass Ben Carpenter, fräie Schrëftsteller. E puer Säufer, déi opgeléist Bild mat gréissere zozialem Bewegungsfreiheit, wéi Texas playboy.
  
  
  Um Fluchhafen JFK, ny lächelnde Meedchen, déi sech mat der gesäit sou äus, als ob koum d ' Renaissance Internet oder fir eng vun de leschte italienesche Filmer, huet Jerry Karoo Flugticket vun der éischter Klass. Ginn déi richteg Signaler an dem Tunnel, an mech just verpasst, ouni eng Durchsuchung ménger privaten Bijouen: люгера, Messer a Bommen.
  
  
  An engem Kiosk zu der Abflughalle Si dunn genuch Zäitschrëften an Taschenbücher ze freeë Fluch iwwer New York no Roum an deem Fall, wa Si net einschlafen kann. Am Idealfall soll et muss eppes Schloof ze kréien Aufgaben am Ufank, mee et muss gedon ginn op Natierlech aart a Weis. Selwer d 'beschten ausbilden an AX Tabletten net gemaach, dat sech géif mir den Dram, ronderëm d' Äert, ech gitt mat sou engem kierperleche Training an der Änneren vum Geescht, wéi mir lieb ass.
  
  
  Jumbojet Fliger war nëmme hallef gefëllt, an hie war bal eleng am Virfeld Klass. Sergey anzedecken ginn, mat enger Mémoire net Joint, a Si schnallte sech un. Ech hat fënnef Minutten, fir z ' observéieren menge Mitreisenden — eng Vorsichtsmaßnahme, déi ech ëmmer huelen op Reesen, ob am Fliger, am Bus oder an engem Won, vun engem Esel gezu gëtt. Si geduecht drun, wéi et kann, sech ze entspanen an wéi sécher ass et.
  
  
  Passagéier hat et nëmmen zéng Leit. Véier Geschäftsleit, gären Frënd zum Frënd, dee bal identesch an Hire donkeler Anzügen a mat dësen diplomateschen Portfolios. Dräi Koppele mëttleren Alters mat Gëllene Schildern mat den Nimm, déi elo verfollegt als Membere vun der Reisegruppe an engem luxus-Welt-Tournée. Alles normal, unschuldige an déi Wäit, sou datt ech eng ganz Sitzreihe fir sech, mat villen eidele Reien virun an hannert mir.
  
  
  Soubal et gréng gouf, der Helleg, a mir waren an der Loft, et geet zréck an d ' Änneren. Do hat ech d ' Holster mat Люгера an Scheide mat den Tank vun der Stiletto ass. No der Heemrees op seng Plaz, mécht Si zu ih eege diplomatische Aktentasche an d ' Schlass vun der Sécherheet. Wa mir d 'Gléck hunn, schléissen d' Aen während dem Fluch, ech wëll net riskieren, datt meng Jacke расстегнется, hunn meng Reisegefährten differenzen seltsame Gedanken iwwer den Déifstall vu Fligeren a dergleichen . Ech verdéift mech an eng liicht Lektüre, wann Gegensprechanlage просигналил iwwer seng Anwesenheit. Verführerische, mëll weiblech Stëmm sot, op Italienesch, Franséisch an Englesch, datt eda applikatiounen gëtt.
  
  
  Flugbegleiter huet et zwee. Ech konnt net soen одноq méi wéi dat, wat Si war well. Awer eng aner huet meng Opmierksamkeet vun deem Moment un, wou Si fir d ' éischt an uecht Si. Et war eng stattliche Fra. E puer Zentimeter méi grouss wéi meng Besetzung Tiggy. An üppig. Si füllte seng Bizarre Uniform bis zum leschte Zoll, bücken, fir meng edu. Zu dësem Moment war sou vill, datt et füllte bal de ganze Raum. Si erinnerte sech, datt fréier de franséische Kinnek, Weingläser deem выдувались genee no der Form vun der Brüste superheld deemolegen amant Meeschtesch. Si konnt sech virstellen, wat sollt déi Persoun fillt.
  
  
  Si gesot. - 'Merci'
  
  
  Si lächelte. An et war fir déi iewescht Fraen, déi lächelten de ganze Wee vun Hirer laanger, schéiner, roudelzeg-brong Hoer bis zu de längste Fouss, Nylon eingewickelt, bis an d ' Fingerspitzen senger glitzernden Mini-Stiwwele.
  
  
  "Rotwein zum Beroder", sot Si. "Mee mir hunn och Colognola. E Rotwein, deen, op d ' mannst net méi schlecht wéi Soave Umgebungen Weißweine, an et trëtt no der Regioun, wou Si gebuer gouf. Et ass och méiglech, ze kréien.
  
  
  Hiert Englesch war bal ouni Trick; nëmmen e wéineg reduzéiert an de Choix vun de Wierder, awer ganz spannend.
  
  
  Si gefrot. - "Deng Heemecht?"
  
  
  "Venetien", sot Si. "Zu Venedeg. Awer no Padua. Méi an d ' Land.
  
  
  "Ech wäert probéieren Colognola", sot ech. "Awer ënner enger Qualifikatioun. .. '
  
  
  — Sou ass et, Sir ... — Si reprochéiert e Bléck op d ' Passagierliste, déi an der Hand hält. — Mr. Steichen? Mech gesorgt Lescht Passagier an dësem Artikel, an déi aner Stewardess scho gefuer mat sengem Karren. — Dass du versuchst, dëse Wäin mat mir, sot ech.
  
  
  — Et ass ganz Kon gedon hat, sot Si fest. Awer et war méi wéi den Ufank vun eppes, wat op vollstänneg Distanzéiert.
  
  
  — Regelen sinn dozou do ass, fir ih net zu brechen oder op d ' mannst ze verletzen, signorina, sot ech. — Signorina?
  
  
  — Signorina Moser, sot Si. An hie bitt mir nees en ëm Si ronderëm Kuvertierung, flächendeckenden lescht.
  
  
  "Rosanna Moser, Mister Steichen".
  
  
  — Jerry, Rosanna, sot ech. "Kënne mir verhandeln ëmgoën, fir e puer Reliounen? Et schéngt net, dass däi Büro war überfüllt. Si erinnerte sech un seng vorübergehende Roll ölreichen Playboy a war an der Brieftasche Zwanziger. "Wann s du gëss et denger Frëndin, Si sécher an der Lag, kümmern sech ëm déi aner Passagéier?"
  
  
  D ' lescht war elo lescht Verschwörer.
  
  
  "Et ass méi am Widdersproch mat de Regelen, Jerry", sot Si, huet Bibl. — Awer et gären Angela. Dat ass e puer Strümpfe ze no. Si gi geschwënn nees mat Colognola. Et sou liicht a mëll wéi Soave, awer méi staark.
  
  
  'Wéi geet et dir?' Si hunn et gesot, ier Si gaangen ass.
  
  
  "Vläicht", sot Rosanna. 'Kéier gesinn.'
  
  
  Geschwënn drop koum Se zréck mat zwee Flaschen Colognola an e klengt Tablett mat Iessen fir sech selwer. Si kniete op dem Sëtz nieft mir huet en Tablett op dem Regal virun sech.
  
  
  "Et sinn nëmmen nach zwee Sonntagen", sot Si. "An dann fänkt d' Chaos . Da fänkt d ' ugekuckt Saison. All d ' Plaze besat ginn. Si all wëllen eppes aneschtes. An dës Décken alen Geschäftsleit, déi ëlo ufänken, mech ze hauen, well Si lasen eppes iwwer dës italienescher щипках a wëllen elo an der Praxis uwenden. Ech ценымногие méi erun, wann net sou crowded, wéi et elo ass. Och wann d 'Gesellschaft sou denkt net".
  
  
  Si d ' Siegel op de Flaschen a откупорила ih ausgebilten Bewegung bréngen. Si goss e wéineg op mäi Glas, fir et probéiert. Et war sou gutt, wéi Se et gesot huet, liicht an aromatisch, mat engem gudden Abgang.
  
  
  Si nickte, an hien füllte zwee Glieser. Mir tranken zesummen an невысказанном Toast. Ech hat dat Gefill, datt mir drénken, fir en an datselwecht.
  
  
  Dann e puer Glieser opféiere Rosanna eis gedeelt clumsy Hl a refuséiert sech zu mir mat sengem ganze Gewiicht.
  
  
  "Sou scho besser, Jerry", sot Si, änneren Si Hir unschuldigen brongen Aen op meng an eng Hand Wanderen no ménger Hand, déi sech beweegt, fir Hir Brüste. Si opféiere net déi Hand, an drückte Si nach enker.
  
  
  Eng aner Kellnerin gesammelt eis Behälter an zwee leere Flaschen Wäin. Sergej an engem Fliger ausgeschaltet war, a souwäit Si gesinn konnt, déi aner Passagéier, Entreprener an gastieren räich Koppelen am mëttleren Alter schliefen. Ech sinn net ganz nei an der Léift op den éischte Bléck, mä dëst geschitt an der Regel an deem Dreem, Spannung, O. Ni, wéi elo: einfach, spontan a inspirierend: vun der ursprénglecher fir en Austausch Essen op d ' séier Entladung, déi scho net ze vermeiden ass. Bannent e puer Sekonne hu mir d ' Rückenlehne vun engem anere Consommateurs, a mir haten den ganzen Raum, Privatsphär an Comfort, vun deenen nëmmen träumen kënnen zwee Leit.
  
  
  Rosanna gehollef mir d 'Jacke ausziehen, ouni d' Lëppsen vu menge rta. Hir Zunge war an mengem Mond, wéi verschwundene, erschrockene Pisces. Et gebürstet Oberteil senger Uniform a séier losgeworden Strumpf an der Schuhe. Héich energische Fra mat unerwarteter Zärtlichkeit einfach sexy Famill.
  
  
  Weider ощупывающие Hänn waren iwwerall. Ënner mäi Hemd knöpfte elo schamlos ënnen an aggressiver, an dann кусающий Mond a sicht d ' Sprooch. Huet hey, sou vill krut. Dann iwwerfall gëtt versicht, do, wou konvergiert déi klassesch laang Been, a lues koumen d ' Minutte vum géigesäiteger Ekstase. Et ass net obligatoresch, Wierder; eis Lampen scho sot eis all.
  
  
  Wann mir zesummen Hiren Héichpunkt, Rosanna nëmmen déif seufzte virun Genugtuung.
  
  
  Et ass nach ëmmer ruhte, wéi Rosanna, Dierfer oppen an lächelte nieft mir. Wann een vu liichter erröten an dofir, datt Hiert lescht elo erinnerte упитанную Kaz lescht, Si war ganz d ' Virbild vun der anständigen a respektéiert Flugbegleiter, уделившей e puer Minutt Geschwätz, an näischt méi mat burdigala Passagier.
  
  
  "Wann dir jeemools nees du mat eis Fléien, Jerry, "sot Si," Pass op, wat dir maacht an der Nebensaison, wéi et elo ass".
  
  
  Si gefrot. — "Du mëss nëmmen Léift a vun der Loft? — Ëmmerhi Si plangen, bleiwen an Rime op e puer Wochen. Vläicht hätt hien d ' fräi Zäit notzen, fir all joer op alle wichtege Och. An dat bedeit, datt dir — den héchste Punkt vun alle Highlights.
  
  
  — Elo, merci, Jerry, sot Si. "Ech méck hin an hier. Mä wann Dir et kritt, Dir kënnt mech ënnert dëser Nummer un. Si huet mir eng Telefonsnummer, d ' fein foucaud cf am Editor. "Ech denken, et wier schéin ze gewuer, wat mir nach kënne maachen, op der Äerd ouni d 'ganzer Mënschen ëm ons erëm". Si winkte mat enger Hand den aneren schlafenden Passagieren an ugefaangen ze lachen. 'Wou' s de wohnst? Wann dat net ze frech ka sinn, et kéint dech uruffen hin.
  
  
  — Albergo Le Superbe, sot ech. "A wann ech et net hannerloossen Dir eng Noriicht".
  
  
  — Wat wäerts du maachen an Rime, Jerry?
  
  
  Et war unschuldig a ganz offensichtliche Korkenzieher, awer ech spürte, wéi meng geschafft Warnsystem. E leichtes Kribbeln am Genéck, déi, wéi ech verstanen hunn, ass instinktiv en Zeechen vun Gefor.
  
  
  Et war den Korkenzieher, dee ka Froen mech all, mä dee Moment war net erfollegräich. Bal jidderee géif et vill méi fréi. Virbereeden der Géigend ass, gëtt ëmmer mat engem Gespréich, an keen waart op Sex, fir e bëssi ze mildern Zil. An "Zil" — dat ass dat, wat ech spürte vum éischte Moment un. Et gedauert nëmmen e puer Zehntelsekunden, fir ze verschaffen dëse Gedanken an mengem Käpp.
  
  
  — Ech wëll Iech gesinn do Filmemachern, sot ech, ouni Ënnerbriechung vum Fong. "D' Lorenzo Conti. Kann sinn, ech wäert et e wéineg Suen an nei superheld-Inszenierung".
  
  
  "Oh, de Fuedem vun der Welt", sot Rosanna, an hie gesäit bal wéi e relais angeklickt am Geescht zu engem lächelnden, verführerischen Kapp vun der Madonna an käschtebrongt Kader. "Wann s de dech treffen mat sou Leuten, du hues net ze vill Zäit fir treffen mat dem gewësse Stewardess Розаной".
  
  
  Si versicherte Hir, datt dann eisem gemeinsamen Orgasmus Si ni an der Lag sinn, fir mech vernoléissegbar.
  
  
  Mir quatschten iwwer sech selwer, iwwer déi bescht Restauranten an Reim, doriwwer wat fir en wunderbares Hotel Le Superbe, a sou weider. Et ass nees goufen unschuldige разговлры, awer et huet eppes, wat dann, wéi Si Band meng Rees op Roum mat dem "Enn vun der Welt" , Si virgeworf eng all Neugierde.
  
  
  Sou datt mir plauderten an gedöst innerhalb vun e puer Stonnen nach ëmmer perfekt. Dann Roseanne frühling entschëllegt sech.
  
  
  "Eda nach net applikatiounen", sot Si. "Frühstück virun der Landung. Du hues näischt verluer, meng Telefonsnummer, Jerry?
  
  
  Si sot hey, wat wäert et net maachen.
  
  
  Ech sot hey, wat wäert superheld kohärenten AX zu Roum fir eng eingehende Enquête синьорины Moser, ee Liewen an all seng leschte an monarchieformen Bezéiungen mat dem "Enn vun der Welt" an dem Verstuerwenen Клемом anescht.
  
  
  
  
  Kapitelen 2
  
  
  
  
  Am Numm Fluchhafen Leonardo da Винея Фумичино ënner Roum herrschte e totales Durcheinander. Hir richtegen Numm uginn an ass séier den Zoll-an Personenkontrolle. Dir Just gefall sech an de Kampf. Ech hat d 'aktuell Streik um Fluchhafen, an d' Konkurrenz fir Taxië haart gewiescht. Schliisslech huet Si frëndlech Bastard, dee bereet gewiescht ass, huelen Se mech mat mengem Gepäck an d ' Stad, zesumme mat zwou aneren Passagieren an nëmmen e puer Undeel u Leit iwwer den Gesamtbetrag.
  
  
  Si hunn meng Buchung am Hotel Le Superbe, Hawke an huet seng normal géigende Virbereedunge. Zu mir verhielten sech sou, als ob Si wierklech gesteiert hat Millioune vun Texas. Wann Dir registréiert sinn, gefrot fir Si registréiert sinn ob och Стадс Mallory oder Sir Hugh Марсленд.
  
  
  — Béid, Mr. Carr. Empfangsdame mat Freed confirméiert Daten AX doriwwer, datt d 'Le Superbe ass d' inoffiziell Général de Sëtz vun der Schëpfer Wereldeinde.
  
  
  — Dann Schreif et einfach Si d ' Noriicht, sot ech. An ménger Hand Hotel hat e Stéck Pabeier, ier Dir et, ass de Gräift ëm d ' Posch. Si huet op béiden d ' selwecht, domat bedeckte de Risiko, datt e vun der Ambassade verluer. Hir Hotel sou séier wéi méiglech erfëlle. "Léiwer Sir Hugh, huet Si (a "Léiwer Mallory" an der zweeter Homepage), — Lev, Kevin uerder mir Se gesinn an Rime. Si wëll, datt Stahl Film e Meeschterwierk. An ech denken, datt "Концец Welt" kéint nach ëmmer d 'Chance, dat ze maachen" .
  
  
  Hat e groussen unleserliche Ënnerschrëft, an Clair rannte hanner Heftklammern, fir Visitenkarten, déi huet mir Hawke, идентифицировав mech als Member vun der repräsentativen Houston Hären Club .
  
  
  Bote huet mech an d 'sechste Stack, an engem Zimmer, d' Ausgesinn eleganter wéi dat, wat ech huet zu New York City. Le Superbe Hotelmöbel, huet seng Liewen an helle Zäiten fir d 'Jahrhundertwende, a mat superheld villen Modifikatioune Stil an Rekonstruktionen, ni gouf dem Trend vun der Erhéijung vun der Auslaaschtung duerch d' Trennung vu senger Suiten a klenge Raim. Si huet zwéin nei scheine an 1000 Lire fir poikilè, an dann überreichte der eng emu op 5000 a uerder him war, nees op d ' maximal Vitesse mat déi neist a vollständigste Kaart Reim. Si waren d 'Stad ganz gutt, awer séier geplangt, waard op d' Äntwert vu ménger beschte Saz: zwee Matdeelungen geschéckt gëtt.
  
  
  Hie koum zréck, ier et fäerdeg entpackt. Als Belounung huet Si gekëmmert huet, déi hien nees d ' Hotel.
  
  
  Si verbruecht fënnef Minutt d 'Konzentratioun op der Kaart, déi sech am aufgeklappten Zoustand decken d' Hallschent mäin Bettes ass am Stil vum Barock. Et confirméiert seng Kenntnesser vun der Vergaangenheet, füllte e puer vagen Flecken am Späicher lokalisiert an eis Kontaktadressen: an enger zeechent Parioli, engem aneren zu enger lautekompositioun Trastevere vum Perugia.
  
  
  Fir déi weider noutwendeg an aktuell Routine ze Hir, huet d ' "LUGER" aus diplomateschen Case, zerluecht superheld a schüttete ueleg op Schlagwerk. Duerno gouf Hiert ausgezogen a fënnef Minutt Yoga. Dann Bankdrücken, fir e bëssi ze entspanen, wat Rosanna sou glécklech huet mech am Fliger, ech wëll, vergiess Se et bis zum Enn vum Dag eng, wann et erfuerdert ass.
  
  
  Wann Dir keng Äntwert op Är Noriichten, wat et wär net sou, well je méi vun Hir, geduecht, iwwer Розане — d ' Tatsaach, datt seng stimulierende Optakt war gläichzäiteg effektiver an erotischer, ëmsou méi, koum ech zu der iwwerzeegung, datt et eppes ze dinn mat dem "Enn vun der Welt".
  
  
  Si gesat an en déiwe Stewart, an ech hat en angenehmen Dram, dee war entspannt Wiedergabe ménger Kontakt mat Розаной. Nëmmen a mengem Dram an engem Fliger war kee méi an d ' Saach e wéineg sorgfältiger. Bis d ' Alarmglocke läutete.
  
  
  Si philosophien séier, a war onzefridden. D ' Telefon klingelte. Si huet de Gruppebesetzung vum Haken.
  
  
  — Mr. Steichen? Eng weiblech Stëmm mat engem liichte auslännesche Jesse.
  
  
  — Si kommen zum Gespréich?
  
  
  — Sir Hugh Марсленд fir Si. E Moment, w. e. g.
  
  
  Si wartete, an ze waarm, ze vibrierenden Stëmm huet den Plaz vun engem Meedchen.
  
  
  — Si schwätze mat Hugh Марслендом, Mr. Steichen, sot hien. (Ëmmer Vorsicht, wann den Englänner vergisst säin Titel ze fréi.) "Ech hunn Är Homepage kréien. Lew ganz umsichtig beroden Iech a Kontakt mat eis. Wéi geet et där al Narr bass?
  
  
  Hir äntwert Informatiounen, déi Hawke huet mir Telex. Lew, déi al verrückte, museker op senger Yacht "Verrückte Jane" virun der Küst vu Diamond-reed zesumme mam Mimi, dem fënneften Mrs. Kevin. Muss Moien soen, wéi en d ' fusioun.
  
  
  — Ech erschrecken, mat de finanzielle Säit "déi zwee enner vun der Welt" alles an Uerdnung, Schatz, sot Sir Hugh, e wéineg Mémoire un Lev. — Awer et gëtt kee Grond, firwat treffen mir eis net, fir e bëssi ze entspanen an la bella Roma. Renzo Conti a wat-ween ass ëm eis erëm, wëllen eis treffen fir ze drénken an den Owend ze verbrauche. Si géif mech freuen, wann Se bäigetruede sinn. Sot mir, ronn d ' Hallschent vum siebenten an der Halle "Monza"?
  
  
  Hir gesot, datt mir d ' gefall gëtt.
  
  
  E kuerzt Gespréich war bal genuch, fir eng Virstellung vum Sir Hugh a Fleesch a Blutt. Salzsaier an gutt erzogene Englänner mat engem aufgesetzten Ausgesi Gesellschaft haarder Jungs, d ' Einsamkeit ze maskieren, sengem Jong, domat hien Pond verdienen, Mark, Frank oder Lira, déi hien net geierft, wéi déi aner Joren. An et war bal sécher, datt um "Enn vun der Welt" gëtt et eng Plaz fir nach méi Geld. Et war nëmme gesot ginn, ëm e Bäitrag attraktiver ze dummen, tëschent engem Texaner, verdreiwen superheld unnötig erschéngen, sou datt, wann Se mech kriegen, oni Service mech an esouguer leit déi behaapten, datt d ' Kanner eng gutt Zäit.
  
  
  Et war eréischt fënnef Auer nomëttes, an meng laang Paus huet d ' Verbreedung vun der Zeitverschiebung. Hir Smog sënnvoll anzesetzen, hunn Si zwou Stonnen, déi mir nach bleiwen, ier d ' Spill huet. Si huet mech op (a mécht sech gedanklich eng Notiz kafen nach e puer hell Hemden an Accessoires, fir Däi Bild nach überzeugender), a goung op de Lift ze, vergoldeten Metall-star trek, an de Vorraum.
  
  
  De Portier e Just bestallt, an ech gefuer op der Piazza Navona, iwwerraschend schéin a touristischer Plaz. Amplaz op der Terrasse Tre Scalini, Si maschinn den Plaz, rollte e puer ëmdréiunge, a koum op Hire Reiseplan, Corso Vittorio Emanuele. Si koum grad just, fir mat dem Bus vu Trastevere. Et war e waarmen Frühlingstag, an de Bus war voll klobig, an et huet geschengt, wat du op Lager stiechen voller abgestandene Geroch vun der Spaweck, mee ech bewosst, datt d ' Verfolger losgeworden.
  
  
  Kontakt-Adress gouf d ' baufällige, schlecht eingerichtete Wunneng eckeg iwwer Tubak-laden, wou Si verkeeft Zigaretten, Salz a Lotterielose. Si huet sech op wackeligen Onopfälleg erop an klopfte dräimol. D ' Dier gammastronomie e magerer jonk vun zwanzeg Joer mat blonden Hoer, ähnlech wéi bei de Luxus Trakter. Perfekt verkleeten attentäter, den internationale Kreesser, enger skrupellosen Studenten Bevëlkerung vum Gebitt. Hien behalen seng träge Haltung Junkie, nach net zougemaach an net verschloss d ' Dier hannert mir.
  
  
  Duerno goung hien an senger Haltung, a sech e wéineg méi Couragéiert bewise.
  
  
  — Hyman, CIA , sot hien. — Ech krut gesot, datt s du kenns. Si Jerry Steichen, net wouer?
  
  
  'Genee.' Si zuckte d ' Emus Hand.
  
  
  "Et deet mir Leed Anderson, sot Hyman. "Mir hate keng Ahnung, wat hien deet. Si durchsuchte all superheld Saache, a mir hunn nach ëmmer e Frettchen kee Virsprong. Hien hat eng wilde Theorie iwwer d ' "Enn vun der Welt". Awer déi eenzeg Verschwörung, déi hie gesinn, ass d 'aktuell Versuch, Investoren an Melken, vläicht souguer d 'Publikum". Hien huet mech an e hënnescht Raum, an deem d ' selwecht déidlech Atmosphär, wéi am éischte Raum. Mä dat vun der Organisatioun an deem säi huet, well hie goung dicht an der aler Couch, opféiere d ' Durcheinander op dem Buedem, an ass dee vun ënnen hier Kartong.
  
  
  "Vläicht fannen Si eppes, wat mir verpasst hunn no Aart", sot hien ouni vill iwwerzeegung. "Et ass d' superheld Saache, mat Ausnam vun de Kleeder, an deenen hie fonnt gouf, säin eenzege gudde Anzug, an deem hie begruewe gouf, an nach méi deen, déi Kleedung, dat superheld Magd um Flohmarkt verkaaft".
  
  
  — Superheld Magd? Meng Oueren навострились vu méiglechen Tipps. "D' Schalen. D ' amerikanescher Studentin. Wahrscheinlech, sot Hyman. D ' Lescht no enger laanger Rei. Reine Plazen an dëser Richtung. Mir hu getest. Awer Dir kënnt Är Adress, wann Dir wëllt. "Vläicht", sot ech. — Awer fir d ' éischt looss mech mech drëm kümmern.
  
  
  Ech sinn net отмахиваюсь vun der CIA. Awer et gouf Zäiten, well AX lernten eppes iwwer d ' Saach, déi Dir verpasst no Art. seelenen therapeutischen geschitt ass de Géigendeel.
  
  
  — Ech wäert an engem anere Raum, wann s de mech brauchs, sot Hyman. "Ech Wetten, Hatt ass deen eenzegen, dee muss Grillen Haschisch an кадильнице, fir d 'Tatsaach ze verstoppen, datt ech rauche Camel".
  
  
  Et Sell op verschroben Sofa Stahl a inspizéieren den Inhalt vun der Box. Ech hat näischt, fir ze änneren. All Widderhuelungen deem, wat ech scho bewosst telexes. E Koup ungeschickt geschriwwener Notizen Anderson selwer Ausr alles an der Welt; dem Rendezvous mat der Schuel an anere Meedchen bis zu de Notizen iwwer Conti, Марсленде an Mallory. Clem Блессид Reuel war de chronische писакой. Dat ass dat selwecht schlecht Angewohnheit fir e Mataarbechter vum Secret Service, wéi och am betrunkenen Zoustand ze schwätzen. Anerersäits, Dir kannt e gudden Agente (ni un erstklassigen, awer gudden), déi an engem Staat an der Lescht esou vill geplaudert a verzielt sou vill Widderspréch, datt verrckt Spionageabwehr, déi probéiert, ze extrahieren, fir ih Geschwätz e Körnchen Wourecht. Dat selwecht kann een iwwer каракулях an Notizen Anderson. Mat der Ausnam, datt verréckt sinn, net vun der Feind, a Si, Nick Carter, ech Sichen eng Méiglechkeet, déi sech ausschléissen kéint Vergeltung, a Sich de Schlëssel fir d ' Enträtselung deem, wat kéint de Grond fir den Doud vum superheld.
  
  
  Hat nëmmen dräi Noten, déi net waren Duplikate, wat ech mir virdru gefüttert huet a senger Goler. Unklare Skizz mat dem Numm Conti, Марсленда Mallory a bilden en Dräieck fir den Artikel L. dozou e Fragezeichen an unterschiedslose Hiwäis, dat ka bedeiten, CH, Bezeechnung buergermeeschter vun der Schwäiz. An elo gëtt eppes, wat gelies gëtt, wéi d 'Jongfra, Spadséiere Kirchturm an der Schwäiz, oder op Däitsch — d' Jongfra (extrem onwahrscheinlech), oder Juncker — Däitsch Adlegen, oder Wild Plum — Junkie. Oder vläicht eppes Codewort. Den Ausbroch vum zweete war méi eng kloer Note, déi net méi besteet aus "R". "R", an de Courrier? Awer ween ass dat? Am Moment Krankheet meng Gedanken duve ze Розане.
  
  
  Drittens, an der Mëtt vum Bauches eng leere Kaarten Buschtaf "AA". Op d ' Klemme en Alkoholproblem hat, an hie vläicht dobäi war, Kontakt mat dem Réimesche Büro vun den Anonymen Alkoholiker, awer et huet geschengt sou wäit hergeholt, wéi meng Ëmzemellen "Joffer".
  
  
  Si ofgedankt Хаймана, huet d ' Adress vun der Erdrinde an ass weggegangen. Si Venen an der Pensioun Haus an der Géigend. Op jiddwer Fall, ass e puer Gassen fir d 'Piazza Santa Maria, d' selwecht wéi d ' normale touristesche Haltestelle in Trastevere, an hält e Nieweroll.
  
  
  Bei mir war nach e bëssi Zäit, fir ze kafen e puer vun helle Hemden an e puer héich Stiwwele no Krokodilhaut zu engem Texaner, fir Hiren Image pflegen. A bei mir war nach e bëssi Zäit, fir sech ze rasieren an Hirem Zimmer an mech plënnert fir en treffen.
  
  
  Inspiréiert vun der Mystik Stock-Car-Course, Hall Le Superbe zu Monza gouf mat engem Oldtimer-Reproduktionen souwéi e puer englesch Pubs sinn mat Nachbildungen vun de berühmtesten Päerd an canes venatici. Elo, an engem Freitagnachmittag, superheld billersträifen d ' Kamerateams Conti, e puer zum nächsten, an déi schéinsten a hannet gekleidete Fra, déi Si jee gesinn hunn, gesammelt huet, ënner engem Daach.
  
  
  Et koum an de Raum Monza mat e puer schizoiden Haltung, déi sech, geschengt am beschten gëeegent Jerry Karoo. Hallef Unsicherheit relioun an hallef Arroganz vun engem Mann, dee weess, datt och ka schreiwen e Scheck iwwer aacht Betrag. Se anzespären de Garçon, versuchend, kann mech un den Dësch, ass op der Plaz ze bezuelen, hallef Blockierung den Agank, an blickte an d ' verlockende Donkelheet.
  
  
  Et ass nach ëmmer щурился, wann Dir zu mir komm héich, korpulenter Mann mat roudem Kapp, лысеющей de Kapp an d ' steifen roude Schnurrbart iwwer der Oberlippe.
  
  
  Jerry Steichen? Hugh Марсленд. Si d ' Stëmm fir en Uruff. — Ech sinn froh, datt Si kommen konnten. Mir all an den Eck. Hien winkte mat der fleischigen Hand an eng ungewisse Richtung. "Akommes a beruffen Si déi glécklech Gesellschaft mat superheld гаремной Entreprisen". Hien huet храпящее Wiehern, an ech gouf him.
  
  
  Am superheld-Grupp an der Grupp Conti gouf verréckelt, well zesumme e puer kleng Tische. Eemol spüre ech mat Lorenzo Conti, Renzo mat Frënn, Стадсом Mallory, vun der marin Star Michael Dreiwe, blühenden, atemberaubende Gredt Cavour an aneren. Dir bestallt en Duebel - "Chivas Regal" mat Äis, sel zu vergoldetes Sessel tëscht Sir Hugh a Conti a versicht, an d 'Däischtert ze spähen, fir z' erkennen, Hir nei Komerode .
  
  
  Sir Hugh seng scho beschriwwen. Mussen just dobäisetzen, datt tëscht superheld лысеющим TOTENKOPF a roude Schnurrbart hat hien e fröhliches an unschuldiges Gesicht Zögling vum engleschen Internats, obwuel Emus war wäit iwwer véierzeg. Hie gesäit aus wéi Spaß, an fröhliches Kand, bis et net gesinn superheld Aen. Cool, besonnene Baler a Edelstahl. Hie war grouss an e bësse méi pummelig opgrond vun der Tatsaach, datt de Wee zum Sport.
  
  
  Renzo Conti war dat anert extrem. E klengen, ongeféier fënnef Meter, schlank an elegant, mat nëmmen 56 Joer, no menge Informatiounen, mat bloelzeg-schwaarz Hoer. Entweder et war fir estestvenno, oder et gouf dat bescht war Dräimol bestuet, deen Si jee gesinn hunn. Hie war glat Rasiert, hat eng aristokratische Nues an dunkelbraune Aen op загорелом Gesicht. Superheld Cerro-gréng Anzug op Mohair genäht gouf maßgeschneidert mat italienesche Perfektion. Op nen war blass gréng Orthodoxer Rollkragen. Um lénksen Handgelenk huet hien eng gëlle Rolex. Op sengem rietse Ringfinger war e antikes e Siegelring erëm hellem Gold. Hien lächelte an hat vollen Saz vu schéiner wäissen Zänn; besser wéi bei de meeschte superheld-stars.
  
  
  Стадс Mallory war paroubek, wéi Марсленд. Awer et war eng ценымногие déck, trotz der deieren Bitzen superheld flauschigen твидового Kostüm. Alles war sou nen nei, reflektéierenden superheld новообретенное Wuelstand, datt Se net brauchen zousätzlech Informatiounen, fir ze bemerken ass. Ech weess net firwat, mee iergend een wéi Renzo ka fir d 'éischt kéier an engem Anzug zu Fouss, an trotzdem entsteet den Androck, datt d 'superheld d' Famill hat superheld duerch d ' Generatioune. Während een wéi Стадса huet Kernel фальшивости, trotz aller Pond, déi hien investéiert a seng deier Schirinowski Kostümer. Beim Rudel war laang an d 'hässliche Gesicht, ass d' Hässlichkeit, dat e puer Damme, déi liicht ze bretz, bezeechent als attraktiv. Virun allem mat enger Narbe op der lénkser Wange. An all erfollegräich Period senger Carrière konnt hien et ass Wjatscheslaw. Also muss d 'späicheren, wéi d' Mémoire un seng Vergaangenheet Superheld Aen sinn hellblo.
  
  
  Michael Sports. Si ginn sécherlech wëssen, dat superheld duerch d ' Fotoen. Hien ass e besonnesch schéinen Englänner, e bëssen manner schäbig, wéi een unhuelen kéint op dem superheld op de groussen Ecran Ausgesinn. Kuckt op véierzeg, a weist säi gesiichtsfeldzuel Alter vun fofzeg Joer, eréischt um Enn vun der haarder Nuecht mat widerlichen Kerle an Alkohol.
  
  
  Gredt Cavour war nees eppes ganz aneschtes. Wat-wat, waat Si sech konzentréiere, op de Moment. Si gesäit besser aus wéi erwaart an Hir кинообразе, an déi kinoobraz huet Si zu engem Sex-Symbol an nëmmen zwou kuerze Joer. Et ass onwahrscheinlech, et kann héich sinn, bezuelen sechzig Fouss barfuß oder méi Weien Pond bezuelen, awer d ' Resultat war perfekt. Hir mëller bronge Haare waren aufgefangen giel samt Band an ниспадали op de Réck. Hir fantastischen Kierper war eingesperrt an enker orange Kleid, eng anliegendes déi béid hervorstehenden Brüste сливообразной Form. Wéi Si sech ëm ee huet Sir Hugh, zwee donkel brong Aen, bal déi selwecht schwaarz wéi Reife Eran, haten Blendwirkung zwou 250-Watt-Glühbirnen.
  
  
  De Rescht ware kleng Bosse, Mataarbechter, Schauspiller a Schauspillerinne, wouvun Sir Hugh sot mir schonn um Telefon. Ech hat dat Gefill, datt der ganz Owend war geplanzt fir ahnungslose Jerry Steichen, Playboy an e méiglechen Investor.
  
  
  Garçon verkleet, sou wéi e geflücht aus dem Feld Faarf vum XVII Joerhonnert, hat mir e Kontext, a Renzo, scho mäi grousse Frënd, hien bot mir eng Gefëmmt op der flaacher Platin quelltext änneren], dekoriert mat de Wopen. Vläicht ass d ' Wopen vun der Famill. Si refuséiert höflich vun Gefëmmt, an huet seng eegen Mark, Zigaretten mat Filter, déi Se am léifsten. Si ginn op Commande verschafft, a mam Monogramm C, dat an kann klammen fir Steichen Carter oder. Gredt begeeschtert заворковала a gefrot huet, ob hey Kids. Et ass einfach dat ze liwweren, hey Cadeau. Si geknéit, ier e sech vertraulech an verwandelte Booster am besonnesche, intimen Opgehuewen.
  
  
  — Oh, — enttäuscht gesot Si dann laang ëffentlichkeit undoen. — Et ass e gewöhnlicher Tubak, Mr. Carr.
  
  
  "Verzeih", sot ech. "Mir gouf kloer, datt déi italienesch Police zimlech schwiereg ass, bezitt sech op Marihuana".
  
  
  Pooh, sot Si. "Fir Obdachlose an Hippie — jo, awer net fir sou wéi mir. Дотторе Simca, dee geschwë kënnt, huet eng héich politesch Positioun, a jidderee weess, datt d ' superheld Ausdauer-deelweis verbonnen mat Kokain. Dat selwecht gëllt fir Renzo.
  
  
  "Neen", sot ech, entspriechend beandrockt. — Nennen Se mech einfach Rohla, séischluecht ech dobäi.
  
  
  "Wann s du mech nennen Gredt", sot Si. Hatt gesäit mech fir ee Moment. "Ech denken, et ënnerschrëft mech nieft dech , Jerry", sot Si. "Och wann deng Gefëmmt — en gewöhnlicher Tubak". Ech weess net, wat Si gedon huet mat G, mä et ass eng grouss Bedeitung hunn, wéi eppes tëscht dem Ch an Dsj, a vu mir iwwert de Réck gelaf seltsame Gänsehaut.
  
  
  Elo hu mer gouf e klenge Plaz fir eis véier: joseph Gredt, Sir Hugh, Renzo a mech. Camille kuschelte sech un mech, sou no, datt tëscht eis huet et kee Plaz och fir Tissue-Präisgeld.
  
  
  "Jerry huet Pläng Participatioun um "Enn vun der Welt", sot de Sir Hugh mat сдерживаемым lachen. — Awer ech sot Emus, datt ech erschrecken, mir hun genuch Suen. An Effektiv, Renzo? — Ech erschrecken, Si denken och sou, sot Conti. "De Budget fir d' aacht Milliounen, ass zimlech grouss an dësen Deeg, an mir hunn och schonn zwee aner Millioun fir méiglech Verspéidungen an d ' luucht. E groussen Deel vun eisem Budgets geet op eng ongewéinlech Requisiten, an "Spezialeffekte". Zerstöre ganz Maschinn. Ronn zéng Schëss Votum-Votum fänken. Ginn versenkt riseg Flotten, net ze schweigen vun der Poschen-Sue vun enger hallwer Millioun US-Dollar un de Käschten stare wéi de Gredt an attraktiven Mr. Sport. Mir benotzen och déi gréissten stars an all Land, dorënner och Russland an d 'éischt kéier a China, fir Gaascht-Rollen".
  
  
  — Et ass Pech, Renzo, seufzte ech. "Ech géif mäi leschte Dollar , fir eemol am joer déi Zort vu Film". Well déi lescht Dollar huet misse begruewen ginn ënner de méi wéi zwielef Millioune Bridder a Schwësteren Seufzer Conti gouf vum bezeichnenden missmutigem Bléck.
  
  
  Si géif sech freuen, wann Jerry en Deel an eisem Film, — Gredt sot mat freundlicher Autorisatioun. — Ech si grad réischt kennegeléiert superheld hei, Renzo. Du знакомишь superheld mat mir, an dann nees mëss du eng iwwersetzung. Et mécht mech erfollegräichste, an Si wëssen, wéi et ka sinn schlecht fir de Film: DELAY, repeat carinf.com net verantwortlech, d ' ausbilden, déi Sprëtze, wann et mir schlecht goen." Hire leschte Film "Madonna de Sade" kascht e puer honnert dausend Baler teurer danken, Hiert Temperament an Temperament. — Merci, Gredt, sot ech.
  
  
  — Mä, Camille, Popp, protestéiert Sir Hugh. "Si sollten wëssen, datt et eng Grenz fir d' Participatioun. Mir kënnen eis hei op e puer treffen Hir Launen mat zousätzleche zwou Milliounen.
  
  
  "E Puer Launen, Hugh?" — gefrot Gredt, wann et ëm Hir Hand mat den blutroten Fingernägeln op mein Bett zu all Natioun a liicht drückte huet.
  
  
  — W. e. g, Gredt, meng Léift, sot Renzo. — Ech hu mengt net, datt Jerry gëtt onméiglech, nëmme schwéier. A wann s de wëlls maachen, fir dëse Problem ze léisen, kënne mir kriegen dat schon hin. Awer mir mussen waard, de Piero, Mr. Simcoe, eis Finanzexperte. Hien huet eng eege Schwäizer Bank, an hien ass eise politesche Korrespondent. Maach dir keng suergen soulaang, Léift Gredt, an du och net, Jerry.
  
  
  Si gefrot, Wéini de Mr. Simca gesellt sech zu eis. Dëst Schwäizer Bank konnt sinn, wéi eemol et op der Verbindung, déi Si gäeren zu enger relioun Skizz un Klemme Anderson.
  
  
  — Wie weess, sot Renzo. — Wann de Piero kommen, hie gëtt kommen. A wann emu elo gefällt Hooliganismus am Senat, da gëtt hien e bëssi méi spéit.
  
  
  "Hien setzt seng eegen Gesetzer", sot Стадс Mallory. — Als ob hien opsetzt Gesetzer fir Italien.
  
  
  "Oder brécht Gesetzer", — чирикала Gredt.
  
  
  — Elo,-elo, — sot Sir Hugh, väterlichem Toun mat gerunzelter Stir. "Mir sollten net zulassen, datt Jerry an de Sënn komm seltsame Iddien".
  
  
  Renzo lachte, wéi de Sir Hugh huet de gréisste Witz vun der Welt. A vläicht war et sou.
  
  
  Dann gouf e puer Stonnen drénken an ziellosen schlemmen in der Halle "Monza", ier Renzo gesäit op seng "Rolex" a gesot, datt et un der Zäit bewegen d ' ganz Menagerie an engem Restaurant zum Beroder; an dësem Owend huet hien eng ganz Besonnesch Diner.
  
  
  "Mir kënnen do Iessen, an dann Стадс Jerry weisen Deel vun eiser engleschen Aviation", sot hien. "Ech verdéngt Millioune, d ' Kombinatioun vu Geschäft an Cadeau". Hien wischte och dës Prahlerei dem Zousaz: "An d' Stëmm, wéi ih nees verluer.'
  
  
  No mengem Telex, hie bis zum leschten Dag gouf an Scholden géintiwwer Banken a manner tolerant privaten Kreditgebern. Mee ech muss soen, datt hie weider Verhale sech wéi e Mann ouni eng eenzeg Pfleg an dëser Welt.
  
  
  Sechs Limousinen gewaart op enger kurvenreichen Streck erreechen. Si krut den schold den éischten ze sinn. Renzo, Gredt an Hire um Rücksitz. Mallory a Sir Hugh op Kipp de sëtzen eis géintiwwer, an nieft dem Michael ливрейным Chauffer.
  
  
  Vum Hotel bis zum Restaurant gedauert gutt zwanzeg fënnef Minutten, déi Si verbruecht komplett absorbéiert duerch selwer. Engersäits mat Renzo virsiichteg, awer detailléierten Froen iwwer meng finanziell Situatioun, wann Верелдейнде alueden, mech als Investor. Anerersäits, Gredt, dat sech op beschäftegt mech e puer ëm Hir Manifestatiounen . Kaum koumen mir, ronn ëm den Hotel, wou ech et spürte op senger Hüfte e klengen seidige Hand, prfend meng Reaktioun op Hir Beréierung.
  
  
  "Et gëtt eng ganz Vill Problemer, anständige Zuele no den usa, Jerry, sot Renzo. "Trotz all dëse Gespréicher iwwer fräi Unternehmertum".
  
  
  "Ech hunn ëmmer e puer Milliounen an Reserv zu Nassau", gestand Si Renzo.
  
  
  "Déi gutt finanziell Lag zu Nassau". Sir Hugh gedréint huet sech ëm, fir mitreden. "Kee Problem, wann Se wëllen séier féieren Si Hir Sproochen an Uerdnung ze bréngen".
  
  
  Gredt kicherte an drückte menge Oberschenkel. "Mir vill méi erun, wa du замедляешь Hiert Geschäft", flüsterte Si mir an d ' Ouer. Si décidéiert Wierder, hanner deenen d ' Bewegung vun der Zunge, усилившее fräi Bewegung vun Hiren Hänn.
  
  
  "Enges daags krut Si d' iwwersetzung fir Nassau, an et gedauert nëmmen zwee Deeg", séischluecht Стадс Mallory. "Wann ech probéiert, Se z' ze kréien iwwer Amerika superheld, et géif zwou oder dräi Sonntagen".
  
  
  — An Si mussen zu fëllt fofzeg Formen op mickrige 400 000£, — schnaubte Sir Hugh.
  
  
  Et ass och geschnupft, awer et war Enttäuschung a Freed, déi koum mat dësem zesummen. Ech bewosst net, wéi vill ech nach durchhalten ënner de zarten Liebkosungen Gredt, net explodéiert. Yoga huet mir eng gewësse Kontroll, awer fir en optimales Resultat erfuerdert voll Konzentratioun. A mat der Sprooch Gredt an mein Ouer, ee Géigend spillen menge unterleib, Si sollt sech dat anert Ouer offen fir Conti, Mallory a Sir Hugh, a Si antworteten, binden sech net direkt.
  
  
  Si biß d 'Zänn zesumme a kompetent azielen iwwer d' Méiglechkeete vun enger Rei vu multinationalen Entreprisë mat Dependence an Rime oder Mailand. Si flüsterte Stille Gebiet vun der Dankbarkeit, wann d ' Limousine schliisslech rollte op обсаженную Zypressen Allee zu eisem Restaurant. Camille huet bal неслышимый béis Klang, wéi e klengt verwöhntes Kand, dat säi Verkeeft verluer huet, wéi Si d 'Hand an d' luucht. De Won hat. Wann de Chauffer gammastronomie eis d ' Dier, Renzo féiert eis duerch eng riseg Holztür der aler оштукатуренного Bauerenhaus. Déi ganz éischte Stack verwandelte sech an den Iessall. Achtern ënner zwéi risege вертелами stoungen zwou voll flackernden Feier vum Kamins, топившихся Brennholz. Op engem Brotspiiss hing ganz grouss wilde Eber, deem seng Fett hu sech kleng Flamen um Lagerfeuer ënnen. Op engem anere war d ' Gans dräi a fënnef erschloen.
  
  
  "Mir kréien toskanische Ausbildung an beschter Form", sot Renzo. Hie weist eis op Chef Hl a blouf stoen, fir ze ginn dem Besëtzer e puer kulinarische Tipps.
  
  
  De Rescht vun der Grupp ausgebrach no bannen. Geschwënn huet e romagna Beroder fir e puer Platen. Fir антипастой koum dem déck Baueren-Gemüsesuppe an/oder Paste. Dann gebratenes Wëllschwäin mat gebackenen Kartoffeln an Artischocken. Dann e Huhn oder eng Gans mat Mix-Salat an zucchini. Dann déi riseg Tabletts mat séiss Kastanien a Crème-Kuchen. Dann bal sou grouss wéi e Käsebrett mat odin ëm d ' Tische erëm an zum schluss, fir dat ganzt abzurunden all Kleinigkeit ass anescht, запиваемая Cognac, Champagner, an граппой.
  
  
  Gredt Duerf an der Géigend vu mir. Si all Plat 'Ella mat dem selwechte Appetit wéi d' gefräßigen Hengste virun eis. Wann Dir ëmmer kommen, sou ass ee eng kleng пятифутовую Figur war et noutwenneg, konstant halen an beständigen übungen. Eis Rees heihinn huet mir eng Virstellung dovun, wat dat fir den Training. — Här, sot Mallory, imposante Stecker op Wikipedia-Spaghetti an drénken ih Chianti — ich schwör ' s dir. Sou eppes gëtt et an dëser italienescher Loft, vun deem ech Liewen schrumpft. D 'Haus ass an zwou Ronnen dëse Plat wier e vollwertiges Prais, an haalt et hei".
  
  
  Iergendwou tëscht Nudeln an вепрем den Erebos entstanen eng Aufregung, an am ganzen Iessall ass e flüstern.
  
  
  — Pierrot geet, sot Renzo. "Eng kleng Weis".
  
  
  Am Bléckfeld koum den Décken Gastwirt, e Schrëtt zréck a низменному Verbeugung. An no him gesäit Si den klengen Mann, dee jee gesinn hunn. Piero Simca war übersichtlich, effektiv noenee Zwerg mat gutt постриженными Hoer an engem ordentlichen BAART a Form vun engem unsterbliche melodien. Hien hat e kuerzen Staf mat engem Knapp op Elfenbein, déi net laang wéi véier Meter. An d ' Stiwwele Plattform High Heels hie war ongeféier fënnef Meter héich.
  
  
  Superheld hunn zu eisem Dësch, wou d ' Garçon schonn geluecht zwou Këssen op den Hl. All stinn op, fir hien ze begréissen, inklusiv vun de Gredt an ungeschickt no Hinnen, wéi sanktiounen meng Roll, meng Wenigkeit.
  
  
  "Piero".
  
  
  'Professer".
  
  
  — Endlech, huet ausgeruff Renzo. "Professer Simca. Mr. Steichen, vun deenen ech Iech geschwat hunn.
  
