Carter Nick : другие произведения.

71-80 koleksi carita detektif bab Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  71-80 koleksi carita detektif bab Nick Carter
  
  
  
  
  71-80 Killmaster Koleksi carita detektif bab Nick Carter.
  
  
  
  
  71. Target: Kangen Pulo http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Target: Kangen Pulo
  
  72. Wengi saka Avenger http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Wengi saka Avenger
  
  73. Butcher saka Belgrade http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Butcher saka Belgrade
  
  74. Rojopati kang Brigade http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Mejahi Brigade
  
  75. Liquidator http://flibusta.is/b/610142/read
  
  Liquidator
  
  77. Kode http://flibusta.is/b/607252/read
  
  Kode
  
  78. Agen-counter-agen http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agen Counter-Agen
  
  79. Jam saka Wolf http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Jam saka Wolf
  
  80. Kita agen ing Rime wis ilang http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Kita Agen ing Roma wis Ilang
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Target: Kangen Pulo
  
  
  dijarwakake dening Lev Shklovsky ing memori saka kang ilang putra Anton
  
  
  Original title: Target: Kangen Pulo
  
  
  
  Bab page.
  
  
  Dheweke ngandika dheweke jeneng iki Veronica, kang ing dhewe digawe kula kuwatir. Bocah-bocah wadon padha ora ana maneh baptisipun Veronicas, lan siji iki ora katon dina lawas saka nembelas. Kasunyatan sing dheweke ana ing hotel bar temenan apa-apa; iki bocah-bocah padha mung minangka kamungkinan kanggo njaluk ID palsu dina iki minangka tindakan liya padha ora bisa ngirim. Siji dipikir ing pasuryan kadhemen, tantangan mata ing dawa rambute blonde, lan paling wong sing mbokmenawa bakal dateng Ay-ing kabeh. Anggepan iku salah siji saka komponen utama saka profesi; iku alam liya kanggo nelusuri bebener konco lapisan saka kawulo. Kang ana ing vacation, nanging iku ora ketompo. Ana cukup wong ing donya sing bakal kaya kanggo ndeleng Nick Carter mati kanggo tetep kula ing pancet tandha.
  
  
  Duweke ana ing Westbush kanggo sawetara dina kanggo ngaso sawise ngepenakke assignment ing Timur Tengah. Padha ora utamané angel dibandhingake kanggo tugas liyane aku, lan aku ora duwe anyar bolongan peluru. Nanging sawise luwih saka sasi ing ara-ara samun saka perlu kanggo salju lan tentrem gunung-gunung, klompok saka wong-wong sing wis tau krungu wong nelpon kanggo kula sadurunge nggabung kula ing remot iki nanging mewah ski resor ing Vermont. Lan saiki Veronica.
  
  
  Aku ngginakaken paling dina ing iring gunung ski, ing ngendi iku ora banget crowded minangka iku ana ing tengah minggu. Dina iki aku ora bisa ski minangka akeh kaya aku bakal kaya, nanging aku tetep ing wangun, lan anggere aku ora nyoba kanggo cocog champions, aku bisa nangani meh sembarang downhill juara. Mungkin dadi sethitik luwih ati-ati; aku wis diantemi munggah asring banget ing sandi proyek kanggo mung frolic karo wit lan boulders.
  
  
  Nalika aku ngrambah ing aula utama, karo ageng mbukak geni ing tengah lan kuningan langsir liwat iku, iku iki pleasantly nengsemake. Ing gandane saka kobong walnuts campur karo mambu saka kulit, udan wool, lan manca aromas saka panas ombenan sing Dreadlocks pipis ing garis. Paling wong padha enom lan lungguh utawa hung metu ing kelompok, nalika sawetara pasangan njupuk kauntungan saka privasi jero sofas kulit lining tembok.
  
  
  Bartender disambut kula, lemak, tansah esem abang-rambut cah lanang. Kang wis sumurup jeneng sandi, supaya aku ora kaget nalika dheweke takon: "dina Becik, Nick?"
  
  
  "Ora ala," aku ngandika, kleleb mudhun ing dhingklik. Ing kawitan aku ora ndeleng youngish pirang lungguh ing setengah rolas kursi karo dheweke bali menyang kula. Nanging nalika dheweke krungu jeneng sandi, dheweke alon-alon nguripake watara, kapandeng ing kula ing peteng pangilon konco Dreadlocks, banjur nguripake watara lan kapandeng ing kula.
  
  
  "Supaya sampeyan lagi Nick." Bojone swara iki alus, sethitik husky, lan senadyan muda dheweke, iku ora muni kaya tumindak. Dheweke, manthuk, mesthi, cautiously. Malah ing nglukis ireng jaket sing ngrambah kanggo dheweke hips, iku cetha dheweke iki kenthekan, kaya bintang salah siji saka wong-wong lucu pantai film. Nanging aku isih seneng kanggo ndeleng ih sethitik lawas; hey, mungkin telung puluh, nanging dheweke iku ora cukup nganti kacepetan ing paling anyar youthful tren durung, lan aku sangsi aku bakal tau njaluk bantuan kanggo titik. Dheweke diiringake dheweke sirah supaya dheweke dawa, rambute dawa ambruk liwat siji pundhak kaya golden grojogan. Banjur dheweke manthuk thoughtfully. 'Ya. Sampeyan katon kaya Nick. Lan banjur dheweke urip dheweke bali ing kula lan kapandeng liwat geni ing baris saka dhuwur windows sing kapandeng metu liwat pletik salju iring gunung.
  
  
  Sing kang iku, aku panginten, lan sipped Dreadlocks ' anget rum.
  
  
  Sawise nalika, cah wadon alon slid mati dhingklik; dheweke rada dhuwur saka dheweke kapandeng lungguh mudhun. Dheweke nglirik ing kula cepet, lan iku ora salah siji saka wong-wong palsu sultry katon sing cah enom laku; dheweke dicokot dheweke lip ngisor lan dheweke mata kapandeng genuinely liwat mine. Nalika dheweke nyedhaki kula, iku karo udara saka wong sing wis mung digawe kaputusan angel. Panjenenganipun tak munggah kanthi otomatis , lan ora metu saka ungguhing. Dheweke hotel iku bakal disiapake kanggo apa-apa sing bisa kelakon.
  
  
  "Dheweke name is Veronica," dheweke ngandika.
  
  
  Uga, sing jeneng apik, aku panginten. dheweke mbokmenawa ngangkat munggah ego nalika nonton film lawas ing TV. "Supaya kita ngerti saben liyane dening jeneng," aku ngandika kasebut kanthi teliti,. Dheweke sijine tangan konco dheweke bali, lan kang ngarep-arep dheweke iki mung dilakoni iku kanggo nuduhake mati dheweke luscious dodo.
  
  
  'Ya. Dheweke ... aku wis ndeleng sampeyan kene sadurunge. Sampeyan lagi mung siji kene, ora sampeyan?
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke.
  
  
  "Aku panginten supaya. Dheweke anak."
  
  
  Dheweke mimmo nah kapandeng metu menyang great hall; saiki iku lengkap lan gangguan tambah. Apa musisi iku, kang miwiti muter gitar. "Aku lumaku karo iki akeh wong bakal sijine pungkasan menyang masalah," aku chuckled, looking ing nah.
  
  
  Dheweke mesem sedhela, banjur chewed dheweke lip maneh.
  
  
  "Ora, iki ... Uga, everyone kene luwih utawa kurang belongs kanggo everyone, lan aku ora arep ..." Hey, iku ketoke hard kanggo njaluk menyang titik. Nalika dheweke ngrambah metu, tangan dheweke froze, nanging dheweke mung dibusak kunci rambute.
  
  
  Dheweke miwiti kanggo santai, iku mung cah wadon sing melu wanted perusahaan kanggo seneng-seneng, lan dheweke iki kasedhiya. Nanging, dheweke takon kula yen aku iki nikah ...
  
  
  "Sing sampeyan nikah, Nick?"
  
  
  "Aku ora duwe kesenengan."
  
  
  "Dheweke nikah. A sawetara sasi.'
  
  
  Dheweke kudu wis ditampilake dheweke surprise.
  
  
  "Aku ngerti aku katon kaya anak, utamané kanggo wong lawas..."
  
  
  Mung kaya sampeyan, aku nyoba ora kanggo cringe.
  
  
  "...nanging aku puluh-siji, lan sing masalah."
  
  
  Uga, aku lara saka dheweke. 'Apa maksud sampeyan?'
  
  
  "Sampeyan ndeleng, aku iki nikah-oh, dheweke wis marang sing. A sawetara sasi kepungkur. Kula ibu ora kaya bojoku, supaya dheweke takon kula tiriné kanggo kick metu ego, lan saiki lagi nonton kula rapet."
  
  
  "Lan sampeyan lagi kene piyambak?"
  
  
  "Maksudku ... kene. Ing hotel. Nanging kulawarga wis ski lodge ing sisih liyane saka iki slope." Dheweke nuding vaguely ing baris dawa saka windows. "Sampeyan kudu wis katon iku."
  
  
  Panjenenganipun guncang marang sirahe, banjur mandegake. Sajrone salah siji saka laku, piyambakipun nyumurupi dawa, tembok dhuwur sing ketoke kanggo ngluwihi terus-terusan kanggo pirang-pirang atus meter, lan wit lan bushes watara iku padha cut mudhun minangka yen padha pakunjaran utawa beteng. Ngluwihi iku, dheweke weruh omah gedhe karo chimneys lan sloping roofs. Ski lodge, ya! Aku takon Veronica yen ana tengen omah, dheweke temenan mistletoe.
  
  
  "Ya, iki house."
  
  
  "Luwih kaya pakunjaran."
  
  
  Dheweke manthuk. 'Sing tengen. Padha nggawa kula kene kanggo ... kalem. Iku ora kita property; Bert - sandi tiriné-njupuk mati ego mangsa. Iku digunakake kanggo dadi kagungane kanggo khusus gangster utawa soko, lan ana kabeh limo lonceng weker lan elek traps ing latar."
  
  
  "Muni kaya panggonan lan apik kanggo nglampahi ing mangsa."
  
  
  "Oh, yen sampeyan njaluk menyang iku, iku nyenengake."
  
  
  "Nanging sampeyan lagi piyambak ing werna sapunika."
  
  
  "Inggih, ora mistletoe makna sing padha supaya kula dikunci munggah utawa tindakan kaya. Nanging Ibu lan Bert tansah nggawe manawa yen aku nggawe kanca karo wong kene, utamané bocah lanang umur, aku ora arep ilang sandi ego."
  
  
  "Carane padha arep kanggo apa sing?" Aku cepet kapandeng watara, nanging aku ora weruh sapa nonton dheweke, lan aku bisa ndeleng dheweke cetha ing dipengini. Peduli apik.
  
  
  'Henry. Kang tansah nunggu kula ing lobi, lan kang tansah melototke ing kene kanggo mriksa dheweke."
  
  
  "Henry," aku sighed. Aku miwiti kanggo mikir sing iki cah wadon sethitik edan.
  
  
  "Iki, mesthi, kita driver."
  
  
  'Mesthi. Apa yen panjenenganipun sumerep sampeyan ngomong kanggo kula saiki?
  
  
  "Sampeyan ora katon kaya wong bakal mariah, Nick."
  
  
  Dheweke, nodded kanggo akeh wong enom. "Apa bab wong-wong mau?" Sawetara lanang wis padha dawa rambute minangka bocah-bocah wadon, nanging ana uga sawetara sing bisa duwe main rugby.
  
  
  "Saperangan aku ngedika kanggo, lan Henry weruh kula karo, iya iku. Banjur padha miwiti nyingkiri kula."
  
  
  'Banjur apa?'
  
  
  "Lan banjur sawise Henry ... aku ngedika kanggo wong-wong mau."
  
  
  "Sampeyan pique sandi penasaran." Piyambakipun miwiti kanggo njaluk sing sethitik duka; salah siji cah wadon iki nggawe nganti dheweke dhewe dipercaya crita, utawa Henry, yen apa dheweke ngandika iki bener.
  
  
  "Apa kowe duwe mobil, Nick?"
  
  
  'Ya.'
  
  
  "Ana sing bar ..." Dheweke dicokot dheweke lip. "Ing kutha toko, lan ... Apa sampeyan ngerti sing aku wis ora wis ing ngendi wae nanging ing kene kanggo meh rong sasi?"
  
  
  "Apa jenis bar?"
  
  
  "Aku wis krungu sing iki iku paling sarwa panggonan ing wilayah. Music apik, lucu wong. Sampeyan ngerti sing.'
  
  
  Aku sumurup dheweke. Kang ana mung bab kanggo nganakke sing cah wadon iki mung nunggu kanggo bakal ngangkat munggah nalika weruh pasuryan peeking liwat lawang saka lobi. Pasuryan iki bab ukuran lan werna saka basket. Ego brows kawangun fokus ireng baris liwat mata didhelikake ing pambungkus saka kulit, lan irung sudhut mlengkung mudhun kanggo fleksibel tutuk. Nen ngagem ski jaket lan clono dowo peteng, lan iku kapandeng kaya kang wis ukuran sing bakal nggawe Jepang sumo pegulat mikir.
  
  
  Dumadakan, kang grinned ing Veronica, sakelekekan sawetara saka Dreadlocks ' dhuwit ing counter, lan kuwat nyekel lengen cah wadon kang.
  
  
  "Yen iku Henry," aku ngandika, " iku kudu piece saka furnitur saka gangster omah. Teka ing, Veronica; aku arep kanggo ndeleng bar iki! '
  
  
  Minangka kita nyedhaki lawang, Henry narrowed mripate lan wungu frown ireng brows. Veronica nyoba kanggo ndhelikake konco kula. Henry kapandeng bingung, lan kang alus lambé dipindhah kaya pasangan saka bungah cacing. Ego kang ageng torso kapenuhan ing lawang, nanging kita nyedhaki Licks, kang njupuk langkah bali.
  
  
  "Prasaja," aku ngandika tomin.
  
  
  Ego kang mata kiwa kula lan nguripake kanggo cah wadon. "Miss Veronica ..." panjenenganipun wiwit, lan ego kang swara iki khayal, anceman.
  
  
  "Iku kabeh tengen," ego diselani. "Dheweke iku karo kula."
  
  
  Iku mokal kanggo pass mimmo, nanging aku katahan arep.
  
  
  Henry njupuk langkah bali, banjur braced piyambak. Aku curious bab carane adoh kang bakal menyang ing panggonan umum, lan kang ngarep-arep iku bakal adoh banget. Mungkin iku luwih childish saka kula, nanging aku ora kaya wong-wong sing ajrih anak.
  
  
  Veronica ngandika, " Marang Mama lan Bert aku bakal ngarep ing tengah wengi, Henry." Swara dheweke wis muni arrogant panguwasa sing biasane annoys kula, nanging aku ana sethitik bangga dheweke kanggo resisting ing emu.
  
  
  Henry kapandeng ing kula, ketoke ora yakin apa apa. Aku mbantu Em nggawe kaputusan dening alon-alon manggonke sandi tangan ing bir tong minyak-shaped awak lan meksa nindakake perkara iku mudhun supaya hard sing kita bisa pass. Iya ora nolak, kang ana dicokot kuciwo, nanging katon ing ego mata prajanji "mengko". Kita mlaku cepet liwat lobi kanggo sudhut mlengkung emper. Iku iki rampung peteng saiki, nanging dhuwur busar lampu surem munggah ing wayah wengi. Kita digawe kita cara liwat salju kanggo aspal akèh parkir lan diputer game iki ing sandi biru rental Renault. Veronica ora ngomong apa-apa nganti aku miwiti engine.
  
  
  .'Hello there! dheweke ngandika lirih lan ngguyu. "Aku wis ora idea mistletoe apa Henry iki arep kanggo apa ana!"
  
  
  "Sampeyan panginten kang iki arep kanggo spank kula ing ngarep saka kabeh wong-wong iki?"
  
  
  Dheweke shrugged lan miwiti rummaging liwat dheweke gedhe kulit tas pundhak. "Apa kowe duwe rokok kanggo kula?" dheweke takon.
  
  
  Aku marang hey, siji watara sandi khusus emas-tangkai rokok, lan dheweke mata kahyangan nalika dheweke weruh iku.
  
  
  "Apa jenis saka account iki?" dheweke takon.
  
  
  Panjenenganipun kabuka lan tapped dashboard karo korek. "Padha sing digawe ing Turki lan ora duwe account."
  
  
  Kaya aku iki nyopir mudhun panah dalan negara, aku ngeweruhi sing dheweke mata padha looking ing kula, kaya-kaya dheweke wis mung temen maujud apa dheweke iki njupuk dhéwé menyang. Karo rambute ireng - sethitik dawa banget amarga aku ora duwe wektu kanggo cut iku - lan sandi pasuryan lancip, aku bisa katon meh serem ing tartamtu kondisi cahya, lan tangan amba nuduhake tandha saka kaetung mungsuhan. Duweke ora utamané dhuwur dening standar dina - liwat limang kaki sangang inci - nanging iku kabeh babagan otot, utamané ing penyelundupan lan pundak, lan iku nuduhake. Aku iki pemikiran nalika cah wadon sabanjuré kanggo kula bakal ngumumke dheweke wis diganti atine dheweke.
  
  
  "Apa iku jeneng saka garis iki?"
  
  
  "Ayu madness," lan aku pracaya iku ing sisih liyane saka kutha." Bojone swara iki kalem; mungkin kang ' d disepelekake dheweke maneh.
  
  
  Dalan tatu kanggo sawetara mil antarane dhuwur snowdrifts; kita padha ora ndeleng apa liyane lalu lintas nganti kita padha ing baris sakcara langsung, lan banjur aku weruh lampu ing ami pangilon. Panjenenganipun mesem kanggo awake dhewe lan kalem mudhun. Mobil konco kita, banget.
  
  
  'Henry? Aku takon dheweke, cah wadon, pointing karo jempol liwat sandi pundhak.
  
  
  Veronica kapandeng watara. "Aku ora weruh kang ego."
  
  
  "Iku kang amba mobil. Apa jenis mobil apa sampeyan duwe?
  
  
  "Aku ora mikir kang nyopir Bentley dina iki."
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. 'Bener. Lan iku ora supaya sampeyan metu saka ngarsane, bakal iku?
  
  
  "Mbokmenawa ora. Dheweke sighed. "Ah, njupuk ngatur."
  
  
  Aku wis ngguyu. 'Kalem mudhun. Apa bisa apa?'
  
  
  Dheweke ora njawab, nanging aku bisa ndeleng dheweke biting dheweke lip maneh.
  
  
  Iki kutha cilik, lan ing tengah ana sepi lan peteng, karo sawetara kopi, sawetara pasamuwan-pasamuwan, lan lawas putih omahé kayu-kayuan sing ngadeg meneng watara salju-dijamin park. Kita ndamel liwat taman lan ketemu dhéwé ing cilik fun trek. Ana loro mobile restoran, motel, pancake toko, lan cilik taverne karo baris saka van diparkir ing ngarep saka iku; tengen werna, nyetel loro saka bangunan, ana Ayu Madness, log kabin ing exaggeratedly gaya deso karo gedhe mlebu liwat lawang.
  
  
  Nalika kita tak metu, Veronica kapandeng bali. Lampu iki musna saiki, nanging aku iki manawa Henry ana nang endi wae konco kita, ngadeg ing pinggir dalan karo lampu mati.
  
  
  Minangka kita ngetik liwat lawang nglukis, ing thunder saka long-rambut rock band papat mencet kula ing kuping. Interior iki lengkap, smoky, lan dimly surem dening lilin lan kobong kayu. Waitress ing mini rok, ijo siram cocog, lan saklawasé transparent blus mimpin kita menyang meja lan njupuk kita supaya. Ing seluk-beluk kene iki anget cider karo Jack Daniels, kang aku panginten iki gedhe. Veronica sarujuk absently; dheweke klempakan ing musik karo glassy katon ing dheweke mata.
  
  
  Sawijining mesthi apa-apa marang rock; bagéan saka iku cantik peduli apik, lan yen sampeyan ngrungokake lyrics saka sawetara songs, sampeyan kudu ngakeni bilih iki enom penulis duwe akèh kanggo ngomong, lan padha nindakake iku karo semangat. Nanging ing kene, kamar iki cilik banget, banget panas saka geni lan crowded akeh kanggo tingkat iki saka gangguan.
  
  
  Aku iki pemikiran apa kabeh iki wong-wong watara kita bisa ngomong bab, amarga padha ora ngerti saben liyane.
  
  
  Dheweke ora mripat siji karo dina lan wanted Henry. Iya ora nuduhake munggah, kang kaget kula; aku ngene samesthine kanggo wong nonton kita.
  
  
  Sawise nalika, kang kliwatan piyambak lan mlayu kanggo wong-wong kang kamar ing sisih liyane saka music tataran. Aku nang yen aku ninggalake Veronica piyambak kanggo sawetara menit, dheweke bakal cepet narik kawigaten akeh pembuangan. Malah ing kamar kebak bocah-bocah wadon ayu, dheweke ngadeg metu.
  
  
  Aku ora mistaken; nalika aku tak bali, ana loro wong enom watara dheweke. Veronica ora ngagengaken ih, nanging aku bisa ngomong dheweke ngormati manungsa waé.
  
  
  Dheweke ngenalaken kula kanggo lanang - ihk ora ngerti dheweke, nanging iku ora ketompo. IH takon dheweke kanggo njagong mudhun, lan padha diputer game iki. Wong loro wis dawa rambute; siji wis mustache, liyane ora, lan aku panginten aku sensed beardless boy watara hotel. Panjenenganipun tengen.
  
  
  Panjenenganipun ndangu kula. "Sampeyan lagi tetep ing Westbush, tengen?"
  
  
  Aku marang dheweke.
  
  
  "Eh, bocah, sampeyan peduli apik skier. A profesional?
  
  
  Uga, kadhangkala aku aran flattered, malah sanadyan aku nyoba kanggo nolak. "Ora," aku ngandika. "Aku mung ngaso."
  
  
  Rock band ngaso, kang sementara digawe obrolan luwih lumayan. A sawetara menit mengko, loro bocah-bocah wadon gabung kita, loro enom, disandangi ing standar cocog karo kabeh liwat jins lan kulit fringed. Banjur wong lanang sing sumurup uga teka munggah, lan nalika musik miwiti muter maneh, kita wis wolung wong muter game iki ing loro kursi-kursi digawe munggah bebarengan. Veronica chatted kanggo wong minangka yen padha kanca-kanca lawas, nanging dheweke katahan kula ngomong. Aku leaned bali, anteng, lan mangsuli nalika wong ngandika soko kanggo kula. Aku panginten padha apik wong enom. Padha ora ngerokok apa-apa kuwat saka Unta, lan ketoke padha ora pikiran dheweke kang pambarep.
  
  
  Wektu liwati cepet, lan aku kudu ngakeni bilih aku wis akèh fun. Kanggo nalika, Henry malah kelalen kanggo katon kanggo dheweke ing lawang. Siji dina, aku kapandeng ing pendhaftaran watch. Iku sewelas jam, lan kepingin weruh yen kang kudu nelpon Veronica manungsa waé kanggo iku. Nanging aku mutusaké ora kanggo; aku ora arep kanggo tumindak serem lan nyeret dheweke adoh saka dheweke pembuangan anyar. Sawise sawetara menit, dheweke tucked ing kantong saka sweater lan kapandeng ing jam dhéwé.
  
  
  "Ayo," dheweke ngandika lirih; dheweke iki supaya cedhak kanggo kula sing aku bisa krungu dheweke cetha, dheweke pundhak dipencet becik marang kula. Panjenenganipun chuckled lan kapandeng hey ing mripat. Dheweke ngambong kula entheng, nanging karo unmistakable janji.
  
  
  Nalika kita padha metu ing asri kadhemen, kang ditarik munggah sabanjuré kanggo Renault. 'Ing ngendi?'
  
  
  "Ngarep, aku mikir." Dheweke ngandika iku casually, nanging karo ketok getun.
  
  
  Aku kapandeng watara. Henry ora ana ing ngarsane, nanging isih ana manawa kang ana nang endi wae toko.
  
  
  Aku takon dheweke. "Apa yen aku njaluk kasempatan kanggo njaluk nyisihaken saka shadow panjenengan?"
  
  
  'Apa banjur? Dheweke lungguh ing jejere kula, looking ing kula karo merata mbukak, luscious lambé.
  
  
  "Kita bisa pindhah nang endi wae ... ora ngarep."
  
  
  Dheweke ngambong dening ee, nyoba kanggo nggawe iku gampang, nanging dheweke kabuka tutuk lan dheweke ilat slid menyang tutuk, muter karo ibu.
  
  
  "Kaya ngendi?" dheweke whispered.
  
  
  "Uga, aku duwe kamar karo tampilan ayu."
  
  
  Dheweke guncang sirahe. "Kita ora bisa pindhah ana; Henry bakal nemokake kita."
  
  
  Mesti wae, dheweke ana tengen. Nanging karo dheweke awak dipencet marang mine lan dheweke penyelundupan kebungkus watara gulu, aku ora arep supaya Cinderella mulih.
  
  
  Aku kapandeng mudhun ing dalan, kroso luwih duwe pengarep-arep saka aku ' d tau felt karo ferret nalika aku ana taruna. "Mungkin kita bakal ilang wong."
  
  
  'Lan banjur?'
  
  
  Duweke, kang shrugged. "Kita bakal bisa kanggo nggunakake mobil ora kanggo drive iku."
  
  
  Dheweke grinned mischievously, lan karo sing expression ing pasuryan dheweke, dheweke durung katon kaya nembelas-taun-lawas maneh.
  
  
  Aku ora ngerti dalan, mesthi, nanging cahya mobil karo mangsa ban tindak liwat twists lan dadi karo luwih maneuverability saka amba Bentley. Sanalika sawise ngowahi iku, Brylev nguripake menyang wit-diantrekake lurung lan nguripake iku mati. Lan wayahe mengko, Henry iki bener nyopir Bentley. Sanalika minangka kang liwati mimmo, Veronica hugged kula.
  
  
  "Kalem mudhun," aku ngandika, alon-alon meksa nindakake perkara dheweke adoh. Aku ditarik metu dhateng ing dalan utama lan ndamel maneh cara kita ' d wis arep nganti aku weruh negara liyane dalan. Ana snowplow arep liwat iku, nanging aku weruh loro podo karo trek ing salju. Kang mèlu wong-wong mau kanggo cetha bend, ngiring iku, lan mandegake ing wit. Kita padha ing slope cilik karo moonlit tampilan gedhe putih meadow burik karo trek saka kéwan galak. "Swara saiki," aku ngandika.
  
  
  Minangka aku langsung seng di tuduh, dheweke ngagem apa-apa ing sweater nglukis. Dheweke penthil teka urip ing tutul, lan dheweke writhed tengen jejere kula, moaning lan njerit lirih. Dheweke tutuk ana ing gulu; dheweke sikil padha dipencet marang mine. "Iki ngirim ora wis kedaden," dheweke delok. Iku mung akeh mengko sing meaning bener saka tembung iki dawned ing kula. Wong, aku luwih seneng dheweke amben gedhe kanggo ditutup lawang, nanging aku wis kanggo nggawe paling saka iku. Veronica iki nuntut lan trampil, lan nalika kita wanted jog, dheweke lambé lan tangan padha sibuk karo kabeh limo iku karo zippers. Ing puri, dheweke kulit bulak lan mencorong, lan dheweke dodo padha wungu menyang kula. Aku ora ngerti carane hey ngatur kanggo njaluk nyisihaken saka dheweke nyenyet ski celonone, nanging dheweke durung, lan banjur dheweke lungguh ing sandi puteran karo dheweke sikil draped liwat sandi pundak. Iku kedaden cepet - jero, kuat tikaman, rocking dheweke hips, cepet saka dheweke awak munggah lan mudhun. Dheweke mbuwang dheweke kepala bali, dheweke mata ditutup, lan kabuka dheweke tutuk ing bisu nangis saka ecstasy. Nalika dheweke teka, dheweke silih dawa lan cunningly lan dipencet dheweke kuku kanggo sandi gulu. Banjur supaya dheweke pindhah, banget, lan Veronica silih liwat lan liwat, "Oh ... oh ... oh..."
  
  
  Dheweke iki meh demure lan adoh minangka dheweke disandangi maneh. 'Apa wektu iku saiki?'Apa iku?' dheweke takon briskly.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing watch. "A sawetara menit kepungkur kalih welas wakul."
  
  
  "Oh Allah kawula, sampeyan kudu njupuk kula ngarep." Dheweke zipped nganti dheweke melar celonone lan ditarik sweater liwat sirahe.
  
  
  "Kabeh tengen, Cinderella," aku ngandika. Kanggo jujur, aku ana sethitik wagol: aku ora kaya kahanan iki, matur nuwun, ma ' am, malah ing mobil diparkir.
  
  
  Nanging Veronica ora malah takon kanggo rokok. Nalika bojone nguripake watara, dheweke sora ing badhan, lan sing expression ora owah-owahan nganti kita tekan metu sing mimpin kanggo dheweke tiriné kang disewa house.
  
  
  "Mungkin iku bakal luwih apik yen sampeyan supaya kula njaluk metu saka kene," dheweke ngandika. Iya ora njawab; kang ana sethitik duka karo awake dhewe minangka akeh minangka kang ana karo Nah. Sawijining mung musna.
  
  
  Sabanjure kanggo dhuwur pager wesi ing groans ana apa mung bisa disebut gatehouse. Wong ing jas wulu iki ngadeg ing ngarepe wong, lan kang shotgun iki cetha katon. Lan ana Bentley diparkir mati kanggo sisih.
  
  
  Veronica nyekel lengen. "Ora ing salawas-lawase, Nick ..."
  
  
  "Aku mung bakal njupuk sampeyan ngarep, madu."
  
  
  "Kula nyuwun pangapunten," dheweke grundelan.
  
  
  Dheweke, kapandeng ing nah. 'Apa?'
  
  
  "Amarga sing carane aku iku ... supaya hasty."
  
  
  'Lan uga? Aku takon karo shrug.
  
  
  "Iku kurang ajar tengah wengi, sampeyan ngerti."
  
  
  "Ora, aku ora bisa ndeleng sing kanggo dheweke." "Aku kalem mudhun.
  
  
  "Listen, sandi tuwane... maksudku, padha supaya kula metu, nanging menehi hasil kita mutusaké... Uga, dheweke kudu dadi ngarep dening tengah wengi. Apa sampeyan ngerti?'
  
  
  "Aku panginten sampeyan padha rong puluh-siji." Yen ana sarcasm ing swara, iku amarga aku iki ora nyoba kanggo bareng-bareng nyuda kula ego.
  
  
  Nah wis decency kanggo nindakake iku saben taun. "Inggih, sing ora cukup bener. Aku luwih kaya sangalas lan ... Ngatur njupuk iku! Padha lagi luwih utawa kurang protèktif saka kula. Maksudku, padha digawe sing psikiater ngomong aku iki dudu wewenang, sampeyan ngerti? Lan yen aku ora apa padha ngomong, padha bisa sijine kula ing kunjara maneh."
  
  
  'Iku?'
  
  
  "Aku ora ateges ngomong sing." Dheweke dhateng lirih. "Aku iki diselehake ing omah iki, lan banjur... banjur cancellations. Ana ora ana alesan ing kabeh. Dheweke...
  
  
  .. Bentley kang mbanting lawang mati karo ominous slam. Henry mlaku munggah kanggo sandi mobil kaya gunung amba.
  
  
  Veronica kabuka ing sisih lawang, banjur leaned kanggo sisih lan cepet macet dheweke ilat ing kuping. "Aku bakal nelpon sampeyan sesuk," dheweke whispered, lan kiwa.
  
  
  Duweke ana bab kanggo pindhah metu, banget, nanging Henry leaned marang lawang, pasuryan mudhun liwat mbukak jendhela kaya overripe rembulan.
  
  
  "Sampeyan duwe sepuluh detik kanggo nguripake watara lan ilang," kang croaked.
  
  
  Ing sembarang kahanan liyane, dheweke bakal wis kesusu watara mobil lan tantangan emu kanggo njaluk kula kanggo ninggalake. Nanging aku bisa ndeleng Veronica wis lungguh submissively ing mburi Bentley, lan pengawal ing wulu jaket teka munggah kanggo kula karo senapan sing siap.
  
  
  Aku mikir aku bisa nangani loro saka wong-wong mau; ing cara, sing proyek. Nanging iku ora koyone kaya ana akeh titik ing wiwitan perang liwat edan girl sugih sing mbokmenawa bakal duwe melu polisi search-amarga yen ana gelut sing loro, ana bakal mbokmenawa wis korban jiwa dening wektu kita padha rampung. Henry iki amba banget kanggo nangani tanpa ngirimke nyebabake ngunekke kang ana dadi apik ing, lan minangka adoh minangka dheweke iki ngangap, sapa sing nyerang kula karo shotgun iki uga pinasthi.
  
  
  Supaya dheweke ditutup jendhela sadurunge wong-wong mau ferret, nganti buta iki wis kanggo langkah bali, mbalikke mobil lan miwiti signposts. Nanging nalika dheweke mandegake kanggo mindhah nerusake, dheweke krungu garing chuckle sing ketoke teka saka backseat saka Bentley. Iku ora Veronica; iku cetha lanang swara. Lan banjur dheweke krungu dheweke mumble padha swara, kang rampung unmistakably karo tembung "Nick Carter."
  
  
  Aku ora kaya iku ing kabeh. Ing Westbush, iya ora nggunakake kang nyata jeneng pungkasan. Aku tau nindakake iki nalika aku ing vacation.
  
  
  Ing bab kapindho
  
  
  Kang ngrancang kanggo bali menyang Washington dina sabanjuré, nanging ora arep kanggo apa iku. Supaya nalika Veronica ora nelpon, iku ora hard kanggo pirembagan aku menyang tetep sethitik maneh. Ing dina kapindho - isih nunggu kanggo nelpon-aku ana ing meh nilar lobi saka licks dening sore.
  
  
  "Iku cukup kanggo dina iki?" Dreadlocks takon kula.
  
  
  'Ya. Panjenenganipun absently sipped kang anget rum lan kapandeng ing lobi lawang. Akhire, aku temen maujud sing enom bartender iki looking ing kula thoughtfully, lan mutusaké sing aku kudu muter sandi bagean loro cara. "Oh cah wadon," aku wiwit.
  
  
  Dreadlocks manthuk, grinning. "Sing ayu?"
  
  
  'Ya. Panjenengan dheweke teka kene asring?"
  
  
  "Aku wis katon iku kaping pirang-pirang. Ora ing sawetara dina pungkasan.
  
  
  "Nanging apa dheweke tenan teka kanggo iku?" Sadurunge aku ketemu dheweke?
  
  
  "Gusti allah, ora. Dheweke, mung weruh dheweke sawetara bengi kepungkur."
  
  
  Panjenenganipun mesem ing dheweke. "Yen ora, aku mikir dheweke bakal wis ngeweruhi sampeyan."
  
  
  "Uga, sampeyan ngerti apa, Nick."
  
  
  "Aku panginten dheweke teka kene kanggo bab sasi."
  
  
  Mung guncang para kepala dhagelan. 'Ora, iku ora kaya sing. Loro, mungkin telung dina nganti dina sadurunge wingi. Carane ngene iku pindhah?"'
  
  
  Aku ora njawab. Kang wis ora samesthine sing salah siji. Mung chuckled lan nyekel kosong bodo kanggo nggawe liyane ngombe.
  
  
  Sawetara wektu mengko, ing wayah sore awal, duweke ana ing kamar dheweke lan wanted auto paling apik kanggo Boston airport, ngendi duweke bisa nransfer kanggo Washington, nalika telpon rang.
  
  
  Aku sumurup iku iki Veronica malah sadurunge aku ngangkat munggah telpon. 'Hello?'
  
  
  'Celukan? Bojone swara iki strained lan kurang.
  
  
  'Ya.'
  
  
  "Aku kudu sampeyan."
  
  
  "Sing apik, madu."
  
  
  "Maksudku, aku kudu sampeyan ..."
  
  
  "Sampeyan ngerti ngendi dheweke."
  
  
  "Sampeyan ora ngerti!' Hey, aku ngatur kanggo sob tanpa mundhakaken swara.
  
  
  "Banjur nerangake kanggo kula." Duweke ana uga ee hotel, nanging ora arep kanggo nuduhake iku.
  
  
  "Padha lagi kumpul, lan ... oh, Nick, bantuan kula!"
  
  
  "Kangelan apa?"
  
  
  "Katon, yen aku ora njaluk metu saka kene bengi iki, bakal padha nindakake iku maneh. Lagi ngunci kula munggah! Oh, Nick, njaluk kula metu saka kene sadurunge padha nindakake... -
  
  
  Bojone swara iki cut mati dening nemtokake klik telpon.
  
  
  Aku ora mikir kaping pindho minangka aku hung munggah. Perusahaan telpon cut us mati; ana wong ing house konco tembok dhuwur.
  
  
  Aku mangu-mangu kanggo sawetara menit, nanging aku pancene ora mangu-mangu apa aku iki arep kanggo apa. Ladies ing perlu ora persis beluk, nanging siji iki marang kula luwih saka dheweke hotel. A sawetara detik mengko, Hugo ditarik metu watara suitcase lan sheathed agawe cetha stiletto ing lengen. Banjur teka Wilhelmina, kula Luger ing cahya pundhak holster. Iku ora bulge ing nilon jaket kang ' d rusak liwat sweater. Iku dipercaya sing aku bakal perlu sembarang sing loro senjata, nanging nalika aku ana bab kanggo njaluk cah wadon iki metu saka omah, iku bodho ora kanggo nyiapake kanggo paling awon.
  
  
  Sore skiers padha ing dhuwur roh ing sedheng lying plains saka iring gunung. Aku njupuk chairlift kanggo ndhuwur saka lantai kapindho, ndhuwur pletik kebangkrutan. Ana ora ana siji maning; salju shone lirih ing kula ing puri. Kang ditarik wool ireng topeng karo bolongan kanggo mata lan RTA liwat sirahe. Mungkin putih topeng bakal wis luwih apik, nanging iku ora soko Stahl iki looking for. Kejabi, aku mangu-mangu aku malah bisa mlebukake liwat lapangan sudhut saka salju ing kamuflase tanpa kang ngeweruhi, karo puri lan sorot kanggo ngrintih sak omah.
  
  
  Nanging, apa kang cara kanggo kiwa lan nggawe alon, kontrol kasebut kanthi teliti, dadi nganti kenek tembok. Kang manggon konco wit-witan lan kapandeng ing panggonan iki. Adoh ing ngisor iki gapura, lan ing ngarep omah jumeneng pengawal, sing katahan tangané metu kanggo tetep anget. Ana ora ana cara kanggo ngerti yen ana liyane sentries ing tembok utawa ora, dadi iya ora malah nyoba. Miturut cara, ana sangsi lan electrical weker, lan aku ora duwe wektu kanggo neliti iki piranti kanggo mbuka sumpel botol sak tenane.
  
  
  Sawise nonton kanggo setengah jam, aku teka menyang kesimpulan sing ana mung siji pengawal ing gapura; iya ora koyone wis ngandika kanggo Hema lan kula, lan ora ana tandha saka mobil ing ngendi wae.
  
  
  Meksa nindakake perkara hard karo klub, kang turunan lanang slope. Teka metu saka wit, kang ngusulke kang ski, waved kiyat, lan supaya metu muffled nangis. Aku iki wus kanggo nggawe sukses tiron saka skier sing ilang kontrol gerakan. Kang katon lan kesandung menyang brig. Banjur mbalek munggah, ketoke rusak imbangan, lan mbuwang awake menyang blatant ngrintih. Mung sadurunge aku tak ana, aku swerved iku dicokot supaya tabrakan ora minangka ala iku kapandeng. Panjenenganipun ambruk, cepet kang wentis helplessly, nguwuh:
  
  
  "Oh Allah kawula, oh Allah kawula, oh Allah kawula!"
  
  
  Banjur groaned banter, berjuang kanggo njaluk munggah, lan ambruk maneh. 'Netepake kula!' Dheweke silih faintly. Pengawal weruh kula. Gun siap, kang njupuk sawetara langkah-langkah menyang kula, banjur mangu-mangu.
  
  
  Dheweke silih maneh.
  
  
  Pengawal raced marang kula liwat salju. Aku lay isih, nunggu wong teka kanggo kula. Iku penting kanggo mangerteni yen iki tenan piyambak. Nanging aku ora koyone care babagan ego. Panjenenganipun malmpah liwat, mandegake, lan supaya bedhil hang saka lengen.
  
  
  "Sampeyan oke, man?"
  
  
  Iku boten sae piranti kanggo mbuka sumpel botol, nanging piyambakipun mangsuli dheweke.
  
  
  "Aku mikir aku nyuwil-nyuwil sandi tungkak," gritted untu dheweke. 'Oh, tengen?'
  
  
  "Yen sampeyan bisa bantuan kula munggah ..." swara Dheweke ketoke minangka helpless minangka iku bisa dadi.
  
  
  Pengawal guncang marang sirahe. "Aku ora dhokter, wong."
  
  
  "Uga, sampeyan bakal ninggalake kula kanggo milih kaya iki?"
  
  
  Kang mangu-mangu iku. "Sampeyan ora bisa ngirim ski kene, man. Iki ora slope ski."
  
  
  "Minangka yen aku ora ngerti! Aku mung bisa ora supaya wong-wong peduli ski arep ing arah tengen."
  
  
  "Inggih ..." pengawal nyedhaki Licks.
  
  
  "Sampeyan bisa nelpon ski lodge?" Aku takon pleadingly. 'Hotel? Supaya bisa dhokter teka?
  
  
  "Aku bakal bantuan sampeyan munggah, wong, nanging aku ora bisa menehi sampeyan telpon." Panjenenganipun jerked sirahe menyang brig. "Ana ora telpon, mung sambungan menyang omah."
  
  
  Kabeh tengen, kang ngandika, lan dianakaké metu tangané. Supaya emu nyekel bangkekan, banjur nyekel ego lan ditarik kula maju, liwat sirah. Kang mbalek karo iku, nguripake, lan ndharat ing emu kang dodo. Sadurunge kang sumurup apa iki kedados, dheweke bedhil iki snatched metu saka Ego kang tangan lan dipencet marang ego kang kuping.
  
  
  "Siji swara, salah siji gerakan, "aku growled, lan bakal padha perlu kanggo pindhah menyang New Hampshire kanggo golek setengah liyane saka sirah." Iya ora mindhah, nanging piyambakipun goyang ing sandi dhengkul kaya kepepet terwelu.
  
  
  'Pager. Carane ora iku mbukak? '
  
  
  Kang ngandika, lan nalika ego poked wong karo senapan tong minyak, kang diterangno carane weker dipateni yen loro tombol ora nguripake ing urutan tengen. Panjenenganipun njupuk tombol metu saka ego kang kanthong lan supaya em njaluk munggah. Karo hood saka Ego kang jas wulu ing tangan siji, strode karo iku kanggo gapura. Aku kapandeng ing telpon ing brig, lan mutusaké ora kanggo tutul ego; yen aku ditarik ego liwat tembok, lan weker bisa uga muni ...
  
  
  Kabel mlayu liwat gapura kang kunci; ih marang pengawal kanggo mbukak iku. Dheweke mangu-mangu, nanging nalika piyambakipun marang dheweke emu kang driji ing pemicu, kang nguripake tombol ing urutan sing bener. Banjur supaya korban saka gun tanah ing tengkorak, nyeret dheweke menyang guardhouse, lan katon liwat mbukak gapura.
  
  
  Dalan tatu liwat thicket saka dhuwur wit pinus sing diblokir metu rembulan. Salju wis ngankat adoh, supaya konkrit slabs karo sing joints kapenuhan tar padha katon. Lakune kasebut kanthi teliti, nganti dalanmontor, tetep mata ing tebih lampu saka house amba. Panjenenganipun eling apa Veronica wis ngandika bab "njijiki traps," lan nglawan nggusah kanggo bebek menyang dipengini ing salah siji sisih. Lan banjur dalanmontor ambruk ngisor kula.
  
  
  Wangsulan: bab ingkang pungkasan sampeyan nyana kanggo gedhe konkrit ngidoni kanggo tiba ing sampeyan kaya ayunan senar, nanging iya. Dumadakan, kang slid menyang jarak-blackness, tukang terus awake dhewe ing sembarang cara.
  
  
  Ora ana cahya ing kabeh, mung dampness kadhemen watara kula. Panjenenganipun ngrambah metu lan felt watu ing sawijining lorone. Iku sudhut trowongan, lan lantai iki reged ing sandi kaki. Nang endi wae ing ngajeng kula, ana ngengkel, dhuwur-pucuk swara. Aku lunga ing arah saka swara; sing kabeh aku bisa nindakake.
  
  
  Lendhut, utawa kaya iku, iki munggah kanggo ankles nalika aku tak menyang ends saka trowongan. Ana trapdoor ing ngajeng kula, diubengi dening nglukis planks. Aku ora nyoba kanggo mbukak iku. Aku manawa wong bakal teka kanggo ndeleng kula saben taun.
  
  
  Lawang ngisor njupuk wektu dawa kanggo mbukak. Sauntara kuwi, kang bali menyang trowongan, crouching ing total pepeteng, looking loro cara. Ora ana siji iki nyedhak saka sisih ambruk papan konkrit, supaya aku figured iku pengawal proyek kanggo ngawula sing sisih.
  
  
  Lan banjur ana Sergey. Tali andha mimpin mudhun liwat mbukak lawang ngisor.
  
  
  Nalika dheweke carapace tindak mudhun iki auto uwal, aku wis Wilhelmina ing tangan. Aku ora bisa ndeleng apa pasuryan liwat bolongan, nanging aku siap kanggo njupuk apa-apa sing teka munggah.
  
  
  Aku wis wektu hard njupuk munggah, amarga aku wis kanggo njaga Luger siap, lan wangsulan: bab ingkang kawitan aku weruh ana Veronica kang pasuryan. Dheweke ngguyu.
  
  
  Lan banjur dheweke weruh wong ngadeg jejere dheweke sing ora esem akeh, nanging ing paling kang ana esem saiki, kang ana apik ing dhewe.
  
  
  "Woy, Nick," wong ngandika.
  
  
  Dheweke kawruh saka ego. Ego kang jeneng iki Hawk, kang boss, lan meh tak dijupuk dening Ego ing titik.
  
  
  
  Bab 3
  
  
  
  
  David Hawke wong ing fifties utawa suwidakan - siji ora ana kang mangerténi kanggo manawa - karo suku cadang rambute werna abu-abu lan stern pasuryan saka New England imam. Swedes ' ego biasane adhedhasar profesor tweed, nanging unlit cerutu kang biasane chews menehi Em dipikir tuwa negarawan. Ing cendhak, Hawk ora gampang wong kanggo surprise - ora ing kabeh.
  
  
  "Apa sing arep kanggo njupuk watara bab sing?" "Apa iku?" takon tenang, pointing ing Wilhelmina. "Yen ora, sijine iku adoh."
  
  
  "Apa ing neraka wis arep ing?" Ego kang lancip-lipped tutuk bengkong. "Sampeyan wis meh telung puluh detik, Nick; sampeyan ngirim wis dikenal sing saiki."
  
  
  Mungkin, nanging ora cukup. "Veronica," aku kapandeng ing girl, " dheweke wong watara kita?"
  
  
  Hawk manthuk. "Mahasiswa, nanging nah misale jek dadi mengkono uga."
  
  
  Aku kapandeng watara kamar; ana padha bookcases lan nglukis peteng abang karpet. Ana padha ora windows. Aku iki diwiwiti kanggo ngerti sing.
  
  
  "Dadi, iki kita latihan pusat."
  
  
  Hawk manthuk. 'Pungkasan siji. Miturut cara, Veronica ana tengen bab pemilik sadurunge; kang ana bootlegger, lan mengko Stahl iki utama heroin smuggler. Yen sampeyan nyoba kanggo menek liwat tembok, wesi mancep bakal fly metu lan pierce awak. Aku bungah sing padha pinter cukup kanggo njaluk liwat ing gapura. Lan miturut cara, sehat tambang sing nang endi wae, ing loro-lorone saka roadway ."
  
  
  Dheweke, sumurup apa ana: langkah-mimpin piranti sing digawe ih seger lan njeblug ing udhara, ngirim agawe kutha mabur ing kabeh pituduh.
  
  
  "Sampeyan lagi bound kanggo ilang kathah saka siswa kene," aku ngandika. Hawk guncang marang sirahe. "Kanggo saiki, kita perlu salah siji. Ing sehat tambang sing ora sacara kebak dimuat, lan kita mung marang kita wong-wong ora kanggo nyoba kanggo menek liwat tembok. Seperti sing panjenengan ngerti, Nick, tembok ora biasane cara paling apik kanggo ngetik akeh banget dijaga omah.
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke.
  
  
  "Dadi, sing dileksanakake banget uga dina. Kita mirsani ing TV."
  
  
  Iku ana ing omah. Ing ngarep karo kuwi keamanan ngukur, ana kudu televisi alat nang endi wae.
  
  
  "Iku bab apik sing ora matèni pengawal," Hawk ngandika.
  
  
  "Apa yen wong wanted dheweke?"
  
  
  "Kita bakal wis mandegake sampeyan, Nick. Gapura wis speker, lan iku bakal dadi wektu kanggo negara sungguh, sampeyan supaya.
  
  
  "Sing padha wus kanggo iki."
  
  
  Hawke manthuk smugly, lan aku sumurup kang ana tengen.
  
  
  "Oke, sampeyan lagi kene saiki," ngandika. "Ayo kang njaluk mudhun kanggo bisnis."
  
  
  Saka wayahe ego kang weruh dheweke, mangertos sing iki swara-swara kudu kelakon. Aku eling yen iku Hawk sing wis disaranake Westbush minangka vacation titik.
  
  
  Veronica ngadeg munggah. Dheweke ngagem pantsuit, dheweke rambute iki ditarik bali ing militer, lan dheweke kapandeng - uga, sampeyan bisa ngomong sawetara taun lawas saka nembelas. Dheweke mata padha ora looking ing kula, nanging aku bisa cetha ndeleng abang panggonan ing dheweke pipi.
  
  
  Hawk ora ngomong apa-apa nganti dheweke metu saka kamar. Banjur leaned maju ing kulit dhingklik, tangané katekuk bebarengan, elbows ing dhengkul.
  
  
  "Sapa ing Westbush ngerti sing sing, Nick?"
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. 'Oleh. Jenengku Nick Walton. Mung wong liyane sing ngedika kanggo dheweke - liyane saka Veronica - ana bartender ing hotel. Siji dina dheweke takon kula bab iku, lan emu marang dheweke sing jeneng lan ngandika sing aku iki melu ing investasi internasional."
  
  
  'Apik. Sampeyan bisa nggunakake jeneng iki ing Doublé Cayman ."
  
  
  Sawijining tau krungu saka Njupuk-Kay.
  
  
  "Iku kang saperangan saka pulo cilik ing Bahama," Hawke diterangno. "Siji wis kebak dikembangaké - ana hotel anyar lan sing lawas hotel sing wis kene wiwit awal abad. Ing liya pulo, lagi bangunan malah luwih hotels lan jembatan nyambungake pulo ."
  
