Carter Nick : другие произведения.

71-80 kokoelma dekkareita noin Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  Nick Carter
  
  71-80 kokoelma dekkareita noin Nick Carter
  
  
  
  
  71-80 Killmaster Kokoelma dekkareita noin Nick Carter.
  
  
  
  
  71. Tavoite: Tuomiopäivän Island http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Tavoite: Tuomiopäivän Island
  
  72. Yön Kostaja http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Yön Kostaja
  
  73. Teurastaja Belgrad http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Teurastaja Belgrad
  
  74. Assassin ' s Brigade http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Murhan Prikaati
  
  75. Selvitysmies http://flibusta.is/b/610142/read
  
  Selvitysmies
  
  77. Koodi http://flibusta.is/b/607252/read
  
  Koodi
  
  78. Agentti-counter-agent http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agentti Counter-Agent
  
  79. Hour of Wolf http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Hour of Wolf
  
  80. Meidän agentti Roomassa puuttuu http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Meidän Agentti Roomassa Puuttuu
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Tavoite: Tuomiopäivän Island
  
  
  käännetty Lev Shklovsky muistoksi hänen kadonnut poikansa Anton
  
  
  Alkuperäinen nimi: Tavoite: Tuomiopäivän Island
  
  
  
  Ensimmäisessä luvussa.
  
  
  Hän sanoi, että hänen nimensä oli Veronica, joka itsessään teki minut levottomaksi. Tytöt olivat enää kastetut Veronicas, ja tämä ei näytä päivääkään vanhempi kuin kuusitoista. Se, että hän oli hotellin baarissa merkinnyt mitään; nämä lapset olivat yhtä todennäköisesti saada fake ID tänään mitään muuta niiden ei pitäisi olla. Yksi vilkaisu kylmä kasvot, haastava silmien alla pitkät vaaleat hiukset, ja useimmat miehet luultavasti uskovat häntä kaikessa. Epäily on yksi tärkeimmistä osista minun ammatti; se on toinen luonto etsiä totuutta takana kerroksia valheita. Olin lomalla, mutta sillä ei ollut väliä. On olemassa tarpeeksi ihmisiä, jotka haluaisivat nähdä Nick Carter kuollut pitää minut jatkuvasti varuillaan.
  
  
  Olin Westbush muutaman päivän levon jälkeen stressaava tehtävä Lähi-Idässä. He eivät olleet erityisen vaikea verrattuna muihin tehtäviä tein, ja minulla ei ollut yhtään uutta reikää. Mutta kun yli kuukauden autiomaassa, minun täytyy lumi ja rauhallinen vuoret, yhtiön ihmisiä, jotka ei ollut koskaan kuullut minua ennen, johti minut tähän kauko mutta ylellinen hiihtokeskus, Hyvinkää. Ja nyt Veronica.
  
  
  Olen viettänyt päivän rinteessä, jossa se ei ollut liian täynnä, koska se oli keskellä viikkoa. En voi hiihtää niin paljon näinä päivinä kuin haluaisin, mutta minä pysyä kunnossa, ja niin kauan kuin en yritä sovittaa mestarien, en voi käsitellä melko paljon mitään mestaruus alamäkeen. Ehkä olla vähän varovaisempi; minua on hakattu liian usein työssäni vain ilonpito, jossa puut ja kivet.
  
  
  Kun pääsin pääsalissa, jossa valtava avoin takka keskellä ja messinki verhon yli, se oli mukavan vilkas. Haju polttaminen saksanpähkinöitä sekoitettu tuoksuu nahka, märkä villa, ja houkuttelevia aromeja kuumia juomia Rusty oli sekoitus baarissa. Useimmat ihmiset olivat nuoria ja istui tai ripustaa ulos ryhmissä, kun taas muutama parit käytti yksityisyyden syvä nahka sohvat vuori seinät.
  
  
  Baarimikko tervehti minua, lihava, aina hymyilevä punatukkainen poika. Hän jo tiesi nimeni, joten en ollut yllättynyt, kun hän kysyi: "Mukava päivä, Nick?"
  
  
  "Ei paha", sanoin, uppoaminen alas jakkara. Aluksi en nähnyt nuorehko blondi; hän istui puoli tusinaa tuolit, hänen takaisin minulle. Mutta kun hän kuuli nimeni, hän hitaasti kääntyi ympäri, katsoi minua pimeässä peilin takana Ruosteessa, sitten kääntyi ympäri ja katsoi minua.
  
  
  "Niin, olet Nick." Hänen äänensä oli pehmeä, hieman husky, ja vaikka hänen nuoriso, se ei kuulostanut teko. Nyökkäsin varovasti, tietenkin. Edes paksu musta pusero, joka tuli alas hänen reidet, se oli selvää, että hän oli uupunut, kuin tähti sellainen hassu ranta-elokuvia. Mutta olen edelleen mieluummin nähdä niitä hieman vanhempi, hän olisi ollut kolmekymmentä, mutta en ole aivan ajan tasalla uusimmat nuorten juttuja vielä, ja tuskin tulen koskaan päästä siihen pisteeseen. Hän kallisti päätään niin, että hänen pitkä, pitkät hiukset laski yli yksi lapa, kuten kultainen vesiputous. Sitten hän nyökkäsi mietteliäänä. 'Kyllä. Näytät Nick. Sitten hän käänsi minulle selkänsä ja katseli ohi takka rivi korkeat ikkunat että katsoin ulos yli lumi-valaistu rinteitä.
  
  
  Niin se on siinä, ajattelin, ja sipped Ruosteessa on lämmintä rommia.
  
  
  Hetken kuluttua, tyttö, hitaasti liukui pois tuoli, hän oli hieman pitempi kuin hän katseli istuu alas. Hän antoi minulle nopeasti, ja se ei ollut yksi niistä fake painostava näyttää, että teini-ikäiset harjoitella; hän puri alahuultaan ja hänen silmänsä katsoi suoraan läpi kaivoksen. Kun hän lähestyi minua, se oli kanssa ilman joku, joka oli juuri tehnyt vaikean päätöksen. Nousin ylös automaattisesti, ja kohteliaisuudesta. Halusin olla valmis mitään, mikä voisi tapahtua.
  
  
  "Minä olen Veronica", hän sanoi.
  
  
  No, se on hyvä nimi, ajattelin. hän varmaan otti sen jälkeen katsellen vanhoja elokuvia TELEVISIOSTA. "Niin, me tunnemme toisemme nimeltä," sanoin varovasti. Hän laittoi kätensä hänen selkänsä takana, ja toivoin, että hän teki sen vain osoittaa pois hänen uhkea rinnat.
  
  
  'Kyllä. Olen ... olen nähnyt sinut täällä ennen. Vain sinä olet täällä, etkö olekin?
  
  
  Nyökkäsin.
  
  
  "Luulin niin. Myös minua."
  
  
  Katsoin hänen ohitseen osaksi juhlasalissa; nyt se oli täynnä ja meteli oli saada kovempaa. Muusikko alkoi pelata hänen kitara. "Luulen, kävellä tämä joukko ihmisiä on lopettaa teidän ongelma", olen naurahti, katsellen häntä.
  
  
  Hän hymyili hetken, sitten pureskella huultaan uudelleen.
  
  
  "Ei, tämä ... No, täällä kaikki enemmän tai vähemmän kuuluu kaikille, ja en halua ..." Hän tuntui olevan vaikea saada siihen pisteeseen. Kun hän pääsi ulos, olen jäädytti, mutta hän harjattu pois hänen hiuksiaan.
  
  
  Aloin rentoutua, se oli vain tyttö, joka oli etsimässä yrityksen hauskaa, ja minulla oli käytettävissä. Sen jälkeen hän kysyi minulta, olinko naimisissa ...
  
  
  "Oletko naimisissa, Nick?"
  
  
  "Minulla ei ole ilo."
  
  
  'Olen naimisissa. Muutaman kuukauden.'
  
  
  Minulla on osoittanut, yllätyksekseni.
  
  
  "Tiedän, että näyttää kuin lapsi, erityisesti vanhemmat miehet..."
  
  
  Siinähän sinä olet, minä ole yrittänyt punastumaan.
  
  
  "...mutta olen kaksikymmentä-yksi, ja se on ongelma."
  
  
  No, olen kyllästynyt hänen. 'Mitä tarkoitat?'
  
  
  "Katsos, olin naimisissa-ai niin, sanoin sen jo. Pari kuukautta sitten. Äitini ei ollut kuin mieheni, joten hän pyysi minun isäpuoli potkia hänet ulos, ja nyt he ovat katsomassa minua tiiviisti."
  
  
  "Ja sinä olet täällä yksin?"
  
  
  "Tarkoitan ... täällä. Hotellista. Mutta perheeni on ski lodge toisella puolella rinnettä." Hän osoitti epämääräisesti pitkä rivi ikkunoita. "Sinun on täytynyt nähdä se."
  
  
  Pudistin päätäni, mutta pysähtyi. Aikana minun matkustaa, minä näin pitkä, korkea muuri, joka ulottui jatkuvasti usean sadan metrin, ja puiden ja pensaiden ympärillä se leikattiin alas, ikään kuin se olisi vankilassa tai linnoitus. Sen jälkeen se näin suuri talo, jossa on savupiippuja ja viistot katot. Ski lodge, kyllä! Kysyin Veronica jos se oli talo, hän viittasi.
  
  
  "Kyllä, tämä on talon."
  
  
  "Enemmän kuin vankila."
  
  
  Hän nyökkäsi. 'Se on oikein. He toivat minut tänne ... rauhallinen. Se ei ole meidän omaisuutta; Bert - minun isäpuoli vuokrasi sen kauden. Se kuului iso gangsteri tai jotain, ja on olemassa kaikenlaisia hälytyskellot ja kauhea ansoja omaisuutta."
  
  
  "Hyvä paikka viettää talven."
  
  
  "Voi, kun saat sen, se on hauskaa."
  
  
  "Mutta sinä olet yksin kadulla, juuri nyt."
  
  
  "No, en tarkoittanut, että he pitivät minut lukittuna tai mitään. Mutta Äiti ja Bert varmista aina, että jos teen ystäviä kenenkään kanssa, varsinkin minun ikäiseni poika, he lähettää ne pois."
  
  
  "Miten he aikovat tehdä sen?" I nopeasti katsoin ympärilleni, mutta en nähnyt ketään katsomassa häntä, ja voin nähdä varjot selvästi. Pirun hyvä.
  
  
  'Henry. Hän on aina odottamassa minua aulassa ja pitää pudottamalla tänne katsomaan minua."
  
  
  "Henry", huokaisin. Aloin ajatella, että tämä tyttö oli hieman hullu.
  
  
  "Tämä on, tietenkin, meidän kuljettaja."
  
  
  'Tietenkin. Mitä jos hän näkee sinut nyt?
  
  
  "Et näytä siltä, että mies pelkää, Nick."
  
  
  Nyökkäsin joukko nuoria. "Ja ne, jotka tuolla?" Osa pojista oli samanpituiset hiukset kuin tyttöjä, mutta joukossa oli myös muutamia, jotka olisi voinut pelata rugby.
  
  
  "Pari puhuin ja Henry näki minut teki. Sitten he alkoivat vältellä minua."
  
  
  'Sen jälkeen, mitä?'
  
  
  "Kun Henry ... olen puhunut heille."
  
  
  "Sinä pique uteliaisuuteni." Olin alkanut saada hieman vihainen; joko tämä tyttö muodostavat oman epätodennäköistä tarina, tai Henry, jos se, mitä hän sanoi, oli totta.
  
  
  "Onko sinulla auto, Nick?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Siellä on baari ..." Hän puri huultaan. "Lähellä kaupungin, ja ... tiedät, että en ole ollut missään, mutta täällä melkein kaksi kuukautta?"
  
  
  "Mitä sellainen baari?"
  
  
  "Olen kuullut, että tämä on kaikkein loistava paikka alueella. Hyvää musiikkia, hauskoja ihmisiä. Tiedät, että.'
  
  
  Tiesin, että se. Olin juuri aikeissa päätellä, että tyttö vain halusi olla otettu pois, kun näin kasvot kurkistaa läpi aulan ovella. Kasvot oli pään koko ja väri koripallo. Hänen kulmakarvat muodostivat jatkuvan musta viiva edellä hänen silmänsä, jotka olivat piilossa poimuihin hänen ihonsa, ja hänen nenä kaareva alaspäin joustava suu. Hänellä oli yllään ski takki ja tummat housut, ja hän näytti siltä, että hän oli koko, joka tekisi Japanilainen sumopainija ajatella.
  
  
  Olen yhtäkkiä virnisti Veronica, heitti joitakin Ruosteessa on rahaa laskuri, ja tarttui hänen käteensä tiukasti.
  
  
  "Jos se on Henry", sanoin, " se on huonekalu teidän gangsteri talon. Tule, Veronica; haluan nähdä tämä baari! '
  
  
  Kun lähestyimme ovea, Henry kaventunut hänen silmänsä ja nosti paheksua musta kulmakarvat. Veronica yritti piiloutua minua. Henry näytti hämmentynyt, ja hänen pehmeät huulensa liikkuivat kuin pari innoissaan matoja. Hänen valtava vartalo täynnä ovella, mutta kun pääsimme lähemmäs, hän otti askeleen taaksepäin.
  
  
  "Olen pahoillani", sanoin iloisesti.
  
  
  Hänen silmänsä jätti minut ja kääntyi tyttö. "Miss Veronica -" hän aloitti, ja hänen äänensä kuulosti uhkaavalta.
  
  
  "Ei se mitään," I keskeytti. "Hän on minun kanssani."
  
  
  Se oli mahdotonta päästä hänen ohitseen, mutta minä jatkoin.
  
  
  Henry otti askeleen taaksepäin, sitten jäykistetty itsensä. Olin utelias tietämään, kuinka pitkälle hän menisi julkisella paikalla, ja toivoin, että se olisi liian kaukana. Ehkä se oli lapsellista, mutta en pidä ihmisistä, jotka pelottavat lapsia.
  
  
  Veronica sanoi, " Kerro Mama ja Bert tulen kotiin keskiyöllä, Henry." Siellä oli sävy ylimielinen viranomaisen hänen äänensä, joka yleensä ärsyttää minua, mutta olin vähän ylpeä siitä, että hän oli vastustaa sitä.
  
  
  Henry katsoi minua, selvästi ole varma, mitä tehdä. Autoin häntä muodostavat hänen mielessään, varovasti asettaen käteni hänen olut tynnyri-muotoinen vatsa ja painamalla alas tarpeeksi vaikeaa meille välittää. Hän ei voinut vastustaa, joka oli pieni pettymys, mutta hänen ilmeensä lupasi "myöhemmin." Kävelimme nopeasti läpi aulan leveä kaareva kuisti. Se oli täysin pimeää nyt, mutta pitkä kaari lamput syttyivät illalla. Teimme tiemme läpi lumen kivetty parkkipaikalla ja tuli minun sinisen vuokra-Ford. Veronica sanonut mitään, kunnes aloitin moottori.
  
  
  .'Hei! hän sanoi hiljaa ja nauroi. "Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä hän aikoi tehdä siellä!"
  
  
  "Sinä luulit, että hän oli menossa piiskaa minua edessä kaikki nämä ihmiset?"
  
  
  Hän kohautti olkapäitään ja alkoi tutkiessani hänen suuri nahka olkalaukku. "Onko sinulla minulle?" hän kysyi.
  
  
  Olen antanut hänelle yksi minun erityinen savukkeiden kultaa haltija, ja hänen silmät laajenivat, kun hän näki sen.
  
  
  "Mikä brändi on?", hän kysyi.
  
  
  Löin kojelautaan minun kevyempi. "Ne on valmistettu Turkissa, ja se ei ole brändi."
  
  
  Kuten ajoin alas kapeaa maantietä, huomasin, että hänen silmänsä olivat katsot minua kuin jos hän oli juuri tajunnut, mitä hän oli tulossa itsensä osaksi. Minun mustat hiukset - liian kauan, koska minulla ei ole ollut mahdollisuutta leikata sitä - ja ohut kasvot, en voi näyttää lähes synkkä tietyissä valo-olosuhteissa, ja isot kädet osoittavat merkit minun lukemattomia taisteluita. En ole erityisen pitkä tämän päivän vaatimuksia-yli viisi jalkaa yhdeksän tuumaa-mutta se kaikki lihakset, erityisesti käsivarret ja olkapäät, ja se näkyy. Ihmettelin, kun tyttö vieressäni olisi ilmoittaa, että hän oli muuttanut mielensä.
  
  
  "Mikä on nimi tämän baari?"
  
  
  "Kaunis hulluutta", ja uskon, että se on toisella puolella kaupunkia." Hänen äänensä oli rauhallinen; ehkä olin aliarvioida häntä.
  
  
  Tie haavan useita kilometrejä välillä korkeat hanget; emme näe mitään muuta liikennettä, kunnes olimme suorassa linjassa, ja sitten näin valot minun taustapeili. Hymyilin itsekseni ja hidastui. Auto on takana, liian.
  
  
  'Henry? Kysyin tyttö, nykiminen minun peukalo olkani yli.
  
  
  Veronica katseli ympärilleen. "En näe häntä."
  
  
  "Se on iso auto. Millainen auto sinulla on?
  
  
  "Luulen, että hän on ajo Bentley tänään."
  
  
  Nyökkäsin. 'Se on oikein. Ja hän ei anna sinun pois näkyvistä, ei hän?
  
  
  "Luultavasti ei. Hän huokasi. "Voi luoja."
  
  
  Minun oli pakko nauraa. 'Rauhoitu. Mitä se voi tehdä?'
  
  
  Hän ei vastannut, mutta en voinut nähdä häntä, puree häntä huuleen uudelleen.
  
  
  Se oli pieni kaupunki, ja keskusta oli autio ja pimeä, muutamia kauppoja, muutamia kirkkoja, ja vanha valkoinen puinen taloa, joka seisoi hiljaa noin lumen peitossa puistossa. Ajoimme puiston läpi ja löysimme itsemme pieni hauska seurata. Siellä oli kaksi mobiili ravintoloita, motellin, pannukakku shop, ja pieni taverna, jossa rivi pakettiautojen pysäköity edessä, kadun toisella puolella, asettaa erilleen muista rakennuksista, oli Kaunis Hulluutta, hirsimökki liioitellun maalaismainen tyyli, jossa on suuri merkki yli ovi.
  
  
  Kun pääsimme ulos, Veronica katsoi takaisin. Ajovalojen oli nyt poissa, mutta olin varma, että Henry oli jossain takana, seisoo puolella tietä kanssa valot pois.
  
  
  Kun astuimme läpi paksu ovi, jyrinää neljä-osainen pitkäkarvainen rock-yhtye osui korviini. Sisustus oli täynnä, savuinen, ja hämärästi valaistu kynttilät ja palavan puun. Tarjoilija minihame, vihreät trikoot, ja lähes läpinäkyvä pusero johdatti meidät pöytään ja otti tilauksen vastaan. Erikoisuus tässä oli lämmin siideri, jossa Jack Daniels, joka oli mielestäni suuri. Veronica sovittu hajamielisesti; hän keskittyi musiikin lasimainen katse.
  
  
  Minulla ei ole mitään vastaan rock, tietenkin, se on usein aika hyvä, ja kun kuuntelet lyrics joitakin kappaleita, sinun on myönnettävä, että nämä nuoret tekijät on paljon sanottavaa, ja he tekevät sen kanssa innostus. Mutta täällä, huone oli liian pieni, liian kuuma palo ja tungosta väkijoukon tämän tason melua.
  
  
  Ihmettelin, mitä kaikki nämä ihmiset ympärillämme voi puhua, koska he eivät voineet ymmärtää toisiaan.
  
  
  Pidin silmäni oveen ja näytti Henrylle. Hän ei tullut, mikä yllätti minut, odotin hänen olevan katsomassa meitä.
  
  
  Hetken kuluttua poistuin paikalta ja juoksi miesten huoneen toisella puolella musiikkia vaiheessa. Lyön vetoa, että jos jätän Veronica yksin muutaman minuutin, hän tulee nopeasti houkutella joukko faneja. Vaikka tämä huone on täynnä kauniita tyttöjä, hän erottui.
  
  
  En ollut väärässä, kun olen palannut, siellä oli kaksi nuorta miestä ympäri häntä. Veronica ei rohkaista niitä, mutta voisin kertoa hän arvostaa huomiota.
  
  
  Hän esitteli minut pojat - en ymmärtänyt niiden nimiä, mutta sillä ei ollut väliä. Pyysin heitä istumaan alas, ja he tekivät. Heillä molemmilla oli pitkät hiukset; yksi oli viikset, toinen ei, ja luulin tunnustettu parraton poika päässä hotellista. Olin oikeassa.
  
  
  Hän pyysi minua. "Olet oleskelevat Westbush, eikö?"
  
  
  Sanoin, että kyllä.
  
  
  "Hei, poika, olet hiton hyvä hiihtäjä. Ammattilainen?
  
  
  No, joskus minusta tuntuu imarreltu, vaikka yritän vastustaa. "Ei", minä sanoin. "Olen vain lepää."
  
  
  Laajenna rock band-keskeytetty, joka on tilapäisesti tehty keskustelun siedettävämpää. Muutamaa minuuttia myöhemmin, kaksi tyttöä liittyi meihin, sekä nuoret, pukeutunut tavallinen denim ja fringed nahka puvut. Sitten miehet, jotka tiesivät heille tuli, ja kun musiikki alkoi pelata jälleen kahdeksan meistä istui kaksi pöytää yhdessä. Veronica jutteli muille, ikään kuin he olisivat vanhoja ystäviä, mutta hän esti minua puhumasta. Nojasin takaisin rennossa asennossa ja vastasi, kun joku sanoi minulle jotain. Luulin, että he olivat hyvin nuoria. He eivät polta mitään vahvempi kuin Kamelit, ja ilmeisesti he eivät välitä minusta on vanhin.
  
  
  Aika kului nopeasti, ja minun on myönnettävä, että minulla oli paljon hauskaa. Jonkin aikaa, olen jopa unohdin etsiä Henry ovella. Yksi päivä katsoin kelloani. Se oli yksitoista, ja olen miettinyt, jos minun pitäisi soittaa Veronica huomiota. Mutta päätin, että ei, en halua toimia kuin aave ja vetää hänet pois hänen uusia faneja. Muutaman minuutin kuluttua, hän työntää hihat minun pusero ja katsoi kelloa itse.
  
  
  "Tule", hän sanoi hiljaa, hän oli niin lähellä minua, että en voinut kuulla häntä selvästi, hänen olkapää painetaan lämpimästi vastaan. Olen virnisti ja katsoi häntä silmiin. Hän suuteli minua kevyesti, mutta kutkuttava lupaus.
  
  
  Kun olimme ulkona raikas kylmä, olen revitä vieressä Ford. 'Minne?'
  
  
  "Kotiin, luulen." Hän sanoi rennosti, mutta selvää katumusta.
  
  
  Katsoin ympärilleni. Ei ollut mitään merkkejä Henry, mutta olin silti varma, että hän oli jossain lähellä.
  
  
  Minä kysyin. "Mitä jos en saa mahdollisuuden päästä eroon teidän varjo?"
  
  
  'Mitä sitten? Hän seisoi vieressäni ja katsoi minua yhtä avoin, mehevä huulet.
  
  
  "Voisimme mennä jonnekin ... ole kotona."
  
  
  Suutelin häntä, yrittää tehdä se valo, mutta hänen suunsa auki ja hänen kielensä liukui suuhuni, pelaa kielelläni.
  
  
  "Missä?", hän kuiskasi.
  
  
  "No, minulla on huone, jossa on kaunis näkymä."
  
  
  Hän pudisti päätään. "Emme voi mennä sinne, Henry löytää meidät."
  
  
  Tietenkin, hän oli oikeassa. Mutta hänen kehonsa omaani vasten ja hänen kätensä kääritty kaulaani, en anna Cinderella palata kotiin.
  
  
  Katsoin alas tiellä, tuntuu enemmän turhautuneita kuin olisin tuntenut koska olin teini-ikäinen. "Ehkä me menetämme hänet."
  
  
  'Entä sitten?'
  
  
  Kohautin hartioitani. "Meidän on voitava käyttää autoa, ei ajaa sitä."
  
  
  Hän virnisti ilkikurisesti, ja että ilmaus hänen kasvonsa, hän ei näyttänyt kuusitoista-vuotias enää.
  
  
  En tunne teitä, tietenkin, mutta minun valo auton talvirenkaat meni läpi kääntyy ja kääntyy enemmän ohjattavuutta kuin iso Bentley. Vain mutkan jälkeen, olen tullut puiden reunustama kuja ja sammutti valon. Ja hetkeä myöhemmin, Henry oli todella ajo Bentley. Heti kun hän läpäissyt, Veronica halasi minua.
  
  
  "Rauhoitu", sanoin, varovasti työntää hänet pois. Vedin ulos päätielle ja ajoi takaisin, miten olimme menossa, kunnes näin toisen maan tie. Ei ollut lumiaura menee läpi, mutta voisin nähdä kaksi rinnakkaista jäljet lumessa. Seurasin heitä jyrkkä mutka, jonka jälkeen se, ja pysähtyi puun alla. Meillä oli pieni rinne, jossa on moonlit view suuri valkoinen niitty täynnä jälkiä villieläimiä. "Nyt", sanoin.
  
  
  Kuten olen heti epäillään, että hän oli päällään mitään alle paksu villapaita. Hänen nännit tuli elossa minun koskettaa, ja hän kiemurteli sohvalla vieressäni, syyttely ja huutaa pehmeästi. Hänen suunsa oli kaulallani, hänen jalkansa olivat vasten omiani. "Tämän ei olisi pitänyt tapahtua", hän mutisi. Se oli vasta paljon myöhemmin, että todellinen merkitys nämä sanat minulle valkeni. Henkilökohtaisesti, olen mieluummin suuri vuode, jossa on ovi kiinni, mutta minun piti hyödyntää sitä. Veronica oli vaativa ja taitava, ja kun olimme etsimässä paikkaa, hänen huulensa ja kätensä olivat kiireisiä kaikenlaisia asioita, joissa vetoketjut. Kuutamossa, hänen ihonsa oli kalpea ja hehkuva, ja hänen rintansa olivat kasvatti minua kohti. En tiedä, miten hän onnistui päästä eroon hänen tiukka ski housut, mutta hän teki, ja sitten hän istui sylissäni jalat draped yli minun hartiat. Se tapahtui nopeasti - syvä, voimakas työntövoima, rocking hänen lonkat, nykiminen hänen ruumiinsa ylös ja alas. Hän heitti päätään taaksepäin, sulki silmänsä ja avasi suunsa hiljaa itkeä ekstaasia. Kun hän saapui, hän huokaisi pitkään ja ovelasti ja painoi kyntensä kaulaani. Sitten minä anna mennä, liian, ja Veronica huokaisi uudestaan ja uudestaan, "Oh.. Oh.. oh.."
  
  
  Hän oli lähes kaino ja etäinen, kun hän pukeutunut uudelleen. 'Mitä kello on nyt?'Mitä se on?' hän kysyi reippaasti.
  
  
  Katsoin kelloani. "Muutaman minuutin yli kaksitoista."
  
  
  "Hyvä Jumala, ota minut kotiin." Hän kiinni hänelle, joustavat housut ja veti puseron päänsä yli.
  
  
  "Hyvä on, Tuhkimo," sanoin. Ollakseni rehellinen, olin hieman pettynyt: en pidä tästä tilanteesta, kiitos, rouva, jopa pysäköityyn autoon.
  
  
  Mutta Veronica ei edes pyytänyt tupakkaa. Kun käännyin ympäri, hän oli otsa kurtussa huolestuneena, ja että lauseke ei muutu, ennen kuin pääsimme ulos, joka johti hänen isäpuolensa on vuokrannut talon.
  
  
  "Ehkä olisi parempi, jos et anna minun päästä pois täältä," hän sanoi. En vastannut, olin hieman vihainen itselleni, niin paljon kuin olin hänen kanssaan. Minä vain meni.
  
  
  Vieressä korkea rauta-aita seinä oli mitä voisi vain kutsua gatehouse. Mies turkis takki seisoi hänen edessään, ja hänen haulikko oli selvästi näkyvissä. Ja siellä oli pysäköity Bentley pois puolelle.
  
  
  Veronica tarttui käteeni. "Älä, Nick ..."
  
  
  "Vien sinut kotiin, rakas."
  
  
  "Olen pahoillani", hän mutisi.
  
  
  Minä katsoin häntä. "Miksi?"
  
  
  "Koska se on, miten tein sen ... niin hätäinen."
  
  
  'Ja myös? Kysyin olankohautuksella.
  
  
  "Se on vitun keskiyöllä, sinä tiedät."
  
  
  "Ei, en näe sitä." "Olen hidastunut.
  
  
  "Vanhempani... tarkoitan, he päästivät minut ulos, mutta paljon me tehdään... no, minun pitää olla kotona ennen puoltayötä. Ymmärrätkö?'
  
  
  "Luulin, että olit kaksikymmentä-yksi." Jos oli sarkasmia äänessäni, se oli, koska en yritä tukahduttaa sitä.
  
  
  Hän ei ollut kehdannut katsoa. "No, se ei ole aivan totta. Olen enemmän kuin yhdeksäntoista ja ... hitto! Ne ovat enemmän tai vähemmän suojaava minua. Tarkoitan, että he tekivät, että psykiatri sanoa, etten ollut todella pätevä, tiedätkö? Ja jos en tee mitä he sanovat, he voivat laittaa minut vankilaan uudelleen."
  
  
  "Onko se?"
  
  
  "En tarkoittanut sanoa niin." Hän puhui pehmeästi. "Olin asetti tässä talossa sen jälkeen, kun peruutus. Ei ollut mitään syytä lainkaan...
  
  
  ... Bentley on ovi pamahti kiinni kanssa pahaenteinen slam. Henry käveli autoni kuin iso vuori.
  
  
  Veronica avasi puoli-oven, sitten kumartui puolelle ja nopeasti työnsi kielen korvaani. "Soitan sinulle huomenna", hän kuiskasi, ja lähti.
  
  
  Olin aikeissa mennä ulos, liian, mutta Henry oli nojaamassa oven, hänen kasvonsa putoamisen avoimen ikkunan, kuten ylikypsiä kuu.
  
  
  "Sinulla on kymmenen sekuntia aikaa kääntyä ympäri ja katoavat", hän croaked.
  
  
  Muissa olosuhteissa olisin heittänyt itseni ulos autosta ja haastoi hänet tekemään minun lähteä. Mutta voisin nähdä Veronica jo istuu alistuen in takaisin Bentley, ja vartijan turkis takki tuli minulle kivääri valmiina.
  
  
  En usko, että voisin käsitellä niitä molempia; tavallaan, se on minun tehtäväni. Mutta ei näyttänyt siltä, että siellä oli paljon kannata alkaa tapella hullu rikas tyttö, että olisin mukana paikallisten poliisi-koska jos olin taistelevat nämä kaksi, siellä olisi luultavasti ollut kuolemantapauksia mennessä olimme tehneet. Henry oli liian suuri käsitellä ilman tuottaa tappavia iskuja olin niin hyvä, ja niin pitkälle kuin olin huolissani, jokainen, joka hyökkäsi minua haulikon kanssa oli myös tuomittu.
  
  
  Joten suljin ikkunan, kunnes tämä jättiläinen oli askel taaksepäin, kääntää auton, ja aloittaa kääntämällä. Mutta kun lopetin eteenpäin, kuulin kuiva hihittää, että ilmeisesti tuli takaisin Bentley. Se ei ollut Veronica; se oli selvästi miehen äänen. Ja sitten kuulin saman äänen mumble, erehtymättömästi päättyy sanoilla "Nick Carter."
  
  
  En pitänyt siitä ollenkaan. En käytä oikeaa nimeäni Westbush. En koskaan tee tätä, kun olen lomalla.
  
  
  Toinen luku
  
  
  Aioin palata Washington seuraavana päivänä, mutta en aikonut tehdä sitä. Joten, kun Veronica ei soita, se ei ollut vaikea puhua itseni jäämään hieman kauemmin. Toisena päivänä - edelleen odottaa call-olin lähes autio aulassa myöhään iltapäivällä.
  
  
  "On, että tarpeeksi tänään?" Rusty kysyi.
  
  
  "Kyllä." Minä hajamielisesti joi minun lämmin rommi ja katseli aulan oven. Lopulta tajusin, että nuori baarimikko katsoi minua mietteliäänä, ja päätin, että minun pitäisi pelata osani loppuun. "Se tyttö", minä aloitin.
  
  
  Rusty nyökkäsi virnistäen. "Se blondi?"
  
  
  'Kyllä. Ei hän täällä usein?"
  
  
  "Olen nähnyt sen useita kertoja. Ei ole viime päivinä.
  
  
  "Mutta miten usein hän siitä?" Ennen kuin tapasin hänet?
  
  
  "Jumala, ole. Näin hänet vain pari päivää sitten."
  
  
  Minä hymyilin. "Muuten, luulen, että hän olisi huomannut sinua."
  
  
  "No, tiedätkö mitä, Nick."
  
  
  "Luulin, että hän tuli tänne noin kuukauden."
  
  
  Rusty pudisti päätään ponnekkaasti. 'Ei, se ei ole. Kaksi, ehkä kolme päivää, kunnes toissapäivänä. Miten meni?"'
  
  
  En vastannut. Hän ei ollut odottanut, että joko. Hän vain naurahti ja tarttui minun tyhjä muki tehdä toisen juoman.
  
  
  Jonkin aikaa myöhemmin, alkuillasta olin huoneessani etsii parhaan reitin Boston lentokenttä, jossa voisin siirtää Washington, kun puhelin soi.
  
  
  Tiesin, että se oli Veronica jopa ennen kuin otin puhelimen. Haloo?
  
  
  'Lempinimi? Hänen äänensä oli kireä ja matala.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Minä tarvitsen sinua."
  
  
  "Se on hyvä, kultaseni."
  
  
  "En tarkoita, minä tarvitsen sinua ..."
  
  
  "Sinä tiedät, missä minä olen."
  
  
  "Sinä et ymmärrä!' Hän onnistui sob korottamatta ääntään.
  
  
  "Selitä se minulle." Halusin häntä liikaa, mutta en halunnut näyttää sitä.
  
  
  "He... oh, Nick, auta minua!"
  
  
  "Mitä vaikeuksia?"
  
  
  "Katso, jos en pääse ulos tänä iltana, he tekevät sen taas. He lukitsevat minut! Oh, Nick, saada minut pois täältä ennen kuin he tekevät.... -
  
  
  Hänen äänensä oli leikattu pois ratkaiseva valitse puhelin.
  
  
  En usko kahdesti kuten olen ripustaa. Puhelin yhtiö ei leikata meidät pois, se oli joku, että talo takana korkea muuri.
  
  
  Epäröin hetken, mutta en epäile, mitä aioin tehdä. Naiset tarvitsevat eivät varsinaisesti ole erikoisalaani, mutta tämä antoi minulle enemmän kuin olisin halunnut. Muutaman sekunnin kuluttua, vedin Hugo pois minun matkalaukku ja vaippa tappavan terävä tikari kädessäni. Sitten tuli Wilhelmina, minun Luger kevyt olkapää kotelossa. Se ei pullistuma alle nylon takki minulla oli päällä yli minun pusero. Se oli epätodennäköistä, että minulla olisi tarve joko näistä kaksi aseita, mutta kun olin noin saada tämä tyttö ulos talosta, se oli typerää olla varautua pahimpaan.
  
  
  Ilta hiihtäjät kokoontuivat korkealla tasangoilla alavilla rinteillä. Otin tuolihissi jopa toisessa kerroksessa, yläpuolella valaistu lasku. Ei ollut ketään muuta; lumi loisti pehmeästi alla minua kuutamossa. Vedin musta villa maskin päähäni reikiä varten silmät ja suu. Ehkä valkoinen naamio olisi ollut parempi, mutta en katso sitä. Lisäksi epäilin, että olisi jopa liukastua kautta laaja lumi kenttä minun naamiointi ilman että huomannut, kuutamo ja valonheittimet seinällä ympäri taloa.
  
  
  Menin alas, työskennellyt tieni vasemmalle, ja teki hitaasti, huolellisesti ohjattu kierrosta, kunnes osuin seinään. Jäin puiden takana ja katseli paikka. Siellä oli portti kaukana, ja vartiomies seisoi talon edessä, pelaajan hänen kädet pitää lämpimänä. Ei ollut mitään keinoa tietää, jos seinä oli muita vartioita tai ei, joten en edes yritä. Muuten, ei ollut epäilystäkään, sähkö, hälytys, ja minulla ei ollut aikaa tutkia asiaa perusteellisesti.
  
  
  Nähtyään puoli tuntia, tulin siihen tulokseen, että siellä oli vain yksi vartija portilla; hän ei ole puhunut kenellekään, ja ei ollut merkkejä auto missä tahansa.
  
  
  Työnsin tikkuja kova ja meni alas loivaa rinnettä. Kun tulin ulos puita, nostin sukset, vilkutti käteni, ja päästi vaimeita itkeä. Toivoin luoda onnistunut jäljitelmä hiihtäjä, joka menetti hänen liikkeitä. Olen liukastui ja kompastui kohti putkaa. Sitten yritin väistää, ilmeisesti menettää tasapainoni, ja juoksi suoraan seinään. Juuri ennen kuin pääsin sinne, minä swerved hieman niin, että törmäys ei ollut niin paha kuin miltä se näytti. Kaaduin, nykiminen jalkani avuttomana, huutaen:
  
  
  "Oh my God, oh my God, oh my God!"
  
  
  Sitten minä vaikeroi äänekkäästi, vaikea saada ylös, ja laski jälleen. "Help me!" En voihkaisi heikosti. Vartiomies huomasi minut. Hän otti muutaman askeleen minua kohti, kivääri valmiina, sitten epäröi.
  
  
  Olen vaikeroi jälleen.
  
  
  Vartiomies juoksi kohti minua läpi lumen. Makasin edelleen, odottamassa häntä tulemaan luokseni. Se oli tärkeää selvittää, jos hän oli todella yksin. Mutta hän ei näytä välittävän siitä mitään, mutta minua. Hän käveli, pysähtyi, ja anna kivääri roikkua kätensä.
  
  
  "Oletko kunnossa?"
  
  
  Se oli typerä kysymys, mutta vastasin siihen.
  
  
  "Luulen, että mursin nilkkani," en puri hampaat. 'Oh, eikö?'
  
  
  "Jos voit auttaa minua päästä ylös ..." minä tuntui niin avuton kuin mahdollista.
  
  
  Vartija pudisti päätään. "En ole lääkäri, mies."
  
  
  "No, sinä jätä minua näin?"
  
  
  Hän epäili sitä. "Sinun ei pitäisi olla hiihto täällä, mies. Tämä ei ole laskettelurinteessä."
  
  
  "Kuin jos olisin tiennyt! En vain voinut pitää pirun sukset osoittavat oikeaan suuntaan."
  
  
  "No ..." vartiomies tuli lähemmäksi.
  
  
  "Voit soittaa ski lodge?" Kysyin anovasti. 'Hotelli? Niin, voi lääkäri tulla?
  
  
  "Autan sinut ylös, mies, mutta en voi antaa sinulle puhelin." Hän nykäisi päänsä kohti putkaa. "Ei ole puhelinta, vain yhteyden taloon."
  
  
  Hyvä on, sanoin itselleni, ja ojensi käteeni. En anna hänen napata minun ranne, sitten tarttui häneen ja veti häntä eteenpäin, yli pääni. Minä rullattu häntä, kääntyi ja laskeutui hänen rintaansa. Ennen kuin hän tiesi, mitä oli tapahtumassa, otin kiväärin ulos kätensä ja painoi piipun hänen korvaansa.
  
  
  "Yksi ääni, yksi liike, "I murisi, ja ne täytyy mennä New Hampshire löytää toinen puoli päätä." Hän ei liikkunut, mutta hän vapisi alla polveni kuin loukussa oleva kani.
  
  
  'Aita. Miten se on auki? '
  
  
  Hän teki, ja kun pistin kiväärin piippu, hän selitti, miten hälytys menee pois päältä, jos kaksi näppäimet eivät ole käytössä oikeassa järjestyksessä. Otin avaimet pois hänen tasku ja anna hänen päästä ylös. Huppu hänen turkis takki yhdellä kädellä, kävelin hänen kanssaan portille. Katsoin puhelimen putkaan ja päätti olla koskettaa sitä; jos minä veti sen pois seinästä, hälytys saattaa kuulostaa ...
  
  
  Johdot juoksi läpi portin lukot; kerroin sentry avata niitä. Hän epäröi, mutta kun annoin hänelle minun sormi liipaisinta, hän kääntyi avaimet oikeassa järjestyksessä. Sitten annoin butt kiväärini maahan hänen kallo, raahasivat hänet vartiotupa, ja liukastui läpi avoimen portin.
  
  
  Tie haavan kautta pusikko pitkä mäntyjä, jotka tukossa ulos kuu. Lumi oli raivattu, niin että betoni laatat niiden nivelet täynnä tervaa olivat näkyvissä. Kävelin varovasti ylös ajotieltä, pitää minun silmät kaukana valot iso talo. Muistin, mitä Veronica oli sanonut "ikäviä ansoja," ja vastusti kiusausta ankka varjoihin kummallakin puolella. Ja sitten ajotieltä romahti altani.
  
  
  Viimeinen asia, mitä voit odottaa on suuri betoni laatta kuuluvat pidät lopussa vauhdissa, mutta se ei. Yhtäkkiä olen liukui alas piki pimeyttä, pysty pidättelemään itseäni.
  
  
  Siellä oli ei valoa ollenkaan, vain kylmä kosteus ympärilläni. Pääsin ulos ja tunsi kivet sivuilla. Se oli leveä tunneli, ja lattia oli likainen jalkojeni alla. Jossain edessäni, oli pysyviä, kimeä ääni. Menin äänen suuntaan; se oli kaikki, mitä voisin tehdä.
  
  
  Mutaa, tai jotain se oli jopa minun nilkat, kun sain tunnelin päässä. Ennen minua oli luukku paksua lankkua. En yritä avata sitä. Olin varma, että joku olisi tullut katsomaan minua.
  
  
  Luukku kesti kauan auki. Sillä välin, palasin tunneli, hiipivä täydellisessä pimeydessä, katse molempiin suuntiin. Kukaan ei lähestynyt puolelta romahti betonilaatta, niin oletin, että se oli vartiomies työtä palvelemaan joka puolella.
  
  
  Ja niin valo tuli. Köysitikkaat led alas avata luukku.
  
  
  Kun minulla oli tämä pakotie, minulla oli Wilhelmina kädessäni. En voinut nähdä mitään kasvoja reiän läpi, mutta olin valmis ampua mitään, että tuli.
  
  
  Olen kamppaillut ylös portaita, kun pitää Luger valmis, ja ensimmäinen asia mitä näin, oli Veronican kasvot. Hän oli nauraa.
  
  
  Ja sitten näin miehen seisovan hänen vieressään, joka ei hymyillyt paljon, mutta ainakin hän hymyili nyt, joka oli ihana itsessään.
  
  
  "Hei, Nick", mies sanoi.
  
  
  Tunnistin hänet. Hänen nimensä oli Haukka, hän on minun pomo, ja melkein ampui hänet siihen paikkaan.
  
  
  
  Luku 3
  
  
  
  
  David Hawke on mies hänen fifties tai kuusikymmentäluvun - kukaan ei tiedä varmasti - harva harmaa tukka, ja perä kasvot New England pappi. Hänen vaatteensa ovat enimmäkseen professori on tweed, mutta sammunut sikari hän yleensä pureskelee antaa hänelle ilmaa vanhempi valtiomies. Lyhyesti sanottuna, Hawke on mies, joka ei ole helposti yllättynyt - millään tavalla.
  
  
  "Aiotko ampua sitä?" "Mikä se on?" hän kysyi tyynesti, osoittaen Wilhelmina. "Jos ei, laita se pois."
  
  
  "Mitä helvettiä on tekeillä?" Hänen ohut huulinen suu, kierretty. "Sinä olet ollut lähes kolmekymmentä sekuntia, Nick; sinun olisi pitänyt tietää, että nyt."
  
  
  Ehkä, mutta ei aivan. "Veronica", katsoin tyttö, " hän on yksi meistä?"
  
  
  Haukka nyökkäsi. "Opiskelija, mutta hän näyttää voivan hyvin."
  
  
  Katsoin ympäri huonetta; siellä oli kirjahyllyt ja paksu tumma punainen matto. Ei ollut ikkunoita. Aloin ymmärtää, että.
  
  
  "Niin, tämä on meidän koulutus-center."
  
  
  Haukka nyökkäsi. 'Viimeinen. Muuten, Veronica oli oikeassa, edellinen omistaja; hän oli viinatrokari ja myöhemmin tuli suuri heroiinin salakuljettaja. Jos olet yrittänyt kiivetä muurin yli, rautaa piikkejä olisi lentää ulos ja lävistää kehon. Olen iloinen, että olet fiksu ja päästä portin läpi. Ja muuten, terhakka kaivokset ovat kaikkialla molemmin puolin ajorata."
  
  
  Tiesin, mitä he olivat: - laitteet powered by walking, mikä tekee niistä pomppia ja räjähtää ilmassa, lähettää tappava rakeita lentävät kaikkiin suuntiin.
  
  
  "Olet varmasti menettää paljon opiskelijoita täällä", sanoin. Haukka pudisti päätään. "Ei vielä yhtäkään. Terhakka kaivokset eivät ole täysin ladattu, ja me vain kertonut meidän miesten ei yritä kiivetä muurin yli. Kuten tiedätte, Nick, seinät eivät ole yleensä paras tapa päästä raskaasti vartioitu talo.
  
  
  Nyökkäsin.
  
  
  "Joten, voit suorittaa erittäin hyvin tänään. Me katselimme TV: tä".
  
  
  Se oli talossa. Kotona tällainen turvatoimet, siellä pitäisi olla televisio valvoo kaikkialla.
  
  
  "Se on hyvä asia et tappanut vartija," Haukka sanoi.
  
  
  "Mitä jos haluan?"
  
  
  "Meidän olisi pitänyt pysäyttää sinut, Nick. Siellä on kaiutin portilla, ja olisin soittaa sinulle, jotta ajoissa.
  
  
  "Olet toivoen tämän."
  
  
  Hawke nyökkäsi omahyväisesti, ja tiesin, että hän oli oikeassa.
  
  
  "No, olet nyt täällä", hän sanoi. "Mennään asiaan."
  
  
  Heti kun näin sen, tiesin, että se oli tapahtumassa. Muistin, että se oli Haukka, joka oli ehdottanut Westbush kuin minun loma paikalla.
  
  
  Veronica nousi ylös. Hänellä oli yllään housupuku, hänen hiukset oli vedetty takaisin nuttura, ja hän näytti - no, voisi sanoa, muutaman vuoden vanhempi kuin kuusitoista. Hänen silmänsä eivät katso minua, mutta saatoin nähdä punaiset läiskät hänen poskiaan.
  
  
  Haukka ei sanonut mitään, kunnes hän oli ulos huoneesta. Sitten hän nojautui eteenpäin nahka tuoli, kädet ristissä yhdessä, kyynärpäät polvillaan.
  
  
  "Ei kukaan Westbush tietää, kuka sinä olet?"
  
  
  Pudistin päätäni. 'Kukaan ei. Nimeni on Nick Walton. Ainoa henkilö, jonka olen puhunut - muut kuin Veronica-on baarimikko hotellissa. Kerran hän kysyi minulta, ja minä annoin hänelle tuon nimen ja kertoi hänelle, että olin mukana kansainvälisiä investointeja."
  
  
  'Hyvä. Voit käyttää tätä nimeä Doublé Cay ."
  
  
  En ole koskaan kuullut Double-Näppäintä.
  
  
  "Se on pari pientä saarta Bahama," Hawke selitti. "Yksi on täysin kehittynyt - on uusi hotelli ja vanha taverna, joka on ollut täällä jo vuosisadan alussa. Toisella saarella, he rakentavat vieläkin hotellit ja silta, joka yhdistää saaret ."
  
  
  Odotin hänen jatkavan. Ja, kuten tavallista, hän siirtyi toiseen aiheeseen.
  
  
  "Olen valmis tämä harjoitus sinulle, koska minun piti vakuuttaa itselleni muutamia asioita, Nick."
  
  
  "Kyllä." - Olen ollut agentti AX tarpeeksi kauan olla yllättynyt siitä, mitä ohjaaja teki. Meillä ei ole CIA: n tai FBI: n, ja sinun ei edes soita meille jotain siltä väliltä. Me vain olemassa pieni ryhmä agentit tehdä asioita, että ei yksi hallitus sallisi, ja Hawk oli liiketoimintaa. Hänen naapurit Georgetown luulin, että hän oli presidentti vähän tunnettu perusta.
  
  
  "Ensinnäkin", hän sanoi, " siellä oli kysymys saada yhdessä nuorten kanssa pitkät hiukset. Veronica kertoi, että "Kaunis Hulluutta" olet kiva."
  
  
  Minun oli pakko hymyillä. 'Hyvä.
  
  
  "Ja sitten siellä oli ongelma saada tähän linnoitus. Se ei ollut helppoa, se oli? Mutta sinä teit sen. Minulla oli epäilykseni, Nick.
  
  
  Olen mulkaisi häntä; hänellä ei ollut oikeutta puhua minulle noin.
  
  
  "Okei, okei", Haukka jatkoi hätäisesti. "Olet läpäissyt molemmat testit ja nyt olet siirtymässä. Double-K, Nick. Ja Grady Ingersoll.
  
  
  Se oli shokki. Grady Ingersoll oli ehkä rikkain mies maailmassa, miljardööri hänen myöhään fifties, joka oli tullut erakko viime vuosina.
  
  
  Odotin Hawk eteenpäin.
  
  
  "Grady Ingersoll," Haukka vilkastui, kuin jos hän oli lukeminen tiedostosta, vaikka ei ollut mitään hänen eteensä, " on fifty - seitsemän, viisi - jalka-kahdeksan, noin sata kiloa. Hän on kuusi vaimoja, enimmäkseen elokuvan tähdet. Hän rikastui vuonna hänen isänsä on rakennusalan yritys, jonka hän perusti 1930-luvun lopulla. Karkeasti ottaen, keinottelija. Hänen yhteiskuntia käsitellään varustamot, valmistettu univormut, viljasiilot, öljyputket-Jumala, tämä mies jopa teki rahaa tehdä elokuvia. Lensi pommikone toisen maailmansodan aikana, ammuttiin alas kahdesti Saksa, pakeni kerran, mutta oli sijoitettu vanki-of-war camp toisen kerran loppuun asti sodan. Tänään, hän on sijoittaja monet yritykset - suuri sijoittaja, joka monissa tapauksissa tarkoittaa sitä, että hän on hallitseva kiinnostusta."
  
  
  Tiesin kaiken tämän Grady Ingersoll... muutama vuosi sitten, hän siirtyi eläkkeelle kauko-alueella New Mexico - kuuluisin erakko historiassa. Kukaan ei nähnyt häntä näinä päivinä, paitsi hänen" palace guard " stern miehet, jotka olivat hänen ainoa suora yhteys ulkomaailmaan.
  
  
  "Hänen viimeinen investointi", Hawke jatkoi, " oli ilmailu-yrityksen Perimmäinen Dynamiikka. Ingersoll omistaa enemmistön osakkeista, joten hän on vastuussa. Ja koska tämän, Nick, Pentagon ja Valkoinen Talo ovat puree kynsiään."
  
  
  'Mitä tarkoitat?'
  
  
  Hawke hymyili grimly. "Kun Ingersoll tuli valtaan, Perimmäinen Dynamiikka oli viimeistelemässä kokeneimpia ohjusjärjestelmän koskaan keksitty. Lyhyesti sanottuna, se voi tutkia maasto alla ja oikea ohjus on tietysti matkan varrella kanssa suurempi tarkkuus kuin ihmisen lentäjä voi; se voi havaita torjuntahävittäjä ohjuksia ja tulen sen puolustuskykyä niitä. Mutta tärkein saavutus on, että laite voi havaita, vaikutus edellisen ohjuksia, ja sitten lentää ampua toisen tai jopa kolmannen asteen tavoitteita."
  
  
  "Toisin sanoen,"minä sanoin," tämä asia voi tehdä aika paljon kaikkea ihmisen lentäjä voi."
  
  
  'Ja enemmän. Tämä on kolmas kyky, joka tekee siitä arvokasta. On paljon puhetta näinä päivinä noin ylilyöntejä - kuinka monta kertaa voimme poistaa Venäjän tai Kiinan kartalta, verrattuna, kuinka monta kertaa he voivat pyyhkiä meidät kartalta. Mutta tämän laitteen kanssa, se ei ole enää tarpeen käynnistää viisi tai kuusi ydinkärkeä samaan kohde; kun ensimmäinen suorittaa tehtävänsä, muut voi kohdistaa muita tavoitteita. Joten, voit kuvitella, mitä tämä ohjaus järjestelmä merkitsisi heikompi voima."
  
  
  En voinut kuvitella sitä, tietenkin. Vain yhdysvallat ja Neuvostoliitto oli ydinvoima tuhota merkittävä osa maailmassa, mutta Perimmäinen Dynamiikka laite saa mitään kohtalaisen kehittyneiden maiden, kuten Kiinan ja saavuttaa ydin tasa-arvoa, vaikka sillä oli vain pieni murto-osa ydinvoiman. määrä ohjuksia.
  
  
  Tarpeetonta sanoa, laite on top secret ja seurata tiukimpia turvatoimia. Se on tällä hetkellä nimeltään Drikopper, joka ei ole hullu nimi ollenkaan."
  
  
  "Uskon, sir, Washington on huolissaan Ingersoll osallistumista."
  
  
  'Aivan. Grady Ingersoll muutti Double C lähes vuosi sitten. Hän omistaa saaria, ja yksi hänen yritykset on kehittää niitä. Ingersoll asuu vanhassa inn mainitsin - " Hawk pysähtyi ja käveli suuri, vanhanaikainen taulukko. Hän piristyi rullattu ylös kartan ja paksu ruskea kirjekuori, sitten houkutteli minut pöytään ja edetessä kartalla. Kaksi saarta olivat munuaisen muotoinen, leveä, kaareva lahdet kohtaavat toisiaan. Antenni kuva osoitti rakennustyöt yksi kaksi saarta, jotka Hawke kertoi minulle, oli nimeltään Tuomiopäivä Saari. Toisaalta, nimeltään Resurrection Saari, oli rönsyilevän hotelli monimutkainen kanssa uima-allas, tenniskenttä ja golfkenttä. Uima-altaan vieressä, tuskin näkyvä kautta tiheä palmuja ja muuta kasvillisuutta, oli ääriviivat toisen rakennuksen vieressä pyöreä lagoon.
  
  
  "Tämä on Doubloon Inn," Haukka sanoi osoittaen lähes piilossa rakenne. "Se on erotettu muusta saaren seinä, ja se on varustettu tavanomaisten elektronisten laitteiden ja aseistetut vartijat. Ingersoll katosi seinän takana, kun hän sai Kaksinkertainen Cay, ja hän ei enää näy."
  
  
  "Onko kukaan koskaan ollut sisällä?"
  
  
  "Palaan hetken kuluttua. Tärkeintä on, että aikana kaikki tällä kertaa, Ingersoll ei henkilökohtaisesti nähnyt ketään, paitsi ryhmä hänen avustajansa. Ja tämä on toinen syy huoleen."
  
  
  En häirinnyt häntä kysymyksillä.
  
  
  "Viime vuonna," Hawke jatkoi, " hänen avustajansa on vaihdettu yksi kerrallaan. Kaikki aiemmat avustajat olivat nelikymppisiä ja fifties, enimmäkseen miehiä, jotka olivat johtotehtävissä klo Ingersoll yritykset. Mutta ei enempää. Tällä hetkellä heitä on kuusi, kaikki nuoria, ilmeisesti heidän kaksikymppisenä, pitkät hiukset. Yksi heistä on nainen. Kuulin, että olet kaunis. En automaattisesti naurahti ja anna minun pomo jatkaa.
  
  
  "Vaikka ne kaikki näyttävät Amerikkalainen, heillä on passit useissa maissa Euroopassa ja latinalaisessa Amerikassa. Toistaiseksi emme ole pystyneet osoittamaan heille mitään, mutta toisaalta, siellä on vähän tietoa niistä ."
  
  
  Haukka veti puoli tusinaa ohut kansiot pois ruskean kirjekuoren ja ojensi ne minulle. Selasin niitä ja keskittynyt 18 x 24 valokuvat tapauksissa. Viisi nuorta miestä, jotka näyttivät samanlaisia - neljä vaalea ja yksi tumma tukka ja uskomattoman kaunis tumma-tukkainen nainen. Lopulta, sanoin puoliksi tosissaan, " luulen, että ymmärrän, mihin tämä on menossa. Et halua, että nämä ihmiset tarkistaa out."
  
  
  "Paljon enemmän kuin että. Nämä nuoret miehet - me kutsumme heitä "intiimi kuusi" - ovat ainoita, jotka ovat suorassa kosketuksessa Ingersoll. Oh, hän ei kutsua johtajat hänen eri yritykset ja onko se enemmän tai vähemmän säännöllisesti, ja ulkopuoliset ovat nähneet hänet...
  
  
  "Mutta sinä sanoit... -
  
  
  Haukka kohotti kätensä. 'Hiljainen. Viime kuukausina, Ingersoll oli yhtäkkiä tullut ystävällinen isäntä. Olisit voinut sanoa, että liian. Suuri määrä nuoria ihmisiä yöpyä Doublé Cay Hotelli lähellä Doubloon, jotka ovat houkutelleet erittäin alhainen nuorille, kuten he sitä kutsuvat. Usein, Ingersoll on avustajia valita ryhmä kutsua heidät muurien sisällä osapuolille, jotka ovat oletettavasti uh ... ei ole kielletty. Asiakkaat voivat nauttia paras marihuanan ja hasiksen, juomia ja musiikkia, ja nauttia uida laguunissa. Voit kuvitella, mitä tulee siitä. Ja tässä tulee kliimaksi: ajoittain Ingersoll ilmestyy paikalle. Hän seisoo eräänlainen parveke takana paksu lasi osio, puhuu hänen vieraat läpi kaiutin - ja usein valitsee yhden tytöistä tapaamaan häntä henkilökohtaisesti ."
  
  
  Ollakseni rehellinen, se tuntui järkevältä. Jälkeen kaikki, voit odottaa mies, jolla tällaista rahaa haluat hauskaa, ja minä sanoin niin.
  
  
  "Ei Grady Ingersoll."
  
  
  Olin skeptinen. Mies, jolla on kuusi avioliitot ja useita tunnettuja suhteita ei ole vastenmielinen valita kypsä ja nuori tyttö puolue.
  
  
  "Mutta Ingersoll," Hawke selitti, " oli aina hyvin salaperäinen mies. Kaikki, mitä hän teki hänen nuorempi vuotta oli tehdä mahdollisimman huolellisesti, hän ei hakenut julkisuutta ja, tietenkin, ei järjestää julkiset silmälasit."
  
  
  Oletin. 'Vanhuus?'
  
  
  "Mahdollista, mutta epätodennäköistä. Se ei ole niin vanha, kun kaikki.
  
  
  Luulin havaittu huomaa puolustus Hawkeye ääni, mutta en välittänyt siitä.
  
  
  "Niin mitä luulet sen olevan?"
  
  
  Pää, AH katsoi minua, nojaten pöydän molemmin käsin. "Joko jotain vakavaa on tapahtunut Grady Ingersoll pään, tai että tämä mies ei ole Grady Ingersoll."
  
  
  Siellä oli pitkä hiljaisuus, ennen kuin sanoin mitään. "Mutta kerro minulle, oletko nähnyt häntä."
  
  
  "Et voi odottaa oppia mitään todellista Ingersoll vain nämä intiimi kuusi ja joukko nuoria miehiä."
  
  
  Nyökkäsin. "Entä tytöt hän valitsi?"
  
  
  "Sikäli kuin tiedämme, heitä oli seitsemän. Poikkeuksetta he kaikki jättivät saaren jälkeen ... päivämäärät yksi Ingersoll on lentokoneita. Löytyi hippi kunta Meksikossa. Hän vannoo, että he vain puhuivat ja että Ingersoll antoi hänelle kymmenen tuhatta dollaria, ennen kuin ne laittaa koneeseen.
  
  
  Olen vihelsi. "Kymmenen tuhatta puhua."
  
  
  Haukka hymyili vino. "Ja, ilmeisesti, oli hiljaa."
  
  
  "Entä puhelut Ingersoll? Kuinka hyvin ihmiset hän puhuu, tiedä häntä?
  
  
  Pomoni rypisti otsaansa. 'Kyllä. Useimmat ihmiset tietävät hänet. Ja kukaan ei halua uskoa, että soittaja on huijari. Meillä on jopa onnistunut saada äänensä tulostaa puhelimesta, ja... no, se ei ollut vakuuttava."
  
  
  "Luulin, ääni tulosteita olivat täysin hyväksyttävää, koska tunniste."
  
  
  ""Ei aivan. Meillä on tallennus Ingersoll todistus useita vuosia sitten, - ennen kongressin komitea, ja tämä ääni tuntuu match ääni äskettäin yksi. Mutta on eroja. The radiotelephone saarilla ei ole aina kovin selkeä aluksi."
  
  
  'Se on oikein. Sitten haluat selvittää, jos tämä mies on todella Ingersoll, eikö?
  
  
  "Tämä on yksi piste. Tietenkin, jos hän voi olla huijari, sinun täytyy myös selvittää, mitä tapahtui todellinen Ingersoll. Joka tapauksessa, sinun täytyy selvittää, kuka jäsenten intiimi kuusi todella ovat, mitä niiden motiivit ovat, ja miten ne vaikuttavat Ingersoll."
  
  
  "Luuletko, että siellä voisi olla mitään yhteyttä niiden välillä ja kolmipäinen Mies?"
  
  
  "Emme tiedä sitä vielä. Mutta niin kauan kuin on olemassa mahdollisuus, meidän on ehdottomasti selvittää ."
  
  
  "Oletan, suora lähestymistapa on kokeillut."
  
  
  'Kyllä. Puolustus sihteeri henkilökohtaisesti yrittänyt ottaa yhteyttä Ingersoll, ja kaksi viikkoa sitten yksi presidentin lähimpiä neuvonantajia lensi Doublecay. Mutta Ingersoll kieltäytyi nähdä tai puhua heille. Hän on yksityishenkilö, Nick, ja hallitus voi pakottaa häntä lähtemään turvapaikka."
  
  
  "Luulen hänen miljardeja ei ole mitään tekemistä sen kanssa," sanoin sarkastisesti.
  
  
  "Se ei koske meitä. Tiedät tehtäväsi. On olemassa muutamia enemmän yksityiskohtia keskustella, ja sitten voit suunnata etelään. Saada Ingersoll, Nick. Selvitä, mitä meidän täytyy tietää ."
  
  
  - Ja jos se on epäsuotuisa? Jos se on liittyvät kolmipäinen yksi?
  
  
  "Sitten pysäyttää hänet. Oman harkintansa mukaan.
  
  
  'Oikein on?'
  
  
  Haukka nyökkäsi. "En lähetä KIRVES agentti Killmaster listalla on vain kysyä muutamia kysymyksiä."
  
  
  Mitä minuun tulee, minulla oli kyseenalainen; tehtävä tuntui melko yksinkertainen, jos ei tavallinen - ja tämä oli toinen kerta muutaman päivän, että olin tehnyt vakava arviointivirhe.
  
  
  
  Luku 4
  
  
  
  
  Ohjeet kesti alle kolme tuntia, ja se ei ollut edes puoltayötä, kun lähdin kartano. Vartija virnisti ujosti minua ja totesi minun sukset nojaamaan putkaan. Halusin pyytää anteeksi hänelle, mutta en tiennyt, hän tiesi, mitä oli tulossa, ja se oli enemmän kuin olisin voinut sanoa.
  
  
  Odotin näkeväni Veronica uudelleen, ennen kuin lähdin, mutta hän ei tullut paikalle. Se oli luultavasti parempi niin. En nyt tiennyt, mitä hän tarkoitti autossa sen lumisen kukkulan laella, ja voisin luopua hänen hämmennystä tai uhma - mitä asenne, hän saattaa ottaa sen jälkeen saada kuljettaa pois salainen tehtävä.
  
  
  En saanut nukuttua sinä yönä. Vaikka minun huone oli toisella puolella hotelli, pois aulasta, voisin kuulla hum kitara mukana epävakaa ääniä. At dawn, nousin ylös, pukeuduin ja pakkasin tavarani. En ajella ohjeiden mukaan.
  
  
  Pieni paketti oli takakonttiin autoni, juuri kun Hawke oli sanonut. Kun puhuimme iltana, yksi meidän tekijöille toimitetaan sitä. Se sisälsi muutamia asioita kehittämä AX erikoistehosteita osasto, joka voisi olla hyödyllinen vaikeassa tilanteessa. Se on ottanut paljon kekseliäisyyttä osa Stewartin osasto keksiä aseita ja välineitä, jotka voivat olla piilossa uimapuku tai pari sandaalit, mutta kuten aina, he onnistuivat.
  
  
  Kesti kaksi viikkoa saada Miamiin, ja tein kaiken, että voisin hidastaa minun liikettä. Hawke ' s tehtävänä oli kasvaa täysi parta, mutta viides päivä se oli kutiava kuin helvetti, ja minä jäin viikset. Pulisongit kasvoi varsin nopeasti, ja tiesin, että kahden viikon päästä minulla olisi parta, joka olisi tarpeeksi itseään kunnioittava jäsen rock-kohtaus.
  
  
  Olin Nick Walton, johtaja useita rock-bändejä. Hawke valittu kolme bändejä minulle, joista kaksi on tällä hetkellä touring Afrikassa ja Aasiassa puolesta Valtion Laitos. Toinen ryhmä oli tilapäisesti hajosi, ja minun oli otettava virkavapaata Double C, kun ryhmä uudelleen. Matkalla etelä - välttää Washington kokonaan - vietin iltoja vilkkaimmista baareja voisin löytää, kuunnella baarien levyautomaatit ja paikallisten komboja, ja upottamalla itse musiikki ja tunnelma. Vietin tuntia vierailevat musiikin myymälöissä, ulkoa tuotemerkkejä, nimiä, ja taiteilijoita.
  
  
  Kun sain Jacksonville, luulin, että tiesin niin paljon siitä, nykyaikainen populaarimusiikin kuin keskimääräinen teini. Minun viikset kasvaa ja minun tarvitsi hiustenleikkuun. Täydellinen. Minun piti tehdä yksi viime kiertotie ennen saada koneeseen Miami. Haukka ja minä keskustelimme tästä jonkin aikaa ennen kuin päätimme ottaa riskin. He olivat juuri valmistautumassa ensimmäinen testi lennot kolmipäinen Järjestelmän Cape Kennedy, ja me molemmat tuntui, että minun pitäisi saada mahdollisimman paljon tietoa parhaista lähteistä.
  
  
  Saavuin päärakennus NASA monimutkainen juuri ajoissa liittymään kiertue. Keräsimme viileä, kirkas, vastaanoton ja käveli alas sali. Sillä hetkellä, olin pysäytti virkapukuinen vartija.
  
  
  "Olen pahoillani, sir", hän sanoi.
  
  
  Katsoin ympärilleni, samoin kuin useat muut ryhmän jäsenet. 'Kyllä?'
  
  
  "Ajatko sininen Ford?" Hän luki rekisterikilpi.
  
  
  "Kyllä, se on minun."
  
  
  "Pelkään, että olet estänyt muutamia autoja. Olisimme kiitollisia, jos voisit järjestää sitä."
  
  
  "Hitto," I murisi. "Kun minä pysäköity siellä, siellä ei ollut muita autoja."
  
  
  "Pelkäänpä, että minun täytyy, sir. Jos et pahastu."'Se ei ole oikeastaan pyyntö.
  
  
  'Hitto! Hyvä. Kävelin vihaisesti takaisin alas kaikuvat käytävällä. Kun vartija ja minä olimme poissa näkyvistä, kiertue ryhmä, hän otti minua kädestä. Pysähdyimme hetkeksi ja katseli ympärilleen. Kukaan ei ollut näköpiirissä.
  
  
  "Tällä tavalla, sir", hän sanoi kunnioittava sävy hän luultavasti olisi käytetty NASAN johtaja.
  
  
  Hän käyttää avain avaa näkymätön ovi ilman kahvaa, joka oli uponnut seinään. Kävelimme nopeasti alas pitkä, matala käytävä. Siellä oli muita ovia siellä täällä, kaikki numeroita ja kirjaimia, mutta ei muita merkintöjä. Emme nähneet ketään, koska meillä kääntyi muutaman kulmat, laskeutui teräs portaikko, läpi kaksi lisää lukittuja ovia, ja vihdoin, mikä näytti kuin tyhjä seinä.
  
  
  Kanssa toe hänen kiiltävä musta boot, vartija tönäisi pala harmaa jalkalistat alareunassa seinään. Mitään ei tapahtunut heti, mutta hetken kuluttua, koko seinän hiljaa edetessä, luoda aukko tarpeeksi suuri livahtaa läpi. Seinään takanani huojuivat, ja minä jäin yksin pienessä huoneessa, jossa on metallinen pöytä, kaksi tuolia, ja suuri peili, jonka piti olla yksi-tapa. Siellä oli oven vieressä peili; odotin kärsivällisesti sen auki.
  
  
  "Mr. Carter?" ruumiiton ääni kysyi.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Odottakaa hetki, olkaa hyvä."
  
  
  Olen virnisti peiliin, mutta päätti olla aalto. Nämä tilaa nerot yleensä ota itseään vakavasti, ja en voi syyttää heitä. Heidän on jotain ottaa vakavasti.
  
  
  Noin minuutin kuluttua ovi avautui ja kaksi luvut valkoinen takit ja tahraton tennis kengät käveli sisään, työntää puhdas teräs pöytä, että olin nähnyt aivan liian usein sairaaloissa.
  
  
  "Meidän täytyy ottaa sormenjäljet, sir", nuorempi kaksi sanoi. Kumpikaan heistä näytti olevan niiden puolivälissä kolmekymppinen, ja molemmat olivat yllään lasit. Jopa heidän pitkät hiukset-joka olisi ollut leikata lyhyt kymmenen vuotta sitten-ei vähennä niiden tarkoituksen. Ne levitetään mustetta sormet ja avattuna se paperille. Sitten yksi heistä auki, työpöytä, avasi asiakirjan laatikko, ja verrattuna minun sormenjäljet toinen, sitten nyökkäsi.
  
  
  Minä kysyin. "Otitko sormenjälkien tietysti Massachusetts Institute of Technology?"
  
  
  "California Institute of Technology, sir", vanhempi mies vastasi. "Ja ei, mutta me molemmat meni FBI: n akatemia." Hän hymyili heikosti.
  
  
  Näytin yllätys. "Ei kaikki täällä tehdä, että?"
  
  
  "Tätä tietä, sir." Hän huomautti, että avaa ovi. "Avery on odottamassa sinua."
  
  
  Ovet käytävään olivat auki, pienet toimistot, energinen miehet ja harvat naiset-valkoinen takit kumartui piirustuksia ja teknisiä kirjoja, puhuvat toisilleen pienissä ryhmissä, kirjoittaa yhtälöt liitu liitutaulut. Lopussa käytävällä, minun saattajat avasi pariovet kahdesti ja johdatti minut toimisto ja kokoushuone. Mies pöydässä ei näyttänyt paljon vanhempi kuin minun Escort, vaikka hänen lyhyt graying hiukset tuskin kattaa hänen ruskettunut kallo. "Tule sisään, Mr. Carter," hän sanoi, seisomaan. Hän osoitti vihreä nahka tuoli.
  
  
  "Oletan, että olet Avery. Vai oletko myös ylläpitäjä? Hymyilin, kun kysyin, mutta hän ei vastannut.
  
  
  "Meillä ei ole paljon aikaa, Herra Carter. Meidän pitäisi aloittaa?'
  
  
  Ei ole järkeä toistaa kaikki yksityiskohdat, hän antoi minulle seuraavan tunnin. Puhuttiin paljon koordinaatit ja satelliitti kartoitus, tietokoneet, kompassit, stabilointi-ja toimilaitteet, laajennettavissa purje-ja anturit, ja anti-sieppaus järjestelmät. Se oli enemmän tai vähemmän mitä Haukka kertoi minulle, mutta niin yksityiskohtaisia, että kun Avery valmis, minusta tuntui, että voisin melkein laittaa yhdessä kolmipäisen järjestelmä itse. No, ehkä ei aivan.
  
  
  Avery näytti olevan sama idea; hänen asenteensa oli lähes alentuva. "Yksinkertaisesti sanottuna, Herra Carter, katso Hankkeen Kolme-Pää on kuin tämä: olemme käynnistämässä akun miniatyyri raketteja Arlington koko Potomac Washingtoniin. Sanotaan, että neljä niistä on suunnattu Valkoinen Talo, meidän tärkein tavoite. Käyttämällä Jefferson Memorial maamerkki, valvontakameroita jokainen raketti tehdä tarvittavat muutokset. Anti-ohjus ohjuksia käynnistetään, ehkä, vaikka meidän puolustus, yksi tai kaksi meidän ohjuksia ammutaan alas. Meidän on otettava huomioon tämä mahdollisuus, edes pieni, jos tällainen hyökkäys on käynnistetty. Joko me tuhota vihollinen ensimmäisen salvo, tai kaikki on ohi. Kyllä?'
  
  
  Nyökkäsin.
  
  
  'Hyvä.Sanotaan, että ensimmäinen ohjus on suunnattu Valkoinen Talo on suora osuma. Sitten muita ohjuksia pitäisi lyödä samaan kohteeseen. Anturit havaitsevat vaikutus, ja sitten käynnistä tietokone mekanismi. Toinen tavoite on ohjelmoitu ohjaus järjestelmä. Toimilaitteet tehdä työnsä, sisäänvedettävä liukuva siivet auki, lisätä hissi, ja meidän raketti syöksyy, sanoa, Neljästoista Street shopping district tai Hilton-Hotelli. Onko selvä?"
  
  
  'Luulin niin. Toisin sanoen, kaikki-out ydinvoima taistelu, meidän on hit tärkeimmät tavoitteet, eli käynnistää useita ohjuksia kerralla. Mutta jos ensimmäinen osuu, meidän ei tarvitse viettää toinen."
  
  
  'Juuri niin.'
  
  
  Se vei hänet tunti kertoa minulle, mitä jo tiesin. "Entä itse järjestelmää, Avery? Kuinka iso se on?
  
  
  "En voi näyttää. Minulla ei ole lupaa tehdä niin."
  
  
  'Ei tietenkään. Mutta kuinka iso se on? Se voi olla varastettu?
  
  
  Hänen ele käsitti koko maanalainen monimutkainen, leikkaa pois loput pohjan. "Unohda varotoimia; olen varma, että ne ovat virheettömiä. Hän ei ymmärrä sarkasmia. "Kuinka suuri on tämä hiton juttu?"
  
  
  No... sydän "Driekopper" on tietokone. Kokonsa, se on paljon enemmän monimutkainen kuin mitään, että on kehitetty tähän mennessä."
  
  
  "Se on mitä se tarkoittaa?"
  
  
  "Oh ... ehkä koko tavallisen auton moottorin." Kanssa hänen kädet, hän osoitti kuution noin metri.
  
  
  "Niin kukaan ei voi kävellä ovesta ulos sen kanssa."
  
  
  'Tuskin.'
  
  
  'Hyvä. Kuka muu tietää tästä laitteesta? "
  
  
  "Hyvin harvat ihmiset. Minun henkilökunta, seitsemäntoista ihmistä, joista kaikki on kulkulupa. Valkoinen Talo, muut valtion virastot, ja armeijan korkea-komento ."
  
  
  "Ja Perimmäinen Dynamiikka?"
  
  
  "Lähes jokainen, joka työskenteli Driekopper on nyt osa minun henkilökunta."
  
  
  'Lähes?'
  
  
  "Vain kaksi ihmistä ryhmä ei toimi minulle. Yksi heistä kuoli lento-onnettomuudessa jokin aika sitten. Toinen on yhtiön toimitusjohtaja ."
  
  
  "Mitä se tarkoittaa, että hän raportoi Grady Ingersoll?"
  
  
  "Luulen niin."
  
  
  "Mikä tarkoittaa, Ingersoll tietää."
  
  
  Avery näytti yllättyneeltä. "Et todellakaan usko, että joku, kuten Ingersoll-" Hän ei tarvitse lopettaa lauseen; ilmeisesti hän ei pitänyt minun viitekehyksenä ja ei tiennyt mitä tehdä sen.
  
  
  "Kuulin, että olet tekemässä testi lento Driekopper pian."
  
  
  'Kyllä. Viimeistään ensi viikolla. Tarkkaa päivämäärää ei ole vielä määritelty. Vain työntekijät tietävät järjestelmän, ja ne henkilökohtaisesti, aseta kaikki osat raketti."
  
  
  "Onko mahdollista, että ulkomainen alus on askel-ja kala-tämä asia ulos merelle?"
  
  
  "Ei ole mahdollisuutta. Jos ohjus ei maa tarkalleen missä se on ohjelmoitu, se tuhoutuu."
  
  
  Siellä ei näytä olevan mitään muuta voisin tehdä tässä ilmastoidussa hauta, joten kiitin Avery ja jätti hänet. En ollut kiinnostunut turvajärjestelyt Cape Kennedy, ja tiesin, että ihmiset osallistuvat tekivät parhaansa. Mutta tämä huomautus siitä, Ingersoll ja hänen luotettu kuusi sai minut levoton kuin helvetti.
  
  
  Ehkä jos en olisi ajatellut tätä ongelmaa, olisin maksanut enemmän huomiota siihen, mitä tapahtui muutamaa minuuttia myöhemmin. Kun katsot TV-ruudulla, vartija anna minun mennä takaisin autio käytävällä. Kun merkitsemätön ovi, jossa ei ole kahva oli vielä sulkemisen takana, pari chattering Aasialaiset olki hatut, tumma puku, ja kamerat slung kaulassa käveli etuovesta.
  
  
  He epäröi, kun he näkivät minut ja vartija, sitten jatkoi juttelua. Yksi heistä pysähtyi ottamaan kuvan pehmeä sisustus; kun toinen käänsi kameran suuntaan, aloin kattaa kasvoni, sitten sai minut unohtamaan kaiken. Nyt, tänään, kaikkialla, voit nähdä Japanilaisia turisteja kameroiden kanssa; se ei ollut, kunnes sain parkkipaikalla tajusin, että nämä kaksi Aasialaiset ei todellakaan näytä samalta kuin Japani.
  
  
  Lennon Miamista New Providence Saarella Bahamalla ei muuta kuin hop, siellä oli lähes ole aikaa juoda kuin me romahti yli vaalea vihreä meri täynnä hiekka saaria. Iltapäivällä taivas oli hieman pilvinen, joten tumma vihreä kasvillisuus näyttää lähes musta, ja kuten me kiersi airport, sade tukevasti ikkunat 7271.
  
  
  Matkustajat ryntäsivät koko alustan suojassa ränsistynyt vaja, jota he kutsuivat asemarakennus. . Bändi oli pelissä sisällä, ja lentoemännät olivat jakamassa ilmainen rommi juomia, kun odotimme meidän matkatavarat. Tulli ei ollut ongelma; klo korkeus matkailukausi, ehkä yksi viidestäkymmenestä matkalaukut avattiin. Mutta se kesti matkatavaroiden käsittelijät yli puoli tuntia purkaa kaiken koneesta, syistä, jotka tulee aina olemaan minulle arvoitus. Matkalaukut saapui pitkä, kapea kuljetin vyön, ja minun oli lähes viimeinen. Minulla oli kaksi matkalaukkua ja yksi oli erityinen lokero Wilhelmina ja Hugo. En kanna asetta, kun ylitän rajan, koska vangittuna on yksi kaikkein tuskallista asioita, jotka voivat tapahtua erityinen agentti, ja yleensä se ei ole riskin arvoista.
  
  
  Pitkä, tumma ihoinen mies karnevaali puku oli pysyvän aseman ulkopuolella oven. Sen vieressä, edessä palmu, oli merkki, jossa luki "DOUBLÉ CAY-Air Taxi". Sade oli lakannut, mutta taivas oli edelleen harmaa ja pilvinen. Kolme muuta ihmistä olivat jo seisoo alla palmu; keski-ikäinen pariskunta, ja teini-ikäinen poika, jolla on kitara, olkapää-pituus hiukset ja runsas vauva näppylöitä.
  
  
  "Kyllä, ystäväni?" musta mies tervehti minua. "Oletko Double C?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Hän kysyi nimeäni ja tarkistaa luettelon. "Kone on toisessa päässä kenttää. Limusiini tulee tänne ottamaan sinut.
  
  
  Meillä oli epämiellyttävän alle tippuu palmu, kiitollinen tuuli pehmentää höyryssä kosteutta. Ohut, harmaa tukka mies revitty pusero, housut ja likainen, ja tennis kengät seisoi lopussa jalkakäytävä, tuijottaen kiihkeästi ovella asemarakennus. Kun se oli selvää, että viime matkustajia oli alighted, hän kohautti olkapäitään, kääntyi ja nosti kätensä. Tumma ruskea Cadillac vedetty ulos jalkakäytävälle, ovi avautui ja mies astui sisään.
  
  
  Tuijotin harmaa tukka mies niin keskittyneesti, että en huomannut ryhmän parkkipaikalla, kunnes Cadillac oli poissa näkyvistä. Siellä oli kaksi nuorta miestä, pitkä ja vaalea, löysä kiharat, pukeutunut tiukka tumma puku, ja niiden vieressä oli tyttö, joka oli melkein samalla korkeudella kuin miehet. Hän oli katettu kaulasta varpaisiin yksinkertainen, virtaava mekko, joka tarttui hänen ruumiinsa kaikissa oikeissa paikoissa, ja hänen tummanruskeat hiukset laski yli hänen harteillaan melkein hänen vyötärö. Kokoelma kaulakorut roikkui välillä rinnat, ja jopa hämärässä, hänen kasvonsa näyttivät loistaa.
  
  
  Ensimmäinen ajatukseni oli, Jeanne d'Ark, tai ehkä Joan Baez; hän oli niin säteilevä luottamus hänen ilme, hänen käytös. Mutta tämä ajatus oli nopeasti hylkäsi, kun tajusin, että olin katsot Angela Arpajaisia ja kaksi muuta jäsentä Intiimi Kuusi.
  
  
  Olin opiskellut tarpeeksi kuvia Intiimi Kuusi tunnistaa ne heti, mutta vain tyttö todella erottui. Viisi nuorta miestä olivat niin samannäköisiä, että en ollut varma, mitkä nimet sopisi pari. Sillä ei ollut väliä, ajattelin, toivoin, että Angela Raffles oli minun lähtökohta matkalla Grady Ingersoll.
  
  
  Katsoin häntä , ja hän katsoi takaisin. Hänen seesteinen hymy oli niin vakuuttava ja pelottava, kuin jos hän voisi vetää mies hänelle, tekemättä mitään. Ja hän tiesi sen. Tietojen mukaan Hawke antoi minulle, hän oli kahdenkymmenen viiden, mutta hän näytti iätön. Revin silmäni pois ennen kuin olen unohtanut, mitä olin täällä. Kuusi-ovi Mercedes veti jalkakäytävälle, ja tumma ihoinen mies alkoi nostamaan matkatavarat takakonttiin. Takanani istui pari ja kitara porter. Pysähdyin hetkeksi ja katsoin tyttöä läpi hohtavan auton kattoa. Hän oli silti hymyillen, etsii edelleen minun suuntaan. Menin ja katsoin päättäväisesti toiseen suuntaan, kunnes olimme poissa.
  
  
  Neljä meistä jäi tilava ylellisyyttä mökki, Lear Jet. Kumpikaan meistä ei sanonut mitään; pari näytti hieman hämmentynyt, poika juro. Musta mies toi meille rommia ja katosi eteenpäin. Kun hän ilmestyi ja ilmoitti, että hän olisi lähdössä muutaman minuutin kuluttua, ajattelin, että nainen kulkisi ulos. Olin aika yllättynyt itse, mutta kun katsoin tarkemmin, kautta roikkuva housut ja kulta-kierteinen takki, näin iloinen osaaminen oli vakuuttavaa.
  
  
  "Minun nimeni on Herridge," meidän ohjaaja sanoi, " ja toivon, että sinulla on hyvä aika, Kaksinkertainen Avain." Huomasin, että hänen aksentti oli poissa, ilmeisesti, hän oli pelata kaikenlaisia rooleja. Kiihtyvyys oli lyhyt ja sileä, vain silloin, kun otimme pois kiitotieltä, aurinko rikkoi pilvien läpi. Otin kulauksen ja katsoin ulos ikkunasta. Lensimme harmaa-vihreä alue lentokentän ympärillä ja pian saavutti laitamilla Nassau. Aurinko näytti loistaa pehmeästi ylellinen rannikon huviloita, joissa on omat uima-altaat, kaunis puutarha ja uskomattoman laajat nurmialueet. Herridge anna lentokone lentää yli satama keskellä kaupunkia; näin kasoittain koreja, värikkäät kankaat, ja sama kupari tuotteet, joita myydään kaikilla markkinoilla, Marrakech on Singapore. Pitkä, tumma ihoinen nainen, jolla on punainen huivi päähänsä ja teltta mekko heilutti raivokkaasti. Herridge läpällinen hänen nahkakengät hetken, sitten otimme pois, koska hän kääntyi pohjoiseen ja lensi yli leveimmästä saari. Muutamaa minuuttia myöhemmin, meri oli meille jälleen.
  
  
  Voisin nähdä muutamia valkoisia raitoja alla, ja vene liikkui nopeasti, jättäen kaksi raitoja trail. Vene pysynyt kanssamme jonkin aikaa, ja tajusin, että se on kantosiipialuksella vene. Se oli samalla radalla kuin meitä, ja minulla oli tunne, se oli Grady Ingersoll on vene. Minulle kerrottiin, että hän oli myös laivaston, joka hänen avustajansa seilasi edestakaisin Jakku Cay ja Nassau.
  
  
  Ja sitten twin islands tuli näkyviin, kun olin nähnyt ne Hawk on lintuperspektiivistä. Kirkkaassa auringonvalossa, Ylösnousemus näyttivät kimallus - allas, golfkenttä, aidattuja laguuni, hohtavan valkoinen tornit hotelli - kun Tuomiopäivän näytti niin tylsää kuin mikä tahansa työmaa. Suuri ammottava reikiä oli tehty hiekkaan ja aluskasvillisuutta, jotkut täytetään betonilla, toiset maansiirtokoneet ja nosturit. Teräs runko rakennusten nousi ilmaan, valu outoja varjoja maahan.
  
  
  Kuten Herridge kääntyi jyrkästi lähestyä, näin silta rakenteilla kahden saarilla. Massiivinen betoni pilarit olivat jo asennettu rannalla "Viimeinen Tuomio", josta päällysrakenteen työntyi. Ilmasta, se näytti kuin osa vuoristorata, vain paljon isompi.
  
  
  Minun olisi pitänyt kiinnittää enemmän huomiota ohikiitävä vaikutelma olin oli, mutta Herridge oli jo laskeutunut, ja minun täytyi auttaa hänet gritting hampaani ja mukaansatempaava tuolin aseita. Kuten kaikki lentäjät tiedän, olen huono matkustaja.
  
  
  
  Luku 5
  
  
  
  
  Huoneeni oli obscenely ylellinen. Parveke vesi oli erittäin suuri, ja kylpyhuone ei ollut paljon pienempi. Vihreä matto oli nilkka-syvä ja niin pehmeä, että pari leveää vuodetta tuntui lähes tarpeettomia. Sisällä pieni jääkaappi oli iso karahvi rommi booli, ja virnisteli palvelija, joka oli kiireinen avaaminen ovet ja ikkunat kaapit näytti todella tyytyväinen minun vinkki. Se oli paikka, voisin helposti rakastua.
  
  
  Parvekkeelta, voisin nähdä nurkassa suuri uima-allas, alla minua, missä se oli vielä tungosta alkuillasta, jossa on useita lukuja miehittää sukellus aluksella. Alla markiisi kudottu palmu lehtiä, teräs bändi teki aaltoilevaa ääniä, ja kuulin pehmeän naurun ääni. En ole suuri fani tourist hotel, mutta valehtelisin, jos en myöntäisi, että ilmapiiri oli hyvä.
  
  
  I nopeasti laittaa pari sun-raidallinen leimahti housut, tummansininen läpinäkyvä paita ja haalistuneet denim takki. Yksi matkalaukku, otin mitä Stewart oli tehnyt minulle erikoistehosteita ja päätti ottaa pari hieman kärsinyt tennis kengät. Ei sukkia. Wilhelmina ja Hugo jäi heidän salainen lokero; en uskonut, että he tarvitsevat. Kun kävelin läpi valtava aula, minun oli pakko sanoa itselleni, että olin täällä Double C, liiketoimintaa, ei lomalla. Kaikkialla minne katsoin, näin nuoria tyttöjä, jotkut bikinit, toiset shortsit, minihameet, ja farkut, jotka näyttivät he olivat maalattu iholle. Nopealla silmäyksellä vakuutti minut siitä, että siellä oli niin vähän rintaliivit saarella, koska siellä oli jääkarhuja. Olin utelias siitä, mitä keski-ikäinen pariskunta New Providence kone oli tekemässä.
  
  
  Kävelin uima-allas sekä laaja käytävällä vuorattu kauppoja, jotka myyvät rantavaatteet, matkamuistoja, henget, kirjat, tupakka, käsintehdyt nahkatavarat - kun näin Angelan Raffles uudelleen.
  
  
  Hän seisoi oviaukossa vastaan auringon, mutta jopa hänen siluetti, tunnistin hänet heti. Tyttö Angela puhui oli lyhyempi, mikä tarkoitti, että hän oli keskimääräinen korkeus, ja lähes kaikki hänen ruskea iho oli näkyvissä pieni bikinit hänellä oli yllään. Hänen jet-musta tukka oli märkä ja virtaa alas hänen takaisin, ja pieniä pisaroita katosi kuilu välillä hänen pakarat. Jo ennen kuin olin edes nähnyt hänen kasvojaan, tunsin, että hän oli erikoinen, ja en ollut väärässä.
  
  
  Nyökkäsin Angela, kun ohitin heidät. Hän nyökkäsi takaisin. OK, se oli tarpeeksi. Minun naamioitu rooli super-cool manager rock-bändi, en voinut aloittaa ensimmäisen ystävällinen ele, minun piti tottua mobbed by naispuolisia faneja.
  
  
  Kun olin jonkin matkan päässä, pysähdyin, katsoin allas ja väkeä, ja vähitellen kääntyi ympäri niin, että saatoin nähdä ruskettunut tyttö edessä.
  
  
  Hänen ominaisuudet olivat lähes oriental, ja hänen hieman vinot tummat silmät loistivat animaatio, kun hän puhui Angela. Hänen korkeat poskipäät paistoi myöhään aurinko, ja vettä tarttui hänen samettinen iho lempeä tippaa. Hänen suunsa oli laaja, ja hänen koko huulet kiertynyt hymy, joka ei ole haaste, Angela. Hänen harteillaan muutti jatkuvasti, kun hän puhui, ja hänen korkea, kaareva lantio itseesi. Hänen rintansa oli peitetty liinalla, joka korostuu hänen nänni; hänen jalkansa olivat pitkä, lihaksikas ja määritelty, ja välillä hänen jalat muutaman nukka mustat hiukset kiertynyt alta hänen bikini bottom.
  
  
  En olisi ollut nainen, koska Veronica - tytöt olen nähnyt olutta torit pitkin teitä Virginiassa ja Pohjois-Carolinassa ei ollut tyyppiäni, mutta vaikka olisin juuri palannut matkan alas Niilin Kleopatran kanssa, olisin silti olla vaikuttunut tämän tytön kanssa.
  
  
  Hän katsoi minua. Niin teki anne, joka käveli minua kohti. Hei. Hän oli ääni kuin kirkko bell varhainen sumuinen sunnuntai aamu.
  
  
  'Moi. Annoin hänelle minun paras hymy ja riisuin aurinkolasit saada paremman ilmeen.
  
  
  "Enkö minä nähnyt sinut lentokentällä iltapäivällä?"
  
  
  'Todellakin.
  
  
  "Aiotteko jäädä Kaksinkertainen C pitkään?"
  
  
  "En ole tehnyt mitään tarkkoja suunnitelmia vielä."
  
  
  Tietäen hymy. "No, älä jätä liian pian."
  
  
  Hän kääntyi ympäri hip swing, joka oli erittäin räikeästi seksikäs, ja käveli käsi kädessä osaksi hotelli, tyttö, bikinit, kaksi upeimmat naiset olen koskaan nähnyt. Se oli hyvä asia, minulla oli hauskaa Veronica; olin utelias tietämään, mitä Haukka tiesi, että lyhyt romanssi, ja tulin siihen tulokseen, että olisi kaikille parempi, jos en koskaan löytänyt ulos.
  
  
  Kävelin uima-altaan ympärillä ja katseli korkea muuri takana. Se oli piilotettu puita ja pensaita, mutta pikainen vilkaisu paljasti, piikkilanka - sähköistetty, minulle kerrottiin - että juoksi seinän läpi, läpi lehdet ja oksat.
  
  
  Osa De Doublon oli näkyvissä. Se oli kolmikerroksinen rakennus, rakennettu tumma kivi ja haalistua tiili. Windows edessään allas olivat kiinni ja läpällä. Ainoa aukko seinässä takana oli uima-allas hotellin lähellä ovet, jossa kiinteä rauta portti tukossa sisäänkäynnin. Huomenna, lupasin itselleni, etten ottaisi päivän matka ympäri saarta-kuin turisti lähdössä retkelle. Night laski nopeasti kun aurinko upposi mereen, mutta uimareita pysyi valaistu uima-allas. Siellä oli baari saman katon alla Väsymätön Steelband, ja onnistuin ostamaan viskiä ja vettä sen sijaan rommia. Kun istuin siellä jonkin aikaa, katsellen yleisö ja bändi vieressäni, kuulin pehmeän liplatusta veden alla matala muuri suoraan takanani.
  
  
  Menin takaisin hotellille ja katseli kasino. Siellä oli kyltti sisäänkäynnin nimet taiteilijoiden lähellä kabaree, ja yksi kuvia sai minut tauko.
  
  
  Ei ollut epäilystäkään itämaisia piirteitä ja kaareva lantio, rohkea hymy, joka loisti jopa kirkkaampi kuin valokuvaajan lamput. Hänen nimensä oli Chyna Negrita, ja ilmeisesti hän työskenteli puku, joka ei peitä mitään, mutta bikinit. Hän oli ystävä Angela, ja se oli tarpeeksi testata häntä. Sitä paitsi, nimi itsessään oli hämmentävää: olin kuullut, että se on mainittu, useat tytöt sekoittaa Kuubalaisia, Mulatti, ja Kiinan syntyperää, enimmäkseen huoria Floridasta. Mutta Kaksinkertainen Cay, jossa Grady Ingersoll ja hänen suora yhteys Kolme Päätä laitteeseen, jotain, joka oli mitään tekemistä Kuuban kanssa tai Itään oli otettava vakavasti. Kaikki oli tärkeää työssäni.
  
  
  Kasino oli pehmeästi valaistu, ylellisesti sisustettu huone, jossa korkea katto, paksut matot, ja vaatimaton valaistus edellä taulukoissa. Siellä oli kaksi ruletti pöydät, kolme pokeria pöydät, ja ehkä puoli tusinaa chemin-de-fer pöydät. Alkovi, takana saliin oli varattu baccarat - iso pelaajat vain, jolla on oma baari ja palvelu. Pelikortit tai noppaa ole minun peli; minulla on tarpeeksi minun mielen ei tarvitse huolehtia numerot, kortit tai muovi noppaa. Mutta ihmiset, jotka usein kasinot paljastavat usein enemmän kokenut tarkkailija kuin vaikkapa ensimmäisen luokan lennolla New Yorkista Lissaboniin. Kun tulin, ei ollut monia ihmisiä katsomaan, mutta olen pian näki jotain, joka sai minut vakuuttuneeksi, että olen ollut tuhlaa aikaani.
  
  
  He olivat saman Asian pari olen nähnyt Cape Kennedy. Yksi kaksi oli liikkuvan noppaa pokeripöydässä, kun hänen toverinsa oli kiinnittämällä enemmän huomiota muun huoneen kuin mitä oli tapahtumassa, vihreä boijikangas hänen nenänsä alla.
  
  
  Hän näki minut heti, en huomannut häntä, ja ne," käsittämätön " oriental ominaisuuksia antoi pois flash tunnustaminen ennen hän nopeasti katsoi toiseen suuntaan. Vedin syvään henkeä ja jatkoi kävelyä, ajatella kuvan olin ottanut joka aamu itseni kanssa, että ovi takanani.
  
  
  Kun lähdin, yritin kansalaisuus voidaan määrittää kaksi miestä. Niin olisin tajunnut aiemmin, he eivät olleet Japani, se oli varma. Ajattelin Korea; he olivat rakentaminen täällä ja suuri määrä Korealaiset. Toisaalta, ne voivat tulla mistä tahansa välillä Jakarta Kabul, ja minulla ei ollut syytä ajatella, että he olivat muita turisteja, jotka olivat ottaneet samaa reittiä kuin minä.
  
  
  Mutta en usko sitä hetkeäkään.
  
  
  Se oli aika cabaret suorituskykyä, mutta huone oli tyhjä lukuun ottamatta muutamia ihmisiä pöydissä ja muutama pitkä, kaareva baari. Istuin tuolilla lavan lähellä ja odotin, siemaillen iced viskin. Siellä oli jonglööri, koomikko, hevonen-edessään naisen, joka työskenteli papukaijat, ja joukkue Libanonin akrobaatteja, jotka on täytetty ennen Chyna saapui.
  
  
  Odotus oli sen arvoista. Yhtäkkiä lavalla oli ajautunut piki pimeydessä; sitten siellä oli pitkäaikainen rummutusta, ja säteen valonheitin välähti vastaan suljettu verho. Se avasi äkillisesti, taittuu värisee villisti varjoissa, ja rumpu pysähtynyt. Lava oli tyhjä, hiljainen huone pidättää hengitystään - ja sitten, kalahtaa symbaalit, Chyna tullut huomion keskipiste.
  
  
  Hetken hän seisoi liikkumatta yhdellä jalalla, kuin pronssinen patsas, ja sitten rummut alkoivat hakata, ja hän alkoi heiluttaa hitaasti. Hän oli hämmästyttävä yhdistelmä vatsa tanssija, go-go ja strippari. Hänen asunsa koostui lähinnä kourallinen höyheniä ja paljetteja; hän esiintyi paljain jaloin, joskus salakuuntelu hänen kantapäät voittaa. Rannerenkaat helisivät hänen ranteissa ja nilkoissa. Hänen ruumiinsa loistivat parrasvaloissa, joka seurasi häntä kuin sitkeä rakastaja, ja kahden moundsin hänen rintansa tanssivat ja vapisi kuin jos jokainen oli moottori. Kun vauhti kasvoi, hänen mustat hiukset pyöritellään villisti kaikkiin suuntiin, joskus kattaa lähes hänen koko vartalo.
  
  
  Ja sitten, jotenkin, hän onnistui irrottaa rintaliivit puku ja anna sen pudota vaiheessa. Osa hänen hiukset lepattivat koko hänen rinnassa ja vatsassa, erosimme pariksi sekunniksi ja sitten taas kiinni. Löysin itseni nojaa eteenpäin baari jakkara ja tilalla minun hengenvetoon.
  
  
  Hän kehrätty nopeammin ja nopeammin, kunnes hänen hiukset nousi hänen päänsä kuin sateenvarjo, ja jokainen lihas hänen ruumiinsa muutti rajusti...
  
  
  Tummuminen - ja hiljaisuus.
  
  
  Minä räpytteli, yrittää nähdä osaksi piki pimeydessä, mutta en voinut nähdä mitään.
  
  
  Ja sitten spotlight tuli taas, ja tyttö seisoi hänen päänsä kumarsi, hänen rintansa heittoliina nojalla hänen hiukset, hänen kädet hänen puolin, jalat puristetaan yhteen. Suosionosoitukset piti olla kova, mutta yleisö oli liian pieni. Yritin kehua yhtä hyvin, ja kun hän oli lähdössä vaiheessa, etsivät kuin Inca prinsessa, hän katsoi minun suuntaan ja olin varma, että olen nähnyt hänen hymynsä.
  
  
  Valot aulassa hitaasti päällä, ja otin kulauksen minun juoda. Mitä nyt? Minun ei tarvinnut kauaa odottaa.
  
  
  Chyna liukastui läpi pieni ovi perällä vaiheessa, kääntyi välillä taulukoiden, heilautti orkesterille, ja käveli baariin. Hänellä oli yllään valkoinen paita mekko, joka oli niin matala-leikkaa, että kaula-aukko ei ollut lopussa kaukana helman, joka tuskin oli alla hänen reidet. Hänellä oli valkoinen huivi sidottu noin hänen hiukset ja yllään sandaalit. Hän ei katsonut minua lainkaan.
  
  
  Baarimikko asetti pullon samppanjaa ja lasi edessä hänen. Sen sijaan, että istuu alas, hän laittaa yksi jalka lähimpään jakkara, piristyi lasi, valutettu se, ja täyttää se. Esityksen aikana useita miehiä, oli tullut ulos kasino ja olivat nyt virnisteli ja kurkistaa hänen suuntaan. Hän sivuuttaa niitä, ja kun yksi heistä kuiskasi baarimikolle, hän pudisti päätään ja työnsi pois bill mies ojensi hänelle.
  
  
  Se on aika käyttää minun huomiota temppu. Vedin esiin pienen kultaus noin kokoa hopea dollaria, joka oli annettu minulle todisteeksi minun kansi tarina. En anna sen spin ja odotti.
  
  
  Tyttö ei silti katsoa minun suuntaan. Yksi Aasialaiset olin nähnyt Cape Kennedy ja takaisin-kasino, tuli ja käveli hänen luokseen. Chyna ei näyttänyt onnellinen nähdä hänelle, recoiling, kun hän lähestyi. Hän otti hänen kätensä, laittaa hänen kasvonsa lähelle hänen, ja tuntui puhuvan kiireesti häntä. Hän ravisteli pois hänen kätensä, mutta pysyi liikkumatta. Lopuksi hän nyökkäsi, ja mies meni ulos taas.
  
  
  Chyna ei näytä ottakaa minun syötti, joten soitin baarimikko.
  
  
  'Kyllä herra?'
  
  
  "Hei, mies, luuletko, että tämä bändi voisi olla mitään muuta kuin 1933 Broadway kappaleita?"
  
  
  Baarimikko näytti Miami pakolainen, lyijykynä ohut viikset, löysä kasvot, ja huolellisesti slicked-takaisin hiukset. He olivat liian musta, luultavasti maalattu. "No, luulen, että bändi voi pelata jotta, sir", hän sanoi automaattisesti.
  
  
  "Ah, ei se haittaa." En anna kulta levy spin uudelleen ja tömähdys äänekkäästi pöydällä.
  
  
  Hän suostui. "Se on mielenkiintoinen kolikon."
  
  
  Ojensin sen hänelle. "Lue merkki, mies. Minun linjan työtä, se tarkoittaa, että Oscarin."
  
  
  Hän otti kolikon ja piti sitä valoa vasten bar. Hänen kulmakarvansa nousivat hyväksyntää. "Hei, tiedän, että tämä bändi." Hän on oltava hänen fifties, mutta silti hän tiesi enemmän tai vähemmän siitä näytöksiä. "Oletko jäsen?"
  
  
  Pääsin katsomaan sekä vaatimaton ja ylimielinen.
  
  
  "Ei, minä olen sen johtaja. Se oli meidän ensimmäinen gold record ."
  
  
  Se toimi. Chyna katsoi meidän suuntaan.
  
  
  "Haluatko pelata missä tahansa lähellä? Paradise island? Ilmainen portti? Pudistin päätäni. "Jumala, ole." Katsoin lähes tyhjä sali. "Emme pelaa täällä, mies. Tiedät, että olen täällä lomalla. Olen kuullut, että se oli muodikas, mutta en huomaa sitä."
  
  
  Baarimikko rykäisi, katsoi Chyna hetkeksi, ja sitten takaisin minulle. "No, meidän viihdettä..."
  
  
  "Joo, minä tiedän. Tämä tyttö on hämmästyttävä, mutta musiikki - " en irvisti, pääsi ulos, ja kärjistäen huomautti minun peukalo alas.
  
  
  Leuka murahti käheästi ja valmis hänen samppanjaa. "Sano herralle, että on hyvä, että hän puhuu minulle", hän sanoi hieman espanjan aksentti, joka leikkaa läpi musiikin.
  
  
  En nyökkäsi ja hymyili hänelle. Hänen hampaat hohtivat, kun hän nauroi myös.
  
  
  "Ja anna hänelle juotavaa, Max," hän lisäsi, ennen kuin hän voisi lopettaa itsensä.
  
  
  käänny ympäri ja nopeasti pään kasino.
  
  
  Se ei ole usein, että tyttö, joka näyttää jokaisen miehen unelma tyttö tarjoaa minulle juoman ja sitten jättää kysymättä edes nimeäni. En halunnut sanoa mitään, mutta sitten päätin, että se olisi tyhmää. Jää on rikki, ja seuraavan kerran näen hänet, meillä on jotain puhua ensin.
  
  
  Minun ei tarvinnut odottaa kauan. Puoli tuntia myöhemmin, näin Chyna uudelleen. Kävelin uima-altaan ohi ja näki valkoinen mekko valaistu pimeys kiinteä rauta-aita seinään De Doublon. Hän löysi itsensä kahden hyvin rakennettu miesten tumma puku. Ne liikkuvat nopeasti, ja jopa tämän matkan, minulla oli selvä käsitys, että tyttö oli kävellä paljon nopeammin kuin hän olisi halunnut. Voisin nähdä portin avaaminen ja sulkeminen oikealla takana; Chyna ei ole suuri ongelma, mutta hän ei tietenkään halunnut mennä sinne. Se ei ollut vaikea tukahduttaa impulssi jatkaa niitä; muistoja Veronica ja miten hän petti minut olivat vielä liian tuoreita ja kivulias. Sitä paitsi, se ei ollut minun tehtäväni pelastaa kaikki tytöt, jopa jos se oli ehdottoman välttämätöntä.
  
  
  Menin takaisin kasinolle, menetti kaksikymmentä taalaa chemin-de-fer, taisteli pois pullea tyttö, joka jotenkin kuullut minun niin sanotut ammatti, ja sitten jäi iso talo jonkin aikaa. Ei ollut mitään merkkejä nämä Aasialaiset, mikä oli pettymys; olin etsimässä tekosyy kysyä muutamia kysymyksiä, reseptionisti tai vastaanottovirkailija.
  
  
  Lopuksi kävin counter hakemaan avainta. Vastaanottovirkailija oli pieni, mobiili musta mies, jolla on täydellinen englanti aksentti.
  
  
  "Toivomme, että olet nauttinut sitä, Herra Walton."
  
  
  Se on kuin nauha, ajattelin. "Ei ole paljon ihmisiä täällä", sanoin.
  
  
  Hän antoi nopeasti olankohautuksella. "Olemme melkein täynnä, sir."
  
  
  Sanoin naurahtaen ja nyökkäsi kohti lähes tyhjä kasino.
  
  
  Hänen hymynsä oli synkkä. "Ehkä ..."
  
  
  "Mutta onneksi sinulla on hyviä pelaajia toisella puolella maailmaa kotona."
  
  
  'Anteeksi, herra?'
  
  
  "Ne Japsit tai mitä tahansa. Olen nähnyt useita ihmisiä istuu pöydässä. .
  
  
  'Oh. Kyllä. Meillä on jäsenet Idästä Kaksinkertainen Cay.
  
  
  'Oh, eikö?'
  
  
  Se oli lähes keskiyöllä, ja desk virkailija oli niin tylsää kuin luulin. "Puhumme Tuomiopäivän Hanke, twin saari, tiedät. Herra Ingersoll on allekirjoittanut urakkasopimuksen yrityksen kanssa siitä, Formosa tai jossain lähellä."
  
  
  Toistin taas, yrittää tukahduttaa haukotus.
  
  
  "Todellakin, sir, uskon, että tämä on eräänlainen kokeellinen rakennushanke; Herra Ingersoll, kuten ehkä tiedätte, on aktiivisesti mukana elinolojen parantaminen vähemmistöryhmien ympäri maailmaa."
  
  
  ""En voi kuvitella. Katsoin laiha pieni musta mies. "Eikö hän ehkä alkoi hieman lähempänä kotia?"
  
  
  Hänen silmänsä tuli läpinäkymätön. 'Olen pahoillani, sir, minun aika on lähes ylös, ja minulla on vielä paljon hallinnollisia töitä.'
  
  
  Avasin oven huoneeseeni halkeama, kun tajusin, että jokin oli vialla. Jätin valot päälle - olen aina tehdä, että hotellin huoneiden mutta nyt astuin pimeässä. Pysähdyin ja kuuntelin.
  
  
  Ainoa ääni kuulin oli oma hengitys. Olen nopeasti livahtaa sisälle ja sulki oven takanani. Olen haparoi katkaisijaa. Napsautetaan vaikeaa.
  
  
  Se on vielä pimeää.
  
  
  Kaikki voisin nähdä oli vaalea suorakulmio liukuovi oma parveke, valaistu kuutamo leijuu meren yli. Kun silmäni alkoivat sopeutua hämärässä, kuulin pehmeän liikkeen, näki varjo, liu ' uta kohti ovea.
  
  
  Törmäsin matto ja tarttui jonkun vaatteet. Olkapää on kierretty ja kääntyi kankaan alle. Yritin vetää hänet pois, mutta vaikka tunkeilija oli pienempi kuin minä, hän oli melko vahva. Olen vilaukselta lasit, pyöreä, ilmeettömät kasvot varjoissa. Se oli yksi Aasialaiset. Sitten kyynärpää iski minuun kuin moukari välillä kylkiluut.
  
  
  Minun ote irronnut; vapaalla kädellä, tökkäsin hänen kurkun ja sulki sen hänen leuka. Mies murisi ja varmuuskopioidaan vastaan parvekkeen kaide. Kuutamossa, en voi nähdä, että metalli kädessään oli loistava. Hänen käsi kääntyi minua kohti, ja minä tarttui minun ranne, kierretty se puoliksi, ducked alle pullea runko, ja nosti sen.
  
  
  Hän ei tee ääntä, kun hän lensi kaiteen yli ja putosi seitsemän tarinoita laatat uima-altaan ympärillä. Siellä oli erittäin tylsä jysähti, kuten vesimeloni rikkomatta sementtiä, ja sitten täydellinen hiljaisuus.
  
  
  Kumarruin kaiteen yli ja yritti nähdä ruumiin, mutta valo uima-altaan ympärillä meni ulos. Kukaan ei ollut kuullut mitään. Odotin pitkään, sitten meni ja kääntyi toiseen valokytkin.
  
  
  Silti mitään ei tapahtunut. Tarkistin lamput; he kaikki olivat siellä.
  
  
  Puhelin soi. Otin puhelimen.
  
  
  "Herra Walton?"
  
  
  Kyllä.'
  
  
  "Olen pahoillani, sir. Puhut vastaanotto, ilmoitamme kaikille asiakkaille, että sähkö on katkaistu. Se palautuu pian ."
  
  
  Muistin, että valo käytävällä oli vielä päällä, joten en sanonut niin.
  
  
  "Kyllä, sir, he työskentelevät eri mallia."
  
  
  Hän näytti omahyväisesti ylpeä omasta - tai jonkun muun-nerokkuus. "Meillä on aina valot päällä Doublé Cay Hotel, sir."
  
  
  "No, se on hyvä, sitten. "kiitos. Minä ripustaa ja nopeasti tarkistaa minun matkatavarat taskulampun kanssa. Tunkeilija ei löytynyt osastosta, jossa piilotin aseen, vaikka hän ei pilata vaatteitani hieman.
  
  
  Se ei ole väliä, mitä hän voisi löytää, joten riisuin ja menin nukkumaan. Vaikka en voinut saada hyvä tarkastella miehen kasvot, lyön vetoa, siellä on vähemmän lihavia Aasialaiset Kaksinkertainen C nyt."
  
  
  
  Luvussa Kuusi
  
  
  Aamulla ruumis oli poissa, ja se oli melkein keskipäivä, kun kuulin hänen kuiskaavan. Olin istuu lepotuoli uima-altaalla, odottaa vihollinen liikkua minun suuntaan. Minun pullea, ripsiväri sotkee mahdollinen kosija ritisi korvaani. Jotkut hänen ikäisensä, sekä miesten ja naisten, kerääntyivät meille, katseli minua hiukan epävarma. Vaikka en ole aivan Mick Jagger, olin paras idoli saatavilla. "Oletko etsimässä ... er ... kykyjä?" Kysyjä oli poika, jolla oli akne, joka oli koneessa kanssani eilen. "Haluan, että mies." Olin jo kyllästynyt tämän sanan, ja päätin, että en käytä sitä kovin usein. "Raikas tuulahdus välillä kaksi kierrosta. Tätä pelataan? Nyökkäsin hänen kitara. Hän punastui. 'Vähän."Kyllä.' Katsoin muualle, squinting auringossa heijastaa pois altaan vettä. Välinpitämättömyys on osa kuva. Yksi tytöistä oli istuu jalka minun leposohva, pohja uimapuku vasten minun varpaat. Hän oli pieni, pyöreä, ja ylitsevuotavasti rakennettu, ja hänen vaaleanruskeat hiukset loistivat auringossa-tai jotain. Vastustin kiusausta tutkia häntä, mutta rennosti siirtynyt minun jalka niin, että nilkkani liukui vasten hänen lämmintä reittä. Hän naurahti ja tietoisesti vastustanut, joten minun kantapää asettui hänen jalkojensa väliin. Olen todella alkanut arvostaa kansi Hawk oli kehittynyt minulle, kun pitkä, parrakas nuori mies tunkeutui ryhmä. "Hei, etkö ole kuullut?" Sikäli kuin olen voinut kertoa, hän ei puhunut kenellekään erityisesti. Hänen ihonsa väri oli kipsi seinään toisella puolella altaan, ja hän voisi menettää neljäkymmentä kiloa ilman pudottamalla alle sata. Hän oli runoilija, aloin tunnistaa tyyppejä. Joku sanoi, ei, he eivät kuulleet mitään. "Viime yönä, joku teki ison hypyn. Siellä. Hän osoitti paikalla alle oma parveke. Kukaan ei näyttänyt erityisen kiinnostunut, joten kysymys esitettiin minulle.
  
  
  ""Kuka se on?' Parta kohautti olkapäitään. "Kuka tietää? Vastaanotto virkailija, joka kertoi, että tämä sanoi, että hän hyppäsi pois hänen parveke. Hän osoitti jälleen, tällä kertaa parvekkeella suoraan alla minun. "Se oli Vietnam tai jotain. Hän jätti itsemurhaviestin, sanomalla, että hän ei voinut elää tässä dekadentti yhteiskunnassa enää tai mitään sellaista. En oikeastaan usko hänen tarina - kun tarina on noin uima-allas, en olisi ollut yllättynyt kuullessani, että kuollut mies oli kuuden jalka ruotsin acrobat, jotka olivat kaatuneet aikana keskiyön harjoitus-mutta olen kireät korvat maininta itsemurhaviestin. Jos tämä oli totta, se tarkoitti, että siellä oli erittäin tehokas puhdistus miehistö selkäni hyökkääjä. Tyttö jalkoihini kiemurteli hieman enemmän itsepintaisesti, ja minun piti ajatella sitä. "Joo, no, taidan hypätä hieman itseäni", sanoin, seisoo ylös äkillisesti. Otettuaan muutaman askeleen, pääsin altaan reunalle, sukelsi siniseen veteen ja liukui niin kauas pinnan alle kuin pystyin ennen kuin olen noussut haukkomaan ilmaa. Siellä ei ollut paljon ihmisiä-allas, se näytti kuin se oli enimmäkseen ryhmä ihmisiä istuu ja katselee. Uin toiselle puolelle, kääntyi ympäri ja työnsi takaisin keskustaan uima-allas. Minä leijui minun takaisin jonkin aikaa, katsellen ylös pilvettömältä taivaalta. Ulos nurkassa silmään, näin korkea kivimuuri ja De Doublon sen ulkopuolella. Kun katsoin, luukku auki, ja näin pilkahdus näkyy valoa ikkunan ulkopuolella. Teleskooppi - tai teleobjektiivi; minun piti tehdä parhaani älä katso suoraan ulos ikkunasta, mutta jos joku oli kiinnostunut minusta, ei ollut mitään järkeä osoittaa, että tiesin siitä. En tiennyt oli uinti alla korkea sukellus aluksella ennen kuin kuulin vaimeita "Varo!" ja katsoi ylös nähdä valkoinen ja pronssi luku flying minua kohti. Uin pois, syöksyä toisaalta syvälle veteen ja potkia kaikin voimin. Sukeltaja upposi millimetrin veteen, hipaisi olkapäätäni, ja potki ylös aalto, joka sai minut kiinni. En ollut osuma kova, mutta olen jumissa pääni veden alla nähdä, jos sukeltaja oli loukkaantunut. Ruumis makasi altaan pohjalla, sen jalat koukussa ja sen kehon kierretty taittuu säteet auringon. Se ei liiku jonkin aikaa, ja olin aikeissa sukeltaa sen jälkeen, kun sen jalat yhtäkkiä suoristaa ylös ja sukeltaja syöksyi minua kohti. Meidän otsaan törmäsi, mutta ei ollut kipua; hänen pitkät hiukset pehmennetty vaikutus. Chyna nauroi kun hän lähestyi, ja hänen koko huulet olivat niin lähellä omiani, että se oli melkein loukkaus ei suudella häntä. Mutta loukkasin häntä-en ollut cool. Se ei ollut helppoa. "Ah!", hän toivoi. "Se olet sinä, Herra Walton!" En kysynyt häneltä, miten hän tiesi nimeni. Sen jälkeen, kun kaikki, en allekirjoitti bill iltana. 'Kyllä, se on minun.'"Olenko satuttanut sinua?"'En usko niin. Oletko kunnossa? Vaikka hän oli vedessä, hän onnistui olankohautuksella hänen harteillaan. Näin, että hänen valkoinen uimapuku kattaa vain vähintään, ja ehkä ei kaikki se. Lämpöä hänen ruskettunut elin tervehti minua kuin uimme, meidän polvet koskettaa veden alla. Ilman sanaa, uimme reunaan lampi - päinvastoin, missä olin, ja kiipesi ulos, Chyna liikkuu sileä armon tiiviste. Hän piristyi iso pyyhe päässä leposohva, kääri se noin hänen harteillaan, ja katsoi minua. 'Hyvä?'
  
  
  Minun ei tarvinnut kysyä, mitä hän tarkoitti, ei tapa, jolla hän katsoi minua. Ilman vaatteita - tai minun uimahousut, joka on enemmän tai vähemmän sama asia-katsoin aika vaikuttava. Sanon tämän, yksinkertaisesti, koska se on tosiasia, ja yritän kovasti tehdä niin. Luodin reiät ja puukottaa haavat minulla on ollut koko urani on ollut asiantuntevasti paikattu kirurginen neroja, että AX on palkannut, niin en katso kuin pala lihaa, että ne osoittavat, että lihaa koulussa. "Mennään kävelylle", sanoin tylysti. "Minulla ei ole ollut tilaisuutta nähdä tätä sirkusta vielä." "Miksi en?"
  
  
  Joka tapauksessa, en tarvitse valehdella auringossa." Hän hitaasti juoksi pyyhe yli hänen tummat kehon, ennen kuin heitin sen tuolille hänen takanaan. Se oli minun salasana tutkia hänelle; hänen ihonsa selvästi tarvinnut aurinkovoidetta saada että varjossa. Tein sen hitaasti ja päättäväisesti, alkaen niistä sensaatiomainen jalat, pysähtyen hetkeksi pehmeästi pyöristetty vatsa ennen katselee rinnat jumissa bikinit. Hänen nännit näkyivät läpi valkoisella liinalla. "Olet samanlaiset bikinit kuin eilen," en kommentoi hiljaa. ""Ah! Olet huomannut!"Kyllä. Hän nauroi äänettömästi, ja hänen silmissään kimalteli. "Olen aina sitä mieltä, että jos löydät vaatteita, jotka sopivat sinulle, ei ole mitään järkeä muuttaa niitä. Eikö niin, Herra Walton?" 'Niin minäkin luulen. Etunimi Lempinimi. 'Kyllä. "En voi lukea, liian." Valokuvat eivät tee sinulle oikeutta, Chyna. 'Ei.'Tyttö tiesi, miten käsitellä kehuja. Kävelin mereen pitkin seinää De Doublon, kun Chyna jutteli vieressä, lantio melkein koskettaa minun. "Joten olet lomalla?" 'Juuri niin.' Meillä kiersi ryhmä vanhusten auringonpalvojien, enimmäkseen valkoinen kylki ja yksi-osainen kukka uimapuvut. Näin keski-ikäinen pariskunta Lear kone, nainen mulkoilee Chyna, yrittää pitää hänen koko kehon ottaen välillä tyttö ja hänen miehensä. En voinut syyttää häntä. "Aiotteko olla täällä pitkään?" "Se riippuu siitä, mitä on tehtävä."
  
  
  Minä pysähtyi ja osoitti nurkassa De Doublon, joka oli näkyvissä seinän takana. "Mitä tuolla on?" "Tämä ... jotain kuin kartano. Hyvin rikas mies asuu siellä ." Olen virnisti tietävästi. "Minut kutsuttiin," hän vastasi. En vaadi. Ennen oli aukko pengerrys seinään kalkittu portaat johtavat rannalle. Koska Chyna käveli edelläni, hän ryppyiset hänen hiuksensa niin, että märkä säikeet harjattu paljain vatsa. Siellä täällä, pieniä ihmisryhmiä, olimme makaa hiekalla, ja muutama luvut olivat makaa tyyni vesi. Siellä oli lähes surf, vain väreitä, aallot ja tilkka vaalean vihreä veden rannalla. Silmät - uros ja naaras-seurasi meitä, kun kävelimme ympäri raskas hiekkaa vesirajasta. Me huomiotta tuijottaa. Chyna käveli sujuvasti, ei huojuvat paljon. Hän ei tarvinnut. Meidän vasemmalle, Seinä de Doublon jatkui rannikkoa pitkin. Jälkeen kävely muutaman sadan metrin, huomasin aukon yläpuolella pieni lahti. Tämän pitäisi olla pääsy laguunille. Pieni kävelysilta kesti vettä; sen yläpuolella, seinään jutted ulos kuin puoli sieni pois sileä betoni. Mitään mahdollisuutta saada toiselle puolelle, vaikka koukku ja köysi, joka ei yllättänyt minua. Tiesin myös, että lyhyen tunnelin johtava alle seinään laguuni oli peitetty sisäänvedettävä rauta-aita, ja olen miettinyt, mitä se olisi otettava saada se ylös. Kun ylitimme sillan, totesin avaamista. 'Mikä on?'"Se on kuin iso lampi. Tämä mies on hänen oma veneitä. 'Oh, eikö?' Hän nyökkäsi ja otti kädestäni; hänen lonkan harjattu ohi. "Pidätkö veneet, Nick?"' 'Minulla on yksi. Se tarkoittaa, että voin käyttää yhden hotels." "Mikä vene?" Tämä... En tiedä mitä he kutsuvat sitä. Nopea vene? Pieni vene, joka menee hyvin nopeasti ." "Pikavene. Kyllä. No, sitten meidän pitäisi mennä sinne." "Oletko sinä hyvä vene?" Hän käpertyi lähemmäs minua, ja hänen tummat silmät hymyili. "En voi ajaa venettä." Tiesin hyvin, mitä hän vihjasi, mutta halusin hänen sanovan sen. "Näemme. "Myöhemmin?'"Kyllä, myöhemmin."
  
  
  De Doublon käytössä koko länsi-saaren. Kävelimme pitkin seinää laaja ympyrä; siellä ei ole uimareita tai auringonpalvojien, ja pehmeä surf limittäin ympäri tuskin kattaa koralli riuttoja ole kaukana rannasta. Yksi valkoinen purje erottui meren horisontissa; muuta kuin, että siellä oli mitään voi nähdä, mutta varovasti ravistelemalla vettä. "Kuinka kauan olet ollut täällä töissä, Chyna?" "Oh ... melkein vuosi, en usko." "Voi, että on paljon." Hän kohautti olkapäitään. "He maksavat hyvin, ja elämä täällä on miellyttävä."
  
  
  "Oletko elää Floridassa ennen sitä?" Hän pysähtyi äkkiä ja katsoi minua tutkivasti. "Miksi kysyt tätä?' 'En tiedä. Se tuntui varsin todennäköiseltä ." Tyttö nyökkäsi, ulkoasua kipua hänen silmissään. 'Kyllä. Juoksin päässä Castro." "En tarkoittanut - "" Voi, se ei ole väliä. Se on ollut pitkä aika, olin pieni tyttö, kun me juoksi pois. Äitini ja minä tapana mennä muiden kanssa pienessä veneessä. He ampuivat meitä, Kuuban partio, mutta saimme pois. Melkein. En kohotti kulmakarvaansa kysyvästi. "Minun ... minun äitini. Hän oli loukkaantunut ja vakavasti loukkaantunut. Yli kuukauden, lääkärit sanoi, että hän olisi parempi, ja sitten hän kuoli." 'Olen pahoillani.' Hän kohautti olkapäitään uudestaan. "Se oli kauan sitten, Nick." "Heti vallankumouksen jälkeen, Castro heitti hänet vankilaan. En ole kuullut hänestä sen jälkeen. Ei ollut mitään sanottavaa. Olen kuullut liian monta tarinaa, kuten tämä vain uskoa häntä, mutta siellä oli aina mahdollisuus, että hän puhui totta ja en uskonut sillä olevan merkitystä lainkaan. Kävelimme hiljaisuudessa, hän tuli lähelle minua, mutta näytti ajatuksiinsa vaipuneena. Lopulta hän sanoi: "Te tiedätte, että ei ole oikea nimeni." 'Auts?' Hän hymyili lyhyesti. "Se ei ole yllättävää sinulle." Pudistin päätäni ja hymyili tietoisesti. "Kun sain viihdealalle Miamissa viisi tai kuusi vuotta sitten, minun agentti halunnut ottaa minut ylös kuin Margarita Ortiz. "Liian tavallinen", hän sanoi katsoen minua silmiin.
  
  
  Äitisi oli puolet Kiinan. Isäni oli mulatti. Näin ollen sijoitus Negro. "' Oi. Hän pysähtyi ja katsoi minua. "Tiedätkö, kaikki, Nick?" "Ha!" Hän puristi kättäni. "Miksi et tullut paikka, kuten Doublecay, Nick? Se on vain hippien lapset ja vanhat miehet niiden rasvaa naiset." "Voi, olen kuullut tästä pala dynamiittia, joka on laittaa tanssiesitys täällä, joten minun oli pakko tulla." Hänen kurkku nauraa oli skeptinen. Hän seisoi varpaillaan, hänen rintansa vasten rintaani. Hänen samettinen huulet erosivat ja hänen silmänsä himmeänä. Me suutelimme. Hän kietoi käsivartensa kaulaani, ja hänen lantio kääntyi minua vastaan. Minun vastaus oli välitön ja erehtymättömän, ja hän painoi kovemmin minua vastaan, hänen kielensä pyrki minun. Käteni liukui alas hänen takaisin pohjaan hänen uimapuku, lämmin crack välillä hänen ankara. Se oli luultavasti hyvä asia, että tällä hetkellä kaksi nuoret parit voidaan nähdä kävely hitaasti pitkin korkea muuri. Näin heidät ensimmäisen ja toi heidät huomiota rivijäsenet. Hän huokaisi, sitten naurahti ja kosketti pullistuma uimapukua. "Minä seuraan sinua, kunnes olet rauhoittunut, okei?" Hän nauroi iloisesti. "Tiesin, että olin oikeassa, Nick. Olet hahmo, joka antaa heidän mennä helvettiin." Hymyilin kiitollisena, ja menimme tapaamaan muita. Kun ohitimme heidät ja kääntyi kulmassa seinään, Chyna kietoi kädet noin minun vyötärö ja hieroi poskeaan vasten kättäni. "Se on minun päivä pois, Nick." "Mitä teet yleensä iltaisin?" "Joskus menen Nassau. Tai jään huoneeseeni lukemaan kirjaa " Tai olet menossa veneretkelle?" Kyllä. Se on liian."Mielestäni se on hyvä idea. Tänä iltana?"Tietenkin.'"Nähdään cabaret bar. Syömme ensin, ja sitten - ""Ei", hän sanoi jyrkästi. "Ei baarissa. En pidä... No, te tiedätte. En anna kenenkään noutaa minut sieltä jos meillä on tapaaminen. Tulen sinun huoneeseen." "Tiedätkö missä se on?" Hän nyökkäsi. "Sinun olisi pitänyt kirjoittaa numeron vastaanotto viime yönä." Se on totta.' Kävelimme hieman eteenpäin, kunnes näimme inn etäisyys. "Sinulla on ... hmm ... ei ole ketään, on siellä?" ""Mitä tarkoitat?"Ystävän?"Oh. Ei erityisesti, Nick. Täällä ei ole ketään, joka antaisi minulle nautintoa, edes lyhyen aikaa." Hänen silmänsä kertoi minulle, että olin ilmeisesti poikkeus, mutta kun pääsimme pieni pysäköintialue puolella hotelli, jossa kymmenkunta värikäs ranta rattaat väreili auringossa, ajattelin, että se oli pirun vaikea uskoa, että kauneus, kuten Chyna oli vain odottaa Nick Walton täyttää hänen yksinäinen iltaisin.
  
  
  
  Luku Seitsemän
  
  
  Pihvi ja useita pulloa jääkylmää Amstel-olutta tuotiin huoneeseeni. Tarjoilija asettaa pöydän parvekkeen oven, ja kun hän lähti, otin muutamia asioita minun matkalaukku, että halusin opiskella. Minun rauhassa matkaa etelään, olen läpi New Yorkin Kaupungin ja ostanut joitakin navigointi kartat siellä. He yrittivät parhaansa löytää mitä halusin, mutta lopulta löysimme kartan Jakku-Näppäintä. Minä tuskin katsoin häntä sitten, halusin todella päästä pois tästä vilkkaasta ja osui tien. Nyt hän joi puoli lasia olutta ja edetessä kartalla. Se ei näytä paljon; kukaan itseään kunnioittava kippari olisi käyttää sitä liikkumavaraa suuri laiva noin kaksi saarta, mutta se oli vain kartta voisin löytää. Useita vaarallisia vedenalaisia esteitä olivat huomautti; kaksi vanhaa hylyt, koralli riuttoja olin nähnyt aiemmin päivällä, ja useita matalia alueita. Laguuni on De Doublon sivusto oli merkitty, mutta poistua merestä ei näkynyt. Tämä ei ole minun välitön huolenaihe; olin enemmän kiinnostunut vesillä noin toinen saari, Tuomiopäivä Saari. Siellä oli matalikko ja epäsäännöllinen koralliriuttoja. Yritin parhaani mukaan muistaa niitä, tietäen, että se tekisi minulle paljon hyvää pimeässä. Mutta ainakin tiesin, että he olivat siellä, ja se voi tehdä ero. Lounaan jälkeen menin ulos parvekkeelle; aurinko oli nyt peittää kasa korkea, nopeasti liikkuvia pilviä. Nojasin pitkälle kaiteen yli, mutta en voinut nähdä mitään, mutta nurkassa De Doublon lähimpänä merta. Tein varmasti saada huoneen ylimmässä kerroksessa hotellin, mutta nyt tajusin, että minun olisi pitänyt yrittänyt saada huone, jossa koko näkymä hotellin. No, kaikki mitä oli tehtävä oli kävellä huoneeseen näköisenä. Vaihdoin vanhoihin valkoinen farkut, frotee-kangasta villapaita ja nahka sandaalit, laittaa aurinkolasit, ja varmisti, että minulla oli tarpeeksi rahaa taskussa; sitten kävelin alas pitkä, hiljainen käytävällä. Todennäköisesti nämä olivat numerot 716 729. Menin hissillä alemman kerroksen aulassa ja, jos joku huomasi minut, tuli suuri, hämärästi valaistussa aulassa. Istuin alas ja tilasin rommia, jota en halunnut ollenkaan. Muutaman minuutin kuluttua, kysyin missä vessa ja menossa siihen suuntaan. Niin kuin toivoin, oli kaksi puhelinkopeista. Valitsin hotellin numero ja pyysi 722. Kun luulin, että minun ensimmäinen yritys oli menestys, nainen vastasi; hän näytti väsynyt ja levoton. Kysyin Rodney, hän sanoi Rodney ei ollut siellä, pyysin anteeksi ja ripustaa. Kärsivällisyyttä, sanoin itselleni, ja menin takaisin minun baarijakkara. Seuraavan puolen tunnin, soitin muut huoneet lattialle kahdesti ja totesi, että he olivat molemmat käytössä. Jos seuraavan kerran, kun minä kutsuin, en löytänyt tyhjässä huoneessa, minun oli pakko kokeilla jotain muuta; ihmiset, jotka hallita suuria turisti hotellit eivät ole tyhmiä, ja ennemmin tai myöhemmin toimijan tulee ymmärtää, että sama henkilö soittaa eri huoneet samassa kerroksessa. Se on vanha hakkerointi temppu on niin vanha, että olin melkein hävettää käyttää sitä. Mutta minulla ei ollut paljon aikaa, ja en halua käyttää enemmän suora - ja väkivaltainen - taktiikka saada huoneeseen, joka antoi minulle katsoa olin etsimässä. Neljäs yritys, en anna puhelin soi kymmenen kertaa, ennen kuin olin varma, että huone oli tyhjä. Olen kiiruhti takaisin aulaan ja vei hissillä minun lattialle. Ensimmäinen asia, olin opettanut oppipoikana vakooja oli, miten kirjoittaa raportteja, ja toinen oli, kuinka avata lukot. Jokainen vyö omistan sisältää sisäänrakennettuja työkaluja, ja alle minuutissa olin huoneessa 721. Jätin oven raolleen, niin että kun asukkaat palasivat, voisin pyytää anteeksi seeing ovi auki ja mennä nauttia näkymä-nopeasti ja meni parvekkeen oven. Minun ei tarvinnut seistä parvekkeella pitkään. Siellä missä minä seisoin, minulla oli selkeä näkemys eniten alueella. Olen vilaukselta miestä kävelee määrätietoisesti edestakaisin muurin ulkopuolella. He eivät olleet päällään univormut, ja ei ole aseita olivat näkyvissä, mutta löysä rento vaatteita, he olivat yllään oli yllättävän samanlainen ja voi naamioida mitään .45 kaliiperin on katkaistu kivääri. Siellä oli useita vesi-powered veneitä kelluu laguuni, ja jotkut uivat vedessä. Näin osa laaja mukulakivisiä neliö, jossa muut ihmiset olivat aurinkoa, palvelijoita valkoinen takit kävely niiden välillä kuljettaa tarjottimia juomia ja muita asioita. Ei ollut tarvetta saada lähikuva nähdä, mitä muuta on toimitettu. Tunnistin parrakas nuori mies painaa noin 140 kg kun hän pääsi melko suuri valkoinen sylinteri, siististi taitettu tarjottimelle esitteli hänelle. Hasista, todennäköisesti, se otti enemmän kuin ilmainen juoma houkutella joitakin asiakkaita. Mutta se oli kaikki, että voisin nähdä. Puiden ympärillä inn on istutettu lähellä toisiaan, ja kaareva sisäseinän takana lagoon tukossa hyvä näkymä rakennuksen julkisivu. Niin, oli kaksinkertainen barrikadi, joka loi ongelmaa ottaa kiivetä yli ulkoseinään tietämättä, missä vartijat olivat-ja sitten, jos olen jotenkin mennyt ohi nämä esteet, oli ongelma saada läpi sisä-barrikadi, ja Jumala tietää mitä muuta voittaa. .
  
  
  "Katso, herra. Onko mitään mitä voin tehdä sinulle?" Kun kuulin sen äänen, mä käännyin ympäri, henkisesti kiroten kirottu paksu matot. Pitkä, tumma ihoinen mies seisoo ovella oli pukeutunut tavallista vapaa-ajan vaatteet. Yksi käsi oli rennosti työntää taskuun hänen lyhyt takki. Hän hymyili kysyvästi ja tuntui täysin rennoksi. Selvitin kurkkuani ja toivoi, katsoin hämmentynyt tarpeeksi. 'Ole hyvä ja anteeksi. Huomasin, että ovi oli auki ja meni katsomaan näkymä tällä puolella hotelli."
  
  
  "Kyllä."Hän sulki oven perässään - teko, joka sai minut varoa. "Tämä on korkein kohta Ylösnousemus Saari, ja näkymä on hyvin mielenkiintoinen." Tällä kertaa hän hymyili leveästi, ja sitten tunnistin hänet. "Herridge?" Lyra pilotti painoi päänsä hetkeksi. "Tietenkin, Herra Walton." 'Olen todella pahoillani. Halusin vain - " olen vilkutti väsynyt käsi parvekkeella, sitten naurahti ujosti. "Jos valitset, voit nähdä, että en tullut hakemaan mitään." Hän otti muutaman askeleen huoneeseen ja jatkoi tuijottaa minua. 'Tämä ei ole välttämätöntä; Et näytä kuin varas minulle, Herra Walton. Laitoin paljon vaivaa päästä rento aiheuttaa. "Olen pahoillani", sanoin, anna minun luonnollinen uteliaisuus saada läpi. Herridge nyökkäsi ymmärryksen. "Kyllä, tämä on minun huoneeni. Doublé Cay kohtelee henkilöstöään hyvin. Tasa-arvoa kaikille ". Hän sanoi, että se ilman jälkeäkään katkeruutta. "Olen iloinen kuullessani sen. He ymmärtävät, että niiden kuljettaja pitäisi olla onnellinen." Hän nyökkäsi olkansa yli minua. "Ehkä olet kiinnostunut tämän melko epätavallinen tilanne muurin ulkopuolella?" "Se on kaikki, eikö? Tarkoitan jokainen, joka tietää, kuka asuu siellä." "Mutta luulin, että hän oli erakko. Keitä nämä ihmiset frolicking hänen lagoon? "Oh, Mr. Ingersoll voi olla erakko, mutta hän ei ole itsekäs. Hän usein kehottaa nuoria käyttämään sitä ... yksityisissä tiloissa ". "Olen alkanut saada se." "Häntä liikaa." 'Auts? Herridge huomautti puolelle inn lähin uima-allas. "Se ei ole enää salaisuus, että Herra Ingersoll asennettu useita tv-kameroita välillä näitä puita. Hän näyttää nauttivan katsomalla asiakkaat ja henkilökohtaisesti valinnut ne, jotka hän haluaa kutsua hänen omaisuuttaan." "Se on salaisuus." Tämä mahdollisuus luonnollisesti tapahtui minulle, kun Hawke neuvoi minua, ja olin iloinen, että se oli vahvistettu. "Te tiedätte, että nyt, Herra Walton." No, olen pahoillani, minä vain tuli. Näet, joku, joka matkustaa niin paljon kuin minä-hotellit, motellit, ja kuten-joutuu tapa tunkea nenäänsä kaikessa. Et koskaan tiedä, milloin tapaat vanha ystävä, tai jotain. 'Ymmärrän. Herridge seisoi kuin kallio, hieman pois tieltä, haluan kulkea.
  
  
  Kävelin hänen ohitseen, nyökkäsi, heilautti epämääräisesti, koska olen tullut käytävällä, ja huolellisesti sulki oven takanani. Matkalla huoneeseeni, olen miettinyt, miksi ohjaaja oli ase hänen takin taskuun, kun yllään työvaatteet. Ehkä, ajattelin, Herridge oli muita velvollisuuksia Double C, jonka olen jo tiennyt.
  
  
  Siellä oli vielä tarpeeksi aikaa tutkia Ylösnousemus Saarta hieman enemmän. Iloinen palvelija parkkipaikalla ojensi minulle beach buggy, yksi niistä romuttui Volkswagen autot erityinen runko ja leveät renkaat. Ajoin alas käämitys ajotieltä reunustavat palmut, kunnes pääsin golf course. Klubi oli enintään katettu paviljonki, avoin kolmelta puolelta, jossa on rivi kaapit neljäntenä puolella. Siellä oli pieni baari ja taulukot sisälle ja ulos, mutta kukaan ei ollut siellä.
  
  
  Kävelin ympäri puulattia paviljonki ja katsoin ulos golfkentällä. Loiva kentät olivat peitetty rehevä vehreys, pilkullinen paikoissa, kukkivia kasveja ja taidokkaasti järjestetty palmuja. Etäisyys, saatoin nähdä yksinäinen kvartetti pelaajat ja kaksi golf-kärryt, muuten kurssi tuntui autio.
  
  
  Sain takaisin buginen ja jatkoi ilman mitään määränpäätä. Lopussa golfkenttä, tie levennetty, jalkalista pensaat ja mikä minua yhtäkkiä pieni satama. Aallonmurtajien jutted ulos kummallakin puolella lahtea, kaksi tai kolme hyvää kokoinen risteilijät olivat ankkuroituna telakka, yhdessä kourallinen pienet purjeveneet ja moottoriveneet. En ole koskaan nähnyt mitään kuin kantosiipialuksella ennen.
  
  
  Ingersoll on ollut laivaston jossain, että laguuni, ajattelin, mietin, missä.
  
  
  Toisella puolella lahden, näin Tuomiopäivän Saari, sen teräs luurangot nousee hiekasta ja sillan pilarit ulkoneva yli vedet lahden. Mistä minä seisoin, sillan päällysrakenteen kauimpana laituri näytti enemmän kuin massa terästä, palkit heitetty ja unohdettu. Ei ollut mitään merkkejä rakentamisen sillan, mutta etäisyys voisin nähdä nosturin nosto palkit ja pisteitä keltainen rakentamisen kypärät pyörivät se. Se tuntui normaali rakennushanke minulle, ja en tiedä, jos se oli jotain muuta katsomalla avoimen veden yli puolen kilometrin päässä.
  
  
  Vaimea murina möly moottori kiinnitti katseeni vasemmalle. Valkoinen vene pyöristetty kauko-spot lopussa bay, ja valkoinen runko nousi vedenpinnan yläpuolelle hohtavan metalli tukipuut. Kantosiipialuksella vene, ja minulla ei tarvitse ihmetellä, mistä se tuli. Angela istui avoimen ohjaamon vieressä neliö, pullea Aasian mies, ja ratin takana oli yksi pitkäkarvainen nuoria miehiä olen nähnyt hänet lentokentällä edellisenä päivänä.
  
  
  Nopea vene tehty laaja käännä ja syöksyi salmi kahden saaren. Hän ui pitkä laituri, joka johti ulos vesiin Tuomiopäivän, hidastui, koska se lähestyi rantaa, ja syöksyi veteen. Useita pieniä lukuja tuli esiin napata mooring-köysi, sitten kolmikko kiipesi tikkaita, hyppäsi maihin, ja katosi takana klusterin alhainen rakennuksia.
  
  
  Että" urakoitsija "päässä Formosa mainittu vastaanottovirkailija, seuralainen minun hyökkääjä edellisenä iltana, ilmeisesti pikaisesti vieraili työmaalla, jossa on kaksi jäsentä intiimi kuusi ...
  
  
  Olin katsomassa veneitä pieni satama, ja olin utelias siitä, millainen vene Chyna oli. Aluksi minulla oli vain halunnut kuunnella häntä, mitä hän voisi kertoa siitä, Ingersoll on toimintaa, mutta nyt minulla on parempi idea.
  
  
  Kiitorata sijaitsee kukkulalla lähellä satamaa. Lear Jet oli pysäköity edessä kasarmi, jossa on tuulen kanssa rekisteröidy lentävät yli, ja siellä oli useita urheilu lentokoneiden lähellä. Minulla ei ollut paikkaa minne mennä, joten ajoin pitkin betoni alustalla. Mies tuli ulos kasarmin ja katseli jonkin aikaa, sitten meni takaisin sisälle. Olin vain turisti.
  
  
  Nyt olin buggying rannalle ensimmäistä ja viimeistä kertaa, täyttämällä minun sylissä tasainen vauhti hiekan yli, kunnes pääsin tenniskenttiä hotellin vieressä. He olivat yhtä autio kuin rannalla, se oli selvää, että vieraat Doublé Cay Hotel olleet huolissaan kanssa mitään enemmän stressiä kuin golf ja löhöilyä altaalla.
  
  
  Palasin buginen ja menin suoraan huoneeseeni, mutta nyt ei ollut aikaa varoa nuoria miehiä, jotka saattavat hyökätä minua. Nukuin tunnin, sitten alkoi valmistautua iltaa eteenpäin.
  
  
  Punnitsin mahdollinen tarve minun piilotettu ase vastaan todennäköisyyttä, että Listalla, en olisi paljon mahdollisuuksia piilossa pitkään; sitten olen vastahakoisesti päätti jättää Wilhelmina ja Hugo paikallaan. Oikeissa olosuhteissa, vakoilusta työ on tarpeeksi vaikeaa, mutta koska ohut mahdollisuus, että tanssija oli, kuka hän oli, en voinut varaa mutkistaa asioita aloittamalla ase ja stiletto. En saa kiinni.
  
  
  Laitoin tummat housut, tumma ruskea pusero ja kevyt sininen bleiseri, ja pidin hieman kuluneet tennarit. Sitten istuin parvekkeella muutaman minuutin ja katsoin nurkkaan uima-altaalla. Teräs vyö oli vielä käytössä, ja myöhään aurinko oli murtaa repaleinen pilvipeite.
  
  
  Joku yskäisi hiljaa. Käännyin ympäri, mutta kukaan ei ollut huoneessa takanani. Sitten kuulin, että pieni sivuääni ääniä, mutta sanat olivat käsittämättömiä. Kun kuulin äänen, menin parvekkeelle kaiteen taakse ja kuunteli. Muutaman sanan olen kuullut, kieli tuntui tutulta, mutta outoa. Katsoin alas ja nojautui eteenpäin juuri tarpeeksi nähdä parvekkeen kaiteen alla.
  
  
  Ruskea käsi ja pala musta hiha lepäsi kaide. Olen hitaasti kallistaa pääni takaisin ja hymy kasvoillani oli synkkä. Joten he jäivät suoraan alla minua - ja melko joustava henkilö, se ei ole vaikea kiivetä parvekkeelta minun, ja jopa helpompi saada ylös taas. Vain eilen on tunkeilija ei hyödyntää tätä helppo pakotie ...
  
  
  Se vei minut muutaman minuutin järjestää joitakin asioita minun huoneeseen, ja olin juuri lopettamassa, kun joku koputti oveeni. Seisoin liikkumattomana, mutta rento, katsot kelloani. Chyna saapui ajallaan.
  
  
  Kun avasin oven ja näin hänet seisomassa siellä, sillä hetkellä en melkein toivonut, että minulla olisi ollut käyttää häntä niin kuin olin suunnitellut. Se kesti vain hetken.
  
  
  
  Luku 8
  
  
  
  
  "Kyllä," sanoin hiljaa, hitaasti opiskelu häntä. Kuten aina, hän oli pukeutunut valkoiseen, tällä kertaa monimutkainen lattia-pituus mekko, laskostettu, laskostettu, ja työntää enemmän tai vähemmän Intialainen tyyli. Kun hän käveli, hänen mekko irronnut sieltä täältä, paljastaen hänen ruskea jalat, ja alhainen pääntie teki selväksi, että hän ei ollut yllään mitään alla. Hänen henkeäsalpaava rinnat harjattu vastaan takkini, kun hän leijui ohitseni, ja kun hän oli keskellä huoneen, hän pirouetted ja poseerasi valoa parvekkeen oven hänen takanaan.
  
  
  "Pidätkö minua?", hän kysyi.
  
  
  "Se on tyhmä kysymys."
  
  
  Hän naurahti. 'Kyllä. Hän katseli ympärilleen, hänen silmänsä kiinnitetty suuri vuode. "Voimme olla välipala ennen päivällistä?"
  
  
  Yleensä en hidastaa vastata tällaisia ehdotuksia, mutta tämä pantteri nainen oli liian nopea minulle. Hän aisti minun epäröintiä, ja nosti hänet kulmakarvat viattomasti.
  
  
  "Tarkoitan, vähän juoda."
  
  
  Niin, se oli parasta, minulla oli suunnitelmia illaksi ja halusin lajitella ne pois oikeassa järjestyksessä. "Rommi boolia?"
  
  
  'Samppanja.'Se ei ollut pyyntö.
  
  
  Menin puhelimeen. "Saa nähdä, miten nopeasti se saa toimitetaan."
  
  
  'Ei välttämättä. Hän meni pieni jääkaappi ja veti pullon samppanjaa takaapäin suuri booli karahvi. "Minä en juo mitään muuta, jos saan tämän," hän sanoi.
  
  
  "Laitoit, että pullo on?"
  
  
  "Si". Hän kallisti päätään ja katsoi minua. "Pidätkö sinäkin sen?"
  
  
  "En välitä siitä."
  
  
  Meidän joi jäähdytetty lasit, että hän oli myös jättänyt jääkaapissa, ja tarkoituksella pysynyt erossa toisistaan. Keskustelumme keskeytyi, hän pyysi minua työstäni, mutta ei tunnu kovin kiinnostunut minun vastauksia. Joka lähetti toisen varoituksen minun aivot, minun piti olla showbiz hustler, ja jos Chyna en halua viettää loput uransa tanssia Take-K, hän pitäisi ainakin teeskennellä olla kiehtoi minun huolellisesti harjoiteltu tarinoita.
  
  
  Sen sijaan, hän kääntyi keskustelun itsensä, hänen onneton lapsuus, hänen katkeruutta kohti Castro ja kaikki Kommunistit. Hän kertoi kaikki hänen äidistään, miten hän pakeni manner-Kiinasta mennä läpi kaiken uudestaan. Hän oli melkein vakuuttava, mutta hän oli liian itsepintainen sitä.
  
  
  Ja se oli kunnossa minun kanssani, minulla ei ollut enää epäilyksiä siitä, mitä minun piti tehdä, että yö.
  
  
  Kun lähdimme huoneesta, se oli tumma. Alhaalla, voimme välttää ravintolasalin hyväksi olohuone; valaistus oli niin pehmeää, että se näytti Chyna on valkoinen mekko oli hehkuva. Hän vei minut yksinäinen nurkassa näkymä vettä, niin kaukana baarista kuin mahdollista ja cha-cha-cha bändi takana pieni tanssilattia.
  
  
  Tarjoilija heti ilmestyi pullo samppanjaa ja vain yksi valikko.
  
  
  "He tuntevat minut," Chyna selitti.
  
  
  Minun oli pakko nauraa.
  
  
  "Filee on aina erittäin hyvä, Nick."
  
  
  'Hyvä. Olet todellinen asiantuntija ." En välitä, jos tyttö otti asiat omiin käsiinsä, että tapa, kun kaikki, hän oli täällä kotona, ja se ei satu pelata hänen sääntöjä. Jonkin aikaa.
  
  
  Hän oli kyltymätön syöjä ja hyökkäsi voinen tarjouksen pihvi herkkä keskittymistä. Emme puhu paljon, jota en halunnut. Kurkistin käytävään; jotkut parit tanssivat, enimmäkseen vanhuksia, paitsi yksi pari suudella kuin nuoripari. Pari pitkäkarvainen pojat istuivat pöydän lähelle bändi, pukeutunut kirkkaan mutta suhteellisen normaali vaatteita - kuten opiskelijoiden pelaa hippi pelejä viikonloppuisin.
  
  
  Kun kahvia oli tarjolla, pyysin häntä tanssimaan. Hän pudisti päätään ponnekkaasti, hänen pitkä, valkoinen-streaked hiukset kaatumasta hänen harteillaan. "Tanssin rahaa, Nick." Hänen hampaansa hohtivat pimeydessä. "Kaikki muu minulla on vain hauskaa."
  
  
  Katsoin häntä hetken, sitten kevyesti otti häntä kädestä. "Sitten sinun ehdottomasti haluavat pukeutua."
  
  
  Hänen kulmakarvat ampui ylös. 'Auts?'
  
  
  "Ellet halua uida rotu vene."
  
  
  "Pikavene. Sinä sanoit niin.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Mutta miksi sitten minä pukeutua?" Hän puristi minua kädestä ja silitti poimuihin hänen pukunsa. "Ei se mitään." Menimme ulos ovesta ja käveli uima-altaan ympärillä parkkipaikalla. Chyna, tietenkin, oli oma ranta buginen, ja hän ajoi samalla hurja keskittyminen hän olisi osoittanut illallisella. Kun saavuimme telakka, hän veti ylös laiturille, lankut hurja alla pyörät.
  
  
  Vene oli parkissa laiturin päähän, vieressä suuri Chris Craft useita lyhtyjä alakerroksessa. Chyna naurahti, rullattu hänen silmänsä häneen, ja suuntasimme takaisin laivaan. Se oli pikavene noin viisi metriä pitkä, jossa on suuri mökki voimakkaasti peitetty pehmeät matot. Kuten kaikki Chyna on, kaikki oli valkoista. En oikeastaan pidä siitä, mutta ei ollut mitään voisin tehdä asialle.
  
  
  Hän veti ylös hänen hame, riisui sandaalit, ja hyppäsi kevyesti ohjaamoon. Pudotin perän kiinnitys line, kun hän aloitti 75 hv Mercury perämoottori moottori, ja kun se oli käynnissä jatkuvasti, olen sitomatonta keula linjan, ja istuutui hänen viereensä. Hän oli hyvä, hän tiesi, mitä hän oli tekemässä, kun hän perääntyi, teki 90 asteen käännöksen, ja ui ulos lahdelle, jossa kasvaa karjaisu.
  
  
  'Minne haluat mennä?'Lopeta!' hän huusi yli myrskyisät moottori.
  
  
  Olen vilkutti käteni epämääräisesti. "Haluan vain katsoa jotain."
  
  
  Me juoksi läpi valo, lyhyt aalto, ohjaavat ainoastaan kaukainen valot hotellin vasemmalla ja muutama työ lyhdyt Tuomiopäivä Saari oikealla; suikale kuu ei merkinnyt mitään. Chyna veti veneen yli kiitotien ja juoksi rannan suuntaisesti. Meidän hotellin ohi, skirted kaukaisin piste, jossa synkkä seinät Doubloon varjoja hiekka, kääntyi sitten takaisin.
  
  
  Chyna on hiukset lepattivat tuulessa, ja nauha, että hän oli sidottu hänen hiukset hajosi. Pääsin ulos ja veti sen ulos. Hän virnisti ja taputti minun jalka.
  
  
  Huusin hänen korvaansa, osoittaen ohjauspyörä."Saanko katsoa?"
  
  
  Hän epäröi ja sanoi sitten. 'Tietenkin. Miksi ei?"Vaihdoimme paikkoja, joka oli mielenkiintoinen liikkumavaraa itse, kun meillä oli kiivetä toistensa yli, mutta meidän ei tehnyt mitään, koska meillä oli vielä kävely melko nopeasti.
  
  
  Nopeutin ja me lensi, ja nyt hotelli on vasemmalla puolella välähti ohi lähtöpiste. En hidastui ja kääntyi Chyna.
  
  
  "Entä toinen saari?"
  
  
  "Tarkoitatko' Viimeinen Tuomio?'
  
  
  'Kyllä. Mitä näet siellä?
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. "Vain puskutraktorit. Erittäin ruma.'
  
  
  "Mennään katsomaan."
  
  
  Hän katsoi minua epäröiden. "He eivät päästä ketään sisään."
  
  
  "Jumala, vauva, minä rakastan katsomassa rakentaminen. Katsotaanpa.'
  
  
  En välitä, jos hän laski sitä tai ei, minä väistin. Me ajoi lahden betonin laiturit ja ranta pidemmälle.
  
  
  Ennen meillä kului viimeinen pilari, näin ihmiset käynnissä alas rinnettä kohti vettä. Jopa hämärässä, hän voisi nähdä aseita, jotka heillä oli mukanaan. En hidastui ja antaa veneen ajelehtia kunnes pohja harjattu hiekkaa.
  
  
  Olimme sokaisi voimakas taskulamppu. Nostin käteni ja katsoin Chyna. Hän istui liikkumatta, huulet erosivat, silmät tyhjä.
  
  
  "Yksityinen alue! Yksityinen alue! Mene pois! Huuto pimeässä oli itsepintainen ja kimeä.
  
  
  Olen virnisti sokaiseva valo. "Hei, mies, olemme vain kelluva. Mitä on tämä kasa hiekkaa? Nousin ylös ja kiipesi tuulilasi veneen keula.
  
  
  Vankka siluetti häämötti valonsäde. Hänen karbiini oli suunnattu minun vatsaan.
  
  
  'Tule ulos!', hän sähisi. "Tämä on yksityinen alue. Yhdenkin askeleen, niin ammun."
  
  
  'Nick! Chyna huusi takanani. 'Tule!'
  
  
  Minä kohautti olkapäitään ja virnisti valo, teki pistooli pois minun etusormi, ja laskenut minun peukalo, kuten vasara. "Selvä, soitan sinulle ensi kertaa," sanoin, kiipeily takaisin ohjaamoon, ihmettelevät, jos olin saada kuljettaa pois minun rooli kuin yli-kypsä hippi.
  
  
  Laitoin veneen taaksepäin ja nosti sen pois pankista. Hitaasti anna bay. Kun olimme avovedessä, sammutin moottorin ja jätti veneen pystyssä. "Hei, ne on mukava vastaanottokomitea siellä," sanoin. Hänen hymynsä oli tiukka. 'Minä varoitin sinua.'
  
  
  "Mikä oikeus heillä täytyy tehdä tämä?" Kysyin närkästyneenä. "Eivätkö he tiedä, että joku voi mennä maihin niin kauan kuin pysyt alla kokonaan veden merkki?"
  
  
  Hänen hymynsä oli hieman enemmän aito. "Sinä tiedät tällaisia asioita?"
  
  
  "Olin purjehdus."
  
  
  Hän laittoi kätensä olkapäälleni. "Älä mene liian pitkälle, Nick. Tällaisia lakeja ovat rikkoneet siellä ."
  
  
  "No, se on hyvä tapa tehdä asioita!" Minulla oli, toivoin, rakentaa minun katkeruutta hyvin. "He eivät voi tehdä sellaista."
  
  
  "Nick ..."
  
  
  Vedin hänet karkeasti minulle. Se oli laskelmoitu liike, mutta tuskin vaivaa. "Katso, Chyna," I murisi hänen korvaansa, " on liian monia ihmisiä, jotka yrittävät pitää meidät pois jotain. Ensimmäinen Ingersoll ja sen pirun seinään, ja nyt tämä! Ymmärrätkö?"'
  
  
  Chyna ei vastannut pitkään, ja pelkäsin, että olin mennyt liian pitkälle minun komedia. Sitten hän hitaasti painoi itsensä minua, pisti kätensä takkini alle ja kietoi kätensä vyötäröni ympärille.
  
  
  'Lempinimi? hän kuiskasi. "Hei, meidän piti pitää hauskaa..."
  
  
  Laitoin käteni hänen ympärilleen olkapää ja veti hänet lähelle. Se sopi minun kehon ja kiemurteli mukavasti. Hänen kasvonsa nosti, ja suutelin häntä huulille, ensin varovasti, sitten yhä intohimo, johon hän vastasi innoissaan.
  
  
  Pieni valonheitin heilautti yli vettä Tuomiopäivä Saaren puolella takana. Odotin. Valo saavutti meidät, kääntyi entisestään, horjunut, sitten tuli takaisin ja sai meidät kiinni sen säteen.
  
  
  Chyna sekoitetaan, katsoi ylös, ja rypisti otsaansa. Sitten hän nosti ruskea kättä ja ojensi hänen keskisormi universal ele halveksittava uhma.
  
  
  Valonheitin siirtyi. "Ne vitun tirkistelijöitä", hän mutisi, ja käpertyi minua taas.
  
  
  Olemme ajautuneet nykyisen kuin meidän huulet ja kielet tutkittu, ja monimutkainen taittuu hänen pukunsa erosimme. Hänen rintansa tulivat elossa minun touch ja minun huulet liukui alas tawny sarake hänen kurkun nousee kaide, kunnes he saapuivat hänen nänni pystyssä. Hän hengitti raskaasti, painamalla pääni vasten hänen ruumiinsa ja rajan yksi jalka yli minun.
  
  
  Se ei ollut helppoa, mutta minä olin se, joka murtautui vapaaksi. 'Hitto! Minä mutisi.
  
  
  Chyna ei yritä kattaa hänen paljaat rinnat, ja pehmeä valo, hän näytti barbaari orja antiikin Rooma.
  
  
  "Olen pahoillani," I murisi, "mutta ne kaverit..." pudistin päätäni kuin olisin ollut liian vihainen laittaa sitä sanoiksi.
  
  
  "Unohda ne," hän sanoi kiireesti. "Vain ajatella Listalla."
  
  
  "Älä huoli, kulta." En anna mennä minun käsi, otti pois minun takki, ja heitti sen mattoja sohvan takana. "Olen ajatellut sinua." Vihainen idiootti, aloitin veneen ja nopeuttanut. Me riensi ulos merelle, keula nousee ja laskee aaltojen päällä.
  
  
  'Nick! Mitä sinä teet?'
  
  
  Olen virnisti hänelle. "Voitteko kuvitella peli, kulta?"
  
  
  "En tiedä ..."
  
  
  "Katso!" Totesin minun etusormi Tuomiopäivän Saari, joka oli enintään pullistuma horisontissa takana. "Kaikkialla menen, nämä siat kiusaa minua." Minun oli pakko huutaa yli myrskyisät moottori kuin meren vaahto likomärkä meille ja liottaa meille. Chyna ei näyttänyt välittävän.
  
  
  "Siksi me olemme menossa takaisin tältä saarelta."
  
  
  "Mutta ..." Hän näytti todella sekava. "Olimme..."
  
  
  "Kyllä, olimme kiireinen. Ja me tehdä niin jatkossakin ."
  
  
  Laitoin käteni hänen ympärilleen olkapää ja veti hänet noin minulle. "Olemme juuri menossa tekemään sen toisella puolella."
  
  
  Käänsin veneen puoliympyrän ja matkalla toiselle puolelle Tuomiopäivän. 'Ei.'
  
  
  "Olet hullu, Nick."
  
  
  'Ei, se ei ole. Katsoin häntä uhmakkaasti. "Haluatko nukkua kanssani, Kiina?"
  
  
  ""Ah, kyllä!'
  
  
  "Sitten me teemme sen alle ase vitun siat. Ok? Päättäväisesti, kiedoin käteni hänen ympärilleen paljain rinnassa, sitten työnsi hänen pukunsa syrjään paljastaa toisen. Hän istui liikkumatta hetken, sitten pudisti päätään avuttomana ja kumartui työntää kielensä korvaani. En hidastui, kunnes olimme melkein siellä, ja pyöristetty aivan lopussa Tuomiopäivä Saarella, toinen venyttää bay ja työmaalla. Kun teemme erilaisia asioita yhdessä, olen hitaasti purjehti pitkin rannikkoa etsimään mahdollista partio. Lopuksi uskalsin ulos rannikolla.
  
  
  Heti kun vene oli selkeä hiekkapohja, sammutin moottorin ja hyppäsi eteenpäin, vetää pieni ankkuri rantaan. Chyna oli takanani.
  
  
  'Nick! hän kuiskasi. "Mitä jos he löytävät meidät täältä?"
  
  
  "Niin mitä?" Sain ankkuri terän bush. "Mitä he voivat tehdä, mutta potkia meidät ulos?"
  
  
  "Mutta..."
  
  
  Nousin ylös ja katsoin häntä, lähes aivastelua. "Mikä sinua vaivaa?" Sanoin, nauraa katkerasti. "Ne siat ovat toisella puolella saarta. He eivät saa koskaan tietää.
  
  
  Chyna hitaasti juoksi hänen kätensä kautta hänen hiukset, ja hänen rintansa nousi kuin sidottu ilmapalloja. Sitten hän otti minua kädestä ja veti minut alas lyhyt, jyrkkä rinne, kivinen paljastuma. Kävelimme ympäri ja tuli yksinäinen puu ympäröi takkuinen kasvillisuus. Kun tulimme alalla pitkää ruohoa, hän pysähtyi ja katsoi minua kysyvästi.
  
  
  Vedin hänet osaksi pehmeä ruoho, hukkumassa aallot hänen hiukset kuin meidän halasi. Loput mekko, jossa solki vyötäröllä loksahti auki, muodostaen valkoisen peiton alla. Vaatteitani ei ollut helppoa, mutta onnistuimme, ja kehomme sulautuivat yhteen, kuten me makasi vierekkäin muutamia hetkiä myöhemmin. Saatoin tuntea hänen lämpöä ympäröivän minua, hänen jalat kääritty noin minun, hänen kireällä vatsa heittoliina väkivaltaisesti. Minä lohdutti häntä käsilläni, kunnes hän makasi siellä, vielä vilunväristykset, hänen silmänsä läpinäkymätön kuutamolla.
  
  
  "Lempinimi ..."Oh", hän huokaisi. "Anna minulle ..."
  
  
  Kävelimme hitaasti tutustuen, kukkiva puutarha avaa minulle, hänen jalat nosto, hänen kehon venyttely, sitten pitkä liukumäki sukeltaa. Hän käpertyi luokseni, kehomme nyt märkä hiestä, hänen reidet kiemurtele.
  
  
  'Lisää, lisää! hän huohotti, ja hänen kuumaa hengitystä harjattu minun korvaan. "Oh, Nick, en ole koskaan -"
  
  
  Olen tukkinut häntä, silitti hänen puolin käteni, tunsin hänen nänni paina vasten rintaani. Siellä oli pitkä hiljaisuus, rytmittävät huokaa ja moans ilo, ja sitten näin hänen silmänsä yhtäkkiä mennä leveä kuin hänen ruumiinsa jännittynyt.
  
  
  "Voi ei ... kyllä... kyllä, kyllä, jajajaja ..."
  
  
  Minulla ei ollut vaikeuksia sopeutua hänen huippunsa, ja kun me molemmat upposi alas vierekkäin, käytetty, vietimme jonkin aikaa. levätä hiljaisuudessa. Hän oli ensimmäinen liikkua, nojaa alas näykkiä kaulaani hänen uskomattoman pehmeä huulet. "Nick", hän mutisi. "Oh, Nick, tämä ei ole koskaan ollut niin hyvä..."
  
  
  Se vei kaikki minun tahdonvoimaa irrottautua häntä, mutta jotenkin en onnistunut kaatuessa ja saada polvilleni. Katsoin häntä, hänen virheetön, kiiltävä pronssi elin, ja nauroi.
  
  
  "Mitä, kulta?" "Mikä se on?" hän kysyi epäröiden. "Minä olen hyvä?"
  
  
  "Jumala, ole. Luulin, että vain ne armed heroes alla; ne olisi skaalattu seinät, jos he tietäisivät, että olemme täällä nyt - ja mitä olimme tehneet ."
  
  
  "Oi, unohda niitä." Hän ojensi kätensä halata minua. "Tule takaisin minulle, minun Nick."
  
  
  Pakotin itseni nousemaan ylös. Katsoin koko saari teräs runko, joka on venytetty puoli kilometriä taivaalle. "Olen aika pirun utelias, mitä he tekevät siellä, että kukaan ei voi nähdä."
  
  
  "Voi, se ei ole väliä, rakas. Tule luokseni... "
  
  
  Teeskentelin ei kuulla hänen ja alkoi vetämällä housut jalkaan. "Mennään kävelylle, Chyna. Vietimme koko yön yhdessä."
  
  
  Hän huokaisi, kääntyi ympäri ja nousi ylös yhdellä liikkeellä, kuin kobra nousemassa snake charmer n kori.
  
  
  Laitoin tumma pusero ja kengät ja halusi auttaa Chyna mekko. Hän muutti se ulos päästä.
  
  
  'Mitä me teemme?'Mitä se on?', hän kysyi, partaturska.
  
  
  Olen todennut työvalo rakennustyömaalle. "Mennään katsomaan. Oletko valmis tähän?
  
  
  "Ha!", hän tuhahti halveksivasti. "Olen valmis kaikkeen."
  
  
  Ennen kuin ehdin estää häntä, hän oli harppoen ympäri ruoho, kerroit mekko polku hänen takanaan kuin morsiamen huntu.
  
  
  Olen nopeasti kiinni hänen kanssaan ja pakotti hänet hidastamaan. Hän ei katsonut minua, mutta seurasi ohjaava käsi ilman vastarintaa. Me luiskahtanut läpi pusikko pensaat, kävely hiljaisuudessa, kevyt tuuli kahina oksat kiero kämmenet, joka kasvoi ympärillämme. Kun olimme niin lähellä, että voisimme selvästi nähdä, rakennustyömaalla, olen lopettanut.
  
  
  "Pysy täällä", sihisin, kävely nopeasti tumma muoto betonimylly. Istuin alas ja kuuntelin.
  
  
  En kuullut mitään, mutta laskee. Kaikki voisin nähdä oli muutamia aallotettu rauta-ketjut, öljynporauslautta, ja nosturi etäisyys. Suoraan edessä oli valtava ammottava kuoppa, sinetöi kolme puolta - oletin, että se oli osittain valmiin pohjan, jossa on jyrkkä savi maavalli viisto alas ja pahoinpiteli puskutraktori kappaleita.
  
  
  Löysin sen outoa, että he olivat niin tiukasti vartiointi toisella puolella saarta ja ei partioivat loput. Olin aikeissa lähteä minun piilopaikka, kun kuulin, gurgling huuto takanani.
  
  
  Käännyin ympäri. Chyna ei ollut mitään muuta kuin epätarkkuutta pimeässä, mutta siellä oli kaksi enemmän paikkoja meidän välillämme. He lähestyivät minua, mutta pysähtyi katsomaan suuntaan Chyna, joka oli huutaminen.
  
  
  Voisin kertoa muuten he seisoivat vielä, että he eivät olleet nähneet häntä vielä. Jos hän oli taivutettu alas ja liukastui pois, hän olisi luultavasti saavuttaneet vene ilman nähnyt. Sen sijaan, hän kääntyi ja juoksi, vetämällä se kirottu valkoinen mekko hänen takanaan kuin matador.
  
  
  He saivat hänet kiinni ennen kuin hän voisi ajaa viisikymmentä metriä. Katselin varjo betonimylly, koska he heittivät sen maahan. Mitä he sanoivat meni lentävät tuulessa, mutta hetkeä myöhemmin, he vetivät Chyna jaloilleen ja veti hänet takaisin minulle.
  
  
  Odotin ja näki hänen vankinsa. Kun he pääsivät lähemmäksi, näin, että he olivat vahva, määrätietoinen, ja molemmilla oli karbiinit. Kolmikko käveli minun oikealle, laaja kaari noin betonimylly. Minun ongelmani oli, onko hypätä niitä tai odota nähdä, jos siellä oli muita vartijoita lähellä. Kun he kulkivat minua noin kahdenkymmenen metrin päässä, näin Chyna kompastua, keula hänen päänsä, ja yrittää peittää itsensä kanssa hänen mekko. Yksi vartijoista nauroi. Kuulin hänen nyyhkyttäen.
  
  
  Menin alas maahan ja sai alle betonimylly tarkistaa ne pois. He skirted haukottelu säätiö, katosi hetkeksi taakse kota, sitten ilmestyi, vielä kävely reippaasti. Chyna anna hänen jalat vetää, ja yksi hänen vartijoita antoi hänen karkea hinaaja käsivarteen. Kuulin hänen huutaa tuskasta, jonka jälkeen fake nauraa.
  
  
  Kun he olivat poissa näkyvistä, minä rullattu pois alta betonimylly ja juoksi lähimmän mökin. Kaukaisuudessa, olen nähnyt kolme siluetteja, niin lähellä toisiaan, että ne näytti epätodennäköistä, kuusi-jalkainen hirviö, menossa sementti lohko rakenne seuraava pitkä teräs luuranko. He pysähtyivät hetkeksi, ovi avattiin, he tulivat, ja ovi oli suljettu.
  
  
  Nojasin vastaan kylmän seinän aaltopahvin silitysrauta kota ja katsotaan tilanne. Se oli enemmän tai vähemmän kuin olin suunnitellut tänä iltana. Ongelmana oli, että minulla oli tunne, että joku muu oli suunnitellut liian, ja että Chyna oli kaikkea muuta kuin viaton sivustaseuraaja.
  
  
  
  Luku 9
  
  
  
  
  Ei ollut mitään ratkaisuja. Vaikka Chyna on kaapata ollut kylmästi suunniteltuja ja olin melko varma, että se oli; muuten hän oli liian älykäs aalto hänen valkoinen mekko ympäri pimeässä-minun olisi pitänyt pelata osani, pelastaja. Myös, minun piti selvittää, miten tiukat turvatoimet oli tällä saarella. Ja miksi se oli tarpeen.
  
  
  Kävelin pois rauta kota, pitää pois tieltä, korkea-kehystetty työ valot. Siellä oli paljon pensaita ja palmuja ottaa kansi kuten olen laski kontallaan ja huolellisesti ryömi kohti sementti block building. Toisella puolella pitkä luuranko rakennus oli kaksi miestä, ja sen jälkeen heidät voisin nähdä aukko kaltevuus johtaa lahti. Olen venytetty lattialle ja katseli ympärilleen rakennus, joka Chinu oli vedetty mukaan.
  
  
  Ei ikkunoita, vain minun puolella, vain aukko, jossa on pyörivä tuuletin. Kun makasin siellä, kuulin vaimeita itkeä - naisen, tietenkin.
  
  
  Minulla oli pukeutunut tumma puku ja lähti minun sininen takki veneessä syystä. Kun nopea katsoa ympärilleen alue, juoksin rakennuksen voisin nähdä minun välillä ja vartijat. Olen hiipi nurkan takana ja huomasin, että tehostetun lasi-ikkuna. Se oli raollaan, ja mittasin sen silmät. Liian pieni mahtuakseen läpi.
  
  
  Toinen itkeä kipua, paljon kovempaa tällä kertaa. Olen varovasti vedin itseni ylös betonirunko ja katsoin ulos ikkunasta.
  
  
  Hän oli istuu kova puinen tuoli, hänen kädet sidottuna selän takana, ja hänen päänsä oli taipunut niin, että hänen hiukset kattaa hänen kasvonsa. Vuonna kirkas valo kalju polttimo, voisin nähdä punainen päärme, hänen käsivarret ja reidet, ja hänen paljaat rinnat; noro hiki juoksi alas hänen vatsaan ja osaksi takkuinen musta tukka välillä hänen reidet.
  
  
  Mies istuu vieressä häntä, hänen takaisin minulle, oli yllään löysä khaki puku. Huoneen toisella puolella istui kaksi miestä pukeutunut enemmän tai vähemmän samalla tavalla, jolla niiden karbiinit rennosti. He virnisti hänelle, niiden ominaisuuksia melkein - mutta ei aivan-oriental. Siellä oli myös epämääräinen latinalaisen ominaisuuksia heidän kasvonsa, ja kun pullea mies puhui, minä tiesin, millaisia ihmisiä he olivat.
  
  
  Se oli samalla hämmentävä sekoitus kieliä, olin kuullut aiemmin parvekkeella alla minun. Tiedän, espanja ja jotkut Kiinan murteita, mutta en ymmärtänyt, mitä mies oli puhunut siitä ollenkaan. Silti tunnistin yhdistelmä - ja ihmetellyt, jos olisin päässyt johonkin perhe riidellä, kun kaikki, Chyna oli sama tausta.
  
  
  Mutta sillä hetkellä, mies löi häntä, ja tämä sai minut vakuuttuneeksi, että tämä ei ollut perhe riidellä. Hän löi häntä niin kovaa, että veri virtasi hänen nenä, juoksi alas hänen huulet ja leuka, ja tiputetaan hänen rintaansa. Se sai minut päättää; minun täytyi saada hänet pois sieltä.
  
  
  I sai alas lattialle ja oli kääntymässä ympäri, kun kuulin, shuffle jalat. Kädestäni tuli, mutta se oli liian myöhäistä; joku pudotti tavallaan alasin pääni päälle, ja minä upposi altaan sulaa lyijyä, jossa kaikki hehkui punainen ja musta, punainen ja musta, punainen ja musta ...
  
  
  Aurinko nousi hurja ketju ja teki helvetillinen melu, melkein yhtä kauhea kuin kovaa häikäisyn, että piirtynyt minun silmäluomet. Yritin nostaa kättäni suojata kasvojani, mutta en voinut. Se vei minut valtavia ponnisteluja avata silmät, ja muutaman sekunnin nähdä, missä olin.
  
  
  Tuuletin pyörähti korkea betoniseinä, ja paljas lamppu ennen minua heitti terävä palkit läpi minun kallo. Olin makaa sängyn jonnekin, sidottu käsi ja jalka, kun käänsin päätäni, huomasin, että Chyna oli vielä sidottu tuoli keskellä huonetta. Sikäli kuin olen voinut nähdä, me olimme yksin. Olin utelias, kuinka kauan se kestää.
  
  
  "Chyna!" Sihisin. Minun piti toistaa hänen nimensä kolme kertaa ennen kuin hän katsoi ylös. Kun hän katsoi minua, hänen silmänsä olivat tyhjiä.
  
  
  Minä kysyin. "Kuinka kauan olen ollut täällä?"
  
  
  Hän kohautti parhaansa hän voisi
  
  
  . "Kymmenen, ehkä viisitoista minuuttia."
  
  
  'Missä he ovat?'
  
  
  'En tiedä. Ja en välitä, " sanoi sävy hänen äänensä. Siellä oli kuivunutta verta käynnissä hänen nenä hänen leukansa, ja siellä oli myös hyytyä hänen hiukset. "Eivät he sano mitään?"
  
  
  "En kuullut mitään."
  
  
  "No, meidän pitäisi päästä pois täältä. Mitä he haluavat tietää?
  
  
  'En tiedä. Luulen, että se mitä tein saarella. He hakkasivat minut." Hän huokaisi väsyneesti, kuin jos hän oli tottunut olemaan lyöty.
  
  
  "Mitä kieltä he puhuvat?"
  
  
  "Jotain latinalaisen Kiinan. Muistan sen äidiltäni."
  
  
  'Ymmärrätkö?'
  
  
  "Ei niin hyvä enää."
  
  
  Jos se oli komedia, hän teki sen hyvin. Olin taipuvainen kysymys hänen edelleen, mutta koska meidän vartijat olivat luultavasti vakoilee meitä, halusin hypätä pienintäkään mahdollisuutta, että minun kansi ei ollut vielä palanut.
  
  
  Katsoin ympäri huonetta. Lisäksi pinnasänky makasin, siellä oli tavallinen pöytä, muutamia tuoleja, tiedosto-kaappi, ja puhelin. Olin utelias näkemään, missä vartijat olivat.
  
  
  Minun ei tarvinnut odottaa kauan. Ovi vedettynä auki ja kuulin askeleita betonilattialle takanani. Suuret varjot venytetty huoneen poikki, ja minä katsoin ylös kasvot Leuka on kuulustelija. Hänen ominaisuudet olivat Aasian, hieman ripaus latinalaisessa; hän saattaa olla kulunut Amerikkalainen, Intialainen, mutta kelmeä sävy hänen ihonsa. Hän ei ollut pitkä, mutta hänen khaki paita oli näyttävästi täynnä lihas.
  
  
  'Pidän siitä. Niin, että olet hereillä? Hänen huulensa hädin tuskin liikkui, kun hän puhui.
  
  
  'Kyllä. Mitä sinä oikein luulet tekeväsi? '
  
  
  "Mitä me teemme kaikki tunkeilijat." Hänen englanti oli täydellinen, hieman aksentti.
  
  
  'Mikä on?'
  
  
  Hän nauroi, se oli epämiellyttävää ääntä. "Se selviää sinulle, kun tarvitset sitä. Mikä sinun nimesi on?"'
  
  
  'Ja sinun?'
  
  
  Hänen valtava käsi liikkui niin nopeasti, että en edes huomaa sitä; pääni tärisi päässä voima isku, ja star-spangled musta aalto peitti minut. Mutta hän nopeasti katosi, ja olen tuijotti miestä.
  
  
  Hän pyysi. 'Hyvä?'
  
  
  Kerroin hänelle nimen käytin, minulla ei ollut syytä olla.
  
  
  "Mitä teit täällä saarella, Walton?"
  
  
  Katsoin Chyna. "Olimme vain etsivät hiljainen paikka... tiedäthän."
  
  
  "Näen", hän sanoi jyrkästi. "Mutta se ei selitä, miksi olit etsivät saarella."
  
  
  Kohautin parhaani mukaan. "Vain utelias, se on kaikki."
  
  
  "Se ei ole hyvä voit tehdä, että, Walton. Kuten he sanovat - uteliaisuus voi tappaa sinut?
  
  
  Olin yllättynyt. "Hei, et halua sanoa..."
  
  
  Hän nyökkäsi hitaasti.
  
  
  "Jumalan mies, me vain hyökkäsi tänne. Jopa Venäjällä, he eivät tapa sitä."
  
  
  "En olisi niin varma siitä, Walton."
  
  
  Hän kääntyi Chyna ja sylki ulos joukko sanoja, että paskiainen kieli salamannopeasti.
  
  
  Tyttö katsoi häntä ilmeettömästi. Hän epäröi, sitten puhui hänelle englanti.
  
  
  "Mitä tiedätte tästä henkilöstä?"
  
  
  'En tiedä mitään. Hän on hotellissa. En tiedä enää.'
  
  
  "Ainakin sinun olisi pitänyt tietää paremmin ennen kuin menee tällä saarella."
  
  
  Hän nyökkäsi avuttomana. "Yritin kertoa hänelle, että, mutta hän oli vihainen, miten ihmiset kohtelivat häntä."
  
  
  Miehen huulet kiertynyt sirppi-kuin hymyillä. "Toivotan teille voisi olla rauhoitti hänen vihansa paremmin." Hän kääntyi äkisti ja osoitti yksi vartijoista. "Vapauta tämä mies on jalat. Otamme molemmat kaatopaikalle.
  
  
  Vartija teki kuten hän oli kertoi, sitten sitomatonta köydet, jotka sitoivat käteni. Ennen kuin ehdin tehdä mitään, hän sitoi ne takaisin, ja karkeita kuituja vähän tuskallisen minun ranteisiin.
  
  
  Samaan aikaan, kapteeni veti Chyna jaloilleen ja myös sitoi hänen kätensä selän taakse. Jostain syystä, hän piristyi edelleen hänen valkoinen mekko ja draped sen yli hänen harteillaan. Se ei kata paljon.
  
  
  Menimme ulos - meidän Sijoitus -, turvallisuus-ja kapteeni. Ehkä se oli valot roikkuu teräsrunko edellä meitä, tai yhdistelmä kaiken, mitä oli tapahtunut viime aikoina, mutta asetus ja tilanne oli epätodellinen. En näe mitään, joka tekisi heidän tappaa minut, ja ei Chyna; lisäksi, miten he ajattelevat, he voivat tappaa tytön, jos joka äkkipikainen mies Bahamalla lähti etsimään häntä, jos hän katosi? Oletin, että he olivat bluffaa, mutta miksi?
  
  
  Kun tulimme keskeneräinen puolella avata säätiö, kapteeni viittoili meitä pysähtymään. Hän kääntyi minuun päin, ja hänen silmänsä olivat pienet mustat pallot hämärässä. "Ehkä olet vain yksi sinä puhut, Walton. Mutta en voi ottaa riskejä, se on minun velvollisuus taistella tunkeilijoita. Minun miehet etsivät oman veneen, jos he löytävät sen, he kaataa sen ja heittää sen ulos merelle. Tietenkin, sinun ruumiita ei koskaan löydetty, koska ne ovat osa säätiön sinne. Hän osoitti valtava kuoppa, suuri alue, joka oli peitetty sementin korttelin ja rauta baareja.
  
  
  Hän työnsi meitä eteenpäin, ja me vetää itseämme alas jyrkkää rinnettä alas. Kun olemme saavuttaneet jo tungosta alueella, hän nyökkäsi yksi vartijoista, joka nosti karbiini ja tarkoitus sen takana Leuka pään. Onneksi minulle - meille - olin töissä ulos tennis kengät, jotka erikoistehosteita oli valmis minua varten. Varpaat yksi jalka, painoin kovaa päähän leveä muovi hihna, joka juoksi pitkin toinen kenkä. Tunsin, että se antaa, ja partaveitsen terävä terä joustavaa terästä lensi ulos. Minä lunged vartija, joka oli tavoitteena Chyna, armottomasti viipalointi hänen jalkojen yläpuolella kantapää, katkaisemalla hänen akillesjänne. Hän huusi tuskissaan. Potkaisin häntä perseeseen, lähettää hänet kompastuu reunan betoni laatikko, sitten nosti jalkani ja silvottu at Chyna on sidottu kädet, varo koskemasta hänen ranteensa.
  
  
  Toinen vartija oli vain nostamalla hänen karbiini, ymmällään ilme kasvoillaan, kun kallistin pääni häntä kohti. En löi häntä vatsaan, ja työnsi hänet takaisin kapteeni; kolme meistä kaatui maahan, ja minä rullattu, vetää minun jalat tiukasti alle kehoni ja sanomalla, nopea rukous.
  
  
  Hetken ajattelin, että en voinut sietää sitä; köydet olivat liian tiukka noin minun ranteisiin. Laitoin käteni perseeni alla, mutta ne olivat jumissa siellä. Epätoivo, vedin kaikin voimin ja tunsi sidottu kädet liu ' uta hieman pidemmälle; minä nykäisi uudestaan, mutta ei saa enää. Nostat jalkani ylös, yritin uudelleen , ja käteni liukui takana minun reidet, sitten minun vasikoita.
  
  
  Kanssa viimeinen ponnistus, boot luiskahtanut pois minun jalka, mutta ainakin minun kädet olivat edessä minua nyt, ja minulla oli mahdollisuus - jos se ei olisi ollut liian pitkä.
  
  
  Kaksi miestä oli vielä sekava, ja koko toimenpide kesti enintään kaksi tai kolme sekuntia. Vartija oli vielä karbiini kädessä; potkaisin häntä, mutta jäi hämärässä. En leikkaa hänen kaulaansa terä minun kenkä. Kirkkaan punainen veri vuoti ulos hänen kurkkuunsa.
  
  
  Kapteeni oli polvillaan, valmiina kynsiin minua; minä potkaisin häntä kasvoihin, sitten pääsi ulos ja veti karbiini pois vartija kuolee käsiin. Kapteeni oli kova; vaikka hänen nenänsä oli verenvuoto, hän tuli luokseni. Minulla ei ollut aikaa kääntää karbiini ja tavoitteena on se, vaikka olisin voinut tehdä sen kädet sidottuna. Nostin sen ylös piipusta ja lunged kaikki voimani.
  
  
  Jos en olisi osunut oikeaan temppelissä, hänen aivot olisi ollut spattered yli Kaksinkertainen K. Nyt karbiini hipaisi hänen mehevä olkapää ja kiinni hänen kallo, mutta ei ollut tarpeeksi voimaa, se lyödä hänet ulos. Notkua, hän putosi hänen puolellaan ja makasi liikkumattomana. Chyna katsoi minua suu roikkuu auki. Hänen käsivartensa olivat rento - minun nopea potku oli ilmeisesti tehnyt temppu-mutta hän pysyi liikkumatta.
  
  
  "Jos voisit auttaa minua?" Olen ojensi minun sidottu kädet hänelle.
  
  
  Hän tuijotti karbiini käsissäni. Näin hänet nielemään kovia ja päätti pitää hänet pois ase. Ei nyt. Pudotin karbiini ja käveli hänen luokseen.
  
  
  Hänen sormensa olivat kömpelö, mutta lopulta hän sitomatonta solmua tarpeeksi tehdä se itse. Minä kumartui poimia minun karbiini ja vilkaista meidän vastustajat. Kapteeni makasi liikkumattomana, ja niin teki mies kuoppaan. Vartija, jonka kurkun en leikkaa koskaan liikkua jälleen.
  
  
  'Mennään.'Nappasin Chyna käsivarteen, ja piti melkein raahata hänet saada hänet pois perusta. Kun olimme ensimmäisessä kerroksessa, hän katsoi tumma osa saaren.
  
  
  "Minun vene..."
  
  
  "Unohda se," minä tiuskaisi. "He löysivät hänet." Vedin valkoinen mekko pois hänen harteillaan, ja työnsi sen alle betonimylly. "Unohda, että, liian, meidän täytyy luultavasti hyödyntää pimeys, ja ei kannata heiluttaa valkoista lippua nämä kaverit taas."
  
  
  Hän ei välitä hänen alastomuus - ainakaan niin paljon. Raahasin hänet kaikkialla aaltopahvin silitysrauta pinta, yli betoni lohko, yli teräsrungot. Ei ollut muita vartijoita näköpiirissä, mutta en usko hetkeäkään, että he eivät ole siellä.
  
  
  Tulimme huipulle rinne, että kalteva alas lahdelle. Se oli melko hyvin valaistu, ja saatoin nähdä useita pieniä rakennuksia ja pitkä laituri venyttely ulos syvään veteen. Siellä oli metallinen kouru lopussa telakka, ja siellä oli tarpeeksi tilaa suuri kuorma-auton alle. Oletin, että se oli sementtiä varasto; he toivat materiaalia, jonka alus, täytti aallonpohjasta, ja sekoitetaan se betonimylly.
  
  
  Siellä oli myös noin kuusi vartijaa kävelee määrätietoisesti pareittain. Ne näytti välinpitämättömästi, ehkä tiedä, että pari tunkeilijoita oli ollut kiinni. Tämä oli meille etu, vaikkakin pieni. Toisella puolella lahtea, en voi nähdä Ylösnousemuksen Island Harbor, ja etäisyys voisin nähdä tärkeimmät valot hotel.
  
  
  "Olet varma, että voit uida hyvin," sanoin Chyna.
  
  
  Hän nyökkäsi, hätkähdytti.
  
  
  Aloin kävellä vasemmalle kuin valonheitin välähti yhdeltä puolelta toiselle. Unohdin sen.
  
  
  Odotimme, kun olen lasketaan säteen taajuus. Sykli kesti noin minuutin: 30 sekuntia yhteen suuntaan, 30 sekuntia muissa. En pitänyt yrittää väistää sitä avovedessä, vaikka meillä oli mahdollisuus väistää sitä joka kerta, kun valo lähestyi.
  
  
  Totesin pisteen vasemmalla puolella laituri, jossa se oli suhteellisen pimeää. "Chyna, rakas, mene alas hyvin hitaasti ja varovasti, kuin lähellä veden reunaa kuin mahdollista."
  
  
  "Mitä aiot tehdä, Nick?"
  
  
  Nostin karbiini. "Valot sammuvat."
  
  
  Odotin, kunnes se katosi varjoihin, sitten meni vastakkaiseen suuntaan ja ryömi pitkin päälle luiska, kunnes olin toisella puolella lahden. Siellä ei ollut paljon aikaa jäljellä; minulla oli kiire, ennen kuin mies, haluaisin lyödä butt minun karbiini tuli ja hälytti vartijat alla.
  
  
  Olen liukui alas rinnettä mahalleni ja ryömin ulos pusikko pensaat noin viidenkymmenen metrin päässä vesirajasta. Odotin ja katselin, kun pitkä valonsäde taipuu, sitten pysähtyi hetkeksi, sitten palasi tuskallisen hitaasti. Valonheitin oli asennettu kuorma-auton takana rannalla. Mitään kunnon kivääri, se olisi ollut helppo ampua, mutta karbiini, se oli eri asia. Se oli suunniteltu lyhyen kantaman ammunta. Päätin tulipalo täysin automaattinen salvo siinä toivossa, että ase olisi riittävän tarkka.
  
  
  Pidin butt olalleni ja katsoin alas lyhyt piippu. Kuin kirkas linssi kääntyi minun suuntaani, huuto tuli ylhäältä rinteen takana.
  
  
  Vedin liipaisimesta, ja piti sitä. Karbiini kolahti ja jäi tavoitteestaan. Laskin aseen hieman ja taas potkut. Tällä kertaa linssin särkyneet ja valo sammui. Käänsin piipun minun karbiini kohti lähimpään kaksi vartijaa ja potkut. He molemmat laskivat, ja yksi heistä veti liipaisimesta hänen aseen ja ampui päämäärättömästi ilmaan.
  
  
  Sitten ammuin khaki-verhottu mies, jolla on isot kädet, mutta en odota nähdä, jos minä lyödä häntä tai ei. Hyppäsin alas rinnettä ja sukelsi veden pitkä, tasainen harppaus. Vaikka valonheitin pois, siellä oli tarpeeksi valoa rannalla nähdä minua. Muutaman raskas puhaltaa, minä katosi ja äkillisesti muuttanut kurssiaan, uinti rannan suuntaisesti. Se oli oikea liikkumavaraa; takanani, luodit lensivät veteen, seuraavat suuntaan olin alunperin valinnut.
  
  
  Uin laiturille ja noussut useita kertoja infinite care, haukkomaan ilmaa. Ihmiset rannalla on ajatellut, että olin matkalla kohti Ylösnousemusta Island, koska kukaan oli etsimässä minun suuntaan. Kun pääsin laiturille, olen asunut varjossa laiturit. Jos Chyna olisi ollut mitään järkeä, hän olisi ollut kanaalin nyt, mutta minun täytyi varmistaa; tapahtumien jälkeen viimeisen tunnin, hänen aivot ei näytä toimivan kovin hyvin.
  
  
  Odotin muutaman minuutin, uima-alla-telakka. Jos soitin hänelle, ehkä joku olisi tarpeeksi lähellä kuulla minua. Lopulta päätin, että jos hän ei ollut tiellä juuri nyt, se oli hänen ongelmansa, ja uin kanava itse.
  
  
  Olin puolimatkassa, taistelut vahva nykyinen välillä kaksi saarta, kun jotain pyöritellään vettä edessäni. Pysähdyin ja vaistomaisesti veti jalat altani. hait!
  
  
  Kuka tahansa, joka sanoo, että he eivät pelkää haita on idiootti tai valehtelija. Varsinkin yöllä trooppisilla vesillä. Sen jälkeen, kun kaikki, tämä on heidän elementti, jossa ihmiset ovat kömpelöitä uimarit parhaimmillaan. (Toisaalta, minusta tuntui, että jos en koskaan kohdannut hain rannalla, olisin etu.) Odotin sydämeni hakkaa, yrittää nähdä, missä olento oli piilossa.
  
  
  "Hei, Nick!"
  
  
  Chyna sähisi korvaani, niin lähellä, että olisin hypännyt jos se olisi ollut fyysisesti mahdollista.
  
  
  "Vesi on hyvä, eikö olekin?" Hän kosketti kättäni, leikkisästi roiskua vettä päälleni, ja ui pois voimakas aivohalvauksia.
  
  
  Nauroin ja seurasi hänen jalanjälkiään, yritän parhaani mukaan pysyä hänen vaatteet päällä, ja pääsimme laituri Ylösnousemus Saari samaan aikaan.
  
  
  Löytää vaatteita hänen oli helpompaa kuin mitä odotimme. Hän vain lainasi iso pyyhe ohjaushytistä yksi iso risteilijöitä.
  
  
  Hän hymyili koko matkan takaisin hotellille, ja olin iloinen, että hän ei vaadi ajo buginen itse, koska kaiken sen jälkeen, mitä olemme käyneet läpi, en näe, että kohta törmää puuhun. Chyna huomautti minulle puolella sisäänkäynnin hotelli, ja me menimme ylös takaisin portaat huomaamatta - ei se väliä paljon. En uskonut, että näky on upea, hymyilevä tyttö käveli miesten huoneeseen Dub Cay puolenyön olisi on herättänyt paljon kysymyksiä.
  
  
  Huoneessa, hän kaatoi itselleen rum punch - ei enää samppanjaa ja minä hienovaraisesti tarkistaa ansoja olisin jäänyt. He eivät ole koskettanut, mikä tarkoitti, että minulla ei ollut mitään vieraita, tai he olivat pirun varovainen.
  
  
  'Lempinimi?'
  
  
  Minä katsoin häntä. Hän seisoi jalka sängyn, hänen hiukset sidottu pyyhe ympärillä hänen rintaansa. "Jos otit pois märät vaatteet, voisimme kuiva toisiaan pois."
  
  
  Kanssa, että hän sitomatonta pyyhe ja ojensi sen minulle, ja sitten alkoi hierovat minun hiukset, ja olen luultavasti asettaa maailman ennätys riisua nopeasti. Meidän yötä, kuten kävi ilmi, oli vasta alussa.
  
  
  
  
  Luku 10
  
  
  
  
  Kun heräsin seuraavana aamuna, hän oli mennyt. Silloin minulle valkeni, että en edes tiennyt, missä hän asui - hotelli, mökki? No, olin varma, että löydän hänet jos minä tarvitsin häntä.
  
  
  Mitään puuttui mun huoneessa paitsi minun vanha viitta, joka osoitti, että Chyna on ollut vaatimaton aamunkoitteessa. Olen naurahti kun astuin suihkuun ja kuvassa Chyna niin kaino. Se ei ollut helppoa.
  
  
  Lukuun ottamatta muutamia naarmuja, mustelmia minun polvi, ja violetti laikku olkapää vasemmalle Chyna hampaat sängyssä aikana pitkä yö, olin aika hyvässä kunnossa. Pikaisen aamupalan jälkeen huoneeseeni, menin alakertaan varata beach buggy.
  
  
  Se oli jo kuuma lähi-aamulla, ja kun ajoin ohi golf paviljonki, olen nähnyt useita pelaajat odottavat vuoroaan. Siellä ei ollut paljon kävijöitä satamassa, vaikka siellä oli muutamia pieniä purjeveneet liikennöivät kanava. Punakka mies yllään purjehdus korkki enemmän kultaa kuin amiraalin heilautti vihaisesti virkapukuinen upseeri. Kuulin sanat "varkaita" ja "pyyhe" ja onnistunut tukahduttaa nauraa kuin minä trudged laiturin päähän.
  
  
  Chyna on vene siellä oli ankkurissa aivan kuten silloin, kun olemme lähteneet edellisenä iltana. Oli tämä sama marina? En ollut varma, mutta luulin niin. Se oli selvää, että ihmiset Tuomiopäivä Saari oli palannut veneen yön yli, mutta miten he tietävät, mihin se laitetaan?
  
  
  Pilke kiikarit toisessa päässä kanavan vastasi. Varma. Kylmäverinen tappajia, miehet on huomannut, Chyna, kun hän vei veneen ulos ratsastaa.
  
  
  Minun takki oli vielä makaa mökin matot, pahasti sekaisin, ja minun taskut olivat kääntyneet nurinpäin. He eivät löydä mitään etsimällä sitä, ostin sen matkalla etelä-Atlanta, ja minulla ei ollut mitään minun taskuihin, mutta kevyempi ja tupakkaa - ei edes minun erityinen tuotemerkki kulta suukappale.
  
  
  Otin takkini ja linkosi sen käsivarrelleni. Matkalla takaisin, punainen-edessä amiraali katsoi minua epäluuloisena, mutta en välittänyt hänestä. Hän ei ollut ainoa, joka katselee minua.
  
  
  Herridge seisoi kukkulalla lähellä kiitotien, pukeutunut vaalean sininen puku ja laaja-brimmed kukka hattu. Hänen laaja huulet kiertynyt osaksi tietäen virne. Aloin ylös rinnettä hänen suuntaan.
  
  
  "Olet aikaisin ylhäällä, Herra Walton."
  
  
  "Ei niin aikaisin. Aurinko on jo paistaa taivaalla useita tunteja nyt ."
  
  
  "Ah, mutta ajattelin, että ihmiset yrityksesi aina nukkunut puoleenpäivään asti."
  
  
  "Ei silloin, kun he ovat lomalla", sanoin.
  
  
  "Pidätkö Tupla-K: lla?"
  
  
  "Miksi olen täällä?"
  
  
  Hän katsoi terävästi minun takki, sitten Chyna on vene. "Ilmeisesti", hän sanoi.
  
  
  "Olet lentävät New Providence tänään?"
  
  
  "Joka päivä, Herra Walton, sää sallii."
  
  
  "Oletko koskaan menossa Floridaan?"
  
  
  'Hyvin harvinaisia. Ajoittain, vieras tulee myöhässä yhdistää kone ja pyytää erityinen lennon, mutta ei usein. Se on kallista, ja Doublé Cay ei ole vielä valittaa ihmisille, jotka ovat valmiita maksamaan vaivattomasti tällaisia asioita."
  
  
  "Paitsi Grady Ingersoll."
  
  
  Hän epäröi hetken, sitten hymyili pehmeästi. 'Mutta tietenkin. Hän omistaa sen."
  
  
  "Toit hänet tänne kun hän tuli ensimmäistä kertaa täällä?"
  
  
  'Voi ei. Olen ollut täällä vasta kaksi, melkein kolme kuukautta.
  
  
  'Se on oikein. Nostin käteni ja kääntyi ympäri. "Herra Walton."
  
  
  Lopetin.
  
  
  "Oletko kiinnostunut oppimaan jotain Herra Ingersoll?"
  
  
  Katsoin suoraan häneen. "Miksi ei?"
  
  
  Se on ollut pitkä, tylsä päivä. Kävelin aulan läpi, katsoin läpi myymälöissä, ja voitti viisikymmentä dollaria klo chemin-de-fer kasinolla. Kuitenkin, jakaja oli pahoillani, että olin lähdössä, mikä ei ole yllättävää. Jos hotelli lähinnä palvelee pitkät hiukset ja kitara pelaajia, niin siellä ei ole paljon meneillään kasino, nämä kaverit eivät vain pelata - ainakaan näin.
  
  
  Yksi päivä kävelin alas seitsemännen kerroksen käytävä Herridge huoneessa, toivoen saada toinen näyttää yli seinän De Doublon estate. Mutta siellä oli Eivät Häiritse allekirjoittaa oveen kahva. Ainoa ero merkkejä siitä, että annettiin jokainen vieras oli, että alle painettu sanat oli kirjoitettu lyijykynällä: "Luota minuun!"
  
  
  Siellä piti olla erityinen viesti minulle, ja minä uskoin sen. Herridge oli ammatillinen osaaminen, joka meni yli hänen kyky lentää jet lentokoneita, se oli kuin, jos olisimme oppineet sama juttu toisiaan, ja se sai minut tuntemaan levoton. Siellä oli liian monta turhauttavaa tuntemattomien tämä tehtävä tuntuu, että tarvitaan ulkopuolinen vieras. Päätin olla huolehtimatta Herridge ihan vielä, mutta minä en unohda häntä.
  
  
  Iltapäivällä otin toisen kävellä pitkin seinää de Doublon, mutta en löytänyt mitään, paitsi että päivää ennen. Ei ollut epäilystäkään siitä, että minulla olisi mahdollisuus kirjautua sisään, mutta vaikka tein niin, eikä hälytys soi bell, en varmaan saisi mitään. Lopuksi, kun joukko poikia ja tyttöjä kutsuttiin muutaman päivän välein, se oli selvää, että siellä oli mitään löytynyt hotellin ulkopuolella.
  
  
  Sen jälkeen, mitä tapahtui viime yönä Viimeinen Tuomio, minulla ei ollut epäilystäkään siitä, että jotain oli tekeillä, että tarvitaan tutkittava. Toisaalta kysymys oli, onko minulla voisi olla varma, että tämä oli jotain tekemistä sen kanssa, Grady Ingersoll. Tehtävä mietitään yhteyksiä kolmipäinen ohjusjärjestelmän, Intiimi Kuusi, ja Grady Ingersoll - jos mies Doubloon oli todella Grady Ingersoll-alkoi melko yksinkertaisesti. Mutta asiat on niin monimutkaisia, että minun piti soittaa Hawke kertoa hänelle, että tarvittiin välittömiä toimia - ja voin tehdä sen, jos minun piti odottaa, että jotain tapahtuu.
  
  
  Mutta se ei ollut tarpeen. Myöhään iltapäivällä, otin istuimen vieressä uima-allas ja näki potentiaalia naispuolisia faneja ja heidän miespuoliset kollegansa kerätä ympäri minua. Joukossa oli paksu parta.
  
  
  "Hei, mies", sanoin hänelle. "Minä näin sinut sisälle, että seinä eilen." Totesin uima-allas.
  
  
  'Oh, eikö? Mistä tiedät, että?"'
  
  
  "Olin yläkerrassa ystävän huoneessa, ja me voisimme nähdä sinut."
  
  
  "Joo, paskaa. Ei ole mitään syytä huoleen, paitsi kusipäitä ja vanha mies, joka tykkää katsoa niitä. Ymmärrätkö?'
  
  
  "Mitä hän on?"
  
  
  Hän virnisti hävyttömän. "The sien, kaveri. Vain sien.
  
  
  En tuhahti halveksivasti. 'Mitä sitten? Tytöt vesi bikes? Joukko pot-tupakointi persoonallisuuksia? Tule!'
  
  
  Hän antoi massiivinen kohauttaa olkapäitään, jolloin hänen koko kehon ravista, kuten amme vanilja jäätelöä. "Mitä et voi nähdä, että hotellin huone oli mitään, mies. Mitä tapahtuu sisällä antaa vanha mies ilo."
  
  
  'Oletko tosissasi? Tarkoitatko hotellissa?
  
  
  "Olen ollut siellä pari kertaa." Hän virnisti. "Jos olisin kertonut, mitä oli tekeillä siellä, sinun olisi pitänyt koputtaa portilla voidaan päästää sisään."
  
  
  Nojasin taaksepäin ja suljin silmäni sulkien pois keskustelusta. Hän kertoi minulle niin paljon kuin luulin hän olisi, ja en halua kuulostaa liian kärsimätön.
  
  
  Aurinko oli painumassa horisontin alapuolelle, kun näin heidät portin läpi. Angela johti tiensä hänen tavallista kauan helmillä mekko. Hänen kanssaan oli kaksi pitkäkarvainen miesten tumma puku, sekä vaaleat, kanssa ylimielinen itseluottamus näet kasvot nuori, lupaava pomot miljardien dollarin yritykset.
  
  
  Katsoin ne läpi-allas. Ajoittain, Angela pysähtyi puhua täällä tyttö, ryhmä nuoria miehiä. Hän ei näyttänyt meidän suuntaan hetkeksi, mutta pieni valtuuskunta oli tulossa. Nojasin taaksepäin ja melkein puristaa silmät kiinni.
  
  
  He tulivat lähemmäs. Parrakas lihava mies nousi ylös, hänen peukalot työntää osaksi vyötärönauha hänen värikäs polvi-pituus uimahousut. Useita tyttöjä ryhmässä myös nousi ylös, automaattisesti käynnissä kätensä kautta niiden hiukset. Angela ja hänen seurueensa pysähtyi minun leposohva. Avasin silmäni ja katsoin neutraali.
  
  
  "Ah, Herra Walton," Angela kehräsi.
  
  
  Nyökkäsin. 'Se on minulle.'
  
  
  "Pomoni pyysi minua kutsumaan ihmisiä De Doublon siitä, ... juhlia. Haluatko tulla?' Epäröin suurta teeskentelyä. 'Nyt?'
  
  
  "Ellei sinulla ole jotain kiireellistä tekemistä."
  
  
  Hän seisoi edessäni, aurinko hänen takanaan, ja haistoin hänen shampoo ja saippua. Nousin. "En tiedä, miksi ei," sanoin.
  
  
  Hänen silmänsä olivat lähes samalla tasolla omani kanssa, niin edelleen kuin patsas. Jotenkin hän onnistui hymyilemään avaamatta hänen huulensa. 'Hyvä. Niin, mitä sitten?
  
  
  Loput minun pieni ryhmä seurasi, vaikka heitä ei ole kutsuttu. Angela ei näytä ilmoitusta, kun hän käveli tyynesti pitkin altaan reunalla, nyökkää täällä tyttö ja nuori mies. Kun saavuimme portille seinän De Doublon, ryhmä noin kaksikymmentäviisi ihmiset olivat kokoontuneet sinne. Angela katsoi minua. "Toivottavasti sinulla on hyvä aika, Herra Walton."
  
  
  "Olen varma, että se tulee."
  
  
  Vanhanaikainen avain roikkuvat yksi hänen monia kaulakorut, Angela avattu iron gate ja työnsi sen sisään. Hän johdatti meidät sisälle, ja kaksi blonds rivissä takana. Olen asunut lähellä Angela kävelimme pitkin mutkaista polkua reunustaa molemmin puolin reheviä, värikkäitä kukkia, joka johti lagoon. Toisella puolella laaja lakeus vettä, siellä oli muutamia puita, missä oletin sisäänkäynnin tunneliin merelle ja jossa voisin nähdä heikottaa pilkahdus valkoinen rungot. Oletin, että he olivat Ingersoll kantosiipialuksilla, ja muistin, missä he olivat.
  
  
  Me yhtäkkiä saavuttanut selvitys-ja käveli poikki leveä neliön välillä inn ja laguunin rannalla. Myöhemmin, aurinko oli vielä asetus, koskettaa värikäs laatat säädettyihin monimutkainen mosaiikki. Yksi tytöistä ryhmämme, ilmeisesti tunne kotona, sukelsi veteen ja nousi yhdellä vesi bikes kelluu laguuni. Poika seurasi häntä, ja hetkeä myöhemmin he olivat mukana pienoiskoossa meritaistelussa. Kourallinen valkoinen kalvopäällysteinen palvelijat tulivat takaa kaareva seinä, joka kattaa edessä inn. He kantoivat tarjottimia juomia, kasa katkarapuja, paloina hummeria ja muita elintarvikkeita. Nauha rock-bändi alkoi soittaa musiikkia kaiuttimet piilotettu lehdet, jotkut tytöt alkoivat huojuvat ja nykiminen ikään kuin refleksi, jonka jälkeen muutaman kaverit. Se ei kestänyt kauan saada nämä ihmiset tanssivat.
  
  
  Etsin Angela, mutta hän ei ollut siellä. Tunne hieman hämmentynyt, otin pitkä lasi lokerosta ja sauntered yli kaide seinään. Lopussa mutka, törmäsin korkea aita tehty lähekkäin rauta baareja, päällä tappava piikkejä. Voisin myös nähdä hotellin edessä; syvä katettu veranta juoksi koko leveys, ja massiivinen pariovet keskustassa oli suljettu. Takana ikkunaluukut edessä jotkut ikkunat, voisin nähdä valot polttava, mutta ei mitään muuta. En ollut nähnyt mitään merkkejä vartijat Herridge päässä on huone päivää ennen, mutta varjossa kuisti voisin nähdä kaksi miestä istuu pimeässä, katsellen tarkkaavaisesti.
  
  
  Menin takaisin ryhmän laguuni, ihmettelevät, jos olisin osunut toiseen umpikujaan.
  
  
  Tyttö, joka tykkäsi istua minun jalat käpertyi luokseni. "Ettekö usko, se on hienoa?"
  
  
  "Kyllä", sanoin happamasti.
  
  
  "Hei, mutta se ei ole mitään. Odota, kunnes me päästä rytmiin.
  
  
  'Mitä?'
  
  
  'Kyllä. Se on vain warm-up, enkeli. Hän ojensi hänet takaisin, näytä minulle, kuinka iloinen hän voisi olla; olen taputti häntä selkään vain siksi, että se tuntui vain kohteliasta. Sitä paitsi, minä pidin siitä.
  
  
  "Aiotko polttaa?" Hän kysyi, nudging minua hellästi hänen lonkan. 'Ehkä.' Nostin lasin käteeni ilmoittaa, että olin juonut.
  
  
  Hän katsoi häntä halveksuen. "Oh, se? Jos Grady on tämä suuri potta?
  
  
  "Okei, minä tulen katsomaan." Minä hymyili leveästi hänelle ja otti pitkän kulauksen kevyt juoma. Se maistui ananas, ja tulin siihen tulokseen, että se ei ollut paras paikka maailmassa salainen agentti juoda tuntematon aine.
  
  
  Se oli tulossa pimeä, nopea, mutta ei ollut valoa. Jotkut nuoret miehet olivat jo korkea; pullea tyttö ripsiväri-katettu silmät oli tupakointi sikari-kokoinen vesipiippu putki ja ottaen pitkä, hidas suihketta, puuskuttaen kitkerää savua hänen sieraimiinsa. Hän näki minut etsivät häntä ja tuli luokseni, valmis jakamaan hänen ilot kanssani. Nopeasti katsoin toiseen suuntaan ja käveli hitaasti reunaan laguunin, potkittiin pois minun sandaalit ja sukelsi veteen.
  
  
  Se oli lämmin pinta, vaan sen alla oli kylmää ja pimeää. Kun minä upposi muutaman sentin, ei yksittäinen valo tunkeutui, ja siellä oli jotain rauhallinen ja uhkaavia syvyyksissä, joka nopeasti nosti minut takaisin ylös. Aloin astua veteen ja liikkuvat hitaasti ympyrää. Aurinko oli liian alas nähdä valkoinen rungot toisella puolella laguuni, ja noin kivi-kivetty pankit, palmuja ja muuta kasvillisuutta valettu syvät, tummat varjot. Kun huomasin liikkeen tunnelin sisäänkäynti, mutta se loppui ennen kuin ehdin tunnistaa sen.
  
  
  Kiipesin metalli tikkaat; virkailija heti ojensi minulle valtava valkoinen pyyhe, ja kuivasin itseni. Olin kärsimätön; minulla ei ollut mitään hyötyä tämän puolueen.
  
  
  Ja sitten se alkoi tapahtua. Yhtäkkiä, kaksi miestä tummat puvut ilmestyi, ja samaan aikaan, musiikki lakkasi. Vieraat katseli kärsimättömästi.
  
  
  "Haluaako joku tulla sisään?" Pisin mies tumma puku kysyi, ja minä tiesin, kuka hän oli, koska hän oli ainoa mies, Intiimi Kuusi tummat hiukset. Sen nimi oli Juna, ja hämärässä se näytti koko veturi.
  
  
  Hänen kysymyksensä oli tavannut hajallaan kertosäe "Kyllä" ja " varmasti." Hän huomautti portille. 'Tule, hän odottaa meitä.'
  
  
  "Juna" meni edellämme open gate rauta portti. Varjoissa kummallakin puolella, olen nähnyt useita miehiä valkoinen. Ei ollut aseita näköpiirissä, mutta minulla ei ollut epäilystäkään niitä oli kätevä. Kun kävelimme portista ja ulos kuistille, luulin, että meillä oli kuin ryhmä vankeja on herded osaksi yhdiste.
  
  
  Suuret pariovet olivat auki, ja sisällä oli pitkä, hämärästi valaistu sali johtava laaja portaita. Suuri osa ryhmän selvästi tiesivät, minne olimme menossa ja eteni kärsimättömästi. Mutta Juna käänsi päänsä ja katsoi heitä, ja he laskivat takana taas.
  
  
  Meillä tuli pariovet uudelleen. Juna ja toinen mies tummassa puvussa, avasi ne ja astui syrjään antaa meidän kulkea. Läheltä, tummahiuksinen mies näytti jopa kovempi, paksu musta kulmakarvat, vahva viikset, ja karkeaa hiukset kaatumasta hänen harteillaan. Kuten olen läpäissyt hänelle, hänen silmänsä tylsää osaksi minun, ja minä näin hänen suu nykiä hetken. Tunne loukkuun oli niin vahva, että epäröin hetken, mutta sitten seurasi muita, kun kaikki, haluan olla täällä. Huone meillä tuli oli pitkä ja leveä, kattoon useita kerroksia. Pehmeä värillinen valot loistivat ympäri, alhainen sohvat ja kasoittain tyynyt olivat hajallaan kaikkialla, ja haju suitsukkeita oli tukahduttava. Valtava julisteita ripustaa ikkunaton seinät: psykedeelinen piirustukset, muotokuvia rock-tähtiä, ja eroottisia kuvia aina lähellä-art hardcore porno, niin kuin laukausta, kahden hyvin nuoria tyttöjä ja iloinen poni. Edellä meitä, valtava pallo, nastoitettu pieni lasi paneelit hitaasti pyörittää, tulvia huoneeseen, jossa alati muuttuvasta valoa, joka teki siitä lähes mahdotonta keskittyä.
  
  
  Kaksinkertainen ovet kiinni takanamme. Ainoa tie ulos oli pieni ovi toisessa päässä huone. Ei ollut palvelijoita, vartijoita, tai ihmisiä, tummat puvut huoneessa, mutta korkea jopa yksi seinä oli suuri suorakaide lasi. Oletettiin, että tämä olisi tarkkailulle "master", ja paikka, jossa hän esiintyi aika ajoin. Olin utelias tietämään, onko meillä olisi kunnia, tänään - ja olen heti saanut kysymykseeni vastausta.
  
  
  Lasi, suorakulmio alkoi hehkua, kunnes se oli kokonaan valaistu ja avoin. Ei ollut ääntä, ja osa nuorista oli jo istuivat penkeillä ja tyynyt. Pari oli juuri alkanut riisua, kun pahoitteli yskä tuli kaiuttimen järjestelmä.
  
  
  Jokainen katseli ympärilleen, sitten keskityttiin valaistu suorakulmio.
  
  
  Pitkä siluetti ilmestyi, liikkuvat hitaasti, koska se lähestyi valoa. Silloinkin, muoto oli epäselvä, koska kehruu pallo vaikutus, mutta en voinut nähdä tarpeeksi hyvin määritellä, että henkilö, siellä näytti Grady Ingersoll.
  
  
  Hän selvitti kurkkuaan jälleen, ja minä näin, että hän oli lihava, hieman kumara mies, jolla on hymy, joka oli melkein pahoitteli hänen kierroksella, kalpeat kasvot. Kun kaikki silmät huoneessa oli häntä, hän alkoi puhua.
  
  
  "Hyvää iltaa, ja kiitos että tulitte."
  
  
  Kuuntelin tarkkaavaisesti; Hawke oli ollut minulle useita nauhat hänen äänensä, ja yläkerran mies myös näytti hyvin paljon siltä, Grady Ingersoll.
  
  
  "Kuten ehkä tiedätte, en voi puhua teille suoraan. Mutta toivottavasti sinulla on hauskaa kuin jos se olisi oma ... er ... teltta. Hän hymyili leveästi, ylpeä siitä, että hän oli löytänyt oikean sanan. "Löydät kaiken, mitä haluat juoda, syödä ja savu. Suosittelen erityisesti fudge on hopeat; uskon, että he ovat tyytyväisiä. Minä vain kysyä yksi asia, ja että on, että et yritä tehdä mitään ... välipaloja... ulkopuolella De Doublon tiloihin. Mitä me teemme meistä on yksi asia, mutta viranomaiset eivät salli räikeästi omia lakejaan. Yksi päivä nämä rajoittavat lait kumotaan, mutta nyt meidän täytyy totella niitä. Nyt - " Hän nosti kätensä ja viittasi. "Minun teltta on myös teltta. On hauskaa.'
  
  
  Hänen viimeiset sanat, valo alkoi himmetä, ja suorakulmion kääntyi läpinäkymätön musta taas.
  
  
  "Jumala", ääni sanoi korvaani," se on aina tätä samaa paskaa."
  
  
  Se oli tumma, ohut tyttö, joka oli tuijottaa ilmeettömästi yhdessä eroottisia julisteita, hänen käsi lepää hajamielisesti olkapäälleni. Toisessa kädessään hän piti nokinen putki; hän nosti sen huulilleen, kesti kauan vetää, huohottaen, ja ojensi sen minulle. Halusin ravista pääni, mutta päätin olla niin ilmeinen neliö. En näe järkeä tehdä tätä, mutta olen tehnyt paljon pahempiakin asioita työssäni.
  
  
  Kun otin vedä minun savuke, tyttö otti rintsikat pois hänen bikinit. Hän putosi kankaalla jalkojeni juuressa ja näytti melkein - mutta ei aivan-suoraan minua kohti. Hänen olisi pitänyt jättää rintsikat päällä, tai ainakin löytyi kaveri, joka oli juuri niin suuri kuin hän oli. Puoli-alasti, hän ei ollut juuri ruokahalua, kaikki luut, ja laiha rosebuds. Kun hän alkoi ottaa pois hänen housut, ojensin puhelimen takaisin hänelle.
  
  
  "Älä mene", sanoin. Suutelin hänen nenä ja työntää minun läpi liikkuvan väkijoukon toisella puolella huonetta. En uskonut, että hän tulisi ikävä minua, kun katsoin takaisin, hän oli yksin, tehdä jotain mielenkiintoista käsivarteen sohvalla. Musiikki nyt täytti huoneen; raskas, jyrinä rytmi, että voisin tuntea niin paljon kuin olen voinut kuulla. Savu tunkeutui huoneeseen, peittää valot entisestään; lukuun ottamatta kaksi tai kolme pariskuntaa ja mitä näytti kolmistaan, tupakointi, juominen ja syöminen fudge näytti olevan suosituin toimintaa-ainakin tähän asti.
  
  
  Pieni ovi toisessa päässä huone, pysähdyin tarkastelemaan paikalle. Kuten orgiat, se oli lasten peli, ja olin utelias näkemään, kuinka paljon Ingersoll nautti sen hänen lasi kopissa.
  
  
  Nojasin ovea vasten ja varovasti kääntyi kahva. Tietenkin, hän ei anna periksi. Juoksin käteni oven ja löysi lukon. Löysin kaksi lukot; he näyttivät olevan vakio lukot. Minun tiukka uimapuku ei näytä siltä, että se voi piilottaa mitään, mutta raidat olivat petollisia.
  
  
  Kun olin varma, että kukaan oli etsimässä, aloin skannaus yksi nauhat tasainen, joustava lukon. Mutta ennen kuin ehdin vetää ne pois, painike minun takaisin muuttanut.
  
  
  Olen nopeasti sulki pieni näkymätön avaaminen pienoiskoossa läppä rakennettu uimapuku. Muutin puolella vilauksen ovesta ulos nurkassa silmään ja nojautui seinää vasten, yrittää näyttää kuin olisin syventynyt kohtaus silmieni alle.
  
  
  Kalpea valonsäde putosi jaloilleni. Haistoin Angela on raikas tuoksu, ja ennen kuin ehdin kääntyä ympäri, hän kuiskasi korvaani.
  
  
  "Hauskaa, Herra Walton?"
  
  
  Kohautin hartioitani. "Minulla on ollut enemmän miellyttäviä kokemuksia."
  
  
  "Olen varma, että se tulee." Hänen kätensä oli olkapäälläni. "Tule sitten minun kanssani, luulen, että löydät tämän paljon hauskempaa."
  
  
  Seurasin häntä läpi puoli-auki ovi. Hänen pilvi hiukset ja löysä kaapu peitti silmäni hetkeksi. Sitten hän astui syrjään.
  
  
  Huone oli pieni ja pehmeästi valaistu, vain valtava patja lattialla. Tyttö makasi hänen takaisin minulle oli alasti, mutta en tarvitse nähdä hänen kasvonsa tietää, kuka se oli ...
  
  
  "Chyna!"
  
  
  Hän alkoi kääntyä hitaasti, mutta kun kuulin oven sulkeutuvan takanani, I nopeasti katsoin takaisin Angela. Hän seisoi selin ovelle, yksi käsi mukaansatempaava solki, joka piti häntä violetti kaapu alapuolella rintaansa. Hänen hymy oli ivallinen. Katsoin takaisin Chyna ja nähnyt, että sama ilme tanssija kasvot.
  
  
  Kuullessaan kahinaa Angela on vaatteita lattialla takanani, olen nopeasti lähestyi Chyna. Ilmeisesti, se ei ollut järjestetty kuin normaali kolmikko, ja tiesin, että tämä tyttö paremmin... Ja sillä hetkellä, olin vakuuttunut, että minun tarvitsi jonkun olla minun puolella.
  
  
  
  
  Luku 11
  
  
  
  
  "Toivottavasti et pahastu, jos en tuo kaapu tänä aamuna, Nick." Chyna rullattu pois sängystä, ja seisoi edessäni, tunne täysin mukava hänen alastomuus. "Uh ... no. Ei ollenkaan. Tiesin, että Angela oli takanani, hän oli vielä ovella.
  
  
  "Olet nukkunut niin hyvin, en raaskinut herättää sinua." Chyna joka noudattaa hänen huulet, kun hän katsoi minua, mutta piti ulottumattomissa käteni.
  
  
  En ihmetellyt hänen. Jotain oli kuollut hänen silmissään, vaikka olin aina nähnyt hänet niin vilkas näyttää ennen kuin. Mutta hän jatkoi hymyillen, kuin jos olisin konferenssin osallistuja, joka tarjoaa hänelle samppanjaa baarissa.
  
  
  "Tiedätkö, Chyna?" Angelan ääni oli lähempänä kuin odotin, mikä tarkoitti, että hän voisi liikkua kuin varjo. "Sinä olit oikeassa."
  
  
  En notkistaa lihaksia.
  
  
  'Mitä tarkoitat? Chyna kysyi.
  
  
  Tunsin Angela on viileä kätensä minun hartiat, sitten käsivarsia, ja lopulta minun reidet. Hän puristi minua hellästi.
  
  
  "Ei ylimääräistä rasvaa. Miehen oma ikä, Olet kolmekymmentä, etkö olekin, Herra Walton?"
  
  
  "Ehdottomasti", sanoin synkästi.
  
  
  "Olen iloinen, et ole tosissasi. Kyllä, "hän jatkoi," sillä mies, hänen ikä ja ammatti, hän saisi olla sellainen fyysinen tila. Hyvin kaunis elin, eikö olekin, kultaseni?
  
  
  Tiesin hyvin, hän ei puhu minulle. Chyna kallisti päätään ja katsoi minua suoraan sanottuna. "Kyllä," hän suostui. "Ja hän tekee niin mielenkiintoisia asioita sen kanssa."
  
  
  "Voi, kyllä", sanoi anne, aavistuksen happamuutta hänen äänensä. "Sinä tiedät sen, etkö?"
  
  
  'Mutta tietenkin. Nick on täydellinen ihminen ."
  
  
  Arvostan imartelu, mutta halusin päästä pois tulilinjalta. Astuin sivuun nähdä heidät molemmat samaan aikaan. Tämä oli minun ensin katsoa alaston Angela. Verrattuna Chyna, hän oli melkein laiha aluksi, mutta toisella silmäyksellä muuttunut, että vaikutelman. Hänen rinnassa oli luja ja kauniisti muotoiltu, lonkat olivat hieman kaareva, ja hänen jalat olivat ohut, mutta kaunis. Hänen vatsa oli sileä ja tasainen, ja pörröinen kolmio hiusten alla, se oli niin ruskea, että se melkein näytti valoa. Täydellinen muutos, ajattelin, ja sillä hetkellä Angela tarttui käteeni.
  
  
  "Luuletko, että minä en syytä tarkastella?" Se oli haaste, ja ensimmäistä kertaa olen nähnyt tumma epäillä hänen silmissään.
  
  
  "Katson sinua?" Hänellä oli ote, että en voinut murtautua ulos ilman, että kiinnitetään erityistä huomiota. En ollut huolissani.
  
  
  "Haluatko nukkua kanssani?"
  
  
  En epäröi, katsoi Chyna, sitten takaisin Angela.
  
  
  'Tällä hetkellä? Kysyin, yrittää näyttää välinpitämätön.
  
  
  "Miksi en?" Siellä on tilaa meille kaikille." Hän huomautti hänen päänsä valtava patja lattialla toinen osa huoneen.
  
  
  'Jos haluat. En aio kiistellä hänen kanssaan, tunsin, että Angela oli juuri niin vaarallinen alasti kuin useimmat miehet, täysin pukeutunut ja aseistautunut.
  
  
  Hän siirtyi lähemmäksi minua tiukka ja hieman heikko hymy. "Haittaako jakaa?"
  
  
  "Jos et pahastu."
  
  
  Tai jaa?' Hän nojautui noin olkapääni yli ja tarttui Chyna on rinta, kun hän alensi hänen päänsä nuolla tumma nänni. Sitten hän suoristaa ylös ja katsoi suoraan minua. 'Ymmärrätkö?'
  
  
  "En olisi ikinä uskonut, että."
  
  
  "Älä viitsi, kulta," Chyna protestoi. "Jos haluat kokeilla sitä, tehdä se. Mutta älä tee sitä niin kovasti."
  
  
  "Minä teen kaikki huonosti? Sen jälkeen, mitä teit viime yönä?" Angela tuijotti Chyna kuin jos hän olisi ollut pettänyt.
  
  
  Chyna huokaisi ja antoi minulle kalpea hymy, sitten kääntyi nopeasti hänen kasvonsa ilmeetön.
  
  
  Astuin ulos tieltä jälleen; olin välillä niitä uudelleen, ja ilmeisesti se ei ollut minun paikka. Angela yhtäkkiä halasi minua, ja hänen vihaiset silmäsi ei anna minun vetää pois. Tein tämän, koska kierre hänen lantio saattaa näyttää, että siellä oli jotain muuta minun uimapuku, paitsi minä.
  
  
  "Etkö halua naida minua?" hän haastoi minut.
  
  
  "No, sinä tiedät parhaiten."
  
  
  "Sitten ottaa pois teidän pirun uimahousut."
  
  
  Mielellään niin, olen nopeasti tuli ulos ja heitti ne vuoteelle, jossa voisin saada mitä halusin ulos niistä. Kun olin alasti, se oli selvää, että olin kiinnostunut siitä, mitä Angela oli kiinnostunut. Hän tuijotti minun erektio pitkään, mutta kun hän hitaasti kumartui, Chyna pääsi ulos ja halasi häntä.
  
  
  "Älä ole niin ahne, vauva," hän kehräsi, varovasti puree minun olkapää.
  
  
  Angelan silmät syttyivät. "Luulit oli monopoli?"
  
  
  Chyna kohautti olkapäitään. "Ei, rakas, en ole itsekäs. Mutta olemme aina jakaa kaiken, muistatko?
  
  
  'Tietenkin. Aivan kuten viime yönä.
  
  
  'Miksi? Et ollut siellä, mitä minun pitäisi tehdä, kerro hänelle-ei, minulla on hyvin mustasukkainen rakastajatar?
  
  
  Angela baredin hampaat, lähes murinaa. Hän oli aikeissa napata Chyna, kun oven vieressä sängyssä avattu. En ollut huomannut sitä ennen, ovi oli niin huomaamaton kuin ovi Cape Kennedy salainen laboratorio, jossa olin ollut tietoinen, kolmipäinen laite. "No niin, tytöt, nyt riittää."
  
  
  Juna johti tiensä huoneeseen, jonka jälkeen kaksi vaalea jäsenet Intiimi Kuusi. Kaksi muuta seisoivat ovella, mutta en voinut nähdä niitä.
  
  
  Angela tuijotti Junan. 'Mitä sinä täällä teet?'
  
  
  "Tiedät hyvin, Kisu." Hänen virne oli väärennetyt kuin omaansa. "Oletko unohtanut, miksi toit tämän miehen?"
  
  
  Angela melkein huusi. "Mutta en pyytänyt sinua tulemaan!"
  
  
  "Mutta meillä tuli joka tapauksessa." Junasta astui syrjään, jonka jälkeen rasvaa mies hillitty khaki alkaen Tuomiopäivä Saari.
  
  
  "Ota hänen sandaalit", hän määräsi.
  
  
  Minun oli myönnettävä, että hän alkoi hyvin, kun viime yönä, hän ilmeisesti ei ota enää riskejä. Ennen kuin kukaan voisi tavoittaa minua, potkin Juna sandaalit; hän sai heistä kuin starcatcher.
  
  
  Kaksi muuta jäsentä intiimi kuusi olivat rivissä kummallakin puolella minua, joka kertoi minulle, että he tiesivät, mitä he olivat tekemässä, henkilö lähimpänä minua oli kädet kuin hohtimet ja tuntui haluavat käyttää niitä.
  
  
  Khaki-verhottu mies huomautti toinen mies tummassa puvussa seisoo hänen takanaan. Hän tuli huoneeseen, joka oli myös neliö Itämaiseen tyyliin, jossa on epämääräinen latinalaisen ominaisuuksia. Hän vilkaisi minua, pääsi hänen takki, ja veti pieni, raaka valokuvan, joka näytti kuin se olisi revitty ulos arkki yhteyttä tulosteita. Sitten hän veti toisen kuvan, verrattuna niihin, ja osoitti, että se mies hillitty khaki, sanomalla, "Se on hän, Herra Tsunganos." He molemmat virnisti.
  
  
  "Se on niin yksinkertaista, että" Tsunganos sanoi.
  
  
  "Varmasti," I murisi.
  
  
  "Katsos, Herra Nick Carter -" Hän ei sanonut mitään, mutta se, että hän olisi maininnut minun oikea nimi ei ollut yllätys minulle, tiesin jo oli kiinni.
  
  
  "Se vei meidät koko päivän tunnistaa valokuvan, Herra Carter," mies jatkoi.
  
  
  "Se on niin väsyttävää työtä näissä alkeellisissa olosuhteissa; se oli tarpeen lentää mantereelle ja käyttää osaamistamme on ottaa yhteyttä Pekingin ... Oh, et ole yllättynyt, Herra Carter? Hän oli virnisteli armottomasti nyt. "Ah, ehkä et tiedä, niin paljon kuin luulet tehdä, meidän organisaatio, se voi olla sanoi, ei polttaa kaikki alukset sen takana. Yhdistävät linjat ovat auki, mutta he eivät välttämättä ajaa kahteen suuntaan. Ymmärrätkö sinä minua?"'
  
  
  Se näytti selvältä. "Et ole samaa mieltä Kiinan nykyinen kotimaan politiikkaa kohtaan yhdysvalloissa", sanoin.
  
  
  "Kotona, Herra Carter?" Hän huokaisi kuin opettaja, joka kieltäytyy tyhmä opiskelija. "Ah, haluan vain sanoa, että jotkut esi-isäni olisi voinut kutsua sitä kotiin. Muilta... -
  
  
  Hän kohautti massiivinen hartiat.
  
  
  Teki mieli tehdä vähän hauskaa hänen kanssaan, syyttää häntä olla niin, taaksepäin ja pois tästä maailmasta, kuten Japanilainen sotilas löytyy Etelä-Tyynenmeren saarella lähes kolmekymmentä vuotta sen jälkeen, kun lopussa World War II, mutta päätin sitä vastaan, ei ollut mitään syytä miksi hän olisi niin pois tästä maailmasta. hän olisi tappanut minut siihen paikkaan, ja olin kiinnostunut paremmat mahdollisuudet.
  
  
  "No, Cape Kennedy oli kaverit ottaa kuvia minusta", sanoin, katsellen pieni kuva, että hän piteli kädessään. "Puhdasta onnea."
  
  
  Hän pudisti päätään. "Olet poissa onnea, Herra Carter. Organisaatiomme on paljon jäseniä, ja meillä on joka päivä kaksi tai kolme tai enemmän ... erm ... turisteja. Meidän Easterners ovat kaikki samanlaisia, tietenkin, ja me kaikki kannamme kamerat. Eikö niin?'
  
  
  "Se on iso pohja," vaadin.
  
  
  'Kyllä. Mutta me, kuten sinä, oli kiinnostunut tietty osa. Ja sisäänkäynti on kautta erityinen oven, joita useimmat turistit eivät edes huomaa. Me varmista, ottaa kuvia jokainen, joka menee ulos ovesta ."
  
  
  Nielin kiukkuni. "Tiedätkö jotain tästä?"
  
  
  Hänen virne oli kuin karnevaali naamio. "Mitä luulet, Herra Carter? Emmekö me kaikki täällä samasta syystä?
  
  
  Hän löi minua useita kertoja, kun olin sidottuna; hän oli yllään raskas työ saappaat, ja se oli pultattu. Chyna ja Angela laittaa heidän vaatteensa taas-partaturska, ajattelin, - ja kun käteni olivat sidotut, Chyna ystävällisesti vaati saada minun uimapuku takaisin. Olen yrittänyt lukea jotain hänen silmänsä, kun hän teki tämän, mutta hän ei koskaan katsoi edellä minun leuka.
  
  
  Tsunganos puristuksiin minut seinää vasten vieressä sängyssä, ja hänen silmänsä leimahti vihasta. "Sinä tapoit kolme miestä viime yönä, Herra Carter, ja vakavasti loukkaantunut neljäs." Hän haparoi hänen päänsä, jossa voisin nähdä kellertävä kolahtaa hänen suora musta tukka. "Se olisi mukavaa, minulle järjestää hidas kuolema nyt, mutta ei ole aikaa juuri nyt. Olet sekaisin meidän aikataulu, joten sinun on välittömästi poistettava. Voit puhua onnea."
  
  
  Hän löi minua kovaa kasvoihin; minä ducked ja kiinni hänen potkia korkealla pääni, mutta minun korvat soivat.
  
  
  Tsunganos katseli sitä tarkkaan. "Pelkuri viime hetkellä, vai mitä, Herra Carter?" Ottaa se. Hän osoitti kaksi vaaleat miehet, jotka työnsivät minut seinää vasten. "Tiedätkö, missä hän on tarkoitus mennä."
  
  
  Mukaan lukien kaksi tyttöä, ja minun olisi pitänyt lisätä, että heitä oli seitsemän huone - ja käteni oli sidottu selkäni takana. En halunnut vastustaa.
  
  
  Kaksi vartijaa ja menin sisään takaoven kautta ja osaksi kapea, kokolattiamatto käytävällä. He työnsi minut alas portaita ja viisto kivi-aidattuja käytävä, märkä kiviä, jotka naarmuuntunut minun hartiat.
  
  
  Vartijat olivat lähes identtiset, mutta huolellinen tarkastelu niiden kuvia tuottaneet tulosta. Wilf ja Kevin. Yksi passi alkaen Venezuela, muut oletettavasti ruotsin - ja heidän äänensä oli Aito Amerikkalainen aksentti sikäli kuin olen voinut kuulla. He ovat voineet supertähtiä Indianan Yliopistossa, se oli vaikutelman yhteensä osaaminen, että ne on luotu. Se oli vaikea uskoa, että nämä Amerikkalaiset olisi voinut tappaa minut, mutta en tuhlaa aikaa petän itseäni.
  
  
  Jätimme hotellin yläpuolella, takana hedge pensaita, jotka kattoivat lagoon. Muutamia hetkiä myöhemmin meillä syntyi osaksi clearing veden äärellä, kolme keskipitkän pituus veneet suoraan alapuolellamme. Wilf, joka oli hieman pitempi ja stockier kuin Kevin, tökkäsi minua kylkeen aseen kanssa.
  
  
  "Vauhtia ja hypätä."
  
  
  Tein kuten minulle kerrottiin, lasku jysähtäen päälle lasikuitu kansi, jossa olen liukastui pieni; illalla oli hieman märkä kaste. Wilf seurasi helposti, iski minua vastaan kaide pieni ohjaamo. Kevin meni ohjauspyörä ja käynnisti moottorin, sitten hyppäsi eteenpäin vapauttaa hydrofoil-kaapeli.
  
  
  Voimakas moottori jyrisi kuin me kääntyi ympäri, kääntyi sitten kohti pimeää tunnelia, joka johti merelle. Kevin painetaan nappia kojelaudassa, hidastunut hieman, ja lensi pimeässä tunnelissa. Voisin nähdä rauta kaide edelleen nousussa, ja me purjehdimme juuri sen alla, ja sitten olimme ulkona merellä.
  
  
  He sitoivat minut punottu rautalankaa, joka laittaa paljon paineita käteni kun painoin niitä vastaan. Ranteet olivat verenvuoto vuolaasti, joka olisi voinut auttaa, jos olisin tekemisissä köysi, mutta se kaikki oli hyödytön minulle. Löysin yhden raidat takaisin minun uimapuku, mutta käteni oli sidottu liian korkea selkäni takana päästä.
  
  
  Wilf oli hänen vieressään ohjaamossa, vaikeuksia saada ylös, ja kantosiipialuksella nosti sen metalli sukset ja liukui veden yli. Hän katsoi minua rento halveksuntaa.
  
  
  "Ehkä meidän pitäisi jättää sinut," hän sanoi, ääneen tarpeeksi tulla kuulluksi yli kimeä kirkua moottori.
  
  
  "Miksi en?" Sanoin kevyesti. Nojasin selkäni vasten kaidetta ja onnistui vääntää käsiäni hieman, niin että voisin päästä vyötärönauha minun uimahousut. Olin töissä, ota yhteyttä vetoketju pieni kolmion muotoinen pussi alareunassa häntäluu.
  
  
  Wilf epämääräisesti hymyili, ja hänen hiukset lepattivat tuulessa. "Jos olisit täällä viikko sitten, meidän olisi pitänyt jättää sinut. Voit selvittää, kuinka monet ihmiset tietävät meistä. Mutta nyt - " hän kohautti olkapäitään. "Se ei ole enää väliä. Se on liian myöhäistä pysäyttää meitä."
  
  
  Sanoin, " Mitä teet?" Halusin, että hän jatkaa puhumista; olin laukkuni auki, ja jos vain voisin saada minun tunnoton sormet töihin ... Wilf nauroi. 'Mitä sinä siitä välität? Jos annamme sinun elää, huomaat pian, Carter. Mutta se ei ole oikeastaan väliä, se on vasta alkua, ja ihmiset kuten sinä ei siellä nähdä loppuun."
  
  
  Moottori on pilli tuli vaimeita karjaisu. En ollut vielä valmis; sormeni olivat edelleen kuin täytetyt makkarat, kurkottaa pussin sisältö takaisin minun uimahousut. Ski vene upposi runkoon, rocking pitkään turvota. Kevin katsoi vilkkuminen anturin ohjauspaneelissa.
  
  
  "Tämä on tarpeeksi syvä," hän ilmoitti, kääntämällä pois ohjauspyörästä.
  
  
  "Voimme lopettaa se pois ennen kuin me pudota se on?" Wilf kysyi. "Ei", Kevin kohotti lanka leikkureita. "Meillä on liuottamalla johto."
  
  
  Hän virnisti minulle. "Tiedätkö mikä tämä on?"
  
  
  Pudistin päätäni, vaikka tiesin hyvin, että se oli. "Se on synteettinen johto, joka on yhtä vahva kuin teräs, kunnes se pysyy vedessä kaksi tai kolme päivää. Sitten se liukenee, voit kellua vapaa koralli estää sinut on sidottu, ja huono Mr. Nick Carter tulee hukkunut mies. Että on, jos he voivat tunnistaa kehon jälkeen, kun kala on tehnyt sen kanssa."
  
  
  Minä kysyin. "Kyseessä hukkuminen kädet sidottu selän taakse?"
  
  
  "Voi, me leikata lanka juuri ennen kuin me heittää sinut yli laidan. Älä huoli, Carter; me tiedämme, mitä olemme tekemässä."
  
  
  "Minä todella arvostan tätä", sanoin happamasti, tunne pieni nippu vedin pois minun uimahousut.
  
  
  Vene ajelehti ja pysähtyi, keikkuivat ylös ja alas merelle. Kevin meni alas pieni mökki ja veti pala koralli koko rantapallo. Hän kääri synteettinen köysi noin karkea vaaleanpunainen koralli, sitten pääsi eteenpäin sitoa se noin minun nilkat.
  
  
  Se on aika minun taistelu. Kanssa tunnoton sormet, avasin pieni nippu olin tilalla minun takaisin. Tulikuuma liekit puhkesi ja poltin käteni ja selkärangan, mutta purin hammasta ja painoin laukku minun ranteisiin. Mukaan erikoistehosteita ' Stewart, pieni magnesium soihtu paloi läpi kolme neljäsosaa tuuman paksuinen pala metallia vähemmän kuin kolme sekuntia, mutta se tuntui enemmän kuin kolme vuotta minulle. Tunsin ihoni polttaa ja jänteet puolestaan sulaa öljyä; jos en yksinkertaisesti painoi ranteeni vastaan lanka, haluan tuntea sietämätöntä kipua, joka toi minut partaalle tajuttomuus.
  
  
  En potki, ja Wilf porrastettu takaisin. Kevin piteli koralli lohko, ja kun potkin hänet paljain jalka, sain hänet heti leuan alla. Hän lähti ja lensi vastakkaiselle puolelle venettä, silti puristi raskasta kuormaa. Jos se joskus tulee uudelleen näkyviin, mutta en nähnyt sitä.
  
  
  Vapautin ranteeni; kipu oli niin voimakas, että minun oli pakko nähdä, jos käteni olivat edelleen sitä. Se tapahtui, ja löin Wilf vatsassa nyrkeilläni. Hän pääsi hänen takki, mutta ei tarpeeksi nopeasti, tähtäsin neljä kovaa sormea hänen kurkkuunsa kaikin voimin, murskaus hänen henkitorvensa. Hän kuoli haukkomaan henkeään ja katettu minun rinnassa verta.
  
  
  Olen sukeltanut mereen pestä se pois, sitten kiipesin takaisin veneeseen. Tuomiopäivän Saari oli nyt oikealle. Nyt, että minun kansi oli palanut, se oli aika perusteellinen tutkimus; käynnistin koneen uudestaan, ja sitten etsitään veneen aseita.
  
  
  
  LUKU KAKSITOISTA
  
  
  Sadan metrin päässä rannasta, sammutin moottorin ja laski ankkurin laidan yli. Wilf ruumis oli liitetty siihen. Hänen pieni .25 automaattinen pistooli oli jumissa vyötärönauha uimapukua. Minulla oli laaja-pyörittämään veitsi kädessä, ei kovin terävä, mutta olin enemmän varma kuin olin Wilf on pieni pistooli.
  
  
  Menin alas veteen ja ui hitaasti kohti kaistale valkoista hiekkaa, joka hämärästi glimmered kuutamossa. Ei ollut jälkeäkään partio rannalla, mutta odotin niin vähän vettä kuin pystyin viisitoista minuuttia, ennen kuin astuin ulos päälle pankki ja juoksi viidakkoon.
  
  
  Tällä kertaa reitti oli enemmän tai vähemmän tunnettuja; pidin silmäni työstä, valot pitkä teräsrunko, ja kun lähestyin, näin ihmiset kävely palkit. Hyvä aika rakentaa, ajattelin.
  
  
  Kävelin ympäri alttiina säätiö ja hiipi sementti lohko toimistorakennus. Yksi ikkuna päästää sisään valoa, ja näin vartiomies seisoo ovella. Se oli selvästi nähtävissä, että ihmiset rakennuksessa, joka tarkoitti minun piti olla hyvin onnekas tai hyvin nopeasti-ehkä molemmat.
  
  
  Katsoin ulos ikkunasta ensimmäinen, vetämällä runko. Toimisto oli tyhjä. Halusin mennä alas, mutta muutin mieleni. Miksi oli siellä vartiomies vartioivat tyhjä toimisto? Katsoin uudestaan. Piironginlaatikko tiedosto kaappi oli auki, ja vastaanotto oli kallistettu eri kulmaan kuin se oli ollut edellisenä yönä.
  
  
  Aloin saada ideoita.
  
  
  Ikkuna oli liian pieni kiivetä kautta. Sen pitäisi olla oven.
  
  
  Minä hiivin aluskasvillisuuden rakennuksen taakse ja alkoi yskiä, pehmeästi ensin, sitten kovempaa, teeskentelee yskä, kuten vakava tupakoitsija. Kun aloin ajatella, että vartiomies oli kuuro, hän pisti päänsä nurkan takana.
  
  
  En yski jälleen, ja kaavittu jalkani pensaat. Vartija nosti aseensa olalleen. Pidin hengenvetoon ja antaa edelleen. Hän laski aseensa ja otti muutaman epäröivän askeleen minua kohti. Makaa vatsaan, ryömin hiljaa oikealle. Vartiomies pysäytti. Otin pienen automaattista pistoolia minun vyö, ja heitti sen pusikkoon, jossa makasin. Sentry siirtää nopeasti, karbiini valmiina, mutta väärään suuntaan. Tiesin, että se ei olisi liian lähellä, mutta se oli minun paras mahdollisuus, joten nousin ylös, otti muutaman nopean askeleen, ja sukelsi hänen takaisin.
  
  
  Ranteeni olivat edelleen polttavan ja verenvuoto, joten raskas terä
  
  
  Se ei voi liukua sujuvasti, kun löin häntä takaisin, pääsin liipaisinkaaren karbiini ja tuntui vartiomies sormi käpertyä. Kun luulin, että se oli liian myöhäistä, en onnistunut saamaan sormeni takana liipaisinta, ja kun hän käänsi päänsä minun suuntaan, hänen silmänsä himmeänä. Hän kuului minulle.
  
  
  Olen taistellut minun jalat, tarttui kahva veitsen, ja veti. Se oli niin vaikeaa kuin se oli tullut, mutta vaikka minulla oli nyt parempi ase muodossa sentry on karbiini, tiesin, että minun olisi luultavasti täytyy veitsellä leikata ankkuri köysi, jos menin takaisin veneelle. Jos minulla on tämä.
  
  
  Odotin nurkassa ja katseli työntekijöiden rakentaa rakennuksen runko, sitten liukastui oven. Minulla oli jo poimii kädessäni, ja lukko ei ollut monimutkainen, mutta selkä miehiä yläkertaan, se tuntui ikuisuudelta avaamaan oven. Olin vihdoin huomaamatta sisään, ja olin utelias, mitä he tekivät siellä, että he olivat niin kiireisiä.
  
  
  Pöydän takana, löysin pienen neliön akseli, joka juoksi alas betonilattialle. Metalli kahvat liukui alas yhdeltä puolelta, menin alas noin kolmekymmentä metriä. Minulla oli kapea eteinen valaistu muutama himmeä sipulit matala katto, ja noin viisikymmentä metriä edelläni oli suljetun oven.
  
  
  Niiden turvallisuus oli joko huolimattomasti, tai se oli niin lähellä nollaa, että he eivät enää välitä. Työnsin oven auki, ja minä heittäydyin läpi ja pyrittiin minun karbiini tilaa sen takana.
  
  
  Löysin itseni huoneen täynnä välineitä, vilkkuva valo paneelit, ja klikkaamalla riviä tietokoneissa. Neljä miestä khaki puvut olivat kokoontuneet noin suuri kartta vastakkaiselle seinälle, ja kun en päässyt ylös ne, saatoin nähdä sen ääriviivat alkaen itärannikolla Floridassa ja Marylandissa.
  
  
  Tsunganos näki minut ensin. "Carter!", hän murisi, ja jälleen minun oli pakko antaa hänelle luottoa: hänen refleksit eivät pysähdy hänen yllätys. Hän pujahti oikealle ja löysi karbiini rekennettiin vastaan pöytään; en halunnut tappaa häntä - ei vielä - joten otin varovainen tavoite ja ampua olkapäähän. Hän nykäisi sivulle ja putosi betonilattialle kuin veri roiskui hänen paita.
  
  
  Muut otti kansi; ammuin yhden miehistä, ja hän laski, vaikka en voinut nähdä, missä olisin lyönyt häntä. Muut kaksi ducked takana rivi tietokoneita. Vaihdoin automaattinen tila ja potkuja osaksi korkea harmaa kaappi, jonka jälkeen miellyttävä suihku kipinöitä ja haju polttaminen eristys.
  
  
  Käännyin Tsunganos, mutta se oli liian myöhäistä. Nyt hän oli hänen oma ase hänen käsissään, ja se osoitti suoraan minua kohti.
  
  
  Kuten olen sukelsi maahan, kuulin halki hänen karbiini ja tunsi terävä pisto kuten luoti hipaisi kaulaani. Minä rullattu yli kaksi kertaa ennen lopettamista tavoite; minulla ei ollut aikaa siirtyä yhden laukauksen, ja yhdellä vetäisyllä, löin kuusi reikää Tsunganos kasvot ja rinnassa.
  
  
  Ei ole aikaa olla pahoillani, sain ylös ja käveli polttava rivi tietokoneita.
  
  
  'Näytä itsesi! Minä karjui.
  
  
  Muut kaksi ei vastannut, mutta olen kuullut, raskas boot scuff lattialle. Olen kyykistyi alas metalli pöytä ja odotti. Melu tietokoneet rikkoi hiljaisuuden. Kuten odotin, katsoin iso kartta seinällä ja näki punaista typerykset kiinnitetty Floridan rannikolla pohjoiseen Miami. Aluksi ajattelin, että se oli Cape Kennedy, mutta sitten näin kap vielä pidemmälle pohjoiseen. Mitä makasi sen välillä, mitä oli sopiva tavoite ja päämäärä, mitä varten?
  
  
  Yksi piilossa ihmiset päättivät yrittää paeta ja juoksi takaapäin tietokoneita sukella Tsungano karbiini. I pysäytti hänet ja ampui polvi, ja hänen huutonsa kaikui kirkkaana korkea tila. Hän rullattu edestakaisin kipua, hänen keltainen iho kääntämällä aavemainen harmaa.
  
  
  Odotin viime henkilö. Siellä oli pitkä hiljaisuus, ennen kuin hän puhui.
  
  
  "Carter?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Minulla ei ole ase."
  
  
  "Tule ulos ja näyttää se."
  
  
  Siellä oli tauko, ja sitten käsi ilmestyi nurkan takana tietokoneen kotelon. Käsi oli tyhjä.
  
  
  "Okei, hei. Näytä minulle nyt levätä."
  
  
  Hän käveli pois molemmat kädet ilmassa. Se oli mies, joka tunnisti minut Tsunganos.
  
  
  "Tule tänne," tilasin.
  
  
  Hän siirtyi varovasti, koska jos lattia oli liukas. Kun hän oli kymmenen askeleen päässä, olen viittoili häntä lopettamaan.
  
  
  "Carter, olen kipua."
  
  
  'Oh, eikö?'
  
  
  'Minun nilkka. Ehkä se on rikki.
  
  
  "Sitten olet onnea, ystävä. Nyt, nopeasti. Kerro minulle, mitä se kaikki tarkoittaa?
  
  
  "Minä ... se ei ole mitään."
  
  
  ""Ei, tietysti ei."Nostin piipun karbiini niin, että se oli suunnattu hänen kasvonsa. "Kokeile eri vastauksen, ja tällä kertaa hyvä."
  
  
  Mies nuolaisi huuliaan, ja hänen silmänsä syöksyi noin. "Minä ... en voi sanoa mitään."
  
  
  Minulla ei ollut varaa pelata pelejä, joten laitan luodin hänen nosti käsivartensa. Hän huusi, hänen silmänsä leveä pelosta, kun hän yritti napata hänen loukkaantunut käsi, uhkasin häntä karbiini. Hän piti kätensä ylös kuin hiki puhkesi hänen otsaansa.
  
  
  "Seuraava luoti menee läpi kyynärpää." En ollut varma, kuinka monta laukausta minun oli jäljellä, mutta en uskaltanut tarkistaa.
  
  
  'Ei, ei! mies huohotti. "Minä sanon sen! Sanon sen! '
  
  
  Se oli oma typerä vikani, kun ei kiinnitä huomiota henkilö ammuin läpi polvilumpio. Hän oli toinen karbiini, ennen kuin tajusin, että hän oli menossa, ja se oli luultavasti vain sietämätöntä kipua hänen vamman, joka esti hänen ensimmäinen laukaus lyödä minua. Menin takaisin pöydän takana.
  
  
  Hänen toinen laukaus oli sata prosenttia tarkka. Mies kuulustelin lunged eteenpäin, sitten romahti pöydällä ja melkein päälleni, luoti osuu häntä kaulaan. Kuten olen työnsi ruumiin pois, kuulin, toinen laukaus, ja sitten hiljaisuus.
  
  
  Katsoin varovasti pöydän ympäri ja nousi seisomaan. Viimeinen mies makasi vieressä Tsunganos, kuono karbiini edelleen hänen suuhunsa. Kartta seinällä hänen takanaan oli peitetty kirkkaan punainen veri. Ennen kuin tein mitään muuta, olen tutkinut neljä ruumista. Kun olet vahvistanut, että he olivat kuolleet, en tutkinut karttaa. Joukko ääliöitä puristuksiin Palm Beach, mikä ei merkinnyt minulle mitään. Mutta hieno linjat piirretään kartalle päässä pieni piste Bahama kertoi vielä enemmän.
  
  
  Ne johdetaan Tuomiopäivä Saaren määränpäähän - kaikki paitsi yksi. Tämä yksi rivi juoksi pitkin koko rannikkoa suorassa linjassa, nimike sisämaahan etelä Cape Hatteras. Se saavutti Washington, ja ajattelin, että eivät he tarvitse nuppineulan merkitä, että tavoite.
  
  
  Minä hätäisesti etsinyt neljä työpöydät huoneessa, mutta ei löytänyt mitään muuta hyötyä kuin muutamia piirustuksia ja atk-tulosteet, jotka näyttivät siansaksalta.
  
  
  Mutta se oli selvää, että tämä oli jonkinlainen valvomo, ja tämä johti siihen, looginen johtopäätös, että jotain oli tapahtumassa täällä Tuomiopäivä Saari.
  
  
  Butt minun karbiini, olen kännissä kaikki anturit paneeli ja meni takaisin akselille, joka johti toimistoon. Juoksin ulos ovesta ja ducked osaksi aluskasvillisuutta, ei huomaakaan ketään rakennuksen runko.
  
  
  Hydrofoil vene oli kun olin jättänyt sen, ankkuroitu. Minä pilkin tylsällä terällä, sitten alkoi moottorin ja ajoi hitaasti pois pankista, kunnes se on turvallista lyödä täydellä kaasulla. Olen purjehtinut takaisin Ylösnousemus Saarella ja matkalla rannalle hotellin vieressä.
  
  
  Laskin veneen, kiipesi maihin, ja meni sivuovesta, että Chyna oli osoittanut minulle. Se ei ollut, kunnes sain huoneeseeni, että tajusin, että minulla ei ollut avainta, joten en voinut käyttää minun lukko poimii jälleen; tämä tehtävä oli tulossa kertauskurssi avaamisesta lukot.
  
  
  Riisuin uinti, suihkussa, sovelletaan salve palaneet ranteet, ja tutki luoti haava niskassa. Se oli suuri, mutta pinnallinen haava; laitan laastarin ja laittaa tumma villapaita villapaita ja housut.
  
  
  Ei ollut epäilystäkään siitä nyt; Wilhelmina ja Hugo oli tullut esiin. Latasin Luger ,se liukui osaksi pehmeä nahka olkapää kotelossa, sitten rahapulassa tikari minun vasen kyynärvarsi. Laitan sininen takki. Katsoin kelloa, olisin jättänyt huoneeseeni. Se oli vaikea uskoa, että illalla oli vielä alussa.
  
  
  Otin huoneen avaimen pöydälle alla, käveli ohi hissit, ja meni takaisin kasino. Kuten tavallista, yleisö oli pieni, mutta en ollut kiinnostunut; menin cabaret.
  
  
  Koomikko oli lavalla, mikä tarkoitti, Chyna ei olisi suorittaa noin puoli tuntia. En tiedä, jos voisin odottaa niin kauan ennen kuin olen ottanut yhteyttä hänen kanssaan, en edes tiedä, jos hän olisi töissä joka yö. Tilasin drinkin, odotti baarimikkoa tekemään sen toisella puolella on baari, ja nopeasti meni ovelle, joka johti takaisin vaiheessa.
  
  
  Menin alas lyhyitä portaita ja löysin itseni kapea käytävä välillä kasana laatikoita ja rivi pukuhuoneen ovet. Libanonin akrobaatit olivat istuu ahdas huone, mutta he eivät katso minua kuten olen läpäissyt.
  
  
  Yritin kolme ovea ennen kuin löysin Chyna on pukuhuoneessa. Hän istui peilin edessä, yllään vain alempi osa hänen höyhen puku. Livahdin sisälle Wilhelmina kädessäni.
  
  
  "Älä tee ääntä," sihisin, osoittaa hänen Luger.
  
  
  Hänen silmänsä laajenivat, kun hän kääntyi minuun. "Nick!", hän huohotti.
  
  
  'Kyllä. Pidä kätesi, jossa voin nähdä ne."
  
  
  Hän alkoi seisomaan, ojensi kätensä minulle. "Voi, luota minuun, Nick, minulla ei ollut aavistustakaan, että he aikoivat tappaa sinut !"
  
  
  'Ei tietenkään. Päästä ylös. Laittaa jotain."
  
  
  Hän nousi hitaasti ylös.
  
  
  "Käytä jotain?" Se oli sama hymy taas-melkein. "Meillä ei ole aikaa tähän, rakas. Pidä kiirettä, tai laitan sinut paikkasi heti."
  
  
  Chyna seisoi liikkumatta ja katsoi minua silmiin; mitä hän näki, on vakuuttunut hänelle, että se ei ollut vitsi. Hän piristyi hänen vaatteensa tuolilta ja laittaa ne. Se oli minun kaapu.
  
  
  'Minne me menemme?'Mitä se on?', hän kysyi, hänen äänensä hieman vapisten.
  
  
  "On olemassa tie ulos täältä?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Mennään sitten läpi."
  
  
  Kävelimme alas sali, ovesta ulos, ja tuli nyt tuttu sivuovi. Chyna käveli hänen pää pystyssä ja ei katsoa taaksepäin, ja jäin pari askelta hänen takanaan. Hän pysähtyi portaiden yläpäässä ja katseli takaisin.
  
  
  "Huoneeseesi?"
  
  
  "Kuten arvasit."
  
  
  "Ja et edes odota ohjelman loppuun? Miten mukavaa.'
  
  
  'Kiirettä.'
  
  
  Huoneessa, työnsin hänet sängylle tarpeeksi satuttaa häntä hieman. Hänen silmänsä täynnä epäilystä hetken, sitten he alkoivat vaeltaa jälleen.
  
  
  "Joten te pakeni heitä. Olen niin onnellinen tästä, Nick.
  
  
  'Pudota se. Mitä tämä tilanne tarkoittaa, Viimeinen Tuomio?
  
  
  "Tämä ... en todellakaan tiedä."
  
  
  Tähtäsin Wilhelmina hänen kasvonsa. Yritä vastata uudestaan.
  
  
  Hän antaa viitta liukua pois hänen harteillaan. Siirsin vasemman käteni ja anna Hugon stiletto dia käteni niin, että hän voisi nähdä sen. Se valkeni hänelle.
  
  
  "Et ..."
  
  
  "Minulla ei ole paljon aikaa, rakas. Vastaa minulle."'
  
  
  Hän laski päätään ja nyyhkytti käsiinsä. "Isä, Nick. Hän on leirillä. Jos he saavat selville, kerron heille... -
  
  
  On olemassa paljon isiä, leireillä", sanoin jyrkästi. "Puhu...'
  
  
  Hän kohotti kasvonsa, ja kyyneleet olivat todellisia.
  
  
  "Rehellisesti sanottuna, Nick, en tiedä paljon siitä. Ensin ne sanoi, että he olivat tekemässä jotain, vapauttaa minun maa, mutta jokin aika sitten tajusin, että tämä oli valhetta. Kun olen melkein kuoli viime yönä...
  
  
  "Melkein." Luulitko, että he todella tekevät että?
  
  
  "Kuka tietää? En ole koskaan ollut Tuomiopäivä Saari; he käski minun mennä lähellekään sitä."
  
  
  Epäröin, mutta sillä ei ole väliä, jos hän valehteli tai ei, koska tiesin jo tarpeeksi, Viimeinen Tuomio.
  
  
  "Sinun täytyy uskoa minua, Nick." Siellä oli huomata hysteria hänen äänensä nyt; se oli hieno.
  
  
  "Miten voit auttaa heitä? Mikä oli työsi?
  
  
  "En tee paljon mitään, he vain kertoivat minulle ilmoittaa kaikille, jotka kysyttyihin kysymyksiin."
  
  
  'Kuten minä?'
  
  
  "En ole kertonut heille sinusta."
  
  
  'Ei tietenkään.'
  
  
  "Ei edes Angela?"
  
  
  Chyna alensi hänen päänsä uudelleen, hänen paksut hiukset, joka kattaa hänen kasvonsa. "Hän ei kysynyt mitään. Mitään sellaista. Kun nämä ihmiset tuli tässä huoneessa tänä iltana, olin yhtä yllättynyt kuin olet."
  
  
  "Kuka sinut lähetti Kaksinkertainen C?"
  
  
  "Minun agentti. Minä vannon äitini haudan kautta." Hän ylitti itsensä nopeasti. "He tulivat minulle, kun olin täällä yhden tai kaksi kuukautta. He sanoivat, että he tiesivät minun isäni ne sanoi, että he halusivat auttaa vapauttaa minun maa. Mutta myöhemmin tajusin, että he makasivat, koska he sanoivat, että isä olisi kuollut, jos en tehnyt, mitä he sanoivat."
  
  
  En oppinut mitään uutta. 'Hyvä. Sanotaan, että uskon sinua. Nyt kertoa minulle, miten päästä De Doublon." Ja en tarkoita portin läpi.
  
  
  Hän katsoi ylös ja puri huultaan. Lopulta hän nyökkäsi. "Siellä on tie ..."
  
  
  Jätin hänet, sitominen nauhat levyt ja vyö minun kaapu, sitten meni alas takaisin portaita ja nopeasti käveli pitkin rantaa sisäänkäynnin tunneliin, joka johti lagoon. Minun piti mennä uimaan tänään, ainakin kerran, mutta tällä kertaa minulla olisi ase, että voisin luottaa.
  
  
  
  
  Luku 13
  
  
  
  
  Aikana Kielto, De Doublon toimi tärkein kauttakulkupaikka rommia salakuljettajat, kun sulkeneet portit oli asennettu lähellä lahtea, sekä piilotetut painikkeet, joka avasi ne molemmin puolin. Kun Grady Ingersoll osti saaret, hän lähti järjestelmän ehjä jopa asentamisen jälkeen kaukosäädin, joka työskenteli kantosiipialuksilla. Tämä ei huolimattomasti; joskus Ingersoll saa muut veneet osaksi laguuni, joita ei ole varustettu kauko-ohjaimet. Mutta se oli mahdotonta päästä kahva mistä tahansa, mutta vene lahden - tai lähes mahdotonta.
  
  
  Konsoli oli pieni piste puolella kävelysilta, hieman vaaleampi kuin muu kivi-ja betoni rakenne. Ainoa tapa saavuttaa se on kiivetä reunan yli ja päästä painike, kun olet pudota veteen. Chyna kertoi minulle, että hän teki tätä monta kertaa alkuvaiheessa hänen romanssi Angela, kun ne piti olla varovainen, koska Angela oli vielä toimii enemmän tai vähemmän kuin Ingersoll rakastajatar. Se ei ole väliä näinä päivinä; miljardööri makuun olivat enemmän eksoottisia.
  
  
  Makasin alas sillalla, varmisti paikan sijainti, ja alkoi eteenpäin, karkea kivet repivät minun takki. Ja sitten kaaduin, ja kaaduin, minä kosketti, että paikka, jossa minun käsi, ja sitten sukelsi veteen.
  
  
  Kun uin ylös, en voinut nähdä mitään, mutta silmäni alkoivat sopeutua hämärän, minä vain näki, portti nousee tunnelissa. Minulla oli kaksikymmentä sekuntia saada läpi, ja se oli lähtevän vuorovesi.
  
  
  Se oli korkea vuorovesi, ja minun vaatteeni olivat hyvin paljon tapa. Kun tuhlaa yli puolet varattu aika, en silti ollut lähellä katkeamispistettä. Ottaen syvään henkeä, olen sukeltanut pää ja kädet ja alkoi uimaan niin kovaa kuin pystyin. En voinut nähdä, kuinka paljon edistystä tein, mutta pidin uima-kunnes pieni kello päässäni kertoi minulle, että aika on ylös. Nostin pääni varovasti ja tunsi teroitettu rauta baareja kaavi nilkkani.
  
  
  Nilkkani oli kiinni välillä kaksi baaria, ja tunsin itseni vedetään alas. Käännyin villisti, tarttui minun loukkuun jalka, ja veti. Siellä oli edistystä, mutta ei tarpeeksi. Portin edelleen vajoavat pohjaan bay. En onnistunut saamaan henkeä juuri ennen kuin pääni upposi, sitten yritti työskennellä hiljaa kuin tumma vesi suljettu yli pääni.
  
  
  Paniikki melkein tappoi minut, mutta kun aloin thrash ympäri, olen kuvitellut, mitä tapahtuisi, jos pääsen täältä pois, ja eräänlainen rauhallisuus valtasi minut. Se oli melkein kuin jos olisin onnistunut hengittää syvällä pinnan alla, suunnitelmallisesti rentouttava nilkkani. Kun hän vihdoin tuli ulos, olen nopeasti esiin. Uin hitaasti pystysuora kivi rannalla laguuni ja kiipesi ulos.
  
  
  Kun minun hengitys palasi normaaliksi, tyhjensin Luger ja pyyhittävä huolellisesti patruunat kuiva kämmen lehtiä. Sitten laitoin ne takaisin lehden ja laittaa ne laatikkoon.
  
  
  Muut kaksi kantosiipialuksilla tanssivat niiden kiinnitysköydet, kuten roju aaveita. Veneet olivat vartioimaton; ilmeisesti Ingersoll-tai Intiimi Kuusi, joka itse ohjasi toimintaa-oli turvallisuusjoukkojen pääportin ja noin De Doublon itse. Niin paljon, että oli hieno minulle, mutta jos olisin yhtään lähempänä kotia, se vain pahenee.
  
  
  Se ei ole vaikea löytää sisäänkäynnin maanalainen käytävä, joten olen nopeasti käveli kohti majataloa, meni portaita, ja varovasti kiipesi ylös. Oikealla puolellani oli kapea eteinen johtaa ovi huoneeseen, jossa Angela ja Chyna oli lähes tappelivat minua. Toisella puolella oli toinen portaita pitkin. Tämä oli looginen polku, joten seurasin sitä. Kun pääsin ylös, huomasin, että olin oikeassa, mutta se oli umpikuja.
  
  
  Teräs ovi tukossa kulkua, massiivinen ja vankka, jossa on vain yksi pieni ovisilmä. Toivoin, että voisin jäädä pois ovisilmä on rajoitettu näkymä, koska olen ryömi kohti ovea. Ei kannata tarkistaa, jos se oli lukittu, sen olisi pitänyt olla.
  
  
  Hän otti pienen paketin takin taskuun. Kangas ympärille laukku avattuna helposti, muuttuen johto lähes kolme metriä pitkä. Siellä oli suuri pala räjähtävä pussin sisällä; olen huolellisesti painetaan reunaa vasten ovea, sitten lisätään pieni sulake. Johto oli nopea sulake.
  
  
  Valaistus se, hyppäsin alas ensimmäisessä kerroksessa, juoksi nurkan takana ja piilossa. Räjähdys teki korvia huumaava melu vankka kivitalo, ja seinät ja lattia tärisi useita sekunteja. Vilkuillen ylös portaita, huomasin että ovi oli auki sen saranat.
  
  
  Jäin missä olin.
  
  
  He juoksivat minua kohti Juna-tietä, jonka jälkeen kaksi jäljellä miespuoliset jäsenet Intiimi Kuusi. Olen väisti; savu oli silti tarpeeksi paksu piilottaa minua heidän silmänsä, mutta minä näin, että he kaikki kolme olivat aseistettu pistoolit.
  
  
  En anna Junan ja seuraava mies ohi ja katosi portaiden alla. Toinen pitkäkarvainen mies tummassa puvussa otti eri reittiä, ulos päästä. Sitten olisin voinut kiipesi portaita, mutta en halunnut niitä minun takaisin. Menin alas sali ja kiiruhti sen jälkeen, kun Juna-ja toinen mies.
  
  
  Olen nopeasti kiinni Toveri Juna, joka oli juuri kääntymässä, kun tulimme kasvot kasvot pimeässä käytävässä. Hänen aseensa meni, mutta Hugo oli hieman nopeampi; veitsi meni läpi hänen kurkkunsa ja pois kiinni hänen kaulaansa. Se putosi yllättynyt kurlutusäänen.
  
  
  Olen nappasi aseen hänen veltto käsi ja juoksi alas saliin odottamaan. Ennemmin tai myöhemmin, Juna olisi tullut takaisin, ja toivoin, että hän olisi seurata samaa polkua. En ollut yllättynyt kuullessani ääntä, mutta sitten muistin, että vanha rakennus oli rakennettu kuin linnoitus; mitä ajattelin oli thunder, vartijat ulkopuolella todennäköisesti ei edes kuullut sitä.
  
  
  Aika oli ohi liian nopeasti; katsoin kelloani. Se oli lähes keskiyöllä, ja kun muistin, mitä Wilf oli kertonut minulle hydrofoil vene, että se oli liian myöhäistä pysäyttää heidät, minulla oli levoton tunne, että se voisi olla aika. Ehkä poistin niiden valvonta huone, mutta oliko se tarpeeksi? Olen tullut siihen tulokseen, että en voi enää odottaa. Menin ylös portaita rikki teräs oven hiljaa ja kurkisti läpi. Katsoin ulos paksua savua pieneen ja täysin paljas käytävä, jossa on ovi suoraan edessä. Kävin siellä Wilhelmina valmis ampumaan.
  
  
  'Kuka siellä? Se oli Angelan ääni kaiuttimista. Ei ovisilmä tässä oven,mutta muistin suojaus-kamerat ympäri taloa. Koska savu vielä roikkuu huoneessa, hän ei tunnistanut minua - tai ehkä räjähdys oli vaurioitunut kamera täällä. Joka tapauksessa, olin onnekas.
  
  
  Laskin pääni ja raakkui: "Se on minulle, Juna. Avaa!"'
  
  
  "Salasana, Juna ..."
  
  
  "Hitto, se sattuu! Paskiainen pakeni. Anna minulle!"'
  
  
  Oli hetken hiljaisuus, ja olen miettinyt, jos olisin sanonut liian paljon - sitten ovi avautui hitaasti.
  
  
  Löin olkapääni ovesta niin kovaa kuin pystyin. Hetki, minun koko oikea puoli meni tunnottomaksi vaikutus, ja ovi avautui vain muutaman tuumaa ennen kuin tulee äkillinen pysähdys. Olen ajanut minun tapa aukon läpi ja etsinyt Angela kuono minun luger.
  
  
  Hän istui lattialla, jalat toisistaan, silmät. Hänen pitkä violetti mekko ja epäsiisti hiukset, hän näytti kuin iso lapsi, joka oli yhtäkkiä pudonnut.
  
  
  "Sinä!", hän sanoi kuiskaten.
  
  
  'Kyllä. Stand up. Pidä kiirettä!'
  
  
  Hän nousi hiljaa ja kohotti kätensä. Tein karkean etsimään sitä ja ei menetä yhden paikka piilottaa aseen. "En tarvitse asetta", hän sanoi rauhallisesti.
  
  
  En naurahti. "Luultavasti ei. Okei, Angela, ota minut teidän pomo.
  
  
  Hän kohautti olkapäitään ja käveli alas leveä sali, joka oli niin runsaasti kokolattiamatto että se teki minun hotelli huone näyttää nuhjuinen verrattuna. Pehmeä epäsuora valaistus valaistu sametti kattaa seinät ikään kuin ne olisivat sisäistä hehkua omia. Antiikki tuolit ja sohvat olivat hajallaan siellä täällä, ja jopa pari haarniskoita tuntui seisovan vartija veistetty pariovet lopussa hall.
  
  
  "Täällä", Angela sanoi osoittaen ovea.
  
  
  'Kun olet.'Minä kumarsi hänelle.
  
  
  Hän työnsi oven auki. Löysimme itsemme valtava, korkeakattoisen huoneen, osittain kalustettu jopa enemmän antiikkia, osittain ultra-modernia tyyliä. Valtava kattoikkuna edellä meitä, antoivat meille otetaan tähtiä, ja minun oikealle näen katselu ikkuna, että unohdetaan " orgiat hall." Vanha mies istui valtaistuimella-kuten tuoli, enimmäkseen peitossa varjoja. Työnsin Angela eteeni ja käveli hänen luokseen.
  
  
  "Herra Ingersoll," tyttö sanoi hiljaa.
  
  
  Vanha mies käänsi päätään hieman paljastaa samat kasvot olin nähnyt alhaalta, että illalla. Hän rypisti otsaansa, kun hän näki minut, ja hänen iso kätensä tarttui syliin hänen ylimitoitettu tuoli.
  
  
  ""Kuka se on? Hänen ääni oli ärtynyt.
  
  
  "Nick Carter." Me kerroimme teille siitä.
  
  
  Ingersoll epäröi, hänen sormensa liikkuvat innoissaan pitkin kaide. "Hän on kuollut!"
  
  
  "Ja tietysti, että ei tapahdu." Seisoin vieressä Angela ja työnsi Luger hänen puolella. "Peli on ohi."
  
  
  Toinen pitkä epäröintiä, ennen kuin hän puhui, ja hänen sormensa lepattivat. "Minun peli?"
  
  
  Sanat ei aivan vastaa hänen huulensa liikkuivat, kuten elokuva, joka oli kirjattu väärin. Menin tuoli. Hän hymyili heikosti, ja hänen huulensa liikkuivat rento. "Mitä haluat?"
  
  
  Se oli minun vuoroni paheksua, koska seisoo edessä häntä, olisin voinut vannoa, että hänen äänensä oli tulossa takaisin hänen päänsä.
  
  
  Ingersoll ei ollut kiinnostunut vastannut hänen kysymykseensä. Hänen hymy yhtäkkiä muuttui hymy täydellinen itseluottamus- hetkellä käteni oli tarttui ja kääntyi pois Angela niin kovaa, että se melkein sijoiltaan.
  
  
  Olin tippuu alas; nyrkki lyö minua kasvoihin. Tunnoton, olen perääntyi, mutta lamauttava ote käteni ei löysää. Se oli Juna, ja hänen tummat kasvonsa hymyili voitonriemuisesti minuun. Hänen takanaan, toinen mies tumma puku aseella sydämeni.
  
  
  En anna Wilhelmina pudota lattialle; Luger tehty ei ole enemmän melua matolla kuin Juna ja muut tekivät, kun he hiipi kimppuuni.
  
  
  Heti, Ingersoll nousi tuoliltaan ja siirtyi energiaa ja tarkkuutta, että hän ei ollut ennen ollut. "Erittäin hyvä, hyvät herrat", hän sanoi. "Ja nyt, että meillä on Nick Carter takaisin, meidän täytyy varmistaa, että hän ei paeta tällä kertaa."
  
  
  Leukani on laskenut epäuskoisena kuuntelin mies nimeltä Ingersoll; ääni kuulin oli nyt täysin erilainen.
  
  
  Ingersoll virnisti. "Näytät yllättynyt, Carter."
  
  
  Nyökkäsin.
  
  
  'Tietenkin. Kuka ei olisi yllättynyt, jos he huomasivat, etten ollut todellinen Grady Ingersoll?
  
  
  'Kuka olet?'
  
  
  Mies kohautti olkapäitään. "Ai, et voi soittaa minulle korvata."
  
  
  "Ja todellinen Ingersoll?"
  
  
  "Et kai?" Eivätkö kaikki tiedustelupalvelut tämän takana? Miksi muuten olisit vakoilusta täällä?
  
  
  "Onko hän kuollut?"
  
  
  "Tavallaan kyllä".
  
  
  'Mitä tämä merkitsee?'
  
  
  "Tule, näytän sinulle."
  
  
  Hän teki hänen tavalla koko huoneen alkovi, kulkee riviä elektronisia laitteita, jotka jatkuvasti lepattaa ja whirred. Hän pysähtyi edessä kaksi lattia-pituus sametti verhot, katsoi minua jälleen ja veti verhot takaisin.
  
  
  Katsoin takaisin Grady Ingersoll, joka oli täysin samanlainen mies seisoo vieressäni. Mutta muita Ingersoll oli pystyssä läpinäkyvä astia, hänen kasvojen ja vartalon osittain hämärtävät pyörteisiin sumu. Hänen silmänsä olivat kiinni ja hän oli yllään mikä näytti sairaalan yöpaita. "Niin, Carter?" Ingersoll - tai kuka hän oli-kysyi. "Minun Itä-kollegani kertoi minulle, että olet hyvin älykäs hahmo ..."
  
  
  "Onko se jäätynyt?"
  
  
  Ingersoll - saatoin soittaa hänelle, että, koska en ole koskaan ajatellut toinen nimi - nyökkäsi. 'Aivan. Tiedät jotain siitä, kryogeniikka, tietenkin.
  
  
  "Tekniikka jäädyttäminen ihmisten elossa."
  
  
  "Tämän tarkoituksena oli tarjota ihmisille kuten Grady Ingersoll" - hän kumarsi läpinäkyvä alus - " kuolemattomuuden toivosta. Kun multi-miljardin dollarin yksittäisten kärsii parantumaton sairaus, kylmätekniikka, voi laittaa ne valtion valekuolema, kunnes lääketieteen voi löytää parannuskeino. Hyvin yksinkertainen, eikö olekin?
  
  
  "Olet siis hänen toinen-in-command?" Kunnes hän on parantunut?
  
  
  'Aivan. Värvätty ja tunnollisesti koulutettu tämä herrasmies itse ehdottoman salassa. Jopa hänen lähimmät työtoverinsa eivät tiedä tästä taudista, eikä minun rooli hallinnassa Ingersoll valtakunnassa, kunnes hän voisi hallita sitä uudelleen."
  
  
  Palapelin palaset olivat nyt nopeasti alkaa loksahtaa kohdalleen. 'Ääni. Miten teet sen?'
  
  
  Ingersoll osoitti elektroniset laitteet. "Minun mentori - tai pitäisikö sanoa paimen? "kuten ehkä tiedätte, hän oli enemmän kuin vain rahaa tehdä kone; hän oli myös tieteellinen nero. Minulla on myös vaatimaton tausta joissakin applied sciences, ja yhdessä olemme kehittäneet tietokoneen ääni minulle. Nämä muisti pankit sisältävät useita tuhansia sanoja ja lauseita, jotka ovat välittömästi käytettävissä, kaikki kirjataan Ingersoll hänen valitettavasti jäljittelemätön ääni. Sen kanssa, voin puhua puhelimessa tai puheen; en voi edes puhua ihmisiä face-to-face joitakin rajoituksia, kuten olet huomannut pari minuuttia sitten.
  
  
  Olin vaikuttunut, ja varmisti hän huomannut. "Se on uskomatonta", sanoin.
  
  
  Se on sääli, että maailma ei koskaan tiedä - ei ainakaan ennen kuin olen poissa ."
  
  
  'Mitä tarkoitat?'
  
  
  "No, no, Carter, luuletko todella, että nyt kun olen saavuttanut tämän aseman, minä elvyttää tämä elävä ruumis?" Hän veti alas verhot kanssa halveksiva ele ja tukossa näkymä todellinen miljardööri. "Ennen kuin olen kerännyt luottomiehiäni täällä, olin ainoa, joka tiesi totuuden. Vain yksi koko maailmassa! "
  
  
  "Mutta ... sinä luotat nämä ihmiset?"
  
  
  'Tietenkin. Heillä on paljon suurempi tavoite kuin hallinta taloudellinen imperiumi, ja autan heitä tekemään niin."
  
  
  "Mikä on tämä tavoite?"
  
  
  Ingersoll heilutti rasvaa sormensa nenäni alle. "Nyt, nyt, Carter, haluat tietää liikaa."
  
  
  "Miksi emme päästä eroon tämä kaveri sen sijaan, että jauhat?" murisi Juna. "Hän on liian fiksu ottaa se riski."
  
  
  "Et ehkä halua kuulla, mitä olen jo löytänyt ulos", sanoin nopeasti.
  
  
  Ingersoll katsoi minua, Kouluttaa minua. "Kyllä," hän sanoi hitaasti, " kerro meille, mitä olet oppinut meistä."
  
  
  "Pohjimmiltaan, että olet rakentamassa jonkinlainen sinko Tuomiopäivän Saari."
  
  
  Hänen kulmakarvat ampui ylös. "Ai siitä, Carter? Kun sanot "jonkinlainen asennus," olet oikeassa ."
  
  
  "Tarkoitatko, että se on valmis käytettäväksi?"
  
  
  'Toki.'
  
  
  "Herra Ingersoll," Juna murisi varoittavasti.
  
  
  "Voi, älä huoli. Carter on niin kauniisti hyökkäsi Ingersoll on surullisen yksityisyyttä, että vähintä, mitä voimme tehdä, on kertoa hieman siitä meidän toiminta ennen hiljentää hänet ikuisesti.
  
  
  Arvasin oikein; hän oli puhuja, innokkaita keuliminen hänen wit. "En usko, että luotettu osakkuusyritysten luottaa sinuun, Ingersoll," sanoin. "Voi, se ei todellakaan ole kyse." Hän teki eleen. "Me kaikki tarvitsemme toisiamme; olemme täydellinen tiimi, ennennäkemätön yhdistelmä idealismia ja teknistä taitoa. Puhumattakaan rahaa, tietenkin.
  
  
  'Idealismi?' Katsoin Juna, jonka murjottaa ei muuta. "Että pitkäkarvainen saasta?"
  
  
  'Mitenkään? Nämä nuoret ihmiset - ja nuori nainen - ovat sitoutuneet maailman rauhaa ja vaurautta kaikille läpi kiirastulen epäilemättä, hylkääminen, ja puhdistus."
  
  
  "En ymmärrä sinua."
  
  
  "No, ota Juna, esimerkiksi. West pointista valmistunut, hän katosi Vietnamissa enemmän kuin kuusi vuotta sitten. Minulle kerrottiin, että hänen myöhempi kokemus Hanoi ja muualla pohjoisessa oli hyvin opettavainen. Ja Frank autio armeijassa Länsi-Saksassa - tietysti, hän ohjasi korkein periaatteet ja päätyi kaukoitään. Angela johti joukko vapaaehtoisia, jotka auttoivat vie sokeria sadon Kuubaan, ja tuli siihen tulokseen, että hän halusi tehdä paljon enemmän tämä aiheuttaa kuin vain leikkaamalla sokeriruo ' osta. Arthur, Missä Arthur?
  
  
  "Kuollut" Juna sanoi tylysti. "Tämä mies tappoi hänet." Ingersoll katsoi minua puoli-suljettu silmät. "Se oli välttämätöntä, Carter?"
  
  
  "Se tuntui hyvältä ajatukselta."
  
  
  "Ja Kevin?" Wilf?
  
  
  "He aikovat antaa minulle menolipun meren pohjaan. Pidin heitä tekemästä sitä."
  
  
  'Hmm. Sinä tuhosit minun kaukosäädin tänä iltana, eikö niin?
  
  
  En sanonut mitään.
  
  
  Ingersoll veti hänen katsella ulos hänen liivi tasku - hän oli yllään että puku - ja rypisti otsaansa klo dial. "En usko, että se olisi hyödyllistä kysyä, kuinka moni työtoverisi tietää, mitä olet oppinut." Hän ei odottanut vastaustani. "Mutta se ei ole väliä. Meidän suunnitelmat täytyy vain olla muuttunut hieman."
  
  
  'Miten niin?' Tunsin Trein on raskas kehon takanani, ja Frank on ase oli liikkumattomana vieressäni.
  
  
  'Tule tänne. Minä näytän sinulle. Ingersoll meni huoneeseen, jossa elektroniset laitteet oli sijoitettu. Hän kääntyi osoitin, ja näyttö palaa yksityiskohtainen ilmakuva. "Täällä, kuten näette, on Tuomiopäivä Saari. Rakentaminen uusi hotelli on erittäin hidas, mutta se on, koska se ei ole hotelli. Näetkö nämä toimialallaan sisällä? Hän osoitti muutamia pieniä pisteitä luuranko rakennuksen rakenteilla. "On kahdeksantoista heistä, ja jokainen kahdeksantoista putkia, jotka ovat onttoja, on raketti. Myönnän, että heillä on rajallinen, mutta luulen, että ne on suunnattu oikeaan paikkaan.
  
  
  Halusin kertoa hänelle, että tiesin, mitä he olivat menossa, mutta pidin takaisin. 'Oh, eikö?'
  
  
  'Kyllä. Palm Beach. Se on tuskin kaikkein heikoimmassa asemassa sotilaallinen kohde, on se?
  
  
  "Ei".
  
  
  "Mutta ajattele sitä. Kun annan merkin, miljonäärejä ' leikkipaikka on osuma korkea-räjähtävä pirstaleisuus ohjuksia. - Ei ydinaseita, Carter. Olemme olleet tuomassa osia yksi kerrallaan viime vuonna, ja kiitos nerokkuus meidän keltainen ihoinen ystäviä - älä unohda, ne on keksitty ruuti-meillä on koko arsenaali meidän pieni saari."
  
  
  "Mutta mitä järkeä?"
  
  
  Ajattele sitä: ennennäkemätön ja siksi odottamaton hyökkäys alue, jossa yhdysvaltain Presidentti on toimiva loma-konsultointi avain jäsenet hänen kampanja, jotkut rikkaimmista ja tehokkain ihmistä maailmassa."
  
  
  - Mitä luulet, että voit saavuttaa tekemällä tämän?
  
  
  "No, me aiomme pakottaa YHDYSVALTAIN hallitus hyväksy ehtomme."
  
  
  'Ehtoja?'
  
  
  Ingersoll hymyili ruefully. "Olit Cape Kennedy, Carter. Tiedätkö, mitä haluamme. Jos ystäväni kaukoidässä on myös kolmipäinen ohjausjärjestelmä, he ovat ydinvoima vastaa muiden suurvaltojen."
  
  
  "Niin, et tiedä olemassaolosta Driekoppen"
  
  
  "Kuten suurin osakkeenomistaja, olen tietenkin tietoinen kaikista uuden kehityksen. Vaikka minulla ei ollut pääsyä yksityiskohtia."
  
  
  Nyökkäsin. "Mikä on niin hyvä siitä?"
  
  
  "Oh ... tunne, että olet saavuttanut jotain, että rahaa ei voi ostaa. Ehkä jonain päivänä minut muistetaan suurin rauhantekijä historiassa."
  
  
  "Mitä jos ensimmäinen hyökkäys ei toimi? Jos asevoimien maamme päättävät tulla tänne pyyhkiä sinut pois maan päältä?
  
  
  "Oh, tule! Pommi saari keskellä suosittu turisti alue, siirtomaa teidän läheisin liittolainen?
  
  
  Tiesin, mitä hän tarkoitti. "Mutta mitä tapahtuu, kun käynnistää raketteja? Meidän ihmiset voivat nähdä, jos sinulla on jotain muuta."
  
  
  "Voi, mutta meillä on, että liian. Carter ydinohjus, joka meillä on, tietenkin, nimeltään "Suostuttelu".
  
  
  "Herra Ingersoll, mielestäni olemme puhuneet tarpeeksi kauan." Juna työnsi minua kohti Frank. "Otetaan tämä kaveri ulos, jotta voimme jatkaa toimintaa."
  
  
  Ingersoll nyökkäsi. "Kyllä, sinun täytyy olla oikeassa.
  
  
  Tappaa hänet nopeasti, mutta ei sen ulkopuolella. Soitan control center.
  
  
  Kuin Juna työnsi minut huoneen poikki, näin Ingersoll kentälle puhelin pois sen koukku ja puhua siihen. Hän odotti, sanoi sitten jotain muuta.
  
  
  "Tsunganos! Missä olet? Hänen pyöreät, vaaleat kasvot oli sekaisin raivosta.
  
  
  Lopetin. "Unohda hänet, Ingersoll. Hän on kuollut. Ja control huone on hajotettu.
  
  
  Ingersoll kääntyi epätoivoisesti. Samalla nappasin Frankin ilme ja näki, että piipun hänen ase tärisi. Astuin takaisin, painetaan itseäni vastaan takaisin Juna on vatsa, tarttui hänen käteensä ja nosti hänet ylös. Se lensi yli minun olkapää kuin Frank tuli ja veti liipaisimesta. Luoti osui iso Juna; yritin ankka takana pyssymies, mutta yritä heittää pitkä mies olkapääni yli heitti minut pois tasapainosta. Minä kompastui, putosi yhden polven, ja joku syöksyi minua kohti.
  
  
  Olisi mukava ajatella, että Angela oli tarkoituksella yrittää pelastaa minut, mutta se on todennäköisempää, että hän yritti heittää itsensä selkääni. Kun kaaduin, se ui ohitseni ja Frank on tulilinjalla. Luoti repi hänen rintaansa, tuli ulos hänen takaisin, ja jäi minut hiuskarvan varassa.
  
  
  Olen kompastua hänet ja sai Frank, ennen kuin hän toipunut järkytyksestä tytön booli. Meillä tuli riitaa ase ja kehrätty ympäri huonetta kuin pari humalaisen tanssijoita, ennen kuin mursin sormen. Hän huusi, ja ase liukui käteni.
  
  
  Frank laski hänen polvet notkua. Löin häntä aseestani, kääntyi sitten Angela. Hän makasi hänen vatsaan, hänen pitkä mekko roikkuu edellä hänen polvilleen. Minä rullattu hänet kiinni hänen takaisin. Räpytteli hänen silmäluomet ja hän katseli minua. "Nick", hän mutisi ja sulki silmänsä ikuisesti.
  
  
  Nousin ylös nopeasti ja katsoi Ingersoll. Siellä oli merkkejä hänestä. Huolimatta koko huone, ei ole paikkaa, että mies hänen koko, paitsi takana sametti verhot missä jäädytetty ruumis sijaitsi. Avasin verhot. Ingersoll ei siellä elossa, puoli-kuollut mies ei ollut toivoa tulee takaisin elämään. Luoti, joka lävisti Angela iski myös läpinäkyvä astia. Ja läpi pieni reikä, jäinen savua kaadetaan pois, kun sen kanssa ikuisesti Ingersoll on pahamaineinen suunnitelma kuolemattomuuden.
  
  
  
  Luku 14
  
  
  
  
  Yksi kantosiipialuksilla oli juuri lähdössä rannalle kun tulin ulos tunnelista. Ammuin luger veneen, mutta se oli liian tumma tähdätä kunnolla. Hetkeä myöhemmin valkoinen runko katosi tunneliin.
  
  
  Kuulin huudon takanani, mutta en kääntynyt ympäri. Ilmeisesti vartijat lopulta tajusi, että jotain oli vialla De Doublon. Juoksin muiden kantosiipialuksella, sitomatonta, ja käynnisti moottorin. Kun siirryt tunneliin, minun oli pakko painaa muutamia painikkeita ohjauspaneelissa, ennen kuin löysin sen oikean, ja kun näin epäselvä siluetti portti, olen nopeuttanut.
  
  
  Olin liian nopea; portti oli vasta puolimatkassa, kun olen saavuttanut sen. Sukelsin ja kuulin lasin särkyvän ja metalli crack kuten tuulilasi irtosi. Vene menetti nopeus, sitten näytti vapisemaan ja liikkua eteenpäin.
  
  
  Kaukaisuudessa, näin toisen kantosiipialuksella vene kohti Tuomiopäivän Saarella, sen metalli sukset. Painoin kaasua niin pitkälle eteenpäin kuin pystyin, tunsin rungon nosta pois vedestä ja siivet liukua veden yli. Vene oli kilpa poikki pinnalle nopeudella, joka otti minun hengenvetoon pois-varsinkin ilman tuulilasiin. Ingersoll vene purjehti kanavan välillä kaksi saarta, ja minä seurasin.
  
  
  Odotin häntä suunnata marina, mutta sen sijaan hän suuntasi suoraan kohti suuren betoni laituri, jossa on teräsrunko. Hänen vene törmäsi laituriin ja pomppi takaisin; Ingersoll vaikea ylläpitää valvoa, toi kantosiipialuksella taas lähemmäs, hyppäsi kuumeisesti reunan laituri, veti itsensä ylös ja melkein heti katosi silmieni edessä.
  
  
  Aikana chase, kiinni hieman, mutta ei paljon, ja kun hidastin päästä telakka, menetin kaikki etu olin saanut. Kiipesin keula ja hyppäsi betoni, vaimennuksen alle kummallista rakennettu metalli palkit. Nousin varovasti, Wilhelmina kädessäni. Ingersoll oli missään näköpiirissä.
  
  
  En tiennyt mitä tehdä, joten nojasin vastaan yksi palkit. Luulin, että se oli hieman ravistamalla tuulelta, mutta sitten tunsin selvästi, että se liikkuu! Astuin takaisin ja näki koko outo sotku pyörii hitaasti mutta selvästi. "Tässä se on!" Sanoin hiljaa, sukellus osaksi teräksen massa.
  
  
  Täällä oli ränni-kuin aukko keskellä. Epäröin hetken, sitten ryntäsi sisälle. Minulla oli mahdollisuus hidastaa minun pudota piristävä käteni seinää vasten kummallakin puolella; kuulin jyrinää raskaiden koneiden alla. Pitkän, hitaasti liu ' uttamalla, minä näki välkyntä, joka kasvoi vahvempi kuin minä laskeutui. Siellä oli paljas, sileä paikka alareunassa putki; olen laskenut niin hiljaa kuin pystyin ja katsoin ympärilleni.
  
  
  Löysin itseni keskellä takkuinen kokoonpano putket ja rakentaminen palkit, hydraulinen johdot ympäri. Olen hiipi varovasti valonlähde. Grady Ingersoll oli edessä seisoo paneeli, kääntämällä nupit ja katsot soittaa, hänen hiukset löysä kaikkiin suuntiin, hänen kasvonsa hehkuivat jännitystä. Siellä oli tunneli takana paneeli, ja jos minun suuntavaisto ei ollut täysin väärässä, tiesin, että se on lyijy valvomoon olin roskakorissa. Tämä tarkoitti sitä, että kauko-ohjataan Ingersoll oli backup asennus ...
  
  
  Olin aikeissa hypätä laaja reiän betonilattia, kun olin yhtäkkiä nostetaan ilmaan. Järkyttynyt, minä huusin ja yritin hypätä pois valtava pyöreä esine jalkojeni välissä. Mutta hän työnsi minut vääjäämättä ylöspäin, suora teräs palkki ennen minua.
  
  
  Screeching autoja pysähtyi äkillisesti. Ja lopetin. Nousin minun istuin, laski kömpelösti maahan, ja tuijotti suoraan kuono karbiini kohteessa Ingersoll on kädet.
  
  
  "Joten olet löytänyt tämän, Carter." Hän hengitti raskaasti, ja hänen rintansa kohoili. "Olet näköjään löytänyt kaikki nurkkia ja kätkö oma toiminta."
  
  
  "Se näyttää."
  
  
  "No, tämä on uusin löytö. Pudota ase, okei, en halua ampua täällä. Tein kuten hän sanoi; en tarvinnut shootout-turnaukseen, koska kaikki metalli ja betoni ympärillämme, puuttuva luoti voi kimmota ikuisesti.
  
  
  "Onko sinulla ydinohjus täällä?" Katsoin asia, joka oli työnsi minut ylös ja näki pitkän lieriömäisen tangon alle nenä kartio, vajoamassa reikä maassa.
  
  
  "Se on sääli, et löydä tätä, ennen kuin se oli liian myöhäistä." Hän hymyili, hänen kasvonsa vääntynyt hämärässä. "Se ei ole mitään verrattuna teidän kehittyneitä raketteja, mutta se tekee työnsä. Kiinteän polttoaineen, yksinkertainen, mutta tehokas mekanismi, jossa keskitytään oman pääoman."
  
  
  "Tämä on teidän pääoma, liian", muistutin häntä.
  
  
  'Voi ei. Oma pääoma on mihin päädyin, Carter. Mitä olen velkaa yhdysvalloissa, tai että asia, missään muussa maassa? Kaikki he tarvitsevat on minun rahaa likaisen veroja...
  
  
  "Voi, että on tarpeeksi", sanoin. "Unohdat, kuka olet."
  
  
  'Voi ei. Hän antoi minulle viekkaasti hymyillen. "Olen Grady Ingersoll, todellinen Grady Ingersoll-ja vain sinä voit sanoa toisin."
  
  
  "Luulen, että muutamat kaverit ovat vielä elossa."
  
  
  "Sitten voin käsitellä niitä, jos tarpeen, mutta en usko, että se on niiden edun mukaista puhua, Carter. Vain sinä ovat vaarallisia. Hän nosti karbiini.
  
  
  Hyppäsin takaisin ja heittäydyin maahan. Kuin idiootti, Ingersoll ampui räjähtää ja aiheuttaa lensi kaikkiin suuntiin. Minun kantapää oli laidunnettu, ja toinen luoti meni niin lähelle, että tukka syttyi tuleen.
  
  
  Kun katsoin Ingersoll, en tiennyt, että hän oli niin onnekas. Hän istui betonilattialle, hänen silmänsä leveä hämmennys ja pelko. "Carter," hän sanoi. "Älä anna hänen viedä tätä minulta nyt. . Hän kaatui kyljelleen ja makasi hiljaa.
  
  
  Polvistuin hänen viereensä ja nosti yhden hänen silmäluomet. Hän ei liikkunut, ja ei ollut merkkejä hengitys. Laitoin karbiini pois ja tarkastetaan iso pehmeä elin vaurioita, mutta en voinut nähdä mitään. Nousin ylös huokaisten. "Sydän", mutisin hiljaisuuteen. "Tai jotain sellaista." Joka tapauksessa, minulla oli kehon vasemmalle, ja en halua jättää sitä tänne.
  
  
  Se oli pitkä, jyrkkä kiivetä ränni - joka tietenkin oli raketti käynnistää putki - vetämällä Ingersoll ruumis sen kanssa. Vihdoin, kun pääsin laiturille, minä makasi kylmä betoni muutaman minuutin kiinni minun hengenvetoon. Se oli surrealistinen katso canal ja nähdä loma valot isoja veneitä satamassa, ikään kuin Kaksinkertainen Cay oli vain hauskaa.
  
  
  Lopulta sain ylös ja katsoin ulos Tuomiopäivän Saari. Olimme tarpeeksi pitkälle sisämaahan, että partio vartijat huomaisi meitä. Olin utelias, kuinka kauan se veisi heidät löytää neljä ruumista maanalainen valvomoon, mutta päätin, ettei ole syytä huoleen; se oli heidän ongelmansa.
  
  
  Yksi kantosiipialuksilla, Ingersoll, kun tuulilasi on ehjä, pestiin laiturilla nykyinen kanava, ja minä nosti kuolleen miehen ohjaamoon. Kun olin keskellä kanava, mietin mitä tehdä jäähdytys vuori lihaa jalkoihini. En halunnut heittää sen veteen, se olisi ollut parempi, jos se ei ollut koskaan löytynyt.
  
  
  Olen tehnyt minun viimeinen matka syrjäiselle alueelle Tuomiopäivän Saari. Hiekka oli pehmeää, ja apua rikki haara, kaivoin haudan, joka luultavasti ei olisi löytynyt vuosiin - jos koskaan. Sitten menin saarelle Ylösnousemus, kun otetaan huomioon kaikki mahdolliset jatkotoimet.
  
  
  Kun saavuin satamaan, tein päätöksen. Se oli liian vaarallista jäädä Dub-K-jopa minuutin kauemmin kuin on välttämätöntä, ei vain siksi, että elossa jäsenet Intiimi Kuusi organisaatio-jos he halusivat tappaa minut, - mutta myös siksi, että paikalliset viranomaiset; he luultavasti ei olisi osoittanut armoa massacre olisin aiheuttanut tänään illalla, ei väliä kuinka perusteltu se on.
  
  
  Ajoin veneen ja katsoa, mitä teen seuraavaksi. Minun piti lähteä Bahamalle, mikä tarkoitti, Florida. Minulla ei ollut aavistustakaan, jos kantosiipialuksella olisi mahdollisuus päästä sinne, jossa käytettävissä oleva polttoainemäärä ... katsoin ylös mäkeä Herridge seisoi tänä aamuna ja ajattelin, Lear Jet pysäköity tien toisella puolella kiitotien.
  
  
  Hän seisoi siellä, pimeässä ja vielä kuutamossa. Menin ja poistaa rekyyli pysäkin päässä pyörät ja irrottaa silmukat. Minulla ei ollut aikaa lämmetä auton ja käydä läpi loput nousu menettely oikein, minulla oli lämmin moottorit nousta ylös...
  
  
  "Ajattelitko mennä jonnekin, Herra Walton?" Minun ei tarvinnut kääntyä ympäri tiedän, että Herridge oli takanani. "Minä vain ihailla laite."
  
  
  "Ja haluat kokeilla sitä."
  
  
  Olen kääntyi ja virnisti, ihmettelet, miten se puretaan. Ei ollut näköpiirissä, mutta hänen kätensä oli hänen takin taskuun. "Uskon, että sinulla on minut", sanoin.
  
  
  'Todellakin. Ehkä haluat lähteä niin äkkiä, kun kaikki jännitystä Kaksinkertainen C?
  
  
  "Mitä tapahtuu?" Kysyin viattomasti.
  
  
  "Voi, näen paljon asioita minun ikkuna. Monet tapaukset seinät De Doublon, monet huudot. Ja ne, kantosiipialuksilla, että lensi ulos merelle, vain kolme. Olen nähnyt yhden karille hotellin takana, ja olen nähnyt saavut satamaan toisen veneen. Missä on kolmas alus, Herra Walton?"
  
  
  "Mistä tiedän, että?"
  
  
  Herridge naurahti pehmeästi. "Miksi kerrot minulle, liian?" No, ehkä Herra Nick Walton pitäisi kadota Doublecay ikuisesti. Päästä sisään. Hän huomautti, että kone hänen vapaat kädet.
  
  
  Istuin alas copilotin istuin ja päätti odottaa, kunnes olemme ilmassa ennen hellyttävä häntä; sitten se olisi helpompaa. Mutta ennen kuin veti lavalle, Herridge veti tylppä revolveri pois takkinsa ja ojensi sen minulle.
  
  
  "Jos epäilette minun motiivit, Herra Walton. Olen töissä ison-Britannian hallituksen drug enforcement division, joka on säädetty Bahaman viranomaiset. Tehtäväni oli selvittää, jos Grady Ingersoll oli huumeita. Minulla on tunne, se ei ole väliä enää. Olenko oikeassa?'
  
  
  'Luulen, että huomenna voit kiivetä tämän seinän takana ja tarkista se.'
  
  
  Erittäin mukava teistä. Kiitos.'
  
  
  Istuin alas ja rento nauttia lennon.
  
  
  Haukka odotti minua hänen Spartan office Dupont Circle, kun tulin paikalle hieman puolenpäivän jälkeen seuraavana päivänä.
  
  
  "Lentosi Miami laskeutui puolitoista tuntia sitten", hän tervehti minua. "Missä olet ollut?"
  
  
  "No, olin uimassa vaatteet minulla oli päällä, ja ajattelin, että olisi kiva vaihtaa ennen kuin tulin tänne."
  
  
  Hän nyökkäsi grimly. 'Ja myös?'
  
  
  Menin tarkemmin tarina annoin hänelle puhelimessa kolme aamulla. Hän kuunteli ilman huomautuksia, kunnes olen valmis.
  
  
  Hän pyysi. "Mitä luulet, että tapahtuu muualla organisaatiossa?"
  
  
  "He siivoamaan ja teeskennellä, että mitään ei tapahtunut, tai Herridge ja hänen miehensä iskee ennen kuin he voivat tehdä mitään tehokkaasti. Joka tapauksessa oletan, että olet jo ilmoittanut Bahaman viranomaiset siitä, ohjustukikohta Tuomiopäivän Saari.
  
  
  "Se oli toimittaa ne läpi epäsuoria kanavia. Kaikki on käsiteltävä hienovaraisesti ."
  
  
  'Toki.'
  
  
  "Mutta on yksi asia, joka häiritsee minua. Mies haudattu: voimme olla varmoja, että se ei ollut todellinen Grady Ingersoll? Että ruumiista ei ollut vain tyhmä?
  
  
  "Miksi he tekevät sen?"
  
  
  "En tiedä siitä mitään. Meidän tehtävämme on yksinkertaisesti varmista, että tämän kokonaan."
  
  
  Pääsin osaksi puolella tasku takin ja heitti kankaalla kääritty esine kiinni hänen desk. "Tämä on testausta varten." Hitaasti, voimakkaasti, hän kääntyi esineen ympäri, kunnes sormi oli hänen eteensä. Hänen ilmeensä ei muuttunut, kun hän katseli minua. 'No?'
  
  
  'Tarkista sormenjälki; lyön vetoa, se ei vastaa todellista Grady Ingersoll on sormenjälki.
  
  
  'Erinomainen. Haukka nousi ylös. "Vielä yksi asia. Oletko varma, että tämä tyttö, tanssija, joka innoissaan sinua niin paljon, ei puhu?
  
  
  "Mitä hän voi sanoa? Muuten, kysyin Herridge mennä hotellihuoneeseeni ja anna hänen mennä, kun hän sai takaisin Double C, ja hän sanoi, että hän pitää häntä silmällä.
  
  
  - Päätellen tarina, näyttää siltä, että tehtävä on suoritettu. Oletan, että haluat lähteä lomalle uudelleen?"
  
  
  Pudistin päätäni. 'Ei, kiitos. Joka kerta kun menen lomalla, voit keksiä jotain fiksua pitää minut kiireisenä, kun minun pitäisi olla lepäämässä. Mutta voit tehdä yksi asia minulle."
  
  
  Kuten aina, Hawk oli paljon minua edellä. "Hän mainitsi myös, useita kertoja. Uskon, että voit löytää Veronica ampumaradalla iltapäivällä. Hän pudisti päätään ja hymyili jäätävästi. "En ymmärrä, mitä nuori tyttö näkee vanha mies kuin sinä."
  
  
  * * *
  
  
  Kirjasta:
  
  
  Jossain Bahamalla, eksentrinen miljardööri järjestää villejä orgioita, joissa hippejä, sukupuoli ja hasista. Mutta hänen vapaa-ajallaan, rikas mies on hauska yleinen tuhoaminen ohjus järjestelmä. Se on aika "Master Salamurhaaja" Nick Carter osui tien. Vaarallinen death-kiertueella. Koska sinun täytyy lopettaa armoton rikas hullu. Ei ole väliä mitä. Ei ole helppo tehtävä, vaikka Nick Carter. Varsinkin kun on käynyt ilmi, että hippejä, kuten Angela ovat vaarallisempia alasti kuin kovimmat gangsterit.
  
  
  
  
  Sisällysluettelo
  Luku 3
  
  
  Luku 4
  
  
  Luku 5
  
  
  Luku 8
  
  
  Luku 9
  
  
  Luku 10
  
  
  Luku 11
  
  
  Luku 13
  
  
  Luku 14
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Yön Kostaja
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Yön Kostaja
  
  
  käännetty Lev Shklovsky muistoksi hänen kadonnut poikansa Anton
  
  
  Alkuperäinen nimi: Night Of The Avenger
  
  
  
  
  Ensimmäinen luku
  
  
  Käännyin, ja näki munkki keltainen kaapu, kävely, pää kumarassa ja kädet ristissä rukouksessa. Hänen hauras ruumis oli vain törmäsi minuun. Hän tuli itsekseen ja käveli, ei etsinyt ylös, ei näe minua tai kerjäläisiä istuu jalkakäytävällä.
  
  
  Tumma ihoinen poika oli käynnissä ennen minua. Hän juoksi hänen laiha rinta paljaana ja hänen knobby polvet liikkuvat voimakkaasti. Hän näytti niin säälittävältä, niin nälkäinen, että käteni meni automaattisesti minun taskussa. Mutta hän jäi minun kyynärpää ja oli mennyt ennen kuin voin antaa hänelle kolikoita.
  
  
  Hetken päästä huomioni kiinnittyi fiksusti pukeutunut nainen sulavasti tehostamalla ulos Rolls-Royce. Hinta hänen vaatteensa, satoja nälkäisiä ihmisiä kadulla voisi olla fed kuukaudessa.
  
  
  Olin vain tottunut häkellyttävä kontrastit Kalkutta, kun räjähdys kuulosti seitsemän metrin päässä rakennuksesta. Windows pullistunut ja piipahti kuten paisuttivat ilmapalloja.
  
  
  Näin sirpaleita törmää puoli-alasti elimissä kerjäläisiä ja repiä Rullina nainen on Pariisilainen mekko. Olin kuullut huudot ja huokaukset kipu, sitten näkymätön nyrkki ilmanpaine löi minua rintaan ja tyrmäsi minut pois minun jalat.
  
  
  Savua tuprusi takana kiviä, jotka lensivät alas kadulle ja törmäsi autoja pysäköity kadun toisella puolella. Ennen kuin menetin tajuntani, näin yläkerroksissa rakennuksen romahtaa. Hitaasti, kuin sulaa vahaa, rakenne menetti sen muoto kuin teräs palkit vääntyivät ja lankut säröillä ja mureni. Raskas raekuurot kiviä ja sementtiä lohkot sataa alas ympärilläni.
  
  
  Kun kova esine osui takaraivooni, kipu oli sietämätön. Muistan ajatelleeni hyvin selvästi: "minä kuolen." Ja en ole edes aloittanut tehtävä vielä.
  
  
  Sitten kaikki kääntyi musta ja en tuntenut enää kipua.
  
  
  Olin herännyt ääni sireenit, oudot englanti sarvet, jotka olivat sopivampi pienille Euroopan poliisiautoja kuin suuri Cadillac ambulanssi, joka pysähtyi tuumaa pääni jalkakäytävällä.
  
  
  Tunsin sirpaleita vedetään pois minun jalat ja kuuli tutun äänen puhuvan minulle kaukaa.
  
  
  'Lempinimi? Se on sinulle?'
  
  
  Kysymys tuntui minusta typerältä. Mutta ääni toisti kysymyksen, ja en osannut vastata. Suuni oli täynnä pölyä ja bittiä sementtiä.
  
  
  "Oletko vielä elossa, Nick?" Kuuletko minua?'
  
  
  Olin poimima vahvoja miehiä ja huolellisesti nostetaan päälle paarit. En litteänä, kunnes he laittoivat minut ambulanssiin, mutta sain kun vanha Cadillac revitä Chowringey Tien.
  
  
  Mies, joka oli puhunut minulle kadulla ei ollut siellä; vain ohut Intian sairaanhoitajat ratsasti minun kanssani, ja en luota niihin.
  
  
  Ei sillä, että minulla oli paljon rahaa mukana. Olin enemmän huolissaan aseita ommeltu puku.
  
  
  Ikkunan läpi saatoin nähdä kerääntyi yleisöä kadulla edessä tupakointi rauniot puhalletut-up rakennuksessa. Useat ihmiset olivat poistamalla kiviä haavoittuneita ihmisiä jalkakäytävällä, kun taas toiset heittivät kiviä poliisiauto. Poliisi oli jo ampumalla kyynelkaasua väkijoukkoon, ja se näytti kuin pieni mellakka oli välitön.
  
  
  Vuonna minuutti, Cadillac oli jättänyt yleisöä, ja lisäksi kipu pääni ja lika suuhuni, tuntui kuin turisti retkellä.
  
  
  Rehellinen opas olisi kuvata Kalkutta kuin "likaisin, saastaisin, sairain, kurja kaupunki maailmassa."
  
  
  Mutta muutaman korttelin, Chowringee Tie oli kauppakamarin paratiisi. Museot, virastot, pieniä hotelleja, ja tilava koteihin vuorattu molemmin puolin, mutta sen lisäksi ne olivat asioita, jotka olisivat tehneet Länsimaalainen sairas.
  
  
  Kalkutta, kuten useimmat tukkoinen, tungosta kaupungeissa, on yksi suurimmista maailmassa. Vain slummit ovat erilaisia. Miljoona asukkaat kaupungin ei ole asuntojen ollenkaan. He elävät kadulla, jalkakäytävällä, puistoissa ja julkisissa rakennuksissa. Päivän aikana, ne kerjätä ja varastaa pysyä hengissä. Kokonaiset perheet ovat syntyneet, elävät ja kuolevat ilman jopa kaikkein primitiivinen kattoa päänsä päällä, ei parempi kuin rotat he taistelevat yli roskat.
  
  
  Yöllä, rivit ratapölkkyjä muistuttavat ruumiita säädetyn polttamalla sen jälkeen, kun epidemia. Enemmän onnistuneita niistä elää slummeissa tai buesti, katto, joka nousee yksi ja puoli metriä maanpinnan yläpuolella. Vain vesi on mutainen ja sanomattoman saastunut vesi Hooghly-Joen.
  
  
  Muistin, että viimeksi kun olin Kalkutassa. Se oli sadekausi, ja siellä oli avoin viemäri järjestelmä käynnissä kaduilla.
  
  
  Joten en olisi erityisen kiinnostunut tästä matkasta. Kävin siellä tehtävä, tietäen, että kaupunki on täynnä tauti ja likaa.
  
  
  Kerran oli toivoa parempia aikoja. Vuonna 1947, kun Brittiläinen myönsi itsenäisyyden maa, uusi Kongressi-puolue teki hulluja lupauksia paremmasta tulevaisuudesta kiitos demokratian, mutta siitä lähtien Kalkutta on vain tullut enemmän juuttuneet.
  
  
  Vuonna 1971, kaupunkilaiset äänestivät Kommunisteja epätoivo. Mutta tämä toivo ei täyttynyt. Kommunistit myös voinut valvoa kaupungin, joten liittovaltion hallitus puuttui asiaan ja julisti poikkeustilan.
  
  
  Kaikki Kalkutta tuntunut aivan kaupungin an AH agentti . Mutta minun oli pakko totella käskyjä, ja viesti, joka saavutti minut Mukava oli hyvin selkeä.
  
  
  "Mene Kalkutta niin pian kuin mahdollista", se sanoi. Joten työnsin houkutteleva ranskalainen kreivitär sängystä ja astuivat ensimmäinen lentokone itään. Nyt, tunnin laskeutumisen jälkeen Kalkutassa, olin ambulanssissa, nuolee minun haavat ja onnitella itseäni siitä, että elossa.
  
  
  Edessä sairaalan, sain ulos autosta hutera jalat ja kieltäytyi tarjouksesta hoitajia viemään minut Ambulanssiin. Sen sijaan olen seurannut nuori sairaanhoitaja, jolla on pehmeä, ruskea iho ja perse alas kiireinen käytävällä. Kun olemme täyttää tavallista lomakkeet, hän vei minut yksityisen huoneen ja käski minun odottaa lääkärille.
  
  
  Tuntia myöhemmin, Haukka tuli.
  
  
  Katsoin häntä suu roikkuu auki. Luulin, että se oli hänen äänensä, jonka kuulin oli puoli unessa kadulla, mutta minun syyksi se delirium. Sikäli kuin tiedän, hän oli hänen oma toimisto United Press ja lennätinpalvelut Rakennus Dupont Circle, Washington.
  
  
  Hän ei edes tervehdi. Hän vain rypisti otsaansa, otti yhden hänen halpoja sikareita, ja vähän off lopussa. Hän sytytti sen ilmeinen ilo.
  
  
  Sillä Hawke, valaistus sikari on rituaali, ja miten hän pitää sitä suussaan antaa pois, mitä on hänen mielessään. Tässä vaiheessa hän oli joko huolissaan tai arvioida uusi tilanne.
  
  
  Kun hän katsoi ylös, kun ojentaen ottelun, hän tuntui nähdä minut ensimmäistä kertaa.
  
  
  'Miten voit?'
  
  
  En yski vähän enemmän pölyä pois minun kurkkuun ja sanoi, " Kyllä, sir. Minusta tuntuu hyvältä.'
  
  
  Hän nyökkäsi selvästi tyytyväisenä.
  
  
  "Et sanonut olit menossa Kalkuttaan," sanoin.
  
  
  "Muutos suunnitelmiin", hän sanoi. "Olin palaamassa kokouksessa Pekingissä. En halunnut mennä ulos pitkään. Tulen kotiin tunnin kuluttua.
  
  
  Haukka katsoi suoraan minua ja rypisti otsaansa uudestaan.
  
  
  "Olet saada huolimaton", hän sanoi yhtäkkiä. "Olen seurannut sinua koko matkan lentokentälle. En ollut edes korttelin takana, kun pommi räjähti.
  
  
  Minä katsoin häntä. Hawke oli kokenut agentti, ja hän ei ollut unohtanut sen, mutta olisi pitänyt arvata, että joku oli katsomassa minua. Minun linjan työtä, et kestä pitkään, jos et huomaa, että sinua seurataan.
  
  
  — Pommi oli tarkoitettu minulle?"
  
  
  Hän sanoi ei. Luultavasti ei. Se oli venäläinen rakennus, päämaja kaupan tehtävä. Ja se on osa ongelmaa."
  
  
  Pomoni avasi pieni paketti, jonka hän toi.
  
  
  Mitä hän oli tilalla näytti ruosteinen purkki päässä kaatopaikka. Ei ollut etiketti, ja siellä oli varmistin toisella puolella. Se näytti ole sen vaarallisempaa kuin lelu pommi.
  
  
  "Se mitä olet Kalkutassa varten," Hawke sanoi. "Kotitekoisia pommeja".
  
  
  Minä nauroin. Se ei voinut olla vakava. Asia ei näytä kuin todellinen uhka. "Kaliumnitraattia," hän sanoi. "Vanha purkki ja sulake. Hinta on kaksi rupiaa.
  
  
  "Kaksi neljäsosaa", laskin ääneen.
  
  
  'Se on oikein. Melko halpaa, jopa maassa, kuten Intiassa. Mutta tämä asia on tarpeeksi tehokas rip off jalan tai räjäyttää rakennuksen. Luultavasti tehokkaampi kuin vetypommi, jos olet tarpeeksi niitä ja käyttää niitä poliittista vaikutusvaltaa.
  
  
  Tällä kertaa oli minun vuoroni paheksua. Hän yllätti minut. Hawke ei ollut mies liioittelusta, mutta hän puhui kotitekoinen pommi kuin jos se oli atomipommi. "Viimeisen 24 tunnin aikana, kolme venäjän rakennusten Kalkutassa on tuhonnut näitä halpoja pommeja. Myyntiedustaja toimisto-ja kaksi venäläisiä yrityksiä.
  
  
  Minä kysyin. "Niin mitä. Koska kun ei AH huoli, että Venäläiset saavat vihainen siitä?
  
  
  "Meidän punainen ystävät ovat huutaa veristä murhaa. Poliisi totesi, että tölkit oli valmistettu Amerikkalaisen National Can Company.
  
  
  "Mutta ne on myyty ympäri maailman."
  
  
  'Sillä ei ole väliä. Olemme paineen alla. Se on noin kostoa. Ja on huhuja siitä.
  
  
  "Huhuja?
  
  
  "He puhuvat suuri kapina."
  
  
  — Seurauksena jotkut halvat pommeja?"
  
  
  Haukka söi kuolleen sikari. Hänen ilmeensä oli synkkä. "Kyllä, jos puhaltaa ne ylös tarpeeksi oikeissa paikoissa..."
  
  
  Hän ojensi minulle ohuen kansion, jossa on anteeksipyytävä ilme kasvoillaan. "Tämä on kaikki, mitä meillä on toistaiseksi. Tämä on ongelma ulkoasiainministeriön, niin me ratkaisemaan sen kautta konsulaattiin. Luulen, että ne on johtolanka. Ota yhteyttä Randy Mir. Hän on määräysvaltaa käyttävä agentti AH . Yhteystiedot on saatavilla-tiedoston avaamiseen. Hän huokaisi ja katsoi epävarmaa. Se ei ollut hänen tapaistaan. "Haluamme nip tämä alkuunsa. Tämä asia on haju, että me emme pidä.
  
  
  Hän pysähtyi jälleen, ikään kuin katua, mitä hän oli sanonut. "Selvitä, kuka tekee pommeja ja lopettamaan se. Toimia ilman rajoituksia.'
  
  
  Siellä oli kaksi viestit Randy Mir-tiedoston, mutta mikään muu ei. Voisin saada enemmän tietoa sanomalehdistä. Minun täytyi seurata tätä tietoa sokeasti, ja en pitänyt siitä.
  
  
  Katsoin Hawke, odottaa enemmän häneltä.
  
  
  — Tiedät yhtä paljon kuin me nyt, Nick. Emme voi tietää siitä mitään", hän sanoi. "Meidän täytyy käsitellä tätä asiaa nopeasti. Meillä ei ole on aikaa perusteellinen tutkimus, tai jopa perusteellinen analyysi. Joten ole varovainen. Meillä ei ole aavistustakaan, mitä on vastassa.
  
  
  "Mukavaa hommaa", sanoin.
  
  
  "Kunpa voisimme kertoa enemmän. Randy Mir sanoo, että hänellä on koira, joka voi auttaa. Vuoden, hän koulutettu saksanpaimenkoira tunnistaa räjähteitä. Se on lähes mahdotonta, mutta antaa sille yrittää. Tässä tapauksessa, me tarvitsemme kaikki me voi saada.
  
  
  Hän hyödyntää tuhkaa hänen sikari ja hieroi sitä lattiaa hänen boot. "Emme tiedä paljoakaan venäjän liikkumista alueella. Heillä on ainakin yksi henkilö täällä, ehkä enemmän. Ja Kiinalaiset voivat myös olla aktiivinen."
  
  
  "Minun naamiointi?"
  
  
  Haukka antoi minulle salkku, passi, ja puolet lentolipun.
  
  
  "Olet Howard Matson. Olet etsinyt halpaa salpietari kaukoidässä viime kuussa. Olet ilotulitus maker.
  
  
  Otin passini ja katseli sitä muistaa, missä olin muka syntynyt ja elänyt ja missä minun kuvitteellinen yritys sijaitsee.
  
  
  Laukku oli täynnä papereita, jotka liittyvät ilotulitus, kaavat, myyntisopimukset, kyniä ja muistikirjoja. Tarpeeksi siirtää pintapuolinen tarkastus. Hawk saavutti taskuunsa ja veti ulos hotellin avain. Hän antoi sen minulle.
  
  
  — On olemassa vaatteita huoneeseen. Kaikki henkilökohtaiset tavarat, joita tarvitset. Onnea.'
  
  
  Hän meni ovelle ja lähti ilman näköinen takaisin. Olin jälleen yksin. Pilvessä ja haavoittunut muukalainen likainen kaupunki, tehtävä, että lähes tappoi minut ennen kuin edes otti toiminta.
  
  
  Lääkäri, joka vieraili minulle puhui Oxford englanti ja tutki minut perusteellisesti.
  
  
  "Luut eivät ole rikki", hän sanoi. "Ei ole sisäisiä vammoja."
  
  
  Hän heti menetti kiinnostuksensa minua. Hän kirjoitti ulos reseptiä särkylääkkeitä ja katosi. Tuntia myöhemmin lähdin sairaalasta ja katsoin taksin.
  
  
  Seisoo ulkona lämpöä uudelleen olen ajatellut vaatteita Hawk oli valmistanut minulle hotelliin, ja hän toivoi, että olisi valinnut kevyt ja viileä puku. Mutta se ei ollut vain lämpöä, joka sai minut hikoilemaan kuin sain ohjaamoon. Se oli tehtävä. Menin sen jälkeen, kun häntä sokeasti ja ilman ainuttakaan kunnon johtaa tai johtolanka. En pitänyt siitä.
  
  
  
  Luku 2
  
  
  
  
  Rodriguez J. Smith Slocum näytti tyypillinen diplomaatti. Hän oli yli viisi metriä pitkä, hopeanharmaa hiukset ja huolellisesti leikattu viikset. Hänellä oli yllään erittäin kiiltävät kengät, kallis puku, jossa on hyvä leikata, ja kalvosinnapit hihat raidallinen paita. Kun hän ojensi kätensä, nopea hymy ilmestyi hänen kasvonsa, joka heti katosi.
  
  
  "Ah, Herra Carter. Olen kuullut uskomattomia asioita sinusta.
  
  
  "Matson", sanoin. "Katsotaanpa tottua minun naamiointi nimi."
  
  
  "Voi, kyllä, tietenkin. Hän viittilöi minut istumaan blue velvet tuolin vieressä hänen kiillotettu pöytä. Ei ollut edes puhelinta pöydälle kääntää huomio pois kiiltävä rakeinen kuvio.
  
  
  Hän pyysi. "Oletko tietoinen tästä, kun lähdit Ranskaan?"
  
  
  'Ei kokonaan.'
  
  
  "Mmmmm. No, siellä oli neljä enemmän räjähdyksiä, mukaan lukien yksi, et vain välttää tänään. Venäjän Konsuli virallisesti asetettu vastuu yhdysvallat. He edelleen lähettää arviot jälleenrakennuksen kustannuksista ja luettelo kuolleita Venäläisiä. Tähän mennessä lasku on noin kaksikymmentä miljoonaa dollaria.
  
  
  'Tämä on naurettavaa. Miten he voivat todistaa, että olemme...
  
  
  "He eivät voi."
  
  
  "Olemmeko vastuussa?"
  
  
  — Ei, ei, ei tietenkään. Olemme pimeässä, aivan kuten kaikki muutkin. Eilen Venäläiset jakoivat pistoolit kaikki konsulaatin henkilökunta. He ovat kaksikymmentä-kuusi ihmistä siellä, ja en voi arvata, miksi. Se on yksi iso vakooja rengas, siinä kaikki. Hän pysähtyi ja liukui kirjekuori pöydän yli minulle. "Washington lähetti sinulle viestin. Se on koodattu. He myös kehotti meitä tekemään yhteistyötä kanssanne.
  
  
  Slocum nousi ylös ja meni ikkunaan. Hän juoksi käden hänen kasvonsa ja palasi.
  
  
  "Carter... tarkoitan, Matson-meidän täytyy lopettaa tämä pommitukset nyt ja ravista pois Venäläiset. Tämä on ensimmäinen paikka urallani. Kaksikymmentä-seitsemän vuotta ulko-palvelu, ja nyt tämä.
  
  
  — Teen parhaani, Herra Slocum. Mutta tarvitsen muutamia asioita. Viisikymmentä patruunaa vakio 9mm Luger pistooli, mukava pieni .25 automaattinen pistooli, ja kaksi frag kranaatit.
  
  
  "Herra Matson! Olen diplomaatti, joka ei ole asekauppias. Minä nauroin. "Haluatko minun on diplomaattisen keskustelun terroristi, joka on heittää pommin minua? En koske minun menetelmiä, voit hakea omasi. Tarvitsen myös auton, ja tuhat dollaria rupiaa, ei yli kaksikymmentä laskut.
  
  
  Slocum katsoi minua hetken, ja minä näin paheksuntaa hänen silmänsä. Hänen henkilökohtainen tulkinta listalla, olin paljon pienempi kuin hänen. Mutta nyt, hän tarvitsi minua. Mitään sanomatta hän otti puhelimen ja alkoi antaa käskyjä. Kun hän oli tehnyt tämän, avasin kirjekuoren, jonka hän antoi minulle, ja tutki siististi painettu numeroita ja kirjaimia. Viesti oli kirjoitettu viisi-ryhmä-valintaikkuna koodi AX. Olisin halunnut tuhota viestin välittömästi, mutta et voi tulkita viestin viisi ryhmää kerralla, joten laitoin sen taskuuni.
  
  
  Boateng antoi minulle auton avaimet ja pino rupiaa, joista suurin osa oli pahasti kolhiintunut, ja kaiken, mitä halusin. Kolme-tähti ympyrä oli leimattu avain rengas. Joten avaimet on ollut Mercedes, luultavasti Slocum on oma auto. Ainakin hän teki uhrauksia.
  
  
  "Herra Matson, Washington on pyytänyt muistuttamaan, että tässä tapauksessa sisältää siemenet vastakkainasettelu yhdysvaltojen ja Venäjän. Näyttää siltä, että rooli syyllinen oli määrätty meille, ja emme voi todistaa syyttömyytemme. Jos nykyinen määrä räjähdyksiä lisää tai enemmän venäjän konsulaatin työntekijät kuolla... " Hän pyyhki otsaansa. Slocum oli hikoilu hänen viileä toimisto.
  
  
  — No, sitten, siellä voisi olla laaja sissien sotaa täällä Kalkutassa. Amerikkalaiset ja Venäläiset kuolevat neutraali maa — kauhistuttava mahdollisuus."
  
  
  — Jos niin tapahtuu, Herra Slocum, et tarvitse minua. Sitten sinun täytyy Merijalkaväki.
  
  
  Kun sain takaisin minun hotellihuoneessa puoli tuntia myöhemmin, minä kumartui salatun viestin olisin saanut yhdysvalloista. Ohjeet olivat lyhyet.
  
  
  "Ehdotan, että otat yhteyttä ja pitää yhteyttä Choeni Mehta, tytär tunnettu teollisuusmies. Tunnettu Intialainen agentti M4-luokan, niiden alin luokka. Edistäminen kuriiri. Se näyttää vain osa-aikatyötä. Voi olla hyödyllistä auttaa erityistä Kalkutta ongelmia. Tiedetään, että hän on sympaattinen yhdysvalloissa, mutta ei paljasta hänen naamiointi tarpeettomasti." Viesti ei ollut iso juttu, mutta se oli kuitenkin tukea. Joko niin, se antoi minulle potentiaalinen liittolainen, ja siellä on ollut hyvin vähän niistä Kalkutassa, koska USA: n hallitus asettui Pakistanilaiset heidän sota Intian kanssa. Selasin puhelinluetteloa, kunnes olen vihdoin löytänyt toimittajan nimi englanti-kieli sanomalehti. Teeskentelin olevani freelance-kirjailija ja on useimmat tiedot, joita tarvitsin hänen. Choeni Mehta oli kahdenkymmenen kahden vuoden vanha, noin viisi jalkaa pitkä, ja ylempi-kastiin Bramiini. Hän on käynyt koulua Sveitsissä ja oli maine juhlimista. Joka päivä, hän pelasi tennistä Maila ja Cricket Club lähellä Maidan Park.
  
  
  Kokouksessa hänen oli helpompaa kuin luulin. Olin klubilla, jossa hän hakkasi joku suomalainen tyttö. Kun annoin baarimikon kymmenen rupiaa, hän kertoi minulle, että Choini suosikki juoma oli poreileva giniä, joten otin kaksi lasillista minulle, kun menin tenniskenttä.
  
  
  Hän oli jo voittanut hänen vastustaja.
  
  
  "Peli ohi" Choeni sanoi, menossa net.
  
  
  "Tämä booli on syytä juoda", sanoin, luovuttamalla hänelle lasin.
  
  
  Paheksua ilmestyi hänen otsaansa, sitten taas katosi. Olen jatkanut.
  
  
  "Jotkut ystävät Monte Carlo neuvoi minua käymään, jos olin koskaan Kalkutassa. Ja tässä minä olen.
  
  
  Hänen äänensä oli matala ja miellyttävä, hieman englanti aksentti ja ripaus keikarointi. 'Ystäviä, jotka...?'
  
  
  Minä hymyilin. "Olen pahoillani, mutta minä koskaan mainita nimiä. Vain ystäviä.'
  
  
  Nyt oli hymy pelaa kulmissa suunsa. Hän oli kaunis, vaalea oliivi-iho. Hänellä oli ruskeat silmät, musta ja kiiltävä tukka, joka roikkui kaksi punokset keskellä hänen takaisin.
  
  
  "Luulen, että olet tosissasi, mutta kiitos juoda," hän sanoi. Hän otti kulauksen ja ojensi lasin takaisin minulle. 'Haluatko pitää minua? Jos et halua odottaa, kunnes kilpailu on ohi, voimme puhua." Hän nauroi. — Noin ne ystävät, meidän Monte Carlo. En ole koskaan ollut siellä. Hän kääntyi ympäri ja näytti minulle hänen kaareva perse alle lyhyt valkoinen tennis mekko. Olin iloinen, että joku AH ehdotti, että voin vahvistaa tätä yhteyttä. Hän voi ehkä häiritä minua hieman tämän tehtävän kuluessa.
  
  
  Choini toimi hyvin, se oli kova tarjoile spin vaikutus. Hän voitti viime asetettu kuusi-yksi, ja se tuli minulle, pyyhkimällä hikeä hänen otsaansa.
  
  
  'Ei paha.'
  
  
  Hän oli nauraa. "Minua tai minun peli?"
  
  
  'Molemmat. Olet ensimmäinen Intialainen nainen, jonka olen koskaan nähnyt hänen jalat altistuvat.
  
  
  Choini nauroi ja otti hänen juoda minulta. "Olen tappelupukari. Sveitsissä tai Lontoo, tätä pidetään erittäin posh. Hän asettaa hänen juoda alas sohvalle ja kääntyi minua, liivi hänen tennis mekko osoittaa pois hänen kauniita rintojaan. Hän tiesi vaikutus. — Oletko Amerikkalainen, vai mitä?"
  
  
  "Se on oikein, ja etsin joku syömään." Miten olisi tämä?
  
  
  Hän näytti yllättynyt. "Miksi?"
  
  
  "Olet kaunis, fiksu, seksikäs. Ja olen väsynyt, olen tylsistynyt ja haluan, että joku viettää iltaa. Pysähdyin. "Anteeksi, nimeni on Howard Matson. Olen New Yorkissa ja olen täällä ostaa ilotulitteita.
  
  
  "Ja olet kiinnostunut pommeja?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Mitä hulluutta." Hän pysähtyi. "Miksi en?" Sinun on yllättynyt, kuinka tylsä tämä kaupunki voi olla. Mitä jos meillä oli illallinen kotonani noin kahdeksan?
  
  
  "En halua aiheuttaa sinulle mitään ongelmia..."
  
  
  "Minä kerron minun kokki, pitää se yksinkertainen." Hän nauroi, kun hän nousi ylös. 'Olen menossa suihkuun. Nähdään illalla." Hän kääntyi ja käveli kohti club. "Hei, en edes tiedä, missä asut. Seurasin häntä. Hän lopetti kävelyn.
  
  
  "Herra Matson, tiedät, että olen täällä tenniskenttä. Olet löytänyt ulos olin matkoilla vähän, ja luultavasti lahjottu joku selvittää, mitä olin juonut. Olen varma, että sinulla ei ole mitään ongelmia löytää paikka, jossa asun. Jos et onnistu, pelkään, että et ehdi syömään.
  
  
  Hän kääntyi jälleen ja lähti suihkuun. Ulkopuolella naisten pukuhuoneessa, näin hänen pysähtyä ja puhua synkkä vanha mies. Klubi astrologi, ajattelin. Mistä seisoin voisin nähdä hänen library tähtitieteellisiä laskelmia estää koivun kuori, ja olen miettinyt, jos hän oli kysynyt häneltä neuvoa minua.
  
  
  Hänen läsnäolonsa muistutti minua kahdet kasvot Intia... moderni puoli edustaa maallinen naiset, kuten Choeni Mehta, ja muinaisuudesta kiinni ne lonkerot uskonnon ja okkultismiin.
  
  
  Tämä epäselvyys voi vaikeuttaa tehtäväni. Lähdettyään club, päätin heti yhteyttä paikalliseen valvontaan agentti AH . Ehkä hän voisi auttaa minua paremmin ymmärtämään tätä kulttuuria, jossa jotkut ihmiset käveli alasti kaduilla ja sotkee niiden elinten kanssa tuhkaa, kun taas toiset käyttää luomiväri ja huulipuna.
  
  
  Tiesin hyvin vähän siitä, Randy Mir, vaikka olin kuullut hänen nimensä, ennen kuin. Hän oli täydessä käytössä ja on ollut toimia vahtikoirana ja tarkkailija, joka tarjoaa turvallisuutta meidän ihmiset työskentelevät tai kulkee Intiassa.
  