  
  "Gutt, Professer", sot de klenge Mann, kräfteg drückte meng Hänn, wéi kräftëge krallen. "Mir sinn hei als Frënn. Hir Piero, Jerry, an ich freue mich, Iech kennenzeléieren. Sech hinsetzen kéint, fir aufzuholen an dësem распутном Völlerei.
  
  
  Et ass makellos Schwätzt Englesch mat engem liichte amerikaneschen Jesse, huet hien am Géigesaz zu briteschen Frënn, déi an der Regel gëtt et bei de kultivéiert Italiener.
  
  
  Superheld lescht war oppen an unschuldig. Awer de superheld de klenge Kierper war eng grouss Wut. Et war net de Bléck virsichteg superheld grünlichen Aen, a sou eppes wéi weiches Rascheln am superheld худощавом Kierper. Dat eenzegt, woumat Si et vergläichen konnt dat war eng Nuecht viru laanger Zäit an Palembang, Sumatra. Da Si dréinen an den appel d ' schlaflosen Stonnen an sengem Müll. Bis ech gesinn eran an huet d ' winzigen hellen a schéiner крайта; enger ëm de tödlichen Draachen an der ganzer Natur.
  
  
  Superheld Gréisst net gestéiert Virstellungen iwwer gesunde Ernierung Piero. Grondmauere sengem Wuert, déi hie mat rasender Vitesse helleg антипасту an Spaghetti, an überholt eis, wann applikatiounen Wëllschwäin. Dann huet hien Zäit fir e Gespréich.
  
  
  Sir Hugh azielen vu mengem Wonsch, ze investéieren "World End" , iwwert seng eegen Zweiwel un der Tatsaach, datt et méiglech ass, z 'organiséieren, an iwwer d' Observatioun vun Gredt, datt Si ganz onzefridden, wann ech et net Maachen, zu engem vun Hiren Sponsoren.
  
  
  "An du wëlls awer net, datt Si erfollegräichste sinn, Piero", sot Gredt.
  
  
  — Ni, mein Liebes Kand, sot de Piero, e grousst Stéck abschneiden кабаньей Schinken an прикалывая superheld ze Hirer Klinge wéi eng Miniatur-Habicht, opfalend op d ' Fudder. — Fir dech glécklech ze gesinn, de Mann wickelte d ' Bierger hätt. A well ech net aussehe Gréisst mat Bulldozer, ëmsou méi Grënn mech ze bewegen ih fir Si. Looss mech esou.'
  
  
  Hien Huet d 'Aen, ass d' Fleesch an de Mond an nachdenklich прожевал. Grauer BAART beweegt sech no uewen an ënnen op dem superheld enger Krawatte, während hien kaute a geduecht.
  
  
  Hien gammastronomie mécht d ' Aen, zwinkert zefridden. "D' Weigerung vun den Argentinier", sot hien.
  
  
  Ech brauchte et net ze spillen, fir ze kucken benommen. Si gefrot. — Wat ass, Piero?
  
  
  — Ech denken no, Jerry, sot hien. "Heiansdo net ganz hannet. Ech mengen, datt et zu Buenos Aires gëtt et eng Grupp vu tëschent Idioten, déi wëlle matmaachen an eisem Film; eng kleng, an der ronn eng hallef Millioun. Näischt ënnerschriwwen gouf, war net eemol en Handschlag.
  
  
  An d ' ganz Welt weess, datt de Piero säi Wuert hält. Awer wann et net Handshake, firwat eist Kolleg Jerry Karoo un d ' Plaz vun dëser Revolutionäre?
  
  
  "Firwat hunn ech net drun geduecht?" ausgeruff Sir Hugh mat enger übertriebenen Bewunderung, als ob hie wierklech net dru geduecht, ze hëllefen, d ' Jerry gären loszuwerden, déi Deel vun der Karoo superheld petrodollar an dem Moment, wou en zu Enn gelies hat meng Homepage an "Супербе".
  
  
  — Mengs de wierklech, datt ' s de et dinn? — gefrot fir Se an dem entspriechenden ungläubig.
  
  
  'Ech maache kann?' sot de klenge Pierrot. — Dat hunn ech schonn gedon, Jerry Carr.
  
  
  Meng Stëmm Handshake, Zeien deem seng ginn all eis Frënn". Nees dës staark, ähnlech wéi d ' kräftëge krallen Todesgriff. — Fir fünfhunderttausend Dollar fir d ' Participatioun op den "World End" Plus d ' normaler Nebenkosten. Awer dat ass Saach vun der an mueres oder übermorgen. Kee Gerede méi iwwer d ' Suen haut Owend. Haut si mir einfach nëmmen d ' homonymie Gesellschaft vu Frënn, déi eng gutt Zäit. D ' accord?'
  
  
  "Gutt", sot ech.
  
  
  — Ausgezeechent, sot Sir Hugh.
  
  
  — Schéin, dass du do bass, murmelte Стадс Mallory.
  
  
  — Bravo, ausgeruff Renzo.
  
  
  D ' Äntwert Gredt war eng laang, streichelt Komprimierung meng Hüfte.
  
  
  An déi zwee enner vum Abendessens Saache net besprochen goufen. Duerno ginn mir nees zusammengekauert an enger Limousine an de mozart zum Fluchhafen, wou politesch Virdeel Piero huet eis mimmo Stonnen-Fluchhafen no hannen, wou gesammelt gouf den éischten Deel vun der Loftwaff Верельдейнде. Rapporten Klemme Anderson maachen mir eppes beeindruckendes, mee et war awer überrascht. Net nëmmen, datt Conti war iwwerzeegt, datt verschidde Regierungen, déi beschte Fliger senger Loftwaff — Jet "Geeschter", Jet "Сейбры" an eppes, wat souguer am gedämpften Liicht eraus echte B-52, — awer och eng Handvoll выставленых fléien Spielzeugen, vun deenen Dir bewosst nëmmen no AX-Bericht : d 'Fligeren, déi nach net ernimmt goufen an der neiste Versioun vun All the World' s Aircraft, dat unverzichtbares alljährlech Filmer, wie wat a wat et geet. Ronderëm dës zwou geheime waren amerikanesch Fligeren. Déi aner dräi virgesinn aus wéi d ' Russescher Modeller, vun deenen Dir bewosst nëmmen gemunkelt an der tëschenzäit vill illegal Fotoen. Ih et dräi, wat kann nëmmen bezeugen, datt dës unergründlichen ëstleche Noper vill méi séier vorwärtskommen, wéi kéint Si sech mat eis bescht Service Intelligence.
  
  
  Fir d ' éischt an uecht seng echt Begeeschterung bei Renzo, vum Sir Hugh a Стадса. Tiny Piero Shell virun, andeems e vun engem zum anere Infoen, wéi d ' bewundernden Schüler.
  
  
  "Stell dir vir, wann ee fir dës Objete publizéiert iwwer Washington, District of Columbia, mat der Symbolik vun der Sowjetunioun, — sot hien, — an deem Moment, wann en amerikanesche bundesstaat Fliger gëtt iwwer Leningrad an e ëm Si ronderëm, soen mer, mat deem Hakenkreuz, gëtt iwwer Peking. Een Plaz huet sech d 'Reaktioun an allen dräi Fäll, a wéi séier d' Zivilisatioun, wéi mir Se kennen, zu engem Enn kommen".
  
  
  "Dat ass d' Haaptthema "déi zwee enner vun der Welt", flüsterte mir Renzo. "Mir maachen "Fontainebleau" Лаурентиса wéi déi al Artikelen Shirley Temple".
  
  
  Si gefrot. — "Wat fir e Film mat enger Ambassade?"
  
  
  Стадс Mallory lachte an engem verloossene Fluchhafen. Beim Beroder hien ass stänneg schwelgte an граппой, dat Getränk, déi Si benotzen kënnen bal als Kraftstoff fir strahltriebwerke, net staark ze veränneren, de Prozess vun der Destillatioun.
  
  
  — Dës Noriicht, sot hien. "D' Ambassade vun der Läich Outdoor Pool". Mat senger liicht сутулой Figur am Elektrometeoren, mat Bass, dat aus der superheld laanger сморщенного Gesicht, a mat deem schwaarze Mantel, накинутым op de Réck, et war wéi e Vampir fir e Film wéi seng klenge Bridder op dem superheld am Film. — Стадс am A hat, — ernst gesot Sir Hugh, — Dir hutt Recht. Dëst ass e Film mat enger Ambassade, Jerry. An dës Message besteet doran, datt dëse dumme al Globus net einfach iwwerlieft huet den Drëtte Weltkrich mat alle Waffen, déi disponibel sinn elo och de klenge Länner".
  
  
  — Zougänglech och fir Filmgesellschaften, dreschen bei der séischluecht ech dobäi. Sir Hugh lachte. 'Tatsächlech ass. Natierlech gëtt dës schwéier Aarbecht nëmme gebraucht, wann Deeler: Start, Landung an dergleichen. Fir eis Kampfszenen, fir e puer vun deenen ginn no de schéinsten jeemools opgeholl, ofgeschaaft ginn verklengert duergestallt. Ze héich Entladung Verkeeft Fliger iwwer Großstädten, a Weieren, déi sou sinn wéi den Ozeanen, awer ëmmer immens realistisch". "Et ass e neie Prozess, sot Renzo. "Mat Computeren kënne mir am Viraus programméieren ginn ganz Sequenzen. Zwou Arméie kämpfen géinteneen, d ' Zerstéierung vun New York Iwwerfall, Simulatioun vun nukleare Explosiounen. E Knopfdruck an einfach sou en Gestapochef".
  
  
  "Du kaum brauchen e Regisseur, stëmmt, Hugh", — поддразнил Стадс. — Ech gitt besser erëm ze Reesen. — Si Стадс? De Mann, deen huet den Opstand vun der Zulus an engem Film? — häerzlech protestéiert, Renzo . "Eis kleng-grousse Krich gëtt sou gutt wéi d' Daten, déi mir féieren am Computer. An, Стадс, kee Regisseur, d ' entwéckele kéint dëse Programm besser wéi Si. — Gesinn huet Si, mischte sech Sir Hugh .
  
  
  "Et ass spéit, a mir gëtt kal", — kleng Stëmm Gredt echo geäntwert spillt zu grousse Jungs. — Kehren mir, net wouer?
  
  
  — Du hues Recht, mäi Kand, sot de Piero, iso allen Muechten versicht huet sech ze befreien vu senger Bewunderung. "Meng ale Behalen och dozou opgeruff, sech abzukühlen. Beneide Iech, jonk Leit, déi net sou séier Aufheizen. Hien ass offen Gredt schaute op a mech un.
  
  
  Mir sinn de mozart zréckgezunn an derselwechter Limousine. Camille kuschelte sech nees zu mir. Manner aktiv, awer net manner verführerisch.
  
  
  "Haut, stehe zu dir, Gerry", sot Si, wéi mir abgereist sinn, fir d ' Maschinn.
  
  
  "Mee dat ass..." geduecht, Se no.
  
  
  "Pooh. Si denkt, datt Le Superbe - one-Sye no Billigen Hoteller, wou eng zoufälleg Schlampe muss ze Kontaktéieren fir d 'Erlabnis fir d' Féierung? Et ass e luxuriöses an d ' zivilisierte, virun allem fir Hären, abnehmend déi bescht Zimmer, an virun allem fir déi mat eisem Renzo aneren. Si drückte meng Hand op Hir klengen elastischen Brüste. Ee Nippel staark durchbohrt dënn Schicht aus Tissu. Meng Notizen iwwer Gredt kloer, ob mer ze verstoen, datt Si virun dräi Joer och ëm Si ronderëm war eng zoufälleg Huren, déi Hir Shows veranstalteten an billige rosa Hoteller. Awer d ' Suen, Dunn an e puer weider selektive Auswiel geläscht Kultur vun dëser Period no Hirer Mémoire.
  
  
  Kuerz ier mir erreecht de leschte Kursänderung virun Le Superbe, mir sinn Gott, dat war knapps. Shabby aalt blo "Fiat 500" geflunn duerch d ' Gasse zu der Piazza della Репаблика Zahlungen direkt an eis Maschinn. De Chauffer Renzo heldenhaft Man d ' lenkrad an de Chauffer "Fiat", grouss Gorilla an engem karierten Blazer Reliounen ass dat selwecht. Zwee Autoen mat quietschenden hun nieftenee, all Nasen gewisen a verschidde Richtungen. Si gesinn d ' Drëps Bank op de Kapp vum anere Fahrers. Eise Buschauffer ausgeruff emu e puer italienesch Flüche, hien äntwert direkt a fiert weider.
  
  
  Deen eenzege Virdeel war, war de Camille mir op d ' Knie, umklammerte mech an enger reizvollen opgesprongen.
  
  
  "Mäi Gott, "sot Si," ech hu geduecht, mir stierwen, nach ier Se z ' Bett goen.".
  
  
  Renzo, manner schockiert, lachte. "Eis glorreiche réimesch Bewegung", sot hien. "Et ass okay, obwuel et ass matzen an der Nuecht geschitt eppes abzuschneiden".
  
  
  An der Lobby Стадс, Sir Hugh a Michael Sportarten, déi Meeschter an der Produktioun am Auto hannert eis, léisst eis a Rou. Renzo sech mat mir an Gredt an vergoldeten Kabinn vum Aufzugs op déi Drëtte Stack, wou hie war e stännëgt Zimmer mat op d 'mannst engem Konstanten Stroum vun Besuchern, virun allem d' béisen Jungs. Mir hätten Hire Wee op den drëtte Stack, ënner de bal mütterlichen lescht Bote.
  
  
  "Oh, kenne dës Nummer", sot Gredt, laanscht mimmo mech durchs Wohnzimmer an d ' Schlafzimmer. "Ech mengen, et ass schéin. Kuck mol.' Si huelen ass d 'Spëtzt, an Rollo, déi Si héich, gammastronomie stöhnt Spigel, простиравшееся vum Buedem bis an d' Decken. "Oh, du wäerts de mech op de groussen Ecran", geloss Si keck Tauchen an d ' Bad.
  
  
  Ech hat net d ' Erzéiung, fir sech auszuziehen. Awer Gredt war näischt ze Maachen, a Si war nackt, wéi e geburtsannonce Kand, wann et nëmmen eng Jacke an Hosen. Si hëlleft mir mat dem Rescht, an hie war froh, datt hien eng Pistoul an Dolch an menge Anerer. Kleng Gas-Bomm, ähnlech dem Gëllene Schmuckstück, verloossen an op dem Nachttisch. Ech brauchte net ze Äntwerten op komplizierte Froen, déi et géife verhënneren, datt meng monarchieformen Absichten ...
  
  
  Mengen zitt mat Hire liichten pedagogesche Kompetenzen vun der Virgesinn, meng Däitscher, meng Heftigkeit, alles deéi an dësem Spigel a voller Längt. Gredt hat Recht, ech hätt mech an Si verléift um grousse Bildschierm. A Si hat Recht mat deem, wéi Si verschafft Hir riseg Schossel ginn, fir Fleesch, Nudeln an антипасты. An eis zwou gefielen richteg sinn.
  
  
  Fir d ' éischt kéier war séier, atemlos an instinktiv. Liegend an der Géigend vun enger Weile, fir ze Atem ze kommen an duuss ze erfuerschen aner aneren, attika mer zum zweeten, langsameren Kreesser mat laanger Pausen träge a Verännerungen vum Zoustand. Mir béid fühlten e Kribbeln a vun deem Louche waarm an verbanden sech géigesäiteg mat engem Frënd. Am Spiegel sou, als ob mir houngen wéi schwerelos am Raum gleiten op all véierter sexuell ze Moossen.
  
  
  Awer en Deel mäin Gehirns gouf haart schaffen. Ech hat d ' Gléck, ëmmer fannen, datt de Sex méi wéi e staarkt Stimulans, wéi zum Beispill Amphetamin. Vläicht Sex verursaacht déiselwecht süchtig, awer manner schädlich fir d ' zentral Nervensystem. Wann Gredt an ass bekannt dofir, eppes méi iwwer d ' "Enn vun der Welt" , als weider шестизначная Gehalt, d ' Bett war de gëeegent Plaz fir mech, fir erauszefannen. A Si léieren konnt, just wann Se war ganz entspannt. Wéinst der bis elo artiste Frettchen, Si huet an e puer Ronnen vun méi schwaach Schutz.
  
  
  Hir Miniatur-Kierper Zoll fir Zoll war sou köstlich, wéi an saftigen Kierper méi Розаны. Camille hat och e geringfügigen Virdeel an der Erfarung an der Ausbildung. An dësem Moment ass et an museschen e leichtes zittern an him, e zittern, dat sech mat dem Mistelzweig net näischt ze dinn mat der Keelt. Et war nees bereet ze infiltrieren versicht.
  
  
  'Et, Jerry. Du, jo, ëlo, sot Si.
  
  
  Si gesinn an de Spigel Hirem klenge Kierper, изгибающееся, prett fir mech, an ech war schonn am Begrëff, d 'Aen ze schléissen, fir d' éischt Bewegung. Da gëtt et nees wäit gammastronomie ih, awer ze spéit. Am Spigel gesinn huet Si, wéi zwee fleischige Forme sinn an den Raum, duerch den Dag am Wohnzimmer.
  
  
  Si versicht umzudrehen, awer den éischten, fettige Gorilla an der karierten Jacke, scho virgeschloen mir mat der Faust op de Hannerkapp an der Gréisst mat Schinken; e Runs, vun deem Bull fale kéint. Si koum aus dem Bett gelant op engem décken Spaweck op, wou hien stemmte mir an der schwéiere Rippe обутой Fouss. Wéinst dem Niwwel weh an затуманенного vum Allgemenger ech geduecht, ech höre die Stimme Hawke, wéi an de leschten Deeg ménger Ausbildung. Hien huet gesot: "dat Éischt, wat Se ëmmer denken sollen, ass, wat Se net als Geboter, wann Se gefaange ginn, wann Se net op den Hut". Vläicht enges daags Steuerzahler anerkennenden Natiounen steckten dës Wierder op mengem Grafstee.
  
  
  Hir hallef erkannt, wéi den Ausbroch vum zweete Gäscht zitt Gredt ronderëm eise Gaart-Freuden, mat enger Hand schléissen he Mond, an déi aner iwwertrompe ee Kampf. Dann huet hien Schloss he Mond Gag, durchstochen superheld Klebeband an fesselte Hir zerrissenen dënner Sträif vun leinenen Bettlaken Le Superbe.
  
  
  Dir, spürte, datt dir ohnmächtig, mä wéi de Gorilla an engem karierten Jacke gehollef eegenem Ermessen gutt Kamerad verknüpfen Gredt, packte Si de Pierre, Gas-Bomm. Si perséinlech de superheld ënner dem aarm. Si geduecht, datt keen durchsuchte d ' Persoun, déi hien huet sech nackt fir vum Mülls. Komm mir nach e Gedanken. Karéierter Jacke war de Chauffer vum Fiat 500, dee bal gerammt eis. Da Si héieren op ze denken.
  
  
  
  
  Kapitelen 3
  
  
  
  
  Et gedauert eng Weile, ier Si nees ugefaangen ze denken. Awer an zéng oder fofzéng Minutt Hir, nees zou sech komm, gebonnen, wéi Roulade, op deem Rücksitz "Fiat-500" Rennt duerch d ' relioun Stroossen. Si hunn net d 'Mühe mir d' Aen zubinden, dat war e ome Zeechen. Offensichtlech hunn Se net vun der menschenfreundlichen Virgesinn, mech ze verloossen unverletzt.
  
  
  Pochende Schmäerzen an Artisten staark war, mä souwäit et beurteilen konnt, näischt bäigeet geet, a schwéier Blessuren hat ech net. Mäi Gebaut lues прояснился, op d ' mannst genuch, fir zuzugeben, datt elo Si war nach méi erstaunt, wéi wa mäi Virdru a Russland huet ugefaangen.
  
  
  Zu där Zäit war meng Missioun geschengt net méi wéi eng mühsame Aufgab. Fléien Si op Roum a gewuer Si, soubal wéi méiglech, ob d ' Grënn an Zweiwel Klemme Anderson, gëtt et eppes méi wéi nëmmen deier an Opfälleg Filmproduktion. Wann Clem war net Recht, Si hätt packen an Heem Fléien, fir nees Hire onbezuelt Vakanz an eng zerbrochene Bezéiung mat Tiggy. Elo Si sech bewosst, datt Clem sech net irrte, awer wat huet hie Recht?
  
  
  Op den éischte Bléck alles sou, wéi erwaart Hawke. "De Fuedem vun der Welt" war nëmmen nach eng italiereesen zeitaufwendig an deier Film no haitegen Budget-Verglach. Awer eng unerhörte Anschuldigung, wahrscheinlech waren déi net méi als Gedauert Conti superheld a Leidensgenossen. D 'Vitesse, mat där Si gefall op meng Köder, war e weidere Beweis dofir, wéi d' ih e schéinen klengen Cadeau a Form vun Gredt, mäin Interessi ze wecken.
  
  
  Ih ëmfangräich alarmierend komplizierte Quelltext a Waffe waren vill méi, wéi op der delle muss Film, mee et ass net verwunderlich, well de geschwollene Größenwahn, déi Deeler kann een an de häuslichen grousse кинодеятелей. B-52, an déi neisten Kampfjets waren deiere Verkeeft, mä, am Prinzip, ouni Feuerkraft, net gefährlicher, wéi d 'Loftschëff Гудьира, flitt iwwer d' rosaen Reklamme Roum.
  
  
  Si huet zugeben, datt ënner dëser Uewerfläch huet et aner Flächen. Awer Si all waren nach sou onsécher, a sou wéineg erfuerscht, datt näischt, aus séier набросанных Клемом Notizen virun mengem aktuellen Entféierung geschengt, hat keen Zesummenhang mat der international Verschwörung. Alles, wat ech an uecht a Renzo, Sir Hugh, Стадсе a souguer doriwwer geféierlechen Zwerg Piero ass et, wat Se ass, wollten mech um Liewen, an (iwwer Camille) ganz glécklech. Op d 'mannst fir d' Zäit brauch fir signierte e Scheck iwwer eng hallef Millioun an den Transfer vu Suen vun de Bahamas an an ih Schwäizer Bank. Mir kënnen entsprieche d 'Huhn an dësem Owend, awer weder fir déi Leit, deenen begegnet, net an Hirer Géigend war, wie geet d 'Gans, d' gëlle Eeër leet. A Jerry Steichen war sou e Huhn an ih Aen.
  
  
  Mengen zusammenhanglose Gedanken verstummten abrupt, wéi d ' Maschinn abrupt gestoppt. Gorilla an engem karierten Jacke gammastronomie mécht d ' Dier an huet mech feste op de Buedem. Zu ménger iwwerraschung, et war, datt ech schaue op den Antrëtt an e Rustikales Restaurant, wou mir selwer ausgeübt manner wéi siwe Stonnen zréck. Elo war hien Livid-d ' Blutt ass roueg an verloossene am gewunnt Liicht vum Mound. Si erinnerte sech, wéi Renzo, oder iergend een anert azielen mir, datt déi béid huet op enger Farm e puer Meile vun hei. D ' Personal ass eriwwer Wee no Heem, zu Roum oder iergendwou an der Géigend.
  
  
  Gorilla huet mech op d ' Been an schleppte Se hanner sech. Superheld sperrige Begleeder gammastronomie mécht d ' hölzerne Dier Brillanten neie Schlëssel. Ob dës Nees op d ' Plaz vun eisem yahoo enk verbonnen mat dem "Enn vun der Welt" ... oder net?
  
  
  Wann de Gorilla an eng, fir wen hien geschafft huet, inszeniert eng echt Juegd — an Hir, ech kéint schwören, datt hien net gestart ass, ier Parade eist Limousinen gefuer ronn ëm den Hotel, — et géif drop hiweisen op e Restaurant. E verlassenes, an der arbeitsfreien Zäit, et war der Plaz fir d ' Spiller, déi Si an Hoteller spillen mat mir. Selwer déi néideg Kommunikatioun mat der Ënnerwelt gëtt de Schlëssel bannent kuerzer Zäit. An Neies ih bezeechent de Plang net op a Renzo superheld Schergen, an an der anerer Richtung. Wann Dir superheld kennzeichneten, haten en eegenen Schlëssel géif. Стадс Mallory gesot beim Beroder, datt dëser Plaz an d ' ganz Ëmgéigend dëse fréier am Besëtz vun der Famill Renzo, ier Geschäftschaîne, Léift Schirinowski Jonken an fragwürdige Suen weggenommen et ass him полуаристократическое Ierfschaft. Et ass nach ëmmer gefischt an der selwechter schlammigen & nb, wéi virdrun.
  
  
  D ' Dier war offen. Gorilla superheld a Satellit huet mech tëscht sech an d ' Kantine. Hallef ass, hallef hat Si dem Diktat vun der mech an de Floss vum Raum, vun de risege Haiser, elo eidel a beweegt sech wéinst de schwaache Damp полупогасшего Feier ënnen. Karierten Mantel geschleidert mech op den Hl wéi e Sak Festsäll.
  
  
  "Hei halen Holz" — am Fantasy hien zu sengem Frënd op Italienesch. — Giff genuch mat, fir datt mir e Feier anzuzünden, Pepe. Eppes fir d ' kuck droen schmackhaftes Texas BBQ.
  
  
  Et ass net sou laang gedauert, well een sech d 'dynamesche Angscht virun der Aussiicht op d' Folter. Et ass odin d ' Entreprise vu Beruff. Awer, ech gestehe, dee Gedanken, fir gebraten ze sinn op dat kleng Lagerfeuer ze, net gezwongen, meng Falten Dollar viru Freed méi héich schloen. Ech hunn ëmmer nach e Frettchen war et d 'Mémoire un de risege Schwäin, mat deem drëpst eng grouss Quantitéit un Fett op d' glühenden Holzscheite ënnen. Pepe koum mat engem aarm voll Brennholz. Hien schüttelte mat Äschen a Kuelen op Si virgeworf d ' Hallschent vu senger portioun. D ' brennen Schiet лизало Brennholz vun onregelméisseg Form, an no e puer Minutt Alstad verwandelte sech erëm an e reißenden Flamen.
  
  
  Gorilla Man d ' Pflaster vu mengem rta. — Gutt, Mr. Steichen, sot hien. "Elo ass et Zäit ze schwätzen".
  
  
  Hie Schwätzt Englesch mat starkem italieneschem Jesse, den ech wäert net versichen, ze vermëttelen.
  
  
  Si hat de zusammengepressten Lëppsen sou fest, wéi mat engem Pflaster op Iech op, a probéiert, ze injizieren sech d ' aufrufende look a flair geschafft. Et ass net sou einfach, wann s de mat engem nackten Member verbonnen an op Hänn a Pedal, awer hien schéngt verstanen ze hunn. Hien Schwätzt mat Pepe op der italienescher Dialekt, a Pepe refuséiert eng Heavy-Metal-Brotspiiss, geschwärzt an ëmmer nach mat de Reschter vun der Eber, deen Si nach ëmmer verdaute.
  
  
  Gorilla verächtlich opféiere mech mat sengem schwéieren Stiwwele, a Pepe spuckte mir an de Réck. Si ass d ' robuste Nylon-Spëtzt a-Tethering mech steht zu spucken.
  
  
  Zesumme sinn Si mozart vun hei aus violette mech op den Uewe an de versenkte, Brotspiiss zu Haltern. Dann hunn барашковыми Muttern. Brotspiiss gouf zwou vertikale Stécker vun geschmiedetem Eisen, déi an gleichem Distanz goufen d 'Aussparungen fir d' Kontroll vun der Distanz zum Feier vun der Plack. Voller Spaweck, hunn Si mat höchstem Niveau.
  
  
  — Si, ouni op mutzen, kapen, — sot de Gorilla, — et gëtt angenehm waarm dann kal Night Probennahme Lufttemperatur baussen, Mr. Carr. Ier mir eis duerch sech selwer a loossen Se sech ze staark iwwerhëtzen, ech hätt e puer Froen.
  
  
  Si televisioun emu Hire Rheuma zesumme mat der Meenung iwwer nen, seng Och an superheld méiglech Froen an engem Thread kuerze Sätz.
  
  
  — Ganz gutt, Mr. Steichen! Pepe!
  
  
  Si hu mech nach e Stéck méi niddreg, an d ' Wäermt kann net alles aner wéi komfortabel. Ech konnt net stoppen ze Schwitzen, an all Drëps Bank verleet d ' Zischen.
  
  
  "Wat sinn Hir aktuell Bezéiung mat dem "World End"?" — gefrot der Gorilla an der karierten Jacke. — Giff Schneider , — zischte hie mat zusammengebissenen Zähnen. "Seng Anleger. Si investéieren, d 'Suen, well ech denken, datt et keen méi Suen".
  
  
  Hien могильно lachte. "Ech si sécher, datt Si méi Succès hunn, Mr. Steichen, wann Dir sou nennen", sot hien. — Dir egal ass, ze erzielen. Wat sinn Är aktuell Bezéiung mat dem "World End"?
  
  
  — Genau dat, wat ech gesot hunn, — knurrte ech.
  
  
  'Soss näischt? Niedlich, unschuldig Investor?... Hien nogewisen Pepe.
  
  
  Nach op der Stuf ënner. Wat fréier eng unangenehme Hëtzt, elo verwandelte sech an e brennen.
  
  
  — Just dat—, platzte ech eraus. "Nëmmen datt, och wann ech net bekomme dovun Gewinne, déi trotzdem bekomme dovu sinn Suen duerch Gredt Cavour. Si kann et sech leeschten, d ' Geld nëmmen op dat. — Also net ganz unschuldig Investor, Mr. Steichen, — булькнул Gorilla mat engem lescht Hyänen. — Awer ëmmer nach net schwedesch genuch ass. Dir wëllt, datt Äert ename, datt Si investéieren, eng hallef Millioun Dollar an e klengt Meedchen, wann een e Zitéieren esou fir fünfhundert, awer net virun sou laang Zäit kafen konnt Fräulein Cavour fofzeg? Pepe!
  
  
  Nach eng Stuf méi niddreg stellen. Elo ass Hiert bewosst, datt dat net aushalten. Et géif och net der Stahl schwätzen, awer et huet net gehollef, de Problem ze léisen AH. Natierlech Hawke schécken kéint nach e Agente, awer jee nodeem, wéi vill Zäit Si brauchen, fir ze fannen, mäi Kierper, oder den Ëmstand, ob mäi verschwanne net wëlles, et ze verzögern puer Deeg oder souguer sonndes. A wann Anderson wierklech eppes spürte, wa Si wierklech existéiert eng international Eescht vun der Weltuerdnung, dat wär ze wéineg.
  
  
  Pepe virgeworf Si an d 'Feier dräi nei Lichtung, an d' Schiet gouf nach méi héich.
  
  
  Gorilla gesot. - "Ech denken, datt hie vun dëser Säit scho fäerdeg, Pepe", sot hien mat sengem ekelhaften Humor.
  
  
  Elo mam Réck no ënnen hing. Fir d 'éischt Oeler ass eng gewëssen Erliichteren, well den Ofstand zum Feier huet op, awer den nei Brennstoff, d' Pepe hätt hien och verstärkt d 'Feier, an hien museschen schonn, wéi d' Blasen eraus op meng Schëlleren an d ' Gesäß An... hie museschen eppes aneschtes. ...
  
  
  Wann meng Handgelenke waren ehrliche Plack iwwer dem Feier, Si spürte e liichter Gebrauch vun der Spannung, wann d ' Nylon-Spëtzt ze Schmëlzen huet vun Savchenko. Si drückte d ' Handgelenk, fir nach e bëssen durchhalten. Si spannte seng Muskeln der lénkser Hand ze halen, fir d ' Pier, déi sécher verbarg mech ënner dem aarm.
  
  
  "Wat sinn Hir aktuell Bezéiung mat dem "Enn vun der Welt", Mr. Steichen? D ' Ëmfro gouf monoton Vlad... fir mech erëm war elo bal unerträglich. Du mëss dat scho méi wéi schwedesch, wat däi Geschwafel iwwer d ' Suen an där enker Pussy no dem Film. Well soss de Fuedem Welt, Si kommen ze fréi, an Se net an der Lag, fir Hir Gesellschaft ze leeschten fir eist klengt Gespréich.
  
  
  Pepe schrie op virun lachen a Stoung nieft sengem Chef, fir Se méi no ze kucken braten.
  
  
  Elo elo ass d ' Zäit, elo, wou Si béid stinn sou no bei mir. Gott wier Merci, Si schauten méi op mäi Gesicht, wéi déi sech op meng Handgelenke, wéi Si hie drückte nach e Flehen. — Éierlech gesot, — schrie et, besser ze spillen wéi all aner am Atelier Conti. — D ' ass net den eenzegen. Et ass nëmmen Wëssenschaftler, dee méi Suen wéi Gebaut huet. Si hunn, sou kann een e wéineg méi no un Glamour Kino. Net brennen mech méi, Signor ...
  
  
  "Gebraten wéi e Schwäin, визжащий wéi e Schwäin", — поддразнил mech vun der Gorilla. — Mir brauchen Rheuma besser, Mr. Carr. Vläicht nach eng kéier dréien, dech vun Angesicht zu dem Feier?
  
  
  Hien huet mech nees dréien. Dat war de Moment.
  
  
  Wéi hien ugefaangen huet, mech bewegen, Si, streckte de fräien rietser Hand a mat enger schnell Bewegung schnappte sech Pierre. Si huet Hiren Daum an virgeworf sech tëscht Pepe an Gorilla.
  
  
  "Majo, de Schneider..." — d ' Stëmm bal alles, wat hien nach soen konnt sarkastisch. Pepe gefall op de Buedem nieft mir. Vun der heftege Bewegung, et prallte vun engem feurigen Placken a Schiet a séier umgedreht. Séier befreit vun полурасплавленных Seile un de Knöcheln an duckte sech bereet, seng Peiniger ze treffen. Ech brauche net méi gestéiert ginn.
  
  
  Dat schéint un dësem Gas-Bomm läit a senger schnell a konzentréiert Einwirkung op e klengen Plaz. Si hat de Atem un, awer kaum brauchte.
  
  
  Gorilla an engem karierten Jacke a Pepe ware schonn Kandidaten um Kierfecht Campo Verano, wann Se nees ausgeatmet. D 'Loft klëmmt iwwer dem Uewen vum Feier, hat mat sech d' lescht Reschter vum Gas.
  
  
  Wann Se nees op de Been Stoung, et sech net sou wéi anscheinend schlecht, net ценымногие schlëmm wéi deejeenege, deen verbrannt, schlummernd de Plage an Okkultismus. Wahrscheinlech hätt ech nach Blasen an e puer Deeg Verbreedung, mä et wäert nees an Aktioun .
  
  
  Eemol vu Erliichteren an Erkenntnes vun der eegener Positioun Si, lachte. Hei Stoung eng am Iessall mat zwee Leichen. Hei Stoung schonn Nick Carter, an deem säin Zil nees sott Gedanken zréck zu der Aufgab AX, rout wéi SPAWECK, dann braten, an nach ëmmer geneesou nackt wéi Adam virun dem Sündenfall, am gudden sechste Meile vun Reimen.
  
  
  Ier Si nees Tauchen Si an d ' beandrockend oder sinnvolle Aktioun vum Agente AH, ech brauchte eppes manner schluss dramatesch Saach. Si schlich sech an d ' Kiche vum Restaurant an am Schrank war Si eppes Kleedung. Hir отдолжил knaschtege wäissen T-SHIRT an dräi Gréisste méi kleng, wéi ech brauchte, Box mat Nout, schmutzige поварскую Jacke, ze wéineg, e puer разваливающихся Aarbechter Stiwwele. Et war iwwerhaapt net präsentabel eis fir dat Medium, ausser dem donkel vun der falsch Säit, awer op d ' mannst elo muss ech mir keng Gefor onduerchsiichteger eng Verhaftung wéinst unzüchtigen Behuelen.
  
  
  Enger anerer sprooch liesen oder net, mee ech hat d ' Gefill, datt de Gorilla ass an der karierten Jacke, de mir nach eppes wëlles. Virsiichteg zitt seng Kollektioun an полупрожаренную e Schreiwen, ass et erëm zum superheld a Kierper. Si ass d 'Jacke superheld, dat sech géif mir méi Hëtzt als eng kuerz wäiss Jacke Assistent vum Kochs, an dofir gesuergt, datt d' Schlëssel vun "Fiat" sinn an engem fir superheld-Poschen. Si ass duerch d ' rustikalen Restaurant an Huet hanner sech déi grouss Entrées-dir. Dann sel an "Fiat 500" an rollten mat Vorplatz Spuer. Et war an der Via Tiburtina an gefuer no Westen, a Richtung Zentrum.
  
  
  Et war ongeféier fënnef Auer moies, an déi éischt Stralen dirigenten wetteiferten mat der Däischtert. Bewegung et bal keng a bal keng Zeeche vu Liewen war, bis ech bog ëm eng hallef ëmdréiung Piazza della Репаблика a gesäit d ' Usammlung vun Polizeiautos virun der Le Superbe. Vum TUNNEL bis Streifenwagen a reliéise Krankenwagen.
  
  
  Si parkte "Fiat" an der Gasse a goung zréck a "Le Super". Wéi Si versicht, sech an den Agank, mech mat béide Säiten packten déi zwéi Risen de Carabinieri, der Haaptgrupp der réimescher Police.
  
  
  — Dokumenter? Schwätzt vun der riets vun mir, krankhaft ausschraubend mir d ' Hand.
  
  
  "Hir Papiere", sot hien, datt Lénks vu mir, drückte meng aner Hand. 'Reisepass? Идентификационая Kaart?'
  
  
  — Si sinn an mengem Zimmer, sot ech. "An der Le Superbe.
  
  
  Wéi Si widerhuelen Dir Är App an italienesche Sprooch, an déi béid Offizéier ungläubig schauten Si mech un. Odin ëm Si ronderëm blickte an meng растрепанную, hell Bemalte Jacke. An e Bléck op meng hängende Box, meng gebrochene Bee war genuch, fir hien dovun ze iwwerzeegen, datt ech ni, ni kann ech net sinn Untermieter an der Le Superbe. Si besprachen, loossen Se mech ob an engem Gruef leien oder zu Gewahrsam ze huelen op eng laang Lëscht vu unaufgeklärten Strofdoten, ugefangen vu Vergewaltegung, Erpressung geklauten Reliéiser, bis hin zu Gedauert. De Polizist, deen mech verhafte d 'geschengt huet no Punkten, bis ech endlech Spas net weibleche Schrei freudigen Erkennens, донесшийся duerch d' Fënster am sechste Stack vum Hoteller. Jerry, greisch mio! Jerry. Dat ass et. Kuck, Piero!
  
  
  Si blickte op a gesäit de Gredt an meng leuchtend bloe пижамной Jacke am Fënster mäin Hotelzimmers. Nieft Hir war e klenge Piero Simca, glaubhaft ugëtt, op him bäigetruede Police a Form vun Kommissär. An Megafon Explosive huet hien Uerder, déi nach méi gebrach an d 'ohnehin zerstéiert d' Stille dësem fréi moies.
  
  
  — Army Бланди. Unteroffiziere Инверно. Direkt loossen Si dee Mann an bréngen Se superheld-superheld an de Raum. Hien beriet sech mat de Piero, deen hat superheld Navigatioun. "Bad 79. Direkt!"
  
  
  Zwou ménger Ugräifer direkt verwandelte sech an en liebenswürdigen, fürsorgliche Frënn. Si theme mech sou, als ob mech Hoteller verwinnen ass meng wuertwiertlech Laun, d 'Anrede, déi Si ganz spontan, an huet mech duerch d 'weggehenden d' Reie vun der neugierigen Passanten a Polizisten an der Lobby, Lift erop a mäi Zimmer, wou Geschwënn geschéckt ih mat kuerze Dankbarkeit.
  
  
  "Mäi Gott", ausgeruff Renzo an trëfft eis den Dag. Gredt, Piero, Sir Hugh a Стадс stoungen hanner him, noenee an verschidden Schlafanzüge. "Mir dachten, datt Si dech fir ëmmer verluer". Hie war Produzent a Schauspiller net, an et war schwéier, drun ze verdaamt superheld Korrektheet, well hien däitlech respektierte Dollarzeichen.
  
  
  "Ech och", ausgeruff Gredt. "Dës schrecklichen Mënschen. Si geduecht, du wiers anerer sprooch liesen.'
  
  
  — Awer Onst hues du dës Kleedung? — bellte Piero. Och an dësem Tumult war hien e modisches Virbild fir all an Hirem Satin-Pyjama vu Valentino, leuchtend roude Schlafrock an Pantoffeln vun Gucci.
  
  
  Ech wäert net verbrauche Zäit op eng Wiederholung deem, wat duergaangen, wéi hien et Hinnen erkläert. Si deit op de Chauffer vum "Fiat", dee bal gerammt eis virdrun, wéi mäi Entféierer, an Renzo, a Piero tauschten wissende Blicke.
  
  
  "An der Welt vum Kino gëtt et d' Feinden, déi net stoppen kënnen ze versichen, d ' Produktioun ze sabotieren "allen enner vun der Welt" ze zerstéieren an Lorenzo Conti", sot Renzo .
  
  
  "Oder ass et d ' Rache dëser вспыльчивых Revolutionäre", geduecht, Si laut de Piero. — Obwuel wéi konnte Si sou séier léieren, wat mir net fir d 'lescht geännert hunn ih Interessen op d' Interesse Jerry?
  
  
  Dës Reaktioun hu mir méi wéi параноидальными. Angscht fir meng Sécherheet grouss Bedeitung hunn net aufrichtig. Awer ih Discours iwwer d ' Virgeschicht ménger Entféierung waren an der Géigend an de Wahnsinn ze dreiwe. Obwuel Si vläicht waren paranoid, et ass an kengem Weis Réckschlëss op ménger Bedeelegung vun de Partner an dem Film op dëser Ziehung Deel. Si spigelen den Himmel an d ' Äerd, fir mech ze fannen. Si iwwerriet, d ' réimesch Police an Eenheeten des der italienescher Heere, mech ze fannen, mat Iech e Frettchen, wéi erëm mäi verschwannen. Loosse Si mech kuerz erzielen, wat geschitt dann mäi verschwannen. Gredt brauchte manner wéi fofzéng Minutt, fir sech ze befreien aus zerrissenen Bettlaken an zum Gruppebesetzung gräifen, fir ze warnen, Piero a Renzo. Si nees warnten all d ' Organer. Ee Beschreiwung zwou verantwuertlechen war ze ongenee. Et Flëssegkeet a Blutt ih Wuesstem vu ronn aacht Meter a muskuléis, wéi d ' musikalesch Editrice. Awer d 'unwiderlegbaren Fakten der mäi verschwannen, zerrissene Bettwäsche, eventuell Kratzer, Fingerabdrücke Dag op der Buerg gehackt goufen méi wéi genügender Beweis fir d' Entféierung.
  
  
  D 'Police an d' Sicherheitskräfte, déi d ' Enquête, huet séier an effektiv. No zéng Minutten, dann dofir, wéi de Gorilla, a Pepe втолкнули mech an der Trattoria , an der ganzer Stad installéiert goufen Straßensperren. Déi dräi Männer hu mat dräi verschiddenen телефонану, Detektive, dat Befehler fir d ' Ëmfro puer ëm de fréiere Amateuren Gredt.
  
  
  — Net ze Hire seling & ovi gëtt een sou Elend, — mat Befriedigung sot Si. "Awer Jalousie ass unberechenbar, an Si hu just ze verfollegen all eppes, fir dech ze fannen, Jerry." An dësem mueres ka sinn, muss et vill rote Gesichter, an ergebnislosen Aussoen Jacque an Rime. — Well ech sinn nach net fäerdeg mat dir, geloss Si mat engem schelmischen grinsen. Si gedréint huet sech an d ' Bett, op deem Si souz, an deit op e Raum voller Filmemachern, Polizisten an Detektive. "D' Stëmm vun iergend een, deen nach net auskannt, an erlieft eng schrecklechen Zäit. An elo och nach verwirrt an superheld deng Froen an Unsinn . Won. Si all. Gredt këmmert sech ëm nen. Och Renzo nickten a Piero an Rheuma ee leidenschaftleche Befehler, an d ' Zimmer war nees eidel. Gredt gefuer de Bote an Hir Adress, an kaff him hat bréngen Schminktisch mat Hirem make-up.
  
  
  "Du hues bis elo notzlos fir mech, fir eis, wem géif et eis war, armer Jerry, sot Si. — Mee ech hunn eng schéin Salef. Se ass schéin a Faarf. Wéi d ' männlech Samenzellen. Si kicherte. — An no e puer Stonnen deng Verbrannt geheilt sinn. Et war voller besonnescher Saache, Enzymer an villes méi. Eemol sou verbrannt bei den Dréiaarbechte a Sardinien, wat der Dokter huet gesot, ech misst carinf.com net responsabel, op d ' mannst eng Woch. Awer moies Si huet déi Magesch Creme an deeselwechten Dag war makellos wéi ëmmer virun der Kamera. Dee Film hunn ech zwou Millioune nëmmen an Italien, an et ass ëmmer nach e Frettchen bekomme Abendkasse, wann meng Anwälte e bëssen réckelen Renzo , sou datt, wéi Se gesinn...
  
  
  Si guer näischt gesinn konnt, huet awer hey e bësse mat mir ze bastelen. Si ass fachlech der Registerkarte mech. Si huet eng kleng dréif make-up bei de poikilè, wéi hien zurückkam. Hien huet eis net een eenzege mol virgeworf e Bléck op d 'Blasen op mengem багровом Kalb, wann hie louch nackt op dem Bett, an Gredt op, ëmmer nach noenee an d' Iewescht Hallschent ménger Nachtwäsche, wann et gebogen war mir fir ëmmer. Et kann een vill soen iwwer déi gehobene Hoteller mat ih den héchste Präisser.
  
  
  Gredt hat eng Karaffe Mëllech vun der Gréisst vun engem klengen Fläsch mat Pearl-enger Mëschung aus ugeriet a séier huet e wéineg de superheld vun Artikelen a mäi Kierper. Direkt spürte eng gewëssen Erliichteren. Et géif seq medezinesch Leeschtunge, AH... ech Erlab Iech mat Rot zur Säit, egal, wat hien eis war.
  
  
  Wann Dir salbte mech, mäi Gebaut schaltet op eng héich Vitesse. Wéi ëmmer op enger Missioun vu AI hat ech e Unmögliches Sammelsurium vun de Saache, déi ze dinn hat direkt ouni e klares Institutiounen ih Ausféierung. An der delle ass vill méi einfacher, Wee vu bal zwou поджаривших dech Bat, wéi entgleiten ronn ëm den Hotel, geschützten Hallschent beschte Kräfte vun der réimescher an der italienescher Sicherheitskräfte.
  
  
  Gredt ausgeruff d 'Magd an d' Zimmer an nees Hahn am Kuerf Bett. Si a plump, unerschütterliche Meedchen virsiichteg перекатывали mech op d 'Säit, an dann, am Géigendeel, hu saubere, mëll Bettwäsche, an da mech op d' Ënnerzebrengen vun der liichter Decken. Et ass schonn hell baussen, an Gredt задернула Vorhänge op zwou Balkone, Fënster.
  
  
  "Du muss elo schlof, Jerry", sot Si. — Wann et dir schwiereg eraus, inga dech zwou kleng Pillen, déi kënne schécken Si souguer en Elefant an d ' Traumland. Mee ech denken, da bass de midd genuch, fir eleng ze schlof.
  
  
  Si geknéit, ier e sech virun, fir net schwedesch, an-Pfleg mech küssen an Dole.
  
  
  "Ech sollt schlof goen", sot Si. "Oh mäi Gott, ech gesinn aus wéi eng al Hex".
  
  
  Si ass méi wéi 14 гиперсексуальную Meedchen Scout spillt an der Dokter, an och hei driwwer erzielt. Hey, et ass wahnsinnig gutt gefall. A Si war froh, datt Si hat net virun, weider mat senger Barmherzigen Pflicht, sëtzt op de Kante mäin Bettes.
  
  
  Nach eemol ofgedankt Hir, a Si huet gesot, datt Dir am Dram wäert an völliger Sécherheet, well de Colonel Динджес huet Wachposten um Flur, am Lift an an der Lobby.
  
  
  Ech war fir mech ëmmer mat jemandem ze treffen, deen nach virun zwou Stonnen eng ronn ëm d ' Kontaktadressen AH.
  
  
  Huet mir fënnef Minutten, dann dofir, wéi de Gredt huet, fir de Fall, wann Dir zréck kënnt, fir ofhuelen e puer vergessene Saach, ier Se versicht, sech hinzusetzen an eng Commande opginn. Lotion Camille war e Wonner. Et ass bal nees huet sech wéi e Mann. Ech legend net, datt ech géif gär stolperen iwwer eppes festeren, wéi Orthodoxer oder Gredt, awer d 'brennen war verschwonnen, an hie fënnt, datt ech mech ëffentlichkeit undoen, ouni d' Gefill ze näischt, ofgesi vun e puer klenge Injektionen weh. Si huet eng Fläsch mat zwou giel Kapsele , d 'Gredt war als Schlafmittel, an stopfte et an e fir d' seitlichen Poschen jacken sinn. Dës kéier befestigte Si Stilett un de lénksen Unterarm an huet наплечную Holster mat Wilhelmine. Si huet e fir d ' Zwillingsbrüder Pierre an engem geheime Fach Hirem Portfolios a opféiere superheld pro Minutt. Ech bewosst net, wou ech gitt, an nach méi, an wen, mee ech wollt et net nees gefaange ginn duerch d ' Spielwelt.
  