  
  Dheweke nenggo kanggo wong kanggo terus. Lan, minangka biasanipun, piyambakipun pindhah ing kanggo topik liyane.
  
  
  "Aku disiapake acara iki kanggo sampeyan amarga aku needed kanggo gawe uwong yakin aku iku sawetara, Nick."
  
  
  'Ya.' - Aku wis agen karo KAPAK cukup dawa ora bakal kaget dening apa direktur durung. Kita padha ora kita CIA, kita padha FBI, lan sampeyan bisa ora malah nelpon kita apa-apa ing antarane. Kita mung ana, saklompok cilik saka agen khusus mengkono iku sing ora ana siji ing pamaréntahan malah tau panginten saka mengkono, lan Hawk iki dilakoni bisnis. Ego tanggi ing Georgetown panginten kang ana presiden saka sethitik-dikenal madegé.
  
  
  "Kaping kabeh," ngandika, " ana tailspin bab njupuk bebarengan karo wong enom karo rambute dawa. Veronica marang kula sing ing "Ayu Madness" sampeyan padha super kelangan."
  
  
  Aku eseman. 'Apik.'
  
  
  "Lan banjur ana masalah njupuk menyang beteng. Iku ora kabeh ala, iki iku? Nanging sing iya iku. Aku mamang, Nick.
  
  
  Dheweke rama mirsani bocah-bocah ing wong; wus ora ana hak kanggo pirembagan kanggo kula kaya sing.
  
  
  "Kabeh tengen, tengen kabeh," Hawk terus hurriedly. "Sampeyan wis liwati loro tes, lan saiki pindhah ing. Pindho-K, Nick. Lan Grady Ingersoll.
  
  
  Iku kejut. Grady Ingersoll iki mbok menawa paling sugeh ing donya, billionaire ing agêng-fifties sing ing taun anyar wis dadi pertapa.
  
  
  Duweke, nunggu kanggo Hawk kanggo mindhah ing.
  
  
  "Grady Ingersoll," Hawk boomed, kaya kang padha maca liwat file, malah sanadyan ana apa-apa ing ngarep saka wong, " ego umur seket pitu, limang mlaku wolung, bab puluh lima mina. Wis enem anak, biasane bintang film. Kang digawe rejeki ing kang rama perusahaan construction, kang didegaké ing pungkasan taun 1930-an. Kira-kira ngandika, spy. Masyarakat kang egos urusan karo perusahaan kapal, diprodhuksi seragam, gandum silos, pipelines lenga-gusti Allah, wong iki malah digawe dhuwit saka nggawe film. Piloted tukang ngebom sak wabah Perang Donya II, ana sedhela mibur liwat Saksa kaping pindho, oncat sapisan, nanging iki diselehake ing tahanan-of-perang camp liya wektu ing loro ends saka perang. Dina iki, kang iku sawijining investor ing akeh perusahaan - gedhe investor, kang ing akeh kasus tegese dheweke wis unggul kapentingan."
  
  
  Kang sumurup kabeh iki bab Grady Ingersoll... A sawetara taun kepungkur, dheweke pensiun kanggo remot area New Mexico - paling misuwur pertapa ing sajarah. Dina iki, ora ana siji saw ego, kajaba kanggo ego saka" palace njaga " stern wong-wong sing padha ego kang mung kontak langsung karo donya njaba.
  
  
  "Ego kang pungkasan investasi," Hawk terus, " ana ing aerospace tenan Pokok Dinamika. Ingersoll ndarbeni mayoritas saka enggo bareng, supaya wong ing pangisian daya. Lan amarga iki Nick, Pentagon lan ing House Putih sing nresep kang kuku sing."
  
  
  'Apa maksud sampeyan?'
  
  
  Hawke mesem grimly. "Nalika Ingersoll teka daya, Pokok Dinamika iki panggolekan nutul pagawean pungkasan ing paling canggih panuntun dhumateng rudal sistem tau nemokke. Ing cendhak, iku bisa survey terrain ing ngisor iki lan bener rudal kang mesthi wae ing sadawane dalan karo akurasi saka manungsa pilot bisa; iku bisa ndeteksi interceptor pluru lan geni sawijining pertahanan ing wong-wong mau. Nanging sing paling penting prestasi sing piranti bisa ndeteksi efek saka sadurunge pluru, lan banjur mabur kanggo njupuk ing secondary utawa malah tersier target."
  
  
  "Ing tembung liyane,"aku ngandika," bab iki bisa nindakake cantik akeh kabeh manungsa pilot bisa."
  
  
  'Lan liyane. Iki katelu kemampuan sing ndadekake ego invaluable. Ana akèh dhiskusi dina iki bab excesses - carane akeh kaping kita bisa mbusak Rusia utawa China saka peta, dibandhingake carane kakehan padha bisa mbusak kita saka peta. Nanging karo piranti iki, iku ora ana maneh perlu kanggo miwiti lima utawa enem warheads nuklir ing target; sapisan siji jangkep sawijining misi, wong bisa target target liyane. Dadi, sampeyan bisa mbayangno apa iki panuntun dhumateng sistem bakal tegese kanggo ora pati roso pasukan."
  
  
  Duweke, mesthi, sing bisa wis mbayangke iku. Mung ing Amerika Serikat lan Uni Soviet wis nuklir daya kanggo numpes bagean gedhe ing donya, nanging Pokok Dinamika piranti bakal ngidini sembarang arep dikembangaké negara - kayata China - kanggo entuk daya nuklir, malah yen iku duweni mung bagian sekedhik cilik saka daya nuklir. nomer saka pluru.
  
  
  Ora perlu ngomong, piranti rahasia ndhuwur lan teliti karo keras keamanan ngukur. Iku saiki disebut Drikopper, kang ora edan jeneng ing kabeh."
  
  
  "Aku pracaya, sir, Washington wis ngangap bab Ingersoll kang keterlibatan."
  
  
  'Persis. Grady Ingersoll dipindhah kanggo Pindho Cayman meh taun kepungkur. Panjenenganipun ndarbeni cilik, lan salah siji saka ego perusahaan ih develops. Ingersoll urip ing lawas hotel marang dheweke bab... Hawk mandegake lan malmpah liwat khusus lawas-gaya tabel. Panjenenganipun ngangkat munggah mbalek-up peta lan nglukis coklat envelope, banjur beckoned kula kanggo meja lan binuka peta. Loro-pulo padha ginjel-shaped, karo sudhut, sudhut mlengkung teluk adhep-adhepan. Pangeboman motret nuduhake karya construction ing salah siji saka loro pulo, kang Hawke wis marang kula iki disebut Domesday Pulo. Liyane, disebut Patangen Island, ana sprawling hotel komplek karo kolam renang, lapangan tenis, lan mesthi golf. Jejere blumbang, lagi wae katon liwat kandhel wit kurma lan vegetasi, ana gambar liyane bangunan jejere layang ideran lagoon.
  
  
  "Iki Doubloon Inn," Hawk ngandika, pointing menyang meh didhelikake struktur. "Iku wis dipisahake saka liyane saka pulo dening tembok lan dilengkapi karo conventional peralatan elektronik lan bersenjata pengawal. Ingersoll sirna konco tembok sing nalika piyambakipun tak Pindho Cayman, lan panjenengan ora nuduhake munggah maneh."
  
  
  "Sapa wis tau wis nang?"
  
  
  "Aku bakal njaluk bali menyang sing ing menit. Wangsulan: bab ingkang utama sing sak kabeh iki wektu, Ingersoll iki ora wong katon dening sapa, kajaba kanggo klompok ego asisten. Lan iki sabab kanggo badhan."
  
  
  Egoist ora ngganggu dheweke karo pitakonan.
  
  
  "Swara taun kepungkur," Hawk terus, " ego saka asisten wis diganti siji. Kabeh sadurunge asisten padha ing forties lan fifties, biasane wong-wong sing considering posisi senior ing Ingersoll perusahaan. Nanging ora luwih. Ing wayahe, ana enem ihs, kabeh enom, ketoke ing twenties, karo rambute dawa. Siji watara wong wadon. Aku krungu dheweke, ayu. Bojone chuckled kanthi otomatis lan diijini kang boss kanggo terus.
  
  
  "Senadyan kabeh padha katon Amérika, padha duwe passports saka sawetara Eropah lan Amérika Latin negara. Supaya adoh, kita wis ora wis bisa kanggo nuduhake wong-wong mau apa-apa, nanging ing tangan liyane, ana sethitik informasi bab wong-wong mau ."
  
  
  Hawk ditarik metu setengah rolas lancip folder sak coklat envelope lan nyerahke wong-wong mau kanggo kula. Ih yes liwat lan fokus ing 18 x 24 foto ing kasus. Limang wong enom sing kapandeng memper - papat pirang lan siji karo peteng rambute-lan spectacularly ayu wong wadon peteng-rambut. Ing pungkasan, aku ngandika kanggo dheweke tanpa semangat: "aku ngerti ngendi kabeh wis arep. Sampeyan pengin wong-wong iki dicenthang metu."
  
  
  "Luwih akeh tinimbang sing. Iki wong enom - kita nelpon ih ing "intim enem" - sing gedhe-gedhe mung sing duwe kontak langsung karo Ingersoll. Oh, ora nelpon CEOs saka macem-macem perusahaan lan ora iku luwih utawa kurang ajeg, lan njaba wis katon, ego...
  
  
  "Nanging sampeyan mung ngandika:.".. -
  
  
  Hawk dianakaké munggah tangan. 'Sepi. Swara suwene sawetara sasi kepungkur, Ingersoll wis dumadakan dadi loropaken inang. Sampeyan bisa ngandika sing banget. A nomer akeh wong enom sing tetep ing Doublé Cayman Hotel near Doubloon, kepincut dening arang banget kurang tarif kanggo wong enom, minangka padha nelpon iku. Sawetara Ingersoll kang asisten milih klompok ngajak ih nang tembok ing yahoo sing mesthine kesasar ... ora dilarang. Tamu bisa seneng paling mariyuana lan hashish, ombenan lan musik, lan seneng nglangi ing lagoon. Sampeyan bisa mbayangno apa bakal kelakon sak iki. Lan banjur climax nerangake: Ingersoll katon ing tataran saka wektu kanggo wektu. Kang stands ing urut saka loteng konco nglukis kaca pemisahan, alamat para tamu liwat speker - lan " njupuk siji metu ing saindhenging bocah-bocah wadon kanggo ngunjungi ego ing wong ."
  
  
  Kanggo jujur, iku ketoke cukup kanggo kula. Sawise kabeh, ngene nyana wong karo sing jenis dhuwit kanggo pengin duwe fun, lan marang dheweke supaya.
  
  
  "Ora Grady Ingersoll."
  
  
  Kang ana mamang. A wong karo enem kekawin lan sawetara kondhang sesambetan ora averse kanggo milih wong diwasa lan cah wadon enom kanggo yahoo.
  
  
  "Nanging Ingersoll," Hawk diterangno, " iki tansah banget secretive wong. Kabeh iya ing enom taun iki rampung minangka kasebut kanthi teliti, sabisa; iya ora arep woro-woro, lan mesthi ora sijine ing umum tontonan."
  
  
  Aku guessed tengen. 'Umur?'
  
  
  "Bisa, nanging dipercaya. Sawise kabeh, iku ora sing arep lan sing lawas.
  
  
  Aku panginten aku kejiret wigati saka nimbali ing Goshawk kang swara, nanging aku digatèkaké iku.
  
  
  "Banjur apa sampeyan mikir iku?"
  
  
  Sirah AH kapandeng ing kula, condong ing dhingklik karo tangan loro. "Salah siji soko serius wis kedaden kanggo Grady Ingersoll sirah, utawa wong iki ora Grady Ingersoll."
  
  
  Ana kasepen dawa sadurunge ngandika apa-apa kanggo dheweke. "Nanging sampeyan marang kula sing ego wis katon."
  
  
  "Sampeyan bisa nyana kanggo mangerteni apa-apa bab saiki tegang ing Ingersoll saka mung iki intim enem lan sundel saka wong enom."
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. "Apa bab bocah-bocah wadon milih?"
  
  
  "Minangka adoh kita ngerti, ih ana pitu. Kabeh saka wong-wong mau, tanpa istiméwa, kiwa pulo langsung sesampunipun ... tanggal ... ing salah siji saka pesawat dening Ingersoll. Kita ketemu siji ing hippie commune ing Meksiko. Dheweke supata sing padha mung ngedika lan sing Ingersoll marang dheweke sepuluh ewu dolar sadurunge panggolekan dheweke ing bidang.
  
  
  Kang whistled ing dheweke. "Sepuluh ewu kanggo ngomong."
  
  
  Hawk mesem wryly. "Lan, ketoke, ana bisu."
  
  
  "Apa bab telpon saka Ingersoll? Carane uga ora ego ngerti wong-wong iku wuwus kanggo?
  
  
  Kula boss sora. 'Ya. Paling egos ngerti. Lan ora ana siji kepengin kanggo pracaya sing panelpon punika penipuan. Kita malah ngatur kanggo njaluk swara print karo telpon, lan... uga, iku ora mestekake."
  
  
  "Aku panginten swara cithakan padha sampurna ditrima minangka pengenal."
  
  
  'Ora persis. Kita duwe rekaman saka Ingersoll kang mirengake opo sawetara taun kepungkur sadurunge congressional komite, lan iki swara misale jek kanggo cocog swara saka siji anyar. Nanging ana sing beda. A radiotelephone ing pulo kanggo dhisikane, ora tansah cetha banget ."
  
  
  'Bener. Banjur sampeyan arep dheweke ngerti yen wong iki tenan Ingersoll, ora sampeyan?
  
  
  "Iki salah siji titik. Mesti wae, yen bisa dadi impostor, sampeyan uga perlu kanggo netepake apa kedaden kanggo nyata Ingersoll. Ing kasus, sampeyan perlu kanggo mangerteni sing anggota saka intim enem tenan, apa sing motif sing, lan carane padha nggawa Ingersoll."
  
  
  "Apa sampeyan mikir ana uga sembarang sambungan antarane wong-wong mau lan Telu-tumuju Lanang?"
  
  
  "Kita ora ngerti sing durung. Nanging anggere ana kamungkinan kuwi, kita kudu temtunipun nemokake metu ."
  
  
  "Aku nganggep langsung pendekatan wis nyoba."
  
  
  'Ya. Sekretaris Nimbali wong nyoba kanggo kontak Ingersoll, lan rong minggu kepungkur salah siji saka presiden kang paling cedhak panasehat miber kanggo Dubla Cayman. Nanging Ingersoll gelem nampa ih utawa pirembagan kanggo wong-wong mau. Kang pribadi warga, Nick, lan pamaréntah ora bisa meksa wong metu saka suci."
  
  
  "Aku guess ego milyar duwe apa-apa apa karo iku," aku ngandika sarcastically.
  
  
  "Iku ora mengaruhi kita. Sampeyan ngerti assignment panjenengan. Ana sawetara rincian liyane kanggo ngrembug, lan banjur sampeyan bakal kepala kidul. Njaluk Ingersoll, Nick. Golek metu apa kita kudu ngerti ."
  
  
  "Lan yen iku negatif?" Yen iku related kanggo Telung-Tumuju siji?
  
  
  "Banjur mungkasi wong. Ing discretion.
  
  
  'Tho?'
  
  
  Hawk manthuk. "Aku ora ngirim KAPAK agent karo Killmaster pangkat ana mung kanggo takon pitakonan sawetara."
  
  
  Minangka kanggo kula, aku iki gojag-gajeg; tugas ketoke nyedhaki prasaja, yen ora biasa - lan iki wektu liyane ing sawetara dina sing aku wis digawe serius kesalahan pangadilan.
  
  
  
  Bab 4
  
  
  
  
  Pandhuan njupuk kurang saka telung jam, lan iku ora malah tengah wengi nalika omah gedhong kiwa. Pengawal grinned isin-isin ing kula lan nuding menyang ski condong marang brig. Dheweke iki takon kanggo apologize kanggo wong, nanging ora Stahl; kang sumurup ego iki nunggu, lan sing ana luwih saka wong bisa ngomong kanggo dheweke.
  
  
  Aku samesthine kanggo ndeleng Veronica maneh sadurunge aku kiwa, nanging dheweke durung nuduhake munggah. Iku mbokmenawa luwih apik cara sing. Saiki aku sumurup apa kang temenan dening mistletoe ing mobil, ing salju pucaking, lan aku bisa apa tanpa dheweke nggawé ontran-ontran utawa carike - punapa mawon sikap dheweke uga wis dijupuk sawise njupuk digawa lunga karo misi rahasia.
  
  
  Dheweke sethitik turu wengi sing. Malah sanadyan sandi kamar ing sisih liyane saka hotel, adoh saka lobi, aku bisa krungu hum saka gitar diiringi dening unsteady voices. Ing esuke, aku tak munggah, disandangi, lan dikempalken sandi iku. Iya ora cukur brengos miturut pandhuan.
  
  
  Ing paket cilik kang ana ing gedhe saka mobil, mung minangka Hawke wis ngandika. Nalika kita ngedika ing wengi sadurunge, ego dijupuk siji liwat agen kita. Iku sing sawetara iku dikembangaké dening KAPAK Efek Khusus departemen sing bisa migunani ing kahanan angel. Iku kudu wis dijupuk akèh saka gathekan ing bagean Stewart kang departemen kanggo teka munggah karo senjata lan pribadi sing bisa didhelikake ing setelan siram utawa pasangan saka sandal, nanging minangka tansah, padha diganti.
  
  
  Iku njupuk kula rong minggu kanggo njaluk bantuan kanggo Miami, supaya aku nindakake sandi paling apik kanggo alon mudhun gerakan. Hawke kang assignment iki kanggo tuwuh janggut, nanging ing dina kang kaping lima iku gatel minangka neraka lan piyambakipun kiwa karo mustache. Kula sideburns tansaya cukup cepet, lan kang sumurup yen ing pungkasan rong minggu, aku bakal duwe jenggot sing bakal ora cukup kanggo timer respecting anggota saka rock pemandangan.
  
  
  Piyambakipun Nick Walton, manager saka sawetara bands rock. Hawk dipilih telung bands kanggo kula, loro kang lagi touring Afrika lan Asia, ing atas saka Departemen Negara. Liyane klompok iki sementara bubar lan wis kanggo njupuk cuti saka anané saka Dub-K nalika grup dirombak. Ing cara ing sisih kidul-nyingkiri Washington kabeh - piyambakipun ngginakaken evenings ing sibuk bar bisa nemokake, ngrungokake jukeboxes lan search combos, mbaptis piyambak ing musik lan atmosfer. Aku ngginakaken jam ngunjungi toko music, memorizing merek, jeneng, lan seniman.
  
  
  Dening wektu aku tak Jacksonville, aku panginten aku sumurup minangka akeh bab kontemporer populer music minangka saben taruna. Kula mustache iki akeh lan aku needed cukuran. Sampurna. Aku wis kanggo nggawe siji pungkasan sadurunge njupuk detour ing bidang kanggo Miami. Hawk lan aku rembugan iki kanggo nalika sadurunge kita mutusaké kanggo njupuk resiko. Padha mung nyepakaké test page penerbangan saka Telung-tumuju Sistem ing Cape Kennedy, NY, lan kita loro felt sing aku kudu njaluk minangka akeh informasi sabisa saka sumber paling apik.
  
  
  Kang teka ing bangunan utama saka NASA komplek mung ing wektu kanggo nggabungake demo. Kita padha ing kelangan, padhang reception area lan malmpah mudhun bale. Ing wayahe, aku iki mandegake dening seragam njaga keamanan.
  
  
  "Nuwun sewu, sir," ngandika.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng watara, minangka iya pirang-pirang anggota liyane saka grup. 'Ya?'
  
  
  "Apa sampeyan drive biru Renault?" Kang maca piring lisènsi.
  
  
  "Ya, iku mine."
  
  
  "Aku wedi sampeyan wis diblokir sawetara liyane mobil. Kita bakal appreciate yen sampeyan bakal ngatur maneh ego."
  
  
  "Peduli ngatur," aku growled. "Nalika aku diparkir ana, padha ora ana montor."
  
  
  "Aku wedi aku bakal duwe kanggo, sir. Yen sampeyan ora pikiran."'Iku dudu panjalukan.
  
  
  'Peduli iku! Apik. Angrily, piyambakipun d bali mudhun echoing dalan. Nalika njaga lan aku padha metu saka ngarsane saka grup demo, njupuk sandi tangan. Kita mandegake kanggo wayahe lan kapandeng watara. Ana ora ana siji ing ngarsane.
  
  
  "Kanthi cara iki, sir," ngandika ing muni kae wong sing mbokmenawa bakal duwe digunakake kanggo sirah saka NASA.
  
  
  Kang digunakake tombol kanggo mbukak siro lawang tanpa nangani, kang wis klelep ing groans. Kita mlaku cepet mudhun dawa, kurang dalan. Ana pratandha liyane kang ana kene, kabeh karo nomer lan huruf, nanging ora ngenali simbol. Kita padha ora ndeleng wong minangka kita nguripake sawetara sudhut, turunan baja tangga, mlaku liwat loro liyane dikunci lawang, lan pungkasanipun ngrambah apa kapandeng kaya kothong tembok.
  
  
  Karo jempol kang mengilap ireng boot, njaga nudged piece saka werna abu-abu baseboard ing ngisor tembok. Apa-apa kedaden langsung, nanging sawise sawetara wektu, kabeh tembok meneng binuka, nggawe opening gedhe cukup kanggo wong kanggo mlebukake liwat. Tembok konco kula swayed, lan piyambakipun kiwa piyambak ing kamar cilik karo logam meja, loro kursi-kursi, lan pangilon gedhe sing iki mestine dadi siji-cara. Ana lawang sabanjuré kanggo pangilon, nunggu patiently kanggo iku kanggo mbukak.
  
  
  "Pak Carter?" a disembodied swara takon.
  
  
  'Ya.'
  
  
  "Mung wayahe, please."
  
  
  Panjenenganipun grinned ing dheweke ing pangilon, nanging ora mutusaké kanggo gelombang. Iki papan sasrabahu kathah kanggo njupuk piyambak akeh, lan aku ora bisa nyalahke ih. Padha duwe soko kanggo njupuk akeh.
  
  
  Sawise babagan menit, lawang dibukak lan loro tokoh ing lab putih jaket lan immaculate tenes shoes mlaku ing, meksa nindakake perkara immaculate baja dhingklik dheweke ' d katon banget asring ing rumah sakit.
  
  
  "We need kanggo njaluk driji prints, sir," luwih enom saka loro ngandika. Sanadyan saka wong-wong mau kapandeng luwih saka telung puluh, lan loro-lorone padha ngagem kaca tingal. Malah ih kang rambute dawa-sepuluh taun kepungkur ih bakal wis kru cut-ora detract saka ih pangertèn saka tujuan. Padha sijine tinta ing sandi driji lan binuka ih ing kertas. Banjur salah siji saka wong-wong mau dikunci dhingklik, dibukak document laci, lan dibandhingake sandi driji prints karo pesawat liya, banjur manthuk.
  
  
  Aku takon dheweke. "Apa sampeyan njupuk fingerprinting mesthi ing Massachusetts Institute of Technology?"
  
  
  "California Institute of Technology, sir," lawas wong lanang mangsuli. "Lan ora, nanging kita loro lunga menyang FBI academy." Panjenenganipun mesem faintly.
  
  
  Panjenenganipun nuduhake iku ing gumunake. "Ora everyone kene apa sing?"
  
  
  "Kanthi cara iki, sir." Panjenenganipun nuding kanggo mbukak lawang. "Dr. Avery wis nunggu kanggo sampeyan."
  
  
  Lawang ing dalan iki padha mbukak; ing cilik kantor, semangat wong lan sawetara wanita ing jaket putih mbengkongaken liwat gambar lan technical buku, ngomong kanggo saben liyane ing kelompok cilik, nulis pepadhan ing kapur ing blackboards. Ing mburi dalan, kula kawalan kabuka ing ngarep lawang kaping pindho lan ngeteraken kula menyang sinau lan patemon kamar. Wong ing meja ora koyone akeh lawas saka kula Ngiringan, sanadyan kang cendhak graying rambute lagi wae dijamin tanned tengkorak. "Ayo ing, Mr. Carter," ngandika, ngadeg munggah. Panjenenganipun nuding menyang ijo dhingklik kulit.
  
  
  "Aku nganggep sampeyan lagi Dr. Avery. Utawa sampeyan uga administrator? Panjenenganipun mesem nalika piyambakipun takon, nanging iya ora jawaban.
  
  
  "Kita ora duwe wektu akeh, Mr. Carter. Kita kudu miwiti?'
  
  
  Boten wonten titik ing mbaleni kabeh rincian kang maringi kula liwat sabanjuré jam. Akeh iki ngandika bab koordinat lan satelit pemetaan, komputer, compasses, stabilizers lan aktuator, extendable gliders lan sensor, lan anti-interception sistem. Sing iki luwih utawa kurang apa Hawke marang kula, nanging supaya rinci sing dening wektu Avery rampung iku, kang felt kaya wong meh bisa sijine bebarengan telu-tumuju sistem piyambak. Inggih, mungkin ora cukup.
  
  
  Avery ketoke wis idea padha; saperangan kang ego meh condescending. "Mung sijine, Mr. Carter, katon ing Project Telung-Sirah kaya iki: kita lagi ngetokake baterei miniatur rockets ing Arlington tengen Potomac ing Washington, DC. Iku idin sing papat watara wong sing ngarahke ing House Putih, target utama kita. Nggunakake Jefferson Memorial minangka panuntun, kamera ndjogo ing saben roket nggawe pangaturan sing perlu. Anti-rudal pluru kang dibukak; mbok menawa, senadyan kita sistem pertahanan, siji utawa loro saka kita pluru bakal dijupuk mudhun. Kita kudu nimbang kamungkinan iki, malah sing cilik siji, yen serangan kuwi dibukak. Salah siji kita numpes mungsuh karo salvo, utawa iku kabeh liwat kanggo kita. Ya?'
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke.
  
  
  'Apik.Ayo kang ngomong page rudal ngarahke ing House Putih langsung kenek. Banjur liyane pluru ngirim ora kenek sing padha target. Sensor ndeteksi impact, lan banjur ngaktifake komputer mekanisme. Kapindho target wis diprogram ing sistem panuntun dhumateng. Ing aktuator nindakake proyek sing, ing retractable ngusapake wings mbukak kanggo nambah angkat, lan kita roket kepala kanggo, ngomong, Patbelas Street distrik shopping utawa Hilton Hotel. Sing cetha?"
  
  
  "Sawijining mung minangka aku panginten. Ing tembung liyane, ing kabeh-metu perang nuklir, kita kudu kenek target utama, sing, miwiti sawetara pluru ing sapisan. Nanging yen siji cocog, kita ora perlu kanggo nglampahi siji liyane."
  
  
  'Persis.'
  
  
  Njupuk Em jam kanggo ngomong apa aku wis sumurup. "Apa babagan sistem dhewe, Dr. Avery? Carane amba iku?
  
  
  "Aku ora bisa nuduhake sampeyan. Aku ora duwe idin kanggo nglakoni sing."
  
  
  'Mesthi ora. Nanging carane amba iku? Bisa iku bakal dicolong?
  
  
  Ego patrap nyakup kabeh komplek lemah, cut mati saka liyane saka basa. "Lali bab pancegahan; sawijining manawa dadi resik. Iya ora ngerti sandi sarcasm. "Carane amba iku peduli bab?"
  
  
  Uga... nambah munggah ing dollar "Driekopper" punika komputer. Ing syarat-syarat ukuran sawijining, iku luwih komplek saka apa-apa sing wis dikembangaké kanggo tanggal."
  
  
  "Sing apa iku tegese?"
  
  
  "Oh ... mungkin ukuran biasa engine mobil." Karo tangané, kang nuding menyang kotak meter watara.
  
  
  "Supaya ora ana siji bisa lumaku metu lawang karo iku."
  
  
  'Aku ora mikir supaya.'
  
  
  'Apik. Sing liya mangerténi bab piranti iki? "
  
  
  "Banget sawetara wong. Staff, pitulas wong, kabeh kang duwe keamanan reresik. House Putih, liyane instansi pemerintah, lan militèr printah dhuwur ."
  
  
  "Lan Ultimate Dinamika?"
  
  
  "Meh saben wong sing makarya karo Driekopper iku saiki bagéan saka staff."
  
  
  'Meh?'
  
  
  "Mung loro wong ing saindhenging grup ora bisa karo kula. Recovery watara wong-wong mau tilar donya ing kacilakan ing bidang sawetara wektu kepungkur. Liyane perusahaan eksekutif direktur ."
  
  
  "Apa ora iku ateges sing laporan kanggo Grady Ingersoll?"
  
  
  "Aku mikir supaya."
  
  
  "Kang tegese Ingersoll mangerténi."
  
  
  Avery kapandeng kaget. "Sampeyan mesthi ora mikir wong kaya Ingersoll..." Em ora perlu kanggo rampung ukara, temenan em ora kaya subtext lan ora ngerti apa apa karo.
  
  
  "Aku krungu sing lagi dilakoni a test pesawat saka Driekopper rauh."
  
  
  'Ya. Dening sabanjuré minggu. Pas tanggal durung ditemtokake. Mung karyawan ngerti bab sistem, lan wong-wong bakal masang kabeh bagean menyang roket."
  
  
  "Ana apa kasempatan sing kapal manca bakal langkah ing lan iwak bab iki metu segara?"
  
  
  "Ora kasempatan. Yen roket ora tanah persis ing ngendi iku diprogram kanggo, iku bakal poto-destruct."
  
  
  Iku ora koyone kaya ana apa-apa liya aku bisa nindakake iki ing air-kahanan kuburan, supaya Avery ngaturaken dheweke lan kiwa iku kanggo ego. Aku ora kasengsem ing aransemen keamanan ing Cape Kennedy, NY, lan kang sumurup yen wong melu padha dilakoni sing paling apik. Nanging iki ngomong bab Ingersoll lan ego saka dipercaya enem digawe kula aran kaya neraka.
  
  
  Mbok menawa yen aku wis ora panginten babagan masalah iki, aku wis mbayar manungsa waé liyane kanggo apa kedaden a sawetara menit mengko. Sawise looking ing layar TV, njaga supaya kula pindhah bali menyang ninggal dalan. Nalika ditandhani lawang karo ora nangani iki isih nutup konco kita, saperangan saka chattering Asia ing kang dipercoyo topi, cocog peteng, lan kamera watara taubat mlaku liwat lawang utama.
  
  
  Padha mangu-mangu nalika padha weruh kula lan njaga, banjur terus petung. Salah siji saka wong-wong watara wong mandegake kanggo njupuk gambar saka interior alus; nalika liyane nguripake kamera ing arah, duweke diwiwiti kanggo nutupi pasuryan, banjur digawe kula lali kanggo katon ing kabeh. Akhire, dina, nang endi wae sampeyan bisa pindhah kanggo ndeleng kita, sampeyan bakal weruh turis Japanese karo kamera; iku ora nganti aku tak tut sing aku temen maujud sing iki loro Asia ing dell dhewe ora katon apa-apa kaya Jepang.
  
  
  Pesawat liwat Miami ing New Providence Pulo ing Bahama ana apa-apa luwih saka hop, karo meh ora ana wektu kanggo ngombe minangka kita nggebyur ing cahya ijo segara burik karo sandy pulo. Afternoon langit iki rada mendhung, nggawe peteng ijo vegetasi katon meh ireng, lan minangka kita ngubengi ing bandara, udan lashed windows saka 7271.
  
  
  Penumpang kesusu tengen platform kanggo papan perlindungan saka bobrok seraglio, kang padha disebut bangunan stasiun. . Band iki muter nang, lan pramugari padha handing metu free rum ombenan nalika kita nenggo kanggo kita bagasi. Customs ora masalah; ing dhuwur saka mangsa wisata, ana mbokmenawa sèket suitcases saben opening. Nanging iku njupuk bagasi penanganan luwih saka setengah jam kanggo mbongkar momotane kabeh ing bidang, kanggo alasan sing bakal tansah tetep misteri kanggo kula. Ing suitcases teka ing dawa, panah conveyor sabuk, lan mine iki meh pungkasan. Aku wis rong suitcases, lan siji wis khusus kamar kanggo Wilhelmina lan Hugo. Aku ora nindakake gun nalika aku nglintasi wewatesan ing, amarga kang nahan iku salah siji saka paling nglarani iku sing bisa kelakon agen khusus, lan iku biasane ora worth resiko.
  
  
  A dhuwur, peteng-skinned wong ing karnaval paketan iki ngadeg njaba stasiun sepur. Sabanjure kanggo iku, madhep wit palem, iki tandha sing maca "DOUBLÉ CAYMAN-Air Taxi". Udan wis mandegake, nanging langit isih ana werna abu-abu lan mendhung. Telu wong liya padha wis ngadeg ing wit palem; a saperangan tengah-umur lan cah lanang cilek karo gitar, pundhak panjang rambute lan copious bayi pimples.
  
  
  "Ya, kanca-kanca?" ireng wong lanang disambut kula. "Sing sampeyan ing Pindho C?"
  
  
  'Ya.'
  
  
  Panjenenganipun ndangu kula sandi jeneng lan dicenthang ing dhaftar. "Bidang ing mburi liyane saka lapangan. Limosin bakal teka kene kanggo njupuk sampeyan.
  
  
  Kita jumeneng awkwardly sangisore tumrap wit palem, ngucapke matur nuwun kanggo angin kanggo soften steaming dampness. Lancip, rambut abu-abu wong sing ing ambruk sweater, clono dowo, lan reged tenes shoes ngadeg ing mburi trotoar, dibintangi intently ing lawang saka bangunan stasiun. Nalika iku cetha sing ing pungkasan penumpang wis alighted, kang shrugged, nguripake, lan wungu tangané. Peteng coklat Cadillac ditarik metu dhateng trotoar, lawang dibukak, lan wong malmpah ing.
  
  
  Kang ana dibintangi ing wong rambut abu-abu supaya intently sing iya ora sok dong mirsani group ing akèh parkir nganti Cadillac metu saka ngarsane. Ana loro wong enom, dhuwur lan blonde, karo curls ngeculke, disandangi ing ketat cocog peteng, lan sabanjuré kanggo wong-wong mau lungguh cah wadon sing uga meh padha dhuwur minangka wong. Aku iki dijamin saka gulu kanggo jempol ing prasaja, mili sugih sing clung kanggo dheweke awak ing kabeh panggonan tengen, lan dheweke coklat peteng rambute ambruk liwat dheweke pundak meh kanggo dheweke pinggul. Koleksi kalung dangled antarane dheweke dodo, lan malah ing cahya dim, pasuryan dheweke ketoke kanggo jenenge sing kawentar.
  
  
  Pendhaftaran kawitan panginten punika Khadisha d'Ark, utawa mbok menawa Joan Baez; Nah wis kaya sumringah kapercayan ing dheweke expression, ing dheweke proses. Nanging sing panginten iki cepet mecat nalika aku temen maujud aku iki looking ing Angela Raffles lan loro liyane anggota saka Intim Enem.
  
  
  Dheweke foto Intim Enem padha riset cukup kanggo langsung ngenali ih, nanging mung cah wadon pancene ngadeg metu. Limang wong enom padha supaya katon mèmper sing aku ora manawa kang jeneng bakal cocog karo pasangan. Ora sing penting, dheweke panginten; dheweke, aku ngarep-arep Angela Raffles iki titik wiwitan ing sandi cara kanggo Grady Ingersoll.
  
  
  Aku kapandeng ing dheweke, lan dheweke kapandeng bali. Dheweke tentrem eseman ana loro mestekake lan intimidating, minangka yen dheweke bisa tarik wong kanggo dheweke tanpa mengkono apa-apa. Lan dheweke sumurup iku. Miturut informasi Hawk wis diwenehi kula, Ay iki rong puluh-lima, nanging dheweke ketoke ageless. Dheweke mata ngagetake adoh saka Nah sadurunge dheweke kelalen apa dheweke ana kene. Enem lawang Mercedes ditarik metu dhateng trotoar, lan peteng-skinned wong wiwit kanggo angkat bagasi menyang gedhe. Saperangan lan gitar operator tindakake kula menyang game iki. Panjenenganipun ngaso kanggo wayahe lan kapandeng munggah ing dheweke liwat sokalima gendheng saka mobil. Dheweke isih esem, isih looking ing arah. Panjenenganipun ducked lan kapandeng resolutely ing arah liya nganti kita padha musna.
  
  
  Papat kita manggon ing wiyar kemewahan kabin saka Lear Jet. Ora ana siji watara kita ngandika apa-apa; saperangan kapandeng sing sethitik bingung, boy sullen. Ireng wong lanang nggawa kita sawetara rum lan ilang maju. Nalika piyambakipun medal lan announced sing bakal ninggalake ing sawetara menit, kang panginten wong wadon bakal pass metu. Dheweke sam ana cukup kaget, nanging nalika piyambakipun kapandeng nyedhaki, liwat longgar clono dowo lan emas-utas jaket, weruh nyenengake kepinteran sing ana reassuring.
  
  
  "Jenengku Herridge," kita pilot ngandika, " lan aku pangarep-arep sampeyan duwe wektu apik ing Pindho Cayman." Panjenenganipun ngeweruhi sing ego logat iki musna; ketoke, emu wis kanggo muter kabeh limo peran. Percepatan iki cendhak lan gamelan, mung nalika kita njupuk mati saka landasan pacu, srengenge nyuwil liwat mega. Panjenenganipun njupuk sip lan kapandeng metu jendela. Kita miber liwat cerro-ijo wilayah watara bandara lan rauh tekan pinggiran Nassau. Srengenge ketoke kanggo jenenge sing kawentar lirih ing mewah gisik villas karo ih pools, kebon ayu lan luar biasa lawns ijo. Herridge supaya bidang fly liwat pelabuhan ing tengah kutha; weruh tumpukan saka krenjang, warni rasukan, lan padha tembaga produk sing didol ing kabeh pasar saka Langkawi kanggo Singapura. A dhuwur, peteng-skinned wong wadon karo abang bandana ing dheweke sirah lan tarub sugih waved furiously. Herridge flapped kang wingtips kanggo wayahe, banjur kita njupuk mati minangka kang nguripake lor lan miber liwat palng bagéan saka pulo. A sawetara menit mengko, segara ana ing kita maneh.
  
  
  Aku weruh sawetara putih loreng ing ngisor iki dheweke, lan prau iki obah cepet, ninggalake loro loreng ing ngarepe dheweke. Prau katahan jangkah karo kita kanggo nalika, lan aku temen maujud sing iku kudu hydrofoil prau. Iku ana ing course padha minangka kita, lan aku wis kroso iku Grady Ingersoll kang prau. Aku iki marang sing uga wis armada kang ego asisten lelayaran bali lan kasebut antarane Doublet Cayman lan Nassau.
  
  
  Lan banjur kembar pulo teka menyang tampilan, kaya aku 'd katon wong-wong mau saka tampilan bird' s mripat saka Hawk. Ing padhang suryo srengenge, Patangen ketoke kanggo cemlorot - blumbang, mesthi golf, pagere lagoon, ing sokalima putih menara hotel-nalika Kangen nyawang minangka boring minangka sembarang situs construction. Gedhe bolongan mulut wis digawe ing wedhi lan undergrowth, sawetara kapenuhan karo konkrit, wong karo bulldozers lan crane. Ing pigura baja saka salah siji saka bangunan wungu menyang udhara, casting dipengini aneh ing lemah.
  
  
  Minangka Herridge nguripake banget kanggo pendekatan, dheweke weruh jembatan ing construction antarane loro pulo. Massive konkrit pilar padha wis diinstal ing dharat saka "Pungkasan Paukuman", watara kang tembok protruded. Saka sampling online, iku kapandeng kaya bagéan saka roller lemek kang duwe rodha kulo, mung sawetara liyane.
  
  
  Aku kudu mbayar manungsa waé liyane kanggo fleeting kesengsem aku ' d wis, nanging Herridge wis ndharat, lan aku wis kanggo bantuan em dening gritting sandi untu lan gripping dhingklik penyelundupan. Kaya kabeh pilot aku ngerti, dheweke kang ala penumpang.
  
  
  
  Bab 5
  
  
  
  
  Sandi kamar hotel iki obscenely mewah. Loteng madhep banyu gedhe banget, lan jedhing ora luwih cilik. Ijo karpet iki tungkak-jero lan supaya alus sing a pasangan saka sudhut kasur ketoke meh rasah. Nang kulkas cilik iki gedhe carafe saka rum doyo, lan grinning abdi sing sibuk mbukak lawang lan jendhela saka lemantun ketoke pancene pleased karo tip. Iku ana panggonan sing sapa bisa gampang tiba ing katresnan karo.
  
  
  Saka loteng, kang bisa ndeleng ing sudhut gedhe blumbang ing ngisor iki wong, isih crowded ing wayah sore awal, karo sawetara tokoh manggoni beachhead. Ing kere sak dirajut godhong palem, baja band digawe undulating muni, lan aku bisa krungu dheweke alus ngguyu swara. Aku ora penggemar amba saka wisata hotel, nanging aku bakal lying yen aku ora ngakeni bilih atmosfer apik.
  
  
  Kang cepet sijine ing pasangan sun-belang flared clono dowo, peteng biru ndeleng-liwat shirt, lan burem denim jaket. Watara siji suitcase, aku njupuk apa Stewart wis digawe kanggo kula ing Efek Khusus, lan mutusaké kanggo njupuk rada dented pasangan saka tenis ballet sandal. Ora kasut. Wilhelmina lan Hugo tetep ing rahasia kamar; iya ora mikir padha bakal needed. Minangka aku malmpah liwat ageng lobi, aku wis marang aku, yèn aku ana ing kene Pindho C ing bisnis, ora ing vacation. Nang endi wae aku kapandeng, aku weruh bocah-bocah wadon enom, ing sawetara swimsuits, wong ing kathok cendhak, miniskirts, lan jins sing kapandeng kaya padha dicet ing kulit sing. A marketing cepet nggawe percoyo kula sing ana padha minangka sawetara bras ing pulo minangka ana bruwang kutub. Aku curious bab apa saperangan tengah-umur dijenengi New York-Providence iki dilakoni kene.
  
  
  Dheweke carapace kanggo blumbang, bebarengan sudhut dalan diantrekake karo kopi sade beachwear, souvenirs, lan roh-roh, buku, rokok, kulit gawenan tangan barang - nalika Angela Raffles weruh dheweke maneh.
  
  
  Dheweke lungguh ing kamar mbukak karo srengenge setelan, nanging malah dening dheweke siluet, aku dikenali dheweke langsung. Cah wadon Angela iki ngomong iki luwih cendhek, kang temenan dheweke iki saka dhuwur rata-rata, lan meh kabeh saka dheweke kulit coklat iki padhang ing cilik bikini dheweke ngagem. Dheweke-jet ireng rambute ana udan lan mili mudhun dheweke bali, lan cilik ukuran droplèt ilang menyang papan antarane dheweke bokong. Malah sadurunge weruh pasuryan dheweke, dheweke, dheweke felt dheweke iki srengenge katon padhang, lan ora ana mistaken.
  
  
  Dheweke, nodded kanggo Angela, maringaken mimmo wong-wong mau. Dheweke manthuk ing rheumatism. OK, sing cukup. Ing disguised peran minangka super-kelangan manager saka band rock, aku ora bisa miwiti karo pisanan loropaken patrap, aku wis kanggo njaluk digunakake kanggo kasunyatan sing aku iki kang clambered ing dening akeh pembuangan wadon.
  
  
  Nalika iku ana sawetara kadohan, wong mandegake, kapandeng ing blumbang lan akeh, lan mboko sithik nguripake watara supaya wong bisa ndeleng tanned cah wadon ing ngarep.
  
  
  Dheweke fitur padha meh oriental, lan dheweke rada slanted mata peteng sparkled karo animasi minangka dheweke ngandika kanggo Angela. Dheweke cheekbones dhuwur shone ing pungkasan srengenge, lan banyu clung kanggo dheweke velvety kulit ing lanang irungnya. Nah kang tutuk iki sudhut, lan dheweke lengkap lambé ditekuk menyang eseman sing ora tantangan Angela. Dheweke pundak dipindhah saya minangka dheweke ngandika, lan dheweke dhuwur, arched hips swayed. Dheweke dodo padha dijamin karo gombal sing sêmbada dheweke penthil; dheweke sikil padha dawa, otot, lan uga-sing ditetepake, lan ing antarane dheweke sikil, sawetara tufts saka rambute ireng ditekuk metu saka ing dheweke bikini ngisor.
  
  
  Aku wis ora kagungan wong wadon wiwit Veronica - bocah-bocah wadon ngene aku weruh dheweke ing bir stalls ing sadawane dalan, ing Virginia lan North Carolina, padha ora sandi jinis - nanging malah yen duweke wis mung teka bali saka trip mudhun Nil karo Cleopatra, duweke isih bakal wis smitten dening cah wadon iki.
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula. Kaya Anton, sing wis mlaku-mlaku menyang kula. 'Hi. Nah wis swara kaya lonceng gereja ing awal foggy minggu esuk.
  
  
  'Hi ana. Hey mesem lan njupuk mati koco tingal ireng kanggo njaluk dipikir luwih apik ing dheweke.
  
  
  "Aku ora ndeleng sampeyan ing bandara sadurungé dina iki?"
  
  
  'Tenan.'
  
  
  "Apa sampeyan rencana kanggo tetep ing Pindho C kanggo dangu?"
  
  
  "Aku ora nggawe sembarang sing ngalangi plans durung."
  
  
  Ngerti eseman. "Inggih, ora ninggalake banget rauh."
  
  
  Dheweke nguripake watara karo swing hip sing banget blatantly seksi, lan malmpah lengen ing lengen menyang hotel karo cah wadon ing bikini, loro saka sing paling apik tenan wanita dheweke ' d tau weruh. Iku apik sing aku wis seneng-seneng karo Veronica; aku curious kanggo ngerti apa Hawk sumurup bab short kita roman, lan dhèwèké uga nyimpulaké yèn iku bakal luwih apik kanggo wong yen aku tau ketemu metu.
  
  
  Lakune sak blumbang lan kapandeng ing dhuwur watu tembok ngluwihi. Iku masked dening wit-witan lan shrubs, nanging marketing cepet dicethakaké barbed kabel - elek, aku iki marang sing mlayu terus liwat tembok, liwat godhong lan cabang.
  
  
  De Doublon bagean iki ketok. Iku ana telung-crita bangunan dibangun watara peteng watu lan weathered bata. Windows madhep blumbang padha ditutup lan shuttered. Mung mbukak ing nggresah iki konco blumbang cedhak hotel lawang, ngendi ngalangi gapura wesi diblokir ngleboke. Sesuk, aku prajanji aku, aku bakal njupuk trip dina kabeh liwat pulo-kaya wisata arep ing trip lapangan. Wengi ambruk cepet minangka srengenge sank menyang segara, nanging swimmers manggon dening pletik blumbang. Ana garis miturut gendheng padha minangka Tireless Steelband, lan aku ngatur kanggo tuku bourbon lan banyu tinimbang rum. Aku lungguh ana kanggo nalika, nonton akeh lan band sabanjuré kanggo kula, lan krungu alus cipratan banyu ing tembok kurang saka blak-blakan banyu konco kula.
  
  
  Aku banjur bali menyang hotel lan kapandeng ing casino. Ana tandha ing ngleboke karo jeneng seniman saka toko kabaret, lan salah siji saka foto digawe kula ngaso.
  
  
  Ana mistaking oriental fitur lan arched hips, kandel eseman sing kadhangkala sparkled malah padhang saka photographer lampu. Ee iki disebut Negress Meja, lan ketoke dheweke iki digunakake ing cocog karo sing ora nutupi apa-apa nanging bikini. Dheweke kanca saka Angela kang, lan sing cukup kanggo test dheweke. Kejabi, jeneng dhewe digawe kula kuwatir: ngene aku krungu iku kasebut dening saperangan bocah-bocah wadon saka campuran Kuuban, Mulatto, lan keturunan Tionghoa, biasane whores saka Florida. Nanging ing Pindho C, karo Grady Ingersoll lan Ego langsung disambungake kanggo Telung-Nilai Serangan Skill piranti, apa-apa sing wis apa-apa kanggo nindakake karo Kuba utawa Timur wis kanggo dijupuk akeh. Kabeh iki penting ing karya.
  
  
  Casino ana lirih surem, luxuriously decorated kamar karo dhuwur langit-langit, nglukis karpet, lan andhap asor cahya ndhuwur tabel. Ana loro roulette kursi, telung poker kursi, lan mungkin setengah rolas chemin-de-fer tabel. Lan alcove ing bali saka utama hall iki dilindhungi undhang-undhang kanggo baccarat - pemain amba mung, karo dhewe bar lan layanan. Maen kertu utawa dadu ora game sandi; aku wis cukup ing atine ora padha sumelang ing bab nomer ing kertu utawa plastik dadu. Nanging wong-wong sing part-riko casino, part-nemokake an experienced observer luwih saka, ngomong, latar kelas bidang watara New York kanggo Lisbon. Nalika dheweke mlebu, ana padha ora akeh wong kanggo nonton, nanging rauh dheweke weruh sing-sing-sing saurutan.iki nggawe percoyo kula sing aku ora mbuang wektu.
  
  
  Iku paling gedhé Asia saperangan aku wis tau ndeleng, ing Cape Kennedy, NY. Odin ana watara loro saka wong-wong mau rolling dadu ing meja poker, nalika Ego kang companion iki mbayar manungsa waé liyane kanggo digarap liyane saka kamar saka apa iki kedados ing ijo baize ing ego kang irung.
  
  
  Panjenenganipun weruh kula ing wayahe ego ngeweruhi dheweke, lan wong-wong" jero " oriental fitur marang mati lampu kilat saka pangenalan sadurunge kang cepet kapandeng ing cara liyane. Aku njupuk ambegan jero lan katahan mlaku-mlaku, mikir bab gambar aku ngene dijupuk sing esuk dheweke karo sing peduli lawang konco kula.
  
  
  Nalika kang kiwa, kang nyoba kanggo takon dheweke warga negara saka wong loro. Kaya aku ngene temen maujud sadurungé, padha ora Japanese; sing kanggo manawa. Panjenenganipun panginten saka Korea; padha construction lan pertamanan lan nomer akeh Koreans. Ing tangan liyane, padha bisa wis teka saka ngendi wae antarane Jakarta lan Kabul, lan aku wis ora ana alesan kanggo mikir padha wae liyane turis sing wis dijupuk rute padha minangka duweke.
  
  
  Nanging dheweke ora dipercaya iki kanggo kita kanggo liyane.
  
  
  Iku wektu kanggo kabaret kinerja, nanging panggonan iki ninggal kajaba kanggo sawetara wong ing tabel lan sawetara ing dawa, sudhut mlengkung bar. Dheweke iki dijupuk menyang dhingklik cedhak tataran lan Stahl nenggo, sipping lan ice bourbon. Ana juggler, pelawak, jaran-ngadhepi wong wadon sing uga digunakake ing parrots, lan regu saka Lebanese acrobats sing kapenuhan ing wektu sadurunge Chyna teka.
  