  
  Se oli jo melkein neljä kun pääsin hänen myymälä, kirjakauppa, jossa tavallinen kerjäläinen oven edessä. Tällä kertaa se oli nainen. Voisin kertoa sana "rama" tatuoitu hänen kasvonsa useita kertoja Sanskritin kielellä.
  
  
  "Hare Krishna, Hare Rama," hän lauloi alta hänen sari ja huivi.
  
  
  Kävelin nopeasti hänen ohitseen. Sikäli kuin tiedän, hän voi myös ollut agentti, tarkkailija Randy Rauhaa, tai Kommunisti-urakoitsija.
  
  
  Parkkeerasin autoni kaksi korttelia tallentaa ja pysäköity Mercedes edessä Intialainen sotilas seisoo koko surkeissa street. Hän seisoi kivääri hänen olkapää, ja voisin kertoa hänen nyökkäys, että hän aikoi pitää autoa silmällä.
  
  
  Näky kivääri muistutti minua Wilhelmina kotelossa vasemmalla puolella. Ja sitten minulla oli Hugo, minun pitkä tikari, turvallisesti työntää vastaan minun oikea ranne, jossa voisin päästä sitä toisessa.
  
  
  Olin valmis toimimaan Kalkutassa, ja minä pysyi valppaana. Kävelin kaupan edessä, rennosti yrittää nähdä, jos siellä oli takaovi.
  
  
  Jopa neljä-kolmekymmentä, se oli vielä tukkoinen ja kuuma ulkopuolella. Valkoinen kiviä näkyy aurinko minua kaikkiin suuntiin. Kulmassa, jätin Chowringey Tien ja suuntasi takaisin pieni kirjakauppa.
  
  
  Kävelin alas kapea katu ja tuntui, että jokin oli muuttunut. Rytmi kadun ääniä oli erilainen. Melu elementti on siirtynyt. Katselin ympärilleni ja näin vain kaksi repaleinen pojat, kukaan heistä yli kahdeksan vuotta vanha. Ne oli pieniä kiviä sidottu köydet, että he kääntyivät utelias tavalla, alkaa kääntyä, ja sitten rikkoa sitä pois, peli he soittivat kävellessä.
  
  
  Kävelin ja katselin ympärilleni kauppoja, kuten kävely turisti tai liikemies viettää hänen vapaa-aikaa vieraassa kaupungissa.
  
  
  En tiedä miksi, tunsin levoton ja epäröi tulla Randy Mir on myymälä. Myymälä oli nyt estää takanani, ja minä pysähtyi, aikeissa kääntyä takaisin, kun kuulin, että mies kävelee määrätietoisesti minua kohti.
  
  
  Hänen vauhti nopeutui, ja olen vaistomaisesti kääntyi ympäri. Näin veitsen ensin, ja sitten käsi, joka piti sitä.
  
  
  Intian vannoi Hindu. Hän piti veistä alhainen ja valmis. Toinen myöhemmin, en Hugo tarttui oikeaan käteeni ja alkoi kohti hyökkääjää.
  
  
  Kaveri oli hyvä, mutta ei asiantuntija. Hän lunged, pysähtyi, kääntyi ja iski. Mutta tiesin, mitä hän aikoi tehdä. Se oli kuin jos hän olisi vain saanut osan hänen koulutus. Minä parried isku, ja veitsi upposi syvälle hänen ranne. Hän pudotti veitsen ja yritti juosta karkuun, mutta en tippuu hänet alas. Ennen kuin hän voisi hypätä minua kohti, painoin jalkani hänen rintaansa ja työnsi kevyt runko pois kiviä.
  
  
  "Kuka helvetti sinä olet?" Hän mutisi nimi, mutta se ei kertonut minulle mitään. "Kuka sinut lähetti?"
  
  
  Hän pudisti päätään. Toistin kysymyksen englanniksi. Hän ei ollut vieläkään vastannut. Hänen ranteensa oli verenvuoto. Huomautin, mutta hän kohautti olkapäitään. Kuka oli tämä mies? Minun olisi pitänyt tietää. Hän oli vain ryöstää minut tai yrittää tappaa minut kysyntään?
  
  
  Laitoin veitsen hänen kurkkuunsa ja kaavittu hänen iho, piirustus ohut virta verta. 'Kuka? Kysyin jälleen Hindu.
  
  
  Hän avasi silmänsä aitoa kauhua. Hän kavahti. Painoin kovemmin terä ja näki, että se oli leikata murto millimetrin syvemmälle. 'Kuka?' Kysyin taas. "Zakir," hän sanoi, wincing kipua. "Zakir on minut lähettänyt."
  
  
  "Zakir, kuka on tämä?"
  
  
  Hän henkäisi ja avasi silmänsä jopa laajempi, kun hän näki verta tippuu hänen ranne. Sitten hänen päänsä liukui sivuun ja hän menetti tajuntansa.
  
  
  "Hemmetti", mutisin.
  
  
  Halusin tietää paljon enemmän. Oli minun naamiointi jo altistunut? Kuka on Zakir? Ehkä vain halpa gangsteri.
  
  
  Kumarruin elvyttää häntä, mutta oli pakko luopua kun ryhmä kirkkaasti pukeutunut Intiaanit tulivat ulos kadulle.
  
  
  Miehen edessä oli yllään sulhasen okra mekko ja koristeellinen päähine. Hänen verhottu morsian oli kahlittu hänelle symbolinen silkki johto. He seurasivat häävieraat, tusina tai enemmän rikkaasti pukeutunut sukulaisia.
  
  
  Nähdessään verta vuotaen mies jalkakäytävälle, ryhmä jäätyi. He katsoivat minua odottavasti.
  
  
  Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa. Se voi olla viisi minuuttia, ennen kuin mies veitsen kanssa herää tarpeeksi puhua. Suuri yleisö olisi kerännyt mennessä. Se ei ollut ihanteellinen tilanne kuulustella tätä henkilöä.
  
  
  Olen miettinyt, jos hän oli yksin. Jossain tämä kapea kuja, hänen kollegansa oli luultavasti odottaa minua? Kävelin nopeammin, sitten juoksi ulos kujalle ja kääntyi toiselle kadulle ennen lopettamista. Olin hikoilu minun uusi puku, yrittää saada minun laakerit.
  
  
  Tiesin, että tämä mies oli yrittänyt tappaa minut, mutta miksi? Koska minulla oli Nick Carter, tai ehkä siksi, että minulla oli muutama rupiaa taskussa?
  
  
  Kun sain kirjakauppa, päätin tulla takaoven kautta. Pysähdyin umpikujaan kuja ja katsoin häntä yli kriittisesti. En nähnyt ketään, ei mitään vaarallista. Kävelin varovasti kujalle.
  
  
  Jos tämä oli murhayritys, miten he ovat nähneet lävitseni niin nopeasti? Se olisi voinut olla taksinkuljettaja. Tarjoamme kymmenen rupiaa palkkioksi ja voit ostaa puolet lentokenttä taksinkuljettajat ja tuk-tuk kuljettajia. Selvittää kohtalo pitkä Amerikkalainen ei olisi vaikeaa. Ei ole paikka, jossa raha puhuu niin selvästi kuin Kalkutassa.
  
  
  Menin takaisin ovelle ja kääntyi kahva. Ovi ei ollut lukossa. Astuin huoneeseen, joka näytti varasto ja näki nuoren naisen istumassa sohvalla. Suljin oven hiljaa ja hymyili hänelle, joten hän ei huuda. Yllätyksekseni, hän hymyili takaisin.
  
  
  Hän oli kaunis, vaalea ruskea iho, kiiltävät pehmeät hiukset, ja vihreät silmät, jotka olivat ristiriidassa hänen Intian kasvot. Hänen ruumiinsa oli kauniisti muotoiltu.
  
  
  "Sinun täytyy olla Amerikkalainen", hän sanoi.
  
  
  "Olen pahoillani, en tarkoittanut yllättää...
  
  
  Hän heilutti minun sanani pois. — Isäni ei ole täällä, mutta hän tulee pian takaisin. Hän tietää, että sinulla on saapui Kalkutassa. Nimeni on Lily Mir."
  
  
  Ainakin minulla oli odotettavissa. Minä hengitti huokaista helpotuksesta. Tämä osa toimintaa näytti menevän suunnitelmien mukaan.
  
  
  Tyttö oli yllään perinteinen varustettu valkoinen pusero ja sari. Hänen sateenkaaren värinen hame oli pitkä ja löysä. Hän nousi sulavasti sohva.
  
  
  — Voin tehdä sinulle kupin kahvia?"
  
  
  Hän johti minut siisti, valoisa ja tuoksuva olohuone. Ei ollut ketään muuta. Matala sohva seisoi vastaan yksi seinä. Kaksi ovea vasemmalla wall led muihin huoneisiin, ja suoraan edessä oli kolmas ovi, joka johti kirjakauppa.
  
  
  Tavan, I nopeasti tehty tutkimuksia siitä, kuuntelu laitteita. Tyttö katsoi minua kysymättä mitään. Näin, että hänen isänsä opetti hänelle töitä.
  
  
  En uskonut löytäväni mitään, mutta transit-talo joskus osoittautuu huijaus. Ja minun linjan työtä, etsimään omistajan talossa ei riko etikettiä.
  
  
  Ei ollut mikrofoneja tavallista paikkoihin, joissa oletettavasti satunnainen kävijä voisi liittää ne liittämällä pala kitti tai liimaa. Ei ollut mikrofonia pöydällä, ovenpieliin, tai istuinten alle tuolit.
  
  
  Tulin siihen tulokseen, että Randy on maailma on parempi paikka kuin kuvittelin, kun näin hänet... Se oli paperitavara-painiketta, joka näytti hieman liian iso. Se oli painetaan seinään lähellä ulko-oven, lähes tasolla lattian kanssa.
  
  
  Olen huolellisesti veti sen ulos ja tutki alaosa. Ohut kerros muovia kattaa pienoiskoossa vastaanotin ja lähetin. Se oli uusi laji, mutta en arvioitu, että alue ei ylitä 200 metriä.
  
  
  Lily tuli luokseni ja katsoin mitä olin tekemässä. Laitoin sormen huulilleni ja hän rypisti otsaansa. Ennen kuin ehdin sanoa mitään, ovi avautui ja mies astui sisään. Hän oli neljäkymmentä vuotta vanha, lyhyt, puhdas-ajeltu pää, suuret lasit, kuten Gandhin ja nenä, joka oli ollut rikki useita kertoja ja koskaan korjattu.
  
  
  Otin lähettimen käteen. Hän katsoi, mutta ei sanonut mitään. Näytin hänelle, missä löysin sen. Mies koputti mikrofoni kädestäni ja heitti sen lattialle hänen jäykkä nahka boot.
  
  
  — Minulla ei ollut aavistustakaan, - ", hän aloitti.
  
  
  "Missä voimme puhua?"
  
  
  Randy Rauhan johti minut ovesta ulos ja kadulle, missä se oli jo pimeää. Se vain vei minut muutaman minuutin kuulla kaiken maailman tiesi räjähdyksiä. Hän ei tiennyt mitään en tiennyt. Olin edelleen pimeässä.
  
  
  — Tiedätkö, tietty Zakir?"
  
  
  Mir nyökkäsi. "Se on yleinen nimi Intiassa. Minulla on neljä sukulaisia nimeltä Zakir. Siellä on tuhansia Kalkutassa yksin..." — Tämä lähetin ... se on minun syytäni. Luulin, että he eivät epäile minua, mutta nyt he tietävät kaiken. Olen tullut hyödytön sinulle.
  
  
  "Ja nyt he tietävät, että löysimme yhden mikrofonit. Ne voivat olla lisätty joitakin enemmän, joten älä anna heidän kuulla mitään tärkeää.
  
  
  Kerroin hänelle, että mies veitsen kanssa kadulla. Hän piti hänen henkeään. — En usko, että tämä mies yritti ryöstää sinut." Se olisi voinut olla tappaja. Minä kysyn.
  
  
  Kun palasin kirjakauppa muutamaa minuuttia myöhemmin, otin hyvä katsoa ympärilleen. He tiesivät minun ääneni nyt. Joten minun täytyy olla syötti heidän ansaansa, keitä he ovat. Kirjakauppa oli suljettu, oli metalli kaiteet ikkunoissa, ja minä seisoin ikkunan ääressä, yrittää selvittää, missä heidän salakuuntelija voisi olla. Lähetin oli rajallinen. Ikkunan läpi saatoin nähdä tusinan paikoissa, joissa joku voi olla istuu kanssa-vastaanotin. Parvekkeet kadun toisella puolella olisi ihanteellinen. Mutta kuka se on? Venäläiset? Kiinan Kommunistit? Intian oma intelligence network?
  
  
  En muista koskaan alttiina niin aikaisin lähetystyöhön. Tuntui kuin metsästäjä, joka löytää itsensä jahtaa karhu, että hän ei ole edes nähnyt.
  
  
  Ennen kuin voisin kerätä ajatuksiani, näin liikkeen ulkopuolella. Se oli nopea, huomaamaton liikettä, kuin eläin vaanii saaliinsa.
  
  
  Toinen varjo liikkui kadulla kohti kirjakauppa. Sitten koko lauma ilmestyi kymmeniä ihmishahmoja kiviä, tikkuja ja hätävara keihäät käsissään.
  
  
  Ensimmäinen kivi osui rauta kaiteeseen ja kimposi takaisin. Seuraava asia tauko oli pieni ikkuna ja ovi. Sitten suuri ikkuna, jonka takana minä seisoin oli rikki, kolmas kivi. Hyppäsin takaisin välttää putoamisen lasi.
  
  
  "He tarvitsevat sinua", Randy Mir kutsutaan päässä takanani.
  
  
  En suostunut. He yrittivät loppuun työn, joka oli epäonnistunut kadulla, vain tällä kertaa he tekivät sen varjolla mellakka.
  
  
  Muutin pois ikkunasta ja veti Lilyn mukana. Hänen silmänsä olivat leveä ja pelkoa. Kun menimme olohuoneeseen, hänen isänsä lukitsi oven takana.
  
  
  "Tule," sanoin. "sinä ja tyttäresi nopeasti takaoven kautta."
  
  
  Hän halusi protestoida. Olen varovasti työnsi häntä kohti ovea. Hän katsoi minua, räpytteli, sitten nyökkäsi ja vei minut varastoon. Mir avasi ulko-oven ja puoli-astui ulos. Hänen huuto kajahti yhtäkkiä, ja hän lysähti takaisin huoneeseen, jossa on kolme-jalka keihäs rinnassaan, hänen pehmeä, vakavat silmät jo syvä altaat of death.
  
  
  Paiskasin oven kiinni ja murskasi vain lamppu huoneessa.
  
  
  Olimme ansassa, piiritti sekä edessä ja takana. Tyttö alkoi sanoa jotain, mutta ääni palopommi, kirjakauppa hukutti hänet ulos. Olimme jumissa, tuli eteenpäin ja väkijoukon takana.
  
  
  
  Kolmas luku
  
  
  Ennen en voinut liikkua, noro polttava bensiiniä alkoi ajaa oven alta kirjakauppa. Hyppäsin yli Mir on kehon ja kyyristyi seinää vasten. Kun avasin takaoven tuuman tai niin, luoti iskeytyi puuhun, ja kymmenkunta kiviä paiskautui oven. Olen nopeasti sulki oven ja sulki pultti. Etsivät läpi ikkunan oikealla puolella oven, huomasin luku loppuu portico ja ampua nopeasti, niin että mies kaatui maahan. Toinen suihku luoteja ja kiviä osui oven ja rikkoi ikkunan.
  
  
  Lily heitti maton yli polttava bensiiniä ja sammunut liekit, mutta pian tuli kirjakaupassa purskahti puinen ovi.
  
  
  Olin aikeissa ajaa ulos takaovesta, kun toinen sytyttävät pommi räjähti. Takaovi oli täynnä palavaa bensiiniä. Olimme loukussa.
  
  
  "Lily, ei mitään muuta ulospääsyä?"
  
  
  Hän itki melkein hysteerisesti ja pudistaen päätänsä. Menin toiseen päähän huonetta. Se oli täynnä vanhoja kansioita, laatikoita ja laatikoita. Vedin ne alas. Siellä täytyy olla pakotie. Lily istui vieressä hänen isänsä ja otti hänen kätensä. Hyppäsin ylös laatikoita ja katsoi ylös. Luulen, että siellä oli jonkinlainen hylly.
  
  
  Kuten olen kiipesi pinottu laatikot, tajusin, että he olivat kapea portaikko. Menin yläkertaan. Kävelytie johti koko huoneen leveys, ja lopussa oli ovi. Juoksin sen, löytyy kahvaan ja käänsi sitä. Ovi oli lukossa. Minun jalka lensi ulos ja osui oven vieressä lukko. Ovi vedettynä auki. En loisti minun taskulamppu pimeyden läpi ja näki toisen crack, mutta ei ollut tikkaita, jotka johtavat alas.
  
  
  "Lily, tule tänne nopeasti.
  
  
  Hän katseli yllätys ja juoksi innoissaan portaita ylös. Huolellisesti me läpäissyt ensimmäisen talon, sitten toinen. Kolmas talo, ovi avattiin tuoksuva ilta ilmaa. Kuja antaa meille alla. Minä ripustaa kielekkeelle ja putosi maahan. Sain Lily, kun hän hyppäsi ja johti hänet autoon. Ajoimme hitaasti. Takanamme, voimme nähdä paahtava liekit kirjakauppa ja kuulla sireenit kaukaisuudessa. Kun olimme turvallisesti pois lauma, lopetin Mercedes ja heitti pääni takaisin.
  
  
  Vedin syvään henkeä ja putosi self-hypnoosi olin oppinut yhdysvalloissa. Muutaman sekunnin kuluttua, minä vaipui kevyeen transsiin. Minusta tuntui, että minulla oli heräämässä päässä pitkä, virkistävä uni ja kuulo Lily puhuu hiljaa vieressäni.
  
  
  "Tiesimme, että näin tapahtuisi", hän sanoi, itku.
  
  
  'Kuka?'
  
  
  "Isäni ja minä. Kun hän päätti työskennellä sinulle, hän sanoi, että hän kuolee yksi päivä, väkivaltainen kuolema. Tämä oli hinta, jonka jouduimme maksamaan pois viheliäinen kaduilla on koti ja ruokaa. Nyt olemme maksaneet hinnan.
  
  
  Halusin sanoa jotain lohduttavaa, mutta en löytänyt sanoja.
  
  
  'Minne olet menossa? Onko sinulla perhe?'
  
  
  "Voisitko viedä minut setäni paikkaan? Ehkä hän voi huolehtia minusta."
  
  
  Nyökkäsin, ja hän antoi minulle osoitteen. Se oli vain muutaman korttelin päässä. Pudotin hänet pois edessä vaikuttava talo Old Court House Kadulla.
  
  
  "Hän on myöhään töissä," hän sanoi. "Hän aina tekee."
  
  
  Kun hän tuli ulos, sanoin hänelle, että nimi minun hotelli. — Jos tarvitset apua, soita, Lily.
  
  
  Hän katsoi minua hänen utelias vihreät silmät ja pakotti hymyn. "Herra Matson, olet jo auttanut minua niin paljon kuin jumalten avulla. Sinä pelastit minun henkeni.'
  
  
  Hän kääntyi ja juoksi ovelle.
  
  
  Hotellissani, olen tarkistanut minun huone jos siellä oli tunkeilija. Kaikki näytti olevan kunnossa. Käännyin radion päälle, kävin suihkussa ja pukeutunut.
  
  
  Kun olin sitominen minun tie, Kalkutta Radio kertoi toinen poliittinen räjähdys. Tällä kertaa pommi osui venäjän vice-consul on talo, ja Kommunistit olivat raivoissaan.
  
  
  "Venäjän Konsuli Alexander Sokolov tänään vaati, että Intian joukot vahvistaa turvallisuutta ympäri kaikki kodit venäjän virkamiehet ja kaikki mukavuudet, jotka liittyvät Venäjällä", juontaja sanoi. "Sokolov vaati myös, että kaikki USA: n konsulaatin henkilöstö karkotetaan kaupungin, ellei hyökkäykset venäjän henkilöstö ja venäjän omaisuutta on lopetettava välittömästi."
  
  
  Olen vihelsi hiljaa. Tämä oli jotain uutta diplomaattisissa piireissä. En ole koskaan kuullut yksi maa pyytää toista karkottaa diplomaatteja kolmannen Valtaa. Seuraukset olivat hirvittäviä. Ei ole yllättävää, Hawke ja ulkoministeriö olivat huolissaan.
  
  
  Mutta miksi hyökkäyksiä tehdään? En silti ollut aavistustakaan, miksi Venäläiset olivat pommittaneet. Miksi Kalkutta?
  
  
  Ehkä kysymys oli yksinkertaisempaa. Intia oli ruumiillistuma demokratian Aasiassa. Britannian jätti jälkeensä strukturoitu järjestelmä, joka toimi hyvin joissakin paikoissa, mutta oli riittävä toisissa. Mutta he epäonnistuivat surkeasti Kalkutassa.
  
  
  Ehkä Choeni Mehta voisi antaa minulle aavistustakaan, minun täytyy selvittää, kuka on takana nämä vaikeudet.
  
  
  Se ei ollut vaikea selvittää, hänen osoite, vaikka se ei ollut puhelinluettelosta. Jälkeen pari puhelua, olin matkalla.
  
  
  Hän asui yksi vanhimmista "palatseja" on Chow Ringi Road, ylellinen talo, asettaa takaisin tie, suuri tontti, jota ympäröi korkea metallinen aita ja peitetty sininen keraamiset laatat. Ramppi johti jopa koristeellinen, mutta tukeva rautaportti. Sikhien katsoi minua jyrkästi, sanoi jotain puhelimeen, sitten viittoi ja avasi iso portti. Vedin ja kuuli portin slam takanani.
  
  
  Minä pysäköity ajotieltä välillä Rolls-Royce Silver Cloud ja beat-up Land Rover.
  
  
  Nuori Intialainen nainen oli odottamassa minua ja johdatti minut läpi etupiha, ohi markiisi puutarha, alas polku, uima-altaan ohi, ja läpi oven toisella puolella valtava kartano.
  
  
  Choeni oli asunnon siipi suuri talo. Hän tapasi minut ovella.
  
  
  "Sinä löysit minut", hän sanoi, ja hymyili. — Toivoin, että voisit tehdä sen."
  
  
  Hän kääntyi ympäri ja näytti minulle kaunis sari hänellä oli yllään. Hänen käsivartensa ja olkapää olivat näkyvissä alla pehmeä, herkkä sininen pusero, mutta useimmat heistä olivat piilossa huivi, joka roikkui hänen vasen olkapää ja työntää alla hänen oikea kätensä. Se oli silkki nenäliina satoja värejä ja monimutkaisia kuvioita helmassa ja siellä täällä käsi-brodeerattu lukuja silkki. Hänen sari lenteli lattialle. "Kaunis... sekä naisen ja sari."
  
  
  Hän hymyili ja katsoi minua hänen ruskeat silmät.
  
  
  "Ja sinun, herra, ovat hyvin ja kalliisti pukeutunut, mutta pistooli on nähtävissä alla vasemmalla kädellä. Onko kaikki Amerikan ilotulitus valmistajat aseita?
  
  
  Nauroin piilottaa minun yllätys. Useimmat kokenut silmät voi bongata Wilhelmina, koska hän on haudattu minun takki. Mutta tämä takki oli antanut minulle Haukka, ja se ei ollut, kuten hyvin-cut, kuin omani.
  
  
  "Vieraassa maassa, et koskaan tiedä, mitä odottaa."
  
  
  Joni ei määritellyt tarkemmin. Hän heilutti kätensä ympäri huonetta. — Mitä mieltä olet minun huoneessani?"
  
  
  Se oli jännittävä huone. Risteytys huono modeemit ja pop art, jossa on ripaus mustaa huumoria. En sanonut niin, ja hän rypisti otsaansa.
  
  
  "Älä ole julma, sinun täytyy olla ystävällinen minulle."
  
  
  "Miksi?"
  
  
  "Täällä on eri tapa tehdä vaikutuksen nainen."
  
  
  — Miksi minun pitäisi tehdä sinuun vaikutuksen?"
  
  
  "Kaikki tietävät, että Amerikan miehet yrittävät vietellä jokainen nainen he tavata."
  
  
  Hän nyökkäsi joku en voinut nähdä ja johdatti minut taitto lasi ovet, jotka avautuivat miellyttävä parveke. Siellä oli kukkia, pieniä pensaita ja puu. Vaikka I oli tullut ensimmäisessä kerroksessa, meillä oli nyt toisessa kerroksessa, josta on näkymät joelle. Alla minua, ja minä näin keltaiset liekit pieniä tulipaloja.
  
  
  "Hautajaiset", Choeny selitti. — Se on polttohautaus maahan lähellä sivujoki Ganges, Hooghly-Joen.
  
  
  Olen miettinyt, jos Joeni oli parhaillaan lähetystyössä, jos hän tiesi, kuka olin, ja jos hän tietäisi mitään hyökkäys myymälä, joka yö. Hän ei sanonut mitään. "Perhe vie ruumiin joen puhdistamiseksi", hän sanoi. "Sitten poika murskaa kallo."
  
  
  "He murtaa teidän kallo?" Kysyin epäuskoisesti. "Ruumiin?"
  
  
  "Luonnollisesti; sielu on vapautettava ennen kuin ruumis on poltettu."
  
  
  "Ja tuhkaa?"
  
  
  — He heittää hänet jokeen Doms, kastiin, että cremates meille. Kun käyt läpi tuhkaa löytää kultaa renkaat ja vastaavat. Tämä on, miten ne turvata heidän toimeentulonsa."
  
  
  Sitten hän kääntyi ja otti lasillisen sherryä palvelija, joka tuli tarjottimen kanssa. Otin hörpyn ja totesi sen olevan erinomainen sherry.
  
  
  Piika palasi pian ja ilmoitti, että ateria oli tarjolla. Odotin fantastinen Intialaista ruokaa, paljon riisiä ja curry, mutta Choeni sanoi, söimme, kuten kyläläiset. Ruoka oli lähes laiha, vaikka kulta-apajille levyt ja kalliita hopea ruokailuvälineet.
  
  
  "Kesäkurpitsa", hän sanoi, kun söin vihreä vihannes.
  
  
  "Ja chapatis", hän lisäsi kuin minä speared tasainen pannukakku-muotoinen pulla minun haarukka. Siellä oli linssi-kastiketta, riisiä ja muutaman palan vuohen lihaa, mutta se tuskin oli runsas ateria odotin talossa kuin hänen.
  
  
  Choeny selitti, " Tämä yksinkertainen maaseudun ruoka muistuttaa minua, että en ansaitse mitään. Ilman isäni rikkauksista - " hän pysähtyi ja katsoi ylös. "Ymmärrätkö?" hän kysyi.
  
  
  Nyökkäsin. Köyhyys, kurjuus ja kuolema, joka käveli kaduilla Kalkutta päivittäin rytmittävät hänen sanansa. Toivoin, että tämä huomaavainen, kaunis nainen oli meidän puolellamme.
  
  
  Illallisen jälkeen menimme olohuoneeseen ja hän kääntyi stereo. Musiikki oli itämaista, vaikka en usko, että hän odottaa minua arvostamaan dissonanssi rummut, symbaalit, ja ääni posetiivi.
  
  
  "Olen utelias", hän sanoi, seisoo minua vastapäätä hänen kädet ristissä vaatimattomasti. "Olen utelias mies, joka menee hyvin pitkälle tapaamaan naisen, jonka hän on koskaan tavannut, mies, joka myös kantaa asetta."
  
  
  "Et ole ihan läpinäkyvä, itse", sanoin. "Kauneimmat naiset sivuuttaa tällainen kömpelö yritys heitä kiinnostavat."
  
  
  Hän nauroi ja käveli ohitseni sisäänrakennettu baarissa huoneen poikki.
  
  
  — Oletko koskaan ampunut ketään, Herra Matson?" — Mitä se on? " hän kysyi terävästi.
  
  
  Otin häntä kädestä, kääntyi ympäri ja veti hänet eteenpäin. "Vain kauniita naisia, jotka puhuvat liian paljon."
  
  
  Hän oli valmis kun minä kumartui suutelemaan häntä. Hän kietoi käsivartensa kaulani ympärille ja painoi kasvoni hänen. Suudelma alkoi pehmeästi, sitten syveni, kunnes meidän huulet erosivat ja kieleni liukui hänen suuhunsa. Hän huokaisi hiljaa, sitten julkaissut hänen kätensä ja astui pois luotani.
  
  
  "Mielestäni meidän pitäisi puhua", hän sanoi. "Olemme juuri tavannut, ja en tiedä sinua ja..."
  
  
  Huuleni harjattu pehmeä paikkoja alareunassa hänen kaulaansa, ja hänen vastalauseita olivat pehmeitä.
  
  
  Muutamaa minuuttia myöhemmin olimme hänen huoneessaan, ovi oli lukossa, ja minä vain suuteli häntä uudestaan. Olimme makaa sängyssä. Choeni nauroi pehmeästi, kun hän istui alas ja otti pois kaunis pitkä huivi hänen sari.
  
  
  'Oletko tosissasi?'
  
  
  ""Kyllä, tietenkin. Nyt. Hän nuolaisi huuliaan kanssa kärki hänen kielensä. — Nyt sinun pitää kertoa minulle, että sinulla ei ole mitään uimahousut kanssasi."
  
  
  "En tarvitse sitä."
  
  
  Autoin häntä unbutton hänen sininen pusero ja totesi, että hänellä ei ollut rintaliivejä. Hänen rintansa olivat turvonneet, koko ja kypsä, ja päättyi kovan, tummat nännit. Hän suuteli minua jälleen, ja hänen huulensa muutti minun. Hän rento paitani, ja hetken olimme molemmat alasti.
  
  
  Hän otti käteni ja johdatti minut huolellisesti läpi talon ja portaat alas altaalle. Siellä oli lamput syvän puolella. Pari aurinkotuolit seisoi matala puolella vaiheet.
  
  
  Hän juoksi reunaan ja kyyhkynen sulavasti veteen. Sukelsin hetkeä myöhemmin. Katsoin häntä veden alla, ui hänen luokseen, suuteli häntä huulille ja halasi häntä tiukasti. Lopuksi halasimme, haukkomaan henkeään.
  
  
  Ei ollut mitään syytä sanoa mitään. Uimme vaiheet, ja juoksin huuliani pitkin hänen poskiaan hänen kaulaansa, hänen harteillaan, ja hänen turvonneet rinnat. Hän huohotti kuin suuni kiinni noin terävä nänni. Hän liukui takaisin veteen ja veti kasvoni alas minun litteä vatsa alla hänen napa.
  
  
  Hetkeä myöhemmin olimme takaisin portaille, ja hänen ruumiinsa silitti rintaani, sitten silitti minun märkää vatsaa ja liukui alemmas kunnes minä voihki ilo.
  
  
  Minä istuin häntä suorana, voitti vettä hänen kätensä, kaadetaan se yli hänen sileä rinnat, ja katsoin sen virtauksen välillä ja ympärillä jyrkät huiput. Hän työnsi minut takaisin veteen, sitten kääntyi ja viittasi, puoli-uinti, jalat leviää laaja. Olen liukui eteenpäin varovasti, käynnissä käteni hänen korkea, ruskettunut kumpuja, silitti hänen tasainen nännit, kunnes he seisoivat korkealla, kovaa, ja kysyvästi herättänyt. I kumartui eteenpäin ja liukui suuhuni yhdestä rinnasta toiselle, kunnes kuulin hänen pehmeän vaikerrus ja hän saavutti minut.
  
  
  Olen liukui yli hänen vedessä kuin sammakkoeläinten, halasi häntä tiukasti, sitten työntää häntä kovaa ja tarkasti, ja hän päästää ulos huuto kipua ja yllätys. Meidän kyyhky, halasimme toisiamme veden alla. Hetkeä myöhemmin olimme pois vedestä jälleen. Hän nosti jalkansa ja kääri ne ympäri selkääni. Olemme ajautuneet pehmeä, lempeä liikkeitä joitakin perustavanlaatuisia rytmi, joka lähetti sokkiaaltoja läpi kehomme.
  
  
  Kuulin hänen huutaa kuin aloimme vajota taas. Tällä kertaa me rullattu yli, mutta emme hidasta.
  
  
  Tunsin hänen kätensä tavoittaa, nosta meidät ylös. Kun me esiin, Choeni päästää ulos pitkä, pehmeä vaikerrus, primal huokaus tyytyväisyyttä ja julkaisu.
  
  
  Me ajautui hitaasti takaisin vaiheet, meidän kädet on edelleen kääritty toistensa ympäri. Me makasi siellä jonkin aikaa, katsellen tähtiä, whispering pehmeästi toisiinsa.
  
  
  Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin tuli vettä, niin rento ja virkeänä, että en melkein muistanut, miksi olin Kalkutassa.
  
  
  Meidän kuivatut toisiaan pois ja meni takaisin hänen makuuhuone ylimmässä kerroksessa talon, joka unohdetaan miljardeja valot Kalkutta.
  
  
  Hän harjattu hiuksia silmiltäni.
  
  
  — Olet tekemisissä muita asioita kuin ilotulitus, etkö olekin?" Olet saapunut kaupunkiin aamulla. Menit tapaamaan YHDYSVALTAIN konsuli, ja sitten olet päättänyt tavata minut. Miksi?'
  
  
  En sanonut mitään.
  
  
  Useimmat Amerikkalaiset liikemiehet, jotka tulevat Kalkutta ei ole pääsyä Amerikan Konsuli on oma auto. Olen nähnyt tämän auton sata kertaa. Sinun täytyy olla joku erityinen. Ja Patsy päässä Kalkutan Uutiset on ystäväni. Hän soitti iltapäivällä ja sanoi, että joku oli kysellyt minua. Choeni nauroi pehmeästi. "Minun oli pakko pelata ylimääräistä asettaa, kun olin odottanut sinua." Hän suuteli minua nenään. "Olen iloinen, että olen odottanut."
  
  
  Minun ensimmäinen paniikki oli poissa. Ehkä hän on oppinut kaikki tämä Intian salainen Palvelu, tai hän on saattanut nähdä se itse. Hän oli älykäs nainen. Mitä hän sanoi, saattaa olla peräisin yksinkertainen havainto.
  
  
  Suutelin häntä kiusanteko huulet. "Miksi kauniit naiset aina kysyä vaikeimmista kysymyksistä?"
  
  
  — Minulla on toinen sinulle." Haluatko jäädä tänne kanssani, kun olet Kalkutta?
  
  
  Olimme molemmat vielä alasti. Katsoin hänen herkullinen kehon, suuteli hänen täysi rinnat, ja sanoi, " minä rakastan sinua.": "Haluaisin viettää kaiken aikani kanssasi, Choeny."
  
  
  "Se on kaunis", hän sanoi, painamalla huuleni hänen vapina rinnassa taas.
  
  
  Kun menin klo 2 aamulla, siellä oli aseistettu sotilas seisoo sisäänkäynnin hotelli. Hän oli pistooli kotelossa ja kivääri slung olkansa yli. Kuten olen läpäissyt hänelle, hän tervehti.
  
  
  Seuraavana aamuna heräsin yhdeksältä, koska siellä oli koputtaa ovelle. Kuriiri saapui paketti. Se oli kiireellisen pyynnön soittaa konsulaattiin. Kun olin pukeutunut, käännyin minun transistori radio ja piristyi loppua Kalkutta Radio uutisia.
  
  
  "...ja konsuli sanoi, että rakennus kärsi merkittäviä vaurioita. Kaksi muuta US-liittyvät rakennukset olivat kuoritut viime yönä: YHDYSVALTAIN tietopalvelu Kirjasto-ja American Express-toimisto keski-Calcutta."
  
  
  Ilmeisesti tilanne paheni joka yö. Venäläiset Kalkutassa oli enää ainoa kohde. Nyt he olivat myös tekemisissä Amerikkalaisten kanssa. "YHDYSVALTAIN Konsuli ei ole kommentoinut vielä," kuuluttaja jatkoi, " ja poliisi kieltäytyä spekuloida, onko viimeisimmät tapaukset liittyvät viimeaikaiset räjähdyksiä Neuvostoliiton omaisuutta. Ulkomaan uutiset...
  
  
  Suljin radion, pukeutunut nopeasti, ja soitti konsulaattiin. Soitin Slocum odotetusti, ja hän halusi puhua minulle heti. Olin hänen toimistossaan kymmenen minuuttia.
  
  
  Ikkunan läpi näin pieni pommi vahinkoa nurkassa suuri rakennus. Työntekijät olivat jo korjaamassa vaurioita, ja poliisi oli rummaging kautta raunioista.
  
  
  Kuten Slocum, hänen luottamus järkkyi. Hänen kätensä tärisivät, kun hän yritti sytyttää savukkeen. Pöytä, joka oli ollut niin siisti eilen, oli nyt täynnä papereita, ja hän oli löytää tuhkakuppi.
  
  
  'Kuulitko, että?'Mitä se on?' hän kysyi jännittyneenä. Kaulus hänen valkoinen paita oli auki, ja hän ei ollut ajeltu. Minulla oli tunne, että hän oli enemmän vastaanottavaisia ihmisiä kuten minua nyt kuin silloin, kun tapasimme ensimmäisen kerran.
  
  
  "Kolme räjähdyksiä?"
  
  
  "Siellä oli seitsemän yhteensä, mukaan lukien kaksi autoa, joka räjähti. Puhuin juuri puhelimessa venäjän konsuli, joka on julistanut syyttömyyttään. Olemme pyytäneet lupaa Suurlähettiläs New Delhissä pyytää saapumista Intian joukkoja suojelemaan konsulaatti ja muita Amerikkalaisia palveluita."
  
  
  Slocum nousi ylös ja viittoi minua seuraamaan häntä. Olemme meni ulkopuolella ja joutui Mercedes hän lainasi minulle.
  
  
  "Minun täytyy näyttää teille jotain, joka varmasti kiinnostaa sinua", hän sanoi. "En väitä tietää todellisen tarkoituksen, sinun läsnäolo täällä, mutta ymmärrän, että minun täytyy antaa sinulle suurin tuki ja apu tässä herkkä asia."
  
  
  Hän pysäytti auton puolen korttelin päässä suuri kivitalo. Punainen lippu sirppi ja vasara lenteli yläpuolella rakennuksessa. Kolme tusinaa aseistettu Intian sotilaat seisoivat vartioimaan molemmin puolin rakennuksen. Molemmat sisäänkäynnit olivat suojattu barrikadeille hiekkasäkkien. Se oli kuin maisemia sota elokuva.
  
  
  Sokolov, venäjän konsuli täällä, sanoo, että hän on valmis toimimaan heti, jos hänen rakennukset kuuluvat edelleen pommitus. Se oli eilen. Nyt hän valittelee, ettei hänellä ollut mitään tekemistä iskujen kanssa meille."
  
  
  "Niin laajeneminen on alkanut", sanoin.
  
  
  "Tämä koko tilanne on kehittymässä kuin lumipallo, näin se Algeriassa. Pallo lähtee vierimään, ja yhtäkkiä se menee niin nopeasti ja on niin iso, että kukaan ei voi pysäyttää sitä. Liian monet eri osapuolet ovat sodassa keskenään. Jos tätä ei tehdä, me päädymme ruutitynnyri. Ja jos se tynnyri räjähtää, Intian hallitus voisi olla kaadettu. Kalkutta voi hyvin pian tulla kaupunki, jossa tuhannet mellakoijia juosta pommeja tai polttava taskulamput ja taistella toisiaan vastaan nähdä, kuka valot sulake ensin. Ja sitten me olla oikealla keskellä.
  
  
  Katsoin takaisin hiekkasäkeillä barrikadi ja tiesi, että hän oli oikeassa. Toivoisin olevani jossain muualla.
  
  
  — Aiot laittaa vartijaa ympäri konsulaatti, etkö olekin?"
  
  
  Slocum nyökkäsi. — Palkkasimme viisikymmentä miestä aseiden kanssa. Meidän tulee käyttää niitä, kunnes saamme Intian sotilaat."
  
  
  'Hyvä. Mistä voin löytää palasia kerätään poliisin jälkeen räjähdykset?
  
  
  "Amartya Raj poliisi on heitä. Hän on myös jäsenenä Punainen Kalkutta Komitean ja neuvonantajana Komentava Kenraali, joka on nyt täydellinen Länsi-Bengalin poikkeustila. Hän on hyvä ihminen. Slocum kirjoitti osoitteen ja antoi sen minulle.
  
  
  — Entä mitä pyysin?"
  
  
  "Sanoin heille, laita ne takakonttiin", hän sanoi. Hän ajoi hitaasti ohi venäjän konsulaattiin ja suuntasi takaisin huoneeseensa. Hän veti jalkakäytävälle, ja minä liukui ratissa, kun hän pääsi ulos.
  
  
  Soitin hänelle takaisin ja pyysi häntä odottamaan minua kirjoittamaan sähkeen, jossa korkein prioriteetti, ja pyysi häntä lähettämään se Washingtoniin minulle.
  
  
  Käynnistin koneen uudelleen, mutta hän laittoi kätensä olkapäälleni ja näytti harkittuja.
  
  
  — Siellä on kokous, saatat olla kiinnostunut erityinen kokous Kalkutta Punainen Komitea. Sokolov ja minut on kutsuttu. Komitea koostuu kymmenen tai viisitoista liike -, kulttuuri-ja sotilaallinen lukuja. Tämä on yritys ratkaista ongelmia, jotka repivät kaupungin."
  
  
  "Kuulostaa kauppakamarin kokouksessa," sanoin. "En usko, että se on minun erikoisuus."
  
  
  "Eversti Chang Wu järjestää se. Jännittävä tyyppi. Hän on suuria etuja merenkulun ja teräs, sekä enemmän kuin viisikymmentä muut yritykset. Hän seisoi vieressä Chiang Kai-shekin kun vanha kenraali taisteli Kommunisteja vastaan manner-Kiinassa. Hän meni Intiaan, kun Chan oli voitettu. Nyt hän on miljonääri, rikas, siisti pieni mies, joka on paljon menetettävää, kun Kalkutta menee liekkeihin. Hän kertoi minulle, että hän olisi rakentaa silta rauha meille ja Venäläisille."
  
  
  — Miten voin vaikuttaa?"
  
  
  Hän rypisti otsaansa, kun otetaan huomioon hänen vastaus.
  
  
  — Sinun täytyy olla liikemies, asiantuntija ammuksia. On järkevää hyödyntää kykyjäsi nyt, että olet kaupungissa. Se on tekosyy, annoin poliisille, kun sanoin heille, että halusivat tutkia pommin sirpaleet. Muuten — " Hän epäröi, ja minä näin, että hän oli etsimässä oikea vastaus. "No, minä tarkoitan, näissä olosuhteissa, on osa riskienhallintaa mukana kokouksessa Kommunistit. Lopulta pommi konsulaatissa... No, hän olisi voinut tappaa jonkun. minä, esimerkiksi. Ja sinulla on... miten sen sanoisin... kokemusta tällaisia asioita.
  
  
  Hymyilin sisäänpäin. Hän oli peloissaan, ja yhtäkkiä minulla oli arvokas ystävä.
  
  
  "Tietenkin", sanoin. 'Minä tulen.'
  
  
  "House of Peace", hän sanoi. "Park Street Kiinalainen Ravintola."
  
  
  Hän hengitti huokaista helpotuksesta ja kutsui aikaa. Hän vihelsi kuin hän läpäissyt portin läpi, ja halusin huutaa hänelle kertoa totuus. Vain koska olin siellä hänet tarkoittanut mitään suojaa häntä.
  
  
  Kukaan ei ollut turvassa Kalkutassa, kun pommit räjähtelivät joka puolella kaupunkia.
  
  
  
  Luku 4
  
  
  
  
  Tunsin kasvavaa jännitystä kaupungin ajoin osoitteeseen Old Court House Street. Väkijoukot täyttivät kadut. Vain pitkä double-decker linja tuntui tarpeeksi tehokas kyntää läpi jokien ihmisiä, joten ratsastin juuri takana yksi linja on selkeä polku edessäni. Viimeisen muutaman korttelin, lapset jalkakäytävällä tunnisti minut, kun Amerikkalainen ja juoksi auton vierellä, jeering ja tekee töykeä huomautuksia Hindu murretta en ymmärtänyt. Aikuiset katsoivat minua uteliaasti ja olivat tyytyväisiä hapan kasvot, mikä osoittaa kasvavaa vihaa ulkomaalaisia, jotka olivat aiheuttaneet niin paljon väkivaltaa heidän kaupunkinsa. Kun sain poliisin päämajassa, olin yllättynyt siitä, että tämä oli rakennus, jossa pudotin Lily Mir pois viime yönä. Se oli selvää, mutta se ei ollut juolahtanut, että hänen isänsä saattaa olla liittyvät poliisi. Agentti kuten Randy Mir tarvitaan kontakteja virallisissa piireissä olla hyötyä hänelle.
  
  
  Rakennuksen edessä oli tiukasti muodollinen, perinteisen pylväät ja leveä, kuluneet portaat, joissa kerjäläiset odottanut almuja. Takana olivat virkamiesten oleskelutiloihin. Kun kävelin pitkin leveä kivi jalkakäytävä, kaksi turvallisuushenkilöstö lähestyi minua. Olin kohteliaasti kysyi, mitä halusin. Kun sanoin, että haluan puhua Herra Rudge, he päästivät minut läpi sivuovi. Törmäsin vastaanottovirkailija ja hetkeä myöhemmin löysin itseni iso toimisto, jossa on teräs-vastaanotto, arkistointi kaapit, ja paljas lamppu roikkuu katosta keskellä huone.
  
  
  Amartya Raj oli mahtava mies, yli viisi metriä pitkä, leveä ja voimakasrakenteinen, joka oli epätavallista, että Intialainen. Hän oli pukeutunut Länsi-puku, mutta hän oli kaksi-inch-wide kupari rannerenkaita molemmissa ranteissa. "Ah, Herra Matson", hän aloitti. "Konsulaattiin soitti ja sanoi, että olit tulossa."
  
  
  Hän ojensi kätensä ja viittilöi minut tuoliin vastapäätä pöytänsä.
  
  
  "Olen täällä ostaa ilotulitteita ja ruuti," aloitin, " mutta Herra Slocum pyysi minua katsomaan nämä hyökkäykset, koska räjähteet ovat minun erikoisuus."
  
  
  Ohut hymy levisi Intian poliisi on kasvot, ja tajusin, että hän ei uskonut minun tarina minun cover-up hetkeksi, mutta hän selvästi aikonut hyökätä minua siitä.
  
  
  "On selvää, että Amerikkalaiset haluavat kuulla oman kansansa tässä tapauksessa. Me antaa sinulle kaiken mahdollisen avun."
  
  
  "Voin nähdä pommin sirpaleet?"
  
  
  "Toki", hän sanoi, kääntämällä kaappi, jossa hän purkaa ruosteinen purkki. "Se on koko pommi, joka ei mene pois vaikka sen sulake on palanut." Se oli lähes täsmälleen sama kuin pommi Hawk oli osoittanut minulle, paitsi että siellä oli reikiä molemmin puolin jar, joita yhdistää pitkä pätkä.
  
  
  "Unohda sormenjäljet, Herra Matson", hän sanoi. "Meillä on muutama kappaletta, mutta ulos kahdeksan miljoonaa ihmistä Kalkutassa, meillä on hyvin vähän sormenjälkiä meidän tiedostoja."
  
  
  — Mikä on tämän köyden?"
  
  
  — Emme tiedä sitä. Ehkä tehdä tämä asia. Intiassa, me haluamme tasapainottaa asioita. Naiset kantaa ruukkuja, koreja, jopa kiviä niiden päälle. Pojat ja tytöt sitoa köyden pieniä esineitä kuljettaa, kuten kirjan tai pullo. Sitten he voivat swing asia, köysi, lopeta se, leikkiä sen kanssa kävellessä." Raj piristyi pommi, jonka köysi ja näytti, miten swing sitä. "Mutta en todellakaan voi kuvitella, että joku heiluttaa sitä ympäriinsä kuin lelu."
  
  
  "Jalanjälkiä?"
  
  
  Raj meni ikkunaan. "Emme ole yhtä tehokas kuin poliisi yhdysvalloissa. Ja meillä on kahdeksan miljoonaa epäiltyä. He sanovat, että Kalkutassa voit palkata murhaaja kymmenen rupiaa ja jengi viisikymmentä rupiaa.
  
  
  — Löysitkö mitään, tänä aamuna sen jälkeen, kun hyökkäys konsulaattiin?"
  
  
  Hän pudisti päätään väsyneesti ja johdatti minut käytävän poliisi lab. Tunnin, hän ylpeänä näytti menettelyjä he seurasivat tarkasteluista jokainen hyökkäys.
  
  
  Mutta kun kiertue päättyi, en tiennyt enempää kuin olin ennen. Pommit olivat kaikki primitiivinen, kotitekoinen. Ei muuta kuin tölkit täynnä kalium nitraattia.
  
  
  Raj kohautti avuttomana. — Muutamia paloja köysi, vanha purkki... se on kaikki terroristit jätti jälkeensä. Tämä on hyvin turhauttavaa. Ne tuntuvat ilmestyvän tyhjästä... näkymätön, äänetön, kunnes räjähdys tapahtuu." Hän lupasi pitää minut ajan tasalla, mutta hän johdatti minut ulos rakennuksesta niin asiantuntevasti, että pudistin päätäni. En pääse mihinkään.
  
  
  Sitten näin Lily. Hän oli pihalla yksi talojen takana poliisiasemalle.
  
  
  Käännyin pois, ei halua hänen nähdä minua, mutta hän soitti minulle ja juoksi kohti minua. Ennen kuin hän tuli luokseni, näin koira hän oli johtava, kaunis saksanpaimenkoira, erittäin vahva eläin.
  
  
  "Tämä on sinulle, Herra Matson", hän sanoi, pysähtymättä koiran kanssa. Hän katsoi minua kanssa vihreät silmät, että vielä näkyy järkytys hänen isänsä kuoleman. Hän näytti niin masentunut, että minulla kesti hetki ymmärtää häntä: "Se on Prinssi," hän sanoi. "Isäni opetti häntä... hän halusi antaa hänelle."
  
  
  Peto istui hiljaa hänen vierellään, ja muistin, mitä Haukka oli kertonut minulle. Randy Mir koulutettu koira haistaa räjähteitä.
  
  
  "Hän oli meidän kennel", hän sanoi. — Otin sen tänä aamuna. Se on kaunis eläin. Hän voi ...'
  
  
  Laitoin käteni hänen harteillaan, ja hän pysähtyi kesken lauseen. "Hyvä on", sanoin. — Minä otan sen."
  
  
  Hän näytti yllättynyt jälleen, mutta hänen katseensa seurasi minun, ja minä katsoin ulos ikkunasta Amartya Raj toimistoon.
  
  
  "Voi, kyllä, Setä Raj. Hän oli hyvin kiltti minulle. Mutta olen lähdössä Madras tänään. - Naimisissa oleva sisko asuu siellä, ja aion elää hänen kanssaan. Pärjään kyllä.'
  
  
  Minä vaikeroi sisäänpäin. Jos minulla koskaan oli kansi tähän tehtävään, olisin menettänyt sen.
  
  
  — Olet tunnettu teidän setä, koska eilen?" "Tietääkö hän, kuka minä olen?" Hän kuiskasi, "ei" ja sanoi, että hän olisi vain kertoa hänelle, että minulla oli ystävä, että olin tullut ilmaista osanottonsa kuoleman hänen isänsä. Sitten hän otti koiran hihnassa ja ojensi sen minulle.
  
  
  "Ota se", hän sanoi. "Se, mitä isä halusi. Hän juoksi takaisin taloon, jättäen minut yksin pihaan johtava katu. Saatoin nähdä, että Amartya Raj oli vielä katsomassa minua, mutta teeskentelin etten huomannut häntä.
  
  
  Kävelin nopeasti autolle ja yritin päästä sisään, ennen kuin laiha pojat kerääntyivät auton tunnisti minut taas kuin Amerikkalainen. En olisi tehnyt sitä, jos koira ei olisi kieltäytynyt. Kun avasin takaoven Mercedes, hän hyppäsi takaisin, ja veti turvavyön kädestäni. Hän kääntyi ja haukkui, ilmeisesti sekava. Lannistumatta, jotkut pojat tuli hakemaan minua, huutaa minulle ja kiusanteko eläinten kanssa tikkuja. Koira paljasti hampaansa, mutta ei reagoinut kiviä lyömällä sitä.
  
  
  Olen määrännyt hänet autoon, mutta hän huomiotta minua. Hän laski päätään ja haisteli, sitten hyppäsi kohti ryhmän rikollisia ympäröivän minua.
  
  
  Yhtäkkiä, hän lunged pieni poika ja osui hauras kehon olkapään tasolla. Poika huusi ja nosti kätensä työntää takaisin baredin hampaat. Veri roiskui haavasta ennen kuin ehdin hypätä peto ja kääri sormet ympäri kaulus.
  
  
  Hyökkäys päättyi yhtä nopeasti kuin se oli alkanut. Haavoittunut poika hyppäsi jaloilleen ja juoksi pois. Muut myös lähti, ja minä jäin yksin Prinssi autolla. Hän heilutti häntäänsä ja hymyili minulle kuin jos odottaa kohteliaisuus. Minä silitti hänen kasvonsa ja sitten työnsi hänet takapenkille Mercedes. "Paskiainen," sanoin, saada ratissa. Kuten kaikki muukin tässä tapauksessa, se oli hyödytön.
  
  
  Koska en voinut päästä eroon se heti, pidin sen minulle, kunnes pääsin takaisin hotellille. Siellä olen palkannut Intialaisen huolehtia hänestä. Minulla oli vielä muutama minuutti ylimääräistä, joten soitin Choeny. Halusin sanoa jotain eilisestä, mutta en saanut mitään vastausta, joten olen tyytyväinen itseni kanssa ottaa kukkalähetyksen, jonka sairaalloinen-näköinen ovimies, joka haisi ganja, lääke, joka lievittää kärsimyksiä monet köyhät ihmiset Intiassa...
  
  
  Seuraavan puolen tunnin, soitin jokaiselle kemian laitos voisin tavoittaa ja ilmoitti heille, että olin kiinnostunut ostamaan viisi tonnia kaliumnitraattia käyttää minun ilotulitus. Löysin vain kaksi yritystä, jotka sanoi, että he ovat viennin lisenssit ja voit auttaa minua. Kirjoitin osoitteet mahdollista jälkitarkastusta. Minulla ei ollut varaa missata yhden mahdollisuuden. At kymmenen-kolmekymmentä, menin takaisin iso Mercedes ja ajoi Rauhan Talo. En nähnyt monet Kiinalaiset Kalkutassa, mutta ravintola näytti olevan hyvin. Slocum oli odottamassa minua ovella. Saavuin viisi minuuttia etuajassa.
  
  
  "Venäläiset ystävämme ei ole vielä saapunut," hän sanoi kun kävelimme ohi pöydät ja osaksi puolella huone, jossa on istuimet kaksikymmentä ihmistä. "Eversti Wu on tulossa tänne tuleva puheenjohtaja. Hän sanoo, että hän on suuri luottamus hänen rauhanturvaoperaation."
  
  
  Kuulimme, että Venäläiset jopa ennen kuin ne tuli. Runsas, syvä nauru kaikui läpi ohuet seinät, mukana kukoistaa ääni.
  
  
  "Tämä on Alexander Sokolov, johtaja venäjän täällä", Boateng sanoi. "Hänen tärkein työ on vakoilu." Sitten ovi avautui.
  
  
  Sokolov oli pieni ja tanakka. Hänellä oli yllään paksu kaksirivinen puku ja pyyhki hikeä hänen kalju päänsä kanssa nenäliina. Hetken näin pilkahdus tunnustamista hänen silmänsä; sitten hän katsoi minua kuin jos hän olisi koskaan nähnyt minua ennen. Mutta hän tunnisti minut. Tapasin Sokolov, tai Wolgint, tai Eversti Nolla vähintään kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla meidän vakooja peli päättyi tasapeliin. Mutta molemmilla kerroilla olen suorittanut tehtäväni, ja hän tuli ulos tarpeeksi kunnia-pelastaa hänen päänsä Moskovassa.
  
  
  Slocum teki ehdotuksia hänen sileä diplomaattisesti. Hänen hymy näytti aidolta Sokolov, vaikka tiesin, että hän vihasi mies, ja mitä hän oli. Enemmän ihmisiä tuli, kuten Herra Raj poliisin, joka ei kaikille läsnä näytti osalta.
  
  
  Enemmän ihmisiä otettiin käyttöön, ja sitten Eversti Wu palasi. Hän oli ainoa Kiinan keskuudessamme. Hän oli lyhyt mies, jolla on silmälasit, jotka sormeili hermostuneesti hänen parta, kun hän käveli tärkein pöytä ja viittilöi kaikki istua alas. Hän puhui Hindu kieli, ja ottaen huomioon, että hän oli asunut Intiassa parikymmentä vuotta, hänen Hindu oli huono.
  
  
  "Hyvät herrat, tämä on erittäin huono aika. Huono liike jos pommi menee pois. Huono venäjän, huono Amerikkalainen, huono kaikille."
  
  
  Eversti puhui hänen huono Hindu vielä viisi minuuttia, kuvataan suurta edistystä komitea oli tehnyt helpottaa jännitteitä ja tiiviimpien suhteiden luominen sotilaallisen ja siviilikriisinhallinnan ylläpitäjät. Sitten hän vaati, että kaikki heidän työnsä olisi ollut turhaa, jos tämä vastakkainasettelu yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton jatkoi.
  
  
  Hän viittilöi Intialainen tarjoilija, joka ojensi hänelle nippu papereita.
  
  
  Hän kumarsi ylpeänä ja hymyili, kuin itseensä tyytyväinen mies, joka pyrkii onnistua siinä, missä muut ovat epäonnistuneet.
  
  
  "Löysin hyvän ratkaisun", hän sanoi. "Se on paperilla. Lue hakemus huolellisesti."
  
  
  Hän katseli meitä kaikkia, koska me kumarsi päämme lukea lausunnosta, jonka hän antoi meille. Hetken toivoin, että hän olisi löytänyt ratkaisun. Jos pieni Kiinalainen voisi tulla välittäjänä suurvaltojen, en ehkä voi välttää minun huono tehtävä.
  
  
  Sitten, ilman varoitusta, Sokolov hypähti seisaalleen ja murisi. En ymmärtänyt kaikkea, ja hän puhui enimmäkseen venäjää, mutta ymmärsin sen. Hän oli raivoissaan.
  
  
  "Venäläiset eivät ole kasvi pommeja", hän huusi. Tämä tehtiin Amerikkalaiset luoda ongelmia. Ja nyt he yrittävät vakuuttaa hänet tunnustamaan jotain, mitä he eivät olleet tehneet.
  
  
  Katsoin Wu on ehdotettu sopimus ja ymmärsi välittömästi, mitä Sokolov tarkoitti. Se oli yksinkertainen lausunnon, jossa kukin maa päätti pidättäytyä tulevia hyökkäyksiä muiden itsenäisten maiden tai niiden omaisuus kaupungissa Kalkutan vähintään puoli vuotta.
  
  
  Amerikan konsuli vastaus oli hitaampi ja jonkin verran arvokkaampi, mutta saatoin nähdä, Slocum on punoittavat kaula edellä hänen kaulus.
  
  
  "Hauska", hän sanoi. "Tämä on loukkaus minun maani." Hän otti paperit ja repäisi ne kahtia. "Yhdysvallat vastustaa tätä röyhkeä ehdotus, että emme koskaan osallistunut, on suostunut, tai tue mitään hyökkäys tahansa Neuvostoliiton omaisuutta kaupungin Kalkutassa."
  
  
  Sali oli myllerryksessä. Venäjän edustajat protestoivat äänekkäästi, ja Raj, joka oli näytti niin rauhallinen hänen toimistossaan, hyppäsi jaloilleen ja ilmaisi tukensa suunnitelmaa.
  
  
  "Tämä on kaikki, mitä voimme tehdä lopettaa tämä hurja uhka meidän kaupungissa," hän huusi.
  
  
  Ja ainoa Englantilainen kokouksessa, pullea pankkiiri pöhöttynyt silmät, nojautui pitkälle yli mahonki pöytä ja mutisi:: "Jos et kasvi pommeja, miksi et tue mitään suunnitelmaa?"
  
  
  Slocum menetti malttinsa.
  
  
  — Siksi, että lausuma sanoo, että meidän tulee lopettaa heittää pommeja, idiootti. Se on melkein syyllisyyden tunnustus. Slocum sylki ulos sanoja. "Tämä koko ajatus on naurettava. Miksei tämä komitea selvittää, kuka on heittää pommeja? Se tarkoittaisi todellista työtä.
  
  
  Tusina ääniä kajahti. Sokolov nousi ylös ja käveli Slocum. He puhuivat hetken, sitten Sokolov alkoi huutaa. Hetken kuluttua, Slocum myös huusi. Kieli oli ensimmäinen venäläinen, sitten englanti, sitten Hindu, ja lopuksi sekoitus kaikki kolme terävä saarnan siitä tullut mitään.
  
  
  Eversti Wu istui tuolissaan, ulottumattomissa vihainen sanahelinää, ja hänen pieni pyöreä kasvot ilmaisivat yllätys ja hämmästys. Lopuksi hän nousi ylös, kumarsi hieman ja poistui huoneesta. Siellä oli järkytys ja epäusko silmissään.
  
  
  Sokolov julkaisi Kiinalainen, sitten pamahti hänen iso nyrkki pöytään, kunnes huone oli hiljainen.
  
  
  Hyvät herrat, Neuvostoliitto ei allekirjoita tämä järjetön ilmoitus. Tämä on loukkaus meitä kohtaan. Meidän kantamme on, ja tulee jatkossakin olla, että yhdysvallat on meille velkaa 20 miljoonaa dollaria menetys omaisuuden ja asuu. Kun tämä määrä on maksettu, me mielellään istua alas ja keskustella muita epämiellyttäviä näkökohtia tilanne. Onko yhdysvallat valmis korvaamaan vahingon aiheuttanut sen pommeja?
  
  
  Tunsin Slocum jäykistää hänen tuoli vieressäni; sitten hän nousi ylös ja katsoi Sokolov.
  
  
  "Eilen tehdyssä pommi-iskussa YHDYSVALTAIN konsulaattiin. Tämä voisi myös maksaa jonkun elämän, ja vaadimme virallista anteeksipyyntöä neuvostoliitolta."
  
  
  Sokolov tukehtui lasi vettä, että hän oli juonut. Ennen kuin hän voisi toipua, Slocum taputti minua olkapäälle ja lähdimme. Slocum odotti, kunnes olimme ulkopuolella ennen kuin hän alkoi huutaa. Yllättävää kyllä, hänen vihansa oli suunnattu Eversti Wu.
  
  
  "Sinä idiootti! Wu on tungetteleva hullu. Miten hän on ajatellut, että jotain niin hullu voisi onnistua? Miksei hän jätä diplomatia diplomaatit? Tilanne on nyt vakavampi kuin ennen. Toistaiseksi ainakin on ollut meillä vasta huutavat toisilleen puhelimessa. '
  
  
  Minä katsoin sitä ja ymmärsin, miten ongelma koko kasvoi. Diplomaatit nyt henkilökohtaisesti huusi toisilleen. Liian usein historiassa, tämä on tarkoittanut aloittaa sota.
  
  
  Yritin rauhoittaa häntä, mutta hän ei kuunnellut. Hän murisi jotain minua ja astui pois. Kun olin yksin kadulla, minä rullattu kulta -, kuitu-savuke välillä sormeni uudelleen ja uudelleen. Yritin ajatella, heitetään pieni tosiasiat käytössäni. En ollut aivan varma, mistä aloittaa, ja minulla oli kalvava epäilys, että aika oli loppumassa nopeammin kuin kukaan ajatteli.
  
  
  Epätoivo, palasin hotellille. Parkkeerasin auton takaisin ja oli aikeissa mennä aulassa, kun näin Prinssi toisella puolella parkkipaikalla pelaa. Hindu minulla oli palkattu huolehtimaan eläinten nukkui lämpimässä auringossa, mutta neljä poikaa olivat kiusanteko ja leikkii koiran, jos se oli heidän suosikki. Ensimmäinen reaktio oli, varoittaa poikia. Sitten tajusin, että vahva koira oli heiluttaa häntäänsä ja frolicking kuin koiranpentu.
  
  
  Se oli vaikea uskoa, että sama eläin oli yrittänyt repiä pois toinen pojan käteen vain muutama tunti sitten.
  
  
  Puoli muodostunut ajatus välähti mielessäni, ja katsoin takaisin eläimen. Hän oli liian hauskaa lasten kanssa huomaa minua.
  
  
  Minusta tuntui hieman typerältä kun vedin Wilhelmina ulos kotelosta ja poistaa 9mm pyöreä kammiosta. Tuijotin maahan, kunnes näin halkeama konkreettisia tarpeeksi leveä pitää luoti. Minä nykäisi messinki kotelo, kunnes se oli luoti.
  
  
  Ruuti osui betoni, ja katsoin Prinssin suuntaan.
  
  
  Iso koira lopetti pelaamisen, sieraimiin kerran ja virnisti, sitten lensi luokseni ja otti valtavia harppauksia yli parkkipaikalla, jättäen lapset ymmällään. Hän hyökkäsi kimppuuni viime hypätä.
  
  
  Olisin voinut vannoa, että hänen suunsa oli kolme tuumaa leveä. Hänen hampaansa hohtivat auringossa, ja piilouduin lähimmän oven. Olin aivan hänen edessään. Kuulin hänen raskaan ruumiinsa slam oven takanani. Hänen murina oli syvä ja uhkaava. Olin iloinen, että kaksi tuumaa puuta erotti meidät.
  
  
  Mutta olen oppinut jotain. Prince hyökkäsi minua aivan kuten hän hyökkäsi poika kadulla edessä Rajin luona. Kaikki voisin tehdä, oli tulla toimeen koiran kanssa, mutta olin varma, että poika ja minulla on jotain yhteistä, jotain, joka raivostutti hyvin koulutettu eläin oli haju räjähteitä.
  
  
  Tämä tuntui turhalta aluksi, mutta se oli sopusoinnussa muutamia muita seikkoja, minulla oli, ja kuvio alkoi muodostua. Muistin poika, joka oli törmätä minuun sekuntia ennen räjähdys tuhosi rakennuksen minun ensimmäinen päivä kaupungissa. Ja muistin, köysi, että joku oli mukanaan pommi, joka Raj näytti minulle hänen toimistossaan.
  
  
  Hän epäili, että joku oli kuljettaa tätä kuin lelu. Ehkä lapsi.
  
  
  Se oli kapea polku, mutta minun oli pakko seurata sitä. Niin pian kuin Prinssi oli hajamielinen, suuntasin autoni ja ajoi takaisin poliisiasemalle, jossa kävin Raj. Istuin Mercedes tunnin, toivoen nähdä poika, joka oli niin raa ' asti hyökkäsivät Prinssi aiemmin, että päivä. Se harmitti minua tuhlata niin paljon aikaa, mutta en tiedä mitään muuta keinoa löytää johtaa olen niin kipeästi. Siellä oli niin paljon lapsia kadulla, tuntui kuin satoja.
  
  
  Minä melkein luopui, kun näin pojan. Hän näytti kuin useimmat muut — likainen ja yllään shortsit liian iso hänelle ja en olisi tunnistanut häntä, ellen olisi nähnyt likainen side haavan ympärillä.
  
  
  Tiesin, että nämä lapset. Hän oli yksi orvoksi chauls näet jokainen kaupunki kaukoidässä, niiden luinen kädet jatkuvasti päästä ulos kerjäämään. Säälittävä, nälkäinen ilme silmissään on heidän käyntikorttinsa, mutta ne tartu almuja yhdellä kädellä ja varastaa lompakon muiden kanssa. Hengissä pysyminen on heidän ainoa moraalinen.
  
  
  Kun soitin hänelle, hän aloitti. Sitten hän juoksi ja heti katosi väkijoukkoon. Sain hänet uskomaan, että hän oli ajaa pois ennen kuin aloin jahtaa häntä. Hän oli nopea niin ohut ja sairaalloinen näköinen lapsi, ja johdatti minut main street kiveä ja savea hökkeleissä ympäröi roskaa täynnä canal. En halua menettää häntä, kunnes hän katosi messinki shop muutaman korttelin päässä poliisiasemalle, jossa olen ensimmäinen näki hänet.
  
  
  Hän oli poissa vain hetken. Kun hän palasi, hän nauroi ja tarttui muutama rupia toteaa kädessään. Hän alkoi juosta, ja annoin hänen mennä, toivoen, että löytäisin parempaa trail mennessä.
  
  
  Kun hän oli poissa näkyvistä, ylitin kadun ja lähdin kauppaan. Kivi talo oli vanha, luultavasti rakennettu aikana, jolloin englanti joi iltapäivällä teetä ja katseli syrjäytyneitä kuolla kadulla ulkopuolella niiden rautaportit. Se oli viileä ja pimeä sisältä. Suljin oven ja pääsi takkini alle, jossa minun Luger lepäsi.
  
  
  Jotain siirtynyt vasemmalle, mutta pidin ase kotelossaan. Olin hermostunut, vaikka ei ollut mitään konkreettista tehdä minut epäluuloiseksi. Kaupassa olisi ollut mitään tekemistä sen kanssa.
  
  
  "A sahib? Miehen ääni sanoi pimeydestä edessäni. Kun silmäni tottuivat hämärässä, näin kauppias. Hän oli vanhempi kuin hänen äänensä ehdotti. Hänen päänsä oli ajeltu, ja hän oli pukeutunut lumi-valkoiset vaatteet. Käännetyn V oli maalattu valkoinen maali molemmille poskille. Pitkä, ohut neula työntyi hänen harteilleen.
  
  
  — Etsin raskas messinki kynttilänjalkoja, " sanoin hänelle Hindu.
  
  
  Hän pudisti päätään. Hän ei halunnut katsoa minua. Hänen kätensä haparoi hänen viitta, sitten alkoi ravistella. "Mene pois", hän sanoi Hindu. "Meillä ei ole mitään kynttilänjalkoja, joten pyydän teitä poistumaan."
  
  
  Nyt pystyin näkemään paremmin hämärässä. Näin helmillä verho puolella minua. Menin sinne. Wilhelmina putosi käteeni. Olen nopeasti kurkisti läpi verho. Se on suljettu vain yksi huone, jota käytettiin elintilaa. Siellä ei ollut ketään. Menin toiselle puolelle huonetta, jossa voisin nähdä massiivinen ovi asetettu kivi seinään. Mies nousi ylös, hätkähdytti. Yhtäkkiä, hän puhui täydellistä englantia. "Ei, sahib, olen vain kauppias!"
  
  
  Kuten olen työntää hänet pois, kuulin aivan liian tutun pop laukauksen. Sirpaleita lensi oven paneeli ja bullet whizzed välillä minua, ja vanha mies. Viisi senttimetriä kumpaankin suuntaan, ja yksi meistä olisi kuollut.
  
  
  Ammuin kaksi kertaa ovella, sitten taas. Kuulin kimeä huuto kipua ja pysähtyi ammunta. Kun en potki alas oven, olin valmis ampumaan uudelleen, mutta ampuja ei ole enää uhka. Katsoin epäuskoisena. Lily Mir oli lattialla pieni takaisin huoneeseen.
  
  
  Hänen silmänsä ummisti. Hän kietoi käsivartensa ympäri hänen jalka, yrittää pysäyttää veren luoti reidessä.
  
  
  
  Luku 5
  
  
  
  
  Lily katsoi minua, taistelevat kipua. Luoti meni läpi reiteen ja ulos toiselta puolelta. Onneksi se ei osunut luuhun, mutta hän ei pysty kävelemään vähintään kuukausi. Hänen ase oli lattialla. Työnsin hänet pois ja katselin, kun hän puri huultaan, ettei purskahtaisi itkuun. Hän puristi nyrkkejään vihaisena. "Herra Matson," hän kutsui. — Luulin, että olit Zakir." Luulin, että..." Hän sulki silmänsä ja voihkaisi:
  
  
  "En halunnut ampua hänet, en sinua."
  
  
  Kipu hukkua häntä, ja hän kumartui hänen haavansa.
  
  
  Vanha Intialainen nainen tuli takaisin huoneeseen ja katsoi häntä uteliaana. Hän katosi hetkeksi ja palasi kirkas neste, jossa hän kaatoi yli Lily on haava. Autoin häntä ja paine pysäyttää verenvuodon. Ennen kuin ottaen vanha nainen sitoi haavan nauhat pellavaa.
  
  
  Hän pyysi. "Oletko rakastaja?"
  
  
  Kun pudistin päätäni, vanha nainen näytti yllättyneeltä.
  
  
  Kuulin liikkeen oven lähellä, ja tiesi, että vanha mies oli lähtenyt. Ei ole epäilystäkään saada apua.
  
  
  En voinut odottaa. Hän olisi voinut tulla takaisin poliisin kanssa, ja minulla ei ole aikaa selittää.
  
  
  Otin tytön ja kantoi hänet ulos, nimeltään riksa, ja antoi miehen kourallinen rupiaa. Hän juoksi minun Mercedes. Sitten ajoin takaisin hotellille, Lily kantoi ulos takaovesta, ja teki minun tapa minun huone.
  
  
  Olen lukinnut oven, ennen kuin laitat hänet sänkyyn ja uudelleen tarkastelua ampumahaava.
  
  
  Hän tarvitsi lääkärin apua. Slocum oli ainoa henkilö, voisin kääntyä apua. Hänen täytyy huolehtia siitä salaa, koska en voi puuttua.
  
  
  Kun hänelle soittaa ja selittää tilanne, menin takaisin sänkyyn ja varovasti taputti Lilyn poskelle. "Herää, Lily", sanoin, taputti hänen poskiaan. "Unelma on ohi."
  
  
  "Olen pahoillani, Herra Matson," hän sanoi, kun hän heräsi.
  
  
  'Ei mitään pahaa. Toivon vain, että olisin satuttaa sinua."
  
  
  "Luulin, että olit Zakir", hän sanoi. "Menin sinne löytää hänet."
  
  
  Hän sulki silmänsä jälleen ja tiesin, että hän ei halua kertoa koko tarina. Voisin arvata, mitä vaivasi häntä.
  
  
  — Isäsi työskenteli tämän Zakir kaveri, ei hän?"
  
  
  Hän nyökkäsi heikosti.
  
  
  "Isäsi petti meidät, eikö niin?"
  
  
  "Luulen niin", hän sanoi. — Hän kertoi, Zakir, että olet tulossa. Hän sanoi, että oikea nimesi ei ollut Matson. Hän sanoi, että yrität lopettaa räjähdykset. En tiedä mitään muuta siitä.
  
  
  — Ja sinä syyttää Zakir isäsi kuolemasta?"
  
  
  'Kyllä. Se on, miten se toimii. En tunne häntä.'
  
  
  "Entä se poika?" Olen pyytänyt. — Mitä tällä on tekemistä sen kanssa, Zakir?
  
  
  'Poika? En tiedä mitään pojasta. Mutta kupari shop kuuluu Zakir. Hän käy siellä aika ajoin.
  
  
  — Mitä muuta tiedät Zakir?"
  
  
  "Vain hänen nimensä... Zakir Shastri. Hän myy lapsille. En tiedä mitään muuta.
  
  
  Minä rypisti otsaansa, jopa enemmän sekaisin. "Ei hän myydä lapsille?" Lilyn silmät lasitettu yli ja luulin, että hän oli menossa ohi ulos, mutta hän veti syvään henkeä ja puhui pehmeästi. "Orpoja, katulapsia. Hän ruokkii niitä ja sitten myy niitä rikkaiden palvelijoiksi tai bordelleissa. Joskus hän jopa lähettää joitakin temppeleitä." Hän nukahti uudelleen, puoli hereillä ja puoli imeytyy hänen kipua. Mutta jatkoin lisätietoja. Halusin tietää, mistä löytää Zakir. Hän katsoi minua jälleen, hänen silmänsä kapenivat.
  
  
  Hän sanoi jotain, Hindi, että en ymmärtänyt, sitten kuulin hänen mumisevan osoitteen ja hän sanoi: "Tehdas". Isäni tapasi hänet siellä kerran.
  
  
  Hän sulki silmänsä. "Minun olisi pitänyt yrittänyt tappaa Shastri ennen kuin menin Madras. Anteeksi...
  
  
  Hänen päänsä tiuskaisi takaisin, ja tiesin, että hän ei vastannut muutaman seuraavan tunnin.
  
  
  Vertasin osoite hän antoi minulle osoitteet kirjoitin, kun soitin paikalliseen kemiallisten kasveja. Minun muisti on oikea. Osoite hän antoi minulle sovitettu, että Länsi-Bengalin kemianteollisuus, yksi suurimmista nitraatti potaskan yritykset. Jotain oli vihdoin alkanut selvittää.
  
  
  Ajattelin odottaa ambulanssi, mutta muutin mieleni. Minulla oli uskoa, Slocum veisi hänet sairaalaan.
  
  
  Kemian laitos sijaitsee pohjois osa kaupungin slummissa, jossa sikoja haudattiin mutainen katu välillä kookos kuoret ja muut roskat. Ei ollut suoran reitin paikka etsin. Löysin hyvän kuvan tehtaan sisäänkäynti kadun ja puolen korttelin päässä portista. Kiipesin ylös kasa raunioiksi, että käytetään olla talon.
  
  
  Halusin pysyä huomaamaton, mutta se oli mahdotonta, koska Länsimaiset vaatteet. Jopa varikset, jotka olivat lenteli ulos hylystä leijui pääni yli ja tuntui katselevan minua hermostuneesti. Kaksi lasta katseli minua, kunnes minä ryömi reiästä vanha talo, jossa voisin katsella sisäänkäynti ilman nähnyt liian selvästi.
  
  
  En ollut aivan varma mitä odottaa, mutta kirjoitin lyhyt kuvaus kolme miestä sisään, kun katselin. Melkein vahingossa, näin pieni, tumma ihoinen poika hiipivä varovasti ulos kujalle kohti tehtaan takapihalla. Koko paljon ympärillä oli estetty aita kanssa piikkilanka päälle, mutta poika tuskin epäröi.
  
  
  Hän katseli ympärilleen, sitten nosti muutaman pensaiden juuressa aita ja nopeasti liukastui läpi pieni reikä pehmeään maahan. Hän nopeasti ryömi useita autoja tehdasalueelle, tehty tiensä lähellä rakennusta ja alkoi kaivaa kasa roskaa.
  
  
  Muutaman sekunnin kuluttua, hän juoksi takaisin pieni kuoppa portin alle. Kun hän juoksi ohitseni, näin auringon pilke silmissä. Ajattelin pysäyttää hänet, mutta päätin, että en.
  
  
  Olin varma, että purkki hän kantoi oli täynnä kalium nitraattia. Se selitti paljon, miksi esimerkiksi poliisi ei voinut määrittää alkuperä räjähteitä terroristien käyttämät. Myynti räjähteitä säädellään niin tiukasti, että se olisi heille vaikeaa ostaa mitä he tarvitsevat, mutta henkilö, joka työskenteli tehtaalla voisi helposti varastaa pieni määrä räjähteitä ja piilottaa ne roskikset takana tehdas. Ja joka etsii jotain lapsi, joka on rummaging roskakoriin? Kukaan ei Kalkutassa, jossa se on yleinen ammatti.
  
  
  Se oli ovela suunnitelma. Vaikka minulla oli kiinni yksi lapsista, en olisi oppinut hyvin vähän. He luultavasti tiesivät vain niiden yhteyksiä kuin miehet jakamassa ruokaa tai muutama rupiaa. Minun seuraava askel oli etsiä sisällä tehdas, mutta tämä ei ollut aikaa päivän aikana.
  
  
  Menin autolleni ja ajoin takaisin kaupunkiin. Menin suoraan konsulaattiin.
  
  
  Löin jarrut pohjaan, kun olen nähnyt väkijoukon edessä rakennuksen. Poliisi-ja paloautoja oli pysäköity siellä, ja palava ruumis toinen Mercedes oltiin doused vedellä.
  
  
  Slocum, ajattelin, koska olen pysäköity autoni ja juoksi kohti innoissaan vaiheessa.
  
  
  Kytemään jää auton istuin neljä palavia autonrenkaita kadulla. Sisustus oli palanut, huppu oli revitty pois, istuimet putosi kuin kytevä kasa. Päätellen tavalla takaisin ovet oli revitty pois niiden saranat, näytti siltä, että joku oli istutettu pommi autossa.
  
  
  Olen sprinted eteenpäin, odottaa nähdä Slocum ruumiin kadulla, mutta se ei ollut hänen.
  
  
  Se oli poika, hänen kädet ristissä, hänen suu ja silmät auki yllätys. Hän oli kuollut, makaa omassa veressään. Hän luultavasti pommin perille ja ei saada pois ajoissa, ajattelin.
  
  
  "Matson", kuulin jonkun sanovan jalkakäytävällä. Katselin ympärilleni ja näin Slocum edessä seisoo konsulaatti portti.
  
  
  Hänen kasvonsa olivat kalpeat pelosta.
  
  
  "Se olisin voinut olla minä", hän sanoi, nyökkää pojalle.
  
  
  Menin hänen toimistoonsa, jossa hän vaipui tuolille ja peitti kasvot käsillään. Hänen ruumiinsa tärisi.
  
  
  "Kokoa itsesi", sanoin. "Asiat saavat vielä pahempaa, ennen kuin paremmat ajat tulevat."
  
  
  "Meillä on oltava suoja", hän sanoi. "Sotilaat. Merijalkaväki, ehkä. En halua kuolla. Minulla on vaimo ja lapsia.
  
  
  Yritin rauhoittaa häntä, mutta hän ei kuunnellut.
  
  
  "Sinä et ymmärrä", hän sanoi. — Se on melkein viidestoista, viidentenätoista päivänä elokuuta.
  
  
  Ei, en saanut sitä. "Mitä viidestoista tarkoittaa?"
  
  
  'Itsenäisyyspäivä. 15. elokuuta 1947 Brittien virallisesti vetäytyi.
  
  
  'Niin, mitä siitä?'
  
  
  — Etkö muista?" Sitten siellä oli kaaos, mellakka, kuten Intiaanit ja Muslimit kokoontuivat ja jätti koko uuden raja Pakistanin kanssa. Se oli helvettiä. Se oli raportoitu, että yli miljoona ihmistä kuoli. Nyt se voi tapahtua uudelleen.
  
  
  Katsoin pöydän yli kalenteri seinälle. Se oli 11.elokuuta.
  
  
  Nyt palaset loksahtivat paikoilleen. Aika tuntui oikealta. Kuka oli takana terrori-iskuja suunnitellut kaiken huolellisesti. He olivat hitaasti ajo kaupungin kaaokseen. Ne ovat piste-kahden suurvaltojen - neuvostoliiton ja yhdysvaltojen-toisiaan vastaan. Se on sanoi, että viidentenätoista intohimot Intiaanit saavuttavat huippunsa.
  
  
  Katsoin kalenteria uudestaan. Ei edes neljä päivää. Se oli hieman pienempi.
  
  
  Tunsin hiki puhkeaa otsaani ja näki linjat pelko noin Slocum suuhun. Hän oli oikeassa. On myös syytä paniikkiin.
  
  
  
  Luku 6
  
  
  
  
  Kaksi tuntia myöhemmin olin takaisin minun hotellihuoneessa. Yritin soittaa Joeny, koska halusin nähdä hänet ennen kuin sain liian kuljettaa pois, mutta taas en saanut vastausta. Joten minun oli pakko mennä töihin.
  
  
  Olen muuttunut pitkähihainen musta paita, mustat housut, ja tukeva vaelluskengät. Olen zip luger paidan alle ja laittaa erityinen vyö.
  
  
  Otin vara-lehtiä Wilhelmina ja käsikranaatin alkaen Slocum on ammuslaatikko ja meni ulos. En halunnut kiinnittää huomiota Mercedes illalla, joten jätin sen hotellin edessä ja otti riksa.
  
  
  Se oli jo melko pimeää. Se ei ollut pääkatu, mutta jalkakäytävät olivat täynnä nukkuminen ihmisiä. Näin koko perheiden ryhmissä lämmin, tukkoinen tunnelma Kalkutta. Kävelin ulos kadulle ja käveli nopeasti kohti kemian laitos. Se oli vain kahden korttelin päässä.
  
  
  Tutkin seuraavan kadun, ennen kuin kytket nurkkaan. Siellä ei ollut katuvaloja, ja saatoin nähdä vain kalpea hehku kuun.
  
  
  Siellä ei ollut valoja päällä tehtaalla, joko, ja en voinut nähdä vartijat. Tein minun läpi lohkon ja tuli portin takana rakennuksen. Minä vaivattomasti leikata lanka ja astui ulos päälle pala tehtaan lattialle. Odotin turvatoimet käyttöön noin tehdas, mutta en nähnyt mitään.
  
  
  Sisäänkäynti rakennukseen ei näytä vaikeaa. Se ei ollut kattoikkunat tai suuret tuuletusaukot, mutta takaovi oli tavallinen lukko.
  
  
  Livahdin hiljaa läpi varjot ovelle. Siellä oli vanha lukko, jossa on kevät, ei ollut ongelmia. Kymmenen sekuntia myöhemmin, olen unbolted oven kärki minun veitsen ja avasi sen. Avasin sen varovasti, kuunnellen hälytys, kiljua, tai napsauta, mutta en kuullut mitään. Suljin oven ja vaihtaa lukon. Huoneessa oli pilkkopimeää. Odotin hetken, ennen kuin jatkat.
  
  
  Toisella puolella huonetta, kuulin oven avaa ja sulje sitten hetkeä myöhemmin. Hitaasti, hahmo lähestyi minua. Siellä ei näytä olevan mitään uhkaa, kun mies käveli hitaasti eteenpäin.
  
  
  Odotin häntä, ja kun hän sai oikeaan asentoon, minun oikea käteni löi häntä kovaa niskaan. En tarkoittanut tappaa häntä, en vain käytöstä häntä muutaman minuutin, mutta en osunut oikeaan paikkaan. Kick liukui sivuttain ja laskeutui vanhanaikainen vasen koukku, joka pisti häntä leukaan. Hänen päänsä lensi takaisin. Hänen ruskeat silmät lasitettu yli, kun hän liukui maahan.
  
  
  Olen nopeasti etsinyt, mutta ei löytänyt mitään tunnistamista. Olen sidottu hänen nilkkojen ja kädet yhdessä vahva nylon johto oli kanssani. Sitten vein hänet takaisin ovelle ja alkoi minun kiertue tehdas. En näe mitään lisää vartijoita. Minun tumma lyhty pian osoitti minulle koko tarinan. Se oli pieni yritys. Näyttää siltä, että he vain valmistettu kaliumnitraattia. Pieni liukuhihnalta tuotantoon pehmeä ruskea kitti on asennettu pitkin yksi seinä.
  
  
  Ainoa näkyvä räjähde oli puolivalmiste suuri pata, jonka kapasiteetti on noin neljäkymmentä litraa. Kaikki muu oli tallennettu takana lanka aidat lukot, mutta en heti ymmärtänyt, miten varkaudet olivat sitoutuneet. Edessä yksi lukittu kopeissa oli pitkään kiinni metallinen kuppi lopussa. Joku oli kärsivällisesti keräsivät pienen summan avata tynnyriä suljetuissa kopeissa, kun niin vähän jokaisesta tynnyri siitä, että se meni huomaamatta.
  
  
  Vain joku, joka oli tarpeeksi aikaa tehtaalla, kuten yövartija, voi sitoutua niin varkaudet.
  
  
  Harkitsin vaihtoehtojani hetken ennen päätöksentekoa. Tehtaan piti kadota. Jos tämä oli ainoa lähde räjähteitä terroristeja, olisin suorittanut tehtäväni alle minuutissa. Jos ei, voisin ainakin merkittävästi vähentää niiden ominaisuuksia.
  
  
  Joten katsoin wick rulla ja leikkaa yhden metrin pala. En leikkaa lanka, laittaa toinen pää sydänlanka lähimpään piipun ja sytytti sen.
  
  
  Luulin, että minulla on kolme minuuttia, mutta kun laitoin kevyempi sydänlanka, se leimahti ylös ja alkoi polttaa kaksi kertaa niin nopeasti kuin odotin. Minä hyppäsi pois ja juoksi yövartija saada hänet ulos ennen kuin rakennus nousi ilmaan. Yhtäkkiä, hänen jalkansa tuli ja iskeytyi vatsaani. En murisi ja perääntyi. Saatoin nähdä, että sydänlanka oli jo puoliksi palanut pimeässä. Vaikka kipu minun alavartalo, olen suoristaa ylös, törmäsin pikku mies lattialle, ja yritti heittää häntä olkani yli. Hän oli potkiminen ja kiemurtelevat kuin jos hän oli taistelevat elämästään. Hän ei tiennyt, mitä hän ajatteli, mitä halusin tehdä. Puhuin hänelle englantia, ja sitten in Hindi.
  
  
  Olen jopa osoitti sydänlanka ja teki ääntä kuin räjähdys, mutta en voinut vakuuttaa häntä. Hän jatkoi taistelua, koska paras hän voi, ja hänen kädet ja jalat sidottu, kunnes annoin hänelle isku niskaan, joka olisi voinut olla kohtalokas.
  
  
  Kun minä slung se olkani yli, ei ollut jalka wick jäljellä. Hän tuli ja iski nyrkkejään kaulaani. Ovella, hän ojensi hänen kätensä ja jalkansa ja estänyt minun yrittää lähteä.
  
  
  Hän murisi ja vannoi vakaasti. Voisin vielä kuulla viheltää sydänlanka takana. Kehotin häntä, melkein rukoili häntä antamaan periksi.
  
  
  Sitten iskin hänen päänsä kovaa vastaan karmi epätoivoinen puhkeamisen energiaa, rauhoittava hänet alas tarpeeksi kauan hypätä pois.
  
  
  Toinen myöhemmin, tynnyri salpietari lensi ilmaan. Kirkas välähdys valaisi illalla taivas; sitten siellä oli jyrinää tuhat kolistelee, kun räjähdys repi pieni rakennus toisistaan, lähettää lankkuja, tynnyrit, ja metallikappaleita lensi Intian taivaalla.
  
  
  Ilman paine tippuu meidät pois meidän jalat, heittää meidät takaisin puoli tusinaa askelta. Intian otti pahin isku ja kaatui päälleni, joka toimii suoja kuin roskat putosi meille.
  
  
  Kun olen kaulitaan alta häntä, hän oli vielä mutisee kirouksia minua, joten raahasin hänet portista sisään ja ulos kujalle ennen lähellä ihmisiä tuli kaatamalla ulos niiden ränsistynyt kodeissa.
  
  
  Ei ollut tulta, ja olen laskenut, että minulla oli joitakin minuutteja, ennen kuin poliisi saapui etsiä alueella. Käännyin yövartija yli ja kumartui häntä niin, että hän saattoi kuulla minua, kuiskata hänelle yli melu ihmisiä kadulla.
  
  
  "Yksi huutaa, ystäväni, ja annat loputon sykli reinkarnaatio. Ymmärrätkö?'
  
  
  Hän nyökkäsi, ja minä kannoin hänet kujalle ja pieni piha, jossa vanha kuorma-auto oli pysäköity. Laitoin sen edessä kuorma-auton rattiin.
  
  
  "Hyvä on, kerro minulle nyt, tai voit olla uimassa Hooghly-Joen, kunnes aamulla."
  
  
  Hän tuijotti minua.
  
  
  "Kuka hän maksaa varastaa pomosi?"
  
  
  Hiljaisuus.
  
  
  "Kuka maksaa voit piilottaa räjähteitä alle roskakoriin?"
  
  
  Hiljaisuus.
  
  
  Minun käteni taskuun ja veti sieltä esiin laatikon, että en käytä usein. Siinä on ruisku, jossa on kolme kapselia kemikaaleja. Näytin yövartija, mitä olin tekemässä.
  
  
  En avasi varovasti ruiskun sylinteri ja vei sen ulos, työnsi neulan läpi kumitiiviste kapselin ja veti neste.
  
  
  — Oletko nähnyt tällaista ennen?" Pyysin miestä nojaten auton. Hänen ilmeensä oli jännittynyt, hänen silmänsä leveä, jossa on pelko.
  
  
  "Tämä on uusi lääke nimeltään novokaiinille. Pohjimmiltaan, se on totuus seerumia, joka toimii hyvin. Mutta tämä poikkeuksetta tarkoitetaan uhrin kuolemaan. Minulla ei ole valinnanvaraa, minun täytyy tietää, kuka maksaa sinun auttaa tekemään näitä pommeja.
  
  
  Hän oli alkanut vapista. Testasin neula minun sormi, sitten painoi sen vasten hänen kättään. Hän jäykistetty ja putosi hänen puolellaan. "Vielä kerran, ystäväni. Kuka maksaa voit jättää räjähteitä lapsillesi?
  
  
  "Se on... en tiedä. Hän oli hikoilu nyt, ja hänen silmänsä seurasivat minun jokaista liikettä neula.
  
  
  "Et tunne sitä ensin. Sitten anestesia alkaa. Se saa enemmän ja enemmän intensiivistä, ja sen jälkeen kun et tunne mitään kipua ollenkaan. Loppu tulee pian sen jälkeen.
  
  
  Yritin neula uudelleen. "Älä huoli. En tiedä, mitä uskollisuus on. Voit olla kuolleena puoli tuntia, ja sitten pomo on vapaa... jonkin aikaa. Mutta minä tiedän kaiken hänestä mennessä.
  
  
  Hän pudisti päätään. En liitetään neula lihakseen hänen käsivartensa ja nopeasti ruiskutetaan nestettä. Neula oli jo ulos ja heitetään pois ennen Intian tajusi sen. Hän katsoi alas hänen kätensä, tuntui kylmä neste. Hetken kuluttua, lääke alkoi vaikuttaa, ja hän kääntyi ympäri. "Zakir Shastri... hän maksaa meille."
  
  
  — Muita nimiä?" Kuka ei Zakir Shastri työtä?
  
  
  Mies pudisti päätään.
  
  
  "Olit ainoa lähde, tai onko muita, jotka toimittavat Zakir?"
  
  
  — Tiedän vain yhden. Etelä-Calcutta Potash Plant Kashmirin Street.
  
  
  — Oletko varma, että kaikki on?"
  
  
  Hän nyökkäsi.
  
  
  "Tuntuu käteen." Leikkasin köydet ympäri hänen ranteensa, jotta hän voisi tuntea, jos en olisi pistänyt häntä. — Tunnetko mitään?" Se osa sinua on jo kuollut.
  
  
  Hänen silmänsä välähti paniikissa.
  
  
  — Tiedätkö muita nimiä?" Mitä muita kemiallisia kasvit tuottavat pommeja?
  
  
  Hän pudisti päätään, katsomalla tunnoton paikka käsivarteen. Nappasin Hugo ja leikata köydet noin hänen nilkkojen.
  
  
  — On vain yksi tapa neutraloivat neste pistin sinulle. Sinun täytyy juosta viisi kilometriä. Jos voit mennä ulos ja ajaa kolme kilometriä, myrkkyä suonissasi polttaa ja novokaiinille tulee vaarattomiksi."
  
  
  Hän nousi ylös, taivuttaa hänen jalkojen lihaksia, ja tunsi kätensä jälleen yllätys.
  
  
  "Hurry up, katsotaanpa, jos voit karkottaa myrkkyä kehosta; sinulla on mahdollisuus pysyä hengissä huomenna."
  
  
  Pikku Intiaani otti ensin muutaman askeleen kujalle ja sitten alkoi mielettömästi juosta. Hän huusi jotain väkijoukon edessä pilalla rakennus, ja en voi odottaa nähdä, jos hän puhui minulle. Minä ducked alas toiselle kadulle ja suuntasi takaisin hotellille.
  
  
  Aioin ottaa lämmin kylpy, ja on hyvä ateria ennen kuin katsoo ympärilleen muita kemian laitos, että yövartija mainittu.
  
  
  Mutta kun tulin minun huoneeseen, se ei ollut tyhjä.
  
  
  Heti kun tulin, Choeni Mehta huomautti pieni pistoolilla rintaan.
  
  
  "Istu alas ja rauhoitu", hän sanoi.
  
  
  
  Luku 7
  
  
  
  
  Choeny järjestetään pistooli molemmissa käsissä, kuten jotkut koulutettu ammattilainen ampuja.
  
  
  — Mikä vitsi tämä on?" Kysyin, mutta ei ollut mitään huumoria hänen kylmä katse.
  
  
  "Olen tosissani", hän sanoi. "Minä luotin sinuun."
  
  
  Hymy kävi huulilla. Olen jo soveltanut tätä vihainen naisia. Se yleensä toimi.
  
  
  — Et ole Howard Matson. Olet agentti YHDYSVALTAIN hallitus.
  
  
  Kohautin hartioitani. 'Niin, mitä? Voit arvata, että kun tapasimme.
  
  
  — Olet Nicholas, Huntington Carter, Nick Carter, Master Assassin ' AH. Et edes naamioida itsesi. Nolasit minut.
  
  
  'Miten?'
  
  
  "Hän olisi pitänyt kertoa minulle", hän tiuskaisi, " Raj."
  
  
  "Oletan. 'Pomo?'
  
  
  Hän ei vastannut, mutta se oli oikea asia tehdä. Tiesin, että hän oli Intian Salainen Palvelu. Ja voisin kertoa hän oli aloittelija.
  
  
  "Olemme samalla puolella, niin miksi osoitat minua aseella?"
  
  
  "Räjähdykset", hän sanoi. "Raj luulee, että olet mukana, ja ehkä olet käynnissä se. Meillä on paljon kysymyksiä sinulle.
  
  
  Kun hän lopetti, en voinut kuulla hänen äänensä vapina. Hän ei ole vielä ammattilainen, eikä kokenut agentti, joka voi tappaa ilman katumusta.
  
  
  "Luulitko, että voisit lopettaa räjähdykset ampumalla minua?" - Esittelin sitä vitsinä, fantastinen lapsellinen ajatus.
  
  
  "En voi tappaa sinut, jos minun täytyy," - hän sanoi. "Jos et anna minulle vastauksia, joita en halua."
  
  
  Pudistin päätäni. — Et ole koskaan ampunut ketään, oletko?" Et ole koskaan veti liipaisimesta ja nähnyt jonkun kuolevan. Luuletko, että voisit aloittaa kanssani? Pidin silmäni hänen kasvonsa ja yritin lukea hänen ilmettään. Elämäni riippui siitä. Onko hän todella tappaa minut? Epäilin sitä, mutta minulla ei ollut varaa tehdä virhettä. En aikonut riskeerata elämäni täällä.
  
  
  Minulla on ase osoitti minulle monta kertaa, ja olen aina voinut mittari hetkellä, kun vastustajan huomio ohjautuu hetken. Odottamaton ääni, salama; tahansa häiriötekijä on sen arvoinen, jos olet varma, että mies, jolla on ase, on valmis tappamaan sinut joka tapauksessa. Mutta päätin odottaa Choeni.
  
  
  "Tulin Kalkutta auttaa", sanoin. "Olen saanut käskyn pysäyttää terroristit, ennen kuin ongelma leviää edelleen."
  
  
  — Miksi sitten tulit tänne nimimerkillä?" — Miksi et tullut avoimesti, rehellisesti?"
  
  
  En oikein ole vastausta. "Tämä on, miten me teemme sen," sanoin hänelle. "Privacy policy".
  
  
  "En voi luottaa sinuun", hän sanoi. "Minun pitäisi tappaa sinut nyt, kun minulla on mahdollisuus."
  
  
  Olin hämmentynyt hänen sävy. Hän näytti melkein vakuuttunut. Ehkä aliarvioin häntä.
  
  
  Löysin itseni tilalla minun hengenvetoon ja odottaa kuuma luoti lävistää minun keuhkot. En ollut hengitys lähes minuutin, kun puhelin pöydällä vieressäni soi.
  
  
  Hän soitti kolme kertaa, ennen kuin hän heilutti asetta. "Nosta se ylös", hän sanoi.
  
  
  Olen puoli kääntyi pois ja otti puhelimen vasemmalla kädellä. Tämä liike saa minut paikkaan, Hugo minun oikea kämmen. En ollut enää avuton.
  
  
  "Kyllä," sanoin puhelimeen.
  
  
  Ääni toisessa päässä kuulosti yllättyneeltä, kuin jos soittaja ei ollut odottanut minua poimia puhelimeen.
  
  
  "Ah, Herra Carter, se on sinun.
  
  
  Käyttämällä oikea nimeni ei ollut shokki minulle, mutta soittajan nimi ei.
  
  
  "Puhut Eversti Wu," liikemies ääni jatkoi Idästä.
  
  
  "Kutsuit minua Carter," sanoin.
  
  
  Katsoin huoneen poikki Choeny ja sanoissaan Everstin nimi. Hän ymmärsi ja kuiskasi lausuman kun peitin mikrofonin hetkeksi.
  
  
  "...Raj on ystävä", hän sanoi.
  
  
  Kirosin alla minun hengenvetoon. On selvää, Raj oli hyvin antelias tietoa identiteettini. Olen miettinyt, miksi. "Oletko yksin, Herra Carter?" Wu kysyi.
  
  
  Ajattelin Choeny ja ase kädessään. "Ei, — en, sanoi Eversti. "Miss Mehta on minun kanssani. Tiedätkö hänet?"
  
  
  Choeni alensi aseen ja laittaa sen hänen käsilaukussa, aivan kuten odotin. Hän ei ammu minua nyt, että joku tiesi, että olimme yhdessä.
  
  
  "Ah, tietenkin. Erittäin hienostunut nainen. Hänen isänsä usein vierailee.
  
  
  "Et ole vastannut kysymykseeni, Eversti Wu", sanoin jyrkästi. — Miksi et soita minulle, Carter?"
  
  
  Hänen heleä äänensä kuulosti iloinen. "Se on kunnia tietää tunnettu agentti", hän sanoi. — Olen hyvin pahoillani, tavata iltapäivällä. Eversti Wu epäonnistui. Aiheuttanut paljon suuttumusta diplomaatit suuret maat. Sanon itselleni, että olen heille velkaa anteeksipyynnön. Sitten kunnianarvoisa poliisi ilmoitti minulle, että yksi hänen asiakkaat on tunnettu Amerikkalainen agentti, joilla on sama tehtävä... Vapauttaa Kalkutta terroristeilta. Olen huolissani meidän kaupungissa, Herra Carter. Sinun täytyy auttaa lopettamaan pommitukset. Erittäin tärkeää, että minun teki homeland. Erittäin tärkeää liiketoimintaa.
  
  
  "Kiitos, herra Eversti. Olen varma, että asianomaisten maiden arvostan huolenpitoanne, mutta tämä on työtä ammattilaisille. Aika on loppumassa.'
  
  
  "Aivan oikein, Herra Carter. Mutta ehkä yksinkertainen liikemies voi palvella suuria maita. Tiedän, Intia hyvin. Olen usein auttaa poliisia. Haluaisin käyttää tätä tilaisuutta auttaa hyvin kuuluisa Amerikkalainen."
  
  
  Epäröin vain hetken. Ehkä vanha Kiinalainen oli oikeassa — jospa hän voisi auttaa minua.
  
  
  "Haluaisitko tulla käymään luonani huomenna", hän sanoi. "Sinä ja Neiti Mehta. Me puhumme. Ehkä se auttaa pelastaa kaupungin.
  
  
  Suostuin, ja hän nimesi aikaa lounaalle. Sitten suljin puhelimen ja kääntyi Choeny. Hän oli vielä istuu isossa tuolissa häntä vastapäätä. Hänen länsi-hame oli vedetty yli lonkat, osoittaa pois täydellinen muoto jalat. Hugo lähti kylmänä kädessäni. Olen ajatellut, miten viime aikoina olen ollut pitää tappaa hänet. Mikä synti, että olisi. Mutta se ei ollut tarpeen. Intian hallitus ei ole vielä niin vahvasti mukana kansainvälisen vakoilun, että se tarvitsee palkkasi salamurhaajia. Ja vaikka he tekivät, he varmasti ei olisi lähettänyt rikas, hienostunut tyttö tehdä se.
  
  
  Mutta hän oli kysymyksiin hän halusi vastata, ja hän luuli, että ase oli taivuttelua. Ottaa epäonnistui yksi ase, ehkä hän yrittää toinen, ase, että löytäisin paljon enemmän nautittavaa.
  
  
  Tungin Hugo takaisin tuppeen, pääsi ulos ja otti hänet ylös tuolista. Hän katsoi pois, koska pidin häntä rintaani.
  
  
  "Vauva", kuiskasin.
  
  
  Huuleni harjattu hänen korvaansa, sitten hänen poskeaan. Hän oli pitkä ja hänen ruumiinsa täydellisesti sovitettu minun, hänen lempeä käyrät ja käyrät täydentää minun voimaa ja lujuutta. Toisessa ajassa ja paikassa, olisin kertonut hänelle, että rakastin häntä. Mutta se ei olisi reilua. Meille se voisi olla vain fyysistä intohimoa. Vain lupauksia voisimme tehdä toisillemme olisi ilta illan jälkeen.
  
  
  Kun kiedoin sormeni hänen ympärilleen kaarevat reidet, hänen pitkä, hoikka sormet liukui alas selkääni. Yhdessä kehomme muutti hiljainen keskinäistä uhrata; sitten astuimme takaisin ja käveli käsi kädessä sänkyyn.
  
  
  "Makuulle", hän sanoi. 'Odota minua.'
  
  
  Hän seisoi edessäni alasti. Kun hänen pehmeä, ruskea rinnat vapautettiin, olen vaistomaisesti saavuttanut heille, mutta hän työnsi minut pois, kunnes hän oli alasti.
  
  
  Hän polvistui lattialle ja auttoi minua minun vaatteita.
  
  
  Hän ei olisi tullut minulle joka tapauksessa. Hän jäi polvilleen, suuteli minua suulle, sitten liukui alemmas ja alemmas, kunnes kehoni oli kerjääminen on liittynyt hänen.
  
  
  Hänen kätensä siirtyi minun kehon, tunne, haparoiden, hyväillen. Nyt hän makasi sängyllä. Hän hitaasti käveli eteenpäin, painamalla hänen tiukka rinta vasten rintaa, sitten huojuvat hänen pitkä, notkea jalat, kunnes ne peittivät kehoni päästä varpaisiin.
  
  
  Hän suuteli minua hellästi, ja sitten vielä enemmän intohimoisesti. "Tule, anna minun tehdä sen minun tavallani."
  
  
  Liikkeen hänen lonkat vastaan minun vakuutti minut. Se oli mukavaa, että hän on päälle minua, kun hänen kätensä olivat kiireisiä, ajo minut tulinen lämpö ennen kuin olin edes muuttanut.
  
  
  Myöhemmin, me makasi toistensa syliin ja tuijotti ulos avoimesta ikkunasta valot kaupungin alla.
  
  
  "Nyt kertoa minulle totuuden," hän sanoi.
  
  
  'Kerro minulle ensin. Työskenteletkö Raj?" Vakavasti?'
  
  
  "Kyllä, minä työtä häntä varten, koska uskon, että voin auttaa maatani."
  
  
  'Miten?'
  
  
  "Säästää valtion Bengalin Intian".
  
  
  "Ympärillä Kalkutta?"
  
  
  Hän nyökkäsi. 'Kyllä. On olemassa ihmisiä, jotka haluavat erottaa Bengal muusta maasta. He haluaisivat luoda uusi maa tai liittyä Bangladeshin. Jo ennen Bengali rikkoi päässä Pakistan, on kapinallisiksi Kalkutassa, joka halusi repiä maan toisistaan. Kaaoksen aiheuttamat räjähdykset voivat antaa heille mahdollisuus he tarvitsevat."
  
  
  "Ja mitä Raj voin osallistua?"
  
  
  "Hän ei tiedä, mutta hän ei luota Amerikkalaiset."
  
  
  'Ja sinä?'
  
  
  — En tiedä sitäkään.
  
  
  Suutelin hänen pehmeitä huuliaan.
  
  
  "Olemme molemmat samalla puolella, onko Raj ymmärtää sitä tai ei. Luota minuun, kun. Päivän tai kaksi, ehkä jopa vähemmän.
  
  
  Hän rypisti otsaansa septically. "Ehkä", hän sanoi. "Ehkä minä voin tehdä sen nyt."
  
  
  'Hyvä. OK, voitko kertoa minulle enemmän, että voisi olla hyödyllistä? Ei Raj on tietoja tarjonta kaliumnitraattia? Mitään vihjeitä siitä, että organisaatio tämän takana? Joku keskellä juoni, että en voi saalis?
  
  
  Jongi on kauniit kasvot rypisti otsaansa.
  
  
  'En tiedä. En tee mitä hän käskee minun tehdä. Voit kysyä häneltä.
  
  
  "Ei".
  
  
  Olen yrittänyt selittää sitä hänelle. En luota kehenkään, ei edes Raj. Ollakseni rehellinen, en uskonut häntä, mutta en voinut sanoa sitä. Kunnes olen avoimesti myöntänyt, että minulla oli Amerikkalainen agentti, joka työskentelee kotimaassaan, Raj haittasi pöytäkirjan. Hän ei voinut pidättää minulle, tai lähettää minut pois maasta ilman todisteita. Ja ainoa todiste se vielä makasi alastomana syliini.
  
  
  Hän pyysi. "Mitä minun pitäisi sanoa hänelle?"
  
  
  — Pyysikö hän sinua tappaa minut?"
  
  
  "Ei, minä vain halusin puhua teille. Ase oli minun ideani.
  
  
  -"Kerro hänelle, mitä tiedän", sanoin.
  
  
  Olen nopeasti selittää tätä hänelle, mutta varmisti, antaa hänelle vain tietoa, halusin jakaa. Mainitsin tehdas ja varkaus salpietaria, mutta en sanonut, että minulla oli jotain tekemistä sen kanssa, räjähdys tehtaalla. Raj saa arvata itse.
  
  
  "Siellä on tietty Zakir Shastri mukana", sanoin. "On Raj lähettää hänen henkilökuntansa etsimään häntä. Poliisi on tapoja seurata ihmisiä, kun he tietävät nimesi."
  
  
  Halusin kertoa hänelle epäilyksistäni lasten istutus pommeja, mutta muutin mieleni. Olen jo kertonut hänelle tarpeeksi saada hänen luottamuksensa. En tarvitse mitään lisää.
  
  
  Minä kysyin. "Uskotko minua nyt?"
  
  
  "Kyllä," hän sanoi, mutta siellä oli vielä epäillä hänen silmänsä, ja yritin rauhoittaa häntä suudelmalla.
  
  
  Hän katsoi takaisin hetkeksi, sitten juoksi hänen kätensä yli minun ruumiini. Alasti, olemme käpertyi yhteen ja anna meidän intohimo hallita kehomme. Myöhemmin, hän rekennettiin itsensä ylös yksi kyynärpää ja sanoi: "Kulta, minä luotan sinuun, mutta älä tee huijata minua taas. Älä valehtele minulle enää.
  
  
  "Ei koskaan enää", sanoin, ihmettelevät, jos hän uskoi minua. En tunne syyllisyyttä — valehtelu on osa työtäni. — Kun tämä on ohi, ehkä voimme mennä jonnekin yhdessä, rakkaani." Minulla on rahaa, paljon. Tiedän, että Euroopassa. Sinun ei tarvitse työskennellä elämässäsi. Mitä hän sanoi, yllätti minut. Hän kuulosti vilpitön. Ehkä se oli enemmän kuin sideshow hänelle. I upposi alas hänen, valmis tekemään rakkauden uudelleen. Hän voihki ilo, ja kun me unohti, että siellä oli maailman huoneen ulkopuolella.
  
  
  
  Luku 8
  
  
  
  
  Seuraavana aamuna söimme aamiaista sängyssä. Pieni Intialainen nainen, joka palveli meitä näytti olevan täysin tietämätön siitä, että alaston nainen makasi kanssani. Kun hän oli poissa, Choeni kääntyi ympäri, kumartui minua, ja suuteli rintaani. Minun oli työnnettävä hänet pois peiton alle.
  
  
  Kun Choeni oli saada pukeutunut, soitin Slocum toimistoon ja pyysi puhelinnumeron, johon voisin päästä Lily Mir. Lily näytti olevan hyvällä tuulella, kun puhuin hänen kanssaan. Hän sanoi, että hän vapautuu sairaalasta pian ja menee Madras suunnitellusti. Ehdotin, että hän ottaa Prinssi hänen kanssaan, kun hän jätti Kalkutta. Hän suostui innoissaan ja sanoi, että hän olisi välittömästi pyytää yksi sukulaisten poimia koira.
  
  
  Olin iloinen, että olin soittanut hänelle. Toistaiseksi, minun tehtäväni on aiheuttanut Lily ei ole mitään, mutta surua. Ehkä koira auttaa häntä saamaan läpi vaikeuksia, jotka odottavat häntä. Toivoin hänelle kaikkea hyvää ja ripustaa.
  
  
  Sitten käännyin Choeny.
  
  
  Meidän piti pysähtyä hänen talo ennen kuin menimme Eversti Wu. Kun sain ratissa, tajusin, että mieleni oli vielä liian kiireinen Choeny — olen jopa unohdin katsoa takapenkille. Kun käännyin ympäri, kova sormi osoitti suoraan välillä silmäni.
  
  
  "Bang, bang, Nick Carter, olet kuollut."
  
  
  Choeni kääntyi ympäri ja veti aseen pois hänen laukku. Minun olisi pitänyt pysäyttää hänet ennen kuin hän alkoi ampua. Mies takapenkillä nopeasti haparoi hänen ase.
  
  
  "Rauhoitu, Sokolov," minä huusin.
  
  
  Rasva venäjän epäröi, toisaalta hänen takki.
  
  
  'Kuka on tämä? Choini kysyi. "Mitä hän haluaa?"
  
  
  Sokolov esitteli itsensä. "Toveri Alexander Sokolov," hän sanoi. "Konsuli Kalkutassa Unionin Sosialististen neuvostotasavaltojen."
  
  
  "Olimme onnekkaita", sanoin. "Kerro hänelle totuus, Sokolov. Olet KGB: n vakooja, kuten useimmat venäläiset diplomaatit ympäri maailmaa."
  
  
  Venäjän kohotti kätensä antautumisen. "Te Amerikkalaiset... olet aina niin käytännöllinen. Okei, olen vakooja. Saatat tietää. Eikö niin, Carter?" Ja sinä, Neiti Mehta?" Voit myös kuulu meidän nöyrä ammatti. On totta?'
  
  
  Choeni rypisti otsaansa ja kieltäytyi vastaamasta. "Sillä ei ole väliä", hän sanoi. "Me emme ole vihollisia, tänään." Hän nosti kätensä uudelleen ja painoi päänsä mietteliäänä. "Huomenna... kuka voi sanoa? Huomenna emme voi tappaa toisiamme, mutta tänään... tänään meidän on tehtävä työtä yhdessä.
  
  
  'Kuka sanoi, että? Kysyin kylmästi.
  
  
  "En, Toveri Carter. Meillä on ongelma.
  
  
  Meitä?'
  
  
  'Meille kaikille. Sinua. Minulla on. Miss Mehta on. Minulla on määräys tappaa sinut.
  
  
  Choeni peräytynyt, ja minä näin hänen kätensä kiristä pieni pistooli hän oli vielä tilalla. En pelännyt. Ei vielä. Tiesin, miten Sokolov toimi. Jos hän aikoi tappaa minut, ei olisi ollut mitään varoitusta.
  
  
  "Minulla on määräys tappaa kaikki aineet, jotka saattavat olla vastuussa terrori-iskujen meidän diplomaatti Kalkutassa," hän sanoi. "Huomenna saat samaan tilaukseen... tappaa minut ja kaikki Kiinalaiset agentit kaupunkiin, niin Intiaanit kuin Neiti Mehta... kuka tahansa, joka voi olla vastuussa."
  
  
  Sanoin, " miksi sinä Sitten odotat? Et ole koskaan ollut ujo ihmisten tappamisesta ennen."
  
  
  — Koska en usko, että se auttaa." Epäilen, että räjähdykset jatkaa. Epäilen, että kukaan meistä ei ole syyllinen. Epäilen, että joku... mikä se on ... joku haluaa saada meidät toisiamme vastaan.
  
  
  Katselin venäjän hetkeksi ja melkein uskoin häntä. Hän ei voinut kertoa totuutta tällä kertaa.
  
  
  "Joku pelaa peliä,"olen samaa mieltä," ja olemme molemmat nauroivat."
  
  
  "Kyllä, kyllä", hän sanoi, nyökkää. 'Se on totta. Joku on luomassa ongelmia välillämme.
  
  
  Minä kysyin. "Miten pääsemme ulos tästä?
  
  
  Sokolov pudisti päätään surullisesti. 'En tiedä. Mutta minulla on toinen huolenaihe. Kuulemme outoja asioita. Kuulemme uhkia. On olemassa ihmisiä, jotka sanovat, että meidän konsulaatti puhalletaan ylös viidestoista... itsenäisyyspäivä.
  
  
  "Kadut ovat täynnä ihmisiä," Choeni lisätty. "Tämä olisi täydellinen päivä väkivaltaan."
  
  
  "On talk of retribution — suora kosto — jos konsulaatti on vaurioitunut", hän sanoi.
  
  
  Tunsin hien minun kaulus. En voinut kuvitella, mitä tapahtuisi, jos uhka toteutui.
  
  
  Minä kysyin. — Miksi kerrot minulle tämän?" "Mistä lähtien sinä olet auttaa Amerikkalaisia?"
  
  
  Venäjän huokaisi. "Koska minun piti pysäyttää sinut. Mutta kaikki mitä voi löytää, osoittaa, että et ole vastuussa, ei sinua, ei muita Amerikkalaisia. Ihmiset, jotka istutettu pommeja eivät ole CIA: n tai YHDYSVALTAIN . Olemassaolo ...'
  
  
  Hän ei sanonut mitään, ja lopetin lauseen hänen puolestaan. "He ovat lapsia", sanoin.
  
  
  Sokolov nyökkäsi. — Kyllä, ilmeisesti, nämä ovat lapset.
  
  
  "En usko niin," Choeni sanoi. 'Se on mahdotonta.'
  
  
  Hän vastusti, mutta voisin sanoa, että hän oli ajatellut joitakin tosiasioita, että poliisi on kertonut hänelle. "Poika kuoli ulkopuolella Yhdysvaltain konsulaatti eilen", sanoin.
  
  
  "Viaton lapsi", Choeni sanoi. 'Ohikulkija.'
  
  
  "Terroristi" Sokolov ehdotti. "Käyttämällä lapsia-se ei ole sinulle", hän sanoi hymyillen.
  
  
  "Ja ole sinä", sanoin. "Jopa Maolaisten ole uponnut niin syvälle vielä."
  
  
  Hän liukui koko auton istuimen ja avasi oven. "Se on kaikki minun täytyy kertoa sinulle," hän sanoi.
  
  
  Kun hän pääsi ulos, laitoin avaimen virtalukkoon, alkoi moottori, ja ajoi Choeny luona. Kun hän muutti, en seisoi parvekkeella ja katseli outo kaupunki herää uuteen aamuun loputon taistelu eloonjäämisestä. Olin utelias hirviö, joka kauhuissaan tämän kiusannut kaupunki. Kuka valitsi Kalkutta kuin taistelukenttä kahden suurvallan? Mitä hän toivoa päästä pois siitä? Minulla ei ollut aavistustakaan. Aika oli loppumassa, ja ei ole tuloksia. Se on vain ollut kolme päivää, ja minun vihjeitä on tullut discouragingly harva. Kuka käyttää lapsille, koska terroristit oli fiksu. Polku oli lähes mahdotonta seurata.
  
  
  Minulla oli Zakir Shastri. Voin vain toivoa, että Eversti Wu on laaja vaikutus kaupungin auttaisi minua löytämään henkilön takana, että nimi.
  
  
  Alkaen Choeni, ajoimme etelä-bengalinlahden, seuraavat Eversti Wu ohjeiden kautta, taulu delta alueella, jossa mahtava Ganges ja sen eri sivujokien oli luonut hedelmällisen niemen yli tuhansia vuosia. Wu Kartano unohdetaan Hooghly-Joen. Se oli rönsyilevän monimutkainen, että näytti kuin se, liian, oli ollut rakenteilla jo pitkään. Kiinteistö venytetty mailia yhdellä kaltevassa maastossa ja mukana pensaat, lehtipuut, ja suuret laitumet hevosille. Suuri talo, rakennettu puhtaan valkoinen kivi, loistivat kuin temppeli auringossa.
  
  
  Kun me vedetään ylös kivetty parkkipaikalla edessä valtava talo, kaksi virkapukuinen palvelijat juoksivat ulos avata auton ovia ja saattaa meidät läpi suuri kaksinkertainen ovet aulaan. Hetken tuntui kuin olisimme astuneet menneisyyteen ja löysi itsemme palatsi yksi viisisataa ruhtinaat joka hallitsi pieni todetaan, että tehty Intiassa ja Pakistanissa.
  
  
  Sali oli uskomattoman ylellinen — lattia oli valmistettu parhaista marmori ja keraamiset laatat, pylväät tehtiin puhdasta marmoria, seinät oli ripustettu kanssa upea antiikin kuvakudokset, huonekalut vuodelta kaikki antiikin aikoja Intiassa.
  
  
  Se oli enemmän museo kuin talon, enemmän temppelissä kuin asuinpaikka. Oppaamme pysähtyi, kun me katseli kaikki tämä loistossaan, ja sitten hiljaa johdatti meidät ovelle johtava juhlasalissa toinen sali. Se oli huonosti valaistu ja rakennettu karkea kiviä, jotka voivat on nostettu kaduilla Kiinan kylässä.
  
  
  Keskellä huonetta oli kota, katto, joka oli viisi metriä maanpinnan yläpuolella. Se oli valmistettu pahvi, vanhat levyt, pakkaus laatikot, tyhjät tölkit, ja pohja soutuvene.
  
  
  Eversti Wu istui ovella kota, likainen valkoinen dhoti kiedottu hänen kupeet. Hän oli kyykyssä perus jooga aiheuttaa. Kun hän näki meidät, hän muutti hieman, mutta ei nouse ylös.
  
  
  "Ah, olet tullut. Anteeksi typerä muistoja. Olen syntynyt vuonna kota, kuten tämä, " hän sanoi, venyttely. "Se on hyvä sielu muistaa ja sanoa, että olen aina erilainen."
  
  
  Hän nousi seisomaan ja kumarsi nöyrästi. "Olen kunnia saada sinut käymään minun koti, Miss Mehta," hän sanoi. "Ja te, Herra Carter. Läsnäolo kirkastaa minun nöyrä asema.
  
  
  Choeni vastasi nopeasti, mutta en voinut löytää sanoja. Wu hämmensi minua.
  
  
  Siisti pieni mies tuntui hämmentynyt nähtäväksi talonpojan asuun. Hän pyysi anteeksi ja sanoi, että hän palaisi pian, kun hän oli "enemmän asianmukaisesti pukeutunut niin arvovaltaisia vieraita."
  
  
  Hän puhui nopeasti Kiinan, ja kaksi nuorta tyttöä Itämaiseen vaatteet tuli ulos toiseen huoneeseen. He kumarsivat ja kompastui edessämme, niiden kapea nilkka-pituus hameet rajoittaa niiden vaiheet muutaman tuumaa. He kulkivat edessä toisen oven läpi tulee miellyttävä Länsi-tyyli huone, jossa pehmeä musiikki ja TV -, matot, nykyaikaiset huonekalut, ja mitä näytti todellinen Pollock seinällä. "Opettaja sanoo, että tee mitä haluat täällä; hän tulee olemaan täällä pian", sanoi yksi tytöistä. Sitten he molemmat katosi ovesta.
  
  
  Edellä valtava takka ripustaa maalaus Chiang Kai-shekin kuin nuori mies, kun hän hallitsi manner-Kiinassa. Yhtä suuri maalaus ripustaa vastakkaiseen seinään. Se oli
  
  
  Sun-yat-sen.
  
  
  "Wu ollut todellinen eversti", Choeny kommentoi, kun katsoin noin koristeellinen huone. "Tämä on arvonimen, että hän sai hänen henkilökohtainen taistelu Mao ja Kommunistit. Hän oli vasta poikanen, kun hän toimi Chiang Kai-shekin.
  
  
  Olin aikeissa kysyä häneltä jotain, mutta Intialainen poika, valkoinen takki ilmestyi ja johti meidät teak bar tiger iho leikata. Kuten kaikki muukin talossa, olin myös vaikuttunut viina tarjontaa. Siellä oli hyvä viski, hienoa konjakkia, ja erinomainen kokoelma vintage rommia. Poika tarjosi heille enemmän tietoa kuin baarimikko kaatamalla lager.
  
  
  Valitsimme Jamaikan rommi ja olivat vain ottaa kulauksen, kun Eversti tuli, pukeutunut housut ja saappaat.
  
  
  Hän seisoi vieressäni ja tuijotti minua tarkkaavaisesti.
  
  
  — Haluatko ratsastaa hevoset ennen päivällistä?"
  
  
  Halusin sanoa, että minulla ei ole aikaa tähän, mutta Choeny sovittu liian nopeasti. Hän lähetti hänet pois yksi piikoja muuttaa, sitten johti minut alas lyhyt käytävä, jota reunustavat patsaat. Kun käytävä, me skirted pyöreä sisäuima-allas, kirkas sininen vesi ja läpi oven, ja sitten ristissä kivi silta, joka erottaa sisällä valtava uima-allas ulkopuolelta.
  
  
  Kolme hevosta olivat lataus yli pienen sillan, jossa oli aidattu-in polku, mutta hän sivuuttaa niitä, ja heilutti kättä kohti puiston terassilla alla.
  
  
  Hän pyysi. "Haluatko ampua skeet?
  
  
  Kuluttaa aikaa, kunnes kaunis nainen tulee uudestaan.
  
  
  Varjo epäilys ampui lävitseni, ja minä tutki vähän miehen kädet. He olivat yllättäen vahva ja jäntevä. Vaikka hoidetut kynnet, hänen kätensä olivat karkeat, kuten viljelijän.
  
  
  "Skeet", sanoin. "Olen aika hyvä siinä."
  
  
  Hän hymyili. "Continental", hän pyysi anteeksi, ja yhtäkkiä tajusin, että hänen puhetapa oli muuttunut. Kun hän rento, hän päästää irti karkea-englanti kieli, hän käytti riisua hänen vieraille. "Se on haaste... aivan kuten elämässä. Et koskaan tiedä, mihin suuntaan tavoite tilaisuus menee."
  
  
  En ymmärtänyt häntä, mutta seurasin häntä, jos heittää kone seisoi ja näki kaksi nuorta palvelijoita ja käveli meitä kohti niiden valittu kiväärit käsissään.
  
  
  "Tuhat rupiaa levy," hän sanoi, ja otti Browning ja astui kaksikymmentä-seitsemän-mittari-merkki. 'Hyvä?'
  
  
  Ennen kuin ehdin sanoa mitään, hän viestitti, ja kirkkaan keltainen levy ampui ilmaan. Browning potkut, ja lautanen räjähti kahdenkymmenen metrin päässä pieni metallinen heittää kone. Se oli hyvä laukaus, suoraan eteenpäin, sellainen, joka kääntyy savea levyt suihku sirpaleiksi.
  
  
  Pieni mies hymyili ylpeänä ja odotti. Menin linja, liitetään kierros yhdeksi jaostojen minun valittu kivääri, ja viestitti poika heittää kone. Erotin. Savi levy särkyneet kuten jauhe, ja tunsin kovaa tyytyväinen suora osuma.
  
  
  Eversti Wu ei anna paljon aikaa ilkkumaan. Hän heti kutsui toinen ruokalaji, ampui, ja iski levyn. En seuraa välittömästi ylös kevyellä syötöllä. Olimme ammunta nopeasti, niin nopeasti, että aloin pelätä, että poika konekivääri, joka oli laittaa levy voimakas heitto käsitellä ja ottaa kätensä pois, ennen kuin raskas kevät heitti kohde avaruuteen. Ei ole sääntöä sanoa, että sinun täytyy vapauttaa levy ja ampua niin pian kuin toinen ihminen tuhoaa oman kohde, mutta sanomatta sanaakaan, me asettaa omia ehtoja.
  
  
  Kun Choeny liittynyt meihin, olimme ammunta villi, uuvuttavaa vauhtia ja hiestä märkänä. Käteni särki jatkuvasti nosto-neljä kiloa terästä ja mahonki, ja olkapääni paloi rekyyli varastossa vaikka pudotin polvilleni ja nojasin kova varastossa. Wu yllätti minut. Vaikka hän oli pieni, hän ei näytä olevan mitään enemmän ongelmia kuin minä. Voisin nähdä halu voittoon kulmissa suunsa kuin minä änkytti, ja levyt alkoivat räjähtää eikä särkyä. "Yli ja ohi", poika takana meille ilmoitti. "Molemmat seitsemänkymmentä-viisi peräkkäin."
  
  
  "Kymmenen tuhatta rupiaa," Eversti Wu huusi, kohotti kiväärin toinen laukaus.
  
  
  Hän osui hänen levy. Käteni olivat lähes ravistamalla kuin minä kohotin kiväärin seitsemäskymmeneskuudes ampui peräkkäin. Löin levyn symbaali ja kymmenen enemmän, ennen kuin tunsin tuulta kaulaani.
  
  
  Wu tunsi heikko tuuli liian myöhään. Levy hän pyysi yhtäkkiä ducked kun hän veti liipaisimesta. Keltainen levy uivat voitokkaasti ja vahingoittumattomina koko sirpaleita täynnä-kentän eteen heittää kone. Vain tämä levy pakeni hänen ase.
  
  
  Eversti Wu järjestetään kiväärin olalleen hetkeksi, pakottaa itseään hyväksymään tappion. Hetken näin demonisen raivon ne vinot silmät. Hän ei ollut luuseri, mutta kun hän katsoi minua, hän hymyili uudelleen, kumarsi, rooliin nöyrä talonpoika.
  
  
  "Kymmenen tuhatta rupiaa kuuluisa Amerikkalainen."
  
  
  Hän heilautti kättään, ja poika tuli juosten kanssa shekkivihko. Wu intiimissä määrä ja ojensi minulle sekin.
  
  
  Otin sen ja piti sitä sormieni välissä, jotka aikovat repiä se kappaleiksi.
  
  
  "Ilo oli minun puolellani", sanoin.
  
  
  "Odota", Choeni kutsutaan reunasta line of fire, jossa hän oli ollut katsomassa. Hän juoksi meille ja otti tarkistaa minulta. "Lapsille. Kyllä? ', hän sanoi Wu. "Kymmenen tuhatta rupiaa, ne voidaan syöttää monta päivää."
  
  
  "Tietenkin," Wu sovittu. 'Lapsille.'
  
  
  Minä kysyin. 'Lapsillesi?'
  
  
  Pieni mies nauroi ja osoitti alas mäkeä aidattuja yhdiste noin neljän sadan metrin päässä.
  
  
  "Orpokotiin," Joni selitti. "Hän pelasti satoja lapsia kadulta. Hän antaa heille ruokaa, vaatteita ja koti, kunnes ne ovat tarpeeksi vanhoja huolehtimaan itsestään."
  
  
  "Mutta niin monet ihmiset tarvitsevat apua," Wu sanoi surullisesti. "Jopa rikas mies kuten minä voi auttaa heitä kaikkia."
  
  
  Wu huomautti, ja sitten näin lapset alla olevaan kenttään meitä. Satoja, enimmäkseen poikia, ollut suojassa on aidattu leikkipaikka. He muistuttivat minua poika olen nähnyt kemian laitos ja pikku kuollut poika makaa kadulla vieressä haaksirikkoutui Mercedes edessä Amerikan konsulaatti.
  
  
  Kirosin minun epäilyttäviä ajatuksia. Wu oli luultavasti antelias mesenaatti, mutta olin silti epäileväinen häntä. En halunnut uskoa, että hän oli mitään tekemistä pommi-iskuista, mutta ajatus ei mene pois.
  
  
  "Ehkä et tiedä mies etsin", sanoin jyrkästi. — Teidän kiinnostus lapsia, et voi tietää tietyn Zakir Shastri. Ymmärtääkseni hän myös ottaa lapset pois kaduilta."
  
  
  Eversti Wu sähisi kautta hampaansa. "Tämä poika käärme", hän sanoi Kiinan. 'Minä tunnen hänet. Hän kidnappaa lapsia ja käyttää heitä omiin tarkoituksiinsa. Olen säästänyt muutamia hänen kynnet, mutta aina on enemmän niitä.
  
  
  Choeni rypisti otsaansa, luultavasti ihmettelevät, miksi en olisi maininnut Shastri. Se oli laskelmoitu riski nähdä, miten Wu reagoisi, mutta yritys oli turha. Hän reagoi, miten useimmat ihmiset, ja minulla oli vielä etsiä johtoon.
  
  
  — Miksi haluat puhua hänelle?" Wu kysyi. — Hän oli mukana pommi-iskut?"
  
  
  Pudistin päätäni. — En ole varma... ehkä.
  
  
  "Ehkä me voimme auttaa," Wu ehdotti. "Lapset kadulla voi tietää, missä tämä henkilö on."
  
  
  Hän tiuskaisi hänen sormensa, ja palvelija tuli seisomaan hänen viereensä. Wu puhui hänelle pitkään murretta, en ymmärrä. Hän hymyili voitonriemuisesti kun hän trotted takaisin taloon.
  
  
  "Lapset kysyvät," hän sanoi. "Harvat ihmiset pitäisi tietää tämä Zakir. jotka olivat vaikuttaa.
  
  
  He vievät sinut hänelle.
  
  
  Nyökkäsin minun kiitos.
  
  
  "Nyt me pelaamme," Wu ilmoitti, johtaa meidät hevoset.
  
  
  Emme satuloi hermostunut eläimiä ja menossa paikkaan, jossa kiinteistö rajautuu jokeen. Hän osoitti meille ympäri hänen oma satama ja neljä tyylikäs pikaveneiden, sitten johti meidät paksu-esiin pleksi käsipallo tuomioistuimet ja alas polku yhdeksän reikäinen golfkenttä, kaunis nurmikko.
  
  
  "Sinulla on kaikki," Choeni huomautti, ja pieni Kiinalainen mies katsoi minua, odottaa minun sanovan jotain.
  
  
  Sitten ymmärsin häntä. Hän oli pieni mies, valtava ego. Tenniskenttiä, golfkenttä, kaunis puutarha, mutta kaikki tämä oli käytännössä käytetä, ne olivat vain palkinnot, joka todisti hänen taloudellinen menestys. Ja me olimme täällä, koska hänen yleisönsä, pyydetään taputtamaan häntä olkapäälle ja kertoa hänelle, kuinka siistiä hän oli. Vaikka tarvitsin hänen apuaan, annoin aavistus. "Melkein valmis", sanoin nurinkurisesti kuin minä revitä vieressä Choeni ja kumartui antamaan hänelle pehmeä suukko poskelle. Wu reaktio hämmästytti minua. Hän nauroi, kova, husky ääni niin pieni mies.
  
  
  "Ehkä," hän sanoi, ja ajoi edellämme kohti taloa.
  
  
  Sisällä talossa, hän johti Choeny ja minut erillistä huoneistoa pohjakerroksessa. Puhtaat vaatteet olivat säädetyn minulle, ja olen käynyt suihkussa ja vaihtanut ennen nimikkeen takaisin alas.
  
  
  Wu odotti minua toimistossaan, kaksikerroksinen huone paneloitu arvokas woods ja varustettu kaapit ensimmäinen-aika julkaisuja. Hän istui takana valtava pöytä, joka sai hänet näyttämään entistä pienempiä ja enemmän merkityksettömiä kuin hän todella oli.
  
  
  Hänen ympärillään, tytöt olivat istuu pöydälle ja lattialle hänen eteensä. Siellä oli kymmenen heistä, jotkut Intian, Itämaista, vähän niin vaaleaihoisia, että olen epäillyt, että ne olivat puhtaan valkoinen.
  
  
  "Kuten sanoin," Wu sanoi hymyillen. — Minulla on kaikki.
  
  
  Hän heilautti kättään sulavasti ohitse vakava tytöt.
  
  
  "Valitse yksi", hän sanoi. "Tai kaksi. Sinä olet minun vieras.
  
  
  
  Luku 9
  
  
  
  
  "Huomasin jo varhain, Herra Carter," Eversti Wu sanoi ylpeänä, " että on olemassa merkkejä siitä, henkilö on tie menestykseen. Voit kertoa, jos henkilö on tällä tiellä, mitä he eniten haluavat. Ensinnäkin, täysi vatsa. Sitten asiat... materialismi, kuten sitä kutsut omassa maassa. Sitten, ensimmäinen merkki suuri rikkaus, asema. Jopa myöhemmin — runsaasti seksuaalista tyydytystä. Onnistuneen Arabien, tämä on haaremi. Japanin geisha. Rikas Amerikkalainen emäntä.
  
  
  "Ja Kiinan?"
  
  
  Hän heilautti kättään uudelleen. "Sivuvaimoa, tietenkin. Aivan kuten näitä kauniita olentoja. Erittäin huolellisesti valittu tyyppi jokaiseen makuun ja halu.
  
  
  "Miksi, Eversti Wu?"
  
  
  'Miksi?'
  
  
  "Kyllä, miksi olet tarjoaa minulle sivuvaimoa? Emme ole vanhoja ystäviä, sellaisia, jotka jakavat rakastajattaria. Wu virnisti omahyväisesti. Hän kumarsi ja teeskenteli olevansa nöyrä, mutta hänen huulensa tuhahti. "Koska Wu haluaa antaa lahja suuri Amerikkalainen agentti."
  
  
  'Haluaa olla pidetty?'
  
  
  "Lopeta tätä pommi," hän sanoi. "Pelastaa kaupungin alkaen edelleen kärsimystä."
  
  
  — Olen jo sen kimpussa. Tämä on minun työni. Haluat jotain erilaista.
  
  
  'Kyllä. Yli aikaa, vika on perustettu. Voit tehdä tämän. Voit tarjota todisteita.
  
  
  "Kuka voin syyttää? Venäläiset?
  
  
  "Maolaisten", hän sanoi. "Kiinan Kommunistit. Anna heidän kantaa vastuu tästä on uhka maailmanrauhalle. Tehdä sen minulle, ja he ovat teidän... yksi tai kaikki.
  
  
  En voinut ottaa silmiäni pois epätasainen rivi tyttöjä, heidän lähes alasti elinten hohtavan auringonvalossa streaming kautta suuret ikkunat toisella puolella huonetta. Se olisi ollut helppoa syyttää Kiinan Kommunistit kun jäljitin terrori-johto, ja varmasti ei velkaa minun punainen kollegansa mahdolliset uskollisuus.
  
  
  "Pientä palvelusta", hän sanoi, " sillä niin ihana palkinto. Millainen mies kääntää hänet alas, Herra Carter?
  
  
  Epäröin, ja juuri kun olin etsimässä yksi tyttö toiselle, oven avasi. Palvelija, takanani sanoi muutaman sanan kiinaksi, ja Eversti Wu nousi ärtymys.
  
  
  "Miss Mehta on palannut", hän sanoi. — Näemme hänet ruokasalissa.
  
  
  Hän käveli pöydän ympäri ja hymyili jälleen.
  
  
  "Mieti sitä", hän sanoi. "Yötä iloa voit kokea."
  
  
  Pysähdyin oven. Ajatus juolahti. Laitoin käden Wu hihasta ja hän pysähtyi myös.
  
  
  — Siellä täytyy olla jotain enemmän, että hyvin rikas mies haluaa, Eversti Wu. Täysi vatsa, mitä hän on koskaan halunnut, tila, kaikki naiset hänen elin voi käsitellä... mutta mitä muuta? Varmasti siellä on jotain muuta, että henkilö kuin haluaa. Mikä on se, Eversti?"
  
  
  "Tietenkin, Herra Carter." Hän oli nauraa. "Kaiken tämän jälkeen voi vain halu varmuutta. lopullinen ja kaikkein vaikeasti halu." Hän vei minut saliin. Kun hänen kätensä, hän johti hänen valtava ruokasali, jonka pitkä pöytä ja jättiläinen kattokruunut. Hän istui pöydän päässä kuin hallitseva sulttaani.
  
  
  En ollut tyytyväinen vastaukseen. Jotenkin en usko, että hän oli etsimässä varmuutta. Minulla oli tunne, että hän halusi jotain erilaista. Mutta miksi?
  
  
  Minulla ei ollut mahdollisuutta vaatia. Muutamaa minuuttia myöhemmin, pitkä pöytä oli täynnä viinejä ja ruokatavarat, ja olimme suihkussa runsaudensarvi ruokaa. Pieni ihminen, Wu oli syönyt valtavasti ja oli vielä syömässä, kun palvelijat toivat laiha lapsi tarhan alareunassa mäkeä.
  
  
  I kumartui eteenpäin ja kysyi poika kysymyksiin mitatun sävy, joka joskus tekee hänestä puhua. Mutta laiha poika vältellyt minua. Yllättävää, Choeni tuli minun pelastus.
  
  
  Hän puhui pehmeästi poika murretta, en ollut kuullut ennen, ja tuntui saada hänen luottamuksensa nopeasti.
  
  
  "Mies nimeltä Shastri pelottaa häntä paljon", hän kertoi. "Mies tarjosi hänelle ruokaa ja sitten yrittänyt houkutella hänet autoon. Hän pakeni ja tuli tänne Eversti Wu suojaa.
  
  
  "Kysy häneltä, missä hän näki tämän miehen."
  
  
  Eversti Wu puuttunut. Hän ojensi fasaani jalka hiestä punaviinikastiketta ja kysyi poika kysymykseeni.
  
  
  Sain muutamia sanoja, jotka olivat tarpeeksi kertoa minulle, mitä poika tarkoitti.
  
  
  "Temppelissä kiiltävä punainen torni," olen kuullut.
  
  
  Hän sanoi enemmän, mutta merkitys välttivät minua, kunnes Choeni käänsi sen minulle.
  
  
  "Hän ei ole varma," hän sanoi."Hän muistaa vain temppelin ja guru."
  
  
  "Ja paistaa punainen torni," Eversti Wu lisäsi. "Se on maamerkki."
  
  
  Wu hymyili ja nojautui taaksepäin tuolissaan ylpeänä. Hän tuntui ajattelevan, että hän oli ratkaista koko kysymys minulle. "Olen erittäin iloinen voidessani auttaa Amerikkalainen agentti", hän sanoi, nousta pöydästä.
  
  
  Hän melkein ajoi meidät pois. Hän kutsui hänen palvelijansa, ja he johtivat Choeni ja minut läpi talon pysäköity Mercedes.
  
  
  Kun ajoimme takaisin kaupunkiin, yritin saada lisää tietoa häntä. Minun täytyy tietää niin paljon kuin voin, ajattelin, ennen kuin hänen raportti Raju lopettaa kaikki työ.
  
  
  "Monet temppelit ovat tornit", hän sanoi. "Ja monet niistä ovat punaisia. Tämä on tärkeää?'
  
  
  "Helvetin tärkeä", sanoin. "Se on seuraava lenkki. Ehkä tämä Shastri on siellä, ehkä tämä on hänen päämajansa jonnekin.
  
  
  Hän pudisti päätään, yrittää ajatella. "Se voi olla missä tahansa. Jopa vanhan temppelin rauniot... koko maaseutu on täynnä niitä."
  
  
  Hänen vastauksensa sai minut vihaiseksi. Vietimme tunnin pikku eversti, ja olin kärsimätön. Saavuimme kaupungin keskustassa, ja seisahduin konsulaatti, ymmärtämättä, miten nopeasti aika oli kulunut.
  
  
  Jännitys kaupunki oli, kuten staattisen sähkön kuiva päivä. Voin tuntea sen ilmassa. Kymmeniä aseistettuja Intian sotilaat seisoivat edessä konsulaatin kanssa kiväärit slung yli heidän harteillaan. Muut sotilaat seisoivat puolella rakennusta.
  
  
  "Ajatella, että temppeli punainen torni", sanoin Choeni. 'Tulen heti takaisin.'
  
  
  Hermostunut Intian sotilas pysäytti minut jalkakäytävälle. Toinen sotilas kyseenalaisti minulle metal gate, sitten johti minut kersantti seisoi oven. Kersantti kysyi muutaman kysymyksen, ja sitten soitetut puhelinnumero.
  
  
  Slocum oli odottamassa minua ovella hänen toimistonsa. Hän ei ollut yllään solmio, hänen hiukset oli epäsiisti, ja siellä oli hiki otsalla, vaikka se oli kolea toimistossa.
  
  
  "Olemme vahvistaminen rakennus," hän sanoi innoissaan. "Odotamme hyökkäys milloin tahansa."
  
  
  Hän vaipui tuolin pöytänsä takana. Hän pyyhki hikeä hänen uurteinen otsa pellava nenäliina.
  
  
  "Olen pyytänyt Washington lähettää 300 Sotilasta suojaamaan ihmishenkiä ja omaisuutta", hän sanoi.
  
  
  "Merijalkaväen", sanoin.
  
  
  "Jumala siunatkoon meitä, että emme voi pysyä aseeton edessä Venäläiset. He ovat jo johtava heidän ihmiset täällä siunaus New Delhi.
  
  
  "Haluaisitko aloittaa kolmannen maailmansodan täällä?"
  
  
  "Jos hän haluaa sitä."
  
  
  "Loistava."
  
  
  Hän katsoi minua terävästi.
  
  
  — Etkö ole kuullut, että Punainen Laivasto?" "He ovat laivue kohti Bay of Bengal koulutusta liikkeitä. Kaksitoista alusten komennossa ohjus risteilijä.
  
  
  "Voit tehdä, että, sinun tietää," sanoin. "Te voitte puhua tästä tässä ja nyt, kunnes oikea ydinsota alkaa. Miksi et ajattele sitä? Nousin ylös ja käveli pöytänsä. Slocum veti takaisin.
  
  
  — Oletko kuullut mitään muuta viidestoista?"
  
  
  'Itsenäisyyspäivä? Ei vielä.
  
  
  — Sanoit, että jotain saattaa olla panimo, muistatko?" Ja olen kuullut, että venäjän konsulaatti on räjäytetty. Konsulaattiin tulee osua samaan aikaan.
  
  
  Slocum oli valpas. Se iski häntä suoraan.
  
  
  — Oletko varma, että jotain tapahtuu tänään?"
  
  
  'Ei ole. Mutta minulla on tunne, että samat ihmiset, jotka käyttää kasvien pommeja 15. elokuuta suunnittelevat jotain suurta. Sinun ei ole mitään vaikeuksia saada ihmiset pois konsulaatissa illalla neljästoista.
  
  
  "Voi Luoja", hän sanoi. — Sitten ei ole mitään emme voi tehdä?"
  
  
  "Tietenkin", sanoin. "Kerro vartijat eivät anna lasten mennä ulos konsulaattiin."
  
  
  'Lapsi?'
  
  
  'Kyllä. Ja auttaa minua löytämään temppeli punainen torni. Minun olisi pitänyt suurin kaupunki kartta, joka sinulla on.
  
  
  Slocum painetaan intercom-painiketta. Muutama minuutti myöhemmin, hänen sihteeri säädettyihin karttaa hänen pöydällään.
  
  
  Käyttämällä Eversti Wu estate pohja, piirsin ympyrän, jonka säde on, että poika voisi kävellä muutaman tunnin. Sitten soitin jotkut Intiaanit Slocum on pääkonttori ja pyysi heitä huomauttaa, temppeleitä tämän ympyrän sisällä.
  
  
  He tunnistivat kaksi temppeliä, jossa on punainen torni.
  
  
  "Yksi niistä on kopio kuuluisan Voiton Torni," Intialainen sihteeri hänen fifties kertoi. "Tämä on nimeltään Qutb Minar. Se on rakennettu punaisesta hiekkakivestä ja korkeus on yli kolmekymmentä metriä, kierreportaat johtaa huipulle.
  
  
  Se oli rakennettu ennen jako. Nyt on vähän vasemmalla temppeli.
  
  
  'Ja muut?'
  
  
  — Tämä on temppeli Ossian itään kaupungin. Se on osittain pilata; harvat ihmiset menevät sinne.
  
  
  Kiitin häntä ja meni ulos, jossa Choeni odotti autossa. Kun kerroin hänelle, mitä olin oppinut, ja hän näytti minulle tapa ensimmäinen temppeli nainen mainitsi.
  
  
  Kun saavuimme viisitoista minuuttia myöhemmin, huomasin, että Qutb Minar ei ollut kovin sopiva, koska temppeli... se ei ollut mitään muuta kuin pitkä punainen torni. Etsin jotain muuta, vaikka en ollut varma, mitä. Eräänlainen esikunta, jossa on tilaa suuri joukko ihmisiä - jotain, yksinäinen, piilossa, missä viranomaiset eivät katso.
  
  
  Ossian on temppeli näytti paljon lupaavammalta. Neliö pylväät tukivat kivi holvit, julkisivut romahti rakennuksia, pihalla oli kasa pudonneet kivet. Siellä oli kaksikerroksinen punainen torni on yksi kulma. Rauniot muuttui tiheä kasvillisuus, pensaat ja puut. Savu nousi lempeä kierre puiden läpi.
  
  
  "Minä menen katsomaan."
  
  
  "Minä tulen mukaasi," Choeni sanoi.
  
  
  Olemme läpi rauniot. Jotkut alueet raivattiin niin, että uskolliset voi tulla ja vedota siunaus niiden veden lähteistä.
  
  
  Välillä rauniot, löysimme usein käytetty polku, joka johti reunaa pitkin temppelin aluskasvillisuutta. Olimme melkein puita, kun näin suuri tumma vihreä teltta.
  
  
  Jätimme trail hiljaisuudessa ja meni aluskasvillisuuden katsomaan. Aluksi näimme vain puita ja suuri liinavaatteet teltta. Sitten huomasin, että pieni palo kuoppaan ja ämpäri. Mies tuli ulos teltan alla, venytetty, katseli ympärilleen, rykäisi, sylkäisi maahan, ja meni takaisin sisälle. Emme nähneet ketään muuta. Muutaman puffs savun kiertynyt tulesta. Siellä oli äänen takana — puoli nyyhkyttää, puoli itkeä, viha, hiven hysteria. Käännyin ympäri ja näki hahmon lähestyvän polkua, meillä oli juuri ottanut.
  
  
  Se oli mies, joka käveli nopeasti, mutta ontui hieman. Kun hän lähestyi, huomasin, että hän oli harteikas ja vahva, mies, joka voisi helposti pelotella lapsi. Olin utelias, jos se olisi Zakir.
  
  
  Me ducked osaksi pensaat, kun hän kulunut. Hän ei näyttänyt meidän suuntaan. Hänen hengitys oli raskasta, ja olen epäillyt, että hän oli käynnissä nopeasti. Käännyin Choeny heti, kun hän ohitti meidät.
  
  
  "Mene takaisin autoon ja odottaa minua", sanoin. "Minä seuraan häntä."
  
  
  Polku johti toisella puolella rauniot ja läpi metsikköön. Pian olimme takaisin vanhan temppelin. Vain yksi seinä selvisi. Se oli rakennettu suuri kivi lohkot ja oli kymmenen metriä korkea ja kolmekymmentä metriä pitkä. Mies nojautui seinää vasten kiinni hänen henkeään. Sitten hän katseli ympärilleen, näki, kukaan ei, ja puristetaan tiheä aluskasvillisuus, joka tuntui piilottaa avaamista. Hän katosi sinne.
  
  
  Annoin miehelle kaksi minuuttia, sitten juoksi sinne ja löytänyt porsaanreiän.
  
  
  Se oli tumma sisällä. Kuuntelin oma hengitys hakkaa ulos keuhkoista. Muu kuin, että ei ollut ääntä. Vaihdoin taskulamppu ja joilla on kapea palkki. Olin savi käytävä, noin kaksitoista askelta, jotka johtavat alas.
  
  
  Alareunassa portaita löysin kynttilät ja American ottelut. Polku kynttilän vaha lattialle led oikealle. Käytävä oli pidempi täällä, yli kuusi metriä, ja se oli kovaa savea, luultavasti hiekkakivi. Kahdenkymmenen askeleen päässä, näin hämärässä, että tanssi ja lepattaa. Tunnelissa haisi uskomattoman vanha ja ummehtunut.
  
  
  Olen ryömi hitaasti kohti valoa. En kuullut mitään. Käytävä teki jyrkän käännöksen. Lopetin anna silmäni sopeutua uuteen valoon. Ennen minua oli seitsemän-jalka-neliön huone, jossa on kattoon korkeampi kuin tunneli. Kaksi ruokia olivat näkyvissä huone. Aluksi en tajunnut, mikä aiheutti valon. Sitten näin taskulamput täynnä jotain kuten öljy, polttaa alusten neljän seinän. Huone oli tyhjä.
  
  
  Olen nopeasti ylitti huone lähimpään avaaminen ja alkoi alas sali. Pysähdyin ja katsoin ympärilleni. En usko, että kukaan on nähnyt minua vielä. Tämä tunneli oli lyhyt, ja se avasi osaksi pidempi käytävä, joka ulottui yli seitsemänkymmentä metriä ennen kuvataan hieman mutka. Säännöllisin väliajoin, siellä oli huoneet tärkein tunneli. He näyttivät soluihin, missä transsendentaalinen munkit meditoi.
  
  
  Lopussa tunnelin otti toisen puolestaan tulossa laajempi ja kirkkaampi.
  
  
  Soihdut syttyivät tien takana, mutta edessä minusta tuntui, että valo oli erilainen. Sitten näin ensimmäisen lamppu roikkuu sähköjohdon. Täällä tunnelin kahtiajakautunutta: käännyin oikealle, jossa sähkö-valot ripustettiin seitsemän metrin välein. Hieman kauempana, tunneli avattiin isoon saliin. Tunnelin kaventunut ja johti pieni parveke takaisin saliin.
  
  
  Alla minua, siellä oli paljon toimintaa. Viisitoista pojat, useimmat heistä heidän parikymppinen, istuivat pöydän ympärillä, ahkerasti maalaus tölkit musta. Toiset leikata paloja sydämet. Muut pojat olivat pakkaamassa tyhjät tölkit ja kuljettaa niitä läpi holvikäytävä toiseen huoneeseen.
  
  
  Aalto jännitystä pesty ylitseni. Löysin pommi tehdas, tai ainakin yksi niistä paikoista, jossa terroristit tekivät kaksi neljäsosaa pommeja. Mutta tunsin myös, chill, kun tajusin, että pojat olivat vanhempia kuin mies, näin kerätä kaliumnitraatin kemian laitos. He näyttivät sotilaat. He tuntuivat tietävän, mitä he olivat tekemässä, kuin jos he olivat koulutettuja.
  
  
  Kukaan ei nähnyt minua, mutta en voinut kulkea parveke on räystäät huomaamatta. Menin takaisin ja yritti vasemmalle tunneliin. Hän teki pienen puolestaan jatkoi sitten suunnilleen samaan suuntaan kuin muut haarukka. Pian, hän myös läpäissyt useita soluja. Nämä olivat käytössä. Sisällä oli olki laukut ja likainen reput, että olisi voinut sisälsi maallisen omaisuutensa teini-ikäiset pojat.
  
  
  Nämä tunnelit voivat ulottua kilometrien päähän alle Kalkutta. Minun piti nopeasti löytää tie ulos tai palata reitti minulla oli vain seurasi. Siellä oli toinen tyhjää tilaa edessä. Sisällä oli pöytä ja pari tuolia, ja niiden takana oli kehystetty puinen ovi.
  
  
  Huone oli tyhjä. Kävelin nopeasti ovelle. Se ei ollut lukossa.
  
  
  Kun avasin sen, näin toinen johtava käytävä pinta. Pääsin ulos ja meni takaisin Mercedes.
  
  
  Choeni ei ollut siellä.
  
  
  Kuulin hänen soittaa pimeydestä tien.
  
  
  "Nick, minä olen täällä.
  
  
  Käännyin ympäri ja kuudes aisti napsautetaan aivoissani. Ehkä se oli ääni tai kimaltaa metalliesinettä auringossa. En tiedä, mutta minä säpsähti ja tarttui minun Luger.
  
  
  Sitten näin hänet... vanttera Intian seurasin temppeliin. Hän lähestyi minua pois auton edestä. Hän heilautti veistä kömpelösti hänen päänsä yli. Heti, luger oli kädessäni.
  
  
  Hän vihasi ase, tietenkin, mutta hän pitää tulossa minulle. Olen perääntyi ja huusi varoituksen. En halunnut tappaa häntä. Olin varma, että se oli Zakir Shastri, ja olen ehdottomasti tarvitsi häntä elävänä. Hän leikkaa läpi ilmaa kasvojeni edessä ja heilutti jälleen kuten olen vetänyt pois.
  
  
  Epätoivo, ammuin kerran, tuumaa hänen kasvonsa, varoitus, ja toisen kerran hänen käsivarteensa. Vaikutus luodin sai hänet spin ja pudota; mutta hän ryntäsi hänen jalat, ja tuli minua kohti, hänen kätensä roikkuu limply.
  
  
  Ammuin hänet jälleen, tällä kertaa jalkaan. Hän kaatui eteenpäin, kuin jos hän olisi ollut kaataa.
  
  
  Vaistomaisesti astuin takaisin ja piti aseeni valmiina toinen hyökkääjä, mutta vain liikkeitä voisin nähdä olivat Choeni käynnissä kohti minua toiselta puolelta.
  
  
  Hän heittäytyi syliini, mutta työnsin hänet pois. Kuulin, jalat hakkaa takanani. Temppeli pojat juoksivat ulos ja kiipesi vanhan kuorma-auton takana rauniot.
  
  
  He juoksivat pois, mutta minun piti pitää miehen alas ennen kuin voimme seurata niitä. Käänsin hänet selälleen jalkani kanssa.
  
  
  Hän oli kuollut. Reikä koko nyrkkini oli, kun hänen napa oli. Choeni seisoi vierelläni, selvästi kylmäksi nähdessään verta. 'Kuka tämä on?'.
  
  
  Olen kalastanut miehen lompakon taskustani ja levitä se maahan. Nimi paperit oli selvästi luettavissa.
  
  
  "Zakir Shastri". Olen vihdoin löytänyt sen.
  
  
  Polvistuin ruumiin vieressä. Olen heti näki verinen reikiä minun käsi ja jalka. En kaivannut. Joku muu ampui häntä selkään. Luoti tuli edestä ja erosimme napa edessä kuin kukkiva kukka.
  
  
  Joku halusi tappaa Shastri, ennen kuin hän voisi puhua, joku, joka seisoi tien, kun vanttera Intian teki itsemurhan hyökkäys veitsellä.
  
  
  Mutta kuka?
  
  
  
  Luku 10
  
  
  
  
  'Katso! Choeni huudahti.
  
  
  Nousin ylös ja katsoin takaisin autoon. Ladattu poikien kanssa, hän riensi alas katua, poimien nopeus. Hän väisti pyhä lehmä makaa ojassa, sitten veloitetaan suoraan pieni joukko ihmisiä, jotka olivat ryntää ulos talosta ääni tulitus. Ihmiset sekaisin puolella, ja auto jyrisi nurkan takana.
  
  
  "Tule," soitin Choeni. "Me seuraamme häntä."
  
  
  Taka-ikkuna säröillä kuten me hyppäsi Mercedes. Luoti peitetty ikkuna, jossa hämähäkinseitit. Toinen luoti iskeytyi oven ja laskeutui jonnekin istuimen alla minua.
  
  
  On selvää, Shastri ei ollut ainoa tavoite, mutta minulla ei ollut aikaa ampua takaisin ja nyt.
  
  
  En kiihtyi, ja Mercedes ampui eteenpäin kuin nuoli keula. Olemme lähes sortui kulmassa, ja Choeni huusi, kun hän yritti vetää itsensä yhteen.
  
  
  Hyppäsimme kadulle, ajoi kolmekymmentä metriä pitkin hillitä, ja lopulta veti takaisin kadulle. Näin auto liikkuu eteen ja hidasti, jotta toinen auto ohittaa edessämme kuin kansi.
  
  
  "Olit hämmästynyt?" Kysyin Choeni.
  
  
  Hän katsoi minua ja pudisti päätään. Hän katsoi ulos ikkunasta, mutta kukaan ei seuraa meitä. Hän oli peloissaan.
  
  
  "Varokaa auto", sanoin. "Jos menetämme sen, voimme aloittaa alusta." Puolen korttelin takana kuorma, me seurasimme sitä edelleen kaupunkiin. Puoli tuntia myöhemmin, auto pysähtyi puolen sisäänkäynti Doom Dom Lentokenttä ja teini-ikäiset pojat hyppäsi pois laatikosta. Kuljettaja, ohut Intialainen mies Länsi-puku, paimensivat niitä asemarakennus.
  
  
  Saimme selville, Mercedes ja seurasi heitä alusta. Odottamassa heitä oli vanha DC-3, joka näytti kuin se olisi lentänyt Burman aikana World War II.
  
  
  Kirosin alla minun hengenvetoon, kun ne tuli. Seuranta kone ei ollut helppoa.
  
  
  — Voit saada lentosuunnitelma?" Kysyin Choeni. "Ehkä Raj voi auttaa sinua."
  
  
  Hän mietti hetken, ennen kuin kävelemään kohti portaita torniin. Kun hän palasi, DC-3 oli jo lopussa kiitotien.
  
  
  Hän näytti onnellinen ja ojensi minulle nippu avaimia.
  
  
  "He aikovat Raxol", hän sanoi. "Se on rinteillä Himalajalla lähellä Nepalissa. Se on yli seitsemän sadan kilometrin päässä.
  
  
  Minä kysyin. "Meillä on kone liian?"
  
  
  "Piper Comanche", hän sanoi. — Oletko koskaan lentänyt se on?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  'Myös minua.Hän otti minua kädestä ja johdatti minut ulos. "Pian tulee pimeää", sanoin. "Oletko varma, että tämä on valaistu lentokentälle?"
  
  
  Hän oli nauraa. "Älä huoli. Me heittää otteluihin syttyä kiitotien.
  
  
  Epäröin, mutta hän juoksi edelläni kohti hallissa. Kun sain siellä hän oli jo puhunut virkapukuinen poliisi ja antaa käskyjä mekaniikka. He pyörillä ulos Comanche ja nousimme. Kymmenen minuuttia myöhemmin, me lähti ja suuntasi pohjoiseen.
  
  
  Se oli pitkä lento, ja se oli jo pimeää ennen kuin näimme valot kylässä. Hän puhui radiossa, ja kentän alla oli valaistu auton ajovalot. Choeni tehty yksi kierros, ennen kuin hän luottavaisesti alensi auton pakattu likaa lentokentän. Siellä oli vain kaksi muuta konetta maahan, ja yksi heistä oli DC-3, joita näimme ottaa pois Kalkutassa. Choeni vedetään parkkipaikalla, ja me kiinni auton siipi ja pyrstö ennen tarkkailun ulos DC-3. Se oli hylätty. Ei ollut mitään merkkejä miehistön tai pojat olimme nähneet Kalkutassa.
  
  
  Pieni asemarakennus, valtion virkamies istui tiskin takana. Hän näytti tylsää, kunnes Choeni osoitti hänelle kortin hänen lompakko. Sitten hän piristyi ja tuli ulos teekannu. Kun olimme juominen heikko juoda, hän kertoi meille, että tunti ennen kuin saavuimme, auto täynnä poikia ja laskeutui kuorma-auton noutanut niitä.
  
  
  Hän ei tiennyt mitään muuta kuin, että. Hän vei meidät takaisin huoneeseen, jossa voisimme levätä aamuun asti.
  
  
  At dawn, otimme hiekkatie kylään.
  
  
  En pidä näkymä kylään. Muutama kivi, talot, autiot tuulisia kukkuloita, katu muutamia ohuita puita karu maaperä, ja pölyä kaikkialla. Lika tie oli kivetty, ja siellä oli viime kuorma-kappaleita siihen.
  
  
  - Olin nähnyt vain yhden muun auton alueella, vanha Rambler, että näytti oudolta ja pois paikaltaan niin korkealla Himalajan juurella.
  
  
  Choeni puhui Rambler omistaja. "Tarvitsemme oman auton ja tutustua alueeseen", hän sanoi. "Siellä on niin paljon emme voi nähdä ilmasta. Me maksamme sinulle hyvin.
  
  
  Mies ei ollut kiinnostunut. Hän sanoi auto ei voinut liikkua, ja kääntyi kivi hän oli pilkkomassa.
  
  
  Toisen talon, kysyimme jos asukkaat oli nähnyt kuorma-poikien kanssa ohi. Aluksi nainen kuunteli kärsivällisesti. Sitten hän suuttui jotain Choeny sanoi. Hänen silmänsä välähti ja hän sulki oven.
  
  
  Choeni oli järkyttynyt. "He eivät tee, että Intiassa", hän sanoi. "Me kuuntelemme, eri mieltä, ja nauraa koko ajan. Että nainen oli peloissaan. Minä en pidä siitä.
  
  
  Seuraavan talon, olemme kokeneet saman hylkäämisen, vaikka maltillisempaa. Vanha mies, joka asui siellä näytti pelätä. Hän oli jo liian lähellä hautaan. "Kukaan ei sano mitään siitä, kuorma-auto," hän sanoi. "Olemme nähneet hänet ennen hänen joukko nuoria. Mutta ne, jotka kysyä liian monia kysymyksiä, ei elä kauan. Pään takaisin Kalkutassa. Vain kuolema vallitsee täällä. Jopa puhuu sinulle ja tekee oma perhe epäilyttävää. Mennä kotiin.'
  
  
  Hän perääntyi ja sulki oven.
  
  
  Choeni rypisti otsaansa sekaannusta. "Ehkä meidän pitäisi mennä takaisin", hän sanoi. "Annamme näiden ihmisten ongelmia. Se riittää heille ilman meitä.
  
  
  — Tarkoitatko, että meidän pitäisi vain unohtaa ongelmia panimo Kalkutassa?"
  
  
  "Ei, mutta voimme kertoa, Raj. Hän voi lähettää meille armeijan tarvittaessa.
  
  
  Sanoin ei ja jatkoi seuraa kuorma-auton jälkiä. Hän epäröi vain hetken ennen kuin minut kiinni. Hän lopetti todeten kun kävelimme kylän läpi, seuraava mutkainen rata kuorma-autonrenkaiden korkea rinteillä. Takana kylä oli tulossa elämään. Kyläläiset tulivat ulos majoistaan ja katseli meitä uteliaana. Ilmeisesti ulkomaalaisia, ainakin Länsimaalaisia, olivat harvinaisia tällä alueella. Olen miettinyt, jos uutinen meidän läsnäolo olisi levinnyt ympäri aluetta.
  
  
  Kävelimme kaksi kilometriä ylös mäkeä ja pysähtyi muutaman ensimmäisen pensaat näimme. Meillä oli pieni rotko. Minulla seisoi ja katseli vuoria korkki ikuisen lumen.
  
  
  Tämä on toivotonta, minä sanoin, enemmän itselleni kuin Choeni.
  
  
  Hän pyysi. "Miksi?"
  
  
  — Emme edes tiedä, mitä etsimme. Vuoret ulottuvat satoja kilometrejä. Tämä kuorma-auto olisi voinut mennä joko tavalla. Meillä ei ole mitään mahdollisuuksia pysyä hänen kanssaan jalka.
  
  
  "Takaisin, sitten?" — Mitä se on? " hän kysyi toiveikkaana.
  
  
  En vastannut. Aika oli minun vastustaja nyt. Jos menimme takaisin, menetämme koko päivän. Viidestoista päivä oli liian lähellä.
  
  
  Tutkin horisontti uudelleen, askel askeleelta, keskittyen huolellisesti, sitten annan katseen siirtyä seuraavaan osa maisemaa. Vihdoin näin sen... heikko liike pensaat, noin kolmesataa metriä eteenpäin.
  
  
  Meitä tarkkailtiin. Se oli hyvä merkki. Mutta ne, etsimme voisi helposti olla piilossa, pieni harja, joka kasvoi kaikkialla juurella, ja koko armeija voisi piilottaa laaksoja ja rotkoja, joka johti vuorille.
  
  
  Meillä ei ollut mahdollisuutta löytää tai kuorma-auton pojat, jos he yrittivät pysyä poissa näkyvistä. Ihmiset etsimme pitäisi tulla meille. Se oli meidän ainoa toivomme.
  
  
  Joten otin Luger kotelossa ja joilla se enemmän tai vähemmän suuntaan liikennettä näin horisontissa.
  
  
  Choeny niellä. 'Mitä sinä teet? Oletko hullu?'
  
  
  — Yritän saada kiinni", sanoin.'
  
  
  "Kansan autosta". Minä veti liipaisimesta ja gun haukkui kerran. "Saada takaisin koneeseen", sanoin. "Lentää Kalkuttaan ja saada apua."
  
  
  Minä veti liipaisimesta uudelleen.
  
  
  "Ei, — hän protestoi. Hän laski käteeni ja pysäytti minut ampua uudelleen. "Se tappaa sinut."
  
  
  "Tule takaisin", kehotin, mutta hän ei halunnut liikkua.
  
  
  En kotelossaan luger ja otti hänet ylös. Hänen ruumiinsa vapisi vasten.
  
  
  "Ehkä minä voin auttaa sinua", hän sanoi. Olin koulutettu, tiedät.
  
  
  Halusin työntää hänet pois, mutta se oli liian myöhäistä.
  
  
  Ennen kuin voimme kuulla äänen moottori, pieni kuorma-auto kiiti tien vuorille.
  
  
  Neljä miesten armeijan reput ja kiväärit valmiina hyppäsi ulos se. Neljä aseet ovat huomautti minua.
  
  
  "Hei, mitä tämä on?" Kysyin närkästyneenä. "Mitä nämä aseet tarkoittaa?"
  
  
  Pitkä, laiha Intialainen mies turbaani tuli ulos autosta ja katseli meitä.
  
  
  "Sinä potkut", hän sanoi Hindu, ja toisti sen täydellinen englanti.
  
  
  "Käärme," valehtelin. "Cobra. Hän pelkää, minun vaimo.
  
  
  Hän ei valehtele ja tutki Chunyi huolellisesti.
  
  
  — Tulit kylään, että pieni punainen lentokone?" - hän kysyi.
  
  
  Nyökkäsin.
  
  
  'Miksi sinä maa täällä? Olemme kaukana turisti reittejä täällä.
  
  
  "Olemme kiinnostuneita. Tämä on ensimmäinen kerta Intiassa." Mies turbaani katsoi epäröiden Choeny, ja tajusin nopeasti.
  
  
  "Tapasin vaimoni Yhdistyneissä Kansakunnissa New Yorkissa," selitin.
  
  
  Hän ei uskonut minua, mutta jatkoi pelaamista jonkin aikaa.
  
  
  "Haluatko kyydin?" — Mitä se on? " hän kysyi kohteliaasti.
  
  
  "Kyllä," Choeni sovittu. "Olen hyvin väsynyt."
  
  
  Mies ystävällisesti käveli edessä meitä ja auttoi Choini etupenkillä. Kiipesin ylös hänen vieressään, ja näki pyssymiehiä kiivetä takaisin kuorma.
  
  
  Moottori tuli elämään, ja hetken näin butt kivääri taustapeili. Hän löi minua kovaa kallo. En vain onnistunut sukeltaa hieman vasemmalle. Se oli karkea potkia, mutta raskas puinen sänky vielä lyödä tarpeeksi kovaa, jotta aivoni ravista villisti. Minulla oli kivulias tunne, että tulee yli sinua juuri ennen tajuton kattaa mielen kanssa sen pehmeä sametti viitta.
  
  
  Myöhemmin, kun heräsin istumaan ja syyttely, löysin kädet ja nilkat sidottu. Käteni olivat edessä minun ruumiini, ja kaksi aseistettua miestä vartioi minua huomautti heidän aseet klo vatsaani.
  
  
  En tiennyt, kuinka pitkälle olimme ajaneet, mutta en voinut olla tajuton yli kaksikymmentä minuuttia. Ennen kuin ehdin ajatella mitään muuta, trukki jarrutetaan ja ajoi portin läpi. Siellä olivat kelat piikkilanka-aidan molemmin puolin ja kaksinkertainen teräslanka aita.
  
  
  Pitkä mies käveli auton taakse.
  
  
  "Leikkaa köysi noin hänen nilkkojen ja tuoda hänet pöytääni", hän sanoi.
  
  
  Olin väkivaltaisesti närkästynyt. "Mitä tarkoitat, tainnuttaa minut ja sitoa minut?"
  
  
  Yksi sotilaista löi minua kasvoihin kanssa takaisin hänen kätensä. Muut nauroivat.
  
  
  He työnsi minua eteenpäin, ja kuulin Choeny takana. Hän puhui kaksi miestä, jotka olivat enemmän tai vähemmän kuljettavat hänen, menossa eri suuntaan.
  
  
  Se oli joukko jonkinlaista, huolimatta yhtenäinen. Sotilaat kuorma-auto työnsi ja tökkäsi minua kun kävelin niiden välillä on matala rakennus, jossa on ovi, mutta ei windows vasemmalla. Yksi lamppu lisäsi omaa valoa valoa kaatamalla ulos ovesta. Minut työnnettiin sisään, ja ovi nopeasti kiinni takanani.
  
  
  Huone näytti toimisto arkistointi kaapit, kirjoituspöytä ja kirjoituskone.
  
  
  "Tunnistaminen sanoo nimesi on Matson, Howard Matson," mies turbaani sanoi. — En halua tietää totuutta." Kuka sinä olet ja miksi sinä nuuskit?
  
  
  "Olen liikemies, siinä kaikki."
  
  
  "Näitä asioita?" Hän piteli Wilhelmina ja Hugo. Ilmeisesti ne otti ne minulta autoon. Hän laittoi ne syrjään ja kääntyi minua kammottava virne. "Tule, Herra Matson, aliarvioit meitä."
  
  
  Päätin pelata röyhkeä Amerikkalainen rooli vielä pitkään aikaan, vaikka olen epäillyt, että vartijat tiesivät minusta enemmän kuin he olivat valmiita myöntämään.
  
  
  "Katso," minä tiuskaisi, " et voi olla fanaatikko niitä tyhmiä Intian talonpojat, mutta sikäli kuin tiedän, olet vain gangsteri jahtaavat ihmisiä. Sinä ja palkkasotureita näyttää paskalta. Olen nähnyt enemmän kurinalaisuutta susilauma. Älä yritä päästä lähelle minua, tai lyön sinua niin kovaa, että voit aloittaa syyttely. Päästä käteni!"
  
  
  Se oli vanha törkeää temppu, ja se palveli tarkoitustaan. Tämä jätti hänet sekava ja vihainen. Hän nousi ylös ja lyödä minua kovasti, käännyin pois ja pyörähti ympäri, potkivat häntä kovasti. Sitten olin lyödä munuaisissa takaapäin. Kipu oli kauhea.
  
  
  En vastustellut yhtään pidemmälle, ja anna kaksi miestä vetää minut pöytään. He leikata köydet ja laittaa aseet päähäni.
  
  
  "Nauhat", kapteeni käski. 'Täysin.'
  
  
  En ole mielessä. Kun vaatteet oli poistettu, he suunnilleen raahasi minut pöytään ja sitoi minua, kädet ja jalat levällään.
  
  
  Heidän kapteeni hobbled yli pöytään ja tutki minua.
  
  
  "Nyt, Herra Matson," hän sanoi, " ehkä haluat kertoa meille itsestäsi hieman enemmän. Kuka sinä olet? Mitä sinä täällä teet?"'
  
  
  "Olen Amerikkalainen", sanoin lujasti. — Sinun ei tarvitse tietää enempää. Jos YHDYSVALTAIN Konsuli saa selville
  
  
  Hän nauroi. Joten miehet olivat hänen ympärillään.
  
  
  "Konsuli?" Kalkutassa? Olet tosissasi, Herra Matson, tai mikä nimi on. Kaksi päivää, Calcutta ei ole enää Amerikan konsulaatti. Ehkä ei edes Kalkutassa enää. Mutta sinä tiedät jo kaiken tämän, eikö niin?
  
  
  Sanoin, etten tiedä, mitä hän puhui. Hän nyökkäsi liian kärsivällisesti.
  
  
  "Tietenkin, tietenkin", hän sanoi kääntyen pois. Kun hän kääntyi takaisin minulle, minä näin pitkä partaveitsi kädessään. Olin yhtäkkiä vakuuttunut siitä, että se ei ollut hyvä idea antaa itseni olla kiinni kun kaikki.
  
  
  — Oletko koskaan tuntenut kipua, Matson?" mies kysyi. "Kauhistuttava, sietämätön kipu, joka repii suolet ja tekee sinut kerjätä nopea kuolema?"
  
  
  Razor välähti minun kasvot, se oli kuusi tuumaa pitkä, ja niin terävä, että se glinted pehmeästi aamulla valo. Kun terä ensimmäinen kosketti ihoani, en usko, että se osui tavoite — leikkaus oli niin hallinnassa, niin sujuvaa. Käänsin pääni katsomaan minun vasen käsi. Terä alkoi kärki minun etusormi, ristissä minun palmu, läpäissyt minun ranne ja menin jopa minun olkapää, sitten kaareva ja kiinni yläpuolella minun solisluu.
  
  
  Ensimmäinen kipu tuli kun näin terä leikkaa minun ranne. Suljin silmäni, mutta se alkoi. Halusin huutaa.
  
  
  — Oletko koskaan kuullut kuolema tuhat leikkauksia, Herra Matson?" Tämä on ikivanha Itämainen kidutusta, jota tavallisesti käytetään, kun joku haluaa saada tietoa, ja elämä henkilöllä ei ole mitään arvoa. Oh, en halua sanoa, että kaikki uhrit tuhat leikkauksia kuolla. Jotkut selvisivät. Niiden koko ruumis on katettu arvet. Huomaa, miten viillot vain mennä läpi ensimmäinen kerros ihoa, niin että vain muutama tippa verta muodostavat yhdessä viilto linja. Ennen kuin menemme eteenpäin, me löytää uusia polkuja ja sukeltaa syvemmälle ja syvemmälle. Kun leikkaa irti pään ja rintakehän sukupuolielimissä, jopa vahvin mies huutaa. Harvat ihmiset voivat sietää kipua."
  
  
  Seuraava leikkaus oli sama kuin ensimmäinen, mutta minun oikea käsi ja käsivarsi. Tällä kertaa partakone meni syvemmälle... polttava, polttava kipu, joka tahtomattaan toi snort yllätys läpi hänen sieraimiinsa. Hampaat ja huulet olivat puristi. Ajattelin: "Jos minä en suostu avaamaan suuni, se on helpompaa minulle pidätellä huudot kipua."
  
  
  Pitkä mies ymmärtää hänen työtään. Näin kiiltää ilo hänen silmissään, jännitystä lihakset noin hänen nenä ja kierretty huulet, kuin veitsi muutti takaisin ruumiini — tämä aikaa minun leuka — tracing kolmannen viillon linja koko minun rinnassa ja vatsassa.
  
  
  Intian puhui taas. Avasin silmäni, ei tietäen, kun olin sulkenut niitä.
  
  
  "Kipukynnys on mielenkiintoinen. Jotkut Länsimaalaiset täysin rikkoa alas tässä vaiheessa. He kertovat sinulle kaiken mitä he tietävät ensimmäistä kertaa. Toisessa leikata, ne itkeä ja kerjätä armoa. Kolmas viilto, he tullut hysteerinen tai menettää tajuntansa. Kipukynnys on paljon suurempi, tai teidän koulutus on parempi kuin luulin. Hän sijoittui leikata. Nyt kysymyksiin. Kuka sinut lähetti vakoilemaan meitä?"
  
  
  En sanonut mitään. Minun piti löytää tie ulos, tapa paeta. Toistaiseksi se näytti toivottomalta. Solmua köydet olivat taitava, koska olen venytetty niitä, tajusin, että minun kädet ja jalat eivät notko. Pöytä oli kapea ja kallistaa helposti, mutta vaikka käännyin ympäri, siellä ei ole paljon voin tehdä.
  
  
  "Kuka sinut lähetti vakoilemaan meitä, Matson?"
  
  
  Veitsi laskeutui puoli tuumaa pois toisesta leikata käteni. Tällä kertaa se leikkaa syvemmälle ja sai minut haukkomaan kipua.
  
  
  Ovi avautui. Sotilas työnsi päänsä sisään. 'Fire! hän huudahti. Hänen kasvonsa oli levoton, ja hän toistuva hälytys. "Tulta Kapteeni. Ulkopuolella.'
  
  
  Kapteeni teki vihainen kasvot. Hän näytti pettynyt keskeytetään, kun hän laittaa alas partaveitsi. "Älä juokse pois, Matson", hän sanoi.
  
  
  Hän ja vartijat juoksi ulos ovesta, ja minä hengitti huokaista helpotuksesta. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä oli tekeillä ulkopuolella, mutta olin iloinen tauko.
  
  
  Kipu sai minut halua sulkea silmäni uudelleen tai soittaa apua, mutta molemmat ajatukset olivat turhia. Minulla ei ollut hetken menettää.
  
  
  Katsoin huoneen poikki. Aluksi en nähnyt mitään ulospääsyä, ei ole tapa saada vapaa ja köydet, jotka olivat puree ihoon. Sitten ajattelin öljylamppu polttaminen seuraavassa taulukossa.
  
  
  Mitä kauemmin tuijotin lamppu, sitä nopeammin idea muotoutui. Se oli uhkapeliä, mutta kertoimet olivat korkeampia kuin odottaa kapteenia palaamaan hänen tappava partaveitsi. Jos vain voisin kaataa lampun ja heittää köysi noin minun ranteisiin yli liekit, että minulla olisi mahdollisuus.
  
  
  Mutta se ei ollut helppo päästä sinne. Voisin tuskin liikkua. Terhakka ja kiertämällä, en voi vain kallistaa pöydän hieman. Se vei kaikki voimani kaatuessa ja heittää hänet niin, että hän porrastettu. Mutta lopulta, pöytä kallistuu yli ja kaatui kyljelleen. Syksyllä hämmästytti minua, ja lisääntynyt kipua.
  
  
  Olen lasketaan etäisyys pöytään ja hitaasti työnsi pöydän oikealle. Sitten minä rullattu yli minun vatsaan, niin että pöytä oli minun takaisin, ja olen käyttänyt sitä muurinmurtajana pöytää vasten. Lamppu lepattaa, sitten putosi. Se kaatui maahan ja räjähti altaan tuleen.
  
  
  Onneksi lamppu ei ollut kovin täynnä, mutta minun piti päästä töihin nopeasti, ennen kuin öljy liottaa likaa lattialle.
  
  
  Se vei kaikki voimani roll päälle minun puolella tarpeeksi pitkälle, pitää minun kädet yläpuolella liekit, niin, että palo voisi hitaasti nakertavat kautta vahva köydet, jotka sitoivat minut.
  
  
  Pian liekit alkoivat polttaa minun ranteissa sekä. Vedin kovaa minun oikea käsi vetää hänet pois liekeistä. Köysi edelleen polttaa.
  
  
  Kipu ampui läpi minun aivot. Köysi oli polttava, ja minä voisi nähdä sen poltto hiukset minun ranne ja kääntämällä minun iho punainen. Minä nykäisi taas minun oikea käsi; rope hieman tuskallisen minun ranne. Toinen hinaaja, ja minun ranne julkaistiin.
  
  
  Vedin loput köyden irti, sitten sitomatonta solmua noin minun vasen käsi. He olivat hyvin toteutettu. Koko oikea käsi ja ranne olivat polttava kipu. Mutta se oli ainoa mahdollisuuteni lähteä. Vihdoin solmua tuli tekemättömäksi, olen repi köydet jaloistani ja tarttui minun vaatteita. Minun ase ja veitsi oli pöydällä. Olen pukeutunut ja laittaa kenkäni ja oli aikeissa lähteä, kun pitkä Intian tuli oven läpi. Hän ei näytä kovin iloinen, kun hän näki minut, ja ase osoitti hänen vatsaan.
  
  
  Hän katseli sitä odottaa minua ampua hänet. Itse asiassa, hän oli niin keskittynyt ase, että hän voisi tuskin nähdä veitsi toisen käteni. Se tuli hänen ruumiinsa yläpuolella nivusiin.
  
  
  Gurgling ääni karkasi hänen huuliltaan, kun hän astui takaisin terän ja peitti haavan käsillään. Sitten hän liukui maahan.
  
  
  Hän ei ollut kuollut, kun käänsin hänet ympäri.
  
  
  Minä kysyin. "Missä tyttö on?"
  
  
  "Poissa", hän sanoi. Verta vuoti nurkassa hänen suunsa ja hän yski. "Hän alkoi tulipalo hänen huone. Ole kiltti ja auta minua. Minä...'
  
  
  Sitten yhtäkkiä hän oli vielä, makaa kuolleena jalkojeni juureen.
  
  
  Olin pahoillani. Mieluummin anna hänen elää, mutta veitsi ei ole tarkka ase.
  
  
  Katsoin ympärilleni. Siellä oli konepistooli nurkassa, ja kaksi käsikranaatteja hyllylle. Laitoin kranaatteja minun taskuihin ja käveli ovelle minun automaattiset kivääri valmiina. Minun piti selvittää, mitä oli tapahtunut täällä, mitä piti tehdä Kalkutta, ja minun täytyi löytää Choeni. Avasin oven ja meni ulos.
  
  
  
  Yhdestoista luku
  
  
  Menin ulos varovasti. Löysin toppatakki huoneessa, jotta se tuntuu enemmän kuin osa ympäristöä. Kanssa pääni alas, voisin siirtää yhden vartijat hetkeksi.
  
  
  En hengittänyt savua tulesta ja kuuli huudot miehet taistelevat liekit tulevat ruoho kota.
  
  
  Astuin sisäpihalle vuorattu yhden tarinan rakennukset, jotka antoivat vaikutelman linnoitus vanhan American West. Siellä oli kymmenkunta rakennusta, joista kolme näytti kasarmi, ja yksi, joka näytti olevan ruokala. Kolme kuorma-autot oli pysäköity edessä yksi rakennuksia.
  
  
  Vain koska palo oli sammutettu, kymmeniä virkapukuinen miehet eivät huomaa minua, koska olen kiiruhti kuorma-autot. Olin melkein siellä, kun mies ilmestyi takaapäin lähellä auton. Hän tuli suoraan minun luokseni, jolla varoitus kädellä. Hän katsoi minua uteliaana, sitten perääntyi ja näytti noin soittaa apua, kun soitin hänelle. Hän tuli luokseni, näköinen yllättynyt ja epäileväinen.
  
  
  "Yhdellä klikkauksella ja olet valmis", sanoin. "Kääntyä ympäri ja kävellä vierelläni. Olen vetänyt sinua aseella. Puhuin nopeasti Hindi, toivoen, että hän ymmärsi.
  
  
  Hän kääntyi, ja pelko hänen kasvonsa oli niin suuri, että melkein haistoin hänet. Kävelimme parisataa metriä, kunnes pääsimme rinteen huipulle ja laskeutunut toiselle puolelle. Kun olimme poissa näkyvistä leirin, painoin hänet maahan.
  
  
  "Näitkö tyttö?" "Minne hän meni?"
  
  
  Hän osoitti rinne olimme. "Kuka täällä on pomo?"
  
  
  — En tiedä, " hän sanoi, hänen äänensä vapisevat pelosta. — Olen vain Naga, kokki. En tiedä.'
  
  
  'Hyvä. Olen viittilöi hänelle seisomaan. "Näytä minulle, missä tyttö meni."
  
  
  Hän johdatti minut nopeasti ylös rinnettä länsisuunnassa. Tulimme ulos kivinen tasangolla, joka rajautuu pieni laakso. Voisin nähdä kymmenkunta taloa alla noin puoli paloi, toiset täysin tuhottu. Katsoimme viisi minuuttia huomaamatta mitään liikettä. Hän osoitti viime aluskasvillisuuden paikalla noin neljäsataa metriä pidemmälle tasangolla.
  
  
  "Tässä komentokeskus. Jos nainen meni näin pitkälle, hän piilotti alhaalla odottaa pimeässä.
  
  
  Me liukui rock bush, rockista puu. Kun olimme kahden sadan metrin päässä, Naga nosti kätensä. Kuulimme, että joku puhuu. Me varovasti käveli noin viisikymmentä metriä ja näki heidät. Komentopaikka oli seitsemän metriä alle reunan kivinen tasangolla.
  
  
  Me skannattu alue, mutta siellä ei näyttänyt olevan mitään vartijaa. Hiljaa, me hiipi lähemmäksi, kunnes olimme tasangolla suoraan niiden yläpuolella. Otin pin-koodin ensimmäinen käsi kranaatti, sitten katsoin takaisin kohteeseen. Kuusi miestä seisoivat bunkkerissa kaivettu syvälle rinne. Kaksi heistä oli automaattinen aseita. Kolmas oli asentaa pieni radio. Toinen katsoi kylän läpi kiikarit.
  
  
  Kranaatti lensi komentopaikka. Sitten minulla oli konepistooli slung yli olkapään, ja se pomppi ja kilisi kuin minun luoteja satoi ihmisten päälle. Räjähdys oli loppuratkaisu. Kaksi miestä oli jo tapettu. Kranaatti kääntyi toiset huomioon kiemurtele, verta massa. Emme odota nähdä, jos joku selvisi. Me juoksi alas mäkeä, skirted command post, ja juoksi taloa neljä sata metriä alla. Sitten näin Choeni piilossa kivien. Neljä miestä alle saavutti häntä, sillä he etsivät perustein, mutta ääni kranaatit ja ammukset, he joutuivat paniikkiin ja vetäytyi.
  
  
  Hän näki meidät ja juoksi luokseni.
  
  
  Nappasin hänet syliini ja kannoin hänet. Jotkut hänen hiukset oli poltettu, ja hänen kasvonsa olivat mustuneet kanssa noki.
  
  
  "Älä vie minua takaisin kylään,", hän sanoi, vapina. Lopetin. "Mutta se, missä me suojaan."
  
  
  'Ei ole. Tämä on liian kauheaa. Kukaan ei ollut haudattu. He olivat yksinkertaisesti ampui ja jäi sinne. Naiset, lapset ja vanhukset...
  
  
  Käännyin ympäri ja katsoin Naga. Hän nyökkäsi. 'Se on oikein. Ne mahdollistavat heidän ihmiset harjoitella oikeita ihmisiä. "Pysy täällä", sanoin Naga. "Minun pitäisi mennä katsomaan."
  
  
  Olen sprinted eteenpäin, haisi homeelle, turvoksissa lihaa ennen olin juossut kaksikymmentä metriä. Kun minulla oli ensimmäinen talo, kymmeniä hiirihaukkoja lensi ylös. Osittainen edelleen vanha mies ja poika makasi kadulla.
  
  
  Seinät talot olivat täynnä reikiä kranaatteja ja luoteja. Useimmat talot olivat rakennettu kivet ja laasti ja oli satoja luodin reikiä. Näin kolme naista seuraavaan taloon. Yksi ruumiista oli sen rinta leikattu pois; muita ei ollut päätä. Viimeisen talon, mies oli naulattu ylösalaisin ovelle, ja ampui lähietäisyydeltä.
  
  
  Juoksin takaisin alas rikki kadulla ilman näköinen takaisin. Jos nämä sissit koskaan anna Kalkutta, siitä tulee verilöyly.
  
  
  Kun palasin paikkaan, jossa olin jättänyt Choeni, löysin vain kuihtunut Naga maahan. En voinut auttaa häntä. Hän kuoli; hänen sisälmyksensä revittiin ulos, ja hänen kurkkunsa leikattiin. Ei ole tyttöä näkynyt.
  
  
  Jos ne olisi, ne pitäisi olla lähellä...
  
  
  Yhtäkkiä, konekivääri rätisee ja rivi luoteja ampui kiviä kaksi metriä oikealle. Käännyin ympäri, mutta en nähnyt ketään. Toinen räjähtää, ja luodit ja törmäsi kiviä vasemmalle. Minä rullattu ylös puuhun ja ampui sattumanvaraisesti, jotta ne laskevat päänsä, mutta en vieläkään näe ketään. Makasin täysin auki...
  
  
  "Todella, Herra Carter, se ei kannata vastustaa," ääni sanoi minulle. "Olet täysin ympäröi, se on toivotonta vastustaa meitä. Olet liian fiksu yrittää murtaa tämän. Miksi et pudota aseesi ja tule hiljaa?
  
  
  Vahva, vakuuttava ääni tuli megafoni, joka tuntui echo läpi pienessä laaksossa.
  
  
  Pudotin aseen ja seisoi minun kädet ilmassa. Neljä "lohkareita" hill hyppäsi jaloilleen, heitti pois heidän naamiointi ja juoksi minua kohti, pyritään niiden konepistooli minun rinnassa.
  
  
  Intian sissit tungosta ympäri minua ja ryösti minut, Hugo ja Wilhelmina. Sitten he työnsivät minut karkeasti niiden edessä.
  
  
  Me ei mennä takaisin leiriin. Vartijat veivät minut ohi leiri, josta löysimme toisen tien. Noin puolen kilometrin alas mäkeä, meillä tuli pieni valley, kolme puolta, jotka olivat kohtisuorassa, koska jos siellä oli louhos täällä. Siellä oli suuri luola takana. Paksu este piikkilanka-aita oli pystytetty edessä luolan sisäänkäynti.
  
  
  Vartijat johdatti minut aidan yli. He avasivat pieni alue, työnsi minut, ja heti suljettu piikkilanka uudelleen. Näin noin kolmekymmentä ihmistä - jotkut olivat sairaita, jotkut itkivät, kaikki oli huonosti pukeutunut ja ilmeisesti ei ruokita. Käännyin piikkilanka-aita ja näki hyvin pukeutunut mies kirkkaan vihreä yhtenäinen, jossa olkaimet. Hän katsoi ulos leiristä.
  
  
  "Herra Carter. Ole kiltti ja tule tänne."
  
  
  Kävelin piikkilanka.
  
  
  -"Olemme saaneet uutisia Kalkutta," hän sanoi ja katsoi minua uteliaana kautta hänen silmälasit, " ja olemme juuri oppineet nimi ansioitunut vieras. Olen kuullut sinusta paljon. Mies, joka ei voi tappaa. Ehkä saamme paikkansa historian kirjoissa.
  
  
  En välittänyt hänen piian.
  
  
  Minä kysyin. - "Mitä tapahtuu 15. elokuuta?" "Se on suuri päivä, eikö olekin?'
  
  
  Hän vastasi uhkaavasti. — Et näe sitä.
  
  
  Hän kääntyi, sitten ajatellut jotain. "Älä huoli tyttö," hän sanoi. "Hän tulee kylään." Kun hän oli poissa, yritin kerätä ajatuksiani.
  
  
  Näyttää siltä, että hän ei ollut johtaja. Mies tarvitsin olisi turvassa kaupungissa, tehdä lopulliset valmistelut.
  
  
  Minun piti löytää tämä henkilö. Mutta ensin minun oli pakko yrittää pysyä hengissä, ja tuolloin se tuntui varsin vaikeaa.
  
  
  Katsoin luolan. Portin suulla oli kytketty sähköä, luultavasti tarpeeksi vahva tappamaan minua, ja seinät olivat viisikymmentä metriä paksu. Voit viettää koko elämäsi mäiske ne. Paeta tuntui mahdottomalta.
  
  
  En ollut yksin, mutta ihmiset, jotka ovat jakaneet minun kohtalo voisi tehdä hieman apua. Useimmat niistä olivat vanhoja ja huonokuntoisia, luultavasti maanviljelijöitä, jotka tekivät elantonsa kovaan maahan kukkuloille. He valmistautuivat kuolemaan tyynesti, että vain Hindut hallussaan. He istuivat risti-istunnassa lika lattia, päätään kumarsi, ja huusi rukouksia jumalat, "Hare Krsna, Hare Rama."
  
  
  He olivat valmiina, seuraava askel pitkä sykli reinkarnaatio. Mutta en ollut valmis.
  
  
  Kävelin joukossa, yrittää herättää heidät heidän fatalistinen horros, mutta mikään niistä ei voinut nähdä minua. Vain silloin, kun olen saavuttanut nuori mies nojaa seinää vasten sain vastauksen.
  
  
  Hän nauroi kun hän näki minut. "Niin he huijasivat iso kala. Oletko englantilainen?"
  
  
  "Amerikkalainen", sanoin.
  
  
  'Tehdä itse kotona. Olemme kaikki kuolleita puoltapäivää.
  
  
  Polvistuin hänen viereensä ja ojensi tupakkaa. Hän otti sen ja veti savua.
  
  
  Minä kysyin. 'Sinäkin?'Miksi he haluavat tappaa sinut?' Loput ovat vanhoja. Miksi he eivät halua nähdä sinua?
  
  
  "Minä olin yksi heistä", hän sanoi. "Olin palvelukseen Kalkutassa. He ruokkivat minua ja otti huolta siskostani.
  
  
  Sitten näin kylä. En voinut tappaa ihmisiä, joten he laittoivat minut tänne syrjäytyneitä, sairaita ja leskiä, jotka rukoilevat heidän puolisoidensa sieluja." Hän pysähtyi ja tuijotti vartijan. — He tulevat pian, kestää neljä tai viisi miestä ja mennä kylään. Jos emme tarpeeksi nopeasti, me tappaa pistimet tai ammuskelua. Olen nähnyt sen ennenkin.
  
  
  Nuori mies vapisi pelosta ja vihasta.
  
  
  Minä kysyin. — Tiedätkö, mitä he aikovat?" "Mitä he haluavat tehdä itsenäisyyspäivänä? Oletko kuullut siitä?
  
  
  Hänen ruskeat silmänsä välähti minua kuin kobra kielellä. "Niin, mutta miten sinä sen tiedät?" Meille kerrottiin, mutta olet ulkopuolinen. Hän kohautti olkapäitään ja tuijotti maahan, hiipivä alas. "Suuri Vallankumous. Jos voisimme, olisimme miehittää Kalkutta ja kaikki Länsi-Bengalin. He sanoivat, että poliisi oli heidän puolellaan; Amerikkalaiset ja Venäläiset ampuisivat toisiaan. Kaikki meidän oli tehtävä oli räjäyttää Chora-Sillalta ja rautatieasemalta, sitten raid Chowringy Tie ja asettaa kaikki talot tuleen. Kalkutta olisi niin paniikissa, että voisimme marssia ulos sata miestä ja miehittää koko valtion."
  
  
  Minä kysyin. "Toimiiko se?"
  
  
  Nuori mies pudisti päätään. 'En tiedä. Ne koulutetut ihmiset kuukausia. He kutsuvat sitä Kalkutta Liberation Army. Merkki on tarjolla, kun konsulaatit räjähtää. Pieniä ryhmiä on raid avainasemassa. Tämä saattaisi toimia. Hän nosti olkapäitään.
  
  
  "Se ei ole väliä meille," hän jatkoi. Sota pelit ovat järjestetään kylässä joka aamu. He aina ottaa vahvin palvella esimerkiksi uusia työntekijöitä. Myös, he pääsivät eroon kyläläiset alla hiljentää heitä."
  
  
  Nousin ylös ja kävelin pitkin seinää, peering pimeään luolaan. — On olemassa tapa pois täältä?"
  
  
  Hän pudisti päätään.
  
  
  Olen etsinyt minun taskuihin, mutta minulla ei ollut mitään mutta minun vyö. Kuristaa kierteet ei voinut enää auttaa minua. Minulla oli myös otteluiden minun vyö, mutta mikään ei poltettu kostea luola.
  
  
  Minun täytyy tehdä se maassa. Ei meillä olisi ollut joitakin vapaa liikkuvuus, mahdollisuus. Katsoin kyyryssä hahmo, että oli kerran ollut nuori mies.
  
  
  "Mitä tapahtuu kylässä, kun pääsemme sinne?"
  
  
  Hän nauroi, ontto, pilkaten ääni.
  
  
  "Ei ole mitään järkeä vastustaa väistämätöntä. Sinun tarvitsee vain rentoutua ja rukoile parempi paikka tuonpuoleisessa."
  
  
  Pääsin alas, tarttui häneen ja veti hänet hänen jalkansa, puristamalla häntä kovaa vastaan kostealla luolan seinällä.
  
  
  — Sinun täytyy kertoa minulle, mitä on tekeillä kylässä." Kerro minulle, mitä miehet tekevät aseilla, joissa uhrit mennä.
  
  
  Olen löysätään minun otteen käsivarressaan. Hänen silmänsä olivat päällä minua nyt, varovainen, pelokas, vihainen.
  
  
  "He ottavat viisi tai kuusi ihmistä huipulle on kivinen tasanko, sitten vapauttaa ne, ampua heidät, ja ajaa heidät kylään. On olemassa seitsemäntoista talot, mökit ja vajat. Ne täytyy yrittää piilottaa. Jos he ovat ammattisotilaita, ne toimivat hyvin, antaa ihmisille ratsastaa, ehkä ampua ne jalat, jotta he eivät piilottaa toisen talon. Kun viimeinen talo on etsinyt, jokainen laukaus tai pistimellä. Nuoret alokkaat ovat pahimpia. He tekevät vetoja kuinka kauan kukin uhri elää.
  
  
  Pudistin päätäni. — Millaisia aseita heillä on?"
  
  
  "Haulikot, kiväärit, käsikranaatteja, ja pitkä veitset."
  
  
  Olin nojaamaan kosteaan seinään, kun näin liikkeen piikkilanka-aidan edessä sisäänkäynti.
  
  
  "He ovat tulossa", nuori mies sanoi.
  
  
  Minä kysyin. 'Mikä on nimesi?'
  
  
  "Soita minulle Joe on hyvä Amerikkalainen nimi."
  
  
  Muutin pois ja nojautui seinää vasten, odottaa. Kaksi vartijaa tuli, jonka jälkeen neljä nuorta miestä siviilivaatteissa. Kaikki kuusi heistä oli automaattinen aseita. Korkein vartija katsoi minua ja viittoi.
  
  
  "Ulos!", hän huudahti. 'Olet ensimmäinen!'
  
  
  Kävelin hitaasti, kohta pistin kaivaa tuskallisen minun pakarat. Toinen vartija veti Joe hänen jalkansa ja työnsi häntä kohti exit. Valo sokaisi minut, kun kuljin läpi avaa portin.
  
  
  Pelttarin, minä näin viisi ihmistä seisoo rinnallani. Joe oli yksi heistä. Siellä oli kolme naista ja vanha mies, pitkä, mutta laiha. Vanha mies tuli ulos luolasta, kääntyi sitten aurinko ja istui alas maahan.
  
  
  'Nouse ylös! vartijat karjui. Hän sivuuttaa niitä.
  
  
  Hänen kätensä lävistää pistimellä, mutta hän ei liikkunut. Terä viilsi läpi lihaksia olkapää. Vasta silloin hän huutaa. Vartija nyökkäsi, ja neljä teini-ikäistä kanssa konepistooli veti veitset ja veloitetaan vanha mies.
  
  
  Terät nousi ja upposi syvälle lihaan, kunnes vanha kuva sortui ja putosi sen takaisin. Veitset jatkoi kimallus pehmeä auringonvalossa, ja terät olivat nyt tahmea punainen. Mies ei tee ääntä enää, vain pehmeä lorina, kuten viimeiseen hengenvetoon jätti veriset huulet.
  
  
  "Tarpeeksi", vartija sanoi. Hän puhui viisi jäljellä ryhmämme jäsenet. 'Mennä nopeasti. Ja älä päästä ulos linja, tai voit olla kuollut paikan päällä. Pysy ajan vartijoiden kanssa.
  
  
  Nuoret miehet pyyhki heidän veitset vanhan miehen housut ja sitten vuorattu meidät. Kaksi teini-ikäistä käveli edessä, ja kaksi suljettua kulkue.
  
  
  Maaliskuussa kylään meni liian nopeasti, en voinut keksiä suunnitelma saada pois se. Se meni juuri niin kuin Joe sanoi. Huipulla kivinen tasangolla, meidän käskettiin juosta kotimme. Katse alas, minä näin yksinäinen hahmo rinteen alla. Se oli Choeni.
  
  
  Juoksin niin nopeasti kuin pystyin alas rinnettä, toivoen etten ole ammuttu selkään.
  
  
  "Run", huusin, kävely hänen luokseen.
  
  
  Me ducked taakse kiven seinään, ja hetken tunsin turvallisempaa. Joe liukui kanssamme. Otin pois minun vyön, veti yksi ohut tukehtua johdot, ja ojensi sen hänelle.
  
  
  "Jos sinulla on mahdollisuus, käytä se."
  
  
  Hän rypisti otsaansa, sitten hymyili ja ajattelin näin toivon pilkahdus hänen silmissään.
  
  
  Ennen kuin ehdin ajatella mitään muuta sanottavaa, kaksi ruskeaa luvut syöksyi nurkan takana talon. He olivat poikia, ei vanhempi kuin kolmetoista. Jokainen niistä oli ase. Ensimmäinen laukaus, sitten toinen, ja kuulin kuumaa lyijyä whizzing ohi pääni kuten me juoksi.
  
  
  Löysin oven ja pujahti sisään, vetämällä Choeny. Se oli suurin talo kylässä, karkea ullakko toisella puolella. Ullakko oli noin kymmenen metriä leveä, tarpeeksi piiloutua vähäksi aikaa. Kiipesimme puiset portaat ja astui paksu mänty lankkuja. Siellä oli pieni puinen laatikko lattialla. Työnsin Choeni pitkälle seinälle, ja viittilöi hänelle makuulle.
  
  
  Olin utelias, jos nuoria taistelijoita oli käsikranaatteja. Hetken kuluttua tajusin, että se. Pieni kranaatti lensi läpi ikkunan alla meitä, kimposi kerran, ja räjähti kolme metriä maanpinnan yläpuolella. En ehtinyt väistää. Osa kehoni oli kiinni sirpaleita sataa, mutta en tuntenut kuuma metalli. Kun savu poistuu, yksi pojista varovaisesti tuli huoneeseen. Lyhyt pistooli kädessään, hän nopeasti etsinyt huone, sitten hänen huomionsa teroitettu. Heti kun hän katsoi ylös ullakolle, pudotin puinen laatikko.
  
  
  Hänellä ei ollut aikaa välttää se. Häkki tippuu aseen pois hänen kätensä ja löi häntä vatsaan. Hän puoli-kääntyi, tarttui hänen vatsaan, ja kaatui maahan hengästyneenä. Katsoin koneen. Tämä voi olla meidän pelastuksemme. Mutta juuri kun olin aikeissa napata hänet, toinen poika juoksi. Hän näki hänen toveri makaa lattialla, näytti epäilyttävästi ullakolle ja suihkussa lattian alla hail of bullets alkaen konepistooli. Olimme pelasti hänen huono tavoite ja kaksi tuumaa massiivipuuta.
  
  
  Hetken kuluttua hän veti pojan makaamaan ja otti konepistoolin.
  
  
  Menin alas portaita, ja Choeni seurasi minua. Nyrkki-kokoinen kivi makasi lattialla. Minun täytyi käyttää sitä. Heitin kiven pois yhdellä nopealla liikkeellä, sitten litteä itseni seinää vasten ja odotin. Kivi osui pala metallia naapurimaiden talon ja heti siellä oli jono. Jalanjälkiä tuli meidän tapamme. Yritin laskea tarkka aika. Viime hetkellä, menin ovesta sisään ja tarttui nuori sotilas täydellä ravi. Laitoin yhden käden hänen suunsa ja veti hänet sisään.
  
  
  Sidoin hänen kädet ja jalat nauhat hänen paitansa, ja Choeni suukapula hänet. Kivääri hän kantoi näytti toimivan oikein, mutta kun yritin työntää osaksi pyöreä pultti, löysin se juuttunut. Sokeasti, me juoksi ulos ovesta ja matkalla suuntaan, että poika oli kotoisin.
  
  
  Melua takanani sai minut kääntyä, ase valmiina, mutta minun sormi irronnut liipaisimella kuin Joe kaatui maahan, ase kädessä, ja ryömi vieressä meille.
  
  
  Hänen kasvonsa oli vihainen. "Tapoin yhden kuoleman otteen, ainakin minulla on ase.
  
  
  — Oletko valmis lähtemään ylämäkeen?"
  
  
  Joe nyökkäsi.
  
  
  Kun ohitimme ensimmäisen seinän, Choeni nyki mun hihaa, hänen kasvonsa vaalea. Yksi naisista, jotka tulivat kanssamme makasi hänen takaisin, hänen vatsa oli revitty auki, hänen rintansa oli veren peitossa, hänen sydämensä oli yksi hänen avoimet kädet.
  
  
  Raahasin Choeni ohi nainen ja juoksi seuraavaan taloon. Kuulimme ammuskelua ja huutaa takana.
  
  
  Me hyppäsi yli turvonnut ruumis. Hänen kasvonsa olivat syöneet korppikotkat. Pysähdyimme seinän takana, nyt katettu edessä ja takana, ja yritti saalis meidän hengenvetoon. Choeny katsoin loppuun.
  
  
  Hän otti kiväärin minulta, työskenteli liipaisinta ja mekanismi hetkeksi, ja kuulin liu ' uta kasetti takaisin paikalleen lehden. Hän ojensi sen takaisin minulle huokaisten.
  
  
  Makaa lattialla, olen varovaisesti kurkisti nurkan takana seinän. Ei ollut ketään edessä. Rinnettä mäen olemme olleet käynnissä alas muutaman minuutin, sitten nousi kolmesataa metriä huipulle. Se oli hakuammuntaa, jossa ei ole kantta. En ollut varma, jos Choeni voisi käsitellä sitä, mutta hän sanoi, että hän oli valmis.
  
  
  Me hyppäsi ylös ja juoksi pitkin seinää, valmis myrsky kaltevuus eteenpäin. Meillä ei ollut aikaa. Choeni törmäsi pieni poika, jolla oli pitkä ase. Hänen kätensä vaistomaisesti ojensi karate potkia kaulan, ja poika romahti tajuttomana veren liottaa maahan. Choeni piristyi hänen ase.
  
  
  Hänen takanaan oli yksi vartijoista, joka oli tuonut meidät. Hänen konekivääri oli suunnattu meille.
  
  
  "Käänny ympäri", hän sanoi.
  
  
  Ammuin häntä niin nopeasti, että hän ei edes huomannut liikkeen ase. Luoti osui häntä rintaan ja lähetti hänet lentävät kaksi metriä punaista pölyä.
  
  
  Me juoksimme.
  
  
  Olimme vasta puolivälissä mäkeä ylös, kun he alkoivat ampua meitä... Meidän piti vaimennuksen ja käynnissä, vaimennuksen ja kääntämällä toiseen suuntaan, mutta pidimme menossa ylämäkeen.
  
  
  Kymmenen metrin päässä alkuun, hahmo konepistoolin nousi ja ampui meitä. Joe ampui häntä, mutta jäi. My rifle kasvoi jälleen, ja potkut, ja mies pyörähti ympäri ja laski mäkeä alas meidän suuntaan. Me juoksi sen ohi ja sukelsi ylös.
  
  
  Mies Jeepissä oli enemmän yllättynyt kuin me olimme. Leirin johtaja, mies, kirkkaan vihreä yhtenäinen, oli juuri laskenut ruskea pullo ja pyyhki hänen huulensa. Ammuin pullon hänen kädestään.
  
  
  Hän nosti kätensä päänsä yläpuolella, kaikki hänen uhmakkuus mennyt nyt, että ase oli suunnattu hänelle.
  
  
  Juoksin eteenpäin, etsinyt, ja löytänyt mitä olin kaivannut eniten viime aikoina, Hugo ja Wilhelmina. Se oli mukava saada ne takaisin. Käännyin komentaja.
  
  
  "Tule ulos!" Tilasin.
  
  
  Hän näytti hämmentyneeltä.
  
  
  "Päästä pois tästä Jeeppi," huusin hänelle. Hän hyppäsi ulos ja seisoi vapisten edessäni. "Ota takki pois ja paita." Hän rypisti otsaansa, mutta teki kuten sanoin.
  
  
  Otin pois hänen lasit ja heitti ne kivien.
  
  
  Mene alas, Komentaja. Kylän.'
  
  
  — Ei, et voi tehdä sitä! hän huusi. "He eivät tunnista minua ilman minun yhtenäinen..."
  
  
  Löin häntä nyrkilläni. Minun jalka osui häntä ennen valkoinen-kuuma aalto vihaa pestä ylitseni. Annoin kiväärin Choeni, raahattiin mies hänen jalat, ja heitti hänet reunan yli tasangolla. Hän vieritti hieman, ja sitten Joe ja aloin ammunta hänen vieressään, ja hänen takanaan, kunnes hän hätääntyi ja juoksi helvetissä hän oli luonut. Kun hän saavutti ensimmäiset talot, kuulimme clank kiväärit ja konepistoolit.
  
  
  Laitoin Choeny jeeppiin. Joe tuli takaisin ja vaihdoin hänen kivääri komentaja on automaattinen. Ajoimme pitkin kuoppainen polku leirintäalueelle. Olen epäillyt, että vain harvat miehet olisivat töissä, sillä suurin osa sotilaista olisi Kalkutassa odottaa signaalin hyökätä.
  
  
  Choeni piristyi hänen kivääri, kun lähestyimme ensimmäinen rakennus. Olen siirtynyt toisella vaihteella, kiihtyi, ja liukui ensimmäisen kulman. Neljä miestä seisoo siellä lensi pois kuin me kiiti heidän ohitseen. Siellä oli kaksi kuorma-autoa eteenpäin. Totesin ne pois, ja Joe puhkaistu kaksi rengasta kunkin auton, koska me riensi hänen ohitseen, niin olemme kääntyi nurkkaan ja screeched yli piikkilanka-aita.
  
  
  "Luuletko, että kone on vielä siellä?" Choeni nyökkäsi.
  
  
  "Kuulin komentaja kertoa jollekin, että hän olisi lentää Kalkutta pimeässä." En murisi. Pieni kone on sitten tankattu ja valmiina lähtöön. Mutta he ovat vartijat lentokentällä? En uskonut, että niin.
  
  
  Menimme suoraan lentokentälle ja Choeny meni manager kertoa hänelle, että meidän olisi lähdettävä välittömästi. Hän rypisti otsaansa, kun nousimme koneeseen ja rullasi kiitoradan loppuun. Minun olisi pitänyt tietää, mitä oli tekeillä heti kun näin Jeep liikkeelle. Se tuli terävä kulma ja pysähtyi kahden sadan metrin päässä meidän autosta.
  
  
  Choeni nyökkäsi, kun hän näki Jeep. Hän kiihtyi, lämmennyt moottorit, ja suuntasivat alas kiitotien kohti jeeppiä. Me romutti poikki kentän, ja mies Jeep hyppäsi ulos ja otti kansi. Halusin napata tiller välttää lyömällä Jeep. Choini puri alahuuli kovaa kuin hän ohjasi siivekkeet ja pitää koneen nenä suoraan alas keskellä kiitotien ja Jeep. Aivan viime hetkellä hän veti tiller jyrkästi takaisin. Pieni kone näytti aidosti yllättynyt pyynnöstä, mutta teki parhaansa.
  
  
  Hän hyppäsi äkillinen puuska ilmaa... sitten voisin melkein kuulla kone huohottaa; meillä ei ollut tarpeeksi nopeutta vielä tällaisen liikkumavaraa. Auto laskeutui kiitotielle uudelleen. Mutta meillä oli hypännyt yli Jeeppi ja olivat nyt screeching alas radan matkalla normaali käynnistys. Luulin, että kuulin laukauksen, mutta se ei tee mitään haittaa.
  
  
  Nojasin takaisin minun paikka kun me lopulta lähti, tunne kipua ja palovammoja viimeiset pari tuntia. Minun ranne throbbed, jossa se oli palanut liekkeihin. Leikkaukset minun kädet ja rinta olivat kasteltu suolainen hiki, ja olin niin väsynyt, että halusin nukkua vuoden.
  
  
  "Emme koskaan pääse Kalkuttaan," Choeni sanoi osoittaen polttoainemittari.
  
  
  "Pudota hänet lähimmälle lentokentälle", sanoin. "Me nukumme tänään, ja huomenna tankataan ja lentää Kalkutassa."
  
  
  Hän hengitti huokaista helpotuksesta ja nojasi eteenpäin, tutkia karttoja.
  
  
  
  Luku Kaksitoista
  
  
  Seuraavana päivänä lensimme pienempi yli Ganges, suuri joki Hindu uskoa. Ganges on monia sivujokia; yksi niistä on Hooghly Joki, joka virtaa läpi Kalkutta. Suuntasimme etelään seurata suuren joen koko matkan kaupunkiin.
  
  
  - Yhtäkkiä näin, mikä näytti kuin musta piste horisontissa. Aluksi ajattelin, että se oli lokki, mutta kymmenesosa toinen myöhemmin tajusin, että se oli hävittäjä lentävät ilmassa kaksi kertaa äänen nopeus, vieressä Comanche. Comanche liukui kovaa, puoliksi kaatunut, ja Choeni veti nenäänsä ylös vaivalloisesti tiller. Tuntui kuin olisimme olleet keskellä massiivinen ukkonen, kun slipstream möly hävittäjän pyyhkäisi ylitsemme.
  
  
  Joe kyyristyi viereeni, hänen sieraimiin puhkeavat pelossa koska auto uhkasi olla revitty.
  
  
  Kaksi mustia pisteitä ilmestyi horisonttiin. Choeni alensi Comanche syöksyyn ja lensi niin matalalla kuin mahdollista yli puiden. Kuten hävittäjiä lensi ylitsemme, näin iso punainen tähdet ja kaareva siivet MiG-23. Nämä olivat parhaat koneet, että Venäläiset oli.
  
  
  Choeni osoitti ylös ja alas venäjän pommikone. Pommikone oli tukena kuusi enemmän hoikka taistelijoita.
  
  
  "Näyttää siltä, että Venäläiset ovat tuoneet iso voima", sanoin.
  
  
  Choeni vaihtoi kentälle taajuus ja kuunteli. Lähes välittömästi, radioaallot olivat täynnä venäjän ja englanti keskusteluja. Molemmat ryhmät ovat pyytäneet, lasku-ohjeet.
  
  
  "Onko mitään Amerikkalaisia lentokoneita?" Choeni kysyi. Me katseli ympärilleen. Kuten me lähestyi Dum Dum Lentokentälle, näimme kaksi ryhmää taistelijoita kolmion siivet, neljä kussakin ryhmässä, raitoja ohitsemme. Nämä olivat twin-moottori hyökkäyksen ilma YHDYSVALTAIN Laivaston.
  
  
  Choeni piristyi kädessä pidettävä mikrofoni, ja aikana lyhyt tauko radio viestintä, puuttunut asiaan ja pyytänyt laskun ohjeiden mukaisesti.
  
  
  Vahva signaali lentokentän asemalta vilkastui kaiuttimen kautta, jolloin hänen välitön ohjeita.
  
  
  Toinen ääni chimed vuonna englanti. "American ilma lentotukialus Lexington, me ilmoittaa teille, että sinulla on prioriteetti lupaa maa seitsemäs rivi kahdeksannen lane. Sallikaa enintään kaksi konetta kerrallaan.
  
  
  Signaali oli leikattu pois ja venäläiset koneet määrättiin laskeutumaan kiitotien kahdeksan nolla seitsemän minuutin kuluttua.
  
  
  Choeny ja minä vaihtoivat katseita. Meidän ei tarvinnut sanoa mitään ilmaista pelkoa, joka oli rakennuksen sisällä meille. Kahden suurvallan keräsivät voimansa kaupungissa.
  
  
  Nämä olivat nimeltään ystävällinen vierailuja. Tai he ovat käyttäneet eri diplomaattinen ilmaus perustella hyökkäys Intian alueella, joka oli nyt pienessä mittakaavassa. Mutta tulokset olisi traagista, jos kaksi voimat ottivat yhteen neutraalilla alueella.
  
  
  Choeni ohjata välineiden ja sulavasti alensi hieman Comanche, sitten laskeuduimme alussa kiitotielle ja rullasi ulos onto yksityinen jet hallissa esiliina.
  
  
  Minä rypisti otsaansa keskittymistä. Choeny on kuulusteluissa ilme sai minut laittaa ajatuksiani sanoiksi.
  
  
  "Tämä on neljästoista elokuuta. Huomenna on iso päivä. Olemme niin lähellä sotaa, olen kyllästynyt siihen.
  
  
  Joe kertoi lennolla, että vaikka hän ei tiennyt paljon siitä, terroristit, hän voisi viedä meidät niiden ammuksia varikko kaupungin ulkopuolella, jossa he olivat piilossa heidän aseet ennakoiden iso hyökkäys 15.
  
  
  Jos voisimme tuhota niiden ammuksia, emme voisi estää hyökkäys konsulaattien ja siten lähestyvästä kohtaavat Venäjä ja yhdysvallat.
  
  
  Otin Mercedes toiseen street ja ajoi noin iso rakennus, että Venäläiset käyttivät heidän diplomaattisen työn Kalkutassa. Kaihtimet olivat kiinni. Yhtenäinen viiva venäjän Merijalkaväen oli edessä rakennuksen. He olivat kiväärit slung yli heidän harteillaan ja olkavyöt kanssa patruunat ympäri kehoaan. Venäläiset olivat valmiina taisteluun.
  
  
  En näe, miten kukaan voisi päästä tarpeeksi lähelle pudottaa pommin, mutta minulla oli tunne, että henkilö, jota etsimme oli jo valmistunut hänen suunnitelmia. Jotenkin hän sai sen läpi. Mutta miten?
  
  
  Tiesulku oli perustettu molemmin puolin YHDYSVALTAIN Konsulaatti rakennus. YHDYSVALTAIN Merijalkaväen vihreä taistelu puvut olivat kääntämällä kaikki ajoneuvot ympäri.
  
  
  Otin Joe ja Choni kanssani, ja aloimme taistella tiemme läpi puolustuksemme ympäri konsulaatti. Kun olimme läpi iso portti ja jopa jalkakäytävällä oven, Boateng tuli ulos tervehtimään meitä.
  
  
  "Sinulla on hyvä armeija täällä", sanoin. "Eikö Intian hallitus aikoo suojella maan?"
  
  
  "Sotilaat?" Boateng sanoi. "Ne muodostavat kunniavartio. Meillä on myös toi lentokoneita täällä auttaa Intialaisia juhlia itsenäisyyspäivää."
  
  
  Olen virnisti tekosyy, hän antoi ja ihmetteli, miten New Delhi reagoisi.
  
  
  Sitten Amartya Raj meni alas pihalle.
  
  
  "Läsnäolo venäjän ja yhdysvaltojen joukot on minun siunaukseni", Intian poliisi sanoi käheästi. "Monet hallitukset lähettää edustajia juhlistamaan itsenäisyyttä." Hän pysähtyi ja katsoi minua terävästi. "Mutta Calcutta ei ole paikka pommikoneita, Herra Carter .
  
  
  Hän korosti, nimeni ja painoi huulensa yhdessä kova, määrätietoinen linja. Slocum nielaisi ja katsoi syylliseksi. "Olen pahoillani", hän sanoi minulle. "Herra Raj ... hän sai selville, kuka olet. Hän haluaa pidättää sinut.
  
  
  Katsoin vanttera Intian poliisi ja virnisti. Minä ojensi käteni uhmakkaasti, valmis käsiraudat.
  
  
  "Mene vain", sanoin. "Pidätä minut."
  
  
  "Siellä ei ole enää ongelmia," Boateng sanoi teeskenteli luottamusta. "Eversti Wu ja ihmiset New Delhi työskentelevät sovinnon meidän ja Venäläisten väliin. Niin me kutsutaan yhdysvalloissa. Tutkintalautakunnan lähetetään viikon kuluessa.
  
  
  Viikkoa?'
  
  
  Slocum oli vielä yritän kuulostaa itsevarmalta, mutta hän ei voinut. "Kunnes on enemmän terrori-iskut..." Hän antoi äänensä jäätyä.
  
  
  Raj huomiotta häntä. Hän katsoi minua epäilevästi, sitten Choeny.
  
  
  Hän pyysi. "Onko teillä johtaa? Meidän täytyy tietää, kaikki tiedot sinulla on."
  
  
  "Luota häneen," Choeni kertoi vanttera Intian poliisi.
  
  
  Raj rypisti otsaansa, mutta käveli edellämme ja Slocum toimistoon. Olin yllättynyt siitä, Alexander Sokolov istuu siellä. Hänen kulmikas kasvot olivat vakavat.
  
  
  Hän pyysi. "Oletko vielä elossa, Herra Carter?"
  
  
  "Ehdottomasti", sanoin.
  
  
  "Ja poika... kuka se on?
  
  
  'Ystävä. En sanonut mitään muuta, ja Sokolov vilkaisi Joe. Venäjän fox aisti on tärkeää, että nuori Intialainen, mutta meni pidemmälle.
  
  
  "Mr. Sokolov tuli antaa uhkavaatimuksen," Boateng sanoi. "Hänen esimiehensä usko, että olemme vilpittömiä. He luulevat yhä, että meillä on takana hyökkäykset heidän rauhallinen edustajat Kalkutassa. He luulevat, että se on osa suurempaa suunnitelmaa nolata heitä ympäri maailmaa."
  
  
  "Se ei tapahdu uudelleen", Sokolov sanoi hiljaa. "Älä hyökätä uudelleen, muuten me iskee takaisin. Minulla on käskyni.
  
  
  Hän murisi, nyökkäsi raa ' asti, ja lähti huoneesta. Kun hän oli mennyt, Raj astui eteenpäin. Hän rypisti otsaansa, ei yrittää piilottaa hänen tyytymättömyytensä.
  
  
  — En voi antaa sinun jatkaa itsenäistä toimintaa, Herra Carter. Loukkaatte meidän kansallinen ylpeys. Joko sinä kerrot minulle kaiken, mitä tiedät, tai sinulle lähetetään konsulaattiin, kunnes asia on ratkaistu.
  
  
  Choeny oli meidän välissä. Hän puhui suoraan minulle.
  
  
  "Ota Raj kanssasi," hän ehdotti. — Hän voi auttaa sinua päästä ulos hengissä."
  
  
  Missä hän ottaa minut? Raj kysyi kriittisesti. Halusin vain mennä ammuksia varikolla, mutta Intian poliisi näytti voitava tehdä se vaikeaa minulle. Minulla oli vähemmän kuin kaksikymmentä-neljä tuntia aikaa, ja minulla ei ollut aikaa vastustaa.
  
  
  "Hyvä on," sanoin Raj. "Mutta ei kysymyksiin. Ja voit mennä yksin. Kukaan muu. Minulla ei ole aikaa varoittaa oman toimiston.
  
  
  "Se on naurettavaa," sanoi Raj. "Tämä voisi olla juoni saada minut pois päämaja kun jatkaa ahdistella Venäläiset. Se on kaikki oikein."Kuuntele," minä tiuskaisi ärtyneesti. "Olen ymmärtänyt, kolmas maailmansota voi puhjeta Kalkutassa huomenna iltapäivällä. Ja meillä voi olla vain pieni mahdollisuus estää se. Jos haluat auttaa, niin hyvä. Muuten, menen yksin.
  
  
  Joe ja minä olimme jo ulkona, kun vanttera Intian seurasi meitä. Hän seurasi meitä auton ja ajoi takaisin minun hotelli hiljaisuudessa. Omassa huoneessa, olen ducked osaksi matkalaukku Hawk oli antanut minulle ja otti Wilhelmina on uusi myymälä. Otin Pierre, kaasu pommi, teipataan se minun jalka, ja laittaa kaasun suihkulähde kynä minun rintataskussa.
  
  
  Voin laittaa puhdas paita ja piristyi puhdas nenäliina, iso, älykäs pellava nenäliinoja Hawke on aina, kun he pakata matkalaukkuni päämajassa.
  
  
  Tarjosin Raj erityinen ase, mutta hän pudisti päätään. Voimakkaasti kromattu .45-kaliiperi pistooli hänen lonkka oli kunnossa hänen kanssaan.
  
  
  Aurinko oli laskemassa länteen takana taloja kuin me kiipesi Mercedes, ja aloin seuraamaan Joen suuntaan.
  
  
  Tuntia myöhemmin, olimme silti matkustaa ympäri laitamilla Kalkutta, kun Joe yritti muistaa missä hän oli puhunut Zakir. Lopuksi hän huomautti minulle olkapää tien ja hyppäsi ulos autosta heti, kun pysähdyimme.
  
  
  Kyllä, hän kertoi itse luottavaisesti. "Täällä jossain. Hän heilautti kättään osoittaen riisipellot venyttely ulos laitamilla kaupungin.
  
  
  Meillä tuli riisipelloilla, mutta Amartya Raj epäröi, hiljaa ruoskimisen itse, joka kutsuu itseään idiootiksi tulossa meille. Vasta kun aloin kävellä nopeammin hän seuraa minua. Yhdessä kävelimme etelään, kunnes tulimme kivimuuri.
  
  
  "Tässä se on", Joe sanoi.
  
  
  Raj astui eteenpäin ja tutki seinään kriittisesti. Hän sanoi, ettei näe mitään pahaa antiikin kiviä. Lopetin hänen kätensä muutaman tuumaa varoitus lanka käynnissä yläreunassa seinään. Lanka läpi ruuvin korvakkeet kaksi tuumaa yläpuolella seinään. Se oli perustettu vastaamaan sekä ylöspäin ja alaspäin. Raj ei sanonut mitään, mutta johto sai hänet kiinni kenet. Se ei ole jotain haluat löytää maalaistalo seinään; se oli hälytysjärjestelmä, mitä odottaa.
  
  
  Joe meni ensin, kun olen ajanut häntä. Hän varovasti astui aidan yli ja varovasti hyppäsi alas maahan. Sitten autoin Raj muurin yli ja seurasi häntä. Joe oli elehtiminen alkaen jonkin matkan päässä. Menin hänen luokseen. Maa seinän sisään oli tullut niityt, ja patojen riisi kentät oli romahtanut kauan sitten. Pehmeä kuutamo, saatoin nähdä vain ruohoa ja pieniä riviä puita.
  
  
  Kävelimme pitkin seinää, käyttäen puita suojana. Jokainen kahden sadan metrin me pysähtyi ja kuunteli.
  
  
  Kuitenkin, me melkein jäi ensimmäinen vartiomies. Hän nojasi puuta vasten ja katsonut meidän suuntaan. Hän oli kuuntelemassa transistori radio. Muutimme sen ympärille.
  
  
  Kuu katosi pilvet, kun kävelimme hiljaisuudessa koko avoin laidun ja skannattu kaistale maata noin neljä sata metriä leveä, ei tiedä tarkalleen, mitä olimme etsimässä.
  
  
  Heikko savun haju kiinnitti huomioni.
  
  
  Toinen lämpötila kantoi erehtymättömän haju halpoja savukkeita. Näimme paahtava kokko vasemmalla, noin kolmen sadan metrin päässä.
  
  
  Pian näimme sentry hätävara yhtenäinen. Hänen läsnäolonsa oli tarpeeksi vakuuttamaan meille, että olimme oikealla tiellä. Vaikka Raj kumartui syvemmälle ja muutti varovaisemmin kuin me kiersi mies.
  
  
  Kilometrin jälkeen puut, näimme lupaava merkki — tietä, joka juoksi ohi rivi puita.
  
  
  "Joo, se on missä meillä on kuorma-auto," Joe sanoi, hänen silmänsä kirkkaat ja jännitystä.
  
  
  Sadan metrin päässä näin pitkä, matala varasto. Katto oli täysin peitetty turpeesta ja harja, ja päät olivat kallellaan niin, että rakenne ei voi nähdä ilmasta.
  
  
  Olemme huolellisesti käveli ympäri rakennusta. Sitten siellä oli enemmän puita. Tie tuli tiensä päähän, mutta kun olimme puiden, näimme polku leikkaa läpi aluskasvillisuutta. Seurasimme häntä ja pian löysimme itsemme katettu pysäköintialue. Siellä oli useita Intian armeija Jeeppejä pysäköity alla, joka oli yllättävän uusi. Miten he päätyvät tänne, leirillä, että luulin kuului terroristeja?
  
  
  'Mitä se on? Raj kysyi terävästi. "Miksi odottaa?"
  
  
  "Näitä Jeeppejä ... näytä olleen varastettu armeijan."
  
  
  Raj vastasi, " Kyllä. Tai myydään terroristeja. On korruptiota on kaikkialla."
  
  
  Joe nykäisi hihastani ja osoitti eteenpäin. "Tuolla," hän sanoi jännittyneesti. "Ammuksia varikolla".
  
  
  Katsoin alueella, hän huomautti, ja näki valot tuikkivat edessä puita.
  
  
  Puolivälissä tärkein katuvaloja, meillä tuli pieni kivitalo. Se oli avoimella alueella, jossa ei ole naamiointi, ja saatoin nähdä, että se oli ollut siinä pitkään. Siellä oli tie, joka johtaa suoraan rakennuksen, joka päättyi suuri ovi.
  
  
  Joe ja minä halusin mennä, mutta Raj kuiskasi takaisin.
  
  
  "Meidän on parempi mennä takaisin," hän sanoi.
  
  
  "Miksi?"
  
  
  "Saada vahvistuksia." En voi kerätä sata ihmistä... tuhat, jos tarpeen. Olemme ympäröivät rakennukset ja pidättää kaikki."
  
  
  Hän nousi ylös, mutta vedin häntä kohti minua.
  
  
  "He ovat poissa, ennen kuin pääsemme takaisin", sanoin.
  
  
  "Mutta emme voi mennä sinne yksin", hän tiuskaisi. "Meillä ei olisi ollut mahdollisuutta."
  
  
  — Onko sinulla parempi idea?"
  
  
  "Se on laitonta", sanoi vanttera poliisi. Halusin nauraa. Sen sijaan olen viitannut Joe ja me hiipi lähemmäksi rakennusta.
  
  
  Vartiomies kanssa konepistooli lähestyi meitä melkein suoraan. Hän olisi nähnyt meidät toinen myöhemmin, mutta Joe reagoi lähes vaistomaisesti. Hän rohkeasti nousi ylös ja sanoi lämmin tervehdys Hindu, joka hajamielinen vartiomies.
  
  
  Mies muutti kivääri, mutta se oli liian myöhäistä. Olen jo hyppäsi sen päälle. Ja tällä kertaa minulla oli juuri mitä tarvitsin... Pierre, vähän kaasua pommi, joka oli jalkojeni välissä.
  
  
  Olen aktivoinut sen edessä miehen kasvot, ja näki järkyttynyt ilme, kun hän veti syvään henkeä, ennen kuin ymmärtämättä mitä oli tapahtumassa.
  
  
  Hän oli kuollut, kun minä anna hänen liukua maahan. Se kesti vain puoli minuuttia avata lukko oveen, ja sitten olimme sisällä. Kymmenkunta laatikkoa kranaatteja oli pinottu seinää vasten Intian Armeijan logo. Vastaan toinen seinä oli laatikoita aseita, jotkut auki, jotkut vielä nousta ylös. Oli jopa muutama kranaatinheittimet ja singot selässä seinään, riittää varustaa pieni puolueeton armeija. Mutta rakennus oli enimmäkseen täynnä improvisoituja pommeja — kaksi neljäsosaa sirpaleet sirpaleet, että oli ollut tapana kääntää Amerikkalaiset ja Venäläiset toisiaan vastaan viime päivinä. Olin vielä tarkistaa varaston, kun vartiomies ilmestyi oviaukko, toisella puolella pitkä, kapea kasarmi.
  
  
  He varoittivat meitä — en näe tai kuule häntä. Se oli kuin jos hän olisi vain hyppäsi ulos varjoista, konekivääri rekennettiin hänen lonkan.
  
  
  Hän oli laiha ja nuori, tuskin hänen kaksikymppisenä, ja pukeutunut hätävara yhtenäinen olin nähnyt joitakin sotilaita kylässä kulumista. Hän ei epäröinyt; hän tähtäsi ja ampui.
  
  
  Hän valitsi Joe ensin, ja poika ei ollut mahdollisuuksia. Luoteja osui häntä vatsaan ja löi hänet takaisin. Hän oli kuollut ennen kuin romahtaa lika kerroksessa.
  
  
  Seuraavat kaksi sekuntia tuntui ikuisuudelta. Käteni hakeutuivat Wilhelmina, minun jalat koukussa, ja kaaduin maahan, ja silmäni olivat vartiomies rinnassa. Olen jo valinnut pisteeseen, jossa voin lyödä häntä, jos minä elää tarpeeksi kauan. Rinnassa, välillä henkitorven ja sydämen.
  
  
  En uskonut, että voisin tehdä sen. Konepistoolin nopeasti ajoi pois Joen ruumista ja pyritään Amartya Raj. Muutamia luoteja iso poliisi, loput minulle, että kaikki oli vartiomies piti tehdä.
  
  
  Kun käännyin ympäri, näin vilauksen Raj on kasvot. Se oli tungosta, mutta ei ollut merkkiäkään pelosta. Se tuntui kuin hän oli odottanut tulla tapetuksi. Hän piti kätensä hänen puolin.
  
  
  Olin maahan ja liikkuvan kansi sentry ase kääntyi kohti Raj on vatsa.
  
  
  Mutta vartiomies ei ollut tulta. Kun tavoitteena on, että kivääri oli suunnattu suoraan pitkä poliisi.
  
  
  Kun Raj ei liiku, vartiomies kääntyi ja jatkoi kääntämällä aseensa kanssa. Mutta hänen rytmi häiriintyy, ja se antoi minulle mahdollisuuden heittää takana kasa laatikoita. Vartiomies epäröi, pelkää ampua räjähteitä ympärilläni.
  
  
  Luotin minun aseita. Ammuin kahdesti, ja molemmat luodit osuivat häntä rintaan. Hän huusi kerran ennen putoamista maahan.
  
  
  Kun kaikki oli ohi, en tarkkaan saanut pois takana laatikot. Raj oli vielä seisoo keskellä käytävää hyllyjen välissä ammuksia.
  
  
  Me tuijotimme toisiamme ilman liikkuvia. Sitten osoitti häntä aseella. Hän ei näyttänyt yllättynyt.
  
  
  "Laita ase maahan," sanoin hänelle.
  
  
  Hän virnisti.
  
  
  — Annat tilauksia nyt, Herra Carter?" — Lopeta se!", hän ärähti.
  
  
  "Sinä olet yksi heistä," syytin häntä.
  
  
  Voin vain arvata, mutta en voinut unohtaa hetki, jolloin vartiomies tuntui tunnistaa vanttera poliisi ja anna hänen elää.
  
  
  "Unohdat, että olen vanhempi poliisi," sanoi Raj. — Luuletko, että kukaan uskoo sinua?" Hän hymyili luottavaisesti, kun en vastannut.
  
  
  Hän kallisti päätään ja kuunteli ääni kaukaisuudessa.
  
  
  Kuulin sen liian — kuorma-auto vaihtaa vaihteita, kun se tuli ylös mäkeä.
  
  
  "Minun kansani", hän selitti. "He tulivat hakemaan aseita."
  
  
  "Huomenna?"
  
  
  Kyllä.'
  
  
  — Mutta mitä luulet, että voit saavuttaa?"
  
  
  "Meidän on kaataa hallitus. Voisimme luoda tarpeeksi ongelmia valtion New Delhi julistaa sotatilalain. He ovat tehneet tätä ennenkin. Vain tällä kertaa me varmista, että ei ole virkamiesten elossa, joka voisi ottaa asiat omiin käsiinsä."
  
  
  "Paitsi sinulle.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Olet poissa onnea", sanoin. Osoitin aseella aseita ympärillämme. "Sinulla ei ole tarpeeksi tarvikkeita tai miehet ottaa yli kaupungin, saati koko valtion."
  
  
  Hän nosti olkapäitään. "Olemme valmiita ottamaan riskin."
  
  
  Minä kysyin. 'Mitä?'
  
  
  "Olen sanonut tarpeeksi," hän sanoi.
  
  
  Hän vilkaisi olkansa yli ovelle olimme saapuneet. Ulkopuolella, kuulimme truck stop ja äänet miehet hyppää ulos. He olivat iloinen tunnelma, puhuu ja nauraa, kuten miehet tekevät ennen ottelua. Kun ensimmäinen käveli ovesta sisään ja näki, Raj, hän hymyili tunnustamista. Mutta hänen ilmeensä muuttui, kun hän näki aseen käteeni. Raj puhui voimakkaasti, hänen Hindu, ja mies perääntyi ovelta. Siellä oli huutaa ja ääniä ulkopuolella; sitten yhtäkkiä se oli hiljainen.
  
  
  Amartya Raj murisi minulle uudelleen. "No, Herra Carter, mitä aiot tehdä nyt? Olet ympäröi. Ja olet keskellä useita tonneja räjähteitä.
  
  
  "Jos minä kuolen, kuolee itsekin", sanoin hiljaa.
  
  
  Hän nosti olkapäitään. "Minä olen Hindu. En usko, että kuolema on niin paha minulle, koska se on sinua varten. Niin, toistan, Herra Carter, mitä juuri sinä haluat tehdä? Aiotteko antaa minulle aseita, tai voit odottaa, kunnes mieheni räjäyttää meidät molemmat osaksi miljoonaa kappaletta?"
  
  
  Luku Kolmetoista
  
  
  Vuonna pokeri, jos viimeinen dollari on pöydällä, voit bluffata.
  
  
  Joten, seisoo varastoon kuorma-autollinen ihmisiä ulkopuolella ja tonnia räjähteitä sisällä, päätin ottaa riskin. Siellä oli vain yksi tie ulos, ja tarvitsin Raj seuralaisenani. Hän oli hillitä hänen sotilaita, jos halusin päästä pois sieltä hengissä. Mutta vaikka kuono luger osoitti hänen päänsä ei estänyt häntä. Raj oli ammattilainen, asiantuntija aseita ja räjähteitä, aivan kuten minut. Mutta minulla oli yksi etu, minun maine. Joten heitin kortit pöytään ja odotti toiveikkaana.
  
  
  "Anna minulle ase ja katso", sanoin.
  
  
  "Miksi?"
  
  
  Hän epäröi, ja löin häntä temppelin kanssa luger. Hän istui alas lattialle ja otin hänen katsella ja .45 kaliiperin pistooli häneltä.
  
  
  Kun hän tuli, minulla oli juuri päättynyt minun työtä. Se oli kiireellistä työtä, mutta se tuntui kuin se olisi työtä.
  
  
  Ytimessä se kaikki oli kranaatti. Olen vetänyt iskuri, sitten työnsi sen takaisin vain riitä pitämään varmistin paikallaan. En sitten rikkoi lasin Raj on katsella ja poistaa toisen käden ennen kuin lyijykynällä dial.
  
  
  Yritin tehdä pieni käsi kellon työnnä kynä pois. Ja laskussa lyijykynä heittää pois vaarallisia pin kranaatti. Kun se tapahtui, meillä oli neljä sekuntia aikaa paeta.
  
  
  Kun näytin sen Raj, hän nauroi. 'Olet tosissasi. Tämä ei koskaan toimi.
  
  
  Katsoin yllättynyt. 'Voi? Miksi ei? Se toimi Hong Kong. Olet ehkä kuullut sitä. Olen käyttänyt sitä kuin ansa vanha Kiinalainen salakuljettaja. Pää, vartalo, aivan suunnitelman mukaan.
  
  
  "Kyllä, hyvin", Raj myönsi. "Jonain päivänä, ehkä. Kun kahva on hädin tuskin kranaatti... jos kynä on raskas tarpeeksi... jos kello on kireä... jos...
  
  
  Halusin nauraa. Huolimatta itse, hän kavahti. Minä seurasin häntä. Kolme metriä, kuusi metriä; me vetäytyi, pitäen silmällä naurettavaa käsintehty tuote. Hän seisoi päällä avoin häkki laasti-kuoret. Jos kranaatti räjähtää, laasti kierrosta ja kaikki muut räjähteet rakennuksessa on myös räjähtää. Se olisi massiivinen räjähdys. "Tietenkin voimme ajaa kovaa", sanoin.
  
  
  'Kuinka? Hänen silmänsä olivat kiinnitetty kranaatti.
  
  
  "Yhdessä", sanoin. "Voisimme ajaa kuorma-autoa. Olen aivan takanasi. Sinun täytyy soittaa miehesi kun me ajaa. Sinun täytyy kertoa heille, joka ei ammu.
  
  
  "Mene helvettiin," hän sanoi.
  
  
  Me juoksi niin kaukana kranaatti kuin mahdollista. Olimme ovella. Kuulin hänen miehensä huutaa meille ulkopuolelta. He odottivat hänen järjestyksessä.
  
  
  "Ota aikaa", sanoin hiljaa. — Tarkoitan, että sinulla on yhdeksänkymmentä sekuntia.
  
  
  Hän tuijotti minua hetken, sitten katsoi takaisin kranaatti.
  
  
  "Seitsemänkymmentä sekuntia", sanoin. siellä oli runsaasti aikaa. Tietenkin, et välitä... kuten Hindu ja kaikki. Katsoin kelloani. "Kuusikymmentä sekuntia."
  
  
  Hän alkoi hikoilla. Minua myös.
  
  
  "Se voisi toimia", hän mutisi. "Ehkä tämä on vain työtä."
  
  
  "Neljäkymmentä-viisi sekuntia."
  
  
  Nyt katsoin sitä eri tavalla. Vannon kuulin kellon tikittävän.
  
  
  "Et usko, että tämä on menossa töihin, tehdä sinulle?" 'Et usko...'
  
  
  En edes lopettaa lauseen päässäni. Yhtäkkiä, ei ole aikaa hauskaa.
  
  
  "Kolmekymmentä-kaksi sekuntia... kolmekymmentä-yksi."
  
  
  En ole enää laskea Raj. Laskin itselleni. "Hitto, Carter," vanttera poliisi huusi. "Käännä tämä asia pois. Jumalan tähden. Vastahakoisesti, astuin kohti kranaatti. Hän tarttui käteeni ja pysäytti minut. "Ei, älä", hän huusi. "Voit tehdä sen värisemään. Et olisi...
  
  
  Katsoin kelloani. "Jumalani, kymmenen sekuntia... yhdeksän... kahdeksan."
  
  
  'Juokse!'Lopeta!', hän karjui. 'Pian!'
  
  
  Emme usko, että toinen. Me juoksimme. Ovesta ulos.
  
  
  Kuulin hänen huutavan Hindu, ja olin aivan hänen takanaan, jolla on ase hänen takaisin. En ymmärtänyt, mitä hän huusi. Voin vain toivoa, että hän oli määrännyt miehensä ampumatta.
  
  
  Näin hänen sotilaita, jotkut heistä osoittaa meitä aseella. Hänen on täytynyt huusi jotain muuta, koska yhtäkkiä ihmiset olivat käynnissä kaikkiin suuntiin. He juoksivat peräämme.
  
  
  Meillä oli kuorma-auto, kun Raj kääntyi ja löi minua hänen lihaksikas käsivarsi. Hän löi minua leukaan, jolloin minulle porrastaa.
  
  
  Ammuin minun Luger ja jäi.
  
  
  Joku takanani myös potkut, ja hyppäsin autoon. Minun ampui kaksi nopeaa laukausta Raj, mutta en voinut nähdä, jos olisin lyönyt häntä.
  
  
  Sitten ammusvaraston lensi ilmaan. Joko taitoni auttanut, tai se oli harhaluoti. En koskaan tiedä, mutta matala rakennus räjähti kuin jättiläinen sähikäinen. Ensimmäinen salama oli sokaiseva valonsäde, joka jättää valkoiset läiskät verkkokalvoni. Sitten siellä oli pop, ääni lyömällä minun tärykalvot. Sitten tuli lämpö, joka osui minua kasvoihin, ja ilmanpaine heitti minut takaisin vastaan kuorma-auto.
  
  
  Luodit ja kranaatit heitettiin ilmaan alkuperäisen räjähdyksen räjähti kuin ne osuvat maahan. Kiväärin luoteja ritisi tappava staccato kuin roskat putosi ympärilläni.
  
  
  Näin mies heitettiin ilmaan, ja hänen ruumiinsa oli rikki ja paloitteli ennen kuin hän laski jälleen. Toiset kuolivat heti, tai kompastui ympyrää alle hail of bullets, kunnes kuori räjähti vieressä, revi ne kahtia.
  
  
  Käynnistin auton ja ajoin suoraan poikki kuivaa riisipellot Mercedes. Räjähdykset olivat vielä valaistus illalla taivas takanani kun pääsin Mercedes.
  
  
  En tiedä, jos kukaan muu oli vielä elossa kapinallisten ammukset varikolla, mutta olin liian väsynyt välitä siitä.
  
  
  Ajoin yli kilometrin, ennen kuin tajusin, että minun vasen käsi oli heikko. Olkapääni satuttaa, ja kun nostin käteni katsomaan sitä, tunsin sirpaleita kankaan minun takki.
  
  
  Pelkäsin, että minulla ei olisi paljon aikaa, ennen kuin pyörryin, ja minulla oli niin kauhea epäilys, että ongelma ei ole vielä ratkaistu. Olen tuhonnut terroristien tarvikkeet ja ehkä jopa tappoi useimmat tärkeitä ihmisiä, mutta en ollut tyytyväinen. Siellä oli toinen pieni seikka, että halusin testata.
  
  
  Joten minun tarvitsi apua, joku tukea minua, kunnes kriisi on ohi.
  
  
  Siellä oli vain yksi paikka, jonne voisin mennä. Ja toivoin, että olisin siellä ennen kuin sammuin.
  
  
  Choeni on viileä kädet huolellisesti teipattu Bändi-Tuki reikä olkapäässä. Sitten hän nojautui eteenpäin ja suuteli minun kipeä paikka.
  
  
  Vaistomaisesti, minä rullattu yli ja yrittivät nostaa hänet ylös, mutta kipu oli silti liikaa.
  
  
  "Köyhä poika," hän sanoi. "Olet onnekas, he eivät tappaa sinut."
  
  
  Nousin istumaan ja yritti saada minun laakerit. Olin hänen asunnossaan on sänky, jossa meillä oli seksiä niin äskettäin.
  
  
  "Törmäsi Mercedes", hän sanoi. "Sinä pyörryit kun vedetään ajotieltä."
  
  
  Hän lähti sängyn ja meni ikkunaan. Kun hän avasi verhot, auringonvalo kaataa.
  
  
  'Oh my God!' Olen tukehtua minun hengenvetoon. "Se on jo aamu."
  
  
  — Olet nukkunut läpi yön. Tarvitsit sitä.
  
  
  Olin menossa saan vaatteita, ja hän juoksi luokseni ja yritti työntää minua pois.
  
  
  "Sinä et ymmärrä", sanoin. "Tämä on viidestoista ... suurten hyökkäys-että voisi tapahtua tänään. Meidän täytyy lopettaa tämä.
  
  
  Hän hymyili pehmeästi ja laski kätensä otsalleni. — Etkö muista?" Voit lopettaa se.
  
  
  'Miten?'
  
  
  "Terrori-ammuksia varikolla... tuhosit sen viime yönä. Yhdessä Raj.
  
  
  Minä rypisti kulmiaan uteliaana. "Kuulitko tuon?"
  
  
  "Luonnollisesti. Koko kaupunki tietää. Kuulin räjähdyksiä.
  
  
  Aivoni tuntui uninen. En ymmärtänyt, mitä hän sanoi, kunnes hän mainitsi Raj uudelleen.
  
  
  "Amartya kertoi minulle kaiken."
  
  
  "Raj? Joten hän on elossa?
  
  
  "Kyllä, haavoittunut, mutta elossa. Hän haluaa sinun osallistua seremoniaan klo Government House tänään.
  
  
  Kirosin alla minun hengenvetoon. Se paskiainen oli vielä elossa.
  
  
  "Hän hakee sinut autolla", hän sanoi. "Escort". Yhtäkkiä ymmärsin. Tiesin liian paljon. Raj on lähettänyt saattamaan minua, kyllä, pari kiduttajia, ei ole epäilystäkään, kuka tekee varma, etten koskaan avata suuni uudelleen.
  
  
  'Milloin?'
  
  
  'Nyt. Milloin tahansa.'
  
  
  Työnsin hänet pois ja meni ikkunaan. Neliön alla, näin auton, kääntämällä osaksi ajotieltä. Choeni vastustanut, mutta minä sai nopeasti pukeutunut, yrittää selittää tilannetta hänelle.
  
  
  Lähdimme asunnosta juuri ennen kuin kaksi miestä sai ulos auton. Choeni on piika vei ne makuuhuoneeseen, ja me pakeni takaoven kautta.
  
  
  "Hauska" Choeni mutisi, kun me kiipesi hänen kermanvärinen Bentley. "Raj ei ole mitään tekemistä terroristien kanssa. Hän ei olisi lähettänyt hänen miehensä tappaa sinut. En tunne häntä.'
  
  
  Mutta tällä hetkellä hän sanoi, että .45-kaliiperin luodin reikä ilmestyi huppu auton. Toinen ilmestyi puskurin kuten olen ajoi Bentley ylös ajotieltä portin.
  
  
  Kun me kääntyi kadulle, hän näki miehiä hänen makuuhuoneen ikkunasta etsivät meitä. Aseet käsissään piti tulittaa meitä.
  
  
  "Se on totta", hän sanoi. "Sitten Raj on terroristi johtaja-henkilö takana pommi?"
  
  
  "Ei", minä sanoin. Olin myös yllättynyt vastaus. Olen yhtäkkiä tuntui, että Raj ollut johtaja terroristit, tai sielu takana koko juoni, vaikka en todellakaan ollut mitään syytä epäillä sitä — olin vain huolissani tiettyjä asioita, hän sanoi, tai ehkä sitä mitä oli vielä tuntuvat ympärilläni.
  
  
  "Kuka se sitten on?" Choeni kysyi.
  
  
  En tiennyt, että. Vaikka olimme tarpeeksi kaukana kotoa pelkää ihmisiä, Raj oli lähetetty tappamaan minut, kun astuin kova kaasupolkimella. Pidin silmäni kellon. Minulla oli kauhea epäilys, että puoli kaupunkia voi nousta ilmaan milloin tahansa.
  
  
  Choeni yritti rauhoitella minua. "Mennä hieman hitaammin," - hän sanoi. — Meillä ei ole kiirettä juuri nyt. Raj ei voi suorittaa hänen suunnitelmansa, " hän sanoi. — Sinä tuhosit niiden tarvikkeita. Tapoit useimmat heidän ihmiset. Hän voi toteuttaa suunnitelmansa.
  
  
  Mitä hän sanoi, kuulosti kohtuulliselta, mutta en voinut rauhoittua. Minulla oli vielä liian monia kysymyksiä. Ja yhtäkkiä luulin tietäväni, mistä löytää vastauksia. En sanonut mitään Choeni kun vedin Bentley päälle main Street ja riensi etelään kohti konsulaatti. Katu oli jo täynnä juhlava tunnelma liput kaikki katuvalot. Jalkakäytävät alkoi täyttyä ihmisiä kirkkaassa vaatteita kohti hallituksen rakennuksen keski-Calcutta.
  
  
  "He menevät loma," Choeni sanoi.
  
  
  "Milloin ne alkaa?" Kysyin jännittyneenä.
  
  
  'Kaksitoista.'
  
  
  Katsoin kelloani. Se oli kymmenen-kolmekymmentä.
  
  
  Edelleen meillä tuli kaupunki, isompi yleisö tuli, kunnes me voi vain liikkua etanan vauhtia. Ihmiset olivat värikkäitä kansallisissa vaatteita. He huusivat meille hyvällä tuulella, mutta nähdessään niiden määrä yllätti minut. Näin ne eivät ole kuin miehiä, mutta kuten jyvät ruuti aikeissa sytyttää päässä valaistu ottelun.
  
  
  Tilanne edessä Amerikan konsulaatti ei myöskään vähentää minun ahdistusta. YHDYSVALTAIN Merijalkaväen sotilaat olivat vielä siellä. Heillä oli aseet mukanaan ja oli raskaasti lastattu ammuksia, mutta he olivat koko mekko univormut ja ihmiset oli tungosta ympärille.
  
  
  He täysin anna niiden vartija alas.
  
  
  "He tietävät, että terroristit ovat tuhoutuneet," Choeni selitti, kun ajoimme portista konsulaatin pihalla. "Venäläiset myös."
  
  
  Olen vaikeroi, mutta hän nauroi ja kutsui minua pessimistejä. "Se on ohi", hän sanoi luottavaisesti. — Ei ole ongelma lainkaan. Pidätämme Amartya pian. Ei ole mitään hän voi tehdä.
  
  
  En ole ristiriidassa hänen. Hyppäsin ulos autosta ja juoksi konsulaattiin.
  
  
  Boateng oli juuri tulossa portaita alas, kun olen räjähtää. Pelko oli poissa hänen silmistään, kun oli hiki hänen otsaansa. Hän oli rauhallinen, viileä professional diplomat uudelleen. Hän rypisti otsaansa, kun hän näki minut, ja tiesin, että se oli, koska muistutin häntä, että hän oli ollut lähes tyrmäsi viime päivinä, kun hän luuli, että maailma oli räjähtämäisillään hänen verkkotunnuksen. "Oh, Mr. Carter," hän sanoi ilman hymyn. — Oletko menossa juhliin?"
  
  
  Huusin hänelle. "Sotilaat-he eivät pitää ihmiset loitolla."
  
  
  Hän antoi alentuvasti snort. "Se on takanamme. Herra Raj miehet tappoivat terroristeja viime yönä. Uskon, että olet auttanut heitä, että.
  
  
  "Siellä voi silti olla hyökkäys", sanoin kiireesti. "Yksi pommi voidaan heittää venäjän konsulaatissa ja he alkavat ammunta."
  
  
  "Rauhoitu, Herra Carter," Boateng sanoi. "Asia on nyt käsissä ammattilaisia... diplomaatteja. Ja meillä on pitää tilanne hallinnassa."
  
  
  Hän laittaa lohduttava käsi olkapäälläni. "Ollakseni rehellinen, tänä aamuna olemme vain laajentaa ystävällinen käsi Venäläiset." Hän katsoi hänen katsella. "Kymmenen minuuttia, tarkalleen ottaen." Niiden Mr. Sokolov saa meidän pieni valtuuskunta. Minulla on kiire.
  
  
  Minä kysyin. 'Valtuuskunta?'
  
  
  Hän käveli ohitseni. Hänen kuljettaja, Marine täysin yhtenäinen, piti ovea auki, ja Slocum käveli auton edessä rakennuksen.
  
  
  "Eversti Wu on idea", hän huusi.
  
  
  Hän oli autossa, kun olen tarttui häntä olkapäähän. "Odota", ärähdin hänelle. "Entä Eversti Wu?"
  
  
  Vihainen, hän työnsi käteni pois. "Carter, teidän työ on tehty täällä. Olet suorittanut tehtävän, sanoisin, verinen tehtävä. Joten saada ulos Calcutta, kun vielä voit.
  
  
  Hän kääntyi kohti autoa, mutta olen tarttui häntä vielä kerran ja työnsi häntä ovea vasten. Kuljettaja otti askeleen minua kohti, sitten pysähtyi. "Hitto, Boateng," I murisi. 'Vastaa minulle. Mitä Eversti Wu keksiä?
  
  
  "Ei kuulu sinulle", hän sanoi, " mutta meillä on hyvä idea. Rauhan ele. Lapset tulee ottaa kukkia venäjän Konsulaattiin. Tämä tulee lähettää televisiossa ympäri maailmaa satelliitin kautta."
  
  
  Otin käteni pois hänen olkapää. En voinut uskoa, mitä hän sanoi. "Lapset", sanoin.
  
  
  "Kyllä, Eversti Wu orpokotiin. Satoja lapsia.
  
  
  Kukkia meiltä Venäläisille. Loistava, eikö?
  
  
  Astuin takaisin, ymmärtämättä, että hän ei koskaan ymmärtänyt, miten terroristit tekivät työtä.
  
  
  Slocum kääntyi ja sai autoon, sulkemalla oven perässään. Sillä hetkellä, Choeni tuli ja seisoi vieressäni.
  
  
  — Hän sanoi, että ei olisi lapsia, ei hän?", hän kuiskasi. "Niin se menee..." Hän pysähtyi pohtimaan ajatteli, että ei ollut vielä täysin muodostunut. "Tarkoitan, se ei ole vielä ohi. Ei vielä. Ja Eversti Wu...
  
  
  "Kyllä," sanoin. "Se on Eversti Wu. Mutta Amerikkalaiset ei voi syyttää. Slocum... tämä hullu... hän on pelannut osaksi Eversti Wu käsissä koko matkan. Juoksin takaisin Bentley, ja Choeni seurasi minua.
  
  
  'Mitä aiotte tehdä?'Oh, my God!' hän huudahti.
  
  
  "Lopeta tämä, jos voin." Olen liukui ratin taakse, kun hän tuli toiselle ovelle.
  
  
  "Ei, minä menen yksin", sanoin. "Se voi olla vaarallista."
  
  
  Hän ei välittänyt minun kommentti ja istui alas.
  
  
  "Jos se on Eversti Wu, miksi hän antaa meille tietoa siitä, Zakir ja temppeli?" "Zakir on jo vaarantunut. Tiesimme hänen nimensä, joten jouduimme poistamaan hänet. Wu on toivonut, että meillä olisi tapettu samaan aikaan. Hän melkein onnistui.
  
  
  Tööttään ja juoksi ulos konsulaatista portti. Meren hyppäsi pois tieltä ja kirosi minut äänellä, joka olisi voinut ollut kuullut korttelin puolivälissä.
  
  
  Edellä meitä, ihmiset olivat kiiruhtivat pitkin jalkakäytäviä. Poliisi soitti meille ja heilutti raivokkaasti, mutta en tiennyt, hitaasti alas, kunnes olimme lähellä venäjän konsulaattiin.
  
  
  Hetkeksi, ajattelin, että minun ei olisi pitänyt paniikissa.
  
  
  Kuten Amerikkalaiset, Venäläiset ovat alentaneet heidän vartija. Heidän sotilaat, myös koko mekko univormut, näytti enemmän seremoniallinen kuin sotilaallinen. Mutta minulla oli paha tunne, kun näin joukkue YHDYSVALTAIN Merijalkaväen seisoo huomiota kadun päässä konsulaatista. Slocum teki tilanteesta vielä vaarallisempaa tuomalla Merijalkaväkeä.
  
  
  Hänen autonsa oli aivan edessämme, ja kun olen vetänyt jopa hillitä, kuski vain ajoi läpi konsulaattiin portti. Näin Alexander Sokolov tulossa ulos etuoven rakennuksen tavata vieraitaan.
  
  
  'Katso! Choini huudahti. Hän osoitti villisti kadulla.
  
  
  He olivat kiipeily pieni rinne, siellä on ollut sata heistä. Lapset, joista suurin osa ei ollut edes kymmentä vuotta vanha. Pieni armeija laulaa... hän oli massoittain kohti venäjän konsulaattiin. Ja he kaikki kuljettaa pieniä kimppuja kukkia värikkäitä purkit.
  
  
  Slocum pääsi ulos autosta ja katseli lapsia ja säteilevä ylpeänä, kuin jos tämä oli hänen henkilökohtainen diplomaattinen riemuvoitto. Jopa vanha kettu Sokolov näytti olevan hyvällä tuulella.
  
  
  Minä karjui:
  
  
  "Pysäyttäkää heidät!"
  
  
  Tunsin itseni idiootiksi. Juoksin ulos, huutaa, ja Choeny seurasi minua.
  
  
  Kuulin Slocum kutsuvan nimeäni. Ihmiset kadulla katsoivat minua kuin olisin ollut hullu. Upseeri astui esiin pysäyttää minua; työnsin hänet pois ja juoksin lapsia. Sitten näin Eversti Wu. Hän seisoi sivussa, katsomassa, jättäen teini hänen suojaa johdossa.
  
  
  Se kaikki tapahtui hyvin nopeasti. Lapset olivat järkyttynyt nähdessään pitkä valkoinen mies ryntää niiden välillä. He pysäyttivät laulaa ja hätkähdin.
  
  
  Upseeri oli vielä yrittää saada minulle, ja niin olivat jotkut ihmiset kadulla. En villisti alkoi nappaamaan kimppuja lasten käsissä. Katsoin yhden kimpussa, eivät löytäneet mitään, ja heitti purkin pois. Katsoin sitten toinen, ja toinen...
  
  
  Lapset huusi. Jotkut juoksi takaisin samaan suuntaan he olivat tulleet. En löytänyt mitään, kunnes Choeny soitti minulle ja antoi minulle jar kukkia. Heitin pois kukkia ja piristyi pommi, joka oli niiden alla.
  
  
  Juuri sitä mitä olen kuvitellut.
  
  
  Eversti Wu saattaa jopa voinut syyttää Amerikan konsulaatin henkilökunta, koska niin pitkälle kuin Venäläiset tiesivät, että se oli Slocum, joka järjesti lasten maaliskuuta konsulaattiin. Jos pommit oli mennyt pois, Venäjän reaktio olisi ollut räjähtävä. Mutta minulla ei ollut aikaa selittää kaikki. Poliisi alkoi lähestyä minua. Ja myös ryhmä ihmisiä kadulla. Näin jopa Merijalkaväkeä liikkuvat.
  
  
  Tein villi arvaus. Otin esiin sytkärin ja sytytti lyhyt pinna sojottaa purkki.
  
  
  Huuto meni läpi väkijoukon. Ihmiset porrastettu takaisin, ja tallasivat toisiaan heidän paetessaan. Käännyin ympäri, etsivät paikka pudottaa pommin, mutta siellä oli ihmisiä lähes kaikkialla. Lopuksi, minä näin Eversti Wu. Hän seisoi yksin, lähellä lasi sisäänkäynti moderni toimistorakennus. Joka tapauksessa, se oli kaukana venäjän konsulaattiin. Toivoin, Sokolov olisi ymmärtää, että yritin estää hyökkäys hänen päämajaansa. Heitin pieni pommi kuin kranaatti. Se laskeutui sementti edessä Wu ja rullattu. Hän ducked rakennukseen ennen räjähdystä, mutta suuret ikkunat särkyneet ja satoi hänelle. Näin hänet syksyllä, sitten kadotin hänet.
  
  
  Yleisö oli juoksennellut minua. Lapset pudottivat kimppuja ja huusi.
  
  
  Juoksin rakennus, jossa olin nähnyt Wu. Rakennuksen sisällä, lasi säröillä alle jalkojani, ja näin veristä tulossa sieltä, missä Eversti Wu oli laskenut.
  
  
  Näin hissin ovet sulkeutuvat. Ryntäsin läpi kaventuminen kuilu liukuovet. Tein sen, mutta se melkein maksoi minulle elämäni.
  
  
  
  Luku Neljätoista
  
  
  Kun astuin hissiin, Eversti hyppäsi päälleni. Hän oli nopea. Hänen kätensä olivat haparoiden kaikkialla aseita. Nostin käteni kattaa Wilhelmina ja veitsi, mutta en tuntenut häntä vetää jotain pois takkini taskussa.
  
  
  "Älä liiku", hän huusi.
  
  
  Hän hyppäsi pois ja jätti minut varjoonsa. "Käänny ympäri hitaasti", hän määräsi.
  
  
  Erittäin huolellisesti, katsoin olkani yli. Hän nojautui vasten suljetun oven, valmistautuu paina nappia yhdellä kädellä, joka veisi meidät rakennuksen katolle. Hänen kasvonsa oli peitetty lasi. Siellä oli vielä lasinsirpaleet törröttää jotkut haavat. Verta valui ulos hänen rinnassa, ja siellä oli pitkä haava hänen vatsaan, joka olisi merkinnyt hänen kuolemansa, mutta jo nyt, hän silti säilyttää tietty arvokkuus. Muutaman minuutin ennen kuolemaansa, hän säilyttää tarkka, iloinen käytös, joka oli teki minuun vaikutuksen jo hänen estate.
  
  
  Hänen kätensä oli minun suihkulähde kynä, täynnä tappavaa kaasua. Hän oli jo poistettu korkki ja ollut sormi clip, valmis ampumaan. Tietenkin, hän tiesi, miten se toimi.
  
  
  Hän tähtäsi minua, ja olen miettinyt, jos hän oli tietoinen vallan asia.
  
  
  "Jos käytät tätä täällä hississä,"minä varoitin häntä," olet kuollut."
  
  
  "Yhteen hengenvetoon on kaikki mitä tarvitset", hän sanoi. "Tiedän, että tämä pieni laite hyvin, Carter.
  
  
  Luulin nähneeni hänen sormen liikkeellä, ja melkein murisi hänelle.
  
  
  "Odota", sanoin. "Ei ole mitään kiirettä.
  
  
  Hän nauroi ja kutsui minua päästä ylös. Nousin varovasti ja painoin itseäni vasten toisella puolella hissi.
  
  
  "Kerro minulle miksi", sanoin. — Mitä haluat saavuttaa?
  
  
  "Kysyit minulta äskettäin, mitä enemmän mies kuin minulle toivoa saattaa. Sanoin, että jonkun joka on kaikkea, mitä vain haluaa olla varma."
  
  
  "Ja se oli valhe?"
  
  
  "Ei, mutta en osannut selittää sitä enempää. Ainoa voima, joka antaa turvallisuutta. Vain henkilö, yläkerrassa on turvallinen.
  
  
  "En vieläkään ymmärrä. Mitä aiot tehdä näitä pommeja?
  
  
  "Kaaos", hän sanoi. "Venäläiset olisi syyttää Amerikkalaisia. Siellä olisi ollut laukauksia. Mellakat kadulla. Pieni sota täällä Kalkutassa. New Delhi on sanonut, että on julistanut poikkeustilan, kuten ennen. Raj olisi otettu yli. Myöhemmin, olisimme julisti riippumattomuutta valtion Bengalin."
  
  
  — Mutta hän olisi työskennellyt sinulle?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Keulakuvana, koska olet Kiinalainen?"
  
  
  Hän nyökkäsi jälleen ja lähes kaksinkertaistui yli kipua.
  
  
  "Sinä kuolet," minä varoitin häntä. "Ilman sinua, se vie yli."
  
  
  Hän pudisti päätään heikosti. "On olemassa asiakirjoja. Ne on avattava kuolemani jälkeen.
  
  
  "Dokumentteja Raj osallistuminen juoni?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Hän suoristaa ylös ja nosti kaasun pistooli hieman. "Mutta sinulla ei ole," sanoin. "Sinä kuolet turhaan."
  
  
  Hän painoi hissin nappia takanaan. Hissi nousi hitaasti.
  
  
  Sitten hän veti syvään henkeä ja painoi kynän pidike. Vedin syvään henkeä juuri ennen pilvi kaasun muodostunut välillemme.
  
  
  Pieni hissi oli täynnä sitä ja snaked ympärillämme kuin tiikeri, valmiina iskemään heti, kun avasimme suumme hengittää. Seisoimme ja tuijotti toisiaan tappava, hiljainen taistelu, tilalla hengitystä. Kumpikaan ei liikahtanut. Ei ollut paeta. Hissi oli hitaasti liikkuu ylös ylimpään kerrokseen. En pystynyt ohittamaan häntä lopettamaan hissin keskellä. Minun piti hengittää ennen kuin ehdin avata oven.
  
  
  Hän virnisti omahyväisesti. Se on helpompaa, että hän kuolee nyt. Hän menee hautaan ajatella, että hän on voittanut viime taistelu. Se oli parempi kuin kilpailevat kanssani lautaselle seisomaan. Jos hän voi pitää hänen hengityksensä vielä hetken kauemmin kuin minä, hän olisi voittanut hänen lopullinen voitto. Minun käteni taskuun ja veti pois minun nenäliina, erityistä nenäliina Hawk kertoo, että aina kun otan kaasun pistooli lähetystyöhön.
  
  
  Painoin sitä suuni ja nenäni, sitten hengitetään tasaisesti läpi erityinen suodatin kuituja.
  
  
  Wu kasvot osoitti, sekavuus, sitten ymmärrys, sitten kauhu. Hän punastui; hän jopa kattaa suunsa käsillään. Mutta lopulta, hän oli huokaus. Hän huokaisi ja hyppäsi minua kohti, hänen pienet kädet mukaansatempaava kurkkuuni. En halunnut vastustaa.
  
  
  Kun sormet suljettu ympäri minun kurkun, hän uloshengitysilman. "Minä kiroan sinut! "Mikä se on?", hän huudahti. Me tuijotimme toisiamme hetken.
  
  
  Sitten hänen sormensa hitaasti rento ja liukui sivuun. Hän oli kuollut, kun hän osui lattiaan.
  
  
  Päästin kaasun ylimmässä kerroksessa haihduttaa ja sitten alkoi hidas matka alas. Kun hissin ovi ensimmäisessä kerroksessa avataan, Choeny juoksi luokseni.
  
  
  Aulassa rakennuksen, hämmentynyt väkijoukko katseli menettelyn.
  
  
  Slocum oli siellä, ja hänen kasvonsa oli märkä hiestä jälleen, ja hän katsoi minua vihasta ja nöyryytyksestä. Ohitin hänet ja kääntyi Alexander Sokolov, joka oli syntynyt joukosta.
  
  
  Venäjän hymyili iloisesti. Hän jopa kumartui suutelemaan minua molemmille poskille, kun hänen maanmiehensä tehdä heidän toverinsa.
  
  
  "Sinä pelastit meidät kaikki", hän sanoi, hänen huulensa harjaamalla minun korvaan. — Mutta jättää Kalkutta tänään. Sitten, hymyillen, hän astui taaksepäin ja alkoi keskustella diplomaattisesti siitä, miten Amerikkalaiset ja Venäläiset elää yhdessä rauhanomaisesti kaikkialla, jopa Kalkutassa. Hänen takanaan, näin Amartya Raj, hänen vasen käsi kipsissä ja haavat hänen kasvonsa räjähdys ammuksia varikolla. Hän seisoi pystyssä, mutta voisin arvata, että pelko, joka oli ottanut hänet kiinni. Ennemmin tai myöhemmin hän on alttiina. Se oli vain ajan kysymys.
  
  
  Lopuksi, Choeni käsi oli minun, ja hän johdatti minut Bentley.
  
  
  Katsoin takaisin rakennukseen ja miettinyt, mitä Sokolov oli sanonut.
  
  
  Minun oli pakko lähteä. Hänen miehensä yrittää tappaa minut seuraavana aamuna. Jopa ennen sitä, Raj saattaa olla lähetti salamurhaajia. Calcutta oli vaarallinen paikka, mutta sitten katsoin Choeni ja ajatellut jotain. "Oman talon", sanoin. "Sänky on pehmeämpi."
  
  
  * * *
  
  
  
  Kirjasta:
  
  
  Grand Perämies antoi hänen joukkonsa ratkaiseva järjestyksessä. Kreml ei voinut kääntyä ympäri. Sydänlanka on yhteensä tuhoaminen on jo valaistu Kalkutassa.
  
  
  Siellä oli jäljellä vain yksi henkilö, estää se: Nick Carter. Tappava tehtävä, kun hän huomasi, että hänen vastustajansa olivat lapsia. Lapset täynnä vihaa ja jano murhasta, jota johti hullu Pied Piper, joka oli kuin näkymätön, koska hän oli vaarallinen.
  
  
  
  
  
  Sisällysluettelo
  Luku 2
  
  
  Luku 4
  
  
  Luku 5
  
  
  Luku 6
  
  
  Luku 7
  
  
  Luku 8
  
  
  Luku 9
  
  
  Luku 10
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Teurastaja Belgrad
  
  
  
  
  Merkinnät
  
  
  
  SALAMURHAAJA YLÄREUNASSA HÄNEN VERINEN AMMATTI ...
  
  
  Tuntematon mies kenen tahansa ammattimaisen tiedustelupalvelun maailmassa. Sielu takana miljardin dollarin yksityinen vakooja verkko nimeltään Topcon, Inc. Sadisti, jonka brutaali voima on saavuttanut puoli maailmaa ...
  
  
  PARIISISSA
  
  
  Punainen loikkari, joka piti kertoa Nick Carter noin tappava Topcon peli puukotettiin kuoliaaksi ennen kuin hän voisi lausua sanaakaan.
  
  
  KOHTEESSA LAUSANNE
  
  
  Kaunis nuori saksalainen agentti käyttää kaikki temppuja hänen hyvin koulutettu mielen ja kehon kieltää Nick mahdollisuus löytää Topcon.
  
  
  MILANOSSA
  
  
  Kiinalainen agentti lähes pysyvästi lakannut Nick kohtalokas karate potkia. Se Chicom agentti oli myös metsästys mies, joka juoksi Topcon.
  
  
  TRIESTE
  
  
  Emäntä sotaa Natsi-rikollisen mukana Nick räjähtävä peli piilosilla. Ja kun hän oli häiritsevää Nick sivuun, vaikeasti # 1 Topcon mies pakeni jälleen kerran.
  
  
  BELGRADISSA
  
  
  Pelottava naamiaiset muuttui painajaiseksi, kun Nick Carter vihdoin löysi todellisen identiteetin Topcon isäntä!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Prologi
  
  
  Ensimmäinen luku
  
  
  Toinen luku
  
  
  Kolmas luku
  
  
  Neljännessä luvussa
  
  
  Luvussa Viisi
  
  
  Luvussa Kuusi
  
  
  Luku Seitsemän
  
  
  Luku Kahdeksan
  
  
  Luvussa Yhdeksän
  
  
  Kymmenes luku
  
  
  Luvussa Yksitoista
  
  
  Luku Kaksitoista
  
  
  Luku Kolmetoista
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Teurastaja Belgrad
  
  
  
  
  
  Omistettu jäsenille yhdysvaltain Salainen Palvelu
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prologi
  
  
  
  Orient express liukui ulos Milan Station on kuin iso musta käärme. Poimien nopeus, juna kiiti pois kaupungin ja osaksi vihreä Italian maaseudulla, marina pitkin kappaleita, koska se kiiti kohti Trieste.
  
  
  Osaston takaosassa rocking juna istui yksi lyhyt, hermostunut mies, jolla on ruskea matkalaukku hänen jalkojensa juureen. Hänen nimensä oli Carlo Moskwa. Hän oli kauppias matkalla kotiin matka vierailla kaukaisten sukulaisten. Katselee ulos junan ikkunasta hoppu maisema, hän ajatteli, kuinka onnellinen hän olisi nähdä hänen vaimonsa ja lapsensa taas. Joillekin matka olisi ollut jännittävää, mutta Carlo Moskwa, jatkuva vilske yleisö oli ärsyttävä.
  
  
  Pitkä mies avasi osaston oven ja seisoi Carlo kylmä, tummat silmät, jotka näyttivät olleen veistetty musta puu. Hänen silmänsä putosi ruskea matkalaukku, että Carlo ei ollut vaivautunut laittaa takakonttiin. Heikko hymy kaareva kulmassa miehen suuhun, ja sitten hän käveli loppumatkan osaston ja istui alas vastapäätä Carlo, venyttely hänen pitkä jalat ulos edessä häntä.
  
  
  "Saat pois Trieste, vai mitä?" hän kysyi.
  
  
  Carlo Moskwa räpäytti silmiään ja siirtyi hänen istuin. Hän oli yllättynyt saada selville, että tämä muukalainen tiesi, että hänen määränpäänsä. Hän sanoi, " Kyllä, ja sinä?"
  
  
  Mies jatkoi hymy, ikään kuin hän tiesi vitsi, että oli pidetty, Carlo. "Haluan myös mennä ulos, Trieste."
  
  
  Viisi minuuttia myöhemmin, lihava mies tuli osastoon. Hän sulki oven ja nojautui sitä vastaan, opiskelu Moskwa kuin ensimmäinen mies oli tehnyt. Myös hänen silmänsä putosi pussin Moskwa jalat. Sitten hän nyökkäsi pitkä mies, kuin he olisivat tunteneet toisensa kauan sitten.
  
  
  Vaistomaisesti, Carlo kumartui ja muutti matkalaukku, joka tuntui kiinnostavan kaksi muukalaista. Hän ei osannut selittää heidän kiinnostuksensa. Laukku oli hakattu ja kuluneet, ja ei ollut mitään arvoa, paitsi Carlo vaatteet ja joitakin pieniä lahjoja, jotka hän otti kotiin perheensä luokse.
  
  
  "Aiotko Trieste liian?" "Mikä se on?" hän kysyi toinen vieras hermostuneesti.
  
  
  "Kyllä." Ääni oli karkea ja ankara. Iso mies pudotetaan istuimen vieressä ensimmäinen vieras ja ristissä kätensä hänen rinnassa. Hän istui hiljaa, hänen silmänsä kiinni kuin jos hän oli nukahtaa, kun juna vetää pois.
  
  
  Carlo siirtynyt epämiellyttävän. Hän kertoi itse, että hän on kuvitellut uhka hän tunsi takana heidän rento sanoja. Molemmat miehet olivat pukeutuneet enemmän kalliisti kuin hän oli. Heidän kasvonsa näyttivät perä, mutta se ei näyttänyt kuin varkaita, jotka varastivat matkustavaisia.
  
  
  "Mikä sinua vaivaa, ystäväni? Vaikutat hieman hermostunut, " pitkä mies sanoi ivallisesti.
  
  
  Carlo laittaa sormi kaulus, löysää sitä. "Ajattelin-ehkä
  
  
  Tunnetko minut? "
  
  
  "Ei, ystäväni, en tunne sinua."
  
  
  "Minusta tuntuu, katsot minua."
  
  
  "Katson sinua, mutta en ole etsimässä," pitkä mies sanoi. Sitten hän nauroi.
  
  
  Carlo on hermostuneisuus nopeasti kääntyi pelko. Kertoo itse, että hän ei tarvitse jäädä tänne, että hän voisi vaihtaa osastoa, hän kumartui alas ja nopeasti tarttui hänen matkalaukku. Mutta kun hän alkoi liikkua hänen istuin, pitkä mies häntä vastapäätä potkut ja kiinnitetty matkalaukku paikallaan, estää Carlo on polku hänen jalka.
  
  
  "Älä jätä meitä, ystäväni. Me, kuten oman yrityksen", hän sanoi uhkaavalla äänellä.
  
  
  Yhtäkkiä, massiivinen miehen silmät napsahti auki. Hän tuijotti Carlo. "Kyllä, istu alas. Ja ole hiljaa, jos et halua loukkaantua."
  
  
  Carlo putosi takaisin hänen istuin. Hän vapisi. Hän tunsi, että jokin ryömii alas hänen poskeaan. Hän harjattu pois hänen käsi, sitten tajusin, että se oli noro hiki.
  
  
  "Miksi teet tämän? En ole koskaan nähnyt sinua ennen. Mitä haluat minulta?"
  
  
  "Sanoin hiljaa," tanakka mies murisi.
  
  
  Hämmentynyt ja kauhuissaan, Carlo jäi missä hän oli, ennen kuin juna vedetään asemalle, Trieste. Hän oli niin peloissaan, että hän vain nousi, kun iso mies nousi ylös ja teki eleen. "Mennään. Voit mennä eteenpäin meitä."
  
  
  Pitkä mies pääsi hänen takki. Hän otti lyhyt, leveäteräisen veitsen. "Viemme laukkusi, ystäväni. Käyttäytyä, jos haluat elää."
  
  
  Carlo protestoi. "Minulla ei ole mitään arvoa minun matkalaukku. Tietenkin tämä on virhe; olet tehnyt virheen."
  
  
  "Meillä on oikea henkilö ja oikea matkalaukku." Terävä pää veitsi pystyssä Carlo kaulaan. "Ole hiljaa ja mene."
  
  
  Kuten Carlo käveli hitaasti alas juna vaiheet, hikoilu ja vapina pelosta, se tapahtui hänelle, että ehkä nämä ihmiset tappaa hänet ei ole väliä, mitä hän teki. Paniikki jyrisi hänen päänsä. Kun hän astui ulos päälle-kanava alustan, hänen silmänsä vilaukselta poliisin univormun joukosta. Vaistomaisesti hän huusi, " ole Kiltti ja auta minua!"
  
  
  Hän juoksi kohti poliisia, mutta veitsen terä puri hänen kaulaansa ja raa ' asti. Hän porrastettu, haukkomaan henkeään. Mikä oli syy? Miksi he tarvitsevat hänen matkalaukku? Täysin ymmällään, hän heittäytyi sokeasti pois laiturin reunan, ja huuto, joka muuttui kuoleman nyyhkyttää, hän putosi alas raiteille ...
  
  
  
  
  
  
  Ensimmäinen luku
  
  
  
  Pehmeä sade oli laskussa Washington. Paksu sumu ripustettu yli kaupungin kuten harmaa takki. Kun katsoin ulos huoneeni ikkunasta, saatoin nähdä, lähes niin pitkälle kuin Pentagon voisi heittää. Vain siinä tapauksessa, yritin nähdä siluetti Neuvostoliiton suurlähetystön kadulla. Ajattelin, että jos kaikki hänen pojat olivat kiireisiä keksiä hankkeita, olisin ollut määritetty keskeyttää.
  
  
  Puhelin soi, ja olen nopeasti meni se. Olin odottanut viesti David Hawke, mies, joka oli kutsuttu signaalit AX, viitta ja tikari virasto, joka oli palkannut minut. Työ oli vaarallista ja joskus tunnit olivat kauhea, mutta olen tavannut paljon mielenkiintoisia ihmisiä.
  
  
  Ääni, joka tuli linja oli, että yksi Hawk on avustajia. "Vanha mies on kokouksessa, ja hän sanoo, että hän tulee olemaan varmasti pitkään. Hän kertoo sinulle, ottaa päivä pois ja puhua hänelle huomenna."
  
  
  "Kiitos", sanoin, ja ripustaa, otsa kurtussa. Kun David Hawke oli mukana pitkiä kokouksia, se yleensä tarkoitti, että jotain oli mennyt pieleen meidän puoleltamme.
  
  
  Kärsimättömyys kalvoi minua, koska olen riisuttu pois kaikki minun laitteet - luger minun olkapää kotelossa, tikari minun hihassa, pieni kaasu-pommi olen usein tehnyt teipattu minun sisäinen reiteen-ja astui suihkuun. Joskus minun asiani oli, kuten sotilaallinen: kiirettä tai odottaa. Olin ollut Washingtonissa kaksi päivää nyt, odottamassa tilauksia, ja Haukka vielä olisi kertonut minulle, mitä oli tekeillä. Kun se tuli käsittämätön, monet Easterners voisi oppia laiha vanha ammattilainen, joka juoksi KIRVES toimintaa.
  
  
  Hawk kutsui minut pääkaupunki New Delhi, jossa olin juuri suorittanut tehtävänsä. Puhelu oli merkitty "Prioriteetti 2", joka tarkoitti sitä, että kiireellinen tapaus oli valmis. Vain tärkeimmät ohjeet voisi saada agentti kotiin nopeammin, ja Prioriteetti Yksi oli varattu viestit lähetetään, kun Presidentti oli hotline ja Secretary of State oli puree hänen kynnet nivelet.
  
  
  Kuitenkin, olen vain voinut puhua Hawk kerran saapuvat, ja että keskustelu oli lyhyt. Hän kertoi, että hänellä oli tehtävä tulossa, joka oli oikeassa minun kujalla.
  
  
  Se varmaan tarkoitti sitä, en voi kuolla.
  
  
  Kiedoin pyyhkeen vyötäröni ympärille ja kuunteli uutisia, kun ajelin. Siellä oli paljon meneillään maailman nyt, että ei ollut tapahtunut ennen, ja suurin osa, se ei ollut kovin hyvä. Yhdessä synkkä sää, se oli tarpeeksi lähettää uskollinen ystävä baariin tuplaviski. Mutta se oli yö, joka ei voinut olla huomattavasti kirkastui, jos mies tiesi, että oikea tyttö. Ja tiesin, että yksi.
  
  
  Hänen nimensä oli Ellen. Hän oli yksi niistä kalliita asianajajia, jotka ovat erikoistuneet Korkeimman Oikeuden tapauksissa. En tiennyt kuinka hyvä hän oli asianajaja, mutta jos hänen lyhyt yhteenvedot olivat puoli yhtä suuri kuin hänen sihteerin, hän luultavasti olisi koskaan menettänyt tapaus.
  
  
  En ollut nähnyt Ellen melkein vuoden, mutta koska hän tiesi, mitä olin tekemässä, minulla ei ollut tarjota mitään pitkiä selityksiä, kun soitin hänelle. Hän sanoi, että hän peruuttaa muita suunnitelmia illaksi. Ajoin kaupungin halki hänen asunnossaan autossa, että KIRVES oli antanut minulle. Sumu oli niin paksua, että piti liikkua etanan vauhtia.
  
  
  Ellen oli yllään tiukka musta mekko romahtaessa pääntie. Hän otti minun viitta, sitten laittaa kätensä kaulaani, painoi täyteläiset rinnat minua vastaan, ja antoi minulle suukon, että olisi sulanut patsas on kulmakarvat.
  
  
  "Älä tuhlaa aikaa", sanoin hänelle.
  
  
  "Siellä ei ole koskaan mitään menettää sinua. Tänään olet täällä, huomenna olet poissa." Hän hymyili minulle. "Oletan, että olet vielä töissä että ilkeä vanha mies, Haukka?"
  
  
  "Se on oikein, mutta tänään olen sinun."
  
  
  Hän kohotti kulmakarvaansa. "Se kuulostaa erittäin mielenkiintoinen, Herra Carter."
  
  
  Päätimme, että emme mene ulos. Sää oli liian huono, ja lisäksi, totuus oli, että kukaan meistä halusi saada liian kaukana makuuhuoneeseen. Kun Ellen laittanut meille pihvejä niin paksu kuin sunnuntaina New York Times, me istuimme ja joimme viiniä ja puhuimme siitä, mitä oli tapahtunut meille vuosi siitä, kun tapasimme. Hän kertoi minulle hänen toimintaa, ja kerroin, missä olin ollut, jos ei kaikki, mitä olin tehnyt.
  
  
  Sitten laskin lasin alas ja käveli hänen pitkän sohvan. Hidas hymy, hän valutettu loput hänen viiniä, sitten kumartui, hänen musta mekko, liukuva alas hänen valkoinen rinta, ja asettaa hänet lasi alas vieressä minun.
  
  
  "Lopuksi, Nick", hän sanoi. "Aloin ajatella et koskaan päästä tähän pisteeseen."
  
  
  Nauroin hiljaa ja anna minun sormet liu ' uta alas hänen pukeutua ja yli pehmeyttä hänen rintojaan. Hänen nänni oli kova ja jäntevä vastaan minun kämmen. Suutelin häntä ja tunsin hänen swift kieli, ja sitten hän kääntyi ja putosi syliini.
  
  
  Olen viipyi hänen huulensa ja tutkia häntä, kunnes hän vastasi kiivaasti. Kun suudelma oli ohi, hän oli hengästynyt, hänen rinnat nykiminen ylös ja alas.
  
  
  "Nick, se on ollut liian kauan."
  
  
  Kyllä, todellakin, ajattelin.
  
  
  Seisomaan, vedin hänet jaloilleen, pääsi ylös, ja rento takaisin hänen pukeutua. Olen hitaasti laskea hihnat pois hänen harteillaan, sitten altistuvat hänen koko rinnat. Suutelin häntä taas, ja hänen kätensä liukui alas selkääni.
  
  
  "Makuuhuoneeseen, missä hän oli ennen?" Minä kysyin.
  
  
  Hän nyökkäsi, etsimässä suuni uudelleen, ja nostin hänet ylös ja kantoi hänet oven läpi sänkyyn.
  
  
  "Hyvä?" Kysyin, seisoi hänen, ottaen pois minun takki.
  
  
  "No niin, Nick."
  
  
  Olen valmis riisuutuminen ja ripustaa luger yli takaisin minun tuoli. Ellen katsoi minua tummat ja hehkuvat silmät.
  
  
  "Toivon, ettet käytä tätä", hän sanoi. "Se muistuttaa minua, mitä teet työksesi."
  
  
  "Jonkun on tehtävä se."
  
  
  "Tiedän. Mutta se on niin vaarallista. Tule tänne, Nick. Pidä kiirettä. Haluan sinut nyt."
  
  
  Kun lähestyin häntä, hän astui ulos mekko ja mustat pikkuhousut, jotka olivat kaikki, mitä hänellä oli yllään alla. Kun minä hyväili hänen sisempi reiteen, suutelin hänen rintojaan. Hän writhed ihmisenä, jos koskea oli syttynyt hänen.
  
  
  Sitten tuli hänelle, ja hän kasvoi allani, synkronointi hänen liikkeitä minun. Olemme saavuttaneet huippunsa yhdessä.
  
  
  Hän oli kaikki, mitä muistaa, ja enemmän.
  
  
  Kehomme olivat edelleen yhteydessä, kun kuulin puhelimen minun yöpöydällä sormuksen. Ellen irvisti, sitten ryömi ulos alta minua ja vastasin puhelimeen. Hän kuunteli ääni puhelimessa, sitten ojensi sen minulle. "Se, että henkilö."
  
  
  "Toivottavasti en keskeyttänyt mitään", sanoi David Hawke.
  
  
  "Olit aika pirun lähellä", sanoin hänelle. "Mistä tiesit missä olin?"
  
  
  "Valistunut arvaus, en kai voisi sanoa, tiedän, sanoin, että pidä vapaapäivä, Nick, mutta asiat ovat vihdoin alkaneet näkyä. Haluaisin siirtyä store juuri nyt."
  
  
  Olen ripustaa puhelin
  
  
  Sain sängystä ja pukeutua uudelleen. "Viestejä, että halpamainen vanha mies?" Kysyin Ellen kun menin ovelle.
  
  
  "Kyllä", hän sanoi hymyn häive. "Kerro hänelle, luulen, että ajoitus oli loistava."
  
  
  Sade oli laantunut siihen mennessä, kun pääsin Amalgamated Press ja Lanka Palvelut rakennus Dupont Circle. Se oli kauppa, kuten Hawke kutsui, kansi KIRVES toiminnan keskus.
  
  
  Vain valot Haukan toimistot olivat, kun minä kiiruhti alas hiljaa käytävällä. Pari miestä istuu odotushuoneessa. Yksi heistä nykäisi hänen peukalo kohti toista ovea, ja minä menin ja löysi Hawke pöytänsä ääressä. Hän näytti siltä kuin olisi ollut erittäin hyvät yöunet.
  
  
  "Niin, Nick, miten oli sinun iltasi?" "Mikä se on?", hän kysyi kuivalla äänellä.
  
  
  "Se oli hyvä kun se kesti." Istuin alas kysymättä.
  
  
  "Olen ollut käynnissä alkaen yhdestä kokouksesta toiseen, yrittää selvittää yksityiskohtia tämän tehtävän sinun." Hawke ' s halveksuntaa byrokratiaa osoitti hänen kasvonsa. "Nyt on tapahtunut jotain, joka antaa sille erityinen kiireellisyys. Saat tietoa tänä iltana, koska en halua sinun lentää Pariisiin aamulla."
  
  
  "Mitä teen, kun pääsen sinne?"
  
  
  Haukka avasi laatikon ja veti Manilla kansio. Hän uutetaan useita kuvia kansio. Hän liukui kuvia pöydän toisella puolella. "Katso tätä. Tämä mitäänsanomaton pikku gadget näet siellä on erittäin arvokas laitteisto."
  
  
  Olen opiskellut kolme kuvaa huolellisesti. "Se on ilmeisesti elektroninen laite. Mutta mitä muuta se on?"
  
  
  "Kuten tiedätte, meillä on erittäin hienostunut satelliitti-seurantajärjestelmä. Se on paljon parempi kuin mitään, että Venäläiset tai Kiinalaiset ovat voineet parantaa. Iso osa menestystä meidän järjestelmä on laite näkyy näissä kuvissa. Se on kyky pyritään pieni liikkuva kohde pitkä etäisyys ja poimia pienimmätkin äänet tekemät kohde."
  
  
  "En ymmärrä, miksi tämä on arvokasta."
  
  
  Hawk repi kääre pois hänen musta sikari. "Tämä antaa meille mahdollisuuden seurata kaikki Neuvostoliittolaiset saavat heidän vakooja satelliitteja ja tallentaa sen myöhemmin dekoodaus. Sikäli kuin satelliitti älykkyys on huolissaan, tämä on kaikkein toivottavaa laitos maailmassa."
  
  
  "Ja se ei ole suurempi kuin miehen nyrkki."
  
  
  Haukka nyökkäsi ja puri hänen sikari. "Se tarkoittaa, että se on helppo varastaa ja helppo piilottaa."
  
  
  Voisin melkein arvata loput. "Joku toisella puolella otti haltuunsa yksi laitteista?"
  
  
  "Emme saa British saada muutamia niistä. Yksi varastettiin Lontoossa."
  
  
  "Venäläiset?" Minä kysyin.
  
  
  "Ei", Haukka sanoi. "Mutta he pirun hyvin, kuin se. Kiinan, liian. Nyt kysyn sinulta kysymyksen, Nick. Mitä tiedät järjestö nimeltään "Topcon"?"
  
  
  Kun kuulin nimen, nojasin eteenpäin. Minun reaktio on paljasti minun kasvava kiinnostus, koska Hawke saa itse ohut ja hieman väsynyt hymy.
  
  
  "Topkon", toistin minä. "Tiedän, että se on olemassa. Kuten sinä, olen kuullut juorut spy kaupan."
  
  
  "Se on yksityinen ja onnistui älykkyyttä organisaatio. Tehokas. Ei niin kauan sitten, se tuntui on syntynyt tyhjästä, mutta se tuli heti tekijä Itä-Länsi-vakoilusta sodan. Topcon varastaa salaisuuksia ja myy niitä korkein hinta. Toistaiseksi se on lähinnä meidän salaisuuksia, jotka on varastettu, ja enimmäkseen Punaiset ovat ostaneet niitä ."
  
  
  Haukka oli todella väsynyt. Hän laittaa pala sikari tuhkakuppi ja kaventunut hänen silmänsä. "Topcon on synkkä organisaatio, mutta ilmeisesti yhtenäinen ja huolellisesti valvottuja. Tämä on luultavasti paras yksityinen vakooja organisaatio luotu, koska Gehlen perusti oman Saksassa sodan jälkeen. Ja emme voi tunnistaa henkilö, joka johtaa sitä. tietoja hänestä on vältellyt meitä ."
  
  
  "Tiedän. Voisin tehdä pari pysähtyy lähes kaikki suuret kaupunki Euroopassa ja raportoida osoitteet paikallisia Neuvostoliiton ja Britannian tiedustelupalvelun chiefs, mutta Topcon on eri asia kokonaan. En voi kertoa teille, kuka toimii heille."
  
  
  "Ja kai olit mietin, kun KIRVES olisi haaste tämän yrityksen ja yrittää selvittää, kuka johtaa sitä."
  
  
  En naurahti. "Tarvitsen työtä, jos sitä tarkoitat."
  
  
  "Nick, Topcon on vähän gadget näkyy nuo kuvat. Ne laittaa se varten huutokaupalla."
  
  
  Haukka avasi kansion uudelleen ja otti sanomalehti leikkautumisen hän ojensi minulle. "Ennen kuin jatkan, haluan sinun lukea tämä uutinen."
  
  
  Minä rypisti otsaansa, kun olen nopeasti skannata Italian sanomalehti leikkautumisen. Tarina oli hyvin lyhyt. Se ilmoitti, kuoleman matkailija nimeltä Carlo Moskwa, joka puukotettiin kuoliaaksi. Murha tapahtui asemalaiturilla, Trieste. Poliisi
  
  
  He etsivät kaksi miestä, jotka ovat syyllistyneet rikokseen, kun varastaa Carlo Moskwa on matkalaukku.
  
  
  "Mikä on yhteys tämän ja loput mitä olet kertonut minulle?" Kysyin Haukka.
  
  
  "Tappajat eivät olleet kiinnostuneita sisältöä niiden uhrin matkalaukku. He tarvitsevat matka-tarra, joka oli pussin. Tarra, joka peitti pisteen arvokkaita tietoja." Haukka otti leikkaaminen ja pudisti päätään. "Carlo Moskwa ei edes tiedä, hän kantoi sitä."
  
  
  "Hänen tietämättään, sitä käytettiin liikenteen varastettuja tietoja?"
  
  
  "Se on oikein. Ja Topcon on vastuussa. He käyttävät rautatie kuljettaa tietoa, salakuljettaa varastettu salaisuuksia vapaan maailman Rautaesiripun takana. He käyttävät Orient Express, joka kulkee Pariisista Sofia via Milano, Trieste ja Belgrad. Meillä on ollut tiiviisti lentoliikenteen reiteille, joten he ovat kehittäneet toinen kauttakulkumaa ."
  
  
  Yhdistin eri paloja tiedot. "Ja olet sitä mieltä, että elektroninen laite varastettu Topcon kuljetetaan läpi tätä kautta."
  
  
  "Useimmat mitä olen kertonut teille tuli meille Bulgarian loikkari nimeltä Jan Skopje. Hän ilmoitti meille, että Topcon on gadget, ja aikoo toimittaa sen Sofia aluksella Orient Express. Yksi venäjän miehet, vanhempi KGB: n virkamies, aikoo tavata Topcon agentti junassa neuvotella sopimus ennen saapumistaan Sofia. Sinä, Nick, on täytettävä Skopje Pariisissa, saada muita tietoja, ja siepata tavarat ennen kuin ne vaihtaa omistajaa."
  
  
  Otin toisen tarkastella kuvia laitteen. "Hyvä on."
  
  
  "Toin sinulle Washington tarkoituksenaan ohjeistaa sinua löytämään seurata. Tuolloin en tiennyt, kuka se oli. Sitten Skopje tapauksessa alkoi hajota, joten jouduin lykkäämään päätöstä."
  
  
  "En ymmärrä. Ja nyt aika on hengittää niskaamme. Minun täytyy päästä laitetta, ennen kuin Venäläiset."
  
  
  "Kun teet tämän, jos olet vahingossa paljasti katon Topcon, en olisi täysin pettynyt."
  
  
  "Katson, mitä voin järjestää." Nousin. "Muita ohjeita?"
  
  
  "Olet vastaan KGB: n ja Topcon. Ja Jumala tietää, kuka muu olisi voinut tönäisi ympäri toivoen, että monitor. Joten katsella askel, Nick. En halua menettää sekä seurata ja."
  
  
  Lupasin, että yrittäisin pelastaa hänet tästä häpeästä.
  
  
  
  
  Toisessa luvussa.
  
  
  
  
  Se oli myöhään iltapäivällä seuraavana päivänä, kun saavuin Orly Lentokenttä Pariisin lähellä. Sää oli viileä, mutta selkeä, ja taksimatka Prince de Galles-Hotellin sijainti on 33 Avenue George V oli erittäin miellyttävä. Pariisi näytti samalta, paitsi alati kasvava liikenteen kaduilla. Siellä oli muutamia silmut puiden reunustama bulevardeja. Olin nostalgisesti mieleen joitakin minun suosikki kaduilla: Rue Reaumur sen rauta-verhottu parvekkeet, Montparnassen alueella, ja kaunis Rue du Faubourg Poissonniere, joka johti Foley. Mutta minulla ei ollut aikaa juuri nyt. Minun oli löydettävä Jan Skopje.
  
  
  Illansuussa olin tarkistanut osaksi Prince de Galles. Olen soitetut Skopje numero hän antoi meille ja kutsui häntä. Hänen äänensä oli matala, voimakkaasti painollinen, ja kireät.
  
  
  "Tulla Kolme Graces Square lähellä Foley," hän kertoi. "Kello seitsemän. Pikemmin, sen parempi, kuten Amerikkalaiset sanovat." Oli hieman hermostunut nauraa. "Olen Duke' s Bar, korttelin päässä hotellistani."
  
  
  "Minä tulen", sanoin.
  
  
  Ennen kuin lähdin hotellille, tarkistin Luger Wilhelmina. En uskonut, että tällaisia varotoimia, oli yksi syistä, miksi minulla oli vielä elossa, kun taas pari Killmasters, jotka ennen minua olivat listattu Kylmän Sodan uhrien erityinen kansio, joka Hawke säilytetään lukitussa laatikossa hänen desk.
  
  
  Testaus stiletto soitin Hugo, olen valmis minun vasen käsi. Tappava veitsi liukui siististi ulos tupesta ja käteeni. Nyökkäsin itsekseni, tyytyväinen, että olin niin valmis, mitä antaa eteenpäin, ja sitten menin alas portaita ja ulos keväällä auringonpaiste.
  
  
  Minulla oli varhainen lounas Chez des Anges ravintola Boulevard Latour-Maubourg coq au vin, oeufs en meurette ja lasillinen erinomaista Burgundin viiniä. Sitten otin taksin Tasavallan Aukio.
  
  
  Koska tiesin, että alueen ja halusi olla erityisen varovainen, että yönä, kävelin loppumatkan. Siellä oli jo paljon rattaiden kaduilla, ja se oli mukava siirtää ne ja häipyä. Näin suuri joukko nuoria ihmisiä, nauttia kevät yö ulkopuolella Belleville metroasema. Sitten minä kuljin alla huonokuntoisia holvikäytävä, joka oli kerran kattoi Cite de Trevize, ja löysin itseni pieni neliö, joka Skopje oli mainittu. Se oli etsiä vanhoja Paris - puiston penkillä, jossa on suihkulähde.
  
  
  Siellä oli kolme hotellia aukiolla, kaikki pienet, ja yksi heistä oli Duke ' s-baarissa. Menin sisään ja katselin ympärilleni. Paikka oli autio, tietenkin tapa Skopje halusi sen olevan. Löysin hänet istuu pöydän takana ovi johtaa takaisin huoneeseen. Menin hänen luokseen.
  
  
  "Siellä on kukkia Tuileries", sanoin.
  
  
  Hän tutki kasvojani. Hän oli pitkä, laiha mies, kelmeä kasvot ja tummat silmät. "Se on aikaisin keväällä," hän sanoi varovasti.
  
  
  Istuuduin häntä vastapäätä pöydässä. Olimme yksin täällä, paitsi tarjoilija baarissa. "Olen Nick Carter," sanoin. "Ja olet Jan Skopje."
  
  
  "joo. Mukava tavata, Herra Carter." Hänen käytöksensä oli jopa enemmän hermostunut kuin hänen äänensä puhelimessa. "Meidän täytyy tehdä tämä lyhyt kokous. Uskon, että he saivat tietää missä asun. En tiedä, mitä ne tarkoittavat, mutta en halua heidän näkevän minut mukaasi."
  
  
  "Bulgarian agentteja?" Minä kysyin.
  
  
  "En ole varma. Ehkä se on Topcon ihmisiä. Ne ovat..."
  
  
  Tarjoilija tuli ja otti tilauksen vastaan. Skopje odotti häntä tuomaan juomia ja sitten taas vasemmalle, ennen kuin jatkat keskustelua.
  
  
  "Minun inn on katsellut mies," hän sanoi pehmeästi. Hän katsoi olkansa yli svengaava ovet takaisin huoneeseen, jossa tarjoilija oli juuri kadonnut. Sitten hän kääntyi minuun. "Varastettu laite toimitetaan kyytiin Orient Express kaksi päivää Lausannessa, Sveitsissä. Juna pysähtyy siellä aikaisin aamulla."
  
  
  "Miksi Lausanne?" Minä kysyin.
  
  
  "Topcon pääkonttori on Sveitsissä. En tiedä missä." Hän piti silmällä sisäänkäynnin hall. Tarjoilija tuli takaisin huoneeseen ja käveli baariin.
  
  
  "Kuka tekee varastetun laitteen?" Minä kysyin.
  
  
  "Tämä on erityisen suuri toiminta Topcon. Näin ollen varastettu omaisuus siirretään organisaation johtaja."
  
  
  "Kuka tuo on?"
  
  
  Skopje avasi suunsa sanoa jotain, mutta sanat eivät tulleet ulos. Hänen silmänsä avattiin laaja, ja hänen suunsa avasi vielä enemmän. Kuulin vaimeaa melua takana pyörivä ovien takana Skopje, ja näki yksi heistä liikkua. Skopje on leuan toimi äänettömästi, kun hän puristi turhaan paikalla keskellä hänen takaisin. Sitten hän kaatui pöydälle.
  
  
  Pääsin Wilhelmina, nousematta tuolilta. Sitten näin pieni nuoli sojottaa Skopje on takaisin. "Skopje?" Sanoin, nosto päätään. Mutta hän oli jo kuollut.
  
  
  Sillä hetkellä, tarjoilija kääntyi meille ja näki, mitä oli tapahtunut. En välittänyt hänen huutaa ja juoksi läpi keinuvat ovet, pieni keittiö ja ruokakomero. Oven johtava kuja oli auki.
  
  
  Läpi tumma ovi, olen varovaisesti tuli kujalle, Luger kädessä. Siellä olivat raskaat varjot, ja aluksi en voinut nähdä mitään. Sitten olen vilaukselta tumman hahmon näy kirkas street.
  
  
  Juoksin alas kujalle ja kun pääsin kadulle, pysähdyin ja katsoin oikealle puolelleni. Mies juoksi alas lohko, ihmisiä katsomassa hänen mennä.
  
  
  En kotelossa iso Luger ja lähti hänen peräänsä. Hän kääntyi nurkkaan ja seurasin. Olin kiinni hänen kanssaan. Hän kääntyi toiseen nurkkaan ja olimme Rue Bergere. Sokaiseva neon valot leijui pimeydessä. Mies oli vielä käynnissä eteenpäin. Pidin käynnissä hänen peräänsä. Turistit ja natiivi Pariisilaiset pysähtyi ja katseli. Mies katosi alas kapea kuja, ja olen menettänyt hänet jälleen.
  
  
  Juoksin kadun sisäänkäynnin ja tähyili pimeyteen. Hän oli näkynyt missään. Kaikki voisin nähdä oli oviaukkoja, pari kujilla, ja toinen risteävän kujalla. Vedin Wilhelmina taas ulos ja käveli tarkemmin. Hän olisi voinut olla missä tahansa, ja minulla oli haitta saada seurata häntä pelossa väijytykseen.
  
  
  Tarkistin jokaisen oviaukon, koska en läpäissyt. He olivat kaikki tyhjiä. Se on täysin mahdollista, että hän pääsi risteävää katua ennen kuin sain nurkkaan. Kävelin kujalle ja näki mitään. Olen hitaasti siirtynyt seuraavaan, nyt varma, että olin menettänyt sen.
  
  
  Kuten olen tuli kujalle, siellä oli jotain liikettä lähellä minua. Jotain osui minun oikea ranne kovaa ja menetin Wilhelmina. Isot kädet tarttuivat minuun ja tyrmäsi minut pois minun jalat, ja osuin mukulakivillä, vahingoittaa selkää ja olkapäätä.
  
  
  Kun katsoin ylös, minä näin kaksi hahmoa seisoo ylitseni. Toinen oli laiha, viiksekäs mies minulla oli jahtasi kaduilla Pariisissa, ja hänen vieressään oli hänen suuri, kalju, kömpelö kumppani, mies, joka oli lyönyt minua pala lankku ja työnsi minut maahan. Slim oli tilalla pala rautaa putki jalka ja puoli pitkä kädessään. Olen miettinyt, jos he olivat houkutellaan minut tullut tappamaan minut.
  
  
  "Kuka sinä olet?" Kysyin
  
  
  toivoen lopettaa ne. "Miksi tappaa Skopje?"
  
  
  "Ça ne vous regarde pas," iso mies sanoi, kerro minulle se ei ole minun asiani.
  
  
  "Dispatch-woo," toinen lisäsi, jossa iso mies jatkaa.
  
  
  Hän teki. Hän löi minua kasvoihin piikki kenkä. Nappasin jalkaani ja pysäytti sen smashing pääni. Olen kierretty kova, liikkuva pitää painetta hänen jalka. Hetkeä myöhemmin, hän rikkoi hänen nilkkansa ja luun halki kajahti. Hän huusi ja lyödä jalkakäytävä.
  
  
  Hardy kääntyi putken minua, ja minä rullattu pois, se säröillä äänekkäästi jalkakäytävällä vieressä. Putki tuli alas uudelleen, mutta tällä kertaa nappasin sen ja veti kovaa. Hän kaatui päälleni, menettää putkesta. Sitten hän yritti vapauttaa itsensä, mutta hän taisteli, minä leikkaa hänen kaulaansa ja kuulin crack luun. Hän oli kuollut, kun hän osui jalkakäytävän.
  
  
  Kun pääsin jaloilleni, iso kaveri oli yrittää päästä takaisin peliin. Heti kun hän yritti saada alas yhden polven, löin häntä päähän ja hän kaatui jalkakäytävällä. On kuollut.
  
  
  Olen etsinyt ja löytänyt Wilhelmina, sitten rummaged taskussaan. Ei ollut henkilökortit. Koska he puhuivat ranskaa, luulin, että se oli enemmän todennäköistä, että ne olivat Topcon ihmiset alkaen Sveitsin ja Bulgarian aineita. Jan Skopje tunnusti KIRVES, että hän työskenteli KGB: n ja Topcon ja auttoi suunnitelma varkaus seurata. Kun Skopje autio, Topkon tai KGB: n oli pakko sulkea se. Ilmeisesti, tämä oli Topcon työtä.
  
  
  Olin aikeissa antaa periksi löytää mitään arvoa ruumiit, kun löysin romu rypistynyt paperi ohut miehen taskusta. Se oli ranskaksi: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Huomasin tagin sisällä hänen takki; se kantoi nimikirjaimet H. D. laitoin paperin taskuuni ja tutki huolellisesti ohut miehen ulkonäkö. Sitten riensi varjoissa Pariisin yön.
  
  
  
  
  Kolmas luku
  
  
  
  
  Aikaisin seuraavana aamuna, katsoin ulos muutamia pieniä hotelleja kohteessa Cite de Trevize, ja sai onneksi kolmannella kerralla. Kaksi miestä rekisteröity toissapäivänä. Yksi oli ohut ja toinen oli iso. Ohut mies kirjautunut Henri Depay, nimi, joka vastaa nimikirjaimet hänen takki. Iso nimi oli Navarro.
  
  
  Voisin tehdä joitakin arvauksia kokoamalla yhteen minun tähteet tietoja. Depe piti ilmoittaa mies nimeltä Klaus Pfaff jälkeen hän pääsi eroon Skopje ja minua. L-kirjain jälkeen gasthaus huomautus luultavasti tarkoitti Lausanne. Ainakin, että on mitä oletin. Depay oli tarkoitus tavata Pfaff sovittuun aikaan, keskiyöllä, ja kertoa hänelle, miten asiat olivat menneet täällä Pariisissa. Oletettavasti, niin Pfaff raportoi johtaja Topcon. Ellei Pfaff itse oli iso mies.
  
  
  Toimintatapa oli minulle selvää. Aion Lausanne, koska sieltä varastettu monitor on saada aluksella Orient Express. Ja en olisi tavannut Pfaff sijaan Depe. Jos Pfaff itse ei ollut Topcon johtaja, joka olisi tehnyt laitteen junassa, hän luultavasti olisi pitänyt tietää, että johtajan identiteetti. Ehkä voin vakuuttaa hänelle, paljastaa tämä salainen identiteetti.
  
  
  En voinut kiinni Orient Express Paris-Gare de Lyon, mutta koska odotin viettää aikaa aluksella myöhemmin, ja koska aika ei ollut väliä, palkkasin auton mennä Lausanne. Vuokrasin Mercedes-Benz 280SL, keltainen urheiluauto, joka vielä tuoksui uusi haju. Myöhään aamulla, olin Pariisissa ja matkalla Troyes ja Dijon. Sää oli lämpenemässä, ja se oli miellyttävä ratsastaa. Maaseudulla oli mäkinen ja vihreä, mutta kun pääsimme lähemmäs Sveitsi, se tuli mäkinen.
  
  
  Keskellä päivää, muutin Sveitsiin, ja tie tuli kapea ja mutkainen aikaa. Lumi huiput näkyi kaukaisuudessa, mutta he pysyivät taustalla loput tien. Ei kaukana Lausanne, joukossa ruohoinen kukkuloilla ympäröivän alueen, huomasin auton, joka hajosi puolella tietä. Tyttö oli peering hänen huppu. Minä pysähtyi ja tarjoutui auttamaan.
  
  
  "Onko mitään mitä voin tehdä?" Kysyin kävellessäni yli kirkas sininen Lotus Plus 2.
  
  
  Hän nosti silmänsä ja katsoi minua tarkkaavaisesti. Hän oli kaunis, pitkäsäärinen blondi nahka minihame ja saappaat. Hänen tukkansa ei ollut olkapää-pituus ja näytti epäsiisti. Sen jälkeen keskitytään minua hetken, hänen kasvonsa kirkastuivat.
  
  
  "Nick!", hän sanoi. "Nick Carter!"
  
  
  Nyt oli minun vuoroni ottaa toinen näyttää. "Pelkään, että sinulla on etu", sanoin epävarmasti. "En usko ..."
  
  
  "Bonn, viime vuonna noin tällä kertaa," hän sanoi saksalainen aksentti. "Että Gröning tapauksessa. Nick, et muista!"
  
  
  
  Sitten muistin, liian. "Ursula?"
  
  
  Hän hymyili leveä, seksikäs hymy.
  
  
  "Ursula Bergman," lisäsin.
  
  
  "Kyllä," hän vastasi hymyillen säteili hänen kauniit kasvot. "Kuinka mukavaa, että tulit, vain auttaa vanha ystävä."
  
  
  "Sinulla oli ruskeat hiukset Bonnissa," sanoin. "Lyhyet ruskeat hiukset. Ja ruskeat silmät."
  
  
  "Tämä on minun todellinen hiukset", hän sanoi, koskettaa pellavainen säikeitä. "Ja silmät olivat piilolinssit."
  
  
  Ursula nauroi soinnukkaasti. Viime vuonna olemme työskennelleet yhdessä noin viikon Bonnin ja Hampurin kerätä tietoa vasemmistolainen saksan nimeltä Karl Groening, joka oli epäillään kulkee Länsi-saksan sotilaallisia tietoja tietyistä henkilöistä, Itä-Berliinissä. Tässä tapauksessa, Ursula oli suorittaa erityinen tehtävä. Hänen säännöllistä työtä oli Länsi-saksan tiedustelupalvelun yksikkö, joka oli omistettu yksinomaan jäljittää ja pidättää entiset Natsit, jotka olivat syyllistyneet sotarikoksiin. Se on kaikki Ekee on kertonut minulle hänestä, ja minulla ei ole ollut mahdollisuutta selvittää enemmän.
  
  
  "Olen lopettanut seuraavat Gröningin tapauksessa kun saada soittaa takaisin Washingtoniin", sanoin. "Tuomioistuimet Bonnissa löysi hänet syylliseksi syytteisiin?"
  
  
  Hän nyökkäsi omahyväisesti. "Hän on tällä hetkellä whiling pois aikansa saksalaisessa vankilassa."
  
  
  Hyvä. Haluat kuulla onnellisia loppuja näitä tapauksia aika ajoin. Mitä teet Sveitsissä, Ursula, tai minun ei pitäisi kysyä?"
  
  
  Hän kohautti olkapäitään hänen kaunis hartiat. "Sama asia."
  
  
  "Minä näen."
  
  
  "Mitä sinä teet Sveitsissä?"
  
  
  En naurahti. "Sama asia."
  
  
  Me molemmat nauroimme. Oli mukava nähdä toisensa uudelleen. "Mitä vikaa lotus?"
  
  
  "Pelkään, että se on Kaput, Nick. Luuletko, että minä voi pyytää kyydin kaupunkiin?"
  
  
  "Mielelläni", sanoin.
  
  
  Saimme Mercedes, ja minä vedin ulos tielle ja suuntasimme kaupunkiin. Kun olen saanut vauhtia, katsoin häntä, kun hän jatkoi puhu Karl Groningh ja näki, kuinka hänen rintansa olivat nousevat häntä vastaan jersey pusero ja miten mini hame oli nouseva korkea hänen pitkä, täynnä reidet. Ursula on puhjennut kukkaan, koska tapasin hänet Bonnissa, ja tulos on vaikuttava.
  
  
  "Olet oleskelevat Lausanne?" Ursula kysyi vaihdoin kiemurteleva liukumäki. Panoraamanäkymät Lausanne, pieni kaupunki sijaitsee kukkuloilla laikkuja lunta, viime talvi lumisade yläpuolella, avataan ennen meitä.
  
  
  "Juuri tänään", sanoin. "Ehkä voimme saada yhdessä juoda joitakin nöyrä pikku ratskeler."
  
  
  "Voi, haluaisin, että. Mutta olen kiireinen tänään, ja minun täytyy lähteä huomenna aamulla."
  
  
  "Luuletko, että auton tulee olla valmis sitten?"
  
  
  "Minä lähden junalla aamulla", hän sanoi.
  
  
  Seuraavana aamuna, vain yksi juna lähti Lausanne, ja se oli minun junan, Orient Express. "Kuinka mielenkiintoista," en kommentoi. "Minä olen myös lähdössä junalla huomenna."
  
  
  Hän katsoi minua hänen selkeä siniset silmät. Me molemmat arvioidaan merkitystä tämän sattuma. Jos emme toimi yhdessä, jos emme tienneet toistensa työnantajat, olisimme molemmat olla epäilyttäviä. Mutta olin nähnyt Ursula Bergmanin töissä, ja luotin mielestäni, että hän ei ollut kaksoisagentti.
  
  
  Hän oli jo tehnyt jopa hänen mielessään. Hänen silmänsä loistivat kanssa aito ystävällisyys. "No, se on erittäin mukava, Nick. Voimme juoda yhdessä aluksella."
  
  
  "Olen innolla." Minä hymyilin.
  
  
  Kun saavuimme kaupunkiin, jätin Ursula pois Hotel de la Paix Avenue B. Jatkuva, sydämessä kaupungin, ja sitten ajoi harmiton pikku pension Place Saint-Francois.
  
  
  Kun pääsin huoneeseeni, avasin laukkuni ja alkoi saada valmis tapaamiseen. Aioin tehdä itselleni Henri Depay, ja minun piti tehdä se muistista.
  
  
  Otin salkusta, että kaverit erikoistehosteet ja editointi osasto oli antanut minulle. Se oli valepuvussa kit, ja erittäin nerokas sellainen. Hawk itse oli laittaa paljon yhdessä - hän oli asiantuntija valepuvussa hänen päivä. Aseta mukana, nauhat, muovi - "iho" ja värikäs piilolinssit, peruukit ja tyynyt, sekä monia eri sävyjä meikki. Siellä oli jopa muovia arvet, jotka voidaan liittää mihin tahansa osa kasvot tai elin.
  
  
  Laitoin kit edessä peilipöytä peili. Ensin hain muovinen "iho", rakentaa kerroksia paksuuntua kuononselkä ja pidentää vinkki. Sitten pumpataan ylös minun poskipäät tehdä minun posket näyttävät uponnut alle kasvua. Sen jälkeen voin pidentää minun korvalehdet ja leuka, naamani alkoi muistuttaa Depeu on. Sitten laitoin meikki, joka vastaa hänen väri, laittaa ruskeat piilolinssit ja valitsi vaalea ruskea peruukki. Katsoin itseäni
  
  
  peiliin. En pass Depe jos joku katsoi liian tiiviisti, mutta en voi huijata Pfaff hetkeksi.
  
  
  At yksitoista-kolmekymmentä, olen ajoi yli Sillan Besser Rue de la Carolinen guest house Lucerne. Kun kävelin sisään, olin pahoillani, siellä oli puoli tusinaa asiakkaita.
  
  
  Minulla ei ollut mitään keinoa tietää, mitä Klaus Pfaff näytti. Voin vain toivoa, että olin voittanut hänet siellä ja että kun hän saapui, hän ei tunnista pseudo-Depe kasvot.
  
  
  Se oli kaksitoista, kokous aika, ja mitään ei tapahtunut. Nuori pari opiskelijaa tuli ja otti pöydän edessä, ja pyysin pöydän takaisin huoneeseen päin oven. Sitten tuli viisi, sitten kymmenen. Olin alkanut ajatella, että Pfaff ollut menossa näy, tai että hän oli jo siellä. Siellä oli vain yksi henkilö, ja että oli möhömahaisena saksan. En uskonut, että hän voisi olla Pfaff. Koko joukko uusia asiakkaita saapui, ja paikka oli täynnä toimintaa. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä aioin tehdä Pfaff olosuhteissa. Se oli viisitoista yli yksitoista, ja minun oli pakko tilata voileivän ja oluen. Juuri kun tarjoilija toi tilaukseni, ovi avautui ja lyhyt, ohut mies käveli sisään. Siellä näytti olevan pullistuma hänen takki. Hän pysähtyi ovella ja katseli ympärilleen. Kun hänen silmänsä löysivät minut, hän suuntasi suoraan kohti pöytääni. Se oli Klaus Pfaff.
  
  
  Hän pysähtyi pöytäni ääressä ja katseli ympäri huonetta uudelleen, ennen kuin istuu alas. Hän oli hermostunut mies, slicked-takaisin vaaleat hiukset ja ohut arpi hänen vasen korva. "Bonjour, Klaus," sanoin hänelle.
  
  
  Hän istuutui minua vastapäätä. "Olen pahoillani, että olen myöhässä, "hän sanoi," ja puhu englanti. Tiedät säännöt."
  
  
  Hän ei katsonut suoraan minua vielä, ja minä olin kiitollinen. Tarjoilija palasi ja otti Pfaff on järjestyksessä haudutettua makkaraa ja hapankaalia. Samalla kun tämä tapahtui, minä vedin Wilhelmina pois takin taskussa ja tarkoituksena Luger klo Pfaff. Kukaan ei ole nähnyt aseen vielä.
  
  
  Tarjoilija lähti. Pfaff vilkaisi minua, sitten katsoi olkansa yli. Hyvä. Mitä Pariisissa tapahtui?"
  
  
  Koska olin valmistautunut tähän kokoukseen, se tapahtui minulle, että Pfaff saattaa vain olla johtaja Topcon, joka piti kuljettaa varastettu kohteita. Mutta nyt kun näin hänet edessäni, tajusin, että hän ei voi olla johtaja.
  
  
  "Aika paljon on tapahtunut Pariisissa," sanoin.
  
  
  Minun ääni hätkähdytti hänet. Hän keskittyi naamaani ensimmäistä kertaa, ja hänen silmänsä kapenivat. Näin, miten he arvioivat minua. Sitten hänen ilmeensä muuttui, kun hän katsoi takaisin kasvoilleni.
  
  
  "Ei, en ole Henri Depay," sanoin.
  
  
  Viha ja pelko olivat selvästi näkyvissä hänen kapeat kasvot. "Mikä se on?" "Mikä se on?", hän kysyi pehmeästi.
  
  
  "Mistä minä olen kotoisin, me kutsumme sitä totuus vai seuraukset."
  
  
  "Kuka sinä olet? Missä Henri?"
  
  
  "Henri on kuollut", sanoin. "Ja minä tapoin hänet."
  
  
  Hänen silmät drooped entisestään, ja kulmat suunsa nykimisestä hieman. "En tiedä, jos puhut totta tai ei. Olen lähdössä. Tapaaminen oli Depe."
  
  
  Hän alkoi nousta ylös, mutta pysäytin hänet.
  
  
  "Minä en tekisi sitä", varoitin.
  
  
  Hän epäröi vielä istuu tuolille. Hänen silmänsä putosi minun oikea käsi, joka piteli Luger pöydän alle.
  
  
  "Kyllä," sanoin hiljaa. "Minulla ei ole sinua aseella. Ja aion käyttää sitä, jos saat pois tästä tuolista."
  
  
  Pfaff nielaisi ja katsoi kasvojani. Saatoin nähdä hänen mielessään toimintansa, yrittää selvittää, kuka olin ja yrittää arvioida, minun tarkoitukseen. "Et uskalla ampua aseella täällä", hän sanoi.
  
  
  "En voi mennä takaoven kautta viidentoista sekunnin sinä lattiaa." Toivoin, että hän soittaa hänen bluffata. "Ja sen ulkopuolella, ystäväni odottavat minua. Haluatko kokeilla minulle?"
  
  
  Viha hänen kasvonsa haalistunut; pelko valtasi hänet. Hän ei ollut rohkea mies, joka oli hyvä minulle.
  
  
  "Mitä haluat?", hän kysyi.
  
  
  "Tietoa."
  
  
  Hän nauroi hermostuneesti. "Tourist office on vain kadulla."
  
  
  Minä huokaisi. "Ole nöyrä kanssani, revin pääsi irti."
  
  
  Hänen virne katosi. "Millaista tietoa tarvitset?"
  
  
  "Mielestäni meidän olisi parempi keskustella rauhassa", sanoin. Kanssa vapaa käsi, olen saavuttanut minun takin taskussa ja putosi nippu Sveitsin frangia pöydälle maksamaan tilaukset. "Ruoka on minulle", sanoin pieni hymy. "Nyt haluan, että voit saada ylös ja kävellä hyvin hitaasti pääsisäänkäynnin. Tulen takanasi, ja tämä ase on huomautti takaisin. Kun pääsemme ulos, minä annan sinulle lisäohjeita. . "
  
  
  Hän totesi."Luuletko voit saada pois tämän typerän jutun?"
  
  
  "Sinun on parasta luottaa minuun."
  
  
  Laitoin Wilhelmina taskussani, ja menimme ulos.
  
  
  olemme meni ulkopuolella. Kävelin hänen Mercedes ja kertoi hänelle päästä kuljettajan istuin. Istuin hänen viereensä, heitti hänelle avaimet, ja käski ajaa kaupungin laidalle.
  
  
  Pfaff oli hyvin peloissaan nyt. Mutta hän ajoi auton vihreät kukkulat, kuin olin tilannut. Ohjasin hänet hiekkatielle, joka meni aivan puihin, ja käskin lopettaa, kun olimme poissa näkyvistä päätieltä. Kun moottori oli pois päältä, käänsin ja pyritään Luger hänen päänsä.
  
  
  "Olet itsemurhan tämän farssi", hän sanoi kovalla äänellä.
  
  
  "Koska ystäväsi Topcon saavat minut?"
  
  
  Hänen huulensa kiristetty. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olen maininnut organisaatio. "Se on oikein", hän sanoi jyrkästi.
  
  
  "Näemme, sillä välin, olet menossa tehdä yhteistyötä kanssani, etkö vain?"
  
  
  "Mitä haluat tietää?"
  
  
  "Haluan tietää, kuka on tulossa Orient Express huomenna aamulla."
  
  
  "On paljon ihmisiä."
  
  
  "Tiedän jo, että Topcon pomo henkilökohtaisesti kuljettaa varastettu laite juna", sanoin. "Mutta et voi kertoa minulle, kuka hän on ja antaa minulle kuvaus hänestä."
  
  
  "Sinun täytyy olla hullu." Hän katsoi epäuskoisena.
  
  
  En ollut sillä tuulella, että loukkauksia. Toin luger alas puolella hänen kasvonsa. Hän murahti ja laski alas vaikutus, verta streaming alas hänen poskeaan. Hänen hengitys muuttui pinnalliseksi, kun hän tarttui haavan.
  
  
  "En halua sanoa enempää," I murisi hänelle. "Haluan vastauksia kysymyksiin, pyydän sinua. Ja sinun on parasta alkaa puhua nopeammin."
  
  
  "No niin", hän suostui lopulta. "Saisinko savukkeen?"
  
  
  Epäröin. "Onnistua." Katselin huolellisesti, kun hän otti yhden ja sytytti sen. Hän avasi tuhkakuppi kojelaudassa ja laittaa ottelu se.
  
  
  "Voitko taata turvallisuuteni jos teen yhteistyötä kanssanne?" "Mikä se on?", hän kysyi, edelleen tilalla tuhkakuppi.
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  "Sitten minä annan sinulle haluamasi nimi. Tämä on..."
  
  
  Mutta Pfaff aikonut kertoa minulle mitään. Hänen kätensä julkaissut tuhkakuppi salpa ja veti sen pois kojelautaan. Hän heitti ladata tuhkaa minun kasvot.
  
  
  Kun silmäni olivat täynnä tuhkaa, hän osui minun oikea käsi ja voimakkaasti heitti sen sivuun. Pieni ihminen, hän oli paljon voimaa. Sitten auton ovi avattiin ja Pfaff juoksi ulos autosta.
  
  
  Vannoin kovaan ääneen, clearing minun polttamalla silmät. Pitelin yhä Luger. Sain ulos autosta. Tässä vaiheessa, silmäni olivat riittävän selkeä nähdä, Pfaff käynnissä nopeasti kohti päätietä.
  
  
  "Stop!" Minä huusin, mutta hän pitää liikkuvat. Ammuin häntä jalat. Luger karjui, ja luoti osui Pfaff jalat. Kaipasin.
  
  
  Pfaff kääntyi ja ducked osaksi puita vasemmalle hiekkatielle. Juoksin hänen peräänsä.
  
  
  Olin ottanut Pfaff aseen pois minun olkapää kun hän oli joutumassa Mercedes, niin luulin, että minulla oli etu, mutta olin väärässä. Kun tulin ulos pienelle aukiolle, laukaus kajahti suunnasta Pfaff ja whizzed ohi minun korvaan. Siellä on ollut pieni pistooli piilotettu jonnekin hänen henkilö.
  
  
  Kuten olen ducked takana paksu mänty, kuulin Pfaff liikkuvat edessä. Aloitin varovaisemmin. En kotelossaan luger, koska olimme niin lähellä päätietä, ja en halunnut lisää oma tulitus melua. Sitä paitsi, en halunnut elää Pfaff.
  
  
  Kun vielä kaksikymmentä metriä, kun luulin, että olisin menettänyt hänet, Pfaff puhkesi piilossa ole minusta kaukana, ja juoksi koko selvitys. Päätin olla vähemmän varovainen. Juoksin hänen peräänsä, toivoen, että hän ei kuule minua, kunnes se oli liian myöhäistä. Kun sain kahdenkymmenen jalat häntä, hän kääntyi ja näki minut. Hän oli juuri nostanut pieni pistooli tavoite, kun löin häntä vyötärön alueella pallea.
  
  
  Ase laukesi kahdesti, puuttuu minua molemmilla kerroilla kun me osui maahan. Otimme pari ratsastaa. Sitten tartuin hänen ase kädessä ja me molemmat kamppailivat meidän jalat. Löin nyrkkini osaksi Pfaff kasvot ja kierretty hänen ase käsivarteen. Se putosi hänen käsistään.
  
  
  Mutta Pfaff aikonut antaa periksi. Hän toi hänen polvi ylös jyrkästi minun nivusiin. Kun olin toipumassa isku, hän murtautui vapaaksi, kääntyi, ja lähti juoksemaan uudelleen.
  
  
  Taistelin kipua vatsassa ja seurasi häntä. Me leikkaa läpi aluskasvillisuuden ja puiden oksat. Olen saanut siitä joka toinen. Sitten hyökkäsin häntä kohti uudelleen. Me molemmat laski, minun kädet tarttumalla häntä, ja hänen nyrkkejään törmäsi minun kasvot ja pää. Törmäsimme kuollut puu, joka romahti meidän vaikutus. Minulla oli hyvä ote mies nyt, mutta hän oli vielä kamppailee hänen kätensä. Sitten löin häntä kasvoihin ja hän kaatui maahan.
  
  
  "Nyt, helvetti, kerro minulle nimi," vaadin hengästyneenä.
  
  
  Pfaff saavutti taskuunsa. Mietin, miksi
  
  
  tällä kertaa hän keksi uuden aseen. Olen siirtynyt minun kyynärvarren ja anna tikari putoaa minun kämmen kuten Pfaff käsi tuli ulos taskustaan ja meni hänen suuhunsa.
  
  
  Kesti hetken tajuta, mitä oli tapahtumassa. Pfaff, tietäen, että hän oli valmis, laita myrkkykapselin suussaan. Hän puri sitä.
  
  
  Pudotin stiletto maahan ja putosi polvilleni hänen viereensä. Tartuin hänen leuka ja yritti avata sen, mutta yritys ei onnistunut.
  
  
  Sitten kaikki oli ohi. Pfaff silmät laajenivat, ja tunsin hänen ruumiinsa kiristä sylissäni. Päästin irti hänen leuka ja se avattiin. Siellä oli epämiellyttävä haju. Sitten näin pieni noro verta kulmassa suunsa ja lasinsiruja hänen kielensä. Vähitellen, hänen kasvonsa tuli tummempi.
  
  
  Klaus Pfaff oli kuollut.
  
  
  
  Neljännessä luvussa
  
  
  
  
  Diesel engine of the Orient Express tuli Lausannen asemalle lähes äänettömästi juuri kun aurinko oli juuri nousussa takana kaukainen hill. Ei ollut paljon ihmisiä lavalla. Minä katselin, kun juna jyrisi stop ja lue kirjoitus sivuilla autoja: PARIISI LAUSANNE MILANO-TRIESTE BELGRADIN SOFIA ISTANBUL. He olivat eksoottisia nimiä, ja ne toi takaisin monia menneisyyteni tehtäviä.
  
  
  Juna pysähtyi ja useat matkustajat jäivät pois. Tällä kertaa, suuri yleisö oli kerätty alustan aluksella. En rennosti skannattu kasvot. Yksi niistä olisi voinut olla henkilö, jolla on seurata, ellei katoaminen Klaus Pfaff tehty Topcon miettiä kahdesti, ennen kuin siirrät laitteen junassa. Mutta en usko niin. Ilmeisesti, kokouksia ja yritysten kanssa KGB oli jo suunnitteilla junassa. Näitä suunnitelmia ei voinut olla muuttunut niin helposti.
  
  
  Kun ottaa toisen tarkastella kasvoja ympärilläni, otin laukkuni ja lähdimme junaan. Sitten kuulin äänen takanani.
  
  
  "Hyvää huomenta, Nick."
  
  
  Käännyin ja näin Ursula Bergman. "Guten morgen, Ursula", sanoin.
  
  
  "Oletko nauttia illan Lausanne?"
  
  
  "Se oli miellyttävän hiljaista," valehtelin. Olen huomannut, että huolimatta hänen hymynsä, Ursula kasvot olivat muuttuneet tänään. Siellä oli jännitteitä siellä, että ei ollut siellä ennen. "Kuulin, että meillä on ravintolavaunu mennä Milanoon. Voin ostaa sinulle aamiainen laivalla?"
  
  
  Hän epäröi vain hetken, sitten antoi minulle iso hymy. "Haluaisin, että."
  
  
  Aikana lennolle, yritin katsoa suurin osa matkustajista, jotka olivat nousseet, mutta se oli hyvin vaikeaa. Puolen tunnin jälkeen, me hiljaa ajoi ulos Sveitsin maaseudulle ja pian oli käynnissä hyvää vauhtia läpi vihreät kukkulat. Ursula ja tapasin ravintolavaunussa at kahdeksan-kolmekymmentä, ja meillä ei ollut vaikeuksia saada pöytä.
  
  
  "Sveitsin maisema on fantastinen, eikö olekin?" Minulla oli jutustella.
  
  
  Ursula näytti huolestuneelta. "Oh, kyllä," hän vastasi vääriä innostusta.
  