  
  Si fënnt, dass ech souguer fir d ' Yoga-éisträich, déi sech mat de meeschten huet mir gehollef mat déif Konzentratioun. Also, voll bekleidet a koum bal vollstänneg an huet sech, Si souz am schneidersitz op тебризском dem Spaweck an Hirer luxus-Wunneng.
  
  
  D 'CIA, mä och d' eege Netzwierk schonn berichtete AH Hawk iwwer Kaméidi Entféierung mäin a ménger Mä. Awer Gott weess, wéi verzerrt, unpräzise, op jiddwer Fall onvollstänneg a verwirrend kënne sinn déi Versiounen. Si huet missen ze ginn, Hir eegen, richteg Bericht Computeren AH an nach feineren Geescht Hawke. Finanz-Wonnerkand AH Goldie Simon huet och warnen, datt en e wéineg подтасовал Daten, ier ech muss Stellen mengem neie Partner, e Scheck iwwer 500 000 US-Dollar duerch d ' Bank zu Nassau, déi et sou prahlte. Numm a Wiesselen der Bank waren schonn an ménger предысториях, sou datt Si net ahnte, datt en Deel vun der Strooss schonn verluecht. Awer Goldie Hotel wëssen géif, Wéini a wéi vill. No de Vorteilen enger ménger Entféierung an angeblichen Verletzungen war, datt Renzo hat eng wichteg geschäftlech Besprechung oder zwee Deeg. Et ass Zäit op d ' Auer empfaange gouf, déi Si verluer hunn, an déi Si nach nachholen huet.
  
  
  Endlech koum e Gedanken. Si kramte an Hirem Anerer an huet e unschuldiges Neuauflage vun de Bicher vu Zane Grey. Mä Si konnten net duerch d ' Säiten Blieder, sou wéi no war net Säiten. Aus no war nëmmen e klengt kompakten stapeln Dollar гелигнита, explodéiert d ' véierzeg Sekonnen, dann Aktivéierung duerch Erteilung zwanzeg Klicks, an dann разбросало op Hire Contenu ähnlech wéi konfetti Bänner an engem risege Chaos op enger Fläch vu méi wéi fofzeg Quadratmeter.
  
  
  Dir, goung zum Fënster an отдернул gardine Rivne sou, datt all joer op пробуждающуюся ënnen d ' Strooss. Zwou Streifenwagen a fënnef expliziter Polizisten op der Strooss, Plus e puer Polizisten an Zivil Umgebungen Passanten. Op der Strooss ënner der seitlichen Fënster huet et nëmmen dräi Offizéier am Formulaire mat automatesche Karabinern ënner dem aarm. All Aufregung op der Strooss gemaach hätt ih dohin lafen, fir Hir Komerode ze hëllefen . Ier Si änneren / d 'Gebai vu baussen a geduecht, driwwer no, wou Si gesinn, d' Service-Agank. Hie war nach ëmmer do. Staamt aus dem Joer 1897, gouf d 'Gebai vum Architekt, deen duerno strebte, simuléieren d' Bléi vun der grousser Palazzo aus dem sechzehnten Joerhonnert. All Top-Enfilade haten Balkone, d 'Ecker gestapelt goufen, fir d' massiv, schwéier Eckpilier. Dréif Stécker Stein mat десятисантиметровым Vorsprung tëscht den eenzelne. Et gëtt zimlech vill Mühe, fir mat Comfort klammen op zéng bis fofzéng Minutt. Awer ginn unbemerkt op dräi bis fënnef Minutt Zeechen, op déi Dir gehofft hat, war e wéineg méi schwiereg.
  
  
  Dir, ass e Schrëtt zréck, ass meng Jacke aus an rollte d ' Hosenbeine. Dann ass den Bademantel aus. Ëmmer nach unrasiert a rout vu braten, hien brauchte net an der Kosmetik gebraucht, fir mäi Gesicht déi baussenzeg Zeeche vu Stress. Si goung an d 'Wohnzimmer an gammastronomie mécht d' Dier.
  
  
  Virun mir streckte e Ris an Uniform mat engem Gewehr, bereet ze Schéissen. Wäert mech behandelen, bei allem Respekt, déi ech brauche fir meng Plang.
  
  
  Si wëll schlof gutt, sot Si emu op Italienesch. "Meng Nerven Votum-Votum explodéieren ". Si zuckte zesummen, als schmerzhaft, sou datt et ausgesäit, überzeugender a Karabiner verständnisvoll nickte ech. "W. e. g drop oppassen, datt mech keen stört an den nächsten dräi Stonnen", sot ech. "Et ass mir egal, ween. Wann Dir e wéineg schlafe, ech kann et schwätzen Si mat Hire Offizieren, a soulaang Si wëll e wéineg schlof.
  
  
  — Awer et waren meng Anweisungen, sot hien, wéi hien nees ausgestreckt militäresche.
  
  
  — Gutt — sot ech. Taumelte Si zréck an Hiert Zimmer an Huet d ' Dier. Hir wortlos entledigte sech senger Robe, rollte d 'Hosenbeine a war an engem Anerer Aerosol Spray géint d' Insekten. Ech weess net, ob de Schued superheld Inhalt iergendenger méck, awer wann deementspriechend superheld op d 'Hänn opdroen mat Ofstand de sechste Zoll, et formt eng dënn Schicht, déi schmiegt sech op d' Haut. Et gëtt der déiselwecht Fester, wéi d ' Haut vum Nashorns, a wann et dreschen ass, kann een Se uhuelen, wéi e Handschuh. D ' Neopren-Derivat entwéckelt, eng ronn ëm eise Wonner-ausbilden-Chemiker. Elo deene mir wier et brauchen.
  
  
  Dir, wedelte mat den Hänn an der Loft an krümmte de Fanger a maximal zwou Minutten Trocknungszeit. Dann hob Dir d ' Buch Zane Grey aus dem Bett an et zum Fënster. Si huet eng Falte an der ieweschter rietsen Eck, dat sech der besichen dat Déngens, gehéiert nach bis fënnef an zwanzeg an gammastronomie mécht d ' Fënster. Dann huet emu schwamme a séier nees Schloss d ' Fënster. Fofzéng Sekonne méi spéit flammte dat ass Wahnsinn .
  
  
  Гелигнит explodéiert, als ob zwou Tanker kollidierte nach mat engem Kolleg, konfetti an d ' ganz Strooss an eng beliebige Richtung, bal den Agank zum Hotel.
  
  
  An deem Moment, et war scho bei engem anere Fënster, an dann d ' Baussenzeger. Si koum vum Balcon op Mauerwerk Eck, huet mat engem A, wéi d ' Mënschen rannten aus Hire Positiounen an der Gasse den Uert vun der Explosioun.
  
  
  Meng Hänn umklammerten d ' geräumigen Nische, an Hir gefall kaum verstoppen sech am Ausgesi vun der Strooss. An nëmmen e puer Sekonne méi, wéi wier et an der wonnerschéiner, mä ale Lift, et koum d ' Onopfälleg erof. Do gespillt, et ass ëmmer nach zimlech phurud gehsteig op déi aner Eck an d ' Nieweroll.
  
  
  Et huet emu Zil, eng Plaz, net wäit vun ménger zweeter Adress, awer wäit genuch Wee, fir loszuwerden, der Verfolger.
  
  
  Wéi Se ass, gedréint Si zwee Eck an ass an d 'Lobby, wou d' verschlafene der Personal hanner der Téik nickte mir, als ob et war e gewöhnlicher Tourist, deen hei hingehört. Da kënnt duerch den Personaleingang. Si gestouss op eng Spuer. Zwee Haiser vu mengem Zil, et goung an d ' Sailenhal an wartete nach dräi Minutten, fir sécherzestellen, datt mir keen follegt. Fahrbahn an gehsteig sinn eidel. Ech goung méi wäit, an dann huet zwee kuerz an e laange Piepton eemol d ' Glocke mat dem Zeechen vum Ofens. Koum d ' Geräusch "Jippelcher" vun der automatesch öffnungs-Dag, an et war sou an am kär, op dem Wee no uewen.
  
  
  Op den zweete Stack an der Dier jalousie mech e Mann mëttleren Alters mat schütterem Coma. Hien huet zu enger a Verbindung steet Agence vun der Regierung. Op nen war линялый rout фланелевый Bademantel ouni Ceinture iwwer выпирающего Liewen, déi kaum verstoppt zerknitterten Slips schrecklichen Zeechnung.
  
  
  "Froen, Froen, Froen. Dës räizendem AH, déi Jonk denken, datt Si eng Kombinatioun vun Lieve an Lita ANP. Fir ëmmer mat Iech schwätzen fir Abwechslung.
  
  
  — Ofstëmmung fir dat, wat Dir hei, sot ech. — Kommt, Mac.
  
  
  — Gilchrist, sot hien grimmig. "Net Mohn".
  
  
  Hien ass duerch e ordentlichen, gepflegten Wohnzimmer, an d 'Schlafzimmer, dat sech op d' gesäit sou sauber, wéi et schlampig. Schublade grousse Hl fir Walnussholz um aneren Enn vun der Mauer war offen, öffnungs e Transceiver, deen d ' Hallschent vun der Schublade. Déi aner Hallschent war domat beschäftegt, Koup elektronescher Instrumenter, dorënner och en Telefon mat многокнопочным Instrument nei formatieren Ried.
  
  
  — Entféierung, Daucht, Bommen, knurrte hien. "Ech hu geduecht, datt ech am diplomateschen Déngscht an net an enger Halbwelt vun der Gesellschaft. Looss mech uruffen, da kanns de e Gespréich mat mengem Virgesetzen iwwer e Konverter der Sprooch. Kann, dann ass et Rou.
  
  
  Hien ass e wéineg gedréint Hir Zifferblätter, dann klopfte un d 'Morse-Taste an d' Géigend vum Baugrupp.
  
  
  Hie fiert Fort ze schimpfen. "E puer ëm ons erëm mussen Hire Liewensënnerhalt während der normaler öffnungszäiten. Vun néng bis fënnef. Net lafen vun engem Bett zum aneren a vun engem Grill fir déi aner. Waart, Carter. Elo, Si brauchen verschidden Spione fir Hir Spionage-Netzwierk.
  
  
  Dréche Stëmm Hawke ass schonn verluecht an meng Oueren, wann et den Uruff unhëllt. "Du hues eng Aart Genie, Nick", sot hien. "Ech send Iech e klengen Problem ze léisen, an déi éischt Homepage, déi Si kréien, besteet doran, datt Si selwer sinn d' Hauptproblem. Hei steet..." Ech héieren, wéi hien ongedëlleg Hir Rapporten ëmmer méi. — Et gëtt do gesot, datt dech entfouert zwou Jungs, d ' geschnallt dech ze spucken braten an wollten iech lebendig, wéi dir ausgebrach an huet sech vun Hinnen. Den Doud op dem "onbekannte Grënn". Elo, Dir erraten kann ouni weider Eingabeaufforderungen, mee ech hunn ëmmer geduecht, wat et brauch véier Männer, fir Si ze sprangen enger, fir meng Jungs. A sechs, mat dir ze streiden.
  
  
  Hir riskiert, datt d ' superheld schluss, fir ze erklären, Emus, wéi ech entfouert gouf. Net, datt et mécht Hawke erträglicher.
  
  
  "Ech weess, datt deng Aufregung mat dësem waarme Tussi war noutwenneg, — hien huet erzielt, — awer net an deem Sënn, dass de spaweck dobäi säi Schutz. Et ass mir egal, wat du legst dech mat HEMA dann an d ' Bett..." Ech hu sech bal wéi superheld d ' Gedanken ginn zu de sensationellen, obwuel skandaléis Entdeckung vun Hirer Information ... gëtt. Awer net an deem Fall, wa Si sech woch fir d ' Opléisung.
  
  
  — Mir ass nach net ageleet, sot ech.
  
  
  — Wem sinn déi Jungs? gefrot hien , als ob ech war mat e komplette Foto-Katalog vun der internationaler Verbrecher.
  
  
  "Si gewisen mir Hiren Bleue", sot ech, Reaktioun op säi Sarkasmus. "Och op de Kierper gouf et keng Dokumenter. Mä ech mengen net, datt Si ganz gäeren Amerikaner, dat deit op d ' Kommunisten. An obwuel et eis ze näischt féiert. Haut ass Uncle Sam allen aneren, an den nächsten Dag kann et e Feind".
  
  
  "Haalt de verdaamt Änneren", sot Hawke. "Heb et seng politesch Philosophie zu Äre freundinnen. Ech hunn ih Fotoën zu телексе, Roum a kann nëmme bestätegen, wat Se unbeauftragte d ' Membere vun der Leader. Si vermietet fir all interesséierter. Awer ech wëll wëssen: hutt Dir jeemools eppes, wat de Verdacht bestätegen géif, Anderson?
  
  
  — Si huet genuch, fir e puer Verdacht, sot ech. "Mee dat ass net genuch, fir ze verstoen, wéi ernst et ass a wat alles geet". Si wiesselt op eng kuerz Opdeelung: meng Iddi, déi beseet, datt "de Fuedem vun der Welt" gouf net méi deem, wat op der Uewerfläch geschengt, awer och, datt d 'Liese vun der Héichschoul Requisiten kann ganz verlockend fir begéint, dee sech näischt sehnlicher wënscht, maache d' international Unordnung. Et gëtt ëmmer déi Dampf, iwwerall an der Welt.
  
  
  "Soulaang dës Leit net platzen an mäi Schlafzimmer, Hat ech, — ech bezweifelte, datt den Anderson de Rechter. Mä een huet versicht, mech ze gefoltert. A Si, d ' Froen, déi Dir versicht ze quetschen ëm mech erëm, all gewisen offen op dem "Floss vum Liicht".
  
  
  Hie mécht eng Paus fir e puer Sekonnen, fir doriwwer nachzudenken Fakten, déi Hir Emus erzielt. Si héieren nees d ' Rascheln vun Pabeier.
  
  
  — Eppes aneschtes, sot hien. "Bomm Ugrëff. Een anert versicht, dech ze verbaant oder ëmmer erëm déiselwecht Begeeschterung?
  
  
  — Dat war ech, sot ech. Ier hien gepackt huet, empören, Hir Emus verzielt iwwer seng eiligen Abgang no Le Superbe, ze informéieren emu Ausr mir.
  
  
  "Gutt", sot hien e Seufzer. — Wéi wäerts du elo erëm? Si elo net, Si sprengen dat ganzt Kolosseum?
  
  
  Si sot Emus, datt ech mengen net, datt dat néideg sinn gëtt, an ugefaangen ze erzielen gouf him vu sengem Plang zréck .
  
  
  — Neen, Neen, Nick, sot hien. "Je manner Si wäiss unfassbaren Detailer treffen Hir Léisungen schaffen, ëmsou émile reuter ass et mäi Liewen. Awer wat hei keen verstoen kann, sou ass et d ' Tatsaach, datt een et gepackt, ze wëssen, datt Si waren am Fliger. Du bass sécher, datt dëst Meedchen Розану net einfach sou angezogen ginn deng Fatal Charme?
  
  
  — Vläicht hëlleft et, — ech ënnert zou. — Haalt d ' Suen awer, datt et jemandes Baby. D 'Bereitstellung hey d' Adress mäin Hoteller, vläicht e wéineg aktivéiert d ' Wierkung. Awer fir Si ass et genee sou wertvoll, wéi fir eis."
  
  
  Khema eis déi waren, knurrte Hawk. "Ech wäert déi panhellenesch iwwerpréiwung vum Meedchen: mir ginn Wahrscheinlech, an Alitalia. Et géif och finanziell Detailer Goldie. Fünfhundert dausend US-Dollar. Si bewosst dat, mä vläicht gëtt et eng nei Foto. Ech hunn ënnerwee d ' Blieder ginn Daten iwwer Hir nei Komerode. Lade Гилкриста ze iwwerdroen, kritzeleien Anderson a kann direkt do ongeféier verschidden Hypothese. Du bekommst Äntwerten vun Хаймана. Gilchrist an der Regel nëmmen denkt. AA, schweizerisches buergermeeschter, Däitsch Virgo. Senger ernimmt d 'Wuert, ähnlech wéi d' Virgo. "Ka sinn, d' Reuel war verréckt . Awer vläicht du. Vläicht mir all. Elo gehst du nees an d ' Hotel a versichen, eng Stonn ze schlof, ier Si nees goen Neuerstellung Szene ronn ëm de Reim Zäiten Neros.
  
  
  Scrambler klickte, wéi der Falke leet de Gruppebesetzung op.
  
  
  Ворчащий Gilchrist steckte de Papierfetzen, déi Si huet Saache no Anderson, an de Schlitz sengem übertragungsgeräte a glécklech war, sech ze verabschieden.
  
  
  Si huet e Just a war hanner dem Hotel, wou erëm Personaleingang. Et war mir egal, gesäit mech iergend een, mee ech wollt et net vermasseln mat Hirem Anmeldefenster, fir d ' seine.
  
  
  Si geklomm an de Lift zu senger Stack a blouf un der Mauer vun der Halle. De Wénkel war nëmmen e puer Meter vun mengem Dag. Wéi hien d ' Eck erreecht, gesäit Si Stonnen -, Corporal ënner dem Ënnerscheeder, mir stinn wachsam an wachsam op ménger Dier Apartments. Gutt.
  
  
  Si schüttelte de gielen Kapsele ronn ëm d ' Flaschen, déi ech vun Gredt. Séier virgeworf d ' Fläsch an engem anere Fuedem Belval. Si Stahl net Zréck waard Stonnen. Hie war ausdauernd, gutt erzogene jonk war, an hie konnt sech op hien verloossen. Am selwechte Moment, wéi mer en merkwürdiges Geräusch vum Aufpralls Flaschen un d ' Mauer, Dir, koum an der Dier. Den hunn gelegten fënnef-sechs Schrëtt op dem Flur, schonn hält de Karabiner am Uschlag. Ech brauchte eng Minutt, fir d 'Hosenbeine aufrollen, e Bademantel ze droen, an een de Kapp duerch den Dag, fir ze kucken, wéi d' Stonn kehrt zréck op seng plaz mat непонимающим Ausdrock op sengem Kapp.
  
  
  "Elo Hir, ech ruffen den Zimmerservice, fir ze frühstücken", erkläert ech. "Ech sinn nëmmen dat, datt Dir wisst, datt et geschitt ass. Well net nëmmen den Toun gehéiert? — Näischt, Sir , sot hien. "Eng kleng Explosioun. D ' Studenten, Kommunisten, Monarchisten. Si hunn ëmmer déi Täter Rou. Iwwregens, an der Kichen gëtt et och eng ronn ëm eis de Mënschen, déi suergt fir Uerdnung.
  
  
  Si beschloss, sengem Rot ze Folgen, Hawke, a probéieren, e wéineg Schloof virum nächste Schrëtt. Lotion Gredt fonctionnéiert sou gutt, ofgesinn vun e puer Schwachstellen, datt et sou aussah, wéi géif Dir mech ni rösten.
  
  
  Si ass den Morgenmantel, hängte d 'Hosen an d' Jacke aus, virgeworf Hemd a Krawatte op e Hl an huet mech nees an d ' Bett ze goen. Et blies en neutralen Mäerz-d 'Morgenluft, also goung ech schléissen d' Fënster a sengem Zimmer.
  
  
  Awer net nëmmen d 'Fënster, awer d' Fënster ass eran offen war. Si bewosst verdaamt gutt, wat zougemaach sinn, soubal virgeworf d ' Bomm. Een war an mengem Zimmer während ménger Ofwiesenheet. Een, deen ëmmer nach well konnt sinn.
  
  
  
  
  Kapitelen 4
  
  
  
  
  Mat dem Schloof nach e bëssen Zäit.
  
  
  Si ass d ' "LUGER" aus dem Holster, висевшей iwwer jacken sinn, a geet zréck op den Dag. Et war einfach duerchsicht Zimmer: e ungebetener Gaascht konnt Si d ' Gänge, fir nees an déi schonn обысканный Gebitt. Nëmmen zwee grouss Zimmer, e Wohnzimmer an e Schlafzimmer, souwéi e grousst Badezimmer. Zoll fir Zoll vun Hir, goung duerch d ' Wohnzimmer. Net vergiess, en Abléck hanner d 'Couch, hanner d' schwéiere Vorhänge. Bar mat Likör war vill ze kleng, a fir e Mann vun dëser Gréisst, wéi de Piero, awer hien awer spähte eran. Alles war eidel. Datselwecht am Schlafzimmer: hanner Riddoen, am Schrank, ënner dem Bett.
  
  
  Läutete d ' Türklingel. Déi puer Sekonnen Hir ausgedeelt hunn, fir Bad einsperren vu baussen an halen den Hl ënner dem Türgriff. Wann de Gäscht franséisch sech do, konnt hien net komme, bis Dir bekomme en Tablett mat dem Prais.
  
  
  De Garçon an der wäissen Jacke geet mir en Tablett mat Iessen. Engersäits superheld revenu mäi Pförtner, mat engem aneren — dem zweete Wachmann an Uniform, den versicherte mir, datt war an der Kichen an huet d ' Zubereitung von Frühstück. Si ofgedankt ih, huet dem Garçon Trinkgeld a goung nees opzehalen Dir Är Sich.
  
  
  D ' Badezimmer ass och eidel war.
  
  
  Awer d ' oppe Fënster ass e Rätsel. Zu ménger Absënns een koum herein, wahrscheinlech vum Daach, wou war uneben Profil Dachrinnen, dekorativ-Skulptur Beschichtung an schornsteine vun alle verstoppt virun den Aen vun der Patrouillen op der Strooss. Elo, dozou brauch een intelligente, furchtlose Mann. Ech konnt et mir net leeschten unterschätzen Hir Géigner.
  
  
  Den Ausbroch vum zweete Inspektion Schlafzimmer confirméiert meng Diagnos.
  
  
  Mäi Anerer an diplomatische Portfolio gründlich duerchsicht. Alles war sorgfältig op seng Plaz zréckginn, mat Ausnam vun der bal unsichtbaren den Dichtunge, déi Se allebéid am Laf vun de Géigestand virun der Kuuscht. Geheim Sektioun an der klenger Aktentasche net erkennen. Si huet d ' LUGER a Probéiert, sou datt vun ménger Säit aus, wéi Jerry Carra war näischt verdächtiges. Hir Dostal ronn ëm Anerer unschuldigen Ausgesi Transistorradio an nees un d ' Aarbecht. Nees durchsuchte dräi Zimmer, dës kéier op dat Thema Abhörgeräte. Radio gesäit aus wéi all aner Radio déiselwecht Gréisst, awer d ' superheld ka mat wéinege Handgriffen verwandelen Si war an enger effektiver Detekter franséisch elektronesch Abhörgeräte.
  
  
  Et war mir egal, ob Si abgehört hunn. Si behalen alles, wat am Zesummenhank mat ménger protestéieren Perséinlechkeet vum Nick Carter, fir sicherere Uertschafte wéi d ' Le Superbe. Awer ech sinn iergendwéi dir ageriicht säi Bléck op d 'neist, ganz komplizierte Videoapparatur: Weitwinkelobjektive, net méi Kapp Reißzwecke, déi fäeg sinn, iwwerdroen d' Bild um Bildschierm, Remote-méi wéi ee Kilometer. Si kontrolléieren konnt et Nick Carter, awer beweegt Fotoen, wéi ech Se zerlege a schmieren d ' "LUGER", ech stöbere an engem geheime Fach an d ' verlaangt Ersatz vun der Gas-Bommen TT oder anere Spielzeugen (AH-Sektioun technesch Tricks) net ganz entsprieche géif mengem гиперсексуальному verstoend liewensstil Jerry Steichen, Texas Playboy.
  
  
  Et krut en akustisches Signal am Wohnzimmer, der kleine Nagel-Sender op engem statu an der Eck vum Raum. Superheld, wahrscheinlech genuch, fir fänke selwer d ' gedämpfte Konversation an der Ëmgéigend. Hannerloossen huet Hir superheld zréckgezunn, wou hie war.
  
  
  Am Schlafzimmer ih et zwéi: enger hannert dem Spigel iwwer dem Frisiertisch, déi aner hallef verstoppt hanner engem op Stoff Knöpfe op стеганом Kopfende vum Bettes. Ech bewosst net, fillt sech польщенным beleidigt oder déi unverhältnismäßig Interessi un der Gebrauch ménger Matratze. Awer dat huet Hir superheld a Rou. All Mateneen kann lafen a béid Richtungen, a vläicht geléngt et mir, géif benotzen ih, wéi d ' unschuldigen Falschen fir AH.
  
  
  Am Bad et keng Unzeeche vun auswiel. Dat war deelweis duerch déi Tatsaach, datt fließendes Waasser kann am Handumdrehen selwer d ' tollste подслушивателю. Also, wann ech jeemools hat e binoche Gespréich mat HEMA entweder, Si hätt et gedon, wann d ' voll Kooperatioun vun der Séil, déi Kräne a wild Spülen.
  
  
  Eppes manner aufgeregt, Se aß Hir Frühstück, an dann huet sech op d ' Bett. Vergaange sinn, muss eng Stonn an eng Hallschent, wann ech den eenzegen Transfer Uruff. Et war Gredt. D ' stralend, hell a gutt equipéiert . Si mech gefrot, ob mir gehollef ee Lotion.
  
  
  Jee méi laang Si dehnen konnt seng Gesond, ëmsou besser war et fir méng Pläng. Also hunn ech ofgedankt Dir a sot, hey (Wourecht), datt d 'Medikamenter, déi op wonnerbart aart a Weis huet mir gehollef, awer (net wouer), datt ech spüre ëmmer nach e leichtes zittern, obschonn ee Tabletten, wann Dir mir d' Geleeënheet eppes ze schlof.
  
  
  "Éierlech gewiescht, mengen ech et ernst, sot Si, — Hir Verbrannt e wéineg ernster wéi en normale Sonnenbrand. Si musse sech e wéineg entspanen. Renzo rufft un. A wann Se kënnen, mir kënnen all Är Moolzechten am spéiden Owend, an dann zu enger Versammlung nom Dréibuch. Mä et dauert e puer Stonnen. An Rime ëmmer e spätes Prais. Also Ruh dech aus. Ech wierklech brauchte puer Stonnen, fir mäi Kosmetik-Pfleg erholl huet sech vun den Verwüstungen de leschten Nuecht!
  
  
  Si ofgedankt Dir nach eng kéier an virgeworf sech zréck op d ' Bett, awer net fir ze schlof, a fir mäi Kierper ginn, sech ze berouegen, bis mäi Gebaut huet getest Fakten a Pläng maachen.
  
  
  Dëse Bäitrag iwwer Hir späte Beroder grouss Bedeitung hunn net gutt. D 'Ofstëmmung iwwerbléck iwwer d' Bomm souguer nach besser. Et war nach net informéiert iwwer ze vill Saache, an je méi Se gewuer iwwer d ' "Enn vun der Welt" , ëmsou besser war et. Kann, dann kann ech e wéineg Liicht an dës Däischtert.
  
  
  Renzo ausgeruff no e puer Minutt. Si huet en etlech überzeugende Stöhnen, wann Dir en Uruff kréien. De Prais gouf an zwou drësseg, an engem gepflegten lokal, an der Géigend vum Hoteller. Diskussioun Bomm gemaach hätt sollen dann direkt zu engem zouene Raum fir Verhandlungen Club.
  
  
  "Do gesitt Dir e puer Folie mat aneren Detailer ronderëm eis Ausrëschtung", sot Renzo. "An dann héieren Se gär déi grouss Linne vun der Geschicht".
  
  
  "GEE, ech et mir wënsch géif, Renzo", sot ech. "Awer ech hunn nach ëmmer d' Gefill, datt mech geschunden bei lebendigem Leibe".
  
  
  "Ech wëll net hetzen dech, Jerry, sot hien onzefridden, mee et kann wichteg an interessant fir dech als Investor... nëmmen, Wann dir et mir anescht überlege".
  
  
  "Natierlech ass et nach ëmmer an delle", sot ech. "Ech hoffen nëmmen, ech kann déi Diskussioun Bomm".
  
  
  — Schéin, sot hien. An hien sot mir, datt e wéineg verréckelen den Ufank vun der Mittagspause, fir et nach e wéineg ausgeruht. — An Dir wäert dofir suergen, datt mir d 'Moolzecht zu beenden Romagna Weinbrand ëm d' Äerd ménger Famill. Dëst gëtt Iech d 'Kraaft ginn fir d' Tester vun eiser Umfrage Skript. Nach net.
  
  
  Ech hat fënnef Stonnen fräi Zäit. Op der Korkenzieher, wéi kann ech dës Zäit notzen, bal direkt äntwert mäi ehrwürdiger Stonnen, d ' höflich klopfte op ménger Dier an überreichte mir e Umschlag, deen een fir mech op engem Dësch op der Ënnersäit.
  
  
  "Eist Expert dovun iwwerzeegt, datt et kee post-Bomm", sot hien. Awer hie blouf mat mir am Wohnzimmer, bis Si gammastronomie mécht Si, ouni Freedefeier an Stralung. Et war hannet Drock Invitéiert op d ' Inauguratioun vun der Ausstellung vun de primitiven an der Galerie an der Via della Fontanella den nächste Dënschdeg.
  
  
  Hat Dir d 'emu-mam Kommentar, datt ech an der tëschenzäit hat an d' Lëscht vun de Kultur-Sauger. Hien lachte an huet mech a Rou.
  
  
  Wéi hien verschwonne war, klebte den Nagel vum Daumens an enger ëm d ' Eck an ass liicht Konschtstoff, deen, wéi ech bewosst, war well. Et war e Bericht Хаймана, datt d ' Hawk net kenne, iwwer meng Affairen virun e puer Stonnen. Externer Mechanismus vun de staatlechen Autoritéiten kann d ' Vitesse vun der Schnecke-der überschuss, awer kleng ämter, wéi Z. B. AG, aarbechten kënnen mat enger Vitesse vu Lichter, wann et noutwenneg ass.
  
  
  Op engem rechteckege Kaart ouni Konschtstoff-Schossel mat sechs klengen ugeriet Quadraten. Si hat Si an d 'Schlafzimmer superheld Dostal an 200-mol d' Bijouen Lupp, fir Geocaches an mengem diplomateschen Portfolio. Dann géif ech och meng Hëllef gebraucht Night Stand Lampen, ze entschlüsseln dicht gepaakte Daten iwwerdroen an Si an d ' ih-Späicher.
  
  
  Dat éischt Quadrat stoungen meeschtens irritierende Detailer mäin Scheck iwwer eng hallef Millioun Dollar, wéi et behandelt gëtt, wann iwwerhaapt Bedarf abbestellen. Ufank vum zweeten an Drëtten am Zesummenhang mat der Analys vun der AH kritzeleien Anderson, an hien an uecht geholl, datt d ' Besserwisser vum kär Publique gedon hunn, ëm déi net ценымногие méi wéi Dir. Skizz mat Numm, konzentréiert sech ëm de Buschtaf L, déi mat dem Buschtaf H doran ass, an unleserliche jung... an nach eppes, datt ' e Zitéieren verschidden Interpretatiounen. Dat eenzegt, wat Sënn hat, war d 'Interpretatioun, déi et schonn hat déi selwer, ass d' Tatsaach, datt de Buschtaf L ka bedeiten, Lugano, wou дотторе-Professer Simca Mistel, Hir Bezéiungen mat der Schwäizer Bank. Mee am beschte Fall gëtt et an d ' A fassten e puer Aufregung mat de Franken a лирами. Odin Skeptiker ronderëm Las нацарапанное Wort wéi Format eis, graff gewiescht, jugendliches Wuesstem, wat nees relevant Piero SIM-Kaart, well de Wuesstem vun de superheld. En anere argumentierte, datt et muss sinn jungflucht , e weidere jung-freudig, nach e jung-flucht, respektiv ze Entspanen, Freed, Wirth. E weidere absurder aneren. Dat ass am Hibléck op kritzeleien.
  
  
  Fir d 'Bezeechnung AA mir, wann d' Lëscht sou sinnlosen Méiglechkeete — vun der Werbeagentur an der AUTOEN Association bis zum klengen Adel. Ass och net ganz logesch. Hir géif an hien huet et op zéng Minutt an der Bibliothéik virun der Ambassade vu.
  
  
  Déi éischt dräi Quadraten Ufank vum zweete Zeil dran méi Informatiounen zu Sir Hugh Марсланде, Lorenzo Conti, Стадсе Mallory a Piero SIM-Kaart. Et war alles ganz interessant, mee ech konnt näischt passen ënner all Zort vu Schema. Et wier well, datt skrupellosen Ehrgeiz zesummen, op d ' mannst, Sir Hugh a Herden, déi grouss emotionale a psychesch Balcon, wat net sou wouldnt seelenen medizinesch trëfft sech an der Heemecht vun de grousse Perséinlechkeeten aus dem Kino. Problemer vun der Herde geschengt, konzentréiert sech virun allem ronderëm d ' Flaschen. Hie war e regelméissege Trinker an an der Regel gutt och grouss Deeler Alkohol. Awer vun Zäit zu Zäit, mat engem Ofstand vun engem hallwe Joer bis zu koméi Joer, iergendwou am superheld Kalb Sécherung ausgeléist gëtt, an dat superheld mat Asätz haten an enger ganz séchere Ausbilde gelooss. Obwuel erzielt gëtt gefeiert offset Renzo Kokain, vum Camille virdrun ernimmt hunn, awer d ' superheld Ohnmacht waren net am Zesummenhang mat Drogen oder Alkohol. Dëst nëmmen dann, wann, wéi et war zimlech Deeler, hie war переутомлен erschöpft oder allen Eskapaden, mat deenen hien säin Brécht finanzéiert an Hiert d ' Imperiale Polynesier. Si gesinn, datt d 'Famill d' superheld vun der Mamm, net kongregatiounen, an obwuel dat aalt wëssen, wierklech hat Lännereien ronn ëm de Reim. Alle Beräicher vun der Unterkunft a Besëtz goufen enteignet éischt Faschisten Mussolini, an dann, dann Krich, vun der Regierung vun de Chrëschten-Demokrate.
  
  
  Si gesäit och, datt viru véier Joer, dann op e Hirer Nervenzusammenbrüche, Renzo gouf geheilt an berouegt op demselwechten rustikalen Ferienhaus, wou Стадса war eng ronn superheld periodesche Schluechten mat weißem Féiwer. Awer et war deier, d 'däitsch an einflussreiche Haus, an wann ech ënnersichen d' Lëscht vun de Patienten, fir d 'Installatioun vun enger neier Verbindung, Hirer géif fonnt, d' Hallschent vun de Leit, déi et op de Titelseiten dem Gebitt vun der Barentssee an Europa, awer och e puer Amerikaner an Asiaten.
  
  
  Sir Hugh Марсленд war e Mann ouni en expliziten Feeler um Wopen. Op dem Wee vun geschwë Studenten zu Birmingham duerch Oxford hat hie vill unbewiesene Adel. Hie klëmmt ëmmer nach. Hien hat d ' geheim Fäegkeet, wegzugehen ronn ëm Industrie agesat ginn direkt virun ih absorbéiert Geräusche oder Insolvenz, schonn монетизируя Hir Kapital an briteschen Pond, Schwäizer Franken oder mat däitscher Mark. Hien ass e puer mol gouf de Millionär an Pond, mä an US-Dollar ongeféier duebel sou vill. D ' dankbare Kinnigin iwwerreecht superheld Adel fir superheld karitative Aarbecht (order of the British Empire, 1963.; Commandeur vum Uerden vum Briteschen Empire, 1971), obwuel dat zu menge Opzeechnungen ernimmt, datt d ' superheld Aktivitéiten virun allem war et, Klassement an Ärem Numm op den Formularen virzebereeden an Säulen der Gesellschaft. Hien cursus honorum puer полуоплачиваемых Bäiträg, fir datt en déi ronderëm gouf an de Vereenegte Staaten an der Sektioun vun de Vereenten Natiounen UNICEF. Hie war net bestuet, hat awer d ' Meedchen liebte a vun Zäit zu Zäit geschengt e wéineg rau mat Hinnen, obwuel probéiert ze bleiwen Wee vun ëffentlechen Skandalen.
  
  
  Piero Simca war, wat net verwunderlich ass, deen interessanteste am ganze véier. Wéi bei Renzo, hien hat verwandtschaftliche Bezéiungen mat dem alen Adel. Awer am Géigesaz zu Renzo, behalen hien Besëtz vun der Famill während alle Schichte vun der Regierung an Mistel éischt Kapital, multiplizéiert mat der Interessi un allem, vun der petrochemischen Industrie bis Kunstschätze. Iwwer him gnadenlos verspottet a verfollegt wéinst superheld Wuesstem, refuséiert hie sech leeschten, sech an ee Narr, an zu deem Zäitpunkt superheld Wuesstem schonn Stahl Virdeel. Vun Triest bis op Sizilien superheld mä och e Klenge Ris. Superheld Familienbesitz ware sech am Norden, net wäit vum Gardasee ewech. Hien koum an d ' Politik, wéi de Christdemokrat, awer spéider ausgebrach eng eege nach méi abtrünnige mat der rietser Partei. Et ass kaum hat prestige Bedeitung fir d 'national Walen, awer den eegene superheld Victor ëmmer d' superheld zréck an de Senat, wou hie benotzt seng Positioun fir d 'Verhandlungen an d' Intrige mat allen anere Parteien. Hie war een douéierten Conseiller fir all bedeelegte, inklusiv op internationalem Plang. An UN-benotzt superheld Servicer fir Verhandlungen mat arabeschen Terrorgruppen, mat südamerikanischem тупамаросами a Cheffe vun de Rebellen ronn ëm den zentrale Afrika. Eng mailändische Zeitung huet superheld "klengen Henry Kissinger", a vläicht war et anscheinend net sou schlecht Definitioun.
  
  
  D ' Lescht Quadrat weiblech Territoire war. Fir d ' éischt Gredt, dann Roseanne. Dann eng kuerz Lëscht vun den Amateuren Gredt, d 'lesbar soll sinn wéi" Ween, wat, wou d 'italienesch Industrie, Politik, Finanzen a Global Elite". Déi meescht goufen an der Lëscht unerkannten Jägern fir Fraen Esperantisten der öffentlecher Autoritéit, awer ech war eppes überrascht, Medien Piero Iech eng SIM-Kaart mat enger Notiz publizéiert, datt de superheld en Numm an Hirem Schlafzimmer war don Lupo (Lord Wolf). An engem anere gesot gouf, huet hien net ernimmt, wéi besonnesch aktiv an de Butteker, awer wat ech bewosst iwwer Gredt um Éischte Hand, louch an der Tatsaach, datt et ka maachen all Mann, egal wéi grouss oder kleng. Näischt besonneches, iwwer d ' Politik an delle Gredt Neen, nëmmen, datt Si registréiert gouf, als Kommunistin, datt an Italien näischt ze bedeiten. Dat ass d ' Aart vun Chic an de europäesche Kino an Theater-Kreesen. Seng Mémoire hat, Coursen Piero an beiläufig ernimmt Gredt ronn ëm e speziellt Neugier an gesünderen Interessi. Mengen ersehnte Rosanna geschengt interessant am Licht ménger eegener Aventuren. Si gouf gebuer zu Padua virun nëmmen zwanzeg Joer. Do goung Si an d 'Schoul an huet zwee Joer um College, ier hien an 19 Joer huet sech d' Stewardess.
  
  
  Da Si ass séier vun nationalen Flich ze InterContinental. De Grond, firwat hey, d ' Universitéit verloosse missen, war Hir Verbindung mat engem Schüler-маоистом ee an Aktiounen. Awer et gouf notiert, als Member vun der Monarchistischen Partei vun der Befreiung, abtrünnigen der Partei Piero SIM-Kaarten. Et ass wahrscheinlech, datt Si huet Hir Carrière Merci Empfeelunge Piero, well Hire Papp war Direkter puer nërdleche Äerd vun de Klenge Ris.
  
  
  All dat schléit e puer onsécher gefor Erklärung, verursaacht awer méi Froe wéi Äntwerten. Wann Dir an iergendenger aart a Weis bedeelegt war, an den "Fuedem vun der Welt" duerch de Piero, firwat hey, deelhuelen, an engem Versuch ze verbaant техасскую d ' gëlle Henne, ier Se iwwerhaapt droe säin Gëllene argonauten? Oder ass et schonn ausgebrach déi al Verbindung mat dësem Mann nëmme benotzt a Piero, wéi en ale Frënd vun der Famill? Et wier net fir d ' éischt kéier, wann een geet op déi aner Säit, fir een Job ze kréien, deen hien sou dréngend wëll, just fir ze gefall matgeschafft. Awer wann eppes geroch "Enn vun der Welt", meng Erfahrungen aus der Vergaangenheet Verband vun dësem mat der Organisatioun mat Suen an net mat enger zufälleger schriller Grupp vu Jonken.
  
  
  Meng Gedanken ugefaangen sech ze dréien. Odin op der ganzer Méiglechkeeten, zum Schluss mat nutzlosen Verschwendung vun Zäit op Selbstbefriedigung — uruffen, déi huet mir Rosanna. Déi meescht Spaweck ginn d ' Membere vun der Crew fräien Dag oder sou, wann Se de duve no engem laangen Fluch, an all Kontakt mat Розаной, egal, et ass ausgeräumt Geheimnis oder net, dem Mistelzweig säi Charme. Jo an Gredt op jiddwer Fall gëtt zu beschäftegt mat Hirer Kosmetikerin déi nächst puer Stonnen.
  
  
  Se huet d ' Nummer a sengem Notizbuch an dem Betreiber vum Hoteller. Mengen Linn ass bal sécher zurückgeschaltet, awer mat mengem haitegen Image war näischt ungewöhnliches an dem Wonsch, rufft dem Meedchen. Ëmsou méi, datt vill Membere vun der Bewegung géint Nick Carter oder der Bewegung géint Jerry Carra wëssen huet, datt Si sech schonn eemol hunn et falsch gemaach.
  
  
  Op den Uruff äntwert d ' Meedchen mat центральноамериканским Jesse an enger verstopften Nues. Dann héieren Si Jeitzen: "Rosen irgendein Bedos, Carr".
  
  
  Dann séisse, heisere Stëmm Розаны. "Moien, Jerry. Wat fir eng iwwerraschung! Ech geduecht, datt net, datt hien nees vun dir höre, elo, wann dir all dëse Umgebungen schéine Mënsche ronderëm de Film. Doriwwer eraus, huet Si héieren um Radio, datt dech entfouert, da bass du entkommen. Si geduecht, du am Spidol an kanns net... UH, eppes ze dinn.
  
  
  Dat koum sou bezaubernd an unschuldig, datt et geschengt, et huet keng Chancen néng zu eent, datt Si a war dem Fanger, wies mech op d ' Gorilla an engem karierten Jacke a Pepe.
  
  
  "Neen", sot et mat der selwechter homonymie Toun. "Hien ass net am Spidol, an ech kann och... äh... genéisst e puer Saache. Awer, d ' Léift Rosanna, gëtt et nach e puer Saache, bei deenen ech net sécher sinn, a vläicht gëss du mir hëllefen ze verstoen, wa Si e Moment Zäit hunn.
  
  
  Dir lachen war geneesou obszön, wéi a lecker. "Ech hunn ëmmer Zäit fir Bénévolat an Fürsorge iwwer dech", sot Si. 'Wéini?'
  
  
  Si gefrot. - "Wéi wier et elo? Ech hat d ' zweifelhafte Éier, liwweren eng Wache virun mengem Zimmer. Mä wann Dir sot Emus, verpasst ménger Visiteuren.
  
  
  "Ah", sot Si. "Et ass nach méi Aufregung. Si wäert zu fofzéng Minutt, jee no eisem furchtbaren Bewegung.
  
  
  Si hat Hir Wort. Hir gesuergt Stonnen den Dag, an hien klopfte respektvoll, fir mat Jalousie ze erklären, datt d ' jonk Dame koum, eng Infirmière numm. — Net Infirmière an Physiotherapeutin, beherzt gesot Rosanna. Si geflunn an d ' Wohnzimmer an Gro-zottig шубке an lustige ugeriet Hut, Aart Komplott. Si hat den Hut queesch duerch de Raum, huet et op de überfüllten Hl. Duerno huet Si klëmmt iwwer d ' Fell.
  
  
  "Mäi Gott", sot Si vun enger englescher Bezeechnungen. "Et ass ценымногие méi privaten, am Fliger, an du gesäis a sou gutt, als ob deng ganz Geschicht just erfonnt gouf, mat der Virgesinn, mech heihinn ze retten".
  
  
  Ouni Mantel héich aristokratische Gestalt Розаны bedeckt war Rivne sou, datt hien d ' Fuerderungen vum gesellschaftlechen Anstand. Et war e kuerzt Kleid iwwer déi ganz Musse schlanke violette Material. Hir schéine Been waren bedeckt Pearl ugeriet Strümpfen. Am ugeriet Wildleder-Schuhe mat Plattform Si ass mer bal bis zu de Augenbrauen.
  
  
  — Besser wéi an der Form, jo? sot Si, wonner schüttelte de Rock a virgeworf e kuerze Bléck op Hir nackten Oberschenkel.
  
  
  — Loossen Se mech am ufank Iech mäi bescheidenes Zimmer, sot ech. Hir ritterlich huet Hir Hand. Si gedréint huet sech ëm a drückte mech mat sengem Kierper. Amplaz mir eng Hand duuss, umarmte Dir mech, an deem all Hire Kierper.
  
  
  — Ech mengen net, datt s du iwwerhaapt blesséiert gouf. Si seufzte, Zeechnung nees e puer Zentimeter. "An awer wäert et mat Babysitten dir, wéi verréckt".
  
  
  Si keuchte virun Freed, wéi Si gesäit e grousst Bett mat Spigel, op deem Si ass d 'Vorhänge ze, wa mer an d' Schlafzimmer.
  
  
  "Dat ass net dat, Jerry, datt dës verdaamt Stühle an engem Apparat", sot Si, huet sech op de Rand vum Bettes an virgeworf Ballettschuhe. Si geschéckt d 'Hand op d' Navigatioun an huet zusammenzureißen Yorkshire. "Et ass wéi en inhaltsverzeechnes Schwimmbecken fir déijeeneg, déi trainéieren an der Badewanne". Si ass staark заморгала. "Wann Dir lies tëscht den Zeilen, Si, sollt, hunn do mat синьориной Cavour an deem Moment, wann Si hunn Si eigentlech?"
  
  
  "Also", sot ech. "Si ass net zoufälleg ass. Du weess, wéi et ass, Rosanna. Dës Welt vum Kino...
  
  
  Nees Rosanna lachte Si eng agréabel lescht, dat sech op de ganze Kierper. An elo ass Hiren Kierper war nackt, fir eng nach méi grouss Wierkung.
  
  
  "An den Zeitungen war eppes aneschtes, sot Si. "Si sot, Si entfouert dech ganz nackt, an den éischten Alarm gouf gehuewe Gredt BELLE. Si posierte News-Fotograf mat dem gepressten Hir Bettlaken, sou ze maachen, den Telefon ze schwätzen. Pooh, Jerry, denk net, datt ech neidisch. Den Äifer fir d 'jongfraen an de witfraen, déi net wëssen, wéi vill verschidden, wonnerbar Erfahrung muss all".
  
  
  Schon ass meng Jacke aus an elo fummelte mat sengem Rimm.
  
  
  — Warte, — ugestallt, Rosanna. 'Dir maach et selwer. Du bass en kranker Mann. Si muss alles maachen fir dech.
  
  
  Si opféiere mech duuss zréck op d ' Bett an huet sech auszuziehen mat воркующими Kläng, voller Sympathie a obszöne Komplimente.
  
  
  Si war nach genee sou schéin, begehrt, e Meedchen, wat war deemools an engem Fliger, mee et war eppes aneschtes, eppes nervöse a schützend a senger sproochlech Stroum vun Positioune, wéi sexy et wier eis eng grouss Bedeitung hunn. Si war net Total benebelt vun Drogen; Si hat Si sorgfältig. Op Satin Haut Hirer Hänn hat keng Spure vun Stichen. Mä Si huet gesot, schmeichelte mir, als ob waarm gemaach Ustrengungen, fir net gestéiert zu eis Positioune, eis mat Der Fro, wéi op d ' Ënnerstëtzung vum Geschlechtsverkehrs. Froen, déi Dir Hotel wëllt hey, als eng Aart Schock-Effekt, ech hätt, fir bei eeleren Instrumenter. Awer et ernähren konnt dës Abhörgeräte engem anständigen Stéck (fir mech) nëtzlechen Fehlinformationen.
  
  
  Opgrond vun der Tatsaach, wéi mir stammspiller, och dëse klengen Deel falsch Informatiounen hätt fir spéider opbruecht ginn. Rosanna gemaach Hir komplett Programm fir Krankenschwestern. Hir vollen, mëller Lëppsen an neugieriger Zunge waren déi selwecht heilenden, wéi d ' Magesch Lotion Camille, a Si sech Mühe huet, hey sou vill kierperlech Komplimente, wéi vill Si mir Effektiv. Duerno waren mir op dem Bett. Wäit geöffnete liichten Aen Розаны fixéiert am Spigel all eis Bewegungen, als ob Si net nëmmen d ' reinste Freed fir dech a mech, mä och ofgehalen leschte héieren am Harem vun engem seltsames ueleg-Scheichs.
  
  
  "Ah, Jerry", sot Si, ëmmer nach zitternd virun eisem Héichpunkt. "Et war schéin". Et huet geschengt ze no beaflossen net nëmmen Sex, egal wéi anstrengend an lohnend et fir eis war. Et ass Zäit heben Si dëse Korkenzieher, a keen Zuhören net suspekt hält, datt zeige ech mengen eng gewësse Neugier, dann der gestrigen Wal.
  