  
  Enteni iki worth iku. Dumadakan, ing tataran iki jarak ireng, ngiring dening ingkang dipun danguaken drum muter, lan beam proyektor flashed marang ditutup langsir. Iku kabuka abruptly, pambungkus quivering wildly ing dipengini, lan drum mandegake. Ing tataran kosong, kasepen ing kamar dianakaké sawijining ambegan - lan banjur, karo clang saka cymbal, Pemandangan binuka menyang kawigaten wong akeh.
  
  
  Kanggo wayahe dheweke lungguh mlaku ing siji wentis, kaya patung, lan banjur drum wiwit kanggo ngalahake lan dheweke wiwit gelombang alon-alon. Dheweke sange kombinasi saka urip penari, pindhah-pindhah lan tukang nyepoti. Dheweke paketan kapérang biasane saka sakepel saka wulu lan manik-manik; dheweke dileksanakake barefoot, sok-sok nutul dheweke tumit ing wektu kanggo tehnik sambungan irama. Kalung rattled ing tangané dheweke lan ankles. Dheweke awak shone ing kawigaten sing mèlu dheweke kaya wangkal pacangan, lan loro keramik saka dheweke dodo padha lincak-lincak lan quivered minangka yen everyone wis pit. Minangka jangkah tambah, dheweke peteng rambute ireng swirled wildly ing kabeh pituduh, kadhangkala panutup meh dheweke kabeh awak.
  
  
  Banjur, dheweke piye wae ngatur kanggo ngudhari ing kutang saka setelan lan supaya Em tiba dhateng ing tataran. Lembaran rambute fluttered antarane dheweke dodo lan weteng, parted kanggo pamisah lan banjur ditutup maneh. Aku ketemu aku condong maju ing garis dhingklik lan nyekeli sandi ambegan.
  
  
  Dheweke spun luwih cepet lan luwih cepet, nganti rambute wungu saka ing dheweke sirah kaya payung, lan saben otot ing awak dheweke dipindhah wildly...
  
  
  Darkening - lan kasepen.
  
  
  Aku blinked, nyoba kanggo ndeleng menyang jarak pepeteng, nanging aku ora bisa weruh apa-apa.
  
  
  Lan banjur kawigaten teka bali, lan dheweke lungguh karo dheweke sirah sujud, dheweke dodo heaving ing rambute dheweke, dheweke tangan ing dheweke lorone, dheweke sikil dipencet bebarengan. Keplok iki mestine dadi sora, nanging pirsawan iki banget cilik. Aku nyoba kanggo applaud dheweke, banget, lan minangka dheweke kiwa tataran, looking kaya Inca putri, dheweke nglirik ing arah, lan aku iki manawa aku weruh dheweke eseman.
  
  
  Brylev diuripake alon ing bale, lan banjur njupuk sip kang ngombe. Apa saiki? Aku ora kudu ngenteni suwene kanggo golek metu.
  
  
  Dheweke katon liwat lawang cilik ing mburi adoh saka tataran, swung antarane tabel, waved kanggo orchestra, lan mlaku liwat garis. Dheweke ngagem klambi putih sugih sing dadi kurang-cut sing neckline ora mburi adoh saka hemline, kang lagi wae tekan ngisor iki dheweke pupu. Nah wis selendang putih disambungake watara dheweke rambute lan dheweke ngagem sandal. Dheweke ora katon ing kula ing kabeh.
  
  
  Bartender diselehake botol saka sampanye lan kaca ing ngarepe dheweke. Tinimbang lungguh mudhun, dheweke sijine siji mlaku ing cedhak dhingklik, ngangkat munggah dheweke kaca, lemes, lan refilled iku. Sak kinerja, sawetara wong wis teka metu saka casino lan padha saiki grinning lan peeking ing arah dheweke. Dheweke digatèkaké nu, lan nalika salah siji saka wong-wong watara wong-wong mau whispered kanggo bartender, panjenenganipun guncang marang sirahe lan di-push adoh bill wong dianakaké metu kanggo Ego.
  
  
  Iku wektu kanggo nggunakake sandi manungsa waé trick. Aku ditarik metu emas cilik piring bab ukuran saka dollar salaka sing aku ' d wis diwenehi kanggo gawe serep nutupi crita. Supaya bab muter, lan Stahl nenggo.
  
  
  Cah wadon isih ora katon ing arah. Odin dening Asia dheweke weruh, ing Cape Kennedy, NY lan maneh ing casino, mlaku ing lan nyedhaki dheweke sincerely. Dheweke ora koyone seneng kanggo ndeleng wong, nanging dheweke nyusut bali minangka kang nyedhaki. Panjenenganipun njupuk dheweke tangan, sijine pasuryan cedhak duweke, lan ketoke dhateng lowongan kanggo dheweke. Dheweke guncang mati ego kang tangan, nanging tetep ora bisa mlaku. Akhire, dheweke manthuk, lan wong iku banjur metu maneh.
  
  
  Dheweke ora koyone kanggo njupuk umpan, supaya aku disebut ing bartender.
  
  
  'Ya sir?'
  
  
  "Hey, wong, apa sampeyan mikir iki band bisa muter apa-apa liyane saka 1933 Broadway songs?" Dheweke, manthuk ing orchestra muter Cole Porter song.
  
  
  Bartender kapandeng kaya Miami pengungsi, karo potlot-lancip mustache, ngeculke pasuryan, lan kasebut kanthi teliti, slicked-bali rambute. Padha banget ireng, mbokmenawa dicet. "Uga, aku mikir band bisa muter kanggo supaya, sir," ngandika kanthi otomatis.
  
  
  "Ah, boten punapa-punapa." Panjenenganipun diijini emas piring kanggo muter maneh lan thump banter ing counter.
  
  
  Piyambakipun sarujuk. "Iku sing menarik receh."
  
  
  Iku iki nyerahke kanggo Emu dening bab. "Maca tandha, wong lanang. Ing karya, iku tegese "Oscar".
  
  
  Panjenenganipun ngangkat munggah duwit receh lan dianakaké munggah kanggo cahya saka garis. Ego kang brows wungu ing persetujuan. "Hey, aku ngerti iki band." Emu kudu ing fifties, nanging isih sumurup luwih utawa kurang bab gambar bisnis. "Apa sing anggota?"
  
  
  Aku ngatur kanggo katon loro andhap asor lan arrogant.
  
  
  "Ora, dheweke ih manager. Iku pisanan kita ngrekam emas ."
  
  
  Iku makarya. Dheweke kapandeng ing arah kita.
  
  
  "Apa sampeyan muter ngendi wae toko? Paradise island? Port Free?"Dheweke," panjenenganipun guncang marang sirahe. "Gusti allah, ora." Panjenenganipun kapandeng ing saklawasé bale kosong. "Kita lagi ora muter kene, man. Sampeyan ngerti, kang kene ing vacation. Dheweke, aku krungu sing ana modern kene, nanging aku ora sok dong mirsani iku."
  
  
  Bartender coughed, kapandeng ing Chyna kanggo wayahe, banjur bali ing kula. "Inggih, kita hiburan..."
  
  
  "Oh ya, aku ngerti dheweke, wong lanang. Girl iki apik tenan, nanging music... aku grimaced, dianakaké metu sandi tangan, lan pointedly nuding jempol mudhun.
  
  
  Qin chuckled hoarsely lan rampung dheweke sampanye. "Marang gentleman sing paling apik sing ngomong meneng kanggo kula," dheweke ngandika ing tipis spanyol logat sing cut liwat music.
  
  
  Hey manthuk, lan mesem. Untu dheweke gleamed minangka dheweke ngguyu banget.
  
  
  "Lan menehi wong soko kanggo ngombe, Max," dheweke ditambahake, sadurunge dheweke nindakake.
  
  
  nguripake watara lan cepet sirah kanggo casino.
  
  
  Luwih saka sapisan, cah wadon sing katon kaya saben wong kang ngimpi girl nawakake kula ngombe lan banjur godhong tanpa malah takon jeneng sandi. Dheweke hotel gelem, nanging banjur teka menyang kesimpulan sing iku bakal bodho. Es wis bejat, lan sabanjure wektu aku weruh dheweke, kita bakal duwe soko kanggo pirembagan bab page.
  
  
  Aku ora kudu ngenteni suwene. Setengah jam mengko, Chinu weruh dheweke maneh. Dheweke mimmo liwati dening blumbang lan weruh putih sugih ing murup pepeteng ing ngalangi pager wesi ing Ston de Doublon. Dheweke ketemu dhéwé antarane rong uga-dibangun wong-wong ing peteng cocog. Padha obah cepet, lan malah ing kadohan iki, aku wis béda roso kesengsem sing cah wadon iki mlaku-mlaku ing loro sikil luwih cepet saka aku wis disenengi. Panjenenganipun weruh gapura mbukak lan nutup tengen konco wong-wong mau; Chyna durung koyone duwe akeh alangan, nanging ketoke mung ora arep kanggo pindhah ing. Iku ora hard kanggo bareng-bareng nyuda rangsang kanggo nguber ih; pengeling-eling saka Veronica lan carane dheweke liwati kula mati padha isih banget seger lan nglarani. Kejabi, iku ora proyek kanggo nyimpen kabeh bocah-bocah wadon, malah yen iku pancen perlu.
  
  
  Aku banjur bali menyang casino, ilang rong puluh bucks ing chemin-de-fer, perang mati lemu cah wadon sing piye wae krungu bab sing dadi-disebut profesi, lan banjur manggon ing house amba kanggo nalika. Ora ana tandha saka Asia, kang ana kuciwo; iku bakal wis alesan kanggo takon sawetara pitakonan saka mejo carik utawa sekretaris.
  
  
  Pungkasanipun, piyambakipun tindak menyang counter kanggo njaluk tombol. Resepsionis iki cilik, mobile ireng wong lanang karo sampurna logat English.
  
  
  "Kita ngarep-arep sampeyan sante iku, Mr. Walton."
  
  
  Iku kaya tape rekaman, aku panginten. "Ana ora akeh wong kene," aku ngandika.
  
  
  Panjenenganipun maringi cepet shrug. "Kita lagi meh lengkap, sir."
  
  
  "Nanging lagi ora saperangan, sing padha?" panjenenganipun marang dheweke karo chuckle lan manthuk menyang saklawasé kosong casino.
  
  
  Ego kang eseman iki surem. "Mungkin ..."
  
  
  "Nanging sampeyan lagi bejo kanggo duwe sawetara pemain gedhe ing ngarep saka loro ends saka donya."
  
  
  'Gedhe-gedhe prasaja, sir?'
  
  
  "Wong-wong Japs utawa apa wae. Dheweke, aku weruh sawetara wong lungguh ing meja poker. .
  
  
  'Oi. Ya. Kita duwe purun saka Wétan ing Pindho Cayman.
  
  
  'Oh, tengen?'
  
  
  Iku meh tengah wengi, lan mejo carik iki minangka bosen kaya aku ngene samesthine. "Kita lagi ngomong bab Kangen Project, kembar island, sampeyan ngerti. Mr. Ingersoll wis nandatangani kontrak kanggo construction saka pertamanan karo tenan ing Formosa utawa nang endi wae toko ."
  
  
  "Oh, ya?" dheweke ngandika maneh, nyoba kanggo stifle angob.
  
  
  "Pancen, sir, aku pracaya iki jenis eksperimen construction project; Mr. Ingersoll, minangka sampeyan bisa ngerti, aktif melu ing ngapikake kahanan urip saka kelompok minoritas ing saindhenging donya."
  
  
  'Aku ora bisa mbayangno.'Dheweke,' ngandika, looking ing ceking sethitik ireng wong lanang. "Apa kowe ora mikir kang bisa wis diwiwiti sethitik dilat, menyang omah?"
  
  
  Ego kang mata dadi opaque. 'Ya, sir; wektu wis meh munggah, lan aku isih duwe akèh karya administratif kanggo apa.'
  
  
  Mbuka lawang kamar kokain nalika piyambakipun temen maujud soko ana salah. Aku ' d kiwa iku ing holier saka biasanipun, minangka aku tansah nindakake ing kamar hotel , nanging saiki dheweke jumangkah metu menyang total pepeteng. Panjenenganipun mandegake lan mirengke.
  
  
  Mung swara dheweke krungu dheweke dhewe ambegan. Kang cepet katon nang lan ditutup lawang konco wong. Ngalih cahya ketemu iku. Diklik hard.
  
  
  Iku isih peteng.
  
  
  Kabeh aku bisa ndeleng ana bulak persegi dowo saka ngusapake lawang kaca menyang loteng, surem dening puri nglayang liwat segara. Minangka sandi mata wiwit kanggo nyetel kanggo cahya dim, aku krungu alus gerakan, weruh shadow geser menyang kula.
  
  
  Panjenenganipun mlayu tengen karpet lan nyekel wong kang sandhangan. Pundhak punika bengkong lan nguripake ing kain. Aku nyoba kanggo narik wong adoh, nanging senajan intruder iki luwih cilik tinimbang kula, kang ana cukup kuwat. Panjenenganipun kejiret sak klebatan saka dheweke cilik, babak, ngadhepi expressionless ing dipengini. Iku iki mestine kanggo dadi salah siji dening Asia. Banjur sikut mencet kula kaya sledgehammer antarane iga.
  
  
  Nyekethem loosened; karo tangan free, aku poked dheweke ing tenggorokan lan napuk wong tengen rahang. Wong growled lan digawe munggah marang loteng mangetan. Ing puri, weruh sing logam ing ego kang tangan glinted. Ego kang tangan nguripake kanggo kula, lan aku nyekel dheweke bangkekan, setengah-bengkong Ego, ducked ing dheweke awak plump, lan ngangkat dheweke munggah.
  
  
  Iya ora nggawe swara minangka kang miber liwat mangetan lan ambruk pitu crita kothak watara blumbang. Ana banget kurang thud, kaya watermelon bejat ing semen, banjur ngrampungake kasepen.
  
  
  Panjenenganipun leaned liwat mangetan lan nyoba kanggo ndeleng awak, nanging saint dening blumbang wis musna metu kabeh watara wong. Ora ana siji ketoke wis krungu apa-apa. Panjenenganipun nenggo kanggo dheweke kanggo dangu, banjur tindak lan nguripake ing ngalih cahya.
  
  
  Isih boten kedaden. Aku dicenthang lampu; padha kabeh ana.
  
  
  Telpon rang. Panjenenganipun ngangkat munggah.
  
  
  "Pak Walton?"
  
  
  Ya.'
  
  
  "Gedhe-gedhe prasaja, sir. Sampeyan nganggo kanggo mejo ngarep, kita ngandhani kabeh tamu sing listrik wis cut mati. Iku bakal dibalèkaké ing mangsa cedhak ."
  
  
  Aku eling yen Sergey isih ana ing dalan, lan ngandika supaya.
  
  
  "Oh, ya, sir, lagi apa ing pola beda-beda."
  
  
  Panjenenganipun ketoke dadi complacently bangga dhewe utawa wong liya kang-gathekan. "Kita tansah wong-wong mursid ing Doublé Cayman Hotel, sir."
  
  
  "Inggih, sing paling apik, banjur. "thanks. Kang hung munggah lan cepet dicenthang bagasi karo senter. Intruder durung nemokake kamar kang umpetan kang gegaman, senajan rada rusak sandhangan.
  
  
  Iku ora matter apa kang bisa nemokake, supaya dheweke dhengkul lan bench-dipencet kanggo turu. Malah sanadyan aku ora bisa njaluk dipikir apik ing wong kang pasuryan, aku totoan sing ana kurang lemu Asia ing Pindho C saiki."
  
  
  
  Bab Enem
  
  
  Dening esuke, awak iki musna, lan iki meh noon nalika krungu dheweke kalakon. Aku lungguh ing chaise lungo dening blumbang, nunggu mungsuh kanggo mindhah ing arah. Kula plump, mascara-smeared potensial suitor crackled ing kuping. Sawetara dheweke ora pati cetho, loro lanang lan wadon, padha watara kita, looking ing kula karo sawetara mangu-mangu. Senajan aku ora persis Mick Jagger, kang ana ing paling ing kabeh sing kasedhiya brahala. "Sing sing looking for ... er ... talents?" Ing questioner iki cah lanang karo kukul sing ana ing bidang karo kula wingi. "Aku' d kaya sing, man." Aku iki njupuk kesel tembung, lan kang mutusaké ora kanggo nggunakake banget kerep. "Ambegan saka udhara seger sampling antarane rong babak. Apa sampeyan muter bab iki? Aku manthuk ing gitar. Blushed. 'Dicokot sing sethitik."Ya. Panjenenganipun kapandeng ing cara liyane, squinting marang sun nggambarake mati ing banyu blumbang. Indifference - milih bagéan saka gambar. Salah siji saka bocah-bocah wadon lungguh ing sikil saka penguins, ngisor dheweke siram setelan dipencet marang sandi driji sikil. Dheweke iki cilik, babak, lan exuberantly dibangun, lan dheweke cahya coklat rambute shone ing srengenge-utawa soko. Aku nglawan nggusah kanggo njelajah dheweke, nanging sengaja pindah mlaku supaya sandi tungkak slid marang dheweke anget thigh. Dheweke giggled lan sengaja nglawan, supaya hak dienggoni antarane duweke. Dheweke pancene miwiti kanggo appreciate tutup Hawk wis dikembangaké kanggo kula nalika dhuwur, bearded wong enom bledosan menyang grup. "Hey, wis ora krungu durung?" Minangka minangka adoh aku bisa ngomong, kang wis ora ngandika kanggo Hema utawa kula ing tartamtu. Ego kang kulit werna saka stucco wall ing sisih liyane saka blumbang, lan bisa ilang patang puluh mina tanpa nempel ing ngisor iki nomer. Wus dadi pujangga; Piyambakipun wiwit kanggo ngenali jinis. Wong ngandika ora, padha ora krungu apa-apa. "Pungkasan wengi, sawetara wong digawe langsung gedhe. Ing kono. Panjenenganipun nuding menyang titik ing loteng. Ora ana siji ketoke utamané kasengsem, supaya aku iki diwenehi muter.
  
  
  'Sapa iku?' Jenggot shrugged. "Sapa sing mangerténi? Mejo carik sing marang kula iki ngandika mlumpat mati loteng. Kang piyambak maneh, wektu iki ing loteng mbukak ing mine. "Iku Vietnam utawa soko. Kang kiwa cathetan lampus matur sing wong ora bisa manggon ing iki decadent masyarakat maneh utawa tindakan kaya. Ego dudu dipercaya dheweke karo crita - wektu crita tak watara kanggo blumbang, kang bakal ora wis kaget kanggo mangerteni sing wong mati ana enem - mlaku swedia acrobat sing ngene tiba sak tengah wengi karyawan-nanging aku strained kuping ing sebutno saka cathetan lampus. Yen iki bener, iku temenan sing ana banget efisien reresik tim digunakake ing sandi panyerang. Cah wadon ing sandi kaki squirmed sethitik luwih insistently, lan aku kanggo mikir bab iku. "Ya, uga, aku mikir aku bisa mlumpat dheweke dicokot sing sethitik ing sandi dhewe," aku ngandika, ngadeg munggah abruptly. Sawise sawetara langkah, kang ngrambah mburi blumbang, dived menyang banyu biru, lan slid minangka adoh ing ngisor lumahing minangka dheweke bisa sadurunge surfacing haah online. Ana padha ora akeh wong ing blumbang; iku kapandeng kaya iki biasane klompok wong lungguh lan nonton. Panjenenganipun swam tengen kanggo sisih liya, nguripake watara, lan di-push bali menyang tengah blumbang. Panjenenganipun floated ing kang bali kanggo nalika, looking munggah ing cloudless langit. Metu saka sudhut dheweke mripat, dheweke weruh dhuwur tembok watu lan De Doublon ngluwihi iku. Nalika aku kapandeng ing iku, trapdoor kabuka, lan aku weruh sak klebatan saka dibayangke donya njaba jendela dheweke. Teleskop - utawa lensa telephoto; aku aja paling sandi ora katon kabuka metu jendela, nanging yen wong kasengsem ing kula, ana titik ing nuduhake sing aku sumurup bab iku. Aku ora éling aku nglangi ing ngisor iki dhuwur trampoline nganti aku krungu muffled "Nonton metu!" lan kapandeng munggah kanggo ndeleng putih lan tembaga tokoh mabur menyang kula. Panjenenganipun swam adoh, plunging tangan siji menyang jero banyu lan nendhang karo kabeh kang, ketjobo. Ing panyilem sank milimeter menyang banyu, grazed sandi pundhak, lan kicked munggah gelombang sing meh engulfed kula. Aku ora njaluk mejet hard, nanging aku macet sirah ing banyu kanggo ndeleng yen panyilem iki babras. Awak lay ing ngisor blumbang, sawijining sikil mbengkongaken lan awak bengkong ing refracted suryo srengenge. Iku durung pindhah kanggo nalika, lan kang ana bab kanggo nyilem kanggo iku nalika sikil dumadakan terus ngadek lan panyilem lunged ing kula. Kita bathuké tabrakan, nanging iku ora babras; rambute dawa dheweke softened impact. Dheweke ngguyu minangka dheweke nyedhaki, lan dheweke lengkap lambé padha supaya cedhak kanggo mine sing iku meh ngenyek ora kanggo kiss dheweke. Nanging aku gelo dheweke-aku diputer kelangan. Iku ora dadi ala. "Ah!" dheweke gargling. "Iku sampeyan, Mr. Walton!" Aku ora takon dheweke carane dheweke sumurup jeneng sandi. Sawise kabeh, Byblos wis mlebu iku ing wengi sadurunge. 'Ya, iku kula.'"Aku babras sampeyan?"'Aku ora mikir supaya. Sing oke?"Malah nalika dheweke ana ing & nb, hey ngatur kanggo shrug. Aku weruh sing-ee, putih setelan siram mung isine minimal, lan mungkin ora kabeh. Anget saka dheweke tanned awak disambut kula minangka kita swam, dhengkul kita nutul ing banyu. Tanpa ngucap tembung kanggo kita, kita swam menyang pojok blumbang - ngelawan kono ana-lan menek metu, banyu obah karo gamelan sih-rahmat saka segel. Dheweke ngangkat munggah andhuk gedhe saka chaise lungo, kebungkus iku watara dheweke pundak, lan kapandeng ing kula. 'Apik?'
  
  
  Aku ora kudu takon dheweke apa mistletoe temenan, ora cara dheweke kapandeng ing kula. Tanpa sandhangan ing, utawa ing trunks nglangi, kang luwih utawa kurang padha bab - aku cantik nyengsemaken katon. Aku ngomong iki mung amarga iku kasunyatan, lan aku nyoba banget hard kanggo nggawe iku supaya. Bolongan peluru lan wounds nyuduk aku wis wis ing saindhenging karir wis expertly patched munggah dening bedhah sasrabahu sing AX wis nyewo, supaya aku ora katon kaya piece of meat sing padha nuduhake ing meat sekolah. "Ayo dadi pindhah kanggo mate," aku sincerely ngandika. "Aku wis ora kagungan kasempatan kanggo nindakake iki circus durung." 'Apa ora?
  
  
  Ing kasus, aku ora perlu kanggo ngapusi ing srengenge." Dheweke alon-alon swiped andhuk watara dheweke peteng ing awak bakal sadurunge tossing ego dhateng ing dhingklik konco Nah. Iki sandi kanggo scrutinizing ee; kulit dheweke ketoke ora perlu suntan lotion kanggo njaluk sing iyub-iyub. Iya iku alon-alon lan decisively, miwiti karo sing sensational sikil, pausing kanggo wayahe ing lirih dibunderaké ngisor sadurunge looking mudhun ing dodo macet ing bikini. Dheweke penthil padha katon liwat kain putih. "Sampeyan lagi ngagem sing padha bikini minangka wingi," aku komentar lirih. 'Ah! Sampeyan weruh!"Ya. Dheweke ngguyu soundlessly, lan dheweke mata glittered. "Aku tansah mikir yen sampeyan nemokake sandhangan sing pas sampeyan, boten wonten titik ing ganti wong-wong mau. Apa kowe ora mikir supaya, Mr. Walton?" "Aku mikir supaya banget. Pisanan Jeneng Celukan. 'Ya. Iku mine... "aku ora bisa maca, banget. Foto ora apa sampeyan kaadilan, sanadyan. 'Ora.'Girl sumurup carane kanggo nangani muji. Dheweke carapace kanggo samodra bebarengan tembok De Doublon, nalika Dheweke chatted sabanjuré kanggo kula, dheweke thigh meh nutul mine. "Supaya sampeyan lagi ing vacation?" 'Persis.' Kita ngubengi sak klompok saka wong tuwa sunbathers, biasane karo putih bellies lan siji-piece babagan swimsuits. Dheweke katon dening saperangan tengah-umur watara Lear bidang, wong wadon glaring ing Chyna, nyoba kanggo supaya dheweke awak lengkap ing tampilan antarane cah wadon lan bojone. Aku ora nyalahke dheweke. "Sampeyan bakal kene kanggo dangu?" "Iku gumantung ing apa sing bakal perlu kanggo nindakake."
  
  
  Panjenenganipun mandegake lan nuding menyang sudhut de Doublon, kang penting tembok. "Apa sing liwat ana?" "Iki ... kaya omah gedhong. Sugih banget wong urip ana ." Panjenenganipun grinned sengaja. "Aku iki diundang," aku mangsuli. Aku ora nandheske. Ahead ana longkangan ing moaning embankment karo whitewashed tangga anjog kanggo pantai. Minangka dheweke mlaku ahead saka kula, dheweke ruffled dheweke rambute supaya udan lembaran disapu resik sandi bare bathuk. Ana kene, kelompok cilik wong padha lying ing wedhi, lan ana sawetara tokoh lying ing kalem. Ana meh ora ana surf, mung ripples ing ombak lan cipratan saka bulak ijo banyu ing pantai. Mata - lanang lan wadon-mèlu kita minangka kita malmpah tengen abot wedhi ing banyu kang pinggiran. Kita digatèkaké stares. Dheweke mlaku lancar, ora swaying akeh. Hey, sing ora perlu. Kanggo kita kiwa, Stena de Doublon terus sadawane pesisir. Sawise mlaku-mlaku sawetara atus meter, aku ngeweruhi sing mbukak ndhuwur cilik laguna. Iki kudu dadi ngleboke menyang lagoon. Cilik mlaku bridge digawe dowo metu liwat banyu; ing ndhuwur iku, ing tembok bulged metu kaya jamur pasangan liwat gamelan konkrit. Ora ana kasempatan njupuk menyang sisih liyane, malah karo pancing lan tali, kang ora surprise kula. Aku uga sumurup, yen ing cendhak trowongan anjog ing tembok kanggo lagoon ditutup mati dening retractable pager wesi, lan aku iki pemikiran apa iku bakal njupuk kanggo mundhakaken ego. Minangka kita padha nyebrang bridge, kang nuding menyang bolongan. 'Apa iku?'"Oh, iku kaya blumbang amba. Wong iki wis dhewe pelindhung. 'Oh, tengen?' Dheweke manthuk lan njupuk sandi tangan; dheweke hips liwati mimmo kula. "Apa sampeyan kaya pelindhung, Nick?"' 'Aku duwe siji. Sing tegese aku ora bisa nggunakake aplikasi iku piyambak ing saindhenging hotel ." "Apa prau?" Iki... Aku ora ngerti apa padha nelpon iku. Cepet prau? Prau cilik sing ora pindhah cepet banget ." "Speedboat. Ya. Uga, banjur kita kudu pindhah ana." "Sing apik karo prau?" Dheweke snuggled munggah kanggo dilat kula, lan dheweke mata peteng mesem. "Aku ora bisa drive prau." Aku sumurup peduli uga apa dheweke iki nggambarake, nanging aku wanted dheweke kanggo ngomong iku. "Kita bakal weruh. "' Mengko?'"Ya, mengko."
  
  
  De Doublon dikuwasani kabeh sisih kulon pulo. Kita malmpah bebarengan tembok ing sudhut bunder; ana padha ora swimmers utawa sunbathers kene, lan alus surf lapped sak lagi wae sheltered koral reefs ora adoh saka ing dharatan. Siji sail putih ngadeg metu ing segara ing cakrawala; liyane saka sing, ana apa-apa kanggo bakal katon nanging alon-alon swirling banyu. "Suwene wis sampeyan wis digunakake ing kene, Sir?" "Oh ... meh taun, aku mikir." "Oh, sing akèh." Dheweke shrugged dheweke pundak. "Padha mbayar uga, lan urip kene iku penake."
  
  
  "Apa sampeyan manggon ing Florida sadurunge sing?" Dheweke mandegake abruptly lan kapandeng ing kula searchingly. "Apa sing sampeyan takon iki?' 'Aku ora ngerti. Iku ketoke cukup kamungkinan kanggo kula ." Cah wadon manthuk, dipikir saka pain ing dheweke mata. 'Ya. Dheweke oncat saka Castro." "Aku ora ateges...", "Ah, iku ora matter. Iku wis dangu, dheweke ana cah wadon sethitik nalika kita mlayu adoh. Sandi ibu lan aku digunakake kanggo pindhah karo wong ing prau cilik. Padha dijupuk ing us, Kuba patroli, nanging kita tak adoh. Meh. Dheweke brow quirked questioningly. "Mine... ibune. Dheweke iki tatu lan akeh tatu. Kanggo luwih saka sasi, doctors ngandika sing Hoi bakal njaluk luwih apik, lan banjur dheweke seda." 'Aku pancene nuwun.' Dheweke shrugged maneh. "Sing ana wektu sing dawa ago, Nick." "Tengen sawise revolusi, Castro mbuwang ego ing kunjara. Karo wong-wong mau, dheweke ferret wis ora krungu apa-apa bab nen. Ana apa-apa ngomong. Ngene aku krungu akeh banget crita-crita kaya iki mung pracaya hey, nanging ana tansah kasempatan sing dheweke iki mulangi bebener - lan aku ora mikir iku penting ing kabeh. We malmpah ing kasepen; dheweke teka cedhak kanggo kula, nanging ketoke ilang ing pikiraken. Akhire dheweke ngandika: "Sampeyan ngerti sing ora jeneng nyata." 'Oi? Dheweke mesem sedhela. "Sing ora ngagetne kanggo sampeyan." Panjenenganipun guncang marang sirahe lan mesem sengaja. "Nalika dheweke teka kanggo showbiz ing Miami lima utawa enem taun kepungkur, agen ora pengin kanggo ngrekam kula minangka Margherita Ortiz. "Banget biasa," ngandika, looking kula ing pasuryan.
  
  
  Ibune ana setengah Cina. Kula rama ana mulatto. Empu jeneng Negro. "'Oi. Dheweke mandheg lan kapandeng ing kula. "Apa kowe ngerti kabeh, Nick?" "Ha!" Dheweke squeezed tangan. "Apa sampeyan teka menyang panggonan kaya Doublecay, Nick? Iku mung hippie bocah-bocah lan wong lawas karo sing lemak wanita." "Ah, aku krungu bab iki piece saka dinamit sing panggolekan ing tari show kene, supaya aku kanggo teka." Dheweke guttural ngguyu iku absurdly mamang. Dheweke ngadeg ing tiptoe, dheweke dodo dipencet marang sandi dodo. Dheweke velvety lambé parted lan dheweke mata dimmed. Kita ngambong. Dheweke kebungkus dheweke penyelundupan watara gulu, lan dheweke pelvis nguripake marang mine. Kula rheumatism iki langsung lan unmistakable, lan dheweke dipencet harder marang kula nalika dheweke ilat bakal mine. Tangan slid mudhun dheweke bali, kanggo ngisor saka dheweke siram cocog, kanggo anget kulit antarane dheweke tenan bokong. Iku mbokmenawa bab sing apik sing ing wayahe sing loro pasangan enom bisa katon mlaku-mlaku alon-alon sadawane tembok dhuwur. IH weruh dheweke pisanan lan narik kawigaten Chyna manungsa waé kanggo wong-wong mau. Dheweke sighed, banjur giggled lan kena bulge ing setelan siram. "Aku bakal tindakake sampeyan watara nganti sampeyan kelangan mati, oke?" Dheweke ngguyu seneng. "Aku sumurup aku iki tengen, Nick. Sampeyan lagi karakter sing ngijini wong-wong mau pindhah menyang neraka." Panjenenganipun mesem gratefully, lan kita tindak kanggo ketemu wong. Sawise kita ngene liwati nu lan nguripake sudhut saka tembok, dheweke kebungkus dheweke penyelundupan watara pinggul lan ma dheweke pipi marang sandi lengen. "Iku sandi dina mati, Nick." "Apa kowe biasane apa ing evenings?" "Kadang aku drive dheweke kanggo Nassau. Utawa dheweke, aku bakal tetep ing kamar kanggo maca buku " Utawa sing arep ing prau kulo?" Ya. Iki bocah-bocah."Aku mikir iku apike. Sore iki?"Mesti wae.'"Ndeleng sampeyan ing kabaret bar. Ayo kang mangan page, banjur... "Ora," dheweke ngandika banget. "Ora ing barr. Aku ora kaya... Uga, sampeyan ngerti. Aku ora bakal nglilani sapa waé njupuk kula ana yen kita duwe janjian. Aku bakal teka kanggo kamar." "Apa sampeyan ngerti ngendi iku?" Dheweke manthuk. "Sampeyan kudu wis ditulis nomer ing mejo ngarep pungkasan wengi." 'Oi. Iku kang bener.' Kita malmpah sethitik luwih nganti kita bisa ndeleng hotel ing kadohan. "Sampeyan wis ... hmm ... ana ora ana siji kene, wis ana?" 'Apa maksud sampeyan?"Liyane?' 'Oi. Ora, ora utamané, Nick. Ana ora ana siji kene sing bakal menehi kula kesenengan, malah kanggo wektu cendhak." Dheweke mata marang kula sing aku iki ketoke pangecualian, nanging nalika kita tak menyang wilayah cilik mati kanggo sisih hotel ngendi rolas warni pantai buggies shimmered ing srengenge, aku panginten iku peduli hard kanggo pracaya sing kaendahan kaya Kula mung nunggu Nick Walton kanggo isi dheweke sepi evenings.
  
  
  
  Bab Pitu
  
  
  Aku ora aran kaya iku, lan sawetara gendul saka es-kadhemen Amstel bir padha digawa menyang kamar. Waiter nyiyapake tabel dening loteng lawang, lan nalika piyambakipun ngiwa, dheweke njupuk metu sawetara iku watara dheweke suitcase sing dheweke wanted kanggo sinau. Ing leisurely lelampahan kidul, piyambakipun ndamel liwat New York lan tuku sawetara pandhu arah denah. Oni berjuang kanggo nggoleki apa kang hotel iki, nanging ing pungkasan kita ketemu peta Doublet Cayman. Dheweke wis lagi wae kapandeng ing Nah banjur; dheweke banget penasaran kanggo njaluk metu saka kutha sing rame lan mencet dalan. Saiki dheweke ngunjuk setengah kaca saka bir lan binuka peta. Dheweke bisa ' t ndeleng akeh; ora timer respecting skipper Stahl bakal nggunakake dheweke kanggo maneuver gedhe kapal cedhak loro cilik, nanging iki web peta sing bisa nemokake dheweke. Sawetara mbebayani alangan ing jero banyu padha nuding metu; loro lawas wrecks, terumbu karang kang wis katon sadurungé dina sing, lan sawetara cethek wilayah. Laguna ing De Doublon situs iki ditandhani, nanging metu tengen segara iki ora katon. Iki ora badhan langsung; aku luwih kasengsem ing waters sak liyane pulo, Domesday Pulo. Ana shallows lan ora duwe aturan baku indonésia. Ih nyoba sandi paling apik kanggo apal iku, ngerti sing iku ora bakal nggawe kula luwih apik ing peteng. Nanging ing paling kang sumurup padha ana, lan sing bisa nggawe prabédan. Banjur dibukak lan jumangkah metu dhateng loteng, srengenge saiki obscured dening tumpukan saka dhuwur, cepet-obah mega. Panjenenganipun leaned adoh liwat mangetan ing, nanging ora bisa weruh apa-apa nanging sudhut cedhak segara, De Doublon. Aku digawe manawa kanggo njaluk kamar ing lantai ndhuwur saka hotel, nanging saiki aku temen maujud sing aku kudu nyoba kanggo njaluk kamar karo lengkap tampilan saka hotel. Uga, kabeh sing wis kanggo nindakake iki lumaku menyang kamar looking kaya sing. Aku diganti dadi lawas putih jins, terry-kain sweater, lan kulit sandal, sijine ing koco tingal ireng, lan digawe manawa aku wis cukup owah-owahan ing kanthong; banjur aku malmpah mudhun dawa, bisu lorong. Paling kamungkinan, iki padha nomer saka 716 kanggo 729. Aku njupuk elevator kanggo ngisor-lantai lobi lan, ing kasus sapa weruh kula, ngetik gedhe, dimly surem lobi. Aku ngangkat munggah lan dhawuh rum, kang aku ora arep ing kabeh. Sawise sawetara menit, kang takon ngendi dheweke wong-wong kang kamar iki lan tumuju ing arah. Minangka aku wis ngarep-arep, ana loro telpon kiosks. Dheweke mlebu hotel nomer lan takon kanggo 722. Nalika aku disebut dheweke, aku panginten pisanan nyoba iki sukses, wong wadon mangsuli kula; dheweke ketoke ngantuk lan agitated. Aku takon dheweke bab dheweke kulawarga, dheweke kandha yen dheweke kulawarga ora ana, supaya aku njaluk ngapura lan hung munggah. Sabar, marang awake dhewe, lan banjur bali menyang barstool. Liwat sabanjuré setengah jam, aku disebut liyane kamar ing lantai kaping pindho lan ketemu wong loro dikuwasani. Yen wektu sabanjuré aku disebut, aku ora golek kamar kosong, aku wis nyoba soko liya; wong-wong sing ngatur gedhe hotel wisata sing ora bodho, lan cepet utawa mengko wong bakal éling sing padha wong wis nelpon nomer beda ing lantai padha. Iku lawas hacking trick - supaya lawas sing aku iki meh isin kanggo nggunakake. Nanging aku ora duwe wektu akeh, lan aku ora arep kanggo nggunakake liyane langsung lan kasar taktik kanggo njaluk menyang kamar sing durung menehi kula ndeleng aku wanted. Ing papat nyoba, supaya telpon ring sepuluh kaping sadurunge nggawe manawa kamar kosong. Piyambakipun enggal-enggal bali menyang lobi lan njupuk elevator kanggo lantai. Wangsulan: bab ingkang kawitan aku iki mulang minangka ndelok magang ana carane jenis laporan, lan liya iki carane kanggo mbukak kunci. Saben sabuk aku dhewe wis dibangun ing pribadi, lan ing kurang saka menit, aku ketemu aku ing kamar 721. Kang kiwa lawang ajar - supaya nalika residents bali, kang bisa apologize kanggo ningali lawang mbukak lan arep kanggo seneng view-lan cepet mlaku liwat loteng lawang. Aku ora duwe kanggo ngadeg ing loteng kanggo dawa. Saka ngendi aku katahan iku, aku bisa ndeleng sing paling saka terrain cetha. Dheweke kejiret sak klebatan saka wong-wong lumampah purposefully bali lan kasebut, mung njaba tembok. Padha ora ngagem seragam, lan ora ana senjata padha katon, nanging ngeculke swedia sandhangan sembrono padha ngagem iki kaget padha lan bisa nyamarake apa-apa saka .45 kaliber kanggo sawn-mati bedhil. Ana sawetara banyu-powered pelindhung ing lagoon, lan sawetara wong-wong mau lelayaran ing & nb. Panjenenganipun weruh bagean saka sudhut cobbled kothak ngendi wong liya padha sunbathing, karo abdi putih jaket mlaku-mlaku antarane wong-wong mau karo rak saka ombenan... lan prekara-prekara liyané. Ana ora perlu kanggo njaluk close-up kanggo ndeleng apa liya iki kang dikirim. Dheweke dikenali bearded wong enom ngebotake bab 140 kg minangka dhewek ngrambah kanggo rodo khusus putih ndhuwur kupluk, rapi lempitan ing tray presented kanggo emu. Hashish, paling kamungkinan; iku njupuk luwih saka free ngombe kanggo mbujuk sawetara saka pelanggan. Nanging sing kabeh wong bisa weruh. Wit-witan sak inn padha nandur cedhak bebarengan, lan sudhut mlengkung tembok utama konco lagoon diblokir tampilan apik saka bangunan teras. Dadi, pindho barricade, kang tansah digawe masalah saka gadhah kanggo menek liwat tembok njaba, aku ora ngerti ngendi pengawal sing - lan banjur yen iku piye wae tak kepungkur wong-wong alangan, ana masalah njupuk liwat utama barricade, lan gusti Allah mirsa apa liya kanggo ngatasi. .
  
  
  "Katon, sir. Aku bisa mbantu karo soko? Pangrungu dheweke swara, kang nguripake watara, mental ipat-ipat ipat-ipat nglukis karpet. Dhuwur, peteng-skinned wong lanang ngadeg ing lawang iki disandangi ing biasa sandhangan sembrono. Tangan siji ana carelessly tucked menyang ego-menit cendhak doublet. Panjenenganipun mesem questioningly lan ketoke rampung ing ease. Aku ngankat tenggorokan lan ngarep-arep aku kapandeng isin cukup. 'Mangga nuwun sewu. Aku weruh sing ing lawang mbukak lan tindak ing kanggo ndeleng tampilan saka sisih iki saka hotel."
  
  
  'Ya.'Panjenenganipun ditutup lawang konco wong - tumindak sing digawe kula wary. "Iki titik paling dhuwur saka Patangen Pulo, lan tampilan menarik banget." Wektu iki, kang mesem wiyar, lan banjur dheweke kawruh saka ego. "Herridge?" Lyra pilot banjur nungkulaké mustaka kanggo wayahe. "Mesti wae, Mr. Walton." 'Aku pancene nuwun. Sawijining mung hotel... aku waved a kesel tangan ing loteng, banjur grinned isin-isin. "Yen sampeyan mriksa, sampeyan bakal weruh sing aku ora teka kene kanggo njupuk tindakan." Panjenenganipun njupuk sawetara langkah-langkah menyang kamar lan terus kanggo mentheleng ing kula. 'Iki ora perlu; Sampeyan ora katon kaya maling kanggo kula, Mr. Walton. Panjenenganipun sijine ing akèh gaweyan kanggo nganggep anteng dedeg piadeg. "Apologize," ngandika, banjur ayo kang alam penasaran njaluk liwat. Herridge manthuk ing pangerten. "Ya, iki sandi kamar. Doublé Cayman ngruwat sawijining staff banget uga. Podo kabeh ". Kang ngandika tanpa tilak saka bitterness. "Aku bungah kanggo krungu iku. Padha ngerti sing ih pilot kudu seneng ." "Aku wareg." Kang nodded ing kula liwat pundhak. "Mungkin sampeyan padha kasengsem ing iki rodo mboten umum kahanan, konco tembok?" "Sing kabeh, ora iku? Aku ora ateges wong-wong sing mangerténi sing urip ana." "Nanging aku panginten kang ana pertapa. Sing kabeh iki wong frolicking ing ego lagoon? "Oh, Pak Ingersoll bisa dadi pertapa, nanging kang ora mentingake awake dhewe. Iku ngajak bagéan saka wong enom kanggo nggunakake sing egos ... pribadi latar ". "Aku miwiti kanggo njaluk iku." "Kula banget." 'Oi? Herridge nuding ing arah saka inn paling cedhak blumbang. "Iku ora ana maneh rahasia sing Mr. Ingersoll diinstal pirang-pirang kamera televisi antarane wit-witan. Kang misale jek dadi nglaras piyambak dening nonton tamu lan wong milih sing gedhe-gedhe sing kepengin kanggo ngajak kanggo properti." "Iku rahasia kanggo kula." Iki kamungkinan, kanggo estestvenno, teka atine nalika Hawk pitunjuk kula, lan aku bungah sing iku iki dikonfirmasi. "Sampeyan ngerti sing saiki, Mr. Walton." Uga, ngrungokake, aku nyuwun pangapunten aku mung teka ing. Sampeyan ndeleng, wong sing travels minangka akeh minangka dheweke ora-hotels, sanatoriums, lan kaya-nemu menyang pakulinan kang tancep sing irung ing kabeh. Sampeyan tau ngerti nalika sampeyan bakal ketemu kanca lawas utawa soko. 'Aku ngerti dheweke. Herridge ngadeg kaya rock, sing sethitik metu saka cara supaya kula pass.
  
  
  Mimmo malmpah kepungkur dheweke, manthuk, waved vaguely minangka piyambakipun mlebet dalan, lan kasebut kanthi teliti, ditutup lawang konco wong. Ing cara kanggo kamar dheweke, aku kepingin weruh kok pilot, ing karya sandhangan, wis gun ing kanthong kang doublet. Mbok, aku panginten, Herridge wis liyane responsibilities ing Pindho C, kang aku wis sumurup bab.
  
  
  Ana isih cukup wektu kiwa kanggo njelajah Patangen Pulo sethitik liyane. Jolly abdi ing akèh parkir nyerahke kula pantai jip, salah siji saka wong-wong tak gawe Volkswagen montor karo awak khusus lan ban sudhut. Piyambakipun ndamel mudhun tumpukan dalanmontor diantrekake karo wit kurma nganti tekan golf course. Klub iki ora luwih saka dijamin pavilion, mbukak ing telung-lorone, karo baris saka lockers ing sisih papat. Ana bar cilik lan tabel nang lan metu, nanging ora ana siji iki ana.
  
  
  Panjenenganipun malmpah tengen lantai kayu-kayuan saka pavilion lan kapandeng metu ing course golf. Ing alon-alon sloping lapangan padha dijamin karo gembur greenery, burik ing panggonan karo tetanduran lan artfully disusun wit kurma. Ing kadohan, dèkné terus weruh lone quartet saka pemain lan loro golf kreto; digunakake, mesthi ketoke sepi.
  
  
  Panjenenganipun tak bali menyang jip lan terus ing tanpa tujuan. Ing mburi mesthi golf, dalan widens, skirting bushes lan abruptly gabung kula ing cilik pelabuhan. Breakwaters jutted metu ing salah siji sisih bay; loro utawa telung apik-ukuran cruisers padha moored ing port saka Garis, bebarengan karo sakepel saka cilik kayaks lan speedboats. Aku wis tau ndeleng tindakan kaya hydrofoil sadurunge.
  
  
  Ingersoll kudu wis armada nang endi wae ing lagoon, kang panginten, pemikiran ngendi.
  
  
  Ing sisih liyane saka bay, Kangen Pulo weruh dheweke, karo sawijining baja balung rising sak wedhi lan sawijining jembatan pilar nonjol metu liwat waters teluk. Saka ngendi kang ' d disimpen iku, mbenake saka bridge ing adoh plabuhan kapandeng luwih kaya massa saka rohé baja di buwang ing lan lali. Ora ana tandha saka kegiatan construction ing jembatan, nanging aku bisa ndeleng ing kadohan, crane kang ngangkat rohé lan titik kuning construction helm swirling watara iku. Iku ketoke kaya normal construction project kanggo kula, lan kang bakal ora wis temen maujud yen ana apa-apa liya nalika looking ing banyu mbukak saka luwih saka setengah mil adoh.
  
  
  Ing muffled growl saka nggero-nggero engine narik kawigaten sandi ndeleng ngiwa. Putih prau dibunderaké remot titik ing mburi bay, lan putih awake wungu ing sadhuwure banyu ing sokalima logam struts. A hydrofoil prau, lan aku ora kudu wonder ngendi kang teka saka. Angela iki lungguh ing mburi saka taksi mbukak, jejere alun, plump Asian wong, lan konco setir iki salah siji saka long-rambut wong enom aku ' d katon karo dheweke ing bandara dina sadurunge.
  
  
  Cepet prau digawe sudhut signpost lan tumuju menyang selat antarane loro pulo. Dheweke swam kanggo dawa port bar, kang uga lunga menyang banyu Pungkasan Pangadilan, kalem mudhun, nyedhak dharat, lan nggebyur ing banyu. Saperangan cilik tokoh teka nerusake kanggo njupuk mooring tali, banjur trio menek andha, mlumpat darat, lan sirna konco klompok saka kurang bangunan.
  
  
  Ing" contractor "saka" Formosa " kasebut dening pendaftar, kanca saka attacker sore sadurunge, ketoke lowongan dibukak situs construction karo rong anggota intim enem ...
  
  
  Aku iki nonton pelindhung ing cilik pelabuhan, lan aku curious bab apa jenis saka prau Chyna iki. Ing kawitan, kabeh dheweke wanted kanggo nindakake iki ngrungokake dheweke, ndeleng apa dheweke bisa ngomong bab Ingersoll operasi, nanging saiki aku wis idea luwih apik.
  
  
  Ing airstrip iki dumunung ing dhuwur lemah, ora adoh saka pelabuhan. Ing Lear Jet iki diparkir ing ngarep saka shack karo angin mlebu mabur liwat iku, lan ana sawetara olahraga pesawat toko. Aku wis ora ono liya kanggo pindhah, supaya aku ndamel ing konkrit platform. Wong teka metu ing saindhenging shack lan mirsani kanggo nalika, banjur tindak bali nang. Kang ana mung wisata.
  
  
  Saiki dheweke nitih ing jip menyang pantai kanggo pisanan lan pungkasan wektu, ngrampungke kang puteran ing gamelan jangkah liwat wedhi nganti tekan pengadilan tenis jejere hotel. Padha minangka ninggal minangka pantai; iku ketok sing tamu saka Doublé Cayman Hotel padha ora preoccupied karo apa-apa liyane ngepenakke saka golf lan lounging ing ngarep dening blumbang.
  
  
  Sawise bali jip, aku lunga sakcara menyang kamar; saiki iki ora wektu kanggo dadi wary saka wong enom sing bisa nyerang kula. Aku turu liwat iku kanggo jam, banjur wiwit nyiyapake kanggo mbesuk sore.
  
  
  Duweke bobot potensial perlu kanggo sandi didhelikake senjata marang tentrem sing karo Pangkat aku ora duwe akeh kasempatan saka ndhelikake sandi ego kanggo dawa; banjur duweke kesed mutusaké kanggo ninggalake Wilhelmina lan Hugo ing panggonan. Ing digunakake sarujuk kahanan, espionage karya cukup angel, nanging diwenehi kasempatan slim sing penari iki mung apa dheweke panginten dheweke ana, aku ora bisa saged kanggo complicate prakara kanthi miwiti ego karo gun lan stiletto. Aku bakal njaluk kejiret.
  
  
  Panjenenganipun sijine ing peteng slacks, peteng coklat sweater, lan cahya biru blazer, lan kiwa konco luwih rusak tenis ballet sandal. Banjur duweke, aku lungguh ing loteng kanggo sawetara menit lan kapandeng ing kula sudhut cedhak blumbang. Baja sabuk iki isih dikuwasani, lan pungkasan sun iki bejat liwat rombeng tutup maya.
  