  
  "Se on hyvin samanlainen kuin Bayern," jatkoin.
  
  
  Hän ei kuullut minua. "Oh. On olemassa yhtäläisyyksiä. Nyt näen."
  
  
  Olen hymyili hänelle hellästi. "Ursula, että jotain on vialla, eikö olekin?"
  
  
  Hän antoi minulle nopeasti vakaviin siniset silmät. "En tiedä, jos haluan vetää sinut minun ongelmia, Nick. Sen jälkeen, kun kaikki, sinun täytyy huolehtia oman yrityksen."
  
  
  Otin häntä kädestä. "Katso, jos olet pulassa, ehkä voin auttaa sinua jotenkin. Sieluni kuuluu KIRVES, mutta he voivat säästäkää minut puoli tuntia tai niin."
  
  
  Hän katsoi ylös ja hymyili vähän vitsi. "Minun piti tavata mies viime yönä. Toinen agentti organisaatiomme. Hän piti junalla Lausanne kanssani, ja meidän piti suorittaa tehtävän yhdessä."
  
  
  "Ja hän ei istu alas?"
  
  
  Hänen äänensä oli kireä vihasta. Löysin hotellihuoneessa..."
  
  
  Siinä kaikki. Ursula ja hänen kollegansa agentti oli ilmeisesti jahtaa toinen niiden monet entiset Natsit, ja kumppani on liian lähellä heidän louhos ja tuli uhri itse. "Se oli yksi ystäväsi Kolmannen Valtakunnan?" Minä kysyin.
  
  
  Hän katsoi ylös, ja hänen silmänsä kertoi minulle, kyllä. "En pelkää, Nick. Kollegani agentti on määritetty tässä tapauksessa vain tukea minua. Valitettavasti, hän on tunnustettu. En usko, että he tietävät, kuka olen."
  
  
  "En halua mennä asioita, jotka sinun olisi pitänyt kertoa minulle. Mutta uskon, että voimme rentoutua sääntöjä hieman. Etsit sotarikollinen ja odottaa, että hän päätyi tähän junaan. eikö?"
  
  
  "Ilmiantaja kertoi meille, että hän olisi täällä."
  
  
  "Saatko muuta apua, jos tarvitset sitä?"
  
  
  "Ei ole mahdollisuutta. Ei niin nopeasti. Mutta sanoin itselleni, että voisin luottaa apua, jos tilanne syntyi."
  
  
  Vakuutin hänelle. "Voit luottaa siihen",
  
  
  
  Ursula nyökkäsi. Hän oli viileä agentti. Hänellä oli laaja kokemus "märkä tapauksissa", kuten Venäläiset niin hyvin kuvattu, että mukana tiedustelutoimintaa.
  
  
  Tarjoilija toi leipää ja kahvia ja vasemmalle. Olen katseli käytävää pitkin ja näki, Itämainen mies istuu yksin, ilmeisesti Kiinalainen. Hän katsoi minua taas, sitten nopeasti kääntyi hänen huomiota hänen aamiainen.
  
  
  Ihmettelet, jos Kiinalainen mies saattaa olla ammattilainen, olen etsinyt minun muisti nimen, joka voi ottelu hänen pullea kasvonsa. Pomoni, Haukka, oli hyvin itsepintainen tiettyjä varotoimia, että hän kutsui perusasiat meidän kaupankäynnin, joista yksi oli, että agentit arvoni määräajoin uudelleen tiedostoja aktiiviset aineet toiselle osapuolelle. Näin ollen kannoin koko muisti pankin kanssani.
  
  
  Tässä tapauksessa, en voinut keksiä nimi. En tunnistanut Kiinan. Tämä ei sulje pois häntä kuin vastustaja. Hän olisi voinut olla rekrytoitaville scout, joku, joka oli tullut aktiivinen, koska viime kerralla tein läksyt. Sikäli kuin tiedän, se voi olla liittyvät Topcon.
  
  
  Toinen mies, Länsimaalainen, tuli ja tuli Kiinalainen. Minä katselin heitä kiinnostaa, mietin, mitä he puhuivat. Uteliaisuus voi tappaa kissan, mutta se ei satuta ketään minun asiani. Puute uteliaisuus oli joskus kuolemaan johtavia.
  
  
  Otin kulauksen kahvia ja katselin, kun uusi pari tuli ravintolavaunu. He kävelivät käytävää pitkin ja istui pöydän vieressä, jossa olin istuu Ursulan kanssa. Nainen oli hänen puolivälissä kolmekymppinen, tumma ruskea tukka ja hyvä kuva. Mies oli keskikokoinen, ruskea tukka ja voimakas leuka alla näkyvä nenä.
  
  
  "Mikä on se, Nick?" kysyi Ursula.
  
  
  Pudistin päätäni. "Ei mitään." Minun muistiin juuri löytänyt jotain miehestä, jolla on näkyvä nenä. Hänen nimensä oli Ivan Lubyanka, ja hän oli KGB: n agentti.
  
  
  Tällä hetkellä en laita Kiinalainen mies ja hänen toverinsa pois mielestäni. Ulkonäkö Lubyanka tarkoitti jotain. Hän oli korkea-arvoinen KGB: n virkamies, tyyppinen henkilö, Venäläiset lähettäisivät neuvotella järjestö, kuten Topcon.
  
  
  Lubyanka ja nainen hänen kanssaan tuntui kokee virallisen haitat vaihtaa vieraita. Hänen ja hänen käytöksensä osoitti, että he olivat juuri tavanneet.
  
  
  Minulla oli pieni mikrofoni taskussa. Halusin hänet kiinni pöytään, jossa Lubyanka ja nainen istuivat, ja halusin mennä takaisin minun osasto ja kuunnella heidän keskustelua. Olin varma, että se olisi erittäin mielenkiintoinen.
  
  
  "Tiedätkö, tämä mies, Nick?" kysyi Ursula.
  
  
  "Hän näyttää hieman tutulta." Työnsin hänet pois. Hänellä oli tarpeeksi huolia.
  
  
  "Ehkä olet kiinnostunut nainen," hän ehdotti, osoittaa minulle varjo hymy.
  
  
  "En usko niin", vakuutin hänelle. "Hän ei voi pitää kynttilän sinulle."
  
  
  Ainakin se oli totta. Yksi parhaista muistoja minulla oli kokous Ursula aiemmin mukana lyhyt tauko makuuhuoneessa.
  
  
  Ilmeisesti sama ajatus juolahti saksan tyttö. Hän nauroi hiljaa, sitten saavuttanut pöydän yli ja kosketti kättäni. "Olen pahoillani, se on työmatkalla, Nick."
  
  
  "Ehkä se ei ole vain liiketoimintaa. En voi silti ottaa vaatteet pois", sanoin.
  
  
  Kun juttelimme, olin vielä katsomassa Lubyanka ja nainen. Heidän keskustelunsa tuli voimakkaampi. Olin jo päättänyt, että Lubyanka oli venäläinen agentti ostaa valvonta laite Topcon. Mutta entä nainen? En uskonut, että Lubyanka haki hänet junassa hauskaa ja pelejä. KIRVES raportti kuvaili häntä poikkeuksellisen asiallinen mies, jolla ei ole havaittavissa heikkouksia, paitsi ehkä usko, että kommunismi oli tulevaisuuden asia. Lyön vetoa, että nainen oli vakooja, liian.
  
  
  Kun ajattelin tätä, nainen sattui silmäyksellä minun suuntaan. Hänen silmänsä olivat kylmät ja läpitunkeva, ja hänen katseensa oli hyvin suora. Sitten hän käänsi huomionsa takaisin KGB: n upseeri, ja he syöksyi takaisin keskusteluun.
  
  
  Punnitsin todennäköisyys, että nainen oli Topcon edustaja, että hän oli valvonta laite, että tehtäväni oli poimia. Mutta minulle kerrottiin, että Topcon pomo vie laite juna neuvotella. Voisiko olla, että tämä nainen oli aivot takana super-kova organisaatio, kuten Topcon?
  
  
  Jos niin oli tapahtunut, luulin, että hän olisi voinut tehdä kiehtova tuttavuus.
  
  
  "Nick, olen päättänyt kertoa, että henkilö, jota etsin. En voi pyytää apua, jos en ole samalla tasolla sinun kanssasi," Ursula keskeytti ajatukseni. "Olemme etsineet häntä kaksikymmentä-viisi vuotta. Hän oli pahin tappaja koskaan. Kun hän juoksi vanki-of-war leiri Puolassa, niille, jotka kuoli nopeasti hänen kätensä olivat onnekkaampia kuin ne, hän kidutti."
  
  
  . ;
  
  
  Saksan tyttö kääntyi ja katsoi ulos ison ikkunan vieressä. Chalet-pisteviiva maaseutu liukastui. Valitse kappaleet junan alla oli rytminen pohjavire hänen matalalla äänellä.
  
  
  "Se oli Belgradissa, että löysimme hänen trail. Ne meistä, jotka ovat nähneet raportteja uransa soittaa hänelle Teurastaja-Belgradin Teurastaja. Hän on sekä vaarallista ja salakavala. Vaikka olimme lähellä tarttumalla häntä enemmän kuin kerran , hän jatkoi väistää meitä. Se muuttaa nimiä, persoonallisuuksia, ja jopa kasvot. Emme tiedä mitään hänen nykyinen elämänsä, ja emme tiedä tarkalleen, miltä hän näyttää nyt. Me tiedämme, että ihmiset, jotka tunsivat hänet aiemmin huomannut hänet hiljattain Belgradissa. Hän on pitänyt olla tässä junassa kanssamme."
  
  
  "Näen, että tämä on enemmän kuin vain yksi tehtävä. Syömällä se on erittäin tärkeää sinulle."
  
  
  "Kyllä, se on. Mitä hän teki... ", Hän ei lopettaa lauseen. Hän ei tarvitse lopettaa se.
  
  
  Nielaisin viimeiset kahvini. "Pidämme yhteyttä, Ursula. Se ei ole kovin iso juna. Olen siellä jos tarvitset minua." Olet aseistettu, etkö olekin?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Hyvä." Katsoin käytävällä ja näki Lubyanka ja nainen kävelevät yhdessä.
  
  
  "Olen pahoillani", sanoin, ottaen muutamia laskuja taskustani ja asettamalla ne pöydälle. Nousin minun istuin. "Tapaamme myöhemmin."
  
  
  Lubyanka ja ruskea-tukkainen tyttö oli menossa ulos ravintolavaunu. He olivat matkalla kohti junan etuosaa, ei takaisin A-Luokan osastossa. Seurasin heitä ulos autosta, vilkaisten nopeasti Kiinalainen mies ohi. Hänen kasvonsa olivat tuntemattomia, mutta hän katsoi minua taas kuten olen läpäissyt.
  
  
  Siellä oli pieni näköalatasanne takana junan, ja salaperäinen nainen ja Lubyanka meni suoraan asiaan. He seisoivat ja jatkoivat keskustelua. He eivät näe minua, kun seisoin tupakointitila takana. Olen saavuttanut minun takin taskuun ja veti esiin pienen levy mikrofoni. Tämän laitteen kanssa, voin vain selvittää, mitä he sanovat. Kävin heidän kanssaan alustan.
  
  
  Ääni minun lähestymistapa oli hukkunut liikkeen juna, mutta myös heidän äänensä. Tein ilmeinen äänen, ja he kääntyivät. Nainen katsoi minua vihamielisesti; Lubyanka tutki minua tarkasti. Hän ei tunnistanut minua.
  
  
  "Huomenta", sanoin ranskalainen aksentti. "Se on kaunis aamu, eikö olekin?"
  
  
  Nainen kääntyi pois minua kärsimättömästi. Lubyanka mutisi, " Kyllä, se on kaunis aamu."
  
  
  Minä kysyin. "Kuinka pitkälle olet menossa?" Teeskentelin, menettää tasapainonsa ja tarttui käsijohteen lähellä Lubyanka, asettamalla avaimenperä alapuolella kaide.
  
  
  Nyt Lubyanka kasvot oli myös vihamielinen. "Se kaikki riippuu olosuhteista," - hän sanoi. Hän ei halunnut tunkeilija vaivata häntä enempää kuin nainen. Hän käänsi kylmästi päässä minusta ja tuijotti väistymässä kappaleita, kimalteleva kirkkaasti aamulla aurinko.
  
  
  "No, hyvää päivänjatkoa", sanoin heille.
  
  
  Lubyanka nyökkäsi, ei katso minua. Käännyin ympäri ja meni takaisin sisälle. Kun olen läpäissyt ravintolavaunu, Ursula oli poissa. Kävin nukkumassa auton ja tuli minun osasto numero kolme. Sitten avasin matkalaukkuni ja löytyi pieni joukko radiot piilotettu sen. Klikkasin ja kääntyi dial.
  
  
  Aluksi kaikki oli staattinen. Sitten kuulin tasaista klikkaa junan pyörät, ja ääniä välissä on se.
  
  
  "Meidän täytyy katsoa laite... tee tarjous." Se oli Lubyanka ääni.
  
  
  Enemmän staattinen kuin naisen ääni.
  
  
  "...Älä paljasta laite-jos päästämme sinut tutkia, mutta on olemassa hyviä kuvia... hyttiini myöhemmin."
  
  
  Sitten Lubyanka ääni sanoi lyhyen jäähyväiset nainen, ja keskustelu oli ohi.
  
  
  Otin puhelimen ja piilotti sen minun matkatavarat. Nyt minulla ei ollut epäilyksiä. Nainen oli Topcon agentti, ja hän oli tekemisissä Lubyanka myynnistä varastettu seurata.
  
  
  Kuitenkin kysymys jäi vielä: oli nainen junassa yksin, tai oli hän matkustaa toinen Topcon agentti, mahdollisesti organisaation johtaja, joka, mukaan Jan Skopje on ennustus, oli poissa näkyvistä? Jos hän oli laivalla yksin, ehkä hän oli pää Topcon. Joko niin, hän ei varmaan tarvitse kuljettaa laitetta mukanaan, ja se voi olla jopa hänen lokero. Minun täytyi tarkistaa, varmistaa.
  
  
  Kevyt lounas tarjoillaan kahvilassa juuri ennen kuin saavuimme Milanoon. Tapasin Ursula ja söimme yhdessä. Ajattelin ilo, että hän olisi voinut nauttia yksi nukkumatilat. Mutta minulla ei ollut paljon aikaa ajatella seksiä. Kävelin ympäri
  
  
  selvittää , mikä osaston Topcon naisen käytössä.
  
  
  Minulla oli mahdollisuus suorittaa tehtäväni, kun juna pysähtyi Milanossa ja ravintolavaunu oli poistettu. Ursula junasta lyhyesti tarkastella matkustajia, jotka olivat tulleet ulos venyttää jalkansa, ja menin hänen kanssaan. Juuri kun juna oli lähdössä, näin Topcon nainen tulla ulos asemalta oven ja päästä toinen nukkuu autoja, vieressä Voiture 7, jossa olin oleskelee. Jätin Ursula lavalla ja nopeasti muutti Voiture 5. Kun tulin käytävään, näin nainen katoaa lokero. Kävelin alas sali, ja huomasi, että hän oli tullut osasto 4. Kävelin pää auton ja astui ulos asemalaiturille. Pitkä, tumma-tukkainen mies hänen fifties - mutta nuori, maskuliininen ilma-kiipesi auton; hän oli radiopuhelin erinomainen saksalainen tuotemerkki, mutta se oli hiljainen. Hän käveli ohitseni, jossa curt nyökkää ja meni makuuhuoneeseen. Muistan nähneeni hänet juna-asemalla Lausanne. Kun hän lähti, jäin junasta uudelleen ja totesi, Ursula.
  
  
  Hän katseli edessään, mutta hän ei löytänyt häntä, mies vielä. Hän oli vihainen.
  
  
  "Tiedätkö, kuinka kauan hän on laivalla?" Kysyin noustessamme kyytiin yhdessä.
  
  
  Se voi olla julkaissut vuonna Belgradissa, mutta en ole varma. Hän on saanut siihen pisteeseen, jossa seurasimme häntä ja ottanut hänet mukaan ollenkaan."
  
  
  Katsoimme virkapukuinen juna virallinen alustan swing hänen "paistettu muna", levy kiinni, joka vihelsi junan lähtöä asemalta. Oli hieman nykivää liikettä, ja juna siirrettiin edelleen. Monet ihmiset vilkutti lavalta.
  
  
  Olin seisoo hyvin lähellä Ursula. Laitoin käteni hänen vyötärö. "Luuletko voit tunnistaa mies, jos näet hänet?"
  
  
  Hän vilkaisi minua ja sitten asemalla, kun hän ohitti meidät ja jäi junasta. "Kun SS-mies Kolmannen Valtakunnan, hän oli blondi. Luultavasti hän värjätty tukka. Hänellä oli viikset, mutta hän voi olla ajeltu pois. Kuitenkin, on olemassa asioita, joita en voi katsoa. Hän on mies, sinun kokoisesi. Hän oli luoti arpi kaulassa. Ymmärrän, että se on voitu poistaa kirurgisesti, mutta en voi silti löytää se."
  
  
  "Se ei ole niin paljon."
  
  
  "Siellä on jotain muuta. Hän on epämuodostunut yhteinen hänen vasen käsi. Se on vaikea muuttaa."
  
  
  "Se ei ole vielä paljon. Mutta aion pitää silmällä henkilö, joka pitää hänen vasen käsi taskussa koko ajan", sanoin leikillään.
  
  
  Ursula antoi minulle pieni hymy. "Jos näen jonkun, joka saattaisi olla hänelle, Nick, minulla on toivoa siitä että heitä huijataan paljastamaan henkilöllisyyttään."
  
  
  Hän näytti päättäväiseltä. Mutta hänen omistautuminen tulli ei ollut ainoa asia, joka vetosi minuun.
  
  
  Laitoin käteni hänen ympärilleen, ja hän yhtäkkiä kääntyi ympäri, hänen huulet hieman erosimme. Painoin huuleni hänen, ja hän vastasi.
  
  
  Hetken kuluttua hän vetäytyi pois. "Minä näen teidät vielä nauttia pitää työtoveriasi hyvällä tuulella", hän sanoi.
  
  
  Huomasin, kuinka hänen rintansa olivat vasten pusero hänellä oli yllään. "Et tunne minua, pidän siitä, kun kaikki hymyilee," sanoin.
  
  
  Hän oli hieman hämmentynyt, ehkä vähän nolottaa, muuten hän vastasi suudelmaan. "Minun täytyy mennä minun osasto, Nick. Nähdään myöhemmin."
  
  
  Hymyilin kevyesti. "Luotan siihen." Sitten hän lähti.
  
  
  Olimme ulkona taas. Se oli aurinkoinen kevät päivä. Italian maaseudulla oli kylpee kirkkaat värit vadelma unikot ja sininen luonnonkasvi. Venetsia oli meidän seuraava pysäkki myöhään iltapäivällä, ja odotin tietää Topcon nainen, ennen kuin menimme sinne.
  
  
  Kävin läpi päivän linja, joka oli sekä ensimmäisen ja toisen luokan istuimet. Toinen osa luokassa oli paljon äänekkäämpiä ja vähemmän sivistynyt kuin ensimmäinen osa. Ensimmäisen luokan osastot oli lukittavat ovet, ja monet heistä oli verhot yksityisyyttä. Kävelin hitaasti yhdestä autosta toiseen, katsomassa kasvoja suosiossa, koska ne jutteli, pelasi korttia, tai vain istui ja nukahti, kerroit juna on liikkeessä laittaa ne nukkumaan. Viimeisen auton eteen ratapölkyt, näin ruskea-tukkainen nainen uudelleen. Hän istui kaksi miestä; kumpikaan heistä oli Lubyanka. Yksi miehistä oli radio, joka antoi minun kulkea tieni takaisin aluksella Milanossa. Hän istui neulominen, katselee ulos ikkunasta, ja ei ilmeisesti tiennyt, että yksittäinen henkilö. Mies radio oli syventynyt italialainen sanomalehti. Toinen mies, lihava, kalju mies, oli onnellisesti mutustellen lounas hän oli tuonut aluksella, ja näytti tietämätön kaksi muuta. Kävelin ohi lokero, ennen kuin nainen huomasi minut ja lähti Voiture 5. Tämä oli minun mahdollisuus katsoa sisälle.
  
  
  hänen lokero.
  
  
  Olin yksin käytävällä kun pääsin ovelle. Koputin kerran varmista, että ei hänen toverinsa, eikä ovimies ollut talossa. Sitten minä nopeasti lukon ja meni sisään, sulkien oven takanani.
  
  
  Se oli tyypillinen makuutila, jossa on yhden hengen sänky toisella puolella pieni huone ja yöpöytä ja peili muut. Siellä oli telineet matkatavarat, kuten päivä-autoja, ja nainen oli useita matkalaukkuja.
  
  
  Otin pois yhden laukun kerrallaan ja katsoin läpi ne kaikki. En löytänyt mitään, ei edes kuvia hän mainitsi, että hänen keskustelun Lubyanka. Löysin maahanmuutto asiakirja, jossa todetaan, että hän oli Eva Schmidt, Sveitsin kansalainen.
  
  
  Olin pettynyt minun matkatavarat. Aloin järjestelmällisesti etsiä osaston, etsivät vuodevaatteet ja muuta, että voi piilottaa laitteen. Olin melkein valmis, kun ovi vedettynä auki. Yksi kaksi miestä seisomassa siellä oli Kiinalainen mies, jonka olin nähnyt aiemmin ravintolavaunussa. Hänen kanssaan oli hänen illallinen-kumppani, Länsi-kansalainen, jolla on tumma, rokko-merkitty kasvot.
  
  
  Jokainen hyökkääjät oli revolveri. Ja jokainen ase oli suunnattu minulle.
  
  
  "Hyvät herrat, sinun olisi pitänyt koputtaa."
  
  
  Tumma mies sulki oven. "Haluatko minun tappaa hänet nyt?" "Mikä se on?" hän kysyi Kiinalainen.
  
  
  Siellä oli vähän pysäyttää heidät. Aseet oli äänenvaimentimet. Jos muutama luodit ammuttiin minua, kukaan ulkopuolinen osasto tietäisi.
  
  
  "Älä ole kärsimätön," Kiinalainen mies sanoi tumma mies täydellistä englantia.
  
  
  Vaikka tumman miehen kasvot oli pullea ja hänen paksu kaula oli peitetty keskittymistä rasvaa, hänen harteillaan näytti vahva, ja hänen käsivartensa olivat valtavat. Minulla ei ollut epäilystäkään siitä, että hän voisi huolehtia itsestään taistelussa.
  
  
  Tumma mies oli lyhyt ja raskas, hänen vatsa pullollaan. Hän näytti siltä, että hän oli liian paljon hänen vapaa-aikaa juoda. Hänen silmänsä olivat lähellä toisiaan hänen rokko-merkitty kasvot. Olen mitoitettu hänet takana Kiinan kuin vastustaja, hitaampi ja ehkä vähemmän älykäs kuin hänen toverinsa.
  
  
  "Löysitkö etsimäsi?" Kiinan mies kysyi.
  
  
  Kohautin hartioitani. "Mitä luulet, että minä etsin?"
  
  
  "Se on hyvin tyhmä vastaus, Herra Carter. Jos aiot teeskennellä et ymmärrä, mitä tarkoitan, voin yhtä hyvin antaa minun ystäväni, mennä eteenpäin ja ampua sinut."
  
  
  "En todellakaan halua, että näin tapahtuu." Käännän käteni ympäri, kämmenet ylöspäin. "Olen tyhjin käsin, kuten näette."
  
  
  "Ehkä Eva Schmidt ei ole yllään laite," tumma ihoinen mies sanoi.
  
  
  "Tämä on varmasti mahdollista. Mitä sanotte tästä, Herra Carter? " Kiinan kysyi.
  
  
  "En tiedä. Minulla ei ole ollut mahdollisuus tavata Neiti Schmidt. Miten tiedät nimeni?"
  
  
  "Tämä on meidän tiedostot yhdessä teidän kuva. Tiedät, että olet lähellä tulossa julkkis meidän alalla. Toivoin, että voisimme törmätä toisiinsa."
  
  
  "Tiedostot pitäisi olla enemmän täydellinen kuin meidän. Yritin löytää sinua, kun näin sinut ravintolavaunussa. En voinut."
  
  
  Kiinalainen mies naurahti. "Ei ole kuvia minusta Länsi-tiedostoja, Herra Carter."
  
  
  Tämä antoi minulle jotain ajateltavaa. Tämä asetti sen erityinen luokka.
  
  
  Kiinalainen mies istui reunalla Eva Schmidt on kerrossänky. "Tarpeeksi minusta, Herra Carter. Olen nöyrä ihminen. En halua puhua itsestäni. Mieluummin haluaisin, että sinä kerrot meille kuinka paljon tiedät organisaatio, joka kutsuu itseään Topcon."
  
  
  En nähnyt mitään syytä pitää sitä salassa. "Hyvin vähän", sanoin. "En edes tiedä, jos Eva Schmidt on johtaja organisaation tai vain yhden työntekijän."
  
  
  "Itse asiassa, se on kumpikaan ei muista," sanoi Kiinan. Hän näytti yllättynyt, että hänellä oli enemmän tietoa Topcon kuin minä. "Schmidtin nainen ei ole pomo, ja silti hän on ehdottomasti enemmän kuin vain alisteinen."
  
  
  Tumma mies nojasi ovea vasten hämmennetään levottomasti. "Kerro hänelle enemmän kuin hän kertoo meille," hän murahti Kiinan.
  
  
  "Koska me aiomme tappaa hänet, se ei ole väliä," Kiinan vastasi hänen petollisen rakastettava ääni.
  
  
  Olen siirtynyt minun jalat hieman niin, että voisin siirtyä kohti muita miehiä. En suunnitelma saada ammuttiin alas ilman yrittää tappaa heidät ensin. Kun olen tehnyt minun liikkua, valitsin sen, joka oli lähimpänä.
  
  
  "Sinun ei pitäisi olla täällä, joko. Topcon myy laitteen Venäläiset, " sanoin Kiinan.
  
  
  "He myös tarjosi sitä meille. Emme halua maksaa niiden hintaa. Päätimme ottaa sen."
  
  
  Nojasin hieman eteenpäin, anna minun paino mennä liikkeen kanssa valmistautua
  
  
  kiire mies sängyllä. "Tarkoitatko, että tämä juna voisi olla täynnä kaikenlaisia aineita toivoen varastaa laite ihmisille, jotka varasti sen aiemmin ?"
  
  
  "Tämä on ongelma, mitä kapitalistit kutsuvat free enterprise. Se herättää kilpailukykyinen henki, " Kiinan sanoi, naureskelee.
  
  
  Tumma mies puhui taas. "Parasta saada se yli kanssa. Nainen voi tulla takaisin milloin tahansa."
  
  
  "Aiomme jatkaa tätä, ystäväni. Mutta se ei ole joka päivä, että saat mahdollisuuden puhua Amerikkalainen murhaaja henkilö. Kuinka moni tuttavani olet päässyt eroon teidän surullisen uran, Mr. Carter?" "
  
  
  Kohautin hartioitani. "Olen myös nöyrä ihminen."
  
  
  "Olit piikki lihassamme. Kun ilmoitan, että olen ottanut yli näytön ja poistaa sinut, saan kiitosta puheenjohtaja itse, " Kiinalainen mies sanoi omahyväinen ääni.
  
  
  Luulin, että he olivat hyvä pari. Tumma ihoinen mies halusi tappaa minut heti ulos silkkaa kärsimättömyyttä, ja Kiinalainen mies oli kiinnostunut mainetta hän voisi saada palaavat Pekingiin minun päänahka vyöllä.
  
  
  Kiinalainen huomautti hänen vasen käsi hänen toverinsa. Sitten hän kohotti revolveri hänen oikea. Hän oli valmis teloittamaan minut, ja hän ei aikonut ottaa mitään riskejä. Hän suunnitteli, että molemmat laittaa luoteja kehossani.
  
  
  "Valehtelin", sanoin.
  
  
  Kiinan epäröi, sormi liipaisimella. Ovella oleva mies vannoi. "Hän hidastaa, Sheng Tzu."
  
  
  Sheng Tzu, ajattelin, ja yhtäkkiä muistin pankki toimi. Zi Sheng, legendaarinen Kiinan Kommunistinen agentti, joka kätki hänen identiteettinsä niin menestyksekkäästi, että hän oli enemmän kuin aave, kuin lihaa ja verta. Eri aikoina, olen kuullut häntä kuvata vanha mies; muina aikoina, olen kuullut ihmiset väittävät, että ei, hän oli vain hänen kolmekymppinen. Ja yksikään näistä ihmisistä tunsi hänet hyvin. He vain vilaukselta, ilmeisesti yllään eri naamioita. Salaisuus Zi Sheng jäljellä on salaperäinen henkilö, oli, että ihmiset, jotka tiesivät, mitä hän todella näytti, oli naurettava tapa kuolla väkivaltaisesti.
  
  
  Kiinalainen silmät kapenivat jopa enemmän kuin nimi lipsahti muiden suuhun. "Typerys", hän sähisi tumma mies. "Sinua on varoitettu koskaan käyttää nimeäni."
  
  
  Hän katsoi minua, hänen ilmeensä ei enää ystävällinen. "Nyt, Herra Carter, teidän kuolema on todennäköisempää kuin ennen."
  
  
  "Teidän pitäisi todella tarvitsevat tätä laitetta. Ne on vedetty ulos paljon tykistöä."
  
  
  "Ei enää puhu", hän sylki minua, raivoissaan, että hänen toverinsa oli tehnyt virheen. "Sanoit, valehtelit meille. Selittäkää se minulle."
  
  
  "Löysin gadget. Se on taskussa." Siirsin käteni. "Minä näytän sen sinulle."
  
  
  "Carter, ota kätesi pois uudestaan ja tarkistan kuolleen miehen taskut," Sheng sanoi.
  
  
  Minulla on kylmä. Tiesin, että hän tarkoitti jokaista sanaa.
  
  
  Shan teki eleen. "Tarkista hänen taskut,", hän sanoi mies ovella.
  
  
  Tumma mies siirtyi eteenpäin, ja hetken hänen ruumiinsa tukossa Shen katsoo, piilossa liikkeen kättäni, kun painoin stiletto vastaan minun kämmen.
  
  
  Hän pääsi taskuun takkini ja otin Hugo ja ajoi razor kohta hänen rasvaa vatsa. Hän huohotti, hänen silmänsä leveä, jossa on kipua. Hän lysähti eteenpäin, ja minä tarttui hänen harteillaan käyttää kilpenä.
  
  
  Shen ampui minua. Tämä hätkähdytti tumma ihoinen mies, kun tartuin hänen notko kehon. Vaikutuksen teki hänet hyppäämään, vaikka elämä oli tyhjennys ulos hänestä, ennen kuin luoti osui.
  
  
  Gritting hampaani, olen ajanut kuollutta painoa käsissäni takaisin, heittää kehon suuntaan kerrossänky ja Kiinan agentti. Shan väisti. Mies hänen koko, hän oli yllättävän nopea. Hän meni pois tieltä, ja kehon hänen kumppaninsa romahti sänkyyn.
  
  
  Shan oli aikeissa ampua uudelleen. Otin askeleen häntä kohti ja kuulin hiljensi revolveri kädessään pop. Kumarruin alas, kääntämällä minun kehon eteenpäin ja alas ja potkia sitä minun oikea jalka.
  
  
  Hänen toinen laukaus jäi, koska minun liikkeen, ja sitten minun booli, jossa olin opettanut Japanilainen karate mestari, väkivaltaisesti osuma Sheng käsivarteen, rikkomatta hänen sormensa, ja revolveri lensi hänen käsistään.
  
  
  Ennen kuin hän voisi toipua, en muutti häntä kohti. Heitin minun nyrkki hänen pullea kasvot ja kiinni häntä leukaan. Hän huohotti ja porrastettu, mutta hän oli liian voimakas surun yhdellä iskulla.
  
  
  Olen saavuttanut minun takki Wilhelmina. Minulla oli käteni Luger persettä, kun Kiinalainen syöksyi minua kohti. Hän löi minua suoraan leukaan booli, että lähes murtui niska ja puristuksiin minut sänkyyn.
  
  
  Menettää tasapainoni, kaaduin
  
  
  yli liikkumatta elin Shen on kumppani. Minä rullattu yli, laskeutui lattialle, ja saavutti sillä Luger uudelleen.
  
  
  Tällä kertaa, Sheng oli avannut oven. Hän oli silmiinpistävän nopea käytävällä, ennen kuin voisin osoittaa häntä aseella.
  
  
  Nousin ylös ja juoksi hänen peräänsä, työntää puoli-auki ovi pois tieltä. Ei ollut mitään merkkejä Shen. Grimly, palasin osastoon Schmidt nainen. Siellä oli ruumiin, jota piti käsitellä.
  
  
  Paiskasin oven kiinni, raahasi kuolleen miehen ikkunasta, ja heitti hänet ulos. Olen vilaukselta kehon liikkuvan alas rinnettä, ennen kuin juna lähti sen takana.
  
  
  Minä hengitin raskaasti. Otin kuolleen miehen aseen ja löytyi Shen on lattialla vieressä kerrossänky. Heitin ne pois, sitten sulki ikkunan ja hätäisesti siistitty kansi. En halunnut Schmidt nainen tietää, että olin siellä.
  
  
  Työni oli vaikeampaa kuin silloin, kun sain junassa. Minun täytyi löytää Zi Sheng. Taistelu en vain ei ole ohi meille. Olin ainoa elävä agentti vapaan maailman, joka tiesi, mitä hän näytti. Hän ei aikonut päästää minua kantamaan tätä tietoa mukanani pitkään.
  
  
  
  
  Viidennessä luvussa.
  
  
  
  Kävelin pitkin junan toisesta päästä toiseen ja huomannut Kiinalainen agentti.
  
  
  Kun olen lopettanut minun haku, juna oli tehty kaksi nopeaa pysähtyy. Zi Sheng voinut hyppäsi alas tahansa niistä. Hän voisi myös olla aluksella yhteen osastoon en edes päässyt, tai kymmeniä muita paikkoja. En voinut toivoa tutkia kaikki paikat piilottaa liikkuvassa junassa.
  
  
  Huokaisin ja luovutin hetkeksi. Tavalla tai toisella, olin varma, että haluan tavata Shen uudelleen.
  
  
  Keskellä iltapäivällä, löysin Ursula istuu yksin hänen lokero. Hän oli kiireinen, joten muistiinpanot pieni muistikirja hän otti pois hänen kukkaro. Avasin lokeron oven ja meni sisään.
  
  
  "Hei," sanoin.
  
  
  "Oh, Nick! Istu alas. Yritin vain kirjoittaa merkinnän pomoni. Minun täytyy kertoa hänelle, että olen edelleen tyhjin käsin. Lähetän sähkeen Venetsia."
  
  
  Istuin alas hänen viereensä. Siellä oli kolme muhkeat paikkaa kummallakin puolella osastoon, joista jokainen oli päällystetty materiaalilla, musta ja ruskea kuvio, joka antoi sen vaikutelman Euroopan teehuone viime vuosisadalla. Osasto oli rakennettu päivää lumoava junat, kun kuninkaat ja julkkikset astuivat Orient Express. Siellä oli suuria ja pieniä kattotelineet edellä paikkaa, peili jokainen seinä, ja sivuilla peilit olivat kuvia reitin maisemia.
  
  
  Ursula laittaa hänen muistiinpanoja hänen kukkaro, ja minä vilaukselta Webley .22 automaattinen sisällä. Toivoin, että hän olisi voinut mennä häntä vastaan mies, jolla on tämä lelu. Hän katsoi minua, ja hymy haihtui hänen kasvoiltaan.
  
  
  "Nick! Mitä sinulle tapahtui?"
  
  
  Hän viittasi mustelma, joka osoitti, missä Shen oli lyönyt minua. En naurahti. "Olen työskennellyt minun ammattia."
  
  
  "Oletko kunnossa?"
  
  
  "Kyllä, olen kunnossa." Olin iloinen siitä, että hän oli aidosti huolissaan. "Sanotaan, että ei ole ravintolavaunu juuri nyt, mutta ostin pullon viskiä Milanossa. Haluatko liittyä minua minun lokero juoda?"
  
  
  Hän katsoi minua kylmä siniset silmät. Hän tiesi, että se oli tarjous, ja hän tiesi, mitä halusin hänen tietävän. Hän katsoi takaisin muutto maaseudulle, joka oli nyt tasaantumassa, kun lähestyimme Adrianmeren.
  
  
  "Luulen, että yrität vietellä minua."
  
  
  "Ehdottomasti ei", minä sanoin.
  
  
  Hän irvisti. "Et ole muuttunut yhtään. Etkö näe, että olen töissä?"
  
  
  "Sinun täytyy rentoutua joskus."
  
  
  "Se ei ole helppo tehdä, että kun olet paikannus alas mies, kuten Hans Richter."
  
  
  Se oli ensimmäinen kerta kun hän mainitsi miehen nimi hän kutsui Teurastaja. En löytänyt ulos. Luin Richter, ja mitä olen lukenut, oli pelottava.
  
  
  "Niin, hän on yksi olet jahtaa. En ymmärrä teidän päättäväisyyttä."
  
  
  Ovi avautui ja keski-ikäinen nainen seisoi siellä. "Ovatko nämä paikat on otettu?" "Mikä se on?" hän kysyi Brittiläinen aksentti, osoittaa neljä tyhjää paikkaa.
  
  
  "Ei, ole hyvä liittyä meihin," Ursula sanoi.
  
  
  Nainen tuli sisään ja istui ikkunan istuin vastapäätä Ursula ja minua. Minulla oli jäänyt luukku auki, ja viileä tuuli puhalsi sisään käytävällä. Kun hän istui alas, hän pääsi osaksi olki laukku nippu neulominen.
  
  
  "Mukava päivä", hän hymyili. Hän oli ohut, hawk laskelmoiva nainen, jolla on lyhyet harmaat hiukset. Hänen lasit oli vain pienempi osa normaalia linssit - pieni lasi, joka käytettiin lähikuva työtä.
  
  
  "Kyllä, eikö olekin?
  
  
  "Ursula sovittu.
  
  
  Ursula katsoi hänen neulominen minulle ja hymyili. Nainen meni takaisin neulominen, ei enää kiinnitä mitään huomiota meihin. Olin juuri aikeissa puhua Ursula uudelleen, kun mies tuli osastoon. Puhumatta kenellekään, hän istui aivan lopussa osasto, lähellä ovea. Se oli mies, jonka olin nähnyt aiemmin radiopuhelin, jossa hän oli vielä kannamme. Hän asettaa hänet alas istuin hänen viereensä, veti sanomalehden alta hänen kätensä, ja alkoi lukea. Joka kerta, kun näin tämän miehen, hän kantoi radio, mutta hän ei koskaan kääntyi sen.
  
  
  "Tiedätkö, kun saavumme Venetsiassa?" Britti kysyi Ursula.
  
  
  Ursula yritti saada parempi katsoa miehen kanssa sanomalehti. Nyt hän kääntyi Englantilaisen. "Odotan noin kuusi tai myöhemmin."
  
  
  "Oh, se ei ole huono. Meidän kaikkien täytyy syödä jotain, tietenkin, koska ei ole mikään ravintolavaunu."
  
  
  "Kyllä, se on oikein", sanoi Ursula. Näin hänen kasvonsa, muuta kuin jos hän muistaa jotain, ja sitten hän nopeasti katsoi takaisin henkilö radion kanssa.
  
  
  "Minusta se on hirveän epäkohtelias ei lähetä ruokailu-auto mukana koko matkan," British nainen sanoi.
  
  
  Ursula oli nyt katsot miehen vasen käsi. Katsoin, liian, ja näki, mitä hän oli kiinnostunut. Rysty rengas sormi käsi, joka piti sanomalehti oli suuri ja kuhmurainen. Vaihdoimme katseita. Tämä rysty oli tunnusmerkki Hans Richter.
  
  
  Ursula voinut saada hyvä katsoa hänen kasvonsa, joten päätin auttaa häntä. Odotin, että mies kääntää sivua, sitten puhui hänelle.
  
  
  "Olen pahoillani, sir", sanoin.
  
  
  Mies laski lehden ja katsoi minua. Hänen aksentti oli samanlainen Ursula on. Hän oli noin minun korkeus ja oli sotilaallinen laakeri. Hänen lihaksikas, älykäs kasvot näytti nuorempi kuin hänen vuosia ensi silmäyksellä.
  
  
  "Näen, että sinulla on Lontoon sanomalehti", sanoin. "Onko jalkapallo tulokset on?"
  
  
  Hänen katseensa oli siirtynyt minulta Ursula, ja nyt se oli takaisin minulle. Hän taittaa paperin ja ojensi sen minulle. "Olen varma, että siellä on. Täällä, olen juuri päättynyt."
  
  
  Vältin katsomasta hänen vasen käsi. "Kiitos", sanoin, ottaen paperin. En nähnyt arpi kaulassa.
  
  
  Hän katsoi Ursula uudelleen. "Kaikki on hyvin." Hän otti radion ja nousi ylös. "Nyt, jos suotte minulle anteeksi."
  
  
  Hän kääntyi ja lähti osasto, matkalla makuuvaunut. Käännyin Ursula.
  
  
  "En tiedä," hän sanoi.
  
  
  Nainen käytävän toisella puolella oli pysähtynyt neulominen ja kuunteli keskusteluamme, jolla on aitoa kiinnostusta.
  
  
  "Ei ole olemassa monia käsiä kuin että," minä sanoin.
  
  
  "Ei", Ursula myönsi. "Ei paljon."
  
  
  Seisoin siellä. "Tulen heti takaisin."
  
  
  Olen nopeasti muutti alas päivän valmentajan eteisen suuntaan, mies oli poissa. Olen kiinni hänen kanssaan, kun hän oli saapumassa Voiture 5, auto, että Topcon nainen asui. Seisoin lopussa auton, kun hän käveli. Sitten menin nurkan takana käytävällä. Hetken päästä kuulin oven lähellä. Hän tuli osasto 6.
  
  
  Kun seisoin siellä, olen tehnyt päätökseni. Seuraava siirtoni vastaan Topcon on vähemmän hienovarainen. Minun täytyy mennä Eva Schmidt ja kysyä häneltä, missä varastettu laite on piilotettu. Nyt oli täydellinen aika. Koputin oveen osasto 4, mutta ei ollut vastausta. Yritin uudelleen, mutta kaikki oli hiljaa sisällä. Täytyy kokeilla myöhemmin uudelleen.
  
  
  Kun palasin Ursula, nainen oli vielä hänen kanssaan, keskustella eduista rautatieliikenteen yli lentoyhtiö. Ursula oli iloinen nähdessään minut. "Mennään kävelylle", sanoin. "Se on mukava alustoilla."
  
  
  "Älä unohda syödä Venetsiassa," nainen sanoi.
  
  
  "Emme unohda", sanoin hänelle.
  
  
  Kun menimme ulos käytävään, sanoin, " Tule, mennään minun osasto."
  
  
  Hän katsoi minua. "Hienoa."
  
  
  Kun meillä on oma osasto, joka oli kolmen minuutin päässä Ursula on sama auto, otin takkini pois mukavuussyistä, ja Ursula tuijotti iso Luger kotelossa. Sitten hän hylkäsi hänen ajatuksensa.
  
  
  Hän istuutui varovasti reunalla minun kerrossänky, ja kaadoin viskin meille jokaiselle. Hän otti hänen pieni hymy. "Ennen kuin sinä saat minut humalassa, kerro löysitkö henkilö radion kanssa?"
  
  
  "Hän on seuraava auto", sanoin. "Osasto 6. Luuletko, että olet löytänyt Teurastaja?"
  
  
  "En nähnyt arpi", hän sanoi.
  
  
  "ei. Mutta hänen ruumiinrakenne sopii, ja niin ei hänen ikänsä."
  
  
  "En tiedä, en vain tiedä", hän sanoi hitaasti. "Minulla on tunne, se on Richter, mutta en halua pidättää väärän henkilön."
  
  
  "Sitten sinulla on vain yksi vaihtoehto", sanoin. "Olet menossa
  
  
  yritä löytää jotain hänen henkilökohtaiset tavaransa, jotka tekevät tunnistaminen positiivisempi."
  
  
  "Kyllä, olet oikeassa," hän suostui. "Minun täytyy yrittää saada hänen lokero."
  
  
  Minä huokaisi. "Katsokaa, olen hyvä tässä. Anna minun etsiä hänen lokero."
  
  
  "Et tiedä mitä etsiä, Nick."
  
  
  Annoin sitä. "Hyvä on, mennään yhdessä."
  
  
  Hän hymyili. "Noin on parempi. Et voi täysin uppoutua jännitystä."
  
  
  Otin kulauksen viskiä. "Emme voi mennä nyt", sanoin hänelle, asettaa käteni hänen ympärilleen vyötärö. "Richter, tai kuka hän on, on juuri palannut osasto. Hän tulee olemaan siellä jonkin aikaa. Meidän täytyy odottaa."
  
  
  Siniset silmät katsoivat minuun, ja hän otti kulauksen viskiä. Otin kupin hänen kädestään ja aseta se sivuun. I istui reunaan kerrossänky ja veti hänet minulle. Sitten annoin hänelle pitkän suudelman huulille, ja hän vastasi. Suutelin takaisin hänen kaulan alla hänen vaaleat hiukset, ja hänen hengityksensä kiinni hänen kurkkuunsa. "Rauhoitu", sanoin.
  
  
  Kun seuraava suudelma oli ohi, hän päätti antaa itsensä minulle. Vedin hänet jaloilleen ja aloimme riisua sanomatta sanaakaan. Pian meillä oli kerrossänky, kehomme jännittämistä. Pehmeä, miellyttävä ääniä tuli ulos hänen kurkkuunsa. Hänen lihansa oli kuumaa vastaan minun touch.
  
  
  Juoksin käteni yli hänen rintojaan. Ursula silmät olivat kiinni. Näin hänen valkoiset hampaat flash. Hän huokaisi ja kietoi oikean käsivartensa kaulaani. Tunsin hänen värisevän ja kuulin hänen huokaus, ja sitten hän romahti, hymy pelaa kulmissa suunsa.
  
  
  Junan pyörät jyrisi allamme, ja auto liikkui sujuvasti. Se oli hieno hetki, ja kumpikaan ei halunnut keskeyttää sitä sanoilla.
  
  
  Lopuksi, Ursula kosketti poskeani. "Se oli hienoa, Nick."
  
  
  Hymyilin hänelle takaisin. "Se on parempi kuin neulominen osastossa."
  
  
  Kun olimme pukeutuneet, avasin ikkunan verhon halki. Löysimme itsemme, vuonna soinen alue, lähellä Venetsiaa.
  
  
  "Nyt, kun siihen osastoon, meidän piti etsiä...", sanoi Ursula.
  
  
  "Anna minun tarkistaa oman mies ja nähdä, jos hän on yhä siellä."
  
  
  Livahdin käytävälle ja seurasi sen osaston käytössä mies, jolla on radiopuhelin.
  
  
  Hän avasi oven, kun lähestyin sitä, ja hetken katsoimme toisiamme silmiin. Jatkoin kävelyä ja käveli hänen ohitseen lopussa auton. Sitten käännyin ympäri ja teeskenteli vilkaista takaisin. Mies seisoi yhä ovella, katsellen minua.
  
  
  Katseemme kohtasivat jälleen. Hänen katseensa oli kova, haastava. Sitten hän meni takaisin hyttiin, ja sulki oven.
  
  
  Haku ehdotin Ursula ei tule kysymykseen tällä hetkellä. Lisäksi, tämä henkilö vaikutti epäilyttävältä. Jos hän oli Hans Richterin, että epäily oli ymmärrettävää. Välttää kaapata niin kauan kuin Richter teki, miehen täytyi olla erittäin varovainen, jatkuvasti valppaana, epäluuloinen kaikille. Hän luultavasti nukkui ase kädessään.
  
  
  Tietenkin se oli Richter, ajattelin. Ursula piti varmistaa, koska se oli hänen työtään. Hän tarvitsee todistaa hänen todellisen henkilöllisyytensä pidättää hänet. Mutta kaikkia käytännön tarkoituksia varten, oletin, että hän oli teurastaja Belgradissa. Se epämuodostunut rysty ja mies on varovainen käytös vakuutti minut.
  
  
  Kuten olen seisoi lopussa auto, Eva Schmidt ilmestyi, muistuttaa minua, että minulla oli oma työnsä, ja että hän tuntui olevan avain siihen.
  
  
  Nainen käveli ohi ja haistoin hänen hajuvettä, joka oli erittäin naisellinen. Katselin hänen jalkansa, kun hän käveli alas sali. Ei paha, ajattelin.
  
  
  Kun hän pysähtyi ovella hänen osastossa, hän antoi minulle saman arvioidessaan ilmeen hän oli antanut minulle ensimmäistä kertaa olen nähnyt hänet. Sitten hän avasi oven ja meni sisään.
  
  
  Menin takaisin Ursula ja kertoi hänelle, että mies oli mielestäni Richter oli vielä hänen lokero. "Yritä pitää silmällä hänen oven. Minulla on pieni liike oman hoidettavana", sanoin, tarkkailun Luger.
  
  
  "Mitä on liiketoiminta, Nick?"
  
  
  "Jotkut kutsuvat sitä uskoa."
  
  
  Koputin Eva Schmidt on ovi, ja hän avasi sen heti. Hän näytti yllättynyt. "Mitä haluat?" "Mikä se on?" hän kysyi saksalainen aksentti.
  
  
  "Sinä", sanoin hänelle. Työnsin hänet pois ja nopeasti sulki oven takanani.
  
  
  Nainen katsoi minua varovasti, mutta hän ei todellakaan ollut partaalla paniikki. "On olemassa parempia tapoja saada tuntemaan toisensa", hän sanoi.
  
  
  "Tämä on enemmän kuin liiketoimintaa puhelun, Eva."
  
  
  "Jos olet poliisi, minulla ei ole mitään salattavaa. Jos olet varas, siellä ei ole paljon syytä varastaa minulta."
  
  
  "Vain elektroninen laite, joka lisää hallitukset haluaisivat olla", sanoin. "Anna se minulle.
  
  
  Tiedän, että olet Topcon agentti. "
  
  
  "Mikä on Topcon agentti?"
  
  
  "Tiedän myös, että puhuit KGB: n agentti. Haluat myydä laitteen Neuvostoliittoon."
  
  
  "Kuka on KGB: n agentti?", hän sanoi. Se alkoi kuulostaa kuin vinyylilevy.
  
  
  Tajusin, että minun täytyi vakuuttaa hänelle, että tiesin mistä puhuin. Sanoin: "kuuntelin, kun yksi teidän keskusteluja venäläisen kanssa. Hänen nimensä on Lubyanka. Meillä on kuva hänestä meidän tiedostoja."
  
  
  Hänen silmänsä kapenivat. "Kuka olet, CIA: n?"
  
  
  "Olen heidän linjan työtä."
  
  
  "Sanotaan näin, että olen yrittää myydä jotain Venäläisille. Miten aiotte pysäyttää minut?"
  
  
  "No, on yksi yksinkertainen tapa. En voi tappaa sinut."
  
  
  Eva Schmidt kavahtanut. "Ei tungosta juna, et voi. Olet bluffaa."
  
  
  Siirsin käteni ja hiusneula meni käteeni. "Kuinka hyvin väärässä olet. Olen jo tappanut yhden ihmisen junassa. Voin helposti tehdä sen kanssa kahden."
  
  
  Hänen kasvonsa paled, ja hänen silmänsä syöksyi hermostuneesti hohtavan terä veitsen. "Näyttö ei ole tässä osastossa."
  
  
  "Missä se sijaitsee?"
  
  
  "En voi kertoa, että. Jos olisin, minun ihmiset olisi tappanut minut."
  
  
  Käteni ampui häntä. Yksi nopea liike, leikkasin pois-painiketta hänen mekko, ja se putosi lattialle ja rullattu pois.
  
  
  "Se voisi yhtä hyvin olla teidän kurkun, Eve."
  
  
  Hän huohotti hiljaa. Hänen silmänsä seurasivat painiketta. "Minulla ei ole laitetta. En vain neuvotella Venäläisten kanssa."
  
  
  "Se Topcon pomo on junassa, eikö olekin? Olet välittäjä, voit siirtää KGB: n ehdotuksia hänelle."
  
  
  "Vain varotoimi. Te tiedätte, miten se on. Ei ole ketään, johon voit luottaa." Eva Schmidt tuntui olevan rauhallinen huumorintaju.
  
  
  Olen virnisti hänelle ja nojautui luukku. "Jos KGB asetetaan oikea hinta, pomo tulee ulos piilostaan ja luovuttaa seurata. On, että suunnitelma?"
  
  
  "Et voi estää häntä tekemästä sitä. Kukaan ei koskaan pysäytti hänet."
  
  
  "Olen erikoistunut aloittelijoille," sanoin hänelle.
  
  
  Sitten joku käytävällä kääntyi kahva ja työnsi oven kovaa, koputtaa minut pois tasapainosta.
  
  
  Eva Schmidt reagoi kuin jos hän oli odottanut tätä mahdollisuutta. Hän potkaisi ulos, ja hänen kantapää kiinni minun shin. Kaivaa hänen olkapää rintaani, hän tarttui minun ranne kanssa molemmat kädet ja asetti käteni hänen polvi.
  
  
  Nainen sai oppia asiantuntija. Hän olisi murtanut käteni, jos en olisi muuttanut hänen kanssaan, ryöstää hänen vaikutusvaltaa tarvitaan kompensoimaan minun ylivoimainen vahvuus. Olen kääritty my free kätensä hänen kaulansa ympärille ja veti hänen päänsä niin kovaa, että hän murahti kuin jos hän olisi ollut osuma.
  
  
  Nostin stiletto ja kosketti sitä hänen kurkkuunsa, sitten pyörähti ympäri kohtaamaan oven.
  
  
  Siellä ei ollut ketään.
  
  
  "Taas liikkeelle", sanoin Eevalle," ja tämä matka on ohi sinulle."
  
  
  Hän pysähtyi kamppailee. Minä katselin, kun osaston ovi, joka oli nyt raollaan, pudisti hieman junan liikkeen.
  
  
  Vetämällä nainen kanssani, tarkistin käytävällä. Aattona pitäisi työkaveri oli poissa.
  
  
  "Olit odottanut seuraa. Kuka se oli?" Pyysin häntä.
  
  
  "Venäjän. Pelästytit hänet."
  
  
  Paiskasin oven kiinni. "Minulla on epäilys, että olet valehtelee, ja minä vain jäi kokouksen johtajan kanssa Topcon."
  
  
  "Jos näin on, olet onnea. Hän olisi tappanut sinut."
  
  
  Tämä oli toinen kerta, kun hän kertoi minulle, kuinka erehtymätön salaperäinen mies oli. Joko hänen kollegansa ihaillut häntä, tai Eva oli henkilökohtaisesti kiinnostunut hänestä. Muistin jotain Kiinan agentti sanoi, kun olin kehumassa. Hän sanoi, että Eva ei ollut Topcon johtoon, mutta hän ei todellakaan ollut vain toinen palkkasoturi.
  
  
  "Kerro poikaystäväsi, Eva. Aloita hänen nimensä."
  
  
  "Olet tukehtuminen minua. En voi tuskin puhua."
  
  
  Löysäsin otettani hieman, ja hän palasi hyväksi. Hän puri käteeni.
  
  
  On olemassa muutamia asioita, joita et voi vastustaa. Yksi heistä oli syvä purenta terävät hampaat, ja Eeva näytti ovat jyrkin niistä.
  
  
  Kirosin ja anna hänen mennä.
  
  
  Nainen hyppäsi pois minulta ja hyppäsi neulominen matkalaukku, että voisin nähdä hän oli kuljettaa päivässä kouluttaja. Hän veti takaisin alkuun, kurkistaa sisälle.
  
  
  Osuin hänen vyötärö. Me romahti kerrossänky. Eve heitti minut ja löi minua silmiin. Me rullattu lattialle, ja hänen polvi osui. Tunsin inhottavaa kipua.
  
  
  "Paska", sanoin. Siinä kaikki. Minun kärsivällisyyteni on loppunut. Löin häntä kovaa pääni
  
  
  
  ja hänen päänsä osui lattiaan. Löin häntä jälleen kädelläni, ja hän huusi kuin veri alkoi virrata nurkassa huultaan.
  
  
  Olen straddled häntä, painamalla hänen paljaat reidet selkääni vasten. Hänen pukunsa oli revitty taistelussa, ja voisin nähdä osan yhdestä rinnasta. Jotenkin hän näytti seksikkäämpi kuin ennen, mutta en ollut sillä tuulella, ystävällinen pelejä.
  
  
  Eeva laittaa kätensä hänen suunsa ja katsoi verta. "Donnerwetter!", hän sylkäisi. Mutta siellä oli voimakasta pelkoa hänen silmissään.
  
  
  "Jos ajatus tapahtuu sinulle, että en aio tappaa sinua, koska olet nainen, laita se pois mieltäsi."
  
  
  Pidin Hugo edessä häntä hätkähdytti silmiin, ja sitten liukui terän alla hänen leukansa. "En uhkaa sinua enää. Otan vain tehdä se."
  
  
  "Hänen nimensä on Horst Blücher. En kerro enempää, vaikka se maksaisi henkeni. En petä häntä. Mutta jos haluat vedon vastaan venäjän laitteen, annan puheenvuoron Horst."
  
  
  Ajattelin sitä hetken. En ole valtuuksia maksaa rahaa saada laitteen takaisin, mutta Eve ilmeisesti tarkoitti sitä, kun hän sanoi, että hän antaa hänen elämänsä suojella hänen pomo.
  
  
  Olen saavuttanut minun neulominen tapauksessa, pääsi sisälle ja veti minun Beretta. En laita ase taskussani vain vakuutus.
  
  
  "Sinun täytyy olla erittäin tyytyväinen tähän Horst kaveri."
  
  
  "Hän on nero. Minä todella ihailen häntä."
  
  
  "Ja hieman enemmän, varmasti."
  
  
  Eeva kosketti huultaan, jota en halua leikata rysty. "Kyllä, me olemme ystäville. Se on yksi syy, miksi haluan kuolla."
  
  
  "Minun hallitus voi olla valmis tekemään tarjouksen palata näytön. Siirtää viestin henkilö."
  
  
  "Katsotaan mitä hän sanoo."
  
  
  "Mistä tiedän?"
  
  
  "Kai saan vastauksen tänä iltana."
  
  
  En saanut pois hänen, ja hän nousi istumaan ja nojautui raskaasti vasten reunaan kerrossänky. Tunsin, että Horst oli vain vähän mahdollisuuksia ottaa syötin ja saada ulos osaksi auki. Mutta tein pitkän kantaman suunnitelma, toivoen, että Eeva olisi johtaa minut hänen luokseen.
  
  
  Ulkopuolella käytävällä, olen miettinyt, jos olisin tehnyt virheen. Oli olemassa mahdollisuus, että Eva olisi saada yhteyttä Horst tietämättäni, ja hän yritti tappaa minut. Sitten minulla on iso Topkon tykki ja Kiinalainen salamurhaaja takana minun päänahan. En löytänyt mahdollisuus houkutteleva.
  
  
  
  
  Kuudennessa luvussa.
  
  
  
  Ursula oli poissa.
  
  
  Jätin hänet ovella mies epäilimme oli Hans Richterin, Natsien sodan rikollinen nimeltä Butcher. Hän ei ollut lopussa auto missä olen viimeksi nähnyt häntä, ja hän ei ollut hänen oma lokero tai minun.
  
  
  Luulin, että määrätietoinen tyttö Ursula ei halunnut lähteä hänen postitse ilman hyvää syytä. Hän on nähnyt miehen ulos lokero ja päätti seurata häntä.
  
  
  Lopetin edessä miehen ovelle ja koputti. En saanut vastausta. Katsoin alas sali. Matkailija sai autoon ja käveli minua kohti hymy kasvoillaan. Missä olen nähnyt sen aiemmin? Sitten muistin. Aiemmin matka, hän istui autossa, samana päivänä kuin Eva Schmidt ja mies luulimme oli Richter.
  
  
  Hän tervehti minua iloisesti. "Miten reissu sujuu?" Kun kerroin hänelle, että kaikki oli menossa hyvin, hän nyökkäsi ja antoi minulle ystävällinen taputtaa olkapäälle, sitten siirtyi.
  
  
  Pysähdyin, odottamassa häntä ja katoavat näkyvistä. Menin hyttiin, kun kukaan ei ollut siellä, ja teki haku Ursula halusi. Ennemmin hän asettuu hänen liike, ennemmin lopetan tunne vastuussa hänestä.
  
  
  Iloinen muukalainen pysähtyi. Hän kääntyi ympäri. "Saanko kysyä sinulta kysymyksen?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Hän poisti käsi, joka oli ollut hänen takkinsa taskussa. "Voisitko uskoa minua, jos sanoisin, että olin tilalla revolverin?"
  
  
  "En tiedä, miksi valehtelit minulle tällaisia asioita." Olin vaikuttunut hänen toimivat taitoja. Hän näytti iloinen turisti. Hän jopa käytti kameran hihna kaulassaan.
  
  
  "Aion viedä sinut joku, joka haluaa puhua kanssasi. Se on kaikki haluamme - vähän keskustelua", hän sanoi.
  
  
  "Sitten sinun ei tarvitse asetta."
  
  
  "Luultavasti ei, mutta olen mieluummin olla varovainen. Menen lyhyen matkan takana. Tarpeeksi lähellä ampua, mutta ei tarpeeksi lähellä voit hypätä minua. Jos käyttäydyt hyvin, tulemme toimeen ihan hyvin."
  
  
  "Yritän tulla toimeen kaikkien kanssa", sanoin.
  
  
  "Käänny ympäri ja ala kävellä. Kerron, kun voit lopettaa."
  
  
  Olen käyttäytynyt asiallisesti ja käskyjä. Olin utelias tietää, kuka oli lähettänyt hänelle jälkeen minulle.
  
  
  Hyvä. Lopeta, " hän sanoi, kun tuli seuraava auto.
  
  
  Pysähdyin, etsivät takaisin.
  
  
  
  Olimme vieressä useita yksityisiä osastoja. Kuulin hilpeä mies, käännä avain lukkoon.
  
  
  "Nyt voit kääntyä ympäri ja mennä sisälle", hän sanoi.
  
  
  Olen seurannut tilaukset, kunnes sain osastoon. Sitten näin Ursula ja menin hullu.
  
  
  Tyttö makasi pinnasänky. Hän oli täysin alasti. He riisuivat hänen vaatteensa ja hajotti heidät ympäri osastoa. Hän hengitti, mutta ei liiku.
  
  
  Välittämättä ase, käännyin minun vangitsija. Hyppäsin hänen peräänsä. Käteni kiinni hänen kaulan ympärillä. Löin häntä vastaan puolella lokero, kuristaa häntä. "Mitä sinä teit hänelle?"
  
  
  Sitten ovi avataan. Olen kuullut sen, mutta en voi kääntyä ympäri aikaa. Johtaa nyrkkirauta löi minua korvan taakse ja kaatoi minut lattialle.
  
  
  Yritin nousta ylös, mutta en pystynyt. Tunsin käteni saavuttaa selkäni takana. Sitten joku sitoi ranteeni yhteen silkki johto, vetää joukkovelkakirjojen yhdessä helposti.
  
  
  Hänen kätensä löi minua olkapäälle. Mies, joka straddled minua sitomaan kengännauhani sanoi, " Älä huoli tyttö. Hän oli vain pyörtynyt."
  
  
  Tunnistin lupsakka turisti ääni.
  
  
  Minun sumea näkö alkoi tyhjentää. Näin jalat toinen mies seisoo ovella. Hänellä oli yllään kallis musta nahka kengät. Ilmeisesti hän oli se, joka kiusasi minua. "Selvitä, kuka hän on", hän sanoi Mr. Jolly.
  
  
  Sitten hän oli ulos ovesta, ennen kuin voisin katsoa hänen kasvonsa.
  
  
  Kun ovi sulkeutui miehen takana mustat kengät, Herra Jolly kääntyi minua yli. Hän oli vielä säteilee kuin puheenjohtaja tervetulokomitea. "Kuten sanoin, et saa tappaa, jos osaat käyttäytyä."
  
  
  "Entä se tyttö?"
  
  
  "Ymmärrän huolenne. Hän on kaunis. Mutta meidän piti selvittää, kuka hän oli. Tönäisin hänet pois, otti vaatteensa pois, ja tutki hänet."
  
  
  "Kuinka paljon olet oppinut?"
  
  
  "Hänen organisaatio kysymyksiä henkilökortit sen tekijöille. Luonnollisesti, hän oli se hänen kanssaan."
  
  
  Se oli ongelma Ursula on salainen poliittinen virasto. He seurasivat kaikki byrokraattinen tottumukset, joka voi olla vaarallinen agentti maahan.
  
  
  "Sinulla on myös ID-kortti?" iloinen mies kysyi.
  
  
  "Sanoin ei.
  
  
  Toivoin, että jos tein hänelle puhua tarpeeksi kauan, voin laittaa hänet kivenheiton päässä sekä liike-isku. Sitten voisin aloittaa kokonaan uusi peli minun palvella.
  
  
  "Te kaksi vaelsi ympäri juna yhdessä, yritti ovet, katsoin muiden ihmisten osastoja. Jos et toimi, koska kumppanit, miten selität sen?"
  
  
  "Helvetti", sanoin, " etkö voi ajatella mitään itse?"
  
  
  "Ei, olen laiska." Hän veti toisen palan johtoa taskustaan. "Teen sen vaikea liikkua." Hän taitavasti kiedottu köysi noin minun nilkat, varo häntä kiinni kenet. En ehtinyt ottamaan kunnon kuvaa.
  
  
  Käytävällä, mies oli sama varovaisuus, epäilemättä syntynyt kokemus. Kuka hän oli, hän tiesi pelin säännöt.
  
  
  Herra Iloinen on aksentti oli saksalainen, aivan kuten Eva Schmidtin. Tai Ursula on, että asia. Tämä oli avain hänen jäsenyytensä organisaatiossa. Vakooja liiketoimintaa, osapuolet muuttunut melko usein, ammattilaisia kaikista kansallisuuksista olivat saatavilla palkata yhtään asiakasta, ja mitä tuntui itsestään selvältä, usein osoittautui vääräksi.
  
  
  Esimerkiksi, Zi Sheng avustaja oli niin Kiinan kuin Frank Sinatra.
  
  
  Niin pitkälle kuin tiesin, Herra Jolly voisi toimia kuka tahansa alkaen Topcon Itä-saksan tiedustelupalvelu. Hän on myös voinut olla ystävä Hans Richter, mies Ursula piti kiinni.
  
  
  Voisin vain olla varma, että se ei toimi AX täysin selvää syytä, tai Pekingissä. Jos hän olisi palkannut Kiinan Kommunistit, Sheng Tzu olisi ollut läsnä, ja olisin luultavasti jo kuollut.
  
  
  Hän laski jalkani, sitten antoi heille vähän ääliö testata vahvuus hänen työstään. Tyytyväinen, hän suoristaa ylös. "Nyt kun olemme mukava, voimme puhua. Kerro minulle itsestäsi."
  
  
  "Alusta? No, olen syntynyt suomeen..."
  
  
  "Sinä vitsailet liian paljon", hän varoitti.
  
  
  Hän käveli sängyn ja katseli alaston Ursula, joka oli sidottu käsi ja jalka samaa köyttä kuin minä. Hän vilkaisi ylös ja varmista, olin katsomassa hänen jokaista liikettään, sitten tarkoituksella näpäytti yksi tajuton tyttö nännit hänen kynsi.
  
  
  "En yritä voittaa vastaukset pois. Se olisi liian vaikeaa. Jos et kerro minulle kuka olet, lupaan työstää tyttö."
  
  
  En voinut ymmärtää, mitä sain ulos tiedon salaaminen. "Saan tilauksia järjestö nimeltä AX. Nimeni on Nick Carter."
  
  
  "Sinun nimi ja organisaation nimi on minulle tuttu. Mutta en ymmärrä, miksi sinä ja tyttö ovat yhdessä."
  
  
  "Et ehkä usko tätä, mutta olemme vain vanhoja ystäviä samassa junassa."
  
  
  "Tyttö kappaleet alas entisiä Natseja. Olet myös metsästys entinen Natsi?"
  
  
  "Ei oikeastaan. Mutta jos olen joutunut, en aio suudella häntä molemmille poskille."
  
  
  "En olisi uskonut, Herra Carter. Joka tapauksessa, minun täytyy mennä." Hän vilkaisi kelloaan ja käveli nopeasti ovelle. "Enjoy the rest of your trip."
  
  
  Katselin oven lähellä ja kuuli lukon klikkauksella. Sitten osasto oli hiljainen. Katsoin ympärilleni. Ei ollut mitään matkatavaroita tai vaatteita osoittavat, että asunnossa oli käytössä henkilöauto. Ehkä Herra Jolly oli lukko poimia ja valitsi tyhjä nukkuva paikka pitää meitä vankeudessa.
  
  
  Olin yllättynyt, että hän kysyi hänen kysymyksiä ja jätti meille vahingoittumattomana. Mutta en aio valittaa. Minun ongelmani oli saada meidät pois täältä.
  
  
  "Ursula", sanoin. "Herää, Ursula."
  
  
  Tyttö ei liikkunut. Olen hiipi kohti kerrossänky, liikkuu hitaasti ja kömpelösti. Sitten sain polvilleni ja alkoi puhua Ursula uudelleen. Hänen ripset lenteli hieman.
  
  
  Se oli kaunis taulu, raikas ja kutsuva. Minä kumartui ja kosketti kieltäni hänen nänni. Se oli yksi tapa herätä häntä.
  
  
  Ursula hymyili vaistomaisesti. Sitten hän herätti sänkyyn. Hänen silmänsä lensivät auki. "Nick!"
  
  
  "Yllätys", sanoin.
  
  
  Olen kosketti hänen nänni uudelleen. Vihasin pysäyttää.
  
  
  "Nyt ei ole aikaa siihen", hän torui minua. "Kuinka sinä pääsit tänne?"
  
  
  "Olin tuonut tanakka mies. Hauska tyyppi, jolla kamera kaulassaan. Mitä luulet?"
  
  
  "Minä katselin osaston Voiture 5 kun meni noin yrityksesi, mitä se oli. Mies meni ulos. Kuten tavallista, kantaen pirun walkie-talkie. Hän oli niin kiire, että olin varma, että hän oli menossa tapaamaan jotakuta, joten päätin seurata, mitä hän ajatteli oli niin tärkeää. Hän on huomannut minut. Hän johti minut läpi yhteisen auton, jossa tämä hauska kaveri kameran kanssa istui. Heidän on täytynyt vaihtaa signaaleja jollain tavalla. Kaksi heistä sai minut lavalla. Minun oli pakko tulla tänne. Sitten osui korvan taakse."
  
  
  "Näen kauniin hanhen muna siellä, mutta olet vielä hyvässä kunnossa."
  
  
  Ursula punastui hieman. "Olet laittaa minut epäedulliseen asemaan."
  
  
  "Toivon, että voisin löytää tapa tehdä rahaa pois se."
  
  
  "Yritä keskittyä yrityksesi. Mitä meidän pitäisi tehdä seuraavaksi?"
  
  
  "Minä keksin jotain", vakuutin hänelle.
  
  
  Olin jo ajatellut päivän tapahtumista. Jotain ei pudonnut paikalleen, ja se harmitti minua, että en voinut selvittää sen.
  
  
  Yritin järjestää omat päätelmät loogisessa järjestyksessä. Mies radio oli Richter, Ursula on Natsi karannut. Hän oli epämuodostunut rysty, kuten Richter, ja käyttäytyi kuin mies, tottunut juoksemaan. Sen jälkeen, kun hän tunnisti Ursula, se oli vain luonnollista, että hän yrittää selvittää, kuka minä olin. Hän näki minut ja saksalaisen tytön.
  
  
  Richter hit minua, kun olin paini hänen rikoskumppani, Herra Vesely. Hän oli henkilö, joka kertoi Mr. Jolly määritellä oma identiteetti. Mutta miksi mies niin varovaisia kuin Richter jättää asian hänen toverinsa? Siinä tapauksessa, miksi Richter matkustaa toveri, joka näytti olevan kokenut agentti? Ehkä Herra Richter oli vakooja liiketoimintaa, liian.
  
  
  "Tule tänne, Ursula, ja tee tilaa minulle. Aion mennä kanssasi sänkyyn", sanoin.
  
  
  "Nick!" hän torui. "Ei nyt."
  
  
  "Olet väärässä, vauva. Menen makaamaan sängylle ja yrittää irrottaa kädet."
  
  
  Me istuimme takaisin takaisin, ja olen busied itseni kanssa tiukka solmua köydet, jotka sitovat hänet. Tehtävä oli niin vaikea, että kirosin Herra Jolly puoli tusinaa kertaa.
  
  
  "Nick, miksi he ottaa vaatteeni pois?"
  
  
  "Ei vain siksi, että katsoo, vaikka se on kaunis. Herra Jolly halusi etsiä vaatteita."
  
  
  "Tapahtuiko mitään, kun olin tajuttomana?"
  
  
  "Ei mitään sellaista, että et neiti," minä naurahti.
  
  
  Kuten olen sitomatonta solmu, käteni joskus harjattu Ursula on paljas selkä ja pakarat. "Tämä työ on joitakin muita etuja," sanoin hänelle.
  
  
  "Löytyikö mitään, kun he etsivät minua, Nick?"
  
  
  "ID-kortti. Richter tietää, kuka sinä olet."
  
  
  Sillä hetkellä, minä näin Mr. Vesely on kamera.
  
  
  
  
  Jätin sen lokeroon.
  
  
  "Mitä tapahtui?" Ursula kysyi.
  
  
  "Hän jätti kameran takana."
  
  
  "Tarkoitatko, että hän voisi tulla takaisin?"
  
  
  "Ei tässä elämässä", sanoin. "Henkilö, joka on niin varovainen, ei unohda jotain kuin kamera."
  
  
  Ei, ellei hän aikoi unohtaa sen.
  
  
  Sain sängystä ja kaatui lattialle. Minä rullattu ylös kameraan, koska se oli nopein tapa päästä sinne.
  
  
  "Ursula, nousta sängystä, seiso takaisin ikkunan ja nosta se ylös." Minä sanoi.
  
  
  Hän oli tarpeeksi älykäs. Alkaen sävy minun ääntäni, hän tiesi, että minun ei pitäisi tuhlata aikaa. Kuulin hänen paljaat jalat osuvat lattiaan.
  
  
  Makasin minun vatsa, katsomalla kameran läheltä. Jos olin oikeassa, olin vaarassa saada ammuttiin suoraan kasvoihin, mutta ei ole mitään en voi tehdä asialle.
  
  
  "En näe mitään ajoitus laite ja en kuule mitään tikittää, mutta luulen, että siellä on räjähtävä laitteen sisällä."
  
  
  "Ei se henkilö jättää sen tahallaan?" Ursula sanoi. Nyt hän oli ikkunassa.
  
  
  "Kun tietää, kuka olet, miksi Hans Richter antaa sinun elää? Tämä osasto ei pitäisi olla vakava, vauva."
  
  
  Kuulin Ursula on raskas hengitys. Hän tarttui ikkunan, yanking sitä.
  
  
  "Herra Vesely katsoi hänen katsella, ennen kuin jättää meidät. Oletan, että hän aktivoi ajastin painamalla vipu kameran. Minä voin sammuttaa sen jos otan kameran, mutta otan riskin."
  
  
  Käänsin takaisin kameran ja tarttui siihen molemmin käsin. Olin hikoilu vuolaasti. En kertonut Ursula, mutta ajattelin, että jos räjähteitä meni pois, kun muutin kamera, ainakin minun elin olisi suojeltava osa räjähdyksen ja mahdollisesti pelastaa hänen henkensä.
  
  
  "Tule pois ikkunasta," sanoin hänelle.
  
  
  Hän sanoi minun nimeni on pehmeä ääni, sitten muutti, ja nousin ylös.
  
  
  Ei räjähdystä.
  
  
  Minä hyppäsi junan ikkunasta. En halunnut ottaa riskiä, että liikkuvan ympäri lattialla. Käänsin selkäni ikkunaan, nojautui sitä vastaan, ja heilautti kameraa kanssa sidottu kädet.
  
  
  Kun juna liikkui eteenpäin, katsoin Ursula, ja me hymyili toisilleen, mikä vaikutti helpotus meille.
  
  
  Sitten kuulimme räjähdyksen pitkin kappaleita. Se oli kuin käsi kranaatti räjähtänyt toisella puolella mäkeä.
  
  
  "Olen iloinen, että olet nähnyt tämän kameran ja ymmärtää, mitä se on", sanoi Ursula.
  
  
  "Kyllä, pari minuuttia ja meillä olisi räjähtänyt."
  
  
  "Olen niin pahoillani, Nick. Olen hengenvaarassa. Richter on yrittää tappaa meidät molemmat."
  
  
  Ursula voisi vain nähdä jäävuoren huippu. Hans Richterin ja hänen luutnantti, Herra Jolly, olivat vähemmistö assassins junassa.
  
  
  
  
  Luku Seitsemän
  
  
  
  Kun idän Pikajuna pysähtyi Venetsia, olin onnistunut vapauttamaan Ursulan kädet. Hän heitti köydet noin hänen nilkkojen ja laittaa pari perus vaatteita ennen sidonnaisuuksien purkamista minua.
  
  
  "Älä ujostele," olen kiusannut häntä. "Nyt tiedän kaiken sinusta."
  
  
  "Ei, Nick. Et vain tiedä, miltä näytän. Mies ei koskaan tietää kaiken naisen."
  
  
  Saimme ulos lokero ja sekoitettu väkeä lähdössä juna. Ursula ryntäsi hakemaan voileipiä, ja otin kannan, että salli minun pitää silmällä, että kasvot, että se tarkoitti jotain meitä on kaksi.
  
  
  En näe Hans Richterin ja hänen kumppaninsa, ja en nähnyt Sheng Tzu, Kiinan Kommunistinen agentti. Olen vilaukselta Eva Schmidt. Kuten Ursula, hän oli poimien voileipiä.
  
  
  "Eva", huusin kun hän käveli ohitseni ja lähti takaisin juna -, pussi ruokaa kädessään.
  
  
  Hän lopetti kävelyn. "Annoit minulle, kunnes tänään, muistatko?"
  
  
  "Tarkistin vain, että on kaikki."
  
  
  "Otan yhteyttä, Horst ja välittää viestisi kiinnostusta seurata. Mutta en tee sitä yhteyttä, ennen kuin olen varma, että aika on oikea. Toisin sanoen, en aio paljastaa hänen henkilöllisyytensä tai joku muu, joka voi olla katsomassa minua."
  
  
  Sitten hän lähti kanssa väkijoukon, ja käänsin huomiota Ursula, joka tuli takaani meidän voileipiä.
  
  
  "Luulin, että olit yrittää löytää toinen leikkikaveri", hän sanoi, " kunnes kuulin pätkä keskustelua. Kuka on Horst?"
  
  
  "Vain ihminen, en halua tavata. Muista, Richter, vauva."
  
  
  Pian Orient Express oli lähdössä asemalta suuntaan se oli tullut. Pää itään jälleen, juna oli palata manner-euroopan kautta causeway. Se oli tumma kuin Ilmaista riensi alas kahden kilometrin tiellä, ja näimme takanamme häikäisevä näyttö keltainen valot pitkin rantaviivaa: näkymät Venetsian nousee merestä on pimeyttä.
  
  
  
  Kun nopea ateria, Ursula sanoi, että hän halusi lyödä Hans Richter uudelleen. "Kokeillaan hänen coupe. Jos hän on siellä, pidätän hänet. Jos ei, meidän tulee tutkia hänen tavaransa ja selvittää, mitä hän on jopa."
  
  
  Richter ei ollut siellä, ja en ollut yllättynyt.
  
  
  "Nyt hän tietää, he eivät tappaneet meitä. Siellä olisi ollut räjähdys, joka ei tapahdu."
  
  
  "Nick, luuletko, että olen menettänyt sen?"
  
  
  "Hän ei päästä pois junasta Milanossa", sanoin.
  
  
  Minä tiirikoin lukon ja meidän tuli Teurastajan osasto.
  
  
  Käännyin kattovalo. Siellä oli kaksi matkalaukkua, ja molemmat olivat lattialla, ei hyllyillä. Otin yhden matkalaukun, ja Ursula saavutti muut. Jälkeen poiminta lukot matkalaukut, me huolellisesti avasi ne.
  
  
  Siellä ei ollut mitään merkittävää laukkua olen etsinyt, mutta siellä oli nenäliina, joka ehdottomasti ei kuulu henkilö, joka omisti radion. Hän oli heikko tuoksu hajuvettä, että löysin hämärästi tuttu. Suljin pussin ja auttoi Ursula katsoa läpi muut yksi. Hetkeä myöhemmin, hän katsoi ylös paperille.
  
  
  "Katso tässä," hän sanoi. "Hän aikoo mennä ulos Belgradissa." Se oli hänen junalipun.
  
  
  En naurahti. "Se ei antaa sinulle paljon aikaa."
  
  
  Katsoin alle, jotkut paidat nurkassa laatikon ja löysi pari askia Euroopan savukkeita. He näyttivät erityinen sekoitus. "Kallis maku", sanoin, osoittaa Ursula yksi paketteja.
  
  
  Hän otti tupakkaa minulta ja katsoi pack. "Hans Richter savustettu erityinen tuotemerkki Belgian savukkeita. Se on se brändi."
  
  
  "Sinun täytyy yrittää napata hänet Belgradissa, kun hän pääsee pois junasta."
  
  
  "Jugoslavian viranomaiset lupasivat auttaa tuomaan Richter oikeuden eteen. Pyydän heitä tapaamaan meitä juna-asemalla pari siviilipukuisia poliiseja."
  
  
  "Etkö mieluummin pidättää hänet yksin?" Minä kysyin.
  
  
  "Hän on kiinni hengissä", hän sanoi. "Jos otan, että Natsi-sika yksin, pelkään, että ammun hänen aivonsa pellolle."
  
  
  Laitamme kaiken yhdessä, koska se oli ja jätti lokero. Ursula meni lokeroon odottamaan minua, kun kävelin jyrinä juna.
  
  
  Pysähdyimme Trieste vain kun Venetsia. Meidän piti olla Poggioreale del Corsa Jugoslavian rajalla yhdeksän-kolmekymmentä. Päätin, että jos Eva Schmidt ei olisi ottanut minuun yhteyttä, en olisi alkanut etsimään häntä.
  
  
  Menin takaisin minun osasto, toivoen, että Eva olisi yhteyttä minuun siellä. Annoin hänelle hänen numero, kun hän lupasi kertoa Horst Blücher, että halusin tarjouksen satelliitti seurata.
  
  
  Yhtiö odotti minua, mutta se ei ollut Eva Schmidt-tai poikaystävänsä. Ivan Lubyanka, että Chekist, kumartui takaisin minun kerrossänky, hänen päänsä rekennettiin hänen vasen käsi. Hän oli tilalla Webley revolveri oikeassa kädessään .455 Mark IV äänenvaimennin.
  
  
  "Tule sisään," hän sanoi.
  
  
  Suljin oven takanani, ajatellen, minun olisi pitänyt olla varovaisempi.
  
  
  Lubyanka istui alas sohvalle. "Niin, olet Nick Carter. Et näytä niin cool."
  
  
  "Kuka sinulle kertoi olin viileä? Olen kitty."
  
  
  "Jos olisin tiennyt, että olit junassa kanssani, Carter, olisin lopettanut aiemmin nähdä sinua."
  
  
  En naurahti. "Jos olit tekemässä kotitehtäviä, sinun olisi tunnistanut minua kun näit minut ravintolavaunussa. En tunnistanut sinua."
  
  
  Hän katsoi minua ärtyneesti. "Tiedät kai, että minun täytyy tappaa sinut."
  
  
  En selän yli. "Miksi vaivautua?" Minä kysyin. "Luultavasti tappaa minut joka tapauksessa."
  
  
  "En tullut tänne panostaa", hän sanoi flatly, kanssa raskas aksentti. "Tulin tänne, koska ainoa ostaja, ja haluan pitää sen niin."
  
  
  "Entä Kiina?"
  
  
  "Minä hoidan yksi kilpailija kerrallaan", hän sanoi pehmeästi.
  
  
  "Jos voit tehdä, että, sinun täytyy elinten koko juna. Sinun pitäisi ajatella se." En yritä napata Hugo, koska tiesin, että Moskova ei anna minulle mitään aikaan.
  
  
  "Olen miettinyt sitä", hän sanoi. Hän nousi kerrossänky. Hän oli pari senttiä minua lyhyempi, ja voisin kertoa hän ei pidä siitä kovin paljon. "Sinä ja minä menemme loppuun tämä juna, Carter. Olemme menossa hyvin huolellisesti. Pidän tämän ase taskussa matkalla, mutta se on suunnattu selkärankaa. Kuten tiedätte, selkärankaan on erittäin kivulias. Joten toivon, että et tee mitään typerää."
  
  
  "Ja mitä tapahtuu lopussa meidän hyvä kävellä yhdessä?"
  
  
  "Älä huoli, se tulee olemaan hyvin nopea."
  
  
  "Kuinka anteliasta sinulta."
  
  
  "Kiitos. Sinä tulet nyt mukaani." Hän heilutti iso aseella minua, ja minä
  
  
  Tajusin, että jos tämä asia meni pois, ei olisi reikä rinnassani tarpeeksi iso mies kiinni hänen nyrkki.
  
  
  Olen kääntyi ja avasi oven, toivoen, että joku oli eteisessä. Mutta siellä ei ollut ketään. Astuin käytävään, ja Lubyanka seurasi minua. Ase oli vielä edessä häntä, mutta minä näin, kun hän sujautti sen takkinsa taskuun. Voisin nähdä kuono kiinni alta liinalla ja tavoitteena on minun vyötärö.
  
  
  Hän sulki lokero oven ja viittilöi minua menemään. Käännyin ja käveli hitaasti alas sali. Juna jyrisi ja rokkasi alla meitä, mutta ei tarpeeksi järkyttää Lubyanka tilisaldoon. Hän piti noin kolme askelta välillämme, joten en voinut saada hänet helposti.
  
  
  Tulimme loppuun Voiture 7 ja veti päälle alustojen välillä Voiture 7 ja Voiture 5, jossa Eva Schmidtin osasto sijaitsi. Meidän piti mennä läpi kaksi ovea. Kulkee toinen auto, Lubyanka oli takanani, en tehnyt mitään.
  
  
  En yhtäkkiä paiskasi oven takaisin Lubyanka Street. Ovi osui häntä ja menetti tasapainonsa, ja hän putosi lattialle alustan. Mutta hän ei ollut menettänyt hänen revolveri. Hän ampui, kun hän kaatui. Ensimmäinen luoti murskasi lasi oven, meni läpi, ja melkein osui olkapäähän, haudaten itsensä puu panelointi takanani. Toinen laukaus kajahti, mutta se ei edes tule lähelle minua.
  
  
  Kun Lubyanka ryntäsi alusta, vedin Wilhelmina ulos. Minun laukaus osui metalli-kerros alustan viereen hiipivä venäjän, ricocheting hänen ympärillään ilman lyömällä häntä.
  
  
  Lubyanka avasi tulen taas, koputtaa pois oven karmi olisin käytetty kansi. Sitten, kun menin ovesta ulos, hän kiiruhti takaisin oven läpi toisen auton. Näin hänet viime hetkellä ja onnistui puristaa kaksi laukausta pois luger. Yksi luoti osui Lubyanka olkapäähän, ja minä näin hänen pudota lattialle toisessa autossa.
  
  
  Siellä oli pitkä, tyhjä hetki, kun pyörät ravisteli äänekkäästi allamme. Sitten näin nosti käden tilalla revolverin. Lubyanka nopeasti ampui minua, mutta villisti jäi. Sitten näin hänen päänsä selkäsauna vastaan ikkunan alareunaan. Minä ammuin, mutta jäi. Sitten hän lähti ja juoksi alas käytävään, joka johti toinen pää auton. Luultavasti hän päätti ajaa pois ja nuolla hänen haavansa.
  
  
  Olen huolellisesti muutti minun puolella alustan ja nopeasti ylitti kuilun ja otti kantaa ensi toiselle ovelle. Siellä oli enemmän laukauksia. Katsoin sisälle, mutta Lubyanka ei löytynyt mistään. Ehkä hän asettaa ansa minua varten.
  
  
  Avasin oven crack saada paremman ilmeen. Ei mitään. Näyttää siltä, Lubyanka todella vasemmalle. Kävelin hitaasti auto, jolla Luger edessäni. Hän ei ollut siellä. Sitten käännyin nurkkaan ja näki hänet noin kaksi kolmasosaa alas sali. Hän kääntyi, hänen kasvonsa tumma vihaa ja turhautumista, ja ampui kaksi epätarkka laukausta ladattu revolveri. Olen kyyristyi alas nopeasti, ja luodit whizzed yli pääni.
  
  
  Vannoin alla minun hengenvetoon. Aivan kuten Lubyanka oli käynnissä käytävällä, ammuin häntä uudelleen. Mutta liikkeen kouluttaa hemmoteltu minun tavoite, ja melkein missasin. Sitten venäjän katosi kulman taakse, päästä ulos autosta.
  
  
  Ilmeisesti kukaan ei ollut kuullut vaimeita laukauksia. Kukaan ei tullut ulos osastosta. Kun pääsin loppuun auton ja paikka, jossa KGB: n mies oli kadonnut näkyvistä, näin että juna oli siirtymässä Poggioreale del Corsa.
  
  
  Lentäjää ei päästä pois näin nopeasti lopettaa, sanoin itselleni. Hän ei halua viranomaisten tietävän hänen vammoja. Hän ei voinut selittää, mitä oli tapahtunut. Lisäksi hän vielä tarvitaan näytön, että hän oli yrittänyt ostaa Topcon aineet junassa.
  
  
  Pari virkapukuista miestä olivat kävelemässä käytävällä minua kohti. Yksi oli konduktööri, muu tullimies. Olimme lähellä rajaa, me tarkastettiin.
  
  
  Olen esittänyt väärän henkilöllisyystodistuksen esittänyt AXE Special Forces. Tulli upseeri nyökkäsi, ja hän ja kapellimestari siirtyi.
  
  
  Junan kyytiin nopeus, liikkuu tasaisesti kohti Etelä-Ossetiassa. Seuraava pysäkki on noin keskiyöllä Povka.
  
  
  Ajattelin, että minun seuraava tehtävä olisi käydä Eva Schmidt. Nainen on ollut se joka kertoi Lubyanka, että yritin saada satelliitti seurata.
  
  
  Yritin Eva coupe, mutta se ei ollut siellä. Minä tiirikoin lukon uudestaan ja meni, Luger kädessä. Siellä ei ollut ketään. Hän päätti, että koska hänen osasto oli ainoa, voisin tunnistaa numeron, minun vastustajat olisivat konferenssien jossain muualla.
  
  
  Sain ulos lokero ja käveli takaisin päivä autoja, aina etsivät Lubyanka.
  
  
  Ja Schmidt-oli myös etsivät Shen, koska minun oli syytä ajatella, että hän oli vielä aluksella, metsästys ihoni.
  
  
  Etsintäni oli tulokseton. Mikään niistä ei ollut siellä. Olin huolissani, että ehkä ne oli kaikki jotenkin karannut rajalla.
  
  
  Sitten juna revitä Pivka-asemalta. Pivka on maakunta kaupunki, joka sijaitsee risteyksessä useita Jugoslavian radat. Asema on primitiivinen , pitkä harmaa rakennus, jossa on muutamia valoja yöllä. Se oli kylmä siellä vuorilla. Kun juna pysähtyi, se oli tihkusade.
  
  
  Katsoin yhden auton alustoja nähdä, jos joku olisi päästä pois. Neljä ihmistä ilmestyi lavalle. Kolme heistä oli matkustajia, jotka päätti olla välipala sandwich shop ja kahvila lähellä loppuun asemarakennus. Neljäs, jonka minä nyt tunnustettu hänen tuttu kävely, oli Ivan Lubyanka.
  
  
  Ilman kerran olkansa yli, Lubyanka kiiruhti läpi asemarakennuksen ja pimeään kadun yli. Epäröin hetken. Se olisi ollut temppu kääntää minun huomioni, kun Schmidt ja Blücher oli saada pois toisen auton. Mutta minun piti ottaa tämä mahdollisuus. Astuin maahan ja seurasi Lubyanka. Hän voi olla varastettu seurata.
  
  
  Lubyanka oli jo kadonnut harmaa rakennus. Minä kiirehdin hänen peräänsä, toivoen, että juna lähtisi ennen minua. Himmeästi valaistu, huonokuntoinen vastaanotto alue oli lähes tyhjä. Lentäjää ei ollut siellä - hän on varmaan lähtenyt jo.
  
  
  Juoksin ulos ovesta kadulle ja katsoi ympärilleen pimeässä jalkakäytävällä ulkopuolella. Kevyt sade liottaa minun kasvot - se oli kylmä, kurja yö. Ei ollut autoja tai jalankulkijoita näköpiirissä , vain harmaa kivi aidat, rakennukset, ja sade. Lubyanka täysin kadonnut.
  
  
  Minun oli päätettävä, onko seurata Lentäjää ja unohtaa juna, Schmidt ja Blücher, tai mennä takaisin laivaan, jos he olivat vielä siellä varastetun laitteen.
  
  
  Se oli pakko päätöksen, koska minulla ei ollut aikaa - junan oli määrä lähteä kymmenen tai viisitoista minuuttia. Jos teen väärän päätöksen, menen takaisin siihen, mistä aloitin etsintäni seurata, ja voi jopa menettää sen ikuisesti.
  
  
  Vuonna silmänräpäyksessä, tein valinnan. Olen kääntyi ja kiiruhti takaisin läpi himmeästi valaistu kanava alustan. Valot Orient Express venytetty pitkin kappaleita edessäni. Juna näytti keidas sivistys tämä musta erämaa. Katsoin suuntaan ravintolassa ja näki useita ihmisiä istuu sisällä, juo kuumaa kahvia tai teetä karkea puiset pöydät. On Jugoslavian lapsi, joka piti olla nukkumassa tähän aikaan oli siirtymässä pöytään höyryävän kupillisen teetä. Hänellä oli päällään valkoinen esiliina ja kiiltonahkakenkiä. Kun tarkkailun kasvot asiakkaita ja varmista, en tunnista heistä ketään, suuntasin vessaan. Kanssa helpotus, olen miettinyt, missä Lubyanka oli mennyt ja jos hän aikoi tehdä sopimuksen kanssa monitor.
  
  
  Kun käännyin lähtemään, huomasin, että mies seisoo ovella - vanha ystäväni Zi Sheng. Hän oli virnisteli hieman, ja hänellä oli kädessään revolveri oikeassa kädessään. Se oli Smith & Wesson .44 Magnum, jossa on suuri äänenvaimennin.
  
  
  "Tämä on viimeinen kerta, kun tapaamme, Herra Carter," Sheng sanoi. "Venäläinen ystävämme on sopivasti lähtenyt juna, ja kun minä päästä eroon sinusta, minulla ei ole muita kilpailijoita."
  
  
  Katselin ase ja hänen käsi aseen kanssa. "Blücher itse on vielä käsiteltävä." Olen huomannut, että ainoa valo huoneeseen tuli hämärä lamppu roikkuu katosta, ei kaukana missä seisoin. Mutta en näe mitään keinoa tummentaa tämä paikka saamatta kaksi tai kolme luotia. Ja ei ollut mitään kansi huoneessa.
  
  
  "Nainen on minun polku laite," Sheng sanoi kylmästi. "Mutta se on minun ongelmani, ei sinun." Hän nosti aseen hieman; se oli suunnattu sydäntäni. Juuri kun hän oli aikeissa vetää liipaisimesta, mies tuli ovesta hänen takanaan. Hän oli Jugoslavian työntekijän asema.
  
  
  "Mikä se on?" "Mikä se on?" hän kysyi, katsoen Shen on pitkä ase.
  
  
  Hän seisoi kolmen metrin päässä Shen. Sheng kääntyi häntä, heitti pois hänen vasen kyynärpää, ja löi häntä koko kasvot. Siellä oli tylsää crunch ja vaimeita itkeä, ja mies kaatui tajuttomana lattialle.
  
  
  Mutta en odota virallinen pudota lattialle. Ennen Sheng voisi kääntyä takaisin tappamaan minut, minä tarttui merkkijono pieni lamppu edessäni ja veti jyrkästi kun käännyin vasemmalle.
  
  
  Huone oli lähes täysin pimeää, vain himmeä valo tulee-kanava alustan kautta avoin ovi. Shen ampui minua kohti, mutta jäi
  
  
  
  Ase thudded huoneeseen, ja luoti iskeytyi seinään takanani. Kun käännyin takaisin Shen, hän tähtäsi. Heitin stiletto koko pimennetyssä huoneessa, ja se kiinni Shen kyynärvarren yläpuolella käsi revolveri. Käsi avasi convulsively, ja ase lensi huoneen poikki.
  
  
  Sheng päästää ääneen itkeä, kun hän katseli veitsen upotettu hänen kyynärvarren, joka oli katkaissut jänteet, verisuonet ja lihakset. Hän kääntyi, yhä veitsi kädessään, löytää ase. Sitten hän otti askeleen eteenpäin, mutta en estänyt häntä. Hän vannoi kiinaksi.
  
  
  "No enemmän aseita, Shan," sanoin matala murina. "Katsotaan, mitä voit tehdä ilman häntä."
  
  
  Sheng epäröi hetken, sitten veti tikarin hänen kyynärvarren kanssa murisija kipua. Veri roiskui lattialle. Hän taitavasti tarttui veitsen kahva vasemmalla kädellään ja liikkui minua kohti.
  
  
  Olisin voinut yrittää saada aseen lattialle, mutta tiesin, etten koskaan saa sitä, ennen kuin Shen teki. Kuten Wilhelmina, minun Luger kuulostaisi tykki tällä asemalla.
  
  
  Shen oli kiertää minua nyt. Minun piti astua pois hänen aseensa lattialle. Hän ei voinut tehdä sitä, mutta hän oli täysin tyytyväinen hänen uusi etu. Hän odottaa minun olla leikkaa palasiksi jossa on tikari.
  
  
  Sheng nopeasti tuli, feinting hänen veitsi. Hän oli hyvä siinä. Olen välttää, nopea, terävä isku, mutta toinen hyökkäys leikkaa hiha takkini ja raapaisi kättäni. Hymy palasi hänen laaja kasvot. Hän oli varma. Hän otti toisen huitaista kanssa terä ja leikata rintaani.
  
  
  Silmät olivat totuttelua dimness nyt, ja näen veren valuvan jatkuvasti Shen on oikea kyynärvarsi, kun hän suunnitelmallisesti jahtasi minua tiukka ympyrä. Hän oli nähnyt verta paitani, liian, ja voisin kertoa hänen kasvonsa, että hän piti, mitä hän näki. Hän päätti, että hän voisi lopettaa vain muutaman sekunnin.
  
  
  Sitten Sheng otti ison askeleen. Hän tuli tappamaan minut puukotus minua vatsaan. Otin askeleen, kääntyi puolella, ja osui häntä ranteessa minun oikea käsi. Löin häntä, ja hänen kätensä split auki vaikutusta. Hugo laski lattialle kaatuu.
  
  
  Ennen Sheng voisi palauttaa, käännyin lähemmäksi häntä ja pää ja kaula omat taskuni. Hän murahti ja laski kontallaan. Astuin hänen päälleen heittää toinen booli, mutta hän oli valmis minua varten. Hän heitti minut hänen oikea jalka ja tyrmäsi minut alas, lyömällä minua reiteen.
  
  
  Me molemmat hyppäsi meidän jalat samaan aikaan, mutta minulla oli etulyöntiasema hänelle, koska en ollut satuttaa niin pahasti. Heitin nyrkkiä häntä, mutta hän näki sen juuri ajoissa. Vaikka hän oli kipeä käsi, hän tarttui minuun ja heitti minut olkansa yli laajan kaaren. Saatoin nähdä, katto ja lattia, koska olen saavuttanut sillä matkalla alas. Minä laskeutui yhden polven, edelleen tilalla se. Kanssa vauhtia hän loi, heitin hänet yli hänen takaisin, käänsivät hänet ylösalaisin ilmassa ja laskeutui kovasti hänen takaisin betonilattialle. Hän löi minua kovalla jysähti, ja kuulin ilma ryntää ulos keuhkoista.
  
  
  Sain jalkani niin Shen sai heikosti polvilleen, hengästynyt. Sitten potkaisin häntä rajusti päähän ja hän kaatui puolella. Hän yritti päästä takaisin polvilleen, mutta olin odottamassa häntä. Heti kun hän kamppaili hänen jalkansa, otin varovainen tavoite, sulki omat taskuni kovaa alas sillan hänen nenä, ja osua kohteeseen kanssa, äänekäs crack. Sheng murahti ja kaatui takaisin lattialle. Sitten hän nykimisestä kahdesti ja kuoli.
  
  
  Katsoin ulos ja näki, että johtimet oli saada valmis aloittamaan Orient Express uudelleen. Kun otin Hugo ja Wilhelmina, minä napit ylös minun takki piilottaa verta paitani ja ryntäsi juna sateisena iltana.
  
  
  
  
  Kahdeksas luku.
  
  
  
  Pian sen jälkeen, kun juna lähti Pivka, löysin Ursula takana alustan, yksin, tarkkailun ammuksia hänen Webley Lilliput. Hän oli iloinen nähdessään minut.
  
  
  "Minä näin sinut tulossa ulos ja luulin, että sinulla saattaa olla ongelma asemalla," - hän sanoi.
  
  
  Olin muuttanut pois minun takki ja paita, niin ei ole todisteita minun run-in kanssa Shen. "Siellä oli muutamia asioita, jotka tapahtui minulle", myönsin. "Oletko lähdössä Belgrad?"
  
  
  Hän hymyili tiukasti. "joo. Luulen, että se häiritsee minua hieman."
  
  
  "No, melkein tunnin. Ehdotan, että menet nukkumaan. Emme ehdi perille Belgradissa vasta yhdeksän aamulla."
  
  
  "Menen lepäämään", hän sanoi. "Lupaan."
  
  
  Hyvä. Minulla on jotain tekemistä." Nähdään huomenna aamusta." Olet menossa takaisin hyttiin?"
  
  
  "Taidan saada raitista ilmaa ensin," hän sanoi. Hän kumartui ja kosketti hänen huulensa omilleni.
  
  
  Olen huolissani sinusta, Nick."
  
  
  Minä hymyilin. "Nähdään pian."
  
  
  Jätin Ursulan laiturille ja käveli takaisin kautta Voiture 7, nyt viimeinen auto, numero 5, jossa toivoin löytäväni Eva Schmidt.
  
  
  Olin saavuttanut aivan lopussa Voiture 7, kun näin miehen kävelevän minua kohti käytävän läpi seuraavan nukkuja. Se oli Hans Richter. Hän ei enää kantoi radio hänen kanssaan, ja hänen kasvonsa näytti hyvin asiallinen. Menin takaisin pois näkyvistä ja juoksi hänen edellään, takaisin hyttiini. Avasin oven ja astui sisään kuin Richter kääntyi nurkkaan käytävällä.
  
  
  Odotin kunnes kuulin hänen mennä, ennen kuin vetäytyvät käytävään perässään. Hän käveli Ursula, joka oli vielä takana alustan. Aluksi ajattelin, että se oli luultavasti vain sattumaa, mutta sitten näin hänet lopettamaan lopussa käytävällä, vedä suuri stiletto taskustaan ja avaa terä. Ei ollut epäilystäkään: hän tiesi, että Ursula oli siellä. Ilmeisesti hän arvasi, että hän oli sen jälkeen, kun hänet ja aikoi tappaa hänet.
  
  
  Richter katosi nurkan takana käytävällä. Muutin nopeasti sen jälkeen, kun hänet, tietäen, että se kestäisi vain hetki tappaa Ursula, jos hän ei näe hänen tulevan, ja, että jyrinää junan hukkuisi ulos mitään ääntä hän teki.
  
  
  Se vain vei minut hetkeksi kääntää kulmassa käytävällä ja päästä alustan ovi. Kun katsoin sitä, huomasin, että Richter oli jo Ursula tarttui takaapäin ja piteli veistä hänen kurkullaan. Hänen toinen kätensä oli painetaan hänen suuhunsa, ja voisin kuvitella hänen hyvin laaja, pelokas silmät.
  
  
  Richter oli ottaen hänen vankeudessa ylimielinen, kova ääni kun avasin oven halkeama hänen takanaan.
  
  
  "Kyllä, tiedän, että kuolema on epämiellyttävä. Mutta se mitä Bonnin hallitus on mielessä, ei ole se?"
  
  
  Se ei ollut helppo tilanne. En voinut tappaa Hans Richter, koska Ursula ja Bonn halusi hänet elossa. Se oli heille tärkeä, että hän kestää häpeä julkista oikeudenkäyntiä.
  
  
  Suljin oven takanani, veti Wilhelmina ulos, ja astui taakse Richter kun hän oli aikeissa ajaa stiletto koko Ursula kurkkuun. Sitten painoin kuono konekivääri vastaan pohjan Richterin kallo, niin että hän voisi tuntea sen siellä.
  
  
  Richter käänsi päätään nopeasti, edelleen tilalla veitsi Ursula kaulaan. Kun hän näki minut, hänen takanaan, näyttää puhdasta vihaa ristissä hänen kova, lihaksikas kasvot.
  
  
  "Sinä?" "Mikä se on?", hän huudahti.
  
  
  "Sinun on parasta pudottaa veitsen, "sanoin, painamalla luger lujasti hänen kallo.
  
  
  "Entä jos en?"
  
  
  "Sitten ammun sinua päähän", sanoin synkästi, toivoen, että hän ei ollut bluffini.
  
  
  "Ei ennen kuin voin avata tämän naisen kurkkuun kuin kypsä tomaatti. Ei, minulla on etu täällä, ystäväni. Jos et heti laita ase pois ja jättää tämä foorumi, tapan hänet välittömästi.
  
  
  "Ymmärsit väärin, miksi olen täällä", hän jatkoi sujuvasti. "Halusin vain pelotella nainen. En aikonut tappaa häntä. Ja en aio tappaa hänet nyt, jos jätät tämän foorumin. Jos et, minun täytyy leikata hänen kaulalaskimo."
  
  
  Richter oli taitava valehtelija, mutta ei vakuuttava yksi. Tiesin, että jos olen lähtenyt alusta, en voisi koskaan nähdä, Ursula taas elossa.
  
  
  Voisin nähdä siniset silmät tuijottivat minua epätoivoon. Nielin kiukkuni ja painetaan Luger jopa kovemmin vastaan kallon sisällä.
  
  
  "Hyvä on,"sanoin," tee se."
  
  
  Richter katsoi minua. "Tarkoitatko, että et anna minun tappaa hänet?"
  
  
  "Aivan oikein", sanoin. "Sen jälkeen, pää katoaa pimeyteen. Nyt voit päättää, Richter. Pudota veitsi tai olet kuollut."
  
  
  Toivoin, että kuulosti vakuuttavalta. Richter epäröi hetken, tarkastellaan ja arvioidaan. Sitten näin hänen kasvonsa, muuttaa ja rentoutua hieman. Hän otti veitsen pois Ursula kurkusta ja otti toisella kädellä pois hänen suunsa.
  
  
  Otin ison askeleen pois Richter, ja hän otti pienen askeleen päässä Ursula. Nyt hän kääntyi kohtaamaan häntä, hengitys kova.
  
  
  "No, se näyttää sinut lopulta kiinni minua," hän sanoi Ursula sarkastinen sävy. "Wie schade für mich." Se on sääli häntä - hänen sarkasmia on vaikeampaa kuin koskaan.
  
  
  "Näyttää siltä, että meillä pidätti hänet aikaisemmin kuin sinä halusit," sanoi Ursula, pitää silmäni Richter.
  
  
  "Me otamme hänet minun osasto. Minä varjelee häntä koko yön, niin että hän ei break free", sanoi Ursula.
  
  
  Richter naurahti.
  
  
  "Hyvä on", sanoin. En halunnut, että tämä mies jäädä tänne, kunnes aamulla, varsinkin kun olin huolissani Eva Schmidt ja Blücher, mutta ei ollut muuta keinoa. "Eteenpäin, Richter." Olen vilkutti Luger laiturin oven
  
  
  
  Hän oli yhä veitsi kädessään, ja pääsin ulos hakemaan sen, kun hän ohitti minut. Hän antoi sen minulle ilman ongelmia, mutta sitten kun heitin sen mereen, kun silmäni pois sen hetken, hän tarttui minun oikea ranne kädellään ja työnsi Luger pois.
  
  
  Me osuma laipio yhdessä, ja Richter kääntyi napata aseen. Jossain vaiheessa olen saattanut vaaransi ampumalla häntä, mutta Ursula oli tulilinjalla hänen takanaan.
  
  
  Täytin Richter kuten olen kehrätty häntä noin pieni ympyrä, kunnes hänen selkänsä osui takaisin juna. Ursula ei enää ollut hänen takanaan. Olen kamppaillut käännä luger häntä kohti. En enää välittänyt, jos olisin tappanut Richter tai ei, mutta haluaisin yrittää vahingoittaa häntä sen sijaan. Voihkii ja hikoilu, painoin kuono ase vastaan hänen ruumiinsa. Hän puristi kättäni, ja laukaus oli ammuttu luger. Luoti osui laipio ja kimposi yöhön.
  
  
  Ursula oli juuri vetänyt pois hänen Webley, mutta olin välillä hänen ja Richter, ja hän ei voinut käyttää sitä häntä vastaan. Äkillinen, kova, epätoivoisesti push, Richter heitti minut pois hänen luotaan. Kaaduin päälle Ursula hetkeksi, koputtaa Webley ulos sylissään. Sitten Richter käveli oven läpi. Hän katosi takana kun ammuin toisen laukauksen Luger. Luoti murskasi lasi ja lyödä häntä, kun hän kääntyi nurkkaan käytävällä. Vaikutus luoti osui häntä seinää vasten. Mutta hän oli vielä jaloilleen. Sitten hän katosi näkyvistä.
  
  
  "Hitto!" Minä huusin. "Oletko kunnossa?"
  
  
  Ursula oli poimien hänen Webley. "Olen kunnossa, Nick", hän sanoi, mutta voisin kertoa hän oli järkyttynyt.
  
  
  Tartuin oven, työnsi sen auki ja astui nukkuu autossa. Kuten olen pyöristetty nurkassa käytävällä, luger kädessä, näin Richter noin puoliväliin, käynnissä kohti toista päätä. Totesin luger häntä, sitten muutin mieleni. Suurin osa matkustajista olivat jo niiden osastoja, ja laukaus olisi luultavasti herättää heidät ylös.
  
  
  Laskin luger ja katseli Richter katoavat toiseen päähän autosta. Ursula oli vieressäni.
  
  
  "Olen pahoillani," sanoin hänelle.
  
  
  "Älä huoli, Nick. Hän on vielä junassa. Hän ei ole niin hyvä tuuri ensi kerralla. Me hoidamme sen. Meidän pitäisi etsiä häntä?"
  
  
  "Tule."
  
  
  Menimme Richterin osastossa, mutta hän ei ollut siellä. Sitten tutkimme loput junalla. Hän oli näkynyt missään. Ilmeisesti hän oli löytänyt piilopaikan. Näyttää siltä, että meidän täytyy luottaa Ursula voi kaapata hänet Belgradissa aamulla. Vaadin, että Ursula mennä hänen lokero lyhyt lepo. Hän tarvitsi sitä huonosti. Lähdin takaisin Voiture 5, toivoen tavata Schmidt nainen.
  
  
  Kun saavuin Voiture 5, minulla oli iso yllätys minulle.
  
  
  Minulla oli juuri saavuttanut johtavalla käytävällä Eva lokeroon, kun hänen ovi aukeni ja Hans Richter ilmestyi.
  
  
  Käännyin nurkkaan ja katseli. Hän oli vetämällä hänen takki, ja siellä oli side kädessään. Hän vilkaisi ympärilleen vaivihkaa ja sitten käveli pois luotani toiselle autolle.
  
  
  Ilmeisesti, entinen Natsi-hid-osastoon Schmidt nainen, kun me etsimme häntä. Hän sai myös sokkona, mikä tarkoitti, että Eve on auttanut häntä.
  
  
  Huusin, tulossa ulos piilostaan.
  
  
  Hän juoksi. Juoksin hänen peräänsä, kun hän avasi oven ja astui ulos autosta.
  
  
  Pääsin käytävän päässä, kiskoi oven auki ja seurasi häntä.
  
  
  Sitten tapasin iloinen mies jälleen.
  
  
  Hän oli lavalla välillä autoja. Hän on odottanut Richter. Hän kuuli minun huutaa, näki Richter käynnissä, ja oli valmis tapaamaan minua, kun olen purskahti ovesta.
  
  
  Pari nyrkkirauta samanlainen käyttämä Richter aiemmin, Herra Jolly löi minua. Olen vilaukselta hänen kasvonsa valoa auton takana juuri ennen kuin iski.
  
  
  Polveni sagged. Henkilö käyttää nyrkkirauta tiesi, miten lyödä ja missä tarkalleen isku olisi osunut jotta laittaa uhri hänen tilalleen. Heräsin käpertyneenä alustan, kapellimestari ravistamalla minua ja kysyy minulta, mitä oli vialla.
  
  
  "Olin kärsinyt mies."
  
  
  "Mahdollisesti potentiaalinen varas. Kun astuin sisään, näin miehen, nojaten yli sinua. Hän juoksi seuraavaan auton. Jos voit kuvata sitä..."
  
  
  "En edes nähdä hänen kasvonsa," valehtelin.
  
  
  Richter ja hänen ystävänsä pakeni jälleen, mutta luulin, että olin onnekas. Jos kapellimestari ei olisi tullut, Herra Jolly luultavasti olisi jättänyt minua huonommassa kunnossa kuin tajuton.
  
  
  Olen varma, kapellimestari, että voisin kävellä. Kun en onnistunut saamaan häneltä pois, menin takaisin Eva Schmidtin osasto.
  
  
  "Kuka tuo on?" hän huusi vastauksena minun koputtaa.
  
  
  Muutin ääntäni ja puhui ranskaa. "Porter, ma' am."
  
  
  Siellä oli tauko. Sitten lukko napsautetaan. Ovi avautui halkeama. Olen jumissa minun jalka reiän ja työnsi luger osaksi Eevan yllättynyt kasvot.
  
  
  "Miten olisi se juttu, että meillä oli?" Sanoin karhea ääni.
  
  
  "Otin yhteyttä Horst. Mutta minulla ei ollut aikaa ottaa sinuun yhteyttä uudelleen."
  
  
  Kuten olen sulki oven, minä sanoin: "Sinä valehtelet - voit asettaa venäjän minua."
  
  
  Nainen välttää katseeni. "Jos hän antoi sinulle ongelmia, se oli hänen ideansa. Minä vain sanoin hänelle, että olit tarjouskilpailuun laite."
  
  
  "Se on kaunis. Kun kerroin hänelle, että, sinun tiesi varsin hyvin, mitä hän aikoi tehdä."
  
  
  "Et voi odottaa minun murehtia teidän turvallisuus. Ei sen jälkeen, kun olet voittanut minut."
  
  
  En hillittyä itseni. "Mikä on yhteys Hans Richter?"
  
  
  Hänen katseensa palasi minulle. "Hans Richter ja minulla ei ole mitään yhteyttä."
  
  
  "Minä näin hänet ulos lokero. Hänellä oli ampumahaava ja tuli sinulta apua. Sinun sitoi hänen kätensä."
  
  
  Hänen katseensa ei saa horjua. "Myönnän, että tämä on totta. Mutta meillä ei ole vielä yhteydessä, muut kuin tiedän, että Länsi-saksan agentit etsivät häntä. En usko, että se on minun asiani. Anna heidän tallentaa omia entisiä Natseja."
  
  
  "Miksi hänen piti tulla teille?"
  
  
  "Muutama vuosi sitten, että tunsimme toisemme hyvin. Tunnistin hänet, kun näin hänet taas. Tein virheen ja annoin hänelle oman osaston numero, ei edes epäillä, että hän olisi vaikeuksiin junassa." Hän hymyili hieman. "Nyt, älä kerro minulle, että et ymmärrä mitä tarkoitan, kun sanon, että tunsin hänet hyvin."
  
  
  "Anna minun kertoa luulin, että vain tapahtui minulle, Eva. Ehkä Hans Richter on pomo Topcon. Ehkä tämä on mies, soita Horst Blücher."
  
  
  "Horst ei toimi, kun häntä ammuttiin. Hän on liian fiksu."
  
  
  "Missä hän sitten on ja miksi hän ei näy?" Minä kysyin. "Mitä hän sanoi minun pyytää kokoukseen?"
  
  
  Hän otti Amerikkalainen savuke pakkaus ja sytytti sen. "Horst sanoo, että hän harkitsee sinulle lailliselle tarjoajalle tämän laitteen. Mutta hän ei vain käsitellä sinua tässä junassa, ja paljon on tehtävä, ennen kuin saavumme Sofiaan. Voit tehdä tarjouksesi minun kauttani."
  
  
  "Hitto, minä teen sen", sanoin. "Olen valmis tekemään minun tarjota monitorissa. Mutta minä vain tehdä se Topcon pomo."
  
  
  Hän huokaisi raskaasti. "Hän ei pidä siitä, mutta voin toimittaa viestin. Sovin tapaamisen ja tuoda uutiset osastoon."
  
  
  "Milloin voin odottaa kuulla sinua?"
  
  
  "Kun meidän lopettaa Belgradissa aamulla. En voi ottaa yhteyttä Horst tänä iltana."
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Mutta tällä kertaa, kokous päättyy paremmin. Olen hyvin hermostunut."
  
  
  Pimeydessä minun osasto, minä ojensi sängyllä ja kuunteli ääni pyörät, kun juna kiiti kohti Belgradia, ja tämä oli tärkeä hetki minulle, ja Ursula.
  
  
  Ursula oli toivoen kiinni hänen kala Belgradissa, ja toivoin tapaamista. Vaikka tarina Eva Schmidt oli kertonut minulle, olen edelleen ihmetellyt, jos mies olin jahtaa ja Ursula on vaikeasti tavoitettava saalis oli sama ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Koska jännitystä yön ja minun äärimmäinen väsymys, nukuin pidempään kuin odotin. Heräsin koputtaa luukku. Se oli Ursula. Se oli pilvinen päivä ulkona, ja olimme lähestymässä Belgrad.
  
  
  "En halunnut sanoa hyvästit jos emme näe toisiamme enää", hän sanoi pehmeästi.
  
  
  Hän tuskin näytti agentti. Hänen pörröiset vaaleat hiukset tehnyt hänestä näyttää kuin nuori koulutyttö, joka oli aivan yhtä hyvin.
  
  
  "Kuinka mukavaa", sanoin.
  
  
  Kun pääsin ylös kerrossänky, hän tuli luokseni ja painoi huulensa omilleni. Saatoin tuntea hänen pehmeän kehon rintaani vasten. Pitkän ajan jälkeen, suudelma päättyi ja hän alkoi hengittää kevyesti.
  
  
  "Tarkoitin, että en todellakaan halunnut sanoa hyvästi", hän sanoi.
  
  
  Hymyilin hänelle. Luulen, että olen opettanut hänelle, miten yhdistää liiketoiminnan kanssa vähän hauskaa. "Olemme Belgradissa pian."
  
  
  "Se ei kestänyt kauan hyvästellä."
  
  
  Hymyilin taas, kumartui ja kosketti minun huuliani hänen. "Olet erittäin vakuuttava," sanoin.
  
  
  "Toivoin, että olisi." Hän hymyili.
  
  
  Hän laittaa alas hänen sadetakki ja veti pois hänen saappaat, kun katselin. Sitten hän vetää puseron päänsä yli. Tällä kertaa hän ei ollut rintaliivejä. Hän näytti ihana aamulla aurinko. Kun hän alkoi ottaa pois hänen hame, aloin avata paitani.
  
  
  Muutamaa minuuttia myöhemmin, olimme makaa bunk yhdessä. Hänen lämmin alastomuus painetaan alas minua, ja voisin tuntea hänen koko kehon
  
  
  
  odottaa minun touch.
  
  
  Olen hitaasti juoksi kättä sametti hänen reiteen. Emme vaivaudu piirtää ikkunan verhon, ja auringonvalo hänen ihonsa antoi hänelle peachy sävy, kun hän muutti hänen lanteitaan minua kohti. Juoksin käteni välillä hänen jalat.
  
  
  Hänen rintansa tulivat ulos minulle, vastaa koskettaa. Hän löysi minut ja hyväili minua hitaasti ja varovasti, lempeä rytmi. Hänen huulensa nälkäisesti etsinyt minua, haku, nibbling ja murskaus.
  
  
  Sitten tunsin hieman väristyksiä hänen sisällään ja tiesi, että en voinut odottaa. Lähestyin häntä varovasti, ja olemme liittyneet kädet. Kaunis vaikerrus pakeni takaisin hänen kurkkuun.
  
  
  En vastannut hänelle. Minulla oli pakkomielle kiireesti löytää tyydytystä hänen. Muutimme yhteen enemmän ja enemmän itsepintaisesti, ja kaunis ääniä hänen kurkkunsa tuntui kuljettaa kaikki ympärilläni. Nyt hänen lonkat piti minua vankeudessa aistillinen halu. Rytmi nousi ja tuli jäykempi. Pata kiehui sisälläni, valmiina ylivuoto. Hänen äänet yhdistettiin kaukainen vihellys juna, pata alkoi kiehua, ja hän sai tämän kuuma vuoto hänen sisin ja kaikkein intiimi paikkoja.
  
  
  "Mukava tapa aloittaa päivä," minä sanoin, makaa hänen vieressään. "Ja emme sano hyvästi. Ei nyt. Tavataan poliisiasemalla."
  
  
  "Unohda se, Nick", hän hymyili. "Sinulla on oma tehtävä miettiä."
  
  
  "Minun tehtävä voi olla liittyvät sinun", vastasin. "En voi selittää sitä nyt. Mutta meidän on parasta pukeutua. Olemme melkein Belgradissa."
  
  
  Puimme nopeasti kuin juna ohi laitamilla Belgrad. Myöhemmin, kun kävelimme läpi juna autoja, epämiellyttävä ajatus juolahti. Jos Horst Blücher oli ollut Hans Richter, ja jos Ursula oli onnistunut pidättämään hänet ennen kuin tiesin, missä varastettu monitor oli, tai jos näyttö oli otettu huostaan kanssa Richter, minun mahdollisuudet saada se takaisin, oli hoikka. Kun Jugoslavia, tietenkin, ei käsi laite minulle tai YHDYSVALTAIN hallitus.
  
  
  Tavallaan, Ursula ja minä olimme vastustajia tuolloin, koska meidän tehtäviä ja tavoitteita ristiriidassa keskenään. Olin varma, että vaikka olin tallentanut Ursulan elämää, hän ei pitänyt viivyttää Richter pidätystä Belgradin vain, koska halusin ottaa joitakin elektroniset laitteet pois, ennen kuin hänet otettiin huostaan. Hän olisi pitänyt hänen tehtävä ensiarvoisen tärkeää, koska valtava hänen aikaisemmat rikokset.
  
  
  Kuitenkin, kaksinkertainen identiteetti ei ole koskaan todistettu. Näin ei ole tapa kääntää Ursula hänen tavoite paljastamatta minun tehtäväni, ja en halunnut tehdä sitä. Joten päätin jäädä Ursula aikana hänen pidätys yritys, katsella Eva-Schmidt, ja katso, mitä voisi olla minun puolesta.
  
  
  Me kävimme läpi päivän valmentajat hitaasti, mutta ei Schmidt eikä Richter oli näkyvissä. Kun juna liikkui alas pitkä harmaa alustan Belgradin asemalla, olimme seisoo alustan vieressä moottori. Siellä oli paljon ihmisiä odottamassa junaa, ja olemme molemmat huomanneet, että Richter voi hyvin helposti eksyä niin väkeä.
  
  
  Juna lopulta pysähtyi. Käännyin Ursula ja hymyili hänelle. "No, katsotaanpa, jos voimme löytää siviilipukuisia miehiä", sanoin.
  
  
  Nousimme junasta laiturilla, ennen kuin loput matkustajat ja menossa kiireinen asemarakennus. Ursula oli etsimässä poliisin, ja katselin juna-ympäristöissä.
  
  
  "Voin nähdä heidät", hän sanoi. "Pidä silmällä Richter, kun minä ohjata upseerit. Jos tarpeen, me haku junan edestä ja takaa."
  
  
  Ursula juoksi pois, ja sitten huomasin, Eva Schmidt. Hän oli yksin ja kiiruhti läpi väkijoukon takaisin junaan. Seurasin Eva, törmäämättä kohteessa kiireissäni.
  
  
  Näin Hans Richterin ja hänen toverinsa, tanakka mies, jolla on iloinen kasvot, päästä ulos viimeinen auto. Richter oli kuljettaa matkatavarat ja tuttu radio.
  
  
  He tapasivat matkatavaroiden ostoskoriin ja katosi sen taakse. Lähestyin heitä minun matkatavarat piilossa niiden mielestä, ja on tarpeeksi lähellä kuulla heidän äänensä.
  
  
  "Olit viisas pysäyttää Carter. Tämä loppuu pian." Se oli Richter. "Tapaan venäjän täällä ja tehdä paljon."
  
  
  "Onko sinulla laite?" Se oli Eeva, joka sanoi, että
  
  
  Richter nauroi. "Täällä minun radio, missä se on ollut koko ajan."
  
  
  Vedin Wilhelmina pois takkini alle. Ei ole yllättävää, Richter ei koskaan anna mennä on radio, joka ei pelaa. Satelliitti monitor oli sisällä radion tapauksessa. Vaikka se oli otettu erilleen, laite näyttäisi osa piiri kukaan muu kuin asiantuntija.
  
  
  Kävely ympäri matkatavaroiden cart, sanoin:
  
  
  
  "Kiitos, että järjestit tapaamisen, Eva."
  
  
  Richter vannoi.
  
  
  "Minä otan radio, Horst. Kai haluat, että nimi, koska käytät sitä nyt. Kun minulla on radio käsissäni, menemme yli ja puhua poliiseille, jotka haluavat tietää sinua, liian."
  
  
  Hänen ystävänsä, joka asui hänen kanssaan, kunnes aivan lopussa. Eeva heilui hänen käsilaukussa ja löi minua aseen kanssa, ja Herra Jolly pounced minulle.
  
  
  Ammuin tanakka mies, koska olimme laskussa. Olen liian väsynyt taistelemaan häntä vastaan.
  
  
  Hän oli haukkomaan henkeään kuin olen laskenut hänen paino ja pääsi jaloilleen jälleen. Hän ei näyttänyt yllättynyt, että olen veti liipaisimesta Luger. Hän oli odottanut tätä, kun hän hyppäsi perääni, ajattelin. Hän oli vain yrittää antaa Richter aika pitää taukoa.
  
  
  Ex-Natsi-tilaisuutta. Hän ryntäsi asema oven, työntää ihmisiä pois, kun hän meni.
  
  
  Eva Schmidt myös juoksi pois. Kun hän näki, että minulla oli luodin mies, joka oli hyökkäsi kimppuuni, hän kääntyi ja katosi väkijoukkoon. Huomasin, että hän oli kävely suuntaan juna, mutta en välittänyt, mitä hänelle tapahtui.
  
  
  Olen ajanut sen jälkeen, kun Hans Richter.
  
  
  Kun hän saavutti sisäänkäynnin iso asema, hän kääntyi ympäri. Nyt hän oli tilalla mauser parabellum toisessa kädessä ja radio muut. Hän huomautti Mauser pääni ja potkut. Laukaus jyrisi koko alustan, melkein osui vasempaan ohimoon. Pari naista huusi. Takanani on pitkä, iäkäs mies putosi maahan kuin luoti osui häntä olkapäähän. Siellä oli enemmän huutoja. Kun Richter kääntyi ja juoksi takaisin asemalle, vedin pois minun luger ,tähtäsi, ja ampui. Silloin hän muuttanut kurssiaan, ja kaipasin häntä.
  
  
  Ei ole aikaa nähdä, missä Ursula ja poliisi oli. Juoksin asemalle jälkeen Richter. Siellä oli satoja ihmisiä sisällä, ja Richter näppärästi siirtää niistä kaukana oviaukkojen johtava katu. Laitoin Wilhelmina taskussa ja lisääntynyt nopeus. Kansa seisoi ja katseli, ja jotkut yrittivät päästä ulos meidän tapa. Richter koputti nainen alas ja käveli. Olin yhä saamassa vauhtia, ja ennen kuin hän voisi päästä oven, minä pysäytti hänet potkia.
  
  
  Richter osui lattiaan kovaa, mutta hän ei halua menettää joko Mauser tai radio. Hän kääntyi ampua pääni irti, mutta minä kiinni hänen ase käsivarteen ja työnsi hänet pois. Mauser karjui kautta suuri huone, ja luoti kaatui osaksi korkea katto. Siellä oli enemmän huutaa ja huutaa, ja siellä oli pakokauhu päästä pois laukauksia.
  
  
  Me kaataa kahdesti, yrittää säilyttää kontrollin. Meidän kädet oli vaikeuksia pitää asetta. Hän ampui uudelleen, ja ikkunan edessä ovi pirstoutui. Löin nyrkkini raa ' asti osaksi Richter on neliön kasvot, ja hänen otteensa irrottaa. Mauser putosi hänen kätensä, kun käänsin käteni nopeasti.
  
  
  Richter vannoi, hit minua häijysti päähän hänen puristi nyrkkiin, ja kytketty. Tunsin crunch lähellä minun korvaan ja putosi lattialle. Sillä hetkellä, Richter nousi ylös ja tarttui hänen Mauser.
  
  
  Hän veti aseen esiin ennen kuin voisin päästä lähelle häntä, ja kun hän kääntyi minuun, pieni virne ilmestyi hänen kasvonsa. Pudotin Hugo minun kämmen kuin hän osoitti mauser päätäni. Mutta ei asetta eikä tikari osui.
  
  
  "Halten sie! Lukea tarpeeksi usein!" Se oli Ursula.
  
  
  Richter kääntyi pois minua nähdä hyvin synkkä-kohtaamia Ursula osoittaa Webley hänen takaisin. Kummallakin puolella hänen oli kaksi Jugoslavian salaisen poliiseja siviilivaatteissa. Jokainen niistä oli lyhyt revolveri huomautti Richter.
  
  
  "Ole kiltti ja laske aseesi," yksi Ursula on juuri tilattu.
  
  
  Richter murahti, putosi mauser, ja katsoi minua. "Hitto", hän sanoi hiljaa englanti.
  
  
  Kävelin hänen luokseen ja kiskoi radio pois hänen kädellä. Kun Jugoslavia nyökkäsi minulle ja tarttui hänen syliinsä.
  
  
  "Otamme hänet tulli lähettää lyhyt kuulustelu, ennen kuin siirrät hänet päämaja," Jugoslavian, joka puhui aikaisemmin, sanoi Ursula.
  
  
  Halusin saada sen radion ulos. "Minun täytyy mennä juna saada laukkuni," sanoin. "Tulen heti takaisin."
  
  
  Olin lähestyi sama Jugoslavian. "Ei, ole kiltti. Juna viivästyy. Tule kanssamme ensin."
  
  
  Hän ei näyttänyt taipuvaisia väittämään. "Okei," sanoin vastahakoisesti seuraavat heitä huoneeseen.
  
  
  Se oli melko pieni huone, jossa vain pöytä ja kolme suoraa tuolit. Siellä oli vain yksi ikkuna kadulle päin. Se näytti ankara.
  
  
  Kun astuimme huoneeseen, Ursula puhui Jugoslavian, joka vaati, että minä niiden mukana.
  
  
  "Voi, hänen laukku!", hän huudahti. "Se on lavalla. Minä haen sen."
  
  
  "Erittäin hyvä," poliisi sovittu.
  
  
  Ursula oli juuri kadonnut ja sulki oven perässään, kun Richter alkoi temppuilee taas.
  
  
  Poliisi oli edelleen tilalla hänen kätensä. Yksi, joka ei ollut puhunut vielä otti radio minulta, olen pahoillani, ja laittaa sen pöydälle eteensä. Nyt hän pääsi hänen takki käsiraudat, mutta Richter yhtäkkiä ja melko väkivaltaisesti veti pois muut Jugoslavian ja osui häntä kasvoihin hänen kyynärpää. Poliisi porrastettu takaisin ja putosi raskaasti lattialle, kun Richter työnsi toisen minulle. Mies törmäsi minuun, ja minun oli pakko napata hänet, pitää häntä putoamasta lattialle.
  
  
  Richter hit ensimmäinen upseeri ja tavoitteli asettaan. Pääsin Wilhelmina, kun mies, joka oli lyönyt minua yritti saada takaisin hänen tasapaino. Sitten Richter esiintyi lyhytpiippuinen revolveri, kääntyi ympäri ja ampui minua. Minä ducked kohti pöydän, ja hän jäi.
  
  
  Poliisi, joka oli pudonnut päälläni oli nyt tavoitteli asetta. Richter ampui häntä ja lyö häntä suoraan rintaan. Mies sai hänen jalkansa ja työnsi takaisin äkillinen vaikutus. Hänen silmänsä heijastuu yllätys, äkillinen kuolema, kun hän törmäsi seinään ja sitten liukui lattialle.
  
  
  Richter nopeasti käveli ympärillä kirjoituspöytä, tarttumalla radio, kun hän meni, ja juoksi ikkunaan. Ammuin nopeasti minun piilopaikastaan ja raapaisi hänen olkapäätään. Hän kääntyi ja vastasi tuleen. Sitten hän näki, että toinen poliisi alkoi, joilla pyritään häntä. Hän ampui uudelleen, lyömällä mies vatsassa, ja poliisi laski voimakkaasti pöytään. Sitten Richter kääntyi ja sukelsi ikkunan läpi, järisyttäviä lasi-rakeita sirpaleita. Ammuin hänet jälleen, kun hän katosi, mutta jäi hänelle.
  
  
  Sillä hetkellä Ursula tuli oven läpi.
  
  
  "Hän on menettänyt meille", sanoin. "Tule." Juoksin ulos ovesta, ohi utelias katsojia, ja teki tieni läpi aseman ulko-ovet. Ursula oli takanani.
  
  
  Kun pääsin loppuun rakennuksen, huomasin, että Richter ei ollut enää siellä. Näin musta auto liikkuu nopeasti pois tällä paikalla, korttelin päässä, mutta ei ollut mitään keinoa kertoa, jos se oli Richter.
  
  
  "Seuraavan kerran, kun näen Herra Richter," Ursula sanoi grimly, " laitan luodin hänen päähänsä ja esittää hänelle kysymyksiä myöhemmin."
  
  
  Sillä hetkellä, kaikki voisin ajatella oli radio, joka Richter oli käynyt, kun hän juoksi pois. Sain seurata hetken aikaa, mutta nyt se oli kadonnut taas. Ehkä ikuisesti.
  
  
  Sitten muistin, Eva.
  
  
  
  
  Yhdeksäs luku.
  
  
  
  "Olemme etsivät sama henkilö", sanoin Ursulalle.
  
  
  Hän katsoi minua kysyvästi, kun minä kiirehdin minun takaisin asemalle sisäänkäynti. "Mitä tarkoitat?"
  
  
  "Aikaa ei ole paljon selityksiä juuri nyt. Richter on mukana törkeä varkaus, ja hän varasti jotain hyvin arvokasta hallitukseni myydä Kommunistit. Siksi hän oli Orient Express."
  
  
  Kuulin sireenit kuin me ajoi läpi asemalle. Väkijoukko kerääntyi huoneeseen, jossa poliisi yritti pidättää Richter. Ulkopuolella, Orient Express valmistautui lähtemään.
  
  
  "En jätä sinua tänne, Ursula. Älä kerro poliisille mitään minun osallistuminen, jos sen voi välttää. Check-in at the Majestic Hotel at Obilicev Venac 28 ja nähdään siellä myöhemmin. Sillä välin, tutustu hotellia ja yrittää löytää Richter. Jos et vieläkään löydä häntä, älä yritä napata hänet, odota minua."
  
  
  "Milloin näen sinut taas?", hän kysyi. "Minne olet menossa, Nick?"
  
  
  "Joku on juna, joka voi kertoa meille, missä Richter," sanoin. "Niin, minä menen takaisin aluksella. Toivon saavani takaisin sinulle myöhemmin tänään tai huomenna."
  
  
  Hän hymyili. "Olen iloinen, että työmme antaa meille mahdollisuuden olla yhdessä jonkin aikaa," hän sanoi. "Onnea, kunnes näen sinut taas."
  
  
  "Se on sama kanssasi", sanoin.
  
  
  Olen saavuttanut foorumi, kun juna lähti ja hyppäsi aluksella. Kaunis blondi Ursula vilkutti ovelta, kääntyi tervehtimään virkapukuinen Jugoslavian poliiseja.
  
  
  Muutamassa sekunnissa, juna lähti asemalta ja liukastui takaisin Jugoslavian kylässä. Vaikka Belgradissa, juna tuli dining-auton, joka oli nyt viimeinen auto junassa, takana ratapölkyt. Tämä teki toinen paikka, jossa olisin etsiä Eva-Schmidt, ja että on, mistä löysin hänet. Hän oli juuri tilannut aamiaista, kun minä lähestyi hänen pöytäänsä.
  
  
  "Minun täytyy ampua sinut täällä", sanoin. "Mutta minä annan sinulle viimeisen mahdollisuuden. Nouse ylös ja mennä osastoon. Minä tulen perässä." Ja ei temppuja tällä kertaa. Voit kokeilla jotain, kuten viime kerralla, ja minä tapan sinut ilman keskustelua."
  
  
  Hän epäröi hetken. Sitten hän nousi ylös ja käveli alttarille ja ravintolavaunu. Lopetin
  
  
  Laitoin muutamia laskuja hänen tarjoilija pöytään ja seurasi häntä. Pian olimme pysyvän edessä hänen kansi Voiture 5.
  
  
  "Sisään," tilasin.
  
  
  Hän avasi oven. Menimme sisään, ja suljin oven takanamme. "Nyt, mitä haluaisit tietää?" "Mikä se on?", hän kysyi, tartly.
  
  
  "Miten löytää rakastaja".
  
  
  Hän hymyili julmasti ja juoksi käden kautta hänen tummat hiukset. "Se voi olla hyvin vaikeaa juuri nyt. Hans täydentää hänen myyntiin hyvin pian, ja sitten hän tulee hyvin rikas mies. Hän muuttaa hänen identiteettinsä uudelleen ja jatkaa väistää hölmöjä, jotka jahtaavat häntä." Hän oli nauraa. "Ja voimme kiittää hallitusta kaikesta."
  
  
  En halunnut olla nauroi ja kutsui typerys. "Sinulla on tapa kokeilla onneasi," sanoin hänelle. "Missä on Richter oleskelevat Belgrad?"
  
  
  Eeva hymyili. Hän alkoi riisua, kun puhuin hänelle. En tiennyt, mitä hän oli odottanut, mutta pian hän oli pois hänen housut ja rintsikat. Hän oli kypsä, pullea hahmo.
  
  
  "Jos minä antaa teille tätä tietoa, en hyväksy haaste liittyvät työsi", hän kertoi.
  
  
  Hän tuijotti minua kuin hän riisui rintaliivinsä ja paljasti hänen rintansa.
  
  
  "Voit myös ystävällisesti kertoa minulle, missä Topcon päämaja on," sanoin hänelle, kun katselin häntä vedä musta pitsi pikkuhousut pois hänen valkoinen reidet. Hän yritti harhauttaa minua seksiin, kuten niin monet muut naiset.
  
  
  "Ehkä voimme tehdä jonkinlainen kompromissi", hän kehräsi minulle, seisoi täysin alasti. Hän tuli luokseni ja kosketti minua hänen rintojaan.
  
  
  "Mikä on se kompromissi?" Minä kysyin.
  
  
  Hän käpertyi luokseni vähän. "Saatte tyytyä vähemmän kuin kaikki tiedot, jotka haluat, ja minä annan sinulle pienen lahjan sijaan." Hän juoksi hänen kielensä hitaasti yli hänen huulet.
  
  
  "En voi vielä poimia lahja," muistutin häntä, tunne hänen lanteitaan minua kohti.
  
  
  "joo. Mutta se ei olisi sama, olisi se? Se ei ole ollenkaan sama asia."
  
  
  En anna nurkassa suuni liikkua. Hän oli hyvä. Hän ja Richter teki suuren joukkue. Hän luultavasti käyttää sitä muissa Topcon tehtäviä. "Ja jos olin valmis tekemään kompromisseja, mitä tietoja haluaisit antaa minulle?"
  
  
  Hän muutti lonkat aggressiivisemmin, ja se oli häiritsevää kuin helvetti. "En voi kertoa teille, missä Topcon päämaja on, koska en tiedä. Richter ei vie minua sinne. Mutta minä kerron teille, että hän on tarkkailun osoitteessa Excelsior Hotel, Belgrad on Knyaz Milos 5. Kerron sinulle, koska se ei ole siellä pitkään, ja luultavasti ei ole aikaa löytää sen silti."
  
  
  Hänen lantionsa liikkui lähemmäs minua. Kiedoin käteni niiden ympärille ja tunsi niiden pehmeä liha liikkua minun touch. Tartuin hänen leukaansa toisella kädellä, veti hänet lähelle, ja suuteli häntä kiihkeästi huulille. Hän seisoi siellä, tilalla hänen henkeään, hänen silmänsä pullollaan. Sitten ilme hämmennys ja pettymys ilmestyi hänen silmissään. Hetki sitten hän oli tilanteen hallinnan, hän oli ohjata toimintaa, mutta yhtäkkiä hän menetti sen hallinnan.
  
  
  En päästänyt irti hänen leukansa. Olen tarttui häntä tiukempi. "Sinä valehtelet, rakas", vaadin.
  
  
  Sekaannusta kääntyi pelkoa. "Ei..."
  
  
  "Voi, kyllä. Näen sen silmistäsi." Päästin irti hänen leuka, mutta piti häntä lähellä toisella kädelläni. Sitten olen saavuttanut minun takki ja veti Wilhelmina. Painoin kuono-osa hänen vasemman rinnan ja se upposi pehmeään lihaan.
  
  
  "Se ei ole kuin se käytti olla," sanoin hänelle. "Olen loppuu kärsivällisyys tällä kertaa. Nyt kuuntele tarkasti. Aion selvittää, missä Richter on piilossa Belgradissa, onko kerro minulle vai ei. Oletteko todella halua kuolla vain tehdä asioita hieman vaikeampaa? minulle?"
  
  
  Pelko hän oli osoittanut aiemmin oli nyt takaisin hänen silmänsä. Voisin kertoa, että hän oli ajatellut, mitä sanoin. Hän vilkaisi alas aseen puristi rintaansa, ja sitten katsoi minua silmiin.
  
  
  "Sava Hotel", hän sanoi pehmeästi.
  
  
  Katsoin hänen kasvojaan ja olin vakuuttunut. Sava Hotel oli paikka, Richter olisi valinnut-pieni ja yksityinen.
  
  
  "Ja Topcon pääkonttori Lausannessa, eikö olekin?"
  
  
  Hän vilkaisi nopeasti minua, sitten pois. Painoin kuono aseen kovemmin vastaan hänen rinnassa. Hän huohotti.
  
  
  "Kyllä," hän sanoi nopeasti. "Mutta en tiedä osoitetta."
  
  
  Otin aseen ja kotelossaan se. "Minä uskon sinua", sanoin. "Nyt minun täytyy jättää sinut, ja jää pois seuraavalla asemalla."
  
  
  Hän ei liikkunut pois. "Haluatko hyväksyä muita osa sopimusta olen ehdottanut?"
  
  
  Juoksin käteni alas hänen reidet ja suuteli häntä huulille. Hän näytti nälkäiseltä. Mutta minulla oli jotain muuta mielessä. Käännyin ja otin hänen huivi seinästä osaston.
  
  
  "Tiedän, että tulen rakastamaan sitä", myönsin. "Mutta minun täytyy laittaa työ ennen huvia, ainakin joskus."
  
  
  Pidin huivi hänen kasvonsa, ja hän katsoi sitä kysyvästi. Sitten vedin sen hänen suunsa eteen ja sitoi sen takaisin. Hän yhtäkkiä alkoi kiemurrellen, lävistys, ja tekee vaimeita ääniä läpi huivi. Tartuin hänen alasti elin, nosti hänet syliinsä, kantoi hänet kerrossänky, ja heitti sen päällä. Luulin nähneeni odottava katse hetkeksi, mutta olen sidottu hänet sänkyyn hänen kanssaan omia hihnoja ja vaatteita. Hetken kuluttua, hän oli loikoilla sohvalla ja tuijotti minua tarkkaavaisesti.
  
  
  "Niin kauan kuin et ylitä raja-Bulgarian kanssa, sinun ei tarvitse kapellimestari tai porter murtaa oven," sanoin hänelle. "Ja se on vain liian myöhään. Saan Sava Hotel, joita sitten."
  
  
  Viha välähti hänen silmissään, ja hän mutisi jotain saksaksi läpi hänen huivi.
  
  
  "Älä huoli, olla sidottuna," hymyilin hänelle. "Yritä ajatella minun vaihtoehto."
  
  
  Jätin hänet oli sidottu alastomana kerrossänky ja lukittu lokero oven takanani. Sitten menin Voiture 7 ja osaston poimia minun pieni matkatavarat. Olin valmis lähtemään pois seuraavalla pysäkillä, joka tuli pian sen jälkeen, kun pilli puhalsi.
  
  
  Nyt minun oli pakko palata Belgradin siinä toivossa, että Richter oli mennyt Sava Hotel, vaikka Jugoslavian poliisi etsivät häntä. Halusin selvittää, jos hän oli vielä radio.
  
  
  
  
  Kymmenes luku.
  
  
  
  Se oli puoliltapäivin kun palasin Belgradin central station toisen luokan juna. Otin taksin alas Saraevoska Street Knez Torrisi Boulevard, kulunut vaikuttava Kansallinen Museo, teki pari kierrosta varmistaa, että meillä seurattu, ja sitten suuntasi suoraan Majestic Hotel Obilichev Venac Street. Ursula oli hyvin onnellinen nähdessään minut.
  
  
  "Oh, Nick!", hän sanoi, käärimistä hänen pehmeät kädet kaulani ympärillä kun tulin hänen huoneeseensa. "Olin kävelemässä lattialla. Missä helvetissä olet ollut?"
  
  
  "Minun oli pakko käsitellä keskeneräisiä asioita. Et uskonut, että voisin jättää sinut yksin tässä paha kommunistinen pääoma, ethän?"
  
  
  Hän sulki oven takanani. Olen huomannut, että hän asui erittäin tyylikäs huone on vaatimaton hinta, ja että se oli kaunis näkymä kadulle. Mutta nyt kaikki hän voisi ajatella oli Hans Richter.
  
  
  "Opitko sinä mitään?" hän kysyi.
  
  
  Sytytin tupakan ja tarjosin hänelle yksi, mutta hän kieltäytyi. Katsoin häntä vakavasti nyt. Hän oli varsin jännittynyt. "Taidan tietää, missä Richter on piilossa," sanoin hänelle. "Ellei hän hätääntyi ja juoksi pois kaupungista."
  
  
  "On se jossain lähistöllä?"
  
  
  Otin pitkän vedä minun savuke ja piti sitä hetken. "Kyllä, se ei ole kaukana täältä."
  
  
  "Missä? Hotellissa?"
  
  
  Olen opiskellut Ursula kasvoja hetken ennen kuin puhuin. Se tuntui hyvä aika kertoa hänelle siitä seurata. Minun piti joko kertoa hänelle, että tai leikata hänet pois romaani kokonaan, ja jälkimmäinen vaihtoehto ei tunnu reilulta.
  
  
  "Hotelli, kyllä", sanoin hitaasti.
  
  
  "Kumpi?" Hän meni puhelimen yöpöydälle. "Minä soitan poliisille ja he tavata meidät siellä."
  
  
  Pudistin päätäni. "Ei, Ursula."
  
  
  Hän katsoi minua ripaus yllätys hänen kauniit siniset silmät. Sitten hän laittoi puhelimen takaisin alas. "Miksi ei?"
  
  
  "Ursula", sanoin, " aion puhua sinulle. Richter varasti elektroninen laite, ison-Britannian hallitus, YHDYSVALTAIN laite, joka on tärkeää turvallisuuden Länteen. Hän on tämän laitteen kanssa. Ainakin hän oli se, kun hän lähti Grand Central Station ikkunan läpi."
  
  
  Hän muisti hetken. "Radio?", hän kysyi.
  
  
  "Kyllä, radio. Olen melko varma, että siellä on laite, piilotettu sen sisällä."
  
  
  "Siksi hän kantoi radio hänet junassa."
  
  
  Minä hymyilin. "Se, mitä minä uskon tällä hetkellä. Nyt Jugoslavian poliisi mielellään luovuttaa hänet Länsi-Saksa oikeuteen sotarikoksista. Kommunistit ovat aina tyytyväisiä, jos he saavat miehen Kolmannen Valtakunnan. Mutta luulen, että voit ymmärtää, että he voivat ottaa eri mieltä asiasta palaamassa elektroninen laite minulle."
  
  
  "Ymmärrän, Nick", hän sanoi.
  
  
  "Yritin erottaa Richter hänen radio-asemalla, mutta en onnistunut," jatkoin. "Jos en olisi ollut siellä, minun tehtävä on suoritettu. Nyt minun täytyy saada tuo radio takaisin."
  
  
  "Mutta, Nick, en voi pidättää Richter ilman poliisia", hän kertoi. "Siirtämällä hänet huostaan hallituksemme vaatii paljon byrokratiaa. Poliisin täytyy olla mukana."
  
  
  "Ymmärrän", sanoin. "Mutta muista, että Länsi-Saksa on yksi
  
  
  ilmainen maissa, jotka joutuvat kärsimään, jos laite putoaa käsiin KGB. Itse asiassa uskon, Richter aikoo tehdä sopimuksen myydä laite venäjän täällä Belgradissa. Ehkä he ovat jo tehneet niin. Joka tapauksessa, Ursula, pyydän teitä antamaan minulle aikaa Richter ja hänen radio ennen kuin pyydämme Jugoslavia apua pidättivät hänet."
  
  
  Hän mietti hetken. "Haluan auttaa sinua kiinni Richter."
  
  
  "Kyllä, voit tulla minun kanssani," suostuin.
  
  
  Hän hymyili. "No niin, Nick. Odotan kunnes minun soittaa poliisille, mutta tietenkin niillä saattaa olla omia ajatuksia. Luulen, että näin mies katselee tätä hotellia. Oletan, että he eivät voi luottaa minuun täysin."
  
  
  "On järkevää", sanoin. "Sen jälkeen, kun kaikki, et ole hyvä kommunisti."
  
  
  Hän antoi minulle iso saksalainen hymy, ja hänen siniset silmänsä välähtivät. "En ole edes hyvä tyttö", hän sanoi.
  
  
  "En ole samaa mieltä."
  
  
  Hänellä oli yllään viitta sidottu vyötäröllä, koska hän oli juuri tullut suihkusta. Hän sitomatonta kaapu ja anna sen pudota auki, paljastaen hänen alastoman ruumiin alla. "Kaipa minun on parasta pukeutua", hän sanoi.
  
  
  Tuijotin nälkäisesti hänen käyrät. "Kai."
  
  
  Kaapu putosi lattialle. Annoin katseeni vaeltaa yli pullottava rinnassa, pieni vyötärö, ja swing maitomainen reidet ja reidet. Muistin Eva junassa, ja tiesin, että Eva oli laukaisi minussa jotain, joka nyt hyväili ja vaalia silmissä Ursula.
  
  
  "Toisaalta", hän sanoi, liikkuvat lähemmäksi lähellä etäisyys välillämme," jos Richter on tässä hotellissa juuri nyt, hän luultavasti olla siellä vähän pidempään."
  
  
  "En kai", sanoin.
  
  
  Hän alkoi näykkiä korvaani. Joten en anna hänen alkaa riisua minua.
  
  
  Ursula oli stoking palo minussa, joka lupasi saada käsistä hyvin pian. Autoin häntä riisumaan loput vaatteensa, sitten johti hänet large double bed huoneen poikki. Me makasi yhdessä, ja seuraava asia tiesin, hän oli tulossa minulle miehen asema.
  
  
  Rinnat krapulassa minun rinnassa kaunis pystysuora kaaria. Hän alensi itsensä lähemmäksi minua, ja vinkkejä hänen rintojaan hellästi hieroi rintaani vasten, suutelee minun kasvot ja kaula hänen märkä huulet.
  
  
  Hän muutti alas minun vatsa, suudella minua hellästi, ja paloi nivusiin. Sitten hän siirtyi alaspäin, hyväillen minua hänen täyden, lämmin huulet, kunnes en voinut ottaa sitä enää.
  
  
  "Nyt, velttoilija?", hän kysyi.
  
  
  "Nyt", sanoin käheästi.
  
  
  Työnsin hänet sängylle ja straddled hänen kanssaan, hengästynyt ja kärsimätön. Maitomainen reidet nousi ylös ja ympäröi minut, ja en muista tunne heitä lukita turvallisesti takanani niin olemme yhteydessä. Palo muuttui tulivuoren holokaustin. Sitten siellä oli makea hajuja, kaunis ääniä, ja kuuma lihaa kuin tulimme.
  
  
  Kun katsoin Sava Hotel, ymmärsin, miksi Richter oli valinnut sen. Yhdysvalloissa, se on parhaiten kuvata kuin kirppu trap - vanha ränsistynyt rakennus, joka näytti kuin se olisi ollut purettiin kauan sitten vanhan kaupungin alueella. Kyltti oli niin huonokuntoisia, että voit kävellä läpi tietämättä, että se oli hotelli. Se oli paikka, jossa johto olisi katsoa toiseen suuntaan alkaen epämiellyttäviä vieraita.
  
  
  Siellä oli vain kaksikymmentä huonetta hotellissa, ja saatoin nähdä useita avaimet sijoitetaan postilaatikot pöydän takana, että vain puoli tusinaa oli otettu. En ollut yllättynyt, kun suttuinen Jugoslavian virallinen halunnut nähdä passimme, mutta yksinkertaisesti otti niiden numerot. Hän piti sitä vain muodollisuus suostutella poliisi.
  
  
  Kun virkailija meni noin desk noutaa laukun, katsoin postilaatikot uudelleen ja ulkoa niitä, jotka ilmoittivat, että tietyt huoneet olivat käytössä. Sitten menimme portaat ylös, jossa virkailija. Kun hän avasi oven ja laittaa laukkuni alas, annoin hänelle tippiä.
  
  
  Koska virkailija oli lähdössä, ovi käytävällä avattava ja Hans Richter astui ulos. Työnsin Ursula pois ovelta, ja menin piiloon. Hetkeä myöhemmin, varastin silmäyksellä ja näki Richter ja kaksi miestä seisoo käytävällä heidän selkänsä minulle. He olivat lähdössä toisen miehen, jonka huone he olivat juuri lähteneet. Toinen mies on Ivan Lubyanka.
  
  
  Ilmeisesti, Richter lähetti Lubyanka täällä, kun hän sai pois Orient Express Povka. Nyt, vaikka Richter näyttää löytäneen eri piilopaikka koska tapaus asemalla, hän tuli tänne, näiden ihmisten kanssa, jotka olivat ilmeisesti Topcon aineet, keskustella myynnin valvonta laite venäjän kanssa.
  
  
  Richter ei ollut kuljettaa radio. Ehkä hän ei luota KGB. Hän ja hänen seuralaisensa menivät käytävän portaita, kun Lubyanka sulki oven.
  
  
  Käännyin Ursula. "Tämä on Richterin ja hänen ystävänsä", sanoin. "Noudata niitä ja nähdä, missä he menevät. Yritä olla saada surmansa. Sillä välin, aion vierailla venäläinen ystäväni eteisessä. Tavataan Majesteettinen kolme." Odottaa. tunti sen jälkeen, ja jos minua ei näy, olet omillasi."
  
  
  Hän katsoi ylös kasvoni lyhyt, herkkä hetki. "No niin, Nick."
  
  
  Minä hymyilin. "Nähdään pian."
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Ursula katosi käytävällä jälkeen Richter ja hänen miehensä.
  
  
  Muutamaa minuuttia myöhemmin koputin oveen Lubyanka huone. Lyhyen tauon jälkeen, Lubyanka ääni tuli oven toisella puolella. "Kyllä?"
  
  
  Olin aika hyvä murteita ja äänet, varsinkin kun minulla oli mahdollisuus kuulla heitä, joten selvitin kurkkuani ja yrittänyt parhaani mukaan kuulostaa Hans Richter.
  
  
  "Blücher", sanoin.
  
  
  Lukko napsautetaan kuten olen vetänyt luger . Kun ovi avattiin ja näin Lubyanka on yllättynyt kasvot, en tiennyt odottaa kutsua tulla huoneeseen. Potkaisin kovasti ovella ja purskahti huoneeseen. Se osui Lubyanka rintaan ja päähän ja kaatoi hänet lattialle.
  
  
  Lubyanka alkoi ase, mutta pysäytin hänet. "Liikkumatta!"
  
  
  Hän kääntyi katsomaan luger osoitti päätään. Sitten hän katsoi etäisyys sen ja Webley ja päätti, että se ei ollut riskin arvoista.
  
  
  "Se olet sinä taas", hän sanoi katkerasti.
  
  
  "Pelkään niin, vanha mies. Hyvä on, nouse ylös. Ja pysy kaukana lelu pöydälle."
  
  
  Lubyanka hitaasti nousi ylös, verta tippuu hänen poski ja suu. Hänen huuli oli jo turvoksissa. Menin ovelle ja sulki sen, pitäen jatkuvasti silmällä KGB: n upseeri. Siellä oli suuri vastenmielisyys hänen silmänsä minulle.
  
  
  "Nyt," sanoin, " meillä on mukava jutella."
  
  
  "Meillä ei ole mitään puhuttavaa", hän sanoi grimly.
  
  
  "Luulen niin."
  
  
  Hän murahti ja ojensi kätensä leikata hänen poskeaan. "Pelkään, että olet tullut väärälle henkilölle."
  
  
  "Ehkä", sanoin. "Mutta jos minä tehdä sinusta tuntuu todella huono." Katselin hänen kasvonsa vaikutuksia, että lausunto löi minua.
  
  
  "Emme ole tehneet vielä sopimusta", hän kertoi. "Siksi minulla ei ole mitä etsit."
  
  
  Minä kysyin. "Jos Richter on vielä se, missä hän pitää sitä?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Anteeksi valvonnasta. Sinulle, hän on Horst Blücher."
  
  
  Lubyanka mietti hetken. "Minulla ei ole aavistustakaan, missä laite sijaitsee. Hän on hyvin salaileva ja välttelevä."
  
  
  "Ehkä hän ei luota sinuun, Lubyanka", sanoin, kiusanteko häntä hieman.
  
  
  Hän katsoi minua. "En minäkään."
  
  
  Nurkassa suuni liikkui. Se aina antoi minulle pieni ilo nähdä kaksi epämiellyttäviä ihmisiä yrittää ovelampi toisiaan. "No, yksi asia on varma, Lubyanka. Tiedätkö, missä heihin yhteyttä. Ja haluan sinun kertoa minulle, että."
  
  
  Lubyanka muutti päällystämätön sänky. Katselin häntä tarkasti ja piti Luger osoitti häntä. "Hän ei kertonut minulle, missä hän majaili," hän sanoi hitaasti.
  
  
  "Sinä valehtelet, Lubyanka. Ja saat 9mm luoti päähän." Muutin lähemmäksi häntä. "Tarvitsen totuuden, ja haluan sen nyt. Mistä löydän Richter?"
  
  
  Lubyanka silmät yhtäkkiä tuli tasainen ja epätoivoinen. Yllätyksekseni, hän piristyi iso tyyny sängyn ja kääntyi kasvot minua, asettamalla sen hänen eteensä. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä hän oli tekemässä, joten en halunnut ottaa mitään riskejä. Olen potkut, ja Luger räjähti pieni huone.
  
  
  Luoti haudattu itse paksu tyyny ja ei päästä Lubyanka rintaan. Samaan aikaan, Lubyanka pounced minulle, edelleen tilalla tyyny välillämme. En tähtäsi ja ampui jälleen päätään, ja minun laukaus täpärästi jäänyt jälkensä kun hän kaatui päälleni.
  
  
  Lubyanka löi minua käsi aseen kanssa ja löi minua kovasti, mutta olen silti pidetty ase. Nyt tyyny oli poissa, ja Lubyanka oli kiertämällä käteni kovaa molemmin käsin. Me osui seinään ja menetin aseeni.
  
  
  Sitten me molemmat liukui lattialle, yrittää taistella. Löin nyrkkini osaksi Lubyanka on jo bloodied kasvot, ja hän onnistui palauttamaan isku ennen vetää pois. Sitten hän saavutti Webley, joka oli nyt seisoo pöydällä hänen vieressään.
  
  
  Hän otti aseen, ennen kuin voisin saavuttaa sen, mutta hän ei saanut laukaista aika tuli. Kun lähestyin häntä, hän kääntyi se väkivaltaisesti, lyö minua päähän raskas piippu.
  
  
  Putosin ikkunasta, seinää vasten. Sitten Lubyanka pääsi jaloilleen ja huomautti Webley minua jälleen, mutta löysin voimaa napata kätensä aseen kanssa ja vedä se ennen hän voisi ampua. Hän jäi minulle ja rikkoi ikkunan.
  
  
  Lasi särkyneet kovaa ja satoi alas minua, koska olen kääntyi ja katseli Lubyanka ruumis lentää ulospäin, käsivarret levällään, kun hän yritti napata jotain.
  
  
  Syksyllä Lubyanka, siellä oli lyhyt hiljaisuus, ja sitten kuulin huudon. En nojasi ulos, läpi rikki lasi ja näki, että se oli osunut toisen kerroksen parveke. Hän oli impaled by tolpat rauta kaide, kasvot ylöspäin, silmät auki, ja kaksi tolpat työntyi läpi hänen rinnassa ja vatsassa.
  
  
  Minä torui itseni. Lentäjää ei kerro minulle mitään nyt. Palauttamalla Wilhelmina, olen nopeasti lähti pieni huone ja kiiruhti käytävää pitkin aivan kuten jalanjälkiä tuli grand portaikko. Välttelin niitä menee alas takaisin portaat kadulle.
  
  
  
  
  Yhdestoista luku.
  
  
  
  "Tämä on paikka. Richter kävi täällä kaksi miestä", Ursula kertoi.
  
  
  Me huddled pimeässä oviaukko kapea katu, katselee ulos läpi yön vanhan rakennuksen kadun toisella puolella. Ursula oli hyvin huolissaan, mutta hän yritti olla näyttämättä sitä.
  
  
  "Luuletko, että he ehkä huomannut, että seuraat heitä?" Minä kysyin.
  
  
  "En usko niin", hän sanoi.
  
  
  Vastapäisessä talossa oli kerrostalossa. Ursula kertoi minulle, että he olivat tulleet toisen kerroksen ulkouima-huone, mutta siellä oli ei valoa aikaan.
  
  
  "No, mennään sinne katsomaan," ehdotin.
  
  
  "No niin, Nick." Hän saavutti hänen kukkaro Webley .
  
  
  "Haluan, että olet kattaa minua hyvin siellä," sanoin. "Se olisi voinut olla ansa."
  
  
  "Voit luottaa minuun, Nick."
  
  
  Kun pääsimme huoneeseen, jossa oletimme, että Richter ja hänen miehensä olivat, se oli tyhjä. Menin varovasti, ase kädessä, mutta siellä ei ollut ketään.
  
  
  "Tule sisään," sanoin Ursula.
  
  
  Hän liittyi minua, sulki oven, ja katsoi ympärilleen. Se oli suuri huone, jossa on oma kylpyhuone. Maali oli kuorinta pois seinät, ja lvi näytti antiikki. Siellä oli kömpelö pinnasänky nurkassa, arpinen puinen pöytä, ja useita suoraan tuolit puolella.
  
  
  "Jonnekin", en kommentoi. Olen liukui luger takaisin sen koteloon. Menin kerrossänky. Se näytti kuin joku olisi maannut siinä viime aikoina.
  
  
  "Ei ole matkatavaroita tai mitään," Ursula sanoi. "Meillä voi olla jo menettänyt sen."
  
  
  "Let' s take a look around", sanoin.
  
  
  Tutkimme tämä paikka osissa. Ei ollut näyttöä siitä, että Richter oli siellä - butt yksi hänen suosikki savukkeita; pullo viiniä, lähes tyhjä; ja roskakoriin, hänen hävittää junalipun, en löytänyt mitään ilmoittaa, että hän palaisi tähän huoneeseen. Itse asiassa, kaikki todisteet osoittivat hänet jättää se taakse ikuisesti.
  
  
  "Mitä me nyt teemme?" Ursula kysyi.
  
  
  "En tiedä," sanoin hänelle. Menin takaisin vessaan ja hitaasti katseli ympärilleen. Minusta tuntui, että siellä oli joitakin paikka huoneessa, että meillä ei ole huomannut. Katsoin tyhjä lääkekaappi uudelleen.
  
  
  Sitten menin vessaan. Alkuun oli hänelle. Nostin kannen ja katsoin altaaseen.
  
  
  Siellä minä näin pala märkä, rypistynyt paperi kelluu kirkas vesi.
  
  
  Nappasin sen pois ja katsoin sitä. Se oli vain pala paperia, suurempi pala, joka oli ilmeisesti revitty ja unholaan, mutta siellä oli muutamia käsinkirjoitettuja kirjaimia.
  
  
  "Minulla on jotain", sanoin.
  
  
  Ursula tuli ja katsoi olkapääni yli. "Mikä se on?"
  
  
  "Näyttää siltä, Richter yritti päästä eroon se wc. Voit tehdä selvittää, mitä nuo kirjaimet ovat?"
  
  
  Hän katseli sitä. "Se on Richterin käsiala", hän sanoi. Hän irvisti, kääntämällä huomaa hieman. Näyttää siltä, että se on kirjoitettu Serbo-Croatian, Nick. Ehkä alussa sana "kansallinen". Ja toinen kirje, alussa toinen sana ."
  
  
  Olen squinted hänelle: "Kansallinen. Mutta mikä on toinen sana?"
  
  
  "M-Me-Museo, National Museum".
  
  
  Katsoin häntä nopeasti. "Museo. Se on walk-in closet?"
  
  
  "Niin kai", hän sanoi.
  
  
  "Richter olisi mitään syytä käyttää museon kokouksessa," sanoin. "Me tiedämme, että hän on jo tavannut Lubyanka Sava-Hotellin ja mahdollisesti täällä."
  
  
  "Se on totta," Ursula sanoi, mutta hän ei seurannut minua.
  
  
  "No, sanotaan, että olet halunnut tallettaa tämän radio jonnekin pari päivää. Et voi käyttää matkatavarasäilytys rautatieasemalla tai lentokentällä, koska poliisi tarkkailee sinua siellä. Mutta miksi ei käytä varasto julkinen paikka kuin museo? "
  
  
  "Mutta asiat ovat vain jäi sinne joksikin aikaa
  
  
  
  "Kun kävijät ovat museossa," Ursula muistutti minua.
  
  
  Ajattelin sitä hetken. "Ne pitää kohta pari päivää, odottaa sen omistaja tulee takaisin. Mutta sanotaan Richter halunnut tukeutua että mahdollisuus. Hän on saattanut jättää radio-museossa ja sitten kutsui heidät myöhemmin päivällä sanoa, että hän unohti noutaa sen, kun hän lähti. Hän on luvannut vastaanottaa radio kuluessa kaksikymmentä-neljä tai neljäkymmentä-kahdeksan tuntia. Sitten hän voisi olla varma, että ne olisi otettava erityisen huolellinen pitää se hänelle."
  
  
  "Tuo on hyvä teoria, Nick. Se kannattaa tsekata."
  
  
  "Olemme museossa aamulla", sanoin. "Jos Richter saa tietää Lubyanka tänään, hän luultavasti päättää jättää Belgradin välittömästi, mutta ei ilman tätä radio. Jos hän ei piilota sitä museum, haluamme voittaa hänet sinne. Tämä voi olla viimeinen mahdollisuus ottaa yhteyttä häneen."
  
  
  "Sillä välin", hän sanoi, " sinun täytyy levätä. Minulla on erityisen mukava huone hotellissa the Majestic."
  
  
  "Se on hyvä ehdotus," sanoin.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Olimme kansallismuseossa, kun se avattiin seuraavana aamuna. Se oli aurinkoinen kevät päivä Belgradissa. Pitkä puiden Kalamegdan Park oli kirkkaan vihreä silmut. Kantosiipialuksella veneitä kertasin rauhallinen vedet Tonavan ja vilkas liikenne tuntui jotenkin vähemmän hektinen. Mutta museo itsessään oli tasainen ja harmaa on selkeä aamu, karu muistutus siitä, että Ursula ja en olisi tullut tänne pitämään hauskaa.
  
  
  Sisällä, siellä oli korkea katto ja steriili lasi vitriineihin, että vastakkain koruttomasti aurinkoinen aamu toisella puolella sen paksut seinät. Me löydettiin nopeasti pukuhuoneeseen. Hoitaja, Jugoslavian, oli vielä hereillä.
  
  
  "Hyvää huomenta", tervehdin häntä. "Ystävämme lähti kannettava radio on täällä ja unohti ottaa sen hänen kanssaan. Hän lähetti meidät hakemaan sen." Puhuin paras saksalainen aksentti.
  
  
  Hän raapi päätään. "Radio? Mikä se on?"
  
  
  Päätin yrittää puhua hänet Serbo-Croatian. "Radio. Mitä hän pukeutuu hänen vyön."
  
  
  "Ah", hän sanoi. Hän käveli nurkassa pieni huone, ja pidin hengenvetoon, koska olen saavuttanut sillä hylly. Hän veti Richterin radio. "Minulla on yksi täällä, mies nimeltä Blücher, Sveitsin."
  
  
  "Kyllä," sanoin, katsellen Ursula. "Se on se. Horst Blücher-koko nimi."
  
  
  Hän katseli miss. "joo. Onko teillä henkilöllisyystodistusta, Herra Blücher?" En muista kasvosi."
  
  
  Olen hallinnassa minun kärsimättömyys. Olen jo päättänyt ottaa radio takaisin, vaikka väkisin. "En ole Horst Blücher", sanoin tarkoituksella. "Me olemme hänen ystäviään, jotka ovat tulleet vaatia radio hänet."
  
  
  "A. No, Herra Blücher piti tulla itsestään. Tämä on sääntö."
  
  
  "Kyllä, tietysti", sanoin. "Mutta Herra Blücher on sairas ja ei voi tulla radiosta. Toivomme sinun ymmärtävän. Teet hänet suuren palveluksen, jos annat meille walkie-talkie siirtää hänet."
  
  
  Hän katsoi epäluuloisesti minua, ja sitten Ursula. "Saitko kuitin?"
  
  
  Nyt Ursula osansa. "Voi, rakas! Hän mainitsi, että meidän pitäisi olla muodoltaan juuri ennen lähtöä. Mutta hän unohti antaa sen meille. Hän on hyvin sairas." Sitten hän aktivoitu loitsu. "Toivon, ettet teknisesti selittää virhe. Herra Blücher oli niin innokas kuuntelemaan kaunis Jugoslavian musiikkia, kun hän oli täällä."
  
  
  "Ah", mies sanoi ja katsoi häneen kylmä siniset silmät. "No, en voi ymmärtää, että. Täällä voit ottaa radion. Minulla ei ole kykyä pitää se täällä."
  
  
  "Kiitos paljon", sanoin hänelle.
  
  
  Hän huomiotta minulle ja ojensi radio Ursula. "Kerro ystävällesi takaisin niin pian kuin mahdollista, jotta hän voi nauttia hänen oleskelua Belgradissa."
  
  
  "Kiitos", sanoi Ursula.
  
  
  Hän piristyi radio ja lähdimme pukuhuoneeseen. Mutta kuten olen lähtenyt, huomasin, että minun voitto oli lyhytaikainen. Kaksi miestä tuli ulos alkovi käytävällä, ja siellä ei ollut ketään. Kummallakin oli aseet. Nämä olivat kaksi ihmistä Topcon, että näimme aiemmin Richter, ihmiset, jotka Ursula jälkeen.
  
  
  "Lopeta, ole kiltti," pitempi tilattu.
  
  
  Olen vaikeroi hiljaa. Muutaman minuutin ja monitori olisi ollut minun. Hitto näitä ihmisiä! Tämä oli toinen kerta, kun olen omistanut sen vain on se otetaan pois minulta. Ursula ei ollut yhtä järkyttynyt kuin olin. Hän oli menettänyt kaikki yhteydet Richter, vaikka palauttaminen radio, ja nyt nämä ihmiset olivat uudelleen yhteydessä. Olen miettinyt, jos hän voisi elää hyötyä tästä käänteestä.
  
  
  Lyhyt, neliö mies rikki nenä heilutti konepistoolin radio. "Radion laittaa lattialle välillämme, yhdessä teidän kukkaro... -
  
  
  hän katsoi minua - ja aseesi.
  
  
  "Sitten päästä pois ne", pitempi mies määräsi.
  
  
  Ursula katsoi minua, ja minä nyökkäsi. Kaksi tähtäimissä, ei ollut tilaa väittää. Hän astui eteenpäin ja aseta radiopuhelin ja Webley laukku lattialle. Olen hitaasti veti luger pois minun takki, etsimässä mitään mahdollisuutta käyttää sitä heitä vastaan, mutta nyt molemmat aseet olivat keskittyneet rintaani. En aseta Luger lattialla vieressä radio ja minun kukkaro. Minulla oli vielä Hugo hihassa, mutta se tuntui kuin olisin vähän mahdollisuuksia käyttää häntä.
  
  
  "Erittäin hyvä", sanoi pitkä Topcon agentti. Hänellä oli tummat hiukset ja hyvin ohut kasvot. Hän viittilöi toinen mies, joka astui eteenpäin, avasi Ursula on kukkaro, ja veti Webley. Hän laittaa sen Wilhelmina on takin taskussa, liian. Sitten hän piristyi radio.
  
  
  "Tule nyt meille," pitkä mies sanoi.
  
  
  Ursula katsoi minua jälleen. "Meidän on parasta tehdä, mitä mies sanoo," sanoin hänelle.
  
  
  Olimme hiljaa vetää ulos ja laittaa harmaa Fiat sedan. Ursula ja minun piti saada takaisin auton. Pitkä mies sai ratissa, ja yksi kanssa rikki nenä sai hänen vieressään, jossa aseella rintaan.
  
  
  "Nyt menemme pienelle kävelylle," mies aseen kanssa kertoi tyytyväisenä.
  
  
  Auto tuli aamulla liikennettä. Huomasin, että molemmat taka ovet olivat lukossa, joilla on erityisiä lukot. Näytti siltä, että ei ole tapa voittaa jopa mies aseen kanssa. Richter ilmeisesti päätti, että se olisi parasta päästä eroon niin, että neuvotteluja voitaisiin jatkaa keskeytyksettä. Aloin ymmärtää, kuinka hän oli välttänyt kaikenlaisia poliisin ja hallituksen agentteja niin monta vuotta: hän oli älykäs, tehokas ja täysin ilmainen omantunnon.
  
  
  Olimme lähdössä Belgrad. Ajoimme pitkin Brankova Prizren Boulevard, kunnes pääsimme joelle, sitten seurasi Kara Dordeva ulos kaupungista etelään. Varsin pian löysimme itsemme avoin, mäkisellä alueella.
  
  
  "Minne te viette meitä?" Olen vihdoin kysyi.
  
  
  "Voit selvittää hyvin pian," Rikki nenä sanoi, antaen minulle terävä virne. Hänen aksentti oli saksalainen, ja pitkä mies oli ranskalainen. Se oli aika kosmopoliittinen asu, tämä Topcon.
  
  
  Hänen ennuste oli oikea. Viisitoista minuuttia myöhemmin, kun pyöristys pari maanteitä, tulimme yksinäinen talo. Kuljettaja pysähtyi hänen eteensä ja käski meidän häipyä.
  
  
  Ursula ja pääsin fiat. Minulla ei ollut aavistustakaan, missä olimme, minä vain tiesin, että olimme kaupungin eteläpuolella. Se oli järkevää, että Richter jättäisi Belgrad, koska poliisi haravoi kaupunkia hänelle. Tähän mennessä hän ei ole voinut matkustaa julkisilla liikennevälineillä. Ihmettelen, jos hän vielä tiesi Lubyanka.
  
  
  "Sisään," pitkä mies määräsi, kädessään revolveri. Molemmat aseet olivat osoitti meille jälleen. Noudatin käskyjä.
  
  
  Sisällä talossa näytti jopa pienempi kuin se näytti ulkoapäin. Mutta se oli kaikki Richter tarvitaan. Hetki sen jälkeen, kun pitkä gunslinger huusi hänelle, Richter tuli keittiöstä.
  
  
  "No", hän sanoi, kun hän näki meidät,"mikä miellyttävä yllätys." Hän saavutti walkie-talkie, että pitkä mies oli asettanut pöydälle. "Melkein sait sen, etkö?"
  
  
  "Olet ollut askeleen edellä meitä niin paljon", sanoin. "Mutta teidän onni voi kestää ikuisesti, Richter."
  
  
  Näin palkkasotureita katsoi minua, kun olin hänen oikea nimensä. Ilmeisesti hän oli tiedossa, jotta niitä vain Blücher. Richter virnisti minulle sitten tuli ja löi minua kasvoihin.
  
  
  Minä putosi raskaasti lattialle. Ursula huohotti ja nojasi minuun. Veri trickled päässä hänen suuhunsa. Makasin ja katsoin Richter ja vihasivat häntä. Tämä viha tekisi minut yrittää vähän kovemmin, jos minulla oli mahdollisuus mennä häntä vastaan.
  
  
  Ursula katsoi Richter. "Natsi-teurastaja!" "Lopeta!" hän sähisi.
  
  
  Richterin kasvonsa hehkuivat suuttumuksesta. Hän löi häntä kovaa kasvoihin, ja hän laski viereeni.
  
  
  Richter kääntyi miestä, joka oli tuonut meidät. "Laita ne käsiraudat täällä ja siellä." Hän osoitti väliseinä, jossa sarjan ohut rauta baareja oli kiinnitetty keittiön ovella, ja vanha rauta jäähdytin puolella seinää. "Niin, he ovat eronneet."
  
  
  Mies rikki nenä kahlittu sekä Ursula on ranteet jäähdytin ja pitkä mies kahlitsi minut ulompi pilari-osio. Käteni olivat selkäni takana, ja siellä oli käsiraudat kunkin ranteessa ja yhdistävät ketjun ympärille ylärimaan. Minun oli päästävä ylös, ja Ursula piti istua lattialla hänen takaisin jäähdyttimen.
  
  
  "Selvä, tuo pommi," Richter määräsi pitkä ase. .
  
  
  Pitkä mies katosi pieneen makuuhuoneeseen ja palasi hetkeä myöhemmin putki pommi. Siellä oli riittävästi kiinnitetty siihen räjäyttää kaksi taloa koko yksi olimme. Richter katsoi minua virnistäen, otti pommin pitkä mies kädestä ja asetti sen pöydälle keskelle huonetta. huoneen puolessa välissä Ursula ja minua.
  
  
  "Andre on erittäin hyvä näitä asioita", Richter huomautti, kun hän perustaa kellon, joka laukaisi pommin. "Luoti, tietenkin, olisi siistimpää, mutta se on paljon tehokkaampi. On epätodennäköistä, että viranomaiset voivat tunnistaa ruumiit sen jälkeen, kun räjähdys ja tulipalo. Toivon, että tämä esimerkki toimii varoituksena kaikille, jotka saattavat seurata sinua."
  
  
  "Luulen, että se tekee heidät ajattelemaan," sanoin. Otin tarkasti pommi, joka oli perustettu ja tikittää. Richter oli oikeassa. Jos tämä asia räjähti, ei olisi paljon tutkittavaa.
  
  
  "Emme koskaan anna periksi, kunnes asetetaan hoitaa ihmisiä, joiden nimi on parjataan," Ursula sanoi kireä ääni.
  
  
  Richter katsoi häntä. "Enkö minä halventaa sinua?" "Kunpa et olisi ollut siellä, kun kaikki tämä oli tapahtunut, Neiti. Kolmas Valtakunta ei riipu yksin minusta sen tavoitteiden saavuttamiseksi. Olimme kaikki Natsit sitten. Kun olimme kukistettu, muutamia heikkoja meni sekaisin, ja loput tuli yhtäkkiä anti-fasistit.
  
  
  "Sinä olet Natsi koira," Ursula sähisi.
  
  
  "Nyt se on muodikasta olla ystäväsi, entiset viholliset, ajaa ympäri sosialistien kanssa ja pettää vanhoja ihanteita", hän jatkoi hitaasti.
  
  
  "Ja Natsit lopulta toimi Kommunistien kanssa," muistutin häntä.
  
  
  Hän katsoi minua terävästi. "Se on liiketoimintaa, puhdas ja yksinkertainen. Tämä on mitä miehen pitäisi tehdä, kun hän on jahdattu kuin koira ne, jotka hyökkäsivät häntä."
  
  
  "Tappaa meitä ei pelasta sinua, Herra Richter!" sanoi Ursula äänekkäästi. "Sinut on pidätetty, ja maksat siitä mitä teit."
  
  
  Hän hymyili katkerasti. "Nyt sinulla on vähemmän kuin kaksikymmentä minuuttia, varmista, että." Odottamatta vastausta, hän kääntyi hänen kätyrinsä. "Sammuta Lamborghini. Otamme Fiat sen dragomán toteaa lopulta Pass station Crveni Krst. Sen pitäisi olla turvallista ottaa juna siellä."
  
  
  "Kyllä, Herra, Blucher", sanoi pitkä mies. Kaksi miestä kääntyi ja käveli ulos kadulle.
  
  
  Kun pyssymiehet olivat joutumassa auton ulkopuolella, Richter kääntyi takaisin minulle. "Sinulla on väliaikaisesti keskeyttää sopimuksen Venäläisten kanssa. Mutta vain tilapäisesti. Tämän voit nyt maksaa henkesi."
  
  
  Joten hän tiesi Lubyanka.
  
  
  "Kun lähden täältä, en vain ole kaikki kerralla haluan Sofia jatkaa neuvotteluja myynnistä satelliitti-seurata, mutta aion myös ottaa pois valvonnan Bonnin hallitus hetkeksi. Näet, kaikki toimii kuten tavallista, erittäin hyvin minulle ." Hän meni ovelle. Ulkopuolella, Fiat-moottori käynnistyi. "Auf wiedersehen. Tai ehkä minun pitäisi vain sanoa hyvästi?"
  
  
  Hän kääntyi ja lähti. Hetkeä myöhemmin, Fiat veti pois, ja ääni vähitellen hiipui, kun he lensivät takaisin päätielle.
  
  
  Ursula ja minä molemmat katsoivat tikittävä pommi ja sitten toisiaan. Ursula puri alahuuli ja pudisti päätään. "Minun olisi pitänyt tappaa Richter heti, kun tunsin hänet."
  
  
  "Rauhoitu", sanoin. "Meillä on vähemmän kuin viisitoista minuuttia jäljellä. Se ei jätä paljon aikaa syvä heijastus."
  
  
  "En voi liikkua," Ursula sanoi, panee hänet käsirautoihin jäähdytin.
  
  
  "Yritä rentoutua", sanoin hänelle rauhallisesti. "Ahdistus voi olla tarttuvaa, ja minun täytyy ajatella jotain."
  
  
  Kirottu tikittävä pommi pöydällä oli kuin meidän sydämemme lyö viimeisen kerran. Suljin puhelimen ja käännyin katsomaan baareja takanani. Olen vetänyt minun oli kiinnitetty, ja se taivuttaa ja sitten palautuu takaisin. Minä rypisti otsaansa, ja hierotaan ketju käsirautani vastaan baarissa. Se on valmistettu pehmeä ääni, ei niin terävä, vinkumista kuin metalli. Sen jälkeen, kun kaikki, baarit ollut metallia, mutta puusta, maalattu näyttää kuin musta rauta. Sitten muistin, Hugo. He eivät löytäneet Hugo, minun tikari.
  
  
  Toivottavasti kupli rinnassani ja teki minun sydämeni kiristää vielä enemmän. Siirsin oikean käteni, mutta mitään ei tapahtunut. Olin hyvin hidas minun liikkeitä. Käännyin kasvot Ursula ja nojautui taaksepäin vasten ohut puinen palkki.
  
  
  "Mitä teet, Nick?"
  
  
  "Yrittää pelastaa henkemme", sanoin lyhyesti. Minulla ei ollut aikaa puhua.
  
  
  Siirsin käteni taas, ja Hugo liukui alas minun kämmen. En aseta veitsi alas niin, että ote oli luja. Terävä kierre minun ranne, en onnistunut maa terävä Hugon terä puinen poikkipuu vain alla käteni. Olen leikkaa läpi tanko ja tunsin veitsen terä uppoaa puuhun. Puun ollut kiinteä, mutta veitsi
  
  
  se oli teroitettu sakkoon kärjessä. Tein pieniä, teräviä liikkeitä terän ja tuntui pari pelimerkkejä pudota.
  
  
  Katsoin Ursula. "Yritän murtaa tämä kirottu block", selitin. En nähnyt dial pommi. "Mitä kello on?"
  
  
  "Hieman yli kymmenen minuuttia," Ursula sanoi, ojensi nähdä dial.
  
  
  "Jeesus," minä sanoin, vihainen, että se oli ollut niin kauan.
  
  
  Minulla oli leikkaus. En halunnut leikata läpi koko baari. Halusin vain irrottaa sitä. Siellä oli paljon pelimerkkejä lattialle. Lopetin paloittelu ja veti bar vaikeaa. Oli hieman halki, mutta puuta ei murtunut. Käsiraudat olivat nyt syvällä minun ranteisiin. Minä leikata joitakin enemmän kunnes lopulta tuntui, syvä halkeama puuta. Jäykistetty itseäni vastaan painetta minun ranteisiin ja katsoin Ursula.
  
  
  "Aika", sanoin.
  
  
  "Kuusi minuuttia."
  
  
  Laitoin jalkani alle ja veti niin kovaa kuin pystyin. Siellä oli kova crack kuin puinen palkki split. Putosin pää edellä lattiaan ja melkein lyödä pöytään, missä pommi oli valehdellut.
  
  
  Käteni olivat edelleen kahlittu takaapäin, mutta olen taistellut minun jalat. Saatoin tuntea veren minun ranteisiin. Seisoin pöydän ääreen katsomaan pommin. Jos olisin tiennyt, Richter, ja luulin, että olin aloittamassa, hän olisi järjestetty pommi niin, että kaikki aivotärähdyksen, kuten nosto-se olisi voinut laukaista sen etuajassa. Kumarruin tarkista johdotus, ja totesi, että olin oikeassa. Minun piti joko purkaa pommi siirtämättä sitä tai jotenkin ilmainen Ursula patteri.
  
  
  Pommi oli tarkoitus mennä pois, kun minuutti käsi osoitti puoli tuntia, ja siellä oli vain neljä minuuttia jäljellä. Minulla ei ollut paljon aikaa.
  
  
  "Meidän täytyy saada sinut pois tämä asia," sanoin, kääntyen Ursula. "En voi siirtää pommi."
  
  
  "Mutta miten voin vapauttaa itseni?" "Mikä se on?" hän kysyi, yrittäen pitää paniikki ulos hänen äänensä.
  
  
  I kumartui ja tutki, miten hän oli kahlittu metalliin. Siellä oli vain yksi tapa vapauttaa hänet, ja se oli avata käsiraudat. Mutta tämä toimenpide kestää muutaman minuutin, vaikka minulla oli kädet edessäni. Laitoin Hugo takataskuun housut; en olisi tarvinnut sitä. Sitten hän tutki huolellisesti jäähdytin.
  
  
  Kellarin putkien liittäminen patteri on ruostunut. Se näytti jäähdytin ei ollut käytetty vuosiin. Lisäksi, levyt, jotka on kiinnitetty jäähdyttimen puinen lattia näytti vanha ja heikentynyt.
  
  
  Astuin takaisin ja tutkituista kohtaus lyhyen matkan päässä. Patteri oli sijoitettu noin 30 cm päässä seinästä. Siellä oli runsaasti tilaa, mitä minulla oli mielessä. Olen sijoitettu itse suoraan jäähdyttimen eteen ja katsoi Ursula.
  
  
  "Kokoa itsesi", sanoin. "Aion antaa tälle kovia."
  
  
  "No niin, Nick", hän sanoi.
  
  
  Vilkaisin kelloani. Kaksi minuuttia jäljellä. Nosto jalka ja taivutus polvi, I raa ' asti potkittiin jäähdyttimen minun oikea jalka.
  
  
  Kun kytketty, siellä oli ratista metalli ja puu, ja Ursula oli heitetty takaisin vastaan jäähdyttimen. Kuulin hänen tehdä terävä ääni hänen kurkkuunsa. Kun katsoin nähdä tuloksia, löysin kasa ruostetta lattialle. Patteri oli täysin irrottaa putki ja nojautui seinää vasten. Levyt, jotka järjestetään sen lattia oli revitty irti, mutta siellä oli vielä laho puu kiinnitetty niihin. Yksi levyt oli vielä kiinni puinen kerroksessa lähellä ankkuri, joten heitin sen pois uudestaan ja täysin vapautti sen.
  
  
  Ursula oli mustelmilla ja peitetty ruostetta.
  
  
  "Pelkään sinun täytyy vetää loppuun tämä asia," sanoin hänelle. "Nouse ylös. Nopeasti."
  
  
  Hän kamppaili hänen jalkansa, nosto yksi lopussa jäähdyttimen hänen takanaan. Se oli vaikea häntä, mutta hänen adrenaliinia pumppaus. Muutin sivuttain, tarttui toinen pää minun käsiraudoissa kädet, ja nosti jäähdyttimen lantion korkeus. Katsoin kelloa pommi. Alle minuutti jäljellä.
  
  
  Minä sanoi. "Ulos!"
  
  
  Ursula purskahti auki oven, yhä kiinni suuri harmonikka-muotoinen pala metallia. Seurasin häntä, kävely lähes taaksepäin.
  
  
  "Mennä hyvin nopeasti", sanoin. "Älä juokse. Meidän täytyy mennä vähintään viisikymmentä metriä. Että reikä maassa."
  
  
  Hän totteli tilaukset, grunting ja hikoilu. Se oli noloa kuin helvetti. Yksi päivä Ursula putosi polvilleen ja menetin melkein loppuun jäähdytin. "Nouse ylös", sanoin rauhallisella äänellä.
  
  
  Hän teki. Kello päässäni kertoi minulle, meillä oli vain noin viisitoista sekuntia. Muutimme nopeasti matala masennus alalla talon vieressä ja valtasi sen. Kun osuimme maahan, siellä oli korvia huumaava räjähdys.
  
  
  rikkomatta rauhallinen päivä takana.
  
  
  Se shockwaves vaurioitunut minun korvat ja hajallaan minun hiukset ympäri kasvoja. Sitten vyyhti likaa ja roskia osuma meille. Iso, raskas lokit olivat laskussa kaikkialla ympärillämme. Hetken kuluttua kaikki oli ohi, ja me katsoimme taloa kohti. Suuri pilvi savua tuprusi taivaalle, ja mitä vähän jäi mökki oli ilmiliekeissä.
  
  
  "Hyvä Jumala," huudahti Ursula, ilmeisesti kuvitellen, mitä hänelle olisi voinut tapahtua jos patteri ei olisi epäonnistunut. Hänen vaaleat hiukset oli epäsiisti ja hänen kasvonsa oli peitetty likaa.
  
  
  "Olimme onnekkaita", sanoin.
  
  
  Nappasin Hugo ja meni loppuun Ursulan jäähdyttimen aloittaa poiminta lukko hänen hihansuut. Se kesti yli kymmenen minuuttia. Kun hän oli vihdoin vapaa, hän hieroi ranteitaan auki pitkään ja veti syvään henkeä. Sitten hän meni töihin, jossa Hugo poistaa käsirautani. Se vei hänet noin saman verran aikaa, hänen vapaat kädet. Ranteeni leikattiin käsiraudat, mutta verta oli joka kattaa jo haavat.
  
  
  "Mitä nyt, Nick?" kysyi Ursula.
  
  
  "Olemme nyt menossa dragomán toteaa lopulta Ohi, kun Richter."
  
  
  "Heillä on etulyöntiasema meille", hän sanoi. "Ja meillä ei ole autoa. He ottivat joitakin osia Lamborghini."
  
  
  "En tiedä", sanoin, katsellen Italian auton talon ulkopuolella. Osa sen lasi särkyi, ja maali lensi pois yksi puoli räjähdyksessä. "Mutta Richter on tehnyt selväksi, että hän on palaamassa hallituksen Orient Express pass. Hän aikoo ylittää rajan, kun Bulgaria vuonna Dimitrovgrad. Joten meidän ei tarvitse huoli noin saada Crveni Krst kun Richter saa siellä, mutta ennen junan lähtöä. Se voisi olla mahdollista, jos saamme pois päätieltä ja kiinni auton heti."
  
  
  "Mennään sitten," sanoi Ursula.
  
  
  
  
  Kahdestoista luku.
  
  
  
  Se oli todellinen vaeltaa tiellä. Ursula ei ollut valittaa, mutta voin kertoa, että kanta on viime kaksikymmentä-neljä tuntia oli ottaen sen veronsa hänen. Noin puolen tunnin kuluttua lähdimme sivuston palava mökki, pääsimme vain tie kulkee tässä osassa maata.
  
  
  "Se näyttää melko yksinäinen," Ursula sanoi.
  
  
  Tie juoksi sujuvasti pitkin joen laaksossa molempiin suuntiin, niin pitkälle kuin silmä voisi nähdä, mutta siellä ei ollut autoja. Se oli niin hiljainen, että sitä oli vaikea uskoa, että mitään liikennettä koskaan ohi.
  
  
  "Se tekee minut unohtaa Richter ja vain nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta," sanoin.
  
  
  "Kyllä," Ursula sovittu. Hän meni ja istui nurmettuneeksi pankki tien vieressä, ja liityin sinne.
  
  
  Ursula nojautui taaksepäin pitkä ruoho, propping hänen kyynärpäät ylös. Hän sulki silmänsä ja kuunteli lintujen lähellä kenttään. Se oli pehmeä, aurinkoinen kevät päivä rentouttava taikaa leuto ilma. Lähellä, klusterin poppelit kuiskasi, vihreä silmut adorning niiden lacy oksat, ja tuuli, joka muutti puut myös sekoitetaan varovasti pitkää ruohoa alalla rinnakkain tien. Se oli sellainen päivä, paikka, ja yritys, joka tekee agentti ihmetellä, mitä helvettiä he tekevät niiden erityisesti ammatti.
  
  
  Ursula on lyhyt tumma hame oli vedetty ylös hänen ympärillään lonkat, ja hän näytti erittäin hyvä makaa siellä. Makuuhuone ei ole vain täydellinen paikka tehdä rakkautta, kun olen löytänyt muiden iloinen otteeseen. Olen usein löytää täydellinen paikka kaikkein odottamattomissa tilanteissa. Mutta tämä mahdollisuus, koska toivoimme auton milloin tahansa, oli vähemmän kuin suotuisa.
  
  
  "Nick! Se on auto!" Ursula totesi.
  
  
  Se oli Citroen sedan lähestyy meitä suurella nopeudella.
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Yritän lopettaa sen." Pääsin ulos ajorata ja vilkutti käteni laaja kaari. Auto alkoi heti hitaasti alas ja hetkeä myöhemmin kaataa päälle puolella tien vieressä.
  
  
  Sisällä oli kaksi nuorta Italialaista matkalla rajalle.
  
  
  "Olet menossa päästä Crveni Krst on dragomán toteaa lopulta Pass?" Minä kysyin.
  
  
  Molemmat olivat ohuita nuoria miehiä, joilla on pitkät hiukset. Kuljettaja katsoi Ursula ja näytti siltä, mitä hän näki. "Aiomme ehdottomasti mennä Crveni Krst", hän sanoi, jossa raskas aksentti. "Olkaa hyvä ja istukaa alas."
  
  
  Teimme niin, ja auton karjui pois alas valtatie. Olin iloinen, että he pitivät ajaa nopeasti, koska meillä ei ollut paljon aikaa. Itse asiassa, meillä saattaa olla jo menetetty mahdollisuus päästä sinne ajoissa.
  
  
  Aluksi nuoret miehet flirttaili Ursula. Meille tarjottiin konjakkia ja halusi pysähtyä ja rentoutua. Mutta kun he näkivät, että Ursula ei pidä ryhmäseksiä, he alkoivat nauttia aurinkoinen päivä jälleen. Saavuimme vuoren kylä Crveni Krst, jossa Richter oli epäilemättä nimikkeen, noin kaksi iltapäivällä. Italialaiset veivät meidät suoraan juna-asemalle, ja me
  
  
  Kiitin heitä vuolaasti matkaa varten. Sitten Ursula ja menin sisälle.
  
  
  Se oli pieni paikka, ja se näytti kokonaan harmaa, kuten useimmat asemat tällä linjalla Jugoslaviassa. Olemme nopeasti skannata odotushuoneeseen ja näki, että kumpikaan Richter eikä hänen kaksi kätyrit olivat siellä. Vilkaisi asemalla, näin että juna oli siirtymässä pois.
  
  
  "Tule", sanoin Ursulalle.
  
  
  Kun pääsimme pois, juna oli jo lopussa alustan, poimien nopeus. Se oli Orient Express.
  
  
  "Hitto!" Minä sanoi.
  
  
  Katsoin alas lopussa rakennuksessa, avoin alue, missä pari autoa oli pysäköity, ja näki, että Fiat Richter oli ajanut hänen country house Belgradin ulkopuolella.
  
  
  "Katsokaa", sanoin. "Hänen autonsa. Hän on junassa."
  
  
  Tartuin Ursula käsivarteen ja veti hänet pitkin, kun juoksin alas alustan autoon.
  
  
  "Mitä teemme?", hän kysyi, kun juoksimme.
  
  
  "Aiomme saada Belgradin teurastaja", sanoin hänelle.
  
  
  Pysähdyimme Fiat ja katsoin seurata. Olin kiinni, että juna. Jos Richter on Bulgaria, minun mahdollisuudet saada hänet ja radio olivat todella hoikka. Siellä hän saa kaikki tarvittavat KGB: n apua.
  
  
  Hyppäsin matala urheiluauto ja tarttui johdot kojelaudan alla. Juna hitaasti katosi noin mutka tiellä. Olen kytkenyt johdot ja moottori käynnistyi.
  
  
  "Ota ja anna mennä!" Huusin Ursula yli melu auton.
  
  
  Pääsin matkustajan istuin ja Ursula sai ratissa.
  
  
  Totesin, jossa Orient Express katosi noin mutka tiellä.
  
  
  Sanoin."Seuraa, että juna!"
  
  
  Hän vain katsoi minua hetken. Sitten auto lensi pois parkkipaikalta ja lähti pitkin puolella tietä.
  
  
  Katsoin eteenpäin ja näki, että vaikka oli jyrkkä pankki molemmin puolin radan lähellä kylää, siellä oli tilaa kapea urheiluauto jos Ursula voisi ajaa tarpeeksi hyvin.
  
  
  "Ristin toisella puolella valtatie tässä risteyksessä täällä," sanoin, kun me törmäsi vasen pyörät vastaan ratapölkyt. "Haluan olla lähellä juna-jos ymmärrämme sen."
  
  
  Hän teki, kuten sanoin, ja nyt olimme ajaa vasemmalla puolella tietä. Ursula on silmät laajenivat, kun hän yritti pitää auton hallinnan. Myös tasoitteet pyörien alle oikealla pudisti auton kova, ja kuoppia muodostettu vaikutuksen muut pyörät, mutta Ursula piti Fiat puolella raitoja. Hetkeä myöhemmin juna oli näköpiirissä jälleen, ja olimme lähestymässä sitä.
  
  
  "Pidä kiirettä", sanoin hänelle.
  
  
  Ursula astui kaasun ja me kiiti eteenpäin. Juna oli vain muutaman metrin päässä. Se liukui sujuvasti verrattuna meidän oma villi ratsastaa. Me osuma kolahtaa ja auto kääntyi vasemmalle. Hetken luulin, että olimme kävelemässä pengerrys. Mutta Ursula taisteli ohjaus ja lopuksi meillä meni taas hyvin. Taka-alueen ravintolavaunu oli nyt kahdenkymmenen jalat. Avasin fiat oven ja katsoi Ursula.
  
  
  "Kun hallitus, mene takaisin kaupunkiin ja odottaa minua asemalla. Yritän saada hänet elävänä, jos hän antaa minulle."
  
  
  Hän nyökkäsi kuumeisesti, hänen rystyset kääntämällä valkoinen ohjauspyörässä. Otin yksi viime katsomaan häntä ja seisoi askel avaa auton oven. Seisoimme takana alustaa juna. Avaa auton oven esti meitä saamasta liian lähellä, mutta tarvitsin toisen jalan.
  
  
  "Tarkemmin!" Huusin hänelle takaisin.
  
  
  Auto törmäsi, swerved, ja veti pois junasta. Sitten meillä oli edessä juna, avoin ovi clanking vastaan alustan rakenne. Se oli nyt tai ei koskaan. Hyppäsin yli neljä metriä hoppu maahan, tarttui kaiteeseen alustan, ja tarttui siihen. Vedin itseni ylös laiturille ja kiipesi kaiteen yli. Sitten katsoin taakseni, ja näki, että Ursula oli jo jarrutus auton. Vilkutin hänelle, ja hän välähti hänen ajovalot, liikkuvat hitaasti kohti seuraavaa risteystä.
  
  
  Minä suoristaa minun vaatteita ja työnsi hiukseni takaisin otsaani. Sain aluksella tappamatta itseäni, tai Ursula. Nyt minun täytyi löytää Hans Richter, ennen kuin saavuimme rajalle.
  
  
  Menin ravintolavaunuun ja katsoin tarkkaan kasvoja muutamia ihmisiä, jotka olivat tulleet juoda lounaan jälkeen. Yksikään niistä olivat Richterin tai hänen miehiä. Muutin auton ympärillä rennosti, kuin jos olisin vain kävellä junaan. Jos kapellimestari oli pysäytti minut lippu, olisin voinut ostaa sen aluksella-ehkä toisen luokan lippu, mutta en välitä, koska en odottanut, rentoutua ja nauttia tämän matkan.
  
  
  Kävelin hitaasti läpi kaksi makuuvaunut, etsimässä mitään merkkejä
  
  
  Richter, mutta en nähnyt mitään. En nähnyt mitään, julkisella autoja, joko. Junassa, olen nähnyt vain kasvot onnellinen matkailijoille. Jos Richter oli mukana, hän pelasi varman päälle ja hid. Hän luultavasti onnistui saamaan yhden tai useamman nukkumatilat itselleen ja hänen miehensä, ja ne ovat niiden sisällä, odottaa ristin Bulgaria Dimitrovgrad.
  
  
  Kuitenkin, siellä oli etua siitä, että olen saanut, kun olen kokenut viimeinen juna. Olin nyt varma, Hans Richterin identiteetti ja tiesi, mitä hän näytti. Voisin kuvailla sitä juna-johtimet.
  
  
  Se kesti kymmenen minuuttia löytää porter, mutta kun tein, hän oli erittäin avulias.
  
  
  "Haluan nähdä," hän sanoi Serbo-Croatian, " uskon, että sellainen mies kuin sinä kuvata nousseet klo Crveni Krst. Kyllä, nyt muistan. Näin hänet juuri anna bay 8 seuraavassa nukkua autossa."
  
  
  Hetken kuluttua pysähdyin oven Lahti 8.Vedin Wilhelmina ja henkisesti valmis, mitä voi tapahtua. Sanoin itselleni, että Hans Richter aikonut jättää tällä kertaa; hän ei aikonut jättää tämä juna elossa. Astuin kauemmas ovesta hetken, nosti minun oikea jalka, ja potkaisi sen raa ' asti.
  
  
  Oven osasto sulki, ja seurasin sitä. Luger oli valmis ampumaan. Pysähdyin oven ulkopuolella ja katseli ympärilleen sisustus. Se oli tyhjä.
  
  
  Menin nopeasti sisään ja suljin oven takanani. Veikkaan, että Richter oli ottanut kaksi tai useampia osastoja oli epäilemättä oikea. Hän luultavasti ostaa toinen lokero jonkun toisen nimi, ja hän oli luultavasti oikeassa nyt, suunnittelu hänen seuraava siirtonsa myydä satelliitti-monitor Sofiassa.
  
  
  Katsoin ympärilleni. Ei ollut mitään matkatavaroita tai radio, mutta siellä oli takki päällä kerrossänky. Tämä on yksi, joka Richter käytetään olla.
  
  
  En voi odottaa täällä, tai yrittää selvittää, missä hän ja hänen miehensä ovat piilossa. Käännyin kerrossänky ja veti peiton sivuun ja varmista, että hän ei ollut piilotettu radio jonnekin. Kun olin kääntynyt pois ovelta, kuulin kahvaa napsauttamalla. En pyörähti kohti ääntä kuten olen saavuttanut minun reloaded Luger.
  
  
  A Topcon agentti, jolla on murtunut nenä seisoi ovella, ja hänen pitkä seuralainen oli oikeassa hänen takanaan.
  
  
  Mies rikki nenä tavoitteli asettaan, mutta voitin hänet. Kun hänen kätensä oli edelleen hänen takki, Wilhelmina on ruma kuono oli jo suunnattu hänen yllättynyt kasvot. Hänen pitkä kumppani ei edes yritä.
  
  
  "Ota kätesi pois takkisi. Varovainen", sanoin.
  
  
  Hän teki.
  
  
  "Nyt, te molemmat, tulkaa sisään."
  
  
  Otin kaksi askelta taaksepäin ja tuli osastoon. Tilasin pitkä mies sulkea oven takanani. Kun hän teki, en tarkkaan aseista heidät molemmat.
  
  
  "Miten sinä teit sen?" Murtunut Nenä kysyi, " Mistä tiesit päästä pois mökki?"
  
  
  "Älä välitä", sanoin, pitäen molemmat edessäni. "Missä Richter?"
  
  
  "Ah," pitkä mies naurahti. "Menit sen jälkeen, kun väärät ihmiset, ystäväni. Hän ei tuohon junaan."
  
  
  Hän oli lähimpänä minua. Osuin puolella päätään Luger ja tyrmäsi hänet. Hän murahti ja laski takaisin seinää vasten osastoon.
  
  
  Kysyin."Haluatko kokeilla makaa taas?"
  
  
  Pitkä mies oli järkyttynyt ja järkyttynyt. Toinen puhui hänelle. "Hän on hallituksen", hän sanoi. "Mutta emme tiedä missä. Jätimme hänet junan toisessa päässä."
  
  
  "Tämä on yhden henkilön osaston," sanoin. "Te kaksi ottaa erillinen lokero?"
  
  
  Mies rikki nenä epäröi, ja pitkä katseli häntä synkästi. "Kyllä."
  
  
  "Mikä numero?"
  
  
  "Älä kerro hänelle!" pitkä mies huusi äänekkäästi. Potkaisin häntä sääreen, ja hän huusi.
  
  
  "Kaikki hyvin?" Kysyin joku muu.
  
  
  "Tämä on seuraava osasto," mies sanoi hiljaa, nykiminen hänen peukalon seinään.
  
  
  "Hölmö!" pitkä mies sanoi, että läpi puri hammasta.
  
  
  "Okei, mennään", sanoin. "Alustan. Tule ulos."
  
  
  Yksi murtunut nenä avasi oven ja meni ulos käytävään, ja työnsin pitkä perään. Kukaan ei ollut käytävällä, joten minun piti Luger pois.
  
  
  "Liikkua," tilasin, ajo-pistooli pitkä mies kylkiluut.
  
  
  Hetkeä myöhemmin saavuimme alustojen välillä autoja. Seisoin heidän takanaan ja piti Luger niitä. "Kaikki oikealle, hypätä," tilasin.
  
  
  He katsoivat minua keskittyneesti.
  
  
  "Juna liikkuu hyvin nopeasti," pyssymies sanoi.
  
  
  "Ei niin nopeasti kuin luoti aseen," minä varoitin häntä.
  
  
  Kun hetkeäkään epäröimättä, roisto, rikki nenä avasi oven ja hyppäsi sisään. Seuraavassa hetkessä, pitkä mies hyökkäsi raivoisasti minua.
  
  
  Tapasin hyökkäys luger tynnyri, lyömällä häntä lujaa vatsaan. Hän voihkaisi ja kaatui raskaasti metalli lattia jalkojeni juuressa, tajuton. En kotelossaan Luger ,vetää sen oven auki, ja heitti sen pois junasta.
  
  
  Näin hänen veltto elin osuma sora, ja sitten katoavat pitkä ruoho. Hän oli luultavasti parempi kuin jos hän oli tajuissaan, mutta en olisi viettänyt paljon unta kuitenkin. Sen jälkeen, kun kaikki, hän yritti tappaa minut pieniksi paloiksi.
  
  
  Nyt se oli Richter. Hän oli junassa, ja minun piti löytää hänet. Olin sitä innolla.
  
  
  
  
  Luku Kolmetoista
  
  
  
  Ei ollut valinnanvaraa. Pian juna nousee Dimitrovgrad ja tulla Bulgariaan, ja sitten työni tulee paljon vaikeampaa. En voinut vain istua takaisin ja odota Richter näy. Minun piti etsiä makuutilat suunnitelmallisesti, koputtaa kaikki ovet. Tämä taktiikka olisi voinut aiheuttaa minulle ongelmia porter, mutta minun täytyi ottaa riski.
  
  
  Päätin mennä pitkälle, lopussa ensimmäisen nukkuminen auto, yksi lähimpänä edessä juna. Aloittaisin aivan lopussa juna ja tehdä tieni takaisin läpi molemmat autot. Mutta tämä suunnitelma yhtäkkiä tuli täysin tarpeeton. Kun pääsin pisteeseen, noin puolivälissä ensimmäistä nukkuminen auto, luukku avataan ja Hans Richter seisoi käytävällä, vain muutaman metrin päässä ja tuijotti minua kuin olisin aave.
  
  
  "Sinä!" "Lopeta!" hän sähisi.
  
  
  Huomasin, että hänellä oli radio.
  
  
  "Tule, Richter," sanoin. "Et pääse Sofia nyt."
  
  
  Mutta Richter oli muita ideoita. Hän mutisi jotain hänen henkeään saksaksi, sitten kääntyi ja juoksi käytävää pitkin pois.
  
  
  Hän oli matkalla kohti nukkuva auto minulla oli juuri lähtenyt, loppua kohti juna. Juna oli liian täynnä yrittää laukaus. Sen sijaan annoin chase.
  
  
  Hetkiä myöhemmin, Richter oli takana alustaa juna. Hän meni niin pitkälle kuin hän voisi siihen suuntaan. Kun menin ovelle aseen kanssa, hän oli odottamassa minua. Ovi pamahti kiinni edessäni kun yritin kulkea sen alustan. Melkein menetin tasapainoni, kun ovi pamahti kiinni rintaani ja käsivarren. Richter työntää häntä kovaa. Astuin varovasti ovesta ja katseli Richter katoavat alas portaita, jotka johtivat auton katolta.
  
  
  Olen huusi metelin yli junalla. Mutta hän oli poissa näkyvistä.
  
  
  Näytti siltä, että oli mitään tekemistä vaan seuraa häntä.
  
  
  Kumarruin kaiteen yli, katsoi ylös portaita, ja juuri ajoissa näki Richter osoittaa pieni Belgian ohimollani. Hän ampui, ja minä sukelsin takaisin, ja luoti osui vauhdilla maahan pyörien alle. Richter siirtyi sitten koko katto auton edessä juna.
  
  
  Olen nopeasti nousi ylös ja kiipesi auton katolle. Richter oli jo aivan lopussa, hyppii ravintolavaunusta viime nukkuu autossa. Hän menetti tasapainonsa hetkeksi, lasku katolla seuraava auto, mutta pidetään.
  
  
  Seurasin häntä koko katon ravintolavaunu. Kun pääsin loppuun, hyppäsin välimatka hänen ja nukkuminen auton pysähtymättä ja jatkoi käynnissä.
  
  
  Richter kääntyi ja ampui kaksi laukausta minua. Näin hänet ottaa tavoite ja ducked. Molemmat laukaukset menivät ohi, vaikka toinen repi katon kautta auton jalkojeni alla. Palasin tulen Luger, mutta kun juna oli siirtymässä alla meitä, en voinut tavoitteena on joko, ja luoti jäi Richterin pää harmittomasti. Sitten hän alkoi juosta taas.
  
  
  Richter hyppäsi toisen istuimen välillä autoja. Hän oli saada paremmin se. Seurasin; me juoksi ja hyppäsi yli muutamia enemmän autoja. Richter oli lähestyvän junan etuosaan.
  
  
  Koska Richter teki toisen hypätä välillä autoja, juna ajoi ja hän putosi yhden polven. Kun hän kääntyi ja näki minut tulevan häntä kohti, hän pyrki pieni revolveri uudelleen ja ampui kaksi laukausta. Minulla kaatui katolle seuraava auto, ja luodit repivät puun läpi on päällysrakenteen vieressä pääni ja käteni. Richter veti liipaisimesta hänen revolveri kolmannen kerran, mutta mitään ei tapahtunut. Sitten hän vihaisesti heitti minua aseella. Hän pomppi pois auton katolta ja katosi reunan yli.
  
  
  Richter kääntyi ja juoksi taas. Nousin ylös, kotelossaan minun luger ,ja seurasi häntä. Sitten näin edessäni kangaspuut vuorenrinteellä, ja musta reikä - tunneli. Juna törmäsi tunnelin, ja Richter vahvistaa juuri ajoissa nähdä hänen autonsa katoavat pimeyteen. Olen myös heitti itse kasvot alaspäin, ja sitten minulla oli syöksyi pimeyteen. Hetken kuluttua, näin levy-valo kasvaa
  
  
  toisessa päässä, hän astui ulos musta putki ja takaisin päivänvalossa.
  
  
  Richter oli jo lähestymässä moottori. Nousin ylös ja juoksin hänen peräänsä. Halusin estää häntä saamasta takaisin junaan. Hän hyppäsi ensimmäisen auton takana moottorin ja jatkoi ajo. Kun hyppäsin pois, juna lurched jyrkkä mutka radalla. Kaaduin oikealle ja melkein liukui pois auton katolta.
  
  
  Odotin kiskot suoristaa uudelleen. Sitten muutin Richter. Juna lurched taas karkea tiellä kuin Richter lähestyi auton eteen. Hän putosi ja putosi radio. Se liukui reunaan auton katolle, mutta Richter nappasi sen ennen kuin se ehti pudota .
  
  
  Richter oli nyt edessä auton. Hän katseli moottoria kuin minä lähestyi lähellä lyhyen matkan välillämme. Hän päätti hypätä moottori ja sen sijaan meni portaat johtavat yli puolella autoa. Sain sen heti, kun hän astui sen päälle.
  
  
  Tartuin häntä kaikin voimin ja raahasi hänet auton katolta. Hän tuijotti minua, yrittää rikkoa ilmaiseksi.
  
  
  "Anna minun mennä!", hän huusi. "Luuletko todella, että olen luonut tämä kaikki turhaan?"
  
  
  Hänen sanansa olivat lähes puhalletaan pois, ennen kuin voin saada, mitä hän sanoi. Mutta hänen silmänsä kertoi minulle kaiken. Olin onnistuisi siinä, missä kaikki muutkin oli jättänyt, ja Hans Richter oli loukussa loppuun. Muutaman lyhyen päivän, minusta tuli hänen vihollinen.
  
  
  Löin nyrkkini hänen neliön kasvot ja nenä murtui.
  
  
  Richter putosi katolle liikkuvasta autosta. Maaseudulla liukui alta meille pikavauhtia. Tartuin häntä uudelleen, mutta hän potki ja löi jalat altani ja kaaduin hänen viereensä ja kallistui erittäin katon reunan.
  
  
  Katsoin alas pusikko maan alla minua, tarttumalla reunaan katon minun kädet ja jalat. Kun kävelin hitaasti pois reunasta, Richter pääsi jaloilleen jälleen. Kun käännyin ylös, hän potkaisi minua päähän.
  
  
  Olen väisti iskun, ja Richter menetti tasapainonsa uudelleen, ja putosi polvilleen. Me molemmat kamppailivat meidän jalat yhdessä, mutta tällä kertaa minulla oli etu. En löi häntä vatsaan, ja hän kaksinkertaistunut. Sitten löin häntä päähän ja toistuva isku. Hän porrastettu takaisin, ja melkein putosi jälleen.
  
  
  Olin nyt välillä Richter ja etureunan auton katolla. Viimeinen epätoivoinen vaivaa, hän huomautti radio päätäni. Tällä kertaa olen nähnyt hänet tulossa, ja astuin takaisin kuin Richter lähestyi minua. Vauhtia hänen hyökkäys kantoi hänet ohitseni lopussa auton ja sen yli. Kun se meni ohi, otin radion ja repi sen pois hänen kädestään. Richter romahti avoin tila välillä auto ja moottori.
  
  
  Minulla ei ollut mahdollisuutta pelastaa häntä. Melkein kaataa kun nappasin radio. Toisessa vaiheessa, Richter laski välillä auton ja moottorin, ja sitten lyödä ratapölkyt alla. Split toinen, vaunut kaataa hänen rypistynyt muodossa.
  
  
  Se ei ollut miellyttävä näky. Richter ei ollut aikaa edes huutaa. Ruumis katosi alle liikkuvasta autosta. Sitten, kun katsoin takaisin, näin katkaistu jalka ja toinen tunnistamaton kehon osa oli pudonnut pois radan. Belgradin teurastaja oli hakkeroitu kuoliaaksi.
  
  
  Juna oli hidastumassa. Olimme selvästi lähestymässä Dimitrovgrad, ja en voinut nousta junaan, kun se saapui. Menin alas, että tikkaat, että Richter oli yrittänyt käyttää aiemmin, ja kun juna hidastui vielä enemmän, olen hyppäsi vauhdilla maahan.
  
  
  Olen yrittänyt pitää minun jalat allani, mutta en voinut. Olen kääntyi ylösalaisin kahdesti, kaavinta lihaa ja repiminen kangas kuin minä rullattu. Sitten, ihme, minä olin selälläni jalka pieni pengerrys ja näki junan näköalatasanne väistymässä pitkin kappaleita.
  
  
  Tunsin luunmurtumia, mutta en löytänyt niitä. Olin menettänyt radio, mutta se oli viidentoista metrin päässä. Kävelin sinne, ja myöhään iltapäivällä aurinko, avasin sen takana ja katsoin sisälle. Tässä se on, kuten olen todennut, upotettu radio, niin että se näytti osa piiri-satelliitti-seuranta laite.
  
  
  Suljin radion ja pudistin päätäni. Minun vasen käsi ja poski poltti, jossa he olivat olleet hierottu soraa tiellä. Minä pyyhki kasvonsa nenäliina ja katseli seuraa missä Richter oli pudonnut junasta. Se oli hyvä mailin tai niin, ja en voinut nähdä mitään.
  
  
  Noin kolmenkymmenen metrin päässä oli linja rinnakkain kappaleita, ja hidas juna oli tulossa niitä pitkin. Hän käveli suuntaan, minulla oli juuri tullut, kohti dragomán toteaa lopulta Ohi. Jossain eteenpäin, tämä juna on kytkin tärkein kappale.
  
  
  Se oli suuri menestys minulle,
  
  
  koska se saa minut pois alueelta kiire ja tavalla, jota en voi välttää viranomaisille. I nopeasti siirtynyt muita polkuja. Hetkeä myöhemmin juna kulki ohitseni, joka kasvaa vähitellen sen hitaasti. Odotin, että viimeinen auto, joka on yksi monista toisen luokan autoja, saapua, ja sitten alkoi käynnissä niin nopeasti kuin pystyin. Tartuin kaiteeseen askelta takaisin alustan ja järjestetään, ja juna veti jalat altani. Hetkeä myöhemmin seisoin lavalla Hans Richter radio kädessä, katsellen maisemaa Dimitrovgrad liukua pois kaukaisuuteen.
  
  
  Vähemmän kuin viisi minuuttia, juna kulunut paikka, jossa Teurastaja tavannut sopiva kuoleman. Minä näin, mikä näytti kuin kasa vanhoja vaatteita makasi kiskojen välissä, mutta tähteet ei ole tunnistettu henkilö. Loput Richter antaa jossain toisella puolella raitoja. Tuijotin mietteliäänä kasaan pitkäksi aikaa, ja sitten se katosi näkyvistä.
  
  
  Ursula on harmissaan, että Richter ei ollut tuonut Bonn oikeudenkäyntiä varten. Mutta lopussa hänen ruma ura, siellä oli sellainen oikeus-eräänlainen julma ii.
  
  
  Ursula ja aion viettää yön pienessä huoneessa Crveni Krst. Olen kosketti hänen elin, ja me vain ajatellut lämpimiä hetkiä yhdessä.
  
  
  Meillä on oikeus tehdä niin.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Murharyhmän
  
  
  Ensimmäinen luku
  
  
  Kun puhelin soi, harmaa tuntia ennen aamunkoittoa, tiesin, että siellä oli vain yksi henkilö toisessa päässä linja - Haukka, minun pomo AX.
  
  
  Puhelin oli yöpöydällä vastakkaisella puolella sängyn, joten minun piti ryömiä yli Maria von Leppä, joka nukkui vieressäni, saada se. Maria herätti hänen nukkua, vetää yksi jalka hieman, niin että hänen läpinäkyvä vaaleanpunainen yöpaita nousi yli hänen reidet, koska en vastannut puhelimeen.
  
  
  "Sinun täytyy tulla takaisin tänne heti", Haukka sanoi heti, kun hän tunnisti ääntäni. Hänen sanat olivat teräviä ja määrätietoisia. "Olemme tekemässä uutta sopimusta. Valmis, jätä kolmekymmentä minuuttia."
  
  
  "Kolmekymmentä minuuttia?" Minä kysyin. "Miten? Olet unohtanut missä olen.
  
  
  Olin Viski Cay on pieni saari Bahamalla, missä Hawke oli lähettänyt minulle. Minun piti järjestää veneen hakemaan minut ja vie minut yksi iso saaret niin voisin ehtiä takaisin yhdysvaltoihin.
  
  
  Hawke voinut odottaa kuulla vastaukseni. "Ole valmis jätä kolmekymmentä minuuttia," hän toisti jäätävästi. "Mr. James tarjoaa kuljetuksen."
  
  
  Nyökkäsin hiljaa. James " on koodinimi Presidentti Amerikan yhdysvaltojen.
  
  
  "Selvä", Haukka sanoi, kuin jos hän näki minut nyökkäys. "Vene tulee hakemaan sinut ylös Viskiä Cay on tärkein telakka tasan kaksikymmentä-seitsemän minuuttia." Hän ripustaa. Kun lopetin, huomasin, että Maria oli avannut hänen silmänsä ja katsoi minua.
  
  
  "Tämä oli minun toimisto New Yorkissa," sanoin hänelle. "Pelkäänpä, että minun täytyy mennä takaisin. Yhtiö lähettää veneen.
  
  
  Maria luuli, että olin miljonääri Tony Dawes, kansi käytin minun nykyinen tehtävä AX. Vaikka hän oli kuuli minun keskustelun Haukka, hän olisi silti ei ole mitään syytä epäillä minun kansi.
  
  
  Mutta hän irvisti, hänen kypsä punaiset huulet partaturska. "Sinun täytyy mennä takaisin tänään?"
  
  
  "Kyllä, pelkään niin", sanoin iloisesti, nousta ylös vuoteesta. "Ja ei vain tänään, mutta juuri nyt. En vain ole aikaa saada pukeutunut ennen veneen tuloa.
  
  
  Mutta ennen kuin ehdin nousta sängystä, Maria kohotti kätensä ja leikkisästi nykäisi minua käsivarresta ja vetää minua kohti häntä.
  
  
  "Sinun ei tarvitse olla niin kiire", hän sanoi käheästi.
  
  
  Ei ollut epäilystäkään siitä, Maria von Leppä oli kaunis olento, pitkä-jalkainen, hoikka blondi täysin muodostunut kultainen kehon ja täynnä, sileä rinnat, vaaleanpunainen vinkkejä joka lepäsi liivi hänen läpinäkyvä mekko. Hän katsoi minun kehon ja voisi nähdä, mitä nähdessään hänen teki minulle. Hän liukui pois sängystä selällään, nostamalla lonkat hieman, tarjoaa minulle hänen silkkinen elin kuin kuppi rakkaus odottaa täyttämistä.
  
  
  Kaikki tahdonvoima en voinut koota, kuiskasin, "Siellä tulee olla muina aikoina." Olen harjattu minun huulet alas hänen poskeaan ja meni suihkuun.
  
  
  En voinut valittaa, että viimeiset viisi päivää Viski Cay ei ollut kovin miellyttävä. Saari oli leikkipaikka hyvin rikas. Ylellisyyttä oli kaikkialla - puhdas, pesty meri jahdit ankkurissa kuohuviini sininen vesillä; hehtaarin kalliita maisemoitu nurmikot ilmiliekeissä kirkas tulinen kukkia venyttely ulos merelle; klustereita luxury villas, kirkkaasti maalattu ikään kuin ne olisi laadittu lasten väriliidut, towered yli Atlantin Valtameren. Nautin kaikesta, mukaan lukien Maria von Leppä, viimeiset viisi päivää.
  
  
  Mutta vierailuni Viski Cay oli silti pettymys; olin siellä liiketoimintaa ja ollut lähempänä ratkaista nykyinen ongelma kuin päivä Hawke ensin kertoi minulle AX päämajassa Washington.
  
  
  Hawke avasi keskustelun epätavallinen monologi vaaroista tätä erityistä tehtävää, uskomaton kertoimet, ja elintärkeä menestystä.
  
  
  Vilkaisin häntä ulos nurkassa silmään, ihmettelet, mikä muu oli uutta. Olen puoli odotetaan nähdä linjat noin hänen ohuet huulet kääntyvät hymyyn. Se ei ollut usein, että Hawke, varattu New Englander, yritti vitsailla. Mutta en voisi nähdä, että ne rivit hänen suunsa ympärillä ja nuo läpitunkevat silmät olivat vain pahenee, ja tiesin, että hän oli tosissaan.
  
  
  Hän sekoitetaan paperit hänen pöydällään ja rypisti otsaansa. "Olemme juuri saaneet tiedon,-tämä on, tietenkin, top secret -, että kuusi tuntia sitten Englannin Pääministeri uhkasi murhata hänen pitkäaikainen ystävä, Parlamentin jäsen. Kaksi miestä olivat Pääministerin country house, kun ystävä yhtäkkiä veti kiväärin, se huomautti Pääministeri, ja sitten, aivan selittämättömästi, huomautti kiväärin itselleen ja puhalsi hänen aivonsa ulos. Siellä ei ollut ketään muuta, joten emme voi antaa julkisen fake tarina. Mutta todellinen tapahtuman seuraukset ovat kauheita ."
  
  
  Nyökkäsin. Se oli enemmän outoa kuin odotin, vaikka Hawke ' s avajaispuheen.
  
  
  "Virallinen Brittiläinen versio kertoo, että se onnettomuus," Hawke jatkoi. "Toimimattomia, kun ystävä oli tarkastaa kivääri. Tietenkään se ei
  
  
  
  
  Hän mainitsi, että ensin aseet oli suunnattu Pääministeri."
  
  
  "Oletko menossa lainaamaan minulle Britannian auttamaan tutkimuksissa?"
  
  
  Haukka pudisti päätään. "Ongelmana on lähempänä kotia. Vastaavia tapauksia on raportoitu, Kiina, Ranska, Japani ja Saksa. Kussakin tapauksessa potentiaalinen tappaja oli valta tappaa uhrinsa, mutta sen sijaan tappoi itsensä.
  
  
  "Voit kuvitella vaikutus nämä raportit oli presidentti. Hän voisi helposti olla seuraava kohde. Ja hän ei aio odottaa jäsen tämä murha joukkue tehdä se Valkoinen Talo, vaikka murhaaja päätyy tappaa vain itsensä. Meidän tehtävämme tämä aika on etsiä ja tuhota - ennalta ehkäisevät toimet ."
  
  
  "Onko meillä mitään johtolankoja?"
  
  
  "Ei paljon," Haukka myönsi. Hän sytytti yhden hänen halpoja sikareita ja turvonnut hiljaisuudessa hetken. "Minulla on kaikki tiedostot tutkimuksia eri erityisiä palveluja kaikissa maissa, sekä Interpolia. Haluatko tietää, mitä he löysivät? "
  
  
  Hän totesi tosiasiat hänen sormensa. "Ensinnäkin, kaikki kuolleet tappajat olivat täydellisiä. Toiseksi, kaikki oli pakkomielle heidän ylipaino ja vietti paljon aikaa yrittää päästä eroon siitä. Kolme tai kolme ja ne olivat lähellä Von Leppä sisaret."
  
  
  En kohotti kulmakarvaansa. "Amazing. Etsin rasvaa miesten ruokavalio, jotka pitävät kauniista tytöistä. Olet ei juuri tee siitä helppoa."
  
  
  "En tiedä", Hawke sanoi. "Olen pahoillani." Tapa, jolla hän sanoi sen, minä melkein uskoin häntä. Mutta sitten hän tuli selvästi asiallinen uudelleen.
  
  
  "Aloitamme von Leppä sisaret, että on, sinun kanssasi. Tämä on ainoa todellinen aavistustakaan olemme saaneet ."
  
  
  Von Leppä tytöt olivat hieman outoa itse. Maria, Helga ja Elsa ovat samat blondi kolmoset, tunnettu tahansa lehden lukija tai TV: n katselu. He olivat parikymppisiä ja kaunis. He tulivat Saksasta yhdysvaltoihin toisen maailmansodan jälkeen niiden äiti Ursula. Ne erikoistunut miljonääri aviomiehet ja ystäville, jotka teki heistä rikkaita lahjoja muodossa taloja hajallaan ympäri maailmaa, jahdit, koruja, ja jopa yksityiset suihkukoneet.
  
  
  Pohdintaa, olen päättänyt, että lähellä von Leppiä oli luultavasti yksi kaikkein nautittavaa tapoja olisin koskaan aloittanut tehtävän.
  
  
  Se oli helppoa AX antaa minulle peitetarina - Tony Dawes, varakas liikemies, joka oli perinyt menestyvä vienti-tuonti yrityksen pääkonttori on New Yorkissa. Pian, kun Haukka oli vetää oikeista naruista kulisseissa, minut oli kutsuttu useita osapuolia, kuten olivat Von Leppä tytöt. Kerran tapasin sisaret, se oli melko helppoa, antelias näyttää lahjoja ja huomiota, tulee osa heidän sosiaalinen verkosto.
  
  
  Maria oli ensimmäinen von Leppä olen "tutkinut". Vein hänet Viski Cay, jossa vietimme viisi hyvää päivää ylellisyyttä. Mutta aamulla, kun Hawke määräsi minut takaisin yhdysvaltoihin, en ollut löytänyt mitään muita johtolankoja.
  
  
  Kaksi
  
  
  Vähemmän kuin kaksikymmentä minuuttia sen jälkeen, kun Hawke ' s call, suuntasin tärkein wharf Viski Cay. Maria von Leppä tuli minua kiinni käsivarresta. Vene oli odottamassa siellä, neljäkymmentä-jalka cruiser, useimmat maali kuorinta ja ruostuvat, kaksi diesel-moottoria joutokäynnillä. Siellä oli neljä ihmistä kannella.
  
  
  Yksi miehistä, yllään haalistuneet lippis, huusi, " Olemme valmiit lähtemään, Herra Dawes."
  
  
  "Voi sinua", sanoin. Käännyin sanoa hyvästi Maria, ja hän antoi minulle pitkä, vaativa suudelma.
  
  
  "Muista, Dumplink", hän sanoi - kaikki von Leppä sisaret kutsuivat miehet Dumplink -" pysy kaukana nämä sisaret minun, tai raavin heidän silmänsä pois."
  
  
  "Minun vai heidän?" Minä kysyin.
  
  
  "Kaikki silmät," hän sanoi.
  
  
  Hän antoi minulle nopean suukon, ja hyppäsin kannella risteilijä. Mies haalistunut lippis heti juoksi pois. Koska risteilijä on tehokas twin dieselit tuli elämään, näin toinen vene kiitää kohti telakka. Hän yhtäkkiä kääntyi ja lähti minun cruiser, joka oli nopeasti lähestymässä avoin meri, sen nenä viipalointi kautta vettä ja sen tuoksu tekee kukon pyrstö pois spray. Pian Maria von Leppä, vielä seisoo lopussa-telakka, supistui koko nukke, sitten katosi kokonaan. Muutamaa minuuttia myöhemmin, saari katosi näkyvistä.
  
  
  Yhtäkkiä tajusin, että toinen vene oli seuraavat meitä. Tuttu chill juoksi alas minun selkärangan. Joku teki suuren virheen - se olisi voinut olla minulle?
  
  
  Yritin selvittää sitä, ja nopeasti. Joko toinen vene oli vihollisen laivan yrittää tavoittaa minua, tai en anna väärää venettä hakemaan minut, ja toinen alus oli yksi Haukka oli lähettänyt Viski Cay. Ennen kuin minulla oli mahdollisuus työskennellä sen enempää, mies lippis kertonut minulle, mitä halusin tietää.
  
  
  "Älä tee mitään typerää, Herra Dawes," hän sanoi. Hän heitti pala pressu kannelle ja tarttui sahattu pois haulikko, joka makasi alle. Ase oli suunnattu rintaani.
  
  
  Ainakaan hän ei tiedä oikeaa nimeäni. Mutta en silti voinut selittää, miten hän tiesi minun odottavan boa constrictor at the wharf Viski Cay.
  
  
  
  
  
  T. Joko joku kuuntelee Hawke ' s call, tai Maria von Leppä antoi minut pois.
  
  
  Siellä oli huutaa mies ratissa risteilijä, ja vene kääntyi oikealle äkillinen pulaan, että lähes tippuu meidät pois meidän jalat. Sitten näimme, mikä oli ongelma - pahaenteinen hopea objekti lävistyksiä vettä lähes suoraan yläpuolella meidän nenään. Vene, joka jahtasi meitä torpedon, mutta ohjus ei osunut meihin ja lensi ulos merelle.
  
  
  Mutta tämä lyhyt hetki, kun kaikki kädet aluksella risteilijä menetti tasapainonsa, antoi minulle mahdollisuuden, että minun piti vetää ulos Wilhelmina, minun muutettu Luger kolmen tuuman piippu. Kun olin Marian kanssa Viskiä Cay, piilotin sen salainen lokero minun matkatavarat. Mutta ennen kuin lähdin meidän huoneeseen aamulla, kun Maria oli toisessa huoneessa, minulla oli ennakointi, jotta pistää sen haara kotelossa käytin minun housut, niin että voisin tavoitella ase avaamalla minun lentää.
  
  
  Kun mies haulikon kanssa oli makaa edelleen kaiteeseen, minä kyyristyi alas, avasi sen ja veti ulos luger. Voisin nähdä yllätys hänen kasvonsa kuin Luger piipahti ulos minun lentää. Hän huusi ja kääntyi kuono aseen ylös, hänen sormi kiristäminen liipaisimella. Me potkut samanaikaisesti. Wilhelmina on 9mm luoti kiinni kuilua meille puoli sekuntia nopeammin. Luoti räjähti miehen kasvot pois ja lähettää hänelle lentää kaiteen yli mereen, ja haulikko räjähdys iski laipion takana.
  
  
  Muutin nopeasti, tarttumalla elämäni takki yhdellä kädellä ja työntämään Luger takaisin sen koteloon muiden kanssa. Sitten hyppäsin kaiteen yli ja mereen. Arvasin, että miehet toinen vene olivat signalointi minua yrittää saada pois veneestä, kun ne ampui torpedon, ja että he olivat katsomassa minua läpi kiikarit.
  
  
  Huolimatta lämpöä päivän, kun olen osuma ja meni alle, vesi oli kauhean kylmää. Silti puristi elämäni takki, hyppäsin ylös lähes välittömästi ja ui pois cruiser toisen veneen, joka oli nyt vauhdilla minua kohti. Olkani yli, näin risteilijä alkaa kääntyä takaa.
  
  
  Risteilijä oli vielä kesken lennon, kun lähestyy leikkuri potkut toinen torpedo. Merivoimien ohjus whizzed ohi, vain viiden metrin päässä, ja tällä kertaa se osui cruiser keskilaivalla. Siellä oli helvetillinen räjähdys, ja minuun iski voimakas paineaalto, joka leviää veden kautta, kuten sähkövirta kulkee paljain live lanka. Risteilijä hajosi, lähettää jopa valtava geysir vettä, roskia, ja ruumiita.
  
  
  Muutaman sekunnin kuluttua, jatkaa veneen revitä puolella, ja auttaa kädet nosti minut aluksella. Kun kannella, huomasin, että tämä vene oli tarkka kopio cruiser, joka oli juuri tuhoutunut, vaikka kuorinta ja ruostuvat maali ja ihmisten määrä aluksella. Mutta tällä kertaa yksi miehistä osoitti, postikortti sinetti yhdysvallat ja pääjohtajan allekirjoitus.
  
  
  "Pahoittelemme vaivaa", mies sanoi lyhyesti. "Emme ehtineet rantautua Viski Cay. Joku perustaa pieni kulkeutumisen meidän generaattorit viivyttää meitä. Kun näimme toisen veneen jätä sinua, me arvata, mitä oli tapahtunut."
  
  
  "Kiitos", hymyilin. "Olet toipunut hyvin."
  
  
  Hän ei myönnä, että hän oli todellinen ammattilainen. Sen sijaan hän sanoi: "haluat ehkä muuttaa osaksi muutamia kuivia vaatteita, ennen kuin me saavutamme päämäärämme. Löydät joitakin vaatteita matkustamossa alla.
  
  
  Menin alakertaan ja vaihdetaan se raikkaaseen farkut, urheilu paita, kengät ja sukat. He eivät olleet Saville Row vaatteita, mutta ne olivat puhtaat ja kuivat. Minun pelastajat eivät kysy minulta mitään kysymyksiä tai tarjota minulle mitään tietoa. Se oli luultavasti CIA: n, mutta en silti ollut aavistustakaan siitä, miten he aikovat saada minut takaisin mantereelle nopeudella Hawk oli mielessä.
  
  
  Kun menin takaisin yläkertaan, sama henkilö, joka oli puhunut minulle aiemmin kertonut minulle, että meidän pitäisi päästä siirto vaiheessa noin kuusi minuuttia.
  
  
  Nyökkäsin, mutta en vieläkään ymmärtänyt, mitä hän puhui. Olimme poissa näkyvistä Viskiä Cay jonkin aikaa, ja tiesin, että osa Atlantin Valtameren, ei ollut maata kilometriä länteen paitsi yhdysvalloissa. Kaikki voisin nähdä oli vuoren aallot sinisen meren puolelta. .
  
  
  Tasan viisi minuuttia ja viisikymmentä sekuntia myöhemmin, olimme näky YHDYSVALTAIN Laivaston lentotukialus, ja mies kannelle minua ja sanoi, " en ole varma, mitä puhut.: "Tässä me olemme-oikealle-painiketta."
  
  
  Kymmenkunta jet lentokoneita taitettu siivet istui harjoittaja, kuten tumma lintujen lepää ennen kuin jatkat lentoa. Jotkut miehistön jäsenet laskivat köysitikkaat kuin meidän vene lähestyi rantaa. Kättelin mun pelastajat ja sitten meni ylös portaita. Risteilijä veti pois ja oli lähes poissa ravistelemalla sea, ennen kuin pääsin kannelle.
  
  
  Laivan kapteeni tapasi minut yläreunassa ramppi, tervehti, ja palasin tervehdys, sitten nopeasti vetää minut jet kone, joka odotti kannella. A-4 Skyhawk moottorit olivat jo asennettu
  
  
  
  
  päällä, yrittää saada ylös. Olen kätteli ohjaaja, nuori punatukkainen mies, laittaa lentoni vaatteita, ja kiipesi takana ohjaamoon. Ohjaaja antoi minulle peukkua ja me sinkoutua kannelta harjoittaja taivaalle pikavauhtia. Kun yhdysvaltojen Presidentti oli henkilökohtainen matkatoimisto -, majoitus oli ehdottomasti ensimmäinen-class...
  
  
  Kolme
  
  
  Lento takaisin yhdysvaltoihin oli nopea ja rauhallinen. Meillä oli suuntana JFK: n Lentokenttä New Yorkissa, ja laskeuduimme on erityisesti valmistettu kiitotien. Kun aurinko ja kirkas taivas Viskiä Cay, en ollut valmis siihen, ankara, ankara. tammikuuta kylmä New Yorkissa.
  
  
  Haukka odotti lopussa kiitotien pitkä, tumma limusiini. Heti kun muutin koneesta autoon, punatukkainen ohjaaja heilautti kättään, kääntyi ympäri ja lähti lentotukialus. Siellä oli kaksi miestä edessä limo - kuljettaja ja arvasin, toinen AX agentti. Tiesin, että meidän piti kohdata kriisissä, koska Hawke lähes koskaan paljastaa henkilöllisyyden yhden aineen toiseen. Hawk painanut lasi osio, joka erottaa meidät miehet edessä, ja limusiini ajoi lentokentän kautta.
  
  
  "No, N3," Haukka sanoi, katselee ulos ikkunasta, " luulen, sinulla ei ole mitään uutta kerrottavaa."
  
  
  "Pelkään, sir", sanoin, mutta kerroin varmuuskopio risteilijä Viski Cay ja minun pelastus. Olen lisäsi, " tietenkin, se on mahdotonta todistaa, kuinka he ovat saaneet tietoa. Maria von Leppä, ei voi osallistua ollenkaan."
  
  
  "Hmm," vain Hawk sanoi.
  
  
  Ajoimme hiljaisuudessa muutaman sekunnin, ennen kuin Haukka kääntyi ja sanoi nyrpeästi, " johtaja venäjän Kommunistinen Puolue on, koska täällä JFK: lta noin kuusi minuuttia. Hän tapaa joitakin ihmisiä salaisessa kokouksessa YK: n ennen lentoa takaisin huomenna. Meille on annettu vastuu pitää hänet turvassa, kun hän on täällä. Siksi tarvitsin sinua niin kipeästi.
  
  
  Se oli minun vuoroni mutter, " Hmm."
  
  
  Limusiini oli hidastunut ja nyt pysähtyi yksi lentoaseman kiitotiet, jossa suuri joukko ihmisiä ja autoja oli odottamassa. Haukka kumartui eteenpäin ja osoitti jättiläinen suihkuturbiini laskeva raskas taivas. "Vieraamme on juuri oikeaan aikaan", hän huomautti, vilkaisi taskukelloa hän käytti ketju slung yli hänen liivi.
  
  
  Heti kun venäjän kone oli pysäytetty kiitotielle lentoaseman henkilöstö nopeasti rullalle vaiheet hytin oven, ja Neuvostoliiton puolueen puheenjohtaja on poissa. Useita muita venäjän viranomaiset olivat katsomassa häntä valtava kone, ja koko ryhmä oli välittömästi ympäröi poliisi ja turvallisuus henkilöstö - sekä venäläiset ja Amerikkalaiset - edessä portaat ja saattajan jono autoja. Kun kulkue johtama ryhmä New Yorkin moottoripyöräilijöitä alkoi, meidän limusiini oli oikeassa takana Neuvostoliiton puheenjohtaja on auto. Pian olimme pääsy portit Yhdistyneiden Kansakuntien, pitkä, komea rivi liput hulmuten nopeasti jäinen tuuli.
  
  
  Kun rakennuksen sisällä, koko ryhmä oli nopeasti siirretty yksi yksityinen turvallisuusneuvoston huoneet. Se oli suuri, ikkunaton huone, jossa on porrastettu istuimet, kuten amfiteatteri katsojaa, palkintokorokkeelle keskellä, jossa Neuvostoliiton hallituksen puheenjohtaja ja hänen puolueensa, sekä yhdysvaltojen turvallisuuden Neuvonantaja ja hänen avustajansa, ottivat niiden paikkaa. Minä ja Haukka, toinen agentti, ja minä istuimme eturivissä vieressä venäjän turvallisuuspoliisi saatto Neuvostoliiton johtaja Moskovassa. Takana olivat kaupungin, valtion ja liittovaltion lainvalvontaviranomaisten. Kokouksessa, tietenkin, oli suljettu yleisöltä.
  
  
  Kaksi miestä tiedoksi tulkin välityksellä, joka kuiskasi yhdestä muille, niin että mitään, mitä sanottiin voidaan kuulla missä me istuimme. Se oli kuin katselisi pantomiimi esityksessä ja arvaamaan, mitä näyttelijät sanoivat niiden eleitä.
  
  
  Aluksi näytti siltä, että molemmat miehet olivat vihaisia ja epäluuloisia. Siellä oli paljon otsa kurtussa, otsa kurtussa, ja nyrkki-hakkaamista. Vihani muuttui pian hämmennys, ja sitten huomasin, että kaksi miestä oli tullut ystävällinen. Ilmeisesti he olivat alkaneet ymmärtää, että mikään maa oli takana outoja tapauksia.
  
  
  Pian sen jälkeen, kun kokous päättyi, ja Puheenjohtaja Neuvostoliiton ja YHDYSVALTAIN Turvallisuuden Neuvonantaja oli kätellä.
  
  
  Sitten yksi jäsenistä puolueen Neuvostoliiton puheenjohtaja - myöhemmin sain tietää, että hän oli venäjän suurlähettiläs - siirtyä puheenjohtaja Kommunistit. Hän piteli kranaatin taskustaan. Mies unhooked kranaatin ja heitti sen muhkeat matto jalkojen venäjän johtaja.
  
  
  Sekunnin murto jäinen kauhu, joka seurasi, ei ollut ääntä huoneeseen. Näin puhdas kauhu Neuvostoliiton puheenjohtaja kasvoilla, kun hän katseli avuttomana tappava aktivoitu kranaatti makaa varpaat hänen saappaat.
  
  
  
  
  
  Vaistomaisesti vedin Luger pois Wilhelmina on kotelossa, mutta Haukka tarttui käteeni. Itse asiassa, koska se oli nopeampi kuin minä, nähdä, että en voi tehdä mitään. Luoti on vain räjäyttää kranaatti nopeammin. Venäjän johtaja ei edes ole aikaa liikkua.
  
  
  Sillä hetkellä, kun jokainen huone oli halvaantunut, venäjän suurlähettiläs - mies, joka putosi löysä kranaatti-lunged räjähteitä. Siellä oli vaimeita räjähdys; tappava voima kranaatti tukahdutettiin miehen ruumis. Hänen ruumiinsa oli palanut toisistaan, hänen päänsä revittyinä.
  
  
  Vaikutukset räjähdys järkytti puheenjohtaja ja muut esillä korokkeella, mutta muuten ne olivat vahingoittumattomina. Haukka ja olen heti muutti venäjän ja yhdysvaltojen valtuuskunnat ulos huoneesta ja osaksi limusiini odottaa ulkopuolella. Järjestelyt olivat hätäisesti tehty MEILLE Turvallisuuden Neuvonantaja ja hänen henkilökunta palata Washington, kun taas venäjän puolella meni Neuvostoliiton suurlähetystön ja pysyi siellä, kunnes lähdössä Moskovaan.
  
  
  Samaan aikaan, poliisi, ambulansseja ja N. Y. P. D. sappers kanssa ehdollinen sanomalehden toimittajat ja valokuvaajat alkoivat saapua YK: ssa. Yksityisen turvallisuusneuvoston huone oli suljettu, jonka YK: n poliisi, mutta Hawke ja minulla oli lupa palata sisälle, jossa pressu-kata on edelleen venäjän suurlähettiläs olivat lastataan paarit. Jo venäjän turvallisuus poliisi ja YHDYSVALTAIN agentit ovat valmistautuminen seurata suurlähettilään viimeaikaiset liikkeet.
  
  
  Puhelu oli tehty Valkoiseen Taloon, ja presidentti oli ilmoitettu asiasta. Ennen kuin tämä keskustelu päättyi, Hawk kutsuttiin puhelimeen puhua presidentin kanssa. Kun hän palasi, AX päällikkö kasvot oli harmaa.
  
  
  "Se oli lähes katastrofi", hän sanoi, päätänsä pudistaen. "Presidentti on ilmoittanut minulle, että me saamme täydellisen raportin Neuvostoliiton suurlähettiläs liikkeitä heti, kun tutkimus löytää mitään. Mutta tiedämme jo, että yksi asia."
  
  
  "Mikä se on?"
  
  
  "Vain kaksi päivää sitten," Hawke sanoi,"Neuvostoliiton suurlähettiläs oli vieraana juhlissa isännöi Helga von Leppä ja äitinsä Helga on Park Avenue huoneisto."
  
  
  "Oletko varma?"
  
  
  Haukka nyökkäsi muut AX-agentti, joka oli mukana meitä limusiini päässä Kennedy. "Agentti Z1 oli juhlissa. Koska tiesin, että se oli mahdotonta pitää kirjaa kaikista von Leppä naisia kerralla, käytin sitä tässä tapauksessa. Haluan, että te kaksi yhdessä, niin että hän voi kertoa yksityiskohtia, että yö. Sen jälkeen en halua voit työskennellä Helga von Leppä. Ja...
  
  
  "Kyllä, sir?" Minä kysyin.
  
  
  "Olen varma, en tarvitse muistuttaa teitä kiireellisyyden sinun tehtäväsi. Siellä täytyy olla jokin yhteys tämän liiketoiminnan ja Von Leppiä. Löytää hänelle, ei väliä mitä kustannuksia."
  
  
  Neljä
  
  
  Hawk meni yksin AX: n New Yorkin toimisto, jättäen Z1 ja puhua yhdessä. Vietettyään suurimman osan päivästä koneessa Viski Cay ja auto kohteesta JFK, minusta tuntui kuin minun piti treenata kuntosalilla. Ehdotin, että Z1 mennä urheiluseura pelata käsipallo, kun puhuimme.
  
  
  Kukaan meistä, tietenkin, tiesi toisten oikeita nimiä. Z1 itsessään oli noin minun ikäiseni, pari tuumaa lyhyempi ja muutaman kilon painavampi, olki-värjätyt hiukset ja vaalea iho. Niin pian kuin me muutettiin meidän urheilu univormut ja aloitti pelin, huomasin, että hän oli arvokas vastustaja käsipallon. Kentällä, hän oli kömpelö ja taulu-jalkainen, mutta hän lyödä palloa tappava voima, niin että se pomppi kuin luodin kimmoke, ja teki minun liikkua.
  
  
  "Että osapuoli viime yönä oli kunnon bileet", hän alkoi, ja sain heikottaa etelä aksentti äänessään, eräänlainen puolivälissä etelä aksentti. "Nämä von Leppiä varmasti osaavat viihdyttää. Siellä oli pari toimijoita, venäjän suurlähettiläs, kaksi ison-Britannian kirjailijoita, tämä pop taiteilija, joka piirtää mitään, mutta kuvia urheilu vyöt, ja tusina muita ihmisiä olen koskaan tavannut."
  
  
  "Ei mitään niistä löytää suurlähettiläs erityisen miellyttävä?" Kysyin, lyödä pallo ja ajaa se kova keskelle Z1 onnistunut potku, joka teki hänelle mahdottomaksi palauttaa laukaus.
  
  
  "Ugh!", hän mutisi, suoristus ylös vaivaa, hänen kasvonsa peitetty helmiä hiki. Sitten vastaus kysymykseeni, hän sanoi, "luulin, että kaikki vieraat olivat erittäin ystävällisiä toisilleen. Se oli kuin jos he olivat kaikki jäsenet joitakin yksinomainen club. Jos tiedät, mitä tarkoitan?"
  
  
  Nyökkäsin. "Mutta olivat Helga tai hänen äitinsä, Ursula, koskaan yksin suurlähettiläs pitkäksi aikaa illan aikana?" En tiennyt, mitä tietoja odotin häntä, mutta jokin johtolanka tai yhteys kuollut suurlähettiläs ja yksi tai muut von Leppiä saattaa auttaa.
  
  
  "Ei", Z1 vastasi, tekee hänen osuutensa käynnissä. "Itse asiassa venäjän vietti suurimman osan aikaa puhua taiteilijan ja lopulta päättyi illalla ostamalla kaksi maalausta, että kaveri toi mukanaan..
  
  
  
  
  
  
  Minulla oli villi idea. "Mitä sanoisit jos pyysin TEITÄ suorittamaan ruumiinavauksen aivot kuollut venäläinen?"
  
  
  "Ruumiinavaus?" Z1 huudahti kääntyen ympäri ja katsoi minua. "Mitä voi opiskella hänen aivot todistaa?"
  
  
  "Se on vain arvaus," sanoin. "En voi päästä pois pääni, kuinka outo koko tilanne on. Ei vain, mitä tänään tapahtui, mutta kaikki aiemmat murhat - tai sanoisin, itsemurhia. Nämä ihmiset muodostivat outo joukkue salamurhaajia, mitä olen koskaan nähnyt. Ehkä he huumattiin ensin, tai hypnoosissa, tai aivopesty. Jonkun piti tehdä ne käyttäytyvät niin samalla tavalla irrationaalisesti. Tähän on oltava jokin selitys. Ehkä ruumiinavaus antaa vastauksia, auttaa meitä ymmärtämään syitä tähän tapaukseen."
  
  
  "Kai sitä kannattaa kokeilla." Z1 kohautti olkapäitään.
  
  
  "Hawk haluaa muuttaa Helga heti", sanoin hänelle. "Niin pian kuin voimme lopettaa pelin, soitan hänelle ja yrittää asettaa päivämäärän tänä iltana. Mielestäni sinun olisi parempi raportti Hawke ' s päämaja." Muista kertoa hänelle, että haluan tehdä ruumiinavaus venäjän."
  
  
  "Tietenkin," hän sanoi, puuttuu mahdollisuus ja menettää pelin minulle.
  
  
  Suihkun jälkeen ja pukeutuminen, menimme baariin ja oli pari jäähdytetty martini, ja soitin Helga von Leppä puhelinkopista.
  
  
  "Kokkare!", hän squealed iloksi niin pian kuin hän kuuli minun ääneni. "Olet takaisin. Minun tyhmä antaa sinun mennä. Nähdään tänä iltana?"
  
  
  "Tarkoitin juuri sitä," sanoin hänelle. "Tulen hakemaan sinut noin kahdeksan."
  
  
  Kun lopetin puhelun, Agentti Z1 ja minä erosimme. Tein tapa ylellisyyttä huoneisto Sutton Place, että ISÄNI oli vuokrannut minulle - tai pikemminkin, Tony Dawes.
  
  
  Yksi eduista peitetehtävissä AX oli, että organisaatio säästellyt kustannuksella luoda luotettava naamioida sen tekijöille. Tony Dawesin asunto oli hyvä esimerkki. Se oli tyylikäs, tyylikäs poikamies pad, jossa kaikki viettely tarvikkeita, että tällainen mies voi antaa itselleen. Äänieristettyjä ulkopuolelta, riittävän korkea tarjoavat näkymät kaupunkiin ja yksityisyyttä, ja varustettu kaikki uusimmat elektroniikkalaitteet muassa sisäuima-valaistus nelikanavainen ääni. Minun pyytää vain oli pieni kuntosali ja sauna. Vietin loput tuntia päivässä nyrkkeilysäkki ja epätasainen baareja ja viimeistelty sauna. Se oli seitsemän kolmekymmentäviisi kun menin katsomaan Helga von Leppä minun smokki.
  
  
  Helga on asunto oli penthouse Park Avenue kahdeksankymmentäluvulla, kuninkaallinen rakennus, joka näytti enemmän kuin yksityinen klubi kuin asuinpaikka. Odotin hänen olevan yksin, mutta kun saavuin, huomasin, että Ursula oli siellä valkohapsinen herrasmies, jonka kasvot näytti hämärästi tutulta, vaikka hänen nimensä pakeni minua hetken.
  
  
  "Mutta Dumplink," Helga tervehti minua, antaa minulle tavallista suu auki von Leppä suudella ja vetämällä minua, "sano terveisiä Ursi" - von Leppä tyttäret kutsuivat äiti Ursi - " ja hänen escort, Byron Timmons. "Sitten huomasin, että tämä mies niin yksi maan öljy magnates. Ursula von Leppä myös antoi minulle suukko huulille, joka oli kaukana äidin, ja Timmons antoi minulle luja kädenpuristus.
  
  
  "Ursy ja Byron olivat juuri lähdössä," Helga lisätään enkelimäinen hymy.
  
  
  Byron Timmons mutisi, " kyllä," ja alkoi auttaa Ursula hänen minkki takki.
  
  
  "Puhuimme huono Vladimir Kolchak on kauhea onnettomuus," Helga sanoi. "Kuulitko uutiset?"
  
  
  "Sanoin ei. "En pelkää."
  
  
  "Hän kuoli YK: n iltapäivällä", Helga sanoi surullisesti, " kuin kattilan räjähdys."
  
  
  "Kamalaa", sanoin, ihmettelevät, jos Hawke oli tehty pata räjähdys lehdistön itsensä.
  
  
  "Huono Vladdy," Helga sanoi, " hän oli aina täynnä elämää. Minun tulee ikävä häntä.
  
  
  "Tunsitteko häntä?" Minä kysyin.
  
  
  "Voi, kyllä", Helga sanoi. "Hän oli vanha ystävä Ursi on. Hän oli täällä, juhlissa, vain kaksi yötä sitten.
  
  
  "Me kaikki kaipaamme häntä," Ursula toistuva, suudella Helga poskelle, harjata huulet hänen, ja suuntaa ovelle. Byron Timmons jälkeen, antaa minulle toisen yrityksen kädenpuristus.
  
  
  Heti kun Helga suljetun oven takana lähtevät pari, hän putosi syliini tukahdutettu kikatus ja kuiskasi, " Voi, Dumplink, Byron Timmons on hirveän vihainen minulle - ja sinulle. Kun varasin ajan tänään, unohdin täysin, että minun piti mennä teatteriin hänen kanssaan tänä iltana. Kun muistin, että minun piti tehdä joitakin epätoivoinen hajottua ja soittaa Ursi korvaavan. Kerroin Byron, että olet vanha ystävä en ole nähnyt vuosiin, ja olit vain kaupungissa illalla.
  
  
  "Tiesin, että hän ei ollut onnellinen siitä jotain. Nyt minä ymmärrän.
  
  
  Helga vetää pois, ravistamalla päätään. "En voi olla niin tuhma joskus. Mutta halusin olla kanssasi."
  
  
  "Olen iloinen siitä," sanoin hänelle, " ja imarreltu. Jos haluatko, että vien sinut?"
  
  
  "Se on niin epämiellyttävä yö", Helga sanoi.
  
  
  
  
  
  Sanoin hiljaa: "ajattelin, että ehkä sinun olisi parempi pysyä täällä ja olla viihtyisä. Jos et mielessä jotain yksinkertaista, kuten samppanjaa ja kaviaaria. Pelkään, että kaikki meillä on talossa, ja se on palvelusväen vapaapäivä.
  
  
  "En voi kuvitella parempaa tapaa viettää iltaa."
  
  
  Hän yllätti minut. Hänellä oli yllään tiukka valkoinen iltapuku, hänen vaaleat hiuksensa olivat huolellisesti tyylistä, ja timantti kaulakoru ripustaa kaulan ympärillä matching timantti riipuksia roikkuu hänen earlobes. Hän oli valmis viettämään yön kaupungin. Mutta sitten tajusin, että Von Leppä naiset luultavasti vain pukeutunut näin leipä ympäri taloa illalla.
  
  
  Helga päällä musiikkia ja sammutti valot. Pian hän toi samppanjaa ja kaviaaria, ja me istuimme vierekkäin leopard-print leposohva edessä on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat että katsoin ulos yli kaupungin valot ja luminen pimeydessä.
  
  
  "Tony," Helga sanoi pehmeästi, kääntämällä minulle, kun me molemmat sipped jäähdytettyä samppanjaa, " et ole kuten muut miehet olen tuntenut elämässäni. En voi yleensä melko helposti ymmärtää niitä, ymmärtää, mitä he haluavat nainen. En ole varma sinusta, vaikka olen tuntenut sinut jo pitkään. Ja se on ongelma. Olen kiinnostunut, ja uskon, että kaikki muut Von Leppä naisia, mukaan lukien Ursi, ovat liian. Hän yhtäkkiä istui suorassa. "Nautitko on Marian kanssa?"
  
  
  Nyökkäsin rehellisesti. "Se on kaunis. Mutta sitten kaikki. Olet identtiset kolmoset, kun kaikki.
  
  
  "Ole täysin identtisiä." Saatoin nähdä hänen hymynsä hämärässä. Hän laittaa alas hänen lasi samppanjaa ja liukui alas leposohva, painamalla hänen ruumiinsa vastaan minun. En voisi tuntea lämpöä hänen ruumiinsa läpi hänen pukeutua. Eksoottinen tuoksu hänen hajuvettä innoissaan minun kupeet. Sujautin sormeni alla hihna hänen pukunsa ja pysähtyi.
  
  
  "Helga", sanoin.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Tämä kaveri, Kolchak tai Vladdi, kuten häntä kutsuttiin - oletko nähnyt häntä viime aikoina?"
  
  
  Hän ymmärtää väärin kysymykseni. "Sinun ei tarvitse olla kateellinen hänelle, Dumplink." Hän siirtyi lähemmäksi minua, niin, että reidet olivat koskematta.
  
  
  "Ei, mutta olen utelias," vaadin. "Hän on käynyt sinun tai perheesi usein viime viikkoina?"
  
  
  Hän kohautti olkapäitään, vielä kiinni minua. "Vladdi oli yksi niistä ihmisistä, jotka oli aina, tai aina oli läheinen ystäväni. Olet huomannut häntä, kun hän oli siellä, et kaipaamaan häntä, kun hän oli poissa." Hän liikahteli kärsimättömästi. "Mutta tämä menneisyys on läsnä. Läsnä on aina tärkeämpää."
  
  
  Tiesin, että oli kaikki, mitä hän aikoi sanoa. Ehkä hän halusi salata jotakin, tai ehkä hän todella ollut mitään sanottavaa noin Kolchak. Joka tapauksessa, tunsin, että olin täyttänyt tehtäväni toistaiseksi.
  
  
  Nyt minulla oli vastuu itseäni ei päästää tätä tilaisuutta käsistäni. Käytin sormet löysää hihna Helga on mekko. Hän liukui molemmat hihnat pois hänen kätensä, ja pehmeä valkoinen liina laski noin hänen vyötärö.
  
  
  Hän ei ollut rintaliivejä. Kun hän nojautui taaksepäin, hänen koko, sirot rinnat nousi, hänen vaaleanpunainen-kallistuu nännit seisoo lopussa. Hän kiemurteli eteenpäin tavata minun kasvot, niin että suuni on täynnä yksi ja sitten toinen meloni-kuten röykkiö. Hänen ruumiinsa tärisi rajusti kuin minä hyväili hänen nännit kärki kieleni, kunnes lopulta, kanssa väristen huokaus, hän otti pääni molemmin käsin ja toi omat huulensa hänen. Koska me suuteli, hän juoksi yhden käden sormilla alas minun reiteen, kunnes hän löysi todisteita minun kiihottumisen. Hänen kätensä viipyi siellä hetken.
  
  
  "Hieno, Dumplink, hyvä on", hän kuiskasi hengästyneenä, ja painoi huulensa korvalleni.
  
  
  Nostin hänet ylös ja kantoi hänet läpi olohuoneen kautta eteiseen ja makuuhuoneeseen. Siellä oli valtava pyöreä sänky keskellä huonetta. Laitoin hänet alas hänen päälleen, ja hän otti pois hänen mekko, sukat, ja lacy bikini pohjat. Makaa satiini lakanat, hän kärsimättömästi ojensi kätensä auttamaan minua ottamaan vaatteeni pois.
  
  
  Tunsin veren virtaavan veressäni kuin silmäni söivät hänen upea elin. Hän oli tarkka kopio hänen sisarensa Maria, hänen täydellisesti määritelty, pullistumia rinnat ja varovasti kaari reidet pieni kultainen kolmio keskellä hänen ruumiinsa. Hän veti minut syliinsä, ja kun kehomme kosketti, hän käänsi päänsä sivuun ja sanoi hiljaa, " olen pahoillani.: "Kuule, Dumplink, minne kääntyä, voit nähdä meidät tehdä rakkautta."
  
  
  En ollut ennen huomannut, että kolme seinät huoneessa, kärjessä sängyn, ja molemmin puolin, olivat täysin peilattu. Koska Helga on kehon puristi ja kehrätty minun, kuten jotkut täydellisesti ohjelmoitu, mutta hienovarainen väline, aistillisuus, peilit heijastaa aistillinen liikkeitä kuin jos meillä olisi keskellä valtava vimma, jossa olimme koko ryhmän osallistujat.
  
  
  Ja huomasin, kuten Helga kertoi minulle, että hän ja hänen sisarensa Maria eivät ole täysin identtisiä. Siellä oli iso ero siinä, miten he rakastelivat. Molemmat naiset tekivät rakkaus ääretön mielikuvitus ja suuri avoin ilo. Mutta samankaltaisuus päättyy sinne. Kun Maria oli hiljainen ja jännittynyt, hänen liikkeensä
  
  
  
  
  
  
  ne olivat upeasti ohut, Helga oli villi ja hylätty, hänen kädet, reidet ja suu jatkuvasti tutkia ruumiini, vaihtamalla miellyttävä tuntemuksia kunkin yksi hän sai. Koko hänen olemuksensa oli jatkuvasti kiemurtele, vapina, ja työntää minut korkeammalle korkeuksiin ekstaasin. Se oli kuin jos - ja peilattu seinät lisätään vaikutus-olin tehnyt rakastaa kymmeniä eri naisia, jokainen lähestymistapa on erilainen, ja reaktio. Lopulta hän päästää ulos huuto puhdasta nautintoa ja hän putosi takaisin sängylle.
  
  
  Hetken kuluttua hän kumartui minua. "Voin tehdä sinut onnelliseksi?", hän kysyi, joka kattaa kasvoni suukkoja.
  
  
  "Kyllä," sanoin. "Kyllä, voit tehdä minut onnelliseksi."
  
  
  "Minäkin olen onnellinen", hän sanoi. "Sinä olet se henkilö, joksi sinua luulin."
  
  
  Olen varovasti veti hänet minulle, niin että hän makasi päälläni, kehomme puristetaan yhteen päästä varpaisiin. Me valehdella vielä, kumpikaan ei puhu. Hetken kuluttua hän päästi ulos pieni huokaus yllätys, jota en odottanut.
  
  
  "Shh", kuiskasin hänelle.
  
  
  Hän pysähtyi jälleen, mutta ei kauan. "Auts!" hän huudahti. "Auts! Ah, Damplink! AUTS!" Hänen ruumiinsa vapisi convulsively uudelleen, ennen kuin pitkä, pehmeä vaikerrus ilo, hän rullattu kiinni hänen takaisin ja sulki silmänsä.
  
  
  Minun säännöllinen liikunta ohjelmat kehon ja mielen tuli tarpeeseen taas, salli minun antaa Helga viimeinen lahja ilo, että hän ei ollut odottanut.
  
  
  5
  
  
  Helga avasi silmänsä ja hymyili pehmeästi minua kuin minä kumartui hänen päänsä. "Se oli kaunis, kaunis, kaunis", hän kuiskasi. Hän kierähti ympäri ja nousi sängystä. "Loput, Dumplink", hän sanoi, suudella minua ja jätti huoneen.
  
  
  Hetkeä myöhemmin hän palasi mukanaan pullo samppanjaa ja kaksi lasia. Hän täytti yksi lasit ja ojensi sen minulle. "Tämä,"hän sanoi," pitää sinut kiireinen, kun käyn suihkussa." Hän suuteli minua jälleen ja tuli vessaan hyräillen iloisesti. Levällään ylellisesti sängyssä, kuulin hänen suihkussa.
  
  
  Otin kulauksen minun jäähdytetty Dom Perignon. Ulkopuolella, tuuli piristyi. Neljäs seinä huone oli peitetty verhot, ja tiesin, että takana verhot olivat ovet kattohuoneisto puutarha, joka ympäröi kaikki neljä puolin huoneisto. Oli koputtaa oven ulkopuolella. Laitoin minun samppanjaa lasia alas sänkyyn, veti housut jalkaan ja meni ovelle. Kun vedin osa verhon syrjään, huomasin, että yksi ovista oli raollaan ja huojuvat tuulessa. Suljin oven ja lukitsin sen.
  
  
  Olin puolimatkassa takaisin huoneen poikki, kun että erehtymättömän kuudes aisti, alitajunnan varoitus lähestyvästä vaarasta, lähetti sen viestin. Tietämättä miksi, olen vaistomaisesti nosti molemmat kädet edessä kurkkuuni, en toimia liian aikaisin. Samaan aikaan, ohut silmukka lanka napsahti pääni ympärille ja asettui minun hartiat. Lanka, joka olisi pitänyt jumissa kurkussa sen sijaan upposi syvälle ihoon minun ojossa.
  
  
  Hyökkääjä päästi raskaan murina ja raivoissaan hinaaja hirttosilmukka. Minä ducked ja sulki minun olkapää takaisin. En silti voinut nähdä, kuka oli takana, mutta että äkillinen syöksy, olen vilaukselta kaksi kamppailee kuvia Helga on seinän peilit. Katsoin uudelleen ja näki itse ja henkilö takanani näkyy siellä. Mies oli Z1!
  
  
  Hänen kasvonsa oli vääristynyt hyökkäys, mutta hänen henkilöllisyytensä ei ole määritetty. Se oli sama mies oli pelannut käsipalloa kanssa sports club, joka päivä.
  
  
  Se oli mahdotonta ymmärtää, miksi hän yritti tappaa minut nyt. Kaikki voisin tehdä, oli suojella itseäni. Ja se oli aavemainen, hämmentävä tunne katsoa, kun joku yrittää tappaa minut samaan peilit, missä olin viime aikoina nähnyt itseni ja Helga nauttia intensiivistä seksiä.
  
  
  Hän ei ollut vieläkään huomannut peilattu seinään ja en tiennyt olin katsomassa häntä sen kautta. Hän alkoi nostaa jalkansa levätä hänen polvi selkääni. Potkaisin häntä raa ' asti minun vasen jalka, kiinni häntä polvilumpioon ja rikkoi sen. Hän huohotti tuskissaan ja alkoi lasku, vetämällä minut mukaansa. Yritin kiemurrella ulos lanka silmukka, kääntämällä pääni koska kaaduin. Hän piti itsepäisesti hirttosilmukka, silti yrittää kuristaa minut. Voisin nähdä hänen kasvonsa nyt selvästi. Hänen silmänsä olivat lasitettu , kuin jos hän oli hypnoosissa tai huumattu.
  
  
  Tähän asti olin toivonut, että voisin suojella itseäni tappamatta häntä. Mutta olen nähnyt, että tämä ei ole mahdollista. Minulla pamahti kova reuna oikea käteni osaksi pohjan hänen kurkun, tuottaa kohtalokas karate potkia. Isku oli vahva ja puhdas. Hänen niskansa oli murtunut ja hän oli kuollut, luultavasti tiedä, mitä tappoi hänet. Hänen ruumiinsa romahti lattialle, hänen päänsä kääntyi irvokkaan sivuun. Nousin ylös ja straddled hänen ruumiinsa.
  
  
  Kuulin suihku kylpyhuoneessa. Syvä-kasa matto makuuhuoneen lattia hukkua ääniä meidän taistelu. Tuolloin se tuntui itsestään selvältä, että Helga von Leppä oli houkutellut minut makuuhuoneeseen, tietäen, että Agentti Z1 aikoi tehdä yrittää elämääni. Ei ole väliä kuinka hyvä hän on sängyssä kanssani, en koskaan voisi
  
  
  
  
  
  Unohdan, että hän ja hänen sisarensa olivat kokeneita näyttelijöitä.
  
  
  Toisaalta, muistutin itseäni, siellä oli vielä mahdollisuus, että hän oli syytön. Z1 tiesi, että minulla oli kokous Helga tänään ja voisi olla seurasi minua kotiini. Jos, kuten nyt epäillään, että hän oli saanut käskyn tappaa minut, hän saattaa olla livahtanut huoneen terassilta, kun Helga ja minä rakastelimme, ja hän ei tiedä mitään siitä enemmän kuin minä.
  
  
  Jos tuo olisi totta, en voinut antaa Helga ulos suihkussa ja löytää mies, olisin tappanut makaa hänen matto. Ei voi olla mitään selitystä, joka olisi tyydyttänyt häntä, jos en voi puhaltaa minun kansi. Jos en, ainoa johtolanka minulla oli tapaus, Von Leppiä, olisi hyödytön. Kaikki voisin tehdä, oli kääntää kehon yli Hawke, joka oli kaikkia käytettävissään olevia keinoja, hävitä se ilman että kukaan huomaa.
  
  
  Olen kumartui, poimi ruumiin, jonka käsinojat, vetää huoneen poikki, läpi terassin ovet, ja heitti sen kadulle. Sitten kiiruhdin sängyn puhelin soittaa Hawke. Minun piti puhua ilman sekoittajaa.
  
  
  "Tämä on vakava asia", sanoin kun hän vastasi. Lyhyesti, kerroin hänelle mitä oli tapahtunut, improvisointi koodi kuin menin pitkin. Tulin siihen tulokseen sanomalla, " ystäväni ja minä lähdemme pian. Voit käsitellä lakaista? "
  
  
  Haukka ymmärsi. "Jättää kaikki järjestelyt minua", hän sanoi, " mutta tule katsomaan minua tänä iltana."
  
  
  "Olen ajatellut", sanoin, ja leikkaa lyhyt keskustelu, kun kuulin, Helga sammuta suihku kylpyhuoneessa.
  
  
  Muutamaa minuuttia myöhemmin, Helga tuli huoneeseen pelkkä musta aamutakki, joka paljasti, jokainen yksityiskohta hänen ruumiinsa. Olin ojensi iso sänky taas, siemaillen samppanjaa lasia. Onneksi Agentti Z1 kuolema oli veretön, ja siellä ollut mitään sellaista huoneeseen ilmoittamaan, taistelu, joka oli tapahtunut vain muutama minuutti sitten. Jos Helga oli osa juonta ja tuli takaisin odottaa löytää minulle ruumiin, hän ei antanut mitään viitteitä. Sen sijaan hän käpertyi viereeni sänkyyn, kun kaadoin hänelle lasillisen samppanjaa.
  
  
  "A amore", hän sanoi, koskettaa minun lasi hänen.
  
  
  "On amore," suostuin.
  
  
  Kun olemme humalassa, en heilautti jalat pois sängystä ja sanoi, " Tule, Kokkare, aion viedä sinut ulos syömään. Ihminen elää ei vain rakkautta. Ei ainakaan tämä mies.
  
  
  Valitsimme ravintolan pieni, hämärästi valaistu ranskan paikka ei ole kaukana Helga asunto. Se oli vielä lunta ulkopuolella, mutta ravintola oli lämmin ja hauska, ja palvelu ja ruoka oli erinomaista. Mutta en oikeastaan ollut nälkäinen, niin koko ateria kuvittelin hirvittävän kohtaus, että olisi tapahtua Helga asunto kuin Haukka puhdistaa kehon kuolleita AX agentti.
  
  
  Helga ei näyttänyt ilmoitusta minun huoleni ja söi lämpimästi, jutella kiihkeästi koko aterian. Yksi päivä, hän teeskenteli harmaaturska , sama ele Maria oli tehnyt, kun olin jättänyt hänet Viski Cay, ja sanoi, " Dumplink, mennään jonnekin viikonlopuksi, jotta voimme olla yksin. Jätit Marian kanssa. Nyt on minun vuoroni."
  
  
  Olin huvittunut leikkisä kilpailu, joka oli tyttöjen keskuudessa. "Mitä oli mielessä?" Minä kysyin.
  
  
  Hän teki epämääräisiä eleen kädellään ilmassa. "Meksiko. Ehkä Espanja. Etelä-Ranskassa. Onhan jet plane on vain istuu toimettomana ripustin. Voisimme hyödyntää sitä." Hän tarjosi sitä yhtä huolettomasti, kuin jos hän olisi puhunut siitä, taksi ratsastaa kaupungin halki. Ja saatoin nähdä, että hän oli tosissaan.
  
  
  "No," sanoin, jolloin vaihtoehdot avoinna, koska en vielä tiedä mitä komplikaatioita ei olisi sen jälkeen, kun Agentti AX kuoli.
  
  
  Helga nyökkäsi ja yllätti minut yhtäkkiä etsivät vakavaa. Tämä oli mieliala en ollut odotettavissa ajattelematon von Leppiä.
  
  
  "Minä kerron sinulle jotakin, Tony", hän kuiskasi, hänen sormensa kietoutuvat minun kuten me sipped meidän konjakki. "En saa tärinää sinulta, tärinä, suuri teho. Tämä on mitä olen etsinyt mies kaikki elämäni. Lempeyttä huolehtiva rakastaja ja vahvuus arvovaltainen henkilö. Joskus löydät yksi tai muita. Mutta molemmat-ei koskaan! Se on erittäin hyvä. Hän rypisti otsaansa ja sanoi hitaasti, " yritin kerran selittää, mitä etsin mies tiesin. Hän oli lempeä, mutta ei ole vahva, ja hän sanoi, tunsin samalla tavalla, koska en ole koskaan tuntenut isääni. Hän sanoi, että olin etsimässä rakastaja ja isä, kaikki valssatut yhdeksi. Uskotko, että?"
  
  
  Pudistin päätäni. "En koskaan ajattele tällaisia asioita, syitä minun tunteita. Tunteet itsessään ovat tärkeitä ."
  
  
  "Minäkin luulen niin", hän suostui. "Mutta en ajattele isäni joskus, ja tiedän, että Maria ja Elsa liian, vaikka emme koskaan puhu hänestä."
  
  
  "Etkö muista häntä?" Minä kysyin.
  
  
  "ei. Mitä Ursi kertoi. Hän kuoli Berliinissä aikana yksi Liittoutuneiden pommitukset kampanjat toisen maailmansodan aikana. Sisareni ja minä olimme niin nuori silloin, ja se oli vain ihme, että Ursi pelasti meidät elossa.
  
  
  Hän hymyili ja siirsi jälleen. "Boo
  
  
  
  
  
  
  "Elämä on ollut hyvää, sillä sitten", hän sanoi.
  
  
  Myöhemmin, kun otin Helga takaisin hänen asunnolleen, jäin tarpeeksi kauan varmista, että Haukka oli poistanut ruumiin terassi. Tietenkin, hän hoiti sen. Kun lähdin Helga on talossa, hän muistutti jälleen, että hän halusi meidän mennä yhdessä viikonloppuna. Lupasin antaa hänen tietää. Sitten menin alakertaan ja otin taksin AX päämaja.
  
  
  Kuusi
  
  
  KIRVES on New Yorkin toimisto sijaitsi kaupungin Lower West Side, varasto telakka-alueella. Taksinkuljettaja ei ollut onnellinen, kun hän kuuli osoite. Luulen, että hän aikoi ryöstää hänet matkalla, koska kuulin hänen huokaus helpotuksesta kun me revitä talon. Käänsin sen yli ja sai ulos. Kun aloin ylittää jalkakäytävä, hän nojautui ulos ikkunasta ja kysyi, " Mitä tapahtuu?": "Oletko varma että tämä on oikea paikka sinulle, kaveri?"
  
  
  I heiluttivat hänet pois. Hänen tunteensa olivat selkeät. Koko pengerrys oli pimeä ja autio. Rakennus, joka sijaitsee AX päämaja oli pimentynyt, paitsi yksi valaistu huoneen edessä rakennuksen. Taksinkuljettaja ei voinut tietää, että kaikki muut tummat ikkunat rakennus oli maalattu yli piilottaa hälinä, joka oli menossa sisäpuolella kaksikymmentä-neljä tuntia päivässä, ja että ihmiset, joilla on voimakas kaukoputket, infrapuna-olivat jatkuvasti katsomassa kadulla. Itse asiassa, taksin kuljettaja ei voisi olla turvallisempaa ja missä tahansa kaupungissa kuin siellä, ulkopuolella tehokkain vastavakoilu virasto maailmassa.
  
  
  Yö vartija valaistu front office, joka näytti kuin tavallinen varasto, painetaan bell hänen pöytä, ja kävelin läpi rauta ovi hissille ihmisten kanssa. Sentries kanssa kaukoputket windowsin edellä oli jo selvitetty minua ja molemmat miehet kuin olin vielä lähestyy.
  
  
  "Haukka jättää tilauksia ottaa sinut kellariin heti, kun kirjoitat," hissi operaattori sanoi. Auto laskeutui.
  
  
  Kellarissa tarkoitti sitä, että Haukka oli odottamassa minua virasto ruumishuoneelle. Kuten useimmat top-secret intelligence järjestöt, KIRVES oli oma ruumishuone paikan päällä käsittelemään ruumiita, että ei voinut olla heti luovutettava poliisille. Kuitenkin, useimmat elimet olivat lopulta luovutettiin paikallisten lainvalvontaviranomaisten jälkeen tie oli raivattu, niin ei ole kiusallisia kysymyksiä.
  
  
  Löysin Haukka seisoo vieressä Z1 on suljettu elin. KIRVES lääketieteen tutkija, Tohtori Christopher, oli hänen kanssaan.
  
  
  Haukka nyökkäsi minulle, ja lääketieteen tutkija, jolle me kutsutaan Tohtori Tom sanoi, " en ole varma, mitä puhut.: "Olen tehnyt alustavan ruumiinavauksen, Nick. Tämä on yhdenmukainen sen kanssa, mitä olet kertonut meille. Hänen kuolema oli aiheuttanut rikki kaula."
  
  
  "Löysitkö jotain?" Minä kysyin.
  
  
  Tohtori Tom pudisti päätään. "Ei vielä mitään. Miksi ei?"
  
  
  Sen sijaan vastata hänelle, puhuin Haukka. "Agentti Z1 raportoitu, tänään minun ehdotukseni tehdä ruumiinavaus Suurlähettiläs Kolchak on aivot?"
  
  
  "Ei, en", Hawke sanoi. "Hän tuli takaisin päämajaan ja kertoi minulle, että sinulla oli ottanut yhteyttä Helga von Leppä. En nähnyt häntä sen jälkeen. Ei ollut mainintaa ruumiinavaus. Tämä on tärkeää? "
  
  
  "Ehkä", sanoin hitaasti. "Se voisi antaa meille mahdollinen motiivi hyökätä kimppuuni."
  
  
  Hawk rypisti otsaansa. "En ymmärrä sinua."
  
  
  Tiesin, että se oli turvallista puhua edessä Tohtori Tom, joka oli korkein turvaluokitus kaikille AX toimintaa. "No, kun hän hyökkäsi minua Helga on asunto, hän katsoi hämmentyneenä - kuin mies, joka ei voinut hillitä itseään, mutta hänen fyysinen toimet olivat täysin koordinoitu."
  
  
  "Tarkoitatko," Haukka keskeytti, " luuletko, että hän oli jäsenenä murha joukkue?" Niin paljon kuin en pidä ajatuksesta, että yksi meidän tekijöille voi olla vaikutuksen alaisena tämä voima tai jotain, olen samaa mieltä."
  
  
  "Mutta se ei välttämättä selitä, miksi hän yritti tappaa minut," minä jatkoi,", ellen sanoi tai teki jotain, joka uhkasi sitä, mitä me taistelemme. Ainoa mitä voin ajatella on minun ehdotukseni ruumiinavausta varten. Koska hän ei siirtää tarjota sinulle, mutta yritti tappaa minut, se näyttää siltä kuin se oli yhteyden.
  
  
  "Mitä oikein luulet, että suurlähettiläs on aivojen testi näyttää?", kysyi Tohtori Tom.
  
  
  "En tiedä," minä sanoin. "Mutta oletetaan, että ihmiset osallistuvat nämä tapaukset olivat jotenkin aivopesty. Joten venäjän ruumiinavaus oli isku todiste "aivopesua" teoria. Emme välttämättä etsi mitään, mutta sitten meillä ei ole mitään menetettävää, jos emme yritä."
  
  
  "Kyllä, näen", sanoi Tohtori Tom. Hän katsoi ruumis makaa laatta AX ruumishuoneelle. Hän vilkaisi Hawke. "Entä tämä, Päällikkö?"
  
  
  Hawk epäröi vain sekunnin murto-osan. "Tule", hän sanoi, nyökkää.
  
  
  Tohtori Tom veti arkki yli hänen jäykkä ominaisuuksia. "Tämä vie pari päivää," hän sanoi mietteliäästi, " ja minä lähettää sinulle raportin heti, kun saan tulokset."
  
  
  Haukka ja lähdin ruumishuoneelle hiljaa ja otti hissi toisessa kerroksessa. Tässä kerroksessa oli hermokeskus
  
  
  
  
  
  
  päämajassa New Yorkissa. Henkilöstöä yli viisikymmentä ihmistä työskenteli siellä kaksikymmentä-neljä tuntia päivässä teletypes, radiot, ja suljettu-piirin televisiota järjestelmiä, jotka piti yhteyttä toimistot maailman poliisivoimien. Käytävä, joka johti Hawke ' s office vieressä oli iso huone. Siellä oli yksi tapa lasi-ikkunat, seinät, joten ne käytävällä voisi nähdä huoneen, mutta huone ei voinut nähdä niitä. Tämä teki mahdottomaksi muut AX työntekijät tarkkailla salaiset agentit, jotka osoittivat ylös Hawk ' s office.
  
  
  Kun olimme Hawke ' s office, KIRVES päällikkö asettui väsyneesti hänen desk-tuoli, tutkiessani hänen taskut, kunnes hän löysi pureskella sikari ja jumissa se pala suussaan.
  
  
  "Täytyy myöntää, Nick", hän sanoi, " että tämä asia on vaivannut minua. Mitä luulet, die Von Leppiä?
  
  
  "Se on vaikea sanoa," minä sanoin, valita sanani tarkkaan. "Niin pitkälle kuin pystyin määrittämään, ne ovat juuri sitä, miltä ne näyttävät pinnalla. Mutta se on vaikea alennusta siitä, että joka kerta, kun uutta kehitystä, otetaan käyttöön, ne ovat jotenkin yhteydessä toisiinsa ."
  
  
  "Puhuminen uusi kehitys," Haukka keskeytti, " en ole ehtinyt kertoa Monte Carlo. Saimme juuri viestin Interpol tänään.
  
  
  "Monte Carlo?" Minä kysyin.
  
  
  "joo. On kasino on. Mies nimeltä Tregorin, Belgian, taukoja pankki. Tregorin veli-in-law yritti puukottaa saksan Liittokansleri veitsellä muutama viikko sitten, mutta sen sijaan työnsi veitsen hänen kurkkuunsa. Meillä ei ole mitään Tregorin, mutta sinun on parasta mennä katsomaan joka tapauksessa.
  
  
  "Kasino hallinta tilapäisesti pysäyttää pelin," Hawke sanoi. "Mutta he päättivät jatkaa sen päivässä. Haluaisin sinun olevan siellä, kun kasino aukeaa uudelleen, mutta en halua sinun menettää kosketuksen Von Leppiä. Voit hoitaa molemmat? "
  
  
  "Se ei ole ongelma," sanoin hänelle. "Aiemmin tänä iltana, Helga pyysi minua mennä Meksikoon hänen kanssaan. Hän sanoi, että voimme käyttää hänen yksityinen suihkukone."
  
  
  "Ja luuletko, että hän suostuu Monte Carlo?" "Sinun täytyy investoida paljon työtä."
  
  
  "Se on sen palkintoja." "Voin kuvitella", hän vastasi, heiluttaa minut pois hänen toimisto.
  
  
  Seitsemän
  
  
  Se oli aikaisin, juuri ennen kahdeksaa aamulla, kun soitin Helga asunto. Tiesin, että hän ei olisi niin aikaisin, mutta en voinut laittaa sitä enää, jos meidän piti lentää Monte Carlo, että päivä.
  
  
  Ääni, joka vastasi, oli unelias nukkua. "Hei siellä. Hei siellä?"
  
  
  "Helga", sanoin," tämä on Tony Dawes."
  
  
  "KUKA?", hän kysyi vielä puoliksi unessa. "Haloo?"
  
  
  "Jumalani", sanoin nauraen, " älä sano, että olet unohtanut minut niin pian sen jälkeen, kun viime yönä. Tämä on Tony.
  
  
  Tony, Dumplink, vastaus oli nyt täynnä elämää.
  
  
  "Soitin sinulle, joten alussa oli, koska halusin kutsua sinut matkalle - vain kaksi meistä. Mutta sen sijaan, Espanja, Ranska, tai Mexico, katsotaanpa do Monte Carlo. Miltä kuulostaa?"
  
  
  "Jumalallinen", hän sanoi. "Kun haluatte mennä?"
  
  
  "Juuri nyt," sanoin hänelle, " tänä aamuna, niin pian kuin mahdollista. Sanoit, että kone oli valmis.
  
  
  "Tietenkin", hän sanoi. "Mutta miksi Monte Carlo?"
  
  
  Olin jo päättänyt selittää hänelle todellinen syy valita Monte Carlo. Joka aamu, TV, radio ja sanomalehdet olivat kaikki puhumme kasino paeta.
  
  
  "Et luultavasti ole kuullut uutisia," sanoin. "Siellä on paljon rahaa in kasino. Viime yönä, johto keskeytti pelin päivä. Haluaisin olla paikalla, kun se alkaa taas ."
  
  
  Ajattelin, että tämä oli juuri sitä, mitä Von Leppä haluaisin. Tiesin, arvasin heti kun kuulin hänen vinkua iloa.
  
  
  "Mennään", hän huudahti ilman epäröintiä. "Miten pian olet valmis lentoonlähtöön? Haluatko, että haen sinut Long Islandille?"
  
  
  Von Leppiä piti heidän koneensa niiden Long Island estate North Shore. Olen ollut kartanon pari kertaa, koska olen tavannut perheen. Niin, koska en tiennyt, missä se oli, sanoin hänelle, että minä tapaisin hänet siellä kaksi tuntia.
  
  
  Ilmoitin Hawke ja sitten työskennellyt ulos vähän pieni kuntosali asunnossani ennen saada pukeutunut ja pakkaus laukkuni. Hawk lähetti auton ja kuljettaja viemään minut Long Island, ja kun menimme sinne, löysin Helga odottaa ja valmistautuu jo koneeseen von Leppä on yksityinen kiitorata.
  
  
  Alle kaksi tuntia sen jälkeen, kun soitin Helga, otimme pois Lear jet ja lensi Atlantin yli. Helga ja istuin penkkien takana on tilava mökki, jossa oli kaikki mukavuudet - kiesit oleskelutiloja, sohva, baari, jopa kristallikruunu - mukava olohuone.
  
  
  Se oli täydellinen päivä lentää, taivas oli sininen ja pilvetön, horisontista horisonttiin - tervetullut muutos viime yö on pilvinen sää. Meren alla oli sileä sininen matto.
  
  
  Helga otti minut ohjaamoon tapaamaan ohjaajan, Kapteeni Dirk Aubrey, ja co-pilot, Douglas Roberts. Aubrey oli pitkä, tanakka mies, jolla on lyijykynä-ohut musta viikset. Roberts oli hoikka nuori mies-luultavasti
  
  
  
  
  
  
  hän on hänen kaksikymppisenä, vaaleat hiukset ja kesakkoinen kuu kasvot.
  
  
  "Hän on tietysti" Aubrey sanoi, nyökkää kohti dashboard " ja sää on selkeä, aivan Orly, jossa me tankkaamaan."
  
  
  Muutaman seuraavan tunnin, Helga ja minä viihdyttää itseämme katsomalla elokuvan, jossa hän osoitti, yksinkertaisesti painamalla pari painikkeita, ja sitten pelaa backgammon. Helga näytti paljon enemmän hillitty kuin edellisenä yönä, mutta hän oli silti hyvä yritys, ja aika kului nopeasti.
  
  
  Meillä on ollut vähemmän kuin viisikymmentä kilometriä Ranskan rannikolla, kun ilman varoitusta, kone romahti päistikkaa mereen. Helga huusi. Kaikki matkustamossa mikä ei ollut naulattu kiinni, kuten Helga ja minä liukui poikki viisto matkustamon lattia ja hit suljetun oven kovaa.
  
  
  Helga oli vielä huutaa, kun yritin kääntyä minun puolelta avaamaan oven. Se oli lukittu. Vedin Wilhelmina, minun Luger, sen kainalokotelosta ja räjäyttää lukko. Ovi vedettynä auki, paljastaen mökki, joka oli nyt alla minua.
  
  
  Kun katsoin ohjaamoon, huomasin, että Kapteeni Aubrey oli vielä istuu ratissa, mutta hänen ryhti näytti jäädytetty. Co-pilot Roberts makasi lattialla kuolleena tai tajuttomana. Kone oli edelleen laskussa kohti merta.
  
  
  Huusin Aubrey, joka käänsi päätään hetken ja katsoi minua. Sitten hän meni takaisin ajo, molemmat kädet tarttumalla ohjauspyörään. Tarkasteltaessa hänen kasvonsa, tunnistin sama, tyhjä ilme olisin nähnyt Agentti AX kasvot, kun hän yritti tappaa minut Helga asunto. Hänen silmänsä olivat lasitettu, kuin jos hän oli hypnoosissa tai huumeiden vaikutuksen alaisena.
  
  
  Tähän asti olen ollut roikkuu sormeni yli puolella hytin oven. Nyt päästin otteeni ja lunged eteenpäin ohjaamoon. Olen saavuttanut lentäjä ohjaa. Jotenkin onnistuin koukku yksi käsivartensa sen kaulan ympärille ja nosta se osittain vapaa pyörän, mutta silti tarttui itsepäisesti sen valvontaa, kunnes vedin sen kanssa kaikki minun voimaa ja heitti sen takaisin takaisin mökille.
  
  
  Kone jatkoi laskuaan kohti merta.
  
  
  Olen laskenut osaksi ohjaajan istuimen ja jenkki pyörä vaikeaa. Vahva hytinä juoksi alas jet nenästä hännän, mutta sitten nenä alkoi hitaasti nousta. Olen edelleen vetää pyörää, jännittyneisyys jokainen lihas ruumiissani, yrittää voittaa painovoiman. Lopuksi kone tasaantui, vain muutaman metrin päässä Atlantin. Olin onnekas on lentänyt tarpeeksi lentokoneita pystyä. En voinut käsitellä tätä konetta, mutta se oli silti lähellä katastrofi.
  
  
  Muutaman seuraavan minuutin, minulla oli kiireinen tarkkailun välineitä, kun taas jet kone liukui tasaisesti valtameren pinnalla. Kaikki tuntui toimivan, joten työnsin pyörää eteenpäin ja aloimme kiivetä uudelleen. Sitten Helga kutsui nimeäni takaisin taksiin.
  
  
  Olen kääntyi juuri ajoissa nähdäkseen Aubrey lähestyy minua avaimella. Pitämällä ohjauspyörä yhdellä kädellä, nappasin Wilhelmina uudelleen muiden kanssa ja ampui häntä oikeaan olkapäähän. Hän porrastettu takaisin, ja laski, kerroit jakoavain luista hänen tunnoton sormet. Vilkaisin takaisin pilotti, kun yritin pitää kone menossa ylös. Hän pääsi jaloilleen jälleen, mutta rullattu takaisin taka-ohjaamo. Taustalla, olen nähnyt Helga käpertyneenä nurkassa kota. Minulla oli vielä Wilhelmina kädessäni, mutta en halunnut ampua uudelleen, jos Aubrey ei liiku kohti Helga tai minulle.
  
  
  Hän ei tehnyt sitä. Sen sijaan hän drunkenly trudged hytin oven, jonka hän onnistui työntää auki vaikka valtavia paineita. Mikään ei pysäyttänyt sitä paitsi polttamalla, ja jos olisin jäänyt, olisin vaarantaa koko kone. Aubrey pysytellyt avoimen oven hetkeksi, sitten lensi pää edellä. Pyöräytin konetta niin, että ovi pamahti kiinni. Alla oikealla laidalla, voisin nähdä Aubrey on kehon laskeva lähes hidastettuna, hänen jalat ja kädet levittää sivuille, kunnes hän osui veteen ja katosi alle epätasainen pinta.
  
  
  Helga liittyi minua ohjaamoon, ja minä keskittyi minun huomiota valvonnan tasossa. Hän yritti elvyttää Roberts, co-pilot, joka oli vielä tajuttomana lattialla. Häneltä kesti kauan saada hänet järkiinsä, mutta lopulta hän mutisi, nousi istumaan epävakaasti, ja katseli ympärilleen. Hän oli ravistellen päätään. "Mitä tapahtui? Mitä on tekeillä?"
  
  
  Hänen käytös vahvisti epäilyni, että hän oli huumeissa. Kun hän oli tarpeeksi hyvin puhua johdonmukaisesti, hän kertoi minulle, että viimeinen asia, jonka hän muisti, oli kuppi kahvia Aubrey oli antanut hänelle. Hän oli vielä liian järkyttynyt kysyä puuttuu kapteeni, joten en kertonut hänelle mitään siitä, Aubrey on kohtalo. Olen keksiä jokin selitys myöhemmin.
  
  
  Sitten, minulla oli yhteyttä lähilennonjohtoon, Orly, jotka olimme lähestymässä, ja meidän sallittiin maata. Hieman myöhemmin laskeuduimme ja lopetin kone.
  
  
  
  
  
  
  En sano, etten paremmin.
  
  
  Kun pääsimme ulos lentokoneesta, Helga katsoi minua hämmennys silmissään. "Mitä siellä tapahtui?"
  
  
  Pudistin päätäni. "Se on vaikea sanoa. Näyttää siltä, kapteeni tarttui rattiin ja raivostui pelkoa, kun kone alkoi pudota. Hän oli luultavasti puoli-hullu, kun hän hyökkäsi kimppuuni ja sitten hyppäsi. Roberts, co-pilot, on menettänyt tajuntansa, koska painovoima. Tällaiset asiat eivät ole harvinaisia lennon. Mutta anna minun puhua viranomaisille niin, että me ei saada kiinni punainen nauha."
  
  
  Se oli mahdotonta kertoa, jos hän todella hyväksyä minun selitys, mutta hän ei paina minua enää.
  
  
  Kun "pääsimme terminaaliin, mukana Roberts, joka oli vielä ravistamalla hänen jalat ," löysin johtaja turvallisuuden Poliisi, Orly, ja pyysin häntä lähettämään minulle KIRVES agentti, mies tiesin, kuin Dammlier,ja paikallinen päällikkö. Interpolin. Kun molemmat miehet saapuivat, kerroin heille, mitä oli tapahtunut, mikä osoittaa, että epäilin tapaus oli liittyvät tehtäväni. Huomautin, että Helga ja minun piti mennä Monte Carlo välittömästi.
  
  
  "Anna minun huolehtia, että" Interpolin mies sanoi, kun olin tehnyt. "Ei tule mitään ongelmia. Ehkä teidän avustaja tässä "- hän kääntyi Dammlier - " voi löytää luotettava ohjaaja ja co-pilot vie sinut perille.
  
  
  Dammlier nyökkäsi, ja kokous päättyi. Alle tunnissa, Helga ja minä olimme matkalla Mukava, lähin laskeutumispaikka Monte Carlo. Meillä oli kaksi Amerikkalaista-luultavasti osa ranskan AX päämaja tai CIA-ohjaimiin. Dammlier tehty järjestelyjä tuoda Roberts takaisin yhdysvaltoihin, ja Helga itse vakuutti hänelle, että hän jatkaa työtä ja saada palkkaa, kun hän toipunut hänen vahinko. Sikäli kuin olen voinut selvittää, minun selitys -, että Roberts oli menettänyt tajuntansa - oli hyväksynyt molemmat Helga ja viranomaiset.
  
  
  Lento nizzaan oli rauhallinen. Saavuimme myöhään iltapäivällä, ja Helga ja nousin limusiini Hotel de Paris, lähellä casino in Monte Carlo. Helga järjestää limusiini täyttämään koneemme, ja myös varattu yhdistettäviä huoneita hotellissa. Olimme onnekkaita, että Helga oli hyvin tiedossa, olimme taattu huoneet, vaikka Monte Carlo oli täynnä uteliaita turisteja eri puolilta maailmaa. Kadut olivat täynnä turisteja, jolloin kaupungin huumaava karnevaali tunnelma, ja siellä oli tyhjä huone.
  
  
  Kun ajoimme kaduilla Monte Carlo, jossa Välimeren väreili kuin tumma, rikas viiniä illalla varjot, olin muistutti legendaarinen tarina Monaco on peräisin vuonna 303. Legendan mukaan Korsikan. Neitsyt, Devot, rangaistiin kuvernööri Korsikan kun huomattiin, että hän oli Kristitty. Kuvernööri tuomitsi tyttö, olla sidottuna ja vetää ratsain epätasaisessa maastossa, ja sitten venytetty telineeseen kuolemaan. Tällä hetkellä, kun hän kuoli, valkoinen pulu bongattiin yli hänen ruumiinsa. Eräänä iltana, kun hänen ruumiinsa oli ottanut munkki ja sijoitetaan kalastajan vene, valkoinen kyyhkynen ilmestyi. Kalastaja seurasi kyyhkynen, koska se liukui veden läpi, mikä se on Monaco, ja haudattu tytön ruumis.
  
  
  Olen miettinyt, jos minun jäädä Monacossa olisi yhtä uskomaton.
  
  
  8
  
  
  My suite oli upeat näkymät kuohuviini meri-ja jyrkät kalliot venyttely kilometrikaupalla pitkin kaareva rantaviiva. Kun olin purkanut tavarani, kävin suihkussa ja muuttunut, kuulin Helga liikkua hänen huoneessaan vieressä. Äänet hänen liikkeitä, voisin kertoa, että hänen tekonsa karkeasti monistaa minun.
  
  
  Kasino peli jatkui muutaman tunnin. Meillä olisi varmasti syöneet hotellin penthouse-ravintolassa, jossa on liukuva katto, joka avautuu taivas. Mutta siellä oli vielä aika lounas. Tiesin, että Helga ei välittänyt siitä, sightseeing, ja ajattelin, että olisi sääli, jos emme nauti tämä yhdessä enemmän nautittavaa toimintaa. Toivoen, että Helga tunsi samalla tavalla, olen ratkaissut pieni, mutta mahdollisesti epämiellyttävä ongelma esittämä lukittu ovi välillämme tilaamalla samppanjaa, kaviaaria, ja kolme tusina punaisia ruusuja toimitetaan hänelle kuusi. Noin minuutti sen jälkeen, kun kello on yksi, hän koputti oveen ja kutsui minua hiljaa.
  
  
  "Olet hyvin tarkkaavainen", hän sanoi, ojensi lasin samppanjaa, kun menin hänen huoneeseensa.
  
  
  Kun hän meni sea-view ikkunat, hän oli yllään herkkä vaaleanpunainen aamutakki, joka korostuu hänen elin kaunis siluetti. Pysähdyin hetkeksi nauttimaan näkymä hänen ruumiinsa läpi ohut kangas vaatteet, sitten liittyi hänen ikkunassa. Auringon kadonnut jonnekin horisontin alapuolella, mutta jättää syvä, rikas, kultainen heijastus kirkas taivas. Vesillä Välimerellä puolestaan heijastuu taivas, vahvistaa valoa, niin, että huone näytti elossa ja häikäisevä.
  
  
  
  
  
  
  kuin kultaa.
  
  
  "Se on kaunis näköala, eikö olekin?", sanoi Helga, kääntyen minun puoleeni.
  
  
  "Kyllä, erittäin mukava," minä vastasin, tarkoituksella käynnissä katseeni ylös ja alas hänen ruumiinsa kunnes tapasin hänen katseensa. Hän juoksi hänen kielensä yli hänen huulet.: "Pidätkö minusta?"
  
  
  "Kyllä, hyvin paljon."
  
  
  "Kuinka paljon pidät minun sisareni?", hän vaati. Tämä kysymys yllätti minut kun yö vietimme yhdessä New Yorkissa, mutta sen sijaan vastaa hänelle suoraan, minä ojensi käteni ja sanoi: "haluatko että näytän, kuinka paljon?"
  
  
  Hän tuli minua kohti vuonna aistillinen, tasaisen liikkeen, silmät puoliksi kiinni ja hänen huulensa erosivat. Suutelin häntä, ja hänen koko keho reagoi välittömästi, kevyesti tärisevä ylös ja alas minua kohti. Hänen jalat erosimme ja kiedottu minun, ja voin tuntea hänen vapina vuokralainen haku oma herättänyt, vastaa kehon. Hän voihkaisi hiljaa ja rokkasi takaisin, vahvistaa hänen lasi samppanjaa. Asetan lasin alas lähimpään pöytään. Kun käännyin, huomasin, että hän oli luiskahtanut pois hänen yöpaita.
  
  
  Kultainen valo kääntyi hänen alasti elin osaksi kauniisti muotoiltu elävä pronssinen patsas. Minulla oli hädin tuskin aikaa riisua vaatteeni ennen kuin hän raahasi minut lounge tuoli hänen kanssaan.
  
  
  "Nopeasti!", hän kuiskasi anovasti, nosto lonkat. He liittyivät seuraamme.
  
  
  "Kyllä! Kyllä! Kyllä!", hän mutisi, kun tilalla hänen henkeään. Hänen kätensä tarttui minun hartiat ja kädet, ja hänen kynnet kaivettu minun lihaa, kun hän kehotti minua. Hetken kuluttua tunsin hänen ruumiinsa auki ja sopimuksen ympärilläni, hänen päänsä spinning puolelta toiselle intohimo, kunnes olemme saavuttaneet huippunsa villisti kouristus huipentuma.
  
  
  Kuten me makasi vierekkäin leposohva, hän käänsi päänsä ja katsoi minua. Hän hymyili hiljaa, " Nyt tiedät, etkö?"
  
  
  Nyökkäsin.
  
  
  Tiesin, mitä minun olisi pitänyt arvata, koska lähdimme New Yorkiin, mutta tietysti, vain muutama minuutti sitten, ei ollut mitään keinoa kertoa. Nainen makaa vieressä minua ei ollut Helga, koska olin perehtynyt hänen erityistä tapa tehdä rakkautta. Eikä Maria, jonka tiesin myös läheisesti.
  
  
  "Olet Elsa."
  
  
  "Kyllä", hän myönsi. "Et ole pahoillani, sinä olet?"
  
  
  "Kuinka voit kysyä tällaisen kysymyksen? Sen jälkeen, mitä me vain jaettu? "
  
  
  Hän nauroi iloisesti. "Helga on raivoissaan, kun hän kuulee, mitä olen tehnyt. Olin nukkumassa hänen asunnon kun soitin hänelle tänä aamuna. Hän oli vielä unessa ja ei kuullut mitään. Kun olet ehdotti matkan Monte Carlo, päätin pakata ja lähteä ja voit ajatella, että olin Helga. Se kuulosti niin paljon hauskaa. Sitä paitsi, olet jo viettänyt tarpeeksi aikaa minun kaksi sisarta. Minun vuoroni."
  
  
  Kuunteleminen hänen sanansa, ajattelin, että tämä oli juuri sellainen temppu, että von Leppä naiset pystyivät. Mutta vaikka hänen selitys vaikutti uskottavalta tarpeeksi, minun täytyi muistuttaa itseäni, että von Leppiä epäiltiin tapauksessa yritin ratkaista, ja että siellä saattaa olla jotain pahaa Elsa korvaa Helga.
  
  
  Mutta ei ollut mitään voisin tehdä sillä hetkellä. Olen kevyesti löi aika pienet pakarat ja käski hänen pukeutua.
  
  
  Kun saavuimme kasino lounaan jälkeen, se löytyi täynnä. Valtava väkijoukko oli tiukka ympyrä noin yksi rulettipyörän, odottaa hiljaisuudessa. Ympyrän sisällä oli kolme miestä: croupier, toinen mies smokki ja tumma lasit-ilmeisesti yksi johtajista - ja Belgialainen nimeltä Tregorin, mies, joka ryösti pankin.
  
  
  Elsa ja onnistuin puristaa läpi väkijoukon paikalla vain muutaman metrin päässä kolme miestä. Heti kun saavuimme, spinning rulettipyörän napsautetaan pysähtyy, ja katsella yleisö siirtyi eteenpäin ja huohotti. Croupier työnnetään valtava pino pelimerkkejä pöydän yli Tregorin, jotka rauhallisesti sijoittaa ne vieressä toinen valtava pino edessään.
  
  
  "Oh my God!" Nainen vieressäni kuiskasi innoissaan. "Hän on juuri voittanut puoli miljoonaa dollaria! Mitä hän tekee nyt?
  
  
  Tregorin näytti tietämättömiä ihmiset hänen ympärillään. Hän oli jättimäinen, säätämästä mies, jolla on suuri vatsa, joka oli juoda lasi kivennäisvettä, jonka hän täytti pullon hänen kyynärpää. Tummat lasit peittää hänen silmänsä, mutta hänen kasvonsa, huomasin, oli täysin tyhjä.
  
  
  Kaikki silmät huone oli häntä odottamassa nähdä, mitä hän tekisi seuraavaksi. Hän nojautui eteenpäin ja lepäsi otsaansa nyrkki ojossa oikealla kädellään, kuin jos hän oli mietiskellen, ja pysyi tässä asennossa muutaman sekunnin. Sillä hetkellä, olin luultavasti ainoa joukosta, joka katsoi, että johtaja seisoo minua vastapäätä. Hän oli melkein samassa asemassa kuin Tregorin! Se oli kuin jos he olivat hiljaa kommunikoida toistensa kanssa!
  
  
  Toinen myöhemmin, molemmat miehet katsoi ylös samaan aikaan, ja lujalla kädellä, Tregorin sijoitettu hänen koko pino pelimerkkejä punainen neliö eteensä.
  
  
  Elsa tarttui käteeni. "Hän panostaa kaikki hänen voittonsa on se!", hän kuiskasi epäuskoisena. "Miljoona dollaria!"
  
  
  Tregorin nojautui taaksepäin tuolissaan, ja croupier nosti kätensä ja alkoi pyörän uudelleen. Se oli spinning
  
  
  
  
  
  
  huimausta toisen tai kaksi. Koska se alkoi hidastua, katsojia alkoi huutaen ääneen, "Punainen, punainen, punainen" - Tregorin on veto. Lopulta, pyörä pysähtyi. Belgian voitti jälleen. Croupier työnsi toinen pino pelimerkkejä Tregorin on alkuperäinen pino. Kaksi miljoonaa dollaria! Sitten johtaja astui esiin ja ilmoitti, matalalla äänellä, " pyörä on suljettu illalla."
  
  
  Väkijoukko vetäytyi Tregorin keräsi pelimerkkinsä avulla useita kasino työntekijät ja teki tiensä kassalle. Olen huomannut, että ainakin kaksitoista salaisia agentteja eri maita, joista kaikki tunnistin, olivat seuraavat häntä. Tregorin ei voinut, hän ei voinut mennä minnekään ilman, että agentit perässään. Maailman hallitukset eivät anna hänen liukua pois kaupungin helposti.
  
  
  Kävin läpi kaikki liikennemuodot ja Monte Carlo. Siellä oli vain kolme tiet johtavat ulos kaupungista, ja ne oli helppo tarkkailla. Kaupungin viranomaiset pitivät kaikki veneet satamassa jatkuvan valvonnan alaisena, ja heillä oli nopein vene Välimerellä. Kukaan ei voinut lentää pois ilman, koska Monte Carlo ei ole tason pinta riittävä luomaan lentokenttä. Nämä tekijät eivät salli Tregorin paeta agentteja, jotka seurasivat häntä selvittää, missä hän sai rahaa, hän voitti. Ei minun tarvitse seurata.
  
  
  Olin kiinnostunut johtaja ja croupier, jotka olivat tällä hetkellä purkaminen rulettipyörän - yleinen käytäntö lopussa peli, kun talo oli kärsinyt niin suuria tappioita. Pyörä siirretään kellariin kasino, jossa kaikki kasino pyörät valmistettu ruusupuu tuotetaan. Tiesin, että jokainen pyörä oli tasapainoinen lähimpään tuhannesosa tuumaa, ja että se muutti yli jalokivet niin tarkasti kuin kello.
  
  
  Mutta pyörän voitaisiin korjata. Siksi halusin ottaa tarkemmin tämä erityisesti yhden ja miksi seurasin johtaja ja croupier kun he kulkivat vieressä. Kun katselin ne katoavat ovesta, sanoin Elsa mennä takaisin hotellille ja odota minua siellä.
  
  
  Portaat johtavat kellariin oli pimeä, mutta siellä oli valot päällä alle. Olin jo puolivälissä portaita alas, kun ovi pamahti takanani. Samaan aikaan, sokaiseva valo välähti. Sitten kuulin, kimeä huuto. Käännyin nopeasti ympäri ja näin, että Elsa oli seurannut minua huolimatta minun ohjeita. Mies, luultavasti yksi, joka paiskasi oven kiinni, tarttui siihen tiukasti ja osoitti minua aseella.
  
  
  Käännyin kohti kellarissa ja näin, kasinon johtaja ja croupier tulossa portaita ylös minua kohti. Molemmat oli aseistettu kiväärit, ja croupier järjestettiin myös pala putki kädessään. Kun kaksi miestä pääsi askel alla minua, ohjaaja riisui aurinkolasit. Hänen silmänsä olivat lasitettu, kuin jos hän oli hypnoosissa tai huumeiden vaikutuksen alaisena. "Pidä huolta hänestä", hän määräsi. Croupier kyytiin rauta putki, ja kaikki meni musta.
  
  
  Tietoisuus palasi hitaasti, ja silloinkin, kun en voinut nähdä ja kuulla taas, minusta tuntui kuin olisin katsot minun ympäristössä kaukaa ja kautta sumuinen suodatin. Minun kehon ja raajat tuntuivat painavilta ja ontua. Vaikka karkea kädet työnsivät minua, en tuntenut juuri mitään. Vähitellen olen oppinut oireita minun uupumus. Kun olin tajuttomana, olin vahvasti huumattu. Se on ollut yksi voimakas rauhoittavia, jotka vaikuttavat keskushermostoon.
  
  
  Olen kamppaillut kovasti voittaa lääkkeiden vaikutuksia, mutta vaikka olin hyvässä fyysisessä kunnossa, minulla oli vain osittain onnistunut. Voisin nähdä kaiken, mitä ympärillä tapahtuu minulle, mutta en voinut liikkua. Croupier ja ohjaaja laittaa minut ratin taakse etuistuimella auton. Näin Elsa, huumattuna ja tajuttomana, levällään penkillä vieressäni, ja miehet seisoivat sisällä sekä avoimet ovet. Mercedes moottori oli kilpa, mutta auto ei liikkunut.
  
  
  Sitten huomasin, että yksi miehistä oli säätämällä jotain lattian jalkojeni alla. Pian sen jälkeen hän liukui ulos autosta ja kuulin hänen sanovan, " Okei, se on valmis ottamaan pois."
  
  
  Auton ovet pamahti kiinni. Moottori oli vielä käynnissä. Minun sekavat aivot ei ymmärtänyt, mitä oli tapahtumassa. Hämärästi, kuin olisin sumussa, näin käden ulottuvilla kautta avoimen ikkunan vieressä minua ja käännä Mercedes. Auton lurched eteenpäin.
  
  
  Sitten tajusin, että Elsa ja minä oli laittaa Mersun kaasupoljin painetaan vastaan lattialaudat. Olimme nyt ylinopeutta kautta tumma, autio tiet Monacon yli sata kilometriä tunnissa. Tällä kiihtyi nopeus, Mercedes romahtaa ennen kuin voimme mennä liian pitkälle, ja me molemmat tapetaan. Kun ruumiit löydettiin, näytti siltä, että meidän oli kuollut tämän seurauksena huumeiden yliannostukseen. Ei olisi merkki murhasta.
  
  
  Epätoivoisesti olen yrittänyt saada valvontaa oman kehon.
  
  
  Toistaiseksi, olimme onnekkaita, ja auto oli pysäköity keskelle tietä. Mutta siellä on mäkiä ja käänteitä eteenpäin,
  
  
  
  
  
  
  ja jos en käynnistä autoa, pian me olla pois tieltä. Yritin nostaa käsiäni, mutta ne tuntui raskas. Yritin uudelleen. Molemmat kädet nousivat voimakkaasti, horjui, kaatui ja nousi hitaasti uudelleen. Voisin nähdä pimeässä maisema hoppu viime vuonna sokaiseva sumu auton ikkunasta. Minä hikoilin, kun yritin nostaa käsiäni muutaman tuumaa ohjauspyörää kohti. Sitten näin jyrkkä käännös eteenpäin. Voisin nähdä minun sormet sulkeminen ohjauspyörässä, mutta en voinut tuntea pyörän alle. Jotenkin onnistuin kääntämään sen muutaman asteen oikealle kun auto tuli S-käyrä. Se riitti pitämään meidät menossa. Auto pyörähti ympäri mutka pikavauhtia ja syöstään alas jyrkkä rinne.
  
  
  Tie jatkui kiivetä. Auton ikkunasta, saatoin nähdä, että meillä oli kallionkielekkeellä, että kalteva alas lähes suoraan meren reunalla jalkakäytävä. Auton noussut huipulle kallion, ja sitten juoksi alas jyrkkää rinnettä kohti tien, kuten metalli kuori tykki. Renkaat screeched jalkakäytävällä. Silti lannistua lääkkeitä, yritin keskittyä ainoa mahdollisuus selviytyminen: jotenkin minun piti pitää auton pystyssä ja tiellä, kunnes se lopulta loppui bensa.
  
  
  Ei näyttänyt olevan mitään loppua painajainen, joka seurasi. Mailin jälkeen mailin, Mercedes karjui ohi pimentynyt huviloita ja mökkejä, ylös ja alas kiertämällä, kiertämällä tiet Cote d ' azur. Monaco oli kaukana takanapäin. Me ajoi pitkin reunalistat, moottoritie yhdistää Monaco-Nizza, ja sitten läpi Mukava itsensä, hiljainen ja suljettu.
  
  
  Valtatie kuin Mukava oli tasolla, meri, märkä, liukas ja vaarallinen. Takana Mercedes liukui puolelta toiselle. Jos meillä oli liukui, meillä olisi laskeutunut mereen. Mutta Mersu kiiti läpi Antibes. Lopulta, jossain välillä Antibes ja Cannes, hän alkoi menettää nopeutta ja sen jälkeen noin kilometrin päässä oli tuskin liikkuvan. Valtava ponnistus, käänsin rattia ja auto lensi tien sivuun ja pysähtyi. Moottori pysähtynyt. Elsa, joka oli vielä istuu vieressäni, ei liiku kerran.
  
  
  Yhdeksän
  
  
  Aurinko paistoi silmiini. Olen voihki ja nousi istumaan, nibbling niskaani. Mercedes oli vielä pysäköity puolella tietä. Ensimmäinen asia, olen nähnyt oli, että Elsa oli yllään meikki. Sitten näin joukko lapsia ikkunan ulkopuolella, Elsa puolelle, painetaan lasia vasten ja tuijotti häntä silmät selällään, kun hän jauhettu hänen nenä. Hän näytti upea , kuin jos hän olisi vain herännyt virkistävää unta. Kuorma-ja henkilöautojen kiiti maantiellä, ja olen huomannut, että suurin osa matkustajista sisällä craned heidän kaulansa saada parempi katsoa meitä.
  
  
  Elsa huomasi minut istuu alas, laittaa pois hänen CD-ja huulipuna, ja hymyili.
  
  
  "Oliko meillä hauskaa viime yönä?", hän kysyi iloisesti.
  
  
  En tiennyt, mitä hän tiesi tai muisti viime yönä, kun olimme hakattu kellarin portaita kasino. Koko yö oli painajainen minulle, mutta minun täytyy antaa von Leppä naiset luotto yksi asia-ne olivat sitkeitä.
  
  
  "Tule," sanoin, nojaten hänen ohitseen avata oven hänen puolellaan. Hän nousi autosta ja seurasin häntä. "Meidän täytyy saada takaisin Monte Carlo. Tästä autosta loppui bensa."
  
  
  "Mutta miten me pääsemme sinne?"
  
  
  "Jätä se minulle", sanoin, vetäen hänet viereeni reunalla valtatie. Lapset olivat vielä kerääntyvät meille. Olen sijoitettu Elsa edessäni niin, että hän voisi helposti nähdä ohikulkevaa liikennettä, ja antoi kansainvälisen liftari on merkki peukkua. Ensimmäinen kulkee auto jarrutetaan, ja kuljettaja avasi oven, hurja ranskaksi.
  
  
  "Monte Carlo", sanoin.
  
  
  "Oi", hän sanoi. Elsa ja minä, jotka olivat ratsastus edessä kuljettajan kanssa, palasi Monte Carlo kuorma täynnä munakoisot. Ovimies Hotel de Paris ei nostaa kulmiaan, kun pääsimme ulos autosta, vielä meidän illan vaatteita, vilkutti ja kiitti kuorma-auton kuljettaja, ja kiiti läpi aulassa.
  
  
  Lähdin Elsan oven hänen huoneeseensa ja käski hänen mennä lepäämään. Kun tulin huoneeseeni, kuulin puhelimen soivan. Se oli paikallinen AX agentti, mies tiesin, kuin Chiclet. Hän sanoi, että minun piti ottaa yhteyttä oman paikallisen AX-toimistossa välittömästi soittaa ulkomailta. Hawk varmaan soitti Jäsenvaltioiden scrambler. Minä hätäisesti vaihdoin vaatteita - jopa Monaco, smokki olisi herättänyt huomiota päivän aikana-ja meni AX-toimisto, joka sijaitsi villa ei ole kaukana hotellista. Chicklet tapasi minut ovella ja veti minut syrjään. puhua. Paikka oli täynnä samoja aineita, joita olin nähnyt kasinolla, ihmiset määritetty jäljittää Tregorin, kun hän lähti hänen voittoja.
  
  
  Ennen kuin kysyin Chicklet noin Tregorin, olen lyhyesti kertoi hänelle, mitä oli tapahtunut minun ja Elsan, ja kysyi jos voisimme tavata kasino johtaja ja croupier välittömästi.
  
  
  
  
  
  
  Iklet pudisti päätään. "Pelkään, että se tulee olemaan vaikeaa," hän sanoi surullisesti. "Molemmat hävisivät Tregorin."
  
  
  "Katosi?" Kysyin epäuskoisesti. "Miten Tregorin kadota kanssa kaikki nämä agentit jahtaavat häntä?"
  
  
  "Meillä oli edessämme hyvin salakavala älykkyys," Michael selitti. "Viime yönä, kun Tregorin lähti kasino, hän meni takaisin hänen hotelli. Meillä oli ihmisiä katsomassa paikan edessä ja takana. Muut aineet otti kantaa tiet johtavat ulos kaupungista ja satamasta. Mutta Tregorin, kasino johtaja, ja croupier kaikki välttivät heitä."
  
  
  "Miten he tekevät sen?"
  
  
  Chicklet pudisti päätään kuin jos hän ei vieläkään uskonut sitä. "Että Tregorin huoneessa oli parveke merinäköalalla. Kerran, varhain aamulla, helikopteri lensi yli kaupungin.
  
  
  Se piristyi Tregorin parvekkeelta ja ilmeisesti piristyi muut muualla kaupungin ja lensi pois. Hämmästyttävä ilmiö ."
  
  
  En suostunut.
  
  
  "Emme voi löytää mitään" Chiclet jatkoi, " mutta olemme tarkkailun ylös ja alas rannikkoa nähdä, jos joku kuuli helikopterin. Jos näin on, he voivat kertoa meille, mihin suuntaan hän meni."
  
  
  "Ja jos emme löydä ketään, joka kuuli helikopterin, menemme takaisin sinne, mistä aloitimme," lisäsin. Sitten muistutin Chicklet, että hän oli kertonut minulle, että saisin puhelun ulkomailta.
  
  
  Hän nyökkäsi. "Hawk haluaa puhua sinulle salatun lanka. Kerron operaattori soittaa minulle takaisin." Hän johdatti minut toimiston yläkerrassa, ja kun Hawke tuli linja, hän jätti minut yksin.
  
  
  "Kuulin teidän louhos on poissa", Haukka sanoi ilman johdanto. "Onko tapahtunut kehitystä?"
  
  
  "Ei," sanoin hänelle ennen kuin antaa hänelle täyden huomioon omat kokemukseni edellisenä yönä.
  
  
  Hawk tuhahti. "Näyttää siltä, sinulla oli lähellä." Hän pysähtyi, ja johdot välillämme buzzed lyhyesti. Sitten hän sanoi, " Jotain tapahtui, että minä halusin tietää. Sinun arvaa noin ruumiinavaus Z1 aivot oli oikea. Tohtori Tom oli löytää jotain - pieni mikroskooppinen levy upotettu pohjan aivojen. Emme tiedä, mitä se on tai mitä se tarkoittaa. Labran poikien yrittävät nyt analysoida tätä. Ja Tohtori Tom ei voi selvittää, miten hän sai siellä. Siellä ei ole mitään jälkiä tai merkkejä leikkaus kallo."
  
  
  "Silti, se täytyy tarkoittaa jotain," sanoin.
  
  
  "Ehkä", Haukka sanoi epämääräisesti. "Kun löydämme enemmän, jos teemme, minä kerron sinulle. Mitä aiot tehdä nyt? "
  
  
  "Haluan yrittää löytää jälkeäkään, että helikopterin ja rahaa", sanoin hänelle. "Molemmat ovat varmaan vielä jossain alueella. Rahaa voi johtaa minut joku, joka on lähde kaikki tämä. Joko niin, se on vain lupaava johtolanka minulla on ollut niin paljon."
  
  
  "Joo, no, hyvä metsästys", Haukka sanoi ja ripustaa.
  
  
  Chiclet odotti minua alakerrassa huone täynnä miehiä, jotka puhuivat nopeasti puhelimessa ranskaksi ja italiaksi. Yksi seinä oli peitetty suuri kartta osoittaa Monaco ja sen ympärillä alueella, Persianlahden Lyon ranskan rannikolla lännessä Lahden Genovan Italian rannikolla itään. Värilliset nastat oli liitetty kartta eri paikoissa ulkopuolella Monaco.
  
  
  "Minun agentit ovat edistyneet," Chiclet sanoi, nyökkää kohti ihmisiä puhelimessa. "Katsos", hän huomautti kartan seinälle, " olemme olleet sinuun yhteyttä viranomaisten kaupungeissa pitkin rannikkoa molempiin suuntiin kysyä paikalliset asukkaat, jos he kuulivat helikopterin yön aikana. Nyt olemme alkaneet saada takaisin puhelut tuloksia ."
  
  
  "Mitään myönteisiä vastauksia?"
  
  
  "Onneksi, kyllä," Chicklet sanoi, johtava minut seinään kartta. Hän huomautti nastat. "Toistaiseksi meillä on ollut raportteja, Saint-Raphael ja Fréjusin, että helikopteri oli kuullut. Raportit idästä, Italiasta, ovat negatiivisia. Ilmeisesti, meidän ihmiset ovat menossa länteen. Olemme nyt keskittyneet rannikolla kuin Huvipuisto. Hän hymyili. "Me pian pystyä osoittamaan tarkalleen, missä he menivät."
  
  
  Katsoin karttaa. Länsi-Huvipuisto, sekä kaareva rantaviiva, olivat Saint-Tropez, Hyeres, La Seine, ja sen jälkeen, että Marseille. Mutta jotain muuta kiinnitti huomioni kartalla - saariryhmä makaa d'hiere, rannikon välissä Huvipuisto ja Marseille. Aloin ajatella.
  
  
  "Katso, Chicklet," sanoin, " se on hyvin tärkeää, että saan helikopteri ja lentäjä heti. Voitko järjestää sen?" "
  
  
  "Tietenkin. Se kestää jonkin aikaa, mutta anna minun soittaa."
  
  
  Hän käyttää yksi puhelimet ja tuli takaisin, nyökkää. "Helikopteri on täällä tunnin sisällä. Se on lentänyt yksi meidän agentit Mukava. Hän katsoi minua kysyvästi. "Onko sinulla jokin suunnitelma?"
  
  
  "Sikäli kuin voin nähdä", sanoin, " tämä helikopteri ei päässyt kovin pitkälle se ei koskaan suunniteltu, se ei koskaan voisi. Minun arvaus on, että se laskeutui jonnekin lähellä, jossa se voi olla piilotettu, ja että rahaa ja ihmiset luultavasti siirretään sinne tänään."
  
  
  "Lähetetään?" Chicklet kysyi, ymmällään. "Mitä?"
  
  
  Kohautin hartioitani. "Sinun arvaus on yhtä hyvä kuin minun. Mutta luulen, että he käyttää moottorivenettä."
  
  
  "Nopea vene!" huudahti Chicklet. "Tietenkin. Se olisi ilmeinen asia tehdä. " v? Osoittava kartta, lisäsin ," Ja se tekee minut ajattelemaan, että ehkä melu on
  
  
  
  
  
  
  
  Vene etsimme saattaa olla piilossa jossain näillä saarilla, D pesään.'Yrsa tai rannikolla. Missä se on, se on helpompi havaita se toinen helikopteri, joka lentää alhainen kuin maasta."
  
  
  Chicklet sopinut minun perustelut. Kun olimme odottaneet, että helikopteri saapuu, soitin Elsa Hotel de Paris ja kertoi hänelle, että haluaisin olla sidottuna jonkin aikaa joitakin liiketoimintaa, mutta halusin, että hän odottaa minua siellä.
  
  
  "Ajattelin yllättää sinut", hän sanoi, partaturska. "Olen livahtanut huoneeseen, mutta et ollut siellä. Oletko varma, että olet tekemässä liiketoimintaa? "
  
  
  "Tietenkin," vakuutin hänelle. "Pysy paikallasi, kunnes pääsen sinne. Se voisi olla myöhemmin, tänään tai tänä iltana. Sitten meillä on runsaasti aikaa yllätyksiä ."
  
  
  10
  
  
  Koska se ei ollut käytännön houkutella liikaa huomiota Monacossa, Chiclet ajoi minut pois kaupungista paikalla, kukkuloilla, jossa olimme odottamassa helikopteri. Ennen kuin lähdimme toimistoon, siellä oli uusia raportteja, että ei helikopterit olivat kuulleet länsi-Frejus yön aikana. Luulin, että olisin voinut arvata, että helikopteri oli ottanut kansi jossain lähistöllä.
  
  
  "Nyt olla varovainen," Chicklet neuvoi innokkaasti. "Et tiedä, mitä mahdollisuudet sinulla kasvot."
  
  
  Nyökkäsin. Uskollinen Luger, Wilhelmina, istui mukavasti minun olkapää kotelossa, ja minun Hugo stiletto oli omalla tupella, takin alle pitkähihainen, valmis keväällä käteeni pienimmänkin liikkeen käteni. Olen ollut todella huolissani kertoimet.
  
  
  Pian helikopteri meillä oli odottanut saapui. Se oli UH-1 Huey-helikopteri. Chicle esitteli minut lentäjä, nuori Ranskalainen nimeltä Marcel Clement, iso, ohut, epäsiisti mies, joka hymyili helposti.
  
  
  Chicklet antoi hänelle käskyjä ja varoitti häntä, että työ voi olla vaarallista.
  
  
  "En ole huolissani vaara, Chicklet," pilotti vakuutti hänelle. "Tiedät kyllä mitä."
  
  
  Kiipesin helikopteriin, mutta ennen kuin lähdimme pois, Chicklet teki piirin aluksen varmista, että se oli moitteettomassa kunnossa. Sitten hän hyvästeli meidät. Marcel istui nenä helikopteri, ja minä istuin hänen takanaan, ovet työnnetään takaisin niin, että voisin nähdä selvästi alla läpi voimakas kiikarit Chiclet oli antanut minulle.
  
  
  Suuntasimme länteen pitkin rannikkoa. Kun ohitimme Huvipuisto, Marcel lensi matalalla, kun hän ja minä kammattu maahan merkkejä paikka, jossa helikopteri saattaa olla piilossa. Ohitimme useita paikoissa, joissa on tiheä lehdet ja muissa paikoissa, joissa oli painaumia kiviä - paikkoja, joissa voit piilottaa helikopteri-mutta en löytänyt mitään, joka osoittaisi, että mikään niistä ei ollut suojaa. Sitten, meillä oli matkustanut koko matkan alas rannikolla Monaco pisteeseen kaukana Huvipuisto, jossa meillä oli saanut raportteja helikopteri yön aikana. Klusterin saaria, Valheita-d'Jer oli näkyvissä etelään.
  
  
  "Mennään tekemään keinu siellä", huusin Marcel, osoittaen merelle.
  
  
  Hän nyökkäsi ja käänsi kopterin ympärillä. Pian lensi saarten ja teki toisen pass matalalla yli maastossa. Kiikarit saa minut saada lähikuva näkymä kaiken alla, kuten jotkut saaren asukkaat, jotka vilkutti iloisesti meille, mutta emme nähneet mitään merkkejä vaikeasti helikopteri.
  
  
  "Mitä nyt?" Marcel kysyi ohjaamosta.
  
  
  "En voi yhtä hyvin ottaa meidät takaisin", sanoin vastahakoisesti.
  
  
  Marcel kääntyi helikopteri palata rantaan. Olin vielä tutkia alueen kiikareilla, kun huomasin yhtäkkiä pieni tumma täplä meressä. Kun olen keskittynyt siihen, näin toinen pieni saari, kivinen ja karu lukuun ottamatta muutamia puita ja harva aluskasvillisuus. Se oli niin pieni, että sitä ei ollut merkitty kartalle Chicklet toimistoon. Kuitenkin, se oli silti riittävän suuri - mailin puoli neliökilometriä - helikopteri laskeutua, ja se oli myös riittävän kaukana manner tehdä hyvää suojaa.
  
  
  Olen painanut Marcel olkapäälle ja osoitti saari. "Mikä tämä paikka on? Tiedätkö hänet?"
  
  
  "Se on nimeltään 'Saatana Rock', "Marcel sanoi, "Devil's Rock' - nimi annetaan se ranskan alamaailmaan, joka käytti sitä monta vuotta sitten läpikulkupaikkana aseita ja huumeita pääsemästä maahan. Viranomaiset lopettivat toimintansa jo kauan sitten. Se on ollut hylättynä siitä lähtien, lukuun ottamatta, olen kuullut, siirtomaa rottia infesting paikka. He sanovat, että rotat saivat siellä kauan sitten, kun haaksirikko ja on kasvattanut siitä lähtien."
  
  
  "Mielestäni meidän pitäisi ottaa tarkemmin tätä", sanoin.
  
  
  "Luuletko, että meidän ihmiset voivat piilottaa siellä?", kysyi Marcel epäröiden.
  
  
  "Se on mahdollista. Se on vain mahdollista.
  
  
  Marcel käänsi kopterin takaisin mereen. Ohitimme Li d ' er uudelleen ja jatkui etelään. Kuten me lähestyi Saatanan Rock, voisin nähdä, mitä synkkä ja luotaantyöntävä paikka se oli, kanssa mitään muuta kuin kasa mustia kiviä ulkoneva ulos merelle, ja siellä täällä muutama ruipelo puita ja laikkuja vyö korkea harja.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel alensi helikopteri, kunnes olimme koskettaa alas puiden latvoihin, saada hidas pyöreä näkymä saarelle. Kun lähestyimme maahan, olen nähnyt satoja suuria mustia rottia scurrying kivien, hätkähtää äänen moottorin.
  
  
  "Näetkö mitään?" Marcel kysyi.
  
  
  "Rotat", sanoin. "Pakkauksissa rotat".
  
  
  Meillä oli melkein valmis ympyrä, kun yhtäkkiä huomasin jotain kiikareilla. Se oli kirkas salama, valo, heijastus auringon metalli alle yksi iso rock outcroppings keskellä saarta. Se olisi voinut olla piilotettu helikopteri.
  
  
  Kerroin Marcel, mitä olin nähnyt ja pyysi häntä mennä ympäri paikka taas.
  
  
  Hän nyökkäsi ja kallisti helikopteri, ja suuntasimme takaisin meidän kohde. Topsail lensi niin matalalla, että melkein harjattu puiden alla. Tähtäsin omat kiikarit paikassa, missä luulin nähneeni jotain, ja olin keskittynyt niin kovasti, että en edes ajattele vaara, kunnes Marcel huusi. Yhtäkkiä tunsin helikopteri rockia ja ravista.
  
  
  Seuraava toinen, olimme iski ristitulessa luoteja kaatui helikopterin alla, kännissä lasi kilpi ohjaamoon tunkeutunut metallirunko helikopteri ja kaatui moottoriin. Kuten olen kyyristyi takana ohjaamon, minä näin neljä tai viisi miestä, jotka ampuvat meitä kohollaan konepistooli ylhäältä kiviä.
  
  
  Huusin, tarttumalla häntä olkapäähän,"Päästä meidät pois täältä."
  
  
  Kun hän kääntyi minuun hänen istuin, huomasin, että hänen kasvonsa olivat veren peitossa. Hän yritti sanoa jotain, mutta vain verta tuli ulos hänen suustaan. Hänen silmänsä kiinni ja hän putosi sivuttain istuimeltaan. Vedin Wilhelmina ulos kotelosta, mutta ennen kuin ehdin tähdätä ja ampua ihmisiä alla, helikopterin moottori räjähti valtava paahtava tulipallo. Auto kiiti kohti merta, mukana valtava kerros liekkejä ja savua.
  
  
  Matalan lentokorkeuden pelasti henkeni. Tungin luger takaisin sen koteloon ja hyppäsi avoimesta ovesta välttää tuleen juuri ennen kuin helikopteri osui veteen. Tulta ja savua helikopteri peitettynä minulle, näytä ihmisiä, jotka ampui meitä. Kun olen noussut, löysin itseni vielä piilossa katseilta ne saarella, flaming helikopteri edelleen kelluu meren pinnalla oli minun ja maan.
  
  
  Olen nopeasti laskea etäisyys saari, sukelsi syvälle ja ui veden alla, kunnes tunsin, että minun keuhkot räjähtää. Pidin uima-kunnes minä vihdoin osui kiviä. Haparoiden ylös kiviä, pala palalta, olen vihdoin murtautui läpi veden pinnalle ilman ääntä. Pitää vain pääni vedenpinnan yläpuolella, painoin itseäni vasten kiviä ja haukkoi henkeä. Kun pystyin hengittämään taas normaalisti, olen varovaisesti nostaa päätäni ja katselin ympärilleni.
  