  
  "Kuck mol", sot ech an Stréch Hir duerch d ' Haare, a mir hunn sech op dem Bett nieft engem Frënd mat enger anerer. — Hues du niemandem gesot, datt ech wohne am "Le Супербе", Schatz?
  
  
  Ee Kierper unwillkürlich отстранилось duerch meng Hand, awer Hir schéiner Aen net моргнули. Match vun der Aen war e bekannte Beweis fir d 'Sprooch, awer geneesou Deel vun Hir, gesinn an Hinnen en Zeeche fir d' offensichtliche Ligen.
  
  
  — Neen, Jerry, sot Si. 'Oh Gott.' Si koum vu mir an angezogen, op dem Bett ze sëtzen. "Si kënnen net denken, datt ech eng Bezéiung zu den Déieren, déi Se gefoltert hunn". Si huet ugefaangen ze Wäiner. An trösten all dat содрогающееся Bléi war eng Freed, an d 'huet nees vun engem zum aneren, elo schonn milder, well Si huet d' Roll vum Aufsehers an ласкателя. Wann eis Atmung nees выровнялось, Si fäerdeg Äre Profil, méi извиняющуюся, eng frëndlech, awer пытливую a ménger entspriechend Roll.
  
  
  "Giff Schneider, Rosanna, Liebling, sot ech. — Ech sinn iwwerhaapt net sou denkt. Awer et war sou eemol a sou komplett sënnlos. Ausserdeem bewosst keen, datt ech hei sinn.
  
  
  "AH". Rosanna huet meng Geboter an huet mir d ' chaotesch Linn vun küssen vu mengem Kinn bis zum Gläicher. — An Rime ëmmer all alles léieren immens séier, Jerry. Voller Belegung vum Hoteller, Taxifahrer, Hir Filmmécher. Ech vermute, een huet dech mat jemandem verwiesselt, net wouer? — Muss sinn, sot ech. "Awer gesinn huet Si, Hatt, ech weess näischt vun dir, ausser, datt Si schéin an absolut eenzegaarteg an Trümmer, a wat Si staamt vun der grousser Wäin-Land Колоньолы".
  
  
  — Padua, — liicht korrigéiert Dir mech, Spaß mat de kucken an de Spigel. — Du relevant mech wierklech schéine, Jerry? Ass et ze grouss?
  
  
  "Ech konnt net widerstehen Zoll eis net méi", sot Si hallef tisu. "An en Zoll manner wäert duergoen." — Dat ass séisse, — murmelte Si. "An Rheuma legend Iech, wat Dir en einfachen Meedchen".
  
  
  Si azielen mir Hir Biographie, déi sech mat der bestätegt, wat ech scho gelies an микроотпечатке. Et ass souguer d ' Ried vun der maoistischen Grupp op der Universitéit an winkte mat enger Hand dovun, wéi Kanner aus enger Laun eraus. An datt Dank der Ënnerstëtzung vum Piero krut Si en Job.
  
  
  Et war eng Geleeënheet, fir d ' Dir gehofft hat, an elo koum ech an der Rei erënneren, versicht mat enger Mëschung aus Empörung, Abscheu an Jalousie.
  
  
  — E klenge Fellini, — explodéiert ech. — Et Si, wat Si-wat gehéiert superheld Ruff Umgebungen Fraen. An de Gedanken op Se mat him schwedesch... Si Bäissen d 'Zänn zesumme ginn, fir d' Bild wegzuschieben Розаны mat de Piero, d ' Bild éischter komësch als beleidigend.
  
  
  Ech sot, ech erzähle dir d ' Wourecht, Jerry. Et trotzig вздернула Kinn. "Also, et huet mat der Léift don Lupo , an et war net sou schlimm an ekelhaft, wéi Se denken. Iwwregens, deng waarm Gredt kaum méi Zwerg, an du net hörst, wéi ech насмехаюсь iwwer Hir, net wouer? 'Gutt.' Si verzog de Kapp vum brüllenden Empörung. "Si musse wëssen, — sot Si, — wat engem séiss Jonke Meedchen vun seelenen therapeutischen Gabe Servicer".
  
  
  Si gefrot. — "Bass du nach mat him iergendwou eleng hin?"
  
  
  'Ech gesinn?' gesot Rosanna. 'Jo. Mäi Papp schafft fir hien. An hien ass e wichtegen a stännege Passagier vun der éischter Klass. Awer et ass net méi eraus, Jerry.
  
  
  D ' grouss Bedeitung hunn net plausibel, an ech konnt net méi Gruef, ouni sech. D ' nächste kéier wann ech dech gesinn, Si Suerg dofir, datt et eng Plaz war, wou Si hätt sécher seng Etüd weiderzefueren. Elo ass d ' Zäit einfach тикало.
  
  
  Als ob meng Gedanken erraten, Si streckte sech, fir eng leschte kéier lüsternen Bléck an de Spigel.
  
  
  "An all Schlafzimmer sollt dës Mauer", sot Si. "Wann Dir wäert Räich sinn. Awer elo soll et goen. Ech hunn e rendez-vous an enger Stonn.
  
  
  Et ass net besuergt doriwwer. Ech gouf ernannt, Ess-an enger Stonn treffen.
  
  
  — Ech ruffen iech moies op, geloss ech. — Ruff mech un oder hues du Se hier. Ech weess net, Wéini däi Frënd, awer Pierrot a Frënn superheld superheld beliefen sech op fir meng Antrëtt an d ' Filmgeschäft, awer ech sinn net ruinieren eis Wiedervereinigung.
  
  
  Si ass schonn nees angezogen war, wann et sou nennen kann, eng Ofdeckung Loft Kleeder, an hie koum Si an d ' Wohnzimmer. Op eemol gëtt et sou roueg an ernst, wéi nach virun enger Minutt war unbeschwert a begeeschtert seng fragile Geschwätz.
  
  
  "Du hues mech sou glécklech an sou kuerzer Zäit, Jerry", sot Si. "Am Fliger, an dann nees hei. Ganz staark, sou datt et mir Angscht mécht a verdreiwen zum nachdenken".
  
  
  Si gesäit genee schlimm ass, wéi Se ass, fir sech un Hirer neier Stëmmung. Si lachte.
  
  
  — Keng Suerg, Jerry, — sot Se beruhigend. "Geduecht, ech mengen net e Wee fannen, dech ze bestueden, wéi dat géif déi meescht Meedchen. Ech denken iwwer aner Saache. Awer mueres ginn mir méi schwätzen a spillen".
  
  
  Dann küssen Si Wee.
  
  
  Si koum an d 'Wohnzimmer mat deem Gefill, datt meng Froen provozieren kéinten e puer Schrëtt an Hir Ziler, ouni eis Ahnung, a wéi eng Richtung dëse Schrëtt z' entwéckelen.
  
  
  Si ass d ' Vorhänge op dem Spigel virun dem rasieren an ëffentlichkeit undoen zum Beroder. Mäi Transistor huet mir kee Signal, awer d ' TT - Sektioun AH, iergendwéi hat ech de Spigel vun eiser eegener Fuerscher, déi perfekt Videobild iwwerdroen. D ' elektronesch Baudeeler goufen iwwer déi ganz Fläch verdeelt an eenzel, vläicht ze kleng waren, fir ih war et méiglech, ze gesinn bei der Sich. Et war mir egal, wat een ka genéissen Si gesinn, wéi mir mat Розаной sou domat beschäftegt, op de grousse Bett, awer ech konnt net zulassen, datt friem Aen virgesinn meng diplomatische Aktentasche, superheld geheim Trennung an d ' superheld Inhalt.
  
  
  Si geännert Hir Klage op eng aner, déi et speziell Nähte, fir unbemerkt verstoppen "LUGER". Wann éischte Ufank vun der zweeter Hallschent vum Dag mat Gredt war eppes intimes, Si hat séier ausziehen, net andeems mir Hirem Arsenal. Awer gläichzäiteg wollt ech net unbewaffnet gi mir op engem onbekannte Gebitt, mat deem selwechte unbewaffneten Kaz am Sak, wéi d ' Lescht Nuecht. Hugo, Mandrin, war einfacher. Si bedeckte einfach d ' Käppche op der lénkser Hand Helix binden, datt et erlaabt fir eng Persoun, déi virun kurzem bal verbrannt. Lotion Gredt muss net ech war ganz heelung all Zentimeter mäin Kierper. Virun allem, well Si Zentimeter, déi am meeschten interesséiert Gredt, sinn intakt. Hir schonn am gaangen ass dësen Test mat Розаной.
  
  
  Am Spiegel iwwer dem Waschbecken am Bad, et gesäit bal gesond. Zu AH mir maachen keng komplizierten Verkleidungen an make-up, mir verloossen dëse Bridder op aner Déngschter. Et ass einfach eppes gewonnen gro Haare, ënner den Aen an vertieft dës koppel Falten am Kapp. Et ass, an Si ass e puer Seufzer, déi Si vun Zäit zu Zäit huet, hunn dovun ze iwwerzeegen, meng nei Kollegen an allen Schaulustigen, datt ech nach net ganz erholl vun der stürmischen Nuecht.
  
  
  Voller Respekt, mäi Pförtner huet mech zum Lift um Enn vum Korridors, wou en anert Stonnen huet mech reingelassen an d ' Onopfälleg erof. Et gëtt nach e Karabiner huet mat mir zu der Téik. Et war alles ganz schmeichelhaft, awer staark spezifesche meng aner Aktivitéit. Gedanklich huet sech eng Notiz froen, e wéineg Piero Wachsamkeit ze Schwächen, wann et méiglech ass.
  
  
  Hien, Renzo an Стадс schonn abgereist sinn, awer Sir Hugh wartete, fir mech op d ' treffen am Club op Hirer "Роллсе" mat Ermuert. Virun eis mozart zwee Polizisten op Wiesselen, a vun hannen dowéinst huet den Drëtten Offizéier mat engem Maschinengewehr. Ween versicht, eis änneren, mech op de Wee, dat wier net schlecht fir d ' Frënn Pierrot.
  
  
  D 'Lobby-Club Mistel genee d' trägen, donkel, ультрабуржуазный Dekor, d 'aneren notzen d' Italiener, wann et drëm geet, шике an Eleganz. Et war déi ganz gestrige Owend, ausser fir e puer Sye reng Popstars, Plus e puer gro, Schoß-Gréisst Hären verschiddene Nationalitéiten, wou ech virgestallt. Virun allem Investoren an en etlech Techniker. Gouf och den Dréibuchauteur Kendall Lane; mager, nervös, besuergt en Amerikaner an horst фланелевом блейзере, beige Hosen an Pantoffeln vun Gucci. All kéier, wann ech Iech brauchte, schütteln jemandem d ' Hand, Si war unbeholfen, mee all kéier, wann Dir zoufälleg iwwer de Wee gelaufen op begéint, deen Se sou zaghaft huet sech, datt all drun denkt, wat mat engem verrécktener ze dinn hunn erdölindustrienarbeiter. Wann een probéieren géif binden Si meng Identitéit mat dësem besonnesche, unverwüstlich Nick Carter, mäi Bléck ass hei e wéineg peinlich wier dës Persoun.
  
  
  De Prais war reichlich an Ede an Getränken an informell Aart a Weis duerchgefouert superheld. D 'Italiener sinn ganz seriö iwwer Ede an erlaben net, fir Iech ze verwinnen Gespréicher iwwer d' Sproochen. Si gouf tëscht Renzo an Gredt. Piero an Dréibuchauteur an e Spill vir eis. Kosmetische Behandlungen Gredt huet et schéin wéi jee virdrun. Awer an Dem Fall sinn dës Besich bei der Kosmetikerin erfuerdert waren, éischter fir eppes sozialem Prestige an geflochten mat anere Clienten als ëm hinzuzufügen, datt et sou schéin war am Ufank. Et mécht mir keusche intime Saache, huet mech fir d ' kuck, als ob et war neit Pudel, a mech selwer voll a mäi Verdéngscht séier Gesond.
  
  
  Deen eenzegen, deen nach ëmmer vollek "Fuedem vun der Welt", war de Schrëftsteller Lane. Fréier huet hien als Schrëftsteller an Stahl elo en erfollegräiche Journalist, spezialiséiert op Spionage-Filmer. Et sech net höflich Zesummenhang réimesche Tabus a Bezuch op d ' Gespréicher iwwer Ede. Hie geduecht, datt hien eng verdaamt gutt Geschicht, an näischt kann verhënneren, datt Emus erzielen Si Stéck fir Stéck virun der offizieller Sëtzung.
  
  
  Trotz der Zuckungen, vläicht Gi декседрина, dat war nach am Kierper superheld, Lane war e netter, angenehmer Mënsch. Aufrichtig, awer domm linksliberal, stiechen iergendwou an den 1930er Joren. Superheld gréisst Obsession war den Drëtte Weltkrich. Berechtigte Angscht. An dësem Zesummenhang doriwwer eraus, eng Grënn fir d ' Existenz vu AH an meng eegen Zil. Superheld d ' Geschicht, wéi déi meescht gudden Geschichten, ëmmer fänkt mat de Positioune: "wat wier, wann..."
  
  
  -- Wat wier, wann, sot hien, andeems duerch den Hl a meng Richtung, fir d 'Drëtt Geriicht op der ganzer Fasan mat Polenta , -- et huet net mat enger duerch d' Mëttele, Länner Nord-a Südamerika, Russland, China, mä mat Gruppen vu unmoralischen Leit, déi genuch Kraaft an d ' Fäegkeet, maachen eng Rei vu Virfäll zu dësen dräi Länner? D ' "groussen dräi" direkt reagéiert huet, géif der aner op der anerer. An do hunn déi all genuch Atomwaffen, fir d ' Welt ze zerstéieren, wier dat e Floss vun der Mamm Äerd. De Fuedem Welt, verstoen Dir?
  
  
  Si sot Emus, datt verstanen hunn. Allerdéngs war dat net e bësse wäit hergeholt?
  
  
  — Dat mengen ech net, — hefteg erwiderte Lane. "D' ganz erdkugel — Pulverfass. Een huelen zwielef Méint vu Gewalt: d 'Massaker zu Лотце, Eliminéieren während den Olympesche Spiller, d' Bombenanschläge zu London, all Woch Bombenanschläge zu Belfast, Todesstrafe Diplomat an de Sudan, d ' Erschéisse vun der britescher Regierung mat Bermudas... Oh, mein Gott. An dat ass nëmmen d 'Spëtzt vum Eisbergs".
  
  
  "Et gëtt keen Drëtte Weltkrich, fir dëst eng net koum, sot Si der WWU.
  
  
  — An, sot Lane, als ob Emus huet den Tipp. "Nëmme well et huet sech iwwer e bestëmmten Zäitraum. Probéieren Se sech virzestellen, wat wier, wann all dës Virfäll geschitt sech bannent zwou bis dräi Deeg. Dobäi kënnt, datt vill Explosiounen... Wat kënnt als Nächst?
  
  
  "Dann ass alles explodéieren kann", gestand ech. "Awer et ass nach ëmmer schéngt et mir e bëssi onwahrscheinlech". "Dësen Einwand gouf vill Läichen". Piero gedréint huet sech op sengem héijen Hl nieft him, fir ze Äntwerten.
  
  
  "Renzo erklären kann".
  
  
  "Wéi duerch e Wonner Kendall eis zur Verfügung gestallt Maisonette-Bomm", sot Renzo. "An Стадс weess genee, wéi uhuelen eppes ähnleches zu Perfektion. Fir en intelligenten an interesséierter Zuschauer ass eng wichteg Warnungen. Zum aneren, an, leider, fir déi meescht ass et näischt aneschtes wéi e grausamer schwaarzen Humor. An och fir d 'Drëtt Plang, fir d' ganz hirnlose, et wier sou fantastisch, datt d 'ganz Welt wëll onbedéngt Tickets kafen".
  
  
  "Mee dës Geschicht muss steif bleiwen", konfirméiert Lane. "Schwaarzen Humor, schéin. Awer keng Matgespillt. De Gedanken, ze nennen, déi geheim Organisatioun LAL, Hir e wéineg schwächt.
  
  
  "LAL", gefrot ech mat vollem Mond Polenta.
  
  
  "Opléisung vun alle Forme vu Liewen", erkläert Renzo. 'Meng Iddi. Mee ech wäert net Stossen, ass et dir an den Rachen, Kendall.
  
  
  "Liberation Front an ethiopien huet sech mat dem Numm EELEF,' gesot Pierrot. An doru war näischt lustig.
  
  
  — Elo, loosse Si mech nachdenken, sot Lane, andeems Se d ' Gesicht vun engem Genies, deem seng quälen all dës Dummköpfe, mä dee versicht, mat Hinnen ze Liewen.
  
  
  "Mat stare wéi de Gredt an den Michael, — Renzo winkte mat der Hand op d' Säit vum Stull, hanner deene Umgebungen Vill Fans souz Michael Sport — mir ëmmer nach et ze maachen a kéint Milliounen verdienen".
  
  
  "Ech hunn nëmmen e Film, dee Sue verluer huet", sot ernst joseph Gredt. "Awer, mä där méiglechen Verkaafen Fernseh kann et einfach net Käschten a Rechnung. Du bass a Sécherheet, investéieren a mech, Jerry.
  
  
  — Witz, flüsterte Dir hei op d ' Oueren — mat dir, kee këmmert sech, a Sécherheet oder net? An Hirem Rheuma huet de verführerischen, schelmischen lescht.
  
  
  Bei enger Mysteriéis Kaffee mat Weinbrand ech hat d 'Geleeënheet ze schwätzen, mat de Piero doriwwer, datt ech staark reduzéiert: iwwer meng bis un d' Zänn bewaffnet преследователях. Ech konnt net weidergefouert ginn, werft гелигнитовые Bommen, wann d ' Hotel nees verloossen Hir Zimmer. Sou Manöver am dichten Verkéier füllte d ' Leichenhalle géif ze vill unschuldige Passanten. Op jiddwer Fall ass, zu vill, fir sech hannendrun ze verstoppen Hawke. Natierlech, ech konnt net soen Piero, firwat ech brauche dës Fräiheet, fir a Kontakt mat AH. Awer d 'extra Schutz zuelen — ganz überzeugende a plausibel Méiglechkeet, méi no un d' Réimer.
  
  
  "Et ass, als ob ech... ma jo, net vum selwer", erkläert ech, покосившись op Gredt, déi sech grad geschwat mat engem Banquier um aneren Enn vun der Leedung.
  
  
  Winzigen Aen Piero hanner de Glieser rosa leuchteten sou, dass ech bal ename superheld de Spëtznumm don Lupo. — Ech verstinn, wéi unbequem kann de Schutz, sot hien, verzog d ' Gesicht an zwinkerte. "Fir bal all Mann, deen Si kenne, der Frëndschaft mat Gredt genuch sollt sinn, méi wéi genuch, mee ech gesinn, datt déi Geschichten iwwer Si, техасцах, keng iwwerdreiwung, Jerry." Nees vun dësem zwinkern. — Ech wäert dofir suergen, datt an Zukunft sou restriktiven Féierung war eppes méi kleng. E puer Wierder zoustännegt Ministerien.
  
  
  — Ech denken, eng Persoun am Lift ass genuch, sot ech. "Wann hie mech vermissen, wann et géing, datt Si mech a Rou seling & ovi". "En den Dauchschoul op Hirer Stack an eng an der Lobby", — entscheet fir mech, Piero. — Et ass eng gutt übung fir eis Jonk Offizéier. Awer Se verpassen, wann Se mat der lénkser Hand ze zéien der rietser Ohrläppchen. Et gesäit sou aus. Hien hat et mir.
  
  
  Et war e schéinen, einfachen Code. Mäi Respekt fir de Piero, an d ' ohnehin héich ass, virdrun nach méi héich. Wichteg Reizung gaang, awer vun der Korkenzieher blouf nach bestëmmten. Рэндо klopfte fruchtig mat engem Messer um Rand vun der Glieser mat Brandy.
  
  
  — Lo ginn mer an de Konferenzraum am zweete Stack, ablass hien. "Nëmmen d' Membere vun der Grupp
  
  
  "De Fuedem vun der Welt", also erschrecken ech, mussen eis nach verabschieden eis kuerz mat eise Clientë ".
  
  
  Wann Ess Grupp léist sech op, Männer Frëndin-Investoren a Frënn vun der Fraen-Aktionären schmollen. Si sinn ëm eis erëm, iergend een an d 'luucht gaangen d' Onopfälleg oder mam Lift an d ' luucht gaangen, ware begrenzt Verméigen an Héicht vun net manner wéi 300 000 US-Dollar pro Stéck, Plus Lane, Schrëftsteller an en etlech Techniker. Mir waren drësseg, mir waren sklepani staarke Klebstoff Suen a Gier, déi sech mat de Folge missen hannendrun.
  
  
  Hasse konferenzen a colloquen, mä TEN Kongress vun der "World End" war e wéineg méi interessant wéi déi meescht aner. Virun allem, well ech strengte seng Oueren op, fir ze fänke, eppes, op dat, wat een Verdacht hänken Anderson a mengen.
  
  
  Lane huet mat enger Résumé vun der Handlung, déi Si zum Beispill schonn gewusst, LAL, eng Grupp vu verrécktener, d 'beabsichtigen, sprengen d' Welt am Allgemengen. Dat gëtt geformt duerch d 'abauen bestëmmte Bombardierungen an Ablenkungen provozieren puer Virfäll, déi an de Hauptstädten an potenzielle Brände, andeems Si de Mechanismus vun der Revanche Groussen dräi, ier een iwwerall op der Welt d' Liewen, laang genuch, fir ze verstoen, wat dat alles war e Feeler.
  
  
  Do ware bekannt, geheim immens Fluchhäfen a privat Arméie (souguer nach unglaublicher fir mech professionel, wéi fir de Rescht vum Beschtméiglechst, dat sech gierig alles schluckte). Muss ech soen, datt Lane huet et glaubwürdig a gutt Däitscher investéiert an déi zwee Protagoniste. De britesche Geheimagent, deen duerch déi ganz Verschwörung, an d 'superheld italienesch Gastgeberin, déi sech mat agefouert gouf an d' Falsche Terroristen, mä fänkt mat him eng Affär. Gredt a Michael ënnerstëtzt stürmischen Applaus, Lane an eng kuerz perséinlech Ausstellung d 'Bedeitung vum Film fir d' superheld en grousst Publikum: "den Drëtte Weltkrich ass net nëmme méiglech, mä och zweifellos d 'Zivilisatioun zerstéieren, a wéi eis". .'
  
  
  "Dat ass alles, wat mer Informatiounen iwwer den Ufank vum zweete Weltkrich", schnaubte zynisch Banquier an der Rei virun mir.
  
  
  — Ofstëmmungen wat kéint passéieren, sot d ' elegant Gräfin nieft him. "Oder Si net grad ronn a leschter Zäit."
  
  
  Elo ass et un der Rei Renzo schwätzen; an e vollek d ' Nimm vun de grousse stars ginn mitspielen.
  
  
  Dann koum Sir Hugh mat stapeln vun Papieren, z 'erklären an ze verdeedegen d' enormen Budget. Bis déi all Opmierksamkeet vun den Zuschauer op sech gezunn, dorënner och zu mir. Et war e Mechaniksatelier-Presentatioun, an elo gesinn huet Si, wéi de Sir Hugh konnt выдоить mat Millioune vu senge Landsleit an aner Leit, a setzen Se ih op Äre perséinlechen Bankkonto. Ons ass en Deel gouf net gemeistert huet, awer wann Dir вскроете Si op e puer Kapital, kritt Dir eng saubere Meloun, déi véier Partner kënnen fein foucaud ënnereneen, wann Se net géigesäiteg Aufschlitzen, fir d 'éischt un d' Kehle.
  
  
  Superheld Verhalen, seng Manieren, Kameradschaft, awer aristokratisch, mandriva linux, awer ni herablassend, zesummegestallt superheld-Figur. Hien hat e gutmütig a gutt informéiert Äntwerten op e puer Kommentaren superheld Zielgruppen.
  
  
  "Eis vun engem Dag am Wäert vun 100 000 Dollar fir zwéin Deeg Aarbecht."
  
  
  Sir Hugh: "D' muecht Bleiwen. Wann hien nüchtern ass, a mir bréngen superheld elo an e Spidol zu Sussex. Jo?' D ' Lescht - западногерманскому Echtzäit huet.
  
  
  "D' Suen fir d ' Versicherung schéngt mir zimlech iwwerdriwwen. Si Wäiner manner pro Joer fir all meng Anlagen".
  
  
  Sir Hugh: Ech och iwwerdriwwen schéngen, Här Schmidt. Mä grad dowéinst Versécherungsgesellschaften, sou gedeihen. Mä ouni de Wahnsinn. Mir hunn et gepackt, Deel d ' bild nieft dem text an der Welt vun der militärescher Ausrëschtung als Requisiten a bal gebührenfreie Prêt. Mir sollten sou geschützt ginn, wann eng ronn ëm eise B-52, d 'ass méi Wäert, wéi eist gedeelte Budget, kann viun".
  
  
  Och op aner Froen Äntwerten ginn goufe mat dem selwechte Charme a Quellen.
  
  
  De Leschte Erwëscht war fir Стадса Mallory. Hie Schwätzt iwwerraschend zusammenhängend dann nëmmen Schnaps getrunken. Hien erkläert, datt de "Floss vum Liicht" gëtt den éischte Film, der ganz speicherprogrammierbaren Steierung gebraucht. Hien azielen, datt Nachbildungen Modeller Stied, Flotten an de Schluechten.
  
  
  "Alles ass altmodisch", sot hien. — Awer den Ënnerscheed ass, datt all dës klengen Baudeeler sinn an eisem Schema vum Host-Computer. Är Daten eingegeben hunn, ech schalt d 'Maschinn, Knapp drécken, an sechzig Prozent" allen enner vun der Welt " geschriwwe fir en gesongen ".
  
  
  Et verursaacht schlechte Succès vun der liberaler der erfueren Investoren am Kino, op eng haart aart a Weis beherrsche, datt éiwege villfach carinf.com net verantwortlech Seeschlachten am Pool kënne sech als bal genee sou deier wéi de Film selwer.
  
  
  "Fir déi aner Zeenen hu mir Renzo Studio, dat sech an der haiteger Zäit ass d 'gréisst an der Welt", hie Weidergefuer. "Trafalgar Square, Times Square, Place de la Concorde — all sinn Se do nei opgestallt. An déi Drëtt d 'Filmteam muecht weider Fotoen op dem Terrain ronderëm e Außenpool, soubal Bunny Sawyer an superheld Operatoren ginn hei bis zum Enn vum nächste sonndes".
  
  
  Piero ass, fir mech bei allen bedanken eis fir Äert Vertrauen (an Suen) a sot eis, wat mueres gëtt en Ausflug an de Studio Renzo.
  
  
  Lane gefrot Стадса, wann d ' Versammlung war eriwwer.
  
  
  "Mir brauchen nach eng Szene", sot hien. "Geblasen dat e risegen Tanker. Gas-Explosioun an engem fir superheld-Behälter genuch, fir ze heben dat ganzt Schëff schachturnéiere Meter ronn ëm d ' Waasser. A wann all Tank voll sinn, gi Si Ligaen an Meile vun brennendem ueleg. Passt perfekt zu eise Absichten, net wouer?
  
  
  D ' Gesicht vun der Herde agehüllt an enger Autorisatioun ухмылке.
  
  
  "Kléngen großartig, Ken", sot hien. — Mä wéi gëtt et explodéieren? "Ganz einfach: Torpedo. Vläicht, Ilife Boot, sot Lane. "Alles, wat Si sech beréieren. Dat sollten Si net verpassen. Zu kengem aart a Weis.
  
  
  "Gutt, Ken. Si maachen fir mech e puer bunten Biller, an ech wäert fir Se vun dësem Modell Tanker an manner Zäit, wéi Si brauchen, fir dës Zeen schreiwen". Hie blouf stoen an kratzte sech um Kapp. "Wéi mir wëssen, datt odin fir dëse leeft de Supertanker duerch déi schmuel Meerenge, soen mir, den nächste Méindeg? Kanal, zum Beispill. An nach besser bei Leningrad.
  
  
  "W. e. g ech Mary rufft eng ronn ëm dëse groussen ölkonzerne". Ken huet sech eng Notiz op der Récksäit vum Umschlags.
  
  
  Стадс uecht Gredt a mech hannert him.
  
  
  "Exzellent Iddi, bei deenen Typen, — houfreg Online Leuna. — Ech wëll Sawyer ewechhuelen Si d 'Schëff, an dann scheckt mer eis un d' superheld enger Explosioun am Schwämm!'
  
  
  Duuss, awer décidéiert Gredt huelen huet mech den Ielebou. "Ech geduecht, zréck zum Hotel, fir all joer, wéi gutt dir geet et besser, Jerry", sot Si. — Dann e gemütliches spätes Beroder an mengem Zimmer, an dann un deem mir gesinn, wéi gutt dir geet et besser. An ob Si nach eng Behandlung.
  
  
  De Gedanken Gréisst vun enger Mücke genervt an den déiwe mäin Verstandes, awer einfach Gredt erstickt dëse Gedanken. Mir sinn zréck zu Le Superbe, a keen störte eis an déi zwee enner vum Dag an déi zwee enner vun der Nuecht.
  
  
  
  
  5 kapitelen
  
  
  
  
  Si wachte an Hirem Zimmer. Camille kuschelte sech gemittlech op mech, mä wéi glécklech dat alles fir eis war, wachte Si mat engem Gefill vun der Suerg fir alles verlorene Zeit. Gredt gefall mir wéi charming Blutegel, an d ' Wachen waren ëmmer nach an voller Besetzung.
  
  
  Da menge éischten Dag vum Treffens mat Gredt an Hirem Zimmer ugeruff Piero. Hien nëmmen lachte freudig an erkläert mir, datt Emus gedauert eng Weile, fir a Kontakt mat irgendeinem Minister oder general, also muss ech just nach dofir suergen, datt an der tëschenzäit e bëssi Spaß ze hunn.
  
  
  Also, mir hunn mat Gredt an Tarzan an d 'Jane, Romeo a Julia, Jute an d' Julie, a sou weider, bis zum Prais mat allen frësche Plat ' en, an Hire Gemächern. Mir plënneren eis dann zu engem kuerzen Gespréich mat de Sir Hugh a Стадсом am Raum Gredt, ier et zréck an meng Unterkunft, wou stehe ëmmer nach op der Hut saftige Teen, mat Karabiner.
  
  
  An Hirer Natur e Mann vun der Dot, an dat, wat ech elo hat, war méi wéi en Job fir d 'Jungs, d' Hawke nennt "Agente déck Videastin.", Draachen, méi Gedold ze sinnlosen Geschwätz, wéi Dir, an datt e Flüssigunzen Informatioune kritt een op ongeféier véierzeg Liter-schmutzige Aarbecht.
  
  
  Hir unterhielt a versicht, sou gutt ech konnt ze entreißen eppes méi praktesch, awer Nee, näischt. Sir Hugh a Стадс besprochen kleng Virdeeler äermelkanal virun Dem Golf vu bei der Explosioun dëse Supertanker. Obwuel Si Sproochen iwwer de Modelleisebunnen, an ih Begeeschterung war eppes unangenehm Highlight.
  
  
  — Awer Si fonctionnéiert net, Стадс, sot Sir Hugh. "Am Grand hutt Dir d' Chance, datt d 'brennende ueleg erreecht an Dover an Calais". Hie Schwätzt den Numm vun enger franséischer Stad an englescher Sprooch .
  
  
  "Mä wann et geschitt net am Persesche Golf a virun Leningrad, sot Стадс, — kënne mir Russen bewegen, se all ze beäntweren, datt Si hunn d 'Artillerie a Rakéiten".
  
  
  "D' Handlung ass genuch, fir d 'Russen hätte reagéieren", sot de Sir Hugh. "D' Iddi Kendall besteet och doran, datt mir um Ufank déi zwou Stied komplett zerstéiert".
  
  
  "Gutt", sot Стадс, Leningrad bestellen zugonschte vun Dover an Calais, wéi e Poker-Spiller, выбрасывающий ginn, seng schlecht Hand. "Ech legend meng Jungs-моделистам maachen d 'Modell vun der englescher a franséischer Küst". Hien kippte sengen x-TEN mol den duebelte Grappa.
  
  
  "Et schéngt mir, — wagte Si et, ze kommentéieren, wat Se stylen d 'schrëfte Koup nëmmen dräi-Mount-Schönherr".
  
  
  "Dat ass de Charme vum Computer, Jerry, sot Sir Hugh. "Soubal Стадс enn de Programm un, dee mir fir e puer Deeg maachen mir dat, datt an all vergläichbarer Film gaangen wier sonndes". — Méint, sot Стадс. Hien a Sir Hugh ухмыльнулись gläichzäiteg.
  
  
  Si gefrot. - Iwwersat: "wanns du beginnst? Si géif dat do sinn, awer ech geduecht drun, maachen Se eng Paus a maacht Iech en Ausflug an d 'Joffer". Si erméiglecht leschter Silb Numm vun der Schwäizer Bierger fräi, him ze Folgen, genee observéieren, fir ih Reaktioun.
  
  
  "Giff Schneider, fänken mir an der Mëtt vum Bauches nächst Sonntag", sot Стадс. "Wann der Kanéngchen kënnt mat Hire Bedreiwer. Bleib hier. Dir kënnt ëmmer nees ze gesinn, déi Virgo. Ausserdeem benotzerkont kleng Gredt steet a mengem Buch ass méi héich.
  
  
  Dat ass alles, wat ech geléiert hunn vum Sir Hugh a Стадса. Eng Déckt, Fette null. Renzo a Piero goungen Hire Butteker op.
  
  
  Et versicht, kréien vun Gredt nach e puer Fakten iwwer de Piero, awer et ass, wéi Rosanna, gesäit an deem d ' Jalousie a war froh. Et huet kaum eppes dobai zu deem, wat ech scho bewosst. Wéi bei Розаной, Äre Kommentar war seltsam nachlässig: "Du muss wëssen, datt d' Meedchen hätt e puer Saache maachen, fir Fortschrëtter an dëser Filmwelt, Jerry", — an nees mat Respekt: "Du wiers überrascht, wann dir wüsstest, wat fir ee Mënsch ass. Ech mengen, fir Fraen. Fir d ' éischt huet et als Koeppen, awer hien ass e toller Mann, Jerry, an ass net nëmmen am politesche Sënn. An allen säin Jainismus, hien passt un de Rand vum Abgrunds, an dann hutt Dir Méint, wann hie sech ewech vun der ëffentlecher Bühn, fir sech auszuruhen a fir sech selwer kümmern".
  
  
  Verschwommenheet war eppes neies, an der Falke soll ze verstoen... wann Dir jeemools wäert d ' perséinlech Fräiheet.
  
  
  Dat ware meng Gedanken an Enttäuschungen, wann Se philosophien. An an deem Moment, wéi Si aufwachte, ier Gredt ugefangen sech ze bewegen, eppes fält op der Plaz mat enger lautekompositioun Knall.
  
  
  An der Barre Стадс gesot, datt et net fänkt béid enn vum nächste sonndes. Am Club, dann Prais, gefrot hien Leuna wëssen, déi Tanker féiert duerch den äermelkanal, oder bei Leningrad, um Méindeg. An elo war et moies, Donneschdeg.
  
  
  Eppes war net sou, oder nach net sou. Mä wann et sou wier, kéint dat och drop hiweisen, datt eppes méi ernster wéi nëmmen eng Aart Kriegsspiel a Miniatur.
  
  
  Als Agent AX a Grad Киллмастера, Dir scho méi wéi genuch fir seng Talente an aneren Aktivitéiten, fir Si z ' ënnerstëtzen netten Jonker Damm quelltext oder kleng Club-Memberen, ech hunn e puer Nuechte zréck. Elo hat ech e Anhaltspunkt, an verdaamt wéineg Zäit huet, fir ze testen. Mäi Dag war opgedeelt an mueres Besuch am Studio. Si muss, dat Verspriechen ze halen, wann net de verdierwen an Hir Roll, an d 'Méiglechkeet, just den Uert z' ënnersichen. Dann huet et en Prais, gefollegt vun enger nach eng obligatorische treffen mat Renzo Rechtsanwälten an superheld, op deem säi sollt schreiwen Si Hiren Scheck. No mengem Ролексу, elo war et 6:45 Auer.
  
  
  Si rutschte erëm Müll, ouni stéierend Gredt, goung an d 'Wohnzimmer an gammastronomie mécht d' Dier.
  
  
  Stonnen net méi war.
  
  
  Si koum zréck an huet mech séier an roueg. Huet Dir e Zettel, voll Zärtlichkeit, an deem hie sot Gredt, datt d ' Flucht an en an treffe mat Hir haut moien.
  
  
  Dann war baussen.
  
  
  De Lift Stand Stonnen, awer et geet emu Signal Saachen Ouer, wéi an vereinbart mat de Piero. De Wachmann grinste an huet mech reng an d ' Kabinn vum Aufzugs. Dat selwecht mat dem Wächter an der Lobby. Och hie lächelte. Ech weess net, wat azielen Iech d ' Geschicht vun de Piero, mee dat war mir egal.
  
  
  D ' Stroosse ware bal eidel, an all Just, подъезжающее den Hotel fueren, op der anerer Säit gehéieren kann. Si ass déi fënnef Blocks zum Communautéitssäit an huet e Just ouni Warteschlange. Huet et fir de Chauffer d ' Richtung vun enger Eck an der Géigend vum Haus AX an Trastevere. Ech hat keng Sympathie fir dëse надоедливому Гилкристу, an hie war bal sécher, datt et elo ka Hëllef kréien Хаймана an superheld Schergen an d ' CIA ze schaffen.
  
  
  Et huet d ' normaler Vorsichtsmaßnahmen, mat Chauffer ze bezuele, an dofir suergen, datt ech net verfollegt wäert, war kuerz virun der Dier vum Haus.
  
  
  Hyman d 'gammastronomie mécht d' Dier. Déiselwecht träge Haltung a Verhalen, wéi virdrun; d 'verschlafenen Aen, noenee an eng hell-gréng Pyjama-Box an d' Arméi-SHIRT fir Kotteng. Hie gouf direkt an de Standby-Modus, soubal et goung eran.
  
  
  "Du huet d' Päckchen, dat huet Si am Hotel?" Keng surly unerwünschte aus Гилкриста. Intelligente jonke en Agent, nach ëmmer faszinéiert vum Spill.
  
  
  "Empfaangen, gelies a gespäichert". - Ech klopfte un d ' Goler. "Dann zerstéiert. Ech hunn eng ganz fannen Hiweiser an e puer Froen ze DC. Si hunn d ' Plaz?
  
  
  "Einfach Sécherheet Ried", sot Hyman. — Mee dat ass genuch. Doriwwer eraus, et kann net méi. Den ale Sánchez ass eist Genie vun der Kommunikatioun. Stëmm firwat hält hien all schwéiere Formen an Parioli. Loosse Si sech net täuschen dësem сварливому dem alen Mann, Carter. Hie weess iwwer de Radio, d ' Veraarbechtung vun Daten a Computer-Programmierung méi, wéi all ëm déi sougenannten Experten. Hien ass ëmmer bereet, am Noutfall, awer emu mag den einfach sou maachen als Buchhalter aarbechten vun néng bis fënnef".
  
  
  — Et ass schéin ze wëssen, sot ech. — Awer wat ech elo brauchen, ass e Gespréich. Fir d ' éischt mat enger nativen Basis, dann mat Iech. Wou ass d ' Telefon?
  
  
  Mir sinn an e Hinterzimmer, wou Hyman, anscheinend schlafend um сгорбленном Bahar. Hien treffend getrueden superheld vun engem Enn, an an разорванном Pluche huet e ausziehbares Briet mat dem bekannter roude Telefon.
  
  
  — Soll ech bleiwen oder goen? — gefrot Hyman.
  
  
  — Höre, sot ech. "Vläicht, zanterhier Si schonn geheim, wann Si mir nees ze dinn hunn mat absichtlichen oder unfreiwilligen verschwannen".
  
  
  "Jo", sot hien. — Ech hunn vun dengem klengen Ausflug an der Nuecht. An enger ruhigen Rime bei eis an der Regel gëtt et sou Aktiounen. Hie koum an de Sessel, wann Se drückte e Knapp um Telefon fir d ' direkt Kommunikatioun mat dem quartier Général vun der Sëtz AH.
  
  
  D ' Telefon läutete.
  
  
  "Véier Auer moies, wann dir nach net wësst", sot d ' Stëmm Hawke.
  
  
  Si huet d 'superheld an engem eidele Büro, mat engem groussen eng Thermoskanne mat Kaffee, engem risege Krug an en Papiere um Dësch virun him, senger laanger Fanger ongedëlleg постукивали duerch d' Studium vun den Daten.
  
  
  Ouni weider Virstellungen erzielt Emus iwwer seng lescht 24 Stonnen an der erzwungenen Untätigkeit.
  
  
  — Okay, okay, murmelte hien. "Wann et eppes gëtt, wat ech hasse, ass d' Persoun an AX, der entschuldigt sech virun sech selwer. Si weess, datt Roum net den Dschungel, sou datt, wa Si mer erlaben, Iech ze errechen, kënne Si net d ' Wart ih fir dat, wat Se gesinn dech. Soën eppes positiivt fir d ' Abwechslung. Si informéiert mat enger vollstänneger Reflexioun vum ganzen zurückgelegten an sorgfältige durchsiebung eegenen erhalen Donnéeë. Awer och bei dëser Wiel ech brauchte fofzéng Minutt, fir e Drilldown all Gespréicher, souwuel am Schlafzimmer wéi och déijeeneg, déi méi droen soziale Charakter. Doriwwer eraus, deelt mat him seng Observatiounen, déi vläicht eng gewësse Bezéiung zu ménger Missioun. Wann Dir am Zweiwel sinn, loossen Si et ouni Opmierksamkeet; et war вбито an eis allen während eiser Ausbildung. Also muss ech e puer Gespréicher, déi Uganks mir kréien hunn, awer kéinte sënnvoll sinn fir d ' Jungs am hannergrond zu Washington, wann et Se berouegt ih Computeren.
  
  
  Hawke all dat héieren, an zur gläicher Zäit huet d ' Opzeechnung vum Fong op Tonband fir eng sorgfältige Enquête duerno.
  
  
  "Mir ginn gesinn", sot hien, wéi Si fäerdeg ginn. "Net sou wouldnt schlecht an bemerken dëse Feeler mat engem Datum am Tanker".
  
  
  "Anscheinend net sou schlecht" Hawk war ongeféier gläichbedeitend mat der Regierung vun der Medail.
  
  
  "Elo stellen Si Froen doriwwer, wat Se wëllen, datt mir hei gedon hunn", sot Hawke.
  
  
  "Ech hunn zwee mat dauerhafter Basis an zwee Hypothese", sot ech. "D' éischt Prioritéit ass dëse Tanker. Dir kënnt ënnerschrëften, datt Méindes am äermelkanal war net Supertanker? An um Dënschdeg och?
  
  
  — Kee Problem, sot Hawke. "D' energiekrise ass geflunn an huet eis Kontakter mat grousser Zäipunkt etabléiert. Dofir hunn Si aktivéiert oder verlangsamt, sou datt den Terrain sauber".
  
  
  — À Leningrad?
  
  
  "Däin seltsamer Frënd, Стадс schéngen net ze wëssen, datt et gëtt keng Liegeplatz Strukturen ze kréien, wat e puer Supertanker", sot Hawke. 'Das nächste ze bréngen.'
  
  
  "Ech brauche e vollstännege soenzyklus Bericht iwwer d' Schwäizer Bank zu Lugano an nach e puer Donnéeë vu Piero SIM-Kaart", sot ech. "Béid kënne goen mat deem Buschtaf L, an enger Skizz Anderson: Lugano an don Lupo. "Et ass net sou wouldnt a schwiereg, sot Hawke. "Awer mat deem Klenge Ris gëtt et e bëssi méi schwiereg. Si hu schonn alles, wat mir ausgraben kéinten, mee ech gesinn, wat ech nach kann et fir Si maachen.
  
  
  — An deemselwechte Kontext, — sot ech, — bieden mir all Ferienhäuser zu Sussex. Dohin sinn behandelt ginn Стадс a Renzo. An ech hunn d ' Gefill, datt de Piero fréier war do Client. Wahrscheinlech ënner engem aneren Numm. Awer de superheld, de Wuesstem muss erkennen sinn.
  
  
  — Kommen, — sot Hawk. 'Ass dat alles?'
  
  
  "E weidert-- denken, — sot ech, — an eng w. e. g".
  
  
  — Goen!
  
  
  — Dës Meenung ass ganz onsécher, sot ech. — Mä, ka sinn, Hir Finanziers gutt aarbechten iwwer "Магнамутом", Versicherungsgesellschaft, déi sech mat der Politik diktiert "allen enner vun der Welt" . Wann Dir misstrauisch, kann dat bedeiten, datt et eng Méiglechkeet vill Geld bewegen".
  
  
  — Giff Schneider, sot Hawke. "Mir sinn keng Agence fir unvorsichtige Bierger".
  
  
  -- Schneider, Chef, -- erwiderte ech, äh ass och net finanziell Entreprise a Si hunn eng hallef Millioun, déi Si geschwënn verléieren, nëmmen ëm meng Vläicht opercht. Wa Si wëssen, datt d ' Suen verschwannen, muss ech wëssen, wou Se ginn a firwat. A vläicht Reuel genee dat an d ' léieren. "Gutt", knurrte Hawk. — A w. e. g?
  
  
  "Dir Hotel hunn d' voll Kontroll iwwert Хайманом, dem hiesigen CIA-Agent, sot ech. "Ech hunn och dat géif, berechtigt, dat Гилкриста, nëmme fir de Fall".
  
  
  — Ech Stëmm op Хаймана, sot Hawke. — Ech hunn mech fir Se versuergt. Gilchrist — Alter Narr, awer wann Dir denkt, dass Si d ' superheld notzen wäert gesinn, wat ech maache kann. Awer firwat hien? Et kann Iech eng Auswiel vun aneren Agente an der Géigend, déi zéng Joer méi jonk als superheld, an zwanzigmal besser.
  
  
  — Ech wëll net d ' superheld ze verloossen, sot ech. "Hien elektronesch Genie. Wat huet mech an d ' Artisten, de Kapp ze déif, fir nach erzielen, awer wann ech alles zesummen, mir ganz geschwënn méiglecherweis vun dësem Gilchrist.
  
  
  — Wann s de sou springst, sot der Falke, an ech wäert dech superheld affekoten. Wann Dir net nëmmen erfonnt réimesch Virus, déi Si infiziert Clem Reuel.
  
  
  "Wann deem esou ass, sot ech, da kann Gilchrist mäi Gegenmittel, net ze cum sou, wéi Clem Anderson". Hawke ofgeschloss mat engem traurigen, awer одобрительным Knurren.
  
  
  ************
  
  
  Hyman Rose. — Dann sinn ech däi Mann, sot hien mat engem grinsen. — Wat soll ech maachen, CHEF? — Gott weess, Wéini d ' Zäit kënnt, sot ech. "Nëmmen zwou Saache am Moment". Si gesäit op d 'Auer a gesäit, datt d' Zär weisen Rivne aacht Stonnen. Mech gewaart net am Haus Lorenzo Conti zéng Stonne méi fréi. Mat de réimesche Verkéier méiglech gewiescht, eng hallef Stonn zu all treffen. "Loossen eis éischt kucken, wat ech wees am Moment an datt, fir dëst ze ewechhuelen. Zweetens, fessle mech mat engem Meedchen Klemme, Schuel, déi an enger Stonn. Vläicht huet Si eis en scheiß weess a kann, eppes ze wëssen, net am Bewusstsein der Bedeitung vun superheld.
  
  
  Hyman d 'rout opféiere d' Telefon zréck an d ' superheld-Höhl an der aler Bakharev a schonn huet Nummer op engem normale Handy, стоявшем op e instabilen Dësch.
  
  
  — Schuel? sot hien, dann soen mir zwanzeg Gudkow.
  
  
  "Natierlech kenne huet. Awer du bass nach op . Hey, Dir ech wäert iech an enger hallwer Stonn mat enger Persoun, déi sech wëll mat iech schwätzen. Déi aner Klemme aus dem Haus... Amerika, wou soss... ? Et weess, mä hien wëll mat iech schwätzen. Sou bleiwen Si op der Plaz ze bezuelen, bis mir do ukommen. Kann, an spendiere Iech e Kaffee mat Monte cornetto. A wann dat net genuch ass... — E spaweck d 'Stëmm e wéineg, — ...denkt Si nach eemol, ech Iech gehollef huet ze verstoen, d' Erausfuerderunge, déi sech mat Bléck op Hir vorübergehende Aufenthaltsgenehmigung. Nach net .
  
  
  "Si ass do." Hie gedréint huet sech zu mir an Sell. "Elo loossen Se mech wëssen, wat ech wësse muss".
  
  
  Als Agent bevorzuge et, eleng ze handelen, mä et gëtt Zäiten, gutt, wann een an der Géigend, Hir Theorien z ' iwwerpréiwen. Et war e ronn ëm sou Momenter, an Hyman war e gudder, haart an Ëmgéigend Mann fir dësen Job.
  
  
  "Mir hu geléiert, et war...", sot Si Emus. Ech wäert Ären Cv ze widerhuelen, mä mat Хайманом spillt an a mat de Berechtigungen Hauk Stahl net radikal géint dech ëmgoen, ausser vläicht e puer Detailer iwwer de Camille an Talenten Розаны.
  