  
  Wong coughed lirih. Aku nguripake watara, nanging ora ana siji ing kamar konco kula. Banjur krungu kurang murmur saka voices, nanging tembung padha unintelligible. Krungu swara, banjur tindak menyang loteng mangetan lan mirengke. Sak sawetara tembung aku krungu, basa ketoke vaguely menowo, nanging aneh. Panjenenganipun kapandeng mudhun lan leaned maju mung cukup kanggo ndeleng loteng mangetan ing ngisor iki.
  
  
  Coklat tangan lan piece saka ireng kantong lay ing mangetan. Dheweke kepala alon diiringake bali, lan aku guess eseman ing sandi pasuryan surem. Supaya padha tetep mbukak ing kula - lan kanggo nyedhaki fleksibel wong iku ora bakal angel kanggo menek saka ih loteng kanggo mine, lan malah luwih gampang kanggo njaluk munggah maneh. Mung wingi kang intruder gagal kanggo njupuk kauntungan saka iki gampang uwal auto ...
  
  
  Iku njupuk kula sawetara menit kanggo ngatur soko ing kamar, lan aku iki mung pagawean nalika ana ngalahake ing lawang. Dheweke awak iki ora bisa mlaku, nanging anteng minangka dheweke mandeng dheweke nonton. Aku teka ing wektu.
  
  
  Nalika aku dibukak lawang kanggo dheweke lan weruh dheweke ngadeg ana, kanggo wayahe aku meh kapéngin aku wis ora wis kanggo nggunakake dheweke cara aku ngene ngrancang. Iku mung njupuk wayahe.
  
  
  
  Pasal 8
  
  
  
  
  "Ya," gusti marang dheweke lirih, alon sinau dheweke. Minangka tansah, dheweke disandangi ing putih, wektu iki ing ruwet lantai-dawa sugih, draped, pleated, lan tucked ing luwih utawa kurang Indian gaya. Minangka dheweke mlaku, dheweke sugih loosened ana kene, mbabarake dheweke bronzed sikil, lan kurang neckline digawe iku cetha sing Irene ora nganggo apa-apa ing ngisor. Dheweke narik ati dodo disapu resik marang kula camisole minangka dheweke swam mimmo kula, lan nalika dheweke ana ing tengah kamar, dheweke pirouetted lan nuduhke karo cahya watara loteng tembok konco dheweke.
  
  
  "Apa sampeyan kaya kula?" dheweke takon.
  
  
  "Iku bodho piranti kanggo mbuka sumpel botol."
  
  
  Dheweke giggled. 'Ya. Dheweke kapandeng watara, dheweke mata tetep ing amben gedhe. "Kita bisa duwe cemilan sadurunge nedha bengi?"
  
  
  Aku biasane ora alon mudhun kanggo nanggapi kanggo kuwi saran, nanging iki panther wong wadon iki cepet banget kanggo kula. Dheweke sensed kawula mangu-mangu lan wungu dheweke eyebrows innocently.
  
  
  "Maksudku, sing sethitik ngombe."
  
  
  Ing cara, iku kabeh kanggo sing paling apik; aku wis plans kanggo ing wayah sore, lan dheweke takon kula kanggo ngurutake mau metu ing urutan tengen. "Rum doyo?"
  
  
  'Sampanye.'Iku ora request.
  
  
  Dheweke, tindak menyang telpon. "Ayo kang ndeleng carane cepet ego wis digawa ing."
  
  
  'Ora kudu. Dheweke lunga menyang kulkas cilik lan ditarik metu botol saka sampanye saka konco gedhe doyo decanter. "Aku ora ngombe apa-apa liya yen aku njaluk iki," dheweke ngandika.
  
  
  "Apa sampeyan sijine sing botol ing kono?"
  
  
  "Dheweke." Dheweke diiringake dheweke sirah lan kapandeng ing kula. "Apa sampeyan kaya iku banget?"
  
  
  "Aku ora pikiran iku."
  
  
  Kita saben ngunjuk chilled kaca tingal, kang dheweke uga kiwa ing kulkas, lan sengaja manggon adoh saka saben liyane. Kita ngobrol iki diselani; dheweke takon kula bab karya, nanging durung koyone banget kasengsem ing jawaban. Sing dikirim warning liyane kanggo sandi otak; Iki mestine dadi showbiz hustler, lan yen dheweke ora planning ing mbuwang liyane saka dheweke karir dansa ing Njupuk-Kay, dheweke kudu ing paling ndalang dadi fascinated dening sandi kasebut kanthi teliti, latihan crita.
  
  
  Nanging, dheweke diuripake obrolan kanggo dhéwé, kanggo dheweke mboten remen kanak-kanak, kanggo dheweke bitterness menyang Castro lan kabeh Masyarakat. Dheweke marang kabeh bab ibune dheweke, carane dheweke oncat tengen dharatan China kanggo pindhah liwat iku kabeh maneh. Dheweke iki meh mestekake, nanging aku iki banget terus-terusan ing iku.
  
  
  Lan sing nggoleki karo kula; aku ora ana maneh wis mangu slightest sing aku iki arep kanggo apa iku ing wayah wengi.
  
  
  Nalika kita teka metu, iku iki peteng watara kamar. Mester, kita nyingkiri utama panedhaan kamar ing sih saka kamar urip; ing konsekrasi iki supaya alus sing iku kapandeng minangka yen Chyna kang sugih putih iki mencorong. Dheweke mimpin kula menyang sudhut secluded karo tampilan saka banyu, minangka adoh saka garis sabisa lan cha-cha-cha band muter konco cilik lantai karawitan.
  
  
  Waiter langsung muncul karo botol saka sampanye lan mung siji menu.
  
  
  "Padha ngerti kula," dheweke diterangno.
  
  
  Aku wis ngguyu.
  
  
  "Fillet iku tansah apik banget, Nick."
  
  
  'Apik. Sampeyan sing nyata pakar ." Aku ora care yen cah wadon njupuk prakara menyang dheweke dhewe tangan sing cara, sawise kabeh, dheweke ana kene ing ngarep, lan iku ora babras kanggo muter dening aturan dheweke. Kanggo nalika.
  
  
  Dheweke insatiable ing ed lan nyerang buttery tender steak karo alus konsentrasi. Kita durung pirembagan akeh, kang aku disenengi. Sawetara pasangan padha dansa, biasane wong tuwa, karo sing istiméwa saka siji saperangan ngambung kaya mantèn anyar. A saperangan saka long-rambut lanang padha lungguh ing meja cedhak band, disandangi ing padhang nanging relatif normal sandhangan - kaya mahasiswa muter hippie game ing akhir minggu.
  
  
  Sawise warung iki dadi, kang takon dheweke kanggo tari. Dheweke guncang dheweke sirah kuwat, dheweke dawa, putih-rambute streaked mudhun liwat dheweke pundak. "Aku tari kanggo dhuwit, Nick." Untu dheweke gleamed ing pepeteng. "Kabeh liya aku nindakake iku mung kanggo seneng-seneng."
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing dheweke kanggo wayahe, banjur entheng njupuk dheweke tangan. "Banjur sampeyan bakal temtunipun arep kanggo macak."
  
  
  Dheweke eyebrows dijupuk munggah. 'Oi?'
  
  
  "Kajaba sing arep kanggo pindhah kanggo nglangi ing lomba prau."
  
  
  "Speedboat. Sampeyan marang kula supaya dhewe.
  
  
  'Ya.'
  
  
  "Nanging banjur apa bakal aku macak?" Dheweke squeezed sandi tangan lan stroked pambungkus saka dheweke sugih. "Sing apa-apa salah siji." Kita banjur metu lawang sisih lan mlaku watara blumbang kanggo akèh parkir. Chyna, mesthi, wis dheweke dhewe pantai jip, lan dheweke ndamel karo padha wengis konsentrasi dheweke ' d ditampilake liwat nedha bengi. Nalika kita ngrambah port bar, dheweke ditarik munggah menyang dock, planks rattling ing dheweke gembong.
  
  
  Prau iki diparkir ing mburi Port Bar, jejere gedhe Chris Pakaryan karo sawetara lanterns ing ngisor kelompok. Dheweke giggled, mbalek dheweke mata ing ego kang arah, lan tumuju bali menyang dheweke prau. Iku dhuwur-kacepetan prau, kira-kira limang meter, karo gedhe kabin akeh banget sidik alus kloso. Kaya kabeh liya ing Rangking, kabeh ana sing putih. Aku ora tenan kaya iku, nanging ana apa-apa aku bisa nindakake bab iku.
  
  
  Dheweke ditarik munggah rok dheweke, njupuk mati iku sandal, lan mlumpat entheng menyang taksi. Dheweke iki di buwang mati dening aft mooring baris minangka dheweke ditarik bali 75-hp Mercury kayak engine, lan nalika iku wiwit bisa ajeg, gandhewo baris untied dheweke lan lungguh mudhun ing jejere dheweke. Dheweke iki apik, dheweke sumurup apa aku iki dilakoni minangka dheweke jumangkah bali, nguripake pratandha 90 derajat, lan swam sak bay karo akeh nggero.
  
  
  'Endi kowe arep lunga?'Mungkasi iku!' dheweke matur swara gemuruhé engine.
  
  
  Kang waved tangané vaguely. "Ayo kang mung nonton soko."
  
  
  Kita raced liwat haze, cendhak gelombang, dipandu mung dening adoh lampu saka hotel ing kiwa lan sawetara karya lanterns ing Domesday Pulo ing sisih tengen; a sliver saka rembulan temenan apa-apa. Dheweke ditarik prau dhateng thread ingkang dipun lakokake lan mlayu podo karo menyang shore. Kita liwati hotel, skirted titik paling adoh ngendi gloomy tembok saka Doubloon matak dipengini ing wedhi, banjur diuripake maneh.
  
  
  Chyna kang rambute fluttered ing angin, lan pita dheweke wis disambungake ing rambute dheweke ambruk loro. Panjenenganipun ngrambah metu lan ditarik metu. Dheweke grinned lan patted wentis.
  
  
  Hey matur ing kuping dheweke, pointing ing setir."Bisa aku ndeleng iku?"
  
  
  Dheweke mangu-mangu, banjur ngandika. 'Mesthi. Apa ora?"Kita pindhah panggonan, kang menarik maneuver ing dhewe, nalika kita padha climbing liwat siji liyane, nanging kita ora nindakake apa-apa amarga kita padha isih arep cantik cepet.
  
  
  Iku sped munggah lan kita miber ing, lan saiki hotel kanggo kita kiwa flashed mimmo titik departure. Kang kalem mudhun lan nguripake kanggo Chyna.
  
  
  "Carane bab liyane island?"
  
  
  "Apa maksud sampeyan' Pungkasan Pangadilan?'
  
  
  'Ya. Apa sampeyan ndeleng ana?
  
  
  Dheweke shrugged dheweke pundak. "Mung bulldozers. Ora nyenengake banget.'
  
  
  "Ayo dadi pindhah njupuk dipikir."
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula doubtfully. "Padha ora nglilani sapa waé ing."
  
  
  "Gusti allah, baby, dheweke, tresna kanggo nonton construction pertamanan. Ayo kang ndeleng.'
  
  
  Aku ora care yen dheweke ambruk kanggo utawa ora; dheweke ana swerved. Kita raced tengen bay kanggo konkrit dermaga lan pantai ngluwihi.
  
  
  Sadurunge kita liwati ing pungkasan tugu, aku weruh wong mlaku mudhun k & nb slope. Malah ing cahya dim, kang bisa ndeleng senjata padha mbeta. Kang kalem mudhun lan supaya prau mabur nganti ngisor disapu resik wedhi.
  
  
  Kita padha ngandika dening kuat senter. Panjenenganipun wungu tangan lan kapandeng ing Chyna. Dheweke lungguh mlaku, lambé parted, mata kothong.
  
  
  "Santai!! Santai wilayah! Pindhah adoh! Mewek ing peteng iki terus-terusan lan shrill.
  
  
  Duweke, grinned ing blinding beam cahya. "Hey, wong lanang, kita lagi mung ngambang. Apa sampeyan malah duwe ing wedhi asu? Panjenenganipun tak munggah lan menek liwat koco kanggo gandhewo saka prau.
  
  
  Ngalangi siluet loomed ing beam cahya. Ego dadakan kanggo nyegah iki ngarahke ing kula ing gesang.
  
  
  'Njaluk metu!'kang hissed. "Iki wilayah kita. Salah siji langkah liyane lan aku bakal njupuk."
  
  
  'Nick! Wong wadon matur saka konco kula. 'Ayo!'
  
  
  Kang shrugged, grinned ing cahya, ngubengi gun sak driji indeks, lan dropped jempol kaya pethel. "Kabeh tengen, mate, aku bakal nelpon sampeyan wektu sabanjuré," aku ngandika, climbing bali menyang taksi, pemikiran yen dheweke iki njupuk digawa lunga karo dheweke peran minangka liwat-mateng hippie.
  
  
  Aku diuripake ing mbalikke lan njupuk prau mati dharat. Alon-alon ketik bay. Nalika kita padha ing mbukak & nb, dheweke tansaya munggah ing mancal lan kiwa ing prau kumambang. "Hey, padha duwe apik reception komite," aku ngandika. Dheweke eseman ana nyenyet. 'Dheweke dielingake sampeyan.'
  
  
  "Apa tengen apa padha duwe kanggo nindakake iki?" Aku takon indignantly. "Aja padha ngerti sing wong bisa pindhah darat anggere sampeyan tetep ing ngisor iki full-tandha banyu?"
  
  
  Dheweke eseman ana sethitik liyane asli. "Apa kowe ngerti bab kuwi mau?"
  
  
  "Aku iki sailing."
  
  
  Dheweke nempatno ing dheweke tangan ing sandi pundhak. "Ora pindhah adoh banget, Nick. Hukum kuwi flouted ana ."
  
  
  "Inggih, sing cara sing apik kanggo nindakake iku!" Duweke, aku ngarep-arep, iki uga-accumulating sandi kanepson. "Padha ora bisa nindakake telek kaya sing."
  
  
  "Nick ..."
  
  
  Panjenenganipun ditarik dheweke kira-kira kanggo wong. Iku diwilang mindhah, nanging knthi angel lan gaweyan. "Katon, Bocah," A growled ing kuping dheweke, " ana sing keliwat akeh wong nyoba kanggo supaya kita adoh saka soko. Pisanan Ingersoll karo ego-ipat-ipat tembok, lan saiki iki! Ngerti?"'
  
  
  Dheweke ora njawab kanggo dangu, lan banjur wedi yen dheweke wus musna adoh banget ing komedi. Banjur dheweke alon sudo dhéwé kanggo kula, panggolekan dheweke tangan ing sandi jaket lan bungkusan dheweke lengen ing saindhenging pinggul.
  
  
  'Celukan? dheweke whispered. "Hey, kita padha mestine kanggo duwe sawetara fun..."
  
  
  Ee sijine kang lengen watara dheweke pundhak lan ditarik dheweke cedhak. Iku pas awak lan wriggled mulyo. Dheweke pasuryan ngangkat, lan kang ngambong dheweke ing lambé; page alon-alon, banjur karo nambah passion, kanggo kang dheweke nanggapi excitedly.
  
  
  Cilik searchlight swung liwat banyu saka Domesday Pulo sisih konco kita. Nunggu dheweke. Sergei ngrambah us, nguripake malah luwih, mangu-mangu, banjur teka bali lan kejiret kita karo kang beam.
  
  
  Dheweke diudhek, kapandeng munggah, lan sora. Banjur dheweke wungu tangan coklat lan dianakaké metu dheweke driji tengah ing universal patrap despicable carike.
  
  
  Ing searchlight dipindhah ing. "Wong-wong kurang ajar voyeurs," dheweke delok, lan snuggled munggah kanggo kula maneh.
  
  
  Kita drifted karo saiki minangka kita lambé lan ibu nelik, lan ruwet pambungkus saka dheweke sugih parted. Dheweke dodo teka urip ing tutul, lan lambé slid mudhun tawny kolom saka dheweke tenggorokan kanggo rising parapet nganti padha tekan dheweke erect pentil. Dheweke ambegan akeh banget, mencet sirah marang dheweke awak lan nyebrang siji wentis liwat mine.
  
  
  Iku ora gampang, nanging iku dheweke sing nyuwil free. 'Peduli iku! Aku delok.
  
  
  "Apa iki, madu?" Dheweke ora nyoba kanggo nutupi dheweke bare dodo, lan ing cahya alus, dheweke kapandeng kaya barbar abdi watara Kuna Sajak.
  
  
  "Nuwun sewu," aku growled , "nanging lagi steaming ..." Dheweke, goyang kang sirah minangka yen piyambakipun banget duka kanggo nyelehake iku menyang words.
  
  
  "Lali bab wong-wong mau," dheweke ngandika lowongan. "Mung mikir saka Urutan."
  
  
  "Aja padha sumelang, madu." Piyambakipun supaya pindhah saka tangan dheweke, njupuk mati jaket, lan sakelekekan iku ing lantai kloso. "Aku mikir." Panjenenganipun njupuk ing prau karo duka bodho lan sped munggah. Kita sped metu segara, gandhewo rising lan mudhun ing ombak.
  
  
  'Nick! Apa sing mengkono?'
  
  
  Dheweke, Hey chuckled. "Sampeyan bisa mbayangno game, madu?"
  
  
  "Aku ora ngerti ..."
  
  
  "Dipikir!" Panjenenganipun nuding karo kang driji indeks ing Kangen Pulo, kang wis ora luwih saka lis ing cakrawala konco kita. "Ngendi dheweke nam dadi, iki babi iku ana kanggo ngganggu kula." Aku wis kanggo surak-surak liwat gemuruhé engine minangka segara umpluk drenched us lan direndhem kita. Chyna ora koyone care.
  
  
  "Makane kita lagi arep bali menyang iki ngutuk pulo."
  
  
  "Nanging ..." Dheweke ketoke tenan bingung. "Kita padha..."
  
  
  "Ya, kita padha sibuk. Lan kita bakal terus kanggo nglakoni ."
  
  
  Ee sijine kang lengen watara dheweke pundhak lan ditarik dheweke kira-kira kanggo wong. "Kita lagi mung arep kanggo nindakake iku ing sisih liyane."
  
  
  Kang nguripake prau ing setengah bunderan lan tumuju kanggo sisih liya Kangen. 'Ana.'
  
  
  "Sampeyan lagi edan, Nick."
  
  
  'Ora, iku ora kaya sing. Mung gadhah fun karo dheweke defiantly kapandeng ing nah. "Sampeyan arep kanggo turu karo kula, tengen?"
  
  
  'Ah, ya!'
  
  
  "Banjur kita bakal nindakake iku ing gun saka kurang ajar babi. Ok? Resolutely, kang cupped dheweke bare dodo karo tangané, banjur di-push dheweke sugih aside kanggo mbukak siji liyane. Dheweke lungguh mlaku kanggo wayahe, banjur dheweke guncang sirah helplessly lan leaned mudhun kanggo kelet dheweke ilat ing kuping. Aku kalem mudhun nganti kita padha meh ahead, lan skirted adoh thread Kangen Island, ing macem-macem babagan bay lan situs construction. Nalika kita padha dilakoni macem-macem iku bebarengan, aku alon-alon lelayaran ing sadawaning pesisir ing panelusuran bisa patroli. Pungkasanipun, piyambakipun ventured metu menyang pesisir.
  
  
  Sanalika prau metu saka ing ngisor sandy, sawijining engine mati lan mlumpat maju kanggo narik cilik anchor kanggo dharat. Dheweke ana genuinely konco kula.
  
  
  'Nick! dheweke whispered. "Apa yen padha golek kita kene?"
  
  
  "Supaya apa?" Anchor agul-agul kejiret dheweke ing grumbulan. "Apa padha bisa nindakake nanging kick kita metu?"
  
  
  "Nanging padha..."
  
  
  Kang ngadeg munggah lan kapandeng ing Nah, meh wahing. "Apa sing salah karo sampeyan?" Aku ngandika, ngguyu kelara-lara. "Wong-wong babi sing ing sisih liyane saka pulo. Padha bakal tau ngerti.
  
  
  Dheweke alon-alon enggal-enggal dheweke tangan liwat dheweke rambute, lan dheweke dodo wungu kaya bound balon. Banjur dheweke njupuk sandi tangan lan ditarik kula mudhun ing cendhak, slope tajem kanggo rocky outcrop. Kita malmpah watara ego lan teka kanggo lone tree diubengi dening tangled vegetasi. Nalika kita teka menyang lapangan suket dhuwur, dheweke mandegake lan kapandeng ing kula questioningly.
  
  
  Aku iki nyeret dening ee menyang suket alus, drowning ing ombak saka dheweke rambute kita hugged. Liyane saka sugih karo gesper ing bangkekan ambruk mbukak, mbentuk putih kemul ing ngisor. Sandhangan padha ora gampang, nanging kita ngatur, lan badan kita ditambahake bebarengan minangka kita lay sisih dening sisih sawetara wektu mengko. Dheweke, dheweke felt anget envelop kula, dheweke sikil kebungkus watara mine, dheweke taut awak heaving violently. Tangané soothed dheweke nganti dheweke lay ana, isih shivering, dheweke mata opaque ing bulak puri.
  
  
  "Celukan ..."Oh," dheweke ambegan. "Ketik kula ..."
  
  
  Kita malmpah alon-njajahi, ing blooming taman bukaan munggah kanggo kula, dheweke ngangkat sikil, awak dheweke mulet, banjur dawa geser nyilem. Dheweke snuggled munggah kanggo kula, badan kita saiki udan saka jar, dheweke pupu writhing.
  
  
  'Liyane, liyane! dheweke gasped, lan dheweke panas ambegan disapu resik sandi kuping. "Oh, Nick, dheweke tau -"
  
  
  Aku cemuwit dheweke, stroked dheweke lorone karo tangan, felt dheweke penthil penet marang sandi dodo. Ana dawa wayahe nggawe bisu, aktif diselingi dening sighs lan moans saka kesenengan, lan banjur weruh dheweke mata dumadakan mbukak sudhut minangka dheweke awak tensed.
  
  
  "Oh, ora ... Oh ya... ya, ya, jajajaja ..."
  
  
  Aku wis ora ana alangan ngatur kanggo dheweke puncak, lan kita loro sank mudhun sisih dening sisih, kenthekan, kita manggon kanggo nalika. ngaso ing kasepen. Aku iki pisanan kanggo mindhah, condong mudhun kanggo nibble ing gulu karo dheweke luar biasa alus lambé. "Nick," dheweke delok. "Oh, Nick, iki wis tau dadi apik..."
  
  
  Iku njupuk kabeh rawuhipun kanggo break free saka nah, nanging piye wae aku ngatur kanggo muter liwat lan njaluk kanggo sandi dhengkul. Panjenenganipun kapandeng mudhun ing Nah, ing dheweke sampurna, mencorong tembaga awak, lan ngguyu.
  
  
  "Apa iku, madu?" "Apa iku?" dheweke takon doubtfully. "Aku sing apik?"
  
  
  "Gusti allah, ora. Aku panginten mung saka wong-wong bersenjata pahlawan ing ngisor iki; padha bakal wis menek tembok yen padha sumurup kita padha kene saiki - lan apa kita wis rampung ."
  
  
  "Oh, lali ih." Dheweke dianakaké metu dheweke penyelundupan kanggo ngrangkul kula. "Teka bali menyang kula, Nick."
  
  
  Panjenenganipun dipeksa piyambak kanggo ngadeg munggah. Panjenenganipun kapandeng tengen pulo ing pigura baja sing digawe dowo setengah mil menyang langit. "Aku cantik peduli curious apa sing lagi dilakoni metu ana sing ora ana siji bisa ndeleng."
  
  
  "Oh, iku ora matter, dear. Teka kanggo kula... "
  
  
  Aku ethok ora krungu dheweke lan miwiti narik ing sandi celonone. "Ayo dadi pindhah kanggo mate, mangga. Kita ngginakaken kabèh wengi bebarengan."
  
  
  Dheweke sighed, mbalek liwat, lan jumeneng ing salah siji gerakan gamelan, kaya "cobra" teka metu kabeh liwat ula charmer kang basket.
  
  
  Panjenenganipun sijine ing peteng sweater lan ballet sandal lan wanted kanggo bantuan dheweke karo sugih. Iku njupuk ego metu saka tekan.
  
  
  'Apa sing kita mengkono?'Apa iku?' dheweke takon, pouting.
  
  
  Dheweke nuding metu dening buruh saint ing situs construction. "Ayo kang mung pindhah liwat lan njupuk dipikir. Apa sampeyan siap kanggo iki?
  
  
  "Ha!" dheweke snorted contemptuously. "Aku siap kanggo tindakan."
  
  
  Sadurunge bisa mungkasi dheweke, dheweke iki striding tengen suket, ngeculke sugih trail konco dheweke kaya putri kang kudung.
  
  
  Kang cepet kejiret munggah karo dheweke lan dheweke dipeksa kanggo alon mudhun. Dheweke ora katon ing kula, lan tanpa resisting, dheweke nganti sandi nuntun tangan. Kita kesandung liwat thicket saka bushes, mlaku-mlaku ing nggawe bisu, breeze cahya rustling cabang saka bengkong palms sing tansaya watara kita. Nalika kita tak supaya cedhak sing kita bisa cetha ndeleng ing situs construction, wong mandegake.
  
  
  "Tetep kene," aku hissed, cepet nyedhak peteng wangun saka beton mixer. Dhewek mudhun lungguh ing jejere dheweke lan mirengke.
  
  
  Aku ora bisa krungu dheweke kajaba kanggo angin. Kabeh aku bisa ndeleng padha sawetara corrugated wesi rentengan, ngebur rig, lan crane ing kadohan. Outright ahead ana ageng mulut jugangan, cemented ing telung-lorone - aku guessed iku ana sebagian rampung madegé karo tajem earthen rampart sing sloped mudhun kanggo ngisor lan diantemi munggah dening bulldozer trek.
  
  
  Aku ketemu iku aneh sing padha supaya tightly ndjogo salah siji saka pulo, tinimbang patrolling liyane. Kang ana bab kanggo ninggalake panggonan ndhelikake nalika krungu gurgling mewek konco wong.
  
  
  Dheweke, nguripake watara. Aku iki apa-apa luwih saka ora cetho ing peteng, nanging ana loro liyane panggonan antarane kita. Padha nyedhaki kula, nanging mandegake kanggo katon ing arah saka Chyna, sing wis nguwuh.
  
  
  Aku bisa ngomong cara padha ngadeg isih sing padha wis ora katon dheweke durung, nanging yen dheweke ' d mung mbengkongaken mudhun lan katon adoh, dheweke mbokmenawa bisa wis digawe iku kanggo prau tanpa kang katon. Nanging, dheweke diuripake lan mlayu, nyeret sing ngutuk putih sugih konco dheweke kaya matador.
  
  
  Padha kejiret dheweke sadurunge dheweke bisa mbukak sèket mèter. Dheweke mirsani watara ing shadow saka beton mixer minangka padha mbuwang dheweke kanggo lemah. Apa padha matur lunga mabur ing angin, nanging wayahe mengko, padha ditarik Chyna kanggo dheweke kaki lan nyeret dheweke bali menyang kula.
  
  
  Aku nenggo kanggo dheweke lan weruh dheweke captors. Nalika padha teka munggah kanggo dilat iku, weruh sing padha kuwat, purposeful, lan loro-lorone wis carbines. Trio iki mlaku-mlaku kanggo sandi tengen, ing sudhut busar sak konkrit mixer. Masalah ana apa kanggo langsung menyang wong-wong mau utawa ngenteni kanggo ndeleng yen ana liyane pengawal toko. Nalika padha liwati kula bab rong puluh meter adoh, aku weruh dheweke kesandhung, gandhewo sirahe, lan nyoba kanggo nutupi dhéwé karo dheweke sugih. Odin sak pengawal ngguyu. Dheweke, krungu dheweke sobbing.
  
  
  Dheweke, tindak mudhun kanggo lemah lan banjur ing konkrit mixer kanggo mriksa ih. Padha skirted ing yawning foundation, ilang kanggo wayahe konco gubug, banjur medal, isih mlaku-mlaku briskly. Aku supaya sandi kaki seret, lan salah siji saka pengawal marang dheweke atos tug ing lengen. Aku krungu dheweke nangis metu ing pain, ngiring dening palsu ngguyu.
  
  
  Nalika padha metu saka ngarsane, kang mbalek metu saka ing konkrit mixer lan raced menyang cedhak kabin. Ing kadohan, dheweke weruh telung siluet, supaya cedhak bebarengan sing padha kapandeng kaya dipercaya enem-legged monster, judhul kanggo struktur ing semen pamblokiran sabanjuré kanggo dhuwur baja balung. Padha mandegake kanggo wayahe, lawang dibukak, padha ngetik, lan lawang ditutup.
  
  
  Dheweke, leaned marang kadhemen ngrintih saka hut dening corrugated nyetliko lan dianggep kahanan. Iku luwih utawa kurang minangka ngrancang kanggo sore iki. Masalah ana sing aku wis koyo wong liya ana uga planning, lan sing aku iki apa-apa nanging resik penonton.
  
  
  
  Bab 9
  
  
  
  
  Ana padha ora solusi. Malah yen Chyna kang jupuk wis coldly ngrancang - lan aku cantik manawa iku; digunakake, dheweke iki banget pinter kanggo gelombang dheweke sugih putih watara ing peteng-aku wis wis kanggo muter sandi bagean minangka juruwilujeng. Uga, aku needed kanggo mangerteni carane ketat keamanan ana ing pulo iki. Lan apa iku perlu.
  
  
  Piyambakipun mimpin dheweke adoh saka wesi gubug, adoh saka karya lampu ing dhuwur pigura baja. Ana kathah saka bushes lan wit kurma kanggo dheweke kanggo njupuk tutup nalika dheweke dropped kanggo kabeh fours lan kasebut kanthi teliti, ngubengi menyang bangunan ing pemblokiran semen. Ing sisih liyane saka dhuwur balung bangunan padha wong loro, lan ngluwihi wong-wong mau bisa ndeleng longkangan ing slope anjog kanggo bay. Kang digawe dowo metu ing lantai lan kapandeng watara bangunan sing Chinu wis nyeret menyang.
  
  
  Ana padha ora windows ing sisih, mung lan mbukak karo puteran fan. Minangka piyambakipun lay ana, kang krungu muffled mewek, " Wong wadon, mesthi.
  
  
  Iku ora kanggo apa-apa sing aku disandangi ing sandhangan peteng lan kiwa kula jaket biru ing prau. Sawise survey cepet saka wilayah, panjenenganipun mlayu menyang bangunan sing weruh antarane awake lan pengawal. Duweke crept watara sudhut lan teka ing jendhela sak dikuwataké kaca. Iku ajar, lan dheweke kejiret sakepel saka dheweke ego ing dheweke ndeleng. Banget cilik kanggo pas liwat.
  
  
  Liyane nangis saka pain, wektu iki karo akeh kaki banter. Panjenenganipun kasebut kanthi teliti, ditarik piyambak munggah menyang konkrit pigura lan kapandeng metu jendela.
  
  
  Dheweke lungguh ing hard kayu-kayuan dhingklik, dheweke tangan disambungake konco dheweke bali, lan dheweke sirah iki mbengkongaken supaya dheweke rambute dijamin pasuryan dheweke. Ing cahya padhang saka gundul bohlam, kang bisa ndeleng abang welts ing dheweke penyelundupan lan pupu, lan dheweke bare dodo; trickle getih enggal-enggal mudhun dheweke weteng lan menyang tangled rambute ireng antarane dheweke pupu.
  
  
  Wong lungguh ing jejere dheweke, kang bali menyang kula, disandangi ing ngeculke khaki. Tengen kamar lungguh wong loro disandangi luwih utawa kurang identik, nyekeli sing carbines casually. Padha grinned ing girl, kang fitur meh padha - nanging ora cukup-oriental. Ih pasuryan uga wis indeterminate Latin fitur, lan nalika wong lemu ngandika, kang sumurup apa jenis saka wong sing padha.
  
  
  Iku padha disconcerting nyampur basa kang ' d krungu sadurungé ing loteng ing ngisor iki mine. Aku ngerti spanyol lan sawetara Cina dialèk, nanging aku ora ngerti apa wong iki ngomong bab. Isih, kang mirsa ing kombinasi, " lan kepingin weruh yen aku iki melu ing sawetara kulawarga padu; sawise kabeh, Chyna wis padha latar mburi.
  
  
  Nanging ing wayahe, wong kenek dheweke, lan iku kedaden.iki nggawe percoyo kula sing iki ora kulawarga perang. Piyambakipun mejet dheweke dadi hard sing getih gushed mudhun dheweke irung, enggal-enggal mudhun dheweke lambé lan uwang, lan dripped dhateng dheweke dodo. Sing digawe kula arep; aku wis kanggo njaluk dheweke metu saka ing kono.
  
  
  Dheweke, tak mudhun menyang lantai lan ana bab kanggo nguripake watara - banjur aku krungu dheweke shuffling mlaku. Tangan teka munggah, nanging kasep; wong dropped apa kapandeng kaya landhesan ing sirah, lan kang sank menyang blumbang molten mimpin, ngendi kabeh glowed abang lan ireng, abang lan ireng, abang lan ireng ...
  
  
  Sun wungu ing gemuruh smash lan digawe infernal gangguan, meh minangka elek minangka galak cemlorot sing seared sandi kelopak mata. Panjenenganipun upaya kanggo mundhakaken tangané kanggo nglindhungi pasuryan, nanging ora bisa. Iku njupuk kula gaweyan ageng kanggo mbukak sandi mata, lan sawetara detik kanggo ndeleng ngendi aku iki.
  
  
  Penggemar spun dhuwur ing konkrit ngrintih, lan cahya bare bohlam dening kula ing salawas-lawase mbuwang cetha rohé liwat tengkorak sandi. Piyambakipun lying ing cot, bound tangan lan sikil, lan nalika piyambakipun nguripake marang sirahe, weruh yen dheweke isih disambungake menyang dhingklik ing tengah kamar. Minangka adoh kaya aku bisa ndeleng, kita padha piyambak. Aku curious bab carane dawa iku bakal njupuk.
  
  
  "Meja!" Aku hissed. Aku wis kanggo mbaleni jeneng dheweke kaping telu sadurunge dheweke kapandeng munggah. Nalika dheweke kapandeng ing kula, dheweke mata padha kothong.
  
  
  Aku takon dheweke. "Carane dawa wis dheweke wis kene?"
  
  
  Dheweke shrugged dheweke pundak kaya ngomong, " aku ora ngerti.
  
  
  . "Sepuluh ... mungkin limalas menit."
  
  
  'Ngendi padha?'
  
  
  'Aku ora ngerti. Lan aku ora care, " ngandika muni saka profil voice dheweke. Pepe getih iki mlaku saka dheweke irung kanggo dheweke uwang, lan ana uga clot ing dheweke rambute. "Ora padha ngomong apa-apa?"
  
  
  "Aku ora krungu apa-apa."
  
  
  "Inggih, kita kudu njaluk metu saka kene. Apa padha bisa sinau saka sampeyan?
  
  
  'Aku ora ngerti. Aku iki digawe ing pulo. Padha mung diselani kula." Dheweke sighed wearily, minangka yen dheweke iki digunakake kanggo kang diantemi.
  
  
  "Apa basa iya padha nganggo?"
  
  
  "Kaya Latin Cina. Aku elinga dheweke ego saka ibuné."
  
  
  'Apa sampeyan ngerti?'
  
  
  "Ora dadi apik maneh."
  
  
  Yen iku komedi, dheweke nindakake iku uga. Aku kepekso kanggo pitakonan dheweke luwih, nanging wiwit kita pengawal padha mbokmenawa eavesdropping ing us, dheweke diwanti-wanti kanggo mlumpat ing kasempatan slightest sing nutupi isih wis ora wis diunekake.
  
  
  Dheweke, kapandeng menyang kamar. Ing kajaba iku kanggo cot ing kang iki lying, ana sing biasa dhingklik, sawetara kursi, file kabinèt lan telephone. Aku curious minangka kanggo ngendi iki pengawal padha.
  
  
  Aku ora kudu ngenteni suwene. Lawang swung mbukak lan aku krungu shaggy hbs ing lantai beton konco kula. Ana gedhe dipengini ing kamar, lan kapandeng munggah menyang pasuryan saka Chin kang interrogator. Ego pasuryan padha Asian, karo tipis petunjuk saka Latin; kang uga wis liwati kanggo American Indian, nanging kanggo yellowish tinge saka ego kulit. Panjenengané ora dhuwur, nanging kang khaki klambi iki impressively diiseni karo otot.
  
  
  'Aku kaya iku. Supaya sampeyan lagi awake? Ego kang lambé lagi wae dipindhah minangka kang ngandika.
  
  
  'Ya. Apa sampeyan pancene mikir sing lagi dilakoni? '
  
  
  "Apa kita apa karo kabeh intruders." Ego kang inggris ana impeccable, karo tipis logat.
  
  
  'Apa iku?'
  
  
  Panjenenganipun ngguyu; iku karu swara. - Sampeyan bakal ngerti nalika iku bakal ing salawas-lawase. Apa jeneng?"'
  
  
  'Lan yours?'
  
  
  Ego ageng tangan iki obah supaya cepet sing aku ora malah sok dong mirsani iku; sandi target shuddered karo pasukan saka jotosan, lan star-studded ireng saka kegiatan ruangan dijamin kula. Nanging dheweke cepet sirna, lan kang mirsani bocah-bocah ing wong.
  
  
  Dheweke takon. 'Apik?'
  
  
  Aku marang emu jeneng aku iki nggunakake; aku wis ora ana alesan ora kanggo.
  
  
  "Apa sing padha dilakoni kene ing pulo, Walton?"
  
  
  Dheweke, kapandeng ing Chyna. "Kita mung wanted panggonan sing sepi kanggo... uga, sampeyan ngerti."
  
  
  "Aku ndeleng," ngandika flatly. "Nanging sing ora nerangake apa kowe padha nggoleki pulo."
  
  
  "Mung penasaran, pilihan, sing kabeh."
  
  
  "Iku ora apik kanggo nindakake sing, Walton. Lagi ngomong - penasaran bisa matèni kowé?
  
  
  Aku kaget. "Hey, sampeyan ora arep ngomong..."
  
  
  Panjenenganipun manthuk alon.
  
  
  "Gusti allah, wong, kita mung nyerang kene. Malah ing Rusia, padha ora matèni iku."
  
  
  "Aku ora bakal supaya manawa bab sing, Walton."
  
  
  Kang nguripake kanggo Chyna lan ngidoni metu seri saka tembung ing sing bajingan basa karo bledhek kacepetan.
  
  
  Cah wadon kapandeng ing wong blankly. Dheweke mangu-mangu, banjur ngandika marang dheweke ing inggris.
  
  
  "Apa kowe ngerti bab wong iki?"
  
  
  'Aku ora ngerti apa-apa. Kang tamu ing hotel. Aku ora ngerti maneh.'
  
  
  "Ing paling banget, sampeyan kudu wis dikenal sing luwih apik sadurunge arep kanggo pulo iki."
  
  
  Dheweke manthuk helplessly. "Aku nyoba kanggo pitutur marang em sing, nanging piyambakipun duka ing cara wong dianggep wong."
  
  
  Wong kang lambé ditekuk menyang arit-kaya eseman. "Aku pengin sampeyan bisa wis calmed ego kang nesu luwih apik." Kang nguripake abruptly lan nuding ing salah siji saka pengawal watara wong. "Ngudhari iki math wong kang sikil, banget. Kita bakal njupuk loro saka wong-wong mau kanggo mbucal.
  
  
  Lan djagate sukmo ingsoen minangka emu iki marang, banjur untied tali sing bound tangan. Sadurunge aku bisa nindakake apa-apa, kang disambungake ih kanggo sandi bali, lan atos serat dicokot painfully menyang tangané.
  
  
  Ing wektu sing padha, kapten ditarik Chyna kanggo dheweke kaki lan uga disambungake dheweke tangan konco dheweke bali. Kanggo sawetara alesan, kang ngangkat munggah sisa saka dheweke sugih putih lan draped liwat dheweke pundak. Iku ora nutupi akeh.
  
  
  Kita banjur metu - kita karo Pangkat, keamanan lan kapten. Mungkin iku lampu hanging ing pigura baja ndhuwur us, utawa kombinasi saka kabeh sing wis kedaden ing pungkasan sawetara jam, nanging ing setelan lan kahanan nyata. Aku ora weruh apa-apa sing bakal nggawe ih matèni aku, lan sanadyan padha Chyna; kejabi, carane wong padha mikir padha bisa matèni cah wadon yen saben panas-tempered wong ing Bahama tindak looking kanggo dheweke yen dheweke lunga ilang? Dheweke panginten padha bluffing, nanging kok?
  
  
  Nalika kita teka menyang unfinished sisih mbukak foundation, kapten sasmita kanggo kita kanggo mungkasi. Kang nguripake kanggo kula, lan mripate padha cilik ireng bal ing cahya dim. "Mungkin sampeyan lagi mung siji sing lagi ngomong bab, Walton. Nanging aku ora bisa njupuk kasempatan wae; iku tugas kanggo perang intruders. Wong sing looking kanggo prau; yen padha golek iku, padha bakal kuwalik ego lan uncalan iku menyang segara. Mesthi, badan ora bakal ketemu, amarga padha bakal dadi bagéan saka madegé mudhun ana. Panjenenganipun nuding kanggo ageng jugangan, area gedhe saka kang iki dijamin karo semen pamblokiran lan bar wesi.
  
  
  Kang di-push kita maju, lan kita nyeret dhéwé mudhun slope tajem menyang ngisor. Nalika kita teka ing wis crowded gaien, kang nodded kanggo salah siji saka pengawal, sing wungu kang dadakan kanggo nyegah lan ngarahke ing bali saka Chin sirah. Kebeneran kanggo kula - kanggo us-aku iki digunakake metu karo tenes shoes sing Efek Khusus wis disiapake kanggo kula. Karo driji sikil saka siji mlaku, iku dipencet mudhun hard ing thread saka sudhut tali plastik sing mlayu liwat sepatu liyane. Aku felt iku menehi, lan silet-cetha agul-agul miber metu tengen fleksibel baja. Ei lunged ing njaga sing ngarahake kanggo China, mercilessly slicing Ego kang wentis ndhuwur mung hak, severing Emu kang Achilles tendon. Dheweke bengok-bengok, kang babras. Wong kicked marang ego ing bokong, nyebabake kanggo trip liwat pojok konkrit kothak, banjur diangkat kang mlaku lan slashed ing Chyna kang bound tangan, ati-ati ora kanggo tutul dheweke tangané.
  
  
  Njaga liyane, karo baya expression saka wong, iki mung mundhakaken kang dadakan kanggo nyegah nalika dheweke sirah diiringake marang wong mau. Dheweke iki kenek dening ego kang ana ing urip, lan di-push bali marang kapten; telu kita ambruk ing lemah, lan mbalek ing, narik sikil tightly ing awak lan matur cepet pandonga.
  
  
  Kanggo wong liya, aku ora bisa njupuk iku; tali padha banget nyenyet sak tangané. Aku sijine sandi tangan ing dheweke bokong, nanging padha macet ana. Ing desperation, kang ditarik karo kabeh kekuatan lan felt bound tangan geser sethitik luwih; duweke twitched maneh, nanging durung pindhah. Ngangkat sikil munggah, aku nyoba maneh , lan tangan slid kanggo sandi pupu, banjur kanggo calves.
  
  
  Karo gaweyan pungkasan, boot katon mati sikil, nanging ing paling sandi tangan padha ing ngajeng kula saiki, lan aku wis kasempatan - yen iku wis ora wis dawa banget.
  
  
  Wong loro isih padha bingung, lan kabeh sandi maneuver langgeng ora luwih saka loro utawa telung detik. Njaga isih kagungan dadakan kanggo nyegah ing tangané; ego kicked wong, nanging ora kejawab ing cahya dim. Dheweke ego cut dheweke gulu karo agul-agul ing dheweke sepatu. Padhang abang getih gushed mudhun ego kang tenggorokan.
  
  
  Kapten ana ing dhengkul, siap kanggo pounce ing kula; aku kenek ego ing pasuryan karo sandi dhengkul, banjur tekan metu lan ditarik dadakan kanggo nyegah sak dying njaga kang kiyat. Kapten iki angel; malah sanadyan ana getih mlaku mudhun ego kang bejat irung, kang teka ing kula. Aku ora duwe wektu kanggo nguripake dadakan kanggo nyegah lan yahoo ing wong, malah yen aku wis rampung karo tangan disambungake. Iku iki wungu dening ego kanggo tong minyak lan lunged karo kabeh kang, ketjobo.
  
  
  Yen iku iki kenek dening ego kang kabuka dhuwur, otak bakal splattered kabeh liwat Pindho-K. Ing dadakan kanggo nyegah saiki grazed Ego kang fleshy pundhak lan kejiret wong ing tengkorak, nanging nen wis cukup daya kanggo ngalahake wong metu. Karo nggresah, kang ambruk ing sisih lan lay mlaku. Dheweke kapandeng ing kula karo dheweke tutuk nggandhol mbukak. Dheweke penyelundupan padha anteng - sandi cepet kick wis temenan rampung trick-nanging dheweke tetep ora bisa mlaku.
  
  
  "Yen sampeyan bakal bantuan kula?" Iku Ay sing dianakaké metu dheweke bound tangan.
  
  
  Dheweke mandeng dadakan kanggo nyegah ing tangan. Panjenenganipun weruh dheweke ngulu hard lan mutusaké kanggo tetep dheweke adoh saka gegaman. Ora saiki. Dheweke dadakan kanggo nyegah dropped lan malmpah liwat kanggo dheweke.
  
  
  Dheweke driji padha kikuk, nanging pungkasanipun dheweke untied knots cukup kanggo dheweke apa iku ing dheweke dhewe. Panjenenganipun leaned mudhun kanggo pick munggah dadakan kanggo nyegah lan njupuk dipikir cepet ing mungsuh kita. Kapten lay mlaku, lan iya wong ing ireng. Njaga sing cut dheweke tenggorokan bakal tau pindhah maneh.
  
  
  'Ayo kang pindhah.'Dheweke nyekel dening Chinu kang lengen, lan aku sacoro prakteke wis nyeret dheweke kanggo njaluk dheweke munggah madegé. Nalika kita padha ing lantai kawitan, dheweke iki looking ing peteng bagéan saka pulo.
  
  
  "Kula boat..."
  
  
  "Lali iku," kang ngagetake ing dheweke. "Padha kudu wis ketemu ee dening saiki." Panjenenganipun ditarik sugih putih mati dheweke pundak lan shoved ing konkrit mixer. "Lali sing, banget; kita bakal mbokmenawa wis kanggo njupuk kauntungan saka pepeteng, lan ana kang ora titik ing waving gendera putih ing iki wong lanang maneh."
  
  
  Dheweke ora koyone care babagan dheweke nakedness - ora dadi luwih, mesthine. Wong nyeret dheweke tengen corrugated wesi lumahing, liwat konkrit pemblokiran, liwat pigura baja. Ana padha ora ana liyane pengawal ing ngarsane, nanging iya ora dipercaya kita karo dheweke kanggo wong liya.
  
  
  Kita teka kanggo ndhuwur saka slope sing sloped mudhun kanggo bay. Iku nyedhaki uga surem, lan dheweke bisa ndeleng sawetara bangunan cilik lan dawa jetty mulet metu menyang jero banyu. Ing mburi port bar, ana logam chute ing kang ana cukup kamar kanggo truk gedhe. Panjenenganipun guessed iku semen mining; padha digawa materi ing dening kapal, kapenuhan ing trough, lan campuran iku ing konkrit mixers.
  
  
  Ana uga bab enem sentries mlaku-mlaku purposefully ing pasangan. Padha ketoke indifferent, mbokmenawa ora peduli sing pasangan saka intruders wis dijupuk. Kanggo kita, iki kauntungan, mesthio cilik siji. Ing sisih liyane saka bay, kang bisa ndeleng pelabuhan saka Patangen Pulo, lan ing kadohan bisa ndeleng utama lampu saka hotel.
  
  
  "Sampeyan manawa sampeyan bisa nglangi uga," dheweke Chinee ngandika.
  
  
  Dheweke manthuk, kaget.
  
  
  Iku wiwit kanggo mindhah ngiwa minangka proyektor beam kesapu saka siji sisih bay kanggo liyane. Aku kelalen bab iku.
  
  
  Kita nenggo nalika piyambakipun diwilang beam frekuensi. Siklus langgeng babagan menit: 30 detik ing salah siji arah, 30 detik ing liya-liyane. Aku ora kaya nyoba kanggo dodge ing mbukak game, malah yen kita ngatur kanggo dodge iku saben wektu donya nyedhaki.
  
  
  Panjenenganipun nuding menyang titik ing sisih kiwa saka Port Bar, ing ngendi iku iki relatif peteng. "Saiki, sandi dear, pindhah mudhun ana banget alon-alon lan kasebut kanthi teliti, minangka sampeyan bisa dilat kanggo banyu kang pinggiran."
  
  
  "Apa sing arep kanggo apa, Nick?"
  
  
  Ing dadakan kanggo nyegah ngusulke dheweke. "Saint bakal pindhah metu."
  
  
  Panjenenganipun nenggo nganti dheweke ilang menyang dipengini, banjur tindak ing arah ngelawan lan ngubengi bebarengan ndhuwur escarpment nganti kang ana ing sisih liyane saka teluk. Ana ora akeh wektu kiwa; aku cepet-cepet sadurunge wong sing ngene kenek dheweke karo korban saka dadakan kanggo nyegah teka munggah lan alerted pengawal ing ngisor iki.
  
  
  Panjenenganipun slid mudhun slope ing weteng lan ngubengi liwat thicket saka bushes bab sèket mèter saka banyu kang pinggiran. Panjenenganipun nenggo lan mirsani minangka dawa beam cahya deflected, banjur ngaso kanggo wayahe, banjur bali painfully alon-alon. Ing searchlight iki diinstal ing mburi truk ing riverbank. Karo sembarang prayoga bedhil, iku bakal wis gampang dijupuk, nanging karo dadakan kanggo nyegah, iku prakara sing beda. Iku iki dirancang kanggo short-macem shooting. Panjenenganipun mutusaké kanggo murub kebak otomatis salvo ing pangarep-arep sing gegaman bakal cukup akurat.
  
  
  Iku dipencet korban saka bedhil kanggo pundhak lan peered menyang short kanthong. Minangka padhang lensa nguripake ing arah, bengok teka saka ndhuwur saka slope konco kula.
  
  
  Panjenenganipun ditarik pemicu lan dianakaké. Ing dadakan kanggo nyegah rattled lan ora kejawab sawijining target. Panjenenganipun sudo gegaman rada lan murub maneh. Wektu iki lensa pecah lan suci cahya tindak metu. Kang nguripake tong minyak kang dadakan kanggo nyegah menyang cedhak loro pengawal lan murub broadside. Padha loro ambruk, lan siji watara wong-wong mau ditarik pemicu kang gegaman lan murub aimlessly menyang udhara.
  