  
  Onneksi, sillä olisin toivonut, että olin hyvin pois helikopterilla onnettomuuspaikalle. Siitä hetkestä alkaen, voisin vielä nähdä hiiltynyt jäänteet helikopteri kelluu vedessä. Näin, useita ihmisiä, jotka olivat käyneet saarella lähti kumi lautat ja ui hylky. Näin ne vetää Marcelin ruumiin ulos ja aseta se yksi lautat. Sen jälkeen miehet etsineet vettä noin hylky. Heillä oli selvästi nähtävissä kaksi miestä helikopteri ja olivat myös toivoen löytää ruumiini. Olen yrittänyt pitää vähän vettä ja pysyä osittain piilossa kiviä, kunnes he luovuttivat etsimistä.
  
  
  Miehet uivat takaisin saarelle, kytevä kasa metallia, joka oli kerran ollut helikopteri vajosi veden alle. Minä takertui kiviä, kunnes miehet vetivät kumi lautat rantaan ja palasi saaren keskellä. Harkitsin menossa rannalle yksi lautat yrittää saada takaisin mantereelle. Mutta sitten muistin, kiireellisyys tehtäväni. Ihmisiä saarella ja rahaa he ottivat kasino on johtanut minut jotain tärkeää.
  
  
  Odotin, kunnes valo alkoi hiipua, sitten yritti ylittää saaren arvioimaan tilannetta.
  
  
  Mitä olen todennut, että se näyttää siltä, että miehet olivat tilapäisesti käyttää saaren, kun he odottivat kyytiin veneen illansuussa.
  
  
  11
  
  
  Kun toinen tunti, ilta-aurinko alkoi asettaa, ja tunsin turvallinen indeksoinnin yli kivien kuivua lämpimässä tuulessa, joka puhalsi etelästä. Olin juuri kiivennyt ylös kiviä ja oli rönsyilevän on kapea hylly, kun tunsin jotain pehmeää pudota minun vasen jalka. Hyppäsin ylös ja löysin itseni tuijottaa veri-punaiset kiiluvat silmät ja suuri musta rotta, joka oli ilmeisesti pudonnut korkeampi kallio. Potkaisin häntä, ravisteli häntä, ja heittivät hänet puolelle, heittää kiven.
  
  
  Sitten kuulin pehmeä kiljuu kaikki ympärilläni. Olen nopeasti nousi ylös ja näki kymmeniä kirkas, unblinking silmät. Kylmät väreet juoksi alas minun selkärangan, ja käteni vaistomaisesti saavutettu Wilhelmina on Luger.
  
  
  
  
  
  
  En välittänyt siitä, että laukaus johtaisi saaren ihmiset etsivät minua.
  
  
  Mutta rotat eivät hyökkää. Sen sijaan he syöksyi edestakaisin hermostuneesti, squealing pehmeästi kuin niiden kynnet kaavittu pinta kiviä. Olen perääntyi varovasti, pitäen silmäni väkijoukkoon kunnes tuntui kova, pyöreä metalli esine uppoaa syvälle selkään lapaluiden väliin. Terävä ääni ärähti: "seiso siinä!"
  
  
  Käsi tavoitti takaapäin minua ja otti luger . Sitten mies - se oli kasino croupier-astui eteeni. Hän oli tilalla tylppäkuonoinen .38 toisessa kädessä ja Luger muissa. Hän nyökkäsi minulle ... "luulimme, että sinulla helikopterista elossa. Olemme etsineet sinua. Go Go."
  
  
  Hän kumartui ja poimi pala puuta, joka oli ilmeisesti ollut likomärkä bensiiniä. Valaistus toinen pää niin, että se tuli palava soihtu, hän heilautti sen selkeä polku läpi parvi rotat, jotka olivat kuumeisesti scurrying pois osaksi aluskasvillisuutta.
  
  
  Kiipesimme ylemmäksi saaren kallioita kunnes saavuimme suuri hylly, että olin huomannut ilmasta. Croupier heilautti aseen ja työnsi minua eteenpäin isoon, koverrettu luola. Soihdut olivat määritä ympyrän ympäri sisäänkäynti pitämään rottia, ja niiden valo valaistu helikopterin sisällä. Siellä oli muita miehiä - kasino johtaja Tregorin ja mies, joka tarttui Elsa portaissa kasino kellarissa. En arvannut, että se on ollut yksi, joka lensi helikopteri.
  
  
  Muut katsoivat minua ilman paljon kiinnostusta, mutta kasino johtaja nyökkäsi croupier: "Hae hänet, sitokaa hänet, ja pitää häntä silmällä."
  
  
  Croupier, edelleen tilalla ase, kiipesi sisällä helikopteri ja veti pari pituudet köysi. Sitten hän työnsi minut syvemmälle luolaan. Pidin jopa minun käsissä, kun hän alkoi tutkia minua, joten hän jäi stiletto, Hugo, asennettu keväällä hihat hiha takki. Haun jälkeen hän pakotti minut ojentaa maahan, sitomalla minut turvallisesti köysi.
  
  
  Meidän täytyy odottaa. Tässä vaiheessa, jossa croupier seisoo lähellä aseen kanssa ja tarkkailee minua, olin avuton. Mutta minulla oli vielä Hugo hihassa.
  
  
  Se oli tulossa pimeä. Ajoittain, yksi miehistä ottaa kiikarit ja taskulamppu ja mene ulos. Se ei ottanut minua kauan ymmärtää, että he olivat odottamassa kyytiin saarelta. Ensimmäinen teoriani tuntui oikea - vene oli menossa hakemaan heidät.
  
  
  Tunnin tai enemmän kului, ennen kuin yksi watchers huusi, ja muut, lukuun ottamatta croupier, joka oli vielä vartioi minua, kiiruhti pois. Käytin hetkellä, kun omat vangitsija huomio oli tilapäisesti hajamielinen snap kevään tuppeen. Stiletto heti liukui minun oikea käsi. Minun piti leikata köydet nopeasti. Minulla oli vain onnistunut leikkaa ne ja vapauttaa käteni, kun kolme miestä riensi takaisin luolaan.
  
  
  "Hän on täällä," johtaja huusi. "No, pudottaa helikopterin ja tulla takaisin."
  
  
  "Miten tiedän, että olet tulossa takaisin?", jakaja kysyi epäluuloisesti.
  
  
  Johtaja otti suuren alumiini matkalaukku helikopterista. Hän asetti sen luolan lattia ja nyökkäsi puolelle. "Rahaa on yhä täällä. Me tulemme takaisin."
  
  
  Kaikki miehet alkoivat työntää helikopteri ulos luolasta. Kun heidän huomionsa oli hajamielinen, minä rullattu päälle minun puolella ja kaareva minun kehon takaisin niin, että käteni voisi päästä köydet, jotka sitoivat jalkani. Pian olin vapaa ja palautetaan alkuperäiseen asentoon, makaa liikkumattomana, yrittää työskennellä minun kädet ja jalat selän taakse palauttaa liikkeeseen. Silloin miehet oli työntänyt helikopteri ulos luolasta, ja croupier oli takaisin minun puolellani. Muut kolme äänet kasvoivat heikottaa kaukaa.
  
  
  My guardian vilkaisi minua lyhyesti. Sitten hän veti savukkeen taskustaan ja sytytti tulitikun. Tein liikkua, hyppäsi jaloilleni, ja juoksi häntä kohti tikari kädessä. Olen välähti veitsellä kauhuissaan miehen kasvot, sitten varovasti ajoi kohta hänen vatsaan, ja vapaalla kädellä saavutettu ase.
  
  
  Sen sijaan tottele minua, hän typerästi esille hänen ase ampua. Ajoin tikari hänen vatsaan, ja hän kaksinkertaistunut ilman ääntä, valaistu savuke vielä roikkuvat huulet. En aio tappaa häntä, mutta hän jätti minulle vaihtoehtoja.
  
  
  Tartuin hänen .38 ja minun luger ja juoksi nopeasti alumiini matkalaukku. Avasin lukon ja kansi piipahti. Siellä, viivytellään soihtukulkue, katsoin kaksi miljoonaa dollaria sisällä.
  
  
  Olin kehittänyt pieni suunnitelma tämän rahaa, koska ohjaaja laittaa matkalaukku alas, ja tiesin, että se oli siellä. Minä hätäisesti alkoi toteuttaa sitä. Otin talteen, pinot laskut ja täytti pohjaan matkalaukku, jossa on suuria kiviä luolan lattialle. Niin minä lay out kerros laskuja ei ole enemmän kuin pari sataa dollaria seinälle.
  
  
  
  
  
  
  kiviä. Löin matkalaukku kiinni ja jätti sen missä se oli.
  
  
  Voisin vielä kuulla muiden ihmisten äänet kaukaisuudessa olen nopeasti avasi paitani, täytetyt rahaa sisällä, ja napit sen uudelleen. Kaksi miljoonaa dollaria rinnassani oli kömpelö, mutta siitä huolimatta paino, menin takaisin kuollut jälleenmyyjä, tarttui häntä kauluksesta, ja raahasivat hänet läpi luolan ja ulos kadulle.
  
  
  Kolme muuta miestä olivat edelleen kanssa helikopteri toisella puolella suuri, tasainen reunalla kallion. Olen iski vastakkaiseen suuntaan, vetämällä ruumis kanssani ennen kuin olen saavuttanut joitakin syvä harja, jossa voin piilottaa sen. Sitten ryömin takaisin ylös kallion korkeampi maahan, jossa voisin katsoa, mitä oli tapahtumassa alla.
  
  
  Täysikuu valaisi kohtaus selvästi. Nyt ne oli työntänyt helikopteri aukealle. Yksi miehistä, ohjaaja, kiipesi ja asettaa pääroottorin lavat liikkeessä. Helikopteri alkoi kiivetä, mutta kun se oli pari metriä irti maasta, mies hyppäsi ulos. Miehittämätön helikopteri yhtäkkiä otti pois, riensi pois kalliolta, ja syöksyi tumma vedet alla. Se upposi jälkiä jättämättä.
  
  
  Samaan aikaan, kasino johtaja palasi luolaan. Hän juoksi ulos, kuljettaa matkalaukku ja huutaa. Voisin selvästi kuulla miesten ääniä, jossa olin piilossa, ja kuulin johtaja huutaa, " Hän on karannut! Tämä mies murtautui vapaaksi ja juoksi pois! Hän otti Georges hänen kanssaan! "
  
  
  "Rahaa? Tregorin huusi takaisin. "On rahat turvassa?"
  
  
  Johtaja asettaa matkalaukun päällä, ja kolme niistä tungosta hänen ympärillään, kun hän avasi sen.
  
  
  "Se on täällä! Hän on vielä täällä! "Mikä se on?", hän huudahti. Kuin olisin toivonut, hän ei ota aikaa tutkia rahat takana pintakerros seteleitä, koska paino kivet oli suunnilleen yhtä suuri paino aitoja seteleitä.
  
  
  "Tule!" Tregorin huusi. "Mennään pois tältä saarelta."
  
  
  Kolme heistä alkoi vilkkua niiden taskulamput. Vastaus signaali tuli reunalla saaren, ja jättimäinen valonheitin oli päällä. Sitten näin, että sen sijaan, vene, ne olisi otettu pois vesitaso. Hän rullasi lähellä kiviä ja odotti siellä, pomppii veden päällä. Kun ihmisiä alkoi kävellä alas koneelle, että voisin kuulla niitä ajatellut minua.
  
  
  "Mistä luulet, että tämä mies ja Georges meni?"
  
  
  "Hän luultavasti pakko Georges mennä alas yksi lautat niin, että hän voisi palata mantereelle."
  
  
  Jäin missä olin katsomassa kunnes he saavuttivat reunalla saaren, nousi yksi lautat, ja ui kohti konetta. En tuntenut olevani turvassa, kunnes he nousivat ja kone lähti ja katosi pohjoiseen.
  
  
  Toivoin, että he eivät selville, että lähes kaikki rahat oli mennyt, kunnes he pääsivät määränpäähänsä. Sitten, se olisi ollut vaarallista heitä palaamaan, koska ne ei voinut olla varma, että en ollut saavuttanut manner palata viranomaisille. En silti ollut lähellä ratkaista asia, mutta ainakin onnistuin tekemään tyhjäksi niiden suunnitelmat.
  
  
  Kaksitoista
  
  
  Kuu meni alas pian sen jälkeen kone lähti. Se oli niin pimeää, nyt, että voisin tuskin nähdä minun käteni kasvojeni edessä. Yritin löytää croupier n elin, jossa olin jättänyt sen pusikkoon, mutta pimeässä se oli mahdoton tehtävä. Niin paljon kuin minä vihasin ajatus viettää yön tämän rotta saastuneella saari, tiesin, että se olisi liian riskialtista wade reunaan rannalla pimeässä löytää yksi kumi lautat. Päätin mennä takaisin luolaan, jossa pari taskulamput miehistä oli perustettu oli edelleen polttava.
  
  
  Kun tulin takaisin luolaan, otin sylillinen kuivalla harjalla ja vein sen mukanani. Syötin kuiva sivellin soihdut, kunnes liekit olivat heikkoja, kun taas minä kyyristyi sisäänkäynti. Se oli ainoa tapa pitää kuhina rotat loitolla, mutta voisin silti nähdä heidän silmänsä, kimalteleva vuonna takanloiste luolan ulkopuolella. Pidin Luger kädessä, ja vaikka olin väsynyt, en uskaltanut nukahtaa koska pelkään, että rotat olisi saada rohkeampia ja hyökkäys.
  
  
  Se tuntui loputtoman aikaa jäi aamuun asti. Olin jaloillani, ja valmistelee mennä alas veteen aamunkoitteessa. Tarkistin, että rahat oli vielä kunnolla kiinni paidan alla, ja sitten kuljettaa palava soihtu pitää rotat pois, lähdin. Kuitenkin, ennen kuin muutin alas reunalla saaren, tarkistin harja löytää stickman ruumis. En löytänyt ruumiin. Siellä oli vain hänen luuranko puhtaat luut. Rotat toimi pimeässä.
  
  
  Minä hätäisesti kääntyi pois ja riensi alas pensaiden läpi, kun rotat vilistää pois tieltä edessäni. Minulla oli juuri saavuttanut reunalla saaren ja oli etsimässä yksi lautat, kun kuulin huminaa vedestä. Kun minä katsoin, minä näin suuren valkoisen cruiser kiertää noin puolen kilometrin päässä. Luulin ensin, että ihmisiä yö
  
  
  
  
  
  
  Hän tuli takaisin yrittää löytää minut ja rahaa, mutta kun olin hieman rauhoittunut, huomasin, että risteilijä oli poliisin vene Monaco. Olen nopeasti ampui useita laukauksia ilmaan päässä Luger.
  
  
  Risteilijä kuullut minun signaalin ja heti kääntyi kohti rantaa. Kun se laski ankkurin, kolme miestä laskettiin veneeseen ja souti minua kiinni. Olin yllättynyt siitä, että yksi miehistä oli Chicklet. Miten hän tietää, mistä minut löytää?
  
  
  "No," Chicklet tervehti minua, " olet vielä elossa. Melkein luovuin jo toivosta turhaan. Kerro minulle, mitä tapahtui?"
  
  
  Annoin hänelle lyhyen huomioon tapahtumia ja osoitti hänelle rahaa, jonka olin tehnyt. Ennen lähtöä saari, kiipesimme ylös kiviä ja alensi stickman on luuranko veneeseen. Sitten me purjehdimme pois, jättäen Satane Roc sen jyrsijä siirtomaita.
  
  
  Kun olimme aluksella risteilijä ja palauttamalla Monaco, Chiclet kertoi minulle, kuinka hän löysi minut. "Ennen ja Marcel lähti helikopteri eilen," hän sanoi, " laitan äänimerkki pyrstö helikopterin. Olen saanut signaalin, koska otit pois. Kun ei palannut iltaan mennessä, ilmoitin poliisille ja pyysi heitä jättämään veneen aamunkoitteessa. Seurasimme kutsusignaalin ja se johti meidät tähän pisteeseen saaren lähellä, jossa löysimme helikopteri veden alla. Äänimerkki toimii edelleen. Mutta pakko sanoa, että pelkäsin, että olet kuollut, kun tajusin, että helikopteri oli mennyt ulos merelle.
  
  
  "Olen hyvin pahoillani Marcel", sanoin Chiclet. "Hän oli hyvä ohjaaja ja rohkea mies."
  
  
  Chicklet nyökkäsi. "Olen pahoillani liian. Mutta hän tiesi riskit, aivan kuten me muutkin."
  
  
  Kun saavuimme Monte Carlo, Chicklet tehty järjestelyjä palata kasinon rahaa, ja soitin Hawke taas ulkomailla kautta salattu telegraph toimistostaan. Kerroin Hawk, mitä oli tapahtunut ja kuinka olin saanut rahani takaisin.
  
  
  "No", Haukka sanoi, enemmän vilpittömästi kuin luulin, " ainakin se ei mennyt meitä vastaan. Jos malli on edelleen, kuten se on aiemmin, uusi kehitys todennäköisesti tapahtuu pian. Ja Lempinimi ...
  
  
  "Kyllä, sir?" Minä kysyin.
  
  
  "Ajattelin, että voisit rentoutua päivän tai kaksi, levätä." Hän pysähtyi-ja lisäsi karkeasti, " Tämä on käsky. Palaan sinulle."
  
  
  Ennen kuin ehdin vastata, hän ripustaa.
  
  
  Poliisi oli jo siirtynyt croupier on edelleen paikalliselle ruumishuoneelle, ja rahat palautetaan kasinolle. Minulla ei ollut mitään muuta tekemistä AX-toimisto. Kerroin Chicklet olin menossa takaisin hotellille nukkumaan.
  
  
  Kun saavuin, Elsa odotti minua huoneessani. Aluksi hän teeskenteli olevansa vihainen minulle, mutta kun hän huomasi, miten väsynyt minä katsoin, hänen leikkisä kiukuttelu kääntyi sympaattinen huolta.
  
  
  "Huono Dumplink", hän kujersi, " näytät kamalalta. Mitä sinä teet?"
  
  
  "Se oli koko yön liiketoiminnan kokouksessa," sanoin hänelle, ottaen pois minun takki ja solmio. "Nyt minä käyn suihkussa ja pitkän unen."
  
  
  "Tietenkin, Dumplink", hän sanoi. "Olet riisuutuminen. Valmistan suihku sinulle.
  
  
  Ennen kuin ehdin protestoida, hän katosi kylpyhuoneeseen ja päällä suihkussa.
  
  
  Kun olen muuttunut minun kaapu, kylpyhuone oli täynnä höyryä. Elsa tuli ulos, ruusuinen-cheeked, työnsi minut suihkuun, ja sulki oven.
  
  
  Pyyhin jokaisen sentin minun iho ja hiukset kuumalla vedellä, ja sitten pestä se pois jäinen suihku. Sen jälkeen sidoin uuden pyyhkeen vyötäröni ympärille ja meni takaisin makuuhuoneeseen. Elsa veti peiton alas sängylle ja seisoi hänen vieressään.
  
  
  "Ojenna kasvosi," hän määräsi, taputti sänkyä. Kun epäröin, hän antoi minulle vähän push. Kun olen ojensi sängyllä mahallani, hän ravisteli pois pyyhe ja sanoi: "Rauhoitu, minä annan sinulle hieronta."
  
  
  Hän otti esiin pienen pullon sitruuna-tuoksuva voide hän toi hänen huone. Sitten hän riisui viitan, straddled ruumiini, ja alkoi soveltaa voidetta selkääni ja lapaluiden. Se oli supistava ratkaisu, joka ensin sai ihoni kihelmöimään ja sitten lähetetään syvä, rauhoittava lämpöä lihaksille.
  
  
  "Mikä on tämä asia käytät?" Kysyin, kääntämällä päätäni katsomaan Elsa, joka oli kumartunut minua.
  
  
  "Se on vanha Von Alden kotiin korjaamiseksi", hän vastasi. "Taatusti tuottaa myönteisiä tuloksia."
  
  
  Hänen hyväillen kätensä hyväili minun lihaani kuin parantavaa balsamia, liikkuu ylös ja alas yhtä helposti kuin hänen lämmin, makea hengitys yli minun koko kehon. Sitten Elsa sai alas hänen polvilleen ja määräsi minulle kaatuessa.
  
  
  Käännyin häneen päin ja makasi alas välillä hänen levittää jalkansa. Hän alkoi voidella edessä minun ruumiini, hänen kevyt sormen liikkeet siirtymässä rintaani, vatsaani, minun nivusiin, alas puolin minun jalat minun varpaat. Kun hän nojautui minua kohti, hänen pehmeä karva harjattu vastaan minun alasti lihaa, ja sieraimet täynnä hänen tuoksuva tuoksu. Pitkään, hän tuntui olevan kanssa voimakas keskittyminen, lähes hypnoottinen, mutta pian huomasin, että hänen hengityksensä oli nopeaa, ja hänen lihansa oli märkä ja vapina.
  
  
  Nostin pääni ja katsoin häntä. Hänen silmänsä olivat leveä, ja hän paljasti hampaansa.
  
  
  
  
  
  
  he olivat erossa niin, että kärki hänen vaaleanpunainen kieli oli alttiina. Painoin hänen suunsa minun, liikkuvan hänen allani. Hänen kaareva lonkat jännittynyt. Tapasimme ja hiljaa liittyi, ja samaan aikaan, ilman sanoja, meidän on saavuttanut huippunsa.
  
  
  Olin enemmän unessa kuin hereillä, kun kehomme erosimme. Hän seisoi sängyn, jolla kaapu käsissään. Mutta kun hän kumartui ja suuteli minua, tunsin kehoni muistaa taas, ja se oli valmis ja nälkäinen enemmän. Hän nauroi pehmeästi minun jännitystä ja kuiskasi: "unohdin kertoa, Dumplink, että joskus tämä von Leppä lääke myös toimii aphrodisiac." Hän suuteli minua. "Mene nukkumaan", hän kuiskasi.
  
  
  En nukkunut kaksikymmentä-neljä tuntia ja olisi nukkunut pidempään, jos en olisi ollut herännyt puhelimen ääneen. Se oli Hawke.
  
  
  "Toivottavasti olet saanut levätä", hän sanoi. "Olen Pariisissa. Tavataan täällä toimistossa mahdollisimman pian. Lisää huonoja uutisia, pelkään. Voit yhtä hyvin anna von Leppä nainen, tulevat sinulle, jotta voit pitää häntä silmällä. Teen varauksen molemmilta V George Hotel."
  
  
  Elsa oli iloinen, kun kerroin hänelle, että halusin hänen tule Pariisiin kanssani. Soitin Chiclet kiittää häntä ja sanoa hyvästit, ja alle tuntia myöhemmin, Elsa ja minä olimme matkalla takaisin Mukava ehtiä koneeseen.
  
  
  Kolmetoista
  
  
  Kun me laskeutui Orlyn, satoi. Heti kun laitoin Elsa ylös George V-Hotellissa, jossa Haukka oli varattu lähistöllä meille asunnon, otin taksin Paris AX-toimisto, joka sijaitsee yläpuolella cafe Place Saint-Michel. Toimistot sijaitsevat kolmessa ylimmässä kerroksessa rakennuksen ja olivat äänieristettyjä, melusta alla. Laitoksen omistaja oli KIRVES agentti koodinimeltään Bonaparte.
  
  
  Hän tapasi minut ovella ja johdatti minut takaisin portaat johtavat toimistot edellä. Kuten me läpi savun täyttämässä ruokailutila ja baari, olin yllättynyt siitä, että vaikka oli paljon asiakkaita, siellä oli myös noin kolmekymmentä tai neljäkymmentä turvallisuus poliisit ja AX-aineita, joille tunnistin aiemmista kokouksista. Tiesin, että jotakin tärkeää oli tapahtumassa.
  
  
  Haukka tapasi minut toisessa kerroksessa. Hänen kasvoillaan oli synkkä, ja hän tuskin nyökkäsi kun hän ohjattiin minut hänen oma toimisto ja sulki ja lukitsi oven.
  
  
  "Näyttää siltä, ei ole loppua tämän asian", hän sanoi, vetäen kirjekuoren taskustaan ja ojentaa sen minulle. Hän seisoi selkä minuun päin, katselee ulos ikkunasta pimeä sade lyö vastaan ruudut, kun luin kirjeen kirjekuoressa.
  
  
  Kirje oli kirjoitettu koneella:
  
  
  Kiinan ydinvoima-ohjus katosi 12 tuntia sitten palautetaan vastineeksi $ 2 miljoonaa euroa. JOS OLET SAMAA MIELTÄ, LISÄÄ JULKISUUTTA ILMOITUS LONTOON AIKAA KAKSI PÄIVÄÄ, LUE: "ALEXANDER-EHDOT HYVÄKSYTÄÄN - (ALLEKIRJOITTANUT) KUBLAI-KAANI". LISÄOHJEITA SEURAA.
  
  
  Ei kuoreen. Haukka, joka oli kääntynyt pois ikkunasta, näki minun otsa kurtussa kirjekuori, ja selitti: "Hän oli työnsi oven alta Kiinan suurlähetystön eilen aamulla."
  
  
  "On totta, että Kiinan ydinvoima-ohjus katosi?" Minä kysyin.
  
  
  "Liian totta", Haukka sanoi katkerasti. "Tämä tapahtui pari tuntia sen jälkeen, kun olet palauttanut rahaa Satane Roc. Huomaat, että pyydetty määrä on täsmälleen sama kuin saatu määrä alkaen kasino ."
  
  
  "Tarkoitatko, että Kiinan ydinvoima ohjus todella kadonnut?" Olin epäuskoisena.
  
  
  "Tietysti", Haukka sanoi, " meidän vihollinen on kekseliäisyys on rajaton. Pian sen jälkeen, että kokemus saarella, Kiinan olivat käynnistämässä ydinvoima ohjus salainen testi sivusto, kun kone vain katosi. Kunnes tämä huomaa saapui, Kiinan luulin, että kone oli kaatunut."
  
  
  "Entä vaunut?" "Ne on läpäissyt testin hyvin, ennen kuin he olivat valittu tehtävään."
  
  
  "Oh, kyllä," Haukka sovittu. "Mutta se voi olla tärkeää huomata, että vain muutama viikko sitten, lentäjä, joka oli yksi kaikkein luotettava ja uskollinen ihmiset, Kiinan ilmavoimien jätti Kiinassa työmatkalla Albaniaan. Hän ei tarkasti, kun hän oli siellä, ja, itse asiassa, Kiina ei voi selittää hänen toimia, aikana muutaman päivän vierailu. He ovat vielä tarkistaa. On todennäköistä, että tänä aikana vastustaja on häntä, joka voisi häiritä hänen aivot.
  
  
  "On Kiinan aio maksaa lunnaita?" Kysyin, ojentaa kirjeen takaisin Hawke.
  
  
  Hän nyökkäsi. "Siksi me tapaamme täällä nyt. Mennään yläkertaan."
  
  
  Ylimmässä kerroksessa, neljä Kiinalaista jäsenet olivat odottamassa, etsivät synkkä ja hieman epäluuloinen. Heidän läsnäolonsa selitti tiukat turvallisuus-rakennuksessa. Yksi miehistä oli kääntäjä, ja hänen kauttaan Hawke esitteli minulle kolme muuta joiden nimiä en tunnustettu korkea-arvoiset jäsenet Kiinan Kommunistisen Puolueen. Jokainen heistä antoi minulle ovela ilme kuin me kätteli. Sitten kolme niistä nopeasti puhui tulkki kiinaksi.
  
  
  "He sanovat," tulkki kertoi minulle, " että se on suuri kunnia, että ne ovat niin arvostettu edustaja, joka auttoi heitä paluu ydin-ohjus. He myös sanovat, että
  
  
  
  
  
  
  Puolueen puheenjohtaja puhui presidentti ja neuvoi heitä tekemään yhteistyötä kanssanne ."
  
  
  "Se on suuri kunnia minulle, liian", sanoin tulkki. "Yritän olla arvoinen kansantasavalta on luottamus."
  
  
  Tämän jälkeen muodollisuus, kysyin: "Oliko se päätti maksaa kaksi miljoonaa dollaria?"
  
  
  Tulkki keskustellut hänen maanmiehensä uudelleen, ja sitten ojensi minulle suuri nahka laukku kaiverrettu Kiinalaisia merkkejä ja varustettu lukko. Tulkki avasi sen ja avasi sen, paljastaen pussit seteleitä sisällä.
  
  
  "Kaksi miljoonaa dollaria", hän sanoi. "Siellä on ilmoitus huomisessa painos London Times, kirjoitettu kuin suunnattu."
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Lock-up rahat uudelleen. Haluan, että se pysyy omassa hallussa, kunnes me kuulla sinusta edelleen.
  
  
  Kun tulkki käänsi sanani, kolme miestä kumarsi päänsä vakavasti, ja me kätteli taas. Haukka kertoi, että järjestelyt on jo tehty Kiinan edustajat jäävät asuintilat at AX office kunnes on vastaus London Times ad. Näin takaisinosto määrä tallennetaan turvallisesti, kunnes maksun aika koittaa.
  
  
  Haukka otti taksin takaisin hotellille kanssani. Se oli hämärä. Sade ja synkkä sää oli täydellinen meidän tuulella.
  
  
  "Kuka on tämän takana," Haukka mutisi, " täytyy olla nauttien ahdinko. Kuvittele, että olet varasti ydinohjus ja palasi sen lunnaat!"
  
  
  "Hän valitsi muutamia hyviä nimiä hänen ads", sanoin. "Alexander ja Kublai-Kaani".
  
  
  "Hän on hullu, mutta hän on hyvin ovela," Hawke sanoi. "Mitä en antaisi saada se." Hän katsoi minua.
  
  
  Kun pääsimme hotelliin, Hawke jätti minut ja suuntasimme Yhdysvaltain Suurlähetystö, jossa hän asui Pariisissa.
  
  
  Kun pääsin huoneeseeni, olin hämmästynyt löytää muistio Elsa. Se sanoi, että hän oli kutsuttu juhliin, Montmartre ja että hän oli menossa. Hän jätti minulle osoitteen, jotta voisin liittyä hänen seuraansa, jos halusin. Sen sijaan päätin pitää pari jäähdytetty martini ja mukava lounas huoneessani. Ennen kuin menin nukkumaan, pyysin vastaanotosta on kopio Lontoon Kertaa toimitetaan seuraavana aamuna.
  
  
  Elsa ei ollut palannut hotellille, kun sain lehden varhain seuraavana aamuna, ja en voinut kertoa, jos siellä oli jotain merkityksellistä hänen myöhään illalla ilman. Kuitenkin mainos oli Kertaa, ja sen sanamuoto oli täsmälleen kuten lunnasvaatimuksen. Kun luin sen, kuvittelin, kuinka onnellinen "Alexander" oli sen lukemista liian. Hän voisi olla Pariisissa tai Lontoossa, tai Monte Carlo, tai, että asia, Tiibet.
  
  
  Halusin saada KIRVES toimisto, jonka tiesin olisi ensisijaisesti nähdä, jos muita ohjeita otetaan vastaan. Olin pukeutunut ja lähti huoneesta, kun Elsa palasi.
  
  
  Hän oli vielä hänen iltapuku, jossa minkki takki slung yli hänen harteillaan. Hän näytti väsynyt, mutta hän hymyili ja suuteli minua, kerroit hänen takki pudota lattialle. Sitten hän kääntyi minuun pura takaisin hänen pukeutua.
  
  
  "Kaipasin sinua juhlissa, Dumplink", hän sanoi. "Se oli hauskaa. Paljon ranskan ihmiset. Puolue on edelleen käynnissä, jos haluat mennä.
  
  
  "Ei, kiitos", sanoin. "Minulla on asioita hoidettavana. Mennä nukkumaan, soitan sinulle myöhemmin.
  
  
  "Liike, liiketoiminta, liiketoiminnan,", hän sanoi, taputtaen kasvoni. "Muista, että kaikki työ ja viihde tekee Tony tylsä poika." Hän astui ulos mekko ja käveli ovelle, joka johtaa hänet huoneeseen, etsivät erittäin toivottavaa silkkaa rintaliivit ja sukkahousut. Hän pysähtyi hetkeksi ovelle ja viittasi minulle. Kun pudistin päätäni, hän puhalsi suukko ja katosi.
  
  
  14
  
  
  Heti kun olen saavuttanut cafe Place Saint-Michel ja meni yläkertaan KIRVES toimisto, tunsin jännityksen ja epätoivon valtaavan koko paikka. Aurinko paistoi ulkona, ja siellä oli vääriä kevät ilmassa, mutta mitä riemukas tunnelma, sää, tunnelma on luotu, se katosi takana seinät rakennuksen.
  
  
  Hawke oli siellä, väsyneempi kuin hän oli edellisenä yönä, koska oli neljä Kiinan miesten, sekä useita kymmeniä AX-aineet ja vartijat. Me kaikki saapui liian aikaisin, ja meidän kärsimättömyys kasvoi niin pitkä tuntia kestänyt. Se ei ollut ennen puoltapäivää, että vihdoin saimme viestin meidän oli odottanut. Ja, tietenkin, kierrellen.
  
  
  Saimme puhelun Interpolin Pariisin toimisto sanomalla, että he olivat saaneet paketin messenger paikallinen päällikkö. Avaamalla paketin, hän totesi, suljettu laatikko ja koneella huomautus sanomalla, että laatikko pitäisi olla toimitetaan Kiinan Suurlähetystö välittömästi. Koska Interpolin päällikkö oli ilmoitettu kriisi, hän heti kutsutaan Hawke ja sitten kiiruhti AX-toimisto. Samaan aikaan, Interpolin agentit kyytiin sanansaattaja, joka oli aito, ja kun he kysyivät henkilö, joka antoi hänelle paketin perille, hän antoi kuvauksen, joka voisi ottelu
  
  
  
  
  
  tuhat Ranskalaiset.
  
  
  Laatikko sisälsi nauhuri. Me huddled ympärillä, kun Hawke laittaa nauha office-auto. Kuten nauha valssatut, ääni sanoi ," Tämä on Alexander. Olen saanut viestinne ja olen nyt antaa sinulle seuraavat ohjeet. Myöhään illalla, kolmantenakymmenentenä, valkoinen-merkitty alus, jossa on punainen lohikäärme syöpyneet se näkyy Adrianmeren ja anna satamaan Split, Jugoslavia. Kannella aluksen tulee Kiinan ydinvoima ohjus. Yksi alukset voivat lähestyä häntä, jossa on kaksi miljoonaa dollaria. Kun rahat on siirretty ihmistä aluksella, raketti palautetaan. Jos yritetään palauttaa raketti maksamatta rahaa, se räjähtää ."
  
  
  Sanat nauhalla ei kerro meille mitään siitä, että henkilö, joka sanoi, että niitä - tai pikemminkin, noin ihmiset, koska kaikki muut lauseet olivat puhuneet eri ääni, ja niiden aksentti vaihteli Britannian saksan Brooklyniin. Aivot takana juoni pysyi näkymätön.
  
  
  Elokuvan jälkeen oli purettu ja kopioiden, riensi puheluita tehtiin etsimään konetta, joka veisi meidät Adrianmeren rannikolla ja on suuri ja nopea laiva odottaa meitä lähellä Split, Jugoslavia. Vaikka kaikki nämä valmistelut on tehty, Hawk oli kiireinen suunnittelu, kun raketti olisi löytynyt.
  
  
  Hieman myöhemmin, Haukka, Kiinan edustajien kanssa ransom, muutaman AX-aineita, ja menin Orly ja otti koneen kuolla Adrianmeren. Jugoslavian hallitus oli ottanut yhteyttä diplomaattiteitse, ja kun saavuimme, tyylikäs ja nopea alus odotti meitä.
  
  
  Kun pääsimme satamaan ja ankkuroitu rannikolla Split, kylmä, pureva tuuli puhalsi mereltä. Ei ollut muita aluksia näköpiirissä. Kuten me vauhdikas kannella, Haukka alkoi mutisten, " toivon, että tämä ei ole temppu, Nick."
  
  
  Sen jälkeen pari tuntia lisää, kun päivä alkoi hiipua osaksi hämärä, aloin ajatella, että Haukka saattaisi olla oikeassa. Mutta sitten, aivan yllättäen, suuri valkoinen laiva valkoinen lippu koristeltu punainen lohikäärme ilmestyi suulla satamaan. Hän laski ankkurin oikealla puolella laivamme, ja mies kapteenin univormussa tuli kaide, nosti megafoni, ja huusi, " Hei, minä annan teille terveisiä Alexander. Onko sinulla rahaa kuolla? "
  
  
  Haukka antoi minulle samanlainen megafoni. "Tämä on sinun", hän sanoi.
  
  
  "Meillä on rahaa", sanoin kautta megafoni. "Olemme valmiita tapahtuman suorittamiseen."
  
  
  "Sinä voit tulla kyytiin," kapteeni huusi takaisin.
  
  
  Pari aluksen miehistön jäsenet alensi pieni moottori veneen laidan yli. Kaksi Kiinalaista miestä, joista toinen kantoi pussillisen rahaa, ja menin toiseen laivaan. Olimme auttoi kannella kapteeni ja useat hänen miehistön. Eteenpäin kannella, siellä oli valtava esine peitetään sidottu pressu. Se on ollut raketti, mutta olin silti varoa. Siellä oli useita muita miehet kannelle, mutta tunnistin vain yksi Belgian, Tregorin.
  
  
  Kapteeni oli sydämellinen ja meidät ohjattiin isoon hytistä kannelle, jossa jäähdytettyä samppanjaa odotti meitä.
  
  
  "Onko sinulla yhtään rahaa?", hän kysyi.
  
  
  Nyökkäsin Kiinalainen, joka antoi minulle laukku.
  
  
  "Ei haittaa meitä laskenta, ennen kuin annamme sinulle raketti, ethän?", hän kysyi.
  
  
  "Ei", minä sanoin.
  
  
  "Hyvät herrat, ole samppanjaa, kun et odota", kapteeni ehdotti, kuin hän jätti huoneen rahaa.
  
  
  Yksikään Kiinalainen hyväksytty lasillinen samppanjaa luottamusmies, mutta tein. Se oli hieno vuosikerta viiniä, täysin jäähdytetty. Join kaksi lasillista, kun Kiinan siirtynyt epämiellyttävän heidän tuolit. Kun kapteeni palasi, hän hymyili ja nyökytti päätään.
  
  
  "Erittäin hyvä, hyvät herrat", hän sanoi. "Kaikki näyttää olevan kunnossa. Jos tulet kannelle kanssani, voimme täydentää liiketoimintaamme."
  
  
  En ollut liian yllättynyt, kun olimme takaisin huipulle ja näki, että miehistön jäsenet oli poistanut pressu objektin eteenpäin kannella. Se oli ydinohjus jo rakennettu hissi.
  
  
  Kaksi Kiinalaista miesten epäilyttävästi tarkistanut ohjus ennen, varmista, että kaikki oli kunnossa. He antoivat minulle vakava nyökkäys, ja nyökkäsin kapteeni.
  
  
  Hän näytti tyytyväinen, kun hän piristyi megafoni uudelleen ja huusi odottaa Jugoslavian aluksen, kertoo se tule lähemmäs niin, että raketti voisi olla alensi kannelle. Kaksi Kiinalaista ja pysyin kyydissä, kun miehistö työskenteli hissi, nosto jättiläinen raketti ilmaan ja sitten alas kannelle laivalle, jossa meillä oli jo valmis kehto pitää se. Voisin nähdä helpotuksesta Hawke kasvoilla, kun hän näki, raketti istuu kannella ja lopulta turvallisesti aluksella.
  
  
  Kun lyhyt kädenpuristus kapteeni valkoinen laiva, palasin meidän aluksen Kiinalaisten kanssa.
  
  
  "Ei ole ongelma?" Haukka kysyi välittömästi.
  
  
  "Ei", minä sanoin.
  
  
  "Mutta jos tiedän", Haukka sanoi, katsellen minua tarkkaavaisesti,"sinua vaivaa jokin."
  
  
  "Se oli
  
  
  
  
  
  
  se on liian yksinkertainen. "Vastasin. "Heidän täytyy tietää, että koska meillä on raketti turvallisesti takaisin, emme aio vain istua täällä ja anna heidän purjehtia pois kaksi miljoonaa dollaria."
  
  
  "He eivät voi keksiä suunnitelma, joka meidän tulee käyttää," Hawke sanoi.
  
  
  "Minä epäilen sitä."
  
  
  "No, he nostavat ankkurin pois, joka tapauksessa," Haukka totesi, osoittaa aluksen kääntämällä satamassa. "Laitan meidän suunnitelma käytäntöön." Kädessään hän piti radiolähetin, ja hän alkoi puhua nopeasti siihen, varoittaa kaikki alukset odottavat vain ulkopuolella satama-italialaiset alukset, kreikan alukset, Jugoslavian alukset, vaikka jotkut venäjän cruisers-kaikki ne, jotka oli lähetetty pidättämään vihollisemme.
  
  
  Kuten valkoinen laiva lähti kohti satamaa sisäänkäynti, aloimme seurata sitä jonkin matkan. Juuri ennen avomerelle, meidän aluksen armada ilmestyi. He olivat vielä kaukana, ja Haukka ei ollut vielä määräsi heitä lähestyä. Valkoinen laiva yhtäkkiä pysähtyi keskellä sataman sisäänkäynnin. Haukka alkoi puhua lähettimen uudelleen, mutta pysäytin hänet.
  
  
  "Hetkinen", sanoin.
  
  
  "Miksi ei? Mikä se on?"
  
  
  Pudistin päätäni. En tiennyt, miten vastata hänelle, mutta tiesin, että jotain oli vialla. Muutama minuutti kului, eikä mitään tapahtunut. Haukka ja tähtäsin meidän kiikarit klo aluksen kannella, joka oli tyhjä. Haukka oli vielä tilalla radiolähetin kädessään, ja hänen kärsimättömyys kasvoi. Aloin epäillä, että minun intuitioni ja oli aikeissa kertoa hänelle antaa, jotta voidaan sulkea, kun se tapahtui.
  
  
  Yhtäkkiä näimme kirkas salama oranssi liekki tulevat valkoinen laiva. Korvia huumaava räjähdys seurasi. Tyylikäs valkoinen alus hajosi kappaleiksi mereen. Se hajosi osaksi useita kelluva levyt vain toinen. Räjähdys oli niin odottamaton ja niin järkyttävä, että lähes kaikki meistä jäädytti lyhyen aikaa liikkumattomuus.
  
  
  Kuitenkin, Haukka toipui nopeasti ja liittyivät taisteluun, huutaen käskyjä radion lähettimen odotetaan alusten tulla ja yrittää poimia mahdolliset eloonjääneet. Samaan aikaan, meidän vene oli nopeasti lähestymässä paikkaa, jossa alus upposi. Mutta kun me ja muut aluksia lähestyi alue, eloonjääneitä ei ole. Itse asiassa, ei ollut mitään jäljellä, mutta muutamia hiiltyneitä lautoja ja öljy-nauhat. Silti, haku jatkuu syvälle yö, vesi valaistu jättiläinen hakuvalot päässä kannet kaikkien alusten. Emme löytäneet mitään.
  
  
  "Se on mysteeri minulle", Haukka sanoi hitaasti, kun haku lopulta pysähtyi ja muut alukset odottivat ohjeita häneltä. "Miksi he viettävät niin paljon vaivaa nostaa kaksi miljoonaa dollaria, ja sitten räjäyttää itsensä - ja rahaa?"
  
  
  "Se on siinä", sanoin yhtäkkiä, kun minulla oli idea. "He eivät räjäyttää rahaa!"
  
  
  "Et räjäyttää rahaa?" Hawk vaati. "Missä se sitten on?"
  
  
  "En tiedä," minä sanoin. "Mutta se ei uponnut laivan mukana. Jotenkin he onnistuivat saamaan se pois ennen räjähdystä."
  
  
  "Miten? Miten?" Haukka kysyi kärsimättömästi. "Meidän piti hänet jatkuvassa valvonnassa siitä hetkestä lähtien olemme ensimmäinen näki hänet. Miten tämä on poistettu? "
  
  
  "En tiedä vielä", myönsin. "Mutta he tekivät sen. Ne suunnitellaan aina tehdä se tällä tavalla. He ajattelimme on ansa heille, kun raketti palasi, mutta sillä ei ollut väliä. Tärkein asia on raha. Loput, laiva ja miehistö, oli uhrattava ."
  
  
  "Mutta sehän on hullua," Haukka sanoi.
  
  
  "Tietenkin", sanoin hänelle," aivan kuten kaikki muutkin."
  
  
  "Kyllä," Haukka sovittu, puhuu hitaasti, " et voi olla oikeassa. Mutta miten, miten he onnistuvat nostamaan rahat? "
  
  
  "En tiedä vielä", minä sanoin taas, " mutta en varmaan selvittää. Vastaus on jossain täällä Adrianmeren rannikolla. Haluan etsiä sitä vähä vähältä, kunnes löydämme todisteita siitä, että siellä oli perhe tai perhe, joka pääsi pakoon rahojen kanssa."
  
  
  Haukka vielä epäili minun mielipiteeni, mutta hän päätti pyytää lähistöllä olevien alusten auttaa minua etsiä johtolankoja. He kaikki tarjosi apuaan. Hawke jätti minut Split, koska hän oli palata yhdysvalloissa kuolee raportoimaan presidentti henkilökohtaisesti.
  
  
  Kesti kaksi päivää ja yötä etsivät Adrianmeren rannikolla ennen kuin löysimme todisteita siitä, että olin varma, että oli tuolla jossain. Olin ilmoituksen, kun kreikan risteilijä löysi sen ja teki viiva varten tämä paikka - autio venyttää karu maa pohjois-Split.
  
  
  Siellä, pieni yksipaikkainen sukellusvene oli hylätty, rantaan ja osittain upoksissa meressä. Mutta en saanut vastausta siitä, miten kaksi miljoonaa dollaria on otettu alukseen. Luultavasti pian sen jälkeen, kun otimme rahat aluksella vastineeksi raketti, se luovutettiin submariner, ja single-paikkainen vene, joka heitettiin ulos laivan ruumassa.
  
  
  Se oli helppo pieni sukellusvene livahtaa ulos satamasta, tehdä tiensä pitkin rannikkoa, ja maa. Myöhemmin, ehkä samana iltana, tai jopa yksi seuraavista päivää, tai
  
  
  
  
  
  
  tämä henkilö oli todennäköisesti kyytiin kone tai muu alus-ja katosi 2 000 000 dollaria. Niin pian kuin voin saada aluksen radio toimi, soitin Hawke, joka oli New Yorkissa sitten. Sanoin hänelle, mitä olimme löytäneet koodi. Hän otti uutiset enemmän iloisesti kuin odotin, ja käski minun mennä takaisin Pariisiin ja soittaa hänelle AX-toimistossa, koska hän saattaa olla uutisia uudesta kehityksestä.
  
  
  Myöhemmin samana päivänä Pariisissa, kävin hotelli puhua Elsa ennen kuin menee AX: n toimisto.
  
  
  Hän tarttui minuun ennen kuin astuin ovesta, peittivät kasvonsa suukkoja, ja sanoi huolestuneena: "en tiedä, mitä sinulle tapahtui, Dumplink. Olin valmis ilmoittaa poliisille kadonneeksi."
  
  
  "Business uudestaan", sanoin. "Anteeksi, en voinut jättää viestin. Ja minun täytyy mennä ulos uudelleen. Mutta tulen pian takaisin tällä kertaa, ja ehkä voimme viettää vähän aikaa yhdessä."
  
  
  Tällä AX-toimisto, Bonaparte ottaa yhteyttä Hawke yli salattuun.
  
  
  "Meillä on uusi johto," Hawke sanoi. "Tämä saattaa olla paras meillä on ollut niin paljon. Meidän tutkijat, jotka jatkuvasti tarkistetaan osallistujat, tässä tapauksessa, lopulta löytyi selvä yhteys joissakin niistä. Muistat mainitsin aiemmin, että jotkut ihmiset oli paino-ongelmia. No, meillä on nyt selville, että ainakin neljä heistä oli potilaita, joilla on yksi paino-tappio spa Sveitsissä."
  
  
  Tämä on enemmän kuin sattumaa, ajattelin.
  
  
  "Uskomme, niin myös" Hawke sanoi. "Paikka lähellä Bern, vuoristossa. Se on nimeltään Nuorentaminen Terveys-Spa, ja hallinnoi Tohtori Frederick Bosch. Mitä luulet?"
  
  
  "Luulen, että on parempi lentää Sveitsiin," sanoin,"ja katsoa ympärilleen."
  
  
  "Kyllä, olen samaa mieltä", Hawke sanoi. "Mitä sanot tämä nainen von Leppä, Elsa?"
  
  
  "Minä kerron hänelle, että minulla on liike-Bern ja ehdottaa, että hän palaa yhdysvaltoihin."
  
  
  "Kyllä, hyvin", Haukka sanoi, " minulla on muita miehiä katsomassa loput von Leppiä. Jos hän tulee takaisin, minä asettaa mies, hänen, liian. Otan yhteyttä, kun saavut Sveitsiin.
  
  
  Kun pääsin takaisin hotellille ja koputti oveen Elsan huone, löysin hänet kampaaja tekee hänen hiukset.
  
  
  "En halua, että näet minut, kun minä yritän olla kaunis", hän sanoi otsa kurtussa alta hiustenkuivaaja.
  
  
  "Minun oli pakko puhua," sanoin hänelle. "Minun pitää lähteä Bern tänään. Sain puhelun toimistoon, ja minun täytyy selvittää joitakin liiketoimintaa.
  
  
  "Bern!" "Ei", hän sanoi iloisesti. "Mutta, Dumplink, että on kunnossa. Minä menen sinun kanssasi. Ulkopuolella Bern, on ihana spa, joka Ursi ja olen usein mennä. Me lentää lentokoneella, ja en voi rentoutua kylpylässä, kun voit mennä noin yrityksesi."
  
  
  "Mikä on nimi," kysyin, " tämä keino?"
  
  
  "Se on nimeltään virkistäviä wellness-spa," hän vastasi, aivan kuten odotin. Jälleen, siellä oli toinen yhteys Von Leppiä ja tapaus. En näe mitään syytä, miksi Elsa ei pitäisi seurata minua Bern, koska se saattaa vahvistaa joukkolainojen, joten suostuin.
  
  
  Kun soitin Hawke taas minun huoneeseen ja kertoi hänelle, että Elsa oli tulossa Bern kanssani, me kassalla George V Paris AX office lento Sveitsiin.
  
  
  Viisitoista
  
  
  Kun me laskeutui Bern, sää oli kylmä ja pilvinen. Elsa tiesi, että pieni chalet laitamilla kaupungin, joten vuokrasimme huonetta siellä.
  
  
  "Olemme aina pysyä tässä paikassa," Elsa selitti minulle, kun me tarkastetaan osaksi meidän asunto. "Se on hyvä, että on tällainen paikka, kun spa-tulee liian ahdasta."
  
  
  Pidin meidän paikka. Se oli puhdas, hiljainen, iloinen paikka, jossa lämmin tulta joka huoneessa. Vanhukset, valkoinen tukka, omena-cheeked vuokranantajan ja hänen vaimonsa oli erinomainen maine. Ikkunasta huoneeseeni, Elsa huomautti terveyden ja spa-keskus, joka sijaitsee yläosassa vuoren jonkin matkan päässä. Sen jälkeen, kun hän jätti minut hänen huoneeseensa, olen opiskellut spa-kiikareilla.
  
  
  Se oli valtava monimutkainen multi-kerroksinen tärkeimmät rakennuksen ympärillä on useita pienempiä rakennuksia. He kaikki olivat häikäisevän valkoinen väri, joka muuttui lumiset huiput, että jutted ulos kaikkiin suuntiin ympärilleen. Voisin nähdä mutkainen yksi-kaistainen tie, joka johti tähän paikkaan ja kaapeli-auto, joka oli erotettu kaksi johdinauto linjat yläpuolella. Tämä etäisyys, se oli mahdotonta nähdä monia yksityiskohtia. Mietin, miten voisin lähestyä-salaa, tai vieras, tai ehkä Elsa. Mutta sillä välin, aion odottaa siivet ja yrittää ymmärtää alue. Lisäksi, jos von Leppiä olivat jotenkin mukana juonessa, Elsa olisi tehnyt varma, että olin houkutellaan siellä ennemmin tai myöhemmin.
  
  
  Sillä välin, se olisi todennäköisesti hyvä idea ottaa yhteyttä paikalliseen AX agentti. En ole koskaan tavannut häntä, mutta Haukka oli kertonut minulle hänen nimensä ja mistä hänet löytää. Koputin oveen
  
  
  
  
  
  ovi, joka on kytketty huoneeseeni Elsan ja kertoi hänelle, että olin menossa pois jonkin aikaa. Kun olin poissa, hän antoi itsensä kauneushoitoja ja odotti minua kun tulin takaisin.
  
  
  Hans Verblen, paikallinen edustaja AX, tapasi minut ovella vaatimaton atelier, joka kantoi hänen nimeään, yksi kujilla Bern. Verblen oli odottamassa minua. Hän sanoi Hawke oli jo kertonut hänelle yksityiskohtia tehtäväni puhelun yhdysvalloista. Hän oli käytössäni.
  
  
  "Mitä voin tehdä sinulle?" Lihava, tumma-tukkainen mies kysyi.
  
  
  "Pohjimmiltaan,"sanoin hänelle," haluaisin saada mahdollisimman paljon tietoa siitä, Uudistumista Terveys-Spa." On siellä koskaan ollut mitään ongelmia siellä? Kuka valvoo sitä? Tällaisia tietoja. "
  
  
  Verblin nyökkäsi, lukitsi oven hänen studio, ja johdatti minut kellariin. Se oli suuri, äänieristetty huone, jossa arkistointi kaapit vuori seinät. Siellä oli kamerat, nauhurit, teletypes, ja kaikenlaisia aseita kaikkialla.
  
  
  "Tämä on, jos haluan tehdä minun todellinen työ," Verblen selitti, jossa aalto kätensä.
  
  
  "Tämä on todellinen setup", sanoin.
  
  
  Verblen meni yksi kaapit. "Pelkään, että minulla ei ole laaja spa-ennätys. Kunnes Hawke ' s puhelun, minulla ei ollut mitään erityisiä pyyntöjä tiedonkeruussa. Mitä minulla on, on tiukasti rutiini, ei enemmän kuin mikään muu instituutio kaupungissa. Sikäli kuin tiedän, ei ollut ongelmia siellä. Heillä on tasaista kävijöitä eri puolilta maailmaa, joista useimmat ovat hyvin pois. Yritän aina kuvata niin monta saapumiset ja lähdöt kuin mahdollista kameran teleskooppi objektiivi. Mutta tietenkin, olen varma, että olen ollut paljon.
  
  
  Hän heitti kuvat pöydälle, ja olin hämmästynyt nähdä, että siellä oli tuhansia.
  
  
  "Olet ehdottomasti ansainnut korvauksen, Verblen", sanoin, ravistamalla pääni tunnustuksena hänen perusteellisuus. Olen selattava läpi muutamia kuvia ja huomannut, että kaikki neljä von Leppiä kuvissa, jotka on otettu eri aikoina.
  
  
  "Luuletko, että he voivat auttaa sinua millään tavalla?", kysyi Verblen.
  
  
  "Pelkään, ei nyt," sanoin hänelle. "He voivat tulla kätevä myöhemmin. Mitä olen kiinnostunut juuri nyt on mitään voit näyttää tai kertoa sisäpuolella spa. Ja siitä, Frederick Bosch, lääkäri, joka suorittaa sen."
  
  
  "Mikään ei näytä tai kerro," Verblen vastasi. Saatoin nähdä, että hän oli pettynyt itseensä. "Ymmärrät, että keinona on erittäin tasokas paikka. Koska on niin monia varakkaita vieraita, turvallisuus on tiukka. En ole koskaan ollut sisällä itse, joten minulla ei ole kuvia sisustus. Jos siellä oli erityinen pyyntö, AX, en olisi tietenkin löytää tie ulos."
  
  
  "Kyllä, ymmärrän, mutta entä lääkäri?"
  
  
  "Saat jälleen olla pettynyt vastaus," Verblen sanoi. "Minulla ei ole mitään kuvia Tohtori Bosch, koska hän harvoin, jos koskaan, menee ulkopuolella. Olen kuullut, että hän on Eurooppalainen. Hän tuli tänne monta vuotta sitten ja avasi spa. Aluksi se oli hyvin vaatimaton paikka, mutta se on aina onnistunut. Vuosien varrella, se on usein rakennettu uudelleen tulla vaikuttava rakennelma, se on tänään. Minulla ei ole tiedosto lääkäriin, koska hän ei ole koskaan ollut mitään ongelmia Sveitsin viranomaiset tai muut virkamiehet, sikäli kuin Interpolin tiedostoja osoittavat. Otin varotoimia, ja tarkastetaan.
  
  
  "Saatat yrittää hiipiä spa huomaamatta," sanoin Verblen. "Jos päätän kokeilla, voin kysyä apua."
  
  
  Verblen kallistettu päätään hieman. "Olen valmis tekemään kaikkeni auttaakseni. Kunpa voisin antaa sinulle enemmän tietoa."
  
  
  "Sinulla voi olla auttoi minua enemmän kuin luulet", sanoin hänen yllätys. "Olen oppinut esimerkiksi, että Tohtori Bosch esiintyy harvoin julkisuudessa. Se voi ole väliä, mutta toisaalta, olen hieman huolissani siitä. Koska epäily, aion olla varovainen."
  
  
  Verblin johti minut takaisin yläkertaan, ja minä jätin hänet ovella hänen shop ja meni takaisin chalet. Ilma oli raikas ja rapea. Se oli illalla, ja useimmat kaupat kadulla oli suljettu ja lukittu. Nautin kävellä ja oli uppoutunut katsomalla pieni kauppa windows-kadulla, joten en kuullut, kun auto ajoi viereeni. Ensimmäinen vihje vaara tuli vain silloin, kun minä näin heijastus lasi-ikkuna yksi kauppoja tumma auto puolella tien vieressä ja viisi miestä, joka oli hyppäsi ulos avata ovet ja nyt ryntäsi minua kohti. .
  
  
  Käännähdin ympäri, käteni kurkottaa Wilhelmina hänen kainalokotelosta, mutta kaikki viisi olivat päälleni ennen kuin ehdin vetää ulos luger. He tulivat minua puolelta, nyrkkejään paiskautuvista kehooni lyhyesti, savage lyöntiä. Tarjosin vain token vastus - tarpeeksi, toivoin, huijata niitä,-ja lisäsi, että minun kehon meni ontua, minun bobbed päätään puolelta toiselle, ja minun silmät kiinni pilkata tajuttomuus.
  
  
  "Okei", yksi miehistä sanoi, " hän on poissa. Saada hänet autoon. Nopeasti!"
  
  
  Kaksi
  
  
  
  
  
  
  miehet otti minua hartioista, ja kaksi muuta tarttui jalkani. He alkoivat vetää minua alas jalkakäytävää. En anna heidän johdata minua noin puolivälissä autoon, kun yhtäkkiä potkaisi molemmilla jaloilla, tarttumalla yksi miehistä kantoi minut mennessä jalat ja sitten toinen suoraan kasvoihin. He molemmat huusi ja porrastettu takaisin, puristi heidän kasvonsa. Samaan aikaan, heitin itseni ylös, ja kun jalkani olivat vapaat, rikoin vapaa käsissä kaksi miestä, jotka olivat tilalla minut hartioista. Äkillisyys minun liikkeet kiinni ne kaikki pois vartija. Käännyin häntä.
  
  
  Viides mies, joka oli ennen meidän auto oli polvillaan yksi avoimet ovet, pistooli kädessään. Hän ampui ja luoti rikkoi pala jalkakäytävä noin sentin päässä minusta. Silloin minulla oli Wilhelmina kädessäni. Mies oli mahdollisuus palo toinen laukaus, ennen kuin olen varmistanut kuono minun luger ja luodin vatsaansa. Hän kaatui taaksepäin autoon, hänen jalat roikkuvat ulos kadulle.
  
  
  Muut neljä miestä ryntäsi eri tehtävissä kadulla. Yksi ducked oviaukon kautta rakennus, kaksi muuta kääntyi kujalle, ja neljäs juoksi taakse on pysäköity auto. Olin vielä etsivät paikka piiloutua. Neljä heistä avasi tulen minua samaan aikaan. Olen potkut takaisin, sitten sai polvilleni ja tavoitteena on suojaamaton jalat miehen auton takana. Vedin Wilhelmina on laukaista kaksi kertaa, ja mies huusi ja hyökkäsi eteenpäin, molemmat jalat lentävät ulos alta häntä.
  
  
  Siellä oli muita laukauksia minua molemmilta puolilta. Mietin, mitä rauhaa rakastava Sveitsin kansalaiset ajattelevat kaikkien ampumista heidän yleensä hiljainen kaupunki. Rosvot puristuksiin minut välillä minun oma auto ja sisäänkäynnin tallentaa, jossa seisoin, kun heidän auto lähestyi. Tiesin, että minun oli pakko päästä ulos kadulle, ennen kuin he tulivat minua kohti. Mutta en voinut ajaa sen jälkeen autoa, koska he voisivat olla selvästi ampui minua, ja myymälä ovi oli suljettu ja lukittu.
  
  
  Sitten näin kolme ampujaa jahtaavat minua, ja minun piti siirtyä. Ammuin pari laukausta pitää heidät pois jonkin aikaa. Siellä oli vain yksi asia, joka voisi tehdä. Alentaa pääni ja käteni sen ympärille suojaamaan kasvoni, minä juoksin alas jalkakäytävää ja ducked läpi lasi-ikkuna myymälä takanani. Lasi pirstaleina osaksi valtava sirpaleiksi ja putosi kadulle ulkopuolella, mutta minulla oli sisällä ja välittömässä vaarassa.
  
  
  Myymälä oli pieni lelukauppa pelejä ja nukkeja. Se oli ilmeisesti hylätty. Juoksin läpi ja löysi takaisin ovelle, joka avattiin. Juoksin kujalle. Minä ducked yli reunan rakennus vain tarpeeksi nähdä miehiä, jotka olivat yrittäneet saada minua ansaan vauhdilla heidän pysäköityyn autoon. Kolme heistä vetää kahteen muuhun autoon ja riensi pois. Silloin voin kuulla sarvet lähestyy. Poliisit olivat matkalla. Olen menossa takaisin minun hotelli ja käveli takaisin kaduille, kunnes pääsin ulos vyöhyke.
  
  
  Kun tulin chalet, kukaan ei huomannut minua. Voisin vielä kuulla kitistä poliisiautoja etäisyys, ja ääni jatkui pitkään.
  
  
  Heti kun tulin huoneeseeni, otin kiikarit ja meni ikkunaan. Tähtäsin omat kiikarit klo johtavan tien vuorelle spa ja ei ollut vaikeuksia löytää tumma auto. Olin varma, että ihmiset tulivat sieltä, ja mitä olen nähnyt vahvisti tämän tosiasian.
  
  
  No, ajattelin, okei, minä halusin mennä kylpylään, mutta ei näin.
  
  
  Tämä tapaus osoitti, että joku tiesi, että olin kiinnostunut spa-ja joko halusi viedä minut sinne väkisin tai varmista, että en saanut siellä elossa. Miten eläviä miehiä - on selvää resort-olin Bern? Kautta Elsa? Ehkä. Mutta olen myös puhunut Verblen, Sveitsin agentti AX. Voisiko hän olla yksi? Koska tiesin liiankin hyvin kokemuksesta, että kaikki on mahdollista.
  
  
  Kuusitoista
  
  
  "Dumplink," Elsa tervehti minua, kun hän käveli ovesta hänen huone taas myöhemmin. "En kuule sinua tule takaisin."
  
  
  Vaihdoin vaatteet. Niin pitkälle kuin hän voisi kertoa, katsoin vain niin kuluneet.
  
  
  "Minä vain tuli pari minuuttia sitten."
  
  
  "Minulla on ihanin yllätys, Dumplink", hän nauroi, voimistelu ympäri. Hänellä oli yllään vaaleanpunainen aamutakki, jossa röyhelöitä. Hän kääntyi hieman varpaillaan, huomautti avata oven hänen huone, ja kutsui ulos.
  
  
  Kaksi muuta Von Leppä sisaret tulivat oven läpi, jonka jälkeen heidän äitinsä, Ursi. Molemmat sisaret olivat yllään vaaleanpunainen negliges, kuten Elsa on - tai oli se Elsa? "Tein. Ursi oli yllään tikattu talon takki. Tarkasteltaessa kolme sisarta seisoo vierekkäin oli kuin katsoisi kolmeen peilit heijastaa saman kuvan.
  
  
  Yksi tytöistä nauroi ja sanoi: "Sinä olet tuhma poika, joka juoksi pois Elsa. Luulitko, että voisit paeta meitä niin helposti? Nyt saat maksaa sen, koska emme kerro kumpi meistä on kumpi."
  
  
  "Koska olette kaikki yhtä kaunis ja viehättävä," minä vastasin, " tämä on erittäin hyvä idea.
  
  
  
  
  
  Sillä ei ole väliä. Ilo on kolminkertaistunut."
  
  
  Se oli hyväluonteinen ja varmasti sellainen asia, von Leppiä olisi halunnut tehdä. Mutta en voinut auttaa, mutta ihmettelen, jos se oli vain vitsi, joka toi heidät tänne Bern, tai jos se oli, koska olin niin lähellä spa, ja he joko halusivat löytää tapa pitää minut pois, tai tapa saada minut paikan päällä. Aika näyttää.
  
  
  Von Leppiä päätti, että minun pitäisi kutsua heidät lounas ruokasalissa chalet, joka minulle sanottiin, oli kuuluisa erinomaisesta keittiöstä. Olen samaa mieltä, ja neljä naista katosi ovesta, lukitus sen takana. Kuulin heidän nauravan. On se, koska he huijasivat minua?
  
  
  Myöhemmin, kun viisi meistä meni alas ruokasaliin, huomasin, kuinka suosittu tämä chalet oli. Dining sali oli täynnä vieraita ja paikallisten keskuudessa. Tietenkin, von Leppiä olivat pian ympäröi ihmiset, he tiesivät, mikä oli lähes aina silloin, kun he olivat julkisesti. Meidän pöytään viisi nopeasti muuttui taulukko tusina tai enemmän. Olin käyttöön kunkin uusia tulokkaita, joista useimmat olivat jäseniä, ulkomaiset lähetystöt, jne. Von Leppiä ei vuorovaikutuksessa tavalliset ihmiset.
  
  
  Noin keskellä illallinen, puheensorinaa ja naurua yhtäkkiä pysähtyi äkillisesti, ja kaikki miesten päät huoneessa, mukaan lukien omani, kääntyi katsomaan kaunein tyttö, joka tuli ja istui yksin pöydän ääressä ikkunan luona. Se oli kirkas, notkea punapää low cut-mekko, joka halasi häntä täydellisesti muotoiltu kehon kuin jos se olisi ollut maalattu siveltimellä.
  
  
  Yksi miehistä pöydässä vihelsi varovaisesti. "Kuka hän on?"
  
  
  Yksi kolmoset tuhahti ja sanoi: "Voi, hän on vain parantolan työntekijä. Näin hänet kaikkialla, kun olimme siellä.
  
  
  Von Leppä naiset olivat myös kokeneet, jotta mies huomio siirretään niistä pitkään, ja olen pian huomasi, että miehet kerääntyivät pöydän huomiotta punapää, lukuun ottamatta satunnaisia silmäyksellä hänen suuntaan. Tein, kuitenkin, pudota usein. Luulin, että saattaja voisi liittyä häntä, mutta hän jatkoi syödä yksin.
  
  
  Kun olemme päättynyt meidän aterian, yksi miehistä istuu meidän pöytään kutsuttu jokainen iso puolue, joka yö yksi suurlähetystöt. Von Leppiä oli onnellinen ja hyväksytty, koska ne toiset olivat pöydässä. Pyysin anteeksi, sanomalla, että minun piti kiinni ja että olisin majoittuessaan chalet. Itse en halunnut ajatella hieman enemmän siitä, kylpylä, - ja en edes harkinnut yrittää hiipiä sen ohi. Tietenkin, se olisi helpompi työskennellä von Leppiä, jotka muuten olisi kiireinen. Kolmoset ja heidän äitinsä todella halusi mennä juhliin, joten sanoimme hyvää yötä.
  
  
  Tilasin toisen konjakin. Kun tarjoilija toi viina, hän ojensi minulle lapun ja huomautti, punapää, joka oli vielä istuu yksin. Olin yllättynyt. Sekaannusta aiheutti lähdön myötä muut vieraat pöydässä, unohdin täysin, että tyttö, joka oli kiinni minun huomiota aiemmin.
  
  
  Avasin viestin ja lukea, " OLE KILTTI, ÄLÄ LIITY minuun? MEIDÄN TÄYTYY PUHUA SINULLE PIKAISESTI. Kysyin, miksi sana KIIREELLINEN korostettiin. Katsoin taakseni, ja näki, että tyttö katsoi minua vakavasti, ja nyökkäsin.
  
  
  "Herra Dawes, "tyttö sanoi pehmeällä, husky ääni, ojensi ohut, hoikka käsi," olen Susannah Henley. Hänellä oli vaikea aksentti - he kutsuvat sitä Mid-Atlantic-mutta sain erittäin vahva Brittiläinen sävy. Hän pysähtyi, kunnes tarjoilija lähti ja minä istuin alas, sitten lisätään puoli-sävy, " älä ymmärrä minua väärin, en ole tottunut ottaen miehet. Mutta on tärkeä asia, joka minun täytyy keskustella kanssasi. Hän katseli ympärilleen ruokasali tutkivasti, ja sitten takaisin minulle. "Emme voi keskustella tästä täällä. En tiedä, kuka voi katsella. Onko paikka, jossa voimme puhua yksityisesti? "
  
  
  "No, siellä on oma huone yläkerrassa," ehdotin. "Sen pitäisi olla yksityinen riitä, jos se ei häiritse sinua."
  
  
  "Olen varma, että olet herrasmies, Herra Dawes," hän vastasi. "Kyllä, huoneen tulee olla kunnossa. Mene yläkertaan ja minä seuraan sinua muutaman minuutin."
  
  
  Annoin hänelle minun huoneen numero ja nousi lähtemään. Kun tarjoilija tuli takaisin pöytään työntää tuolini takaisin, hän ojensi kätensä ja sanoi: "Se on niin mukava nähdä sinua taas, soitan sinulle, jos olen koskaan yhdysvalloissa."
  
  
  Menin yläkertaan huoneeseeni, mietin, mitä tämä uusin käänne voi tarkoittaa. Kymmenen tai viisitoista minuuttia kului, ennen kuin siellä oli koputtaa oveni. Avasin sen, ja Susannah Henley kiiruhti sisälle. Suljin ja lukitsin oven. Muutaman ensimmäisen hetkiä, hän tuntui hermostunut ja hankala. Hän vaelsi levottomasti ympäri huonetta, katsoin ulos ikkunasta, ja näki spa, jossa valot välkkyivät yössä.
  
  
  "Voi, se on missä olen töissä", hän huudahti. Hän huomasi kiikarit ikkunalaudalla, herätti heille, ja keskittyi monimutkaisia rakennuksia. "Se on erittäin mukava näkymä spa täältä", hän sanoi, alentaa kiikarit ja kääntämällä takaisin minulle.
  
  
  "Neiti Henley, millaista keskustelua tämä on
  
  
  
  
  
  siitä, mitä? Ja ole hyvä ja istu alas.
  
  
  Hän istui alas tuolille vastapäätä minua ja mietti hetken, ennen kuin aloitat. "En ole varma, mitä tämä on, Herra Dawes, mutta olen kuullut huhuja et spa. Ja minä olin huolissani. En tunne sinua, ja en ole varma, mitä olet kiinnostunut tässä vaiheessa, mutta ... No, minä vain ei tuntunut hyvältä. Ajattelin kertoa, että on kaikki. Hän pysähtyi ja pudisti päätään avuttomana.
  
  
  Sanoin, niin kevyesti kuin pystyin, "Te tiedätte, Neiti Henley, en todellakaan ymmärrä, mitä yrität kertoa minulle."
  
  
  Hän otti syvään henkeä ja vihdoin nojautui taaksepäin tuolissaan. "Minun olisi pitänyt selittää," hän sanoi, " että olen ollut töissä spa useita vuosia. Olen ravitsemusterapeutti on. Mutta kun en pidä tunnelma. Se näyttää ... no ... pahaenteinen.
  
  
  "Mitä tarkoitat, synkkä?" Vaadin.
  
  
  "En todellakaan tiedä", hän sanoi. "Se on vain, että siellä on paljon kuiskaa ja salassapitovelvollisuus. Ja voin kuulla ihmiset tulevat ja menevät keskellä yötä. Vartijoita on joka puolella, mutta asiakkaat eivät tiedä sitä. Asiakkaat ajattelevat, että he ovat vain työntekijöitä. Mutta ne ovat hyvin viileä näköinen miehiä. Päivä ja yö kuulen kuiskaa, ja muistan nimesi, Dawes. Arvasin, että siellä oli ongelma, kun viisi vartijaa palasivat spa-autolla iltapäivällä. Satuin näkemään niitä. Pari ihmistä loukkaantui. Ja kuulin nimesi mainittiin jälleen. Olen soitellut ympäriinsä, kunnes löysin sinut täältä. Siksi tulin tänne syömään. Kysyin tarjoilija, joka Herra Dawes, ja hän osoitti sinut ulos. Halusin vain varoittaa sinua pysymään poissa."
  
  
  Kun kyseenalaistin hänen edelleen, hänen vastauksensa tuntui riittävän yksinkertainen, mutta en oppinut mitään liittyvät kyseessä, vaikka olemme puhuneet jo jonkin aikaa. Hän olisi voinut olla tasolla, tai hän on voinut syötti lähettänyt yritä estää minua seuraamasta häntä.
  
  
  Se oli melko myöhään, kun meillä on lopettanut puhumisen, ja yhtäkkiä hän vilkaisi kelloaan ja huohotti, " Voi, minulla on todellinen ongelma juuri nyt. Se on puolenyön jälkeen. Ulkonaliikkumiskielto työntekijöille on pitkään poissa. En voi mennä takaisin sinne tänään. Ne vaativat yksityiskohtainen selvitys siitä, missä olin. Minun täytyy löytää paikka asua ja tulla aamulla takaisin."
  
  
  Hän oli hänen jalat, hyvin innoissaan, ja lähti ovea kohti. Hän pysähtyi puolivälissä voittajana ja tärisi. "Jos joku spa näkee minut kadulla, he hakemaan minut ja kuulustella minua."
  
  
  "Tämä paikka on kuin vankila."
  
  
  Hän nyökkäsi. "Kyllä, tarkalleen. Se mitä yritin kertoa.
  
  
  Hän avasi oven ja alkoi lähteä. Tartuin häntä käsivarteen, veti hänet takaisin, ja sulki ja lukitsi oven.
  
  
  "Jos se on niin vaarallista", sanoin, " ehkä sinun pitäisi viettää yö täällä. Olet turvassa.
  
  
  Hän katsoi minua mietteliäänä pitkään, luultavasti harkitsee vaikutuksia kutsuni. Minulla ei ollut mitään taka-ajatuksia, tehdä tarjous, paitsi, että halusin auttaa. Mutta jos jotain muuta tulee esiin...
  
  
  "Oletko varma, ettet halua olla vaikea hyväksyä tämä?", hän kysyi.
  
  
  Kohautin hartioitani. Siellä oli kaksi sänkyä, sillä hän voisi selvästi nähdä. "Voit ottaa yksi sänky", sanoin, " ja minä vain ojentaa toiselle, kunnes aamulla. Olet täysin turvassa. Tarkoitin sitä, kuinka hän halusi minua.
  
  
  "Okei," hän sanoi hitaasti, nyökkää päätään.
  
  
  Hän meni vessaan. Tarkistin ovien lukot ja sammutti valon huoneessa. Sitten otin pois minun kengät ja vahvistaa yhden hengen vuodetta. Huone oli vielä kirkas heijastus kuu lumen ulkopuolella. Hän tuli takaisin muutamaa minuuttia myöhemmin, yllään vain lipsahdus. Kun hän muutti vessasta sänkyyn, hänen ruumiinsa oli hahmoteltu valo ikkunasta, ja saatoin nähdä, että ei ollut mitään muuta hänen alle.
  
  
  Hän tuli sänkyyn ja veti peiton yli hänen. "Hyvää yötä, Herra Dawes. Ja kiittää sinua."
  
  
  "Hyvää yötä", sanoin. "Mene nukkumaan nyt."
  
  
  Myönnän, että vähän aikaa, ajattelin, että kaunis elin makaa niin lähellä minua piti minut hereillä. Mutta hän ei tarjoa kutsun. Olen pian nukahti. En nukkunut kovin pitkään, kun olin herännyt pehmeä huutaa sängystä.
  
  
  Nousin istumaan ja kumartui sängyn. "Suzanne? Neiti Henley? Oletko kunnossa?"
  
  
  Hän jatkoi itkeä hiljaa, ja ajattelin, että ehkä hän oli painajaista. Kävelin hänen luokseen, istui reunalla sängyn, ja varovasti ravisteli hänen harteillaan.
  
  
  "Ei se mitään", kuiskasin. "Herää! Se on kaikki oikein. Olet vain pahaa unta.
  
  
  Hänen kätensä yhtäkkiä tuli, kääritty kaulaani ja veti minut kiireesti häntä. Hänen silmänsä olivat vielä kiinni, ja hän alkoi kuumeisesti peittää kasvoni suukkoja. "Pidä minusta kiinni. Pidä minua!" Rakasta minua!"
  
  
  Se oli vielä vaikea sanoa, jos hän oli unessa tai ei, mutta hänen kätensä muutti ruumiini, rukkaamalla housuni, kun hän jatkoi suudella minua. Olen nopeasti riisuttu pois vaatteeni ja menin sänkyyn hänen kanssaan.
  
  
  "Susannah,"kysyin taas," oletko hereillä?"
  
  
  "Rakasta minua, ole kiltti", hän toisti. Olen hänelle velkaa.
  
  
  Hän vastasi, kuin jos hän valmistautui rakkauden teko.
  
  
  
  
  
  
  koko elämäni, mutta en ole koskaan ollut mahdollisuus harjoitella sitä ennen. Hänen nälkä oli valtava, ja hän pakotti hänet kokea yhden eroottisen kiihottumisen toisensa jälkeen, kunnes olimme molemmat uupuneita toistuvia orgasmeja. Koskaan ennen en ole tuntenut nainen, joka vastasi niin täysin, että jokainen tunne, jokainen hermo hänen on. Yli ja ohi, hänen ruumiinsa selkäsauna villisti sängyllä, hän käänsi päänsä tukahduttaa hänen huutonsa joten he eivät echo läpi koko chalet.
  
  
  Sitten, kun me makasi yhdessä, hän lopulta avasi silmänsä ja hymyili minulle. "Ensin", hän sanoi hiljaa, " luulin, että se oli vain unta. Mutta se ei ollut unta, ja se oli paljon parempi."
  
  
  "Kyllä", suostuin. "Se oli."
  
  
  Kun aloin roll kaukana hänestä, tunsin hänen kätensä koskettaa sisällä minun vasen reisi. Siellä oli sormus hänen sormeensa, ja tunsin sen kevyesti raapia lihaani. Tuskin tunsi tyhjästä, mutta lähes välittömästi lämmin, rauhoittava tunne leviää koko kehoon. Ensimmäinen ajatukseni oli, että se oli vain seurausta meidän pitkä rakastelu. Totuus löi minua hetkeä myöhemmin, kun tämä tunne väistyi väkivaltainen tukehtuminen tunne. Se tapahtui taas - olin huumattu. Susannah Henley pistetään jotain ainetta hänen rengas kehooni.
  
  
  Tällä kertaa, tiesin, että se oli tehokas lääke, että en voi vastustaa. Pimeys laskeutui nopeasti. Aivoni oli kilpa mustaan tyhjyyteen.
  
  
  Seitsemäntoista
  
  
  Mun näkö oli hämärtynyt sokaiseva valkoinen valo, joka paistoi suoraan silmiini. Minun on ollut tajuton pitkään. Luulin, että olin halvaantunut. En pystynyt liikuttamaan käsiään tai jalkojaan. Vähitellen, kun minun visio selvitetty, huomasin, että olin kokonaan valkoinen huone, kuten sairaalan huone, ja että sokaiseva valo oli lähtöisin valaisin asetettu katto suoraan yläpuolellani. Makasin selälläni, ja minun kädet ja jalat olivat tiukasti sidottu nahka hihnat.
  
  
  Avasin suuni ja yritin huutaa yläreunassa minun keuhkot, mutta vain käheästi käheä. Jopa niin, minun ääni herätti neljä vanttera miesten valkoinen takit kuluneet sairaalan hoitaja ja ympäröi minut. He nostivat päälle sänkyni joten olin istuu suorassa.
  
  
  Minun uusi asema, voisin nähdä kaksi muuta henkilöä huoneessa, lisäksi neljä "apulaisia". Yksi oli minun kumppani viime yönä. Suzanne Henley, hänen leimuavan punaiset hiukset, oli kaunis valkoinen hoitajan asu ja valkoinen matalakorkoinen kengät. Toinen oli harmaa tukka mies, hänen kuusikymmentäluvun, yllään valkoinen lab takki, valkoiset housut, valkoiset kengät ja valkoiset käsineet. Hän oli pyörätuolissa. Tiesin, että hän oli tällä hetkellä Nuorentaminen Terveys-Spa, ja että tämä henkilö oli Tohtori Frederick Bosch.
  
  
  Lääkäri veti pyörätuolin lähempänä minun sängyssä ja antoi minulle jäinen, ohut huulinen hymy. Susannah Henley katsoi minua expressionlessly ja sitten kääntyi pois.
  
  
  "Tervetuloa meidän spa, "lääkäri sanoi käheä ääni, jolla on saksalainen aksentti," vaikka pelkään, että tämä vierailu ei parantaa terveyttä." Hän pysähtyi, ja sitten lisätään, " Nick Carter."
  
  
  Hänen tunnustaminen minut antoi minulle vauhtia, ja kun olen kamppaillut turhaan vastaan joukkovelkakirjat, että piti minua nopeasti.
  
  
  Lääkäri heilutti kättä. "On turha taistella, Herra Carter. Olet voimaton täällä. Sitä paitsi, miksi olet niin innokas lähtemään, jos olet niin innokas tulemaan tänne? "
  
  
  Hän kääntyi ympäri hänen pyörätuolissa ja määräsi neljä valkoinen kalvopäällysteinen avustajia ottaa minut yläkertaan.
  
  
  Miehet nopeasti rullattu minua, silti rahapulassa sänky, koko huone, suuri hissi, joka ilmestyi heti, kun yksi heistä painoi nappia. He työnsi minut hissiin, ja olimme liittyi Susannah Henley ja lääkäri hänen pyörätuolissa. Kukaan ei vastannut kun hissi nousi hiljaa. Menimme jopa useita kerroksia ennen kuin hissi pysähtyi, ovet avattiin, ja olin ohjattiin osaksi valtava avoin huone.
  
  
  Katse ympäri huonetta, näin, että se oli koko neliön korttelin ja oli lasitettu lattiasta kattoon kaikilla neljällä sivulla. Olimme yläosassa spa, ja koska se oli korkean vuoren, lasiseinä antoi meille näkymä syviä laaksoja puolelta. Se oli mahtava näky, varsinkin päiväsaikaan, kun aurinko paistoi lunta.
  
  
  Mutta huone oli upea näky - valtava huminaa, humina tietokone keskustassa, vievät suurimman tilan. Tietokoneen valot pitää vilkkuu ja vilkkuu ja kone teki tasaista, hiljaista surinaa. Muuten, koska huone oli ilmeisesti äänieristettyjä, se oli aavemaisen hiljainen. Lääkäri teki eleen kädellään, ja neljä miestä muutti minun sängyssä lähempänä kone. Kun olin siellä, yksi miehistä kääntyi kahva on jalka sänkyni, ja yhtäkkiä nousi istumaan suoraan, edelleen rahapulassa alas, selkä ylös ja jalkani alas, kuin jos olisin ollut tuoli.
  
  
  Neljä miestä palasi hissiin ja jätti meidät kuin lääkäri heilautti jälleen.
  
  
  Susannah Henley seisoi hänen vieressään
  
  
  
  
  
  
  Hän avasi tietokoneen ja alkoi kiertämällä ja kääntämällä soittaa kuin lääkäri pyöräytti pyörätuolia niin, että se oli aivan edessäni.
  
  
  "Tässä se on, Herra Carter," hän sanoi, heiluttaa kättään tietokoneen ääressä, " vastaus, jota etsit. Siellä on voima, mitä olet kerran kutsutaan "Tappaja Prikaati". Tässä se on, ja et vieläkään ymmärrä, mitä se tarkoittaa sinulle? "
  
  
  Hän oli oikeassa. En tiennyt, mitä tietokone oli ja miten se aiheutti maailmanlaajuisen kriisin.
  
  
  "Kuka sinä olet?" Minä kysyin. "Mitä tämä on?"
  
  
  Lääkäri käänsi selkänsä minulle, ja ensimmäistä kertaa huomasin, että hänen pyörätuolinsa oli täysin koneellistettu, ilmeisesti määräysvallassa valvonta, että hän voisi toimia ilman käsityötä. Hän nauroi iloisesti, koska se whizzed kerran ympäri huonetta. Sitten hän meni takaisin missä istuin.
  
  
  "Saanen esitellä itseni", hän sanoi, tehdä pilkata keula vyötäröstä alaspäin. "Esittelen itseni minun oikea nimi, ei kaikki tietävät minut, Tohtori Frederick Bosch. Tämä nimi on tuttu - olen Tohtori Felix von Leppä. Näen nosti kulmakarvat, Herra Carter. Tiedät, vaimoni ja kolme kaunista tytärtä. Mutta tämä on vain pieni osa tarinaa."
  
  
  Hän pysähtyi hetkeksi ja katsoi minua kysyvästi. "Ennen kuin kerron tarinani, Herra Carter, haluan sinun ymmärtää, miksi kerron sinulle. Näet, olet nyt minun vallassani - fyysisesti, ja pian olet minun voimani kokonaan-fyysisesti ja henkisesti. Vakuutan teille, että mikään ei voi pysäyttää tätä, ja sinun pian nähdä itse. Mutta ennen sitä, haluan sinun kuulla, mitä tapahtui. Sinulle, teidän saavutuksia, soveltuvat loistava tarina minun täytyy kertoa. Halusin sinun olevan täällä elää tällä hetkellä, koska sinulla on joku, joka voi todella arvostaa sitä, mitä olen onnistunut tekemään. Muuten, "hän kääntyi tuolissaan jälleen," muuten työni olisi kuin luoda suuri mestariteos, sinfonia, joka ei ole koskaan ollut kuullut kukaan, joka arvostaa hyvää musiikkia tai maalaus, että kukaan ei ole koskaan nähnyt. Ymmärrätkö?"
  
  
  Nyökkäsin. Mitä ihmettelin, oli selitys tämä näennäinen järjettömyys?
  
  
  Tohtori Felix von Leppä istui liikkumattomana hänen pyörätuolissa jonkin aikaa, ennen kuin kallistumassa puhua minulle.
  
  
  Hän oli loistava tiedemies, Saksassa, työskentelee Adolf Hitler hallita ihmisen käyttäytymistä. Kokeet 30s ja 40s mukana vain eläimiä, ja ne olivat hyvin karkea, käyttämällä kemiallisia ja kirurgiset tekniikoita, muuttaa ja hallita aivojen.
  
  
  "Minulla oli jonkin verran menestystä," von Leppä sanoi ylpeänä, " silloinkin. Der Führer on kunnioittaa minua monta kertaa.
  
  
  Olin valmis siirtymään ihmiset. Sitten se oli liian myöhäistä - sota oli ohi. Siellä oli Liittoutuneiden hyökkäystä Berliiniin, jossa olin töissä... " hän pysähtyi ja otti pois hänen valkoinen takki. Saatoin nähdä, että hänen valkoinen-hansikkaat käsissä oli keinotekoinen. Hän muutti hänen harteillaan, ja molemmat kädet putosi lattialle. "Menetin molemmat käteni raid."
  
  
  Pian sen jälkeen, hän jatkoi, sota päättyi. Kun Venäläiset tulivat Berliiniin, he etsivät häntä, koska he tiesivät hänen kokeiluja. Kun he löysivät hänet, he ottivat hänet NEUVOSTOLIITTOON. Sekaannusta kertaa, Saksalaiset luulivat, että hän oli kuollut. Ei ole tietoa, että Tohtori Felix von Leppä edelleen olemassa.
  
  
  Moskovassa, hän jatkoi hänen työtään, mutta hän oli enemmän monimutkaisia sähköisiä prosesseja hänen käytettävissään. Venäläiset luotu keinotekoinen kädet ja käsivarret hänelle, ja hän oli loistava menestys.
  
  
  "Mutta Venäläiset", hän lisäsi," ei koskaan kohdellut minua epäluuloisesti." Hän pysähtyi ja liukui hänen lonkat osaksi pyörätuolin istuimen. Sekä jalat, joita olen nyt nähnyt, kuin keinotekoinen, putosi lattialle.
  
  
  "Ne leikkaa pois minun jalat niin en voinut paeta. He tiesivät, että minä olin heidän vihollisensa. Olen aina uskonut paremmuus saksan kansan. Koko työ oli auttaa saksan valtion hallitsevat maailmaa - ja nyt olen täydentänyt minun menetelmiä, minun unelma on tullut totta.
  
  
  "Mutta takaisin Venäläiset-he tutkivat historiaa Kolmannen Valtakunnan ja huomasi syvän henkilökohtaista uskollisuutta Hitlerille. Mutta se ei estänyt heitä käyttämästä tieteellistä tietoa. He luulivat, että olen lähellä läpimurtoa minun kokeiluja. Niin he pitivät minua eristetty; minulla ei ollut mitään, mutta työni."
  
  
  Von Leppä oli istuu hänen tuolissa edessäni, kädetön ja jalaton. Saatoin nähdä, että hän oli maistella minun inhoa ja järkytys, kun katsoin häntä. Hän nauroi katkerasti ja käyttää hänen selkälihaksia lähettää pyörätuolin mutkitellen ympäri huonetta ja takaisin, osoittaa, että edes nyt hän oli kaukana avuton.
  
  
  Pysäyttää jälleen, hän jatkoi hänen tarinansa. Venäjällä, hän lopulta kehitti teorian onnistunut hallinta ihmisiä, koska tuolloin kaksi uutta kehitys oli otettu käyttöön maailman - tietokoneet ja pienet transistorit.
  
  
  "Niin pian kuin huomasin, että nämä kaksi elementtiä," von Leppä kertoi minulle, " minä tiesin, mitä tarvitsin. Onhan tietokone oli vain mekaaninen aivot, jotka voidaan ohjelmoida tekemään mitä tahansa halusi.
  
  
  
  
  
  
  Aina, kun haluan sen olevan, aivot on pois kehosta. Tiesin, että laittamalla pieni transistori sisällä ihmisen aivot, että voisin lähettää tilaukset tietokone transistori. Minun aihe olisi minun ehdoton valvonta."
  
  
  Mutta hän oli yhä ongelma: hän ei tiedä, miten laittaa transistori, vaikka transistori peili pisteitä, ihmisen aivot. Hän jatkoi kokeilla, ei koskaan paljastaa hänen teoriansa Venäläisille.
  
  
  Sitten Kiinalaiset tutkijat alkoi kohteessa Moskova vaihtaa tietoja. Von Leppä päätti vaihtaa puolta. Näytti siltä, että Kiinan tiennyt mitään hänen poliittinen tausta ja kohdeltaisiin paremmin. Hän tuli ystävien kanssa Kiinalainen fyysikko ja salakuljetettiin Venäjän läpi. Se oli helppoa. Von Leppiä ' keinotekoinen kädet ja jalat oli poistettu, ja hän oli sijoitettu alareunassa laatikon tieteellisiä välineitä, jotka oli lähetetty Pekingiin.
  
  
  "Kerran Kiinassa," von Leppä jatkoi, " olen löytänyt ratkaisun. Se oli yllättävän yksinkertainen. Voit arvata? "
  
  
  Ennen kuin ehdin sanoa mitään, hän vastasi itse: "Akupunktio".
  
  
  Hän piti hänen hengitystään, kun hän jatkoi kertoa hänen tarinansa. Käyttämällä antiikin Kiinalaisen lääketieteen taidetta akupunktio, hän pystyi haudata micropoint transistori ihmisen aivoissa. Transistori oli powered by tietokone, ja von Leppiä oli täydellinen valvonta henkilö.
  
  
  Kuten Venäjällä, von Leppä piti hänen löytö salaisuus. Kun tilaisuus esitteli itsensä, hän istutti micropoint transistori aivoissa humalainen Kommunistisen Puolueen virallinen, korkea-arvoinen hallituksen jäsen. Sitten hän aktivoitu transistori käyttämällä pre-ohjelmoitu tietokone, ja Kiinan auttoi von Leppä paeta Sveitsiin.
  
  
  "Valitettavasti," von Leppä sanoi ivallisesti huokaus,"huono Kiinalainen kuoli matkalla kotiin."
  
  
  Heti kun hän pääsi Sveitsi, von Leppä otti yhteyttä hänen vaimonsa. Hän ei tiennyt, että hän oli synnyttänyt tyttärensä pian sen jälkeen Venäläiset ottivat Von Leppä pois. Ursula jatkoi pitää hänen miehensä henkilöllisyyden salassa, koska hänen yhdessä Hitlerin, mutta hän antoi hänelle varoja avata spa. Hänen perheensä ei tiedä hänen nykyinen kokeiluja, ja hänen tyttärensä koskaan epäillyt, että " Lääkäri. Bosch "oli heidän isänsä.
  
  
  Resort kukoisti, joka houkuttelee rikkaita ja vaikutusvaltaisia asiakkaita ympäri maailmaa. Von Leppä vietti vuotta rakentaa hänen salamurhaaja joukkue, istuttaminen micropoint transistori aivoissa huolellisesti valittu klinikan potilaiden. Kun lääkäri oli valmis, hän yksinkertaisesti aktivoida hänen inhimillisiä robotteja tietokoneen kautta.
  
  
  Olin hiljaa aikana hänen pitkä kerronta, osittain siksi, että von Leppä puhui lakkaamatta, ja osittain siksi, että hänen tarinansa oli liian epätodennäköistä kommentoida. Hän oli selvästi vihainen, mutta hän nopeasti osoitti, että hän ei ollut typerys.
  
  
  Ikään kuin lukeminen mielessäni, hän tiuskaisi: "Sinä et usko minua. Luuletko, että olet kuunnellut villi droning hullu vanha mies.
  
  
  Hän kääntyi valtava tietokone ja sanoi: "Kuule, Herra Carter. Hän viittilöi Susannah Henley, joka painetaan nappia. Yhtäkkiä, ääni yhdysvaltojen Presidentti täytti huoneen. Hän keskusteli nousu kauppaa Venäjän ja Kiinan kanssa. Hänen ääni jatkoi, von Leppä on villi kaakattaa melkein hukkui se ulos.
  
  
  "Transistorit ole vain välittää minun tilauksia," von Leppä sanoi, " mutta he myös toimivat vastaanottimet. Olen kuullut keskusteluja tapahtuu ympäri maailmaa. Nyt voit kuulla teidän, arvoisa puhemies, ottaen kautta transistori radio työnnetään aivojen yksi top ulkoministeriön virkamiehet. He ovat hallituksen kokouksessa ."
  
  
  Von Leppä viestitti Susannah, ja hän painoi muutamia painikkeita. Keskustelut Venäjän, Kiinan ja Englannin täytti huoneen yksi kerrallaan.
  
  
  Nyt tiesin, kuinka Von Leppä oli katsomassa kaikki minun toimia, kulkee minua kaikkiin suuntiin. Se on ollut lähettimet aivot Agentti Z1 ja Verblen, ja mahdollisesti muut AX työntekijää.
  
  
  "Kukaan ei voi pysäyttää minua," von Leppä kehui. "Järjestin nämä murha-itsemurhia niin, että ei olisi mitään kysyttävää jää, kun en keksi iso murha. Kun uhkailen heitä nyt, he uskovat minua. Ja tehdä mitä haluan sinun tekevän."
  
  
  Hänen silmissään kimmelsi, ja lääkäri rullattu pyörätuolin niin, että kasvomme olivat vain tuumaa toisistaan. "Aiomme nyt keskustella tulevaisuudessa, Herra Carter. Kun olit tajuttomana, minä lisätään transistori radio aivoihin. Hetki, minun avustaja ", - hän nyökkäsi Susannah - " aktivoi se. Nyt, sinun tulee olla täysin ja täysin minun armoilla, tottele ohjelmoitu nauha, että olen sijoitettu tietokone."
  
  
  Von Leppä istui hetken katsot minun kasvot. Hän oli selvästi nautin avuttomuus. Olin liian tietoinen sen voima ja tuntui hiki puhkeaa ruumiini.
  
  
  Von Leppä kääntyi pois minua ja nyökkäsi tytölle. Jäykistetty itseäni, kun katselin hänen kätensä tavoitella painiketta hänen tietokone. Hän kosketti painiketta. Rivi valot välähti, ja auto hyräili jopa enemmän. Odotin jännittyneenä, ei tiedä mitä odottaa. Olisin menettänyt tajuntani? Olisin menettää kaikki minun muisti
  
  
  
  
  
  aikaisemmin? Mitä olisi tapahtunut? Pian valot vilkkumasta.
  
  
  "Nick Carter on transistori on aktivoitu, Tohtori von Leppä," tyttö sanoi kylmästi. "Toiminto on täydellinen."
  
  
  Istuin liikkumatta paikallani. En tuntenut mitään - minun aivot toimi aivan yhtä selvästi kuin ennen. En tiennyt, mitä oli tapahtunut, mutta ilmeisesti en ollut alle Von Leppä on ohjaus. Yritin tehdä kova maski naamaani niin, että se ei havaita mitään.
  
  
  Von Leppä ilmeisesti luulin, että operaatio oli menestys. Hän tuskin vilkaisi minua kuin hän tahtiin innoissaan ympäri huonetta itsekseen. "Olen onnistunut! Taas, kuten aina! "
  
  
  Hän teki merkki Susannah ja sanoi melkein halveksivasti,"Anna hänen mennä, ole kiltti."
  
  
  Tyttö nopeasti käveli luokseni ja alkoi löysää hihnat, jotka piti minua alas. Pidin kasvoni pois tieltä, jos hän näki jotain, joka varoittaa häntä, mutta hän ei edes katso minua. Kun olin vihdoin vapaa, hän meni takaisin hänen tietokoneensa. En tiennyt mitä tehdä, joten minä vain istuin siellä, kun Von Leppä jatkoi vauhdilla edestakaisin, sokkeloinen hänen suunnitelmia.
  
  
  Yhtäkkiä keskellä hänen saarnan, hän lopetti puhumisen ja syöksyi minua kohti hänen pyörätuolissa, hermoja hänen kasvonsa nykivät hallitsemattomasti.
  
  
  Lähes samaan aikaan, Susannah huusi minulle, " Katso, Nick! Hän tietää, että et ole hallinnassa. Hän tietää! Hän näki silmäsi! "
  
  
  Hänen varoitus tuli juuri oikeaan aikaan. Hyppäsin alas sieltä missä istuin, kun von Leppä on pyörätuolin törmäsi minuun. En sitten näki liian myöhään, että kaksi turpaa olivat kiinni alta käsinojat pyörätuolin. Yksi kuono sylki ulos arkki polttavan liekin, kun taas muut julkaistiin jet sokaiseva kaasua. Jos en olisi hypännyt, kun tein, minulla olisi poltettu maan tasalle. Jopa niin, osa minun vasen olkapää ja käsi oli palanut pahasti, ja olin puoli sokea, kun olen väisti sivuun.
  
  
  Von Leppä kehrätty pyörätuolin noin vimma ja syöksyi minua kohti uudelleen, sekä turpaa sylkee tappava liekit ja hurina kaasun. Juoksin, kiertämällä ja kääntämällä huoneen poikki, kun hän työnsi minut pyörätuolissa. Selkäni paloi uudelleen, ennen kuin voisin päästä häntä, koska tällä kertaa hän oli siirtymässä liian nopeasti. Olin lähellä sammumista, mutta ennen kuin hän voisi kääntää tuolin ympäri taas, minä juoksin hänen peräänsä.
  
  
  Kun hän pyöräytti tuolin ympäri, hyppäsi hänen takaisin ja kietoi käteni hänen kaulansa ympärille. Pyörätuoli oli vielä kilpa eteenpäin, vetämällä minua yhdessä se. Vapaalla kädellä, kaivoin sormeni syvälle von Leppä kaula, kunnes löysin hermo olin etsimässä. Hain paine ja tilapäisesti halvaantunut hänet. Nyt hän ei voinut liikkua, ei edes lihas yrittää hidastaa hänen autonsa. Käyttäen kaikki paino, käännyin kilpa pyörätuolin ja tavoitteena se suoraan lasin seinään.
  
  
  Pyörätuolin kiiti täyttä vauhtia kohti määränpäätä. Pidin siitä, katsellen seinään saada lähemmäs ja lähemmäs, kunnes kun pyörätuolin murskasi lasin läpi, kaaduin lattialle. Tuoli von Leppä kehon kännissä lasia vasten ja romahti laaksoon.
  
  
  Susannah Henley ryntäsi yli ja auttoi minut jaloilleni. Minä katsoin häntä. "Sinä pelastit minut, etkö vain?"
  
  
  "Kyllä", hän sanoi, roikkuminen minulle. "Minä selitän myöhemmin."
  
  
  Kaksi meistä seisoi hiljaa reunalla huone, etsii alas syvään kuiluun alla. Siellä, satoja metrejä alapuolella, jää, jäätikkö, antaa kehon von Leppä, rikki pyörätuolin hänen viereensä. Ylhäältä, keho näytti kuin pieni rikki nukke ja sen kädet ja jalat revitty pois. Susannah alkoi, ja vedin hänet pois ikkunasta.
  
  
  "Tietokone", hän sanoi, yhtäkkiä muistaa. "Minun täytyy ottaa se pois."
  
  
  Hän riensi huoneen poikki ja painetaan painikkeita. Rivit valot sammuivat, ja surina tuli alhainen hum. Lopullinen puistattaa, auto pysähtyi kokonaan, ja jäädytti.
  
  
  Susannah katsoi minua. "Kaikki on hyvin nyt", hän sanoi. "Tietokone on estetty. Mikään transistorit toimivat, ja kaikki Tohtori von Leppä uhreja tulee takaisin normaaliin persoonallisuuksia. Ajan, mikro-point-transistorit - myös aivoissa - on yksinkertaisesti liueta." Nyökkäsin. Se oli ohi.
  
  
  18
  
  
  Kun tietokone oli kiinni, soitin Hawke yhdysvalloissa. Annoin hänelle lyhyt, täysimääräisesti huomioon, mitä oli tapahtunut. Kun olin lopettanut, hän neuvoi minua pysymään kylpylässä. Hän tekee täyden raportin Presidentin edustajien ja muiden Hallitusten. Sitten ne kaikki tulevat Sveitsi todistamassa lopullinen tuhoaminen tietokoneen.
  
  
  Kun Susannah ja odotin, hän kertoi minulle tarinansa. Hän työskenteli Von Leppä kaksi vuotta. Hän oli Britti, ja oli tullut hänelle läpi salaisen mainos auttaa Lontoon sanomalehti. Hän oli lab avustaja Lontoossa, ja siellä oli jotain muuta tekemistä kylpylässä.
  
  
  Hän oli käytännössä vankina päivänä hän saapui. Se oli mahdotonta paeta. Vaikka sinä yönä, kun hän tuli hotellihuoneeseeni, jos hän olisi lyönyt minua, joku
  
  
  
  
  
  hän-yksi von Leppä miehet - olisi lopettanut työnsä.
  
  
  Yhdistelmä viha ja epätoivo teki hänen mennä tässä hullu seikkailu tietokoneen ääressä. Hän toivoi, hän rukoili, että vapautit minut auttaisi häntä.
  
  
  Muutamaa tuntia myöhemmin, Hawk ja hänen ryhmänsä alkoi saapua. He olivat epäuskoisena, kun kerroin heille kaikki yksityiskohdat Von Leppä on tarina. Uskon, että jos Susannah ei olisi ollut siellä tukea metsäkauris - ja jos en olisi ollut niin vankka maine alalla - olisin saanut potkut, koska oddball. Ja, tietenkin, siellä oli tietokone todisteita.
  
  
  Toimii presidentin määräyksestä, Hawke sidoksissa Sveitsin viranomaiset jättiläinen kone. Seuraavana päivänä, keinona oli tyhjennetty ihmisistä. Sitten asiantuntijat olivat nimeltään purkaa tietokoneelle. Kaikki todisteet Tohtori von Leppä on suunnitelma hallita maailmaa-tietokoneen ja spa-tuhoutui. Lääkäri ruumis vietiin Berliinin keskellä yötä ja sijoitetaan von Leppä perheen tontti. Vain Ursula ilmoitettiin hänen kuolemaansa, ja hän pyysi, että hänen tyttärensä koskaan tietää isänsä olemassaolon toisen maailmansodan jälkeen.
  
  
  Viranomaiset Bern kertoi asukkaille, että keinona jouduttiin purkamaan, koska rakenne oli pitää turvallisena. Nyt, että kyseessä oli suljettu ja kaikki osuus, Haukka, Susannah, ja tapasin ylös chalet, jossa minulla oli vielä tilaa jäljellä, viimeinen juoda. Haukka lensi takaisin, että yö, mutta hän auliisti tarjoutui anna minun jäädä toinen päivä.
  
  
  "No, Nick", hän sanoi, kilinä lasit minulle, " emme voi pisteet toinen sinulle." Se oli lähin asia Hawke oli minulle sanonut.
  
  
  Myöhemmin, kun Hawke ' s kone lähti, Susannah ja makasin huoneessani. Rakastelimme taas, ja vedin hänet lähelleni ja sanoi, " tiedätkö, minusta tuntuu en voi pitää rakastaa sinua loppuelämäni. Vaarallinen tunne.
  
  
  Hän rekennettiin itsensä ylös yksi kyynärpää, kumartui minua, ja hymyili pehmeästi. "Ehkä, Dumplink", hän kuiskasi, " että on, mitä tapahtuu sinulle. Älä unohda, että sinulla on vielä transistori rakennettu osaksi aivot, ja tiedän lähes yhtä paljon kuin Tohtori von Leppä valvoa ihmisiä. Voisin vain tehdä pieni tietokone ja ohjelma, niin sinun täytyy tehdä rakastavat minua yö ja päivä."
  
  
  "Luuletko, että minua pelottaa?"
  
  
  Lopussa
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Selvitysmies
  
  
  
  
  Kommentointi
  
  
  
  Kreikan agentti, vanha ystävä Carter on toiminut Rautaesiripun takana, mutta haluaa lähteä ja tarvitsee AX: n avulla voit tehdä niin.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ensimmäinen luku
  
  
  Toinen luku
  
  
  Kolmas luku
  
  
  Neljännessä luvussa
  
  
  Luvussa Viisi
  
  
  Luvussa Kuusi
  
  
  Siemen seitsemäs luku
  
  
  Luku Kahdeksan
  
  
  Luvussa Yhdeksän
  
  
  Kymmenes luku
  
  
  Yhdestoista luku
  
  
  Luku Kaksitoista
  
  
  Luku Kolmetoista
  
  
  Luku Neljätoista
  
  
  Luku Viisitoista
  
  
  Kuudestoista luku
  
  
  Luku seitsemäntoista
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Selvitysmies
  
  
  
  
  
  Omistettu jäsenille yhdysvaltain Salainen Palvelu
  
  
  
  
  
  
  Ensimmäinen luku
  
  
  
  
  
  Se ei ole kaukana Washington Outer Banks; se vain näyttää siltä. Koska se oli loma, me veti takaisin hieman ja ajoi yli Annapolis Bay Sillan Chesapeake east bank, otti sitten moottoritien maaseudulla yhtä näyttäviä kuin venyttää välillä Indianapolis-ja Terre Haute. Siellä käytetään olla suuri lauttamatkan päässä Cape Charles Norfolk - tarpeeksi kauan, rentoutua, syödä ruokasalissa, ja katsella merta liikkua välillä Atlantin ja Lahti. Mutta ei sen enempää. Nyt siellä on monimutkainen siltoja, kuten betoni nauhat poikki vettä, ja pari järkyttävää sukeltaa tunneleita, jotka oletettavasti avulla laivojen kulkea häiritsemättä liikennettä. Ongelmana on, että joka kerta, kun myrsky iskee, proomu taukoja ankkuri, rikkoo sillan paalut, ja sammuu kaikki rakenteet useita viikkoja. Joskus ihmettelen, miten ne ihmiset, jotka kulkevat cape Norfolk on selviytyminen, mutta se on heidän ongelmansa.
  
  
  Paras asia tehdä, kun ajaa läpi Norfolk on sulkea silmäsi. Sitten, kun pää etelään, unohda Suuri Synkkä Suolla oikealla ja keskittyä tämän valtavan ketjun saaria, jotka muodostavat pohjoisella puoliskolla Pohjois-Carolinan rannikolla. Kun saat Outer Banks noin Kitty Hawk, sinun tuntuu olet kaukana merellä, jossa on kapea kaistale hiekkadyynien ja motellit pitää sinut pois vedestä. Itse asiassa, olet melko kaukana merellä, mutta en usko tämän matkatoimisto hölynpölyä Cape Hatteras on itäisin piste YHDYSVALLOISSA; Philadelphia on reilut sata kilometriä eteenpäin, vain päästä alkuun.
  
  
  Mutta emme pysähdy Hatteras. Liian paljon turisteja, ja Monica ja en ottanut pitkän viikonlopun hengailla joukko valokuvaajia. Ajon jälkeen ikuisesti suora, yksitoikkoinen valtatie, pääsimme lautalla Ocracoke, viimeinen pysäkki Outer Banks. Loppukeväästä päivä oli selkeä, mutta synkkä, valoa pilvinen sää, joka teki auringon lähes ahdistava.
  
  
  Kun saavuimme, saimme ulos vuokra-keltainen Mustang ja pysähtyi tylppä keula veneen, tuulta oli tarpeeksi heittää spray suihke kasvomme, mutta se oli enemmän virkistävä kuin ärsyttävää. Monica oli sellainen tyttö, joka ei huolehdi hänen meikki - tai jotain muuta-joka oli yksi niistä syistä, otin hänet tämän kävellä.
  
  
  Pomoni Washington ei ollut tyytyväinen valintaani pitkän viikonlopun; en voinut edes kertoa, missä asun, koska en ole koskaan ollut Ocracoke ennen; se ei ollut juuri sitä mitä turistit tarvitsevat. Olen enemmän tai vähemmän lupasin antaa hänen tietää, niin pian kuin löysimme motellin, mutta me molemmat tiesimme, olisin luultavasti unohtaa. Se on mukava tietää, että olet tarvitaan, mutta sinun täytyy vetää raja jonnekin.
  
  
  Pysähdyimme sijainti lähellä kaupungin Ocracoke, klusterin taloja ja kauppoja järjestetty sataman ympärille muodostaen täydellisen ympyrän. Olin iloinen löytää, että ei ole puhelinta huoneessa, mutta meillä on jääpalakone ulkopuolella. Muutama vuosi sitten, ystäväni kirjoitti artikkelin tästä pieniä, eristyksissä saarella, ja koska se korosti hänen pääasiallinen kiinnostus elämään, tiesin, että Ocracoke ei vain kuiva, mutta se ei ollut edes henkilö, joka voisi tuoda sinulle ylimääräistä pullo tai kaksi. Mutta saavuimme hyvin varusteltu, ja Monica ja olen ollut huolissani, kun aloitimme meidän kiireinen loma muutaman päivän.
  
  
  Monica työskenteli spa, Bethesda, ja yksi katsokaa, että pieni, mutta ihanasti kirkkaan ruumiinsa oli kaikki, että ad tarvitaan. Kahdeskymmenes-viisi, kun pari särkyneitä avioliittoja, hän oli naiivisti korkea henget, teini-ikäinen, mutta hän oli shrewdness arvostin. Hän ei koskaan pyytänyt minun arvet, kauhea niitä, jotka jopa AX on super kirurgit ei voinut poistaa kokonaan. Paikka, jossa hän oli työskennellyt, sopii tällainen vahinko.
  
  
  Washington asiakaskunta on armeijan esimiehet, diplomaatteja ja niiden satelliitit, miehiä ja naisia, eri ministeriöt, joiden otsikot eivät kerro mitään heidän todelliset toiminnot. Toisin sanoen kysymykset olivat lannistunut, ja se oli tärkein syy pomoni lähetti minut tämä paikka sen jälkeen, kun yksi minun tehtäviä jätti minut melko huonossa kunnossa.
  
  
  Monica ja otin lyhyen uida viileässä Atlantin, jota seurasi pitkä, rauhassa sunburns, sitten toinen lyhyen uida ja riensi palata motel, kun aurinko alkoi laskea kohti Pamlico Sound toisella puolella saarta. Suihkun jälkeen, vietimme hämmästyttävä tunnin sängyssä ja sitten sai jopa löytää paikka illalliselle. Valinta ei ollut suuri, mutta tuoretta kalaa paikka, me valitsivat oli hyvin keitetty, jos ei jännittävä, ja me rehellisesti voinut valittaa.
  
  
  Tätä jatkui pari päivää, me vaelsi ympäri rantoja, pysähtyi puhua surfers ajoittain, tarkistin matkamuistomyymälöitä ja sovittiin, että yksikään niistä ei ollut mitään hyötyä. Sää koskaan muuttunut, siellä oli aina kevyt usva, joka on tehnyt sininen taivas näyttävät maitomaista harmaa, ja sen jälkeen kun se alkoi painaa meitä molempia. Keskipäivään mennessä kolmantena päivänä, sovimme, että se oli aika palata; pysähdyimme jossain muualla rannikolla yö - olimme ole kiirettä, me vain halusi siirtyä eteenpäin.
  
  
  Olimme kuulleet Ocracoke pony, villi rotu samanlaisia kuin löytyy Chincoteague Island, pois Virginia, mutta emme olleet huomanneet mitään, kunnes olimme matkalla lautalle. Sitten, kun olimme ajo kapea kaksikaistainen asfaltin läpi liikkuvan hiekkadyynit, Monica yhtäkkiä huomautti minua eteenpäin vasemmalle.
  
  
  Hän huusi. "Katso!" Koko lauma!"
  
  
  Käänsin päätäni juuri ajoissa nähdä pari hevosen takajalat katoavat takana korkea, shrubby dune. "Ne ovat poissa", sanoin.
  
  
  "Oh, lopeta, Nick," tyttö vaati. "Katsotaanpa, jos voimme löytää ne uudelleen."
  
  
  "He ovat villejä, he eivät anna sinun lähellä niitä." Tiesin, että Monica oli hulluna hevosia; hän ratsasti säännöllisesti talli Marylandissa. Minulle hevoset ovat vain nopeampi tapa saada yli maahan kuin kävely, jos se on ainoa vaihtoehto.
  
  
  "Katsotaanpa kokeilla sitä joka tapauksessa." Hän laittoi kätensä polvelleni ja antoi minulle, että leikkisä virne sanoi, että hän tiesi aivan hyvin, että hän oli menossa saada hänen tavalla. "Emme ole kiire, ja emme ole edes katsoin tämän saaren."
  
  
  Niin, minä myönsin itselleni, kun vedin yli puolella tietä ja pysäytti auton. Kun moottori oli pois päältä, ainoa ääni oli kevyt tuuli puhaltaa läpi hoitamaton punainen-ruskea pensaikko, että jotenkin onnistunut kasvamaan hiekkainen maaperä. Katsoin Monica, hänen pystynenä ja kirkkaat silmät, hänen ruskettunut posket vain alkaa irrota reunoista. Ja sitten katsoin hänen ihanan pullea rinnat, joka erottui valoa vasten neuloa paita ja haalistuneet denim shortsit, jotka tarttui hänen reidet kuin rakastajan syleilyyn. Otin hänen kätensä pois minun polvi ja suuteli sitä lyhyesti.
  
  
  Hyvä. Aloitetaan iso ratsia, " sanoin, avaa oven minun puolellani.
  
  
  "Ota kamera. Haluaisin ottaa joitakin kuvia."
  
  
  "On se."
  
  
  Me molemmat kävelimme paljain jaloin koko raskas hiekkaa äänen suuntaan. Välillä korkeat dyynit kummallakin puolella meitä oli eräänlainen polku - tai ainakin kaistale hiekkaa, jossa ei ole pensaita kasvoi. Pidin silmällä paikka, jossa hevoset oli kadonnut, mutta kun me puhkesi avoin pankki, he olivat löydy mistään.
  
  
  Monica oli nyt kilpa eteenpäin, skannaus maahan; yhtäkkiä hän putosi polvilleen kuin Indian scout. "Katso!", hän huusi. "Jälkiä!"
  
  
  "Mitä sinä odotit?" Kysyin, laahustavat koko kuuma hiekka häntä kohti. "Renkaan jäljet?"
  
  
  "Ei tyhmä. Hän nousi ylös ja katsoi pitkään, suoraan rannan. "Mutta meidän on voinut seurata heitä."
  
  
  "Tietenkin. Nyt vasta ensi talvena. Ja kuinka paljon mahdollisuuksia luulet, että saamme kiinni ne?"
  
  
  "No...", Hän käänsi päänsä, siniset silmät kapenee. "Ne on mennyt jonnekin beyond dyynit." Hän tarttui käteeni ja alkoi vetää. "Tule, Nick."
  
  
  Annoin hänen ottaa minut hänen kanssaan. Hän suuntasi rannalle, kävely, missä hiekka oli kovaa ja märkä mini aaltojen Ääni. Hän katseli kasa kaviot huolellisesti, sitten yhtäkkiä pysähtyi ja osoitti sisämaahan.
  
  
  "Katso! He kääntyivät pois siitä." Hän juoksi, ja hitto vie, olen trotted jälkeen hänen. Tällainen innostus voi olla tarttuvaa.
  
  
  Kun kappaleet katosi paksu aluskasvillisuuden beyond dyynit, onnistuin pitämään itseni kertoa hänelle: "minä sanoin," osittain siksi, etten tee sitä paitsi päässäni. Monica pysähtyi kävely
  
  
  äkillisesti, laitoin sormen hänen huulet ja huokaisi.
  
  
  "Ihmettelen, joka tapa -" hän aloitti.
  
  
  "Se on vain arvaus."
  
  
  Hän nyökkäsi. "Saatat olla oikeassa." Sitten hän kirkastui. "Mutta katso! Voimme kiivetä tätä hirviömäistä dune ja ainakin katsoa ympärilleen. Ehkä voimme nähdä ne uudelleen!"
  
  
  Se oli minun vuoroni huokaista, mutta koska minulla oli mennyt niin pitkälle hänen kanssaan, ei ollut mitään syytä vastustaa. Hän kiipesi jyrkän dyynin rinnettä kuin puolustaja, saada jalat kuntoon kauden, ja jos olisin ollut muutamaa vuotta nuorempi, olisin tuntenut pakko näyttää hänelle, että voisin tehdä sen, liian. Sen sijaan olen nousi enemmän kohtuulliseen tahtiin; on tarpeeksi fyysiset vaatimukset työssäni ja minun ei tarvitse keuliminen. Sitä paitsi, minulla ei ole todistaa mitään Monica.
  
  
  Hän seisoi varpaillaan, valo, lämpötila ruffling hänen vaaleat hiukset, ja hitaasti kääntyi katsomaan maahan alla. En voinut nähdä mitään loputon vyyhti pensaat ja kitukasvuinen puut, välillä kaksi riviä dyynit. Siellä voisi olla panzer division vaanii siellä, puhumattakaan kymmenkunta ponia.
  
  
  "Olemme varmasti menettäneet ne", sanoin.
  
  
  Monica nyökkäsi. "Näyttää siltä, helvetti! Halusin vain saada lähemmäksi katsomaan heitä."
  
  
  "No, ensi kerralla." Katsoin hänen päänsä oli asfaltti tie etäisyys. Voisin nähdä keltainen Mustang pysäköity, jos olisin jättänyt sen, mutta ei ollut merkki auton, ei merkkiäkään mies, ei edes eksynyt lokki. Takana on ääni, joka venyttää loputtomasti kohti näkymätön manner, ehkä kaksikymmentä mailin päässä, pari lelu veneet ryömi poikki vettä, mutta heillä ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, tämä kauko ja eristetty paikka.
  
  
  Katsoin takaisin Monica, joka katsoi minua katso, minä tiesin niin hyvin. Hän haukotteli, venytetty, ja juoksi hänen kätensä kautta hänen hiukset. Hänen koko rinnat nousi paidan alle, hänen nännit jyrkästi määritelty. Hän hymyili unisesti, ja olen zip up nahka kameralaukku pitää hiekan pois.
  
  
  Päälle dyyni oli koverrettu, lautasen pehmeää hiekkaa, että aluksi tuntui kuumaa vastaan paljas liha. Mutta sitten, kun lantio alkoi liikkua rytmikkäästi allani, olen unohtanut, lämpöä ja kaikkea muuta, mutta mitä me olimme tekemässä. Hän oli intohimoinen, himokas tyttö, täysin mukana; hän nosti hänen jalat ja kääri ne noin minun vyötärö, tilalla minut hänen hämmästyttävä vahvuus, ja sitten alkoi runkata rajusti, yrittää vetää minut hänen. Sitten hän päästi pitkän, matala ulvonta kipua ja iloa, ja sitten alkoi hitaasti laskeutua kuin minä loppuun itse.
  
  
  "Se oli hyvä", hän mutisi.
  
  
  "Uskomaton," olen samaa mieltä, nyt tietoisia siitä, kuinka aurinko oli polttava minut.
  
  
  "Toivon, että voisin jäädä tänne koko päivän." Hänen kätensä olivat vielä niskassa, ja hänen silmänsä olivat hieman auki, kun hän hymyili minulle.
  
  
  "On olemassa muita paikkoja." Se ei ollut, että en halua jäädä, mutta oli utelias kiireellisyys kertoo minulle, että en voinut ymmärtää itseäni. Kunnes kuulin kaukainen ääni lähestyy.
  
  
  Katsoin vasemmalle, kohti saaren päähän, jossa lauttarantaan oli. Ilmassa, ei enempää kuin sata metriä maanpinnan yläpuolella, helikopteri liikkui hitaasti meidän suuntaan. Se rokkasi varovasti edestakaisin, ilmeisesti skannaus kaksikaistainen asfaltin pintaan. Kun se tuli minun keltainen Mustang, se hidastui vielä enemmän, leijui, ja sitten lasketaan hieman, ikään kuin saada tuntemaan toisensa paremmin.
  
  
  Ilman seremonia, minä veti Monica on omaksua ja hyppäsi jalkojani; minä olin vetää housut jalkaan kun helikopteri yhtäkkiä kääntyi ja suuntasi suoraan meidän dune.
  
  
  "Mikä se on?" Monica kysyi, vain puoliksi huolissaan, propping itsensä ylös yksi kyynärpää.
  
  
  "Keltainen Mustang," minä rasped, kiroten vuokra-virasto ei tarjoa minulle vähemmän huomiota herättävä auto.
  
  
  "Mitä sinä puhut, Nick?" Tyttö kääntyi ympäri, katsoi ylös taivaalle kuin helikopteri lähestyi. Vannon, alasti ja kaikki, hän oli menossa aalto, kun vedin hänet pois jyrkkä dune pankki. Se ei ole oikea tapa kohdella nainen, olisit vain tehnyt rakastavat, mutta kun minä ducked hänen, se oli viimeinen asia mielessäni. Kun outo kone etsii minua, en usko, aalto - minä ankka.
  
  
  
  
  
  
  Toinen luku
  
  
  
  
  
  Huolimatta kaikista suojaa lyhyen matkan, paikka jossa olimme ei ollut tarpeeksi piilottaa kani. Tällä kertaa oli minun vuoroni ajaa, vetämällä Monica takanani; jotenkin hän onnistui napata hänen vaatteet kuin minä työnsi hänet yli dyyni, ja neuloa paita lepatti hänen takanaan kuin lippu. Sillä ei ollut väliä; joka tapauksessa, kaveri helikopteri olisi huomannut meitä.
  
  
  Se lensi matalalla ylitsemme, tuuli lietsoo hiekkaa roottorit
  
  
  meidän kasvoja. Monica kompastui, yrittää sulkea silmiään; pysähdyin auttamaan häntä, katsoi takaisin, ja kun tein, helikopteri laskeutui pari tusinaa metrin päässä meistä.
  
  
  Se oli aika lopettaa käynnissä. Olen squinted vastaan auringonvalo heijastaa pois whizzing terät, vaistomaisesti laitan itseni välillä tyttö ja helikopteri, ja se ei ollut vain piilottaa minun alastomuus. Lähin ovi pyöreä muovi kupla avautui ja mies astui hitaasti ulos. Hän oli vain siluetti, mutta heti kun hän liikkui minua kohti, olen rento.
  
  
  "Ota tavarasi, rakas," minä mutisi tyttö, ja odotti David Hawk lähestyä varovasti. Onneksi hänelle, Monica oli sellainen tyttö, joka kesti noin sekunnin ja puolen pukeutua, joten hän ei tarvitse katsoa pois enää.
  
  
  "Selvä", hän lopulta sanoi, ei hengityksen vinkuminen ollenkaan. Ei ainoastaan AX Päällikkö näyttää siltä, että hän piti saarnaa hellfire ja tulikiveä hänen seurakunta on kylä Uudessa-Englannissa, mutta hän joskus toimii, että tapa - ymmärrettävästi läsnä alaston nainen.
  
  
  Tauko, joka seurasi, laitan paitani. Minä kysyin.
  
  
  "Mitä tuo sinulle upea Ocracoke?"
  
  
  "Sinä", hän sanoi tylysti. "Miksi et jätä viesti, missä olet täällä?"
  
  
  "Koska kun lähdin Washington, en tiedä."
  
  
  "Milloin sait selville?"
  
  
  "Se vain ei ole väliä pari päivää."
  
  
  Hänen flint silmät syöksyi minun Monica, sitten takaisin minulle. "Sinun pitäisi tietää paremmin, Carter."
  
  
  Ei riidellä hänen kanssaan. Ainoa selitys oli, että keskeytin liian monet minun lyhyet lomat, kuten tämä, mutta se ei ollut tekosyy ollenkaan. Olemme pieni organisaatio, ja kun minä haluan, minua tarvitaan.
  
  
  "Olen pahoillani", sanoin lyhyesti. "Joka tapauksessa, me olimme juuri matkalla takaisin d. c.: hen, kun sinä, uh, huomasi meidät."
  
  
  Hän naurahti. "Mmm. Onneksi meille kaikille, että me ei, luulisin. Jos olet missään muualla, mutta tämä saari lopussa maailmassa, en usko, että meidän tulisi ottaa yhteyttä. Mutta se oli vaivan arvoista, ja se toimi. Sinun täytyy lähettää tyttö odottaa sinua auton luona."
  
  
  En kysy miksi, vain kääntyi ja nyökkäsi Monica. Hänelle kunniaksi, hän ei murjota tai protesti. Hän vain nyökkäsi ja juoksi pois.
  
  
  Haukka ei vaivaudu kanssa alustavia testejä. "Me tarvitsemme sinua Washington juuri nyt, Nick; en mene yksityiskohtiin, kunnes me saada takaisin toimistoon, mutta se, että tulin tänne yksin pitäisi kertoa teille, kuinka tärkeää tämä on."
  
  
  "En ymmärrä." Ei sillä, että vanha mies oli vain post komentaja, mutta se on harvinaista nähdä johtaja yksi maailman tärkeimmistä tiedusteluorganisaatioilta asioilla.
  
  
  "Ei tyttö ajaa autoa?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Hyvä. Sitten hän voi palata auton Washington. Lennät takaisin minun kanssani."
  
  
  "En voi mennä ja sinne iltaan mennessä."
  
  
  "Se on liian myöhäistä. Voit olla oma tapa iltaan mennessä."
  
  
  "Minne?"
  
  
  "Myöhemmin. Helikopterissa ja viemme sinut pois teidän ... onneksi näkyvästi auton."
  
  
  Pudistin päätäni. "Minä kävellä; se on vähintä, mitä voin tehdä, kun saada tyttö tehdä se."
  
  
  Haukka tuijotti minua hetken, imee hänen kylmä putki. "Älä kerro minulle," hän sanoi, nykiminen huulet, joka toimi hymy. "Oletko tulossa herrasmies näinä päivinä?"
  
  
  Ei kannata vastata.
  
  
  Monica otti uutisen hyvin, vaikka hän teki selväksi, että hän ei pidä ajatuksesta, että puuttuva loput meidän loma. "Nähdään niin pian kuin voin," sanoin hänelle, tarkoittaen jokaista sanaa, tytöt, kuten Monica ovat harvinaista löytää, varsinkin jos mies minun liiketoimintaa. Nappasin matkalaukkuni, suuteli häntä hyvästi, ja pysäyttäneet helikopteri. Hän heilautti kerran, sitten riensi pois kuin jos hän oli valmis rodun Washingtoniin. Tapa, jolla hän ajoi, en löisi vetoa häntä vastaan, jos se ei ollut, että pitkä, hidas lauttamatkan.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Haukka ei sanonut minulle sanaakaan, kunnes olimme toimistossa AX päämajassa Dupont Circle. Julkisivun takana World News palvelu on monimutkainen steriili vähän toimistot, maalattu sama tylsä sävy vankilassa vihreä ja valaistu loputon riviä kalpea neon-putket. Hawke on yksi harvoista ikkunallinen toimistoja, mutta se ei tee siitä yhtään hauskempaa; hän seisoo edessä tyhjä seinä, joka on lähes käden ulottuvilla.
  
  
  Minä istuin alas kovaa, suora tuoli vastapäätä hänen tavallinen teräs pöytä. Kuten tavallista, siellä oli vain muutama siististi pinottu kansioita, pari tavallinen musta puhelimet, plus yksi et näe, punainen yksi erityinen lokero rakennettu hänen desk. Kuin Haukka, toimisto oli suunniteltu vain pienille yrityksille.
  
  
  liike. Kukaan ei ollut koskaan kannustanut viipyä ja pass aika päivän siellä.
  
  
  "Sinä olet hermostunut, N3," vanha mies huomautti.
  
  
  "Mikä saa sinut sanomaan noin?"
  
  
  "Vain koska... sanotaan ... tirkistelijä päätti ottaa tarkemmin, mitä oli tapahtumassa tämän päälle dyyni, olet toiminut, jos pelkäät henkesi."
  
  
  "Jos sinä et olisi tarkistanut minun auto ensin, saatan olla väärässä sinulla vielä Tirkistelijä. Mutta en ole ekshibitionisti joka tapauksessa, joten voisin päästä pois sieltä, kuka olet."
  
  
  Haukka nyökkäsi terävästi, iski keittiö ottelun, ja piti sitä haisevaa kulhoon piippunsa. "Kun oli viimeinen kerta, kun meni venematka, Nick?"
  
  
  Minun piti ajatella sitä hieman. "Viimeksi olin Bahamalla. Neljä kuukautta sitten."
  
  
  "Mitkä?"
  
  
  "Vain yksi niistä vähän katamaraanit, että hotelli vuokraa."
  
  
  "Mitään muuta?"
  
  
  "Ei... anna minun ajatella sitä. Ei, koska viime kesänä. Ystäväni on neljäkymmentä-kaksi-jalka jahti itärannikolla. Vietimme muutaman päivän ajo noin Chesapeake."
  
  
  "Ajo-vene itseäsi?"
  
  
  "Tietenkin. Tiedät, etten voi uida. En kippari 12 kilometrin kilpailussa America ' s Cup, mutta en voi tehdä melko paljon mitään, että yksi henkilö voi tehdä."
  
  
  "Kyllä, se on teidän tiedosto. Navigointi?"
  
  
  "Tämä on myös tiedosto."
  
  
  Hän nyökkäsi. "Alex Zenopolis".
  
  
  Aloin sanoa jotain minun tiedosto uudelleen, mutta sitten nimi halkaisi minua ja estänyt minua kuin kivi seinään. "Alex," I hengitetään. "Se on ollut vuosia, koska olen kuullut, että nimi."
  
  
  "No, hän on raportoitu ajoittain koska hän liittyi Punaiset. On selvää, että hän teki hyvää elää niiden älykkyys laitteet."
  
  
  "En muista nähneeni mitään näistä raporteista."
  
  
  "Ole kiitollinen, että olet työskennellyt alalla, sinun ei tarvitse lukea joka raportti."
  
  
  Olin kiitollinen, mutta en aio puhua siitä. "Toivon, etten olisi nähnyt niitä; Alex ja minä olimme ystäville jonkin aikaa."
  
  
  "Kyllä, minä muistan."
  
  
  "Entä nyt?"
  
  
  "On selvää, että hän haluaa tulla ulos."
  
  
  Se oli minun vuoro nyökätä; en tarvinnut kysyä mitään.
  
  
  "Viime yönä", Hawke jatkoi, " yksi miehistä sijoitettu Kreikan rajalla Albanian kanssa sai viestin, jonka väitetään olevan peräisin Zenopolis. Se oli heti siirrettiin tänne." Haukka avasi ylimmän kansion ja liukui ohut paperi pöydän yli.
  
  
  Viesti oli ymmärrettävästi arvoituksellinen, se vain sanoi, että Alex Zenopolis, entinen kreikan tiedustelupalvelun virkamies, olisi henkilökohtaisesti yhteyttä tekijöille Kreikassa viikon kuluessa tai niin. Aika ja paikka seurata. Se on sitten lähettää vahvistuksen signaaliin, joka tulee lähettää vakio-taajuudella tiettyyn aikaan.
  
  
  Palautin sen pomolleni. "Tiedätkö, missä hän on?"
  
  
  "Viimeksi kun kuulin, hän oli palvelee joitakin yhteysryhmän toiminta välillä Jugoslavian ja Albanian." Hawk saa itselleen kylmä hymy. "Voit kuvitella, herkku tällaista toimintaa."
  
  
  "En muista, että Alex on diplomaatti."
  
  
  "ei. Toisaalta, emme luultavasti tietää vähemmän siitä, mitä tapahtuu sisällä Albanian kuin meillä noin Punainen Kiina."
  
  
  "Luuletko, että hän voi kertoa meille jotain tärkeää?"
  
  
  "Siellä on aina tällaista mahdollisuutta. Toisaalta, kaikki mitä hän sanoo on, että hän haluaa ottaa yhteyttä. Henkilökohtaisesti."
  
  
  "Mikä tarkoittaa kasvokkain. Kreikan."
  
  
  "Ja ehkä hän vain haluaa päästä takaisin laumaan."
  
  
  Kohautin hartioitani. Hyvä. Joka tapauksessa, hän pitäisi kertoa meille jotain mielenkiintoista."
  
  
  "Luultavasti paljon."
  
  
  "Onko sinulla mitään muuta kuin tämän viestin?"
  
  
  "Ei oikeastaan. Mutta en todellakaan halua saada seuraava asia, jonka hän lähetti."
  
  
  "Ja sillä välin?"
  
  
  "Sillä välin, aiot ottaa pikakurssin purjehdus ja navigointi."
  
  
  "En ymmärrä."
  
  
  Haukka nousi hänen narisevia kääntyvä tuoli ja käveli rivin harmaa teräs arkistointi kaapit, jotka ovat vain koristelu toimistossa. Hän veti rullattu ylös kartan pois laatikon ja kantoi sen polttaa sotkee neuvottelupöytä takanani. Liityin häntä
  
  
  "Täällä," hän sanoi, " ovat Balkanin maat. Kreikka, Albania, Jugoslavian, Bulgarian ja Romanian. Nyt meidän henkilö, joka sai viesti on lähetetty tänne." Hän osoitti paikalla ei kaukana missä rajat Jugoslavian, Albanian ja Kreikan tavata. "Huomaat, että on suuri järvi täällä, ja kaikki kolme maata jakaa sen rannoilla. Hyvin vuoristoinen maa."
  
  
  Hän ei tarvitse selittää. "On siellä paljon rajat ylittävää liikennettä?"
  
  
  "Yllättävän vähän, ottaen huomioon,
  
  
  vaikeuksia suojella alue. Mutta tällainen alue tarjoaa monia mahdollisuuksia pätevä ja kokenut henkilö ."
  
  
  "Entä messenger? Jotain häneltä?"
  
  
  Hawke pudisti päätään, ajattelin hieman surullisesti. "Tämä on enemmän tai vähemmän avoin post kuunnella. Tarpeetonta sanoa, ei hallinnoi AX. Ilmeisesti messenger tiesi missä hän oli ja... ahh ... vain laittaa lappu oven alta."
  
  
  Tiesin nyt, että hän oli hämmentynyt, vaikka operaatio ei ollut meidän hallinnassamme. Niin en sanonut mitään, ja antaa hänen jatkaa.
  
  
  "Joka tapauksessa, kun otetaan huomioon työn luonne, että Zenopolis ei, se olisi loogista olettaa, että hän on jossain tällä alueella." Hän huomautti, tylppä -, tupakka-petsattu sormi järvellä.
  
  
  "Älä kerro minulle minun täytyy purjehtia."
  
  
  "Ei ollenkaan. Itse asiassa, jos Zenopolis aikoo tehdä tällä alueella, meillä ei voi olla mitään tekemistä sen kanssa. Ole siellä."
  
  
  "Miksi ei?"
  
  
  "Katso tätä paikkaa. Yhteen suuntaan, se on maa, niin kiivaasti vastustaa Länsi kansojen kuin mikään muu maa maailmassa. Sen vieressä on Jugoslavia, joka on ystävällinen meille tänään, mutta on silti epäilemättä liittolainen toisella puolella. Ja Kreikka. meidän liittolainen, kyllä, mutta meidän suhteet nykyisen hallituksen on selvästi kireät. Ja kuvitella, kuinka paljon everstejä, jotka nyt sääntö, se olisi kiva olla joku kuten Zenopolis."
  
  
  "Luulen, että ymmärrän. Ainoa tapa saada hänet nopeasti, kun hän ylittää rajan, on ilmaa. Ja se tarkoittaisi, että pitkä lento yli Albanian ja Kreikan, ja kumpikaan niistä ei murehdi liikaa päästää meidät sinne. pois palkinnon."
  
  
  "Ja jos Kreikkalaiset selville, että YHDYSVALTOJEN agentit ovat mukana millään tavalla, paljon enemmän vakavia ongelmia voi syntyä."
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  "Mikä tuo meidät takaisin purjehdusta."
  
  
  Hawke juoksi sormi länsirannikkoa Kreikka. "Kun otamme yhteyttä Zenopolis taas, meidän tulee vaatia, että se murtaa Albania on niin lähellä merta kuin mahdollista. Vain tällä tavalla meillä on varaa ottaa yhteyttä häneen tässä vaiheessa."
  
  
  "Mitä jos hänellä on tärkeää tietoa meille?"
  
  
  "Sitten meidän täytyy ehkä muuttaa ajattelua. Sillä välin, sinun pitäisi olla valmis tavata hänet jossain alueella. Sitten voit siirtää sen Taranto, joka on kantapään Italian boot."
  
  
  "Okei, mutta miksi minä? Mikä tahansa aine, joka voi tehdä työtä, ja en usko, että olen ainoa, joka voi ohjata purjevene läpi... mitä?" Tarkistin mailin mittakaavassa; kartta osoitti siivu kaakkois-Italiassa. "Ehkä seitsemänkymmentä-viisi kilometriä? Ei enempää kuin sata?" Aloin saada vähän harmitti, muistaen minun noloa lennon hiekan läpi alaston Monica perässään.
  
  
  "Oh, meillä on yksi tai kaksi agenttia, jotka ovat pätevämpiä tässä suhteessa kuin sinä. Mutta kukaan heistä ei tiedä Alex Zenopolis näky."
  
  
  Se vei minut jonkin aikaa tajuta, että. "Mutta," sanoin, " en ole nähnyt tätä miestä viiteentoista vuoteen. Voisin siirtää hänet kadulla ja ei tunnista häntä."
  
  
  "Toivotaan, että ei ole kyse. Olen käynyt läpi oman henkilökohtaisen tiedoston tänään, ja ulkonäkö ei ole muuttunut millään tavalla havaittavissa."
  
  
  Jos vanha mies yritti imarrella minua, hän ei olisi voinut valita parempaa menetelmä. Olin vain kaveri, takaisin sitten, hiukan yli kaksikymppisenä, pian koulutuksen jälkeen, ja melko ylimielinen minun ulkonäkö ja fyysinen kunto. Olen pitänyt itseni kunnossa siitä lähtien, ja sikäli kuin näyttää mennä, minulla on sellaiset kasvot, että vain ei ikä paljon. Hiukseni oli vielä paksu ja tumma, hieman kauemmin kuin se oli ollut niitä aikaisin, suoraan Eisenhower päivää. Painan kymmenen kiloa enemmän kuin minä silloin, mutta rakensin sen tarkoituksellisesti osana voimaharjoittelua ohjelma, ja en pidä tippaakaan enemmän kuin haluaisi. Jos tämä kuulostaa kerskumisoikeudesta, olkoon niin; henkilö, joka toimii vaikea pysyä kunnossa pitäisi olla hieman ylpeä siitä.
  
  
  "Hyvä on," olen samaa mieltä Haukka. "Niin, ehkä tunnistan Alex."
  
  
  "Ja vaikka et, tietenkin voit tunnistaa hänet kertomalla vanhoista ajoista."
  
  
  En ollut siitä niin varma; jos toinen osapuoli laittaa ylös korvaavan, hän pitäisi olla hyvin perillä. Mutta en aio kiistellä. "Mitä seuraavaksi, sir?"
  
  
  Hawk palasi pöytänsä. "Kun olet kerännyt joitakin vaatteita, voit lentää matkustajakone, Providence. Varaus on tehty sinulle nimen Daniel McKee. Sihteerini on luottokortteja ja muita henkilöllisyyspapereita."
  
  
  "Providence?" Hämmästykseni on ollut ilmeinen.
  
  
  Hawk naurahti ja ohjasi minua kohti ovea. "Teidän lopullinen määränpää on Newport. Mutta kaupungin vihaat, voit olla tapasi lentokentällä mies nimeltä
  
  
  Nathaniel Frederick. Se ilmoittaa sinulle edelleen. "
  
  
  "Hän on yksi meidän tekijöille?"
  
  
  "Ei ollenkaan. Itse asiassa, hän on juuri sitä, mitä hänen sukunimensä kuulostaa."
  
  
  "Mikä tuo on?" En luota vanha mies, kun hän hymyili.
  
  
  "No, tietenkin, eläkkeellä oleva Uusi Englannin opettaja."
  
  
  
  
  
  
  Kolmas luku
  
  
  
  
  
  Kun astuin terminaaliin, hän odotti minua, pitkä mies, jolla oli punertava kasvot ja pörröiset tummat hiukset, jotka oli hieman streaked harmaa. Hänen kädenpuristus oli sydämellinen ja yritys, mutta tuntuu hänen nahka palm antoi minulle vaikutelman, että hän voisi puristaa baari hopeaa rulla kolikoita. Hän oli iloinen, ilkikurinen kasvot, hänen silmänsä olivat jatkuvasti tanssia, ja hänen mukavasti laajaa keskellä oli laajempi kuin hänen yhtä leveät hartiat. Jopa ennen kuin hän puhui, minä tiesin miksi hän oli työskennellyt AX; Nathaniel Frederick oli selvästi joku, joka oli siellä ennen, ja rakasti joka hetkestä.
  
  
  "Sinulla on onnea", hän sanoi kun me poistutaan terminaalin ja suuntasi hänen vintage-farmariautolla, joka oli pysäköity edessä sisäänkäynti. "Kone saapui ajallaan. Voit yleensä odottaa lennot Washington saapua vähintään tunnin myöhässä."
  
  
  "Ehkä olet onnekas", sanoin. "Ei sinun olisi tarvinnut odottaa."
  
  
  "Voi, en välitä odottaa." Hän taputti musta salkku kainalossa. "Olen aina valmis siirtämään pois tyhjäkäynnillä hetkiä."
  
  
  Jos tuo huomautus oli tarkoitus pique uteliaisuuteni, se toimi. Mutta päätin pitää pois kunnes sain selkeämmän kuvan mies, joka näytti mitään, mutta New England eläkeläinen. Kun hän alkoi meluisa, mutta sileä moottori, opiskelin hänen profiilia hetken. Arvioin, se ei ole enemmän kuin-luvun puolivälissä, ja se sai minut ajattelemaan. Eläkkeellä? Hän näytti siltä, että hän voisi mennä, kunnes hän oli kahdeksankymmentä, ja ehkä jopa sitten.
  
  
  Hän ajoi tasaisesti ja rennosti kaduilla, ja valtatiet, kunnes olimme pois kaupungista. En tiennyt juuri mitään tässä osassa maata, paitsi että minulla oli kerran lähettänyt Ruskea ottaa erityinen kurssi. Se oli keskellä talvea, ja talvet Providence tehdä haluat mennä jonnekin muualle. Olin Newport kerran, matkustaa ystävien kanssa veneen, joka voi oikeutetusti kutsua jahti, mutta en päässyt edes rantaan aikana meidän jäädä yöksi.
  
  
  "Millaista liikuntaa?" Kysyin kuin avaaja.
  
  
  Nathaniel katsoi minua. Hän oli ehdottomasti ole tyyppinen henkilö haluat soittaa Nat "No, sinä jäät minun talossani. Vien sinut mereen joka päivä, kunnes olet ratissa kuin olet kotona, tai, kuten autolla ajo. Sitten sinun täytyy tietää yksi asia ... "
  
  
  "Navigointi", keskeytin.
  
  
  "Oh, tämä koskee purjehdus, ja jos sinun täytyy verestää teoria hieman, tulen varmasti auttaa sinua siinä. Mutta se on helppo osa."
  
  
  "On, että oikea?"
  
  
  Hän virnisti, hänen kasvonsa palaa kojelaudan valot. "Sinun täytyy muistaa yksityiskohtia - koko, takila, lisälaitteita, ja erityisesti hinnat - lähes joka purjelaiva tällä hetkellä myynnissä yhdysvalloissa ja muissa osissa maailmaa."
  
  
  "Kaikki tämä? Miksi?"
  
  
  Nathaniel naurahti. "David kertoi minulle, että hän ei ole aikaa kertoa teille yksityiskohtaisesti, mutta en tiennyt, että hän ei kerro sinulle mitään."
  
  
  Mies vieressäni yllätti minut joka kerta kun hän avasi suunsa. Hän oli ainoa henkilö, jonka olen koskaan kuullut soita päällikölle hänen ensimmäinen nimi.
  
  
  "Hän sanoi, että voisitte antaa minulle yksityiskohtia."
  
  
  "Tietenkin, vain tämä osa toimintaa. Ja se on sinusta täydellinen kopio yacht broker, Herra Daniel McKee. En tiedä miksi, ja en koskaan odottaa saada selville, mitä" minun ei tarvitse tietää toiminta, älä kerro "on.
  
  
  En aikonut tehdä sitä, mutta oma uteliaisuus sai minut haluavat tietää kaiken mahdollisen tästä umpeen kerubi. "Oletan, että olet työskennellyt Hawk ennen."
  
  
  "No tietenkin", hän myönsi. "Menemme takaisin Ensimmäisen maailmansodan, kun olemme molemmat työskennelleet merivoimien älykkyys. No, ainakin olin töissä; David oli... ei henkilökuntaa, kuten meillä oli tapana sanoa."
  
  
  "Joo. Opetat koulussa nyt?"
  
  
  "Ei enää. Jäin eläkkeelle muutama vuosi sitten."
  
  
  Katsoin häntä avoimesti, varmistaa, että hän oli tietoinen siitä. "Vaikutat vähän liian nuori eläkkeelle", sanoin tylysti, yrittää ymmärtää reaktio.
  
  
  Hän vain nyökkäsi. "Se on totta. Minä olen vain viisikymmentä yhdeksän. Mutta kun vaimoni kuoli, minun asema St. Dunstan ' s Parish tuli epämiellyttävä."
  
  
  "Onko tämä koulu?"
  
  
  "joo. Näet, pojat kouluista on taipumus saada kiinni vaimot rehtorit jotkut osastot. Tiedät, iltapäivällä teetä, eräänlainen avoimien ovien tunnelma, joka säilyy joissakin paikoissa.
  
  
  . Vaimoni, en voi sanoa ilman bragging, oli luultavasti suosikki kaikista tiedekunnan vaimoja, ja kun hän lähti, huomasin, että siellä oli liian paljon... no, sanotaan vain, sympatiaa minua. Se tuli hyvin vaikea opettaa, ja olin huolissani, että pojat vain tuli luokkaan kanssani. Niin... olen eläkkeellä."
  
  
  Hän puhui kuivasti, hieman hymy huulillaan, mutta hän harjattu hänen silmänsä kerran ja sitten rykäisi äänekkäästi.
  
  
  "Onko sinulla ... er... vielä elää kampuksella?" Minulla oli vähemmän huolissaan jossa hän asui kuin miltä se saattaa vaikuttaa minun kansi tarina; viimeinen asia, jonka halusin tehdä, oli käsitellä joukko utelias koulupoikia.
  
  
  "Oi, ei. Olen vuokrannut talon vieressä yacht club Sakonnet. Se ei ole kovin iso, mutta se sopii minun tarpeisiin, ja se on tarpeeksi lähellä yliopiston kampusta, että en voi odottaa ystäviä käymään aika ajoin. Ja olen todella kiireinen, Herra Carter, suokaa anteeksi, Herra McKee. Eläkkeelle, tiedätte, on aika elämässä, kun ihminen saa mahdollisuuden tehdä kaikki asiat, jotka hän aikaisemmin laittaa pois."
  
  
  Okei, joten hän tiesi nimeni. Se ei ollut yllätys, varsinkin kun selvittää, kuinka lähellä hän oli Hawke. Mutta luulin, että hän puhui liian vapaasti minulle, ja olen miettinyt, kuinka pitkälle hän menisi.
  
  
  "Mielestäni olet tehnyt tämän, ennen kuin Haukka", sanoin.
  
  
  Hän katsoi minua nopeasti. "Ei aivan. Tarkoitan, en juokse säännöllisesti merenkulun koulun AX-aineita, vaikka olen opettanut yhden tai kaksi kollegaasi perusasiat aika ajoin."
  
  
  "Mutta sinun piti yhteyttä kaikki nämä vuodet."
  
  
  Hän virnisti. "Olet tutkia meidän yhteyksiä, Herra McKee."
  
  
  Suoraan sanottuna, se tuntui hyvältä idealta. "Minä aina haluan tietää mahdollisimman paljon tietoa henkilö, jonka kanssa olen tekemisissä. Varsinkin kun hän on selvästi vanha kaveri pomoni."
  
  
  Nathaniel naurahti. "No, ei ole mitään syytä, ei kertoa teille hieman. Minulla on muutama pieni kykyjä eri aloilla, että David oli mahdollisuus hyödyntää kun olin saatavilla. Lisäksi veneitä ja purjehdusta, olen aika hyvä valokuvaaja, kiitos Laivastoa ja koulutusta he antoivat minulle vuosia sitten. Ja minä matkustaa; jopa silloin, kun olin vielä opetusta, minulla oli tapana purjehtia Euroopassa, Karibialla, jopa yli Tyynenmeren, aikana pitkää vuotta, että opettajat elävät. . Minun sapatti-Jumalan, lähes kymmenen vuotta sitten! "Otin vaimoni ja kaksi tytärtä, jotka kasvoivat ja lähtivät pesästä, risteily ympäri maailmaa. David pyysi minua selvittämään asioita, luoda kontakteja ... No, tiedät mitä tarkoitan. Olen varma, että olet aio kysyä minulta lisätietoja."
  
  
  "Heidän pitäisi olla viraston tiedostoja."
  
  
  "Toivottavasti ei. Pieni työ, jonka tein teidän pomo oli henkilökohtainen asia. Vanha ystävä. Ja, kuten vanha ystävä, David vakuutti minulle, että minun nimeni olisi koskaan näy missään AX-tiedoston, jopa koodattu muodossa. Luotan häneen. Eikö se ole? "
  
  
  Nyökkäsin. Ja samalla tajusin, että luotin tämä henkilö niin paljon kuin kukaan, jonka olen koskaan tavannut elämässäni. Mikä tietysti häiritsi minua, koska iso osa minun ammatti on niin pirun epäluuloinen kaikki joutuvat kosketuksiin.
  
  
  "Se on kuin cover story", sanoin. "Sinä, vaimosi ja lapsesi ovat matkalla maailman. Mitä portit, saitko?"
  
  
  Nathaniel ravisteli varovasti nuhteli minua sormella. "Nyt, Nick, älä työnnä sitä. Se oli vuotta sitten, ja kaikki pikku asioita, joita olen tehnyt David ovat pitkiä yli. Myös, olen aina pysynyt puhtaana, ei koskaan tunnistettu agentti. pitää se, että tapa. "
  
  
  "Siinä tapauksessa", sanoin ironisesti," sinun on parasta ei soita minulle, Daniel McKee."
  
  
  "Voi, en unohda."
  
  
  "Ja minä olen ... jahti välittäjä?"
  
  
  "Se on idea. Miksi emme voi odottaa, kunnes saamme kotiini ennen kuin keskustelemme tästä enempää? Alkaa sataa, ja ne ärsyttävä tuulilasinpyyhkimet ovat vain tahroja vettä koko tuulilasi."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Minun tehokasta huoneisto sopisi keittiöön Nathaniel Frederick on "ei-niin-suuri" talon. Se oli ränsistynyt kaksikerroksinen valkoinen paneloitu rakennus, jossa on laaja katettu kuisti käynnissä pitkin takaisin ja katselee ulos yli leveä lampi. Kun saavuimme, se oli satanut, ja en ollut aivan varma, missä me olimme. Mutta en välittänyt siitä, Nathaniel.
  
  
  Kun olin osoittanut huoneeseeni yläkertaan ja siivottu, minun isäntä oli sytyttänyt suuri, viihtyisä olohuone, joka ilmeisesti toimi myös tutkimuksessa. Kirjat ja lehdet olivat täynnä kaikkialla; yksi seinä oli vuorattu korkki, johon oli kiinnitetty laajentuneen kuvia joitakin parhaista veneen kuvia olen koskaan nähnyt. Kehystetty kuvia lapsista eri vaiheissa aikuisuuteen olivat hajallaan hyllyt ja satunnainen taulukoita, ja toisella seinällä oli kuva nainen, ylpeänä valkoinen tukka, mutta säteilevä kauneus. Se oli vain pää ja hartiat muotokuva.
  
  
  • Tiesin, että hän oli sellainen nainen, joka olisi kaikkien silmät pois Playboy-pupu paraati. Kunnioitukseni Fredrik Natanael nousi muutaman pykälän, jos olen menettänyt jonkun kuten että, en olisi naureskelu.
  
  
  "Oletan, että olet bourbon juomari", hän sanoi.
  
  
  "Tunnut tietävän minusta paljon."
  
  
  Hän seisoi pehmeä vanha kellari, kaatamalla kristalli karahvi valtava lasi.
  
  
  "Vettä?"
  
  
  "Vain potkia, kiitos."
  
  
  Otimme juomat - luulen, että se oli sherry, mutta en voinut olla varma - keittiöön, jossa hän avasi useita tölkkejä ja tehnyt nopeasti illallinen, joka maistui kuin mitään ei olisi purkitettu. Kun kehuin häntä, hän harjattu pois imartelu.
  
  
  "Kun olet merellä viikkoja on pieni vene, Herra McKee, voit keksiä kaikenlaisia mielenkiintoisia asioita pavut ja nautapata. Muuten, sinulla on kapina laivalla".
  
  
  Sitten menimme ulos takaisin, kuisti. Sade oli edelleen laskussa, ja vaikka yö oli viileä, tunsin lämmin ja suojattu syvä katto. Pieni kaistale hiekkaa kalteva alas veden äärellä, jossa tummat aallot limittäin nälkäisesti rannalla.
  
  
  Nathaniel totesi oikealle. "Yacht club. Se on pieni paikka, ja me ei mennä sinne heti. Ilmeisistä syistä, en pidä minun vene satamassa, joka on aivan sen takana. Muutaman päivän, kun minusta tuntuu, että voit testata siellä jahti välittäjä, testaamme sinut klubilla ."
  
  
  "Testi?"
  
  
  "Miksi ei? Luulitko, että olin menossa antaa sinulle pikakurssin ilman tentti?"
  
  
  En halunnut ajatella sitä, mutta olen samaa mieltä, että se tuntui hyvältä idealta. Toisaalta, en vieläkään tiedä, miksi. Minä kysyin.
  
  
  "Voi, se on liian myöhäistä keskustella kaikista tämän tänä iltana, Herra McKee. Tule takaisin hetken kuluttua."
  
  
  Menimme takaisin olohuoneeseen, jossa hän otti kirjan hyllystä. Huomasin, että siellä oli useita samanlaisia määriä lähistöllä; ainakin pölyä takit olivat edelleen samat.
  
  
  "Silläkin uhalla, että kuulostan säädytön, ehdotan, että otat tämän kanssa voit lukea ennen nukkumaanmenoa," Nathaniel sanoi. "Vaikka olen kirjoittanut sen itse, se ei ole huono."
  
  
  Nimi oli Linjat ja Puomit, ja minun käsi oli niin raskas kuin Manhattan-puhelin-hakemistoon.
  
  
  "Vain tehdä sinusta tuntuu paremmin," Nathaniel sanoisi. "Uppoudu triviaaleja yksityiskohtia virittäminen ja toiminta purjehdus aluksen, kun et voi pysyä hereillä. Mutta ole varovainen, Herra McKee."
  
  
  Siellä oli eri huomata hänen äänensä sai minut jännittynyt ylös. "Varovainen?"
  
  
  Hän hymyili. "Älä anna varaa pudota naamasi, kun olet nukahtamaisillasi. Se on raskas riitä, että nenäsi murtuu."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Seuraavat päivät olivat hullujenhuone fyysinen ja henkinen uupumus. Me purjehti Nathaniel on kolmekymmentä-yhdeksän-jalka-pitkä kaljaasi ylös ja alas Saconnet Joki, joka ei ole joki, vaan jokisuisto, jossa vuorovesi kiehahtaa, kuten kosken Colorado-Joki. No... ehkä ei niin paljon, mutta se on todellinen haaste ajaa melko reilua, tuulen taaksepäin, kaikki purjeet lentää, ja löydät itsesi menossa kanssa virtauksen. Jossain vaiheessa, vaikka Nathaniel myönsi tappionsa ja kääntyi apumoottori auttaa meidät laiturille. Se sai minut tuntemaan paremmin. On mysteeri kokenut merimiehet; näyttää siltä, että he mieluummin drift ikuisesti kuin turvautua niiden moottorit, mutta Nathaniel tehnyt mitään anteeksi.
  
  
  "Jos haluat päästä jonnekin", hän sanoi, " saada siellä niin kuin parhaiten voit. Emme kilpaile tai keuliminen."
  
  
  Testaa navigointi ja kattava valvonta vene, menimme risteily, joka kesti pari päivää. Cuttyhunk ensin, joka ei ollut liian kaukana, mutta Nathaniel mietteliäänä valitsi päivän, kun sumu oli niin paksu, että se voisi melkein olla kääriä pieniä palloja ja tallennetaan. Hän istui ohjaamossa, ei liian lähellä minua, ja lukea kirjaa, kun olen kamppaillut tuuli ja vuorovesi, ja siitä, että voin tuskin nähdä vaikka kaljaasi on nenä. Olin hyvin ylpeä itsestäni, kun teimme poiju merkintä sataman sisäänkäynnin, mutta minun ovela ohjaaja oli toinen yllätys minulle, hän ei maininnut, että suuri aalto on aivan sataman sisäänkäynnin, ja kun saavuimme paikalle, he olivat tarpeeksi isoja, jotta surffaajan suu vedellä.
  
  
  Joten tein viisaasti, pudottamalla purjeet ilman Nathaniel apua, ja alkoi apu-moottori. Hän ei sanonut sanaakaan, mutta sain vaikutelman, että hän olisi tehnyt saman.
  
  
  Sieltä menimme Martha ' s Vineyard, vietti yön aluksella Edgartown Satama, ja varhain seuraavana aamuna lähti Block Island marine yacht cruise päällä.
  
  
  ei maamerkit näkyivät. Opin jotakin siitä, drift ja korvaukset, joita en olisi oppinut kymmenkunta vuotta, ja kun saarella on pitkä, tylsä punainen kallioita tuli näkyviin, tunsin suurempaa helpotusta kuin omahyväisyys.
  
  
  Me pyöristetty saari ja tuli Suuri suola Lampi, luonnollinen satama länsipuolella. Se oli vielä kevyt, myöhään illalla, ja Natanael ehdotti, että menisimme rantaan.
  
  
  "Luulin, että meillä saattaa olla mahdollisuus saada takaisin Newport tänään", sanoin.
  
  
  "Vie aikaa. Oletko koskaan ollut täällä ennen?"
  
  
  "Ei koskaan".
  
  
  "Tämä on mielenkiintoinen paikka. Otetaanpa pari pyörää ja lähteä kiertueelle."
  
  
  "Polkupyöriä?"
  
  
  "Tietenkin! Se on ainoa tapa matkustaa, kun et ole vedessä."
  
  
  Joten menimme rantaan, ankkuroituna korkea laituri, joka oli rakennettu ensisijaisesti saada kesän lautat liikennöivät välillä saaren ja mantereen. Pieni klusterin kauppoja ja ruokakojuja tuntui suljettu, mutta Nathaniel koputti oveen rappeutunut, notko rakennus. Nainen avasi sen, hänen kasvonsa oli violetti, joka tarkoitti, että hän oli joko humalassa kaikki hänen elämänsä tai kärsi joidenkin kauhea tauti. Joka tapauksessa, hän loisti, kun hän näki Nathanielin, halasi häntä, ja sitten johti meidät takaisin rakennus, jossa pari sataa polkupyöriä on varastoitu aitta pinottu toistensa päälle.
  
  
  "Ota mitä haluat, Herra Frederick. Kun taas ne ovat käynnissä, vai mitä?"
  
  
  Me vedetään pari pyörää ulos kasa ja tarkistaa ne pois.
  
  
  "He tekevät, Rouva Gormsen," Nathaniel sanoi. "Tulemme takaisin parin tunnin päästä."
  
  
  "Aiotteko jäädä yöksi tai jättää?"
  
  
  "Emme ole vielä päättäneet. Haluatko ruokkia meitä?"
  
  
  Nainen naurahti sydämellisesti. "Voi Luoja, ei, Herra Frederick. Tähän aikaan vuodesta, me enimmäkseen elää jäädytetty hot dogeja, että me ei myydä viime kesänä. Tervetuloa, mutta en usko, että tarvitset sitä."
  
  
  "En halua väitellä siitä," Nathaniel sanoi, svengaava jalkansa yli istuin hänen pyörä.
  
  
  Ajoimme pitkin päätiellä, on urautunut kaistale asfalttia, joka juoksi ohi tyhjiä, kylmiä vanha hotelleja ja kesällä täysihoitolat, joista mikä tahansa olisi ollut esi-isien haamut vaanivat takana sokea ikkunat. Block Island on suuri pala maata, ja teimme mitä näytti englanti suot täynnä liuskekivi-harmaa lampia. Mutta emme olleet täysin eristyksissä; kun olimme puoliväliin saari, tapasimme nuori pari tandem-pyörä, joka oli jatkuvasti polkeminen ja selvästi hauskaa. Tehdä tilaa heille, ja he heiluttivat ja nauroi, sitten katosi kerääminen iltaan.
  
  
  "En tiennyt, että täällä oli joku off-season", sanoin Nathaniel.
  
  
  "Oi, siellä on aina muutama weirdos. Olen mieluummin nähdä heidät."
  
  
  Ajoimme, kunnes saavuimme aivan lopussa saari, korkealla kalliolla, josta on näköala Atlantin Valtamerelle. Siitä, missä olimme, siellä oli vaikuttava näkymä, ehkä sata metriä alas, kuten aallot löivät armottomasti kallioisella rannalla alla. Kaukana vasemmalla oli majakka, sen säde juuri alkaneet ympyrä kerääminen yö. Nathaniel ja minä seisoin muutaman minuutin, hengitys viileä, puhdasta ilmaa jostain, kuten Azoreilla. Sitten menimme takaisin meidän polkupyörää.
  
  
  Emme voineet kuulla lähestyvän auton, koska tuuli ja aallot; nyt hän seisoi hänen valot pois ja rikki säleikkö rekennettiin vastaan pyörämme. Mies seisoi avaa kuljettajan puoleinen ovi, ja saatoin nähdä, sumea kasvot tuulilasin läpi, mutta en maksa paljon huomiota. Olin paljon enemmän kiinnostunut haulikko, että mies osoittaa meidän suuntaan.
  
  
  "Herra Frederick?" "Mikä se on?" hän kysyi, hänen äänensä heikko tuulta vastaan.
  
  
  "Voi Luoja," Nathaniel sanoi hiljaa.
  
  
  "Muistatko minut?"
  
  
  "Minä pelkään." Nathaniel ei liiku, hän pitää hänen kätensä hänen puolin ja tuntui lähes rento. "Vaikka se oli niin kauan sitten ..."
  
  
  "Paljon kauemmin minulle." Hän muutti haulikko vähän, joka en pidä. "He eivät usko minua, et tiedä. He luulivat, että olin töissä ihmisiä, ei niitä, ja se oli yli vuosi ennen kuin he anna minun mennä."
  
  
  "Sinulla on ollut vaikea."
  
  
  "Se oli helvetti! Koko vuoden, että tehdas alus, ja se ei ollut nautintoa risteily!"
  
  
  "Ei, en näe sitä, että tavalla, Hautoja." Nathaniel otti puoli askelta kohti mies ja suunnattu haulikko. "Aiotko käyttää tätä?"
  
  
  "En tullut tänne rentoutua raittiissa ilmassa."
  
  
  Voin nähdä nyt, että hän oli mies, hänen varhaisen kolmekymppinen, peukalot ja ryppyinen kasvot karhennettu tuulen ja veden. Alla mitäänsanomaton tuulitakki, hänen vaikuttava olkapään lihaksia pullistunut.
  
  
  "Joten olet vahingossa löysi meidät täältä?" Nathaniel
  
  
  Olen siirtynyt. Toinen puoli askelta.
  
  
  "Olen ollut saarella pari viikkoa, siitä lähtien kun olin julkaissut. Vaimoni on kotoisin täältä..."
  
  
  "Voi, tietenkin. Ja Rouva Gormsen on äitisi - in-law, eikö hän olekin?"
  
  
  "Ymmärrät kaiken aika hyvin." Haudat siirretty eteenpäin. "Luulen, sinun ja ystäväsi pitäisi mennä takaisin reunalla kallion."
  
  
  "Aiotko ampua meidät, tai luulet et voi tehdä meistä hypätä pois?"
  
  
  "Se ei tee mitään eroa minulle, Herra Frederick. Olin menossa maksamaan sinulle vierailun Newport, mutta pelastit minut tänään."
  
  
  "Jos olisin tiennyt, että meidän punainen kalastus ystäviä oli anna sinun mennä, olisin vaihtanut reittiä." Natanael jatkoi, että hyväntahtoinen puoli-hymy hänen kasvonsa, niin rauhallisena kuin jos hän seisoo edessä luokkahuoneessa täynnä innokkaita opiskelijoita.
  
  
  "Joo, no, en tiennyt, että ne lähettää sinulle sähkeen. Olet asettanut minut hyvin, Herra Frederick, ja minä en unohda mitään. Ainoa syy, miksi he eivät voi tappaa minut oli..."
  
  
  "Koska et olisi erityisen tärkeää, olit?" Muutos Nathaniel ääni oli merkittävä; se oli nyt pilkkaa.
  
  
  Tämä on reaktio. Hautoja muutti häntä kohti, hänen kasvot huuhdellaan jopa tummuvaan yöhön. Hän nosti haulikon käyttöä, kuten klubi, ja eläkkeellä oleva opettaja, joka ducked alle. Hän kaivoi hänen tunnoton sormet hänen vatsaan, käyttäen hänen muut kyynärvarren estää isku haulikko kuono-osa. Hautojen yli kaksinkertaistunut, silmät popping. Nathaniel lyödä häntä uudelleen samassa paikassa, tällä kertaa kääntämällä hänen kätensä yli, ja melkein nosto mies pois hänen jalkansa, kiinni hänen sormensa hänen rintalastan. Hautoja yritti huutaa, mutta kaikki, jotka tulivat ulos hänen avonainen suunsa oli kuristettu ääni tuskaa.
  
  
  Nathaniel otti haulikon pois hänen kädellä, kerroit mies putoaa maahan. Hän oli hymy sekoittaa tyytyväisyys ja pahoillani hänen kasvonsa, kun hän katseli Hautoja kiemurtelevan tuskissaan ja hän näytti liian kauan.
  
  
  Oven toisen auton aukesi ja nainen tuli ulos. Voin kertoa, että se oli nainen, koska hän oli vaaleanpunainen muovi papiljotit hänen hiukset; muuten hän oli pukeutunut enemmän tai vähemmän kuin mies makaa Nathaniel jalat. Hänellä oli ase.
  
  
  Minua myös. Wilhelmina, Luger, että oli niin paljon osa minua, kun minun oikea käsi, hyppäsi ulos hänen olkapää kotelossa. Sukelsin klo Nathaniel, koputtaa häntä pois tieltä, kun nainen huomautti iso, vanha revolveri meitä. Koska tuuli ja aallokko, hädin tuskin kuuli äänen ammuttu, mutta tunsin polttavaa kipua kuin luoti osui olkapäähän.
  
  
  Nainen, tai ei ole nainen, ammuin häntä. Yksi tarkka laukaus suoraan sydämeen; hän oli liian lähellä minua ikävä, enkä ollut vain menossa satuttaa häntä.
  
  
  Hän putosi kuin kivi, revolverin kuuluvat hänen sormensa kuin lelu, että hän oli yhtäkkiä väsynyt. Nathaniel oli jo jaloillaan, ampua haulikko klo Hautoja.
  
  
  "Erittäin hyvä, Herra ... ah ... McKee. Hän näytti tietävän, mitä hän oli tekemässä kanssa ase." Hän kumartui naisen ruumis ja pudisti päätään. Sitten hän otti aseen ja laittaa sen hänen vyö. "Nyt meillä on pieni ongelma."
  
  
  "Joo."
  
  
  Hautoja oli vielä kiemurtele minun jalat, yrittää saada ylös, mutta hän ei voinut, ei enemmän kuin hän voisi puhua.
  
  
  "Se on sääli, hän toi vaimonsa tähän," Nathaniel sanoi. "Tai ainakin luulen, että se mitä hän oli. Eikö niin, Hautoja?" Hän taivutettu alhainen yli hänen.
  
  
  Hautoja nyökkäsi, hänen kasvonsa vääntynyt, puristi hänen kaulaansa.
  
  
  "Niin oletan et anna minulle hänen kuolemastaan." Hän pudisti päätään surullisesti. "Ei, en usko niin kun esitys tänään. Joten... ", Hän kohautti olkapäitään. "Olen pahoillani, Hautoja." Hän saavutti miehen rinnassa, kaivoi sormensa armottomasti hänen kylkiluut, ja piti työntää, korkeammalle, luotaa hänen sydämensä, kunnes hänen kätensä oli lähes haudattu lihaa. Hautoja ulvoi pehmeästi, potkiminen jalkansa; Nathaniel katsoi häntä rennosti, ei päästä painetta. Sitten mies makasi edelleen.
  
  
  Eläkkeellä opettaja nousi ylös ja pyyhki otsaansa kanssa takaisin hänen kätensä. "En tiedä, jos hän on kuollut tai ei, mutta se ei ole kovin tärkeää. Voisitko auttaa minua saamaan heidät takaisin heidän kurja auton?"
  
  
  Se ei ollut kovin vakuuttava onnettomuus koskaan lavastettu, mutta se, että vanha Chevy on automaattivaihteisto oli taipumus sulkea teki koko juttu vähän vähemmän uskottava. Me kääntyi virta, rullattu auton reunalla kallion, ja työnsi sen yli laidan. Nathaniel ei voi odottaa nähdä se osui kiviä alla; joka tapauksessa, se oli liian tumma nähdä mitään selvästi.
  
  
  Katsoin kohti majakka.
  
  
  "Älä huoli", hän sanoi. "Jos he olivat kuulleet jotain, he olisivat jo täällä. He ovat huolissaan siitä, mitä merellä tapahtuu, ei rannalla. On se aika palata Rouva Gormsen on polkupyöriä?"
  
  
  Ratsastus pimeässä ei ollut helppoa; valo pyörä oli
  
  
  se ei pudonnut kauas minun etupyörä, ja Nathanielin ei toimi ollenkaan. Mutta hän tuntui tietävän, minne hän oli menossa, ja kun ajoimme hitaasti ympäri saarta, hän kertoi minulle, mitä Hautoja oli.
  
  
  "Hän oli kalastaja, soutaja, mitä haluat soita hänelle. Hän työskenteli enimmäkseen Montaukissa, kärki Pitkä Saari. Eikö siellä." Hän osoitti vasemmalle, jossa tiesin, että siellä oli venyttää vettä erottamalla Block Island mantereelta. "Muutama vuosi sitten, Punaiset värväsi hänet. Tavallinen työ, haluat kutsua sitä vakooja liiketoiminnan. Hänen tehtävänsä oli yksinkertaisesti pitää silmät auki. Täällä, esimerkiksi, on monia sukellusveneitä; pääsy Atlantin sub-base New London. On olemassa muita asioita, liian. Hautoja työskennellyt charter veneitä, ja varsin harvat ihmisiä, joilla on tärkeitä suhteita hallitukseen tuli tässä pari päivää pois. Vaikka Nixon teki sen, kun hän kampanjoi vuonna kuusikymmentä-kahdeksan, tiedät. Joka tapauksessa, yhteinen ystävä Washington lähetti minut Hautoja, ja koska minulla oli kätevä ja tiesin vähän siitä, veneet, minut määrättiin... neutraloida häntä." Hän virnisti minulle, kun ajoimme rinnakkain. "En yleensä hyväksy aktiivinen tehtäviä, mutta se vain kävi niin, että olen voinut käyttää rahaa Hawk tarjolla."
  
  
  Kysyin, väistelee kuoppa koko takapihalla uima-allas.
  
  
  "Ah, kyllä, että on, miten he tekivät sen. Kuten sinun pitäisi tietää, kalastuslaivastojen monissa maissa, erityisesti Venäjällä, toimivat vain muutaman mailin päässä rannikoilla. Mitä kilpailu täällä on taloudellinen, ei ideologinen, niin että siellä on melkoisesti viestinnän eri veneitä, riippumatta kansallisuudesta tai politiikasta. Joten se ei ollut vaikeaa Hautoja saada hänen raportoi yksi venäläinen vene tai toisella. Mutta joskus hän on kiireellisiä viestejä, ja sitten hän signaali valot-oikeus pois kalliolta, jossa hänen jarrut oli epäonnistunut ja hän ja hänen vaimonsa oli pudonnut kuolemaansa ... "
  
  
  "Tästä", keskeytin. "Ehkä hänen kuolemansa voi kuvitella olevan onnettomuus, mutta se, mitä hänen kuolemastaan? Se on yhdeksän millimetrin patruuna."
  
  
  "Kyllä, kyllä. Ei kovin siisti. Kuitenkin, tähän aikaan vuodesta, tämä osa rannikkoa on niin autio, että jos auto on veden alla - ja sen pitäisi olla-kun onnettomuus on havaittu, se ei riitä. he jättävät elinten, paikallisten viranomaisten, jotta he epäilevät kaikkea muuta kuin onnettomuus. Jos he eivät, no, se vie ystävämme Washingtonissa tehdä se, eikö?
  
  
  Minun ei tarvinnut sanoa mitään; tämä nöyrä opettaja, joka voi tappaa kylmäverisesti oli kaukana edelläni.
  
  
  "Joka tapauksessa," Nathaniel jatkui, kun meillä alkoi pitkä, asteittainen laskeutuminen klusterin rakennusten ja sataman yli, " olen onnistunut vakuuttamaan Haudat, että minulla oli sympaattinen. Se ei ollut vaikeaa, hän on tällainen Mentaliteetti - hän luulee, että kaikki opettajat ovat Kommunistit yhden tutkinto tai toiseen. Lopulta olen vakuuttunut hänelle, lähettää viestin, että olisi laittaa yksi kalastusaluksia meidän aluevesillä, joka tietenkin, on ehdottomasti kielletty. Rannikkovartiosto leikkuri oli pysäköity lähellä, ja siellä oli huolellisesti suunniteltu - ja turhaa-chase, kun teeskentelin kaapata Hautoja. Hän pakeni, meni alas satamaan toisella puolella saarta, ja varasti moottorivene päästä pois. Sanotaan, että hän löysi yksi punainen troolarit ja vietiin tehtaan alus, joka tekee enemmän kuin vain prosessi kalaa. Ollakseni rehellinen, me odottaa ne ottaa sen takaisin Äiti Venäjälle, mutta ilmeisesti niiden laitteet on enemmän hienostunut kuin luulimme. "
  
  
  Olimme lähestymässä rivi rappeutuneita rakennuksia lähellä satamaa. "Miksi mennä kaikkia näitä ongelmia?" Minä kysyin. "Eikö olisi helpompi vain pidättäkää tämä mies? Tai poistaa sitä?"
  
  
  "No, tiedät, että tämä mies Washingtonissa, hän ei selitä mitään, hän ei pitäisi. Mutta minun teoria on, että jos meillä oli pidätetty Hautoja ja yritti häntä, se olisi ollut turhaa. Sen jälkeen, kun kaikki, hän oli vain paikallinen kalastaja tekee vähän likaisen työn puolella ylimääräistä rahaa. Oikeudenkäynti voi hyvin olla, teki hänestä marttyyrin, ja meillä on enemmän kuin tarpeeksi nykyään. Toisaalta, jos voisimme vakuuttaa tuomioistuin toisin. Lukuun ottamatta sitä, että hän oli kaksoisagentti, joka meillä on tehty jossain määrin, ne olisi pitänyt viettää paljon aikaa ja vaivaa tarkistaa niiden muita yleisiä töitä varmista, että ne eivät kaikki, kuten Hautoja."
  
  
  Tämä oli juuri sitä, miten minä sen oli tarkoitus olla, joten luovuin tästä aiheesta. "Mitä hänestä?" Meidän hidastui edessä Rouva Gormsen on läpällä hot dog stand ja polkupyörän vuokraus mall.
  
  
  "En huoli", Nathaniel sanoi. "Meillä ei ollut mitään todisteita hänen osallistumisestaan."
  
  
  "Joku kertoi Hautoja olimme saarella."
  
  
  "Kyllä, tietenkin. Mutta päivää ennen
  
  
  jos se oli hänen, se ei välttämättä häiritse häntä. Sen jälkeen, kun kaikki, purjehtijat, jotka vuokraavat polkupyöriä eivät ole usein noin tähän aikaan vuodesta."
  
  
  "Hyvä..."
  
  
  "Mutta ehdotan, että palaamme veneelle ja pään kotiin. Ei kannata tehdä liikaa oletuksia, on siellä?"
  
  
  
  
  
  
  Neljännessä luvussa.
  
  
  
  
  
  Kun pääsimme takaisin satamaan myöhään illalla, Nathaniel näytti ovat unohtaneet ruma pieni välikohtaus Block Island. Hän oli niin rauhallinen ja koostuu, kuten aina, kun tuli pimeä talo, ja olen nopeasti skannata huonetta, hän katsoi minua jotenkin huvitti ilme.
  
  
  "Tiedätkö, et voi elää jatkuvassa pelossa murha", hän sanoi. "Muuten, mitä järkeä on elää? Teemme inhottavaa vähän työtä teemme ja ovat enemmän tai vähemmän valmiita seurauksia. Niin monet muut ihmiset tässä maailmassa. Ja vain kuvitella. Herra McKee, mitä se olisi kuin jos me kaikki olivat huolissaan, jotka saattavat olla väijyvä nurkan takana? Miksi, kuka voisi olla fiksu presidentiksi? Aiotteko liittyä minulle voileivän ja kahvia?" "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Seuraavien muutaman päivän aikana, kun emme olleet purjehdus, olen enimmäkseen opiskellut luettelot ja vanhoja leikkeitä noin New Yorkin venemessuilla. Nathaniel oli asiakirja laatikko täynnä töitä malleja jokaista mahdollista tyyppinen purjehdus aluksen, päivästä purjeveneet ocean trimarans, yhdessä kuvia ja mainoksia sanomalehdissä eri puolilla maata. Kävimme useita telakat lähellä, tutki rungoissa niitä veneitä, jotka olivat huuhtoutui veteen, ja sisätilat monet muut. Pari kertaa hän vei minut Christie ' s, iso ravintola telakka, Newport, jossa palvelu ja ruoka olivat erinomaisia, ja missä voit törmätä eksynyt Vanderbilt purjehtija tai tuuhea, valkeus yhden paikallisen Laivaston tukikohdat. Nathaniel tunsi heidät kaikki, ja sen jälkeen pari vierailut, olin melko vakiintunut kansi Daniel McKee, jahti välittäjä west coast Florida. Olin jopa alkaa uskoa itsekin.
  
  
  "Tentti" yacht club ei ollut niin yksinkertaista. Jäsenet olivat ihmisiä, jotka tunsivat heidän veneet; ne eivät olleet osa marina cocktail-juhlia, ja vain jahti cap näin oli naulattu seinälle bar. Nathaniel johdatti keskustelun ympärillä suuri pyöreä pöytä, rennosti-vihamielisesti, luulin, että-tekninen alue, jossa minun oli pakko keksiä vastauksia. Luulen, että olen läpäissyt koska kukaan väkijoukkoon näytti kyseenalainen. Joka tapauksessa, kun me lähdimme - hyvin myöhään - Nathaniel taputti minua olkapäälle ja näytti hyvin tyytyväiseltä. Kun kävelimme takaisin kotiinsa, me kompastui paljon hiekkaa, ja en tiedä kumpi meistä tukeneet muita.
  
  
  Oli vielä pimeää, kun olin herännyt terävä koputtaa oveen. Pääni oli pyörällä - he eivät kitsastella bourbonia, että club - mutta hyppäsin ylös kerralla.
  
  
  "Mikä se on?" Vaadin.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Olen Dan." En murisi takaisin.
  
  
  "Kyllä, kyllä", Nathaniel sanoi. "Mutta sinun täytyy saada ylös ja liikkua."
  
  
  "Nyt?" Olen miettinyt, mitä muuta hän aikoi laittaa minut läpi.
  
  
  "Se on kiireellinen. Sinun pitää kiinni lento Tampa, ja meillä tuskin on aikaa päästä lentokentälle."
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "En tiedä, miksi. David soitti juuri, ja tämä on etusijalla. Nyt pukeutumaan. Pidä kiirettä!"
  
  
  Tampa, ajattelin kun otin pois minun pyjama. Tämä oli tulossa yksi kaikkein sekava tehtäviä, mitä olen koskaan tehnyt. Ja jos työ oli Kreikassa, olen ehdottomasti ei tule lähelle sitä.
  
  
  
  
  
  
  Viidennessä luvussa.
  
  
  
  
  
  Kontakti oli yksinkertainen; viesti Daniel McKee Tampan lentokenttä ilmoitti minulle, että varaus oli tehty minun nimellä lähistöllä motelli. Tarkistin ja oli juuri ollut nopea ajella - ei ole mahdollisuutta, ennen kuin lähdin Nathaniel ' s house, kun siellä oli valo koputtaa oveen.
  
  
  Epäröin, sitten katsoin alas minun matkalaukku, jossa Wilhelmina makasi erityinen lokero. Mutta en uskonut, että tarvitsisin yksinkertaistettu Luger, ei nyt. Niin pitkälle kuin tiesin, ettei ollut mitään syytä etsiä minut, jos en olisi ystävällinen. Ei nyt. Silti, olen varovasti avasi oven, ja kun minä näin Haukka seisoo siellä, tunsin outoa helpotusta.
  
  
  Hän tuli ilman sanaa tervehdys, istui alas yksi kaksi suurta vuodetta, ja katsoi minua. Olen harjattu pois pisara vaahto, pyöräytin tuolini ympäri edessä jäljitelmä puuta pöytään ja istui kohtaamaan hänet.
  
  
  "Tämä huone on tarkastettu huolellisesti," Hawke sanoi. "Yksi meidän elektroniikka teknikot vietti viime yön täällä, ja hän on ollut tarkkailun alla siitä lähtien.
  
  
  En automaattisesti katseli seinän takana; näinä päivinä, se näyttää kuten useimmat motellit ovat rakennettu ulos cheesecloth, ja jopa iäkäs henkilö ilman kuulolaitetta kuulen kaiken, että tapahtuu seuraavan lohkon.
  
  
  "Älä huoli", vanha mies sanoi. "Varasimme huoneet molemmin puolin; kukaan ei kuule, mitä sanomme."
  
  
  Tämä tyydytti minua; en koskaan epäillyt Päällikön kyky ajatella läpi jokaisen yksityiskohdan.
  
  
  "Zenopolis on tehdä se meidän tapa", hän sanoi, ilman muita alustavia lausuntoja. "Tarkka päivämäärä ei ole vielä asetettu, mutta se on viikon kuluessa. Se ylittää rajan Albanian kanssa ja pää Korfu. Aika ja paikka kokouksen päätetään tuolloin."
  
  
  Nyökkäsin, sitten rypisti otsaansa. "Miten voin ottaa häneen yhteyttä?"
  
  
  "Kautta hänen sisarensa."
  
  
  Hawke sanoi sen niin kuivasti, että se ei ollut huomannut aluksi. "Miten se olikaan?"
  
  
  "Hänen sisarensa. Hänen nimensä on Kristina, ja hän on hänen ainoa elossa oleva sukulainen. Tällä hetkellä hän toimii opiskelija sairaanhoitaja Ateenassa, mutta on loma länsirannikolla. Otat sen, ja ... minun ei tarvitse mennä yksityiskohtiin."
  
  
  Mutta hän teki sen kuitenkin. Kristina kävi ilmi, oli kaksikymmentä kaksi vuotta vanha, ja ollut nähnyt Alex koska hän ajaa pois viisitoista vuotta sitten. Mutta Alex, mukaan Hawke, halusi hänen sisarensa olla läsnä kokouksessa, hän oli vakavia epäilyjä, ja kun alustavat neuvottelut kansamme, hän vaati, johon Kristina paljon. Hän sanoi, että hän oli ainoa, johon hän voi luottaa, ja Haukka ja minä sovimme että hän käytti hänen puskurina itseään ja mahdollista pettämistä kreikan hallitus.
  
  
  "En aio teeskennellä ymmärtää, mitä hän on tekemässä," Hawke myönsi, " mutta näyttää siltä, meidän pitäisi mennä yhdessä hänen kanssaan niin paljon kuin mahdollista."
  
  
  Tehtäväni näytti suhteellisen yksinkertainen: haluan lentää Ateenaan, vuokrata auton ja viettää muutaman päivän tutustuen veneen telakat pitkin rannikkoa. Vuonna Pyrgos, haluaisin poimia tyttö ("varsin houkutteleva, minulle sanottiin," Haukka vakuutti minulle) ja sitten vuokrata purjevene lyhyen risteily Korfu. Tuolla saarella, joka on enemmän peräisin Albania kuin Kreikka, kaksi meistä yhteystiedot Alex Zenopolis.
  
  
  "Olen puhunut hänen kanssaan muutaman kerran, koska olemme viimeksi puhuin teille," Hawke selitti. "Emme välitä siitä, miten se saa siellä, mutta nyt se osoittaa, että se on kriittistä tietoa, että se voi siirtää meille. Ehkä, ehkä ei, mutta sinun täytyy tehdä kaikkensa ottaakseen hänet pois, kuten on suunniteltu; meidän täytyy olettaa, että hän puhuu totta kunnes toisin."
  
  
  "En silti sano, miksi ei viedä häntä Taranto moottorivenettä? Tämä purjehdus liike voi kestää pari päivää."
  
  
  Vanha mies pudisti päätään. "Se on ratkaisevan tärkeää, että et anna kenenkään kiinnittää huomiota sinulle tai Zenopolis millään tavalla. Hän vakuuttaa meille, että hänen läpimurto ei jäänyt huomaamatta ainakin pari päivää, mutta hän vaatii, että meidän toimia hänen puolestaan pitäisi olla täysin näkymätön. osa-aika on mukana, että hän ei ole täysin selitetty; joka tapauksessa, meidän on kunnioitettava hänen neuvoja tässä vaiheessa. Ei, Nick, voit ottaa oman vuokra-purjevene Taranto salakäytävä. Et tee mitään houkutella huomiota viranomaisten Kreikka tai jokin muu maa, kunnes Zenopolis on turvassa meidän kanssamme. Joka tapauksessa, "hän lisäsi hieman hymyillen," jos se tulee alas veden chase, ei powerboat voisit saada olisi mahdollisuus pakoon aluksia ja lentokoneita, että eri hallitukset lähettäisi sen jälkeen, kun olet."
  
  
  Joko niin, hän vakuutti minulle. Luulin, että se oli, mutta Haukka oli toinen pieni yllätys minulle.
  
  
  "Muuten," hän sanoi, vilkaisi minun avata matkalaukku teline seinää vasten. "Sinulla ei ole mitään ampuma-aseita tähän tehtävään. Tai jotain muuta, joka voisi olla raskauttavia, jos olet kiinni ja kyseenalaistaa."
  
  
  "Ei mitään?" Vaadin.
  
  
  "Uskon, että voit kuljettaa veitsi, mutta ei tyylikäs teidän kyynärvarren, että käytät. Kuin purjehtija, sinulla pitäisi olla jonkinlainen terä, vaikka sinun ei todennäköisesti löydy aluksella eniten veneitä. lopulta, kuitenkin, on, että voit tarvita sitä ."
  
  
  "Luuletko niin?"
  
  
  "joo. Näet, Nick, meidän on harkittava mahdollisuutta, että tämä koko operaatio on jonkinlainen ansa, jonka toisella puolella. Kuten tiedätte, olemme ajan erittäin herkkä neuvottelut Venäläiset ja Kiinalaiset. Itse asiassa, on eräänlainen hiljainen keskeyttämään meidän toimintaa vastaan nämä maat ja niiden satelliitit. Jos päätät aikana matkan päässä Korfun Taranto, että Zenopolis toimii niiden tarkoituksia, laittaa meidät huonoon valoon, sanotaan, niin näet, että se on-menetetty merellä."
  
  
  Tämä ei häiritse minua, en ollut antanut Killmaster luokalla, koska olen värisytti ajatellessani kiinni veitsi vihollinen agentti, vaikka hän oli henkilö, joka oli ennen ystäväni.
  
  
  
  "Okei", minä vastasin, saada jopa mennä minun laukku. Otin luger ja ojensi sen Hawk. "Pidä hyvää huolta hänestä, hän on palvellut minua hyvin."
  
  
  "Kaikki on valmiina, kun tulet takaisin", hän sanoi, laittoi aseen takaisin hänen salkku.
  
  
  Istuin alas. "Vielä yksi asia."
  
  
  Haukka nosti takkuinen kulmakarvat minua.
  
  
  "Mitä hittoa minä teen Tampa?"
  
  
  "Tietenkin. Aioin selittää. Pysyt täällä kaksi päivää ja tutustua eri venesatamat ja yacht brokers." Hän otti pienen kirjekuoren pois salkkunsa ja laittoi sen sängylle hänen viereensä. "Tämä on luettelo välittäjät, jotka ovat äskettäin lopettaneet toimintansa; olet työskennellyt kaikki kolme ja ovat nyt tauolla yrittää aloittaa oman yrityksen. Emme voi olla liian varovainen, mutta jos joku kysyy, kuka olet työskennellyt, voit antaa meille tietoja, joita ei ole helppo todentaa. Itse asiassa, tämä ei ole välttämätöntä; tämä toimenpide kestää vain muutaman päivän. Mutta se olisi typerää antaa mahdollisuus kokouksessa. "
  
  
  "Soutu ihmiset ovat melko lähellä koko maailman", suostuin. Nathaniel Frederick vakuuttanut minut tästä.
  
  
  "Se on oikein. Kun matkustaa rannikolla Kreikka, saatat tavata muita Amerikkalaisia, jotka tuntevat alueen. Parempi olla liukas kuin änkyttää ja eksy, vai mitä?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Tein kuten Hawk oli kertonut minulle, menojen jokainen valo-tunnin, ja ei muutaman tunnin jälkeen tumma, vaeltava satamaan, kaupankäynnin lattiat, ja telakat, kuten työtön jahti välittäjä. Matkoillani olen oppinut nimet johtajat ja myyjät, portti kapteenit, ja kaverit, jotka tarjoillaan huoltoasemat eri satamassa. Ehkä kaikkia yksityiskohtia ei koskaan tarvita, mutta jos joku Amerikkalainen, sanoa, Pireus alkaa puhua hullu vanha hahmo, joka työskenteli telakalla lähellä Clearwater, olen valmis kertomaan tarinani hänestä.
  
  
  Lopussa toisen päivän, ajoin koko Floridan Niemimaalla Miamiin, jossa nousin lentokoneeseen, joka vei minut Madrid aikaisin seuraavana aamuna. Minulla oli jatkolento Ateenaan siellä, ja se oli tulossa pimeä, kun olen lopettanut menossa tullin läpi - he eivät olleet tyytyväisiä kaksiteräinen veitsi kannoin minun matkatavarat kun he saivat tietää minun pitäisi liiketoiminta-ja sai ulos. löytää taksin. Yö oli, että erityistä selkeyttä, että luulen, että voi olla vain Kreikassa ja Levantin; se on kuin jos taivas saaliit ja kiteyttää kaikki eksoottisia aromit oliivi ja viikuna puita sekoittaa palavaa puuhiiltä ja paista lampaan, ja sitten jäähdyttää ne alas hieman, joten he eivät saa tylsää. Se on sellainen vaikeasti hajuvettä että nainen ei voi pukeutua, mutta Ateena ei se tyylillä ja armo.
  
  
  Ja sitten olen tarkistanut osaksi Hilton on menettänyt kaiken hitaus American ilmastointi-järjestelmä. Itse asiassa, kun avasin TV: huoneessani, minulla on Gunsmoke. Niin paljon kehto Länsimaisen sivistyksen.
  
  
  Seuraavana aamuna hoidin itseäni nopea kaupunkikierros. Se on kauheaa sanoa, mutta olen matkustanut niin paljon, että kaupungit ympäri maailmaa ovat alkaneet tuottaa pettymys muistuta minua. Minne menetkin, siellä näyttää olevan Amerikkalainen päällekkäin; hellä matto jälleenmyyjä, joka puhuu englantia ja tekee varma, että tiedät hänen Akron sisarus, ja vaikka et voi nähdä Coca-Cola-merkki millä tahansa kadulla, siellä on aina tunne, että se on aivan nurkan takana.
  
  
  Joten olen kyyninen. Olin myös vihainen. Tämä tehtävä tuntui liian helppoa, ja minun piti piristää, kuten Super Bowl mestari valmistautuu college all-star game. Pelin pitäisi aina olla hauskaa ammattilaisille, mikä tarkoittaa, että ne pitäisi olla erityisen varovainen, ettei pidä laiminlyödä. Minun ongelmani ei ollut täsmälleen sama, mutta päivittäinen elämä minun piti elää pari päivää, maustettuna kokouksen toivottavasti houkutteleva tyttö, voisi helposti tehdä minulle laiska päähän, jos en olisi ollut varovainen. .
  
  
  Lisäksi kaipasin Wilhelmina. En tiedä, kuinka paljon aikaa; olin menossa pian selville.
  
  
  Olen vuokrannut Volkswagen paikallisesta Hertz viraston ja alkoi minun kiertue jahti välittäjä. Pireus oli minun ensimmäinen looginen lopettaa, ja vietin päivän vaeltaa ympäri laitureita tämä vilkas satamakaupunki. Pelaa business tourist, kysyin kysymyksiä, teeskenteli oppia hankkeet ja työkalut, joilla on kokemusta, olen varma, että Natanael olisi tyytyväinen. Kukaan tapasin epäili minun kattavat, olin Daniel McKee, lomalla, mitä jotkut ihmiset kutsuvat merimiehen paratiisi. Hauska juttu oli, olisin vain ollut tässä osassa maailmaa kerran, ja se oli merimiehen paratiisi, mutta ei tavalla, he ymmärtää se nyt. Selittää kuka olen
  
  
  liittyä YHDYSVALTAIN Armeijan viisitoista vuotta aikaisemmin olisi ollut liian vaikeaa. Vain sanoa, että tämä oli osa ammatillista kehitystä KIRVES, ja jopa armeija voi rikkoa joitakin sääntöjä, kun se tuntuu sopivalta. Ainoa kerta, kun minulla oli yhtenäinen tänä aikana oli, kun osallistuin vastavakoilu koulun Fort holabirdin lähistöllä Baltimoressa. Se oli lähinnä näyttää, ensimmäinen asia, meille opetettiin, oli tyyppi, koska agentti piti täyttää kaikki raportit, ja minä oli yllään vaaraton vänrikki raidat. Myöhemmin, kun olin valittu post Länsi-Saksassa, kaikki esimiehet, jotka vaati saada tietää minun listalla ilmoitettiin, että minulla oli suuri. Tämä oli miten CIC toimi silloin, ja tiesin, että yksi tai kaksi korpraalia toimimasta vuonna tavallinen vaatteita, jotka, jos pyydetään, oli myös" sijoitus " merkittäviä.
  
  
  Mutta listalla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, miten tapasin Alex Zenopolis ja käyttö me tehdään yhdessä. Lyhyesti sanottuna, meidän armeija oli ahdistellut ryhmä heroiinia, joka toi tämän materiaalin Saksa ja myi sen meidän joukkoja. Mitään, kuten Vietnamissa viime vuosien aikana, mutta sitten kaikki on edelleen vakava. Huomattiin, että kourallinen sotilaat olivat toimittajia, ja he saivat sen pari kreikan merimiehet, jotka oli yhteyksiä Turkissa. Vaihto kohta oli Naxos, suurin saari Kykladien.
  
  
  Yksi sotilaista, nuori kersantti, otti yhden niistä viihtyisiä työpaikkoja, että jokainen sotilas haaveilee; hän ohjasi pieni kaksimoottorinen lentokone, joka kuljettaa Vip-jäsenet, ylimmän johdon, ja siviilejä aurinkoinen paikkoja paikkoihin, kuten kreikan saarilla ja Libanonissa. Se ei ollut vaikea saada takaisin Müncheniin tyhjä, hallituksen pieni lentokenttä Naxos ja ottaa kuormaa valkoista jauhetta. Se ei ole mitään tullimääräykset, ja useita mekaniikka tyvestä oli mukana paljon; he ottivat lääkkeen pois ja otti sen pois pienille kauppiaille.
  
  
  En osallistu karsinnat; se oli lähinnä työn CIC jäsenet, mutta kun se tuli selväksi, että kreikan armeijan oli mukana, se tuli vähän harmittaa sotilaallinen poliisi. Tarkkaan ottaen tämä ei ole työtä CIC joko; Corps ' tehtäväsi on lopettaa kaikki piilotettu uhka armeijan, mutta se on aika pitkälti tulkita. Joka tapauksessa, olin tuonut työtä käytöstä huumeiden salakuljettajat ja varmistaa, että kukaan ei missään avainhenkilöt mukana olisi tehdä suurta numeroa. Tai kuullut siitä, jos hän voisi kuulla sen.
  
  
  Se oli tappaja työtä; tiesin sen heti, kun tiedotustilaisuus oli ohi. Ja kun tapasin Alex Zenopolis Beirutissa, kaikki mitä oli tehtävä oli katsoa häntä tietää, että hän oli hyvä henkilö työskennellä kanssani. Alex oli vahva uros, hieman minua pidempi, kuusi jalkaa yhden tuuman, ja riittävän leveä. Silloin hän palveli maansa merivoimien tiedustelupalvelun, mutta pimeässä siviili puku, hän näytti hahmo Humphrey Bogartin elokuva: mustat hiukset ja viikset, kovaa silmät, jotka näyttivät siltä, että he voisivat pin seinään ja jättää sinut roikkuu siellä. ennen kuin hän päättää antaa sinun mennä.
  
  
  "Sinä olet Carter," hän sanoi, kun tapasimme meluisassa kahvilassa. Sinatra-ennätys oli pelaa jukebox, ja overfed vatsa-tanssia laulaja yritti kilpailla musiikkia.
  
  
  Olen myöntänyt, että olin, en voinut silti käyttää minun nimeni niinä päivinä.
  
  
  Hänen englanti oli hyvä, mutta hän ei tuhlaa sanoja. "Kaksi ihmiset tapaavat kaksi Amerikkalaista lentokentällä. Sinä ja minä olemme tuhoaa ne."
  
  
  "Mistä me tiedämme, kun Amerikkalainen lentokone saapuu?"
  
  
  "Siellä on paikka, jossa näkymä laskeutumispaikan. Goatherd hytti olemme perustaneet; hän on sairaalassa, raukka." Alex nauroi, osoittaa suuri ero hänen etuhampaat. "Pieni vatsa ongelma, jotain hänen juomaveden. Hän on vanha mies, mutta hän paranee."
  
  
  "Kuinka kauan meidän pitää odottaa?"
  
  
  Alex kohautti massiivinen hartiat. "Kunnes he tulevat. Onko sinulla kiire?"
  
  
  Otimme vanhan hurja vene, joka tuntui pysähtyvän ollenkaan Kykladien saaret, puhumattakaan Kreeta, ennen kuin saavuimme Naxos. Meidän piti olla turisteja, ja emme puhu toisillemme jälkeen poistuessa siitä. En tarkistanut, mitä piti olla hotelli satamakaupunki, ja sitten pelataan eksentrinen Amerikkalainen, joka halusi mennä patikoimaan vuorille, esiaste, luulen, moderni hippejä kuhina kaikkialla maailmassa heidän reput.
  
  
  Löysin Alex klo Goatherd on mökki näkymät kiitotielle. Onneksi hän oli pakkaus kulunut mutta käyttökelpoinen pelikortit, ja jotenkin onnistunut pino valtava tarjonta RCD yhdessä aseita tarvittaisiin. Odotus, joka kesti yli kaksi päivää ollut huono, mutta jos leikimme pinocle oikealla rahalla, olisin silti velkaa Aleksei Zenopolis lähes kaikki, mitä olen ansainnut sen jälkeen.
  
  
  Kentälle oli pitkä, kapea laakso alapuolellamme; se oli rakennettu Saksalaiset toisen maailmansodan aikana.
  
  
  sodan aikana, se oli pidetty enemmän tai vähemmän käyttökelpoisessa kunnossa nostamalla lampaita ja vuohia. Siellä oli jyrkkä pudotus perällä, siellä oli suuri luonnon luola reunalla, sisäänkäynti, josta voimme nähdä selvästi.
  
  
  "Merimiehet mennä sinne", Alex selitti. "Meidän ihmisiä, puolustajat meidän rannoille." Hän sylki likaa kerroksessa kota. "Me Kreikkalaiset ovat niin monet rannikot puolustaa; katsokaa tahansa kartta, Nick. Ja ajatella, että roskaväki, kuten nämä turmelevat heidän ammatti... " Hän sylkäisi uudestaan.
  
  
  Tajusin, että Alex oli idealisti. Tämä vaivasi minua; jopa niin, olen mieluummin työskennellä kyynikot, koska ne ovat niin paljon enemmän luotettava.
  
  
  Yöt olivat vaikeimpia, koska emme voineet käyttää valoa. Alex ja minä en puhunut paljon. Joskus menin ulos ihailemaan kalpea kirkkauden maan alle häikäisevä kuu. Ja se oli kolmantena yönä, että näin luvut liikkuvat lopussa kiitotien, nousee reunan yli kallion kuten kiipeilijöille päästä huippu Mount Everest.
  
  
  Juoksin takaisin mökille ja heräsin Alex ylös. "He ovat täällä", kuiskasin. "Kaverit, olen melko varma."
  
  
  Alex heilautti kättään ja rullata peiton alle. "Hyvä, hyvä, nuori mies." Hän oli noin kymmenen vuotta minua vanhempi. "He odottavat, aivan kuten meille. Amerikkalainen kone ei näytä aamuun saakka. Et voi maata täällä yöllä."
  
  
  En voi vannoa sitä, mutta luulin, että kuulin Alex kuorsaus heti kun hän sanoi viimeisen sanan.
  
  
  Olen ehkä nukkunut puoli tuntia koko yön, tiedän, että heräsin ja liikkui hut ennen aamunkoittoa, odottaa kärsimättömästi aurinko alkaa paistaa meille. Kuu oli pitkään poissa, ja voin tuskin nähdä laakson pohjalla.
  
  
  "Me aloitamme nyt." Alex on rauhallinen ääni hiljainen kämppä oli niin ylivoimainen, että olen melkein hyppäsi ulos ihoni. "Puoli tuntia ennen päivänvaloa." Hän oli hänen jalat, vetämällä raskas musta nahka takki, taskut, jotka olivat täynnä ammuksia. Hänellä oli Colt .45 kaliiperin pistooli sen alla, mutta ennen kaikkea hän vetosi M-1 kivääri, että hän slung olkansa yli.
  
  
  Minulla oli yksi liikaa. Minulla oli myös Wilhelmina, Luger, että minulla oli hiljattain hankkinut Saksassa ja joka, tavallaan, oli tulossa osa minua.
  
  
  Meillä siirtyi varovasti pitkin lähellä laaksoon, kiertää kohti kukkuloilla luolan sisäänkäynti. Pidimme tarpeeksi kauas reunasta, että kukaan alle voisi nähdä meidät, vaikka siellä oli valo, ja se oli vain Alex on tuomion ja vaisto, joka kertoi meille, mihin pysähtyä.
  
  
  "Täällä", hän kuiskasi, osoittaen reuna.
  
  
  Me ryömi pitkin epätasaisessa maastossa, joka näytti siltä kuin lehdet, ja lopulta näki kentän alla. Olimme noin kuusikymmentä jalat ylös, ja sikäli kuin olen voinut nähdä, ei ollut mitenkään alas.
  
  
  "Miten me...?" Aloitin, mutta Alex laittaa sormi hänen huulensa, ja hänen hampaansa välähtivät pimeässä.
  
  
  Yksi hänen monta taskua, hän veti ohut pala nylon köysi. Kranaatti oli kiinnitetty toiseen päähän, ja hän sijoittaa kahteen muuhun maahan hänen vieressään.
  
  
  "Kone on tulossa sieltä", hän sanoi, osoittaa oikeaan meille musta mitätön kuin kentän laidalla. "Ainoa tapa. Kun se laskeutuu, se olisi taksi kaukana lopussa ja kääntää, eikö? Joten, kun he maa... he eivät voi lähteä."
  
  
  Hän alkoi erittäin hitaasti, piirtää ohut viiva alas kivinen kallion seinään, kunnes lopulta kranaatti oli kiinnitetty yläpuolella luola sisäänkäynti. Sitten hän pysähtyi, wiggling hänen makkara sormet, tehdä mielenterveyden laskelmat, ja alkoi uudelleen. Hän teki merkki nylon ja leikkaa se veitsellä. "Se on oikein", hän ilmoitti ja otti loput siima kiinnitä se pieni pensas muutaman metrin päässä reunasta.
  
  
  "Mitä nyt?" Minä kysyin. Kukaan ei kertonut meille, kuka olisi vastuussa operaatiosta, mutta Alex näytti tietävän, mitä hän oli tekemässä, ja olin valmis oppimaan.
  
  
  "Se on huono juttu mennä alas, mutta en voi mennä alas." Hän laittaa paksut käsineet, kääritty pituus kiinnitetty köysi noin hänen lonkan, ja slung hirttosilmukka olkansa yli. "Nyt voit mennä takaisin päätyyn. Pieni polku, jossa vuohet elävät johtaa sinut alas. Kun kuulet kranaatti räjähtää luolassa, mene sinä alas ja vakuuttaa ne kaverit koneessa, että heillä on mennä minnekään. Ymmärrätkö?"
  
  
  Se mitä ajattelin. Olen kuuliaisesti juoksi takaisin suuntaan mistä tulimme. Se ei ollut vaikea löytää trail Alex oli mainittu, vaikka katsomalla sitä harmaa valossa vääriä dawn sai minut tuntemaan sääliä vuohi. Päästää irti minun M-l, makasin alas reunalla kallion ja odotti.
  
  
  Aluksi se oli kuin jatkuva surina lentää, ja teki mieli lyödä sitä kun tajusin, että olisin nukahtanut. Minun silmät napsahti auki ja katselin pala paahtavan oranssi aurinko nousee kaukana merellä.
  
  
  Siellä oli tumma täplä keskellä puoli-levy, joka jatkuvasti kasvaa kokoa, suuntaa, jossa makasin. Tunsin itseni nopeasti kytkin minun vatsaan, pakottaa itseni pysyä missä olin, koska kaksimoottorinen kone tuli näkyviin, nimike laskeutuvat päätyyn.
  
  
  Katsoin pitkin jyrkänteen reunaa kohti, jossa olin jättänyt Alex. En voinut nähdä sitä ollenkaan ennen kuin koneen pyörät osuivat ruoho, mutta sitten näin iso muoto nousta ja heittää ulos pitkä, ohut valkoinen raita. Se lensi ilmassa, nopeasti laski alle väsyttävä paino liittää sen loppuun, ja lopulta kaatui luolan avaamista.
  
  
  Siellä oli pitkä tauko, liian kauan, ja aloin ajatella. Neljä sekuntia ei ole paljon, mutta olen kerran pyysi ohjaaja vetää tappi ulos kranaatin ja sitten rennosti heittää sen minulle. Laitoin sen siististi ja ampui sen yli betoni kaide osaksi käytännön kuoppaan, kuin jos olisin sovitellut kaksinkertainen pelata. Minun kyynärpää satuttaa muutaman päivän jälkeen, että-kranaatit ovat raskaita, muista - mutta mikä minua vaivasi eniten oli kikattavat paskiainen, kuka aloitti tämän koko jutun ja oli mietitään paras tapa tappaa sen paskiaisen. Onneksi hänelle, ja luultavasti minulle, en ole koskaan nähnyt häntä sen jälkeen päivä.
  
  
  Luolan sisäänkäynti räjähti järkyttävän äänekäs räjähdys, valtava purojen savu ja suihkut roskia kaatamalla päälle vihreä kenttä. Ennen en voinut liikkua, en nähnyt Alex heittää itsensä reunan yli kallion, lyömällä vierustat kiviä, ja nopeasti laskeutua maahan.
  
  
  Olen sekaisin ylös jyrkkää polkua, kiinni hoitamaton pensaat, ja osui laakson pohjalla kuin juoksin. Twin-moottorilla Amerikkalainen kone oli rullaamassa kohti minua myrskyisät moottorit, mutta tällä hetkellä en pelkää nähnyt; räjähdyksen takana pitäisi olla käytössä kaikki heidän huomionsa.
  
  
  Kun kone hidastui, törmäsin pieni rako kallion seinään, odotti puolestaan aloittaa, sitten pääsi ulos ja ampui pari nopeaa laukausta suoraan nenään kone. Näin hätkähdytti, kalpeat kasvot tuulilasin läpi, ja sitten kiire liikenteessä. Sivuovi alkoi avata, koska ohjaaja jatkoi hänen puolestaan jo kierroksia moottorit nousun.
  
  
  Siellä oli tilauksia ei ampua kone, jos voisimme auttaa, kun kaikki, tämä on USA: n hallituksen omaisuutta. Joten astuin takana häntäänsä, ulottumattomissa todennäköisesti pyssymies puolella oven. Äkillinen räjähdys, on kaksi pilaria lähes tyrmäsi minut pois minun jalat, potkiminen pölyä ja hetkellisesti sokaiseva minua. Kun en voinut nähdä uudelleen, kone oli nopeasti siirtymässä pois luotani, minulla oli M-1 olkapäälleni, valmiina hätätilanteessa, kuten Alex lensi ulos pilalla luolaan ja suoraan polulle lentävä kone.
  
  
  Alussa valo, hän näytti kuin pieni vuori, kaikki musta, hänen kädet ylhäällä, kuten jotkut antiikin soturi ja yrittää hillitä raivoa jumalia. Kun kone ajoi sitä kohti, se näytti törmäys oli lähellä, mutta viime hetkellä se ajautui sivuun, tappaminen moottorit ja jumittavat jarrut. Alex ducked alla pyörivä potkuri, liikkuva päässä pyörät.
  
  
  Juoksin poikki kentän kohti iso kreikan ja kone, ja näin aseen lentää ulos ovesta, ennen kuin Alex teki. Lopetin, sain polvilleni ja otin M-l, kun kone tuli pysähtyä kuoppia reunalla kallion. Mies työnsi päänsä ulos ja tähtäsi minun kumppani.
  
  
  Se oli pieni kohde, ja kone oli edelleen rocking jälkeen jyrkkä käännös ja terävä lopettaa, mutta ei ollut aikaa tähdätä huolellisesti. Ammuin yhden laukauksen, sitten toinen. Mies ovella ja katsoi minua, ja jopa tämä etäisyys, saatoin nähdä ulkonäkö täydellinen yllätys hänen kasvonsa, kun veri roiskui hänen kaulaansa. Hän alkoi osoittaa minua aseella, mutta yhtäkkiä se on ollut niin raskas kuin alasin. Hänen kätensä laski, ase putosi hänen kädestään, ja hän hitaasti romahti läpi oven maahan.
  
  
  Alex astui mies, kun hän hyppäsi ohjaamoon. Siellä oli kimeä vaimeita itkeä, sitten kurkku naurua; sekuntia myöhemmin, toinen mies lensi ulos ja laskeutui kasvot ensin kallioperälle. Alex seisoi oven takana häntä, tilalla hänen yhdeksän kiloa M-L yhtä helposti kuin poliisin pamppu. Sitten hän viittasi minua, mutta olin jo matkalla koneeseen.
  
  
  "Hyvä ammunta", hän sanoi. "Sinä melkein tapoit lentäjä."
  
  
  "Mitä tarkoitat?" Me molemmat katseli mies kiemurrella maassa; yksi laukaus ei liiku.
  
  
  "Ha! Luoti menee läpi hänen kaulaansa ja osuu koneeseen, leikkaukset tänä ohjaajan korvaan ja rikkoo tuulilasin. Liian huono."
  
  
  "Joo. Onko mitään muita vaurioita?"
  
  
  "Minä en näe ketään. Luulen, että toinen laukaus osui häntä rintaan. Joka tapauksessa, se ei mene läpi."
  
  
  "Tai ehkä
  
  
  Olen täysin unohtanut. "
  
  
  Alex pudisti päätään. "Ei, et neiti, Nick Carter. Ja en koskaan unohda sitä, tiedätkö? "Hän katsoi lentäjä, joka oli yrittää istua alas. "Haluatko, että tämä kaveri on elossa?"
  
  
  "Jos hän ei ole pahasti loukkaantunut, luulen, että voimme käyttää häntä päämajassa." Pääsin alas ja tarttui mies. Hänellä oli yllään armeijan univormu. kersantti n raidat, ja tiesin hänen kasvonsa sekä tiesin, että oma opiskeltuaan hänen tiedosto. "Regan," I murisi. "Haluatko elää vai kuolla täällä? Se on sinun valintasi."
  
  
  "Cheesus, kyllä!" Muistin, että hän ei ollut isompi kuin lapsi ja näytti nuorempi kuin hänen muotokuvansa. Hän katseli Alex ja pudisti päätään yllätys. "Hullu!", hän mutisi. "Tämä kaveri on hullu."
  
  
  Alex nauroi ja polvistui hänen viereensä, kuono-osa hänen kivääri harjaus nuori kersantti kasvot. "Tiesin, että jos lyöt minua, kone hajoaa kuten minä tein. Ja voit mennä alas." Hän teki kaunopuheinen ele kädellään, katselee olkansa yli reunalla kallion. "Niin olet oleskelevat elossa, vai? Hyvä poika." Hän löi hänet takaisin, sitten tarttui hänen olkapäähän, ja veti kersantti jaloilleen.
  
  
  "Entä luolaan?" Minä kysyin.
  
  
  "Kaikki on kuollut." Hän hyödyntää butt hänen kivääri. "Kun lähdet, minä käytän muita kranaatteja tiiviste luola. Tehdä kaunis hauta. Miten olisi tämä? "Hän tönäisi kuollut mies hänen toe.
  
  
  "ei. Mieluummin otan sen mukaani. Mutta miten sinä aiot lähteä?"
  
  
  "Tämä on osa minun maa, Nick Carter. Sinun ei tarvitse pelätä minua, ethän? Nyt autan sinua sitoa poikaa niin, että hän ei aiheuta sinulle mitään ongelmia lennon aikana."
  
  
  Päätimme jättää Ragan huolellisesti sidottu takana ohjaajan istuimella, jotta voisin pitää häntä silmällä. Alex on muita miehen ruumis roikkui kuin paino takana. Ennen kuin tulin, hän rummaged taskussaan, ja veti pari pienet pussit.
  
  
  "Ottaa molemmat; Amerikkalaiset, tarvitset todisteita. Me emme tiedä mitään siitä, huumeiden salakuljetus, emmehän?" "Hyvää matkaa, Nick Carter. Jos olet niin hyvä ohjaaja kuin voit ampua, sinun ei ole mitään ongelmia, ei sinua?"
  
  
  Viimeksi kun näin hänet, hän oli trudging takaisin luolaan kiväärillä slung rennosti olkansa yli; hän näytti kuin metsästäjä palaa kotiin jälkeen onnistunut päivä. Hän ei edes kääntyä aalto, kun otin pois.
  
  
  
  
  
  
  Luvussa Kuusi
  
  
  
  
  
  Kun yö lankeaa rannoilla Kreikassa, se yhtäkkiä tulee pimeää. Löysin nice hotel lähellä satamaa, suositteli minulle kapteeni charter alus puhuin aiemmin. Hän tarjoutui näyttämään minulle noin yö seurat, mutta kieltäydyin niin ystävällisesti kuin mahdollista; olin vielä viritys tehtävä, joka ei ollut vielä alkanut, ja en halunnut mitään ystävällistä häiriötekijöitä.
  
  
  Oma huone oli puhdas ja siisti. Ei ole televisio, josta olin lievästi kiitollinen. Se on ollut pitkä päivä, ja en ole tottunut kirkas auringonvalo, joka voi valua henkilön vahvuus ennen kuin ne huomaa. Olin menossa Pyrgos aamulla tavata tyttö, ja halusin todella päästä liikkeelle.
  
  
  Minulla oli lounas pienessä tavernassa lähistöllä. Ryhmä Amerikkalaisia istuivat lähellä, ja yksi naisten joukosta piti vilkaisi minua. Hän ei näytä pahalta, niin ruskettunut, kuin jos hän leipoi hänen ihonsa jokainen valo-tunnin ja jätin uunin päälle pitkäksi aikaa. Mutta en välittänyt siitä, opiskelun risteily opas otin matkailutoimistosta Ateenassa.
  
  
  Nainen ei jää ilman huomiota. Ulos nurkassa silmään, näin hänet seisomaan ja porrastaa ne korkeakorkoiset puukengät, että naiset nyt käyttää. Hän pysähtyi eteeni pöydässä, tuijottaen, ja otsa kurtussa, kuin jos olisin joku outo yksilö, että hän olisi kohdannut viidakossa.
  
  
  "Voinko auttaa sinua?" Kysyin kohteliaasti. En saanut ylös.
  
  
  Hän ravisteli pois hänen aurinkoisella ruskeat hiukset. Hän osoitti syyttävällä sormellaan minua. "Galveston. Kolme, neljä vuotta sitten. Olit ystävä Sue-Ellen, eikö niin?"
  
  
  Olen jäädytti, mutta ei näytä sitä. "Pelkään, että olet ajatellut jotakuta muuta."
  
  
  Hänen paheksua syveni. "Vannon, että en koskaan unohda yhden kasvot. Ja varmasti ole kuin sinun." Nopea hymy osoittaa, että hän arvostaa minua. "Tule, nyt. Nimi-lempinimi? Kyllä. Se oli, anna minulle hetki, minä ajattelen viimeinen."
  
  
  "Anteeksi, nimeni on Daniel McKee."
  
  
  Hän nyökkäsi ymmärryksen. "Uh-huh. Olen Jackie Onassis. Mikä sinua vaivaa? Olet täällä vaimosi kanssa tai jotain?"
  
  
  "Ei, mutta..."
  
  
  "Se on hauskaa, meillä oli vain Sue-Ellen tänään. Hänen jahti?" Kun hän puhui, näet naisen aksentti
  
  
  se on tulossa enemmän etelä. En ollut yllättynyt, vain ajatellut Sue Ellen oli tarpeeksi laittaa maissi tortilla suuhuni.
  
  
  "En oikeastaan ..."
  
  
  Hän jatkoi, kuin jos hän ei olisi kuullut minua. "Te tiedätte, että tuon ajan jälkeen, hän lopulta sai avioeron, mutta luulen, että tiedät, että koska sinä ja Sue-Ellen olivat niin läheisiä ystäviä. Avioitui uudelleen, mutta hänen vanha kreikkalainen mies ei viettää paljon aikaa hänen kanssaan näinä päivinä. Luulen, että Sue-Ellen on erittäin iloinen kuullessani, että olet nämä osat."
  
  
  Olin hyvin tietoinen, että olin katsellut muita, ei vain loput puhelias nainen on ryhmä, mutta myös ihmisiä, useita lähistöllä taulukoita. Nousin. "Uskokaa minua, rouva, olen Daniel McKee." Otin kortin ulos lompakkoni. "Oikeastaan, olen jahti välittäjä. Ehkä ystäväsi Sue-Ellen olisi kiinnostunut puhumaan minulle. Missä tarkalleen on hänen vene?"
  
  
  Hän katseli valkoinen kortti halveksuen. Sitten hän katsoi ylös kasvoni, silmät ei varsin keskittynyt. Lopulta hän pudisti päätään ja otti askeleen taaksepäin. "Olisin voinut vannoa, että se oli sinun, Nick Joku. Vain Sue-Ellen olisi ollut kokous, jossa kaikki veneen myyjiä. Jopa viikonloppuisin."
  
  
  Olin hämmentynyt ja palasi lopulta käyntikortti lompakko.
  
  
  Nainen heilutti minua sormella. "Mutta ehkä et ole mitä sanot, eikö? En muista, että Nick, hän oli ovela, en anna kenenkään aikaa. Vie aikaa, Herra Jahti välittäjä; Sue-Ellen sanoi, että hän voisi olla täällä myöhemmin. Sitten voimme tietää varmasti, vai mitä? Hän ryömi takaisin pöytänsä.
  
  
  Halusin lähteä nopeasti, mutta olen pakottanut itseni loppuun aterian, välittämättä tuijottaa muiden miesten ja naisten seurassa. He olivat kukoistava miehistön, enimmäkseen heidän kolmekymppinen ja nelikymppisiä, tuomitsin, sellainen, joka olisi pop up lähes kaikki matkailukohde maailmassa. Joku, joka on rento ystäviä jonkun kanssa, kuten Sue-Ellen Baylor, tai mikä hänen sukunimensä on nykyään, ja varmista, että kaikki heidän ystävät tietävät sen.
  
  
  Mutta en voinut ajatella Sue-Ellen tai hänen ystävänsä, joka yö, joten laitoin hänet pois mielestäni heti, kun jätin taverna jälkeen hymyilee ja nyökkää nainen Amerikkalainen osapuoli. Tunsin hänen arvioidessaan silmät selässäni kuten olen astui ulos kirkkaaseen yö ilmaa.
  
  
  Se oli viileä, tasainen lämpötila laskee + vesi pois. Suuri risteily laiva oli ankkuroitu satamaan, kaikki valot olivat päällä, ja jopa tällä etäisyydellä kuulin tömähdys rock-bändi. Hullu, ajattelin. Ihmiset tulevat eri puolilta maailmaa nähdä, Kreikka, ja pysyä aluksen kyytiin kuuntelemaan Amerikkalaista musiikkia.
  
  
  Kävelin hitaasti, huolimattomasti pinnalla, mutta jotain soi sisällä. Sue-Ellen case vaivasi minua, ja löysin itseni tarkkailun pimeässä kaduilla kuten olen läpäissyt ne. Telakka itsessään oli hyvin valaistu, ja vielä tähän aikaan yöstä, siellä oli tarpeeksi toimintaa saada minut tuntemaan olonsa mukavaksi. Silti arvostin läsnäolo Hugo, nyt tyköistuva tuppeen hänen kyynärvarren. Juuri se, että siellä oli joku lähellä, joka tiesi, kuka minä olin, ja varsinkin minun nimeni, oli kaikki, mitä tarvitsin säätää aistini korkeus tiesin niin hyvin.
  
  
  Kun pääsin takaisin hotellille, ei sielu oli tullut lähelle, ja kun seisoin ovella viimeisen rauhassa katsoa ympärilleen hiljainen pieni neliö, en huomannut pienintäkään epäilyttävää liikettä. Lopulta minä kohautti olkapäitään ja meni sisälle, ja kiipesi yhden lennon leveä portaat huoneeseeni.
  
  
  He odottivat minua kun avasin oven, ja he olivat aika pirun hyvä. Ei uhkauksia, lähes ole sanoja; yksi heistä sulki oven kun tulin, toinen sytytti valon huoneen poikki. Molemmat miehet olivat vahvasti rakennettu, yllään tavallinen tumma puku, ja automatiikka he käyttivät olivat pieniä, mutta tappava.
  
  
  Odotin, että yksi niistä puhua, huomaamatta, että minun matkatavarat oli avata sängyn lähellä ikkunaa. En vaivaudu purkaminen, ja mitä olen voinut nähdä, minun kaksi kävijät olivat hyvin varovainen niiden hakuja. Liian siisti.
  
  
  "Herra Daniel McKee?" Mies kauimpana minulle puhui; hän oli hieman pidempi kuin muut, hänen tummat hiukset leikataan lyhyt, mutta upea roikkuvat viikset.
  
  
  "Kyllä," sanoin, että ehdottomasti, hieman helpottunut, että he eivät olisi käytetty oikeaa nimeäni.
  
  
  "Olet aikaisin takaisin."
  
  
  Olisin voinut vannoa, mies hymyili, mutta sen kanssa viikset, se oli vaikea olla varma.
  
  
  "Tietysti", sanoin.
  
  
  Hän veti tasainen, kuluneet lompakon pois hänen taskustaan ja avasi sen. Näin epäselvä kuva ja virallisen näköinen kortti alla, pahasti naarmuuntunut ja kellastunut muovi, ja sitten hän laittaa kaiken pois uudelleen.
  
  
  "Etsitkö joitakin liiketoiminnan yhteyksiä, Herra McKee?" mies kysyi. Hänen kumppani, pysyvän edessä kyykky puinen lipasto on jalka sängyn.
  
  
  sänky, ei sanoa sanan tai liikkua.
  
  
  "Ei oikeastaan."
  
  
  "Sinä olet... jahti välittäjä." Se ei ollut kysymys.
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  "Haluatko ostaa tai myydä veneitä Kreikassa?"
  
  
  "Ei," sanoin varovasti. "Minä vain katselen. Jotain loma yhdistettynä pieni liike."
  
  
  "Sinä löytää paljon kiinnostusta vesi teollisuus?"
  
  
  "Tietenkin. Eikö se ole mielenkiintoista?"
  
  
  Mies nauroi, hänen suunsa auki; sillä hetkellä, kun näin ero hänen etuhampaat, luulin vahvasti Alex Zenopolis. Mutta Alex, sanoin itselleni, oli hyvä kuusi tuumaa pitempi ...
  
  
  "Aiotteko olla tässä maassa pitkään?" mies jatkoi nauraen.
  
  
  "En tiedä. Vain muutama päivä, ehkä minulla ei ole mitään erityisiä suunnitelmia."
  
  
  "Kyllä, tietenkin. Maamme on maa, ja vapaa-ajan vierailijoille." Hänen tummat silmänsä kääntyi myrskyinen kuten hän sanoi viimeiset sanat, ja katsoin varovasti kuin ase hän on edelleen todennut, osoitti minun keskellä.
  
  
  "Mitä haluat?" Kysyin, yrittäen kuulostaa enemmän hermostunut kuin vaativa.
  
  
  Hän heilautti kättään aseen kanssa, mutta se ei anna pienintäkään ajatus yrittää napata hänet; hänen kumppaninsa oli sijoitettu tarpeeksi kauas hänelle, että en mitenkään voi ottaa ne molemmat ilman lisäämällä ainakin yksi arpi minun piiloutua. Sitä paitsi, ei ollut mitään syytä tehdä niin. Ei niin kaukana.
  
  
  Mies, jolla on viikset kohautti olkapäitään. "Oppia lisää teitä, Herra McKee. Kun ulkomaalainen-anteeksi, Amerikkalainen-tulee tähän maahan ja alkaa tehdä tiedusteluja, se luonnollisesti herättää uteliaisuutta oma Hallitus."
  
  
  "Voisit selvittää vain kysymällä," huomautin.
  
  
  "Oh, ehkä. Mutta kotimaani ... ymmärrättehän, Herra McKee, että olemme hyvin epävarma asema, jota ympäröivät voimat, että kaikki osapuolet, jotka ovat epäystävällinen meille. Joten meidän täytyy olla epäluuloinen kaikkia kohtaan, ja uskokaa minua , sir, olemme pahoillamme, että paljon enemmän kuin sinulla. Joten käytämme eniten suoria, jopa raaka, keino selvittää, mitä me ajattelemme meidän täytyy tietää. Ymmärrätkö? "
  
  
  "Tietenkin", sanoin happamasti. "Ja luulen, että olet oppinut tarpeeksi, etkö ole?"
  
  
  "No ... ehkä." Osoittaa hänen hyvässä uskossa, hän kotelossaan pistooli vyöllä. "On vain yksi asia."
  
  
  "Auts?" Huomasin, että hänen kumppaninsa oli edelleen tilalla hänen ase, vaikka se ei ollut suunnattu minulle.
  
  
  "Jos sinua ei haittaa...", Hän levittää kätensä leveä, osoittaa hänen hyvää tahtoa, ja liikkui minua kohti sängyn ympärillä. "Vähän etsiä? Sinun mies?"
  
  
  Kristuksen! Se oli kaikki mitä tarvitsin, Hugo vaippa vasemmalla kyynärvarren. Otin askeleen taaksepäin. "En näe, miksi tämä on tarpeen," sanoin, jäljittelemällä lievästi närkästynyt Amerikkalainen turisti paras. "Jumala tietää, en salakuljettaa veneet pois teidän maa!"
  
  
  "Tietysti ole. Kuitenkin." Hän oli vielä kävely minua kohti. "Joka tyydyttää meitä kaikkia, eikö?"
  
  
  "En ymmärrä, miksi ...?"
  
  
  Parini otti esiin aseen uudelleen, se osoittaa minun suuntaan.
  
  
  "Kiitos, Herra McKee," sanoi mustachioed kauppias. "Emme halua vaatia."
  
  
  Hän käveli ympäri jalka sängyn, kädet ojennettuina rauhoittava ele, ja näytti yhtä ystävällinen kuin sarvikuono.
  
  
  En voinut sietää sitä. "Pysykää linjassa!"
  
  
  Mustachioed mies pysähtyi, mutta hän ei näytä tappiolla.
  
  
  "Voit sanoa, että olet poliisi, tai jotain sellaista. Voin ottaa tarkemmin kortti näytit minulle?"
  
  
  Se pysäytti hänet. Hän vilkaisi nopeasti hänen kumppaninsa ja lähti minua kohti. Hänen virheensä. Otin puoli askelta oikealle, asettamalla hänet välillä minua ja mies ase kädessään. Ennen kuin kumpikaan heistä tajusi, mitä oli tapahtunut, tarttui Viiksekäs Miehen ranne, käänsi hänet ympäri, ja katsoi häntä rintaani. Se oli vaikea ja raskas, mutta tein sen ontua.
  
  
  "Herra McKee...", hän huohotti.
  
  
  Olin iloinen kuullessani, että, mitä oli tekeillä, hän ilmeisesti ei tiennyt kuka oikeasti olin.
  
  
  "Lompakko" minä croaked hänen korvaansa.
  
  
  Hän haparoi hänen taskussa. Olin niin päättänyt pitää hänet, että en huomannut mitä toinen oli tekemässä. Ole ensimmäinen. Sitten näin hänet rauhallisesti paikka äänenvaimennin kuono aseen. Ennen kuin ehdin reagoida, hän otti varovainen tavoite ja ampui kaksi laukausta rinnassa iso mies, olin tilalla. En häpeä sanoa, että ensimmäinen reaktio oli helpotus, että ei ole yksittäinen luoti meni läpi ruumiini tai lyödä minua.
  
  
  Hänen viikset sagged, ja hänen paino on yhtäkkiä kaksinkertaistunut käsissäni. En anna sen pudota, se oli ilmeisesti enää sovellu minulle, koska kilpi.
  
  
  Toinen mies vilkutti takaisin. "Minä otan sen. Älä huoli, Herra McKee."
  
  
  En pidä tavasta, jolla hän virnisti minulle, varsinkin kun olen vilaukselta metalli hampaat kehystävät kumi huulet.
  
  
  "Mitä helvettiä", sanoin, yrittäen päästä takaisin minun rooli liiketoiminnan turisti. Se oli selvää, että hän ei aikonut ampua minua.
  
  
  "Hauskoja asioita tapahtuu joskus, Herra McKee,", hän sanoi, nojaten yli eloton ruumis jaloissani. Verta oli käynnissä alkaen siisti pistoja Viikset on rinnassa, mutta se oli kaikki imeytyy kankaan hänen tumma takki.
  
  
  "Uh-huh", sanoin, pitäen ulos minun vasen käsi on vähän siinä tapauksessa, että tarvitsin Hugo syke. Se oli silloin, että halusin Wilhelmina niin pahasti, että en voi maistaa häntä. "Mitä helvettiä sinä aiot tehdä?"
  
  
  Bandit katsoi ylös, hänen pienet silmät kuollut kuin käärme. "Haluat tietää, Herra McKee?"
  
  
  En sanonut mitään.
  
  
  Hän nosti kuollut mies hänen jalat, taivutettu hänen rasvaa kehon, ja slung Viiksekäs Mies olkansa yli. "Siellä on tulipalo, paeta," hän ilmoitti, kuin jos olisin tiennyt sen, ja meni ikkunaan, joka näytti ulos pieni neliö alla. Kun hetken tauko, hän astui yli ikkunalaudalla ja päälle rauta kaide. Ruumiin olalleen törmäsi tuskallisen vastaan nostetaan ikkunan puitteen, mutta Viiksekäs Mies osannut vastustaa.
  
  
  Rosvo pysähtyi hetkeksi sen jälkeen, kun hänen taakka oli ulkona, ja kun hän katsoi minua, hänen hymynsä oli melkein ystävällinen.
  
  
  "Nähdään taas joskus, vai mitä, Herra McKee?" Hän taputti kehon Viiksekäs Mies lantioon. "Me ei tehdä typeriä virheitä seuraavalla kerralla, vai mitä?"
  
  
  
  
  
  
  Seitsemännessä luvussa.
  
  
  
  
  
  Menin ikkunaan ja katselin tanakka bandit kiivetä paloportaita kuin apina, ilmeisesti tietämättömänä taakkaa hän kantoi. Jos minulla oli Wilhelmina... mutta ei, sanoin itselleni, mitä hyvää se tekisi? Viimeinen asia, jonka halusin tehdä, oli kiinnittää huomiota itse. Erityisesti viranomaisten tietoon.
  
  
  Ja, tietenkin, tiesin, että kaksi pranksters, jotka huoneeni ei ollut mitään tekemistä hallituksen kanssa; lailliset aineet työskentelevät oman maansa älä ammu heidän kumppaneilleen, kun ne joutuvat vaikeuksiin.
  
  
  Tarkistin laukkuni ja loput huone, kuten kylpyhuone alkeellinen. Mikään ei tuntunut puuttuvan, ja koska minulla ei ollut mitään raskauttavaa, en aio huolehtia liikaa siitä. Paitsi, että minun oli pakko ihmetellä, kuka pari olivat ja miksi he olivat täällä. Halusin ottaa hyvä tarkastella kortin Viiksekäs Mies oli osoittanut minulle, mutta se oli liian myöhäistä. Ja se luultavasti ei tee mitään eroa. Joku, jokin organisaatio, oli kiinnostunut Daniel McKee, jahti välittäjä, ja se oli tarpeeksi huolestuttaa minua. Kaipasin Wilhelmina enemmän kuin koskaan, kun riisuin ja menin nukkumaan.
  
  
  Päivämäärä oli asetettu seuraavana päivänä, ja nousin ylös aikaisin aamulla helppo kolmen tunnin ajomatka noin Peloponnesoksen. Suuri vuori niemimaalla oli vihreä ja valkoinen, rehevän vihreä rinteillä ja klustereita liitu-asuntoja, tie oli hyvä, ja toivoin, että minulla olisi ollut aikaa jäädä ja olla rehellinen turisti. Mutta olin liian kärsimätön, liian innokas päästä minun määränpää; muisti, mitä oli tapahtunut huoneessani viime yönä ei anna mennä, ja minusta tuntui, että jotenkin se oli tärkeätä yhteyttä Kristina. Sitten voisimme saada, kuten sanotaan, pois näyttää.
  
  
  Pyrgos on rähjäinen kaupunki, jossa on upea luonnon satama. Ennen kuin teet mitään muuta, en vaelsi noin satamaan, kunnes löysin paikan, vuokrata purjevene viikon tai kaksi. Elgon Xephrat oli hyväluonteinen omistaja paikka, pieni mies, jolla hautakivi hampaat, että hän pitää vilkkuu häikäisevä hymy.
  
  
  Emme kaupat heti, minulla oli vielä toimimaan rauhallisesti, mutta olin melko varma, että voisin saada sen, mitä tarvitsin ei ole aikaa. Elgon vakuutti minulle, että hän olisi merikelpoinen alus minulle, kun en halunnut ottaa sitä. Tämä oli yksi tärkeimmistä kysymyksistä.
  
  
  Toinen hotelli, ei paljon erilainen kuin se, Pireus, paitsi että se oli yksi iso epätasainen sänky ja kylpyhuone sijaitsee käytävällä. No, minulla on vain jäi yhden yön, ja ehkä ei tänä iltana.
  
  
  Se oli jo myöhässä ja minulla oli seurannut minun turisti rutiinia niin kauan kuin voin, kun olen vihdoin saapunut Zakynthos Taverna. Se oli suuri ulkoilma-laitoksessa, jossa on upea näkymä satamaan ja suuri vuori saarella muutaman kilometrin päässä rannasta. Istuin metalli pöytä terassilla, otti pois minun kolhiintunut jahti korkki ja laita se istuimen vieressä minun. Myöhemmin, aurinko oli kallistuu yli Joonian Meren jäämässä käynnistyksen Italiassa, jossa minun oli määrä mennä pari päivää. Odotin Kristina kuten kärsivällisesti kuin mahdollista, toivoen, että hän ei pidä minua odottaa liian kauan. Se oli pirun hankalaa on käsitellä joitakin outo tyttö, joka tiesi lisää yksityiskohtia tämän tehtävän kuin minä.
  
  
  Varsinkin sen jälkeen run-in kanssa kaksi plussat hotellihuoneessa iltana.
  
  
  Tavernasta, saatoin nähdä veden kuljetus liikkuu satamaan myöhään illalla. Se ei ollut tungosta, mutta veneitä kaikenlaisia olivat jatkuvasti tulossa ja menossa. Pieni vene, jossa on musta runko ilmestyi, hinaus tyttö vesisukset. He lähestyivät rivi kalastusaluksia sidottu pengerrys. Tyttö nosti yhden kätensä päänsä yläpuolelle, hänen tummat hiukset lentävät hänen takanaan, ja katso, ekstaasin hänen roiskunut kasvot. Veneeseen, sekä kuljettaja ja toinen mies katselee häntä perästä hymyili rauhoittavasti hänen. Jotkut kalastajat laiturilla katsoin ylös työnsä; jotkut seisoi automaattinen ihmetellään nähdessään pronssi, bikinit verhottu elin vauhdilla ohi, ja siellä oli repaleinen kippis.
  
  
  Sitten harmaa tukka, tanakka mies yllään ymp: n kanssa vaikuttava kultaa insignia ryntäsi kohti pengerrys, elehtiminen raivokkaasti. Mies ratin takana veneen huomannut häntä ensin, mutta jokin vaisto sai hänet kiinnittää huomiota siihen, missä hän oli menossa, hän kääntyi jyrkästi, hidastumassa samalla, kun hän näki, että hän oli lähestymässä loppua satamaan.
  
  
  "Typeryksiä", mutisin itsekseni. Joka tapauksessa, he tarvitsevat tietää enemmän mennä vesihiihtoa satamassa.
  
  
  Tyttö yritti lyhentää hinata linja; hän näytti olevan vain yksi iloinen trio, joka tiesi, mitä hän oli tekemässä, ja vaikka muutoksen suunta ja nopeus veneen, hän näytti olevan tilanteen hallinnan.
  
  
  Ja sitten jostain syystä, en ymmärrä, hän vain laski. Hän laskeutui veteen, automaattisesti nosto pois hänen sukset, anna hinata linja. Suosionosoitukset pysähtyi, mutta dockworker piti ravistamalla nyrkkejään ihmisiä vene. Se melkein pysähtyi, sen moottorin jyrinä, kiersi hitaasti, ja lähestyi tyttöä.
  
  
  Hän käveli kevyesti läpi vettä, kiinni hänen sukset, mutta kun vene lähestyi, en voinut kuulla hänen äänensä nousee viha. Tiesin, että hieman kreikan, mutta olin varma, että mitä hän sanoi, ei löydy mitään standardin tekstejä. Hän työnsi jet-sukset kohti miehen perässä, hän otti heidät ymmällään ilme kasvoillaan. Mutta kun hän ojensi kätensä auttaa häntä kyytiin, hän kohautti olkapäitään, kääntyi ja ui kohti karkea puiset portaat, jotka vuorattu pengerrys.
  
  
  Kuljettaja ohjasi huolellisesti hänen takanaan, sekä miehet avoimesti kirjelmän. Hän jättää huomiotta niitä, hänen kasvonsa heijastavat hänen röyhkeä ylenkatse. Kun hän saavutti tikkaat ja alkoi kiivetä pois vedestä, mies perässä saavutti häntä; hän ravisteli pois hänen käsi, valutettu vesi pois hänen virtaava hiukset, niin että se oli täysin roiskunut, sitten nousi muutaman askeleen, kunnes hän oli heidän yläpuolellaan. Sillä hetkellä hän kääntyi ja sanoi jotain, leikkaamalla se pois kuin kersantti antaa käskyjä kaikkein taitamaton aloittelija hänen joukkue. Molemmat miehet katseli masentunut, niin juro; niiden välillä, ne luovutettiin tyttö vaatteita, ja suuri olki laukku. Kun hän oli heitä, hän kääntyi pois ilman niin paljon kuin silmäyksellä jäähyväiset ja nopeasti kiipesi huipulle pengerrys.
  
  
  Kuten useimmat muut taverna suojelijoita, nousin pöydästä saada paremman ilmeen, kun tyttö putosi. Mistä minä seisoin, minulla oli selkeä näkemys siitä, mitä oli tekeillä, ja minä seisoin hänen vieressään, kun hän pääsi alkuun laaja kivi pengerrys. Hän pysähtyi hetkeksi, tarkoituksella ei katse takaisin, kunnes hän kuuli äkillinen karjaisu on perämoottori moottori kuin hänen kaksi epätoivoisen hot rod saattajat palasivat satamaan etsimään menetetty ego. Sitten hän asetti olki laukku hänen jalat, nosti kätensä ja työnsi frotee-kangasta paita yli hänen päänsä, kiertämällä vain niin paljon kuin hän tarvitsi, kunnes vaatteet olivat vain etelä-hänen reidet. Hän veti hänen sileä, kostealla hiukset pois alta kaulus hänen paitansa sisään, pääsi hänen laukku, ja veti hirveää aurinkolasit. Vasta sen jälkeen, kun hän laittaa ne teki hän katsoi meitä, jotka seisoivat siinä katsellen häntä.
  
  
  Ei ole vääriä vaatimattomuus tai ylimielinen välinpitämättömyys hänen asenne; hän vain hymyili heikosti, kohautti olkapäitään, ja otti laukustaan. Kun hän ohitti minut, niin lähellä että pystyin haistamaan sekoitus suolaa vettä ja aurinkovoidetta, joka peitti hänen ihonsa kanssa helmiä, hän epäröi hetken, sitten jatkoi matkaansa suoraan tavernaan.
  
  
  Olin katsomassa häntä - olisin todennäköisesti on pilannut minun kansi, jos en olisi, koska kaikki muu oli ehdottomasti katsomassa häntä, kun hän kiipesi pari leveä, matala vaiheet kivi terassi ja piristyi pöydän ilman lämpötila suojata itsensä auringolta. Ennen kuin hän istui alas, tarjoilija oli siellä, ja kun hän palasi synkkä sisustus taverna tuoda hänet tilata, olen hitaasti palasin pöytään. Tunsin tietty määrä hienostunut pahoillani, että hän ei ollut valinnut seuraava taulukko, mutta tervettä järkeä muistutti minua, että
  
  
  • En tullut tänne vain ihailla paikallisen veden jumalatar.
  
  
  Hän joi lasillisen paikallista viiniä, tarttui viinirypäleet olin jo maistanut tiukasti, ja päätti pitäytyä ouzo; ainakin vaalea, maitomainen aine lähetti oman varoitusmerkkejä ennen kuin nielaisi sen. Me istuimme niin, että voimme katsoa toisiamme ilman ajatellut liikaa sitä, ja sen jälkeen kun kävi ilmi, että hän oli usein etsivät minun suuntaan. Okei, voin hyväksyä sen; ainoa kävijöitä tämä paikka tällä hetkellä oli kourallinen turisti parit ja muutama paikalliset liikemiehet, päätellen heidän muodollista pukea, joista kukaan ei olisi ollut kiinnostunut tyttö tai kuka olisi uskaltanut lähestyä häntä sen jälkeen suorituskyky vedessä hetkiä aiemmin.
  
  
  Yksi hänen pitkä, paljaat jalat nykimisestä kärsimättömästi. Muutaman sekunnin välein hän fluffed hänen kosteisiin hiuksiin ja kuivata se auringossa; mistä olen istunut, voisin nähdä kupari kohokohtia musta sametti, ja joka kerta kun hän nosti kätensä, hänen rintansa erottuivat jyrkästi vastaan tiukka kangas hänen paita. Käännyin pois, viimeinen asia mitä tarvitsin oli tällainen häiriötekijä. Sitä paitsi, sanoin itselleni, hän oli luultavasti korkea-luokan viikonloppu soittaa tyttö etsii tukea. Otin hyvä katsoa ympärilleen loput taverna ja päätti ilman mitään hairahdus, että minulla oli paras mahdollinen potentiaalinen asiakas.
  
  
  Katsoin kelloani, sitten nopeasti laskeva aurinko, meren yli. He molemmat sanoi, että se oli jo myöhä, ja olen miettinyt, kun kontaktini osoittaisi ylös.
  
  
  Hän oli saada hänen jalat, kulta -, kuitu-savuke roikkuu hänen huulensa. Hän seisoi hetken -, skannaus -, pengerrys, kuin jos etsit jotain, sitten kääntyi ja käveli vielä paljain jaloin, osaksi hämärä sisustus tavernassa. Kun hän läpäissyt minun pöydän, hän hymyili epämääräisesti, ei katso minua.
  
  
  Nostin käteni säätää aurinkolasini, ja tarjoilija leijuu lähellä luuli ele tilauksen; hetkeä myöhemmin, toinen ouzo oli edessäni. Se oli nuori mies hädin tuskin teini-iässä, ja kun hän asetti juoda pöydälle, hän vilkaisi tytön pöydälle, sitten takaisin taverna, hänen kulmakarvansa heiluttaa raivokkaasti kuin jos hän oli jäljittelemällä Groucho Marx. Ennen kuin tajusin, mitä hän oli tekemässä, hän myös laittaa alas lasi viiniä, että tyttö oli juonut ja kiiruhti pois, ennen kuin ehdin protestoida.
  
  
  Hän tuli takaisin lähes välittömästi sen jälkeen, kun hän lähti, kun istuin vastapäätä minua. Ennen sanomatta sanaakaan, hän otti kulauksen viiniä, anna alhainen, puuskainen huokaus arvostusta, ja nojautui taaksepäin tuolissaan. Vasta sitten hän katso minua.
  
  
  "Onko sinulla auto?", hän kysyi. Hänen aksentti oli korostunut, mutta hän näytti tyytyväinen englanti kielellä.
  
  
  "Minulla on yksi", suostuin. Volkswagen oli pysäköity lähellä, koko näkymä meidän pöytään.
  
  
  "Luulin, että se oli tarkoitus olla sinun", hän sanoi kuivasti. "Vuokra-numerot ja se, että olet Amerikkalainen."
  
  
  "Ei se näytä niin paljon?"
  
  
  Hän kohautti olkapäitään show välinpitämättömyys. "Ai, et voi oppia tunnistamaan." Hän vilkaisi muita taulukoita lähellä. "Ne sinne, he ovat Englannissa." Hän nyökkäsi hieman, mikä osoittaa keski-ikäinen pari siemaillen vermutti klo tummennetut taulukko. "Hän jäi eläkkeelle ja omistautui viskiä; katso nuo punaiset posket! Ja jokainen nainen, joka näyttää tältä, kasvot kuin kirveellä, ja tässä fantastinen tweed puku täällä auringonvalossa Pyrgos! Voitko kuvitella, että he tulivat...", Hän heilautti kätensä ilmaan turhautuneena. "Argentiina?"
  
  
  Minun oli pakko hymyillä. "Luultavasti ei."
  
  
  Hän rekennettiin hänen kyynärpäät pöydälle ja kumartui sisään, antaa minulle täydellä voimalla hänen hymynsä, kuin jos hän olisi juuri löytänyt jotain täysin viehättävä. "Joten sinulla on auto?" Hän vilkaisi Volkswagen.
  
  
  "joo. Tämä on minun."
  
  
  "Ehkä et välitä... menetin liikenne."
  
  
  "Niin, että mitä en huomannut."
  
  
  "Se on vain pieni yleinen uimaranta, ei ole kaukana. Ne kaverit veneessä, he kutsuivat minut mennä vesihiihtoa heidän kanssaan, ja sanoin, miksi ei?" Hänen hartiat olivat nyt nousussa ja laskussa, kuten männät nippu veturin pyörät. "Mutta he eivät tiedä, miten toimia tämän veneen, tiedät? Typerykset! Noin vain, aivan satama-näitkö sen?"
  
  
  "Joo."
  
  
  "Joten jätin ne; en usko, että he edes ota minut takaisin hieman beachside hotelli, jossa asun. Joten... mitä te kutsutte sitä? Hylätty?"
  
  
  "Ei aivan, mutta sinulla on oikea ajatus."
  
  
  Hän nojautui pöydän yli minua kohti. Standard-liikkua, ajattelin, kun hänen rintansa vasten rehevä kangas hänen vuoronsa. "Kuinka kauan olet ollut Pyrgos?", hän kysyi.
  
  
  "En aio olla täällä kauan."
  
  
  "A. Mihin olet menossa täältä?"
  
  
  Nojasin taaksepäin tuolissani. Hän kysyi myös monia kysymyksiä, jopa prostituoitu. "En ole päättänyt vielä," sanoin varovasti.
  
  
  Hän muutti jopa lähempänä minua, kuin jos taulukko ei ollut olemassa. Hänen silmissään kimmelsi kuin jos he olisivat oma sisäinen kaavioita. "Ei Korfu on huono?"
  
  
  "Se on mahdollisuus", myönsin. Ei ole mitään järkeä valehtelee.
  
  
  "Sitten ehkä sinun seuralainen?"
  
  
  Kysymys ei ollut odottamaton, mutta minulla ei ollut vastausta. Tuijotin häntä pitkään hetki ennen vastaamista. "Haluatko mennä Korfu?"
  
  
  "En välitä."
  
  
  "Miksi?"
  
  
  Se oli hänen vuoronsa epäröi. Hän kääntyi pois ja kohautti nuo ihanat hartiat välinpitämättömästi. "Tämä on hyvä paikka."
  
  
  "Niin se on."
  
  
  Yhtäkkiä hän virnisti kuin pieni tyttö kiinni harmiton valhe. "Mutta Korfu on paljon parempi, eikö olekin?"
  
  
  Tunsin pistelyä. "Ehkä..."
  
  
  Hän saavutti pöydän yli ja kosketti kättäni. "Haittaako, jos olen seuralainen muutaman päivän, tehdä sinulle?" Hänen hymynsä kasvoi. "Herra McKee?"
  
  
  En maininnut nimeni.
  
  
  
  
  
  
  Luku Kahdeksan
  
  
  
  
  
  Se tuskin oli kaikkein hienoin yhteyttä olen koskaan tehnyt, ja se vaivasi minua, kun vein tytön hotelliin, jossa hän jätti hänen vaatteensa. Emme puhu paljon autossa, en rohkaista häntä, ja hän ei tarjoa. Mutta ennen kuin pääsimme venyttää julkinen ranta, jota ympäröi pieni toisen luokan hotelleja, joissa hän asettaa pois hänen vesi-hiihto retkikunta, pysähdyin katsomaan häntä.
  
  
  "Niin olet, Kristina", sanoin. Hän ei edes kertonut minulle, että vielä.
  
  
  "Tietenkin. Onko sinulla vene?"
  
  
  "Minulla on yksi vuokrattu, kyllä."
  
  
  "Ehkä meidän sitten pitäisi.... Eikö se ole, miten käytät vapaa-aikasi?"
  
  
  Minä rypisti otsaansa, " Ehkä. Riippuu, mitä tarkoitat."
  
  
  "Tarkoitan, että meidän täytyy olla näkyvissä julkisesti, ilmeisesti houkutelleet toisiaan." Hän otti käteni ja asetti sen hänen lämmin, paljas reisi. "Aivan kuten että? Amerikkalainen turisti, kreikan nainen lomalla. Eikö tämä ole niin kuin piti?"
  
  
  Hän ilmeisesti tiesi paljon enemmän suunnitelmia kuin minä, mutta se oli järkevää. "Mitä olet kuullut Alex?" Kysyin tylysti.
  
  
  Se oli ikään kuin hänen ihonsa oli yhtäkkiä kääntyi marmori, kylmä kuin hauta, mutta hän ei tehnyt liikkua, työntää käteni pois. "Puhutaan siitä myöhemmin."
  
  
  "Miksi ei nyt?"
  
  
  Hänen hymynsä oli kuin kuoleman naamio. "Koska sinä ja minä, Mr. Daniel McKee, tiedä mitään siitä, Alex. Juuri nyt, me juhlimme saada tuntemaan toisensa, ja huomenna, kun menemme meidän pikku risteily Korfu, meillä on runsaasti aikaa puhua siitä."
  
  
  Amatööri, hän näytti olevan melko hyvä käsitys siitä, miten asiat toimivat omassa liiketoiminnassa. Minun piti mennä hänen kanssaan. Ainakin nyt.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hänen hotel oli vähän mitäänsanomaton paikka, jossa pinkki kipsi seinät ja laaja terassi, jolta on näköala kapea kaistale rannalla. Kävimme läpi rituaali: joimme yksi taulukot terassilla, pitämällä kädet ja katse toisiaan silmiin paljon. Aika ajoin, katsoin nähdä, jos kukaan ei kiinnitä meihin huomiota, mutta en nähnyt ketään, joka näytti odotettua enemmän kiinnostusta Kristina. Lopulta, juuri kun aurinko oli aikeissa pesuallas mereen, hän nousi ylös, veti minut jaloilleni hänen kanssaan.
  
  
  "Olemme menossa lounaalle?"
  
  
  "Tietenkin."
  
  
  "Tietenkin," hän toisti. "Tule hakemaan minut tunnin ja puoli. Ehkä voisit järjestää meille purjeet huomenna aamulla?"
  
  
  "En tiedä." En nuzzled hänen korvaansa, kuten odotettua, mutta enimmäkseen koska halusin varmistaa, että kukaan ei olisi kuullut mitä sanoin. "Vie aikaa, rakas. En halua tehdä ajanvarauksen lähteä huomenna kunnes se on todella selvää, että tulet minun mukaani."
  
  
  "Niin tehdään se nyt ilmiselvää." Hän osui minun nivusiin vuonna ilmeisin tapa, nosto hänen jalka hieman hieroa hänen paljain polvi reittäni vasten. Se oli vain lyhyt ele, mutta kukaan ei voi olla huomaamatta. Tai sen seurauksia.
  
  
  "Kyllä," sanoin, ja minun täytyi tyhjentää kurkkuni ennen kuin toinen sana tuli ulos. "Lähdemme aamulla."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hän näytti niin hyvältä hänen tumma sininen mekko, kun hän teki bikineissä; se oli ilmeisesti jotain, mitä hän ostaa varastoon, mutta hän tiesi, miten tehdä kaikki hänen vaatteensa näyttävät ne tehtiin hänen Givenchyn. Meillä meni pieni ravintola lähellä hänen hotelli, ei ollut mitään erikoista, ja sikäli kuin olen voinut nähdä, ei ollut muita ulkomaisia turisteja siellä. Kun olin varma, että kukaan ei voi kuulla meitä, kysyin häneltä,
  
  
  mikä oli syy, että päädyimme tässä nimenomaisessa paikassa?
  
  
  Hän punastui hieman hänen rusketus.
  
  
  "En tiedä, tämä kaupunki," hän sanoi. "Tämä on ensimmäinen kertani täällä."
  
  
  En ajatellut sitä muutaman sekunnin ajan, sitten nojautui taaksepäin tuolissani ja hymyili hänelle pöydän yli. "Vain pari turisteja, eivät he?"
  
  
  "Kyllä..."
  
  
  Se oli minun vuoroni saada asiat liikkeelle. Päässä Manilla kirjekuori olin laskenut vieressä minun tuoli, otin kartan ja avattuna se. "Näytä minulle jotain tästä rannikolla," sanoin matalalla äänellä. "Tai kertoa minulle, mitä et tiedä. Joko tavalla."
  
  
  Se oli kartta länsi-rannikolla Kreikka-päässä Peloponnesoksen saaret Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, jossa Odysseus purjehti sotaa Troy, ja kaikkien näiden vuosien jälkeen palannut kaikkein uskollinen vaimo historiassa, Leucas; ja monet muut pienet saaret ja manner-italian satamista, kunnes Korfu ilmestyi muotoinen kirves epämuodostunut kahva, terä, jonka tarkoituksena oli rannikolla Albania.
  
  
  "Että olisi kiva risteily," tyttö sanoi varovasti.
  
  
  "Joo. Joka pysähtyy matkalla haluaisit?"
  
  
  "ei. Ei missään tapauksessa. Mutta luulen, että ehkä ... kolme päivää olisi hyvä aika."
  
  
  Minun gut puristi, ei ensimmäistä kertaa tähän tehtävään. Lisää viive, enemmän kun mitään ei tapahdu.
  
  
  "Haluatko tulla mukaani?" Menin takaisin minun rooli.
  
  
  Hän keskittyi hänen suuret, tummat silmänsä minuun. "Mutta tietenkin, Daniel McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Lounaan jälkeen kävelimme kapeita kujia ympäröi kiinteä riviä tumma taloja, jotka näyttivät kangaspuut yli meille, pyyhki pois selvää Joonianmeren taivas. Kristina käveli pehmeästi viereeni, hänen lantionsa omaani vasten, ja minun täytyi jatkuvasti muistuttaa itseäni olla hakevat mahdollisesti hännän.
  
  
  En nähnyt ketään. En pitänyt siitä.
  
  
  "Sinä ... er... asunut hotellissa tarpeeksi kauan kuulla...?"
  
  
  Hän painoi huulensa minun, mutta hänen huulensa olivat kylmät ja sisälsi varoituksen. "Älä puhu nyt", hän mutisi. "Tänään on meille."
  
  
  En voinut kertoa, jos hän puhui minulle tai joitakin bug istutettu hänen. Joka tapauksessa, en voinut esine.
  
  
  Kävelimme pitkin merenrantaa, jossa olen ensimmäinen näki hänet, päätti käydä taverna, jossa tapasimme jälleen, sitten suuntasi kohti minun hotelli, joka oli vain parin korttelin päässä. Kuten me lähestyi hämärästi valaistu sisäänkäynti, ruskea Mercedes veti ulos kujalle, karjui meidän suuntaan, ja on hidastunut jyrkästi. Hän ryömi ohi, ja katsoin toimettomana autossa, mutta ei ollut mitään takapenkillä, mutta epäselvä kuva. Kuljettaja, hänen hattu vedetty alas yli hänen silmänsä, katsoi suoraan eteenpäin. Kun Mercedes oli lyhyen matkan päässä, se vetää yli puolelle tien vastakkaisella puolella katua. Siellä oli vain muutamia muita autoja pysäköity lähellä, ja Kristina ja minä olimme ainoat jalankulkijat näköpiirissä.
  
  
  Tyttö tarttui käteeni, pakottaa minut lopettamaan. "McKee!", hän kuiskasi. "Keitä nämä ihmiset ovat?"
  
  
  "En tiedä ketään." Pidin ääneni alhainen; se oli tarpeeksi huono, tavallinen amatööri ei pelotella pois hänen.
  
  
  "Mutta he näkivät meidät ja pysäyttää." Tunsin hänen vapina, hänen kehonsa vasten omaani. "Miksi he ovat siellä?"
  
  
  Mercedes oli edessä hotellin sisäänkäynnin, sen moottorin jyrinä pehmeästi ja ohut wisps höyry tulee ulos pakoputkesta.
  
  
  Käänsin tytön luokse ja halasi häntä. "Älä huoli, kaikki näet, Kristina. Tänään on meidän. jos vain."
  
  
  "Ellei mitä?"
  
  
  "Sinulla ei ole aviomies, ei sinua? Tai poikaystävä ystävä?"
  
  
  Hän pudisti päätään, etsivät silmäni kysyvästi. "ei. Olisin lomalla yksin, jos minulla oli yksi?"
  
  
  Olen nyökkäsi. "Niin, mitä siellä pelätä? Oma huone on hiljainen, niin..."
  
  
  Tyttö leikkaa pois minun sanoja, joilla on äkillinen, raju suudelma. Se yllätti minut, mutta olen nopeasti takaisin ja piti hänen tiukka. Hetken kuluttua hän veti suunsa pois minun ja alkoi koskettaa kaulaani, painamalla hänen huulensa korvalleni. "Onko se turvallista puhua omassa huoneessa?" hän mutisi.
  
  
  "En löisi vetoa sen puolesta." Ei ollut mitään järkeä mainita minun vieraita eilen, vaikka he olivat puoli maata pois.
  
  
  Hän hitaasti veti takaisin katsomaan minua paistaa silmiin ja laaja-suu auki upea hymy. "Niin, meillä on tämä yö, Daniel McKee. Sitten näemme..."
  
  
  Kun tulimme hotelliin, ruskea Mercedes oli vielä siellä, kuten kyykky, hiipivä lohikäärme hengittää savua sen pakoputkeen.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Christina ei ollut ujo tai villisti kärsimätön, mutta
  
  
  hän oli myös ei välinpitämätön seksiä. Hän oli yksi niistä tytöistä, jotka voisi koskaan suhtautua välinpitämättömästi mitään, onko se oli harjata hampaita tai tehdä rakkautta muukalainen. Hän istui alas kevyesti reunalla lumpy sänky, että unohdetaan huone, kun olen kaadetaan brandy osaksi pari lasillista. Hän otti hänen, maistoi sitä, ja juoksi hänen kielensä yli hänen huulet kuin kissa.
  
  
  Ainoa tuoli huone oli liian pieni ja huonossa paikassa. Breaking yksi perussääntöjä, minä istuin alas laaja ikkunalaudalla, varmista, että ikkuna verho oli tiukasti kiinni, vaikka sitten, tiesin, että minun siluetti oli täydellinen kohde, kun sniping, ja luotin vaistoihini, että kukaan ei halunnut minun kuolevan. Hän ei halua vielä.
  
  
  "Okei," sanoin, kasvattaa paksu lasi hotellihuoneessa maljan ele.
  
  
  "Kaikki hyvin?"
  
  
  Tämä oli ensimmäinen oikeasti hyvä tarkastella Christina Zenopolis; toisella kertaa olin sokaistunut liian paljon auringonvaloa ja kaikki, että märkä, paahdettua lihaa; ravintola oli alhainen valot ja pöydän välillä meitä. Täällä, valot oli himmennetty, mutta ei liian paljon, eikä mitään puuttunut mieltä. Jopa hänen tumma sininen, vähäeleinen mekko oli lähes yhtä paljastava kuin päivällä bikinit, ja tietyllä tavalla jännittävä. Hänen paksut tummat hiukset ja laaja-set hätkähdyttävän siniset silmät, hän oli visuaalinen aarre, ja toistaiseksi, hän oli osoittanut, nokkeluutta ja henki vastaamaan näyttää. Hetken toivoin, että meillä oli mitä me näytti, ja heti sanoin itselleni, että älä ole hölmö.
  
  
  "Niin olet opiskelija," sanoin, johtava keskustelu kuin kukaan kuunnella voi odottaa turisti pyytää tyttö, jonka hän oli ottanut ja tuonut hänen huone.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Mitä sinä opiskelet?"
  
  
  Hän kohautti olkapäitään ja otti long drink ja brandy. "Olen kerran halusi tulla sairaanhoitaja, mutta minun oli pakko lopettaa."
  
  
  "Miksi?"
  
  
  "Se oli...", Hän rypisti otsaansa. "No, olen vihdoin myöntänyt itselleni, että en voi olla noin sairaita ihmisiä varten loppuelämäni. Tiedätkö?"
  
  
  "Niin kai."
  
  
  "Ja niin olen ... No, olen vain oppimista. Ehkä minusta tulee biologi, ehkä arkeologi. Ei tarvitse kiirehtiä päätöstä, eikö?"
  
  
  "Uskon, että vanhempasi kuin voit saada suuren." Sanoin tämän kanssa tietäen virne, mutta tiesin myös, että hän ei ole vanhempia.
  
  
  Kristina katsoi minua tarkkaavaisesti. "Minulla ei ole vanhempia, McKee. Tietenkin voit tehdä, minun on pitänyt kertoa teille, että ennen."
  
  
  Nyökkäsin. "Uskon, että teit. Anteeksi. Mutta miten sinä ... miten sinä teet työksesi?"
  
  
  "Voi, olen töissä boutique Ateenassa. Se on hyvin lähellä Hilton. He maksavat minulle oikein hyvin päivän pois, kun minun ei tarvitse mennä tunnille." Hän kumartui eteenpäin, vaatimaton pääntie hänen pukeutua vain osittain paljastava. "Eikö se ole hyvä, että olen lomalla nyt?"
  
  
  "Se ei voisi olla parempi", sanoin, ja kun ymmärsin, nousin ylös ja istui hänen viereensä sängylle. Hän ei liiku tai yllättynyt, mutta ei ole automaattinen hyväilee, joko. Pidin tästä tytöstä enemmän ja enemmän.
  
  
  "Löysitkö mitä etsit Kreikassa, McKee?"
  
  
  "Tavallaan."
  
  
  Hän oli nauraa. "Minä puhun sinun asiasi."
  
  
  "Enkö minä sanonut niin?" Virnistin hänelle takaisin. "No, oikeastaan, olen ollut täällä vasta muutaman päivän, mutta olen tavannut joitakin ihmisiä, katsoi veneitä. Minulla oli ajatus, että ehkä voisin löytää nero yacht design omassa maassa, joku, joka voisi keksiä jotain uutta ja jännittävää. Kun... Mutta onko löydän mitä etsin tai ei, opin jotain siitä, Kreikka. Eniten pidän siitä."
  
  
  Tällä kertaa hän suuteli minua, viileä, valo huulet. Aloin halata häntä, mutta hän veti pois, vain tarpeeksi antaa minulle, että tämä ei ollut aikaa.
  
  
  Hän sanoi. "Joten olet lähdössä huomenna?"
  
  
  "Se on idea. Hassua, että omassa maassani, ja luultavasti myös sinun, kun ihmiset veneessä nähdä henkilö saapuvat auton ja alkaa esittää kysymyksiä, he eivät yleensä puhu paljon. Mutta kun sama henkilö näkyy vene ja kysyy samoja kysymyksiä, ne tulee vastata niihin."
  
  
  "Kyllä, ymmärrän, että voi olla." Hän otti toisen kulauksen konjakkia. "Ja et todellakaan halua ottaa minut mukaasi?"
  
  
  Olin varma, nyt, että hän puhui mahdollisia virheitä, koska hän tiesi aivan hyvin, että minun pitäisi ottaa hänet mukaani. "Haluaisin todella. Vain kolme tai neljä päivää, vain rannikko-uinti. Ota aikaa."
  
  
  Hän tuntui ajatella sitä; sitten hän nyökkäsi hitaasti. "joo. Se olisi erittäin, erittäin hyvä." Kanssa, että hän nousi ylös, asettaa hänen tyhjä lasi konjakkia lähimpään pukeutuja, ja piristyi valkoinen villainen viitta hänellä oli yllään vastaan illalla chill. "Minun täytyy mennä takaisin minun hotelli, McKee."
  
  
  Hämmästykseni on ollut selvä, mutta hän tukahduttaa minun protesti kanssa kovaa paheksua. "Onko pakko?" Minä sanoi unconvincingly.
  
  
  "Voi, kyllä. Se oli erittäin mukava, McKee. Minusta tuntuu, olemme oppineet tuntemaan toisemme hyvin lyhyessä ajassa, ja siellä on niin paljon odotettavaa. Hän kallistaa päätään sivulle ja antoi minulle kiusanteko hymy. "Kun olemme yksin merellä, olen varma, että löydämme jotain puhua."
  
  
  Hän välitti viestin, ja en ole mielessä. Kristina ei kuullut minua, kun hänen takaisin hotellille, mutta tein varma, että ruskea Mercedes ei ollut kadun ennen laitoin hänet taksilla. Katselin, kunnes hän oli poissa näkyvistä, ja näin ei ole merkki siitä, että hänen häntänsä oli kiinni hänen kanssaan, mutta olen silti tuntui kylmä huoli vatsassa; Kristina oli ainoa tapa ottaa yhteyttä Alex, ja jos hänelle on tapahtunut jotain ...
  
  
  Kaikki voisin tehdä, oli toivoa, että hän tiesi, mitä hän oli tekemässä, koska en tiedä.
  
  
  
  
  
  
  Luvussa Yhdeksän
  
  
  
  
  
  Kun saavuin aikaisin seuraavana aamuna, Elgon Xephrat odotti minua, mutta hän ei ollut ystävällinen, hymyilevä mies, jonka olin tavannut edellisenä päivänä. Hän pudisti päätään surullisesti, kun sain ulos autosta ja käveli hänen pieni, sekainen toimisto.
  
  
  "Anteeksi, että tuotin pettymyksen", hän alkoi tylysti, katsot valkoinen kuntosali laukku kannoin. "Vene ei ole valmis purjehtimaan tänään. Huomenna, ehkä kaksi tai kolme päivää. En voi sanoa."
  
  
  "Mitä tapahtui?" Vaadin.
  
  
  "Onnettomuus viime yönä." Hän kohautti olkapäitään ja osoitti epämääräisesti olkansa yli. Läpi ikkunan takana, saatoin nähdä vilkas telakka, telakat, ja pieni lahti, jossa kymmeniä veneitä, enimmäkseen pieniä, olivat ankkurissa. Tunnistin kolmekymmentä-kaksi-metrinen ketsi, jonka kanssa hän oli sytyttänyt minua päivä ennen, ja se oli vasten telakka kuin pitkä, paksu letku käärme, joka valunut reunan yli ja alas matkustamoon.
  
  
  "Mitä tapahtui?"
  
  
  "Luulen, että joku tuli kiinnitys-autoasema myöhään. Sinun Argos on ollut aika pahasti törmäsi; löysimme hänet aamulla paljon vettä, ja muutamia lautoja piipahti ulos ennen häntä. Hän huomautti sitä tarpeettomasti.
  
  
  "Se ei voi olla liian pahasti vaurioitunut, jos se ei uppoa yön yli.",
  
  
  "Luultavasti ei; meidän täytyy saada hänet ulos varmistaa."
  
  
  "Voin mennä katsomaan? Ehkä minulla on idea..."
  
  
  Hänen silmänsä olivat kylmät. "Haluatko tietää enemmän minun veneet kuin minä, Herra McKee?"
  
  
  "Ei tietenkään, se ei ole mitä tarkoitin. Sanoit oli toinen vene voisin ottaa. Entä tämä?"
  
  
  "Ah, mutta sen jälkeen kun olit lähtenyt eilen, kaksi miestä tuli ja se on vuokrattu. Sanoit mieluummin Argos joka tapauksessa."
  
  
  Tein; se oli pienempi, helpompi käsitellä yhdellä kädellä, ja kaiken kaikkiaan näytti paremmalta. Kuitenkin ... " He ovat jo vieneet hänet pois?"
  
  
  "Skylla? Ei vielä, ei."
  
  
  "En tarvitse venettä", sanoin jyrkästi.
  
  
  Zephrathus näytti yllättyneeltä. "Mutta sanoit, että ei ollut mitään kiirettä, Herra McKee."
  
  
  "Kaikki on muuttunut. Haluaisin tehdä bisnestä kanssasi, mutta jos et pidä sanasi, minun täytyy mennä jonnekin muualle, Herra Xefrates."
  
  
  Jos en olisi uskonut, että tämä henkilö , olin valitettavasti väärässä. Hän vain tuijotti minua pitkän tovin, sitten kohautti olkapäitään. "Se on oikein."
  
  
  "Katso, minä maksan mitä haluat Scylla. Anna toisten odottaa päivä tai niin Argos korjattava."
  
  
  "Tämä on tärkeää sinulle, Herra McKee?"
  
  
  "Tämä on tärkeää. En naurahti. "Voit pian ymmärtää, miksi."
  
  
  Xephrathus näytti huomaavaista, hänen silmänsä synkkä, ja sitten hänen tumma, parrakas kasvot välähti äkillinen hymy. "Ah! Ehkä ymmärrän." Hän hyödyntää tynkä lyijykynä vastaan hänen hampaansa. "Ehkä muut jäsenet myös ymmärtävät."
  
  
  "Kun he sanovat, että he aloittaa?"
  
  
  "Juuri tänään. Itse asiassa, koska ne tuli niin myöhään eilen, en ehtinyt saada niitä veneen. Olen yleensä varmista, että joku tietää, miten käsitellä yksi minun suosikki veneet ennen annoin heidän viedä sitä. Paitsi silloin, kun ne ovat seuraavat vaihtoehdot:... Miten tämän nyt sanoisi? Valtakirjojen? Kyllä, aivan kuten te, Herra McKee.
  
  
  Muiden asiakirjojen olin mukana oli valokopio todistus siitä, että minulla oli ylittänyt Atlantin kahdesti pienissä kilpailuissa, kun navigaattori ja kerran kapteenina. Olin vain niin iloinen, että Xephratus olisi pyytänyt minut opas Scylla, sloop leveät palkit ja tarpeeksi matkustamon tilaa lauma vuohia kuljettamaan rahtia, noin tungosta bay.
  
  
  "Niin, voin ottaa Scylla sen sijaan?" Sanoin kurkottaa lompakko.
  
  
  Telakan omistaja pudisti päätään. "En voinut tehdä sitä, Herra McKee. Annoin sanani, että kaksi muuta herrat."
  
  
  "Mutta sinä lupasit minulle."
  
  
  "Päivä tulee pian, jolloin haluat ottaa Argos."
  
  
  "Voisitko soittaa nämä muut kaverit? Ainakin, kysyä heiltä, jos he eivät välitä lykätä matka päivän tai niin?" Tunsin naurettavaa, melkein kerjäämässä kuin että, mutta ei ollut muuta paikkaa, Pyrgos, mistä voisin vuokrata veneen heti. Ainoa vaihtoehto oli palata Pireus, jossa Kuninkaallinen kreikan Yacht Club voisi järjestää tilauslentoja lähes mihin tahansa satamaan, jossa ne olivat saatavilla. Mutta se ei vain tarkoita, viive ainakin päivä, mutta vielä tärkeämpää, se olisi vapauttaa minut ahdistus alkaa minun "kiireetön" cruise.
  
  
  Xephrathus rypisti otsaansa, selattava läpi joitakin papereita hänen rotan pesä hänen pöydällään, löytänyt mitä hän oli etsimässä, ja lopulta huokaisi alistuneesti. "Olen todella pahoillani. En usko, että kirjoitin heidän hotelli."
  
  
  Hän istui siellä kuin tanakka, surullista mutta anteeksiantamaton hämähäkki, ja olen alkanut ajatella, että tämä tehtävä oli täydellinen epäonnistuminen, kun Kristina saapui.
  
  
  Xephrathus melkein hyppäsi ylös kuin tyttö tuli, hänen tumma kasvot split idioottimainen virne arvostusta. Haalistunut sininen shortsit, raidallinen miehistön kaulan villapaita, ja huokuva kuori lomalle, hän oli tarpeeksi, jotta kuka tahansa mies seisomaan.
  
  
  "Oletko valmis?" "Mikä se on?", hän kysyi, antaa suukon poskelle ja pudottamalla kaksi canvas-laukut on pölyinen lattia.
  
  
  Olen lyhyesti kertonut hänelle komplikaatioita. Kristina reaktio oli täydellinen; hän kääntyi Zephrat, mököttää tarpeeksi.
  
  
  "Mutta se ei ole reilua! Lomani päättyy muutaman päivän, ja olin luvannut pieni risteily."
  
  
  Xephratos oli selvästi hämmentynyt. Hän puhui tyttö kreikaksi, ja hän vastasi; en ymmärtänyt mitään niistä. Mutta ei väliä mitä hän sanoi, Kristina oli valtaa taivuttelua, että en voinut ymmärtää, kun muutaman minuutin, Xephrat nyökkäsi, hieman surullisena, mutta kohautti olkapäitään, ja kannoimme tavaramme satamaan.
  
  
  Yksi hänen kaverit toi Scyllaa alkaen anchorage, ja kun tarkkailun minut riki ja riki, sluuppi oli varustettu määräysten ja loimme meidän vaihde alhaalla. Xephrathus suorittaa tehokas käyttö, ja se oli vasta keskipäivä, että me liukastui pois telakka. Olen työskennellyt minun läpi möhkäleitä veneitä ankkurissa lahdella, peräsin hidas, koska olen työskennellyt tieni alla ukkosen voima on-board-moottori. Vasta kun olimme hyvin kaukana poiju, joka on merkitty sisäänkäynti bay annoin pyörän Kristina ja mennä eteenpäin.
  
  
  Se staysail meni ylös ensin; se oli itsesäätyvä, joten se on paljon helpompi purjehtia yksin. Kristina oli kertonut minulle, että hän teki hieman purjehdus, mutta vain pieniä veneitä, joten paitsi hätätilanteissa, luotin siihen, että tekee kaikki vakavia juttuja itselleni. Kun puomi alkoi täyttyä, käännyin ja kertoi, että tyttö nostaa sloop vastatuuleen. Hän nyökkäsi, kääntyi pyörän ja piti sitä, irvistäen raivokkaasti, kunnes keula kääntyi ympäri ja puomin alkoi läppä. Kun olin tyytyväinen, että hän oli tekee meistä liikkua enemmän tai vähemmän luottavaisesti oikeaan suuntaan, menin takaisin ja nosti raskaan isopurje. Se ei ollut helppoa yksin, vaikka vinssi, mutta lopulta painoi raskas pressu päälle masto ja selvitetty köydellä.
  
  
  Scylla oli rocking kohtalaisen vahva aallot, ja minun piti tehdä vähän tanssia kuten olen ohjata pitkin kapeaa polkua ohi ohjaamon katolle. Kun palasin tilava mökki, Kristina oli vaikea ohjata venettä, minä istuin alas hänen viereensä ja sammutti moottorin. Hiljaisuus oli kaunista.
  
  
  "Se on iso vene," hän huomautti hiljaa, katsellen ylös iso masto kuin tuuli alkoi täyttää sitä.
  
  
  "Tarpeeksi iso," suostuin, kun ohjauspyörä hänen.
  
  
  Päivä oli kirkas ja terävä, liikenne kohtalainen ja melko hyvin hajallaan. Jopa niin lähelle rantaa, oli tunne rajaton syvyys alle rungon, tumma sininen vesi muuttuu pehmeä vaahto kuten teimme tiemme läpi aaltojen. Kristina kohotti kätensä työntää takaisin hänen paksu, kiiltävä hiukset; auringonvalo, voin nähdä kuparin kohokohtia se. Hän veti syvään henkeä, maistella tuuli ja suolainen ilma, silmät kiinni; kun hän avasi ne uudelleen, hän katsoi suoraan minuun.
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Hän katsoi takaisin; sisäänkäynnin lahti oli jo aivan toinen erottamattoman osan rannikkoa. "Olemme vihdoin yksin." Hän hymyili. "En tarkoita, todella yksinäinen."
  
  
  "Joo." En vilkaisi avata laskuportaat johtavat tärkeimmät mökki ja katsoin varovasti häntä. "Pystytkö toimimaan vähän ohjauspyörä? Haluan tarkistaa joitakin asioita alla."
  
  
  Kristina nyökkäsi ja otti pyörän uudelleen. Ainoa maa näkyvissä muita kuin manner takana oli Zakynthos, ja saari oli kilometriä oikealle.
  
  
  Yleensä, tietenkin, kaikki näyttää olevan kunnossa, paitsi että mikä tahansa yllätys voi aiheuta meille mitään ongelmia veneen kanssa. Menin alas etsimään jokin muu ongelma.
  
  
  Olin ehkä hieman liioittelua, mutta katsoin koko veneen sisätiloissa mahdollisia ongelmia. Se näytti epätodennäköiseltä, että kukaan olisi voinut asentaa mitään kuuntelu laitteita, Scylla, mutta ei ollut mitään syytä ottaa riskiä. Se oli yllättävän tilava alla, jossa tärkein mökki, jossa voisin seistä lähes pystyssä. Keittiössä oli pienikokoinen ja selvästi uudempi kuin vene, jossa on muovinen katto ja pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas. Siellä oli sähköinen jääkaappi, jossa kerroin Xefrat en aikonut käyttää; se tarkoitti alkaa moottorit pitää akut ladattuina, ja se ei ollut mitä olin menossa. Joka tapauksessa, vanha alkuperäinen jääkaappi pysyi edelleen, ja se oli viisikymmentä kiloa estää jään pitää olut kylmä.
  
  
  Myös matkustamossa olivat ylemmän ja alemman punkkaa vasemmalla puolella, ja toisella puolella oli pöytä, jossa on sisäänrakennettu pehmustettu istuimet puolin, ruokailutila voisi olla alensi kääntää koko asia osaksi parivuode.
  
  
  Eteenpäin, läpi lyhyt, kapea käytävä, jota ympäröi pääty ja roikkuu kaappi, oli toinen mökki, jossa kaksi miestä nukkui hieman kaareva punkkaa. Minulla oli lähes ryömiä sisälle, kun korkeus alle eteenpäin kannella oli vähentynyt dramaattisesti. Myös pleksi luukku oli ainoa valonlähde, ja nostin sitä hieman raitista ilmaa kostea huone. Tein mieleesi, voit sulkea sen, jos sää muuttui huono, vaikka meillä oli automaattinen tyhjennyspumppu, ettei kannata ottaa vettä tarpeettomasti.
  
  
  Kesti lähes tunnin varmista, että Scylla oli puhdas. Se oli typerä, sanoin itselleni, olla niin pirun varovaisia, mutta yksi ensimmäisistä asioista olen oppinut vakooja liiketoiminnan ei koskaan ottaa mitään itsestäänselvyytenä. Sitten siellä oli kaksi miestä, jotka olivat yrittäneet charter Scylla päivä ennen, puhumattakaan "onnettomuus", joka oli vaurioitunut toinen vene. Ei, se oli sen arvoista tunti. Avasin pari pulloa olutta ja toi heidät takaisin koppiin.
  
  
  "Pelkäsin, että olisit nukahtanut", Christina sanoi.
  
  
  "Varmistin vain, että kaikki oli kunnossa. Nyt voimme puhua." Istuin alas hyvin hänen ulottuvillaan, se oli aika päästä asiaan.
  
  
  "Ei ... ei toimi?" "Mikä se on?" hän kysyi kevyesti.
  
  
  "Ei", sanoin jyrkästi.
  
  
  "Haluatko ajaa?"
  
  
  Katsoin oikealle. Olimme lähestymässä kohta eteläisin kärki Zakynthos, mikä tarkoitti, että meillä olisi pian muuttaa suuntaa ja mene luoteeseen. Tarkistin tuuli, olimme suuri etäisyys, tuuli puhalsi lähes pohjoisesta, muutos tietenkin pitäisi merkitä mitään, mutta muutos isopurje-asentoon. Vene liikkui tasaisesti eteenpäin, selvästi onnellisempia purjeissa kuin moottori.
  
  
  "Pitää valvontaa", sanoin. "Sinä pärjäät hyvin."
  
  
  "Voimmeko nyt puhua?"
  
  
  "Jos haluat."
  
  
  Hän kääntyi pois, ja hänen silmänsä kiinteä kompassi asettaa suoraan edessä pyörän.
  
  
  Sanoin, " Okei?"
  
  
  "Siis mitä?"
  
  
  Aloitin suoraan. "Miksi olit pelkää, että auton viime yönä?"
  
  
  "Autoja?" Hän oli voittamaan aikaa.
  
  
  "Lähellä minun hotelli. On olemassa syy, miksi sinun olisi noudatettava?"
  
  
  Hänen silmänsä laajenivat, kun hän katsoi minua. "Tietenkin! Etkö tiedä, että?"
  
  
  Huokaisin ja kevyesti kosketti hänen paljaat käsivartensa. "Kuule, Kristina, meidän on parempi keksiä jotain. Olet tämän matkan, koska veljesi vaati sitä. Mutta en vieläkään tiedä, kuinka monta yhteystietoa sinulla on hänen kanssaan, vai miten se oli. . Olen rehellinen, en pidä siitä. Alex on vanha ystävä, ja olen pahoillani, että hän vetää sinut tähän, mutta ilmeisesti hän ei voi olla puhui ulos se. Mitä minun tarvitsee tietää ensimmäinen on se, miten mukana olet tämän liiketoiminnan ."
  
  
  Hän nuolaisi huuliaan, vilkaisi kompassin uudelleen, ja sitten nousi tarkista isopurje on asetus. Lopulta hän kohautti olkapäitään. Hyvä. Ensimmäinen asia tietää Alex palaa käyttäjä ... se on, että yksi ihmiset tulee minulle, kun jätän boutique. Hän kertoo minulle, että Alex ottaa sinuun yhteyttä." Hän kääntyi minuun. "Sinun pitäisi tietää, McKee, että tuskin tietää, veljeni. Olin vasta seitsemän vuotta vanha, kun hän vaihtoi puolta. Ja ennen sitä, hän oli aina poissa, joten olen nähnyt hyvin vähän hänestä, koskaan. äitini kuoli, ja meidän isä kuoli monta vuotta sitten, kun olin vauva. Joten kai hän tunsi, että koska olin ainoa jäljellä oleva perheenjäsen, hän voi luottaa minuun? Hän päättyi kyseenalaistaa huomaa, että ei oikein vakuuta minua.
  
  
  En usko paljon siitä. "Mitä yhteyksiä teillä oli hänen kanssaan, koska sitten?"
  
  
  "Kaksi, kolme kertaa olen saanut viestejä; en tiedä, miten hän antoi ne minulle. En vain löytänyt niitä
  
  
  kun olin tulossa kotiin koulusta tai työstä ."
  
  
  "Mitä niitä?"
  
  
  "Minulla ei ole niitä minulle. Hän neuvoi minua polttaa ne."
  
  
  Luojan kiitos, sanoin itselleni. "Mutta et muista niitä."
  
  
  "Tietenkin. Hän sanoi, että hän tulisi takaisin, että hän olisi tavannut Amerikkalaista agenttia, ja että hän halusi minut sinne."
  
  
  "En vieläkään ymmärrä, miksi et tavata häntä."
  
  
  "Minä myös."
  
  
  "Hän haluaa ottaa sinut hänen kanssaan?"
  
  
  "En voi sanoa. Sikäli kuin tiedän, aion mennä kanssasi Korfu, tavata Alex siellä, ja sitten palata Ateenaan. Loma on lopussa." Hän hymyili hajamielisesti. "Kuten olen hämärästi muistaa, vanhempi veljeni oli aina itsepäinen henkilö, aina vaativa hänen oma polku. Ehkä hän vain haluaa nähdä viimeinen jäljellä oleva perheenjäsen."
  
  
  Se oli melko selvää, että emme olleet menossa minnekään, joten vaihdoin suunnan. "Mennään takaisin ruskea auto viime yönä. Olit pelkää. Miksi ei?"
  
  
  "En tiedä. En ole koskaan osallistunut tällainen asia ennen, joten ehkä olen liian perillä... näitä asioita."
  
  
  "Se on tyhmä kysymys, mutta pakko kysyä se. Oletko kertonut tästä kenellekään? Tarkoitan, jotain, mitä olet kuullut veljesi kaikkien näiden vuosien jälkeen?"
  
  
  Hän pudisti päätään tukevasti, oli sitten työnnä lukko hiukset pois hänen suustaan. "ei. - Minulla ei ole läheisiä ystäviä, McKee. Kukaan ei haluaisin puhua."
  
  
  Minä katsoin häntä. "Se on outoa", sanoin tylysti. "Ei ole läheisiä ystäviä?"
  
  
  Hän punastui nojalla hänen rusketus. "Voi, kyllä, minä ymmärrän. No, olin viime aikoihin asti, hän oli yhteydessä nuori mies. Minulla ei ole sitä enää. Ja minulla ei ole läheisiä ystäviä. Työni ja minun uusi yliopisto; olen muuttanut elämäni paljon, joten en sanoisi samaa."
  
  
  "Mutta olit silti pelkää."
  
  
  Hän kohautti olkapäitään uudestaan. "Olet vakooja, McKee, ja olen varma että se ei ole oikea nimi, mutta sillä ei ole väliä, älä epäilet jotain, että auton viime yönä?"
  
  
  "Uh-huh. Mutta ei välttämättä. Tämä on huippusalainen operaatio, Kristina; kenenkään ei pitäisi tietää siitä mitään lukuun ottamatta mukana."
  
  
  "Kyllä, luulisin ..."
  
  
  "No niin, unohda se. Ehkä joku on vuotanut joitakin yksityiskohtia tämän operaation. Meidän tehtävämme on edelleen työn loppuun. Meillä on pari päivää merellä puhua, niin alkaa kertomalla, kuinka Alex on tarkoitus saada yhteyttä sinua. Korfulla ".
  
  
  Hän epäröi, kamppailee pyörä kuin Scylla rokkasi vanavedessä iso moottorivene. Sitten hän huokaisi ja romahti päälle oranssi pelastusrengas, jota hän käytti kuin backboard. "Olemme sopineet, päivämäärä ja aika kokouksen. Tämä on taverna Korfulla."
  
  
  "Oh, cool!" Oksensin käteni. "Täsmälleen, missä jokainen etsii sitä voi odottaa löytää se, mistä Albania."
  
  
  "Voi, mutta kukaan ei katso häntä, McKee."
  
  
  "Mitä tarkoitat?"
  
  
  "Hänen viimeinen viesti, hän kertoi minulle, että aika oli kaikkein tärkein asia. Vähintään kaksi tai kolme päivää sen jälkeen, kun hän lähtee, he eivät tiedä, hän on hukassa."
  
  
  "Ja miten hän tekee sen?"
  
  
  "Hän ei sanonut. Hänen viestit olivat lyhyitä."
  
  
  "Kyllä, luulen niin. Korfu." Nousin ylös, meni alakertaan, ja tuli takaisin pino rullattu-up kortit. Kun löysin yhden, joka Korfu oli, minulla oli vain näyttämään vähän tietää, että kaikki oli väärin. "Emme ole menossa sinne", sanoin.
  
  
  Hän näytti missä olin osoittaa. "Miksi ei?"
  
  
  "Koska kun veljesi ja minä jätä, meillä on pitkällä aikavälillä, viisitoista tai kaksikymmentä kilometriä mihin suuntaan tahansa, kunnes saavumme avomerelle. Ei ole väliä mitä hän sanoo, joku saattaa olla etsimässä Alex, ennen kuin voimme siirtyä Taranto."
  
  
  Hän katsoi karttaa. Korfun tärkein kaupunki Korfun, sijaitsee puolivälissä pitkin itärannikolla saaren. Vain muutaman kilometrin pois vedestä, olivat rannikot, Kreikan ja Albanian, ja en aio yrittää paeta loikkari sekä näiden maiden vene, joka voi vain mennä neljä tai viisi solmua. Ei sieltä joka tapauksessa, se olisi ottanut minua kauan vain päästä pois Korfu ja avoimeen veteen. Ehkä jos en olisi vieraillut kaksi raskaan sarjan, joista yksi on nyt kuollut, pari yötä sitten, en olisi ottanut riskiä. Mutta se oli nyt poissa laskuista.
  
  
  "Mutta mitä muuta voimme tehdä?" Kristina kysyi.
  
  
  Tuijotin kuvio pitkään. Meren rannikolla Korfu, siellä oli pieni kaupunki nimeltään Agios Mattaios. "Tiedätkö, tämä paikka on?"
  
  
  Kristina pudisti päätään. "En ole koskaan ollut Korfu."
  
  
  "No, meidän täytyy mennä sinne ja jättää tämä vene. Uskon, että voimme löytää auton jonnekin vie meidät Korfu."
  
  
  "Mutta ... McKee?"
  
  
  "Joo?"
  
  
  "Miksi me menemme paikkaan, kuten Ayios Mattaios?
  
  
  Sinun pitäisi olla turisti, ja minä... hyvin. Ei turisti tulee purjehtia niin syrjässä ja ei mennä Korfu. Paitsi että meillä oli kiire. "
  
  
  Hän oli oikeassa. Jos aiomme pelata tätä loppuun, varsinkin ratkaisevalla vaiheessa, meillä ei ollut varaa mitään poikkeavaa. Olen laajentanut pari enemmän kaavioita, tarkistaa joitakin asioita. "Okei, Kristina, olet oikeassa. Tänä iltana me lopettaa jossain Selfalonia. Tämä on seuraava iso saari kun Zakynthos. Preveza huomenna, ja seuraavana päivänä Ayios Mattaios. Mutta kun olemme siellä, meillä on jotain veneen ongelma; se tulee olemaan meille anteeksi, ja minä voin tehdä se näyttää laillista. Yöpyminen Korfu ja sitten takaisin ... "
  
  
  Hän pudisti päätään niin kovaa, että minun oli pakko lopettaa puhuminen. "Mitä tapahtui?"
  
  
  "Ei!", hän huohotti. "Ei, ei, ei!"
  
  
  "Mutta miksi ei? Se on paras kirottu paikka, jossa voin nähdä, vaikka se on vaikea lausua."
  
  
  "En tarkoita." Hän huomautti kartalla. "Ei Ayios Mattayos." Hänen sormensa muutti jopa rantaviivaa uudelleen. "Siellä."
  
  
  "Preveza? Mitä vikaa siinä on?"
  
  
  Ilman mitään syytä, aloin ymmärtää, että hän oli hautasi kasvonsa olkapäälleni ja puristi kättäni. "Ei, McKee, tai mikä nimi on. Olet tervetullut! Missä olemme lopeta, se ei saa koskaan olla Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  Kymmenes luku.
  
  
  
  
  
  Niin, meillä jäi Preveza. Kristina on vastalause oli niin hysteerinen, että olen päättänyt olla tutkia, ainakaan silloin. Sen jälkeen hän näytti hävetä häntä tunteenpurkaus, kuin jos hän haluaisi ottaa sen takaisin. Mutta se, mitä hän tarkoitti, olin kiitollinen; se osoitti, että hän oli paineita, ja ei enää upea jumalatar vesihiihtoa, jotka voivat satunnaisesti poimia Amerikkalainen turisti ja lähteä pienelle risteilylle. Se toi takaisin oikea tapa katsoa asioita, ja se oli hyvä minulle.
  
  
  Vietimme loput ensimmäinen päivä nauttia avomerelle, pysyä poissa Zakynthos, ja kun aurinko alkoi asettaa yli avoimen Välimeren, matkalla Argostilion, suurin kaupunki Kefalonia. Satamassa otimme enemmän säännöksiä, säilykkeet, jäätä, runsaasti alkoholia keittiön, sitten löytyi ravintola, jossa meillä oli synkkä illallinen . Kristina oli hiljainen, keskittynyt hänen lautasen erottaa vihanneksia ja mausteita kuin aurinko katosi ikkunasta.
  
  
  "Oletan,"hän sanoi," me nukkua aluksella?"
  
  
  "Se oli suunnitelma."
  
  
  Hän sanoi huokaisten eroaminen.
  
  
  "Se on ongelma?"
  
  
  "Ei." Hän sanoi sen liian nopeasti. "Voimme mennä ulos satama ja pudota ankkuri?"
  
  
  "Ehkä. Tarkistan satama kapteeni, voimme todennäköisesti löytää vapaa laiturissa."
  
  
  "Emme voi vain jatkaa?"
  
  
  "Sanoit, että meillä on kolme päivää. Mikä on kiire?"
  
  
  "Oletko koskaan uinut yöllä? Avoin meri ja purjeet täynnä valoa tuuli?"
  
  
  Sanat kuulosti oudolta, tulevat Christina. "Kyllä," sanoin.
  
  
  "Sitten emme voi, McKee?" Hänen kätensä liukui pöydän yli ja kosketti kättäni hänen sormet. He olivat rauhallisia, vavisten hieman.
  
  
  "Tarkoitatko, että haluat uida koko yön?"
  
  
  "Se olisi mukavaa."
  
  
  "Miksi ei?"
  
  
  Tässä vaiheessa tarjoilija toi meille turkkilaista kahvia, ja kun minä suodatetaan rankin kupin pohjan läpi hampaani, Kristina sai jopa pitää huolta itsestään. Kun hän tuli takaisin, levoton, hän romahti tuoliin niin kovaa, että luulin, että hän oli menossa rikkoa sitä.
  
  
  "McKee!" hän sähisi. "Siellä oli joku!"
  
  
  "Uh-huh. Millaisia joku?"
  
  
  "Mies! Nojaa seinää vasten oikealla edessä naisten huone!"
  
  
  "Eikö?"
  
  
  "Mutta olen nähnyt sitä ennen! Viime yönä Pyrgos!"
  
  
  Tämä kiinnitti huomioni. "Missä Pyrgos?"
  
  
  "Se oli..." Hän epäröi, laittaa sormensa hänen suuhunsa ja pureskella kynsi. "Hotellissa sen jälkeen, kun lähdin. Kun saavuin, hän puhui virkailijalle."
  
  
  Nousin. "Onko hän vielä siellä?"
  
  
  "Ei mitenkään! Kun lähdin, hän lähti. McKee! Miten he voivat seurata meitä näin?"
  
  
  "Älä ole liian varma, että hän ei seuraa meitä."
  
  
  "Mutta sen pitäisi olla siellä!"
  
  
  "Hyvä, hyvä. Rentoutua." Päästä ylös. "Anna minun tehdä pienen vierailun yksin."
  
  
  Mutta kun palasin pienen käytävän päässä ruokailutila, siellä ei ollut ketään ollenkaan, ja löysin miesten huone tyhjä. Kun palasin, Kristina oli etsimässä minun suuntaan huolestuneena, ja pudistin päätäni kun istuin alas. "Kukaan ei. Oletko varma, että se oli sama mies, jonka näit hotelliin?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Kuvaile häntä."
  
  
  Hän epäröi, puree huultaan. "Hän oli lyhyempi kuin sinun, mutta hyvin laaja. Tumma puku, tummat hiukset. Kaljuuntuva, luulen, mutta hän on
  
  
  hänellä oli yllään hattu, joten en voinut olla varma."
  
  
  "Mitä hän teki?"
  
  
  "Hän on vain... siellä. Puhuin reseptionisti..."
  
  
  "Millä kielellä?"
  
  
  "Oh, kreikaksi."
  
  
  "Puhuiko hän sinulle? Teitkö mitään?"
  
  
  "Ei, ei mitään sellaista. Hän vain tuijotti; tunsin hänen silmänsä minuun koko matkan ylös portaita."
  
  
  Olin nauraa. "En voi syyttää häntä."
  
  
  "Mutta hän on täällä!"
  
  
  "Uh-huh. Se ei ole hauskaa, on se? Okei, Kristina, tämä on all-iltana uimaan. Mutta sinun täytyy viihdyttää minua ratissa, jos en voi pitää silmiäni auki."
  
  
  Hän hymyili. "Lupaan, McKee, teen kaikkeni pitää sinut hereillä."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kun lähdimme takaisin veneelle, Kristina on ohikiitävä viehätys huolettomuus oli poissa; jokainen askel, hän katsoi olkapäänsä yli, kunnes minun oli pakko kertoa hänelle laittaa sen pois. Kun olimme aluksella ja clearing satamaan, hän olisi huolellisesti tarkastaa jokaisen aluksen, ohitimme, ja sitten seurata kaikkea, mikä liikkui. Se oli melkein pimeä, mutta muutamia muita veneitä oli vielä hoppu edestakaisin. Yksi heistä oli hyvän kokoinen moottorivene, joka liukui lähellä meitä, täynnä screeching juhlijat, jotka selvästi ei välitä, missä juhlat pidettiin. Jotkut heistä vilkutti meille; minä vilkutti takaisin, mutta Christina tuntui olevan yrittää saada pois näkyvistä.
  
  
  "Unohda se," minä tiuskaisi. "Olet vain kiinnittää huomiota meille. He eivät ole sitä tyyppiä."
  
  
  Hän tuijotti minua, sitten suoristaa ylös ja heilutti heikosti tällä vetäytyvät cruiser. Kuten me katseli, nopea vene menossa valtava moottori jahti, melkein yhtä iso kuin risteilyalus, joka oli tyhjäkäynnillä ulos merelle. Jokainen ikkuna oli valaistu, ja jopa kaukaa kuulin rock-musiikkia heikosti ajelehtimassa vedessä.
  
  
  "Se näyttää puolue," sanoin.
  
  
  Kristina nyökkäsi. Katsoimme moottorivene hitaasti kävellä rinnalla moottori jahti. Kaapelit laskettiin ja kiinnitetty, ja pienempi vene, vielä täynnä, nostettiin tasolle kannelle. Siellä oli huutaa naurua, ja kiikareilla näin yhden naisen seisomaan, melkein laidan yli putoamisen.
  
  
  "Hölmöt", mutisin.
  
  
  "Kyllä", tyttö vieressäni sovittu. "Turisteja".
  
  
  Olen virnisti hänelle. "Kuten minä."
  
  
  "Ei, McKee. Olet vakooja."
  
  
  En irvisti. "Okei, sitten Neiti Avustaja vakooja. Hanki rattiin, kun menen alakertaan ja vetää joitakin lämmin villapaitoja meille. Se on tulossa kylmä."
  
  
  Hänen hymynsä oli täynnä merkitystä. "Mutta minulla ei ole kylmä."
  
  
  Hänellä oli yllään vaalea paita, löyhästi napit ylös yli hänen uimapuku, ja matching haalistuneet siniset shortsit. Yritin näyttää, kuinka paljon arvostan hänen ulkonäkö. "Anna sen vain olla siinä", sanoin, ja meni alakertaan.
  
  
  Kun palasin, hän oli käpertyneenä laaja sisäänrakennettu istuin, joka juoksi ohjaamon pituus, jalat työntää alla hänen, hänen päänsä rekennettiin ylös yksi kyynärpää.
  
  
  "Se näyttää mukava, mutta en halua, voit ohjata minun vene, kuten tämä yöllä. Se on liian helppo nukahtaa tässä asennossa."
  
  
  "Kyllä, Kapteeni", hän sanoi, tervehdys minua kevyesti.
  
  
  Heitin hänen pusero ja heitti peiton istuin hänen vieressään, meni sitten eteenpäin tarkistaa puomin. Se oli iloisesti tuulisia, ja kun olen tarkistanut sen, huomasin, että itsesäätyvä riki ei olisi mennyt huonosti. Ankkuri oli asetettu paikoilleen, valmis mennä yli laidan, jos meidän oli pakko lopettaa, vaikka ei ollut monia paikkoja, näissä syvissä vesissä, missä meidän köysi olisi päästä pohjaan. Muistin sulkea edessä luukku, hyväksyä Nathaniel Franklinin pat takaisin, ja ryömi takaisin ohjaamoon.
  
  
  "Kaikki hyvin, Kapteeni?" Kristina kysyi.
  
  
  "Joo." Katsoin häntä uteliaana. "Se näyttää kuten olet katsellut liikaa Navy elokuvia."
  
  
  "Opin uimaan Amerikkalainen valkeus."
  
  
  "Ha! Tarkoitatko näitä heikkoja todellakaan tiedä, miten uimaan?"
  
  
  "No, se oli pieni vene. Siellä oli tuskin tarpeeksi tilaa meille molemmille."
  
  
  "Se on ollut viihtyisä." Putosin istuin hänen vieressään kierretty jalat.
  
  
  Äkillisesti, hän istui suorana, hänen silmänsä kiinnitetty oikealle vilkkuva valo. "Mikä se on?"
  
  
  Minun ei tarvinnut tarkistaa aikataulu. "Tämä on valo, cape, että näimme, kun tulimme satamaan. Kun jätämme sen taakse, suuntaamme taas pohjoiseen."
  
  
  "Minä näen. Olet oikeassa, McKee, tämä ei ole aikaa sivuuttaa sitä. Haluatko nukkua? Sinulla on ollut pitkä päivä."
  
  
  Hänen äänensä kuulosti melkein prim, kun hän puhui, tuijottaen suoraan eteenpäin, molemmat kädet spoked pyörät.
  
  
  "ei. Ei nyt. Olen vain istua siellä.
  
  
  ja ... nauttia näkymä."
  
  
  Christina huomannut hankala huomautuksen.
  
  
  Kumpikaan ei puhunut pitkään, sitten hän alkoi kiemurrella, tunne katseeni häneen.
  
  
  "Miksi katsot minua noin?" "Mikä se on?" hän kysyi ärtyneesti.
  
  
  "En uskonut sinun mieleen. Eilen kadulla, olit aivan eri tyttö."
  
  
  "Se toimi."
  
  
  "Kuten miehet ruskea Mercedes?"
  
  
  "Tietenkin."
  
  
  "Ja nyt he ovat poissa?"
  
  
  Hän käänsi päänsä minua kohti, ja tummuvaan yöhön, hänen silmänsä olivat rauhallinen ja hillitty. "McKee, en ehkä halua mennä kanssasi sänkyyn. Jonkin aikaa. Jos minun pitäisi rakastella sinua vakuuttaa joku, että olemme sitä mitä olevinaan, en epäröisi. Olin rakastunut minun luokkatoveri jonkin aikaa, ja voin rehellisesti sanoa, että hän ei ollut läheskään yhtä houkutteleva kuin sinä. Hän kohautti olkapäitään ja katsoi ylös jälleen, ja sitten takaisin minulle. "En ole huora mennä nukkumaan ensimmäinen Amerikkalainen turisti, tai vakooja, mitä haluat kutsua itseäsi. Ymmärrätkö?"
  
  
  "Tietenkin." Muutin hieman kaukana hänestä, mutta ei ulottumattomissa. "Se selittää myös, miksi yhtäkkiä päättänyt uida koko yön."
  
  
  Se oli liian tumma nähdä, jos hän oli punastella, mutta voisin kertoa muuten, hän kallellaan hänen päässään, että hän oli hämmentynyt.
  
  
  "Se on totta, McKee. Osittain. Jos haluan olla luja päätökseni, ei kannata riskeeraa tarpeettomia kiusaus."
  
  
  "Mutta vain osittain?"
  
  
  "joo. Olen miettinyt vähän, koska puhuimme aiemmin tänään."
  
  
  "Mitä?"
  
  
  "Siitä, miten voit muuttaa suunnitelmamme."
  
  
  "Mitä tarkoitat?"
  
  
  "Alex ... hän on hyvin varovainen. Epäilyttäviä. Tiedän vain tämän lyhyitä viestejä olen saanut hänet."
  
  
  "Sain tämän vaikutelman."
  
  
  "Niin kai se olisi viisasta tehdä tällaisia muutoksia."
  
  
  "Tarkoitatko, että meidän täytyy mennä Korfu kuten suunniteltiin?"
  
  
  "Luulen, että olisi parempi, kyllä."
  
  
  Hauska juttu oli, ajattelin itsekin samaa, ja päätti, että olin liian varovainen. Jos siellä oli vartija tai jonkinlaista häirintää, ei olisi niin paljon eroa, onko olimme välillä Korfu ja manner tai aavalla merellä; joko niin, he saavat meidät kiinni.
  
  
  "Minulle liian," sanoin.
  
  
  Hänen silmät laajenivat yllätyksestä, kuin jos hän oli odottanut taistella. "Teetkö sen?"
  
  
  Kerroin perusteluni. Hän nyökkäsi.
  
  
  "Ongelma on," minä jatkoi, " että meidän täytyy tappaa päivässä tai niin sen jälkeen saamme Korfu nopeudella aiomme purjehtia.
  
  
  Tunsin hänen jännittynyt ylös nimi, ja mietin taas, miksi hän ei halua mennä lähellekään tätä paikkaa.
  
  
  "Mutta," minä jatkoi, " koska näin on, seuraava pysäkki, ei lasketa Korfu, pitäisi olla Paxos. Ehkä voisimme pysyä siellä toinen päivä, mutta niin kauan kuin luuletko, että meitä tarkkaillaan, en halua olla samassa satamassa liian kauan."
  
  
  "Kyllä, minä ymmärrän. En voi kuvitella jotain, McKee, mutta koska minä näin tämän miehen kapakassa vuonna Argostilion, en usko niin, ei oikeastaan."
  
  
  Ehkä se on aika kertoa hänelle minun kokouksessa, mutta en usko niin. Ei vielä. Enemmän minä näin tämän tyttö, sitä vaikeampi hän tuli, ja tämä koski myös tehtävä.
  
  
  "Hyvä on," sanoin, " mietitään sitä huomenna. Nyt kertoa minulle, kuinka Alex aikoo ottaa sinuun yhteyttä seuraavan."
  
  
  "Minä... minun ei tarvitse kertoa kenellekään. Ei edes sinua."
  
  
  "Tämä on typerää. Sanoit jotain taverna Korfulla, mutta ei mitään muuta. Sanotaan, että olet putosi yli laidan tai jotain."
  
  
  Hän hymyili. "Minä uida kuin kala."
  
  
  "Se ei tee sinulle paljon hyvää, jos et pudota yöllä, kun olen nukkumassa alakerrassa. Et voi saalis veneen purjeissa, usko minua."
  
  
  "Se ei tapahdu, McKee."
  
  
  "Älä ole liian varma. Joka tapauksessa, aion nukkua täällä."
  
  
  "Sinulle tulee kylmä."
  
  
  "Ainakin minulla on yritys. Se on yksinäinen siellä."
  
  
  Hän oli nauraa.
  
  
  "Niin, takaisin asiaan. Yhteystietosi Alexin kanssa."
  
  
  "Todella, McKee. En voi sanoa."
  
  
  "Sinun on parasta ajatella uudelleen, rakas. Jos ihmiset seuraavat meitä, me voidaan erottaa tai huonompi."
  
  
  Hän epäröi, puree huultaan. Lopulta hän pudisti hitaasti päätään. "Ehkä huomenna. Anna minun ajatella sitä, McKee."
  
  
  Minun tehtäväni on vastata Alex, nosta hänet ylös, ja viedä hänet Italiaan. Juuri nyt, olet ainoa kontakti minulla on hänen kanssaan, joten parempi luottaa toisiinsa tai kääntyä ympäri ja sanoa, " hitto."
  
  
  Hän hätkähti, hänen silmät pelosta.
  
  
  "Et!"
  
  
  "Hitto, minä tekisin sen." En ollut tosissani, mutta päätellen hänen reaktionsa, hän oli osittain vakuuttunut.
  
  
  "Ole Kiltti, McKee. Kaikki tämä on niin uutta minulle, en tiedä mitä tehdä, ketä totella. Meidän pitäisi olla ristiriidassa?"
  
  
  "Valinta on sinun", sanoin jyrkästi.
  
  
  "Sitten minä kerron teille."
  
  
  Odotin kunnes hiljaisuus oli tarpeeksi paksu leikata veitsellä.
  
  
  "Huomenna", Christina sanoi hiljaa.
  
  
  En scowled hänen, sitten huokaisi, ojensi pehmustettu istuin ja otti pelastusrengas sijaan tyyny. "Herätä minut kun olet väsynyt," I murisi.
  
  
  "Kyllä," hän sanoi pehmeästi.
  
  
  "Ja katsella kompassi huolellisesti."
  
  
  "Kyllä, sir."
  
  
  
  
  
  
  Yhdestoista luku.
  
  
  
  
  
  Se oli tuulinen aamu, tummat pilvet scudding alhaiset yleiskustannukset. Päivän aikana, raskas kansirakennuksissa oleviin ulko-oviin työskennellyt siellä, ja raskaan veneen kanssa sen leveä palkit rokkasi ja upposi kuin karannut hevonen. Christina oli unessa alla, mutta pian tuli takaisin kannelle, kalpea ja levoton.
  
  
  "Onko kaikki kunnossa?" "Mikä se on?", hän kysyi, etsivät innokkaasti pilviä.
  
  
  "Ei mitään hätää." Minun oli pakko huutaa yli nouseva ulvonta tuuli, helistin ja narina takilaa. Äkillinen muutos tuulen aiheutti iso isopurje läppä kuin kytkettynä, vihainen, kotka; olen kamppaillut peräsin, kunnes olimme tietenkin tuuli täyttää purje uudelleen.
  
  
  Kristina nojautui ohjaamon katolle ja katseli ympärilleen hieman hätääntynyt ilme. "Missä me olemme? En näe maahan."
  
  
  "Voi, se on tuolla jossain." En heilautti epämääräisesti oikealle.
  
  
  "Mutta etkö sinä tiedä?" Siellä oli hienovarainen huomautus paniikkia äänessään.
  
  
  "Älä huoli." Katsoin kelloani, se oli noin kuusi aamulla. Yksi yö en laskettiin nopeus ja luulin, että olimme suunnilleen vastapäätä Preveza, mutta se oli hyvin arvioitu. En kertonut tyttö. "Jos näyttää siltä, että olemme pulassa, kaikki minun täytyy tehdä, on pään itään ja näemme maan päällä." Tämä ei ollut kovin houkutteleva mahdollisuus tällä hetkellä, koska tuuli oli nyt puhaltaa siihen suuntaan, ja se vaatisi monia tylsiä pitkä nastat voittaa se. Kiitos Nathaniel, tiesin tarpeeksi tietää, että low-powered apumoottori ei auttaisi niin meren, ilman vakauttava vaikutus tuulta purjeisiin, Scylla olisi siirtymässä enemmän ylös-ja alas-kuin eteenpäin.
  
  
  "Mutta ... emme voi selvittää tarkalleen, missä olemme? Tämän kanssa... mitä te kutsutte sitä? Trident?"
  
  
  En naurahti. "Sekstantti". Katsoin ylös. "Ja ennen kuin siellä on aurinko, pysähtyä, vastaus on ei."
  
  
  Hän rypisti otsaansa, selvästi huolissaan ja otti kätensä pois ohjaamon katolle, sitten porrastettu takaisin, lähes joutumasta avata käytävä hänen takanaan.
  
  
  Minä huusin. "Katso!" "Ei saa rikkoa meidän jalat tämä pieni risteily. Tule tänne ja istu alas."
  
  
  Hän teki kuten hän oli kertoi, huojuvat kautta avo-ohjaamo ja lähes kaatuu osaksi kompassi kompassin. I tarttui hänen käsivarteensa ja veti hänet lähelle.
  
  
  "Pysy siinä. Jumalan tähden, älä riko kompassi, koska sitten vaikka en olisi huolissani."
  
  
  Hän hymyili lyhyesti ja työnsi hiukset pois hänen kasvonsa. Hänen ihonsa oli märkä, ja se ei ollut peräisin spray, että joskus roiskuu vastaan hänen puolellaan. Tiesin, että ilme.
  
  
  "Tunne hieman merisairas?"
  
  
  "En tunne sairas? En tiedä, tällaista sanaa."
  
  
  "Tuskallista."
  
  
  "Ah ... vähän. Se on niin tukkoinen siellä, ja vene liikkuu niin paljon."
  
  
  "Uh-huh. No, pysykää täällä, kunnes pääsemme pois täältä. Hanki rattiin."
  
  
  "Minua?" Hän otti kätensä pois, ikään kuin hän pelkäsi koskettaa häntä.
  
  
  "Miksi ei? Paras lääke maailmassa merisairaus pysyä asioita kannella."
  
  
  "En ole merisairas!"
  
  
  "Mitä haluat soittaa sitä. Joko niin, en takaa, että olosi on hyvä muutaman minuutin. Hyväksy se. Minulla on töitä."
  
  
  Hän teki niin kuin hei kerrottiin, liukuva paikalla, että hänen vapautunut, kun hänen nousi ylös. Hän katsoi minua epäröiden hetken, sitten veti syvään henkeä ja tarttui ohjauspyörä molemmin käsin. Hän meni alas mökille.
  
  
  Kun hän palasi muutamaa minuuttia myöhemmin, hän hymyili heikosti, nosto päätään kiinni tuulen ja suola spray. Hoito toimi nopeammin kuin luulin.
  
  
  "Haluatko puhua?"
  
  
  "Puhua?"
  
  
  "Uh-huh. Sinä tiedät."
  
  
  Hän nousi istuimelta saada parempi katsoa kompassi dial. "Hieman myöhemmin, McKee? Hän on hieman kiireinen juuri nyt."
  
  
  Hän antaa sen mennä.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Keskipäivällä se oli
  
  
  Se oli hiljainen ja aurinkoinen taas, ja olen onnistunut sen kanssa sekstantti ja rukoili, että minun alkeellisia navigointi oli ainakin riittävän tarkka. Olin hämmästynyt siitä, että meillä oli mennyt pidemmälle, kuin olin odottanut; Preveza pitäisi olla lähes idässä. Se oli pieni saari, ei ole enemmän kuin neljä tai viisi mailia pitkä, ja ego ei ollut vaikea olla huomaamatta. Tuuli oli vielä puhaltaa idästä, ja vaikka meri oli rauhallisempi, siellä oli silti epämiellyttävä pikku hätä . Huokaisten helpotuksesta, minä asettaa toimimaan meidän ensimmäinen sitova. Se ei ollut päivän hauskaa tai jopa työtä.
  
  
  Sitten menin alle, perustaa alueemme karttaa leveä pöytä matkustamossa, ja merkitty meidän nykyinen asema. Siitä lähtien, olisin tarkasti huomautus nämä poikkeamat kun muutimme edestakaisin vastaan tuuli, seurata tarkka aika kunkin tack, ja toivon, että minun arviot kuljettu matka oli riittävän tarkka. Se ei ollut helppoa edes kokenut käsi ohjauspyörällä, mutta mitä Kristina kirjoitti minulle on tehty kaikki, että paljon enemmän monimutkainen ja epävarma, kun kaikki, hän ei ollut koskaan katsoi ylös näkymä rantaan ennen. Toisaalta, en ollut kovin kokenut, pitkän matkan purjehdus itse.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Illalla, me osuma pieni saari keula. Se oli kultainen päivä, kun lähdimme kaunis pieni satama Porto Gaio. Ensi silmäyksellä, se tuntui alkeellinen, kehittymätön paikka; kaikki näimme olivat hopea-vihreä oliivi venyttely ulos kaikkiin suuntiin, niin pitkälle kuin voimme nähdä. Sitten, kun me lähestyi, voisimme tehdä ulos alhainen rakennukset, valkoinen, ruskea, ja vaaleanpunainen, paljain mastojen laiturissa veneet keikkuivat satamassa.
  
  
  Kaupunki oli pieni, mutta täynnä; useimmat talot vuorattu ranta. Kivi pengerrys rajautuu satamaan; siellä oli useita pieniä kauppoja, tavernoja, ja pari pientä hotellia pitkin rantaa. Ilman keskustelemme siitä, Christina päätti viettää yön kyytiin Scylla; satama kapteeni oli osoitettu meille laituripaikan kaukana rannikosta, mikä sopii minulle. Meidän vene kuljettaa pieni vene sidottu taavetit perässä, ja päästä pieni vene koko amme oli suuri saavutus kannalta tasapaino ja ajoitus. Kun kaksi meistä joutui se oli niin matala vesi, että minun odotetaan olevan veden ennen kuin ehdimme kävellä pari sataa metriä telakka.
  
  
  "Onneksi ei ole vettä hiihtäjiä täällä," en kommentoi.
  
  
  "Auts?" Kristina näytti iloinen nyt, täysin tietämätön aamun huolet ja pelot iltana.
  
  
  Olen siirtynyt minun paino vähän, ja vene keikkui ja valunut vettä laidan yli. Tyttö katsoi huolissaan, sitten nauroi.
  
  
  "Kyllä, ymmärrän mitä tarkoitat. Ehkä meidän pitäisi mennä takaisin veneeseen ennen pimeää, vai mitä?"
  
  
  "Se ei tee mitään eroa; me voi upota päivä tai yö."
  
  
  "Ja voimme aina uida."
  
  
  Meidän polvet ovat tavallaan toisiinsa, ei ole mitään voit tehdä asialle, ja se tuntui kuin hän oli laittaa hieman ylimääräisiä paineita. Ehkä.
  
  
  Meillä kesti kauan kävellä noin pieni kaupunki, ja otin hieman kävellä ulkona, poseeraa turisteina kostamaan. Maaseudulla oli vihreä ja rocky nousee äkillisesti yli meren kuin huippu uponnut vuori, että useimmat kreikan saaret oikeastaan olivat. Alkaen pölyinen tie me voimme katsoa ylös ja nähdä rinteellä täynnä liitu lohkareita, jotkut koko mökit seisoo joukossa, asuntojen joissakin tapauksissa erottaa lähinnä tumma neliöt, jotka on merkitty niiden ikkunat. Hengityksen vinkuminen vanha auto, joka näytti ennen sotaa Citroen ajoi ohitsemme, täynnä aikuisia ja lapsia. Oletin, että paikalliset rikkaat ihmiset; muut näimme tiellä olivat joko kävely tai ajo hevosen vetämät kärryt. Ne enimmäkseen jättää meidät; miehistä oli lyhyt ja tanakka, monet suuret viikset, naisten tavallinen talonpoika vaatteet nilkka-pituus musta, yleensä vastaavia huiveja, että lähes peittää heidän kasvonsa. Tämä oli jotain, joka oli askarruttanut minua Kreikasta alkaen, kun aloin lukea sitä: miksi tällainen aurinkoinen maa, jossa sen raikas ilma ja kuohuviinien vettä tulisi asuu naisia ja paljon miehiä ikuinen suru. Jos minulla oli filosofinen, en voinut pyytää Kristina siitä, mutta minulla oli muita ajatuksia. Purjehdus luo ruokahalu, joka voi kääntyä kaikkein nirso syöjä osaksi ahmatti, ja minulla oli nälkä.
  
  
  Löysimme taverna näkymät veden äärellä, ja illallinen oli niin yllättävän hyvä, että meillä jäi se, kunnes myöhään illalla. Paikka oli selvästi tarkoitettu matkustaa purjehtijaa; valikko oli osittain englanti, koristeltu karkeasti piirretty ankkurit ja simpukankuoria. Aluksi olimme ainoat, jotka tässä paikassa, mutta pian ryhmä miehiä ja naiset, joilla on ruskettunut kasvot ja vahvat kädet meri vaatteita tuli pyllähdys.
  
  
  Päätellen nappaa keskustelun, olen kuullut, että se oli sekoitettu ryhmä Amerikkalaiset ja Britit, mukaan lukien italialainen nainen ja kaksi selvää Ranskalaiset. "Ei mitään erityistä", sanoin itselleni, ja vilkaisi Kristina.
  
  
  Hän katsoi suoraan eteenpäin, ikään kuin jotain yli minun vasen olkapää, mutta voisin kertoa hänen leukansa ja pinnallinen hengitys, että hän oli jännittynyt.
  
  
  "Mikä se on?" Kysyin, nojaten eteenpäin kuulomatkan päässä.
  
  
  "Minä... se ei ole mitään." Hän hymyili lyhyesti. "Luulen, että epäilen kaikkia. Olen iloinen, kun se kaikki on ohi."
  
  
  "Tuletko?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Olen saavuttanut pöydän yli kätensä. "En ole varma, olen onnellinen."
  
  
  Hän katsoi minua pitkään. "Ei", hän lopulta sanoi. "Ehkä en minäkään."
  
  
  Kukaan ei puhunut meille, kunnes olimme juoneet kahvin, mutta sitten yksi Ranskalaiset huoneen poikki, nousi ylös ja tarkoituksella käveli pöytäämme. Hän oli laiha mies, jolla on järkytys vaaleanruskeat hiukset ja ujo hymy täynnä luottamusta.
  
  
  "Olen pahoillani", hän sanoi, etsivät enimmäkseen Kristina. "Oletteko Amerikkalaisia?"
  
  
  "Minua", sanoin. "Hän ei ole."
  
  
  "Ystäväni ja minä olimme ihmettelevät, jos haluat liittyä seuraan." Hän oli vielä katsot Kristina;
  
  
  Hän pudisti päätään tiukasti. "Olen pahoillani", hän sanoi, jossa kylmä kohteliaisuus. "Mutta meidän täytyy mennä nukkumaan aikaisin, se on ollut pitkä päivä." Hän nousi ylös sileä armon prinsessa hylkääminen arvoton kosija. "Maksat laskun, Daniel? Meidän täytyy mennä. Tulen takaisin hetken kuluttua."
  
  
  Ranskalainen astui takaisin, selvästi yrittää säilyttää hänen huoleton malttia. Hymyilin itsekseni, koska en säädettyihin drakmaa; tyttö vielä yllätti minut. Kun katselin hänen liikkua kohti kylpyhuone, nautin katsella, vaikka takaapäin, hänen kauniisti täytetty valkoinen housut leveä sininen paita päälle. Yksinkertainen puku teki selväksi, mitä hän ei ollut yllään, ja yhtäkkiä muistaa viime yönä, en ollut odottanut sitä.
  
  
  Tarjoilija tuli, otti rahat ja antoi sen pullea, viiksekäs nainen kassalla. Hän ajatellut sitä pitkään aikaan, ja olin kärsimätön. Kun hän vihdoin palasi, olin jo jaloillani, mutta kun hän lähti, minä istuin alas. Kristina ei ole vielä palannut.
  
  
  "Kai se on vain minun kärsimättömyys," sanoin itselleni, ja tarkoituksella en katso kelloon. Tarkistin taulukon toisessa päässä huone; he etsivät minun suuntaan, ja nuori Ranskalainen oli virnisteli.
  
  
  Olen pakottanut itseni istua, siemaillen minun kahvia minun sisua puristi niin minuuttia rastitettu. En muistanut hänen ahdistusta, kun hän näki miehen ravintolassa Argostilion ja alkoi hermostua, aivan kuten ennen.
  
  
  Nainen kassalla katsoi minua kysyvästi. Katsoin ympärilleni, lopulta nousi ylös ja käveli hänen luokseen.
  
  
  "Toivon, että puhut englantia."
  
  
  "Mutta tietenkin", hän vastasi.
  
  
  "Nuori nainen." Minulla huomautti suuntaan kylpyhuone - tai ainakin eteinen johtaa sitä. "Meillä on ollut pitkä päivä uimassa, ja hän ei voi hyvin..."
  
  
  "Mutta tietenkin," hän toisti, ja nosti hänet musta-verhottu bulk korkea jakkara nilkuttaa osaksi naisten huone. Hän palasi hetken kuluttua, shrugging. "Ei siellä ketään ole", hän sanoi.
  
  
  "Missä hitossa...?"
  
  
  "Luultavasti takaisin ovelle." Hän vilkaisi pöydän, jossa Ranskalainen näytti epäilyttävästi omahyväinen, kuin mies, joka on kaiken selvittäneet ja ei ole kiire laittaa se yhdessä. palaset yhteen.
  
  
  Paitsi että minä en usko sitä hetkeäkään. Kukaan ei saanut ylös, että taulukossa, ja se tuntui aika hemmetin epätodennäköistä, että Kristina olisi jättänyt minut illalla, koska satunnainen kaveri. Ei juuri nyt, joka tapauksessa. En välittänyt hänestä.
  
  
  "Kiitos", sanoin nainen, ja riensi ulos taverna. Kun pääsin paikkaan, jossa olimme jättäneet veneen, en ollut yllättynyt löytää hänet siellä, hän varmasti ei olisi palannut veneen yksin. Mutta kun katsoin ulos yli pimennetyssä satama, voisin tehdä ulos tumma muoto drifting ei ole kaukana Scylla. Se oli pieni vene, perämoottori, keula, joka lepäsi vasten rungon sloop, ja siitä, miten se rokkasi ja upposi, sain vaikutelman, että se oli jäänyt sinne vain muutama minuutti sitten. Kun katselin, valo välähti läpi pyöreät tärkeimmistä mökki, ja ei ollut epäilystäkään siitä.
  
  
  Sain veneeseen, työntää pois, ja purjehti niin nopeasti kuin pystyin kautta tungosta satamaan. Kolinaa airot vuonna rowlocks oli kuin ukkonen korvissani, mutta juuri kun pysähdyin miettimään tapa vaimentaa ääntä, moottorivene whizzed. Hänen trail lähes tulvii minua, mutta minun pitää hallita ja käyttää melun saada läpi loput
  
  
  etäisyydet Scylla.
  
  
  Olen sidottu itseni keula, sitten kiipesi eteenpäin kannella. Pinta oli kostea kaste, ja kun makasin, voisin tuntea kosteuden seeping läpi paidasta. Se ei häiritse minua, olin enemmän huolissaan siitä, että valo ei tule läpi pleksi kaivonkanteen edessä nenäni. Tämä tarkoitti sitä, että oviaukon välillä hytit oli suljettu.
  
  
  Avasin luukku crack, kiitollinen siitä, että minulla olisi yrittänyt murtaa sen auki ennen kuin. Se kääntyi ylös äänettömästi, ja minä upposi alas välillä kaksi kapeaa vuodetta alla. Luukku suljetaan uudelleen, ja olen hidastui, kunnes se pamahti kiinni. Muutin ovella, tarkkailun Hugo tuppeen minun kyynärvarren, ja laittaa minun korvaan ohut puu paneeli.
  
  
  Jos kreikan olisi ollut parempi, olisin voinut kertoa, mitä he sanoivat, mutta miehen sanat tulivat ulos liian nopeasti minua kiinni enemmän kuin muutamia katkelmia keskustelusta. Mutta hänen äänensä teki selväksi, että hän oli uhkaava joku, ja kun kuulin, että Kristina on vastaus, ei ollut epäilystäkään, kuka se oli. Kuulin äänen terävä isku ja tukahtunut huuto. Aloin poimia veitsi kun tonni tiiliä putosi päälleni.
  
  
  Hän tuli luukusta olin juuri suljettu. Pimeydessä, en voinut nähdä mitään, mutta iso varjo painamalla alas minua; ahdas väli punkkaa, en voinut edes kaatuessa päästä mies. Kiire valkosipulin hengenvetoon melkein tukehtunut minua, ja se antoi minulle voimaa epätoivo. Hyppäsin ylös kuin mustang burr satula, yrittää ravistella foul-hajuisia mies pois minun takaisin. Hänen päänsä osui matala katto; hän murahti voimakkaasti, kun hänen kätensä vielä tarttui kurkkuuni. Iskin häntä uudestaan, alkoi heittää hänet yhden punkkaa, kun ovi vedettynä auki.
  
  
  Valot matkustamossa oli hämärä, mutta sen jälkeen täydellisessä pimeydessä, olin hetkellisesti sokaissut. Kaikki voisin nähdä oli siluetti ja kimaltaa metallin kädessään. Potkaisin häntä, mutta en tavoittanut häntä. Siellä oli hyytävä klikkaa liipaisinta vedetään takaisin; olen pyörähti ympäri, yrittää vetää mies hänen takaisin ja minun välillä ase, mutta tiesin, että se oli liian myöhäistä.
  
  
  Laukaus oli kuin thunderclap täpötäydessä huoneessa. Jähmetyin hetkeksi, odottaa, tuntea, missä olin ollut osuma. Mutta ei ollut kipua, ei edes varhainen puutuminen, joka edeltää tuskaa vakava isku. Kun katsoin takaisin siluetti ovella, huomasin, että se oli huikea. Mies, joka oli hyökännyt minua irrottaa otteensa, ja minä murtautui vapaaksi, tavoitteena salamurhaaja.
  
  
  En tippuu aseen hänen kädestään ja työnsi hänet takaisin. Hämärässä ikkunan ulkopuolelle, näin Christina, hänen kätensä sotkeutunut hänen hiukset, vetämällä sen kanssa kaikki hänen ehkä. Mutta taistelussa, hänen vapaa käsi lensi pois hänen selkänsä takana ja osui kerosiini lamppu, koputtaa se ulos keskeytykset.
  
  
  Flaming neste valunut pöydän toisella puolella, sitten kannelle, nuolee hallituksen meitä kohti äkillinen pimeys. Työnsin miehen pois, ei edes kiinnitä huomiota Kristina nyt. Tulipalo veneessä on luultavasti pahin asia maailmassa, varsinkin kun olet loukussa alla ja palo on menossa suoraan tankkiin.
  
  
  Nappasin huopia sängyllä ja heitti ne kiinni suurin polttava alueilla, kun taas ne kyteneen, laitoin vettä keittiön pesuallas, sitten ducked osaksi suuri roikkuu kaappi ja veti minun sää vaihde siirtää muiden polttaa paikkoja. Koko liike olisi voinut ottaa enemmän kuin minuutti ja puoli, muuten olisimme menettäneet veneen ja luultavasti elämäämme - mutta kun olen vihdoin laittaa ulos palo, meidän asiakkaat olivat poissa. Kuulin perämoottori moottori käynnistyy, ja yritin kiivetä ohjaamoon, mutta törmäsin Kristina.
  
  
  "McKee!", hän huusi, käärimistä hänen käsivartensa kaulaani. "Oh, my God! McKee!"
  
  
  "Joo, joo." Olen taputti sitä hajamielisesti, kuunnella hiipumassa ääni moottorin. "Mitä täällä on tapahtunut?"
  
  
  "Minua ... he veivät minut ulos taverna. Mies oli ase, ja -"
  
  
  "Hyvä on."Työnsin hänet pois, vain vähän, joten en voinut kumartua ja tarkista kannen jalkojeni alla. "Anna minulle taskulamppu, jooko?"
  
  
  Vaikka kaikki palo-ja sekavuus, siellä ei ollut paljon vahinkoa. Onneksi taulukossa, jossa ensimmäinen aalto palava kerosiini osuma oli katettu kiille; muutaman pyyhkäisee rätillä poistaa tahrat. Kannen panelointi, joka juoksi läpi keskellä mökki oli aina märkä tilkka pilssi veden alla, ja vain maali oli palanut. Kun olin varma, että mitään ei kytevä aluksella, käännyin valoa Kristina.
  
  
  "Olen pahoillani", sanoin lyhyesti. "Koska kiusaajat ovat menneet, ajattelin, että se olisi parasta tehdä, että meillä ei räjähdä, ennen kuin voimme alkaa kysellä."
  
  
  Tyttö nyökkäsi voimakkaasti, hänen päänsä kumarsi.
  
  
  
  hänen harteillaan, kun hän istui vasemmalla puolella kerrossänky. "En ymmärrä."
  
  
  "Haluatko auttaa minua nyt?"
  
  
  "Auttaa sinua?"
  
  
  "Emme aio lopettaa tänä iltana täällä, kulta. Mennään löytää joitakin muita telakka-ellet halua purjehtia koko yön uudelleen."
  
  
  "Voi Luoja, ei, McKeel." Hän peitti kasvonsa käsillään. "Niin paljon..."
  
  
  "No, älä kumarru nyt. Mennään. Hanki vene keula ja sitoa sen perään, kun olen käynnistä moottori."
  
  
  Tavalla, se olisi ollut parempi jättää sinä iltana, mutta olin alkanut saada jopa hullumpi leikkauksesta. Jos he halusivat tappaa tai vangita meidät, he olisivat voineet tehdä sen. Erityisesti aavalla merellä. Ehkä toinen paikka loppuilta on yhtä turvallinen. Joka tapauksessa, olen liian väsynyt.
  
  
  Löysimme telakka ulkoreunaan satama, sitoi sen ylös, ja puhdistanut sitä. Meidän liitetään toinen kevyt kiinnike, ja kun Kristina puhdistettu työtaso, olen huolellisesti tarkistanut, loput mökki, clearing pois jäänteitä rikkoutunutta lasia ja muita roskia. Löysin pistooli olin tippuu pois miehen kädestä, vanha .32 revolveri toisella kierroksella top hat. Se oli turha, mutta laitoin sen keittiön hyllylle vain siinä tapauksessa.
  
  
  "Et kysy mitään kysymyksiä", Christina sanoi hiljaa.
  
  
  "Olen odottanut sinua."
  
  
  "Mitä sinä haluat minun sanovan?"
  
  
  "Ehkä, mitä tapahtui."
  
  
  "Se näyttää niin ... tyhmä."
  
  
  "Tyhmä?"
  
  
  "joo. Näet, mies aseen kanssa tarttui minua tavernassa. Töykeä henkilö, ei parempi kuin kiusaaja, tiedätkö? Hän ja hänen toverinsa sai minut mennä takaisin laivaan..."
  
  
  "Miksi ei? Ja miksi täällä?"
  
  
  "Se on niin tyhmä. He luulivat, että olit rikas Amerikkalainen, etsimässä veneet ostaa. He luulivat, että sinulla oli paljon rahaa piilossa aluksella, ja he yrittivät saada minua kertoa heille, kun ... no ... sinä tulit . "
  
  
  Katsoin häntä epäilevästi. Hän näytti yhtä lumoava kuin koskaan, ja hänen hiukset vedetty alas edessä hänen kasvonsa, hän herätti myötätuntoa ja rauhoittavaa hyväilee. Kun en sanonut mitään, hän katsoi minua. "Mitä kuuluu, McKee?"
  
  
  "Ei mitään", sanoin, lähes vakuutin itselleni. Se saattoi olla totta, kun kaikki. Ja miksi Alex Zenopolis ' sisko on pelata niin vaikea peli minulle? Onnistuin sympaattinen hymy. "No, se on ohi nyt. Yksi niistä asioista, luulen. Miten voit?"
  