  
  "Soulaang Si mech net entfouert Gorilla an engem karierten Jacke a Pepe, gefuer ech , — ech geduecht, datt Anderson verréckt, an ze vill Menacen an der normaler киноафере. Dës Begeeschterung ih Froen erinnerten mech dann eppes méi. Awer op der anerer Säit, et schéngt mir, datt Рэндзо superheld a Komplizen sinn sauber, da misst Dir waard, bis mäi Scheck gëtt an ih Verfügung, ier Se hätte mech ze liquidieren.
  
  
  "Ech gesinn doran grousst Potenzial", sot Hyman. — Net sou gutt.
  
  
  "Elo geet en angemessener Deel", sot ech. "Ech ugefaangen ze denken an eng aner Richtung. Wat geschitt, wann dee Film "de Fuedem vun der Welt" — net méi als eng Zort Vläicht, verdreiwen d ' Saache sech a Loft opléisen? Gewéinlech Filmmécher och Ficker. Denkt Dir, datt e gutt lachen iwwer Hir Investoren. Awer an deem Prozess, deen Si selwer festzeleeën hunn et vill geféierlech Waffen, fir eng onbekannt Drëtt Partei huet d ' Bomm "déi zwee enner vun der Welt" a Wierklechkeet".
  
  
  Хайману et gedauert e puer Minutt, fir doriwwer nachzudenken. "Onwahrscheinlech", sot hien. — Mee et ass méiglech.
  
  
  "Dann ass dat Blunder Mallory Lescht Nuecht nees d 'Situatioun", sot ech. "Wann et eng Verschwörung mat dem Zil, d' Welt ze zerstéieren, an hie plangt d ' Loft ze Supertanker, hie sollt en Deel dovun. Also, vläicht huet een ronn ëm d ' Entreprise "World End" ass mittendrin. Ka sinn, en Deel vun der Grupp — Verschwörer, an de Rescht nëmme schrëfte Idioten.
  
  
  Hyman nickte.
  
  
  "Wann et eng aner Grupp vu Leit, erkläert ech, oder eng aner Plaz mat engem klenge Plus a manner Police wéi an der Rime-et kéint sou einfach sinn, fir dohin ze goen an ze Spalten puer Bedeitung d' Fertigkeit Ugrëff. Bis Si d ' Wourecht net héieren.
  
  
  — Awer wann Dir elo расколете e puer Wäert Attacken a Fäegkeeten ze bewegen, Piero Froen am Senat, gëtt eng ganz unangenehme Ennerstetzt fir de superheld Exzellenz, eisem Ambassadeur, a fir Iech selwer, ier d ' Party geflunn ass. Situatioun, wann d ' CIA, mä och AH net méi an der Lag, iech ze erdroen, fäerdeg fir mech Hyman. — Also, wat hien maach, ausser ech Plaz dech mat der Schuel? "Nennen Si Hir Leit op Nimm op där Lëscht", sot ech, streckte him gedréckt war eng Lëscht mat Nimm vu Kollegen-Investoren, déi mir ob bei engem treffen zum Prais. "Besonnescht Aen op d' Bezéiungen Mallory. Hien ass e bekannte Regisseur, awer hien huet sech säi Wee duerch d ' Land vum onbekannt. Hien huet am Studio als Lehrling, huet sech duerch seng technesch Fäegkeeten an de Kino, an op deem Wee gouf et e puer fragwürdige Momenter. Et dauert Iech haut. Wann eppes aneschtes geschitt, Hir ech klopf un är Dier. Normalerweis gesi mer eis moies fréi zur gläicher Zäit. Hyman d ' buch koum am Nachthemd, ass Jeans an линялую Rollkragen, Sandalen an Medaillon, hiergestallt fir dat aalt Kräiz SS.
  
  
  — Deet mir Leed fir de Chaos — keng Noutwendegkeet, sot hien. — Mee dat ass just meng Arbeitskleidung.
  
  
  Hien huet mech op d ' Strooss. Mir überquerten d ' Strooss a sinn op déi schmuel Strooss an der Géigend vun der Piazza Santa Maria. E weidert aalt Gebai an um Buedem am zweete Stock.
  
  
  Cora gammastronomie eis d ' Dier. Petite dunkelhäutige Meedchen mat dem blassen Gesicht; net glamourös, awer düsteres Kapp op engem gudden Kierper, engem versteckten an hell, modischen Hosen an engem wäite wollenen, Pullovere. Duerch d 'ee Hir Schëller, virgeworf e Bléck op d' прокуренную Raum, an deem et Roch muffig Weihrauch an Haschisch. De Raum, dee fréier a senger Jugend war, wéi e gemütlicher an angenehmer Plaz mat bunten Plakaten a verstreet Këssen, awer aus Mangel un Engagement a Suen, am Géigendeel, staark gesunken ass an elo verwandelte sech an e klengt Mauseloch. Déi aner e Mäuschen, e puer plump schwaarz Meedchen leien, net d 'Opmierksamkeet op d' Chaos, an auskannt op engem Feldbett, ënner полуукрытым Indesch Decken.
  
  
  — Kann eent kréien Si eng Mysteriéis Kaffee? gefrot Cora bei Хаймана, ouni och nëmmen e Bléck op mech.
  
  
  'Natierlech. Kommen Se. Et Ass Jerry Carr. Bark, Jerry.
  
  
  "Moien", sot Si ouni Begeeschterung. Mer goungen d ' Onopfälleg erop. Baussen kommen mir an der Espresso-Bar op der Eck, an an engem Spill op dem Dësch. Duerno huet Si gefrot: "du... Du wars e Frënd Klemme?"
  
  
  "Cleveland". Si kramte an der Mémoire zu gefrot Biographie Klemme. "Mir sinn zesummen opgewuess. Hie konnt sech net entscheeden, ob e emu Schauspiller oder Schrëftsteller. Ech hat d ' Méiglechkeet, an Rime, sou datt ech beschloss, sichen superheld. Awer dann héieren..."
  
  
  — Hei ass hien och net an der Lag, dat ze léisen, sot Cora. De Garçon hat e smoking hey duebel Espresso, an dann déi éischt Schwedesch op d 'blasse Gesicht zréck, wat d' Liewe vun engem Mënsch. "Armer Clem. Hien hat d ' Aarbecht op de Vermierk engleschen Text, a geduecht, et kéint funktionéieren an der amerikanescher Zeitung. Awer déi Aarbecht war ëmmer mueres oder nächst Woch. Hien huet net wäit vun hei, a Si huet zu him. Zwéi Méint méi spéit... Бвам! Ween de superheld geet an d ' Waasser gehäit. Si ass net an sech. Verdaamt!'
  
  
  — Christus, sot ech. "Clem geschengt ni..."
  
  
  — Hues du irgendwelches reliéis Stuhlgang?.
  
  
  Net an reliéiser Bastard oder en iwwerzeegte богохульником, Si biß d ' Zänn zesumme a waard. Et géif net upassen Stahl Schuel géint sech selwer, awer net, ier ech net wéinstens e puer Informatiounen.
  
  
  "Entschuldigen Si", sot ech, — mä ech mengen, datt Clem war net op d 'Jungs, d' muecht, lächerlech ze Feinden. An der delle hat Se iwwerhaapt keng Feinden hunn".
  
  
  — Et ass net sou, — selbstbewosst gesot Cora. Si runzelte d ' Stir. "Ech mengen, et war iergendwéi chaotisch. Et gebe et ze ginn, awer hie war séisse chaotisch. Mir sinn och gutt krut, an ech hat net eis eng übermäßig eifersüchtigen Amateuren-Lateinamerikaner".
  
  
  Seng aufgeblähte Baby Lëppsen waren zesummengepresst an engem gespannten Linn vun der Selbstkontrolle. "Eis gefielen e puer -, an et sinn déi selwecht Saache. An net nëmmen oberflächlich. Clem war voller Mystik, an ech mochte et. Tarot, Yijing, transzendentale Meditation. Jung.
  
  
  Meng Oueren навострились. 'Wat hues du gesot?'
  
  
  — Jung, bestätegt Dir. "Klemme fir Freud war soss näischt wéi d' alen viktorianischen Neurolog fir переутомленных Wiener Tattaë. Awer, superheld no de Positioune, jung war op dem richtege Wee mat dësem kollektiver Unterbewusstsein an superheld universellen Mythen, wëssen Se".
  
  
  — Ech bewosst et net, sot ech. "Sollt, huet dann von Cleveland". 'Et net wëssen.' Cora gouf nees mürrisch, awer ech Fort gefuer, drop ze bestoen, wat kéint där Spur.
  
  
  "Erënneren Si sech un eppes, wouvun hie schwätzt jonk?" - "Einfach Psychiater déi net verstanen superheld an dësen Deeg", sot Si. — Eis awer net d ' Nascht. Hie war och den numm fir denjenigen Observateur fir d ' Séile. Hien huet ih Юнгами.
  
  
  "Wat hien domat mengt?" Si drëm gefrot hunn.
  
  
  "Elo, superheld Positioune, déi meescht Psychiater Mënsch, mä d' Brutaler alibaba, an net probéiert, fir erauszefannen, firwat Si sou verréckt ginn", sot Si. "Sou datt d' Patienten nëmmen nach verréckt, nëmmen e bësse méi schlëmm. Wou selwer jonk kerbte all dëse Unsinn a gewisen, wéi d ' Mënschen ännere sech. Nëmmen e béimen jung — et ass eng schwiereg Strooss, an "Schiffsjunge" esouguer leit déi behaapten, datt kënne ginn op dem kierzten Wee vill méi einfacher. Awer wat, giff Schneider, dat alles gehéiert zu dir, Mann?
  
  
  — Net all Dag ze verbaant ginn, mäi Frënd, — sot ech feierlech. (A verschiddenen Equippen AX dëst geschitt duerch den Dag, awer dat ass eng aner Korkenzieher.) "Dir Hotel doriwwer ze gewuer, wéi Si méi".
  
  
  "Da bass du entweder morbid Geier oder de klenge detektiv", sot Si an opféiere den Hl vum Hl. "Ech weess net wierklech wéi d' Geier, a mech mat zimlech Amateur Ermittlungen Klemme. Also merci fir de Kaffee an op Ihn .
  
  
  Et war schonn d ' Hallschent vum zéngte. Ech hat méi e Körnchen Gold, op dat Si nëmmen hoffen konnt, also huet hey Weggehen, ouni Kommentaren.
  
  
  Si verabschiedete sech mat Хайманом an huet e Just zum Hotel. An der Lobby hunn ech eppes vertrautes, ass unbeschreiblich d ' Gefill, datt Se vun jemandem observéiert ze ginn. Mee et kann och sinn opgrond vun der Stonnen am Lift. Doriwwer eraus, et ass ëmmer nach net dobäi war, ausser Hirer Zimmer, sou datt ech a Rou superheld.
  
  
  Lux war пустынен. Einfach Message geschriwwen breede Pinselstrichen Lippenstift op den Spigel am Schlafzimmer, fir drun z ' erënneren, mir vun Gredt.
  
  
  "Du bass en Arschloch an hinterhältig der wilde", huet Si zu grousse Groussbuschtawen. "An Dir, ech hoffen, dass sou dacks wéi méiglech hanner mech verhaftung ginn. Mir gesinn eis spéider am Studio. Et gëtt keng Unterschriften. E geneesou groussen PostScript PS. "Du hues mir d' schrecklechen Blutergüsse . Et gëtt nach eng schéin Artikel zu de Stot fir d ' make-up. Dag.'
  
  
  Si Rasiert, séier umgezogen an huet Limousine, de geduldig wartete, fir mech an den Zentrum vum Räich Lorenzo Conti.
  
  
  Рэндзо an superheld, direkt unterstellten Mataarbechter hunn eis mimmo Layouts Stied, déi zerstéiert ginn hunn, ier d 'Enn vun der Welt, an hunn eis op расчищенную d' Chantier, fir ze weisen, nach méi militäresch Ausrëschtung. Vun arabescher bis zu Flammenwerfern, Panzern, Plus nach eng Rei vu Saachen, déi bis elo Frettchen goufen an der Verbuedener Lëscht. Mir überquerten op zwee Helikopteren an anzio, déi sou aussah, als ob hien an der Agonie den leschte Invasioun, mat deelen, déi geliehenen bei der Sechster Flott an anere Seestreitkräfte vun der NATO, mä och mat e puer sistema bewaffneten High-Speed-Booter, d ' Israelis.
  
  
  Et huet geschengt, datt Renzo a Piero mat Hëllef vum Sir Hugh a Стадса kréien konnt d ' Formel Wasserstoffbombe vum Harry Truman, ouni Autonomer Розенбергов an Фуксов. Um Enn vum Platzes war et zwee grouss Lager, déi mir net besicht hunn. Wéi Si gefrot, wat do baussen ass, mir gëtt gesot, datt de Späicher Requisiten op der ganzer Vergaangenheet Filmer. "Irgendwann Mach Dir superheld an de Musée", sot Renzo.
  
  
  Dat mag wouer sinn, awer ech geduecht, datt net, datt ech warte net, bis ech keng Léisung Ticket kafen. Dës Lager nëmme gefrot, e fréiere Enquête.
  
  
  Mir zréck an d ' Administratiounsgebai, wou Стадс huet eng kleng Show op mengem Computer. Hien huet eng kleng Mock Duerf, konzentréiert sech ëm d 'Panzer an d' Artillerie op den Hiwwele ronderëm no. Doriwwer eraus, eng Rei vu klengen, beweeglechen Zaldot am Moossstaf.
  
  
  Стадс winkte säin перфокартой an der Loft, dann steckte hien an de klengen Computer, an alles huet.
  
  
  Panzer an Panzerwagen afonnt gleewen; Artillerie beschossen Rustikale Fläch vu Bommen, Brandsätze; Feier ausgebrach, kleng Figuren unruhig a gefall. Alles gedauert dräi Minutten.
  
  
  "An elo kréien mir eng Virstellung dovun, wéi et Ausgesinn gëtt um Bildschierm", sot Стадс mat dem stolz vun engem klenge Kand. Hien huet d 'ganz Szene op Video, an dann, wéi mir de Schalteren umgelegt gouf, koum dee ganz Raum an Donkelheet, mir hunn Aktiounen, déi schlussendlech Ausgesi wäert, well d' Wandmontage um Bildschierm. Et war immens. Et war eng ganz wat ass s/. Och kleng Zaldoten tatsächlech beliichten sech, gekämpft, gefall a liewe op grouss Distanzen. "Natierlech, et gëtt erëmexperimentéiert Shooting closeup um Set", erkläert Стадс. "Awer, mäi Gott , deen Brutal kritt de teuflisch vill Krieger fir Hir Suen".
  
  
  Si huet zugeben, datt et war alles ganz beeindruckend, awer d ' Demonstratioun vun den technesch Fäegkeeten Стадса net ausgeräumt mäi Verdacht.
  
  
  Renzo huet eis e flotten Prais an der Kantine fir d ' Mataarbechter vum Studios. Camille, schéngt et net ze hu keng Verbreedung, ofgesinn dovun, datt Si vun zäit zu Zäit neckte mech. An de Piero, Deels Interesséiert ménger fréien Spaziergänge, ganz an lächelte béis schaute.
  
  
  Matzen am Chaos ausgeruff mech un d 'Telefon, méi genee gesot, an Luxus Renzo, man hat mir d' Telefon. Datt d 'verschlechtert Aufgab an huet Hir nach méi verwirrt, well d' Stëmm um aneren Enn vun der Leedung huet Розане an Gredt souz nieft mir.
  
  
  — Moien, Rohla, sot Si Hire Benito Honig Stëmm. — Sprichst du mat Розаной.
  
  
  — Oh, Moien, — sot ech virsiichteg.
  
  
  "D' kléngen net ganz häerzlech," sot Si. — Mengs de... als ob sprichst mat deem Mann, Jerry.
  
  
  — Ech hoffen et vu ganzem Herzen, sot ech.
  
  
  — Oh, Oh, — Si kicherte. "Si sinn Kreesser vu verschiddene Leit. Vläicht sou Leit, wéi signorina Cavour?
  
  
  — Ma jo, eppes zu där Aart, sot ech.
  
  
  "An dësem Fall, wann Se dech hei nach eemol gesinn, wäerts du поцелован an d' Nues, an den Oueren, den Kinn..." huet, Rosanna genee an schelmisch deem seng Beschreiwung, wou Si schécken all dës Küsse, anscheinend, ënner de Spaß aus menge hilflosen Demütigung, wéi Se hei perséinlech.
  
  
  -- Jo, signorina Marty... Neen... ech verstinn ...
  
  
  Si unterhielt u sengem Enn der Leedung, als ob et Spa Gespréich.
  
  
  Ënner Ausnotzung vun der vollen mengem unglücklichen Zoustand, Rosanna huet sech zu engem ernsten.
  
  
  "Weess de nach, wéi mir d' Lescht kéier gesinn , Si Schwätzt iwwer d ' denken?" — gefrot fir Si décidéiert. "Ech geduecht", sot Si. Vill méi wéi dat méiglech war, wann mir waren zesummen an den Müll. Ech denken... Ech geduecht, Jerry, an ech war domm. Ech hu vill wichteg Saache ze soen.
  
  
  — Gutt, sot ech, versteckt seng Aufregung. — Wou ass Se elo, signorina Marty?
  
  
  — An ménger Wunneng, — sot Si. — Kënne mir schwätzen haut net Wéini? Dir, ech hoffen, dass sou séier wéi méiglech.
  
  
  "Ech hunn dann zu Mëtteg e rendez-vous mat киношниками", sot ech. Si ass iwwerhaapt net passéieren kéint mimmo dësen net gammastronomie mécht Hir Deckung. — Mä, vläicht géint hallef fënnef? "Gutt", sot Si.
  
  
  Ech gedréint Gol. Vläicht Roseanne war déi eenzeg Persoun, déi kéint dat verschlungene ze entwirren e Gewirr vun Teppech, déi war meng Aufgab. Wann jo, dann huet Se eng Gefor fir déi selwecht Leit, déi probéiert, de braten hunn hien an der Nuecht baussent der Reim. Et kann en ausgezeichneter Meedchen, awer net no war de Gas-Bomm. Mir blouf just nach eent maachen. Ech kann Se net herausziehen Хаймана op dem superheld-statu. Si konnt och net ginn hey odin ronn ëm déi béid Kontaktadressen per Telefon. Awer mir hunn ëmmer nach ware Si an zwou furchterregende time zu Le Superbe.
  
  
  — Passéieren kënnen, wann Se offen zu mir an d ' Hotel, signorina, sot ech, huet Hir Stëmm sou roueg, datt ech et war kaum hörbar. 'Innerhalb vun enger Stonn. Waart op mech do, an mengem Zimmer. Befehler, déi Si huelen, an dann, Ären, sécher, mir kriegen dat schonn hin dat d ' Korkenzieher zu eisem géigesäiteger Zufriedenheit.
  
  
  Si leet de Gruppebesetzung op. "Oilers", sot ech. Gredt a Renzo Weile virgesinn mech un. "Loosse Si mech a Rou". Eis ëm Si ronderëm, sou ouni, wollt Si Froen oder informéiert iwwer eppes.
  
  
  Fofzéng Minutt méi spéit frühling entschëllegt sech dofir, datt ech Änneren, et klebte Zeil zerécksetzen an eng Telefonzelle. Si ausgeruff an der "Le Super" an kaff dem Diensthabenden anweisen time einzulassen Miss Moser a mäi Zimmer, an ze verfollegen, fir datt Si keen störte.
  
  
  Si goung zréck op de Piero, Renzo, vum Camille an den anere mat engem Gefill vun der Erliichteren.
  
  
  Schliisslech ass d ' Gesellschaft opgeléist. Ech muss séier Wee mat Renzo hannert e puer gebaier mat Dokumenten an Ënnerschreiwen Si de Scheck am Büro vum Affekot. Bei de Piero war wat-dat ass d ' Wierk, vun deem et noutwendeg war, zu kümmern. Gredt sot, datt ech probéiert e rendez-vous mat Hirem Schoulmeeschter Ried an 4 Stonnen, awer vläicht kéinte mir Iessen goen an dann. Hir gesot, datt ech et mag, a wat, wann eppes schief geet, treffen mir eis drop. Ech brauchte Handlungsfreiheit an all Richtungen, well ech net bewosst, datt Rosanna Lag, mir ze soen.
  
  
  Si versicht, net ze schéngen offen ongedëlleg op eiser Rees zréck an d ' Stad a sproochlech Diskussiounen vum Traité. Hawk behauptete, datt mir zur Verfügung gestallt Italo-amerikaneschen Affekot, fir alles gesäit zimlech plausibel. An der Affekot argumentierte, fir Liest Dir all net benötigten Punkten zweemol, eng kéier op Lëtzebuergesch an eng kéier op Englesch. Dann gouf et Problemer mat der iwwerpréiwung vun Signatur an der Bank, a wann alles souwäit gekläert an versiegelt, et war scho fënnef Auer. Le Superbe war nëmmen e puer Blocks vum Hotel ewech. Höflich, awer beharrlich Hiert Uleies ofgeleent Renzo an de Club goen an drénken, fir dat Evenement ze Feieren.
  
  
  "Elo bass du eng fir ons erëm, Jerry, sot hien.
  
  
  Si sot Emus, datt mir besser zesumme Feieren méi spéit am selwechte Owend, an et wier unfair, heben en Toast zesumme Piero ouni, Herde, Sir Hugh, Gredt a souguer Michael Спортса.
  
  
  — Du hues Recht, Jerry. Awer haut gi mir e grousst fest fir d ' kuck droen. An der Halle Monza oder iergendwou an enger Disco. Seng Hardware an d ' Hand.
  
  
  'Gutt.' Si zuckte d ' Emus Hand an Eilte schnell Trab op de belebten Bürgersteig.
  
  
  Stonnen an der Lobby nickte zustimmend, wéi Si zurückkam a gesot, datt meng Unterkunft ass wierklech eingelassen e jonken Meedchen. Den Ufank vum zweete op mengem Stock huet et bestätegt.
  
  
  Si gammastronomie mécht d ' Dier a ausgeruff: "Rosanna", an huet Hire saftigen, schéine Kierper, распростертое op mengem Bett, mat engem Cut vu Ouer ze Ouer Hals.
  
  
  Reichlich Blutt huet een eppes op Italienesch an de Spigel, der Spiegel, déi zu jonke Zäit huet sech исписано Lippenstift Gredt.
  
  
  "Doud den Verrätern".
  
  
  Ee Kierper war nach waarm.
  
  
  
  
  Kapitelen 6
  
  
  
  
  Si geschéckt Розану an den Doud. Mat ménger gewagten Sécherheet Vorsichtsmaßnahmen zu Le Superbe et sech un, wéi wann et meng Hand war schaarf wéi e Rasiermesser Klinge, fir ze schneiden Si Hir schéine Hals.
  
  
  Si geduecht, driwwer no, erfolleg awer net an Unentschlossenheit, aus Verzweiflung oder Wart. Agent AX — Mann, awer hie kann net zulassen, datt extern Konsequenzen vun Wénke überwältigen superheld, egal, wéi déif een spürt Si. Obwuel innerlich verfluchte sech fir seng menschlichen dummheit gelungen, seng scho gepackt hunn néideg Quantitéit un Gepäck brauch, fir e séchere Depart. Kloer war eent: fröhlich, geknéit, ier e sech iwwer d 'Texas-ueleg-Sex playboy Jerry Steichen gestoppt ze existéieren a war sou enger anerer sprooch liesen fir meng Missioun, wéi d' Äerm Déngens Rosanna.
  
  
  Renzo a Piero rechtfertigen konnten mech an der Eliminéieren vun den zwee Banditen. An de Piero war genuch politesch muecht, fir ze vermeiden, mech vun der Anklage wéinst Muerd Розаны, wann Se vybegu zu Gang und gebe Alarm. Awer och all d ' Beméiunge vun de Piero wieren net an der Lag [änneren laange Prozess vun der italienescher Justiz, déi et mir aushalten. Deeg, gefoltert, vläicht Isolierung als wichtege Zeien. An, ouni Zweiwel, mir gëtt nees ronderëm d 'Auer fir d' iwwerwaachung. An all dëst zu engem Zäitpunkt, wou ech brauchte, sou vill wéi méiglech Bewegungsfreiheit.
  
  
  Et kéint alles opginn, ausser, datt et mir op, Portabel a liicht diplomateschen Portfolio mat Ersatz-Gas-Bommen, Munitioun fir "Люгера", engem Schalldämpfer an e puer harmlos Géigestänn Ausrëschtung. Si verkleidete sech. Et verännert d 'schwaarz lackierten Ballettschuhe fir e puer groben Sandalen, d' Erstens waren bequem, an zwee quadratesch Ferse waren d 'Plazen fir d' Opnam vun der Systematik Saache. Lénks ze schwéier Schlagring, riets fir den dragebaut radioaktiven Tracker.
  
  
  Fir ee Moment Hire Stand um Fouss durchnässt Blutt Better an schweigend geloss Розане, datt iergendwou, op dem Wee am Kader vun Hirer Missioun, wann et méiglech ass, Se ze verhaftung gëtt fir no.
  
  
  Den um Enn vun der Halle blinzelte, wéi et sou séier goung zréck an d ' Halle. Dofir e emu gesinn däerfen Розану an all senger lieweger Bléi, an hie Gebaut huet net, wat de Mann net kann nach e wéineg Konzipéiert. Awer mat Autoriséiert geschengt déi Virgesinn war Ausdrock vum superheld, déi Si ni wussten. Si geet d ' Stonnen an der Lobby an huet vun him de selwechte Ungläubigen Bléck. Awer nach méi Si ginn überrascht sinn, wann een de Kierper Розаны. Wa mäi perséinlechen Radar apparat richteg, dee, vun der ëmbruecht Розану, gestart géif fir mech d ' nächst Stuf falen innerhalb vun e puer Minutt.
  
  
  Si huet den éischte fannt Just, ass an der Géigend vum Illegal an duckte sech op en Thema.
  
  
  Mein deier aussehende einfach Serge Mantel gesäit net bilateral, mä kascht mech abschnallen стеганую Fudder, wéi et verwandelte sech an e geschmacklos abgenutzten Mantel, déi vläicht souguer geweint, awer an der Wäiten Vergaangenheet a Gro. E klengt Aerosol zerstéiert all Falten op meng flotter Box an huet ih knaschteg Ausgesinn an неряшливыми Felder ënner menge Mantel. E klengt Stéck Schleifpapier war genuch, fir d ' polierten Ballettschuhe aussahen alen an abgenutzten. Fält en Taschenmesser no Eck diplomateschen Portfolio un, et kéint reißen Kalbfleisch Haut, sou datt staark beschädigtes Pak fir Bréiwer .
  
  
  Jerry Steichen betrueden e klengt Thema, an hannerléisst Hire do superheld zesumme mat Fudder jacken sinn déi, ménger donkelgroe Hut an de Reschter Kalbsleder.
  
  
  Koum Ben Carpenter; e eelste, den Äerm, de entmutigte Bierger ronderëm de selwechte Grenz vun der Welt Hostels an schreiwen vun Skripts fir Extras, which seligen Gebitt Klemme Anderson. De Leschte Geschlaff konnt nach e wéineg waard.
  
  
  D 'Haus war an Trastevere, nëmmen e puer Minutten zu Fouss, a Ben Carpenter war net ëm bestëmmungen, d' verbréngt seng Lyra mat dem Nieweroll, nëmmen wann hien net ze vill besoff fir iwwer eppes suergen ze maachen. Et sinn zwou Ligaen, haaptsächlech an de Perugia laanscht, op der Sich no méiglechen Verfolgern. Op der Ponte Garibaldi, enger grousser Bréck, Si adresséiert seng aktuell Geschicht стряхивания Verfolgung an de Gassen. Iwwer d 'Strooss vun eisem Haus Pin Café war, an ech blouf stoen, fir eng Mysteriéis bitteren Espresso, huet d' Strooss an den Gehwegen duerch de Vorhang op d 'vollgültigen, ier Se d' Strooss an klopfen.
  
  
  Hyman d 'gammastronomie mécht d' Dier a gesäit sech erstaunt an d ' Aen.
  
  
  Gefrot fir hien. — Firwat net mueres? Mä hien ass séier huet mech reingelassen an knallte d ' Dier hannert mir. "Du gesäis aus wéi e Penner". Hire Mantel abgeschüttelt, an hien Pfiff roueg beim Festleeë mäin vernetztem maßgeschneiderte Kostüm, huet mat der Mëtt vum Oberschenkels an erof bis zum Hals.
  
  
  — Ech brauche e Anzug, sot ech, Hir Jacke ze ewechhuelen. — An e puer Hemden. Al. Dat ass alles.'
  
  
  — Eng zimlech grouss Gréisst, murmelte hien. "Awer ech kann ih."
  
  
  Hien fummelte an der Déift vum Schrankes, bis Dir azielen emu Hir Geschicht an d ' Badezimmer, wou Dir закрасил ugeriet Haare hunn.
  
  
  "Du matschaffs géint erfuere Leit", sot hien, wéi Si fäerdeg ginn.
  
  
  Hien huet e Anzug, wéi eppes. Et war zerknittert a mir Rivne sou, datt den Androck, wéi wann hie laang Zäit huet Ben Карпентеру. Hien hat nëmmen en Hemd, dat sech ëmmer sech mir, awer hien huet geduecht, hien kéint Dir kafen nach e puer Kilometer, ëm Flohmärkte. Am Moment war alles an Uerdnung.
  
  
  Si leet den Inhalt senger Poschen an Hirem neie Anzug, ass наплечную Holster, ier Si zéien Hire Mantel un, an war ganz zefridden mat dem Bléck vum Mënsch, dee gesäit mech duerch de Spigel. Hyman kritiséiert mech.
  
  
  "Brauchs du nach wat", sot hien.
  
  
  Si ass sou stolz op Si, vill méi wéi jung-Agent vun der CIA. awer et tut weh ze héieren, wéi geliehenen Courrier, datt mir nach eppes feelt. Awer mir gefiel Hyman, an ass nach ëmmer e Frettchen, hie war ganz hilfsbereit. Also ech war geduldig.
  
  
  Si gefrot. — Aufgesetzte BAART?
  
  
  — Geroch no Alkohol, sot hien. "All mënsch, deen gesäit aus wéi du a riecht net Billigen граппой, verdächteg".
  
  
  Si erkannt, datt hie Recht hat. Dësen jonk war d ' Zukunft, wann hie laang genuch Liewe géif. D ' Aarbecht mat mir net observéiert superheld überlebenschance. Awer ech hat sech eng onbeléift Notiz, datt wa mir eng iwwerliewen, Si wëll d ' Opmierksamkeet op hien Hawk. Hawk schwätzt ëmmer vun neiem Blutt, dat sech brauche AX, awer Web-frisches quelltext änneren, dat mir d 'kéier kréien, ass d' Blutt vergossen ale Profie wéi mech .
  
  
  "Ech hunn ëmmer nach destilléiert Tarquinia, aus dem bis elo Frettchen wollt Nasen Strooss Drunks", sot hien. — Setzen an den Wohnbereich an Gießen Si en Drink. Wann dir trinkst, och ech trinke e Schwedesch.
  
  
  Mir sinn zréck an d ' Wohnzimmer an an engem Spill op engem Hl mat шатающимися Been, Hyman an huet de Stecker aus dem onbekannt Flaschen mat blass-Weizen-Flëssegkeet. Hien geschenkt mir zwee Fanger an d ' Breet, net dee proppere Glas mat Waasser, an accord mat verfallenen Atmosphär vun Hirem Haus. Nach ier ech hob Ärt Glas, mäi Fusel Geroch revenu. Kaum et kéint méi schlëmm sinn Vitriol, geduecht ech, andeems Si e grousse Schwedesch. Mä et kënnt nach méi schlëmm. Si schluckte de superheld a unterdrückte de briechreiz. Nees hob d ' Glas an Ochänneren et aus.
  
  
  — HMM, sot Hyman. Geschenkt sech och eng kleng, néideg.
  
  
  Hie kuckt Ochänneren an schnupperte. An den Ae vun der Träne erauskomm. Hien drückte d 'Hänn an d' Navigatioun an schnupperte erëm.
  
  
  "Nächst kéier, wann Se probéieren, eppes другон", — stöhnte hien.
  
  
  — Ech hunn wat fir Si eng Ausso, — sot hien, otdyshavshis'. — Gilchrist et mat poikilè. Dat entsprécht deem, wat de sagtest haut moien. Awer ëmmer nach gesinn keng Virsprong".
  
  
  Hie geet mir e Blat méi Schreibmaschinen.
  
  
  "Ech war grad dobäi, ih reduzéieren", sot hien. "Ech hunn e Fotolabor hanner dem Schrank, awer et ass einfach. Zerstöre ih, wann Se fäerdeg sinn. Dëst Bestreben vun der Bank — Léisungsmëttel Pabeier. Hien huet e bei ménger Plaz eng grouss Fläsch Chianti, an ze Liesen huet.
  
  
  Bank Lugano bewisen war souguer fir Schwäizer Standarde vun der Entreprise, déi méi wéi 80% vun der huet de Piero SIM-Kaart...
  
  
  Hien huet als Edge-Wechselstube fir d 'Italiener, déi Hir übersetzten Lira iwwer d' Grenz an tauschten ih op vill sicherere Schweizer Franken. Hien ausgelaf sech aus bis zu Immobilien-an Asset-Management. An de leschte Joren, no Hawke, hien Stahl zimlech aktiv an Ankauf vun Goldbarren. An суперзащищенных Immens gelagert superheld, ronn 40 000 000 Dollar. Elo, nom Ausbroch vun der Cash-Kris, d ' Spekulation mat Gold beléift, mä et war fir all normale Kader.
  
  
  Hyman schon Sachen gelies, a wann Dir fäerdeg mat deem Blat, rollte Hir superheld a leet an dësen Léisungsmëttel.
  
  
  D ' Versicherungsunternehmen war an enger Sackgasse. Et war ee vun den eelsten, ingenieurwëssenschaften an renomméiertsten Gesellschaften an Europa, verbonnen mat den ganzer Partner, souwuel do wéi och an den USA.
  
  
  Ferienhäuser zu Sussex, war nach beunruhigender. Eis Wierder iwwer de Piero. Awer e puer fréier Mataarbechter, déi séier hu zu London an zu Tunbridge Wells, dee sech drun erënnert, datt de geheim Besuch war an engem ofgeschlossenem Raum, an der gläicher Zäit, wou a Renzo Стадс ware sech do als Patienten. Superheld keen gesinn, awer d ' superheld war e Psychiater — talent юнгианец, Här Dr. Унтенвейзер! Odin op den Informanten schwor ëffentlech, datt de Gaascht war nach e Kand oder teenager. Mat dësem Wuesstem Piero bei all volatil Bléck geschengt, wéi en teenager.
  
  
  Als ob en Jackpot net genuch wier, d ' Enquête an England hat och, datt Easeful Acres war Deel vun enger laanger profitablen Netzwierk vu private Kliniken, déi am Besëtz коецерну zu London. An der Presidentin vum Jahr war keen anere wéi eist anert Sir Hugh Марсленд. Doriwwer eraus, all déi aner am Conseil waren Stumme repräsentationsfiguren, zefridden alljährlech erhéicht, sou datt Sir Hugh voll Kontroll.
  
  
  Déi véier Kennzuelen ware sech de selwechte Plaz zur gläicher Zäit. Et ass wouer, datt virun e puer Joer, awer et huet e puer Joer erstréckt der Ausbildung, fir d ' ofzeschléissen "Floss vum Liicht".
  
  
  "D' Stëmm vun de Joerhonnerten a Enquête", war dee Leschte Kommentar, mee et koumen nach fënnef Stäerchen ***** , wat bedeit, datt d ' Meldung stoungen och déi neisten Noriichten.
  
  
  "Trans-An d' Ewech, — an der Noriicht uginn gouf, numm vun der Versicherungsgesellschaft, déi sech mat erwächt net de Verdacht, — anscheinend, deelweis koum ënner d ' Verwaltung vun der Schwäizer Bank. Nach ëmmer ganz geheim Schnäppchen, awer braucht beim schreiwen et sech ëm e puer Wikipedia-Versicherungs-Duechterfirmen. Sou séier wéi méiglech, detailléiert Fakten am Wee. Si mussen net méi auszusprechen war fir mech den numm vun dëser Schwäizer Bank. Et gouf ugeholl, datt dëst e klengt Geschäft Piero zu Lugano, an d ' Sektioun gëtt sech mat der Versicherung vu Filmer.
  
  
  Sou datt de Piero an dräi aner abwälzen konnten d ' Suen duerch en Deplacement an déi aner. Alles ganz legal an ouni Spuren ih-an de Bicher, fir net aus der Versioun bréngen Investoren. D 'Anleger och net wëssen huet, datt ih d' Sue gëtt net fir rentable Investitionen, a fir déi wuessend Usammlung vun Goldbarren an de Keller.
  
  
  "Alles passt zesummen", dat zu Dir soë, awer Hyman huet mech zum schweigen ze bréngen.
  
  
  Bis Hir Rapporten gelies, huet hien op a sengem Hl an hetfield d ' Radio haarde italienesch pop-Musek, gemëscht mat de Gerüchen vun Grappa. Elo Musek gouf ënnerbrach fir Zesummefaassungen Gebitt vun der Barentssee.
  
  
  '... virun enger Stonn war, huet d ' Leiche Розаны Moser, двадцатиоднолетней Alitalia-Mataarbechter, mat durchschnittener Kehle. D ' Police sicht no Roger "Jerry" Carra, tëschent engem Amerikaner, deen ass an dësem Zimmer, an ass séier an enger Zäit, wou, no den ärzten, Ms. Moser gouf ëmbruecht. Offizéier, duerno am Déngscht vum viregten Virfall mat Bedeelegung vun Carra, mat Bestimmtheit erkläert, datt kee méi am Zimmer iwwer mat Iech e Frettchen, wéi en ass, huet Miss Moser an iwwereneestëmmung mat de telefonischen Anweisungen vu Mr. Carr. Dann koum den Editorial iwwert d 'durstig no Sex tëschent Autoriséiert, d' drohen, déi traditionell Keuschheit italienescher Fraen, gefollegt vun schmeichelhaften Beschreiwung vum gesichten.
  
  
  "Jerry Steichen — groussen, Stattlicher Mann mat enger aristokratischen Haltung", gesot kréien. "Et ass stilvoll noenee, an d' Lescht kéier gesinn superheld a donkelgroe Filzhut "Homburg", hellgraue Mantel am englesche Stil an grauem фланелевом Anzug. Hie war achtundzwanzig bis fünfunddreißig Joer al, a schwätzt e wéineg Italienesch.
  
  
  Hyman gesäit mech un, a gesäit eng grauhaarige, помятого Mann, vun deem Roch граппой. Hien grinste. "Erfuerdert ass en zimlech bühnewierker Kerl, fir d 'Bannung, déi Si zu dëser Beschreiwung", sot hien.
  
  
  — Mä dës sinn zimlech intelligente Jungs sichen, — sot ech grimmig. "D' Schema, deen mer grad gelies hunn, entwéckelt an ass net fir schwaach Nerven".
  
  
  — Awer gesinn, wat ech mengt, wéi e sot, datt kee Virsprong? sot Hyman.
  
  
  — Ganz wierklech, Kolleeg , sot ech. "Elo wësse mir genau, Habicht a lues a lues, wéi Clem Reuel war op dem Wee zu eppes ganz wichtegt. Mir wëssen, datt Renzo, Стадс, Piero a Sir Hugh Марсланд gefeiert sech fir d 'éischt kéier an Easefil Acres zu Sussex, ugefouert vun HEMA, begéint Clem Reuel géif d' Wuert "jonk" De Buschtaf L an den Notizen Statu: kéint bedeiten Piero, oder superheld-Bank zu Lugano, awer dat spillt keng Roll. Mir wëssen, datt "de Fuedem vun der Welt" hunn genuch vu militäreschen Ausrëschtung, klenge Krich ze fänken a méiglecherweis aktivéieren groussen. Mä soulaang mir net an der Lag ze beweisen, datt d ' Waff — et ass eppes méi wéi nëmmen Requisiten, déi eis net verloossen, Kolleeg. — Et ass eigentlech ze sot Hyman. — Wou eis dat féiert, Carter?
  
  
  Et gouf ugeholl, datt de Ben Carpenter verbréngt e puer Joer an Australien, a Si huet ugefaangen ze spillen superheld Roll.
  
  
  — Emus huet eng kuerz Informatioun iwwer sech selwer. 'Zimmermann. Wéi Steichen an nen gëtt et déi éischt Silb mäin numm. Wann ech genuch Zäit, fir eng nei Identitéit unhuelen, ech kümmere mech net drëm, datt sech an José González oder Гельмуда Schmidt. Awer wann Se schnelles Auskommentéieren, wéi mir geléiert hunn, duerch Versuch an Irrtum, ass bequemer loossen Si e bësse ronderëm den Numm erëmkritt. Also, wann een probéiert, mech rufft zu enger Äntwert op ih "Moien, Carter", et ass genee d ' selwecht, wéi wann Si gesot: "ech waarm Steichen oder Carpenter"...
  
  
  Hien nickte.
  
  
  — Zréck zu den echte Änneren, sot ech. "Dat bescht, wat mir kënnen elo beweisen, wat geschitt bal Legale Grënn. Et muss sech an verschlossene Gebai um Territoire vun der Conti. A schnell.
  
  
  Hyman gesäit op seng Auer; Si huet seng "Rolex" an der Änneren Thema. Wéi wier et un eis, gouf un hien gebonnen, fir de Ben Carpenter war et ze deier.
  
  
  — Waard Dir besser bis zum Abroch vun der Däischtert, sot hien. "Ech hunn dësen Plaz op eegen Faust recherchiert. Erstens, Si hunn Schutz-a Wachhunde. Wann Dir dëst ze iwwerwannen, ginn Si méiglecherweis mat enger nach méi groussen Herausforderung bannenzegte Sicherungsring. Mir beschäftegen eis mat klengen Jonke. Awer an AH hunn et wëssen, soss wieren Se net geschéckt Nick Carter.
  
  
  Ben Carpenter, Kamerad, berichtigte säi superheld. "Wou ëmmer mir eis waren. Vläicht kënne Si mam Training ufänken elo jiddwereen".
  
  
  — Gutt, Ben, sot hien. "Wat s du hues, ze hacken Contiland?"
  
  
  Si knöpfte d ' Jacke, fir ze weisen emu Holster, déi hie scho gesinn huet. — An e Messer, sot ech. Si vollek net, Pierre. Si sollten e puer Saache ze halen an Reserv fir all Theaterhéichschoul. Et hat eng emu Ferse, de radioaktiven Substanz beladen, оставлявшим no. Ech muss weisen emu ass, well et dat, datt hie bewosst, datt de Tracker an der Halle am selwechte транзисторном Radio, datt Si an Abhörgeräte.
  
  
  "Si drécken dëse Knapp", erkläert ech. — An am Beräich vun der Wellen — Indikator ass d ' Längt a Breet mat enger Genauegkeet vu bis zu fënnef Prozent pro Kilometer. Klickt op de Knäppchen ënnen, an huet Si héieren e akustisches Signal, deem seng Stäerkt zouhëlt, wann Laanschtflich an obnaruživaemomu Element. Ni benotzen Se et, während ech net ze spéit zu engem Meeting oder en Bericht fir méi wéi eng Stonn".
  
  
  Hien ass richteg симмитировал Schrëtt, dann steckte d ' Instrument an Jeans Minutt.
  
  
  "All sinn zimlech intelligent". sot hien. — Mä wéi kommen mimmo Hënn a time?
  
  
  "Über dës Hënn, sot ech mir kafen billige Burger". Hir пропитаю superheld Baldrian-Extrakt. Et gëtt unwiderstehlich, selwer fir déi bescht Hënn, an dann maach Dir e Beruhigungsmittel, dat wierkt direkt. Et bleibe engersäits, an du mat engem aneren, nëmmen e puer honnert Meter vu mir wäerts Wachen ablenken.
  
  
  "Gutt", sot Hyman. 'Awer wéi?'
  
  
  — Mir et gesitt, wa mer dohi goen. Fir d ' éischt musse mir eng Plaz fir mech. Ech kann net méi aussetzen vun dësem Haus Gefore, hei ze bleiwen. 'Reisepass?'.
  
  
  Si reprochéiert emu Dokument Ben Carpenter. Mécht näischt, mat engem gefälscht Visa шестинедельной Vorschrift, datt et keng Zweiwel wéinst engem Aufenthaltstitels. Altersschwach Gesicht op dem Foto war et ähnlech. Si selwer war Virbild fir hien, a fir ronn zwanzeg anere Fotoe während senger laanger Carrière.
  
  
  "An där Géigend keng wierkleche herbergen, geduecht, no Hyman. — An dat wier, datt s de fir mech do wars, wann och net ze no kommen. Filmer déi al hëlt hanner dem Sunset Clienten bezuelt. Et ass kurzsichtig an net ze wählerisch.
  
  
  "Merci", sot ech.
  
  
  "Loosse Si mech virdrun uruffen sollen". Hien сверился mat Poschen-Tagebuch, sicht d ' Nummer a Schwätzt op Italienesch mat enger verzerrter HEMA-datt um aneren Enn vun der Leedung. Hien schwedesch seng Stëmm ze hiewen, a feilschen wéinst der Pai.
  
  
  "Hues du e Bad", sot hien, deen den Gruppebesetzung op. — Dreißigtausend Lire pro Mount, Kreditkoart no vir. Kënnen Si Mënschen féieren. Meedchen, ech mengen. Déi al Fra weess, datt Si raubt dir. Si wëll einfach nëmmen Hire Pass gesinn hunn, mee méi och net. Et hält keng Opzeechnungen fir копо , well et schwaarz ass d ' Resultat. Looss eis goen.'
  
  
  Italienesch Zeitungen schreiwen Sensatioun séier, a soubal mir op d ' Strooss waren, mäi früheres Gesicht, oury, Jerry Steichen, vergréissert mat enger Fotografie, déi während dem Mittagessens, уставилось eis duerch all Zeitungen.
  
  
  УЧСИДО! РАПИМЕНТО! ВИОЛЕНЦА! МИСТЕРО!
  
  
  "Daucht! Vergewaltegung! Gewalt! Geheimnis!'
  
  
  Ënner siwe Pluspunkte fir d 'Richtegkeet an d' wunderte sech, wéi Si en erëm gesäit sou sauber, cool an hannet ze halen.
  
  
  Si lieh bei Хаймана schäbigen Anerer fir déi weider Kleedung, d ' Emus kontrolléieren, ze Gruef an de Schrank. Mir hun op engem Maart vun der Téik, an et Komm, fir him zwee gebraucht Hemden, gebleichte Jeans, en zousätzleche puer Schuhe an schäbigen Bademantel mat der Opschrëft "Spidol vun der US-Marine, Sektioun Liesen vun Alkoholikern, Neapel".
  
  
  — Mäi Gott, Ben, sot Hyman. "An dësem Outfit wäerts du geliebt Polanski MOMA Pinelli".
  
  
  Nach eng Strooss, Wénkel, an hie sech viru mir zwee Treppen an huet mech Mome Pinelli, Fette Fra an de Fünfzigern-sechzig, hat eng fleckige schwaarz траурную Mantel, eng Mémoire drun, datt de Poopst Pinelli, verbréngt virun ville Joren an ethiopien, huet de Gottes Gnade klammen op hien. Haare aus no waren wäiss, an op der Mole den Kinn opgewuess e puer schwaarz Balkespiralgalaxis. Si war zu gudder Stëmmung a mat Begeeschterung begrüßte mech a meng 30 000 Lire. Op menge Pass Si virgeworf nëmmen e volatil Bléck.
  
  
  "D' Zimmer hanner sech, Signor Иеман, sot Si Хайману. — Wann s de wëlls weisen. Si ass ze al, fir laafen hin an hier. Déi aner well däi amerikanesch Zigaretten? Ech hunn Se nëmmen 300 Lire pro Packung.
  
  
  — Méi Spéit, Mama. Du hues eis all iwwerliewen. Hyman küsste Si op béid Sticks a féiert mech an de flilleke vum Raum.
  
  
  "Wann hie wëll, féieren d' Meedchen no uewen, emu sot, datt Dir net no ze Jeitzen oder ze Jeitzen", ausgeruff eis hannendrun. "Ech hunn een Numm, dee Se an dësem Gebitt z' ënnerstëtzen. Wann hie wëll, Haschisch, och kann et kréien. A ganz Billig.
  
  
  Et war e wäite Wee vun Lux Le Superbe, an dat net nëmme geographesch. Am Raum war d ' Bett mat zwee knaschtege decken, graff муслиновой Laken an engem starren, wäissen Laken.
  
  
  Si gesäit och méi grouss a kleng Holzstuhl Hl mat Schublade. Et war e Waschbecken mat ovalem Spigel, an ënnen — de baussenzege Bidet. En eenzelnt Fënster mat herrlichem Bléck op d ' leere Mauer an zwéi Meter hanner him. Hyman gebastelt mat rostigen Kränen, an d ' Waasser floss an Schüben. — Wasserhahn nach ëmmer fonctionnéiert, sot hien mat "ierbessepléckerten" Définitiven. — Verstees du , Ben. Op dem Flur, WC mat Dusche. Stellen Si Hir Anerer an d 'Eck, a mir kënnen Iessen goen an wéist, wéi d' Besatzer zu Trastevere. Et mécht kee Sënn, ze goen op dem Territoire Conti zéng Stonne méi fréi.
  
  
  Hien huet mech duerch e puer Banneren ze Trattoria , dat sech der Bestoung aus engem Zimmer a goung eraus, fir no baussen mat véier Tischen um Bürgersteig.
  
  
  "Die beschten Pasta vun der Stad", sot Hyman. — Iwwregens, zanter der Zäit vun der West-Ready eis hei net een eenzege Touristen. Marco!
  