  
  Banjur, kang, dijupuk ing wong ing khaki, karo tangan amba, nanging Stahl ora ngenteni kanggo weruh yen dheweke ego kenek utawa ora. Panjenenganipun nggronjal mudhun slope lan nggebyur ing banyu ing dawa, anteng kabisat. Malah karo floodlight mati, ana cukup cahya ing pantai kanggo ndeleng kula. Banjur, sawise sawetara kuwat ngunekke, iku sirna, lan abruptly diganti mesthi, renang podo karo menyang shore. Iku tengen maneuver; konco kula, peluru padha mabur menyang banyu, ing ngisor iki arah aku wis originally milih.
  
  
  Bar swam munggah menyang port lan surfaced kaping pirang-pirang karo tanpa wates care, gasping kanggo online. Wong-wong ing dharat kudu wis panginten aku ana judhul melak-melak kanggo Patangen Pulo, amarga ora ana siji iki looking ing arah. Sawise sik njongko ing port saka garis, iku tetep ing shadow saka dermaga. Yen Chyna wis sembarang pangertèn, dheweke ngene dadi separo tengen saluran saiki, nanging aku wis kanggo nggawe manawa; sawise jam pungkasan, otak dheweke durung koyone dadi fungsi banget uga.
  
  
  Min nenggo kanggo dheweke kanggo sawetara menit, renang ing dock. Yen aku ora nelpon metu kanggo dheweke, mungkin wong bakal cedhak cukup kanggo krungu kula. Ing pungkasan, kang mutusaké yen dheweke ora ing dalan saiki, iku dheweke masalah, lan swam piyambak menyang kanal.
  
  
  Aku separo ana, onomatopia kuwat saiki antarane loro cilik, nalika soko swirled mbukak ing ngajeng kula. Panjenenganipun mandegake lan instinctively ditarik sikil munggah ing wong. hiu!
  
  
  Sapa sing ngandika padha lagi ora wedi saka hiu sing bodho utawa goroh. Utamané ing wayah wengi ing tropis waters. Sawise kabeh, iki ih unsur, ngendi manungsa sing kikuk swimmers ing paling apik. (Ing tangan liyane, aku felt sing yen aku tau mlayu menyang hiu ing pantai, aku bakal duwe kauntungan.) Panjenenganipun nenggo kanggo dheweke, jantung ketukan, nyoba kanggo ndeleng ngendi titah iki ndhelikake.
  
  
  "Hey, Nick!"
  
  
  Dheweke hissed ing kuping, supaya cedhak sing aku wis mlumpat yen wis bisa fisik.
  
  
  "Banyu iku apik, ora iku?" Dheweke kena sandi lengen, playfully splashed banyu ing kula, lan swam adoh karo stroke kuat.
  
  
  Aku ngguyu lan mèlu ing hbs dheweke; ing dheweke sandhangan, aku nindakake sandi paling apik kanggo supaya munggah karo Nah, lan ing wektu sing padha kita ngrambah ing port saka Garis ing Patangen Pulo.
  
  
  Nemokake sandhangan kanggo nah iki luwih gampang saka samesthine kita. Dheweke mung diselang amba andhuk sak ruwang kemudi dumunung persis siji saka amba cruisers.
  
  
  Dheweke mesem kabeh cara bali menyang hotel, lan aku bungah dheweke durung nandheske ing nyopir jip dhéwé, amarga sawise kabeh kita ' d wis liwat, aku ora weruh titik nabrak menyang wit palem. Dheweke nuding menyang sisih ngleboke hotel, lan kita tindak munggah mburi undhak-undhakan tanpa kang ngeweruhi - ora sing mattered akeh. Aku ora mikir ing ngarsane nggantheng, esem prawan mlaku-mlaku menyang wong-wong kang kamar ing Dubla Cayman, watara tengah wengi, bakal wis wungu akeh pitakonan.
  
  
  Ing kamar, dheweke diwutahake dhéwé rum doyo - ana luwih sampanye-lan aku discreetly dicenthang traps aku ' d kiwa konco. Uga, padha ora tutul iku, kang temenan aku ora duwe pengunjung, iku pungkasan ing wayah wengi, utawa padha cantik peduli ati-ati.
  
  
  'Celukan?'
  
  
  Dheweke, kapandeng ing nah. Dheweke lungguh ing sikil saka amben, dheweke rambute disambungake menyang andhuk watara dheweke dodo. "Yen sampeyan njupuk mati iku sandhangan udan, kita bisa garing siji liyane karo salah siji liyane."
  
  
  Karo sing, dheweke untied andhuk lan nyerahke kula ego, banjur miwiti massaging rambute-lan duweke mbokmenawa nyetel ngrekam donya kanggo cepet mbukak klambi. Kita wengi, minangka iku nguripake metu, iki mung awal.
  
  
  
  
  Bab 10
  
  
  
  
  Nalika aku tangi munggah ing esuk sabanjuré, dheweke ora ana. Iku wonten kanggo kula banjur sing aku ora malah ngerti ngendi dheweke urip ing hotel, ing cottage? Uga, aku iki manawa aku ' d nemokake dheweke yen aku needed dheweke.
  
  
  Apa-apa ilang saka kamar kajaba sandi lawas jubah, kang dituduhake sing aku kudu wis andhap asor ing esuke. Panjenenganipun chuckled minangka jumangkah menyang padusan lan ngenalaken Chyna kanggo asor salah siji. Iku ora dadi ala.
  
  
  Loro saka sawetara goresan, bruise ing dheweke dhengkul, lan kain wungu patch ing dheweke pundhak kiwa dening Chyna untu ing trash kanggo wengi dawa, duweke ana ing cantik apik wangun. Banjur cepet sarapan ing kamar dheweke, tindak mester kanggo cadangan pantai jip.
  
  
  Iki wis panas agêng-padharan esuk, lan nalika nyopir kepungkur mimmo Golf Pavilion, dheweke weruh sawetara pemain nunggu ing baris. Ana padha ora akeh pengunjung ing pelabuhan, senadyan ana sawetara cilik kayaks plying kanal. Abang-ngadhepi wong nganggo sailing tutup karo emas luwih saka admiral kang waved angrily ing seragam pejabat. Krungu tembung "maling" lan "andhuk," ngatur kanggo stifle ngguyu, lan trudged bali menyang garis.
  
  
  Chyna kang prau ana, moored kaya nalika kita kiwa ing wengi sadurunge. Iki padha marina? Aku ora yakin, nanging aku panginten supaya. Iku cetha sing wong-wong ing Kangen Pulo wis bali prau sewengi, nanging carane wong padha ngerti ngendi kanggo sijine ego?
  
  
  A glint ing teropong ing mburi liyane saka saluran marang rheumatism. Manawa. Kadhemen-blooded mateni, wong-wong kudu wis ngeweruhi Chyna nalika dheweke njupuk ing prau metu kanggo kulo.
  
  
  Kula jaket iki isih lying ing kabin kloso, kanti awon rumpled, lan kanthong padha nguripake nang metu. Padha ora bisa nemokake metu apa-apa kanthi nggoleki iku; Ego wis tuku iku ing cara ing sisih kidul ing Atlanta, lan aku wis boten ing kanthong nanging korek lan rokok - malah ora khusus sandi account karo emas nduwèni.
  
  
  Kang ngangkat munggah jaket lan slung iku liwat lengen. Ing dalan bali, abang-ngadhepi admiral kapandeng ing kula suspiciously, nanging aku digatèkaké wong. Kang ora mung siji nonton kula.
  
  
  Herridge iki ngadeg ing ndhuwur gunung near ingkang dipun lakokake, disandangi ing biru bulak jumpsuits lan sudhut brimmed kembang kupluk. Ego kang sudhut lambé ditekuk menyang ngerti grin. Aku lunga munggah gunung ing ego arah.
  
  
  "Sampeyan lagi munggah awal, Mr. Walton."
  
  
  "Ora supaya awal. Srengenge wis mencorong ing langit kanggo saperangan jam saiki ."
  
  
  "Ah, nanging aku panginten sing wong melu ing mail bisnis sing tansah turu nganti noon."
  
  
  "Ora nalika lagi ing vacation," aku ngandika.
  
  
  "Apa sampeyan kaya Pindho-K?"
  
  
  "Apa dheweke kene?"
  
  
  Panjenenganipun kapandeng pointedly ing jaket sandi, banjur ing Chyna kang prau. "Temenan," ngandika.
  
  
  "Sing sampeyan mabur menyang New Providence dina iki?"
  
  
  "Saben dina, Mr. Walton, weather ngidinke."
  
  
  "Apa sampeyan tau arep kanggo Florida?"
  
  
  'Banget langka medicinal gedhe-gedhe. Saka wektu kanggo wektu, tamu punika pungkasan kanggo nyambungake bidang lan nyuwun kanggo trip khusus, nanging ora bagean. Iku larang, lan Doublé Cayman ora durung mréntahaké kanggo wong-wong sing ana kekarepan kanggo mbayar effortlessly kanggo kuwi."
  
  
  "Kajaba Grady Ingersoll."
  
  
  Dheweke mangu-mangu kanggo wayahe, banjur mesem lancar. 'Nanging mesthi. Panjenenganipun ndarbeni iku."
  
  
  "Sira nggawa ego kene nalika pisanan teka kene?"
  
  
  'Oh ora. Uga rampung=) mung loro, meh telung sasi.
  
  
  'Bener. Aku wungu tangan lan nguripake watara. "Pak Walton."
  
  
  Sawijining mandegake.
  
  
  "Sampeyan kasengsem ing learning soko bab Mr. Ingersoll?"
  
  
  Dheweke, kapandeng melak-melak ing wong. 'Apa ora?'
  
  
  Iku wis dawa, boring dina. Panjenenganipun tindak liwat lobi, kapandeng liwat toko, lan menang sèket dolar ing chemin-de-fer casino. Nanging, bakul nuwun sing aku iki ninggalake, kang ora ngagetne. Yen kabeh utamané caters kanggo long-rambut lan gitar pemain, banjur ana ora akeh arep ing casino; iki steamers mung ora muter - paling ora kaya sing.
  
  
  Siji dina kang malmpah mudhun kapitu-lantai dalan kanggo Herridge kamar, wus kanggo njaluk liyane katon liwat tembok De Doublon estate. Nanging ana Ora Disturb tandha ing nangani lawang. Mung prabédan saka simbol sing padha diwenehi kanggo saben tamu sing ana ing dicithak tembung iki ditulis ing potlot: "Dateng kula!"
  
  
  Pesen khusus temenan kanggo kula, lan aku iku dipercaya. Herridge wis kepinteran profesional sing lunga ngluwihi ego jet-setelan kabisan; iku minangka yen kita ' d sinau bab sing padha ing saben liyane, lan sing digawe kula aran kuwatir. Ana akeh banget mumetake wong-wong manca ing assignment kanggo aran perlu kanggo disk liyo. Aku mutusaké ora kanggo padha sumelang ing bab Herridge mung durung, nanging aku ora bakal lali marang.
  
  
  Ora nalika De Doublon njupuk liyane lumaku bebarengan tembok lan ketemu apa-apa kajaba dina sadurunge. Ora ana sangsi sing aku bakal bisa kanggo log mlebu, nanging malah yen duweke wis rampung supaya tanpa setelan mati lonceng weker, duweke mbokmenawa ora bakal wis ditampa apa-apa. Akhire, nalika klompok lanang lan bocah-bocah wadon padha disebut ing saben dina sawetara, iku cetha yen ana apa-apa kanggo bakal ketemu njaba hotel.
  
  
  Sawise apa kedaden pungkasan wengi ing Pungkasan Pangadilan, aku wis ora ana sangsi sing ana soko arep ing sing perlu kanggo bakal nyelidiki. Ing piranti kanggo mbuka sumpel botol, ing tangan liyane, iki apa aku bisa dadi manawa kanggo dheweke sing iki wis soko apa karo Grady Ingersoll. Tugas penggambaran metu sambungan antarane Telung - tumuju panuntun Dhumateng Rudal Sistem, Intim Enem, lan Grady Ingersoll - yen wong ing Doubloon tenan iki Grady Ingersoll-wiwit cukup mung. Nanging iku tak dadi peduli rumit sing aku iki arep kanggo nelpon Hawke kanggo pitutur marang em sing langsung tumindak iki needed, lan bisa nindakake iku yen aku wis ngenteni dina liyane kanggo soko kelakon.
  
  
  Nanging sing ora perlu. Dilat, ing wayah sore aku njupuk panggonan jejere blumbang, lan weruh carane potensial pembuangan saka ih kolega lanang padha kumpul watara kula. Padha wis nglukis jenggot.
  
  
  "Hey, wong," emu marang dheweke. "Aku weruh dheweke wingi nalika sampeyan padha nang njaba tembok." Panjenenganipun nuding menyang blumbang.
  
  
  'Oh, tengen? Carane kowe ngerti?"'
  
  
  "Aku iki mendhuwur ing kamar liyane, lan kita bisa ndeleng sampeyan."
  
  
  "Ya, ngatur, wong lanang. Apa-apa padha sumelang ing bab, nanging bunch saka assholes lan wong lawas sing seneng kanggo katon ing wong-wong mau. Apa sampeyan ngerti?'
  
  
  "Apa kang looking ing?"
  
  
  Panjenenganipun grinned obscenely. "Ing sien, konco. Mung sien.
  
  
  Panjenenganipun snorted contemptuously. 'Apa banjur? Bocah-bocah wadon ing banyu pit? A bunch saka pot-udud kapribaden? Teka ing!'
  
  
  Panjenenganipun maringi massive shrug, nggawe kabeh awak goyangake kaya bak saka vanilla ice cream. "Apa sampeyan bisa ndeleng watara kamar hotel ana apa-apa, wong lanang. Apa mengkono nang menehi wong lawas penggalihipun dhumateng."
  
  
  'Sing serius? Ing hotel, maksud sampeyan?"
  
  
  "Aku wis wis ana sing kaping sawetara." Panjenenganipun grinned. "Yen aku wis marang kowe apa iki arep ing, sampeyan bakal duwe kalah ing gapura dadi supaya ing."
  
  
  Dheweke, leaned bali lan ditutup mripate, shutting metu obrolan. Panjenenganipun marang kula minangka akeh minangka dheweke iya, panginten kang kudu ngandika, lan iya ora arep kanggo swara banget sabar.
  
  
  Srengenge iki kleleb ing ngisor iki wonten nalika piyambakipun nyumurupi wong-wong mau pass liwat gapura. Anton mimpin cara ing dheweke biasanipun dawa sugih manik. Aku iki diiringi dening loro long-rambut wong-wong ing peteng cocog, loro blonde, karo arrogant poto-kapercayan ngene sampeyan ndeleng ing pasuryan saka enom, janji panggedhe perusahaan multibillion-dollar.
  
  
  Duweke, nonton wong-wong mau lumaku liwat ing blumbang. Saka wektu kanggo wektu, Angela bakal mungkasi kanggo pirembagan kanggo cah wadon kene, utawa klompok saka wong enom ana. Dheweke ora katon ing arah kita kanggo wayahe, nanging cilik duta iki judhul kita cara. Panjenenganipun leaned bali lan meh squeezed mata mati.
  
  
  Padha teka munggah kanggo dilat. Ing bearded lemak wong ngadeg munggah, kang jempol tucked menyang waistband kang warni nyuda-dawa trunks nglangi. Sawetara bocah-bocah wadon ing grup uga ngadeg munggah, kanthi otomatis mlaku tangan liwat sing rambute. Anton lan dheweke rombongan mandegake dening chaise lungo. Panjenenganipun kabuka mripate lan kapandeng neutral.
  
  
  "Ah, Pak Walton," Angela purred.
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. 'Iku kula.'
  
  
  "Boss takon kula kanggo ngajak wong kanggo De Doublon ing ... a katelu. Apa sing arep teka?' Duweke mangu-mangu karo gedhe affectation. 'Saiki?'
  
  
  "Kajaba sing duwe urgent bisnis."
  
  
  Dheweke lungguh ing ngajeng kula, srengenge konco dheweke, lan dheweke bisa mambu dheweke sampo lan sabun. Sawijining tak munggah. "Aku ora ngerti apa ora," aku ngandika.
  
  
  Dheweke mata padha meh tingkat karo mine, lan minangka isih minangka patung kang. Piye wae, Ay ngatur kanggo eseman tanpa bukaan dheweke lambé. 'Apik. Supaya apa banjur?
  
  
  Liyane saka klompok cilik ngiring wong-wong mau, malah sanadyan padha ora diundang. Angela ora koyone sok dong mirsani minangka dheweke malmpah serenely bebarengan dening blumbang, nodding cah kene lan wong enom ana. Nalika kita teka ing gapura kanggo Ston de Doublona, klompok bab puluh lima wong-wong iki padha ana. Angela nguripake kanggo kula. "Aku pangarep-arep sampeyan duwe wektu apik, Mr. Walton."
  
  
  "Aku manawa iku bakal."
  
  
  Karo tombol lawas-gaya hanging saka salah siji saka dheweke akeh kalung, Angela kabuka ing gapura wesi lan di-push ih nang. Dheweke mimpin kita nang, lan loro blonds diantrekake munggah ing mburi. Aku manggon cedhak Angela minangka kita malmpah bebarengan path tumpukan wewatesan ing loro-lorone dening gembur, mawerna-werna kembang sing mimpin kanggo lagoon. Ing sisih liyane saka sudhut hamparan banyu padha sawetara wit-witan, ngendi ngleboke menyang trowongan kanggo segara mbayangke iku, lan ing ngendi mesem gleam putih hulls bisa ndeleng iku. Panjenenganipun guessed padha Ingersoll hydrofoils, lan kang eling ngendi padha.
  
  
  Kita dumadakan ngrambah ngresiki, lan liwati liwat sudhut kothak antarane inn lan lagoon dharat. Mengko, srengenge iki isih setelan, ndemek warni kothak glethakaken metu ing ruwet mozaik. Salah siji saka bocah-bocah wadon ing grup kita, ketoke koyo ing ngarep, dived menyang banyu lan menek menyang salah siji saka ing banyu pit ngambang ing lagoon. Cah lanang nganti dheweke, lan wayahe mengko padha melu ing miniatur perang naval. A sakepel saka putih-ditutupi abdi metu saka konco sudhut mlengkung tembok sing dijamin ngarep ing inn. Padha mbeta rak saka ombenan, tumpukan saka urang, chunks saka lobster, lan item pangan. Tape rekaman saka band rock miwiti muter musik liwat speaker didhelikake ing godhong-godhongan enom; sawetara saka bocah-bocah wadon miwiti swaying lan twitching minangka yen dening refleks, ngiring dening sawetara wong lanang. Iku durung njupuk dawa kanggo njaluk wong-wong iki dansa.
  
  
  Dheweke wanted kanggo ndeleng Angela, nanging dheweke ora ana. Kroso sing sethitik isin, kang ngangkat munggah tray karo kaca dhuwur lan munggah liwat mangetan ing tembok. Ing mburi bend, dheweke teka tengen pager dhuwur diubengi dening rapet diwenehi jarak bar wesi, paling ndhuwur karo mancep agawe. Iku uga katon saka ngarep hotel, karo jero dijamin verandah ndawakake tengen sawijining kabeh jembaré, lan massive pindho lawang ing tengah padha ditutup. Kanggo shutters ing ngarep saka sawetara saka windows dheweke weruh kobong saint, nanging boten liyane. Aku wis ora katon dheweke dina sadurunge, lan ora ana tandha saka sembarang pengawal watara Herridge kamar, nanging aku ' d katon dheweke ing shadow saka emper, kaya wong loro lungguh ing peteng, nonton intently.
  
  
  Aku banjur bali menyang klompok dening lagoon, pemikiran yen aku kenek liyane mburi mati.
  
  
  Cah wadon sing tansah disenengi kanggo njagong ing sandi kaki snuggled munggah kanggo kula. "Apa kowe ora mikir iku paling gedhe?"
  
  
  "Ya," aku ngandika sourly.
  
  
  "Hey, nanging sing apa-apa. Ngenteni nganti kita njaluk menyang irama.
  
  
  'Menyang apa?'
  
  
  'Ya. Iku mung anget-up, angel. Dheweke digawe dowo metu dheweke bali kanggo nuduhake kula carane nyenengake dheweke bisa dadi; aku patted dheweke ing bali mung amarga iku ketoke kaya mung sopan lan bab apa. Kejabi, aku disenengi iku.
  
  
  "Apa sing arep kanggo ngerokok?" Dheweke takon, nudging kula alon-alon karo dheweke hip. 'Mbok."Dheweke wungu kaca ing dheweke tangan kanggo nuduhake sing aku ngombé.
  
  
  Dheweke kapandeng ing wong karo disdain. "Oh, sing telek? Yen Grady wis gedhe iki potty?
  
  
  "Oke, aku bakal nonton iku." Dheweke amba hey mesem lan njupuk dawa sip saka cahya ngombe. Panjenenganipun kagungan rasa kamanungsan, lan rampung sing iki ora ing panggonan paling apik ing donya kanggo agen rahasia kanggo ngombe sing ora dingerteni inti.
  
  
  Iki njupuk peteng cepet, nanging ing njaba cahya ora ing. Sawetara wong enom watara wong-wong mau padha wis dhuwur; plump cah wadon karo mascara-dijamin mata iki ngrokok cerutu-ukuran hookah pipo lan njupuk dawa, alon puffs, puffing acrid ngerokok watara dheweke nostrils. Dheweke weruh yen aku iki looking ing nah lan teka liwat kanggo kula, siap kanggo nuduhake dheweke joys karo kula. Panjenenganipun nglirik cepet ing arah liya, banjur mlaku alon-alon menyang pojok lagoon, kicked mati sandal, lan dived menyang banyu.
  
  
  Iku anget ing lumahing, nanging mung ngisor iku kadhemen lan peteng. Nalika iku iki dicemplungke sawetara inci, ora ana siji saint kanggo nembus, lan ana soko kalem lan anceman ing jeru sing cepet ngusulke kula bali munggah. Panjenenganipun miwiti kanggo langkah ing & nb lan pindhah ing alon bunder. Srengenge iki banget adoh mudhun kanggo ndeleng putih hulls ing sisih liyane saka lagoon, lan sak watu-paving bank-bank, wit palem lan vegetasi liyane matak jero, peteng sing ora dipengini. Sawise dheweke iki kesawang dening gerakan ing trowongan ngleboke, nanging iku mandegake sadurunge ego bisa ngenali iku.
  
  
  Aku menek andha logam, lan carik langsung nyerahke kula ageng andhuk putih, kang aku pepe mati. Sawijining diwiwiti kanggo njaluk sabar; sawijining tak pancen apa-apa saka iki yahoo.
  
  
  Lan banjur miwiti kedados. Dumadakan, wong loro ing cocog peteng muncul, lan ing wektu sing padha, musik mandheg. Tamu mirsani impatiently.
  
  
  "Sapa arep teka ing?" Wong paling inggil ing peteng miturut takon, lan aku sumurup sapa kang ana amarga kang ana mung wong ing Intim Enem karo peteng rambute. Ego iki disebut Sepur, lan ing cahya dim iku kapandeng ing ukuran saka lokomotif.
  
  
  Piranti kanggo mbuka sumpel botol kang ego iki ketemu karo disjointed padhuan swara "Ya" lan "supaya Sampeyan tetep Dhuwit". Panjenenganipun nuding menyang gapura. 'Teka ing, kang nunggu kita.'
  
  
  Nihan kang "olahraga" wis ahead saka us, judhul kanggo mbukak gerbang ing gapura wesi. Ing dipengini ing salah siji sisih saka iku, aku weruh sawetara wong ing putih. Ana padha ora gaman ing ngarsane, nanging aku wis ora mangu padha wis wong-wong mau handy. Minangka kita malmpah liwat gapura lan metu dhateng ing emper, dheweke rama panginten kita kapandeng kaya klompok tawanan kang herded menyang senyawa.
  
  
  Ing gedhe pindho lawang padha mbukak, lan nang ana dawa, dimly surem bale anjog munggah menyang sudhut tangga. A bagean gedhe saka klompok temenan sumurup ngendi kita padha arep lan dipindhah nerusake impatiently. Nanging Sepur nguripake sirah lan kapandeng ing wong-wong mau, lan padha ambruk konco maneh.
  
  
  Kita teka kanggo pindho lawang maneh. Olahraga lan liyane wong ing peteng miturut dibukak lawang lan jumangkah aside supaya kita pass. Munggah cedhak, peteng-rambut wong kapandeng malah angel, karo eyebrows nglukis ireng, kuwat mustache, lan wiry rambute mudhun liwat emu kang pundak. Minangka dheweke mimmo liwati wong, mripate bosen menyang mine, lan aku panginten aku weruh kang tutuk twitch kanggo wayahe. Koyo kang kepepet iki supaya kuwat sing aku mangu-mangu kanggo wayahe, nanging banjur dheweke mèlu wong liya; sawise kabeh, dheweke kudu wis kene. Kamar kita mlebu ana dawa lan lebar, karo langit-langit saka sawetara jubin. Alus lampu colored glowed kabeh sak, kurang klasa lan tumpukan bantal padha kasebar nang endi wae, lan mambu isi dupa iki suffocating. Ageng posters hung ing windowless tembok: grup gambar, dhiri saka rock superstars, lan erotis foto sing padha meh seni mudhun kanggo hardcore saru, kayata nembak saka loro bocah-bocah wadon enom banget lan bungah pony. Ndhuwur kita, ageng bal studded karo cilik panel kaca alon-alon diputer, banjir kamar karo tau-ganti pola cahya sing digawe iku meh mokal kanggo kula kanggo fokus.
  
  
  Pindho lawang ditutup konco kita. Cara mung metu ana lawang cilik ing mburi liyane saka kamar. Kamar iki ora kapenuhan karo kita, abdi, kita pengawal, kita wong-wong ing peteng cocog, nanging dhuwur munggah ing salah siji saka tembok ana gedhe persegi dowo mubeng ing kaca. Iku iki mestine kanggo bakal pengamatan kirim saka "master" lan panggonan ngendi kang muncul saka wektu kanggo wektu. Aku penasaran kanggo ndeleng yen kita ' d bakal diajeni sore iki-lan dheweke langsung tak rheumatism, ing dheweke tailspin.
  
  
  Kaca persegi dowo wiwit cemlorot nganti rampung murup lan transparent. Ana kita, ora ana swara, lan sawetara wong enom padha wis muter game kuwi ing bangku lan bantal. Saperangan wis mung dipunwiwiti kanggo mbukak klambi nalika apologetic watuk iki krungu ing saindhenging sistem speaker.
  
  
  Everyone kapandeng watara, banjur fokus ing murup persegi dowo.
  
  
  Dawa siluet muncul, obah alon minangka iku nyedhaki cahya. Malah banjur, ing wangun iki indistinct amarga spinning werni efek, nanging sampeyan bisa ndeleng iku uga cukup kanggo ngerti sing ana wong kapandeng kaya Grady Ingersoll.
  
  
  Kang ngankat kang tenggorokan maneh, lan aku weruh sing iku lemak, rada nginguk wong karo eseman sing iki meh apologetic ing babak, pasuryan bulak. Nalika kabeh mata ing kamar sing padha ing wong, kang wiwit guneman.
  
  
  "Apik sore, lan matur nuwun kanggo teka."
  
  
  Padha listened intently; Hawk wis diputer kula sawetara kaset ego kang swara, lan wong mendhuwur uga kapandeng banget akeh kaya Grady Ingersoll.
  
  
  "Minangka sampeyan bisa ngerti, aku ora bisa nganggo kanggo sampeyan langsung. Nanging aku pangarep-arep sampeyan bakal duwe fun minangka yen padha dhewe ... er ... tarub. Panjenenganipun mesem wiyar, bangga sing padha wis ketemu tembung tengen. "Sampeyan bakal nemokake kabeh sing arep kanggo ngombe, mangan lan kumelun. Aku utamané nyaranake fudge ing pérak; aku pracaya padha bakal pleased. Dheweke mung request sing ora nyoba kanggo njupuk wae ... cemilan... latar njaba-De Doublon. Apa kita nindakake kanggo kita iku salah siji bab, nanging panguwasa ora bakal ngidini reged nglanggar hak saka kaadilan. Siji dina iki repressive hukum bakal repealed, nanging saiki kita kudu nuruti wong-wong mau. Lan saiki... Panjenenganipun wungu tangané lan gestured. "Kula tarub uga panjenengan tarub. Have fun.'
  
  
  Karo Ego kang pungkasan tembung, Sergei wiwit fade, lan persegi dowo nguripake hazy ireng maneh.
  
  
  "Kula gusti Allah,"swara ngandika ing kuping," iku tansah padha tulisan."
  
  
  Iku peteng, lancip wadon sing iki mung dibintangi blankly ing Odin sak erotis posters, dheweke tangan ngaso absently ing sandi pundhak. Nah wis blackened pipo ing dheweke tangan liyane; dheweke wungu kanggo dheweke lambé, njupuk dawa seret, panting, lan nyerahke iku kanggo kula. Dheweke hotel guncang sirah, nanging mutusaké ora kanggo dadi kuwi ketok kothak. Aku ora weruh akeh titik ing mengkono iki, nanging aku wis rampung akeh samsaya awon iku ing baris saka karya.
  
  
  Minangka dheweke seret tightened, cah wadon dibusak kutang sak dheweke bikini. Dheweke dropped a piece saka kain ing sandi kaki lan kapandeng ing kula meh - nanging ora cukup - melak-melak. Hey, dheweke kudu wis ngiwa dheweke kutang ing, utawa ing paling ketemu wong sing iki mung minangka dhuwur minangka dheweke ana. Setengah wuda, dheweke ora persis appetizing, kabeh balung lan ceking rosebuds. Nalika dheweké miwiti kanggo njupuk mati celonone dheweke, telpon rang maneh.
  
  
  "Ora lunga," aku ngandika. Kang ngambong dheweke irung lan digawe cara kang liwat obah akeh thread liyane saka kamar. Aku ora mikir dheweke ' d kantun kula; nalika aku kapandeng bali, dheweke ana piyambak, mengkono soko menarik ing lengen saka kursi. Music saiki kapenuhan ing kamar; abot, rumbling irama sing felt iku minangka akeh minangka iku krungu iku. Kamar iki kapenuhan kumelun, kang luwih obscured wong-wong mursid; karo sing istiméwa saka loro utawa telung pasangan lan apa kapandeng kaya wong telu bebarengan, udud, ngombé, lan mangan fudge ketoke dadi sing paling populer aktivitas - ing paling nganti saiki, ferretting.
  
  
  Ing lawang cilik ing mburi liyane saka kamar, dheweke ngaso kanggo nliti pemandangan. Minangka pesta seks, iku ana anak kang game, lan aku penasaran kanggo ndeleng carane akeh Ingersoll sante nonton iku saka kaca booth.
  
  
  Panjenenganipun leaned marang lawang lan kasebut kanthi teliti, nguripake nangani. Mesti wae, dheweke ora menehi munggah. Panjenenganipun mlayu tangané liwat lawang lan ketemu kunci. Aku ketemu loro kunci; padha kapandeng kaya standar kunci. Kula nyenyet swimsuit ora katon kaya iku bisa ndhelikake apa-apa, nanging cordon loreng ing nen padha ngakali.
  
  
  Sawise nggawe manawa ora ana siji iki looking, kang wiwit mindhai salah siji saka ngudani ing warata, fleksibel kunci pick. Nanging sadurunge ih bisa narik metu, tombol ing sandi bali dipindhah.
  
  
  Kang cepet ditutup cilik siro bolongan karo miniatur tutup dibangun menyang swimsuit. Dheweke jumangkah aside kanggo nyekel sak klebatan saka lawang metu saka sudhut sandi mripat, lan leaned marang moaning, nyoba kanggo katon minangka yen duweke iki engrossed ing pemandangan ing sandi mata.
  
  
  Bulak sinar cahya ambruk ing sandi kaki. Dheweke iki kejiret dening Angela kang seger gondho, lan sadurunge aku bisa nguripake watara, dheweke whispered ing kuping.
  
  
  "Gadhah fun, Mr. Walton?"
  
  
  Duweke, kang shrugged. "Aku wis wis luwih pengalaman penake."
  
  
  "Aku manawa iku bakal." Dheweke tangan ana ing lengen. "Banjur teka karo kula; aku mikir sampeyan bakal nemokake iki akeh sing luwih seneng-seneng."
  
  
  Kang ngiring dheweke liwat setengah-mbukak lawang. Dheweke maya saka rambute lan ngeculke jubah dijamin sandi mata kanggo wayahe. Banjur dheweke jumangkah aside.
  
  
  Kamar cilik lan lirih surem, karo mung ageng kasur ing lantai. Cah wadon lying ing nen karo dheweke bali kanggo kula ana wuda, nanging aku ora perlu kanggo ndeleng pasuryan dheweke kanggo ngerti sing iku ...
  
  
  "Meja!"
  
  
  Dheweke miwiti kanggo nguripake alon-alon, nanging nalika aku krungu lawang cedhak konco kula, aku cepet kapandeng bali ing Angela. Dheweke lungguh karo dheweke bali menyang tembok, tangan siji gripping gesper sing dianakaké dheweke kain jubah kaya ing ngisor iki dheweke dodo. Dheweke eseman iki moyoki. Panjenenganipun kapandeng bali ing Chyna, lan weruh expression padha ing penari kang pasuryan.
  
  
  Hearing rustle saka Angela sandhangan ing lantai konco kula, kang cepet mlaku liwat Chyna. Temenan, iku ora disusun kaya normal wong telu bebarengan, lan kang sumurup iki prawan sing luwih apik... Lan ing wayahe, aku iki nggawe percoyo sing aku needed wong kanggo dadi ing sisih.
  
  
  
  
  Bab 11
  
  
  
  
  "Mugi sampeyan ora pikiran yen aku nggawa sugih esuk iki, Nick." Dheweke mbalek metu saka amben lan jumeneng ing ngajeng kula, koyo sampurna nyaman ing dheweke nakedness. Ora ing kabeh.'Dheweke, sumurup sing Anton iki konco kula; aku iki isih metu kanggo dina.
  
  
  "Sampeyan turu supaya uga, aku ora duwe jantung kanggo tangi sampeyan munggah." Dheweke pursed lambé dheweke minangka dheweke kapandeng ing kula, nanging katahan metu saka tekan tangan.
  
  
  Dheweke wungu alis ing Nah. Ana soko mati ing dheweke mata, malah sanadyan aku tansah ndeleng dheweke karo kuwi nengsemake katon sadurunge. Nanging dheweke terus kanggo eseman, minangka yen duweke padha konferensi peserta aturan hey sampanye ing garis.
  
  
  "Kowe ngerti apa?" Angela swara ana slicker saka samesthine, kang temenan dheweke bisa mindhah kaya shadow. "Sampeyan padha tengen bab wong."
  
  
  Dheweke otot tensed.
  
  
  'Apa maksud sampeyan?'Apa iku?' dheweke takon.
  
  
  Panjenenganipun felt Angela kang kelangan tangan ing pundak, banjur ing penyelundupan, lan pungkasanipun ing pupu. Dheweke squeezed kula alon-alon.
  
  
  "Ora ana lemak ekstra. Wong ego umur ... Sampeyan lagi telung puluh, ora sampeyan, Mr. Walton?"
  
  
  "Mesthi," aku ngandika grimly.
  
  
  "Aku bungah sampeyan lagi ora bobodoran. Ya, "dheweke terus," wong lanang kang umur lan profesi ngirim ora bisa ing kuwi negara fisik. Banget cantik awak, ora iku, dear?
  
  
  Aku sumurup peduli uga dheweke ora ngomong kanggo kula. Dheweke diiringake dheweke sirah lan kapandeng ing kula sakbenere. "Ya," dheweke sarujuk. "Lan ora kuwi macem iku karo iku."
  
  
  "Oh, ya," Angela ngandika, petunjuk saka sourness ing dheweke swara. "Sampeyan ngerti kabeh babagan iku, ora sampeyan?"
  
  
  'Nanging mesthi. Nick iku wong sampurna ."
  
  
  Dheweke flattery iki ngormati, nanging wanted kanggo njaluk metu saka baris geni. Dheweke, jumangkah aside kanggo ndeleng ih loro-lorone ing wektu sing padha. Iki pisanan katon ing mudo Angela. Dibandhingake kanggo Chyna, dheweke iki meh ceking ing kawitan, nanging marketing kapindho diganti roso kesengsem sing. Dheweke dodo iki tenan lan shaped apik, dheweke hips padha rada arched, dheweke sikil padha lancip nanging ayu. Ing Ee urip iki gamelan lan warata, lan alus triangle saka rambute ing ngisor iki supaya cahya coklat sing iku meh kapandeng cahya. Sampurna owah-owahan, aku panginten, lan ing wayahe Angela nyekel lengen.
  
  
  "Apa sampeyan mikir aku worth njupuk dipikir ing?" Iku tantangan, lan kanggo pisanan weruh peteng mangu-mangu ing dheweke mata.
  
  
  "Aku looking ing sampeyan?" Nah wis daya sing ora bisa break metu tanpa mbayar manungsa waé khusus. Aku ora keganggu dheweke.
  
  
  "Badhe sampeyan kaya kanggo turu karo kula?"
  
  
  Dheweke mangu-mangu, kapandeng ing Chyna, banjur bali ing Angela.
  
  
  'Ing wayahe? Aku takon, nyoba kanggo katon nonchalant.
  
  
  'Apa ora? Ana kamar kanggo kabeh kita." Dheweke nuding karo dheweke sirah ing ageng kasur ing lantai ing sisih liyane saka kamar.
  
  
  'Yen sampeyan arep. Aku ora arep kanggo argue karo dheweke; kang koyo iki sing Angela iki mung minangka mbebayani wuda minangka sing paling wong, kebak sandhangan lan bersenjata.
  
  
  Dheweke dipindhah nyedhaki kanggo kula karo nyenyet lan rada banget eseman. "Apa sampeyan atine nuduhake wong-wong mau?"
  
  
  "Yen sampeyan ora pikiran."
  
  
  'Utawa nuduhake?' Dheweke leaned kira-kira liwat sandi pundhak lan nyekel Chyna kang susu minangka dheweke sudo dheweke kepala kanggo dilat peteng pentil. Banjur dheweke terus munggah lan kapandeng ing kula melak-melak. 'Apa sampeyan ngerti?'
  
  
  "Aku bakal tau wis panginten sing."
  
  
  "Oh, pindhah ing, dear," Dheweke protes. "Yen sampeyan arep kanggo nyoba iku, apa iku. Nanging ora nindakake iku supaya kanti awon."
  
  
  "Aku dilakoni kabeh kanti awon? Sawise apa iya pungkasan wengi?" Angela mirsani bocah-bocah ing Chyna kaya diapusi wong wadon.
  
  
  Dheweke sighed lan maringi kula bulak eseman, banjur cepet nguripake dheweke ngadhepi expressionless.
  
  
  Duweke jumangkah metu saka cara maneh; duweke iki antarane wong-wong mau maneh, lan temenan iku ora panggonan. Anton dumadakan hugged kula, lan dheweke mata duka bakal ora nglilani kula narik adoh. Aku iya iki amarga penunjuk kanggo sandi pelvis bisa nuduhake yen ana soko liya ing swimsuit kejabi kula.
  
  
  "Aja sampeyan arep kanggo jancok kula?" dheweke tantangan kula.
  
  
  "Teka ing, sing ngerti paling apik."
  
  
  "Banjur njupuk mati peduli trunks nglangi."
  
  
  Seneng kanggo nglakoni, aku cepet tak metu lan mbuwang ih ing amben, ngendi aku bisa tekan liwat wong-wong mau apa aku needed. Nalika aku ana wuda, iku cetha sing aku kasengsem ing apa Angel iki kasengsem ing. Dheweke mandeng sandi degdegan kanggo dangu, nanging nalika dheweke alon leaned ing, aku ngrambah metu lan hugged dheweke.
  
  
  "Aja dadi murko, bayi," dheweke purred, alon-alon biting sandi pundhak.
  
  
  Angela mata surem munggah. "Sampeyan panginten sampeyan wis monopoli a?"
  
  
  Dheweke shrugged. "Ora, dear, aku ora kang mentingake awake dhewe. Nanging kita tansah nuduhake kabeh, elinga?
  
  
  'Mesthi. Sincerely, kaya pungkasan wengi.
  
  
  'Apa? Sing padha ora ana, apa aku iki mestine kanggo apa, marang em, ora, aku duwe banget cemburu jeng?
  
  
  Angela bared dheweke untu, meh nggero. Dheweke ana bab kanggo njupuk Chyna nalika lawang sabanjuré kanggo amben kabuka. Aku wis tau weruh sadurunge; lawang iki minangka inconspicuous minangka lawang ing Cape Kennedy, ny, kanggo laboratory rahasia ngendi aku wis informed saka Telung-tumuju piranti. "Kabeh tengen, bocah-bocah wadon; sing cukup kanggo saiki."
  
  
  Sepur mimpin cara menyang kamar, ngiring dening loro blonde anggota Intim Enem. Liyane loro padha ngadeg ing lawang, nanging ih ora bisa ndeleng dheweke.
  
  
  Angela mirsani bocah-bocah ing Sepur. 'Apa sing mengkono kene?'
  
  
  "Sampeyan ngerti peduli uga carane hello kitty iku." Ego grin iki minangka palsu minangka duweke. "Wis lali apa sampeyan lagi gabung sing wong kene?"
  
  
  Anton meh bengok-bengok. "Nanging aku ora takon sampeyan teka!"
  
  
  "Nanging kita teka tho." Sepur jumangkah aside, ngiring dening wong lemak ing kurang-tombol khaki saka Domesday Pulo.
  
  
  "Njupuk ego kang sandal," dhawuh.
  
  
  Piyambakipun kedah ngakeni bilih piyambakipun wis miwiti uga; sawise pungkasan wengi, kang ketoke ora njupuk wae kemungkinan liyane. Sadurunge sapa bisa pendekatan kula, dheweke sandal kicked Sepur; panjenenganipun kejiret nu kaya star kerja.
  
  
  Loro anggota liyane intim enem padha diantrekake munggah ing salah siji sisih saka kula, kang marang kula padha sumurup apa kang padha dilakoni; wong sing paling cedhak kanggo kula wis tangan kaya pincers lan ketoke siap kanggo nggunakake wong-wong mau.
  
  
  Ing khaki-klambi wong nuding kanggo wong liya ing peteng miturut ngadeg konco wong. Piyambakipun mlebet kamar sing ana uga kothak ing gaya Oriental, karo indeterminate Latin fitur. Panjenenganipun nglirik ing kula, ngrambah menyang kanthong jaket, lan ditarik metu cilik, patra motret sing ora katon kaya iku wis nyuwek metu liwat godhong saka kontak prints. Banjur ditarik metu foto liyane, dibandhingake ih, lan nuduhake wong ing kurang-tombol khaki, matur, "Sing wong, Mr. Tsunganos." Padha loro grinned.
  
  
  "Iku minangka prasaja minangka sing," Tsunganos ngandika.
  
  
  "Sampeyan tetep dhuwit," aku growled.
  
  
  "Sampeyan ndeleng, Mr. Nick Carter -" iya ora ngomong apa-apa, nanging aku ora kaget sing ngandika jeneng nyata; aku wis sumurup wong iki kejiret.
  
  
  "Iku njupuk kita dina kebak kanggo ngenali panjenengan foto, Mr. Carter," wong terus.
  
  
  "Iku kang dadi tiring kanggo karya iki primitif kahanan, gegandhengan karo; sampeyan wis kanggo fly menyang dharatan lan nggunakake layanan iki ana kanggo kontak Beijing, lan ... Oh, ora sampeyan kaget, Mr. Carter? Piyambakipun grinning mercilessly saiki. "Ah, mbok menawa sampeyan ora ngerti minangka akeh minangka sampeyan mikir apa; organisasi kita durung bener ngobong sembarang kapal konco iku. Nyambungake garis sing mbukak, nanging padha ora kudu mbukak ing loro directions. Apa sampeyan ngerti kula?"'
  
  
  Iku ketoke cukup cetha kanggo kula. "Sampeyan ora setuju karo China kang domestik saiki privasi menyang Amerika Serikat," aku ngandika.
  
  
  "Ngarep, Mr. Carter?" Gusti sighed kaya schoolteacher sing nolak bodho mahasiswa. "Ah, ayo kang mung ngomong sing sawetara watara leluhur kula uga wis disebut ego sing ngarep. Minangka kanggo liyane... -
  
  
  Kang shrugged kang massive pundak.
  
  
  Aku iki digodha kanggo nggawe fun sethitik saka wong, ngarani wong kang dadi sakdurunge lan metu saka donya sapunika, kaya sing Jepang prajurit ditemokaké ing sawijining pulo ing Pasifik Kidul, meh telung puluh taun sawisé pungkasan Perang Donya II, nanging aku mutusaké nglawan iku; ora ana alesan ngapa aku ora kudu. nanging dheweke ora bakal wis matèni kula ing titik, lan piyambakipun wiwit kasengsem ing kasempatan luwih apik.
  
  
  "Inggih, ing Cape Kennedy, NY, sampeyan wis steamboats njupuk gambar sandi," aku ngandika, looking ing foto cilik piyambakipun nyekeli ing tangané. "Dening fluke."
  
  
  Panjenenganipun guncang marang sirahe. "Sampeyan lagi metu saka luck, Mr. Carter. Organisasi kita wis akèh anggota, lan saben dina kita duwe loro utawa telu utawa luwih ... erm ... turis. Kita Easterners kabeh memper, mesthi, lan kita kabeh pindhah karo kita kamera. Ora sing tengen?'
  
  
  "Iku kang amba basa," aku ora mekso.
  
  
  'Ya. Nanging kita, kaya sampeyan, padha kasengsem ing bagean tartamtu. Lan ngleboke menyang wilayah khusus sing paling turis ora malah sok dong mirsani. We nggawe manawa kanggo njupuk gambar saka wong sing dadi metu lawang sing ."
  
  
  Panjenenganipun swallowed hard. "Apa kowe ngerti bab iki?"
  
  
  Ego kang grin kaya karnaval topeng. "Apa sampeyan mikir, Mr. Carter? Ora kita kabeh kene kanggo alesan sing padha?
  
  
  Piyambakipun mejet kula kaping pirang-pirang nalika aku disambungake munggah; nen ngagem abot boots karya, lan iku bolted. Stolom lan Angela sijine ing sandhangan maneh-pouting, kang panginten - lan nalika sandi tangan padha disambungake, Stolom sopan mekso ing njupuk sandi setelan siram bali. Aku nyoba kanggo maca soko ing dheweke mata minangka dheweke nindakake iki, nanging dheweke tau kapandeng ing ndhuwur uwang.
  
  
  Tsunganos pinned kula kanggo moaning amben, lan ego mata flashed karo gething. "Sampeyan matèni wong telu saka wong-wong watara sampeyan pungkasan wengi, Mr. Carter, lan akeh tatu papat." Panjenenganipun groped kanggo sirah, ngendi kang bisa ndeleng yellowish bump ing sakcara rambute ireng. "Iku bakal becik kanggo kula kanggo ngatur alon pati kanggo sampeyan saiki, nanging ana ora ana wektu kanggo sing tengen saiki. Sampeyan wis ngaco munggah kita jadwal, supaya sampeyan kudu dibusak langsung. Sampeyan bisa pirembagan bab luck."
  
  
  Kang napuk kula hard ing pasuryan; duweke, ducked lan kejiret ego kick dhuwur ing sirah, nanging kuping padha muni.
  
  
  Tsunganos kapandeng ing iku kasebut kanthi teliti,. "Lindhu kanggo wayahe pungkasan, eh, Mr. Carter?" Njupuk ego. Panjenenganipun nuding ing loro blonde wong lanang sing padha meksa nindakake perkara kula kanggo ngrintih. "Sampeyan ngerti ngendi kang mestine kanggo pindhah."
  
  
  Kalebu loro bocah-bocah wadon, lan aku kudu ditambahaké sing ana pitu saka wong-wong mau ing kamar - lan tangan padha disambungake konco sandi bali. Aku ora nolak.
  
  
  Loro pengawal lan aku lunga liwat lawang mburi lan menyang panah, carpeted lorong. Padha di-push kula mudhun undhak-undhakan lan menyang miring watu-walled dalan, udan watu saka kang kegores sandi pundak.
  
  
  Kula pengawal padha meh podho rupo, nanging ujian ati-ati saka ih foto menehi asil. Wilf lan Kevin. Siji karo passport watara Venezuela, liyane minangka rutabaga-ih voices padha karo Midwestern, Lor lan Amérika Kidul logat minangka adoh minangka dheweke bisa krungu. Padha bisa wis superstars ing Indiana University; iku roso kesengsem saka total kepinteran sing padha digawe. Iku hard kanggo pracaya sing iki Amerika bisa wis matèni kula, nanging aku ora sampah sembarang wektu deluding aku.
  
  
  Kita banjur metu, watara hotel ndhuwur lemah, konco pager ngubengi bushes sing dijamin lagoon. A sawetara wektu mengko, kita metu menyang ngresiki ing banyu kang pinggiran, karo telung medium-dawa pelindhung lying blaka ngisor kita. Wilf, sing rada dhuwur lan stockier saka Kevin, poked kula ing igo karo gun.
  
  
  "Cepet-cepet munggah lan mlumpat."
  
  
  Aku digawe iku, aku iki marang, kebangkrutan karo thud ing fiberglass kelompok, ngendi aku katon sethitik; ing wayah sore ana sethitik udan karo dew. Wilf ngiring gampang, slamming kula marang mangetan ing cilik taksi. Kevin tindak menyang setir lan miwiti engine, banjur mlumpat maju kanggo nerbitaké hydrofoil kabel.
  
  
  Kuat engine rumbled minangka kita nguripake watara, banjur diuripake kanggo kepala kanggo trowongan peteng sing mimpin menyang segara. Kevin dipencet tombol ing dashboard, kalem mudhun sing dicokot, lan miber menyang trowongan peteng. Dheweke, weruh wesi mangetan isih pindhah munggah, lan kita swam cetha ing iku, lan banjur kita padha metu ing mbukak segara.
  
  
  Padha disambungake kula munggah karo braided wesi kabel, kang dipencet banget hard ing tangan nalika aku dipencet wong-wong mau. Tangané padha getihen profusely, kang bisa wis mbantu yen aku ngene wis dealing karo tali, nanging kabeh ora ana guna kanggo kula. Aku ketemu siji sak loreng ing mburi sandi siram cocog, nanging tangan padha disambungake dhuwur banget konco sandi bali kanggo nggayuh.
  
  
  Wilf jejere wong ing kokpit, berjuang kanggo njaluk munggah, lan hydrofoil ngusulke ing sawijining logam ski lan skidded mudhun kali. Panjenenganipun kapandeng ing kula karo sembrono disdain.
  
  
  "Mungkin kita ngirim ninggalake sampeyan," ngandika, sora cukup kanggo Ego bisa krungu swara dhuwur-pucuk screech engine.
  
  
  'Apa ora? Aku ngandika entheng. Aku leaned bali marang mangetan lan ngatur kanggo corak penyelundupan rada supaya duweke bisa tekan tali saka trunks nglangi. Piyambakipun makarya ing kontak zipper cilik segitiga ngleboke ing ngisor coccyx.
  
  
  Wilf mesem adoh, lan Ego kang rambute fluttered ing angin. "Yen sampeyan padha kene minggu kepungkur, kita wis kiwa sampeyan. Kanggo mangerteni carane akeh wong ngerti bab kita. Nanging saiki... kang shrugged. "Iku ora matter maneh. Iku kasep kanggo mungkasi kita."
  