  
  Hitaasti, hänen päänsä kohosi ja hän työnsi hänen hiukset takaisin hänen kasvonsa. Useimmat naiset tarvitsevat useita tunteja kauneushoitola saavuttaa samat muutokset ulkonäkö.
  
  
  "Kuten yömyssy?", hän sanoi ja virnisti.
  
  
  Siellä oli brandy aluksella, ja pullon viskiä löysin Ateenassa. Se tuntui hyvä aika saada tämä kuntoon.
  
  
  Kysyin, pintansa sekä pulloja.
  
  
  "Ah! Sinulla on bourbon!" Hänen silmänsä tanssivat hämärässä.
  
  
  "Älä sano, että olet oppinut jotain erilaista kuin Amerikkalainen, valkeus."
  
  
  "Opimme paljon amerikkalaisilta." Hän istui alas kapea pinnasänky vastapäätä vastaanotto ja katsoi minua. Kurkkuni oli kuiva ja tarvitsin drinkin.
  
  
  Sen jälkeen otin pari tervettä sips, hän taputti pinnasänky vieressä. "Istu alas, McKee."
  
  
  Minä tein. Hänen kätensä lepäsi rennosti reidelleni, ja hänen viileä lämpöä näytti säteillä läpi ohut tumma pusero hänellä oli yllään. Selvitin kurkkuni.
  
  
  "Täällä on Paxos."
  
  
  "Kyllä," hän mutisi, ja otti pitkän, hitaasti siemailla.
  
  
  "Nyt", sanoin.
  
  
  Hän kääntyi minua pilkata yllätys. "Heti?"
  
  
  "joo. Lupasit. Noin yhteystietosi Alexin kanssa."
  
  
  Hän tuijotti hetkeksi, sitten hitaasti pudisti päätään. "Pitäisikö meidän? Nyt?"
  
  
  "Mikä on paras aika?"
  
  
  "Oh ... myöhemmin?" Hän muutti lähemmäksi, ja jotenkin muutaman painikkeita alkuun hänen pusero onnistunut aueta. Herkullinen liha muodostuu reikä, ja minun vasen käsi nousi oma-aloitteisesti varovasti kuppi rintojen, että oli vasten rintaani. "Kyllä," hän hengitti. "Kyllä..."
  
  
  "Mikä sinua vaivaa?" - Kysyin. "Viime yönä et ollut neitsyt, tänään olet huora uudelleen."
  
  
  Hän ei reagoinut, kuin odotin; hänen silmänsä pysyivät alensi, kun hän otti käteni ja asetti sen hänen rinnassa. "Älä yritä ymmärtää minua heti, McKee. Luota minuun. Luota vaistoihini."
  
  
  "Vaistoihisi?"
  
  
  "Myöhemmin, McKee. Mutta nyt... " toinen painiketta avata, sitten toinen, samaan aikaan, hän kumartui eteenpäin ja varovasti painoi huulensa omilleni. Nyt kysymykseni oli unohdettu.
  
  
  Hänen kielensä syöksyi minun, tutkimalla, kädenojennus. Käteni liukastui sisällä
  
  
  minun pusero, tunsin hänen nänni kasvaa ja kovettua sormieni alla. Hän huohotti, sitten liukui kätensä alas minun reiteen. Kiinnostukseni oli ilmeinen, ja hän naurahti syvälle hänen kurkkuunsa.
  
  
  Työntää takaisin hänen puseron, suutelin hänen olkapää, varjosti syvä halkeama, yhdestä rinnasta, sitten muut. Sitten vedin takaisin näyttää ja ihailla; nännit olivat hiljaa ja suora, hieman koholla, kuin jos he saavuttivat minua suuhun. Christina on lantio liikkui hitaasti, ja hänen kätensä liukui osaksi vyötärönauha housut. Vedin vatsaani antaa hänelle hieman enemmän tilaa, ja hän otti siitä kaiken irti ...
  
  
  Älä kysy minulta, miten olen onnistunut sammuttaa matkustamon valot - ihmiset veneessä ovat niin pirun huolimaton he vain piipahti ja kääntyi pöydän ja penkit vuoteeksi, mutta hetkeä myöhemmin olimme alasti yhdessä, hänen kehon vasten omaansa. teidän varpaat hartiat. Tutkimme toistemme kanssa kasvava nälkä, ja hänen kielensä oli kiireinen ja näppärä, ja sitten, juuri kun näytti siltä, että olimme menossa räjähtää sen kanssa itsepintainen tarve, hän avautui minulle.
  
  
  Hän huohotti, kun työnsin hitaasti; hän sanoi jotain, en ymmärtänyt ja yritti vetää minua syvemmälle. Olen kamppaillut vain riittää osoittamaan, kuka oli vastuussa, ja sitten alkoi pitkä, hidas liikkeitä, jotka tunkeutui syvemmälle jokaisen aivohalvaus. Hän nosti jalkansa ja kääri ne ympäri selkääni, nykiminen lonkat jopa tavata kasvava työntää. Hän alkoi voihkia, vetää minut hänen luokseen, jotta hän voisi suudella minua yhä raivokkaasti kuin hänen liikkeensä tuli nopeammin ja enemmän hätääntynyt.
  
  
  Kun se teki, hän heitti päätään taaksepäin, hänen silmänsä ja suunsa auki, hänen kätensä kiinni minun hartiat, lonkat jytinä, kuten männät. Se tuntui kestävän ikuisesti, meidän keskinäistä huokaa sekoittuminen kuin minä räjähti sisällä hänen, ja kun vihdoin olimme molemmat väsyneitä, makasin avuttomana koko hänen tietoinen herkullinen heikkous ja slickness hänen hiki-kasteltu elimissä. Se oli kauan ennen kuin hän puhui.
  
  
  "McKee?", hän sanoi käheä ääni.
  
  
  "Kyllä?"
  
  
  "Kiitos."
  
  
  En naurahti. "Kiitos"
  
  
  "ei. Et voi ymmärtää." Oli outoa huomata, eroaa hänen äänensä.
  
  
  "Kokeile minua".
  
  
  Hän pudisti päätään. "Ei, en voi sanoa."
  
  
  "Mikä tuo on?"
  
  
  "Mitä minä haluan."
  
  
  Hän oli vauhdista ympyrää uudelleen, mutta en vastustanut minun ärsytystä. Olen osittain rullattu pois se, mutta se tarttui yllättävää voimaa.
  
  
  "Ei mitenkään! Älä jätä minua!"
  
  
  "En ole menossa minnekään. Se on pitkä tie kuljettavana, kunnes illansuussa, Kristina." Olen saavuttanut reunan yli sängyn, löytyi lasin lattialle, nosti sen ylös, ja otti pitkän huikka viskiä. Kun neste virtasi kurkkuuni minun vatsaan, voin jo tuntea minun vahvuus palaa ...
  
  
  "Kyllä," hän huokaisi, kurkotti lasin ja nosto hänen päänsä ottaa kulauksen. "Tämä on meidän yö, ja pelkään, että se tulee olemaan vain yksi, McKee."
  
  
  Hän oli oikeassa, kun huomasin, että aika pirun nopeasti, mutta vaikka Christina ei tiennyt kuinka oikeassa hän oli.
  
  
  
  
  
  
  Kahdestoista luku.
  
  
  
  
  
  He olivat odottamassa meitä Korfulla, aina ruskea Mercedes pysäköity näkyvästi tärkein satama. Kaksi miestä, erottaa tummat puvut ja hatut, että hid useimmat heidän kasvonsa, istui ja tuijotti ilmeettömästi kuin Kristina ja minä kävelin pitkin ranta, pari merelle turisteja iloisesti loppuun yö rakkaus ja pitkä, hidas päivä purjehdus ulos merelle. jotkut kutsuvat sitä kaunein kaikista kreikan saarista.
  
  
  Valitsimme parkkipaikan pohjoisin osa satama, pois hälinästä keskelle. Vettä kaikkialla katsoin, siellä oli veneitä kaiken kokoisia ja tyyppisiä, pienistä purjeveneet native kalastusaluksia valtava ocean yachts. Ilta-aurinko heittää pitkät varjot, kun kävelimme ohi riviä runsaista native vaatteet, korut, taide-esineitä ja kaikenlaisia ruokaa, joka sekoittaa suolaista ilmaa ja epämääräisiä tuoksuja vuoristoinen maaseutu, joka häämötti yli kaupungin. Skootterit hyräili, myyntimiehet huusi, ja musiikin tuli avaa ovet kaikkiin muihin julkisiin catering. Olimme juuri joutumassa juhlatunnelma, kun huomasin Mercedes.
  
  
  Nappasin Christina kätensä varoittavasti, kehottaen häntä pitämään liikkuvat rikkomatta voittajana. Aluksi hän ei ymmärtänyt, mutta kun hän näki auton, hän jäykistetty; vedin hänet eteenpäin.
  
  
  "Älä katso niitä. Pitää liikkuvat."
  
  
  "Mutta ... miten he tänne? Siinä auto?"
  
  
  "On lauttoja, eikö vain?"
  
  
  "A. Kyllä. Mutta miksi ne ovat vain istuu täällä?"
  
  
  "Vielä tärkeämpää on, kuinka he tietävät meidän olevan täällä?" Olimme melkein vastapäätä auton. Miehet sisällä hitaasti käänsi päätään kuin me katseli.
  
  
  he kulkivat, mutta niiden ilmaisuja, ei muuta.
  
  
  Kristina kohautti alistuneesti. "Kaikki tulee Korfu. Tai ... kerroit, että henkilö, jossa voit vuokrata veneen?"
  
  
  Luulin jo hetken. "Se on mahdollista. Ainakin minä sanoin, että varmaan mennä pohjoiseen."
  
  
  "Sinun olisi pitänyt kertoa hänelle?"
  
  
  "Sitä ei voinut välttää. Hän halusi tietää, minne olin menossa, ja jos halusin risteily Kykladien, hän ajattelisi se oli outoa."
  
  
  "Miksi on, että?"
  
  
  "Katso kartta. Pyrgos on kaukana Egeanmeren; se olisi järkevämpää vuokrata veneen Piraeus, jos aioin mennä sinne."
  
  
  "Tietenkin. Ja nämä ihmiset ... he voisivat olla niitä, jotka yrittivät välttää tämän?"
  
  
  "Uh-huh. Ja luultavasti vaurioitunut, jota olin alun perin menossa tekemään. Vain, että ei ole paljon järkeä myöskään." Se ei ole niin. Jos he halusivat Alex, ja nyt olin vakuuttunut, että ei ole väliä, mitä Haukka oli kertonut minulle, että siellä on ollut pieni vuoto jossain, miksi he yrittivät pitää meidät pois Pyrgos? Ainoa vastaus, että voisin ajatella oli, että jos me edelleen matkustaa autolla, se olisi helpompi seurata. Tämä ei ollut kovin tyydyttävä vastaus.
  
  
  Kun olimme mennyt Mercedes, minä johti hänet pieni kioski, joka näkyy upea näyttö värikäs huivit. "Osta yksi," sanoin. "Osta kaksi, mutta vie aikaa."
  
  
  Kun hän oli pakkaamassa tavaroita, olin onnellisesti katselee ympärilleen pengerrys, iloksi ryppyinen vanha emäntä. Ihmiset Mercedes ei liikkunut, mutta he eivät oikeastaan häiritse minua; he tekivät itselleen niin näkyvästi, että olin varma, että siellä on olla muitakin. Mutta siellä oli niin kiireinen, liikkuu jatkuvasti väkeä, että se oli lähes mahdotonta poimia kuka tahansa, joka näytti jopa hieman epäilyttävä; siellä olivat monet Eurooppalaiset tumma puku niin kirkkaasti pukeutunut turisteja, ja minun mahdollisuudet löytää mies, joka oli tappanut hänen kumppani minun huone oli aika pirun ohut.
  
  
  Ja koko päivän, Kristina kiertää kysymyksiini hänestä yhteyttä Alexin kanssa.
  
  
  Kun hän valitsi pari huivit, siirryimme. Kun pidin hänen käsi kevyesti, hän vapisi.
  
  
  "Mikä se on?"
  
  
  "Luulen, että se on tulossa kylmä."
  
  
  "Ja...?"
  
  
  "Minusta se on aika." Hän otti minua kädestä, kääntyi minun ranne, ja katsoin kelloani. "joo. Meidän täytyy mennä."
  
  
  "Luulin, että se olisi vasta huomenna."
  
  
  "Minun täytyy ottaa yhteyttä tänään."
  
  
  "Mutta meidän ei edes pitäisi olla täällä tänään."
  
  
  "Mutta me olemme." Hänen hymy oli aito ja liian omahyväinen sovi minulle.
  
  
  "Olet ovela pikku narttu." Olin nauraa. "Olemme menossa?"
  
  
  "ei. Otamme taksin." Hän huomautti eteenpäin kiireinen nurkkaan, jossa leveä katu johdetaan penkereen kaupunkiin. "Täytyy olla yksi heistä."
  
  
  Kerran hän yllätti minut; olin odottanut enemmän veronkiertoa, mutta nyt hän oli ilmeisesti vienyt minut mukanaan. En sanonut mitään, mutta pidin vapaa vasen käsi minun, ja Hugo käpertyi rauhoittavasti hänen huotra.
  
  
  Siellä oli puoli tusinaa taksit pysäköity nurkassa edessä suuri, rönsyilevän vanha hotelli, joka näytti palautettu rauniot kreikan temppeli sen tahranneet marmori julkisivu. "Mitään tiettyä yksi?" Kysyin kun lähestyimme nurkkaan.
  
  
  Christina pysähtyi, sulki silmänsä ja heilutti hänen etusormi pieni ympyrä, sitten huomautti. "Tämä," hän sanoi, avaten jälleen silmänsä.
  
  
  Se oli pölyinen vanha Ford, jonka taustalla on kyllästynyt kuljettaja, joka oli ahkerasti poiminta hänen hampaat ja unohdetaan ohikulkijoille. Useat muut kuljettajat seisoivat jalkakäytävällä vieressä heidän taksit, kumartaen ja elehtiminen, mutta Christina ui ohi avata takaoven hänen valinta. Vanttera mies ratin takana näytti jopa vastahakoisesti, se näytti hän ei halunnut ottaa matkustajia lainkaan. Se on ollut taksinkuljettaja New Yorkissa, ajattelin kun seurasin Kristina osaksi ummehtunut auto.
  
  
  Kuljettaja ei katsonut takaisin, mutta huokaisi ja siirtyi raskaasti istuimellaan. Kristina nojautui eteenpäin ja sanoi jotain nopeasti kreikaksi. Hän nyökkäsi vastahakoisesti, alkoi moottori ja laita vaihde päälle.
  
  
  Kun U-käännös, me leikata läpi raskaan liikenteen leveä katu; pian se kaventunut, ja rivien tyylikäs kauppoja väistyi lohkon karkea talot on rakennettu vierekkäin ja vinkkejä siistiä pihat takana massiivinen tyhjä julkisivut. Musta-verhottu nainen ratsastus vanha aasi lähestyi meitä, välittämättä liikenteestä hänen takanaan. Kun teimme sen, kuljettaja sylki ulos ikkunasta ja mutisi jotain, en täytyy tietää kieltä ymmärtää, mitä hän oli sanomassa.
  
  
  Kadulla alkoi nousta jyrkästi; talot olivat kauempana tiellä
  
  
  ja me näki lapset leikkivät pölyinen metriä, kanat nokkivat maahan, mitäänsanomaton koiria liian välinpitämätön tehdä muuta kuin nostaa päätään ja katsella ohi ajavan auton. Pian kaupunki oli takana, ja kivetty katu väistyi tasainen hiekkatie, joka alkoi tuuli edestakaisin yli jyrkkä, puu kuulu kukkula.
  
  
  Ajoimme hiljaisuuden vallitessa, kunnes saavuimme harjun. Kuljettaja hidasti, kun me lähestyi pieni metsikköön, joka ympäröi mitä näytti temppeli tai mahdollisesti hauta. Joka tapauksessa, se oli tehty valkoisesta marmorista, jossa on sarakkeet edessä, reunustaa veistoksia altaan edessä, joka näytti lintu kylpy. Taksinkuljettaja ajoi ohi, kääntyi sitten jyrkästi vasemmalle ja pysähtyi pieni risteys.
  
  
  "Ah, mikä kaunis näkymä!" Christina huudahti.
  
  
  Päässä, jossa olimme pysäköity, voisimme nähdä koko kaupunki ja satama alempana kuin postikortti vuonna kultainen valo, mutta en ollut kiinnostunut upeat näkymät tällä hetkellä. Minä kumartui kuiskaamaan Kristina. "Puhuuko hän englantia?"
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. "En tiedä."
  
  
  Otin riskin. "Tämä paikka on?" Olin vihainen, se oli hieno paikka mitään yhteyttä. Tie ei ollut kovin kiireinen, mutta edestakainen liikenne oli melko tasaista.
  
  
  Kun puhut tyttö, olen huomannut, että taksinkuljettaja oli hitaasti kääntyen katsomaan meitä. Hammastikku oli vielä hänen suuhunsa, ja hän hymyili hitaasti.
  
  
  "Niin", hän sanoi. "He lähettivät sinulle. Et näytä yhtään erilaiselta kaikki nämä vuodet, Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  Kolmastoista luku.
  
  
  
  
  
  Ennen kuin ehdin sanoa mitään, hän kääntyi auton, veti ulos tielle, ja jatkoi matkaansa. Kristina näytti yhtä yllättynyt kuin olin. Hän puristi kättäni tiukasti, tuijottaen suu auki takana kuljettajan pään.
  
  
  "Al -" hän aloitti, mutta vaiensin hänet katsomaan.
  
  
  "Kyllä, se olen minä." Kuljettaja oli ottanut pois tasainen ruudullinen hattu hänellä oli yllään, hänen päänsä oli kalju, mutta nyt hän istui suorempi ratissa, ja jopa takaisin, ja viisitoista vuotta myöhemmin saatoin nähdä bullin vahvuus hänen niska ja hartiat. "Naxos". Hän nimesi vuoden ja kuukauden. "Sinä ja minä, Nick. Kranaatit luolassa. Pysäytän koneen, voit ampua mies, joka oli tappaa minut. Joka tapauksessa, mitä he aikovat tehdä, että poika kersantti, kun tuot hänet takaisin Saksaan?"
  
  
  En vastannut. Ei hänen kysymys, joka tapauksessa. "Haluaisin saada parempi katsoa naamasi", sanoin varovasti.
  
  
  "Tietenkin. Pian olemme, minne olemme menossa, ja sitten minä kääntyä ympäri. Viisitoista vuotta, olen muuttunut, eikö?"
  
  
  Sitä on vaikea sanoa. Kaikki näin, kun menimme taksiin oli raskas kasvot tavallista paksu musta viikset. En todellakaan odottanut löytää Alex Zenopolis kadunkulmassa keski-Korfu, ja varmasti ei tänään.
  
  
  "Minä annan sinun tietää. Minne olemme menossa?"
  
  
  "Sinun ja minun sisko tulee ottaa drinkin hotellin turisti paikka ole kaukana täältä. Erittäin sensaatiomainen näköala, Amerikkalainen baari, jossa martinia ja daiquirit. Onko sinulla vielä kuin bourbon, Nick?"
  
  
  Muistin tarinan, että toisen maailmansodan lentäjä oli kertonut ammuttiin alas Saksassa, ja kun hän oli otettu kuulusteltavaksi sen jälkeen kun se on kiinni, mies pöydän toisella puolella häntä kertoi jotain itsestään, vaikka hän oli unohtanut.
  
  
  "Minun nimeni on Daniel McKee," sanoin rauhallisesti. "Olen jahti välittäjä Floridasta, ja kohta kuulostaa todella hyvältä."
  
  
  Kuljettaja nauroi sydämellisesti, kohautti massiivinen hartiat, ja kiihtyi ympäri mutka, ja tie alkoi nousta uudelleen. Hän ei sanonut mitään, kunnes me vedetään pois osaksi pensaita-tummennetut ajotieltä, joka johti pieni, tilava ravintola, joka oli lähes piilossa tien. Pysähdyimme edessä tumma, pimeä eteinen, ja kun hoitaja alkoi alas leveä askeleen meitä kohti, kuljettaja kääntyi puoleeni. Hän hymyili, osoittaa laaja ero hänen etuhampaat.
  
  
  "Olen odottanut puoli tuntia. Ei ole enemmän kuin että. Sinulla on pitkä yö edessä."
  
  
  Hoitaja avasi oven, Kristina ja minä pääsin pois ja meni sisälle. Alex, jonka sitten ajattelin, että voisin soittaa hänelle, että oli oikeassa näkymä suljettu terassi että ulkoneva rinne perällä ravintola. Kynttilät lepattaa vuonna tuulenpitävä haltijoiden on kunkin taulukko ja kerääminen pimeyden, veden kaukana kääntyi hohtava hopea, kääntyen tinaa ja sitten vähitellen kääntämällä musta. Missä me istuimme, että valot kaupungin olivat näkymättömiä, mutta siellä oli satoja pieniä valoja satamassa, kuten klusterin fireflies. Kumpikaan meistä puhui, ja en usko, että Kristina maksanut mitään huomiota näkymä ollenkaan.
  
  
  Alex odotti meitä ovella. Olimme takaisin tiellä ennen kuin hän puhui.
  
  
  "Oletko vielä epävarmaa
  
  
  Mitä minä, Nick Carter? "
  
  
  "Melko vähän", myönsin.
  
  
  Hyvä. Minä sanon sinulle, että ihmiset ei edes vihje, että olet menossa tapaamaan minua. Hyvä vakuutus, jos en näytä Alex Zenopolis, jotka pitäisi tietää, mutta te, vai mitä?"
  
  
  "Joo."
  
  
  Hän siirtyi istuimen edessä meille. "Kristina, siskoni. Olen pahoillani, en puhu paljon. Muistan vain, kun olit pikku tyttö."
  
  
  Hän sanoi hänelle jotain heidän kielellään. Hän nauroi.
  
  
  "Ei, emme puhu englantia. Parempi Nick, vai mitä?"
  
  
  Minun oli pakko ottaa riskejä, kun. "Hyvä on, Alex. Mitä meidän pitäisi tehdä seuraavaksi? Miksi olet nyt täällä?"
  
  
  "Meidän liiketoiminta, emme kiinni tarkka aikataulu. Muista, odotimme, että ne salakuljettajat kolme päivää?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Niin minun olisi pitänyt jättää Albania päivää aikaisemmin. Ei mikään iso juttu; meidän piti tavata huomenna. Samassa paikassa, samaan aikaan. Pikku-Christina, hän ei tiedä mitään, ei hän, Sisar?
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  "Me lähdemme tänä iltana?" Minä kysyin.
  
  
  "ei. Sinun ja minun sisko, olet täydellinen pikku romanssi, jossa on suuri yö kaupungin. Voit tanssia, voit syödä, pidä kädet, ja huomenna voit sanoa, surullinen hyvästit kun purjehtia pois ja pikku opiskelija palaa Ateenaan. hieman särkynyt sydän. Eikö niin? "
  
  
  Se oli mitä minulla oli mielessä. Jos olimme väärässä seurataan, ajatuksena oli tehdä lyhyt romaani yhtä uskottava kuin mahdollista.
  
  
  "Mitä sinä teet sillä välin, Alex?"
  
  
  "Muutan teidän kahden paikasta tänä iltana. Sitten minä sinut takaisin veneelle. Voit näyttää minulle, missä se on ankkurissa." Menen aluksella ennen aamunkoittoa ja kukaan ei näe minua. Olen salamatkustaja, eikö?"
  
  
  "Miten aiot tehdä sen?"
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. "Minä uida. En voi olla kuin näkymätön kala vedessä pimeässä."
  
  
  Olin hetken hiljaa. Ohitimme pieni temppeli; useita autoja oli pysäköity näköalatasanne vastapäätä, ja yksi pariskunta seisoi käsi kädessä edessä pilarit. Kadehdin niitä, Christina käsi oli kylmä minun.
  
  
  "Miten sait taksin?" Minä kysyin.
  
  
  "Minulla on kontakteja täällä, ystäväni. On muitakin saarella, johon voin luottaa. Haluatko tietää enemmän?"
  
  
  "Sanoin. - ei.
  
  
  Hyvä. Ei ole ongelma?"
  
  
  "Toivottavasti ei."Olin kaukana tyytyväinen, mutta pidin epäilyksiä itselleni.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Se oli synkkä yö juhla minulla on koskaan ollut. Meillä oli illallinen "Pavileon" ulkona alle trellised viiniköynnösten näkymät saaren hienoimmat ranta. Söimme rapuja elävänä vedestä häkeissään vain muutaman metrin päässä meidän pöydästä. Valot oli himmennetty, yleisö oli kirkas, ja kaikki tiesivät sen. Tunnistin ainakin kaksi elokuvan tähdet, kuten näyttelijä, olin ihastunut teini-ikäisenä. Kaikki nämä vuotta myöhemmin, hän näytti jopa parempi lähikuva kuin hän teki silloin.
  
  
  Myöhemmin menimme diskoon Palace-Hotellissa, missä minä tahtomattaan kehrätty Kristina tanssilattialla. Se oli niin täynnä, että se ei ole väliä mitä teimme, mutta jopa tästä joukosta, tyttö houkutteli enemmän kuin hänen osuutensa miehen huomiota. En pitänyt siitä, mutta ei ole syytä; oli tunne hallinnassa epätoivo hänen liikkeet ja ilme, kuin jos hän oli kuunnella ääntä katastrofi. Jokainen, joka katsoi tarkasti hänen voisi ajatella, että hän oli jonkinlainen huume, mutta ajattelin, että ei olisi liian epätavallista tässä väkijoukkoon.
  
  
  Siellä oli toinen paikka, ja useita sen jälkeen, aina armoton Alex ajo meitä ympäri vilkas kaupunki. Kahdesti olen täplikäs ruskea Mercedes, mutta se ei häiritse minua paljon, olen etsinyt muita tarkkailijoita. Useita kertoja olin partaalla varoitus Alex, mutta mies oli niin luottavainen ja, kuten olen selvästi muistaa, niin pirun pystyy, että päätin olla hiljaa. Olin oikeassa ja väärässä.
  
  
  Kello kaksi aamulla, Alex ilmoitti, että se oli aika lähteä laivalle. Me seisoi hyvin valaistu pengerrys, kun työnsin paperi rahaa meidän "kuljettaja" ja pyysi häntä tulemaan takaisin aamulla. Nuori mies odottaa vene oli katsomassa meitä disinterestedly, haukottelu vuolaasti.
  
  
  "Ei", Alex sylki. "Huomenna menen saaren poikki vierailla äitini."
  
  
  Hyvä. On muitakin kuljettajia, liian."
  
  
  Hän teki tarkoituksella loukkaavaa ssa laskenta rahaa, murahti, ja perääntyi niin nopeasti, että minun oli pakko hypätä pois tieltä. Kristina ja minä katselin häntä ajaa pois, sitten hymyili ruefully toisiaan kuin nousimme veneellä satamassa.
  
  
  Lyhyt matka, me teimme
  
  
  ostoksilla kauppakeskuksessa, lähinnä lackey kävely takana.
  
  
  "Hän oli niin huono", Christina sanoi.
  
  
  "Okei, sitten. Se oli hyvä ilta joka tapauksessa, eikö niin?"
  
  
  Vastauksena, hän suuteli minua hellästi poskelle, ja sitten enemmän intohimoa, vain alla minun leuka. "Mutta", hän sanoi surullisesti, kun taas, " emme tarvitse sitä huomenna. Milloin lentoni lähtee? Kahden?"
  
  
  Eräänä iltana, hän vastasi puhelimeen ja varata lento takaisin Ateenaan. "Toivotan teille voisi jäädä toinen päivä tai niin."
  
  
  "Mutta se on mahdotonta. Ja sinun on myös purjehtia Italiaan."
  
  
  "En ole kiire." Hieroin hänen harteillaan, kietoi käteni hänen ympärilleen, ja piti häntä lähellä. Vene on helmsman hidastui moottori, kaikki hänen huomio keskittyi lähestymistapaa Scylla hänen telakka.
  
  
  "Mutta... minua. Valitettavasti." Christina huokaisi ja veti pois luotani kun vene revitä rinnalla tumma sloop, vain käynnissä valot, matala-powered sähkö-valot, jotka valutettu paristot hyvin vähän.
  
  
  Maksoin veneen perämies ja menimme alas. Kun tuli pimeä mökki, Kristina pysähtyi äkillisesti edessä minua rampilla.
  
  
  Sihisin, " Mitä tämä on?", minun vasen käsi automaattisesti kääntyi pois, Hugo oli valmis päästä käteni pois tuppeen.
  
  
  "Minä... se ei ole mitään." Hän tuli mökki.
  
  
  I nopeasti katsoin ympärilleni; valo tulee telakka oli pieni, mutta siellä ei ollut mitään piilopaikkaa. Menin eteenpäin, tarkistetaan pään ja roikkuu kaappi, sitten muut mökillä. Ei yhden yhtä. Ei ole yksi. Kun palasin, Kristina valaistus oli yksi kerosiini lyhdyt.
  
  
  "Emme halua, että heitä tänä iltana," minä sanoin.
  
  
  "Mutta..."
  
  
  "Jos Alex on menossa uimaan ulos ja hiipiä kyytiin, katsotaanpa sivuuttaa häntä. Kaikki hyvin?"
  
  
  "Voi, miten typerää." Hän sammutti valon ja kääntyi kasvot minua ahdas tilaa välillä sänky ja pöytä. Hetken hän oli sylissäni, hänen päänsä vasten rintaani, ja sen kautta ohut kangas paitani tunsin yhtäkkiä, kuuma kyyneleet.
  
  
  "Mikä se on?" Minä lohdutti, varovasti silitti hänen hiuksiaan.
  
  
  "Ai... niin monia asioita, McKee. Tai Nick Carter, tai kuka olet." Hän puristi silmänsä kiinni ja haisteli. "Viime yönä sanoi, että se oli ainoa kerta, kun olimme yhdessä. Ja olin oikeassa, mutta en uskonut, että se tapahtuisi siksi, että. Olen odottanut koko päivän, että mun vaisto oli väärin. Mutta se oli oikea asia tehdä, eikö? "
  
  
  Jokin aika sitten, olin väsynyt luun pitkän päivän jälkeen uinti ja juhlava ilta, mutta kun seisoimme yhdessä tämä kapea tila, tunsin kaikki väsymys pois. "Hän ei ole täällä muutaman tunnin," sanoin hiljaa.
  
  
  Hän piti minua tiukasti hetkeksi, ja sitten veti pois äkillisesti, " Voi, meillä on joitakin bourbon, McKee? Ja istutaan yksin pimeässä, kunnes Alex tulee. Ei ole väliä kuinka tunnen sinua, en halua rakastella, kun veljeni voi liittyä meihin milloin tahansa."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Se oli lähes viisi, kun Alex hiljaa kiipesi perässä veneen, jalkalista dinghy ja indeksoinnin kautta mökki laivaan. Pidin Hugo kädessäni, kun hänen päänsä ilmestyi reikä.
  
  
  "Odota!" Sihisin, kerroit heikko valo, flash-terä.
  
  
  "Se on vain minulle, Nick." Alex työnsi musta vedenpitävä laukku eteensä ja meni pää edellä alas alhainen portaat mökille. En loisti minun taskulamppu häntä hetken, hän oli yllään märkäpuku, joka peitti kaiken, mutta hänen kasvonsa. Käännyin pois valo.
  
  
  "Oletko nähnyt?"
  
  
  "Se on mahdotonta. Voit laittaa tämä vene hyvä paikka, ystäväni, ainoat minun piti mennä läpi olivat pienet veneet. Kukaan ei ollut aluksella yöllä."
  
  
  Se ei ollut onnettomuus, mutta minun ei tarvinnut kertoa hänelle. "Haluatko kuivia vaatteita?"
  
  
  Hän osoitti laukku kannella eteensä. "Minulla on yksi. Ehkä pyyhe. Kaksi pyyhkeet." Hän nousi ylös, hänen ruumiinsa lähes täyttämällä tilaa matkustamossa. "Olin iso mies, kun ensin täytyy tietää minulle, Nick. Olen hieman isompi nyt." Hän alkoi ottaa pois hänen märkäpuku, välittämättä hänen sisarensa. Kävin pääni saada pyyhkeitä.
  
  
  Kun hän oli kuiva ja pukeutunut kuivia vaatteita, istuimme alas matkustamossa, jossa juomat kädessä. Taivas ulkona oli jo kääntymässä harmaa, mutta väsymys, että oli lähtenyt pari tuntia sitten tuntui olla poissa ikuisesti.
  
  
  "Meillä on aikaa", sanoin. "Aika puhua."
  
  
  Alex otti valtava huikka, joka tyhjensi lasin viskiä ja kaatoi toisen. "Ei puhu. Sinä ja minä, meillä on paljon aikaa, Nick. Sillä välin, me nukumme. Sitten, kun menet saada lippuja pikkusiskoni, Kristina ja minä, olemme jonkin aikaa
  
  
  yhdessä. Okei?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Otin veneen rantaan hieman yhdeksän jälkeen. Lentoyhtiön toimisto oli vain lyhyen kävelymatkan päässä, joten en vaivaudu etsimään taksin. Päivä oli pilvinen, mutta tuuleton; veden liplatusta vasten kiveä pengerrys näytti harmaa ja eloton. Se sopii minun tuulella.
  
  
  Otin Kristina lippu ja harhaili päämäärättömästi pitkin penger. Siellä oli useita rattaiden näköpiirissä tänä aamuna. Se on liian pian. Mutta ruskea Mercedes oli pysäköity näkyvällä paikalla, jossa kuljettaja ja hänen toverinsa voisi nähdä oma vene. Se ei häiritse minua, jos he eivät käytä kiikarit, he eivät voi kertoa, mitä oli tekeillä, ja jos he olisivat, se ei tee mitään eroa. Alex kiipesi ketju locker edessä eteenpäin matkustamossa, teki pesän ahdas väli märkä metalli linkkejä, ja ilmoitti, että hän ei tullut ulos, kunnes olimme merellä matkalla Taranto. "Kun piilottaa, ystäväni, et piilottaa. Hyvää yötä."
  
  
  Olen rento rummaged läpi matkamuistomyymälöitä jotain anna Kristina. Kaikki tuntui oikealta. Käännyin takaisin ja suuntasi iso vanha hotelli ei ole kaukana, jos Scylla oli ankkurissa. Suostuin jäämään pois, kun sisarukset tapasivat, ja mietin, mitä he voisivat puhua kaikkien näiden vuosien jälkeen.
  
  
  Baari oli auki, ja kävelin sisään, ainoa asiakas valtava, korkeissa huone. Baarimikko tarjosi Bloody Mary, hän tiesi että krapulassa turisti, kun hän näki hänet, mutta päätin tyytyä bourbon. En yleensä juo aamulla, mutta sikäli kuin kehoni on huolissaan, se oli eilen; en nukkunut ollenkaan.
  
  
  Minulla oli muutama hidas niistä, kun katselin minuutti käsi ja sähköinen kello, joka käyttää roikkua luokkahuoneen seinät kouluissa, ja se voi yhä olla siellä, klikkaa dial. Se ei ollut edes yksitoista, kun pikkolo tuli, katseli ympäri, ja pysähtyi minuun.
  
  
  "Mr. Carter?"
  
  
  Melkein sanoin kyllä, ennen kuin tajusin, mitä hän oli sanomassa. Sitten pudistin päätäni.
  
  
  "Sinä ... Ei Herra Carter?"Hän oli kuihtunut pikku poika, täydellinen englanti.
  
  
  "Pelkään ole. McKee on nimi."
  
  
  "Mutta herrasmies baarissa on saada puhelun. Nainen sanoi, että hänen nimensä oli Carter." Hän näytti noin uudelleen, korostaen, että olin ainoa henkilö täällä.
  
  
  Nainen. "Sinä kirottu typerys", minä sanoin närkästyneenä. Hän on pitänyt kannella ja nähnyt minun mennä hotelliin. Ja missä muuallakaan olisin kuin baari? Minä tukahdutetaan vihaa, ymmärtämättä, että on tapahtunut jotain, joka teki hänen soittaa minulle, ja ahdistunut tilassa hän oli, hän on tehnyt typerä virhe.
  
  
  "No," sanoin iloisesti, nousee ylös, " minä vastaan puhelimeen, jos nainen vaatii. Näytä minulle tie." Jätin rahat pöydälle ja seurasi piccolo.
  
  
  Hän näytti minulle rivi koti-puhelimet alas kapea käytävä, joka johti loput huoneet ja takaisin hotellille. "Ottaa minkä tahansa puhelimen, ja operaattori yhdistää sinut", hän sanoi. Odotin kunnes hän oli poissa, sitten piristyi puhelimen. Toiminnanharjoittajan välittömästi vasemmalle. Kerroin hänelle kuka olin, wincing, kun annoin hänelle minun oikea nimi, ja hän pyysi minua odottamaan hieman. Nojasin seinää vasten, väsynyt ja tympääntynyt koko huolimaton käyttö.
  
  
  Pehmeä ääni oven avaaminen takanani ei ollut kuultavissa aluksi. Sitten kuulin narina boot, erottuva kahinaa vaatteet kuin käsi nostettiin. Aloin kääntyä, puhelin pisti käteeni, mutta se oli liian myöhäistä; jotain kännissä vastaan minun kallo ja kaaduin polvilleni. Ainoa kipu oli yhteydessä marmorilattia, ja olin huolissani polven vammat minun lukion jalkapallo päivää, kun toinen potku tuli ja ei ollut mitään syytä huoleen.
  
  
  
  
  
  
  Neljästoista luku.
  
  
  
  
  
  En tuhlaa aikaa yrittää selvittää, missä olin. Tarkistin veitsi ensin ja oli hämmästynyt siitä, että Hugo oli vielä vaipan alla takkini hiha. En ollut sidottu ja näytti olevan makaa sängyssä jonkinlainen. Avasin silmäni vaivalloisesti; valo oli hämärä, kuten päivänvalo pilvinen päivä ...
  
  
  Iltapäivällä! Katsoin kelloani ja voihkaisi. Se oli jo kello kaksi, ja minun piti olla takaisin klo Scylla puoltapäivää. Yritin nousta istumaan, mutta käsi työnsi minut takaisin sänkyyn makaamaan. Silmäni eivät olleet keskittynyt, kaikki saatoin nähdä oli epäselvä pää edellä minua, jossain uskomaton korkeus, sykkivä ajoissa hakkaa takaraivossa. Makasin vielä hetken, jotka haluavat rauhoittua ja nähdä, mitä oli tekeillä. Sitten yritin työntää käteni pois, mutta se oli kova ja kiinteä rintaani. Pieni käsi...
  
  
  Avasin silmät, kasvot yläpuolellani alkoi kellua focus, kasvot ympäröi halo pehmeä vaaleat kiharat.
  
  
  Sitten näin huulet kaareva hymy, nenä, hieman kaareva niiden yläpuolella, ja kuohuviini tummat silmät, että ei ollut enemmän ystävällinen kuin hymyillä.
  
  
  "Sue Ellen", - minä croaked. "Mitä hittoa...?"
  
  
  "Vain pysyä alas, kuten hyvä poika, kulta. En halua hypätä ylös ja alas niin kiivaasti ja ruma."
  
  
  "Ota kätesi pois minun pirun rinnassa. Haluan istua alas. Jos voin."
  
  
  "No niin, kultaseni, olet kokeilla sitä. Mutta hyvin hitaasti, kuulitko?"
  
  
  Hänen vahva ruskea käsi helpotti paineita, kun istuin alas. Sen jälkeen, kun kaikki, en makaa sängyssä, mutta valtava valkoinen sohva, joka voi nukkua jopa kuusi henkilöä ilman syrjäyttämisen. Katsoin ympärille varovasti, jos se ei olisi ollut pyöreät ikkunat, olisimme löytäneet itsemme tavallinen olohuone Park Avenue. Ja sitten tajusin, että lempeä huojuvat alla minulle ollut vain pääni.
  
  
  "Veneen?" Minä kysyin.
  
  
  "Niin fiksu kuin koskaan, Nick? Uh-huh, se on minun veneeni. Tai mieheni, kuka hän on."
  
  
  Olin liian vihainen hymy. "Mitä helvettiä täällä on tekeillä, Sue-Ellen? Kuka minua löi?"
  
  
  "Oh, yksi minun vartijoina. Miten on päätäsi, rakas?"
  
  
  "Mitä odotat?" Yritin nousta ylös, mutta hän käytti hänen etusormi työntää minut takaisin sohvalle. Muistin, että Sue-Ellen oli ollut all-college Texas rodeo mestari, kun hän oli SMU, ja hän ei ollut myöntyi kymmenen vuotta, eikä kolme miestä tiesin.
  
  
  "Liian huono. Haluaisitko viskiä?"
  
  
  "Ei nyt."
  
  
  "On tänä aamuna riitä sinulle?"
  
  
  "Ei oikeastaan."
  
  
  "No, tämä on mitä se näytti kun sammui puhelin hotellin. Lappalainen baarissa ja kaikki. Onneksi yksi minun vartijoina tuli ja veti sinut ulos ennen kuin poliisi tuli ja pidätti sinut......"
  
  
  "Joten yksi vahtikoirat löi minua." Minä varasti vilkaisu minun katsella uudestaan; se ei ollut siellä ennen.
  
  
  "Älä huoli, kulta. Pieni kreikkalainen tyttö on vain odottaa sinua takaisin, että hieno vanha amme olet matkoilla. Valmis olemaan sidottuna, hän menee kannella koko ajan ja näyttää kohti telakka, kuin yksi niistä whaler kapteenin vaimoa on lesken kävellä."
  
  
  "Tule!" Minä tiuskaisi. "Mitä sinä haluat minusta?"
  
  
  Hänen virne oli puhdasta imp, sekoitetaan puhdasta huora. Hänellä oli yllään pari bikinit pohjat ja paita, että hän ei ollut vaivautunut painiketta ylös. Muistin, että hänen rintansa olivat pieniä, mutta yritys, kuten puolikkaat meloni. Kolmekymmentä tai niin, hän oli lihaksikas vatsa professional acrobat, ja vaikka hänen jalkansa olivat kauniisti rakennettu, heillä oli voimaa elinikäisen ratsastaja, joka hän oli. Sue-Ellen oli hädin tuskin yli viisi metriä pitkä, mutta minulla oli toistuvasti totesi, että kukistaa hänet, minun oli pakko unohtaa, että hän oli tyttö. Hän piti siitä.
  
  
  Hän romahti sohvalla vieressäni, kerroit hänen paita pudota auki ja paljastaa rinnat. "Sait minut pulaan viime yönä, Nick. Tiedätkö?"
  
  
  "Minua? Miten?"
  
  
  "No ... mitä se oli? Pari päivää sitten ystäväni näki sinut... missä se oli? Pireus?"
  
  
  Nyökkäsin. Tuskallisen. "En muista."
  
  
  "No, Rhonda, hän sanoi, sinun teeskenteli ei muista häntä. Tai minua. Mutta tapa, jolla hän kuvaili sinut, tiesin, että se oli Nick Carter. Oikeassa? Ei ole ketään kuin sinä, kultaseni?"
  
  
  "Minä..." Se oli vaikea tietää, mitä sanoa. Sue-Ellen tiesi, että olin tekemässä jotain hallitukselle, koska sillä aikaa hänen isänsä oli senaattori yksi valiokuntia, jotka käsitellään CIA: n ja muiden Aakkoset turvallisuuden virastot. "Tiedätkö, on aikoja, jolloin en voi edes tervehtiä minun vanhoja ystäviä."
  
  
  "Uh-huh. Ei vanhoja ystäviä, kuten Rhonda, jotka eivät tiedä paljon siitä, pavut. Mutta kun näyttää, että kauniit kasvot koko Kreikassa kuin sinä, tiedän, että et ole joku salainen tehtävä tai mitä teet Uncle Sam. Kaunis mies kuin sinun pitäisi käyttää valepuvussa, koska nämä roistoja Kremlissä tai jossain muualla, he hyökkäsivät sinua." Hän osoitti minua ja napsautetaan vasara. "Joten minun oli pakko puhua vähän, että yö, kertoa heille, mitä hyvä... no ... ystävä olet. Bourbon kerskumisoikeudesta, tiedätkö?"
  
  
  Tiesin, että se. Liian hyvä. Pari kertaa olen melkein rakastui Sue-Ellen, mutta joka kerta hänen "rikas tyttö" tapa, ruokkivat viinaa, pelasti minut.
  
  
  "Niin viime yönä, kun me kaikki näimme olet hyppy ympäri tanssilattia, jossa että ruma kreikkalainen tyttö ja et edes sanoa, hei, hyvin, se poltti minua."
  
  
  "Mutta minä en nähnyt sinua!"
  
  
  "Ei? Silloinkin, kun työnsin persettäni vastaan pari minuuttia putkeen. Diskossa, unohdin kumpi?"
  
  
  "Luulen, että he kaikki olivat melko täynnä."
  
  
  "Ei niin, että tungosta, kaveri! Jos et tiedä perse, kuka tietää? "Hän tuli lähemmäs minua,
  
  
  "Mitä ... mitä miehestäsi?"
  
  
  "Ah, hän on. Achillion, hän on menossa ostamaan alukset Japanissa tai jossain muualla. Hän ei ole ollut lähellä minua enemmän kuin puoli tusinaa kertaa sen jälkeen kun menimme naimisiin."
  
  
  "Niin hän jättää sinut tänne? Kanssa vartijoina?" Pääni oli clearing nopeasti nyt, kumma kyllä, crack minun kallo neutraloida vaikutukset unen puute ja liian paljon viskiä.
  
  
  "Uh-huh. Hän antoi minulle iso jahti ja miehistön maksan pelata kuuro ja mykkä, mutta on olemassa nämä kaksi raskaan sarjan, joka seuraa minua eniten, minne ikinä menenkin." Hän naurahti ja käpertyi luokseni. "Mutta ei täällä."
  
  
  "Mitä tarkoitat?"
  
  
  "Voi, hän luulee, että hän pettää minua, mutta kaikkialla menen port täällä, näen heidät. Ja että iso vanha ruskea auto omaansa."
  
  
  "Iso-Mercedes?"
  
  
  "Uh-huh. Oletko huomannut, että liian? Jokainen huomannut."
  
  
  "Olit ... Pyrgos pari yötä sitten?"
  
  
  "Olen suunnitellut, mutta en voinut. Miksi? Siellä oli?"
  
  
  "Jonkin aikaa."
  
  
  "Mistä sinä saat huora?"
  
  
  "Hän ei ole huora. Ja se ei ole pieni."
  
  
  "Ei, se ei ole iso. Mutta en voinut tappaa hänen toinen käsi sidottuna selän taakse." Hän oli rukkaamalla minun vyö solki.
  
  
  "Minun täytyy päästä pois täältä."
  
  
  "Ei mitenkään. Meillä on juhlat, Nick Carter. Yksityistilaisuus, juuri nyt. Ja myöhemmin, kaikki kaverini tulee takaisin alukseen, ja minä näytän heille, että kukaan ei laiminlyö Sue-Ellen Barlow . kaikki hänen ystävänsä."
  
  
  Vedin pois hänen luotaan. "Tarkoitatko, että miksi olet tyrmäsi minut ja toivat minut tänne?"
  
  
  "No... se oli ehkä hieman viileä, kulta. Mutta valvoin koko yön näiden ihmisten kanssa, ja voin nähdä ne kikattavat, koska olin kehumassa sinua, ja sitten sinä teit minusta pellen kaikkien edessä. Joten kun minun vartijoina sanoi, että he näkivät kirjoitat hotellin baarissa, olin vain toimii hetken mielijohteesta. Nämä vartijoina, he ovat hyviä jotain, eikö? "
  
  
  "Kyllä, luulen, ne ovat. Missä he ovat nyt?"
  
  
  "Oh, minulla on yksi oven ulkopuolella." Hän heilautti kättään epämääräisesti. "Jos et voi odottaa päästä takaisin kreikkalainen piirakka."
  
  
  "Hän oli kone kiinni."
  
  
  "No, hän voi odottaa toinen päivä, eikö?"
  
  
  Saatoin nähdä, että yrittää järkeillä Sue-Ellen oli toivoton. Nousin ylös, poistamalla hänen kynsi kädet, ja käveli nopeasti ovelle. Kun avasin sen, näin karkea kasvot yhden miesten ruskea Mercedes katseli minua. Hän oli tilalla .45-kaliiperi pistooli kädessään, suunnattu suoraan rintaani. Se näytti siltä, että hän halusi käyttää sitä. Suljin oven uudelleen.
  
  
  "Kultaseni, luuletko, että annan sinun karata minulta, kun olen aiheuttanut kaiken tämän vaivan? Tule." Hän makasi valkoisella sohvalla, hänen paita maton vieressä häntä, toisaalta työntää osaksi vyötärönauha hänen minimaalinen bikini bottom.
  
  
  Oli aika, kun Sue-Ellen oli hauskaa ja hauska, säädytöntä, mutta terve. Oli selvää, nyt, että hän oli muuttunut, liioittelematta; olisin voinut oli hauskaa hänen kanssaan, mutta hänen pelejä kääntyi minua pois.
  
  
  Menin hänen luokseen ja otti pois hänen bikinit. Hän kaareva hänet vahva, kapea lantio auttaa. Minä rullattu hänet kiinni hänen vatsaan.
  
  
  "Mmm. Haluatko aloittaa kuin vanha sonni ja hieho?"
  
  
  "Miksi ei?" Olin unzipping housuni hyvin äänekkäästi, ja kun näin, että hänen silmänsä olivat kiinni, olen nopeasti nosti hänen paitansa. "Anna minulle kätesi," tilasin, koskettaa sisällä hänen reiteen, joten hän ei unohda, mitä hän ajatteli olin tekemässä. Hän teki kuten hän oli kertoi, huojuvat hänen pohja odottavasti.
  
  
  Kun äkillistä liikettä, tartuin häntä ranteista ja kääritty kangas hänen ympärillään. Ennen kuin hän tiesi, mitä oli tapahtumassa, olin turvattu hänen, hänen kätensä tuskallisen korkea hänen selkänsä takana.
  
  
  "Nick!", hän vaikeroi. "Paskiainen!"
  
  
  Hän taisteli kuin odotin, mutta minä nykäisi hänet jaloilleen; hän oli pieni, riittää minulle seistä varpaillaan ilman työtä, ja siinä asemassa hän ei voinut käyttää hänen voimansa minua vastaan.
  
  
  "Painu helvettiin täältä, Sue-Ellen," minä sähisi hänen korvaansa. "Minulla on asioita, emme voi pelata toisen kerran."
  
  
  "Paskiainen!", hän huusi, potki minua hänen kantapäät. Vedin hänet hieman korkeampi, ja hän huohotti tuskissaan. "Dino!", hän huusi. "Dino, tule tänne!"
  
  
  Tämä oli jotain, mitä en tiedä. Ovi vedettynä auki ja vartija koira lensi. Vaikka Sue-Ellen oli edessäni, hän ei ollut tarpeeksi iso luoda minkäänlaista kilpi, ei tällä etäisyydellä.
  
  
  "Ammu se paskiainen!" tyttö huusi. "Isku hänen päänsä irti!"
  
  
  Dino hymyili, kun hän hitaasti nosti aseen .45. Hän oli runsaasti aikaa tähdätä ja painaa liipaisinta.
  
  
  Mutta ei niin paljon kuin hän ajatteli. Minä kohautti olkapäitään ja päästi irti Hugo on vasen käsi. Edelleen tilalla Sue-Ellen toiseen käteeni, heitin kaksiteräinen veitsi suoraan hänen kurkkuunsa; en odota nähdä, jos se osui tavoite, mutta raahasi tytön alas ja ulos koska laukaus kolahti suljetussa tilassa.
  
  
  Kun katsoin ylös, vahtikoira oli vielä pystyasennossa kanssa ilmaus äärimmäinen yllätys sen kasvot. Hän katsoi alas tupakointi .45 hänen käsi, sitten hitaasti nosti hänen toinen käsi koskettaa kahva työntyy hänen kaulaansa. Hetken luulin, että hän oli menossa ampua uudelleen, mutta äkillinen kiire verta reikä minun veitsi oli tehnyt ratkaistaan se. Hän hitaasti romahti lattialle ja laskeutui äänettömästi paksu matto.
  
  
  Olin edelleen tilalla Sue-Ellen, kun menin katsomaan uutta elintä. Ensin otin aseen pois hänen sormensa, alkoi heittää sen pois, ja muutin mieleni. Tämä voi tulla kätevä, ja minun ei tarvitse mennä tullin läpi minun tulevan matkan. Sitten vedin veitsen ulos Dino kurkkuun; hän teki kurlutusäänen, ja paljon enemmän verta oli vuotanut.
  
  
  "Hitto, sinä, Nick Carter," Sue - Ellen ärähti. "Katso, mitä teit minun seinästä-seinään matto!"
  
  
  Mutta jopa rikas ja viileä Texas tyttö oli järkyttynyt, mitä tapahtui, ja käytin sitä. Potkaisin häntä ensin, ei liian varovasti, ja pakotti hänet takaisin, mitä oli tarkoitus olla hänen vaatteensa. Hän totteli nyrpeästi, sanaton hetken. Tarkistin kuolleen miehen taskut kuten tavallista, mutta ei löytänyt mitään, osoittavat, että hän oli joku muu kuin mitä Sue-Ellen sanoi.
  
  
  "Mitä aiot tehdä asialle?" Kysyin osoittaen ruumista.
  
  
  "Minua? Mitä tarkoitat minua?"
  
  
  "Hän on poikasi. Oman veneen"
  
  
  "No, sinä tapoit hänet!"
  
  
  "Itsepuolustukseksi tarkoituksiin. Kun olet kidnapannut minut."
  
  
  "Ha! Achillion, hän hoitaa tämän sotkun."
  
  
  "Vain hän on Japanissa. Tiesitkö, että watchdog alkaa haisemaan, ennen kuin miehesi tulee takaisin."
  
  
  Hän tuijotti iso elin matto ja pureskella kynsi. "Joo..."
  
  
  "Missä joukkueesi on?"
  
  
  "Minä lähetin heidät enimmäkseen lomalla. Paitsi pari kaveria, konehuoneessa ja yksi keittiössä."
  
  
  "Eivät he voi kuulla?"
  
  
  "Sanoin. He ovat kuuroja ja tyhmiä. - Ei kirjaimellisesti, Nick; he vain opetetaan sivuuttaa kaikki se tapahtuu, että iso vanha amme. Tiedätkö?" Hän oli menettää useimmat hänen Texas aksentti, ja kumma kyllä, pidin häntä paremmin.
  
  
  "Voisitko kuunnella? Vanha ystävä neuvoja?"
  
  
  "Ehkä."
  
  
  "Ota kuuro-mykkä miehistön ja saada helvettiin tämä portti. Heittää pois kehon tai mitä luulet on paras, mutta jos et ilmoita siitä poliisille, joudut vain pulaan. Ei tämä kaveri ole sukulaisia? ? "
  
  
  "Miten minun pitäisi tietää?"
  
  
  En tajunnut sitä. Hyvä. Tee niin kuin minä sanon. Se on nyt sinusta, Sue-Ellen."
  
  
  Hän oli vielä katsot ruumis, ja hän näytti kuin pieni tyttö, joka oli alkanut pilkata hänen päänsä. Joka oli hirviömäisen koko hänen.
  
  
  "Onko vene voin ottaa? Mene takaisin sloop?"
  
  
  "Uh-huh. Sidottu kiinni." Hän heilautti kättään epämääräisesti.
  
  
  "Sitten minä menen." Nostin raskaan pistoolin.
  
  
  Yhtäkkiä hän ryntäsi minua ja laittoi kätensä vyötäröni ympärille. "Oh, Nick! Olen niin helvetin pahoillani, olen pahoillani!"
  
  
  "Minä myös."
  
  
  "Etkö aio jäädä auttamaan?"
  
  
  "Ei, rakas.".
  
  
  "Rehellisesti?"
  
  
  "Kunniasanani. Ja jos et koskaan näe minua enää, kaikkialla maailmassa, sinun on parasta ajatella sama asia ennen kuin teet, että temppu uudelleen." Olen painanut hänen nenä kuono .45.
  
  
  Hän suuteli lämmin metalli ja katsoi minua. Siellä olivat todellisia kyyneliä hänen silmissään. "Kävisikö ensi viikon Bari?"
  
  
  "Mitä?"
  
  
  "En tarkoita, minun täytyy tavata joitakin ihmisiä. Ja jos olet vielä tässä osassa maailmaa ja... ja ei toimi."
  
  
  "Voi, herran tähden!" Mutta sitten minun oli pakko nauraa. Olen suuteli päälle päätään, joka oli punainen viimeksi olin nähnyt häntä, taputti häntä marmori-ankara, ja suuntasi ovelle. "Ehkä", sanoin.
  
  
  Otin moottorivene Scylla; se oli puolivälissä iltapäivällä, taivas oli vielä tumma yläpuolella, ja vene näytti pahaenteisesti hiljaa. Kun sain aluksella, jätin vene tuuliajolla; joku tulisi hakemaan sen kiireinen satama, ja epäilin sitä väliä paljon Sue-Ellen tai hänen poissa aviomies, ovatko he koskaan saanut sitä takaisin vai ei. Siellä oli paljon enemmän niitä.
  
  
  "Haloo? Kristina?"
  
  
  Valitettavasti ei ollut mitään elonmerkkejä harmaa pimeys. Kun pääsin ovelle, otin .45-kaliiperi pistooli pois minun takin taskuun, mutta oli liian myöhäistä. Etsii sisällä, löysin itseni näköinen mustaan tunneliin kuoleman jo toisen kerran sinä päivänä.
  
  
  
  
  
  
  Viidestoista luku.
  
  
  
  
  
  "Laita se alas hyvin hitaasti, Nick. Tapan sinut, jos et." Alex katsoi minua tärkein mökki, revolveri kädessään. En epäile häntä hetken ja tein niin kuin käskettiin.
  
  
  "Et tarvitse sitä," sanoin.
  
  
  "Nyt tiedän. Olet pilannut kaiken. Kaiken!"
  
  
  "Toivottavasti ei."Olen huolellisesti laskeutui matala portaita, kun hän perääntyi pitää etäisyyttä. Se oli ensimmäinen kerta, kun olin nähnyt se seisoo kunnon valossa, ja vaikka se oli paksumpi keskellä kuin se oli ollut viisitoista vuotta sitten, en ollut kiusaus kokeilla ja napata se. Vaikka hän ei ollut asetta. "Missä on Kristina?"
  
  
  "Anna mennä."
  
  
  "Alex, siinä on ongelma..."
  
  
  "McKee? Nick?" Christinan ääni tuli eteenpäin matkustamossa, ja hetkeä myöhemmin hän ilmestyi. "Mitä sinulle tapahtui?"
  
  
  Miten selittää epätoivoinen mies ja tyttö puoli rakkaus, että olet siepattiin hemmoteltu rikas ämmä, koska ..... No, tein parhaani. Lopussa, Alex hymyili, ja Christina näytti epäilyttävältä.
  
  
  "Tarkoitatko, että ne ihmiset autossa oli katsomassa häntä?"
  
  
  "Ja luulen, että hieman. Hotelli kohteessa Pyrgos".
  
  
  Hän nyökkäsi, ja hänen hymynsä oli epämiellyttävää. "Niin rikot sydämet minne mennä, huh, Nick Carter?"
  
  
  Hänen veljensä käänsi päätään voimakkaasti ja käski hänen olla hiljaa. Sitten hän laittaa aseen pois.
  
  
  "Mennään takaisin liiketoiminnan, Alex", sanoin. "Se on liian myöhäistä saada Kristina takaisin Ateenaan tänään se ei naurunalaiseksi..."
  
  
  "Hän oli jo rannalla peruuta varaus. Nyt huomenna iltapäivällä. Siihen asti, me kaikki pysyä aluksella. Voit sanoa, että olit ottanut tämän naisen, jahti, kuin jos olisi sammunut. Hieno. Kristina on paniikissa. Olet sairas. Mielestäni hyvää yötä meille kaikille." Hän kääntyi takaisin hänen piilopaikastaan ketjussa kaappi.
  
  
  "Ehkä voisimme käyttää sen ajan paremmin kuin että," minä sanoin. "Mitä tarkoitat, olen sekaisin se ylös?"
  
  
  "Ehkä ei kaikki niistä. Joka tapauksessa, sinä ja minä voi puhua kunnes olemme merellä. Vaikka siskoni ei saa tietää, mitä minun täytyy sanoa teidän ihmiset; vaara on liian suuri hänelle."
  
  
  "Niin herran tähden, miksi sinä vetää hänet tähän ensimmäinen paikka?"
  
  
  Hän suoristaa ylös, täyttö hänen lopussa mökki kuin genie tulossa ulos maaginen pullo. "Koska hän on minun perhe. En voi koskaan nähdä hänet jälleen; kuka voi kertoa tässä maailmassa? Näet, miten se voi olla, Nick Carter?"
  
  
  Melkein. En ole koskaan ollut perheen puhua, mutta minulla on se.
  
  
  Pimeys tuli armollisen nopeasti, että pilvinen päivä. Olen nukkunut useita tunteja, jopa silloin, kun Kristina oli käynnissä ympäri mökkiä vihoissaan, ja kun viimein pääsin ylös, se oli yö musta kuin sisäpuolella aseen piippu.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Kyllä?" Hän oli kannella, istuu ratissa ja musta huivi kiedottu hänen harteillaan kuin vanha talonpoika nainen. Menin hänen luokseen.
  
  
  "Sinun ei tarvitse olla vihainen minulle. En halua meidän hajottaa kanssasi."
  
  
  "Voi, se ei ole, N ... McKee. Mutta tänään olin valmis lähtemään, jättää sinut, jättää veljeäni, jonka olin tuntenut vain muutaman lyhyen tuntia... ja nyt tämä. Tämä on odotettavissa,. Mikä on sana? Käännät kelkkasi? "
  
  
  "Se on hyvä kreikkalainen sana."
  
  
  Se toi aavemainen hymy hänen joka noudattaa huulet. "Minun täytyy tietää, jos minun ei pitäisi"
  
  
  "Joka tapauksessa, sinun ei tarvitse huolehtia ne ihmiset ruskea Mercedes enää. He eivät seuraa sinua, et voi mennä takaisin Ateenaan ja kaikki on hyvin."
  
  
  "joo. Ehkä." Hän kääntyi minuun, hänen kasvonsa jännittynyt. "Mutta McKee oli eri... tavernassa ja minun hotelli."
  
  
  "Oletko varma, että se ei ollut sama henkilö?"
  
  
  "Miksi sen pitää olla? Miksi tuo nainen on henkivartijoita seuraa minua?"
  
  
  "Oh, ehkä se ei ole mitään tekemistä", sanoin kevyesti, ei usko minun sanojani hetken.
  
  
  "Sinä et usko minua."
  
  
  "En tietenkään."
  
  
  "Oi, ei. Olet vakooja, voit odottaa asioita, kuten tämä, ja kun he yrittävät tappaa sinut aseen kanssa, voit käyttää naisen kehon suojella itseäsi, kun olet tappaa heidät."
  
  
  Kun olin kertonut Alex tarina minun ongelma Sue-Ellen, olin unohtanut Christina läsnäoloa; - nyt toivon, että en olisi käynyt kaikkia yksityiskohtia.
  
  
  "Tule," kehotin häntä
  
  
  "Tämä on vaarallinen asia, Kristina. Olla iloinen, että voit tulla ulos se huomenna keskipäivällä."
  
  
  "Minua? Saanko koskaan tietää jotain?"
  
  
  "En näe miksi ei..."
  
  
  Siitä, miten hän reagoi, meidän on kuullut kaikki samaan aikaan: pehmeä lähestymistapa vene meidän keula, pehmeä push, ja nopea scramble nahka-pohjainen saappaat eteenpäin kannella. Olen liukui pois istuimen ja istui alas, kurkottaa .45 samaan aikaan. Siellä oli vain tarpeeksi valoa nähdä pari epäselvä muotoja edellä paksu masto, liikkuvat hitaasti meidän suuntaan.
  
  
  "Nick!" Kristina sähisi.
  
  
  Viimeinen asia, jonka halusin tehdä, oli ampua; ääni hiljainen satama oli kuin tykillä ammuttu. Laitoin Hugo minun vasen käsi ja odotti.
  
  
  "Herra McKee." Ääni tuli toisella puolella masto, pehmeä mutta selkeä;
  
  
  En vastannut.
  
  
  "Tyttö silmieni edessä. Saat vastauksen, tai hän on kuollut."
  
  
  Katsoin olkani yli. Kristina oli vielä jäässä ratin takana, hänen kätensä hänen kurkkuun:
  
  
  "Hyvä on", sanoin.
  
  
  "Haluamme vain puhua hänelle. Jos et liiku, me ei liiku. Oletko samaa mieltä?"
  
  
  Tunnistin äänen; se oli käynyt huoneessani Pyrgos pari yötä sitten, anteeksi, kuin sen omistaja raahasi ruumiin tuleen paeta.
  
  
  "Mitä sinä haluat hänestä?"
  
  
  "Vain muutama sana. Jos sinulla on ase, ota pudota se, Herra McKee. Emme halua mitään ongelmia, mitä?"
  
  
  "Sitten me puhumme."
  
  
  "Yksityinen. Neiti Zenopolis, voit astua askeleen eteenpäin?"
  
  
  Kristina alkoi nousta ylös, mutta olen viittoili häntä pysymään, missä hän oli.
  
  
  "Hän kertoo sinulle, kun istuu edelleen. Kerroit, että olet poliisi?"
  
  
  "Niin, et muista minua, Herra McKee?"
  
  
  "Joo."
  
  
  "Erittäin hyvä. Sitten sinulla ei ole mitään vastalauseita. Neiti Zenopolis?"
  
  
  Minä näin, että toinen varjo liikkui pitkin ohikulkutien, ja aloin heikentää se .45 sen suuntaan. Ei melua, ei melua, en anna heidän viedä meidät.
  
  
  "Ei, Herra McKee," sanoi mies, takana maston. "En voi nähdä hyvin selvästi. Pudota se nyt."
  
  
  Minä tein. Voisin tappaa, mutta ei molempia. Mutta kun en laita ase alas kannelle, tunsin ääriviivat taskulamppu käteni alla. En viitsinyt nähdä, jos joku miehistä voisi nähdä, mitä olin tekemässä, mutta nostin sen ylös ja kääntyi neljän kammion säde.
  
  
  Mies mastoon laittaa hänen kätensä yli hänen silmänsä, ja olen nopeasti kytkeä valon toinen. Hän sokaisi hetkeksi, sitten porrastettu takaisin ja putosi yli laidan. Ennen kuin minä kuulin suuren splash, laitoin valot takaisin päälle toinen henkilö, kun taas päästä takaisin vetää Christina ohjaamoon takanani.
  
  
  "Pudota aseesi," sanoin matalalla äänellä ja veti ulos .45. Hän teki kuten hän oli kertoi, että hänen aseensa putoaa katon cab jysähtäen. Hän oli edelleen tilalla hänen kätensä edessä hänen kasvonsa. Nousin ylös ja alkoi häntä kohtaan, Hugo kädessäni.
  
  
  Jos minulla olisi ollut valmis ampumaan hänet, hän olisi ollut kuollut, mutta äkillisen liikkeen, hän kääntyi ja hyppäsi sivuun. Siellä oli iso splash, sitten hiljaisuus. Menin puolella nähdä, missä hän oli, minun valo piristyi liikehdintää veden alla, sitten menetti sen. Aloin eteenpäin, mutta Kristina tarttui käteeni.
  
  
  "Nick! Nick! "Minulle, hänen äänensä kantoi ainakin pari kilometriä vettä, joka oli kuunnellut tuhat korvat. "Se on mies! Se, joka jahtasi minua!"
  
  
  "Kumpi?"
  
  
  "Että... ensimmäinen. Se, joka tippui ensimmäisenä."
  
  
  Käännyin pois minun valo, ja jättää huomiotta äänen vene työntää pois Scylla on keula, koska en voinut nähdä hyvin selvästi ihmisen kasvot valo osui ensin. Hän oli upea roikkuvat viikset, ja vain pari yötä sitten, hän kuoli käsivarsilleni, ammuttiin rintaan hänen kumppani.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Missä hitossa sinä olet ollut?" Vaadin, että kun kiipesi eteenpäin hyttiin ja avaa ketjun kaappi ovi.
  
  
  En ole täällä. Muistatko?"
  
  
  "Tietenkin. Joten he tappavat arvokasta sisko, ja pysy tässä reikä kuin rotta?"
  
  
  "Jos ne tappaa molemmat, ehkä menen sitten edessä luukku ja tappaa heidät, kyllä. Sitten ei ole muuta keinoa. Mutta minulla on paljon kunnioitusta sinulle, Nick Carter, kuulen nuo typerät kengät ja tiedän, että voit käsitellä niitä ilman avaamista."
  
  
  "Olisit voinut tappaa heidät puukolla. Takaapäin. En halunnut ampua, joten he lähtivät."
  
  
  Ensimmäistä kertaa, Alex näytti epävarma. Ehkä olet oikeassa. Mutta ... " Hän katseli minua hänen sisarensa, joka oli kiinni olkapäästäni.
  
  
  "Nick?", hän sanoi. Se ärsytti, että hän oli käyttänyt oikeaa nimeäni; kaikki, mitä meillä oli yhdessä nyt, että minulla oli huono olo.
  
  
  ja nyt minusta tuntui, että emme tunteneet toisiamme ollenkaan.
  
  
  "Mikä se on?"
  
  
  "Älä jätä minua tänne, Nick. En voi mennä takaisin Ateenaan nyt, ei koskaan."
  
  
  "Katso, tämä on mahdotonta..."
  
  
  "Mutta miksi ei, Nick?" "Siskoni, hän on vaarassa, vai mitä? Meidän pitäisi ottaa hänet mukaamme."
  
  
  "Alex, täältä, jos olemme onnekkaita, se olisi hyvä kaksi päivää ennen kuin voimme saada Taranto. Koko ajatus tämä toiminta on, että emme tee mitään, joka voisi häiritä meitä tien. Jos Christina tulee meille, minulle, se voisi pilata koko jutun."
  
  
  "Ja jos hän jää, hän luultavasti kuolee. Ei, ystäväni, en voinut antaa sen tapahtua. Se on minun vika, kyllä, että olen tuonut hänet tähän juttuun, mutta nyt se on kaksi meistä tehdä kaikkemme, jotta hänen tehdä se. älä kärsiä siitä."
  
  
  Hänen kätensä tärisi minun takaisin, ja joka päätti minua enemmän kuin Alexin logiikkaa. Hyvä. Mennään. Juuri nyt."
  
  
  
  
  
  
  Kuusitoista
  
  
  
  
  
  Lähdin satamaan alle käynnissä valot, käyttämällä laivalla apulaitteet. Kun ei ollut muita veneitä näköpiirissä, Alex hiipi ohjaamoon ja istui jalkojeni juuressa.
  
  
  "Et tiedä, nämä vedet", hän ilmoitti. "Valo poijut kertoa, jos ei mennä. Kerron teille minne mennä."
  
  
  Nojalla hänen ohjausta, seurasimme salainen kanava, joka antaa välillä saaren ja mantereen; yksi klusterin kirkkaita valoja, hän kertoi minulle, merkintä välinen raja Albania ja Kreikka. "He ovat niin linnoituksia! Ei ankeriasta voisi siirtää ne synkimpinä yötä maailma."
  
  
  "Miten sinä onnistuit?"
  
  
  "Ei siellä, ystäväni. Mutta jos ne on sijoitettu niin monet ihmiset ja laitteet suojella rajojaan, niin siellä on varmasti muitakin paikkoja, joissa ei voi olla niin monet heistä. Ehkä ei edes riitä, vai mitä?"
  
  
  "Luulin, että rannikolla Albania oli hyvin vartioitu kaikkialla."
  
  
  "Kyllä ... ei paha. Mutta ehkä ei ole tarpeeksi hyvä."
  
  
  "Miten on pohjoisen rajan?"
  
  
  "Eh?"
  
  
  "Pitkin Jugoslavian? Ja se osa, Kreikka?"
  
  
  Alex nousi ylös. "Tiedät tämän, Nick Carter?"
  
  
  "Se on tarpeeksi", valehtelin. "Sanoit, että sinulla on jotain tärkeää kertoa meille, kun tuli ulos. Olet poissa. Mikä se on?"
  
  
  Hän virnisti ja osoitti eteenpäin. "Kun me läpi tämän salmen, jossa saamme iski Albanian konekivääriä niin lähellä, että voit haistaa ruudin niiden patruunat, sitten minä kerron sinulle yhden tai kaksi asiaa. Se on aika sait selville."
  
  
  Hän oli oikeassa olemisesta lähellä Albanian rannikkoa, kun hän huomautti, navigointi valot, minulla oli tunne, että voisin melkein päästä rantaan molemmin puolin. Tankkeri tulossa toiselta puolelta kanavan säikäytti minut hetkeksi; se ei edes näytä olevan tilaa meidän pikku vene. Alex neuvoi minua sivuuttaa sitä.
  
  
  Kun lähdimme salmen takana ja tuli ulos merelle, olen melkein huokaisi helpotuksesta uudelleen, mutta en ollut liian onnellinen. Tuuli oli kyytiin ja heti kun olemme lähteneet barrikadeille Korfu, se puhalsi suoraan meidän hampaita. Kun aloimme kokea kovia iskuja, Alex meni eteenpäin nosta puomin, sitten pohja. Se oli kuin olisi heittänyt pari hampurilaisia grillissä ja seisoo takaisin katsella niitä saada hiiltynyt.
  
  
  "Olemme purjehdus, Nick Carter. Oletko hyvä merimies?"
  
  
  "Olen kunnossa."
  
  
  Hyvä. Tämä on silti sinun ilo risteily, ja kun dawn tulee, minun täytyy mennä alas. Jos joku pääsee lähelle ... No, kaunis siskoni voi jättää sinua, voi hän? Voit aalto hänet ja olla onnellinen, ja jos ne eivät näytä sopivan, voit ampua ja tappaa heidät."
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Kyllä?"
  
  
  "Mitä helvettiä tämä on? Meillä on jäljellä salmi."
  
  
  "joo. Ja minun täytyy kertoa sinulle, koska jos en tee sitä, sinun täytyy tietää,. Tiedätkö, kuka olen ollut kaikki nämä vuodet?"
  
  
  "Loikkari".
  
  
  "Voi, kyllä, että, mutta älä ole niin epäilyttäviä, ystäväni. Kotimaassani ... no, katsokaa sitä tänään. On kommunisti suurempi uhka kuin se, joka on uskollinen nykyiselle hallitukselle? Tai yksi, joka oli vain Kommunistisen aiemmin? Ei . En ole tekosyitä, Nick, tiedän, että. Huomasin sietämätön korruptio kotimaassani, ja niin kävin Albaniassa, missä he olivat hyvin onnellisia käyttää palveluja. Nämä ovat vahvoja ihmisiä, nämä Albaanit, jotka ovat joskus kutsutaan Mongolit. - Euroopassa. Erilainen kuin kaikki muut, tiedäthän? "
  
  
  Tiesin, että se, epämääräisesti. He olivat vahvoja, salamyhkäinen, vihamielinen ulkopuolisille, ja kovaa taistelijat, jotka oli vastustanut mahdolliset hyökkääjät vuosisatojen ajan. Yli puolet näistä ihmiset olivat Muslimeja, ja he taistelivat heidän vuoret yhtä fanaattisesti kuin niiden veljet autiomaassa Lähi-Idän maissa.
  
  
  "Mitä tapahtui?" Minä kysyin. "Mikä sai sinut tulemaan takaisin?"
  
  
  "No, ystäväni, se vie aikaa kertoa teille kaikille siitä. Näet, kommunismi on hyvä leveller; jopa Albaniassa, se kääntyy ylpeä sotureita osaksi pikkumainen byrokraatit. Mutta tuo ei ollut vastaus kysymykseesi, ei se? "
  
  
  "Ei mitenkään."
  
  
  "Niin, minä kerron sinulle, ja sinun pitäisi kuunnella tarkasti. Suuri liikkuvuus maailman kommunismi on kaikki, mutta pysähtyi; presidentti on kokous johtajat Kiinassa ja Moskovassa, ja Vietnamin Sota on ohi. Nyt." Hän naurahti. "joo. Mutta on jäseniä tämän suuren Liikkeen, jotka eivät pidä tätä kehitystä, ystäväni. He silti kuunnella Marx, Lenin ja Stalin, ja uskovat, että kommunismi on aina laajentaa, kunnes järjestelmä ohjaa koko maailma. . Olipa kerran, uskokaa minua, olin melkein yksi heistä. Mutta ei nyt, Nick, ei nyt. Joka tapauksessa, he ovat edelleen aktiivisia, nämä fanaatikot, ja he valmistautuvat hirveä toiminta, joka voi paremmin edistää heidän asiaansa. yli kaksikymmentä Vietnam."
  
  
  "Mikä tuo on?"
  
  
  "Tiedätkö, kahden järven välisellä rajalla Albanian ja Jugoslavian? Lähellä Kreikka?"
  
  
  "En." Olen selvästi muistaa Hawk luento kartalla.
  
  
  "Juuri nyt, on armeija. He eivät kuulu mihinkään maahan; he ovat Kreikkalaisia, Albaaneja, Jugoslaavit, mutta ne ovat kaikki uskolliset Kommunistit vanhan kova koulu. ... Niin... kaksi päivää, ne ovat aktiivisia. sarjan sissien hyökkäyksiä neutraali alue kolmen maan välillä, joka on täysin sekoittaa maailman voimia. Ne johtivat, kuten te Amerikkalaiset on keksi lause niin hyvin, ehdollinen Vietcong ... "
  
  
  Päästin irti ratista ja pyörähti ympäri katsomaan Alex on laaja, rauhallinen kasvot. "Mitä!?"
  
  
  "Aivan, ystäväni. Kuka on paremmat valmiudet tehdä niin sotilasoperaatioita kuin Vietkong? Heidän primitiivinen aseita ja niiden pieni, aliravittu joukot, he taistelivat ranskan ja Amerikkalaiset korviaan myöten niin kauan, kuin voimme muistaa. . On se käsittämätöntä, että he siirtää tietonsa ja heidän idealismi tällainen ryhmä, joka on kerännyt tällä syrjäisellä alueella välillä Ohrid ja Järven Prespa? Ajattele mahdollisuudet! Toisaalta, vankkumaton liittolainen yhdysvallat, vaikkakin sotilasdiktatuurin näinä päivinä; toisaalta, sortavin kommunistihallinnon länsimaissa; ja kolmantena, Jugoslaviassa, enemmän yhteensopiva Länteen kuin Venäläisten kanssa. Jotka toimivat heitä vastaan, kun niiden ratsioita alkaa? Mistä maasta he tulevat, ja vaikka ne voi löytää mitä tahansa suurvaltojen tehdä? Aikooko yhdysvallat pommittaa heitä? On Venäläisten tankkien läpi Jugoslavian? Ei, ystäväni. Silti, jotain on tehtävä, vai mitä? Koska yhdessä tämän kampanjan kauhun ja kuoleman, siellä on propaganda, joka ei salli maailman sivuuttaa, mitä tapahtuu meidän pieni nurkka maailmaa. Ennemmin tai myöhemmin, on toteutettava toimenpiteitä, ja tämä johtaa väistämättä konfliktiin Lännen ja kommunistisen valtuudet."
  
  
  "Kuulostaa melko synkkä", myönsin. "Mutta miten tiedät tämän kaiken?"
  
  
  Alex nauroi. "Koska minä, ystäväni, auttoi asettaa se kaikki ylös, kunnes tajusin mitä olin tekemässä."
  
  
  "Etkö tiedä?"
  
  
  "Älä ole niin skeptinen, Nick. Olen asiantuntija omalla alallani, ja kuten monet asiantuntijat, en ollut kertonut enemmän kuin halusin tietää siitä kaiken tarkoitusta varten jokin suunnitelma."
  
  
  "Mutta sait selville?"
  
  
  "joo. En löytänyt ulos. Ja huomasin, että en voisi elää sen tiedon kanssa, joka minulla oli. Niin... " Hän katseli ympärilleen pimeässä, ahdistava taivas yllämme. "Niin, täällä minä olen."
  
  
  Hän sai ratissa ennen aamunkoittoa, mutta en edes yritä nukkua. Siellä oli liian monta kysymystä.
  
  
  "Kerroit agentit Kreikassa, että kukaan ei kaipaa sinua Albaniassa muutaman päivän. Miten onnistuit siinä?"
  
  
  "No, ei se ollut vaikeaa. Se on maa, jossa on vuoria kaikki yli sen, ja erittäin huonot tiet. Minulla oli paljon vapautta matkustaa ympäri minun tehtäviä. Edestakaisin läpi vuorten; en ole koskaan ollut Etelä-Amerikassa, mutta mitä olen lukenut, on olemassa maissa, kuten Chilessä ja Perussa, jossa suunnilleen samoja ehtoja. Koko ajan autot ja bussit lähtevät tiet laskeutua joitakin kauko-vuoren rinnettä. Ei ole liikenteen useita päiviä ja melko usein. "
  
  
  "Mutta he etsivät sinua, ei ne? Jopa vuorenrinteellä?"
  
  
  "Ai niin. Minun kuljettaja ja minä, me piristyi vanha mies meidän viimeinen matka. Iso, vanha mies, melkein yhtä iso kuin minä. Lupasin hänelle kyydin rannikolle; minulla on paljon ystäviä keskuudessa Albania aikana minun matkustaa, tiedätkö? Olen draped univormuni takki yli hänen harteillaan pitää hänet lämpimänä kylmässä vuoristossa. En ota asiakirjat
  
  
  pois taskusta, se ei ole niin pitkä matka. Ja sitten kuljettaja tekee väärin, ja olen jotenkin hallita päästä pois, ennen kuin auto menee vuoren yli. Siellä on paljon tulta siellä. Vanha mies ei koskaan saa kylmää taas, eh? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Olin takaisin ratissa, taistelevat raskas aaltoja, kun Kristina tuli kannelle. Hänen kasvonsa olivat turvoksissa, ja se ei ollut unta. Hän ei puhunut minulle, mutta piristyi hänen kahvia muki ja nojautui ohjaamon kattoon, katse eteenpäin.
  
  
  "Hei", sanoin pehmeästi.
  
  
  Se vei hänet kauan aikaa vastata, mutta hiljaisuudessa, hän lopulta kääntyi kohtaamaan minua.
  
  
  "Nukuitko hyvin?"
  
  
  "Niin kai", hän sanoi välinpitämättömästi. "Kuinka pian saamme Taranto?"
  
  
  "Luultavasti huomenna. Meillä ei ollut paljon onnea sään kanssa risteilylle."
  
  
  "Ei, emme ole tehneet sitä vielä." Hän meni alakertaan ilman, että toinen sana, ja minä olin yksin pitkään tuntia, kunnes aurinko tuli taas esiin.
  
  
  Alex yllätti minut tulemalla kannella päivänvalossa, mutta hänen selitys oli järkeä. "Katso, ystäväni, olemme puolimatkassa Italia, eikö? Jos he luulevat, että olen mukana tämän veneen... ugh! "Hän teki pommikone eleen kädellään. "En halua olla siellä, kun aurinko paistaa. Ei, jos en tarvitse."
  
  
  Kristina liittyi pian meille, tuo höyryävät kupit kahvia ja siististi järjestetty levy viipaloitu roskapostia ja fetajuustoa. Alex osoitti suosiotaan, kun hän näki tämän.
  
  
  "Nyt tämä on minun hyvä kreikan sisko!" hän karjui, tarttumalla kourallinen ja lapioi lihaa ja juustoa suuhunsa. Kristina hymyili heikosti. Tein hänen ajaa, kun menin alakertaan ajella ja vaihtaa.
  
  
  Olin vain kaavinta viime vaahto nenäni alta, kun kuulin kaukainen myrskyisät tehokkaat moottorit. Jalat naarmuuntunut ohjaamo-kannella, ja kurkistin ulos ovesta juuri ajoissa nähdä Alex sukeltaa tärkein mökki.
  
  
  "Mikä se on?"
  
  
  "Iso moottorivene. Se on tulossa meitä kohti." Hän otti revolverin telineeseen yläpuolella keittiön pesuallas, tarkistaa maksu, ja meni takaisin laivaan.
  
  
  Pudotin veitsen, pyyhki viimeiset partavaahtoa pois minun ylähuuli, ja otti sen pois .45. Surkea ase yli kahdenkymmenen metrin päässä, mutta se oli kaikki, mitä oli. Olen ajanut ohi Alex ja kiipesi ohjaamoon, jossa Kristina anna pyörän vauhdissa ylös tuuleen, katsomassa veneellä kuljettava.
  
  
  "Pitää hänet liikkuvat," tilasin, ja työntää ase paitani alla.
  
  
  Se oli suuri musta-kuoritut, risteilijä, leikkaa läpi aaltojen, kuin jos niitä ei olisi. Meidän kulma, kaikki saatoin nähdä oli jousi ja pieni osa ohjaamo, jossa on suuri valonheitin asennettu sen. Hän tuli meille, kuten keskikenttäpelaaja jahtaa puuttua, kuka oli onnekas ja päässyt pois ruoho. Kirosin Hawk ja hänen koko purjevene suunnitella uudelleen.
  
  
  Vedin aseeni esiin ja piti häntä jalkaan, pitää hänet pois näkyvistä. Vene kiihtyi, tulee liian lähelle meidän perässä, ennen kuin hidastaa hieman ja ajautuminen pois puolelle. Olin aikeissa nostaa aseen ja ampua, kun näin miehen ratin takana.
  
  
  "Hei, kaunis!", hän huusi läpi spray hänen runko. "Kun seuraavan kerran olet Paxos, jätä se tyhmä Amerikkalainen taakse, okei?"
  
  
  Ranskalainen shokki hiukset ja ujo, itsevarma hymy heilautti kättään, puhalsi suudelma Kristina, ja heitti paljon vettä meidän suuntaan, alkaen moottorit ja matkalla kohtisuoraan meidän kurssin.
  
  
  "Paskiainen," I hengitetään, tucking ase takaisin minun vyö. "Lyön vetoa, hän on menossa Bari."
  
  
  "Mitä?" Kristina kysyi. Hän oli kalpea ja vapina, ja en voi syyttää häntä.
  
  
  "Sillä ei ole väliä. Minä ajan."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Meillä on vielä ollut tullut rantaan ennen pimeää, mutta tiesin, että olimme kantapään Italian boot. Niin kauan kuin ei ollut merkkiäkään harjoittamisesta, päätin että voisin rentoutua; menin eteenpäin matkustamossa nähdä, jos voisin saada neljä tai viisi tuntia unta. Kun kuulin Kristina matkustamossa kahvin ja hurja muovi astiat, siivoan, että kaikki naiset ovat syntyneet tekemään. Sitten kuulin hänen lähestymistapa ohjaamoon, ja siellä oli täydellinen hiljaisuus, lukuun ottamatta äänen aaltojen liplatusta vasten rungon tuuman tai niin päästäni ...
  
  
  Se oli painajainen, ja ensimmäinen ajatukseni oli, että tämä tapahtuisi. Siellä oli kylmä henkäys kasvoillani, chill kurkussa. Yritin vetää itseäni pois unelma, mutta vuonna piki pimeydessä, painajainen ei mene pois. Tunsin terä veitsi viipalointi kautta lihaa, ja tiesin, että en ollut unta.
  
  
  Olen varmaan huusi kuin hyppäsin pois veitsellä. Koska olen julma
  
  
  Sitten minulla oli osuma päähän kylkiluut veneen rungon vieressä kapea kerrossänky. Olin järkyttynyt, ja tunsin, että minun hiukset nykiä ja pää napsahtaa takaisin. Veitsi upposi syvälle minun aataminomena, sitten katosi räjähtävä murina jostain takanani.
  
  
  Tajusin, että se oli himmeä valo, taskulamppu, ja aavemainen valo näin kaksi kierretty kasvot kumartuneena minua. He olivat toisin kuin mitään olen koskaan ennen nähnyt: silmät, suu kireällä, ei ääniä ollenkaan, vain raskasta hengityksen vinkuminen kuulostaa vanha auto ottaa sen viimeinen henkäys.
  
  
  Nousin istumaan äkillisesti, tarttui .45-kaliiperin pistooli, ja totesi, että se on vielä tallessa turvallisesti minun vyö.
  
  
  "Älä huoli, Nick", Alex murahti. "Hän ei saanut sitä."
  
  
  Hän piti häntä kaulasta kanssa tammi-ihmeissään kyynärvarren, ja minä näin, kun hän viileästi kierretty hänen sormensa kunnes hän pudotti veitsen, Hugo.
  
  
  Minä sanoi. "Mitä helvettiä?"
  
  
  "Herää, Nick." Hän työnsi tytön kapean kota toinen kerrossänky, " haluatko tappaa hänet, vai mitä?"
  
  
  Katsoin häntä hämärässä, hänen kasvonsa piilossa paksu verho hiukset. "Tappaa hänet?"
  
  
  "Tietenkin."
  
  
  "Siskosi?" Olin vielä puoliksi unessa.
  
  
  "Sisko?" Hän tuhahti ja tarttui hänen leukaansa, pakottaa hänet katsoa ylös valoon. "Ei hän ole siskoni, Nick Carter. Ja nyt hän on noin kuolla."
  
  
  
  
  
  
  Luku seitsemäntoista
  
  
  
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. "Tapa minut." Hänen päänsä putosi vastaan Alex on karhun tassu, kuin jos hän ei voinut pitää sitä enää, tai ei halunnut.
  
  
  Työnsin hänen veljensä käden pois ja veti veitsen viisto kansi välillämme. "Eikö se ole sinun sisko, Alex?"
  
  
  "Ei tietenkään."
  
  
  "Mistä tiedät?"
  
  
  "Tiesin, että se ensimmäisen minuutin näin hänet kävely minun taksi. Siskoni oli vielä vauva, kun olen viimeksi nähnyt häntä, mutta hän näytti aivan kuten minä. Kaunis, kyllä, mutta paksut jalat ja kroppa kuin minulla. Ei niin iso, ehkä. mutta ei se voinut olla niin täydellinen." Hän juoksi heikko lyijykynä palkki pituudelta tyttö on sullottu ruumis korostaa se, ja jouduin samaa mieltä, että ei ollut paljon yhdennäköisyyttä.
  
  
  Pääsin ulos ja sai hänet katsomaan minua. "Yritit tappaa minut?"
  
  
  Hän sanoi sen epäröimättä.
  
  
  "Miksi?"
  
  
  "Koska minun oli pakko."
  
  
  "Ja Alex, liian?"
  
  
  "Tietenkin."Hän ei ollut mitään pidättele.
  
  
  "Miten?"
  
  
  "Kun sinä kuolet, minä ampuisin hänet." Hän totesi minun vyö, jossa .45-kaliiperi pistooli oli jumissa.
  
  
  "Ja mitä sitten?"
  
  
  "Oh, tappaa minut! Ole kiltti!"
  
  
  "Tule, Kristina. Mitä sitten?"
  
  
  Hän otti syvään henkeä. "Ja sitten... minun piti heittää veljeni Alexin ruumiin yli laidan ja antaa sinun Italian rannikolla. Taranto, jos mahdollista, mutta missä."
  
  
  "Mikä oli tavoite?" En halunnut kaivaa sitä niin, mutta nyt oli aika selvittää totuus.
  
  
  "Minä... minun olisi pitänyt sanoa, että Alex oli väärässä tietoja. Että te kaksi joutui tappeluun, tappoivat toisiaan, ja ... no, okei. Eikö se ole ilmeistä?"
  
  
  "Oletko töissä toisella puolella?"
  
  
  "Ei valinta!" Hän katseli villisti, ensin minua, sitten Alex, sitten syvyyksiin avata ketju kaappi. Hän nyyhkytti."Mitä muuta olisin voinut tehdä?"
  
  
  Se oli Alex, joka oli sympaattinen. "Mitä he ovat yllään sinua?", hän kysyi.
  
  
  "Poikani", hän mutisi.
  
  
  "Poika?"
  
  
  "joo. Minä... olen Bulgariasta. Vanhempani olivat kreikkalaisia, mutta ne muutti sisällissodan aikana. Olen syntynyt tässä likainen maa, mutta kasvoin kreikan."
  
  
  "Ja teidän poikanne?"
  
  
  "Minulla on yksi poika. Hän on nyt neljä vuotta vanha. Se on valtion omistuksessa. Ja Minä...."
  
  
  Olen liukui Hugo takaisin tuppeen ja tarkastetaan .45 ja hän pani hänet sohvalle viereeni. "Kristina? On, että sinun nimesi on?"
  
  
  "Voi, kyllä. Se oli ongelma!"
  
  
  "Niinkö se oli?"
  
  
  Hän nosti päätään, katsoi suoraan minua, sitten Alex. "Minä olen Christina Calixos. Olen kaksikymmentäneljä vuotta vanha. Kun olin yhdeksäntoista, minulla oli lapsi, mutta minulla ei ole miestä. Valtio otti sen pois minulta. En voinut edes nähdä häntä. Kun äiti ja isä kuoli, minulla ei ollut mitään. Hän lähti, joten muutin rajan yli Kreikkaan, jossa toivoin, että minulla olisi enemmän vapaa ja jotenkin saada poikani takaisin. Lähes vuoden olen elänyt pelossa, koska minulla ei ollut asiakirjoja; sitten olin Prevez." Hän katsoi minua. "Preveza, olin rannalla, kun nuori tyttö hukkui. Siellä oli suuri väkijoukko, ja siellä oli hänen asioita lähellä. Katsoin ylös ja näki, että hänen nimensä oli Kristina. Otin ne ja tuli Christina Zenopolis. Lopetin hoitotyön koulu, edes lähtenyt minun rakastaja ja muutti toinen osa Ateenan niin, että kukaan ei epäile minun identiteetti
  
  
  tämä Ja tämä toimi, kunnes he löysivät minut."
  
  
  "He?"
  
  
  Hän vilkaisi Alexia. "Se oli... mitä? Kaksi kuukautta sitten? Kuusi viikkoa? He löysivät minut, ja he kertoivat minulle, kuka olen ja kaikki minun poika state house. Ja mitä olisi tapahtunut, jos en tee yhteistyötä heidän kanssaan? Tiesin hyvin vähän siitä, Christina Zenopolis, mutta nyt tunnen hänet paremmin kuin minä itse. He tiesivät, että olet tulossa ulos, Alex. En usko, että he tiesivät tarkalleen, kuinka käyttää minua, mutta he olivat hyvin onnekas, eikö? "
  
  
  Alex nykäisi lopussa hänen viikset. "joo. He olivat hyvin onnekas. Mitä jos en olisi välttämättä halunnut ottaa yhteyttä?"
  
  
  "Oletan, että he tiesivät, että jokaista liikettäsi. En voi sanoa. Mutta minä tiedän... " Hän kääntyi minuun. "Nick? Mies, joka putosi veneestä, kun he hyökkäsivät kimppuumme? Luulit, että hän oli tappanut pari yötä aiemmin."
  
  
  "Ei minua. Hänen kumppani."
  
  
  "Voi, kyllä. Mutta he kertoivat minulle, miten se pitäisi tehdä vaha luoti täynnä verta, kuin mitä jossain vaiheessa taikureita käyttää? He tiesivät, et voi olla lankaan tyhjin käsin."
  
  
  "Tuo kuulostaa aika pirun vaikea minulle", sanoin. "Miksi he eivät vain puukottaa Alex kuolemaan ja saada se yli kanssa?"
  
  
  "En voi sanoa, että. Minulla oli vain pieni tehtävä loppuun..."
  
  
  "Pari murhaa."
  
  
  "Kyllä! Kaksi kuolemantapausta ihmisiä, en tiennyt elämässä poikani! Voisitko valita toisin?"
  
  
  "Okei, okei."Se oli vaikeaa, ei vastata hänen intohimonsa, mutta koska minä istuin heitä vastapäätä, näin Alex silitti hänen ex-siskon olkapäätä vasten mietteliäänä. Jotenkin löysin sen helpompi jatkaa. "Anna minulle laittaa sen suorasukaisesti. Sinua ei seurattu, kun olimme yhdessä?"
  
  
  "Ei, ei. He tekivät sen jopa tehdä luulet, että olen vaarassa. Ja ne ihmiset, jotka tuli laivalla viime yönä... sinä tiedät."
  
  
  "Joten sinun täytyy mennä matkalle kanssamme."
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Ja tappaa meidät."
  
  
  Pitkän aikaa ainoa ääni tungosta huone oli Kristina on terävä hengitys. Sitten Alex selvitti kurkkuaan, kuten alligaattorin kehrää sen kuukausittain illallinen.
  
  
  "Oletko tyytyväinen, Nick Carter?"
  
  
  "Enemmän tai vähemmän."
  
  
  "Mikset sitten mene ylös ja nähdä, missä tämä vene on menossa?"
  
  
  Jälkeen dawn, ylitimme kantapää Italian boot ja olivat puoliksi Taranto, kun ensimmäinen helikopteri lensi yläpuolella. Yöllä, minä säädettyihin kolme oranssi pelastusrengasta eteenpäin kannella, koska meillä oli sovittu, ja kun helikopteri huomasi meidät, käsi lensi ulos kertomaan meille, että se oli sidottu Scylla. Alle tuntia myöhemmin, toinen helikopteri, tai ehkä sama, laskeutui laajalahden vieressä se ottaa Alex ja Kristina aluksella. Minulle jäi Hawk-ja pelastusvene, joka oli otettu alas helikopterista. sää oli huono uudelleen, ja ennen kuin pomoni oli ollut taksissa enemmän kuin viisi minuuttia, hänen kasvonsa oli alussa vastaamaan pyörteisiin vihreä vesi ympärillämme.
  
  
  "Kuinka kauan kestää, ennen kuin voit saada tämän portin?", hän kysyi.
  
  
  "Ehkä pari tuntia."
  
  
  Hän pysähtyi ennen vastaamista. "Oi, minä näen."
  
  
  "Halusitko puhua jostakin?"
  
  
  "No, ehkä. Minun ottaa se tyttö oli yksi heistä?"
  
  
  "Hän oli kuin että. En löisi vetoa, että juuri nyt."
  
  
  "Auts?"
  
  
  "Uusi rakkaus". Näin Kristina ja Alex katsoivat toisiaan, ennen kuin he astuivat helikopteri.
  
  
  "Mutta ... ne ovat veli ja sisar!"
  
  
  Täytin tiedot. Hawke nyökkäsi viisaasti. "Ehkä hän voi auttaa meitä."
  
  
  "Jos voit tehdä jotain hänen vauva."
  
  
  "Se on mahdollista. Minun täytyy työskennellä sitä."
  
  
  Me ajautui hiljaisuudessa jonkin aikaa, ennen kuin hän puhui taas. "Miten voit, N3? Ei haavoja? Ei mustelmia?"
  
  
  "Ei ole mitään puhuttavaa. Paljon asioita."
  
  
  Hyvä. Kun pääsemme takaisin Washingtoniin tänä iltana, minun täytyy puhua sinulle..."
  
  
  "Odota hetki."
  
  
  "Kyllä?"
  
  
  Olen taputti ohjauspyörä. "Minun täytyy päästä takaisin veneeseen."
  
  
  "Se voidaan hoitaa."
  
  
  "Minä teen sen mieluummin itse. En voi tulla takaisin jonain päivänä."
  
  
  "Hyvä..."
  
  
  "Kyllä?"
  
  
  "Niin, olet kai oikeassa. Kuinka kauan se kestää?"
  
  
  "Muutaman päivän. Säästä riippuen."
  
  
  Hyvä. Mutta älä ota yhtään enempää aikaa kuin on tarpeen, Nick. Me tarvitsemme sinua."
  
  
  "En", lupasin, ja alkoi henkisesti piirtämistä kurssin Bari. Olin melkein koukussa Kristina jonkin aikaa, mutta jopa Sue-Ellen koskaan laittaa veitsen kurkullani. Se on aika hauskaa. Tämä on minun menetelmä.
  
  
  
  
  
  
  Koodi
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Koodi
  
  
  Omistettu ihmiset yhdysvalloissa Salainen Palvelu
  
  
  
  Prologi
  
  
  En tee sitä Kirby hautajaisiin. Olin Singaporessa aikaan, yllään parta ja lasit ja poseeraa kuin ohjus loikkari pyrkivät myymään Amerikan salaisuuksia Kiinan Kommunistit. Minulla oli osani tarpeeksi hyvin poistaa yksi Mao: n keskeisiä toimijoita ja murtautua tiedot kaasuputken hän oli perustanut, niin että voisin saada pari luoteja minun puolella ja saada salatun sähkeellä onnittelut Hawke, johtava nero yksikön työskentelen. Me kutsumme sitä AX. Olemme hyviä tyyppejä.
  
  
  Kun myöhästynyt uutinen Kirby kuolemasta saavutti minut, olin käsitelty Brittiläinen sairaala pohjoisrannikolla Malaiji Niemimaalla. Hawke oli tarpeeksi yhteyttä Brittien kanssa löytää minulle hyvä lääkärit, pehmeä sänky, ja kaunis hoitaja. Uutisia Kirby oli pilannut kaiken.
  
  
  Kirby oli yksi KIRVES on parhaat agentit, fiksu ja luotettava. Olemme työskennelleet yhdessä vaikeita tehtäviä, latinalaisessa Amerikassa, joka laittaa sinut läpi paljon haasteita. En ole unohtanut, miten Kirby, kova mies kytkin ja kokenut helikopterin lentäjä, tarttui minua pois veneen Kuuban vesillä juuri ennen kuin alus hajosi pienemmiksi paloiksi kuin palapeli.
  
  
  Nyt hän oli kuollut, ja kukaan ei tiennyt, kuka hänen tappajat olivat. Niiden löytäminen oli seuraava tehtäväni.
  
  
  Ensimmäisessä luvussa.
  
  
  Kone vei minut yksityiselle lentokentälle Florida Keys. Auto oli odottamassa, pitkä mies, jolla on ilmeettömät kasvot nojaa huppu. Tunnistin hänet. Hän oli yksi kaksi AX-aineita, jotka työskentelivät kuten Hawk on henkivartijat. Hänen nimi oli Smith.
  
  
  Se oli yksi Smithin useimmat puhelias päivää. Hän vain sanoi, kahdeksantoista sanat, kun hän ajoi minut tavata Haukka.
  
  
  "Vanha mies ei pidä hänen hampaansa yhdessä", hän sanoi. Me riensi alas autio tie, limusiini nopeusmittari osoittaa 70. "En muista koskaan nähneeni häntä niin inhottavaa tuulella."
  
  
  Syy Hawke ' s epäonnea ei ole vaikea selvittää. Kukaan ei jää kylmäksi, kun menettää agentti David Kirby.
  
  
  Limusiini kääntyi nurkkaan ja minä näin yksinäinen mökki istuu lopussa päällystettyä tietä. Kuin mökki, tutkin tyhjä telakka osaksi hiljainen lahti. Meksikonlahden väreili etäisyys kuin värillinen lasi estää auringon.
  
  
  Tuuli puhalsi eri puolilla saarta, ruffling Hawke ' s valkoiset hiukset. Hän odotti ulkopuolella mökki, kun saavuimme. Kopio Smith, ilmeetön toinen operatiivinen yleensä löytyy Hawke ' s-puolella, seisoi ovella.
  
  
  "Tämä on paikka, jossa murhat tapahtuivat," Hawke sanoi, heiluttaa kättään nopeasti ja häijysti suuntaan talon. "Minä otan sinut sisälle hetken."
  
  
  "Kiitos, että lähetit minulle."
  
  
  "Minä en provosoi sinä kostoretkeä, Nick. Lähetin sinulle, koska tarvitsen sinua."
  
  
  Hän mulkaisi minua ja jatkoi. "Olemme onnistuneet palauttaa joitakin yksityiskohtia. Tappajat olivat ajo-pieni kuorma-auto. He pysähtyivät siellä", hän huomautti," ja leikkaa puhelin johdot johtavat talon. Sitten he menivät taloon, ja vakuuttunut siitä, että joku myöntää, että he olivat merkinantajan, luultavasti varjolla tarkistaa puhelimen. Luulemme, että he olivat pukeutuneet kuin asentajat. He kiinni Kirby ja mies Kirby toi tapaamaan yllätyksenä, ja tappoi heidät, ja kaksi muuta, jotka olivat mökki aikaan . Siellä oli ripaus katkeruutta hänen äänessään, kun hän lisäsi,"Emme vielä tiedä, keitä he olivat ja voi vain arvailla heidän motiivinsa."
  
  
  "Kuinka monta ihmistä etsimme?"
  
  
  "Kuten arvata, sanoisin, että neljä. Ainakin kaksi niistä oli aseistettu konepistooli. Yksi heistä oli haulikko. Löysimme kappaleita, joissa yksi heistä kiersi talon lähestyä takaapäin. Hän rikkoi takaoven, ja he saivat miehet sisällä ristituleen. Se oli kauhea työ ."
  
  
  Tuuli puhalsi vastaan meitä, kun me käveli kohti taloa, ja Smith seurasi hiljaisuus.
  
  
  "Mikä oli Kirby on tehtävä?" Minä kysyin.
  
  
  "Hän tuli tänne puhumaan henkilölle, vuokrata mökki. Tuo henkilö oli Frank Abruz."
  
  
  Se nimi sai minut lopettamaan minun kappaleita. "Frank Abruz mafia?"
  
  
  "Ja kukaan muu. Legendaarinen Frank Abruz. Yksi harvoista mafia on koskaan antanut mennä arvosanoin. Hän kärsi sydänkohtauksen, ja päätti, että hän halusi viettää hänen viimeisinä päivinä Sisiliassa. Mafia hallitus äänesti hänen eläke-ja päätti maksaa hänelle pienen eläkkeen uskollinen palvelu." Hawk salli itselleen pienen hymyn. Eläke oli hieman parempi kuin kulta kello. Kaksisataa tuhatta vuodessa, itse asiassa. Olemme oppineet, että Abrouz olisi lähdössä maasta muutaman viikon sisällä, ja Kirby otti yhteyttä hänen kanssaan."
  
  
  "Olisin kiinnostunut tietämään, mitä he puhuivat, KIRVES agentti ja entinen mafian capo."
  
  
  "Abruz on matka, Nick. Hän oli mies luottaa sotivien ryhmittymien sisällä Veljeyden, ja kun he olivat herkkä tehtävän ratkaisemaan ulkomailla, he usein lähetti hänet." Hawk kosketti kättäni. "Nyt mennään mökille."
  
  
  
  
  
  Toinen henkivartija nimeltä Corbett avasi oven meille. Melkein säpsähti, kun menimme sisälle. Paikka oli ollut suljettuna jo useita kuukausia, mutta silti se näytti kuoleman haju.
  
  
  "Frank Abruz oli mielenkiintoinen henkilö, individualisti. En voi sanoa, että kunnioitin häntä. "Hänen ennätys oli liian verinen," Hawke jatkoi, " mutta hän oli yksi johtajista, joka puhui vastaan mafia on osallistuminen kansainväliseen huumekauppaan. Se on taistellut tätä kiivaasti viimeiset kaksi vuotta, kun Amerikkalainen haara mafia oli tarjolla sopimuksen mukaan Aasian ryhmä, joka kontrolloi choicest oopiumin kentät Indokiinassa."
  
  
  "Oli, että ennen sydänkohtaus, joka johti hänen eläkkeelle?"
  
  
  "Se on oikein. Sitten, kun Abruz onnistui muuttamaan kommunistisen puolueellinen asema paljon, kaikki pilviin. Hän esitteli tulokset mafia korkea Neuvosto ja kehotti heitä tarkistamaan ehdotusta. Tällä kertaa äänestys oli hänen edukseen. siellä oli toisinajattelijoita, mutta hallitus päätti peruuttaa sopimus ."
  
  
  "En ymmärrä. Abruz oli tietoa oopiumin kenttiä, joita voisimme käyttää. Kirby yritti vakuuttaa hänelle, antaa se meille."
  
  
  "Abruz hyveitä oli vähän, mutta yksi heistä oli uskomus, että kommunismi ei aallon tulevaisuudessa. Oli syytä toivoa, että hän olisi kanssamme yhteistyötä. Kirby epäillään myös, että Abruz oli joitakin tietoja Kommunistit. Ehkä heidän mafia yhteystiedot olivat yhteydessä heidän kanssaan ei vain huumausaineiden alalla."
  
  
  "Millaisia asioita?"
  
  
  "Kirby tiennyt. Abruz vain vihjasi, että hän tiesi jotain, että AX voi löytää hyvin mielenkiintoinen."
  
  
  Haukka vei minut huoneeseen, joka oli täynnä luodinreikiä. Hän heilautti kättään vihaisesti. "Killers ei ota riskejä, kuten näette. Ne suihkutetaan tarpeeksi johtaa tappamaan kymmeniä ihmisiä."
  
  
  "Abruz oli kova maine. Sydänkohtaus tai ei ole sydänkohtaus, mutta hän ei ollut sellainen ihminen, jonka kanssa pelata.
  
  
  Haukka nyökkäsi. "He olivat nopeita ja tehokkaita, myönnän sen. Ja täysin kylmäverinen."
  
  
  "Sanoit, että kaksi muuta ihmistä olivat Abruz on kaverit?"
  
  
  "Hänen henkivartijoita."
  
  
  Avasin ikkunan ja anna tuulessa. Luulin, että vanhan mafian capo ja ystäväni Kirby makaa lattialla, jossa heidän ruumiinsa revitty luoteja. Otin syvään viileää ilmaa streaming alas kasvojani.
  
  
  "Miten mafia tuntuu Abruz on kuolema?"
  
  
  "Minun yleensä luotettavat lähteet sanovat, että he ovat kauhuissaan siitä, että yksi heidän luotettu vanhempi lukuja on ollut sekava. Mutta muista, että Abruz näkemykset on kumottu apua ja että hän on tehnyt vihamiehiä. Mikä on tärkeää minulle on, että yksi tärkeimmistä tekijöistä oli tappanut olosuhteissa, että en voi selittää. En aio luopua tästä mitään muuta kuin olet. Haluan tappajat löydy."
  
  
  "On olemassa kolme vaihtoehtoa", sanoin. "Kommunistinen aineet, vanhoja vihollisia Abruz, tai joku, joka ei pidä siitä, että hän oli rajoittanut Aasian huumekauppa."
  
  
  Hawke valunut sikarin tuhkaa hänen housut ja harjattu ne pois. "Neljä vaihtoehtoa. Muistatko, kun mainitsin Abruz on 200 000 dollaria vuodessa eläkettä? Hän oli ensimmäisen vuoden maksu hänen talo. Hän katosi yhdessä tappajia."
  
  
  "Tappaa yksi mafia on pelätyin esimiehensä? Se vie hullu keksiä tällainen ajatus."
  
  
  Haukka nousi äkillisesti. "Katso näitä luodin reikiä. Luuletko, että vastaava henkilö oli järjissään?"
  
  
  Hän oli oikeassa.
  
  
  Seurasin Hawk ulkopuolella. "Olen nähnyt talon ja kuullut tarinan, mutta et kiirehdi minua täällä vain siksi, että. Mitä muuta?"
  
  
  "Siellä oli toinen henkilö mökki, joka pakeni verilöylyn. Lopulta löysimme hänet."
  
  
  * * *
  
  
  Tyttö näytti miljoonaa dollaria, ennen kuin inflaatio. Hän oli blondi, nuori, ja pitkäsäärinen. Vaikka hänellä oli yllään takki, jossa kaulus kääntyi ylös, olen vilaukselta hänen kasvonsa, kun hän käveli ulos ravintolasta ja kadulle. Hän oli korkea, näkyvä poskipäät ja leveä, tummat silmät - hauras joukko ominaisuuksia ei ole merkitty kyynisyyttä ja jäykkyys odotin.
  
  
  "Liikkumatta," Haukka sanoi miehelle valvoa projektoriin. Me istuimme pimeässä projektio huone yksi tärkeimmistä KIRVES emäkset, opiskelu still-kuvan näytössä. "Hänen nimensä on Sheila Brant, mutta hän ei kutsu itseään enää" Hawke sanoi. "Se on ollut pitkä aika, kun löysimme hänet."
  
  
  Löysin vaikea uskoa, mitä Hawke oli minulle kertonut Sheila Brant. Se ei mene ohut kasvot ja pehmeä silmät.
  
  
  "Oletko varma, että hän oli Frank Abruz rakastajatar?"
  
  
  "Ilman epäilystäkään. Mutta me tiedämme hyvin vähän siitä, kuka hän oli, ennen kuin Abruz haki hänet Vegasissa."
  
  
  Annoin pois turhautunut huokaus. Ei kai ole mitään lakia, joka sanoo, että kaunis kaksikymmentä-kaksi-vuotias tyttö voi löytää onnen sängyssä ikääntymisen mafian capo. "Vanha gangsteri oli maku."
  
  
  "Hyvin paljon, kuten sinun, itse asiassa," Haukka sanoi sardonically. Sitten hän jatkoi: "Kun huomasimme, että Sheila asui mökki Floridassa Abruz ja ei ollut kuolleiden joukossa, olemme alkaneet etsiä häntä.
  
  
  
  
  
  
  Hän peitti jäljet hyvin."
  
  
  "Kuka on hän pakenee? Ah, laki, mafia?"
  
  
  "Luultavasti kaikki kolme. Ja ehkä joku muu. Voit olla onnellinen tietää, että aion järjestää voit kysyä Sheila tähän kysymykseen."
  
  
  Olin sitä innolla. Vilkaisin hehkuva soittaa minun katsella. Vaikka tiesin, että tiedotustilaisuus oli tarpeen, aloin tuntea terävä reuna kärsimättömyys. En malttanut odottaa osuma tien ja seurata polkua David Kirby on tappajia. Tämä polku oli jo liian kylmä sovi minulle.
  
  
  "Tämä elokuva ammuttiin pikkukaupungissa Idahon kutsutaan Bonham. Sheila Brant on asunut siellä viimeiset kaksi kuukautta. Sinulla on kattaa tarina selittää äkillinen ilmaantuminen. Emme halua pelotella tytön karkuun. uudelleen, " Hawke kertoi. "Mutta kun tulet, sinun täytyy räjäyttää sen."
  
  
  "Mennään katsomaan elokuvan loppuun," ehdotin.
  
  
  Projektori kytketään päälle. Katsoimme, kuten Sheila Brant käveli kohti pysäköity auto, yksi käsi hänen takin taskuun. Siellä oli sileä armon hänen liikkeitä. Kun hän avasi auton oven, hänen pää nykäisi voimakkaasti, kuin jos hän oli kuullut äänen, joka teki hänet hermostuneeksi. Kun hän tajusi, että ääni oli vaaraton, helpotus kosketti hänen kasvojaan.
  
  
  Hän sai autoon ja ajoi pois, kamera seuraa häntä kunnes hän kääntyi nurkkaan.
  
  
  "Meidän mies oli kuvaamassa hotellin ikkunasta kadun toisella puolella ravintola. Tyttö on siellä töissä tarjoilijana, " Hawke sanoi. Se oli kahdeksan päivää sitten. Meidän mies ei ole yrittänyt ottaa yhteyttä. Se on sinun työsi. Yhteyttä Sheila ja, jos tarpeen, suhde. Meidän täytyy tietää, mitä hän tietää. Kaikki se."
  
  
  Projektorin pois päältä ja valot tuli, täyttö huone kirkkautta.
  
  
  "No, ei elokuva kerro sinulle mitään?" Haukka kysyi.
  
  
  "Sinä olit oikeassa. Hän on peloissaan. Hänellä oli ase hänen oikean takin taskuun. Hän on myös hyvät jalat."
  
  
  "Luulin, että olisit huomannut tämän kaiken", Haukka sanoi kuivasti. "Varmista, että sinulla pitää silmällä hänen oikea kätensä sekä jalkansa."
  
  
  Hän ojensi minulle kansion, hän oli tilalla hänen syliinsä. Se sisälsi AX-tiedosto Sheila ja yhteenveto minun kansikuvan. Minulla oli koko päivä muistaa niitä, valmistella fake ID, ja tutustuttaa itse kanssa erikoislaitteet ottaisin mukaani Idaho.
  
  
  Jätin Sheila Brant-tiedoston huoneisto rakennuksessa, jossa määrättiin, sitten piristyi minun fake ID. Ned Harper, kuvassa ajokortti, näytti aivan kuin Nick Carter. Hän oli kovat kasvot, mutta pidin siitä. Yhdessä minun HENKILÖKORTTI, sain matkalaukku täynnä henkilökohtaiset tavarat sopiva rooli olisin pelaa Idaho. Vaatteet ei näytä uutta tai tehty, mutta ne sopivat minulle täydellisesti.
  
  
  Vietin tunnin armory. Tarkistin laatikon, joka sisälsi muun tappavan kohteita, suuritehoinen kivääri pitkän kantaman ulkopuolelle. Yhdessä minun henkilökohtainen aseita, tämä antoi minulle sama tulivoimaa kuin jotkut poliisilaitokset.
  
  
  Toisen pysähdykseni oli pohja on elektroniikan laitos. On Hawk tilauksia, asiantuntijamme koottu pakki minulle. Se näytti parranajo pakki, mutta se oli herkkä kuuntelu-laitteet, kamera, ja pieni nauhuri. Epäilin, että tarvitsen tätä laitetta, mutta Haukka ei ollut kadonnut mitään.
  
  
  Minulla oli toinen vierailu tehdä , suojaan, jossa mekaanikot tutkivat auton ajoin, kun minusta tuli mies nimeltä Ned Harper. Yksi mekaniikka oli vanttera pikku mies hänen nelikymppisiä, jotka hän oli kuullut paljon siitä, Nick Carter ja halusi tavata minut. Päätin olla kertomatta hänelle, että puolet siitä, mitä hän oli kuullut, oli luultavasti ole totta.
  
  
  "Me määräsi tarjota sinulle auton, joka näytti kuin se oli ostanut halvalla toisen käden paljon, mutta joka ei todellakaan ole hyvä", hän sanoi virnistäen. "Se mitä me teimme. Tämä pieni tyttö ei ole kaunis, mutta mielestäni sinun rakastua häneen. Hän reagoi kuten ranskalainen huora."
  
  
  Menimme toiselle puolelle latoa. Mekaanikko totesi pieni osa tie täynnä esteitä. "Siinä missä me kokeilla sitä. Testi-driver on, kokeile sitä itse."
  
  
  Kolme-vuotias Ford maalilla tahrat ja kolhut yksi lokasuojat kehräsi lopussa esterata. Kuljettaja, kypärä, vilkutti meille ja sulki kaasupolkimella. Auto lähti kuin kaltattu kissa.
  
  
  "Lupaan olla mahdollisuus saada 120 tunnin päästä hänen vuonna hyppysellinen," pikku mekaanikko sanoi ylpeänä. "Me asettaa sen kuin konsertti viulu."
  
  
  Auto ajoi esteitä. Luulin, että hän oli ensimmäinen, mutta kuljettaja leikkaa rengas viime hetkellä. Hän zigzagged autolla pitkin tietenkin, renkaat ulisee. Lopussa rodun, hän lyönyt jarrut ja alkoi auton tahallinen spin, sorvaus se noin Hollywood stuntman on hohto ennen suoristus ylös ja ajo takaisin meille.
  
  
  "Tämä mies on mennä Indianapolis", sanoin.
  
  
  Mekaanikko hymy kasvoi.
  
  
  
  
  
  "Pidätkö yllätyksiä, Carter?"
  
  
  Tiesin, mitä hän tarkoitti, kun kuljettaja nousi autosta, otti kypärän pois päästään, ja ravisteli pois hänen harja kirkkaan punaiset hiukset. Vaikka hänen ruumiinsa piilossa muodoton haalari, ei ollut epäilystäkään siitä, että testi kuljettaja oli nainen. .
  
  
  Hänen poskiaan huuhtoa, ja hän tuli meille, svengaava kypärä kädessään.
  
  
  "Mitä luulet, N3?", hän sanoi, käyttäen minun salamurhaaja listalla sen sijaan minun nimeni. Tyttöjen keskuudessa, joka näytti yhtä silmiinpistävää kuin hänen, yritin kannustaa hieman enemmän dating kuin että.
  
  
  "Noin auto tai kuljettaja?" Minä kysyin.
  
  
  Hänen vihreät silmänsä välähti tulipalo. "Autot, tietenkin. En välitä, mitä mieltä olet kuljettaja."
  
  
  Vilkaisin mekaanikko, joka kohautti olkapäitään ja perääntyi diplomaattisesti. Hän ei halunnut olla todistamassa, kun että upea punapää hienonnettu kuuluisa Nick Carter pieniksi palasiksi hänen halveksuntaa.
  
  
  "Mitä minä olen sinulle tehnyt?" Kysyin häneltä, hieman hämmentynyt.
  
  
  "Mitään. Katsotaanpa, jos se pysyy sellaisena, N3."
  
  
  Ja taas-osaston nimen sijaan. Otin sen ja kimaltaa palo hänen silmissään, kun haaste. "Luulin, että olet osoittaa pois hieman, kun olet ajo auton," sanoin. "Oli se minulle?"
  
  
  "Tietenkin, jos luulet niin. Olit varmaan yllättynyt siitä, että nainen voi ajaa autoa paremmin kuin sinä." Hänen ylpeä lip kiertynyt, mutta se teki hänen täyden suu näyttää vieläkin houkuttelevampi. "Mennään ilmeinen pois tieltä nyt, N3. Jotkut tytöt täällä voi palvoa sinua makuuhuone urheilija, mutta maine ei vaikutuksen minuun."
  
  
  "Mikä sinuun tekee vaikutuksen - suorituskykyä? Ehkä voimme järjestää seulonta."
  
  
  Hän nauroi, koska jos ehdotus huvitti häntä. Hän nykäisi vetoketju hänen roikkuva haalari. "Tiedätkö, mitä minulle kerrottiin, N3? Minulle kerrottiin, että jos olet lentokoneessa, joka kaatuu, voit silti löytää aikaa ehdottaa lentoemäntä."
  
  
  Se on totta", sanoin hänelle. "Itse asiassa, että on mitä sanoin.
  
  
  Hän kohautti olkiaan haalari pois hänen harteillaan ja pakoili ulos, toimitusjohtaja tehdä rutiini yhtä jännittävä kuin striptease. Alla hänen työvaatteet, hänellä oli yllään tiukka housut ja pusero, joka tarttui hänen käyrät, kuten nahka.
  
  
  "Minä kunnioitan sinua kuin ammattilainen. N3 nimi tarkoittaa jotain, " hän sanoi. "Mutta jatketaan keskustelua ammattilaistasolla, on me?"
  
  
  En voinut ajatella mitään, olin niin kiinnostunut, muuta kuin ehkä opetusta raittiutta vanha piikoja ' house.
  
  
  "Auton hoidettu hyvin, mutta haluaisin kokeilla sitä itse," sanoin hänelle.
  
  
  Sain pyörän alle, heräsi moottori, ja varmuuskopioidaan. Sitten sain potkut. Kävin läpi kurssin niin nopeasti kuin tyttö ja päätyi jarrutus auton tekemällä jyrkkä double turn. Kun pääsin ulos heitin hänelle avaimet ja sanoi, "Tämä tekee", ajattelin, ja hän sylki kasvoilleni.
  
  
  "Nyt, kuka on osoittaa pois?", hän sanoi, mutta siellä oli ripaus yllätys sekoittaa sarkasmia äänessään.
  
  
  "Auto ei ole kovin suuri, mutta se on paljon konepellin alle. Näytät iso nainen, mutta ehkä ei niin paljon. Olen utelias tarpeeksi itseltäni tämän kysymyksen." Heitin kaksoiskappale avain minun huone hänen käteensä. "Jos haluat käyttää tätä, sen pitäisi olla tänään. Olen lähdössä pohja aamulla."
  
  
  "Mitä luulet, että voisin harkita sitä?"
  
  
  "Ehkä olet yhtä utelias kuin minä", sanoin.
  
  
  Takaisin hyttiini, otin pois minun takki, paljastaen riisuttu luger quick-release riki alla vasen käteni. Aseet testasin at AX vaihteli tehtävästä toiseen, mutta en ole koskaan ollut ilman minun henkilökohtainen aseita: luger, jotka nimesin Wilhelmina; tikari, Hugo, minun hihassa, ja pieni Pierre kaasua pommi teipattu sisällä minun reiteen. Pommi voi tappaa kaikki suljetussa huoneessa sekunnissa; kaikki se kesti oli jyrkkä käännös, joka voisi rikkoa sen kuori.
  
  
  Avaa pöytälaatikossa, olen vetänyt kansio Hawk oli antanut minulle. Olen selattava takaisin kansi ja rypisti otsaansa harmi. Luulin, muistin, että jätin kopion kansikuvan päälle tiedosto. Nyt ensimmäinen sivu oli arkki kuvaus Sheila ulkonäkö ja still-kuva elokuvasta olin nähnyt aiemmin päivällä.
  
  
  Sanoin itselleni, että minun täytyi olla väärässä. Olen vierittää läpi kansion sisällön, mutta ei ollut merkki on yhden sivun mittainen tarina. No, ei ole mitään syytä huoleen nyt, ajattelin. Se olisi vaikea ulkopuolisen tulla AX-base, kuten salakuljetus höyrylaiva osaksi football stadium.
  
  
  Silti hieman huolissani, aloin kertausta tiedoston Brant tyttö. Aivan kuten Hawke sanoi, on olemassa mitään yksityiskohtia menneisyydestään. Hän voisi olla syntynyt viikonlopun Frank Abruz haki hänet Las Vegasissa. Kuitenkin, kun AX löysi hänet Idaho, tiedot on huolellisesti valmis - tuntia hän työskenteli tarjoilijana, kun hän yleensä meni nukkumaan, ja jopa lyijykynä luonnos suunnitelma talon hän oli vuokrannut.
  
  
  
  
  
  Monta kertaa olen halunnut olla valokuvamuisti. Koska minulla ei ollut yksi, olen kehittänyt oman menetelmiä ankkurointi avain tosiasiat in my head. Tein muistiinpanoja pocket notebook olen mukanaan minulle ja kertausta niitä, katsoin ulkoasu Sheilan house, sitten venytetty ulos nukkumaan, laittaa kaikki ajatukseni, paitsi materiaali luin.
  
  
  Taisin torkahtaa. Heräsin pimeässä ja oli hätkähtää ääni heikko, joten en pystynyt tunnistamaan sitä.
  
  
  Se tuli jälleen, vain heikko raapimista, metalli koskettaa metallia. Hyppäsin sängystä ja laskeutui minun reidet, luger kädessä.
  
  
  Ovi avautui ja keltainen putki valoa, juoksi lattian poikki. Punapää sanoi, " Sinulla on nopeat refleksit, N3."
  
  
  Olen rento kuin tajusin, että ääni kuulin oli hänen avain kääntyi oven. Minua ei haittaa olla kiinni ase kädessä. Vaisto, joka sai minut sängystä on pelastanut henkeni useammin kuin kerran.
  
  
  "Turn on valo. Painiketta seinän takana sinua", sanoin tytölle.
  
  
  Hän kääntää valokytkin, sitten heitti minulle avaimen. "Jos olet lähdössä huomenna, en tarvitse sitä enää, enhän?"
  
  
  Minulla oli avain, virnisteli. "Niin, olit utelias."
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. "Minun piti selvittää, jos kaikki olin sanonut, oli totta."
  
  
  "Miksi et sulje ovi ja esitellä itsesi?" Minä sanoi.
  
  
  Hän sulki sen, ei ota hänen silmänsä pois minusta. Haasteena edelleen loisti heidän vihreä syvyyksiin.
  
  
  "Patricia Steele," hän sanoi.
  
  
  Riisuin olkahihna, ripustaa sen yli takana tuoli, ja kotelossa Luger. "Kuinka kauan olet ollut töissä KIRVES?"
  
  
  "Noin vuosi. Nyt kysytään, miten kaltaiseni tyttö joutui tämän liiketoiminnan."
  
  
  "Anna minun arvata. Halusit todistaa, että voit tehdä kaiken mitä mies voi tehdä."
  
  
  "Voi, sinä ovela paskiainen", hän sanoi, ilman mitään näkyvää pahaa.
  
  
  "Minulla on pullo viskiä", sanoin. "Lahja pomo. Voin avata se?"
  
  
  "En tullut tänne juomaan", hän sanoi. Hän veti puseron päänsä yli ja heitti sen tuolille.
  
  
  Hänellä oli yllään musta pitsi bra. No, puoli rintaliivit. Hänen kupit olivat täynnä. "No säädetty" oli yksi sopimatonta kuvaukset, jotka tulivat mieleen, kun katsoin häntä.
  
  
  Harjaamalla hänen kirkkaan punainen harja hiukset, hän hymyili minulle. Hymy oli osittain pilkaten, osittain lupaavia.
  
  
  Muistin linja, joka päivä. Minä toisti sen. "Kuka nyt on bragging?"
  
  
  "Olen", hän myönsi. "Mutta sinä pidä siitä."
  
  
  Silti hymyillen, hän veti alas lentää hänen vetoketjulliset housut ja kiipesi ulos kasa he kasataan hänen jalkojensa juuressa. Nyt hänellä oli yllään vain mustat rintaliivit ja matching kaistale musta pitsi alla.
  
  
  Hän rauhallisesti käveli sängylle ja istui reunalla. Hän rento hänen rintaliivit ja veti sen pois hänen suuret rinnat. Leffa hänen käsi, hän draped hänen vaatteensa yli pääty ja sitten makaamaan tyynyn.
  
  
  "Jätän sinulle pikkuhousut", hän sanoi. "Luulin, että haluat repiä ne pois."
  
  
  Siellä oli jotain muuta kuin haaste hänen silmissään nyt. Jännitystä, halu.
  
  
  Kun otin vaatteeni pois ja hän näki, hiusneula ja kaasun pommi, hän huudahti: "jumalani, olet kävely arsenal."
  
  
  Olen virnisti hävyttömän. "Voit pakata pari ydintä itse."
  
  
  Hänen naurunsa oli käheä ja estoton. Hän voisi todistaa, että hän oli yhtä kaikki mies, mutta hän varmasti ei ole mielessä kohdellaan seksiobjektina. "Tule, N3,", hän kehotti.
  
  
  "Nick", sanoin hänelle. "Sänky ei ole oikea paikka esittäytyä."
  
  
  "Lempinimi. Nick", hän sanoi," olen valmis."
  
  
  I repäisi pois hänen lacy alusvaatteet. Hän oli oikeassa. Nautin tekemässä.
  
  
  Pat oli vahva tyttö. Kuten olemme omaksuneet, tunsin lihakset hänet takaisin väristä. Hänen suunsa oli pehmeä ja lämmin, ja hänen kielensä oli nopea ja nopea. Hautasin kasvoni hänen rintaansa, ja hänen sormensa kaivettu minun hiukset. Kun pelasin hänen kovat nännit, hän writhed ja murisi kuin nälkäinen kissa.
  
  
  Käteni liukui alas hänen pakarat, ja nostin hänet ylös täyttää minun ensimmäinen työntövoima. Olen upposi syvälle hänen kanssaan ja kuullut hänen vaikerrus. Hänen kehonsa vasten omaani. Kun olen eläviksi minun liikkeitä, hän tärisi ja ravisteli sänky. Hän oli notkea vahvuus eläin.
  
  
  "Nick", hän hengitti. "Hoidetaan tämä yhdessä."
  
  
  Sikäli kuin olen huolestunut, hänen ajoitus oli täydellinen. Itse asiassa, kaikki oli täydellistä.
  
  
  Hänen kätensä liukui alas minun reiteen, tutkimalla. "Lihaksia. Olet oikea pala lihaa, Herra Carter."
  
  
  "Niin oletkin."
  
  
  "En ollut valmis tähän. Olet jopa parempi kuin olin kertonut."
  
  
  "Ymmärrän, että. Minä ansaitsen enemmän kuin ammatillinen kunnioitus."
  
  
  Hän oli nauraa. "Voinko nukkua täällä tänä iltana?"
  
  
  "Voit jäädä tänne yöksi", sanoin," en tiedä, kuinka paljon unta saat."
  
  
  Kaksi
  
  
  Heräsin aikaisin aamulla ja alkoi pakata ennen kuin punapää heräsi ja kaataa sänkyyn.
  
  
  "Nick", hän sanoi, " se oli hienoa. Varsinkin viimeinen aika."
  
  
  Nauhoitin kaasua pommi sisällä minun reiteen. Viime yö oli viime yönä. Tänään kaikki oli kuten tavallista. Minä solki ylös
  
  
  
  
  Olen rahapulassa tikari minun kyynärvarren ja tarkastetaan keväällä mekanismi. Minä taivuttaa käteni, ja ohut veitsi liukui käteni, valmiina lähtöön. "Ilmeesi on vähän pelottavaa", Pat sanoi.
  
  
  Annoin hänelle, että hymy ei yltänyt silmiin. "En ole naapurin poika."
  
  
  Sitten laitoin vaatteita, jotka sopivat rooli Ned Harper, laittaa Luger ,laittaa zip-up takki, ja katsoin itseäni peilistä. Sikäli kuin olen voinut kertoa, katsoin kuin humalassa kuorma-auton kuljettaja. Kun muutin kaupunkiin, jossa Sheila Brant oli piilossa, kerroin hänelle, että etsin töitä.
  
  
  "Minun ei pitäisi kysyä tätä", Pat sanoi, " mutta mitä tapahtui N1 ja N2?"
  
  
  "Heidän onnea on pois," sanoin hänelle. Kuten David Kirby, ajattelin.
  
  
  Löin matkalaukku, että KIRVES oli antanut minulle. Olin valmis lähtemään. Kaikki mitä oli tehtävä oli sanoa hyvästit.
  
  
  Punainen pelasti minut vaivaa. "Tiedän. Aluksia, jotka kulkevat yöllä, ja kaikki, että. Pysy onnekas, Nick."
  
  
  Ajoin Bonham, Idaho, kello kaksi iltapäivällä. Kaupunki oli noin 4 700 asukasta, ja se näytti kuin jos 4,695 heistä oli päättänyt jäädä kotiin.
  
  
  Olen tullut bensa-asemalla, että mainostetaan instant palvelu ja veti ylös säiliöön autoja. Chat-palvelu ei ole toteutettu. Sain ulos autosta ja meni sisälle, jossa löysin mies dozing pöydässä täynnä pölyä, tiekartat, cracker tölkit, ja pakattu auto osat. Olen painanut minun rystyset puhtaan pöydän reunan.
  
  
  Hänen silmänsä olivat säröillä. "Kyllä, sir?", hän haukotteli.
  
  
  Totesin autoni. "Haluan bensaa."
  
  
  "Oh," sanoi hän, kuin jos mahdollisuutta ei ollut koskaan tapahtunut hänelle.
  
  
  Kun hän veti ulos letku ja liitetään suutin osaksi Fordin lähes tyhjä säiliö, seisoin hänen vieressään ja tuijotti ulos unelias kadulla kalpea myöhään-kevät auringonvalo.
  
  
  En näe mitään liikennevalot tai neon merkkejä. Bonham näytti Norman Rockwell maalaus pieni kaupunki. Minusta tuntui ulos paikka, jossa kaikki minun tappavan aseita rahapulassa minun kehon ja lukittu takakonttiin autoni. Bonham ei näyttänyt sellainen paikka, entinen mafiapomo on emäntä olisi halunnut piilottaa. Se on luultavasti miksi Sheila Brant valitsi sen. Anna hänelle tunnustusta hänen aivot, ajattelin.
  
  
  I squared my väsynyt olkapäät. Olen ajanut nopeasti ja monta tuntia joka päivä siitä lähtien kun jätin KIRVEEN pohja-Carolinan rannikolla. Myöhemmin samana päivänä, otan yhteyttä AX-agentti, joka oli seuraavat Sheila varmista, että hän ei kaipaa meitä.
  
  
  Hoitaja huoltoasemalla alkoi pyyhkiä auton tuulilasiin. "Sinulla on tarpeeksi kuolleita hyönteisiä täällä täyttää ämpäri", hän valitti. "Sinun on ajanut koko yön."
  
  
  "Joo", sanoin. Hän oli tarkkaavainen, jos se ei ole hetkellinen.
  
  
  "Tourist?"
  
  
  "Sanoin ei.
  
  
  Hänen päänsä kääntyi, ja hänen silmänsä olivat enää unelias.
  
  
  "Olen kuorma-auton kuljettaja", sanoin. "Toivon löytää työtä täällä."
  
  
  "Onko jotain erityistä syytä, miksi valitsit Bonham?"
  
  
  "Pidän pikkukaupungeista."
  
  
  "On olemassa monia muita pieniä kaupunkeja."
  
  
  Hitto, ajattelin. Hän oli utelias. Sanoin ," en pidä tästä."
  
  
  Kun hän oli tarkkailun öljyn taso, menin miesten vessaan ja liukui pultti oven sisäpuolella. Minä roiskua kylmää vettä kasvoilleni. Olin väsynyt olemaan liimattu auton istuin niin kauan, sanoin itselleni, tai en olisi ollut harmissaan henkilökunta kyseenalaistaa minua.
  
  
  Hän koputti oveen. "Hei herra, minun täytyy nähdä sinut."
  
  
  Minä riisuin takkini päästä Luger nopeasti, sitten avasi oven. "Mitä siitä?"
  
  
  "Noin Sheila Brant", hän sanoi, virnisti sitten. "Olen agentti, sinun pitäisi tavata, N3."
  
  
  En ole koskaan nähnyt minun yhteyttä, enkä ota mitään riskejä. "Mitä sinä puhut?"
  
  
  Kun paiskautuvista oven, hän saavutti taskuunsa ja veti kevyempi identtinen minun. Hän ojensi sen minulle. "Olen puhunut pari ihmistä, jotka ovat työskennelleet kanssanne aiemmin, Carter. Luulin tunnistin sinut niiden kuvaukset. art. Jotkut Hawke ' s temppuja, sanoin itselleni. Nimeni on Meredith, muuten.
  
  
  Käännyin kevyempi ohi. Mitä näytti kuten valmistajan sarjanumeron alareunassa oli itse asiassa koodi, joka tunnistaa omistajan KIRVES työntekijä. "Hyvä on, Meredith. Mutta olisin varovainen, jos olisin sinä. Älä unohda, että syy kaikki tämä liiketoiminta on menetys pirun hyvä agentti." En tiennyt, paina piste. Se ei ollut minulle pureskella sitä: "Mitä uutta meidän tyttö Sheila?"
  
  
  "Hän on vielä täällä ja toimii viileä. Yritin ei saada liian lähellä, jotta ei herättää hänen epäilyjä. Otin tämän työn, koska pelkäsin, että kaupunkilaiset alkaisivat ihmetellä, miksi olin myöhässä. me yöpyä hotellissa. Nähdään illalla ja jutella lisää." Hän epäröi. "Ymmärrän, että minun tulee olla tukipilari tässä tehtävässä, ja odotan innolla työskentelyä kanssanne. Älä tuomitse minua siitä, mitä juuri tapahtui. En yleensä ole näin rento."
  
  
  "Toivottavasti ei", minä sanoin.
  
  
  Ajoin hitaasti alas pääkatu kaupunki
  
  
  
  
  
  toteamalla, sijainti kaksi-huone, poliisiasema, posti, ja turistiluokan city hall. Ajattelin, että voisit pakkaus koko kaupungin kenkälaatikossa. Välillä kaksi suurta rakennuksia, siellä oli nurkka baari, jossa on "Kylmää Olutta" kirjoitettu alareunassa. Neljä julkisivut alas, löysin hotelli, jäänne päivää, kun Bonham oli rautatieasema, isompi ja vauraampi. Nyt kaksi-kerroksinen rakennus tarvitaan maalaus, ja minä näin, että jotkut ylemmän windows ollut mitään näyttöjä.
  
  
  Kun pääsin ulos autosta, otin tarkemmin ravintola vastapäätä hotelli. Sheila Brant ei ollut töissä, kunnes 4:00 p. m. ja jos kaikki olisi mennyt hyvin, hän ei olisi ollut tarpeen. Ei ollut asiakkaita tilalle.
  
  
  Olen tullut hämärä hotellin aulassa, jossa huonekalut oli peitetty neljäsosa tuuman pölyä ja merkkejä vanhuus. Ei ollut hissiä, vain portaat, ja ruukkukasvit olen läpäissyt tarvitaan vettä niin paljon kuin Bonham piti hengittää uuden elämän.
  
  
  Virkailija tervehti minua kuin jos hän olisi poliitikko, tervehdys ratkaiseva äänestys. Hän sanoi, että he sulkivat ruokala kauan sitten, mutta en voi syödä hyvin ravintolassa, kadun toisella puolella. "Kokeile sitä, tulet rakastamaan sitä", hän sanoi.
  
  
  Omassa huoneessa, olen riisuttu pois minun vaatteita ja varusteita ja otti suihkun. Vaikka minun ominaisuuksia näyttänyt sitä, minun sisukset olivat kaikki kierretty ylös kuin jousi. Ajattelin, että olin lähellä tyttö, joka voisi antaa minulle joitakin vastauksia David Kirby on kuolema.
  
  
  Minulla oli hyvä näkymä ravintolan toisen kerroksen ikkunasta. Kuten minä napit ylös minun paita ja laittaa housut jalkaan, ajattelin Sheila Brant. Olen miettinyt, jos hän oli onnistunut paeta tämä mökki Avaimet yksin, tai jos tappajat oli sallinut hänen paeta hengissä jostain syystä.
  
  
  Meredith antoi minulle useita hänen huoneeseensa, joka oli muutaman ovet alas minun. Kävelin käytävällä häntä kohti. Meredith osoittautui aito, mutta olin epäluuloinen luonne, ja olin menossa katsomaan.
  
  
  Kiitos AX koulutus ja laaja käytännön kokemus, olen tullut asiantuntija lukko poiminta. Ovea huoneessa ei ollut ongelma lainkaan. Kahdentoista-vuotias poika voi poimia lukko linkkuveitsi.
  
  
  Käänsin nuppia ja hiljaa tullut huoneeseen. Mies istui tuolilla ikkunan vieressä. Hän virnisti minulle. "Se olisi vain niin helppoa lyödä."
  
  
  En voinut ajatella smart start. Pystyin vain sanomaan, " Kuka sinä olet?"
  
  
  "Meredith, tietenkin. Ja sinun täytyy olla Nick Carter."
  
  
  Jos hän ei ollut Meredith, hän oli pirun hyvä valehtelija. Hän tuntui olevan täysin kotonaan. "Olen odottanut sinua. Luulen, että sinä vain tuli", hän sanoi. "Oletko nähnyt häntä vielä?"
  
  
  "Ei vielä."
  
  
  Jos hän olisi tiennyt, että hän oli toinen Meredith olin tavannut viimeisen tunnin ja puoli, hän ei olisi ollut niin rento, ajattelin. Otin savukkeen. "Onko tulta?"
  
  
  Hän sormeili taskussa hänen ryppyinen ruskea takki. Hän oli pyöreä-kohtaamia mies, alkaa mennä kalju ja lihava, mutta hänen ulkonäkö ei merkitse mitään. AX-aineet tulevat kaikki koot, muodot, ja kaikenikäisille. "Siinähän sinä olet Carter."
  
  
  Hän ojensi minulle kirjan otteluissa.
  
  
  "Eikö sinulla ole kevyempi?" Kysyin ohimennen, valaistus savuke.
  
  
  "Älä koskaan ota se mukaasi. Hiton asiat aina loppuu polttoaine."
  
  
  Olen virnisti ja heitti hänet otteluissa. "Luulen, että jos voisin valita lukko, niin sinäkin."
  
  
  Hän risti jalkansa ja nojasi takaisin hänen tuoli, lepää hänen kätensä hänen polvi. Hänen silmänsä eivät ole lähteneet minua, kun astuin huoneeseen. "Et siis usko, että olen Meredith?"
  
  
  Unbuttoning takkini, sanoin: "tiedän varsin hyvin, että se ei ole totta."
  
  
  Hänen rento hymy oli yhä siellä. Hän oli tarpeeksi itsehillintää. "Mitä minä tein väärin?"
  
  
  "Tärkeintä on, että sinä teit sen. Kuka sinä oikeasti olet?"
  
  
  "Olen henkilö, joka on teidän kuolemantuomio", hän sanoi. Näppäriä liikkeen, hän nosti hänen pant jalka yhdellä kädellä. Muiden, hän veti revolverin huotra on kiinnitetty hänen sääreensä.
  
  
  Polvistuin maahan, kun hän oli tivoli. Hänen revolveri oli varustettu äänenvaimennin, ja kuulin pehmeän yskä kuin ase laukesi. Luoti osui seinään.
  
  
  Minä taivuttaa käteni, ja tikari meni käteeni. Se putosi kuin se muutti vetää minut takaisin näkyviin. Veitsi upposi hänen kurkkuunsa ja vapisi kuin tikka. Hänen silmänsä jäädytti, ja hän kumartui alas kuin jos katsomaan tuolin alla.
  
  
  Sain sen, koska se vajosi lattialle. Se oli raskas. Olen ojensi ja etsinyt sitä. Siellä oli viisi tuhatta dollaria hänen lompakko ja joitakin asiakirjoja, jotka sanoi, että hänen nimensä oli Coogan ja että hän tuli Denver. Se ei välttämättä tarkoita mitään. Hänen paperit olivat luultavasti yhtä väärennetty kuin minun. Laitoin hänen ajokortti taskussa. Nousin. Asioita alkoi huonosti. Joku tiesi, miksi olin Bonham, KIRVES turvallisuus oli selvästi heikentynyt.
  
  
  Minun oli pakko tehdä jotain kehon kanssa. En voinut jättää sitä todellisessa Meredith on tilaa. Varmista, että käytävällä
  
  
  
  
  
  Se oli tyhjä, joten otin oven sattumanvaraisesti ja avasi lukon. Ilmeisesti, ei ollut ketään huoneessa. Otin Coogan, kantoi häntä vastapäätä, ja pani hänet sänkyyn.
  
  
  Ei kauppakamarin olisi kiinnostunut palkkaamaan minut, ajattelin. Olin kaupungissa vähemmän kuin kaksi tuntia, ja mies oli jo kuollut.
  
  
  Menin alakertaan ja iski jopa ystävällinen keskustelun vastaanottovirkailija, joka toivotti mahdollisuus jättää hänen ristisanatehtävä. Kerroin hänelle, että olin tavannut miehen käytävällä, pyöreäpintaisella, iloinen kaveri.
  
  
  "Tämä on Herra Hobbs. Myyjän. Tarkastetaan tänään. Huone 206."
  
  
  "Mitä Herra Hobbs myydä?"
  
  
  "En usko, mitä hän sanoi."
  
  
  Viisi minuuttia myöhemmin, lähdin keskustelu, meni takaisin ylös portaita, ja valitsi toisen lukon. Huone 206 oli tyhjä, lukuun ottamatta näytteen laatikko. Herra Hobbs oli tuskin laskeutunut, kun hän alkoi odottaa minua. Läimäytin matkalaukku alas sängylle ja avasi sen. Ainoa näyte, se sisälsi oli riisuttu kivääri äänenvaimennin ja laajuus. Herra Hobbs, joka tunnetaan myös nimellä Herra Coogan ja Meredith, myydään kuolema. Hyvin öljytty kivääri oli jotain laitteiden ammattimainen salamurhaaja.
  
  
  Voisin arvata hänen pelin suunnitelma. Hän piti siepata ja tappaa minut heti, kun saavuin, viedä tyttö ulos hotellin ikkunasta, kun hän sai työskennellä, ja sitten lähteä Bonham kiire. Valehteleminen siitä, että Meredith oli nopea juoni saada minut kiinni pois vartija ja mahdollisesti selvittää, jos puhuin tyttö. Herra Hobbs, tai Herra Coogan, oli fiksu ammattilainen, rauhallinen, ja hyvin perehtynyt, mitä hän teki. Mutta jopa paras on huonoja päiviä.
  
  
  Olen hiljaa vasemmalle huone 206 ja meni portaita alas. Koska puheluita meidän huoneet olivat reititetään hotelli on vaihde, käytin puhelinta aulassa soittaa Meredith huoltoasemalla. "Älä kävele pimeässä kujilla. Oppositio on osuma kaupunkiin", sanoin hänelle, kun hän lähestyi linja.
  
  
  "Hemmetti. Onko sinulla mitään korjauksia heille? Tarkoitan, keitä he ovat?"
  
  
  "He eivät vain amatöörit."
  
  
  "No, ei ole mitään syytä olla yllättynyt", hän sanoi. "Jos voisimme löytää tyttö, he voisivat myös."
  
  
  "Pelkään, meillä toi ne hänelle," minä sanoin.
  
  
  Voisin kuvitella, Hawke ' s reaktio, kun kerroin hänelle, että joku on murtautunut minun apartment at AX Pohja, katsoin läpi Sheila Brant-tiedosto, ja käyttää tietoja luoda yhteys tyttö. Se räjähtää kuin räjähti raketti.
  
  
  Päivän tapahtumista radikaalisti muuttanut tilannetta. En voinut pelata minun kortteja, hitaasti ja kärsivällisesti, kun Hawke oli suositellut. Sheila oli hengenvaarassa. Minun piti nopeasti ottaa yhteyttä ja saada hänen luottamuksensa.
  
  
  Seisoin hotellin ulkopuolella, kun hän tuli ravintolassa. Katsoin hänen avata ovi punainen Volvo ja vilaukselta hänen sileä reiteen, kun hän liukui ulos autosta. Hänen jalkansa olivat niin hyvä kuin muistin, ja hänen seksikäs kävellä oli jopa parempi.
  
  
  Hän huomasi minut, kun hän muutti ympäri auton pitkä, siro harppauksia. On selvää, silmissä muukalainen, teki hänen jännittynyt. Hän pysähtyi ja katsoi minua, ja minä palasi hänen katseensa minun kaikkein hurmaava hymy.
  
  
  Sen jälkeen hän katosi ravintolaan, olen polttanut tupakkaa. Halusin antaa hänelle aikaa ottaa pois hänen takki ja odottaa pöydissä. Kun lopetin, kolme moottoripyörät karjui kaupunkiin. Rokkarit olivat yhtä ulos paikka Bonham kuin olin. He ajoivat hotellin ohi, katsot minua läpi parrakas lasit. Heillä oli yllään takit devils maalattu häijysti takaisin. Niiden määränpää oli baari. Puhuvat äänekkäästi, he purkaa ja meni sisälle. Tiesin, että he eivät elää Bonham. Siellä ei ollut tarpeeksi jännitystä kaupungin nähdessään heidät.
  
  
  "Rikollisia ja asunnottomia," virkailija sanoi inhoten. Hän nojautui minua vastaan ovella. "Ne ovat osa jengi, joka ilmestyy pari kertaa vuodessa. He kutsuvat itseään jälkikasvu Saatana. He perustaa leirin vanha fairgrounds. Kaupungin asukkaat haluaisivat karkottaa heidät alueelle, mutta poliisi ei tee tätä. En halua lietsoa mellakkaa ."
  
  
  Heitin tupakan pois. Jos pyöräilijät olivat vakituisesti, se tarkoitti, etteivät he olleet minun asiani. Ylitin kadun ja menossa ravintola, jossa liiketoiminta oli vasta alussa. Laskin neljä asiakasta yhteensä. He olivat kaikki miehiä, ja kolme heistä ei osannut ottaa heidän silmänsä pois Sheila. Neljäs, ajattelin, on ollut puoli-sokea.
  
  
  Otin nurkkaan pöydän päässä muita asiakkaita. Jo ennen Sheila siirtyi kohti minua, olen kiinni hänen silmänsä liikkuvat minun suuntaan, arvioi minua.
  
  
  "Tervetuloa Bonham. Aiot viipyä täällä kauan? ", hän sanoi, kun hän lähestyi pöytääni.
  
  
  "Se on sinun, Sheila."
  
  
  Hänen herkkä kasvonsa jäädytti. "Minun nimeni on Susan."
  
  
  "Tässä on Sheila Brant, ja kunnes Frank Abruz tapettiin, olit hänen rakastajattarensa." Käteni välähti pöydän yli, ja avasin hänen ranne. "Älä nouse suoraan. Hymyn kauniit kasvot ja teeskennellä, me puhumme, mitä on ruokalistalla.",
  
  
  "Se ei ole helppo hymyillä. Olet menossa rikkoa luut minun ranne."
  
  
  Olen löysätään minun otteen, mutta en päästänyt irti. "Ihmiset pakenet tietää, missä olet. En voi kuvitella, miksi he haluavat poistaa sinut, mutta se mitä niillä on mielessä. Tarvitset apua."
  
  
  
  
  
  
  "Ja aiot antaa sen minulle?" Hänen kaunis suu, kierretty. Tämä on tarina elämästäni. Miehet aina auttaa minua. Ja mitä enemmän saan, sitä enemmän ongelmia, mitä minulla on ."
  
  
  "Olen henkilö, joka muuttaa kaikki tämä."
  
  
  "Mietin, kuka olet. Nyt en tiedä. Sinun täytyy olla Mandrake Taikuri."
  
  
  "Nimeni on Ned."
  
  
  "No, Ned Mag, tarvitsen pari ihmeitä selvittää vaikeuksia elämässäni." Huolimatta siitä, mitä hän sanoi, tummat silmät olivat täynnä kiinnostusta. "Et varmasti haluavat jotain vastineeksi."
  
  
  "Voimme keskustella ehdoista myöhemmin."
  
  
  "Voi, olen varma," hän sanoi ivallinen ääni.
  
  
  Liike-tai ei ole liiketoimintaa, minulla oli nälkä. Kerroin hänelle, että tuo paksu pihvi ja mustaa kahvia.
  
  
  "Uskotko, että minä en aio juosta pois tästä?"
  
  
  "Tuhkimo halunnut ajaa pois hänen haltijatar, ei hän?"
  
  
  Hän oli nauraa. "En ole Tuhkimo."
  
  
  Luulin, että hän on saattanut olla osansa. Hän näytti kuin tyttö, että prinssi olisi tuoda hänet tossut ja ottaa pois, vaikka jos tossut eivät sovi. Vain hänen Prinssi osoittautui Frank Abruz, mafian capo.
  
  
  Kun hän palasi minun kahvia, hän harjattu ohi asettamalla kupin vieressä käteni. Olen tulkinnut sen merkkinä, että meidän piti tulla toimeen.
  
  
  "Se näyttää siltä, ettet puh. Ja et ole yksi Abruz on ystäviä. Joten kuka olet? " hän kysyi.
  
  
  "Minä myös selitän myöhemmin."
  
  
  Ovi pamahti ja kolme pyöräilijää tuli, tuo löyhkä heidän kanssaan. Kumpikaan ei ollut koskenut saippuaa viikkoa. Mies takana kassakone, oletettavasti omistaja ravintola, katsoi trio tyytymättömyyden. Hän ei voinut elää ilman niiden liiketoimintaa ainakin ensi yhdeksänkymmentä vuotta.
  
  
  He päättivät istua pöydän vieressä minun. He puhuivat äänekkäästi, nauroivat toistensa vitseille. Viihdyttää itseäni, yritin selvittää, mikä niistä oli rumin. Kilpailu päättyi tasapeliin välillä yksi veitsi arpi curling alas hänen poskeaan ja yksi istuu lähimpänä minua, tanakka mies yllään beady hattu, rasvainen panta, ja nahka rannerenkaita. Yksi keskellä, pitkät hiukset ja kupari-värinen parta, näytti kaikkein mallikas.
  
  
  Kuten Sheila seurasi niiden tilaukset, Scarface juoksi kätensä alas hänen jalka. Hän otti rikoksesta yllättävää viileyttä. Copperbeard löi hänen toverinsa käteen. "Käyttäytyä", hän sanoi tasaisella äänellä.
  
  
  Yksi istuu vieressä minua pisti silmään ja näytti hampaansa, joista osa oli kateissa. "Mitä sinä tuijotat, Buster?"
  
  
  "Sinua", sanoin. "Ihailin hammaslääkärin työtä." "Kerran poliisi astui minun kasvot. Haluatko sama?"
  
  
  "Ei oikeastaan", sanoin, vastustavat kiusausta tunkea minun kuppi kahvia kurkusta alas.
  
  
  Copperbeard tarttui hänen ystävänsä olkapäälle. Hän puristi niin kovaa, että mies, jolta puuttui hampaita winced. "Älä sotke kanssa herrasmies, Georgie. Hän saattaa ajatella, että olet tosissasi. Viimeinen asia mitä tarvitsemme, on väärinkäsitys. Eikö?"
  
  
  "Aivan oikein," Georgie toistuva. Hän ei tunnu vilpitön. Hän näytti pelästyneen miehen käsi hänen harteilleen.
  
  
  Minä rauhallisesti päättynyt minun pihvi ja Sheila kertoi, että odottaisin häntä lähtemään töihin. Takaisin minun hotellihuoneessa, asetuin tuolille ikkunan pitää silmällä ravintola. Niin pitkälle kuin tiesin, kuollut tappaja oli rikoskumppaninsa, joka olisi yrittänyt auttaa tyttö.
  
  
  Pehmeä hämärä, pyöräilijät tuli ulos ja harhaili kadulla, vielä bragging ja nauraa. Vain yksi kuparin värinen parta oli hiljainen, kävely välillä muita päätä pitempi kuin ne, liikkuvat sujuvasti kuin johtaja. He olivat kävelemässä takaisin baariin. Katselin niitä, kunnes ne olivat poissa näkyvistä.
  
  
  Kauan ennen Sheila saapui, aloin murehtia Meredith ei tule ja soittaa. Ilman ottaa silmäni pois ravintolan oven, laitoin puhelimen syliini ja kysyi, yö virkailija antaa minulle ulkolinjaa. Olen soitetut huoltoasema numero ja minulla ei ole vastausta. Istuin pimeässä, kuunnella huminaa, ja minulla oli tunne, että asiat olivat muuttuneet dramaattisesti uudelleen.
  
  
  Sheila jätti ravintola vilkkaana, katselee ympärilleen, kun hän suuntasi Volvo hillitä. Kevyt sade alkoi laskea. Näin laskee muodostaen ruudussa. Sheila oli yllään pitkä takki, hän olisi kuluneet Meredith elokuva. Voisin kertoa hän oli ase taskussaan.
  
  
  "Kulta, olet hankala", sanoin pehmeästi.
  
  
  Se ei ollut keskiyöhön; se oli vasta 22:00. Hän lähti aikaisin - en nähnyt häntä.
  
  
  Heitin takaisin minun tuoli, ja teki sen oven kolme nopeaa vauhtia. Minä kiiruhti alas portaita ohi hätkähdytti virkailija, ja ulos kadulle juuri kun Sheila oli lähdössä.
  
  
  Ääni moottoripyörä moottorit aloittavat sulautui pulssin Volvon moottori. Pyöräilijät ohi huomaamatta minua. He seurasivat auton. Voisin nähdä punainen hehku takavalot kaukana nurkassa kuin riensin kohti minun kolhiintunut Ford.
  
  
  
  
  
  Olen kiinni kanssa niitä, koska ne olivat ylinopeutta ulos kaupungista harjoittamisesta Volvo, joka oli liikkeellä hyvin lähellä nopeusrajoituksia. Kun kaupunki oli takanani, vannoin. Sheila viritetty mitä pyöräilijät oli mielessä.
  
  
  Annoin Ford enemmän kaasua ja lähestyi heitä, ja näki, että johtaja oli lopettanut vieressä Volvo ja heilutti tytön lopettaa. Hän sivuuttaa hänet ja yritti nopeuttaa ulos autosta.
  
  
  Kun ajovalot lyö heitä, he tiesivät, että joku oli syttynyt tuleen juhlissa. Yksi pyöräilijöistä ajoi takaisin osuen minun polku niin yhtäkkiä, että olen lyönyt jarrut törmäyksen välttämiseksi. Näin ruma kasvot mies nimeltä trinidad kuin minä rullattu alas sade-liottaa jalkakäytävä. En puri hampaat ja meni spin alkaen Ford uudelleen. Jatkoin chase.
  
  
  Minun ajovalot kiinni Georgie ensin. Hän leijui välillä minä ja muut, pitää hitaammin nähdä, jos haluan pysyä niiden kanssa. Katse takaisin, hän paljasti hänen puuttuvat hampaat raakaöljyn pilkata virne. Hän näytti melkein iloinen siitä, että en ollut romuttunut Ford. Nyt hän oli toinen mahdollisuus minulle.
  
  
  Hän käänsi pyörän ympäri ja veti lyhyen ketjun päässä jossain penkin taakse. Ketju roikkuvat kätensä, hän tarttui pyörä ja syöksyi minua kohti.
  
  
  En jarruttaa tai hidastaa. Olen ajanut tasaisesti eteenpäin, palkki minun lyhdyt nuolee yöllä. Georgie astui lähemmäksi. Kun hän näki, että olin menossa kiinni kurssista, vaikka hän oli matkalla, hän swerved pyörä toiseen kaistaa valtatie.
  
  
  Olisin voinut kääntyi auton ja osui häntä, mutta en uskaltanut tehdä sen liukas asfaltti. En halunnut jäädä kiinni luistavat jälleen. Annettuaan Ford enemmän kaasua, otin nopeuden sijaan. Georgie välähti ohi minun ikkuna, ja minä näin hänen kätensä liikkua. Hän säröillä ketju kuin ruoska.
  
  
  Äkillinen hypätä nopeudella, että olen pakottanut ulos autosta aiheutti Georgie menettää hänen tavalla. Ketju iski kova osaksi ikkuna takanani, ei yksi lähellä kasvojani. En voinut auttaa, mutta flinch, kun kuulin lasin halki. Sitten haluan lisätä etäisyyttä välillämme, koska hän oli hidas alas saada pyörä kääntymään uudelleen. Saatoin nähdä hänen lyhty roikkuu takana minua, koska olen ajanut mutkan ja mäen.
  
  
  Kun pääsin mäen päälle, huomasin, Sheila ja hänen ajajia. Mies johtaa pyörä oli käynnissä rinnalla Volvo. Hän kiinni kanssa auton ja alkoi heittelehtiä osaksi driver polku, pakottaa se väistää tien sivuun törmäyksen välttämiseksi.
  
  
  Hän oli niin syventynyt kaksintaistelu, jossa pyöräilijä, että hän ei voinut tehdä seuraavalla vuorolla. Kuten Volvo veti pois tieltä, se pomppi ja väisti kuten paperi vene hoppu kaatosade. Pelkäsin, että se olisi kaatuessa, kun se osui ojaan, mutta työntää vain hidasti sitä. Sheila oli fiksu välttää lyömällä jarrut yhtäkkiä. Mistä tärinä auto, en arvannut, että hän olisi laittaa sen hitaampi vaihde. Sitten sahasin jarrua. Volvo värisytti ja liukastui, mutta ei kaatuessa.
  
  
  Kun hän vihdoin pysäytti auton avoimella kentällä, pyöräilijät kääntyi ympäri. Yksi heistä hyppäsi ojan yli, kaunis ratsastaa, ja kiirehtivät poikki kentän auton hän ajoi takaa. Sen pyörät jauhoivat jopa mutaa.
  
  
  Toinen pyöräilijä ei ollut rohkeutta hypätä ojaan. Hän pysähtyi tien sivuun ja näki minut tulossa ulos yöllä. Hän sammutti moottorin ja lähti pyörä.
  
  
  En hidastui ja vilkaisi taustapeilistä tarkistaa Georgia. Hän oli vielä minun hännän ja saamassa vauhtia. Hän saa minut pian.
  
  
  Minä rullattu yli puolella tien lähellä kenttää ja pysäytti auton. Kun pääsin ulos lähdin ajovalot päälle. Odottaa pyöräilijä oli yksi arpi liikkuvan alas hänen poskeaan. Hän pääsi sisälle takkinsa ja veti esiin veitsen. Kun hän lähestyi minua, valo välähti terä.
  
  
  "Herra, sinun olisi parempi saada takaisin auton ja saada helvettiin täältä."
  
  
  "Jos en?"
  
  
  "Leikkaan sinut kuin pekonia valmis pannulla."
  
  
  Minä kumartui yhden polven ja puoli kääntyi ympäri. Minun vasen jalka lensi ulos. Tunsin terävää yhteyttä hänen polvilumpio. Japanilainen karate mestari opetti minut tämä siirto, ja se oli hyvä harjoitus. Scarface laski kuin jos maa oli revitty pois hänen jalkojensa alle.
  
  
  Nousee hänen reidet, hän teki syötön veitsellä. Olen siirtynyt, ja terä iski edessäni, tuumaa minun vatsaan. Otin hänen kätensä molemmin käsin, toi sen alas polveni, ja rikkoi sen. Scarface ulvoi.
  
  
  Otin hänen veitsensä ja heitti pimeyteen toisella puolella valtatie.
  
  
  Sitten Georgie saapui. Hän tuli suoraan minua keinuvat ketjun. Tiesin, että jos hän lyö minua kasvoihin, en olisi sokaissut tai satuttaa elämää. Kuulin ketju kitistä kuin minä ducked. Sitten Georgie ohitti minut. Ennen kuin hän ehti kääntyä ympäri, olen purkanut hänelle
  
  
  
  
  
  ja veti Luger.
  
  
  Ammuin hänet satula, ja pyörä jatkoi, lentävät ulos keskellä moottoritietä, ennen kuin se kaatui kyljelleen ja liukui pois.
  
  
  Ilman vilkaisu Georgie, menin takaisin autoon, laita se taaksepäin, ja laittaa ajovalot kentällä.
  
  
  Copperbeard irrottaa ja survotaan ikkuna Sheila on auto. Hän pysähtyi kuin keltainen palkit minun ajovalot valaistu häntä.
  
  
  Laitoin Ford osaksi pieni vaihde ja ajoi ojaan. Pomppia nosti minut pois minun kimpustani. Copperbeard juoksi takaisin hänen pyörä. Tulin ensin. Käänsin pyörän viime hetkellä, joten vain minun puskuri osui polkupyörän, mutta vaikutuksen teki auton spin. Copperbeard oli nyt kilpa kohti hänen ystävänsä, luultavasti toivoen reach yksi heidän moottoripyörien. Käännyin Ford niin että voisin nähdä sen selvästi ajovalot. Sain ulos autosta, otti tavoite minun luger, ja ampui miestä jalkaan.
  
  
  Sheila Brant työnsi avaa autonsa oven. Hän oli tilalla .38-kaliiperin revolveri. Copperbeard tiennyt sitä, mutta en voinut pelastaa hänen henkensä.
  
  
  "Herra," Sheila sanoi kunnioittavasti,"olet jotain muuta."
  
  
  Totesin Luger klo Volvon vasen taka pyörä ja löi reikä. Kävelin ohi Sheila, joka oli katsellut häntä, ja ampui hänen vasen eturengas. Sitten nostin konepellin ja jenkki johdotus.
  
  
  "Oletko hullu?", hän vaati.
  
  
  "Karkasit minulta kerran. Minä varmista, että et tee sitä uudelleen."
  
  
  "En tiedä, jos voin luottaa sinuun. En edes tiedä, kuka olet."
  
  
  "Sanoin. Nimeni on Ned."
  
  
  "Olen tottunut käynnissä. Luulin, että se oli oikea asia tehdä."
  
  
  "Voit varmaan käyttää tätä asetta," sanoin, " mutta voisitko hoitaa kaikki Partiolaiset? Käytä päätäsi, Sheila. Tarvitset suojaa."
  
  
  Otin avaimet pois autosta ja laitoin ne taskuuni, sitten meni takaisin Copperbeard, joka makasi maahan, puristi hänen jalka.
  
  
  "Saat elää," sanoin hänelle. "Jos päätän."
  
  
  Hän nuolaisi huultaan. "Mitä se tarkoittaa?"
  
  
  I kumartui alas ja työnsi kohta luger välillä hänen paksu kulmakarvat. "Kerro minulle syy yö on toimintaa."
  
  
  "Halusimme blondi. Mitä muuta?"
  
  
  Pistin piipun aseeni. "Ajattelin, että voisit kertoa minulle jotain muuta. Jotain mielenkiintoista."
  
  
  "Dude, minä kerron sinulle kaiken mitä haluat kuulla. Mutta totuus on, halusimme baba. Hän hurmasi meidät ruokasalissa, joten päätimme hengailla ja pitää hauskaa hänen kanssaan, kun hän on valmis toimimaan . "
  
  
  "Kukaan ei palkannut sinua huolehtimaan hänestä?"
  
  
  "Kuten kuka?" Hän onnistui hutera virne. "Mitä me olemme ryhtymässä?"
  
  
  En ollut varma, uskoin häntä. Sanoin ," en ole viitsinyt kierroksella kummajaisia ylös ja vie sinut vankilaan. Mutta pysy poissa silmistäni. Jos lyön heidät jälleen, tapan sinut."
  
  
  "Dude, olen välttää sinua kuin luonnos."
  
  
  Sheila oli seisoi avoimen oven minun auto. "Mitä te kaksi puhutte?" "Mikä se on?" hän kysyi, kun tulin takaisin.
  
  
  "Sanoin hänelle nimi minun lääkäri," minä sanoin. "Autoon. Olemme menossa takaisin Bonham."
  
  
  Hän epäröi, sitten totteli minua. Hän liukui alle ohjauspyörä ja käveli matkustajan istuin, hänen hame ylös vetämällä hänen jalat. Olen virnisti hänelle, kotelossaan minun luger ,ja sai. Sitten hän sulki hänen .38-kaliiperin nyrkki minun kylkiluita.
  
  
  "Tiedän, että se on huono tapa ilmaista kiitollisuuteni", hän sanoi,"mutta tyttö pitäisi huolehtia itsestään."
  
  
  Kolme
  
  
  Rikoin yksi vanhimmista säännöt oman kirjan. Älykäs agentti koskaan kotelossa asetta kun joku muu oli tilalla hänen oma. Nyt minulla oli mitä oli parhaimmillaan hankalassa asemassa. Pahimmassa tapauksessa, se voi olla kohtalokasta.
  
  
  "Olen ansainnut tämän, minun huolimattomuudesta,"tunnustin tyttö, joka työnsi revolverin minun kylkiluut," mutta haluaisin selittää sitä minulle."
  
  
  "Avaimet, Ned. Tarvitsen auton avaimet. Sitten haluan, että lähdet. En ole menossa takaisin Bonham. Joku saattaisi odottaa minua siellä."
  
  
  "Aiotko jättää minut ja lentää pois taas yksin?"
  
  
  "Otan sen riskin. Olen selvinnyt tähän asti."
  
  
  "Sinulla olisi ollut helvetin hauskaa tänä iltana, jos en olisi tullut."
  
  
  Kun minulla oli väittäen hänen kanssaan, arvioin tilanteeni. Minun oikea käsi, joka oli lähimpänä häntä, lepäsi kevyesti ohjauspyörään. Tiesin, että kuinka nopeasti voisin swing, että käsivarren ympäri karate potku, että olisi osuma Sheila Brant on kaunis valkoinen kurkun kuin pyövelin kirves. Mutta en voinut vaarantaa vakavasti loukkaantui tyttö, ja vaikutus saattaa aiheuttaa hänet vetämään liipaisimesta hänen revolveri ja ampua minua lähietäisyydeltä. En pidä mitään näistä ominaisuuksista.
  
  
  Sheila ääni nousi. "En halua ampua sinua. Mutta teen sen jos on pakko."
  
  
  "Ammu, kulta", sanoin. "En voi antaa sinulle avaimet."
  
  
  Me istuimme siellä, kumpikaan meistä liikkuu, kun hän päätti, että jos hän oli menossa vetämään liipaisimesta. Tunsin pieni pisara hiki puhkeaa pitkin minun hiusraja.
  
  
  En tiennyt, Sheila Brant tarpeeksi hyvin laittaa elämäni hänen käsiinsä. Hän on ehkä ollut mukana kuoleman AX-Agentti David Kirby; hän on ehkä ollut paniikissa tarpeeksi tappaa minut ulos pelon;
  
  
  
  
  
  
  Helvetti, sikäli kuin tiesin, hän vihasi kaikkia ihmisiä ja olisi halunnut ampua yksi. Mutta en voinut antaa hänen mennä uudestaan. Siellä oli jotain hänen päähänsä, että minun piti olla, salaisuus niin tärkeää, että joku päätti varmista, että Sheila koskaan kertonut siitä minulle.
  
  
  "Sinulla on paljon hermoja," hän lopulta sanoi.
  
  
  Kanssa hutera huokaus, hän veti aseen pois minun puolella ja nojautui taaksepäin penkillä. "Kai minun täytyy sitoa sinut ylös köydellä. Minulla ei ole mitä se tekee tappaa sinut."
  
  
  "Olen iloinen kuullessani sen." Otin pois minun avaimet ja kääntyi auton ympäri.
  
  
  "Minne olet menossa vie minut?"
  
  
  "Juuri nyt, takaisin Bonham. Niin pian kuin voin järjestää kaiken, paikkaan, jossa elämä ei ole vaarassa."
  
  
  Kuten olen hyppäsi poikki kentän, olen läpäissyt Copperbeard, joka alkoi ryömiä kohti hänen ystävänsä, vetämällä hänen loukkaantunut jalka. Arpinaama oli istuu puolella tietä, puristi hänen rikki käsivarteen, ja mies nimeltä Georgie oli käpertyneenä liikkumaton pallo. Ihana ryhmä All-American boys, ajattelin. Koska auto rullattu läpi ojaan valtatie, Sheila sanoi, " en ole varma.: "Etkö aio katsoa miestä, joka oli ammuttu nähdä, jos hän on kuollut?"
  
  
  "Ei," sanoin hänelle. "Tiedän, että hän on kuollut."
  
  
  Painoin kaasupoljinta ja minun kolhiintunut auto lähti kuin putkesta. Luulin, että pikku KIRVES mekaanikko olisi ylpeä siitä, miten hänen lapsi käyttäytyi tänään. Itse asiassa, kone oli ainoa asia, joka toimi mukaan Hawk ' s well-laid suunnitelmat.
  
  
  Halusin ottaa Sheila joitakin turvallinen paikka alle AX: n toimivaltaan, mutta ensin minun piti soittaa Hawke ja asettaa hänet. Minun piti myös selvittää, mitä oli tapahtunut, Meredith, miksi hän olisi ollut hotellissa.
  
  
  "En ole koskaan käyttänyt asetta," Sheila sanoi. "En ole koskaan ampunut ketään. Ehkä siksi en voinut ampua sinut."
  
  
  "Toivoin, että sinulla oli toinen syy. Ehkä olet rakastunut minuun."
  
  
  "Ei vielä", hän sanoi. "Mutta kai se on voinut tapahtua."
  
  
  Minun käsi harjattu hänen lämmin reisi. Hän ei välittänyt. "Anna minulle ase", sanoin.
  
  
  Kun hetkeäkään epäröimättä, hän pudotti aseen käteeni. Se on luottamuksen merkki, luulin, että olin tehnyt jonkin verran.
  
  
  "Miksi tarvitset tätä?" hän kysyi.
  
  
  "Vain varotoimi. Vain jos et hermostu tarpeeksi tavoite minut jälleen."
  
  
  Laitoin .38 minun vasen tasku. Nopeusmittarin neula jittered 70 kuten me kiiti takaisin kaupunkiin.
  
  
  "Nämä kolme miestä. Ne lähetettiin tappamaan minut, Ned?"
  
  
  "Heidän johtajansa sanoi ei." En voinut tehdä hänen ilme pimeässä autossa. "Hän sanoi kaikki, mitä heillä oli mielessä, oli hieman ystävällinen raiskaus."
  
  
  "Mitä aiot tehdä minulle?"
  
  
  "Muutamia asioita." Tein pitkän käännä hidastamatta. "Raiskaus ei ole yksi niistä."
  
  
  "Tietyissä olosuhteissa, se ei olisi välttämätöntä."
  
  
  Olen virnisti pimeässä. "Miten satut tavata Frank Abruz?"
  
  
  "En epäonnistui vuonna Las Vegas jälkeen ei ole tullut tanssija. Hän tuli sen kanssa. Hän oli tarpeeksi vanha on isäni, mutta hänellä oli rahaa."
  
  
  "Tiesitkö, mitä hän oli tekemässä?"
  
  
  "En ollut syntynyt eilen." Hän oli hiljaa pitkän aikaa. "Siellä on paljon kauniita tyttöjä, Las Vegas, jotka etsivät läpimurto. Olin vain yksi monista. Kun huomasin, että kasvoni oli kunnossa, aloin käyttää minun ruumiini."
  
  
  Minä himmentää valoja kuin Vinttikoira bussi ohitti meidät.
  
  
  "Haluaisin mennä tällä bussilla," Sheila sanoi. "No, Ned, olen kertonut sinulle osa minun tarina. Eikö sinun pitäisi kertoa minulle omasi?"
  
  
  "Mikä osa haluat kuulla ensin?"
  
  
  "Kuka olet, miksi tulit tyhjästä elämääni, ja miten sait tietää suhteestani Frank Abruz?"
  
  
  "Sanotaan näin, työskennellä organisaatiossa, joka on kiinnostunut löytää tappajat Frank Abruz."
  
  
  "Mutta et ole mafia." Se oli puolikas kysymys.
  
  
  "ei. Ehkä muistat, mies nimeltä David Kirby. Hän oli minun ystäväni."
  
  
  "En muista nimeä. Hän tuli tapaamaan Abruz. Se on kaikki tiedän Kirby. En kysynyt Abruz kysyttävää noin hänen liiketoimintaa."
  
  
  "Neljä ihmistä kuoli, että mökki , mutta selvisit elossa, Sheila. Miten onnistuit siinä?"
  
  
  Hän ei vastannut minulle. Sen sijaan hän sanoi: "haluatko minun huomauttaa, tappajat. Vastineeksi organisaatio lupaavat suojella minua. Onko tämä juttu?"
  
  
  "Se on sovittu." Näin Bonham valot edessä sekä hidastunut. "Mitä tarkoitat?"
  
  
  "Minä ajattelen sitä."
  
  
  "Minä näen sen niin, vauva, sinulla ei ole valinta."
  
  
  Menin aikaisin nukkumaan. Vain ravintola, baari, ja hotelli pysyi auki. Pysähdyin pimeässä huoltoasema. "Mihin aikaan nämä ihmiset yleensä lähellä?"
  
  
  "Noin kahdeksan. Miksi kysyt?"
  
  
  Tämä tarkoitti sitä, että Meredith oli ainakin puolitoista tuntia myöhässä ennen kuin lähdin hotel jahdata pyöräilijät. Kanssa taskulamppu kädessä ja Luger muissa, pääsin autosta ulos ja vaelteli ympäri asemalle. Olen vihdoin löytänyt Meredith makaa vyyhti rikkaruohot, noin viidentoista askeleen päässä kasa hylättyjä öljy tynnyriä.
  
  
  Hän sanoi, että hän olisi varovainen,
  
  
  
  
  
  mutta hän ei ollut tarpeeksi varovainen. Hänen kurkkunsa oli leikattu.
  
  
  Sheila tuli taakseni. Hän huohotti, kun hän näki kierretty elin vasten säteen valon. "Tiedän, että tämä mies. Hän työskenteli asemalla."
  
  
  Käännyin pois valo. "Joo."
  
  
  "Mutta hän ei toiminut täällä pitkään. Kuka hän todella oli, Ned?"
  
  
  "Toinen ystäväni. Hän oli katsomassa sinua."
  
  
  "Ja nyt hän on kuollut." Hänen äänensä oli korkea ja paniikissa. "Miten aiotte suojella minua, kun ihmiset ovat vaarassa?"
  
  
  Luulin, että se oli hyvä kysymys.
  
  
  Sheila käänsi minulle selkänsä ja juoksi läpi polvi-syvä rikkaruohot. - Luultavasti hän ei tiennyt, minne hän oli menossa. Kaikki hän tiesi oli, että hän halusi lähteä.
  
  
  Juoksin hänen peräänsä. Märkä rikkaruohot läpällinen vastaan housuni kun juoksin. Kuulin tyttö koputtaa äänekkäästi, ennen kuin olen kiinni hänen kanssaan. Kuin minä lunged, tartuin hänen käsivarteensa ja veti hänet minulle.
  
  
  "Anna minun mennä", hän huohotti. "En tarvitse suojaa. Olen parempi ilman häntä."
  
  
  Hänen kynnet kaivettiin osaksi minun kasvot, mutta olen kiinni hänen toisen ranteensa. Hänen rintansa olivat vasten rintaani, ja hänen hengityksensä oli kuuma minun kurkkuun, kun hän yritti vetää pois. Laitoin käteni hänen ympärilleen ja teki hänen stand on vielä.
  
  
  "Meredith teki virheen. En tee sitä." Puhuin hiljaa, toivoen saada hänet rauhoittumaan. "Vien sinut pois tästä kaupungista tänä iltana. Mennään sinun luoksesi, minä järjestän kaiken, ja sitten me lähteä Bonham takana."
  
  
  "Ned". Hän sanoi nimeni äänellä, niin matala ja pehmeä kuin minun. "Minä tiedän, mitä mies haluaa." Enää vastustaa, hän seisoi hänen rintansa minulle, hänen lantionsa omaani. "Olen kiltti sinulle. Oh, niin hyvä. Mutta anna minun mennä."
  
  
  En ollut loukkaantunut hänen ehdotus. Hän oli epätoivoinen ja turvautuneet hänen paras palvella, ja en voinut syyttää häntä siitä.
  
  
  "Saat sen kuulostamaan houkuttelevalta. Mutta se on minun tehtäväni on selvittää, mitä tiedät. En anna sinun karata yksin. Se heittää sinut luontoon. Joku on hyvin tosissaan saada sinut pois tieltä. Vakava tarpeeksi ajaa alas Meredith ja yrittää tehdä saman minulle. Tarpeeksi vakava lähettää tappaja jälkeen, Sheila. Törmäsin häneen hotellissa tänään. Hän oli pakkaus kivääri ja tarkoitus lyödä sinut ulos hotellin ikkunasta, kun olet saapunut töihin."
  
  
  Hän jäädytti sylissäni. "Luuletko, Abruz tappajat teit tämän kaiken?"
  
  
  "Tämä on tosiasia. Olet ainoa, joka voi tunnistaa ne."
  
  
  Katkera nauru pakeni häntä. "Minulla ei ole aavistustakaan kuka lähetti salamurhaajia, mutta voin kertoa teille yksi asia on varma. Väärät ihmiset ampui Frank Abruz ja Kirby. Ei, oikeasti. He haluavat minun olevan elossa."
  
  
  "Vauva, olet täysi yllätys." Kääre sormet tiukasti noin hänen ranteensa, vedin hänet autoon ja työnsi hänet sisään.
  
  
  En halunnut jättää Meredith on elin, jossa se oli, mutta hänen tappaja saattaa silti olla noin, etsii meitä. Minun piti päästä tytön turvaan niin nopeasti kuin mahdollista.
  
  
  "Kerro minulle siitä, Sheila", sanoin, alkaen auton.
  
  
  "Et ole onnellinen."
  
  
  "En luultavasti ei. Kerro minulle muutenkin."
  
  
  "Frank Abruz ei hakemaan minut Las Vegas vahingossa. Olin käyttöön hänelle. Tämä mies tuli tapaamaan minua ja sanoi, että Abruz oli ollut kaupungissa ja piti minun tyyppiäni. Hän sanoi, että hän voisi järjestää tapaamisen meille, jonka hän teki. Vasta myöhemmin, kun Frank päätti, että hän halusi pitää minut, että mies otti minuun yhteyttä uudelleen. Hän sanoi, että olen velkaa hänelle, ja hän oli valmis tekemään rahaa."
  
  
  "Luuletko, että hän istutti sinua Abruz, joten voit vakoilla häntä?"
  
  
  "Jotain sellaista. Hän tiesi, että mafia oli menossa toimittamaan $ 200000 Abruza on mökki. Hän vaati, että minä sanon hänelle, kun rahat saapuvat. Hän sanoi, että se olisi ryöstö, ja uskoin häntä. Pelkäsin, että hän tappaa minut, jos en tee kuten hän sanoi. Joten soitin hänelle, kun rahaa tuli."
  
  
  Minä pilkottu hänen tarinansa kun ajoin hänen talon.
  
  
  "Tiedät mitä tarkoitan, etkö?", hän kysyi villi ääni. "Tiedätkö, mitä se tarkoitti, kun pyysin."
  
  
  Avasin oven hänen talon ja laittoi valot päälle olohuoneeseen. Katsoin ympärilleni, Luger kädessä, ja meni puhelimeen.
  
  
  "Minä kehystetty Abruz," Sheila sanoi. "He tulivat ja tappoivat hänet hänen henkivartijoita, ja mies nimeltä Kirby. He ampuivat heidät kaikki. Se oli verilöyly."
  
  
  "Et tiedä, mitä he aikovat tehdä", sanoin hänelle.
  
  
  Annoin pitkän matkan operaattori hätänumero. Ei ole väliä missä Hawke meni, ja se kattaa suuren alueen, tyttö vastasi hätänumero tiesi, miten saada yhteyttä hänen kanssaan nopeasti.
  
  
  Sheila avasi kaapin ja veti pullon viskiä. "Sanoin itselleni, että. Mutta se ei auta pois se. Frank Abruz oli gangsteri, mutta hän kohteli minua hyvin. Minä tapoin hänet." Hän piristyi pullo. "Haluatko elokuva tämä on?"
  
  
  Pudistin päätäni. Minulla oli Hawk tyttöystävä linjalla. Sanoin koodi sanoja, että vakuuttunut hänelle, en ollut huijari: "Aberdeen Sininen." Sanoin tyttö, että haluan puhua tämän miehen.
  
  
  "Minä voin välittää viestin, N3,", hän sanoi
  
  
  
  
  
  
  selkeä, tehokas ääni. "Anna numero ja luurin. Hän soittaa sinulle takaisin viisitoista minuuttia."
  
  
  "Hurry up. Aikaa polttaa minun coattails."
  
  
  Minä ripustaa. Sheila otti pullon keittiöön. Seurasin häntä ja löysi hänet seisomassa pesuallas, itku.
  
  
  Hän hieroi silmiään. Hän otti lasin, kaatoi kaksi sormea bourbon, ja joi sen alas kuin siemailla teetä. "Tämä Kirby. Kuinka hyvin tunsit hänet?"
  
  
  "Olimme ystäviä."
  
  
  "Hän valitsi väärän päivän vierailu Frank Abruz." Hän pudotti lasin ja se hajosi lattialle. Hän hautasi kasvonsa minun paita. "Kuka olisi voinut olla tappaja, Ned? Mafia?"
  
  
  "Ehkä. Ehkä he huomasivat, että olet kehystetty heidän arvostettu vanhempi kuva."
  
  
  "Pelkäsin, että he tekisivät sen. Juoksin pois niistä ja Abruz tappajia." Hänen sormensa kaivettu minun hihat. "Olet syyttää minua nämä neljä kuolemantapausta, etkö olekin?"
  
  
  "Ei niin paljon kuin syytät itseäsi."
  
  
  Hän veti minut, painamalla huulensa omilleni. Hänen huulensa olivat lämpimät. "Ned, ota minut makuuhuoneeseen."
  
  
  "Olen odottaa puhelun."
  
  
  "Olit ajatellut tehdä rakastavat minua. Tehdä se nyt. Tarvitsen sitä nyt."
  
  
  Se on totta, että tämä ajatus on tullut mieleeni useita kertoja. Noin kymmenkunta. Ensimmäinen kerta, kun näin hänet elokuvassa tekemät Meredith. Mutta kysymyksiä jäi vaille vastausta välillämme.
  
  
  Minä silitti Sheila on pehmeä vaaleat hiukset. "Myöhemmin."
  
  
  "Se tekee minut tuntemaan paremmin. Kiitos."
  
  
  "Myöhemmin", lupasin jälleen. Todistaa, että tarkoitin sitä, laskin suuni hänen. Saatoin tuntea hänen märkä huulet jakaus, tuntea hänen kielensä darting. Käteni hiipi jopa hänen pyöreät rintansa. Hän ei ollut rintaliivejä.
  
  
  Kun kuulin äänen, minä käänsin häneltä pois. Olen osui seinään kytkin ja sammutin valon takaovesta. Piha oli hiljainen. Menin ulos minun luger valmis ja kuunteli, testaus ilmaa kuin koira vaanimassa. Jotain meni pieleen. Minä tunsin sen. Sheila vuokrasi talon cul-de-sac. Naapurit olivat liian kaukana kuulla mitään, mutta räjähdys. Heidän valaistu ikkunat muodostunut pieni oranssi neliöt syvissä varjoissa kaukana. Sheila halusi yksityisyyttä, mutta yksityisyyden suoja voi olla ansa. Ajattelin, kuinka helppoa se olisi, että joku nurkka meille.
  
  
  Sisään, puhelin soi. Peräännyin ovelle ja pultattu, sitten käveli nopeasti läpi keittiöön ja olohuoneeseen. Otin vastaanotin sen kehto.
  
  
  Selkeä ja tehokas naisääni sanoi, " Pidä linja, N3. Herra Hawk on tulossa."
  
  
  "Mitä kuuluu, Nick?", hän kysyi.
  
  
  "Minulla on, että paketin olet lähettänyt minua hakemaan. Olen valmis toimittamaan sen."
  
  
  "Olette saavuttaneet tuloksia nopeasti."
  
  
  "He auttoivat minua. Denver okei?"
  
  
  "Viedä hänet sinne. Soitan etukäteen ja järjestää kaiken puolestasi. Mitä on luonto vastus, Nick?"
  
  
  "En voi antaa sinulle selkeä ilmoitus tästä vielä. Mutta lämpöä on hyvin vahva. Uskon, että voimme käsitellä kaksi eri ryhmää, " sanoin. "Meredith putosi pois koulusta."
  
  
  "Sitten meidän ei pitäisi tuhlata aikaa puhumiseen. Tule pois sieltä." Hän ripustaa.
  
  
  "Jos haluat ottaa joitakin asioita, pakkaa ne", sanoin Sheila. "Me lähdemme. Se tulee olemaan kunnossa."
  
  
  "Uskotko todella, että, Ned?"
  
  
  "Tietenkin tiedän. Ja olen pirun hyvä profeetta." Yritin rauhoittaa hänen hermoja. Itse asiassa, en maksa! tallelokero, kunnes olimme ympäröi ihmiset, joihin luotin.
  
  
  "Sinun olisi pitänyt pyytää minua yksi kysymys. Kun aiot pyytää sitä?"
  
  
  "Ajattelin antaa sinulle kertoa oma polku", sanoin.
  
  
  Hyvä. Ehkä olet ihmettelevät, miksi Abruz tappajat haluavat minut elossa? Vastaus on, että he luulevat, että minulla on 200 000 dollaria."
  
  
  Kun hän pakattu, seisoin ikkunan ääressä ja katsoin ulos pimeässä kadulla läpi halkeama sälekaihtimet. Näin ei autoja, ei valoja, ei liikennettä. Ääni kuulin, että aikaisemmin olisi ollut ääni kulkukoira tai kissa, moottori yskä etäisyys, kymmenkunta asioita. Mutta minun ahdistus jatkui.
  
  
  Sheila jäi makuuhuone liian kauan. Suljin verhot ja meni makuuhuoneen ovelle. Käänsin kahvasta ja avasin oven pimeässä.
  
  
  Ihmettelen, miksi hän sammutti valon, niin painan oven laajempi jalkani kanssa. "Sheila?"
  
  
  "Olen odottanut sinua, Ned."
  
  
  Huoneen valo taakseni, laski sängylle, jossa hän makasi. Hänen alaston ruumis oli valkoinen hämärtää sininen päiväpeite.
  
  
  "On yksi asia, että on pidettävä huolta," hän sanoi. "Tule tänne ja rakastella minua, kultaseni."
  
  
  Hän oli kaunis, taideteos.
  
  
  "Se ei vie kauan, rakas", hän sanoi, hänen äänensä matala ja husky. "Olen niin kuuma, olen polttava lyhyt sulake."
  
  
  Hän oli täysin blondi, todellinen asia. Yksi sileä jalka myöntyivät, ja hän kääntyi kyljelleen ja ojensi kätensä. Valo tulee läpi avoimen oven hyväili hänen koko rinnat.
  
  
  "Jumalan tähden, Ned, laita ase alas ja tule tänne."
  
  
  Otin kaksi askelta häntä kohti, harppoen läpi valoa kuin katu kissa menee yli aidan. En voi vain tehdä epämääräisiä ääriviivat huonekalut pimentynyt kulmat huoneen. Kylpyhuoneen oven vasemmalla puolellani oli suljettu, ja ikkunat oli piirretty. Jotkut naiset piti tehdä se
  
  
  
  
  
  
  pimeässä, mutta en uskonut, että Sheila olisi yksi niistä. Kuten olen lähestyi sänky, varoitus oli jatkuvasti tikittää takaraivossa.
  
  
  "Sanoin, että se voisi odottaa", sanoin.
  
  
  "Myöhemmin voi olla liian myöhäistä."
  
  
  Hänen äänensä on muuttunut hieman, mutta ehkä olin väärässä. Ehkä ajattelin vain, että siellä oli viesti hänen sanansa.
  
  
  Seisoin hänen. Voisin kuulla hänen hengitys. Stern, innoissaan. Juoksin käteni hänen rinnat, ja siellä oli hiki niitä. Olen kosketti hänen ohut vatsa minun ulottuvilla ja tunsi hänet vapisemaan. Tajusin, miten tiukasti hän piti kiinni.
  
  
  "Kyllä," sanoin, silti koskettaa häntä. "Minusta meidän pitäisi tehdä se nyt."
  
  
  Tunsin hänen vatsaan lihakset hypätä jännitystä, kun hän otti syvään, hätkähdytti henkeä. Se oli myös varoitus,niin pitkälle kuin hän voisi kertoa.
  
  
  Luulin, että se oli nopeampi kuin minun olisi pitänyt kääntyä ympäri ja ottaa askeleen takaisin ovelle. Sheila soitti osa, ja hän soitti sen hyvin, koska hänen elämänsä riippui siitä. Siellä oli tunkeilija pimennetyssä makuuhuoneessa.
  
  
  Ihmettelin, missä hän oli. Samaan aikaan, minun piilotettu yleisö, minä sanoin: "Sinä olet erittäin vakuuttava, vauva. Kerro vielä, kuinka paljon haluat minun mennä sänkyyn kanssasi."
  
  
  "Tiedätkö, kuinka paljon, Ned." Hän yritti kuulostaa leikkisä.
  
  
  Siellä oli lamppu yöpöydällä vieressä minua, mutta jos minä veti johto, äkillinen salama valo voi sokaista minua tarpeeksi kauan tappaa minut. En sulkenut sitä mahdollisuutta pois.
  
  
  "Ota vaatteet pois, rakas", Sheila kehräsi. "Sitten kerron sinulle mitä haluat."
  
  
  "Lyön vetoa, että," minä sanoin.
  
  
  Hän piti riisua minua, ja se ei ollut huono minun piilotettu vastustaja. Mies harvoin pitää aseen, poistamalla laatikoita itse.
  
  
  Kädenojennus Sheila, olen liukui käteni alla pieni hänen takaisin ja nosti hänet pois sängystä, uppoaminen minun suuhun ontto hänen kurkkuunsa. Huuleni harjattu hänen korvaansa, ja kuiskasin, " olen pahoillani.: "Missä hän on?"
  
  
  Hän oli niin lähellä, että hän saattoi jopa kuulla kuiskaus. Hän seisoi toisella puolella sängyn.
  
  
  Heitin alaston tyttö pois ja veti luger kotelossa, mutta minulla ei ollut aikaa ampua. Toinen mies syöksyi minua kohti takaapäin, pinning käteni minun puolin.
  
  
  En odottanut taistella joukkue.
  
  
  "Pidä häntä," iso mies toisella puolella sängyn naurahti ystävälleen.
  
  
  Vetämällä minun kantapää takaisin, sain miehen takana minun shin, ja hän vannoi, mutta en voinut rikkoa hänen pitoa. Hän tiesi, mitä hän oli tekemässä.
  
  
  Iso mies kiipesi sänkyyn ja löi minua kasvoihin .357 Magnum-pistooli. Hän oli vahva. Isku repi minun huuli, irronneen hampaani, ja leikkaa poskeani.
  
  
  Nostin jalkani ja löi ison miehen nivusiin, mutta hän näki tämän liikkua tulossa, ja riensi pois. Hän oli niin nopeasti jaloilleen kuin nyrkkeilijä.
  
  
  Yllätyksekseni, hän nauroi. "Näyttää siltä, että meillä on kourallinen, Jake."
  
  
  Jake murahti, yrittää pitää minut takaisin. Olen pyörähti ympäri ja heitti sen yöpöydälle. Lamppu putosi lattialle, mutta Jake järjestetään.
  
  
  Iso mies tuli ja löi minua taas. Minusta tuntui kuin olisin ollut lyömällä seinään.
  
  
  "Älä tapa häntä", kuulin Sheila itkeä. "Ole kiltti, älä tapa häntä."
  
  
  Kylpyhuoneen ovi avautui ja toinen mies tuli makuuhuoneeseen. Minun polvet notkui allani kuin iso mies löi minua toisen kerran. Päässäni soi. Vedin syvään henkeä ja hyppäsin taaksepäin, paiskautuvista Jake osaksi pääty. Hän murahti kivusta, ja minä tiuskaisi hänen otteensa ja nosti minun luger .
  
  
  Kolmas mies tuli minua puolelta ja iski minua päähän, jossa kuono aseen. Olen rokkasi sivuttain, putosi luger ,ja olisi kaatunut, jos käteni eivät olisi törmäsi ison miehen takki. Tunsin repiä kangasta, kun sain sen.
  
  
  "Helvetti, että on rajana", hän sanoi. Hän löi minua niin kovaa, että jätin jalat, laskeutui minun hartiat lattialle ja liukui alas seinään.
  
  
  Yritin nousta ylös, mutta en pystynyt. Minulla oli menettää tajuntansa.
  
  
  En kaventunut silmäni kuin minä kiipesi ulos musta pit. En voinut arvata, kuinka kauan olen ollut hereillä, mutta olin silti makuuhuoneessa, makaa vatsaan lattialle.
  
  
  Tunkeilijat veti takin pois minun hartiat ja alas minun kädet sitoa ne ylös, sitten sitoi käsiäni selän takana nauhat arkin. Jalkani oli sidottu samalla tavalla. Siirsin käteni yhteen tarpeeksi tietää, että ne oli tehnyt perusteellista työtä. En olisi luiskahtanut pois minun joukkovelkakirjoja.
  
  
  "Sinulla on hieman viileä evästeet täällä, nukke," iso mies sanoi. Tunnistin hänen karhea ääni. Hän tuli luokseni ja tökkäsi minua kylkeen nähdä, jos minulla oli vielä tajuton. En anna hänen ajatella I oli tajuton.
  
  
  "Jätä hänet rauhaan," Sheila sanoi. "Se ei ole hänen vikansa, että hän oli täällä, kun tulin."
  
  
  Iso mies nauroi. Hän oli outo huumorintaju. Katkaiseva taas silmäni, katsoin kun hän kääntyi pois. Ilman liikkuvia pääni tai antaa itse pois, voisin vain nähdä hänen jalat ja jalat. Hänen jalkansa olivat koko ratapölkyt tummat puuvilla housut. Olin pukeutunut lenkkarit.
  
  
  "Meillä oli hankala löytää, nukke, mutta nyt olemme takaisin
  
  
  
  
  
  jälleen yhdessä, se on hauskaa. Onko sinulla vielä rakastat minua? "Mistä kahinaa jalat ja ääni Sheila sylkeminen kuin kissa, en arvannut, että tämä mies oli koskettanut häntä. Nauraa, hän sanoi:"Sinusta tulee ystävällisempi. Jopa ennen kuin yö on ohi, sinun on paljon ystävällisempi. "
  
  
  Se oli kuin uhka.
  
  
  "Olen auttanut sinua yllättää hänet. Eikö se tarkoita mitään?", kysyi Sheila.
  
  
  "Älä valehtele minulle, nukke. Voit toistaa tämän pienen sukupuoli kohtaus täydellisyyttä, koska tiesit, että mitään slip-up ei jätä poikaystäväsi kanssa iso reikä vatsassa." Hänen äänensä tuli vakavampi. "Oletko ripustaa? Olet pettää kansalainen, nukke?"
  
  
  "ei. En vain halua, että hän olisi kuollut turhaan."
  
  
  Hän oli vielä pelaa rooli, pelaa elämääni.
  
  
  Olen varovasti siirtynyt minun kaventunut katseen, yrittäen löytää iso mies seuralaisia. Huomasin yksi heistä oikealla, kyykyssä lattialla. Kuin iso mies, hänellä oli tummat vaatteet ja lenkkarit. Sileää veti hänen päänsä yli, vääristää hänen ominaisuuksia. Muistin, että Hawke oli sanonut, että tappajat olin etsimässä oli kylmä ja tehokas ammattilaisille. Tämä mies ja sora-ääninen jättiläinen varmasti ansaitsevat kuvaus.
  
  
  He lähestyivät talon, valmis antamaan sitä ilman pelotteluun asukkaat. Yhtä lukuun ottamatta vaimeaa ääntä kuulin äänen, jota en voinut kiinni, he onnistuivat. Oletin, että he olivat tulleet kylpyhuoneen ikkunan kautta, luultavasti veti läpi osio. He tarttui Sheila, kun hän tuli makuuhuoneeseen, sitten pakottaa häntä ottamaan pois hänen vaatteensa ja määräsi hänet houkuteltua minut sänkyyn ja minut kiinni pois vartija.
  
  
  Mies istuu vieressäni etsinyt minun taskuihin ja jätti niiden sisällön lattialle. Hän kammattu läpi ne kanssa hänen käsi, työntää pois, mitä hän ei ollut kiinnostunut. Hän katsoi sytkäri, sitten laittaa hänen housut taskussa. Hän avasi lompakkoni ja tarkistanut minun tunnistamista. Hän pussittanut rahat ja slung kukkaro olkapäänsä yli. "Hei, Hirvi, kiinni se."
  
  
  "Ned Harper," iso mies sanoi, käsittelyssä minun ajokortti. Hän naurahti. "Tämän mukaan hän on kuorma-auton kuljettaja. Kuinka monta kuorma-autonkuljettajien pack luger-pistooleita olkapää kotelot?"
  
  
  Analysoin keskustelua. Nämä ihmiset eivät tiedä, että minulla oli KIRVES agentti, joten ne eivät olleet yhteydessä tappaja hotellissa. Samasta syystä he eivät luultavasti ole vastuussa murhasta Meredith. Tämä vahvisti teoriani, että olin tekemisissä kahden eri ryhmien vihollisia.
  
  
  Sheila sanoi: "en voi kertoa teille, miksi hän oli ase. Tapasin hänet tänään. Hän puhui minulle ravintolassa. Pidin hänen tyylistään, joten annoin hänen viedä minut kotiin."
  
  
  "Tarvitaan vähän seksiä, eikö niin?"
  
  
  "En ole syönyt viime aikoina", hän sanoi uhmakkaasti Hirviä. "Olin liian kiireinen käynnissä pois teiltä elää normaalia elämää."
  
  
  Olen salaa muutti käteni, yrittää vapaa hiusneula minun hihassa. Ei ole mahdollisuutta. He eivät vedä takkini tarpeeksi alas paljastaa veitsi on piilopaikka, mutta ne vahingossa onnistui estämään sen käytön.
  
  
  "Tämä lintu ei ole kuorma-auton kuljettaja," sanoi mies kyykyssä vieressä. "Kaikki tämä viittaa siihen, että se on siellä, mutta olen varma, että se ei ole. Näit, kuinka hän käyttäytyi."
  
  
  "Ehkä se lähetettiin mafia. Se tulee olemaan hauskaa." Iso mies tuli luokseni ja kumartui. Hän käänsi minut ympäri ja löi minua kasvoihin.
  
  
  Huohottaen kuin jos olisin vain tajuihinsa, avasin silmäni leveä. Näin kasvot peittää sileää, leveät hartiat, härän niska. Käsi, joka tarttui edessä paitani oli kaksi minun, ja minun ei ollut pieni.
  
  
  Sileää vähän kummastuttaa minua aluksi. Miksi ne piilottaa niiden kasvonpiirteitä, kun Sheila selvästi tunsi heidät hyvin? Sitten tajusin, että he eivät tiedä, kuka muu he tapasivat, kun he murtautuivat sisään. Naamarit olivat toinen varotoimi, joka teki heistä oman alansa asiantuntijoita.
  
  
  "Miten olet tunne, ori?" iso mies kysyi.
  
  
  Hiukseni olivat märät verta tihkuu leikata lähellä minun korvaan, ja pääni oli jyskyttävä kipu. Kun puhuin, en kuulosti kuin olisin ollut yllään nyrkkeily suukappale. "Minusta tuntuu hyvältä."
  
  
  Iso kaveri pääsi sisälle takkinsa, otti aseen hänen vyö, ja löin sen aataminomena, saa minut haukkomaan. "Minulla on kiireinen aikataulu, ja voin vain säästää sinua hetken. Olet salamurhaaja vuokraus? Mafia lähetti sinut tänne blondin kanssa sopimuksen?"
  
  
  Kamppailee kiinni minun hengenvetoon, minä vilkaisi Sheila, joka istui tuolissa, edelleen alasti, mutta edelleen revitty arkki painetaan häntä vastaan, osittain kattaa hänen ruumiinsa. Hänen herkkä kasvonsa oli kalpea, ja hänen tummat silmänsä olivat täynnä pelkoa. Hän ei ole huolissaan vain itsestään, vaan myös minua.
  
  
  "Puhu, tai olet jo kuullut", Hirvi sanoi.
  
  
  "Kyllä", sanoin käheästi.
  
  
  Hirvi nyökkäsi ja päästi irti paidastani, anna minun pudota. "Kuuletko tuon, Sheila? Sinulla on ongelma mafia."
  
  
  "Sinä tapoit Abruz."
  
  
  "Mutta he eivät tiedä, että. Kaikki he tietävät on se, että olet siellä ja et ollut tappanut, joten sinun täytyy ovat antaneet hänet pois." Hirvi nauroi ääneen.
  
  
  Kolmas mies
  
  
  
  
  
  hän ilmestyi makuuhuoneen ovelle. Hän oli pukeutunut kuten kaikki muutkin. "Vedin kaikki kaihtimet ja otti nopeasti etsiä ympäri taloa. Siellä ei näytä olevan mitään rahaa."
  
  
  "Siinä tapauksessa, hän kätki sen hyvin. Sheila on fiksu tyttö. Entä sinä, muru?"
  
  
  "Liian kirkas haastaa sinut. En varastanut rahaa. Olen kertonut teille, että."
  
  
  "Jätin sinulle tämän. Olet vastuussa tästä."
  
  
  "Hirvi, jos olisin heitä, haluan antaa ne sinulle. Etkö näe, että olen pelkää kuollakseen?"
  
  
  "Sinä pelkäät, okei, mutta ihmiset 200000 dollaria menee läpi paljon. Kuka tietää tämän paremmin kuin minä? "Hän huomautti, mies oviaukossa. "Mennä tiellä, otamme auton ja ajaa sen talon. Voimme viettää yön täällä, mutta Sheila antaa meille mitä me haluamme."
  
  
  "Mitä jos hän ei halua puhua?"
  
  
  "Sid, vihaan sitä, kun mies näyttää pimeän puolen asioita. Olemme viettäneet kuukauden seuranta alas tyttö, ja nyt olemme löytäneet häntä. Mitä sinun täytyy tehdä, jotta ymmärrät, että asiat ovat menneet eri tavalla? parempaa?"
  
  
  "Kaksisataa tuhatta dollaria auttaa," Sid sanoi.
  
  
  "Jos hän ei kerro meille, vannon, me seurata häntä läpi viisi valtiota. Me tappoi neljä ihmistä varten, että kaksi sata dollaria, ja että on meidän."
  
  
  Hirvi otti arkin arka tyttö. Sitten hän tarttui häntä hiuksista ja riuhtaisi hänet pois tuolilta.
  
  
  Viimeksi kun näin hänet, he raahasivat hänet ulos huoneesta.
  
  
  Kuulin Sheila huutaa, ja sitten hänen äänensä hinattava pois. Hän oli heidän keittiö. En tiennyt, mitä he tekivät hänelle, mutta voisin kuvitella.
  
  
  Minun täytyi löytää jotain, rikkoa minun joukkovelkakirjoja. Muistin rikki lamppu, joka oli pudonnut lattialle, kun olin paini yksi salamurhaajia kanssa yöpöytä. Liikkuvan yli, pystyin katso sängyn toiselle puolelle. Rikki lamppu oli vielä siellä. Laskeuduin sängylle, ja sen nojalla. Kun tulin ulos toiselta puolelta, olin ulottuvilla lampun.
  
  
  Yksi pala lamppu pohja näytti tarpeeksi terävä leikata läpi levyt sitova käteni. Sain selkääni, siirtynyt, ja totesi, rosoinen pala lasia. Koska en voinut nähdä, mitä olin tekemässä, en luultavasti olisi leikata minun kädet liian, mutta se ei ole auttanut.
  
  
  Olin istuu siellä sahaus, kun yksi miehistä tuli takaisin.
  
  
  "Katso itseäsi", hän sanoi. Se oli Sid, joka lähetettiin Hirvi saada auton. "Sinä typerä idiootti. Se vie tunnin ilmainen itseäsi."
  
  
  Kuulin Sheila huutaa taas, hänen äänensä on täynnä tuskaa ja kauhua. En puri hampaat ja työskenteli ketju, puristi pala lasin minun verenvuoto sormet. Kunnes mies ovella pysäytti minut, yritin vapauttaa itseni.
  
  
  "Tyttö puhuu totta. Ei ole mitään järkeä kiduttaa häntä", sanoin.
  
  
  "Sinä et ymmärrä Hirvi. Hän pitää tällaista. Vaikka hän uskoi häntä, hän luultavasti olisi tehnyt saman."
  
  
  "Hän on ottanut paljon osumia Floridassa, kun potkut Abruz on mökki."
  
  
  "Kyllä, kaikki neljä olivat kuolleet, ja Hirvi nappasi haulikon minulta ja antoi heille toisen mahdollisuuden. Nauraa koko ajan. Hän on hullu, että Hirvi." Sid sanoi, että tämä sävy ääni, että useimmat ihmiset käyttävät, jos ne sanoi, että ystävä on elämän yritys.
  
  
  Olen leikata minun rysty ja winced. "Miksi sinä antaa rahaa tyttö ensimmäinen paikka?"
  
  
  "Meidän olisi pitänyt piilottaa ne. Emme voineet kääntyä jopa rikastua yhdessä yössä, voisimmeko? Kuusi kuukautta murhien jälkeen, mitään outoa, dollari laski, että underworld oli menossa ilmoitettava ihmiset, jotka ajaa mafia.."
  
  
  Olin melkein unohtanut valhe kerroin Hirvi siitä, että ammatillinen hitman joka oli lähetetty huolehtia Sheila Brant. Minä sanoin: "minä vain täyttää sopimuksen. En ole mafia."
  
  
  "Me rikkoi kaksi mafian lait. Varastimme heidän rahaa ja tappoi kunnia capo. He etsivät meitä kovemmin kuin poliisit. Ja tyttö, liian. Luulimme, että meillä oli tyttöystävä ja rahat oli piilotettu turvalliseen paikkaan, mutta hän katosi."
  
  
  Keskustelu antoi minulle arvokasta aikaa, ja yritin pitkittää sitä. "Haluaisin tietää, miten olet onnistunut löytää tyttö. Luulin, että minulla oli sisäinen jalanjälki on."
  
  
  Sid tuli luokseni. Hän potki minua kylkiluihin. "Lakkaa yrittämästä. Et voi paeta, kaveri." Hän otti revolverin, ja niissä se äänenvaimennin. "Hirvi aina antaa minulle työtä, että hän ei ole kiinnostunut. Hän saa tytön, ja saan sinut."
  
  
  Tajusin, että hän oli tullut huoneeseen tappaa minut. Olettaen, että minulla oli mafian palveluksessa, he eivät anna minun elää kertoa pomoni, mitä olin oppinut. Minä pakoili lattian poikki kohti mies aseen kanssa, päättänyt saada pois, vastustavat. Hän vain perääntyi, halveksivat minun turha yrittää tavoittaa häntä. Näin kuono revolverin nousu ja pyritään minua kuin kylmä ja tappava silmä. Falling minun puolellani, minä rullattu kohti ampuja, yrittää heittää hänet pois tasapainosta. Hän perääntyi taas, mutta ase ei saa horjua. Sitten hän ampui minua.
  
  
  Kuulin crack hiljentää asetta ja tunsi luoti uppoaa rintaani kuin punainen-kuuma niitti. Hän ampui minua taas. Kaaduin
  
  
  
  
  
  Puukottaa kipua kuin toinen luoti osui kaulaani, mutta nyt se tuntui kuin olisin ollut mukana unelma. Laukaus oli kuin mehiläisen pisto, ei mitään muuta.
  
  
  Makaa minun puolellani, minun paita veressä, katsoin Sid liikkua minua kohti, hänen hiipivä jalat tehdä lähes mitään ääntä. Näköni oli epäselvä. Kun hän tuli luokseni, hän näytti ole mitään muuta kuin sumea muoto.
  
  
  Hän laittaa hänen jalka minut ja työnsi minut kiinni minun takaisin. Tuijotin häntä avuttomana. Hän huomautti revolveri uudelleen. Luulin, että hän aikoi tehdä lopullinen vallankaappaus, luodin välillä silmien, mutta hän alensi aseen. Hän päätti antaa minulle vuotaa kuiviin.
  
  
  Silmäni olivat kiinnitetty kattoon. Olin halvaantunut heikkous. Sid kumartui ja riisuin takkini tarkastella haavan rintaani. Hän näytti tyytyväinen. Hän on mennyt.
  
  
  Voisin tuskin nähdä katto nyt. Pimeys ryömi kulmat mielessäni. Ajattelin Hawke ja miten hän reagoi, kun hän sai selville, että hän on menettänyt Killmaster. Oletin, että hän olisi laittaa kuolemanjälkeinen kiitoskirje minun tiedosto ennen sen sulkemista varten hyvä - muistokirjoitus agentti kuoli virantoimituksessa.
  
  
  Ajattelin Pat Steele, punapää, toivottaa minulle onnea. Hän saattaa olla tiedossa jo pitkään, että olin seurannut N1 ja N2 ja David Kirby riveihin epäonninen niistä. Luulin, Kirby ja Sheila Brant, ja sanoin itselleni, että annan heidät tappamalla itseni ....
  
  
  Mutta sitten, kuin uimari nousee ilmaan, rikoin vapaa pimeyttä joka ympäröi minut. En osannut selittää sitä, mutta minun oli vielä elossa. Silmäni lepäsi kattoon ja keskittynyt siihen. Minulla ei ollut aavistustakaan ajasta, ei ole aavistustakaan, kuinka kauan olin ollut tajuton.
  
  
  Talo oli synkästi hiljaa. Heikko valo tuli huoneeseen, kuin jos se oli dawn ikkunan ulkopuolella. Tappajat ovat poissa, luulin että olin yksin.
  
  
  Kuulin auton. Voisin kertoa ääni auton moottori, että se oli pysähtynyt talon edessä. Auton ovi pamahti kiinni. Makasin siellä ja kuunteli, toivoen. Ulko-oven avasi. Kuulin askeleita olohuoneeseen. He muuttivat kohti keittiötä.
  
  
  Olen työskennellyt minun suuhun, mutta ei ääntä tuli ulos. Olin liian heikko. Kun yritin liikkua, katto tuntui väistyä, ja melkein menetti tajuntansa.
  
  
  Enemmän jalanjälkiä, kova ja raskas. Mies ilmestyi ovelle ja katsoin sisään. Hänellä oli yllään raidallinen puku ja hattu. Tein ääni, kireät ähkyä.
  
  
  Hän kuuli minua. Hän tuli huoneeseen ja katsoi alas minua. Näin kylmän harmaat silmät asetettu ilmeetön, rokko-merkitty kasvot. Lopulta hän polvistui viereeni. Hän otti veitsen, leikkaa edessä paitani, ja tutki haavan. En voinut kertoa, jos hän oli kiinnostunut auttamaan minua tai vain kiinnostunut miten kauan olin jättänyt elää.
  
  
  "Kuka sinä olet?" "Ei", hän sanoi viimein. Hän oli heikko Sisilian aksentti.
  
  
  Suuni muodosti sana. Harperin.
  
  
  Hän nousi ylös, meni vessaan ja tuli takaisin hänen ensiapulaukku. Hän tiesi, että jotain ampumahaavoja. Hän nopeasti pysäyttää verenvuoto, sitten leikataan auki levyn ja alkoi kääre nauhat noin rintaani, kuten side. Hän ei huomannut haava niskassa, niin oletin, että se oli vain naarmu ja ei niin vakavia aiheuta huolta.
  
  
  "Kuka ampui sinua?"
  
  
  Pudistin päätäni merkiksi siitä, että en tiennyt. Minulla ei ollut kunnossa puhua siitä, mitä oli tapahtunut.
  
  
  Hän tutki minua hetken, kuin jos se päättää, mitä tehdä minun kanssani, sitten leikkaa suikaleiksi kangasta, jotka sitovat ranteet ja nilkat. Että rokko-merkitty kasvot hänen oli hämärästi tuttu, mutta en osannut yhdistää siihen.
  
  
  Nousee ylös, hän katseli ympäri huonetta vielä kerran, ja sitten vasemmalle talon puhumatta minulle. Kuulin hänen auto käynnistyy ja ajaa pois.
  
  
  Nimi yhtäkkiä pälkähti päähäni. Valante. Marco Valante. Näin hänen kuvansa lehdissä tutkinnan aikana järjestäytyneen rikollisuuden Oikeus-Osasto. Raporttien mukaan hän oli yksi niistä ihmisistä yläreunassa.
  
  
  Kun muistin, että hän oli viettänyt muutaman minuutin keittiössä ennen kuin löytää minut, nousin ylös kontallaan. Indeksoinnin kesti paljon vaivaa. Kävelin hitaasti kohti ovea, kun käteni kosketti address book. Sormet suljettu ympäri se.
  
  
  Minulla oli levätä muutenkin. Makasin minun puolella, taistelivat minun huimaus, ja opiskeli kirja. Se on pudonnut taskusta yksi tunkeilijoita, kun olemme olivat taistelut. Muistaa, kuinka minulla oli revitty Hirvi on takki, päätin, että kirja kuului hänelle. Laitoin sen taskuuni ja alkoi indeksoinnin uudelleen. Minulla oli tauko ja loput kolme kertaa, ennen kuin vihdoin pääsin keittiöön.
  
  
  Olen ojensi oviaukossa ja katsoi Sheilaa, joka makasi liikkumatta vieressä tuoli hän oli sidottu. Nauhat kankaalla, joka sitoo hänet vielä ripustaa tuolin kädet ja alempi puolat.
  
  
  Löysin ääneni. "Sheila?"
  
  
  Se ei ollut yllätys minulle, että hän ei liiku tai vastata. Mutta minä croaked hänen nimensä jälleen, minun ääni täynnä tuskaa ja raivoa. Sitten ryömin hänen luokseen. Hänen herkkä kasvonsa olivat mustelmilla ja verinen. Rosvot hakkasivat häntä vakavasti.
  
  
  Kosketin tytön ranne ojennettuina. Se oli kylmä. Suljin silmäni hetkeksi, jolloin
  
  
  
  
  
  
  pitää tunteet kurissa. Sitten vedin itseni ylös kehon.
  
  
  Näin, että hän tappoi isku niin kova, että se rikkoi hänen kaulaansa. Ainoa, joka voisi laskeutua tällainen isku oli Hirvi. Paskiainen, ajattelin.
  
  
  Tunsin syyllisyyttä, että toit hänet takaisin ja ei voi suojella häntä. Minulla oli vielä elossa, ja hän oli kuollut. Mutta tehokkain tunteita, joka tarttui minua, täytti minut päättäväisesti, oli raivo. Saan pois tästä ja saada Hirvi ja hänen ystävänsä, ajattelin tehdä se ei vain Dave Kirby, mutta Sheila samoin.
  
  
  Jonnekin, huomasin enemmän valtaa kuin luulin. Pääsin ulos, tarttui reunan keittiön pöydän, ja pitää minun jalat. Huojuvat, katsoin ympäri ja laahusti ikkunan luo. Revin alas verhot ja peitti tytön alasti elin heidän kanssaan. Minä romahti tuoliin ennen kuin olin tarpeeksi vahva tekemään oman tiensä olohuoneeseen ja tehdä uskomattoman hidas matka puhelin. Otin luurin ja soittaa operaattorin numero.
  
  
  Minun croaking sanoja ei ole paljon järkeä, mutta en onnistunut välittää, että tarvitsin apua. Kun yksi kaksi Bonham poliisit saapuivat taloon, olin tajuttomana lattialle, puhelimen pidetään niin tiukasti kädessäni, että se oli vaikeaa, että hän vapauttaa sen.
  
  
  * * *
  
  
  Minulla oli uutuus sairaalan henkilökunta läänissä lähellä Bonham. He kohtelivat useita ampumahaavoja, paitsi metsästyskauden aikana, kun ylityöllistettyjä urheilijat yleensä onnistui ampumaan yhden tai kaksi muuta metsästäjää, ja olin lisäksi kiinnostunut siitä, että olin onnellisin ihminen oli koskaan tavannut.
  
  
  "Yksi luoti vain repi läpi eoju kaulassa. Saatat saada pahempi pelaa jalkapalloa", sanoi lääkäri. "Mutta olet hyvin onnekas sinua osui rintaan." Hän piristyi kainalokotelosta olin pukeutunut. "Tämä hidasti luodin liikettä ja kääntää sen pois elintärkeitä elimiä. Luoti läpäisi nahka takila ja poikkesi sen kehityskaari. Olet kärsinyt tarpeeksi, jotta ampuja usko, että hän tappoi sinut.Olet onnea, Herra Harper."
  
  
  "Joo", sanoin. Olin onnekas, mutta Sheila kuoli.
  
  
  "Hyvä Samarialainen auttoi myös. Hän sitoi sinut kauniisti. Ihmettelen, jos hän olisi minkäänlaista lääketieteellistä koulutusta."
  
  
  Olen naurahti kun kuulin gangsteri Marco Valante kutsutaan laupias Samarialainen.
  
  
  Päivä ja puoli vietin sairaalassa toi minut takaisin normaaliksi. Olin vielä heikko, mutta tunsin olevani lähellä par. Lääkäri sanoi, että en voi liikkua minun huone, ja jos kaikki menee hyvin, voin olla sairaalasta viikon kuluessa. Hän ei tiennyt sitä, mutta olen suunnitellut epävirallisesti tarkista kolmekymmentä minuuttia.
  
  
  Menin ikkunaan ja katsoin ulos sairaalan parkkipaikalla. Kolhiintunut Ford kasvatti moottori oli odottaa siellä. Toin sen takaisin Bonham tänä aamuna. Elk ja hänen seuralaisensa olivat poissa melkein kaksi päivää. En aio anna heidän trail saada mitään kylmempää.
  
  
  "Se on ollut pitkä aika, kun olen nähnyt miehen fyysinen kunto," lääkäri sanoi. Pelaajan sai tekisi minut jättää sinut muutaman päivän. Mutta älä pakota itseäsi liian pian. Saatat huomata, että et ole niin vahva kuin luulet."
  
  
  "Olen varovainen, Tohtori." En edes ajattele, mitä olin sanomassa. Ajattelin Hirvi.
  
  
  Kun lääkäri poistui huoneesta, riisuin sairaalassa puku ja laittaa minun katu vaatteita. Olen rahapulassa minun bullet-arpinen olkapää valjaat, minun good luck charm, ja tarkastetaan Luger .
  
  
  Suunnitelmani eivät sopineet kanssa Haukka. Toistaiseksi meillä ei ole ollut mahdollisuutta keskustella tapahtumista Bonham yksityiskohtaisesti. Meillä oli puhunut kerran puhelimessa, kun poliisi oli vienyt minut sairaalaan, joka oli tarpeen, koska minun läsnäolo talossa murhatun tytön tarvitaan jokin selitys.
  
  
  Itse asiassa, Bonham poliisi uhkasi pidättää minua. He olivat hyvin järkyttynyt, koska päivä saavuin heidän kaupunkinsa oli aalto kuolemantapauksia. Mutta Hawke vetää joitakin jouset, ja yhtäkkiä ei ollut enää kysymyksiä, ei enempää paineita. Ei ollut artikkeleita sanomalehdissä joko.
  
  
  Lähdin sairaalasta takaisin portaita. Kävelin nopeasti läpi parkkipaikalla, kun pitkä auto kääntyi pois moottoritieltä ja revitä viereeni. Ovi vedettynä auki ja Hawke sanoi, " Nick, olen iloinen, että olet hereillä."
  
  
  Toivoen, että en katsonut kuin koulupoika kiinni koukkuun, kuuntelin hänen signaali, ja sai autoon.
  
  
  "Oletan, että aioit soittaa minulle. Tietenkin, sinun ei olisi poistunut sairaalasta ja alkoi jahtaa jälleen kertomatta minulle."
  
  
  "Ei tietenkään", minä sanoin.
  
  
  "Etkö pelkää, että minulla olisi veto tämä ajatus ja sanoa, että et ole voinut noudattaa pakkaus assassins?"
  
  
  "Ei, sir", sanoin, kaikella kunnioituksella minun ääni. "Tiedätkö, haluan lopettaa työni, jos en tuntuu, että voisin käsitellä sitä."
  
  
  "Kun olet liian vanha tähän työhön, Nick, minä suosittelen sinua ulkoasiainhallinnon," Hawke huokaisi. "Olin Denver
  
  
  
  
  
  
  Koska olen epäillyt, että sinulla olisi tehdä jotain tällaista, tulin yli. Haluaisitko, että joku määrätty sinulle kuin varmuuskopiointi? "
  
  
  "Ei, sir. Olen mieluummin tehdä sitä yksin."
  
  
  Hawk liukui äänieristetyt lasi-paneeli, joka erottaa meidät kaksi miestä etupenkillä.
  
  
  "Se ei ole vain asia saada kostaa Kirby enää, on se, Nick?"
  
  
  Pudistin päätäni. "Siellä on myös tyttö. Mutta siellä on muutakin kuin henkilökohtainen kosto. Mies, joka johtaa murhaajia on sadisti, joka edelleen tappaa ihmisiä, jos niihin ei puututa."
  
  
  Hawk-selattava paneeli eteensä ja veti nauhuri. Hän painoi nappia. Virallinen ääni, hän sanoi, " Anna minulle raportin, N3."
  
  
  Kerroin tapahtumat, jotka oli tapahtunut sen jälkeen, kun minun saapumista Bonham, ja sitten Haukka kääntyi pois tallennin. "Tämä hoitaa virallinen osa. Loput mitä on sanottu on ehdottomasti meidän kahden välillä. Annan sinun jatkaa tätä oman ehdoin. Saada ne paskiaiset pois, Nick."
  
  
  "Ymmärräthän, että meidän tietoturva on vaarantunut pohjan päälle Carolina rannikolla, etkö?"
  
  
  "Minä hoidan sen", Hawke sanoi ankarasti.
  
  
  "Uskon, että pohja oli soluttautunut mafia agentti. He etsivät tietoa keräsimme tytöstä, ja he etsivät tappajat Frank Abruz. Ne voi antaa pakkaus toisinajattelijoita tappaa miehen he lupasivat turvallisuus-ja eläke. Tämä on suora haaste ja loukkaus ."
  
  
  "Olen samaa mieltä", Haukka sanoi. "Olen tullut samaan johtopäätökseen."
  
  
  "On joitakin puuttuvat palaset palapelin. Esimerkiksi, miksi tappaja ilmeisesti mafian palveluksessa, yritti tappaa minut, mutta Marco Valante auttoi minua. Kysy mafia asiantuntijat siitä. Ehkä he voivat keksiä teoria."
  
  
  "Se on tehty."
  
  
  "Ihmiset, jotka tappoivat Abruz ja Kirby ovat nyt etsivät heidän verensä rahaa. Olen vakuuttunut siitä, että Sheila kertoi heille totuuden ja että hän ei tiennyt, mitä tapahtui rahaa. He tappoivat hänet ilman syytä, paitsi että se oli Hirvi, joka teki tappaminen. Muuten, niitä on kolme, ei neljä ."
  
  
  "Millaisia seurauksia tulisi seurata täältä?" Haukka kysyi.
  
  
  "Tämän osoitekirjan, että Hirvi putosi, kun me riitelimme eilen illalla. On olemassa seitsemän nimet. Aion käydä jokainen näistä ihmisistä. Ehkä yksi heistä johtaa minut Hirvi."
  
  
  "Jos Hirvi ja hänen työtoverinsa tai mafia saa sinua kiinni." Hawk selattava läpi address book. "Nämä ovat naisten nimet, ne kaikki."
  
  
  "Ja kaikki oman kaupungin. Hirvi on ystäviä ympäri karttaa."
  
  
  "Tarkistan FBI: n tiedostoja. Ehkä he voivat kertoa meille jotain siitä, Hirvi ja hänen ystävänsä. Mukaan kuvaus, se on noin kokoa Jolly Green Giant. Tämä on alku."
  
  
  Pääsin osoite kirja, mutta Haukka ei palauta se: "Nick, tämä on enemmän kuin lista nimiä. Jos se on luettelo luonteeltaan seksuaalista. Oletko lukenut kommentteja, että ICC kirjoitti seitsemän tyttöä?"
  
  
  "Kyllä," sanoin. "Aika mehukkaita juttuja."
  
  
  "Hän kuvailee, mitä kukin niistä tekee parhaiten seksuaaliseen alalla."Trudy Los Angeles" kuulostaa sensaatiomainen."
  
  
  "Henkilökohtaisesti pidin suosituksia hän antoi Cora Vegasissa. Kerron, mitä kerron, kuinka tarkka Hirvi tiedot ovat."
  
  
  "Olet kiinteä fyysinen näyte, poikani, mutta en näe miten voisit itse tutkia aihetta perusteellisesti, ilman uuvuttavaa itse luuhun ja luun," Hawke sanoi iloinen ääni. "Esimerkiksi Barbara hurmaa ovat sellaiset, että vaikka Hirvi ei voinut kuvata niitä. Hän vain korosti hänen nimensä ja laittaa huutomerkkejä sen takana."
  
  
  "Ehkä hän teki sen, koska hän on ainoa neitsyt tässä ryhmässä."
  
  
  "Epäilen, että Hirvi tietää neitsyitä," Hawke sanoi. "Minun ei kai tarvitse muistuttaa, että kaikki nämä tytöt ovat luultavasti mukana alamaailman ja on todennäköisesti yhteydessä rosvot, jotka eivät epäröi tappaa sinut, jos he epäilevät?"
  
  
  "Se tulee olemaan hauska matka, okei."
  
  
  Haukka sulki kirjan ja ojensi sen minulle. "Mitä muuta, Nick? Onko mitään tilalla sinut takaisin?"
  
  
  "Ei", valehtelin. "Se on se. Otan yhteyttä."
  
  
  Hän sanoi minun nimeni taas, kun sain ulos autosta. "Olit erittäin vaikuttunut Sheila, eikö niin? Millainen hän oli?"
  
  
  "En voinut kertoa. En tuntenut häntä kovin hyvin."
  
  
  En maininnut, että yksi nimet Hirvi on kirjan ehkä kuulunut tyttö tiesimme, kuten Sheila Brant. Ex pystynyt ominaisuus on ohi, mutta hän on ollut yksi ennen kuin hän tapasi Frank Abruz.
  
  
  Olin ahdisti Sheila on henki, samoin kuin hänen tappajia.
  
  
  5
  
  
  Jos siellä oli yksi suuri haittapuoli työni, lukuun ottamatta määrä tuntia tein töitä ja korkea kuolleisuus, se oli, että minun piti viettää enemmän aikaa ulkomailla kuin omassa.
  
  
  En ole nähnyt El Pueblo de Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, tiedetään useimmat meistä kuin vain Los Angeles, kaksi vuotta. Kaupunki ei ole muuttunut täysin paremmaksi. Ilmasto, niin samankaltaisia, että Välimeren maissa, oli silti kaunis, ja niin olivat tyttöjä. Mutta liikenne-ja savusumu lisääntynyt.
  
  
  Kuten tein tieni apteekki phone booth, olen miettinyt, kuinka Trudy oli tekemässä.,
  
  
  
  
  
  jotka arvioivat ensimmäisellä sivulla Hirvi on seksikäs, Joka on Joka on verrattuna joihinkin juopot istuu sooda suihkulähde odottaa löytäjäänsä. Suuri Amerikkalainen unelma of fame ei koskaan kuole.
  
  
  Kun pyysin Trudy, naisen ääni vastasi, kuulostava pettynyt. "Soitan hänelle." Kun odotin, katsoin tyttöjen jalat sooda suihkulähde ja avasi kopin oven, jotta voisin käyttää ilmastointilaitetta. Päivät olivat kuumenee ja minä oli yllään paljon siteet rintaani.
  
  
  Trudy ääni kuulosti painostava, mutta ehkä minun mielestäni vaikutti Hirvi on lyhyt kuvaus hänen kykyjä makuuhuoneessa. Kun kerroin hänelle, että ystävä ehdotti, että ottaisin yhteyttä hänen, hän kutsui minut käymään. Se oli yhtä helppoa kuin putoamisen baari jakkara. "Olen hulluna tehdä uusia ystäviä", hän sanoi.
  
  
  Huomasin pian syy. Uusien ihmisten tapaaminen oli trudyn työtä. Hän työskenteli bordelliin. Hän johdatti minut ylös portaita, kiinni kädestäni ja puhuu sininen raita.
  
  
  "Olet erittäin suositeltavaa. Sain numerosi Hirvi", sanoin.
  
  
  "Hirvi? Ai niin, tietenkin." Hän veti minut huoneeseen ja riisuin housuni, kun olin vielä katselee ympärilleen. "Minun pitää tutkia sinut, rakas, ja ottaa hyvä kylpyamme. Nainen työskentelen sanoo, että puhtaus on hyvinvoinnin."
  
  
  Olen väisti hänen näppärä ote. "Hän on todellinen filosofi. Haluaisin tavata hänet joskus."
  
  
  "Ei, et ole. Se on yhtä kylmä kuin laina hain sydän. Useimmat jokainen on kylmä. Niitä elokuvia, joissa heillä on sydämensä kultaa ovat isoja Hollywood-paskaa. Mikä sinua vaivaa, kulta? koskettanut se? "
  
  
  Ainakin minä olen löytänyt jonkun, jolle puhua, ajattelin. Jos olisin pyytänyt häntä miten päästä stadionin, hän olisi todennäköisesti lisännyt baseball klubin rosteriin ja viime vuoden ennätys.
  
  
  Trudy käpertyi luokseni. Hän oli iso tyttö, blondi alkaen kauneussalonki, ja hän tarvitsi paljon rappaus. Hänen nännit olivat kuin luoteja rintaan.
  
  
  "Mitä kasvoillesi on tapahtunut, kulta?" Hän kosketti leikata reunalla minun huuleen tikit lääkäri oli laittaa pääni. "Näytät vaipui betonimylly."
  
  
  "Minulla oli onnettomuus*
  
  
  "Olen pahoillani." Hänen kätensä tarttui minua jälleen. "Ai, sinä olet todellinen mies, etkö olekin?"
  
  
  Hän luultavasti sanoi, että tämä kaikki hänen asiakkaita, mutta se kuulosti siltä, että hän tarkoitti sitä. Minä hätäisesti astui takaisin ja alkoi purkaa sitä, tietäen, että jos Hawke näki minut nyt, hän nauraisi.
  
  
  "Haluan kysyä Hirvi. Milloin viimeksi näit hänet?"
  
  
  "En todellakaan muista. On, että miksi tulit tänne, jos haluat tietää, missä Hirvi on?"
  
  
  "Sinä olet fiksu tyttö. Näit läpi minulle heti, vai mitä?" "Etsin iso pelle. Menetimme yhteyden, tiedät mitä tarkoitan?"
  
  
  Hän siirtyi lähemmäksi minua ja kietoi vasemman kätensä noin minun vyötärö. Hänen oikea kätensä löysi minun vetoketju uudestaan. Hän oli nopeampi kuin taskuvaras. "Koska olet täällä, voit nauttia vierailevien. Mikä innostaa sinua?"
  
  
  Otin hänen kätensä ja kääntyi häntä ympäri, kämmen ylöspäin. Painoin kolme kaksikymppisenä hänen kiertynyt sormien. "Kerro minulle siitä, Hirvi."
  
  
  Hänen ystävällisyys äkillisesti haalistunut. Hän huolellisesti taitettu laskut ja täytetyt ne minun vyö: "en myy seksiä, ei tietoa."
  
  
  "Hirvi ja minä olemme vanhoja ystäviä. Mutta menetimme yhteyden, kuten sanoin. Katso, hän antoi minulle numerosi, ei hän?"
  
  
  "Olisit voinut valehdella siitä. Joka tapauksessa, en muista viimeinen kerta, kun näin hirven, ja en ole varma missä se on. Vaikka hän on sinun kauan kadoksissa veli, en halua puhua hänestä."
  
  
  Otin kaksi kaksikymppisenä, taitettu kaikki viisi, ja täytetyt ne hänen avokaulainen pusero. "Oletko varma?"
  
  
  "Olen aivan varma. Hirvi tykkää hämmentää ihmisiä, ja hän on hyvä siinä. Kukaan ei puhu sitä tuntemattomille."
  
  
  "Anna vanha osoite, vaikka puhelin numero. En sano, mistä sain sen."
  
  
  Trudy pääsi välillä hänen isoja rintoja ja veti laskut. Hän tasoittaa niiden ryppyjä. "En ole nähnyt häntä kuukausiin, jopa vuoden. Rehellisesti. Ja en tiennyt osoitetta. Hän tuli tänne aika ajoin, siinä kaikki."
  
  
  "Hän oli nimi, eikö?"
  
  
  "Luulin, että olet hänen kaveri. Ystävät tietävät toistensa nimet." Hän heitti laskut minua, ja ne putosivat lattialle. "Sinä et edes näytä hänen ystävänsä. Näytät liian rehellinen. Ottaa lahjuksia ja taistella sen pois."
  
  
  Kun ei neuvotella, yritin suorempi lähestymistapa. Vedin takaisin takkini, jotta hän voisi nähdä Luger sen nahka tuppeen. "Tarvitsen nimen, Trudy."
  
  
  Hän nuolaisi hänen alahuuli. "Oletko sinä poliisi?"
  
  
  "Ei, vain mies etsii Hirvi."
  
  
  "Jones on hänen nimensä." Hän nauroi hermostuneesti. "Et todennäköisesti usko minua, mutta se on totta. Hänen nimensä on Edward Jones. Ja se on kaikki mitä voin kertoa sinulle."
  
  
  "Kiitos", sanoin, kävely ovelle. "Voit jättää lahjus."
  
  
  Odotin kolme tuntia, romahti auton istuin ja yritin näyttää huomaamaton. Olin talon lähellä
  
  
  
  
  
  Olin aikeissa täyttää itseni kanssa merkki analyysi, kun Trudy lopulta ilmaantui ja tervehdittiin taksin.
  
  
  Carter, ajattelin, se on hyvä asia et ole luottavainen sielu.
  
  
  Seurasin taksin, joka vei minut kaupungin halki halpa huoneisto rakennuksessa. Seurasin Trudy sisällä vain aika nähdä hänen kavuta portaita ylös. Lopussa pitkä käytävä, busty blondi koputti oveen. Kun vastausta ei kuulunut, hän löi kovemmin. Sitten hän kääntyi ja näki minut, ja hänen silmät laajenivat yllätyksestä.
  
  
  "Ei ole totuuden tarinasi," sanoin hänelle, " mutta minulla on arvo rahaa. Toit minut tänne."
  
  
  "Fiksu kuin mikä, eikö olekin?" hän sylkäisi.
  
  
  Yritin oven. "On selvää, että Hirvi ei ole kotona. Mitä teemme asialle?"
  
  
  Hän juoksi seuraavaan portaita. Jahtasin hänet katolle ja kuulusteli häntä. Hän taisteli ja naarmuuntunut kasvojani, yritti polvi minua nivusiin, ja huusi muutaman rivouksia en ollut kuullut vuosiin. Koska minun erittäin monipuolinen liikkuu, se sanoi paljon hänen sanastoa.
  
  
  Vedin ranteet ja puristuksiin hänet reunaan katon. "Nyt kuulla totuuden Hirvi."
  
  
  "Et työnnä minua pois. Hän olisi, mutta sinä et."
  
  
  "Älä laske sitä, Trudy. Hirvi tappoi ystäväni ja hakkasi tytön kuoliaaksi. Löydän sen, ja en välitä mitä teen matkan varrella."
  
  
  Hän hengitti raskaasti. "On totta, tyttö? Oletko kunnossa?"
  
  
  "Tytön nimi oli Sheila. Oletko koskaan kuullut Hirvi maininnut häntä?"
  
  
  "Koskaan. Ja en ole nähnyt häntä viime aikoina. Hän asui samassa asunnossa, kun tunsin hänet. Ajattelin, että hän haluaisi tietää olit etsivät häntä." Se on ainoa syy, miksi tulin. Vannon, että se on."
  
  
  "On hän, joka kutsuu itseään Edward Jones, tai teet sen?"
  
  
  "Hän käytti sitä nimeä, kun tunsin hänet. Hän luultavasti käytetty kymmenkunta enemmän. Jos et usko minua, mene takaisin sisälle ja pyytää muita tyttöjä. He kertovat teille saman. Hän on murtovaras. Hän kehui, että hän oli tehnyt joitakin suuria asioita ."
  
  
  En anna hänen mennä. "Hienoa."
  
  
  "Voinko nyt mennä?"
  
  
  "Fly away", sanoin.
  
  
  Trudy vilkaisi takaisin, kun hän pääsi portaita.
  
  
  "Hän hakkasi hänet hengiltä?"
  
  
  "Joo", sanoin. Ääneni oli käheä.
  
  
  Huomasin, että halpa lukko huoneiston oven on helppo avata. Huoneet olivat tyhjiä, ja huonekalut oli pölyinen. Viimeinen asukas lähti melko kauan aikaa sitten. Katsoin ympärilleni inhoa. Toivoin enemmän.
  
  
  Yhtiö odotti minua alareunassa portaita. Yritin näyttää minun yllätys, kun näin hänet.
  
  
  "Mitä sanoit sai minut ajattelemaan," Trudy sanoi.
  
  
  "Oliko se?"
  
  
  "Tarkoitan tyttö. Oli hän, tyttöystäväsi?"
  
  
  "Sanoin ei. "Mutta hän ei ansainnut kuolla tällä tavalla."
  
  
  "En voi kertoa enemmän Hirviä kuin minulla jo on. Mutta en voi antaa sinulle toinen nimi. Tiedätkö, miten ryöstäjät toimivat? ehkä he ovat menossa joku mafia, tai kaveri, joka rahoittaa ryöstöjä joidenkin ryöstösaalis. Siellä on mies, Los Angeles nimeltä Haskell. Rahaa ryöstöjä."
  
  
  "Kiitos, Trudy."
  
  
  "Unohda se. Ja se mitä minä tarkoitan. Unohda, mitä sanoin."
  
  
  Merkki Haskell on ovi, sanoi hän oli vuonna kiinteistöjen. Paksu matto käytävällä ilmoitti, että hän oli tehdä rahaa se, tai osa-aikatyö. Hänen uhkea sihteeri antoi minulle hymyillen täynnä hampaita ja ei vilpittömyys, ja kertoi minulle, että Mr. Haskell ei tapaa ketään ilman sovittua aikaa.
  
  
  "Miten saan tapaamisen?"
  
  
  Hän osoitti hänen hampaat uudelleen. Se oli tarkoitus mainostaa hammastahnaa. "Jos henkilö ei tiedä, Herra Haskell, he harvoin tehdä."
  
  
  "Tiedän, että Edward Jones", sanoin. "Riittääkö se?"
  
  
  Hän kokosi muutamia papereita ja meni antaa nimi hänen pomo yksityisesti. Kun hän tuli takaisin, hän sanoi, että Herra Haskell oli hyvin kiireinen tänään ja, kuten kävi ilmi, ei ollut koskaan kuullut Edward Jones.
  
  
  "Toisin sanoen, minun pitää lähteä."
  
  
  Hymy kukki jälleen, tällä kertaa kaksikymmentäneljä karaattia. "Sinulla on se, Buster."
  
  
  Musta Cadillac istui hillitä kun astuin ulos rakennuksesta Kalifornian auringossa. Ratissa oli virkapukuinen kuljettaja, jonka kasvot näyttivät jonkun toisen kerroksen.
  
  
  Nojasin alas ja puhua hänelle kuten olen läpäissyt Caddy. "Sinun ei pitäisi käyttää räätälöity yhtenäinen. Tämä tekee pullistuma kainalossa erotu kuin kuhmu rengas."
  
  
  Hän virnisti ja taputti pullistuma. "Siinä missä olen kuljettaa minun viittauksia."
  
  
  Parkkeerasin puolen korttelin päässä ja odotti. Kuljettaja oli ilmeisesti tullut Haskell. Kymmenen minuuttia myöhemmin, pullea mies, joka näytti siltä, että hän kantoi vesimeloni alla hänen takki ilmestyi ja sai autoon.
  
  
  Kuten Caddie kulunut, kaaduin hänen takanaan. Tavoitteenamme oli posh esikaupunkien country club. Lihava mies oli golfaaja. Olen viettänyt suurimman osan päivästä katsomassa häntä kiikareilla. Hän oli ajaa vanha nainen. Kun hän vihdoin trudged takaisin klubi, olin uhri vakava tylsistyminen.
  
  
  On aika tehdä liikkua. Otin kiikarit ja meni parkkipaikalla
  
  
  
  
  
  . Liikkuvat takana rivi autoja, päädyin takana kuljettaja, joka nojaa huppu Caddy käsivarret ristissä.
  
  
  "Hei", sanoin pehmeästi.
  
  
  Hän pyörähti ympäri ja löin hänen pallea. Vedin sen välillä kaksi autoa, joten emme halua herättää huomiota, ja sitten löin häntä uudestaan. Hänen silmänsä rullattu takaisin hänen päänsä, kuten marmoria, ja hänen kömpelö käsi liukui limply pois-painikkeet takkinsa.
  
  
  "Katsotaanpa suositukset", sanoin, ja vedin kovaa minun takki. Painikkeet satoi puolella Cadillac. Vedin 38-kaliiperin pistooli kotelossa kainalossa.
  
  
  "Odotamme teidän pomo nyt," sanoin hänelle.
  
  
  Kun Haskell tuli ulos klubi, kuljettaja istui jäykästi ratin takana. Hänen ryhti oli, koska ase minulla oli juuttunut takaisin hänen niskaansa.
  
  
  "Max, mikä sinua vaivaa?" Haskell kysyi, tulossa lähemmäksi.
  
  
  "Hänellä on vatsakipuja", sanoin. Potkaisin avata auton oikeanpuoleinen ovi. "Istukaa alas, Herra Haskell."
  
  
  Lihava mies katsoi minua takapenkiltä. Hän oli sileä golf rusketus, mutta nyt hän näytti hieman kalpealta. "Se ei tue teidän tuomio", hän mutisi. "Olen ihminen, jolla on vaikutusvaltaa."
  
  
  Olen odottanut pitkään, ja olin kärsimätön. "Mene autoon, Herra Haskell, tai kerron joitakin kuljettajan veren näitä kalliita nahka istuimet."
  
  
  Hän sai autoon ja nojautui taaksepäin, marina. Laittamalla hänen pullea sormet yhdessä, hän sanoi ," Sinun olisi parempi olla hyvin hyvä syy, miksi tämä toiminta."
  
  
  "Menestys synnyttää luottamusta, Herra Haskell", sanoin. "En ole halpa roisto, ja en välitä kuinka tärkeä olet minulle."
  
  
  Hänen pienet silmät siirtyi levottomasti, mutta hän pitää hänen malttia. "Oletan, että olet henkilö, joka väittää olevansa ystävä Edward Jones."
  
  
  "En sanonut, että olin hänen ystävänsä. Sanoin tuntevani hänet. Haluan saada joitakin tietoja siitä, missä Herra Jones."
  
  
  "Emme koskaan vaihtaneet osoitteita."
  
  
  En nähnyt mitään syytä kohdella Haskell valkoiset käsineet. Huolimatta hänen chauffeured Cadillac, kokolattiamatto office, and country club jäsenyyden, hän ei ollut mitään muuta kuin hienostunut roisto. Painoin kuono revolverin vastaan hänen polvilumpio. Terävä vaikutus aiheutti vihlaisu kivun.
  
  
  "Kuka helvetti sinä olet?" hän halusi tietää.
  
  
  "Olen henkilö, joka kysyi sinulta kysymyksen siitä, Edward Jones."
  
  
  "Hän ei ole ollut Los Angeles kuukautta. En ole käsitellyt häntä enää kuin että."
  
  
  "Kuka toimii Jones? Hänellä on pari ystävää, jotka hän käyttää työssään. Haluan tietää heidän nimensä."
  
  
  Hän irvisti ja hieroi hänen polvi. "Jos tietäisit, että tämä henkilö yhtä hyvin kuin minä, et olisi kiinnostunut etsimään häntä. . Hän haluaa tappaa ihmisiä."
  
  
  "Siksi minä etsin hänet."
  
  
  "En voi kertoa hänen ystävänsä, koska olen hoitanut häntä yksin. Hän oli hyvin varovainen tällaisia yksityiskohtia. Hän pysähtyi tulossa rahoitusta, koska hän löysi toisen suojelija. Joku Organisaatio, luulen."
  
  
  Sain ulos autosta. Toinen nolla. Hukattu päivä, paitsi ilo saada tietää Herra Haskell parempi, jota en voinut tehdä ilman.
  
  
  "Etkö aio kertoa minulle, kuka sinä olet?" Haskell kysyi.
  
  
  "Miksi minun pitäisi? Et kertonut minulle mitään."
  
  
  Heitin hänen driver on pistooli roskakoriin kadulla.
  
  
  Soitin Hawke päässä motellista. "Katsotaanpa vertailla muistiinpanoja", sanoin kun hän tuli line.
  
  
  "Minulla on joitakin tietoja mies, joka yritti tappaa sinut Bonham hotel. Ensinnäkin, hänen oikea nimensä oli Coogan. Hän oli rikosrekisteri. Hän oli palkkasoturi, yksi parhaista. FBI näytti hieman yllättynyt, että olet pystyivät voittamaan hänet." Siellä oli merkintä tyytyväisyys Hawke ' s voice.
  
  
  "Kuka antoi hänelle käskyjä?"
  
  
  "Hän oli itsenäinen yrittäjä. Hän oli palkannut ketään, joka voisi maksaa hänelle suuri maksu. FBI väittää, että hän ei ole osa mafiaa säännöllistä palkkaa."
  
  
  "Entä Valante?"
  
  
  "Hän oli Frank Abruz lähin ystävä."
  
  
  "Pelkään, että minulla ei ole paljon. Ei hirvi Los Angeles."
  
  
  Hawk selvitti kurkkuaan, " Entä Trudy? Hän elää nähdä laskutus?"
  
  
  Ei ollut epäilystäkään siitä. Pomoni oli likainen vanha mies putki.
  
  
  Kuusi
  
  
  Menin aikaisin nukkumaan ja nukuin aamuun asti. Sihisevä ääni herätti minut. Silmäni kapenivat, ja makasin kuunnellen, sormet mukaansatempaava kahva luger. Sitten tunsin äkillinen kiire lämpöä kasvoilleni.
  
  
  Tossing arkin syrjään, olen kääntyi ja putosi lattialle crouch, Wilhelmina kädessäni. Oranssi liekit nuolivat seinän huoneeseeni. Viheltää en kuullut johtui verhot lasiovet terassille catching fire. He olivat jo curling ylös musta tinder, ja palo oli alkanut seinälle.
  
  
  Nappasin sammutin eteisen seinään ja tärisi lämpöä kun tulin huoneeseen. Sammutin nopeasti sammutti liekit. En, mutta jos olen nukkunut viittä minuuttia pidempään, se olisi ollut eri.
  
  
  Pudotin sammutin, piristyi Luger uudelleen, ja repi sen pois.
  
  
  
  
  
  hiiltynyt verhot. Joku oli tehnyt siisti reikä lasi-oven ja ojensi valo verhot. Se oli suuri työ. Kuten olen seisoi ihaillen reikä, luoti repi oven lähellä päätäni. Kuulin luoti mennä ohi ja iski pitkälle seinälle. Hetkeä myöhemmin makasin lattialla.
  
  
  Pyssymies piilotti takana pieni tiili seinän toisella puolella suljettu patio ja uima-allas. Hämärässä, saatoin nähdä, kuono-osa hänen kivääri, kun hän työnsi sen seinän läpi. Koska en kuullut laukaus, kivääri on varustettu äänenvaimennin. Tämä mies oli pro kaikessa, paitsi että hän jäi päähäni kuusi tuumaa. Ehkä olen siirtynyt hieman, kun hän veti liipaisimesta.
  
  
  En palaisi hänen tulensa, koska en voinut nähdä hänet selvästi. Hän ei voinut tavoittaa minut joko. Soitimme odottaa pelin, jokainen meistä toivoo löytö. Hänen kärsivällisyyttä ylitti minun. Päätin siirtyä. Halasin lattialle ja alkoi perääntyä.
  
  
  Kun olin kaukana oven, nousin ylös. Vedin housut jalkaan. Juoksin alas kokolattiamatto käytävällä, paljain jaloin, ja ylös portaita toiseen kerrokseen motellista. Jos olen onnekas, en voi ampua ylhäältä, ajattelin. Mutta kun pääsin kaiteen toisen kerroksen parvekkeella, hän katosi hänen piilopaikastaan.
  
  
  Möhkäleitä harjalla motel perusteella, edellyttäen, hyvä kansi, mutta gunslinger oli tikka niiden välillä. Näen hänet ennemmin tai myöhemmin. Odotin, vilunväristykset hieman viileä ilma. Lisäksi minun housut, minulla oli yllään vain side ympäri rintaani.
  
  
  Lisäksi olen huomannut, hiipivä hahmo käynnissä kaukana minusta. Ennen en voinut ampua häntä, hän hyppäsi noin kaukana nurkassa rakennus.
  
  
  Minä kiirehdin portaat alas viimeisen rivin kolikoilla toimivia automaatteja, ja ulos parkkipaikalle. Minun mies oli vetäytymässä. Hän kiipesi aidan ja hyppäsi autoon, joka on pysäköity puolella tietä motellin ulkopuolella. Hän käynnisti moottorin ja riensi pois.
  
  
  Olisin voinut ottaa kuvan, mutta se luultavasti ei olisi estänyt häntä, ja en halunnut vetää väkeä. Kävelin takaisin huoneeseeni, itseltäni ilmeinen kysymys. Miten potentiaalinen tappaja tietää, mistä minut löytää?
  
  
  Aamiaisen jälkeen lähdin motelli ja ajoi kaupungin halki talon, jossa tapasin Trudy.
  
  
  Vanttera Kiinalainen mies tapasi minut ovella. En nähnyt häntä minun ensimmäinen vierailu, ja en kadu sitä. Se oli rakennettu kuin traktori ja ei näyttänyt ystävällinen.
  
  
  "Mitä sinä haluat tähän aikaan päivästä?" "Mikä se on?" hän kysyi vihaisesti.
  
  
  "Liian aikaista liiketoimintaa?"
  
  
  "Jos sinulla ei ole ajanvarausta. Mutta sinä et."
  
  
  Olen nojautui olkapäätäni vasten oven, kun hän yritti sulkea sen naamaani. Hymyilin hänelle. "Kerro Trudy, että ystävä on täällä."
  
  
  "Trudy ei näe ketään tänään."
  
  
  "Olet väärässä", sanoin hänelle. "Hän näkee minut."
  
  
  "Herra, älä yritä kohdella minua ankarasti. En voi heittää sinut seuraavan lohkon."
  
  
  "Ehkä sinä voit. Mutta kun tulen takaisin, minun täytyy näyttää, helvetti."
  
  
  Hän heitti päänsä taaksepäin ja nauroi kuin perämoottori moottori. "Minulla oli tapana olla ammattilainen painija. Mahtava Shan, Kauhu-Idässä, vaikka olen syntynyt täällä Los Angelesissa. Oletko koskaan katsonut painia TV: stä?"
  
  
  "En yritä tehdä sitä."
  
  
  "Kuule, kova kaveri, olen vain töissä täällä. Mutta voin toimittaa viestin, jos et halua odottaa."
  
  
  "Kiitos."
  
  
  "Se on kaikki oikein. Olet viihdyttävä minua."
  
  
  Hän päästi minut sisään ja käveli pois, vielä naureskelee. Hän tuli takaisin huoneeseen ensimmäisessä kerroksessa, sulkemalla oven perässään. Kuulin ääniä, yksi nainen. Odotin ja ihmettelin, miksi tyttö, joka oli niin helposti eilen oli niin vaikea nähdä tänään.
  
  
  Blondi nainen ilmestyi portaat Trudy oli ottanut minut edellisenä päivänä. Hän näytti paljon kuin Trudy, paitsi että hän oli nuorempi ja painavampi lantion. Hänellä oli yllään aamutakki, joka ei ollut juuri merkitystä.
  
  
  Haukottelu ja venyttely, hän huusi minulle: "Mitä haluat, kulta?" Hänen äänensävy osoitti, että mitä se oli, hän tiesi, mistä voisin saada sen.
  
  
  Kauhu palasi Itä-ja keskeytyi. "Häivy", hän murisi tyttö. Ilmeisesti, hän ei naurattanut enää. Hän nykäisi hänen peukalo kohti minua. "No, kova jätkä."
  
  
  Astuin huoneeseen, jossa blindit olivat piirretty tiukasti vasten aurinkoa. Halpa suitsukkeita saastunutta ilmaa, ja huonekalut oli sekoitus teak ja Hollywood groteski. Iso Kiinalainen mies sulki oven takanani, ja kuulin lukon klikkauksella.
  
  
  Nainen odottaa minua ihan Trudy. Hän oli hänen puolivälissä kolmekymppinen, ja on ollut Itämainen syntyperä jonnekin. Hänen silmänsä olivat hieman vinot, ja hänen iho oli kellertävä sävy. Hänen mustat hiukset oli leikattu lähellä hänen päänsä. Kimaltelevaa mandariini kaapu tarttui hänen hoikka ruumiin, ja hänen pitkät kynnet olivat maalattu hopea. Pimeässä huoneessa, hänen silmänsä loistivat kuin silmät Siamese kissa käpertyneenä sylissään.
  
  
  "Onko se hän, Alida?" Shan kysyi.
  
  
  "Tietenkin se on hän."
  
  
  "Et
  
  
  
  
  
  
  Trudy on ystävä, herra. "Hän tarttui minun hihassa, keräsivät kourallista hänen paksu sormet." Voisin katkaista kaulasi."
  
  
  Kissa nainen sylissä katsoi ylös kuin jos se oli kuullut uhka. Hänen pieni kieli liukui yli hänen kyljykset.
  
  
  "Hetkinen", sanoin. "Mikä on syy, että et pidä?"
  
  
  Nainen taputti kissa ja tuijotti minua. "Minä johdan tätä taloa. Tulit eilen väärin perustein. Olet aiheuttanut meille ongelmia."
  
  
  "Mikä on ongelma?"
  
  
  "Pahinta laatua. Trudy teki virheen, kun ei kertonut minulle ensimmäinen paikka. En anna sinun nähdä hänet jälleen. Tässä tapauksessa olet osallistuvat ei kuulu hänelle."
  
  
  Kiinalainen mies laittaa raskas käsi olkapäälläni. "On se nyt minun?"
  
  
  "Ei vielä," Alida kertoi hänelle. Hän huomautti pitkä kynsi minua. "Sinulla on tyttö, sanomalla, että Hirvi hakkasi naisen kuoliaaksi. Ehkä olet valehdellut. Ehkä sinulla on muita syitä etsimään häntä."
  
  
  "Mitä ne olisivat?"
  
  
  "Esimerkiksi kaksisataa tuhatta dollaria."
  
  
  Se oli vain ajan kysymys ennen kuin hän kääntyi Shang minua, ja en aio jättää puhumatta Trudy. Niin, raivoissaan taaksepäin liikkuminen, löin kyynärpääni osaksi Shang on kova vatsa. Hän murahti kivusta ja yllätyksestä.
  
  
  Käännyin ja potkaisin häntä. Hänen kasvonsa olivat mitään, mutta salaperäinen. Linjat kipu juoksi ympäri hänen silmänsä, ja hän kumartui kuin club-jalkainen mies yrittää pitää pähkinä välillä hänen polvet.
  
  
  Kun hän saavutti minut, minä feinted ja sitten lyödä hänet reunan oikea käteni. Isku, joka jakaa lauta kiinni hänen puolella paksu kaula. Hänen silmät ovat pullollaan ja hänen hengityksensä on viheltäen läpi hänen hampaat. Nappasin häntä takkinsa, veivät hänet pois tasapainosta, ja heitti hänet minun hip. Hän kaatui lattialle kuin piano putosi kaksi kerrosta.
  
  
  Olen vetänyt Luger. "Missä on Trudy?"
  
  
  Alida nousi ylös ja heitti kissan kasvoihin. Olen väisti, ja Siamilaiset lensi ohitseni, röyhtäily ulos raivoa. Hän laskeutui Shang on takaisin ja alkoi tehdä tiensä ylös. Kiinan yritti työntää hänet pois, ja kissa upposi sen kynnet osaksi miehen pää.
  
  
  Huono Shan huusi tarpeeksi kovaa rikkoa lasin.
  
  
  Olen painanut kissa kevyesti takaisin Luger. Hän miukui ja hyppäsi lähimpään pöytään.
  
  
  "Oletko kunnossa?" Kysyin Shan, mutta hän ei kuunnellut. Käännyin Aliide, ja hän avasi laatikon hänen desk. Minulla oli ajatus, että nainen ei etsinyt vieraskirja minulle. Otin takaisin hänen tiukka mekko, ja se repesi, kun hän writhed. Kun hän kääntyi ympäri, hän oli tilalla .38-kaliiperin Beretta.
  
  
  Hän soitti minulle nimen, hän ei tunnista hänen Kiinan esivanhemmat. Se oli 100% Amerikkalainen matti. Ennen kuin hän voisi vetää liipaisimesta, löin häntä ranne raskas Luger, ja Beretta piipahti ulos hänen sormensa ja osui seinään.
  
  
  En liitetään luger vihje oikea välillä hänen täynnä vihaa silmät. "Kysymys oli, missä on Trudy?"
  
  
  Alida vei minut yläkertaan. Tyttö istui sängyllä pelaa pasianssia. Hän katseli minua grimly. "Katso kuka on täällä. Minun maskotti."
  
  
  "Olen yrittänyt pitää hänet erossa sinusta. Ota minun neuvoja, ja älä kerro hänelle mitään," Alida sanoi.
  
  
  Trudy oli yksi päivä musta silmä. Kävelin hänen luokseen ja nostin hänen leukansa. "Kuka työskennellyt sinulle?"
  
  
  "Kaveri nimeltä Oscar. Oscar Snodgrass."
  
  
  "En usko, että se oli hänen nimensä."
  
  
  "On huhuja, että mafian capo tapettiin ja jotkut mafian rahat oli varastettu. Hirvi on villi tarpeeksi vetää tällainen stunt. Ja tulit etsimään Hirvi. Alicia sanoo, että se on outo sattuma."
  
  
  "En ole kiinnostunut rahaa. Olen kertonut teille, miksi tarvitsen Hirvi."
  
  
  Tyttö katsoi Alida. "Mitä minä teen? Minä uskon häntä."
  
  
  "Menin tapaamaan Haskell. Hän ei kertonut minulle mitään, mitä minun tarvitsi tietää. Mutta joku yritti tappaa minut, ja nyt olen löytää sinut, ja tämä hyväntahtoinen rouva täällä jännityksessä. Mikä on tarina, Trudy?"
  
  
  Hän laittaa kortteja kasa sängyllä. "Alida, kerron hänelle."
  
  
  Sitten kiirettä. Haluan hänet ulos täältä. En halua enempää ongelmia mafian kanssa."
  
  
  "Kaksi miestä tuli tänne viime yönä," Trudy sanoi. "En voi kertoa nimiä, mutta voin kertoa, kenelle he työskentelevät."
  
  
  "Mafia".
  
  
  "Se on kuka. He tiesivät, että olit siellä nähdä minut. He halusivat tietää, mitä tarvitaan. Lyhyt friikki löi minua, ja olin peloissani. Kerroin hänelle, että olet etsimässä Hirviä."
  
  
  Luulin, että he seuraavat minua. Toin ne tänne, kuten olen tuonut ne Idaho. He olivat kärsivällisiä ja sinnikkäitä, ja nyt he tiesivät, mitä he eivät tienneet ennen, että Hirvi oli heidän rosvo.
  
  
  "He polttavat sinut," Alida sanoi. "Toivon, että he polttaa sinut hyvin."
  
  
  Menin alas portaita. Voimakas Shang tarttui syliin tuoli ja irvisti kuin vaalea mies aamutakki soveltaa jodi hänen hiukset. Siamese kissa istui nuolee sen tassu ja tuijotti minua kuin minä kuljin. "Sweet kitty," sanoin. Hän oli todellista kauhua Idässä.
  
  
  Seitsemän
  
  
  Lähdin Los Angelesissa kymmeneltä aamulla kohti etelää. Lähi-nimi Hirvi on pieni musta kirja oli Teresa, ja Teresa oli San Diego. Toivoin voivani puhua hänelle ennen kuin päivä oli ohi.
  
  
  
  
  
  Kilpailu on alkanut. Mafia tiesi lähes yhtä paljon kuin minä. He lähettävät sotilaita metsästämään Hirviä. Ainoa etu oli pieni musta kirja, jossa on seitsemän nimeä.
  
  
  Tuijotin taustapeili, yrittää tunnistaa auton, joka seuraisi minua. Oletin, että se oli ruskea Buick sedan. Kuljettaja yritti hämmentää minua: hän antaa toisen auton väliimme jonkin aikaa, ja kun olen hidastunut, hän riensi useita kilometrejä eteenpäin.
  
  
  Kun hän oli siellä, käännyin pois päätieltä ja päälle ensimmäinen käytettävissä puolella tietä. Pysähdyin huoltoasemalle ja kertoi hoitaja täyttää Ford ja tarkistaa konepellin alle. Menin sisälle ja avasi virvoitusjuoma.
  
  
  Ruskea Buick saapui ennen kuin hoitaja oli jopa valmis tarkistaa öljyt. Siellä oli kaksi miestä etupenkillä. Yksi heistä kääntyi katsomaan Ford, mutta he jatkoivat kävelyä. He olivat edelleen toivoen, että he eivät olleet huomanneet.
  
  
  Edelleen tilalla juoda pullo kädessä, menin ulos sivuovesta-juna-asemalta ja kiipesi mäen takana se. Hoitaja huusi minulle, mutta minä jatkoin. Pysähdyin tallustella puita, ja kyykistyi alas. Voisin nähdä station selvästi, mutta kukaan ei nähnyt minua siellä.
  
  
  Kuljettaja ruskea auto oli tyhjäkäynnillä, odottaa minua uusiutumaan. Kun en tiennyt, se olisi kääntyä ympäri ja tulla takaisin.
  
  
  Päätin juoda ja katseli hoitaja vetää alas huppu Ford. Hän oli ymmällään käytöksestäni, mutta hän oli minun autoni. Hän ei ollut huolissaan minun laskut loppumassa.
  
  
  Buick oli takaisin. Kaksi roistot kuuli miehen sata minuuttia. Hän huomautti suuntaan olin menossa. Mafiosoja keskustelleet siitä. Sitten he juoksivat ylös vuorelle. He pelkäsivät, hylätty Ford ja yritti kävellä pois niistä.
  
  
  Tulkaa, pojat, ajattelin.
  
  
  Kun he kiinnittivät lähempänä, huohottaen ja kiroten, liukastuin puun taakse. Pitempi mies oli paremmassa kunnossa. Hän oli kolme askelta ennen hänen toverinsa. Hän juoksi ohi minun piilopaikastaan, käynnissä pitkin reunan pensaikkoon. Lyhyt mies kutsui hänen jälkeensä, " Hei, Joe. Hitaasti alas. Luuletko, että tämä on Olympialaiset?"
  
  
  Pitämällä pullo ja pullo pieni pää, astuin pois puun takaa. "Hei, shorty", sanoin.
  
  
  Hän pysähtyi kuin hän olisi luiskahtanut pyykkinarulla. "Joe!", hän huusi.
  
  
  Löin häntä päähän tyhjän olutpullon ja hän romahti kasaan.
  
  
  Joe pysähtyi. Hän katsoi taakseen ja näki minun tulevan häntä kohti. Hänen kätensä välähti hänen takki ja ilmestyi kanssa .45-kaliiperin pistooli. Sitten hän epäröi. Hän ei ampunut.
  
  
  En kysynyt, miksi hän oli tilalla tulipalo. Nappasin sen.
  
  
  Bandit kietoi jalkansa ympärilleni ja osui minua päähän potkia .45. Me rullattu villi ruoho ja pensaat, kun me paininut. I tarttui hänen ranteen ja jenkki. Rikoin sen. Ääni oli kuin crack kuiva keppi. Bandit voihkaisi. Löin häntä kahdesti ja ryömi pois.
  
  
  Hän nousi ylös ja koputti Luger kädestäni. Olen osuma se. Hän nousi ylös jälleen, hänen murtunut ranne roikkuvat, ja anna hänen hyvä käsi. Hän oli viileä. Hän piti tulossa. Lopulta heitin sen oikealle rajat.
  
  
  Hänen pysyvyys oli hämmästyttävä. Hän kamppaili hänen jalkansa uudelleen.
  
  
  Olen väsynyt. Se oli suurin asia, että olen tehnyt itselleni, koska minulla oli ammuttu, ja minusta tuntui kuin minun energia oli tyhjennys. Verrattuna Jo, Voimakas Shang oli helppo kohde.
  
  
  "Juhlat ovat ohi", sanoin hänelle. Hugo liukui alas käteeni. "Olen ollut säästää sinulle keskusteluja, mutta saatan muuttaa mieleni."
  
  
  Auringonvalo glinted pois tikari terä kuin minä muutti häntä kohti. Joe kohotti hänen hyvä käsi. "En aio ottaa sitä pois sinulta. Katsotaanpa puhua."
  
  
  "Kumpi teistä työskennellyt Trudy?"
  
  
  "Kaveri hakkasi. Mutta haluan tehdä sen. Liiketoiminta on liiketoimintaa."
  
  
  Astuin lähemmäksi ja laittaa pisteen veitsi hänen aataminomena. "Kuka on pomo?"
  
  
  "Valante. Marco Valante".
  
  
  "Ja mikä oli viimeinen asia, mitä sinun piti sanoa hänelle?"
  
  
  "Että etsit rosvo nimeltä Hirvi. Meillä on tämä tyttö. Valante kertoi meille pysyä kanssasi."
  
  
  Olen kerännyt ylös ase, työntää .45 minun vyö, vaippa stiletto, ja johti hänet takaisin Shorty kanssa luger hänen takaisin.
  
  
  Joe katsoi hänen kumppani. "Hän on hitonmoinen päänsärky huomenna. Valante varoitti meitä, että olet ei leikkiä."
  
  
  "Kuinka kauan olet seurannut minua?"
  
  
  "Löysimme sinut Los Angeles, mutta koska pääsit pois sairaalasta, joku on käyttänyt sinua. Valante edelleen muuttaa joukkoja."
  
  
  Valante oli fiksu mies. Jos hän oli juuttunut yksi ryhmä sotilaita, minun olisi huomannut niitä.
  
  
  Käännyin Pienen Ihmisen yli ja veti pistoolin pois hänen olkapää kotelossa. Olen suoristaa ylös ja katsoin Joe, mietin, miten paljon hän tiesi. Hän oli nuori, komea italialainen, siististi ja kalliisti pukeutunut. En voinut uskoa, että hän oli vain tavallinen rosvo. Hän oli liian jyrkkä, liian jyrkkä, seisoo murtunut ranne roikkuu alas, mutta rapauttavat mitään merkkejä kivusta muuta kuin linjat noin hänen tummat silmät.
  
  
  "Olen imarreltu, että Valante laittaa lahjakkuutta minun hännän. Sinun täytyy olla hänen numero yksi.
  
  
  
  
  
  
  "Olin, kunnes se tapahtui. Ehkä en ole täällä enää."
  
  
  "Kuka tappoi Meredith?" Kysyin kysymyksen äkillisesti, toivoen saada reaktio, joka kertoisi minulle, jos hän valehteli.
  
  
  Minä rypisti otsaansa epäuskoisena. Hän painoi hänen ranne murtui hänen vatsaan, vilunväristykset hieman. "Kuka on Meredith?"
  
  
  "Hän työskenteli huoltoasemalla Idaho. Joku viilsi hänen kurkkunsa auki."
  
  
  "Ei minua. En tiedä ketään. Valante oli Idahossa, mutta hän ei nähnyt mitään. Kun hän tuli sinne, se oli kaikki ohi. vuotamasta kuiviin ."
  
  
  "Hän oli hyvä minulle. Hän halusi tietää, mitä olin oppinut."
  
  
  Tämä myös toimi. Hän joutui odottamaan kunnes olin sairaalassa ja anna minun irrottaa ohjat, mutta pojat jäi minulle tarpeeksi kauan saada Hirvi nimi. Niin kuin asiat nyt ovat, minun matka Los Angelesiin oli kannattavampaa mob kuin se oli minulle. Hawke ei ole onnellinen siitä.
  
  
  "Valante olisi ollut hänen oma syy auttaa sinua pitämään sinut elossa," Joe sanoi. "En olisi tappanut häntä."
  
  
  "Haluaisitko nauttia samasta etuoikeudesta?"
  
  
  "Elossa, sinä tarkoitat?" Hän nauroi hermostuneesti. "Olen vastannut kaikkiin kysymyksiin, mies. Mitä muuta sinä haluat?"
  
  
  "Et ole kertonut minulle mitään suuria salaisuuksia vielä. "Valante ei haittaisi minua tietäen, olosuhteet huomioon ottaen. Vaikeita kysymyksiä." Tähtäsin Luger hänen sydämensä. "Nyt miettiä tarkkaan. Miten Valante edes tietää minusta?"
  
  
  "Hän meni hallituksen kokous, ylä-Organisaation johto. He puhuivat murhasta Frank Abruz. Nimesi oli laittaa pöydälle. Johtokunta päätti siirtää asian Valante. Hän oli erityisen kiinnostunut. Hän ja Abruz olivat lähellä."
  
  
  "Siellä oli toinen mies Bonham, Idaho. Hän meni sinne osuma tyttö. Hän yritti tappaa minut." Pidin luger tasaista, vielä tavoitteena hänen sydämensä. "Mistä tiedät Nimeni?"
  
  
  "Mafia ei lähettänyt häntä. He lähettivät Valante."
  
  
  "Mitä Valante tehdä nyt?"
  
  
  "En voi lukea hänen mielessään, mies." Joe alkoi puhua kovempaa ääntä. "Voin kai, osittain. Hän kysyy hallituksen kokouksessa. Hän soittaa ulos Hirvi on nimi. Tämä sana on mennä jokainen perhe tässä maassa, ja he alkavat pesu paikoissa, joissa se hullu saattaa olla piilossa."
  
  
  "Oletan, että olet kuullut siitä, Hirvi, ennen kuin Trudy sanoin hänen nimensä."
  
  
  "Vain juoruja. Puhutaan ammatti. Hän on psykopaatti. Näinä päivinä, Organisaatio yrittää pysyä pois hänen tyyppi. Siksi se toimii omasta. Mutta huhut hänestä ovat koko paikka."
  
  
  "Se on hyvä, Joe. Olet auttanut minua paljon." Minun huulet erosimme minun hampaat kylmä hymy. "Se on edelleen kosketa yksi piste enemmän. Kumpi teistä yritti tappaa minut tänä aamuna?"
  
  
  "Minua tai Pätkä, sinä tarkoitat? Valante käski meidän jäädä, mutta meillä ei ollut lupa tappaa. Me ei tehdä sitä."
  
  
  "Älä valehtele minulle, Joe. Tämä mies oli ammattilainen, kuten sinäkin."
  
  
  Joe oli hikoilu. "On villi kortti jossain tässä kannella. Meredith, Coogan ei ole joku, en tiedä mitään. Hallitus ei halunnut Abruz tyttöystävä kuolla ennen kuin hän lauloi heille laulun. Olen antanut sinulle minun tilauksia Valante. Hän sanoi jäädä tämä kaveri Carter, hän on fiksu, hän voi auttaa meitä löytämään Hirvet. Hän sanoi, etten yhdistää sinut, ellei se tuli aivan välttämätöntä. Ei minulla on mahdollisuus juuri äskettäin? "
  
  
  "Joo", sanoin. "Tietenkin sinä teit. Ja olet oikeassa. Siellä on villi kortti pakassa."
  
  
  Se on ollut siellä vuodesta Bonham on aika. Mies, joka tiesi, mitä mafia tiesi, ja tiesi siitä paljon. Mies, joka palkkasi Coogan leikkaa Meredithin kurkun ja minulle ansan motellissa. Laskin luger ja vasemmalle Joe ja hänen toverinsa tajuttomaksi rinteessä. Maksoin wide-eyed huoltomies kaasu-hän kaadetaan Ford. Sitten nostin Buick on huppu ja repi johdot.
  
  
  "He ovat tuolla", sanoin. Mutta ne ei lähtenyt asemalta aikaa kiinni minun kanssani.
  
  
  Ajoin loput 110 kilometriä San Diego, kun nopeusmittarin neula on sen raja. Keskipäivällä olin näköetäisyydellä bay. Kiertää lokkeja uida tyylikkäästi ja kauniisti tuulessa.
  
  
  Kun olin kiirehtimässä lounaalle, tein suunnitelmia. Minun oli pakko soittaa Hawke. Siellä oli jotain halusin häntä tarkistamaan AX lähteistä.
  
  
  Mutta ensin oli Teresa, joka innoitti toinen hehkuva matkan päässä musta kirja Musa. Nyt tiesin, että kaikki puhelinnumerot kirjasta en soitetaan ulkoa. Teresa ja puhui nainen viski ääni.
  
  
  "Haluatko treffeille sen tytön kanssa?"
  
  
  "Joo." Kysymys ei yllättänyt minua. Siellä oli hyvä mahdollisuus, että jokainen tyttö kirja oli prostituoitu tai soita tyttö.
  
  
  "Onko teillä mitään erityisiä makuja, rakas?"
  
  
  "En halua puhua niistä puhelimessa."
  
  
  Hän nauroi ja antoi minulle osoitteen. Se oli ajaa alas naapurustossa lähellä ranta, keskellä katua, joka näytti yhtä kutsuva kuin vankilan rakennus.
  
  
  Lukitsin Fordin oven kun sain ulos autosta, mietin jopa, että varovaisuus olisi varmistettava, auton kun sain takaisin. Tämä lohko
  
  
  
  
  
  se ei ollut osa kaupungin, jossa miehet mennä kirkkoon.
  
  
  Rakennuksen lähestyin oli silmätikku, että olisi pitänyt purkaa jo vuosia sitten, mutta summeri asennettu kuluneet oven runko toimi. Keltainen tukka nainen katsoi ulos, sitten katseli ympärilleen kadulla kuin jos varmista, että en ollut tuonut paddy wagon.
  
  
  "Soitin", sanoin. "Tulin katsomaan, Teresa."
  
  
  Hän oli epäluuloinen. Ehkä en näyttänyt hänen tavallista asiakasta. "Et ole yksi Teresa on säännöllinen ystäviä."
  
  
  "Haluaisin olla yksi heistä. Olen kuullut hänestä paljon."
  
  
  Nainen päätti hymyillä. Hänen hampaat eivät olleet parhaita. Hänen keltainen tukka oli värjätty kauan sitten, ja ei kovin hyvin, ja hänen kulmakarvansa olivat tehty kuin lepakon siivet. Hän avasi oven laajemmalle minulle puristaa ohi, sitten liukui pultti.
  
  
  "Odotatko raid?"
  
  
  "Et koskaan tiedä, nämä päivää. Se ei ole helppo ansaita elantonsa enää."
  
  
  Olin melko varma, että hän ei tiennyt yhtään mitään tehdä rehellistä työtä, tai jopa ne, jotka eivät. Hänellä oli yllään valkoinen saappaat, tiukka housut, ja seepra-raidallinen pullover pusero veti tiukasti yli hänen suuret rinnat. Hänen pusero oli koristeltu suuret nännit, kuten kiviä.
  
  
  "Olet hyvä poika", hän sanoi, käynnissä hänen silmänsä yli minua. "Lyön vetoa, olet todella söpö."
  
  
  Olen ollut soittanut mitään, mutta ei koskaan makeasti. Pakotin virne, pelaa rooli sanelee olosuhteet. Tämä nainen oli varmasti ei joku, joka olisi kiinnostunut antamaan tietoja muukalainen.
  
  
  "Täällä on Rondo,", hän sanoi, laittoi kätensä olkapäälleni. Hänen sormensa olivat koko makkaraa.
  
  
  Mies tuli ulos ovi on jalka portaat johtavat toiseen kerrokseen talon. Hihat paitansa oli leikattu pois ja alttiina hänen leveät hartiat. Niiteillä glinted hänen leveä vyö. Housut sopivat yhtä tiiviisti kuin naisen, paljastaen pullistuu hänen vahvoilla jaloillaan. Hän oli kasvot kuun, ja siellä oli rasvaa kulmissa hänen pienet silmät.
  
  
  "Kerro meille, mitä haluat Teresa tehdä sinulle, rakas", hän tarjoutui, baring hampaat, jotka olivat jopa huonommassa kunnossa kuin naisen.
  
  
  Tunsin pistelyä takaisin minun kaula. En ollut normaali bordelli. Talo tuntui tyhjältä, paitsi me kolme ja tyttö en voinut nähdä.
  
  
  "Haluaisin nähdä hänet ensin."
  
  
  "Hän on kaunis nainen. Et tule pettymään."
  
  
  "Anna hänen tulla ylös, Rondo," nainen sanoi. "Se on kohtuullinen pyyntö."
  
  
  Rondo pudisti päätään. "Minulla on tunne, että hän on kellonsoittaja. Hän ei antanut mitään suosituksia, ei hän?"
  
  
  "Hirvi", sanoin. "Hirvi antoi minulle Teresa on numero."
  
  
  "Hyvä nimi". Hän ojensi kätensä. "Laskekaa viisikymmentä täällä. Se on kuin maksaa peitetarina. Töissä viisikymmentä dollaria on halvin temppu tämä tyttö voi käyttää."
  
  
  Ylitin hänen kätensä ja hän tuli ylös narisevia portaita puhua Teresa, sitten vilkutti minulle lasku. "Hän sanoo, nouse ylös."
  
  
  Ensimmäinen asia mitä näin kun avasin makuuhuoneen oven oli paljon ruoskat ja vyöt vahvistetut puinen pöytä. Toinen asia oli tyttö. Hän oli todella kaunis.
  
  
  "Mikä sinun nimesi on, kultaseni?" hän sanoi käheä ääni.
  
  
  Ohut lipsahdus oli hänen ainoa vaatekappale. Hän nojasi kasa tyynyjä petaamattoman sängyn. Huonekalut hämärässä huoneessa oli vanha ja ränsistynyt. Siellä oli vain kampa ja säröillä pesuteline vuonna pukeutuja, ja haalistuneet verhot haisi pölyä. Ainoa arvokas kohde oli Teresa. Hänellä oli musta tukka, oliivi iho ja korkeat poskipäät, että kiristetty iho hänen laiha kasvonsa. Hänen ruumiinsa oli nuori ja notkea, ja hän näytti kuin hän oli kaiken Hirvi oli sanonut hänen pieni musta kirja.
  
  
  Mutta hän ei maininnut ruoskat.
  
  
  "Ned," sanoin hänelle. "Minun nimeni on Ned."
  
  
  "Mikä peli?"
  
  
  Katsoin takaisin pöytään. Nyt tiesin, millainen house olin, ja pelejä pelattiin täällä oli todella kova. En ajatellut sitä. Koska Musa on taipumus, että se oli päättänyt, että hän olisi kulumista määrä tällainen paikka. Vain tyttö ei ymmärtänyt. Hän oli liian hyvä olla täällä.
  
  
  "Sinun on yllättynyt, kun kerron teille minun peli", sanoin.
  
  
  "Rakastan yllätyksiä." Siellä oli tottelemattomuus hänen hymynsä. Hän oli yksi niistä naisista, joille Faustus oli sielu.
  
  
  "Haluan tietää, missä Hirvi on."
  
  
  "Olen yllättynyt, okei. Ja hieman pettynyt."
  
  
  "Minun täytyy löytää hänet, Teresa."
  
  
  "Et kertonut Rondo, että. Jos sinulla oli kertonut hänelle, hän ei olisi antanut sinun nähdä minua."
  
  
  "Siksi en maininnut sitä."
  
  
  Teresa piipahti rullattu savuke suuhun ja iski ottelun puulattia. Se haalari liukui pois hänen olkapää, paljastaen pieni pyöreä rintakehä. Hän antoi minulle toisen kiusanteko hymy. "Hirvi on jättänyt kaupungin."
  
  
  Haju, joka leviää huoneeseen kertoi, että hänen savuke ollut sellainen, että hän olisi tarjonnut poliisipäällikkö. Kävelin sänkyyn. "Jos haluat löytää Hirven, minne menisit?"
  
  
  "Helvettiin. Se on, missä sen pitäisi olla." Hän nauroi, osoittaa hänen hampaansa. He olivat puhdas, sileä ja valkoinen. Kaikki hänessä oli täydellistä, paitsi, kuka hän oli.
  
  
  "Ei hän ole ystäviä, San Diego, että voisin löytää?"
  
  
  "Katson ihmisiä ja heti ensimmäisen kerran, en tiedä, jos olen menossa, kuten niitä tai ei. Minä pidän sinusta." Hän nojasi päätään vasten jalkaani. Hänen äänensä oli pehmeä. "Jos se on tärkeä, minä autan sinua. Miksi yrität löytää Hirvi?" "Hän tappoi useita ihmisiä."
  
  
  
  
  
  
  Hän nosti päätään. "Et ole poliisi. En voi tunnistaa poliiseja heidän kävelyä." Hän taputti minun jalka. "Et tuntuu kuin poliisi joko."
  
  
  "Hän tappoi ystäväni."
  
  
  Makuuhuoneen ovi vedettynä auki. Rondo ja keltainen-tukkainen nainen tuli sisään.
  
  
  Teresa suoristaa ylös, hänen kaunis suu kiertämällä. "Sinun olisi pitänyt odottaa, Rondo!", hän huusi: "en voi saada häntä kertomaan minulle enemmän."
  
  
  "Olemme kuulleet tarpeeksi." Hän piristyi suurin ruoska pöydälle. "Herra, jos Hirvi saa tietää, että yksi meistä laittaa sinut hänen hännän, olemme kaikki pahoillani."
  
  
  "Älä huoli. En kerro hänelle."
  
  
  "Ei ole mitään kerrottavaa." Hän murtunut hänen ruoska ja lähti minua kohti. "Näin lihava lompakko kun olet säädetyn, viisikymmentä. Sinulla on hyvä kimpale rahaa."
  
  
  "Ota se, Rondo!" keltainen tukka nainen sanoi.
  
  
  Tajusin, että he olivat täysin valmiita tappamaan minut rahat kannoin, tai jopa vain palveluksena Hirvi.
  
  
  Rondo veti takaisin ruoska, ja otin suora-karmituoli, jonka sängyn. Ruoska leikkaa ilman halki ja kiedottu tuolin jalka nostin suojella kasvojani. Rondo vannoi ja yritti vetää pois ruoska.
  
  
  Otin kaksi askelta häntä kohti ja paiskasi tuolin hänen päänsä yli. Se särkyi, ja hän putosi polvilleen. Löin häntä kasvoihin, ja verta purkautui ulos.
  
  
  Kanssa kiljua, Teresa hyppäsi sänkyyn pääsi alle tyyny, ja veti .25-kaliiperi Bauer automaattinen. He olivat valmiina kaikkeen, tämä jengi.
  
  
  Teresa ei kerro minulle lopettaa missä olin tai nostaa käsiä. Hän osoitti aseella ja veti liipaisimesta. Luoti osui seinään. Hän oli liian innoissaan ampua suoraan.
  
  
  Olen nopeasti tarkistettu mielestäni tyttö. Hän oli kaunis, mutta en halunnut törmätä häneen pimeällä kujalla.
  
  
  "Ammu hänet, Teresa," Keltainen Tukka sanoi. Hän oli suuri cheerleader. Löin takaisin ja sukelsi tytön.
  
  
  Osuin sänkyyn vatsani, ja se romahti alle painon. Teresa putosi toisella puolella, leimaamalla hänen jalat. Hänellä oli päällään mitään alle hänen haalarit. Voima minun hyppy kantoi minua koko sänky kuin jääkiekko kiekko liukuu jäätä, ja laskeuduin sen päälle. Syksyllä pehmennetty minua, mutta tyttö teki ääntä kuin sairas lintu.
  
  
  Aseen hänen liivi tasku lensi pois hänen käsi ja lattian poikki. Rondo pyyhki hänen verinen nenä, pääsi jaloilleen ja porrastettu.
  
  
  Tavoittelin Luger, mutta Keltainen Hiukset hyppäsi alas minun takaisin. Hän painoi 160. Käännyin ympäri ja heitti hänet olkapääni yli, ja hän romahti sänkyyn.
  
  
  Rondo oli yrittää poimia pieni automaattinen kivääri. Se näytti hän oli ottaa kova aika nähdä se. Tartuin häntä niskasta yhdellä kädellä ja työnsi häntä eteenpäin niin, että hänen päänsä osui seinään. Sitä roiskui hänen kasvonsa ja makasi hiljaa.
  
  
  Keltainen Hiukset seisoi pää rikki sängyssä ja huusi. "Rondo. Satuttiko hän sinua, Rondo?"
  
  
  "Ei, rakas", sanoin. "Hän haluaa lyödä päätään seinään."
  
  
  "Paskiainen. Jos olet loukkaantunut Rondo ..."
  
  
  Olen vetänyt luger ,ja hänen äänensä katkesi kesken lauseen. "Mitä sanot, kultaseni?" Kysyin sarkastisesti.
  
  
  Hän istui sängyllä ja katsoi minua hiljaa.
  
  
  Nappasin järkyttynyt Rondo vyötärö, raahasivat hänet keskelle huonetta ja kääntyi häntä kasvot ylös.
  
  
  "Älä ammu, Rondo!" nainen huusi.
  
  
  Totesin Luger suoraan Rondo on rumat kasvot. Minä sanoin: "Miksi en ammu hänet, nukke?"
  
  
  "Minä kerron teille Hirvi. Se on mitä sinä haluat, eikö olekin? Hän lähti kaupungista muutama kuukausi sitten. Ne piilotti saaliin ryöstöön jonkun tytön kanssa, ja hän juoksi pois sen kanssa. He olivat metsästys häntä."
  
  
  "Sanoit, että he olivat, eikö niin, rakas?"
  
  
  "Hirvi, Jack Hoyle ja kolmas mies. Hoyle on lyhyt kaveri, niin pitkä kuin Rondo olkapäälle. Hänellä on tatuointi." Hän kosketti hänen vasen kyynärvarsi. "Emme ole koskaan nähneet kolmas henkilö."
  
  
  Kaivoin Rondo on taskussa ja sain viisikymmentä dollaria ennen kuin lähdin.
  
  
  8
  
  
  Olin juuri saapunut San Franciscoon, ja Hawk oli puhelimessa.
  
  
  "Oletko ollut San Diego? Mikä kuuma numerot pieni musta kirja on siellä?", hän kysyi hänen kaikkein ivallinen ääni.
  
  
  "Teresa. Mukava tyttö", sanoin. "Ja makea kuin koralli käärme."
  
  
  "Minun täytyy kuulla hänen joskus. Mutta nyt, lomalle. Oletko edistynyt?"
  
  
  "Minulla on nimi ja kuvaus jäsen Hirvi jengi. Hänen nimensä on Jake Hoyle."
  
  
  "Voimme tarkistaa sen lainvalvonta-tiedostoja, mutta tämä reitti ei antanut meille paljon Hirviä. Tutkijat tarkistetaan FBI: n kanssa ja juoksi tietokone, etsi nimi Edward Jones. Ei mitään. Yhteenveto perustuu summittainen kuvaus annoit meille antoi samat tulokset ."
  
  
  "En ole yllättynyt. Tämä mies on ilmeisesti erittäin hyvä siinä mitä hän tekee. Niin hyvä, että se on luultavasti koskaan ollut pidätettynä lain.
  
  
  
  
  
  En voi kertoa teille, kuinka monta ratkaisematonta ryöstöjä eri puolilla maata olivat hänen työnsä."
  
  
  "No, N3, mitä seuraavaksi?"
  
  
  Kerroin hänelle, että hyökkäys minua motellissa ja tietoa olisin puristetaan ulos Luutnantti Marco Valante. "Siellä on jotain tutkimusosasto voi tehdä minulle. Selvittää nimet Frank Abruz pahimmat viholliset, erityisesti hänen entinen vihollisia, jotka voi nyt istua mafia: n hallitus."
  
  
  "Voin kertoa teille tämän suoraan pois pääni. Tämä oli osa Abruz tiedoston kertynyt ennen kuin syötit runko. Siellä on mies nimeltä Loggia, joka oli Abruz kilpailija, kun he olivat nuoria roistot matkalla ylös. Ja Rossi . He ovat molemmat jäseniä mafian hallitsevan neuvoston."
  
  
  Yksi nimi oli tuttu. "Lew Rossi?"
  
  
  "Dr. Lewin. Uhkapeli, prostituutio ja huumeet. Hän ja Abruz oli erilaisia näkemyksiä siitä, Aasian kauppa, ja he olivat aiemmin ottivat haltuunsa huumeiden kysymys, " Hawke sanoi. "Nick, kerro minulle, mitä ajattelet."
  
  
  "Että ace in the pack, mies, joka tappoi Meredith, lähetti tappaja Bonham tappaa tytön, ja ampui minua motel. Luulen, että hän on alkuun johtoporras Organisaatio. Hän on ollut kokouksessa, jossa Valante oli kuullut minusta. Tämä on paras selitys hänen tietämättään mafian ja organisaatiomme."
  
  
  "Jos olet oikeassa, mikä on sen tarkoitus?"
  
  
  "Luulen, että hän perustaa Hirvi tappaa Frank Abruz. 200 000 dollaria oli kosto. Hän sanoi Hirvi:"en tiedä, missä voit saada kaksisataa grand jos teet töitä minulle." Nyt hän on epätoivoisessa tilanteessa. Hän voi antaa Veljeskunta löytää hänet. Hän ei halunnut Sheila Brant puhua kenellekään, ja hän ei halua meitä kiinni Hirvi."
  
  
  "Se selittäisi joitakin asioita, jotka tapahtui", Hawke sovittu. "Mutta nyt, paras vaihtoehto meille on pieni musta kirja."
  
  
  "Olen työskennellyt sen", sanoin.
  
  
  * * *
  
  
  Puhelimen sängyn soi jyrkästi. Istuin alas. Hotelli huone oli pimeä. Laitoin puhelimen korvalleni. Se oli toimija, joka muistutti minua, että olin jättänyt soita 20: 00.
  
  
  "Kiitos", sanoin. Istuu reunalla sängyn, sytytin lampun ja katsoin alle side rintaani. Ihoni oli toipunut hyvin pinnalla, mutta minulla ei ollut mitään selvää haavat.
  
  
  Olen haaveillut Sheila Brant. Olen elää uudelleen hetki löysin hänen ruumiinsa keittiössä talon Bonham. Hänen kuolemansa jälkeen, että ajattelin häntä enemmän usein kuin olisin halunnut kenenkään tietävän. Vaikka olin tuntenut hänet vain lyhyen aikaa, jotain välillämme, sähkön, joka oli enimmäkseen seksuaalinen, mutta lupasi jotain muuta.
  
  
  Minun hotellihuoneen ikkunasta voisin nähdä valot Golden Gate-Silta. Nyt olen tullut etsimään tyttö nimeltä Penny, toivoen, että hän antaa minulle vihjeen olinpaikasta ne, jotka tappoivat Sheila ja David Kirby.
  
  
  Penny nimi oli kolmas Hirvi kirjoitti pieni musta kirja, joka johti minut Trudy ja Therese. "Penny. Kivat tissit " Hirvi kirjoitti yläreunassa sivun, hän omistettu tyttö. En voinut kuvitella hänen olevan yhtään parempi kuin Trudy. Tämän kommentin, Hirvi lueteltu seksuaalisia tekoja, että Penny suoritetaan erityinen taito. Jos Hirvi oli pätevä tuomari, ja ilmeisesti hän oli Penniäkään oli lähes yhtä harvinainen kuin Stradivarius.
  
  
  Otin kirjan ja pukeutunut. Nukuin viisi tuntia ja virkeänä, hälytys. Se tulee olemaan unohtumaton ilta. Olin menossa Liz Burdick kahvilassa tänään.
  
  
  Kartano, rakennettu maanjäristyksen jälkeen, ja tuli, joka tuhosi San Franciscossa vuonna 1906, sijaitsee kukkulalla. Se oli kaikkein kuuluisin bordelli kaupungissa, ja nainen, joka juoksi se oli legenda aikansa. Kun näytelmäkirjailija halusi tehdä tarinan hänen elämänsä perustan Broadway-musikaali. On todettu, että Liz Burdick kiitti häntä, mutta hän ei tarvitse mennä julkisuuteen. Ovi avattiin piika ja olin ohjattiin osaksi vanhanaikainen piirustus huone, jossa on rikas punainen verhot. Huonekalut on antiikki, matto tuuman paksuinen. Epäilin, että kuvernöörin kartano salossa oli myös kalustettu.
  
  
  Liz Burdick tuli huoneeseen, ja piika suljettu kaksinkertainen ovet hänen takanaan ja jätti meidät yksin. Yritin etsiä sokaisi. Odotin vanhempi nainen. Liz Burdick oli vain hänen kolmekymppinen.
  
  
  Hänen pitkä mekko liukui matolla, kun hän siirtyi kohti minua, päästä ulos viileä, ohut käsi, ja etsivät minua suoraan silmiin. "Olet hieman aikaisin, mutta soitan jotkut tytöt. Olen varma, että minulla on joku, että pidät", hän sanoi.
  
  
  "Se oli järjestetty, että haluan nähdä Penniäkään."
  
  
  "Kyllä, me puhuimme hänen kanssaan, kun kutsui, mutta hän ei ole täällä tänään. Toivoin, että olisit kokeilla jotain muuta", hän hymyili.
  
  
  Hänen silmänsä olivat kylmä jade väri ja arviointiin, vaikka hymy hänellä oli. Olen miettinyt, jos minun pitäisi tarjota hänelle Sänkyyn. Kerroin hänelle, että minulla oli liikemies kohteessa yleissopimuksen, ja ystäväni ehdotti, että käyn hänen luonaan.
  
  
  "Penny on yksi meidän suosituimpia tyttöjä, mutta meillä on muita yhtä houkuttelevia. Voisin tehdä valinta sinulle, jos et luota minun mielestäni", hän ehdotti.
  
  
  "Olen varma, että sinulla on hyvä maku, Neiti Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "Rouva Burdick," hän korjasi minua. "Olen leski. Hänen pitkä ash-vaaleat hiukset väreili valossa, ja hän muutti aistillinen grace, kun hän käveli tuolin ja istui alas.
  
  
  "Mutta olen kiinnostunut vain Penniäkään." Annoin hänelle mitä ajattelin oli yksinkertainen hymy. "Ystäväni teki hienoa työtä hänen kanssaan."
  
  
  "Siinä tapauksessa, sinun tarvitsee vain odottaa, kunnes seuraavan kerran tulet San Francisco."
  
  
  "Mitä tapahtui huomenna?"
  
  
  "Pelkään, että Penny ei ole täällä."
  
  
  "Rouva Burdick, tee kohteessa palomies-palvelusta. Kerro minulle, miten voin päästä Penniäkään." Jos hän ei asu täällä, anna hänen osoitteensa. Voisin soittaa hänelle ja ehkä järjestää jotain."
  
  
  "Tiedätkö, meillä on säännöt. Emme luovuta tällaisia tietoja meidän tytöt. Heillä on oikeus omaan elämäänsä, kun ne eivät toimi."
  
  
  Kuten olen tuli enemmän pysyviä, se tuli jyrkempi.
  
  
  Iski äkillinen epäily, minä sanoin: "sinä yrität estää minua tapaamasta häntä?"
  
  
  Hän hymyili ja ei vastannut, mutta hänen käytös oli melko herkkä.
  
  
  Siivooja tuli huoneeseen, koputtaa varovasti. Hän toi tarjotin, jolla on pari drinkkiä. Vieressäni istui lasi kädessä ja miettinyt, miksi Madame antoi minulle VIP-kohtelua, kun hän selvästi aikonut päästää minua nähdä Penniäkään.
  
  
  "Kun soitin, kysyin puhua Penniäkään, mutta sain sinut kiinni. Miksi oli, että Rouva Burdick?"
  
  
  "Koska ilmeisesti hän ei ollut täällä. Tuolloin luulin, että hän olisi tullut takaisin myöhemmin päivällä. Olin väärässä."
  
  
  Pudistin jään minun lasi, mutta ei juonut sitä. "Missä hän on?"
  
  
  "En usko, että se on sinun asiasi." Hän ei olisi nostanut hänen äänensä, mutta nyt hänen silmänsä olivat kylmästi.
  
  
  (Otsa kurtussa, laitoin alas minun lasi. En luota häneen. "Meidän tytöt ovat kun lomat, tiedät. He vierailla sukulaisten. He sairastuvat. Ne ovat aivan kuten kaikki muutkin, huolimatta siitä, mitä saatat kuulla."
  
  
  Vihasin vetämällä ulos haulikko tyylikkäässä ympäristössä San Francisco on paras kahvila, mutta toimenpide on osoittautunut tarpeelliseksi.
  
  
  Liz Burdick nosti hänet kulmakarvat kuin Luger liukui käteni. Hän kuitenkin näytti vähemmän kuin yllättynyt.
  
  
  "Nyt saamme todella paljon, ei me, Herra Harper."
  
  
  "Ase pitäisi kertoa, että olen tosissani. Erittäin vakava."
  
  
  "Penniäkään jätti meidät hetkeksi. Muuta en voi sanoa varmasti."
  
  
  Kaupankäynti hänen kanssaan oli kuin käsitellä nainen kattama jäätä seinään.
  
  
  Hän laittaa alas hänen lasi. Hänen jokainen liike oli kuin runo. "Haluatko kertoa, miksi sinulla on ase, Herra Harper."
  
  
  "Ihmiset pitää yrittää laittaa luoteja minua."
  
  
  "Ikävä kuulla, että. Mutta elämme kovia aikoja. Nyt, että olet osoitti aseella minua, mitä minun pitäisi tehdä?"
  
  
  "Toivoin, että se olisi hieman ravistella hieman. Aliarvioin sinut." Nousin ylös ja kotelossa Luger. "Etsin jonkun, joka oli nimeltään Penny heidän osoitekirjaan. Iso mies nimeltä Hirvi, ja joskus Edward Jones. Hän on viileä luonteeltaan."
  
  
  "Tällainen henkilö ei ole koskaan ollut tässä talossa."
  
  
  "Haluan kysyä Penny hänestä."
  
  
  "Olen pahoillani. Tämä voi olla järjestetty. Sinun on parasta mennä, Herra Harper."
  
  
  En liikkunut. Minulla seisoi ja sanoi, " Nimi hinta."
  
  
  "En myy tietoja."
  
  
  Olen virnisti hänelle. "En puhu tietoja."
  
  
  Tällä kertaa, hän oli yllättynyt. "Tarkoitatko, että minun tytöt?"
  
  
  "Ei, Rouva Burdick. Ei yksi tytöistä."
  
  
  Hän ymmärsi. Ja hitto soikoon, hän hymyili ja tapasivat silmäni. "Se olisi hyvin kallista. Paras on aina kallista."
  
  
  "Haluan paras", sanoin.
  
  
  Olen ojensi sängyllä ja katseli Liz riisua. Hänen raajat kimalteli kultainen-ruskea valossa antiikki lamppu. Hänen vyötärö oli ohut, ja hänen hartiat olivat pieniä, mutta hänen rintansa olivat suuret ja täynnä. He huojuivat kuin hän liikkui minua kohti. Aivan kuten hänen kasvonsa, hänen ruumiinsa oli erinomaisessa kunnossa.
  
  
  "Luuletko, että tämä tekee sinulle? Tarkoitan, että lukuun ottamatta ilmeinen."
  
  
  "Olen kiinnostunut sinusta. Haluan tietää, mitä ajaa sinua, " sanoin.
  
  
  Hän nauroi ankarasti. "Et tiedä, huora, jos laitat hänet nukkumaan. Huora on näyttelijä, ja sänky on vaiheessa." Hän kumartui ja painoi huulensa omilleni. Hänen kielensä liukui välillä minun huulet, ja hänen kätensä liukui alas minun reiteen. "Mutta en ole huora. Ymmärrätkö?"
  
  
  "Ei oikeastaan", minä sanoin.
  
  
  "En halua palvella asiakkaita. Minun tytöt tehdä se. En ole myytävänä."
  
  
  "Miksi sitten et hyväksy tarjoustani?"
  
  
  "Se ei ollut pyyntö", hän sanoi. "Se oli haaste."
  
  
  Työnsin hänet sängylle. Käteni liukui alas hänen ruumiinsa. Tunsin hänen sormensa painamalla vastaan painikkeet paidan. Olen auttanut häntä poistamaan se. Kun hän näki minun siteissä haavan, hän ei kysellyt mitään. Kun rakastelin hänen kanssaan, hänet pidätetään ominaisuuksia, muuttui punaiseksi. Hänen kielensä pisti ulos minun, hänen kätensä silitti selkääni yhtäkkiä jäykistyi, ja sitten hän heittäytyi alla minua villi huuto ...
  
  
  "Miten se oli?" hän kysyi.
  
  
  "Kuten sanoit, olet paras."
  
  
  "Niin se olet sinä, Ned Harper. Sitä paitsi, kuka olet? Roisto, poliisi, mitä?
  
  
  "Lähempänä poliisi."
  
  
  Hän kosketti sidettä. "Se on luoti haavan, eikö olekin?"
  
  
  "Terveiset ystävällesi joku väittää et ole koskaan tavannut." "Luuletko, että minä aion auttaa sinua, vain, koska sinulla meni nukkumaan kanssani?" Hän tappoi ainakin viisi ihmistä. Yksi osoittautui läheinen ystäväni. Yksi oli kaunis nainen. Hän mursi niskansa."
  
  
  
  
  
  "Lopeta," hän sanoi terävä ääni. "Hirvi tuli kahdesti. Hän ei ollut tyypillinen asiakas. Hän oli töykeä ja väkivaltainen, ja voisin kertoa hän oli rikollinen. Mutta hän tiesi, Penny, ennen kuin hän alkoi täällä. Hän sanoi, että hän oli ystävä. Kerroin, että siellä oli mitään hyvää siitä. Olin iloinen, kun häntä ei näkynyt enää sen jälkeen, kun toinen käy."
  
  
  Suutelin hänen kaulaansa. "Missä on hän, Liz?"
  
  
  "En suojella Hirvi. Autoin Pennin. Hän sanoi, että hän ei halua nähdä sinua, että se vaarantaisi hänen henkensä."
  
  
  "Kuinka hän tietää, että?"
  
  
  "Hän ei mene yksityiskohtiin. Hän lähti kiireellä heti, kun lupasin, etten käänny häntä." Liz irvisti sylissäni. "Ehkä Hirvi oli yhteydessä hänen kanssaan. Mieltä olet siitä?"
  
  
  "Ehkä."
  
  
  "Minä tiedän, missä hän asuu. En tiedä, jos haluan kertoa teille. Tietoja voi tappaa sinut, jos Hirvi sen kanssa."
  
  
  "Kerro minulle", sanoin.
  
  
  Hän huokasi, " Se on vanha mökki kaupungin ulkopuolella. Minä kuvata tien sinulle." Hän nousi ylös ja meni antiikki pöytä. Hän muutti kauniisti. Hän oli pieni, kova, kuin nuori tyttö.
  
  
  Minä katselin, kun hän seisoi pöytä, kirjallisesti herkkä pala sinistä paperia. Hänen täyteläiset rinnat heiluivat kuin hän muutti. Valo toistaa hänen sileä hartiat. Hän oli todellinen blondi, kultainen välillä reidet.
  
  
  Sain sängystä ilman ääntä. Laitoin käteni hänen ympärilleen ja silitin hänen rintojaan. En gastropods niitä käsissäni ja soitti hänen nännit, tunne ne kovettua uudelleen.
  
  
  Hän kallisti päätään ja seisoi liikkumattomana, nautin hyväilee. Saatoin haistaa hänen hiukset, haju hajuvettä hänen ruumiinsa.
  
  
  "Olen iloinen, että tulin San Francisco", sanoin.
  
  
  Hitaasti, hän nojautui minua vasten, kääntyi ja laski päänsä olkapäälleni. "Kuinka paljon aikaa sinulla on, Ned?"
  
  
  "Melko paljon", sanoin.
  
  
  Hänen kätensä hellästi kosketti kasvojani. Nostin hänet ylös ja kantoi hänet takaisin nukkumaan ...
  
  
  Talon Penny oli oleskelevat oli korkealla kalliolla lähellä San Francisco. Liz on ohjeita oli helppo seurata. Parkkeerasin viisikymmentä metriä pois puolella autio tie, nousi autosta, ja hiljaa sulki oven. Yöilma oli viileä ja kostea, ja maa oli kostea kesä sade. Kummallakin puolella minua, metsä kasvoi paksu, umpeenkasvu pensaita reunoilla tien.
  
  
  Näin auton lähellä etuoven talon. Liiku varovasti, ohitin auton ja kyyristyi alla, valaistu ikkunat talon. Kaksi ihmistä puhuivat sisällä. Voin kuulla heidän äänensä, vaikka en voinut tehdä, mitä he sanoivat. Yksi ääniä kuului miehelle.
  
  
  Minun Luger kädessä, sammutin nurkassa talon. Olen yhtäkkiä tuntui innoissaan. Minun haku on päättymässä.
  
  
  Minä tiptoed pitkin, liikkuu nopeasti varjoissa. Kun lähestyin oven, kuulin äänet saada kovempaa. Ihmiset olivat tulossa ulos. Käännyin ja katsoin kantta. Miehen jalanjälkiä, äänekäs ja terävä, erosimme ovella. Juoksin pysäköity auto ja ducked takana.
  
  
  Valo tulvii yö, piirustus keltainen viiva maahan. Miehen hahmo räjähtää oviaukosta. Se ei ollut Hirvi. Se ei ollut kooltaan jättiläinen, jolla on mahtava ääni. Tunsin terävä tunnetta pettymys.
  
  
  "Lukita ovi", mies sanoi hänen toverinsa, tyttö haluan vain vilahti lyhyesti. Hän meni alas portaita. Hänen tanakka muoto näytti tutulta. Se oli sama hänen epätasainen vaiheita, kun hän lähestyi auto.
  
  
  Hän ei edes katso minun Ford, joka oli pysäköity ajotieltä. Hän avasi oven hänen autonsa ja pääsi sisään. Etuoven talo suljettu ja tyttö katosi.
  
  
  Mies käänsi avainta virtalukossa. Kuulin, että moottori alkaa liikkua, ja minusta tuntui, että auto alkaa liikkua hitaasti, koska mies siirtyi auton käänteinen. Tartuin oven kahvaan minun puolellani ja hyppäsi autoon, kun mies peruutti pois talosta.
  
  
  Hän lyönyt jarrut. "Mitä helvettiä?"
  
  
  "Minulla on ase, joten rentoutua. Kytke kattovalo. Haluan nähdä, miltä näytät."
  
  
  Hänellä oli tummat hiukset ja perä kasvot. Hänellä oli yllään lyhythihainen paita, ja saatoin nähdä, ankkuri tatuointi hänen kyynärvarren.
  
  
  "Nimi on Jake Hoyle, eikö olekin?"
  
  
  "Sinun pitäisi olla kuollut", hän sanoi. "Sid ampua sinut."
  
  
  "Muistan tapaus." Löin häntä kasvoihin Luger. Kova tarpeeksi, jotta varma, että minulla oli hänen täyden huomion. "Missä on Hirvi?"
  
  
  "Et halua nähdä häntä. Olet väärässä sarjassa. Hirvi syö ihmisiä kuin sinä jälkiruoaksi."
  
  
  "Luulin, että hän mieluummin hakata naisia."
  
  
  "Katso, viisain asia mitä voisi tehdä, olisi saada pois auton ja ajaa jonnekin tuhannen kilometrin päässä."
  
  
  Sinä yönä Idaho poltetaan päähäni, kirkas taas, täyttö minua raivosta. Muistin Sid rauhallisesti laittaa luodin minua kun makasin sidottu ja avuton.
  
  
  
  
  
  
  Olen ajatellut Sheila Brant ja David Kirby.
  
  
  Painoin luger niin kovasti vastaan, hänen kurkun, että hän huohotti. "Kysyin sinulta kysymyksen. Jos et vastaa siihen, ammun aivosi pihalle kaikki yli paikka tämä auto."
  
  
  Hän sanoi käheästi,"olen kokouksessa Hirvi juuri nyt."
  
  
  Hyvä. Minä menen sinun kanssasi."
  
  
  "Se on sinun hautajaisesi." Tai niin hän toivoi.
  
  
  Hän vilkaisi minun suuntaani aika ajoin, kun hän ajoi. "Hirvi tietää sinusta. Hän tietää, että olet jonkinlainen liittovaltion agentti."
  
  
  "Kuinka hän tietää, että?"
  
  
  "Hänellä on yhteyksiä. Hän on ne kaikki tavalla jopa top Organisaation. Saat omasi, herra. Elät laina-ajalla."
  
  
  Laitoin savukkeen suuhuni. "Sinulla on minun kevyempi. Voit vuokrata sen Bonham."
  
  
  "Et unohda mitään, tehdä sinulle? Annoin tytön kevyempi."
  
  
  Löin kojelautaan. "Mennä nopeammin. En todellakaan halua nähdä Hirvi uudelleen."
  
  
  Kiroten, Hoyle astui kovemmin kaasupoljinta. "Rondo oli oikeassa. Olet hullu."
  
  
  "Rondo kertoi minulle, hän ei tiennyt, missä olit."
  
  
  "Hän ei tehnyt sitä, mutta meillä on yhteinen ystävä. Hän soitti kelloa. Luulin, että olisit tullut San Francisco nähdä Penniäkään." Olet löytänyt tämän osoitekirjan hävisi Muusa. "
  
  
  "En vain halua katsella enää, enhän?"
  
  
  "ei. Tämä on lopussa oman matka, herra."
  
  
  Muuttamatta sävy hänen äänensä, Hoyle kääntyi pyörän. Koska auto väisti, minä heitettiin kojelautaan.
  
  
  En nähnyt häntä saavuttamaan hänen takki, mutta näin flash-tulitus ja kuuli äänen, kun hän veti liipaisimesta. Hän oli nopea. Hän oli erittäin nopea. Mutta luoti ei osunut kohteeseensa. Minulla oli jo pudonnut lattialle auton. Minulla ei ollut aikaa miettiä sitä. Ammuin takaisin. Luger räjähti äänekkäästi sisällä suljetussa autossa. Hoyle teki kurlutusäänen hänen kurkkuunsa ja lysähti ohjauspyörää vasten.
  
  
  Auto oli matkalla avoimen jalkakäytävällä, jossa ei ole mutkia. Hoyle valitsi paikan huolellisesti. Jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, hän olisi tappanut minut yksi nopea laukaus ja piti auto menossa pois tieltä. Mutta hänen suunnitelma ei toiminut.
  
  
  Kuljettajaa auto kääntyi vasemmalle ja kiiti tien poikki. Se osui ojaan kun yritin päästä ohjauspyörä, ja olin heittänyt vastaan Hoyle ruumis. Auto syöksyi ojaan, työnsi läpi aluskasvillisuutta, ja lopulta pysähtyi. Olin hämmästynyt, että se ei kaatuessa.
  
  
  Olen suoristaa ylös, puristuksiin Hoyle istuin, ja otti hänen pulssi. Se ei ollut siellä. Hän oli kuollut. Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ampua hänet. Kuitenkin, olin turhautunut kehitystä. En halunnut hänen kuolevan. Halusin päästä Hirven.
  
  
  Laitoin alas luger ja veti Hoyle ruumiin ulos autosta. Käynnistin koneen uudelleen ja auto lensi ojaan ja jalkakäytävälle uudelleen. Ajoin takaisin kotiin.
  
  
  Minun piti saada Penniäkään kerro minulle, missä Hirvi oli, tai minun pitäisi olla oikeassa takaisin mistä aloitin.
  
  
  Valot olivat vielä päällä. Kävelin sen ympäri ja totesi, että makuuhuoneen ikkuna auki. En voinut nähdä Penniäkään, mutta en voinut kuulla häntä. Hän oli suihkussa. Kuulin veden käynnissä.
  
  
  Istuin takaisin askel ja riisuin kengät, sitten lukon ovi. Olen hiipi hiljaa läpi keittiö ja olohuone, makuuhuone.
  
  
  Penny oli laulaa suihkussa. En tunnistanut melodian. Penny ei ollut Barbra Streisand. Sytkäri oli minun rinnassa. Pudotin sen taskustani ja istui alas odottamaan häntä loppuun.
  
  
  Kun hän tuli ulos kylpyhuoneesta, hän oli yllään suihku korkki, tossut, eikä mitään muuta. Me katsoimme toisiamme. Yllätys oli molemminpuolinen. Hän ei odottanut nähdä muukalainen hänen makuuhuone, ja en voi odottaa nähdä hänet alastomana.
  
  
  Huomautus Hirvi teki hänestä rinnat oli tarkka. He olivat poikkeuksellisia. Kaiken hänen ruumiinsa oli poikkeuksellinen. Hän teki Raquel Welch näyttää teini-ikäinen poika.
  
  
  "Hei, miten sinä pääsit sisään?", hän sanoi.
  
  
  "Takaovella. Valitsin lock."
  
  
  "Et ole murtovaras, oletko?"
  
  
  "Olen Ned Harper. Henkilö, et halua nähdä."
  
  
  "Se, joka puhui Liz puhelimessa?" Hän riisui suihku korkki ja pudisti ulos hänen hiukset. "Sinun täytyy olla jonkinlainen operaattori saada häntä kertomaan, mistä minut löytää."
  
  
  "Löysimme yhteisen kielen."
  
  
  "Tiedätkö, miksi en halua nähdä sinua. Hoyle kertoi minulle, olet sekaantua asioihin, jotka eivät kuulu sinulle. Hän sanoi, että jos sinä osoitti ylös, minun pitäisi välttää sinua, ja hän tietää."
  
  
  "Ja se meni melko siististi."
  
  
  "Ei siisti tarpeeksi. Se on selvää." Hän avasi kaapin ja otti viitan. "Ei se haittaa, jos pidän tämän? Vihaan puhua liiketoimintaa, kun olen alasti. Myöhemmin, jos haluat, minä otan sen pois jälleen."
  
  
  "En usko, että olemme niin hyvissä väleissä."
  
  
  "Et koskaan tiedä. Satuitko törmäämään Hoyle?"
  
  
  "Joo", sanoin.
  
  
  "Pelkäsin, että. Mitä hänelle tapahtui? Mitään hyvää, lyön vetoa."
  
  
  "Hän ei ole tulossa takaisin."
  
  
  Hän otti uutiset silmää räpäyttämättä
  
  
  
  
  
  
  . "Hän sanoi, että hän voisi huolehtia sinulle omasta. En uskonut häntä. He yrittivät tappaa sinut, ja sinä selvisit siitä. Hoidit Rondo. Sanoisin, että olet melko viileä."
  
  
  Olen miettinyt, jos minun pitäisi olla imarreltu. Minä sanoin: "Sinä tiedät varsin paljon minusta."
  
  
  "Kaikki Hoyle tiesi. Hän oli suuri puhuja." Hän napit ylös hänen kaapu ja seisoi edessä tuoli. "Olet melko puhelias itse."
  
  
  "Olen aina puhua paljon, kun pelkään," hän sanoi. "Pelkäänpä, että sinun täytyy tappaa minut."
  
  
  Sanoin: "olen harvoin tappaa naisia."
  
  
  "Haluatko juotavaa? Minulla on joitakin alkoholin toisessa huoneessa."
  
  
  "Ei, kiitos".
  
  
  Hän käveli ohi minun tuoli ja rento minun kaapu. Kun en liikkunut, hän tarttui käteeni ja veti minut kiinni hänen ruumiinsa. Ilmeisesti hän ajatteli, että paras puolustus on hyvä hyökkäys.
  
  
  "Mennään bargain", hän sanoi pehmeästi.
  
  
  "Mitä me kaupankäynnin noin?"
  
  
  "Elämäni ja kaikki, mitä voin saada."
  
  
  "Haluan tietää, missä Hirvi on."
  
  
  Partaturska hieman, hän veti pois hänen kaapu uudelleen. "Hoyle tuli San Francisco yksin. Hirvi on matkalla jonnekin."
  
  
  "Se ei ole mitä Hoyle sanoi. Hän sanoi, että Hirvi oli täällä."
  
  
  "Hän valehteli sinulle. Hirvi ei ilmesty. Hän antaa Hoyle tule yksin. Se oli virhe. He aliarvioivat sinut."
  
  
  Hoyle oli ilmeisesti tehty jopa tarina tekee minut vastaamaan Muse. Hän oli voittamaan aikaa, odottaa tilaisuutta napata aseen.
  
  
  "Kuka on kytketty Hirvi mafiaan?" Kysyin Pennin.
  
  
  "Hän ei koskaan kertonut siitä kenellekään. Siellä on henkilö, tietenkin, paljon painoa, jonka kanssa hän käsitteli. Organisaatio yleensä paheksuu Hirvi, koska he ajattelevat, se on hullu ja sekaisin. Mutta siellä oli yksi henkilö yläosassa, joka rahoittaa joidenkin ryöstöjä, Hirvi, koska yksityinen hoitaa välillä kaksi niistä. Hirvi sanoi, että he tekivät toisilleen palveluksia."
  
  
  "Sinä tiedät jotain, Penny? Puhut paljon, mutta et sano, hyvin vähän."
  
  
  Hän puri huultaan. "Teen parhaani auttaakseni sinua. Haluan pelastaa oman nahkani." Hän ryppyiset hänen hiuksensa. "Anna minun ajatella sitä. He vetäytyivät, yrittää seurata Sheila Brant-trail. He yrittävät löytää rahat hän varasti. Mutta minä vannon sinulle, Hoyle kertonut minulle, missä Hirvi ja Craddock oli."
  
  
  "Nauttinut", toistin minä. "Kerro minulle siitä Nauttinut."
  
  
  "Sid Craddock on kolmas henkilö, joka on osallistunut joitakin Hirvi ryöstöjä. Hän oli mukana Abruz on murha. Hän on hoikka mies, jolla oli kihara tukka ja lapsi-kuten kasvot. Se on kaikki mitä voin muistaa hänet."
  
  
  Hän jos yksi hyödyllinen tieto. Rohkaisin häntä. "Hoyle on täytynyt luottaa paljon."
  
  
  "Hän oli bragging - yrittää tehdä vaikutuksen minuun. Hän oli kiinnitetty minua, vaikka olin Hirvi on suosikki harrastus, " hän sanoi. "Hän osoitti hyvää makua, Harper. Olen suosittu tämä jengi."
  
  
  "Minä uskon sen."
  
  
  "Voin tehdä sinusta ehdotus?"
  
  
  Olen virnisti hänelle. "Luulin, että olet jo tehnyt."
  
  
  "Siellä on iso nippu rahaa jonnekin. Kaksisataa tuhatta dollaria. Se, kuinka paljon heillä on, kun he tappoivat Abruz." Hän joka noudattaa hänen huulensa. "Se saa minut halua ajatella sitä. Haluaisin, että se kaikki muuttuu rahaa ja valehdella alasti siinä. Kahden sadan tuhannen dollarin seteleitä. Voisitko laittaa kahden sadan tuhannen dollarin setelin minua? "dollarin patja, rakastaja?" "
  
  
  "Minulla ei ole mielikuvitusta."
  
  
  "He jättivät sen Sheila. He erosivat, kun työ Floridassa, ja kertoi sen hänelle. Hoyle kertoi minulle, että."
  
  
  "Hirvi ja hänen ystävänsä olivat väärässä Sheila. Hän ei halunnut ajaa pois rahaa."
  
  
  "Mitä sitten tapahtui?"
  
  
  "Hän ei koskaan ollut mahdollisuutta, kertoa. Oletan, että se oli otettu häneltä. Hän pelkäsi törmätä Hirveen, niin hän juoksi pois."
  
  
  Ilmeisesti olin oppinut kaikki, mitä minun piti oppia Pennin. Nousin ylös tuolistani. Hän seurasi minua takaisin vaihetta, jossa laitoin kengät jalkaani.
  
  
  Hän ei kysy minulta enää kysymyksiä siitä, Hoyle. Luulin, että hän ei ollut surrut häntä.
  
  
  "Hei, kuule, Harper. Sanotaan, että voit hallita löytää rahaa, kun yrität ajaa alas Hirvi. Mitä teet heidän kanssaan?"
  
  
  "En ajattele sitä."
  
  
  "Kaksisataa tuhatta. Se on hämmästyttävää."
  
  
  Olen terästetty minun kengät. "Oletko menossa ehdottaa, että annan sen sinulle?"
  
  
  "No, voimme silti jakaa sen. Se on mafian rahaa. Katso, minä tiedän, että Hirvi kirja, joka sinulla on. Olit etsivät tyttöjä, joiden nimet olivat siinä. Minä voin auttaa sinua." Tiedän, minun tavalla. se on erittäin mukava noin bordelleja ."
  
  
  "Sanoit, että olit pelkää minua."
  
  
  "Kaksisataa tuhatta. Kävelen ympäri palava hiili-sänky, tanssi alasti Valkoisen Talon nurmikolle, ja palvella ensimmäinen ratsuväendivisioonasta. Ota minut mukaasi. Harper, ja etsitään rahaa. Voimme tehdä siitä paljon. Ja voin antaa sinulle seksiä, että et ole koskaan ennen tehnyt ."
  
  
  "Ei, kiitos", sanoin hänelle. "Unohdit Hoyle liian helposti."
  
  
  Yhdeksän
  
  
  Menin takaisin pieni musta kirja ja nimilista, joka oli nyt kaventunut alas neljä. He olivat Janice, Eve, Barbara, ja Cora. Päätin mennä Portlandiin ja löytää Janice ensin. Jos piirsin tyhjä siellä, menisin takaisin Renoon, Denver, ja Las Vegas, missä muut tytöt oli tarkoitus olla.
  
  
  Hirvi tiesi, että minulla oli hänen osoitekirjaasi. Hän tiesi, että olin tulossa
  
  
  
  
  
  luettelo tytöt, toivoen saada selville hänen olinpaikkansa. Kun hän saa selville, että tapoin hänen kaverinsa Hoyle, hän ei istu vielä, ajattelin. Jossain matkan varrella, yksi näistä neljä kaupunkia, aion löytää Hirvi, tai se löytää minut.
  
  
  Portland bordelli oli vanha talo sijaitsee haalistunut asuinalueella lähellä lihanjalostus alueella. Olen koputti oveen aikaisin aamulla ja pyysi Janice. Haukottelu tyttö pörröpäinen vilkutti minulle.
  
  
  Kahvila aikaisin aamulla ei ole niin tuoksuva kuin rose garden. Se haisee viime yönä, elinten ja seksiä, ja joskus viinaa, ja jos tytöt ovat jo puhdistusta, se haisee armeijan käymälä.
  
  
  Tyttö pörröpäinen oli kudonta läpi piikoja, hänen lyhyt yöpaita huojuvat liikkeen hänen lonkat. Piikoja katsoi minua yli, ilmeisesti ihmettelet, miksi en voinut laittaa pois minun himo iltaan asti.
  
  
  Koputtaa ovelle, tyttö sanoi: "Janice. Tämä on henkilö, joka soitti."
  
  
  Janice vastasi unisesti. Tyttö, joka johdatti minut ovelle, hymyili, taputti poskeani, ja jatkoi käytävää pitkin.
  
  
  Pitkäsäärinen brunette keltainen pyjama avasi oven ja hierotaan kierretty nyrkki hänen silmänsä. Hän ei vaivaudu painiketta ylös hänen pyjama. "Voit sanoa, että olet etsimässä Hirviä?"
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  Hän avasi oven laajemmalle. "Enter".
  
  
  Peilikuvani oli menossa täyspitkä peilit kun tulin huoneeseen. Toinen peili oli asennettu kattoon yläpuolella pyöreä parivuode. Sängyssä oli alasti blondi, joka oli kääntyi hänen puolellaan katsomaan minua, silkki arkki liukuvat yli hänen valkoinen runko.
  
  
  "Ystäväni Delia."
  
  
  Nyökkäsin, ja blondi nyökkäsi takaisin.
  
  
  "Hirvi palkkasi meidät laittaa pari näyttää hänelle ja hänen ystävänsä. Hän ei ollut minun tyyppiä," Janice sanoi.
  
  
  "Kuinka kauan sitten oletko kuullut hänestä?"
  
  
  "Tammikuussa," blondi sanoi. "Se oli tammikuussa."
  
  
  "Hän toi mukanaan joku, että hän halusi tehdä vaikutuksen." Janice hymyili. "Luulen, että meidän vaikuttunut häntä, ei meidän, Delia?"
  
  
  "Voit lyödä vetoa."
  
  
  "Kuka tuo oli?" Minä kysyin.
  
  
  "Mr. Smith," Janice sanoi. "Kuuluisa Mr. Smith. Meidän shown monet hänen sukulaisensa."
  
  
  Delia naurahti. "Hän ei halunnut, että hänen todellinen nimi, jota käytetään."
  
  
  "Mitä hän näyttää?"
  
  
  "Pitkä ja ohut. Hänellä oli silmälasit. Jos hän ei ollut Hirvi, luulisi, että hän oli kirjanpitäjä."
  
  
  "Koska hän oli Hirvi, mitä luulet?"
  
  
  Blondi rekennettiin leukaansa käteen. "Tule, nyt. Jos etsit Hirvi, tiedät millainen liikekumppaneita se on."
  
  
  "Herra Smith oli mies organisaatiossa. Tärkeää", Janice sanoi. Hän istui sängyn vieressä blondi. He tekevät erinomaista kirjatukia.
  
  
  Toisin kuin jotkut ihmiset, kysyin Hirvi, he olivat valmiita auttamaan minua, mutta huomasin, että heillä ei ollut mitään muita tietoja. Kiitin heitä ja he kutsuivat minut takaisin joskus.
  
  
  "Kysy tai Delia," Janice sanoi. "Haluamme työskennellä tiiminä."
  
  
  Kolmekymmentä minuuttia sen jälkeen, kun lähdin Portland, Lincoln karjui ohi tien päällä. Kuljettaja veti ohituskaistalle ja nopeuttanut vieressä Ford.
  
  
  Näin kasvot, ja sitten kuono aseen. Käännähdin ohjauspyörä, sulki Ford osaksi painavampi auto, ja ducked samaan aikaan.
  
  
  Haulikon räjähdys rikkoi ikkunan läpi, mutta jäi.
  
  
  Lincoln oli liian iso minun auto lähettää sen juonto. Kuljettaja jäi kiinni tien ja veti hänen omat pyörät. Fender otti yhteyttä lokasuoja, ja sitten Ford vasemmalle hillitä, liukui sivuun tieltä, ja tuli piknik-alue aivan valtatie.
  
  
  Löin jarrua niin kovaa kuin uskalsin ja törmäsi vaihde takaisin auto pyörähti ympäri ja osui roskat tynnyri. En puri hampaat, yrittää hallita drift. Auto pyörähti taas ympäri ja osui puinen picnic pöytä, sitten kaataa kyljelleen.
  
  
  Minulla on asunut oikeassa. Työnsin oven auki ja pääsi ulos vahingoittumattomana.
  
  
  Lincoln jatkoi ajo. Näin hänet katoavat kukkulan yli. Siellä oli kaksi ihmistä etupenkillä, kuljettajan ja aseistettu mies. Kasvot minä näin, ennen kuin haulikko laukesi, en nähnyt selvästi, kunnes tänään, mutta tiesin, että se kuului Hirvi. Hän hymyili, kun hän veti liipaisimesta.
  
  
  Ford oli vaurioitunut. Minun piti jättää se talliin. Vuokrasin toisen auton ja ajoi Reno, pysähtyen vain syömään ja soittaa Haukka.
  
  
  "Minun lähestymistapa Hirvi. Hän voi tuntea minun hengenvetoon hänen kaulaansa, ja hän ei pidä siitä. Hän yritti tappaa minut tänään."
  
  
  "Nick, olla varovainen."
  
  
  "Nyt, en voi ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman usein. Minulla on tunne, että aion olla erittäin kiireinen."
  
  
  "Tarvitsetko tietoa olemme keränneet noin Jake Hoyle?"
  
  
  "Ei", minä sanoin. "Hän on kuollut."
  
  
  Minulla ei ollut vaikeuksia löytää Eva Renossa. Tumma perävaunu, leiri sijaitsi kaupungin laitamilla. Siellä oli kolme tyttöä ja rouva, joista jokaisella on oma traileri. Eva oli viihdyttävä asiakas, ja minun täytyi odottaa, Madame, joten pieni puhua keskinäistä välinpitämättömyyttä. Toimisto oli kuuma ja tukkoinen, ja Madame oli vanha nainen.
  
  
  
  
  
  Yritin teeskennellä muuta. Hänen vaalea peruukki ei sovi, ja hänen punaiset kynnet olivat repaleinen.
  
  
  Kun puhuin siitä, Hirvi, hänen kommentteja tuli enemmän animoitu. Hän muisti, iso roisto; hän ei voinut suositella häntä asiakkaana tai kuten kunnon ihminen. Hän hakkasi hänen tyttärensä, koska hän piti hieman väkivaltaa sekoittaa hänen sukupuoli. Rouva oli laaja näkymät, mutta hän ei voinut sietää tällaista käyttäytymistä.
  
  
  Olen sitomatonta minun tie. Rouva jatkoi puhua, toistamalla samaa asiaa uudestaan ja uudestaan. Nyt Eve on asiakas sai ulos ja suuntasi autonsa. Lähdin arvoisa silti puhutaan outoa seksiä.
  
  
  Eva oli punainen tukka tyttö, joka oli kasvanut rasvaa ja oli ajautunut turhautumista. Hän sanoi, että siellä oli liian paljon kilpailua Reno ja missä tahansa muualla, haluaisin mainita. Liian monet eronneet antaa sen pois. Liian monet ystäville ympäri maata, liian paljon tämä uusi seksuaalinen vapaus. "Hipit on tehdä tämän tahansa syystä tai ilman syytä lainkaan. Vihaan hippejä", hän sanoi.
  
  
  Keskustelu ja tunnelma oli masentava. Olin jo maksanut rouva, mutta otin pois, toinen kaksikymmentä ja laittaa sen sängylle. Eeva keräsi niitä kuin pölynimuri. Hän sanoi, että tietenkin hän muisti Hirvi. He tapasivat, kun hän oli Denverissä, paras kertaa.
  
  
  "Olen usein ajatella menossa takaisin", hän sanoi. "Kaikki oli paremmin sitten, minut mukaan lukien." Hän hymyili anteeksipyytävästi. Hän tajusi, että hän ei ollut huolta itsestään. Hän piti syödä liian hyvin, ja vain liikuntaa hän teki, oli hänen takaisin.
  
  
  Keskustelu oli kuin joki, joka virtaa väärään suuntaan. Muistutin hänelle, että olin kiinnostunut Hirvi. "Olen niin pahoillani", hän pahoitteli jälleen. Hän nousi ylös, avasi kaksi tölkkiä olutta,ja ojensi sen minulle. "Hirvi ei ole näkynyt viime aikoina."
  
  
  Oli aika, kun hän oli pakkomielle hänen kanssaan, ja kun hän ajatteli, että hän oli jotain erityistä. Mutta suhde ei kestänyt kauan, ja hän piti yhteyttä lähinnä vanhoja sävelmiä. Viimeisen kerran hän kävi aiemmin tänä vuonna.
  
  
  "Lähdin Denver heti, kun hän tapasi toisen tytön ja pysähtyi tulossa," hän sanoi. Hän oli tarjoilija. Pieni kaupunki lähellä Denver. Hän oli Hirvi-rakastava tyyppi. En muista, että hän halusi paljon rahaa. Eeva naurahti kyynisesti. "Hän ei tainnut kertoa hänelle, kuinka hän aikoi tehdä sen. Olen myöhemmin kuullut, että hän pani hänet talossa."
  
  
  Hänen monologi pysähtyi tylsää minulle. Sanoin, " Oli, että tyttö blondi? Muistatko hänen nimensä?"
  
  
  "Nimi, ei. Hän oli mitä kutsun aristokraattinen ulkonäkö. Korkeat poskipäät, suuret tummat silmät. Luulisi, että hän oli malli."
  
  
  Hän puhui Sheila Brant.
  
  
  "Mitä tapahtui?" Eve kysyi, pyydystämiseen ilme kasvoillani, että en tiennyt oli siellä.
  
  
  Nousin ylös ja nojautui vasten perävaunun oven selkäni hänelle. "En usko, että tiedät, mitä hänelle tapahtui."
  
  
  "En ole koskaan kuullut siitä. Ehkä hirvi jätti hänet ja meni pois, aivan kuten hän teki minulle."
  
  
  "Myöhemmin, Hirvi teki ison yhteys", sanoin. "Hänen pitäisi olla lähellä henkilö, jolla on valtuus. Organisaatiossa".
  
  
  "Tämä on uutta minulle", Eve sanoi. "Ei ole olemassa monia viiniköynnösten täällä."
  
  
  Cowboy käveli keskuudessa perävaunut, hänen hattu vedetty alas piilottaa hänen silmänsä. Hän kantoi vihreä ostoskassi. Katsoin häntä lähestyä minua.
  
  
  "Et kertonut, miksi olet etsimässä Hirviä," Eeva sanoi. Hän seisoi vieressäni, avaa toinen tölkki olutta.
  
  
  Cowboy pysähtyi. Hänen hattu oli uusi ja kömpelösti ryppyiset. Hän pääsi hänen ostoskassi ja veti esiin katkaistun haulikon.
  
  
  Minä lunged puolella, kun hän nosti aseen ja osoitti sillä minua. Löin Eeva minun olkapää ja ajoi hänet pois tulilinjalta, kun haulikko laukesi. Lyijy kaadetaan läpi perävaunun oven ja osui seinään kuin rakeita.
  