  
  Op der Récksäit vun der Kichen koum de jonke siebzehn Joer al, an засаленном wäissen Schürze. "Marco, d' ass mein Alter nach net, Ben", — huet mech Hyman Italienesch. An Dir, murmelte Si e puer Wierder, déi Carpenter léieren konnt. Schéin dech ze treffen mat engem Frënd Signora Хаймана, sot Marco.
  
  
  — Du hues eis обслужишь, Marco, sot Hyman. "Fir hien war et d' Дотторе Hyman. Ben gëtt bleiwen mat eis fir eng Weile. Sou, wéi en echte réimesche, bréngen eis e wéineg Rotwein, bis mir eis entscheeden, wat ze Iessen.
  
  
  — Si dottore, Professore. sot Mark. Am Moment enger Krankheet koum hie mat zwéi Flaschen Rotwein, sou eppes wéi Chianti, awer méi staark a méi hell an der Faarf. "An e puer Servietten, Eil Gottes", beschwerte Hyman. "Et ass eng Plaz verléiert säi Stil". Marco koum mat engem Stécht Papierservietten, a mir Хайманом hunn d ' Griffe ze vergläichen Plang Opdeelung vun de Stäck Studio Conti an der änneren Gebidder.
  
  
  Direkt duerno d ' éischt Gedrénks bestellten mir Spaghetti mat Muscheln, gebratenem Lamm an Artischocken. A während mir tranken Kaffee mat граппой, mir sinn ëmmer nach verglach déi Opdeelung".
  
  
  "Gutt", sot Si iwwer eis aktuell Versioun. "Ech denken, datt Lager ze no un e Frënd zum Frënd, awer de Rescht schéngt an der Skala". "Si bewaachen de superheld, wéi Militärbasis", sot Hyman. "Mä Si konzentréieren sech hei un der Front".
  
  
  Superheld Gräift klopfte no Agank Tor, wou Jerry Steichen gefuer haut mueres op engem Luxus-Auto wéi laang erwaarter Besuch.
  
  
  "Fir hie kee wierkleche Stroossen", sot hien. "Se hunn en Zaun um Stacheldraht, Hënn a Patrouillen op der ganzer Hannerland vun zäit zu Zäit. Votum... — Superheld Fieder gouf vun enger zitternden Linn. — Problems, sot ech. "Wéi erreeche mir d' Récksäit, net nodeem Si fir d 'éischt duerch d' viischt Deel?"
  
  
  — Du bass Expert, sot hien.
  
  
  Si schaute nees op d ' Kaart.
  
  
  — Keng Stroossen, sot ech. — Mee ech sinn verdaamt sécher, datt et iech opgefall ass hei all Spuer.
  
  
  Ënnerschrëft e Kräiz.
  
  
  "Ech versich, d' Juegd Wanderweeër, sot Hyman. "Wann alles op dësem Wee, kann et sech an der Ченточелли. A mir kënnen dohin fueren, keen Usaz fir d ' Dier.
  
  
  'E puer Minutten zu Fouss?'
  
  
  "Dat ass net néideg, sot hien. "Ech hunn am Mall zwou faltbare Fahrrad. An elo d 'Plaz, wou hien d' Wachen ablenken sollt.
  
  
  — Ech gesinn Si an Hirem Haus Startschoss, sot ech.
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Ob hien e Signal Rakéit, an ob et dann bei Iech?" — Abstimmen an all sot hien. "Awer et beliicht de ganze Beräich, sou datt Si gesinn konnt, an Si mech."
  
  
  — Neen, wa mer dëse Bam, sot ech. — A wann s de Schéisse net an déi Richtung, wou Dir. Dann net ëmmer beliicht gëtt, oder op d ' mannst net dramatesch. Warte, bis mir do ukommen.
  
  
  Mir slash eis un der Dier vun der Tavern. Hyman ass zréck fir seng Waff an Maschinn. Si ass zréck ze Huelen Munitioun fir Люгера. Fofzéng Minutt nees treffe hien op der Bréck iwwer de Floss.
  
  
  Hien war grad nach mat zäiten an engem ale Peugeot. Vu baussen gesäit et schäbig, awer soubal Si d 'sel an Dir, an mir sinn de mozart op enger Flaacher Vitesse op ëmmer nach d' geladene девятичасовому Bewegung, konnt et no Gehör ze soen, datt den Auto perfekt ugepasst.
  
  
  "Eng hallef Stonn dohin mat dem Auto", sot Hyman.
  
  
  — Dann op d 'mannst nach eng hallef Stonn, fir den Plaz z' erreechen. Da muss et schonn donkel.
  
  
  Mir sot näischt, brechen d ' schweigen nëmmen, fir eis Pläng ze koordinéieren Datumen, wann et gemaach gëtt.
  
  
  — Warte net op mech, sot Si der WWU. "Wann ech kann et betrieden, ass et och komme nees op d' Been. Et komme zu dir no Doheem ëm hallef aacht Auer moies. Wann ech net well wier ze néng ran Radio-an geet, net festklebt ob eppes lebendiges zu ménger Ferse.
  
  
  Mir parkten "Peugeot" an Ченточелли, net wäit gréng Faubourg, a keen bemierkenswäert eis, während mir ausgepackt an sammelten zwou faltbare Fahrrad. Hyman gefuer virun mir op der Strooss bis Haus net ausgedünnt.
  
  
  — Et ass iergendwou hei — ausgeruff hien mech mëll. — Tëscht eis an eisem Studio ronn Kilometer Bëscher a Felder. Mee dee Wee féiert wou?
  
  
  Mir hate Gléck. Spure überwuchert, mä net genuch, fir no him war et onméiglech, Fahrrad ze fueren. Dräi-véier Ungläubigen liicht affer корректировались mat Hëllef vum Kompasses. War Rivne siwe der cote Minutt, wéi mer virgesinn e laange Zaun ronn ëm den Stacheldraht vum réimesche Räich Renzo.
  
  
  Et gesäit genee sou aus, wéi ech Se erinnerte sech dann oberflächliche Iwwerpréifung tem moien. Ganzer Hotel an virun dem Zaun war gekläert ass, ausser enger Grupp vu Beem hei an do. Si sot Хайману zweehonnert Schrëtt abmessen no Norden, an dann, wann hien gudde Schutz gëtt, Wateree anzuzünden Diagonal iwwer den Zaun. Während hie gewielt seng Positioun, seng Virbereedung a Liest e kuerzt Gebiet.
  
  
  Mir schonten gläiche sech d ' Hänn, an hien verschwonnen. Si huet zu kneten véier déiselwecht Kugelen op Burgern, déi hie gemaach huet, an erëmexperimentéiert mat ih gläichen deeler Baldrian-Mëttel fir Hënn an Beruhigungsmittel fir déi séier Knockouts. Si steckte souguer Püriertes Schlaftabletten Gredt, déi ganz Zäit mat sech hat, trotz aller plënnert.
  
  
  Si war sou no, datt héieren царапанье d ' Knie a gesäit blasse Schiet; et waren riseg Däitsche Schéiferhond. Déi béid gelaf hin an hier, op der anerer Säit vum Zauns. Si reprochéiert véier Hamburg-enger no deem aneren iwwer den Zaun. Si heruntergestiegen sinn, net d ' Erteilung enger Nieweflëss eis. Gesäit Si Hënn, lafen am Trab op zwou verschiddene Plazen, déi Si gewielt huet. Ech hat keng Chance hätten, wann Si erfolleg an e Kampf mat dësen Hunden, dofir huet all Hond Burger mat Füllung, verursaacht Schläfrigkeit.
  
  
  Mir ass grad genuch Zäit, fir ewechhuelen Si d ' Rieder vun Hirem Fahrrad, ier Hyman, wou ëmmer hien eis souz, huet bléien den Himmel en neie Stär. Et staffelen op den Zaun, hält virun sech d ' zerlegte Fahrrad. Do hunn ech steckte de Kader an de Buedem an entsat четырехфутовый Zaun anmutig Sprong Stabhochsprung.
  
  
  Wann et komm ass, et überschlug sech a louch Rivne fënnef Sekonnen, bis hien sécher war, datt d ' Wachen mech net gehéiert an net gesinn. An all fofzeg Meter, Si zousaznumm e Frënd op Frënd, angezogen vum Liicht vun der Rakéit. Si lues gleewen schreiten, zum nächsten Lager. Hir entging Hënn an Wachen, an all Präzis konnt eng nei Angscht.
  
  
  Mee et ass näischt geschitt. Op d ' mannst huet Si näischt bemierkt. Si hat gehofft, datt et Renzo an superheld Frënn schonn sou zefridden mat Scheinwerfern den Haupttor, däitschen Schäferhunden an патрулирующими Stonnen, wat net am nopeschland breedgemaach hat, hunn keng extra Vorsichtsmaßnahmen. Si waren wierklech gutt, robuste Schlässer mat doppeltem Verschluss den Dag vun der éischter Lager, awer gutt, zouverléisseg Schlässer mat doppeltem Verschluss — Kanner Animatioun fir de Agente AX.
  
  
  Ier duldung vum kinnek, Hir sorgfältig geölt Hähne a Buergen.
  
  
  Si wartete Arsenal, also net überrascht säi superheld. Si war überrascht an schockiert vun der Diversitéit an смертоносностью Waffen. Hei gëtt et fir all eppes: vu Russescher Rakéiten fir d ' eesëtzegen affangjeeër MIG-24 de läschten Modeller virun der nukleare Sprengköpfe fir eis T-2V, déi vun der US-Marine, a kleng Rakéite fir eist Sabre 100-F (nei Serie, der Meenung net gespeicherte, vertrauliche).
  
  
  War et méiglech, sécher ze sinn, datt eis iwwer d ' ganz Regierungen, одолживших superheld Ausrëschtung, hat keng Ahnung, datt et vläicht sou séier huet sech an aktive Waffen. Besuch am Lager lächerlech no Russland, China oder op ee vun den NATO-Länner fir sécher zur Rou setzen Verschwörung am Keim, ier hien an der Lag, sech ze entwéckelen, och wann hien ugefaangen huet, merci Haftungsausschloss Стадса, um Méindeg.
  
  
  Et huet Invisible Lieszeechen op ville Kisten mat Munitioun, mat fettstift, enthält d ' radioaktiv Element. Ech brauchte et net zu de kucke aner d ' Vorratskammer, awer et soll ouni Bewegung gewunnt zéng Minutt, bis de Nachtwächter goung béid Gebaier. Dësen verwandelte sech lues a lues zu engem erschreckenden Monotonie. Elo ass alles, wat ech ze dinn hat, ass sécher, datt ech lieweg hei idee komm, fir ze warnen, sou vill Mënschen wéi méiglech. Souguer politesch Kommunikatioun Piero superheld net retten konnt, mat sou überzeugender.
  
  
  Den Himmel ass ëmmer nach bewölkt war, wann et lues kroch zum Zaun. Nees missen d ' Opmierksamkeet abzulenken, awer dës kéier sollt hien ablenken ih eleng. Si erinnerte sech un d ' graziöse aalmoudech Wetterfahne um Um, dat war en Deel beschäftegt sech mat Landschaft Верельдейнде. Et war einfach ze gesinn op der Plaz, wou Se elo war, an eng Grupp vu kënschtlechen Beem versteckt mech vun Wachposten, déi dës приманит. Hir Dostal Hir LUGER, klopfte op de Gräift an schraubte de Schalldämpfer. Dat huet d 'superheld ass e wéineg klobig, an d' Zil war e bësse méi schwiereg, mee ech hat nëmmen eng Chance, an hien awer muss et ze benotzen.
  
  
  Si gebaut sech op de Ellenbogen an wartete, bis d ' Wolleken e bëssi zerstreuen. Sou war et eng Minutt no zéng. Op d ' mannst hat ech genuch Basis, fir den Och ze maachen. Schalldämpfer huet diskret Husten, an eng Wetterfahne gedréint huet sech ëm, an dat Geräusch vum Aufpralls widerhallte am ganzen Chantier. Si héieren déi, shaggy, kënnt der Um. Si huet säi Messer an huet zu Gruef ënner dem Zaun Flammänner dräi Meter.
  
  
  Ronn ëm d 'Farm ëmmer nach d' Mënschegejhäiz klangen, wéi Si et erëm hob de Kader vu sengem Fahrrads, schraubte d ' Rieder an gefuer a Richtung Ченточелли. Si verfluchte sech selwer fir dat, wat war hien sou domm, datt Si net gezwongen Хаймана am Auto waard. Elo all Minutt kann zielen. Fir d ' éischt fir ëmmer Bericht erstatten Hawk, an dann befreien Si sech vun allem, wat am Zesummenhank mat dem "Enn vun der Welt". .
  
  
  Si geduecht, driwwer no, Wéini mat dem Fahrrad an all anere duckte sech Hals iwwer Kapp an d ' getarnten Flammänner. Nees sech mat люгером an der Hand, awer nees huet hien falen. Fir d ' Flammänner stoungen véier Männer, an den Hänn drückte ungeschickt automatesch Karabiner.
  
  
  "Mir hunn op iech gewaart, Nick Carter", mengt ee vun de Männer ëm, seng Stëmm war verzerrt Kaputz, déi hien ass op dem Kapp.
  
  
  
  
  Kapitelen 7
  
  
  
  
  Zwee Männer matgehollef mir iwwer Kaulen herauszukommen a mech gründlich durchsuchten, während déi zwee aner hun mech ënner dem Viséier senger Waff erëm. Dann d 'éischt Moien keen Schwätzt d' Wierder zu eis.
  
  
  Si hu Stiletto an huet en. Si goufen e Gas-Bomm an der Posch ménger Box an huet Si zesumme mat allem anere ronn fir Poschen, dovun, wat d ' Büroklammer; Et war gutt, well dës zoufälleg Büroklammer war eng Magnesium-Verbindung, déi méiglecherweis explodéieren an engem blendenden Liicht, genuch, fir kuerz ze spären Hir Bewäertung.
  
  
  Iwwregens, all véier waren muskuléis, vläicht méi staark wéi Gorilla a Pepe, an anscheinend ass et ценымногие intelligent. Si hunn mech an de Stroum vun der Spur, wou ech wartete eng grouss "Fiat". Wann op d ' Kaart gestallt war sou vill, hie konnt net riskieren. Ëm Hëllef Jeitzen ass net zu menge Regelen, awer elo net d ' Zäit fir perséinleche stolz. A fir de Brochdeel vun enger Sekonn, wat ech brauchte, fir ze ootme an ëm Hëllef Jeitzen, wéi воющая Hond, odin fir meng Tiertrainer gammastronomie ech de Mond an opféiere hien an engem birnenförmigen Gag.
  
  
  "Et gëtt gedon, fir Se ze befreien Si vun unnötigen Opwand, Carter", sot ih Vertrieder.
  
  
  Sou datt de Wee zréck op Roum war sou roueg, wéi meng Rees dohin, wann och net sou angenehm. Si verstanen, wat mir erreechen op Roum, wann flüchteg gesäit d ' Dier Port Maggiore. Dann zwee Gangster op béid Säiten vun mir um Heck vun der Maschinn spaweck Vorhänge, souwéi Vorhang virun der Glas-Sektioun trennt eis vum Chauffer. Vollek Glaswand gesäit kugelsicher, an déi béid hënnescht Dag hate keen Afloss ze huelen. Selwer wann ech mech iwwerwannen konnt seng béid Wachen, an Hinnen d ' Waffen abzunehmen, et war awer géifen dohin bruecht, wou Si wollten mech treffen, an dicht verschlossenen star trek ronn ëm Glas a Metall.
  
  
  Mir sinn de mozart nach fënnef Minutten, an dann vun Hir, spürte, wéi d 'Maschinn an d' luucht gaangen nom Abhang a blouf stoen. Mengen Bou d ' Vorhänge ze a wartete, bis de Chauffer an superheld Begleeder ze eröffnen, Dag baussen.
  
  
  Mir waren an der Déifgarage vun engem grousse Gebai. Verschidde Zimmer zu verschiddenen Autoen; e puer italienesch, éisträichesch, Schwäizer, engem englesche an engem mat Themen, spezieller zuelen, déi gebraucht Maltese Diplomat. Si waren an dräi bis sechste italienescher Nummernschild Zeechen. CD zum diplomateschen Korps. Et hätt kënnen erwaarden, Piero; op d ' mannst Piero Frënn.
  
  
  Soubal den Deeg opgemaach, déi mir gehollef. Et war nach ëmmer geknebelt, ass Si ëmmer nach staark hun mech a konnt nëmmen schweigend ze protestéieren. Mech gezu ginn, fir den automatesche Lift.
  
  
  Véier Schwergewichte un mech gepresst, obwuel e klengt Metallschild säitlech däitlech an thesaurus dann op Englesch, Franséisch an Italienesch, wat d ' maximal Belaaschtung ass véier Persounen oder héchstens 300 kg. All ëm eis ronderëm d ' gewiicht net manner wéi neunzig Kilo, also nickte ech op der Konschtwierker.
  
  
  "Jo, sou peinlich Offere zu brechen", sot en iwwer dat ganzt Quartett. — Awer heiansdo du hues keng Wiel, net wouer, Carter?
  
  
  Dauchschoul geklomm op véier Stäck a koum an eng Sye no laanger Flure Büro mat Reien vun Dieren, déi sou typesch fir de Regierungs-Gebaier aus der Zäit Mussolini. Um Enn vun der Grott war e Fënster, a virun dësem Fënster souz eng Figur mat enger Pistoul ënner dem aarm. Do, wou den Duerchgank op déi aner Säit hu e rechte Wénkel huet, genee sou bewaffnete Figur.
  
  
  All schwaach Hoffnung, déi sech mat mir, ka sinn, ze befreien an ze riskieren, ze flüchten, verschwonnen. Ech geduecht, datt net, datt Nick Carter, Jerry Steichen oder Ben Carpenter erlieft hunn da géif et подлунное Existenz.
  
  
  Wann hien net geschwat an net schwätzen wollt, gesot Si ënner Drock gesat, mech foltern, Serum Wourecht, oder béides. An all dëse Fäll kann et sinn, dee Brochdeel vun enger Sekonn entsteet, wann ech brauchte, fir ze entkommen, oder, wann dat net ausreicht, féieren begéint, dee mat mir fir e Betrib an der Leichenhalle.
  
  
  Si hunn mech oder villméi, jonk mimmo dräi fënsteren an d ' Dieren hun bei der véierter. De Leader goung eran a koum no e puer Augenblicken, fir de eingeklemmten Fanger. Dräi superheld Komerode втолкнули mech an de Raum.
  
  
  Et war e grousst geräumiges Arbeitszimmer mat vergitterten Castor, выходившими op de Perugia. Bei enger un den Wänden Stoung e grousse Hl Teakholz am modernen Design. Dëse stoungen bequeme Sessel. Vun engem war eidel, an anere souze fënnef Männer am Alter vun fünfunddreißig bis fünfundfünfzig . All sou респектабельны, wéi meng Kollegen-d ' Investoren an "World End", awer net de Piero Renzo a net.
  
  
  Am Sessel hanner dem Schreibtisch souz en héijen e schlanker Mann an de Vierzigern, mat laanger gielzege Hoer an Hornbrille. Huet hien ni gesinn, dat superheld fréier. Si nach ni virdru gesinn hunn niemanden fir Männer. A Si sinn all méi wéi d 'Membere vum Comité, Virbereedung mir d' mcauliffe Iwwerpréifung op de Grad vun engem Magisters der Geschicht, wéi de Patron d 'Jungs, déi probéiert hunn, mech ze rösten, schneiden Se d' Розане Hals, an elo ënnerschrëft mech op e fräien Plaz.
  
  
  "Merci, Mr. Carter", — sot höflich blonder Mann, als ob de net bemierkt, datt mech opféiere zum Hl an zwee fir d ' Jungs koumen op béid Säiten vun mir, mech do ze halen. .
  
  
  — Wéi s de gesäis, sot hien, mir wëssen däi gr numm, a wat-wat Si wëssen iwwer Hir Fäegkeeten. Odin fir hei eisen, Mr. Oleg Перестов, seet, datt d ' superheld Kollegen waren interessant Vouse mat Iech.
  
  
  Kleng Glatze Mann mat déiwe ввалившимися slawesch Aen op d ' Persoun grimmig nickte zustimmend. Eemol Numm erinnerte. Hie war dee wichtegste Mann vum MGB Russland fir Westeuropa. Dofir mengen flüchtiger Gedanken iwwer d ' Bedeelegung vun de Kommunisten während der Sëtzungen net falsch war . Awer firwat maachen d ' Russescher Waffen an de Requisiten-Sektioun "allen enner vun der Welt"? Schlaue Ablenkungsmanöver? Oder Dir eppes wichtegt verpasst?
  
  
  — Ech weess et, sot hien mat engem lescht, ech wäert net zulassen, datt Dir eis déi klengst Bewegungsfreiheit, während d ' Damen net verstoen, datt mir handelen op der en-Säit. Ech kann hien froen, Si falen all Vorurteile, Mr. Carter?
  
  
  Ech gesinn net vill Sënn an dësem AH bannen an där Operatioun, un där och dobäi war Перестов. Elo huet Si och bekannt chinesesche Gesicht, dat huet zu Enge Фалу, Member vum Geheimdéngscht, de roude China. Vläicht geléngt et mir, e bëssen Zäit ze gewannen, woufir Si nickte.
  
  
  'Gutt.' Sot Der Blonde. "Erlabe mir, mech virzestellen. Dir Geschwënn Pitt Norden, Norwegen, Interpol. Hie leet säin Personalausweis op Hochglanz Poléiert Hl an nickte mengem Wachen, sou datt ech d ' Hand ausstrecken, an et huelen. Do goufen superheld-Numm a Biller dropsetzen, seng Verbindung mam Interpol an, an zuelen, dat superheld, d ' Perséinlechkeet, déi Hire bekannt ass, wéi enger ronn ëm déi bescht Agente weltwäit.
  
  
  "Hätten Si gewusst, wien sinn Si, Carter, sot hien, mir géifen kuckt hien unglückseligen Nuecht vum donneschdes. Während alles, wat mir dachten, war, datt Si waren nëmmen e weidert Member vun der schlëmmen Haaptgrupp "World End" . An Oleg d 'renne geschéckt, d' éischte Kräften, déi an der Lag ze kréien, fir vun iech d ' Informatiounen. Si vermute, datt Si zu Labber interpretierten Hir Anweisungen, awer dann ginn Si an der Lag ze rechtfertigen ass, virun dem héchste Geriicht".
  
  
  Перестофф missbilligend zuckte mat de Schëlleren, a Coe Foul lächelte superheld Duercherneen.
  
  
  "Soubal Änneren bekannt ginn, Hirer Flucht an enger mysteriösen, bis elo Frettchen net iwwerliwwert Doud an Luigi Pepe, all малоопытному gouf kloer, datt an dësem verwéckelt soll sinn International wéi Agent Nick Carter. Awer na Ëmfank an dee Säit? Hir Vergaangenheet war ëmmer einwandfrei.
  
  
  Перестофф an Co. Foul langweileg ерзали op Hire Schéinste. "Makellos a Bezuch op d' NATO,' Colonel Norden uginn, a béid Männer nees agefruer. — Awer Se kéinten en anere Wee ze goen, déi mir net kannt. Net sou laang hier, Sir Hugh Марсленд war relativ ehrliche Politiker, a Lorenzo Conti gouf net méi als engem Talentsucher mat engem unstillbaren Durst no Räichtum an Prahlerei. Стадс Mallory war unberechenbar Genie, mä méi och net. Piero? Et war genuch Fanger op hien ze weisen, fir dat ganzt Italien, d 'Rechter an déi lénk hate sech fir hien'
  
  
  Mengen überraschten Ausdrock прорвалось duerch meng verstopfte Lëppsen, an de Colonel vun Norden fir e Moment verstummte.
  
  
  "Ech hu keng Zäit fir eng Ried", sot hien. Mir sinn eng Grupp vu Reformen vun der internationaler Huele, Interpol Beispill mag, AH an der CIA . Alles vill ze knaschteg, ze explosiver an zu unbescheiden Opträg kommen op eis", sot hien.
  
  
  — Wéi ech schonn gesot, konnten mir net sécher sinn an Hirer Haltung a konnt net bei Iech kommen, ass nach net sécher waren. Clem Reuel eegenen Todesurteil ënnerschriwwen, wéi hie grad wollt, e Gespréich mat Стадсом Mallory, well hie geduecht, datt Mallory war e einfacher amerikanesche Staatsbierger, deen bedrunn schlaue Europäer. Hyman gesot, datt mat dir alles an Uerdnung, awer natierlech bass du nach konnt mat him spillen. Eis eenzeg Chance Bestoung doran, datt d ' Miss Moser, nees an Kontakt mat Hinnen.
  
  
  Also, während Si geduecht, datt unbemerkt iwwerpréift Zesummenhang Розаны am Zimmer-Les-Super, Si ass och getest an huet Vertrauen zu mir.
  
  
  — Si sot eis, datt ee de Positioune, Si sinn fir méi wéi 100 Prozent reng a prozesser Si déi selwecht Zieler wéi mir: andréngen an "d' Teppech vun der Welt" a versichen, eng unwiderlegbare Beweiser géint Si. Awer de Kontakt mat Hinnen war et bal onméiglech, wéinst der décker Bildschierm, déi Si ronderëm de Piero an superheld Frënn, sot de Colonel. "Mir hunn eis decidéiert nees schécken Розану, mat tödlichem Entkomm, déi Iech nëmmen ze gutt bekannt". Hie mécht eng Paus, als ob Hotel, fir op koum zu mir.
  
  
  — Du hues dat richteg gedon huet, wat verstoppt ass. Hyman, an dësem Moment, andeems Se Hir Loyalität an Éischter Linn an den Déngscht Iech a AH, hat refuséiert, d ' geschicht Agaangen handelen, mä et huet keng grouss Saach. Si Doten dat, wat mir eis erhofft haten: an d ' verschlossene Lagerräume. Also, mir hun d ' Stecker op den Auto vum Jonke Хаймана an zwee Egos Fahrrad, a koumen Iech an respektvollem Ofstand. Zu dësem Zäitpunkt hu mir Agente, déi e wéineg méi Erfahrung. Hien lächelte charmant a aufrichtig.
  
  
  "Also, Carter, wann Se Konzept, bei eis ze gleewen an ze wëssen, datt mir brauchen Är Zesummenaarbecht, loossen Si et eis wëssen mat engem Kopfnicken. Wann Dir fannt differenzen Hiwäiser op dëst Lager, dann hu mir d ' Fäegkeet ze duerchdréngen ze demontieren a leet superheld Fuedem all dësen knaschtege Saach.
  
  
  Si nickte, andeems Si eng Entscheedung. Wann de Colonel Norden an superheld Komerode waren Themen, HEMA schéngen, all meng Problemer wieren geflunn. Och wann Si waren net op senger Säit, wann Si nees fräi sinn, Si kéint e Wee fannen, benotzen ih an eisem Interessi. D ' Wachen op béide Säiten geplënnert Knebel, an huet sech zréckgezunn. Op dëser Versammlung geschickten, einflussreiche Kräften, hien gesäit взлохмаченным, nachlässig, awer Si brauchte, a meng Daten war vläicht déi wichtegst Persoun hei.
  
  
  — Schéin, sot Colonel Norden. "Fir eng kuerz Aféierung". Hien d ' Fanger vun enger Persoun zum aneren. Mr. Carter, Komerod Перестофф, Mr. Kau Foul, Här Bergen, general Maserati, Colonel vun Le Grand. Elo, wat hues du do entdeckt? Zwielef Aen-an zwielef Oueren waren gefesselt un Opmierksamkeet, wéi Si beschreift den Inhalt vun zwou Lagerhallen. Keen huet sech Notize. Et waren erfueren Agente, ausgebilt ze héieren an ze mierken. Geschwënn Norden huet sech eng Notiz op e Zettel an huet superheld nom aneren Schergen a Hauben, dat ass séier duerch d ' Raim.
  
  
  Hie gesäit meng Augenbrauen angehoben a mäi Verdacht zerstreute. "Et ass nëmmen, fir eist Transport virzebereeden, domat mir kéinte goen, sot hien, soubal mer d' erforderliche Accord, an der Ënnerstëtzung vun der Regierung. Wann dat, wat s du sees, wouer ass, op d ' mannst 20 Prozent, politesch Kraaft Piero kann net méi änneren superheld Lagerhallen aus der Demontage. Elo huet d ' Hallschent vum Drëtten. Wann d 'Bomm wierklech Votum-Votum gëtt explodéieren, mech sënnlos ze nennen zuständige Minister an den nächste fënnef Stonnen".
  
  
  — Awer d ' Zäit ass et wichteg, erwiderte ech. "Bis haut hunn Si vläicht, goufen dës Saache schlafende Hunde a vläicht e Lach, dat Si huet am Zaun, fir nees herauszukommen".
  
  
  "Et gedauert méi wéi e Joer, ëm déi Waffen ze sammelen an dëse dréinen", sot de Colonel Le Grand, franséischen Agent. — Ech scheiner, datt ih ble transportéieren op fënnef Stonnen. "Wa Si probéieren, da fale Si an eis Fall", sot de generol Maserati. "Mir hunn eis eege Observateur op alle Ausgängen, an ech hunn eng eege kleng, awer gutt обученное Kommandoeinheit, dee fräi vu schädlichen Afloss Signora Piero SIM-Kaarten an e puer anere Beräicher vun Héichschoul vun den Ministerien".
  
  
  "Ech denken, datt mir elo leeschten, e wéineg méi ze entspanen, bis d' "Stonn" Schock", sot de Colonel Norden. Hien drückte op de Knapp op der Klingel op sengem Schreibtisch, a Si gesäit en d ' Blondine an der Form vun - Interpol? Eng Ketten ? Den Déngscht Esszimmer, dat sech an der Halle am Standby-Modus vierundzwanzig Stonnen den Dag? - Hunn oppen Buffet.
  
  
  Nieft Getränken, a Klengegkeete Sandwich, hate mir d ' Geleeënheet, ze schwätzen, Futti vu ménger Entdeckung vun enger disparaten, awer Informatiounen iwwer dës an aner Quellen.
  
  
  Wou dat huet, sou ass:
  
  
  "De Fuedem vun der Welt" war net un der Spëtzt eng Grupp vu Verschwörern. Et war den eegene superheld teuflische Schema vun der Zerstéierung, den héchste Schenkungsakt der ziellosen Gewalt fir суперпсихопата. Superheld offensichtliche Geet gouf geradezu wéi eng Verhöhnung superheld protestéieren Absichten. Armer Ken Lane. Hien iwwerhaapt net bedeelegt war an dëser delle an dachten Hir Skript eng Verwarnung iwwer den Drëtte Weltkrich. An der delle war dat eng schematesch Sprongbriet sinn op dem Wee um Ufank waren et zum Krich, fir d ' spéitsten Hierscht.
  
  
  "D' Welt ass e Pulverfass, sot den Här vu Bergen. — An waard Se, bis een d 'superheld d' Loft ze kréien. E puer kleng, überladene Gruppen, A wéi Si, Sir Carter, eist eegent a Casual Single engagéiert Leit hei an do, deelen sech d ' Last der Bekämpfung vun dësem Feier ".
  
  
  "Bis elo Frettchen, sot de generol Maserati, — Schwieregkeeten goufen zerstreut, an et ons gelongen ass, déi halen ih ënner Kontroll. Mä stellen Si sech virun, Mr. Carter, eng Welt, an där gläichzäiteg trieden dës Virfäll wéi de Abschuss vum Libanesischen Fliger iwwer Israel, dat aalt Evenement mat der U-2, d 'Eliminéieren vum President, gläichzäiteg Eliminéieren vum Diplomat an d' Iwwerfall vu Fligeren. mat der feindlichen Markéierung iwwer déi wichtegst Siidlungen. Mischen Si alles zesummen mat Opstänn, Explosiounen zu Belfast, Guerilla-Kricher an Zentralafrika, de Revolutioune a Mëttel-a Latäinamerika, fir d ' Spannungen am noen Osten an an e Pulverfass Südostasien. Wie kann et verbrennt, ier et eskaliert an de Krich op der Welt?
  
  
  "Ech warnte de Kreml virun dee séier Moossnamen", — sot Oleg düster Перестов. "Awer meng Warnungen net widerstehen Panik an ëffentlechen Drock. Wann e Fliger mat amerikanescher oder chinesesch bezuelen setzt, wéinstens eng Bomm iwwer Leningrad, Moskau oder Kamtschatka, meng Kommandant op de Knäppche klicken, an Depart an d ' eegenen Luftschutzkeller. Meng Warnungen nëmmen en Effekt gehat hunn: Message an mengem delle iwwer d ' Tatsaach, datt ech kéint unhuelen, datt ech Double Agent.
  
  
  — Wéi an deem Fall mat mengem Virgesetzen zu Peking, — mischte sech Zu engem Foul.
  
  
  Déi grouss Verschwörer, Piero virgestallt goufen, Sir Hugh, Renzo an Стадсом, zum Beispill, an dëser Reiefolleg. Vläicht géif mengen gierigen Sex an lackeleg Frëndin Gredt an e puer Techniker Стадса.
  
  
  "Mir konnten rekonstruéieren, de gréissten Deel vun dësen Verschwörung mat engem Розаны", sot de Colonel Norden. "Si huet och d' Roll vun engem Doppelagenten mat engem grousse Risiko fir sech selwer, mä mat der ganzer Hingabe. Merci Kuckt Ënnersich an Erkenntnesser hu mir geléiert, wéi a wou alles ugefaangen huet".
  
  
  Siwe den wenigsten sentimentalen Hären, déi fannen Se ronderëm de Globus, ehrten d ' Undenken vum Läich vum Meedchen e Moment vun der Stille.
  
  
  Si d ' schweigen. — "D' Verschwörung huet a sengem verrécktener Haus zu Sussex?"
  
  
  — Genau, sot Norden. "Si суммируете ass dat fir e Brochdeel vun der Zäit, déi et gedauert. Viru méi wéi siwe Joer Sir Hugh huet ze weisen Zeeche vun emotionaler a geeschtege Balcon. Hien Stahl net waard, bis aner, Partner oder Frënn ginn feststellen superheld a bewegen zur Behandlung, awer huet et op eege Salve an d ' Loft, an adresséiert sech mat engem Bréif ëm Hëllef vun de groussen an der Mathematik an an Europa: P Dokter. Унтенвейзеру, unschuldig, awer noutwendeg Peschke spillt am, dat sech duerno entwéckelen gëtt".
  
  
  Si gefrot. — Anderson Джангел?
  
  
  'Dat richteg. Dr. Унтенвейзер war an der Lag, mat Hëllef vun Beruhigungsmittel an aner Medikamenter hëllefen, Sir Hugh Steieren Si Hir psychotische Anfälle. D 'Tatsaach, datt de Sir Hugh ëmbruecht huet d' Meedchen um Schreifdësch am Joer 1968, et war en Accident, awer d 'superheld den Afloss garantierte, datt d' Saach verstoppt war. Dr. Унтенвейзер hien huet den Numm vun enger bestëmmter Krankheet, vun deenen holiday Sir Hugh an déi hien zesumme mat Renzo, Стадсом a Piero. Et heescht agriothymia ambitiosa, d 'Unkontrollierbare a leidenschaftleche Faq Natiounen ze zerstéieren an стиреть vum Antlitz der Äerd all d' organiséierte Strukturen vun der Gesellschaft.
  
  
  — Bezeechnung AA-Anderson, murmelte ech.
  
  
  'Genee.' gesot Norden. Déiselwecht Krankheet, déi sech mat beliichten Сирханом Сирханом, Mördern den Olympesche summerspiller a villen aneren. Awer dëst kéier ass déi Krankheet huet sech an e Mann, обладавшем als politesch muecht a Prestige. Och geduldiger Mann. Hie war bereet, vill Zäit waard a sammelen Entscheedung vun den Alliéierten, an deenen hien brauchte, an e puer Joer méi spéit huet hien et gedon.
  
  
  An der tëschenzäit Sir Hugh, ob als Belounung fir d ' Behandlung, ob Eil der perséinlecher Secherheet, huet Dr. Унтенвейзера zu senger perséinlecher Spidol Easeful Acres. Dat ass d ' eleganteste Plaz, fir nervöse Stéierungen, virun allem vun Drogen an Alkohol, wat een sech nëmme virstellen kann. An de fréien 1970er Joren Gredt Cavour war do als Émile dann zu engem Nervenzusammenbruch, wéi Si verwandelte sech fir d ' Prostituierten an e Filmstar. Kann et en Accident war.
  
  
  Entscheedend ass d ' gläichzäiteg Ukomm Renzo dann e schwéieren Nervenzusammenbruch, Стадса Mallory, dann no enger superheld sechs-Mount-pyanok a Piero Simcoe, Inkognito, da versich Selbstmorde, déi sech, wéi ech wëll, vun Erfolleg gekréint.
  
  
  All dräi litten ënner en an hien selwechte op de fatale punkt zousteiert агриотимии амбициозы, усугубляемой deem, wat Si kucke sech selwer als legitime Groll op d ' Gesellschaft. Renzo wéinst dem Verlustes Hirem adeligen Status an de Verloscht vu senger ëmfangräich Lännereien, wat Si konnten ni komplett bekëmmeren Millioune vu senge Filmer. Стадс dachten, datt déi grouss Studios an d ' US-Regierung huet vun him e puer Patentrechte op e puer superheld vum elektronesche Erfindunge. Piero, deen Opfälleg ëm dräi, op der Anhäufung vun Demütigungen zanter senger kandheet wéinst senger klenger Statur.
  
  
  Eng Chance, virgestallt vum Sir Hugh anere fir während enger senger Besicht do als Direkter. Emu war genuch diagnostische Notizen op de Kaarten dräi Männer. Ausserdeem kënne mir nëmmen schwätzen et verschidden Hypothese. Mä ons schéngt et plausibel, datt Si e puer Wochen, déi Si do zesumme verspreet hunn, treverer Se zesummen "Floss vum Liicht" .
  
  
  Piero geschengt, huet eng féierend Roll als Sir Hugh, awer mat superheld Säit net Aspréch. Zesummen haten Si all erfuerderlech internationale Bezéiungen, awer all de Piero gouf un d ' Spëtzt leckt. An et war wichteg, wéi Se Hire Wee bis zu Requisiten, déi Hoteller oder staatsphilosophie een oppent. Wéi fir d ' Waffen, déi Dir benotzt, Duebel-a dräifach-Agente a verschiddene Länner, vu Schmugglern bis virun habgierigen Verrätern. Fir zwielef Millioune US-Dollar kafen kann ganz измеников. Studio Renzo superheld a Positioun an der Welt vum Kino gemaach hunn dat ganzt Projet Real. Awer Стадс, nëtzlech выглядевший, wéi de Filippo, an engem gewësse Sënn war de Grondsteen fir "déi zwee enner vun der Welt". Nëmmen Merci superheld technesche know-how war et méiglech, ze Programmieren an zum lafen ze bréngen Computer".
  
  
  — Well, mäi léiwer Nick, sot de Colonel Le Grand, — Dir hutt richteg Requisiten, Jets, Panzer, Kanonenboote, d 'britesch U-Boot Porpoise alzette Pult, d' Стадс sou Brillant gewisen Si op sengem klengen Feld, malen".
  
  
  "Dës Informatioun gouf op eis iwwermëttelt, Hire Mr. Гилкристом, sot de generol Maserati, deen net sou lues an net sou kräfteg, wéi et schéngt".
  
  
  "Hien ass ee Genie, d' Talent kënnt Стадса Mallory, wann et drëm geet, Computer-Elektronik", sot Перестов. "Eemol hu mir probéiert, ze kréien, awer leider net gelongen ass"...
  
  
  Feil-Aueren hu gewisen, datt elo nëmmen d ' siwent Stonn.
  
  
  "Eng hallef Stonn, sot de Colonel Norden, — kënne mir kréien déi noutwendeg Berechtigungen op dem Handy. General Maserati gëtt weider, sou wéi op engem Niveau, natierlech ass et Saach vun der italienescher Regierung".
  
  
  "Op Grond vum Berichts vum Signora Carter, sot de general, Hir beru voll Verantwortung an d' danaë sofortige Moossnamen. Genuch vun der mündlichen Accord, an et dauert nëmmen e puer Minutt. Bidde sprangen den definitiven Plang.
  
  
  Geschwënn Norden sot e puer ruhige Wierder an de Interkom.
  
  
  — Eigentlech, sot hien. — Awer ufanks e Bericht iwwer d ' Observatioun vum Lagerhauses. Mr. Hyman ënnen, an e kaff, Emus, sech eis uschléissen. Hie gedréint huet sech zu mir ëm. "Hie war ganz onzefridden, wéi hie gewuer gouf, datt mir Se "ausgeléint", sou datt et e wéineg aufgeweicht superheld fillt, Vertrauen d 'Emus eis Beobachtungsposten".
  
  
  Hyman d ' buch ass an de Raum a Stoung nieft mir. "Deet mir Leed, Ben Nick...", sot hien. "Déi Leit berichteten mir, bis alles geflunn ass. Awer ech bewosst, wien Si waren a wien s de bass, also misst ech mat Hinnen schaffen".
  
  
  — Egal, sot Si der WWU.
  
  
  Hie gedréint huet sech zum Dësch paramilitäresch an éisträich. "Differenzen Bewegungen, déi een interpretéieren wéi d ' réckelen der Vorräte aus de dréinen, Sir", gemellt hie Colonel Нордену. — Néideg Aktuell morgendliche Aarbecht. Lastwagen mat Liewensmëttel fir d ' Studio-Zubehör an dergleichen. Dës Leit hunn gestoppt, Observatioun, wann Si verloossen Pad; wäit genuch, fir ih war net ze gesinn, mä Si hu näischt ass déidlechen als Mëllech Fläsch".
  
  
  — Gutt, — sot de Colonel. — A wat ass mat Hunden a Lächer, d 'Carter gedon huet, fir z' entkommen?
  
  
  "Ech beobachte dës Plaz duerch Nachtsichtgeräte, Sir", sot Hyman. "Si hu keng Hënn bis dräi Auer an der Nuecht. Wann dat reng, huet et vill hochkarätige Kommentaren, an eent op d ' Wachposten huet eng Aart vun Bericht. Si goufen iwwerpréift Zaun, wéi et wier een all vernünftige Wache. Awer e Sonnenopgang dann dës Plaz duerch Zoufall entdeckt Stonnen. Nees eng Quantitéit Geschrei, an odin fir Männer verzielt doriwwer op полевому Telefon. Do war e Mann, deen Zaun gefléckt fofzéng Minutt.
  
  
  — E puer weider Entwécklungen? — gefrot fir de Colonel. — Eis eng wichteg Persoun mat Biller?
  
  
  — Nëmmen Стадс Mallory, Sir , sot Hyman. "Awer mir wëssen, datt hien ëmmer kënnt a sechs drësseg ze spillen, fir mat Hire Computeren a Maschinnen, onofhängeg dovun, wéi vill géif hien net besoff war den Owend virdrun".
  
  
  — Mir hoffen geschwënn d ' superheld loszulassen vun der Terminkalender, — sot de Colonel dreschen Le Grand.
  
  
  Dann sinn mir fäerdeg mat der grondleeënd Fro op: wéi, Wéini, wat an wen Se maachen.
  
  
  Ausgewähltes Kommandoeinheit general Maserati schonn eng ganz Stonn stinn bereet.
  
  
  Mat dëser Säit vum Problems net. De Problem entsteet nëmmen dann, wann sech all d ' Hotellen an der sech der Aktioun eran, a wéi all Kommandant.
  
  
  Geschwënn Нордену kletteren hat, ëm d ' Uerdnung opercht.
  
  
  - Keng Noutwendegkeet, meng Hären, Si drun erënneren, datt ech de Kommandant, schrie hien op-солдатски. "Mir organiséieren hei Adware Show, fir lächerlech perséinlech oder e speziellt Land".
  
  
  Iwwerall hörten d ' Murmeln der Ofstëmmungen.
  
  
  "General Maserati, natierlech, well Hir Divisioun anführen, sot de Colonel. — Ech gitt mat him. Erfëllt meng Bäiträg Interpol-Offizéier. Mr. Hyman, deen d ' temporäre Positioun Verbindungsoffizier, schléisst sech dem Här Carter als Verbindungsmann. Dat ass alles.'
  
  
  Hien klopfte op den Dësch, fir d ' Demonstrante ze übertönen persescher, dorënner och lëtzebuergesch.
  
  
  "Wann een eis zesumme gesäit an enger ähnlecher Operatioun, — sot hien, — gi mir mat eiser Organisatioun". Mr. Carter, Si vergiess, datt Si ëmmer nach gesicht fir eng Ëmfro an engem Mordfall синьорины Moser. Wann eis Gemeng a Russland ofgeschloss ass, gëtt et liicht ze erklären, awer net virdrun.
  
  
  Mir hu Zustimmen.
  
  
  "Ausserdeem, huet hien dobäi, fir d' Situatioun erträglicher ze maachen, — et wär topeg, verléieren eis Haaptgrupp an dëser éischter grousser Operatioun. Ech verstinn net, wat schief goen kann, awer unterschätzen eis Géigner geféierlech. Wann eppes schief geet, bleift eis op d ' mannst fënnef. Sechs, wa mer iwwer de Bäitrëtt Mr. Carter.
  
  
  — Zielen a mech, — sot Se ze séier.
  
  
  "Wann ech net do wier, sot de Colonel Norden — Féierung bensi zum Begleeder Перестову". Also hunn ech grad Stoung ënner dem Kommando vun engem Russeschen fir MGB .
  
  
  "General Maserati, sot de Colonel Norden, — ech denken, Dir kënnt elo tel".
  
  
  Den italieneschen Offizéier, sicht d ' Nummer a Schwätzt mat héijer Beamten vum Bundesministeriums der Verdeedegung ronderëm. Hie gewënnt e weidert Zimmer, dës kéier fir e wichtegt Persounen am Ministère vun bannenzeg Ugeleeënheeten auslännesche del.
  
  
  — Mer ginn, sot hien. — Colonel Norden, Mr. Hyman, Si ginn? Der Rescht : op Ihn.
  
  
  — Ech schlage virun, Se all ze zerstreuen, sot de Colonel Norden — a sou vill wéi méiglech ze kaaft, Hir aktuell Aarbecht. Bestoungen geschwënn bekannt ginn.
  
  
  Dann verschwonnen hien.
  
  
  — Mir gesinn eis an mengem Haus, sot Hyman. — An dësem Moment, ob s du dech sécher, datt ech zurückkomme. Natierlech, haut zu aacht Stonnen. Maach dir keng suergen. Et wäert d ' Aen offen halen.
  
  
  Op der Réckrees am Just Hir dunn en billiges Transistorradio. Hannerléisst Hire säi Komplex Instrument Хайману. Meedchen Pinelli souz an engem Schaukelstuhl am Wohnzimmer a beschenkt mech mat engem schelmischen grinsen, dat wahrscheinlech gespart fir e spätes Kater.
  
  
  Si ass an Hir Zimmer an Bankdrücken op schlaffe Bett an enger entspaanter Yoga-éisträich. Radio apparat op réimesche Netzwierk.
  
  
  War d 'aktuell Morgenprogramm Unterhaltungsmusik mat пятнадцатиминутными Tipps ronderëm d' Haus, ier Si huet Si e musekalesche Programm. Si spontan, datt Norden, Maserati, Hyman an Korps-Kommando an der Lag, an de Studio nëmmen zwanzeg Minutten, an dann vun enger hallwer Stonn bis zu zwou Stonne gedauert, ier Se dovun erzielen an den Noriichten.
  
  
  Rivne an enger Stonn a siebenunddreißig Minutt koum d ' Noriicht.
  
  
  "Professer Piero Simca, de Senator vu colle di Val D' Amora, huet et souguer den direkten Agrëff an d 'perséinlech Fräiheet aus der Zäit vum Faschismus", gesot kréien. Hien veruerteelt d 'Durchsuchung Studio Lorenzo Conti haut mueres, d' militäresch Eenheet vun general Giulio Maserati a Begleedung vum Colonel vun Interpol Opgesicht Norden. Hei an elo seet Senator Piero Simca..."
  
  
  Dann d ' Stëmm vun de Piero, ass ëmmer iwwerraschend niddreg fir de superheld vum kleng Statur, Klang verächtlich an triumphierend.
  
  
  "...mueres reed brutalste an totalitäre aart a Weis", sot hien. — Sucht, déi net sinn, ob Rivne näischt, awer Si hunn wat-wat ganz wichtegt. Si gewisen Vertrauen eise Feldhären ih Onfäegkeet, och no drësseg Joer Flucht ronderëm de laange Schiet vun der Diktatur. An nen gewisen auszesetzen, wat anscheinend apolitisch Organisatioun Interpol, dat sech op d ' delle erweist sech als näischt aneschtes wéi eng korrupte Police. Et wier interessant ze gewuer, ob dat Bankkonto vum ieweschte Norden, ouni Zweiwel, an engem anere Land, erëm aufgeladen eng Zomm vun US-Dollar no Kalifornien, well dës Aktioun vun Zahlungen direkt am Widdersproch zu den Interessen vum italienesche Kino".
  
  
  Dann de Programm nees fir d 'Saach koum, verzielt iwwer d' Fuerderung Piero un déi Norwegesch Regierung mat sofortiger Wirkung ze widderruff Colonel Norden. Doriwwer eraus gefrot huet hien erklären general Maserati Geschriwwen a senken am Rang. Eis e Sekretär fir de Ministère vun der Verdeedegung oder d 'bannenzeg Ugeleeënheeten del net unerkannt, datt sanktioniert dës Aktioun, mee et war d' politesch Spaweck.
  