  
  "Apa sing nganti?" Dheweke ana kang takon kanggo tetep ngomong; aku wis tas mbukak, lan yen mung numb driji bisa nggawe iku bisa ... Wilf ngguyu. 'Apa kowe care? Yen kita supaya sampeyan manggon, sampeyan bakal mangerteni rauh cukup, Carter. Nanging iku ora nemen matter ing dell; iku mung awal, lan wong-wong kaya sampeyan ora bakal ana kanggo ndeleng ing thread."
  
  
  Ing whoosh saka mesin dadi muffled nggero. Aku wis ora rampung iku durung; sandi driji padha isih kaya diiseni sausages, sik njongko kanggo isi tas ing bali saka trunks nglangi. Ing ski prau sank menyang awake, rocking ing dawa swell. Kevin kapandeng ing flickering sensor ing panel kontrol.
  
  
  "Iki cukup jero," piyambakipun announced, ngowahi adoh saka setir.
  
  
  "Kita bisa rampung mati sadurunge kita nyelehake iku?" Wilf takon. "Ora," Kevin dianakaké munggah kabel cutters. "We have a dissolving lentur."
  
  
  Panjenenganipun grinned ing kula. "Apa kowe ngerti apa iki?"
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe, malah sanadyan kang sumurup peduli uga bab iku. "Iku tiron lace sing kuwat minangka baja nganti iku tetep ing & nb kanggo loro utawa telung dina. Banjur dissolves, sampeyan url video saka koral mblokir sampeyan lagi disambungake menyang, lan miskin Mr. Nick Carter dadi klelep wong. Sing, yen padha bisa ngenali awak sawise iwak wis rampung karo iku."
  
  
  Aku takon dheweke. "A cilik saka drowning karo tangan disambungake konco bali?"
  
  
  "Oh, kita bakal cut sing blak-blakan kabel sadurunge kita uncalan sampeyan sagara. Aja padha sumelang, Carter; kita ngerti apa kita lagi dilakoni."
  
  
  "Aku pancene appreciate iki," aku ngandika sourly, koyo cilik mbendel ngene aku ditarik metu sak trunks nglangi.
  
  
  Prau drifted menyang mandeg, honshu munggah lan mudhun ing segara. Kevin tindak mudhun menyang cilik kabin lan ditarik metu piece saka karang ukuran pantai werni. Iku kebungkus tiron tali sak atos pink karang, banjur ditarik thread nerusake kanggo dasi iku watara sandi ankles.
  
  
  Iku wektu kanggo perang. Karo numb driji, kang kabuka ing cilik mbendel kang dianakaké ing kang bali. Abang-panas geni njeblug lan burned penyelundupan lan utomo, nanging aku dicokot sandi untu lan dipencet tas kanggo tangané. Miturut Stewart watara Efek Khusus, cilik magnesium obor burned liwat telung-waktu-inch-nglukis piece saka logam ing kurang saka telung detik, nanging felt luwih kaya telung taun kanggo kula. Duweke, aku felt kulit diobong lan tendons nguripake kanggo leleh lenga; yen duweke iki mung mencet tangané marang kabel, duweke felt sing pain excruciating sing kadhangkala nggawa kula menyang pojok unconsciousness.
  
  
  Piyambakipun kicked dheweke, lan Wilf staggered bali. Kevin iki nyekeli karang pemblokiran, lan nalika Ego kicked dheweke karo kang bare sikil, dheweke pasuryan kapapar ing uwang. Raris ngambil mati lan miber liwat sisih ngelawan saka ing prau, isih clutching abot mbukak. Yen tau nuduhake munggah maneh, nanging dheweke ego ora weruh iku.
  
  
  Aku dibebaske sandi tangané; pain iki supaya kuat sing aku wis dipriksa kanggo ndeleng yen tangan padha isih ing dheweke. Iku kedaden, lan dheweke ana njotosi ing weteng dening Wilf. Panjenenganipun ngrambah menyang kanthong jaket, nanging ora cukup cepet; duweke ndamel papat hard driji menyang ego kang tenggorokan karo kabeh kang, ketjobo, ngremekake ego kang windpipe. Panjenenganipun tilar donya gasping kanggo ambegan lan dijamin sandi dodo karo getih.
  
  
  Panjenenganipun dived overboard kanggo wisuh iku mati, banjur menek bali menyang prau. Kangen Pulo iki saiki kanggo starboard. Saiki sing nutupi iki kapapar, iku wektu kanggo tumindak diselidiki pepek; dheweke engine digawa ing maneh, lan banjur nggolèki prau ing dikarepake kanggo senjata.
  
  
  
  BAB ROLAS
  
  
  A sawetara meter saka dharat, kapal engine mati lan dropped anchor liwat sisih. Wilf kang awak iki ditempelake menyang. Ego cilik .25 otomatis pistol wis macet ing waistband saka siram cocog. Aku wis sing godhongé amba-bilah piso ing tangan, ora cetha banget, nanging aku manawa iku ageng saka Wilf sethitik pistol.
  
  
  Panjenenganipun sudo piyambak menyang banyu lan swam alon menyang strip saka putih wedhi sing glimmered dimly ing puri. Ora ana tandha saka sembarang patroli ing pantai, nanging aku nenggo kanggo dheweke, lying minangka kurang minangka aku bisa ing pantai, kanggo limalas menit sadurunge aku tak metu ing pantai lan mlayu kanggo thicket.
  
  
  Wektu iki, auto iki luwih utawa kurang dikenal; panjenenganipun katahan mripate ing karya lampu ing dhuwur pigura baja, lan minangka kang nyedhaki, weruh wong mlaku-mlaku ing sadawane koefisien saka kapadhetan atmosfer model. Wektu sing apik kanggo mbangun, aku panginten.
  
  
  Iku nglewati kapapar foundation lan crept menyang kantor bangunan watara pemblokiran semen. Liwat jendhela siji, saint bisa ndeleng pengawal ngadeg kanggo dina. Iku uga dikenal kanggo wong-wong ing bangunan, kang temenan aku wis dadi banget bejo utawa cepet banget-mungkin loro.
  
  
  Aku kapandeng metu jendela page, narik ing pigura. Kantor iki sepi. Dheweke hotel banjur mudhun, nanging diganti atine. Apa ana pengawal ndjogo kosong kantor? Dheweke, kapandeng maneh. Ngisor laci saka lemantun iki mbukak, lan dhingklik iki diiringake ing macem-macem amba saka ing wengi sadurunge.
  
  
  Aku miwiti kanggo njaluk gagasan.
  
  
  Jendhela iki cilik banget kanggo menek liwat. Iku kudu dadi lawang.
  
  
  Panjenenganipun crept menyang undergrowth konco bangunan lan wiwit watuk, lirih ing kawitan, banjur banter, kaya serius kang ora ngerokok. Nalika piyambakipun wiwit mikir pengawal ana budheg, kang poked kang sirah watara sudhut.
  
  
  Panjenenganipun coughed maneh lan scraped sikilé ing bushes. Pengawal wungu kang dadakan kanggo nyegah kang pundhak. Panjenenganipun dianakaké ambegan lan lay isih. Panjenenganipun sudo gun lan njupuk sawetara mangu-mangu langkah-langkah menyang kula. Aku lying ing weteng, lan iku crawling noiselessly ing sisih tengen. Pengawal mandegake. Panjenenganipun ditarik cilik otomatis pistol saka sabuk lan mbuwang Ego menyang bushes kono lay. Pengawal dipindhah cepet, dadakan kanggo nyegah siap, nanging ing arah salah. Dheweke, sumurup iku bakal dadi cara dawa mati, nanging ana kasempatan paling apik; Dheweke, tak munggah, njupuk sawetara langkah cepet, lan dived dhateng emu kang bali.
  
  
  Tangané padha isih kobong lan getihen, supaya abot agul-agul
  
  
  iku ora ngleyang lancar; nalika ego kang mejet dheweke ing bali, dheweke dadakan kanggo nyegah ngrambah kanggo pemicu njaga lan felt pengawal kang jempol nggulung. Nalika aku panginten iku kasep, aku ngatur kanggo njaluk sandi driji ing pemicu, lan nalika piyambakipun nguripake marang sirahe ing arah, mripate dimmed. Panjenenganipun ambruk ing kula.
  
  
  Panjenenganipun berjuang kanggo sikilé, nyekel hilt saka pedhang, lan ditarik. Iku mung minangka angel minangka iku teka ing, nanging malah sanadyan aku saiki wis luwih gegaman ing wangun saka pengawal kang dadakan kanggo nyegah, duweke, aku sumurup aku ' d mbokmenawa kudu piso kanggo cut anchor tali yen aku bali menyang prau. Yen mung kang ' d nandang gerah iku.
  
  
  Aku nenggo kanggo wong ing sudhut lan mirsani buruh mbangun pigura saka bangunan, banjur katon ing lawang. Aku wis njupuk ing tangan, lan ngunci ora rumit, nanging karo sandi bali kanggo wong-wong mendhuwur, iku felt kaya kalanggengan kanggo mbukak lawang. Akhire, aku bisa kanggo njaluk ing tanpa kang ngeweruhi, lan aku curious apa kang padha dilakoni ana sing padha supaya sibuk.
  
  
  Konco dhingklik, ketemu kothak cilik batang sing enggal-enggal mudhun menyang lantai beton. Logam ngalahake slid mudhun saka salah siji; aku banjur mudhun bab telung puluh meter ing ngisor. Aku ana ing lorong panah, surem dening sawetara kurang-ceilinged dim lampu, lan bab sèket kaki ahead saka kula ana ditutup lawang.
  
  
  Ih keamanan iki salah siji ora apik, utawa iku supaya cedhak nul sing padha ora care maneh. Punapa mawon iku, kang di-push mbukak lawang lan iku kabuka; padha mbuwang awake tengen nah lan ngarahke ing dadakan kanggo nyegah ing papan konco nah.
  
  
  Panjenenganipun ketemu piyambak ing kamar kapenuhan karo instruments, sumunar cahya panel, lan ngeklik larik saka komputer. Wong papat ing khaki cocog padha watara peta gedhe ing sisih ngelawan saka bangunan, lan minangka duweke crept munggah ing wong-wong mau, duweke weruh njelaske nganggo bentuk garis saka ee saka east coast saka Florida kanggo Maryland.
  
  
  Tsunganos weruh kula pisanan. "Carter!" piyambakipun growled, lan sepisan maneh aku wis kanggo menehi emu amarga sawijining: ego reflexes ora mungkasi ing ego flag saka hak aksès kanggo nglakokaké. Panjenenganipun ducked ing sisih tengen lan ketemu dadakan kanggo nyegah propped marang meja; dheweke ego ora arep mateni dheweke - durung - supaya njupuk yahoo ati lan sijine peluru ing emu kang pundhak. Panjenenganipun jerked kanggo sisih lan ambruk menyang lantai beton minangka getih spattered klambi.
  
  
  Wong njupuk tutup; dheweke dijupuk kenek salah siji saka wong-wong watara, lan banjur ambruk, sanadyan dheweke ora bisa ndeleng ngendi Ego wis kenek wong. Loro liyane dived menyang baris saka komputer. Banjur diuripake kanggo mode otomatis lan murub menyang dhuwur werna abu-abu kabinèt, ngiring dening penake padusan saka eseman lan gandane saka kobong jampel.
  
  
  Dheweke, kang nguripake kanggo Tsunganos - kasep. Saiki dheweke wis dhewe gegaman ing tangané, lan iku nuding langsung ing sandi sirah.
  
  
  Nalika dheweke, dove menyang lemah, dheweke krungu crackle saka ego dadakan kanggo nyegah lan felt cetha gawe lara nalika gawking mata kegores sandi gulu. Kang mbalek liwat kaping pindho sadurunge nolak kanggo njupuk yahoo; aku ora duwe wektu kanggo ngalih menyang siji dijupuk, lan karo siji narik pemicu, kang njotosi enem bolongan menyang Tsunganos ' pasuryan lan dodo.
  
  
  Ana ora ana wektu kanggo dadi nuwun; Dheweke, tak munggah lan malmpah liwat kanggo kobong baris saka komputer.
  
  
  'Nuduhake dhewe! Aku nggero.
  
  
  Loro liyane ora jawaban, nanging aku krungu abot boot scuff ing lantai. Dheweke sel squatted ing kursi logam lan Stahl nenggo. Gangguan saka komputer nyuwil sing nggawe bisu. Nalika nunggu dheweke, dheweke, kapandeng ing amba peta ing moans lan weruh abang pinheads pinned kanggo Florida pesisir lor Miami. Ing kawitan, aku panginten iku ana Cape Kennedy, NY, nanging banjur aku weruh cape malah luwih lor. Apa lay antarane apa ana sing cocok goal lan goal kanggo apa?
  
  
  Odin Poe saka ndhelikake wong mutusaké kanggo nyoba kanggo uwal lan mlayu saka konco ing komputer kanggo nyilem kanggo Tsungano dadakan kanggo nyegah. Iku iki mandegake dening ego diperlokaké dijupuk ing saben taler, lan ego kang nangis venezuela vividly ing dhuwur papan. Kang mbalek bali lan kasebut kaya iku babras, kang kulit kuning ngowahi lan eerie werna abu-abu.
  
  
  Wong pungkasan iki nunggu kanggo dheweke. Ana kasepen dawa sadurunge dheweke ngandika.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'Ya.'
  
  
  "Aku ora duwe gun."
  
  
  "Teka metu lan nuduhake iku."
  
  
  Ana ngaso, lan banjur tangan muncul watara sudhut saka komputer cilik. Ing tangan kosong.
  
  
  "Oke, bolak-balik. Saiki nonton liyane."
  
  
  Panjenenganipun malmpah metu karo loro tangan ing udhara. Ana wong sing dikenali kula karo Tsunganos.
  
  
  "Teka kene," aku dhawuh.
  
  
  Piyambakipun pindhah cautiously, minangka yen lantai iki lunyu. Nalika iku ana rolas paces adoh, dheweke sasmita kanggo emu kanggo mungkasi.
  
  
  "Carter ... aku ing pain."
  
  
  'Oh, tengen?'
  
  
  'Sandi tungkak. Mungkin iku bejat.
  
  
  "Banjur sampeyan lagi ing luck, lan liya-liyane. Saiki, cepet. Marang kula, apa ora iku ateges kabeh?
  
  
  "Iki ... iku apa-apa."
  
  
  'Ora, mesthi ora."Aku wungu dadakan kanggo nyegah supaya iku nuding ing emu kang pasuryan. "Nyoba liyane rheumatism perawatan, lan wektu iki siji apik."
  
  
  Wong didilat lambé, lan ego mata flickered watara. "Kula ... aku ora bisa ngomong apa-apa."
  
  
  Aku ora bisa saged kanggo muter game, supaya aku sijine peluru ing ego kang wungu lengen. Dheweke bengok-bengok, mata sudhut karo wedi; nalika piyambakipun nyoba kanggo njupuk dheweke tatu lengen, lan emu iki ngancam dheweke karo dadakan kanggo nyegah. Panjenenganipun dianakaké tangan munggah minangka kringet nyuwil metu ing bathuk.
  
  
  "Sabanjure gawk bakal pindhah liwat sikut." Aku ora yakin carane akeh nembak aku wis ngiwa, nanging aku ora wani mriksa.
  
  
  'Ora, ora! wong gasped. "Aku bakal ngomong iku! Aku bakal pitutur marang dheweke sing! '
  
  
  Iku sandi dhewe bodho fault ora mbayar manungsa waé kanggo wong sing ' d dijupuk dheweke ing kneecap. Wus liyane dadakan kanggo nyegah sadurunge aku sumurup kang ana obah, lan iki mbokmenawa mung excruciating pain saka ego bundhas sing nyegah ego kang kapisan dijupuk saka ngengingi kula. Panjenenganipun ducked konco dhingklik maneh.
  
  
  Ego: dijupuk kapindho iki satus persen akurat. Wong dheweke ana interogasi lunged maju, banjur ambruk menyang dhingklik lan meh ambruk ing ndhuwur kula, gawking kaya aku iki kejiret ing gulu. Minangka dhewek di-push awak adoh, krungu liyane dijupuk , banjur kasepen.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing dheweke kasebut kanthi teliti, sak dhingklik lan jumeneng. Wong pungkasan lay jejere Tsunganos, isih nyekeli dadakan kanggo nyegah ing tutuk. Nggresah Ego kang bali kertu iki wobbling karo padhang abang getih. Sadurunge dilakoni tindakan liya, kang dipun sinaoni papat badan. Sawise nyantosakaké sing padha mati, kang dipun sinaoni ing peta. A bunch saka pinheads padha pinned kanggo Palm Beach, kang temenan apa-apa kanggo kula. Nanging nggoleki garis digambar ing peta saka cilik dot ing Bahama marang kula malah luwih.
  
  
  Padha mimpin saka Domesday Pulo kanggo panggonan sing - kabeh nanging salah siji. Iki salah siji baris mlayu bebarengan kabeh pesisir ing baris sakcara langsung, judhul daratan ing sisih kidul saka Cape Hatteras. Iku teka kanggo Washington, lan kang panginten padha ora perlu sing pinhead kanggo tandha iki target.
  
  
  Aku hurriedly nggolèki papat kursi-kursi ing kamar, nanging ora nemu apa-apa luwih migunani tinimbang sawetara blueprints lan komputer cithakan, kang ketoke kaya ngawur kanggo kula.
  
  
  Nanging iku cetha sing iki sawetara jenis saka kamar kontrol, lan iki mimpin menyang kesimpulan logis sing soko iki kedados ing kene Domesday Pulo.
  
  
  Karo korban saka dadakan kanggo nyegah, dheweke kalah metu kabeh sensor ing panel, lan banjur bali menyang batang anjog kanggo kantor. Aku enggal-enggal metu lawang lan ducked menyang undergrowth, ora kadhaton sapa ing pigura saka bangunan.
  
  
  Ing hydrofoil kapal iki ngendi dheweke ego wis kiwa iku, anchored. Panjenenganipun cut baris karo kethul agul-agul, banjur diuripake engine lan ndamel alon adoh saka bank nganti ferret iki aman ing kmk. Dhèwèké bali menyang Patangen Pulo lan tumuju kanggo pantai jejere hotel.
  
  
  Aku sudo prau, tak metu ing pantai, lan mlaku liwat trotoar dheweke nuduhake kula. Iku ora nganti aku tak menyang kamar sing aku temen maujud aku ora duwe tombol karo kula, supaya aku kanggo nggunakake sandi kunci njupuk maneh; iki assignment iki dadi mesthi refresher ing mbukak kunci.
  
  
  Panjenenganipun njupuk mati trunks nglangi, showered, applied salve kanggo kang burned tangané, lan dipun sinaoni peluru tatu ing gulu. Iku gedhe nanging tatu entheng, lan kang ' d sijine Band-Sepindah ing lan sijine ing peteng turtleneck sweater lan slacks.
  
  
  Ana sangsi bab iku saiki; Wilhelmina lan Hugo wis teka metu kabeh liwat papan perlindungan. Ing Luger dimuat, tucked Ego menyang kulit alus pundhak holster, banjur strapped ing stiletto kanggo lengen kiwa. Mbuwang ing jaket biru. Panjenenganipun kapandeng ing jam kang ' d kiwa ing kamar. Iku hard kanggo pracaya yen sore iki isih awal.
  
  
  Dheweke ngangkat munggah kamar tombol ing tabel ing ngisor iki, mlaku liwat mimmo lift, lan bali maneh menyang casino. Minangka biasanipun, pirsawan cilik, nanging aku ora kasengsem; aku lunga menyang kabaret.
  
  
  Ing pelawak ana ing tataran, kang temenan ora bakal dadi performing kanggo babagan setengah jam. Aku ora ngerti yen aku bisa ngenteni sing dawa sadurunge aku digawe kontak karo dheweke; aku malah ora ngerti yen dheweke bakal dadi makarya sing wengi. Panjenenganipun dhawuh ngombe, nenggo kanggo bartender kanggo nindakake iku ing sisih liyane saka garis, banjur cepet mlaku liwat lawang sing mimpin langsung menyang tataran.
  
  
  Aku banjur mudhun cilik pesawat saka undhak-undhakan lan ketemu aku ing panah dalan antarane tumpukan saka crates lan baris saka kamar lemari lawang. Lebanese acrobats lungguh ing kamar cramped, nanging padha ora katon ing kula minangka aku liwati.
  
  
  Aku nyoba iku telung dina sadurunge aku ketemu Chyna kamar lemari. Dheweke lungguh ing ngarepe pangilon, ngagem mung sisih ngisor saka dheweke sing cocog, lan ana wulu watara iku. Kang katon nang karo Wilhelmina ing tangané.
  
  
  "Kita kudu muni,"aku hissed, pointing ing Luger.
  
  
  Dheweke mata kahyangan minangka dheweke diuripake kanggo kula. "Nick!" dheweke gasped.
  
  
  'Ya. Supaya tangan ing ngendi ih bisa ndeleng dheweke."
  
  
  Dheweke nyoba kanggo ngadeg munggah, nyekeli metu dheweke tangan kanggo kula. "Oh, dipercaya kula, Nick, iku ora mistletoe idea sing padha arep matèni kowé !"
  
  
  'Mesthi ora. Njaluk munggah. Sijine soko ing."
  
  
  Dheweke tak munggah alon-alon.
  
  
  "Nyandhang soko?" Iku padha eseman maneh-meh. "Kita ora duwe wektu kanggo iki, dear. Cepet-cepet munggah, utawa aku bakal sijine sing ing panggonan tengen adoh."
  
  
  Dheweke lungguh mlaku lan stared menyang sandi mata; kang sumurup apa dheweke weruh ana.Iki nggawe percoyo dheweke sing aku ora bobodoran. Dheweke ngangkat munggah dheweke sandhangan saka dhingklik lan sijine wong ing. Iku jubah.
  
  
  'Where sing kita arep?'Apa iku?' dheweke takon, dheweke swara rada gemeter.
  
  
  "Apa ana cara metu kene?"
  
  
  'Ya.'
  
  
  "Banjur kita bakal pindhah liwat ana."
  
  
  Kita malmpah mudhun bale, metu lawang bali, lan teka kanggo saiki-menowo sisih lawang. Dheweke mlaku karo dheweke sirah dianakaké dhuwur lan ora katon maneh, nalika Ei manggon sawetara langkah-langkah konco Nah. Dheweke mandegake ing ndhuwur undhak-undhakan lan kapandeng bali.
  
  
  "Kanggo kamar?"
  
  
  "Minangka sampeyan iku guessed."
  
  
  "Lan sampeyan malah ora bisa ngenteni kanggo nuduhake kanggo mungkasi? Carane becik saka sampeyan.'
  
  
  'Cepet-cepet munggah.'
  
  
  Ing kamar, ee di-push dheweke mudhun ing amben cukup hard kanggo ngremuk dheweke sethitik. Dheweke mata kapenuhan mangu-mangu kanggo wayahe, banjur padha wiwit ngumbara maneh.
  
  
  "Supaya sampeyan oncat saka wong-wong mau. Dheweke dadi seneng bab iki, Nick.
  
  
  'Nyelehake iku. Apa ora kahanan iki tegese ing Pungkasan Pangadilan?
  
  
  "Iki ... aku pancene ora ngerti."
  
  
  Iku iki ngarahke ing Wilhelmina Ay kang pasuryan. 'Nyoba njawab maneh.'
  
  
  Dheweke supaya jubah geser mati dheweke pundak. Aku dipindhah ing tangan kiwa lan supaya Hugo kang stiletto geser menyang tangan supaya dheweke bisa ndeleng iku. Kukut ing dheweke.
  
  
  "Sampeyan ora bakal ..."
  
  
  "Aku ora duwe wektu akeh, dear. Jawaban kula."'
  
  
  Dheweke sudo dheweke sirah lan sobbed menyang dheweke tangan. "Kula rama, Nick. Kang ing camp. Yen padha golek metu, wong, marang wong-wong mau... -
  
  
  Ana akèh saka bapa ing kemah, " aku ngandika banget. "Ngomong...'
  
  
  Dheweke wungu pasuryan dheweke, lan nangis padha nyata.
  
  
  "Jujur, Nick, aku ora ngerti akeh bab iku. Kaping pisanan, padha ngandika sing padha dilakoni soko kanggo mbebasake negara, nanging sawetara wektu kepungkur aku temen maujud sing iki malah ditinggalake. Nalika aku meh tak matèni pungkasan wengi...
  
  
  "Meh." Apa sampeyan mikir wong bakal bener apa iku?
  
  
  "Sapa sing mangerténi? Dheweke iku tau wis kanggo Domesday Pulo; padha dhawuh kula ora kanggo pindhah cedhak iku."
  
  
  Aku mangu-mangu; iku ora matter yen dheweke ngapusi utawa ora, amarga aku wis sumurup cukup bab Pungkasan Pangadilan.
  
  
  "Sampeyan kudu pracaya kula, Nick." Ana cathetan saka anéh-anéh ing dheweke swara saiki; iku sampurna.
  
  
  "Carane apa sampeyan bantuan wong-wong mau? Apa ana proyek?
  
  
  "Aku ora nindakake akeh; padha mung marang kula kanggo laporan wong-wong sing takon pitakonan ing kasepen."
  
  
  'Carane dheweke?'
  
  
  "Aku tau marang wong-wong mau bab sampeyan."
  
  
  'Mesthi ora.'
  
  
  "Aku Ora Malah Angela?"
  
  
  Dheweke sudo dheweke sirah maneh, dheweke nglukis rambute panutup pasuryan dheweke. "Dheweke ora takon apa-apa. Apa-apa kaya sing. Nalika wong-wong iki mlebu kamar iki bengi, aku iki mung minangka kaget sing padha."
  
  
  "Sing dikirim sampeyan kanggo Pindho C?"
  
  
  "Agen sandi. Aku sumpah ing sandi ibu kuburan." Dheweke nyabrang dhéwé cepet. "Padha teka kanggo kula nalika dheweke ana kene kanggo siji utawa rong sasi. Padha ngandika padha sumurup bab bapakku, padha ngandika padha wanted kanggo mbebasake negara. Nanging mengko aku temen maujud sing padha lying amarga padha ngandika bapakku bakal matèni yen aku ora nindakake apa padha ngandika."
  
  
  Aku ora sinau apa-apa anyar saka dheweke. 'Apik. Lumayan, aku pracaya sampeyan. Saiki pitutur marang kula carane kanggo njaluk menyang De Doublon." Lan aku ora ateges liwat gapura.
  
  
  Dheweke kapandeng munggah lan dicokot dheweke lip. Akhire, dheweke manthuk. "Ana cara ..."
  
  
  Sawise naleni dheweke munggah karo ngudani saka sheet lan sabuk saka kang gaun klamben, panjenenganipun tindak mudhun mburi undhak-undhakan lan mlaku cepet bebarengan pantai kanggo ngleboke saka trowongan sing mimpin kanggo lagoon. Aku needed kanggo pindhah nglangi bengi, ing paling sapisan liyane, nanging wektu iki aku bakal duwe gegaman sing aku bisa gumantung ing.
  
  
  
  
  Bab 13
  
  
  
  
  Sak Larangan, De Doublon njabat minangka utama titik transit kanggo rum smugglers, nalika dialangi gates padha diinstal kanggo nutup bay, uga didhelikake tombol sing dibukak ih ing loro-lorone. Nalika Grady Ingersoll tuku pulo, kang kiwa ing sistem utuh, malah nggunakake remot kontrol launchers sing makarya saka hydrofoils. Iku ora careless; kadhangkala Ingersoll panginten malah panggolekan liyane pelindhung menyang lagoon sing padha ora dilengkapi karo remotes. Nanging iku mokal kanggo nggayuh nangani saka ngendi wae nanging prau ing bay - utawa meh mokal.
  
  
  Console ana titik cilik ing sisih mlaku bridge, rada korek saka liyane saka watu-lan-konkrit struktur. Cara mung kanggo nggayuh iku kanggo menek liwat pinggiran, lan tekan kanggo tombol nalika sampeyan tiba menyang banyu. Dheweke marang kula sing dheweke wis rampung iki akeh kaping ing orane tumrap sekolah awal saka dheweke pacaran karo Angela, nalika padha kanggo ati-ati amarga Angela isih behaved luwih utawa kurang kaya jeng saka Ingersoll. Iku ora matter dina iki; billionaire raos padha luwih endah.
  
  
  Bench penet ing jembatan digawe manawa saka titik lokasi lan dipindhah maju, atos rocks tearing ing jaket sandi. Lan banjur ambruk lan kenek titik karo tangané minangka kang ambruk, banjur dived menyang banyu.
  
  
  Nalika aku swam munggah kanggo dheweke, aku ora weruh apa-apa, nanging minangka sandi mata wiwit kanggo nyetel kanggo twilight, aku mung weruh gapura rising ing trowongan. Aku wis rong puluh detik kanggo njaluk liwat iku, lan iku metu pasang.
  
  
  Iku kuwat pasang, lan Swedes padha akeh banget ing sandi cara. Sawise mbuang luwih saka setengah saka wektu allotted, kang isih ora cedhak titik kritis. Njupuk ambegan jero, kang dived karo sirah lan tangan, lan wiwit kanggo nglangi karo kabeh kang, ketjobo. Aku ora bisa ndeleng carane adoh kang proses iki, nanging aku katahan renang nganti sethitik jam ing sirah marang kula sing wektu kudu munggah. Aku ngangkat sirah cautiously lan felt sharpened bar wesi mindhah sandi tungkak.
  
  
  Sandi tungkak iki kejiret antarane loro bar, lan felt kula kang ditarik mudhun. Kang nguripake wildly, nyekel kepepet wentis, lan ditarik. Ana kemajuan, nanging ora cukup. Gapura terus kanggo nglelebke kanggo dhasar saka teluk. Aku ngatur blak-blakan ambegan sadurunge sandi sirah sank, banjur dheweke nyoba kanggo karya quietly nganti peteng banyu ditutup ing liwat sirah.
  
  
  Gupuh meh matèni kula, nanging nalika aku miwiti kanggo thrash, aku mbayangke apa bakal kelakon yen aku tak metu saka kene, lan jenis kalem teka liwat kula. Iku meh minangka yen aku ngatur kanggo ambegan jero ngisor lumahing, methodically sayah sandi tungkak. Nalika dheweke pungkasanipun teka metu, dheweke swara cepet surfaced. Kang alon swam kanggo vertikal watu bank lagoon lan menek darat.
  
  
  Sawise sandi ambegan bali menyang normal, Luger disuntak iku lan kasebut kanthi teliti, dibusak cartridges garing karo palm rwaning. Banjur ih dipasang iku bali menyang majalah lan sijine iku ing kothak.
  
  
  Loro liyane hydrofoils njogèd ing mooring garis kaya kukus memedi. Boats padha unguarded; iku ketok sing Ingersoll-utawa Intim Enem sing padha bener ing pangisian daya saka operasi-wis pasukan keamanan ing lawang gerbang utama lan sak De Doublon dhewe. Supaya adoh, sing nggoleki karo kula, nanging iku mung bakal njaluk samsaya awon yen dheweke lunga cedhak omah karo dilat.
  
  
  Iku ora angel kanggo nemokake ngleboke kanggo wacana lemah; Kang cepet malmpah menyang inn, tindak menyang undhak-undhakan, lan kasebut kanthi teliti, menek munggah. Kanggo sandi tengen ana panah lorong sing mimpin menyang kamar utama ngendi Malaekat lan liya-Liyane wis meh nempuh perang liwat kula. Ing sisih liyane ana liya pesawat saka undhak-undhakan. Iku path logis, supaya aku mèlu iku. Nalika duweke ngrambah ndhuwur, kang, ketemu wong sing ana tengen, nanging iku mburi mati.
  
  
  A lawang baja diblokir wacana, massive lan ngalangi karo mung siji cilik peephole. Dheweke, wus ngene aku tetep adoh saka diwatesi survey peephole nalika aku crept munggah ing dheweke. Ana titik ing mriksa yen iki dikunci; iku ngirim wis.
  
  
  Sak jaket kanthong, njupuk metu carang cilik. Kain sak tas binuka gampang, ngowahi menyang senar meh telung meter. Nang tas iki piece gedhe saka mbledhos; iku kasebut kanthi teliti, dipencet dening ee kanggo edge saka kothak, banjur cilik sekring iki dipasang. Ing lanyard iki cepet safety nyekel.
  
  
  Cahya iku, kang mlumpat mudhun menyang lantai page, mlumpat watara sudhut lan ndhelik. Bledosan digawe deafening gangguan ing ngalangi bangunan watu, lan tembok lan lantai guncang kanggo sawetara detik. Glancing munggah undhak-undhakan, duweke, weruh sing lawang mbukak sudhut ing hinges.
  
  
  Duweke manggon sijine.
  
  
  Padha mlayu menyang kula, Sepur anjog cara, ngiring dening loro lanang isih anggota Intim Enem. Aku dodged; kumelun iki isih nglukis cukup kanggo ndhelikake kula saka ih mata, nanging aku weruh sing kabeh telu saka wong-wong mau padha bersenjata karo pistol.
  
  
  Supaya Sepur lan sabanjure wong pass dheweke lan sirna ing undhak-undhakan. Liyane long-rambut wong ing peteng miturut njupuk beda rute, metu saka tekan. Banjur aku bisa duwe menek undhak-undhakan, nanging aku ora menyang hotel kanggo duwe wong ing sandi bali. Aku banjur mudhun bale lan enggal-enggal sawise Sepur lan wong liya.
  
  
  Piyambakipun cepet tinemu nglakoni dening Kanca Sepur, sing ana mung ngowahi nalika kita teka pasuryan kanggo ngadhepi ing dalan peteng. Ego kang gun banjur munggah, nanging Hugo ana sethitik luwih cepet; piso tindak liwat Ego kang tenggorokan lan metu dhateng gulu. Iku ambruk karo kaget gurgling swara.
  
  
  Snatching gun metu saka ego saka limp tangan, panjenenganipun mlayu menyang dalan lan Stahl kanggo ngenteni. Cepet utawa mengko, Sepur bakal duwe kanggo teka bali, lan aku ngarep-arep kang bakal tindakake path padha. Aku ora kaget kanggo krungu swara, nanging aku banjur eling sing lawas bangunan iki dibangun kaya beteng; apa aku panginten ana gludhug, pengawal njaba mbokmenawa ora malah krungu iku.
  
  
  Wektu iki maringaken cepet banget; Dheweke, kapandeng ing jam. Iku meh tengah wengi, lan nalika aku eling apa Wilf wis marang kula ing hydrofoil prau sing iku kasep kanggo ih kanggo mungkasi, aku wis koyo kuwatir sing iku bisa dadi wektu. Mungkin dheweke dikirim kanggo kontrol kamar, nanging iki sing cukup? Aku wis teka menyang kesimpulan sing aku ora bisa ngenteni apa maneh. Kang meneng menek undhak-undhakan kanggo bejat lawang baja lan peered liwat bukaan. Aku kapandeng metu liwat kumelun nglukis menyang cilik lan rampung bare lorong karo blak-blakan lawang tengen saka kula. Aku lunga ana karo Wilhelmina siap kanggo njupuk.
  
  
  'Sapa sing ana? Iku Angela kang swara liwat speker. Kamar iki ora duwe peephole,nanging aku eling saka keamanan kamera kabeh liwat house. Amarga saka kumelun isih nggandhol ing kamar, dheweke durung ngerti me - utawa bata bledosan saka sel kene. Tho, aku tak bejo.
  
  
  Panjenenganipun sudo sirahe lan croaked: "Iku duweke, Sepur. Mbukak munggah!"'
  
  
  "Sandi, Sepur ..."
  
  
  "Peduli, iku nyengsarakke! Kalian oncat. Ayo kula ing!"'
  
  
  Ana wayahe nggawe bisu, lan aku kepingin weruh yen aku ngene ngandika kakehan, lan banjur lawang alon-alon dibukak.
  
  
  Dheweke mbanting dheweke pundhak menyang lawang karo kabeh dheweke bisa. Kanggo wayahe, kabeh sisih tengen tindak numb saka impact, lan lawang dibukak mung sawetara inci sadurunge teka kasar mungkasi. Dheweke iki di-push liwat bukaan lan Stahl nggolèki Angela karo moncong kang luger.
  
  
  Dheweke lungguh ing lantai, sikil loro, mata sudhut. Karo dheweke dawa sugih kain wungu lan rambute disheveled, dheweke kapandeng kaya amba anak sing wis dumadakan tiba.
  
  
  "Sampeyan!" dheweke ngandika ing kalakon.
  
  
  'Ya. Ngadeg munggah. Cepet-cepet munggah!'
  
  
  Dheweke ngadeg munggah lan meneng dianakaké dheweke tangan. Dheweke rama nggolèki dheweke kira-kira lan ora supaya kita pass siji panggonan kanggo ndhelikake gegaman. "Aku ora perlu senjata api," dheweke ngandika tenang.
  
  
  Dheweke, chuckled. "Mbokmenawa ora. Oke, Angela, njupuk kula kanggo boss.
  
  
  Dheweke shrugged lan malmpah mudhun sudhut bale, kang dadi richly carpeted sing digawe sandi kamar hotel katon gombal-kumal dening comparison. Alus langsung katerangan murup beludru-dijamin tembok minangka yen padha wis cemlorot utama dhewe. Antique kursi lan klasa padha kasebar ana kene, lan malah pasangan saka armors ketoke bakal lungguh njaga ing ngukir pindho lawang ing mburi saka bale.
  
  
  "Kene," Angela ngandika, pointing menyang lawang.
  
  
  'Banjur sampeyan."Hey sujud kanggo dheweke.
  
  
  Dheweke di-push mbukak lawang. Kita ketemu kangge kita sesambetan ing ageng, dhuwur-ceilinged kamar, sebagéyan pepak karo malah luwih antik, sebagéyan ing ultra-gaya modern. Ageng skylight ndhuwur kita marang kita tampilan saka lintang-lintang, lan kanggo dheweke tengen aku bisa ndeleng ndeleng jendhela sing diduga ing " pesta seks hall." Wong lawas lungguh ing dhampar-kaya dhingklik, biasane kabut ing dipengini. Kang di-push Angel ing ngarepe wong lan malmpah liwat kanggo wong.
  
  
  "Pak Ingersoll," cah wadon ngandika lirih.
  
  
  Wong lawas nguripake marang sirahe rada kanggo mbukak padha ngadhepi aku ' d katon saka ing ngisor iki sore. Kang sora nalika piyambakipun nyumurupi kula, lan kang tangan amba gripped ing penyelundupan saka kang ageng dhingklik.
  
  
  'Sapa iku? Ego kang swara iki petulant.
  
  
  "Nick Carter." Kita marang kowe bab nen.
  
  
  Ingersoll mangu-mangu, kang driji obah excitedly bebarengan banister. "Panjenenganipun kudu matèni."
  
  
  "Lan temenan sing durung kelakon." Kang jumangkah munggah sabanjuré kanggo Angela lan nudged Luger Wong ing sisih. "Game iku liwat."
  
  
  Liyane long mangu-mangu sadurunge ngandika, lan driji kang fluttered. "Game sandi?"
  
  
  Tembung ora cukup match cara ego kang lambé dipindhah, kaya misrecorded film. Panjenenganipun malmpah liwat kanggo dhingklik. Panjenenganipun mesem faintly, lan lambé dipindhah listlessly. "Apa sing arep?"
  
  
  Iku nguripake kanggo frown, amarga ngadeg melak-melak ing ngarepe wong, aku wis supaos dheweke ego swara iki teka saka nang endi wae ing mburi sirahe.
  
  
  Ingersoll ora kasengsem ing ego piranti kanggo mbuka sumpel botol jawaban. Kula ego eseman dumadakan nguripake menyang eseman sampurna poto-kapercayan - wayahe sandi lengen iki nyekel lan nguripake adoh saka Angela supaya hard sing iku meh dislocated.
  
  
  Duweke ana brief nyetel; ajiné mbanting menyang sandi pasuryan. Numb, aku gawe adoh, nanging paralyzing tekan lengen ora supaya munggah. Iku Sepur, lan kang peteng pasuryan esem triumphantly ing kula. Konco wong, kapindho wong ing peteng miturut digawe pistol ing kula kanggo tumpukan dollar.
  
  
  Aku supaya Wilhelmina tiba menyang lantai; ing Luger digawe ora luwih gangguan ing karpet saka Sepur lan liya-liyane iya nalika padha crept munggah ing kula.
  
  
  Langsung, Ingersoll wungu saka dhingklik lan dipindhah karo energi lan tliti sing wis ora wis sadurunge. "Apik banget, gentlemen," ngandika. "Lan saiki sing kita duwe Nick Carter bali, kita perlu kanggo nggawe manawa dheweke ora mbukak adoh wektu iki."
  
  
  Sandi rahang kudu duwe dropped mbukak ing disbelief minangka wong sing jenengé Ingersoll mirengke kanggo dheweke; swara dheweke ana pangrungu saiki iki temen beda.
  
  
  Ingersoll grinned. "Sampeyan katon kaget, Carter."
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke.
  
  
  'Mesthi. Sing ora bakal kaget yen padha ketemu metu aku iki ora nyata Grady Ingersoll?
  
  
  'Banjur sing sampeyan?'
  
  
  Wong shrugged. "Ya, sampeyan bisa nelpon kula sulih."
  
  
  "Lan nyata Ingersoll?"
  
  
  "Apa ora sampeyan guess sing?" Ora kabeh intelligence agensi konco iki? Apa liya bakal spying kene?
  
  
  "Wong mati?"
  
  
  "Ing cara, ya."
  
  
  'Apa ta tegese iki?'
  
  
  "Pindhah ing, aku bakal nuduhake iku karo sampeyan."
  
  
  Kang digawe cara tengen kamar kanggo alcove, maringaken larik saka piranti elektronik sing saya flickered lan whirred. Panjenenganipun mandegake ing ngarepe lantai loro-dawa beludru angin, kapandeng ing kula maneh, lan ditarik angin bali.
  
  
  Aku kapandeng bali ing Grady Ingersoll, sing podho rupo ing saben rinci kanggo wong ngadeg jejere kula. Nanging liyane Ingersoll iki mbukak ing sing transparent, pasuryan lan awak sebagian obscured dening swirling pedhut. Ego kang mata padha ditutup lan piyambakipun ngagem apa kapandeng kaya rumah sakit nightgown. "Dadi, Carter?" Ingersoll takon - utawa hema kang bakal wis. "Kula Wétan kolega marang kula sing banget girl pinter ..."
  
  
  "Iku beku?"
  
  
  Ingersoll - aku uga wis disebut iku, amarga aku tau panginten saka jeneng liya-manthuk. 'Persis. Sampeyan mesthi ngerti soko babagan cryogenics.
  
  
  "Technique saka pembekuan wong urip."
  
  
  "Iki dirancang kanggo kurban wong kaya Grady Ingersoll" - piyambakipun sujud transparent prau - " ing pangarep-arep saka pati. Nalika multi-milyar dollar individu ciloko saka penyakit incurable, cryogenics bisa sijine ego ing dilereni soko tugas animasi nganti ilmu medical bisa nemokake tamba kanggo ego. Banget prasaja, ora iku?
  
  
  "Supaya sampeyan lagi egomaniac?" Nganti kang nambani?
  
  
  'Persis. Mlebu lan scrupulously disiapake dening iki disik piyambak ing keras pump. Malah cedhak sandi associates durung ngerti, nam bab penyakit iki, nam bab peran ing ngatur Ingersoll kratoné nganti dhewek bisa ngatur iku maneh."
  
  
  Ing bagéyan teka-teki padha saiki cepet miwiti kanggo tiba menyang panggonan. 'Swara. Carane apa iku?'
  
  
  Ingersoll nuding menyang peralatan elektronik. "Kula guru - utawa dheweke, aku kudu ngomong angon? "minangka mbokmenawa sampeyan ngerti, kang ana luwih saka mung dhuwit-nggawe mesin; piyambakipun uga ngelmu genius. Aku uga duwe latar mburi andhap asor ing sawetara applied sciences, lan bebarengan kita dikembangaké swara komputer kanggo kula. Iki memori bank-bank ngemot akeh ewu tembung lan phrases sing langsung kasedhiya, lan kabeh wong sing direkam dening Ingersoll ego, ing sayange inimitable swara. Karo ego, aku bisa pirembagan ing telpon utawa menehi wicara; aku malah bisa pirembagan kanggo wong-wong pasuryan-kanggo-pasuryan karo sawetara watesan, minangka sampeyan ngeweruhi sawetara menit kepungkur.
  
  
  Dheweke kesengsem, lan digawe manawa kang weruh iku. "Iku kang temenan," aku ngandika.
  
  
  'Ya. Aku pengin donya bakal tau ngerti - paling ora nganti aku ical ."
  
  
  'Apa maksud sampeyan?'
  
  
  "Inggih, inggih, Carter, kowe tenan mikir sing saiki wis ngrambah posisi iki, kang bakal revived dening urip iki mayit?" Panjenenganipun ditarik mudhun angin karo contemptuous patrap lan diblokir tampilan nyata billionaire. "Sadurunge aku padha sandi dipercaya associates kene, aku iki mung siji sing sumurup ing kayekten. Mung siji ing kabèh donya! "
  
  
  "Nanging ... kowe dipercaya wong-wong iki?"
  
  
  'Mesthi. Padha duwe akeh goal luwih saka mung ngontrol kekaisaran financial, lan aku ngewangi wong-wong mau apa sing."
  
  
  "Apa goal iki?"
  
  
  Ingersoll waved a driji lemak ing irung. "Saiki, ana ing saiki, Carter, sing arep ngerti akeh banget."
  
  
  "Apa aja kita njaluk nyisihaken saka iki wong tinimbang ngadeg kene ngomong?" growled Sepur. "Panjenenganipun banget pinter kanggo resiko iku."
  
  
  "Sampeyan bisa uga pengin krungu apa aku wis ketemu metu," aku ngandika cepet.
  
  
  Ingersoll kapandeng saka kula kanggo Olahraga kanggo kula. "Ya," ngandika alon, " kita ngomong apa sing wis sinau bab kita."
  
  
  "Sejatine sampeyan lagi bangunan sawetara jenis nguripake roket ing Kangen Pulo."
  
  
  Ego kang eyebrows dijupuk munggah. "Oh, bab sing, Carter? Nalika sampeyan ngomong "sawetara jenis instalasi," sampeyan lagi tengen ."
  
  
  "Sampeyan ora ateges iku siap kanggo nggunakake?"
  
  
  'Mesti wae.'
  
  
  "Pak Ingersoll," Sepur growled warningly.
  
  
  "Oh, aja padha sumelang. Carter wis dadi apik nyerang Ingersoll kang kesuwur kebijakan sing paling kita bisa nindakake iku marang em dicokot sethitik bab kita operasi sadurunge kita nggawe bisu ego salawas-lawase.
  
  
  Aku guessed iku bener, iku talker, semangat kanggo nuduhake mati gathekan. "Aku ora mikir panjenengan dipercaya associates dateng sampeyan, Ingersoll," aku ngandika. "Oh, sing mesthi ora cilik." Kang digawe grand patrap. "Kita kabeh kudu saben liyane; kita sing tim sampurna, unprecedented kombinasi saka idealisme lan technical skill. Ora kanggo sebutno dhuwit, mesthi.
  
  
  'Idealisme? Panjenenganipun kapandeng ing Sepur, kang scowl ora ngganti. "Sing long-rambut scum?"
  
  
  "Ora ana cara? Iki wong enom - lan lady enom - are setya kanggo ruangan nglangi ing saindhenging donya lan kamakmuran kanggo kabeh, duwe ical liwat purgatory saka mangu, larangan lan sesuci ."
  
  
  "Aku ora ngerti."
  
  
  "Inggih, njupuk Awet Siji, contone. A West Point lulusan, kang banjur ilang ing Vietnam luwih saka rong taun kepungkur. Aku iki marang sing ego lan sakteruse pengalaman ing Hanoi lan ing panggenan liya ing sisih lor padha banget instructive. Lan Frank wis mbelot saka tentara Jerman Kulon - mesthi, kang ana dipandu dening paling prinsip - lan rampung munggah ing Far East. Anton mimpin grup sukarelawan sing mbantu ngekspor gula potong kanggo Cuba, lan teka menyang kesimpulan sing dheweke bisa nindakake luwih akeh kanggo bisnis iki saka mung nglereni gula tebu. Arthur... Ngendi kang Arthur?
  
  
  "Mati," Sepur ngandika sincerely. "Wong iki matèni ego." Ingersoll kapandeng ing kula karo setengah-mata ditutup. "Ana iku perlu, Carter?"
  
  
  "Iku ketoke kaya sing apik idea ing wektu."
  
  
  "Lan Kevin?" Wilf?
  
  
  "Padha arep kanggo menehi kula tiket siji-cara kanggo ngisor segara. Iku ih sing katahan dheweke saka mengkono iku."
  
  
  'Hmm. Sampeyan numpes remot kontrol bengi, ora sampeyan?
  
  
  Aku ora ngomong apa-apa kanggo dheweke.
  
  
  Ingersoll ditarik kang nonton metu saka watara waistcoat kanthong - piyambakipun ngagem sing cocog karo-lan sora ing cepet. "Aku ora mikir iku bakal mbiyantu kanggo takon carane akeh kolega' lunak bakal ketemu ngerti apa sing wis sinau." Iya ora ngenteni kanggo reply. "Nanging ora ketompo. Plans kita bakal mung kudu diganti sing dicokot sethitik."
  
  
  'Carane supaya? Aku bisa aran Trein kang abot awak konco kula, lan Frank kang gun sabanjuré kanggo kula iki ora bisa mlaku.
  
  
  'Teka ing. Aku bakal nuduhake iku karo sampeyan. Ingersoll tindak menyang kamar ngendi peralatan elektronik iki dumunung. Kang nguripake pitunjuk, lan layar surem munggah karo rinci tampilan pangeboman. "Kene, minangka sampeyan bisa ndeleng, iku Domesday Pulo. Construction lan asil dandan saka hotel anyar wis alon banget, nanging iki amarga iku ora hotel. Ndeleng iki verticals nang? Panjenenganipun nuding kanggo sawetara titik cilik ing balung saka bangunan ing construction. "Inggih, wolulas, lan ing saben wolulas pipo, kang kothong, ana rockets. Aku ngakeni sing padha duwe sawetara winates, nanging aku mikir kuda wis diangkah ing salawas-lawase.
  
  
  Dheweke wanted kanggo pitutur marang emu yen aku sumurup apa padha arep, nanging dianakaké bali. 'Oh, tengen?'
  
  
  'Ya. Palm Adversity. Iku meh paling ngrugekke target militèr, iku?
  
  
  'Ora.'
  
  
  "Nanging... mikir bab iku. Nalika aku menehi dheweke sinyal, millionaires ' dolanan bakal kenek dening dhuwur-mbledhos sapiturutipun pluru. Oh, ora senjata nuklir, Carter. Kita wis nggawa bagean kene siji liwat taun kepungkur, lan thanks kanggo gathekan kita kuning-skinned kanca - aja lali, padha nemokke gunpowder - kita wis arsenal kabèh ing kita pulo cilik."
  