  
  Menin ikkunaan ja veti takaisin verhon. Cowboy oli uudelleenlastaus. Olen kännissä lasi ulos Luger tynnyri ja ampui hänet. Hän on menettänyt hänen hattu, kun käynnissä kansi.
  
  
  "Oh my God! Mitä on tekeillä?" Eve sanoi.
  
  
  Juoksin ovelle kun cowboy piilotti takana Madame on traileri. Menin alas maahan kuin uimari sukellusta matalassa vedessä. Viime hetken, käännyin ympäri, osui olkapäähän, ja kaataa. Olen potkut kun istuin alas, ja luoti tuli ulos perävaunun tuuman päässä cowboy kasvoilla, kun hän kurkisti kulman taakse. Hän oli poissa näkyvistä.
  
  
  Hyppäsin jaloilleni ja zigzagged minun tapa hänen piilopaikka. Ammuin kuin juoksin, yrittää puhua hänet pois päästää irti sahattu pois haulikko. Käännyin nurkkaan ja nojasi selkääni vasten vaunun seinään.
  
  
  Hän ei tee ääntä hetken. Sitten kuulin, että Madame yapping. Tytöt olivat kurkistaa ulos perävaunut. Yksi heistä huusi yläreunassa hänen äänensä. Madame tuli nurkan takana perävaunun, hänen peruukki liu ' uttamalla alas yli hänen päänsä.
  
  
  Cowboy seurasi häntä, käyttäen hänen kilpi.
  
  
  Hän halasi häntä, haulikko kädessä, valmiina ampumaan minut. Tähtäsin luger alas ja potkut välillä Rouvan jalat, repimässä pois osa hänen cowboy boot. Jotkut hänen sormensa jäi hänen kanssaan. Hänen huuto oli varjostaa naisen
  
  
  
  
  Rouva hyppäsi pois hänen kätensä, kun hän kaatui. Hän riensi alla traileri, joka nostetaan maasta.
  
  
  Cowboy levällään selällään ja kääntyi, yrittää osoittamatta minulle. Seuraava luoti osui häntä päähän.
  
  
  Tytöt purskahti niiden perävaunujen, ympäröivän minua, koska olen polvistui vieressä kuollut mies. En voinut kertoa mitään siitä, mitä oli jäljellä hänen kasvonsa. Olen rummaged hänen taskunsa ja löysi lompakon, jossa ajokortti on myönnetty Sidney L. Crandall Kaliforniassa. Luulin hänen hoikka rakentaa oli oikeassa. Hän olisi voinut Hirvi on muita kumppani, joka ampua minut Idaho.
  
  
  Laitoin lompakon takaisin taskuun. Hänen housut, paita ja saappaat olivat myös uusia. Hän osti vaatteita tämä työ kääntää epäily.
  
  
  "Olen nähnyt hänet ennenkin. Hän on ollut jumissa viime päivä tai niin, " sanoi tyttö musta jumpsuit. "Hän ajoi pick-upin siellä."
  
  
  Luulin, että hän ja Hirvi oli hajonnut. Hirvi meni Portland, ja Sid tuli tänne. He tulivat tappamaan minut nopeasti.
  
  
  Minä kiirehdin pickup kuorma ja nopeasti etsinyt sitä, toivoen löytävänsä jonkin johtolangan, joka johtaisi minut Hirvi. Epäonnistui. Asiakirjat hansikaslokerossa osoitti, että kuorma-auto oli vuokrattu kaksi päivää aiemmin Reno.
  
  
  Rouva tuli luokseni kun pääsin autoon. Kuulin poliisin sireeni etäisyys. Madame sanoi: "Sinun on parempi pysyä ja selittää poliisille."
  
  
  "Et hoidan tämän," sanoin hänelle.
  
  
  * * *
  
  
  Saavuin Denver klo 8:30 p. m. ja söi paksu pihvi pestään kaksi kuppia mustaa kahvia. Olen vain ollut yhden yön nukkua, koska olin vapautettu Idaho sairaala, ja lääkäri, joka neuvoi minua rentoutumaan olisi ollut järkyttynyt tietää, mitä olin tekemässä.
  
  
  Niin pitkälle kuin tiesin, Hirvi oli myös kaupungissa. Leikkasin hänen jengi alas kaksi, mutta hän piristyi toinen rikoskumppani jälkeen Bonham, mies, joka ajoi Lincoln, kun ICC yritti ampua minua ulkopuolella Portland.
  
  
  Vapaa-ajallani, olen ajatellut tätä mies. AX tutkijat, kun tarkkailun Key West murha kohtaus, ehdotti, että neljä tappajia hyökkäsi taloon, jossa David Kirby tapasi Frank Abruz. Vain kaksi miestä tuli Hirvi Bonham, mutta siellä voi olla toinen jäsen jengi siellä koko ajan.
  
  
  Minulla oli muita tekijöitä, harkitsemaan, kun yritin arvioida mahdolliset kertoimet minua vastaan. Siellä oli salaperäinen ässä kannella, mies en ollut vielä tunnistettu. Olen vakuuttunut itselleni, että hän oli mafian pomo, joka oli huomauttanut, Frank Abruz, ja että hän oli mies kuvaili minua viehättävä pari Janice ja Delia, tärkeä hahmo Organisaatio, että Hirvi halusi tehdä vaikutuksen. Tytöt sanoi, että hän oli pitkä, oli silmälasit, ja näytti kuin kirjanpitäjä.
  
  
  Lopuksi oli Marco Valante, vanha ystävä Frank Abruz. Valante antoi minulle auttavaa kättä kerran, mutta hakkasin kaksi pojista ja heitti ne pois minun trail. Valante ehkä ole niin ystävällinen minulle, jos tapaamme jälleen.
  
  
  "No, kukaan ei kertonut minulle, se olisi helppoa", ajattelin.
  
  
  Olen maksanut minun illallinen ja pysähtyi phone booth aulassa ravintolassa soittaa Barbara, tyttö, tulisin Denveriin hakemaan.
  
  
  Barbara oli vain yksi seitsemästä tytöt lueteltu pieni musta kirja, että Hirvi ei kuvata riittävän yksityiskohtaisesti. Hänen nimensä oli alleviivattu ja Icc laittaa merkkijono huutomerkkejä sen jälkeen, kuin jos se uhmasi sanallinen kuvaus. Ajattelin, että jos hän oli niin erityinen makuuhuoneessa, että Icc ei voinut arvostaa hänen suorituskykyä, sitten hän pitäisi olla hyvin mitoitettu yksi luonnon ihmeitä Pohjois-Amerikassa.
  
  
  Minun oli myönnettävä, että uteliaisuus kalvoi minua, koska olen soitetut numero kirjasta. Kun yksi puhelu tallennus keskeytyi puhelun aikana ilmoittaa minulle, että olen soitetut numero ei ollut enää käytössä. Tämä oli suuri pettymys, vaikka olen melkein odotettavissa, että minulla olisi vaikeuksia yhteyttä tyttöjen kirja. He olivat kaikki puhelun tyttöjä tai prostituoituja, ja heidän ammattinsa oli mobiili.
  
  
  Seisoin kopissa ja ihmetteli, mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi. Minulla ei ollut mitään keinoa tietää, kun Hirvi kirjoitti Barbara on useita. Ehkä tyttö on poissa. Vaikka hän oli juuri muuttunut osoitteet, minulla oli selvästi ihmeissään. En tiennyt hänen sukunimeään tai miltä hän näytti. Minulla oli mahdollisuus mennä Las Vegas ja yrittää ottaa yhteyttä Cora, viimeinen tyttö listalla, mutta en halunnut antaa periksi niin nopeasti.
  
  
  Päätin kuulla asiantuntija. Olen tervehdittiin taksin. "Etsin jonkun, joka tuntee paikalliset bordelleja," sanoin hontelo driver.
  
  
  "Katsotaanpa. Bordelli on posh bordelli, vai?"
  
  
  "Teknisesti se ei tarvitse olla fantastinen", sanoin.
  
  
  "Sinulla on oma mies. Emmett Ripley, kuten kirjoitettu lisenssi. Voit soittaa minulle Punainen."
  
  
  "Selvä, Punainen. Tiedätkö, huora?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  Hän ajatteli siitä. "En suoralta kädeltä. Mutta tiedän pari, jotka haluaisivat soittaa heille Barbara, jos se on mitä haluat."
  
  
  "Etsin tietyn tyttö." Sain taksiin. "Vie minut joku, joka tietää asian paremmin kuin sinä."
  
  
  Hän ajatteli siitä. "No, siellä on yksi mahdollisuus." Hän ajoi minut Millie ' s bar. "Mene sinne ja puhu baarimikolle, joka näyttää elefantti astui hänen kasvonsa. Minä odotan sinua."
  
  
  Ei ollut epäilystäkään, mitä Punainen baarimikko tarkoitti. Hän näytti entinen nyrkkeilijä. Sanoin hänelle, että Ripley oli suositellut häntä.
  
  
  Hän antoi minulle bourbon ja vesi. "Kuka haluat: blondit, brunetit tai punapäät?"
  
  
  "Olen mieluummin Barbara."
  
  
  "Jos tarkoitat Barbara, Bazum Tyttö, hän on poissa. Tiedätkö, hän oli strippari. Huijaat vain työskennellyt hänen osa-aika."
  
  
  Tunnustin, että en tiennyt, mitä Barbara näytti.
  
  
  "No, sen lisäksi, Baz, en voi ajatella, toinen Barbara, joka voisi olla tyttöystäväsi." Hän meni puhelimeen ja puhui, tuli takaisin ja kirjoitti osoitteen tulitikkuaskin. "Hän sanoo, että tulkaa."
  
  
  "Mitä hän on?" Kysyin, nousematta baari jakkara.
  
  
  "Venus de Milo on lämmin", hän sanoi.
  
  
  Punainen Ripley ajoi minut osoite, joka osoittautui vanhan rakennuksen alueella täynnä kahviloita, baareja ja ruokapaikkoja. Pääsin ulos ja maksanut hinnan. "Ota pois, Punainen. En voi jäädä aikaa."
  
  
  Olin kävelemässä käytävällä, joka tarvitaan maalaus ja koputti oveen lopussa. Barbara oli hänen kaksikymppisenä. Hänellä oli yllään takki, mokkanahkaa, khaki housut ja sandaalit. Seinät pieni asunto oli koristeltu julisteita rock-bändejä.
  
  
  "Mikä helpotus", hän sanoi. "Viimeinen kaveri Charlie lähetti tänne oli vanhempi kuin Henry Kissinger."
  
  
  "Kuinka paljon sinä saat temppu?" Pyysin häntä.
  
  
  "Sata taalaa. Jotkut ihmiset ajattelevat, se on liian paljon, mutta olen töissä yliopistossa." Hän hymyili. "Tehdä kaksi ja voit pysyä koko yön."
  
  
  "Mikä on sinun erikoisosaamistasi?"
  
  
  "Kansainväliset suhteet", hän sanoi vakavalla naamalla.
  
  
  "Annan sinulle sata tietoja, ei peli vaaditaan. Etsin Hirvi."
  
  
  "Ja minä ajattelin, että olisi hauska päivämäärä. Oh, no. Sata on sata. Anna rahat minulle ja minä annan sinulle Hirvi osoite."
  
  
  Se oli liian helppoa. Sanoin, " Onko hän täällä?"
  
  
  "Hän tuli eilen. Katsotaanpa käteistä", hän vaati.
  
  
  Olen vetänyt rahaa, iloinen, minun ei tarvinnut jättää virallisen laskun. Siellä oli ihmisiä AX paperitavarat osasto, joka ei vain ymmärrä.
  
  
  Barbara huolellisesti taitettu laskun ja laittaa sen hänen housut taskussa. Sitten hän heitti minua puhelimen kirja. "Hirvi soitti ja pyysi minua tulemaan. En ole käynyt siellä vielä, mutta kirjoitin osoitteen kannessa."
  
  
  Revin osoite kirjasta. "Olen yllättynyt, että olet kysynyt minulta, miksi minä etsin hänet."
  
  
  "En välitä. En tiedä, jos olet jäsen hänen Cub Scout squad, mutta se ei kuulu minulle. Älä kerro hänelle, että minä lähetin teidät."
  
  
  Luulin, että hän voisi näyttää Venus de Milo, mutta hänellä oli sydän, kuten Chase Manhattan Bank.
  
  
  Kun käännyin lähteäkseni, hän otti raskas lasi tuhkakuppi taulukon loppuun ja löi minua päähän. Se oli hyvä laukaus. Olin polvillani, ravistamalla pääni, yrittää poistaa se.
  
  
  Hän tiesi myös karate. Hän hyppäsi selkääni ja löi minua takaraivoon reunan kätensä. Minä ripustaa.
  
  
  Heräsin makaa minun takaisin lattialle. Minun takki oli pois päältä, ja Wilhelmina oli kotelossa kainalossa. Kun lopetin kertoa itselleni, kuinka tyhmä olen ollut, anna hänen saada minut kiinni pois vartija, minä rullattu päälle minun puolella.
  
  
  Barbara puhui jonkun kanssa puhelimessa. "Hän on täällä", hän sanoi. "Kaikki on hallinnassa."
  
  
  Tajusin, että minun hihat olivat rullattu ylös. Hän myös paljaana hänen tikari. Ehkä olen ollut tyhmä, mutta hän oli fiksu. Monet ammatillinen vakoojia etsinyt minua, enkä ole huomannut, tämä pieni veitsi. Barbara ei tehnyt sitä.
  
  
  Hän vilkaisi minua, kun istuin alas. Hän piristyi Luger kädessään ja osoitti sillä minua päähän. Hänen silmänsä varoitti minua, että en ollut huomioinut häntä. Istuin liikkumatta.
  
  
  "Okei," hän sanoi, henkilö toisessa päässä linjaa, ja ripustaa.
  
  
  "Hirvi?" Pyysin häntä.
  
  
  "Te tiedätte niin paljon siitä, Hirvi sijainti kuin minä", hän sanoi. "Kirjoitin osoitteen puhelimen kirja puoli vuotta sitten."
  
  
  Tunsin huimausta. Sanoin, " Niin, minä olen teidän vanki. Voitko kertoa minulle, miksi?"
  
  
  "Kerään vakoojia."
  
  
  Silmäni alkoi hämärtää. Juoksin käteni niiden päälle. Yhtäkkiä epäilyttävä, olen tarkistanut molemmat käteni. Neula mark oli oikeassa. Katsoin ympärilleni ja huomasin, neula käsivarteen tuoli.
  
  
  "Ei ole mitään kohtalokasta siitä", Barbara sanoi. "Tiesin, mitä olin tekemässä. En oikeastaan tutkimus kansainvälisten suhteiden. Olen hoitotyön opiskelija."
  
  
  "Mitä muuta sinä olet?"
  
  
  "Sinun on yllättynyt," hän sanoi hymyillen. "Olen odottanut päivää, Herra Carter. Aloin ajatella, ettet tule." Huone kallellaan ja kääntyi hitaasti, ensin toiselle puolelle, sitten toiselle. Olen liukui minun puolella. "Sinä kuolet", Barbara sanoi. "Rentoudu ja anna lääke toimi. Et enää käynnissä ympäri maata ammunta ihmiset ja voittaa heidät, mutta sinun pitää vielä levätä." "Miten ..." löysin sen vaikea puhua. Sanani olivat epäselvä. "Kuten tiedät, mitä?" "Olen tytär Marco Valante", hän sanoi
  
  
  10
  
  
  Se kesti kauan, mutta lopulta sain ulos syvästä pimeydestä ja avasi silmäni. Aamu auringonvalo virtasi sisään ikkunoista tytön asunnossa. En kaventunut silmäni ja kääntyi pois hänestä. Minulla oli lievä päänsärky, joka olisi ollut krapula lääkitys Barbara Valante ruiskutetaan käteni, tai törmäisi raskas tuhkakuppi.
  
  
  Luulin, että kaikki on omat korvaus. Ainakin nyt tiesin, miksi Hirvi oli laittaa huutomerkkejä jälkeen hänen nimensä hänen kirja. Se ei ole joka päivä, että halpa roisto kuten Hirvi tulokset tyttären kanssa mafia pomo.
  
  
  Kuulin rock-musiikkia, kun radiossa soi toisessa huoneessa. Määrä oli korkea. Se ei auttanut minun päänsärky lainkaan. Minun kädet oli sidottu taakse puinen tuoli istuin. Minun nilkat oli sidottu tiukasti puolien alareunassa. Yritin liikkua, mutta ilman menestystä. Asiantuntija laittaa minulle tuolilla pysyä.
  
  
  Suljin silmäni ja yritin selvittää ajatuksiani. Lääke tyrmäsi minut koko yön. Barbara on call piti olla pitkän matkan puhelu. Tämä selittää, miksi hän laittoi minut nukkumaan yli kahdeksan tuntia.
  
  
  Ilmoitus, että Barbara oli Valante tytär oli järkyttävä. Ihmettelin, miten tyttö päätyi Denver, kun hänen isänsä oli kuulemma toimivat itärannikolla. Minun muistikuvaa mitä olen lukenut mafia yksiköissä oli sumea, mutta tiesin, että Lew (Tohtori) Rossi vastasi Denver Mafia alueella.
  
  
  Avasin silmäni ja huusi tyttö. "Barbara!"
  
  
  Radion volyymi on hieman laskenut. Barbara tuli ovesta, jossa on kuppi kahvia kädessä. Tänä aamuna, hän näytti paljon vähemmän kuin tuote Amerikan vastakulttuurin. Hän oli tyylikkäästi pukeutunut vihreä mekko, ja hänen mustat hiukset oli vedetty takaisin siisti pulla on niskassa hänen niskaansa.
  
  
  "Olet erilainen kuin tänään. Sinun olisi pitänyt olla näyttelijä", sanoin.
  
  
  "Jos minusta tuli näyttelijä, ihmiset alkavat pudota minua, antaa minulle mehukkaita rooleja niin pian kuin he tiesivät kuka olin." Hän otti kulauksen hänen kahvia ja katsoi minua kirkas sininen silmät. "Kävin läpi ajan, jossa nautin niin paljon huomiota, ja sitten minä kasvoin. Tulin tänne päästä pois vaikutus isäni ja ihmiset, jotka ovat kuulleet hänestä. Vaihdoin sukunimeni ja alkoi opiskella sairaanhoitajaksi. "
  
  
  "Niin, sinä annoit minulle totuuden viime yönä."
  
  
  Hän antoi minulle yritys, avoin hymy. Kun hän teki, hän melkein näytti kuin tyttö vieressä. Ainoa ero oli, että useimmat tytöt naapurustossa ei ollut sopiva Playboy-lehden leviämistä.
  
  
  "Olen pahoillani, että minun täytyi lyödä sinua tuhkakuppi, mutta pelkäsin, että en voinut käsitellä, jos et olisi järkyttynyt. Minulle kerrottiin, että sinun on vaikea tukahduttaa ja jättää. Oma karaten opettaja sanoo, että olen yksi hänen parhaista opiskelijoita, mutta en ole erityisen vahva ja tuntui, että tarvitsin tässä pieni etu."
  
  
  "Sinä kohteli minua kuin vanha opettaja", sanoin.
  
  
  Hän tuli lähemmäksi ja kevyesti kosketti kiinteä takaisin minun kaula sormillaan. "Tämä solmu hajoaa. Ja et taida olla aivotärähdys."
  
  
  "Yksinkertainen aivotärähdys on pienin huoleni."
  
  
  "Luuletko, että joku aikoo tappaa sinut, Herra Carter?"
  
  
  "Monet ihmiset ovat yrittäneet."
  
  
  "Älä huolehdi siitä. Olet hyvissä käsissä Valante." Hän nosti kahvikupin huulilleni. "Tänne. Ottaa kulauksen. Se on parasta mitä voin tehdä sinulle juuri nyt. Minun täytyy mennä tunnille."
  
  
  Nielaisin kuumaa kahvia: "Sinä ja Hirvi. Tämä yhdistelmä ei tunnu luonnolliselta."
  
  
  "En tiennyt, kuka Hirvi oli sitten. Tarkoitan, miten hän oli sisällä. Se, että hän oli murtovaras ei tehnyt eroa minulle. Mitä sillä väliä, Marco Valante tytär? "
  
  
  Hän nosti kupin huulilleni uudelleen.
  
  
  Radio kuuluttaja murtautui musiikkia ja ilmoitti tunnin. Se oli 8: 30 aamulla.Hän alkoi raportoida uutisia, mukaan lukien ammunta perävaunu Renossa. Hän ei kuvaile millainen leirintäalue se oli.
  
  
  "Hirvi näytti siltä, kuin yksi niistä harvoista ihmisistä, jotka elävät elämäänsä ilman vedoten ketään", sanoi Barbara Valante. "Hän oli vahva ja itsevarma, hän ei pelkää ketään tai mitään Jumalan vihreä maa. Myöhemmin, kun sain tietää hänet hyvin tarpeeksi, tajusin, että hänen voimansa voi muuttua väkivaltaiseksi. tulos on fantastinen ego. Hän on niin rohkea, no, no, hullu."
  
  
  "Kaikki näyttävät olevan samaa mieltä."
  
  
  Barbara Valante oli älykäs ja kaunopuheinen tyttö. Myös seksikäs. Mutta en ole unohtanut, että hän olisi minulle ansan. Jos saisin vapaat kädet, en olisi niin ystävällinen. Hän palasi kuppi kahvia keittiöön.
  
  
  
  
  
  . Radio pois päältä. Kuulin vielä oven auki, joka ilmeisesti johti takaisin portaita huoneisto rakennuksessa. Voices kuiskaus. Barbara kaadetaan vettä keittiöön pesuallas, ilmeisesti huuhtelu pois hänen kuppi, sitten palasi.
  
  
  "Minun täytyy mennä, Herra Carter. Isäni on pian täällä puhua sinulle. Tällä välin, siellä on joku keittiössä pitää sinulle seuraa."
  
  
  Hän kutsui häntä. Hän tuli huoneeseen, ja virnisti minulle. Hän riisui takkinsa ja minä näin, että hän oli .38 Smith & Wesson-revolveri, slung olkansa yli. Hän oli myös valettu hänen ranne. Muistin, että hänen nimensä oli Joe. Hän työskenteli Valante.
  
  
  "Tiedän, miltä sinusta tuntuu, Carter. Hämmentynyt. Sinulla AX-aineet on tarkoitus olla paras paras, mutta yksi pieni tyttö vei sinut yksin."
  
  
  "Se ei ole pieni," sanoin. On olemassa paikkoja, joissa se ei ole pieni ollenkaan."
  
  
  Barbara Valante nauroi. Sitten hän otti laukkunsa ja käveli ovesta ulos asunnosta, jättäen minut yksin isänsä, luutnantti.
  
  
  "Olin itsekin hieman hämmentynyt siitä, miten toit minut Kaliforniaan. Tämä voisi olla pilalla tulevaisuuden kunnianhimoinen nuori mies", Joe sanoi.
  
  
  "Olen pahoillani. Se tuntui oikealta."
  
  
  Joe istui ja katsoi kelloaan. On selvää, Valante saapuu milloin tahansa.
  
  
  "Kuinka sinä pääsit tänne?" Pyysin häntä. "Luulin, että olin menettänyt sinut."
  
  
  "Valante selvää, että. Hän sanoi, että olet todennäköisesti on luettelo Moose tyttöystävät, vanhat ja uudet. Ehkä Barbara oli listalla. Joten, kun olet järkyttynyt minulle, Kaliforniassa, hän lähetti minut tänne yrittää siepata sinua. Hän saavutti taskuunsa ja veti pieni musta Hirvi kirja. "Nyt tiedän, missä sinulla on teidän nimiä. Olen etsinyt sinua eilen."
  
  
  "Olet täällä asunnossa, kun puhuin tyttö.
  
  
  "Seuraava ovi. Barbara kutsui minua, kun laitan sinut nukkumaan." Hän virnisti jälleen. "Täydellinen tyttö. Tarvitsen jonkun kuin hänen."
  
  
  "Me molemmat."
  
  
  "Kun hän oli jotain meneillään kanssa Los ja Valante selville siitä, siellä oli räjähdys, joka kuului aina Poughkeepsie. Valante todella puhalsi hänen pino. Luulin, että hän aikoi tappaa jonkun. olisi parempi, jos hän olisi. "
  
  
  "Tiedän, mitä tarkoitat." Olen vaivihkaa tarkistanut minun joukkovelkakirjoja uudelleen. Se oli hyödytön. Jos olen julkaissut, joku täytyy vapauttaa minut.
  
  
  "Kun Valante asettaa säännöt häntä, hän sai hänet syömään hänen sanat," Joe jatkoi. "Hän kertoi hänelle, että hän ei ollut käynnissä hänen elämänsä enää. Mutta se toimi. Barbara hylätty Hirvi. hänen oma, ja Valante antanut hänelle anteeksi. Nyt hän on jopa ylpeä siitä, että hän jäi hänen kanssaan."
  
  
  Nuori Luutnantti Valante oli ilmeisesti ajatellut paljon hänen pomo. Ja hän ajatteli paljon enemmän pomon tytär.
  
  
  Hän tarkistaa hänen katsomaan uudelleen, nousi ylös, ja katsoin ulos ikkunasta kadulle alla. "Tuolla he ovat."
  
  
  Siellä oli jalanjälkiä käytävällä. Joe ryntäsi avaamaan oven. Hän oli niin innokas miellyttää hänen pomo, että se oli ilmeinen. Valante tuli huoneeseen ja seisoi mulkoilemassa minua. Kaksi miestä jätti hänet. Yksi heistä nojautui ovea vasten ja keskitti kätensä yli hänen paksu rinnassa. Toinen mies tuli ja istui keittiön oven.
  
  
  "Carter, olet ollut haaste minulle. Sinä yönä Idaho, olit verta kuin pistetty sika, ja laitoin luodin reikä. Minä annan sinun elää. Palkitsit minut pahoinpiteli mieheni ja haittaavat minua, " Valante sanoi.
  
  
  "Sinulla oli omat syyt pelaaminen laupias Samarialainen. Luulit, että voisin johtaa sinut Abruz tappajia. Et tiennyt tuolloin, että Hirvi oli mukana."
  
  
  Sisällä oleva mies sytytti sikarin kanssa hopea kevyempi. "Fiksu poika, ei hän, Marco?"
  
  
  "Erittäin fiksu. Minusta se on aika nähdä, mitä muuta hän on oppinut."
  
  
  "Tyttäresi lupasin, etten loukkaannu", sanoin Valante.
  
  
  "Niin, sanoinko mitään väkivaltaa? Haluamme kysyä muutaman kysymyksen." Valante meni ja katkaisi kaihtimet ikkunoihin. Tämä oli huono enne.
  
  
  "Minulla ei ole aikaa pelejä, Marco. Hoidetaan hänet nyt", mies tuolissa murisi.
  
  
  Olin ollut katsomassa mies tuolissa salaa siitä hetkestä hän tuli asunnolle. Halusin tietää kuka hän oli. Mies nojasi ovea vasten, oli run-of-the-mill gangsteri kanssa jäyhä kasvot ja tylsä silmät. Mutta mies tuolissa oli pukeutunut kalliisti, hopea kalvosinnapit ja alligaattori kengät. Hän tuntui pomo Valante on samanarvoisia. Olin erityisen kiinnostunut hänestä, koska hän oli pitkä ja laiha, ja kantoi lasit. Lukuun ottamatta hänen siisti vaatteet, hän näytti kirjanpitäjä, ei gangsteri. Hän näytti kuin mies, kaksi Portland tytöt oli nimeltään Moose ystävä.
  
  
  "Otin sinut mukaan, koska tämä on alue, Lew. Mutta tämä on minun esitykseni. Ja haluan tietää, mitä Carter oppi matkoillaan, " Valante tiuskaisi.
  
  
  Nappasin nimen. Nappasin nimen. Mies tuolissa oli Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew on Lääkäri. Vanha vihollinen Frank Abruz.
  
  
  Joe veti mustan kirjan ja ojensi sen Valantha. "Löysin tämän Carterin. Tämä kuului Musa. Tämä on, jos Carter sai tyttöjen nimiä."
  
  
  "Miten sait tämän, Carter?"
  
  
  "Hirvi menetti sen aikana romu."
  
  
  Valante selattava läpi sivuja. Rossi nojautui eteenpäin. Takana hänen lasit, hänen silmänsä hohtivat kuin kirkas musta metalli. Jos nimi tai yksi hänen peitenimensä on löytynyt kirja, peli on ohi. Valante olisi epäillyt, mitä olin vain ymmärtänyt, että Rossi oli palkannut Hirvi tappaa Abruz.
  
  
  "Vain tyttöjen nimiä," Valante sanoi, ja Rossi näytti rentoutua. Valante meni sivu Barbara nimi. Hän repi sen pois viha ja rypistynyt se ylös. "Paskiainen." Sitten hän katsoi minua. Tarvitsee vain tarkistaa, Carter?" "
  
  
  Pidin suuni kiinni.
  
  
  "Olet ollut hyvin kiireinen viime aikoina-purkamalla bordelleja, sekava ihmiset, ja tappaa muutaman, Mutta sinulla ei ole Hirvi tai rahaa vielä, kai."
  
  
  "Ei ole rahaa. Hirvi ei ole niitä. Kaksi miestä tapoin olivat mukana Abruz on murha. He olivat Bonham Hirvi, kun hän tappoi Brant on tyttöystävä, " sanoin Valante.
  
  
  "En tajunnut sitä. Mutta en voi antaa sinun olla Hirvi. Aion nauttia kerätä veren velka, joka on velkaa minulle. Frank Abruz oli vanhin ystäväni. Menimme takaisin. viettää aikaa täällä Lew kun menen las Vegasiin, kun Hirvi."
  
  
  Rossi nousi ylös, pitämällä sikari suupielessä. "Ja aion huolehtia sinusta," hän virnisti.
  
  
  Valante ei olisi halunnut tappaa minut, mutta Rossi oli varma. Olin varma, että hän oli menossa ampua silmäni heti Valante jäljellä. Ei muistella pahalla. Vain asia huolehtia.
  
  
  "Et ymmärrä joitakin asioita, mutta eivät kaikki", sanoin Valanthe. "Et ollut tärkein asia."
  
  
  "Mikä se on?"
  
  
  "Hän hidastaa, Marco. Sinun on parempi mennä, jos haluat saalis Hirvi, " Rossi sanoi.
  
  
  "Mikä hätänä, Rossi, pelkäätkö kuulla, mitä sanon? Minulla on numerosi."
  
  
  "Mitä sinä puhut?" Valante vaati.
  
  
  "Frank Abruz on varattu. Tämä ei ollut vain ryöstö, että Hirvi teki Floridassa. Se oli isku ystäväsi. Rossi asettaa Hirvi Abruz, ja hän on tehnyt sinua vastaan ihmisiä siitä lähtien, yrittää pysäyttää sinua löytämään ulos. "
  
  
  Lew Rossi otti askeleen taaksepäin ja liittyi Valante takana Joe. Hän yhtäkkiä löi Joe takana. Nuori mies avasi suunsa ja henkäisi. Hän otti askeleen kohti tuolin ja ojensi cast-kääritty käsin. Sitten hän putosi hänen kasvonsa, ja näin veitsi välillä hänen lapaluiden.
  
  
  Marco Valante pyörähti ympäri. Huusin hänelle. "Ei, Valante. Toinen mies!"
  
  
  Hän tajusi, että hän oli tehnyt virheen, mutta se oli liian myöhäistä. Mies ovella, Rossi, poika ampui häntä, ja hänen ruumiinsa nytkähteli kuin luoti osui. Valante itsepäisesti kieltäytyi syksyllä. Hän teki täyskäännöksen, vetää aseen esiin, ja törmäsi mies, joka laittaa luodin hänen takaisin.
  
  
  Miehen ovelle veti liipaisimesta uudelleen. Hänen vaiettu kivääri teki kuolaaminen ääntä. Luoti osui Valante kuin nyrkki lihaa. Valante vihdoin alkanut syksyllä, mutta ampui itsensä. Sitten se putosi lattialle vieressä minun tuoli.
  
  
  Rossi bandit nojasi ovea vasten, hänen jalat leviää kuin jos hän yritti saada otteen itse ja ei kuulu. Hän teki työnsä. Hän pelasti hänen pomo. Mutta hän oli kuolemaisillaan. Valante on laukaus osui häntä vatsaan. Hän liukui ulos ovesta hitaasti, kuin juoppo, joka on päättänyt istua lattialla. Polvet olivat roikkuu alas. Hänen jalkansa yhtäkkiä liukui eteenpäin, ja hän romahti rulla kasaan.
  
  
  Lew Rossi sujuvasti veti veitsen Joe on palannut ja pyyhki sen nuori gangsteri on takki. Hän rullalle Joe silmät varmista, että hän oli kuollut. Sitten hän astui yli Joen ja potkaisi Marco Valante. Hän tönäisi uudestaan, sitten katsoi minua. "Pettynyt, Carter?"
  
  
  "Joo", sanoin.
  
  
  Lopuksi, Rossi tarkistanut hänen mies. Hän ei näytä surun murtama, kun hän vahvisti, että ampuja oli kuollut. Siellä oli paljon seuraajia ympäri. "Mistä tiesit?" hän kysyi.
  
  
  "Paljon palasia tuli yhdessä. Joku mafia lähetti Coogan tappaa minut ja tyttö Bonham. Se ei ollut Valante - hän halusi saada tyttö puhumaan, ja halusin johtaa hänet Abruz on tappajia. Kun huomasin, että Hirvi oli ystävä mafia. Laitoin kaksi ja kaksi yhteen. Abruz epäasianmukaisesti huume, käsitellä Kiinan Kommunistit. Oletan, että oli sopimus. Mutta halusit Abruz kuollut tärkeämpi syy kuin vain ilkeys. "Arvasin heti. "Hän sai tietää salaisuutesi suhde Kommunistien kanssa ja oli menossa puhua. Olit pelkää, että löydämme ulos, mistä puhut, niin olet saanut eroon Abruz ja Kirby. Ja sen jälkeen, Meredith ja minun piti selvittää ennen kuin löysimme mitään. Sinun täytyy olla tappoi Meredith itse - hänen tappaja käyttää veistä."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "He eivät soita Lääkäriin, koska olen opiskellut lääketiedettä. Ennen vanhaan minulla oli tapana tehdä paljon instant leikkauksia." Hän tiuskaisi veitsi ja laita se hänen taskustaan: "minä melkein kiinni motellissa. Olet onnekas paskiainen, Carter."
  
  
  "Se on koska olen puhdas sydän."
  
  
  "Olet myös hyvin utelias. Koska et aio jättää tämä asunto elossa, voisin yhtä hyvin kertoa loput." Hän istui takaisin tuoliin ja sytytti sikarin uudelleen. "Minulla on hyvä suhde, jossa nämä Kiinalaiset. Huumekauppa oli vain cover - up-tekosyy tavata heitä. Käytin omat ihmiset soluttautua AX ja välittää tietoa Kommunistit. Yksi minun ihmisiä at your base Carolinan selville, Sheila Brant olinpaikasta tiedostoja. Kommunistit maksaa minun auttaa laadukkaita lääkkeitä. Minulla on paras tarjonnan maassa. Luonnollisesti, mafia ei ole onnellinen kuulla minun henkilökohtaisia asioitaan. Abruz tuli epäluuloinen, joten hän joutui lähtemään."
  
  
  "Miten aiot selittää, tämä kohtaus Organisaatio? Työn teit Joe käytännössä kantaa nimikirjaimet."
  
  
  "Sinä teit sen, Carter. Olet hyvä veitsellä. Voit myös tappoi Valante ja kaverini siellä. Tämä on minun tarinani, ja Barbara Valante tulee tukea sitä."
  
  
  Hän kutsui Barbara sairaalassa ja kertoi hänelle, että hänen isänsä oli loukkaantunut, ja hän pitäisi saada takaisin niin pian kuin mahdollista. Hän lopetti ja istui alas, katsoi minua flint hymy hänen ohuet huulet.
  
  
  "Annoit minulle helvetin hauskaa, KIRVES mies. Mutta nyt minulla on sinut."
  
  
  Olin hikoilu ja tempoi kuumeisesti köydet. Jotenkin minun oli pakko kertoa Hawk, mitä olin juuri oppinut. Mutta en halunnut olla sisällä sadan kilometrin vanha mies, kun hän sai selville, että KAUPUNGISSA oli soluttautunut mafia toimii Punainen Kiina.
  
  
  Rossi nousi ylös. Hän veti nenäliinan taskustaan ja tunki sen suuhuni. "Barbara on täällä noin kymmenen minuuttia. En halua sinun huutaa tai osallistua keskusteluun."
  
  
  Tasan kaksitoista minuuttia myöhemmin, hän juoksi alas sali ja ducked osaksi huoneisto. Hän kirjoitti, kun hän näki hirvittävän kohtaus: kolme ruumista, joista yksi kuului hänen isänsä. Monet naiset olisivat heikkoja. Hän vain teki kuristettu ääni tuskaa.
  
  
  Rossi paiskasi oven kiinni ja pani kätensä hänen suunsa eteen. He taistelivat, kunnes hän piteli veistä hänen kurkullaan.
  
  
  "Tiedän, että tämä on sinulle vaikeaa, Barbara", hän sanoi hänen pehmeä äänensä, " mutta sinun täytyy pysyä rauhallisena ja käyttäydy. Oman elämän ja Carterin riippuu siitä."
  
  
  Hän nyökkäsi, ja Rossi julkaissut hänen. Hän päästi nyyhkyttää hänen kurkkuunsa, hänen silmänsä kerjäämisen minua selittämään, mitä en voinut antaa hänelle.
  
  
  "Haluan, että vastaat puhelimeen," Rossi kertoi.
  
  
  "Kuka minun pitäisi vaatia?" "Mikä se on?" hän kysyi käheästi.
  
  
  "Kuka tahansa, kunhan ne ovat jäsen hallituksen. Ehdotan, Sal Terlizzi tai Ei Corvone. Tehdään se Terlizzi. Hän on aina ajatellut sinua paljon. Hän uskoo kaiken, mitä sanoa."
  
  
  Barbara tuhahti ja otti terävä hengenvetoon. Hänen silmänsä syöksyi minua, ja olen yrittänyt puhua, vaikka gag, vain löytää itseni haukkomaan henkeään.
  
  
  "Mitä aion sanoa, Rossi?" "Mikä se on?" hän kysyi äänellä, joka yhtäkkiä kovettunut.
  
  
  "Nick Carter tappoi isäsi ja Joe, ja että yritän tappaa hänet. Se on hienoa, jos sinulla on vaikeuksia puhua. Tämä tekee sen vakuuttavasti. Sitten voit ripustaa puhelimen ilman mitään yksityiskohtia. "
  
  
  Rossi kokosi kaikki aseet huoneeseen ja pani ne pöydälle. Hän piristyi Valante on Browning, jota hän kantoi. "Nyt, Barbara, jos et toimita viestin juuri niin kuin minä toimitan sen sinulle, minä ammun Carter edessä."
  
  
  Hänen suunnitelmansa oli muotoutumassa. Mafia pomo, että Barbara oli tarkoitus soittaa niellä hänen tarinansa. Kun hän jumittuu, Rossi tappaa meidät molemmat. Sitten hän kertoo mafian, että tapoin sen tytön ennen kuin hän tappaa minut. Hän on ajatellut läpi muutamia yksityiskohtia tehdä viimeinen osa vakuuttava, mutta ydin oli ilmeinen.
  
  
  Sain Barbara ' s eye ja pudistin päätäni. Toivoin, että hän ymmärsi. Kun hän lopetti puhelun, että me molemmat kuolleet.
  
  
  Hän vastasi puhelimeen. Rossi seurasi häntä. Minä rullattu yli tuoli ja putosi lattialle, yrittää epätoivoisesti murtaa se vapauttaa käteni. En onnistunut, mutta vaikutus lattia tehty Rossi pään ääliö. Kun hänen katseensa lähti Barbara, hän tarttui ruiskua hän käyttää iltana ja ajoi sen hänen olkapään kanssa kaikki hänen voimansa.
  
  
  Äkillinen kipu teki Rossi huutaa. Jopa säpsähdin, kun näin, että laite seisoo kädessään kuin porcupine on neula. Rossi vannoi ja veti sen ilmaiseksi. Kun hän oli tehnyt tämän, tyttö iski häntä hänen puhelimeen. Hän kaatui seinää vasten, ja hän juoksi keittiöön ja sulki oven. Huolimatta hänen surua, tyttö oli ajatellut nopeasti. Karkuun oli parempi hänelle kuin yrittää pysyä ja taistella Rossi.
  
  
  Rossi pudisti päätään epävarmasti. Hän oli niin vihainen, että luulin, että hän aikoi ampua minut vain saada ilma pois minun perna
  
  
  
  
  
  Sitten me molemmat kuulleet oven takana portaat slam. Hän tajusi, että hän oli lopettaa Barbara, tai muuten hänen koko suunnitelma romahtaa. Hän juoksi ovelle, hän oli suljettu, kantanut sen auki, ja juoksi ympäri keittiön. Kuulin hänen tulevan alas portaita.
  
  
  Laatikko avattu keittiö. Barbara purskahti huoneeseen lihakirveellä. Hän hengitti raskaasti. "Minä sulki takaoven ja ducked osaksi siivouskomerossa. Hän juoksi ohitseni, " hän sanoi, vapauttaa minut.
  
  
  Olen nappasi veitsen ja leikata köydet, jotka sitovat minun nilkat. Otin toisella vaiennettu pistooli ja juoksi läpi keittiön portaita.
  
  
  Rossi meni ulos ja menivät takaisin, kun hän ei halunnut nähdä tytön. Hän katsoi ylös kuin minä ilmestyi toisen kerroksen tasanteella.
  
  
  Hänen luoti tippuu sirpaleita pois puolella avata oven takanani. Revin hiha hänen takki.
  
  
  Hän avasi oven, joka johti kadulle ja hyppäsi. Kun pääsin kadulle, hän oli kadonnut nurkan takana talon.
  
  
  11
  
  
  Kun palasin asuntoon, Barbara oli polvillaan vieressä isäni. Kipu osoitti hänen vaaleat kasvot.
  
  
  "Tiedän, että tämä vie sinulta paljon, mutta tarvitsen apuasi. Minun täytyy löytää Rossi nopeasti", sanoin.
  
  
  "Mitä luulet?"
  
  
  "Hän ei aio luopua hänen asemaansa ja ajaa. He keksivät toinen tarina kertoa Organisaation. Esimerkiksi, että on pettänyt isänsä ja yhdistivät voimansa kanssani."
  
  
  Hän nousi ylös. "Sitten meidän on pysäytettävä hänet ennen kuin hän voi ottaa heihin yhteyttä."
  
  
  "Aivan."
  
  
  Hän oli ajamassa pieni Fiat. Kun ajoimme pois kerrostalon, hän sanoi: "Rossi on estate lähiöissä. Luulen, että hän menee sinne."
  
  
  Ohjasin hänet kadulla, jossa olin jättänyt vuokra-auto viime yönä. Auto oli edelleen olemassa, ja laiton parkkisakon tuulilasiin.
  
  
  "Aja sinä," tilasin. Istuin alas hänen vieressään, kokoaminen kivääri olisin testattu AX-Pohja Etelä-Carolina.
  
  
  Rossin talo oli mäen päällä. Rautaportti vartioitu sisäänkäynti, ja korkean aidan ympäröimä alue.
  
  
  "Jos rikot portti, hälytys menee pois," Barbara sanoi. "Sinun pitäisi soittaa kotiin ja kysyä hyväksytään."
  
  
  Olen liukui pyörän alle ja otti hänen paikkansa. Sitten ajoin läpi portin, avasi lukon, ja potkaisi sen ulos. Auto kulkee pitkin päällystetty tie, yksi osa gate vielä roikkuu huppu. Taivutettu siipi naarmuuntunut renkaan, kuulostava kuin veistetty näki.
  
  
  Kun ajoimme ohi, mies oli pukeutunut puutarhuri huutaa meille. Toinen mies juoksi läpi pensaiden kanssa ase kädessään. Nostin kiväärin yksi käsi, ristissä minun aseita, ja työnsin piipun ulos ikkunasta. Vedin liipaisimesta, ja käynnissä mies suistui suuntaan lampi.
  
  
  "Tämä on Rossi on auto, "Barbara kutsutaan, osoittaa Cadillac ajotieltä. "Hän on täällä."
  
  
  Hyppäsin ulos autosta ja ampui osaksi Cadillac on kaasusäiliö. Olen pumpataan ylös kaksi enemmän luoteja, sitten vedetään ulos KIRVES kevyempi ja heitti sen kaasua, joka on tihkuu ulos säiliöstä.
  
  
  "Mitä sinä teet?" Tyttö kysyi, ymmällään.
  
  
  "Varmista, että hän voi lähteä", sanoin.
  
  
  Flames räjäytti Cadillac kehon, ja sitten säiliö räjähti. Mies autonkuljettajana ilmestyi portaat johtavat alas asunnon yläpuolella autotalli.
  
  
  "Nick!" tyttö huudahti osoittaen häntä.
  
  
  Olen nojasi konepellille, korvata kivääri ja ampua kuljettajan rintaan, kun hän oli vielä yrittää päästä revolverin ulos hänen takki.
  
  
  Luoti valitti siipi vieressäni. Joku ampui minua. Olen kyyristyi alas ja juoksi toiselle puolelle autoa, jossa Barbara oli jo hiipivä. Toinen ase alkoi nopeasti. Siellä oli ainakin kaksi miestä talossa.
  
  
  Pitämällä kivääri minun polvi, katsoin tyttö. Hän oli hengitys kovaa, ja väri oli palannut hänen kasvoilleen.
  
  
  "Barbara", sanoin," sinä olet kunnossa."
  
  
  "Niin se olet sinä, Nick."
  
  
  "Haluan sinun roll pois auton ja piilottaa keskuudessa nousi pensaat," sanoin hänelle. "Osaatko ampua aseella?"
  
  
  "Tietenkin voin."
  
  
  Laitoin luger kädessään. "Ampua kotona. Sinun ei tarvitse olla tavoite. Vain ampua. Haluan kansi tarina."
  
  
  Sitten ryömin avaa auton oven ja käänsi avainta. Aloin moottori, makaa minun puolella istuin, käteni kaasupolkimella. Pääsin pois ja laittaa käteni vaihde, ja auto rullattu alas ajotieltä kohti talon edessä.
  
  
  Olen kaulitaan päälle nurmikon ja teki tieni läpi pensaiden seinään. Ryömin alle ikkunat nurkassa talon. Oli patio takana ja lasitettu veranta. Lew Rossi asui tyyliin.
  
  
  Otin pieni kivi penkki ja heitti sen lasin läpi. Mies juoksi pois, etsivät minua. Odotin selkä seinää vasten. Lopulta hän uskaltautui ulos pihalle. Kun hän meni ohitseni,
  
  
  
  
  
  Menin ulos ja osui häntä butt minun kivääri.
  
  
  Astuin talon läpi rikki lasi ovet ja löytänyt nainen punainen mekko istuu nurkassa. Hän oli hänen puolivälissä kolmekymppinen, ja hän oli niin peloissaan, että hän tärisi kauttaaltaan.
  
  
  "Kuka helvetti sinä olet?", hän sanoi hutera äänellä.
  
  
  "Olen Nick Carter. Oletko Rossi on vaimo tai rakastajatar?"
  
  
  "Ei yhden yhtä. Olen tulossa Vegasista. Ja jos minä koskaan päästä pois täältä, en tule takaisin."
  
  
  Menin isompi huone, ja mies tuli ulos käytävään ja ampui minua. Olen ampunut haulikolla minun hip, ja luoti osui maljakko pitkän pöydän oikealla mies. Hän hyppäsi takaisin. Heitin pitkän pöydän ja työnsi sen estää sisäänkäynnin käytävällä. Sitten käytin sitä kilpenä.
  
  
  Mies ampui kaksi luotia minun olkapää. Makasin kyljelläni ja voihkaisi. Laskin kymmeneen ennen kuin hän otti purra. Sitten kuulin, kun hän lähestyy minua. Odotin, kunnes hän tuli pöytään, sitten kumartui sitä löytää ruumiini. Sitten heilautti kiväärin ja pudotti aseen hänen kädestään.
  
  
  Hän tarttui minun hiukset, joka ei olisi voinut olla parempi. Minun ulvonta ei ollut yhtä väärennetty kuin minun vaikerrus. Luulin, että hän oli menossa vetää hiukset pois juurineen. Nousin ylös ja osui häntä leukaan butt kivääri. Sitten astuin hänen päälleen ja käveli alas käytävällä vuorattu ovet.
  
  
  "Rossi" soitin. "Oletko uskalla tulla ulos?"
  
  
  Ei vastausta.
  
  
  Työnsin avaa tyhjä makuuhuoneen oven ja siirtyi.
  
  
  "Rossi" soitin. "Sinun täytyy tappaa miehen, takaapäin, Joe?"
  
  
  Hiljaisuus.
  
  
  Kokeilin toista ovea. Kylpyhuone. Nainen piika yhtenäinen cowered kylpyhuone.
  
  
  "Sinulla on hyvä paikka täällä, Rossi," minä huusin. "Minä kerron teille, mitä aion tehdä sen kanssa. Voin asettaa sen tuleen, jos et tule ulos."
  
  
  Hän meni ulos. Hän hyppäsi ulos pesutupa, hit minulle oven ja kaatoi minut, ja sitten hyökkäsi kimppuuni.
  
  
  Veitsi välähti, kun hän syöksyi sen kurkkuun. Minä nykäisi, tarttui hänen ranteen molemmin käsin, ja alkoi taipua hänen kätensä takaisin. Hän kaatui ja mursi vapaa, ajo hänen nyrkkinsä osaksi minun kylkiluita. Sitten hän iski jälleen, leikkaus pitkä reikä jalka housut kuin minä rullattu pois.
  
  
  Tapasimme käytävällä, huohottaen. Hän oli polvillaan, ja minulla oli minun, ja kivääri olisin pudonnut makasi lattialla välillämme.
  
  
  "Nosta se ylös, Carter," hän sanoi. "Yritä nostaa sitä, ja minä leikkaan kätesi irti."
  
  
  Otin Hugo ennen kuin lähdin Barbara ' s apartment. Laitoin veitsi kädessäni, ja kun Rossi näki sen, hän nosti kätensä, heittää hänen veitsi.
  
  
  Barbara ampui hänet. Hän tuli taloon ja seisoi lopussa hall. Hän nosti luger ,tarttui tiukasti molemmissa käsissä, ja ampui sen läpi takaraivoon. Hän käveli hitaasti ohi meille ja seisoi kuollut mies. Lopulta hän kääntyi minua poissa ilme ja sanoi: "Koodi on ... hän rikkoi Veljeyden koodi äpärä."
  
  
  Seuraavana aamuna sanoimme meidän hyvästit musta. Hänen pitkät hiukset oli vedetty siveä pulla kaulassaan, ja hänen kalpeat kasvonsa olivat paljain meikki.
  
  
  "Oletan, että olet menossa Las Vegasiin juuri nyt kokeilla ja löytää Hirven jäljet," hän sanoi.
  
  
  "Minulla on tunne, että hän odottaa minua."
  
  
  "Oletko lukenut lehtiä? Poliisi ei voi selvittää, mitä tapahtui. Luulevat, että siellä on jonkinlainen jengi sota."
  
  
  "Meillä on vain aikaa", sanoin.
  
  
  "Nick, minulla on jotain sanottavaa."
  
  
  "Tarkoitatko jotain, ehkä tapaamme vielä, kun asiat ovat paremmin?
  
  
  "En usko, että minun täytyy sanoa se ollenkaan."
  
  
  Useita Hirviä oli kirjattu Cora Las Vegas oli se, että karjatila, laillinen bordelli, jota johtaa nainen nimeltä Arlene Bradley. Kun hän sai tietää, en halunnut kokeilla hänen tyttöjen kykyjä, Bradley nainen johdatti minut pieneen toimistoon ja istui tuolin.
  
  
  "Cora lähti hetki sitten. Hän ei ollut tarkoitus olla, ja hän löysi elämän eri."
  
  
  "Muistatko, mies nimeltä Hirvi?"
  
  
  "Hän ja kolme muuta tuli tapaamaan Coran. Luonnollisesti, en kyseenalaista niitä. Mutta luulin, että he olivat ihmisiä, hänen ei olisi pitänyt sekaisin. Kuten sanoin, pidin hänestä. On vaikea löytää hänet paikkaan, kuten tämä."
  
  
  Hän otti kuvan pois pöytänsä laatikon ja ojensi sen minulle. "Otin tämän. On, että tyttö sinä puhut?"
  
  
  Se oli Sheila Brant.
  
  
  "Mitä haluat, Herra Harper. Mitä on tehty näihin kysymyksiin? " nainen kysyi.
  
  
  "Cora on kuollut. Kuten sanoit, hän otti yhteyttä vääriä ihmisiä. Vain minä tiesin, että hän Sheila Brant."
  
  
  Hän räpytteli silmiään. Uutinen tuntui lyödä häntä kovaa. Kun hän puhui taas, hänen äänensä oli käheä. "Sinun olisi pitänyt kertoa minulle aikaisemmin. Sanoin, että pidin hänestä, ja tarkoitin sitä. Oli henkilö, joka tunnetaan nimellä Hirvi vastuussa hänen kuolemastaan?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Hän on Las Vegasissa. Näin hänet kasinolla viime yönä."
  
  
  "Jos Hirvi tulee, soita minulle minun hotelli?"
  
  
  "Tietenkin."
  
  
  Olen metsästänyt Hirviä, että yön kasinot, klubit ja hotellit
  
  
  
  
  
  mutta en löytänyt sitä.
  
  
  Arlene Bradley soitti minulle, kun olin aamiaisella. "Hän otti minuun yhteyttä. Voit tulla ulos?"
  
  
  Olin ajo kuuma aurinko tilalle. Minun pulssi on kilpa, minun adrenaliini pumppaus. Etsintäni on päättynyt.
  
  
  "He kysyivät sinusta, aivan kuten pyysit niistä. Sanoin, että olit täällä ja olit menossa takaisin. He haluavat minun ansa sinulle, " Arlene Bradley sanoi.
  
  
  "Oletko hyväksyä tarjouksen?"
  
  
  Hän hymyili ensimmäistä kertaa. Hymy oli ohut, kova, ja hallinnassa. "Luulen, että he ajattelevat, että joku liike ei voi vastustaa heidän. Minulle tarjottiin 10 000 dollaria jättää sinut yksin, jotta he voisivat tappaa sinut."
  
  
  "He ovat löytäneet rahaa."
  
  
  "Rahat?", hän sanoi paheksua.
  
  
  "Sillä ei ole väliä. Kerro heille, että voit tehdä sen. Kerro heille, että voit asettaa ansa heille."
  
  
  "Ja voit saalis niitä sen sijaan."
  
  
  "Yritän", sanoin.
  
  
  Matkalla ranch, olen läpäissyt vanha aavekaupunki. Ajoimme sen, ja olen kahlasi läpi pölyä, kunnes löysin rakennus, joka näytti sopii mitä halusin. Otin kiväärin ulos autosta ja piilotti sen orret lähellä ovea.
  
  
  "Saanko kysyä, miksi teet tämän?" Arlene sanoi.
  
  
  "Minulla on ase, joka on tarpeeksi lähellä-alue puolustus. Mutta he saattavat yrittää tappaa minut kaukaa."
  
  
  Hän tuijotti ulos autio katu. Vaikka ilma väreili lämpöä, hän tärisi. "Täydellinen paikka shootout. Aivan kuin elokuvissa. Vain tämä ei ole fiktiota."
  
  
  "Sinulla on useita hevosia tilalla. Kerro Hirvi sinä viet minut kävelylle iltapäivällä. Voit tuoda minut tänne, sitten ajaa pois hevosten kanssa ja jättää minut jalka."
  
  
  "Kuulostaa täydelliseltä. Heitä varten."
  
  
  "Haluan uskoa sitä. Kun he uudelleen yhteyttä?"
  
  
  "Hirvi sanoi, että hän olisi saapua keskipäivällä. Aikataulu sopii hänelle. Se on sama kuin jätä sinua tänne ilman hevosta."
  
  
  Takaisin ranch, hän kaatoi minulle drinkin ja piti häntä lasin omani. "Menestys."
  
  
  "Rikoksen", sanoin.
  
  
  Hän hymyili toisen kerran kun olimme tavanneet. "Pidän ulkonäkö lujuutta, koska se on parempi liike. Mutta tunnen paljon myötätuntoa. Kuin Kuori. Kuten sinä."
  
  
  Kaadoin meille toinen. "Sitten ystävyyden."
  
  
  Olimme ajo aavekaupunki auringossa niin kuuma, että paita oli kiinni minun takaisin. En irrottaa.
  
  
  "Näetkö niitä, Ned?"
  
  
  "Näin pilkahdus auringonvaloa. He luultavasti katse kautta kiikarit. Tule, ota pois. He ovat oikeassa siellä. He eivät halua missata kokouksessa."
  
  
  Hän lähti, jättäen minun hevonen takana. Se ei ollut osa suunnitelmaa. Mutta se ei ole väliä. Hirvi on silti tulla. Tiesin, että voisin luottaa siihen.
  
  
  Istuin alas notko veranta yhden pitkän hylätty kauppoja ja poltti tupakkaa. Sitten näin auton, - tuttu Lincoln. Se pysähtyi lopussa kadulla ja mies pääsi ulos. Iso mies. Kun hän seisoi siellä katsellen minua, tunsin sydämeni pesuallas.
  
  
  Hevoseni teki melua. Katsoin eläinten ja näki toisen rosvo lähestyy vastakkaisesta suunnasta. Hän oli johtava hänen hevonen. Hänen jalkansa potkivat ylös pölyä pieniä spiraaleja.
  
  
  He aikoivat ottaa minut kiinni ristituleen.
  
  
  Pudotin butt minun savuke. Nousin ylös ja siirtyi kahden rakennuksia. Seisoo seinää vasten yksi majoja, olen odottanut minun stalkers tehdä liikkua. Se ei kestänyt kauan. Hirvi tuli nurkan takana.
  
  
  "Miten haluat minun tytöt, Harper?"
  
  
  "Kaikki oli hyvin pari / *
  
  
  "Mutta ei niin kaunis kuin Sheila? Hän oli söpö. Olen pahoillani, että rikoin hänen kaulaansa. Olemme olleet yhdessä muutaman kerran. Mutta iso raha tulee mutainen naisen pää, vääristää hänen ajattelua."
  
  
  "Hän ei ryöstää sinut."
  
  
  Hirvi tuli lähemmäksi. "Kuka sen sitten teki? Sain hänelle työpaikan Arlenen luona, mutta en kertonut kenellekään rahaa. Joten miten ne ovat kadonneet, kuten hän sanoi?"
  
  
  Käteni roikkui alas minun puolellani, ja käännyin niin, että Hirvi ei voinut nähdä käteni. Muutin, kääntyi Luger ympäri, ja Hirvi on suu loksahti auki ällistyksestä.
  
  
  "Luulen, että hän teki virheen kertomalla Arlene", sanoin.
  
  
  "Tule, Harper."
  
  
  Toinen mies käveli ympäri taloa ja tuli taakseni. Hän kyyristyi alas, hänen ase osoitti minua. "Sanoin, että tule, ääliö."
  
  
  "Älä ammu häntä," Hirvi huusi. "Haluan kuulla, mitä sanottavaa hänellä on rahaa."
  
  
  Pudotin Luger ja tukena kohti mökkiä. "Arlene ei Sheila yli ja ansaita hänen luottamuksensa. Hän kertoi minulle, että te tarjosi hänelle $ 10,000 tätä asennusta varten. On totta, Hirvi, tai kertoiko hän, että se oli palvelus vanhalle ystävälle?"
  
  
  "Hän sanoi, että se oli palvelus."
  
  
  Olen kääntyi ja kumartui avoimesta ikkunasta kota. Olkapääni osui mätä levyt, ja he antoivat tapa, sylkeminen pois pöly. Kuulin Hirven ja toinen mies huutaa toisilleen. Nousin ylös, juoksi orret, ja saavutettu kivääri olin kiinni siellä. Minun olisi pitänyt tietää hän ei olisi täällä enää. Arlene meni takaisin ja muutti sen. Hän todella asettaa minut ylös.
  
  
  Ongelma oli, että en tiennyt, että hän oli mukana, kunnes Hirvi toi taas rahaa. Hirvi sanoi, että hän sai Sheila työtä talon,
  
  
  
  
  
  He tekivät Arlene valehtelija kerran, ainakin, koska valvonnan. Hirvi sanoi, hän ei ollut vieläkään löytynyt rahaa, mikä tarkoitti, että hän ei voinut tarjota Arlene 10 000 dollaria. Joka teki hänet valehtelijaksi kahdesti. Ja hän antoi minulle tämän linjan siitä, kuinka paljon hän tunsi Sheila ja minua. Hän kertoi minulle, että hän voisi odottaa, jos minulla on pois tästä ansasta elossa. Luultavasti aseen kanssa.
  
  
  Hirvi juoksi alas kuistilla talon. Hän näytti buffalo. Hän heitti itsensä oven läpi pysähtymättä ja putosi lattian läpi. Sen paino oli enemmän kuin mätä levyt voisi käsitellä. He puristuksiin hänet kuoppaan. Hän vannoi ja writhed, etsivät minua.
  
  
  Astuin hänen luokseen ja löi häntä koko kasvot hallituksen olisin oppinut. Vaikutus oli niin vahva, että hallituksen särkyneet.
  
  
  Toinen mies kiipesi ikkunan läpi. Heitin stiletto häntä, mutta menin liian nopeasti ja jäi. Olen väisti oven. Jos ystäväni Musa olisi ottanut sitä ylös, minun Luger olisi vielä ulkopuolella.
  
  
  Olen trotted nurkan takana. Ase oli yhä siellä, mutta en taivuta alas se. Arlene oli välillä rakennukset, pitämällä ohjakset hermostunut hevonen toisessa kädessä ja keskipitkän paino Mauser muissa.
  
  
  "Mene ja saada se. Tulin auttamaan sinua", hän sanoi.
  
  
  "Ei, sinusta tuli katsomaan poikien kanssa ja nähdä, jos kaikki oli sujuu suunnitelmien mukaan. Se ei ole niin. Olen yhä elossa, ja he tietävät totuuden. Varastit rahaa Sheila. Hän juoksi pois, kun hän huomasi, että he olivat hukassa. En koskaan tiennyt, että sinulla oli se. Hän luotti sinuun. "
  
  
  Hän ampui konepistoolilla.
  
  
  Heitin fiat pölyä. Katsoin ylös juuri ajoissa nähdä Hirvi on kumppani nojata ulos ikkunasta ja ampua Arlene. Luoti oli .45 kaliiperin ja repi hänen kasvonsa.
  
  
  Minä huusin ja heittäydyin mies, vetää hänet ulos ikkunasta. I löi häntä koko kasvot ja tarttui hänen aseensa kätensä, kun me rullattu alas pölyinen katu. Hirvi tuli nurkan takana. Hän piristyi boulder, nosti sen päänsä yläpuolelle, ja otti askeleen minua kohti.
  
  
  Mies alla minua yritti tähdätä oikeaan suuntaan, mutta pidin hänen ranne. Löin häntä uudestaan. Tiesin, että Hirvi oli tulossa. Minä rullattu takaisin viime hetkellä. Hirvi julkaissut boulder. Toinen mies istui, ja kivi osui häntä kauhea ääni, kuin veitsellä lyömällä lihaa. Minulla ei ollut epäilystäkään siitä, että mies oli kuollut. Ilman epäilystäkään.
  
  
  Hirvi näytti hämmentynyt tästä käänteestä. Hän ravisteli hänen valtava pää epäuskoisena. Sitten hän käveli hänen ystävänsä. Hän nappasi .45 miehen sormet.
  
  
  Olen ryömi Luger. Olen kääntyi ja ampui Hirven rintaan. Kahdesti. Ammuin hänet kolmannen kerran, kun hän nousi ylös, hänen silmänsä villi ja hänen suunsa liikkuu ikään kuin hän halusi sanoa jotain.
  
  
  Lopuksi hän kaatui ja makasi edelleen pölyä. Olen hitaasti pitää minun jalat. Ghost town tuntui lähes äänetön, kuin hautausmaa. Olin ainoa, joka oli vielä elossa. Pitkä takaa-ajo oli ohi, ja minun työni oli tehty, paitsi että sanoin Hawk noin soluttautujia KIRVES emäkset. Mutta huomenna on erilainen.
  
  
  Epilogi
  
  
  Löysin Hawke uima-altaalla hänen club vehreässä Virginia maaseudulla lähellä Washington. Hän otti kaivattua aurinkoa kylpyjä. Hänen luinen kyynärpäät ja polvet olivat kuin norsunluu kahvat.
  
  
  "Miten puhdistus?" Minä kysyin.
  
  
  "Kaikki oli hoidettu. Meidän piti sulkea tukikohdat Carolinan ja Denver, mutta meillä on hallita kaikki mafia vakoojia. Onneksi operaatio oli varhaisessa vaiheessa ja he eivät välitä mitään tärkeää tietoa. "
  
  
  "Yleensä, mafia ei tiedä mitään Rossi on paljon Kommunistien kanssa tai, että hän oli mukana vakoilusta AX. Abruz luultavasti tiennyt paljon joko. Hän oli vain epäilyttäviä. Mutta epäilyjä voi olla tappava kun saat sekoittaa ihmisiä kuten Lew Rossi."
  
  
  Haukka avasi toisen silmänsä.
  
  
  "Se oli kallis ja verinen, Nick, mutta se on meidän tehtävämme, sinun ja minun. Se on likaista, ja he eivät anna sinulle mitalia."
  
  
  "Tiedän", sanoin.
  
  
  "Oletko valmis lähtemään Lontooseen huomenna?"
  
  
  "Kyllä, sir."
  
  
  "Nick", hän kutsui, koska muutin pois. Hän istui leposohvalla. "Kuka on nainen odottamassa autossa?"
  
  
  "Luotettava tietolähde".
  
  
  "Tarkoitatko, Valant tytär?", hän sanoi .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara odotti kärsimättömänä. "Mennään jonnekin ja mennä nukkumaan, Nick. Huomenna tulee hyvin nopeasti." Hän siirtyi lähemmäksi minua, koska olen jättänyt seuran. "Oli teidän pomo yllättynyt?"Ai niin, tietysti", sanoin. "Hän oli lähes sanaton."
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vastapuolen Agentti
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Vastapuolen Agentti
  
  
  Omistettu jäsenille yhdysvaltain Salainen Palvelu
  
  
  
  Ensimmäisessä luvussa.
  
  
  Taas jahtaa vaarallista peliä, metsästäjä joskus toteaa, että hän on tietämättään kytketty rooleja hänen saaliinsa ja tulla uhri. Monet luonnonvaraiset eläimet ovat ovela tarvitaan väijytyksiä, kuten tappaja jaguar päässä Mato Grosso, joka piilotti omasta trail sekoittaa ja tappaa metsästyskoiria yhdellä pyyhkäisyllä sen kynnet, aina tappaa viimeinen koira pack ensin. Ja rogue elephant Dhabissa, joka on kehittänyt paha tapa repiä pois raajat hänen ihmisen ajajia.
  
  
  Mies on varmasti taitavin kaikista ambushers, ja minä pitää tämä seikka huolellisesti kävellessäni pimeässä metsässä polku. Se oli täydellinen paikka väijytykselle, ja tiesin, että se oli suunniteltu sillä tavalla.
  
  
  Kävelin varovasti, hitaasti, katsellen jokainen puu ja pensas liikkeen, kuuntelee pienintäkään ääntä. Minun Luger, Wilhelmina, oli valmis kotelossaan, mutta ei varustettu. Hugo tikari makasi mokka huotra rahapulassa minun oikea kyynärvarsi, takin alla minulla oli päällä. Olin juuri läpäissyt yläpuolella haara, kun kuulin äänen takanani. Jopa ennen kuin käännyin, tiesin, mitä se tarkoitti - mies oli pudonnut puusta maahan takanani.
  
  
  Olen kääntyi juuri ajoissa nähdäkseen käsi laskeva veitsellä sen. Ohut, terävä terä oli terävä suoraan rintaani.
  
  
  Nostaa vasemman kyynärvarren estää häntä, tartuin miehen ranteeseen. Samaan aikaan, olen pisti miehen silmät indeksin ja keski sormia oikean käteni. Mutta hän painoi hänen vapaa käsi sillan hänen nenä juuri ajoissa pelastaa hänen silmänsä.
  
  
  Otin hänen toisen ranteensa kanssa molemmat kädet, kääntämällä ja kääntämällä pois häneltä, ja veti kovaa, nojaa eteenpäin. Mies lensi olkani yli ja osui maahan selälleen. Veitsi lensi hänen kädestään. Olen jännittynyt lihas minun oikea kyynärvarsi, ja stiletto liukui alas minun kämmen. Ennen kuin mies voisi liikkua, minä liukui ohut pää stiletto alle leukaansa ja piti sitä siellä.
  
  
  "Onnea ensi kerralla", sanoin hiljaa.
  
  
  En puukottanut miehen leuan alle, kuten olen yleensä tehnyt. Pidin häntä, kun hänen silmänsä kapenivat minua.
  
  
  Yhtäkkiä hän naurahti. "Erittäin hyvä, N3," hän sanoi.
  
  
  "Ehdotuksia?" Kysyin, poistamalla tikari hänen kurkkuunsa.
  
  
  Hän istui ylös ja pyyhkiä itsensä pois. "No, voisin mainita, että sinun pitäisi käyttää enemmän hip heittää. Ja että tikari ei ole ongelma, ja on huonompi kuin saksan Trapper Kumppani otit minulta. Mutta luulen, että te kaikki tiedätte, että joka tapauksessa. Ja et näytä olevan saada työtä tehnyt, ei väliä mitä."
  
  
  Laitoin Hugo takaisin hänen huotra. "Kiitos", sanoin.
  
  
  Olen läpäissyt ensimmäisen testin ammatillinen kehitys kurssi. Vastustajani oli avustaja Aikido-opettaja at AX Academy, ja minun oli myönnettävä, että hän teki hyvä työtä tehdä varma, että olen muistaa perusasiat itsepuolustukseen. Olimme perusteella super-salainen koulu AX-aineita.
  
  
  "Nyt jatkaa tällä tiellä, kunnes tulet risteykseen, jossa polku johtaa takaisin training center", hän kertoi. "Odota mitään."
  
  
  "Olen aina rakastan sitä", sanoin hymyillen.
  
  
  Jätin hänet sinne ja käveli alas käämitys polku. Kuu liukui ulos takaa pilvien, valu aavemainen hopea valon jäljillä. Siirsin varovasti, valmiina kaikkeen. Kun pääsin risteykseen, pysähdyin hetkeksi. Olin tietoinen, ettei hyönteisten ääniä, mikä tarkoitti, että oli olemassa hyvä mahdollisuus, että joku muu oli lähellä. Olin juuri aloittanut matkalla koulutuskeskus, kun mies hyppäsi ulos pimeydestä ja tielle suoraan edessäni. Vedin pois minun luger ja valmis mies, pois hänen ase. Tähtäsin luger hänen rinnassa ja veti liipaisimesta. Siellä oli klikata tyhjä kamera.
  
  
  "Olet kuollut", sanoin. "9 mm luoti sydämeen."
  
  
  Luku tumma puku nauroi, ja minä näin, että hän oli yllään sileää. Nauru ja sileää teki pääni spin. Kun olin vielä yrittää selvittää sitä, kuulin hieman melua takanani. Tämä mies oli vain syötti. Mutta se ei ollut mitään järkeä. Ohjaajien ole koskaan työskennellyt joukkuetta vastaan, eikä yö-harjoituksia.
  
  
  Ennen kuin ehdin kääntyä kohdata toinen ihminen, tunsin yhtäkkiä terävä kipu räjähtää juuressa minun kallo. Kirkkaat valot välähti minulle pimeässä. Polveni pettävät, ja maahan osui takaraivooni. Kuulin matala vaikerrus jonnekin, hengityksen vinkuminen ääni, ja se tuli oman kurkun.
  
  
  Kuulin äänen. "Onko tuo hän?"
  
  
  "Kyllä, se on hän", mies vastasi jonkinlainen aksentti.
  
  
  Avasin silmäni vaivalloisesti ja näki kaksi tummaa hahmoa kelluva pimeydessä. Molemmat
  
  
  he käyttivät sileää naamioita. En ehtinyt kysyä. "Mikä se on?"
  
  
  "Real life, Herra Carter," hän sanoi aksentti. "Ei koulu pelit, kuten olet ajatellut."
  
  
  Olen squinted läpi tuskan sumentamat silmät nähdä ääriviivat kasvot takana sukat, mutta se oli liian tumma nähdä mitään. Joka tapauksessa, se ei ota mitään loistava vähennykset selville, että he eivät olleet kouluttajien koulutusta akatemia. Yritin vain arvata, miten he pääsivät alueelle, kun yksi heistä potkaisi minua kovasti puolella.
  
  
  Minä murahti ja vannoi alla minun hengenvetoon. Kipu oli sietämätöntä. Mies, jolla on aksentti huomautti Cobra Colt 38 Special kasvoilleni.
  
  
  "Se oli vain vakuuttaa teille, että tämä ei ollut leikkiä, Mr. Carter," yksi Colt kertoi. Toinen mies hengitti syvään ja näytti siltä, että hän halusi toistaa oppitunti.
  
  
  Hän laittaa pieni pistooli takaisin taskuunsa ja veti musta kirjekuori ulos hänen takki. Kanssa kurkku ääni, hän jätti kirjekuoren vieressä minut maahan.
  
  
  Yksi aksentti puhui taas. "Tämä on viesti esimiesten, Herra Carter. Tämä koskee tulevan konferenssin Caracasissa. Ehdotan, että ihmiset lue se huolellisesti ja vakavasti."
  
  
  Mielessäni pyörähti kipua täynnä pimeyttä. Konferenssi oli tapaaminen yhdysvaltojen Varapresidentti ja Presidentti Venezuela, jonka oli määrä tapahtua klo Palacio de Miraflores, White Palace, seuraavan kahden viikon aikana. Se oli tärkeä poliittinen tapahtuma, jonka oli tarkoitus vahvistaa talous-ja poliittiset suhteet yhdysvallat ja Venezuela.
  
  
  Halusin kysyä niitä kysymyksiä, jotta he voisivat puhua hieman enemmän. Mutta ne lopetti keskustelun. Kuka potkaisi minua aiemmin aikoi antaa minulle yksi viimeinen isku ennen kuin he lähtivät. Ongelmia hänelle oli, että hän rakasti työtään liikaa. Tällä kertaa hän osoitti hänen raskaat boot päätäni. I tarttui hänen jalka ja kehrätty häntä vihaisesti. Kuulin rusahduksen ja hän huusi, menettää tasapainonsa ja putoaa raskaasti päälle hänen toverinsa. Toinen mies kavahti, ja he molemmat laskivat.
  
  
  "Hölmö!" Mies colt huusi, yrittää saada jaloilleen, yrittää pyrkiä.
  
  
  Minulla oli jalassa sitten, ja jotenkin hän oli minun ja ase, joka oli hyvin minulle. Hän sulki iso nyrkki osaksi minun kasvot, mutta olen ducked ja se pomppi pois minun leuka. Mies, jolla on ase hyppäsi ylös ja juoksi varjoihin. Osuin toista miestä, smashing hänen temppeli, minun nyrkki. Hän kaatui selälleen ja minä heittäydyin hänen päälleen, mutta hän laittaa hänen jalka minun vatsa ja työntää. Lensin, ja kun olin takaisin minun jalat, hän oli luiskahtanut pois osaksi pensaita.
  
  
  Mutta en aio unohtaa, kuinka paljon hän nautti potki minua, ja se antoi minulle energiaa, en edes tiennyt minulla oli. En anna tikari putoaa kädestäni ja heitti sen jälkeen häntä. Se osui häntä selkään, kun hän oli astumassa paksu pensas. Hän huusi, puristi hänen takaisin, ja romutti eteenpäin, katoaa näkyvistä osaksi pensaita.
  
  
  Kuten olen lähestyi pudonnut mies, ohjaaja astui ulos varjoista minun takana. "Hei", hän huusi, " mitä täällä tapahtuu?"
  
  
  Hän käveli sinne, missä seisoin ja näki stiletto sojottaa rosvo takaisin. Hän sanoi. "Jeesus!" "Mitä tapahtui?"
  
  
  Otin sileää naamio pois mies, ja näki, että hän oli kuollut. Kasvot oli tuntemattomia. "Meillä on ollut vierailijoita", sanoin. "Yksi vasemmalla."
  
  
  "Tapoitko sinä tämän?" Hän näytti hieman sairas.
  
  
  AX-ohjaajat ovat itsepuolustuksen asiantuntijoita, mutta useimmat heistä eivät halua viettää paljon aikaa kentällä. He opettavat meitä tekemään mitään, mutta he eivät koskaan tehdä likaisen työn.
  
  
  "Näyttää siltä, että tein sen", sanoin, kävely ohi löysällä-jawed karate asiantuntija poimia kirjekuori minun hyökkääjät oli lähtenyt kanssani. Avasin sen ja osasi hädin tuskin lukea viestin hämärässä kuunvalossa.
  
  
  Tulevassa konferenssissa Caracas, YHDYSVALTAIN hallitus ja varsinkin KIRVES intelligence network on alttiina vakava nöyryytys ja häpeä. Tämä on avoin haaste AX: määrittää, mikä muodostaa nöyryytyksen kestää ja miten se toteutetaan, ja estää sen, jos voit. Kun menettää, maailma näkee tehottomuus EU: n ja tehottomuus yhdysvaltain hallitus maailman asioihin.
  
  
  Allekirjoittanut yksinkertaisesti "Spoilerit". Koko viesti, mukaan lukien tekstitys, oli liittää yhteen lehtileikkeitä.
  
  
  Vaalean-edessään karate ohjaaja lähestyi minua, pelttarin kuollut mies. Kun hän puhui, hänen äänensä oli kylmä. "Nämä ihmiset jättävät tämän?"
  
  
  "Aivan oikein", sanoin.
  
  
  "Voin nähdä tämän, ole kiltti?" Hän kysyi opettajan ääni.
  
  
  "Pelkään ole", sanoin.
  
  
  Viha täytti hänen kasvonsa. "Kuuntele nyt, Carter. Tämä valitettava tapaus sattui koulun alueella, mitä haluat tehdä. "
  
  
  Laitoin paperia taskussani. "David Hawke saa täyden raportin."
  
  
  Kaikki AX totteli Hawke, vaikka mies on pomo, training center. Olen epäillyt, että ohjaaja ärsytti se, että en raportoi suoraan Hawk. Kun kävelin hänen ohitseen päästä minun tikari, luulin, että hän aikoi estää minua.
  
  
  "Luuletko, että voit lainata tämän kirjan minulle?" Kysyin sarkastiseen virne.
  
  
  Hän epäröi hetken. Tiesin, että hän oli erittäin innokas ottamaan haasteen vastaan, mutta hän tiesi minun listalla. Että yksi seikka pelotti häntä, vaikka hänen musta vyö karatessa.
  
  
  Hän astui syrjään, ja otin pois minun tikari. Siivosin terä kuolleen miehen takaisin ja palautti sen huotra. "Voit ottaa kehon training center", sanoin, " mutta jätä se sinne, kunnes kuulet Hawke. Ja älä ota mitään pois hänen taskut."
  
  
  Opettaja tuijotti minua, suuttumusta kirjoitettu koko hänen kasvonsa.
  
  
  "Sillä välin, harjoitukset ovat valmis", sanoin. "Ei enää piilossa varjoissa tänään."
  
  
  Olen kääntyi pois ja lähti takaisin rakennuksia. Minun olisi pitänyt soittaa Hawke heti.
  
  
  * * *
  
  
  Pari päivää myöhemmin, Hawke ja istuin pitkän mahonki neuvottelupöytä at AX päämaja, jossa CIA: n johtaja, johtaja National Security Agency, päällikkö Salaisen Palvelun, ja johtaja Venezuelan Turvallisuus Poliisi. Haukka kysyi nämä ihmiset tapaamaan meitä, koska heidän virastot olivat menossa tarjota turvallisuutta Caracas konferenssi.
  
  
  Hawke oli pöydän päässä, puhuu kautta valtava, haiseva sikari. "Kaikki ovat kopioita viestin, hyvät herrat", hän sanoi. "Jos haluat opiskella alkuperäinen uudelleen, se on täällä." Hänen laiha ruumiinsa tuntui sähköistetty energiaa, ja hänen kova, jäinen silmät katsoin ulos paikka iloiset kasvot Connecticut maanviljelijä. Olen huomannut, kun olen ollut niin monta kertaa ennenkin, että kun Haukka puhui, ihmiset kuuntelivat tarkkaavaisesti - jopa nämä kuuluisat ihmiset.
  
  
  "Ei ole sana, joka tämän kirjoitti?" CIA: n päällikkö kysyi. Hän oli kookas, punatukkainen mies, jolla on siniset silmät ja tapaan viiden tähden kenraali.
  
  
  "Minä annan N3 vastata, että" Hawke sanoi, shoving sikarin suuhunsa.
  
  
  Olen taitettu käteni pöydälle eteeni. Vihaan näitä byrokraattisia kokouksiin, varsinkin kun minun täytyy vastata paljon älykkyyttä kysymyksiä.
  
  
  "Se on mahdotonta seurata materiaaleja ne käytetään itse viestin," sanoin. "Me tarkistimme paperi -, kirjekuori -, lehtileikkeitä ja liimaa, ja nämä ovat kaikki yhteisiä asioita, joita he voisivat ostaa milloin tahansa tuhansia myymälää alueella."
  
  
  "Entä miehet itse?" Johtaja secret service kysyi kärsimättömästi. Hän oli tanakka ja oikeudenmukainen tukka, harmaat raidat temppelit. Hän näytti erittäin hermostunut.
  
  
  "Mies, minä tapoin osoittautui kenkä myyntimies iso tavaratalo täällä Washingtonissa. Ei johtolankoja. Hän ei ole kirjaa mistä tahansa meidän osastojen tai poliisille. Ja voin kertoa hänen ystävänsä, että hän on pitkä mies, jolla on Euroopan aksentti."
  
  
  "Venäjän?" NSA: n agentti kysyi. Hän oli iäkäs mies, jolla on valkoiset hiukset ja pitkä ulkoneva leuka. Hän oli piirustus pad edessä häntä, mutta hän katseli kasvoni tarkkaavaisesti.
  
  
  "En voi sanoa varmasti," minä sanoin. "Ehkä se oli Balkanin aksentti. Ja, tietenkin, se voisi olla fake."
  
  
  Venezuelan painanut hänen sormensa pöydälle. Hän oli suuri mies, jolla on oliivi iho ja tummat, tuuheat kulmakarvat. Hän oli mies, joka puolusti menestyksekkäästi Venezuelan hallituksen aikana useita vallankaappaus yrityksiä jokin aika sitten, ja nyt hän oli selvästi huolissaan. "Sitten meillä ei ole aavistustakaan, kuka tämän takana on viesti," hän sanoi hitaasti, kanssa raskas aksentti.
  
  
  "Pelkään, että on nykyinen tilanne," Hawke myönsi. "Jopa allekirjoitus ei merkitse meille mitään."
  
  
  "Jos se olisi minusta kiinni, en olisi huolissani siitä", NSA: n päällikkö sanoi. "Tämä koko asia on varmaan jonkinlainen huijaus."
  
  
  "Tai vain joitakin ihmisiä, joilla on kaunaa sinua vastaan," johtaja secret service kommentoi. "Amatöörit, jotka on helppo käsitellä, jos ne näkyvät Caracasissa."
  
  
  "En usko, että Venäläiset tai Punainen Kiinalainen tekisi sitä sillä tavalla," CIA: n mies sanoi hitaasti. "Mutta sitten se on lähes mahdotonta arvata, kuinka KGB: n ja L5 tulee käyttäytyä tietyssä tilanteessa."
  
  
  "Kova ja kylmä tosiasia on," Hawke sanoi, " että siellä on uhka konferenssi. Huomautus puhuu nöyryytystä ja häpeää, ei vain erittelyt. Ja se on nimenomaan osoitettu AX. hyvät herrat? "
  
  
  Oli lyhyt hiljaisuus. Lopuksi, CIA: n johtaja puhui taas. "Teidän ihmiset usein päätyä, jossa murhayritys on odotettavissa", hän sanoi,"estää niiden teloittajia kanssa sinun." Hän katsoi minua
  
  
  "Se on oikein", Haukka sanoi, nojaa taaksepäin tuolissaan ja katselee pöydän ympärillä. "Niin, jos KIRVES on tarkoitus olla tässä konferenssissa, on mahdollista, että joku aikoo tappaa varapuheenjohtaja tai Venezuelan presidentti, tai molemmat."
  
  
  Pöytä oli täynnä keskustelua. Johtaja secret Service katsoi Hawke grimly. "En näe miten voimme tehdä, että johtopäätös muistio, David", hän sanoi. "Luulen, että olet liioittelevat sen merkitystä."
  
  
  NSA: n työntekijä, nousi ylös tuoliltaan ja alkoi vauhdista edestakaisin pitkä pöytä, kädet ristissä selän takana. Hän näytti eläkkeellä Brittiläinen eversti vauhdista huone. "Luulen, että me kaikki ottaa tämän liian vakavasti", hän väitti. "Kirottu huomautus voinut olla huijausta."
  
  
  Olen ollut tarkoituksella hiljaa, kunnes nyt. Haukka halusi kuulla kaikkien mielipiteitä ennen kuin voimme ilmaista omia. Mutta nyt ajattelin, että oli aika puhua.
  
  
  "Tämä on liian hyvin suunniteltu vitsi", sanoin hiljaa. "Muista, että nämä ihmiset ovat onnistuneet saamaan pääsyn alueelle AX training center. Ja he tiesivät nimeni ja onnistui löytämään minut sinne. Yksi aksentti, joka antoi minulle huomautus sanoi juuri, että: ehdotan, että ihmiset lue tämä huolellisesti ja vakavasti. Katsoin pöydän ympärillä. "Hän ei näytä siltä, että hän oli vitsailin."
  
  
  "Jos en tappanut mies tässä tilanteessa, haluan myös ottaa kaiken aika vakavasti," Salainen Palvelu virkamies sanoi, tartly.
  
  
  Minulla ei ollut varaa menettää malttini. "Yksi miehistä oli kädessään revolveri huomautti minulle, ja toinen taisteli kanssani", sanoin kylmästi. "Jos olet siellä, sinun olisi ehdottomasti ottaa se vakavasti. Käytin veistä, koska minun piti pysäyttää henkilön, ei siksi, että haluan tappaa."
  
  
  Salaisen Palvelun päällikkö kohotti kulmakarvoja ja antoi minulle alentuva hymy. "Ei ole kritiikkiä teidän tuomio on tarkoitettu sinulle, Herra Carter. Yritän huomauttaa, että tiedustelupalvelut saavat säännöllisesti tällaisia tietoja. Meillä ei ole varaa ottaa ne kaikki vakavasti."
  
  
  Venezuelan selvitti kurkkuaan. "Se on totta. Mutta tämä tuntuu erilaiselta. Ja jos siellä on mitään mahdollisuutta murhayrityksestä minun puhemies, en voi ottaa sitä riskiä. Aion kaksinkertainen turvallisuus Miraflores Palace konferenssin aikana. Ja koska varapresidentti voi myös olla vaarassa, suosittelen lämpimästi, että voit ottaa ylimääräisiä varotoimia."
  
  
  "Puhuin juuri varapresidentti," CIA: n päällikkö sanoi. "Se ei häiritse häntä lainkaan. Sanoin hänelle, että kaikki neljä virastojen on vielä ihmisiä siellä, ja hän luulee, että riittää."
  
  
  Haukka katsoi takaisin Salaisen Palvelun mies, joka oli hänen kädet ristissä yli hänen suuhunsa. Huolimatta hänen kyyninen huomautuksia, hän oli selvästi tietoinen siitä, että hän oli ensisijaisesti vastuussa elämän ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin Varapuheenjohtaja.
  
  
  "Mitä luulet?" Haukka kysyi häneltä.
  
  
  Hän katsoi Hawke vakavasti. "No, minun on myönnettävä, että puhumme elämää-konferenssi johtajat täällä, ainakin potentiaalisesti. Löydän muita ihmisiä matkan Caracas tavata turvallisuus vaatimukset Venezuelassa."
  
  
  "Okei", Haukka sanoi, märehtiä hänen sikari. Hän juoksi kätensä kautta hänen harmaat hiukset, sitten otti sikarin suustaan. "Kuten AX, emme yleensä on agentti tässä maassa kokouksessa. Mutta koska KIRVES oli erikseen mainittu huomautus, minä lähetän minun tärkein henkilö-Nick Carter - konferenssiin." Hän vilkutti minulle. "Varapresidentti mielestä olisi kiva jos minä seurasin häntä, niin minäkin menen."
  
  
  CIA: n päällikkö katsoi minua Hawke. "Me huolehdimme myöntää, molemmat."
  
  
  NSA: n mies pudisti hitaasti päätään. "Olen edelleen sitä mieltä olet menossa wild goose chase", hän letkautti.
  
  
  "Ehkä niin", Hawke myönsi. "Ja, tietenkin, on olemassa kolmas mahdollisuus." Hän pysähtyi, nauttien odottaa. "Ansa", hän jatkoi, pannen kylmän sikari takaisin suuhunsa. "Huomaa sanoo, että se on KIRVES, joka nöyryyttää sinua. Ja kaikki tämä on avoin kutsu AX. Ehkä joku haluaa N3 tai minua olla siellä joitakin taka-ajatuksia."
  
  
  "Miksi sitten?" NSA: n agentti vastusti. "Luulen, että se on jotain, voit olla onnellinen istua jossain muualla."
  
  
  Hawke pureskella sikarin. "Paitsi että ei ole, miten haluan toimia", hän sanoi. "En pidä ajatuksesta haudata pääni hiekkaan ja toivoen, että uhka poistuu tai että joku muu hoitaa kaiken puolestamme."
  
  
  "Olemme tyytyväisiä teidän edessänne, Herra Hawk," Venezuelan virkamies sanoi.
  
  
  CIA: n mies kääntyi hänen älykäs, vakava katseensa minuun. "Toivon, että matka on tapahtumaköyhä," hän sanoi.
  
  
  Olen virnisti hänelle. "Usko tai älä, minäkin toivon niin."
  
  
  Toisessa luvussa.
  
  
  Se oli Pyhä Viikko Caracas, ja koko kaupunki oli kerääntynyt festivaali. Siellä oli härkätaisteluista, paraateja värikkäitä kellukkeet ja kaikki kirkas alue-puvut, konsertteja ja näyttelyitä
  
  
  ja tanssia neliöt. Caracas oli hauskaa hänen hiukset alas. Silti, se ei ollut kirkas, hullu karnevaali tunnelma, joka jäi minulle, kun tarkastetaan osaksi minun huoneen El Conde Hotel, vain kuusi päivää ennen kokousta. Se oli kylmä, pelottava tunne voimakas tuuli viheltäen läpi kapeita mukulakivikatuja vanhan kaupungin osassa. En voinut ravista aavemainen tunne, että kaupunki yritti kertoa minulle jotain, että juhla oli piiloutunut satunnainen tarkkailija. Jotain pahaa.
  
  
  Haukka oli jättänyt aikaisemmin ja oli jo kaupungissa. Hän ajatteli, että meidän pitäisi mennä erikseen ja asua eri hotelleissa.
  
  
  Minun piti ottaa yhteyttä Hawke pieni ravintola lähellä American Express toimisto-kello yhdeksän illalla. Tämä antoi minulle muutaman tunnin itselleni, joten menin nurkkaan kioski ja osti sanomalehden ja härkätaistelun arkki. Otin paperit mukanani lähimpään kahvila jalkakäytävällä, mutta tuulen takia, päätin istua sisällä. Tilasin Campari ja joi sen, kun olen lukenut kaikki tarinat siitä, konferenssi, ihmettelevät, jos tämä foorumi olisi oikea otsikot ennen kuin kaikki oli ohi.
  
  
  Kun olen lukenut lehden, olen opiskellut härkätaistelun uutisia. Olen aina pitänyt kunnon härkätaistelu. Kun olet tapa ja yrittää olla kuolematta, ja olet leikkii kuolema, väkivaltainen kuolema - härkätaistelu on erityinen viehätys sinua varten. Menet rahaa ja saada barrera-eturivissä. Ja te tiedätte, että siellä on kuolema arenea, ehkä jopa kuoleman ihmiselle. Mutta onko kuolema iskee härkä tai mies, te tiedätte, että - ainakin tällä kertaa-sinun tulee ulos hengissä. Ei ole väliä kuka kuolee, se ei ole sinun tai vihollinen, joka saa surmansa. Joten istut maksettu istuin ja kokea kaiken tunne irrallisuus, että tiedät sinun täytyy anna periksi niin pian kuin voit palata maailman ulkopuolella areenalla. Mutta esityksen aikana, voit todella nauttia kuolema, omahyväinen ja syrjässä kuolema kummittelee kaduilla.
  
  
  Kun luin lehdestä, härkätaistelun, katsoin ylös ja huomasin miehen katselevan minua.
  
  
  En vilkaisi nopeasti paperi. En halunnut miehen tietävän, että olin nähnyt hänet. Tuijotin sivua ja sipped minun Campari, katsomassa mies ulos nurkassa silmään. Hän oli istuu pöydän ulkopuolella, katsellen minua ikkunan läpi. En ollut koskaan nähnyt hänen kasvonsa ennen, mutta se tapahtui minulle, että hänen yleistä rakentaa oli samanlainen mies aseen kanssa, joka oli hyökännyt minua training center. Se voisi olla sama mies.
  
  
  Mutta on varmaan tuhat ihmistä näin Caracasissa. Sain liikkeen ja katsoi ylös jälleen. Mies oli heittää pari kolikkoa pöydälle, koska hän valmis lähtemään. Hän nousi ylös ja katsoi minua hyvin nopeasti uudelleen.
  
  
  Kun mies lähti, pudotin pari kolikkoa pöydälle, piilossa paperin alla käteni, ja seurasi häntä. Kun pääsin kadulle, raskas liikenne tukossa hänen mielestään. Kun liikenne pysähtyi, hän oli näkynyt missään.
  
  
  Myöhemmin, vuonna ravintola lähellä American Express-toimisto, sanoin Hawke tapahtumasta. Kuten tavallista, hän oli pureskelua pitkä sikari. Hawk on patriootti, mutta kun hän on laillinen mahdollisuus saada hyvä Kuubalainen sikari, hän todella voi käännä se alas.
  
  
  "Erittäin mielenkiintoinen", hän sanoi mietteliäänä, puhaltaa savua rengas minun suuntaan. "Tietenkin, se välttämättä tarkoita mitään, mutta luulen että meidän on parasta edetä varoen."
  
  
  "Oletko ollut White Palace, sir?" Minä kysyin.
  
  
  "Kävin aiemmin tänään. On olemassa paljon ihmisiä siellä, Nick, mutta hyvin pieni organisaatio. Turvallisuus ihmiset tuntuvat olevan enemmän innoissaan juhlista kuin konferenssin. Minulla on paha tunne tästä."
  
  
  "Minusta tuntuu, etten edes mene sinne", myönsin.
  
  
  "Haluan, että menet palatsiin huomenna ja kestää kauan, huomaamaton katsoa ympärilleen. Sinulla on innokas nenä ongelmia. Käytä sitä ja raportoimaan minulle huomenna iltapäivällä."
  
  
  Minä kysyin. "Kun meidän johtaja ja hänen seurueensa saapuvat?"
  
  
  "Huomenna myöhään illalla. Meidän Salaisen Palvelun miehet hänen kanssaan. Päällikkö oli tulossa itsensä, mutta hän piti mennä Havaijille presidentin kanssa."
  
  
  "Mikä on Varapresidentti suunnittelee?"
  
  
  "Tulee useita päivän sightseeing ja noin Caracas presidentti ja muita virkamiehiä. Juhlia, vastaanottoja ja yksityisiä keskusteluja Venezuelan Presidentti on myös järjestetty. Konferenssi tulee sisältämään myös avoimia keskusteluja Venezuelan presidentin hallinnon. Lehdistö, tietenkin, on olemassa. Konferenssi on aamu-ja iltapäivän istunto. Haluaisin olla lyhyempi."
  
  
  Haukka juoksi kätensä kautta hänen harmaat hiukset ja tuijotti paksu kuppi kahvia hän määräsi aiemmin. Istuimme pienessä kopissa ikkunan. Siellä oli paljon ihmisiä pienessä ravintolassa, ja kaikki ympärillämme oli paljon keskustelua espanjaksi.
  
  
  "Kun tulee Varapresidentti tehdä hänen ensimmäinen julkinen esiintyminen täällä? "-
  
  
  Minä kysyin.
  
  
  Hawk painanut tuhka hänen sikarin ja katsoi alas tumma, kapea katu. "Huomenna, hän on gaalaillallinen suunniteltu hänen kunniakseen klo Palacio de Miraflores. Siellä on tanssia päivällisen jälkeen."
  
  
  "Haluaisin osallistua vastaanotto, sir", sanoin.
  
  
  "Minulla on jo kutsut meitä", Hawke sanoi, märehtiä hänen sikari. "Itse asiassa, meillä on lupa osallistua kaikki tapahtumat, jotka on suunniteltu Varapuheenjohtaja. En usko, että meidän pitää hoitaa ne kaikki, koska konferenssi itse oli uhattuna ja koska Salaisen Palvelun miehet ovat siellä kellon ympäri, sidottu varapresidentti henkilö. Mutta meidän on oltava siellä ensimmäinen tapahtuma, jos vain haluamme tavata Salaisen Palvelun henkilöstön henkilö."
  
  
  "Voimme mennä erikseen?"
  
  
  "joo. Kaikille, mutta turvallisuus henkilökunta on sitä mieltä, että olemme jäseniä suurlähetystö Caracas. Varapresidentti tietää meidän kansi ja pelaavat yhdessä."
  
  
  Voisin nähdä huoli linjat noin Hawke ' s lävistyksiä silmät. "Tiedätkö", sanoin," se on täysin mahdollista, että kirjoittajat tämän varoituksen suunnittelevat mitään enemmän väkivaltaisia kuin mielenosoituksen edessä Valkoinen Palatsi."
  
  
  "Tai ehkä se on vain iso vitsi, jossa joku istuu ja nauraa meille hihassaan."
  
  
  Kohautin hartioitani. "Ehkä." Mutta en usko sitä hetkeäkään.
  
  
  "Olet yrittää lohduttaa minua, Nick. Olen varmaan tulossa vanhaksi."
  
  
  En naurahti. "Haluan vain rentoutua, sir."
  
  
  Haukka otti sikarin suustaan uudelleen ja se heitettiin pieni tuhkakuppi. "Haluan vain päästä eroon kauhea tunne, että jotain tappava tapahtuu ja meitä kiinni pois vartija."
  
  
  Hän katseli pöydän uudelleen. Halusin sanoa jotain, keventää tunnelmaa, mutta en voinut ajatella mitään. Tämä tunne vaikutti minuun myös.
  
  
  Aikaisin seuraavana aamuna, otin taksin Palacio de Miraflores. Se oli valtava rakennus, jossa noin tuhat huonetta. Konferenssi oli tarkoitus järjestää suuri vastaanottotiloissa. Vastaanotto, illallinen ja juhlat pidetään juhlasali ja grand ballroom.
  
  
  Näytin paperini pääsisäänkäynnin ja pystyi antamaan ilman vaikeuksia. Itse asiassa, se oli liian helppoa. Venezuelan päivystävä poliisi tuntui olevan yrittää liian vaikea miellyttää. Palatsi oli suljettu yleisöltä, koska konferenssi, mutta sisällä se oli täynnä ihmisiä, jotka olivat erityisen kulkee tai olivat jotenkin yhteydessä konferenssi.
  
  
  Siellä oli todellinen tilaus sisällä. Olin vaikuttunut. He jättivät matkaoppaiden velvollisuus auttaa virallinen kävijöitä saada laakerit. Kuten olen seisoi suuri öljy kankaalle tuntematon latinalaisen Amerikan taiteilija, opas lähestyi minua.
  
  
  "Perdóneme, senor. Olen pahoillani molstarle.
  
  
  "Kaikki on hyvin", sanoin espanjaksi. "Et häiritse minua."
  
  
  "Haluan vain huomauttaa, että siellä on Picasso alas sali,"mies hymyili. Hänellä oli päällään harmaa univormu ja korkki, joka muistutti minua latinalaisen versio Haukka.
  
  
  "Gracias", sanoin. "Aion ehdottomasti nähdä hänet ennen kuin lähden. Poliisi perustaa päämaja palatsissa?"
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. "Valtion huoneistoissa. Mene suoraan alas tätä käytävää ja kirjoita se."
  
  
  Kiitin häntä ja meni suureen huoneeseen, joka oli käyttänyt kuin turvallisuus päämaja. Tunnelma oli hektinen, mutta rento, jos mahdollista. Puhelimet soivat, virkamiestä, joilla on vakavia keskusteluja, mutta muut miehet olivat leikkiä, nauraa, ja puhua festivaali tai härkätaistelu sunnuntaina. Siellä näytti olevan paljon sekaannusta. Pian varapresidentti oli odotettavissa, ja vartijat yrittivät koota ryhmä mennä lentokentälle.
  
  
  Juttelin pari CIA ihmiset tiesin, mutta ne eivät tuntuneet erityisen kiinnostunut konferenssi. Yksi heistä vietti viisi minuuttia, kertoo tanssija hän oli tavannut edellisenä yönä. Kukaan ei uskonut uhka. Lähdin huoneesta ja käveli ympäri palatsi, katsomalla kasvoja. En tiedä, mitä odotin, niin ehkä henkilö, joka katseli minua ravintolassa, en tiedä. Mutta olen myös yrittänyt arvioida tilannetta saada käsityksen palatsi ja sen turvallisuutta, kuten Haukka teki. Valitettavasti, kokemukseni ei ollut parempi kuin hänen. Minusta tuntui kuin olisin istunut aikapommi, joka ei mene pois, kun jokainen ainakin odottaa sitä. Se oli epämiellyttävä tunne.
  
  
  Kun olin lähdössä, yksi CIA: n agentit tarttui minuun.
  
  
  "Venezuelan turvallisuus poliisi on pidättänyt ryhmä radikaaleja, ja ne pitää ne solut, kunnes tämä on ohi", hän kertoi. "Ei ole mitään Washingtonista, ei johtaa teidän hyökkääjät. Kaikilla rintamilla, kaikki näyttää olevan hiljainen. Ongelma on, että varapuheenjohtaja ei ota muistio vakavasti.
  
  
  Minä katsoin häntä. "No, mitä voin ajatella on yksi syy."
  
  
  "Joo?"
  
  
  "Olemme ammattilaisia", sanoin terävästi. Käännyin ja käveli pois häneltä ennen kuin hän ehti sanoa sanaakaan. En ollut erityisen vaikuttunut uusi, kirkas, sumea-edessään pojat CIA oli palkannut.
  
  
  Varapuheenjohtaja saapui myöhemmin ilman välikohtauksia. Kaduilla matkalla hotelliin, missä hän ja hänen seurueensa asuivat olivat täynnä ihmisiä heiluttaen Amerikan ja Venezuelan lippuja. Olin hotellissa, katsella saapumis-ja se oli meluisa. Johtaja Salainen Palvelu piti lupauksensa siitä, ylimääräisiä ihmisiä. Hänen agentit olivat kaikkialla. Ainakin ne näyttivät ottavan työnsä vakavasti.
  
  
  Illalla, minä laittaa smokki ja otti taksin takaisin Palacio de Miraflores. Se oli kuin yö Academy Awards Hollywoodissa. Kadut olivat täynnä ihmisiä ja liikennettä oli mahdotonta. Kävelin viimeinen pitkä lohko palace. Tällä kertaa, pääsisäänkäynti oli estänyt turvallisuus henkilöstö. Sisällä, korkea-ceilinged vastaanotto-sali, Varapuheenjohtaja seisoi ympäröi valitse muutamia lehdistön edustajia.
  
  
  Varapresidentti on pitkä mies, ja hän towered yli useimmat ihmiset hänen ympärillään. Hän oli valkoinen tukka jalo mies, hiljainen ja varautunut. Hänen äänensä oli kuullut vain lähinnä ihmisiä, kun hän vastasi toimittajien kysymyksiin. Hänen vieressään oli hänen kaunis, tumma tukka vaimo virtaava pitkä sininen mekko. Löysin itseni opiskelu kasvot uudelleen, mutta en nähnyt mitään epäilyttävää. Aloin ihmetellä, jos NSA: n johtaja oli oikeassa. Ehkä Haukka ja minä olimme ota tätä liian vakavasti. Ehkä henkilö ravintolassa oli vain Venezuelan, jotka vain piti tuijottaa ulkomaalaisia. Tai ehkä ne ihmiset training center oli vain pelotella minua aseen kanssa. Ehkä.
  
  
  Juhla oli suuri, mutta rauhallinen. Venezuelan presidentti ilmestyi täynnä sotilaallinen puku, jossa on rinta täynnä kunniamerkkejä. Varapresidentti istui oikealle, pää pitkä juhla pöytä. Ruoka oli erinomainen sekoitus manner ja Venezuelan ruokia, ja viini oli jopa parempi.
  
  
  Illallisella, kaunis nuori tyttö istui melkein vastapäätä minua. Hän oli kaunein nainen pöydässä: kurvikas, hoikka, pitkät tummat hiukset ja hämmästyttävän tumman siniset silmät. Hänellä oli yllään musta ohukainen mekko romahtaessa pääntie, paljastaen alussa henkeäsalpaava kuva. Hän pisti silmään useita kertoja, kun syöminen, ja kun hän hymyili minulle. Myöhemmin, juhlasali, hän tuli luokseni ja esitteli itsensä.
  
  
  "Olen Ilsa Hoffmann,", hän sanoi kevyesti painollinen englanti.
  
  
  Hän antoi minulle iso hymy, ja en voinut olla ajattelematta, että mitä enemmän näki hänen, sitä paremmin hän näytti. Tiukka musta mekko korosti turvota hänen täysi rinnat ja dramaattinen käyrä lonkat. Hän ei voinut käyttää mitään alla mekko, ja hänen pystyttää nännit näkyivät selvästi läpi ympäröivä kangas. Hän oli pidempi kuin kuvittelin, ja hänen jalkansa olivat pitkät ja ohuet.
  
  
  "On ilo tavata teidät, Ilse," sanoin. "Minä olen Scott Matthews."
  
  
  "En tarkoittanut tuijottaa sinua lounaalla, mutta kasvosi näyttää niin tutulta. Olen töissä täällä saksan Suurlähetystössä. Olen voinut nähdä sinut siellä?"
  
  
  "Se on mahdollista", sanoin. "Olen töissä Yhdysvaltain Suurlähetystö, äskettäin siirretty Pariisista."
  
  
  "Oi, rakastan Pariisia!" Hän hymyili jälleen. Hänen silmänsä olivat leveä ja viaton, ja hänen hymy houkutteli miehen kanssa elävä veri hänen suonissaan. Hän oli uskomattoman kaunis tyttö. "Paljon enemmän kuin kotikaupungissani Hampurissa."
  
  
  "Minulla oli hyvä aika Hampurissa, liian," sanoin, ihmettelevät hänen aksentti. Se oli enimmäkseen saksaa, mutta siellä näytti olevan jotain muuta tekeillä. Kuitenkin, musiikki oli pelissä, ja en tuhlannut aikaa ajatella sitä. Pyysin häntä. "Haluatko tanssia?"
  
  
  "Erittäin paljon", hän sanoi.
  
  
  Astuimme ulos päälle tungosta tanssilattialla. Pieni bändi soi toisessa päässä suuri sali. Ihmiset seisoivat ja puhua pienissä ryhmissä ja oleskelun ympäri tanssilattia. Pidin Ilse hyvin lähellä, ja hän ei välittänyt. Hän painoi lämpimän vartalon omaani vasten ja hymyili silmiini. Vaikutus oli sensaatiomainen.
  
  
  Keskellä laulu, Varapuheenjohtaja ja Venezuelan Presidentti jätti juhlasali yksityinen keskustelu. Ryhmä siviilipukuisia miehiä meni heidän kanssaan. Katselin niitä hetken, ja Ilsa huomannut.
  
  
  "Olen tavannut varapresidentti," hän sanoi, " ja minä todella pidän hänestä. Hän on todellinen diplomaatti, joten erilainen kuva "karikatyyri Amerikkalainen"."
  
  
  "Lyön vetoa, että hän piti sinua niin", hymyilin.
  
  
  "Hän näyttää olevan erittäin sivistynyt, herkkä ihminen", hän vastasi vakavasti.
  
  
  Musiikki lakkasi. Olimme vastakkain. Aloin toivomaan, että minulla olisi enemmän aikaa itselleni Caracasissa. Ilse voisi olla erittäin miellyttävä ohjautumisesta. "No," sanoin,"minä pidin siitä."
  
  
  "Sinä olet todella hyvä tanssija, Scott," hän sanoi. "Sinulla on paljon härkätaistelija mielessä.
  
  
  Pidätkö härkätaistelun? "
  
  
  "En katsella niitä, kun en voi", sanoin.
  
  
  Hän hymyili. "Ah, toinen härkätaistelun fani!" "Aion härkätaistelu huomenna iltapäivällä. Carlos Nuñez on minun suosikki härkätaistelija."
  
  
  "Pidän El Cordobes", sanoin. Tiesin, että hänen kommentti oli kutsu, mutta minulla oli tärkeämpääkin tekemistä kuin katsella härkätaistelu. Minulla oli myös synnynnäinen epäily naisia, jotka olivat niin nopeita tehdä aloite, kun he tapasivat ensimmäisen kerran.
  
  
  "El Cordobes on minun toinen suosikki,", hän sanoi innokkaasti. Hänen siniset silmänsä paljasti, mitä olisin epäillyt koko ajan, että hän piti minua yhtä paljon kuin minä. "Sinun täytyy mennä. Se tulee olemaan suuri härkätaistelu."
  
  
  Silmäni kohtasivat hänen. "Minne olet menossa istua?"
  
  
  "Eturivissä varjon puolella", hän sanoi. "Olen yksin."
  
  
  "Minä lähden, jos saan tilaisuuden," sanoin. "Haluaisin nähdä sinut siellä."
  
  
  "Haluaisin nähdä sinuakin, Scott."
  
  
  Olin aikeissa kysyä häneltä pois toinen tanssia, kun näin miehen tulevan ulos salista. Minulla oli vain neljännes katsoa hänen kasvonsa, mutta olin melko varma, että se oli mies, joka oli katsellut minua kahvilassa.
  
  
  "Olen pahoillani, Ilse", sanoin jyrkästi, ja seurasin miestä.
  
  
  Hän oli jo mennyt läpi leveä oviaukko. Jotkut ihmiset tulivat väliin ja pysäytti minut. Kun astuin käytävään, voisin vain nähdä takana miehen pään, kun hän käveli nopeasti kohti pääsisäänkäynnin palatsin.
  
  
  Kun sain siellä hän oli jo ulkona. Kävelin nopeasti ohi ryhmä vieraat sisäänkäynnin, alas vartijoiden ohi portailla. En nähnyt miestä missään. Hän oli poissa. Menin portaat alas maan tasolle ja katseli ohi kaksi pariskuntaa kävely lopussa rakennus. Tumma hahmo oli juuri kääntymässä kulman suuntaan palace ja puutarhat.
  
  
  Minä kiiruhti alas polku, sitten murtautui aikavälillä, kun olin poissa näkyvistä. Pysähdyin hetkeksi paikan, jossa mies kääntyi nurkkaan. Toinen polku juoksi pitkin puolella rakennusta, mutta kukaan ei ollut sitä.
  
  
  Kiroten alla minun hengenvetoon, minä juoksin alas polku, pitää silmällä puutarhassa. Olin mennyt noin kaksikymmentä metriä, kun kaksi miestä astui ulos varjoista minun edessäni. Yksi heistä oli ase kädessään.
  
  
  "Ei vai tan de preece!", sanoi yksi ase. "Espere un minuto, popshot". Hän kertoi minulle, pitää se täällä.
  
  
  Ilmeisesti he olivat pari jäsenten Venezuelan turvallisuus poliisi. He eivät tunne minua näky. Ase oli liian ylimielinen.
  
  
  "Olen töissä American älykkyys", sanoin espanjaksi. "Oletko nähnyt mies?"
  
  
  "American älykkyys?" ase toistuva. "Se on mahdollista. Nostaa kädet pään yläpuolella, kiitos."
  
  
  "Katso, perkele!" Minä sanoi. "Yritän saada kiinni henkilö, joka oli kävely alas, että polku. Hän on liukumassa pois, kun sinä pidät minua."
  
  
  "Kuitenkin", sanoi yksi aseen kanssa,"minun pitää tutkia sinut."
  
  
  "No, kuuntele, minä näytän sinulle minun paperit", sanoin vihaisesti.
  
  
  Muut hiljaa lähestyi minua juro ilme kasvoillaan. Olen saavuttanut minun ID-kortti. niin pian kuin hän saapui. Hän heti löi minua kasvoihin, koputtaa minua alas. Katsoin kaksi niistä epäuskoisena. Olin kuullut, että Venezuelan salainen poliisi oli aika kova, mutta se oli naurettavaa.
  
  
  "Sinun piti pidä kädet ylös!", sanoi mies, joka löi minua. "Me etsimme sinua tunnistamiseen."
  
  
  Ase oli tilalla revolverin lähellä kasvojani. "Nyt sinä istut siellä kädet jalkakäytävällä, kun me etsiä sinua."
  
  
  En olisi ollut tarpeeksi. Olin väsynyt työskennellä armeijan töykeä turvallisuushenkilöstö, ja olin erityisen väsynyt tyhmyys nämä kaksi plainclothes poliiseja.
  
  
  Potkaisin gunslinger on nilkka, ja luun säröillä äänekkäästi. Samalla otin hänen aseensa kätensä ja veti kovaa. En välitä, jos ase laukesi, ja jokainen sai sydänkohtauksen. Mutta se ei toiminut. Poliisi lensi minua ja osui naamaani vaikeaa. I tarttui aseen, kun se lensi ohi ja repi sen pois hänen kädestään. Toinen mies syöksyi minua kohti. En vieritettiin pois häneltä ja hän osui jalkakäytävän. Laitoin aseen takaisin hänen päänsä, ja hän lysähti viereeni. Sain polvilleni aivan kuten ensimmäinen mies yritti päästä jaloilleen. Työnsin aseen hänen kasvonsa ja hän jäädytti.
  
  
  Toisella kädelläni, olen vetänyt minun I. D. taskustani ja piti sitä jopa hänen kasvonsa, jotta hän voisi lukea sen. Toinen poliisi yritti nousta istumaan, yrittää keskittyä minuun.
  
  
  Kysyin ensimmäisenä. "Haluatko lukea englanti?"
  
  
  Hän tuijotti minua hetken, huohottaen, sitten vilkaisi hänen rypistynyt kumppani. Kun hän katsoi takaisin, oli uusi eroaminen hänen kasvonsa. "Kyllä," hän sanoi. Hän opiskeli korttini nopeasti. "Oletko KIRVES?"
  
  
  "Se mitä yritin kertoa", sanoin kärsimättömästi kerralla.
  
  
  Hän kohotti tummat kulmakarvat. "Näyttää siltä, että virhe tehtiin."
  
  
  Nousin ylös ja hän kamppaili hänen jalkansa. "Nyt katsotaanpa kortin", sanoin hiljaa. Hän otti sen pois ja ojensi sen minulle. Kun olin tarkkailun, hän auttoi hänen ystävänsä ylös. Mies ei voinut laittaa mitään painoa päälle hänen oikea jalka. Kun hän tajusi, että hänen nilkkansa oli murtunut, joitakin vihamielisyyttä palasi hänen kasvoilleen.
  
  
  I. D. todentaa. Kyllä, se oli salainen poliisi. Palautin kortin, sekä toisen miehen aseen. Hän hiljaa hyväksytty se.
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Nyt olemme molemmat tyytyväisiä." Aloin lähteä.
  
  
  "Tulee ilmoittaa siitä?" mies aseen kanssa kysyi.
  
  
  Minä huokaisi. "Ei, jos sinä älä osoittele minua", sanoin osoittaen revolveri. Käännyin ympäri ja lähti takaisin palatsin edessä. Salaperäinen mies katosi jälleen. Ja on osa tämä turvajärjestelmä oli todella alkaa käydä hermoilleni.
  
  
  Kolmannessa luvussa.
  
  
  Seuraavana aamuna, pyysin Collins, agentti CIA: n toimintaa, ota yhteyttä Länsi-saksan Suurlähetystön nähdä, jos tyttö nimeltä Ilse Hoffmann oli siellä töissä. Se oli sunnuntai ja toimisto oli suljettu, mutta Collins tunsi saksan suurlähettiläs henkilökohtaisesti ja voisi soittaa hänelle kotiin.
  
  
  Suurlähettiläs sanoi, että tyttö nimeltä Ilse Hoffmann työskenteli siellä, ja antoi minulle kuvaus, joka sai minut vakuuttuneeksi, että tämä oli tyttö, jonka olin tavannut edellisenä yönä. Suurlähettiläs lähetti hänen sijaisensa vastaanottoon ja kertoi hänelle, että hän voisi ottaa toisen työntekijän kanssa häntä. Ehkä Ilse oli ilmaissut halunsa mennä, ja hän oli ottanut hänet.
  
  
  Yritin muistaa, kuka istui vieressä Ilsa illallisella. Muistelin, että hän oli ympäröi keski-ikäisiä miehiä. Mikä tahansa niistä olisi voinut olla lähetystöstä. Se, että myöhemmin hän lähestyi minua, yksin, ei ole itsessään merkittävä. Se oli vain luonnollista, että hän haluaisi löytää enemmän mielenkiintoinen yritys.
  
  
  Collins yritti ottaa yhteyttä työntekijän kotonaan, mutta kukaan ei vastannut. Tämä kaveri oli varmaan hauskaa hänen päivä pois.
  
  
  Tyttö näytti todellinen, mutta se ei tee minusta vähemmän epäilyttävän. Minulla oli paha tunne tästä tehtävästä. Hawke teki useita suosituksia CIA: n ja Venezuelan turvallisuus poliisi. Vartija näytti tiukempi nyt, mutta tunne ei mene pois. Hawke oli se, liian. Aavistukset eivät ole kovin tieteellinen, mutta my business-oppii kiinnittämään huomiota intuitio. Ne voivat kehittyä useita pieniä seikkoja, jotka eivät ole tarpeeksi iskuja teille tietoisella tasolla, mutta on olemassa enneunia, että syttyy punainen valo jossain syvällä sisälläsi. En tiedä, mitä se on. Tiedän vain, että olen pelasti henkeni monta kertaa seuraamalla minun arvauksia.
  
  
  Ehkä se ei ollut mitään tekemistä tytön kanssa tai jopa mies, jonka olin nähnyt kahvilassa, tai ehkä jopa palatsissa. Se voisi olla jotain, joka ei liity heitä, väijyvä syvällä varjoissa minun alitajuntaan. Mutta tyttö ja salaperäinen mies oli riittävä syy minun varovaisuus, aavistus, tai puute aavistus.
  
  
  Minulla oli lounas kahvilassa lähellä Ibarra-Aukiolta ja lähellä Avenida Baralt. Kun olin syömässä, paraati ohi ja voisin nähdä sen selvästi. Siellä oli tanssijoiden puvut, kellukkeet, puristettu paperimassa päitä sauvat ja siteet. Ihmiset oli hauskaa, ja aloin rentoutua hieman.
  
  
  Tapasin Hawk ravintolassa iltapäivällä, aivan kuten olin kertonut. Hän oli istuu ulkona auringossa, yllään kirkkaan sininen urheilu paita, jossa kaulus auki ja sininen huivi löysä solmu. Hänen päänsä oli tumma sininen baskeri kallellaan jauntily sivuun. Hän näytti ikääntymisen Hemmingway luonnetta. En tukahduttaa hymyillen ja istuutui häntä vastapäätä pieni pöytä.
  
  
  "Tee olosi mukavaksi, Nick, ja älä tee mitään kommentteja asu. Yritän sulautua loma joukosta."
  
  
  Se on edelleen sama vanha Haukka alla baskeri. Hän veti pois yksi hänen pitkän Kuubalaisia sikareita, hieman päähän, ja sylkäisi sen pois. Sitten hän laittoi sikarin suuhunsa ja kääntyi hitaasti, kastelua se. Sikari tuntui ristiriidassa baskeri ja paita. Lopuksi hän sytytti sen ja alkoi piirtää itsensä osaksi loistava elämä. Se oli eräänlainen rituaali hänelle, ja hän ei koskaan lakannut hämmästyttämästä minua.
  
  
  "Olet kaunis, sir", sanoin, huolimatta hänen kehotuksia.
  
  
  Hän katsoi minua terävästi. "Ei niin komea kuin, että musta tukka kauneus olet tanssinut viime yönä. Mitä luulet on palkallinen?"
  
  
  "Hän vaati," sanoin. "Hän näytti hyvin kiinnostunut minusta."
  
  
  "Kyllä, tiedän", hän sanoi. "Joko sinulla on sitä tai et." Hän hymyili vino.
  
  
  "Itse asiassa, hän laittoi minut minun vartija," minä sanoin, muistaa. "Katsoin häntä tänä aamuna, mutta hän näyttää olevan kunnossa."
  
  
  "Mitään muuta mielenkiintoista vastaanotossa?", hän sanoi, nieleminen vaikeaa hänen sikari. "Sitä paitsi, tyttö?"
  
  
  Kerroin hänelle, että mies ja tapaan Venezuelan turvallisuus poliisi. "Tietenkin, en ole varma, että se oli sama henkilö," minä sanoin.
  
  
  "Tai jos se oli, se on jotain tekemistä sen kanssa uhka." Ei ole mitään vikaa, mies menossa samaan kahvila ja vastaanotto kuin minulle samana päivänä. Ehkä olen vain hermostunut."
  
  
  Tarjoilija tuli ja me molemmat tilasimme Pernod. Emme voi jatkaa keskustelua, kunnes hän toi juomat ja vasemmalle.
  
  
  "Tyttö melkein pyysi minua tapaamaan hänet härkätaistelu iltapäivällä", sanoin, kun hän lähti.
  
  
  Hawke ' s kulmakarvat nousivat. "Todella?"
  
  
  "Hän sanoi, että hän oli fani."
  
  
  Haukka söi sikari, hänen laiha kasvonsa synkkä, hänen luiseva runko kumartui pöydän yli. "Mitä sinä sanoit hänelle?"
  
  
  "Sanoin hänelle, että olisin siellä, jos voisin. Mutta minulla on muita ajatuksia. Haluan palata palatsiin iltapäivällä nähdä, mitä voin oppia minun salaperäinen mies."
  
  
  "Se on virkistävä asenne," hän sanoi, yrittäen olla hymyillä. "Joskus tuntuu siltä, että sitä on vaikea puristaa työtä kiireiseen sukupuolielämää."
  
  
  "Nämä ovat vain vääriä tarinoita, jotka olivat levittävät inhottavan KGB: n upseerit, jotta häpäistä minua", hymyilin.
  
  
  Hän naurahti. "Itse asiassa, kun olet saada alas liiketoimintaa, olet hyvin pysyviä. Mutta haluan sinun olla erityisen varovainen tässä tapauksessa. Se voi olla hyvin vaarallista sinulle."
  
  
  "Onko ideoita?"
  
  
  Hän istui ja mietti hetken, ennen kuin puhuu. Lämmin iltapäivän aurinko kimalteli hänen valkoiset hiukset, ja kääntyi hänen kasvonsa väri auringonpaistetta. "Ei mitään erityistä. Mutta jos henkilö, joka hyökkäsi kimppuusi, training center oli KGB: n, ja jos hän osoittautui sama henkilö jonka näit täällä kaksi kertaa, se voi tarkoittaa, että he ovat järjestää sinulle jotain."
  
  
  "Jos olin onnekas, he olisivat voineet tappaa minut koulussa."
  
  
  "Se ei välttämättä sovi niiden tarkoitus", hän sanoi hitaasti. Hän katsoi minua. "Mihin aikaan härkätaistelun aloittaa?"
  
  
  "Kello neljä. Tämän pitäisi olla ainoa tapahtuma, Venezuelassa, joka alkaa ajoissa."
  
  
  Hän vilkaisi hänen rannekello. "Sinulla on runsaasti aikaa tehdä tätä."
  
  
  "Haluatko tavata tytön ja härkätaistelu?"
  
  
  "Kyllä, minä tiedän. Mielestäni meidän on parasta selvittää, mitä hänen kiinnostuksensa sinua on." Jos se on puhdas rakkaustarina, hyvin, nauti siitä, mutta ole varovainen. Jos se ei ole, haluamme tietää siitä."
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Se on härkätaistelu."
  
  
  "Tule takaisin huomenna. Olen katsomassa Picasso-Museo de Bellas Artes kello kymmenen aamulla huomenna.
  
  
  "Minä tulen", sanoin.
  
  
  Jos et ole koskaan ollut Nuevo Circo klo 3:30 p. m. sunnuntaina festivaalin aikana, et koskaan tiedä, mitä täydellinen kaaos näyttää. On niin paljon faneja roikkuu noin, että se on lähes mahdotonta päästä paikasta toiseen ilman rikkomatta niiden kautta. On olemassa keinottelijat kaikkialla, myy lippuja kaksi tai kolme kertaa hinta tavallinen lippu. Eri kauppiaat ovat tukkeutumisen avoin alue edessä areenalla, ja satoja taskuvarkaita työskentelevät kovasti. Minulla oli kova aika löytää keinottelija lippu tumma osa barrera, jossa Ilsa sanoi, että hän olisi istuu. Eturivin liput eivät ole niin helppo päästä festivaalin aikana. Mutta lopulta sain lipun ja meni.
  
  
  Sisällä tunnelma oli hyvin erilainen. Silti se oli meluisa, mutta ilmassa oli hiljainen ennakointi joukosta, ei ollenkaan, kuten pre-game aikaa Amerikkalainen jalkapallo peli. Löysin paikan, joka oli aivan areena, jossa kaikki oli nähtävissä lähietäisyydeltä. Sillä hetkellä, torvi kuulosti, ja miehen hevonen ylitti areenalla ja otti pois hänen hattu suuntaan presidentin laatikko. Hän oli vastuussa olevien virallisten ja sai luvan puheenjohtaja areena jatkaa härkätaistelun.
  
  
  Katselin ympärilleni Ilse, ja muutaman minuutin kuluttua huomasin hänen istuu vain kaksi osiota pois. Hän ei nähnyt minua. Mies, joka vuokrasi tyynyt oli kävely alas käytävällä vieressäni, ja minä otin yhden. Ilman tyyny, nämä kivi valkaisuainetta voi olla varsin epämiellyttävä. Kaksi paikkaa vieressäni oli tyhjä muutaman minuutin, mutta sitten pari Englantilaista tuli ja vei heidät. Härkätaistelijan paraati päättyi ja bändi lopetti soittamisen. Areena hiljeni. Katsoin Ilsa jälleen, ja hän näytti olevan etsii minua.
  
  
  Sitten portti avautui ja suuri musta härkä tuli kaatuu pois. Bullfighters seisoi esteen takana ja katseli synkästi kuin sonni veloitetaan burladero kilpi edessä niitä, törmäsi puuhun, ja jakaa sen äänekkäästi. Ilsa on suosikki, Nunes, oli yksi miehistä katsomassa. Hän oli ensimmäinen härkätaistelija bill.
  
  
  Englannitar vieressäni tuntui olevan kunnossa, katsomalla alkuperäisen veronicas ja rodillas kanssa iso punainen viitta, koska kaikki oli niin värikäs ja kaunis. Ja hän todella halunnut tyylikäs banderilleros. Mutta hän alkoi kääntyä kalpea, kun bull hit Picador on hevonen ja lähes gored Picador. Nunes oli taistelevat härkä, ja hänen viittansa oli mukavaa.
  
  
  mutta hieman räikeä. Lopuksi hän meni tappaa, ja veri virtasi. Ensimmäisellä yrityksellä, miekka osui luun, ja hän oli vetää se pois. Mutta toinen yritys oli onnistunut - terä tuli siististi. Nunez on cuadrilla jahtasi sonni ympäri, kunnes se putosi polvilleen ja matador valmis, se pois tikari juuressa kallo. Sitten tiimi muulit tulivat ulos ja vetää crimson-splattered ruho ohitsemme ja ulos rengas. Silloin englanti nainen oli ollut tarpeeksi. Hän oli todella vihreä, kun hänen miehensä vei hänet pois.
  
  
  Nunes palvotaan ympäri rengasta. Hän sai palkinnon enemmän kunnioituksesta hänen maineensa kuin hänen työstään. Hän ei ansainnut sitä tässä taistelussa. Hänen viittansa oli melko hyvä, mutta hän ei tappaa härän hyvin. Sen sijaan menee läpi sarvet, joka on tarpeen hyvä tapa, mutta vaatii tietyn määrän rohkeutta, härkätaistelija, Nunez puukotti eläin kuin teurastajan oppipoika.
  
  
  Kun huutaminen laantunut hieman, soitin Ilse. Hän kääntyi ääntäni, ja minä vilkutti hänelle.
  
  
  "Siellä on vapaita paikkoja täällä, jos haluat liittyä minua", huusin.
  
  
  Hän ei odottanut toista kutsua, mutta tuli suoraan minulle. Ilse oli yllään lyhyt mokka hame ja matching liivi yli pelkkä valkoinen pusero. Kun hän muutti, hame paljasti hänen pitkä, ruskettunut reidet.
  
  
  "Pelkäänpä, että minun suosikki härkätaistelija on ollut huono päivä", hän sanoi, istuu viereeni. Annoin hänelle minun tyynyn.
  
  
  Hymyilin wryly. "Me ei tehdä virheitä aika ajoin?"
  
  
  Hän hymyili takaisin ja sokaisi minut. Ehkä hän tekee paremmin hänen toinen sonni."
  
  
  "Olen varma siitä", sanoin. "Olen pahoillani, että lähdin niin nopeasti viime yönä. Mutta näin mies tiesi, ja hän oli lähdössä."
  
  
  Katsoin hänen kasvonsa, odottaa hänen reaktionsa, mutta sitä ei ollut. Olin varma, että hän olisi nähnyt mies, liian, ja olen miettinyt, jos hän tiesi hänet. Mutta jos hän teki, hän ei näytä sitä.
  
  
  "Tiedän, että liike on tärkeämpää kuin viestintä", hän sanoi. "Jos viestintä on liiketoimintaa."
  
  
  Minä hymyilin. "Hyvin sanottu."
  
  
  Voit kertoa, jos nainen haluaa mennä kanssasi sänkyyn, vaikka hän yrittää piilottaa sen sinulta. Se on lähinnä tapa, jolla hän katsoo sinua ja eleitä hän tekee hänen kädet ja kehon. Joskus hän menettää malttinsa-kun häntä keskustelu on kaikkea muuta kuin houkutteleva. Se voi auttaa sinua eksy tai selittää uusimman teorian thermodynamics. Mutta hänen ruumiinsa, hänen kemia, aina antaa hänelle pois. Ilsa puhui hienouksista härkätaistelun, mutta voisin kertoa hän halusi minua yhtä paljon kuin minä. Vaikka hänellä oli taka-ajatuksia varten, jotka haluavat nähdä minut, löysin itseni innolla tätä iltaa.
  
  
  Toinen härkätaistelija oli juuri tulossa ulos koskettaa hänen härkä, iso, kaunis härkä, yksi parhaista karjatiloilla. Härkätaistelijan oli tuntematon kenellekään, mutta hän otti riskejä miellyttää yleisöä.
  
  
  "Ole! Olé! " he huusivat.
  
  
  "Hän on hyvä", Ilse sanoi.
  
  
  "Kyllä." Olen nähnyt hänen tehdä mariposa, jolloin hänen viitta lepattaa kuin perhonen. "Tiedätkö mitään bullfighters?"
  
  
  "Ei henkilökohtaisesti", hän sanoi. "Vaikka tykkään katsella niitä suorittaa, eivät he ole minun tyyppiäni, tiedät. Joka tapauksessa, en yleensä pidä latinalaisen Amerikan miehet."
  
  
  "Kuinka kauan olet ollut suurlähetystössä?"
  
  
  "Koska minun saapumista Caracas, lähes vuosi sitten. Luulin, että halusin nähdä maailmaa."
  
  
  "Ja nyt minulla ei ole?"
  
  
  Hän katsoi minua hänen siniset silmät, ja sitten katsoin takaisin kehään. "Se voisi olla ... se on yksinäinen tyttö vieraassa kaupungissa tämän koon."
  
  
  Jos se ei ole vihreää valoa, en olisi koskaan nähnyt sitä. "Menit vastaanotto viime yönä poikamies", sanoin.
  
  
  "Ah, Ludwig." Hän oli nauraa. "Hän on hyvä ihminen, mutta hän tykkää kerätä perhosia ja lukea pitkiä kirjoja antiikin historia. En ole edes varma, että hän tykkää tytöistä."
  
  
  Vaihdoimme hymyjä. Minä kysyin. "Työskentelet hänelle?" Tiesin, että Ilse Hoffmann ei toimi hänelle.
  
  
  Hän ei katsonut minuun, vaan tuijotti härkätaistelija. "Ei, Ludwig. Mies nimeltä Steiner."
  
  
  Vastaus oli oikea, mutta en ollut vielä tyytyväinen. "Tiedän, Hampuri hyvin. Missä asuit siellä?"
  
  
  "Vuonna kaupungin pohjoispuolella. Friedrichstrasse. Puiston lähellä."
  
  
  "Voi, kyllä. Tunnen alueen. Asuit siellä vanhempiesi kanssa?"
  
  
  "Vanhempani kuolivat auto-onnettomuudessa, kun olin hyvin nuori," hän sanoi.
  
  
  Se oli myös totta. Lähettiläs mainitsi, että Collins Ilse Hoffmann oli orpo.
  
  
  Olen pahoillani.
  
  
  Katsoimme härkätaistelu. Ostin kaksi juomia virkailija, ja Ilse näytti nauttivan siitä hyvin paljon. Nunes ilmestyi ja toimivat paremmin kuin ensimmäisellä yrityksellä. Siellä oli vain kaksi härkää vasemmalle, ja he olivat huhutaan olevan epäkypsä vasikat toisen luokan ranch.
  
  
  "Miksi emme jätä nyt ja nauttia drinkin yhdessä jonnekin?" hän ehdotti.
  
  
  Katsoin hänen sinisiä silmiään ja näki kutsun uudelleen. "Kuulostaa hyvältä", sanoin.
  
  
  Meillä oli juoda läheisessä kahvilassa, ja sitten otin Ilse ulos syömään El Hardin, Avenida Claud. Kun olimme syöneet, hän kutsui minut luokseen drinkille. Koska en vieläkään ymmärrä häntä ja koska "viettelevä lupaus hänen silmissään todella muutti minua, menin.
  
  
  Hän oli suuri huoneisto lähellä Plaza Miranda. Se oli sisustettu vanhaan espanjalaiseen tyyliin ja koristeltu hieno antiikkia. Siellä oli pieni parveke, jolta on näköala kapea katu.
  
  
  Kun saimme sisällä, Ilsa kääntyi minuun ja, seisoo hyvin lähellä, sanoi, " No, tässä me olemme, Scott."
  
  
  Hänen huulensa olivat pehmeät ja kokonaisuudessaan, ja helppo päästä. Suljin lyhyt matka ja suuteli häntä. Hän vastasi sydämellisesti, kuin hän oli odottanut koko päivän. Vastahakoisesti, hän veti pois.
  
  
  "Tee meille juotavaa, kun en muuta", hän sanoi.
  
  
  Hän katosi makuuhuoneeseen. Kaadoin meille lasilliset konjakkia kristalli karahvi, ja kun olin valmis, Ilse oli palannut. Hänellä oli yllään pitkä, tiiviit kaapu, joka ei jättänyt mitään mielikuvituksen varaan. Hän sulki verhot, sitten tuli luokseni ja joimme konjakkia.
  
  
  Otin takkini pois, kun hän oli makuuhuoneessa ja ei viitsinyt piilottaa luger ja stiletto. Katsoin hänen ilmettään, kun hän näki heidät. Toivoin, että se olisi yllätys, ja se oli. Mutta en voinut olla varma, oliko se aito.
  
  
  "Mitä on tämä kaikki, Scott?", hän sanoi.
  
  
  "Oh, vain aseet", sanoin rennosti. "Meidän täytyy ottaa ylimääräisiä varotoimia suurlähetystössä, kun jotain tällaista konferenssi tapahtuu."
  
  
  "joo. Tietenkin", hän sanoi.
  
  
  Olen opiskellut jokainen yksityiskohta hänen ruumiinsa läpi paksu kangas hänen kaapu. Laitoin alas minun lasi. En ollut edes kokeillut, mutta jotenkin se ei tuntunut tärkeältä tällä hetkellä. Ilsa otti kulauksen ja laittaa se alas, liian. Laitoin käteni ympärille hänen hoikka vyötärö ja veti hänet lähelle. Jotenkin, kylpytakki lisätty vaikutus. Ei käyrää tai käyrä liha oli piilossa minun touch. Suutelin häntä taas, ja hän painoi voimakkaasti minua vastaan käteni siirtyi hänen ruumiinsa.
  
  
  "Scott", hän sanoi.
  
  
  Kumarruin alas ja hitaasti riisuin kylpytakkini, antaen sen pudota lattialle. Hän seisoi liikkumattomana, katse silmiini. Hänen ruumiinsa oli mahtavampi kuin olisin voinut kuvitella. Hänen hengitys tuli matala, ja hänen koko, pyöreät rinnat muutti. Otin pois kotelosta ja stiletto tupella ja heitti ne pöydälle lähellä leveä sohva takana. Hän auttoi minua riisuutumaan, käveli sohvalle ja vahvistaa sitä.
  
  
  "Tule tänne," hän kuiskasi.
  
  
  Menin tapaamaan häntä. Luomme yhdessä sohvalla, ja jännittävä tuoksu hänen hajuvettä täyttää sieraimeni. Hänen lämmin liha oli käsissäni, ja hänen makea maku oli minun huulet. Hän muutti itsepintaisesti kohti minua, koska minun kädet ja huulet katettu turvota rinnat, hyväillen hänen herätti nännit. Hänen kätensä oli minulle, ja hän johti minut hänen, ja sitten kuuma makeus pyyhkäisi ylitseni. Lonkat kääntyi minua kohti, ja hänen jalat suljettu ympäri minun takaisin. Hän teki alhainen, aistillinen melua hänen kurkkuunsa kuin meidän intohimo rakennettu. Sitten hän päästää ulos terävä huuto, ja hänen pehmeän lihan ravisteli rajusti kuin minä räjähti sisällä hänen.
  
  
  Hieman myöhemmin, Ilsa sai jopa brandy. Makasin rento ja täynnä sohvalle, ojensi minun harjakorkeuteen. Jos tämä oli, mitä Ilse oli mikä viittaa siihen, vastauksena minun epäilyksiä, sitten ei ollut mitään järkeä jatkaa huolehtia hänestä.
  
  
  Silti, pidin häntä tarkasti silmällä, ja samaan aikaan pitää silmäni ase lähimpään pöytään. En anna Ilse juoda hänen konjakkia ennen join omani.
  
  
  "Piditkö siitä?" "Mikä se on?" hän kysyi, kun otin kulauksen.
  
  
  "Viinaa tai hauskaa?" Minä kysyin. Se oli silloin, että tunsin hieman huimausta.
  
  
  "Viihde", hän hymyili takaisin.
  
  
  "Se oli ensimmäinen luokka." Kuten olen istui reunalla sohvalla hänen vieressään, tunsin käteni kasvaa raskas.
  
  
  "Pidin siitä myös."
  
  
  Olen todella alkanut saada jännittynyt. Tunsin huimausta ja heikko, ja ei ollut mitään syytä siihen. Ellei Ilsa huumasi minut.
  
  
  "Mitä helvettiä..." sanat vain ei sovi.
  
  
  Ilsa ei sanonut mitään. Hän siirtyi hieman pois minulle.
  
  
  Minä katsoin häntä. Olin yhtäkkiä hyvin vihainen , sekä hänen ja itseni kanssa. Olen anna minun vartija alas, vaikka Hawke ' s varoitukset ja omat epäilykseni.
  
  
  Sanoin ääneen, ja sanat kaikui kummasti korvissani. En löi häntä kovaa kasvoihin, ja hän romahti sohvalla tukahtunut huokaus.
  
  
  Nousin ylös ja hoiperteli juovuksissa. Otin vaatteeni ja alkoi vetää niitä. "Mikä sinun oikea nimesi on?" Kysyin, yrittää vetoketju housuihin.
  
  
  Hän katsoi minun aseita, mutta minulla ei ollut rohkeutta yrittää saada yksi niistä. Hän pyyhki noro verta hänen suuhunsa. "Minun nimeni on Tanya Savich," hän sanoi.
  
  
  Minulla oli kengät jalassa nyt. Otin askeleen kohti taulukko, luger ja tikari makasi siellä ja lähes laskussa naamaani.
  
  
  Otin pöytään, mutta tyrmäsin sen yli ja se putosi lattialle. Olen nojautui käsivarteen sohva, seisoi tyttö nimeltä Tanya Savich.
  
  
  "Ja olet töissä KGB: n", sanoin.
  
  
  "joo. Olen todella pahoillani, Herra Carter, " hän sanoi pehmeästi. "Minä pidän sinusta."
  
  
  Katsoin häntä ja näki kaksi Tanoista. "Se oli konjakki, ei ollut se? Mutta joit sen itse. Ja minä katselin sinua kun menit hakemaan lasit. Mitä teit, pistää itse lääkkeen kanssa aiemmin?"
  
  
  "Se ei ollut konjakkia," hän sanoi, melkein surkeasti. "Se oli huulipuna. Ja olen hypnoottisen immuuni sen myrkyllisiä vaikutuksia."
  
  
  "Hypnoottinen...?" En voinut lopettaa kysymykseen. Tunsin lähestyvästä pimeydestä pese ylitseni, ja sitten kaaduin lattialle.
  
  
  En välitä enää aseisiin. Halusin vain taistella pimeyttä ja päästä ulos asunnosta. Jos saisin käytävällä, joku voi auttaa minua. Jotenkin löysin tarpeeksi voimaa nousta jaloilleni ja kompastua kohti ovea.
  
  
  Heti kun sain sen, se avattiin-ja siellä oli kaksi miestä seisomassa siellä. Yksi lyhyt, kalju rosvo oli typerä virne kasvoillaan. Toinen oli mies, jonka olin nähnyt kahvilassa ja palatsissa, luultavasti yksi, joka oli pitänyt minua aseella, training school Washington. Niiden kasvot hämärtynyt, koska lääke astui voimaan. Pitempi kaksi, yksi, joka oli kiusannut minua, koska Washington, astui minua kohti.
  
  
  "Vaikutat hieman sekaisin, Herra Carter."
  
  
  Minä huitaisin häntä kömpelösti. Hän väisti helposti, ja kaaduin päälle hänen tanakka kumppani, joka tarttui minuun ja piteli minua hetken, sitten löi minua kovasti päähän.
  
  
  Kaaduin takaisin asuntoon ja laskeutui taas lattialle. Kun lyhyt, tanakka mies seisoi edessäni, minä tarttui hänen jalkansa ja veti ne pois alta häntä. Hän putosi lattialle viereeni. Minä tuskin kuullut mitään venäjän rumia sanoja. Pitkä mies tuli ja potkaisi minua kylkeen.
  
  
  "Älä satuta häntä", kuulin tytön sanovan. "Ei tarvitse satuttaa häntä." Ääni tuntui tulevan toisesta päästä pitkästä tunnelista, tai ehkä muista maailman loppu.
  
  
  Pitkä mies vannoi äänekkäästi tyttö. Tanakka mies hyppäsi jaloilleen. Huimaus oli pahenemassa ja huonommin. Yritin saada polvilleni, mutta en laski voimakkaasti minun puolellani. Ajattelin, että he olivat täällä tappaa minut. Se oli salamurhata tärkein KIRVES agentti, ja se oli onnistunut. Mutta yksikään miehistä oli aseistettuja.
  
  
  "Luuletko, mitä teemme hänelle, ei vahingoita häntä?" Tanakka venäjä antoi ruma nauraa. Hän potkaisi minua kovasti kylkeen. Olen vaikeroi ja kaaduin takaisin. Kuulin, että tyttö nimeltä Ilsa Hoffmann tai Tanya Savich sanoa, hyvin valittu sanoja tanakka mies. Sitten äänet kuoli pois ja alkoi hyräillä hollowly korvissani.
  
  
  Hetken kuluttua, pimeys palasi, ja tällä kertaa se oli mahdotonta työntää sen pois. En olisi yhtäkkiä putoavat, putoavat läpi pohjaton musta tilaa, ruumiini hitaasti spinning kun kaaduin.
  
  
  Neljännessä luvussa.
  
  
  Kun heräsin, makasin lattialla kirkkaasti valaistu antiseptinen huoneessa noin kymmenen jalkaa neliö. Huone oli tyhjä lukuun ottamatta valkoinen pinnasänky. Kun katsoin heitä, katto valot loisti vahvasti päähäni. Minulla oli vaikeuksia istua ylös ja heti tunsi kipua minun puolella, jossa minulla oli potkittu. Olen tutkinut minun kylkiluita. Siellä oli kauhea mustelmia, mutta mitään ei ollut rikki.
  
  
  Minulla ei ollut aavistustakaan, miten he laittoivat minut tänne. Aluksi en edes muistanut tapahtumista, jotka johtivat sähkökatkos, mutta sitten vähitellen kohtaus, jossa tyttö tuli takaisin. Fiksuja ne laittaa huumeita hänen huulipuna. Mutta mitä hän sanoi hänestä immuniteetti? Ja miksi en muista nyt, hänen rauhoittava ääni puhuu minulle musertavaa pimeyttä, hänen aistillinen, vakuuttava ääni, joka käski minun nukkua rauhassa? Tosiasia on, olin täysin pois siitä, niin täysin, että olisin virkeänä, jos se ei olisi ollut jyskyttävä kipu kylkeeni.
  
  
  Joitakin vaikeuksia, sain ylös, käveli sänkyyn ja istui reunalla, hieroen kasvojani käsilläni, yrittää tyhjentää pääni. Mitä lääkettä he käyttivät minua vastaan oli väliaikainen ja ilmeisesti vaaraton. Jostain syystä en voinut ymmärtää, että he haluavat minut elossa ja vahingoittumattomina. Ehkä jopa ennen kuin se oli ohi, olisin toivonut, että he luodin pääni tytön asuntoon.
  
  
  Muistin, että Tanya on lämmin liha alla minua sohvalla. Seksiä aseena on aina ollut suosittu KGB: ssä. Mutta se ei olisi tarpeeksi saada minut ilman uutta kosmeettinen lääke. Huhuttiin, että Venäläiset olivat työskentelee satoja lääkkeitä, ja että he olivat vuotta ennen West tällä alalla. En ehkä ollut ensimmäinen vihollinen agentti niitä käytetään tämän lääkkeen. En halunnut kokea tämän mestaruuden.
  
  
  Katse takaisin, en ymmärrä Tanya on epätyypillinen käyttäytyminen tavallinen KGB: n agentti.
  
  
  Siellä oli yritys pelastaa minut pahoinpideltiin, miesten ja maininta jonkinlainen hypnoosi. Hypnoottinen immuniteetti, siinä kaikki. En ole koskaan kuullut, että termi ennen. Mieleni juoksi läpi kaikenlaisia mahdollisuuksia ja todennäköisyyksiä ja tullut mitään, ja päässäni jyskytti kiivaasti. En vain onnistunut saamaan täysin hämmentynyt, kun kuulin ääntä ovelta.
  
  
  En automaattisesti jännittynyt ylös. Ovi avautui ja kaksi miestä, jotka oli ilmestynyt Tanya asuntoon tuli. Lihava ja kalju mies oli sama ruma virne. Pitkä mies katsoi minua kiihkottomasti.
  
  
  "No," sanoi pitkä, " toivottavasti sinulla oli hyvä levätä." Se oli ehdottomasti ääni mies, joka hyökkäsi kimppuuni Washingtonissa.
  
  
  Minä sanoi. "Se oli sinun yllään sileää naamasi Washingtonissa."
  
  
  "Kyllä, se olin minä", hän sanoi alentuvasti." Henkilö tapoit oli vain Amerikkalainen, joka toimi meille. Hän oli uhrattavissa."
  
  
  "Ja sinä seurasit minua Caracasissa."
  
  
  "Tietenkin. Emme halua menettää yhteyttä, ennen kuin Tohtori Savich oli mahdollisuus ansa."
  
  
  "Tohtori Savich?"
  
  
  "Näet hänet pian," hän sanoi. Sinulla on tapaaminen meidän lab."
  
  
  "Laboratorioon?" Nousin ylös ja arvioitu etäisyys ja sijainti jokaisen henkilön, ihmettelevät, jos voisin kävellä heidän ohitseen ovelle. "Missä olen?"
  
  
  Pitkä mies hymyili. "Olet vielä Caracas. Olemme tuoneet sinulle uuden KGB: n laitos, Carter, suunniteltu erityisesti sinulle."
  
  
  Tanakka mies murisi. "Sinä puhut liian paljon!"
  
  
  Pitkä mies ei edes katso häntä. "Sillä ei ole väliä", hän sanoi kylmästi.
  
  
  Ihmettelen, mitä se tarkoittaa. Jos he aikoivat tappaa minut, miksi he eivät ole jo? Toistaiseksi ei mitään tämä on järkevää minulle.
  
  
  Sanoin, " Mitä aiot tehdä minulle?"
  
  
  "Saat pian selville. Mennään. Ja älä anna meille mitään ongelmia."
  
  
  Kävelin heidän ohitseen ovelle, ja he seurasivat minua. Katsoin ympärilleni valkoinen eteinen, toivoen löytää oven, joka näytti ulos. Se oli lyhyt käytävä, jossa on ovet molemmissa päissä ja pari muiden keskellä. Päätin, että lopullinen ovet pitäisi lopettaa. Ne olivat kiinni, mutta jotain kertoi minulle, että he eivät olisi auki. Ensinnäkin, Venäläiset ei ollut avaimia mukanaan.
  
  
  Tämä voi olla ainoa mahdollisuus paeta. Ei ollut mitään takeita, että olisin millään muotoa kokeile viiden minuutin kuluttua. Me kääntyi ja käveli kohti ovea aivan lopussa salin. Silloin en tehnyt yritys.
  
  
  Yhtäkkiä pysähdyin ja hyökkäsi tanakka mies taas, joka nautti fyysinen osa minun kaapata. Astuin voimakkaasti hänen vasen jalka, ja kuuli crunch ja äänekäs huuto kipua. Löin kyynärpääni hänen laaja kasvot, ja tuntui, hänen nenä litistää. Hän osui seinään hänen vieressään.
  
  
  Pitkä mies vannoi ja otti aseen hänen takki. Hän veti esiin aseen, ja se näytti kuin hän osoitti pääni Washingtonissa. Käyttöönotto ei anna minulle mitään mukavuutta. Otin käden ase, ja toisella kädelläni I löi häntä koko silmät. Hän esti maalin ja nopeasti polvea nivusiin. Kun hän löi minua, tunsin kauheaa kipua ja vahva hyökkäys pahoinvointia. Minä murahti ja menetin ase kädessä. Minun reaktiot olivat hitaampia, koska sivuvaikutuksia lääkkeen, ja tämä antoi sen merkittävä etu.
  
  
  Minä huitaisin käteni hänen kurkkuunsa, ja hän osittain taipua siihen. Mutta otin sen ulos vilkuillen isku aataminomena. Hän huohotti ja kaatui seinää vasten. Käännyin ja suuntasin ovelle lopussa hall. Minun piti hypätä kyyryssä hahmo tanakka mies, joka yritti vain saada jaloilleen. Toivoin, että tämä pitkä mies kestää hetken toipua, mutta odotukseni olivat lyhytikäisiä. Olin vain puoliksi oven, kun ase laukesi.
  
  
  "Odota, Carter. Tai seuraava luoti menee läpi aivoihin."
  
  
  Se oli vakuuttava uhka. Pysähdyin ja nojauduin seinään, ei katsomalla häntä. Mahdollisuuteni paeta on mennyt. Hetkeä myöhemmin, pitkä mies tuli luokseni ja työnsi revolverin minun kylkiluita.
  
  
  "Olet hyvin ilkeä ihminen, Carter," hän sanoi hengästyneenä, laittamalla käsi hänen kurkkuunsa.
  
  
  Toinen KGB: n agentti lähestyi meitä. "Jos se ei ollut heille", hän sanoi nopeasti venäjäksi, elehtiminen hänen peukalo toinen osa rakennuksen, " olisin tappanut hänet tässä ja nyt. Hitaasti ja tuskallisesti."
  
  
  Tanakka mies veti revolverin ja nosti sen löi minua päähän ja kasvoihin.
  
  
  "Ei!", sanoi pitkä mies. "Ajatella tehtävän."
  
  
  Tanakka mies epäröi, villi katse silmissään. Veri virtasi hänen nenä ja alas hänen huulet hänen leuka. Nenä oli jo turvonnut hänen kasvonsa. Katsoin häntä ja toivonut, että en olisi tappanut häntä. Se olisi vain hetki enää, ja se antaa minulle suurta tyydytystä.
  
  
  Mutta mies laski aseensa.
  
  
  "Tule," pitkä mies sanoi. "He odottavat meitä laboratoriossa."
  
  
  * * *
  
  
  He sitoivat minut suuri puinen tuoli. Olin laboratoriossa. Se oli suuri huone, joka muistutti minua leikkaussali suuri Amerikkalainen sairaala, paitsi että ei ollut leikkauspöytä näköpiirissä. Ehkä tuoli olin kahlittuna palveli samaa tarkoitusta. Siellä oli useita paloja elektronisten laitteiden huoneessa, ja värilliset valot vilkkuu ohjauspaneelit. Siellä oli kaksi teknikot työskentelevät koneita, mutta muuten olin yksin. Agentit lähtivät huoneesta, sitomalla minut tuoliin.
  
  
  Tämä tuoli oli kone itsessään. Se oli samanlainen kuin sähkötuoli, mutta johdot oli paljon monimutkaisempi. Siellä oli jopa päähine, jossa elektrodit törröttää. Aluksi ajattelin, että se oli jonkinlainen kidutus väline, järjestelmä, mutta se ei ollut mitään järkeä. Jopa Venäläiset mennyt niin pitkälle vain kiduttaa henkilö, jopa saada korkeimman salaisuuksia. Siellä oli myös enemmän primitiivinen tapoja, jotka voisivat tehdä tätä työtä niin hyvin kuin tahansa kone. Joka tapauksessa, agentit eivät pidä syvä valtion salaisuus, joko Venäjällä tai Lännessä. En ollut poikkeus. Itse asiassa, AX-aineita oli vähemmän syitä kuin useimmat pitää salaista tietoa, koska AX tehtävät olivat enemmän huolissaan erityisiä fyysisiä toimia vastoin toisen osapuolen kuin tutkimuksen ja tiedonkeruun.
  
  
  Kun olin vielä yrittää selvittää asioita, kuulin oven auki takanani ja kolme ihmistä huoneeseen. Tanya oli yksi heistä. Hänellä oli yllään valkoinen laboratoriotakkia ja horn-rimmed lasit. Hänen hiuksensa oli sidottu pulla, ja hän näytti hyvin synkkä ja määrätietoinen. Hän tapasi silmäni ja tuijotti niitä pitkän aikaa, ennen kuin puhuu. Luulen, että hän yritti kertoa minulle, että hän oli pahoillani tästä, mutta velvollisuus tulee ensin.
  
  
  "Kuinka voitte, Herra Carter?" "Mikä se on?" hän kysyi yleisesti.
  
  
  "Ei huono, ottaen huomioon olosuhteet," sanoin.
  
  
  Kaksi miestä ympäröi häntä. Yksi heistä oli tuttu, koska olin juuri lukenut hänen tiedosto ennen lähtöä Washington. Se oli Oleg Dimitrov, KGB: n residentti Caracasissa ja mies vastuussa kaikesta, mitä täällä on tapahtunut. Hän oli keskikokoinen, valkoiset hiukset ja suuri syntymämerkki hänen oikealle poskelle. Hänen silmänsä olivat kylmät ja kovat.
  
  
  "Niin olet surullisen Nick Carter," Dimitrov sanoi.
  
  
  "Kai se on turha kieltää sitä", sanoin.
  
  
  "Kyllä, se on hyödytön. Olen Oleg Dimitrov, koska olet luultavasti jo tietää. Tämä suloinen tyttö, joka auttoi meitä kiinni on Tohtori Tanya Savich, Venäjä on kaikkein loistava esiintyminen. Ja tämä herrasmies on hänen kollegansa, Tohtori Anton Kalinin."
  
  
  Valkohapsinen mies valkoinen lab takki toisella puolella Tanya katsoi minua yli hänen lasit ja nyökkäsi. Hänen katseensa sai minut tuntemaan kuin ameeba mikroskoopilla. Katsoin häntä Tanya.
  
  
  Minä kysyin. "A behavioristina?"
  
  
  "Se on totta, Nick. Toivottavasti et pahastu, jos kutsun sinut, Nick."
  
  
  Kuuntelin hänen äänensä, ja nyt ymmärsin, miksi se ei kuulosta saksaksi. Se oli venäjän ääni yrittää matkia englantia saksalaisella aksentilla. Se ei ollut täydellinen, mutta se oli tarpeeksi pitää minut arvaamaan.
  
  
  "Voit kutsua minua miksi haluat", sanoin. "En usko, että se on iso juttu. Vaikka se olisi kiva tietää, mitä aiot tehdä. Minun uteliaisuus sai paremmin minua. Teki kolme perustaa KGB noita noitia tai jotain?"
  
  
  Tanya hymyili, mutta miesten kasvot pysyivät kivinen. Dimitrov puhui, hänen äänensä korkea ja kireät. "Klassinen Amerikkalainen sankari, vai mitä, Herra Carter? Rohkea vitsi vaaran edessä."
  
  
  Katsoin Dimitrov. "Se on parempi kuin itkeä", sanoin vihaisesti.
  
  
  "Tutkimme nyt, Oleg," Dr. Kalinin kertoi hänelle.
  
  
  Dimitrov naurahti ja lähti. Labran oven auki ja sulje uudelleen, kun hän lähti. Kaksi teknikot koneita ei kiinnittänyt huomiota meille. Kalinin tuli ja työnsi taskulamppu silmäni. Koska hän toimi, hän puhui minulle, matalalla äänellä.
  
  
  "Tohtori Savich erikoistunut käyttäytymisen hallinnassa," hän sanoi hitaasti, katsoen minua silmiin. "Hän on yksi venäjän johtavia asiantuntijoita alalla huume mielenhallintaa, hypnoosia ja yleiset menetelmät käyttäytymisen hallinnassa."
  
  
  Hän sammutti valon ja katsoin Tanya.
  
  
  "Se on totta, Nick", hän sanoi. "Olemme kokeilleet valvoa ihmisten käyttäytymistä vuosia. Olen tehnyt paljon tutkimusta tällä alalla. Tohtori Kalinin työskennellyt tiiviisti meidän ryhmä, tallennus ja analysointi fyysisiä vaikutuksia hoitoa meidän potilaille, ja hän on erinomainen lääkäri maassamme ."
  
  
  Minä kysyin. "Aiotko suorittaa käyttäytymiseen kokeita minua?"
  
  
  "Olet ensimmäinen mies olla määräysvallassa tehostettua tekniikoita," hän vastasi, ja hänen äänensä paljasti hänen epävarmuus. Nyt olin varma, että Tanya ei tiennyt, että hän olisi soveltaa hänen tietojaan ja taitojaan niin kauhistuttavia tapauksia. Hänen siniset silmänsä katosi pari horn-rimmed lasit.
  
  
  "Aiotko ... käyttää minua jollakin tavalla?"
  
  
  Tanya nopeasti katsoi minua silmiin ja sitten kääntyi taas pois.
  
  
  Kalinin tuli hänen pelastus. "Aiomme tuhota Nick Carter," hän sanoi. "Ainakin jonkin aikaa. Et enää ole kuin Nick Carter."
  
  
  Olin vain katsomalla sitä. Ehkä olin oikeassa - viimeinen luoti Tanya on asunto olisi ollut minulle parempi pitkällä aikavälillä.
  
  
  "Ei ole enää olemassa?"
  
  
  "Aiomme suorittaa persoonallisuus elinsiirtoa," Kalinin jatkoi. "Voit tulla täysin eri henkilö. Ja että henkilö on ohjelmoinut meidät, Herra Carter. Sinun tulee olla ohjelmoitu kuin tietokone teknikko. Oletko alkaneet ymmärtää?"
  
  
  Katsoin häntä Tanya. "Voi Luoja, Tanya," kuiskasin.
  
  
  Siniset silmät kohtasivat. Hän painoi hänen kauniit kasvonsa minun ja piristyi pullo lähellä pöydän.
  
  
  "Tämä on nambulin", hän sanoi asia-of - factly, " lääkkeen vasta äskettäin kehittänyt meidän laboratorioissa. Tämä on mitä te kutsutte mielialaan lääke. Se on samanlaisia ominaisuuksia kuin LSD, mutta vaikutus meidän lääketiede on jo rajoitettu."
  
  
  "En voi odottaa kuulla," sanoin sarkastisesti.
  
  
  Hän jättää kommentin ja jatkui. "Kun nambulin annetaan, ajattelin prosessit keskeytetään perustasolla, ja persoonallisuuden muutoksia. Huumeiden käyttäjä tulee hyvin alistuva ja kokemuksia lisääntynyt suggestibility."
  
  
  Ehdotus, ajattelin. "Niin se on se."
  
  
  "Osittain," Tanya sanoi. "Vaikutuksen alaisena lääkkeen, sinun tulee olla erittäin alttiita ehdotusta pätevä hypnotherapist. Ja menetelmiä käyttäytymisen valvontaa on kehitetty vuosien tutkimus."
  
  
  Minä kysyin. "Mitä varten?"
  
  
  Tanya kääntyi pois.
  
  
  "Ei ole mitään järkeä mennä yksityiskohtiin," Kalinin sanoi, ottaen injektiopullo Tanya ja täytä ruisku nesteellä. "Joka tapauksessa, sinä et muista mitään, sanoi tämä keskustelu."
  
  
  Jotain hänen omahyväinen kasvot sai minut erittäin vihaiseksi. "Hitto," minä huusin hänelle.
  
  
  Hänen silmänsä välähti tavata minun, ja luulen, että näin heikko välähdys pelkäävät niitä, kun hän katseli minua. "Älä ole dramaattinen, Herra Carter. Olet vain vaikeuttaa itse."
  
  
  Tanya nousi tuoliltaan ja meni juttelemaan yhden teknikot. Kalinin järjestetään ruiskun edessä hänen kasvonsa, työntää mäntää tyhjentää kone ilmakuplia.
  
  
  Kovaa epätoivo tarttui rintaani. Se oli lähinnä asia paniikkia olen koskaan kokenut. En ole koskaan ollut pelkää fyysistä kipua tai kuolemaa, mutta se oli erilaista. Itse asiassa, he olivat tappaa minut, tuhota minun identiteetti, ja sitten käyttää kehon omia ilkeä tarkoituksiin. Mietin vain, se lähetti puistattaa alas minun selkärangan. Ja nyt tiesin, että uhka nöyryyttää HÄNTÄ ei ollut tyhjä yksi. Tämä suunnitelma, mitä se oli, otti niitä kuukausia tai jopa vuosia keksiä. Ja johtaa AX agentti tekee sen, he olivat melkein kotona.
  
  
  Teknikko tuli auttamaan Kalinin. Tanya kääntyi ja katsoi huoneen poikki meille. Teknikko rahapulassa kumi putki olkapääni ja rullalle hihassa ja paidan. Näin suonet ulkonevat minun kyynärvarren. Nambulin meni suoraan suoneen.
  
  
  Sydämeni jyskytti. Kun Kalinin tuli luokseni neula, taistelin epätoivoisesti nahka hihnat, yritän parhaani mukaan rikkoa niitä. Jos voisin nousta tästä tuolista, voisin helposti hoitaa nämä miehet. Mutta side oli liian vahva.
  
  
  Ei tarvitse taistella, Herra Carter, " Kalinin sanoi hiljaa, tarttui kyynärvarteeni. "Se on täysin mahdotonta ajaa tässä vaiheessa."
  
  
  Neula tuli alas, ja teknikko piti minun hartiat, joten en voinut liikkua. Siellä oli pieni vivahdus ilo Kalinin kasvoilla, kun hän lisätään neula laajentuneet suoneen, sitten painetaan alas ruiskun mäntää.
  
  
  Viidennessä luvussa.
  
  
  Minut valtasi tunne euforia. Sitten kehoni alkoi mennä tunnottomaksi. Minun hengitys hidastui huomattavasti, ja voin tuntea hiki valuu otsaani ja ylähuuli. En edes välitä, jos minut olisi huumattu, ja kauhea paniikki tunne oli poissa. Voin silti muistaa kaiken, he sanoivat minulle, ja tiesin, että he aikoivat käyttää minua joissakin kauhea kokeilu, mutta se ei häiritse minua enää. Tiesin, että minun pitäisi, mutta en välittänyt. Taistelin tämä tunne muutaman minuutin, yrittää sytyttää viha tunsin sisälläni, mutta mitään ei ollut jäljellä. Mitä he tekivät, mitä he sanoivat, että olen kunnossa sen kanssa. Se oli typerää taistella sitä, huolehtia siitä. Olin niiden armoilla, ja niiden voima oli valtava. Minä voin toimittaa sen, ja ehkä jotenkin hengissä. Sen jälkeen, kun kaikki, tämä oli mitä todella oli merkitystä pitkällä aikavälillä.
  
  
  Heidän kasvonsa kierretty edessäni - Tanya ja Kalinina - ja he katselivat
  
  
  Hän katsoi minua kuin olisin ollut marsu häkissä, mutta en välittänyt siitä. Heillä oli omia töitä, ja en anna heidän tehdä sitä.
  
  
  Kalinin saavuttanut minun kasvot ja nosti minun silmäluomet. Hän nyökkäsi Tanya ja vasemmalle. Tanya tuli kohdata minut. Hän istui hyvin lähellä. Katsoin hänen säihkyvät siniset silmät ja löysi ulottuvuuden en huomannut ennen.
  
  
  "Nyt sinusta tuntuu erittäin rento, hyvin kotonaan," hän kertoi minulle, pehmeä, aistillinen ääni. Minun ääni ja intonaatio lisännyt tunnetta hyvinvointia.
  
  
  "Kyllä," sanoin, katse syvän sininen uima-altaat hänen silmänsä.
  
  
  "Kun katsot minua silmiin, silmäsi väsyvät. Silmäluomet ovat tulossa todella raskas ja haluat sulkea niitä."
  
  
  Minun silmäluomet lepattivat.
  
  
  "On vaikea pitää silmät auki nyt. Kun lasken viiteen, voit sulkea silmäsi, koska et halua. Tunnet valtava helpotuksen tunne, kun suljet silmäsi. Sen jälkeen, kun olet lähellä niitä, sinun tulee hitaasti pudota syvään transsiin. Yksi. Olet hyvin väsynyt. Kaksi. Silmäluomet ovat hyvin raskaita. Kolme. Olet syvästi rento ja nöyrä. Neljä. Kun silmäsi lähellä, voit antaa ääneni opastaa sinut teidän vastauksia ja toimia. Viisi ."
  
  
  Silmäni tuntui sulkea omasta tahdostaan. Tiesin, että en voinut pitää niitä lähestyy, mutta en edes halua yrittää.
  
  
  "Olet nyt show hypnoottinen trance ja tottelee minun ääntäni."
  
  
  Hän puhui pehmeä, alhainen monotoninen, että oli jotenkin hyvin vakuuttava. Huomasin, että minulla oli hyvä koettu kaunis ääni hänen äänensä - että aistillinen, viettelevä ääni - ja halusin tehdä, mitä hän pyysi.
  
  
  "Ymmärrätkö?" "Mikä se on?" hän kysyi.
  
  
  "Kyllä, minä ymmärrän."
  
  
  Hyvä. Nyt olemme menossa laittaa tämä rengas laite päähäsi ja kiinnitä elektrodit." Tuntui, että joku siirtää laitteet pään yli. Se näytti panta, ja muistin sokkelo johdot niin, että juoksi ulos.
  
  
  "Kun minä puhun sinulle, Nick, voit saada audio-visuaalisia tietoja laitteesta. Mitä näet ja kuulet on miellyttävä ja auttaa sinua saavuttamaan syvimmässä transsissa." Jostain kuulin, napin painalluksella, ja sitten pyöritä kauniita värejä hyökkäsi pimeyden Tanya oli luonut. Yhdessä kukkia tuli pehmeä musiikki, kaunista musiikkia, jota en ollut koskaan ennen kuullut. Ja Tanya on ääni mukana kauniita nähtävyyksiä ja ääniä.
  
  
  "Kaikki lihakset kehon varovasti rentoutua, rentoutua helposti, ja saat valtava hyvänolon tunnetta. Olet liukuportaat, joka on liikkuvan alamäkeen. Jokaisen jalka, hitaasti laskea itse alas, ja sinusta tulee vieläkin rennompi. "
  
  
  Auto luotu liukuportaat minulle, ja sileä liukua minut kannettiin alas kautta sokkelo värejä ja pehmeä pimeys.
  
  
  "Lähestymistapa alareunassa liukuportaiden ja mennä hyvin, hyvin syvään transsiin. Sinun täysin ymmärrä minun ääneni." Olen saavuttanut pohjan, ja löysin itseni upea, vapaasti kelluva pimeydessä, että en ole koskaan halunnut lähteä.
  
  
  "Kysyn laskea viiteen, mutta kaipaat numero kolme. Et voi lausua numero kolme. Nyt laskea viiteen."
  
  
  Huuleni liikkuivat. "Yksi, kaksi, neljä, viisi." Suuni ja aivot ei ole mitään tekemistä numero kolme.
  
  
  "Erittäin hyvä", Tanya sanoi. "Nyt kertoa minulle nimesi ja kuka olet."
  
  
  Jotain syvällä sisällä minua vastustanut, mutta se kaikki-voimakas ääni kyseli minulta, niin minä vastasin: "minä olen Nick Carter. Työskentelen AX, missä minulla on koodinimi N..." en muista numero tai Killmaster luokitus." Seuraavaksi annoin tarkempaa tietoa tunnistamiseen.
  
  
  Hyvä. Nyt, kuuntele tarkkaan. Voit unohtaa, mitä juuri sanoit ja kaikkea muuta, joka liittyy menneisyyteen. Tällä hetkellä, voit kehittää täydellinen ja täydellinen muistinmenetys."
  
  
  Outo asia tapahtui. Eksoottinen väristys kulki lävitseni, ja kun se meni ohi, tunsin huimausta. Kun fyysiset vaikutukset kului pois, tunsin olevani erilainen. Se oli hienovarainen ero, mutta se tuntui kuin koko maailma ympärilläni oli kadonnut. Ei ollut mitään jäljellä maailmankaikkeudessa, mutta minun kelluva ruumis ja Tanya ääni.
  
  
  "Kuka sinä olet?"
  
  
  Luulin jo hetken. Se ei toiminut. Yritin parhaani, mutta en vieläkään osannut vastata. Minulla ei ole identiteettiä. Olin olento kelluu valtava pimeys, odottaa olla nimetty, luokiteltu ja luokiteltu.
  
  
  "En tiedä," minä sanoin.
  
  
  "Missä sinä asut?"
  
  
  "Tässä pimeyden", sanoin.
  
  
  "Mistä olet kotoisin?"
  
  
  "En tiedä."
  
  
  Hyvä. Voin virkistää muistiasi. Nyt voit nähdä kuvan henkilö edessäsi." Auton hyräili ja näin miehen. Hän oli pitkä, tumma tukka ja harmaat silmät. "Tuo mies on sinun", hän jatkoi. "Olet Rafael Chavez."
  
  
  "Rafael Chavez", sanoin.
  
  
  "Olet Venezuelan, joka vietti useita vuosia yhdysvalloissa. Olet syntynyt
  
  
  syntynyt Margarita ja koulutettuja Caracasissa. Olet työskennellyt useilla aloilla, mutta nyt olet aktiivinen vallankumouksellinen ."
  
  
  "Kyllä," sanoin.
  
  
  "Asut huoneistossa 36 Avenida Bolivar, täällä Caracasissa."
  
  
  36 Avenida Bolivar.
  
  
  Hän jatkoi kertomalla minulle, että minulla ei ollut perhettä tai ystäviä, ja että ihmiset vuorovaikutuksessa olivat harvat ihmiset tässä rakennuksessa, jotka olivat tovereita vallankumous.
  
  
  "Opit lisää itsestäsi myöhemmin," hän lopulta sanoi. "Sillä välin, sinun pitäisi levätä. Lasken viidestä takaisin. Kuin laskit, sinun tulee hitaasti tulla ulos trance ja palata tietoisuuteen. Viisi. Voit mennä ylös liukuportaita uudelleen. Neljä. Olet täysin levossa. olet levännyt, mutta ovat yhä enemmän tietoisia. Kolme. Kun silmät auki ja lasken yksi, et muista mitään, ennen kuin suljet silmäsi, ei mitään. Kun silmäsi auki, sinun on vain muistaa, mitä sanoin siitä, että olet Rafael Chavez. Et muista mitään, kunnes täydellinen muistinmenetys sarjaa. Yksi ".
  
  
  Avasin silmäni. Siellä oli tyttö, joka istuu siellä, ja tiesin, että olin nähnyt, että kasvot ennen, mutta minulla ei ollut aavistustakaan, missä olosuhteissa. Sen on täytynyt olla juuri ennen kuin suljin silmäni. En heti huomannut, että hän ei ollut Venezuelasta, joka sai minut vähemmän kiinnostunut kauniit kasvot. Puhuin hänen kanssaan sujuvasti espanjaa.
  
  
  Sanoin, " Mitä hyvä on?"
  
  
  "Olit alle lievä rauhoittava, Herra Chavez. Olet ollut onnettomuudessa ja osuma päähän, ja me huolehdimme olet in muutaman päivän. Haluatko todella tunnistaa teidän vallankumouksellinen kollegansa, Don? "
  
  
  Katsoin ympäri huonetta. Teknikko undid siteet, jotka pitivät minut tuoliin ja poistaa jotain päästäni. "Miksi, kyllä," sanoin. Asia on, en muista paljon.
  
  
  "Tämä on Tohtori Kalinin, ja minä olen Tanya Savich, venäläiset ystäväsi vallankumouksellinen liike. Nämä muut toverit ovat Menendez ja Salgado. He ovat olleet liikkeellä jo jonkin aikaa. Toimme sinut tänne, tämä yksityinen klinikka, kohdella sinua. Kun kaikki, että konferenssi on aivan nurkan takana."
  
  
  Minä kysyin. "Konferenssi?"
  
  
  Tanya hymyili. "Älä yritä muistaa kaikkea kerralla. Mene huoneeseesi lepäämään."
  
  
  "Kyllä," sanoin, dully. "Levätä. Olen hyvin väsynyt."
  
  
  * * *
  
  
  Huone olin ottanut oli miellyttävän hiljainen. Siellä oli vain sänkyyn makaamaan, mutta näissä olosuhteissa en voinut odottaa sairaalan sängyssä. Sen jälkeen, kun kaikki, olen mies etsintäkuulutettu, ei ollut minä? Ollakseni rehellinen, en muista paljon. Olen pahoillani, että en pyytänyt tyttö, miten onnettomuus tapahtui, koska en muistanut sitä. Yksi asia oli selvä - halusin toverit, joka paransi minut. En todellakaan tarvitse niitä. Heillä ei ollut aavistustakaan, miten vakavasti minun muistinmenetys oli. No, se on selvää jopa muutaman tunnin. Hyvät yöunet auttaa. Mutta mikä minua vaivasi, että en muistanut tärkeä konferenssi tyttö puhui. Aivoni pyörähti kuten olen yrittänyt muistaa, mutta lopulta nukahdin.
  
  
  Heräsin yhtäkkiä keskellä yötä. Minä näkyjä vai oliko se vain outoa unta? Se on ollut unelma. Olin vieraassa maassa, autiomaata. Juoksin alas tumma mukulakivikadulla ja takaa-ajossa. Olin tilalla pitkä musta saksa-pistooli, luultavasti Luger. Ammuin tämän miehen ja yritti tappaa hänet. Hän kääntyi ja ampui minua, ja minusta tuntui polttava kipu kylkeeni. Aseen käteeni tuli yhtäkkiä lyhyen käsitellään kirves. Sitten heräsin.
  
  
  Se oli outo uni. En muista, että missään muussa maassa kuin Venezuela ja yhdysvallat. Ja en ole koskaan ampunut mies elämässäni. Tai minua? Tätä mieltä.
  
  
  Kun aamu tuli, ruokaa tuotiin minulle, ja minä söin ahnaasti. Kun olin tehnyt, katsoin kasvojani peilistä. Ainakin se oli tuttua. Mutta kasvot eivät näytä kuuluvan Rafael Chavez. Katsoin vaatteita, jotka tuotiin minulle, mutta en tunnistanut niitä. Taskut olivat tyhjiä, ei tunnistamiseen. Noin tuntia myöhemmin, Menendez tuli ja vei minut takaisin huoneeseen, jossa on tuoli, lanka ja muut laitteet.
  
  
  "Hyvää huomenta, Herra Chavez," tyttö, joka antoi hänen nimensä kuin Tanya tervehti minua. "Oletko valmis uusi hoito?"
  
  
  "Kyllä, luulisin niin", sanoin, katsellen autoja. "Mutta onko se kaikki tarpeellista? Haluaisin tietää, millaista kohtelua saan."
  
  
  "Ole hyvä", Tanya sanoi, osoittaa minulle suuri tuoli. "Sinun täytyy luottaa meihin, Herra Chavez. Me olemme sinun ystäviäsi."
  
  
  Istuin alas tuoliin, mutta tunsin levoton. Halusin päästä pois tästä rakennuksesta, vaeltaa kaduilla Caracas, mennä takaisin minun huoneisto Avenida Bolivar. Olin varma, että nämä tutut paikat olisi palauttaa mieleeni ja saavat minut terveempiä. Lupasin itselleni, että jos tämä toiminta ei toimi, haluan mennä suoraan kotiin.
  
  
  "Nyt rentoutua," mies nimeltä Kalinin kertoi.
  
  
  "Minä annan sinulle lievä rauhoittaa." Hän piti kiinni neula minun kyynärvarren ja antoi minulle ihonalaisena injektiona.
  
  
  Nimi välähti mielessäni. Nambulin. Missä olen kuullut tämän aiemmin? Ennen kuin ehdin ajatella sen enempää, aloin tuntea syvää euforia pese yli minulle, ja olen menettänyt kiinnostuksensa sanat ja kaikki muu.
  
  
  Joku oikaistu oma päähine. En ole mielessä. Minuutti myöhemmin kuulin, että Tanya on ääni.
  
  
  "Haluatko sulkea silmäsi. Voit sulkea niitä laskea enintään viisi." Hän laskea, ja silmät kiinni. Siellä oli äkillinen välähdys väri pimeydessä, ja kuulin outoja musiikkia, joka jotenkin tuntui tutulta. Ääni hinattava pois, mutta värit ja musiikki veti minua alas ja alas. Minusta tuntui, että minulla oli liukuportaat. Sitten toinen ääni tuli ulos pääni. Ääni kertoi minulle kaiken minusta. Jokainen pieni yksityiskohta, minun syntymäaika minun viimeaikaiset toimet vasemmistolaisen liikkeen vapautumisen Venezuela tyrannimaisen imperialismin yhdysvallat. Siellä oli kuvia erityisiä kohtauksia. Kun se oli ohi, sain yksityiskohtaisen kuvan menneisyydestäni. Minun muistinmenetys on kovettunut.
  
  
  Olin jäsenenä poliittinen ryhmä nimeltä Kostaja, jonka tavoitteena oli syrjäyttää Venezuelan hallitus ja perustaa vasemmistolainen järjestelmän avulla Venäläiset. Minut rekrytoitiin muutama kuukausi sitten, ja pari päivää sitten olin loukkaantunut mielenosoituksessa ulkopuolella Yhdysvaltain suurlähetystö.
  
  
  Tanya puhui taas. "Johtajanne on pyytänyt meitä ilmoittamaan sinulle, että joukkoon sankarit ovat harvennus, koska pelkurimainen karkuruudesta edessä brutaali poliisi taktiikka. Siksi, se on välttämätöntä toimia nyt. Sinut on valittu suorittamaan tätä toimintaa.
  
  
  "Venezuela on tullut liian riippuvainen yhdysvalloista", hän jatkoi. "Yhdysvallat ostaa noin 40 prosenttia Venezuelan öljyn viennistä, joka antaa Amerikkalaiset tappava talous otteen Venezuela. Venezuelan presidentti ja hänen kapitalistinen hallitus on tuhottava ennen kuin ne luovuttaa koko maa Amerikkalaisille. Suunnitelmaa kehitettiin. suunniteltu tulevan Caracas Konferenssi mielessä.
  
  
  "Konferenssi on kokous Venezuelan Presidentti ja Varapresidentti yhdysvalloissa. Se antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden iskeä molemmat viholliset ihmiset. Myöhemmin, saat tiedon luonteesta suunnitelma, ja tiedot siitä, miten se tulisi toteuttaa. Ymmärrätkö? "
  
  
  "Kyllä, minä ymmärrän."
  
  
  Hyvä. Kun heräät, et muista yksityiskohtaisesti kaikki, että olen kertonut teille, ja kaikki, että sinulla on kuullut ja nähnyt kun syvässä transsissa. Jos on kysymyksiä mielessäsi yksityiskohdista, alitajuntaan mielessä antaa vastauksia ja täyttää mahdolliset aukot, jotka saattavat olla kiusaa sinua. Sinun ei kysymys oman identiteetin Rafael Chavez ja et kysymys voimassaolon hänen poliittinen filosofia."
  
  
  Muutaman minuutin kuluttua, silmät luonnollisesti avasi, ja minä muistin, kuinka Tanya laskea takaperin viidestä yhteen. Muistan myös kaiken menneen elämäni. Mitä he tekivät minulle, se toimi. Olen täysin toipunut minun muistinmenetys.
  
  
  Tanya hymyili. "Miten voit, toveri?"
  
  
  "Erittäin hyvä," sanoin. "Lääke sai minut muistamaan. Minun täytyy osallistua tehtävän vastaan Caracas Konferenssi, nyt muistan, että. Olen valmis?"
  
  
  "Olet valmis", hän sanoi.
  
  
  Kalinin kääntyi pois ja käveli teknikko perällä huone, jättäen Tanya ja minä yksin. "Sinä ja minä tunnemme toisemme paremmin kuin minä muistan?" Minä kysyin. Minulla oli ohikiitävä kuva Tanya makaa alastomana sohvalla.
  
  
  Siellä oli jotain hänen silmänsä, pieni hymy levisi hänen kasvoilleen. "Toivoin, että sinulla olisi muistaa. Meillä oli illalla yhdessä. Etkö sinä muista?"
  
  
  "Ei oikeastaan", minä sanoin. "Mutta hanko, tietty muisti minulla on, haluaisin muistaa enemmän."
  
  
  Hän nauroi hiljaa. "Ehkä voimme viettää muutaman minuutin yhdessä uudelleen, ennen kuin sinun jättää klinikalla."
  
  
  "Tämä on jotain, mitä odottaa", sanoin.
  
  
  Vaikka olin täysin kunnossa, ne vaativat, että pysyn huoneessani, ja loput. Ajattelin vähän siitä, Tanya. Outoa. Minun tehtäväni oli tärkein asia elämässäni, mutta en voinut olla ajattelematta tämän ylimääräisen tyttö.
  
  
  Kun en ollut ajatellut Tanya, olen yrittänyt rekonstruoida aiemmin, että olin melkein unohtanut koska onnettomuus. Ja kuten olen yrittänyt muistaa, mieleeni tuli pieni välikohtaus. Juoksin paljain jaloin, osaksi savea talon laitamilla Margarita. Sitten muistin, että tämä talo oli kotini, ja kaunis musta tukka nainen nimeltä Maria oli äitini. Hän ja isäni kuoli kun olin yhdeksän vuotta vanha. Pian sen jälkeen, saavuin Caracasissa, jossa olin oleskelee kanssa sukulaiset ja opiskelu tulee virkamies.
  
  
  Siellä oli vielä jotain outoa. Voisin muistaa joitakin asioita menneisyydestäni, mutta nämä asiat tuntui epätodelliselta, mielikuvat haalistuneet ja utuinen. Ja kun olen lakannut ajattelemasta niitä tietoisesti, ne vain katosivat unohduksiin ja ei näytä kuin todellinen osa minua.
  
  
  Yllättävän eloisat muistot olivat muutaman vuoden ajan olen viettänyt työskennellyt lastauslaituri Amerikassa.
  
  
  Vietin koko päivän omassa huoneessa. Sinä yönä Tanya tuli tapaamaan minua. Hän meni hiljaa ja sulki oven perässään. Nousin ylös reunasta minun kerrossänky, jossa luin lehdestä Caracas Konferenssi. Hän oli stetoskooppi ja leikepöydälle kädessään.
  
  
  "Voinko ottaa pulssin?", hän kysyi.
  
  
  "Tietenkin."
  
  
  Hän piti minun ranne hänen pieni, pehmeä käsi. Meidän silmänsä kohtasivat, ja hän kääntyi nopeasti pois. Hän teki huomautuksen hänen kaavio, sitten pidetään stetoskooppi rintaa ja kuunteli hetken.
  
  
  "Onko sinulla paha olo?"
  
  
  "Ei mitenkään."
  
  
  "On siellä hikoilu unen?"
  
  
  "En muista."
  
  
  Katseeni siirtyi hänen koko huulet aistillinen käyrät hänen ruumiinsa. Jälleen kerran, ärsyttävä kuva Tanya alasti sohvalla välähti mielessäni. Hänen seuraava kysymys tuntui psyykkinen.
  
  
  "Sinä sanoit, sinä muistit, läheisyys välillämme, Raphael."
  
  
  "Kyllä, muistan, että."
  
  
  "Voitko kertoa minulle, mitä sinä muistit?"
  
  
  Minä hymyilin. "ei. Se oli sinun. Sohvalla."
  
  
  Hänen kauniit siniset silmät välttää minun. Otin leikepöydälle ja stetoskooppi hänen ja heitti ne lattialle. Sitten olen varovasti veti hänet minulle. Suutelin häntä ja hän vastasi.
  
  
  "Olet todella ei nuku kanssani, etkö vain?" Kysyin hiljaa.
  
  
  Hän yritti siirtää pois, mutta pidin hänet takaisin. "Rafael, et ole rakastaja", hän sanoi. "Olet vallankumouksellinen. Sinulla ei ole aikaa naisille."
  
  
  "Minun on täytynyt löytää aikaa ainakin kerran", muistutin häntä.
  
  
  Hänen silmänsä löytänyt omani. "Kyllä, kerran." Hän näytti muistaa. "Vähän ennen mielenosoituksen Yhdysvaltain Suurlähetystössä. Toin huomaa oman asunnon ja pyysit minua jäämään."
  
  
  "Ja me suuteli, ja pidin sinua niin lähellä", sanoin hitaasti käynnissä käteni alas pituus hänen ruumiinsa.
  
  
  "Rafael, ole kiltti...", hän protestoi heikosti.
  
  
  Minä avasin hänen yhtenäinen vyötärö ja liukui käteni alla, tilalla hänen lähellä. I hyväili hänen rintojaan ja tunsin hänen nännit kovettua minun touch.
  
  
  "Raphael ..."
  
  
  Suutelimme jälleen. Hän pysähtyi kamppailee ja palasi minun hyväillä äkillinen, voimakas intohimo, hänen kehon jännittämistä kiivaasti kuin olen tutkinut hänen suuhunsa. Kun suudelma päättyi, me molemmat pidettiin meidän hengitä ja kaivattu enemmän.
  
  
  "Voi Luoja, Rafael", hän hengitti.
  
  
  Hän heitti pois hänen yhtenäinen ja pudotti sen lattialle. Katselin, kun hän veti hänen pikkuhousut alas hänen pitkä, sileä reidet. Hän käveli sänkyyn ja venytetty, hänen ruumiinsa tärisi jännityksestä. Olen nopeasti alasti ja makasi alas hänen vieressään. Sormet ja huulet jäljittää jokaisen sentin hänen kuuma, vapisevan lihan.
  
  
  Yhtäkkiä, hän yritti siirtää pois, mutta pidin hänen tiukka. "Mitä minä oikein teen kanssasi?" hän huudahti. En tukahduttaa hänen sanansa, jonka romahtaessa kieleni syvälle hänen suuhunsa. Hän alkoi vastata taas.
  
  
  En tiennyt mitä hän tarkoitti, ja en välitä. Kaikki voisin ajatella oli hänen kypsä, lämmin ruumis. Hän voihki himosta kuin minä rullattu hänen päälleen. Hänen reidet avannut minulle, ja voisin tuntea hänen kynnet kaivaa minun takaisin. Löin häntä, ja hän huusi nautinnosta. Silloin, kaikki oli pimeys, kiire ja kasvava, hillitön intohimo.
  
  
  Kuudennessa luvussa.
  
  
  Olin sidottu tuoli taas, ja huone oli täysin pimeä. He antoivat minulle toinen pistos, mutta tällä kertaa ei ollut kirjelmän ääniä. Olin vain huumattu. Tanya ja Kalinin olleet edes samassa huoneessa.
  
  
  Ne mainitsi jotain "viimeinen vaihe". Kuulin heidän sanovan sen venäjäksi, ja jotenkin ymmärsin, vaikka en muista koskaan venäjän oppimista.
  
  
  Kun istuin alas tuoliin, kuva ilmestyi pimeydessä edessäni. Se oli presidentti, ja hän oli antaa poliittista puhetta. Hän oli vain parinkymmenen metrin päässä minusta, elehtiminen, kun hän puhui. Hän sanoi asioita, jotka todella järkyttää minua. Rikoin pois kylmä hiki. Euforia muuttui voimakas viha kuin presidentin sanat tuli enemmän ja enemmän loukkaavaa, kovempaa ja kovempaa. Hänen kasvonsa hitaasti kierretty ja tuli pahasti vääristynyt. Hetken kuluttua, kasvot oli kaikki, että oli jäljellä kuvan. Se alkoi laajentua, kasvaa isompi ja rumempi kuin myrkky vuoti sen kierretty huulet. Kasvot oli niin lähellä, että voisin tavoittaa ja hyökätä sitä.
  
  
  Kuulin huudon huoneeseen ja tajusin, että se oli tulossa oman kurkun. Pääsin pois raivokkaasti, että kauhea kasvot, yrittää repiä kappaleiksi paljain käsin ja kynsien se sormin.
  
  
  Mutta en voinut saavuttaa sitä. Huuto oli huuto silkkaa turhautumista ja säälittävää epätoivoon ei voi tavoittaa ja tuhota kauhea kasvot. Hetken kuluttua, ääni hinattava pois, ja siellä oli hiljaisuus, vääristynyt kasvot, silti liikkuu edessäni.
  
  
  Yhtäkkiä
  
  
  Tanya ääni tuli ulos pimeydestä. "Tämä on sinun vihollinen. Tämä on mies, joka seisoo välillä ihmiset ja vapaus. Hän on inhottava, ruma eläin, ja hän syö ruumiita hänen ihmiset. Sinulla on aina inhosi ja pelkäsi häntä, mutta nyt olet kulutetaan epätoivoinen, julma vastenmielisyyttä. Vihaat häntä enemmän kuin olet koskaan vihannut ketään tai mitään."
  
  
  Luulin, että minun rinnassa oli noin räjähtää inhoa ja vihaa tunsin vääristynyt kasvot. Minun pitää muistaa, että presidentti on halpamaista sanoja ja puristi minun nyrkkiin kunnes minun kynnet repi minun kämmenet.
  
  
  Lopuksi kuva hiipui pimeyteen ja oli korvattu toisella. En tiennyt sitä aluksi, mutta sitten muistin, että se sanomalehti. Se oli Yhdysvaltain varapresidentti. Hän puhui englantia, mutta ymmärsin häntä täydellisesti. Hän selitti, että hän aikoo työskennellä tiiviisti Venezuelan hallitusta, ja että yhdysvallat olisi tarjota enemmän taloudellista ja sotilaallista apua pitää Venezuelan presidentin valtaan. Kun hän puhui, hänen kasvonsa muuttui. Hänen silmänsä kasvoi yhä vihainen, ja inhottava, inhottava sanat olivat sylki pois suustaan.
  
  
  Kun valot vihdoin tuli, olin hikoilu vuolaasti. Teknikko nosti minut tuolistani ja johdatti minut takaisin huoneeseeni. Huumeiden ja ylivoimainen tunteita oli täysin valutettu minun energiaa. Jalkani olivat niin heikkoja, että tuskin pystyin kävelemään.
  
  
  Takaisin huoneeseeni, teknikko auttoi minut istumaan sohvalle ja katsoi alas minua.
  
  
  Hän pyysi. "Oletko kunnossa?"
  
  
  "Luulen niin."
  
  
  Hän sanoi ystävällisesti. "Tämä on kaikki tarvittavat oman tehtävänsä."
  
  
  "Missä on Tanya Savich?"
  
  
  "Hän on kiireinen projekti."
  
  
  "Minun täytyy nähdä hänet."
  
  
  "Pelkäänpä, että se on mahdotonta."
  
  
  Minä katsoin häntä. Se oli nuori Venezuelan nimeltä Salgado. Hänen kasvonsa näytti rehellinen. Ehkä koska vilpittömyys olen nähnyt siellä, olen tokaisi jotain, mitä en edes tiedä, ajattelin.
  
  
  "Olen mitä he kutsuvat minua? Onko kaikki tämä todella tarpeen suosittu vallankumous?"
  
  
  Hänen silmänsä kapenivat minua. "Oletteko epäillä sitä?" "Mikä se on?", hän kysyi innokkaasti.
  
  
  "En... en tiedä. En usko niin. Joskus tuntuu siltä, että olen tulossa hulluksi."
  
  
  "Et ole hullu. Itse asiassa, olet täysin terve nyt." Hänen äänensä oli rauhoittava.
  
  
  Minä kysyin. "Kuinka kauan olen ollut täällä klinikalla?"
  
  
  Hän epäröi, sillä jos mietin onko vastaus minulle. "Ystäväni toi sinut tänne toissa iltana."
  
  
  "Kun olen valmis lähtemään?"
  
  
  "Tänään."
  
  
  Kiilasin itseni heikosti yhdellä kyynärpää. "Todella?"
  
  
  "Viimeinen vaihe päättyy myöhemmin tänään. Sinulla on muutama enemmän alustavat luokat. Seuraava ei ole kovin miellyttävä, mutta se on ohi ennen kuin huomaatkaan. Tämä on ehdottoman tärkeä osa konferenssia varten."
  
  
  "Millaista työtä tämä on?"
  
  
  "He kertovat sinulle myöhemmin tänään."
  
  
  Yhtäkkiä ovi avautui ja Tohtori Kalinin tuli. Hän tuijotti teknikko. "Mikä se on? Miksi olet vielä Herra Chavez?"
  
  
  Teknikko näytti hätkähdytti. "Hän halusi jutella."
  
  
  "Takaisin töihin", Kalinin sanoi pian.
  
  
  Salgado kääntyi ja lähti huoneesta.
  
  
  Katselin Kalinin lähestyä minua. En pidä ajatuksesta, että Venäläiset hallitsivat täällä ja että maanmieheni eivät saaneet puhua minulle. Venezuelan tulisi valvoa hänen vallankumous, mutta Kalinin käsitelty Salgado kuin huonompi.
  
  
  Kalinin antoi minulle tiukka hymy. "Olen hyvin pahoillani, että otin Salgado pois niin äkillisesti, Herra Chavez, mutta hän on velvollisuuksia muualla. Oletko kunnossa?"
  
  
  "Hieno", sanoin.
  
  
  Hän otti minun pulssi ja ei sanonut mitään vähään aikaan.
  
  
  "Erittäin hyvä. Sinun pitäisi levätä, ja me palaamme sinulle lounaan jälkeen." Sinulla on vakava oppitunti ennen sinua."
  
  
  "Voinko todella jättää tämä paikka myöhään illalla?"
  
  
  Minun kysymys sai hänet kiinni kenet. Mutta sen jälkeen lyhyt tauko, hän vastasi, " Kyllä. Voit olla valmis tänä iltana."
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Vihaan vankeus."
  
  
  "Niin me kaikki", hän sanoi, tarkoituksella. "Mutta meidän on tehtävä uhrauksia hyvä vallankumous. Eikö niin?"
  
  
  Nyökkäsin. Kalinin hymyili tiukasti ja lähti.
  
  
  Nukahdin hetkeksi. Yhtäkkiä kuulin itseni huutavan. Nousin istumaan suoraan minun kerrossänky, hikoilu ja vapina. Juoksin vapina käsi suuni, katsot vastakkaiseen seinään. Se ei pidä minusta pelkää - minä tiesin niin paljon itsestäni. Ne on antanut minulle lääkkeitä. Näin taas painajaista.
  
  
  Näin ruma kasvot pimeässä huoneessa ja kuullut ankara, vihainen ääniä. Se oli kaikki sekaisin minun kuvia. Kävelin pimeällä kujalla, jossa luger kädessä. Käännyin nurkkaan, ja yhtäkkiä valtava, kierretty kasvot ilmestyi eteeni. Hän näytti presidentti, mutta se oli epämuodostunut kasvot roikkuu pimeässä.
  
  
  Erotin luger uudestaan ja uudestaan, mutta että hirvittävän kasvot vain nauroi minulle. Hänen suunsa avasi, uhkaa niellä minut. Pitkät, terävät hampaat olivat tulossa minua. Sitten minä huusin.
  
  
  Sen jälkeen kevyt lounas, minut vietiin takaisin autoon huone - he kutsuivat sitä suuntaa huone. Teknikko varoitti minua, että tämä istunto olisi erilainen, ja hän ei liioitellut. Tanya tapasi minut huoneeseen kuin teknikot olivat vanteita minut tuoliin.
  
  
  "Se on turhauttavaa", hän sanoi. "Mutta se on ohi ennen kuin huomaatkaan."
  
  
  "Olen ajatellut sinua ennen", sanoin. "En pyytänyt sinua, mutta he sanoivat olit liian kiireinen tapaamaan minua."
  
  
  Miehet valmiiden vanne minut alas ja käveli yksi autoista. He eivät olleet käyttäneet sitä aikaisemmin. Se oli pieni ohjauspaneeli, mutta siellä oli kymmeniä vilkkuvia värillisiä valoja sen laskuri.
  
  
  "Mitä he sanoivat, oli totta," Tanya vastasi.
  
  
  "Näen sinut taas, kun olen lähtenyt täältä?"
  
  
  Hän kääntyi pois. "Se on mahdollista. Se kaikki riippuu tuloksista tehtävän."
  
  
  "En tiedä mitään siitä, missio," muistutin häntä.
  
  
  "Tiedät pian riitä."
  
  
  Tällä kertaa he käyttivät eri laitteiden - wire metal-yhtye rinnassa ja uusi päähine. Tanya varmisti, että kaikki oli niin kuin sen pitäisi olla, ja jätti huoneen.
  
  
  Ne sammutti valot, ja huomasin muutama enemmän kuvia pimeässä. Kuvat olivat jopa enemmän todellisia kuin ne, jotka olen nähnyt, että aamulla. En saanut kuvaa tällä kertaa, mutta tiesin, että aamulla annos ei ollut täysin mennyt vielä.
  
  
  Presidentti ilmestyi huoneeseen. Hän käveli väkijoukon läpi, heiluttaen käsiään häijysti hymyillen. Heti kun kuva ilmestyi, side alkoi tehdä jotain minulle. Siellä oli kauhea paine minun pää, ja kipu oli lähes sietämätön. Kun katselin kuvia liikkua, tuska syveni. Yritin vapauttaa itseni, avaaminen ja sulkemalla suunsa ja pelttarin kipua. Se vain paheni, kunnes luulin, että pääni oli menossa räjähtää. Huuto karkasi kurkustani. Mies irtautui joukosta ja juoksi kohti puhemies, heiluttaen valtava viidakkoveitsi. Terä kytkettynä, decapitating presidentti, ja hänen päänsä lensi väkijoukkoon, vuotaen verta kaikkialla. Ihmiset nauroi ja nauroi.
  
  
  Kipu oli poissa, ja tunsin vain makea tyhjyys fyysinen mukavuus. Presidentti oli kuollut, ja maailma oli pelastettu hänen tyranniaa.
  
  
  Toivoin, että istunto päättyi, mutta se ei ole. Toinen kohtaus täytti huoneen, kun presidentti antoi julkinen puhe. Kipu tuli uudestaan, ja minä työnsin vastaan sen, curling sisällä vastustaa sitä. Mutta minuun iski se. Tällä kertaa, kauhea paine minun pää oli mukana terävä kipu rinnassa, kuin jos olisin sydänkohtaus. Kuulin itseni huutaa, mutta kipu ei mene pois. Mies osoitti aseella presidentti ja repi takaisin hänen päänsä, jossa on ammuttu. Kipu hellitti välittömästi.
  
  
  Mutta jälleen kerran huone oli täynnä kuvia, tällä kertaa Yhdysvaltain Varapresidentti. Hän ajoi musta Cadillac virallinen paraati, ja tiesin, että Venezuelan presidentti ajoi hänen edellään autossa. Varapresidentti oli yllään kallis liituraita puku, elehtiminen imperialistically väkeä. Paine tuli jälleen, mutta tällä kertaa ei ollut supistumista rinnassa, vain kauhea kipu mielessäni. Seurauksena äkillinen räjähdys, savua ja roskat, varatoimitusjohtaja auto tuhoutui näkymätön pommi, ja jokainen auto sai surmansa. Toinen suuri räjähdys tapahtui huoneessa, ja auton Venezuelan Presidentti romahti. Kipu oli poissa ikuisesti.
  
  
  Minä romahti tuoliin, kun ne irrotetaan minua ja kääntyi pois laitteesta. Tohtori Kalinin oli vieressäni, mutta en nähnyt Tanya.
  
  
  "Pahin on ohi", hän kertoi.
  
  
  Kun hän oli valmis kuuntelemaan minua hänen stetoskooppi, hän auttoi minut pois tuolilta ja vei minut alas sali normaali projektio huone. Siellä oli sisäänrakennettu näyttö pitkälle seinälle, ja projektori osastolla takaisin huoneeseen.
  
  
  Kalinin laittaa ladattu Luger kädessä. Tuijotin häntä ilmeettömästi, edelleen tunnoton julma istunto. Se oli ase olisin käyttää minun painajainen.
  
  
  "Lääke on jo ohi", Kalinin kertoi minulle, " ja reaktio erilaisiin ärsykkeisiin aikana tämä osa koulutusta on aivan luonnollista. Sinun pitää aseen, ja tehdä mitä haluat. . "
  
  
  Katselin iso ase. Tiesin, että se oli saksalainen pistooli, mutta jotenkin se liittyy yhdysvaltojen kanssa. Kun yritin selvittää tämän, huone pimeni ja elokuva alkoi. Nämä olivat todellisia kuvia, varmaan otettu viimeiset pari päivää pre-konferenssin kokouksiin. Elokuva osoitti presidentti kävely alas kävelytie presidentin edessä.
  
  
  Palacio de Miraflores, hänen vieressään on yhdysvaltojen varapresidentti. Siellä oli kuvaajia ympärillä, ja presidentti oli rennosti puhua hänen Amerikkalainen vieras.
  
  
  Kuten luvut ruudulla näytti lähestyä minua, ylivoimainen tunne viha nousi rintaani ja tunsin levottomuutta päässäni, tunne voimakas epämukavuus. Kipu lisääntynyt tunne silkkaa inhoa. En voinut nähdä näytöllä enää. Miehet tulevat minulle tuli hyvin todellinen. Nostin pistoolin oikeaan käteeni ja osoitti sillä kaksi hahmoa. Pistin silmäni presidentti ensin. Olin ravistellen viha ja kipu, ja hiki juoksi alas otsaani. Minä veti liipaisimesta. Luvut olivat rauhallisesti kävellen minua kohti. Olin raivoissani. Ammuin uudestaan ja uudestaan, ja mustia aukkoja muodostunut tiheä kuvio presidentin rintaan. Minuuttia myöhemmin olen veti liipaisimesta tyhjään kammioon. Kuitenkin, kaksi luvut jatkoi lähestyä minua. Heitin aseen niitä, sitten ryntäsi heitä raivoissaan. Löin kovaa ja putosi raskaasti lattialle.
  
  
  Valot tuli, ja Kalinin auttoi minut ylös. Olin huohottaen ja väsynyt. Nyt kun elokuva on ohi, kipu ja viha ovat menneet minulta.
  
  
  "Erittäin hyvä", Kalinin sanoisi makeasti. "Hienoa, todella."
  
  
  "Haluan pois täältä", sanoin hänelle.
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi. "Emme tarvitse sinua kunnes tänään, kun sinulla on viimeinen istunto. Voit mennä takaisin huoneeseesi."
  
  
  He veivät minut takaisin valkoinen huone, jossa on kerrossänky, ja makasin alas voimakkaasti. Tuntui kuin useita tuskallinen unettomia päivää oli kulunut siitä, kun olin herännyt sinä aamuna. Nukahdin hetkeksi. Mutta tällä kertaa se ei ollut painajainen. Sen sijaan, minulla oli hyvin yksityiskohtainen unelma siitä, Tanya. Hän oli alasti sylissäni. Lämmin pehmeys hänen ruumiinsa kuluttaa minua, kuluttaa minut halu. Kaikki aistini olivat herättänyt - en voinut kuulla hänen kaunis ääni ja tuoksu huumaava tuoksu hänen hajuvettä. Ja kaikki läpi unelma, lämpöä intohimo, hän toisteli minulle, " olen pahoillani, Nick. Olen pahoillani, Nick."
  
  
  En voinut ymmärtää, miksi hän käytti, että ulkomainen nimi, mutta en vaivaudu korjaamaan häntä. En välitä, mitä hän kutsui minua. Ei mitään väliä, mutta kuuma, vaativa liha vääntelehti allani.
  
  
  Nousin istumaan yhtäkkiä. Ajattelin Tanya ja hänen käyttää vieraan nimi. Nick. Mitä se tarkoittaa? Olen haaveillut Luger, että Kalinin oli juuttunut minun nyrkki. As I lay siellä odottaa ne tuovat minun viimeinen istunto, olen miettinyt, jos siellä olisi ollut jotain enemmän viimeiset pari päivää kuin tiesin, enemmän kuin nämä ihmiset kertoivat minulle. Mutta he piti olla laillista. He tiesivät minusta kaiken, kaikki noin minun filosofiaa ja työni liikkeen kanssa. Olimme kaikki työtä saman asian, ja minun oli pakko luottaa heihin.
  
  
  Kun he tulivat hakemaan minua, he sanoivat, että se oli alkuillasta, ja olisin julkaissut muutaman tunnin jälkeen kunnon ateria. Olin ottanut suunnan, mutta ei rahapulassa osaksi suuri tuoli. Sen sijaan he pyysivät minua istumaan tavalliseen tuoliin Salgado. Sen jälkeen kun hän lähti, ja Tanya ja Kalinin tuli kolmas mies, venäläinen nimeltä Oleg Dimitrov.
  
  
  "Senor Dimitrov tekee tiivistä yhteistyötä leader-liikkeen," Kalinin selitti minulle.
  
  
  Katsoin miehiä Tanya. Hän kantoi nippu papereita kainalossaan. Hän antoi minulle hutera hymy.
  
  
  "Pitääkö meidän aloittaa?" "Mikä se on?" hän kysyi yleisesti.
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Eiköhän aloiteta."
  
  
  He revitä kolme tuolia ja istui vastapäätä minua, miehet molemmin puolin Tanya. Hän laittoi paperit syliinsä. Dimitrov tuijotti minua tarkkaavaisesti, ikään kuin yrittää arvioida oma sisin ajatuksia ja tunteita.
  
  
  "Pyydämme teitä ottamaan toisen hoitokuurin," Tanya sanoi. "Sitten olet valmis."
  
  
  Kalinin oli valmistella ruisku. Hän nojautui eteenpäin tuolissaan ja antoi minulle laukaus. "Saat vain pieni määrä rauhoittavaa tällä kertaa,"hän sanoi," koska me vapauttaa sinut välittömästi sen jälkeen, kun istunto päättyy." Koska neste tuli minun vein, hän veti neulan ja painetaan vanulapulla pieni haava.
  
  
  "Nyt", Tanya sanoi hänen pehmeä, hiljainen ääni,"sinusta tuntuu erittäin rento ja rauhallinen." Hänen äänensä hyräili, hyväillen minun aivot, ja pian olin sen armoilla. Olin täysin alistuva.
  
  
  "Tällä kertaa, pyydän sinua avaamaan silmäsi, mutta et saa tulla ulos syvään transsiin. Lasken viisi, voit avata silmäsi, mutta voit edelleen vuonna hypnoottinen tila."
  
  
  Hän laski hitaasti. Kun hän sanoi, viisi, silmäni avautuivat. Katsoin yhden kasvot toiseen. Olin täysin tietoinen kaikesta ympärilläni, mutta olin edelleen valtion korkea euforiaa. Olin täysin rento ja tiesin, että olin täysin armoilla, että ääni.
  
  
  "Teidät on valittu tärkein tehtävä"
  
  
  Tämä on tehtävä, että vallankumous on sitoutunut, " Tanya sanoi vakavasti. - Ylihuomenna, Caracasin järjestetään. Siellä on aamu-ja iltapäivän istunto. Venezuelan Presidentti, Varapresidentti yhdysvalloissa ja muita arvovieraita on läsnä. Konferenssi järjestetään Palacio de Miraflores.
  
  
  "Voit mennä iltapäivällä juuri ennen konferenssi kokoontuu jälleen. Sinulle annetaan karahvi vettä, johon voit siirtyä huoneeseen. Kun konferenssi jatkuu, laite piilotettu karahvi tappaa kaikki tässä huoneessa."
  
  
  Väristyksiä ilo ampui lävitseni.
  
  
  "Et voi käyttää aseita tappaa vihollisia, kuten yritit tehdä ennen. Mutta voit tappaa heidät. Ymmärrätkö?"
  
  
  "Kyllä, minä ymmärrän."
  
  
  "Naamasi näyttää erilaiselta, kun herään tästä trance. Teemme näytät Amerikkalainen vakooja nimeltä Nick Carter."
  
  
  "Nick Carter," hän toisti. Nick! Se mitä Tanya oli tapana kutsua minua unissani. Se oli aavistus, kuin unelma noin Luger.
  
  
  "Sinun tulee rakennuksen nimellä Nick Carter. Ryhmämme jäsen antaa sinulle karahvi, jossa on piilotettu laitteen. Voit ottaa karahvi konferenssin huoneessa ja aseta se pöydälle. Voit tehdä tämän, koska se on Nick Carter, joka meillä on eroon, joka on korkein taso, pääsy konferenssi."
  
  
  "Ymmärrän", sanoin.
  
  
  "Seuraavat kaksi päivää, sinun tulee olla poseeraa kuin Nick Carter. Aion nyt aloittaa lukemisen tiedosto, tämä agentti, ja sinun täytyy muistaa jokainen yksityiskohta niin, että voit onnistuneesti matkia Carter. Lisäksi, sinulla on varma tieto siitä, että henkilö syvällä sisälläsi. Voit käyttää vain tarpeeksi tietoa tehdä oman matkimista, ja ei ole enemmän ."
  
  
  Hän oli lukenut papereita sylissään. Tiedot oli helppo muistaa. Jotenkin se tuntui hyvin tutulta.
  
  
  "Minä olin se, joka kuoli itse pois, koska Ilsa Hoffman," Tanya totesi. "Kun me vapauttaa sinut, sinun tulee välittömästi ilmoittaa Cartersin pomo, David Hawke. Hän kysyy, miksi olit poissa touch kaksi päivää, ja hän kysy minulle, kuka hän tietää, kuten Ilse Hoffmann. Voit sanoa, että menit kanssani maa huvila muutaman päivän, koska halusi tarkistaa minua, mutta nyt olet vakuuttunut siitä, että olen kaiken epäilyksen ulkopuolella."
  
  
  "Kyllä," sanoin. "Epäilyksen yläpuolella." Tiedot oli pysyvästi tallennettu aivoissa.
  
  
  "Sinun tulee matkia Nick Carter yhtä taitavasti kuin voit, tekee kaiken, että sinulta odotetaan, kunnes päivä kello konferenssi. Sitten, sinun tulee jättää huomiotta kaikki tilaukset ne voivat antaa sinulle ja pään palace. Sinun pitäisi olla käytävällä ulkopuolella kokoushuoneen sisäänkäynti tasan kello yksi iltapäivällä. Tällä hetkellä meidän henkilö lähestyy sinua. Hänellä on yllään tummansininen puku ja punainen solmio, jossa on valkoinen neilikka rintapielessä. Hän antaa sinulle tämän karahvi, joka on yksi niistä, jotka käytetään neuvottelupöytään." Hän otti suuri, koristeellinen karahvi alkaen Dimitrov. "Sen sisällä, alla kaksoispohja, on tämä laite."
  
  
  Hän varovasti poistaa sähköisen gadget. Se näytti fancy transistori radio.
  
  
  "Laitetta ohjataan kauko-ohjaimella. Se säteilee ääntä laajalla taajuusalueella, laajempi kuin mitään aiemmin kehitetty. Tietyt taajuudet ja äänenvoimakkuus, äänen tuhoaa keskushermoston kudosta. Hyvin lyhyt altistuminen aiheuttaa tuskallisen kuoleman."
  
  
  Hän korvasi gadget karahvi. "Laite asetetaan haluttu taajuus kauko-ohjaus käynnistyksen jälkeen päivän istunto. Muutaman minuutin, se tappaa kaikki kuuloetäisyydellä, mutta se ei vaikuta kukaan huoneen ulkopuolella. Sen jälkeen, kun se on tehnyt työnsä, se tuottaa paljon pienempi ääni, joka kuulostaa edelleen erittäin korkea korville. Voit kuulla tämän äänen ulkopuolella kokoustila, jossa sinun tulee sijaitsemaan ."
  
  
  "Kuulen äänen kokoushuoneen ulkopuolella", toistin minä.
  
  
  "Kun meidän henkilö antaa sinulle vettä kannu, sinun tulee lähestyä vartijat huoneen oven ja kertoa heille, että palace henkilökunta on pyytänyt sinua antamaan kannu niin, että siellä on tuoretta vettä konferenssin jäsenet. Koska Nick Carter on lupa tulla kokoustila, niiden avulla voit ottaa karahvin sisällä ja asettaa sen pöydälle. Jätä se seinää vasten, ja ottaa muut karahvi lähimpään palvelu huone käytävällä. sinun tulee pysyä poissa alueelta, kunnes näet, että kaikki on tullut kokoushuone iltapäivällä.
  
  
  "Kun kuulet kimeä ääni huoneen, te tiedätte, että laite on tehnyt työnsä. Nyt kuuntele tarkasti." Dimitrov nousi ylös ja kääntyi kellotaulu pieni kirjoituskone seuraavassa taulukossa. Kuulin, kimeä huuto, joka muistutti minua melua lentokoneita.
  
  
  "Tämä on ääni kuulet."
  
  
  Hänen äänensä pysäytti hetkeksi. "Kun kuulet tämän," hän sanoi hitaasti, " sinun tulee muistaa kaiken, että oli haudattu alitajuntaan. Muistattehan kaikki, mitä sanoin, ei muistaa aiemmin. Sinun tulee muistaa kaiken, mitä tapahtui, ennen kuin tuli tämä klinikka. Mutta sinä et muista mitään, että täällä on tapahtunut. Tämä paljastaa totuuden, mutta se aiheuttaa vakavia hämmennystä. Myönnät ensimmäinen henkilö, joka puhuu sinulle, että olet istutettu kuoleman laite kokoushuoneessa. On se kaikki selvää? "
  
  
  "Kaikki on selvää", sanoin.
  
  
  "Myös, kun miehen kädet karahvi, hän sanoo:" Viva la revolución! Nämä sanat vahvistaa teidän ratkaista tappaa Venezuelan presidentti ja Amerikan, ja tunnet ylivoimainen halu kantaa karahvi huoneeseen, kuten minä tein. Olen käskenyt sinua."
  
  
  "Viva la revolutión", sanoin.
  
  
  Kalinin nousi ylös, meni pöydän ääreen, ja otti luger hän oli antanut minulle ja tikarin tupesta. Hän ojensi aseen minulle.
  
  
  "Pistä ase alas", Tanya sanoi. "Tuppeen on stidet olisi oltava kiinnitetty oikealla kyynärvarren."
  
  
  Seurasin hänen ohjeitaan. Ase tuntui hankala ja hankala. Kalinin toi tumma takki ja solmio, ja Tanya käski minun laittaa ne yli my aseet.
  
  
  "Murha-ase kuului Nick Carter," Tanya sanoi. "Sinun tulee tietää, miten käyttää niitä. Vaatteet olivat myös hänen."
  
  
  Dimitrov kumartui ja kuiskasi jotain Tanya korvaan. Hän nyökkäsi.
  
  
  "Et yrittää palata huoneisto Avenida Bolivar. Sinulla on myös ole yhteyttä Kostajat tai joku liittyy tämän tehtävän, ei edes henkilökunta klinikalla."
  
  
  "Erittäin hyvä," sanoin.
  
  
  "Nyt, Rafael Chavez, tulet ulos hypnoosi, kun olen laskenut viidestä yhteen. Sinun tulee olla sujuvasti englanti, ja tämä on kieli, jota voit käyttää, kunnes olet suorittanut sinun tehtäväsi. Olet valmis tehtävän, ja voit seurata minun ohjeita tarkasti.
  
  
  "Minä alkaa laskea nyt. Viisi. Olet Rafael Chavez, ja voit muuttaa kurssin modernin Venezuelan historiaa. Neljä. Presidentti ja Varapresidentti yhdysvallat ovat teidän kuolevainen vihollisia. Et ole antanut sitä paljon ajatellut. ilman tarkoitusta, mutta tappaa nämä kaksi miestä niin kuin olimme suunnitelleet. Kaksi. Kun heräät, et tiedä, että olet hypnoosissa. Et muista niiden nimiä, jotka ovat täällä, mutta tiedät, että olemme ystäviä vallankumous, joka on valmis sinua sinun tehtäväsi ."
  
  
  Kun se saavutti numero yksi, kolme edessäni näytti hämärtää hetkeksi, sitten tuli keskittyi jälleen. Katsoin yhden kasvot toiseen.
  
  
  "Oletko kunnossa, Raphael?" "Mikä se on?" makea nuori nainen kysyi.
  
  
  "Olen kunnossa", sanoin hänelle englanniksi. Yllättävää kyllä, sanoin sen ilman vaikeuksia.
  
  
  "Kuka olet seuraavat kaksi päivää?"
  
  
  "Nick Carter, Amerikkalainen vakooja."
  
  
  "Mitä aiot tehdä, kun lähdet täältä?"
  
  
  "Kertomuksessa mies nimeltä David Hawke. Kerron hänelle, että olin kanssasi - Ilse Hoffmann - aikana Carter on poissa."
  
  
  Hyvä. Katso itseäsi."
  
  
  Menin peilin eteen. Kun näin kasvoni, se näytti erilaiselta. He muuttivat minun ulkonäköä niin, että näytin aivan Nick Carter. Olen saavuttanut minun takki ja veti luger . Wilhelmina nimi välähti mielessäni. Minulla ei ollut aavistustakaan, miksi. Joka tapauksessa, se ei tuntunut tärkeältä. Olen vetänyt pultin ja työnnetään pyöreä osaksi pistooli on jaosto. Olin yllättynyt minun kyky käsitellä asetta.
  
  
  Käännyin takaisin kolme. "En tiedä teidän nimiä", sanoin.
  
  
  Miehet olivat selvästi hymyilee tyytyväisenä. Kuitenkin, tyttö puhui. "Te tiedätte, että me olemme teidän ystäviä. Ja ystävät vallankumous."
  
  
  Epäröin. "Kyllä," sanoin. Tähtää aseella valoa huoneen poikki ja squinted pitkin tynnyri. Se oli loistava työkalu. Olen liukui takaisin sen koteloon.
  
  
  "Luulen, että olet valmis", tyttö sanoi.
  
  
  Pidin hänen katseensa hetkeksi. Tiesin, että siellä oli jotain välillämme, mutta en muistanut hänen nimeään. "Kyllä, olen valmis." Tunsin yhtäkkiä halu päästä pois sieltä, tehdä tärkein asia elämässäni - operaation nämä ihmiset oli valmis minua varten.
  
  
  Mies työpuku puhui. Hänen äänensä kuulosti melko autoritaarinen. "Mene sitten, Rafael. Mene konferenssissa Caracas ja tappaa vihollisia."
  
  
  "Se on tehty", sanoin.
  
  
  Seitsemännessä luvussa.
  
  
  "Missä helvetissä olet ollut?"
  
  
  David Hawke polki läpi hotellihuoneen musta raivo. Hänen harmaat hiukset oli pörröistä ja siellä oli syvä linjat noin hänen kylmä siniset silmät. En tiennyt, että Amerikkalaiset kykenivät tällaisia purkauksia.
  
  
  "Olin tyttö," minä sanoin.
  
  
  "Tyttö! Kaksi päivää? Tärkeitä tapahtumia tapahtui ennenaikainen loma. Se ei olisi huono, jos tulit tänne tiedotustilaisuus."
  
  
  "Hän näytti liian kiinnostunut liian nopeasti", sanoin. "Minun piti selvittää, jos se oli käytetään meitä vastaan millään tavalla. Hän kutsui minut maahan, villa pari päivää, ja en voinut saada yhteyttä, ennen kuin lähdimme. Kun pääsimme villa, minulla ei ole mitään tapa ottaa yhteyttä sinua."
  
  
  Hawk kaventunut hänen silmänsä minua, ja minä pelkäsin hän voisi nähdä läpi minun valepuvussa. Olin melko varma, että hän tiesi, etten ollut Nick Carter, ja hän oli vain pelaa pelejä kanssani.
  
  
  "On siinä koko tarina?" "Mikä se on?", hän kysyi, tartly.
  
  
  Hän ei uskonut sitä. Minun oli pakko improvisoida. "No, jos sinun täytyy tietää, että olen sairas. Ensin ajattelin, että tyttö oli myrkkyä minulle, mutta se oli vain vaikea, jos turisti on sairaus. En tee sinulle mitään hyvää, vaikka voisin ottaa yhteyttä."
  
  
  Kuten puhuin, hänen silmänsä olivat kiinnitetty kasvoni. Lopuksi he pehmennyt hieman. "Oh my God. Olemme partaalla huipentuma suurin tehtäväsi vuotta, ja sinä päätät saada sairas. No, ehkä se on minun vikani. Ehkä olen ajanut liian kovaa."
  
  
  "Olen pahoillani, sir", sanoin. "Mutta minun piti tarkistaa tyttö. Olen nyt vakuuttunut siitä, että hän on kaiken epäilyksen ulkopuolella."
  
  
  "No, kai se on jotain, vaikka jos se on jotain negatiivista."
  
  
  "Ehkä se oli villi hanhi chase," sanoin. "Joka tapauksessa, olen takaisin töihin. Mitä uutta?"
  
  
  Haukka veti pitkän Kuubalainen sikari. Hän puri loppuun ja rullattu sen suuhunsa, mutta ei sytytä sitä. Minulla oli vahva tunne deja vu - Haukka toisessa paikassa tekemässä samaa. Kaikki aavistuksia ja välähdyksiä mahdotonta puoli-muistoja sai minut hermostuneeksi.
  
  
  "Varapresidentti on tullut hulluksi. Hän sanoo, että me ylireagoimme turvallisuuskysymyksiä. Hän tarttui muutama CIA: n työntekijät ja lähetti ylimääräisiä Salaisen Palvelun miehet kotiin. Hän sanoi, että se oli epämiellyttävää paina on armeijan vartijat ympäri, sillä jos emme luota Venezuelan poliisi."
  
  
  "Se on liian huono," minä sanoin. Itse asiassa, kaikki oli hyvin. Vähemmän Amerikkalaiset minulla on noin toimimaan, sitä helpompaa minun tehtäväni on olla, kun en tullut kokoukseen.
  
  
  "No, on vielä paljon ihmisiä palace aseilla niiden taskuihin. Soitin N7, kun luulin, että saatat olla alareunassa kuusi-jalka reikä jossain."
  
  
  Ensimmäistä kertaa, tajusin, että yksi syy Hawke oli niin vihainen oli, koska hän oli todella huolissaan minusta. Tai pikemminkin, noin Nick Carter. Jotenkin tämä oivallus kosketti minua, ja huomasin ajattelevani, että Carter on kohtalo oli ulosmittauskelpoisuus järjestyksenvalvojat.
  
  
  Minä kysyin. "N7 on Savea Vincent?"
  
  
  "joo. Hän kirjautui kolmannen hotel, Las Americas. Sanoin hänelle, tarkistaa teidän katoaminen." Hän sanoi sarkastisesti ," Hän voi nyt siirtyä enemmän tärkeitä asioita. Tänään, Varapuheenjohtaja on läsnä ennakoimaton puolue järjesti puutarhassa Yhdysvaltain Suurlähetystö. Venezuelan Presidentti varmasti näy. Koska konferenssi tapahtuu huomenna, haluan aloittaa ottaen erityiset varotoimenpiteet, erityisesti tapahtumia, jotka eivät sisälly alkuperäiseen aikatauluun ." Hän oli pureskelua sikarin.
  
  
  Mainita nämä viholliset ihmiset sai minut huuhtele. Minut valtasi kuuma aalto vihaa, ja minun oli pakko yrittää parhaani mukaan olla se. Yksi väärä liikkua Hawk voisi pilata tehtävä.
  
  
  "Okei, olen siellä," sanoin.
  
  
  "Olet todella hyvä, Nick?", hän kysyi yhtäkkiä.
  
  
  "Toki, miksi ei?"
  
  
  "En tiedä. Sinä vain näytti erilaiselta hetkeksi. Kasvosi on muuttunut. Oletko varma, että olet vielä ole sairas?"
  
  
  Olen nopeasti hyväksytty tekosyy. "Se olisi voinut olla", sanoin. "En ole oikein oma itseni tänään." Luulin, että milloin tahansa hän voisi paljastaa minun valepuvussa ja en olisi voinut tappaa hänet kanssa luger taskussa. En halunnut tappaa häntä. Hän oli hyvä ihminen, vaikka hän oli yksi vihollisia. Mutta jokainen, joka on tavalla minun tehtävä olisi poistettava - ei ollut vaihtoehtoa.
  
  
  "No, et ole itse", Haukka sanoi hitaasti. "Olin menossa lähettää sinulle suurlähetystön tarkistaa, jos siellä on pari avustajia, jotka tulee palatsissa huomenna, mutta en usko, että olet valmis siihen. Sinun on parempi levätä, kunnes tänä iltana. "
  
  
  "Se ei ole tarpeen, sir", sanoin. "Olen onnellinen mennä suurlähetystö ja..."
  
  
  "Hitto, N3! Tiedät paremmin kuin väitellä kanssani. Mene takaisin huoneeseesi ja pysy siellä, kunnes olet tarvita. Soitan sinulle, kun on aika mennä suurlähetystöön."
  
  
  "Kyllä, sir", sanoin nöyrästi kiitollinen mahdollisuus välttää enemmän yhteyttä Amerikkalaiset kuin oli ehdottoman välttämätöntä.
  
  
  "Ja älä sotkea, että kirottu tyttö," Haukka huusi minulle.
  
  
  * * *
  
  
  Suurlähetystön puutarha on kaunis kaikkina aikoina, mutta tänä iltana he olivat erityisen upea. Siellä oli lyhdyt kaikkialla. Flaming grillit ja pöydät ruokaa perustettiin vieraille. Yksi pää puutarha oli leikkipaikka, jossa bändi soitti koko illan.
  
  
  Haukka ja Vincent olivat minun kanssani, mutta emme puhu toisillemme.
  
  
  Olin tavannut Vincent aikaisemmin kylpyhuoneessa. Vaihdoimme tervehdyksiä, ja olin melko hämmentynyt. Tiesin, että minun olisi pitänyt tietää hänelle, mutta en ollut valmis kohtaamaan toisen AX agentti. Minulla oli bluffata itse keskustelumme aikana, ja pelkäsin, että en ollut vakuuttunut. Vincent puhui lyhyesti AX pääkonttori ja edellisen tehtävän olemme työskennelleet yhdessä. En anna hänen puhua ja vain sovittu kaikesta, mitä hän sanoi.
  
  
  Varapresidentti ilmaantui melko aikaisin illalla. Yritin välttää sitä kokonaan. Hänen kasvonsa ja äänensä herätti niin voimakkaita tunteita, että olin varma, että haluan paljastaa henkilöllisyyteni jos tapaisin hänet kasvotusten. Menin bändi ja vain kuunteli heitä pelata. Musiikki oli kaunis, ja olin innolla päivä kun minun kotimaa olisi vapauttaa tyranniasta. Ensimmäistä kertaa tuntia, aloin rentoutua.
  
  
  Mutta onnea ei voinut vastustaa. Kuulin äänen takanani, ja se oli kauhea ääni Yhdysvaltain varapresidentti.
  
  
  "Herra Carter."
  
  
  Käännyin katsomaan hänen kasvojaan ja tunsi kauhea paine päässäni, mutta taistelin vastenmielisyyttä. Pysyvän välillä johtaja oli kaksi jäsentä Salainen Palvelu, joka nyökkäsi minulle.
  
  
  "Herra Varapresidentti," sanoin tylysti.
  
  
  "En usko, että olet tavannut presidentti," hirviö sanoi. Hän huomautti, lähestyy lukua, ja näin miehen vihasin eniten maailmassa. Hän oli totisena ja vankka mies, näennäisesti harmiton vanha mies, jolla on laaja hymy ja rinta täynnä nauhat ja mitalit. Mutta tiesin, mitä hän edusti, ja se sai vatsani purra. Hän tuli seisomaan rinnallamme. Kaksi plainclothes poliiseja ja hoitohenkilökunta olivat takana.
  
  
  "Herra Presidentti, tämä on yksi parhaista nuoret miehet meidän erityisiä palveluja," Varapresidentti sanoi. "Herra Carter."
  
  
  "On ilo tavata teidät, Herra Carter."
  
  
  Läheisyys, jotka kohtaavat tehnyt minun viha lähes hallitsematon. Olen taistellut ylivoimainen halu heittää itseni hänelle ja repiä hänet kappaleiksi paljain käsin. Hiki puhkesi otsaani ja tunsin puristavaa tunnetta rinnassa, joka edelleen kasvaa ja kasvaa. Päähäni sattui niin paljon, että luulin sen räjähtävän.
  
  
  Minä huohotti ja kääntyi pois kaksi miestä. Minun täytyi koota itseni, mutta en tiennyt miten tehdä se. Katsoin noin synkkä kasvot. "Ilo, Herra Presidentti", sanoin.
  
  
  Kaikki tuijottivat minua kuin olisin menettänyt järkeni. Turvallisuus henkilökunta tutki minua tarkasti.
  
  
  "Oletko kunnossa, nuori mies?" Presidentti kysyi.
  
  
  Silmäni kamppaili vastaamaan hänen. "Voi, kyllä", sanoin nopeasti. "Minä pärjään kyllä. Minulla oli taistella turistien kanssa."
  
  
  Varapresidentti oli katsomassa minun kasvojani. "Sinun on parasta levätä, Herra Carter," hän sanoi hiljaa. Hetkeä myöhemmin he puhuivat Amerikan suurlähettiläs.
  
  
  Äkillinen epätoivo, käännyin seuraamaan niitä. Käteni meni minun takki. Olin menossa vetää pois luger-pistooleita ja ampua niitä päähän. Mutta kun tunsin kylmän metallin ase vastaan käteni, tulin järkiini. Tämä ei ollut suunnitelma, ja minun oli pakko totella käskyjä. Minä vedin käteni pois ja pyyhki hikeä takkini. Olen tärisi ympäri. Katsoin noin nähdä, jos joku huomasi tekoni, ja kun käännyin kohti rakennusta, näin minun AX kollega Savi Vincent katseli minua. Hän oli katsomassa koko ajan.
  
  
  Taistelevat minun paniikkia, olen kiiruhti takaisin suurlähetystön rakennus, miesten huone. Tunsin sairas ja oli pelkää aioin oksentaa. Minulla oli vielä ravistamalla, ja pääni tuntui kuin se oli menossa split auki.
  
  
  Kylpyhuone, kaadoin kylmää vettä päähäni ja nojautui raskaasti vasten pesuallas. Laitoin kasvoja pois mielestäni, ja kipu ja pahoinvointi alkoi laantua. Kun käännyin löytää pyyhe, Vincent oli siellä.
  
  
  "Mikä sinua vaivaa, Nick?", hän kysyi.
  
  
  Käännyin hänestä pois ja kuivataan itse. "Minun täytyy syödä jotain väärin", sanoin. "Luulen, että olen vielä vähän pihalla."
  
  
  "Näytät kamalalta", hän vaati.
  
  
  "Minusta tuntuu hyvältä nyt."
  
  
  "Eikö sinun pitäisi nähdä suurlähetystö lääkäri?"
  
  
  "Helvetti, ei. Olen todella hyvin."
  
  
  Siellä oli pitkä hiljaisuus koska olen karkeasti kammattu tukka.
  
  
  "Minulla oli jotain juotavaa kahvilassa Beirut, kun olimme yhdessä," hän sanoi. "Muistatko? Autoit minut ulos tästä. Yritin maksaa palvelusta."
  
  
  Jotain syvällä sisällä aivoni reagoivat, kun hän mainitsi, että tapaus Beirutissa. Minulla oli hyvin lyhyt visio Savi Vincent laskussa vastaan vanha tiili seinään, ja minä aion auttaa häntä saamaan takaisin jaloilleen. Kun sekunnin murto-osassa, kohtaus katosi, ja olen miettinyt, jos olin kuvitellut sitä ollenkaan.
  
  
  Tämä järkytti minua. En ole koskaan tavannut Savi Vincent elämässäni. Miten minä muistan hänet Beirutissa? En ole koskaan ollut ulkopuolella Venezuela, paitsi silloin, kun olin yhdysvalloissa. En tiennyt mitään siitä, Libanon. Tai olin vielä siellä?
  
  
  Jälleen kerran, minulla oli tunne, että jotain oli piilotettu minulta klinikalla menneisyydestäni. Jotain hyvin tärkeää. Mutta ehkä olin väärässä. Ehkä lääkkeet stimuloida mielikuvitusta, jotta voisin keksiä kohtauksia, jotka auttaisivat minua näytellä Nick Carter.
  
  
  "Olen pahoillani", sanoin. "Kiitos mielenkiinnosta, Clay."
  
  
  Hän hymyili hetken, mutta sitten hänen huolensa palasi. "Nick, mitä helvettiä sinä siellä teit, kun joku puhui sinulle?"
  
  
  "Mitä tarkoitat?" Kysyin puolustautui.
  
  
  "No, hetken se näytti siltä, että aiot saada teidän Luger. Mitä oli tekeillä?"
  
  
  Olen henkisesti juoksi läpi useita mahdollisia vastauksia. "Voi, että. Luulen, että olen aika hermostunut. Minä näin hänet, hän saavuttaa hänen takki, ja hetken luulin, että hän oli ase. Tunsin itseni idiootiksi, kun hän veti nenäliina."
  
  
  Meidän silmänsä kohtasivat ja lukittu koska Vincent pani minun vastaus. Jos hän haastoi minut, minun täytyisi tappaa hänet täällä, ja se merkitsisi paljon ongelmia.
  
  
  "Kaikki hyvin," hän sanoi. Hänen äänensä pehmeni. "Sinun on parasta levätä, joten voit paremmin huomenna."
  
  
  Minä katsoin häntä. Hän oli tanakka mies, jolla on punertavat hiukset, luultavasti hänen puolivälissä kolmekymppinen. Hän oli avoin, rehellinen kasvot, mutta tiesin, että hän voisi olla kova.
  
  
  "Kiitos, Clay", sanoin.
  
  
  "Unohda se."
  
  
  Lopun iltaa, olen yrittänyt pysyä poissa pääasiallinen toiminta. Haukka ilmestyi jossain vaiheessa, kun kaikki oli katsot ryhmä tanssijoita ja seisoi vieressäni.
  
  
  "Kaikki näyttää normaalilta?" "Mikä se on?", hän kysyi, katsomatta minua.
  
  
  "Kyllä, sir", sanoin. Ihmettelen, jos Vincent koskaan kertonut hänelle minusta.
  
  
  "Ei näytä siltä, että sinun täytyy pysyä täällä pitkään, Nick", hän sanoi. "Olen myös lähettää Vincent takaisin hänen hotelli. Mutta nähdään palatsissa aikaisin aamulla. Vaikka kaikki näyttää hieno, minulla on vielä tämä tunne siitä varoitus. Huomasitko, että henkilö, joka oli vainonnut sinua? "
  
  
  Toinen tunne kohtaus välähti mielessäni - mies seisoo valkoinen huone pitää minua aseella. Ei, se oli käytävä, ei huone. Kosketin otsaani kädelläni, ja Haukka tuijotti minua.
  
  
  "ei. Ei, en ole nähnyt häntä." Miten en edes tiedä, millainen ihminen hän puhui? Mitään ei mainittu tiedosto, joka toverini lukea minulle. Ellen ole unohtanut.
  
  
  "Nick, oletko varmasti kunnossa?" "Vincent täällä, en luultavasti olisi voinut tehdä ilman sinua konferenssissa."
  
  
  "Olen kunnossa", sanoin hieman jyrkästi. Vilkaisin Hawke, ja hän katseli minua grimly, märehtiä pala sikari. "Olen pahoillani. Mutta minusta tuntuu, että minua tarvitaan konferenssissa, ja haluan olla siellä."
  
  
  En halunnut kuulla raaka-paniikki minun ääni. Jos Haukka saa minut pois turvallisuuden, en voi suorittaa tehtäväni.
  
  
  "Selvä", hän lopulta sanoi. "Nähdään huomenna, poika."
  
  
  En voinut katsoa häntä. "Se on oikein."
  
  
  Haukka käveli puutarhan läpi ja lähdin. En halunnut mennä takaisin hotellille. Tarvitsin drinkin. Otin taksin El Hardin, koska tunsin itseni yksinäiseksi ja jotenkin liittyvät tähän paikkaan tytön kanssa klinikalla. Kun pääsin sisään, olin yllättynyt nähdä hänet istuu nurkassa pöydän. Hän oli yksin, siemaillen lasi viiniä. Hän näki minut heti.
  
  
  Sinulla on myös ole yhteyttä Kostajat tai joku liittyy tämän tehtävän, ei edes henkilökunta klinikalla.
  
  
  Olen kääntyi pois ja meni pöydän huoneen poikki. Tunsin kauhea halu mennä hänen kanssaan, kertoa hänelle minun ongelmia, ota hänet sänkyyn kanssani. Mutta hän itse kielsi minua ottaa yhteyttä. Tarjoilija tuli ja tilasin konjakin. Kun hän oli poissa, katsoin ylös ja näki hänen seisovan minun desk.
  
  
  "Hyvää iltaa, Raphael." Hän istui viereeni. Hän oli vielä kauniimpi kuin muistin.
  
  
  Hänen nimensä yhtäkkiä pälkähti päähäni takaisin mielessäni. "Nimesi on... Tanya." Katsoin häntä silmiin. "Minun ei pitäisi tietää, että minä olen?"
  
  
  "Ei, mutta luulen, että tiedän, miksi teet tämän. Se on kaikki oikein."
  
  
  "Minun ei pitäisi olla sinun kanssasi, minun pitäisi?"
  
  
  "Minua pyydettiin ottamaan yhteyttä. Selvittää, miten olet tunne ja varmista, että olet hyväksytty Nick Carter."
  
  
  "Olin väärässä hänet", sanoin. "Mutta yksi nimeltään Hawk on liian huolissaan minun hyvinvointia. Olin käyttöön puhemies tänä iltana, ja se oli melko töykeä hetkeksi. Mutta luulen, että olen vakuuttunut siitä, Hawke, että olin kunnossa. "
  
  
  Tanya on kaunis synkistyi. "Haukka on ainoa henkilö, joka voi keskeyttää koko operaation. Sinun täytyy vakuuttaa hänelle, kaikin mahdollisin tavoin, että olet Nick Carter ja että voit suorittaa tehtävän konferenssissa." Hänen äänensä oli kireä ja kiireellinen. "On välttämätöntä, että sinulla on pääsy kokoustila aikana lounastauko."
  
  
  "Ymmärrän, Tanya", sanoin. Halusin
  
  
  ottaa hänet syliini ja suudella häntä. "Tule minun huoneeseeni", sanoin. "Jonkin aikaa. Tämä on tärkeä juttu minulle."
  
  
  "Haukka voi katsella sinua," hän sanoi pehmeästi.
  
  
  "Ei, se ei ole kuin että. Ole kiltti ja tule tänne."
  
  
  Hän epäröi hetken, sitten pääsi ulos ja kosketti hellästi kasvojani. Tiesin, että hän halusi minut. "Olen siellä puolessa tunnissa."
  
  
  "Odotan sinua."
  
  
  Neljäkymmentäviisi minuuttia myöhemmin, olimme seisoo hämärässä valossa minun hotellihuoneessa, ja annoin Tanya karkea halata. Suutelin häntä, ja hänen kielensä liukui suuhuni. Hän painoi lanteitaan minua vasten.
  
  
  "Rafael", hän hengitti.
  
  
  "Ota vaatteet pois", sanoin.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Me riisuttiin pimeässä. Muutaman sekunnin kuluttua, olimme molemmat alasti ja tuijottaen nälkäisesti at toisiaan. Tanya oli yksi kauneimmista naisista, joita olen koskaan nähnyt. Silmäni otti hänen koko, pyöreät rinnat, hoikka vyötärö, kaareva lantio ja pitkä, sileä reidet. Ja olin ihastui hänen pehmeä, aistillinen ääni. Ääni, joka puhui niin hiljaa ja vakuuttavasti minulle klinikalla. Siellä oli ylimääräistä vetovoimaa välillämme koska tämä erityinen suhde. Kaipasin elin, joka kuului, että rauhoittava, kutsuva ääni, ääni, joka oli niin valtaa minut.
  
  
  Kävelimme yhdessä sängylle ja suutelin häntä siellä, vetämällä hänen lähellä ja tunne hänen koulutettu rinnat paina minua vastaan, liikkuvat käteni yli turvonnut käyrät hänen reidet.
  
  
  Olimme molemmat hengittää raskaasti. Päästin irti hänestä ja hän makaamaan sängyssä, hänen täydellinen, kermainen käyrät näyttää kerma vastaan valkoiset lakanat. Muistin intohimoinen hetkiä huoneessani klinikalla. Yhtäkkiä minulla oli toinen muisto, unelma minulla oli klinikalla. Näin Tanya ojensi sohvalla eikä sängyssä, hänen koko kehon kutsuu minua luokseen. Oli se vain unta? Vai tapahtuiko se todella? Olin hirveän hämmentynyt.
  
  
  Menin sänkyyn ja makasi alas hänen vieressään, hänen edessään. Olen kosketti hänen polttava huulet minun, sitten juoksi huuleni alas hänen niska ja lapa.
  
  
  "Onko sinulla asunto Caracas?" Kysyin välillä suukkoja.
  
  
  "Miksi luulet, että," hän vastasi, hätkähdytti.
  
  
  "Onko sinulla leveä sohva oman asunnon?"
  
  
  Hän katsoi minua, ja ajattelin, että näin pelon hänen silmissään. "Miksi kysyt?"
  
  
  Minä sanoi. "Siinä missä me rakastelimme ensi kerran, eikö niin?" Kuten sanoit, se ei ollut asunnossani. Ei ole olemassa sellaista sohva omassa asunnossa." He näyttivät minulle pari kuvaa minun huoneisto Avenida Bolivar.
  
  
  Tanya näytti järkyttyneeltä. "Se on tärkeää?", hän kysyi.
  
  
  "Ei oikeastaan," sanoin, suudella häntä. "Se vain tapahtui minulle, kun olen nähnyt sinut täällä."
  
  
  Hänen kasvonsa rento uudelleen. "Olet oikeassa, Rafael. Se oli minun huoneisto. Tulin vain katsomaan sinua siellä nähdä, jos muistat."
  
  
  "Koska tehtävä?"
  
  
  "Koska minun naisellinen turhamaisuus." Hän hymyili ja painoi voimakkaasti minua vastaan.
  
  
  Lakkasin huolehtimasta ja unohti kaiken, mutta kiireellisyyden minun halu ja samettinen pehmeys hänen ihonsa.
  
  
  Luku Kahdeksan
  
  
  Seuraavana aamuna, Haukka, Vincent, ja menin Valkoinen Palatsi. Useimmat säännöllinen turvallisuusjoukot olivat siellä koko yön. Kuudelta aamulla, se oli jo hullujenhuone. Haukka kertoi Vincent ja minä tarkistaa, kokoushuone ja ympäröivän huonetta ennen yhdeksän-kolmekymmentä, kun konferenssi oli tarkoitus aloittaa. Olin hyvin hermostunut. Minulla oli outo tunne, kun olin tehnyt kaikki nämä turvatarkastukset, liikkuvat niin helposti ihmisten keskuudessa, jotka olivat siellä, jonka ainoana tarkoituksena on pysäyttää minua. Jos en ollut niin hermostunut, olin nauttia ironia se kaikki. Turvallisuus henkilökunta nyökkäsi ja hymyili minulle, ei edes epäillä, että minulla oli yksi, joka varmisti, että kukaan ei lähtenyt kokoustila elossa.
  
  
  Koko aamu, kasvot suunta huone tuli takaisin minulle uudestaan ja uudestaan, ja joka kerta he tekivät, rikoin pois kylmä hiki. Voima minun viha repi minut kappaleiksi. Halusin päästä sen kanssa, tehdä työni, ja vapauttaa maailma näiden kahden pahoja ihmisiä.
  
  
  "No, se on tunnin, ennen kuin kokous alkaa," Hawke kertoi minulle, " ja meillä on muuta tekemistä kuin meillä oli, kun lähdimme Washingtonista. Paitsi, että emme voi löytää pitkä henkilö, että kukaan muu ei nähnyt..."
  
  
  "Se ei ole minun vikani", sanoin jyrkästi.
  
  
  Hawk opiskeli minun kasvot, ja tiesin, että olin tehnyt sen taas. Välttelin hänen terävät silmät.
  
  
  "Kuka sanoi, että?", hän tiuskaisi takaisin.
  
  
  "Minä... olen pahoillani, sir. Luulen, että olen hieman hermostunut konferenssi."
  
  
  "Tämä ei ole kuin sinä ollenkaan, Nick", hän sanoi vakavasti. "Aina pitää pää kylmänä. Siksi luulen, että olet paras. Mikä sinua riepoo? Tiedät, että voit voittaa minut."
  
  
  Minä katsoin häntä. Se oli outo vaikutus minuun, ja en voinut ymmärtää, miksi. Pidin tätä miestä, ja jotenkin minusta tuntui hyvin lähellä häntä, vaikka en ollut koskaan ennen nähnyt häntä eilen aamulla. Se oli outoa.
  
  
  "Olen kunnossa", sanoin. "Voit luottaa minuun.
  
  
  "Oletko varma?"
  
  
  "Kyllä, olen varma."
  
  
  Hyvä. Jos löydät jotain, löydät minut turvallisuus päämaja."
  
  
  Kun hän lähti, halusin lyödä seinään. Minulla saattaa olla näytti Nick Carter, mutta en toimi kuten hän. Ja Haukka huomasi. Jos en olisi ollut varovainen, olisin jättänyt koko operaation.
  
  
  Kun konferenssin, palatsi oli uskomattoman levoton. Salit olivat täynnä ihmisiä. Siellä oli satoja toimittajia ympäri maailmaa. Ihmiset meni pois joka minuutti, ja siellä oli paljon huutaa ja elehtiminen. Kun johtajat saapuivat konferenssissa sali, yleisö heidän ympärillään oli niin paksu, että he voivat tuskin voi nähdä.
  
  
  Kun näin heidät jälleen lähietäisyydeltä, olen tuntenut niin täynnä vihaa heitä kohtaan, niin avatkaa vihaa, että minun piti kääntyä pois. En voinut edes katsella niitä tulla huoneeseen. Muutamaa minuuttia myöhemmin, kaikki oli sisällä, ja iso kahden hengen ovet kiinni perässään. Konferenssi on alkanut.
  
  
  Kun sain palatsi ja tarkastetaan ulos kokoushuone, huomasin, karahvi vettä pitkä mahonki pöytä. Se oli samanlainen kuin sain myöhemmin välitunnilla. Se oli tarjotin, sekä kymmenkunta kuohuviini kristalli lasit. Keskipäivällä, vesi jää kannu olisi tullut tunkkainen, ja palace henkilökunta olisi luonnollisesti tuoda tuoretta vettä iltapäivällä.
  
  
  Aamulla kesti vuoden. Kävelin levottomasti ylös ja alas pitkä käytävä. Muut vartijat katsoivat minua. Hallit olivat täynnä niitä. Kaksi Venezuelan vartijat, yksi CIA: n upseeri ja yksi Salaisen Palvelun agentti seisoi vartija ulkopuolella. Jokainen heistä tiesi, Nick Carter, ja kukaan ei ollut edes vilkaissut minua kun katsoin ympäri huonetta aiemmin.
  
  
  Noin yksitoista-kolmekymmentä, puoli tuntia ennen puoliajalla, käytävä kokoushuoneen ulkopuolella alkoi jälleen täyttyä. Tunsin kamala puristava tunne rinnassa, ja päätäni alkoi särkeä. Mutta tällä kertaa kipu oli lähes miellyttävä. Tiesin, että hän katoaisi heti, kun olin suorittanut tehtäväni.
  
  
  Vähän ennen taukoa, CIA: n agentti lähestyi minua. Hän ilmeisesti tunsi minut, ja minun olisi pitänyt tietää hänelle. En keskittynyt, ja hänen kasvonsa tulivat tutuiksi, vaikka tietenkään se ei ollut. Tämä oli kaikki ilmastoituja, ja minulla ei ollut aikaa murehtia, miten se toimi. Kuitenkin, nämä törmäykset sai minut hermostuneeksi. Yhden neiti voi pilata koko tehtävän.
  
  
  "Missä olet ollut, Carter?" mies kysyi. "Emme ole nähneet sinua täällä pari päivää."
  
  
  "A. olen ollut tarkkailun ulos muutaman epäilyttäviä henkilöitä", sanoin jännittyneenä, yritän parhaani mukaan kuulostaa luonnolliselta.
  
  
  "Kuka?"
  
  
  "Minä näki epäilyttävän näköinen mies vastaanotossa iltana, mutta se olikin umpikuja."
  
  
  "Oh, kyllä, olen kuullut siitä. Olen myös kuullut, että olit nukkumassa saksalaisen tytön hetkeksi. Onko mitään perää? " hän naurahti.
  
  
  Hymy yhtäkkiä muistutti minua yksi Yhdysvaltain varapresidentti ilmeen, kun hän esitteli minulle presidentti. "Miksi et eksy, olet epäpätevä paskiainen!" En murisi.
  
  
  Yhtäkkiä huomasin, Hawk ja Vincent seisoi vain muutaman metrin päässä ja katsoi minua. En nähnyt niitä tulossa.
  
  
  "Sinun pitäisi pitää tämä yksi hihnassa," CIA: n mies sanoi vihaisesti, kun hän nopeasti käveli ohi Hawk ja Vincent ja jatkoi käytävää pitkin.
  
  
  Haukka seisoi siellä, opiskelu minua hetken. Kun hän puhui, hänen äänensä oli rauhallinen ja matala. "Tule mukaamme, Nick", hän sanoi.
  
  
  "Haluaisin olla täällä, kun he tulevat ulos", sanoin. "Ei voi olla ongelmia."
  
  
  "Hitto, sanoin, tule meille!"
  
  
  Hieroin kättäni suuni. Olin pulassa, vain yli tunti mennä ennen kuin tapasin henkilön, joka palvelisi minua karahvi. Mutta en mitenkään voisi luopua Haukka. Hän ei antanut minulle vaihtoehtoa.
  
  
  "Hyvä on", sanoin hiljaa.
  
  
  Hawk johti meidät tyhjä oma huone, lähellä turvallisuus päämaja. Kun olimme sisällä, Haukka sulki ja lukitsi oven, kääntyi sitten minua. Vincent seisoi sivussa, näyttäen hyvin sekava.
  
  
  "Nyt", Haukka sanoi terävä, matala ääni. "Mitä helvettiä täällä on tekeillä? Olen ottanut kaikki voin sinulta, Nick. Käyttäydyt kuin hullu."
  
  
  Olen mulkoili Vincent. "Kerroitko tapauksesta juhlissa."
  
  
  "Ei, en", Vincent sanoi loukkaantuneesti. "Mutta minun piti tehdä se."
  
  
  "Mikä tapaus?", kysyi Haukka.
  
  
  "Vain pieni emotionaalinen tunteenpurkaus", Vincent sanoi.
  
  
  Olen nuolaisi minun kuivat huulet. Olin iloinen, että hän olisi maininnut minun yrittää saada Luger ulos. Haukka oli terävä. Olin varma, että hän jo epäili minun identiteetti. Ehkä hän huomasi joitakin virhe minun valepuvussa. Ehkä he jättivät luomi, arpi, tai jotain muuta, joka antoi minut pois. Ei, sen täytyy olla minun vikani. En vain toimia, kuten Nick Carter.
  
  
  "Okei, mikä se on?
  
  
  Haukka kysyi kärsimättömästi. "Miksi olet niin hermostunut koko ajan?" Et ole ollut sama henkilö, koska tulit takaisin, että villa."
  
  
  Vastaus oli yksinkertainen. Olin eri henkilö. Rafael Chavez. Mutta en voinut kertoa hänelle, että. Hän oli yksi vihollisia. Molemmat näistä AH agentit olivat minun vihollisia.
  
  
  "En tiedä, sir. Ehkä se on, koska se on niin pirun turhauttavaa, väkijoukkoja ihmiset tungosta ympärillä, melu ja sekaannusta. Ja pahinta on tietää, että jotain voisi tapahtua milloin tahansa ja me emme voi tehdä asialle mitään. Tämä turvallisuus työ ei ole minun tyylini ."
  
  
  Molemmat miehet olivat hetken hiljaa. Haukka kääntyi pois ja meni ikkunaan. "Pelkään, että ei riitä, Nick." Hän kääntyi minuun. Hänen laiha ruumiinsa tuntui kutistua entisestään osaksi tweed-takki, ja hänen kylmä silmät näytti olevan katsoessa suoraan minulle. "Mitä tapahtui kaksi päivää olit poissa?"
  
  
  "Mitä minä sanoin", sanoin.
  
  
  "En haluaisi sanoa tätä, mutta luulen, että salaat minulta jotain. Se ei kuulosta siltä, että sinulla on joko. Olemme aina olleet hyvin avoimia toisillemme, emme ole?"
  
  
  Paine minun pää ja rinta kasvaa. Se oli vähemmän kuin tunnin, ennen kuin minun oli pakko kirjoittaa tämä käytävä. Ja David Hawke halusi puhua ja puhua.
  
  
  "Kyllä, meillä on aina ollut rehellinen."
  
  
  "Sitten ollaan rehellisiä," Hawke sanoi. "Luulen, että jotain tapahtui, kun katosi, ja en ymmärrä, miksi et kerro minulle siitä. Tiedän, että sinulla on oltava jokin syy, pidätellä, mutta se olisi niin paljon parempi meille molemmille, jos laitat sen siellä. Onko kyse Hoffmann tyttö? "
  
  
  Vilkaisin häntä. "Ei, se ei ole mitään tekemistä tytön kanssa. Mitä helvettiä on tämä olevinaan? Sanoin, että se oli selvää. Uskotko todella, että valehtelen? Tajusin, että minun oli huutaa, mutta se oli liian myöhäistä.
  
  
  "Rauhoitu, Nick", Vincent sanoi hiljaa.
  
  
  Haukka ei sanonut mitään hetkeksi. Hän katsoi minua taas, lävistyksiä minua hänen kova, kylmä silmät. Paine minun pää ja rinta oli yhä vaarallisesti, ja minusta tuntui kuin pommi räjähtää.
  
  
  "Nick," Haukka sanoi hitaasti,"vien sinut pois tästä jutusta." Hänen kasvonsa yhtäkkiä näytti vanhalta ja väsyneeltä.
  
  
  Chill juoksi läpi. Käännyin tavata hänen katseensa. "Et voi tehdä sitä," sanoi dully. "Sinä tarvitset minua täällä."
  
  
  "Uskokaa minua, kun sanon en halua. Sinä olet numero yksi listallani, ja sinä tiedät sen. Teidän track record puhuu puolestaan. Mutta tässä on jotain vikaa. Tunne, joka minulla oli, kun saavuin Caracas - kauhea tunne, että jotain oli mennyt pieleen-on yhä kanssani. Itse asiassa, se on saanut paljon vahvempi viimeiset pari päivää." Hän katsoi Vincent. "Voit tuntea sen liian, älä sinä, Savi?"
  
  
  "Kyllä, sir", Vincent sanoi. "En voi tuntea sen."
  
  
  "Olet aina arvostettu intuitio, Nick. Olet itse kertonut siitä monta kertaa. No, minä myös. Ja juuri nyt, minulla on hyvin vahva tunne, että sinun ei pitäisi olla osa tätä. ei mitään muuta. Oman hyvä, sekä hyvä konferenssin ."
  
  
  "Sir, antakaa minun näyttää teille, että olen kunnossa", sanoin. "Anna minun jäädä tauolle."
  
  
  Hänen otsa uurteinen: "Miksi keskipäivällä?"
  
  
  En voinut katsoa häntä silmiin. "Se vain tuntuu erityisen vaarallista aikaa. Kun he olivat turvallisesti takaisin kokoushuoneessa, se oli epätodennäköistä, että jotain menisi pieleen. Jätän jos haluat minun lähtevän."
  
  
  "Haluan, että lähdet nyt", Haukka sanoi kylmästi. "Vincent, mene saada yksi Venezuelan vartijat. Lähetän takaisin hotellille, jossa Nick, vain varmista, että hän tulee kuntoon."
  
  
  "Ei se ole tarpeen", sanoin vihaisesti.
  
  
  "Olen pahoillani, Nick, mutta luulen niin," Hawke sanoi. Hänen äänensä oli ankara, ja niin olivat hänen silmänsä.
  
  
  Vincent alkoi oven, ja yhtäkkiä paniikissa. En voinut antaa nämä ihmiset estä minua suorittamasta tehtäväni. Jotain napsautetaan sisällä, ja pääni selveni. Tiesin, mitä minun piti tehdä. Minun piti tappaa heidät. Kova, kylmä päättäväisyys tarttui minua.
  
  
  Olen nopeasti saavuttanut minun takki ja veti luger . Tähtäsin sen Hawke, mutta puhuin Vincent. "Pysy täällä", sanoin jyrkästi.
  
  
  He molemmat katsoivat minulle täydellinen shokki.
  
  
  "Oletko hullu?" Haukka kysyi epäuskoisesti.
  
  
  Vincent kääntyi pois ovelta. "Tule tänne, jotta voin nähdä sinut," sanoin. Kun hän tekee, minä tapan molemmat. Mutta minun on toimittava nopeasti.
  
  
  "Mikä on se, Nick?" kysyi Vincent, hänen äänensä matala ja kireät.
  
  
  Minä sanoi. "Minun nimeni on Rafael Chavez." "Minä olen kostaja. Nyt se ei ole väliä, jos tiedät. Nick Carter on kuollut, ja olen esittänyt häntä. Tunnin sisällä, suoritan tehtäväni loppuun, ja kaikki konferenssin osanottajille on kuollut. Mikään ei pysäytä minua, niin siirrä edessäni kuten sanoin."
  
  
  Haukka ja Vincent vaihtoivat katseita.
  
  
  "Minä näin, salainen tatuointi oikean kätesi, kun olet pesu ruokia tänä aamuna," Hawke sanoi hitaasti. "Ei, et ole huijari. Jumalan tähden, Nick, laske se alas, ja puhua meille."
  
  
  Hänen sanansa raivostutti minua. En tähtäsi hänen rintaansa. Mutta sitten näin Vincent rush minua kohti.
  
  
  Käännyin tavata häntä, mutta minulla oli sekunnin murto-osan liian myöhään. Seuraava asia tiesin, hän oli päälläni ja olimme putoaa lattialle.
  
  
  Kuten me osuma, Vincent on lihaisa nyrkki mäjähti kasvoilleni. Se oli raskas isku, ja se hämmästytti minua. Sitten tunsin Luger kierre kädestäni. Pidin niin kovaa kuin pystyin, mutta Vincent oli yliotteen. Ase putosi lattialle. Mutta olin toipilaana. Laskeuduin Vincent jalkani kanssa ja potkaisi häntä nivusiin.
  
  
  Hän huusi ja putosi hänen takaisin minulle. Huomasin Luger ,sitten alkoi se.
  
  
  "Älä tee tätä, Nick. Ammun." Haukka seisoi meitä, pidellen beretta minua. Katsoin läpi pitkä äänenvaimennin häntä silmiin ja näki, että hän oli erittäin vakava. Nousin ylös hitaasti.
  
  
  "Luuletko sinä voit pysäyttää minua tämän kanssa?" Kysyin uhkaava ääni, jota en tunnistanut omakseni.
  
  
  "Olen melko varma, että en voi", hän sanoi rauhallisesti. "Mutta älä pakota minua tekemään sitä."
  
  
  "Minä otan tämän lelu sinulle ja tappaa sinut sen kanssa," I murisi. Otin askeleen häntä kohti.
  
  
  "Minä ammun sinut, Nick," Hawke sanoi. Mutta en voinut nähdä aavistuksen pelko hänen silmänsä - hän oli peloissaan, hän ei voinut tappaa minut.
  
  
  Olin juuri aikeissa soittaa hänen bluffata kun näin Vincent porrastaa hänen jaloilleen. Kuten Hawke huolellisesti huomautti aseella rintaan, Vincent tuli luokseni. Nappasin sen ja vetää sen edessä, että minun täytyy suojella itseäni alkaen Hawk Beretta. Sitten annoin Vincent vaikea pistää, ja hän kaatui raskaasti päälle Haukka. Molemmat miehet porrastettu takaisin, ja ase laukesi kanssa pehmeä tömähdys. Luoti iskeytyi kattoon.
  
  
  Muutin nopeasti, paiskautuvista oikea käteni osaksi Vincent kaulaan, ja hän lensi pois Hawk, clearing polku minulle. Kuten Hawk alensi aseen uudelleen tavoitteena taas, otin hänen aseensa kätensä ja veti, kiertämällä kovaa kuin olen raahasivat hänet kohti minua. Hän lensi minun lonkan ja kaatui lattialle, Beretta lyömällä seinään hänen takanaan. Hän oli järkyttynyt.
  
  
  Tavoittelin Luger, mutta sitten Vincent tarttui minua jälleen. Menin alas, mutta toipui heti ja laskeutui vasen koukku Vincent on laaja kasvot. Poskiluu murtunut ja hän porrastettu vaikutus. Hän oli tuskaa, mutta hän ei lopettanut. Näin hänen kätensä mennä hänen takki. Yhdellä liikkeellä, olen työnsi stiletto käteeni ja lähettää se purjehtii aivan kuten Vincent otti tavoite. Veitsi kiinni vuonna kylkiluut, ja hän huohotti, hänen silmänsä laajentaa, ja hän kaatui hänen puolella.
  
  
  Haukka huusi, tuijottaen Vincentin ruumis epäuskoisena. Hawk tajuihinsa, mutta oli vielä liian heikko liikkumaan. Nappasin luger ja joilla se huolellisesti päätään. Hänen täytyy kuolla. Ei ollut muuta keinoa. Olen kiristetty minun sormi liipaisinta, mutta jokin pysäytti minut. Hawk katsoi minua uhmakkaasti ja vihaisesti - ja resentfully.
  
  
  Vihaa ja raivoa täynnä minun rinnassa. Tämä mies seisoi minun tavallani. Minun piti poistaa se. Sormeni kiristetty kovaa metallia laukaista uudelleen. Katsoin, että ryppyinen kasvot ja jäädytti, järkyttynyt äkillinen aalto tunteita. En tiedä miksi, mutta olen rakastanut ja arvostettu tämä mies liian paljon ampua. Silti, minun oli pakko vetää liipaisimesta. Minulla puhkesi kylmä hiki kuin ristiriitaisia tunteita kiirehtivät läpi minun tulehtunut aivot. Olen nuolaisi minun kuivat huulet ja suunnattu uudelleen. Velvollisuuteni oli selkeä. David Hawke olisi pitänyt kuolla.
  
  
  Mutta en voinut tehdä sitä. En voinut vetää liipaisimesta. Ehkä minun ei tarvinnut tappaa häntä, kun kaikki. Voisin sitoa hänet ja pitää hänet pois tieltä, kunnes tehtäväni.
  
  
  Haukka katseli kasvojani. Hän ei näyttänyt kovin yllättynyt, kun laskin aseen.
  
  
  "Tiesin, ettet tapa minua", hän sanoi pehmeästi.
  
  
  Minä huusin. "Hiljaa!" Olin liian järkyttynyt ja hämmentynyt ajatella selkeästi.
  
  
  Olen sidottu Hawke ' s kädet ja jalat hänen solmio ja vyö. Olin taistelevat kuin KIRVES agentti, ei amatööri vallankumouksellinen. Ja olen sidottu Hawk ylös kuin ammattilainen, vaikka tiesin, etten koskaan tehnyt mitään tällaista ennen. Ja siellä oli outo tunne, että minä oli vanha mies. Se ei tee mitään muuta järkeä kuin vilkkuu tuntematon muistoja ja hulluja unia olen ollut viimeiset pari päivää.
  
  
  Jälleen kerran, minulla oli tunne, että jotain oli vialla kaikki tämä-ihmisten kanssa klinikalla, tehtävä, joka minulle oli, ja itseäni. Mutta ei ollut aikaa tutkia.
  
  
  Raahasin Hawke kaappiin. En sulkenut hänet, koska tiesin, että huoneet ovat täysin äänieristettyjä. Hän vain tuijotti minua.
  
  
  "Olet huumeissa tai jotain," hän sanoi.
  
  
  "Turpa kiinni ja en halua tappaa sinua", sanoin jyrkästi.
  
  
  "Sinä et halua tappaa minua. Uskotteko todella, että olet mies nimeltä Chavez? "
  
  
  "Olen Chavez."
  
  
  "Se ei ole totta", hän sanoi jyrkästi. "Sinä olet Nick Carter. Hitto, olet Nick Carter!"
  
  
  Se sai minut pyörryksiin. Päänsärky oli tulossa takaisin - päänsärkyä, että olisi vain mennä pois, kun olen tappanut minun vihollisia. Vilkaisin kelloani ja näki, että minulla oli noin puoli tuntia jäljellä. Tungin Hawke kaappiin, sulki oven ja lukitsi sen. Vilkaisin Vincent kun pääsin ovesta. Hän näytti kuolleelta, ja jostain syystä olin todella pahoillani.
  
  
  Menin käytävään ja oli yllättynyt löytää se lähes tyhjä. Venezuelan poliisi oli syöttänyt turvallisuus huoneen toiseen päähän sali. Hän ei nähnyt minua. Ilmeisesti, kukaan ei kuullut meitä. Mutta en halunnut törmätä kehenkään. Turvallisuus henkilökunta saattaa ihmetellä, mistä olen kotoisin, tai joku, joka näki minut kävely alas sali Hawk ja Vincent voisi alkaa laittaa kaksi ja kaksi yhdessä. Päätin jättää palatsin läpi puolella sisäänkäynti. Voisin mennä läpi puutarhaan ja tulla takaisin läpi pääsisäänkäynnin. Toivottavasti yleisö olisi hajallaan aikana keskipäivän tauko. Ja jokainen, joka näki minut kävelemään vain oletin, että olin lähtenyt aikaisin lounas. Vilkaisin ympärille, sitten rauhallisesti käveli käytävää pitkin ja ulos sivuovesta.
  
  
  Yhdeksäs luku.
  
  
  Laitoin Hawk ja Vincent pois mielestäni. Kelloni sanoi kaksitoista kolmekymmentä-viisi , vain kaksikymmentä-viisi minuuttia ennen kuin minun oli määrä tavata yhteyttä kokoushuoneen ulkopuolella.
  
  
  Olen nopeasti käveli puutarhan läpi palatsin edessä. Jopa tässä suhteellisen hiljaista aikaa, ihmisiä oli kaikkialla. Autot täyttivät kadut vievät palatsin. Tiet olivat tukossa, mutta vartijat antaa korkean turvallisuus-autot kulkevat.
  
  
  Kun kävelin rakennuksen ympäri, näin satoja ihmisiä maleksia perusteella, odottaa arvovieraita näkyviin.
  
  
  Minä oli juuri alkanut kävellä väkijoukon, kun mies tuli ylös puolella tietä, estää polkuni. Katsoin häntä ja tajusin, että hän oli CIA: n mies en ollut kohdannut aikaisemmin. En voinut jättää häntä. Se tekisi hänestä vielä enemmän epäilyttävää.
  
  
  "Kerro minulle, Carter, voinko puhua sinulle?"
  
  
  Käännyin rennosti kohtaamaan häntä, yrittää sivuuttaa kasvava paine rinnassani. Pääni throbbed kanssa kipua. "Kyllä?"
  
  
  "Halusin vain sanoa, että pyydän anteeksi huomautuksen tein. En syytä sinua, jos olet vihainen."
  
  
  "Voi, se on okei", sanoin. "Tiedän, että ylireagoin. Olen vain hieman hermostunut. Minun syytäni." Lähdin kävelemään pois hänen luotaan.
  
  
  "Sitten ei muistella pahalla?", hän kysyi.
  
  
  Käännyin takaisin. "Ei, ei millään pahalla. Älä huoli siitä."
  
  
  Hyvä. Hän ojensi kätensä. Otin sen ja katsoi sitä hetken.
  
  
  Hän oli virnisti helpottuneena. "Tiedätkö, en voi nähdä, kuinka tällainen vastuu voi todella saada sinulle. Luulen, että se odottaa ja katsella. En tiedä kuinka Salainen Palvelu ei tämä päivä toisensa jälkeen, kuukausi toisensa jälkeen."
  
  
  Vilkaisin kelloani. Se oli kaksikymmentä vaille yksi. Yritin olla näyttämättä tunteitani. "Kyllä, heillä on kova työ. En todellakaan halua että. No, minun täytyy tavata kollegansa. Nähdään myöhemmin."
  
  
  "Tietenkin se on hyvä", hän sanoi. "Rauhoitu, Carter."
  
  
  Olen kääntyi ja jatkoi alas pitkä tie. Mielessä tehtävä oli niin vahva sisällä minulle, että en voinut ajatella mitään muuta. En tuntenut mitään, mutta minun läpi kerääminen väkijoukkoon. Kuten olen lähestyi sisäänkäynti, ryhmä avustajia tukossa jalkakäytävä. Olen ajanut läpi heitä, ja he katsoivat minua kuin olisin ollut hullu. Mutta ei ollut aika mukavasti nyt. Minä skirted ryhmä toimittajat lähellä tärkeimpiä vaiheita ja käveli heidän ohitseen. Väkijoukko kasvoi paksumpi.
  
  
  Kun pääsin portaat ylös ja alkoi kiivetä niitä, olin estänyt väkeä. Minä löi minun läpi niitä. Työnsin miehen toista vastaan, ja hän huusi jotain sopimattomia minulle. En törmäsi nainen, lähes koputtaa hänen yli. Mutta en edes katso taaksesi.
  
  
  Minun piti päästä käytävällä ajoissa.
  
  
  "Hei, katso, poika!"joku huusi perääni.
  
  
  Kävelin hitaasti portaat ylös. "Anna minun mennä," vaadin. "Anna minun mennä, perkele." Tässä tapauksessa, en koskaan päästä sinne ajoissa.
  
  
  Olin vetämänä kiireellisyys tehtäväni, tietämättömänä mitään, mutta pakko päästä minne olin menossa. Yläreunassa portaita, yleisö oli jopa tiheämpi, ja vartijat pitivät kaikki.
  
  
  Minä kompastui ja törmäsi heihin. Venezuelan turvallisuus virallinen tuijotti minua kun kävelin hänen ohitseen. Mutta minun piti päästä palatsiin. Minun yhteyttä odottaa minua siellä kello yksi terävä. Ja hän ei voinut odottaa. Ajoitus olisi ollut täydellinen.
  
  
  "Olen pahoillani", sanoin, kävely ylös, jotta niitä. "Ole kiltti ja anna minun mennä!" Mutta kukaan ei liikkunut. Kaikki oli liian kiireinen puhua konferenssin ja maailman asioihin edes huomaa läsnäoloani. Kävin läpi niitä tekee minun läpi massa elinten.
  
  
  "Hei, rauhoitu!" yksi mies huusi.
  
  
  Kävelin hänen ohitseen vastaamatta. Olen melkein käveli läpi tungosta alueella aivan oven edessä. Katsoin kelloani, ja näki, että minulla oli vain seitsemäntoista minuuttia jäljellä. Löysin tieni ovelle, jossa useat poliisit olivat vartioimassa sitä.
  
  
  "Niin?", sanoi Venezuelan mies sotilaspuku. Ei hän eikä siviilipukuinen mies istuu vieressä häntä, tunnisti minut.
  
  
  "Minä olen SINUN kanssasi", sanoin. "Carter".
  
  
  "ID-kortti, ole hyvä."
  
  
  Halusin lyödä mies alas ja ajaa hänen ohitseen. Jyskyttävä minun pää oli lähes sietämätön. Olen haparoi taskuun ja löysi Nick Carter on lompakko. Avasin sen ja löysin HENKILÖKORTTI. ja erityisen kulkuluvan palatsi. Näytin sen hoitaja.
  
  
  "Hmm", hän sanoi. Hän katsoi kuvaa kortit ja sitten opiskeli minun kasvot. Jos Haukka ja Vincent voinut kertoa, että en ollut Nick Carter, että henkilö ei voi nähdä läpi minun valepuvussa.
  
  
  "Voisitko pitää kiirettä?" Sanoin kärsimättömästi.
  
  
  Joka tapauksessa, pyyntö näyttää hidasti häntä. Hän tutki karttaa, koska jos siellä oli joitakin virhe siinä, että vain odotti häntä löytämään sen. Ilmeisesti, minulla oli loukannut häntä minun kärsimättömyys, ja hän aikoi opettaa minulle oppitunnin.
  
  
  "Missä olet töissä, Herra Carter?"
  
  
  Minulla oli lähes hallitsematon impulssi slam minun nyrkki hänen omahyväinen kasvot. Mutta tiesin, että se olisi nopeasti loppuun tehtävän.
  
  
  "Onko sillä väliä?" Sanoin, clenching nyrkit, yrittää hallita itseäni.
  
  
  "Ei erityisesti," hän sanoi happamasti.
  
  
  "El Conde Hotel", sanoin.
  
  
  "Gracias, muchas gracias", hän sanoi sarkastisesti.
  
  
  Halusin puhua hänelle omaa kieltäni, kertoa hänelle, että hän oli idiootti, tahaton työkalu ilkeä tyranni. Mutta en sanonut mitään.
  
  
  "Korttisi, Herra Carter." Hän antoi ne takaisin minulle. "Voit tulla palatsiin."
  
  
  "Kiitos paljon", sanoin vihaisesti. Otin lompakkoni ja kiiruhti ohi vartijoiden ja sisällä.
  
  
  Se oli paljon hiljaisempi sisältä. Siellä oli muutamia ihmisiä aulassa, mutta ne olivat hajallaan, ja minulla ei ollut mitään ongelmia saada läpi. Tein tapa Suuri vastaanottoalue, jota käytettiin konferenssi.
  
  
  Kun olen kirjoittanut tämän osa palatsin, siellä oli toinen turvatarkastus, mutta yksi vartijat tunsivat minut, joten se oli nopea. Kävelin alas sali, konferenssi-huoneessa. Olin melkein siellä.
  
  
  Sillä hetkellä, Venezuelan turvallisuus poliisin päällikkö astui ulos oviaukosta vain muutaman metrin päässä kokoushuone. Tunsin vatsani vaihtuvuus inhoa, ja paine minun pää ja rinta kasvoi. Johtajana julma salainen poliisi, hän oli melkein yhtä inhottava kuin presidentti itse.
  
  
  "Oh, Mr. Carter!", hän sanoi, kun hän näki minut.
  
  
  "Senor Santiago," minä sanoin, yritän pitää minun viileä.
  
  
  "Se menee hyvin, eikö? Näyttää siltä, että varotoimenpiteet eivät ole tarpeen, kun kaikki."
  
  
  "Luulen niin, sir", sanoin lujasti. Kello oli tikittää päähäni. Se on kahdeksan minuuttia aikaa tehdä yksi. Minun oli pakko jättää hänet.
  
  
  "Olen varma, että kaikki on hyvin", hän sanoi. "Minulla on hyvä tunne tästä. Oletko nähnyt Herra Haukka?"
  
  
  "Ei, koska varhain aamulla," en valehdellut, ihmettelevät, jos kasvoni antoi minut pois.
  
  
  "No, olen varma, että löydän sen. Nähdään myöhemmin onnitella teitä niin onnistunut päivä." Hän hymyili ja taputti minua olkapäälle.
  
  
  "Erittäin hyvä, sir", sanoin.
  
  
  Hän meni takaisin toimistoon, joka näytti olevan jonkinlainen liitteessä turvallisuus päämaja. Minä hengitti huokaista helpotuksesta ja käveli alas sali kokoushuone. Katsoin kelloani ja se sanoi, että viisi vaille yksi.
  
  
  Seisoin edessä avoimet ovet, kuten olin kertonut. Siellä oli neljä vartijaa toisessa päässä käytävää, samoja, jotka olivat olleet siellä joka aamu. He tunsivat minut, joten minulla ei ollut vaikeuksia päästä niiden ohi. Vielä on kaksi minuuttia jäljellä. Avustaja tuli alas saliin ja näytti minulle hänen valtakirjansa. Vartijat päästivät hänet sisään. Siellä oli turvallisuus ihmiset kaikkialla, kävelemässä käytävällä ja pysyvän sisällä kokoushuone.
  
  
  Katsoin ylös ja alas sali. Minulla oli paljon tuskaa. Jännitys ja paine minun pää kasvoi nopeasti kuten minuuttia kulunut. Tiesin, että kipu ei mene pois kunnes olen tuhonnut minun vihollisia. Mutta minulla oli kamala tunne, että jotain oli vialla. Se oli sisäinen tunne, epämääräinen, kipeä tunne, joka tuntui tulevan piilossa nurkassa minun aivot. Siinä ei ollut järkeä, eikä myöskään kaikkea muuta, joka oli tapahtunut viime päivinä. Mutta mikä tahansa tunne, se alkoi kalvaa minun omatunto, vaikka kiireellisyyden tehtäväni hukkua minua. En tuntenut kuin siellä oli kauhea taistelu pääni sisällä, ja se voisi ajaa minut hulluksi, jos se ei lopu pian.
  
  
  Aloin ihmetellä, jos kontaktini oli viivästynyt.
  
  
  Mutta sitten näin hänet, tumma-tukkainen Venezuelan vuonna konservatiivinen laivastonsininen puku ja punainen solmio, tulossa alas sali minua kohti. Hän näytti tavalliselta jäsen palatsi henkilökunta, mutta valkoinen neilikka hänen käänne ja karahvi kädessä.
  
  
  Sydämeni hakkasi vastaan minun kylkiluita. Minuutti myöhemmin, hän oli vierelläni, luovuttamalla minulle karahvi. "Vanhempi Carter, konferenssin johtaja, pyysi minua tuomaan raikasta juomavettä kokoushuoneeseen aikana keskipäivän tauko." Hän puhui hyvin kovalla äänellä, niin että kaikki ympärillämme voisi kuulla. "Koska sinulla on erityinen välys, voit hyväksyä sen minulle?"
  
  
  "Voi, hyvä. Minä hoidan tämän, " sanoin alentuvasti.
  
  
  "Gracias", hän sanoi. Sitten terävä kuiskaus, " Viva la revolución!"
  
  
  Mies käveli nopeasti takaisin alas käytävällä. Seisoin kanssa karahvi käsissäni, täynnä kauheita epäilyksiä ja sekaannusta. Minun piti ottaa laitteen huoneeseeni. Se oli liian myöhäistä ajatella muiden tunteita. Tärkeintä elämässäni oli ottaa tämä karahvi kokoushuoneeseen ja laita se pöydälle.
  
  
  Menin ovelle.
  
  
  "Hei, Carter," CIA: n upseeri sanoi, että on. "Mitä sinulla on siellä?"
  
  
  "Näyttää siltä, konferenssin johtaja haluaa tuoretta vettä neuvottelupöytään", sanoin rennosti. "Ja minä olen juoksupoika."
  
  
  CIA: n agentti katseli karahvi. Salaisen Palvelun mies virnisti minulle, sitten vilkaisi karahvi sekä. He näyttivät iloinen. Venezuelan poliisi nyökkäsi minulle ottaa karahvi huoneeseeni.
  
  
  Kannoin karahvi sisällä. Toinen Salaisen Palvelun upseeri katsoi minua kuin otin lähes tyhjä karahvi pöydästä ja korvasi sen yhden olin tuonut mukanani.
  
  
  Hän sanoi, " Mitä tämä on?"
  
  
  Olen virnisti hänelle. "Et halua konferenssin osallistujat juoda tunkkainen vettä, ethän?"
  
  
  Hän katsoi karahvi ja minua, sitten hymyili takaisin. "Mukava nähdä niitä käyttämällä voit AX ihmiset rakentavasti."
  
  
  "Hyvin hauskaa", sanoin.
  
  
  Otin vanha karahvi ja työntää se kainalossani, ja sitten vilkaisi takaisin yhteen olisin vain sijoitettu keskelle neuvottelupöytää. Ja kuulin sanat kaikuvat päässäni:
  
  
  Kun päivä alkaa, laite asetetaan haluttu taajuus kauko-ohjaus. Muutaman minuutin, se tappaa kaikki kuuloetäisyydellä.
  
  
  Olen kääntyi ja lähti huoneesta.
  
  
  Ulkopuolella, olen lopettanut vartijat. "Ihmettelen, mitä minun pitäisi tehdä?" Kerroin heille, teeskenteli kärsimättömyys.
  
  
  "Siellä on varastoinnin huoneessa," yksi Venezuelan sanoi.
  
  
  "Ehkä voisit lakaista lattia, Carter," CIA: n mies seisoo ovella nauroi. "Siellä on varmaan luuta ruokakomero", hän virnisti laajasti.
  
  
  "Mikä on se. Kysyin happamasti, koska jos heidän vitsejä oli tylsää minulle. En välitä, mitä he sanoivat tai tekivät, niin kauan kuin he eivät epäillä, että suurin turvallisuusriski on vuosia ollut sitoutunut heidän nenänsä alla.
  
  
  Kannoin vanha karahvi käytävällä kaapissa. Avustajansa ja virkamiehet alkoivat palata kokoushuoneeseen. Katsoin kelloani, ja näki että se oli jo vartin yli yksi. Tähdet osoittavat, Venezuelan Presidentti ja Varapresidentti yhdysvallat, saapuu muutaman minuutin. Ja iltapäivällä alkaa pian. Ja kukaan ei kokoushuoneessa on epäilty, että loput elämästään voidaan mitata minuuttia.
  
  
  Kaikki sujui suunnitelmien mukaan.
  
  
  Kymmenes luku.
  
  
  Heitin pois karahvi ja lähti takaisin kokoushuoneeseen. Olin juuri ajoissa nähdä Venezuelan Presidentti ja Varapresidentti yhdysvallat kävely alas käytävällä yhdessä Amerikkalaisten kanssa ' käsi Venezuelan olkapäälle. He olivat agentteja. Kun näin ne katoavat neuvotteluhuoneeseen, olin täynnä vihaa ja inhoa.
  
  
  Sisällä, valokuvaajat ottivat muutaman viime hetken laukausta ennen kokousta jatkettiin. Siellä oli huhuja, että merkittäviä taloudellisia sopimuksia aamupäivän istunto. Epäilemättä ne liittyivät taloudellista tukea Venezuelan hallinnon vastineeksi luvan käyttää Amerikkalaisia sotilastukikohtia. Ilman minun väliintuloa, tämä hirviömäinen tyrannia olisi jatkunut ikuisesti.
  
  
  Olin juuri ottanut minun paikkani edessä vielä avata ovet, kun päällikkö Venezuelan Turvallisuus Poliisi yhtäkkiä ilmestyi vierelleni. Tällä kertaa hänen kasvoillaan oli synkkä.
  
  
  "Mr. Carter, yksi NSA: n agentit vain ilmoitti minulle, että olet viettänyt muutaman minuutin kokoushuoneessa."
  
  
  Tunsin pistelyä takana kaulaani. Paine minun pää nousi taas, ja minun temppeleissä throbbed pahasti.
  
  
  "Kyllä, sir", sanoin. Mieleni juoksi eteenpäin. Ehkä ne on tarkastettu ja todettu, että konferenssin johtaja tiennyt, jotta raikasta vettä.
  
  
  Tai varovainen agentti voi olla löydetty laite yksinkertaisesti tutkimalla karahvi. Heillä voi olla jo poistettu, laite huoneen.
  
  
  Hän pyysi. "Kaikki näytti normaalilta?"
  
  
  Puristava tunne rinnassa helpotti hieman. "joo. Kaikki näytti olevan kunnossa."
  
  
  Hyvä. Voisitko tulla kanssani hetken? Haluaisin sinun katsovan tämä päivitetty lista ihmisistä, joilla turvallisuusselvitykset. Se ei vie kauan."
  
  
  Tunsin, että se oli mahdollista poiketa minun ohjeita siinä määrin. Kokoushuoneen ovet olisi edes kiinni vielä. Joka tapauksessa, en näe miten voisin kieltäytyä. Kun Venezuelan turvallisuus poliisin päällikkö pyysi tekemään jotain, teit sen. Seurasin häntä turvallisuus liite lähellä kokoushuone. Venezuelan poliisi oli paikalla, kun tulimme, mutta hän jätti heti, jättäen minut yksin miehen kanssa vihasin melkein yhtä paljon kuin itse olin aikeissa tuhota.
  
  
  "Tässä on lista." Pintapuolinen lukeminen on tarpeeksi..."
  
  
  Puhelin pöydällä soi. Hän tuli vastata sitä, kun olen opiskellut lista, kamppailee hallita minun tunteita.
  
  
  Hänen kasvonsa kirkastuivat. "Ah, Herra Haukka!"
  
  
  Tunsin teräs vise lähellä rintaani.
  
  
  Venezuelan kasvot muuttunut. "Mitä!"
  
  
  Ei ollut epäilystäkään siitä. Haukka oli jotenkin karannut ja oli nyt soitti toinen osa palatsin, joka ei luota itse saada tänne ajoissa. Hän arvasi, että olin menossa vetämään jotain tauon aikana, että oli ihan loppu.
  
  
  "En voi uskoa sitä!" - sanoi Venezuelan. Tavoittelin Luger ja tuli hänen taakseen. "Mutta Herra Carter on täällä -"
  
  
  Hän kääntyi kasvot minua juuri niin kuin minä paiskasi butt luger vastaan puolella hänen päänsä. Hän putosi raskaasti lattialle ja makasi tajuttomana. Puhelin vastaanotin roikkui vieressä pöytä. Kuulin Hawke ' s ääni toisesta päästä.
  
  
  "Haloo? Mitä tapahtui? Olet täällä?"
  
  
  Astuin yli inerttejä kehon ja vaihdettu putki. Menin ovelle ja katsoin ylös ja alas sali. Siellä ei ollut ketään. Astuin käytävään, sulkien oven nopeasti perässäni. Toivotaan, että kukaan ei anna turvallisuuden liitteessä jonkin aikaa.
  
  
  Palasin kokoustila, koska ne olivat sulkemalla ovet. Muutaman minuutin, konferenssi jatkuu, ja tappava laite aktivoituu. Seisoin käytävällä, jännittynyt ja hyvin tietoinen kauhea paine. Se katoaa pian sen jälkeen, kun laite tekee työnsä. Salaisen Palvelun agentti tuli ulos kokoushuoneesta ja nyökkäsi vartijat. Hän tuli luokseni.
  
  
  "Hei, Carter," hän sanoi ystävällinen ääni.
  
  
  Nyökkäsin.
  
  
  "No, he ovat matkalla sinne. Olen iloinen, kun se kaikki on ohi."
  
  
  "Minulle liian," sanoin.
  
  
  Halusin hänet jätä, anna minun vain seistä siellä ja odota yksin. Pian siellä tulee olla signaali, ja tiedän, että kaikki on ohi. Joku voi saada ulos huoneesta apua, ehkä vartija seisoo aivan oven vieressä. Mutta ei Venezuelan presidentti eikä YHDYSVALTAIN Varapresidentti selvisi - kukaan ei pöydässä selvisi.
  
  
  "Kaikki näyttää hiljainen," mies sanoi. "Liian hiljainen makuuni. Minulla on sellainen outo tunne. Onko sinulla yksi?"
  
  
  "Ei tänään", sanoin. "Mutta olin todella huolissani, kun tulin tänne."
  
  
  "No, minulla on se. Oikeassa takaraivossa. Mutta se on kunnossa."
  
  
  "Kyllä, olen varma, että meillä on rauhallinen päivä", sanoin.
  
  
  "No, minun on parasta mennä tarkistaa turvallisuuden poliisi. Nähdään myöhemmin, Carter."
  
  
  "Aivan oikein", sanoin.
  
  
  Hän meni alas käytävällä turvallisuus-liitteessä. Tiny hikipisarat muodostunut minun ylähuuli. Jos hän löysi Venezuelan turvallisuuspäällikkö makaa tuolla tajuttomana, hän olisi todennäköisesti yrittää lopettaa konferenssi, ja se pilaisi kaiken. Olen miettinyt, jos minun pitäisi mennä hänen peräänsä. Mutta minulla oli vahva tunne, että minun pitäisi pysyä missä olin. Käsky oli käsky. NSA: n työntekijä tuli alas sali vastakkaisesta suunnasta ja pysähtyi puhua Salaisen Palvelun agentti. Sain lykkäystä. Otin hutera hengenvetoon ja katseli kokoushuoneen ovet. Alla, iltapäivän istunto oli alkanut. Laite voidaan aktivoida milloin tahansa.
  
  
  Yhtäkkiä, äänekäs kimeä ääni kuului yli rakennuksen. Se oli kimeä huuto lentokoneet lentävät yli palace toivottaa Caracas Konferenssi. Ääni lävisti minun tärykalvot, ja jotain outoa alkoi tapahtua sisimmässäni.
  
  
  Mieleni oli täynnä kohtauksia, sanoja ja mielikuvia. Näin itseni kanssa Luger pistooli. Näin ulkomaisiin kaupunkeihin ja asunnon, joka olisi pitänyt Amerikassa. Kaikki oli kasaantuu minua, spinning ympäri aivoni, huono olo ja huimausta.
  
  
  Jotain syvällä sisällä
  
  
  Minulle näytettiin, että minun oli pakko mennä ikkunan niin, että voisin kuulla äänen jälleen. Mutta en hillitsi vahva velvollisuudentunto. He käskivät minun pysyä ulkopuolella. Vaikka nämä tilauksia, minun piti mennä ikkunaan ja hitaasti, kömpelösti, kävelin käytävällä alkovi, jossa tiesin, että löytäisin hänet. Epäröin kerran ja melkein kääntyi takaisin minun postitse kokoushuoneen ulkopuolella, mutta sitten menin ikkunaan. Työnsin sen vain, kun koneet lensivät takaisin ympyrä palace toisen kerran.
  
  
  Aluksi, kun he olivat lähestymässä palatsi, en kuullut mitään. Mutta sitten, kun he olivat lähes suoraan yläpuolella, kuulin kovaa, kimeä ääni niiden moottorit. Se muuttui karjunta, kun ne lensi rakennuksen, kimalteleva auringossa.
  
  
  Tällä kertaa ääni lentokoneita todella ravisteli minua. Se oli kuin valtava paineaalto läpi koko kehoni. Yhtäkkiä kuulin Tanya on kaunis ääni:
  
  
  Kun se tekee työnsä, laite tuottaa paljon pienempi ääni, joka kuulostaa edelleen erittäin korkea korville.
  
  
  Ääni lentokoneita edelleen värähtelemään päässäni. Ja minä kuulin toisen kimeä ääni päässäni, lähes sama kuin jets oli juuri tehnyt.
  
  
  Tämä on ääni kuulet. Kun kuulet tämän, sinun tulee muistaa kaikki, että on piilotettu alitajuntaan.
  
  
  Yhtäkkiä, totuus löi minua joka puolelta. Katsoin ympärilleni, hämmentyneenä ja kauhean sekava. Mitä helvettiä oli tekeillä? Miksi olen siirtää itseni pois, koska vallankumouksellinen nimeltä Chavez? Tiesin, että minun oli Nick Carter, että olen työskennellyt AX, ja olin täällä ... yhtäkkiä muistin, minun taistelu, jossa Vincent ja Haukka, minun jumalani!
  
  
  Koneet olivat poissa. Nojasin heikosti vastaan ikkunalaudalla. Mitä helvettiä tuo oli? Miksi oletan, että identiteetin Venezuelan en ollut koskaan edes kuullut ennen? Mikä sai minut taistella Hawk ja Vincent, kun he olivat vain yrittää ... keskeyttää minut tehtävään. Karahvi! Olisin toi karahvi kokoushuoneeseen vain muutama minuutti sitten, ja tiesin, että se sisälsi laitteen, joka tappaa kaikki huoneessa.
  
  
  Kaikki oli tulossa takaisin nopeasti. En vain aiheuttaa - en todellakaan uskonut, että minulla oli mies, nimeltä Chavez. Kaikki, mitä olen tehnyt kahden viime päivän on pyritty murhaamaan Venezuelan Presidentti ja Varapresidentti yhdysvalloissa - kaksi ihmistä lähetettiin Caracas suojella! En muista mitään ennen, mutta viime yönä tapasin Ilse Hoffmann uudelleen ja kutsui häntä Tanya - venäläinen nimi. Ja hän tiesi minun tappava tehtävä.
  
  
  Kyllä, se on siinä! En muistanut mitään, mitä minulle tapahtui välillä kun menin hänen asunnolleen pari päivää sitten ja kun tulin takaisin uskomaan, että minulla oli Rafael Chavez. Mutta muistin jotain, että yön hänen asunnossaan. Muistin, huimausta ja pahoinvointia. Yritin juosta pakoon, mutta kaksi miestä pysäytti minut. Minulla on ollut huumeita. Ja he tekivät minulle jotain saada minut käyttäytymään niin kuin olen siitä lähtien. Se oli nöyryytys, he puhuivat viesti. Jotenkin, he käyttivät minua murhata conference on alkuun virkamiehiä. Ja "he" olivat KGB: lle. Tanya myönsi sen. Muistin selittää minun katoaminen Haukka, mutta se oli tarina he kertoivat minulle kertoa. Minulla ei ollut mitään muistikuvaa kaksi päivää olin poissa, ja epäilemättä he halusivat minun olevan. Sen on täytynyt olla, kun minun oli pakko ottaa roolin Rafael Chavez.
  
  
  Juoksin ulos alkovi, nurkan takana, ja tärkeimmät käytävällä. Minun piti saada kokoushuoneeseen. Laitteen asensin saattaa jo olla töissä ja tappaa kaikki kuuloetäisyydellä.
  
  
  Kun minulla on iso ovet, he olivat vartioi kolme miestä, kaksi Venezuelan poliisin ja Salaisen palvelun agentti. CIA: n agentti, joka oli aiemmin lähtenyt, todennäköisesti lyhyen tauon. Salaisen Palvelun agentti ja NSA: n työntekijä, joka oli ollut puhumassa toisilleen takana suljettu ovi turvallisuus-liitteessä oli nyt poissa, ja ovi oli vielä kiinni. Salaisen Palvelun mies oli ilmeisesti hajamielinen, ennen kuin hän löysi turvallisuuspoliisin päällikkö.
  
  
  Olen hätkähdytti vartijat konferenssissa huoneen ovi.
  
  
  "Minun täytyy mennä sisälle", sanoin. "Siellä on ase siellä, ja jos en saa sitä pois nopeasti, se tappaa kaikki huoneessa."
  
  
  Aloin työntää ohi, mutta yksi Venezuelalaisten tukossa tieni. "Olen pahoillani, Herra Carter, mutta meillä on tiukka tilauksia ei voi keskeyttää neuvottelu."
  
  
  Minä huusin. "Pois tieltä, senkin idiootti!"
  
  
  Työnsin vartijan pois, mutta hänen toverinsa veti esiin aseen ja pysäytti minut. "Kiitos, Herra Carter," hän sanoi pehmeästi.
  
  
  "Mitä nyt, Carter?" Salaisen Palvelun agentti kysyi huolestuneena.
  
  
  Käännyin häntä kärsimättömästi. "Muista, vesi kannu otin aiemmin?"
  
  
  Hän mietti hetken. Hänen silmänsä kapenivat. "Mitä helvettiä tämä on pommi? "
  
  
  "Ei, mutta jotain aivan yhtä huono, ehkä jopa pahempi", sanoin. "Minun täytyy saada se hemmetin asia nyt."
  
  
  Aloitin kolmannen kerran, ja Venezuelan painetaan revolveri kovaa selkääni vasten. "Miksi tuo karahvi huoneeseen, Herra Carter?"
  
  
  Se oli selvää, että he aikoivat tehdä minulle selittää kaiken ennen kuin he päästivät minut sisään. Ja ei ole aikaa. Nyt, kirottu mekanismi saattaa olla jo aktivoitu.
  
  
  Käännähdin ympäri, heittää käteni takaisin. Käteni osui Venezuelan mies, jolla on ase, ja ase putosi hänen kädestään ja clattered lattialle. Olen levännyt minun kyynärpää hänen mehevä kasvot ja tiukasti kytketty. Siellä oli tylsää crack luun, ja hän murahti äänekkäästi, sitten laski seinää vasten ja liukui lattialle, jossa hän istui hämmentyneenä ja syyttely.
  
  
  "Nick, Jumalan tähden!" Kuulin salaisen palvelun upseeri huutaa.
  
  
  Hän syöksyi minua kohti, ja minä kääntyi tavata häntä, lyödä häntä kovaa kasvoihin minun vasemmalle, ja hän kaatui.
  
  
  Muut Venezuelan veti aseen esiin ja oli ilmeisesti menossa käyttää sitä minua vastaan. Hän tähtäsi minun rinnassa, ja olin epätoivoisesti puristi aseeni. Työnsin aseen ylös ja oikealle, kun hän veti liipaisimesta. Raportti kajahti käytävällä, ja luoti iskeytyi kattoon. Kuulin huudot kaukana käytävän päässä. Pian kaikki vartijat päälleni.
  
  
  Annoin Venezuelan miehen käsi aseen kanssa kova kierre ja lopulta onnistui ottamaan aseen pois häneltä. En anna hänen pudota ja ajoi polveni hänen nivus. Mies kaksinkertaistunut yli, huutaen kivusta. Kun hän oli vielä puristi hänen haara, minä löi päänsä käteeni ja liittää, lähettää hänet lentävät kohti kokoushuoneen ovet.
  
  
  Ensimmäinen Venezuelan alkoi nousta, mutta potkaisin häntä kylkeen ja hän putosi raskaasti selälleen. Aloin avata ovia, mutta ne olivat lukossa. Astuin takaisin potkia heitä.
  
  
  "Odota, Carter."
  
  
  Se oli Salaisen Palvelun upseeri. Käännyin häntä hetken. Hän pyrki hänen .38 Smith & Wesson minun rinnassa. Katsoin ase, sitten takaisin hänelle.
  
  
  "Minä menen tuohon huoneeseen", sanoin rauhallisesti. "Jos en, kaikki siellä kuolevat. Sinun täytyy ampua sen estää minua."
  
  
  Käänsin häneltä pois, nosti jalkani, ja potkaisi kovaa ovella. Ne räjähtää auki kovalla rytinällä, ja minä purskahti kokoushuone.
  
  
  Ovi osui salaisen palvelun upseeri ja tönäisi hänet lattialle. Kaikki muut vartijat liikkui minua kohti, ja konferenssin osallistujat katsoi minua huolestuneena.
  
  
  "Mitä helvettiä?" Mies lattialla huusi. Hän näki vartijan lattialla käytävällä.
  
  
  Jalon näköinen Venezuelan presidentti katsoi minua hillitty kiinnostusta. Yhdysvaltain varapresidentti katsoi minua avoin järkytys ja pelko.
  
  
  "Mitä tämä on?" Se oli Amerikkalainen avustaja, joka nousi pöydästä. Kun ensimmäinen shokki, kaikki konferenssissa oli raivoissaan.
  
  
  "Pysykää rauhallisina", sanoin lujalla äänellä. "Tämä karahvi pöydälle sisältää tappava ase. Sen tehtävänä on tappaa kaikki tässä huoneessa."
  
  
  Yhdestoista luku.
  
  
  Kaikki oli meluisa ja sotkuinen. Useita miesten hätäisesti nousi ylös ja hyppäsi ylös paikoiltaan. Kävelin heidän ohitseen ja nojautui pöydän yli.
  
  
  "Viekää hänet ulos", Venezuelan mies huusi käytävällä.
  
  
  Olin lähes karahvi, kun Venezuelan mies siviilivaatteissa tarttui minua takaapäin. En voinut päästä karahvi. Käännyin ympäri ja taisteli epätoivoisesti saada ilmaiseksi.
  
  
  Kun laite on aktivoitu. Jokainen huone tuntui, että se - en voi kertoa heidän kasvonsa. Ei ollut ääntä. Laitteen aiheuttamat äänet taajuudella, että et voinut kertoa, jos olet kuulo-tai vain tunne. Mutta yksi asia oli selvä - se vaikuttaa jokainen hermo kuitua kehossamme. Ääni tunkeutui ytimeen minun aivot, repiminen ja raapiminen minun hermot, vapina heitä armottomasti, aiheuttaa sietämätöntä kipua ja pahoinvointia. Kipu alkoi minun pään ja rintakehän, kuten kauhea tuntemukset olin ollut viimeiset kaksi päivää, mutta muutamassa sekunnissa se on helvetin paljon huonompi. Pari miestä pöydässä laittaa kädet päänsä päälle epävarmasti, ja yksi on jo kaatunut pöydälle.
  
  
  "Päästä irti, saatana!" Huusin Venezuelan.
  
  
  Hän vapautti minut hänen otteensa vain tarpeeksi kauan lyödä minua naamaan. Se löi minua kovasti ja minä putosi pöydälle. Mutta tällä kertaa, vartija tuntui vaikutus kuoleman kone. Hän tarttui hänen päänsä. Löin häntä kovaa kasvoihin ja hän kaatui.
  
  
  Yritin sivuuttaa kasvava sietämätöntä kipua pään ja rintakehän, taistelevat pahoinvointi, että oli hyökkäsi kimppuuni. Kiipesin epävakaasti pöydälle ja tarttui karahvi vettä,
  
  
  Törmäsin sen kanssa toisella puolella pöytää.
  
  
  Kaaduin minä kuin minä osui lattiaan ja laski karahvi. Vaivoin, ryömin hänen luokseen ja nosti hänet ylös, sitten porrastettu taas jaloilleni.
  
  
  Niin läheltä, että vaikutus laite oli jopa vahvempi. Minulla oli huikea. Vilkaisin Venezuelan presidentti ja näki, että hän oli nojaa taaksepäin tuolissaan, hänen silmänsä lasitettu. Yhdysvaltain Varapresidentti yritti epätoivoisesti päästä ylös tuoliltaan. Kaikki muutkin huoneessa on sairas hyvin nopeasti.
  
  
  Kompastuin ikkunan ja murskasi lyijypitoinen lasi karahvi. Olin juuri aikeissa heittää sen läpi lasinsirpaleet, kun Haukka tuli.
  
  
  "Lopeta mitä olet tekemässä, tai ammun reiän läpi pään. Olen tosissani."
  
  
  Katsoin, ja hän huomautti hänen Beretta minua. Minä näin hänen ilme muuttuu, kun hän tunsi tärinää autossa.
  
  
  "Se on ultraääni ase", sanoin heikosti. "En pääse siitä eroon."
  
  
  Odottamatta hän vetää liipaisimesta, käänsin selkäni hänelle ja heitti decanter läpi lasinsirpaleet. Se murskasi enemmän lasia, ja sitten putosi jalkakäytävälle alla, väsyttävä paloiksi.
  
  
  Käytetty, käännyin Haukka. Olin niin heikko, että minun oli pakko nojata ikkunalaudalla. Yhtäkkiä tunsin kipua laantua ja vatsani alkaa rauhoittua. Katselin ympärilleni huoneessa ja näki, että muut olivat myös helpottunut. He alkoivat osoittaa merkkejä elämästä. Venezuelan presidentti siirtyi tuolissaan, ja YHDYSVALTAIN Varapresidentti laittaa kätensä hänen otsaansa. Olin varma, että he olisivat kunnossa. Ne eivät olleet alttiina tarpeeksi kauan todella saada vakavasti loukkaantunut. Mutta epäilin, että me kaikki olisimme krapulassa varten loppupäivän.
  
  
  Näennäinen normaalius oli vähitellen palaamassa huone. Konferenssin osallistujat toipunut melko nopeasti, katse takaisin toistensa kanssa, tuskainen, sekava ilmaisuja.
  
  
  Haukka käveli minua kohti, hänen Beretta osoitti rintaani. Pari vartijaa reunustaa häntä. Hän seisoi edessäni, edelleen hallussaan ase. Miehet hänen kanssaan, näytti siltä, kuin ne olisi ampua pienimmästäkin syystä.
  
  
  "Ensin heittää veitsi yksi kollegoistanne, vanha ystävä, ja uhkaavat elämääni," Haukka huusi vihaisesti. "Sitten tainnuttaa johtaja Venezuelan turvallisuus poliisi. Ja nyt tämä!"
  
  
  Mies, haluaisin lyödä tiellä käveli ryhmä, hänen kasvonsa vielä vääntynyt tuskaa hän oli kärsinyt. "Hän väitti, että siellä oli ase vesi-kannu," mies sanoi. "Sitten jotain kauheaa alkoi tapahtua täällä. Kun hän pääsi eroon karahvi, se oli kaikki pysähtyi."
  
  
  "Aivan oikein," Amerikkalainen pöydässä sanoi. "Se lakkasi heti, kun hän heitti decanter ulos ikkunasta."
  
  
  "Niin, mitä oli karahvi, Nick?" "Vai haluatko vielä harkita itse vallankumouksellinen nimeltä Rafael Chavez?"
  
  
  "Miten on Vincent, sir?" Kysyin sivuuttaen hänen kysymyksensä.
  
  
  "Tapoit hänet?" Hawk valmis minulle. "ei. Hän on kunnossa. Et nähnyt hänen maksansa noin puoli tuumaa."
  
  
  "Luojan kiitos", sanoin dully. Nyt, että konferenssi oli tallennettu, sekä elämää, sen johtajat, tunsin mielessä täydellinen uupumus. Tarvitsin noin viikon nukkua. Ja huomasin, että en välittänyt siitä, mitä he ajattelivat minun selityksiä. "Ei, sir, nyt ymmärrän, että en ole Chavez. Luulen, että minun muisti tuli takaisin ennenaikaisesti, kun konetta lensi. He halusivat minun muistavan, mutta ei ennen kuin kuulin matala-taajuus signaalin laitteesta. Sitten halusin tietää kuka olin, ja ymmärtää, mitä olin tehnyt.
  
  
  Haukka sanoi, opiskelu minun kasvot.
  
  
  "Ihmiset, jotka pitivät minua pidätettynä kaksi päivää", sanoin.
  
  
  Hawk tutkittu silmät ja ajatteli selvästi, että käyttäydyin kuin Nick Carteria. Hän kotelossaan, hänen aseensa ja heilutti muut aineet pois. Varapresidentti tuli meille.
  
  
  "Mitä helvettiä täällä on tapahtunut?" hän kysyi.
  
  
  Venezuelan presidentti nousi ylös tuoliltaan. Hän vastasi varatoimitusjohtaja yli melua huoneessa. "Näyttää siltä, että tämä nuori mies pelasti henkemme. Se mitä tapahtui, Senior Vice President."
  
  
  Varapresidentti näytti Venezuelan presidentti minulle. "Kyllä," hän sanoi hitaasti. "Mielestäni kiteyttää hyvin. Mutta mitä oli, että pirullinen asia heitit ulos ikkunasta, Nick?"
  
  
  "En ole varma, sir", sanoin. "Mutta jos emme voi olla rauhassa hetken, olisin iloinen jakaa minun teorioita kanssasi."
  
  
  "Se on hyvä idea", Venezuelan presidentti sanoi. "Hyvät herrat, tämä konferenssi on rikkoa yksi tunti, ja sitten tapaamme täällä jälleen täydentää liiketoimintaamme."
  
  
  Meillä oli erittäin henkilökohtainen tapaaminen. Venezuelan Presidentti, YHDYSVALTAIN Varapresidentti Hawke, ja menin turvallisuus-liitteessä ja pyysi kaikkia muuta lähteä. Johtaja Venezuelan Turvallisuus Poliisi on jo toimitettu etukäteen hoitoon.
  
  
  Muutamaa minuuttia myöhemmin olin yksin kahden arvovieraita ja Haukka.
  
  
  "Olet toiminut hyvin nopeasti, nuori mies", Venezuelan presidentti sanoi, clasping kätensä takana hänen takaisin.
  
  
  "Kiitos, sir", sanoin.
  
  
  "Kuitenkin, Carter," varapresidentti sanoi, " sinulla on paljon selittää. Joku kertoi minulle, että sinä olit se, joka toi karahvi huoneeseen."
  
  
  "Pelkään, että se on oikea asia tehdä, sir", sanoin.
  
  
  Haukka irvisti. "Näyttää siltä, että Carter oli siepattu ja alkaneet uskoa, että hän oli Venezuelan vallankumouksellisen tarkoituksenaan tappaa sinut," hän sanoi happamasti. Hän sytytti pitkän sikarin ja alkoi kävellä ympäri huonetta, selän yli hänen tweed-takki.
  
  
  "Se on hyvin mielenkiintoinen," Venezuelan presidentti sanoi. "Ja nyt teidän normaali kyvyt ovat takaisin, Herra Carter?"
  
  
  "Kyllä, sir."
  
  
  Yhdysvaltain Varapresidentti istui pöydän reunaan. "Kaikki tämä on erittäin miellyttävä meille täällä, tässä salissa. Mutta kun lehdistö saa tietää siitä, he huutavat, että Amerikkalainen agentti sabotoi konferenssi ja yritti tappaa presidentti ja minä."
  
  
  "Olen samaa mieltä", Hawke sanoi. "Se ei ole helppo selittää."
  
  
  "Se myös tapahtui minulle, sir", sanoin varapuheenjohtaja. "Mutta meillä on pari potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat todella vastuussa tästä."
  
  
  "Ja keitä he ovat?" Presidentti kysyi.
  
  
  Muistin, mitä Tanya oli sanonut, että yön hänen asunnossaan, juuri ennen lääkkeen tyrmäsi minut ulos. Katsoin Hawke lupaa kertoa heille, ja hän nyökkäsi. "KGB", sanoin.
  
  
  "Qué demonio!", presidentti mutisi.
  
  
  "Pidä paina kaksikymmentä-neljä tuntia", sanoin, " ja minä yritä löytää ne. Sen jälkeen, näemme, että koko maailman lehdistö tietää tarina. Todellinen tarina."
  
  
  Hawke tutkittu kasvojani hetken, sitten katsoin varapuheenjohtaja. "Voi, meillä on niin paljon aikaa?"
  
  
  Varapresidentti kohotti kulmakarvoja. "Avulla Venezuelan hallitus," hän sanoi, käsitellään presidentti.
  
  
  Presidentti katsoi minua hillitysti. "Luotan siihen, että tämä nuori mies. Olen täysin kanssasi yhteistyötä. Pitäkää minut ajan tasalla. Nyt, Senior Vice President, minun täytyy nähdä, minun henkilökunta, ennen kuin konferenssi jatkuu. Nähdä sinua kokoustilassa." Mr. Carter, jos voit perustella itsellesi, saat korkein arvosanoin maani."
  
  
  Ennen kuin ehdin protestoida, hän oli poissa. Varapresidentti nousi ylös pöytänsä ja tuli luokseni. "Nyt, että tämä on kaikki perheen, Nick, minusta tuntuu minulla on vain yksi ajatus sanoa."
  
  
  "Taidan tietää, mitä se on", sanoin. "Minulla on kaksikymmentä-neljä tuntia luottamukseen. Koska en voinut todella olla loikkari. Tai ehkä vain hullu. Kun aikani on, olen omillani."
  
  
  "Jotain sellaista, Nick. Näytät minulle normaalia. Mutta turvallisuus on turvallisuus. Siellä täytyy olla joitakin epäilyksiä mielessäni. Toivottavasti et pahastu siitä, että on niin frank."
  
  
  "En ymmärrä. Olen samaa mieltä, sir", sanoin.
  
  
  "Laitan työni Carter," Hawke sanoi yhtäkkiä, ei katso minua. "Luotan häneen."
  
  
  "Tietenkin," varapresidentti sanoi. "Mutta mennä eteenpäin, David. Lehdistö ei odota ikuisesti."
  
  
  Varapuheenjohtaja poistui huoneesta. Haukka ja minä olimme yksin. Pitkän hiljaisuuden jälkeen, olen vihdoin puhui.
  
  
  "Olen pahoillani", sanoin. "Jos olisin ollut varovaisempi tytön kanssa..."
  
  
  "Lopeta, Nick. Tiedät, että emme voi suojata itseämme kaikki odottamattomissa olosuhteissa. Joka tapauksessa, pyysin sinua check it out. Hän laski sen varaan. Kukaan ei voisi paeta ansaan vaipui. Se oli erittäin hyvin suunniteltu, ja se oli suunniteltu asiantuntijat. Nyt rekonstruoida, mitä tapahtui ."
  
  
  "No, voin olettaa, että minulla oli huumattu, ja sitten ... ehkä hypnoosi, en tiedä. En muista mitään siitä illasta tytön asunnossa. Lääke oli hänen ... huulipunaa."
  
  
  Hawke onnistunut virne. "Siksi sinun syyttää itseäsi. Älä ole typerä, minun poika. Mutta olettaen, että tämä tyttö oli KGB: n agentti, ja he ottivat sinut joitakin piilotettu paikka hypnotisoida sinua - miksi he pitävät sinua kaksi päivää? Hypnoosi olisi vain kestää muutaman tunnin korkeintaan. Ja miten he voivat pakottaa sinua tekemään jotain, joka menee vastaan moraalinen koodi? Hypnoosi ei toimi sillä tavalla."
  
  
  "No, minä vain arvailen, mutta jos ne onnistui muuttamaan minun koko persoonallisuus, minun koko persoonallisuus, sitten minun moraalinen koodi olisi muututtava sen mukana. Jos todella hyväksyä se, että minulla oli vallankumouksellinen, joka uskoi väkivaltaisen kaataa hänen hallituksensa tämä ajatus toimisi. Ja me tiedämme, että Venäläiset käyttävät käyttäytymisen hallinnan menetelmiä, joka voi täysin rikkoa henkilön moraali ja rehellisyys ja ne orja ehdollistuneita reaktioita. Yhdistelmä hypnoosi ja käyttäytymisen ohjaus voi vakuuttaa minulle, että olin Chavez."
  
  
  "Kyllä", Haukka sanoi mietteliäänä. "Ja se oli pirun fiksu idea. Ota paras Amerikkalainen agentti, hänestä tappaja ja vapauttaa hänet tekemään likaisen työn puolestasi.
  
  
  Ja sitten anna hänen ja hänen maansa ottaa syyttää. Nyt olen alkanut ymmärtää, uhka tämän varoituksen."
  
  
  "Joka oli kirjoitettu meidät tänne," sanoin.
  
  
  "Se on oikein. Ja rakastuin sen koukku, viiva ja painoon. Jos se on jonkun vika, Nick, se on minun."
  
  
  "En lue huomautus, liian", sanoin. "Ehkä meidän pitäisi lakata syyttämästä ja alkaa miettiä täyttämällä tämä tehtävä. Meidän pilannut heidän suuri suunnitelma, mutta nyt meidän on saatava heidät kiinni." Katsoin lattiaa. "Minulla on ajatus, että he ovat taputtaen itsensä takaisin nauraa asialle ja ehkä nauttia siitä. No, hauskaa minun kustannuksellani on ohi. Kun löydän heidät, he eivät naura."
  
  
  "Epäilen, että olet jo sobered ylös," Hawke sanoi, " kun olet keskeytti heidän yritys. Mistä tiedät, että tämä tyttö on peräisin KGB: n?"
  
  
  "Koska hän kertoi minulle," minä sanoin. "Tai ainakin hän tunnusti, kun pyysin häntä. Se oli juuri ennen otin lääkkeen, kun lääke tyrmäsi minut ulos. Joka tapauksessa, hänen oikea nimi on Tanya Savich, ja siellä on ripaus venäjän hänen saksalainen aksentti. "
  
  
  "On, että muistat hänestä?"
  
  
  "Nyt. Minulla on asunto tarkistaa, ja saksan Suurlähetystö, ja ravintola, jossa näin hänet. Muistan myös, klinikka, miesten valkoinen takit, ja Tanya antaa minulle ohjeet siitä, kaikki tämä." En muista niiden nimiä tai sitä, mitä he tekivät minulle. Olin sokkona, kun lähdin klinikalta, joten minulla ei ole aavistustakaan, missä se on."
  
  
  Haukka irvisti. "No, ainakin sinulla pakeni tragedia he suunnittelivat, Nick. Tarkoitatko, että tulit ulos trance ennenaikaisesti?"
  
  
  "Lentävät koneet tehnyt ääni samanlainen kuin minun olisi pitänyt kuullut auton. Tämä ääni, pitkin kanssa varoitus viestejä, että alitajuntaan mielessä on lähettänyt viimeiset kaksi päivää, sai minut mennä ikkunan kuulla äänen. KGB halusi minun mennä takaisin minun todellinen identiteetti murhan jälkeen oli ohi. Jos en kiistänyt, että minulla oli Nick Carter, se saattaa hämmentää toimittajat. He eivät tiedä, kuka todella oli syyllinen. Tai ehkä he vain tajusivat, että he olivat hulluja. KGB: n ei halunnut, että. He halusivat nöyryyttää meitä, ja he melkein onnistuivat ."
  
  
  "Oletko kunnossa, Nick?", hän kysyi, katsellen minua tiiviisti.
  
  
  "Olen kunnossa", vakuutin hänelle. "Mutta sitten minun on toimittava."
  
  
  Hän naurahti. Hyvä. Tyttö on ainoa päähenkilö?"
  
  
  "Vain yksi. Mutta muistan jotain tästä salaperäinen mies. Jotain uutta. Luulen, että hän oli klinikalla."
  
  
  Haukka otti vedä hänen haiseva sikari ja puhalsi savua rengas. "Nämä ovat numeroita. No, sinun pitäisi varmaan kokeita, mutta meillä ei ole nyt aikaa. Edelleen, jos tunnet olevasi valmis."
  
  
  "Olen valmis tähän", sanoin. "Mutta pitää poliisi ja muut aineet pois, kunnes minun päivä on. Se on kaikki mitä pyydän. En halua kompastua auttajia."
  
  
  "No niin, Nick," Haukka sanoi.
  
  
  "Nähdään sitten hotelliin."
  
  
  * * *
  
  
  Olin istuu suuri mahonki taulukko, jonka Herra Ludwig Schmidt, Sijainen Suurlähettiläs Länsi-Saksa, joka oli tarkoitus ottaa Tanya vastaanotto yö tapasin hänet. Schmidt oli makuuasentoon hänen korkea-karmituoli, pitkä savuke oikeassa kädessään.
  
  
  "Voi, kyllä. Otin Fräulein Hoffmann tapaamisen. Hän halusi osallistua diplomaattinen tapahtuma. Hän on fiksu tyttö, tiedäthän. Hän soitti potilaan välittömästi nimityksen jälkeen. Ilmeisesti hän oli syönyt jotain härkätaistelu, joka järkyttää hänen vatsaan. kamalaa. Hän ei ole vielä palannut töihin."
  
  
  "Kuinka kauan hän on ollut täällä sinun kanssasi?" Minä kysyin.
  
  
  "Ei kauan. Hampuri, tyttö, jos en ole väärässä. Hänen isänsä oli venäläinen pakolainen."
  
  
  "On se mitä hän kertoi sinulle?"
  
  
  "joo. Hän puhuu saksaa hieman aksentti, koska hänen siviilisääty. Hänen perheensä puhui venäjän kotona."
  
  
  "Kyllä,"sanoin," ymmärrän."
  
  
  Herr Schmidt oli hyvin ohut, sukupuoleton mies hänen nelikymppisiä, ilmeisesti erittäin tyytyväinen hänen rooli elämässä. Hän pyysi. "Mukava tyttö, etkö ole samaa mieltä?"
  
  
  Luulin, takaisin kertaa kun olimme istui sohvalla, pinnasänky ja sänky. "Erittäin mukava tyttö. Voin ottaa häneen yhteyttä osoitteeseen lueteltu tiedostot?" Se oli sama paikka, hän oli ottanut minut sinä iltana, kun hän oli huumannut minut.
  
  
  "Olen varma, että voit. Sen jälkeen, kun kaikki, hän on sairas."
  
  
  "joo. Jos en löydä häntä kotona, tiedätkö missä muualla voisin etsiä? Ravintoloita, kahviloita tai erityisiä paikkoja virkistykseen?"
  
  
  "Mutta sanoin tyttö oli sairas."
  
  
  "Kiitos", sanoin kärsimättömästi.
  
  
  Hän näytti harmissaan minun vaatimuksesta. "No, minulla oli tapana viedä hänet ulos lounaalle joskus itselleni pieni kahvila ole kaukana täältä. En muista nimeä, mutta hän haluaa Venezuelan hallaca ja se on toiminut siellä. Se on cornmeal ruokalaji."
  
  
  "Tiedän", sanoin. Muistin, että Tanya määräsi El Hardin jälkeen härkätaistelu.
  
  
  Schmidt tuijotti Ceylin kanssa omahyväinen ilme..
  
  
  "Itse asiassa, luulen, että olen ihastunut tyttö," hän sanoi yksityisesti. "On poikamies tässä kaupungissa on hieno kokemus."
  
  
  "Oletan," sanoin. "No, minä yritän löytää hänet kotona, Herr Schmidt. Hyvää iltapäivää."
  
  
  Hän ei nouse ylös. "Mielelläni", hän sanoi. Hän tuijotti kattoon uudestaan, varmaan unelmoiden hänen seksuaalista potentiaalia kuin naimaton mies Caracas.
  
  
  En odottanut löytää Tanya hänen asunnossaan. Hän on järjestänyt jättää hänet vain, koska viimeisen vaiheen toiminta - minun capture-alkoi. Mutta toivoin löytäväni joitakin vihje siellä. Ensimmäisessä kerroksessa, olin tavannut rasvaa Venezuelan nainen, joka ei puhunut englantia.
  
  
  "Buenos tardes, senor", hän sanoi kovalla äänellä, hymyillen leveästi.
  
  
  "Buenos tardes", sanoin. "Etsin nuori nainen nimeltä Ilse Hoffmann."
  
  
  "Ah, kyllä. Mutta hän ei asu enää täällä. Hän muutti pois hyvin äkkiä, muutama päivä sitten. Epätavallinen ulkomaalainen, jos suotte anteeksi, kun sanon, että."
  
  
  Minä hymyilin. "Hän ottaa kaikki hänen kanssaan?"
  
  
  "En tarkastaa asunto huolellisesti. Asuntoja on niin monta täällä, ja olen kiireinen nainen."
  
  
  "Haittaako, jos katson ylös?"
  
  
  Hän katsoi minua terävästi. "Se on vastoin sääntöjä. - Keitä te olette?"
  
  
  "Vain ystävä Miss Hoffmannin", sanoin. Ojensin taskustani ja tarjosin nainen kourallinen bolivars.
  
  
  Hän katseli niitä, ja sitten takaisin minulle. Hän pääsi ulos ja otti rahat, etsii yli olkapäänsä saliin. "Tässä on numero kahdeksan," hän sanoi. "Ovi ei ole lukittu."
  
  
  "Kiitos", sanoin.
  
  
  Menin portaita ylös asuntoon. Jos olen onnekas, saatan pystyä pysäyttämään Tanya ja hänen ystävänsä, ennen kuin ne koneeseen Moskovassa. Mutta olin huolissani - ne ovat luultavasti jo tiesi, että niiden juoni oli epäonnistunut.
  
  
  Yläreunassa portaita, tuli asunnolle. Muistoja tuli virtaamisen takaisin, yksi toisensa jälkeen. Leveä sohva seisoi huoneen keskellä, niin kuin se oli sinä yönä, Tanya oli kaupankäynnin hänen ruumiinsa kaapata Amerikkalainen agentti. Suljin oven takanani ja katsoi ympärilleen. Kaikki oli nyt toisin. Hän puuttui elämässä, vilkkaus, että Tanya oli hänelle antanut. Olen rummaged läpi laatikot pieni pöytä ja löytänyt mitään, mutta pari teatterilippuja. Ne ei tee minulle paljon hyvää ensi kaksikymmentä neljä tuntia. Kävelin läpi koko asunnon. Menin makuuhuoneeseen ja löysi rypistynyt härkätaistelun ohjelman roskakoriin. Tunnistin Tanya käsialaa, koska hän teki muistiinpanoja ohjelmaa, kun olin härkätaistelu hänen kanssaan. Vain muistutus poimia elintarvikkeita. Se oli hyödytön minulle. Minä vain heitti sen roskakoriin, kun kuulin äänen olohuoneessa. Ovi käytävällä avattava ja suljettava hiljaa.
  
  
  Pääsin Wilhelmina ja painetaan itseni seinää vasten oven vieressä. Toinen huone oli hiljainen. Joku seurasi minua. Joku, joka oli katsomassa huoneisto rakennuksessa, ja pelkäsin, että en saisi liian lähellä rauhoittua. Ehkä se on Tanya itsensä. Kuulin lähes äänetön narina hallituksen maton alle. Tiesin, että tarkka sijainti tämä hallitus, koska minulla oli astunut sen itse ennen. Siellä ei näytä olevan mitään syytä viivyttää vastakkainasettelua. Astuin ulos ovesta.
  
  
  Keskellä huonetta oli mies aseen kanssa. Hän oli minun mysteeri mies, ja ase oli sama, jota hän käytti pisteeseen pääni Washingtonissa ja yksi muistan nähneeni valkoinen käytävä KGB: n laboratoriossa. Hän kääntyi, kun hän kuuli minua.
  
  
  "Pudota se", sanoin.
  
  
  Mutta hänellä oli muita ajatuksia. Hän ampui. Tiesin, että hän oli menossa ampua murto-osan, ennen kuin hän teki, ja sukelsin lattialle. Ase soi äänekkäästi huoneessa, ja luoti iskeytyi seinään takanani, kun osuin lattiaan. Ase karjui jälleen ja jakaa puun vieressä minua, niin kuin minä rullattu yli ja alkoi ampua. Ammuin kolme kertaa. Ensimmäinen luoti osui lyhdyn takana ampuja. Toinen tuli hänen rintaansa ja heitti hänet takaisin seinää vasten. Kolmas luoti osui häntä kasvoihin, vain alle poskiluun, ja lensi kohti puolella hänen päänsä, roiskumisen seinään crimson sotku. Hän osui lattiaan kovaa, mutta hän ei edes tunne sitä. Henkilö, joka jahtasi minua koko tämän operaation kuoli ennen kuin hänen ruumiinsa tiesi sen.
  
  
  "Paska", mutisin. Minulla oli elävä todistaja, joku, joka voisi kertoa minulle kaiken. Mutta minun täytyi tappaa hänet.
  
  
  Sain nopeasti jaloilleni. Ihmiset kuulivat laukauksia. Kävelin nujerrettu hahmo ja katsoin hänen taskut. Ei mitään. Ei henkilökortit, vääriä tai muuten. Mutta siellä oli pieni viesti scrawled pala paperia.
  
  
  "T. La Masia. 1930"
  
  
  Laitoin paperin taskuuni ja menin ikkunaan. Kuulin jalanjälkiä ja ääniä käytävästä.
  
  
  Avasin ikkunan ja astui ulos päälle paloportaat. Muutamaa minuuttia myöhemmin olin paikan päällä, jolloin rakennuksen kaukana takanani.
  
  
  Kun menin ulos, se oli tulossa pimeä. Viestin huomautus meni ohi ja yli pääni. Siellä oli ravintola nimeltään La Masia Avenida Casanova. Pysähdyin äkillisesti, muistaa. Olin kuullut tästä paikasta, koska se oli kuuluisa hallaca, Tanya suosikki Venezuelan ruokalaji, jos hän olisi kertonut minulle, ja hänen ystävänsä Ludwig totuus. Se voi olla ajattelin, että kirjain "T" tarkoittaa Tanya, ja että salaperäinen mies, oletettavasti venäläinen agentti, joka on tarkoitettu vastaamaan Tanya on klo 19: 30 tai 19: 30? Se oli ainoa johtolanka, mikä minulla oli, joten en voinut seurata häntä.
  
  
  Menin ravintolaan varhain. Tanya ei näkynyt missään. Istuin alas pöydän takana talon, jossa voin nähdä kaiken, ilman että huomannut, ja odotti. Klo 7:32, Tanya tuli.
  
  
  Hän oli yhtä kaunis kuin muistin. Se ei ollut harhaa. Tarjoilija johdatti hänet pöydän edessä sisäänkäynti. Sitten hän nousi ylös ja käveli alas pieni eteinen kohti naistenhuonetta. Nousin ylös ja seurasin häntä.
  
  
  Hän oli jo kadonnut huoneeseen merkitty "Hyvät" kun pääsin pieni alkovi. Odotin häntä siellä, on kiva olla yksin ja kaukana ihmiset kahvilassa, kun hän tuli ulos. Minuuttia myöhemmin, ovi avautui ja me olimme kasvotusten.
  
  
  Ennen kuin hän voisi reagoida, tartuin häntä ja työnsi hänet päin seinää. Hän huohotti äänekkäästi.
  
  
  Hän sanoi. "Sinä!" "Mitä sinä teet? Päästä irti tai huudan."
  
  
  I löi häntä koko kasvot omat taskuni.
  
  
  En murisi hänelle. "Luuletko, että tämä on jonkinlainen kokeellinen psykologia peli?"
  
  
  "Jos sanot niin, Nick", hän sanoi. Hän piti hänen kasvonsa kädessään. Hänen äänensä pehmeni.
  
  
  "Se, mitä minä sanon, rakas," sanoin. En anna tikari putoaa palm oikealla kädellä.
  
  
  "Aiotko sinä tappaa minut?"
  
  
  "Ei, jos et tehdä se on ehdottoman välttämätöntä", sanoin. "Sinä ja minä lähdemme tämän paikan yhdessä. Ja olet toimivat kuin olet ottaa hauskaa. Tai saat sen kylkeen. Luota minuun, kun sanon, tapan sinut, jos et yritä mitään."
  
  
  "Voit unohtaa aikaa, kun olimme yhdessä?" "Mikä se on?", hän kysyi, että aistillinen ääni.
  
  
  "Älä valehtele minulle, vauva. Kaikki teit oli vain bisnestä. Nyt matkaa." Ja olla onnellinen."
  
  
  Hän huokasi. "No niin, Nick."
  
  
  Lähdimme ravintolasta ilman mitään ongelmia. Hän tuli autolla, joten tein hänelle viedä minut sinne. Meillä ja minulla on ratin takana. Auto oli täysin yksin pimeällä kujalla.
  
  
  "Nyt. Kenet sinä tapasit ravintolassa?"
  
  
  "En voi kertoa teille, että."
  
  
  Laitoin veitsen hänen. "Hitto, et voi."
  
  
  Hän näytti pelokkaalta. "Hän on agentti."
  
  
  "KGB: n?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Sinäkin?"
  
  
  "joo. Mutta vain koska minun erityinen tieto - koska olen tiedemies. Tapasin tavoitteensa."
  
  
  Käynnistin auton ja ajoin ulos sivulle Avenida Casanova. Minä kysyin. "Minne mennä klinikalle?" "Ja älä pelaa pelejä kanssani."
  
  
  "Jos vien sinut sinne, ne tappaa meidät molemmat!", hän sanoi, melkein kyynelsilmin.
  
  
  "Millä tavalla?" Toistin.
  
  
  Hän oli hyvin järkyttynyt. "Käänny oikealle ja noudata boulevard, kunnes minä kerron sinulle minne kääntyä uudelleen."
  
  
  Tein puolestaan.
  
  
  "Missä on Juri?", hän kysyi. "Se, joka piti tavata minut."
  
  
  "Hän on kuollut", sanoin, katsellen häntä.
  
  
  Hän kääntyi ja katsoi minua hetken. Kun hän katsoi taas eteenpäin, hänen silmänsä olivat lasitettu. "Sanoin heille, että se oli liian vaarallista", hän sanoi lähes äänettömästi. "Nyt olet pilannut heidän suuri suunnitelma."
  
  
  "No, ehkä se ei ollut niin hyvä," sanoin, tartly. "Dimitrov oli vastuussa tästä tärkein järjestelmä?"
  
  
  Hän oli järkyttynyt kuullessani, että tiesin, että Dimitrov on nimi. Hän oli todellinen noviisi hänen liiketoimintaa, huolimatta hänen fantastinen kykyjä. "Sinä tiedät liikaa", hän sanoi.
  
  
  "Minä löydän hänet tässä ns. klinikalla?"
  
  
  "En tiedä," hän sanoi. "Ehkä hän on jo lähtenyt. Käänny vasemmalle ja seuraavan kadun."
  
  
  Hän antoi minulle ohjeita, ja seurasin niitä. Kun käänsin jyrkästi oikealle, hän kääntyi minuun. "Haluan tietää. Mikä meni pieleen? Kun tulit ulos hypnoosi ja miten?"
  
  
  Katsoin häntä ja virnisti. "Olen ollut menossa hullu yrittää arvata totuuden viimeiset pari päivää. Nyt arvaa jonkin aikaa."
  
  
  Seuraavasta risteyksestä, teimme viime käänny vasemmalle, ja Tanya kertoi minulle lopettaa edessä vanha talo. Ensimmäinen kerros näytti käyttämätön myymälä, kun taas ylempiin kerroksiin tuntui autio.
  
  
  "Tämä on se", hän sanoi pehmeästi.
  
  
  Sammutin moottorin. Katsoin taustapeilistä ja näki toisen auton vetää ylös takana. Hetken luulin, että he saattavat olla Tanya on ystäviä, mutta sitten tunnistin neliön kasvot ratin takana. Hawke lainattu CIA: n mies pitää minua silmällä.
  
  
  Minun äkillinen viha laantui. En voinut syyttää häntä, kun ottaa huomioon miten olisin käyttäytynyt viime aikoina. Päätin sivuuttaa minun vahtikoira.
  
  
  "Tule ulos", sanoin Tanya, heiluttaen aseen hänelle.
  
  
  Pääsimme ulos. Tanya oli jännittynyt ja peloissani.
  
  
  "Nick, älä pakota minua tulemaan kanssasi. Näytin päämaja. Ole hyvä ja pelastaa minut. Muistelen hetkiä, että vietimme yhdessä. Et voi unohda se nyt."
  
  
  "Voi, kyllä, voin", sanoin kylmästi. Olen tönäisi häntä Luger ja hän käveli ympäri rakennuksen sivuovesta.
  
  
  Mikään ei ollut tuttu. Kun olin tuonut, en huumattiin, ja kun tulin pois, olin silmät sidottuna. Mutta muistin, likimääräinen etäisyys kadun puolella oven, ja se oli sama. Sisällä, kun me laskeutui jyrkkiä portaita kellariin, minä laskea mahdollisimman monta vaihetta kuin minulla oli laskea, kun lähdin klinikalta. Ei ollut epäilystäkään siitä - Hän oli johtava minut leijonan luolaan.
  
  
  Kahdestoista luku.
  
  
  Kun astuimme valkoinen käytävä, aloin muistuttaa enemmän ja enemmän yksittäisiä tapauksia. Minulla oli tapana seistä tässä käytävällä, ja mies, minä vain kuollut Tanya on asunto piti minut täällä.
  
  
  "Sinä muistat," Tanya sanoi.
  
  
  "Kyllä. Siellä oli huone, suunta huone. Olin sidottuna tuoliin."
  
  
  "Se on vain eteenpäin."
  
  
  Jatkoin alas sali. "Siellä oli toinen mies," sanoin. "Olet työskennellyt hänen kanssaan yhdessä. En muista nimeä Kalinin."
  
  
  "Kyllä", Tanya sanoi raskaasti.
  
  
  Avasin oven, että Tanya totesi, holding my Luger valmis. Menin sisälle, jossa Tanya edessäni. Muistoja tuli virtaamisen takaisin. Ihonalainen injektio. Hypnoosi. Av-istuntoja. Joo, he tekivät hyvää työtä minulle.
  
  
  Tuoli hihnat ja johdot vielä seisoi keskellä huonetta. Laitteita oli seinällä, mutta yksi osa oli jo osittain purettu. Teknikko seisoi lähistöllä. Tunnistin hänet. Nimi Menendez tuli minulle. Hän kääntyi ja katsoi minua ilmeettömästi hetken.
  
  
  "Mil rayos!", hän sanoi, kiroten synkästi, kun hän tajusi, että hänen maanalainen linnoitus oli rikottu.
  
  
  "Pysy täällä", sanoin, ottaen pari askelta häntä kohti.
  
  
  Mutta hän meni paniikkiin. Hän alkoi tutkiessani laatikon vieressä häntä ja veti esiin aseen. Se näytti standardin Beretta rynnäkkökivääri. Kun hän kääntyi minua kohti, ammuin minun luger ja iski häntä sydämeen. Hän lysähti takaisin osittain purettu auto, levällään kasa kädet ja jalat, hänen silmänsä kiinnitetty kattoon. Yksi jalka nytkähti ja hän oli kuollut.
  
  
  Minuutti myöhemmin kuulin, Tanya ääni takanani. "Nyt on sinun vuorosi, Nick."
  