  
  Si hetfield d 'Radio, hinterlegt Hir Zaldoten an aner Saache, déi him / Hir zu de Poschen verstoppen, an ass op d' Haus ze Хаймана. Elo, well d ' Nouvelle war an der Loft, Hyman, wahrscheinlech Doheem war.
  
  
  Hie koum do an nëmmen fënnef Minutten viru mir, an den Ausdrock superheld Kapp, wéi hien gammastronomie mécht mir d ' Dier op, hat wéineg ze dinn mat der superheld normaler homonymie lescht.
  
  
  — Et huet näischt, Carter, sot hien.
  
  
  — Mee ech hunn Se gesinn, déi oppene Kisten an et gouf souguer eng ronn ëm déi nuklear Sprengköpfe, sot ech. — Giff Schneider, Hyman, du mengs dach net am eescht, datt ech déi ganz Geschicht erfonnt?
  
  
  "Alles, wat ech weess, — sot hien, — dat ass, wat ech goung hin mat Maserati, mimmo Wachen Conti, an op déijeeneg Lagerhäuser iwwerhaapt näischt geschitt ass."
  
  
  "Dann kann weggeschoben", sot ech.
  
  
  "Mir hunn ronn ëm den Zaun war fofzéng Leit Portal mat", sot Hyman. "Vun dem Moment un, wou dir hereingekommen bass, ier betrueden hien d 'Korps-Kommando".
  
  
  "An dunn hunn Si Si getäuscht, all riddo", geduecht, Si laut. "Ka sinn, Si versteckten sech superheld an iergendenger unschuldige Requisiten. Mäi Gott, wat waren et fir d ' Sich? Kanner am Vorschulalter spillen an déi dann d ' Sich?
  
  
  Wéi Si eis gesot "näischt", Si mengt "näischt", Nick, sot hien scho méi wéi entspannt. "Verdaamt, nëmmen leerer Raum an nackt, e wéineg staubigen Buedem. Awer keng Zeeche vun enger Bewegung vun eppes méi wéi Kanister. Abstimmen sou, Nick.
  
  
  "Dir hutt eis getäuscht, sot ech. Si sel, fir sech an Hir Gedanken. — Ech hätt mat dir kommen sollen... awer et ass ze spéit. Muss ech zréck.
  
  
  — Keng Chance, Nick, sot Hyman. "Conti Hallschent vu senger Observatioun Studio, Carabinieri an demütig baten superheld huelen zwou Honnerte vun ausgewieltn Mataarbechter des, déi schonn gesicht Jerry Carr. Ouni Chance.'
  
  
  "Dann maach et odin".
  
  
  "Nick, du bass net der allerléifsten Mënsch an der Rime — widderluecht goufen an de Medien d' Noriicht, mir Hyman. "Mä si Fango, dat heescht "Scheiße", am Numm vu Maserati. Geschwënn Norden ëmmer nach denkt, datt Si wierklech eppes fonnt hunn. De Rescht ass just an enger Konferenz, fir ze entscheeden, werfen, ob dech der Gnade der Wölfe oder bewegen, schweigen iwwer eis Organisatioun.
  
  
  Si spritzte Hir Wénke, wann Se geduecht iwwer dës Organisatioun, déi am Lieferumfang enthalen Russesch a Chinese Red, déi ustoung, ze entscheeden, ob een Vertrauen Nick Carter. Et ass onwahrscheinlech, datt ih-Léisung gëtt duerch eppes sou dumpf a waarm, wéi Wénke. Anerersäits hu Si mech net an d ' Hintertreffen geroden. Si haten vill Beweiser ze weisen, datt de Projet "Fuedem vun der Welt" ass eng grouss Eescht, eng Zeitbombe, déi ze entschärfen. A Si war déi eenzeg Persoun, déi de Projet gesinn, vu bannen.
  
  
  Si erinnerte sech, datt net nëmme gesinn a stéisst d ' Tasten, mä och onsiichtbar an несмываемо помечал ih Hir spezielle Fett Bläistëft.
  
  
  — Ech brauche een Carbon-иттриевый Gescannte, sot ech. — Wéi an deem Fall mat dem Radio, wat Si iech ginn huet, awer mat engem bestëmmte Atomgewicht. Sou eppes muss bei eis nach un enger Universitéit oder an engem ëffentlechen wëssenschaftlecher Sektioun.
  
  
  "Ech Mach dir e Kaffee, soulaang d' Kommissioun entscheet, ob Si wëllen nach ëmmer, Iech ze Vertrauen yo-yo, ich spreche schonn iwwer engem sou gudden Navigatioun", erwiderte Hyman.
  
  
  "Wou Si verbrauche dësem treffen?" — Mir däerfe keng Zäit verléieren, Hyman. Hir Froen kann ih selwer an erklären Si Hir Grënn. Перестов verstoen.
  
  
  "Dir rufft eis, an net Ëmgekéiert", sot Hyman. "Deet mir Leed, mä et ass esou. Ech weess net, wou Se sech treffen, ni virdrun sou héich, zu dësem Club. Si weess, datt et net am Büro Marine-Sektore, wou Si se haut moien.
  
  
  Si geduecht, bis Hyman einfach gekocht Instant-Kaffee. Si Ochänneren d 'Flëssegkeet, d' hien huet virun mir an gebrochenem der Mysteriéis. Si wußte, datt de Schlëssel gesinn, awer weider doriwwer ze erklären, soulaang ech net grün, hat kee Sënn, géint d ' Effete vun de Piero.
  
  
  D ' Telefon klingelte. Hyman hob superheld.
  
  
  "Jo", sot hien. 'Jo?' Ech versich ze grinsen ass zréck um jungenhaften Gesicht. "Wou sidd Dir? Elo, d 'Ofstëmmung an mir".
  
  
  "Du bass ëmmer nach an dësem delle, Nick", — hien interesséiert sech zu mir. — Si hunn en Meeting, an enger Villa op der Via Neuman. Maserati Norden an do net, awer den Ersatz vun der Maserati war, a Si ofgestëmmt fir dech. En neie Mataarbechter vun Interpol, dee bleift ënner der direkten Opsiicht Перестова dogéint, gestimmt. Op Hirer Säit waren Перестов, LeGrand a Co kënschtlerin. Bergen, Finanzminister, dogéint gestimmt. Fazit: ob Si nach eng Chance.
  
  
  Mir sinn aus dem Haus an en Spill an der superheld "Peugeot", während hien redete weider. Während d 'Vitesse war wichtege wéi d' Sécherheet. Hien raste wéi e Wahnsinniger duerch de réimesche Gefäße, an deenen ohnehin ganz verrécktener Chauffer. A manner wéi fofzéng Minutt, déi mir mat quietschenden hun an der Einfahrt zum alen Villa. De Gol op an hannert eis zougemaach.
  
  
  Et war eng kuerz, eescht rendez-vous, un deem et keen eraus optimisteschen Geescht vun der Kameradschaft, dat war an de viregten Sëtzung. Ech gouf informéiert, datt déi mech benotzen, nëmme well ech vertrete d ' Lescht Hoffnung, an net, well iergend een besonnesch un mech gleeft oder léiwer meng bloe Aen.
  
  
  Ech gouf him virgestallt major Миллиардоне, italienesch Polizisten, сменившему general Maserati, an d ' Senora Соузе, verdächteg portugisesch militäresche-Maritime Attaché bei Interpol. An der Sëtzung huet de Virsëtz T. Перестов.
  
  
  Si erkläert Iech, datt ech hunn keng Erklärung, mä nëmmen eng Hoffnung. Si weist Iech Hir Corporate Identity-Bläistëft, an Перестов nickte. Superheld eegenen Agente hunn en ähnleche Trick. Si azielen Hinnen vu mir déi richteg Gescannte, an Миллиардоне geschéckt poikilè un d ' physikalesch Fakultéit vun der réimescher Universitéit "Alfa Romeo" mat воющей Asätz.
  
  
  "Wann et e gutt Instrument, — sot ech, — ech ech d' Tags an engem Ëmkrees vun dräi Meile. Elo si mir manner wéi d ' Hallschent vun dëser Distanz aus dem Hoheitsgebiet vu Conti, sou datt mir kënnen ufänken, wann dat steet hei. Mir brauchen eng topographische Kaart fir d ' Koordinaten am Terrain.
  
  
  Am ganze gouf et wéineg Geplauder, bis mir hörten d 'heulen vun de Sirenen, signalisiert, datt d' "Alfa Romeo" zréck. Bei Миллиардона war eng detailléiert Kaart vun der Nord-westlechen Deel nërdlech vun der Stad. Si leien um Dësch an der entfalteten Form, d ' enner houngen op béide Säiten. Hie Stoung virun him mat engem Bläistëft an der Hand; e untersetzter Mann an Uniform, mat abstehenden Schnurrbart, wéi bei den ale, настороженного Kaz, bereet zum Virgeholl.
  
  
  De Polizist huet mir geborgt Instrumenter mat der Fakultéit fir Physik. Hie war bal identesch mat dem Instrument, deen hien kannt, fir meng übungen am Generalstabs-AH Wunneng. Hir подстраивал superheld ënner d ' seltsame Kombinatioun vun Elementer, Hir Jainismus ze erklären.
  
  
  "Et muss, dat ass eng ongewéinlech Kombinatioun, soss, et gëtt op all, der leuchtende Armbanduhr ". Well kuck! Vote et!
  
  
  Lues kinnek den Tester aus a krut vun Rheuma vibrierenden Feil op der Skala Längt. Huet hey, sech ze berouegen, ier Se d ' Instrument iwwerdroen Миллиардону. Перестов schaute iwwer meng Schëller keuchte.
  
  
  Vun Der Italiener verbruecht eng riicht Linn iwwer d ' Kaart. Si huet d ' Skala op Breet a Las eng aner Zuel.
  
  
  Миллиардоне verbruecht déi zweet Linn, déi sech mat maschinn an Éischte Punkt, grad tëscht den zwou Rechtecken op der Kaart, bezeechent een d ' Lager Conti, déi Dir besicht, e Lager, an der general Maserati iwwerfall an eidel war.
  
  
  — Dat war e blöder Witz, — mat Ekel gesot Här vu Bergen. — Carter op der Säit ih, an hien hält eis zréck. Jiddereen ass verréckt dréien kann dëse Navigatioun, fir d ' Uertschafte, déi hie schonn kennt. Et ass absolut notzlos.
  
  
  "Ech mengen net, datt d 'Instrument schlecht ass", sot de Colonel Le Grand. "Ech hu gelies, Si déiselwecht zuelen op enger Diskette, déi d 'vollek Mr. Carter". Major Миллиардоне méi wéi Tolstoi Weis Kaz wéi jee virdrun.
  
  
  — Mr. Hyman, sot hien. — Si an Generolleitnant Жисмонди béid waren do. Si soen, wat Se net virgesinn an net hörten näischt ungewöhnliches während senger Auer, déi alles aner wéi gewéinlech Aufregung, wann d ' Hënn schlafend goufen, an dann, wann et gëtt eng undichte Plaz an der Voliere. W. e. g erzielen eis nach eng kéier . Schrëtt fir Schrëtt, näischt feelt".
  
  
  Hyman azielen genee dat, wat s du mir erzielt hues, mee wann et vun engem Hotel verlount, major Réckzuch superheld weider, bis Si koum Стадс Mallory.
  
  
  "Elo, dowéinst huet hien dann op der "Mercedes" mat dem Chauffer, sot Hyman. "Goung ëm d' Maschinn erëm a goung an d ' Engineering-Sektioun, e Gebai, dat an der Halle tëscht verwaltungstechnischen an dréinen. Dann héieren Si Summen, wësse Si, wéi beim einschalten vum System hëtzen. An déi meescht Amerikaner maachen dat мартовскими moien. Dat ass alles.' — Generolleitnant Жисмонди, sot de major.
  
  
  De Leutnant huet, war vun Ufank un, awer Миллиардоне unterbrach huet.
  
  
  "Dëst Brummen war dann Ukomm Mallory", sot hien. — Hues du dat gehéiert? Überleg et dir gutt.'
  
  
  — Elo, Sir , sot Generolleitnant Жисмонди. "D' superheld ze héieren war däitlech hörbar, mä..."
  
  
  Fréier wéi aner verstanen, wat denkt Миллиардоне. — Dauchschoul, — sot ech. "Déi ganz verfluchte de Buedem gefall. Odin duerch d 'technesch Erfolleger vun de grousse Genies der Herde Mallory". Major Миллиардоне lächelte als Zeeche vun der Accord.
  
  
  "Et ass ewéi am Theater, Hir, huelen ech un", sot hien. "Stock, dee klëmmt, Rez, d' klëmmt. All dat ass en Deel ih illusorischen Welt. An deen eenzege Beweis — e schwaacht Grollen, dat kann alles sinn. Duerno superheld breede lescht Kaz verschwonnen.
  
  
  — Awer wat hëlleft eis dat? "Dann d' éischt Fiasko, ech kann net zulassen, datt eng nei Kampfeenheet, den Austausch ze betrieden, Renzo fir d ' nächst Iwwerpréifung. Meng eegen Carabinieri selwer géif mir ni erlaben, gi Se duerch d 'Moskauer Tor". An de Piero Protestmarsch organiséiert.
  
  
  All Gesichter waren düster, während déck major Geste vum Kand, разгадывающего Rätsel, net virgeschloen sech mat der Handfläche iwwer d ' Stir.
  
  
  "Mir kënnen net op dem Landwee ze betrieden", sot hien. "Mir kënnen eis net goen mat Luftproben. Awer ënner der Äerd genuch Gänge, fir d ' Autobunn ze bauen. Keen kennt all Katakomben Reim, zougedeckt Weeër-Gewënn vu neunzehn Joerhonnerten. Awer Hir, Guglielmo Миллиардоне, weess ih besser wéi all aner Liewewiesen, well ech déi ganz Zäit dohin komme, fir de Folge Dieben an ih Hiel. Kuckt mol hier.'
  
  
  Hien geknéit, ier e sech séier iwwer d 'Kaart an gezeechent mat engem Bläistëft Linnen, d' Netz vun den ëmdréiunge, d ' gefloss ass, kreuzten sech, et geplënnert, an nees ausenaner. Zwou duerch Si sinn knapps ënner zwee sech kreuzenden Linne vun eisem Scannen.
  
  
  "Ech sinn ee Narr, datt direkt doriwwer net nogeduecht", — Schalt e sech, den Hl mat Holster fir Revolver. — Ass et zimlech wahrscheinlech, datt nëmmen op dës aart a Weis ginn Si eng annonce Hir Top-Secret-Informatiounen. An Mallory huet d 'Lager Buedem Skilift, déi erof an d' Katakomben an nees anheben, wann régime.
  
  
  — Wat ginn ech maachen, wann Se do sinn, major? 'Melodie an ze Pfeifen? Mir sinn ëmmer nach mat de Unannehmlichkeiten konfrontéiert, verbonnen mat der Onfäegkeet, dohin ze werfen militäresch Deel". — Giff Schneider, gestand hien. 'Ech weess net. Awer ech auswiel maach. Kann sinn, Si hochgehen loossen all egent sech selwer".
  
  
  — Wonnerbar Aufopferung, major, sot Перестов. — A komplett an der fréierer réimescher Traditioun. Awer net praktikabel. All déi nuklear Sprengköpfe zesumme féieren bal dozou eng Explosioun mat abauen an der karina arroyave, déi mir probéieren z 'eliminéieren".
  
  
  — Ech komme mat, sot ech. — Net am Geescht vun der ale réimesche Wäerter, Komerod Перестов, mä well ech weess Hir Waffen. Et kann trennen d ' nuklear неядерного Waffen aus, an dann maachen eng Roby ëm e puer vun den normale voller numm. Et gëtt Feuerwehr-Team an de Gol Studios, major. An dann Hir Kommando kënne bereet sinn, ze ginn, wat mir brauchen, soubal Si hineingehen, a fannen franséisch Zaldoten "déi zwee enner vun der Welt" .
  
  
  — Stëmm an Rheuma, sot de major, zefridden похлопав mir op d ' Schëller. — Gi Si, Här Petit. Жисмонди, organiséiere Si d ' Pompjeeën no Alarm a sammelen Si Kampfeenheet Гилио, fir him ze Follegen. Dat heescht fir hien Liesen, ier S ' an der Lag, Piero verschenken superheld virun e Krichsgeriicht gestallt.
  
  
  -- Wann Nick ze goen, sot Перестов engem Toun, déi kee Widdersproch duldete, -- et ass och gitt. Si ofgestëmmt fir hien, nëmmen well hien eis Lescht Hoffnung. Et ass nach ëmmer net vertrau him war et op Lager ass voll sou Waffen".
  
  
  -- Ech erschrecken, ech muss un déi Si an Hir Populäersten Kierper, wann hie Перестов, -- kënschtlerin sot ech. "Ech mengen net, datt meng Virgesetzen genehmigen, wann et schéckt Amerikaner a Russen zesummen. Och ënner Der Opsiicht, major.
  
  
  Major Миллиардоне iso allen Muechten etabléieren, seng Versioun z ' erhalen, a emu ass gelongen.
  
  
  — Si wëssen, datt Si net wëllen, datt Si begleiteten d ' Carabinieri, berittene Police an e Police-Orchester? 'Dann ass alles an Uerdnung. Mir Feieren zesummen mat eis. Awer dat ass alles. Mir betrieden Groussseegler Katakomben direkt hanner de kulissen, déi fir Touristen zu Sankt. Галиксте. Looss eis goen.'
  
  
  Et war nëmmen e puer Minutte vun zerkleinert, wou mir waren e Polizeiauto. Major Миллиардоне huet eis mimmo Bierger vun ale Fahrrad-Wracks zum schmalen Agank.
  
  
  "Kaarten baussen, sot hien, an ech hunn an Artisten". Hien duckte sech, a mir him koumen nach. Pass erweidert, a Wateree voranging major gewisen Reie vu geklauten Autoen, déi zum gréissten Deel zerstéierte Deeler verkaf Dieben op den Märkten, awer e puer hunn op der ganzer waren nach a guddem Zoustand.
  
  
  De major Schell virun. Hire Mantel hanner him aufrichtig, gutt ze wëssen, datt Si net hannert mir идетт Перестов mat dem Tschechescher Pistoul an der rietser Hand. Hanner him shell Zu engem Foul, d ' Ness American Automatik-Spritzpistole, ee klengen Bäitrag Vietnam am chinesesche Arsenal.
  
  
  — Nach eng hallef Stonn, sot de major Миллиардоне. "Am Ufank hunn mir eppes ze gefaart vun der Gesellschaft vun de gewéinleche Diebe, sou d' Frënn, sidd virsiichteg."
  
  
  Mir sinn schweigend. No zéng Minutt Миллиардоне erméiglecht Dimmer op seng Lampe a goung nach lues. — Elo, — sot hien, sech umzudrehen, — mir sinn manner wéi zweehonnert Yards vun de Länner Conti. Si schlage virun, baussenzege Vorsicht bericht ze loossen. Hien Schwätzt Lëtzebuergesch, d ' Stahl Zunge an den allgemeng unerkannten eiser Missioun. An der italienescher Sprooch d ' Wuert Averstanen besteet aus dräi Silben: prudenza. Major Миллиардоне nach net fäerdeg war, als wéinst zwou зарешеченных Tor, eingestürzte virun eis an hannert eis ertönte e lautes an dröhnenden Runs. Zur gläicher Zäit, eist klengt geschlossener Raum war iwwerflut ослепляющим weißem Liicht. — Ech denken, mischte Bariton Piero, wat der schreift Ausdrock dofir: wéi d ' Raten sëtzen an der Fal.
  
  
  
  
  8 kapitelen
  
  
  
  
  Eist verschlossene Raum am Tunnel vun der Katakomben gesäit wéi d ' Landschaft an e puer zougedeckt Folter-Szene. All Detail gouf kloer, wéi Rasierer, mä de Raum un him war schwarz a undurchdringlich, wéi eng Flammänner.
  
  
  Cerro Braun Stein an Äerd-Mauer mat Spure vun orange a rout. E Koup vu geklauten Reifen шарахался, wéi den Altor, ënner der Nische ronn ëm den ale Behalen. An der Eck nieft dem Kühlergrill glitzerte nei verchromt Maschinn.
  
  
  Major Миллиардоне zweemol schallend geschéckz hat duerch seng automatesch Pistoul. Перестов, Co, kënschtlerin an Hir уворачивались vun рикошетящих Due, déi sech Eisenstangen.
  
  
  — Stoppen, kaff Перестов. "Kéinte Si sech ze erënneren, wat ech Iech Befehler nach ëmmer".
  
  
  D ' Stëmm vum Sir Hugh, mat engem höhnischen Laachen vun der englescher Gutsherr.
  
  
  "Mat Virtuosität Стадса kann een kaum denken, datt dës Kierper — et ass d 'Quell vun eiser Stëmmen", sot hien sarkastisch. "An der delle mir ganz bequem sëtzen am Büro Renzo, gesinn Si an engem zouene Fernseh". De entmutigte major Миллиардоне hunn Hir Waffen.
  
  
  — An wéinegen Sekonnen, huet Sir Hugh, — behandelen Si Gas Instant-Action geruchlos kuerzen awer effektiven Schrëtt. Wann Dir einschlafen, déi Leit gi Si an déi agréabel Austausch fir d ' Ëmfro, dat kéint vill manner angenehm.
  
  
  — Datt Si de Atem, kaff Перестов, awer et war ze spéit, a schonn rutschte op de staubigen Buedem. Et war dat Lescht, wat ech erinnerte mech, ier Si hakekräizkap Eugene am Zimmer Renzo.
  
  
  Fir d 'éischt gesäit Si d' Mauer, komplett bedeckt mat engem seidenen Graphiken.
  
  
  Andy Anerer Biller an der Marilyn Monroe. Si geduecht, datt et eng Halluzination, bis ech gesinn bekannten Gesichter, Renzo, Стадса, Sir Hugh a Piero, d ' Männer am aneren Enn vum Raum, an an der Géigend vu mir, verbonnen un Hänn a Pedal sou sorgfältig wéi hien, major Миллиардоне, Oleg Перестов a Co kënschtlerin.
  
  
  — Si véier Gréisst, — adresséiert sech mat engem Bréif un eis, Piero, wa mer all op d ' besinnung koum. "D' selwecht lächerlich an erbäermlech, wéi d ' Welt selwer, déi, wéi Se offensichtlech erraten hunn, ginn mir zerstéieren. Patient an verrascht-duerch d ' Zivilisatioun, awer et waren Hüter ee Kanalisation — eng offensichtliche Symptom vun Hire Siège.
  
  
  "Dat ass d' Lescht e klengt Meeting, sot Sir Hugh, déngt nëmmen zu eiser Ënnerhalt. Web-Versiounen Верельдейнде, dat gréisst Spektakel an der Geschicht vun der Mënschheet, wéi mir ouni iwwerdreiwung ugekënnegt, ass kee Zuschauer".
  
  
  "Nëmmen ass selbstverständlech, erkläert Renzo, — datt eng richteg Flut vun der Welt an engem Film. Et ass ganz verluecht, selwer fir mech nachsichtig Moossstief. Awer all véier sinn ëm eis ronderëm — d 'Leit am Show-Business, an mir sinn eppes traurig, dass mer net kréien, d 'Bezéiung mam Public".
  
  
  "Also, wéi déi véier ëm Si ronderëm, dee beschten Polizisten vu Weltruf, sinn gefaangen an eisem Fall, sot Стадс Mallory mat engem breede lescht, geschenkt sech véier Fanger Kontext ze Quelltext änneren-Karaffe, — dachten mir, Dir, eise Publikum, пленныая Publikum. . D ' Ofstëmmung tack.'
  
  
  Pathologische Psychopathen d ' Faq am Publikum Deel vun der Siège huet, déi dozou gefouert huet, beschäftegt sech mat ih Ënnergank. Mä elo ass et offen gesinn eng gutt Méiglechkeet, fir dëst Treffens. Mengen Ausgruewunge waren enk matenee verbonnen sinn an op béide Säiten vum Sofas souze zwee staark Wache ongeféier dem sechste Meter héich, mat de Pistoulen am Uschlag.
  
  
  Piero sollt, hunn ech bemierkt, datt ech размышляаю an dës Richtung, well reagéiert. — Ihr Sicherheitsdienst, Mr. Carter, sot hien, Indonesier. Gebonnen Loyalität, déi nëmme wéinst der héijer Löhne. An déi jéngste Enthüllungen elo, net schockieren, well Si absolut keen Englesch verstoen. Chinesen och net, Mr. de Ko, Foul. "Schéisse mir, dann stierwen mir", — sot de major Миллиардоне. "Mir wëssen, datt Hire Plang, an et gëtt aner, déi de superheld kennt. Vläicht ginn Si do Erfolleg hunn, wou mir net gelongen sinn.
  
  
  — Dat mengen ech net, sot Pierrot. "General Maserati an der Halle ënner Hausarrest a waart op d' Enquête. Wahrscheinlech gëtt et d ' Krichsgeriicht. Wann Är Kierper dann fonnt ginn, wéi d 'Wachen Studio dech an Notwehr erschoss gouf, kënne mir Punkte de leschte Nagel an de vereenegt staate... ausserdeem, elo geet et an eiser Ënnerhalt, a net iwwer d' treffe vun Hirer Prioritäten. Si wäert ech froen, Sir Hugh starten eng Geschicht, sou wéi den Plan wierklech gehéiert emu".
  
  
  Sir Hugh geknéit, ier e sech no vir, elegant noenee, ideal fir all Nowuess-Direkteren, freundlicher freundlicher, awer effektiv neien englesche Geschäftsmann.
  
  
  -- Virun ongeféier fënnef Joer, sot hien lockeren, umgangssprachlichen Toun, -- all d ' erreecht säin Héichpunkt, wéi Dir bewosst meng Nerven. Ohnmacht, durcheinandergebrachte Ried, seng vorübergehende Ofkaf Späicher an dergleichen. Mä wat nach méi schlëmm ass, ass d 'Tendenz, loossen d' Saache ausser Kontroll an e Chaos organiséieren, wann Se gouf vun Hire Gefühlen.
  
  
  Ech hat ëmmer d 'Gefill, datt ech muss d' Kommunikatioun mat Beschäftegt wéi eng Hure, een oder zwee mol pro Woch; déi eenzeg sinnvolle Wee: keng kale Massen, nëmmen uewen an ënnen offen. Awer dat vun Zäit zu Zäit ze behandelen ass e wéineg rau, dofir hat ech e bëssi méi bezuele. Mä alles gouf nach Gröber, a vun engem Dag entspannt an der Nuecht ass et bal buchstäblich ofgerappt Titten dëser dumb bitches. Et kascht mech ganz Vill Suen fir Anwälte, Frënn, déi an e puer Ministerien a sou weider, fir sech ëm déi. Wann et geflunn ass, Si verstanen, wat ech brauche medezinesch Hëllef.
  
  
  Zum gréissten Gléck vun der Welt, wann et huet Dr. Унтенвейзера. Hien huet gëeegent Medikamenter ze kontrolléieren meng Nerven an sadistischen Ausbréch. Während e puer Reuniounen op der Couch, hien huet mir kloer, datt an der delle mat mir geschitt net sou, anscheinend, a vill abnorme. Op jiddwer Fall, net dat, wat mat der richteger Behandlung kann net e bequemes Liewen. An hien hat absolut Recht. An de folgende Joren keng verkënnegt Problemer gouf et keng méi, ausser e klenge Feeler, bei deem d ' onglécklech Meedchen ass anerer sprooch liesen. Awer Si gouf an der Welt esou, datt alles hannet заметено ënner dem Hl.
  
  
  Awer ech, mäi léiwer Dokter Унтенвейзер net erklären konnt, sot Sir Hugh sou beiläufig, wéi ginge et drëm Hautausschläge, — wat mir feelt ménger leschter destruktiven Freuden, a wat ech brauche eppes grousst, eppes globalem ze ersetzen ass. Et war dann op der Bühn koum Renzo, Стадс a Piero , an dëser Reiefolleg. Renzo?
  
  
  "Sir Hugh war Dr. Унтенвейзер am superheld Privatklinik, sot Renzo. Superheld A säi Ruhm verbreet sech séier an informierten Kreesen ëm ronn e Außenpool. Si selwer krut eng onglécklech Aart vun nervösen Stéierungen, mä leidet och ënner derselwechter Ausbréch vu Gewalt, d ' Sir Hugh dachten sou geféierlech fir Hiren Image. An mengem Fall waren et d ' Jungs. An an deem Moment, wéi d ' mickrigen teenager mat Cherub Face Botticelli drückte seng Undankbarkeit a stierft un de Baaschterte, deenen hien sech zugezogen, well de Broch vum Mastdarms, gesäit superheld Klinik Easeful Acres als Plaz fir de Congé, während e puer Geschäftsfreunde déi Saach hänken. '
  
  
  Hien Schwätzt och mat der verkënnegt Quelltext vun engem verrécktener.
  
  
  "Meng Frënn versicherten mir, datt den Dokter Унтенвейзер Stahl net stéieren géif Si e puer Dosen Kokain, déi vun Zäit zu Zäit brauche ech, wéi de Sherlock Holmes, fir d' Ëmsetzung ménger Kreativitéit. An dat war en zousätzleche Ansporn fir mech an dës Klinik ze goen. Zu mengem groussen Définitiven, huet et an dëser Klinik eng grouss Kollegen op der Welt vum Kino an Hire Landsmann Mr. Carter, Стадса Mallory.
  
  
  — Ech goung dohin, fir e bësse Rou vun Alkohol — fröhlich gesot Стадс Mallory. "Net, datt Si Alkoholiker, Neen. Awer vun Zäit zu Zäit, een oder zwee mol am Joer, dëst Saachen einfach rutscht um menge rta. Dann Wusstest du, wat d ' verrückte Streiche, an ech hun nees eng Behandlung, fir nees herauszukommen, fir de Arithmetik. Dës kéier feiere Si Hire leschte "Oscar" gouf et e Comeback Mallory, als ob ech fréier net war. Si ass no Mexiko, a Modern Bordell. Et huet sp Kontext, wat fir mech nach ëmmer, datt Si net drénken. Mä zu där Zäit, wou ech dann op d ' Tequila, Si versicht, wat-eng Tricks mat véier sou Huren gläichzäiteg. Et ass och e Partiel am Beräich Sex. Dës dummen Astronomischer Schlampen net gehorchte menge Befehlen, an ech hunn eng ronn ëm dëse ale Rasiermesser, fir ih fir sech erëm. Eng ronn ëm dëse aascht an d ' Graf hunn, an deen anere gëtt ni méi goen kënnen. De Rescht ass och e wéineg gelidden. Awer a Mexiko, déi Si kafen kënne, wat Se wëllen, also kaf ech en Alibi. Trotzdeem hat ech d ' Gefill, dass et Zäit ass, erëm schlofe, entspanen an enger kühlen Ëmgéigend. Et Sell an e Fliger op Sussex, wou alles zesummen".
  
  
  — Vun engem Dag Hir war, iergendwou an Afrika, am Géigenzuch setzt de Piero, — ënner dem Pseudonym "Charles Стрэттон". Si gewielt dësen Numm, well sou geheescht, de generol "Kleng Daum". Si war kierperlech erschöpft Missioun an Zentralafrika. Et war e groussen Erfolleg, wann och net ganz sécher. Wéi och meng Frenn hei, ech hunn eng Virléift fir Extravaganz. Ier d ' Situatioun war geléist, et huet eng Quantitéit vun auffallenden Muerden un Familljen vun de wäisse Bauer. Bestoungen op den éischte Säiten iwwer d ' Folter, Vergewaltegung vu Kanner, herausnehmen vun de Nerven, a verschiddene Fäll Kanner entsprieche offen virun den Aen vun der ih Elteren. Et géif nach ëmmer Frank goung dohin, wann d 'Vereenten Natiounen gefrot mech doriwwer, awer méi, fir sech un dee klenge Gruppen, wéi fir ëm de Problem ze Regelen".
  
  
  — Déi Piero, — brüllte Стадс, — ëmmer tut, wat hie wëll.
  
  
  Piero lächelte a fiert Fort: "vun zäit zu Zäit besicht Sir Hugh seng Klinik Easeful Acres, d' Bicher ze iwwerpréiwen, all joer, wéi sécher aufs neue ass hie bei Dr. Унтенвейзера an d ' Sich no Informatiounen, déi mat hëllefe kéint Emus am superheld-Mail бизнесявляется. Keng Erpressung, mä d ' Asiicht, soen mir, Sodomie prominenten Curé hëllefe kéint emu mat engem neien Numm, net wouer?
  
  
  Sir Hugh schnell geknackt mäi alias, bekannt op der ganzer ih Dossier nach zwou Ähnlech Séile an Renzo an Стадсе an bruecht eis zesummen. Ganz heemlech an mengem perséinlechen Flillek fir eng Rei vu treffen, déi huet zu deem Projet "Floss vum Liicht" .
  
  
  "Awer et ass wierklech de Piero schléit sech alles zesummen", sot Стадс. "Giff Schneider, Piero, mir waren all einwandfreiem потрепаны bis zu dengem Gehat, awer soss net geschengt ze sinn". — Soe mer et sou, eis Fäegkeeten schwätzen gläiche sech, — sot ënnert de Piero. "Mir all, bewosst oder unbewusst, gesehnt Ugrëff op d' establishment, déi eis Schmerz zougefügt huet. Et war eng Strof vun der Tatsaach, datt lachen fir ëmmer mir wéinst ménger Gréisst. Renzo verluer säin ierflechen Besëtz. Sir Hugh, trotz senger Erstrahlen an onmass, mä ze erdroen huet, eng Rei vu subtilen Spott wéinst superheld niddreg Ass. A Si verluer Стадса fruchtig superheld Erofgestierzt ouni siichtbar Stëmmen oder Vergütungen".
  
  
  "Awer keen ëm ons erëm net verhaftung konnt, wéi hien d'", — nachdenklich gesot Renzo. "Eis kleng Eskapaden, obwuel technesch a Verbriechen waren, waren e Kinderspiel. Der Helleg
  
  
  George war bereet, fir d ' verbaant vun Draachen, mä beschäftegt sech nëmme mat dem Daucht Fléien . Elo zesumme kënne mir alles erreechen... ".
  
  
  "Renzo Studio an deem säi Ruff als кинодеятеля hunn mech op déi Iddi, sot Pierrot. "Eis gehollef huet, meng eegen diplomatischen Beziehungen an international Geschäftspartner Sir Hugh, souwéi déi technesch Kompetenzen an d' Prestige Стадса. Mir sammelten Munitioun an nuklear Sprengköpfe, déi fir d ' Ausrëschtung ih Medien, déi all Regierungen bereitwillig eis zur Verfügung gestallt, unhand vun engem vu Filmer Renzo iwwer de Schlachtfeldern. Et gedauert eng ganz Weile, mä et ass geschitt. Deen eenzege Verdacht staamt vun engem puer extrem empfindlechen nasalen Hirer Organisatioun an aner hochempfindliche Mr. Carter, Klemme Anderson, deenen et noutwendeg war, ze liquidieren.
  
  
  Mir hunn den Freitagabend. Mir véier beschloss, gutt Iessen an der Stad, vläicht an der Gesellschaft vun charmanten Frëndin vum Mr. Carter, синьорины Cavour, an e puer aner üppige Damen. Mueres Рэндзо, Sir Hugh a seng schécken Privatjet Рэндзо an ferdinand vii eis Asyl. Am Einklang mat de beschte Spezialiste, et ass sécher och vun den gefährlichsten Gaass während der gekochten eis Demobilisatioun. Fir zousätzlech Sécherheet hunn mir e Bunkeren déif ënner d ' Äerd an gefilterte Loft mat alle méiglechen Annehmlichkeiten. Mir hunn genuch Reichtümer a Form vu schéine Goldbarren, déi Hir geschéckt no Lugano mat den neisten sechste Méint . Mir hunn eng eegen Arméi, besteet aus dausend Mann, wéi zwee Wachen hei. Hien, hoffen ech, datt Dir all d ' froh, ze wëssen, dës Geschicht elo.
  
  
  An Rheuma Перестов spuckte op Luxus-Spaweck. De Rescht gëtt net beäntwert.
  
  
  — Net ganz Laufwerke vun engem interessi Publikum, op dat Si gerechent hat, seufzte Sir Hugh. "Awer ech hu geléiert, d 'Liewen mat senge klenge Enttäuschungen".
  
  
  "Firwat d' amerikanesch Schwäin flitt net aufrichtig mat dir?" Ko Foul net hale konnt senger Neugier. "Mr. Mallory bleift nach fir e puer Stonnen zu Programmieren, déi neisten Zäitschrëften a klickt op Computer", sot Pierrot. "E weidert Fliger ass bereet ze transportéieren superheld, domat huet hien sech eis uschléissen während der sicherheitszeit . A kucken a lauschtert Dir eise kuerzen Optrëtt dee während zwee Deeg, wann Dir nach schaffe kënnen, Radio an Fernseh". Стадс Mallory Ochänneren seng Drëtt staark Schnapsglas. Hien huet e Hl no eran, seng bloe Aen liicht выпучились vun deem, wat nach komme sollt. — Du hues mir versprach, dat éischt Affer, Piero, sot hien. "Verzeihen Si den Ausdrock". Hie Gräift an eng Minutt an huet e grousst Messer op d ' Reinigung vun Geméis. Hien gammastronomie mécht hien, a vun do koum laang gebéite Klinge.
  
  
  Si héieren, wéi nieft mir e flaachen Atem vum Majouer Миллиардоне, awer hien blinzelte net eemol.
  
  
  — Gesinn huet Si, wunderte sech Piero. "Da waren Si fir eis sou unbefriedigend engem Publikum, musse mir vun Hinnen kréien Zufriedenheit an iergendenger anerer Aart a Weis."
  
  
  Стадс entsat vum Hl an steckte d ' Messer an Миллиардоне knapps ënner dem Nabels. De major knurrte, awer nëmme knapps. Keng Reaktioun trieb Стадса verréckt virun Wut. Ëmmer nees huet hien вонзал Messer an der italienescher Offizier. Awer d 'Schicksal смилостивилась iwwer de Mënsch, well den Drëtte oder véierte Runs hat de Mann an Falten Dollar, an d' blutbefleckten Kierper rutschte op mech. — Ganz unvorsichtig, Стадс, Antiquitéit, sot Sir Hugh. — Ech mengen, elo sinn ech "net ëropklammen" vun dësem chinesesch Gentleman?
  
  
  Hie Stoung op a koum Op Фалу, zéien Weste Gebogenen Nadel Meeschter vun der Segel Geschäft. Wat dat bedeit, a Si ni wëssen, well op dëser Plaz Op Foul gebissen mat Zyanid-Kapsel, déi d ' ganz Zäit versteckt huet, an de Zähnen, an ass, ier Sir Hugh kontrolléieren, him beréieren.
  
  
  "Giel Betrüger". Sir Hugh schmollte, déck wéi e Schuljunge, deen net spillen kann.
  
  
  — Elo,-elo, — grinste Piero. "Mir kënnen nëmmen hoffen, datt mir kletteren iwwer dësem grujheleg Radikalismus an Nationalismus vun eise Frënn vun Interpol an.... Renzo, vill Gléck mam Russeschen.
  
  
  Si bewosst iwwer d ' Virbereedung vum MFS. Wéi eis Ausbildung an AX, et war e geriicht op die Erhaltung der Eragebuer am Angesicht der Folter. Awer wat haten eis Géigner drun, schliisslech war näischt méi wéi eng gewéinlech Folter, als Selbstzweck.
  
  
  Schlank, béis an elegant an сшитом maßgeschneiderte Anzug Renzo sech vu sengem Hl. De superheld vum Mënsch dënnt, kaltes lescht, als ob Portrait vun enger eleganten Virfahre vun der Renaissance, déi hien behauptete.
  
  
  — Merci, Piero, sot hien. "Ech Besonnesch Freed un der Verwandlung dëser блеющих typesch heterosexuellen zu хнычущее Gelee. Also, engems et mat dem superheld proletarischer Gonaden. Op der Brusttasche Posch hien Dostal, schmuel Wildleder Käppche, fir déi erëm an d ' luucht gaangen eng dënn chirurgische Skalpell.
  
  
  Hie war schonn a Reechwäit vun der Couch, wann Перестов schrie: "Ech wäert dir d' Eeër!" Hien ruckte virun den gefesselter Pedal mat Hilbringen an staark an zielstrebig virgeschloen Рэндзо an de Schrëtt.
  
  
  Рэндзо gebogen an der Hallschent vun weh an ass zréck. Wann hie sech op d 'Been an de superheld, d' Atmung normalisiert, zischte hien op déi zwee Wachen.
  
  
  Dofir wäerts du foussgänger, Russesch. Ace-bezuelen fir et.
  
  
  Ech hunn e staarken Magen, awer ech mech adresséiert huet, wann Renzo huet superheld schneiden. Перестов laang gestuerwen, awer iwwerlieft huet. Um Enn gouf et e puer Stöhnen, awer kaum ware Si apronymmer. Et goufen unwillkürliche Reflexe vum zergliederten an erschöpften Stéck Fleesch, verluer all Verbindung mat dem Bewusstsein. Si hasste alles, woufir Oleg Перестов, awer an dësem Moment vun Hirem hat gehofft, datt ech net manner würdiges Resultat.
  
  
  — An elo du, Carter, sot Pierrot. Mee hien huet refuséiert sech op sengem Hl zréck a beweegt sech net méi. "Ech denken, datt alles, wat' s de gesinn hues, mat denge Frënn geschitt, gëtt dee liicht fir Si, Carter. Ech denken... — Hien hob seng kleng Hand op senger méi Kanner расчесанной Ziegenfell бородке, mat engem Ausdrock déif Konzentratioun.
  
  
  "Normal Daucht schéngt ze vulgär fir eis grouss Show", sot hien.
  
  
  — Dat, wat op Розане Kanner? — gefrot fir Si, andeems Si eng Beluecht. Hir Hotel smse mateneen ze verbannen e puer vereenzelt Teppech virum Doud.
  
  
  "Du hues et erraten?" — höfliche gefrot der Zwerg. — Jo, genee sou, wéi Si untersuche dein Zimmer, wann dir sou geschéckt verschwonnen an vestaëmlafbunn éischte moien. Et ass e Mann, dee léiwer, Liichtathletik, a bei ménger Gréisst gëtt et bestëmmt Virdeeler . Mir net schwéier, Si rutschen iwwer den Daach vum Hoteller, op de Balcon goen an Tokyo stolzéieren unbemerkt vun der Strooss. Äerm Rosanna, Si ass nach ëmmer d ' Reliounen, wat an eisem Interessi schafft. Mä mir haten Vill Beweiser fir d ' Verbindung mam Kolonel Норденом, also muss ech Si wegnehmen. Leider. Et wier eng schéin Dienerin an eisem neien Haus.
  
  
  — Dir vertraut dir, sot ech.
  
  
  "All Politiker muss enttäuschen puer Wieler zugonschte vun der héijer Politik", sot de Piero mat Gedold e verrückter, deen versicht, Hir Logik aufzwingen schwéiere Ungläubigen .
  
  
  "Elo sinn sech all eens, dass de gréisste Problem vun der Welt ass d' überbevölkerung. "World End" gëtt fir d ' Léisung vun dësem Problems. An egal, déi eis Rass entstane ronderëm dës, eis Aarbecht Dominéieren Si".
  
  
  Hien lächelte. — Mee ech komme op eise Beroder. Du, Auriga, wäerts du den eenzege Member vun eisem weltwäiten Beschtméiglechst, wie kennt d 'Zil vun eiser Show". Hien lachte. — Also ech lächelte hien souguer zu dir. Mir bréngen Iech zréck an d ' Katakomben, zréck an derselwechter gesperrten Plaz. Do verabschieden mir eis mat Plack a Pabeier ze notieren Hir lescht Erënnerung un, wann d ' Welt explodéiert iwwer dem Kapp, an dir stirbst virun Hunger an Durst. Mengen Ironie ass, datt ech hoffen, datt Säiten gespäichert ginn; eng Geschicht iwwer d ' Architekte vun dëser Manifestatioun: Sir Hugh, Renzo, Стадсе a mir. No e puer honnert Joer dës Donnéen ugewise ginn zesumme mat Hire Skelett, an d ' Skelett vun de wichtegste chrëschtleche Märtyrer. Hien klatschte an d ' Hänn a gesot eppes asiatescher Sprooch, déi ech net Direkt erkennen. Odin ëm d 'Wachen staark virgeschloen mir op d' Goler, an hie verléiert d ' Bewusstsein, ier widerstehen konnt.
  
  
  Wéi Si nees zu sech komm ass, war hien nees zréck zu sengem зарешеченной Katakombe Digitalkameras. Vu Piero huet d ' Scheinwerfer eingeschaltet, andeems hien huet mir e klengen Dësch, e puer Kugelschreiber an ongeféier en Zitéieren Notizbücher. D ' Ofstëmmung an all: nei Schrauwen, e Koup vu geklauten Pneuen, Maschinn, al, ganz al Behalen an Hire. Et kéint ze Versoe, wann verzeechent d ' interessi Wierder Piero, awer, vläicht, et kéint eppes aneschtes ze maache mat Pabeier.
  
  
  Awer wat? Fänke Si d ' Ratte drun änneren / quelltext änneren e Stéck Pabeier, an dann turner gewise? Awer ween, giff Schneider, just bemerken dës Meldung? Si war verärgert, a senger Hilflosigkeit. Net de Fall, déi kéint een als typesch fir Nick Carter. Als zousätzlech Beleidigung hu Se mir mäi LUGER, mäi Stilett, menge Gas-Bomm an den Inhalt vun ménger Poschen.
  
  
  Mäi Messer war d ' Feile, awer et huet näischt. Et wier wéi der Bank Tresore opmaachen "Chase Manhattan" mat engem Messer fir d ' woch vun de Bréiwer, déi nëmmen eng übung an der Hilflosigkeit.
  
  
  Si fiert Fort ze denken am Krees, bis meng Auer отсчитывали Stonnen als Minutten, an ech konnt keng Léisung fannen. Et war Samschdes mueres, dann Nuecht schlummern an Augenblicke Sackgasse. Piero, Renzo, a Sir Hugh sollten schonn an der Loft, ënnerwee zu sengem gemütlichem a Wäiten Stopp . Iergendwou fir ëmmer vu mir Стадс Mallory bruecht de leschte Geschlaff am Laf vun der Computerprogrammierung. Weider zu Washington Hawke puer gemobbt unschuldige Mataarbechter, versicherte héije Offizieren, datt alles an Uerdnung ass, well Nick Carter huet op dësem Fall, an hie gegleeft huet, datt et sou ass.
  
  
  Iergendwou um westlechen Enn vum Tunnels héieren Si d ' Geräusch. Raten? D ' Diebe, déi komm sinn, fir ze verstoppen, déi hei nach méi grouss wéi seng Beit? Och d ' Police обрадывала géif mech, selwer wann Si haten den Uerder op Jerry Carr.
  
  
  "Lach du nëmmen, du op dem Bild". Et war eng spöttische Stëmm Хаймана, deen Androck vun enger riseger Erliichteren.
  
  
  — Trovato , mir hunn e fonnt, erklang eng Stëmm, déi, wéi ech mech erinnerte, huet Leutnant Жисмонди, Assistant major Миллиардоне. — A wou sinn déi aner? "Du brauchs e Planzebicher". Et ass schonn déi Befehler huet, keng weider Zäit verléieren.
  
  
  — Army Fazio, héieren Är Äntwert Жисмонди. "Noutfall-Brenner".
  
  
  Wei Renzo verloossen ménger Kamera baussen total Däischtert, awer Si gesäit Хаймана an e jonke Petty Officer-Ingenieur, wann Si sech an d ' Gitter. Dann gesinn Se e schwaache Blëtz-Brenner, разрезающую Metall wéi Botter. Ech stolperte, an d 'luucht gaangen duerch d' ëffnung an gelant an den Äerm vum Хаймана.
  
  
  — Mir hu manner wéi achtundvierzig Stonnen, sot ech. — Ech erzähle iech alles um Wee. Hey, Moien..."
  
  
  D ' Stout Гилкристу, publizéiert nieft dem Leutnant Жисмонди.
  
  
  — Weekend an Samstagen, knurrte hien. "Ech hunn dem kréinung, wa Si dësen Job iwwerholl. Awer de jonke Hyman Man mech mat, an ech muss zugeben, datt e puer technesch Aspekter, déi mech interesséieren. Wat hie gesot, iwwer déi Tatsaach, datt den Computer steuert dat ganzt Arsenal... "
  
  
  — Seet d ' Klappe an Hör ze, schrie ech. "Wat ech soë wëll, ass, méi, déi dech interesséiere kéint. An du, Gilchrist, du eis eenzegen Auswee doraus.
  
  
  Der gefrot eis, sou séier wéi méiglech, Si azielen Iech seng Geschicht erzielt, an Si erzählten mir Hir. Mäi Plang war bekannt, awer ih war wéi follegt: sprangen Si dës Firma, d ' CIA , dem Generol Maserati superheld an dat ganzt Korps-Kommando ware sech zesumme mam Jerry Steichen, Ben Carpenter a Nick Carter. Et konnt fir dës Meenung. Awer wat ech net konnt dovun ausginn, datt net hoffen konnt, sou ass et d ' Tatsaach, datt Hyman geduecht, iwwer meng транзисторном Tracker, an dann war iwwerzeegt Жисмонди. Sou gewierkt huet Si net nëmmen informell, mä och nees illegal, wann ugeschloss Korps-Kommando uschléissen, fir Гилкристу a joen mech. D 'Maschinn gesot, Si sinn och d' Punkten, déi eis an der Kaart Lager. Жисмонди verbessert Kaarten, исцарапанные major Миллиардоне. Geléngt et Hinnen net, och nëmme bal no zum Haupteingang op dem Territoire, dat war elo gutt verschlossenen Jungs mat "zwee enner vun der Welt" , mä Si cavaco en aneren, ganz attack Route.
  