  
  "Nanging apa titik?"
  
  
  Mikir bab iku: unprecedented lan mulane ora dikarepke serangan ing wilayah ngendi presiden Amerika Serikat ing hall ing apa vacation-consulting karo utama peserta saka kampanye, sawetara saka paling sugeh lan paling gadhah pengaruh wong ing donya."
  
  
  - Apa sampeyan mikir sampeyan bakal entuk dening mengkono iki?
  
  
  "Inggih, kita dienggo kanggo pasukan pamaréntah AS kanggo nampa kita sarat."
  
  
  'Kahanan?'
  
  
  Ingersoll mesem ruefully. "Sing padha ing Cape Kennedy, NY, Carter. Sampeyan ngerti apa kita arep. Yen kanca-kanca ing Far East uga duwe Telung-tumuju dhumateng sistem, padha bakal nuklir padha karo liyane superpowers."
  
  
  "Supaya sampeyan ngerti bab ana orane Driekoppen"
  
  
  "Minangka utama saham, aku, mesthi, weruh kabeh pembangunan anyar. Senajan malah aku ora duwe akses kanggo rincian."
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. "Apa kang dadi apik bab iku?"
  
  
  "Oh ... koyo sing wis ngrambah soko sing dhuwit ora bisa tuku. Mbok menawa siji dina aku bakal eling minangka paling peacemaker ing sajarah."
  
  
  "Apa yen serangan page ora bisa? Yen pasukan bersenjata saka negara kita mutusaké kanggo teka kene kanggo ngilangke sing mati pasuryan saka bumi?
  
  
  "Oh, teka ing! Bom sawijining pulo ing tengah saka wilayah wisata populer, ing koloni saka kumpulan paling cedhak?
  
  
  Dheweke, mangertos apa kang temenan. "Nanging apa mengkono nalika sampeyan miwiti roket? Wong-wong iki bisa takon yen sampeyan duwe apa-apa liya."
  
  
  "Ya, nanging kita duwe banget. Carter nuklir rudal, kang kita, mesthi, disebut Vera.
  
  
  "Pak Ingersoll, aku mikir kita wis ngedika cukup dawa." Olahraga di-push kula menyang Frank. "Ayo kang njupuk wong metu supaya kita bisa terus operasi."
  
  
  Ingersoll manthuk. "Ya, sampeyan kudu tengen.
  
  
  Matèni ego cepet, nanging apa iku saka njaba. Aku bakal nelpon control center.
  
  
  Minangka Olahraga di-push kula tengen kamar, aku weruh Ingersoll njupuk lapangan telpon mati pancing lan nganggo menyang iku. Panjenenganipun nenggo, banjur ngandika soko liya.
  
  
  "Tsunganos! Ana ing ngendi sampeyan? Ego kang babak pasuryan bulak iki stunned karo nesu.
  
  
  Sawijining mandegake. "Lali ego, Ingersoll. Kang mati. Lan kamar kontrol trashed.
  
  
  Ingersoll diaktifake kanthi cara kang abot. Ing wektu sing padha, dheweke kejiret Frank kang expression lan weruh sing gun iki goyang ing ego. Jumangkah bali, dipencet awake marang bali saka Sepur weteng, nyekel Ego kang lengen, lan ditarik wong munggah. Iku miber liwat sandi pundhak minangka Frank teka menyang lan ditarik pemicu. Gawking kenek hara Sepur; dheweke, nyoba kanggo bebek konco gunslinger, nanging nyoba kanggo uncalan wong dhuwur liwat sandi pundhak njupuk kula liwat counterweights. Aku kesandung, ambruk ing salah siji saka suku, lan wong lunged ing kula.
  
  
  Iku bakal becik kanggo mikir sing Angela iki sengaja nyoba kanggo nyimpen kula, nanging iku luwih kamungkinan sing dheweke iki nyoba kanggo uncalan dhéwé ing sandi bali. Nalika duweke ambruk, dheweke swam kepungkur mimmo kula lan menyang Frank kang baris geni. Ing gawk njotosi liwat hey dodo, teka metu liwat mburi lan miber dening ombone rambute kang mimmo kula.
  
  
  Kang kasandhung liwat Nah lan tak Frank sadurunge kang mbalekake saka kejut saka cah wadon kang punches. Kita tak menyang perang gun lan spun watara kamar kaya pasangan saka mabuk penari sadurunge lan emu nyuwil dheweke jempol. Dheweke bengok-bengok, lan gun slid menyang tangan.
  
  
  Frank ambruk marang dhengkul karo nggresah. Dheweke ego kenek wong karo korban saka gun, banjur diuripake kanggo Angela. Dheweke iki lying ing dheweke weteng, dheweke sugih dawa hanging ndhuwur dheweke dhengkul. Kang mbalek dheweke dhateng dheweke bali. Dheweke kelopak mata blinked lan dheweke kapandeng munggah ing kula. "Nick," dheweke delok, lan ditutup mripate dheweke ing salawas-lawase.
  
  
  Panjenenganipun tak munggah cepet lan kapandeng ing Ingersoll. Ora ana ego bakal katon. Senadyan ukuran kamar, ana panggonan ndhelikake kanggo ego-ukuran wong kajaba konco beludru angin ngendi awak beku iki dumunung. Panjenenganipun ditarik bali angin. Ingersoll iki ora ana urip, lan ing setengah-wong mati wis ora ana pangarep-arep teka bali kanggo urip. Ing gawk sing nyuwil liwat Angela uga rampung munggah ing transparent wadhah. Lan liwat bolongan cilik, es ngerokok diwutahake metu, njupuk karo sampeyan ing salawas-lawase Ingersoll kang jahat rencana kanggo pati.
  
  
  
  Bab 14
  
  
  
  
  Salah siji saka hydrofoil pelindhung iki mung ninggalake dharat nalika iku teka metu, sak trowongan. Aku murub iku ing prau, sak luger, nanging iku banget peteng kanggo yahoo mlaku. A wayahe mengko, putih awake ilang menyang trowongan.
  
  
  Aku krungu bengok konco kula, nanging aku ora nguripake watara. Ketoke, ing pengawal njaba pungkasanipun temen maujud sing ana soko salah karo De Doublon. Aku mlayu menyang liyane hydrofoil, untied ego, lan nggawa engine. Nalika ngetik trowongan, aku wis kanggo pencet tombol sawetara ing panel kontrol sadurunge aku ketemu siji tengen, lan nalika indistinct siluet saka gapura weruh iku, aku sped munggah.
  
  
  Duweke ana cepet banget; gapura iki mung separo ana nalika panjenenganipun ngrambah iku. Panjenenganipun dived ing, lan krungu kaca mecahake, lan kokain saka logam minangka koco teka mati. Prau ilang kacepetan, banjur ketoke kanggo shudder lan mindhah nerusake.
  
  
  Ing kadohan, dheweke kesawang dening liyane hydrofoil prau judhul menyang Kangen Pulo ing sawijining logam ski. Aku di-push katup minangka adoh maju kaya aku bisa, felt fuselage angkat sak banyu lan wings geser tengen. Prau iki racing tengen lumahing ing kacepetan sing njupuk ambegan adoh-utamané tanpa koco. Ingersoll kang boat ngetik saluran antarane loro pulo, lan duweke ngiring.
  
  
  Dheweke samesthine kanggo wong sirah kanggo port garis, nanging tinimbang kang tumuju kanggo blak-blakan k-shaped konkrit plabuhan karo pigura baja. Ego prau mbanting menyang dock lan gumregah maneh; Ingersoll berjuang kanggo njaga kontrol, nggawa hydrofoil nyedhaki maneh, mlumpat frantically kanggo edge saka dermaga, ditarik piyambak munggah - lan meh enggal sirna - tengen ing ngarepe sandi mata.
  
  
  Sak chase, sawijining rada kejiret munggah kanggo iku, nanging ora akeh, lan nalika sawijining kalem mudhun kanggo njaluk menyang dock, sawijining ilang kabeh kauntungan iku wis gained. Panjenenganipun menek kanggo gandhewo lan mlumpat ing konkrit, ducking ing curiously dibangun logam rohé. Panjenenganipun wungu cautiously, Wilhelmina ing tangané. Ingersoll ana ora ono ing ngarsane.
  
  
  Aku ora ngerti apa apa, supaya aku leaned marang salah siji saka rohé. Aku panginten iku rada goyang saka angin, nanging banjur aku cetha felt iku obah! Panjenenganipun njupuk langkah bali lan weruh kabèh aneh kekacoan spinning alon-alon nanging unmistakably. "Milih metu!" Aku ngandika lirih, nyilem menyang baja massa.
  
  
  Ana chute-kaya bukaan ing tengah. Dheweke mangu-mangu kanggo wayahe, banjur kesusu nang. Kang bisa kanggo alon tiba dheweke karo tangan ing salah siji sisih saka tembok, lan kang bisa krungu rame heavy machinery ing ngisor iki. Banjur, sawise dawa, alon ngleyang, weruh glimmer sing tansaya kuwat minangka wong turunan. Ana bare, gamelan titik ing ngisor pipe; aku dropped iku minangka quietly minangka aku bisa lan kapandeng watara.
  
  
  Panjenenganipun ketemu piyambak ing tengah tangled déwan saka pipo lan construction rohé, karo hydraulic wiring kabeh sak. Duweke kasebut kanthi teliti, crept munggah menyang sumber cahya. Grady Ingersoll iki ngadeg ing ngarep saka panel, ngowahi knobs lan looking ing dials, kang rambute ngeculke ing kabeh pituduh, pasuryan kang mencorong karo tension. Ana trowongan konco panel, lan yen sandi pangertèn saka arah iki ora rampung salah, aku sumurup iku kudu mimpin menyang kamar kontrol mangke trashed. Iki berarti yen remot kontrol dening Ingersoll ana serep instalasi ...
  
  
  Aku ana bab kanggo mlumpat liwat bolongan sudhut ing lantai beton nalika aku dumadakan diangkat menyang udhara. Kaget, kang bengok-bengok lan nyoba kanggo mlumpat mati ing babak ageng obyek antarane sikil. Nanging iku relentlessly meksa nindakake perkara kula munggah, mbukak kanggo steel beam, ing salawas-lawase.
  
  
  Ing screeching saka mobil mandegake abruptly. Lan duweke, banget, mandegake. Panjenenganipun mlumpat munggah saka kang jog, ambruk awkwardly kanggo lemah, lan mandeng blatant sethitik dadakan kanggo nyegah ing Ingersoll tangan.
  
  
  "Supaya sampeyan ketemu iki, Carter." Piyambakipun ambegan akeh banget, lan ego kang dodo iki heaving. "Sampeyan koyone wis ketemu kabeh koxu lan crannies saka operasi."
  
  
  "Iku katon kaya iku."
  
  
  "Inggih, iki paling anyar ditemokaké. Selehake gun, oke, aku ora arep kanggo njupuk kene. Aku iya apa kang ngandika; aku ora perlu gunfight salah siji, amarga karo kabeh sing logam lan konkrit watara kita, ilang gawk bisa ricochet salawas-lawase.
  
  
  "Apa kowe duwe nuklir rudal kene?" Aku kapandeng ing bab sing wis di-push kula munggah, lan weruh bentuke silinder dawa rod ing irung conthong arep menyang bolongan ing lemah.
  
  
  "Iku tega sampeyan ora nemokake iki sadurunge iku kasep kanggo sampeyan." Panjenenganipun mesem, pasuryan contorted ing cahya dim. "Iku apa-apa dibandhingake kanggo canggih rockets, nanging iku bakal nindakake sawijining pakaryan. Ngalangi-bahan bakar, prasaja nanging efektif mekanisme, fokus ing ibukutha."
  
  
  "Iki uga ibukutha," dheweke emu rek media lapuran.
  
  
  'Oh ora. Kula ibukutha ngendi aku rampung munggah, Carter. Apa aku utang Amerika Serikat, utawa kanggo sing prakara, apa iku kanggo apa negara? Kabeh padha perlu dhuwit karo ih reged pajak...
  
  
  "Oh, sing cukup," aku ngandika. "Sampeyan lali sing sing."
  
  
  'Oh ora. Panjenenganipun maringi kula eseman sly. "Dheweke Grady Ingersoll, nyata Grady Ingersoll-lan mung sampeyan bisa ngomong digunakake."
  
  
  "Aku mikir sawetara wong lanang sing isih urip."
  
  
  "Banjur aku bakal menehi hasil karo wong-wong mau yen aku duwe, nanging aku ora mikir iku ing kapentingan paling apik kanggo pirembagan, Carter. Mung sing mbebayani. Panjenenganipun wungu dadakan kanggo nyegah.
  
  
  Iku gumregah mati lan mbuwang dhewe kanggo lemah. Kaya sing bodho, Ingersoll murub bledosan lan mimpin lunga mabur ing kabeh pituduh. Sandi hak grazed, lan liya gawk liwati supaya cedhak sing sandi rambute kejiret geni.
  
  
  Nalika aku kapandeng ing Ingersoll, iku ketoke kanggo kula sing emu ora supaya bejo. Piyambakipun lenggah ing lantai beton, mata sudhut karo bewilderment lan wedi. "Carter," ngandika. "Aja ay njupuk adoh saka kula saiki. . Panjenenganipun ambruk ing sisih lan bench penet mlaku.
  
  
  Aku knelt jejere wong lan ngusulke siji kang kelopak mata. Iya ora mindhah, lan ora ana tandha saka ambegan. Aku sijine dadakan kanggo nyegah adoh lan dicenthang dheweke gedhe, alus awak kanggo karusakan, nanging ora weruh apa-apa. Kang jumeneng karo desahan. "Nambah munggah dollar," dheweke delok ing kasepen. "Utawa kaya sing." Tho, aku isih duwe awak, lan dheweke ora arep ninggalake dheweke ego kene.
  
  
  Iku dawa, cetha menek munggah chute - kang, mesthi, ana roket kang tabung bukak - nyeret Ingersoll kang awak karo iku. Akhire, nalika dheweke ngrambah plabuhan, dheweke lay ing kadhemen konkrit kanggo sawetara menit kanggo nyekel dheweke ambegan. Iku surreal kanggo katon ing kanal lan ndeleng perayaan lampu ing amba pelindhung ing port saka garis, minangka yen ing Dubla Cayman, sampeyan mung bisa duwe seneng-seneng.
  
  
  Akhire, wong ngadeg munggah lan kapandeng metu ing Kangen Pulo. Kita padha cukup adoh daratan sing patroli pengawal ora bakal sok dong mirsani kita. Aku curious bab carane dawa iku bakal njupuk wong-wong mau kanggo golek papat jadwal ing lemah kamar kontrol, nanging aku mutusaké ora kanggo padha sumelang ing bab iku; iku ih masalah.
  
  
  Salah siji saka hydrofoils, ing Ingersoll, karo windscreen utuh, iki sakabeheng munggah ing plabuhan dening saiki kanal, lan mati wong iki diangkat menyang ing kokpit. Nalika aku ana ing tengah saka kanal, aku panginten bab apa kanggo nindakake karo cooling gunung daging ing sandi kaki. Iku ora kudu di buwang menyang banyu dening ego; iku bakal luwih apik yen ego padha tau ketemu.
  
  
  Dheweke pungkasan trip iki kanggo sepi situs Kangen Pulo. Wedhi iki alus, lan karo bantuan saka bejat cabang, kang ndudhuk kuburan sing mbokmenawa ora bakal ketemu kanggo taun - yen tau. Dheweke banjur nyetel mati kanggo Patangen Pulo, pondering kabeh bisa mangsa shaggy gerakane.
  
  
  Nalika crummel teka ing pelabuhan, kang ditampa dheweke kaputusan. Iku banget beboyo kanggo tetep ing Dubla Cayman kanggo malah menit maneh saka perlu, ora mung amarga saka anggota tahan saka Intim Enem organisasi-yen padha wanted kanggo matèni kula - nanging uga amarga saka panguwasa lokal; padha mbokmenawa ora bakal wis ditampilake wae sih-rahmat kanggo ontran-ontran aku ngene inflicted ing dheweke bengi iki, ora ketompo carane sabdho iku.
  
  
  Kang lelayaran ing prau lan dianggep kang pamindhahan sabanjuré. Aku wis kanggo pindhah menyang Bahama, kang temenan Florida. Dheweke wis ora idea yen hydrofoil prau bisa nggawe iku ana karo sing kasedhiya bahan bakar ing papan ... aku kapandeng munggah ing gunung Herridge iki ngadeg ing esuk iki lan panginten saka Lear Jet diparkir ing sisih liyane saka landasan pacu.
  
  
  Kang jumeneng ana, peteng lan isih ing puri. Panjenenganipun tindak liwat lan dibusak recoil mandheg saka gembong lan loosened slings. Aku ora duwe wektu kanggo anget munggah mobil lan pindhah liwat liyane saka pinuju prosedur mlaku; aku wis kanggo anget munggah ing mesin kanggo njaluk iku munggah...
  
  
  "Padha planning kanggo pindhah nang endi wae, Mr. Walton?" Aku ora duwe kanggo nguripake watara kanggo ngerti sing Herridge iki konco kula. "Aku mung ngujo piranti."
  
  
  "Lan sampeyan' d menehi ego hotel nyoba."
  
  
  Kang nguripake lan grinned, pemikiran piye carane kanggo disarm ego. Ana ora gun ing ngarsane, nanging Ego kang tangan ana ing kanthong jaket. "Aku pracaya sampeyan wis tak kula," aku ngandika.
  
  
  'Tenan. Mungkin sampeyan arep kanggo ninggalake supaya dumadakan sawise kabeh kasenengan Pindho C?
  
  
  "Apa kang gegeran?" Aku takon innocently.
  
  
  "Ya, aku weruh akèh saka iku watara sandi jendhela. A akèh kacilakan ing tembok de Doublon, akèh nguwuh. Lan padha hydrofoils sing miber metu segara, mung telung. Dheweke, weruh siji mbukak aground konco hotel, lan aku ndeleng sampeyan teka ing pelabuhan ing boat liyane. Ngendi kang katelu kapal, Mr. Walton?"
  
  
  "Carane aku ngerti sing?"
  
  
  Herridge chuckled lirih. "Apa sing sampeyan nuduhake kula, banget?" Inggih, mungkin Mr. Nick Walton kudu ilang saka Doublecay salawas-lawase. Njaluk ing. Panjenenganipun nuding ing bidang karo tangan free.
  
  
  Aku sijine iku ing copilot kang jog lan mutusaké kanggo ngenteni nganti kita padha udhara sadurunge mateni ego; banjur iku bakal dadi luwih gampang. Nanging sadurunge kita ditarik metu dhateng ing landasan pacu, Herridge ditarik metu kethul revolver munggah kang waistcoat lan nyerahke iku kanggo kula.
  
  
  "Yen sampeyan mangu-mangu sandi motif, Mr. Walton. Aku bisa kanggo pamaréntah Britania kang counter-narcotics divisi, kang kasedhiya kanggo Bahamian panguwasa. Assignment iku kanggo golek metu yen Grady Ingersoll iki dealing obat-obatan. Aku duwe perasaan iku ora matter maneh. Dheweke pembalap kang lisènsi?'
  
  
  'Aku mikir sampeyan bisa menek tembok iki sesuk lan mriksa metu.'
  
  
  'Banget becik saka sampeyan. Matur nuwun.'
  
  
  Dheweke sel lan anteng kanggo seneng pesawat.
  
  
  Elang iki nunggu kula ing Spartan kantor ing Dupont Bunder nalika piyambakipun teka sethitik sawise noon dina sabanjure.
  
  
  "Panjenengan pesawat liwat Miami ndharat lan jam lan setengah kepungkur," piyambakipun disambut kula. "Endi wis sampeyan wis?"
  
  
  "Inggih, duweke, piyambakipun nglangi ing sandhangan aku iki wis ngagem, lan aku panginten iku bakal becik kanggo owah-owahan sadurunge duweke, aku bakal teka kene."
  
  
  Kang nodded grimly. 'Lan uga?'
  
  
  Panjenenganipun elaborated ing crita Emu wis diwenehi wong ing telpon ing telung ing esuk. Panjenenganipun mirengke tanpa komentar nganti rampung.
  
  
  Dheweke takon. "Apa sampeyan mikir sing bakal kelakon kanggo digarap liyane saka organisasi?"
  
  
  "Padha ngresiki munggah kekacoan lan ndalang sing apa-apa kedaden, utawa Herridge lan ego wong bakal serangan sadurunge padha bisa nindakake apa-apa efektif. Ing kasus, aku nganggep sampeyan wis dikabari ing Bahamian panguwasa bab basa rudal ing Kangen Pulo.
  
  
  "Iku ditularaké kanggo wong-wong mau liwat saluran langsung. Kabeh bakal ditangani discreetly ."
  
  
  'Mesti wae.'
  
  
  "Nanging ana siji bab sing tenan bothers kula. Wong sing disarèkaké: kita Bisa dadi manawa iku ora nyata Grady Ingersoll? Sing awak iki ing wadhah ora mung goblok?
  
  
  "Apa bakal padha nglakoni apa?"
  
  
  "Aku ora ngerti apa-apa bab iku. Kita tugas iku mung kanggo nggawe manawa iki rampung."
  
  
  Panjenenganipun ngrambah menyang sisih kanthong jaket lan sakelekekan kain-kebungkus obyek menyang dhingklik. "Iki kanggo tujuan testing." Alon-alon, insistently, kang nguripake obyek watara nganti jempol ana ing ngarepe wong. Ego kang expression ora ngganti nalika piyambakipun kapandeng ing kula. 'Inggih?'
  
  
  'Mriksa driji; aku nang iku ora match nyata Grady Ingersoll kang driji.
  
  
  'Banget. Hawk ngadeg munggah. "Siji bab pungkasan. Apa sampeyan manawa iki cah wadon, penari sing bungah tenan sampeyan supaya akeh, ora diajak?
  
  
  "Apa bisa dheweke ngomong? Miturut cara, aku iki takon dening Herridge kanggo pindhah menyang kamar hotel lan supaya dheweke pindhah nalika piyambakipun tak bali kanggo Pindho C, lan ngandika bakal tetep mripat ing dheweke.
  
  
  - Kang menehi kritik dening crita, iku misale jek sing tugas wis rampung. Aku njupuk sampeyan arep kanggo pindhah ing vacation maneh?"
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. 'Ora ana, matur nuwun. Saben wektu aku pindhah ing vacation, sampeyan mikir soko pinter kanggo njaga kula dikuwasani nalika aku mestine dadi ing vacation. Nanging sampeyan bisa nindakake siji bab kanggo kula."
  
  
  Minangka tansah, Hawk ana cara ahead saka kula. "Dheweke uga kasebut sing kaping pirang-pirang. Aku ora mikir dina iku dina sampeyan bakal bisa kanggo nemokake Veronica ing njupuk sawetara. Panjenenganipun guncang marang sirahe lan mesem icily. "Aku ora ngerti apa cah wadon enom kaya sing sumerep ing lawas wong kaya sampeyan."
  
  
  * * *
  
  
  Bab buku:
  
  
  Nang endi wae ing Bahama, eksentrik billionaire arranges alam bébas orgies nglibatno hippies, jinis lan hashish. Nanging ing kalodhangan, wong sugih wis seneng karo umum karusakan rudal sistem. Wektu kanggo "Master Rojopati" Nick Carter kanggo mencet dalan. Mbebayani pati demo. Amarga sampeyan perlu kanggo mungkasi kejem sugih édan. Ana prakara apa. Ora sawijining proyek gampang, malah kanggo Nick Carter. Utamané nalika iku dadi metu sing hippies kaya Anton sing luwih mbebayani wuda saka toughest gangsters.
  
  
  
  
  Tabel saka isi
  Bab 3
  
  
  Bab 4
  
  
  Bab 5
  
  
  Pasal 8
  
  
  Bab 9
  
  
  Bab 10
  
  
  Bab 11
  
  
  Bab 13
  
  
  Bab 14
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Wengi saka Avenger
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Wengi saka Avenger
  
  
  dijarwakake dening Lev Shklovsky ing memori saka kang ilang putra Anton
  
  
  Original title: Wengi Saka Avenger
  
  
  
  
  Bab page
  
  
  Kang nguripake lan weruh biksu ing jubah kuning mlaku-mlaku mimmo, sirah sujud lan salaman ing pandonga. Kula pecah awak mung bumped menyang kula. Dheweke teka kanggo awake dhewe lan malmpah ing, ora looking munggah, ora ningali us, kula, kita lungguh ngemis ing trotoar.
  
  
  Peteng-skinned boy iki mlaku ahead saka kula. Panjenenganipun mlayu karo ceking dodo bared lan knobby dhengkul obah vigorously. Panjenenganipun kapandeng supaya bagong, supaya luwe, sing sandi tangan kanthi otomatis tindak menyang kanthong pakean. Nanging iku miber dening mimmo kang sikut lan iki musna sadurunge emu bisa menehi dhuwit recehan.
  
  
  A wayahe mengko, pinter disandangi wong wadon jumangkah anggun metu saka Rolls-Royce. Kanggo rega saka ee sandhangan, atusan wong luwe ing werna bisa dadi panganan kanggo sasi.
  
  
  Kang ana mung njupuk digunakake kanggo pikiran-ndamu contrasts saka Calcutta nalika bledosan nyuworo pitung meter saka bangunan. Windows bulged lan njedhul inflated kaya balon.
  
  
  Panjenenganipun ' d katon shrapnel kacilakan menyang setengah wuda badan ngemis lan luh Parisian sugih saka wong wadon ing saindhenging Nggulung. Aku krungu dheweke njerit lan pain, banjur siro ajiné sampling online meksa mencet kula ing dodo lan kalah kula mati sandi kaki.
  
  
  Kumelun billowed konco rocks sing miber mudhun werna lan bang menyang mobil diparkir tengen werna. Sadurunge ilang eling, kang weruh ing jubin ndhuwur saka bangunan ambruk. Alon-alon, kaya leleh lilin, struktur ilang sawijining wangun minangka rohé baja buckled lan planks retak lan crumbled. Kuwat kutha rocks lan semen pamblokiran ambruk watara kula.
  
  
  Nalika obyek hard kenek bali saka sirah, pain iki unbearable. Dheweke, aku elinga mikir banget cetha: "aku arep mati." Lan aku wis ora malah miwiti tugas durung.
  
  
  Banjur kabeh nguripake ireng, lan aku ora aran pain maneh.
  
  
  Kanggo kula, iku mung transmisi saka siren, wong-wong aneh boso inggris sungu sing padha luwih cocok kanggo cilik Eropah mobil polisi saka kanggo gedhe Cadillac ambulans sing mandegake inci saka sirah ing trotoar.
  
  
  Aku felt splinters kang ditarik metu watara sandi kaki, lan aku krungu swara menowo ngandika kanggo kula saka kadohan.
  
  
  'Celukan? Iku sampeyan?'
  
  
  Piranti kanggo mbuka sumpel botol ketoke boten sae kanggo kula. Nanging swara katahan mbaleni piranti kanggo mbuka sumpel botol, lan dheweke ora bisa njawab. Tutuk kebak bledug lan bit saka semen.
  
  
  "Ana sing isih urip, Nick?" Apa sampeyan krungu kula?'
  
  
  Aku iki ngangkat munggah dening wong-wong sing kuwat lan kasebut kanthi teliti, ngusulke munggah ing usungan. Dheweke ana warata ing dheweke bali nganti aku iki sijine ing ambulans, nanging dheweke kapilih nalika lawas Cadillac ditarik munggah ing Chowringey Dalan.
  
  
  Wong sing wis ngandika kanggo kula ing werna iki ora ana; mung lancip Indian perawat nitih karo kula, lan iya ora dipercaya wong-wong mau.
  
  
  Ora sing aku wis akeh dhuwit karo kula. Aku luwih ngangap bab senjata sewn menyang setelan.
  
  
  Liwat jendhela, aku bisa ndeleng akeh padha ing werna ing ngarepe ngrokok reruntuhan diunekake-munggah bangunan. Sawetara wong mbuwang watu ing tatu wong ing trotoar, nalika wong mbuwang watu ing mobil polisi. Polisi padha wis diperlokaké luh gas canisters menyang akeh, lan cilik rerusuh ketoke ono.
  
  
  A menit mengko, Cadillacs wis ngiwa akeh konco, lan kajaba kanggo kepala lan rereget ing cangkeme, kang felt kaya wisata ing lapangan trip.
  
  
  Jujur guide bakal duwe kanggo njlèntrèhaké Calcutta minangka "dirtiest, dirtiest, sickest, rottenest kutha ing donya."
  
  
  Nanging kanggo sawetara pamblokiran, Chowringee Dalan ana Chamber of Commerce swarga. Museum, kantor pemerintah, hotels cilik, lan wiyar omah-omahé pribadi diantrekake ing loro-lorone, nanging kanggo ihc, ana bab-bab sing bakal nggawe Western math utama lara.
  
  
  Calcutta, kaya paling stuffy, cities crowded — iku salah siji saka paling gedhé ing donya. Mung ing slums sing beda-beda. Siji yuta residents saka kutha ora duwe omah ing kabeh. Padha manggon ing werna, ing trotoar, ing taman lan bangunan umum. Ora nalika lagi ngemis lan nyolong kanggo tetep urip. Kabèh kulawargané sing lair, urip, lan mati tanpa malah paling primitif gendheng liwat kepala, ora luwih mati saka clurut padha perang liwat uwuh.
  
  
  Ing wayah wengi, ing larik saka sleepers meh podo mayit-mayit sundha glethakaken metu kanggo kobong sawise epidemi. Luwih sukses gedhe-gedhe sing manggon ing slums utawa buesti, gendheng saka kang mundhak siji lan setengah meter ndhuwur lemah. Web banyu muddy lan unspeakably reget waters saka Hooghly Kali.
  
  
  Aku eling iku wektu suwene aku ana ing Kolkata. Iku mangsa udan, lan ana mbukak kalen sistem mlaku liwat lurung-lurung.
  
  
  Supaya aku ora bakal utamané kasengsem ing trip iki. Aku lunga ana ing misi, aku ngerti sing kutha iki cesspool saka penyakit lan rereget.
  
  
  Iku yen pangarep-arep kanggo luwih apik kaping. Ing taun 1947, nalika Inggris diwenehake kamardikan kanggo negara, anyar Congress Partai digawe edan janjinipun saka mangsa luwih apik lan demokrasi, nanging karo wong-wong mau, Kolkata ing ferret mung tak luwih bogged mudhun.
  
  
  Ing taun 1971, townspeople milih kanggo Masyarakat ing desperation. Nanging iki pangarep-arep sing iki ora kawujud. Masyarakat uga ora bisa ngontrol kutha, supaya pamaréntah federal campur tangan lan ngumumaké tukang pencak hukum.
  
  
  Ing gesang nyata, Calcutta ora koyone kaya tengen kutha kanggo AH agen . Nanging aku wis kanggo ngrungokake pesenan, lan pesen sing ngrambah kula ing Becik iki cetha banget.
  
  
  "Go kanggo Calcutta sanalika bisa," ngandika. Supaya dheweke iki di-push sak uwuh dening atraktif prancis countess lan ngangkat munggah ing bidang page judhul wétan. Saiki, jam sawise kebangkrutan ing Kolkata, kang ana ing ambulans, dilat wounds lan congratulating piyambak ing kang urip.
  
  
  Ing ngarep rumah sakit, aku tak metu ing shaky sikil watara mobil lan gelem kurban saka perawat kanggo njupuk kula kanggo Ambulans. Nanging, kang ngiring enom perawat karo alus kulit coklat lan becik bokong mudhun sibuk lorong. Sawise kita kapenuhan metu biasanipun formulir, dheweke njupuk kula menyang kamar pribadi lan marang kula kanggo ngenteni kanggo dhokter.
  
  
  Jam mengko, Elang teka ing.
  
  
  Duweke, kapandeng ing wong karo kang tutuk mbukak. Panjenenganipun panginten iku ego swara sing krungu dheweke setengah asleep ing werna, nanging lantaran iku kanggo delirium. Minangka minangka adoh aku ngerti, kang ana ing kantor pribadi ing Amerika Penet lan Telegraph Layanan bangunan ing Dupont Bunder ing Washington.
  
  
  Iya ora malah ngomong hello. Mung sora, njupuk metu siji saka mirah cigars, lan dicokot mati mburi. Panjenenganipun surem iku ketok karo penggalihipun dhumateng.
  
  
  Kanggo Hawke, cahya cerutu punika ritual, lan cara kang ngemu iku ing tutuk menehi adoh apa ing atine. Ing jalur iki, kang ana salah siji kuwatir utawa pambiji kahanan anyar.
  
  
  Nalika dheweke kapandeng munggah, sawise panggolekan metu match, wong ketoke kanggo ndeleng kula kanggo pisanan.
  
  
  'Carane sing kroso?'
  
  
  Dheweke coughed munggah sawetara liyane bledug watara dheweke tenggorokan lan ngandika, " Ya, sir. Aku aran apik.'
  
  
  Kang nodded, cetha pleased.
  
  
  "Sampeyan ora ngomong sing padha arep kanggo Calcutta," aku ngandika.
  
  
  "Amandemen ana ing plans," ngandika. "Aku bali saka patemon ing Beijing. Aku ora pindhah metu kanggo dawa. Aku bakal judhul ngarep ing jam.
  
  
  Hawk kapandeng langsung ing kula lan sora maneh.
  
  
  "Sampeyan lagi njupuk careless," ngandika dumadakan. "Aku mèlu sampeyan kabeh cara saka bandara. Panjenengané ora malah siji pemblokiran konco sing nalika bom banjur mati.
  
  
  Dheweke kapandeng ing wong. Hawke iki experienced agen, lan kang wis ora lali sing, nanging aku ngirim wis dikenal wong iki nonton kula. Ing baris saka karya, sampeyan ora let suwe yen sampeyan ora sok dong mirsani sing lagi kang ngiring.
  
  
  — Bom iki temenan kanggo kula?"
  
  
  Panjenengané ora ngandika. Mbokmenawa ora. Iku rusia bangunan, markas saka misi perdagangan. Lan sing bagean saka masalah."
  
  
  Kula boss kabuka paket cilik kang digawa.
  
  
  Apa iki nyekeli kapandeng kaya rusty bisa saka trash tresna. Ana label, lan ana safety nyekel ing salah siji sisih. Iku kapandeng ora luwih mbebayani tinimbang dolanan bom.
  
  
  "Sing wong, Kostya, apa sing sampeyan ing Kolkata," Hawke ngandika. "Bom krasan".
  
  
  Panjenenganipun ngguyu. Iku bisa ora dadi serius. Ing bab ora koyone kaya ancaman sing nyata. "Kalium nitrat," ngandika. - Bank aspirasi lan sekring. Rega loro rupees.
  
  
  "Loro kwartal," kang diwilang banter.
  
  
  'Sing tengen. Cantik mirah, malah ing negara kaya India. Nanging bab iki cukup kuat kanggo nyuwek mati wentis utawa jotosan munggah bangunan. Mbokmenawa luwih kuat saka bom hidrogen, yen sampeyan wis nggawe ih cukup lan nggunakake aplikasi iku minangka politik pengungkit.
  
  
  Iki wektu iku sandi siji kanggo frown. Piyambakipun kaget kula. Hawk ora wong diwenehi kanggo exaggeration, nanging piyambakipun ngedika bab krasan rigidity minangka yen padha bom atom. "Ing pungkasan 24 jam, telung rusia bangunan ing Kolkata wis numpes dening iki mirah bom. Wakil dodolan kantor lan loro rusia perusahaan.
  
  
  Aku takon dheweke. "Supaya apa. Wiwit nalika ora ferret AH sumelang sing Rusia bakal njaluk mad ing iku?
  
  
  "Kita abang kanca-kanca sing bengok-bengok bab rojo pati getih. Polisi ketemu sing komplong padha diprodhuksi dening perusahaan Amérika Nasional Bisa Perusahaan.
  
  
  "Nanging lagi didol kabeh liwat ruangan blumbang."
  
  
  'Iku ora matter. We are ing meksa. Iku bab retribusi. Lan ana gosip bab iku.
  
  
  "Gosip?
  
  
  "Pirembagan bab utama uprising."
  
  
  — Minangka asil saka sawetara mirah owah-owahan kanggo jeneng lengkap?
  
  
  Hawk chewed ing antarane wong mati cerutu. Ego kang pasuryan surem. "Ya, yen ndamu munggah ih cukup ing panggonan tengen..." Kang shrugged.
  
  
  Panjenenganipun masrahaken kula lancip folder karo apologetic expression ing pasuryan kang. "Iki kabeh kita wis dadi adoh. Iki masalah Ministry of Foreign Affairs saka Federasi rusia, supaya kita ngatasi iku liwat kita konsulat. Aku mikir padha duwe timbal kanggo sampeyan. Hubungi Randy Mir. Panjenenganipun punika ngontrol agen saka AH . Kontak informasi kasedhiya ing dell. Gusti sighed lan kapandeng boten mesthi. Iku ora kaya wong. "Kita arep kanggo nip ing bud. Kasus iki wis mambu sing kita ora kaya.
  
  
  Panjenenganipun ngaso maneh, minangka yen gela apa kang wis ngandika. "Golek metu sing ndadekake bom lan menehi iku timbal. Tumindak tanpa watesan.'
  
  
  Ana rong pesen ing Della saka Randy Piyambak, nanging boten liya. Aku bisa njaluk informasi luwih lengkap saka koran. Aku wis kanggo tindakake informasi iki kanthi wuta, lan aku ora kaya iku.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing Hawke, dikarepake luwih saka wong.
  
  
  — Sampeyan ngerti minangka akeh kita aja saiki, Nick. Kita bisa ora nemokake metu apa-apa bab iku," ngandika. "Iki bisa dadi urusan karo cepet. Kita ora duwe wektu kanggo kita, kanggo pepek eksplorasi, utawa malah kanggo analisis pepek. Supaya ati-ati. Kita ora duwe idea apa kita lagi njupuk dhéwé menyang.
  
  
  "Becik bisnis," aku ngandika.
  
  
  "Aku pengin kita bisa pitutur marang kowe luwih. Randy Mir ngandika bilih piyambakipun wis asu sing melu bisa bantuan. Kanggo taun, piyambakipun dilatih jerman Angon kanggo ndeteksi mbledhos aktif bahan kimia. Iku meh mokal, nanging menehi cobi. Ing kasus iki, kita kudu kabeh kita bisa njaluk.
  
  
  Kang tapped ing awu saka cerutu lan ma kang ego menyang lantai karo boot. "Kita ora ngerti akeh bab rusia obahe ing wilayah. Padha wis tak ing paling siji wong kene, mungkin liyane. Lan ing Kana uga bisa aktif."
  
  
  "Kula kamuflase?"
  
  
  Hawk maringi kula koper, passport, lan setengah bidang tiket.
  
  
  "Sampeyan lagi Howard Matson. Sasi pungkasan sing wanted mirah saltpeter ing Far East. Sampeyan firework maker.
  
  
  Aku njupuk dheweke passport lan kapandeng ing iku kanggo ngelingi ngendi dheweke iki mesthine lair lan urip lan ngendi lamunan perusahaan iki dumunung.
  
  
  Tas kebak makalah related kanggo mercon, formula, kontrak, bushing, screed dodolan, nyerat lan notebook. Cukup kanggo pass cursory pengawasan. Hawk ngrambah menyang kanthong lan ditarik metu hotel tombol. Marang iku kanggo kula.
  
  
  "Ana sing Swedes ing kamar. Kabeh item pribadi sing perlu. Good luck.'
  
  
  Dheweke mlaku liwat lawang lan kiwa tanpa looking bali. Dheweke ketemu dhéwé piyambak maneh. Dibenturi watu lan tatu, wong liyo ing reged kutha, ing misi sing meh matèni kula sadurunge wong malah njupuk tindakan.
  
  
  Dhokter sing dibukak kula dhateng Oxford inggris lan dipun sinaoni kula sak tenane.
  
  
  "Balung ora bejat," ngandika. "Ora ciloko internal."
  
  
  Panjenenganipun langsung ilang kapentingan ing kula. Panjenenganipun wrote metu resep kanggo ngilangaké rasa lara lan sirna. Jam mengko, piyambakipun ngiwa dheweke sak rumah sakit, lan Stahl kapandeng kanggo mendhoan.
  
  
  Sepisan maneh, aku iki ngadeg njaba ing panas, mikir bab sandhangan Hawk wis disiapake kanggo kula ing hotel, lan wus ngene milih cahya lan kelangan sing cocog. Nanging iku ora mung Savchenko sing digawe kula kringet nalika aku iki sijine ing taksi. Iku assignment. Dheweke carapace ing wong wuta lan tanpa siji sing tepat mimpin utawa pitunjuk. Aku ora kaya iku.
  
  
  
  Bab 2
  
  
  
  
  Bertrum J. Smith Slocum kapandeng kaya khas diplomat. Piyambakipun liwat limang kaki dhuwur, karo salaka-rambute werna abu-abu lan kasebut kanthi teliti, apik mustache. Nen ngagem banget mengilap ballet sandal, larang cocog karo cut apik, lan cufflinks ing lengen klambi saka shirt belang. Nalika kang digawe dowo metu tangan, cepet eseman muncul ing pasuryan kang, nanging iku cepet ilang.
  
  
  "Ah, Pak Carter. Aku wis krungu iku luar biasa bab sampeyan.
  
  
  "Matson," aku ngandika. "Ayo kang njaluk digunakake kanggo kamuflase jeneng."
  
  
  "Oh, ya, mesthi. Panjenenganipun sasmita kanggo kula kanggo njagong ing blue velvet kursi jejere ego-polesan mejo. Ana ora malah telpon ing meja kanggo disambi manungsa waé saka mengilap grainy pola ing nen.
  
  
  Dheweke takon. "Padha sampeyan informed iki nalika sampeyan kiwa Prancis?"
  
  
  'Ora rampung.'
  
  
  "Mmmmm. Uga, ana papat luwih explosions, kalebu salah siji sing mung nyingkiri dina iki. Rusia Consul resmi diselehake tanggung jawab ing Amerika Serikat. Padha terus kanggo ngirim prakiraan saka reconstruction biaya lan dhaftar panjarwa mati Rusia. Supaya adoh, bill punika bab rong puluh yuta dolar.
  
  
  'Iki ora klebu nalar. Carane padha bisa mbuktekaken sing kita...
  
  
  "Padha ora bisa."
  
  
  "Sing kita tanggung jawab kanggo iki?"
  
  
  — Ora, ora, mesthi ora. Kita lagi ing peteng, kaya everyone liya. Wingi, Rusia handed metu pistol kanggo kabeh konsulat staff. Padha duwe rong puluh-enem wong ana, lan aku bisa guess apa. Iku salah siji amba jaringan ndelok, voices lan kabeh. Kang ngaso lan di-push envelope tengen dhingklik menyang kula. "Washington dikirim sampeyan pesen. Iku dienkode. Padha uga paring dhawuh kita kanggo kerjo bareng kanthi karo sampeyan.
  
  
  Slocum tak munggah lan tindak menyang jendhela. Panjenenganipun mlayu tangan liwat pasuryan lan bali.
  
  
  "Carter... maksudku Matson... kita perlu kanggo nyelehake mandeg iki bombardment langsung lan goyangake mati ing Rusia. Iki pisanan titik ing karir. Puluh pitu taun ing layanan manca, lan saiki iki.
  
  
  — Aku bakal nindakake sandi paling apik, Mr. Slocum. Nanging aku perlu sawetara iku. Sèket babak saka amunisi kanggo standar 9mm Luger pistol, becik cilik .25 otomatis pistol, lan loro frag granat.
  
  
  "Pak Matson! Kang diplomat, ora penyelundupan bakul. Panjenenganipun ngguyu. "Sampeyan arep wong kanggo duwe diplomatis ngobrol karo teroris sing mbalang bom ing kula? Aku nggunakake cara dhewe, lan sampeyan nggunakake yours. Aku uga kudu mobil lan ewu dolar ing rupees, ora luwih saka rong puluh tagihan.
  
  
  Slocum kapandeng ing kula kanggo wayahe, lan aku weruh setuju ing mripate. Ing ego kang interpretasi pribadi, dheweke situs iki akeh luwih murah tinimbang ego kang. Nanging sapunika, kang perlu kula. Tanpa ngucap apa-apa, kang ngangkat munggah telpon lan miwiti menehi pesenan. Nalika piyambakipun mengkono iki, aku kabuka envelope kang wis diwenehi kula lan dipun sinaoni ing rapi dicithak nomer lan huruf. Pesen iki ditulis ing limang-klompok dialog kode KAPAK. Aku wis disenengi kanggo numpes pesen langsung, nanging sampeyan ora bisa decipher pesen ing limang kelompok bebarengan, supaya aku pawned iku kanggo ego ing menit.
  
  
  Slocum maringi kula ing tombol mobil lan tumpukan saka rupees, paling kang padha kanti awon battered, lan kabeh sing dheweke hotel needed. Telung-nuding star ing bunder iki prangko ing ring tombol. Supaya tombol kudu wis teka saka Mercedes, mbokmenawa saka Slocum kang mobil dhewe. Ing paling kang digawe sawetara kurban.
  
  
  "Pak Matson, Washington wis takon kula kanggo ngelingake sampeyan sing kasus iki ngandhut wiji saka confrontation antarane Amerika Serikat lan Rusia. Iku misale jek sing ing peran saka durjana iki dileksanakake ing kita, lan kita padha ora duwe kesempatan kanggo mbuktekaken kesucian kita. Yen saiki nomer jeblugan mundhak utawa luwih karyawan saka rusia konsulat sing matèni... Kang dibusak earlobe. Slocum iki sweating ing kelangan kantor.
  
  
  — Inggih, banjur, ana bisa dadi ekstensif perang gerilya sing arep ing kene ing Kolkata. Amerika lan Rusia bakal mati ing negara netral — medeni prospek."
  
  
  — Yen sing mengkono, Mr. Slocum, sampeyan ora perlu kula. Banjur sampeyan kudu Marines.
  
  
  Nalika kang bali marang kamar hotel setengah jam mengko, kang mbengkongaken liwat pesen ndhelik kang wis ditampa liwat Amerika Serikat. Pandhuan padha cendhak.
  
  
  "Aku suggest sampeyan hubungi lan tetep ing tutul karo Choeni Mehta, putri saka kondhang pengusaha. Dikenal minangka Indian Kelas agen M4, ih kelas ngisor. Promosi saka kurir. Iku misale jek mung karya part-wektu. Bisa migunani kanggo ngawèhaké karo khusus Calcutta masalah. Punika dikenal sing dheweke simpatik kanggo Amerika Serikat, nanging ora mbukak dheweke kamuflase mesthi." Pesen ora menehi hasil amba, nanging iku ndhukung pancet. Ing kasus, iku maringi kula potensial kumpulan, lan uga ing Kolkata ana arang banget sethitik ferret karo wong-wong mau minangka pamaréntah US sisi karo Pakistanis ing ih perang karo India. Aku yes liwat dheweke buku telpon nganti aku pungkasanipun ketemu jeneng editor saka koran inggris-basa. Aku nyamar dadi writer freelance lan tak paling informasi aku needed saka dheweke. Choeni Mehta iki rong puluh loro taun, kira-kira limang kaki dhuwur, lan ndhuwur-kelas Brahmana. Dheweke lunga menyang sekolah ing Swiss lan dikembangaké reputasi kanggo partying. Saben dina, dheweke main tenis ing Racket lan Gulat klub cedhak Maidan Park.
  
  
  Patemon dheweke luwih gampang saka aku panginten. Aku wis mung wis kanggo klub ngendi dheweke ngalahake sawetara inggris cah wadon. Sawise menehi iku kanggo bartender kanggo sepuluh rupees, panjenenganipun marang kula sing Choini favorit ngombe iki fizzy gin, supaya kang njupuk rong kaca tingal karo wong nalika piyambakipun tindak menyang tenis.
  
  
  Dheweke wis diantemi mungsuh dheweke.
  
  
  "Game liwat," Choeni ngandika, judhul kanggo net.
  
  
  "Iki doyo worth ngombe," aku ngandika, handing dheweke ing kaca.
  
  
  Frown muncul ing dheweke bathuk, banjur ngilang maneh. "Bojone.
  
  
  "Sawetara watara kanca-kanca ing Monte Carlo menehi saran kula kanggo mungkasi dening panggonan yen sawijining tau arep dadi ing Kolkata. Lan dheweke swara kene.
  
  
  Nah swara ana kurang lan penake, karo tipis logat English lan petunjuk saka snobbery. 'Kanca-kanca sing...?'
  
  
  Panjenenganipun mesem ing dheweke. "Aku nuwun sewu, aku tau nelpon dheweke jeneng. Mung kanca-kanca.'
  
  
  Saiki ana eseman muter watara sudhut saka dheweke rta. Dheweke ayu, karo cahya zaitun kulit. Nah wis mata coklat, ireng lan mengilap rambute sing hung ing loro braids menyang tengah saka dheweke bali.
  
  
  "Aku mikir sing lagi guyon, nanging thanks kanggo ngombe," dheweke ngandika. Dheweke njupuk sip lan nyerahke kaca bali menyang kula. 'Apa sing arep kanggo terus kula? Yen sampeyan arep kanggo ngenteni nganti kompetisi liwat... kita bisa pirembagan." Dheweke ngguyu. — Bab sing kanca-kanca saka kito ing Monte Carlo. Dheweke tau ana. Dheweke nguripake watara lan nuduhake kula dheweke arched bokong ing cendhak putih tenis sugih. Aku seneng sing wong ing telpon disaranake sing aku netepake kontak iki. Dheweke uga bisa kanggo disambi kula dicokot sak iki assignment.
  
  
  Choini dadi uga, iku hard ngawula karo muter efek. Dheweke menang pesawat pungkasan, enem-siji, lan teka nganti kula, wiping kringet saka dheweke brow.
  
  
  'Ora ala.'
  
  
  Dheweke ngguyu. "Dheweke utawa game sandi?"
  
  
  'Loro saka wong-wong mau. Sampeyan lagi garwa pisanan aku wis tau ndeleng karo dheweke sikil kapapar.
  
  
  Choini ngguyu lan njupuk dheweke ngombe saka kula. "Aku brawler. Ing Swiss utawa London, iki dianggep banget posh. Dheweke nyerahke ngombe kanggo kursi lan diuripake kanggo kula, bodice dheweke tennis dress nuduhake mati iku ayu dodo. Dheweke sumurup bab efek. — Sampeyan lagi Amérika, ora sampeyan?"
  
  
  — Bener, lan aku looking kanggo wong kanggo duwe nedha bengi karo." Carane bab iki?
  
  
  Dheweke kapandeng kaget. 'Apa?'
  
  
  "Sampeyan lagi ayu, pinter, seksi. Aku kesel, aku bosen, lan aku ora perlu kanggo nglampahi ing wayah sore karo Hema. Panjenenganipun ngaso. "Nuwun sewu, jenengku Howard Matson. Sawijining kabeh liwat New York, lan kene kanggo tuku mercon.
  
  
  "Lan sampeyan lagi kasengsem ing bom?"
  
  
  'Ya.'
  
  
  "Apa madness." Dheweke ngaso. 'Apa ora? Ngene dadi kaget carane boring kutha iki bisa. Apa yen kita wis nedha bengi ing apartemen watara wolung jam?
  