  
  Käännyin ympäri ja näin, että hän oli, tarttui aseen ja osoitti sillä minua. En katsella hänen tarkasti, koska en vain näe häntä kuin ampuja. Tämä oli toinen kerta, kun olin väärässä hänestä. Siellä oli surullinen, mutta päättäväinen ilme kasvoillaan. Kuten esitin luger, hänen pieni pistooli laukesi huoneessa, ja luoti osui minua. Olen pyörähti ympäri, törmäsi suureen tuoliin, ja putosi lattialle. Onneksi, hänen laukaus oli huono, ja se löi minua vasen olkapää, ei rinnassa. Minulla oli vielä Luger.
  
  
  Tanya tähtäsi uudelleen, ja tiesin, että hänen tarkoituksena olisi parempi, tällä kertaa. Olen voinut pelata pelejä hänen kanssaan. Hän päätti järjestää välienselvittely. Erotin luger ja voittaa hänen toinen laukaus. Tanya tarttui hänen vatsaan ja porrastettu takaisin, romahtaa lattialle.
  
  
  Nousin ylös ja kävelin hänen luokseen. Hän makasi hänen takaisin, tilalla verinen paikalla hänen vatsaan hänen kädet. Vannoin alla minun hengenvetoon. Siellä oli jo kimaltaa syvä järkytys hänen silmissään. Hän yritti turhaan pitää hengitys tasaisesti.
  
  
  "Miksi sinun täytyy tehdä, että?" Kysyin, valitettavasti.
  
  
  "Minä... olin liian peloissani, Nick. En voinut mennä takaisin... Moskovassa, täydellinen epäonnistuminen. Olen todella, olen todella pahoillani. Pidin sinusta niin paljon." Hänen päänsä kääntyi sivuun, ja hän oli jo kuollut.
  
  
  I kumartui häntä hetken, muistaa. Jopa kuoleman, hänen kasvonsa oli vielä kaunis. Mitä verinen tappio! En kotelossaan minun luger ,nousi, ja meni kaappi, jossa teknikko oli ottanut pois pistooli. Avasin useita postilaatikoita ja löytyi kirjaa minun fyysinen kunto. Ne, yhdessä näitä koneita, pitäisi kertoa tarina. Haluaisin kysyä varten photo toimittajille lähetetään tänne. Laitteisto itsessään olisi otsikko. Nyt minulla oli käytännössä vapautettu. Ja se olisi Kremlin, Washington, että olisi nöyryytetty.
  
  
  Mutta missä oli Dimitrov? Jos hän juoksi pois, se jättää huonon maun suuhun. Työni oli paljon enemmän kuin vain noloa Kremlin. Minun piti näyttää KGB: lle, että he olivat menneet liian pitkälle. Se oli kysymys ammatillisen periaate.
  
  
  Kuulin askelia käytävässä.
  
  
  Minä sulki kaapin laatikkoon kiinni ja otti aseen uudelleen. Kuulin äänen käytävällä.
  
  
  Menin ovelle, kun eräs mies tuli juosten alas sali. Se oli Kalinin, Tanya on kollega, käynnissä hankalasti kanssa raskas matkalaukku kädessään. Hän oli melkein lopussa käytävällä.
  
  
  Minä huusin. "Stop!"
  
  
  Mutta hän pitää käynnissä. Rotat nopeasti jätti uppoavan laivan. Ammuin minun luger ja osui häntä oikeaan jalkaan. Hän makasi lattialla, vain lyhyt exit, joka johti portaat.
  
  
  Kuulin äänen takanani. Kun käännyin ympäri, näin toinen mies, lyhyt, tanakka mies, jolla on Hruštšov-kuten face - toisen miehen Märkä Tapauksissa department of KGB. Hän oli osoittaa revolverin minua.
  
  
  Minä litistetty itse seinälle kuten hän ampui, ja laukaus osui seinään vain sentin päässä päästäni. Sitten minä näin toisen miehen käytävällä takana pyssymies, pitempi mies, jolla on harmaa tukka ja salkku kainalossa. Se oli Oleg Dimitrov, että kameramies vastuussa salamurhayrityksestä. Hän oli joku, en todellakaan halunnut, että joku minun piti neuvotella ennen kuin KGB todella tajusin, he eivät voineet pelata pelejä AX. Hän oli käynnissä erittäin nopeasti käytävän perällä, luultavasti toinen exit.
  
  
  KGB: n mies ampui jälleen, ja minä ducked kuten bullet whizzed yli pääni. Olen potkut takaisin, mutta jäi. Hän pyrki kolmatta kertaa, mutta en ampunut ensin ja lyödä häntä nivusiin. Hän huusi tuskissaan ja kaatui. Mutta sitten Dimitrov oli kadonnut alas sali.
  
  
  Juoksin laskenut agentti. Hän kiemurteli lattialla, hiki streaming alas hänen kasvonsa, ja käheä ääni tuli hänen kurkkunsa auki. Hän oli täysin unohtanut aseen oikeassa kädessään. Minä pudotti sen hänen kädestään ja juoksi käytävää pitkin. Hän luultavasti elää nähdä oikeudenkäyntiä. Mutta en usko, että hän olisi onnellinen siitä.
  
  
  Seurasin Häntä huoneeseen lopussa käytävällä, mutta sisällä näin avoin ikkuna avautuu kuja. Dimitrov ei ollut siellä.
  
  
  Olen sekaisin ikkunan läpi pimeällä kujalla juuri ajoissa nähdä musta sedan lentävät ulos aivan lopussa. Juoksin ulos kadulle ja tapasi CIA: n mies.
  
  
  Hän sanoi, " Mitä helvettiä on tekeillä, Carter?"
  
  
  Katsoin suuntaan, että musta auto oli matkalla alas boulevard. Olin varma, että hän oli matkalla lentokentälle. Siellä oli lento Rooma tunnissa. Luultavasti, Dimitrov oli menossa lentää niitä.
  
  
  "On olemassa useita Venäläisiä kuoli ja haavoittui siellä," sanoin. "Mene ja varmista, että elävä pysyä. Olen menossa lentokentälle poimia heidän pomo."
  
  
  Hän katseli veren käynnissä alas minun arm holkki takkini. "Jumalani, miksi et ota minua mukaasi?"
  
  
  "Sinun tehtäväsi oli vain katsella minua, ei myrsky linnoitus. Joka tapauksessa, se kestäisi liian kauan selittää. Nähdään kuulustelu."
  
  
  Pääsin Tanya auton ja ajoi pois. Jos olin väärässä ja Dimitrov ei ollut lentokentällä, en olisi menettänyt mitään. En voisi antaa hänelle yleinen hälytys ja saada Venezuelan poliisi mukana. Mutta olin lähes varma, että minun arvaus oli oikea.
  
  
  Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin olin lentokentällä. Kun tulin terminaaliin, muistin, kuinka iso se oli. Se oli rakennettu useita tasoja. Vaikka Dimitrov oli siellä, se oli erittäin helppo minulle menettää häntä. Jos en olisi arvannut lento Rooma. Se oli TWA: n lennolla, joka oli tarkoitus lähteä puolen tunnin kuluttua. Menin lipunmyyntiin. Dimitrov ei näkynyt missään, joten pyysin agentti hänestä, hänet kuvataan yksityiskohtaisesti.
  
  
  "Kyllä, kyllä. Mies, joka vastasi, että kuvaus oli täällä, paitsi mies, jonka olin nähnyt viikset. Hän oli täällä vain muutama minuutti sitten."
  
  
  "Hän on matkatavaroita?"
  
  
  "Hän ei tarkista, sir."
  
  
  En tajunnut sitä. Ja Dimitrov on viikset olisi ollut helppoa.
  
  
  "Luulen, että hän antoi nimen... Giorgio Carlotti," virkailija sanoi. "Hän oli Italian passi."
  
  
  "Ja hän lähti?"
  
  
  "Kyllä, sir."
  
  
  Kiitin häntä. Dimitrov oli täällä, olin varma, että nyt. Voisin vain kävellä portista ja odottaa häntä näy, mutta se on vielä hieman onnea. Lisäksi siellä on joukko matkustajat portilla. Jos Dimitrov oli päättänyt taistella, se voisi olla hyvin hämmentävää.
  
  
  Katsoin ympärilleni lähin lehden kaupassa, mutta Dimitrov ei ollut siellä. Sitten menin valuutan exchange-ikkuna. Olen jopa meni alas matkatavarasäilytys ja kysyi. Dimitrov näyttää kadonneen.
  
  
  Minulla oli aivan kulman takana, kun huomasin hänet.
  
  
  Hän oli menossa miesten huone-salkku kainalossa. Hän ei nähnyt minua. Harmaa viikset muutti hänen ulkonäkönsä. Se oli pieni valepuvussa, mutta hänellä ei ollut aikaa parempaan.
  
  
  Dimitrov tuli kylpyhuone ja ovi pamahti kiinni hänen takanaan. Toivottavasti, wc ei ollut täynnä.
  
  
  Olen vetänyt luger, kun avasin oven.
  
  
  Sisällä, Dimitrov oli vain pestä kätensä altaan vastapäätä pieni huone. Katselin ympärilleni ja oli iloinen siitä, että ei ollut ketään muuta huoneessa.
  
  
  . Dimitrov katsoi peiliin ja näki minun pohdintaa. Hänen kasvonsa olivat harmaat pelosta.
  
  
  Hän kääntyi minuun päin, pääsi hänen takki, ja kääntyi. Hän oli epätoivoisesti yrittänyt saada aseensa pois. Minä veti liipaisimesta luger ja kuullut tylsä klikkauksella.
  
  
  Katsoin ase. Tiesin, että kamera on ladattu. Se oli vain misfired - viallinen kasetti, jotain, että vain tapahtui kerran miljoonaa kertaa. I tarttui ejektori minun verinen vasen käsi.
  
  
  Mutta ei ollut aikaa. Dimitrov veti suuri mauser parabellum ja pyritään sitä varovasti rintojani. Hän kyyristyi alhainen.
  
  
  Minä ducked laatoitettu lattia. Luoti osui laatta lähellä päätäni ja kimposi ympäri huonetta kuin annan Hugo liu ' uta käteeni. Käänsin jyrkästi Dimitrov ja käynnisti stiletto. Se iskeytyi hänen reiteen.
  
  
  Toivoin vartalo, mutta kai olin onnekas, en paina mitään näissä oloissa. Dimitrov huusi kuin tikari osui häneen ja hänen Mauser putosi lattialle. Hän veti esiin pitkän veitsen ja saavutti hänen menettänyt pistooli.
  
  
  Samaan aikaan, heitin huonon kierroksella ulos Luger ja se clattered lattialle. Pistin silmäni Dimitrov samalla tavalla hän suuntasi katseensa Mauser. Kun hän pääsi sen, hän katsoi ylös ja näki, että hän ei ollut mahdollisuuksia.
  
  
  Hän nosti kätensä ja perääntyi ase. Nähdessään ilmeeni, hän yhtäkkiä puhui. "Hyvä on, Herra Carter. Olet voittanut. Minä antaudun sinulle."
  
  
  Pääsin jaloilleni, ja hän nousi ylös, liian. Olimme seisoo huoneen poikki toisistaan, silmät lukittu. Vasen käteni alkoi satuttaa pahasti.
  
  
  "Olet tehnyt suuren virheen, Dimitrov," sanoin. "Valitsit AX nöyryyttää meitä."
  
  
  "Vaadin, luovutettava poliisille", hän sanoi. Hän hitaasti laskea kädet, sitten yhtäkkiä saavutti taskuunsa, ja pieni Derringer ilmestyi hänen käteensä.
  
  
  Minä veti liipaisimesta Luger, ja tällä kertaa ase laukesi. Luoti kiinni Dimitrov yläpuolella sydän ja heitti hänet takaisin. Hänen silmänsä tuijottivat minua leveä hetkeksi, ja sitten hän tarttui pyyhekuivain hänen vieressään convulsively. Kun hän putosi, kankaalla pyyhe lensi ulos annostelijan kuin pitkä levy, joka puoliksi katettu hänen liikkumatta elin.
  
  
  "Sinun Kremlin pomot voisi miettiä sitä seuraavan kerran, kun he keksiä grand suunnitelma," sanoin ruumis.
  
  
  Olen liukui luger takaisin sen koteloon. Olin laittamassa Hugo takaisin hänen huotra, kun kaksi poliisia tunkeutui ovesta sisään aseet esillä. He katsoivat Dimitrov ja sitten minua synkkä ilme.
  
  
  "Qué pasa aquí?", yksi heistä huusi.
  
  
  Näytin hänelle minun HENKILÖKORTTI. "Soita johtaja security police", sanoin. "Kerro hänelle, että kaikki venäjän salaliittolaisten on pidätetty."
  
  
  "Si, Senor Carter," hän sanoi.
  
  
  Lähdin huoneesta ja teki tieni väkijoukon läpi utelias matkailijoille lähimpään laskuri, jossa voisin soittaa. Olen henkisesti ulkoa sijainti maanalainen KGB: n päämaja, outo laboratorio, jossa fantastinen koe tehtiin ihmisen marsu - minua. Hawke haluavat liikkua siellä lievittää CIA: n mies ja kertoa poliisille, mitä on tapahtunut. Hän olisi ollut varma, että lehdistö oli raportoitu tarina oikein.
  
  
  Sain puhelinnumeron lipunmyyjä, mutta olin hiljaa hetken ennen numeron valintaa. En pidä tehtäviä, jotka päättyivät vaiheessa esityksiä. Siellä on enemmän turvallisuutta kokouksissa, ja minun täytyy kertoa minun tarinani paljon ihmisiä. En tarvitse sitä juuri nyt. Tarvitsin ilta tytön kanssa, kuten Tanya Savich. Olin ahdisti silmissä hänen elottoman ruumiin, silti kaunis kuolemaan. KGB tai ei, hän oli erityinen.
  
  
  Vedin syvään henkeä ja anna sen ulos hitaasti. No, ehkä jos olen onnekas, siellä olisi toinen brunette syvän siniset silmät ja aistillinen kehrää ääni. Ja ehkä hän ei olisi ollut vihollisen agentti, ja minulla ei olisi ollut tappaa häntä. Se oli jotain, joka piti minut menossa läpi muutaman seuraavan viikon byrokraattisia ongelmia.
  
  
  Otin puhelimen ja soitetut Hawke ' s numero.
  
  
  Kommentointi
  
  
  "ME HAUDATA SINUA!"
  
  
  Kommunistinen uhka ei ole koskaan näyttänyt niin todellinen! Tuskin olin määrätty Killmaster hänen uusi tehtävä kuin sain viestin, ne olivat uhkaavia kuolinisku Amerikkaan on kansainvälistä vaikutusvaltaa.
  
  
  Se oli ilmeisesti työtä Nick Carter - tappavin uransa. Killmaster oli tarkoitus pelata tärkein rooli pirullinen juoni, pää-JÄRJESTELMÄSSÄ. Mitä he tekivät hänelle? He todella kääntää AX on arvokkain aine vastaan hyvin voimia, että hän oli vannonut suojella? Se ei ollut, kunnes Nick putosi lumoissa aistillinen venäjän agentti, että hän alkoi ymmärtää, miten hän oli käytetty. Mutta se oli jo liian myöhäistä? Teki mieli kuuluvat jo KGB: n?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Hour of Wolf
  
  
  käännetty Lev Shklovsky muistoksi hänen kadonnut poikansa Anton
  
  
  Alkuperäinen nimi: Hour Of Wolf
  
  
  Ensimmäinen luku
  
  
  Taistelija jet jyrisi ohi, räjäytys tien edessäni.
  
  
  Kirosin, että lentäjä ja kaikki hänen esi-isänsä, koska olen selattava ohjauspyörän minun Citroen kaikin voimin. Voisin pelastaa, että vaivaa. Tie ei ollut mitään muuta kuin syvä ostoskoriin trail vastaan vuoren seinään, ja vuosisadan vanha urat kohotti kuten ruuvi ohut renkaat minun 11cv. Voisin mennä vain yksi tapa, ja siellä oli ruts siihen suuntaan. Koska kivet oikealla ja syvä kuilu vasemmalla, tämä oli myös hyvä asia. Tumma, ohut metsässä verhoutunut minua harva, suorat päät, ja vaikka en voi olla piilossa taistelija alle inky musta lehtineen, se olisi ollut Pyrrhoksen voitto. Olin jahtaa rykmentin Jugoslavian sotilaita, ja Jumala tietää, kuinka moni heistä tuli läpi vuoret ympäröivät minua.
  
  
  Citroen törmäsi suuren kiven tien ja heitti minut ovea vasten. Kun auton laski jälleen, loput pakoputki irtosi. Sisustus oli täynnä pakokaasuja. Ruuvit ja mutterit irtosi nopeasti, ja ainoa mahdollisuus minulla oli ajo. Katsoin läpi särkyneet tuulilasi. Hävittäjä lensi viistosti. Sen rungon loisti kuutamossa ja tuli hehkuva siluetti kuin se laskeutui suoraan toisen veloittaa minua.
  
  
  En usko, että voisin liikkua enemmän kuin muutaman sekunnin. Muuten, minun olisi pitänyt kuolla jo kauan sitten. Olisin taistellut pois minun ajajia lähes tunnin, ja ainoa asia, olin onnistunut tekemään oli sekoittaa minun suunta. Kävelin pitkin kaikkia mahdollisia puolella tiet, ja miten he kaventuneet sai minut pelkäämään, että ne katoaisivat mihinkään. Minulla ei ollut aavistustakaan, missä olin, lukuun ottamatta jyrkkiä jossain Dinaarien Alpit. Siellä on ollut suojaa laaksoissa, mutta kaikki olen nähnyt oli joukkoja, luoteja, ja että konetta. Tilannehan on se, että tämä olisi loppuun tehtäväni, ja AX saattaa menettää Agentti N3, ja en ole unohtanut, että tämä on jo tapahtunut NI ja N2, monta vuotta sitten eri paikoissa.
  
  
  Hävittäjä tuli tervehtimään minua armoa laukaus. Ajoin niin kovaa kuin pystyin suuntaan hänen tulipalo. Vanha 11cv tärisi pahasti. Citroen 11cv oli valmistettu 1938 1954, ja siitä, miten se reagoi, olin varma, että minulla oli prototyypin. Ajovalot ulkonevat kojelauta koskaan työskennellyt, joten en osaa sanoa kuinka nopeasti olin menossa. Ainakin, se oli mahdollista saada kaasua. En usko, että se olisi tarpeeksi, mutta se oli ainoa mahdollisuus minulla oli, että lähestyvä kone, joka sukelsi tuleen sen volleys.
  
  
  Citroen tärisi protestina, ja myrskyisät pakokaasujen tehnyt tällaista melua, että en voinut edes kuulla ajatukseni. Tuuli puhalsi avoimesta tuulilasi, jäädyttäminen minun korvat ja tehdä minun hiukset curl noin minun kasvot. Kone oli nyt niin lähellä, että minulla oli käsitys, että se olisi nielaissut ilmanotto.
  
  
  Olen lyönyt jarrut niin kovaa kuin pystyin. Konekivääri kaliiperi .50 ampui murtuu taistelija siivet. Tie edessäni rikki, ja auto oli katettu sade kiviä ja kokkareita kova maa. Auto pomppi ja väisti luoteja, ja voisin kertoa äkillinen vapauttaa höyryä, että he olivat osuma jäähdytin. Kiehuvaa vettä sähisi ja juoksi alas kasvojani pilvien paahtavan höyryä. Painoin kaasun pohjaan ja poimi nopeus uudelleen. Siellä oli tuulenpuuska kuin metsästäjä kulunut yli minua, ja siellä oli kuollut hiljaisuus, joka aina seuraa hyökkäys. Kuuntelin oma hengitys hitaasti tulossa ulos minun keuhkot. Väliaikaista lykkäämistä.
  
  
  Mutta F-86 oli jo kääntymässä taas toinen hyökkäys, ja tiesin, että ohjaaja olisi lyödä minua, ennemmin tai myöhemmin. Kyllä, F-86 Sabre. Kun Jugoslavia oli ne lisäksi 150 F-84s. Luulen, mitä todella satuttaa minua eniten oli, tietäen, että Uncle Sam on lahjoja aikoivat tappaa minut. Kun Jugoslavia käyttää Sabres taistella partisaanit kapea rotkoja, koska nopeammat F-X4-ja MIG-2I liikkuvat liian nopeasti, kuten korkeudessa. Sapeli oli aina ollut paras taistelija, mutta ilma paremmuus ei ole tässä väliä, ei vastaan vanha Citroen.
  
  
  Ainoa syy, miksi minulla oli vielä elossa, oli, koska tiesin, että jotain noin suunnittelusta hänen konekiväärit, kuten rajoitettu määrä kierrosta lehdissä, että olisi tyhjä, kun kolmekymmentä sekuntia jatkuvan ampumisen. Lentäjiä opetettiin ampumaan murtuu yhdestä kahteen sekuntia. Mutta koska Sabre on itsevarmuus on neljä .50 kaliiperin konekivääriä painostaa nenä, koska rekyyli. Joten on taipumus ampua maalitaulun edessä. Joten Slaavilainen pilotti oli ammunta, jossa olisin ollut jos minulla ei olisi lyödä jarrut ja pitää liikkuvat samalla nopeudella. Kiitos tietoni yhdistelmä lyhyinä ja nenä sukellus, selvisin neljän peräkkäisen iskut, mutta epäilin, että se toimisi kunnes polttoaine loppui ja ohjaajan oli pakko kääntyä takaisin.
  
  
  Käännyin nurkkaan ja yön varjo puita kaatui päälleni. Sabre oli leijuu minua takaapäin, odottaa minua tulemaan ulos suoralla tieosuudella lyödä. I kumartui ohjauspyörä ja tuntui hiki kastele naamaani, minun selkälihasten jännittämistä, koska jos he voisivat tuntea vaikutukset luoteja. Jos ohjaaja päätti kokeilla taka-hyökkäys, arvioitu tehoreservi olisi vähennettävä noin puolet. Citroen ei yksinkertaisesti ollut nopeus kuromiseksi ero.
  
  
  Tie haavan läpi useita teräviä käännöksiä. Moottori yski, kuuman veden puutteesta, ja hidastui kun aloin mäkeä ylös jälleen. En voi päästä pois ja ajaa nopeammin, tai niin luulin, epätoivo. Olin puolimatkassa, yrittää tehdä viimeinen yritys.
  
  
  Ammunta alkoi jossain lähellä pensaita. Luodit läpi porataan puolella Citroen, ja olin suihkutetaan lasinsirpaleet sivuikkunat, joka repi pinnoite riekaleiksi. Sotilaat vuorattu tien tappava automaattinen kiväärien. Getting ulos autosta olisi itsemurha. Nojasin syvemmälle, alle vanteen kapea tuulilasi, seuraava volley rokkasi auton. Nyt, cart kappaleita on suorittaa kaikki hallinnassa.
  
  
  Tie oli kylpee viileä kuutamo. Minun kantaa, en voinut kertoa, kuinka kauan tie olisi edelleen selkeä, mutta minulla oli surullinen tunne, että se olisi tarpeeksi pitkä Sabre hyökätä uudelleen. Enemmän laukauksia kajahti metsässä, vielä hajallaan, mikä osoittaa, että tärkein elin sotilaita ei ollut vielä saapunut. Ei siksi, että se merkitsi paljon: olin loukussa, ei väliä kuinka sitä katsot.
  
  
  Valo suodattuu puiden ja saavutti huppu ja katto. Kuulin kaukainen ääni taistelija jet, kun se lähestyi. Olen vilaukselta lähestyvän koneen särkyneet taustapeili. Kuvan täytetty peili, ja crossfire raivosi yli pääni. Yritin uudelleen arvioida etäisyyttä, tällä kertaa vedoten pääasiassa minun intuitio, ja muuttanut minun edellinen taktiikka, tarkoituksella viivyttää, kunnes viime hetkellä ja sitten antaa kaasua uudelleen. Citroen oli itsepäinen Ranskalainen. Hän kieltäytyi luopumasta. Hän lunged eteenpäin voima luulin, että hän käytti kauan sitten.
  
  
  Mutta se ei ollut tarpeeksi. Tällä kertaa pilot kompensoida mahdollisimman tarkasti nenä roll, ja teräs-vaipalla luoteja repi Citroen perästä jäähdyttimen säleikkö. Käänsin ohjauspyörää oikealle, kohtisuorassa kappaletta, niin että suurin osa hyökkäys oli imeytynyt lähes pystysuora elin auto. Mutta mittaristo oli auttamattomasti kännissä, ja myös jotain konepellin alla. Liekit ryömi poikki lattian. Tuli oli kuuma ja paksu, rasvainen pilvi savu verhoutunut minua. Citroen oli kuolemaisillaan. Renkaat olivat revitty riekaleiksi, ja polttoainesäiliö vuotaa. Etuakselin vasemmalla pomppi pois, ja kaiken alla oli revitty riekaleiksi.
  
  
  Vanteet ilman renkaita liukui radan varrella. En voinut ajaa enää. Siellä oli paljon verta käynnissä alas minun poski, mutta en voinut kertoa, miten huonosti olin loukkaantunut. Auto oli nyt liikkuvan alamäkeen, revitty metalli itkeä hullun ja sokea raivo, ja alkoi hitaasti pudota reunan hill ja rotkoon.
  
  
  Minä tarttui epätoivoisesti istuin, puree minun huuleen klo sokaiseva kipu minun palovammoja. Citroen ikävästi rajusti ja heitti minut väkivaltaisesti toiseen suuntaan. Potkaisin oven auki minun raskaat boot. Onneksi 11cv on saranat takana, joten ovi keinut auki tuulessa. Se oli ainoa asia, joka pelasti elämäni. Seuraava asia tiesin, olin pudonnut pois ja oli liikkuvan alas karkea tie, tarttumalla tiellä pitää putoamisen reunan, joka oli kymmenen sentin päässä minusta.
  
  
  Auto liukui pitkin reuna, smashing osaksi kiviä, pensaita ja puita, liikkuvan edestakaisin ja tekee tiensä alas syvään rotkoon. Kun se oli pohjassa kivinen rotko, se räjähti mereen punaisia liekkejä.
  
  
  Olen porrastettu osaksi pensaat, pyyhkien verta minun revitty iho, vatsani kuohutettiin iskuja ja kuvottavaa pahoinvointia. Taivas muuttui punaiseksi läpi palavan ruumiin Citroen alla. Minulla oli kiire. Ja jos en olisi ollut liian nopea, minulla olisi ollut satoja sotilaita ympäri minua, vetää auton räjähdys. Mutta minun oli pakko pysähtyä hetkeksi vetämään henkeä... Sitten ryömin läpi pensaita.
  
  
  Pikku kaasua pommi oli vielä teipattuna jalkaan, vaikka et odota mitään tehdä paljon hyvää, kuten avoin tila. Minun razor-terävä tikari oli ollut paljaana ja oli nyt kädessäni. Olin tyhjentänyt Luger, kun olin murtanut checkpoint koilliseen Metkovich, ja nyt ase oli siellä joukossa palava jäänteitä 11cv. Mutta se ei tee paljon eroa. AX on koko arsenaali aseita olisi hyödytön, jos sotilaat huomannut minua nyt. Siellä oli niitä liikaa taistella vastaan.
  
  
  Metkovich oli alku minun painajainen. Sitä ennen kaikki oli menossa sujuvasti. Saavuin Jugoslavian italialainen troolari, ja sitten ui rantaan. Metkovic oli hieman sisämaahan, uusi maatalouden kaupunki jossain juurella Dinaarien Alpit, ketju, joka erottaa Dalmatian rannikolla Bosnia ja Hertsegovinassa. Vuonna Metkovich, yhteyshenkilö toimitti minulle dokumentteja, vaatteita ja auto. Yhteyshenkilö oli hiljainen kroatian kanssa ilmeettömät kasvot, vaikka veikkaan, että ilme muuttuu, kun hän saa selville, mitä tapahtui hänen kuuluisa Citroen. My documents näytti hyvältä, mutta minun työ saappaat sopivat kuin sirkus klovni on tossut, ja minun housut, villapaita ja paksu nahka takki oli niin tiukka kuin valas rib korsetti.
  
  
  Asiakirjat pysyvä asuinpaikka, vaikka ne näyttivät aivan laillista, ei edes siirtää turvallisuus-post tarkastuspisteessä. Minun piti taistella minun läpi viljapelto toinen tie, ja siitä lähtien olin pakomatkalla. Silti sotilaat eivät anna periksi. Toivoin, että he ajattelisivat, että olin kuollut, kun he näkivät, että auto räjähtää, mutta en ollut niin onnekas. Voin jo nähdä lähestyy lyhdyt, ja ajoittain kuulin kersantti ' huutaa kuin jos he olivat tilaus-haku. Voisi sanoa, että minulla oli vielä ajaa.
  
  
  Metsä oli hiljainen lukuun ottamatta jatkuva kahina sotilaita ja joskus haukkuu koiria.
  
  
  Tiesin, että minun olisi pian siirtymässä harvaan kasvillisuuden alue, koska metsät olivat yleensä enintään muutaman neliökilometrin, koska maa oli liian kuivaa. Mutta pimeässä, metsän silti antoi vaikutelman laajalla. Se tuntui kasvaa loputtomasti pieniä rinteet ja laaksot umpeenkasvu ryhmyinen vanhoja tammia. Puita, otti groteskeja muotoja kuin täytyy löytää tapa alas kasvoi minua, mutta ei vielä ole tiellä.
  
  
  Minun piti mennä alakertaan. Tie oli täynnä sotilaita, ja enemmän ja enemmän ryhmiä, niistä virtasi yli kukkuloiden toisella puolella. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin mennä alas. Mutta vuorenrinnettä pysyi, kuin jos pilkkaa minua, liian jyrkkä, liian liukas, ja liian paljas yritys.
  
  
  Tunsin itseni uupuneeksi ja kipu minun vammoja tuli sietämätön. Se oli vaikea hengittää. Lopetin harjulla. Yhtäkkiä kuulin tylsä noro vettä. Tiesin, että se oli tulossa jostain eteeni, mutta ainoa asia, että voisin nähdä oli kapea masennus, joka kiipesi yli kivien ja umpeen hill. Jos siellä oli vettä, se oli joki: ääni oli liian vahva virta. Ja joen tarkoitti vielä syvemmälle laaksoon, joka luultavasti leikata läpi vuoren niitty vasemmalle. Tämä tarkoitti minulle, että rinne olisi rock vähintään kaksi neljästä puolin, joten en voinut mennä minnekään, mutta syliin sotilaat ja heidän koiria.
  
  
  Nyt voisin myös kuulla koirat haukkuvat. He toivat koiria, luultavasti otettu rajavartijat. Olen liukui alas rinnettä, ristissä pieni masennus, ja kynsi minun tapa viimeinen huippu. Ääni koirat takanani voimistui. Miten Jeesuksen nimessä, he seurata minun trail? Heillä on hyvä hajuaisti..
  
  
  Viimeinen pisara oli hyvin jyrkkä ja täynnä valtavia lohkareita. I tarttui minun poltettu kädet tiukasti ja nousi yli kupsahtaa. Sitten hän kääntyi jyrkästi oikealle ja törmäsi käyrää pitkin kielekkeelle. Minuutti, ääni vettä pysähtyi, ohut kasa pisti ylös ja katosi jälleen. Tulin ulos metsän reunaan, ja, kuten minä odotettavissa, saavutti kallion, joka leikkaa pois minun viimeinen pakotie. Se oli lähes pystysuora ja liukas ja kalteva rotkoon, joka oli niin pimeää, että vain ääni veden alla minua ilmoittanut, mitä oli odottanut minua, kun olen koskaan saavuttanut pohjan.
  
  
  Tärisevä kanssa jyskyttävä kipu rinnassa ja pää, seisoin epätoivoon, etsii molempiin suuntiin klo rotkoon. Kuu tuli esiin pilvien takaa ja paistoi täydellä voimalla jälleen. Sata metriä oikealle ja sama määrä metrejä, näin rauniot Roomalainen akvedukti. Lähes kaikki, että oli jäljellä oli rivi kivi kaaria, kuten paalut, joka nousi yli rivi graniitti hampaat ja kuitukasveja. Se olisi kuin rajan Niagara Falls on kuluneet-ulos nuoralla, joka tekisi minut ihanteellinen kohde sotilaita. Jos, tietenkin, en voi saada alas sieltä hengissä kokeilla.
  
  
  Hiipivä, juoksin pitkin reuna, painamalla vasen käteni vastaan ruumiini vastapainoksi terävä kipu. Olen miettinyt, jos olisin murtunut kylkiluu tai revitty lihas, kun tulin ulos autosta. Minulla oli lähes saavuttaneet pisteen suoraan yläpuolella vesijohdon kun kuulin jalanjälkiä lähellä minua. I kumartui eteenpäin mahalleni ja painoin itseni maahan, kun valo hengitä läpi minun avata suuni.
  
  
  Kaksi heistä lähestyi minua jännittynyt jännitystä, tietämättömiä siitä, että olin tarpeeksi lähellä kuulla niiden pehmeä kuiskaa. He kantoivat tšekin M61 konepistooli. Miehet ottivat muutaman askeleen ja pysähtyi, hermostunut ja epäilemättä haluavat he olivat jossain muualla, että yö. Heillä oli ollut ajaa liian kauan. Minun oli pakko katsoa heitä tekemättä mitään melua.
  
  
  Ilman sanaa, olen ryömi syvemmälle varjossa ja meni nojaamaan puuta vasten. He tulivat luokseni, pienempi mies nojaa eteenpäin hieman, ikään kuin yrittää pierce pimeyden hänen silmänsä. Olen pysynyt täysin vielä, ja hän ei näe minua, kunnes hän melkein astui jalkani. Sitten pääsin ulos minun vasen käsi, tarttui hänen leukaansa, ja veti päänsä takaisin. Minun oikea käsi, painoin tikari hänen kurkkuunsa.
  
  
  Sotilas teki rohinan ja laski, verta valuu yli hänen tunika. Käännyin kehon kohti toinen mies, ennen kuin hän voi pyrkiä hänen M61 ja oli päälle häntä, kun heitin veitsen hänelle. Vaistomaisesti hän kääntyi pois, aiheuttaa hänen kuollut toveri pudota välillä meitä ja laiduntaminen hänet tynnyri hänen kivääri. Siellä oli ääni liinalla repiminen, tukahdutetaan kirous, ja sitten minun veitsi osua kohteeseen alle hänen rintalastan, hänen sydämensä. Hän nyyhkytti hiljaa ja kaatui maahan vieressä hänen toverinsa.
  
  
  Ajattelin ottaa niiden aseet minun kanssani, mutta sitten päätin jättää ne missä he olivat. Se olisi ollut mukava on automaattinen aseita, mutta jos en olisi ottanut heidät kiinni, en olisi ollut vielä enemmän väsynyt, ja kuljettaa ne olisi todennäköisesti hidastanut minun laskeutuminen akvedukti. Juoksin reunalla rotko ja katsoi alas. Canal kerran jatkui mäkeä olen tällä hetkellä seisoo, mutta vuosien saatossa se on tullut tukossa, mahdollisesti johtuen valtava maanvyörymä. En voinut vielä tehdä ulos kertaiseksi maata, missä se oli tapahtunut, eikä terävä kulma eri kerrokset sijaitsevat yläosassa akvedukti. Niin jyrkkä kuin tämä rinne oli, se oli parempi kuin kohtisuorassa seinät kummallakin puolella.
  
  
  Menin alas vaarallinen rinne niin nopeasti kuin pystyin, kiinni kiviä ja tarttumalla kasvit ja taimet pitää putoamisen. Huolimatta minun pyrkimyksiä, maanvyörymä löysä kiviä ja mutaa alkoi, ja voisin maistaa reuna akvedukti. Hetken jo luulin, että olisin rikki nilkkani, mutta se katsoi minun paino kun nousin ylös ja varovasti liukui noin kalkkikivi hylly. Vesijohdon crisscrossed rotko antiikin rauniot, jotka voivat murentua alla minua milloin tahansa.
  
  
  Aloin ryömiä kontallaan. Minun piti valita oma polku huolellisesti. Olin noin kymmenen metriä eteenpäin jättiläinen tukijalka, kun kimeä huuto kajahti kukkulan ennen minua. Kuolleet sotilaat olivat löytynyt. Voisin kuulla niitä käynnissä läpi pensaiden ja pudonneet lehdet, ja sitten enemmän huutoja. Käännyin ympäri ja näin, että sotilaat seisovat reunalla rotko. Kaikki heidän M61s alkoi ampua samaan aikaan... Bits graniitti, sirpaleiksi liuske, ja kasvit satoi alas minua rankkasateet. Painoin itseäni vasten kiviä, pieni suojaan voisin löytää, ja nyt minä ryömi takaisin, tietämättä minne olin menossa. Minun kengät liukastui, jolloin paloina romahti vesijohdon tulla pois. Hail of bullets ja ricocheting sirpaleita pyyhkäisi ohitseni kuin parvi vihaisia ampiaisia. Useita ihmisiä liukui alas rinnettä. Kaksi taistelijat pysähtyi alussa reunalla ja alkoi ampua heidän konepistooli. Minä tarttui epätoivoisesti kiviä, sydämeni hakkaa minun kylkiluita.
  
  
  Ammunta pysähtyi yhtä nopeasti kuin se oli alkanut. Makasin edelleen. Yksi kaksi miestä alkoi naurattaa, breaking the silence, ja sitten halusi kynsiin minua. Hän lisäsi uuden lehden hänen konepistooli. Minun veitsi oli liukas verta. Pyyhin sen housunlahje hiljaisuudessa ja piti sitä tiukemmin kädessäni, odottamassa häntä lähestyä. Kuulin, että mies, tule lähemmäksi tee minusta pois. Olen pysynyt liikkumatta. Ainoa mahdollisuuteni oli, että hän olisi overconfident sen jälkeen räjähtää automaatista. Pimeässä, se oli vaikea kertoa, jos olen elossa vai ei, ja luotin siihen, yllätys.
  
  
  Hän oli nyt puolivälissä, missä makasin. Lehden hänen M61 työnnettiin eteenpäin, ja hän horjui hieman, kun hän käveli. Hänen silmänsä harhailivat hermostuneena ja pelokkaana, ja odotin kunnes hän oli puoli kääntyi pois, sitten hyppäsi ylös ja pudotti stiletto.
  
  
  Yläpuolella heitä oli raskas ja hyvä, ja terä katosi sotilas on vasemmassa rinnassa. Hänen ruumiinsa jännittynyt ja pelkäsin, että hän jäisi pois vesijohdon, ennen kuin voisin päästä häntä. Otin hänet ja onnistui vetää veitsen pois juuri ennen kuin hän alkoi pudota. Veitsi tuli ulos puhtaana. Hän kääntyi ja katsoi minua suoraan. Oli ilme hämmennys ja kipu silmissä, niin tylsä tyhjyys kuin konekiväärit avasivat uudelleen.
  
  
  Käytin hänen ruumiinsa suojana. Luoteja osui häntä selkään ja ravisteli häntä kuin räsynukke. Yritin liu ' uta hänet vesijohdon, mutta se oli mahdotonta pitää häntä ja pitää hänen tasapainon samaan aikaan. Luoti osui minun takki, ja tunsin polttavaa kipua, koska se on piirtynyt mun puolella. Sormeni menetti otettaan. Sotilas rullattu sivuun ja sitten putosi pois vesijohdon.
  
  
  Sitten menetin tasapainoni karkea pinta. Olen porrastettu, yrittänyt napata, mutta se oli toivotonta. Kun minä liukui reunan yli, otin sen kanssa kaikki voimaa minulla oli vielä. Kylmä tuuli ulvoi alas rotkoon. Sormet olivat tunnottomat ja en voinut odottaa enää. Pisara vettä ilmestyi halkeama pääni yläpuolella, koska jos se olisi ajettu ulos rock minun pitoa. Se liukui alas hitaasti ja kosteat huuleni. Se oli suloisin vettä, jota olen koskaan maistanut.
  
  
  Sitten kivi mureni paineessa käteni, ja minä kaaduin...
  
  
  
  
  
  Luku 2
  
  
  
  
  Tulin tajuihini meressä kipua, joka muuttui vaistomainen sokea paniikkia, ja käteni tuntui sileä, kova puu. Sitten tajusin, että en ollut laskussa ja että Jugoslavian sotilaita ei enää seurannut minua.
  
  
  Yritin ravistaa päätäni, mutta se oli raskas. Silmäni tuntui olevan liimattu kiinni ja en voinut avata niitä. Vähitellen ajatukseni tuli johdonmukainen, koska en päässyt paksuja tukahdutettu muisto. Muistin heittää vanha Citroen alle luoteja. Muistin pieni mahdollisuus vesijohdon oli antanut minulle, ja turhaa taistelua olisin käynyt paeta minun ajajia, kun olin uskaltautunut poikki. Ja armoton lopussa, kun sormet liukastui kiveltä. Tunne laskussa viimeisen selkeä ajatus, kuinka toivon, että voisin tappaa ne, jotka sai minut kuulu tänä syksynä. Se on ansa, ei ollut muuta vastausta. Sen jälkeen, se oli sumuinen, kun jäinen vedeltä saavutti minut ja tulvii minun. Hetken kylmä ja märkä, sen murskaus kovuus ja mitään muuta.
  
  
  Ei mitään, kunnes nyt. Hiki tarttui rintaani. Tunsin sen nyt. Minulla ei ollut mitään syytä pysyä hengissä, mutta olin. Sitten oli miellyttävä tunne pehmeä sormet silitti ihoani ja tuntumaa märällä rätillä kasvoihin.
  
  
  "Ssst," ääni kuiskasi. Sitten pehmeällä äänellä Serbo-Croatian jatkoi: "Hiljaa. Olet turvassa nyt.
  
  
  Tästä jonkin matkan päässä, kuulin toisen naisen ääni sanoi curtly,"turpa Kiinni, Arvia!"
  
  
  Hitaasti, avasin silmäni ja löysin itseni katsot nuoret kasvot. Tyttö oli polvillaan vieressäni, lähes halaa minua, nojaten. Hän oli nuori, hänen kaksikymppisenä, yllään tumma sininen hame ja vaaleansininen brodeerattu pusero. Hänen pitkät, suorat hiukset oli väri kiillotettu kupari. Ehkä olen kuollut ja tämä on taivas, ajattelin.
  
  
  Tyttö käänsi päätään ja sanoi olkapäänsä yli, " äiti, Äiti, hän on nyt hereillä."
  
  
  "Mene sitten isäsi välittömästi."
  
  
  Tyttö katsoi minua jälleen. Hän painoi kankaalla hänen otsaansa ennen kuin seisten. Hän pyyhki kätensä hänen pitkä hame. Hänen hiuksensa kaatui hänen harteillaan ja kiertynyt noin hänen koko rinnassa.
  
  
  Hän pyysi. "Kuka sinä olet?"
  
  
  Ennen kuin ehdin vastata, hänen äitinsä huusi: "Arvia, mene isäsi välittömästi."
  
  
  Tyttö venytetty ja kiiruhti ovelle. Silmäni seurasivat kauniit linjat hänen nuori elin, linjat rinnat ja jalat. Hän jätti oven raolleen, ja minä näki, että se oli päivänvalossa. Mutta aurinko tuskin tunkeutunut sisustus tämän pienen neliön huone. Se olisi ollut maatila tilaa, koska puulattia, puinen seinät, ja ruokokatto. Se oli huonosti kalustettu, raakaöljyn hätävara huonekalut, tumma ja vanhoja. Siellä oli takka minua vastapäätä, jossa pieni, tanakka nainen oli sekoittaen jotain teekannu. Hänen hiuksensa oli tuhkan harmaa, sidottu tiukasti solmu takana ryppyinen, pyöreät kasvot. Talonpoika naiset johtaa tylsiä lifestyle ja vuoden veronsa. Hän täysin huomiotta oma olotila ja ei sanonut minulle sanaakaan.
  
  
  Olin levällään seinää vasten, kääritty pari jouhet huopia. Voisin kertoa pistelyä, minun iho, että olin alasti. Näin minun märkä vaatteita köyden yläpuolella naisen pää.
  
  
  Pitkään ei ollut ääntä, lukuun ottamatta vanha nainen on liike. Sitten ovi avautui ja Arvia tuli, seuraa tanakka mies, jolla on harmaa-musta tukka, pitkä viikset, ja iso punainen korvat. Takanloiste antoi hänen kasvonsa, terävä helpotus, korostaen terävät linjat ja kulmat, syvä-set silmät ja kapea suu. Hän vain puhui, kun hän seisoi edessäni, ja sitten hän oli vielä arastellut, ensin syvään henkeä.
  
  
  "Niin, sinä olet hereillä", hän sanoi viimein. "Olimme hyvin huolissaan. sinä... minä olen nukkunut niin kauan.
  
  
  Miltä sinusta tuntuu juuri nyt? Arvia kysyi hän poistaa haude.
  
  
  En tunne paremmin", sanoin, toimitusjohtaja laittaa hymy kasvoillani. "Kerro minulle, missä olen nyt?"
  
  
  Tämä on kylä Jzan on Neretva-Joen.
  
  
  Olin varsin tyytyväinen tähän tietoja. Metkovich oli myös Neretva, juuri ennen kuin joki muuttui suuri delta. Ja koska joki oli vain muutama sata kilometriä pitkä, se tarkoitti, että olin yhä alalla tehtäväni. Nojasin seinää vasten ja kysyi: "Jzan on pieni kylä?"
  
  
  Vanhan miehen suu, kierretty osaksi hapan hymy.
  
  
  Yksi pienimmistä. Ja se on tulossa pienempiä.
  
  
  "On se yli Mostarin?" Mostar on pieni vuoristokylä noin kolmekymmentä kilometrin päässä Metkovic.
  
  
  "Olemme täällä, välissä Mostar ja Konic, jossa tie lähtee joki."
  
  
  Olen nuolaisi huuliani. "Niin olemme lähellä Aptos?"
  
  
  Tytön silmät laajenivat pelosta ja hän näytti käännä kalpea alla hänen ruskettunut iho. Otsa kurtussa, isäni joka noudattaa hänen huulensa ja pudisti päätään mietteliäänä. "Kyllä," hän sanoi pehmeästi, sitten nosti mehevä, kovettumia kätensä. — Mielestäni olemme puhuneet tarpeeksi.
  
  
  "Liian paljon, Josip," hänen vaimonsa lisäsi. Hän tuli luokseni raskain muki höyryävää keittoa. Hän ojensi minulle mukin, ja nojasin minun kyynärpää ottaa se. Hänen silmänsä olivat ylpeitä, ja hänen leukansa oli tiukka. "Liian monta", hän kaikui, kääntämällä uudelleen. "Ja se ei tee paljon hyvää."
  
  
  "Hiljaa, nainen", mies määräsi. sitten minulle: "Syö sitten loput." . Tänään sinun täytyy jättää Jzan, kuka olet.
  
  
  "Ei", Arvia hengitti. — Hän on vielä liian heikko.
  
  
  "Ei ole mitään voit tehdä."
  
  
  "Ymmärrän", sanoin. Voisin maistaa kiehuvaa mäskiä. Se oli herkullinen papu keitto koko paloina lammasta ja tomaattia, ja se paloi minun kylmä, tyhjä vatsa. "Sinä otti ison riskin piilossa minua", jatkoin. "Se riittää, että pelastit henkeni.
  
  
  "Emme voi pelastaa henkesi." Se on liian aikaista sanoa. Vähemmän kuin kuukausi sitten, en olisi ollut onnellinen ottaa riski, ei ole väliä kuinka kauan se kesti, mutta nyt. . Hän keskeytti itsensä, yhtäkkiä hämmentynyt.
  
  
  Arvia valmiiksi ajatellut häntä. Hänen äänensä oli kiiruhti ja hutera. "Huomenna tai ylihuomenna, Jzan on mennyt."
  
  
  En sanonut mitään vähään aikaan. Olen opiskellut mies, ja hänen tyttärensä, koska olen edelleen syödä. Juomisen jälkeen viimeinen pisara, en laita muki alas vieressä päiväpeite ja rauhallisesti kysyi: "Mitä täällä tapahtuu?"
  
  
  Mies puri hampaansa ja sähisi kautta heille, " Tämä ei ole sinun taistelusi."
  
  
  "Kuule", sanoin. — Pelastit henkeni, ja en vieläkään tiedä miten. Piilotit minut ja piti minusta huolta, ja tiedän, mitä tapahtuu sinulle ja perheellesi, jos saat kiinni. Joten älä kerro minulle tämä ei ole minun taisteluni. Tämä ei ole taistelu, " nainen tulisija sanoi vihaisesti.
  
  
  Josip, olet hölmö. Tämä ei ole enää taistelu. Taistelu on ohi.
  
  
  "Kerro minulle siitä", vaadin.
  
  
  "Se on parempi pysyä vieraita toisilleen,", hän sanoi itsepäisesti.
  
  
  No, en voi olla yhtä itsepäinen kuin kuka tahansa.
  
  
  Minä kysyin. "Miksi sinun kylä tuhoutui?" — Minun täytyy tietää, muuten en jätä. Muuten, en voi lähteä.
  
  
  Mies kohotti kätensä taivasta epätoivoon, päästää ulos katumusta huokaus. "Se ei ole salaisuus, että maa on kipeästi vettä. Täällä Jzan, meillä on suuri tavallinen vieressä joki, jossa voimme kasvaa maissia ja viiniä. Näyttää onnemme, me mieluummin rakentaa puun sijaan kivestä, ja olemme ylpeitä tämä paikallinen perinne."
  
  
  "Mene", sanoin.
  
  
  "Nyt Serbia haluaa tehdä Jzan osaksi sotilaiden leiriin, koska se on vettä ja helpon pääsyn tärkein leiri Sarajevossa."
  
  
  Kun hän puhui väheksyvästi ja" Serbia, " minun oli pakko tukahduttaa nauraa. Serbit muodostavat 42% väestöstä Jugoslavian, joten he hallitsevat politiikka ja hallitus. Muita etnisiä ryhmiä, Kroaatit, Sloveenit, Bosnialaiset, Montenegrolaiset, ja Makedonialaiset, vihaa Serbejä. Maa on tilkkutäkki riippumattomien ryhmien ja alueellisia pyrkimyksiä. Ei ole yllättävää, Josip väheksyvästi viittasi Jugoslavian sotilaita kuin Serbit, huomauttaa, että hän pitää niitä enemmän tunkeilijoita kuin minä. Mutta ei ole naurun asia nyt. Tilanne oli liian kipeät että. "He kaappasi vallan taistelemaan vastarintaa?"
  
  
  "Kyllä."Me molemmat tiesimme, että Vastus pohja oli Aptos.
  
  
  — Mitä sinulle tapahtuu?"
  
  
  Vanha Josip kasvot näytti kuin se oli veistetty graniitti; hänen äänensä oli jännittynyt ja täynnä vihaa. "He ovat asettuneet leireillä km: n päässä. He tappavat meitä kuin eläimiä. Tämä on meidän kuoleman. Josip jatkoi rauhallisempi sävy, Yksi kyläläiset löysi sinut tajuttomana, ajautuu rannalla. Talonpojat toivat sinut tänne, koska minulla oli paikka majoittaa sinua. Sotilaat etsivät sinua. Meidän pitäisi auttaa ketään piiloutua heiltä.
  
  
  Perhe oli lohduton, kuin jos puhutaan pakkosiirrot oli ryöstänyt heidät heidän rohkeudestaan. Josip pysähtyi ja kääntyi ympäri. Hän seisoi hetken, kehystetty oven runko. Aurinko hänen takanaan valettu majesteettinen varjo kulunut lattia mukaisesti, jonka hänen esi-isänsä. "Lukitse ovi, jossa tämä palkki sen vieressä", hän sanoi. "Minä koputtaa kolme kertaa hitaasti. Älä anna kenenkään muun. Sitten ne olivat kaikki poissa.
  
  
  Kun heidän jalanjälkiään haalistunut, nousin ylös ja lukitsi oven, hän sanoi. Paksu pyöreä palkki asennetaan osaksi puinen pihdit kummallakin puolella oven ja katsoin tarpeeksi vahva kestämään melko kova hyökkäys. Tunsin, että minun vaatteet ja totesi, että ne olivat vielä märät. Halusin päästä pois, mutta olin loukkaantunut pahasti mustelmilla, ja paljon kipua. Jokainen lihas minulle oli jännittynyt ja kipeä.
  
  
  Keskellä huoneessa, olen hieman epäröiden käveli 108 vaiheet taijiquan, esoteerinen muodossa Kohen Fo. Se kesti kaksikymmentä minuuttia koko rituaali, mutta sitten tunsin virkeänä ja innoittamana, ja sen jälkeen lyhyt lepo, toistetaan se jälleen. Kun kolmannen kerran, menin takaisin minun peitot ja meni zen-trance. Kerran olin vapaa kehoni ja ulkoiset aistit, ajattelin kohtalo Jzan ja tehtävä epäonnistui.
  
  
  Tehtävä itsessään näytti epäilyttävältä alusta alkaen. ..
  
  
  Sinulla on maine kuin susi, N3, " Haukka kertoi, hänen kasvonsa ilmeetön. "Tulet rakastamaan tätä uutta tehtävää."
  
  
  Kun pomoni käyttää huumoria, hän on aina sarkastinen. Löin pallon edessä, tietäen, ettei kannata vastata. Pallo osui ruoho noin kahdestoista reikä. Suuri, rikki turve lensi ja laskeutui minun kenkä.
  
  
  Gritting hampaani, kävin läpi rikkaruohot löytää oma pallo. Olimme Delaware Golf & Country Club, vastakkaisella puolella Potomac kaukana AX toimistot Washingtonissa. Ja me teeskenteli olevansa joukko tavallisia filistealaiset vuoksi tämä peli. Minulle se oli yksinkertainen: minun ei tarvinnut teeskennellä.
  
  
  "Oletko koskaan kuullut Polgar Milano?" Haukka kysyi, seuraa minua.
  
  
  Työnsin narsissit minun golf club. Tunsin Milan Saksassa", sanoin. "Hän on hänen myöhään sixties nyt. Viimeksi, kun kuulin hänestä oli, että vuoristossa kotimaassaan Jugoslaviassa, hän oli johtava jonkinlainen kroatian itsenäisyys liikkeen.
  
  
  "Polgar Milan oli myös KIRVES agentti. Meillä auttoi kattaa kulunsa, jos tiedät mitä tarkoitan. Meillä ei koskaan tiennyt hänen bändi. En tiedä, jos hänen miehensä ovat totta patriootteja, tai jos he ovat vain joukko roistoja, tappaminen ja ryöstely yleisen iskulauseita vapaus ja vallankumous. Se riittää, että Milan oli siellä aseita, jotka hän toi ajoittain hänen leirin Aptos.
  
  
  "Mitä, sir ?" Tarkoitatko, että Milan on kuollut ja hänen ryhmä on edelleen aktiivinen?
  
  
  'Se on oikein. Hän oli ammuttu kahakka kanssa Jugoslavian joukot kymmenen päivää sitten. Se oli kahakka, että ei ollut mitään tekemistä meidän kanssamme. Oletko löytänyt teidän pallo vielä? — Mitä se on? " hän kysyi huolettomasti.
  
  
  "Ei".
  
  
  "Voit aina ottaa nuo kaksi virhepistettä."
  
  
  "Löydän kyllä tämä pallo."
  
  
  Hän nosti olkapäitään. Sillä mitä se kannattaa, ihmiset Milan ovat edelleen käytössä Aptos pohja.
  
  
  Aptos on kotkan pesä vuoristossa. Tämä on entinen Roomalainen orja leiri, nimetty alkuperäisen louhos, joka oli siellä jo aiemmin, aikana Kreikkalaiset." No, jos pidät antiikin historia. Mitä tämä kaikki on tekemistä sen kanssa, susi?
  
  
  "Älä ole niin kärsimätön, Nick. Et koskaan löydä, että pallo uudelleen." Hawk nojasi puuta vasten ja ostentatiously otti sikarin pois sellofaaniin, laita se hänen suuhunsa, ja sytytti sen. Hän jatkoi, haisevaa savua. "Milan oli semi-villi valkoinen susi kuin hänen lemmikki. Outo valinta, mutta enemmän tai vähemmän sopiva, jos tietäisit tämä henkilö. Tämä susi meni kaikkialla hänen kanssaan, eikä vain uskollisuudesta. En tiedä, miten Milan teki sen, mutta hän teki pienen viillon löysä taittuu suden kaulaan. Se oli kuin pieni litteä pussi. Hän ei voinut nähdä, koska hänen turkis, ja susi näytti olevan vartioida häntä. Milan käyttää tätä laukku kuljettaa luottamuksellista tietoa.
  
  
  Tämä on hyvin epätavallista, eikö olekin?
  
  
  Olen aina ajatellut niin, mutta Milan, heidän kieroutunut tapa, mielestä se oli hyvä idea."
  
  
  — Ja nyt hän on kuollut?"
  
  
  "Susi on nyt hänen leski."
  
  
  Ja missä on tämä vaimo myöhään Milano?
  
  
  "Vuonna Aptos. Missä muualla?"
  
  
  Minä pysähtyi, nojautui kahva golf club, ja tuntui yhtäkkiä hyvin väsyneeltä. Olen työskennellyt Hawke AH liian pitkään, kun ei tiedä, mihin tämä on menossa. — Ei, älä kerro minulle. Anna minun arvata. Kun Milan kuoli, ei ollut tietoa suden iho, ja me tarvitsemme sitä nyt. Nyt minun täytyy mennä Aptos hänelle .
  
  
  "Se on se.
  
  
  Mutta ei tämä nainen tietää, minun täytyy tulla?
  
  
  'Kyllä. Hän on odottanut sinua kaksi päivää.
  
  
  "Miksi minä olen aina viimeinen, kuulla tällaisia tietoja?"
  
  
  'Tule tänne. Löysin pallo, " Hawke sanoi, nostamalla hänen jalka siitä missä se oli painettu maahan. — Kun pääsemme takaisin, minä piirtää sinulle kartan Aptos ja kertoa, miten ottaa yhteyttä meidän mies Metkovich..."'
  
  
  Niin se oli: alkaen Metkovich, että Jzan akvedukti. Se kuulosti hullulta, mutta minun tehtäväni, vaikka se oli melkein epäonnistui ja oli selvästi vaarassa, oli vielä meneillään. Eilen se ei vain tiesulku lähellä Metkovich. Se oli yhden miehen tiesulku, tukemat joukot, koirat, ja hävittäjiä. Joku varoitti Jugoslavia, että olin tulossa, mikä tarkoitti, että minun olisi paljastunut, ja asiakirjat oli nyt liian vaarallista käyttää. Aptos olisi voinut olla ansa, ja minulla ei ollut mitään keinoa tietää. Minun täytyi olla hyvin varovainen, mutta minun piti tehdä minun tapa Aptos tänään.
  
  
  Siellä oli kolme koputtaa oveen. - Hei. Kuuletko minua?'
  
  
  Tunnistin Arvia ääni, mutta en vastannut.
  
  
  "Olen yksin", hän sanoi. "Päästä minut sisään."
  
  
  Käärin itseni yksi peitot ja hiipi ovelle. Siellä panin korvani kylmä puuta ja kuunteli tarkkaavaisesti, mutta en kuullut mitään epäilyttävää. Ei narina raskas saappaat, ei pehmeä hengitys miestä seisoo hänen vieressään.
  
  
  'Mitä haluat?'
  
  
  ""Minä...... Olen tuonut joitakin uusia siteitä... teidän puolella, " hän sanoi, nykiminen ikään kuin hämmentynyt.
  
  
  Minulla oli jo sidottu kaistale kankaalla noin minun vyötärö, mutta se oli irronnut minun liikuntaa ja oli veren peitossa. Muistin, jyskyttävä kipu kylkeeni eilen ja pelko siitä, että minulla oli murtunut kylkiluu. Mutta siitä ei ollut kyse. Onneksi luoti jäi vain naarmu. Ihoni oli vielä pehmeä keltainen-violetti, jossa ainakin on ollut ikäviä vaaleanpunainen viiru, ja siteet oli muutettava ennen kuin voisin mennä yhtään pidemmälle. "Hyvä on", sanoin. "Mutta älä tule tänne, kunnes minä sanon."
  
  
  "Kuten haluat", hän sanoi.
  
  
  Poistin läppä ja meni takaisin peiton. Sitten haukotteli, ja ovi avataan tarpeeksi leveä hänen kulkea . Hän heti kiinni sen jälleen ja korvataan palkki.
  
  
  Ah", hän huokaisi, käveli minua. Kärki hänen kielensä liukui ulos ja kostutettu hänen huulensa. Siellä oli kirkas kimallus hänen silmissään. — Olemme kaikki yksin, tiedäthän sen?"
  
  
  "Hetkinen, Arvia. Tietääkö isäsi, että olet täällä?"
  
  
  "Hän oli hyvin kiireinen. En halunnut vaivata häntä.
  
  
  "Uh-huh. Ja äitisi?'
  
  
  "Hän oli kiireinen, liian.
  
  
  Hän polvistui viereeni ja ojensi kätensä. 'Ymmärrätkö? Toin siteet. Hänen kätensä oli suuri nippu, valkoinen side. "Minä side rintaa." Sitten tunnet paljon paremmin.
  
  
  "Kiitos", sanoin hymyillen hänelle. Hän oli niin lähellä, että tunsin hänen lämpimät rintansa naamalleni hengittää tuoksu hänen raikas iho. Hän veti arkki noin minun vyötärö ja varovasti alkoi irrota side, hänen sormensa liukuvat yli minun paljas iho.
  
  
  Olen aina ollut yksin, " Arvia sanoi, tugging klo valkaistu kangas. "Ja kaverit ovat niin tylsiä. On se tylsää, mistä olet kotoisin?
  
  
  'Koskaan. Mutta en ole koskaan ollut niin tylsää Jzan ennen
  
  
  "Se on totta, jos olet nainen," hän pouted. "Kaikki ystäväni ovat naimisissa ja heillä on yksi tai kaksi lasta, ja en halua samaa itselleni. Olen ollut rakastunut ennen ja on mahdollisuudet päästä naimisiin, mutta en halua mennä naimisiin miehen päässä Jzan. He ovat kuin lampaita, ja sinä...'
  
  
  Hänen kätensä olivat nyt polttava minun paljaalla iholla. He tulivat alas omasta, livahdin peiton alle ja kiertää ympäri minun vatsa ja alaselän. Hän kosketti minua kerran, hyvin kevyesti. Pidin hengenvetoon. Sitten heitin peiton syrjään, ja hänen silmänsä misted ja täynnä halu, kun hän katsoi alas minua.
  
  
  Hän nauroi käheästi kuin hänen vaaleanpunainen kieli liukui aiemmin hänen huulensa uudelleen. Hitaasti, ivallisesti, hän rento hänen sininen pusero ja paljasti hänen yritys, pyöreä rinnat. Hieman sävy itseluottamusta ristissä hänen kasvonsa, kun hän hitaasti nosti hänen ruumiinsa ryömiä ulos alta hänen hame. Silmäni vaelsivat yli hänen alastomuus, ja hän kyykistyi alas työntää hänen pikkuhousut alas hänen reidet vapisten. Hän pudotti sen lattialle vieressä hänen pusero ja hame.
  
  
  Hänen silmänsä olivat kiinnitetty ruumiini, ja hän kuiskasi hiljaisella, pehmeällä äänellä. 'Haluan sinua. Halusin sinut, kun näin sinut ensimmäisen kerran, kun isäsi toi sinut tänne viime yönä.
  
  
  Arvia vahvistaa viereeni peiton. Juoksin käteni tasaisuus hänen pakarat. He olivat kauniisti muotoiltu, ja hänen rintansa olivat lämmin ja pehmeä rintaani vasten. Hän nosti kasvonsa ja painoi avata suusi tiukasti vasten minun kun hänen kätensä liukui alas meidän välillämme. En voinut auttaa, mutta huohottaa kuin viileä sormet suljettu ympäri minun; sitten hän painoi koko pituus hänen ruumiinsa vastaan minun. "Kyllä, nyt", hän voihki. "Nyt, ole kiltti."
  
  
  Vedin hänet allani, ja hän levittää jalkansa saada minut. Saatoin tuntea hänen ruumiinsa vapina kun hän hitaasti muutti hänen lonkat edestakaisin. Hänen reidet painetaan vasten minun jalat, ja hänen nilkat koukussa ja suljettu ympäri minun vasikoita. Olen upposi syvälle hänen pehmeän lihan, ja hän jäykistyi allani, syyttely minun työntää, avaaminen ja sulkeminen hänen lonkat ja tossing päätään edestakaisin puhdas ja täydellinen antautuminen. Tunsin itseni kasvaa ja laajenee sisällä hänen hienostunut ilo, joka kasvoi sisälläni, ja huomasin, että hän oli lähestymässä hänen huippunsa, kun hän tiukensi otettaan minusta ja liikkui allani enemmän voimaa.
  
  
  Enemmän! Kyllä, lisää, ", hän rukoili, saada jopa enemmän herätti, kun hän potkaisi jalkojani hänen kantapäät. Sitten hän huusi, huuto, joka leikkaa rajusti läpi hiljaisuus kota. Hän nykäisi convulsively, syyttely ilo, kun tulin hänen sisäänsä. Sitten hänen ruumiinsa romahti takaisin limply, ja hän oli hiljainen lukuun ottamatta hallitsematon vapina hänen reidet, koska ne painetaan tiukasti vasten minun kupeet. Me molemmat makasi hiljaa, väsynyt ja täysin sisältöä.
  
  
  Myöhemmin, me istuimme meidän peitot ja söi keittoa hänen äitinsä oli lähtenyt pottiin. Arvia kasvot huuhdellaan tyytyväisenä, kun hän katsoi minua ujostelematon edun mukaista, koska puhuin hänen kanssaan.
  
  
  "Kuuntele tarkasti", sanoin. — Tiedät, että olen menossa Aptos, etkö?" "Ajattelin niin," hän sanoi, yli vanteen hänen muki. Hän laittaa alas keitto, ja hänen silmänsä kasvoi taas surullinen. — Mutta et koskaan onnistua. Siellä on sotilaita kaikkialla.
  
  
  Yritän, Arvia. Ja jos voin, yritän auttaa sinua ja ihmiset.
  
  
  Mutta miten?'
  
  
  Pudistin päätäni, olin ajatuksissani. 'En tiedä, miten. Mutta jos Jzan on tuhottu, koska sotilaat haluavat taistella kapinallisia, Aptos täytyy tehdä jotain auttaa.
  
  
  "Olet hyvä ihminen", hän kuiskasi.
  
  
  "Tärkeintä on, että sinun täytyy vastustaa niin kauan kuin mahdollista. Kun saat junassa, ei ole mitään muuta voimme tehdä.
  
  
  Arvia käänsi katseensa pois hetkeksi, sitten hiljaa aseta mukit pöydälle. Hän kääntyi ja seisoi edessäni, edelleen hiljaa, hänen kasvonsa on täynnä pelkoa ja huolta. Lopulta hän sanoi jyrkästi: "haluan... Että ehkä minä voi pysäyttää sinut hullu suunnitelma. Se on toivoton meille ja sinä-liian vaarallista.
  
  
  Nauroin, nojaten kyynärpäihini tutkia hänen veistoksellinen kauneus. - Kuuma sanoja. tulikuuma niistä. Mutta olen ollut viileä niin kauan, ja en ole koskaan ollut kiinni.
  
  
  'Koskaan?'
  
  
  "No, melkein koskaan.
  
  
  "Ansaitset palkkion", hän sanoi huohottaen. "Olet ansainnut monia palkintoja. Ja olen tulossa kuuma, liian. Kuuma kuin tuli. Hän seisoi minua, ja en voisi tuntea palo alkaa taas minun alavartalo. "Ja meillä on paljon tunteja jäljellä", hän lisäsi. "Monta tuntia."
  
  
  
  Luku 3
  
  
  
  
  Illansuussa, Josip uskollisena hänen sanaansa, johti minut pois Jzan. Hän johti minut läpi enimmäkseen autio kaduilla, läpi laajan laakson ulkopuolella kylän, ja sitten kivinen niemeke. Muutamaa tuntia myöhemmin, me pysähtyi, ja suojissa lohkareita, hän rakensi tulipalo ja teki kahvia. Käyttämällä huomautti kiinni, hän piirsi kartan maahan ja selitti minulle verkosto polkuja minun piti seurata saada Athos-Vuorelle.
  
  
  "Tämä on erilainen kuin mitä oli suunniteltu aiemmin," sanoin, muistaa reitin Hawk oli antanut minulle.
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. — Mutta sinä tulet ulos eri paikassa nyt. Minä näytän sinulle lyhin reitti täältä, ja jopa niin, se vie monta tuntia päästä takaisin Aptos.
  
  
  "Takaapäin?"
  
  
  "Valitettavasti, ystäväni," hän selitti minulle. "En ole velho. On vain kaksi tiet johtavat Aptos, ja ne eivät ole yhteydessä toisiinsa. Sinun pitäisi pitää mielessä, että siellä on hyvä syy, miksi Apthos on vaikea päästä. Se oli kerran vankilassa orjia ja gladiaattoreita, mutta nyt ... ", Hän huokaisi, vapina. "Sinun olisi pakko mennä takaisin Metkovic, jos haluat päästä lähelle Aftos edestä", hän lisäsi hiljaa.
  
  
  "Näytä minulle tie, Josip", sanoin, huokauksen sisäänpäin. Tämä oli sadas virheen. Haukka kertoi, että Milan vaimo oli odottamassa minua, mutta tietyllä tavalla ja tiettyyn aikaan. Olin jo myöhässä, mikä oli epäilyttävää sinänsä, ja kun vihdoin sain siellä, se olisi alkaen väärään suuntaan . Partisaanit voisi olla hyvin herkkiä nämä seikat, erityisesti niiden sormi liipaisimella.
  
  
  Kun Josip päättynyt hänen selitys ja toistin reitti muistista, hän tyhjensi kartta ja pakata uudelleen. Sitten, antaa minulle ison halin, hän liukui yön pimeyteen ja katosi.
  
  
  Olin yksin. Josip vaimo laittaa vaatteita järjestyksessä, ja Arvia valmis pussi ruokaa minulle, niin että voisin jatkaa matkaani. Minun kaasua pommi oli ainoa ase, mitä minulla oli jäljellä. Menetin stiletto kun olen liukui alas vesijohdon: "pommi oli nyt taskussa. Josip on perhe otti sen pois minun jalka, kun olin tajuton ja kuivata se huolellisesti, yhdessä kaikki tavarani. Se oli nyt lähes hyödytön, ja ei ollut mitään Jzan, että voisin käyttää korvikkeena kadonneen aseen.
  
  
  Aloin kävellä hitaasti, tasaista vauhtia säästää energiaa, ja ei poikennut suuntiin Josip oli antanut minulle. Se oli pitkä kävelymatka. Kun kävelin läpi tumma laaksot, tuuli ulvoi läpi kuolleita puita, kirvely minun kasvot. Kun kävelin pitkin korkea harjut, valtava kuollut maailma makasi jalkojeni juuressa, ja huudot nocturnal pedot antoi minulle toivoa, että Milan susi ei ole liikaa sukulaisia alueella. Maa alkoi nopeasti nousta, muuttuen valtava kiviä, ja lopulta, kun horisontti oli sävyttää vaaleanpunainen väri dawn, olen saavuttanut Mount Athos.
  
  
  Hawke ei liioitellut. Aptos oli kotkan pesä jossain korkealla vuoristossa. Luonto on luonut todella valloittamaton linnoitus, jota ympäröi ylitsepääsemätön vuoret ja saavuttamattomissa kallioita. Se oli kuin saari taivaalla, ja takaovi ei ollut mitään muuta kuin kapea käytävä, noin seitsemän metriä pitkä, yhdistetty polku huimaa käsin veistetty portaikko.
  
  
  Lähdin kävelemään leiriin, tunne alasti ja altistuvat, helppo saalis mitään ja kaikki... menin ylös kierreportaat ja saavutti käytävä. Suoraan eteenpäin näin vanha linnoitus. Se oli kylpee harmaa valoa ilman varjoja. Ainoa ääni oli kuiskaus tuulen yli tasangolla.
  
  
  Se oli liian hiljaista, epäilyttävän hiljaista. Normaali menettely oli sentries lähetetty ja olisin ollut tervehdittiin. Kun kävelin läpi kapea käytävä, voin tuntea silmäsi minua piilotettu rakoja, mutta en voinut nähdä mitään. Minusta tuli varovaisempi kuin vihainen cougar, ja hermoni kiristyivät, kun aistin jotain muuta: minusta tuntui kuin olin kävelemässä suoraan ansaan.
  
  
  Olin noin puolivälissä alas käytävää, kun kaksi valtava luvut syntyi rock edessäni. En pystynyt näkemään heidän kasvojaan hämärässä, niin ne kyyristyi lähellä minua. Käännähdin ympäri, ajatellen, että voisin saada takaisin ulos. Mutta kaksi tummat varjot olivat myös lähestyy minua takaapäin. Tulimme yhdessä villi vyyhti kädet ja jalat.
  
  
  Nyrkki iskeytyi vatsaani. En automaattisesti parried se Tie Sjow Shemg Sjie liikkua, tarttumalla hyökkääjän vasen ranne vasemmalla kädellä ja estää hänen vasen käsi oikealla kyynärvarren. Olen puristi molemmat käteni ja veti voiman pois hänen hyökkäys. Ennen kuin hän voisi ajatella mitään muuta sanottavaa, olen laskenut minun vasen käsi ja veti minun oikealle, painamalla käteni alas, saaden hänet menettämään tasapainonsa. Sitten potkaisin häntä polvilumpioon.
  
  
  Jos tehdään oikein, tämän voi poistaa sitä jonkin aikaa. Mutta pidin takaisin, koska en halunnut laittaa ne pois ikuisesti. Voi Luoja, nämä kaverit piti olla minun puolellani. Ongelma oli, että olin ainoa, joka tiesi... mies menetti tajuntansa, kun törmää henkilö hänen takanaan.
  
  
  "Hei", minä huusin. "Hei, odota hetki. Minä...'
  
  
  Se oli kaikki, mitä oli aika. Toinen mies hyppäsi kaulaani takaapäin. Hänen kätensä meni kaikki osat hänen elin, että hän voisi saavuttaa. Käytin Shan Hsien Teng Kenkä tekniikka, sitten ducked alas ja potkaisi häntä lujaa vatsaan ainoa minun vasen kenkä, teeskentelee lyödä häntä naamaan, minun vasen käsi, varmista, että hän ei parry minun isku.
  
  
  Hän päästi käheä itkeä ja laski.
  
  
  Olen jatkanut. Mies, joka oli laskenut painon alla ensimmäinen hyökkääjä hyppäsi jaloilleen ja heti oli sormet hänen kurkkuunsa.
  
  
  Neljäs mies löi minua kovaa jalat ja kaaduin. Hetkessä hän hyppäsi päälleni, ja muutaman sekunnin en ollut varma, olinko nähnyt mitään. Hän on ollut yksi suurimmista ihmisistä, joita olen koskaan kohdannut. Hän oli jättiläinen, ei vähemmän kuin kuusi jalkaa pitkä, jopa mittasuhteet. Hänen hartiat olivat niin valtava, että se näytti siltä, että hän oli yllään rugby olkatoppaukset. Ehkä se oli, koska hän oli arka, mutta hänen neliö-jawed pää hänen harteillaan ei näytä kuin se oli niska. Hänen jalkansa olivat rakennettu pitämään biljardipöytä, ja hänen käsivartensa olivat vain hieman ohuempi. Hänen vasen kätensä oli ainakin jalka leveä. Hän ei ollut oikea käsi. Sen sijaan, se oli kolme-terävä koukku. Kaikki hän oli tehtävä oli kohta, että koukku tiettyyn suuntaan, ja olisin leikata kuin kala.
  
  
  Hän yritti alhainen, terävä sukellus. Minulla ei ollut aikaa kokeilla vatsa rulla; olin jo liian kiireinen liikkuvan yli ja estää hänen tappava koukku. Minun vasen käsi, tartuin hänen log-kuin ranne, ja minun oikea käteni, tartuin hänen vasen olkapää, pinning kenkäni hänen nilkkoihin. Hänen jalkansa lensi ulos tieltä ja hän lensi minua kaaren. Kun se osui maahan, se värisytti.
  
  
  Olen heti hyppäsi ylös ja pyörähti ympäri niin, että en halua unohtaa hänet hetkeksi. Hän laskeutui jaloilleen on kuperkeikka ja hyökkäsi jälleen. En anna mennä jalkani, ja tarttui käsi jälleen, käyttäen kaikkia sen hirviömäistä voimaa käännä se puoliksi. Sitten, taivutus kätensä, huidoin häntä minun kämmen. Siellä olisi ollut terävä luun murtuma, jonka jälkeen hänen koukku olisi tullut hyödytön. Sen sijaan, käteni meni tunnottomaksi kivusta. Hänen kätensä oli metalli asti kyynärpää.
  
  
  Ha, hän tuhahti. — Aion tappaa sinut." Hänen silmänsä olivat kuin teevadit, paistaa viha ja ilkeys.
  
  
  Hän heilautti koukku minua ja murisi vihaisena. Minä parried vasemmalla, ja hänen isku oli taipua alaspäin. Sitten astuin sivuun osui häntä kalvon kanssa rystyset minun oikea nyrkki. Mutta hän oli niin nopeasti kuin hän oli pitkä. Hän tarttui minun nyrkkiin kämmen vasemman kätensä ja alkoi puristella sitä. Tunsin, että minun jänteet ja luut kiristä, kuin jos he olivat aikeissa räjähtää ja rikkoa kuin sytykkeet.
  
  
  Minun voimani oli poissa. Hän puristaa kovemmin, hänen käsi tarttuu minun, kuten vise. Jalkani vapisivat, jo heikentynyt alkaen tunnin kävely. Toinen hetki, ja kolme muuta miestä olisi hypätä minua, ja se kaikki olisi ohi. Ainoa mahdollisuuteni oli lyödä Djöe Feng Sjie pi, mutta se ei jätä minua alttiiksi, että kauhea koukku.
  
  
  Minun vasen käsi ammuttu, lyöntivuoro hänen ranne. Oikea käteni oli nyt vapaa, mutta juuri sillä hetkellä, hänen oikea käsi heilahti ja terävät päät hänen koukku kaivettu takkini. Annoin hänelle vaikea työntää hartiat. Hän kompastui, ja siellä oli halkeama, koska nahka holkki irtosi hänen olkapää.
  
  
  Polttava kipu ampui läpi minun aivot, ja tumma veri vuoti läpi minun rispaantunut paita. Olen kuitenkin antanut itselleni luvan hyökätä häntä ennen kuin hän voi vapauttaa hänen koukku, ja muut kolme veloitetaan minua takaapäin. Iskin häntä oikealla shin minun vasen jalka, ja teki yksinkertainen polvi heittää.
  
  
  Hänen kätensä heiluivat, kuten terät tuulimylly, ja hän kaatui uudelleen. Olen levännyt minun lonkat hänen rinnassa ja kiinnitetty kätensä polvilleni. Ylitin käteni niin, että ranteet olivat vasten hänen kurkkuunsa, jos voit kutsua sitä kurkun, ja annoin kaiken, mitä minulla oli. En yrittänyt tappaa hänet, halusin vain kääntää hänet pois pysäyttää veren virtausta aivoihin. Se oli mahdotonta. Minun loukkaantunut käsi oli terävä, sykkiväksi, sietämätöntä kipua, mutta laitoin kaikki minun paino, tietäen, että minun piti käsitellä se nopeasti. Kuulin kolme miestä kävelee takanani, ja jättiläisen kädet olivat liukuva jalkojeni alla. Painoin kovemmin. Hänen silmänsä alkoivat heittää takaisin hänen päänsä. Jotain kylmää ja metallista vasten minun oikea temppeli. Naisen ääni sanoi, " Jos hän kuolee, ammun pääsi irti."
  
  
  Käännyin hitaasti, silti yrittää pitää painetta yllä, ja löysin itseni katse alas piippu Mannlicher Carcano kivääri.
  
  
  Katsoin hieman korkeampi. Naisen pitkät, suorat jalat istutettu tiukasti, butt hänen kivääri painetaan hänen olkapäähän, ja hän katsoi minua hänen tavallista luottamusta. Hän oli hänen myöhään kaksikymppisenä. Hänen housut ja paita roikkui löysästi, missä hänen vyötärö kaventunut ja venytetty kireällä, jossa hänen koko rinnat ja mehevä pakarat vasten pehmeä, kuluneet kangas. Hänen jet-musta tukka oli leikattu lyhyeksi ja tarttui hänen otsaansa, polttamalla silmät, ja ylpeä punainen suu.
  
  
  Katsoin takaisin mies. Hän oli jo kääntymässä sininen, ja painoin hänen kurkun hieman kovemmin kanssa kieroutunut tunne. "Ampua," sanoin hänelle. "Ainakin niin kipu lakkaa."
  
  
  "Aion ehdottomasti tehdä sen. Minä varmasti tappaa sinut, jos et noudata minun käskyjäni.
  
  
  "Jos päästän hänet vapaaksi, hän tappaa minut."
  
  
  "Idiootti," hän sähisi. "Siitä lähtien kun tulit, aseita on ollut suunnattu sinulle. Jos meillä olisi halunnut tappaa sinut, olisit jo kuollut. Mutta suututti Hesh kanssa haaste, ja hän menetti malttinsa. Älä pakota minua vihainen nyt, tai menetät elämän.
  
  
  Tunsin aalto katkera ihailua naisen kauneutta ja voimaa, ja ajattelin, kuinka mukavaa olisi vapauttaa joitakin että ylimielisyys hänen. Sitten tajusin, että minun piti pysyä elossa kokeilla, ja että hän oli kädessään ase, että hän olisi varmasti käyttöä. Huokaisin ja irrottaa otteeni. "Hyvä on", sanoin. 'Mutta minua . .. '
  
  
  'Ei mitään sellaista. Ei sanaakaan. Zee pisti minut hänen kanssaan ase korostaa hänen sanoja. "Anna hänen mennä ja pysyä rauhallisena. Hesh Padra varmista, että voit kertoa meille, mitä emme halua tietää, ei se, mitä haluat sanoa.
  
  
  Rauhallinen, välinpitämätön asenne, olen hitaasti liukui pois mies ja sijoitettu minun kädet maahan. Nyt ei ole aika näyttää pelkoa. Miehet kerääntyivät meille, yksi ontuu ja muut hieroen vatsaan, jossa olin koskettanut sitä. Toiset liittyi heihin, koska he polveutuvat kiviä, kunnes kaikki kuusi partisaanit tuijotti minua läpi tuulisia pimeys, kaikki toivoen, että en olisi romahtaa maahan ja anoa armoa.
  
  
  "Hash? Hash, oletko kunnossa? nainen kysyi huolestuneena. Mies kentällä imi hengenvetoon, ja hänen massiivinen rinnassa turvonnut kuin ilmapallo. Hetken kuluttua hän nousi istumaan, rykäisi, sylkäisi, ja virnisti suu täynnä kultaa hampaita. "Kyllä, — hän murisi. "Se oli hyvä yritys, mutta ei riitä pysäyttämään Padres."
  
  
  — Tarvitaan nainen pelastaa sinut?" Vastasin rennosti.
  
  
  Hän kumartui eteenpäin ja pisti kova kärki hänen koukku kurkkuun, yläpuolella valtimo vasemmalla. Kylmällä fury, hän sanoi, " Varo sanojasi, muuten ne saattaa olla viimeinen. Jopa kovimman kello pysähtyy, kun kellotapuli poistetaan se."
  
  
  I niellä kova, yhtäkkiä tietoinen kieleni. — Olet tyhmä kun olet yrittänyt vakoilla meitä.
  
  
  "En tullut vakoilemaan," sanoin Hesh Padre. "Minun nimeni on Carter, Nick Carter, ja minä...'
  
  
  "Sinä valehtelet", hän ärähti.
  
  
  "Nouse ylös Nick Carter olisi pitänyt tulla Portin läpi pari päivää sitten.
  
  
  "Portti... tarkoitatko, pääsisäänkäynnin?"
  
  
  "Koska jos et tiennyt, että" Isä naurahti. — Lähetimme miehen tavata Carter ja tuoda hänet tänne. Mutta meidän mies saatiin kiinni ennen kuin hän löysi Carter, todellinen Carter. Joten hän on edelleen mennä Portin läpi, koska hän ei tiedä mitään parempaa. Mutta tulit läpi eri sisäänkäynti. Vain Karak voinut lähettää sinulle. Ei hän näe meitä kuin pieniä lapsia?
  
  
  "En tiedä, Karak," minä tiuskaisi. — Mutta jos otat, että ongenkoukku minulta, minä kerron, miten päädyin tänne."
  
  
  Sen sijaan, että koukku meni vielä syvemmälle. Olen winced kun tunsin veren tihkua hieman leikata lihani. I sanoi nopeasti: "Polgar Milan, hän oli johdossa, eikö ollutkin?"
  
  
  "Entä sitten?"
  
  
  "Hänen leskensä. .. Jos voisin puhua hänen leskensä, voin todistaa, kuka minä olen."
  
  
  Hesh Padra luulin, että se oli erittäin hauska. Hän heitti päätään taaksepäin ja nauroi ääneen, tukehtuminen, ja joka kerta, kun hän nauroi taas, Koukku upposi hieman syvemmälle. Olen miettinyt, jos voisin lyödä häntä kasvoihin, ennen kuin koukku repäisi koko kurkun auki.
  
  
  — Jos sinulla oli puhunut hänen leskensä, mitä olisit sanonut?" "Mikä se on?", hän kysyi, kun hän pysähtyi nauraen. — Mitä sanoisit?"
  
  
  'Unohda se. Se on saksaksi.
  
  
  "Kokeile", hän kehotti. Hänen silmänsä loistivat kuin kissan. Hän siirtyi Serbo-Croatian voimakkaasti painollinen englanti ja toisti:: "Kokeile sitä."
  
  
  Katsoin häntä väsyneesti. Pidin siitä vähemmän ja vähemmän. Miehet menettäneet kärsivällisyyttä, ja nainen heilautti kiväärin uhkaavasti. Jätin ne jännityksessä jonkin aikaa, ja sitten lainattu: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass." Joka tarkoittaa: Emme koskaan unohda, meidän vihaa.
  
  
  Nainen vastasi välittömästi seuraava rivi runo. "Wir haben jeder aber eine einzige Hass". Tai: Meillä kaikilla on vain yksi vihaa.
  
  
  Olen tuijotti häntä hämmästyneenä hetken. 'Sinä...'
  
  
  Polgar on vaimo. Sophia.'
  
  
  "Mutta muistan, Polgar kuin vanha mies. Ja sinä... ", Kiitos. Mutta ihminen on niin vanha kuin hän tuntee, ja Polgar on aina tuntenut. .. nuorille. Hän antoi minulle pienen hymyn ja sitten lainattu: "Me rakastamme kuin yksi, me vihaamme kuin yksi, meillä on vain yksi vihollinen." Jos olet Nick Carter, voitteko kertoa minulle, kaksi viimeistä riviä ?
  
  
  "Se on vain yksi ja vain yksi sana," sanoin. "Saksa ei koskaan lopettaa vihata Ranskaa."
  
  
  "Viimeinen sana on' Englanti!'.
  
  
  "Mutta aikana Toisen maailmansodan . .. '
  
  
  "Se on runon Ensimmäisen maailmansodan," olen korjattu hänen. Ernst Lissauer viha laulu. Mutta maailma on muuttunut. Heitän mielekäs silmäyksellä ympärilläni. "Vihollinen on nyt miehesi on vihollisia, ei Ranskassa tai Englannissa."
  
  
  "Olen pahoillani, mutta Polgar ja minä olimme naimisissa Berliinissä monta vuotta sen jälkeen, kun hän tapasi sinut. Emme ole koskaan tavanneet. Minun piti olla varovainen.
  
  
  "Mitään syyttää itseäsi."
  
  
  Sofia Milan kääntyi Hesh Isä ja muut. Tämä on Nick Carter, " hän sanoi Serbo-Croatian. "Sattumalta, hän tuli tänne läpi tämä sisäänkäynti sijaan Portin, ja pakeni sekä armeijan ja Karak. Toivottaa hänet tervetulleeksi.
  
  
  He tervehtivät minua samalla ylivoimainen intohimoa, että he olivat taistelleet minua muutaman minuutin aikaisemmin. He tungosta ympäri minua joka puolelta, kunnes Isä oli antaa määräyksen, koukku vilkkuu aamulla valo.
  
  
  Kun saavuimme leirintäalueelle, Sofia paransi minun haavat ja sitten valmistaa aterian meille. Välillä purema guivech, tyypillinen Balkanin muhennos vihanneksia, ja siemailla valkoviiniä maku kahdeksas-painetaan rypäleistä, kerroin Jugoslavian hyökkäys, noin Jzan, ja minun matka Athos.
  
  
  Suurin osa siitä oli totta. En maininnut Arvia. Se ei kuulu heidän liiketoimintaansa. Olen myös välttää syy, miksi olin täällä. Olin ilmeisesti odotettavissa, mutta hölynpölyä tämä runo osoitti, että ryhmä ei tiennyt minun tarkoitukseen. Hawke ei väittävät, että tämä salailu. Hän vain kertoi minulle, että Milan on vaimo vaati sitä. Mutta Balkanin politiikka on muuttumassa nopeasti, ja varovaisuus oli ymmärrettävää. Sitten siellä oli rento mainita mies, joka lähetettiin tapaamaan minua, ja toinen mies, Karachi. En pidä siitä itsekään. Mutta en kertonut heille yksityiskohtaisesti, mitä olin kertonut heille. Nämä ihmiset, vaatimattomuus on vain kivenheiton päässä pelkuruutta, ja vähän liioittelua ei satu tarina, varsinkin jos haluat sen olevan heidän puolellaan. Sitä paitsi, nautin itse.
  
  
  Kun olin valmis, he ojensi minulle pullon ja minä istuin alas rock. Näytti siltä, että vaikein osa on ohi. Tulin, sovittu, ja loput on helppoa . En ole unohtanut lupaustani, että yrittäisin saada apua Jzan, mutta jouduin odottamaan minun vuoroni. Haukka, hänen tuttu, tylppä tavalla, oli huomauttanut, että tiedot, että Milan on susi kantoi piti saada hinnalla millä hyvänsä. Se oli tilaukseni, ja tilaukseni oli tärkein. Katsoin Sofia ja kytketään takaisin saksan.
  
  
  "Frau Milano," alkoi.
  
  
  "Soita minulle Sofia", hän sanoi.
  
  
  Se padra, ymmärtäminen eli jos ei jokainen sana, antoi lyhyen nauraa ja pyöräytti silmiään. En vastannut, hymyili hänelle, ja maistanut pullo olisin juuri avattu. "Sofia, niin paljon kuin haluan Aftos ja vieraanvaraisuudesta, minun täytyy lähteä pian."
  
  
  'Kyllä. Tarvitset mieheni on susi.
  
  
  "En tarvitse, kaikki, että susi", sanoin nopeasti. "Mitä hän on hänen kanssaan on tarpeeksi."
  
  
  'Se on mahdotonta.'
  
  
  'Mahdotonta?' Otin nopean kulauksen viiniä. Voisin jo kuvitella itseni takaisin, yrittää pitää hurja eläin hallinnassa menettämättä yhden luun prosessi. "Et voi erottaa nämä kaksi asiaa."
  
  
  "Tarkoitan," hän sanoi hiljaa, " en ole susi.
  
  
  'On hän puuttuu? Pakeni? Tai vihainen?
  
  
  "Hän on Karak on."
  
  
  Kuulin ääneni kasvaa kovempaa. "Kuka on tämä Karak?"
  
  
  Siellä oli pitkä hiljaisuus. Sofia kääntyi kasvot aamulla aurinko. Ensimmäiset auringonsäteet loistivat hänen hiukset, valaisee hänen korkeat poskipäät ja norsunluu kaula. Hänen silmänsä näyttivät kiinni hänen lämpöä, mutta kun hän katsoi minua, he olivat kylmempi ja enemmän armoton kuin koskaan. Niin teki hänen äänensä, kun hän vihdoin jatkoi Serbian ja kroatian. "Ensin kerron sinulle, miten Polgar kuoli, Nick. Hän ja yhdeksän muuta olivat kiinni armeijan väijytys, aivan kuten yksi olet karannut, kun tuli Dryden Gora. Heillä ei ollut mahdollisuuksia.
  
  
  Dryden Gora tarkoittaa, Montenegron ja Serbian. Kysyin: "Oliko hän pettänyt, Sofia?"
  
  
  Hän nyökkäsi. "Petturi oli yksi meistä, väsynyt taistelujen ja vakuuttunut iso palkita.
  
  
  Hän kuoli hyvin ansaittua petturin kuoleman. Me taivutettu kaksi puuta yhdessä ja sitoi sen välillä. Sitten me leikata köydet, jotka pitivät puita yhdessä."
  
  
  "Mutta tappaminen ei end siellä," Padra murisi.
  
  
  "Olemme nyt keskellä sisällissotaa. Meidän on päätettävä, kuka johtaa meidät sen jälkeen, kun Polgar on kuolema.
  
  
  "Mutta me kahtia.
  
  
  "Toinen puoli", sanoin, " on Karak?"
  
  
  'Kyllä. Evan Karak, mieheni on luutnantti. Hän käskee eniten se, Nick. Hän hallitsee suurimman osan leiristä, ja me olemme hylkiöitä.
  
  
  'Sinä? Mutta olet Milano vaimo.
  
  
  "Täällä, nainen ei nähnyt kuin avopuoliso mies, ei hänen johtaja", hän sanoi pahoitellen. "Ja Karak on susi."
  
  
  "Hän tarkoittaa, että hänen turkis," että Padra selitti. "Wolf kuoli Polgar, ja Karak nyljetty häntä. Hän käyttää sitä kuin toteemi, todisteeksi siitä, että hän on Polgar on laillinen perillinen. Vielä pahempaa, miehet, totella ja seurata häntä, kuten bleating, pelokkaita lampaita.
  
  
  "Elämä on julmaa, ja taistelu kroatian itsenäisyyttä on pitkä, ehkä liian pitkä. Pomot menettäneet sielunsa yhdessä niiden nuorten, " Sofia huokaisi. "Mutta se on vain luonnollista. Kun saat vanhempi, et halua pitää kiinni tiukemmin, mitä on jäljellä."
  
  
  "Pyh," että Padra sanoi vihaisesti. "Meidän täytyy hyökätä. Meidän on kostettava Polgar ja kaatuneet veljet. Mutta ei! Me Aptos ovat jälleen taistelevat menneisyyden ja pelaa pelejä unohtaa tulevaisuudessa. Mukaan Karak, olemme realisteja, ja uskon, että olemme mätänevät täällä."
  
  
  "Mutta tiedätkö, miksi se on mahdotonta meille, Nick," Sofia sanoi. "On olemassa paljon ihmisiä Karak puolella, ja hän pysyy vallassa niin kauan kuin hän on tämä susi turkista. Hän ei sano mitään. Olen pahoillani, että tulit tänne ja nyt sinun täytyy tulla takaisin tyhjin käsin.
  
  
  Luulin jo hetken, katkera tunne, juoksi läpi ruumiini. Sitten kysyin saksaksi: Ei Karak tietää tässä tapauksessa, Sofia?
  
  
  "Ei tietenkään", hän vastasi saksaksi. "Polgar ja pidin sen salassa."
  
  
  "Niin mikä se oli, se on vielä siellä?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Nousin ylös, venytetty, ja annoin itselleni jopa väistämätöntä, sanoi Serbo-Croatian:: "Sitten siellä on vain yksi asia jäljellä."
  
  
  "Ja tämä on?"
  
  
  Meidän täytyy saada tämä mech takaisin Karak."
  
  
  
  Luku 4
  
  
  
  
  Sofia huohotti kuin hänen silmät laajenivat. — Ei, se on mahdotonta!
  
  
  'Minun täytyy tehdä tämä.'
  
  
  Se padra avasi suunsa sanoa jotain, mutta pysäytin hänet. "Ymmärrän ongelman, ja ymmärrän sen", sanoin. En matkustaa toiselle puolelle maailmaa ja kiivetä tässä jumalan hylkäämässä vuori vain tulla takaisin tyhjin käsin. Minun täytyy tehdä työni, ja se on pirun tärkeää. Ja Karak täytyy ymmärtää, että.
  
  
  "Hän tappaa sinut."
  
  
  "Kyllä, Padra. Ehkä.'
  
  
  'Kerro hänelle siitä...'
  
  
  "Ei, Sofia. Tämä on meidän salaisuus.
  
  
  — Mutta mitä sinä aiot tehdä?" .. ?
  
  
  En tiedä, vielä. Menen jonnekin. Nousin kömpelösti, ihmettelevät, jos siellä oli mitään muuta voisin kertoa. Mutta se ei ollut. "Kerro minulle, mistä löydän hänet ja toivottaa minulle onnea", sanoin.
  
  
  "Nick, emme voi antaa sinun tehdä tätä.
  
  
  — Sinun täytyy ampua minut, jos haluat pysäyttää minua." Se Padra kasvot kovettunut, ja pimenee, kunnes se näytti mahonki. Yhtäkkiä hän karjui: "Sitten mennään
  
  
  kaikki.'
  
  
  "Et tarvitse sitä," sanoin. "Tämä susi iho...'
  
  
  — Tämä on meille yhtä tärkeä, koska se on sinulle, Carter. Hän kääntyi ja huusi muille. "Mitä pelkureita olemme anna tämän muukalaisen tehdä työmme. Meidän täytyy taistella Karak ja selvittää tämä asia lopullisesti.
  
  
  "Mutta Hash. Meillä on niin vähän ja Karak on niin paljon ihmisiä .. Hän tukahduttaa hänen protesti, jossa on smashing oikea käsi maahan ja raivoissaan kirous. Siellä oli toinen raskas hiljaisuus, ja minun oli ahdistava tunne, että susi Milan oli tulossa symboli, että osapuolet olisivat clash yli. Ja tulen keskellä se kun veri alkaa virrata. Yksi kerrallaan, miehet nyökkäsi ja sovittu Padra, kunnes lopulta oli yleinen ääneen huutaa meille. Sophia tuli seisomaan viereeni, hänen silmänsä synkkä ja uhkaava.
  
  
  "Tule," hän sanoi, nostamalla kivääri ilmassa. "Olemme kaikki menossa."
  
  
  "Ja nopeasti," Padra huusi, " ennen kuin voimme menettää sydämensä uudelleen."
  
  
  Myrskyisät naurua, oli vastaus, mutta nauru oli viimeinen asia mielessäni. En pidä ajatuksesta, että mikä heitä teurastamoon. Sofia käveli vierelläni alas kapea käytävä, hänen harteillaan potenssiin ja hänen ilmiömäinen rinnassa ylpeänä hengästynyt. Hän käveli kuin mies, ilman turhamaisuus tai flirtti, vaikka aika ajoin hänen reiteen harjattu minun .
  
  
  Meillä täytyy olla näytti kuin vanha juliste kun astuimme kaupunkiin. Tiedät, että nämä julisteet: sankarillinen talonpoika pari etsii stoically tulevaisuuteen, hän kädellään vipuja hänen jättiläinen auto, ja hän nippu vehnää hänen käsissään. Minulla vain ei ole niin söpö lelu, ja Sofia oli tilan vanha haulikko. Takanamme oli kirjava miehistö pukeutunut rätit ja pitämällä aseita. Kaikkivaltias Jumala . ..
  
  
  Kävelimme läpi umpeen kaduilla välillä hulks tiili ja betoni rakennukset. Kerran, alemmissa kerroksissa olivat enimmäkseen majaa, pieniä kauppoja, joissa on puiset markiisit saranat, että voisi olla alensi palvelemaan laskurit. Ylemmissä kerroksissa oli taloja, joissa on parveke ja portaat, ja katot oli peitetty laatat. Mutta nyt vanha Afthos oli kuollut, arpinen sää ja laiminlyönti, kunnes ei ollut mitään jäljellä vaan kasa umpeen raunioista.
  
  
  Ajoittain, yksi naisten ohi, enimmäkseen pukeutunut päästä varpaisiin mustaan. He kiiruhtivat eteenpäin, pysähtyen vain hetkeksi kääntää ja katsella meidän mennä. Kapeat kadut olivat täynnä ihmisiä, vanhoja ja ylpeitä, mutta useimmiten nuori, punertavat kasvot ja kyyninen tai arka silmät ja epävarma kävely.
  
  
  — En tiennyt, että sinä ja Isä sanoa, että ihmiset täällä ovat vanhoja?" Kysyin Sofia uteliaana.
  
  
  "Nämä ovat niitä, jotka on kerätty noin Karak ja joista olemme tienneet jo monta vuotta. Mutta Karak myös palkattu uusia. Hänen huulensa kiertynyt aivastus. "He sanovat, että he ovat täällä taistele hyvä syy, mutta joskus ihmettelen, kuinka syvä niiden aikomukset ovat. Olen erityisen kiinnostunut Karak.
  
  
  "Ainakin se kuulostaa outo."
  
  
  "Emme ole vain varkaita", hän sanoi. Sitten hän mietti hetken, ei aivan viimeistely hänen tuomionsa.
  
  
  Kuten useimmat Rooman kaupungeissa, Mount Athos oli muoto akselin ja oli sijoitettu symmetrisesti ympäri avenue, jonka yläpuolella temppelin tornimainen. Siellä on melkein mitään jäljellä tämän temppelin, mutta kun pääsimme portaat johtavat jopa se, Sofia huomautti ja sanoi: "Et voi nähdä häntä enää, Nick. Ja toisella puolella on talon Vigilus. Se oli suurin ja paras talo, ja se on edelleen pidetään paremmassa kunnossa kuin muut talot, niin tämä on, jos Karak jäi. Asuin siellä", hän lisäsi katkerasti.
  
  
  "Vigilus, Pormestari, eikö olekin?"
  
  
  "Enemmän kuin varuskunnan komentaja. Maaherra asui Split. Itse asiassa, tämä kaupunki perustettiin Keisari Diocletianuksen. Aptos oli pieni raja-asemalla, ja Vigilus oli vastuussa pieni varuskunta ja orjia, jotka työskentelivät louhokset ja koulutetaan gladiaattoreita.
  
  
  Voit silti nähdä kynät ja luolastoja", sanoi Padra, joka tuli meille. Hän heilutti koukku on uponnut amfiteatteri. "He kuolivat siellä ... tai kuoli Roomassa."
  
  
  Olen opiskellut pitkän soikea kulho. "Se näyttää siltä kuin se on edelleen käytössä,"sanoin, nähtyään kuinka hyvä kunto oli.
  
  
  "Niin se on," Padra jatkoi. "Olemme aina käyttänyt sitä maalitauluna ja urheilu. Ei niin kauan sitten, kun Polgar oli vielä elossa, Karak ehdotti käyttää sitä muita pelejä, vanhoja pelejä.
  
  
  "Gladiaattori taistelee? Et voi olla tosissasi.'
  
  
  "Ei kuolema, mutta aivan kuten antiikin Rooman kilpailuihin." Sophia pudisti päätään surullisesti. "Polgar ei hyväksynyt sitä, mutta hän luotti Karak hänen luutnantti, ja se näytti vaarattomia hauskaa silloin."
  
  
  "Roomalaiset, liian", sanoin.
  
  
  "Ja, kuten Roomalaiset, sen suosio on lisääntynyt." Ottaen syvään henkeä, Padraig kiipesi vaiheet. "Se on puhdasta hulluutta taistella toisiaan. Kun se päättyy?
  
  
  "By Karak," Sophia sanoi grimly, ja tietä yläkertaan.
  
  
  Takana temppeli oli suuri aukio, ja sen jälkeen se oli ränsistynyt huvila, jota ympäröi edelleen seinään. Ilman epäröintiä, olemme menossa kohti villa.
  
  
  "Aivan", Sofia sanoi, ja ensimmäistä kertaa kuulin hänen äänensä vapisevat. Miehet yhdistivät meitä takaapäin, vilkuillen vaivihkaa toisiaan ja mutisten heidän äänensä. Tunnelma oli rauhallinen: ladattu rauhallisuus, joka edeltää vakava ukonilma, ja jokainen meistä oli hyvin tietoinen tästä. Synkkä aamu, valo ei seuraa meitä osaksi villa. Kävelimme alas kaikuvat käytävällä välkkyviä taskulamput. Sitten tuli suuri suorakulmainen huone valaistu kolmijalkainen hiilipannut. Haju palavan öljyn ripustettu raskas ilmassa. Vuosisatoja sitten, villa oli koristeltu koristeet asema ja varallisuus: raskaat matot, käsi-loi mosaiikki lattiat ja rikas freskoja. Nyt matot olivat poissa, lattia oli säröillä ja mutainen, se narisi jalkojen alla, ja maali oli tahrannut tai säröillä. Ei ollut mitään muita huonekaluja, lukuun ottamatta pitkän pöydän karkea puuta ja pari penkit, jossa noin parikymmentä ihmistä tuijotti meitä hurjasti.
  
  
  Katseeni syöksyi pitkin pöydän pieni puhujalava toisessa päässä huone. Korkeus muodostettiin useita kivi lohkot ja oli peitetty liinoja ja vuodat, jotka olivat erittäin kuluneet. Se oli pyöreä tuoli ilman takaisin, loogisesti nimeltään Roomalainen tuoli, ja taas kolmijalkainen hiilipannu.
  
  
  Siellä oli mies, joka istuu tässä tuolissa. Olen opiskellut sitä epävarmassa valossa hiilipannu. Hän oli tanakka, paksu, kihara parta, joka peitti hänen kasvonsa, ja hänen kasvonsa oli peitetty julma juonteita ja arpia. Hän oli pukeutunut sekaisin khaki yhtenäinen kuluneet Castron sissien, ja hänen pitkät, mustat hiukset oli koristeltu poliisin korkki.
  
  
  Hän oli MAB on pistooli hänen sylissään, ja hän oli hyväily sitä ikään kuin se olisi hänen suosikki lelu.
  
  
  Hän katsoi minua kiinnostuneena ja kysyi: "Kuka sinä olet?"
  
  
  "Nick Carter."
  
  
  Hän istui suorana. Hänen äänensä kasvoi terävämpi. "Olen kuullut sinusta, Carter.
  
  
  — Olen kuullut sinusta. En lisää sitä, mitä olin kuullut hänestä. "Sinä olet Evan Karak, Polgar, Milano on luutnantti.
  
  
  "Milano on kuollut."
  
  
  'Minä tiedän sen.'
  
  
  "Siksi en voi olla hänen luutnantti enää." Karak silitti hänen parta hetken, hänen silmänsä kapenee. "Olet huono yritys, Carter.
  
  
  'Ne ovat minun ystäviä. Tarkoitan, olemme kaikki ystäviä Milan", sanoin rauhallisesti. — Mutta olen täällä itseäni varten.
  
  
  "Miksi?"
  
  
  "Saada ihon Milan on susi."
  
  
  Siellä oli hiljaisuus. Karak katsoi suoraan minua tumma, vihainen silmät. "Hänen piilottaa?" — Mikä se on? ", hän kysyi jyrkästi. 'Mitä varten? Antaa sen Sophia ja hänen bändi häiriköistä?
  
  
  Vieressäni, Padra oli siirtymässä suuren raivon, ja laitoin käteni hänen olkapäälleen rauhoittaakseni häntä. "Ei, — sanoin Karak. "Mutta koska tämä." Vedin syvään henkeä ja poltti, improvisointia kuin puhuin. "Tapasin Milanossa monta vuotta sitten Berliinissä. Hän sanoi minulle kerran, "Nick, minä menen nyt kotiin, mutta älä koskaan unohda minua. Mene takaisin Amerikkalaiset, älä unohda minua." Ja hän ei kuollut sydämessäni, tai sydämet monet vapautta rakastava Amerikkalaiset."
  
  
  Sillä hetkellä, Karak on miehiä alkoi mutista ja liikkua levottomasti, ja yksi heistä yhtäkkiä huusi: "Se on temppu." Toinen huusi: "Älä anna sitä hänelle!"
  
  
  Käännyin ja näin, että puhujat olivat nuoria miehiä, oletettavasti kaksi Karak työntekijöitä. Se oli järkevää. Käännyin takaisin alustan, ja Karak silmät kohtasivat minun, täynnä pilkkaa.
  
  
  "Sinä olet muukalainen, Carter," hän sanoi. "Sinä et ymmärrä, miten asiat ovat meidän kanssamme."
  
  
  Olen kyllästynyt olemaan nimeltään muukalainen. Yhtäkkiä, olin väsynyt koko vihanpito. — Tulin itselleni, mutta ei vain itselleni", ärähdin hänelle. — Tämä turkis ei kuulu sinulle, minulle, tai Sofia. Mutta se kuuluu koko maailmalle. Se on symboli sille, mitä Milan kuoli. Se on vapauden symboli ja itsenäisyyttä kansojen kaikissa maissa."
  
  
  Siellä oli toinen hum ääniä ja liikkeen miesten joukossa. Hetkeksi, ajattelin, että olin mennyt liian pitkälle. Sitten yksi vanhempi miehistä pöydässä sanoi yllätys: "voit tehdä sen meille?"
  
  
  'Kyllä. Sana on levinnyt, ja se tarkoittaa, tukea ja rahaa. Anna minulle, että."
  
  
  Olen todella innostuin. Kaikki mitä tarvitaan nyt oli ilotulitus ja lippu saada minut valitaan presidentiksi. Jännitystä huone oli hieno, ja tuntui kuin saisin Sofia ja hänen jengi täältä hengissä.
  
  
  Vuonna din seuraava keskustelu, vanhan miehen ääni voisi olla selvästi kuullut. "Mielestäni meidän pitäisi antaa hänelle tämä iho", hän sanoi. "Maailma tarvitsee kuulla meidän taistelu, ja jos Carter voi...'
  
  
  "Hölynpölyä", Karak tuhahti. "Se on kaikki valhetta. Vielä. . Hänen katkera silmät kimmelsi oudosti, ja hän alkoi hitaasti hymy. Se oli ruma hymy. Hän kumartui, poimi harmaa turkki, ja tarttui sen tuskallisen kädessään. "Haluatko tämän turkista?" Hyvä on, tule hakemaan hänet. En halua sinua lähellekkään Sofia tai Padra, vain siinä tapauksessa, että tämä on juoni häpäistä minua. Se oli luultavasti temppu hänen. Hän katseli ovela tarpeeksi tehdä mitään. Mutta kävelin hänen luokseen ja oli lähes käden ulottuvilla, kun hän käski minun lopettaa. Sitten hän heitti piilottaa jalkoihini. Nappasin sen nopeasti ja juoksi sormiani yli, etsivät pieni tasku takana kaulaani. Katsoin sen kaksi, kolme kertaa, puoli-kääntyi hide my search Karaattia.
  
  
  Sitten pudotin piilottaa lattiaan. "Se ei ole susi Milanon."
  
  
  Karak tuhahti, hänen kätensä puristavan convulsively on pistooli. Hänen äänensä tuli äänekkäitä ja uhkaavia. 'Älä ole typerä. Näin susi kuolla itselleni, ja otin pois ihon. Väitätkö minua valehtelijaksi?
  
  
  "Se ei ole susi Milanon."
  
  
  Karak jännittynyt, tukehtuminen vihaa, ja sitten yhtäkkiä purskahti nauruun. Tämä henkilö oli selvästi hullu, joka teki hänelle sata kertaa enemmän vaarallisia, ja kaikki hänen tekonsa arvaamaton. Hän kääntyi hänen miehensä, hänen mehevä kasvot kääntämällä raskas alla partansa. "Hänellä on sisua, se Carter," hän hengitti kiivaasti. "Hän tulee kuin jos me olemme hänen alaisensa, väittää, että tämä ei ole oikea iho ja syyttää minua valehtelusta. Mikä vitsi!'
  
  
  Nuoret ilmeisesti samaa mieltä hänen kanssaan. He olivat kaikki kumartui nauraa, vaikka he pitivät silmänsä minuun, Sofia, ja pieni ryhmä, jolla veitset ja ampuma-aseita.
  
  
  Minä kysyin. "Missä on todellinen susi?" — Olet piilossa siellä?"
  
  
  Hänen kasvonsa yhtäkkiä tuli vakava, ja hänen ham-kuten kädet tarttui MAB ja hän pyrki se minun rinnassa. "Ota piilottaa", hän sanoi, hänen äänensä kylmä ja selkeä, leikkaus läpi hum, kuten lancet. "Ota se, Carter. Ja saat sakaalit, ennen kuin teen sinulle kaikki saippuaa."
  
  
  Padra ärähti takaapäin,"Et näytä tietävän, mitä tehdä tämän, Karak."
  
  
  Karak sylki vihaisesti, hänen sormensa kääntämällä valkoinen liipaisimella. Ulvonta pimeässä raivo nousi hänen miehensä, odottaa sanaakaan asettaa heidät vapaaksi. Olisi verilöyly, lattia olisi päällystetty meidän verta. Karak nousi ylös. Hänen silmänsä olivat paahtava mielettömästi.
  
  
  Hyppäsin eteenpäin. Yksi mies nousi ylös puolustaa Karak. Ilman ajattelua, olen nappasi kiväärin häneltä ja iski butt se osaksi hänen kasvonsa. Hän huusi ja kaatui taaksepäin. Takanani, Karak miehet huusivat villi jännitystä, joka leviää kulovalkean tavoin. Karak, yllättynyt minun nopea hyökkäys, kompastui istuin ja laski outo kitistä. Sitten tartuin häntä hiuksista, kiskoi hänet ylös, ja veti aseen pois hänen heikot sormensa.
  
  
  Ajoin aseen osaksi häntä, aivan kuten hänen miehet olivat aikeissa hyökätä alusta. Minä huusin. - Jäädä tänne!'Tai hän kuolee ensin.
  
  
  Kaksi miestä jäätyi, ja hetken he näyttivät jäätyä. Jotkut heistä kosketti heidän aseita, kuin jos he eivät olleet varmoja, tarkoitin sitä, mutta kukaan heistä otti riskin.
  
  
  "Padra," sanoin, " Sofia." Ja loput. Tule tänne.'
  
  
  Myös padraig nauroi sydämellisesti, kun hän saavutti minut.
  
  
  "En usko," I murisi. — Niin, minä otan sinut ulos, liian." On siellä ulospääsyä?
  
  
  "Tuolla," että Padra sanoi osoittaen gate lähes piilossa varjoissa. Siellä oli ainakin tusina synkkä-kohtaamia miehiä seisoo välillämme ja portti.
  
  
  "Jotta ne, Karak", sanoin. Hän katsoi minua sivuttain, hänen silmänsä liikkuvan takaisin heidän vaaleanpunainen pistorasiat, hikipisarat, jotka muodostavat hänen otsaansa. Pistin suunnilleen vuonna maksan taas. Hän huusi käskyn, ja miehet mutisi, kun he tottelivat.
  
  
  Polku avautui ovi. Aloitin vetämällä hänet pois alustalta. Hän kompastui, mutta hän ei ollut valinnanvaraa. Kiristin otettani hänen käsivarteen ja työnsi aseen syvälle hänen kylkiluut, jotta se sopii. Haistoin hänen kauhea hiki.
  
  
  "Et selviä, koira", hän vaikeroi.
  
  
  "Sitten sinun ei tarvitse selviytyä joko" lupasin hänelle, grimly. "Sinä saat elää niin kauan kuin mekin."
  
  
  Karak ilmeisesti ajatellut, että olisimme tappaa hänet kerran ohitimme tämä käytävä. Koska hän olisi tehnyt sen itse samassa tilanteessa. Vimma epätoivon, hän taisteli, raapi ja puri. En usko, että hän oli tietoinen siitä, mitä hän oli tekemässä tuolloin. Puhdas eläin paniikki oli liian vahva. Mutta käteni oli liian lähellä hänen suunsa, koska olen kamppaillut hänen kanssaan, ja hän puri sitä. Minun reaktio oli tahaton ja automaattinen: pudotin aseen. Olin edelleen tilalla hänen kätensä, mutta sitten hän vahingossa kompastui minua, heittää minut pois tasapainosta jopa enemmän, ja Karak murtautui vapaaksi. Hän murtautui läpi cordon, huutaen. 'Tappaa heidät. Tappaa heidät.'
  
  
  Ei ollut edes aikaa kirota itseäni. Vanha turkkilainen miekka sivalsi minua villi isku. I cringed, ja asia laiduntaa minun päänahan. Sitten minä näin toisen mahdollisuuden, ja minä kumartui alas ja repi suurin kangas vaiheessa, ja se hajosi kuin pöytäliina asettaa taulukon. Hän laskeutui lattialle useita muita miehiä, jotka yrittävät hiipiä kimppuumme takaapäin. Sitten jalustaa porrastettu ja putosi kaatumisen. Polttamalla öljyä roiskua kautta ilmaan laajan kaaren. Sade tuli sähisi ja roiskua kylmällä lattialla, ja laavaa syttyi tuleen, aiheuttaa täydellinen hämmennys ja kauhu huoneessa. Yhdeksän meistä dove suuntaan ulos, heittää backhands ja oikealle lyöntejä kaikki ympärillämme. Karak kirottu, paholainen ja hänen vanha mutteri yhdessä. Se padra oli heittää elinten ympärillä lähes yhtä nopeasti kuin hän oli kirous. Sofia käytti vanhaa Mannlicher kuin pesäpallomailalla. Hänen yksi laukaus ei kannata paljon vastaan lauma, vaikka se oli antanut mahdollisuuden pyrkiä.
  
  
  Toinen Onin n miehet tulivat minulle puolelta. Löin häntä niin lujaa, että hän pomppi takaisin kumosi hiilipannu. Hän reagoi kuin jos hän olisi käveli hornetin pesä ja hyppäsi ylös villi tanssi, läpsiminen kätensä vastaan höyryssä takaisin hänen housut. Se Padra pyörähti ympäri ja tippuu alas mies, joka oli yrittänyt hyökätä Sofia. Kolmas oli tippuu alas ennen kuin hän voisi käyttää hänen .45 kaliiperin. Muut kaksi varovaisesti lähestyi ja nousi seisomaan, valmiina lyödä minua päähän. Padra kiinni yksi niistä, ja otin toisen, ja sitten me molemmat löivät päänsä yhteen. He putosi kuin kaksi munaa olla jalkoihin muut. Se oli enemmän kuin vanha kunnon baaritappelu kuin mitään muuta.
  
  
  Vihdoin tulimme massiivinen vanha ovi paksua lokit pitää yhdessä crossbeams. Avasimme sen ja paiskasi sen kiinni, rikkomatta jonkun peukalo. Se Padra paiskasi oven kiinni yli ääni huutaa.
  
  
  "Hän on pysäyttää ne hetkeksi", hän sanoi.
  
  
  "Ehkä vähän", sanoin synkästi. Ovi oli jo väkivaltaisesti koputti. Kuulin Karak huutaminen tilauksia. "Ei akseleita, idiootit. Isku ovi kappaleiksi. Räjäyttää sen. Tappaa heidät. Älä anna heidän paeta.
  
  
  I nopeasti katsoin ympärilleni laskea ihmisiä, lähes sokea pimeässä. Siellä oli vain kuusi meistä lähti yksi mies syyttely kipua, yksi käsi voimaton, kuten rikki siipi painetaan hänen puolellaan, ja toinen hänen kasvonsa veren peitossa.
  
  
  'Mikä on tämän oven? Kysyin Isä.
  
  
  "Luulitko, että he käyttää ovea kuin tämän vaivaisen navetta?"
  
  
  "Niin, minne olemme menossa?"
  
  
  "Käytävä mennä ulos", hän sanoi yksinkertaisesti.
  
  
  "Sitten meidän on parasta lähteä", sanoin hänelle, " ennen kuin he tulevat järkiinsä ja menevät noin villa."
  
  
  Se Padra meni pimeys, kapea käytävä, täysin piilossa pimeydessä. Sofia tarttui kädestäni ja käveli viereeni, kiroilua ja murinaa lähes jatkuvasti, kun hän kompastui näkymätön roskia.
  
  
  Yhtäkkiä meillä oli tuli musta pimeys, me syntyi jälleen osaksi akseli kirkas auringonvalo, joka hetkellisesti sokaissut meidät. Varjo ilmestyi tyhjästä, hämärä tunne valoa. Vaistomaisesti, koputin häntä, tunnetta täynnä tyydytystä revitty jänteet ja hermot. Se padra huusi, ja me kaikki seurasivat hänen valtava muodossa kuin se kilpaili kautta huvilan takapihalla. Ääni saappaat oli vain muutaman metrin päässä.
  
  
  Meillä tuli seinä villa, joka ihmeellisesti selvisi. Se Padra ja kolme muuta miestä kiipesi sen, ja lopetin vain tarpeeksi kauan työntää Sofia niiden jälkeen. Hän ojensi kätensä minulle ylhäältä, laittaa hänen jalka toisella puolella seinää, ja yhdessä olimme kadulla, toisella puolella. Polttava sade johtaa sähisi meille ja iski päälle seinään, jossa olimme istuneet.
  
  
  Padra terävä koukku suuntaan meidän pitäisi mennä. Voisimme kuulla Karak miesten käynnissä edestakaisin toisella puolella seinää, etsivät murenemassa paikka läpi. Sitten me kääntyi nurkkaan, meni alas kapea kuja, ristissä pihalle, ja juoksi läpi kuoppainen rauniot tuhosi taloja.
  
  
  "Täällä, he ovat täällä!", kuului huuto takaamme. Emme uskaltaneet pysähtyä katsomaan taaksepäin. "He kulkivat läpi täällä. Täällä! Leikkaa ne pois.
  
  
  Se Padra katosi Kylpylä, rakennus, joka aikoinaan toimi kylpylässä. Yhdellä kertaa, se oli koristeltu rakennus, varsinkin näin kauko etuvartio kuin
  
  
  Aptos. Mutta he luultavasti ei ollut mitään muuta tekemistä välillä gladiaattori turnauksia. Meillä tuli calidarium, valtava keski sali, jossa on Poreallas, liian avoin, mukava. Me juoksi pienempi huoneissa takaisin Karak on miehiä ilmestyi ja alkoi ampua meitä.
  
  
  Tulimme frigidarium, jossa kerran oli ollut kylmä kylpy, ja yksi miehistä oli spinning, verta ylitsepursuava pois hänen rinnassa. Jätimme hänet sinne, kuollut, ja kiiruhti läpi pienempiä apoditherium, Roomalainen vastine pukuhuoneessa, ja alas useita portaita pitkin alemmalle tasolle.
  
  
  — Mikä on Padra on suunnitelma?" Kysyin Sofia, hengitys kova. "Meillä ei ole mitään mahdollisuuksia päästä eteenpäin niistä."
  
  
  'Me . .."yritämme päästä viemäreihin," hän sähisi hengästyneenä.
  
  
  Se Padra pysähtyi edessä suuri hiekkakivi-ruutuun. Vain pimeys oli näkyvissä siellä. "Alas", hän sanoi curtly, ja ilman epäröintiä sukelsi. Seurasimme häntä sokeasti, ja meni alas mutaa ja vettä. Sofia laskeutui päälleni ja työnsi minut mutaan.
  
  
  "Kiire, kiire," Padra sanoi kiireesti, ja me luiskahtanut jälkeen häntä, vedoten lähinnä ääni hänen gurgling jalanjälkiä. Kaksi jäljellä olevaa miestä, joka kattaa perääntyä.
  
  
  "Ole varovainen, jos laitat jalat," Sophia varoitti minua. "Minulla ei ole kenkiä."
  
  
  — Mitä tapahtui kengät?"
  
  
  "Poissa", hän sanoi lakonisesti, ja jatkoi. Juoksin hänen viereensä, housuni kiinni minun jalat ja hankausta ihon sisällä minun reidet. Teimme tiemme läpi sokkelo haiseva, tumma tunneleita, koskaan pysyä pitkään samassa paikassa, mutta aina on tulossa yksi käytävät yhdeltä puolelta tai muita. Huudot ja jalanjälkiä meidän ajajia kaikui ympärillämme, ja se oli mahdotonta määrittää niiden etäisyys tai suunta. Huohottaen, me juoksi.
  
  
  En ehtinyt kysyä. "Aiomme piilottaa täällä?"
  
  
  'Ei ole . .. Ei mitään . Karak vartioimaan sisäänkäyntiä, pitää meidät pois... jos... rotat loukussa. Meidän täytyy ... saada louhos, jossa meillä on leiri. Olemme täällä . - turvassa, " Sophia hengitti.
  
  
  Yhtäkkiä kuulimme, ääni jalanjälkiä käynnissä kivi oikeassa edessä, vain kulman takana. Se Padra pysäyttää raivoa, kun kuva tuli kulman takaa ja käveli lähes suoraan syliini. Käännähdin ympäri ja ajoi minun nyrkki hänen vatsaan kaikki voimani. Ilma ryntäsivät ulos hänen keuhkonsa ja hän putosi päistikkaa osaksi mutainen vesi.
  
  
  Toinen mies astui syrjään, kun hän tuli nurkan takana ja osoitti hänen Mauser minua. En automaattisesti jäädytti, odottaa laukaus mennä pois. Mutta sillä hetkellä, siellä oli mahtava ääni korvissani, ja hänen päänsä katosi punainen hämärtää. Mies romahti kiviä, ja näin Isä seisoi hänen ase hänen vasen käsi.
  
  
  En halunnut tuhlata aikaa. Loput Karak miehet ampuivat nurkan takaa sokea yrittää tappaa meidät. Johtaa paisuivat ja valitti vuonna alkusoitto ja ricocheting luoteja ja terävä sirpaleiksi rock-meidän korvat.
  
  
  Olin taivutus alas poimia Mauser, kun Padraig kysyi, " Mikä hätänä?": "Olisitko mieluummin Karak on ase?"
  
  
  "Toki, mutta luovuin siitä."
  
  
  Hän antoi minulle aseen, jossa oli edelleen tupakointi. "Kuten second-in-command, pyysin sen itselleni, mutta sinun pitäisi olla se."
  
  
  "Kiitos, Padra," sanoin, ja ottivat Mauser.
  
  
  "He saivat amfiteatteri nopeammin kuin odotin", hän murisi yli villi kolinaa luoteja. "Nyt olemme loukussa".
  
  
  "Ei ole muuta ulospääsyä?"
  
  
  Mutta se oli viime aikoina. Jos menemme takaisin, he tulevat kulman taakse ja ampua meidät kappaleiksi.
  
  
  "Jos me emme", Sofia sanoi innokkaasti, " ne takanamme kiinni ja tappaa meidät." Se on toivotonta.
  
  
  "No," sanoin, " ehkä saan kiinni." Minun käteni taskuun ja veti kaasun pommi.
  
  
  Se oli uudempi, parannettu versio: pienempi, kevyempi, ja enemmän keskittynyt. Se oli koko ja muoto makea peruna ja oli erityinen sytytys, joten se ei voinut vahingossa mennä pois, jos se laski väärällä hetkellä. Olen vetänyt pin ja oli kaksi sekuntia.
  
  
  Heitin sen nurkkaan edessä, missä se syöksyi välillä ryhmä miehiä, toisella puolella. Kuulin huutaa hätkähdytti yksi heistä löi häntä päähän ja pommi lähti rytinällä. Melu on puolet psykologinen vaikutus, koska AH teknikot kertoi. Savua ja savu täytti kulkua.
  
  
  Heti, kuulimme Karak miehet haukkomaan henkeään, sitten syyttely ja vaientanut. Nyt he olivat huikeat, oksentelu, ja heidän keuhkonsa olivat täynnä kipua.
  
  
  Yksi heistä romahti nurkan takana, kaksinkertaistui vuosien kipua ja pahoinvointia, hänen kasvonsa vääntynyt kurjuutta. Se padra päästää ulos villi karjaisu ja toi koukku alas miehen kaulaan. Hän putosi kuin härkä, joka oli impaled.
  
  
  "Älä hengitä", sanoin varoittavasti. 'Juokse!' Me juoksimme. Me kääntyi ja juoksi takaisin, miten olimme tulleet, kunnes Padra löytynyt toinen tunneli. Meillä tuli se, ja se johti meidät jälleen verkon kautta maanalainen putket, ylös rinteitä puolelle viemäriin, ja sitten taas alas laskeutua tärkein viemärit, ja joskus vain ympyrä, kiertämällä ja kääntämällä. Menetin suuntavaisto. Meidän paeta ottivat merkki outoa unta.
  
  
  Jossain vaiheessa, me pysähtyi alle murenemassa reikä ränsistynyt portaat ylös kalpea taivas yllämme. Menimme yläkertaan niin pian kuin mahdollista ja henkäisi, kun huomasimme, että tämä irtautuminen oli vartioimaton.
  
  
  Aukko antoi pääsyn kenttä täynnä kiviä ja pensaita. Toisella puolella kenttää oli kallio, joka kalteva alas, ja kun saavuimme reunalla se, Padra huomautti alas ja sanoi, " No! Seuraamme sitä ja sitten mennä louhos.
  
  
  Louhos oli laaja laakso, joka näytti kuin se oli kaivettu iso käsi. Sen sivut olivat shaggy, säännölliset terassit ruskea suonikas kiviä ja kaiteet reunustaa hankala pensaikot ja ruma, tanakka puita. Voisin melkein kuvitella, että orjat pelaajan Rooman ruoskat kuin menin alakertaan.
  
  
  "Asuin Berliinissä," Sophie sanoi surullisesti. "Sitten Aptos. Ja nyt tässä se on.
  
  
  Se on maailman loppu.
  
  
  
  Luku 5
  
  
  
  
  Leiri sijaitsi tasangolla näkymät länsi-louhokset. Se koostui kahdesta pilalla majoja, jotka mielestäni olivat legionnaire on kasarmi ja komentopaikka. Tietenkin, se oli suunniteltu puolustus vastaan mahdollista orja kapina, vain yksi sisäänkäynti, ja loput rinteet, jyrkkä ja täysin saavuttamattomissa. Se oli riittävän turvallinen, niin turvallinen kuin suojaan olisi ollut näissä olosuhteissa.
  
  
  Vuoren ilma oli viileä jopa nyt, iltapäivällä, ja pieni tulipalo poltti markkinarako seinään suurimmista kota. Yksi miehistä nojautui taaksepäin vastaan samaan seinään, humina itsekseen. Toinen mies oli kyyryssä vain sisällä portti, kivääri across sylissään, peering alas yksittäinen polku.
  
  
  Olin pienin kota, joka toimi Sophia on makuuhuone, keittiö, varasto, ja asevarasto. Sofia ja Padra olivat minun kanssani. Kolme heistä oli kyykyssä Sofia on patja, mukavin paikka huoneessa. Meillä oli pullo viiniä, joka nopeasti juoksi ulos, kun olimme puhuneet toisilleen.
  
  
  "Karak ei häiritse meitä enää", että Padra sanoi matalalla äänellä. "Ei niin kauan kuin me olemme turvassa täällä.
  
  
  "Ei ole monta jäljellä taistella häntä, jos hän hyökkää", sanoin. "Meitä on neljä, paitsi sinä ja minä."
  
  
  "Kyllä, mutta Karak yritti myrskyn leiri kerran ennen, kun olimme erotettiin Mount Athos ja meni täällä jatkaa taistelua. Emme ammu tappaa, tietenkin, mutta me vahingossa haavoittui useita. Se oli suuri moraalinen tappio hänelle."
  
  
  "Meillä olisi enemmän ihmisiä, sitten," Sofia sanoi. "Vielä, kaksi tai kolme hyvää ampujat voivat torjua hyökkäys."
  
  
  "Mikä minua huolestuttaa enemmän," Padra jatkoi, " on, että Karak pitää meidät on piiritetty ja odota kuolla nälkään ja janoon. Hänen nuori työntekijöitä oli jo ympäröi tasanko.
  
  
  Minä kysyin. "Kuinka kauan voimme pitää täällä?"
  
  
  Padra piristyi kourallinen hiekkaa ja anna sen valua hitaasti läpi hänen sormensa. Hän ei vastannut.
  
  
  "Antaa hänen yrittää," Sophia hengitti. "Emme koskaan anna periksi."
  
  
  Se padra nauroi hänen vastus. "Taistelet hyvin kuin nainen."
  
  
  "Tarpeeksi hyvä tallentaa ihoa?", hän sanoi ylpeänä. "Vai oletko unohtanut, että pelastin sinut, kun Nick melkein tappoi sinut?"
  
  
  Jättiläinen yski, kääntyi takaisin, ja nopeasti vaihtoi puheenaihetta. "Puhuminen nahat, se oli todella väärä iho?"
  
  
  Katsoin Sophia. Hän nyökkäsi, ja minä kerroin hänelle. "Ei ollut taskussa kaulaani. En tiedä, millainen susi iho se oli, mutta se ei Milan on susi.
  
  
  "Ugh," että Padra sanoi. "Olimme kaikki lankaan Karak on satuja . Mutta missä on todellinen ihon?
  
  
  "Vain Karak tietää, että," Sofia mutisi.
  
  
  Ja minun täytyy selvittää.
  
  
  He katsoivat häntä hämmästyneenä. — Tarkoitatko, että olet menossa takaisin?" Se Padra kysyi.
  
  
  "Ei", Sofia sanoi yllättävän kiihkeästi. "Se oli tarpeeksi huono, ensimmäistä kertaa, ja Karak ei ollut edes odottaa meitä. Nyt hän on valmis ja ei tunne armoa."
  
  
  Nousin ylös ja alkoi vauhdista ympäri huonetta kuin häkkieläin. "En usko, että hän odottaa meidän tekevän mitään juuri nyt. Jos emme toimi nyt, kun hän vielä luulee, että olemme puolustuskannalla ... '
  
  
  "Ah, mutta, että ryhmä miehiä on alas siellä," Padra muistutti minulle, ravistelee päätään. 'Vielä. .. '
  
  
  "Näet," Sophia vetosi. "Älä yritä, Nick. Ole hyvä...'
  
  
  "Meidän täytyy mennä läpi tämän ennemmin tai myöhemmin, ja mitä pikemmin sen parempi."
  
  
  "Nick on oikeassa." Vakava huokaus, Padra nousi jaloilleen. "Meidän leiri on tullut ansa. Meidän täytyy mennä.
  
  
  'Hyvä. Mutta meidän ei tarvitse mennä takaisin Aptos.
  
  
  'Kuinka? Tarkoitatko, että me ajaa pois pahoinpideltiin koiraa ja antaa Karak voitto heti? Et vain sanoa, että emme koskaan anna periksi?
  
  
  Siellä oli kiusallinen hiljaisuus autossa. Meidän hengitys kuulosti erittäin kovaa kapea rajojen kiviseinät. Se padra tuli luokseni ja kohotti koukku merkittävästi.
  
  
  "Tiedän, että minun maanmiehensä. Ilman hopea kieli Karak sekoita ne, ne ei kuuntele järkeä. Ilman tätä ihoa, he näkevät hänet alasti. Muutaman tunnin kuluttua, nämä ihmiset saavat kyllästynyt odottamaan, ja niiden viha viilenee päivä päivältä. Ehkä voimme hiipiä myöhemmin.
  
  
  Sanoin, " Kautta viemäriin?"
  
  
  'Kyllä . .. ja ei. Harva tietää, mutta Rooman kaupungeissa, siellä oli keskuslämmitys. Suuri kokkoja kellareihin ja kanavien seinät päästää kuumaa ilmaa.
  
  
  "Mutta se on mahdotonta, Padra! Sofia huudahti. "Tämä on puhdasta itsemurha."
  
  
  "Mutta se on tehtävä," Padra sanoi kiihkottomasti. Sitten hän haukotteli ja lisäsi, " Herätä myöhään iltapäivällä. Sillä välin, minä nukun. Voit jatkaa keskustelua Carterin kanssa, jos haluat. Pappi tuli ulos kodan kanssa tietäen hymy.
  
  
  "Vedä alas verho," Sophia sanoi viitaten viltti, joka toimi oven. En irrottaa köyden pitämällä sitä paikallaan, ja se putosi reikään.
  
  
  "Tule ja istu viereeni."
  
  
  Kun olin takaisin patjalle, hän käpertyi luokseni ja sanoi hiljaa, " Nick, sinun todella täytyy mennä takaisin, että iho?"
  
  
  "Ja te tiedätte minun täytyy tehdä se."
  
  
  "Olet jo tehnyt enemmän kuin kukaan muu voi tehdä. Paljon enemmän kuin että. Jos olisin sinä, en jättäisi Mount Athos, ennen kuin olin kidutettu tai hävisi taistelun, joka ei ollut minun .
  
  
  "En voi sanoa samaa sinusta, Sophia. Polgar on kuollut.
  
  
  "Tämä on minun taistelu, Nick. Tein hänelle minun . En sanonut mitään muuta, vain silitti hänen silkkinen musta tukka.
  
  
  "Minun kahdeskymmenesviides syntymäpäivä, heräsin surullinen tunne, että olin elänyt neljännesvuosisadan ilman mitään aikaan. Pian sen jälkeen tapasin Polgar Milano." Hän puhui rauhallisesti, hänen silmänsä harkittuja. "Nyt kun hän on poissa, Aptos on kaikki, mitä minulla on jäljellä uskoa."
  
  
  "Sinä olet vielä nuori. Voit löytää toinen henkilö.
  
  
  "Kyllä", hän sanoi, silitti minun kasvot hänen ulottuvilla. — Mutta sen jälkeen paras, et halua tyytyä vähempään." Ole kiltti, päästä loppuun meidän viiniä.
  
  
  Tyhjensimme pullon. Hänen poskensa olivat värjätään juominen, ja hänen hengityksensä oli hieman raskaampaa. "Älä mene", hän kuiskasi. "Kerro miehillesi, että hide on tuhottu."
  
  
  "Mutta tiedän, että se ei ole, Sofia, ja se riittää pitämään asiat liikkuvat. On vielä yksi asia: lupaus, jonka olen tehnyt ihmisille Jzan.
  
  
  "Kyllä, minä muistan sinut sanoi, että kaupungin oli vallannut, ja halusi auttaa heitä."
  
  
  "Apua", sanoin sarkastisesti. "Täydellinen ohje on Aptos."
  
  
  "Saat auttaa", hän lupasi. — Saat sen jotenkin, jos toinen meistä selviää." Kyyneleet kihosivat hänen silmiinsä. "Älä mene", hän sanoi jälleen. "En halua, että sinä kuolet."
  
  
  "Jos joku kuolee, se on niin itserakas paskiainen, jolla on parta."
  
  
  'Olet hullu. Niin hullulta kuin Polgar, " hän huusi. Sitten hän syöksyi minua kohti ja painoi märät huulensa minun savage voima .
  
  
  Hän murtautui vapaaksi, koska yhtäkkiä hän tarttui, jättäen meidät molemmat haukkomaan enemmän. Ray auringonvalo paistaa läpi halkeama seinään ja syttyi hänen kasvonsa, ja näin hymy, joka oli niin surullinen, lämmin, ja tarjouksen. Vedin hänet lähelle ja suuteli häntä märkä, suu auki nälkäisesti. Meidän suukkoja sytyttää hallitsemattoman palon. "Kyllä, kyllä", hän voihki, koska olen rento ja poistaa hänen paitansa. 'Kyllä . .. '
  
  
  Yhdellä alaspäin liikkeen, en purkanut hänen housut ja veti ne yli hänen uhkea reidet. En voisi tuntea lämpöä hänen ruumiinsa, kun hän siirtyi kohti minua, liukuva hänen pikkuhousut alas hänen jalat. Nyt hänellä oli yllään vain hänen pikkuhousut, ja jotenkin tämän ylimääräisen nainen onnistui löytämään silkkinen-to-touch ja erittäin pienet, hanko hänen naiseudesta maailmassa, koostuu väkivaltainen ja häikäilemätön miehet. Minä veti alas hänen pikkuhousut, ja hänen pakarat ja reidet olivat vapaat minun tutkia käsin. Hitaasti, juoksin käteni hänen vatsa ja reidet, sitten liukui syvälle hänen jalkojensa väliin. Hän voihki ja vapisi halu.
  
  
  Sofia auttoi minua pois vaatteeni, hermostuneesti vetämällä housut ja pusero, paljastaen ruumiini kylmä ilma matkustamossa. Me makasi takaisin sängylle ja halasi hiljaa, nauttien toistemme kosketuksen pimeässä.
  
  
  Intohimoisesti, meidän huulet yhdistyivät, ja kaikki arkuus oli heitetty yli laidan. Hänen kätensä kiedottu minua ja veti minut lähelle kuin hän nibbled huulilleni ja imaisi kieleni syvälle hänen suuhunsa, ja juoksi hänen kynnet syvälle alas minun takaisin. Tunsin hänen raaka himo, hänen karkaisu nännit rintaani vasten, hänen ruumiinsa liikkuu kuin hän voihki lakkaamatta.
  
  
  Heikottaa huudot eläinten ilo pakeni hänen kurkkunsa auki kun hän halasi minua. Hänen kasvonsa oli vääntynyt himoiten, hänen suunsa liikkuu nälkäisesti, lonkat avaaminen ja sulkeminen rytmisesti ympärilläni. Meillä ei enää tuntenut mitään, mutta uskomaton jännitystä hetki. Nopeutin minun työntää, ja ihana särkee ilo teki hänen nakata ja käännä allani. "Oh, Oh, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" Lopeta! " hän huusi. Voisin vain tuntea valtava jännitys kasvaa sisälläni ja kitka ruumiimme toisiaan vastaan.
  
  
  Sitten hän huusi, huusi lähes sietämätön intensiteetti ilo, ja kaikki kehomme tuntui sulautuvat yhteen lopullinen räjähdys.
  
  
  Kun se oli ohi, me vaipui onnellinen, unettomassa unessa, kehomme varovasti kietoutuneet.
  
  
  
  Luku 6
  
  
  
  
  Lähdimme kota juuri ennen auringonlaskua. Tunsin virkeänä minun nukkua, mutta kylmä. Sofia vaati, että jätän pois minun repaleinen nahkatakki ja laittaa ylimääräinen villapaita sijaan. Peittelin molemmat neuleet osaksi housut ja työntää MAB minun vyö. Sofia vaihtoi puhtaat housut ja paidan ja löysi kengät. Hän vakuutti minulle, että he olivat nauhoja, joka ei tauko. Vuonna auringon, hänen kasvonsa oli kultainen ja erittäin kaunis. Hänen huulensa olivat täynnä ja punainen.
  
  
  Se padra tuli ulos toinen kota, pudistaen hartiat ja raapiminen hänen rinnassa, jossa on koukku. Hän oli samalla tietäen, katso hänen silmiinsä, ja kun Sofia näki hänen lähestyvän, hän punastui syvästi ja kiiruhti takaisin kota löytää jotain tekemistä .
  
  
  "Kaikki on tehty?" Minä kysyi curtly, välittämättä hänen katseensa.
  
  
  "Niin valmis kuin mahdollista. Hän kääntyi katsomaan louhos. "Hän on varsinainen villikissa", hän sanoi hiljaa, " mutta jopa wildcats on sydän."
  
  
  Olen nyökkäsi.
  
  
  Varjot olivat kauan auringon, ja polkua pitkin itä-rinne oli nauha pölyä. Kaukana ne olivat valtavia lohkareita, jotka piilotti Karak on miehiä, ja kohti nämä kivet olivat petollinen sirpaleiksi liuske. Shale oli kuin kuiva juoksuhiekkaa ja tuli ansa kaikille, jotka yritti kiivetä ylös tai alas. Mutta polku olisi liian hyvin vartioitu yrittää jotain tällaista.
  
  
  "Voimme mennä toinen tapa," Padra ehdotti, grimly.
  
  
  'Ole hyvä. Aurinko nousee siellä, ja ihmiset Karak voi luottaa meille heidän sormet, jotka yrittävät toiselta puolelta, jos emme käytä polkua. Mielestäni meidän pitäisi ottaa tie. Olemme varjoissa, ja he eivät usko, että yritämme saada läpi.
  
  
  "Hyvä idea, Carter," että Padra sanoi.
  
  
  Äänettömästi liukui alas ylhäältä ylängön reunalla edellä liuske nauhat. Siirryimme varovasti, aseet esillä, ja alkoi liukua alas liuske rinne.
  
  
  Meillä oli nyt auki, ja jokaisen sentin meidän laskeutuminen oli tuskallinen taistelu löysä liuske. Tämä edellyttää meiltä keskittyä täysin, ja jos Karak miehet näkivät meidät nyt, meillä ei olisi mitään mahdollisuuksia. Kanssa jokainen askel otin, en odottanut ampua. Lihakseni spasmed väkivaltaisesti kuten olen tarttui urautunut maahan ja liukui alas lyhyt venyy liian jyrkkä mennä millään muulla tavalla. Aika tuntui pysähtyneen, mutta vähitellen valtava lohkareita häämötti edessämme.
  
  
  Lopulta saavuimme raja liuske rinne. Minä rullattu välillä ensimmäisen kiviä löin, ja Padra jälkeen. "Me teimme sen", hän virnisti minulle. "Nyt hoidetaan nämä paskiaiset pois. On olemassa vain Karak rekrytoi täällä, ja yksikään minun entinen veljekset. Tällä kertaa en ammu vain vahingoittaa sinua."
  
  
  En nyökkäsi, sitten lähti koko autio, brutaali maisema, aluskasvillisuuden ja ympärillä lohkareita. Lähes kilometrin, Padra ja minä ryömi pitkin, pitäen jatkuvasti silmällä polkua. Karak on vartioita ei voinut olla kaukana, ja reitti toisi meidät yhteen sopivana ajankohtana.
  
  
  Yhtäkkiä meillä tuli syvä oja, jossa vuosisatoja sitten, valtava lohkare oli irronnut ja jyrisi poikki laakson pohjalla, jättää syvän jälkensä. Olen hiipi varovasti reunaan kuilu Padre indeksoinnin takaisin minulle, ja sitten, kuiskasi olkani yli, minä sanoin: "Kaksi miestä."
  
  
  Se padra siirtyi hieman lähemmäksi, jotta hän voisi nähdä reunan yli. Siellä oli lempeä kaltevuus noin kaksikymmentä metriä eteenpäin. Kaksi rosvoa oli rautatie, suojassa kovaa tuulta, heidän aseensa nojaamaan kiviin. Yksi mies oli liikkuvan savuke ja toinen oli juonut pullosta. — Enkö kertonut sinulle? Se Padra sanoi halveksivasti. "Nämä eivät ole vapaustaistelijoita. He ovat rikollisia. Heillä ei ole mitään poliittista ymmärrystä. Niillä ei ole mitään tekemistä täällä Aptos.
  
  
  Muistin Sofia sanat: "Me emme ole vain varkaita." Seuraava hetki, Padra oli osoittaa hänen kivääri pullo.
  
  
  "Ei, en sähisi, työntää hänen kätensä pois. "Jos sinä ammut, melu houkuttelee kaikki muutkin."
  
  
  "Olet oikeassa", hän huokaisi. "Olen pahoillani, Carter.
  
  
  Kerroin kattaa minua, ja sitten hyppäsin alas kaivantoon, osoittaa MAB niitä.
  
  
  He eivät aseensa ajoissa, ja onneksi, he eivät edes yritä. He hitaasti suoristaa ylös, nostaa kätensä päänsä yläpuolelle, heidän kasvonsa täynnä hämmennystä.
  
  
  "Padra," minä sanoin olkani yli. "Tule tänne ja saada heidän aseensa."
  
  
  Hän liukui reunan yli ojan ja suuntasimme vartijat, pois tulilinjalta minun konekivääri jos vastus.
  
  
  Yhtäkkiä, ryhmä aseistettuja miehiä ilmestyi takaapäin blind spot. He seisoivat siinä hetken, heidän kasvonsa täynnä hämmennystä ja ihmetystä, sitten he avasivat tulen. Johtaa kimpoili Padra ja minua suhina.
  
  
  Heitin itseni sivuun ja nosti konepistoolin vastata tappava hyökkäys. Se Padra sukelsi takana kivinen hylly, viileästi, jonka tavoitteena jokainen luoti niitä . Ryhmä hyökkääjät hajallaan, jättäen kaksi kuollut ja kolme haavoittunut. Ammuin toisen, koska se saavutti reunaan ontto. Toinen mies, kömpelö mustachioed roisto, melkein törmäsi minuun, kun hän putosi Padra luoti rinnassaan. Astuin sivuun ja ampui rotannaamainen mies, joka oli tavoitteena Padra. Hän nykäisi takaisin, sitten kaatui eteenpäin, liukuva ympäri, mitä oli jäljellä hänen kasvonsa.
  
  
  Laukaukset kuoli alas kuin Karak miesten ryhmitelty, ja minulla oli mahdollisuus liittyä Padre ennen ammunta alkoi taas.
  
  
  Minä kysyin. "Miten voit?"
  
  
  "Niiden tarkkuus on huonompi kuin niiden hengitys," hän sanoi, uudelleenlastaus Mauser. Ei ollut ammuksia MAB Sofia on kota, joten käytin viime kierroksella. Yksi Karak miehet juoksivat kannesta kanteen, mutta maa antoi periksi ja hän putosi. Ammuin minun viimeinen laukaus. Luoti osui hänen vyön solki ja katosi nurkkaan hänen vatsaan. Siellä minä seisoin minun tyhjä pistooli, nyt mitään muuta kuin kallis ja hienostunut metalli viestikapula.
  
  
  "Padra, he ympäröivät meitä."
  
  
  "Kyllä, ja pelkään, että olemme tehneet tarpeeksi melua houkutella niiden koko yrityksen."
  
  
  "Sitten lähdetään helvettiin täältä."
  
  
  Jättäen louhos muuttui painajaismainen useita vaikeita nousuja ja äkillinen lyhyt kahakoita. Otin Schmeisser MP 40 yksi kuollut mies. "Sinulla on hemmetin outoa kokoelma aseita täällä", huomautti Isä. "Ystäväni, jos voit taistella sortajia vastaan kuin sissi, sen sijaan, että ne toimittaa sinulle, sinun tulee olla tyytyväinen kaiken, mitä voit saavuttaa."
  
  
  "Joten on mahdollista, että Karak ei ole radio-laitteet, kuten radiopuhelimet."
  
  
  "Ei, hän ei ole mitään."
  
  
  "No, kai se on jotain meidän pitäisi olla kiitollisia."
  
  
  Me kiipesi yli rakoja ja rotkojen, ohi antiikin kiviä, jotka mureni alle minun painon, yli-hankala, kierretty pensaat, että gnawed meidän ihoa. Haavat minun puolella ja käsi throbbed kanssa tylsää, polttava kipu, ja minä tärisi kylmä tuuli. Toinen ridge, toinen crack; juosta, taistella, ja ajaa uudelleen. Se Padra tahdin. Olimme molemmat uupuneita ja hengästynyt, kun päästiin vihdoin kentälle ja hidastui hidas ravi. Olemme unohtaneet Karak on miehiä, ja sen jälkeen kun viime katsoa ympärilleen, me hyppäsi alas viemäriin.
  
  
  Puoli tuntia myöhemmin olimme villa. Me ryömi pitkin takaisin seinään toinen pää rakennus-ja tähyili yli tukipilari. Vartiomies kivääri slung olkansa yli vauhdikas levottomasti pilalla sisäpihalle. Myös padraig nyökkäsi kohti pilalla portti muutaman metrin takana vartija. "Me menemme kellariin", hän kuiskasi. "Emme voi päästä ilmanvaihtokanavien siellä. Hän laittaa Mauser taskuunsa ja käski pitää Schmeisser. "Ei ole tilaa", hän kertoi.
  
  
  "Meillä on vain ase, jos jäämme kiinni." Hän antoi fatalistinen huokaus.
  
  
  Käännyin ja katsoin vartiomies, ihmettelet, joka oli enemmän hullu, Karak, Padra, tai minulle. Vartija näytti olevan vauhdista iät ja ajat. Ajoittain, hän istui alas hieroa hänen kenkä ja mutisi jotain itsekseen. Lopulta hän katosi kulman taakse. Vedin syvään henkeä ja juoksi sen jälkeen Padra.
  
  
  Siellä oli vielä merkkiäkään vartiomies, kun pääsimme holvikäytävä ja syöksyi tunkkainen, ummehtunut hajuisia kellarissa. Keskustassa oli fornax, kaari antiikin tulisija, jonka yläpuolella on kapea putket haarautunut ulos välillä seinät, noin puolen metrin alueella.
  
  
  "Se on tapa meille," minä sanoin. — Oletko varma, että tämä johtaa meidät Karak?"
  
  
  'Kyllä. Ne johtavat jokaiseen huoneeseen villa.
  
  
  — Sitten yritetään päästä makuuhuoneeseen." Saamme hänet kiinni, kun hän tulee yksin. Muuten, mitä tapahtuu, jos jäämme kiinni?
  
  
  "Se olisi erittäin valitettavaa, että" Padra sanoi kuivasti. "Emme voi kääntyä ympäri ja ajaa rotat pois."
  
  
  Katsoin reikiä jopa enemmän inhoa. Padra osoitti putken yritin kiivetä, ja painoin alas niin, että voisin työntää jalkani reunan ja slide sisällä. Minä rullattu yli minun vatsaan. Se oli jopa vaikeampi Padre, mutta hän kiipesi taakseni kun muutin vähä vähältä, käyttää minun kyynärvarret ja varpaat.
  
  
  Nämä vanhat ilmakanavat on toiminut aiemmin paljon samalla tavalla kuin he tekevät tänään. Lisäksi ritilät lattiassa, Roomalaiset oli uloskäynnit alareunassa seinään. Siellä oli kapeampi reikiä lähemmäs kattoon. Se oli yllättävän tehokas järjestelmä.
  
  
  Me ryömi pitkin pimeässä, pysähtyen nyt ja sitten levätä. Se oli likainen, uuvuttava liike. Ajattelin, että voisimme helposti saada jumissa tiukka paikka ja rotat olisi napostella jalkoihini.
  
  
  "Olemme pääsalissa nyt," Padra, totesi jossain vaiheessa. "Yksi huone tai kaksi, kolme, luulisin."
  
  
  "Toivottavasti olet oikeassa, Padra.
  
  
  Hän ei sanonut mitään, vain tuhahti. Jatkoimme ryömiä putkeen, kunnes pääsimme romahti osassa. Hitaasti, en raivattu polku, joka kulkee paloina rock, ja lika Padre. Sitten me ryömi.
  
  
  Äänet alkoivat vuotaa jostain edellä. En ollut varma, mitä he sanoivat, mutta olin melko varma, että tunnistin Karak ääni. Pysähdyin, viittilöi Padre olla hiljaa, ja jatkoi, liukuvat hyvin hiljaa, niin kukaan ei kuule meitä.
  
  
  Pidin hengenvetoon kun pääsin ulos, missä melu oli äänekkäimmin. Sama voima, joka tuhosi putki takana laajensi sitä täällä. Vähitellen olen onnistunut löytämään tarpeeksi tilaa liikkua minun reidet. Se Padra oli vierelläni, nojaa eteenpäin ja nojaten hänen lonkat. Hän näytti kuin nuohooja. I kumartui eteenpäin, millimetri mm, ja skannatut huoneeseen, silmäni sopeutua hämärässä taskulampun valossa.
  
  
  Noin kymmenkunta miestä istui huteran pöydän. Neljä heistä näytti veteraanit vanhan kaartin, jääneet päivää hallinta "Milan". Muut olivat röyhkeä nuori rosvot Karak. Karak oli vauhdista edestakaisin turhautuneena tai kärsimättömyys, tai molemmat, kun hän löi hänen oikea nyrkki vasemman kätensä. Se padra murisi pehmeästi, kuin eläin scenting vihollinen, ja siirtynyt hänen paino kasvava ärtymys.
  
  
  Kanssa, että hän toi alas pala rock. Ääni oli korvia huumaava. Olin varma, että he olisivat kuulleet sen huoneeseen. Mutta ei, keskustelu jatkui keskeytyksettä.
  
  
  Kuulin Karak sanoa, " helvettiin Milan on leski ja se idiootti koukku. Meidän on kohdattava tosiasiat. Olemme tulossa heikompi, ja armeija vahvistuu. Päivinä meidän kunnia on ohi. Emme ole mitään muuta kuin piikki heidän lihassaan.
  
  
  "Piikki voi silti olla vahva," yksi vanhempi miehistä muistutti häntä .
  
  
  "Bah. Kuinka kauan? Aseemme ovat vanhentuneita ja tulossa vanhentunut. West menetti kiinnostuksensa ja käänsi selkänsä meille. Kukaan ei välitä.
  
  
  "Mutta tämä mies, Carter, sanoi, -"'
  
  
  "Hän sanoi, hän sanoi," Karak huusi. "Se on vain yksi henkilö."
  
  
  — Odotit enemmän, Evan?" Vanha mies kysyi rauhallisesti. "Vain yksi henkilö oli mahdollisuus saada Aptos, ja Carter onnistui."
  
  
  "En odottanut mitään", Karak sanoi kiivaasti. "Vain kylmä, nälkä, ja häpeällisen kuoleman, jos jatkamme näin."
  
  
  "Ei ole muuta tietä."
  
  
  "Siellä on."
  
  
  Parrakas johtaja, jolla on kirjava naama tuijotti vanha mies, " Kuunnelkaa, kaikki te. Meidän yhteystiedot Metkovich tehnyt useita pyyntöjä viranomaisille. Hän sanoo, että jos me käyttäytyä enemmän hiljaa nyt, voimme saada tiettyjä myönnytyksiä.
  
  
  "Hän valehtelee", että Padraig sähisi.
  
  
  Painoin sormen huulilleni hiljentääkseen hänet, mutta mieleni oli kilpa ristiriitaisia ajatuksia. Oli Karak on ottaa yhteyttä Metkovic sama kuin omani? Jos näin on, oliko hän se, joka varoitti, että Jugoslavian armeija ja he melkein tappoi minut? Ja sitä paitsi, jos hallitus oli niin sovitteleva, miksi he ottavat yli Jzan?
  
  
  "Siksi," Karac jatkoi, salakuuntelu hänen rystyset pöydälle — "kutsuin ihmisiä Belgradin käymään täällä."
  
  
  'Täällä? Padra ärähti, masentunut. Hän näytti kuin hän oli aikeissa räjähtää raivosta. "Hän toi vihollisia täällä?" Milan tekisi sen hautaan, jos se kuuli, että."
  
  
  "Shhh" sihisin hänelle.
  
  
  — Mutta mitä jos emme ole samaa mieltä?" Vanha mies kysyi pehmeästi.
  
  
  "Sitten liittyä ne hullut louhos," Karak tiuskaisi. "Meillä on mahdollisuus turvallisuus ja rauha, ja jos et näe sitä itse, ajatella tulevaisuutta teidän vaimot ja lapset. Teemme hyvät kaupat ja päättyy kaikkien näiden vuosien verenvuodatusta.
  
  
  Kuulin murinaa päässä vieressäni ja shuffle jalat. Ennen kuin ehdin tehdä mitään, raivostutti Padra hyppäsi aukon läpi ja huoneeseen, möly raivoa ja suuttumusta. Kaikki kasvot kääntyi hänen suuntaan, järkyttynyt ulkonäkö tämän noki-mustuneet savage.
  
  
  Vannoin, englanti ja Serbo-Croatian, vaan kiiruhti liittyä blondi, villi, ihmettelevät, jos kuolen nyt. Olisin mieluummin kuolla seisten kuin tässä likainen kanava. "Hitto, Hash," huusin hänelle. "Katsokaa, mitä olet tehnyt."
  
  
  "Ihminen voi vain sietää tietty määrä, ja ei enää", hän tiuskaisi. Hän astui eteenpäin ja näykki vanhat miehet. "Sinä, Vetov, ovat oma kummisetä! Oletko unohtanut, miten Polgar ja olen taistellut rinta rinnan kunniaksi Kroatia? Ja sinä, Chirpan, ryömiä edessä Serbit ja suudella heidän saappaat? Hän huusi, hänen silmänsä vilkkuu viha. "Hyvä myynti, Evan?" Olet myynyt meidät, sinä teit sen.
  
  
  Karats ääni oli kuin flint. "Olet hullu, Hesh. Unelmamme ovat päättyneet, ja meidän on hyväksyttävä todellisuus. Miksi tarvitset enemmän verta käsissäsi? Vallankumous ei ole koskaan onnistunut."
  
  
  Myös padraig kääntyi koukku. "Jos siellä on verta, se on verta Serbit reilu taistelu. Entä verta käsissäsi? Kroaattien verta?
  
  
  Karak on miehet tulivat lähemmäs, mutisten.
  
  
  "Tai eikö hän kertonut sinulle?" Se Padra huusi. — Eikö hän kertonut, että hän ympäröi meidät ja määräsi meidät tappaa?"
  
  
  "Valheita, valheita," ääni huusi. "Olet petturi."
  
  
  Se Padra julkaisi hänen nyrkki kuin tykinkuula. Siellä oli halkeama, ja mies lensi henkilö hänen takanaan. Karak on miehillä porrastettu takaisin hetkeksi, sitten tuli takaisin meille.
  
  
  Padra parried veitsen kanssa hänen koukku ja potkaisin hyökkääjä nivusiin. Läimäytin käteni yli minun kasvot ja kuuli crunch luun. Kun olin aikeissa hyökätä toisen henkilön, tunsin luodin kiinni minun jalka. Kivääri peput iski rintaani, ja yhtäkkiä sokaiseva kipu tuntui repiä pääni läpi. Olen porrastettu, veti itseni yhteen, ja yritti napata yksi aseet edessäni. Väkeä muutti ja työnsi meidät takaisin seinää vasten. Yritin väistää, mutta olin sekunnin murto-osan liian myöhään.
  
  
  
  Luku 7
  
  
  
  
  Ääni tuli ulos pimeydestä. "Hän on tulossa."
  
  
  "Hyvä", sanoi toinen ääni. "Oletko valmis, Garth?" Minulla on hyvin vähän aikaa tähän.
  
  
  Ensimmäinen ääni vastasi lakonisesti: "niin valmis Kuin hän on." Hitaasti, tummat pilvet selvitetty, mutta se ei ole mitään järkeä ensin. Olin uimassa meressä kipua. Hitaasti, tajusin, että olin täysin alasti, istuu rauta tuoli. Kun yritin siirtää, huomasin, että minun ranteet ja nilkat oli sidottu terävät metalliset kahleet.
  
  
  Lyhyt, mehevä mies seisoi muutaman metrin päässä minusta. Hänen valtava vatsa ripustettu yli hänen vyö ja näkyi läpi reikiä hänen paita. Hän oli täysin kalju, ja hänen muodoton kasvot oli, että monumentaalinen huolettomuus ammatillinen pyöveli vain tekee työtään. Oli kahinaa liikkeen. Evan nousi ylös tuoliltaan ja kyykistyi vieressä käteni.
  
  
  "Hyvää iltaa, Carter," hän sanoi iloisesti. "Sinä ja Padra antoi minulle iso shokki, kun tuli näiden seinien läpi."
  
  
  En sanonut mitään. Olen jo ollut vaikeuksia saada minun kurkun töihin. Se näytti kuivattu ja murskattu, ikään kuin joku olisi astunut sitä taistelun aikana.
  
  
  "Mutta uskon, että voin saada jotain takaisin," Karak hymyili sardonically. "Tervetuloa minun tauko huone."
  
  
  Katsoin ympärilleni ja alkoivat ymmärtää, missä olin. Olin pieni neliö solu, jossa on karkea veistetty seinät. Ilma oli täynnä löyhkä verta ja ulostetta. Vilkkuminen valossa yhden hiilipannu, huomasin, että solun toisella puolella oli kaksi ovea lukot ja kapeita rakoja silmien tasolla. Seinät oli peitetty vanha kidutus-laitteet: jalka-ja kiristimet, ruoska, brändi, selkärangan rulla, roikkuu ketjut ja swing rannerenkaita, joukko värjätään, ruosteinen pinsetit ja nastat. Tunsin sappi nousee kurkkuun, ja kananlihalle juoksi alas minun alasti elin.
  
  
  Karak kääntyi minuun ja veti pääni hiukset, kiertämällä se raa ' asti, ei ole epäilystäkään muistaa hetken, vedin hänen hiukset. — Haluan tietää kaiken siitä, Milano on susi", hän kuiskasi. "Haluan tietää, mikä on niin tärkeää tässä.
  
  
  Annoin hänelle muutamia kirouksia, että kääntyi hänen kasvonsa kalpeat, ja hän päästää irti hiuksistani kuin jos hän olisi pistetty. "Toivon, että Padra oli täällä juuri nyt nähdä kumpi tulee ensin anoa armoa. Mutta nyt sinun täytyy vain rukoilla kaksi kertaa niin paljon saada se oikea. Garth!
  
  
  Hän heilutti impetuously toinen mies, ja Garth käveli tuoli. En voinut nähdä, mitä hän oli tekemässä, mutta minulla oli häiritsevä ajatus, että en ollut vain istuu vanha tuoli. Kuulin hänet scurrying ympäri kontallaan. Minuuttia myöhemmin, olen haisi kitkerä haju kuuma metalli ja savua.
  
  
  "Aiotko kertoa minulle, Carter. Kerro ennemmin tai myöhemmin.
  
  
  Löyhkä paheni, ja nyt huomasin, että tuoli oli epämiellyttävän kuuma. Kuten vanha metalli tuoli kasvoi kuumemmaksi ja kuumemmaksi, olen tarttui kahleet . Ihoni paloi. En puri hampaat ja sanoi mitään.
  
  
  — Etkö usko, että voin murtaa sinut, Carter?"'
  
  
  Liekit lepattaa ylös tuolin, kuten Garth muokkasimme pieni lampaan turkista. Palo kasvoi, nuolee käsiäni ja polttaa ihoni. Piikki rauta kääntyi kirsikka punainen, ja uusi löyhkä tuli, toinen löyhkä, löyhkä palaneen lihan. Olin paahdettu elossa.
  
  
  "Carter, mitä on salaisuus kirottu susi?" Tiedän, että siellä on yksi, ja minulla ei ole aikaa kysyä kauniisti, kun Serbian armeija on matkalla. Kerro minulle."'
  
  
  Kuulin itseni päästämään sen ulos. 'Vuohi . ... vuohi.
  
  
  'Mitä se on? Mitä vuohi?
  
  
  "Perheen vuohi, Karak."
  
  
  "Mikä tuo on?"
  
  
  Olen kamppaillut polttava tuoli, minun keuhkot rajoittavaa savua ja kipua. Silti, en onnistunut saamaan tarpeeksi ilmaa. "Perheen vuohi... harmi, ettei äitisi ole koskaan kuullut ehkäisystä." Karak pamahti hänen iso nyrkki naamaan ja jakaa minun huuleen. "Vähä vähältä, minä lähetän sinut helvettiin", hän tiuskaisi minulle. "Garth, että on tarpeeksi. Sido se keinu.
  
  
  Garth kaadetaan vettä tuleen arinan alle, päästi minut irti, ja raahasi minut suunnilleen koko kylmä kivi lattia. Minun hermot räjähti, ja kipu oli lähes sietämätön kuin karkea kivi hierotaan vastaan minun polttaa ihoa. Seuraava asia, tiesin, Garth oli kiinnitys raskas rauta kahleet vauhdissa noin minun ranteisiin. Keinu on lähes esihistoriallinen edeltäjä teline, kidutuksen muoto, joka nostaa uhri ilmaan ja sitten yhtäkkiä heittää ne maahan. Tämä on julma menetelmä venyttely kädet, kiertämällä lihaksia, repiminen teidän nivelet, ja murtaa luita.
  
  
  Garth nosti minut ranteista, kunnes olin roikkuvat niin, että varpaani tuskin kosketti maata. Sitten hän meni seinän takana, swing ja piristyi rullattu ruoska. Hän ravisti sen pois hänen takanaan ja kääntyi Karak, odottaa järjestyksessä.
  
  
  Karak silmät olivat kuumeinen ja kärsimätön kuin hän kääntyi minuun. "Se on Roomalainen laitteeseen, Carter. Joka tekee siitä erittäin sopiva kidutusta, ei se?
  
  
  Sitten hän astui takaisin ja nyökkäsi. Ruoska lensi ulos ja silvottu minun elin. Kipu oli lähes sietämätön kuin raaka-iho kiedottu hänen paljaat reidet ja vatsa. Olen supistui kaari minun roikkuu asennossa.
  
  
  "Tämä on, miten Roomalaiset vietti juhlaa Lupercalia," Carac nauroi. "Joka vuosi viidestoista helmikuuta, miehet tanssivat kaduilla, pelaajan heidän vaimonsa kanssa ruoskat valmistettu pajun oksat. Nyt kertoa minulle, että susi Milano, Carter. Kerro minulle, kun vielä voit."
  
  
  Taas ruoska iski minulle, jättäen scarlet putkesta minun alasti elin. Olen kamppaillut vastaan ketjut tilalla minut alas, yrittää välttää läpsiminen ruoska. Mutta Garth oli mestari hänen veneet, ja koskaan jäänyt beat.
  
  
  "Wolf of Milan, Carter. Mitä vikaa tässä susi?
  
  
  Karak ääni tuli käsittämätön minulle, kuten Garth löi minua uudestaan ja uudestaan. Huuto kaikui läpi solun, ja kun se pysähtyi, tajusin, että se oli tulossa itselleni.
  
  
  "Susi ...'
  
  
  Minun piti levätä. Minun piti tehdä Garth lopettaa, tai en olisi koskaan löytää tapa pois tästä kidutuksesta. Notkua, laskin pääni eteenpäin ja sammunutta. Minun kehon meni ontua ja roikkui liikkumattomana rauta kahleet. Garth löi minua muutamia kertoja, mutta en onnistunut tukahduttaa minun huudot. Minuutti myöhemmin kuulin ruoskan pudota lattialle.
  
  
  Karak oli vihainen kuin helvetti. "Olet mennyt liian pitkälle, olet idiootti," hän huusi Garth. "Nosta se ylös."
  
  
  — Sinun täytyy odottaa.
  
  
  'En voi odottaa.'
  
  
  "Sinun täytyy."
  
  
  "Hitto, Garth, minulla on parempaakin tekemistä kuin katsella häntä roikkua täällä." Soita minulle, kun hän voi puhua uudelleen."
  
  
  Kuulin Karak tulla ulos dungeon. Ovi pamahti hänen takanaan jysähtäen.
  
  
  Minuuttia kestänyt vuosisatoja. Hiki trickled alas ruumiini, kaivaa minun turvonnut haavoja, mutta en halunnut liikkua. Garth tempoinen edestakaisin kärsimättömästi. Kuulin hänen lakko ottelu sytyttää savukkeen. Rikin haju ja huono tupakan huvittunut hänen sieraimiinsa. Mutta kun aikaa kestänyt, Garth mutisi, " Pölkkypää!"
  
  
  Ovi aukeni ja pamahti kiinni uudelleen. Ja Garth jäljellä. Tuijotin tyhjään huoneeseen ja ihmetteli, miten kauan olisin ennen kuin hän tuli takaisin. Muutaman minuutin kuluttua, kuulin pehmeä hionta ääntä ja päätin, että loput oli jo ohi. Mutta sitten tajusin, että ääni tulee takaapäin, takaapäin kamera. Se oli kuin hiiret juoksentelee seinillä.
  
  
  "Carter," kuulin hänen kuiskaavan. "Carter".
  
  
  Käännyin hitaasti minun ketjut kasvot ovi toisessa päässä. Kaksi aavemainen kasvot haggard silmät tuskin näkyvä vilkkuva valo. Tunnistin ne heti. He olivat Sofia on miehiä, kaksi kolme, jotka oli kaatunut ensimmäinen kohtaaminen Karak.
  
  
  'Kuuletko meitä?'
  
  
  "Kyllä." Minä kysyin. "On Padra kanssasi?"
  
  
  "Ei", yksi miehistä sanoi.
  
  
  — Eikö hän ollut sinun kanssasi?" toinen mies kysyi. Ehkä hän juoksi pois.
  
  
  "Tai kuoli," ensimmäinen lisäsi katkerasti.
  
  
  "Minä luulin, että olit kuollut", sanoin.
  
  
  "He säästävät meidät toisen kuolema: pelejä."
  
  
  "Pelejä ?
  
  
  "Areenalla. Vastaan Karak on valittu salamurhaajia. Menton on poissa, ja me olemme seuraavat.
  
  
  "Karak on tullut hulluksi." Saatoin tuskin uskoa korviani.
  
  
  "Kyllä, mutta ..." mies epäröi, sitten sanoi innokkaasti ," kuulen Garth. Hyvästi, Carter.
  
  
  Kasvot katosivat, ja olin jälleen yksin.
  
  
  Jotkut voimaa palautetaan, ruokkivat kauhu, mitä he juuri kertonut minulle. Piristävä minun jalat seinää vasten, vedin itseni ylös napata ketjut edellä minun kahleet . Sormeni olivat liukas, mutta pidin siitä. Ottaen syvään henkeä, aloin kiivetä käsi kerrallaan niin nopeasti kuin pystyin . Lihaksia käsivarret ja olkapäät jännittynyt raja, mutta jatkoin kiipeilyä.
  
  
  Juuri kun pääsin raskas poikkipuu, kuulin äänen jalanjälkiä lähestyy. Epätoivo, heiluin jalkani yli palkki ja sekaisin. Vedin raivokkaasti kahleet, tietäen minun piti irrottautua, ennen kuin Garth sai minut ja alkoi piiskaaminen minut takaisin hänen ruoska. Kahleet oli yksinkertainen clip-lukot, joita käytettiin riippulukot antiikin aikoina, luultavasti alkuajoista Mount Athos. Ovi creaked auki, paljastaen Garth varjo kivi lattia. Samaan aikaan huomasin, paine kohta ja vapauttaa kahleista. Sitten Garth näki minut. Ei ole väliä miten rasva hän oli, hän reagoi nopeus pantteri.
  
  
  Hän otti piiskan ja löi sillä hänen takanaan, hänen kasvonsa vääntynyt äkillinen raivoa.
  
  
  Nappasin rauta ketju niin nopeasti kuin pystyin ja heittäydyin hänen syliinsä. Avoin käsirautojen törmäsi puolella päätään, murskaus hänen temppeli veriseksi massaksi. Kun hän kaatui, hän osui vanhentunut tuoli ja kaatui maahan. Ilman ajattelua, hyppäsin päälle ja laskeutui minun koko paino rintaansa. Gurgling vaikerrus, hän näytti tyhjetä; verta ja limaa vuoti ulos hänen suu auki. Minun täytyy olla rikki ainakin puolet hänen kylkiluunsa, ja nyt luunmurtumia on tunkeutunut keuhkoihin.
  
  
  Tiesin, että ulko-ovi ei ollut lukossa, mutta minulla oli myös käsitellä toinen lukko toisen oven ja halusi vapauttaa muut vangit. Olen nopeasti etsinyt Garth ruumis avaimia, mutta en löytänyt mitään hänen hallussaan tai muuallakaan sellissään. .. Epätoivo, soitin kaksi miestä kertomaan minulle, missä he olivat.
  
  
  "Vain Karak on avaimet", yksi miehistä vastasi.
  
  
  — Älä huoli meistä. Juokse pois vielä kun voit", sanoi toinen.
  
  
  "Ja jos voit, lähettää apua."
  
  
  Vihasin jättäen miehet dungeon, mutta he olivat oikeassa. Se oli ainoa vastaus. — Minä teen sen", lupasin.
  
  
  Juoksin ulos Karak on kidutuskammio ja alas pitkä, pimeä käytävä. Kuten olen pysähtynyt miettimään, mihin suuntaan minun pitäisi mennä, kuulin, että yksi miehistä huutaa. "Käänny oikealle, tämä on ainoa tie ulos!"
  
  
  Ilman lisäkysymyksiä, olen romutti oikealle. Tiesin, että minun olisi tappanut, alaston ja aseeton, kun yksi Karak vartijat näkivät minut. Käytävät olivat loputon, usein päättyy umpikujaan tai romahtamassa, pakottaa minua menemään takaisin ja aloittaa alusta. Olin loukussa hämärässä hiljaa net. Mutta se näytti johtavan ylös.
  
  
  Muutin eteenpäin pimeyteen ja totesi, että kun ensimmäinen kiire adrenaliinia, minun vahvuus oli heikkenemässä. Terävä kivi seinät hierotaan vastaan minun revitty iho, ja pohjat minun paljaat jalat lähti verinen jalanjälkiä. Ainoa asia, joka piti minut liikkeessä oli minun voimakas viha Karak ja minun halu tehdä hänet maksamaan.
  
  
  Sen jälkeen, mitä tuntui ikuisuudelta, tunneli ei ollut niin tumma kuin se oli ennen. Kaukana, voin nähdä harmaa valo lopussa tunnelin, ja juoksin sitä kohti, vilunväristykset ja väsymys. Jokin vaivasi minua: puoli-tajuissaan varoitus yritti estää minua. Mutta olen ravisteli häntä pois, ja käveli portille.
  
  
  Sitten minä purskahti takaisin maailmaan. Pudotin polvilleni, jalkani liian heikko seisomaan suorassa, ja tunsin maan allani. Se oli veristä multa: savimailla maaperä Roomalainen amfiteatteri.
  
  
  
  Luku 8
  
  
  
  
  Tunnoton ja kylmä, kuivunutta verta ja likaa, sain jalkani. Se oli amfiteatteri arena, että Isä oli huomauttanut minulle päivää ennen, ja olin jumissa soikea rengas. Ennen minua, riviä penkkejä, kymmeniä Karak miehet istuivat soihdut, valaistus murenemassa rauniot. Ja yläosassa amfiteatteri oli joukkue salamurhaajia kanssa konepistooli ja kiväärit. Noin puolimatkassa pitkä kaareva seinä oli osa kivi penkit, laatikot, ja yksi heistä oli Karak. Hän oli parin kaverinsa kanssa taskulamput hänen puolella, ja vanha huopa draped yli hänen yhtenäinen suojellakseen itseään kylmältä tuulelta. Hänen silmänsä olivat kiinnitetty minua, ja hänen suunsa kierretty pirullinen hymy. Mistä minä seisoin, hän näytti merkityksetön "nero" on kuluneet tooga.
  
  
  Edessäni, päätön miehen ruumis makasi maassa. Tiesin, että se oli Menton, kolmas vanki Sofia on ryhmä. Hän oli silmät kuin teloitetun. Aluksi en ymmärtänyt miksi, mutta sitten muistin, että tietty ryhmä gladiaattoreita, Andabats, taistelivat sokkona.
  
  
  En voinut auttaa, mutta ihmettelen, kuinka monet miehet ja naiset seisoivat, missä olin nyt, kuinka moni heistä oli ollut teurastettu raa ' asti ilo verenhimoinen tyranneja, kuten Karak.
  
  
  Kuulin Karak ääni. Hän nauroi kuin mielipuoli. — Sinun ei ollut tarkoitus olla seuraava nähtävyys. Mutta se on hyvä, että se voi jatkaa."
  
  
  "Garth on kuollut."
  
  
  "Se mitä odotin, muuten et olisi voinut paeta. Katsotaanpa, miten kauan voit kestää ennen kuin voit liittyä häntä.
  
  
  "Ne, jotka ovat noin kuolla, tervetuloa", sanoin sarkastisesti, nostaa käteni.
  
  
  Toisella puolella areenalla, suuri tumma soturi tuli ulos portista. Hän oli pukeutunut tiukka housut ja saappaat, hänen paljas rinta hohtavan soihtukulkue. Hän kantoi painotettu kalastus net ja trident, aseita antiikin Retiarii.
  
  
  Kun hän tuli luokseni, minä kyyristyi alas, varpaat koskettaa maata. Gladiator kiersi minua, pitää minua takaisin väärien trident hyökkäyksiä.
  
  
  "Mene vain", sanoin. 'Mikä sinua estää? Pelkäätkö alasti henkilö?
  
  
  Hän naurahti ja yksinkertaisesti alkoi pyöriä net kuin lasso koskaan-leventäminen, taulu piireissä päänsä yläpuolella, valmis päästämään irti ja heittää sen minulle. Tiesin paremmin kuin katsomaan netto ja katsella ilme hänen silmät ja kasvot.
  
  
  Tässä se on! Sekunnin murto ennen kuin heittää. Minä ducked ja rullattu pois. Yksi lyijy törmäsi jalkaani, mutta net väliin ja putosi lattialle areenalla.
  
  
  Hyppäsin ylös ja lunged häntä ennen kuin hän voisi napata hänen net uudelleen. Hän porrastettu takaisin, ja hetken luulin, että olin menossa hakemaan häntä. Mutta hän parried minua hänen trident, ja minulla oli ankka pitää hänet lävistämällä minut hänen trident. Hän oli minut vallannut.
  
  
  Seisoin huohottaen, ole varma, jos voisin toimia tarpeeksi nopeasti seuraavan kerran. Ja vaikka tietäisin, en olisi voinut väistää seuraavan iskun ja seuraava. Vastustin kiusausta istua alas ja levätä, ja anna hänen tappaa minut.
  
  
  Omassa työssäni olen taistellut sukellusveneitä ja vedyn pommeja, X-säteet ja mielialaan huumeita, jokainen keksintö kuviteltavissa, mutta tämä oli erilainen, hirveän erilaisia. Se oli sota, vähentää sen primitiivinen muodossa, riisuttu sen moderni monimutkaisuus. Se teki pedot taistella toisiaan, ja se jotenkin teki siitä vielä pelottavampaa.
  
  
  Mutta tunsin peto sisälläni kasvaa, ja paljastin hampaani tällä kahdennenkymmenennen vuosisadan gladiator kuin hän kokosi itsensä toinen yritys. Olen kireä minun korvat kuulla tappava ääni whirling net. Odotin, selän yli, minun lihasten jännittämistä.
  
  
  Hän vain heitti sen uudestaan.
  
  
  Minä sukelsi kuin ennen, mutta tällä kertaa olen kääntyi ja tarttui pyörteisiin net ennen hän voisi antaa mennä. Gladiator syöksyi minua kohti, trident esille. Heitin takaisin spinning netto, toivoen että se olisi heittää hänet pois tasapainosta.
  
  
  Hän kompastui ja hänestä tuli sotkeutua net, joka peitti hänet.
  
  
  Olin heti päälle, päättänyt näyttää hänelle niin paljon armoa, koska hän oli osoittanut minulle, kun hän hyökkäsi. Heitin hänet maahan ja repi trident kädessään. Hän huusi kauhuissaan, kun käännyin ajaa trident hänen rintaansa. Se kaikki oli ohi sekunnissa. Hän tärisi kerran, kääntyi kalpea kuolema, ja sitten putosi lifelessly maahan.
  
  
  Olin kumartunut ruumiin, nojaten akselin minun trident. Kuulin murina Karak on miehiä. Käännyin penkit ja näki Karak valtaistuimella. Hänen kasvonsa oli kalpea vihasta. Hetken kuluttua vedin ulos trident ja käveli Karak.
  
  
  Hän tiesi heti, mitä oli tulossa. "Älä yritä, Carter," hän huusi. "Et voi heittää tätä trident, että paljon, ja sitä paitsi, minun miehet tappavat sinut."
  
  
  "Kuka välittää, miten minä kuolen, Karak? Yhtä hyvin voin ottaa sinut mukaani.
  
  
  "Luulin aina, että Amerikkalaiset olivat urheilun ystäville."
  
  
  "Urheilu?" Juoksin käteni verinen kohtaus. "Luuletko, että se on urheilullinen? Mitä järkeä, Karak?
  
  
  Hän nauroi ilkeästi. "Se huvittaa minua."
  
  
  "Olet todella sairas," sanoin, tympääntynyt. "Sinä olet hullu."
  
  
  — Älä kerro minulle, kuka minä olen. Sinun ei tarvitse elää täällä, tässä kirottu helvetti.
  
  
  "Olen alkanut ymmärtää. Vihaatko Aptos.
  
  
  "Minä halveksin Aptos." Karak veti peiton tiukemmin ympärilleen komentava ele; hänen silmänsä olivat kuin graniitti. "Joka minuutti olen viettänyt täällä oli kiusata minua. Mutta se loppuu pian.
  
  
  "Niin Padra oli oikeassa, kun kaikki. Olet myynyt itsesi Serbit.
  
  
  'Myi sen . . Hän nosti olkapäitään. "Mutta sinä et. Sopimuksen Belgradin kanssa antoi minulle rahaa ja valtaa, joka johtui minusta. Mutta se tarkoittaa myös sitä, että ihmiset ei enää koskaan olla kylmä, nälkäinen, tai pelkää."
  
  
  Milloin hallitus pitää sanansa? Teitä huijataan, Karak.
  
  
  'Ei ole. En kuuntele sinua. Minun ihmiset ovat onnellisia.
  
  
  — He eivät tule tänne olla onnellinen, Karak. He tulivat tänne, olla vapaa.
  
  
  'Vapaa?Karak oli oikeasti itke naurusta. "Aptos on ollut hyytävä vankilassa koko elämäni. Vain kuolema tuo vapaus täällä. Hän taputti käsiään, signalointi toinen gladiaattori. "Siksi rakastan peliä niin paljon. Olen viimeinen vapauttaja minun kansani. Nyt taistella ja voit olla vapaa, Carter.
  
  
  Vaikka ei ollut mitään vaahtoa noin Karak suuhun, oli selvästi jotain vikaa hänen päänsä. Ilmeisesti hän oli sortunut jäykkyys hänen olemassaolonsa ja kärsi vainoharhaisuus ja suuruudenhulluus, hänen mielensä vaeltaa välillä haaveilee Aptos ' entiseen loistoonsa ja visioita oman henkilökohtaisen tulevaisuuden suuruutta. En voinut syyttää häntä haluavat rauhaa, mutta järkevä ihminen ymmärtää, että tämä polku oli turhaa ja itsetuhoinen. Karak oli selvästi kykenemätön perustelut; olin tuhlaa energiaa yrittää puhua hänelle.
  
  
  Käänsin selkäni hänelle ja kävelin takaisin keskustaan areenalla. Siellä minä kääntyi portille, mistä seuraava vastustaja näyttäisi.
  
  
  Uusi gladiaattori oli pitempi ja painavampi kuin edellinen.
  
  
  Hänen rintansa oli peitetty arvet, hänen kätensä oli kääritty tsesti, vanteet, nahka ja metalli, joka näytti nyrkkirauta, ja hän piti lyhyen miekan ja pyöreä Traakian kilpi. Hän ei tuhlannut aikaa tulossa suoraan minua kohti, leikkaamalla ilman hänen tappava miekka. Käännyin takaisin, ja hän seurasi, kiroten ja huohottaen. Minä pysähtyi, kääntyi ja puukotti häntä minun trident. Hän heilui hänen terävä miekka, ja ajoi suoraan akselille, jättäen minut aseettomana uudelleen.
  
  
  Hän lunged eteenpäin leikata minut alas, ja minä kaaduin maahan. Olen nopeasti rullattu pois tieltä. Hänen miekka tuli alas, suppeasti puuttuu minua ja uppoaminen maahan.
  
  
  Kun gladiaattori veti miekkansa toinen yritys, potkaisin häntä. Hän kääntyi pois, ja minun kantapää jäi hänen haara tuumaa ja osuma sisällä hänen reiteen. Vääntelehtivät tuskissaan, hän perääntyi. En voinut tehdä paljon vahinkoa, mutta en pysäytti hänet hetkeksi. Hänen kasvonsa oli violetti vihaa julkinen nöyryytys aseettoman miehen. Minä kiirehdin pois häneltä, pääni surina ja täysin tyhjä, epätoivoisesti etsivät idea. Turhaan. Yhtäkkiä, gladiator tuli minua taas, svengaava hänen miekka ja leikkaamalla noin kanssa se.
  
  
  Sillä hetkellä, kumarruin alas, voitti jopa soraa ja likaa kanssa molemmat kädet, ja heitti ne väkivaltaisesti hänen kasvonsa. Kuten odotin, hän nosti hänen kilpi suojella hänen silmänsä, ja muta ei tehnyt hänelle mitään pahaa. Mutta hänen huomionsa oli siirretty hetkeksi. Hyppäsin korkealle ja osui häntä kyynärvarren paljain vasen jalka, ja sitten minun oikea jalka ja kyynärpää. Miekka lensi pois hänen tunnoton sormet ja lensi arena, ulos hänen ulottumattomissa.
  
  
  Vuonna raivoa, hän löi minua cestus ; isku tyrmäsi kaikki ilma pois kehoni ja heitti minut maahan minun kädet ja jalat levällään.
  
  
  Hän kääntyi ja lähti saada hänen miekkansa. Niin tunnoton kuin olin, en voinut antaa hänen saada miekka takaisin. Heti kun hän saa sen taas, hän leikkaa minut palasiksi. Näyttäisin kuin olisin ajanut läpi lasiovi.
  
  
  Hyppäsin jaloilleni ja seurasi häntä.
  
  
  "Hajii" huusin niin kovaa kuin pystyin, kuin jos olisin vihainen Apache. Järkyttynyt, gladiator kääntyi ympäri. "Hajii!" Huusin taas ja sai hänet, ennen kuin hän tajusi, mitä oli tapahtumassa hänelle. Hän yritti nostaa kilpi , mutta se oli liian myöhäistä. Minun jalat lensi ylös tappaminen isku ja tarttui häntä kurkkuun. Hänen päänsä tiuskaisi takaisin, ja minä kuulin hänen nikamien snap.
  
  
  Hän laski ilman ääntä, hänen silmänsä auki, hänen kaula vääntynyt outoon kulmaan.
  
  
  Juoksin minun miekka ja nosti sen voitokkaasti yli pääni, heiluttaen voitokkaasti klo äreä Karak.
  
  
  'Mitä nyt? Kysyin ivallisesti. "Lions, ehkä?" Tai kilpa-ajoihin?
  
  
  "Älä ole idiootti", hän tuhahti raivokkaasti. "Mistä voimme saada leijonia tai vaunuja?"
  
  
  "Älä huoli, Evan. Annan sinulle paras näkymä et ole nähnyt vuosiin.
  
  
  "Mene helvettiin, Carter." Hän hyppäsi hänen jalat, yksi käsi puristi repaleinen huopa ympärillään, muut elehtiminen villisti. "Milan sai minun tavalla. Nyt olet tullut tänne potkia tätä paskaa. Sinun olisi pitänyt kuoli pari päivää sitten, aivan kuten Milan. Mutta jotenkin olet onnistunut saamaan Aptos. Et voi paeta tällä kertaa.
  
  
  Hänen viha, Karak ei ymmärtänyt, mitä hän sanoi.
  
  
  — Sinä petit Milano?" Kysyin, hämmästynyt tämän ottamista. "Hän oli tyhmä, hän asui eilen ja toissapäivänä."
  
  
  "Ja minun yhteyttä Metkovich?" Oli, että yksi miehistä, liian?"
  
  
  — Olen maksanut hyvin hänen ponnisteluistaan, vakuutan teille. Kuten kaikki muutkin täällä, hän taistelee paremman elämän, ei merkityksetön ihanteita. Karak pysähtyi, virnisteli kuin jos nauttia oman yksityinen vitsi. Sitten hän hitaasti istahti uudelleen, tasoittaa taittuu hänen vanha viltti. Hän kuiskasi jotain hänen teloittajista, joka heti juoksi pois.
  
  
  "Olen valmis jotain, ja olen varma, että löydät sen mielenkiintoista, Carter," hän sanoi minulle. "Odota ja nauti viimeisistä hetkistä maan päällä." Käytetty, lopetin, nojaten minun miekka maata vasten. Olen ihmetellyt levottomasti, mitä hän saattaa olla hihassaan. Tähän asti, puhdas vastus olisi voinut pumpata tarpeeksi adrenaliinia verenkiertoon jatkaa. Ajatus antautumisesta että parrakas paskiainen nyt oli sietämätön. Hän riisui minut alasti, ruoskittu ja kidutettu minua, ja lopulta aikoi tappaa minut, mutta hänen olisi odotettava, kunnes helvetti jäätyi ennen kuin annoin ylös ja polvistui pöly eteensä.
  
  
  Luulin, että hän yllätti minut tällä kertaa. Minulla oli väristykset kylmältä ja huikea uupumuksesta. Jotenkin onnistuin selviytymään kaksi gladiaattori taistelee, mutta ainoa keino saada yhtäläinen vastustaja oli jos kolmas vastustaja oli rampa kääpiö. Olin valmis, ja me molemmat tiesimme sen.
  
  
  Yhtäkkiä, syvä, pahaenteinen ääni tuli portin ulkopuolella. Karvat niskaani prickled, ja kylmä, nihkeä pelko tarttui minua. Kuulin kalahtaa rautaa baareja ja vihainen murina, joka saavutti minut.
  
  
  Sudet!
  
  
  Kuusi valtava nälkäinen susia puhkesi kynät alle areenalla. He tahtiin levottomasti edestakaisin suulla hetkeksi, ikään kuin ymmällään seinät ja elokuvien joukosta.
  
  
  Syvä sivuääni nousi joukosta ennen minua. "Olen pahoillani, meidän on tehtävä ilman leijonia, Carter," Karak soitti iloisesti. — Mutta toivottavasti ei haittaa vaihtoehto."
  
  
  Vastasin joukon expletives Serbian ja kroatian.
  
  
  Karak pidin siitä erittäin paljon. "Jos mietit,", hän sanoi paha nauraa, " heidän johtajansa on Milan on suosikki. Haluan laittaa hänet ruokavalio rikkoa hänen vihansa hieman, mutta hän ei näytä olevan rikki. Itse asiassa, tämä nälkä vain teki hänestä hieman vihaisempi. Mutta ehkä kun hyvä ateria, se tulee enemmän tottelevainen.
  
  
  Karak nauroi vielä kovempaa ja lähes kaksinkertaistunut hänen kivi istuin, kun katselin sudet haltioissaan kauhu. Niin yksi heistä oli Milan on susi. Joten kaikki tämä hölynpöly siitä, että hän on kuollut ja nyljetty oli valhe. Mutta se tarkoitti sitä, että hänen salainen ei ollut vielä paljastunut. Tietäen, että eläin oli tärkeää, ilman ymmärrystä, miten, on ollut piinaavat varten Karak. Hän ei voinut tappaa susi, ennen kuin hän tiesi sen , ja hän ei voinut saada tarpeeksi lähelle selvittää. Jotenkin, se sai minut tuntemaan paremmin, mutta ei paljon, koska tilanne. Minun tehtäväni oli löytää susi, ja tässä se on. Vain mikään näistä petoja tuntui olevan valmis kuuntelemaan järkipuhetta. Snarling ja kalvava, ne raapi maahan, haistaa saaliinsa: minua.
  
  
  Yhtäkkiä, ne veloitetaan, heidän pörröinen hännät lasketaan maahan.
  
  
  Minun märkä sormensa kiristetty miekka.
  
  
  He jännittynyt ja hyppäsi. Hyppäsin pois tieltä, latauksen niitä raivokkaasti. Mutta he olivat liian nopeita minulle, ja tunsin terävät hampaat repiä läpi minun reiteen. Törmäsin hetki sitten takaisin minun tasapainoa ja silvottu miekkani kautta lähimpään susi. Hän putosi sivuttain päälle toinen susi, joka oli juuri aikeissa hypätä kurkkuuni. Kolmas susi ryömi takaisin. Heiluin minun miekka ja melkein leikkasi hänet kahtia. Verta oli kaikkialla, poljettu tomuun harmittaa, häikäilemätön eläimiä. He kiertelivät ympärilläni, valmistautuu toisen hyökkäyksen, mutta yhtäkkiä he kaikki vetäytyivät takana suurin susi.
  
  
  Haukkomaan henkeään, katsoin heidän suuntaansa niin häijysti, kun he katsoivat minua. Päällikkö oli luultavasti Milan on susi, ja hän näytti olevan vaarallisin pakkaus.
  
  
  Yhtäkkiä, joukkue hajosi jälleen, ja he hyökkäsivät minua taas. Svengaava minun miekka ja leikkaamalla, en veloitetaan niistä. Tappelin kanssa yksi susista, ja se sortui, ja sen kuono-osa puree pölyä ja sen pää spinning takaisin lopullinen kouristukset. Toinen susi loikkasi eteenpäin, ja juoksin terän koko sen kasvot, ja se hätkähdin, ulvoen kivusta.
  
  
  Loput kaksi vain piti hyökkää, nopeammin ja nopeammin. Erityisesti suurin yksi. Miten Milan hallita kesyttää tämä valtava hirviö? Se tuntui lähes mahdotonta. Kuitenkin, Milano ja Sofia pystyivät pitämään hänet takaisin tavalla, Karak ei ymmärrä. Epätoivo, yritin tyhjentää pääni. Kuiskaus ajatus läpi pääni, alkio idea. Se tuntui hullulta, mutta mitä menetettävää minulla on?
  
  
  Huusin susi kaikin voimin estää. Käytin saksan sijaan, Serbian ja kroatian. "Odota. Kuuntele minun komento.'
  
  
  Mutta he piti hyökkää. En veloitetaan ne miekallani, ihmettelevät, miksi luulin, että Milan opetti hänen susi, saksa. Mutta se oli sopusoinnussa sen kanssa, mitä tiesin Sofia, ja käyttämällä vierasta kieltä tehnyt mahdottomaksi susi kuunnella ketään muuta. Tässä on, miten poliisi koirat ovat usein koulutettu yhdysvalloissa.
  
  
  Haavoittunut susi palasi taisteluun. Veri tippui hänen suuhun. Yritin vielä kertoa häntä lopettamaan ja makuulle. "Pysäyttää. Untergehen".
  
  
  Milan on susi epäröi hetken, virität päätään sivulle. Hän näytti kuuntelevan, joten pidin huutamista, toivoen kiinni tuttu merkki ajoissa.
  
  
  "Untergehen, schiresheiher Scheusal".
  
  
  Susi reagoi voimakkaasti nyt, että kutsuin sitä inhottavaa haiseva hirviö. Hän perääntyi ja pysähtyi sekaannusta. Muut myös pysähtyi ja odotti.
  
  
  Aika tuntui pysähtyneen. Huomasin, että joukko miehiä, jotka näyttivät olevan hengitystään, ja Karak kumartui ja nyki partaansa. Kaikki oli hiljaa ja odotti.
  
  
  Sitten kuulin ääniä. "Carter, Carter, olemme täällä."
  
  
  Käännyin hieman, silti varoa susia, ja ulos nurkassa silmään näin kuusi numeroa käynnissä koko kentän. Padra, Sofia, kaksi miestä louhos ja kaksi luolastoja. Jotenkin tämä särkymätön Padra pakeni kun minut vangittiin, ja hän onnistui tulla takaisin pelastaa meidät.
  
  
  Mutta hän johti Sofia ja muut suoraan areenalle, jossa aseita ja susilauma. Sudet alkoivat murista levottomasti uudelleen, ja tiesin, että minun komentoja Milanon lemmikki ei kestä kauan.
  
  
  "Ei, — huusi Isä. 'Pysykää siellä. Pysy siellä!'
  
  
  "Mutta, Carter -"'
  
  
  'Olen kunnossa. Pysy siellä.'
  
  
  Epävarma, he pysähtyivät, ja yksi Karak on rosvot avasivat tulen heitä. Pöly lensi heidän ohitseen, ja tulitus kaikui soikea kulho. Toinen ristitulessa tulitusta seurasi, ja Sofia ja hänen ryhmä vetäytyi varjoon portti.
  
  
  Seuraava hetki ohi on kiire toimia. Minulla oli vain sudet ja miekka käytössäni, ja olen ollut aivan varma siitä, sudet. Silti, en uskaltanut. "Mit mir", minä haukkui kun juoksin katsomoon. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Karak on eläin teki, koska se oli kertonut, kävely vierelläni, murinaa ja vinkumista ikään kuin tervehdys kauan kadoksissa master. Muut sudet innokkaasti seurasi. Temppu nyt oli toimittava mahdollisimman nopeasti, ennen kuin loitsu oli rikki. Niin pian kuin tämä susi ymmärsi, että en ollut yhtä tuttu kuin katsoin, se olisi lakata kuuntelemasta minua ja hyökkää kimppuuni.
  
  
  Mutta juuri nyt, sudet söivät kädestäni. Kuvaannollisesti, tietenkin. Kun pääsimme muurin alle Karak istuin, sanoin, " Angrafen." Angrafen.
  
  
  "Carter," Karak mylvi päässä yläpuolellani. "Mitä sinä haluat . .. '
  
  
  Pidin kehottaa susista. "Angrafen! Vater. Vater. Greifen und der Mann toten.
  
  
  Minulla oli tunne, että he eivät tarvitse paljon suostutella mennä sen jälkeen Karak: ne olivat hyvin nälkäinen juuri nyt. Kaikki heistä loikkasi hämmästyttävän armon ja nopeus huipulle seinään, jossa he koukussa niiden takajalat seuraavan hypyn.
  
  
  "Pysäyttäkää heidät, Carter.
  
  
  "Ei!"
  
  
  Siellä oli meteliä katsomossa, ja miehet joutuivat paniikkiin. Jotkut kompastui selän penkit kun he yrittivät paeta. Jotkut heittivät soihtuja ja porrastettu hetkellinen pimeys, ei näe mitään. Jotkut heistä nosti aseensa, mutta epäröi peläten satuttaa omia miehiä. Sudet lähestyivät Karak, heidän pitkät etuhampaat hohtavan sylkeä. Yelping vihaa ja pelkoa, parrakas päällikkö juoksi istuimeltaan. Hänen viltti lepattivat hänen takanaan kuin koinsyömä cape, kun hän kompastui rivien penkit, ei tiedä mihin suuntaan juosta, hänen pelko häiritsee hänen jokaisen ajatuksen. Hän kääntyi ympäri ja ampui hänen venäläinen Revolveri klo lähestyvät petoeläimiä. Hänen paniikkia, hän jäi useita metrejä. Hän juoksi jälleen ja laski murenevan penkit.
  
  
  Valtavia petoja, paljasti hampaansa ja hyökkäsi heidän cowering saalista. Kuristettu huuto kauhu pakeni Karak huulilla. Hän potkaisi niin kovaa kuin pystyi, mutta sudet olivat liikaa hänelle käsitellä. Karak on huutaa kuoli alas kuin Milanon pet tarttui hänen kaulavaltimon. Näin veren spurtti, ja sitten kuulin toisen äänen nouseva areenalla: ääni terävä leuat puree pehmeään lihaan.
  
  
  
  Luku 9
  
  
  
  
  Useimmat Karak on ihmisiä talteen alkuperäisestä sokki. He avasivat tulen susien kanssa, kiväärit ja konepistoolit.
  
  
  Sudet olivat hyvin suojattu kulmat penkit ja selän laatikoita, mutta minulla oli täydellinen kohde. Juoksin seinään, joka on osittain suojattu minua luodeilta, sitten taivutettu alas osa, joka oli romahtanut painon alla aika. Hyppäsin yli löysä rock ja käveli takaisin pitkin polkuja kalasatama susia.
  
  
  Jotkut eläimet katsoi minua kuin minä lähestyi, ja murisi uhkaavasti. En halunnut lopettaa. En voinut tehdä mitään Karak vaikka halusin. Mutta minulla ei ollut varaa unohtaa Milan susi. Että susi oli syy, miksi tulin tänne, ja hitto, en ole menossa takaisin tyhjin käsin.
  
  
  Sudet alkoivat vetää Karats ' ruumiin syrjään kuin koirat. Nyt he jättävät suojaa välillä penkit, ne tulee helppoja kohteita aseita. Luodit heti räjähti heidän ympärillään, ja he pakenivat kaikkiin suuntiin, lisäksi pelottaa miehiä edellä.
  
  
  "Bleiben," soitin Milan on lemmikki.
  
  
  Valtava susi pysähtyi äkillisesti, ikään kuin se oli lopussa pitkä köysi. "Tule tänne," tilasin, hämmästynyt siitä, miten hyvin Milan oli koulutettu tätä susi. Hän kuuliaisesti juoksi luokseni. Hän hieroi minua hänen nenä, liotus ihoni kanssa Karak on veri liottaa hänen kuono.
  
  
  Sitten tajusin, miten leijonankesyttäjä tuntuu, kun hän laittaa hänen päänsä leijonan suuhun. En anna susi istumaan ja juoksin käteni yli kauluksen kaulaansa, etsivät piilotettu tasku.
  
  
  Yhtäkkiä kuulin toisen puhkeamisen tulitus. Minä käännyin katsomaan, Sofia, Padra, ja neljä toiset kiirehtivät poikki arena kohti aukko seinään, polttamalla, koska ne menivät.
  
  
  "Tule takaisin", pyysin. 'Mene sinne'.
  
  
  Mutta ratista niiden kiväärit ja vastaa kolinaa niiden konepistooli teki liian paljon melua minun ääneni tulla kuulluksi. Johtaa roiskunut Sofia ja hänen miesten Karak on pyssymiehiä yritti kohdistaa niiden huojuvat, käynnissä elimissä.
  
  
  Yksi miehistä haavoittui kanssa siteissä käsi, yhtäkkiä tarttui hänen kasvonsa takaisin hänen päänsä katosi aivot-ja-luu räjähdys. Muut viisi hyppäsi yli kuilu seinään ja ryömi alas rivit, missä olin piilossa takana laatikot .
  
  
  "Nick, oletko kunnossa?" Sofia itki, kun hän halasi minua. Halasin häntä tiukasti ja tunsin hänen huulensa vapisevat ja maistui suola kyyneleet. "Luojan kiitos, olet kunnossa.
  
  
  Voisin käyttää joitakin vaatteita", sanoin hymyillen hänelle.
  
  
  Jos hän huomasi minun alastomuus, ainakaan hän ei näytä sitä. "Ja sinä, Prince, on edelleen elossa", hän tuhahti, ja yhdellä kädellä hän veti eläimen häntä kuin hampaaton paimen.
  
  
  "Löysitkö etsimäsi?" Se Padra kysyi.
  
  
  "Ei vielä", sanoin. "Milan hid pussi hyvin."
  
  
  "Minä löydän tämän sinulle", Sofia sanoi. — En tiedä missä se on.
  
  
  "Meidän täytyy lähteä heti tämän jälkeen, että" Padra sanoi. 'Välittömästi.
  
  
  "Minulla oli sama ajatus, Padra.
  
  
  — Tämä on pahempaa kuin luulet, ystäväni.
  
  
  'Mitä tarkoitat? Kysyin, mietin, kuinka paljon pahempi se voisi olla.
  
  
  Vastauksena oli viheltävä ujellus edellä päämme, äänen, tiesin liiankin hyvin: kranaatinheittimiä!
  
  
  'Sukeltaa.'
  
  
  Massiivinen räjähdys nosti koko seinän amfiteatteri. Kivi seinät ja rivit penkkejä särkyneet sokaistuminen flash-valoa. "Se on Serbian armeijan," Padra huusi minulle kautta kaatamalla sementtiä ja kiviä. Lisää kuoret jyrisi ympärillämme. He ravisteli arena ja repi suuria reikiä jo tuhonnut rakennuksia. Liekit puhkesi, ja me kuulimme äänen staccato raskaat konekiväärit lähestyy. Karak miehet olivat sekaisin, ampuu ja huutaa välttää thunder hyökkäys.
  
  
  "Armeija on tuonut tykistö", Sofia huusi yli din. "He ympäröivät meitä. Olemme jo nähneet heidän louhos. Karak on miestä meille, mutta kun he tajusivat, että armeija oli tulossa, he juoksivat kuin pelkurit.
  
  
  Hän ojensi minulle rypistyneen paperinpalan. "On, että mitä tulit tänne, Nick?"
  
  
  "Toivon niin", sanoin, kehittymässä paperi. Minulle, se ei ollut mitään muuta kuin viesti, salattu, ja täynnä merkkejä. Olen taitettu sen takaisin ylös, ja sitten tajusin, että ei ollut paikkaa, missä pitää sen.
  
  
  Isä nauroi minun tilanne. "Mitä kokoa olet?"
  
  
  '50.' Sanoin hänelle, että Euroopan vastaava MEITÄ koko neljäkymmentä-neljä. Luulin, että Padraig oli vain leikkiä, mutta hän rauhallisesti nosti kiväärinsä ja tähtäsi sitä ihminen korkealla meitä katsomossa. "Minä yritä vahingoittaa puku", hän murisi. Sitten hän ampui.
  
  
  Pakenevat mies hyppäsi ylös kuin hänen kolmas silmä ilmestyi, sitten rullattu alas penkit muutaman metrin päässä.
  
  
  "Et voi saada pukeutunut nyt," Padra sanoi tyytyväisenä.
  
  
  "Kiitos", sanoin, ja ryömi ruumis. Riisua hänet oli uuvuttava työ, mutta tarvitsin näitä vaatteita. Kuten olen riisuttu häntä hänen villa paita ja housut, kysyin, "Miten sinä pääsit ulos villa, Hesh?"
  
  
  Hän kohautti olkapäitään huolettomasti. — En ollut tajuton, kuten sinä. Kun minut raahattiin luolastoja, siellä oli vain neljä vartijaa. Minun koukku ja hyvä vasen käsi, kertoimet olivat jopa. Törmäsin Sofia kun menin hakemaan apua. Päätimme yrittää pelastaa sinut tyrmään. Tuolloin emme tienneet, että olit esiintymässä täällä areenalla.
  
  
  "Ne olivat pelejä minulle." Tunsin väristyksiä ajaa alas minun selkärangan. "Prinssi pelasti minut. En ole koskaan nähnyt koiraa niin hyvin koulutettu kuin tämä susi. Se on uskomatonta.'
  
  
  "Milan oli susi itse," Padra sanoi virnistäen. "He ymmärsivät toisiaan. He molemmat rakastivat samaa naista.
  
  
  "Hash," Sophia protestoi, punastuminen.
  
  
  "Ja mikä vitsi; Karak oli se koko ajan.
  
  
  "Hän ei ole mikään vitsi", sanoin synkästi, kävelisi kuollut johtaja.
  
  
  "Kyllä, me näimme sen", Sofia sanoi. "Hän kuoli kamalan kuoleman."
  
  
  "Mutta ei huonompi kuin hän ansaitsi, Sofia," sanoin, poimien Revolveri, jossa Karak oli pudottanut sen. Ryömin hänen luokseen, painamalla itseäni vastaan takaisin puulaatikkoon, kun kranaatti räjähti areenalla, suihkussa meille soraa ja teräviä metalli sirpaleet.
  
  
  "Karak pettänyt miehesi", sanoin Sofialle. "Myöhemmin, hänen yhteyttä ilmoitti armeijan, että olin tulossa. Se on totta, että susi tappoi hänet, kun hän yritti kääntää hänet minua vastaan.
  
  
  Käännyin Padre ja kysyi: "Miksi armeija hyökkää nyt? Sen jälkeen, kun kaikki, Karak oli sanonut, että hän täyttäisi valtion virkamiesten kanssa tehdä rauha. Se ei ollut tarpeen.
  
  
  "Serbit on liian paljon vihaa meitä." Vaalea jättiläinen pudisti päätään surullisesti. "Belgradin näki mahdollisuuden tehdä Evan laiminlyödä hänen suojelun nimissä rauhan, ja nyt he tappavat meidät. Puhu heille ei ole mitään muuta kuin käyttää aseena sodassa. Yritin varoittaa Karak, mutta...'
  
  
  Hän huokaisi, sitten ravisteli pois hänen melankoliaa tuulella. — Mutta meillä ei ole aikaa puhua enää. Meidän täytyy päästä pois täältä, kun vielä voimme.
  
  
  Suostuin, ja me juoksi lähimpään exit, jatkuva myrskyisät räjähdyksiä ja pöly putoavat kivet pyörivät ympärillämme kuin sumu. Auringonlasku oli kirkas länsi hills kun juoksimme ulos amfiteatteri ja kaduilla. Kukaan ei yrittänyt estää meitä. Maa tärisi jalkojeni alla, ja räjähdyksiä jyrisi korvissani. Seinät ja pilarit särkyneet pieniksi sirpaleiksi tiili ja sementti. Palo-ja pöly nousi taivaalle kuin sieniä sateella. Miehet juoksivat noin huutaa ja olivat murskattu tai revitty riekaleiksi . Se oli kuollut Aptos, kuollut hirvittävän mittakaavassa, ja ei ollut mitään muuta kuin hauskaa liikuntaa Jugoslavian armeija.
  
  
  Olimme käynnissä kadulla vain koska kaupunki oli revitty. Sitten me kiirehtivät poikki pieni neliö, ohi ravistellen rakennuksia. Näin suuri rakenne edessäni ja kuulin Padra huutaa minulle, niin minä juoksin, " portti. Portit.'
  
  
  Pääsimme pääportin Aptos taistelun tuoksinassa. Miesten Karak taisteli henkensä edestä, eikä tunne armoa, tietäen, että ei olisi mitään armoa heille joko. Crimson aurinko paistoi heidän aseet. Se oli hutera puolustava linja parhaimmillaan, ja epäilin ne ojennettava paljon kauemmin.
  
  
  Neljä Kroaatit, Sofia, Volk, ja minä, dove väkijoukkoon, jatkuvasti siirtymässä, kuten kuori, kun shell putosi kaupunkiin. Rajan tyhjä neliö, meidän tuli rauniot shell-särkyneet talo, puristi viimeisen kapea parveke, ja luiskahtanut alas pimeässä, murskaamiseen portaat louhittu kallioon monta vuotta sitten. Tukehtuminen ja yskä savua ja pölyä, me puristetaan kautta halki kaupungin muuri. Olimme vähän ulkopuolella fort reunalla kapea hylly.
  
  
  "Olen pahoillani," Padra sanoi jäykästi. "Tämä on meidän ainoa mahdollisuus. Perääntyä, mistä tulit, Carter, näyttää kuin teurastamossa juuri nyt.
  
  
  En ollut varma, että se oli paljon parempi.
  
  
  Taistelu raivosi hyvin lähellä. Nyt huomasin, että Portti oli massiivinen kaari, joista suurin osa oli tuhottu. Pieni silta ylitti pieni rotko, joka makasi hänen edessään. Jugoslavian joukot valtasivat sillan ja käyttää sen massiivinen hyökkäys kaupungin. Takana joukot näemme useita SU-100s, mobiili aseita. Ja tiellä takana aseet oli sarakkeessa ranskan AMX-13, kevyitä tankkeja. Kerran paikallaan, ne murskaa kaiken tieltään.
  
  
  "Voit yhtä hyvin yrittää tappaa kärpäsiä kanssa cannonballs," sanoin.
  
  
  "Se on aina sama," Padraig ärähti halveksivasti. "Me iskeä sopivin aika, ja sitten hajottamaan vuorille. Armeija ei voi koskaan löytää meidät, vaikka tämä tehokkaampia laitteita.
  
  
  "Mutta ei tällä kertaa", muistutin häntä.
  
  
  "Vain koska hullu pettämistä yksi meistä."
  
  
  "En ole varma, että se oli asia, Hash." Sofia katsoi minua sekaannusta. "Mitä tarkoitat?"
  
  
  "Oh, Karak oli todella vihainen. Mutta mitä hän maksaa rahaa, paljon rahaa. Ihmiset hänen ympärillään olivat rosvoja, ole patriootteja. Tämä tarkoittaa sitä, että hän oli piilottanut tukea, ja mietin, kuka se voisi olla.
  
  
  "Ei ainakaan Kommunistit."
  
  
  'Ei ole. Ainakaan Venäjä tai Tito", sanoin. — Ja Länsi ei pysty toimittamaan sitä, olen varma. On vain yksi vaihtoehto: Kiina."
  
  
  'Kiina?'
  
  
  "Albanian Kautta. Tai ehkä Albania maksanut laskun. Emme luultavasti koskaan saa tietää varmasti. Mutta olen vedonlyönti se. Lopulta Albania on vieressä tämä maa, joka on ollut paljon ylä-ja alamäkiä suhteitaan Venäjään, ja vähän rahaa, Albania voi sekoittaa asioita hieman. Heillä ei ole mitään menetettävää, ja jos Kroatia koskaan tulee itsenäinen, jonkun kanssa ruorissa, joka haluaa tukea Albania, Albania voi ansaita tarpeeksi: ottamalla hyvä kimpale Jugoslaviassa."
  
  
  "Karak ei suostuisi."
  
  
  'Ehkä ei. Mutta mitä hän on menetettävää?
  
  
  "Mitä me kaikki olemme menettäneet," Sophia sanoi surullisesti. "Aptos".
  
  
  "Kyllä, Aptos," että Padra sanoi katkera hymy. "Mutta aikana Karak, että Aptos kasvoi kasvain, ja se oli poistettava. Aptos kuolee, mutta meidän taistelu elää.
  
  
  "Me kaikki kuolemme, jos emme nolaa hänet," sanoin. Sitten kuolemme kuin miehet, Padraig mietti, kun hän laskeutui kaivannon seinä. "Ole kuin eläimet piilossa luolissa."
  
  
  "En näe missä me voi mennä," Sofia sanoi.
  
  
  Kävelimme läpi varjot karkea puolella ojan. Minun hermot olivat kireät, ja haju ruudin ja lika tehty sieraimissani väristä. Lisää kuoret satoi meille kuin etenee sotilaita repi aukon niukka puolustuslinja sellaisella voimalla, että maa vapisi räjähdyksiä. Kuulin huudot Karac miehet, paniikissa kiirehtiä hyökkäys ja pakenevat melko tyhmästi, kun Jugoslavian armeija työnsi heidät osaksi teurastamoon.
  
  
  Meidän polku alla Portti oli selkeä. Sotilaat pounced niiden uhrit ja ei ollut ollenkaan kiinnostunut siitä, mitä oli tapahtumassa sillan alla. Mutta sitten taas, ulkona, olimme taas helvettiä. Viidenkymmenen metrin päässä oli puita, kiviä, ja kiviä. Jos voisimme saada niitä, olisimme turvassa. Mutta meidän välillämme, ja että suojaan oli satoja sotilaita, SU-100s, panssarivaunuja, kranaatinheittimiä, raketinheittimiä, konekiväärejä ja hakuvalot. Hakuvalot tuli iltahämärässä ja suunnitelmallisesti kulkenut läpi sumun taistelu, etsivät mahdollinen kohde.
  
  
  Yksi entiset vangit tyrmään ylitti itsensä. Sitten me kaikki juoksi pakoon. Valonsäde kääntyi ja valaisi meitä. Kuulin puomi tykki. "Päästä alas," minä huusin, ja me putosi tasainen maahan.
  
  
  Murtuu tuleen ja ääniä ukkosen; kaksi 35 mm: n kuoret räjähti vain kolmen metrin päässä.
  
  
  Me hyppäsi jalat ja juoksi heti, yskää ja aivastelua, mutta tilapäisesti piilossa pilvien pölyn. Paloina rock, ja clods maapallon laski ympärillämme, mutta olin kiitollinen gunslinger. Hän ampui up pölypilven, joka peittää meidät.
  
  
  Yksi valonheittimet loistivat pilvi, odottaa sen pudota ja paljastaa meidät. Konekivääri palo tulvii maahan, varmista, että emme päässeet takaisin jaloillemme. Kun pöly on lopullisesti ratkaistu, olimme pyörälle ja haukkomaan henkeään, mutta meillä oli kiviä. Se Padra näytti hieman vihreä. Hän tarttui olkapäähäni hänen karvainen vasemman kätensä ja sanoi hermostuneesti, " Emme voi pysäyttää. Meidän on siirryttävä välittömästi.
  
  
  "Hyvä on sitten, mutta säiliö."
  
  
  "Tankki? Mutta miksi?'
  
  
  "Hills ovat täynnä joukkoja. Emme saa koskaan kävellä. Tarvitsemme siis jotain liikkua. Nyt säiliöt ovat viimeisiä, mikä tarkoittaa, että jos me kaapata viimeinen säiliö sarakkeessa, voimme käännä se ympäri ja rikkoa läpi kohtaamatta mitään vastarintaa. Ok? Sitä paitsi — "lisäsin niin vakuuttava argumentti —" ainoa asia, joka voi pysäyttää yksi säiliö on toinen säiliö. Kuulostaa järkevältä, eikö?
  
  
  "Olet hullu, Carter. Se padra katsoi minua säiliöt ja takaisin. "Miten teemme tämän?" - hän kysyi. "Jätä se minulle. Anna kolme minuuttia. Ja minä tarvitsen susi.
  
  
  "Ei, emme me voi..."
  
  
  Padra keskeytyi räjähdys toinen kranaatti. Kaaduin maahan ja haudattu Sofia pään roisto käteni. Kuoret räjähti puut yllämme, ja kova paloina rungot ja oksat putosi meille. Kun hän katsoi ylös jälleen, näin veri valuu alas hänen poskeaan.
  
  
  "Ota Prinssi", hän sanoi, pyyhkien pois verta. Olen varovasti kiipesi ulos takaa suojan kiviä, Prinssi viereeni. Siirsin varovasti läpi aluskasvillisuuden tiellä, tietäen, että meillä oli täydellinen kohde tahansa kone-ampuja, joka tapahtui paikalla meitä, kun olemme menossa viimeinen säiliö.
  
  
  Luulin, että olin saavuttanut sen, mutta sitten kuulin raskasta tömähtää toinen auto lähestyy taivuta eteenpäin, myöhästyjä yrittää kiinni. En viitannut susi takaisin ja kyyristyi alas, odottaa, että se välittää meistä.
  
  
  Takana, kukkulat kaikui haukkuminen aseita, murtumisesta laasti kuoret, ja tasainen, äänekäs crack konekiväärit. Aptos kuoli kamalan kuoleman. Valtava paloina rock irtosi ja törmäsi sininen-valkoinen valo räjähtänyt kuoret ja keltainen-oranssi hehku tuhoisa tulipalo. Ilma oli täynnä huutoa ja savua.
  
  
  Viimeinen tankki oli lähempänä, spewing pakokaasut ja hionta maahan sen alla. AMX-13 on vanha mutta edelleen tehokas säiliö, jota käytetään sama määrä malleja kuten Fiat. Se oli 35 mm nopean palon tykki ja 7,62 mm konekivääri. Yksi jäsen säiliö miehistö oli katsomassa läpi open edessä luukku, kun toinen istui tornin luukku, jolla on konekivääri. Hän ei ollut ampunut vielä — ja hän ei voinut ilman puhaltaa päänsä pois hänen miehensä edessä häntä, mutta hän oli innokas saada asentoon ja ampua.
  
  
  AMX-13 riensi hitaasti ohi, ja Prinssi ja ryömin sen jälkeen. Hyppäsin aluksella, käyttäen kahva edellä pakoputki, ja susi hyppäsi perääni. Meillä ei ollut aikaa kiinni meidän hengenvetoon. Ei ole väliä kuinka hiljaista meillä oli, gunslinger varmaan huomasi, että jotain oli vialla. Hän kääntyi, näki meidät, ja pääsi hänen kivääri. Ammuin häntä minun Revolveri. Ääni laukaus oli menettänyt melua taistelu. Ampuja yski ja sulki hänen ase, kun tilasin suden hyökkäys.
  
  
  Prinssi oli tosi kroatian patriot ja tiesi tarkalleen, mitä oli häneltä edellytetään. Hän käveli tornin ja ducked luukun läpi, välittämättä kuollut ampuja. Uskomaton taistelu seurasi säiliön sisällä. Kuulin murinaa, huutoa, ja yhden ricocheting luoteja. Säiliön värisytti lopettaa, ja säiliö kuljettaja edessä putosi alas, ammuttiin. Ammuin häntä päähän ennen kuin hän osui maahan.
  
  
  Hän kääntyi ympäri ja pysähtyi säiliön vieressä.
  
  
  Kun heittää ampuja tankki, hyppäsin ottaa pois kaksi muuta. Löysin ne siellä heidän kurkkunsa purrut pois. Prinssi teki työnsä hyvin. Juuri kun olin aikeissa hävittää ruumiit, Padra, Sofia ja hänen miehet tulivat puskista, ja kiipesi päälle säiliön.
  
  
  "Prinssi oli erittäin avulias tehdä tämä", sanoin heille. Auta minua elinten kanssa.
  
  
  Ensin pudotin yksi, sitten toinen Padres. Hän koukussa niihin koukkuun ja veti ne ulos, koska jos ne olivat suuria paloja naudanlihaa. Sitten hän ja Sofia hyppäsi altaaseen, kun taas kaksi muuta jäi päälle. Sophia paled näkyvästi nähdessään verta, mutta toipui nopeasti. Yksi laukaus ei vahingoittaa sisustus, ja se oli meidän suurin huolenaihe tällä hetkellä.
  
  
  Istuin kuljettajan istuin ja katsoin ohjauspaneelista, yrittää muistaa miten aloittaa tämä säiliö. Vain moottori pysähtynyt, ja kaikki muu tuntui olevan päällä ja toiminnassa. On ranska, AMX moottorit oli Hotchkiss tai Renault, ja siellä oli anturit ja napit kojelaudassa vasemmalla puolellani, että näytti tutulta. Löysin vivut, dual jarrut, kulutuspinnan vivut, ja vihdoin tajunnut, mikä nuppi puolestaan käynnistää moottorin. Melu sisällä oli korvia huumaava, varsinkin kun astuin kaasupoljin useita kertoja.
  
  
  Pistin pääni ulos edessä luukku nähdä minne olin menossa, ja laita vaihde päälle. Säiliön kasvoi eteenpäin hirveää vauhtia.
  
  
  "Minne me olemme menossa, Nick?"
  
  
  "Ei oikea rivi vielä, Sofia. Minun täytyy kääntää tämä asia ympäri.
  
  
  En vain kiertää ympäri. Olen kamppaillut U-käännöksen ja alkoi liikkua edestakaisin, edestakaisin. Se oli kuin breaking ulos ahdas parkkipaikka keskellä kaupunkia. Kun hoitelin, olin likomärkä hiestä, mutta minulla oli varsin oppinut hirviö. Se ei ollut paljon erilainen kuin puskutraktori. Käytin paljon vaihteita ja pitää kierrokset korkealla. Meillä alkoi ryömiä pois Aptos.
  
  
  Minä kysyin. "Minne tämä tie johtaa?"
  
  
  "Lopulta Chitluk," että Padra vastasi. "Olemme turvassa siellä."
  
  
  "Jos emme tee sitä," sanoin. — Jos armeija ei näe meitä nyt, se ei ole kauan. Olemme täydellinen kohde niiden hävittäjiä, ja he tietävät, että olemme matkalla Chitluk." Pysähdyin miettimään, ja sanoi sitten ," On olemassa jokin tapa, jolla voimme selvittää, miten päästä Jzan?"
  
  
  'Ehkä. Mutta tämä on iso kiertotie.
  
  
  Sophia tuli luokseni. — Haluatko auttaa heitä?"
  
  
  — Annoin heille sanani. Muuten, meidän täytyy mennä jonnekin, ja päätellen, miten asiat olivat menossa Aptos, näyttää siltä, että armeija teki kaikkea mahdollista siellä. Me ei kohdata paljon vastustusta Jzan. Ja jos haluamme auttaa näitä ihmisiä, meidän pitäisi tehdä se nyt."
  
  
  "Ja meillä on säiliö," Padra sanoi iloisesti.
  
  
  "Toivottavasti emme ole liian myöhäistä", Sofia sanoi huolestuneena.
  
  
  Otin tankin ja kääntyi pois päätieltä, jossa Padra oli kertonut minulle kääntyä kohti Jzan. Olimme nyt ajamassa kapea, rikki polkuja. Tankki ajoi yli kukkuloille, murskaus aluskasvillisuuden ja hionta se sen kappaleita. Törmäsimme kiviä, jotka mureni painon alla, aiheuttaa meille slide mielettömästi.
  
  
  Hitaasti, nykivästi, me polveutuu hills, painajainen ratsastaa kiemurtelee ja jyrkkiä laskuja.
  
  
  
  Luku 10
  
  
  
  
  Muutamaa tuntia myöhemmin, saavuimme pohjois esikaupunkialueella Jzan. Kadut olivat autiot talot tumma. Kuulin Padra sanoa, matalalla äänellä,"He menevät nukkumaan aikaisin täällä."
  
  
  "Luulen, että he ovat jo poissa", sanoin synkästi. 'Olemme liian myöhään. Vuonna Jzan, kaikki on kuin...'
  
  
  'Odota. En voi nähdä valoa. Se Padra kumartui eteenpäin, craning hänen kaulaansa. "Kyllä, juna-asemalla, toisella puolella kaupunkia."
  
  
  Olen seurannut hänen ohjeitaan, ja pian näki voimakkaita lamppuja. Ohitettuaan viimeisen nurkkaan, tulin ulos neliön edessä aseman pihalla.
  
  
  Square ympäröi hätäisesti pystytetty piikkilanka-aita, kuin jos se olisi väliaikainen karja-aitauksen. Asemalla, vain yhden alustan pitkin puolella laatikko, siellä oli höyryveturi tarjouksen. Veturi oli ahkera 2-4-2 kanssa nokinen venttiilit ja kapea putki. Käärme höyry nousi hitaasti ylös toinen kyssä pata. Vanha puinen tavaraliikenteen auto oli kiinnitetty tarjouksen, jonka jälkeen pieni henkilöauto.
  
  
  Työ lyhdyt paloivat yläpuolella alueella, ja kourallinen sotilaat olivat partioimassa. He kantoivat 64 A, serbialainen versio paikallisesti tuotettu venäläinen AK-rynnäkkökivääri Kragujevac. Useita sotilaita oli lastaus.
  
  
  Kirkas valo, huomasin, että lasti oli koostuu ihmisistä. Menetetty, hämmentyneenä kasvot, miehet, naiset ja lapset tuijotti avuttomana pois koko tavaraliikenteen auto. Muutaman säälittävän omaisuutensa oli piilotettu välillä, rullalle matka-laukut tai tungetaan vanha pahvi matkalaukut. Vain luoja tietää, mitä leirin ihmiset Jzan lähetetään.
  
  
  "Meillä on aikaa", sanoin Sofia vieressäni. 'Tarkka aika. Ne olisi jäljellä tunti . Sitten huusi Isä ," minä menen heidän luokseen. Menen suoraan junaan.
  
  
  'Entä sitten?'
  
  
  — Lähdemme junalla. Liian monet ihmiset puristaa säiliöön. Yritän saada välillä tavaraliikenteen auto ja vartija, joten sinun on selkeä alalla palo.
  
  
  "Menemme junalla. . Kuulin hänen mutina itsekseen. Hän tiuskaisi hänen sormensa. "Hapsaki, lähdemme junalla. .. Hän on todella sairas."
  
  
  Meillä jyrisi läpi sisäänkäynti, smashing puuaita virkaa, ja piikkilanka-aidan läpi. Paaluttaa myöntyivät, litistetty, ja piikkilanka-aita purettiin takana. Padra avasi tulen konepistoolilla, ja kaksi muuta sissit käytetyt kiväärit otettu kuolleet sotilaat.
  
  
  Ajoin suoraan boxcar. - Yllätimme heidät. He eivät odota mitään omia tankkeja törmää portti, saati avata tulen sitä. Kaksi sotilasta olin eniten huolissaan olivat lähimpänä ihmisiä. Mutta Sofia on miehiä ampui heitä ensin. Se Padra oli kiireinen ammunta toiset, täysin tietämätön hail of bullets.
  
  
  Annoin enemmän kaasua oikealla tiellä ja julkaisi jäljellä yksi. Tankki kääntyi ja pysähtyi auton vieressä. Sammutin moottorin ja hyppäsi ulos edessä luukku. Kumarruin alas ja juoksi avoimet ovet. -"Josip", sanoin . -"Josip, oletko siellä ?"
  
  
  Auto oli lämmin, joissa ihmisen elinten. Kuitenkin, ne pysyivät deathly hiljainen kun meidän yllätys hyökkäys. Talonpojat seisoivat vilkkuu, heidän kasvonsa jäädytetty ja synkkä pelko.
  
  
  "Josip, olen palannut auttamaan sinua."
  
  
  En kuullut vastausta jossain auton takaosassa. Sitten viiksekäs Kroaattien, joka oli pelastanut elämäni räjähtää väkijoukon läpi, hymy, joka valaisee hänen yleensä ilmeetön kasvot. "Et ole unohtanut."
  
  
  Arvia tuli hänen taakseen. Hän hyppäsi ulos autosta ja syliini. Olen porrastettu alla hänen paino, puristi hänen pitää häntä putoamasta. "Et ole unohtanut minua."
  
  
  Sofia astui pois säiliön ylpeänä. "Kuka on tämä lapsi?" — Mitä se on? " hän kysyi terävästi.
  
  
  Arvia veti pois minun rinnassa. -"Kuka", hän vastasi vihaisesti, " tämä vanha nainen?"
  
  
  Yhtäkkiä minulla oli levoton tunne, että olin turvallisempi areenalla. "Kiitos, Sofia - tämä on Arvia ... '
  
  
  Se Padra pelasti minut dilemma. "Elossa sotilaat pakenevat", hän huudahti. "Mutta ne tulee takaisin apujoukkojen kanssa. Meidän on mentävä.'
  
  
  Työnsin kaksi mustasukkainen naisia kohti boxcar. "Nopeasti, mennä sisälle. Emme voi aina puhua myöhemmin.
  
  
  Meidän täytyy päästä pois täältä ensin.
  
  
  — Mistä voimme mennä?" Josip kysyi valittavasti.
  
  
  'En tiedä. Minä ... minä epäröin ja keksi idean hetken. "Länsi-Italiaan."
  
  
  'Italia? Arvia taputti käsiään. "Voi, luuletko, että se on mahdollista?
  
  
  "Tietenkin", sanoin nopeasti. — Mutta ei, jos jäämme tänne. Kiire junaan.
  
  
  Autoin häntä aluksella, jossa hänen isänsä edelleen levittää sanaa. "Olemme menossa Italiaan. Italia. Vapautta.'
  
  
  — Tulet, liian. Sophia.'
  
  
  "Ei, Nick. En tule tänne.'
  
  
  "Tämä ei ole aika olla vihainen", minä sanoin. — Voit tehdä paljon enemmän hyödyllisiä asioita siellä, ja siellä ei ole tilaa sinulle veturi. Tarvitsen sinua siellä, Sofia, jotta heidän matkansa helpompaa. Tee kuten minä sanon.
  
  
  Hetken pelkäsin, että hän kieltäytyisi. Mutta hetken kuluttua hiljaisuus, hän kiipesi auton muiden kanssa, hänen huulensa painetaan yhteen ja hänen kasvonsa uhkaava. Ennen kuin joko kaksi naista voisi aiheuttaa enempää ongelmia, suljin oven.
  
  
  En pidä ajatuksesta jättää huono boxcar, mutta se oli kaikki, että oli mahdollista. Hetken harkitsin laittaa jotkut heistä turva-auto, mutta se oli liian pieni, jotta mahtuu ne kaikki, ja se veisi liian kauan päättää, kuka saa istua missä. Tämä henkilöauto oli liian avoin kohde. Juoksin veturi. Ohjaamo oli tyhjä.
  
  
  "Missä," huusin, " on kuljettaja tämä asia?"
  
  
  'Täällä. Padra juoksi ympäri säiliö minua kohti. "Olen insinööri, Carter.
  
  
  'Sinä? Oletteko todella tietää, miten ajaa juna?
  
  
  Hän heilautti kiväärin innoissaan ja ylpeänä. "Isäni vietti neljäkymmentä vuotta ajo-pikajuna päässä Sibenik Trogir."
  
  
  Hän veti itsensä ylös, ja susi, joka tuli juosten hänen peräänsä hyppäsi ohjaamoon.
  
  
  He olivat molemmat katsovat minua ohjaamosta. "Sinä," Padra sanoi, " on minun avustaja.
  
  
  "Ja mitä se tarkoittaa?"
  
  
  -"Se tarkoittaa, että sinun täytyy heittää hiiltä uuniin." .. '
  
  
  Tietämättä parempi ratkaisu, kiipesin ohjaamoon, mutta olin hieman epäuskoinen, että hän oli väittää olevansa koneistaja. Oikeudenmukainen. Myöhemmin sain selville, että siellä ei ole koskaan ollut pikajuna välillä, Sibenik ja Trogir. Sitä paitsi, tule ajatella sitä, en tiennyt mitään siitä, Padra isä.
  
  
  Padra tutkittu anturit, raapiminen leukaansa, jossa on koukku. "Steam on hieman korkea. Se on hyvä.
  
  
  Bullet whizzed ohi hänen korvaansa.
  
  
  'Mikä se oli?'Lopeta!', hän tiuskaisi kuin ampui whizzed välillämme. Hän tarttui hänen Serbian M48 ja käveli poispäin pihalla. "Ah. Ei, siellä on yhdeksän Serbit kentällä. Hän ampui vasemmalla kädellään. "Se on vain kahdeksan. Älä seiso siellä pureskelu nenän, Carter. Vapauta jarrut-täällä — ja avaa kaasua. Noin vain. Ja turvallista tämä käännettävä tanko.
  
  
  Tein kuten hän käski. Minä hengitti huokaista helpotuksesta, kun juna alkoi liikkua hitaasti eteenpäin, pyörät kääntämällä äkillinen voima höyryä. Padra potkut niin nopeasti kuin hän voisi, kiroten Serbian lyijyä luoteja, joka kimposi pois veturin rungon. Takerruin kaasua, juna tärisi tahtomattaan ja veti kauemmas ja kauemmas asemalta.
  
  
  Vähitellen me piristyi nopeus ja ajoi nopeammin ja nopeammin pitkin raiteita. Laukaukset ohi ja sotilaita katosi kun ajoimme pitkin vasemmalla rannalla Neretva-Joen.
  
  
  "Mistä tämä line mennä?"
  
  
  "Etelä-rannikolle," että Padra sanoi, tule vapauttaa minut työkaluja. "Jos löydät lapio jonnekin... meidän täytyy höyryä. Lapio oli puoli haudattu hiilet. Aloin heittää puuhiiltä, yrittää saada selkeä käsitys maantiede alueella saada minun laakerit. Ajatus iski minuun. "Jotta Metkovich?" - Kysyin.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Niin ympyrä on valmis, ajattelin itsekseni. Menen takaisin exit kohta. Ja tietty Kroaattien vuonna Metkovic olisi ollut kouristuksia jos hän olisi tiennyt, että tappava kouristuksia.
  
  
  Kukkulat valettu tumma sininen varjot kuutamossa, ja kiskot olivat kuin hohtava hopea kierteet. Mailia lensi, ja vuoristoinen maasto tuli enemmän karu kuin lähdimme Jzan Laakson takana. Teräviä kiviä suljettu ympärillämme, ja tie kapeni ja hänestä tuli enemmän tuulinen. Se Padra oli peering pimeyteen meitä edellä, rukkaamalla hänen työkaluja. Ja haravoin hiillos osaksi kyltymätön tulisija.
  
  
  "Toivottavasti se ei räjähdä," Padraig sanoi. Hän hyödyntää painemittari, ja musta neula meni jopa muutama enemmän pisteitä. "Se on vanha ruumis, se on enemmän sääntelyviranomaisten se kuin olen minun housut."
  
  
  "No , ainakin meillä on tarpeeksi hiiltä nyt."
  
  
  "Mennään sitten niin kauan kuin hän tekee sen." Hän veti köyden, ja terävä, pahaenteinen ääni tuli pitkän putken yläosassa toinen pata. — Pidän siitä, että ääni", hän sanoi, nyppiminen merkkijono uudelleen. Aikaa kului levoton ja hämmentävä hiljaisuus. Varjot yön olivat syventyneet, ja nyt voin nähdä valon suodatus kautta halkeamia tavaraliikenteen auto. Epäilemättä joku oli sytyttänyt lyhdyn, joka oli nyt heiluu orret. Kammet ravisutti, ja sää pyörät creaked kuin he tekivät jyrkkiä käännöksiä. Veturi jyrisi, spewing savua ja höyryä.
  
  
  Kappaleet haavan kautta autio vuoria. Toinen jyrkkä käännös, ja rinteet tuli jyrkempi molemmin puolin.
  
  
  Yllättävän, alue muuttui pieni plateau. Kapea kaistale pitkin syvä kivinen rotko. Suoraan edessä oli pukki silta, ränsistynyt rakenne puiset palkit, jotka on kytketty kaksi puolta rotko. Se oli yli sata metriä pitkä ja oli kaareva muoto, enemmän voimaa, ja vastakkaisella puolella oli toinen mutka, joka kääntyi jyrkästi ylämäkeen.
  
  
  Katsoin ulos ja näki alussa sillan edessä meille. "Mene," minä sanoin olkani yli.
  
  
  Veturi ja autoja ravisteli jopa kovemmin kuin me lähestyi ränsistynyt rakennus. Jymähdys pyörät oli korvia huumaava, ja en katso uskomaton syvyyksiin alla minua. Moottori jyrisi huolimattomasti, spewing savua tulistettu kattilan kanssa kauhea ääni höyryvuoto.
  
  
  Yhtäkkiä kuulin erehtymättömän äänen tulitus. Se padra kirosi äänekkäästi, enemmän vihaa kuin yllätys, ja pääsi hänen kivääri uudelleen. Muita luoteja osui veturin ja tarjouksen, kännissä läpi puu-tai kimposi pois rautaa.
  
  
  Olen ryömi Padre ja katsoin ulos. Ei ole kaukana meistä oli toinen juna, joka oli matkalla meitä kohti suurella nopeudella. Toinen veturi oli nykyaikainen diesel-moottori, joka työntää alusta sen edessä. Sen sotilaat olivat varustettu singot tykki ja mitä näytti pari 65A, kevyt konekiväärejä, jossa on kartiomainen liekki vaimennin ja kaksi tukee. He ampuivat meitä kaikki mitä heillä oli.
  
  
  "Yksi osuma alkaen singot ase ja meidän olisi mennyt raiteiltaan." Se Padra otti sen filosofisesti. "Mutta heidän juna on nopeampi?"
  
  
  "He ovat saamassa meitä, eivät he?"
  
  
  — Luulen, että se on ohi. Että rinne ei hidastaa meitä.
  
  
  Sotilaat olivat vielä ampua, koska pääsimme lopulta sillan ja kääntyi alas pitkä rinne. Minut valtasi hyytävä kauhu kuin meidän vanha juna kääntyi mutka tiellä ja kamppaili jopa jyrkkä rinne, hidastaa. Onneksi jatkaa foorumi oli huojuvat liikaa tarkka ammunta. Tämä on ainoa asia, joka on pelastanut meidät niin pitkälle. Mutta diesel ja alusta olivat nyt sillalla ja olisi pian takanamme, ampuminen lähietäisyydeltä.
  
  
  Ei ollut mitään keinoa välttää katastrofi. Tai on se? Mieleni oli kilpa, tugging klo ohut lanka toivoa. Se olisi itsemurha kokeilla, mutta ehkä, jos olet onnekas. ...
  
  
  Huusi Pappi. "Pysy jonkin aikaa yksin. Tehdä niin hyvin kuin voit."
  
  
  Hän tuijotti minua epäuskoisena. "Okei, mutta mitä varten?"
  
  
  "Ainoa tapa pitää ne yrittää pelastaa meitä on ajaa alas niiden diesel ennen kuin he saavat meidät. Meidän henkilöauto on tyhjä. Ehkä voin käyttää sitä ram-sillan kanssa.
  
  
  "Jumala meitä auttakoon! Se Padra huudahti . — Et aio kiivetä takaisin ja irrota se, oletko?"
  
  
  — Onko sinulla parempi idea?"
  
  
  Se padra räpytteli epäuskoisena, sitten sukelsi lapio. Hän seisoi siellä, ja tuhahti, " Jos tarvitaan höyryä. Carter, minä hoidan tämän.
  
  
  En voinut auttaa, mutta hymy hänen kanssaan kuin minä ryömi takaisin tarjouksen. Jugoslavian kenttä aseet ja 65A konekivääri palo seurasi minua kuin minä ryömi yli hiilet ja alas pieni foorumi. Siellä ei ollut paljon tilaa, ja juna oli rocking väkivaltaisesti.
  
  
  Hyppäsin tavaraliikenteen auto. Minun paljas jalka kosketti käynnissä aluksella, ja käteni tarttui rauta askelmalla tikkaat johtavat katolle. Minä tarttui se tiukasti, ja sitten alkoi nousta.
  
  
  En ole akrobaatti. Ylitin katon boxcar minun kädet ja polvet, yritä seisomaan ja pitää minun tasapainossa, jossa kaikki ammunta ja keinuu. Pääsin toiselle puolelle auton ja katsoi alas, jossa ratapölkyt välähti ohi. Kaksi vaunut heiluivat ja hierotaan toisiaan vastaan satunnaisesti.
  
  
  Luodit pamahti voimakkaasti osaksi puinen seinät auto. Kuulin huudot ja huokaukset talonpojat sisällä, ja mietin, kuinka moni heistä oli jo kuollut. Viha täytti rintani, kun kävelin portaita alas. Polvistuin alas pieni alustan ja heti alkoi vetämällä kytkin mount. Se oli yksinkertainen koukku pin kiinnitys, mutta se oli ruostunut vuosien varrella. Sormeni kuumeisesti nyki kiinnitin, yrittää vapauttaa sitä. Enemmän lyijyä kaavittu metalli alustan ympäri minua, ja bullet whizzed rajusti pääni ohi, puuttuu minua hiuskarvan varassa. Kuulin huudot haavoittuneita talonpojat. Edessä, ohjaamossa, Padra vannoi, raivokkaasti, ja Prinssi alkoi ulvoa. Minä jatkoin pin-koodin, mutta en voinut repiä sen pois.
  
  
  Lopuksi, sen jälkeen, mitä tuntui ikuisuudelta, en onnistunut vetämään pois mount. Minä potkittiin pois ja kääntyi napata tikkaat, jotta voisin pitää siitä kiinni. Luoti repäisi pois hiha my villa paita ja laiduntaa iho minun kyynärvarren, mutta minä tuskin huomasin. Olin liian kiireinen katsomassa tyhjä vaunu seis ja sitten hitaasti alkaa liukua takaisin. Aluksi se näytti kuin se oli vain indeksoinnin, joilla ei ole tarpeeksi nopeutta lopettaa lähestyy sotilaita, mutta yhtäkkiä se piristyi nopeus ja rullattu alas rinnettä kohti siltaa.
  
  
  Meidän ajajia ' juna oli jo puolimatkassa rotko. Meidän auton lurched häntä kohti, liikkuvan, kun he pyöristetty mutka ja nopeuttanut silta. Kipinöitä lensi diesel vetävien pyörien kuin ilma, jarrujen olivat hätäisesti sovellettu, ja alustan horjui rajusti, kun juna pysähtyi.
  
  
  Juna kiiti kohti niitä. Pidin hengenvetoon. Nyt Jugoslavian sotilaita oli keskittynyt niiden palo-auto, epätoivoisesti yrittää puhaltaa sen ylös ja kolhi se pois raiteilta kranaatteja, mutta auto oli pitilessly vauhdilla niitä kohti kuin raketti.
  
  
  He törmäsi toisiinsa korvia huumaava jysähti. Puu -, metalli -, ja ihmislihaa lensi ilmassa, yhtäkkiä mukana sokaiseva välähdys sieni-muotoinen oranssi valo ja paksu, terävä, musta savu. Osat silta ja veturi leijui läpi tumma pilvi keskelle canyon.
  
  
  Liekit nuolivat nälkäisesti at rikki palkit ylikulkusilta. Katselin edelleen veturi ja alustan vielä tarttui arveluttavan henkilöauton, pyllähdys tulinen sulka alas rotkoon. Siellä, ammuksia laatikot räjähti karjunta ravisteli maahan ja palaa taivaalle.
  
  
  Ennen viime rumble räjähdys kuoli alas, kuulin, Padra iloisesti honking moottorin horn. Nauroin kanssa suurta helpotusta ja virnisteli, vedin itseni ylös ja takaisin ohjaamoon veturi.
  
  
  
  Luku 11
  
  
  
  
  Sen jälkeen, kun olin istuu ohjaamossa moottorin, työntää pää ulos ikkunasta. Emme tarvitse hiili tällä hetkellä, joten olen helpottunut. Painoin pääni takaisin ja katsoi susi. Susi katsoi minua. Hän istui nurkassa, vihaa joka hetki tämän matkan. "Kuuntele", sanoin Padre. "Meidän täytyy alkaa ajatella ruokaa."
  
  
  "Pelkään, ei ole uudelleen junassa.
  
  
  'Joo. No, Prinssi näyttää paljon paremmalta, ja hän alkaa ottaa erityinen kiinnostus tiettyyn reisiluu.
  
  
  — Olemme Metkovich pian. Tiedostan alueella.
  
  
  "Toivon, että asema on hyvin kunnostettu."
  
  
  Se padra katsoi minua kipua. 'Olet tosissasi.'
  
  
  "Todellakin", huokaisin. "Olen varma, että he odottavat meitä Metkovic. Armeija on lähettänyt viestin sinne.
  
  
  "Olen yllättynyt, että meillä ei ole saavuttanut toinen juna vielä," Padra vastasi. "Ehkä he odottavat meitä Metkovich järjestelyratapihalle, jossa meillä ei ole mahdollisuutta paeta. Mutta vaihtotyö asema sijaitsee eteläisellä puolella kaupunkia, lähellä porttia. Jos emme voi saada läpi siellä ja löytää veneen ... '
  
  
  "Olet tosissasi", sanoin. — Vaikka emme voi mennä satamaan ja varastaa veneen, tarpeeksi suuri ottamaan kaikki siellä, olisimme hukkui viisi minuuttia. Emme koskaan päästä Adrianmeren, saati Italia.
  
  
  'Italia! Sinun ja lupaukset, Carter.
  
  
  "Valitettavasti, tämä keskeytti paljon olosuhteissa," sanoin puolustukseksi. Lisäksi, ei ole enää turvallinen paikka heille Jugoslaviassa. Mitä muuta minun pitäisi tehdä? Ottaa ne Albania?
  
  
  Se Padra antoi minulle terävä näyttää, kuin jos hän aikoi kertoa minulle, mitä tehdä niiden kanssa. Mutta hän ei halunnut, ja hetken kuluttua, hän virnisti taas. "Ehkä lisäksi muut taiteet, voit myös jakaa vettä. Sitten voimme kaikki kävellä."
  
  
  En välittänyt hänen kommentti. — Lentokenttä?"
  
  
  — Se on luoteis-Split, noin sata ja viisikymmentä kilometrin päässä.
  
  
  — En tarkoita, national airport sijaitsee Castel Stafilich, Hesh. Onko sotilaallinen lentokentän lähellä? Se Padra silitti hänen hiuksiaan mietteliäänä. 'Olet oikeassa. Siellä on yksi. Pohjois-Metkovich. Se ei ole kaukana rautatie. Mutta voit unohtaa sen heti. Meillä on vain muutama aseet, ja monet miehet ovat vanhoja viljelijöitä ja vanhat naiset."
  
  
  "Se on syy, miksi meidän pitäisi yrittää", sanoin synkästi. — Koska monet meistä ovat aseettomia tai eivät tiedä, miten taistella. Meidän täytyy tehdä jotain nopeaa ja odottamatonta. Muuten, mikään niistä ei koskaan nähdä, Italia. Tiedättekö mitään muuta keinoa?
  
  
  Hän pudisti päätään surullisesti. — Ja kun pääsemme sinne, mitä sitten?"
  
  
  "En tiedä", sanoin hiljaa, työntää pää ulos ikkunasta uudelleen.
  
  
  Meidän haavan läpi laaksojen, ohi jyrkät kalliot, läpi harja-tummennetut rotkoja. Vähitellen me laskeutui, ja reitti tuli vähemmän vaarallista. Yöllä tuuli ulvoi korvissani, ja kalpea kuu loisti kalpea teräs bändejä ennen kuin muutimme pitkin reuna tasainen, umpeenkasvu kulhoon.
  
  
  Meillä tuli Neretva Laaksossa, noin neljä tuhatta hehtaaria läpipääsemätön suot vuonna Khutovo Blato, lähellä Kaplina ja Metkovich. Ylitin toisella puolella laaksoa, kun lähdin Metkovich vuosisatoja sitten Citroen. Se oli yksi suurimmista talvehtimis-ja metsästysmaille muuttolintuja Euroopassa. Siellä oli kymmeniä tuhansia sorsia ja villihanhet.
  
  
  Yö oli selkeä, ja hajallaan valot Metkovich loisti yli puiden latvoihin. Valo kasvoi lähemmäs, ja puut ja suot ohentunut. Padra hidastui veturi, kun ohitimme ensimmäiset talot ja kadut. Hän kääntyi, sulki kaasun, ja kääntyi minuun.
  
  
  "En voi nähdä sivuraide siellä. Meidän on parasta pysähtyä ja kävellä lentokentälle. Emme voi mennä yhtään pidemmälle. Tiedätkö miten käyttää valon kytkin?
  
  
  'Luulen niin. Mutta miksi tulimme tänne?
  
  
  — Tiedätkö, kun seuraava matkustaja juna saapuu tänne?"
  
  
  "Ei".
  
  
  "No, en minäkään," Ja en halua, että viattomat ihmiset kuolevat."
  
  
  Höyry sähisi päässä sylinterit ja kipinöitä lensi jarrut kun pysähdyimme kytkin. Hyppäsin alas ja meni valokatkaisija. Minulla oli irti vanhanaikainen lukko, ja olen melkein mursi selkääni kääntämällä kytkin vanhan vipu.
  
  
  Lukko puhalsi paksu pilvi höyryä minun kasvot kuin Isä aloitti sen uudelleen. Hitaasti, hän ryömi ylös puolella rinteessä. Se sähisi ja jyrisi, ja savu oli vielä tulossa, kun savupiippu Padra ja susi sai ulos ohjaamon. Kun laitoin kytkimen takaisin, Padra oli jo avannut oven boxcar ja auttoi ihmisiä pois.
  
  
  Siellä oli noin kaksikymmentä niistä, jotkut hätävara siteet, jotkut tukee kaksi muuta. Siellä oli neljä ihmistä autossa: he kuolivat, kun sotilaat ampuivat meitä.
  
  
  Sofia ja Arvia ei loukkaantunut. He tulivat minulle. "Nick," Sophia nimeltään. 'Mitä on tapahtunut? Mikä tuo ääni oli?'
  
  
  Olen nopeasti kertoi heille, mitä oli tapahtunut sillalla, missä olemme nyt, ja mitä meidän suunnitelmat olivat.
  
  
  "Mutta meillä ei ole paljon aikaa", sanoin heille. "Meidän täytyy saada kentälle ennen kuin juna on havaita ja jäljittää. Muuten, onko täällä ruokaa?
  
  
  "Ihmiset meidän kaupunki on ruokaa heidän kanssaan. Olen varma, että he ovat tyytyväisiä jakaa, " Arvia sanoi nopeasti.
  
  
  "Arvia ja olen tullut sopimus, joka koskee sinua", Sofia sanoi ylpeänä.
  
  
  'Fantastinen. Mutta sinun täytyy kertoa minulle myöhemmin, kun meillä on hieman enemmän aikaa. Nyt meidän täytyy mennä, ja minun on nälkä. Aivan kuten Prinssi, ja tiedät mitä hän on kuin, kun hän on nälkäinen.
  
  
  Pian sen jälkeen, Padra ja johdin ryhmää, ruokinta itse ruokaa talonpoikien. Kun kävelimme, söimme leipää, vihanneksia, munia, juustoa ja savustettua lammasta. Me syötetään Prinssi hieman pitää hänet lähellä meitä, pois muut. Pelkäsin, että hän voisi pelotella heitä, mutta he näyttivät ottanut hänet sekä kaikki muu tässä outo odyssey, Prinssi oli hieman kapinallinen koska hän ei ole tarpeeksi lihaa, mutta onneksi hän piti juustoa.
  
  
  Kävelimme mahdollisimman hiljaa läpi autio kaduilla nukkuva kaupunki, mutta pisteet kauhuissaan talonpojat teki paljon melua. Useat ihmiset kysyivät minulta, miksi olimme oleskelevat Metkovich, ja se oli hiton vaikea vastata. En ollut edes varma itsekään.
  
  
  Opusen ja Ploce ovat paljon lähempänä Adrianmeren, ja siellä olisi paljon helpompi löytää veneitä ilmaiseksi purjehdus Italia. Mutta olettaen, että selvisimme hengissä, ja tiesin, Padra oli oikeassa, kun hän sanoi, että meidän olisi luultavasti törmätä vaikeuksiin niissä kaupungeissa itse. Molemmat ovat resort ja kalastus kaupungeissa, joissa väestö muutama sata sielua ja pieni suojien sisällä tai ulkona. On olemassa erinomainen johtavilla teillä siellä, joka tässä tapauksessa olisi haittaa meille. Niiden kalastusaluksia oli perheen veneitä, liian pieni meille kaikille. Meidän täytyy varastaa lautta, joka kulkee välillä Ploce ja Trpanje ja ottaa riskiä. Epäilin, että me koskaan päästä Wasp-luokan Laivasto partio alukset.
  
  
  Ei sillä, että Metkovich on niin iso ongelma. Se on suhteellisen suuri kaupunki -, maantie -, rautatie-asema ja tärkeä kaupallinen rakennus. Rakennettu paikka, jossa Neretva-Joen oksat pois osaksi hiekka-delta kaksitoista kanavaa, Metkovich on runsaasti raikasta vettä. Kuitenkin, se on lähellä mäntymetsät, valkoiset hiekkarannat ja sininen meri Dalmatian rannikolla. Se on vanha kaupunki, ja kaikki sulkeutuu klo 7: 30 pm. Radio Belgrad katoaa ilman keskiyöllä, kun ei ole enää valot kaupungin.
  
  
  Puute yöelämä sai meidät vaarallisen näkyvästi. Ohi ajavan auton, utelias poliisi, yksinäinen eksynyt jalankulkija, ja olemme havainneet. Meillä jäi varjoja ja kävelin kapeilla kaduilla. Jossain vaiheessa eksyimme ja päädyimme torille. Gradska vilecnica, kaupungintalo, on yksi Metkovic on muutamia nähtävyyksiä. Se kulkee läpi koko kirjo arkkitehtonisia tyylejä. Se on osittain Romaanisen, Gotiikan ja Myöhään Renessanssin kerrosta ja päälle, että voi parhaiten kuvata Itävalta-unkarin hylly. Ainoa, mikä puuttuu tässä on turkin ominaisuuksia, mutta muutaman korttelin päässä ohitimme moskeija on rakennettu vuonna 1566 aikana Sulttaani Suleiman.
  
  
  En halunnut pysähtyä hetkeksi ihailemaan kaikki tämä kauneus. En edes jättää ryhmän vierailla vanha, rakas ystävä, yhteyshenkilö, joka raportoi sotilaallinen Evan Karak pyynnöstä. Ei sillä, että minulla ei ollut houkutusta maksaa tämä käy, mutta olin kärjessä paljon ihmisiä, jotka sokeasti luottaa minuun saada heidät pois tästä sotkusta hengissä. Valitettavasti minulla ei ollut aavistustakaan mitä tehdä, kun saavuimme lentokentälle.
  
  
  Kiipesimme muurin yli toisella puolella kaupunkia. Kaikki Jugoslavian kaupungeissa näyttää olevan jonkinlainen seinä jääneet päiviä, jolloin sodat olivat paikallinen asia. Ylitimme venyttää suolta ja kapea kaistale Välimeren pensaikkoa, tai macchias, oliiveja, viikunoita, ja rosmariini. Vihdoin tulimme hautausmaalle, ja toisella puolella, Padra vakuutti minulle, että voisimme nähdä lentokoneita.
  
  
  Kirkko näytti jotain pois vanhan Dracula-elokuva. Se oli tumma, hylätty alue oli täynnä pilalla veistoksia ja kuolleita puita. Se oli nimeltään Kappeli Siunattu Ivan Luultavasti, Kappeli Siunattu Ivan Luultavasti. Se oli tarpeeksi, jotta rajat vanha hautausmaa antaa vanha Ivan hiipii . Hautakivet ovat vuodelta kauan sitten. Siellä oli vielä muutama jäljellä, hautakivet, että Bogumils, uskonnollinen lahko, joka on kehitetty vuoristossa Bosnia ja Hertsegovina Keskiajalla. Tietenkin, olet vaarassa sairastua jonkinlainen uskonnollinen lepra, koska puolet ajasta en tiennyt mitä oli itku kovempaa, tuuli tai naisten Jzan.
  
  
  Tulimme pitkä, tiivis ryhmä Macchias, jonka jälkeen emme voi nähdä kaukaisia, misty valot. Me puristetaan läpi aluskasvillisuutta, ja siellä oli lentokenttä, aivan kuten Padra oli luvannut.
  
  
  Pääsimme sora tie johtaa suoraan portille. Portti oli todella ole mitään muuta kuin reikä aidan ympäri kenttää, jossa laatikko toisella puolella ja hieman suurempi laatikko toisella. Vartija seisoi pienempi, ja joku oli dozing suurempi, joten kenttä oli enemmän kuin suojattu. Minulle se oli lentokenttä. Se koostui kahdesta 2,000 metrin risteävät kiitotiet kapea X-muoto. Lopussa yksi kiitotiet, portin puolella, oli kaksi-kerroksisen tornin päällä antenni ja tutka laitteita. Siellä oli kaksi hallien vieressä torni.
  
  
  Sieltä, missä seisoimme, se oli mahdotonta sanoa, mitä tapahtuu kentällä. Tunnistin IL-14s ja useita RT-33s lähellä hallit, mutta jäljellä olevat koneet olivat mitään muuta kuin epämääräinen musta muotoja pysäköity pitkin kehä aidan. Meidän ei tarvitse IL-14s ja RT-33s. Minun toiveita puristuksiin laitteita, että en voinut vielä tunnistaa, mikä tarkoitti, että minun piti mennä lähemmäksi katsomaan, mitä he olivat .
  
  
  Lempinimi...'
  
  
  Käännyin ympäri. Arvia tuli luokseni ja kosketti hellästi poskeani. "Nick, jos emme pääse Italiaan elossa..."'
  
  
  "Saamme siellä, Arvia," sanoin, sormet ristiin hiljaisuudessa. "Sillä ei ole väliä, jos teemme sitä tai ei," hän pouted naisellinen logiikkaa. — Haluan kertoa sinulle jotain. Ms Milano ja olen ajatellut pitkään ja hartaasti siitä tilanteesta ja päätti, että paras asia, mitä voimme tehdä, on...'
  
  
  'Saada alas! Se Padra yhtäkkiä sähisi. Me kaikki putosi maahan juuri ennen Skoda Jeep jyrisi ohi, alle metrin päässä. Jeeppi pysähtyi vieressä vartiomies, joka puhui lyhyesti kolme miestä autossa. Sitten Jeeppi alkoi uudelleen ja veti ylös torniin. Vartija isossa talossa ei edes liikkunut.
  
  
  Jännitystä näytti keskeyttää Arvia on ajatusketju. Hän nousi istumaan, vilkkuu, kun hän ahkerasti poistaa ruohonkorret hänen hiukset. Ennen kuin hän voisi saada takaisin, mitä hän halusi sanoa , Padra kysyi minulta, " Mitä nyt, Carter?"
  
  
  "Me hyökätä vartijoita ja mennä sisälle."
  
  
  "Olen innolla se. Mutta miten?'
  
  
  Luulin oikeasti hetken. Lopulta vastasin, " kommando hyökkäys kiertoteitä. Onko kellään pala juustoa?
  
  
  Isä ja kävelin hitaasti alas soraa polku ohi vartiomies laatikko, Prinssi vieressä meille. Sitten teimme liikkein takana kopissa. Vartija isossa talossa olisi huomannut meitä, mutta missä olemme nyt, voimme nähdä hänen huulensa liikkuvat tyytyväinen kuorsaus.
  
  
  Muutaman metrin päässä kopista, laitoin käteni Padra olkapäälle. Hän välittömästi pysäyttää, jotta voisin kuiskata hänelle, " minä menen ensin. Kun saan miehen pois sieltä, menet toiseen selliin.
  
  
  "Hän ei koskaan herätä hänen unelmia," Padra ennusti. "Ja sitten saamme lentokoneessa jonnekin?"
  
  
  "Ei mikä tahansa kone, pelkään. Meidän täytyy löytää yksi, joka voi majoittaa meidät kaikki, mutta ei niin iso, että me tarvitsemme koko joukkueen ohjaajat.
  
  
  — Olet hyvä lentäjä?"
  
  
  "Yhtä hyvä kuljettaja kuin sinä."
  
  
  En usko, että hän oli liian tyytyväinen, että vastaus. "Kerro minulle", hän sanoi hiljaa, " mitä teemme, jos ei ole sellaista konetta?"
  
  
  "Hesh," sanoin, " voimme vain toivoa."
  
  
  Me ryömi kohti vartiomies, kunnes olimme aivan hänen takanaan. Autoja ei ollut näkyvissä, ei liikenteen alalla. Nyökkäsin Pappi, ja hän nyökkäsi takaisin anna minun tietää, että hän oli tehnyt teon. Hän lähti kiväärinsä kanssa yksi miehistä. Se oli työtä äänetön veitsi tai äänetön koukku.
  
  
  Hieroin pala juustoa alle Prinssin nenä, pidetään se siellä tarpeeksi kauan, että hän ymmärtää, mitä olin tekemässä, ja sitten heitti sen poikki vartiotupa kiitotien toisella puolella aidan.
  
  
  Susi väistää juusto, aiemmin vartiomies.
  
  
  Mies tuli ulos katsomaan, mitä oli tekeillä, ja kävelin hänen taakseen. On aikoja, jolloin sinun täytyy mennä paljain jaloin, ja tämä oli yksi niistä hetkistä. Minulla on vähän hyötyä yllätys. Hyökkäys tuli, niin pian sen jälkeen, kun Prinssi on vihainen, retki, että vartija ei edes nostaa MIEKKAA, saati kohta se oikeaan suuntaan. Hän ei kuullut minua, kunnes se oli liian myöhäistä. Vartiomies kääntyi, ja näin ärtynyt uteliaisuus hänen kasvonsa muutos yllättynyt ymmärrystä. Sitten viipaloitu avaa hänen kurkkunsa minun palmu, ja hänen silmänsä rullattu takaisin niiden kannet. Raahasin hänet takaisin selliin ennen kuin hän ehti osua maahan. Olen riisuttu häntä hänen 64 A ja hänen M57, Jugoslavian versio venäläinen Tokarev M1933 kivääri. Otin myös hänen paksu villa sukat ja saappaat. Hän oli isompi jalat kuin minä, mutta olin iloinen, että. Minun jalat olivat hyvin turvoksissa ja kauhea kipu. Toisella puolella portin, Padra oli jo hoidettu nukkuva vartija. Hän oli selin minuun, ja olen huomannut, että hän teki salamannopean liikkeen oikealla kädellään. Sitten hän astui takaisin, ja minä näin, että vartija oli vielä paikallaan, vain hänen päänsä oli nyt hieman laski rintaansa, ja hänen rintansa oli läpimärkä verestä. Se Padra liittyi minuun, myös aseistettu. "Jätin hänet onnelliseksi", hän sanoi." Nyt hänellä on kaksi irvistävä suu. Oletko löytänyt vielä lähtenyt?"
  
  
  Ei vielä.
  
  
  Nyt voin nähdä koko kentän. Katsoin reunalla se, rukoillen, olimme onnekkaita. Kolme Hawks, toinen RT-33 ryhmä, raunioista C-47 rungon, toinen Il-14, ja pari Alouette III helikopterit olivat rivissä peräkkäin. Mitään sellaista.
  
  
  Tunsin turhautumista kasvaa rintaani. Viha on niin lähellä ja kuitenkin niin kaukana, ahdistusta tietäen, että minulla oli yllyttänyt viattomia ihmisiä kapinaan vain huomatakseen, että tie oli umpikujassa.
  
  
  Mutta sitten näin kaukaisin nurkassa lentokentälle, missä valo oli heikoin. Se oli tuttu lentokone muoto. Se tuntui mahdottomalta, mutta siellä se oli: Il-2, kaksimoottorinen kuljetuskone.
  
  
  "Hesh, saada kaikki täällä nopeasti."
  
  
  Se padra otti askeleen eteenpäin; hän tarkastaa, että tie oli selvä, sitten kääntyi koukku. Pensaiden toisella puolella tietä olivat alkaneet liikkua, ja ihmiset olivat tulossa ulos niistä, käynnissä niin nopeasti kuin he voisivat liittyä meihin.
  
  
  — Löysitkö laite?" Se Padra kysyi.
  
  
  "Ehkä", sanoin virnistäen. "Venäjän kopio DC-3". Ylitin alalla, ja kaikki seurasivat minua.
  
  
  Siellä oli paljon yllättynyt näyttää. Siellä oli vain muutamia ihmisiä kävely alalla, ja emme voi näyttää, että me olivat siellä laillisesti. Mutta ilmeisesti Jugoslavian armeija on sama kuin kaikki muut armeijat: et koskaan mennä sinne vapaaehtoisina, ja eivät häiritse ketään. Lisäksi, kirjava, että prikaati marssi kentälle oli jäänyt turvallisuus.
  
  
  Ohitimme Yastrebki, S-47 ja läpäissyt alla suuri IL-14. Juoksin edessä, ja ryhmä seuraa minua sekava linja. Mietin, miksi olin käynnissä, koska se oli lähes väistämätöntä, että Il-2 saattaa olla purettu, polttoaine loppuu, tai loppuu paristoja. He eivät tuota Il-2 lähes kaksikymmentä vuotta, ja se ei ole lentokelpoinen, se yksinkertaisesti voinut olla. Mutta minä pitää käynnissä. Se oli ainoa mahdollisuutemme. Kun pääsin Il-2 vedin oven auki ja työnsi kaikki sisällä.
  
  
  — Et ole tulossa?" Sophia kysyi, kun hän nousi.
  
  
  "Niin suoraan."
  
  
  "Se on kauheaa", hän valitti. "Se on kallellaan ja ei ole tuolia."
  
  
  "Tämä on rahtikone. Tuolit ovat poistettu.
  
  
  Kävelin ympäri, pudottamalla tyynyt edessä pyörät, yrittää muistaa, mitä tiesin Il-2. No, se oli pohjimmiltaan muutettu Dakota; 95-jalka siipien kärkiväli, 64-jalka pituus, ja 12,5 tonnin paino; joukko 1800 hevosvoiman moottorit, kuitenkin enintään 16 000 jalkaa, ja nopeus 140 solmua, kun astui sen hännän. Mutta tämä kone ei lennä, ei niin väsynyt valtio, ei hapettunut siivet ja paikkoja vuotaa hydraulinen linja.
  
  
  Mutta siellä oli ilmaa renkaissa, mikä oli hyvä merkki, luulin, kunnes muistin, että hollanti oli kerran pelasti toisen maailmansodan hävittäjä, jonka tyhjennys on polder, jonka renkaat olivat myös paineen alla.
  
  
  Juoksin takaisin ovelle ja kiipesi kyytiin. Ajattelin synkästi, että hyvällä tuurilla, emme voi vain saada koneet käyntiin. Jos he kääntyi ympäri, he voisivat ansaita rahaa. Ja jos he työskentelivät, että voisin jotenkin saada auto ilmaan niin kauan kuin ei ole yksi työntää ne toisioläpät liian monta kertaa, tai lensi liian monta kertaa liian paljon vauhtia tai liian pienillä kierroksilla.
  
  
  Menin ohjaamoon. IL-2 ei ole kolmipyörä laskuteline, joten se on kallellaan häntä. Sanoin pari hyvää tarkoittavia sanoja rohkaisua kaikille, vaikka minulla ei ollut paljon toivoa itselleni, ja sulki verhon takana. Kun käännyin ympäri, Padra oli istuu ohjaajan istuimella.
  
  
  "Odota, Hash. Minä nykäisi minun peukalo oikealle. "Hyvä on", hän sanoi, liikkuvat oikealla.
  
  
  — Se tarkoittaa, että olet lapioi hiilet tällä kertaa."
  
  
  Mökki oli kapea, ahdas kaappi, jossa on pienet ikkunat. Olen liukui osaksi ohjaajan istuimen ja muuttivat muutaman kytkimet. Kuten useimmat venäjän-tehty ilma-alusten, välineet on sijoitettu taaksepäin, joten jouduin tarkastelemaan paneelin oikealta vasemmalle. Mutta valot olivat loistavat kunnolla, ja nuolet piipahti, mikä osoittaa, että minulla oli riittävä jännite, polttoaine paine ja ilmanpaine. Kävin läpi toiminnan aloittamista, yanking toisioläpät, polttoaine venttiili, ja kaikki painikkeet ja vivut, missä he pitäisi olla DC-3, rukoilla epätoivoisesti, että se oli tarpeeksi tähän ruutuun.
  
  
  Yhtäkkiä, valonheitin paistoi rungon, sokaiseva minua, koska se murskasi tuulilasin läpi. Se oli kevyt tykki, voimakas valonheitin, jossa on kapea valokeila, että ohjaus tornista, jota käytetään tie-liikkeitä. Hän keskittyi meille ja pysyi siellä.
  
  
  "Siinä kaikki", sanoin Padre. "Meidät on huomattu."
  
  
  "Siunattu Arnir! Mitä nyt?'
  
  
  "Sano rukous," sanoin hänelle, painamalla start-painiketta. Vasen moottori alkoi ravistella, ja kun melu nousi korkea, tasainen kitistä, olen siirtynyt Verkkoon. Potkurin päällä, aloitin sen ja ohjata kaasulla . Liekit puhkesivat pakoputket, ja Padra värisytti.
  
  
  "Älä huoli", huusin yli din. 'Se on ok. Älä huoli, tämä Jeeppi tulossa meitä kohti.
  
  
  Skoda, täynnä sotilaita ja aseita, ampui poikki kentän suunnasta torni. Padra oli jo noussut ylös istuimeltaan ja tuijotti ikkunasta ulos, mikä teki siitä hieman vaikeampaa minulle kääntyä oikealle moottori. Työnsin hänet pois ja sanoi: "Ota aseita ja ottaa ihmisiä pitää ne erossa meistä." Tarvitsen muutaman minuutin lämmetä moottorit.
  
  
  Hän juoksi ulos läpi verhon sanomatta sanaakaan. Moottorit aivasti ja rätisi, joka oli yleistä, että autoja tuolloin. Niin pitkälle kuin tiesin, että nämä olivat normaalit äänet Shvetsov moottorit. Kevyt räpytteli osoittaa, että taka-ovi oli auki, ja kaksi muuta valot tuli ilmoittamaan, että luukut yläpuolella siivet olivat auki. En kuullut kaatua, mutta näin Jeep juonto väkivaltaisesti ja useita sotilaita laski ulos.
  
  
  Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin pysyä missä olin, ja odottaa, että moottorin lämmetä. Lämpötila oli noussut niin hitaasti, että aloin ihmetellä, jos me koskaan voi päästä vauhtiin.
  
  
  Kun Jugoslavia ryntäsi meitä kohti, jonka tarkoituksena minua, moottorit ja renkaat. Se Padra ja hänen miehensä taistelivat heidän kiväärit ja 64 A konepistooli, jota käytimme vartijat. Pari sotilasta yritti lähestyä, pysähtyi heidän etenemisensä, nousi ylös ja katseli ympärilleen, kuin jos he olivat unohtaneet jotain. Sitten ne taitetaan kahtia asfaltilla. Jeep ympyröity, polttamalla lakkaamatta. Toinen Jeeppi veti ylös halliin vahvistuksia. Se oli nyt tai ei koskaan ottaa pois.
  
  
  Käänsin läpät kaksikymmentä astetta, työnsi ohjaa eteenpäin, ja vapautetaan jarrut. Meillä alkoi liikkua. Me kääntyi lavalle. Vilkaisu tuulen ilmaisin kertoi minulle, että olimme menossa väärään suuntaan: minulla oli myötätuulessa ja meidän olisi pitänyt kääntyi ympäri, mutta en aikonut tehdä sitä. Minulla oli tarpeeksi ongelmia pitää tämä laatikko pystyssä, koska se tuntui olevan paha tapa vetää oikealle. Sitten muistin, että he olivat venäläisiä moottoreita, ei Pratt ja Whitney, ja että he olivat kääntämällä vastakkaisiin suuntiin.
  
  
  Maahan nopeus nousi sataan, sitten sata ja viisitoista. Välineitä tuli elämään; anturit näytti normaalilta. Taas kone oli vedetty oikealle, ja taas olin rullauksen kanssa hännän peräsin. Kiitotien päässä häämötti mahdottoman lähellä. Palasin paine. Kone oli valmis, mutta silti päässyt ylös. Jumala, näyttää siltä, meidän täytyy mennä Italiaan, ei lennä.
  
  
  Toinen Jeeppi oli tulossa suoraan meitä kohti. Hänen kuljettaja, ilmeisesti oli joku hullu, joka halusi nokkakolari. Kaksi miestä suoristettu mielettömästi takaapäin, ampua heidän aseet klo moottorit. Nenä IL-2 oli jo ylös, niin voisin katsoa, mitä oli tapahtumassa, mutta samaan aikaan olla parempi kohde. Moottorit karjui ja valkoinen liekit laukaus ulos pakoputket.
  
  
  Jeeppi alkoi pulaan, kun kuljettaja yritti välttää meille viimeinen yritys. Hän ampui kone, ja tunsin koneen värinä, mutta se oli liian myöhäistä mennä ulos ja tarkistaa, mitä oli tapahtunut. Vedin vipu takaisin ja horisontti katosi. Me olimme vapaita.
  
  
  Pidin painamalla vasemmalle siirrä oikealle, ja me lensi yli kentän lopussa enintään sata metriä maanpinnan yläpuolella. Minun nousu oli jyrkkä, erittäin vino kulma lähes kilometri. Sitten tasoittaa se ulos ja kääntyi vasemmalle. Kun olin lentävät kulmassa, voisin nähdä toiminta kiitotiellä. Jonnekin, missä olen rikki ilmaiseksi, tulipalo raivosi. Jeep on rullattu yli ja syttyi tuleen.
  
  
  Kiipesin 35000 jalat, asettaa länsi-lounaaseen tietysti seurata jäähdytys, ja tasoittaa pois koneesta. Se tuntui olevan mukava matkanopeus noin sata solmua, ja ei väliä kuinka paljon halusin päästä pois Jugoslavian ilmatilassa, olen edelleen halusi päästä eroon jatkaa lentokoneita. Voisin kiivetä hieman korkeampi, mutta silti ei ole tarpeeksi välttää rannikon ilmatorjunta-aseet ja SA-2-akkuja. Lisäksi, ihmiset taas ovat jo tarpeeksi kylmä kaikki ne ikkunaluukut auki. Jos minä kiivetä korkeammalle, minä vain tehdä se huonompi heille.
  
  
  Katsoin ulos ikkunasta, yrittää saada minun laakerit, mutta en voinut nähdä mitään. Kuitenkin, yleisesti ottaen, minun suunta oli oikea, ja muuten se ei ole oikeastaan väliä. Ennemmin tai myöhemmin me olisi päässeet Adrianmeren rannikolla, ja sitten Italia.
  
  
  
  Luku 12
  
  
  
  
  Verhot lepattivat niin rajusti, että en huomannut, Padra tulla mökille uudelleen. En nähnyt häntä, kunnes hän sai alas copilotin istuin. Siellä hän katseli hiljaisuudessa kuin pakokaasut oikealta moottori räjähti. Hetken kuluttua hän kääntyi minuun. ja hän sanoi kuristettu ääni: "en ole koskaan lentänyt."
  
  
  "Älä huoli, Hesh. Joskus haluamme tehdä jotain ensimmäistä kertaa.
  
  
  — Minne olemme menossa Italiassa?
  
  
  — En tiedä, me lennetään lähimpään kiitorata. Ehkä Pescara tai ylempänä rannikolla, lähellä Bari. Tärkeintä on nyt, että emme kadota ilmatilan Jugoslavian. Niin pian kuin me pääsemme Palagruga Saaret, saamme heiltä pois.
  
  
  "Peli on voitti." Hän antaa ilmaisun livahtaa läpi hänen suuhunsa. 'Kuulostaa hyvältä. Kuinka kauan kestää tehdä tämä?
  
  
  "Neljäkymmentä, neljäkymmentäviisi minuuttia. Kaksi kertaa niin paljon jo ennen Italian rannikolla. Että on, jos meillä ei ole uusia ongelmia.
  
  
  "Se ei tapahdu", hän sanoi luottavaisesti. "Meillä on jäljellä meidän vihollisia takana."
  
  
  "Ainakaan Metkovich on. Ja epäilen, että he yrittävät siepata meidät maahan, jossa ei voi olla liian monia todistajia hyökkäys. Mutta kun olemme meren yllä, olemme helppo saalis mitä ne lähettää päässä Castel Stafilich.
  
  
  "Mitkä ovat mahdollisuudet, jos he tekevät?"
  
  
  Kerroin hänelle totuuden. "Suunnilleen sama kuin Aptos on."
  
  
  "Ahh", hän sanoi pehmeästi. Tauon jälkeen hän kysyi: "miksi emme lentää pienempi välttää niiden tutka?"
  
  
  "Moderni tutka voi havaita ilma-alus on lähes nolla metriä", selitin hänelle. — Vähän järkeä on kertoa heille, mitä meidän lennon reitti on: lyhin tie ulos maasta. En halua mennä enää pienempi, jos he hyökkäys ja minulla on liikkumavaraa, tai jos jotain menee pieleen, ja minun täytyy yrittää suunnitella. Ja koska ihmiset, en halua mennä mitään korkeampaa."
  
  
  Hän nyökkäsi ymmärryksen. "Se on kylmä takaisin, ja jotkut ihmiset pelkäävät kuolemaa hapen puutteesta."
  
  
  "Se ei ole aivan keskellä kesää täällä," I murisi. — Mene takaisin ja kerro heille, että he eivät kuole. Ja kerro ne hengittää läpi kädet, jos tuuli on liian voimakas edessä.
  
  
  Tarkistin anturit uudelleen, mutta kaikki oli kunnossa. RPM pysyi samana, öljyn paine ja lämpötila oli vielä oikealla puolella punainen viiva. Moottorit silti kuulosti siltä, että he olivat käynnissä normaali lento.
  
  
  Katsoin alas kuin rantaviiva muuttui string valot, dim valot jotkut seaside kaupungeissa ja kalastajakyliä. Valtava harmaa lakeus Dinaarien Alpit oli nyt takanani ja edessäni makasi suuri, sileä dyynit tylsää vettä, Adrianmeren autiomaassa. Se oli pirun märkää siellä, mutta täällä se näytti kuin hiekka-aavikko. Vanha kone jatkoi pauhu, ja minä melkein alkoi uskoa, että me olemme onnistuneet.
  
  
  Sitten kuulin jonkun kikattavat. Minä käännyin katsomaan, Sofia ja Arvia purista ohjaamoon. Susi oli Sofian kanssa, ja hän näytti niin onneton kuin eläin voi olla."
  
  
  "Kymmenen tai viisitoista minuuttia, me kaikki voi hengittää paljon helpompaa."
  
  
  Naisten naurahti ja jostled windows katsomaan ulos. Katsoin Sophia ja muistaa, ylimielinen, halveksiva nainen olin ensin tavannut, ja kaikki voisin tehdä, oli kääntyä ympäri ja ravista pääni. Hän mieluummin kuolee kuin myöntää, että siellä oli jotain pehmeää ja naisellinen hänestä. Silti se oli selvästi läsnä hänen piilossa muodossa.
  
  
  Ohjaamon yhtäkkiä alkoi täristä rajusti, ikään kuin valtava käsi oli tarttui koneen ja ravisti sitä niin hyvin. Flash-hopea välähti ikkunan ohi Sofia oli huomauttanut, ja lensi, polttava meille kova puuska ilmaa.
  
  
  Olen kamppaillut ohjauspyörä ja polkimet oikea mahdollinen luisto, sitten katsoin ulos ikkunasta uudelleen. En todellakaan tarvitse: tiesin, mitä se oli, ja tiesin myös, mitä muut hopea salama oli korkealla yläpuolellamme.
  
  
  "Sofia, Arvia, mennä takaisin muut. Nopeasti. Kerro heille kaikki ryömiä takaisin niin paljon kuin mahdollista, hiipivä alhainen ja pitää päänsä alas.
  
  
  He tekivät sen, mitä sanoin. Katsoin Padre. Hän piti soihdut hän oli löytänyt koneessa käsissään kuin huolissaan paheksua kasvoi hänen otsaansa. "Ongelmia?", hän sanoi, luovuttamalla minulle muutamia raketteja.
  
  
  "Tule", sanoin synkästi. "Joukko mig-hävittäjiä".
  
  
  Mig-21-F:, olla tarkka. Fishbed Mach 2.2 Atolli ilmasta-ilmaan ohjuksia alle sen siivet. Parasta on, että Jugoslavia oli tarjota. Kaksi heistä ovat vastaan kaksikymmentä-vuotias, aseeton potkuri kone.
  
  
  'Mitä meidän pitäisi tehdä? Eikö meidän pitäisi mennä pienempi?
  
  
  "Korkea tai matala, se ei ole väliä. Mutta kun he saavat lähellä, Hash, valoa niin paljon raketteja kuin voit ja heittää ne ulos ikkunasta.
  
  
  'En ymmärrä.'
  
  
  — Minulla ei ole aikaa selittää. Täällä he tulevat.'
  
  
  Lentokoneita lensi laaja, sukellus kaari, joka olisi pitänyt ylittää hännän. Ulvonta, he lensivät, niiden siipi vinkkejä, lähes koskettaa fantastinen muodostumista.
  
  
  "Nyt, Hash," soitin. "Heittää pois ohjukset."
  
  
  Olen myös sytytti raketit niin nopeasti kuin pystyin ja heitti heidät ulos ikkunasta. Otan mieluummin Veri pistooli, joka nostaisi majakat pois koneesta. Mutta minulla ei olisi ollut aikaa ladata ja siirtää sen Padre, ja Migit olivat jo liian lähellä.
  
  
  Takana, neljä pieniä räjähdyksiä puhkesivat Mig ' siivet. Kuten odotettua, he ampuivat meitä niiden Atollien. Rockets on nopeampi, isompi ja tarkempi kuin aseet. Atollien tuli meille kuin Mig-hävittäjiä lähti katsella hämmästyttävä ilotulitus ulottumattomissa. Alla meille, rockets purskahti valkoinen-kuuma liekit, polttava meidän siivet ja vatsa. Ohjukset välähti lähemmäksi, sitten yksi kerrallaan sukelsi alas, pois koneesta, seuraavat kuuluvat raketti majakkaa.
  
  
  'Mitä... mitä tapahtuu? Padra huohotti, hänen suu roikkuu auki.
  
  
  "Atollien ovat houkutelleet lämpöä, ja polttava raketit tuottavat enemmän lämpöä kuin pakokaasujen meidän vanhoja moottoreita." Selitin sen hänelle. "Joskus on vähän vanhentunut on etu."
  
  
  Raketteja ammuttiin kaukana meille ns tavoitteiden suuntaan Adrianmeren. He katosivat pinnan alle, ja hetkeä myöhemmin meri räjähti pallot oranssi liekki ja hurina valkoinen vaahto.
  
  
  "Ha," Padra huudahti. 'Me teimme sen. Me vedetään pois niiden hampaat."
  
  
  "Niin sinä luulet", sanoin jyrkästi. "Mig-hävittäjiä on enemmän hampaat, ja he ovat jo tulossa takaisin ensi purra."
  
  
  Kaksi Jugoslavia oli vain kaksi hopea pisteitä takanamme, ja he olivat nopeasti lähestymässä. Pyyhin minun hihassa koko minun otsa pyyhkiä pois hikeä, yrittää ajatella. Olen helpottunut takaisin kaasuläpän ja aloimme laskeutua laaja, jyrkkä liukumäki. Käteni olivat märät hiestä välineitä. Kolme tuhatta metriä ja pienempi.
  
  
  "Sitten olemme menettämässä heille," Padra huudahti.
  
  
  Hänen naiivi helpotti jännitystä ja sai minut nauramaan. "Kytkettynä vuohi on entistä parempi mahdollisuus vastaan Prinssi, Hesh. Mutta jos meidän täytyy sukeltaa, en halua pudota liian pitkälle. Ja ehkä, vain ehkä, en voi pitää ne pois tarpeeksi kauan, kunnes ylitämme rajan.
  
  
  "Ja jos emme päästä Italian ilmatilassa?"
  
  
  "Ehkä Migit ei seuraa meitä."
  
  
  Korkeusmittari lue 2500 jalkaa, sitten vuoden 2000, ja olen edelleen laskeutua. Toivoin, että jos Mig-hävittäjiä hyökkäsi, he tekisivät sen nyt. Jos he tekivät, voisin ottaa ne kanssamme.
  
  
  Mutta taistelijoita jäi taakse, kuin jos mitoitus meidät. — Mitä he tekevät?" Se Padra kysyi hermostuneesti. — Miksi he eivät tule?"
  
  
  "He tekevät sen pian riitä. Ehkä he piirtää paljon nähdä, kuka tulee ensin.
  
  
  Vasen Mig meni pois toiminnasta lenkille, uudelleen klassinen tyyli. Hitaasti mutta varmasti, se oli siirtymässä meille, laskevassa kulmassa perässä. Jyrkkä käänne, käännyin 180 astetta, mikä hidastaa niin paljon, että minun nopeusmittari leijui yläpuolella kriittinen kierroksilla. Tämä aiheutti Mig lentäjä sukeltaa hieman jyrkempi. Mutta Mig-21 on ketterä ilma, ja me olimme koskaan poissa näkyvistä hetkeksi. Hän siirtyi lähemmäksi tietyn suora osuma.
  
  
  "Konekiväärit. . Se Padra alkoi.
  
  
  "Ase, Hesh," I korjattu häntä. "Tämä vanha rinnassa, muutaman lähellä kantaman hyökkäyksiä ovat tarpeeksi täysin repiä meidät kappaleiksi."
  
  
  Johtaa pommituksen jälkeen. Rungon oli lävistetty seulan, ja siivet olivat täynnä nyrkki-kokoinen reikiä. Sokaiseva välähdys valaisi mökin. Jäinen tuuli ulvoi kautta särkyneet tuulilasi, ja paksu musta savu alkoi pilvi pois kojelautaan. IL-2 nykäisi voimakkaasti.
  
  
  "Tehdä jotain," Padra huusi minulle. — Sitten ei ole mitään et voi tehdä?"
  
  
  Olen tarttui vivut, rukoilee, että he olivat vielä töissä ja että he vielä työskentelivät toinen toisen. Vain yksi toinen...
  
  
  "Kyllä," huusin takaisin. 'Nyt!'
  
  
  Painoin alas siiveke vipu ja jenkki tiller syliini, vapauttaen kaikki kaasu. Alus tärisi luun, yrittää saada ylös jälleen yhtäkkiä nykiminen häntäänsä mahdottomaan asentoon.
  
  
  MiG aikoi lentää meille, ja palaa sitten ympyrä, mutta laitoin koneen päälle sen kehityskaari. Siellä oli korvia huumaava ulvonta, kun lentäjä yritti tehdä jyrkkä kiivetä välttää törmääminen meille, kaataa yllätys ja ampui liekit meidän kasvot. Kuutamo paistoi hopeanhohtoinen siivet, koska miehistö kamppaili ohjata kone. Mutta koska sen nopeus ja korkeus — olimme nyt 1500 metriä - heillä ei enää ollut korkeutta ja tilaa tehdä niin.
  
  
  Taistelu oli lyhyt. Moderni hävittäjä lähetettiin vastaan ränsistynyt kaivos -, ja modernit aseet osoittautuivat tehottomiksi. Hän jäädytti, pysty saada korkeutta, kuin meri nousi ottamaan hänet. Kupu lensi takaisin, ja kypäräpäinen luvut kuumeisesti purskahti. Kone sitten kaatui osaksi Adrianmeren.
  
  
  Kärki siipi osui aalto ja hän pyörähti ympäri ilmassa, kunnes toinen aalto sai hänet kiinni ja hän selattava ylösalaisin alas ontto aalto. Siellä se makasi vatsa ylöspäin, kuin kuollut lokki sen siivet levällään. Hitaasti, se alkoi upota.
  
  
  Meillä oli omat ongelmamme kamppailemaan, mutta se ei voinut päätellä, Padra on innostunut huutaa. "Me ammutaan ne alas! Hei, Carter. Mikä vitsi.'
  
  
  "Tietenkin tämä on vitsi," minä tuhahti katkerasti, vielä keinuvat sammutin. "Ja tietenkin sinun tietää, kuka on viimeksi nauraa?"
  
  
  Mökki oli märkä sotku, kun yritin tason kone ja laittaa ulos tulipalon. Koko kone oli täynnä reikiä, ja oikea moottori oli nykiminen surkeasti, spewing öljyinen savu. Liekit nuolivat klo ilmanottoaukot ja hiiltynyt siipi, tai mitä siitä oli jäljellä. Olen miettinyt, grimly, miten monet matkustajat olivat kuolleet tai loukkaantuneet.
  
  
  "Padra, tule takaisin ja nähdä, miten meidän ihmiset tekevät," huusin yli myrskyisät kuolee moottori. Olen työskennellyt kuumeisesti moottorin sammuttimet, ojentaen tulipalo oikea moottori vaahdolla. Se padra nousi ylös tuoliltaan ja tarttui verho. 'Mutta . . me voimme tehdä sen nyt?
  
  
  "Emme voi mennä kanssa sama moottori," sanoin hätäisesti. "Jos en voi laittaa ulos tulipalon . Mutta siellä on vielä, että toinen Hetki.
  
  
  'Emmekö me voisi...?
  
  
  "Ei, tämä vitsi toimii vain kerran. Lisäksi, meillä ei ole enää voimaa tehdä niin. Pidä kiirettä!'
  
  
  En halunnut häntä ohjaamon vieressä minua, kun loppu tuli. Siksi ne käyttävät siteitä teloitusten. Toinen Hetki oli jo paikoillaan, ja hän ei haitannut hänen peli, kuin muut. Herkeämättömällä tarkkuudella, se tavoittaa meidät. Ja kumpikaan meistä ei olisi sanoa sen taas.
  
  
  En tasaantunut epäonnistui, moottori hieman luisto ylläpitää nopeutta, samalla leikkaus peräsin jäänteitä tasapainottamaan epätasainen veto vasemman moottorin. MiG kääntyi hyökkäys.
  
  
  "Katso", Padra huudahti. Vasta silloin huomasin että hän ei ollut noudattanut käskyjäni. Hän oli edelleen vieressäni. "Katso, siellä on enemmän tulla."
  
  
  Hän huomautti kautta särkyneet tuulilasi. Hän oli oikeassa: siellä oli kuusi enemmän hävittäjiä lentävät kohti meitä. Hetken pelko puristi kurkkuani, ja sitten tajusin, että se ei ollut Vilkkuu. Se oli puoli laivue G-91Y Fiat-hävittäjiä vihreä-valkoinen-punainen rintanappi Italian ilmavoimien.
  
  
  "Voi Luoja", minä sanoin. "Olemme ulkomailla."
  
  
  — Tulee toinen kone vielä hyökkäsivät?" Hänellä on vielä aikaa.
  
  
  'En tiedä.'
  
  
  Pidin hengenvetoon, ihmettelet, kuten Padra, jos MiG olisi täydellinen sen hyökkäys ja riski kansainvälinen tapahtuma. MiG voisi lentää kehän vanhempi ja kevyempi G-91Y. En ymmärtänyt, miksi G-91s eikä F-104s oli lentänyt täällä. He voisivat käynnistää ruoho kiitoteiden lähellä.
  
  
  Italian kone lähestyi, hämärtää horisontissa. Hetken epäröin. Sitten se yhtäkkiä ampui ylös ja katosi kaukaisuuteen.
  
  
  "Hän on tulossa takaisin, Carter," että Padra sanoi nyyhkyttää kuristi. "Hän on tulossa takaisin. Tarkoittaako se...
  
  
  "Kyllä," sanoin virnistäen. Käännyin kulkuvalot, levysoitin, kääntyi radiossa.
  
  
  "Kyllä," sanoin hänelle. "Se on peli voitettu."
  
  
  
  Luku 13
  
  
  
  
  Pescara on kaunis seaside resort suulla Folha. Teollisuutta on vain vähän täällä, mutta vielä tärkeämpää, siellä on runsaasti hiekkarantoja, lämmin vesi ja kuuma aurinko. Valitettavasti en voinut nähdä paljon paitsi minun hotellihuoneessa.
  
  
  Jäin Pensione Hotel Cristallo vieressä ranta, jossa lempeä tuuli ja lempeä liplatusta aaltoja auttoi minua toipumaan vammoista. Haukka antoi minulle kahden viikon sairaslomaa samalla AH: n kustannuksella.
  
  
  Escort lasku oli melko mielenkiinnoton kun meidän ylitys, ja sen jälkeen tavallista NATON touhu ja vilske, ratkaisu meni sujuvasti. Miehemme Roomassa tuli saada taitettu pala paperia, että otin Prinssi, ja myöhemmin hän kertoi minulle, että viesti oli, että Albania oli valmistella vallankaappaus Jugoslavian avulla joitakin Jugoslavian vastarintaliikkeen taistelijoita. Heidän johtajansa, tietty Milano, oli kuollut. Fantasia.
  
  
  Olen vaarantanut elämäni ja raajan saada juuri tämä viesti Aptos. Tämä oli yksi kaikkein ironista tulokset tehtäväni. Mutta sitten muistin, että minulla oli nappasi säiliön ja koneen alta Jugoslavia ' nenään ja johti jotkut kyläläiset läpi heidän armeijan ja ilmavoimien.
  
  
  Italian hallitus hoiti asukkaat Jzan; hän taattu turvapaikka-ja lupasi työpaikkoja. Sofia, Padra, ja viimeinen kaksi miestä niiden ryhmä oli aikeissa palata Jugoslavian jatkamaan taistelua itsenäisyyden, mutta nyt hän oli luonani hotellissa. Ovimies tehnyt varsin meteli Prinssi, mutta Padra oli peloissaan häntä jopa enemmän kuin Prinssi, ja lopulta ovimies sovittu.
  
  
  Susi oli nyt Padra, koska sillä hetkellä hän ei tarvitse mitään, mutta lemmikki.
  
  
  Se Padra ja Prinssi seisoivat ulkopuolella käytävällä, vartioivat oveani jos utelias yritti häiritä minua. Makasin alasti leveä sänky. Arvia oli makaa vieressä minua, hyväilee minua hänen kiinteät rinnat.
  
  
  Toisella puolella, Sofia muutti sensuously, nakertajalla minun korvannipukka.
  
  
  Tätä oli jatkunut jo neljä päivää, aistillisesti, villisti, ja rennosti, keskeyttää ainoastaan aamiaista söimme huoneessamme. Tytöt näyttivät tajuavan, että olin tarpeeksi niitä jakaa.
  
  
  He sopivat yhdessä aikana junamatkan. Ja voisin kuvitella, että pahin muoto sairauslomaa.
  
  
  Lopussa
  
  
  
  
  Sisällysluettelo
  Luku 2
  
  
  Luku 3
  
  
  Luku 4
  
  
  Luku 5
  
  
  Luku 6
  
  
  Luku 7
  
  
  Luku 8
  
  
  Luku 9
  
  
  Luku 10
  
  
  Luku 11
  
  
  Luku 12
  
  
  Luku 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Meidän agentti Roomassa puuttuu.
  
  
  käännetty Lev Shklovsky muistoksi hänen kadonnut poikansa Anton
  
  
  Alkuperäinen nimi: Agent vermist Roomassa
  
  
  
  
  
  Ensimmäinen luku
  
  
  AH on useita suites Manhattanin hotelli, jonka nimeä en sano. Tarkistin siellä kahden viikon R&S (virkistys-ja recovery) at AX Ranch Virginia metsästysmaille lähellä Washington, DC.
  
  
  Tämä organisaatio on useita omia aineita keskuudessa työntekijää, ja se antaa minulle kodikas tunnelma . Se täyttää myös Hawke ' s security herkkyys; Hawke, harmaa, anonyymi ja ironista AX-johtoon. Se on vain niin helppoa hänelle lähettää minut pois joitakin wharf pub täynnä roistoja, mutta kun palaan yhdysvaltoihin sen jälkeen, kun vaarallinen tehtävä, hän katsoo minua kuin olisin kapinallinen lapsi.
  
  
  Minulla oli vielä kaksi kuukautta palkatonta lomaa jäljellä, ja tämä oli hyvä paikka aloittaa. My suite oli valtava makuuhuone, jossa super kylpyamme ja olohuone, jossa on täysin varustettu baari. Se oli huone palvelun keittiö ja kokki teki luulet olivat Napoleon III Pariisi, ei synkkä New Yorkissa. Ja palvelu oli huomaamatonta ja tehokasta. Minulla oli myös paljon palkka säästöjä kertynyt minun pankki-tilille.
  
  
  Otin puhelimen vieressä sängyssä ja antoi vaihde Tiggy on useita.
  
  
  Tiggy on Tabitha Inchbold. Viisi-jalka-pitkä, täydellisesti rakennettu englantilainen aatelisnainen (hänen isänsä oli earl), jotka olivat kaupankäynnin kohteena oikeudet paikallisen aateliston työtä sihteerinä pr-yrityksen Madison Avenue.
  
  
  "Tämä on Nick Carter, mitä kylvää."
  
  
  "Vau". Hänen äänensä oli sekoitus Cockney ja Australian. 'Oletko täällä? Kaupungin?'Tiggy voisi pakata paljon merkitystä muutamia lyhyitä sanoja.
  
  
  Se kesti vain muutaman minuutin vilkas chatter — Tiggy on keskustelu oli täynnä verhottuja viittauksia viimeinen ikimuistoinen ilta yhdessä-järjestää kokous juomia ja illallista yhdessä.
  
  
  Se oli puoli kolmen aikaan. Otin pitkän kylvyn ja viimeistelty jäinen suihku virkistää itseäni ja tulla takaisin elämään. Kylpyhuone oli kokovartalopeili, ja olin onnellinen siitä, mitä olen nähnyt. Olin taas hyvin. Lihoin takaisin, lihakset eivät toimi kunnolla, ja siellä oli ei arvet vasemmalle kilpailevan ystäväni yrittää leikata tyhjennän vatsani ja käyttää niitä kuin hirttosilmukka, ripustaa minua. Vain heikko hopea-valkoinen viiva osoitti, missä hänen veitsenterävä kukri veitsi oli aloittanut työnsä.
  
  
  En lathered ylös kasvoni ja ajeltu sileä ja puhdas ennen kuin pistävä partavettä. Takaisin makuuhuoneeseen ja pukeuduin laiskasti.
  
  
  Olen livahtanut minun takki. Tehdä tilaa minun vaatteet Wilhelmina on luger, täytin vasemmalla sisätasku, jossa nahka kukkaro. Vilkaisin makuuhuoneeseen peili ja ei löydä sitä kaikki epätyydyttävä. Minä suoristaa minun tie, ja oli valmis lähtemään baariin, että Tiggy ja olin valinnut lähtökohdaksi.
  
  
  Juuri kun laitoin käteni doorknob, puhelin soi kimakasti.
  
  
  "Paska", sanoin ääneen, mutta menin takaisin ja noutaa puhelimeen, joka tapauksessa.
  
  
  Laitoin puhelimen korvalleni ja kuuli mitä kuulostaa karnevaali nauha, vain toisinpäin. Painoin punaista painiketta puhelin converter, tavallinen laitteet meidän organisaatio on hotellihuoneita, ja kesken lauseen kuulin tutun äänen. "...ja tiedän, että olet lomalla, mutta surkea talousarvion minun täytyy työskennellä tarkoittaa, minulla ei ole ihmisiä kuten sinä vielä. Ei ole väliä kuinka heikko olet, olet ainoa käytettävissä agentti.
  
  
  Se oli Haukka. Hän oli toinen pää punainen puhelin, puhu minulle hänen toimisto Washingtonissa.
  
  
  "Kaipasin alussa, Päällikkö," minä sanoin, kutsua kaikki minun kärsivällisyyttä. "Voitko kertoa minulle jälleen mitä tapahtui... ""Rooma", hän tokaisi, sulkien minut jopa enemmän. "Jotain haiseva löytyi Tiber. Se on jotain-Clem Anderson, ja kuollut kuin helvetti. Clem Anderson oli huono tietolähde Italiassa. Hän ei koskaan todella osa organisaatiomme, mutta hän auttoi meitä aika ajoin, joka tarjoaa meille tietoa, että isot pojat CIA ja Interpol ehkä ole huomannut.
  
  
  Hawke, johtaja top-secret, pienin ja tappavin jako Amerikan global intelligence service, jatkoi: "Hän lähetti meille kasan epämääräisiä ehdotuksia noin paskaa elokuvaa he olivat menossa tekemään. Tällainen elokuva, jossa vakoilusta ja vastavakoilu ovat esitetty lumoava asia. Mutta tiedät siitä kaiken.
  
  
  Yksi päivä, huolimaton hetki, sanoin Hawke, että en todellakaan halunnut elokuva olin nähnyt. Siitä päivästä lähtien, hän jätti jälkensä minuun, hänen lapsellinen ja jääräpäinen sisältöä. Olin elokuvan fani. Yksi niistä on hitaasti hajoavia, ylitsepääsemättömiä väärinkäsityksiä minun henkilökohtainen (haha) elämää.
  
  
  "Luulin ensin, että se oli vain yksi elokuva huijaus kannattaa välillä kymmenen ja kaksikymmentä miljoonaa," Hawke jatkoi. "Mutta Hän jatkoi sanomalla, että kaikki menee paljon syvemmälle. En anna hänen tutkia sitä, koska hän oli hyvä ihminen, erittäin avulias meidän verkkoon. En maksa paljon huomiota se, mutta nyt Hän on kuollut. Joten ehkä Hän oli oppinut jotain tärkeää. Olet varannut yksi Alitalian lennolla klo 20: 15 alkaen JFK. Sinulla on tunnin saalis helikopteri, joka vie sinut Manhattanilta lentokentälle.
  
  
  "Mutta, sir", sanoin, katsellen pullea ja mehukas Tiggy katoavat sumuun.
  
  
  "Se ei vie yli tunnin lukea tietoja levyn," hän sanoi rauhoittavasti. — Se on tulossa hotellin teleksi juuri nyt. Löydät koodin postilaatikkoon vastaanotossa. Kaikki mitä tarvitset on tässä kirjekuoressa. Rahaa kulut, ID-kortit, kaksi passia. En pidättele sinua pidempään. Voin jo nähdä silmäsi syttyä ajatus hauskaa italialainen makea elämä. Mutta muista: tämä on työtä, ei kävellä." Mainitsin jotain ylimääräistä päivä New Yorkissa, että minun tarvitsi, mutta Hawke oli jo ripustaa. Se oli peli olen pelannut, ja Hawk tehty säännöt.
  
  
  Soitin call center ja pyysi heitä tuomaan teleksi odotin, yhdessä kaikki minun postilaatikkoon. Sitten soitin baariin ja jätti viestin Lady Inchbold sanoa, että olen pahoillani kutsua pois enemmän kiireellisiä asioita. Kun juoksupoika saapui teleksi-ja paksu ruskea kirjekuori, ojensin hänelle kaksi kahdenkymmenen dollarin laskut. Viisi dollaria oli Lunta, ja loput oli kukkia, jotka Tiggy tarvitaan tuottamaan. Sain vaikutelman, että heillä olisi niin paljon lohtua kuin tehtävän olin yhtäkkiä oli antanut minulle.
  
  
  Kuusi-jalka-pitkä telex-viesti, avattuna kuin valtava pala wc-paperia, näytti ensi silmäyksellä ole mitään muuta kuin tylsä kertomus tulevaisuuden Chicago soija kaupan. Kuitenkin, kun luin sen läpi polarisoitu kirkas muovilevy, jonka koodi on numero neljä kirjekuori, se paljasti sen tärkeää sisältöä. Täydellisen raportin Clem Andersonin toimet ja epäilyjä, minun taustatarina kansi tähän tehtävään, ja toinen kansi tarvittaessa. Osoitteet kaksi yhteyttä taloa Roomassa, ja jotkut hätäisesti kerätty tietoa nimet mainitaan Andersonin raportteja.
  
  
  Luin sen nopeasti ja huolellisesti, purkautuisi paperille rivi riviltä ja täyte se standardi silppuri kone meidän asunto. Mitä enemmän luen, sitä vakuuttuneempi olin, että Haukka oli lähettää minulle jonkinlainen haamu metsästää. Hän oli heti alussa. Nämä olivat huhut ja juorut, jotka näyttivät enemmän merkitystä elokuvan kaupalliset kuin AX tutkimuksessa. Muutama kova tosiasioita, ja loput ei ole mitään muuta kuin kuplia. Lorenzo, Conti, italialainen tuottaja laaja-näytön productions täynnä seksiä ja verta, joka on ollut mukana lähes jokainen klassinen tuotanto "Odyssey" ja "Lamb of Mary," oli valmistelemassa uutta eeppinen nimeltään" Maailman Loppu." Elokuvan kansainvälinen miehitys siitä, mitä olisi tapahtunut aikana Kolmannen Maailman Sota.
  
  
  Helvetti, jokainen, joka on koskaan lukenut sanomalehteä tiesi, että. Paitsi ehkä Hawke, joka oli vaikea katsella ulkomaisia uutisia, sitten nauttia sarjakuvia jonkin aikaa, ja sitten heitti paperin pois.
  
  
  Conti oli epäluotettava ja ketterä kaveri. Jopa hänen menestynein elokuvia, sijoittajat olivat jäljellä vain murto-osa voitosta, kun taas Lorenzo, toisaalta, otti voitot säilyttää hänen palazzo Roomassa, hänen villa Capri, hänen linna etelä-Ranskassa ja suuri määrä rakastajattaria, täytetyt eläimet, palvelijoita ja kaikenlaisia ripustimet-on. Mutta se oli tuskin luottamuksellisia uutisia. Muita kunnioitetaan tuottajien Lontoosta tai Hollywood jälkeen sama ahne kuvio.
  
  
  Clem Anderson teki alaviite noin selittämätön murha nuori Itävaltalainen tähtönen. Murha, että Conti tuntui olla hänen omatuntonsa, varsinkin kun hän kärsi hermoromahduksen pian sen jälkeen, kun hänen kuolemaansa ja lopettaa kaksi kuukautta lepoa kotona ja klinikalla. Mutta se oli myös normaali. Tähdet ovat vaihdettavissa kuin salaisia agentteja. Ja erittelyt iso-elokuvan tähdet ovat yhtä yleisiä kuin romansseja kanssa pyrkivä näyttelijöitä. Conti on kumppaneita uusi elokuva ovat Sir Hugh Marsland, entinen Britannian pääministeri epäilyttävä taloudellinen maine, mutta ei ole vieras maailma, viihdemaailman ja selkeät yhteystiedot englanti jakeluyhtiöt. Dan Piero Simca, oikullinen Italian kääpiö; playboy-poliitikko ja pankkiiri, ja hyvin normaali kumppani yritys kuin Vereldeinde. Ja lopuksi, Chris Mallory, riippumaton Amerikkalainen tuottaja-ohjaaja tunnetaan kaksi Oscar-palkittu elokuvien noin kymmenen vuotta sitten.
  
  
  Line-up oli, kuten odottaa Conti eeppinen. Noin kymmenen top nimiä Englannissa, Ranskassa, Italiassa ja Amerikassa. Useimmat heistä olivat vain vierailevia tähtiä viidestä kymmeneen minuuttia, mutta niiden nimet olisi upea mainos. Kaksi päätehtävää olivat soitti Camille Cavour, Italian viimeinen sex bomb, ja Michael Urheilu, englanti kingpin, joka oli paras vuotta, lukuun ottamatta mainonnan arvo.
  
  
  Teleksi viesti oli täysin tuhottu, koska oli läpinäkyvä arkki. Istuin alas lattialle jooga aiheuttaa keskittyä ja tarkistaa materiaalia, joka oli jo päässäni uudelleen. En anna mieleni mennä täysin tyhjäksi, ja sitten koko viesti toistui jälleen, ikään kuin luin sitä korkeampi pitoisuus.
  
  
  Ei ihmeitä tapahtunut. Tosin, elokuvan päähenkilöt olivat con taiteilijoita, ja Hän teki paljon muistiinpanoja määrä puolustustarvikkeiden kerätään Conti versio World War III: tankkeja, lentokoneita, fake ohjuksia maanalainen konkreettisia varastointi bunkkereita, mutta sekin oli arkipäivää. Ja hän olisi myös huomannut, että monet Italian, Britannian, Yhdysvaltain ja NATON yhteyshenkilöiden oli saapunut materiaalien kanssa.
  
  
  Kaikki suuret sota-elokuva, vaikka se on vain puoli oikeudellinen, voi luottaa hallituksen virallista yhteistyötä. Se ei ollut epätavallista, joko. Kaikki jotka jäivät oli, että Hän oli kuollut. Mutta sekään ei välttämättä ole mitään tekemistä hänen tutkimus-elokuvan Maailman Loppu . Mukaan muutama toteaa, Clem oli kunnon mies, mutta melko epäilyttäviä, koska hänen peliriippuvuuden ja koska hänen jatkuva velka laittoman lainan hait. Ja syy miksi hän oli Tiber voisi olla paljon enemmän kuin hänen uteliaisuus elokuvan eeppinen.
  
  
  Minulla oli kymmenen minuutin päästä jälleen valmis. Otin Wilhelmina, minun Luger, Hugo, minun tikari, ja Pierre, kaasu pommi, niiden salainen lokero alareunassa matkalaukku ja pakata vaatteet minulla oli vain siististi ripustaa makuuhuoneessa vaatekaappi. Riisuin takin laittaa minun olkapää kotelossa. Olen rullalle minun hihat ja napit ylös kapea tuppi stiletto. Tässä vaiheessa minun ei tarvinnut kaasua pommi, jossa olen yleensä laittaa, joten laitoin Pierre taskussa. Olin jo tilannut laskun, ja joku koputti oveen juuri kun olin ottamassa takkiani takaisin.
  
  
  Laitoin kaiken pois mielestäni ja keskittyä minun uusi identiteetti. JFK: lle, olin jo Roger (Jerry) Carr, rikas Texas oilman, joka on vain yksi asia mielessään — nauttia elämästä ja ymmärtää, että hän on tuloja, joka ei koskaan lopu. Se oli rooli, rakastin pelaa, mutta Hawke ei anna minulle tarpeeksi usein.
  
  
  Kuten Carr, minun piti sijoittaa tässä elokuvassa ei ole tehdä voittoa, vaan nauttia mahdollisuus ympäröimänä kypsä tähteä aamiainen, lounas ja illallinen, ja ehkä jopa hyvin, hyvin myöhään välipala. Rakastan, että sellainen asia minun rooli Nick Carter, jos se ei ollut se, että se häiritsi työtäni. Jos minun täytyi astua ulos roolista Jerry Carr, olisin toinen kansi passi, joka on Ben Puuseppä, freelance-toimittaja. Hieman humalainen, löysä hahmo enemmän sosiaalisen liikkumisen vapautta kuin Texas playboy.
  
  
  JFK, hymyilevä tyttö, joka näytti kuin hän olisi astunut ulos Renessanssin maalaus tai yksi uusimmat Italian elokuvia antoi Jerry Carr ensimmäisen luokan lentolippuja. Annoin oikean signaaleja matkustaja tunneli, ja he päästivät minut läpi ilman etsimistä minun henkilökohtainen koruja: luger, veitsi, ja pommi.
  
  
  Kioskilla lähtöaulassa, ostin tarpeeksi lehtiä ja pokkareita täyttää lento New Yorkista Roomaan jos en saanut unta. Ihannetapauksessa, minun pitäisi nukkua alussa tehtävä, mutta tämä olisi tehtävä luonnollisesti. Jopa paras lääkärit eivät ole keksiä pilleri, joka ei anna nukkua minun täytyy tulla ulos niin paljon fyysistä kuntoa ja malttia kuin haluaisin.
  
  
  Jumbojet kone oli vain puoliksi täynnä, ja olin melkein yksin ensimmäisessä luokassa. Valot tuli, jossa on tupakointi kielletty muistutus, ja minä solki minun turvavyötä. Minulla oli viisi minuuttia aikaa tarkkailla kollegani matkustajat — varmuuden vuoksi otan aina, onko matkustaminen lentokoneessa, bussissa, tai aasi cart. Mietin, miten paljon voin rentoutua ja miten turvallista se on.
  
  
  Siellä oli vain kymmenen matkustajaa. Neljä liikemiehiä, lähellä toisiaan, lähes identtisiä niiden tummat puvut ja kuljettaa ne diplomaatti-salkut. Kolme keski-ikäiset pariskunnat, joilla on kultaa nimikilvet, että tunnistaa niitä jäseniä, ylellisyyttä kiertue ryhmä maailmankiertueelle. Kaikki on normaalia, viaton ja kaukana jättäen minut koko penkkirivin itselleni, jossa on muutama tyhjä rivi edessä ja takana.
  
  
  Heti kun valo vaihtui vihreäksi, ja olimme ilmassa, menin takaisin vessaan. Siellä minä poistaa kotelosta minun Luger ja huotra minun tikari. Palatakseni minun paikkani, en laita niitä omassa diplomaatti-salkku ja kääntyi turvalukko. Jos olen tarpeeksi onnekas sulkea silmäni lennon aikana, en halua riskeerata mun takki tulossa tekemättömäksi ja minun matkustajat, joilla on outoja ajatuksia kidnappaukset ja vastaavat . Olin syvällä kevyttä lukemista, kun intercom viestitti minun läsnäoloa. Viettelevä, pehmeä naisääni sanoi Italian, ranskan ja englanti, että ruokaa olisi tarjolla.
  
  
  Siellä oli kaksi lentoemäntää. En voinut sanoa, lisää yksi asia kuin että se oli siellä. Mutta toinen kiinnitti huomioni heti kun huomasin sen ensimmäistä kertaa. Hän oli iso nainen. Pari tuumaa pitempi kuin minun hylätty Tiggy. Ja upea. Hän täytti hänen fancy yhtenäinen viimeinen tuuma, kumartuminen asettaa minun ruokaa alas. Tällä hetkellä, siellä oli niin paljon, että se melkein täytti koko huoneen. Muistin, että aikoinaan oli ranskan kuningas, jonka viinilasit olivat puhalletaan ulos täsmälleen mukaan muoto rinnat, ja sitten hänen suosikki rakastajattarensa. Voisin kuvitella, miten mies on tuntunut.
  
  
  Minä sanoi. - "Kiitos"
  
  
  Hän hymyili. Ja hän oli sellainen nainen, joka hymyili koko matkan hänen pitkä, kiiltävä, punertava-ruskea hiusten häntä hyvin pitkä nylon-kääritty jalat vinkkejä hänen kiiltävä mini-saappaat.
  
  
  "Punainen viini, illallinen," hän sanoi. "Mutta meillä on myös Colognola. Punainen viini, joka on vähintään yhtä hyvä kuin Soave joukossa valkoisia viinejä, ja se tulee alueelle, jossa olen syntynyt. Tämä voi myös olla toimitettu.
  
  
  Hänen englanti oli lähes accentless; vain hieman hankala sen sanavalinta, mutta erittäin mukaansatempaavaa.
  
  
  Minä kysyin. "Sinun kotimaa?"
  
  
  "Veneto", hän sanoi. "Venetsiassa. Mutta olen padovasta. Enemmän sisämaahan.
  
  
  "Yritän Colognola", sanoin. "Mutta yhdellä ehdolla ... '
  
  
  Hän vilkaisi matkustaja-lista kädessä. "Herra Carr?" Olin toiminut viime matkustaja tässä jaksossa, ja toinen lentoemäntä oli jo lähtenyt hänen ostoskoriin. "Että saat maistaa tätä viiniä kanssani", sanoin.
  
  
  "Se on täysin vastoin sääntöjä," hän sanoi lujasti. Mutta se tuntui enemmän kuin alussa jotain kuin täydellistä hylkäämistä.
  
  
  "Säännöt ovat suunniteltu ei olla rikki, tai ei ainakaan olla rikki, signorina," sanoin. "Signorina?"
  
  
  "Signorina Morandi," hän sanoi. Jälleen kerran hän antoi minulle yksi niistä, kuoritus, kaikenkattava hymyilee.
  
  
  "Rosana Morandi, Herra Carr."
  
  
  "Jerry, Gerard", sanoin. "Voimme sopia kiertää joitakin näistä säännöistä? Se ei näytä siltä, että osasto on täynnä. En muistanut väliaikainen rooli, koska öljy-rikas playboy ja löysivät kaksikymmentä lompakossa. "Jos annat tämä ystävällesi, hän voi hoitaa muita matkustajia?"
  
  
  Hymy oli nyt, että juonittelija.
  
  
  "Tämä on enemmän sääntöjä vastaan, Jerry", hän sanoi, kun bill. "Mutta Angela rakastaa sitä." Tämä on pari sukat hänelle. Palaan Colognola pian. Se on niin kevyt ja pehmeä kuin Soave, mutta vahvempi.
  
  
  'Kuinka voit?' Sanoin, että ennen kuin hän lähti.
  
  
  "Ehkä", Rosana sanoi. 'Me näemme.'
  
  
  Hän palasi pian kaksi pulloa Colognola ja pieni tarjotin ruokaa itselleen. Hän liukui istumaan viereeni ja asettaa tarjottimen pöydälle eteensä.
  
  
  "On vain kaksi viikkoa jäljellä", hän sanoi. "Ja sitten kaaos alkaa taas . Sitten turisti kausi alkaa. Kaikki istuimet otetaan. He kaikki haluavat jotain erilaista. Ja nämä rasvaa vanha liikemiehet, jotka aloittaa venytetään minua, koska he lukea jotain näistä Italian puristaa ja nyt he haluavat laittaa sitä käytännössä. Pidän siitä paljon paremmin, kun se ei ole niin tungosta, koska se on nyt. Vaikka yhteiskunta ei ajattele niin."
  
  
  Hän rikkoi tiivisteet pulloihin ja uncorked niitä harjoiteltu korkkiruuvi liikkeen. Hän kaatoi minun lasi minulle kokeilla. Se oli vain niin hyvä kuin hän sanoi, kevyt ja tuoksuva, jossa on hyvä jälkimaku.
  
  
  Nyökkäsin, ja hän täytti molemmat lasit. Joimme yhdessä ääneen lausumaton paahtoleipää. Minulla oli vahva tunne, että olimme juominen sama asia.
  
  
  Jälkeen muutaman drinkin, Rosana työnnetään takaisin hankala tuoli, joka erottaa meidät ja nojasi koko painollaan minua vasten.
  
  
  "Se on parempi, Jerry", hän sanoi, vahvistaa hänen viaton ruskeat silmät minun kuin yksi käsi vaelsi yli käteni, joka oli siirtymässä kohti hänen rintaansa. Hän ei halunnut työntää tuon käden pois, mutta puristetaan se vielä tiukempi.
  
  
  Toinen lentoemäntä on kerätty meidän tarjottimet ja kaksi tyhjää viinipulloa. Koneen valot olivat pois päältä, ja sikäli kuin olen voinut nähdä, muille matkustajille, liikemiehet, ja keski-ikäinen rikas parit kiertueella olivat unessa. En ole aivan uutta rakkautta ensi silmäyksellä, mutta se yleensä tapahtuu hetkiä uhkaa, jännitystä, tai kriisi. Ei näin: yksinkertainen, spontaani, ja kohottavia: alkuperäisestä vaihtaa katseita yli ateria nopeatempoinen julkaisu, jota ei voi enää välttää. Muutamassa sekunnissa, me laski takaisin muiden istuin, ja meillä oli tilaa, yksityisyyttä ja mukavuutta, että kaksi ihmistä voi vain uneksia.
  
  
  Rosana auttoi minut pois minun takki ilman ottaen hänen huulet pois minun. Hänen kielensä oli suussani kuin kadonnut, peloissaan kala. Hän dusted pois alkuun hänen yhtenäinen ja sai nopeasti eroon hänen sukat ja kengät. Pitkä, energinen nainen, jolla on odottamatonta hellyyttä kevyt, seksikäs perhonen.
  
  
  Hänen haparoiden kädet olivat kaikkialla. Alla minun rento paita, nyt häpeämättömästi pienempi ja enemmän itsepintainen, ja sitten puree suuni ja etsimällä kieleni. Annoin hänelle niin paljon kuin minulla on. Sitten olen hyökkäsi häntä, missä niitä pitkiä, klassinen jalat tapasivat, ja siellä olivat hitaita hetkiä keskinäistä ekstaasia. Se ei vaadi sanoja; kehomme oli jo kertoi kaiken.
  
  
  Kun olemme saavuttaneet huippunsa yhdessä, Rosana vain veti syvään henkeä tyytyväisyyttä.
  
  
  Olin vielä lepää, kun Rosana suoristi ryhtiään ja hymyili vieressäni. Lukuun ottamatta hieman punastua ja siitä, että hänen hymynsä nyt muistutti hyvin ruokittu kissa, hymy, hän oli melko malli kunnioitettavan ja kunnioitettavan lentoemäntä, joka vietti muutaman minuutin chattailuun, ja mitään muuta, kunnioitettavan matkustaja.
  
  
  "Jos haluat lentää kanssamme uudelleen, Jerry", hän sanoi, " varmista, että olet tehdä se aikana off-season, kuten sinä nyt."
  
  
  Minä kysyin. "Sinä vain tehdä rakkautta ilmassa? — Sen jälkeen, kun kaikki, aion pysyä Roomassa pari viikkoa. Ehkä voisin käyttää minun vapaa-aikaa nähdä kaikkia tärkeimpiä nähtävyyksiä. Tämä tarkoittaa, että olet korkein kohta kaikki kohokohtia.
  
  
  "No, kiitos, Jerry", hän sanoi. "Minä lentää edestakaisin paljon. Mutta jos olen käytettävissä, voit ottaa minuun yhteyttä milloin tämä numero. Hän antoi minulle puhelinnumeron, johon hän kirjoitti varovasti alas hänen muistikirja. "Minusta se olisi kiva tietää, mitä muuta voimme tehdä maan päällä ilman, että kaikki nämä ihmiset ympärillämme." Hän heilutti yksi käsi muiden nukkuva matkustajia ja naurahti. 'Missä sinä asut? Jos se ei ole liian röyhkeä, ehkä voisin soittaa sinulle siellä.
  
  
  "Albergo Le Superbe", sanoin. "Ja jos minä en ole paikalla, jätä viesti."
  
  
  "Mitä aiot tehdä Roomassa, Jerry?"
  
  
  Se oli viaton ja hyvin ilmeinen kysymys, mutta tunsin, että minun varoitus järjestelmä potkia. Pientä kihelmöintiä niskassani, jota en ymmärtänyt olevan vaistomainen merkki vaarasta.
  
  
  Se oli kysymys, että kuka tahansa olisi voinut kysyä, mutta ajoitus oli onneton. Lähes kuka tahansa olisi tehnyt sen paljon nopeammin. Valmistautuminen läheisyyttä on aina tehnyt kautta keskustelua, ja kukaan ei odota seksiä pehmentää kohde vähän. Ja "tavoite" on mitä tunsin ensi hetkestä alkaen. Se vain kesti muutaman sekunnin kymmenystä käsitellä tämän ajatuksen päähäni.
  
  
  "Haluan käydä elokuvan ihmiset siellä," sanoin, keskeyttämättä keskustelun. "Tämä Lorenzo, Conti. Ehkä minä sijoitan rahaa hänen uusi tuotanto."
  
  
  "Ah, Maailman loppu," Rosana sanoi, ja voisin melkein nähdä rele napsauta aave takana Madonna hymyilee, aistillinen kasvot sen punaruskea runko. "Jos tapaat ihmisiä kuin että, sinulla ei ole paljon aikaa tavata joitakin lentoemäntä nimeltä Rosana."
  
  
  Vakuutin hänelle, että kun meidän yhteinen orgasmin, hän voisi koskaan olla merkityksetön minulle.
  
  
  Juttelimme vähän itsestämme, parhaita ravintoloita Roomassa, what a great hotel Le Superbe on, ja niin edelleen. Se oli viatonta puhua uudelleen, mutta mitä antoi hänet pois, oli, että kun yhdistää matkani Roomaan "Maailman Loppu", hän oli hylännyt kaikki uteliaisuutta.
  
  
  Joten juttelimme ja nukatusta muutaman tunnin, vielä hyvin. Sitten Rosana anteeksi itseään.
  
  
  "Ruoka ei ole toiminut vielä," hän sanoi. "Aamiainen ennen laskeutumista. Olet aio menettää minun puhelinnumero, Jerry?"
  
  
  Sanoin hänelle, että en tekisi sitä.
  
  
  En kertonut hänelle, että haluan lähetä se KIRVES yhteyttä Roomassa perusteellisen tutkimuksen Signorina Morandi, hänen tausta, ja kaikki hänen entiset ja nykyiset yhteydet Maailman Loppuun asti ja myöhään Clem Anders.
  
  
  
  
  Luku 2
  
  
  
  
  Leonardo da Vinea Fumicino lentoaseman ulkopuolella Rooma oli sekaisin. En antanut oikean nimen ja nopeasti meni läpi tulli-ja turvatarkastukset. Heitin itseni taistella taksin. Siellä oli säännöllinen lakko lentokentällä, ja kilpailu taksit oli kovaa. Lopulta löysin sopivan paskiainen, joka suostui ottamaan minut ja laukkuni kaupungin kanssa kaksi muuta matkustajaa vain murto-osa koko määrä per henkilö.
  
  
  Ne sain varauksen Le Superbe, ja Haukka teki tavallista taitava järjestelyt. Minua kohdeltiin kuin olisin oikeasti kontrolloi Texas miljoonia. Kun olen rekisteröitynyt, kysyin Chris Mallory tai Sir Hugh Marsland oli myös rekisteröity.
  
  
  "Molemmat, Herra Carr. Vastaanottovirkailija oli iloinen voidessani vahvistaa AX on tietoa, että Le Superbe on epävirallinen päämaja Wereldeinde luojat.
  
  
  "Sitten minä vain tekstiä heille," minä sanoin. Minulla oli pala hotel paperia kädessäni, ennen kuin otin kynän taskustani. Kirjoitin saman viestin sekä niistä, mikä kattaa riski, että yksi viesteistä olisi menetetty. Halusin saada yhteyttä niin pian kuin mahdollista. "Rakas Sir Hugh, "minä kirjoitin (ja" Rakas Mallory "toinen viesti)," Lew Kevin kertoi minulle, nähdä Roomassa. Haluan, että elokuva olisi mestariteos. Ja luulen, että 'Maailman Loppu' on vielä mahdollisuus tehdä niin."
  
  
  Olen allekirjoittanut suuria, epäselviä allekirjoitus, ja virkailija ryntäsi saada käyntikortti leikkeet Hawk oli antanut minulle, tunnistaa minut jäsenekseen tyypillinen Houston herrasmiesten klubi .
  
  
  Joku vei minut ylös kuudenteen kerrokseen, huoneeseen, joka näytti enemmän tyylikäs kuin yhden jätin New Yorkissa. Le Superbe alkoi sen hotellin elämän elinvoimainen kertaa vuoden vaihteessa ja sen monet tyyli muutoksia ja korjauksia, ei ole koskaan seurannut moderni trendi kasvava käyttöaste jakamalla sen suites pienempiin tiloihin. Otin kaksi uutta 1,000 liira muistiinpanoja messenger, sitten ojensi hänelle yksi 5000 ja käski hänen mennä takaisin alkuun nopeus uusin ja täydellisin kartta Rooman. Tiesin, että kaupungin melko hyvin, mutta olen suunnitellut siihen tottuu nopeasti, odottaa vastausta minun paras sarja: kaksi viestiä.
  
  
  Hän tuli takaisin, ennen kuin olen valmis purkaminen. Kuten palkita, en suostunut muuta hän halusi palata.
  
  
  Vietin viisi minuuttia keskittyä kartta, joka, taittamista, peitetty puolet minun Barokki-vuode. Olen vahvistanut minun tietoa menneisyyden, täynnä muutaman epämääräisiä paikkoja muistissa, ja sijaitsee meidän yhteystiedot: yksi jalo Parioli, muut meluisassa Trastevere toisella puolella Tiber.
  
  
  Edelleen tarpeen ja tuttu rutiini, otin Luger ulos diplomaatti tapauksessa purkaa se, ja tiputtaa öljyä ampumisen mekanismi. Sitten riisuin viisi minuuttia jooga. Sitten makasin alas levätä jonkin aikaa, jotain Roseanne oli niin iloisesti evätään koneeseen, jotka haluavat unohtaa sen loppupäivän, jos tarpeen.
  
  
  Jos en ollut saanut vastausta viesteihini, jotain olisi ollut vialla, koska enemmän olen ajatellut Rosana-se, että hänen edistää esileikki oli sekä tehokas ja eroottinen — enemmän minusta tuli vakuuttunut, että se oli jotain tekemistä sen kanssa "Maailman Loppuun asti."
  
  
  Olen vaipui syvään uneen ja oli miellyttävä unelma, joka oli rento reenactment minun kohtaaminen Rosana. Vain unessa, ei ollut kukaan muu koneessa ja asioita on käsitelty hieman tarkemmin. Kunnes hälytys soi.
  
  
  Heräsin nopeasti ja oli onneton. Puhelin soi. Otin puhelimen irti seinästä.
  
  
  "Herra Carr?" Naisen ääni kanssa hieman ulkomaalaiselta.
  
  
  — Aiotteko liittyä keskusteluun?"
  
  
  "Sir Hugh Marsland sinulle." Vain hetki, ole hyvä.
  
  
  Odotin, ja äänellä, joka oli liian lämmin, liian vilkas, otti paikan tytön.
  
  
  "Puhut Hugh Marsland, Herra Carr," hän sanoi. (Aina varoa jos Englantilainen unohtaa hänen otsikko liian pian.) Lew oli hyvin huomaavainen neuvoo sinua ottamaan yhteyttä meihin. Miten se vanha hölmö tekee?"
  
  
  Vastasin tiedot Hawk telexed minulle. Lew, että vanha hullu, oli matkalla hänen jahti, Hullu Jane, rannikolla Diamond Reed Mimin kanssa, viides Rouva Kevin. Minun piti tervehtiä heitä.
  
  
  "Pelkään, ei ole mitään vikaa taloudellinen puoli Maailma on Lopussa, rakas," Sir Hugh sanoi, ajattelu vähän Lew. — Mutta ei ole mitään syytä, miksi meidän ei pitäisi tavata vähän rentoutumista la bella Roma. Renzo Conti ja jotkut meistä haluavat tavata juoda ja viettää iltaa. Olisin iloinen, jos voisitte liittyä meihin. Sanoa noin kuusi-kolmekymmentä Monza lounge?
  
  
  Sanoin, että rakastan sitä.
  
  
  Lyhyt keskustelu oli lähes tarpeeksi antaa hänelle hanko Sir Hugh lihaa ja verta. Lukutaitoisia ja hyvätapainen Englantilainen fake kova-jätkä-yhteiskunnassa ulkonäkö, joka piti peittää hänen keikarointi niin, että hän voisi ansaita kiloa, markka, frangi, tai liira, että hän ei peri, kuten muut pojat. Ja se oli lähes varmaa, että siellä oli tilaa jopa enemmän rahaa Lopussa Maailman. Se oli vain sanoi, tehdä panos enemmän houkutteleva tyhmä, rikas Teksasilainen tekemällä se näyttää tarpeettomia, joten jos he saavat minut kiinni, he puhuvat minulle alas ja kuvittele, että ne ovat ottaa hauskaa, too.
  
  
  Se oli vain viisi iltapäivällä, ja minun laajennettu loput oli poistanut epämukavuutta aikaero. Minulla oli mahdollisuus tehdä hyvä käyttää kaksi tuntia, mitä minulla oli jäljellä, ennen kuin peli alkoi. Olen pukeutunut (ja teki mieleesi ostaa lisää värikkäitä paitoja ja tarvikkeet tehdä minun näyttää vieläkin vakuuttavampi) ja hissillä aulaan kullattu metalli häkki.
  
  
  Ovimies soitti taksin ja ajoin Piazza Navona, ihanan kaunis ja turistirysää. Sen sijaan taulukko Tre Scalini terassi, ylitin aukion, otti pari kierrosta, ja palasi minun reitti, Corso Vittorio Emanuel. Saavuin juuri ajoissa kiinni linja-Trastevere. Se oli lämmin kevät päivä ja bussi oli täynnä, ja tuntui kuin olisit juuttunut varasto täynnä haju tunkkainen pyykki, mutta tiesin, että minun oli vapaa takaa-ajajat.
  
  
  Yhteystiedot osoite oli ränsistynyt, harvaan kalustettu nurkassa huoneiston yläpuolella tupakkakauppa myy tupakkaa, suolaa ja arpoja. Menin kiikkerä portaita ja koputti kolme kertaa. Oven avasi ohut parikymppinen kanssa pellavainen hiukset, jotka näyttivät työtön traktorin kuljettaja. Täydellinen valepuvussa keskuudessa alue on kansainvälinen, kiertävä opiskelija väestö. Hän säilyttää hänen välinpitämätön narkkari aiheuttaa, kunnes hän sulki ja lukitsi oven takanani.
  
  
  Sitten hän tuli ulos hänen pose ja näytti vähän enemmän ihminen.
  
  
  "Hyman, CIA: n," hän sanoi. — Kuulin, että olette tulossa." Olet Jerry Carr, etkö olekin?
  
  
  'Se on oikein. Minä puristi hänen kättään.
  
  
  "Olen hyvin pahoillani siitä, Anderson," Hyman sanoi. "Meillä ei ollut aavistustakaan, mitä hän oli tekemässä. Olen etsinyt kaikki hänen tavaransa, ja vielä ei ole mitään johtolankoja. Hän oli villi teoria siitä, että " Maailman Loppu." Mutta vain salaliitto näen tämä on tavallista yrittää maitoa sijoittajat ja ehkä jopa yleisö." Hän päästi minut takaisin huoneeseen, joka oli sama tappava tunnelma kuin ensimmäinen huone. Siellä on täytynyt olla jokin organisaatio, vaikka, koska hän käveli vanha sohva, työnsi syrjään sotku lattialla, ja veti ulos pahvilaatikko alta se.
  
  
  "Ehkä löydät jotain, että emme ole huomanneet", hän sanoi ilman paljon vakaumus. "Nämä ovat hänen omaisuutensa, lukuun ottamatta vaatteita, että hän oli löytänyt, hänen ainoa hyvä puku, että hän oli haudattu, ja joitakin muita vaatteita, että hänen piika myydään kirpputorilla."
  
  
  "Hänen piika?" Minun korvat pystyt ylös johtolankoja. "Kuori. Amerikkalainen opiskelija. Oletettavasti " Hyman sanoi. Viimeinen pitkä sarja. Ei ole motiivi tähän suuntaan. Me tarkistanut sen. Mutta et voi saada hänen osoite, jos haluat. "Ehkä", sanoin. — Mutta anna minun hoitaa tämä ensimmäinen.
  
  
  En ole hylkäävä CIA. Mutta oli aikoja, jolloin IHMISET oppivat asioita, että ne unohdetaan. Ja harvoin kyllä käydä päinvastoin.
  
  
  "Menen toiseen huoneeseen, jos tarvitset minua," Hyman sanoi. "Lyön vetoa, että olen ainoa täällä, joka on polttaa hasista suitsutusastia peitellä sitä, että poltan Kameli."
  