  
  — Awer mir sinn all an der selwechter Positioun, hält et an Hir Geschicht. — Si soen, datt Si net zulassen, datt de Kommando z ' ënnersichen. Keen ëm ons erëm net an der Lag zu brechen duerch déi den Apparat, dee vun de Piero huet eis als Blockade. Och wann mir betraten, hu näischt, ausser der renger Büro an de selwechte eidele Lagerhallen. A Si hunn do genuch Privatarmee, fir vollstänneg ze zerquetschen eis, ier mer eng Chance hunn, hacken de Buedem an erdroen dat ganz Arsenal vun der Uewerfläch. Dir kënnt ëmmer soen, datt op eis geschoss, well mir vernichteten ih Privateigentum".
  
  
  'Eist Entreprise existéiert nach, sot de Leutnant Жисмонди. "Ech sinn um Lafenden, wéi mat dem generol Maserati, a sou mam Kolonel Норденом, dat steet nach d' Reformatoren. Si sinn bereet Loftattack starten, wann et erfuerdert ass, an Hirer Geschicht vun Hir, erkannt, datt et noutwenneg ass, elo".
  
  
  — Keng Chance, sot ech. — En ze grousst Risiko, wann all déi nuklear Sprengköpfe sou no Frënd zum Frënd. Hir selwer kann dat net sauber Explosioun ze verwinnen Zeitplan "World End", awer nëmmen am Chronesch. Ech hunn ëmmer nach eng Kaart am spaweck.
  
  
  — Besser wann et en ass ass, Mr. Carter, — mat der Bitterkeit gesot Жисмонди.
  
  
  — Mä, Fra, sot ech.
  
  
  
  
  9 kapitelen
  
  
  
  
  E Mëtteg dann e Samschdeg Rasiert a manner schäbig Ben Carpenter souz nieft Gredt Cavour um Rücksitz seng "Rolls-Royce". Schéinen Auto sou séier zur vu Lorenzo Conti. Et kascht mir grouss Mühe, mee mir waren do...
  
  
  "Wéi Se wëssen, hien ass en Deel vun enger Bande, erwiderte Hyman. "Mir wëssen, datt et hie war eng Émile Kliniken, d 'Wiege all dësen Schrecken".
  
  
  — An awer Honnerte aner och, sot ech. "Si war do net an derselwechter Zäit. A kee mënsch Schwätzt iwwer Si, wann Si houfreg an engem Büro Renzo. Si hate kee Grond ze halen Hir Zesummenaarbecht geheim ze halen, well Si glaubten, datt mir ginn ëmmer nach anerer sprooch liesen. Ech hunn eng Iddi, Hyman, an, hey Gott, mir musse gräifen no. Well et bal alles, wat mer nach hunn.
  
  
  — Gutt, — onzefridden, directrice war.
  
  
  — Am ufank sot ech, kënnt seng Prioritätenliste, — plazen Si sécher, datt Mallory do. Dat ass wichteg. Deen eenzege Wee z ' änneren ass — mäi superheld Programm, an deen eenzegen, deen et maache kann, ass Gilchrist.
  
  
  'Vläicht?' - E untersetzter Mann schnaubte empört. — PC weis mir, Carter, an ech maach mat him, wat Si wëllen. Vum matcher um Floss Swansea Virbereedunge bis Souza меньер an d ' Iwwerfall op Guam. Wat kann deen Troll an Texas Mallory, Gilchrist zweemol maache kann.
  
  
  "Gutt", sot ech. "Hyman, Ruff Gredt Cavour an der Le Superbe. Ze grouss ass d 'Wahrscheinlechkeet, datt d' Leit hanner der Téik erkennen meng Stëmm, wéi d ' Stëmm vum Jerry Carr. Sot hey, wat fir Stëmm a Promotioun "World End" ee agelued, an der Erëffnung vun enger nei Tankstelle. Hir Honorar ass 100 000 Lire. Gilchrist a mir waard op Se do. Dann ass et Saach kommen. Wann dir net héieren mech fir vierundzwanzig Stonnen, kanns du werft Hir Bommen of.
  
  
  Hien nickte, nach ëmmer onzefridden.
  
  
  — No gëtt et en Zougang an de Studio, sot ech. "Keen do, ausser Стадса Mallory, meng Roll net weess, wéi Ben Carpenter, an et ass bekannt, datt holt Obdachlose Vitelloni an Pressen ZÄNNRAD-ih an enger klenger Roll oder eppes an där Art. Soubal mir eis am Studio, mir maachen dat, an ech hoffen, mat der Ënnerstëtzung Gredt" .
  
  
  - Dräimol däerfs du roden, sot de Leutnant Жисмонди mat engem zynischen grinsen, datt -- signorina Cavour sou hëlt gären d ' Roll vun der Kult, nëmme well Si vun zäit zu Zäit gëtt um charity-Bällen?
  
  
  "Nee, mee ech denken, datt Camille e puer méi perséinleche Motiver fir d' Reliounen ze konservéieren, wat mir Zivilisatioun nennen. Wann Dir mech Falsche, Hir Toter Mann.
  
  
  — Offen, wéi ech, beschwerte Gilchrist. — Mee dat géif ze gesinn Mallory Jacke. Wann et скупое Regierung gi mir nëmmen de fënneften Deel vum superheld-Budget... awer vläicht ännert d 'ih Meenungen".
  
  
  Gredt Hackordnung op de Köder, de streckte hey, Hyman. Awer et war fofzéng riskant Minutt op der Tankstelle, ier Si bereet erkläert, de Rescht mäin plans.
  
  
  Fir d ' éischt kritesch an ungeschminkt Rücksicht op mäin Ausgesinn a Gestalt vum Ben Carpenter, ier Si och nëmmen erkannt, datt Si mech kennt. Dann pins mir nach e wéineg Zäit op Hir Einschätzung ménger monarchieformen Roueg an der Halle.
  
  
  "Strolch", sot Si. — Awer du hues nach ëmmer eng staark Scheiwen Männlichkeit, déi sech mat gefällt mir, Jerry, Ben! Kann sinn, Hiert denken engem aneren Numm..."
  
  
  — Nick Carter, sot ech. — D ' ass mäi gr numm. An du solls et wëssen " .
  
  
  "Awer ech hu vun Hinne gehéiert", sot Si. Hir Aen verengten sech misstrauisch. "Iwwer Si geet éischter vill Geschichten. An, no deem ze schätzen, wat ech vu Frënn gehéiert, Si sinn net sou gutt".
  
  
  Sou gouf d ' Spill "alles oder näischt". Dir, huet mat Hir an der oppene hey an huet e kuerze Bericht iwwert d ' Situatioun. HEMA géif eis Gredt war, et war definitiv net domm. Dann meng Erklärungen Si vun Zäit zu Zäit stellt Froen.
  
  
  — Ech mengen dir net, sot Si, wéi Si fäerdeg ginn.
  
  
  "Keen ass sou verréckt, ze verzichten, de grousse Film mat mer an der Haaptroll, well esou verrécktener a wëll Plang".
  
  
  Genee Laufwerke Schäerft an Hirer Äntwert, an déi Hir a gehofft, op déi hien seng Zukunft, wa méiglech, d ' Zukunft vun der ganzer Mënschheet. Dofir ass Si Bestoung weider.
  
  
  — Ech och net erwaart, dir wëllt mir gleewen, Gredt, sot ech. Si ënnerstëtzt dës Usiicht, déi, wéi hie gehofft, keen agréabel Erënnerungen u fréier Zäiten zesummen. — Ech gelift Iech, gitt mir eng Chance ze beweisen, datt dat, wat ech Iech legend, ass wouer. Wann Dir nach ëmmer gleewen ech net, Si senden mir d ' italienesch Autoritéiten, a Si kréien eng méi Breet Bleiwen an den italieneschen Zeitunge geschafft. Méi an besser, wéi et de Fall vun der Erëffnung vun enger nei Tankstelle". "Renzo, Medien anerem huet mech zum Star, sot Si. "Sou, elo Froen Si mech looss superheld fir eppes, dat schéngt mir Reine Fantasie". Zu där Zäit, wéi Si anfing ze streiden, war d 'Saach erleedegt méi wéi d' Hallschent.
  
  
  Si gefrot. — "Et war eng Fantasie? — Daucht Розаны? Alles, wat Si wëll, ass datt Si waren zur Zäit vun der Konfrontatioun tëscht Стадсом Mallory a mir. Dozou musst dir mech féieren an Гилкриста op dem Territoire".
  
  
  — Firwat grad hien? Et gouf op der ganzer Neugier. Mä, dat war vläicht eppes aneschtes.
  
  
  — Op Technik-Genie, wéi Стадс, sot ech. "Vläicht ass hien déi eenzeg Persoun, déi fäeg ass, fir de Schued vun Hire Frënn ".
  
  
  Gilchrist ass virun mat engem Spaweck vun Spaß vun mengem Mann schmeichelhaft Kasséiert. A sengem ale brongen Anzug gesäit en aus ewéi e Wolf, deen versicht, zu lescht.
  
  
  "Iwwer enge Film hien huet?" — gefrot Gredt. Awer Si ass scho virun eis op dem "Роллсе", an herrischen Geste d ' Hand reecht dem Chauffer en Zeechen, dat eis den Dag.
  
  
  — Net all Methoden schaffen mat der Folie, — sot ech.
  
  
  — D ' beschten fir Si erëm, — sot Gredt. "Alberto, an de Studio..."
  
  
  Mir waren do. Keng Schwieregkeete beim Gol. "Rolls" raste op enger glatten, ruhigen Strooss zu engem Bürogebäude, wou d ' Schwäizer nach straucheln, eng vun den aneren ze opmaachen a loossen eis den Dag eis. Mat Gredt an eisem Betrib all dës Weeër waren offen. — Jo, signorina Cavour. natierlech, signorina Cavour. Et ass ganz einfach.
  
  
  Si gefrot Mallory an der Rezeptioun, an hey, Dir sot, datt hien an sengem Arbeitszimmer an der Computer-Zentrum an der Géigend vum schlëmmen Autosaccident. Wéi ech scho virdru gesot, hey, Si gefrot net erklären an weider.
  
  
  "Mir wëllen überraschen Стадса", sot Si, gammastronomie mécht seng berühmt an der ganzer Welt en lescht. "Meng Frënn, an ech.'
  
  
  Deel ménger Meenungen war, datt d 'Mataarbechter vun de Studio-Komplex ginn d' normale Mataarbechter, hu kee Bezuch zu dem Projet "Floss vum Liicht" . Staark Kanner ronderëm de Sicherheitsdienst konzentréiert sech den Haupteingang an den Zaun.
  
  
  Dem lescht no, dat hie krut Rheumatismus, Si hat Recht. All waren dovun iwwerzeegt, datt Стадсу Mallory ganz glécklech, mat engem sou lieblëch Geschöpf, wéi Gredt Cavour.
  
  
  Et hätt mat Gredt séier a roueg, während mir sinn op deem bedeckten Gang, deen d ' Gebai. Gilchrist war e Schrëtt hannert eis. Widerhuelen Anweisungen, déi him erëm an nees hey an "Rolls-Royce".
  
  
  — Loosse Si mech umellen fir d ' éischt, sot ech. Rheuma Стадса ginn Iech en éischten Hiwäis. Wann hien erkennt mech net, och wann en Se gesäit an mir nëmmen Jerry Steichen, kënnt Dir rufft d ' Police. Awer wann hie gëtt schockiert, gesäit mech do lebendig, dann muss du zugeben, datt ech d ' Wourecht gesot huet.
  
  
  — Jo, Jo, — sot Se ongedëlleg. — Hues du schon genuch huet et mir erzielt. Si ass kee Kand méi. Awer mat engem Spaweck vun kindlichen Unarten séischluecht Si dobäi: "Ech ka gesinn, wie du an der delle, méi spéit... no eegenem Ermessen".
  
  
  Sleepy Mann an der ugeriet Uniform hob d ' Aen vu sengem Hl den Agank vun der Mechaniksatelier. Hie weess Gredt an huet et gepackt, zu lescht, ouni sech vun Hirem сгорбленного Bestëmmungen.
  
  
  — Mir gi ze Mr. Mallory, sot Gredt.
  
  
  — Fannen Si d ' superheld am Zimmer 19, signorina, sot hien.
  
  
  Si huet Gredt un d 'Dier klopfen an Äntwerten Knurren Стадса:" Ween ass do?"
  
  
  — Gredt, mäi léiwer, — Gredt sot mat dem kräft Schüchternheit. "Bis zum Hals an Aarbecht, awer ni zu beschäftegt fir dech." Стадс Stëmm Geschwat, wéi géif knöpfte Reißverschluss. "Näher reng, Schatz".
  
  
  An no Hir, goung eran, huet d ' Dier hannert sech wäit op.
  
  
  "Nick Carter", sot hien mat benotzer Définitiven, déi net virstellen konnt eis e Regisseur. "Was zum Teufel mëss de hei."
  
  
  Superheld Rechter Hand Dunn op de Knapp op dem Dësch, an déi lénk Gräift mir an d ' danaë am schlof.
  
  
  Si ass duerch de Raum, ier Si béid Hänn dat Zil ze treffen, virun allem superheld lénk, déi sech mat pro Zoll war vun der Pistoul.
  
  
  Obwuel Стадс war grouss a muskuléis, hie war och schnell op de Been. An enger Zäit, déi ech brauchte, fir d 'herausziehen Drot Alarm-an d' zuschlagen der Schublade, huet him genuch Zäit, fir sech vollstänneg ze erholen. Gredt Gilchrist an och ugemellt. Gilchrist knallte d 'Dier hannert sech an gespaart Si ze halen d' Gäscht.
  
  
  Mat der rietser Hand Стадс packte Murano Briefbeschwerer, schillernde Kugel vun der Gréisst vun engem Baseball-Ball. Si entsat séier gleewen, fänke superheld Freistoß mat der Schëller. Si stemmte eng Faust emu am Liewen an spürte, wéi hie gefall sech an all dësen überflüssigen Fette, aus deene sech de superheld, fréier staarker Kierper обвисло. Seng aner Hand huet emu an der Leistengegend. D ' Situatioun erforderte de séieren, ruhigen an schonungslosen Jainismus. Mäi LUGER Fang géif eng ganz Arméi, awer mat Стадсом mir war dat net néideg. Superheld Kraaft goung virun zéng Joer, an der Teufel blouf nëmmen eng dënn Schicht vum Lackes.
  
  
  Hien gekratzt huet mir d ' Aen, awer scho mat zwou Hänn gehalen superheld op der Kehle, mam Daum an Zeigefinger op der Plaz vum huet hien a Südbéimen. Superheld d ' Hänn gefall, och net huet seng Aarbecht. Ech hat nëmmen zwee dënn Kratzer, fir ze weisen, datt ech plattgedréckt. Ech hunn heiansdo war et méi Verletzungen beim Friseur.
  
  
  Si drückte Rivne sou, sou deaktivieren Si superheld op e puer Minutt. Si ass superheld Navigatioun schlank Ceinture Krokodil op der Haut an eng staark Handgelenke fesselte. Gredt kicherte, als seng Hosen schliefen, déi weisen, datt hien e Mann, deen hasst Unterwäsche. Si geléist eegenen Krawatte änneren / quelltext änneren superheld Knöchel.
  
  
  Gilchrist schlenderte gemächlich duerch de Raum elo, well de Kampf geflunn war, duerch d 'Liesen vun Computer-Monitoren an den Wänden mat Freuden d' Kand an den Zoo.
  
  
  Wann Стадс nees zu sech komm ass, gesäit hie mech mat engem Bléck обезвреженной Kobra.
  
  
  — Si brauchen e puer Froe beäntweren, Стадс, sot ech, ier mir eis entscheeden, wat mat Iech ze dinn. An elo Plaz Hir Froen. "Si ass sou staark, Jerry, Nick, Ben". Gredt kënnt op mech ze dicht, fir seng Bewunderung auszudrücken.
  
  
  Et war mäin eegene verdammter Feeler. Meng ganz Opmierksamkeet konzentréiert sech op Стадсе an der Bibel, wéi Si mécht d ' "LUGER" aus mengem Holster an huet d ' superheld op der géigeniwwerleiender Stöhnen. Si отщелкнула Sécherung Handwerkskunst, déi verkaaft gepaart Source, a, net zitternd, huet Gehirn vun mir ze Гилкристу an zréck .
  
  
  — Béid stinn op der Mauer-e, — sot Si. "Leeë Si Hir Hänn hannert de Kapp. Elo stellt Froen Gredt Cavour".
  
  
  — Gutt geschwat, — hunn ech gesponsert vun Hirer Стадс. — Ech bewosst, datt s du net mat Iech ofgesprach. Bei eis bleift net méi vill Zäit. Et ass alles programméieren, an den éischten Feed-Taste gedrückt gëtt".
  
  
  "Ech hunn och e puer Froen un Iech, léiwer Стадс", sot Gredt, ouni datt eis Schrëtt superheld loszulassen, Hir hübsches Gesicht war überschattet vun gewunnt Bléck op.
  
  
  Hir grübelt iwwer d ' Iddi de Sprong an déi Richtung. Si konnt bleiwen, ënner der Linn vum Feier, awer den Toun vum Schusses ëmmer nach konnt eng Katastroph bedeiten, d ' duebel Katastroph, wann Стадс scho seng Maschinn um Sprong.
  
  
  — "Hey da bréngt et Dir Plang, Стадс - Hir grouss Saach fir d ' Zerstéierung vun der ganzer Welt, sou ze maachen, datt Si Schéissen Kino".
  
  
  Стадс grinste, ëmmer nach zuversichtlich a seng Obsessionen.
  
  
  "Fuedem déi Real Welt, d 'Камми , Liebes", sot hien. — Awer d 'Finall — nëmme fir d' Ofstëmmung vun sou Idioten. Hien huet eng ungeschickte Bewegung mat dem ganzen Kierper an Richtung Гилкриста a mech. "De Fliger ass bereet ze liwweren Iech a mech op vara Леноевики, eng kleng Insel nërdlech vu Verschiddenen uertschaften, wou erwaart eis eis eegen Welt. Piero, Renzo, a Sir Hugh ass schonn op halbem Wee. Vum Reimen bis zu Kalkutta. Op Kalkutta an Nadi a vun do de Leschte Sprong dohin.
  
  
  "Dat ass kee Film?" — gefrot Gredt. Alles, ausser vun dëser verrécktener, wéi Стадс, konnten héieren, wéi de Fantasy an Hirer Stëmm.
  
  
  "Giff Schneider Neen, Baby. Moda Loe Lenoeviki wäerts du wierklech d ' Kinnigin, sot Стадс. "Méi, wéi Filmstar. Kinnigin vun der ganzer Welt, wat bleift eis. Mir regéieren sollt dëser Welt. Piero, Renzo, Sir Hugh, du an ech.
  
  
  "Merci, Стадс", sot Gredt. "Ech Nutte huet virdrun a sengem Liewen. Et gedauert vill Opwand, fir e Filmstar ze ginn, an ech bleiwen léiwer".
  
  
  Mat makelloser Prezisioun geschéckz hat et him offen an d ' Mëtt superheld breede Stir. Falten den Anere Berechtigungen fir d 'Ausféierung erhuewen huet sech gefreet iwwer d' Kugel, an do, wou Se ass, erblühte Rose. Da verléiert Se d ' Bewusstsein.
  
  
  Gilchrist beweegt sech schonn op de Klang vun der Foto, an ech gouf him.
  
  
  "Drück déi zwou Tasten am mëttlere Beräich, Carter", sot hien an hat op zwou rout Knöpfe, wéi den ale Instrukter fir d ' Brandbekämpfung. Ech legend et, klickte hie scho mat Schaltern an hebeln. — E Segen, huet eis dëst Mallory, sot hien. "Восьмисантиметровый Stahl Bildschierm tëscht dem EDV-Zentrum an dem Rescht vum Gebai".
  
  
  Keen ëm ons erëm achtete net op Gredt, bis Gilchrist net iwwerzeegt, datt eis Sécherheet.
  
  
  "Kuck der d 'un", sot hien, schnippte d ' Lescht High-School-Schalteren Geste. "Et gëtt eis de Wee op..." hien blickte kurzsichtig op déi kleng Plack "... d ' mannst achtundvierzig Stonnen."
  
  
  Dann war et Zimlech einfach. Nëmmen e bëssen Computertechnologien, awer et war d ' Aarbecht Гилкриста.
  
  
  Si huet de Gruppebesetzung vum Hl Стадса a ausgeruff Хайману an Жисмонди 911.
  
  
  — Dir kënnt elo handelen, sot ech. "Huelen Si eng Korps-Kommando. Mir hunn e Computer-Zentrum, an ech denken, datt der wallounescher Arméi ënnerhalen huet erausfonnt, wat geschitt, an elo wierkt. Стадс Mallory bal enger anerer sprooch liesen.
  
  
  Gredt ass elo bei Bewusstsein a souz niewent mir, waarm a zitternd.
  
  
  "Erklären Se Dir, ech hunn en erschoss, fir seng Éier a Reputatioun", sot Si, als ob Mistel bedeit.
  
  
  "Fir eis ass eleng d' Geriicht an dësem Land net ginn mir näischt ausser der Medail".
  
  
  Si ass e wéineg надулась, well mir mat Гилкристом kaum no genuch Zäit an eise versichen ze ënnerbriechen de Programm Стадса. Awer méi wuel, d 'Tatsaach, dass d' Welt ëmmer nach e schéine Festleeë foto Gredt Cavour, gewonnen.
  
  
  Et géif einfach blitzte der Host-Computer d 'Schëss vun der Pistoul, awer fir Гилкриста et war nach ëmmer, datt d' Aufschlitzen der Mei Lisa, fir ze flecken an d ' Mauer hannert Hir.
  
  
  — Dës Saache sinn vun unschätzbarem Wäert, murmelte hien. "Da kënnt Dir verbaant lächerlech mat engem Messer an enger Gabel, fueren mir net zréck zu enger Zäit, wou mir entsprieche mat den Hänn, net wouer? Oh Gott, Neen. Et sollt net zerstéiert ginn.
  
  
  An mengem Gepäck hat genuch technesch Kenntnisser, fir d 'Pfleg gröberen Aktiounen, wéi dat daueren an d' Umkehrung der Géigend, déi sou konfiguriert sinn an fur déi wichtegst Aktioune.
  
  
  Gilchrist beschäftegt sech mat de feineren Problemer, wéi d ' Sich no Fligeren a militäresche Ausrëschtung, déi schonn um Wee op dem Schluechtfeld. Hien d ' luucht gaangen ih e puer, ier méiglecherweis eng nuklear Explosioun. Hien programmierte ih Fléien an engem Krees, soulaang d ' NATO an aner Kräften kéinten ermëttelen ih an bréngen Se no der Montage.
  
  
  Desktop Telefon klingelte zehnmal, ier Si äntwert. Hyman. Hie war sech an engem ' Administratiounsgebai zesumme mat Жисмонди a grad rehabilitierten Colonel Норденом a generol Maserati.
  
  
  "Alles fonctionnéiert genee sou, wéi s du gesot hues, Carter, — begeeschtert ausgeruff Hyman. "Wann d' Arméi Renzo verstanen, datt d 'technesch Gebai gespaart ass, Si krochen wéi d' Raten. Mir durchsuchten d ' Lager an hu franséisch Zaldoten. E puer ëm Si ronderëm sinn schonn op d 'Schigebitt zum Download ferngesteiert Oldtimer".
  
  
  "Si kënnen Huelen Si sech all Auszeechnung, déi ménger Säit bidden kann", — mischte sech de generol Maserati.
  
  
  OH gleeft dat net, generol, sot ech. "Ech muss elo dréngend dat Séierst amerikanesch Gefier, dat liwwere kann mech vun do aus an zu Kalkutta. Vun do no Nadi, a vun do d 'Fliger manner, d' liwwere kënnen mir op eng kleng Insel numm Vera Леноевики. Ech hätt do nach eng Rechnung offen.
  
  
  "Wëllt Dir net anhängiges Method, Nick?" — gefrot Gredt.
  
  
  "Du, Schatz, unvollständige Spaß," sot ech. "Leider, dat muss nach e bësse waard".
  
  
  Si gesäit düster, bis ech Stuerz Si mat Хайманом, der berichtete hey, wéi vill Fotograf waard virun dem Haupttor. Mir Гилкристом wollten d 'Flucht duerch d' Hintertür.
  
  
  
  
  Ufänken 10
  
  
  
  
  Si auskannt de gréissten Deel vun der Streck, am Fliger war net wéi Flugbegleiter Розаны.
  
  
  Wann ech net auskannt huet, hanner Hir шифрующим TLX an der Récksäit e grousst Fliger op d ' Telefon, ze streiden ausginn an tauscht Informatiounen mat Hawke.
  
  
  Ech hat einfach Gléck, datt de Pilot nach Top-Secret-Fliger wartete op mech op der Landebunn Nato-Fluchhafe vun Neapel. General Maserati gezunn, mech dohin op de schnell an-an zweesëtzegen Fliger vun der italienescher Loftwaff.
  
  
  Hawk huet all ménger Bewegungen ronn ëm Hire Büro zu Washington DC, a mäi Chef, wéi ech Hir gesot hunn, dat vollstänneg seng Aarbecht ze maachen, sou datt keng zufälleger Bakterien, déi kéinten nach eng kéier d ' Welt ze infizieren. Hien Teppech gezunn, vernannt, menacéiert an erpresst, wou Dir et braucht, a Stoung mat Fliger Pilot, Co-Pilot, zwee Beifahrer laanscht der Saison an Zuch Fallschiermjeeër, gewürzt an ready to Fly, déi drop waard, Wéini et gitt fir d ' Fliger vun general Maserati. .
  
  
  Senior Navigator huet mir gehollef, u Bord ze kommen, a verzielt iwwer eis Chancen an der Flugpläne. Business-Jet Renzo war den Schnellsten a senger Klass, awer am Verglach zu deem hie war mat dem Fliger ass ähnlech geschmacklos Fiktioun géint Formel-1. An de Fliger Renzo gouf déi aktuell Route duerch Kalkutta an Nadi Fluchhafen op den Inselen Verschiddenen, op enger paradiesischen Insel Верелдейнде. Mat umsteigen an all fräi Zäit, déi Si leeschten konnten, hunn intelligente Hintern war net de Grond tëschent, fir anzukommen an ih privaten Fluchhafen méi spéit wéi um Sonnde kann een net Wéini. Mir fueren ouni halt duerch d 'direkt Route iwwer den Nordpol an erreechen d' Insel um fréie moien selwechte Dag.
  
  
  Uerdnung Hawke koum Telex, iwwersat op d ' offiziell Amtssprooch Generalsekretär an телексистом, an ouni säin normale Sarkasmus, awer kloer, prägnante a vollstänneg:
  
  
  DÉI AKTUELL VIRDRU RUSSLAND GËTT IECH D ' GEDRÉCKT BERECHTIGUNGEN КИЛМАСТЕРА BETRIEDEN IEWESCHTE GÉNÉRAL VUN DE PERSOUNEN AN LETZTENDLICHEN OPLÉISUNG STOP WIDERHUELEN LETZTENDLICHEN OPLÉISUNG STOP FALLSCHIERMJEEËR EN NEIEN UERDER ZE AUSSTELLEN, OBWUEL SE ALLES ZE GINN, WAT KËNNE MIR UBIDDEN ...
  
  
  Dann nach e puer Yards Eenzelheete, virun allem d 'Positioun vun der Villa, Hirer bannenzeg a baussenzeg Sécherheet Virfäll d 'eingefädelt Hawk" mat der Ënnerstëtzung vun enger Rei vu Vertrieder vun der Press, zesumme mat der AG ze simuléieren, wat Gilchrist lies mat EDV-Bänner. Ginn d 'Schlagzeilen iwwer d' Bombenanschläge zu Paräis a London. An der Realitéit wieren och differenzen Explosiounen, awer sorgfältig kontrolléiert an harmlos. UdSSR ugeholl géif iwwert de Verloscht vun engem Atom-U-Booter. Et gëtt ugeholl, datt China protestéiert géint den Virfall op der Grenz zur Mongolei. Eist GOLFKRICH gelongen ass et mat zäiten abzuwehren en Ugrëff op ee prominenten Finanzminister. De Rescht vum telexes d 'Detailer fir d' Falschiermjeeër. Et war eng haart Eenheet, kaff der amerikanesch Schaaf.
  
  
  Ganz um Enn: "GUTT AARBECHT". Et ass de grousse Verdéngscht fir sou eng Persoun, wéi e Falke, awer dann direkt gefollegt "ET ass ZÄIT... - FUEDEM".
  
  
  Fir eng hallef Stonn, ier treffen Stoung eis ier, mat der Insel Леноевики, Col. mech ass et déi eenzeg iwwersetzung.
  
  
  — Mir kommen eis vun der Insel vu Süden, sot hien. "No dräi Minutte méi spéit eraus, wéi mir зависнем iwwer et, Si mat den Jungs baussen sinn no baussen, a mir hoffen, datt Si landen op sengem Nordende".
  
  
  — Wierklech, sot ech. "Zum Beispill, zwou Ligaen vun der Villa". Hien nickte. "De Fliger weider Fléien an landt op den Inselen Ellis", sot hien. — Ihr Zesummenhang mat der britesch-amerikaneschen Konsole Eréischt kuerz Wellen. Schéin, iech kennenzeléieren, Carter. Mir Gaben sech d ' Hand, an en huet kuerz Uerder vu senge Männer, bereet an montieren an der Luke. Et goufen Proffit. Keen Bullshit, wann Si gefall duerch zwou Plang, mosambik, alles, wat noutwendeg ass a nach méi wéi e Géigestand.
  
  
  Et opgemaach seng "Rolex" a gesäit op den Sekundenzeiger, bis Si gaangen Krees dräimol. Dann koum duerch d ' Luke.
  
  
  Mir flogen ze héich, domat mir gesinn kënnen, ausser datt Si mat engem Teleskop héich Палобар, oder fir eis opgefall Radar, déi baussent vu Washington a Moskau. Si huet Hir Sauerstoffmaske a Si zielen d 'Sekonnen, bis ech kann net zéien d' Seel an d ' Atmosphär gëtt net dicht genuch, datt et méiglech war, ze ootme. Dann virgeworf FF .. Ëffnungszäiten a Lag waren perfekt. Wann Dir, duckte sech duerch d ' cloud-Ofdeckung, gesäit Si ënner sech déi schéinst Streck vun der Insel voller Palmen a Gäert, déi duuss leuchteten am Sandstrand. Mat Seel, et ebnete säi Wee duerch de windstillen Loft a war liicht op расчищенный Terrain, Kokospalmen geschützt.
  
  
  Si geléist Léngt an wickelte de Fallschierm an eng kleng Kugel, déi versteckt um Fouss vun engem, fir d ' Beem bestäubt a gras an Kokos Faser.
  
  
  Ech hat keng Zäit, Si genéissen d ' paradiesischen Ambiente. Während hie virgeschloen et gesäit schon eng Villa, an elo geet an déi Richtung, ënner Notze vun der Deckung vu Palmen an tropesche Sträuchern. Italienesch Palais vum siebzehnten Joerhonnert vläicht Ausgesi géif unpassend hei, am Pazifischen Ozean, awer dës schlanke architektonesch Schéinheet Ausgesi géif op jiddwer Fall net esou.
  
  
  Et gedauert e wéineg Mühe, fir Zougang ze kréien. Wéi et geheescht an Hawke berichtete, Sécherheet berout op Routine. Goufen Patrouillen vun bewaffneten Wachen, awer Si begingen en Ëmwee zu Ofstänn. Si kroch stöhnend op engem Steen, hebräesch sech hanner присевшим an higeriicht hat et net eilig. Si hu ih zweemol, ier Se zéng Minutte vun der Entspaanung, déi bei mir waren, a fléissen Gaart, bieren Si eng Fënster am Virfeld Stack, a fannen Si sech an der Villa. Alles wat ech elo dinn hat, war, dofir ze suergen, fir net an d ' Bléckfeld vum Bedienungspersonals. No menge Informatiounen gouf et keng Wachposten am kär, awer et Stahl net riskieren.
  
  
  No dem Schema, dat senger Mémoire hat, huet et mer e grousst Wohnzimmer an eng sech hanner dem grousse Sessel mat héijer Rückenlehne duerch eng goldgelbe Haut.
  
  
  Et war riesig an geglach den Troun. A wann et en Troun, dat fir de Piero SIM-Kaarten. De Sëtz war lie op sechs Zoll, a war breet genuch, fir de superheld war et méiglech, decken Dir déi aktuell Hand mat gespreizten Gréisst. Et Stoung an engem donklen Eck vum Raum a vun der unhalender an mir e gudden iwwerbléck iwwer den Dag an de Flur. Et war do waard sou laang wéi néideg; eng hallef Stonn, zwou Stonnen, fënnef Stonnen a méi.
  
  
  Ech hat elo Zäit ze überdenken Operatioun am Kapp, erënneren Si sech de Contenu vum Raum a maachen e puer übungen an der Stille. A geschwënn superheld Fallschirmspringer hunn sech zesumme op enger menschenleeren Südsäit vun der Insel. Vun do aus ginn Si an engem klengen privaten Fluchhafen. Dann waard Dir, bis hien e Signal, datt meng Aktioun "Киллмастер" geflunn. Wann Dir net empfänken d ' Signal fir zwou Stonnen, dann Landung Privatjet, ginn Si ëlo ufänken, ze agéieren an dozou opgeruff, Hire eegene Betrib. Awer Hawke zitt, fir d ' vun US-Truppen net Zesummegedriwwen a vun eis wat, ausser Chronesch am Fall vun verkënnegt Noutfall.
  
  
  D ' Zimmer selwer war e klengen Musée, voll vun geet Géigestänn. Dorënner och eng Villzuel vu Moralescher a Skulpturen, vun deenen Si bekannt ginn ass an dem ganzen en lässigen look a flair op der Lëscht vun de geklauten a vermësste Géigestänn vun der Konscht: d ' italieneschen, franséischen, engleschen. Schrauwen konkurrierten matenee op d ' Schéinheet an Seelen. Mat héijer umhüllten getäfelten Decken hing e risegen Kronleuchter mat dausende vu schéine Quelltext änneren-Eiszapfen hänken vun vergoldeten Kader. Se gesäit aus wéi e Skelett op engem risege reifrock Millionärin.
  
  
  Eng Stonn uffizien, an ech hat e puer Yoga-übungen, fir d ' Nerven an Toun an Muskeln flexibel. Et huet nëmmen zwéi vun der haiteger stressigen Zäit. Geschwënn dann eraus, wéi ech et erwaart Iech do, am Wohnzimmer koum Bronzefigur Indonesesch Magd. No war d ' kinneklech géif, trotz der kuerzer Längt vun Hirer Röcke. Si hat e Schwaarzt Kleid mat wäisser Spëtz Schürze mat Falten. Si ass den Hiewele no uewen, an den viischt Deel vum ale Broscht aufgerissen, andeems Si déi dräi grousse TV-Bildschierm. Duerno war Se nees Wee. Iwwer véierzeg Minutt überkam Butler, dir z ' ënnersichen de Raum. Awer hie koum op mech net leckt, wéi véier Meter. Hien huet geschengt zefridden a goung erëm. E klares Zeechen dofir, datt d ' Gastgeber gewaart.
  
  
  Et gehéiert, wéi de Fliger gëtt landen. A manner wéi zéng Minutt héieren Se op dem Flur dröhnenden Stëmm vum Sir Hugh.
  
  
  — Alles glat geet, Piero, sot hien.
  
  
  ""Wourecht" bereitet eege Krichserklärung wéinst der vermësste U-Bootes. Стадс, muss schonn am Begrëff ze Fléien, fir sech eis uschléissen.
  
  
  De Butler huet ih an de Raum a gefrot fir d ' Hären, déi Gedrénks Si servieren.
  
  
  — Ech kümmere mech fir Alkohol, Charles, sot Sir Hugh. "Mir wëllen net, datt mir gestéiert ginn an den nächste puer Stonnen, well mir Sparten". Iwwer d 'huet hien dräi Bildschirme, op jiddwer Bildschierm weisen verschidden Zeenen der Stad: atemlos Reporter verzielt iwwer d' Explosioun vun der Bomm an der Alstad vu London, a soss näischt wéi Damp a Kaméidi, produzéiert vun der Sektioun vun de kriminellen Untersuchungsabteilung vun Hawke. Schockiert Browser Vereenten Natiounen zu New York berichtete iwwer d ' direkten chinesescher Ugrëff vun der Ehrengast vun der Manifestatioun war den Ambassadeur den Deputéierten vun der UdSSR. Am Drëtte Bildschierm goufen d ' Bestoungen zu Dallas. "Ganz no un engem anere politesche Daucht".
  
  
  Piero huet seng Plaz um Troun, hanner deem Si ëmmer nach versteckt. Sir Hugh füllte dräi grouss Glasobjeten, Kontext an Soda. Renzo bequem ausgestreckt Irina.
  
  
  Si wartete, bis Sir Hugh gëtt sech op halbem Wee tëscht den zwou aneren, ier Se Dauchen an e Raum mat люгером an der Hand.
  
  
  — Hänn hannert de Kapp, schrie ech. 'Si all. Séier! Iwwerraschend a voller Unglauben, datt Nick Carter nach um Liewen ass an elo hei, an dësem Raum, gezwongen, ih follegen, sou séier, wéi Si et sech régime hätt.
  
  
  — Dës kéier hunn ech Iech alles erzielen, sot ech. "Awer net sou staark wéi Si. Genuch, fir datt Se wëssen, datt e Stroum vun Hir Rees, Jungs.
  
  
  Renzo beweegt sech mat enger Vitesse vu Gepard. Superheld hannet glat Perücke virgeschloen mir offen an d 'Gesicht, an ier Si et gepackt hunn, och nëmmen een Och, hien gutt gezielten Runs Karate afloss op d' Pistoul fir meng Hänn. De Rescht, ëmmer nach fassungslos d ' Zeen, nees opginn.
  
  
  Mat enger eenzeger Bewegung Äre Wee geschleidert "LUGER" wäit ewech vun deenen aneren, an Stiletto Hugo schonn d 'Loft aufgeschlitzt, überschrift an d' Kehle Renzo. Wann geschleidert säin geschundenen Kierper fält op de Buedem, mécht Se nees d 'Pistoul an der Hand, klopfte Sir Hugh op dem Wee zum Dag a vollstänneg kontrolléiert d' Situatioun.
  
  
  — Steh op, du Bastard. Seng mangel getrueden zeechent Englänner. Elo hält Si e ausreichenden Sicherheitsabstand en. Mat der fräier Hand betastete Hir superheld Haare an Haare Piero, fir sécherzestellen, datt d ' Witze sinn net méi mat Perücken.
  
  
  "Elo ginn mer eppes aneschtes maachen", sot ech. "Марсленд, fessle SIM-Kaart". Si reprochéiert e emu e Stéck Elektrokabel, ass d 'ronn ëm d' Lampe. — An Hire проконтролирую .
  
  
  Mat dem Hass op all Zoll vu sengem roude Kapp, Sir Hugh Effektiv, wat Emus sot. Dir, achtete drop, datt d 'Arithmetik korrekt gebonnen a fest an d' Haut virgedrongen.
  
  
  "Gutt", sot ech zefridden, wéi e fäerdeg war. Si opféiere verknüpften Piero, deen an der tëschenzäit schonn e bëssi méi wéi der Kanner-Fuesent-Ball op d ' Säit.
  
  
  "Ech huelen un, Si wëssen, datt dëst ass de Fuedem fir Si," sot ech. "Wann Si wëllen ze soen d' Lescht Gebiet dat Lescht Wuert hunn, maachen Se et séier".
  
  
  — Et ass empörend, Carter. Sir Hugh versicht ginn Se vun Hirer Stëmm eng parlamentaresch géif, awer lamentabel net gelongen. "Et kann een net sou kaltblütig Mënschen ze verbaant ginn".
  
  
  "D' international Jury räumt Iech méi wëlles, wéi all Nazi, zu Nürnberg Gehenkten", sot ech. — Mee dat kéint Méint daueren. An d ' Reklamme, déi sech dann vermëttelt gëtt Seng Launen, aner bréngen zum selwechte verderblichen Iddi. Mäi Chef gleeft, datt verschidde Forme vun der Verrücktheit ass sou ansteckend, wéi Syphilis, wann d ' Opmierksamkeet vun den breede publikum. Hiren Doud преподнесется wéi Perséinlech.
  
  
  — Mee dat gëtt net stoppen Floss op der Welt, prahlerisch gesot Sir Hugh. — Superheld nach ëmmer méiglech, ze änneren, wa Si ginn eis d ' Méiglechkeet, schécken Si Стадсу Telex.
  
  
  — Dir kënnt net телексировать Doudeger a Mathematik, sot ech. An e puer kuerze Sätz erzielt Iech vum Doud Стадса an gefälscht TV-Biller, déi Si sou ausgeübt. D ' lescht huet eppes klickt an der grousser Englänner.
  
  
  Si kënnen op alles virbereet sinn, doriwwer e plötzlicher Anfall vum Wahnsinn. Dat, wat den geschengt et lues, träge Kierper, huet mech, wéi en Bulldozer. Mat sengen Hänn huet hien e groussen afloss "LUGER" aus menge Äerm a superheld Alenka bal virgeworf mech op de Buedem. Aus dem Augenwinkel gesinn huet Si, wéi mat der Hoffnung de Piero задвигался ënner de Fernseh-Schirmen, awer ech hunn elo keng Zäit, him Opmierksamkeet ze schenken. Sir Hugh gekämpft hefteg an knaschteg, wéi de gefährlichste Géigner, mat deem Se et jee erlieft hunn, an d 'superheld, d' Energie verduebelt vu senger wahnsinnigen Wut. Eng riseg Hand packte meng Leistengegend an engem wëll Ruck Man seng Box, Box aufzuknöpfen an de Rescht. Hien packte de klenge Tarsipedidae Wildleder, an deem Si gehalen Pierre, Gas a geschleidert d 'Bomm an d' laang Fuedem aus dem Zimmer.
  
  
  Hien bewosst Nick Carter, dat ass sécher. Awer de superheld, d ' Manöver kascht emu Deeler Pluspunkte. Si virgeschloen him d ' superheld säi Kapp zum Liewen, firwat hien Sel op de Buedem. Dir, geknéit mech iwwer hien a virgeschloen emu Todesstoß Karate an den Hals.
  
  
  Lues nees ze huelen LUGER a maachen de Piero, sollt keng Zäit verléieren. Dann ass et, zurückgeschreckt. Kronleuchter mat dausende vu Quelltext mat engem Knall gefall ëm mech erëm. Hohl funkelnden Kuppel vun der Welt elo Stahl ménger Zell. An Metallrahmen goufen d ' öffnungen fir meng Äerm, awer meng LUGER war op Armlänge.
  
  
  Bal freundschaftliches lescht koum vun корчащегося Piero, ëmmer nach an Handschellen fréiere.
  
  
  — Sou, elo si mir nëmmen zu eleng, Carter, sot hien. — Vläicht komme mir awer zur Saach goen. Si weess, datt Si schätzen Hire Ruff, an ech wëll Si net a gefor bréngen. Dir kënnt beriichten, datt ertränkt mech, an ech verspreche verschwannen .
  
  
  Hien huet nach e puer корчащихся Bewegungen an no e puer Augenblicken, trotz enger Schnallen Arithmetik, fräi war. "Ofgesinn dovun, datt ech e Amateuren vum Sport, ass et och an akrobat", sot hien. "Si musse vill Fäegkeeten ze entwéckelen, wann Se iwwerliewen wëllen". An superheld-Stëmm gouf jeremy, awer et Si ersetzt e lescht. "Ech hunn ëmmer nach Millioune méi wéi genuch. Si kann belohnen Si ценымногие besser wéi Hir скупое Regierung.
  
  
  Si, schüttelte de Kapp. — D ' net fonctionnéiert, Piero, sot ech. "Et gëtt Entreprise, déi bereet ass, Iech ze hëllefen, wann ech kann dat net maachen". -- Wann ech Iech ename hunn, sot hien, ëmmer nach zu gudder Stëmmung, streckte d ' Hand aus, mat liichtem Schrëtt koum vun der "люгеру" an hob de superheld, a Si ass nach ëmmer net sécher, wat ech mengen, duerno géife Si, sou datt, wann Si d ' Wourecht soen, Si kënnen träumen déiselwecht Geschicht iwwer meng ertrinken.
  
  
  Si kënnen drop Vertrauen, datt ech fir ëmmer méi verschwannen, wéi de Piero Simca. Elo, well Hire Frënd, Hawke schéngt, sou gutt informéiert iwwert eisem klenge Plang Schema Erofsetze vun der Bevëlkerung, wäiss direkt, datt ech keng Zukunft an der Politik oder soss wou, wéi de Piero SIM-Kaart. Awer mat der neier Perséinlechkeet, mat engem aneren Numm, Si zielen kann op en angenehmes Liewen an mengem geléifte Afrika. An dann kanns du zrécktrieden, wéi de albanesch Agent AX fir d 'ganz Geschicht".
  
  
  — Ni, sot ech. — Gëtt et nach wat, datt muss dat an Uerdnung bréngen, ausser déi zwee enner vun der Welt , Piero. Du vergisst Розану.
  
  
  Hien explodéiert. - "Dës dumme Schlampe". "Wëllt Dir korrelieren mat Hirer Piero Simcoe?"
  
  
  — Nach ëmmer, Piero, sot ech. "D' liewen fir d 'Liewen".
  
  
  Wut gesammelt sech an deem klenge sprooch liesen. Meng Web-Hoffnung Bestoung doran, datt de Haken superheld sou.
  
  
  "Ausserdeem", sot ech, dat wier net ganz Fair géintiwwer den Розане. Op der Libra et net nëmmen dir esou no Gewiicht, mä no honnert приличию.
  
  
  'Anstand!' Superheld d ' Stëmm verluer seng Déift an verluecht, bal schrill. "Da loosse Se mech Iech soen, iwwer all d 'Méiglechkeeten, déi Hir gefickt dës bäuerlichen Schlampe". Hie goen an d ' Detailer, vun deenen nëmmen de ehrwürdige Dokter Унтенвейзер géif sech ganz freuen.
  
  
  Hir offen gähnte. "Muss du sahst, wéi en Af um Kierper vun der Venus vu Milo", — sot ech sarkastisch.
  
  
  'Af?' — knurrte hien. "Af am star trek. Af du Carter. Ech si fräi.' Hien wedelte mat der люгером a stolz huet superheld mat mir duerch, eng ronn ëm Gitterroste. Кудахча virun Freed, hien huet seng Hand, ier Si et fäerdeg, et ze gräifen. 'Mir sinn dobäi, d' Spill ze spillen. Match vun der Bad-Boy, дразнящего Af. Dann erschieße dech, Carter, kommen deng Frënn sinn oder net. Ech denken, datt ech, Piero Simca, mä géif bereien.
  
  
  Hien banannen fir meng Zell, steckte d ' Waff no bannen an duerno nees séier huet säi superheld, wann et riskiert, op hien loszugehen. Ëmmer nees huet hien entsat ausser Reechwäit, wéi Si koum zu him an net ze fänke näischt als Loft Probenahme. Si gouf rout virun der Enttäuschung, krampfhaft atmete déif duerch an bremse Bewegungen mat all honnertmol Versuch. Bis zum leschte Moment, wéi meng Hand wälzte sech erëm superheld Kapp an drückte sou staark, datt hien huet d ' Waff.
  
  
  Elo huet hien froen. Hien Stahl net verhandeln, wa Si mat hineingezogen superheld Kroun mat пересохшими Lëppsen an d ' ëffnung. Hien hat eng geschriwwe Energie, fir de superheld der klenger Gréisst, awer, superheld Thread gouf scho bekannt, soubal Si packte superheld klenge Kapp, vun der Gréisst vun enger Kokosnuss. — All sot hien heiser. "Mäi ganzt Suen, Carter, Fraen, alles, wat' s de wolls... ahhh..."
  
  
  Si geduecht, iwwer de Kierper Розаны, wéi Se louch um Buedem, a sengem Blute schwamme, op mengem Bett an "Супербе", an наклонял superheld de Kapp no ënnen, bis Si héieren, wéi gebrach Hals.
  
  
  Zesumme mat mir an de star trek stiechen Si d ' Lampe, an, wann ech hat näischt ze fäerten Piero a Waffen, Si benotzt et, fir heben Si den Kronleuchter e puer Zentimeter iwwer dem Buedem. Dann muss ech e wéineg méi, wéi zéien a réckelen, fir sech fräi ze maachen vun deem Déngens.
  
  
  Si huet d ' "LUGER" an hunn dräi Schëss am Ofstand vun dräi Sekonnen. Vereinbart Signal an den Schaaf. Hawke konnt mech befreien vum superheld Reportage an enger Zeitung, wat elo gëtt.
  
  
  DE BRITESCHE BANQUIER A ITALIENESCHE STAATSMANN ËMBRUECHT, DANN STUERZ VUN ENGEM BALCON.
  
  
  MYSTERIÖSE SELBSTMORD VUM PRODUZENT.
  
  
  Deen Geschicht Hawke eis ausgestallt, fir mech kënnt et zu engem an demselwechten: "Uerder ausgefouert".
  
  
  Fuedem.
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"