  
  Istuin alas ränsistynyt sohva ja tutkitaan sisältö-ruutuun. Minulla ei ollut mitään estä. Kaikki toistoja, mitä tiesin jo vuodesta teleksi. Kasa kömpelösti kirjoitettu muistiinpanoja Anderson itselleen kaiken päivämäärät Coran kanssa ja muut tytöt muistiinpanoja Conti, Marsland, ja Mallory. Clem Siunattu Anderson oli krooninen kynäilijä. Se on yhtä huono tapa salaisen Palvelun upseeri kuin se on puhua, kun humalassa. Toisaalta, olen tuntenut hyvää aineet (ei huippuluokkaa, mutta silti hyvä), joka puhui niin paljon, kun humalassa ja raportoitu niin paljon ristiriitaisuuksia, että he ajoivat vastavakoilu ihmiset hulluiksi kun he yrittivät poimia totuuden siemen niiden pulista. Samaa voidaan sanoa Andersonin selkeäksi ja muistiinpanoja. Paitsi että se ei ole vihollinen, joka on tullut hulluksi, mutta minä, Nick Carter, joka olen etsivät mahdollisuutta, jotka saattavat estää kostoa, ja etsin vihjeitä siitä, mitä olisi voinut aiheuttaa hänen kuolemansa.
  
  
  Siellä oli vain kolme muistiinpanoja, jotka eivät ole kaksoiskappaleita, mitä olin aiemmin tallennettu pääni. Hämäriä luonnos nimet Conti, Marsland, ja Mallory muodostavat kolmion ympäri kirjain L. sen Takana oli kysymysmerkki ja luettavissa huomaa, että ehkä on tarkoitettu KJS, Sveitsiläinen rekisterikilpi nimitys. Ja sitten siellä on jotain, joka lukee Jungfrau, Alppien torni Sveitsissä, tai saksan virgin (erittäin epätodennäköistä), tai Junker-saksalainen aatelismies, tai Junky — narkomaani. Tai ehkä jotkut koodi sana. Toinen oli selkeämpi huomautus, joka koostuu enintään "R". "R" ja kuriiri? Mutta kuka se on? Vuonna silmänräpäyksessä, ajatukseni palasivat Rosana.
  
  
  Kolmas, keskellä tyhjä kortti on kirjaimet "a a". Clem oli alkoholiongelma ja oli todennäköisesti menossa ottamaan yhteyttä Aa Roomassa, mutta se tuntui niin kaukaa haetulta kuin minun edellinen "neitsyt".
  
  
  Kiitin Hyman, kirjoitti Cora on osoite, ja lähti. Hän asui guest house lähellä. Vain siinä tapauksessa, kävelin muutaman kujilla Santa Maria-Aukio, toinen yhteiset turisti pysäkki in Trastevere, ja tervehdittiin taksin.
  
  
  Minulla oli vielä vähän aikaa ostaa pari kirkas paidat ja pari alligaattori korkeat saappaat säilyttää minun Texan kuva. Ja minulla oli vielä vähän aikaa ajella omassa huoneessa ja muuttaa kokouksen.
  
  
  Innoittamana mystiikkaa stock car racing, Le Superbe Hall Monza oli koristeltu kopioita vintage autoja samalla tavalla, että jotkut englanti pubit ovat koristeltu kopioita hevosia ja metsästyskoiria. Nyt, kuusi-kolmekymmentä illalla, se oli täynnä Conti on kamera miehistöt, joitakin seuraavista, ja kaikkein kaunis ja siististi pukeutunut naiset olen koskaan nähnyt saman katon alla.
  
  
  Kävelin Monz on huone, jossa on hieman eristäytyvä käytös, joka vaikutti parhaiten Jerry Carr. Puoli epävarmuus muukalainen ja puoli ylimielisyys mies, joka tietää, että hän voi kirjoittaa mitä tahansa tarkistaa, kahdeksan-kuva summa. En välittänyt tarjoilija, joka yritti johtaa minut pöytään ja jäin missä olin, puoli estää sisäänkäynnin ja peering ulos houkuttelevia pimeys.
  
  
  Olin vielä pelttarin, kun pitkä, vanttera mies, jolla on punaiset kasvot, kaljuuntuva pää, ja tiukka punainen viikset hänen ylähuuli lähestyi minua.
  
  
  Jerry Carr? Hugh Marsland. Tunnistin äänen puhelun. — Olen iloinen, että pääsit tulemaan. Olemme kaikki samassa kulmassa. Hän heilutti mehevä käsi määräämättömäksi suuntaan. "Tule ja tue hyvää yritys hänen haaremi seuraa." Hän antoi kuorsaus hirnahtaa, ja minä seurasin.
  
  
  Useita pieniä pöytiä oli ollut työnsi yhdessä hänen ryhmä ja Conti on. Olin käyttöön Lorenzo, Conti, Renzo ystävien kanssa, Chris Mallory, ikääntyminen tähti Michael Urheilu, kukinta, upea Camille Cavour ja muut. Tilasin double Chivas Regal jäillä, istui alas kullattu tuoli välillä Sir Hugh ja Conti, ja yritti peer pimeyteen nähdä uusia kumppaneita .
  
  
  Olen jo kuvattu Sir Hugh. Se on tarpeen vain lisätä, että välillä hänen kaljuuntuva kallo ja punainen viikset, hän oli iloinen ja viaton kasvot englantilainen sisäoppilaitos oppilas, vaikka hän oli hänen myöhään nelikymppisiä. Hän näytti hilpeä ja iloinen lapsi, kunnes näin hänen silmänsä. Viileä, laskettaessa ruostumatonta terästä pallot. Hän oli pitkä ja hieman tanakka, joissa on pitkiä koska eläkkeelle urheilua.
  
  
  Renzo Conti oli toinen ääripää. Lyhyt, noin viisi metriä, hoikka ja tyylikäs, vain 56 vuotta vanha, saamieni tietojen, sininen-musta tukka. Joko se oli luonnollista, tai se oli paras maali, jonka olen koskaan nähnyt. Hän oli sileäksi ajeltu, jossa aristokraattinen nenä ja tumma ruskeat silmät asetettu ruskettunut kasvot. Hänen harmaa-vihreä mohairia puku oli mittatilaustyönä Italian täydellisyyttä. Hänellä oli yllään vaalean vihreä silkki villapaita. Hän käytti kultaa Rolex hänen vasen ranne. Hänen oikea etusormi oli antiikki signet ring vaalean kullan. Hän hymyili ja osoitti täyttä kiiltävä valkoiset hampaat, parempi kuin useimmat hänen tähteä.
  
  
  Malloryn Stud oli yhtä suuri kuin Marsland. Mutta hän oli ilmeisesti paljon lihavampia, vaikka kallista räätälöintiä hänen pörröinen tweed-puku. Kaikki oli niin uutta, mikä sen newfound vaurautta, että et tarvitse mitään muita tietoja ei huomata sitä. En tiedä miksi, mutta joku kuten Renzo voi kävellä puku ensimmäistä kertaa, ja se tuntuu yhä hänen perheensä on käyttänyt sitä jo sukupolvien ajan. Ottaa huomioon, että joku Studds on antaa ulos ydin humpuuki juttuja, vaikka kaikki kiloa, hän olisi sijoittanut hänen kallis puku. Lauma oli pitkä ja ruma kasvot, sellainen rumuus, että jotkut naiset, jotka ovat helppo yllättää kutsua houkutteleva. Erityisesti arpi hänen vasen poski. Onnistuneeseen ajan uransa, hän voisi poistaa sen. Joten hän on halunnut pitää sen muistona hänen menneisyytensä, hänen silmänsä olivat vaalean sininen.
  
  
  Michael Urheilu. Et varmasti tiedä häntä hänen valokuvia. Hän on erittäin komea Englantilainen, hieman vähemmän nuhjuinen kuin hänen laaja-näytön ulkonäkö antaisi olettaa. Hän näyttää neljäkymmentä, ja vain paljastaa hänen todellinen ikä viidenkymmenen-outoa lopussa stressaava ilta, jossa nartut ja juominen.
  
  
  Camille Cavour oli jotain aivan muuta taas. Ja jotain keskittyä hetkeksi. Hän näytti paremmalta kuin hänen elokuva-kuva ehdotti, ja että elokuvan kuva on valmistettu hänen seksisymboli vain kaksi lyhyttä vuotta. Hän tuskin on ollut yli sata ja kuusikymmentä metriä paljain jaloin, tai painaa yli sata kiloa, mutta lopputulos oli täydellinen. Hänen pehmeä ruskea hiukset oli kiinni keltainen sametti nauha ja putosi alas hänen takaisin. Hänen fantastinen elin oli lukittu tiukka oranssi mekko, joka halasi kaksi ulkonevat luumu-muotoinen rinnat. Kun hän kääntyi käyttöön Sir Hugh, hänen kaksi tummanruskeat silmät, melkein yhtä musta kuin kypsiä oliiveja, oli häikäisevä vaikutus kaksi 250 watin lamput.
  
  
  Loput oli tehty vähemmän pomot, työntekijät, näyttelijät ja näyttelijättäret, kuten Sir Hugh oli jo kertoi minulle puhelimessa. Minulla oli vahva tunne, että koko puolue heitettiin hyväuskoisia Jerry Carr, playboy ja mahdollinen sijoittaja.
  
  
  Tarjoilija pukeutunut, kuin jos hän oli paennut seitsemästoista-luvun taistelukentällä toi minulle viskiä, ja Renzo, jo hyvä ystävä tarjosi minulle savukkeen päässä tasainen platinum putki koristeltu vaakuna. Ehkä perheen crest. Kieltäydyin kohteliaasti savukkeen ja veti oman tuotemerkin, suodatin savukkeiden, joka mieluummin. Ne ovat mittatilaustyönä ja koristeltu C-monogrammi, joka voi kulkea Carr tai Carter. Camille kujersi delightedly ja kysyi jos hän voisi mennä myös. Halusin vain miellyttää häntä. Hän kumartui luottamuksellisesti ja tehty valaistus savukkeen erityinen, intiimi toimia.
  
  
  "Oooh", hän sanoi, pettynyt, kun pitkän vetää. "Se on vain tavallinen tupakka, Herra Carr.
  
  
  "Olen pahoillani", sanoin. "Tajusin, että Italian poliisi on melko vaikea käsitellä marihuana."
  
  
  "Puh", hän sanoi. "Asunnottomille ja hippejä, kyllä, mutta ei ihmisiä kuten meille. Dottore Simca, joka on pian saapua, on korkea poliittinen asema, ja kaikki tietävät, että hänen kestävyys on osittain kokaiinia. Sama koskee Renzo.
  
  
  "Ei, — sanoin, sopivasti vaikuttunut. "Soita minulle, Jerry", sanoin.
  
  
  "Jos kutsut minua Camille", hän sanoi. Hän katsoi minua hetken. "Taidan istua vieressä sinulle , Jerry," hän sanoi. "Vaikka tupakka on vain tavallinen tupakka." En ole varma, mitä hän teki G: n kanssa, mutta se kuulosti kuin risteytys Ch ja Dsj, ja se lähetti outoja väristyksiä alas minun selkärangan.
  
  
  Nyt meillä oli pieni neliö meille neljälle: Camilla, Sir Hugh, Renzo ja minua. Camille siinä niin lähellä, että siellä ei ollut edes tilaa pehmopaperin välillä meitä.
  
  
  "Gerry on suunnitelmissa osallistua Maailman Loppu," Sir Hugh sanoi tukahduttaa nauraa. — Mutta sanoin hänelle pelkäsin, että meillä on paljon rahaa." Eikö niin, Renzo?" "Pelkään minäkin luulen niin," Conti sanoi. "Tämä on budjetti oli kahdeksan miljoonaa euroa, mikä on erittäin suuri nykyään, ja meillä on jo kaksi uutta miljoonia mahdollisia viivästyksiä ja inflaatio. Suurin osa budjetista käytetään epätavallinen rekvisiitta ja "erikoistehosteita". Me tuhota koko autoja. Noin kymmenen kuvaamisen istunnot ovat alkamassa. Valtava laivastojen on uponnut, puhumattakaan taskurahaa puoli miljoonaa dollaria rojalteja tähdet, kuten Camilla ja suosittu Mr. Urheilu. Käytämme myös suurimmat tähdet jokaisesta maasta, mukaan lukien Venäjä ja, ensimmäistä kertaa, Kiina, vieras rooleja."
  
  
  "Mikä vika, Renzo," sanoin. "Haluan antaa minun viimeinen dollarin katsella elokuvaa kuin tämä yksi päivä." Koska tämä viimeinen dollari oli haudattu yli kaksitoista miljoonaa sisarukset, Conti on huokaus oli tavannut mielekästä paheksua.
  
  
  Haluaisin nähdä Gerry saada jakaa meidän elokuva, " Camille sanoi iloisesti. "Tapasin hänet täällä, Renzo. Voit esitellä hänet minulle, ja sitten lähettää hänet jälleen pois. Se tekee minut onnettomaksi, ja et tiedä, kuinka huono se voi olla elokuva: myöhästymisistä, uudelleen versoja, lääkärit, injektiot jos olen onneton." Hänen viimeinen elokuva, Madonna de Sade, maksaa useita satoja tuhatta pistettä enemmän, koska hänen temperamentti ja luonne. "Kiitos, Camille", sanoin.
  
  
  "Mutta Camilla, nukke," Sir Hugh protestoi. "Sinun pitäisi tietää, että siellä on rajoitettu osallistuminen. Meillä on varaa joitakin teidän päähänpistoja ylimääräinen kaksi miljoonaa euroa.
  
  
  "Muutama päähänpistoja, Hugh?" Camille kysyi yksi hänen käsissä veri-punainen kynnet lepäsi polvelleni ja puristi sitä kevyesti.
  
  
  "Kiitos, Camilla, rakas", sanoi Renzo. — En tarkoittanut, että se olisi mahdotonta auttaa Jerry, vain vaikeaa. Ja jos haluat tehdä ongelmaa, ehkä me jotain keksimme. Mutta meidän on odotettava Pierrot, Herra Simka, meidän taloudellinen asiantuntija. Hänellä on oma Sveitsin pankki ja on poliittinen yhteyshenkilö. Älä huoli vielä, rakas Camilla, etkä sinäkään, Jerry.
  
  
  Kysyin, kun tämä Herra Simka on mukana. Tämä Sveitsin pankki voi olla vain yhteys olin etsimässä Clem Anderson on outoa, luonnos.
  
  
  "Kuka tietää", sanoi Renzo. "Jos Pierrot tulee, hän tulee. Ja jos hän haluaa pelleillä Senaatissa juuri nyt, hän tulee noin vähän myöhemmin.
  
  
  "Se tekee omat lakinsa," Studds kertoi, Mallory. "Kuten hän tekee lakeja Italiassa."
  
  
  "Tai rikkomatta lakia", Camilla twiittasi.
  
  
  "No, no," sanoi Sir Hugh, isällinen paheksua. "Emme saa antaa Jerry mitään outoja ajatuksia."
  
  
  Renzo nauroi, kuin jos Sir Hugh oli juuri kertonut suurin vitsi maailmassa. Ja ehkä se oli.
  
  
  Sitä seurasi useita tunteja juominen ja päämäärätön kalasatama vuonna Monza oleskelutila, ennen kuin Renzo katsoi hänen Rolex ja sanoi, että se oli aika siirtyä koko eläintarha ravintolaan illalliselle, hän oli palkannut hyvin erityinen ruokapaikka tänä iltana.
  
  
  "Voimme syödä siellä, ja sitten Nastat näyttää Jerry joitakin lainattu ilma," hän sanoi. "Olen ansainnut miljoonia yhdistämällä liiketoiminnan ja ilo." Hän myös harjattu pois ylpeillä lisäämällä, " Ja niin minä menetin ne uudelleen.'
  
  
  Mukaan minun teleksi, hän oli velkaa pankeille ja vähemmän suvaitsevaisia yksityiset velkojat, kunnes viime päivä. Mutta minun täytyi sanoa, että hän jatkoi toimia kuin ihminen ilman yhtään huolta tässä maailmassa.
  
  
  Kuusi limusiinit odottivat hotellin käämitys ajotieltä. Minulla oli kunnia olla ensimmäinen. Renzo, Camilla ja minä takapenkillä. Mallory ja Sir Hugh on taitto paikkaa vastapäätä meitä, ja Michael on seuraava talliin kuljettaja.
  
  
  Se vei minut hyvä kaksikymmentä-viiden minuutin päässä hotelli-ravintola, jossa vietin täysin imeytyy itse. Toisaalta, Renzo kanssa varovainen, mutta yksityiskohtaisia kysymyksiä minun taloudellinen tilanne tässä tapauksessa Vereldeinde kutsuu minua sijoittajana. Toisaalta, Camille, joka sai minut mukana joitakin hänen toimia . Heti kun olimme ulos hotellista, tunsin pienen, silkkinen käsi lonkka -, testaus-minun reaktio hänen kosketuksensa.
  
  
  "On olemassa melko vähän ongelmia saada kunnollinen määrä ulos yhdysvalloissa, Jerry", sanoi Renzo. "Vaikka kaikki tämä puhe of free enterprise."
  
  
  "Minulla on aina muutama miljoona dollaria varalla Nassau," sanoin Renzo.
  
  
  "Hyvä taloudellinen sijainti Nassau." Sir Hugh kääntyi osallistua keskusteluun. "Ei ole ongelma, jos haluat saada asiasi kuntoon nopeasti."
  
  
  Camille naurahti ja puristi reittäni. "Olisin paljon mieluummin hidastaa liiketoimintaa", hän kuiskasi korvaani. Hän puhui sanoja, jonka jälkeen leffa hänen kielensä, että täydennetty vapaan liikkuvuuden kätensä.
  
  
  "Minulla on siirto Nassau kerran, ja se kesti vain kaksi päivää," Stads Mallory lisätty. "Jos olisin yrittänyt saada sen läpi Amerikassa, se kestää kaksi-kolme viikkoa."
  
  
  "Ja sinun täytyy täyttää viisikymmentä muodostaa vaivaiset 400 000 puntaa," Sir Hugh tuhahti.
  
  
  En tuhahti liian, mutta se oli turhautumista ja iloa, joka tuli sen kanssa. En tiedä kuinka kauan en voi pitää pois alle Camille on lempeä hyväilee ilman räjähtänyt. Jooga on antanut minulle joitakin ohjaus, mutta se vaatii täyden keskittymisen maksimaalisen tuloksia. Ja Camille on kielen minun korvaan, hänen pelejä lähellä minun nivusiin, minun piti pitää minun toinen korva auki Conti, Mallory, ja Sir Hugh, ja he vastaisivat, sitomatta itseään alas suoraan.
  
  
  En puri hampaat ja puhui asiantuntevasti mahdollisuuksista useita monikansallisia yrityksiä, jolla on toimistot Roomassa tai Milanossa. Kuiskasin hiljaa rukouksen kiitollisuuden kuin limusiini kääntyi lopulta cypress reunustama kuja johtaa meidän ravintolassa. Camilla teki lähes äänetön vihainen ääni, kuin pieni hemmoteltu lapsi, joka on menettänyt hänen lelu, kun hän nappasi kätensä pois. Auto pysähtyi. Kun kuljettaja avasi oven meille, Renzo johti meidät läpi valtava puinen oven vanha stukilla maalaistalo. Koko ensimmäinen kerros muuttui ruokailutila. Perän alle kaksi valtava sylkee, siellä oli kaksi suurta puulämmitteinen tulisijat täynnä paahtava tulipalot. Yksi sylkeä roikkui hyvin suuri villisika, sen rasvaa piirustus pieniä kieliä palo palo alla. Muut oli kolme hanhea ja viisi kanaa.
  
  
  "Saamme Toscanan ruokaa parhaimmillaan," sanoi Renzo. Hän osoitti meille tärkein pöytä ja pysähtyi antamaan omistajalle joitakin ruoanlaitto vinkkejä.
  
  
  Muu ryhmä ryntäsi sisään. Perinteinen italialainen monen ruokalajin ateria alkoi pian. Anti-pasta seurasi paksu viljelijän kasviskeitto ja / tai pastaa. Sitten paistettua villisikaa keitettyjä perunoita ja artisokat. Sitten kanaa tai hanhi salaattia ja kesäkurpitsa. Sitten valtava levyt makea kastanjoita ja kerma piirakat. Sitten juusto aluksella lähes koko yksi pöydät, ja lopuksi, alkuun se kaikki pois, kaikenlaisia pieniä asioita, pestään brandy, samppanjaa ja grappa.
  
  
  Camille istui viereeni. Hän söi kaikki astiat samalla innolla kuin kyltymätön oria vastapäätä meitä. Jos hän söi aina näin, sitten hänen pieni viisi-jalka runko piti olla ylläpitämä jatkuva ja jatkuva harjoitus. Meidän matka antoi minulle jonkinlaisen käsityksen siitä, mitä tämä harjoitus on kyse. "Jumalan tähden," Mallory sanoi, auttaa itseään spagetti ja pesemällä se alas chianti, " minä vannon sinulle. Siellä on jotain Italian ilmaa, joka tekee minun vatsaan purra. Kotona, kaksi näistä ruoista olisi tehdä aterian, mutta täällä minä edelleen syödä."
  
  
  Jossain välillä makaroni ja villisika, oli hälinä suulla, ja kuiskaa levitä koko ruokasali.
  
  
  "Pierrot on tulossa", sanoi Renzo. "Pikku Sage".
  
  
  Lihava isäntä tuli näkyviin, tehostamalla takaisin ja kumartaen alhainen. Ja sen jälkeen näin, pienin ihminen, jonka olen koskaan nähnyt. Piero Simca oli siisti, näyttävästi pukeutunut kääpiö hyvin rajattu hiukset ja siisti sydämen muotoinen parta. Hän kantoi lyhyt norsunluu-päinen kävelykeppi enintään neljä metriä pitkä. Hän oli noin viisi jalkaa pitkä korkeakorkoiset platform saappaat.
  
  
  Hän oli johtanut meidän pöytään, josta tarjoilija oli jo sijoitettu kaksi tyynyä tuolilla. Kaikki nousivat ylös tervehtimään häntä, kuten Camille ja seuraavat niitä kömpelösti, kuten edellytetään oma rooli, yours truly.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  "Professori".
  
  
  "Vihdoinkin", huudahti Renzo. "Professori Simka. Herra Carr, mies, josta kerroin.
  
  
  "Riittää jo tämä, Professori," pieni mies sanoi, tarttumalla käteni tiukasti kuin kynnet. "Olemme täällä kuin ystäviä. Olen Pierrot, Jerry, ja olen iloinen voidessani tavata teidät. Istu alas niin, en voi kuroa tätä irstasta mässäily.
  
  
  Hän puhui täydellistä englantia hieman Amerikkalainen aksentti, toisin kuin Brittiläinen jäykkyys yleensä nähty lukutaitoisia Italialaiset.
  
  
  Hänen hymynsä oli avoin ja viaton. Mutta siellä oli vahva tunne vihaa hänen pieni rakentaa. Se ei ollut aina varoa katso hänen vihertävät silmät, mutta jotain pehmeää kahinaa hänen laiha ruumiinsa. Ainoa asia, voisin verrata sitä oli yö kauan sitten Palembang Sumatralla. Sitten heitin ja kääntyi seitsemän unettomia tuntia sängyssäni. Kunnes katsoin sisälle ja löysi pieni, kirkas ja kiiltävä krait; yksi kohtalokas käärmeitä luonto.
  
  
  Sen koko ei häiritse Pierrot on ajatuksia terveellinen syöminen. True sanansa, hän oli syömässä anti-pasta ja spagetti pikavauhtia ja ohitti meidät, kun villisika oli tarjolla. Sitten hän oli aika puhua.
  
  
  Sir Hugh kertoi minun halu investoida Maailman Loppuun , hänen omat epäilyksensä, että tämä voisi olla järjestetty, ja Camilla on kommentti, että hän olisi hyvin pettynyt, jos en voi tulla yksi hänen sponsoreita.
  
  
  "Ja sinä et halua minun olla onneton, Pierrot," Camille lisätty.
  
  
  "Ei, rakas lapsi", sanoi Pierrot, leikkaamalla pois suuri pala villisian kinkkua ja panevat sen hänen terä kuin pienoiskoossa hawk pouncing saaliinsa. — Mies olisi siirtää vuoria nähdä sinut onnelliseksi." Ja koska en näytä koko puskutraktori, sitä suuremmalla syyllä, että minun pitää muuttaa ne sinulle. Anna minun ajatella sitä.'
  
  
  Hän sulki silmänsä, laittaa lihaa suuhunsa ja pureskella huolella. Harmaa pukinparta siirtää ylös ja alas hänen leveä tie, kun hän pureskella ja ajatteli.
  
  
  Hän avasi silmänsä tyytyväinen wink. "Kieltäytyminen Argentiinalaiset," hän sanoi.
  
  
  Minun ei tarvinnut pelata näyttää järkyttynyt. Minä kysyin. "Mikä on se, Pierrot?"
  
  
  "Ajattelin ääneen, Jerry", hän sanoi. "Joskus se ei ole liian siisti. Tarkoitan, siellä on ryhmä rikkaita idiootteja Buenos Aires, jotka haluavat osallistua meidän elokuva; pieni osallistuu noin puoli miljoonaa euroa. Mitään ei ole allekirjoitettu, ei edes kättelyä.
  
  
  Ja koko maailma tietää, että Pierrot pitää sanansa. Mutta jos se ei ollut, että kädenpuristus, miksi ei ole meidän ystävä Jerry Carr ottaa paikka nämä Argentiinalaiset?
  
  
  "Miksi en ajattele, että? "huudahti Sir Hugh, liioiteltuja ihailua, kuin jos hän ei olisi ajatellut auttaa rakas Jerry Carr päästä eroon joitakin hänen öljydollarit hetkellä hän lukenut viestini Superba.
  
  
  — Luuletko, voit tehdä tämän?" Kysyin, asianmukaisesti ymmällään.
  
  
  'Voin tehdä sen?'"Kyllä," sanoi pikku Pierrot. "Olen jo tehnyt, Jerry Carr.
  
  
  Tässä on minun kädenpuristus, jota kaikki ystävät voivat todistaa." Tiukka, claw-kuten pitoa taas. — Viisisataa tuhatta dollaria osallistuvat Maailman Loppu, sekä tavallista ylimääräisiä kustannuksia." Mutta tämä on asia, asianajajien ja huomenna tai ylihuomenna. Ei puhuta enää rahaa tänään. Tänään olemme vain joukko hauskoja ystäviä, jotka ovat ottaa hauskaa. Oletko samaa mieltä?"'
  
  
  "Hyvä on", sanoin.
  
  
  "Erittäin hyvin", sanoi Sir Hugh.
  
  
  "Mukavaa, että olet noin," Nastat mutisi Mallory.
  
  
  "Bravo", sanoi Renzo.
  
  
  Camille vastaus oli pitkä, hyväillen puristaa reiteni.
  
  
  Liike ei keskusteltu muun aterian. Myöhemmin saimme takaisin limusiinit ja ajoi lentokentälle, missä Piero on poliittinen ihmisarvoa johti meidät ohi vartijoiden takana lentokentälle, jossa ensimmäinen osa Vereldeinde ilmavoimat oli koottu. Clem Andersonin raportoi valmis minulle jotain vaikuttavaa, mutta olin silti yllättynyt. Ei ainoastaan Conti vakuuttaa eri hallitusten tarjota heidän ilmavoimat on paras ilma — jet Phantoms, jet Sabres, ja jotain, että jopa hämärässä osoittautui todellinen B-52 - mutta siellä oli myös kourallinen lentäviä leluja esillä, että en vain tiennyt mistä AX raportteja : lentokoneet, jotka eivät olleet edes mainittu uusimmassa numerossa Kaikki Maailman Ilma, että korvaamaton vuotuinen rekisterin, kuka tekee, mitä ja tappaa kenelle. Kaksi näistä salaisuus koneet olivat Amerikkalaisia. Muut kolme näytti venäjän malleja, jotka tiesin vain noin huhuja, ja ne harvat salakuljetetaan kuvia. Siellä oli kolme heistä, joka voisi vain osoittavat, että meidän käsittämätöntä, itä-naapurit olivat eteenpäin paljon nopeammin kuin meidän paras tiedustelupalvelu voisi pysyä.
  
  
  Ensimmäistä kertaa, olen huomannut, että aito innostus Renzo, Sir Hugh, ja Studds. Pieni Pierrot tietä, liikkuvat yhdestä aarre toiseen kuin ihaillen koulupoika.
  
  
  "Kuvittele jos yksi näistä esineistä ilmestyi yli Washington, DC, symboleja Neuvostoliiton", hän sanoi," tällä hetkellä, kun Amerikkalainen kone näyttää yli Leningradin, ja yksi heistä, sanovat, hakaristi, näyttää yli Pekingissä. Vain kuvitella reaktion kaikissa kolmessa tapauksessa ja kuinka nopeasti sivilisaation kuin me sen tunnemme on päättymässä."
  
  
  "Tämä on tärkein teema Maailman Loppu," Renzo kuiskasi minulle. "Teemme Laurentiis' Waterloo näyttää vanhalta Shirley Temple komedia."
  
  
  Minä kysyin. — Jotkut elokuvan viesti?"
  
  
  Chris Mallory purskahti nauruun autio lentokenttä. Päivällisellä, hän oli jatkuvasti juominen grappa, juoma, jota voidaan käyttää lähes kuten lentopetroli muuttamatta tislaus prosessi liikaa.
  
  
  "Se on viesti", hän sanoi. "Viesti kuollut maailma". Hänen hieman kumara hahmo kuutamossa, basso äänen tulevan hänen pitkä, ryppyinen kasvot, ja, että musta viitta draped yli hänen harteillaan, hän näytti vampyyri-elokuvasta, jonka yksi hänen pienempi elokuva brothers. "Studds tarkoittaa," sanoi Sir Hugh vakavasti, " että olet oikeassa. Se on elokuva, jossa on viesti, Jerry. Ja se viesti on se, että tämä typerä vanha maapallo vain ei selviä World War III, jossa kaikki aseet nyt saatavilla, jopa pienissä maissa."
  
  
  "Edullinen jopa film yritykset," I lisäsi kuivasti. Sir Hugh nauroi. 'Se on oikein. Tietenkin, tämä kova työ on vain tarpeen yksityiskohtia: lentoonlähtö, lasku, ja vastaavat. Meidän taistelu kohtauksia, joista osa on kaikkein upea koskaan ammuttu, ei ammuttu pienemmässä mittakaavassa. Lelu lentokoneet lentävät yli lelu kaupungeissa, lampia, jotka näyttävät kuin valtamerillä, mutta kaikki on uskomattoman realistinen." "Tämä on uusi prosessi," sanoi Renzo. "Tietokoneiden kanssa, voimme pre-ohjelman koko sekvenssit. Kaksi armeijaa taistelevat toisiaan, tuhoavat New York City pommitukset, simuloida ydinräjähdyksiä. Yksi napin painalluksella ja niin puolestaan."
  
  
  "Sinun ei tarvitse johtaja, sinä, Hugh," Studds kiusoitteli. — Minun pitää mennä pakkaamaan laukkuni." "Sinä, Studds?" Mies, joka johti Zulu kapina-elokuvassa? Renzo protestoi kiivaasti . "Meidän pieni-suuri sota on yhtä hyvä kuin tiedot, jotka astumme tietokoneissa. Ja, Yo, ei ole johtaja, joka voisi kehittää tämän ohjelman paremmin kuin sinä. "Katsokaa," sanoi Sir Hugh.
  
  
  "Alkaa olla myöhä, ja minulla on kylmä," Camilla on pehmeä ääni kaikui isojen poikien peli. — Menemme takaisin, eikö niin?"
  
  
  "Olet oikeassa, rakas lapsi," Pierrot sanoi, yrittää kovasti ravistaa pois hänen ihailua. "Minun vanhoja luita ovat myös alkaneet jäähtyä. Kadehdin nuoria, jotka lämmetä niin nopeasti. Hän näytti avoimesti Camille ja minua.
  
  
  Ajoimme takaisin samalla limusiini. Camille käpertyi luokseni uudestaan. Vähemmän aktiivinen, mutta ei vähemmän houkuttelevaa.
  
  
  "Minä jään luoksesi tänä iltana, Jerry", hän sanoi, kun pääsimme ulos autosta.
  
  
  Mutta hotellin... ajattelin ääneen.
  
  
  "Puh. Luuletko, Le Superbe on yksi niistä halpoja hotelleja, joissa satunnainen huora on mennä johdon lupaa? Tämä on ylellinen ja sivistynyt hotel, erityisesti herrasmies, joka on ottanut paras huone, ja erityisesti ystävämme Renzo. Hän painoi käteni hänen yritys, pieni rinta. Ohut kerros kangas lävisti hänen nänni kova. Minun muistiinpanoja Camille teki selväksi, että kolme vuotta sitten, hän oli myös yksi niistä, random huoria, jotka laittaa heidän osoittaa halpa vaaleanpunainen hotellit. Mutta rahaa, suosiota, ja hieman enemmän valikoiva kulttuuri poistettu aikana hänen muistia.
  
  
  Juuri ennen pääsimme viimeisessä mutkassa ennen Le Superbe, me melkein törmäsi. Pahoinpideltyjen vanha sininen Fiat 500 tuli lentävät ulos kujalle, Piazza della Republica suoraan meidän auton. Renzo kuljettaja nykäisi ohjauspyörä sankarillisesti, ja kuljettaja Fiat, suuri gorilla ruudullinen urheilu takki, teki samoin. Kaksi autoa screeched stop vierekkäin, niiden nenät osoittavat eri suuntiin. Näin hikipisarat toisaalta kuljettajan kasvot. Kuski huusi muutaman Italian rivouksia häntä, ja hän heti vastasi, ja ajoi.
  
  
  Ainoa etu oli, että Camille laskeutui reidelleni, puristi minut herkullinen kauhua.
  
  
  "Voi Luoja", hän sanoi," minä luulin, että meidän piti kuolla ennen kuin menimme nukkumaan."
  
  
  Renzo, vähemmän järkyttynyt, nauroi. "Meidän kunniakas Roman liikkeen", hän sanoi. "Se on okei, vaikka se tapahtuu hieman harvemmin keskellä yötä."
  
  
  Aulassa Yo Hotelli -, Hugh ja Michael Sport, joka oli ottanut tuotantoassistentti autossa takana, jätti meidät yksin. Renzo vei Camille ja minut kullattu hissi kolmanteen kerrokseen, jossa hän oli pysyvä suite yhtä jatkuva virta kävijöitä, enimmäkseen pahiksia. Jatkoimme ylös kuudenteen kerrokseen, jossa pikkolo on melkein äidillinen hymy kasvoillaan.
  
  
  "Oh, tiedän, että tämä määrä," Camille sanoi, kun hän käveli ohitseni olohuoneesta makuuhuoneeseen. "Minusta se on kaunis. Katso. Hän veti johto, ja hän veti verhon takaisin kävi ilmi, peili seinälle, joka ulottui lattiasta kattoon. "Oh, rakastat minua valkokankaalla," hän lupasi, kun hän rohkeasti ducked osaksi kylpyhuone.
  
  
  En tarvitse rohkaisua saada alasti. Mutta Camille ei ollut mitään ottaa pois, ja hän oli alasti kuin vastasyntynyt vauva kun otin pois minun takki ja housut. Hän auttoi minua muiden kanssa, ja olin iloinen, että voisin laittaa aseen ja stiletto matkalaukkuuni. Pieni kaasun pommi, joka näytti kultaa muistoesine voi olla vasemmalle yöpöytä. Minun ei tarvinnut vastata hämmentäviä kysymyksiä, jotka saattavat häiritä minun nykyinen aikeet ...
  
  
  Minun nykyinen aikeista, minun tunteeni, minun kauneus — kaikki oli otettu huomioon tässä täyspitkä peili. Camille oli oikeassa, että olisin rakastanut häntä valkokankaalla. Ja olin oikeassa, miten hän hoitaa hänen jättiläinen ruokia lihaa, pastaa, ja anti-pasta. Ja pidimme molemmat olla oikeassa.
  
  
  Ensimmäinen kerta oli nopea, hengästynyt, ja vaistomainen. Kun makaa vierekkäin hetkeksi hengähtää ja tutustua toisiinsa varovasti, muutimme toiseen, hitaampi ympyrän pitkiä taukoja ja hidas muutokset kannan. Me molemmat tuntui kihelmöintiä päässä ja se antaa lämpöä ja kietoutuvat toisiinsa. Peiliin, se oli ikään kuin me keskeytettiin vuonna painottomassa tilaa, purjelento läpi joitakin neljäs seksuaalinen ulottuvuus.
  
  
  Mutta osa aivoistani oli työskennellä kovemmin. Minulla oli onni löytää aina vahvempi stimulantti seksiä kuin esimerkiksi amfetamiini. Ehkä seksi oli aivan yhtä koukuttava, mutta vähemmän haitallista keskushermostoon. Jos Camille tiennyt mitään lisää, "Maailman Loppu" kuin hänen kuuden luku palkkaa, sänky oli oikea paikka minulle selvittää. Ja en voi vain selvittää, jos hän oli täysin rento. Ottaen huomioon toimet, toistaiseksi, hän näytti muutaman kierroksen päässä hieman heikompi puolustus.
  
  
  Hänen pieni ruumiinsa oli vähä vähältä yhtä herkullinen kuin Rosana on enemmän mehevä kehon. Camilla oli myös pieni etu on kokemus ja koulutus. Sillä hetkellä, tunsin hieman väristyksiä häntä väristyksiä, että ei ollut mitään tekemistä sen kanssa kylmä. Olin valmis saada sisällä hänen uudelleen.
  
  
  'Si, Jerry. "Voi, kyllä, nyt," hän sanoi.
  
  
  Näin hänen pieni ruumiinsa peiliin, kiertämällä, valmis minulle, ja olin aikeissa sulkea silmäni ensimmäistä liikkua. Sitten avasin ne taas laaja, mutta se oli liian myöhäistä. Peiliin, näin kaksi mehevä luvut syöttää huoneen ovelta olohuoneeseen.
  
  
  Yritin kääntyä ympäri, mutta ensimmäinen, rasvaa gorilla ruudullinen takki, iski minulle jo takana pään ham-kokoinen nyrkki, isku, että olisi voinut tippuu sonni yli. Kaaduin sängylle ja laskeutui paksu matto, jossa raskas kengitetty jalka kiinni minua kylkeen. Kautta haze kipua ja näön tajunnan, minusta tuntui kuin olisin voinut kuulla Hawke ' s ääni, aivan kuten edellisen päivän koulutukseen. Hän sanoi, " ensimmäinen asia, sinun pitäisi aina muistaa on, että sinulla ei ole tekosyy, jos olet kiinni, kun et ole varuillasi." Ehkä jonain päivänä veronmaksajat kiitollinen kansa laittaa nämä sanat hautakiveeni.
  
  
  Olin puoliksi tietoinen toisen asiakkaan vetämällä Camille pois meidän ilo puutarha, yksi käsi, joka kattaa hänen suunsa ja muut tukahduttaa hänen taistelu. Sitten hän suukapula hänen, teippasi suun kiinni, ja sitoi hänet revitty nauhat ohut pellava Le Superbe arkki.
  
  
  Minusta tuntui, että minulla oli menettää tajuntansa, mutta kun gorilla tartan takki auttoi hänen kaveri solmio Camille ylös tiukasti, otin Pierre, kaasu pommi. Piilotin sen kainalossa. Ajattelin, että kukaan ei etsi henkilö, hän vetää alasti sängystä. Toinen ajatus juolahti. Ruudullinen takki oli kulunut kuljettaja Fiat 500, joka melkein törmäsi meihin. Sitten lopetin.
  
  
  
  
  Luku 3
  
  
  
  
  Se oli jonkin aikaa ennen kuin aloin ajatella uudelleen. Mutta kymmenen tai viisitoista minuuttia myöhemmin tulin, sidottu, kuten rulla takapenkillä Fiat 500 ylinopeus läpi tuntemattomia kaduilla. He eivät vaivaudu sokkona minua, mikä oli huono merkki. Ilmeisesti, heillä ei ollut hyväntekeväisyys aio jättää minua vahingoittumattomina.
  
  
  Jyskyttävä kipu päässäni oli vaikea, mutta sikäli kuin olen voinut kertoa, mitään ei ollut rikki, ja minulla ei ollut mitään vakavia vammoja. Mieleni hitaasti selvitetty, ainakin tarpeeksi myöntää itselleni, että olin vielä enemmän hämmästynyt kuin silloin, kun minun tehtäväni oli alkanut.
  
  
  Tuolloin tehtäväni tuntui kuin ei mitään enemmän kuin työläs tehtävä. Suuntaa Roomaan ja selvittää, mahdollisimman pian, jos Clem Andersonin epäilykset ovat perusteltuja, jos siellä on enemmän kuin vain kalliita ja räikeä elokuvan. Jos Clem oli ollut väärässä, en voisi olla pakattu ja lentänyt kotiin jatkamaan minun palkaton loma ja korjata minun rikki suhde Tiggy. Tiesin nyt, että Hän ei ollut väärässä, mutta mitä oli hän oikeassa?
  
  
  Ensi silmäyksellä, se oli kuin Haukka oli toivonut. "Maailman Loppu" oli vain yksi erittäin aikaa vievää ja kallista elokuva tänään on budjetti-standardeja. Mutta törkeää syytöksiä olivat luultavasti ole mitään muuta kuin huijaus by Conti ja vankia. Nopeus, jolla he ottivat minun syötti oli edelleen todiste tästä, koska heillä oli mukava pieni lahja Camille herättäminen kiinnostukseni.
  
  
  Niiden laaja, hämmentävä kokoelma ja monimutkaisia aseita oli paljon enemmän kuin elokuva todella tarvitaan, mutta se ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon liioitteleva suuruudenhulluus niin usein löytyy suuri elokuvantekijät. B-52: set ja muut huippuluokan hävittäjiä olivat kalliita leluja, mutta periaatteessa, ilman tulivoimaa, ei sen vaarallisempaa kuin Goodyear-ilmalaiva, joka lentää yli mainonta täyttämä Rooma.
  
  
  Minun oli myönnettävä, että on olemassa muita tasoja alla tämä pinta. Mutta he olivat vielä niin epämääräinen, ja niin vähän tutkittu, että mitään, mistä Clem on hätäisesti intiimissä muistiinpanoja minun nykyinen sieppaus, tuntui olla yhteydessä kansainvälistä salaliittoa. En huomannut siitä, Renzo, Sir Hugh, Studds, ja jopa vaarallista kääpiö Pierrot oli, että ne näyttivät haluavat minut elossa ja (Camille on auttaa) erittäin onnellinen. Ainakin aikaa kuluu allekirjoittaa shekin puoli miljoonaa dollaria ja siirtää rahaa Bahama niiden Sveitsiläisen pankin. Meillä voi olla syönyt kana, joka yö, mutta ei ihmisiä tapasin, olivat tyyppi tappaa kultainen muninta kana. Ja Jerry Carr oli niin kana heidän silmissään.
  
  
  Minun sokkeloinen ajatukset olivat yhtäkkiä katkeaa, kun auto pysähtyi äkillisesti. Gorilla ruudullinen takki työnsi oven auki ja veti minut ulos päälle kovalla lattialla. Yllätyksekseni löysin itseni etsimässä suulla maa-ravintola, jossa meillä oli juhlinut vähemmän kuin seitsemän tuntia aiemmin. Nyt se oli deathly hiljainen ja autio hämärä moonlight. Muistin, että Renzo tai joku muu oli kertonut minulle, että omistaja asui tilalla muutaman kilometrin päässä. Henkilökunta on pitkään mennyt kotiin, Roomaan tai jossain lähistöllä.
  
  
  Gorilla veti minut jaloilleni ja raahasi minua pitkin. Hänen iso kumppani avasi puinen ovi, jossa on kiiltävä uusi avain. Oli tämä palaa rikospaikalle puolueemme läheisesti" Maailman Loppu"?.. tai ei?
  
  
  Jos Gorilla ja hän työskenteli oli ollut todellinen chase — ja vannon, että se ei käynnisty ennen kun meidän limusiini paraati lähti hotelli — se olisi ollut suunnattu ravintola. Hylätty jälkeen tunnin, se oli paikka pelejä, he halusivat leikkiä kanssani. Jopa kaikkein minimaalinen yhteys rikolliseen maailmaan antaa avaimen mahdollisimman nopeasti. Ja uutuus suunnitelma huomautti, ei Renzo ja hänen kätyrinsä, mutta eri suuntaan. Jos he asentanut sen, ne olisi oma avain. Studds Mallory sanoi päivällisellä, että tämä paikka ja kaikki maa sen ympärillä oli kerran kuului Renzo perhe, ennen kuin uhkapeli, kalliita pojat, ja kyseenalainen rahaa otti, että semi-aristokraattinen perintöä häneltä. Olin vielä kalastusta samaa mutaista vettä kuin ennen.
  
  
  Ovi oli auki. Gorilla ja hänen toverinsa kantoi minut välillä ruokasalissa. Puoli vetämällä, puoli kuljettaa, ne johti minut lopulta huone, jättiläinen tulisijoja, nyt autio ja hiljainen, koska heikko savu puoliksi sammunut palo alla. Tartan takki heitti minut pöydälle kuin säkki hiiltä.
  
  
  "Ne pitää polttopuut täällä", hän sanoi vihaisesti hänen toverinsa italiaksi. "Ota tarpeeksi voimme aloittaa tulipalo, Pepe. Meillä on herkullinen Texas grilli joskus.
  
  
  En olisi kestänyt näin kauan, jos en olisi sortunut kasvava pelko kidutusta. Tämä on yksi riskeistä ammatin. Mutta myönnän, että ajatus paahtamalla pieni tulipalo ei tehdä sydämeni lyödä ilosta. Minulla oli vielä muistissa jättiläinen sika tippuu suuria määriä rasvaa päälle punainen-kuuma puun alla. Pepe palasi sylillinen puuta. Hän hyödyntää tuhkaa pois hiilet ja heitti puolet omaa ruokaa niistä kiinni. Ammunta liekit nuolivat klo epäsäännöllisen muotoinen puu, ja muutaman minuutin kuluttua, keskus oli jälleen kerran raivoaa liekki.
  
  
  Gorilla repi laastari pois suustani. "Hyvä on, Herra Carr, "hän sanoi.
  
  
  Hän puhui englanti kanssa vahva italialainen aksentti, joka en yritä välittää.
  
  
  Pidin huulet painetaan yhteen niin tiukasti kuin jos minulla olisi Bändi-Tuki niitä, ja yritti tehdä itse näyttää uhmakas. Se ei ole niin helppoa, kun olet alasti ja sidottu ylös, mutta hän näyttää saada se. Hän puhui Pepe Italian murre, ja Pepe veti raskas metalli vartaassa, mustuneet ja yhä edelleen villisika olin vielä sulattamaan.
  
  
  Gorilla tönäisi minua hänen raskaat boot, ja Pepe sylki minun takaisin. Ne veti vahva nylon johto ja alkoi sitoa minua liikkumatta sylkeä.
  
  
  Yhdessä he kantoivat minut tulipesän ja alensi vartaassa sen haltijoille. Sitten se korjattiin siipi pähkinät. Vartaassa tukivat kaksi pystysuoraa kappaletta takorauta, jossa syvennykset tehtiin yhtä etäisyydet ohjaus etäisyys ampuma-levy. Koko ihmiskunnan, he alkoivat korkein taso.
  
  
  "Et ole yllään mitään vaatteita," gorilla sanoi, " se tulee olla mukava pitää lämpimänä, kun kylmä yö ilmaa ulos, Herra Carr." Ennen kuin voimme menettää malttinsa ja voit saada liian kuuma, minulla on muutamia kysymyksiä.
  
  
  Annoin vastaukseni yhdessä minun mielipide hänestä, hänen joukkonsa ja hänen mahdollisiin kysymyksiin virtana lyhyitä lauseita.
  
  
  "Erittäin hyvä, Herra Carr! Pepe!
  
  
  He laskivat minut alas askel, ja lämpöä oli enää mukava. En voinut lopettaa hikoilu, ja jokainen pisara hikeä tehty vilkas ääni.
  
  
  "Mikä on oikea suhde Maailman Loppu?" gorilla vuonna ruudullinen takki kysyi. "Hitto", sanoin läpi puri hammasta. "Olen sijoittaja. Laitoin rahaa siihen, koska mielestäni se tulee tehdä enemmän rahaa."
  
  
  Hän naurahti alakuloisesti. "Olen varma, että voit tehdä paremmin, Herra Carr, jos se on nimesi", hän sanoi. — Sinun täytyy kertoa minulle joka tapauksessa. Mikä on nykyinen suhde Maailman Loppu?
  
  
  "Mitä minä sanoin," I murisi.
  
  
  'Ei mitään muuta? Suloinen, viaton sijoittaja?... Hän totesi Pepe.
  
  
  Yksi askel alas. Mitä käytetään olla epämiellyttävä lämmön tunne on nyt tullut polttava tunne.
  
  
  "Juuri tämä," minä tokaisi. "Juuri nyt, vaikka en voittoa, olen edelleen saada rahaa sitä kautta Camille Cavour. Minulla on varaa vain rahaa. "Ei aivan viaton sijoittaja, sitten, Herra Carr," gorilla gurgled kanssa hyeena hymy. — Mutta silti ei ole tarpeeksi vakuuttava. Haluatko minut uskomaan, että olet sijoittaa puoli miljoonaa dollaria pieni tyttö, kun voit saada kymmenkunta heistä viisi sataa, ja ei niin kauan sitten olisit voinut osti Signorina Cavour viisikymmentä? Pepe!
  
  
  Yksi askel alas. Nyt tiesin, että en voinut sietää sitä. En sanoisi minäkään, mutta se ei auta ratkaisemaan ongelmaa AH. Tietenkin, Hawke voinut lähettää toinen agentti, mutta riippuen siitä, kuinka kauan se vei heidät löytää ruumiini, vai onko minun katoaminen oli tahaton, se olisi viivytystä päiviä tai jopa viikkoja. Ja jos Anderson oikeasti oppia jotain, jos siellä todella oli kansainvälinen uhka maailmanjärjestys, se olisi liian vähän.
  
  
  Pepe lisätty kolme lokit tuleen, ja liekit kasvoivat jopa korkeampi.
  
  
  Gorilla sanoi. "Luulen, että hän on tehnyt sen osan, Pepe," hän sanoi, jossa hänen sairasta huumoria.
  
  
  Nyt olin roikkuu minun takaisin alas. Aluksi se oli hieman helpotusta, kuten välimatka palo lisääntynyt, mutta uusi polttoaine, joka Pepe heitti osaksi se myös lisäsi tulta, ja tunsin jo, rakkuloita muodostava minun hartiat ja pakarat... Ja tunsin jotain muuta. ...
  
  
  Kanssa ranteeni suoraan yläpuolella liesi tulta, tunsin lievää laskua jännitystä kuin nylon johto alkoi sulaa lämpöä. Olen puristi käsiäni pitää kiinni hieman kauemmin. En notkistaa lihaksia minun vasen käsi pitää Pierre turvallisesti tallessa kainalossa.
  
  
  "Mikä on oikea suhde Tuomiopäivän, Herra Carr? Kuulustelu itsessään oli yksitoikkoista... kuumuus oli lähes sietämätön ympärilläni nyt. — Ajattele jotain vakuuttavampaa kuin siansaksaa rahaa ja että elokuva narttu." Koska muuten, maailman loppu tulee liian pian sinulle, ja et voi pitää meidät yritys jutella hieman.
  
  
  Pepe kiljui naurusta ja seisoi vieressä hänen pomo saada tarkemmin paisti.
  
  
  Nyt oli tullut aika, nyt, että he olivat molemmat seisoo niin lähellä minua. Luojan kiitos, he etsivät enemmän minun kasvot kuin minun sidottu ranteisiin kuin pakotin toisen kanneperusteen. "Rehellisesti," minä huusin, pelaa paremmin kuin kukaan muu Conti on studio. — Se on oikeastaan ainoa asia. Olen vain öljymies enemmän rahaa kuin aivoja. Olen kuullut, että tällä tavalla et voi saada hieman lähempänä glamour elokuvissa. Älä polta minua taas, herra ...
  
  
  "Paistettu kuin sika kiljua kuin sika," gorilla kiusoitteli minua. — Emme tarvitse parempaa vastausta, Herra Carr. Ehkä minun pitäisi kääntää sinut ympäri kohtaamaan tulen vielä kerran.
  
  
  Hän alkoi kääntää minut ympäri uudelleen. Tämä oli se hetki.
  
  
  Kun hän alkoi liikkua minua, pääsin ulos vapaa oikeassa kädessä ja nappasi Pierre pois yhdellä nopealla liikkeellä. En viritettynä se minun peukalon ja heitti sen välillä, Pepe ja gorilla.
  
  
  "No, paskaa..." oli kaikki mitä hän voisi vielä sanoa sarkastisesti. Pepe romahti lattialle viereeni. Terävä liike, hyppäsin pois palo -, levy-ja liekit ja nopeasti rullattu yli. Olen nopeasti vapautti itseni puoli-sulanut köysi noin minun nilkat ja kyyristyi alas, valmis kohtaamaan minun tormentors. En tarvitse huolehtia enää.
  
  
  Kauneus tämä kaasu pommi on sen nopea ja keskittynyt vaikutus pienellä alueella. Pidin hengenvetoon, mutta se oli tuskin tarpeen.
  
  
  Gorilla vuonna tartan takki ja Pepe olivat jo ehdokkaita Campo Verano hautausmaa kun uloshengitysilman uudelleen. Viimeinen kaasua kuljetetaan pois nouseva ilma tulen yläpuolella.
  
  
  Kun pääsin takaisin jaloilleni, en tunne liian huono, ei ole paljon pahempi kuin joku, joka paloi kun nukahtaminen rannalla Miamissa. Luultavasti vielä on rakkuloita ja muutaman päivän epämukavuutta, mutta palaan toimintaa.
  
  
  Yhtäkkiä helpottunut ja tietoinen minun tilanteessa, en purskahti nauruun. Tässä minä seisoin yksin ruokasalissa, jossa on kaksi ruumista. Nick Carter oli jo siellä, hänen mielessään vielä täynnä ajatus palata AX tehtävä, punainen hummeri paistamisen jälkeen, ja edelleen kuten alasti kuin Aatami ennen syntiinlankeemusta, hyvä kuuden kilometrin päässä Roomasta.
  
  
  Ennen kuin ehdin syöksyä takaisin osaksi vaikuttava tai mielekästä toimintaa Agentti AH, minulla oli muutama vähemmän dramaattisia asioita loppuun. Tein tapa keittiö ravintolan ja löytänyt joitakin vaatteita kaapissa. Lainasin likaisen valkoinen paita, kolme kokoa liian pieni minulle, löysä sauma housut, likainen kokin takki, joka oli liian pieni, ja pari murenemassa työn saappaat. En ollut ollenkaan mallikas missä tahansa ympäristössä muita kuin tumma alapuoli, mutta ainakin olen ollut vaarassa pidätettiin säädytön käyttäytyminen.
  
  
  Kuollut tai ei, minulla oli tunne, että gorilla ruudullinen takki edelleen velkaa minulle jotain. Olen huolellisesti veti kokoelma vaatteita yli puoli keitetty ruho ja palasi hänen ruumiinsa. Otin pois hänen takki, joka olisi antanut minulle enemmän lämpöä kuin lyhyt valkoinen takki avustaja kokki, ja varmisti, että avaimet Fiat oli yksi hänen taskut. Jätin kylän ravintolassa ja kiinni valtava oven takanani. Sitten pääsin Fiat 500 ja veti pois ajotieltä. Olin Via Tiburtina ja ajoi länteen kohti keskustaa.
  
  
  Se oli noin kello viisi aamulla, ja ensimmäiset säteet nousevan auringon rivaled pimeys. Siellä oli hyvin vähän liikennettä, ja hyvin vähän elonmerkkejä, kunnes käänsin puoli kierrosta osaksi Piazza della Republica ja näki klusterin poliisi autoja edessä Le Superbe. Kuorma-autot ja kuntien ambulansseja.
  
  
  Olen pysäköity Fiat kujalla ja käveli takaisin Le Erinomainen . Kun yritin tulla sisäänkäynti, minut valtasi molemmin puolin kaksi jättiläinen Carabinieri, tärkein ryhmä Rooman poliisi.
  
  
  "Asiakirjat?" yksi minun oikealle kysyi, kiertämällä käteni tuskallisesti.
  
  
  "Paperit," yksi vasemmalla sanoi, puristamalla kättä. 'Ulkomainen passi? ID-kortti?'
  
  
  "He ovat minun huoneeseeni", sanoin. "Le Superbe Hotel.
  
  
  Toistin minun lausunnon, Italian, ja molemmat upseerit katsoi minua epäuskoisesti. Yksi heistä katsoi minun epäsiisti, kirkkaasti värillinen takki. Ja yksi katso minun notko housut, minun repaleinen jalat, oli tarpeeksi vakuuttaa hänelle, että en voisi koskaan, koskaan olla vieraana Le Superbe. He keskusteltu siitä jätä minua makaa ojassa tai ottaa minut huostaansa pitkä lista selvittämättömistä rikoksista, jotka vaihtelevat raiskaus, kiristys varastettu taidetta petos. Poliisi halusi pidättää minut, tuntui voittaa pisteitä, kunnes olin lopulta pelasti naisen huuto tunnustamista tulossa hotellin kuudennen kerroksen ikkunasta. Jerry, caro mio! Jerry. Tämä on se. Katso, Pierrot!
  
  
  Katsoin ylös ja näki, Camille minun kirkkaan sininen pyjaman takki, seisoo ikkunan huoneeseeni. Hänen vieressään oli pieni Piero Simca, osoittaa arvovaltaisesti klo virkapukuinen poliisi komissaari, joka oli liittynyt. Läpi megafoni, hän antoi räjähtävä komentoja, jotka edelleen häiritsi jo rikki hiljaisuus tämän aikaisin aamulla.
  
  
  "Kersantti Blundy." Korpraali Inverno. Vapauta mies heti ja viedä hänet hänen huoneessaan. Hän kuuli Pierrot, joka oli saavuttanut jopa hänen vyötärö. "Huone 79. Heti!"
  
  
  Minun kaksi hyökkääjää tuli heti ystävällinen, huolehtiva ystäviä. He kohtelivat minua kuin jos he halusivat kohdella minua — kun minun kirjaimellinen mielijohteesta, hoito arvostin suuresti ja sai minut läpi vetäytyvät joukkoon utelias ohikulkijoita ja poliiseja aulassa, hissillä, ja minun huone, jossa Eversti lähetti heidät pois curt kiitos.
  
  
  "Jumalani," huusi Renzo, kun hän tapasi meidät ovella. Camille, Pierrot, Sir Hugh, ja Nastat seisoivat hänen takanaan, pukeutunut eri pyjama. "Luulimme, että menetin sinut ikuisesti." Hän oli tuottaja, ei näyttelijä, ja se oli vaikea epäillä hänen vilpittömyys, koska hän selvästi kunnioittaa dollarin merkkejä.
  
  
  "Minulle liian," Camille huudahti. "Nämä ovat kauheita ihmisiä. Luulin, että olet kuollut.'
  
  
  — Mutta mistä sinä sait nämä vaatteet?" Pierrot tiuskaisi. Jopa keskellä kaikki tämä myllerrys, hän oli vielä malli kaikille hänen Valentino satiini pyjama, kirkkaan punainen kaapu, ja Gucci tossut.
  
  
  Minulla ei tarvitse tuhlata aikaa toistamalla, mitä tapahtui, kun selitin sen heille. Totesin kuljettaja Fiat, joka oli lähes törmäsi yhdysvaltojen aiemmin kuin omat vangitsija, ja Renzo ja Piero vaihtaa tietäen katseita.
  
  
  "On vihollisia maailmassa elokuva, joka ei voi pysäyttää yrittää sabotoida tuotantoa' Maailman Loppu ' ja pilata Lorenzo, Conti," sanoi Renzo .
  
  
  Tai ehkä se oli kosto niistä äkkipikainen Argentiinalaiset, Piero ajatteli ääneen. "Vaikka kuinka he saattoivat tietää niin nopeasti, että olisimme käyneet heidän etujaan Jerry on?"
  
  
  Nämä reaktiot tuntui enemmän kuin vainoharhainen minulle. Huolta turvallisuudestani oli aito. Mutta niiden spekulaatioita taustatarina minun sieppaus oli lähellä mielisairautta. Vaikka ne voivat olla vainoharhainen, tämä ei millään tavoin ilmoittanut, että minun co-tähdet olivat mukana tässä kepponen. He muuttivat taivaan ja maan löytää minut. He ovat yrittäneet vakuuttaa Rooman poliisi ja Italian armeijan security division löytää minua siitä lähtien, kun he huomasivat olin hukassa. Haluan lyhyesti kuvata, mitä tapahtui sen jälkeen, kun minun katoaminen. Se otti Camille vähemmän kuin viisitoista minuuttia ilmaista itseään revitty lakanat ja napata hänen puhelimen hälyttämään, Piero ja Renzo. Ne puolestaan varoitti kaikkia viranomaisia. Hänen kuvaus kaksi tunkeilijoita oli liian epätarkka. Hän kuvaili niitä noin kahdeksan metriä pitkä ja lihaksikas, kuten ukrainan painonnostaja. Mutta kiistattomia tosiasioita minun katoaminen, revitty lakanat, ilmeinen naarmuja oven lukko rikki, oli enemmän kuin tarpeeksi todisteita sieppauksesta.
  
  
  Poliisi ja turvallisuusjoukot tutkintaa toiminut nopeasti ja tehokkaasti. Kymmenen minuuttia sen jälkeen, kun Gorilla ja Pepe työnsi minut trattoria, tiesulkuja oli perustettu ympäri kaupunkia. Kolme miestä työskennelleet kolme eri puhelinta, lähettämällä joukkueet etsivät kyseenalaistaa joitakin Camille on entinen ystäville.
  
  
  "Ei niin, että olen jättänyt ketään niin onneton", hän sanoi tyytyväisenä. "Mutta mustasukkaisuus on arvaamaton, ja ne piti vain seurata alas kaikki jäljet löytää sinut, Jerry." Siellä on ollut paljon punainen kasvot ja vakuuttavia lausuntoja vaimot Roomassa, että aamulla. "Koska en ole vielä valmis kanssasi", hän lupasi, ilkikurinen hymy. Hän kääntyi sängyssä hän istui ja viittasi huoneen koko elokuva ihmisiä, poliiseja ja etsiviä. "Täällä on joku, joka ei ole nukkunut vielä ja on ollut kauhea aika. Ja nyt et enää kiusaa häntä teidän kysymyksiä ja hölynpölyä . Ulos. Kaikki. Camille on huolehtia hänestä. Vaikka Renzo ja Piero nyökkäsi hänen kiihkeän tilauksia, ja huone oli taas tyhjä. Camille lähetti hänen huoneeseensa ja käski noutaa hänen meikki laukku peilipöytä.
  
  
  "Olet hyödytön minulle tai joku muu, nyt, huono Jerry", hän sanoi. — Mutta minulla on ihana voide. Se on kaunis väri. Kuten miehen spermaa. Hän naurahti. "Ja palovammat paranevat muutamassa tunnissa." Se on täynnä erityisiä asioita, entsyymejä ja tavaraa. Olen kerran saanut niin paloi taas kuvaamisen Sardiniassa, että lääkäri käski minun lopettaa kuvaamisen ainakin viikon. Mutta aamulla olen soveltanut tätä taika kerma ja samana päivänä minulla oli virheetön, kuten aina kameran edessä. Tämä elokuva tuotti kaksi miljoonaa pelkästään Italiassa, ja olen edelleen saada lipputulot kuitit, jos asianajajat push Renzo hieman , jotta voit nähdä...
  
  
  En voinut nähdä mitään, mutta en anna hänen pelata kanssani jonkin aikaa. Hän asiantuntevasti riisui minut. Hän otti pieni suorakulmainen meikki laukku pikkolo, kun hän palasi. Hän ei koskaan kerran katsoin rakkuloita minun violetti kehon kun makasin alasti sängyllä, tai Camilla, edelleen yllään alkuun puolet minun pyjama, kun hän oli kumartui minua. Siellä on paljon sanottavaa nämä high-end hotellit, joissa niiden korkeimmat hinnat.
  
  
  Camille löytynyt karahvi koko pienen maitoa pullosta helmi-harmaa keitos ja nopeasti soveltaa joitakin sen sisällön kehoni. Tunsin oloni heti hieman helpotusta. Suosittelen hänen lääketieteelliset palvelut, ah, Anna minun antaa heille neuvoja, mitä se on.
  
  
  Kun hän voiteli minut, minun mieli siirtynyt suurempi nopeus. Kuten aina tehtävä AH, minun oli mahdoton sekamelska asioita, jotka on tehtävä heti, ilman selvää tapa täydentää niitä. Itse asiassa, se on paljon helpompi ajaa pois kaksi roistoa, jotka lähes paistettu kuin hiipiä ulos hotellista vartioi puoliaika paras Roman ja Italian turvallisuusjoukot.
  
  
  Camille kutsutaan piika huoneeseen ja koostuu sänky taas. Hän ja pullea, rauhallinen tyttö varovasti käänsi minut päälle minun puolella ja sitten takaisin, jossa puhtaat, pehmeät lakanat päälle minua, ja sitten peittelee kevyt viltti. Se oli jo kynnyksellä ulkopuolella, ja Camille oli piirtänyt verhot kaksi parveke ikkunat.
  
  
  "Sinun pitäisi nukkua nyt, Jerry," hän sanoi. — Jos sinulla on vaikea, jätän sinulle kaksi pientä pillereitä, joka voi lähettää jopa norsu dreamland. Mutta luulen, että olet väsynyt tarpeeksi nukkua yksin."
  
  
  Hän kumartui antamaan minulle vakuuttavia, sisarellisen suukon otsalle.
  
  
  "Minun täytyy mennä nukkumaan itseäni", hän sanoi. "Voi Luoja, minun täytyy näyttää vanha noita."
  
  
  Hän näytti enemmän kuin 14-vuotias tyttö on hypersexual scout pelaa lääkäri, ja sanoin hänelle, että liian. Hän rakasti sitä niin paljon. Ja olin iloinen, että hän ei aikonut jatkaa hänen armollinen tullin istuu reunalla sänkyni.
  
  
  Kiitin häntä taas, ja hän kertoi minulle, että minun olisi täysin turvassa unissani, koska Eversti Dinges oli lähetetty vartijat käytävällä, hissi, ja aulassa.
  
  
  Minun piti tavata henkilö, kaksi tuntia sitten, kello yksi AH yhteystiedot.
  
  
  Annoin itselleni viisi minuuttia sen jälkeen, kun Camille vasemmalle, jos hän tuli takaisin hakemaan unohdettu kohde, ennen kuin yritin istua alas ja tilata. Camille on lotion oli ihme. Tunsin melkein ihmiseksi. En sano, että haluaisin törmätä jotain vaikeampaa kuin silkki tai Camilla, mutta polttava tunne katosi ja huomasin, että voisin pukeutua ilman tunne mitään, mutta pari pientä pistelyä kipua. Otin pullon kanssa kaksi keltaista kapselia Camille oli jättänyt kuin unilääkkeet ja täytetyt se johonkin sivutaskut takin. Tällä kertaa olen rahapulassa tikari minun vasen kyynärvarsi ja laittaa Wilhelmina olkapää kotelossa. Löysin yhden Pierre kaksoisveljien salainen lokero minun salkku ja laittaa sen taskuuni. En tiennyt, minne olin menossa, paljon vähemmän kenelle, mutta en aio olla kiinni aseeton uudelleen.
  
  
  Huomasin, että voisin jopa ottaa jooga aiheuttaa, että eniten auttoi minua syvä keskittyminen. Niin, täysin pukeutunut ja lähes täysin hereillä, minä istuin jalat ristissä matto Tabriz minun ylellinen huoneisto.
  
  
  CIA: n, samoin kuin AH: n oma verkko oli jo ilmoittanut Hawke meteli minun sieppaus ja minun palata. Mutta Jumala tietää, kuinka vääristyneitä, virheellisiä, selvästi puutteellinen ja sekava näitä versioita voi olla. Minun oli pakko antaa oma, oikea tili AH tietokoneet ja Hawke ' s jopa enemmän hienovarainen mielessä. Taloudellinen prodigy AH Goldie Simon tarvitaan myös varoitetaan tehdä hieman tietojen manipulointi ennen kuin minulla oli käsi minun uusia kumppaneita $ 500,000 tarkista pankista Nassau, että olisin kehui niin paljon. Nimi ja osoite pankki oli jo oma taustatarina, joten oletin, että osa tie on jo päällystetty. Mutta Goldie haluaisin tietää, milloin ja kuinka paljon. Yksi eduista sieppauksesta ja väitetty vammoja oli, että Renzo lykätty tärkeä liiketoiminnan kokouksessa päivän tai kaksi. Tällä kertaa oli saatu tuntia, että olin menettänyt ja vielä tarvitaan kuromiseksi.
  
  
  Lopuksi, ajatus juolahti. Olen rummaged minun matkalaukku ja veti viattoman reissue on Zane Harmaa kirja. Kuitenkin, et voisi selata sivuja, koska se ei ole mitään sivuja. Se oli vain pieni kompakti sydän tehty gelignite, joka räjähti neljäkymmentä sekuntia aktivoinnin jälkeen, jolloin kaksikymmentä klikkauksella, ja sitten hajallaan sen sisältö konfetti-kuten nauhoja valtava sotku yli ala on yli viisikymmentä neliömetriä.
  
  
  Menin ikkunaan ja veti takaisin verhon vain tarpeeksi katso herääminen kadun alla. Kaksi autoa ja viisi selvää, poliiseja kadulla, sekä muutamia siviilipukuisia poliiseja keskuudessa ohikulkijoita. Siellä oli vain kolme virkapukuista poliisia kadulla alle puolella ikkunan, automaattinen karbiinien käsiään. Kaikki hälinä kadulla olisi, koska ne ajaa siellä auttaa tovereitaan . Ennen tarkkailun vuonna, katsoin ympäri rakennusta ulkopuolelta ja ajatellut, missä olin nähnyt palvelun sisäänkäynti. Hän oli vielä siellä. Vuodelta 1897, rakennuksen rakensi arkkitehti, joka pyrki jäljittelemään loistoa suuri kuudestoista-luvun palazzi. Kaikki ylemmän suites oli parvekkeet, kulmat, jotka oli rakennettu massiivinen, raskas kulmakiviä. Suorakaiteen paloja kivi, jossa on kymmenen senttimetrin hylly keskenään. Se kestää melko vähän vaivaa mukavasti laskeutua kymmenen viisitoista minuuttia. Mutta saada alas huomaamatta kolme-viisi minuuttia toivoin oli hieman vaikeampaa.
  
  
  Kävelin pois, riisuin takin, ja rullalle housut. Sitten laitan minun kaapu. Vielä karvaisen ja punainen paistamiseen, en tarvitse meikkiä antaa minun kohdata mitään ulkoisia merkkejä rasitusta. Menin olohuoneeseen ja avasi oven.
  
  
  Jättiläinen univormussa seisoi edessäni, kivääri valmiina. Minulla on kohdeltava kaikella kunnioituksella minun täytyy minun suunnitelmia.
  
  
  Haluan saada hyvät yöunet, " sanoin hänelle italiaksi. "Minun hermot ovat noin räjähtää." Minä säpsähti kivusta, jotta se vakuuttavampi, ja Karabinieerit antoi minulle tietäen nyökkäys. "Katso, että en ole häiriintynyt seuraavat kolme tuntia", sanoin. "En välitä, kuka. Kun en nuku, en voi puhua sinun upseerit, mutta sillä välin, haluan nukkua.
  
  
  "Mutta ne olivat minun ohjeita," hän sanoi, piirustus itsensä ylös jälleen sotilaallinen ryhti.
  
  
  "Hienoa," sanoin. Olen porrastettu takaisin huoneeseeni ja sulki oven. Olen hiljaa päässyt eroon minun kaapu, rullalle housut, ja löysi spray pullo hyttyskarkotetta matkalaukkuuni. En tiedä, jos sen sisältö ei haittaa mitään lentää, mutta jos soveltaa sitä kädet kuusi tuumaa pois, se muodostaa ohuen kerroksen, joka sopii mukavasti yli ihoa. Se tulee niin kovaa kuin sarvikuono iho, ja kun se kuivuu, se voidaan poistaa kuin hansikas. Tämä on neopreeni johdannainen, jonka on kehittänyt yksi meidän ihme lääkäri kemistit. Juuri nyt, tarvitsen sitä.
  
  
  Olen vilkutti käteni ilmaan ja taivuttaa sormiani enintään kuivumisaika kaksi minuuttia. Sitten otin Zane Grayn kirjan sänkyyn ja piti sitä jopa ikkunan. Tein taite oikeassa yläkulmassa, joka aktivoi asia, laskea hitaasti kaksikymmentä-viisi, ja avasi ikkunan. Sitten en anna sen kellua pois ja nopeasti suljettu ikkuna uudelleen. Viisitoista sekuntia myöhemmin, tämä hulluus puhkesi .
  
  
  Se gelignite räjähti kuin jos kaksi säiliöalukset oli törmäsi toisiinsa, ja konfetti ammuttiin alas koko kadun kumpaankin suuntaan, melkein hotellin sisäänkäynnin.
  
  
  Tässä vaiheessa olin jo toisen ikkunan, ja sitten ulkopuolella. Menin alas parvekkeelta tiilestä nurkassa, katsellen yhdellä silmällä, kun ihmiset ryntäsivät niiden virkaa kujalla kohtaus räjähdys.
  
  
  Käteni tarttui tilavaa alkovia ja minä upposi alas, tuskin piilossa kadulta. Vain muutaman sekunnin enemmän kuin olisin ottanut kaunis, mutta antiikki hissi, olin alas. Kerran siellä, kävelin pitkin vielä melko autio jalkakäytävä toiseen nurkkaan ja viestitti taksin.
  
  
  Annoin hänelle minun määränpää, paikka ei ole kaukana minun toinen nimi, osoite, mutta riittävän kaukana, jotta päästä eroon minun ajajia.
  
  
  Kun pääsin ulos, käännyin kaksi kulmaa ja tuli hotellin aulassa, jossa väsynyt virkailija tiskin takana nyökkäsi minulle kuin olisin vain tavallinen turisti, joka kuului tänne. Sitten menin ulos läpi palvelun sisäänkäynti. Törmäsin kuja. Kaksi ovea alas minun määränpää, minun tuli portico ja odotti vielä kolme minuuttia, varmista, että kukaan ei seuraa minua. Ajorata ja jalkakäytävä oli tyhjänä. Menin, ja sitten antoi kaksi lyhyttä ja yksi pitkä äänimerkki kuuluu kelloa merkki Uunin. Siellä oli "chik" ääni automaattinen oven avaus, ja olin niin sisällä, matkalla ylös.
  
  
  Toisessa kerroksessa, kaljuuntuva keski-ikäinen mies oli odottamassa ovella. Hän työskenteli liittyvät valtion virasto. Hänellä oli yllään haalistuneet punainen flanelli aamutakki ilman hihnaa yli pullottava vatsa, joka oli hädin tuskin piilossa sekaisin alushousut kauhea suunnittelu.
  
  
  "Kysymyksiä, kysymyksiä, kysymyksiä. Nämä söpö AH pojat luulevat, että olen yhdistelmä Lieve Lita ja ANP. Meidän täytyy puhua heille vaihteeksi.
  
  
  "Se, mitä varten olen täällä", sanoin. "No niin, Mac.
  
  
  "Gilchrist,", hän sanoi grimly. "Ei Ole Mac."
  
  
  Hän käveli läpi siisti, hyvin hoidettu olohuone, makuuhuone, joka näytti niin puhdasta kuin se oli suttuinen. Laatikko, suuri pähkinä pöytä perällä seinä oli auki, paljastaen radio, joka kesti jopa puoli laatikko. Toinen puoli oli miehitetty kanssa sekamelskaan elektroniset laitteet, kuten puhelin, jossa on multi-painiketta puheen muuntaminen laitteen.
  
  
  "Kidnappauksia, murhia, pommeja", hän murahti. "Luulin, että minulla oli diplomaatti, ei kunnioitettavan spy yhteiskunnassa. Anna minun soittaa, sitten voit puhua esimiehesi kautta puheeksi-muunnin. Ehkä sitten voin levätä.
  
  
  Hän kääntyi hänen soittaa hieman, sitten painanut Morse-avain laitteen vieressä.
  
  
  Hän jatkoi marmattaa. "Jotkut meistä ovat ansaita elantonsa normaalin tuntia. Yhdeksästä viiteen. Älä juokse yhdestä sängystä toiseen ja yhdestä grilli toiseen. Tässä, Carter. No, tarvitset erilaisia vakoojia teidän vakooja verkkoon.
  
  
  Hawke on kuiva ääni oli jo korvissani, kun en vastannut puhelimeen. "Olet nero, Nick", hän sanoi. "Minä lähetän sinut ratkaisemaan pieni ongelma, ja ensimmäinen uutinen saan on, että olet suurin ongelma itse. Kuulin hänen selailee hänen raportoi kärsimättömästi. — Tässä sanotaan, että sinun sieppasivat kaksi miestä, jotka sidottu sinut sylkeä ja aikoivat paisti sinut elossa kun murtautui vapaaksi ja käveli pois niistä. Kuolema "tuntematon syy". No, voin arvata, ilman erillistä kehotusta, mutta olen aina ajatellut, että se kestäisi neljä miestä napata yksi minun poikaystäviä. Ja kuusi vastaan.
  
  
  Olen vaarassa keskeyttää selittää, miten minulla olisi siepattu. Ei sillä, että se teki Hawke enää suvaitsevainen.
  
  
  "Tiedän, että messing noin kanssa se mimmi oli tarpeen", hän sanoi, — " mutta ei siinä mielessä, että olet alensi teidän vartija prosessi. En välitä, jos menet sänkyyn jonkun kanssa..." voin melkein tuntea hänen ajatuksensa drift sensaatiomainen, jos uskomaton löytö ... sinun tietoa antaa. Mutta ei, jos avaat itsesi jopa poistaminen.
  
  
  "En ole eliminoitu vielä", sanoin.
  
  
  "Kenen kaverit ovat nämä?" "Mikä se on?" hän kysyi , kuin jos minulla olisi täydellinen luettelo kuvia kansainväliset rikolliset kanssani.
  
  
  "He eivät näytä minulle heidän ajokortti", sanoin, vastaa hänen sarkasmia. "Ruumiit olivat myös paperittomia. Mutta en usko, että he pitivät Amerikkalaiset hyvin paljon, mikä saattaa osoittaa, että Kommunistit. Vaikka tämä ei johda meitä mihinkään. Yksi päivä Uncle Sam on kaikkien ystävä, ja seuraavana päivänä hän voi tulla vihollinen."
  
  
  "Kiinni pirun tosiasiat", Hawke sanoi. "Tallenna poliittinen filosofia ystävillesi. Minulla on kuvia teleksi, ja Roomassa voi vain vahvistaa, että he ovat freelance-killan jäsenet. Ne ovat vuokrattavissa kaikille tulijoille. Mutta mitä haluan tietää on: löysitkö mitään, joka vahvistaisi Anderson on epäilyksiä?"
  
  
  "En ole löytynyt tarpeeksi, jotta minut epäilyttävistä," sanoin. "Mutta se ei riitä, että ymmärtää, miten vakavaa tämä on ja mihin se on menossa." Vaihdoin lyhyesti: minun ajatus, että "Maailman Loppu" ei ollut mitään muuta kuin se ilmestyi pinnalla, mutta myös, että kokoelma armeijan rekvisiitta voi olla hyvin houkuttelevaa, että joku, joka on intohimoisesti tehdä kansainvälinen sotku. Aina on näitä tyyppejä, kaikkialla maailmassa.
  
  
  "Kunnes nuo kaksi miestä murtautui minun makuuhuoneessa," I totesi, " en epäillyt Anderson oli oikeassa. Mutta joku yritti kuulustella minua. Ja kysymyksiä he yrittivät puristaa ulos minulle kaikki suoraan terävä"Maailman loppu."
  
  
  Hän pysähtyi muutaman sekunnin ajan, harkita tosiasiat olin kertonut hänelle. Kuulin kahinaa paperia uudelleen.
  
  
  "Jotain muuta", hän sanoi. "Pommi-isku. Onko joku muu yrittää tappaa sinut, tai on se sama sieppaus uudelleen?
  
  
  "Se olin minä", sanoin. Ennen kuin hän voisi protestoida, I ilmoitti hänelle minun kiireellinen lähtö Le Superbe tiedottaakseen hänelle minusta.
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi huokaisten. — Miten aiot saada takaisin nyt?" Aiot räjäyttää koko Colosseum juuri nyt?
  
  
  Sanoin hänelle, että en usko, että se olisi tarpeen, ja alkoi kertoa hänelle minun suunnitelmani tulla takaisin .
  
  
  "Vähemmän tiedän, että noin törkeää yksityiskohtia työtapoja, helpompaa elämäni on. Mutta mitä kukaan ei voi ymmärtää, että joku onnistui saada selville, että olit koneeseen. Oletko varma, että tämä tyttö Rosana ei ollut vain ihastunut kohtalokas viehätys?
  
  
  "Ehkä se auttoi", myönsin vaatimattomasti. "Mutta lyön vetoa, että hän on jonkun vauva." Antaa hänelle osoite minun hotelli voi olla nopeuttanut toimintaa hieman. Mutta se on aivan yhtä arvokas heille, koska se on meille."
  
  
  "Keitä he ovat", Haukka murahti. "Aion tehdä triple check tyttö: me, Interpolin ja Alitalia. Voin myös siirtää taloudellisia tietoja Goldie. Viisisataa tuhatta dollaria. Tiesin, että, mutta se saattaa olla uusi merkintä. Olen käyttöturvallisuustiedotteet noin uusia ystäviä matkalla. Kutsu Gilchrist jakaa Andersonin tuhertaa, niin voin tehdä muutaman arvauksia heti. Saat vastauksia Hyman. Gilchrist yleensä vain ajattelee. AA, Sveitsiläinen rekisterikilpi, saksan neitsyitä. Mainitsin sanan samanlainen Jungfrau. "Ehkä, että Anderson oli hullu . Tai ehkä olet. Ehkä meitä kaikkia. No, voit mennä takaisin hotelliin ja yrittää saada tunnin nukkua ennen kuin menet takaisin uudestaan kohtauksia Neron Roomaan.
  
  
  Scrambler napsautetaan kuten Hawke ripustaa.
  
  
  Marina, Gilchrist työnsi tähteet paperia olisin otettu Andersonin asioita korttipaikkaan hänen siirtolaitteet ja oli iloinen voidessani sanoa hyvästit.
  
  
  Otin taksin ja putosi pois hotellin takana, jossa olen huomannut palvelun sisäänkäynti. En välitä, jos joku näki minut, mutta en halunnut pilata minun portinvartija, jonka kukistaminen häntä.
  
  
  Menin hissillä minun kerroksessa ja pysähtyi seinään aulassa. Nurkassa oli muutaman metrin päässä oven. Kun pääsin kulman, näin vartiomies, alikersantti, sijoitus, seisoo vartija ja hälytys ovella minun huoneisto. Hyvä.
  
  
  Pudistin keltainen kapseleita purkista Camille oli jättänyt minut. I nopeasti heitti pullon huoneen poikki. En odota, että vartija palaa. Hän oli kova, hyväkäytöksinen poika, ja voisin luottaa häneen. Toisen kuulin äänen pullon lyömällä seinään, menin ovesta sisään. Vartiomies otti tavallisesti viisi tai kuusi askelta alas käytävällä, jo tilalla hänen karbiini valmiina. Kesti hetki kääriä housut, laittaa minun kaapu, ja kiinni pääni ulos nähdä, vartiomies palatessaan post tyhjä ilme.
  
  
  "Aion soittaa huonepalvelu nyt", selitin. "Halusin sinun vain tietävän, että se tapahtui. En vain kuulla äänen? "Ei mitään, sir", hän sanoi. "Pieni räjähdys. Opiskelijat, kommunistit, ja monarkistit. Sinulla on aina näitä häiriköitä. Muuten, siellä on myös yksi meidän ihmiset keittiössä, joka pitää järjestyksessä.
  
  
  Päätin seurata Hawke ' s neuvoja ja yrittää saada nukkumaan ennen seuraavaa leikkausta. Camilla on voide toimi niin hyvin, lukuun ottamatta muutamia haavoittuvia paikkoja, että se näytti kuin olisin koskaan ollut paistettu.
  
  
  Riisuin kylpytakin, ripustaa minun housut ja takki, heitti minun paita ja solmio tuolilla, ja valmis menemään takaisin nukkumaan. Se oli kylmä. Maaliskuuta aamulla tuulta, joten menin sulkemaan ikkunan huoneessani.
  
  
  Mutta ei vain, että ikkuna, mutta ikkunan edessä oli myös auki. Tiesin hyvin, olisin sammuttaa sen heti, kun pudotin pommia. Joku oli omassa huoneessa aikana poissaolon. Joku, joka saattaa olla vielä siellä.
  
  
  
  
  Luku 4
  
  
  
  
  Nukkua täytyy odottaa hieman kauemmin.
  
  
  Vedin Luger pois kotelosta, että ripustettu yli takkini ja lähdin takaisin ovelle. Se oli helppo etsiä huone: tunkeutuja voisi käyttää käytävillä palata jo etsinyt alueella. Vain kaksi isoa huonetta, olohuone ja makuuhuone sekä iso kylpyhuone. Vähä vähältä, kävelin olohuoneen läpi. En unohda katsoa taakse sohva, takana raskas verhot. Viina baari oli liian pieni jopa mies Pierrot on koko, mutta katsoin kuitenkin. Kaikki oli tyhjä. Se on sama makuuhuoneessa: verhojen taakse, komeroon, sängyn alle.
  
  
  Ovikello soi. Käytin niitä muutaman sekunnin lukitus kylpyhuone ulkopuolelta ja jammailua tuolin oven kahva. Jos asiakas piiloutui sinne, ne ei voi tulla ulos, kun olin vastaanottaa lounas tarjotin.
  
  
  Tarjoilija valkoinen takki antoi minulle ruokaa. Hän oli reunustaa toisella puolella minun ovimies, ja toisaalta toinen virkapukuinen vartija, joka vakuutti minulle, että hän oli ollut keittiössä valvonnasta valmistelu aamiaista. Kiitin heitä, kallistuu tarjoilija, ja meni takaisin päätän etsiä.
  
  
  Kylpyhuone oli tyhjä, liian.
  
  
  Mutta avoin ikkuna pysyi mysteeri. Kun olen poissa, joku oli tullut, luultavasti katolta, jossa epätasainen profiili vesikourut, koriste-veistos, ja savupiippu päällysteet piiloon kaikkien katseilta kadulla partioiden. No, tämä edellyttää älykäs, peloton henkilö. Minulla ei ollut varaa aliarvioida vastustajia.
  
  
  Toinen tutkimus makuuhuoneen vahvisti diagnoosini.
  
  
  Minun matkalaukku ja diplomaattinen salkku oli perusteellisesti etsinyt. Kaikki oli huolellisesti laittaa takaisin paikoilleen, lukuun ottamatta lähes näkymätön hiukset tiivisteet, jotka olin hakenut molemmat erät ennen lähtöä. Salainen lokero pieni salkku ei löytynyt. Minulla oli luger ja veitsi minulle, joten ei ollut mitään epäilyttävää minulle, kuten Jerry Carr. Otin viattoman näköinen transistori radio pois minun matkalaukku ja meni takaisin töihin. Olen etsinyt kolme huonetta uudestaan, tällä kertaa kuuntelu laitteita. Radio näytti kuten mikä tahansa muu radio samankokoisia, mutta muutamia liikkeitä, se voi olla muuttui tehokas ilmaisin piilotettu sähköisen kuuntelu laitteita.
  
  
  En välitä, jos olin painanut. Olen säästänyt kaikki, jotka liittyvät minun todellinen identiteetti kuin Nick Carter turvallisempia paikkoja kuin Le Superbe Asuntoja. Mutta minä vilkaista uusimmat ja hienostunut video-laitteet: laajakulma-linssit ei ole suurempi kuin pään painike, jolla voidaan lähettää kuvia näytön yli kilometrin päässä. Voisin ohjaus Nick Carterin puhe, mutta liikkuvaa kuvaa minua purkaminen ja öljyäminen Luger, tutkiessani salainen lokero korvaavan TT kaasua pommi, tai muita leluja (Osasto AH tech temppuja) ei oikein sovi minun hypersexual, yksinkertainen kuva Jerry Carr, Texas playboy.
  
  
  Minulla on yksi piippaus vuonna olohuone, pieni naula lähetin jalustalle nurkassa huone. Se oli luultavasti tarpeeksi poimia jopa kaikkein vaimennettu keskustelun alueella. Jätin sen missä se oli.
  
  
  Niitä oli kaksi makuuhuoneessa,yksi takana peili yläpuolella peilipöytä, toinen puoli takana yksi kangas painikkeita tikattu pääty. En tiedä, onko tuntea imarreltu vai loukkaantunut tämän suhteettoman kiinnostunut minun käyttää patja. Mutta jätin hänet yksin. Joko mikrofoni voi toimia molempiin suuntiin, ja voisin käyttää niitä viattomia sivullisia, AH.
  
  
  Ei näkynyt mitään kylpyhuoneessa. Osittain tämä johtui siitä, että juokseva vesi voi aiheuttaa haittaa jopa paras salakuuntelija. Joten jos minulla on koskaan ollut vakavan keskustelun jonkun, tekisin sen kanssa täysimääräistä yhteistyötä suihku, käynnissä hanat, ja useita värejä.
  
  
  Hieman vähemmän hermostunut, söin kylmä aamiainen ja sitten plopped alas sängylle. Se on ollut tunti ja puoli myöhemmin, kun puhelimeni soi. Se oli Camille. Säteilevä, kirkas ja huolehtiva . Hän pyysi minua, jos hänen voide auttoi minua.
  
  
  Enää en voisi ojentaa minun elpyminen, parempi se oli minun suunnitelmia. Joten kiitin häntä ja kerroin, (totta), että lääke oli ihmeellisellä tavalla auttanut minua, mutta (ei ole totta), että minulla oli vielä vähän hutera, vaikka hänen pillereitä oli antanut minulle mahdollisuuden nukkua.
  
  
  "Ollakseni rehellinen", hän sanoi vakavasti, " palovammat ovat hieman vakavampia kuin normaali auringonpolttama. Sinun täytyy levätä. Renzo soittaa sinulle. Ja jos voit, me kaikki voimme myöhäinen lounas ja sitten mennä script kokouksessa. Mutta se kestää useita tunteja. Se on aina myöhäinen lounas Roomassa. Joten levätä. Olen todella tarvitaan muutaman tunnin minun kauneus hoito toipua tuhoisat vaikutukset viime yönä!
  
  
  Kiitin häntä uudestaan ja heittäydyin takaisin sängylle, ei nukahtaa, mutta antaa kehoni rauhoittua, kun mieleni tarkistaa faktat ja tehnyt suunnitelmia.
  
  
  Että myöhäinen lounas viesti kuulosti hyvältä. Täällä on jopa parempi yleiskuva skenaario. Olin vielä liian tietämätön siitä, että liian monia asioita, ja mitä enemmän olen oppinut "Maailman Loppu", parempi se oli. Ehkä sitten voin valottaa tätä pimeyttä.
  
  
  Renzo soitti muutamaa minuuttia myöhemmin. En anna pois joitakin vakuuttavia huokaukset, koska en vastannut puhelimeen. Lounas oli suunniteltu kaksi-kolmekymmentä, siisti ruokapaikka ole kaukana hotellista. Käsikirjoitus keskustelu oli tapahtua heti sen jälkeen klubi on suljettu kokoushuone.
  
  
  "Siellä näet joitakin dioja muut osat meidän laitteet", sanoi Renzo. "Ja sitten saat heti kuulla tärkein juoni linjat."
  
  
  "Gee, haluaisin, että Renzo", sanoin. "Mutta en silti tuntuu että olen nyljetty elävältä."
  
  
  "En halua hoputtaa, Jerry," hän sanoi happamasti, " mutta tämä voisi olla tärkeä ja mielenkiintoinen sinulle sijoittajana, ellet ole muuttanut mieltäsi."
  
  
  "Tietenkin olen vielä", sanoin. "Toivon vain, että en voi saada läpi tämä kirjoitus keskustelua."
  
  
  "Ihana", hän sanoi. Ja hän kertoi minulle, että hän olisi lykätä alkua lounas hieman, jotta saisin levätä enemmän. — Ja minä varmista, että päätämme aterian kanssa Romagna-brandy perheeni maa." Tämä antaa sinulle voimaa testi meidän tilanteessa uudelleen. Kun.
  
  
  Minulla oli viisi tuntia vapaa-aikaa. Kysymys siitä, miten voisin käyttää tätä aikaa oli vastattu lähes välittömästi minun kunnianarvoisa vartiomies, joka kohteliaasti koputti ovelle ja ojensi minulle kirjekuoren ja lähti minua pöydän alla.
  
  
  "Meidän asiantuntija varmisti, että se ei ollut posti pommi", hän sanoi. Mutta hän jäi minun kanssani olohuoneessa, kunnes avasin sen ilman mitään ilotulitteita tai säteilyä. Se oli siististi kirjoitettu kutsu avajaisiin näyttely primitives Via della Fontanella Galleria ensi tiistaina.
  
  
  Näytin sen hänelle kommentoida, että minulla oli lisätty luetteloon kulttuuri-luuserit tällä välin. Hän nauroi ja jätti minut yksin.
  
  
  Kun se oli poissa, laitoin minun peukalon kynnen johonkin kulmat ja helposti poistaa muovi tiesin oli siellä. Se oli Hyman on kertomus siitä, mitä Hawke oli paljastui noin kysymyksiini muutamaa tuntia aikaisemmin. Ulkoinen koneet valtion virastojen voi olla nopeus jättikokoinen etana, mutta pienempi valtion virastot, kuten AH voi toimia valon nopeudella, jos tarpeen.
  
  
  Siellä oli kuusi pieni harmaa neliöt on suorakaiteen muotoinen kartta ilman muovinen kansi. Kannoin makuuhuoneeseen ja otti 200x koruja suurennuslasi piilopaikastaan minun diplomaattinen salkku. Sitten olen myös tarvitsi apua minun yöpöytälamppu tulkita tiiviisti pakattu tiedot ja siirtää sen muistiin.
  
  
  Ensimmäinen neliö sisälsi enimmäkseen ärsyttäviä yksityiskohtia minun puolen miljoonan dollarin shekki;, miten se hoidettiin jos koskaan tarvitse lopettaa. Toinen ja kolmas liittyivät analyysi Andersonin alkuperäinen selkeäksi, ja olen huomannut, että sisäinen palvelu nörtit ei saa paljon enemmän irti kuin minä. Luonnos nimet keskittynyt L-kirjain, kirjain CH sitä, ja luettavissa Jung... Ja jotain muuta, minulla on kymmeniä erilaisia tulkintoja. Ainoa asia, joka oli järkevää oli tulkinta olin jo antanut sen itse se, että L-kirjain voi tarkoittaa Lugano, jossa tohtori-Professori Simca oli hänen yhteyksiä Sveitsiläinen pankki. Mutta parhaimmillaan, se tarkoitti jonkinlaista rukkaamalla franks ja liiraa. Yksi skeptikot lukea intiimissä sana kuin Jungin muoto, karkeasti ottaen: nuorekas korkeus, joka puolestaan voisi viitata Piero Simca, koska hänen korkeus. Toinen väitti, että se olisi jungflucht, toinen jung-freudig, toinen jung-pako valvonnan, vastaavasti rentoutumista, iloa, kirous. Yksi on jopa enemmän absurdia kuin muut. Tämä on mitä koskee doodles.
  
  
  Minun A. A. luento, olin antanut luettelon yhtä turhaa mahdollisuuksia, mainostoimisto ja automobile association pikkumainen herrasväen. Myös ole kovin looginen. En olisi itse huomannut kymmenen minuuttia kirjastossa kadun päässä suurlähetystöstä.
  
  
  Kaksi ensimmäistä ruutua toisella rivillä sisältävät enemmän yksityiskohtaista tietoa Sir Hugh Marsland, Lorenzo, Conti, Chris Mallory ja Piero Simca. Tämä kaikki oli hyvin mielenkiintoista, mutta en voinut mahdu mitään mihinkään järjestelmään. Lukuun ottamatta armoton kunnianhimo yhdistettynä, ainakin Sir Hugh ja Lauma, paljon emotionaalista ja henkistä epävakautta, joka ei ole niin harvinaista suuria lukuja elokuva. Lauma on ongelmia näytti center enimmäkseen pullon ympärille. Hän oli säännöllinen juomari ja yleensä sietää suuria määriä alkoholia hyvin. Mutta aika ajoin, välein kuusi kuukautta vuodessa ja puoli, varmistin olisi mennä jonnekin hänen ruumiinsa, ja hän olisi pyyhkäistiin pois sireeni erittäin turvalliseksi hoitokodissa. Vaikka raportissa todetaan, Renzo on riippuvuus kokaiinia, joka Camilla mainitsi aiemmin, mutta hänen pyörtymisiä eivät liity huumeita tai alkoholia. Tämä tapahtui vain, kun, kuten usein käy, hän oli ylityöllistetty tai uupunut kaikki temput, jolla hän rahoitti hänen valtakuntansa ja hänen keisarillinen elämäntapa. Näin, että hänen äitinsä on perhe, pieni mutta antiikin jalo perhe, todellakin, oman maan ympäri Roomaa. Maa ja omaisuus oli pakkolunastettu ensin Mussolinin fasistit ja sitten sodan jälkeen, jonka kristillisdemokraattien hallitus.
  
  
  Olen myös nähnyt, että neljä vuotta sitten, kun yksi hänen hermoromahdukset, Renzo oli kovettunut ja rauhoitettu samassa maassa loma kotiin, jossa Studds oli yksi hänen säännöllinen taisteluissa delirium tremens. Mutta se oli kallis, suosittu ja vaikutusvaltainen talon, ja jos minun piti tutkia potilas luettelosta, jotta uusia yhteyksiä, löytäisin puolet ihmisistä, joka teki etusivun uutinen Euroopassa, sekä joitakin Amerikkalaiset ja Aasialaiset.
  
  
  Sir Hugh Marsland oli mies, jolla ei ole ilmeinen virhe hänen vaakuna. Matkalla lupaava opiskelija Birmingham Oxford, hän oli monia todistettu puutteita. Hän oli silti kiipeily. Hän oli salaperäinen kyky poistua teollisuuden komplekseja juuri ennen kuin ne ajautuivat skandaali tai konkurssiin, jo ansaita rahaa hänen osakkeiden puntaa, Sveitsin frangia, tai saksan markkaa. Hän tuli miljonääri useita kertoja punnissa ja dollareissa noin kaksi kertaa niin paljon. Kiitollinen Kuningatar myönsi hänelle ritarin hänen hyväntekeväisyys työtä (Order of the British Empire, 1963; Knight Commander of the Order of the British Empire, 1971), vaikka omat muistiinpanot ilmoitti, että hänen toimet olivat lähinnä vain laittamalla hänen nimensä kirjelomakkeissa ja lypsyn yhteiskunnan tukipilareita. Hän piti useita semi-maksettu kantoja, joista yksi oli yhdysvaltain YK: n Jako UNICEF. Hän ei ollut naimisissa, mutta hän piti tyttöjä ja joskus tuntui hieman töykeä heitä, vaikka hän yritti pysyä erossa julkisia skandaaleja.
  
  
  Piero Simca oli, ei ole yllättävää, mielenkiintoisin neljä. Kuten Renzo, hän oli sukua vanhan aateliston. Mutta toisin kuin Renzo, hän piti perheen omaisuuden aikana kaikki hallituksen vuorossa ja oli alkuperäisen pääoman kerrottuna kiinnostusta kaiken petrokemian teollisuus taideaarteita. Hän oli armotta kiusattu ja häiritty, koska hänen korkeus, hän kieltäytyi antaa itsensä muuttua pelle, ja tässä vaiheessa, hänen korkeus oli jo tullut etu. Trieste Sisiliaan, hän oli tunnetaan nimellä Pikku Jättiläinen. Hänen esi kartanot sijaitsivat pohjoisessa, lähellä Lake Garda. Hän tuli politiikkaan kristillisdemokraattina, mutta myöhemmin split off muodostaa oman jopa enemmän oikeistolainen splinter puolue. Hän tuskin väliä ollenkaan kansallisissa vaaleissa, mutta hänen oma vaalipiiri aina palautti hänet Senaatti, jossa hän käytti hänen neuvotella ja juonittelu, jossa kaikki muut puolueet. Hän on ollut lahjakas neuvonantaja kaikkia osapuolia, myös kansainvälisesti. Ja YK: n käyttäneet hänen palveluja neuvotella Arabien terrori-ryhmien, Etelä-Amerikan Tupamaros ja kapinallisten johtajat Keski-Afrikassa. Milanolaista sanomalehti kutsui häntä "pikku Henry Kissinger," ja ehkä se ei ollut niin paha sana.
  
  
  Viimeinen neliö oli naisten aluetta. Ensimmäinen Camille, sitten Roseanne. Tätä seurasi lyhyt luettelo Camillan ystäville, jossa luki " Kuka, Mitä, Missä - Italian teollisuus, politiikka, talous ja globaali eliitti." Useimmat ihmiset listalla olivat tunnettuja metsästäjiä naisia, jotka nauttivat julkista arvovaltaa, mutta olin hieman yllättynyt löytää Piero Simca niistä, joilla on huomaa, että hänen nimensä hänen makuuhuone oli Ei Lupo (Herra Susi). Toinen ei maininnut häntä erityisen aktiivinen tarjouksia, mutta mitä tiesin Camille omakohtaisesti oli, että hän voisi olla kuka tahansa mies, ei väliä kuinka iso tai pieni hän oli. Siinä ei ole mitään erityisen poliittista noin Camillan tapauksessa, vain, että hän oli rekisteröity kommunisti, joka ei tarkoita mitään, Italiassa. Tämä on eräänlainen tyylikäs rikas Euroopan elokuva ja teatteri piireissä. Minulla oli ulkoa Pierrot on luokat ja vahingossa mainittu ne Camille pois tietty uteliaisuus ja terveempiä kiinnostusta. Minun himoittu Roseana näytti enemmän mielenkiintoinen valossa oman seikkailuja. Hän syntyi Padovassa vain kaksikymmentä vuotta sitten. Siellä hän meni kouluun ja meni college kaksi vuotta ennen kuin hänestä tuli lentoemäntä 19-vuotiaana.
  
  
  Sen jälkeen se nopeasti siirtynyt kansallisen lennot intercontinental niistä. Syy, miksi hän joutui jättämään yliopisto oli, koska hänen yhdessä joidenkin Maolainen opiskelija ja hänen tekonsa. Mutta hän oli rekisteröitynyt jäseneksi Monarkisti Liberation Party irtiotto puolueen Piero Simchi. On todennäköistä, että hän teki uransa läpi Pierrot on suosituksia, koska hänen isänsä oli luottamusmies joitakin Pikku Jättiläinen on pohjois-mailla.
  
  
  Kaikki tämä ehdotti hieman alustava selitys, mutta se herätti enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Jos hän oli jotenkin mukana" Maailman Loppu " kautta Pierrot, miksi hän osallistua yrittää tappaa Texas kultainen kana, ennen kuin se voi antaa sen kultainen muna? Tai hän oli jo katkaissut vanhat siteet tämän miehen kanssa ja vain käyttää Pierrot kuin perheen vanha tuttava? Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun joku on vaihtanut puolta saada työtä he niin epätoivoisesti, vain miellyttää heidän esimiehensä. Mutta jos jotain haisi "Maailman Loppu," minun kokemus liittyy se organisaatio, jolla on rahaa, ei satunnainen meluisa joukko nuoria.
  
  
  Ajatukseni alkoivat pyöriä. Yksi tapa lopettaa tuhlaa aikaani tyydytyksen saaminen on soittaa puhelimeen, Rosana antoi minulle. Useimmat lentoyhtiöt antoi miehistön jäsentä päivässä pois tai niin kun he palasivat pitkä lento, ja jokainen tapaaminen Rosana, onko se hälventää mysteeri tai ei, oli oma viehätyksensä. Joka tapauksessa, Camilla on liian kiireinen hänen kosmetologi muutaman seuraavan tunnin.
  
  
  Löysin määrä vihkooni ja antoi sen hotelli operaattori. Mun line oli lähes varmasti painanut, mutta minun nykyinen kuva, se ei ollut epätavallista haluamme kutsua kaunis tyttö. Varsinkin kun useat jäsenet anti-Nick Carter liikkeen tai anti-Jerry Carr liike tarvitsi tietää, että he olivat jo sekaisin kun.
  
  
  Puheluun vastasi tyttö Keski-Amerikan aksentti ja tukkoinen nenä. Sitten kuulin hänen huutaa, " Rosie, jotkut kujeilija, Carr."
  
  
  Sitten Rosana on makea, husky ääni. "Hei, Jerry. Mikä yllätys! En uskonut kuulevani sinusta enää, nyt, että olet joukossa kaikki ne kauniit ihmiset elokuvista. Sitä paitsi, kuulin radiosta, että sinut siepattiin ja sitten pakeni. Luulin, että olit sairaalassa eikä voinut tehdä mitään."
  
  
  Se tuli ulos niin kiltisti ja viattomasti, että siellä ei näytä olevan yhdeksän-to-one mahdollisuus, että hän oli sormi osoitti Gorilla ruudullinen takki ja Pepe.
  
  
  "Ei, — sanoin samalla iloinen sävy. "En ole sairaalassa, ja voin myös ... er ... käyttää joitakin asioita. Mutta, rakas Rosana, on vielä muutamia asioita, joista en ole varma, ja ehkä voit auttaa minua selvittää, jos sinulla on aikaa.
  
  
  Hänen naurunsa oli niin säädytöntä koska se oli herkullista. "Minulla on aina aikaa tehdä hyväntekeväisyys työtä ja huolehtia sinusta," hän sanoi. 'Milloin?'
  
  
  Minä kysyin. "Entä nyt? Sain kyseenalaisen kunnian laittaa vartija edessä minun huone. Mutta jos kerron hänelle, hän tulee ikävä minun kävijöitä.
  
  
  "Ah", hän sanoi. "Tämä on vieläkin jännittävämpää. Olen teidän paikka viisitoista minuuttia, riippuen meidän kauhea liikenne.
  
  
  Hän pitää sanansa. Ilmoitin vartija ovella, ja hän koputti kohteliaasti ilmoittaa, mustasukkaisesti, että nuori nainen, joka väitti olevansa hoitaja oli saapunut. "Ole hoitaja, mutta fysioterapeutti," Rosana sanoi iloisesti. Hän purskahti olohuone harmaa takkuinen turkis takki ja hauska harmaa hattu, kuten korkki. Hän kantoi hattu huoneen poikki, jossa se alas tungosta tuoli. Sitten hän on ulos hänen takki.
  
  
  "Voi Luoja", hän sanoi yhden sanan. "Se on paljon enemmän yksityisiä kuin lentokoneessa, ja näytät niin hyvältä, kuin koko tarina oli tehty vain tarkoituksenaan houkutella minut tänne."
  
  
  Ilman takki, Rosana on pitkä, aristokraattinen kuva oli peitetty vain riitä täyttämään sosiaalisen säädyllisyyttä. Hänellä oli yllään lyhyt mekko on valmistettu kevyt, tiiviit lila materiaali. Hänen kaunis jalat peittyivät helmi-harmaa sukat. Hänen harmaa mokka platform-kengät, hän oli melkein minun kulmakarvat.
  
  
  "Parempi kuin yhtenäinen, vai mitä?", hän sanoi, svengaava hänen hame rohkeasti ja vilkaisi alas hänen paljaat reidet.
  
  
  "Näytän sinulle minun vaatimattoman huoneen ensin", sanoin. Otin häntä kädestä urheasti. Hän kääntyi ja painoi hänen ruumiinsa vastaan minun. Sen sijaan, varovasti antaa minulle kätensä, hän halasi minua, että mukana hänen koko kehon.
  
  
  — En usko, että olit loukkaantunut lainkaan. Hän huokaisi, vetää takaisin muutaman tuumaa. "Aion silti vahtia sinua kuin hullu."
  
  
  Hän huohotti ilosta, kun hän näki suuri vuode, jossa on peili, jossa vedin verhot kun astuimme makuuhuoneeseen.
  
  
  "Se ei ole kuin ne hemmetin istuimella, Jerry", hän sanoi, istuu reunalla sängyn ja potkiminen pois hänen kengät. Hän asiantuntevasti muutti kätensä hänen vyötärö ja alkoi vetää alas hänen shortsit. "Se on kuin Olympialaisten uima-allas niille, jotka juna-amme." Hän räpytteli kovasti. "Jos luen rivien välistä, sinun täytyy olla pelanneet kanssa Signorina Cavour hetkellä he kiinni sinua, eikö?"
  
  
  "No, — sanoin. "Hän vahingossa tuli. Te tiedätte, miten se on, Rosana. Tämä maailman elokuva...
  
  
  Rosana nauroi taas, että miellyttävä hymy, joka levisi ympäri kehoa. Ja nyt hänen ruumiinsa alttiiksi jopa enemmän vaikutusta.
  
  
  "Siellä oli jotain muuta papereita", hän sanoi. "He sanoivat, että olet siepattiin täysin alasti, ja ensimmäinen hälytys nostettiin kaunis Camilla. Hän poseerasi uutiset valokuvaajat arkki painetaan häntä vastaan, olevinaan puhelimessa. Puh, Jerry, älä usko, että olen kateellinen. Mustasukkaisuus on neitsyitä, jotka eivät tiedä, kuinka paljon erilaisia, ihania kokemuksia kaikilla pitäisi olla."
  
  
  Olin jo ottanut pois minun takki ja oli haparoivaa minun vyö.
  
  
  "Lopeta," Rosana määräsi. 'Teen sen itse. Olet sairas. Minun pitää tehdä kaikki puolestasi.
  
  
  Hän varovasti työnsi minut takaisin sängylle ja alkoi riisua minua kujerrus ääniä täynnä myötätuntoa ja sopimattomia kehuja.
  
  
  Hän oli samalla kaunis, toivottavaa tyttö hän oli ollut koneessa, mutta siellä oli jotain erilaista, jotain hermostunut ja puolustava hänestä loputon virta sanoja, seksikäs kuin se saattaa kuulostaa. Hän ei ollut huumeita; en tutki hänet huolellisesti. Ei ollut mitään neulan jälkiä silkinpehmeä iho hänen käsistään. Mutta hän puhui, imarreltu minua, kuin jos hän olisi tehdä kiihkeä pyrkimys pitää minua häiritsemästä mitään, joko sana tai kysymys, lukuun ottamatta tukea rakastelun. Kysymykset halusin pyytää häntä kuin eräänlainen shokki vaikutus, olisin tehdä kuuntelu-laitteet. Mutta en voi ruokkia nämä sellä kunnon kimpale (minulle) hyödyllisiä väärää tietoa.
  
  
  Koska tulimme toimeen, vaikka tämä pieni pala virheelliset tiedot piti laittaa pois myöhemmin. Rosana on suorittanut hänen koko hoitotyön aikataulu. Hänen koko, pehmeät huulet ja utelias kielensä olivat kuin parantava kuten Camille ' s magic voidetta, ja yritin maksaa niin paljon fyysistä kohteliaisuuksia kuin hän teki minulle. Sitten olimme sängyssä. Rosana on laaja, hehkuva silmät rekisteröity meidän jokaista liikettään peilistä, koska jos hän ei vain antaa itselleen ja minulle mielihyvää, mutta myös järjestää lopullinen koe haaremi outoja öljy sheikki.
  
  
  "Kyllä, Jerry", hän sanoi, edelleen ravistamalla meidän huipentuma. "Se oli liian hyvä." Se ei ollut vain seksiä, että tuntui vaikuttaa hänen, ei väliä kuinka stressaavaa ja palkitsevaa se oli. On aika nostaa tämä asia, ja kukaan ei kuuntele löytää se epäilyttävää, että näytän vähän utelias, kun eilen kohu.
  
  
  "Kuule", sanoin, silitti hänen hiukset, ja me ojensi sängyllä vierekkäin. — Kerroitko kenellekään, että olin majoittuessaan Le Superbe, rakas?"
  
  
  Hänen ruumiinsa tahtomattaan vetää pois minun käsi, mutta hänen kirkkaat silmät ei vilkkua. Leikki silmät oli tunnettu todiste rehellisyys, mutta yhtä usein olen nähnyt niitä merkkinä ilmeinen valhe.
  
  
  "Ei, Jerry," hän sanoi. 'Voi Luoja. Hän oli vieritetty pois, ja veti itsensä ylös istumaan sängylle. "Et voi ajatella, että minulla on mitään tekemistä sen kanssa, petoja, jotka kiduttivat sinua." Hän alkoi itkeä. Ja rauhoittaa kaikki tämä väristen loisto oli ilo jälleen kerran johti toiseen, tällä kertaa hellemmin, kuin oletin rooli talonmies ja talonmies. Kun meidän hengitys oli jopa jälleen valmis kyselylomake, joka oli enemmän pahoillaan, ystävällinen, mutta silti utelias ja sopiva minun rooli.
  
  
  "Hitto, Roseanne, rakas," sanoin. — En uskonut, että niin. Mutta se oli niin äkillinen ja niin täysin turhaa. Sitä paitsi, kukaan ei tiennyt, että olin täällä.
  
  
  "Ah." Rosana hyväksynyt anteeksipyynnön ja antoi minulle sotkuinen rivi suukkoja minun leuka minun napa. "Kaikille Roomassa aina saa selville hyvin nopeasti, Jerry. Täysi miehitys hotel, taxi driver, elokuva miehistön. Kai joku luuli et joku muu, eikö?" "Sen täytyy olla", sanoin. "Mutta katsos, en tiedä sinusta mitään muuta kuin että sinä olet kaunis ja täysin ainutlaatuinen sängyssä ja että tulet suuri viinin maassa Colognola."
  
  
  "Padova", hän korjattu minulle ajattelemattomasti, huvitti katsomalla peiliin. — Luuletko todella, että olen kaunis, Jerry?" Ei liian iso?
  
  
  "En voinut seistä tuumaa enemmän," sanoin, puoli totuudenmukaisesti. "Ja tuuman pienempi ei riitä." "Se on erittäin mukava," hän murahti. "Vastineeksi, minä kerron teille, mitä yksinkertainen tyttö minä olen."
  
  
  Hän kertoi, että hänen elämäkerta, joka vahvisti sen, mitä olin jo lukenut mikropainatus. Hän jopa mainitsi, että Maolainen ryhmä yliopiston ja hylkäsi sen lapsellinen päähänpisto. Ja kiitos, että Pierrot on tukea, hän sai työpaikan.
  
  
  Tämä oli tilaisuus, jota en olisi toivonut, ja nyt oli minun vuoroni tarttua se seoksella katkeruutta, inhoa ja kateutta.
  
  
  "Little Casanova,"minä räjähti. "Olen kuullut jotain hänen maineensa naisten kanssa. Ja olit hänen kanssaan... olen puristi hampaat vakuuttavasti työntää pois kuvan Rosana ja Pierrot, kuva enemmän huvittavaa kuin loukkaavaa.
  
  
  "Sanoin, että kerron teille totuuden, Jerry. Hän nosti leukaansa uhmakkaasti. "Niin olen rakastellut Ei Lupo , ja se ei ollut niin paha ja kuvottava, kuin saatat ajatella. Muuten, kuuma Camilla on juuri ja juuri isompi kuin kääpiö, ja et kuule minua härnää häntä, ethän? 'Hyvä. En irvisti kanssa snarling närkästystä. "Sinun pitäisi tietää —" hän sanoi,"se mukava nuori tytöt ovat harvoin annetaan palveluksia mitään."
  
  
  Minä kysyin. "Oletko vielä nähdä hänet?"
  
  
  'Nähdä sinua? Rosana sanoi. 'Kyllä. Isäni työskentelee hänelle. Ja hän on tärkeä ja säännöllinen ensimmäisen luokan matkustaja. Mutta se ei ole enemmän kuin että, Jerry.
  
  
  Se kuulosti uskottavalta, ja en voinut kaivaa enempää paljastamatta itseäni. Seuraavan kerran kun näen sinut, pidän huolen, että tämä on paikka, jossa voin turvallisesti jatkaa tutkimuksia. Nyt aikaa oli vain tikittää.
  
  
  Ikään kuin arvaamaan ajatukseni, hän pääsi ulos ottaa yksi viime himokas katsoa peiliin.
  
  
  "Jokainen makuuhuone pitäisi olla seinä, kuten tässä," hän sanoi. "Jos olisin rikas... Mutta minun täytyy mennä nyt. Minulla on tapaaminen tunnin päästä.
  
  
  En ollut huolissani siitä. Minulla oli lounas aika tunnin päästä.
  
  
  — Soitan sinulle huomenna, " lupasin. "Tai voit soittaa tänne." En ole varma, mitä kaverisi aikataulu on, mutta Pierrot ja hänen ystävänsä laittaa se yhdessä minun tuloa elokuva-alalla, mutta en aio antaa sen pilata meidän jälleennäkeminen.
  
  
  Hän oli jo pukeutunut uudelleen, jos se mitä haluat soittaa cover-up ilmava mekko, ja seurasin häntä olohuoneeseen. Yhtäkkiä, hän oli rauhallinen ja vakava kuin hän oli ollut hetki sitten, huoleton ja innostunut hänen hauras chatter-sovelluksessa.
  
  
  "Olet tehnyt minut niin onnelliseksi, niin lyhyessä ajassa, Jerry", hän sanoi. "Koneeseen, ja sitten taas täällä. Niin paljon, että se pelottaa minua ja saa minut ajattelemaan."
  
  
  Katsoin yhtä vakava kuin hän, joka yrittää sopeutua hänen uusi tunnelma. Hän oli nauraa.
  
  
  "Älä huoli, Jerry", hän sanoi rauhoittavasti. "Toisaalta en halua löytää tapa naida sinua kuten useimmat tytöt. Olen ajatellut muita asioita. Mutta huomenna jatkamme puhua ja pelata."
  
  
  Kun suudella, hän lähti.
  
  
  Menin takaisin olohuoneeseen tunne, että kysymyksiini olisi voinut laukaista joitakin toimia hänen päänsä, ilman pienintäkään käsitystä, mitä suuntaan, että toimia olisi toteutettava.
  
  
  Vedin verhot peiliin ennen parranajo ja pukeutuminen päivälliselle. Minun transistori ei anna mitään signaalia, mutta TT-osasto, Academy of Sciences näytti minulle kerran, peili meidän oma tutkijat, joka täydellisesti välittää videokuvaa. Elektroniset komponentit olivat hajallaan koko pinta ja erikseen, voi on ollut liian pieni havaita haku. En välittänyt siitä, että joku saattaa katsella Rosana ja minulle niin kiireinen, iso sänky, mutta en voinut sallia uteliailta silmät nähdä minun diplomaattinen salkku, sen salainen lokero, ja sen sisältö.
  
  
  Muutin pois minun puku toinen, että olen ollut erityisesti tehty piilottaa Luger huomaamatta. Jos siellä oli jotain intiimi Camilla iltapäivällä, minun oli pakko riisua vaatteet nopeasti ilman osoittaa minun arsenaali. Mutta samaan aikaan, en halua mennä aseeton tuntematon alueelle, aivan yhtä aseeton kuin viime yönä. Hugo, tikari, oli helpompaa. En yksinkertaisesti kuulu tupella minun vasen käsi kaksinkertainen kerros siteet, joka oli sallittu henkilö, joka oli hiljattain ollut lähes poltettu. Camille on voidetta ei pitänyt täysin parantua jokaisen sentin ruumiini. Lisäksi ne senttimetriä, että Camilla oli eniten kiinnostunut säilyi ennallaan. Olen jo läpäissyt tämän testin kanssa Rosana.
  
  
  Peiliin yli kylpyhuoneen pesuallas, katsoin melkein terve. AH, emme tee monimutkaisia mekko-up ja make-up, me anna sen pienempi veljekset muista palveluista. En vain sotkee joitakin harmaa silmieni alle ja syventänyt niitä muutamia ryppyjä naamaani. Että, ja muutaman huokaa en anna pois aika ajoin, pitäisi olla vakuuttunut siitä, minun uusi työtovereiden ja kaikki katsojia, että en ollut täysin toipunut rankka yö.
  
  
  Täynnä kunnioitusta, minun vahtimestari johdatti minut hissiin lopussa käytävällä, jossa toinen vartija päästää minut sisään ja saattoi minut portaita alas. Siellä, toinen Poliisi tuli kanssani laskuri. Kaikki tämä oli hyvin imartelevaa, mutta se suuresti rajoitettu minun tulevaa toimintaa. Tein mieleesi kysyä Pierrot rentoutua hänen vartija vähän, jos mahdollista.
  
  
  Hän, Renzo, ja Studds oli jo lähtenyt, mutta Sir Hugh oli odottamassa minua kokous klubilla hänen autonkuljettaja-odotuksiin Rullina. Kaksi poliisia moottoripyörät ratsasti edessä, ja kolmas upseeri ratsasti takana konepistooli. Kuka yritti hyökätä kimppuuni tavalla, se olisi ollut yksi Pierrot on ystäviä.
  
  
  Aula klubi oli aivan raukea, tumma, ultra-porvarillisen sisustus, että Italialaiset haluavat käyttää, kun se tulee tyylikäs ja eleganssia. Koko puolue oli siellä viime yönä, paitsi pari niistä puhtaasti pop-tähteä, plus pari harmaa tukka, tanakka herrat, eri kansallisuuksia, jotka esiteltiin minulle. Useimmiten sijoittajien ja muutamia teknisiä asiantuntijoita. Siellä oli myös käsikirjoittaja, Kendall Lane, laiha, hermostunut, huolestunut Amerikan sinisessä flanelli bleiseri, beige housut, ja Gucci flip-floppeja. Aina kun minun piti kätellä jonkun kanssa, olin kömpelö, ja kun törmäsin vahingossa joku, olin niin arka, että kaikki oli, että he olivat tekemisissä hullu öljymies. Jos joku yritti linkki identiteettini, että erityistä, särkymätön Nick Carter, nähdessään minut tänne voisi sekoittaa että henkilö vähän.
  
  
  Lounas oli runsaasti ruokaa ja juomaa ja epävirallinen tapa viettää sitä. Italialaiset ottavat ruokaa erittäin vakavasti, ja älä anna sen pilata puhumme liiketoimintaa. Olin välillä Renzo ja Camilla. Pierrot ja käsikirjoittaja istui vastapäätä meitä. Camilla on kauneushoitoja on tehdä hänen kauniimpi kuin koskaan. Mutta hänen tapauksessaan, että nämä vierailut kosmetologi olivat pakollisia, joillekin enemmän yhteiskunnallista arvostusta ja juorut muiden asiakkaiden kanssa kuin lisättävää siihen, mitä oli niin täydellisesti läsnä alussa. Hän kuiskasi siveä intiimi asioita minulle, ylistetyn minua kuin olisin uusi villakoira, ja otti kaiken kunnian minun nopean elpymisen.
  
  
  Ainoa henkilö, joka vielä mainittu "Maailman Loppu" oli kirjailija Lane. Kerran hän aloitti kirjailijana, mutta nyt on tullut menestyksekäs käsikirjoittaja erikoistunut vakooja elokuvia. Hän ei tunne sitoo kohtelias Roman tabuja puhumme ruokaa. Hän ajatteli hän oli pirun hyvä tarina, ja siellä oli mitään estääkseen häntä kertomasta sitä pala palalta ennen virallista kokousta.
  
  
  Huolimatta nykiminen, mahdollisesti vaikutuksia dexedrine edelleen hänen järjestelmä, Kaistalla oli miellyttävä, rento mies. Vilpitön mutta clueless vasemmisto-liberaali, juuttunut jonnekin 1930-luvulla. Hänen suuri pakkomielle oli Kolmas Maailman Sota. Varsin perusteltua huolta. Tältä osin lisäksi, yksi syy olemassaolon AH ja oma tapaaminen. Hänen tarinansa, kuten useimmat hyviä tarinoita, aina alkoi sanoilla: "Mitä jos..."
  
  
  -"Mitä jos", hän sanoi osoittaen pöydän yli minua yli kolmannen kurssin fasaani ja polentaa, " se kaikki alkoi ei yksi suurvaltojen, yhdysvaltojen, Venäjän, Kiinan, mutta moraalittomia ihmisiä, joilla on tarpeeksi voimaa ja kykyä luoda useita vaaratilanteita näissä kolmessa maassa? Big Three olisi reagoida toisiinsa heti. Ja koska ne kaikki on tarpeeksi ydinaseita tuhoamaan koko maailman, että olisi lopussa Äiti Maan. Maailman loppu, tiedät?
  
  
  Kerroin hänelle ymmärtäväni. Mutta eikö tämä ole hieman kaukaa haettua?
  
  
  "En usko niin", Lane sanoi kiivaasti. "Koko maapallo on ruutitynnyri. Ota kahdentoista kuukauden väkivalta: Lotz verilöyly, Olympialaiset murhat, Lontoon pommi-iskut, Belfast pommi joka viikko, toteutus diplomaattien Sudanissa, karkottamista Britannian hallitus Bermuda... Voi Luoja. Ja se on vain jäävuoren huippu."
  
  
  "Mikään Kolmas Maailman Sota, tuli ulos siitä," sanoin hänelle.
  
  
  "Ah", Lane sanoi, kuin jos olisin antanut vihjeen. "Vain koska se kaikki ojensi yli tietyn ajan. Yritä kuvitella, mitä olisi tapahtunut, jos kaikki nämä tapaukset olivat tapahtuneet sisällä kaksi tai kolme päivää. Lisätä, että muutama räjähdyksiä... Mitä seuraavaksi?
  
  
  "Sitten asiat voi räjähtää", myönsin. "Mutta se silti tuntuu vähän uskomattomalta minulle." "Tämä väite on esitetty monta kertaa." Pierrot kääntyi hänen korkea tuoli hänen vieressään vastata.
  
  
  "Renzo voi selittää."
  
  
  "Jonkin ihmeen, Kendall antanut meille kaksi — taso skenaario," sanoi Renzo. "Ja Stud tietää täsmälleen, miten kuvata jotain näin täydellisesti. Älykäs ja kiinnostunut katsoja, tämä on merkittävä varoitus. Toiset, ja valitettavasti useimmille se on vain julmaa mustaa huumoria. Ja vielä kolmas taso, täysin aivoton, se on niin upea näky, että koko maailma on ehdottomasti haluat ostaa lippuja."
  
  
  "Mutta tämä tarina on pysyä kova," Lane vaati. "Musta huumori, kaunis. Mutta ei komedia. Ajatus soittamalla salainen järjestö LAL heikentää häntä hieman.
  
  
  Kysyin suu täynnä polenta.
  
  
  "Kaikkinaisen elämän," Renzo selitti. 'Minun ideani. Mutta en halua pistää tätä kurkkuun, Kendall.
  
  
  "Etiopian Liberation Front soitti itse ELF," Pierrot sanoi. "Ja siinä ei ollut mitään hauskaa.
  
  
  "No, anna minun nähdä," Lane sanoi, laittaa kasvot nero, joka on piinaavat kaikki nämä tissit, mutta joka yrittää elää niiden kanssa.
  
  
  "Tähdet, kuten Camilla ja Michael," Renzo heilutti pöydässä, jossa Michael Sport istui keskuudessa joukko faneja,"emme voi vielä tehdä tätä ja tehdä miljoonia."
  
  
  "Olen tehnyt vain yhden elokuvan, että menettänyt rahaa," Camilla sanoi vakavasti. "Mutta koska tämä on mahdollista myynti televisio, se voi yksinkertaisesti olla menopuolella. Olet turvassa investoimalla minua, Jerry.
  
  
  "Vain leikkiä", kuiskasin hänen korvaansa, " kukaan ei välitä, jos hän on turvallinen vai ei sinun kanssasi?" Minulla on viettelevä, ilkikurinen hymy vastineeksi.
  
  
  Yli kupin kahvia ja konjakkia, minulla oli tilaisuus puhua Pierrot jotain, joka häiritsi minua paljon: minun raskaasti aseistautuneita takaa-ajajat. En voinut pitää heittää helignite pommeja, jos halusin lähteä huoneeseeni uudelleen. Tällainen harhautus raskasta liikennettä olisi täynnä ruumishuoneella, jossa liian monet viattomat sivulliset. Joko niin, se on liian paljon salattavaa takana Haukka. Tietenkin, en voinut kertoa Pierrot, miksi tarvitsin tätä vapautta pitää yhteyttä AH. Mutta ylimääräistä tilaa turvallisuus on erittäin vakuuttava ja uskottava tapa lähestyä Roman.
  
  
  "Se on kuin olen... no, ei minun omaa," selitin, vilkuillen sivuttain klo Camille, joka oli juuri puhunut pankkiiri toinen pää puhelimeen.
  
  
  Pierrot on pienet silmät takana vaaleanpunainen linssit palaa niin paljon, että voisin melkein uskoa hänen lempinimi, Ei Lupo. — En ymmärrä, miten epämiellyttävä suoja voi olla", hän sanoi, wincing ja silmäniskuja. "Lähes jokainen mies tiedän, että ystävien kanssa Camille pitäisi olla tarpeeksi, enemmän kuin tarpeeksi, mutta en voi nähdä, että nämä tarinat sinusta Texans eivät ole liioittelua, Jerry." Että wink uudelleen. — Varmistan, että tulevaisuudessa tulee olemaan vähemmän tällaista rajoittavaa valvontaa. Muutaman sanan asianomaisten ministeriöiden.
  
  
  "Luulen, että yksi henkilö hissi on tarpeeksi", sanoin. "Jos hän päästää minut läpi, kun haluan olla yksin." "Yksi hissi lattialla ja yksi aulassa," Pierrot päätti puolestani. — Tämä on hyvää harjoitusta meidän nuorten upseerien. Mutta jäämme kaipaamaan sinua, jos et vedä oikeaan korvalehteen vasemmalla kädellä. Näyttää tältä. Hän näytti sen minulle.
  
  
  Se oli hyvä, yksinkertainen koodi. Kunnioitukseni Pierrot, joka oli jo korkealla, noussut jopa korkeampi. Tärkeä harmi oli poissa, mutta tärkein kysymys jäi vaille vastausta. Rando painanut vanteen hänen brandy lasi hedelmät veitsellä.
  
  
  "Olemme menossa kokoustila toisessa kerroksessa nyt", hän ilmoitti. "Ryhmän jäsenet vain
  
  
  "Maailman loppu", niin pelkäänpä, että meidän täytyy sanoa hyvästit meidän väliaikainen vieraita nyt."
  
  
  Kun lounas ryhmä hajosi, tyttöystäviä mies sijoittajat ja poikaystäviä naisten osakkeenomistajat sulked. Ne meistä, jotka portaita pitkin tai hissillä olivat rajalliset varat on vähintään 300 000 dollaria kunkin, plus Lane, kirjailija, ja muutaman teknikot. Siellä oli kolmekymmentä meitä sitoo yhteen vahva liima rahaa ja ahneus, joka oli seurata.
  
  
  Vihaan konferensseja, mutta se "Maailman Loppu" istunto oli hieman mielenkiintoisempi kuin useimmat muut. Lähinnä koska olin jännittyneisyys korvissani kiinni mitään, mikä voisi johtaa Anderson on epäilyksiä ja minun.
  
  
  Lane alkoi lyhyt kuvaus juoni, jonka olen karkeasti jo tiesi, LAL, ryhmä maniacs tarkoituksenaan räjäyttää koko maailman. Tämä tehdään käynnistämällä joitakin harhauttavaa pommitusten ja provosoi joitakin tapauksia nimetyt pääkaupungeissa ja mahdolliset tulipalot, liipaisu Big Three on kosto mekanismi, ennen kuin kukaan missään päin maailmaa asuu tarpeeksi kauan ymmärtää, että se oli virhe.
  
  
  Siellä oli tunnettu, uskomattoman salaisuus, lentokentät ja yksityiset armeijat (jopa enemmän epätodennäköistä, että minua ammatillisesti kuin muulle yleisölle, joka ahnaasti nieli kaiken). Minun täytyy sanoa, että Lane teki uskottava ja hyvä tunteita tulee kaksi merkkiä. Brittiläinen salainen agentti, joka menee läpi koko juoni, ja hänen Italian emäntä, joka oli johdettu harhaan terroristeja, mutta alkaa suhde hänen kanssaan. Camilla ja Michael sai aplodit, ja Lane antoi henkilökohtainen yhteenveto elokuva on tärkeää sen valtava yleisö.: "Kolmas maailmansota ei ole vain mahdollista, mutta se on epäilemättä tuhota sivilisaation, aivan kuten mekin." .'
  
  
  "Se on kaikki he sanoivat noin Toisen maailmansodan," pankkiiri rivin edessä tuhahti kyynisesti.
  
  
  "Se mitä voi tapahtua", sanoi kaunis kreivitär hänen vieressään. "Tai et ole katsellut viime aikoina."
  
  
  Nyt se oli Renzo vuoro puhua, ja hän mainitsi nimiä suurta tähteä, joka olisi pelata yhdessä.
  
  
  Sitten Sir Hugh tuli pinoja papereita selittää ja puolustaa valtava talousarvion. Sitä ennen kaikki huomiota yleisön oli keskittynyt, mukaan lukien minua. Se oli mestarillinen esitys, ja nyt olen nähnyt, miten Sir Hugh onnistunut maitoa miljoonia hänen maanmiehensä ja muut ja laittaa ne hänen henkilökohtaiselle pankkitilille. Ei osa on oppinut, mutta jos voit leikata se useaan osaan, saat siisti meloni, jossa neljä kumppanit voivat jakaa siististi keskenään, kunhan ne eivät leikkaa toisiaan vastaan ensin.
  
  
  Hänen käytös, hänen tavalla, toverillinen, mutta aristokraattinen, henkilökohtaista, mutta ei koskaan ylimielinen, sopii hänen kuva. Hän oli hyväluontoinen ja hyvin perusteltuja vastauksia useita kommentteja hänen yleisönsä.
  
  
  "Ei näyttelijä on arvoltaan $ 100,000 kaksi päivää työtä."
  
  
  Sir Hugh: "Tämä yksi ei mainonta. Jos hän on selvin päin, laitamme hänet sairaalassa Sussex juuri nyt. Kyllä?"Viimeinen on Länsi-saksan teollisuusmies.
  
  
  "Vakuutus rahaa näyttää kovin ylimitoitetulta. Voin maksaa vähemmän vuodessa kaikki minun tehtaita."
  
  
  Sir Hugh: Ne näyttävät liikaa minulle, liian, Herr Schmidt. Mutta siksi vakuutusyhtiöt ovat niin onnistuneita. Mutta ilman hulluutta. Onnistuimme saamaan joitakin kallein puolustustarvikkeiden maailmassa rekvisiitta lähes vastikkeeton laina. Meidän täytyy olla suojattu niin paljon kuin mahdollista siinä tapauksessa, että yksi B-52: set, joka maksaa enemmän kuin meidän koko talousarviosta, voi kaatua."
  
  
  Muihin kysymyksiin vastattiin samalla viehätys ja aitous.
  
  
  Viimeinen näytös oli Chris Mallory. Hän kuulosti yllättävän johdonmukainen, kun kaikki brandy hän oli humalassa. Hän selitti, että "Maailman Loppu" on ensimmäinen elokuva täysin käyttää tietokoneen hallinnassa. Hän kuvaili rekonstruoida malleja kaupunkien, laivastot, ja taistelukentillä.
  
  
  "Se on vanhanaikainen", hän sanoi. — Mutta ero on, että kaikki nämä pienet osat ovat rakennettu piiri meidän tärkein tietokone. Minä ohjelma, käynnistä kone, paina nappia, ja kuusikymmentä prosenttia 'Maailman Loppu' on äänitetty yhdellä otolla."
  
  
  Tämä veti niukasti suosionosoitukset maustetaan elokuva sijoittajat, jotka ovat oppineet kantapään kautta, että loputon uudelleen versoja merivoimien taisteluissa altaassa voi olla lähes yhtä kallista kuin itse elokuvan.
  
  
  "Muita kohtauksia, meillä on Renzo Studios, joka on tällä hetkellä maailman suurin", hän jatkoi. "Trafalgar Square, Times Square-aukio, Place de la Concorde — ne kaikki ovat luotu on. Ja kolmas miehistön tulee tehdä lisää materiaalia sijainti ympäri maailmaa, kun Pupu Sawyer ja hänen kuvaajia saapuvat tänne ensi viikolla."
  
  
  Piero suoritetaan kiittää kaikkia meitä meidän luota (ja rahaa), ja kertoo meille, että siellä on opastettu Renzo on studio huomenna.
  
  
  Kaista kysyi Studds kun kokous oli ohi.
  
  
  "Me tarvitsemme toinen kohtaus," hän sanoi. "Tällainen jättiläinen säiliöalus räjäytettiin. Kaasu räjähdys yksi sen tankkeja riittää nostamaan koko laiva kolme sataa metriä pois vedestä. Ja kun kaikki säiliöt ovat täynnä, sinun on kilometrien polttamalla öljyä. Vastaa täydellisesti meidän aikeet, ei se?
  
  
  Yo kasvot murtautui hyväksymisestä virne.
  
  
  "Kuulostaa hyvältä, Ken", hän sanoi. — Mutta miten se räjähtää?" "Se on yksinkertaista: torpedo. Luultavasti kauko-ohjaus pikavene", Lane sanoi. "Kaikki mitä voi koskettaa. Et voi olla huomaamatta sitä. Ei mitenkään.
  
  
  "Hienoa, Ken. Voit tehdä joitakin värikkäitä kuvia minulle, ja aion saada malli tankkeri sinulle vähemmän aikaa kuin se kestää voit kirjoittaa tämän kohtauksen." Hän pysähtyi ja raapi päätään. "Miten me tiedämme, että yksi näistä supertankers kulkee kapea salmi, sanoa, ensi maanantaina? Kanava, esimerkiksi. Tai vielä parempi, lähellä Leningradin.
  
  
  "Kysyn Mary soittaa näitä isoja öljy-yhtiöitä." Ken teki huomautus kirjekuoren takapuolelle.
  
  
  Studds huomasi Camille ja minä hänen takanaan.
  
  
  "Hyviä ideoita, tämä mies", hän kehui Lane. — Lähetän Sawyer ottaa alas oikea laiva, ja sitten me siirtyä puhaltaa sen ylös altaasta!"'
  
  
  Varovasti, mutta lujasti, Camille nykäisi minun kyynärpää. "Ajattelin, että menen takaisin hotellille nähdä, miten olet toipunut hyvin, Jerry", hän sanoi. — Sitten mukava myöhään illallisen omassa huoneessa, jonka jälkeen katsotaan, miten hyvin olet toipunut." Ja onko sinulla tarvitse mitään muuta hoitoa.
  
  
  Hyttysen kokoinen ajatus kalvoi mieltäni, mutta Camille on yksinkertaisuus tukahduttaa ajatus. Palasimme Le Superbe ja ei häiriintynyt levätä päivä tai yö.
  
  
  
  
  Luku 5
  
  
  
  
  Heräsin huoneessani. Camille käpertyi luokseni, mutta niin onnellinen kuin se oli, heräsin tunne levoton koko ajan, olin menettänyt. Camille takertui minuun kuin viehättävä iilimato, ja vartijat olivat vielä täydellä voimalla.
  
  
  Kun ensimmäinen iltapäivällä tapaaminen Camille hotellihuoneessa, soitin Pierrot. Hän vain nauroi iloisesti ja selitti minulle, että se vei hänet jonkin aikaa saada yhteyttä joku ministeri tai yleinen, joten minun oli vain varmista, että on hauskaa tällä välin.
  
  
  Niin, Camilla ja pelasin Tarzan ja Jane, Romeo ja Julia, Juutti-ja Koru, ja niin edelleen, kunnes illallinen, jossa kaikki astiat huoneessaan. Me sitten pukeutunut lyhyt chat Sir Hugh ja Nastat Camillan huone ennen palaamassa huoneeseeni, jossa vanttera nuorten kanssa karbiini edelleen seisoi vartija.
  
  
  Olen toiminnan mies luonteeltaan, ja mitä olin tekemässä nyt oli enemmän kuin töitä niille kaverit, Hawke kutsuu "Dick Hannes aineet," yksilöitä, jotka ovat enemmän potilaan kanssa merkityksetön pulista kuin olen, ja että yksi unssi tieto on peräisin noin neljäkymmentä litraa likaista työtä.
  
  
  En jutteli pois ja yritin parhaani mukaan poimia jotain hyödyllistä, mutta ei, ei mitään. Sir Hugh ja Studds keskusteli pieniä etuja englannin Kanaalin yli Suomenlahden räjähdys tämä supertankkeri. Vaikka he puhuivat leluja, siellä oli epämiellyttävä käänne niiden innostus.
  
  
  "Mutta et ymmärrä, Studds," sanoi Sir Hugh. "Kanava, on mahdollista, että palava öljy nousee sekä Doverin ja Calais' n." Hän lausutaan nimi ranskan kaupungin englanti .
  
  
  "Mutta jos se ei tapahdu Persianlahdella, mutta edessä Leningradin," Stads sanoi, " emme voi pakottaa nämä Venäläiset vastata kaiken mitä heillä on tykistöä ja ohjuksia."
  
  
  "Juoni on tarpeeksi Venäläisille reagoida," Sir Hugh sanoi. "Kendall idea on myös meille täysin tuhota kaksi kaupunkia alussa."
  
  
  "Hyvä on", sanoi Studds, luopumista Leningradin hyväksi Doverin ja Calais ' n, kuin pokerin pelaaja heittää hänen huono käsi pöydälle. "Otan minun mallinnus pojat tehdä malli englannin ja ranskan rannikkoa." Hän kaatoi hänen kaksinkertainen grappa sadannen kerran.
  
  
  "Minusta tuntuu," uskalsin kommentoida, " että olet laskemisesta paljon tavaraa vain kolmen kuukauden aikataulu."
  
  
  "Se kauneus tietokone, Gerry," Sir Hugh sanoi. "Niin pian kuin Nastat päättyy hänen program, teemme muutaman päivän, mikä veisi viikkoja millään verrattavissa elokuva." "Kuukautta" Studds sanoi. Hän ja Sir Hugh virnisti samaan aikaan.
  
  
  Minä kysyin. "Milloin voit aloittaa? Haluaisin olla täällä, mutta ajattelin ottaa tauko ja Jungfrau." Annoin viimeinen tavu Swiss mountain nimi seurata vapaasti, katsella niiden reaktioita tarkasti.
  
  
  "Pahus, me käynnistää keskellä ensi viikolla," Studz sanoi. "Niin pian kuin Pupu saapuu hänen kuvaajia. Pysyä täällä. Voit aina nähdä tämä Jungfrau uudelleen. Lisäksi, suloinen Camille on paljon suurempi kirjasta.
  
  
  Se on kaikki olen oppinut Sir Hugh ja Studds. Iso rohkea nolla. Renzo ja Piero meni heidän liiketoimintaansa.
  
  
  Yritin saada muutama enemmän tosiasiat Camille siitä, Pierrot, mutta hän, kuten Rosana, näki sen, koska mustasukkaisuus ja oli onnellinen siitä. Se ei lisää paljon, mitä jo tiesin. Kuten Rosana hänen kommentti oli oudon rento: "Sinun pitäisi tietää, että tytön täytyy tehdä muutamia asioita saada eteenpäin tämän elokuvan maailmassa, Jerry, "ja jälleen osalta:" Sinun olisi yllättynyt, jos saat selville, millainen ihminen hän on. Tarkoitan, että naisille. Otin sen vitsinä aluksi, mutta hän on hyvä ihminen, Jerry, ja ei vain poliittisessa mielessä. Kaikki hänen toimia, hän tulee kuilun partaalla, ja sitten sinulla on kuukautta, kun hän jää eläkkeelle julkisen vaiheessa levätä ja huolehtia itsestään."
  
  
  Tuo viimeinen oli jotain uutta, ja Hawke oli selvittää sitä... jos saan henkilökohtaista vapautta.
  
  
  Nämä oli minun ajatuksia ja turhautumista, kun heräsin. Ja kun heräsin, ennen Camille voisi liikkua, jokin napsahti paikalleen kovalla jysähti.
  
  
  Baarissa, Studds sanoi tapaus ei alkaa vasta ensi viikon lopulla. Klubilla lounaan jälkeen, hän kysyi Lane selvittää, mikä tankkeri kulki englannin Kanaalin läpi tai lähellä Leningradin maanantaina. Ja nyt se oli torstai aamu.
  
  
  Jotain oli vialla tai väärin. Mutta jos se ei, se voisi hyvin viitata jotain paljon vakavampi kuin vain joitakin sota peli pienoiskoossa.
  
  
  Kuten KIRVES agentti Killmaster listalla, olen jo käyttänyt kykyjäni muita tehtäviä enemmän kuin tarpeeksi tukea söpö nuoret naiset tai päästä eroon pienemmän klubin jäsenet, kuten tein muutama päivää sitten. Nyt minulla oli johtaa, ja minulla ei ole paljon aikaa tarkistaa sitä. Minun päivä oli jaettu aamu-vierailu studio. Minun olisi pitänyt lupauksensa, jos en halunnut pilata sekä oma rooli ja mahdollisuus tutustua paikkaan itse. Sitten oli lounas, jonka jälkeen toinen pakollinen tapaaminen Renzo ja hänen asianajajansa, jossa minun piti kirjoittaa minun tarkistaa. Mukaan minun Rolex, se oli 6: 45 aamulla.
  
  
  Livahdin sängystä ilman häiritsevää Camille, meni olohuoneeseen, ja avasi oven.
  
  
  Vartija oli mennyt.
  
  
  Menin takaisin ja pukeutunut nopeasti ja hiljaa. Kirjoitin huomaa, täynnä hellyyttä, kertoo Camille, että olin käynnissä liiketoimintaa ja haluan nähdä hänet tänä aamuna.
  
  
  Sitten olin ulkona.
  
  
  Siellä oli vartiomies oli hissi, mutta olen viestittänyt hänelle minun korvannipukka, koska minulla oli järjestetty Pierrot. Vartija naurahti ja anna minun tulla hissi. Se on sama vartija aulassa. Hän hymyili takaisin. En tiennyt, mitä tarina Pierrot oli heille kertonut, mutta en välittänyt.
  
  
  Kadut olivat lähes tyhjiä, ja kaikki taksi, joka saapui hotelliin voi kuulua toiselle puolelle. Kävelin viiden korttelin päässä Grand Central-Asemalta ja otimme taksin ilman jonossa. Annoin kuljettaja ajo nurkassa lähellä AX house in Trastevere. Minulla ei ole mitään sympatiaa, että ärsyttävä Gilchrist, ja olin melko varma, että voisin nyt saada Hyman ja hänen CIA: n kätyrit on apua työtä.
  
  
  Otin tavanomaisia varotoimia maksaa kuljettaja, ja sen jälkeen making varma, että en ollut seurannut, olin pian ovella talon.
  
  
  Hyman avasi oven. Sama veltto ryhti ja käytös kuin ennen; unelias silmät, pukeutunut kirkkaan vihreä pyjaman pohjat ja vanha armeijan puuvilla paita. Se oli heti standby-tilassa heti, kun menin sisälle.
  
  
  "Saitko paketin jätin hotellissa?" Ei juro haluttomuus alkaen Gilchrist. Fiksu nuori agentti, edelleen intohimoisesti peli.
  
  
  "Sai, Lukea, ja pelasti". Olen painanut pääni. "Sitten tuhosin sen. Minulla on hyvin niukasti vihjeitä ja pari kysymystä DC. Onko sinulla jono?
  
  
  "Vain puheeksi-muunnin," Hyman sanoi. "Mutta se ei riitä. Sitä paitsi, en voi ottaa sitä enää. Vanha Gil on meidän viestintä nero. Siksi hän pitää kaikki raskas kappaletta Parioli. Älä mene lankaan, että äreä vanha mies, Carter. Hän tietää enemmän siitä, radio, tietojenkäsittely ja ohjelmointi kuin nämä niin sanotut asiantuntijat. Hän on aina valmis vaaratilanteessa, mutta hän haluaa teeskennellä olla yksinkertainen kirjanpitäjä työskentelee yhdeksästä viiteen."
  
  
  "Kiva tietää", sanoin. — Mutta mitä minä tarvitsen juuri nyt on keskustelu. Ensin kotipesä, sitten sinun kanssasi. Missä on puhelin?
  
  
  Menimme takaisin huoneeseen, jossa Hyman oli ilmeisesti nukkumassa kyyryssä sohva. Hän antoi hyvä potkun yksi pää, ja revitty muhkeat paljasti pull-out-board tuttu punainen puhelin on se.
  
  
  "Pitäisikö minun jäädä vai lähteä?" Hyman kysyi.
  
  
  "Pitää kuunnella", sanoin. "Sinulla saattaa jo olla luokiteltu nyt, jos minun täytyy käsitellä tahallinen tai tahaton häviäminen uudelleen."
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. — Kuulin vähän kävellä, että yö. Rauhallisella Rooman, meillä ei yleensä ole tällaisia toimia. Hän romahti tuoliin, kun painoin nappia puhelimessa, kommunikoida suoraan AH päämaja.
  
  
  Kello soi.
  
  
  "Kello neljä aamulla, jos et jo tiedä," Hawke ' s ääni sanoi.
  
  
  Kuvittelin hänet tyhjässä toimistossa, jossa on suuri termospullo kahvia, valtava muki, ja pino papereita pöydälle hänen eteensä, hänen pitkät sormet napauttamalla kärsimättömästi, kun hän opiskeli tiedot.
  
  
  Ilman johdanto, sanoin hänelle minun viimeinen 24 tuntia ja täytäntöön käyttämättömänä.
  
  
  "Okei, okei", hän mutisi. "Jos on olemassa yksi asia vihaan, se on henkilö, joka AX anteeksi itselleen. Tiedän, että Rooma ei ole viidakko, joten jos sinut siepattiin, et voi syyttää heitä vakoilee sinua. Sanoa jotain positiivista vaihteeksi. Olen tietoinen siitä, täysi heijastus kaikesta, mitä minulla on kulunut, sekä perusteellinen seulonta oman tiedot on saatu. Mutta vaikka se valinta, se kesti runsaat viisitoista minuuttia yksityiskohtaisesti kaikki keskustelut, sekä makuuhuoneessa ja ne, jotka olivat enemmän luonteeltaan sosiaalista. Lisäksi olen kertonut hänelle minun havaintoja, että voi olla jotain tekemistä minun tehtäväni. Jos olet epävarma jostain, älä sivuuttaa sitä; se on ollut kädenvääntöä meitä aikana meidän koulutus. Joten minun piti kääntää muutamia keskusteluja, joiden luulin olevan siansaksaa, mutta saattaisi olla järkevää kaverit taustalla Washingtonissa, jos he syöttivät ne tietokoneissa.
  
  
  Hawk kuunteli kaiken tämän, ja myös nauhoitti keskustelun nauhurilla tarkempaan tutkimukseen myöhemmin.
  
  
  "Näemme," hän sanoi, kun olin tehnyt. "Se ei ole niin paha huomata, että tämä virhe päivämäärä säiliöalus."
  
  
  Hawke ' s "ei niin paha" oli suurin piirtein hallituksen mitali.
  
  
  "Nyt kysyä kysymyksiä siitä, mitä haluat tehdä täällä", Hawke sanoi.
  
  
  "Minulla on kaksi vankka perusta, ja arvatkaa kaksi kertaa," sanoin. "Ensimmäinen prioriteetti on tämä tankkeri. Voit varmistaa, että ei ole supertankkeri englanti Channel maanantaina? Ja tiistaina, liian?
  
  
  "Ei se mitään", Haukka sanoi. "Energia-kriisi on ohi, ja meidän yhteystiedot suurten laivanvarustajien on perustettu. Niin ne nopeuttaa tai hidastaa tarpeeksi pidä alue puhtaana."
  
  
  - Ja Leningrad?
  
  
  "Outoa, että ystäväsi, Studds, ei tunnu tietävän, että ei ole mitään kiinnitys tilat supertankkeri telakka siellä," Hawke sanoi. 'Seuraava kysymys.'
  
  
  "Haluan täyden raportin tämän Sveitsiläisen pankin Lugano ja lisää tietoa Piero Simca", sanoin. "Niin voi mennä, että L Andersonin luonnos: Lugano ja Ei Lupo. "Ei se ole niin vaikeaa," Hawke sanoi. "Mutta tämä Pieni Jättiläinen on hieman enemmän vaikeaa. Sinulla on jo kaikki, jotka saimme kaivettua esiin, mutta katson, mitä muuta voin tehdä sinulle.
  
  
  "Samassa yhteydessä," minä sanoin, " meidän pitäisi tarkistaa kaikki loma-asunnot kohteessa Sussex. Nastat ja Renzo meni sinne hoitoon. Ja minulla on tunne, että Pierrot oli kerran asiakas on. Varmaan eri nimellä. Mutta sen korkeus pitäisi olla tunnistettavissa.
  
  
  "Sen teen", Haukka sanoi. 'Siinäkö kaikki?'
  
  
  "Yksi enemmän kai", sanoin,"ja yksi pyyntö."
  
  
  "Tule!"
  
  
  "Se on hyvin epämääräinen ehdotus", sanoin. — Mutta ehkä rahoittajat tekevät hyvää työtä Magnamut, vakuutus yritys, joka sanelee Tuomiopäivän politiikkaa." Jos se on epäilyttävä, se voi tarkoittaa, että tämä on tapa liikkua paljon rahaa."
  
  
  "Hitto," Haukka sanoi. "Emme ole virasto huolimaton kansalaisia."
  
  
  -"Helvetti, pomo", sanoin, " en ole rahoitusalan yritys joko, mutta sinulla on puoli miljoonaa dollaria, että sinulla voi pian menettää vain pysyä minun kansi." Jos saan selville, että rahaa on kadonnut, minun täytyy selvittää, missä se on menossa ja miksi. Ja ehkä se, mitä Anderson halusi tietää. "Okei", Haukka murisi. "Ja pyyntö?"
  
  
  "Haluaisin saada täyden määräysvallan Hyman, CIA: n agentti", sanoin. "Haluan myös olla oikeus käyttää Gilchrist, vain siinä tapauksessa."
  
  
  "Tyydyn Hyman," Haukka sanoi. — Olen jo huolehtinut siitä. Gilchrist on vanha hölmö, mutta jos luulet, että voit käyttää häntä, katson, mitä voin tehdä. Mutta miksi hänet? En voi antaa sinulle valikoima muita aineita alueella, joka on kymmenen vuotta häntä nuorempi ja kaksikymmentä kertaa parempi.
  
  
  "En halua jättää häntä", sanoin. "Hän on sähköinen nero. Minulla on joitakin asioita päässäni, Päällikkö, liian syvä edes kertoa, mutta jos en voi laittaa ne kaikki yhdessä, tarvitsen tämän Gilchrist hyvin pian.
  
  
  "Jos hyppää kuin että," Haukka sanoi, " minä annan sinulle yhden." Ellet keksi Rooman virus, joka Clem Anderson supistui.
  
  
  "Jos niin on", sanoin," Gilchrist voisi olla minun lääke ei päädy kuin Clem Anderson." Hawk viimeistelty surullinen, mutta erään murina.
  
  
  ************
  
  
  Hyman nousi ylös. "Niin, minä olen sinun mies," hän sanoi virnistäen. "Mitä voin tehdä, pomo?" "Jumala tietää, kun aika tulee", sanoin. "Vain kaksi asiaa tällä hetkellä." Katsoin kelloani, ja näki, että se oli tasan kahdeksan. En ollut odotettavissa Lorenzo, Conti luona, kunnes kymmenen. Roman liikennettä, että se oli mahdollista lisätä puoli tuntia kutakin kokousta. "Ensinnäkin, katsotaanpa, mitä tiedän ja mitä voidaan oppia se. Toiseksi, laittaa minut läpi Clem on tyttöystävä, Cora, tunnin sisällä. Ehkä hän ei tiedä mitään, tai ehkä hän tietää jotain ymmärtämättä sen merkitystä.
  
  
  Hyman työnsi punaisen puhelimen takaisin sen den vanha sohva ja oli jo numeron valitseminen säännöllisesti puhelin istuu kiikkerä pöytä.
  
  
  "Cora?", hän sanoi, kun noin kaksikymmentä renkaat.
  
  
  "Tietenkin tiedän. Mutta olet hereillä . Hei, olen luonasi puolessa tunnissa henkilön kanssa, joka haluaa puhua kanssasi. Ystävä Clem on kotoa... - Amerikassa, miten muuten... ? En tiedä, mutta hän haluaa puhua sinulle. Joten odottaa, kunnes pääsemme sinne. Ehkä ostan sinulle kupin cornetto kahvia. Ja jos se ei riitä — hän alensi ääntään hieman — " mieti uudestaan kuka auttoi sinua käsittelemään ongelmia, jotka liittyvät teidän tilapäinen oleskelulupa. Kun.
  
  
  "Hän on täällä." Hän kääntyi minua kohti ja istui alas. "Nyt kertoa minulle, mitä minun tarvitsee tietää."
  
  
  Kuten agentti, mieluummin toimia yksin, mutta on hetkiä, jolloin se on hyvä, että paikalla on joku testata teorioita. Se oli yksi niitä hetkiä, ja Hyman oli hyvä, kova ja järkevä mies.
  
  
  "Saimme selville...", kerroin hänelle. En toista minun jatkaa, mutta Hyman peli ja Hawke ' s hyväksyntää, en pidä takaisin, paitsi ehkä muutamia tietoja Camille ja Rosana on kykyjä.
  
  
  "Ennen kuin olin siepannut Gorilla tartan Takki ja Pepe," jatkoin, " luulin, että Anderson oli hullu ja näki liian monia uhkia tavalliseen elokuva fanfaari. Sieppaus ja heidän kysymyksiinsä muistutti minua jotain muuta. Mutta toisaalta, minusta tuntuu, että Renzo ja hänen työtoverinsa ovat puhtaita, koska ne olisi voinut odottaa tarkistaa heidän hallussaan ennen kuin he voivat poistaa minut.
  
  
  "En näe paljon potentiaalia siinä," Hyman sanoi. — Ei oikeastaan.
  
  
  "Nyt tulee järkevä osa," sanoin. "Aloin ajatella eri suuntaan. Mitä tapahtuu, jos tämä "Maailman Loppu" elokuva ei ole mitään muuta kuin eräänlainen kansi tarina, joka saa asioita katoamaan savuna ilmaan? Tavallinen elokuvissakävijät ovat myös luuserit. He luulevat, että he voivat tehdä hauskaa heidän sijoittajia. Mutta tässä prosessissa, he kertynyt tarpeeksi vaarallisia aseita tuntematon kolmannen osapuolen kääntää Tuomiopäivän skenaario todellisuutta."
  
  
  Se otti Hyman muutaman minuutin ajatella sitä. "Se on uskomatonta", hän sanoi. "Mutta se on mahdollista.
  
  
  "Sitten Mallory on kömmähdys viime yönä muuttanut asioita uudestaan", sanoin. "Jos siellä on juoni tuhota maailman ja hän aikoo räjäyttää supertankkeri, hänen täytyy olla mukana. Joten ehkä joku Maailman Loppu yritys on mukana. Ehkä jotkut ryhmä ovat salaliittolaiset, ja muut ovat tyhmiä idiootteja.
  
  
  Hyman nyökkäsi.
  
  
  "Jos se oli erilainen ryhmä ihmisiä—", selitin, " tai jokin muu paikka, jossa on pienempi yleisö ja vähemmän poliiseja kuin Rooma, voisin vain mennä sinne ja crack pari päätä. Kunnes kuulin totuuden.
  
  
  — Mutta jos voit crack muutaman heads nyt ja pakottaa Pierrot kysyä muutamia kysymyksiä Senaatissa, siellä on paljon epämiellyttäviä tilanteita varten Hänen Ylhäisyytensä suurlähettiläs, ja itse ennen kuin tämä juominen istunto on ohi." Tilanteissa, joissa CIA: n ja AH en kestä sinua enää, " Hyman valmis minulle. — Niin, mitä olen tekemässä muuta kuin käyttöön voit Cora?" "Nimi teidän ihmisten nimet tässä luettelossa," sanoin, luovuttamalla hänelle kirjoitetaan nimet kaveri sijoittajille, että olisin saanut lounasta kokouksen. "Erityistä huomiota Mallory on yhteyksiä. Hän on kuuluisa ohjaaja, mutta hän on työskennellyt tiensä ulos tuntematon. Aloitin studiossa assistenttina työskennellyt minun läpi minun tekninen kyvykkyys elokuva, ja siellä oli muutamia kyseenalaisia hetkiä matkan varrella. Tämä pitää sinut kiireisenä tänään. Jos jotain muuta tapahtuu, minä koputtaa ovellesi. Muuten, nähdään huomenna samaan aikaan. Hyman hyppäsi ulos hänen yöpaita ja laittaa farkut ja haalistuneet villapaita, sandaalit, ja mitali pois vanhan SS rajat.
  
  
  "Anteeksi tämä sotku," hän sanoi tarpeettomasti. — Mutta tämä on vain minun työni perässä.
  
  
  Hän johdatti minut ulos. Ylitimme tien ja tuli kapealla kadulla lähellä Santa Maria-Aukio. Toinen vanha rakennus ja lattia toisessa kerroksessa.
  
  
  Cora avasi oven meille. Pieni, tumma tyttö, jolla oli kalpeat kasvot, ei lumoava, mutta synkkä kasvot, hyvä runko, piilotettu kirkas, muodikas housut ja laaja villapaita. Katsoin olan yli savuinen huone, joka haisi tunkkainen suitsukkeita ja hasista. Tila, joka oli aikoinaan suunniteltu viihtyisä ja hauska paikka, jossa on värikkäitä julisteita ja hajallaan tyynyt, mutta koska puute omistautumista ja rahaa, päinvastoin, on romahtanut ja nyt tuli pieni hiiri reikä. Toinen pikku hiiri, hieman pullea musta tyttö, antaa tietämätön sotku ja nukkui pinnasänky, alle puoli-katettu Intian viltti.
  
  
  — Saanko kupin kahvia sinulta?" Cora kysyi Hyman, ei edes katso minua.
  
  
  'Tietenkin. Mennään." Tämä on Jerry Carr. Cora, Jerry.
  
  
  "Hei", hän sanoi innottomasti. Menimme portaita alas. Ulkopuolella, kävimme espresso-baarin nurkkaan ja istui pöytään. Sitten hän kysyi, " Sinä... sinä olit ystävä Clem on?"
  
  
  "Cleveland." Olen etsinyt minun muisti Clem on elämäkerta. "Me kasvoimme yhdessä. Hän ei voinut päättää tulla näyttelijä tai kirjailija. Minulla oli mahdollisuus vierailla Roomassa, joten päätin etsiä sen. Mutta sitten kuulin, että..."
  
  
  "Hän ei voinut ratkaista sen täällä, joko", Cora sanoi. Tarjoilija toi hänelle höyryävän kaksinkertainen espresso, ja kun ensimmäinen sip, jotkut elämä tuli takaisin hänen vaaleat kasvot. "Huono Clem. Hänellä oli työpaikka tallennus englanti tekstit, ja hän ajatteli hän voisi työskennellä amerikkalaisessa sanomalehdessä. Mutta tämä työ oli aina huomenna tai ensi viikolla. Hän asui ole kaukana täältä, ja muutin hänen kanssaan. Kaksi kuukautta myöhemmin... Bwam! Joku tappaa hänet ja heittää hänet veteen. En ole itse ollenkaan. Perkele!'
  
  
  "Kristus", sanoin. "Hän ei koskaan näyttänyt..."
  
  
  — Oletko jonkinlainen uskonnollinen pökäle?".
  
  
  Ei ole uskonnollinen paskiainen tai vahvistettu jumalanpilkkaaja, en puri hampaat ja odotti. En käännä Cora minua vastaan, mutta ei ennen kuin minulla on joitakin tietoja.
  
  
  "Olen pahoillani," sanoin, " mutta mitä tarkoitan on, että Hän ei ollut sellainen mies, joka olisi kääntyä jonkun vihollinen. Itse asiassa, hän ei ole vihollisia ollenkaan."
  
  
  "Se ei ole totta," Cora sanoi luottavaisesti. Hän rypisti otsaansa. "Tarkoitan, hän oli sellainen vätys. Myönnän sen, mutta hän oli mukava nahjus. Meillä myös tuli toimeen varsin hyvin, ja en ole liian mustasukkainen Latino ystäville."
  
  
  Hänen pouty, lapsellinen huulet olivat asetettu tiukka linja itsehillintää. "Emme halunneet samoja asioita. Eikä vain pinnallisesti. Clem oli täynnä mystiikkaa, ja minä rakastin sitä. Tarot, Yijing, ja transsendenttinen meditaatio.
  
  
  Korvat pystyssä ylös. 'Mitä sinä sanoit?"'
  
  
  "Jung", hän toisti. "Jotta Clem, Freud ei ollut mitään muuta kuin vanha Viktoriaaninen neurologi ylityöllistettyjä Wieniläinen tädit. Mutta, hän sanoo, Jung oli oikeilla jäljillä tämän kollektiivisen alitajunnan ja sen yleinen myyttejä, tiedäthän."
  
  
  "En tiennyt", sanoin. "Se on alkanut sen jälkeen, kun Cleveland." 'En tiedä.'Cora oli saada äreä uudelleen, mutta pidin kiinni, mikä olisi ollut oikea vihje.
  
  
  "Muistatteko, mitä hän sanoi siitä, Jung?" "Se on vain, että nämä psykiatrit, etten ymmärrä häntä näinä päivinä", hän sanoi. "Mökki poika, ei Clem. Hän oli myös nimi niille sielu watchers. Hän kutsui heitä Mökki Pojat.
  
  
  "Mitä hän tarkoitti?" Olen pyytänyt.
  
  
  "No, hänen mukaansa useimmat psykiatrit vain, jos ihmiset, joilla on alibi, ja ei selvittää tarkalleen, miksi he olivat niin vihainen," hän sanoi. "Niin potilaat, vain pitää menossa hullu, vain hieman huonompi. Missä Jung itse leikata läpi kaikki tämä hölynpölyä, ja osoitti ihmisille, miten muuttaa itseään. Vain todellinen Jung on vaikea tie, ja "jungs" teeskennellä, että he voivat ottaa lyhin polku paljon helpompaa. Mutta mitä tämä kaikki on tekemistä sinun kanssasi, poika?
  
  
  "Se ei ole joka päivä, ystäväni on kuollut", sanoin juhlallisesti. (Joissakin AX joukkueet, tämä tapahtuu joka toinen päivä, mutta se on toinen kysymys.) "Halusin oppia siitä niin paljon kuin mahdollista."
  
  
  "Sitten olet joko sairas korppikotka tai hieman etsivä", hän sanoi, työntää hänet istumaan takaisin pöytään. "En oikeastaan, kuten korppikotkat, ja olen saanut tarpeekseni Clem on amatööri sleuthing. Joten kiitos kahvista ja ciao .
  
  
  Se oli jo puoli kahdeksan. Minulla oli paras aika kultaa olisin voinut toivoa, joten annoin hänen mennä ilman huomautuksia.
  
  
  Sanoin hyvästit Hyman ja otimme taksin takaisin hotellille. Aulassa, minulla oli tunne, sanoinkuvaamaton tunne, että minua tarkkaillaan. Mutta se voisi myös olla, koska vartiomies hississä. Sitä paitsi, en ollut menossa minnekään, vaan minun numero muutenkin, joten jätin hänet yksin.
  
  
  Sviitti oli tyhjä. Vain viesti, joka on kirjoitettu vuonna laaja aivohalvauksia huulipuna makuuhuoneen peili muistuttaa minua siitä, Camille.
  
  
  "Sinä olet raaka ja inhottava villi", hän kirjoitti, suuria kirjaimia. "Ja toivon, että mahdollisimman usein he kostavat minulle. Nähdään studiossa myöhemmin." Ei ole allekirjoitusta. Yhtä suuri postscript PS. "Sinä jätit minut kauhea mustelmia . Tämä on toinen mukava kohde kosmetiikka talousarvioon. Päivä.'
  
  
  Ajelin muuttunut nopeasti, ja totesi, limusiini odottaa kärsivällisesti ottaa minut keskelle Lorenzo, Conti Empire.
  
  
  Renzo ja hänen välittömät alaisensa johti meidät ohi mock-up kaupungeista, jotka on tuhottava ennen kuin Maailman Loppu, ja vei meidät selvitetty työmaan keuliminen jopa enemmän sotatarvikkeita. Arabien säiliöt liekinheittimillä, sekä useita muita asioita, jotka olivat vielä kiellettyjen listalla. Ylitimme kaksi helikopteria Anzio, joka näytti kuin se oli kourissa viimeinen hyökkäys, jossa osat lainattu Kuudennen Laivaston ja muut NATON merivoimat, sekä useita asiantuntevasti aseellinen pikaveneet esittänyt Israelilaisia.
  
  
  Näytti siltä, että Renzo ja Piero, joiden avulla Sir Hugh ja Nastat voinut saada H-pommi kaava Harry Truman ilman väliintuloa Rosenbergit ja Fuchs. Siellä oli kaksi valtava varastot lopussa sivusto, että me ei käydä. Kun kysyin, mitä siellä oli, minulle sanottiin, että se oli varasto rekvisiitta aiemmista elokuvista. "Eräänä päivänä aion tehdä siitä museo," sanoi Renzo.
  
  
  Se saattaa olla totta, mutta en usko, en voi odottaa, kunnes minulla oli mahdollisuus ostaa lippu. Nämä varastot yksinkertaisesti pyysi aikaisemman tutkimuksen.
  
  
  Menimme takaisin hallintorakennus, jossa Studds laittaa vähän näyttää hänen tietokone. Se oli pieni mock-up kylä, jossa tankit ja tykistö keskittynyt kukkulat ympärillä. Myös, useita pieniä, liikkuvat sotilaat mittakaavassa ylös.
  
  
  Studds heilutti reikäkorttikoneilla ilmassa, sitten kiinni se paikalleen pienen tietokoneen, ja se kaikki alkoi.
  
  
  Tankkeja ja panssaroituja autoja eteenpäin, tykistö pommitti kylän aukiolla kanssa palopommit; tulipalo syttyi, ja pieniä lukuja, muutti ja putosi. Se kesti kolme minuuttia.
  
  
  "Ja nyt saamme jonkinlaisen käsityksen siitä, mitä se tulee näyttämään näytöllä," sanoi Nastat, kanssa ylpeys pieni lapsi. Hän kirjattu koko kohtaus, video, ja sen jälkeen meidän selattava kytkin, joka syöksi koko huoneen pimeyteen, meillä on toimintaa, joka lopulta näyttää tältä seinälle näytöllä. Se oli uskomatonta. Se oli hyvin todellinen. Jopa pienet sotilaat muutti noin realistisesti, taistelut, laskussa, ja kuolevat pitkiä matkoja. "Tietenkin, tämä on täynnä lähikuvia asetettu," selitti Nastat. "Mutta, hyvä Jumala, katsoja saa helvetin paljon sotia rahaa."
  
  
  Minun oli myönnettävä, että se kaikki oli hyvin vaikuttava, mutta Ori on näyttö tekninen kyvykkyys ei hälventää epäilyjä.
  
  
  Renzo antoi meille loistava lounas, studio henkilökunta ruokasalissa. Camille ei tunnu olevan mitään kovaa tunteita muita kuin kiusanteko minua aika ajoin. Pierrot, osittain kiinnostunut minun aikaisin kävelemään, kaikki oli hymyilee ja ilkikurinen näyttää.
  
  
  Keskellä tätä kaaosta, minut kutsuttiin puhelimeen, tai pikemminkin, ylellisyyttä Renzo, esiteltiin puhelin. Mikä teki siitä entistä kovemmin ja entistä monimutkaisemman, koska ääni toisessa päässä linja oli Roseanne on, ja Camille istui vieressäni.
  
  
  "Hei, Jerry,", hän sanoi hänen husky kulta-ääni. — Puhut Rosana.
  
  
  "Ai, hei", sanoin varovasti.
  
  
  "Tuo ei kuulosta kovin sydämellinen", hän sanoi. "Sinä kuulostat siltä, että puhut mies, Jerry."
  
  
  "Toivon niin koko sydämestäni," minä sanoin.
  
  
  "Oh, Oh", hän naurahti. "Olet keskuudessa monenlaisia ihmisiä. Ehkä ihmiset kuten Signorina Cavour?
  
  
  "No, jotain sellaista", myönsin.
  
  
  "Siinä tapauksessa, kun näen sinut taas, sinun tulee olla suuteli nenä, korvat, leuka..." Rosana alkoi antaa tarkkaa ja ilkikurinen kuvaus siitä, missä hän lähettää kaikki ne, suukkoja, selvästi ottaa ilo minun avuton nöyryytys, kuin jos hän olisi täällä henkilökohtaisesti.
  
  
  -"Kyllä, Signorina Marti ... ei... en ymmärrä...
  
  
  Juttelin minun rivin loppuun kuten se oli liiketoiminnan keskustelu.
  
  
  Ottaen täyden hyödyn minun valitettava tilanne, Rosana tuli vakava.
  
  
  "Muista, milloin viimeksi näin sinut , en puhunut siitä ajattelee?" — Mikä se on? ", hän kysyi jyrkästi. "Ajattelin," hän sanoi. Paljon enemmän kuin oli mahdollista, kun olimme sängyssä yhdessä. - Luulin, Jerry, ja minä olin hölmö. Minulla on monia tärkeitä asioita kertoa.
  
  
  "Hienoa," sanoin, piilossa minun jännitystä. "Missä olet nyt, Signorina Marti?"
  
  
  "Minun huoneisto," - hän sanoi. — Voimme puhua tänään iltapäivällä?" Toivottavasti niin pian kuin mahdollista.
  
  
  "Minulla on tapaaminen elokuvan ihmiset tänään iltapäivällä", sanoin. En olisi mitenkään voinut saada aiemmin tämä paljastamatta minun kansi. "Mutta ehkä noin neljä-kolmekymmentä?" "Hyvä on", hän sanoi.
  
  
  Tunsin huimausta. Ehkä Rosana oli ainoa henkilö, joka voisi purkaa takkuinen vyyhti lankaa, joka oli tullut minun tehtäväni. Jos näin on, niin hän oli vaara, että samat ihmiset, jotka yrittivät paisti minulle, että yö Rooman ulkopuolella. Hän voisi olla hyvä tyttö, mutta hän ei ollut kaasua pommi. Oli vain yksi asia, voisin tehdä. En saanut Hyman ulos hänen pesä. Olen myös voinut antaa hänelle yksi kaksi yhteystiedot puhelimessa. Mutta meillä oli vielä ne kaksi pelottava vartijat Le Superbe.
  
  
  "Jos voit tulla suoraan minun hotelli, signorina," minä sanoin, annan ääni on niin alhainen, että voisin tuskin kuullut. 'Tunnin sisällä. Odota minua siellä omassa huoneessa. Saat myönsi, ja sitten olen varma, että voimme ratkaista asian molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla."
  
  
  Minä ripustaa. "Öljymiesten", sanoin. Camilla ja Renzo tuijotti minua hetken. "Älä jätä minua yksin." Yksikään niistä ei näyttänyt haluat kysyä tai tietää mitään.
  
  
  Viisitoista minuuttia myöhemmin, kun anteeksi menossa vessaan, laitoin minun rintanappi osaksi puhelinta. Soitin Le Upea ja kertoi miehen velvollisuus ohjeistaa vartijat anna Miss Morandi huoneeseeni ja varmista, että hän ei ollut häiriintynyt.
  
  
  Menin takaisin Piero, Renzo, Camille, ja muut tunne helpotusta.
  
  
  Lopuksi, yhtiö hajosi. Minun piti nopeasti jättää Renzo saada joitakin paperityöt ja allekirjoittaa tarkistaa juristin luona. Pierrot oli joitakin asioita hoidettavana. Camille sanoi, että hän oli tapaaminen hänen puheensa opettaja 4 kello, mutta ehkä meillä voisi olla illallinen sen jälkeen. Sanoin, että pidin siitä, ja että jos jotain meni pieleen, voisimme tavata myöhemmin. Tarvitsin vapautta toimia kaikkiin suuntiin, koska en tiennyt, mitä Rosana halusi kertoa minulle.
  
  
  Yritin kuulostaa suorastaan kärsimätön aikana meidän ajaa takaisin kaupunkiin ja loputonta keskustelua sopimuksen. Hawke vaati, että saan italialais-Amerikkalainen asianajaja, jotta se näyttää hyvin uskottavalta. Ja asianajaja vaati lukenut kaikki pieniä pisteitä kahdesti, kerran vuonna Italian ja kerran englanniksi. Sitten oli ongelmia allekirjoituksen tarkistus pankissa, ja kun kaikki oli ratkaistu ja suljettu, se oli jo kello viisi. Le Superbe oli vain muutaman korttelin päässä. Kohteliaasti, mutta itsepintaisesti kieltäydyin Renzo pyynnön mennä seuran ja juoda malja.
  
  
  "Olet nyt yksi meistä, Jerry", hän sanoi.
  
  
  Kerroin hänelle, että meidän olisi parempi juhlia yhdessä myöhemmin illalla, ja se ei olisi reilua paahtoleipää yhdessä ilman Pierrot, Stud, Sir Hugh, Camilla, ja jopa Michael Urheilu.
  
  
  "Olet oikeassa, Jerry. Mutta tänään meillä on suuri juhla. Vuonna Monza sali tai disko jonnekin. Minä hoidan kaiken.
  
  
  'Hyvä. Minä puristi hänen kättään ja lähti reipasta ravia alas kiireinen jalkakäytävä.
  
  
  Vartija aulassa nyökkäsi hyväksyvästi, kun palasin ja kertoi, että nuori tyttö oli todellakin otettu asuntoni. Toinen vartiomies minun lattialle vahvisti sen.
  
  
  Heitin avaa oven, ja huusi: "Roseana," ja totesi hänen uhkea, kaunis elin levällään sängyllä, hänen kaula viilletty auki korvasta korvaan.
  
  
  Joku oli kirjoittanut jotain Italian runsaasti verta peili, sama peili, että Camilla on huulipuna oli viime aikoina katettu.
  
  
  "Kuolema pettureille".
  
  
  Hänen ruumiinsa oli vielä lämmin.
  
  
  
  
  Luku 6
  
  
  
  
  Lähetin Rosana hänen kuolemaansa. Minun rohkea luottamus Le Superbe on ehkäisytoimi, minusta tuntui kuin jos se oli minun käsi juustohöylää terävä terä leikata hänen kaunis kaula.
  
  
  En ajatellut sitä, mutta en epäröinyt, epätoivo tai syyllisyys. Agentti AX on ihminen, mutta hän ei salli ulkoisia vaikutuksia tunteita hukuttaa hänet, ei väliä kuinka syvästi he ovat tunteneet. Vaikka henkisesti kiroten itseäni tyhmyydestä, olin jo pakkaamassa pienin määrä matkatavaroita, jotka tarvitaan turvalliseen perääntyä. Yksi asia oli varma: homo -, sukupuoli-hullu Texas öljy playboy Jerry Carr oli lakannut olemasta, ja oli kuin kuollut minun tehtäväni niin huono Roseana.
  
  
  Renzo ja Piero oli mahdollisuus vapauttaa minut murhasta kaksi rosvot. Ja Pierrot oli tarpeeksi poliittista valtaa pitää minua syytetään Rosana on murha, jos juoksin käytävään ja nosti hälytys. Mutta vaikka Piero parhaansa voinut pysäyttää pitkään jatkunut prosessi Italian oikeuden, että minulla olisi edessä. Päivän kuulustelu, mahdollisesti erillisenä, keskeinen todistaja. Ja, epäilemättä, olen seurannut kellon ympäri uudelleen. Ja kaikki tämä samaan aikaan, kun tarvitsin niin paljon liikkumisen vapautta kuin mahdollista.
  
  
  Minulla oli mahdollisuus pudottaa kaiken, paitsi mitä minulla oli päällä ja helppo-to-suorittaa diplomaatti-salkku, joka sisältää vara kaasu pommeja, Lugerin ammukset, äänenvaimennin, ja muutamia muita vaarattomia laitteita. Vaihdoin vaatteet. Vaihdoin pois minun musta patentti-nahka kengät pari karkea sandaalit, jotka olivat mukava aluksi, ja kaksi neliö kantapäät olivat säilytystilat. Jäljellä raskas nyrkkirauta, oikea sisäänrakennettu radioaktiivisten tracker.
  
  
  Seisoin hetken jalka veren liottaa sänkyyn ja hiljaa lupasi Rosana, että jossain matkan varrella, koska osa minun tehtävä, jos mahdollista, haluaisin kostaa hänen.
  
  
  Vartiomies lopussa hall räpytteli kun palasin saliin niin nopeasti. Joten hän oli saanut nähdä Rosana kaikissa hänen elää kunniaa, ja hän ei ymmärtänyt, että mies ei voinut viipyä hieman kauemmin. Mutta Amerikkalaisten kanssa, se tuntui vihjaavan, hänen ilme, et koskaan tiennyt. Olen viestittänyt sentry aulassa ja on sama epäuskoinen katse häntä. Mutta he ovat vielä enemmän yllättynyt, kun he huomaavat, Rosana ruumis. Jos minun henkilökohtainen tutka ei toimi kunnolla, joka tappoi Rosana olisi laukaissut seuraava vaihe ansa minua muutaman minuutin.
  
  
  Otin ensimmäisen taksin näin, sai ulos kiireinen alueella lähellä Vatikaania, ja ducked osaksi kahvila.
  
  
  Minun kallis näköinen valo twill takki ei näyttänyt kaksipuolinen, mutta kun olen purkanut tikattu vuori, se muuttui pramea, kuluneet-ulos sadetakki, jotka ehkä nähnyt parempia päiviä, mutta etäinen ja harmaa ohi. Pieni spray tuhosi kaikki rypyt minun upea housut ja tehdä niistä näyttävät likainen ja epäsiisti alle lieri takkini. Pieni pala hiekkapaperilla oli tarpeeksi, jotta kiillotettu kengät näyttävät vanha ja kulunut. Viiltävä nurkassa diplomaatti-salkku minun linkkuveitsi, pystyin irrota calfskin, jättäen pahasti vaurioitunut kirje laukku .
  
  
  Jerry Carr meni pieni kahvila, ja jätin hänet sinne, yhdessä limakalvon takkini, minun tumma harmaa hattu, ja jäänteitä vasikannahka.
  
  
  Ben Puuseppä tuli ulos; vanhukset, köyhät, lannistunut kansalainen samasta fringe maailma täysihoitolat ja ylimääräistä käsikirjoitus, joka oli myös Clem Anderson on autuaan alueella. Lopullinen kosketus voisi odottaa hieman kauemmin.
  
  
  House in Trastevere oli vain lyhyen kävelymatkan päässä, ja Ben Puuseppä ei ollut tyyppiä, joka viettää hänen liira taksin, ellei hän oli liian humalassa huolehtia mistään. Kävelin kaksi kilometriä, enimmäkseen pitkin Tiber, etsii mahdolliset takaa-ajajat. Ponte Garibaldi, iso silta, käytin minun tavallista taktiikka ravistelemalla harjoittamisesta kujilla. Siellä oli kahvila vastapäätä meidän yhteyttä talon, ja lopetin kuppi katkera espresso, katsomassa katu ja jalkakäytävät kautta helmillä verho, ennen kuin ylität kadun ja koputtaa.
  
  
  Hyman avasi oven yllätys hänen silmissään.
  
  
  Hän pyysi. — Miksi ei huomenna?" Mutta hän päästi minut sisään ja sulki oven takanani. "Näytät ihan pummilta." Olen pudisti pois minun takki, ja hän vihelsi hiljaa nähdessään minun räätälöity puku, joka alkoi puolivälissä reiteen ja meni alas kaulaani.
  
  
  — Tarvitsen puku", sanoin, ottaen pois minun takki. "Ja paitoja." Vanhat. Siinä on kaikki.'
  
  
  "Aika iso koko," hän mutisi. "Mutta en voi olla niitä."
  
  
  Hän rummaged vuonna takaisin kaappiin, kun kerroin hänelle tarinani kylpyhuone, jossa olin värjännyt hiukseni harmaa.
  
  
  "Olet pelaaminen vastaan kokeneita ihmisiä", hän sanoi, kun olen valmis.
  
  
  Hän löysi puvun, joka näytti jotain. Se oli ryppyinen ja niissä on vain tarpeeksi antaa minulle vaikutelman, että se oli kuulunut Ben Puuseppä pitkään. Hän oli vain yksi paita, joka sopii minulle, mutta hän ajatteli hän voisi ostaa muutaman lisää yksi toreja. Nyt kaikki oli hyvin.
  
  
  Olen siirtynyt sisällön minun taskut osaksi minun uusi puku, laittaa kainalokotelosta, ennen kuin laitat takin päälle, ja oli varsin tyytyväinen ilme mies, joka katsoi minua peilistä. Hyman kritisoi minua.
  
  
  "Siellä on jotain muuta tarvitset," hän sanoi.
  
  
  Olen niin ylpeä tästä paljon nuorempi CIA: n agentti. mutta se sattuu kuulla lainattu juoksupoika, että olen jotain vielä puuttuu. Mutta pidin Hyman, ja toistaiseksi hän on ollut hyvin avulias. Joten olin kärsivällinen.
  
  
  Minä kysyin. "Fake parta?"
  
  
  "Haju alkoholia", hän sanoi. "Kukaan, joka näyttää sinulle ja ei haise halpa grappa on epäilyttävä."
  
  
  Olen myönsi, että hän oli oikeassa. Tämä poika oli tulevaisuus, jos hän elänyt tarpeeksi kauan. Työskentely kanssani ei lisätä hänen mahdollisuuksiaan selviytyä. Mutta tein mieleesi, että jos me molemmat selvisimme, olisin tuoda se Hawke ' s huomiota. Hawke puhuu uutta verta, että AX tarpeisiin, mutta vain tuoretta verta me koskaan päästä on verta vuotanut vanhoja hyviä kuin minä .
  
  
  "Minulla on vielä tislattua Tarquinia, joka edelleen kääntää ylös nenään kadulla juoppoja", hän sanoi. — Istutaan tärkein oleskelutila ja kaataa juotavaa." Jos sinulla on juoda, minulla on yksi liikaa.
  
  
  Menimme takaisin olohuoneeseen ja istuutui huojuva-jalkainen pöytä, kun Hyman veti korkin ulos tuntematon pullo vaalea vehnä nestettä. Hän kaatoi minulle kaksi sormea verran vettä leveä, ei liian puhdas lasi, sopusoinnussa ränsistynyt tunnelma hänen kotiin. Jopa ennen kuin nostin lasin, haju fusel ympäröi minut. Se tuskin voi olla huonompi kuin katkeruus, ajattelin, kun pitkä juoma. Mutta se oli vielä huonompi. Nielaisin sen ja tukahdutetaan halu oksentaa. Kasvatin taas lasin ja joi sen alas.
  
  
  "Hmm," Hyman sanoi. Olen myös kaatanut itselleni pieni, minimaalinen määrä.
  
  
  Hän joi ja haisteli. Kyynel ilmestyi hänen silmissään. Hän painoi kätensä hänen vyötärö ja haisteli uudestaan.
  
  
  "Yritän jotain muuta ensi kerralla", hän vaikeroi.
  
  
  "Minulla on joitakin tietoja sinulle," hän sanoi, kiinni hänen henkeään. Gilchrist toimitetaan se messenger. Se on yhdenmukainen sen kanssa, mitä sanoit aamulla. Mutta en silti ymmärrä mitään."
  
  
  Hän antoi minulle kirjoituskoneella arkkia.
  
  
  "Olin juuri aikeissa vähentää niitä", hän sanoi. "Minulla on pimiö takana kaapissa, mutta se on helpompaa tällä tavalla. Tuhota ne, kun olet valmis. Tämä vanha purkki on paperia ohuempi. Hän työnsi ison pullon Chianti kohti paikalleni ja aloin lukea.
  
  
  Bank of Lugano osoittautui kyseenalainen yritys jopa Sveitsin standardien, yli 80%, joka omisti Piero Simca...
  
  
  Se alkoi raja-exchange office-Italialaiset, jotka siirretään heidän liira rajan yli ja vaihtoivat sen paljon turvallisempaa Sveitsin frangia. Se laajeni kiinteistöjen ja luottamuksen hallinta. Viime vuosina, mukaan Hawke, hän on tullut erittäin aktiivinen ostaa kultaa baareja. Se oli tallennettu super-suojattujen kellareihin noin $ 40 000 000 dollarin. Nyt, että raha kriisi oli puhjennut, kultaa spekulointia oli suosittu, mutta se meni pidemmälle tavallista rajoja.
  
  
  Hyman oli jo lukenut materiaalia, ja kun olin tehnyt levyn, minä rullattu se ylös ja laita se tässä liuotin.
  
  
  Vakuutusyhtiö oli umpikujassa. Se oli yksi vanhin, rikkain ja kaikkein kunnioitettavan yhteiskuntia Euroopassa, yhdistetty kunnioitettavan kumppanit molemmat siellä ja yhdysvalloissa.
  
  
  Sussex holiday home oli vielä enemmän hämmentävää. Ei sanaakaan siitä, Pierrot. Mutta useita entisiä työntekijöitä, jotka olivat nopeasti jäljitti Lontoossa ja Tunbridge Wells, muistutti, että salaperäinen vieras oli lukittu huoneeseen samalla, että Renzo ja Nastat olivat siellä potilailla. Kukaan ei nähnyt häntä, mutta hänen psykiatrinsa oli-erinomainen Jungin, Herra Tohtori Untenweiser! Yksi informanttien vannoi ääneen, että vieras oli lapsi tai teini-ikäinen. Tällä korkeudella, Pierrot näytti teini-ikäinen, joka silmäyksellä.
  
  
  Kuten, jos jättipotti ei ollut tarpeeksi, tutkimukset Englannissa paljasti myös, että Rauhallista Hehtaaria oli osa pitkä, tuottoisa verkosto yksityiset klinikat omistaa Coetzernes Lontoossa. Ja hallituksen puheenjohtaja ei ollut kukaan muu kuin ystävämme Sir Hugh Marsland. Lisäksi, kaikki muutkin Neuvosto oli hiljainen keulakuva, tyytyväinen vuotuiset maksut, jolloin Sir Hugh täysin hallinnassa.
  
  
  Meidän neljä tunnusluvut olivat samassa paikassa samaan aikaan. Se on totta, että muutama vuosi sitten, mutta se kesti useita vuosia valmistelun loppuun "Maailman Loppu".
  
  
  "Niin paljon tutkimuksessa," oli viimeinen kommentti, mutta sitä seurasi viisi tähteä ***** , mikä tarkoitti, että tiedote sisälsi myös uusimmat uutiset.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité" — viesti merkitty nimi vakuutusyhtiö, joka ei herätä epäilyksiä- " näyttää olleen osittain haltuunsa Sveitsiläisen pankin. Se on yhä erittäin salainen sopimus, mutta se lähinnä liittyy muutamia yritysten vakuutuspalvelut. Niin pian kuin mahdollista, enemmän yksityiskohtaisia tietoja ovat matkalla. Heidän ei enää tarvinnut lausua nimi tämän Sveitsiläisen pankin minulle. Sen piti olla Piero on pieni liike Luganossa, jossa laitos käsittelee elokuva-vakuutus.
  
  
  Niin, Pierrot ja muut kolme oli mahdollisuus siirtää rahaa yhdestä taskusta toiseen. Kaikki on hyvin oikeudellisia ja ilman jälkiä niiden kirjoja, niin ei hälytys sijoittajat. Sijoittajat myös ei tarvitse tietää, että heidän rahojaan ei käytetä kannattavia investointeja, mutta tämä kasvava kertymistä kultaa baareja kellarissa.
  
  
  Se kaikki sopii, halusin sanoa, mutta Hyman hiljensi minut.
  
  
  Kun luin kertomuksia, hän laittaa alas hänen radio ja pelataan kovaa, italia pop musiikki sekoittuu haju grappa. Nyt musiikki keskeytyi uutiset yhteenveto.
  
  
  '... Tunti sitten, elin Rosana Morandi, twenty-yksi-vuotias Alitalia työntekijä, oli löytynyt hänen kurkun leikkaus. Poliisi etsii Roger "Jerry" Carr, varakas Amerikkalainen, joka jäi hotelli huone ja nopeasti vasemmalle tuolloin lääkärit sanovat, Neiti Morandi tapettiin. Upseeri, joka oli ollut töissä edellisen vaaratilannetta Carr oli luottavaisesti totesi, että kukaan muu ei olisi tullut huoneeseen, koska hän oli antanut Neiti Morandi mukaan Herra Carr puhelin-ohjeet. Tätä seurasi pääkirjoitus seksistä-nälkäinen rikkaita Amerikkalaisia uhkaa perinteisen siveyden Italian naiset, jonka jälkeen mairitteleva kuvaus halusi miestä.
  
  
  "Jerry Carr on pitkä, komea mies, jolla on aristokraattinen käytös," kuuluttaja sanoi. "Hän on tyylikkäästi pukeutunut ja oli viimeksi nähty yllään tumma harmaa Huopahattu huopahattu, vaaleanharmaa englanti-tyylinen takki ja harmaa flanelli puku. Hän on välillä kaksikymmentä-kahdeksan ja kolmekymmentä-viisi vuotta vanha, ja puhuu vähän italiaa.
  
  
  Hyman katsoi minua ja näki harmaantunut, ryppyinen mies, joka haisi grappa. Hän naurahti. "Se veisi melko fiksu kaveri sitoa sinut, että kuvaus", hän sanoi.
  
  
  "Mutta nämä fiksu kaverit ovat näköinen", sanoin synkästi. "Järjestelmä, me vain lukea, ei ole suunniteltu heikkohermoisille."
  
  
  — Mutta voit nähdä, mitä tarkoitin kun sanoin ei ollut mitään johtolankoja? Hyman sanoi.
  
  
  "Se on totta", sanoin. "Nyt tiedämme varmasti, ja Hawke, kuten Clem Anderson oli matkalla jotain hyvin tärkeää. Tiedämme, että Renzo, Studds, Piero ja Sir Hugh Marsland ensin tapasivat Easefil Acres, Sussex, led joku Clem Anderson olisi nimeltään "Jung". Tämä L Clem muistiinpanoja olisi voinut tarkoittaa Piero tai hänen pankki Lugano, mutta sillä ei ole väliä. Tiedämme, että Tuomiopäivä on kertynyt tarpeeksi sotilas-laitteisto aloittaa pienen sodan ja mahdollisesti aktivoi isomman. Mutta kunnes voimme todistaa, että aseet ovat enemmän kuin vain rekvisiittaa, meillä ei ole paljon luottaa, kaveri. "Tuo on niin totta," Hyman sanoi. "Mihin tämä vie, Carter?"
  
  
  Ben Carpenter piti vietti muutaman vuoden Australiassa, ja aloin pelata hänen rooli.
  
  
  — Annoin hänelle lyhyen kuvauksen itsestäni. 'Puuseppä. Kuten Carr, se on ensimmäinen tavu nimeni. Jos minulla on tarpeeksi aikaa ottaa uuden henkilöllisyyden, en välitä muuttumassa Jose Gonzalez tai Helmud Schmidt. Mutta jos sinun täytyy vaihtaa nopeasti, kuten olemme oppineet yrityksen ja erehdyksen kautta, se on helpompi jättää jotain alkuperäisestä nimi. Joten jos joku yrittää kannustaa minua vastaamaan heidän " Hei, Carter," se on täsmälleen sama kuin jos minä sanoin, "Minun nimeni on Carr tai Puuseppä."..
  
  
  Hän nyökkäsi.
  
  
  "Mennään takaisin tosiasioita", sanoin. "Parasta, mitä voimme todistaa, että juuri nyt on, että siellä on lähes laillinen huijaus menossa. Minun täytyy syöttää lukittu rakennusten Conti alueella. Ja nopea.
  
  
  Hyman tarkistanut hänen katsella, olisin jättänyt minun Rolex kylpyhuoneessa kahvila. Niin paljon kuin olin kiinni heille, se oli liian kallis Ben Puuseppä.
  
  
  "Sinun on parasta odottaa, kunnes pimeää", hän sanoi. "Olen tutkinut tätä paikkaa yksin. Ensimmäinen, ne on vartijat ja vahtikoirat. Kun olet voittaa tämä, saatat jopa enemmän monimutkainen sisäinen suojaava rengas. Emme ole tekemisissä vain vähän poikia. Mutta A. A. on tiedossa, tai he eivät olisi lähettäneet Nick Carter.
  
  
  "Ben Puuseppä, kaveri," I korjattu häntä. "Missä me olemme. Ehkä voit aloittaa koulutuksen nyt."
  
  
  "Kaikki hyvin, Ben", hän sanoi. "Mitä sinulla on, murtaa Contiland?"
  
  
  Minä purettu minun takki näyttää hänelle kotelossa hän oli jo nähnyt. "Ja veitsi," sanoin. En maininnut Pierre. Sinun pitäisi säilyttää muutamia asioita, varalla varmuuden vuoksi. Näytin hänelle kantapää, joka oli täynnä radioaktiivista ainetta, joka jätti jäljen. Minun täytyi näyttää hänelle tämän, koska halusin hänen tietävän, että tracker on sama transistori radio kuuntelu laitteita.
  
  
  "Paina tätä painiketta," selitin. "Ja aallon välillä on indikaattori pituus-ja leveysasteen tarkkuudella viisi prosenttia per kilometri. Napsauta alla olevaa painiketta ja kuulet merkkiäänen, joka lisää voimaa, kun saat lähemmäksi havaittu elementti. Älä koskaan käytä sitä, kunnes olen yli tunnin myöhässä kokoukseen tai raportti."
  
  
  Hän teki oikean simulointi, sitten liukastui laitteen osaksi hänen farkut taskussa.
  
  
  "Se on kaikki hyvin taitava.", hän sanoi. — Mutta miten saat ohi koirat ja vartijat?"
  
  
  "Mitä nämä koirat," sanoin, " ostaa halpa hampurilainen." Minä liota sitä valerian ote. Tämä tulee vastustamaton jopa paras koira, ja sitten minä lisätä rauhoittava, joka toimii heti. Jään toisella puolella, ja voit olla toinen, muutaman sadan metrin päässä, häiritsevät vartijoita.
  
  
  "Okei", Hyman sanoi. 'Mutta miten?'
  
  
  — Se selviää, kun käymme siellä." Meidän täytyy löytää paikka minulle ensimmäinen. En voi laittaa tämä talo vaarassa enää täällä. 'Ulkomainen passi?'.
  
  
  Heitin hänet Ben Puusepän asiakirja. Se on okei, fake visa kuusi viikkoa sitten, niin että ei ole epäilystäkään, koska jonkinlainen oleskelulupa. Raihnainen kasvot kuva oli samanlainen. Olen mallinnettu sen itse, sekä noin kaksikymmentä muita valokuvia pitkällä urallani.
  
  
  Ei ole todellista, täysihoitolat tällä alalla, Hyman ajatteli ääneen. — Ja haluan sinun olla lähellä, mutta ei liian lähellä." Se vanha nainen koko boulevard vie maksavia asiakkaita. Hän on lyhytnäköistä ja ei ole kovin nirso.
  
  
  "Kiitos", sanoin.
  
  
  "Anna minun soittaa ensin." Hän kuuli hänen tasku päiväkirja, soitetut numero, ja puhui sekavia Italian jonkun toisen rivin loppuun. Hän korotti ääntään vakuuttavasti ja tinkiä maksu.
  
  
  "Sinulla on huone," hän sanoi, kun hän ripustaa. "Kolmekymmentä tuhatta liiraa kuukaudessa, maksetaan etukäteen. Voit tuoda ihmiset. Tytöt siis. Tämä vanha nainen tietää, että hän ryöstää sinut. Hän vain haluaa nähdä passin, mutta siinä kaikki. Hän ei pidä kirjaa copo , koska se on musta rahaa. Mennään.'
  
  
  Italian sanomalehdet ovat nopeasti-breaking news tarinoita, ja heti kun olimme ulkona, vanha kasvot, siisti Jerry Carr laajentunut lounaalta, kuva, tuijotti takaisin meitä kaikkia sanomalehtiä.
  
  
  UCHISHIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  "Murha! Raiskaus! Väkivaltaa! Mysteeri!'
  
  
  Annoin heille seitsemän plus-pistettä on oikea ja oli yllättynyt, kun katsoin niin puhdas, siisti ja siisti taas.
  
  
  Lainasin kolhiintunut matkalaukku alkaen Hyman ylimääräisiä vaatteita, että hän onnistui kaivaa kaapista. Pysähdyimme torilla, ja lisäsin kaksi käyttää paitoja, valkaistut farkut, ylimääräisen parin kenkiä, ja kolhiintunut lab takki, jossa luki "US Merivoimien Sairaala, Alkoholin Kuntoutus Yksikkö, Napoli."
  
  
  "Jeesus, Ben," Hyman sanoi. "Tämä porukka tekee sinulle Moma Pinelli suosikki vuokralainen."
  
  
  Toinen street, kulmassa, ja hän meni ylös portaita pitkin edessäni ja esitteli minut Moma Pinelli, lihava nainen hänen fifties ja kuusikymmentäluvun, pukeutunut kirjava musta surun viitta, muistutus siitä, että Isä Pinelli, joka oli viettänyt useita vuosia Etiopiassa, oli antanut Jumalan armon laskeutua häntä. Hänen hiuksensa olivat valkoiset, ja myyrä hänen leukansa oli muutama musta nukka kasvaa ulos siitä. Hän oli hyvällä tuulella ja tervehti minua ja minun 30 000 liiraa innokkaasti. Hän vain antoi minun passi pintapuolisesti.
  
  
  "Huone on takana, Signor Ieman", hän sanoi Hyman. "Näytä minulle, jos haluat." Olen liian vanha juosta edestakaisin. Onko ystäväsi haluavat Amerikkalaisia savukkeita? Minulla on vain niitä varten 300 liiraa pakkaus.
  
  
  "Myöhemmin, Äiti. Elät meitä kaikkia. Hyman suuteli häntä molemmille poskille ja johdatti minut takaisin huoneeseen.
  
  
  "Jos hän haluaa tuoda yläkerran tytöt, kertoa hänelle, että he voi kiljua tai huutaa äänekkäästi", hän kutsui meidän jälkeemme. "Minulla on nimi, joka on säilytettävä alueella. Jos hän haluaa hasista, se on liian. Ja hyvin halpaa.
  
  
  Se oli pitkän matkan päässä Le Superbe suite, eikä vain maantieteellisesti. Siellä oli sänky, jossa on kaksi likainen huopia, karkea muslin arkki, ja yksi jäykkä valkoinen arkki.
  
  
  Näin myös suuri puinen tuoli ja pieni pöytä laatikko. Ennen se oli pesuallas soikea peili, ja sen alla oli väistämätön bidee. Yksi ikkuna, jossa on kaunis näkymä tyhjä seinä kaksi metriä sen takana. Hyman muokkasimme ruosteinen hanat, ja vesi alkoi juosta puuskittain. "Hana on edelleen käynnissä," hän sanoi, hieman yllättynyt. "Sinulla on se , Ben. Käytävän päässä on wc, jossa on suihku. Laita matkalaukku nurkassa ja voimme mennä ulos syömään ja esitellä teille kuin uusi asukas Trastevere. Ei ole mitään järkeä menossa Conti on alueella ennen kello kymmentä.
  
  
  Hän johti minut läpi useita katuja trattoria, joka koostui yhdestä huoneesta ja avasi ulos kadulle, jossa on neljä pöytiä jalkakäytävällä.
  
  
  "Paras pasta kaupungissa," Hyman sanoi. — Muuten, ei ole ollut turisti täällä, koska Länsi-Gootit. Marko!
  
  
  Poika on noin seitsemäntoista rasvainen valkoinen esiliina noussut takaisin keittiöön. "Marco, tämä on vanha ystäväni Ben," Hyman sanoi italiaksi. Ja minä mumisi muutaman sanan Puuseppä voisi oppia. "Hauska tavata ystävä Signor Hyman on", Marco sanoi.
  
  
  "Voit palvella meitä, Marco," Hyman sanoi. "Hänelle, se oli Tohtori Hyman. Ben aikoo jäädä meille jonkin aikaa. Niin, kuin todellinen Roman, tuo meille punaviiniä, kunnes voimme päättää, mitä syödä.
  
  
  — Si tohtori, Professori. Mark sanoi. Vuonna silmänräpäyksessä, hän oli takaisin kaksi pulloa punaviiniä, jotain, kuten Chianti, mutta vahvempi ja kirkkaampi väri. "Ja lautasliinoja, Jumalan tähden," Hyman valitti. "Tämä paikka on menettämässä sen tyyli." Marco palasi pino lautasliinat, ja Hyman ja otin kynät verrata luonnoksia Conti Studio pohjapiirroksia ja lähialueilla.
  
  
  Välittömästi sen jälkeen, kun ensimmäinen juomia, tilasimme spagettia, simpukoita, karitsan paahtopaistia ja artisokat. Ja kun olimme kahvilla ja grappa, olimme vielä vertaamalla omia luonnoksia."
  
  
  "Okei", sanoin yli meidän uusin versio. "Luulen, että varastot ovat liian lähellä toisiaan, mutta loput näyttää olevan asteikolla." "He vartioivat sitä kuin sotilastukikohta," Hyman sanoi. "Mutta he ovat keskittäneet huomionsa edessä täällä."
  
  
  Hänen kynä painanut edessä portti, jossa Jerry Carr oli tullut sinä aamuna ylellinen auto kuin tervetullut vieras.
  
  
  "Ei ole todellista tiet ylittää sen," hän sanoi. "He ovat piikkilanka-aidan, koirat ja partioita ympäri takana aika ajoin. Täällä - " Hänen kynä veti vapisevan viivan. "Ongelma", sanoin. "Miten pääsemme takaisin ilman läpi edessä ensin?"
  
  
  "Sinä olet asiantuntija," hän sanoi.
  
  
  Katsoin karttaa uudelleen.
  
  
  "Ei teitä", sanoin. — Mutta olen aika varma, että näin on polku jonnekin."
  
  
  Laitoin risti.
  
  
  "Vanha metsästys-trail," Hyman sanoi. "Jos kaikki menee näin, se voisi päätyä Centocelli. Ja voimme mennä sinne ilman menossa portille.
  
  
  'Kävelyetäisyydellä?'
  
  
  "Tämä ei ole välttämätöntä," - hän sanoi. "Minulla on kaksi taitto polkupyörää takakonttiin. Nyt, paikka, jossa minun pitäisi häiritä vartijat.
  
  
  "Näin käynnistin pistooli talon", sanoin.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Ei hän ole leimahtaa ja sinulla on yksi?" - Siinä kaikki, - hän sanoi. "Mutta se syttyy koko alueella, jotta he voivat nähdä sinut ja minut."
  
  
  "Ei, jos löydämme puu", sanoin. "Ja jos et ammu samaan suuntaan kuin minä." Sitten kaikki ei ole valaistu, tai ainakaan jyrkästi. Odota, kunnes pääsemme sinne.
  
  
  Erosimme tavernassa oven. Hyman meni takaisin hänen aseita ja hänen autonsa. Menin takaisin huoneeseeni hakemaan ammuksia Luger. Tapaan hänet jälleen joen silta viisitoista minuuttia.
  
  
  Hän oli juuri ajoissa, vanha Peugeot. Se näytti hakattu ulkopuolelta, mutta kun pääsin sisään ja olimme ajo tasaisella nopeudella kautta yhä kiireinen yhdeksän liikennettä, voisin kertoa korvaan, että auto oli viritetty.
  
  
  "Puoli tuntia autolla," Hyman sanoi.
  
  
  — Sitten vielä ainakin puoli tuntia päästä sinne." Sitten se pitäisi olla pimeässä juuri nyt.
  
  
  Emme sano enää mitään, breaking hiljaisuus vain sopia tapaamisesta suunnitelmia, kun työ oli tehty.
  
  
  "Älä odota minua," sanoin hänelle. "Jos en voi saada, voin myös löytää tie ulos. Tulen kotiisi klo seitsemän-kolmekymmentä aamulla. Jos en ole täällä yhdeksän, tarkista radio ja katso onko siellä mitään elossa kiinni minun kantapää.
  
  
  Me pysäköity Peugeot Centocelli, kaukana vehreässä lähiössä, ja kukaan ei huomannut meitä, kun me purettu ja koottu kaksi taitto polkupyörää. Hyman ajoi edelläni, kadulla, kunnes talot ohentunut.
  
  
  "Se on jossain täällä," hän kutsui naista hiljaa. — Siellä on noin kilometri metsään ja kentät välillämme ja studio. Mutta polku, joka johtaa missä?
  
  
  Olimme onnekkaita. Polut ovat kasvaneet umpeen, mutta ei niin paljon, että et voi ajaa pyörällä niitä. Kolme tai neljä väärin kääntyy olivat helposti korjata käyttämällä kompassia. Se oli tasan seitsemän minuuttia yli kymmenen, kun näimme pitkän piikkilanka-aita Rooman Valtakunnan Renzo.
  
  
  Se näytti aivan kuten minä muistin pois pintapuolinen tarkastus, että aamulla. Maahan edessä aita oli selvitetty, lukuun ottamatta klusterin puita siellä täällä. Kerroin Hyman mitata kaksisataa askelta pohjoiseen, ja sitten, kun hän löysi hyvän piilopaikan, valo lyhty vinosti aidan. Kun hän valitsi hänen asemaansa, minä valmis itse ja sanoi, että lyhyt rukous.
  
  
  Me kätteli, ja hän katosi. Aloin vaivaamista neljä samanlaista hamburger pallot, jotka hän antoi minulle ja sekoittaa niitä yhtä suureen osaan valerian houkutella koiria ja rauhoittava nopea tyrmäys. Olen jopa sekoittaa Camille on murskattu unilääkkeet, jota kannoin mukanani koko ajan, vaikka kaikki naamiot.
  
  
  Olin niin lähellä, että kuulin raapimista tassut ja näin kalpea varjot, he olivat jättiläinen saksanpaimenkoira. Kaksi miestä olivat käynnissä edestakaisin aidan toisella puolella. Heitin neljä hampurilaista yksi toisensa jälkeen aidan yli. He laskeutuivat äänettömästi. Näin koirat ravi kohti kahdessa eri paikassa olin valinnut. Minulla ei olisi mahdollisuuksia, jos minulla on riitaa näiden koirien kanssa, joten annoin jokaisen koiran hampurilaisia unelias-asiakkuutta täyte.
  
  
  Minulla oli juuri tarpeeksi aikaa saada pyörät pois minun pyörä ennen kuin Hyman, missä hän istui, teki uuden star bloom taivaalla. Juoksin aidan, jolla puretaan pyörä edessä. Siellä istutin runko maahan ja hyppäsi neljä-jalka aita siro seiväshyppy.
  
  
  Kun laskeuduin, minä rullattu yli ja makasi siellä tasan viisi sekuntia, kunnes olin varma, että vartijat eivät olleet kuulleet tai nähneet minua. Sata ja viisikymmentä metrin päässä, ja he olivat huutaa toisilleen, piirtänyt raketin valoa. Muutin hitaasti eteenpäin, kohti lähimpään varastoon. Olen läpäissyt koirat ja vartijat, ja milloin tahansa, en voi kohdata toinen hälytys.
  
  
  Mutta mitään ei tapahtunut. Ainakaan minä en huomaa mitään. Toivoin, että Renzo ja hänen kaverinsa olivat jo niin tyytyväinen valonheittimet pääportilla, saksanpaimenkoiria, ja partioivat vartijat, että he eivät olleet ottaneet mitään ylimääräisiä varotoimia. Heillä oli hyvä, kiinteä double-lock-lukot ensimmäinen varasto-oven, mutta hyvä, kiinteä double-lock-lukot ovat lasten leikkiä KIRVES agentti.
  
  
  Olen huolellisesti öljytty saranat ja lukot ennen.
  
  
  Odotin arsenaali, joten en ollut yllättynyt löytää se. Olin yllättynyt ja järkyttynyt erilaisia ja kuolleisuutta aseita. Siellä on jokaiselle jotakin täällä: venäjän ohjusten uusin malli Mig-24 hävittäjän, että ydinkärkiä meidän T-2B: n toimittamien YHDYSVALTAIN Laivaston, ja pieniä ohjuksia meidän Sabre 100-F alakohta (uusi sarja, rekisteröimätön, salainen).
  
  
  Voit olla varma, että mikään hallitus, joka oli lainannut hänelle laitteet ollut aavistustakaan, että se voisi olla muuttui toimiva ase niin nopeasti. Käynti varastoon joku Venäjä, Kiina, tai yksi NATO-maiden on varmasti nip juoni alkuunsa, ennen kuin se voi kehittyä, vaikka se alkoi, kiitos Staads mainittiin, maanantaina.
  
  
  Tein näkymätön jälkiä useita ammuksia laatikot käyttäen paksu kynä, joka sisältää radioaktiivista ainetta. Minun ei tarvinnut käydä läpi muita varasto, mutta makasin edelleen synkkä kymmenen minuuttia, kun yövartija meni noin kaksi rakennusta. Vähitellen se muuttui pelottava yksitoikkoisuus. Nyt, kaikki mitä oli tehtävä oli varmistaa, että minulla on täältä elossa, niin voisin varoittaa niin monta ihmistä kuin mahdollista. Jopa Pierrot on poliittisia yhteyksiä ei voinut pelastaa häntä niin vahvaa näyttöä.
  
  
  Taivas oli vielä pilvinen kuten olen hitaasti ryömi aidan. Minun oli pakko kääntää ne uudelleen, mutta tällä kertaa minun oli pakko kääntää ne itse. Ajattelin siro vanhanaikainen tuuliviiri tilalla, joka oli osa Vereldeinde maisemia. Se oli vain näkyvissä, missä olin nyt, ja klusterin keinotekoisia puita piilottaa minut vartijat, että se houkuttelisi. Otin pois minun Luger, painanut kahvaa, ja ruuvataan kiinni äänenvaimentimeen. Se teki siitä hieman kömpelö, ja se oli hieman vaikeampi tavoite, mutta minulla oli vain yksi mahdollisuus, ja minun piti vielä ottaa se.
  
  
  Kiilasin itseni ylös yksi kyynärpää ja odotti pilvet tyhjentää vähän. Joten se oli noin kymmenen minuuttia myöhemmin. Ainakin minulla oli tarpeeksi näkyvyyttä saada laukaus. Äänenvaimentimen päästä pois pieni yskä, ja tuuliviiri pyöri ympäri, ääni vaikutus kaikuvat eri puolilla aluetta. Kuulin käynnissä jalanjälkiä lähestyy maatilaa. Otin veitsen ja alkoi kaivamaan kolmen metrin reikä aidan alta.
  
  
  Siellä oli vielä paljon huutaen farmilla, kun otin runko pyörä uudelleen, ruuvattu pyörät, ja ajoi pois suuntaan Centocelli. Kirosin itseäni, koska olin niin tyhmä, että minun ei olisi pitänyt Hyman odottaa autossa. Nyt jokainen minuutti voi laskea. Meidän täytyy raportoida Hawke ensin, ja sitten päästä eroon kaikki, jotka liittyvät Maailman Loppu. .
  
  
  Mietin tätä, kun minun pyörä ja kaikki, minä syöksyi päistikkaa naamioitu kuoppa. Nousin jälleen luger kädessä, mutta jätin sen taas. Neljä miestä seisoi ympäri kuoppaan, puristi kömpelö automaattinen karbiinit.
  
  
  "Olemme odottaneet sinua, Nick Carter," yksi miehistä sanoi, hänen äänensä vääristynyt, jonka hupun hän oli vetänyt päähänsä.
  
  
  
  
  Luku 7
  
  
  
  
  Kaksi miestä, auttoi minua ulos reikä ja etsinyt minua läpikotaisin, kun taas kaksi piti minua aseella uhaten heidän aseet. Kun ensimmäinen tervehdys, kukaan ei puhunut.
  
  
  He löysivät stiletto ja otti sen pois. He huomasivat, kaasu pommi minun housut taskussa ja otti sen mukana kaikki muu minun taskuihin, kuten paperiliitin jonkinlainen, joka oli hyvä, koska tämä satunnainen paperiliitin oli magnesiumia yhdiste, joka voi räjähtää sokaiseva valo tarpeeksi tilapäisesti estää oman näkemyksensä.
  
  
  Muuten, kaikki neljä heistä oli lihaksikas, luultavasti kovempi kuin Gorilla ja Pepe, ja varmasti paljon viisaampi. He veivät minut loppuun ajotieltä, jossa iso Fiat oli odottamassa minua. Niin paljon vaakalaudalla, en voinut ottaa mitään riskejä. Se ei ollut minun tyyli huutaa apua, mutta tämä ei ollut aikaa henkilökohtaiseen ylpeys. Ja hetken se vei minut hengittää ja huutaa apua kuin ulvonta koira, yksi minun handlers avasin suuni ja täytetyt päärynän muotoinen gag siihen.
  
  
  "Tämä säästää paljon turhaa vaivaa, Carter," heidän edustaja sanoi.
  
  
  Joten ajaa takaisin Rooma oli juuri niin rauhallinen kuin matkani sinne, mutta ei niin miellyttävä. Tiesin, että olimme saapumassa Roomaan, kun olen vilaukselta Porte Maggiore-portti. Sitten kaksi roistot reunustavat minut takaisin auton vedetty alas verhot, kuten verho edessä lasi osio, joka erottaa meidät kuljettaja. Mainitut lasi osio näytti luodinkestävä, ja molemmat takaovet ei ollut vivut. Vaikka onnistuin voittaa molemmat vartijat ja ottaa niiden aseet, en olisi silti otettava, missä he aikoivat viedä minut, tiiviisti suljetussa lasi-ja-metalli häkki.
  
  
  Ajoimme vielä viisi minuuttia, ja sitten tunsin auton mennä alas rinnettä ja lopettaa. Vartijat anna alas verhot ja odotti kuljettaja ja hänen toverinsa avata ovet ulkopuolelta.
  
  
  Olimme maanalainen pysäköintialue suuren rakennuksen. Eri numerot eri autot; useita Italian, Itävallan, Sveitsin, yksi englantilainen ja yksi erityisiä numeroita käytetään Maltan diplomaatteja. He olivat kolme kuudesta Italian rekisterikilvet. CD-diplomaattikunta. En voi odottaa Pierrot; ainakin Pierrot on ystäviä.
  
  
  Heti kun ovet avattiin, olin auttanut. Olin vielä suukapula, he olivat yhä pitäen minua tiukasti, ja minä voi vain protestoida hiljaisesti. Minut raahattiin automaattinen hissi.
  
  
  Neljä raskaan sarjan tarttui minua, vaikka pieni metallinen merkki puolella selkeästi englanniksi, ranskaksi ja italiaksi, että suurin kuormitus oli neljä ihmistä, tai korkeintaan 300 kg. Jokainen meistä painoi vähintään yhdeksänkymmentä kiloa, joten en nyökkäsi metallilevy.
  
  
  "Kyllä, se on sääli rikkoa käskyjä kuin että," sanoi yksi neljästä. "Mutta joskus sinulla ei ole vaihtoehtoja, Carter?"
  
  
  Hissi meni ylös neljä kerrosta ja ulos yksi niitä pitkiä käytäviä riviä office ovet niin tyypillistä Mussolini-aikakauden hallituksen rakennuksia. Siellä oli ikkunan lopussa sali, ja sen ikkunan edessä seisoi hahmo konepistooli kainalossa. Jos passage toiselle puolelle muodostivat oikeassa kulmassa, yhtä aseistettu hahmo seisoi.
  
  
  Mitään heikottaa toivoa, että minulla olisi voinut murtautua ulos ja riski pakeneminen oli poissa. En uskonut, että Nick Carter, Jerry Carr, tai Ben Puuseppä olisi selvinnyt tämä sublunary olemassaolon.
  
  
  Jos en olisi puhunut ja ollut menossa, ne olisi laittaa minut alle kidutusta, totuusseerumia, tai molemmat. Kaikissa näissä tapauksissa, ehkä, että split toinen tuli kun minun piti murtautua ulos, tai jos että ei, tuo joku kanssani yritys ruumishuoneella.
  
  
  Ne johdattivat minut, tai pikemminkin vetää minua, aiemmin kolme ovea ja pysähtyi neljäs. Johtaja käveli sisään ja ulos muutamia hetkiä myöhemmin, elehtiminen hänen sormensa. Kolme hänen seuralaisensa työnsi minut huoneeseen.
  
  
  Se oli suuri, ilmava office estetty ikkunat että katsoin ulos yli Tiber. Vastaan yksi seinä oli suuri, moderni teak pöytä. Mukavat tuolit oli järjestetty sen ympärille. Yksi oli tyhjä, ja muut olivat käytössä viisi miestä niiden puolivälissä kolmekymppinen ja mid-fifties . Kaikki on yhtä kunniallista kuin kollegani sijoittajat Maailman Loppuun, mutta ei Piero tai Renzo.
  
  
  Pitkä, laiha mies hänen nelikymppisiä, joilla on pitkä vaalea tukka ja horn-rimmed lasit, istui tuolilla pöydän takana. En ole koskaan nähnyt sitä ennen. En ole koskaan nähnyt miestä ennen. Ja he kaikki näytti enemmän kuin valiokunnan jäsenille, että oli valmistella suullinen historia tentti kuin työnantajat kaverit, jotka yrittivät paisti minulle, leikkaa Rosana kaulaan, ja nyt laittoi minut tyhjä paikka.
  
  
  "Kiitos, Herra Carter," vaalea mies sanoi kohteliaasti, kuin jos hän ei olisi huomannut, että minulla oli työnnetty tuoli, ja kaksi heistä tuli kummallakin puolella minua, pitää minut siellä. .
  
  
  "Kuten näet," hän sanoi, " emme tiedä oikeaa nimeäsi, ja me tiedämme jotain kykyjä. Yksi kollegamme täällä, Herra Oleg Perestov, sanoo, että hänen kollegansa oli mielenkiintoisia tapaamisia sinua.
  
  
  Lyhyt, kalju mies, jolla on syvä, syvälle painuneet silmät Slaavilainen kasvot nyökkäsi grimly samaa mieltä. Yhtäkkiä nimi tuli mieleen. Hän oli tärkein ihminen MGB Venäjän Länsi-Euroopassa. Siksi minun ohikiitävä ajatus siitä, että osallistuminen Kommunistien kokouksessa ollut väärässä . Mutta miksi sitten venäjän aseita Tuomiopäivän prop-osasto? Ovela harhautus? Vai missasinko jotain tärkeää?
  
  
  "Tietäen tämän," hän sanoi hymyillen, " en anna sinulle mitään vapaata liikkuvuutta, kunnes minä tehdä selväksi, että toimimme samalla puolella. Saanko kysyä, et pudota kaikki ennakkokäsityksesi, Herra Carter?
  
  
  En näe sitä niin iso piste osallistua sisäisesti tämä operaatio, joka on myös mukana Perestov. Nyt minulla on myös tunnustettu Kiinan kasvot, jotka kuuluivat Koe Fal, jäsen Punainen Kiina Intelligence Service. Olisin ostanut itselleni jonkin aikaa, joten nyökkäsin.
  
  
  'Hyvä. Vaalea mies oli iloinen. "Anna minun esitellä itseni. Olen Eversti Piet Norden, Norja, Interpol. Hän asetti ID-kortti kiillotettu pöytä ja nyökkäsi minun vartijoita, jolloin minut tavoittaa ja ottaa sen. Siellä oli hänen nimensä ja kuvansa, hänen yhteys Interpoliin, ja numerot, hänen identiteettinsä, jonka minä tunnustettu yhdeksi maailman parhaat agentit.
  
  
  "Jos olisin tiennyt kuka olet, Carter," hän sanoi, " me olisi säästynyt valitettavaa, että torstai-iltana. Tuolloin luulimme, että olit vain yksi jäsen, että surullisen core group "Maailman Loppu" . Ja Oleg lähetti ensimmäinen joukkojen hän voisi saada tietoja. Epäilen, että ne tulkitaan niiden ohjeet liian löysästi, mutta sitten he voivat perustella sen korkein tuomioistuin."
  
  
  Perestoff kohautti olkapäitään paheksuen, ja Kou Fal hymyili hänen hämmennystä.
  
  
  "Niin pian kuin tosiasiat sinun paeta ja salaperäinen, silti ratkaisematta kuolemat Luigi ja Pepe tuli tunnetuksi, se oli selvää kaikille, joilla on vain vähän kokemusta, että kansainvälinen agentti, kuten Nick Carter on oltava mukana. Mutta missä määrin ja millä puolella? Menneisyys on aina ollut moitteetonta.
  
  
  Perestoff ja Ko Fal fidgeted niiden paikkaa. "Täydellinen alkaen NATON näkökulmasta," Eversti Norden selvitetty, ja molemmat miehet jäätyivät uudelleen. — Mutta saatat olla ottaa jokin toinen reitti, jota emme tienneet. Ei niin kauan sitten, Sir Hugh Marsland oli suhteellisen rehellinen poliitikko, ja Lorenzo, Conti ei ollut mitään muuta kuin elokuva, tuottaja, jolla on kyltymätön jano rikkaus ja kerskumisoikeudesta. Chris Mallory oli arvaamaton nero, mutta ei mitään muuta. Pierrot? Kaikki mitä oli tehtävä oli osoittaa sormella häntä ja koko Italia, oikea ja vasen, voisi puolustaa häntä
  
  
  Minun yllättynyt ilme murtautui läpi minun suukapula huulet, ja Eversti Norden oli hetken hiljaa.
  
  
  "Minulla ei ole aikaa nyt saarnaa", hän sanoi. Olemme uudistus ryhmän kansainvälistä toimivaltaa, ja Interpol pitää esimerkiksi yhdysvallat ja CIA . Kaikki liian likainen, liian räjähtävä ja liian säädytön tilaukset tulevat meille", hän sanoi.
  
  
  — Kuten sanoin, me ei voinut olla varma asenne, ja me voinut lähestyä sinua, kunnes olimme varmoja. Clem Anderson allekirjoitti oman kuolemantuomionsa, kun hän yritti puhua Chris Mallory, koska hän ajatteli, että Mallory oli yksinkertainen Amerikkalainen, joka oli huijasi ovela Eurooppalaiset. Hyman sanoi, että olet kunnossa, mutta tietenkin voit silti pelata hänen kanssaan. Ainoa mahdollisuus oli Neiti Morandi ottamaan yhteyttä uudelleen.
  
  
  Niin kun ajattelin, että oli salaa tarkkailun Rosana on yhteyksiä Le Upea sviitti, hän oli myös tarkistaa ja todeta, luota minuun.
  
  
  — Hän kertoi meille, että hänen mukaansa olit enemmän kuin 100% puhdas ja oli samat tavoitteet kuin meillä: soluttautua End of the World ja yrittää löytää kiistattomia todisteita heitä vastaan. Mutta se oli lähes mahdotonta saada yhteyttä, koska paksu näyttö, joka Pierrot ja hänen ystävänsä ympäröivät sinua, " eversti sanoi. "Olemme päättäneet lähettää Rosana taas kuolemaan, että tiedät aivan liian hyvin." Hän pysähtyi, ikäänkuin antaa sen uppoavat.
  
  
  — Olit oikeassa kadota. Hyman, tässä vaiheessa laittaa hänen uskollisuutensa ensisijaisesti palvella sinua ja AH, kieltäytyi toimia välittäjänä, mutta se ei ole oikeastaan väliä. Teit sen, mitä toivoimme: murtauduit lukitut varastotilat. Joten me laittaa mikrofonin nuori Hyman on auto ja kaksi polkupyörää ja seurasi sinua kunnioittavan etäisyyden. Tällä kertaa, voimme käyttää agentteja, jotka olivat vähän enemmän kokenut. Hänen hymynsä oli hurmaava ja vilpitön.
  
  
  "Niin, Carter, jos et usko meitä ja tiedät, että meidän pitää tehdä yhteistyötä, ilmoita meille, nyökkäys päätäsi. Jos löydät todisteita siitä, varasto, sitten meillä on mahdollisuus päästä sisälle, purkaa se ja lopettaa koko likaista.
  
  
  Nyökkäsin, joten nopea päätös. Jos Eversti Norden ja hänen toverinsa olivat, mitä he näyttävät, kaikki minun ongelmat olisi ohi. Vaikka he olivat väärällä puolella, kun olen vapaa, voin löytää tapa käyttää niitä hyväksemme. Vartijat molemmin puolin poistaa suukapulan ja astui taaksepäin. Tässä kokouksessa ketterä, voimakas voimia, katsoin epäsiisti, hoitamaton, mutta minua tarvittiin ja minun tiedot, oli luultavasti tärkein henkilö täällä.
  
  
  "Ihana," Eversti Norden sanoi. "Ensin lyhyt esittely." Hän muutti hänen sormensa henkilöltä toiselle. Mr. Carter, Toveri Perestoff, Herra Kau-Fal, Herr Bergen, Yleensä Maserati, Eversti Le Grand. No, mitä löysit siellä? Kaksitoista silmät ja kaksitoista korvat olivat niitattu kuten kuvasin sisältö kaksi varastoa. Ei yksi teki muistiinpanoja. He olivat kokeneet aineet, koulutettu kuunnella ja muistaa. Eversti Norden teki merkinnän paperiin ja antoi sen yksi hupullinen kätyrit, jotka nopeasti poistui huoneesta.
  
  
  Hän näki minun nosti kulmakarvat ja hälvensi epäilykseni. "Tämä on vain valmistella liikenteen, niin voimme lähteä", hän sanoi, " heti kun saamme tarvittavat hyväksyntää ja tukea valtiolta. Jos se, mitä sanot on vähintään 20 prosenttia totta, Pierrot on poliittista valtaa ei voi enää pysäyttää hänen varastot on purettu. Se on puoli kaksi. Jos pommi on todella räjähtää, se on turhaa soittaa asianomainen ministeri viidessä tunnissa."
  
  
  "Mutta aika on tärkeää", sanoin. "Nyt he ovat löytäneet ne, sleeping dogs ja ehkä reiän tein aidan päästä ulos."
  
  
  "Se kesti yli vuoden kerätä näitä aseita nämä varastot", sanoi Eversti Le Grand, ranskalainen agentti. "En usko, että ne voidaan siirtää viisi tuntia." "Jos he yrittävät, he putoavat ansaan," Yleinen Maserati sanoi. "Meillä on oma tarkkailijat kaikki uloskäynnit, ja minulla on oma pieni, mutta hyvin koulutettu commando yksikkö, vapaa parjata alaisena Herra Piero Simca joillakin muilla aloilla Sodan Ministeriö."
  
  
  "Uskon, että voimme nyt varaa rentoutua hieman, kunnes tunnin vaikutus saapuu," Eversti Norden sanoi. Hän soitti kelloa hänen pöydällään ja näin kaunis blondi nainen Interpolin yhtenäinen. Cordon ? Ruokala-palvelu, joka on valmiustilassa kaksikymmentä-neljä tuntia päivässä? - Teimme varsin buffet.
  
  
  Lisäksi juomia, välipaloja ja voileipiä, meillä oli mahdollisuus täydentää tähteet minun löytö hajallaan, mutta yksityiskohtaiset tiedot muista lähteistä.
  
  
  Mitä tämä kaikki on johtanut siihen on:
  
  
  "Maailman loppu" ei etujoukko joitakin ryhmä salaliittolaiset. Se oli hänen oma pirullinen järjestelmän tuhoaminen, lopullinen laki päämäärätön väkivallan super-psykopaatti. Hänen ilmeinen juoni oli räikeä pilkkaa hänen todelliset aikeet. Huono Ken Lane. Hän ei ollut mukana ollenkaan ja katsoi hänen script varoitus noin World War III. Itse asiassa, se oli kaavamainen ponnahduslauta alusta, että hyvin sodan viimeinen verilöyly.
  
  
  "Tänään maailma on tynnyri ruutia," sanoi Herr Bergen. "Ja odottaa, että joku räjäyttää sen." Muutama pieni, ruuhkainen ryhmiä, kuten sinulle, Herra Carter, meidän oma, ja joskus yksi oma henkilö siellä täällä jakaa taakka torjua tätä sytytys."
  
  
  "Toistaiseksi," Yleinen Maserati sanoi, " vaikeudet ovat olleet hajallaan ja olemme onnistuneet pitämään ne kurissa. Mutta kuvitella, Herra Carter, maailma, jossa tapaukset, kuten terrori-Libanonin kone yli Israel, vanha U-2 tapaus, salamurhan presidentti, samanaikainen tappaminen diplomaatteja, ja pommitusten lentokoneita esiintyä samanaikaisesti. vihollisen merkinnät yli avain paikkakunnilla. Sekoita se kaikki yhdessä kansannousut, pommitukset Belfast, sissien sotaa Keski-Afrikan vallankumouksia Keski-ja latinalaisessa Amerikassa, Lähi-Idän tilanteen kiristyminen ja ruutitynnyri Kaakkois-Aasiassa. Kuka voi pysäyttää tätä, ennen kuin se paisuu maailmanlaajuinen sota?
  
  
  "Olen varoittanut, että Kreml saa toimia liian nopeasti," Oleg Perestov sanoi grimly. "Mutta minun varoitukset eivät kestä paniikkia ja julkinen paine. Jos kone Amerikkalainen tai Kiinalainen rekisterikilvet pudottaa yhden pommin ohi Leningradin, Moskovan, tai Kamchatka, minun komentajat paina-painiketta ja vetäytyä niiden pommisuojia. Minun varoitukset oli vain yksi vaikutus: ennätys tiedoston, jossa todetaan, että voisin olla epäillään kaksoisagentiksi.
  
  
  "Kuten oli laita minun esimiesten Pekingissä," Ko Fal keskeytti.
  
  
  Suuri salaliittolaiset olivat edustettuina Pierrot, Sir Hugh, Renzo, ja Studds, suunnilleen tässä järjestyksessä. Ehkä minä lisätä my sex-nälkä ja toivottavaa tyttöystävä Camille ja jotkut Stud teknikot.
  
  
  "Pystyimme rekonstruoimaan useimmat tämän tontin Rosana apua," Eversti Norden sanoi. "Hän rooliin kaksoisagentti suuri riski itselleen, mutta kaikki hänen omistautumista. Läpi hänen tutkimukset ja havainnot, me opimme, miten ja missä kaikki alkoi."
  
  
  Seitsemän vähiten tunteellinen jäsenet löydät ympäri maailmaa vietti minuutin hiljaisuuden uhrien muistoksi kuolleen tytön.
  
  
  Rikoin hiljaisuuden. — Juoni alkoi hullujenhuoneen Sussex?"
  
  
  "Aivan," Norden sanoi. "Sinä yhteenvetona pieni murto-osa aikaa kesti. Yli seitsemän vuotta sitten, Sir Hugh alkoi näkyä merkkejä emotionaalista ja henkistä epävakautta. Hän ei odota, että muut, yhteistyökumppaneita tai ystäviä huomaa hänet ja pakottaa hänet hoitoon, mutta teki sen omasta vapaasta tahdostaan, ja kääntyi suuri mies Euroopassa: Dr. R. Untenweiser, viaton, mutta tarpeen pelinappula peli, joka sitten kehittää."
  
  
  Minä kysyin. "Anderson Jangel?"
  
  
  'Oikea. Tohtori Untenweiser pystyi käyttämään rauhoittavia ja muita lääkkeitä, auttaa Sir Hugh hallita hänen psykoottinen hyökkäyksiä. Sir Hugh on tappaminen puhelun tyttö vuonna 1968 oli onnettomuus, mutta hänen vaikutuksensa varmistettava, että kyseessä oli peitetty. Tohtori Untenweiser antoi nimen erityistä sairaus, joka Sir Hugh kärsi, ja jonka hän jakaa Renzo, Nastat, ja Pierrot. Tätä kutsutaan agriothymia ambitiosa, hallitsematon ja intohimoinen täytyy tuhota kansakuntia ja pyyhi pois kaikki järjestäytyneen yhteiskunnan rakenteet.
  
  
  "Andersonin AA nimitys," minä mutisi.
  
  
  'Se on oikein.'Noorden sanoi. Sama sairaus, joka ajoi Sirhan Sirhan, Olympic tappajia, ja niin monet muut. Mutta tällä kertaa, tauti oli juurtunut mies sekä poliittista valtaa ja arvovaltaa. Myös potilaan henkilö. Hän oli valmis odottamaan pitkään ja mahdollisuuden kerätä liittolaisia hän tarvitsi, ja pari vuotta myöhemmin hän teki.
  
  
  Samaan aikaan, Sir Hugh, joko palkkiona hänen hoitoon tai henkilökohtaiseen turvallisuuteen, joka on järjestetty Dr. Untenweiser yöpyä hänen yksityinen sairaala, Rauhallista Hehtaaria. Tämä on kaikkein ylellinen paikka, hermoston häiriöt, pääasiassa huumeita ja alkoholia, että voit kuvitella. 1970-luvun alussa, Camille Cavour oli siellä potilaana jälkeen hermoromahduksen, kun hän kääntyi prostituoitu elokuvan tähti. Ehkä se oli vahinko.
  
  
  Keskeinen merkitys oli samanaikainen saapuminen Renzo jälkeen vakavan hermoromahduksen, Chris Mallory sen jälkeen, kun yksi hänen kuuden kuukauden juominen istuntoja, ja Piero Simchi, incognito, kun onnistuneen itsemurhayrityksen.
  
  
  Kaikki kolme kärsi samasta progressiivinen agriothymia ja ambitiosa, pahentaa, mitä he pitivät laillinen epäkohta yhteiskuntaa vastaan. Renzo kärsinyt menetys hänen jalo tila ja menetys hänen laaja kartanot, jotain, että miljoonat hänen elokuvia voi koskaan täysin korjata. Studds uskoi, että suuret studiot ja YHDYSVALTAIN hallitus oli ottanut pois joitakin hänen patenttioikeudet joitakin hänen elektronisia keksintöjä. Pierrot, merkittävin kolmesta on kertynyt nöyryytykset lapsuudesta, koska hänen pienikokoiset.
  
  
  Mahdollisuus käyttöön ja Sir Hugh muille, aikana yksi hänen vierailut siellä rehtorina. Diagnostinen muistiinpanoja kolme miesten kortit olivat tarpeeksi hänelle. Lisäksi, voimme vain lisätä joitakin arvauksia tähän. Mutta se vaikuttaa uskottavalta meille, että muutaman viikon he viettivät yhdessä, he järjestetty "Maailman Loppu" yhdessä .
  
  
  Pierrot näytti on ottanut johtavan roolin Sir Hugh, mutta ei ollut mitään vastusta hänen puoleltaan. Yhdessä ne oli kaikki tarvittavat kansainväliset yhteydet, mutta Pierrot oli yhä lähempänä alkuun. Ja että oli tärkeää, kun he saivat rekvisiitta he halusivat lainata. Mitä aseita itse, ne käytetään kahden ja kolmen hengen agentit eri maissa, mistä salakuljettajat rahaa-nälkäinen pettureita. Kaksitoista miljoonaa dollaria, voit ostaa paljon lompakot. Renzo on studio ja hänen asemansa elokuvan maailmaan tehty koko hankkeen todellinen. Mutta Studds, joka ulkonaisesti näytti siltä, kujeilija, oli jollain tapaa kulmakivi " Maailman Loppu." Se oli vain kiitos hänen teknistä osaamista, että tietokone voidaan ohjelmoida ja aktivoida."
  
  
  "Koska, rakas Nick," Eversti Le Grand sanoi,"he ovat varustettu todellinen rekvisiitta, lentokoneita, tankkeja, tykkiveneitä, Brittiläinen sukellusvene Pyöriäinen, samalla kaukosäätöinen, että Studds niin loistavasti osoittanut sinulle hänen pienoiskoossa taistelukentällä."
  
  
  "Tämä tieto annettiin meille Herra Gilchrist," Yleinen Maserati sanoi,—", joka ei ole niin hidas eikä yhtä energinen kuin hän näyttää."
  
  
  "Ja hän on nero itse, joka tulee lähelle Chris Mallory on lahjakkuutta, kun se tulee tietokoneen electronics," Perestov sanoi. "Yritimme saada sitä kerran, mutta valitettavasti emme onnistuneet."..
  
  
  Kädet seinään kello osoitti, että se oli vain seitsemän.
  
  
  "Tunti ja puoli," Eversti Norden sanoi, " meillä tulee olemaan mahdollisuus saada tarvittavat luvat puhelimitse. Yleensä Maserati ei käsitellä tämän enempää, koska tällä tasolla, tietenkin, tämä on asia, Italian hallitus."
  
  
  "Mukaan Herra Carter on raportti," Kenraali sanoi, " otan täyden vastuun ja vaatia välitöntä toimintaa. Suullinen suostumus riittää, ja se kestää vain muutaman minuutin. Ehdotan, että siirrymme lopulliseen suunnitteluun.
  
  
  Eversti Norden puhui muutama hiljainen sanoja intercom.
  
  
  "Se on oikein", hän sanoi. "Mutta ensin, varaston valvonta raportti. Herra Hyman on alakerrassa, ja olen määrännyt hänet seuraamme. Hän kääntyi minuun. "Hän oli erittäin pettynyt, kun hän sai selville, että me "lainattu", joten en pehmennetty hänen tunteitaan vähän uskomalla hänet meidän tarkkailulle."
  
  
  Hyman tuli huoneeseen ja seisoi vieressäni. "Anteeksi, Ben, nick", hän sanoi. "Nämä ihmiset eivät sano, kunnes se oli ohi. Mutta tiesin, kuka he ovat ja kuka olet, joten minulla oli työskennellä heidän kanssaan."
  
  
  "Ei se haittaa", sanoin hänelle.
  
  
  Hän kääntyi pöytään semi-sotilaallinen aiheuttaa. "Ei liikettä, joka voitaisiin tulkita liikkuvat tarvikkeita varikot, sir", hän kertoi Eversti Norden. - Säännöllinen minimaalinen aamulla töihin. Ruoka-autot studio tarvikkeet ja vastaavat. Meidän ihmiset pysähtyi katsomassa, kun he lähtivät sivusto; tarpeeksi kaukana, että he eivät ole nähneet, mutta he eivät löydä mitään enemmän tappava kuin maitoa pullosta niihin."
  
  
  "Erittäin hyvin", sanoi Eversti. — Entä koirat ja reikä Carter teki paeta?"
  
  
  "Olen seurannut tätä paikkaa läpi, night vision-laitteet, sir," Hyman sanoi. "He eivät löytäneet koiraa, kunnes kolme aamulla. Kun tämä tapahtui, siellä oli paljon kovaa kommentteja, ja yksi vartijat tehdä jonkinlainen raportti. He eivät tarkista aita, kuten mikä tahansa järkevä vartija olisi pitänyt tehdä heti. Mutta juuri auringonnousun jälkeen, tämä paikka oli vahingossa löysi vartiomies. Siellä oli paljon huutaa taas, ja yksi miehistä kertoi, että se kentällä puhelin. Siellä oli mies, joka korjasi aidan viisitoista minuuttia.
  
  
  — Onko tapahtunut kehitystä?" Eversti kysyi. — Ei yksi tärkeä henkilö kuvassa?"
  
  
  "Vain Stud Mallory, sir," Hyman sanoi. "Mutta me tiedämme, että hän tulee aina klo kuusi-kolmekymmentä pelata hänen tietokoneet ja laitteet, ei ole väliä kuinka humalassa hän saattoi iltana."
  
  
  "Toivomme, että voimme lievittää hänen kiireinen aikataulu pian," Eversti Le Grand sanoi kuivasti.
  
  
  Sitten käsittelimme tärkein kysymys: miten, milloin, mitä ja kenelle hyökätä.
  
  
  Yleensä Maserati eliitti kommando yksikkö oli ollut valmiustilassa tunnin.
  
  
  Ongelmia ei ole toisella puolella. Ongelmia, vain syntyi, kun kaikki halusivat liittyä toiminta-ja kaikki, koska komentajat.
  
  
  Eversti Norden piti herätä järjestyksen ylläpitämiseksi.
  
  
  "Minun ei tarvitse muistuttaa teille, herrat, että olen komentaja", hän tiuskaisi sotilaan ääni. "Emme halua laittaa mainonta näyttää täällä joku henkilökohtaisesti tai tietyn maan."
  
  
  Siellä oli sivuääniä hyväksyntää kaikkialla.
  
  
  "Yleinen Maserati, tietenkin, haluavat johtaa hänen yksikkö," eversti sanoi. — Minä menen hänen kanssaan." Vastaa täysin minun kantani Interpolin upseeri. Herra Hyman, jolla on tilapäinen asema tiedottaja, liittyy Herra Carter yhteyshenkilönä. Siinä on kaikki.'
  
  
  Hän taputti pöytää peittää äänet protesti, mukaan lukien omani.
  
  
  "Jos meidät nähdään yhdessä tällaista toimintaa," hän sanoi,"meillä on organisaatiomme." Mr. Carter, et unohda, että olet edelleen halutaan kuulustella murhasta Signorina Morandi. Kun tehtävä on valmis, se on helppo selvittää, mutta ei ennen.
  
  
  Meillä oli samaa mieltä tästä.
  
  
  "Myös", hän lisäsi, tehdä tilanteen siedettävämmäksi — " se olisi typerää menettää tärkein ryhmä tässä ensimmäinen suuri operaatio. En tiedä mitä voi mennä pieleen, mutta se on vaarallista aliarvioida vastustajiamme. Jos jotain menee pieleen, siellä on oltava vähintään viisi jäljellä. Kuusi, jos olemme myös Herra Carter.
  
  
  "Count minua", sanoin liian nopeasti.
  
  
  "Jos en ole täällä," sanoi Eversti Norden, " johtajuus siirtyy Toveri Perestov." Joten olen vain löytänyt itseni komennossa venäjän MGB .
  
  
  "Yleinen Maserati," Eversti Norden sanoi, " luulen, että voit soittaa nyt."
  
  
  Italialainen upseeri soitetut numero ja puhui korkea-arvoinen virkamies puolustusministeriö. Hän soittaa toiseen numeroon, tämä on aika tärkeä henkilö Sisäasiainministeriö.
  
  
  "Me olemme menossa ulos", hän sanoi. "Eversti Norden, Herra Hyman, oletko tulossa?" Muut : hyvästi.
  
  
  "Ehdotan, että te kaikki hajottamaan," Eversti Norden sanoi, " ja tehdä mahdollisimman paljon normaalia työtä kuin mahdollista. Uutiset julkaistaan pian.
  
  
  Sitten hän oli poissa.
  
  
  "Nähdään kotonani," Hyman sanoi. — Nyt olet varma, että tulen takaisin." Tietenkin, tänään kello kahdeksan. Älä huoli. Pidän silmäni auki.
  
  
  Taksi ratsastaa takaisin, ostin halpaa transistori radio. Jätin monimutkainen laite Hyman. Moma Pinelli istui keinutuolissa olohuoneessa ja antoi minulle ilkikurinen hymy, että hän luultavasti pelasti myöhään krapula.
  
  
  Menin huoneeseeni ja vahvistaa notko sänky rento jooga aiheuttaa. Radio toiminut Roman verkkoon.
  
  
  Siellä oli tavallista aamulla kevyen musiikin ohjelma viidentoista minuutin house vinkkejä ennen kuin toinen musiikin ohjelma alkoi. Olen arvioinut, että se veisi Norden, Maserati, Hyman, ja joukkue kommandot kaksikymmentä minuuttia päästä studioon, ja sitten puoli tuntia-kaksi tuntia ennen kuin uutiset rikkoi.
  
  
  Tasan yksi tunti ja kolmekymmentä-seitsemän minuuttia myöhemmin, uutiset rikkoi.
  
  
  "Professori Piero Simca, Senaattori Colle di Val d' Amore kutsui sitä suorin hyökkäys henkilökohtaista vapautta, koska fasismi, " kuuluttaja sanoi. Se tuomitsee etsimään Lorenzo, Conti on studio aamulla sotilasyksikkö Kenraali Giulio Maserati, mukana Interpolin Eversti Piet Norden. Senaattori Piero Simca puhuu tässä ja nyt..."
  
  
  Sitten Pierrot on ääni, yllättävän alhainen hänen pienikokoiset, tuli halveksiva ja voittoisa.
  
  
  "...aamulla raid kaikkein julma ja totalitaarinen tapa", hän sanoi. "Haku ei tuottanut yhtään mitään, mutta paljasti jotain hyvin tärkeää. He osoittivat herkkäuskoisuutta meidän sotilasjohtajat ja niiden kyvyttömyys, jopa kolmekymmentä vuotta, paeta pitkiä varjoja diktatuurin. Se osoittaa, että altistuminen mikä on oletettavasti on epäpoliittinen organisaatio, Interpolin, joka itse asiassa osoittautuu ole mitään muuta kuin korruptoitunut poliisi. Olisi mielenkiintoista tietää, jos Eversti Norden on henkilökohtainen pankkitili, ei ole epäilystäkään toisessa maassa, oli täydennetään joitakin määrä dollaria Kaliforniasta, koska tämä toiminta on suoraan ristiriidassa Italian elokuva."
  
  
  Kuuluttaja sitten meni takaisin töihin, ilmoittaa Pierrot on vaadittava, että norjan hallitus heti muistaa Eversti Norden. Hän vaati myös, että Yleinen Maserati ojentaa ja alennettu. Ei yksittäinen virkamies puolustusministeriö tai Sisustus myönsi, että heillä oli oikeutettua toimintaa, mutta se oli poliittisesti arkipäivää.
  
  
  Suljin radion, täydennetään minun ammuksia ja muita asioita, joita en voisi jemma taskussa, ja suuntasi Hyman ' s house. Nyt, että uutinen oli ilmassa, Hyman oli varmaan kotona.
  
  
  Hän sai siellä vain viisi minuuttia ennen minua, ja hänen ilmeensä, kun hän avasi oven oli hyvin vähän tekemistä hänen tavallista iloinen hymy.
  
  
  "Siellä ei ollut mitään, Carter," hän sanoi.
  
  
  "Mutta olen nähnyt näitä avoimia laatikoita, ja olen jopa nähnyt näitä ydinkärkiä," sanoin. "Hitto, Hyman, etkö usko, että olen tehnyt tätä koko tarinaa, vai mitä?"
  
  
  "Tiedän," hän sanoi,"on, että kävin siellä Maserati, ohi Conti vartijat, ja siellä ei ollut mitään ollenkaan näissä varastoissa."
  
  
  "Ehkä he siivosivat sen myöhemmin", sanoin.
  
  
  "Meillä oli viisitoista ihmistä kiikarit ympärillä aita," Hyman sanoi. "Siitä hetkestä, kun käveli sisään, kunnes se kommando yksikkö käveli."
  
  
  Joten olet huijattu peittää kaiken, ajattelin ääneen. "Ehkä he piilotti sen alla joitakin viattomia rekvisiittaa. Voi Luoja, millainen haku oli tämä? Esikoululaiset pelaavat jonkinlaista haku peli?
  
  
  "Kun en sanonut mitään, en tarkoittanut mitään, Nick", hän sanoi, rennommin nyt. "Hitsi, vain tyhjä huone ja paljas, hieman pölyinen lattia. Mutta ei ole merkki liikkeessä mitään suurempi kuin kapselin. Se on se, Nick.
  
  
  "He huijasivat meitä", sanoin. Istuin alas menettää itseäni ajatuksissani. — Minun piti mennä kanssasi, mutta se on liian myöhäistä. Minun täytyy mennä takaisin.
  
  
  "Ei ole mahdollisuutta, Nick," Hyman sanoi. "Conti on kaksinkertaistunut alas valvonta hänen studio, ja Karabinieerit ovat nöyrästi pyysi häntä saada kaksisataa kaikkein eliitti turvallisuus henkilöstö, jotka ovat jo etsimässä Jerry Carr. Mitään mahdollisuutta.'
  
  
  "Sitten minä teen sen yksin."
  
  
  "Nick, et ole suosituin henkilö Roomassa," Hyman muistutti minua. "Olit soittanut fango, eli "paska", kun Yleensä Maserati. Eversti Norden vielä luulee, että olet löytänyt jotain. Muut ovat kokouksessa päättää heittää sinut susille tai olet hiljaa siitä, että meidän organisaatiossa.
  
  
  En anna minun tunteita, kun ajattelin tämän järjestön, joka sisälsi venäjän ja punainen Kiina, joka piti päättää luottaa Nick Carter. On epätodennäköistä, että niiden päätös sanelee jotain niin epämääräinen ja lämmin tunteita. Toisaalta, heillä oli pitää minut. Heillä oli paljon todisteita, jotka osoittavat, että Maailman Loppu projekti oli valtava uhka, aikapommi, joka tarvitaan purettua. Ja olin ainoa, joka näki hankkeen sisältä ulos.
  
  
  Muistin, että en ollut vain nähnyt ja koskettanut näyttöä, mutta oli myös merkitty se näkymättömästi ja pysyvästi minun erityinen rasvainen kynä.
  
  
  "Tarvitsen hiili-yttrium-skanneri", sanoin. — Kuten radio annoin sinulle, mutta tietty atomipaino. Tällainen asia pitäisi olla saatavilla meidän yliopisto tai jopa valtion tieteellinen laitos.
  
  
  "Minä keitän kahvia, kun komissio päättää, jos he silti haluavat luottaa sinuun, jossa yo-yo, saati niin hyvä skanneri," Hyman sanoi hiljaa.
  
  
  "Missä he ovat tilalla tässä kokouksessa?" — Meillä ei ole aikaa hukattavana, Hyman. Voin kysyä itse ja selittää, miksi. Perestov ymmärtää.
  
  
  "He kutsuvat meitä, eikä toisinpäin," Hyman sanoi. "Olen pahoillani, mutta se on totta. En tiedä, missä he tapaavat, en ole koskaan kiivennyt niin korkea, tässä klubi. Tiedän, että se ei ole Laivasto-Osaston toimistoon, jossa ne olivat tänä aamuna.
  
  
  En ajatellut sitä, kun Hyman teki yksinkertainen instant-kahvia. Olen sipped neste hän sijoittaa edessäni säröillä kuppi. Tiesin, että olin nähnyt todisteita, mutta edelleen väittää, että se, ennen kuin näin, että vihreä väri ei ollut järkeä vastaan Pierrot on vaikutusvaltaa.
  
  
  Puhelin soi. Hyman nosti sen ylös.
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. Vanha virne palasi hänen poikamainen kasvot. "Missä?.. No, tässä me olemme."
  
  
  "Sinä olet edelleen se, Nick", hän sanoi minulle. — He, joilla on kokouksessa huvila Appian Way. Maserati ja Norden eivät ole siellä, mutta siellä oli Maserati korvaaminen, ja he äänestivät sinua. Uusi Interpol virkamies, joka jää alle Perestov n suoraan valvontaan, äänesti vastaan. Sinulla oli Perestov, LeGrand, ja Co Pudota teidän puolellanne. Bergen, valtiovarainministeri, äänestin sitä vastaan. Johtopäätös: Olet antanut toisen mahdollisuuden.
  
  
  Meillä lähti talosta ja meni hänen Peugeot, kun hän jatkoi puhu. Tuolloin nopeus oli tärkeämpää kuin turvallisuus. Hän ajoi kuin mielipuoli läpi ruuhkat Rooman, jotka olivat jo täynnä hullu kuljettajia. Vähemmän kuin viisitoista minuuttia myöhemmin, me screeched stop pihassa vanha villa. Vanha portti kääntää auki, ja pamahti kiinni takanamme.
  
  
  Se oli lyhyt, vakava kokouksessa, että ei ole sama pirteä toveruus kuin edellisen istunnon. Minulle kerrottiin, että minulla oli käytössä vain, koska minulla oli viimeinen toivo, ei siksi, että joku erityisen uskoi minuun tai halunnut minun siniset silmät.
  
  
  Olin käyttöön Suuria Capone, Italian poliisi, joka korvataan Yleensä Maserati, ja Senor Sousa, epäilyttävä portugalin merivoimien attache Interpolille. Kokouksen puheenjohtajana T. Perestov.
  
  
  Selitin heille, että minulla ei ollut mitään selitystä, mutta vain yksi toivo. Näytin heille minun allekirjoitus kynä, ja Perestov nyökkäsi. Omasta aineita käytetään samanlainen temppu. Kerroin scanner tarvitsin, ja Monet lähetin Fysiikan laitos University of Rome, Alfa Romeo, jossa on itku sireeni.
  
  
  "Jos se on hyvä laite," sanoin, " en voi löytää minun tunnisteet kolmen kilometrin säteellä. Juuri nyt, olemme vähemmän kuin puolet, että etäisyys Conti alueella, joten voimme aloittaa heti, kun se tulee tänne. Tarvitsemme topografinen kartta paikalliset koordinaatit.
  
  
  Siellä oli vähän yleiset chatter-kunnes kuulimme sireenin ulvoa, signalointi, että Alfa Romeo oli palaamassa. Miljardööri oli yksityiskohtainen kartta luoteisosassa kaupungin pohjoispuolella. Se oli levitä pöydälle, päät roikkuu alas kummallakin puolella. Hän seisoi hänen kynä kädessään, tanakka mies univormussa, jossa on kiukkuinen viikset kuin vanha, varovainen kissa valmis keväällä.
  
  
  Poliisi antoi minulle lainaksi laitteen fysiikan laitos. Se oli lähes identtinen laite tiesin, että minun harjoitukset AH päämaja. Olen säätää sen omalaatuinen yhdistelmä elementtejä, selittää minun toimia.
  
  
  "Se on epätavallinen yhdistelmä, muuten se on kohta kaikille, joilla loisteputki rannekello." Tuonne! Tässä se on!
  
  
  Hitaasti, laitoin mittarin ja sai vastauksen tärisevä nuoli pituus mittakaavassa. Annoin hänen rauhoittua ennen kuin viet laitteen John. Perestov katsoin olkani yli, hengitys kova.
  
  
  Italian kiinnitti suora viiva kartalla. Asetin asteikon leveyttä ja lukea eri määrä.
  
  
  Monet veti toisen linjan, että leikkaavat ensimmäisessä pisteessä täsmälleen kahden suorakulmioita kartta, joka on merkitty Conti varastoissa, joissa olin käynyt, varasto, että Yleinen Maserati oli vallannut ja löytyi tyhjä.
  
  
  "Se on tyhmä vitsi," Herr Bergen sanoi disgustedly. "Carter on heidän puolellaan, ja hän pitää meidät takaisin. Mikä tahansa hullu voi kiertää tämä skanneri saada paikkoja, mitä he jo tietävät. Tämä on täysin hyödytön.
  
  
  "En usko, että laite on viallinen," Eversti Le Grand sanoi. "Luin samat numerot levyn kanssa, että Herra Carter mainitsi." Suuria Monet näytti enemmän kuin läski, viisas kissa kuin koskaan.
  
  
  "Herra Hyman," hän sanoi. "Sinä ja Luutnantti Gismondi olivat molemmat siellä. Sanot, että et näe tai kuule mitään epätavallista aikana katsella, mitään, mutta tavallista jännitystä, kun koirat olivat löytäneet nukkumassa, ja sitten, kun rikkoo kotelon löydettiin. Kerro meille uudelleen . Askel askeleelta, ilman puuttuu mitään."
  
  
  Hyman kertoi minulle tarkalleen, mitä hän oli kertonut minulle, mutta kun hän halusi lopettaa, Suuret teki hänestä edelleen, kunnes Stud Mallory saapui.
  
  
  "No, hän ajoi Mercedes kuljettaja," Hyman sanoi. "Sain ulos autosta ja tuli tekniikan laitos, rakennus, joka sijaitsee välillä hallintorakennuksen ja varastoissa. Sitten kuulin surinaa, tiedäthän, kuten silloin, kun otat lämmitysjärjestelmä. Ja useimmat Amerikkalaiset tehdä se. Maaliskuuta aamuisin. Se on kaikki."Luutnantti Gismondi," majuri sanoi.
  
  
  Luutnantti alkoi alusta, mutta Monet keskeytti hänet.
  
  
  "Sirinä oli, kun Mallory saapui", hän sanoi. — Kuulitko sinäkin sen?" Mieti tarkkaan.'
  
  
  "No, sir," Luutnantti Gismondi sanoi. "Se oli selvästi kuultavissa, mutta..."
  
  
  Ennen kuin kukaan muu, tiesin, mitä Miljardööri oli ajatellut. "Hissi", sanoin. "Koko lattia on alhaalla. Yksi teknisiä saavutuksia suuri nero Mallory Lauma." Suuria Monet hymyili sopimuksen.
  
  
  "Se on kuin teatteri, kai", hän sanoi. "Lattia, joka menee ylös, lattiaan, että menee alas. Se on osa heidän kuvitteellinen maailma. Ja ainoa todiste on heikko hum, joka voi olla mitä tahansa. Sitten hänen leveä, kissan hymy haalistuneet.
  
  
  — Mutta miten se auttaa meitä?" "Kun ensimmäinen fiasko, en voi antaa uuden ohjuksen tulla Renzo tiloissa toinen tarkastus. Oma Carabinieri ei edes anna minun kulkea portin läpi. Ja Pierrot on järjestää mielenosoitus.
  
  
  Kaikkien kasvoilla oli synkkä, kunnes rasva Majuri löi hänen otsaansa kämmenellä hänen kätensä, kuin lapsi, joka yrittää ratkaista arvoituksen.
  
  
  "Emme voi tulla maa," hän sanoi. "Emme voi tuskin saada alas ilmasta. Mutta on olemassa tarpeeksi käytävillä maanalainen rakentaa valtatie. Kukaan ei tiedä kaikki katakombit Roomassa, maanalaiset käytävät yhdeksäntoista vuosisataa. Mutta minä, Guglielmo Millione, tietää ne paremmin kuin mikään muu elävä olento, koska käyn siellä koko ajan seurata varkaita niiden pesään. Tutustu täällä.'
  
  
  Hän kumartui kartta ja nopeasti veti viivoja, verkkoon kierrosta, jotka yhdistyivät, ristissä, lähentyneet, ja erosivat taas. Kaksi heistä välitetään vain alle kaksi toisiaan leikkaavaa riviä meidän scan.
  
  
  Olen hölmö, kun ei uskonut, että heti, hän torui itseään, kun hän otti kotelossa hänen revolveri tuolista. — On hyvin todennäköistä, että tämä on tapa, jolla ne toimitetaan heidän salaisia materiaaleja. Ja Mallory rakennettu varasto, jossa hissi lattia, joka voi mennä alas katakombeihin ja jopa uudelleen, jos halutaan.
  
  
  — Mitä aiot tehdä kun pääset sinne, Majuri?" 'Pilli virittää? Olemme vielä edessään haitat liittyvät kyvyttömyys siirtää ydinpommi siellä." "Hitto, hän myönsi. 'En tiedä. Mutta voin tehdä jotain. Ehkä minä räjäyttää kaikki, itseni mukaan lukien."
  
  
  "Merkittävä uhraus, Majuri," Perestov sanoi. "Ja kokonaan vanhan Roomalaisen perinteen. Mutta ei käytännöllinen. Kaikki nämä ydinkärkiä yhdessä voi johtaa lähes sama räjähdys katastrofi, jota pyrimme välttämään."
  
  
  "Minä tulen kanssasi", sanoin. "Ei hengessä antiikin Rooman arvot, Toveri Perestov, mutta koska tiedän, että minun aseita. En voi erottaa ydinase ei-ydinvoima, ja sitten tehdä omani pois useita tavanomaisia pommeja. Tämä antaa palokunta oikeus tulla studio portit, Majuri. Ja sitten alaistensa voi olla valmis antamaan meille, mitä meidän täytyy niin pian kuin he saavat siellä ja löytää piilotettuja Tuomiopäivän ammuksia .
  
  
  "Se on vastaus," Majuri sanoi, taputtaen minua olalle tyytyväisenä. "Sinä tulet, Herra Carter. Gismondi, järjestää palo hälytys joukkue ja koota Gilio on taisteluyksikössä seurata häntä. Tämä tarkoittaa, kuntoutus, ennen kuin Pierrot voi sotaoikeuteen häntä.
  
  
  -"Jos Nick menee," Perestov sanoi äänellä, joka brooked mitään väitettä, " minä menen myös. En äänestänyt häntä vain koska hän on meidän viimeinen toivo. En silti luota häneen varasto täynnä tällaisia aseita."
  
  
  -"Pelkään, että minun täytyy lisätä minun huono kehon sinun, jos Perestov tulee," Ko Fal sanoi. "En usko, että esimieheni hyväksyy, jos lähetän Amerikkalainen ja venäläinen yhdessä. Jopa kello, Majuri.
  
  
  Suuria Monet kamppailivat säilyttämään hänen malttia, ja hän onnistui.
  
  
  — Oletko varma, että et halua olla mukana Carabinieri, mounted police, ja poliisi bändi?" ""Sitten kaikki on hyvin. Juhlimme kanssanne. Mutta siinä kaikki. Voimme kirjoittaa tuntemattomille katakombit takana turistikohteet St. Galixtus. Mennään.'
  
  
  Se oli vain lyhyen ajomatkan päässä kaatopaikka, jossa poliisi auto oli jättänyt meidät. Suuria Monet johdatti meidät ohi kasa vanhoja polkupyörän hylyn kapea sisäänkäynti.
  
  
  "Kartat ovat ulkopuolella", hän sanoi,"ja pääni." Hän sukelsi, ja me seurasimme. Käytävä laajeni, ja suuret taskulamppu eteenpäin osoitti riviä varastettuja autoja, useimmat niistä puretaan osiin myydään varkaiden markkinat, mutta jotkut heistä ovat edelleen hyvässä kunnossa.
  
  
  Suuret tietä. Kävelin hänen perässään, tietäen hyvin, että Perestov oli takanani, tšekin pistoolin oikeaan käteen. Hänen takanaan oli Ko Fal, joka kantoi Amerikkalainen automaattinen pistooli, Vietnam on pieni panos Kiinan arsenaali.
  
  
  "Vielä puoli tuntia," Major Monet sanoi. "Alussa meillä on jotain pelättävää yhteiskunnan tavallisia varkaita, niin ystäviä, olla varovainen."
  
  
  Kävelimme hiljaisuudessa. Kymmenen minuuttia myöhemmin, Monet ' n päällä himmennin hänen lamppu ja alkoi kävellä hitaammin. "Nyt," hän sanoi kääntyen, " me ovat alle kahden sadan metrin päässä Conti mailla. Ehdotan, että voit käyttää äärimmäistä varovaisuutta. Hän puhui Italian, joka oli tullut yhteinen kieli meidän tehtävä. Italian sana varovaisuus koostuu kolmesta tavusta: prudenza. Suuret Millionnet oli vielä kesken, kun äänekäs ja selkeä tömähdys tuli takaapäin kaksi estetty portit, joka oli romahti edessämme ja takanamme. Samaan aikaan meidän pieni suljettu tila tulvi sokaiseva valkoinen valo. "Luulen," Pierrot sanoi baritoni ääni, " että oikea ilmaisu on kuin rotat ansaan."
  
  
  
  
  Luku 8
  
  
  
  
  Meidän lukittu huone katakombi tunneli näytti puitteet jotkut maanalainen kidutus kohtaus. Jokainen yksityiskohta oli veitsenterävä, mutta tilaa kuin oli yhtä musta ja läpitunkematon kuin kuoppa.
  
  
  Harmaa-ruskea kivi ja savi seinät jälkiä oranssi ja punainen. Kasa varastettu renkaat seisoi kuin alttarin alla markkinarako antiikin luut. Uusi chrome auton loisti nurkassa vieressä jäähdyttimen säleikkö.
  
  
  Suuria Monet potkut kaksi korvia huumaava laukausta hänen pistooli. Perestov, Ko Syksynä, ja olen väisti ricocheting luoteja osui rauta baareja.
  
  
  "Lopeta," Perestov määräsi. "Voi sinua muista, että olen edelleen komentava sinua?"
  
  
  Sir Hugh on ääni kajahti, jossa pilkka nauraa englantilainen kartanonherra.
  
  
  "Stud on taituruus, voit tuskin ajatella, että kehomme ovat lähde meidän ääniä", hän sanoi sarkastisesti. "Olemme todella istuu erittäin mukavasti Renzo toimistossa, katsomassa teitä suljettu-piirin televisiota." Lannistunut, Majuri Monet laittaa hänen aseensa pois.
  
  
  "Muutaman sekunnin kuluttua," Sir Hugh jatkoi, " sinua kohdellaan kanssa hetkellinen, hajuton, lyhytvaikutteinen, mutta tehokas kaasu. Kun olet unessa, meidän ihmiset siirtää sinut meidän miellyttävämpi kuulusteluhuone, joka voi hyvinkin tullut paljon vähemmän miellyttävä.
  
  
  "Pidätä hengitystä," Perestov tilattu, mutta hän oli liian myöhään ja oli jo liukunut pölyinen lattia. Se oli viimeinen asia, minä muistin ennen kuin heräsin sohvalla Renzo on suite.
  
  
  Ensin näin seinän peitti kokonaan silkkiä kaiverrukset.
  
  
  Andy Warhol ja kuvia Marilyn Monroe. Luulin näkeväni harhoja, kunnes näin tutut kasvot Renzo, Studds, Sir Hugh, ja Pierrot istuu huoneen poikki ja minun vieressäni, sidottu käsi ja jalka yhtä huolellisesti kuin minä, Majuri Monet, Oleg Perestov, ja toinen Syksyllä.
  
  
  "Olet neljä häviäjiä," Pierrot sanoi, kun olimme kaikki talteen. "Niin naurettava ja säälittävä kuin maailma itse, joka, kuten sinä selvästi arvannut, aiomme tuhota. Sairas ja mätä sivilisaation, ja sinua palvelevat vartijoina sen viemärit — ilmeinen oire sen heikkous.
  
  
  "Tämä viimeinen pieni conference," sanoi Sir Hugh, " on meidän huvi vain. Ainoa tragedia Vereldeinde, suurin spektaakkeli ihmiskunnan historiassa, sillä olemme ilmoittaneet, ilman liioittelua — on ilman yleisöä."
  
  
  "Sanomattakin on selvää," Renzo selitti — " että todellinen maailman loppu ei ole elokuvan on sama nimi. Tämä on täysin naurettavaa, jopa minun lieviä standardeja. Mutta kaikki neljä ovat viihdealan ihmisiä, ja olemme hieman surettaa se, että emme saa vastausta yleisöltä."
  
  
  "Niin, kun neljä parasta poliisit maailmassa, putosi ansaan," Studds Mallory sanoi iso hymy, kaatamalla itse neljä sormea viskiä kristalli karahvi — " luulimme, että olit meidän yleisö, yleisö. . Noin vain.'
  
  
  Psykopaatit ' patologinen tarve yleisöä oli usein heikkous, joka johti niiden kaatuminen. Mutta juuri nyt, en näe hyvä tapa ulos tästä kokouksesta. Toverini ja minä olimme tiukasti sidottu, ja kummallakin puolella sohvalla istui kaksi vanttera vartijat noin kuusi metriä pitkä, aseet esillä.
  
  
  Pierrot on huomannut, että ajattelin näiden linjojen mukaisesti, koska hän reagoi. "Oman turvallisuuden yksityiskohtaisesti, Herra Carter," hän sanoi, " on Indonesian. Ne on liitetty kanta, joka voidaan saada vain kautta korkeat palkat. Ja meidän uusin ilmoituksia ei shokki heille, kun he eivät ymmärrä englantia ollenkaan. "Ampua meitä, ja sitten me kuolemme," Merkittävä Capone sanoi. "Tiedämme, että teidän suunnitelma, ja on toisia, jotka tietävät sen. Ehkä he onnistuvat siinä, missä me emme onnistuneet.
  
  
  "En usko niin," Pierrot sanoi. "Yleinen Maserati on kotiarestissa ja odottaa tutkimuksia. Se on varmaan sotaoikeuteen. Jos ruumiita löytyy, kun studio vartijat ampui itsepuolustukseksi, voimme laittaa viimeinen naula arkkuun... sitä Paitsi, se on meidän viihdettä juuri nyt, ei painopisteet. Pyydän Sir Hugh alkaa tarina, sillä suunnitelma on todella hänen."
  
  
  Sir Hugh kumartui eteenpäin, tyylikkäästi pukeutunut, täydellinen tahansa valu johtaja, ystävällinen, ystävällinen mutta tehokas Uusi englanti liikemies.
  
  
  -"Noin viisi vuotta sitten", hän sanoi helposti, keskusteleva sävy, " se kaikki tuli pää kun minusta tuli tietoinen minun hermostunut valtio. Pyörtyminen, sekava puhe, väliaikaisen muistin menetys, ja niin edelleen. Mutta mikä oli vielä pahempaa oli taipumus jättää asioita saada käsistä ja tehdä sotku, kun olin kiinni minun tunteita.
  
  
  Olen aina tuntenut kuin olisin ollut saada mukana palkattu huora, noin kerran tai kahdesti viikossa; ainoa järkevä tapa go: n kylmä väkijoukkoja, vain suoraan ylös ja alas. Mutta halusin käsitellä niitä hieman karkea aika ajoin, joten jouduin maksamaan hieman ylimääräistä. Mutta asiat on vielä rajumpi, ja yksi hyvää yötä melkein kirjaimellisesti repi tyhmä narttu tissit pois. Se maksoi minulle paljon rahaa asianajajien, ystävät joissakin ministeriöissä, ja niin edelleen saada pois tästä. Kun se oli ohi, tajusin, että minun tarvitsi lääkärin apua.
  
  
  Suurin onni maailmassa, kun huomasin, Tohtori Untenweiser. Hän löysi oikeat lääkkeet hallita minun hermot ja sadistinen purkauksia. Aikana useita istuntoja sohvalla, hän sai minut tajuamaan, että on ollut todella paljon epänormaalia minulle. Joka tapauksessa, se ei ole jotain, että asianmukaista hoitoa, en voi elää mukavaa elämää. Ja hän oli aivan oikeassa. Seuraavina vuosina, ei ole ilmeisiä ongelmia, paitsi yksi pieni virhe, kun valitettava tyttö oli jätetty kuollut. Mutta minä nousin maailmassa niin, että kaikki oli siististi pyyhkäisi pöydän alle.
  
  
  Mutta mitä en voinut selittää, rakas Tohtori Untenweiser, "sanoi Sir Hugh, niin rennosti kuin jos hän olisi puhunut siitä, ihottumaa," on, että minä kaipaan vanhaa tuhoava nautintoja ja että minä tarvitsen jotain suurta, jotain globaali, korvata ne. Se oli silloin, että Renzo, Nastat , ja Piero ilmestyi paikalle, tässä järjestyksessä. Renzo?
  
  
  "Sir Hugh oli Tohtori Untenweiser hänen yksityinen klinikka", sanoi Renzo. Ja hänen maineensa levisi nopeasti ilmoitti piireissä ympäri maailmaa. Olen itse kärsinyt valitettava tyyppi hermoromahduksen, ja kärsi myös samasta väkivaltaisia purkauksia, että Sir Hugh pidetään vahingollista hänen kuva. Minun tapauksessani, se oli pojat. Ja hetki on hauras nuori mies, jolla kasvot Botticelli kerubi osoitti hänen kiittämättömyys ja kuoli peritoniitti, jonka hän on saanut, koska revennyt peräsuolen, näin hänen Rauhallista Hehtaarin klinikka paikka rentoutua, kun muutaman liiketoiminnan ystäviä vaietaan asiasta. '
  
  
  Hän myös puhui näennäinen välinpitämättömyys hullu.
  
  
  "Ystäväni vakuutti minulle, että Tri Untenweiser ei häiritse muutamia annoksia kokaiinia, että tarvitsen aika ajoin, kuten suuri Sherlock Holmes, ymmärtää minun luovia kykyjä. Ja tämä oli ylimääräinen kannustin mennä klinikalle. Yllätyksekseni löysin tämän klinikan erinomainen kollega maailman elokuva ja maanmieheni Herra Carter, Chris Mallory.
  
  
  "Menin sinne taukoa viina," Studds sanoi iloisesti Mallory. "Se ei ole, että olen alkoholisti, ei. Mutta ajoittain, kerran tai kahdesti vuodessa, tämä hölynpölyä lipsahtaa suustani. Sitten tehdä joitakin hulluja kepposia, ja minun täytyy mennä takaisin hoitoon ulos solmu uudelleen. Tällä kertaa en juhli viimeinen Oscar; he kutsuivat sitä Mallory comeback, kuin jos en olisi koskaan käynyt siellä. Menin Meksikoon, hienoon ilotalo. Aloitin viski, joka on kuin ei juo. Mutta kun vaihdoin tequila, yritin joitakin temppuja, neljä näistä lutkia kerralla. Olen myös sukupuoli ohjelmoija. Nuo typerät Meksikon huorat ei tottele minua, ja minä käyttää niitä vanhoja partateriä kusta ne pois. Yksi näistä nartuista oli ottanut arkkuun, ja toinen ei kävele koskaan. Muut myös kärsinyt hieman. Mutta et voi ostaa mitään, Meksikossa, joten ostin itselleni alibi. Kuitenkin, minulla oli tunne, että se oli aika pitää taukoa taas hieman viileämpi ympäristö. Minulla on koneessa Sussex, mistä se kaikki tuli yhdessä."
  
  
  "Olin kerran jossain Afrikassa,"Pierrot jatkoi," salanimellä Charles Stratton.' Valitsin tämän nimen, koska se oli nimi kuuluisan kenraali "pikkusormi". Olin fyysisesti uupunut operaation Keski-Afrikassa. Se oli suuri menestys, vaikka se ei ole täysin turvallinen. Kuten ystäväni, minulla on tietty mieltymys ylellisyys. Ennen tilanne oli ratkaistu, oli monia hätkähdyttäviä murhat valkoinen viljelijän perheitä. Etusivun uutinen siitä, kiduttaa, raiskata lapsia, louhinta suolistossa, joissakin tapauksissa lapset olivat syöneet edessä heidän vanhempansa. Olisin mennyt suoraan sinne, jos yk oli pyytänyt minua, mutta enemmän liittymään nämä pienet ryhmät kuin selvittää ongelmia."
  
  
  "Tämä Pierrot" Nastat karjui, " aina tekee mitä hän haluaa.
  
  
  Pierrot hymyili ja jatkoi: "aika ajoin, Sir Hugh vieraili hänen klinikka, Rauhallista Eekkeriä, tarkistaa kirjoja, nähdä, miten hän oli käsitelty Tohtori Untenweiser ja etsiä tietoa, joka voisi auttaa häntä hänen liiketoimintaa. Ei kiristystä, mutta tieto, sanovat, sodomy näkyvä aatelismies voisivat auttaa häntä uudella nimellä, vai?
  
  
  Sir Hugh nopeasti hakkeroitu minun alias, löytyi kaksi enemmän soulmates Renzo ja Studse niiden tiedostoja, ja toi meidät yhteen. Hyvin salaa minun oma siipi sarja kokouksia, jotka johtivat Maailman Loppuun projektin .
  
  
  "Mutta se oli Pierrot, joka todella laittaa se kaikki yhdessä", sanoi Nastat. "Hitto, Pierrot, olimme kaikki melko vatkata ennen kuin tulit, tai meillä ei olisi ollut muuten." "Sanotaan vain meidän taidot täydentävät toisiaan," Pierrot sanoi vaatimattomasti. "Me kaikki, tietoisesti tai tiedostamatta, kaipasi hyökkäys laitoksessa, joka satuttaa meitä. Olin rangaistu nauraa minulle, koska minun korkeus. Renzo menettänyt hänen perintö. Sir Hugh, vaikka hänen mainetta ja vaurautta, oli vielä siedettävä sarjan hienovarainen pilkkaa, koska hänen alhaisen syntymänsä. Ja he ryöstivät Nastat hedelmät hänen kekseliäisyytensä ilman mitään näkyvää tunnustusta tai palkkiota."
  
  
  "Vain, kukaan ei voinut kostaa koska hän halusi," Renzo sanoi mietteliäänä. "Meidän pikku seikkailunsa, vaikka teknisesti rikoksista olivat lasten leikkiä. Pyhä
  
  
  George oli valmis tappamaan lohikäärmeitä, mutta hän oli vain huolissaan tappaa kärpäsiä . Nyt voimme yhdessä saavuttaa mitään..."
  
  
  "Renzo on studio ja sen maine elokuvantekijänä antoi minulle tämän idean," Piero sanoi. "Olimme auttaneet oman diplomaattisia yhteyksiä, sekä Sir Hugh on kansainvälisiä liikekumppaneita, sekä Ori on teknistä osaamista ja arvovaltaa. Keräsimme ammuksia ja ydinkärkiä tarvitaan varustaa niiden kantajia, jotka kaikki hallitukset mielellään antanut meille joka perustuu käsikirjoituksen Renzo on elokuvia taistelukentillä. Kesti jonkin aikaa, mutta se tapahtui. Ainoa epäilys tuli pari super-herkkä nenä organisaation ja super-herkkä ystävä Mr. Carter, Clem Anderson, joka oli poistettava.
  
  
  Se on perjantai-ilta. Neljä meistä päätti olla illallisen kaupungissa, ehkä Herra Carter on viehättävä ystävä, Signorina Cavour, ja muutamia muita antelias hyvät. Huomenna Renzo, Sir Hugh ja minä lähetän Renzo on yksityinen jet suojaan olemme valmiita. Mukaan parhaat asiantuntijat, se on suojattu jopa kaikkein vaarallinen saostus aikana teurastamoon olemme valmiita. Lisää turvallisuutta, meillä on turvakoteja syvällä maan alla suodatettua ilmaa, ja kaikki mahdolliset mukavuudet. Meillä on riittävästi vaurautta muodossa hienoja kultaa baareja, jotka olen lähettänyt päässä Lugano viimeisten kuuden kuukauden aikana . Meillä on oma armeija, joka koostuu tuhat ihmistä, kuten kaksi vartijaa täällä. Toivon, että olet innoissaan kuulla tämän tarinan nyt.
  
  
  Vastauksena, Perestov sylki ylellinen matto. Muut ei vastannut.
  
  
  "Ei aivan innostunut yleisö toivoin", huokaisi Sir Hugh. "Mutta olen oppinut elämään sen kanssa pikku pettymyksiä."
  
  
  "Miksei se Amerikan paska lentää juuri sinun kanssasi?" Ko Fal voinut hillitä uteliaisuuttaan. "Mallory pysyy muutaman tunnin ohjelman viimeinen nauhat ja työnnä tietokone-painiketta," Pierrot sanoi. "Toinen kone on valmis kuljettamaan häntä niin, että hän voi liittyä meihin turvallisen aikaa . Ja katsella ja kuunnella esityksen aikana nämä kaksi päivää, kun radio-ja televisio voi silti toimia." Studds Mallory joi hänen kolmas vahva juoma. Hän veti tuolinsa eteen, hänen siniset silmät pullistuvat hieman, mitä oli tapahtumassa. "Lupasit minulle ensimmäinen uhri, Pierrot", hän sanoi. "Anteeksi ilmaisu." Hän saavutti taskuunsa ja veti ulos suuri kuoret veitsellä. Hän avasi sen, ja pitkä kaareva terä tuli ulos.
  
  
  Kuulin Majuri Monet ' n hengitys quicken vieressäni, mutta hän ei edes vilkkua.
  
  
  "Katsos", sanoi Pierrot. "Koska olit niin epätyydyttävä yleisö meille, meidän täytyy saada tyydytystä sinua muulla tavalla."
  
  
  Studds hyppäsi ylös tuolistaan ja syöksyi veitsi konepellin hänen paitansa alla, hänen napa. Suuret murisi, mutta se oli kaikki. Puute reaktio oli ajaa Nastoilla hulluksi raivosta. Uudestaan ja uudestaan hän puukotti Italian upseeri. Mutta kohtalo oli armollinen mies, kolmas tai neljäs isku iski miehen sydämessä, ja verinen ruumis liukui alas päälläni. "Varsin huolimaton, Studds, vanha veikko", sanoi Sir Hugh. — Kai se on tämä Kiinalainen herra vuoro?"
  
  
  Hän nousi ylös ja meni Halyard, vetämällä taivutettu sailmaker on neula hänen liivinsä. Mitä se tarkoitti, en koskaan tiedä, koska se hetki Ko Fal-bit syanidi kapseli hän oli ollut piilossa hänen hampaansa, ja kuoli ennen kuin Sir Hugh voisi koskettaa häntä.
  
  
  Keltainen Pettäjä. Sir Hugh murjotti kuin rasvaa koulupoika, joka ei osaa pelata.
  
  
  "No, no," sanoi Pierrot. "Voimme vain toivoa, että voimme nousta yli tämän kauhean radikalismi ja nationalismi ystävämme Interpol.... Renzo, onnea venäjän.
  
  
  Tiesin, että jotain MGB koulutusta. Kuten meidän koulutus AX, se keskittyi pitämään salaisuuksia edessä kidutusta. Mutta mitä vastustajamme oli mielessä, oli loppujen lopuksi mitään muuta kuin tavallinen kidutusta kuin itsetarkoitus.
  
  
  Hoikka, vihainen ja tyylikäs räätälöity puku, Renzo nousi tuoliltaan. Hän on ohut, kylmä hymy kasvoillaan, kuten muotokuva tyylikäs Renaissance esi-hän väitti.
  
  
  "Kiitos, Pierrot", hän sanoi. "En ole erityisen ilo kääntämällä nämä bleating hetero tyypit osaksi whimpering jelly. Joten aloitan hänen proletariaatin sukupuoli rauhaset. Hänen rintataskussa, hän otti kapea mokka huotra, josta ohut kirurginen leikkausveitsellä syntynyt.
  
  
  Hän oli jo ulottuvilla sohva kun Perestov huusi: Hän lunged eteenpäin hänen kahlittu jalat ja potkaisi Renzo kovaa ja määrätietoisesti haara.
  
  
  Renzo luhistui ja porrastettu takaisin. Kun hän pääsi jaloilleen ja hänen hengitys palasi normaaliksi, hän tuhisee kaksi vartijaa.
  
  
  "Saat maksaa tästä, venäjä. Ja saat maksaa sen.
  
  
  Minulla on vahva vatsa, mutta käännyin pois, kun Renzo alkoi leikata sitä. Perestov kuoli pitkään, mutta selvisi. Siellä oli muutamia voihkii lopussa, mutta ne olivat tuskin enää ihminen. He olivat tahattomat refleksit paloitteli ja kidutettu pala lihaa, joka oli menettänyt kaikki ota yhteyttä kanssa tietoisuus. Vihasin kaikkea, että Oleg Perestov seisoi, mutta sillä hetkellä toivoin, että voisin tehdä yhtä arvokas tulos.
  
  
  "Ja nyt, Carter," Pierrot sanoi. Mutta hän nojautui taaksepäin tuolissaan ja ei liiku enää. "Mielestäni kaikki, että olet nähnyt tapahtumassa ystäväsi on liian helppoa, Carter. Luulen, että — " Hän nosti pienet kätensä hänen lapsellisen kammattu, parta ilmaus syvä keskittyminen.
  
  
  "Tavallinen murha näyttää liian mautonta meidän big show," hän sanoi.
  
  
  "Yksi Rosana, liian?" Kysyin, tehdä arvaus. Halusin sitoa joitakin löysä kierteet yhdessä ennen kuin kuolin.
  
  
  "Arvasit oikein?" Kääpiö kysyi iloisesti. "Kyllä, juuri niin olen etsinyt huoneen, kun niin ovelasti katosi, että ensimmäisenä aamuna. Olen henkilö, joka rakastaa yleisurheilu, ja minun korkeus on tiettyjä etuja . Se ei ollut liian vaikea minulle lipsahdus läpi hotellin katolla, kiivetä alas parvekkeelta, ja livahtaa ulos kadun molemmilla kerroilla. Huono Roseanne, hän vielä esitti työtä meidän parhaita etuja. Mutta meillä oli paljon todisteita hänen suhteensa Eversti Norden, joten jouduin poistamaan hänet. Valitettavasti. Hän olisi kaunis palvelija meidän uusi koti.
  
  
  "Hän luotti sinuun", sanoin.
  
  
  "Jokainen poliitikko on pettymys muutaman äänestäjien hyväksi suurempi politiikka," Pierrot sanoi kärsivällisesti hullu yrittää asettaa hänen logiikka on vakava ei-uskova .
  
  
  "Nyt kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että suurin ongelma maailmassa on liikakansoitus. "Maailman Loppu" auttavat ratkaisemaan tämän ongelman. Ja mikä tahansa rotu käy ilmi, että se on meidän tehtävämme on hallita sitä."
  
  
  Hän hymyili. "Mutta tulen myöhässä päivälliselle." Sinä, Carter, on ainoa jäsen meidän maailmanlaajuisen yleisön, joka ei tiedä tarkoitus näyttää." Hän nauroi. — Joten en voi edes koskettaa sinua." Viemme sinut takaisin katakombeihin, takaisin sama lukittu paikka. Siellä me jättää sinut kynä ja paperi kirjoittaa viimeinen muistoja kuin maailma räjähtää yläpuolella ja kuolet nälkään ja janoon. Minun ironiaa on, että toivon, että sivut säilyvät; tarina arkkitehdit tämän tapahtuman: Sir Hugh, Renzo, Studse ja minua. Muutaman sadan vuoden kuluttua, nämä tiedot on todettu yhdessä teidän luut ja varhainen Kristittyjen marttyyrien. Hän oli taputus kätensä ja sanomalla jotain Aasian kieltä, jota en voinut heti tehdä ulos. Yksi vartijoista löi minua kovasti päähän, ja menetin tajuntani ennen kuin ehdin taistella takaisin.
  
  
  Kun tulin, olin takaisin minun estetty katakombi solu. Pierrot lähti spotlight, anna minulle pieni pöytä, jotkut kuulakärkikyniä, ja noin kymmenkunta muistikirjoja. Se on siinä: uusia huonekaluja, kasa varastettu renkaat, auto, vanha, hyvin vanha bones, ja minua. Olisin sekaisin, jos kirjoitin Pierrot on innostunut sanoja, mutta ehkä olisin voinut tehdä jotain muuta paperia.
  
  
  Mutta mitä? Catch rotta, tie pala paperia, ja sitten anna sen mennä? Mutta kuka huomaa tämän viestin ajoissa? Olin turhautunut minun avuttomuus. Ole asia, joka olisi tyypillinen Nick Carter. Kuten lisätty loukkaus, he jättivät minulle Luger, minun tikari, minun kaasua pommi, ja sisältö kaikki minun taskuihin.
  
  
  Minun veitsi oli tiedosto, mutta se ei toiminut. Se olisi kuin hakkerointi osaksi kassakaapit Chase Manhattan Bankin kanssa kirjeen avaaja, vain harjoitus avuttomuus.
  
  
  Ajattelin ympyrää kuin minun katsella laskea alas tuntia, minuuttia, ja en voinut löytää ratkaisu. Se oli lauantai-aamuna, yön jälkeen päiväunet ja hetkiä umpikuja. Piero, Renzo, ja Sir Hugh pitäisi olla ilmassa ja suuntaavat heidän viihtyisä ja etäinen piilopaikkaan . Jossain edellä minua, Chris Mallory oli viimeistelemässä hänen tietokone ohjelma. Kaukana Washington, Hawke pelotella viattomia työntekijöitä, varmistaen päällystön, että kaikki olisi hyvin, koska Nick Carter oli työskennellyt tapauksessa, ja uskoi, että se oli totta.
  
  
  Siellä oli hälinää jossain länsi-tunnelin päässä. Rotat? Pieni-aika varkaita, jotka tulivat piilottaa jopa enemmän ryöstösaalis täällä? Jopa poliisi tekisi minut onnelliseksi, vaikka heillä oli lupa Jerry Carr.
  
  
  "Naura, olet kuvassa." Se oli Hyman on pilkka äänellä, joka antoi vaikutelman suuri helpotus.
  
  
  "Trovato, löysimme hänet", sanoi ääni, että olen muistanut kuului Luutnantti Gismondi, Majuri Millione avustaja. "Missä muut ovat?" "Tarvitset leikkuri." Olin jo antamassa käskyjä tuhlaamatta enempää aikaa.
  
  
  "Kersantti Fazio," kuulin Gismondi sanoa. "Hätä-poltin".
  
  
  Renzo on valaistus jätti ulkopuolella solun piki musta, mutta näin Hyman ja nuori insinööri, kersantti, kun he lähestyivät baareja. Sitten näin heikko flash soihtu leikkaus läpi metalli, kuten voita. Törmäsin ulos reiästä ja Hyman syliin.
  
  
  "Meillä on vähemmän kuin neljäkymmentä — kahdeksan tuntia", sanoin. — Kerron sinulle kaiken matkalla. Hei, hei..."
  
  
  Tämä on vanttera Gilchrist, joka on ilmestynyt vieressä Luutnantti Gismondi.
  
  
  "Lauantai viikonloppuisin", hän murahti. "En ole samaa mieltä, kun otin tämän työn. Mutta nuori Hyman voitti minut, ja minun on myönnettävä, että on olemassa joitakin teknisiä näkökohtia, jotka kiinnostavat minua. Mitä hän sanoi tietokone, joka ohjaa koko arsenaali... "
  
  
  "Ole hiljaa ja kuuntele," minä tiuskaisi. "Mitä minun täytyy sanoa saattavat kiinnostaa sinua enemmän. Ja sinä, Gilchrist, voi olla ainoa tie ulos.
  
  
  Työntää meitä niin nopeasti kuin pystyin, kerroin heille tarinani, ja he kertoivat minulle omaansa. Suunnitelmani oli tiedossa, mutta heidän oli kaapata tämän yrityksen, CIA: n, Yleiset Maserati, ja hänen koko kommando yksikkö oli Jerryn kanssa Carr, Ben Puuseppä, ja Nick Carter. En olisi arvannut, että. Mutta mitä en voinut arvata, ja mitä olen voinut toivoa, oli, että Hyman ajatteli minun transistori tracker ja sitten vakuuttunut siitä, Gismondi. Niin ei vain olivat ne toimivat epävirallisesti, mutta he olivat myös toimii laittomasti uudelleen, kun he painanut kommando yksikkö liittyä Gilchrist ja metsästää minua alas. Auton merkitty sama pistettä saimme varaston kartta. Gismondi korjattu kartat naarmuttaa Suuria Millione. Heillä ei ollut edes onnistunut saamaan lähellä pääsisäänkäynnin perusteella, joka oli nyt hyvin suljettu pois Tuomiopäivän kaverit , mutta he ottivat eri, kiertoteitse.
  
  
  "Mutta olemme yhä samassa asennossa," olen valmis. — Sanoit, että he eivät anna kommandot tutkia. Kukaan meistä ei voi murtaa hallitus laite, että Pierrot jätti meidät kuin saarto. Vaikka olemme tulleet, emme voisi löytää mitään, mutta puhdas toimisto-ja yhtä tyhjä varastoissa. Ja he ovat tarpeeksi yksityinen joukot on täysin murskata meidät, ennen kuin meillä on mahdollisuus rikkoa lattian ja tuoda koko arsenaali pintaan. He voivat aina sanoa, että he ampuivat meitä, koska olimme tuhoaa heidän yksityistä omaisuutta."
  
  
  "Organisaatiomme on edelleen olemassa," Luutnantti Gismondi sanoi. "Olen yhteydessä sekä Yleisiä Maserati ja Eversti Norden, joka on edelleen odottaa karkotus. He ovat valmiita käynnistää hyökkäys, jos se on tarpeen, ja ymmärrän teidän tarina, että se on tarpeen nyt."
  
  
  "Mitään mahdollisuuksia", sanoin. — Se on liian suuri riski, kun kaikki nämä ydinkärjet ovat niin lähellä toisiaan. En voi tarjota puhdas blast itse sotkea "Maailman Loppu" aikataulu, mutta vain viimeisenä keinona. Minulla on vielä kortti hihassa.
  
  
  "Kunpa se oli ässä, Herra Carter," Gismondi sanoi katkerasti.
  
  
  "Mutta se on nainen", sanoin.
  
  
  
  
  Luku 9
  
  
  
  
  Juuri puolenpäivän jälkeen, että sama lauantai, ajeltu ja vähemmän suttuinen Ben Carpenter istui vieressä Camille Cavour takapenkillä hänen Rolls-Royce. Kaunis auto ajoi ylinopeutta kohti Lorenzo, Conti on työpaja. Se olisi maksanut minulle paljon vaivaa, mutta olimme siellä...
  
  
  "Sikäli kuin tiedän, hän on osa jengi," Hyman sanoi. "Me tiedämme, että hän oli potilas, joka klinikka, kehto kaikki tämä kauhu."
  
  
  "Mutta niin ovat satoja muita", sanoin. "Hän ei ollut siellä samaan aikaan. Ja kukaan ei maininnut häntä, kun he bragged Renzo toimistoon. Ei ollut mitään syytä niitä pitää hänet yhteistyön salaisuus, koska he olettivat, että meidän olisi kuollut joka tapauksessa. Minulla on ajatus, Hyman, ja Jumala, meidän pitäisi hypätä sitä. Koska se on aika paljon kaikki, mitä meillä on jäljellä.
  
  
  "Okei," hän sanoi happamasti.
  
  
  "Ensinnäkin," sanoin, viimeistely minun luettelo painopisteistä, " varmista, että hän on siellä. Se on tärkeää. Ainoa tapa estää tämä on muuttaa hänen program, ja ainoa, joka voi tehdä, että on Gilchrist.
  
  
  'Ehkä? Tanakka mies tuhahti närkästyneenä. "Näytä minulle tietokone, Carter, ja voin tehdä mitään sen kanssa." Alkaen pelissä Swansea-Joen tekemään Menieren kastike ja pommitukset Guam. Mitä se Texas peikko Mallory voi tehdä, Gilchrist voi tehdä kahdesti.
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Hyman, soittaa Camille Cavour Le Superbe. Siellä on liian paljon mahdollisuuksia, että ihmiset tiskin takana tunnistavat ääneni, koska Jerry Carr. Kerro hänelle, että mainostaa ja edistää Maailman Loppuun asti, hän on kutsuttu osallistumaan avattu uusi huoltoasema. Hänen maksu on 100000 liras. Gilchrist ja odotan häntä siellä. Sitten minä saada alas liiketoiminnan. Jos et kuule minusta kaksikymmentä-neljä tuntia, voit pudottaa pommeja.
  
  
  Hän nyökkäsi, yhä harmissaan.
  
  
  "Hänellä on pääsy studio", sanoin. "Ei ketään, paitsi Chris Mallory tietävät omat roolinsa Ben Puuseppä, ja hän on tunnettu poimien kodittomia pummeja ja liikkuvan ne ylös vähän pyörimään tai jotain. Kun olemme studiossa, me teemme sen, ja toivottavasti Camilla ei auta . "
  
  
  -"Luulet," sanoi Luutnantti Gismondi, jossa kyyninen hymy, " että Signorina Cavour on niin ihastunut ottaa roolin pelastaja vain siksi, että hän joskus näyttää klo hyväntekeväisyys pallot?"
  
  
  "Ei, mutta luulen, että Camille on hieman enemmän henkilökohtaisia motiiveja säilyttää, mitä me ivallisesti kutsumme sivilisaation. Jos olen väärässä, olen kuollut mies.
  
  
  "Aivan kuten minä," Gilchrist valitti. "Mutta haluaisin nähdä Malloryn varusteita." Jos tämä niukka hallitus vain antaa minulle viides sen budjetti, mutta ehkä se muuttaa heidän mielensä."
  
  
  Camille otti syötti Hyman ojensi. Mutta se oli viisitoista riskialtista minuuttia huoltoasemalla, ennen kuin hän suostui loput suunnitelmani.
  
  
  Ensimmäinen kriittinen ja unflattering tarkastelua minun ulkonäkö Ben Puuseppä, ennen kuin hän jopa myönsi, että hän tunsi minut. Sitten vietimme hieman enemmän aikaa arvioida minun nykyinen ulkonäkö yleisössä.
  
  
  "Kulkuri," hän sanoi. — Mutta sinulla on vielä, että vahva maskuliinisuus, että pidän, Jerry, Ben! Ehkä keksin toisen nimen..."
  
  
  "Nick Carter," sanoin. "Se on oikea nimeni. Ja sinun pitäisi tietää paremmin."
  
  
  "Mutta olen kuullut sinusta", hän sanoi. Hänen silmänsä kapenivat epäluuloisesti. "Täällä on melko harvat tarinoita sinusta. Ja mitä olen kuullut ystäviltäni, he eivät ole kovin hyviä."
  
  
  Niin, se oli kaikki tai ei mitään peli. En ollut suoraan hänen kanssaan ja antoi hänelle lyhyt yhteenveto tilanteesta. Kuka tahansa Camilla oli, hän ei todellakaan ollut tyhmä. Kun minun selitys, hän joskus kysyi kysymyksiä.
  
  
  "En usko sinua", hän sanoi, kun olen valmis.
  
  
  "Kukaan ei ole tarpeeksi hullu kääntää alas iso elokuvan pääosissa minua, koska tällainen hullu ja villi suunnitelma."
  
  
  Se oli terävyyttä hänen vastaus, jota olin toivonut, ja joka minulla oli panostamiseen minun tulevaisuudessa, jos mahdollista, koko ihmiskunnan tulevaisuus. Joten vaadin edelleen.
  
  
  "En odota sinun uskovan minua, Camille", sanoin. Olen tukena sen kanssa katsoa, että toivoin, että olisi tuo takaisin fond muistoja menneistä ajoista. — Pyydän sinua vain antaa minulle mahdollisuuden todistaa, että se, mitä kerron, on totta." Jos et vieläkään usko minua, voit käsi minua yli Italian viranomaisille, ja voit saada paljon julkisuutta italialaisia sanomalehtiä. Isompi ja parempi kuin se olisi, jos uusi huoltoasema avattiin." "Renzo, muun muassa, sai minut tähti", hän sanoi. "Niin, nyt pyydät minua pettämään hänet jotain, että tuntuu kuin puhdasta fantasiaa minulle." Kun hän alkoi väitellä, asia oli yli puoli ratkaistu.
  
  
  Minä kysyin. "Oli, että fantasia? "Rosana on murha?" Kaikki haluan vain sinun olevan läsnä vastakkainasettelu Stud Mallory ja minua. Voit tehdä, että sinun täytyy tuoda Gilchrist ja minun alueella."
  
  
  — Miksi hän?" Hän myönsi uteliaisuudesta. Mutta ehkä se oli jotain muuta, liian.
  
  
  "Hän on tekniikan nero, kuten Studds", sanoin. "Hän voi olla vain henkilö, joka kykenee tekemään jopa vahingosta tehdään toverit."
  
  
  Gilchrist astui eteenpäin, aavistuksen ilo hänen kasvonsa minun mairitteleva kuvaus. Hänen vanha ruskea puku, hän näytti kuin susi yrittää hymyillä.
  
  
  "Mitä elokuvan hän työskentelee?" kysyi Camilla. Mutta hän oli jo ennen meitä hänen Rullina, ja ylimielinen ele, hän viestitti kuljettaja avaa ovet meille.
  
  
  "Ei kaikki teknikot työskennellä elokuva", sanoin.
  
  
  "Paras heistä," Camille sanoi. "Alberto, studioon..."
  
  
  Saavuimme sinne. Ei ongelmia portilla. Rolls riensi alas sileä, hiljainen tie hallintorakennus, jossa ovimies kompastua toisiaan avata ovet ja päästää meidät sisään. Camillen kanssa meidän yritys, meidän kaikkien polut olivat auki. "Kyllä, Signorina Cavour. Tietenkin, Signorina Cavour. Se on erittäin helppoa.
  
  
  Hän pyysi Mallory at front desk, ja kerrottiin, että hän oli hänen oma toimisto tietokoneen centerin vieressä surullisen varasto. Kuten sanoin aiemmin, hän pyysi minua ei ilmoittaa sitä.
  
  
  "Haluamme yllättää Stud," hän sanoi, paljastaen hänen maailmankuulu hymy. 'Ystäväni ja minä.
  
  
  Osa minun oletus oli, että työntekijät studio monimutkainen olisi tavalliset työntekijät, joilla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa Maailman Loppuun projektin . Kova turvallisuus kaverit olivat massoittelu ympäri main portti ja aita.
  
  
  Päätellen hymy hän tuli takaisin, olin oikeassa. Kaikki olivat vakuuttuneita siitä, että Chris Mallory oli hyvin onnekas on niin hurmaava olento, kuten Camille Cavour.
  
  
  Puhuin Camille nopeasti ja hiljaa, kun kävelimme alas katettu kävelytie, joka yhdistää rakennukset. Gilchrist oli askeleen jäljessä meitä. Toistin ohjeet, olisin antanut hänelle yli ja ohi Rolls-Royce.
  
  
  "Anna minun mennä ensin", sanoin. Stud vastaus antaa sinulle ensimmäinen vihje. Jos hän ei tunnista minua, vaikka hän näkee minut vain kun Jerry Carr, voit soittaa poliisille. Mutta jos hän on järkyttynyt nähdä minut elävänä, sitten sinun täytyy myöntää, että olin puhunut totta.
  
  
  "Kyllä, kyllä", hän sanoi kärsimättömästi. — Olet jo kertonut minulle tarpeeksi. En ole lapsi enää. Mutta ripaus lapsellinen pahaa, hän lisäsi: "en voi selvittää, kuka todella olet myöhemmin... omalla tavallani."
  
  
  Unelias mies harmaa yhtenäinen katsoi ylös pöytänsä suulla tech center. Hän tunnisti Camille ja onnistui hymyilemään nousematta hänen kyyryssä asennossa.
  
  
  "Me menemme tapaamaan Herra Mallory," Camille sanoi.
  
  
  "Löydät hänet, huone 19, signorina," hän sanoi.
  
  
  Tein Camille koputtaa oveen ja vastaus Stud on murina, " Kuka siellä?"
  
  
  "Camille, rakas", Camille sanoi inhottavia ujous. "Jopa kaulaani töissä, mutta ei koskaan liian kiireinen." Studds puhui äänellä, joka kuulosti siltä, että hän oli unzipping vetoketju. "Tule sisään, vauva."
  
  
  Menin sisälle sen sijaan, jättäen oven auki takanani.
  
  
  "Nick Carter," hän sanoi, enemmän hämmästystä kuin tahansa johtaja voisi kuvitella. "Mitä helvettiä sinä täällä teet."
  
  
  Hänen oikea käsi meni painiketta pöytä, ja hänen vasen käsi meni laatikon.
  
  
  Kävelin huoneen poikki, ennen kuin molemmat kädet osua kohteeseen, varsinkin vasemmassa yksi, joka oli tuuman päässä aseesta.
  
  
  Vaikka Ori oli suuri ja lihaksikas, hän oli myös nopea jaloilleen. Ja aikaa se vei minut vedä hälytys lanka ja paiskasi laatikon kiinni antoi hänelle tarpeeksi aikaa toipua täysin. Camille ja Gilchrist myös tuli. Gilchrist sulki oven perässään ja lukitsi sen pitää pois uusia asiakkaita.
  
  
  Hänen oikea käsi, Studds tarttui Venetsialainen paperipaino, sateenkaari pallo koko baseball. Olen nopeasti hyppäsi eteenpäin, kiinni hänen olkapää potkia. Kaivoin minun nyrkki hänen vatsaan ja tunsi hänet vaipua kaikki ylimääräistä rasvaa, joka teki kerran vahva runko sag. Tähtäsin toisen käteni hänen nivus. Tilanne vaati nopea, hiljainen ja armoton toiminta. Minun Luger olisi ottanut koko armeijan, mutta en tarvitse sitä Stud. Hänen voimansa oli mennyt kymmenen vuotta, ja vain ohut kerros lakka pysyi.
  
  
  Hän oli naarmuuntumista minun silmät, mutta minulla oli jo molemmat kädet noin hänen kurkun, peukalolla ja etusormella paine kohta. Hänen kätensä meni alas ilman edes alkaa työnsä. Minulla oli vain kaksi ohuita naarmuja, näyttää että olin taistelevat. Olen joskus ollut enemmän vammoja parturissa.
  
  
  Painoin juuri tarpeeksi kääntää se pois päältä muutaman minuutin kuluttua. Vedin ohut krokotiili nahka vyö hänen vyötärö ja sidottu ranteensa tiukasti. Camilla naurahti hänen laski housut alas, paljastaen, että hän oli mies, joka vihasi alusvaatteet. Olen sitomatonta oman sitoa sitoa hänen nilkat yhdessä.
  
  
  Gilchrist sauntered ympäri huonetta nyt, että taistelu oli ohi, lukeminen kaikki tietokoneen näytöt seinillä iloa lapsi eläintarhassa.
  
  
  Kun Studds tuli, hän katsoi minua kuin purki cobra.
  
  
  "Sinun täytyy vastata muutamiin kysymyksiin, Studds," sanoin, " ennen kuin päättää, mitä tehdä kanssasi." Nyt olen kyselemässä. "Sinä olet niin vahva, Jerry, Nick, Ben." Camille tuli lähelle minua ilmaista ihailua.
  
  
  Se oli oma virhe. Kaikki huomioni oli keskittynyt Studse kun hän veti Luger ulos kotelosta ja korosti sitä vastakkaiseen seinään. Hän selattava pois varmistin taito, että hän olisi oppinut pari spaghetti westerns, ja silmää räpäyttämättä, hän huomautti ase minulta Gilchrist ja takaisin .
  
  
  "Molemmat seistä seinää vasten", hän sanoi. "Laita kädet pään päälle. Nyt Camille Cavour on kysyä kysymyksiä."
  
  
  "No sanoi," Studds sanoi. — Tiesin, ettet ole liitossa heidän kanssaan. Meillä ei ole paljon aikaa jäljellä. Olen jo ohjelmoinut kaiken, ja ensimmäinen feed-painiketta painetaan."
  
  
  "Minulla on pari kysymystä sinulle, rakas Nastat," Camilla sanoi, ei ottaa askel päästää irti, hänen kauniit kasvot varjostavat paheksua.
  
  
  Olin ajatellut tehdä hypätä häntä kohti. Voisin jäädä viivan alle tuli, mutta laukauksen äänen olisi vielä katastrofi, kaksinkertainen katastrofi nyt, että Studds oli jo hänen auton liikkeessä.
  
  
  "Kerro hänelle suunnitelmasi, Nastat - grand scheme tuhota koko maailman teeskentelee tehdä elokuvan."
  
  
  Studds naurahti, yhä luottavainen hänen mania.
  
  
  "Lopussa maailma on todellinen, Cammie rakas", hän sanoi. — Mutta lopullinen on vain idiootteja. Hän teki hankala kehon liike kohti Gilchrist ja minua. "Kone on valmis ottamaan sinut ja minut Vara Lenoeviki, saari pohjois-vietnam, jossa oma maailma meitä odottaa. Pierrot, Renzo, ja Sir Hugh on jo puolessa välissä. Roomasta Kalkuttaan. Kalkutta, jotta Nandi, ja sitten viimeinen hop on.
  
  
  "Tämä ei ole elokuva?" Camille kysyi. Kaikki vaan hullu kuin Nastoilla voisi kuulla viha äänessään.
  
  
  "Hell no, vauva. Vera Loe Lenoeviki, sinun todella olla kuningatar", sanoi Studz. "Enemmän kuin elokuvatähti. Kuningatar koko maailman, joka jää meille. Meillä on sääntö tässä maailmassa. Pierrot, Renzo, Sir Hugh, sinä ja minä.
  
  
  "Kiitos, Nastat," Camilla sanoi. "Olen ollut huora ennen elämässäni. Se vei paljon vaivaa tulla elokuvatähti, ja mieluummin pysyä niin."
  
  
  Täydellinen tarkkuus, hän ampui häntä keskellä hänen leveä otsa. Linjat yllätys nousi tervehtimään luoti, ja ruusu kukki, mistä se oli tullut. Sitten hän menetti tajuntansa.
  
  
  Gilchrist oli jo siirtymässä kohti äänen laukaus, ja minä seurasin.
  
  
  "Paina näitä kahta painiketta center paneeli, Carter," hän sanoi, osoittaen kaksi punaista painikkeita kuin vanha palontorjunta-ohjaaja. Kun hän puhui, hän oli jo flipping kytkimet ja vivut. "Tämä Mallory hän jätti meille yksi siunaus", hän sanoi. "Kahdeksan sentin terästä näytön välillä tämä tietokone center ja muun rakennuksen."
  
  
  Kumpikaan meistä ei kiinnittänyt huomiota Camille kunnes Gilchrist varmisti, että olimme turvassa.
  
  
  "Katso tässä," hän sanoi, käännetään viimeinen kytkin koulupoika ele. "Tämä antaa meille pääsyn -" hän vilkaisi lyhytnäköisesti pieni paneeli "- vähintään neljäkymmentä-kahdeksan tuntia."
  
  
  Sen jälkeen, se oli melko helppoa. Vain vähän tietotekniikkaa, mutta se oli Gilchrist työtä.
  
  
  Otin puhelimen päässä Stud on pöytä ja nimeltään Hyman ja Gismondi 911.
  
  
  "Voit edetä nyt," sanoin. "Ota kommando squad kanssa. Olemme ottaneet yli tietokonekeskus, ja luulen, että oma armeija on saanut selville, mitä on tekeillä, ja on nyt toimivat. Chris Mallory on lähes kuollut.
  
  
  Camille oli tullut tajuihinsa ja oli vieressäni, lämmin ja vilunväristykset.
  
  
  "Selitä heille, että minä ammuin häntä suojella kunnia ja maine", hän sanoi, kuin jos hän tarkoitti sitä.
  
  
  "Mikään tuomioistuin tässä maassa antaa minulle mitään, mutta mitali."
  
  
  Hän pouted vähän, koska Gilchrist ja minulla oli hädin tuskin aikaa hänelle meidän yrittää keskeyttää Stud-ohjelma. Mutta suurempi hyvä, että maailmassa on vielä mahdollisuus nauttia lähikuva Camille Cavour, ei ulos.
  
  
  Olisin vain välähti tärkein tietokoneen kanssa pistooli laukausta, mutta Gilchrist, se oli kuin leikkaus jopa Mona Lisan korjata seinään sen takana.
  
  
  "Nämä asiat ovat korvaamattomia", hän mutisi. "Koska et voi tappaa jonkun veitsellä ja haarukka, emme voi mennä takaisin aikaan, kun söimme meidän käsissä, me? Voi Luoja, ei. Sitä ei saa tuhota.
  
  
  Minulla oli tarpeeksi teknistä tietämystä minun matkatavarat huolehtia karkeampi toimintoja, kuten pysäyttäminen ja kääntäminen renkaat, jotka olivat kuulolla ja suunniteltu keskeisiä toimia.
  
  
  Gilchrist käsitellä enemmän hienovaraisia asioita, kuten löytää lentokoneita ja sotatarvikkeita, jotka olivat jo matkalla taistelukentälle. Hän poistettu useita niistä ennen kuin ydinpommi voisi esiintyä. Hän ohjelmoi ne lentää ympyrää, kunnes NATO ja muut voimat voisivat tunnistaa ne ja poistaa ne.
  
  
  Vastaanotto puhelin soi kymmenen kertaa, ennen kuin vastasi. Se oli Hyman. Hän oli hallintorakennus, jossa Gismondi ja hiljattain kunnostettu Eversti Norden ja Yleinen Maserati.
  
  
  "Se toimi juuri niin kuin sanoit, Carter," Hyman huudahti iloksi. "Kun Renzo asevoimien tajusi, että tekninen rakennus oli lukittu, he ryömivät pois kuin lauma rottia. Etsimme varastoa ja löytyi piilotettu ammuksia. Jotkut heistä ovat jo olleet laittaa kuljetinhihnat olla ladattu osaksi kauko-ohjattu ajoneuvoja."
  
  
  "Et voi saada mitään palkkiota, että maani voi tarjota," Yleinen Maserati keskeytti.
  
  
  "Hän ei ajattele niin, Kenraali", sanoin. "Juuri nyt, olen kipeästi nopein Amerikkalainen auto, joka voi viedä minut täältä Kalkuttaan. Sieltä Nandi, ja sieltä pienempi kone, joka voi ottaa minun pieni saari nimeltään Vera Lenoeviki. Minulla on vielä keskeneräistä.
  
  
  "En ole keskeneräisiä asioita, Nick?" Camille kysyi.
  
  
  "Sinä, rakas, on keskeneräinen hoitoon", sanoin. "Valitettavasti, että on odotettava hieman."
  
  
  Hän näytti synkältä, kunnes laitoin hänet läpi Hyman, joka kertoi hänelle, kuinka monet valokuvaajat odottivat portilla. Gilchrist ja minä olimme menossa ulos takaovesta.
  
  
  
  
  Luku 10
  
  
  
  
  Nukuin suurimman osan matkasta, ja ei ollut lentoemäntien kuten Rosana koneessa.
  
  
  Kun en ollut nukkumassa, olisin istua salaus teleksi takana iso kone puhelimitse, väitellä ja vaihtaa tietoja Haukka.
  
  
  Olin vain onnekas, että kokeellinen, vielä top-secret kone odotti minua kiitotien NATON lentokenttä lähellä Napoli. Yleensä Maserati vei minut sinne nopea kaksi-istuin Italian ilmavoimien kone.
  
  
  Hawke katseli jokaista liikettäni hänen toimisto Washington DC: ssä, ja pomoni, kuten minä, halusi saada työ täysin, jättämättä eksynyt bakteeri, joka voi uudelleen tartuttaa maailman. Hän veti jouset, haukkui, uhkaili ja kiristi tarvittaessa, ja kone istui pilotti, co-pilotti, kaksi navigaattorit, ja joukkue laskuvarjojääkärit, ruokkivat ja valmis lentämään, odottaa minua päästä pois Yleistä Maserati kone. .
  
  
  Päällikkö navigaattori auttoi minua aluksella ja ilmoitti minulle, meidän mahdollisuudet lennon aikataulu. Renzo on liikelentokone oli nopea luokassaan, mutta verrattuna tämä kone, se oli kuin mauton urheilu auto vs. Formula 1. Ja Renzo kone oli ottaa tavallista reitin kautta Kalkuttaan ja Nandi, lentokenttä, Fidžin, paratiisin saari Vereldeinde. Yhteydet ja kaikki vapaa-aikaa heillä oli varaa, smart aasit ei ollut mitään syytä voit epäröi saapua heidän oma lentokenttä viimeistään sunnuntai-iltapäivänä. Me matkustaa non-stop suora reitti ympäri pohjoisnavalle ja päästä saarelle aikaisin aamulla samana päivänä.
  
  
  Hawke ' s tilaus tuli teleksillä, käännetään sen jäsenvaltion virallinen kieli, jonka sihteeri ja telexist, ja riisuttu sen tavallista sarkasmia, mutta selkeä, tiivis, ja täydellinen:
  
  
  NYKYINEN TEHTÄVÄ ANTAA SINULLE TÄYDEN KILMASTER VALTUUDET PÄÄSTÄ PÄÄMAJA KORKEIMMAN KASVOT JA LOPULLINEN POISTAMINEN ESTÄÄ TOISTA LOPULLINEN POISTAMINEN LOPETTAA MERIJALKAVÄEN ERI JÄRJESTYKSESSÄ, VAIKKA ET VOI ANTAA, MITÄ SINULLA ON TARJOTA ...
  
  
  Useita metriä yksityiskohtia seurasi, enimmäkseen liittyvät villa on sijainti, sen sisäinen ja ulkoinen turvallisuus, ja tapahtumat, jotka Hawke oli suunnitellut tuella useita lehdistön edustajia, jotka olivat tehneet yhteistyötä, jossa AH matkia mitä Gilchrist oli lukenut tietokoneesta nauhat. Siellä on otsikoita pommi-iskut Pariisissa ja Lontoossa. Todellisuudessa, ei olisi olla myös joitakin räjähdyksiä, mutta tarkasti hallittu ja vastuullinen. NEUVOSTOLIITON olisi raportoitu menetys ydinsukellusvene. On todettu, että Kiina on protestoivat tapaus rajalla-Mongoliassa. FBI: n onnistui torjua hyökkäys näkyvä poliitikko ajoissa. Loput teleksi sisälsi tiedot marines. Se oli kova yksikkö, komensi Amerikkalainen eversti.
  
  
  Aivan lopussa: "HYVÄÄ TYÖTÄ." Se on iso luotto, että joku, kuten Hawke, mutta sitten heti sen jälkeen "TÄMÄ ON AIKA LOPPU."
  
  
  Puoli tuntia ennen kuin meidän oli määrä tavata Lenoeviki Saari, eversti herätti minut.
  
  
  "Lähestymme saaren etelä -,", hän sanoi." Kolme minuuttia sen jälkeen, kun me hääriä yli, sinä ja pojat tulee ulos, ja me toivomme, tulet sen pohjois-kärki."
  
  
  "Aivan oikein", sanoin. "Noin kahden kilometrin päässä villa." Hän nyökkäsi. "Kone jatkaa lentoaan ja laskeutuu Ellis Saaret", hän sanoi. — Olen yhteyttä British-American shortwave komentopaikka. Mukava tavata, Carter. Me kätteli, ja hän antoi curt jotta hänen miehensä saada valmis ja jonottaa luukulla. Se oli proffees. Ei roskaa, kun he laskivat ulos koneesta kaksi kerrallaan, täynnä kaiken piti olla, ja muutamia muita kohteita.
  
  
  Avasin Rolex ja tuijotti toisen käden, kunnes se meni täyden ympyrän kolme kertaa. Sitten menin ulos luukun kautta.
  
  
  Lensimme liian korkea nähdä, paitsi kaukoputkella Mount Palobar, tai havaita tutkat ulkopuolella Washington ja Moskova. Olen vetänyt minun happinaamari ja laskea alas sekuntia, kunnes voisin vetää köyttä ja tunnelma oli tarpeeksi paksu hengittää. Sitten heitin sen pois. Ajoitus ja sijainti oli täydellinen. Kuten olen sukeltanut läpi pilvipeite, näin kaunis venyttää saaren alla minua, täynnä palmuja ja puutarhat, joka hohti pehmeästi hiekkarannalla. Käyttämällä köysiä, tein minun läpi tuuleton ilma ja laskeutui kevyesti selvitetty laastari maa suojattu kookos puita.
  
  
  Irrotin valjaat ja heitetään laskuvarjo osaksi pieni pallo, joka piilotin että jalka yksi puista ja sirotellaan ruohoa ja kookos kuitua.
  
  
  Minulla ei ollut aikaa nauttia taivaallinen ympäristössä. Laskeutumisen aikana, olin jo nähnyt villa ja oli nyt menossa siihen suuntaan, hyödyntäen suojaa palmuja ja trooppisia pensaita. Seitsemästoista-luvun italialainen palatsi voi katsoa ulos paikka tässä Tyynellämerellä, mutta tämä tyylikäs arkkitehtoninen kauneus ehdottomasti ei näytä siltä.
  
  
  Kesti hieman vaivaa päästä käsiksi. Kuten Hawke raportti, turvallisuus perustuu rutiinia. Siellä oli aseistettu turvallisuus partioita, mutta he tekivät kierroksensa säännöllisin väliajoin. Ryömin ylös kivimuuri, piilotti takana hiipivä griffin, ja vei aikaa. Huomasin niitä kahdesti ennen ottaen etu kymmenen minuuttia lepoa minulla oli ja rajan puutarha, murtaa pohjakerroksen ikkuna ja kirjoittamalla villa. Nyt kaikki minun piti tehdä, oli varmistaa, että en saanut kiinni silmään huolto henkilökunta. Minun tiedot eivät sisällä mitään vartijaa sisällä, mutta en halunnut ottaa mitään riskejä.
  
  
  Seuraava kuvio olin ulkoa, en onnistunut löytämään suuri olohuone ja istua suuri korkea-backed golden nahka tuoli.
  
  
  Se oli valtava ja näytti valtaistuimelle. Ja jos se oli valtaistuimelle, se oli Piero Simca. Istuin oli nostanut kuusi tuumaa ja oli tarpeeksi leveä katetaan normaali käden sormin levittää. Se seisoi pimeässä huoneen nurkassa ja antoi minulle hyvän kuvan ovi käytävällä. Minä asettui siellä odottaa niin kauan kuin sitä kesti; puoli tuntia, kaksi tuntia, viisi tuntia tai enemmän.
  
  
  Nyt minulla oli aikaa pohtia toiminnan mieleni, muistaa sisällön huone, ja tehdä muutamia harjoituksia hiljaisuudessa. Eversti ja hänen laskuvarjojääkärit olisi pitänyt jo koottu autio etelä-puolella saarella. Sieltä he menevät pieni yksityinen lentokenttä. Sitten he odottavat, kunnes saavat signaalin, että minun Killmaster edistäminen on ohi. Jos he eivät saa tämän signaalin kahden tunnin kuluessa yksityisen jet lasku, ne ryhtyy toimiin ja käynnistää omaa toimintaa. Mutta Hawke mieluummin tunnistettavissa, että Amerikkalaiset joukot eivät osallistu mitään muuta kuin viimeisenä keinona, jos ilmeinen hätä.
  
  
  Huone itsessään oli pieni museo, täynnä kallisarvoisia esineitä. Myös paljon maalauksia ja veistoksia, jotka olen oppinut rento vilkaisu varastettuja ja kadonneita taide-esineitä: italia, ranska, englanti. Huonekalut kilpailivat keskenään kauneus ja harvinaisuus. Korkea paneloitu katto ripustettu valtava kattokruunu, jossa tuhannet kaunis kristalli jääpuikkoja roikkuu kullattu runko. Hän näytti kuin jättimäinen miljonääri on krinoliini luuranko.
  
  
  Tunti kulunut, ja tein joitakin jooga harjoituksia pitää minun hermoja äänisen ja minun lihakset joustava. Siellä oli vain kaksi jännittynyt hetkiä. Pian sen jälkeen kun olin asettunut, pronssi luku Indonesialainen palvelijatar ilmestyi olohuoneeseen. Hän oli kuninkaallinen ihmisarvoa, vaikka lyhyt pituus hänen hame. Hän oli pukeutunut kaikki musta valkoinen pitsi esiliina, jossa laskokset. Hän veti vipua ja edessä antiikki lipasto vedettynä auki, paljastaen kolme suurta tv-ruuduissa. Sitten hän lähti taas. Neljäkymmentä minuuttia myöhemmin, hovimestari tuli sisään vilkaista ympäri huonetta. Mutta hän ei tullut neljän metrin minulle. Hän näytti tyytyväinen ja taas vasemmalle. Selvä merkki siitä, että omistajat olivat odotettavissa.
  
  
  Kuulin, että kone tulee alas. Ja vähemmän kuin kymmenen minuuttia myöhemmin kuulin Sir Hugh on kukoistaa ääni käytävällä.
  
  
  "Kaikki menee sujuvasti, Pierrot", hän sanoi.
  
  
  "Pravda on valmistelemassa omaa sodanjulistus yli kadonneesta sukellusveneestä. Studds on matkalla ulos kanssamme nyt.
  
  
  Hovimestari päästää heidät sisään ja kysyi herrat, mitä juo palvella.
  
  
  "Minä hoidan juomia, Charles," Sir Hugh sanoi. "Emme halua häiritä muutaman tunnin, koska olemme konferenssissa." Paneelin läpi, hän kääntyi kolme näyttöä, ja jokainen näyttö osoitti, että eri kohtaus mellakointi: hengästynyt toimittaja raportointi pommi räjähdys -, keski-Lontoossa, ei muuta kuin savua ja melua CID klo Hawke ' s aloitteesta. Järkyttynyt YK: n kolumnisti New Yorkissa puhui suora hyökkäys Kiinan lähettiläs on sijainen NEUVOSTOLIITON. Kolmas näyttö osoitti, uutiset, Dallas. "Hyvin lähellä toinen poliittinen salamurha."
  
  
  Pierrot otti hänen paikkansa valtaistuimella olin vielä piilossa takana. Sir Hugh täynnä kolme pitkä lasit viskiä ja sooda. Renzo ojensi mukavasti sohvalla.
  
  
  Odotin, kunnes Sir Hugh oli välissä kaksi muuta ennen vaimennuksen huoneeseen, luger kädessä.
  
  
  "Laita kädet pään taakse," minä tiuskaisi. "Kaikki sinulle. Nopeasti! Yllätys ja täydellinen epäusko, että Nick Carter oli vielä elossa ja nyt täällä tehnyt niitä noudattaa niin nopeasti kuin olisin halunnut.
  
  
  "Kerron teille kaiken tämän ajan", sanoin. "Mutta ei yhtä paljon kuin sinä. Juuri tarpeeksi vain kertoa teille, että tämä on loppuun matkan.
  
  
  Renzo muutti nopeus gepardi. Hänen tyylikäs, siisti peruukki löi minua suoraan kasvoihin, ja ennen kuin ehdin ampua yhden laukauksen, hän pudotti aseen kädestäni kanssa hyvintähdätty karate potkia. Muut, yhä järkyttynyt kohtaus, laski kätensä uudelleen.
  
  
  Yhdellä liikkeellä, olen lentänyt Luger pois toiset, ja Hugo on tikari oli jo leikkaamalla ilmassa, matkalla Renzo kurkkuun. Kuten hänen kuolevan ruumis kaatui maahan, minulla oli ase kädessä taas, tippuu Sir Hugh alas matkalla ovelle, ja oli täysin tilanteen hallinnan.
  
  
  "Nouse ylös, senkin paskiainen. En ilkeästi potkaisi jalo Englantilainen. Pidin turvallisen matkan nyt. Vapaalla kädellä, juoksin sormiani läpi hänen hiukset ja Pierrot on varmista, että ei ollut enää vitsejä peruukit.
  
  
  "Nyt me aiomme tehdä jotain erilaista", sanoin. "Marsland, linkki SIM-kortti." Heitin hänelle palan sähköjohtoa, joka repäisi pois lattiavalaisin. — Käyn katsomassa."
  
  
  Vihaa kirjoitettu jokaisen sentin hänen punaiset kasvot, Hugh teki kuten hän oli kertoi. Tein varma, että solmut oli oikein sidottu ja leikkaa ihoon tiukasti.
  
  
  "Hyvä on", sanoin tyytyväisenä, kun hän oli tehnyt. Työnsin sidottu Pierrot, joka oli nyt hieman enemmän kuin lapsen karnevaali pallo, kiinni hänen puolella.
  
  
  "Kai tiedät, että tämä on sinun loppusi", sanoin. "Jos haluat sanoa viimeinen rukous, viimeinen sana, tehdä se nopeasti."
  
  
  "Tämä on törkeää, Carter. Sir Hugh yritti laittaa parlamentaarista arvokkuutta osaksi hänen äänensä, mutta epäonnistui surkeasti. "Et voi tappaa ihmisiä kylmäverisesti, kuten että."
  
  
  "Kansainvälinen tuomaristo löytää sinut enemmän syyllinen kuin mikään Natsi hirtettiin Nürnbergissä", sanoin. "Mutta se kestää kuukausia. Ja julkisuus, joka sitten annetaan teidän päähänpistoja voi johtaa muita samaan haitallinen ajatus. Esimieheni uskoo, että jotkut muodot hulluus ovat niin tarttuva kuin kuppa jos et houkutella huomiota yleisön. Sinun kuolemantapausta käsitellään onnettomuuksia.
  
  
  "Mutta se ei estä Maailman loppu," sanoi Sir Hugh boastfully. — Hän voi vielä pysäyttää, jos voit antaa meille mahdollisuuden lähettää Nastat teleksi."
  
  
  "Et voi teleksi kuollut ihminen", sanoin. Ja muutamia lyhyitä lauseita, kerroin Stud kuolemasta ja fake TV-kuvia he nauttivat niin paljon. Jälkimmäinen teki jotain napsauta iso Englantilainen.
  
  
  Voit olla valmis mihin tahansa, mutta äkillinen bout hulluutta. Mikä aluksi tuntui hidas, inertti kehon hit minua kuin jet puskutraktori. Kanssa hänen kädet, hän koputti luger pois käteni, ja sen paino on lähes tyrmäsi minut lattialle. Ulos nurkassa silmään, näin Pierrot siirtää toivottavasti alla TV-ruuduissa, mutta minulla ei ollut aikaa kiinnittää huomiota häneen nyt. Sir Hugh taisteli kiivaasti ja filthily, kuten vaarallisin vastustaja, mitä olen koskaan kohdannut, ja hänen vahvuus kaksinkertaistunut hänen järjetön raivo. Yksi valtava käsi tarttui minun nivusiin ja repi housuni, lentää, ja kaikki muu villi hinaaja. Hän nappasi pienen mokka laukku olisin ollut tilalla Pierre ja heitti kaasun pommi aivan lopussa huoneen.
  
  
  Hän tiesi, Nick Carter, se on varma. Mutta hänen liikkumavaraa maksoi hänelle joitakin etu. En löi häntä vatsaan, aiheuttaen hänelle istua lattialla. I kumartui häntä ja antoi hänelle kohtalokas karate potku kaula.
  
  
  Hitaasti, menin takaisin saada hänet kiinni ja lopettaa Pierrot pois tuhlaamatta enempää aikaa. Sitten hätkähdin. Kattokruunu kanssa sen tuhannet kiteet tömisteli alas ympärilläni. Ontto kupoli valoa oli nyt minun häkki. Siellä oli reikiä metalli runko käteni, mutta minun Luger oli vain käsivarren mitan päässä.
  
  
  Lähes ystävällinen hymy tuli kiemurtele Pierrot, silti hänen käsiraudat.
  
  
  "Niin, nyt se on vain kaksi meistä, Carter," hän sanoi. "Ehkä voimme saada alas liiketoiminnan, kun kaikki." Tiedän, että arvostat teidän maine, ja en halua vaarantaa sitä. Voit kertoa minulle, että olet hukkui minua, ja lupaan kadota .
  
  
  Hän teki muutaman kiemurtele liikkeitä, ja hetken, vaikka kireys solmua, hän oli vapaa. "Sen lisäksi, että urheilu-fani, olen myös akrobaatti", hän sanoi. "Sinun täytyy kehittää paljon taitoja, jos haluat selviytyä." Siellä oli katkeruutta äänessään, mutta hän korvasi sen hymyillen. "Minulla on vielä enemmän kuin tarpeeksi miljoonia. En voi palkita sinut paljon parempi kuin niukka hallitus.
  
  
  Pudistin päätäni. "Tämä ei tule toimimaan, Pierrot", sanoin. "On yritys valmis auttamaan sinua, jos en voi tehdä sitä." -"Jos minä uskoin sinua," hän sanoi, edelleen hyvällä tuulella, venyttely ja kävely kevyesti yli luger ja nostaa sen ylös, " ja en ole varma, uskon sinua vielä, sitten olisi, joten jos olet kertoo totuuden, he saattavat tehdä jopa sama tarina minun." hukkuminen.
  
  
  Voit uskoa, että minä katoaa ikuisesti, kuten Piero Simca. Nyt, että ystäväsi, Hawke, näyttää olevan niin perillä meidän pikku väestön väheneminen suunnittelu järjestelmä, tiedän, että minulla ei ole tulevaisuutta politiikassa tai muuallakaan, kuten Piero Simcke. Mutta uusi identiteetti, jolla on eri nimi, en voi odottaa miellyttävä elämä rakas Afrikassa. Ja sitten voit jäädä eläkkeelle rikkain AX agentti koskaan."
  
  
  "Ei käy", sanoin. — Siellä on jotain muuta asettua sitä paitsi maailmanloppu, Pierrot. Unohdat Rosana.
  
  
  Se räjähti. "Että tyhmä huora." "Haluaisitko sovittaa hänen kanssa Pierrot Simka?"
  
  
  "Kuten ennen, Pierrot", sanoin. "Henki hengestä."
  
  
  Viha oli rakentaa pieni demoni. Ainoa toivoni oli koukku se tällä tavalla.
  
  
  "Sitä paitsi," minä sanoin, " se ei olisi täysin reilua Rosana. Mittakaavassa, se ei vain ylittää sinun paino, mutta myös satakertaisesti säädyllisyyttä.
  
  
  'Säädyllisyyttä! Hänen äänensä oli menettänyt sen syvyys ja oli lähes kimeä. "Anna minun kertoa kaikki tapoja, joilla olen kusessa, että talonpoika narttu." Hän meni yksityiskohtia, jotka vain kunnianarvoisa Tohtori Untenweiser olisi ihaillut.
  
  
  Haukottelin avoimesti. "Sinun täytyy olla näytti kuin apina elin Venus de Milo", sanoin sarkastisesti.
  
  
  'Apina?'Lopeta!', hän murisi. "Apina häkissä. Olet apina, Carter. Olen vapaa. Hän kääntyi luger ja huomautti, että se ylpeänä minua läpi baareissa. Clucking ilo, hän veti kätensä pois, ennen kuin ehdin napata sen. "Aiomme pelata peliä. Peli on noin paha poika kiusaa apina. Sitten ammun sinut, Carter, onko ystäviä vai ei. Uskon, Piero Simca, on edelleen ajaa pois.
  
  
  Hän tanssi ympäri minun häkki, työnsi aseen sisällä, ja sitten nopeasti veti sen taas, kun olen vaarassa lunging häntä. Uudestaan ja uudestaan hän hyppäsi pois päästä niin sukelsin hänelle ja kiinni mitään, mutta ilmaa. Olen punastui turhautumista, päästi väristen henkeä, ja hidastui jokaisen epäonnistuneen. Kunnes viime hetkellä, kun käteni kiinni hänen päänsä ympärillä ja puristi niin kovaa, että hän pudotti aseen.
  
  
  Nyt hän alkoi kysellä. Hän ei tee paljon, kun vedin hänen rutikuiva huulinen pää reikään. Hän oli uskomaton vahvuus hänen pieni koko, mutta hänen loppunsa oli jo tiedossa heti, kun tartuin hänen pieni pää, kookospähkinän kokoinen. "Se on siinä", hän sanoi käheästi. "Kaikki rahani, Carter, naiset, mitä haluat ... ahhh..."
  
  
  Ajattelin Rosana ruumis, kun hän antaa kylpee hänen oma verensä minun sängyssä klo Superba, ja minä kallistaa päätään alaspäin, kunnes kuulin sen kaula snap.
  
  
  Lattiavalaisin oli jumissa häkissä kanssani, ja kun minulla ei ollut mitään pelättävää Pierrot ja ase, olen käyttänyt sitä nostaa kattokruunu muutama tuumaa irti maasta. Sen jälkeen, se kesti hieman yli vetämällä ja työntämällä saada ilmaista asia.
  
  
  Otin hänet kiinni ja ampui kolme laukausta kolmen sekunnin välein. Sovittu merkki, everstin kanssa. Hawke olisi säästänyt minut sanomalehti tarina joka on tulossa.
  
  
  BRITTILÄINEN RAHOITTAJA JA ITALIALAINEN VALTIOMIES, KUOLI JÄLKEEN KUULUU PARVEKE
  
  
  SALAPERÄINEN ITSEMURHA KUULUISA TUOTTAJA.
  
  
  Mitä tarina Hawke kertoi minulle, se tuli aina samaan asiaan: "Tilauksia on tehty."
  
  
  End.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"