  
  "Aku ora arep kanggo nimbulaké sampeyan alangan wae..."
  
  
  "Aku bakal pitutur marang kula chef kanggo tetep iku prasaja." Dheweke ngguyu minangka dheweke ngadeg munggah. 'Aku arep kanggo njupuk padusan. Ndeleng sampeyan bengi iki." Dheweke diuripake lan mlaku menyang klub. "Hey, aku malah ora ngerti ngendi sampeyan manggon. Aku nganti dheweke. Dheweke mandegake mlaku-mlaku.
  
  
  "Pak Matson, sing ngerti aku bakal kene ing tenis. Sing ketemu metu aku iki lelungan dicokot, lan sing mbokmenawa bribed wong kanggo mangerteni apa aku iki ngombé. Aku manawa sampeyan ora duwe masalah nemokake panggonan ngendi aku manggon. Yen sampeyan ora ngganti, aku wedi sampeyan bakal kantun nedha bengi.
  
  
  Dheweke nguripake watara maneh lan tumuju kanggo padusan. Njaba wanita lemari kamar, aku weruh dheweke mandheg lan nganggo kanggo surem wong lawas. Klub peramal, aku panginten. Saka kono katahan iku, Ego bisa ndeleng perpustakaan astronomi petungan ing pamblokiran saka birch babakan, lan aku kepingin weruh yen dheweke wis takon wong kanggo saran bab kula.
  
  
  Selfishness ngilingake kula saka loro pasuryan-India... modern sisih dituduhake dening jagad wanita kaya Choeni Mehta, lan kuna kepungkur clinging kanggo wong-wong mau karo tentacles saka agama lan gaib.
  
  
  Mbingungake iki bisa complicate assignment. Sawise ninggalake klub, kang mutusaké kanggo langsung hubungi lokal ngontrol agen AH . Mbok menawa kang bisa bantuan kula luwih ngerti budaya iki, ngendi sawetara wong mlaku wuda ing lurung-lurung lan smeared badan karo awu, nalika wong digunakake shadow mripat lan lipstik.
  
  
  Kang sumurup sethitik banget bab Randy Mir, senajan dheweke wis krungu asmane sadurunge. Piyambakipun kanthi dipunginaaken lan wis kanggo tumindak minangka watchdog lan pengamat, nyediakake keamanan kanggo wong kita digunakake ing India utawa maringaken liwat nah.
  
  
  Iku meh jam papat nalika aku tak ego, nyimpen, toko buku karo biasanipun beggar ing ngarep lawang. Iki wektu iku ana wong wadon. Wong bisa ngomong tembung "rama" tattooed ing dheweke pasuryan kaping pirang-pirang ing basa Sansekerta.
  
  
  "Hare Krishna, Truwelu Rama," dheweke kepengin saka ing dheweke sari lan selendang.
  
  
  Iku cepet liwati dening mimmo nah. Minangka minangka adoh aku ngerti, dheweke uga wis agen, pengamat kanggo Randy Tentrem, utawa Komunis contractor.
  
  
  Aku diparkir mobil loro pamblokiran saka nyimpen lan kiwa Mercedes ing ngarep saka India prajurit ngadeg tengen squalid werna. Dheweke ngadeg karo bedhil ing pundhak, lan dheweke manthuk marang Ego sing wong iki arep kanggo njaga mripat ing mobil.
  
  
  Ing ngarsane saka ego bedhil belied laporan ing media sing Wilhelmina iki holstered ing sandi lengen kiwa. Lan banjur aku wis Hugo, sandi dawa stiletto, aman tucked marang kula bangkekan tengen, ngendi ego bisa tekan dheweke ing liya.
  
  
  Panjenengané siap kanggo tumindak ing Kolkata, lan tetep waspada. Aku liwati ing ngarepe nyimpen dening laka, nyoba kanggo ndeleng yen ana lawang bali.
  
  
  Malah ing papat-telung puluh, iku isih stuffy lan panas njaba. Putih watu sing dibayangke ing srengenge ing kula saka kabeh pituduh. Ing sudhut, aku kiwa Chowringey Dalan lan tumuju kanggo bali saka sawijining toko buku cilik.
  
  
  Dheweke carapace malmpah mudhun panah werna lan felt sing soko wis diganti. Irama saka werna gembrebek iki beda. Gangguan unsur wis pindah. Aku kapandeng watara lan weruh mung loro rombeng lanang, ora ana siji watara wong-wong mau luwih saka wolung taun. Padha cilik rocks disambungake menyang tali sing padha swung ing curious cara, miwiti karo penunjuk lan banjur snapping egos, a game padha diputer nalika mlaku-mlaku.
  
  
  Aku mlaku ing lan kapandeng watara kopi kaya mlaku-mlaku wisata utawa pengusaha mbuwang wektu free ing kutha aneh.
  
  
  Aku ora ngerti apa, nanging aku felt kuwatir, lan ora wani ketik Randy Mir kang nyimpen. Nyimpen iki saiki pemblokiran konco kula, lan aku mandegake, bab kanggo nguripake bali, nalika aku krungu wong mlaku-mlaku purposefully menyang kula.
  
  
  Ego kang jangkah diuripaké, lan dheweke instinctively nguripake watara. Piso weruh dheweke pisanan, lan banjur tangan sing gripped dheweke ego.
  
  
  Indian sumpah ing Hindu. Panjenenganipun dianakaké piso kanggo lembah lan siap. Kapindho mengko, Hugo nyekel iku ing tangan tengen lan miwiti menyang penyerang.
  
  
  Wong iki apik, nanging ora pakar. Dheweke lunged, mandegake, nguripake, lan kenek wong. Nanging aku sumurup apa kang iki arep kanggo apa. Iku minangka yen wis mung rampung bagéan saka latihan. Piyambakipun parried dening jotosan, lan pedhang sank menyang jero emu kang bangkekan. Kang dropped piso lan nyoba kanggo mbukak adoh, nanging kalah mudhun dening Ego Nog. Sadurunge bisa kabisat ing kula, dheweke, iku dipencet kang mlaku kanggo ego kang dodo lan di-push cahya kang awak adoh saka rocks.
  
  
  "Sing neraka sing, ngatur?" Panjenenganipun delok jeneng, nanging ora ngomong apa-apa. "Sing dikirim menyang sampeyan?"
  
  
  Panjenenganipun guncang marang sirahe. Sawijining piranti kanggo mbuka sumpel botol pola ing inggris. Kang isih wis ora mangsuli. Ego kang bangkekan iki getihen. Aku nuding metu kanggo dheweke, nanging kang shrugged. Hema ana wong iki? Kang ngirim wis dikenal dheweke. Ana kang mung robbing kula utawa nyoba kanggo matèni kula ing dikarepake?
  
  
  Panjenenganipun sijine ing agul-agul kanggo ego kang tenggorokan lan scraped iku marang ego kang kulit, teken lancip stream getih. 'Sapa? Aku takon maneh, ing Hindu.
  
  
  Panjenenganipun kabuka mripate ing asli medeni. Panjenenganipun recoiled. Iku dipencet harder ing agul-agul, lan weruh yen iku wis cut bagian sekedhik saka milimeter tuwa. 'Sapa? Aku takon dheweke maneh. "Zakir," ngandika, squirming painfully. "Zakir dikirim kula."
  
  
  "Zakir, sapa iki?"
  
  
  Kang disawang lan ngelèkaké mripaté malah luwih akeh nalika piyambakipun weruh getih sing netes saka ego kang bangkekan. Banjur ego target slid kanggo sisih lan ilang eling.
  
  
  "Njupuk ngatur," aku delok.
  
  
  Sampeyan bisa sinau akèh luwih saka dheweke. Ana kamuflase wis kapapar? Sing Zakir? Mungkin mung mirah gangster.
  
  
  Panjenenganipun nginguk kanggo nggawa Ego kanggo pikiran sehat, nanging iki dipeksa kanggo menehi munggah nalika klompok kerasa disandangi India teka metu menyang werna.
  
  
  Wong ing ngarep ngagem ngresiki kang ochre sugih lan hiasan hiasan. Veiled putri kang ego iki bosok kanggo iku karo simbolis ari sutra. Padha ngiring dening tamu wedding, rolas utawa luwih richly disandangi sederek.
  
  
  Grup froze ing ngarsane getih spilling watara wong ing trotoar. Padha kapandeng ing kula expectantly.
  
  
  Aku wis ora pilihan liyane. Iku bisa dadi limang menit sadurunge wong karo piso regains cukup eling nganggo. Akeh kudu padha banjur. Iku ora kahanan becik kanggo takon wong iki.
  
  
  Dheweke kepingin weruh yen kang ana piyambak. Nang endi wae ing gg panah, mbok menawa, ego rowange iki nunggu kanggo kula? Aku mlaku luwih cepet, banjur mlayu metu liwat alleyway lan nguripake dhateng liyane street sadurunge nolak. Piyambakipun sweating ing kang miturut anyar, nyoba kanggo njaluk arah.
  
  
  Aku sumurup wong iki nyoba kanggo matèni aku, nanging kok? Amarga aku iki Nick Carter, utawa mungkin amarga aku wis sawetara rupees ing kanthong pakean?
  
  
  Nalika dheweke, tak menyang toko buku, dheweke mutusaké kanggo ngetik liwat lawang mburi. Panjenenganipun mandegake ing mati-mburi gg lan nyawang wong liwat sanget. Aku ora weruh sapa, apa-apa sing mbebayani. Panjenenganipun cautiously malmpah menyang gg.
  
  
  Yen iki ana upaya mejahi, carane bisa padha wis katon liwat kula supaya cepet? Iku bisa wis driver mendhoan. Kurban sepuluh rupees minangka ganjaran lan sampeyan bakal bisa kanggo tuku setengah saka airport mendhoan pembalap lan pembalap rickshaw. Nemokake metu pasrahaken ing dhuwur Amérika bakal ora dadi angel. Ana ora panggonan ngendi dhuwit ngandika supaya cetha ing Kolkata.
  
  
  Panjenenganipun tindak menyang lawang mburi lan nguripake nangani. Lawang ora dikunci. Piyambakipun mlebet kamar sing kapandeng kaya gudhang lan weruh wong wadon enom lungguh ing ngarepe wong. Panjenenganipun quietly ditutup lawang lan mesem ing hey supaya dheweke bakal ora biso dilalekke. Kanggo sandi surprise, dheweke mesem ing rheumatism.
  
  
  Dheweke cantik, karo cahya coklat kulit, mengilap rambute alus, lan ijo mripate sing contrasted karo dheweke Indian pasuryan. Dheweke awak iki shaped apik.
  
  
  "Sampeyan kudu Amérika," dheweke ngandika.
  
  
  "Aku ora mikir iku kudu surprise sampeyan."..
  
  
  Dheweke waved tembung sandi adoh. — Bapakku ora kene, nanging dheweke bakal bali rauh. Panjenengané pirsa sing wis teka ing Kolkata. Jenengku Lily saka Donya."
  
  
  Ing paling aku samesthine. Dheweke, ambegan a desahan saka relief. Iki bagéan saka operasi ketoke bakal arep miturut rencana.
  
  
  Cah wadon iki ngagem tradisional cekap blus putih lan sari. Dheweke pelangi-colored rok ana dawa, ngeculke pas. Dheweke wungu anggun saka sofa.
  
  
  — Aku bisa nggawe sampeyan tuwung saka warung?"
  
  
  Dheweke mimpin kula menyang neat, padhang, lan fragrant kamar urip. Ana ora ana siji maning. Ana kurang sofa pesawat siji marang tembok. Loro-lawang ing sisih kiwa saka moans mimpin menyang kamar liyane, nalika blak-blakan gedhe-gedhe ing ngarep wis katelu lawang anjog menyang toko buku.
  
  
  Metu saka pakulinan, kang cepet ilangi pirang pirang isi informasi bab piranti ngrungokake. Cah wadon kapandeng ing kula tanpa takon apa-apa. Dheweke weruh yen dheweke rama disiapake dheweke kanggo karya.
  
  
  Aku ora nyana kanggo nemokake apa-apa, nanging transit tiket kadhangkala dadi metu dadi hoax a. Lan ing baris saka karya, search saka pemilik house ora nglanggar tatakrama.
  
  
  Ana padha ora mikrofon ing biasanipun panggonan ngendi mesthine acak pengunjung bisa masang ih dening masang piece saka mortir utawa lim. Ana padha ora mikrofon ing kita mejo, ing us, ing lawang jambs, utawa ing kursi kita kursi.
  
  
  Aku mung teka menyang kesimpulan sing Randy donya kudu dadi panggonan sing luwih apik saka aku mbayangke iku bakal nalika aku weruh Ego... Iku nulis tombol sing kapandeng sing sethitik amba banget ing kawitan. Iku iki dipencet menyang wall near ngarep lawang, meh tingkat karo lantai.
  
  
  Panjenenganipun kasebut kanthi teliti, ditarik metu lan dipun sinaoni ing sisih ngisor. Lapisan lancip saka plastik dijamin miniatur panrima lan pemancar. Iku jinis anyar, nanging aku kira-kira sing sawetara ora ngluwihi 200 meter.
  
  
  Lily teka liwat kanggo kula lan kapandeng ing apa aku iki dilakoni. Panjenenganipun sijine driji kanggo lambé lan dheweke sora. Sadurunge dheweke bisa ngomong apa-apa, lawang dibukak lan wong lanang mlebu kamar. Emu iki patang puluh taun lawas, cendhak, karo resik-shaven sirah, kaca tingal gedhe kaya Gandhi kang, lan irung sing wis bejat kaping pirang-pirang lan ora tau didandani.
  
  
  Dheweke ngangkat munggah dening pemancar ing dheweke tangan. Panjenenganipun kapandeng ing iku, nanging ora ngomong apa-apa. Aku nuduhake iku kanggo emu ngendi aku ketemu iku. Wong kalah metu mikropon watara lengen lan mbuwang ego menyang lantai ing hard boot kulit.
  
  
  — Aku ora idea - " panjenenganipun wiwit.
  
  
  "Ngendi kita bisa diajak?"
  
  
  Randy Mira mimpin kula metu lawang bali lan menyang gg, ing ngendi iku wis peteng. Iku mung njupuk kula sawetara menit kanggo krungu kabeh donya sumurup bab explosions. Iya ora ngerti apa-apa aku ora ngerti. Duweke ana isih ing peteng.
  
  
  — Apa kowe ngerti tartamtu Zakir?"
  
  
  Mir manthuk. "Iku jeneng umum ing India. Aku duwe papat sederek dijenengi Zakir. Ing Kolkata piyambak, ih kudu ing ewu... Panjenenganipun guncang marang sirahe. "Iki pemancar... iku sandi fault. Aku panginten padha ora suspect kula, nanging saiki padha ngerti kabeh. Dheweke stahl iku ora ana guna kanggo sampeyan.
  
  
  "Lan saiki padha ngerti kita ketemu salah siji saka mikrofon. Padha uga wis ditambahaké ih durung, supaya aja wong-wong mau krungu apa-apa penting.
  
  
  Panjenenganipun marang Emu bab wong karo piso ing werna. Panjenenganipun dianakaké ambegan. — Aku ora pracaya wong iki nyoba kanggo rob sampeyan." Iku bisa wis pembunuh. Aku bakal takon dheweke.
  
  
  Nalika panjenenganipun kundur menyang toko buku a sawetara menit mengko, kang njupuk dipikir apik ing saindhenging. Saiki padha sumurup swara saka swara sandi. Aku bakal duwe kanggo dadi umpan kanggo ih sworo cangkem, punapa mawon padha. Ing toko buku iki ditutup, ana logam katrangan ing windows, lan aku iki ngadeg dening jendhela, nyoba kanggo tokoh metu ngendi ih eavesdropper bisa. Pemancar wis sawetara winates. Liwat jendhela, aku bisa ndeleng rolas panggonan ngendi wong bisa wis lungguh karo panrima. Balconies tengen werna bakal becik. Nanging sapa iku? Rusia? Masyarakat Cina? India dhewe jaringan intelligence?
  
  
  Dheweke ora bisa elinga kula tau kang kapapar supaya awal ing misi. Panjenenganipun felt kaya kerja nemokake sing ego kang dioyak dening grizzly metokake kang wis ora malah katon.
  
  
  Sadurunge dheweke bisa klumpukne pikirane dheweke, dheweke weruh gerakan njaba. Iku cepet, imperceptible gerakan, kaya kewan stalking memangsan.
  
  
  Kapindho shadow dipindhah mudhun werna menyang toko buku. Banjur kabèh horde muncul, welasan manungsa tokoh karo watu, teken lan makeshift tumbak ing tangan.
  
  
  Watu pisanan kenek mangetan wesi lan gumregah maneh. Ing bab sabanjure kanggo break ana jendhela cilik ing dina. Banjur jendhela gedhe konco kang katahan iki bejat dening pihak watu. Panjenenganipun mlumpat bali kanggo supaya mudhun kaca.
  
  
  "Padha kudu sampeyan," Randy Mira disebut saka konco kula. "Padha ngerti sampeyan lagi kene.
  
  
  Dheweke rama sarujuk. Padha nyoba kanggo rampung proyek sing sadurunge wis gagal ing werna, mung wektu iki padha iku ing tutup saka uprising.
  
  
  Kang dipindhah adoh saka jendhela lan ditarik Lily bebarengan karo wong. Dheweke mata padha sudhut karo wedi. Nalika kita mlebu kamar urip, dheweke rama dikunci lawang konco kita.
  
  
  "Ayo," aku ngandika. "sampeyan lan putri... cepet liwat lawang mburi."
  
  
  Wong bisa obyek. Dheweke alon-alon prodded dening ego k dina. Panjenenganipun kapandeng ing kula, blinked, banjur manthuk lan mimpin kula menyang gudhang. Mir dibukak lawang njaba lan setengah-jumangkah metu. Ego kang nangis dumadakan teka, lan kang ambruk bali menyang kamar karo telung-mlaku tumbak ing dodo, kang alus, serius mata wis jero kolam pati.
  
  
  Kang mbanting lawang lan bang mung lampu ing kamar.
  
  
  Kita padha kepepet, ngepung loro ing ngarep lan ing buri. Girl punika bab kanggo ngomong soko, nanging dheweke solusi kanggo riset masalah hum saka incendiary bom ing toko buku. Kita padha pinned mudhun, geni dipun lajengaken lan akeh konco kita.
  
  
  
  Ing bab katelu
  
  
  Sadurunge dheweke bisa mindhah, trickle saka kobong bensin wiwit mbukak ing lawang toko buku. Panjenenganipun leapt liwat Mira awak lan crouched marang tembok. Nalika dheweke bali lawang dibukak inch utawa supaya, Gawk mbanting menyang wit, lan rolas rocks mbanting menyang lawang. Kang cepet ditutup lawang lan mbanting ing bolt. Looking liwat jendhela ing sisih tengen saka wong wadon, dheweke weruh tokoh mbukak metu saka serambi lan cepet murub, banjur wong ambruk ing lemah. Kapindho padusan saka peluru lan rocks kenek lawang lan pecah ing jendhela.
  
  
  Lily mbuwang karpet liwat kobong bensin lan sijine metu geni, nanging rauh geni ing toko buku nyuwil metu kanggo dina iki.
  
  
  Dheweke ana bab kanggo mbukak metu lawang bali nalika kaloro incendiary bom banjur mati. Lawang bali iki ngéramaké karo kobong bensin. Kita padha kepepet.
  
  
  "Lily, iku ana apa cara liyane metu?"
  
  
  Dheweke nangis meh hysterically lan goyang dheweke sirah. Aku lunga menyang thread liyane saka kamar. Panjenenganipun macet karo lawas folder, kothak karton, crates. Ih dheweke ditarik mudhun. Ana kudu dadi auto uwal. Lily lungguh mudhun ing jejere dheweke rama lan njupuk Ego kang tangan. Panjenenganipun hopped munggah ing crates lan kapandeng munggah. Aku mikir ana sawetara jenis lis.
  
  
  Minangka dhewek menek liwat kothak dibandhingke, kang temen maujud sing padha ing panah tangga. Panjenenganipun tindak mendhuwur. Walkway mlayu kabeh jembaré saka kamar, lan ing mburi ana lawang. Aku mlayu menyang iku, ketemu nangani, lan nguripake iku. Lawang iki dikunci. Kula inisial miber metu lan kenek lawang sabanjuré kanggo ngunci. Lawang swung mbukak. Aku shone sandi senter liwat pepeteng lan weruh liyane kokain, nanging ora ana andha anjog mudhun.
  
  
  "Lily, teka kene cepet.
  
  
  Dheweke kapandeng munggah ing surprise lan mlayu excitedly munggah undhak-undhakan. Kasebut kanthi teliti, kita liwati house pisanan, banjur liya. Ing lantai katelu, lawang dibukak menyang fragrant sore online. Gg lay ing ngisor iki kita. Kang hung saka lis lan ambruk ing lemah. Lily kejiret dheweke jumping lan mimpin dheweke kanggo mobil. Kita ndamel alon-alon. Konco kita, kita bisa ndeleng ing murub geni saka toko buku lan krungu nocturnal ing kadohan. Nalika kita padha ing kadohan aman saka horde, Mercedes mandegake lan mbuwang sawijining kepala bali.
  
  
  Panjenenganipun njupuk ambegan jero lan ambruk menyang poto-hipnosis kang wis sinau ing Amerika Serikat. Sawise sawetara detik, dheweke ambruk menyang cahya bakawali. Aku felt kaya aku tangi munggah saka dawa sumilir turu lan pangrungon Lily ngomong lirih ing jejere kula.
  
  
  "Kita sumurup iki arep kelakon," dheweke ngandika, nangis.
  
  
  'Sapa?'
  
  
  "Kula rama lan duweke. Nalika piyambakipun sarujuk kanggo karya kanggo sampeyan, ngandika bakal mati siji dina... pati kasar. Iki rega kita wis kanggo mbayar kanggo njaluk adoh saka penniless banner duwe omah-omahé lan pendidikan. Saiki kita wis mbayar rega.
  
  
  Dheweke wanted kanggo ngomong soko nyenengaken, nanging ora bisa nemokake tembung.
  
  
  'Kowe arep menyang endi? Apa sampeyan duwe kulawarga?'
  
  
  "Sampeyan bisa njupuk kula kanggo pakde panggonan? Mungkin kang bisa njupuk care saka kula."
  
  
  Aku manthuk kanggo dheweke, lan dheweke marang kula alamat. Iku mung sawetara pamblokiran adoh. Aku dropped dheweke mati ing ngarep saka imposing Lawas House Pengadilan Sturt.
  
  
  "Panjenenganipun kudu digunakake pungkasan," dheweke ngandika. "Panjenenganipun tansah ora."
  
  
  Nalika dheweke teka metu, aku iki disebut hey, jeneng hotel. — Yen sampeyan perlu bantuan wae, nelpon kula, Lily.
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula karo dheweke curious ijo mata lan dipeksa eseman watara dheweke. "Pak Matson, sing wis mbantu kula minangka akeh minangka sampeyan bisa scarecrow. Sing disimpen gesang kawula.'
  
  
  Dheweke diuripake lan mlayu menyang lawang.
  
  
  Aku dicenthang dheweke kamar ing hotel ing cilik tamu uninvited teka kanggo ndeleng kula. Kabeh ketoke nggoleki. Aku nguripake ing radio, showered, lan busana.
  
  
  Nalika dheweke dasi iki kang disambungake, Calcutta Radio kacarita liyane politik bledosan. Wektu iki, bom kenek rusia vice-consul house, lan Masyarakat padha ngamuk.
  
  
  "Rusia Consul Andrey Sokolov dina iki nuntut sing Indian pasukan ngiyataken keamanan ing saindhenging kabeh omah-omahé pejabat rusia lan ing kabeh fasilitas related kanggo Rusia," presenter ngandika. "Sokolov uga nuntut sing kabeh US konsulat personel bakal diusir ing saindhenging kutha kajaba serangan ing rusia personel lan rusia property sing mandegake langsung."
  
  
  Kang whistled lirih kanggo dheweke. Iki soko anyar ing diplomatis bunderan. Aku wis tau krungu saka salah siji takon liyane kanggo ngusir diplomat saka pihak Daya. Jalaran padha nggegirisi. Unsurprisingly, Hawke lan Departemen Negara US padha mrihatinake.
  
  
  Nanging kok padha serangan digawa metu? Dheweke ferret isih wis ora idea apa Rusia kang padha dipunbom. Apa Calcutta?
  
  
  Mbok menawa piranti kanggo mbuka sumpel botol iki luwih gampang. India iki epitome saka demokrasi ing Asia. British kiwa konco kabentuk sistem sing mung makarya banget uga ing sawetara panggonan, nanging iki ora nyukupi ing liya-liyane. Nanging padha gagal miserably ing Kolkata.
  
  
  Mbok menawa Choeni Mehta bisa menehi kula pitunjuk aku kudu golek metu sing konco iki kangelan.
  
  
  Iku ora hard kanggo nggoleki metu dheweke alamat, malah sanadyan dheweke ora kadhaptar ing buku telpon. Banjur sawetara telpon saka dheweke ana ing dalan.
  
  
  Dheweke urip ing salah siji saka paling tuwa" aces " Chow Ringi Dalan, omah mewah nyetel bali saka dalan, ing plot gedhe diubengi dening dhuwur logam pager lan dijamin karo biru keramik kothak. Ramp mimpin munggah kanggo hiasan nanging kuat gapura wesi. Ing Sikh kapandeng ing kula banget, ngandika soko ing telpon, banjur gestured lan kabuka amba gapura. Aku ditarik ing lan krungu gapura slam konco kula.
  
  
  Duweke ana diparkir ing dalanmontor antarane Rolls-Royce Salaka Maya lan battered Land Rover.
  
  
  Kula bojoné enom iki nunggu kanggo kula, lan mimpin kula liwat palataran, mimmo taman karo kere, bebarengan mimmo path dening blumbang lan liwat lawang ing sisih liyane saka omah gedhong ageng.
  
  
  Choeni urip ing outbuilding saka omah gedhe. Dheweke ketemu kula ing lawang.
  
  
  "Sing ketemu kula," dheweke ngandika, lan mesem. — Aku pancene ngarep-arep sampeyan bisa nindakake iku."
  
  
  Dheweke nguripake watara lan nuduhake kula ayu sari dheweke ngagem. Dheweke lengen lan pundhak padha katon ing alus, alus blus biru, nanging sing paling saka ih iki didhelikake dening selendang sing hung saka ing dheweke pundhak kiwa lan tucked ing dheweke lengen tengen. Iku sutra handkerchief saka atusan werna, karo pola ruwet, miturut iki, lan kang-mde tokoh, tangan-bordir ing sutra. Dheweke sari fluttered ing lantai. "Ayu... loro wadon lan sari."
  
  
  Dheweke mesem lan kapandeng ing kula karo dheweke coklat mripat.
  
  
  "Lan kowe, sir, sing uga lan expensively disandangi, nanging pistol katon saka ing tangan kiwa. Apa kabeh Amérika mercon manufaktur nindakake bedhil?
  
  
  Panjenenganipun ngguyu kanggo ndhelikake surprise. Paling experienced mata ora bisa titik Wilhelmina amarga dheweke kang disarèkaké ing jaket sandi. Nanging iki jaket kaparingaken kanggo kula dening Hawk, lan iku ora cut uga mine.
  
  
  "Ing negara manca, sampeyan tau ngerti apa nyana."
  
  
  Joni ora njlimet. Dheweke waved dheweke tangan sak kamar. — Apa sampeyan mikir saka kamar?"
  
  
  Iku ana macem kamar. Salib antarane ala modem lan pop art karo tutul saka banyolan ireng. Iya ora marang dheweke, lan dheweke sora.
  
  
  "Ora dadi kejem, sampeyan kudu uga-dilengkapi kanggo kula."
  
  
  'Apa?'
  
  
  "Swara cara liya kanggo ngematake wong wadon".
  
  
  — Apa aku kudu ngematake sampeyan?"
  
  
  "Saben uwong mangerténi sing wong Amérika nyoba kanggo ngarih-arih saben wong wadon padha ketemu."
  
  
  Dheweke manthuk kanggo wong aku ora bisa ndeleng lan mimpin kula kanggo lempitan kaca lawang sing dibukak dhateng penake loteng. Ana kembang, shrubs cilik, lan wit-witan. Senajan dheweke wis mlebu ing lantai kawitan, kita padha saiki ing lantai kapindho, madhep kali. Ing ngisor iki dheweke, weruh kuning geni cilik fires.
  
  
  "A panguburan," Choeny diterangno. "Iku ngaben lemah ing anak saka Gangga, ing Hooghly Kali.
  
  
  Aku iki pemikiran yen Choeni iki saiki errands mlaku, yen dheweke sumurup sing jeneng nyata dheweke ana, lan yen dheweke sumurup apa-apa bab serangan ing ing nyimpen pungkasan wengi. Dheweke ora ngomong apa-apa. "Kulawarga njupuk awak kanggo kali kanggo dimurnèkaké," dheweke ngandika. "Banjur anak bakal tresna tengkorak."
  
  
  "Padha break tengkorak?" Aku takon incredulously. "Awak?"
  
  
  "Kanggo estestvenno; kanggo mbebasake nyawa salawas-lawase sadurunge awak wis burned."
  
  
  "Lan awu?"
  
  
  "Ego wis di buwang menyang kali dening Doms, ing kelas sing performs ngaben kanggo kita. Banjur sifting liwat awu kanggo golek gold dering lan kaya. Iki carane padha aman panguripan."
  
  
  Banjur dheweke diuripake lan njupuk kaca sherry saka abdi sing teka munggah karo tray. Panjenenganipun njupuk sip lan ketemu iku banget sadonya.
  
  
  Rauh prawan bali lan announced sing eda iki dadi. Dheweke iki dikarepake fantastic Indian pangan, persil saka beras lan curry, nanging minangka Choeni ngandika, kita njupuk iku marang dhéwé minangka desa. Ing Eda iki meh scanty, senadyan emas-wewatesan rak lan pérak lingkungan larang wangun bunder.
  
  
  'Zucchini,' dheweke ngandika nalika dheweke ale iki sayur-sayuran ijo.
  
  
  "Lan chapati," dheweke ditambahake, minangka piyambakipun speared warata pancake-shaped bun karo garpu. Ana lentil sauce karo beras lan sawetara bagéyan daging wedhus, nanging knthi angel sumptuous eda dheweke ' d samesthine ing omah kaya sl.
  
  
  Choeny diterangno, "Iki prasaja deso eda ngelingaken kula sing aku ora entuk apa-apa. Tanpa sandi rama kasugihan... Dheweke ngaso lan kapandeng munggah. "Apa sampeyan ngerti sing?" dheweke takon.
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. Mlarat, kasangsaran, lan pati sing malmpah ing lurung-lurung saka Calcutta grafik aktif diselingi tembung dheweke. Dheweke, ngarep-arep iki pemikir, wong wadon ayu iki ing sisih kita.
  
  
  Sasampunipun nedha bengi, kita tindak menyang kamar urip lan digunakke swara stereo. Music iki oriental, senajan aku ora mikir dheweke samesthine kula kanggo appreciate ing dissonance saka drum, kecer, lan swara saka hurdy-gurdy.
  
  
  "Aku curious bab sampeyan," dheweke ngandika, lan aku ngadeg tengen saka dheweke, tangan lempitan modestly tengen sandi dodo. "Aku curious bab wong lanang sing dadi kanggo tebih gedhe kanggo ketemu wong wadon kang tau ketemu, wong sing uga kaleksanane gun."
  
  
  "Sampeyan lagi ora persis transparent dhewe," aku ngandika. "Paling ayu wanita bakal nglirwakake kuwi kikuk nyoba kanggo kapentingan ih."
  
  
  Dheweke ngguyu lan malmpah kepungkur kula kanggo dibangun ing garis tengen kamar.
  
  
  — Wis sampeyan tau dijupuk sapa, Mr. Matson?" — Apa iku? " dheweke takon banget.
  
  
  Panjenenganipun njupuk dheweke tangan, nguripake watara dheweke, lan ditarik dheweke nerusake. "Mung ing wanita ayu sing diajak kakehan."
  
  
  Dheweke siap nalika dheweke, leaned ing kanggo kiss dheweke. Dheweke kebungkus dheweke penyelundupan watara gulu lan dipencet sandi pasuryan kanggo duweke. Kiss wiwit lirih, banjur deepened nganti lambé kita pepisahan lan ibu slid menyang dheweke tutuk. Dheweke sighed lirih, banjur dirilis ing dheweke tangan lan jumangkah adoh saka kula.
  
  
  "Aku mikir kita kudu pirembagan," dheweke ngandika. "Kita mung ketemu, lan aku ora ngerti sampeyan lan..."
  
  
  Sandi lambé disapu resik alus panggonan ing ngisor dheweke gulu, lan dheweke kabotan padha alus.
  
  
  A sawetara menit mengko, kita padha ing kamaripun, lawang iki dikunci, lan dheweke wis mung wis ngambong maneh dening ee. Kita padha lying ing amben. Choeni ngguyu lirih minangka dheweke lungguh mudhun lan njupuk mati ayu long selendang saka dheweke sari.
  
  
  'Sing serius?'
  
  
  'Ya, mesthi. Mbukak saiki. Dheweke didilat dheweke lambé karo tip saka ibu. — Saiki sampeyan kudu pitutur marang kula yen sampeyan ora duwe trunks nglangi karo sampeyan."
  
  
  "Aku ora perlu iku."
  
  
  Panjenenganipun mbantu dheweke unbutton dheweke blus biru lan ketemu sing dheweke ora nganggo kutang. Dheweke dodo padha abuh, lengkap lan mateng, lan rampung ing hard, peteng penthil. Dheweke ngambong kula maneh, lan lambé dheweke dipindhah menyang mine. Dheweke unbuttoned sandi kaos, lan ing wayahe kita padha loro wuda.
  
  
  Dheweke njupuk sandi tangan lan mlaku kasebut kanthi teliti, liwat omah lan mudhun ing langkah-langkah kanggo blumbang. Ana lampu ing jero sisih. A saperangan saka lounge kursi lungguh ing ngarep, langkah-langkah ing cethek sisih.
  
  
  Dheweke enggal-enggal menyang pinggiran lan manuk dara lancar menyang banyu. Dheweke dove ing wayahe mengko. Dheweke takon dheweke kanggo tetep ing banyu, swam munggah kanggo dheweke, dheweke ngambong ing lambé lan hugged dheweke tightly. Akhire, kita hugged, gasping kanggo ambegan.
  
  
  Ana ora ana alesan kanggo ngomong apa-apa. Kita swam langkah, lan banjur mlayu lambé mudhun dheweke pipi kanggo dheweke gulu, pundak dheweke, lan dheweke abuh dodo. Dheweke disawang minangka sandi tutuk ditutup sak cetha pentil. Dheweke slid bali menyang banyu lan ditarik sandi pasuryan mudhun kanggo sandi weteng warata ing ngisor iki dheweke navel.
  
  
  A wayahe mengko, kita padha bali ing langkah-langkah, lan dheweke awak stroked sandi dodo, banjur stroked udan sandi pitik jago lan slid ngisor nganti silih ing penggalihipun dhumateng.
  
  
  Kang lungguh dheweke mudhun blak-blakan, scooped banyu menyang tangané, diwutahake iku liwat dheweke gamelan dodo, lan mirsani iku aliran antarane lan sak inggil pucuk. Dheweke di-push kula bali menyang banyu, banjur diuripake lan beckoned, setengah-renang, sikil nyebar sudhut. Panjenenganipun slid nerusake cautiously, mlaku tangané liwat dheweke dhuwur, tanned keramik, stroking dheweke warata penthil nganti padha ngadeg dhuwur, hard, lan questioningly taufik. Aku leaned maju lan slid tutuk saka siji susu kanggo liyane nganti aku krungu dheweke alus ngrintih lan dheweke tekan kanggo kula.
  
  
  Panjenenganipun slid liwat dheweke kaya amphibian, dianakaké dheweke tightly kanggo wong, banjur di-push dheweke hard lan kanthi, dheweke supaya metu nangis saka pain lan flag saka hak aksès kanggo nindakake. Kita manuk dara, hugging saben liyane, ing banyu. A sawetara wektu mengko, kita padha metu liwat waters maneh. Dheweke ngusulke dheweke sikil lan kebungkus wong-wong mau watara sandi bali. Kita drifted karo alus, lanang obahe ing sawetara dhasar irama sing dikirim shockwaves liwat badan kita.
  
  
  Aku krungu dheweke nangis metu minangka kita miwiti kanggo nglelebke maneh. Wektu iki kita mbalek liwat, nanging kita ora alon mudhun.
  
  
  Aku felt dheweke tangan tekan metu kanggo angkat kita munggah. Nalika kita surfaced, Choeny supaya metu dawa, kurang ngrintih, urut saka primal desahan saka kepuasan lan release.
  
  
  Kita drifted alon-alon bali menyang langkah, kita penyelundupan isih kebungkus watara saben liyane. Kita lay ana kanggo nalika, looking munggah ing lintang-lintang, whispering lirih kanggo saben liyane.
  
  
  Rong puluh menit mengko kita padha metu tengen banyu, supaya anteng lan dibalèni unggah manèh sing aku meh kelalen kanggo wayahe kok aku ana ing Kolkata.
  
  
  Kita dibusak mudhun siji liyane lan banjur bali menyang kamar turu dheweke ing lantai ndhuwur saka omah, kang diduga milyar lampu saka Calcutta.
  
  
  Dheweke disapu resik rambute metu saka sandi mata.
  
  
  — Sampeyan lagi dealing karo prekara-prekara liyané saka mercon, ora sampeyan?" Sampeyan teka kene ing kutha iki esuk. Sampeyan banjur kanggo ndeleng S. consul, lan banjur sampeyan mutusaké kanggo ketemu kula. Apa?'
  
  
  Iya ora ngomong apa-apa.
  
  
  Paling Amérika pengusaha sing teka kanggo Calcutta ora duwe akses kanggo Amérika Consul kang mobil pribadi. Aku wis katon mobil iki kaping satus. Sampeyan kudu soko khusus. Lan Patsy saka Calcutta Warta iku kancaku. Dheweke disebut kula dina ing wektu salah, lan ngandika sing wong wis takon kanggo kula. Choeni ngguyu lirih. "Aku wis kanggo muter ekstra nyetel nalika ibune iki nunggu wong." Dheweke ngambong kula ing irung. "Aku bungah aku nenggo."
  
  
  Sandi dhisikan gupuh iki musna. Dheweke uga wis sinau kabeh iki saka India rahasia Layanan, utawa bisa uga wis katon iku kanggo awake dhewe. Dheweke ana padhang wadon. Apa dheweke ngandika bisa uga wis teka saka prasaja pengamatan.
  
  
  Kang ngambong sengaja nggoda dheweke lambé. "Apa wanita ayu tansah takon pitakonan paling angel?"
  
  
  — Aku duwe siji liyane kanggo sampeyan." Kowe arep nginep kene karo kula nalika sampeyan lagi ing Kolkata?
  
  
  Kita padha loro isih wuda. Panjenenganipun kapandeng mudhun ing dheweke apik banget awak, dheweke ngambong lengkap dodo, lan ngandika, " aku ora yakin apa sing lagi ngomong bab.: "Dheweke bakal kaya kanggo nglampahi kabeh wektu dheweke karo sampeyan, Choeni."
  
  
  "Iku ayu," dheweke ngandika, mencet sandi lambé dheweke gemeter dodo maneh.
  
  
  Nalika aku tak ana ing 2 a. m., ana prajurit bersenjata ngadeg ing ngleboke saka inn. Wus pistol ing holster lan bedhil slung liwat pundhak. Nalika mimmo liwati wong, kang uluk salam.
  
  
  Ing morning sabanjuré, aku tak munggah ing jam sanga amarga ana sing ngalahake ing lawang. Kurir teka karo paket. Iku request urgent kanggo nelpon konsulat. Nalika piyambakipun disandangi, kang nguripake ing radio transistor lan ngangkat munggah thread saka Calcutta kang saiki Radio.
  
  
  "...lan consul bilih bangunan nandhang karusakan pinunjul. Loro liyane US-related bangunan padha shelled pungkasan wengi: US Informasi Layanan Perpustakaan lan American Express kantor ing tengah Calcutta."
  
  
  Ketoke, kahanan worsened sing wengi. Rusia ing Kolkata padha ora ana maneh mung target. Saiki padha uga dealing karo Amerika. "US Consul wis ora komentar luwih," panjenenganipun terus, " lan polisi nolak kanggo speculate minangka kanggo apa paling anyar kedadosan sing duwé pranala menyang anyar explosions saka Uni Soviet property. Manca novelties...
  
  
  Aku dipateni radio, disandangi cepet, lan disebut ing konsulat. Dheweke tak telpon saka Slocum, kaya samesthine, lan kepengin kanggo pirembagan kanggo kula melak-melak saiki. Duweke ana ing Ego kang kantor ing sepuluh menit.
  
  
  Liwat jendhela, weruh cilik bom karusakan ing sudhut bangunan gedhe. Buruh padha wis sibuk ndandani karusakan, lan polisi padha rummaging liwat rubble.
  
  
  Minangka kanggo Slocum, kang ego lan poto-kapercayan padha gonjang-ganjing. Ego kang tangan padha goyang minangka kang nyoba kanggo cahya rokok. Kursi sing wis dadi apik wingi ana saiki littered karo makalah, lan Em wis kanggo golek asbak.
  
  
  'Apa sampeyan krungu sing?'Apa iku?' piyambakipun takon tensely. Ego kang kaos putih iki mbukak ing iker-iker rasukan, lan kang wis ora dipun cukur. Aku wis kroso sing ana luwih receptive kanggo wong kaya duweke saiki saka nalika kita pisanan ketemu.
  
  
  "Telung explosions?"
  
  
  "Ana pitu ing total, kalebu loro saka kita montor sing mbledhos. Aku mung ngandika ing telpon karo rusia consul, sing wis ngumumaké marang kesucian. Kita wis dijaluk ijin saka Duta ing New Delhi nyuwun rawuh saka India pasukan kanggo nglindhungi konsulat lan liyane Amérika fasilitas."
  
  
  Slocum ngadeg munggah lan sasmita kanggo kula kanggo seba marang. Kita tindak njaba lan diputer game saka Mercedes sing wis nyilihake kula.
  
  
  "Aku wis kanggo nuduhake sampeyan soko sing sampeyan nemokake menarik," ngandika. "Aku ora ngaku ngerti tujuane bener saka ngarsane kene, nanging aku ngerti sing aku kudu menehi maksimum support lan pitulungan ing iki prakara sensitif."
  
  
  Panjenenganipun mandegake mobil setengah pemblokiran adoh saka watu gedhe bangunan. A gendera abang karo pethel lan arit fluttered ndhuwur bangunan. Telung rolas bersenjata India prajurit jumeneng njaga ing loro-lorone saka bangunan. Loro-lawang padha direksa déning barricades watara sandbags. Iku kaya sesawangan kanggo film perang.
  
  
  "Sokolov, rusia consul kene, ngandika bilih piyambakipun siap kanggo tumindak langsung yen bangunan' egos teka ing luwih bombardment. Sing wingi. Saiki dheweke laments sing wis boten apa karo serangan ing us."
  
  
  "Supaya pecah wis dipunwiwiti," aku ngandika.
  
  
  "Iki kabèh kahanan ngembangaken kaya snowball, aku weruh iku ing Aljazair. Werni wiwit rolling, lan dumadakan dadi supaya cepet lan bakal dadi amba sing ora ana siji bisa mungkasi ego. Akeh banget beda-lorone sing onomatopia saben liyane. Yen iki ora rampung, kita bakal mungkasi munggah ing wêdakakêna keg. Lan yen sing minyak mbledhos, pamaréntahan India bisa katumpes. Calcutta bisa banget rauh dadi kutha ngendi ewu rioters bakal mbukak watara karo bom utawa kobong obor lan perang saben liyane kanggo ndeleng sing lampu sekring page. Lan banjur kita bakal frank ing tengah.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng bali ing barricade sak sandbags lan sumurup kang ana tengen. Dheweke kapã No dheweke padha nang endi wae liya.
  
  
  — Sampeyan lagi planning kanggo nyelehake sentries sak konsulat, ora sampeyan?"
  
  
  Slocum manthuk. — Kita nyewo wong sèket karo bedhil. Kita bakal nggunakake ih nganti kita njaluk Indian prajurit."
  
  
  'Apik. Ngendi aku bisa nemokake pecahan diklumpukake dening polisi sawise jeblugan?
  
  
  "Padha lagi karo Amartya Raj kanggo polisi. Iku uga anggota saka Abang Calcutta Komite lan penasehat kanggo Panglimané Umum, sing saiki panglimané West Bengal ing dhuwur sekolah kahanan. Dheweke iku sawijining wong gedhe. Slocum wrote mudhun alamat lan marang iku kanggo kula.
  
  
  — Apa bab iku sampeyan takon dheweke kanggo?"
  
  
  "Aku marang sampeyan kanggo nyelehake ih ing rak," ngandika. Piyambakipun ndamel alon sasi mimmo rusia konsulat lan tumuju bali menyang kantor. Kang mandheg ing trotoar, lan slid konco setir minangka kang tak metu.
  
  
  Emu disebut dheweke bali lan takon dheweke kanggo ngenteni nganti aku wrote dheweke telegram karo prioritas paling dhuwur, lan takon dheweke kanggo ngirim menyang Washington kanggo kula.
  
  
  Padha nggawa dheweke ngarep maneh, nanging sijine tangané ing sandi pundhak lan kapandeng wicaksana.
  
  
  — Ana patemon teka munggah sing bisa kapentingan sing... patemon Khusus saka Abang Calcutta Komite. Sokolov lan aku sing diundang. Komite kasusun saka sepuluh utawa limalas bisnis, budaya, lan militer tokoh. Iki arupa upaya kanggo ngatasi masalah sing tearing iki kutha loro."
  
  
  "Iku katon kaya Chamber of Commerce patemon," aku ngandika. "Aku ora mikir sing seluk-beluk."
  
  
  "Kolonel Chang Wu disusun iku. Macem wong. Kang wis utama kapentingan ing kapal lan baja, lan uga luwih saka sèket bisnis liyane. Kang jumeneng sabanjuré kanggo Chiang Kai-shek nalika lawas generalissimo perang Masyarakat ing dhaérah China. Panjenenganipun tindak menyang India sawise Chan dikalahaké. Saiki kang milyuner, sugih banget, apik sethitik wong sing wis akèh kanggo ilang nalika Kolkata dadi munggah ing geni. Panjenenganipun dhateng kula bilih piyambakipun badhe mbangun jembatan tentrem kanggo us lan Rusia."
  
  
  — Carane aku ngganggu?"
  
  
  Kang sora, considering kang rheumatism.
  
  
  — Sampeyan kudu dadi pengusaha, pakar ing amunisi. Iku ndadekake pangertèn kanggo njupuk kauntungan saka talents saiki yen sampeyan lagi ing kutha. Sing alesan aku marang dheweke kanggo polisi nalika aku marang wong-wong sing wanted kanggo neliti bom pecahan. Miturut cara... Kang mangu-mangu, lan aku weruh sing iki looking kanggo tamba kanggo rheumatism. "Uga, aku tegese, ing ngisor iki kahanan sing beda-beda, ana unsur saka resiko ing patemon Masyarakat. Akhire... nyetel mati bom ing konsulat... Uga, dheweke bisa wis matèni wong... kula, contone. Lan sampeyan duwe... Carane aku kudu sijine iku?.. pengalaman ing mengkono iku.
  
  
  Nyawa dheweke mesem. Piyambakipun wedi, lan dumadakan dheweke Stahl iki terkenal kanca.
  
  
  "Mesthi," aku ngandika. 'Aku bakal njaluk dheweke.'
  
  
  "House of Peace," ngandika. "Cina restaurant ing Taman Sturt".
  
  
  Piyambakipun ambegan a desahan saka relief lan disebut ing wektu. Kang whistled minangka kang liwati liwat gapura, lan aku wanted kanggo bengok-bengok ing wong kanggo pitutur marang bebener. Mung amarga aku ana kanggo wong ora ateges proteksi wae kanggo wong.
  
  
  Ora ana siji iki aman ing Kolkata nalika bom padha njeblug ing saben pojok kutha.
  
  
  
  Bab 4
  
  
  
  
  Kang bisa pangertèn akeh tension ing kutha minangka piyambakipun ndamel kanggo alamat ing Lawas House Pengadilan Werna. Akeh kapenuhan ing lurung-lurung. Mung dhuwur pindho panumpang pengangkutan ketoke cukup kuat kanggo ngluku liwat kali saka wong, supaya panjenenganipun nitih siji sawise liyane sak bis kanggo mbusak path ing ngarepe wong. Kanggo suwene sawetara pamblokiran, bocah-bocah ing trotoar dikenali kula minangka Amérika lan enggal-enggal kajawi mobil, jeering lan nggawe ora sopan ujar ing Hindu dialect aku ora ngerti. Wong diwasa kapandeng ing kula curiously lan contented piyambak karo ora nguntungke pasuryan, nuduhake akeh gething kanggo wong njaba negoro sing wis nyebabake supaya akeh panganiaya ing ih kutha. Nalika dheweke tak menyang stasiun polisi, dheweke kaget kanggo ndeleng sing ana bangunan ngendi dheweke iki dropped mati dening Lily Liyane pungkasan wengi. Iku ketok, nanging wis ora dumadi kanggo kula sing dheweke rama bisa related kanggo pejabat polisi. Agen kaya Randy Mir needed kontak ing bunderan resmi dadi migunani lan migunani.
  
  
  Ing ngarep, bangunan iki strictly formal, karo tradisional kolom lan sudhut, rusak andha ngendi ngemis nenggo kanggo handouts. Ing bali padha pejabat ' kwartal urip. Minangka dheweke carapace nyabrang sudhut watu trotoar, loro personel keamanan nyedhaki kula. Aku sopan takon apa aku wanted. Nalika aku marang dheweke aku wanted kanggo pirembagan kanggo Mr. Rudge, padha supaya kula ing liwat lawang sisih. Panjenenganipun bumped menyang receptionist lan wayahe mengko ketemu piyambak ing kantor gedhe karo baja mejo, pakaryan babagan penyimpanan file lemantun, lan cahya bare bohlam hanging saka langit-langit ing tengah kamar.
  
  
  Amartya Raj iki lan imposing wong lanang, liwat limang kaki dhuwur, godhongé amba lan powerfully dibangun, kang iki mboten umum kanggo India. Panjenenganipun disandangi ing Kulon cocog, nanging wis loro-inch-sudhut tembaga kalung ing loro-tangané. "Ah, Pak Matson," kang wiwit. "Panjenengan konsulat disebut... padha ngandika sing padha teka."
  
  
  Panjenenganipun dianakaké metu tangané lan sasmita kula kanggo dhingklik ngelawan dhewe.
  
  
  "Aku kene kanggo tuku mercon lan gunpowder," aku wiwit, " nanging Mr. Slocum takon kula kanggo nonton serangan iki amarga bledosan sandi seluk-beluk."
  
  
  Lancip eseman nyebar tengen India pulisi kang pasuryan, lan panjenenganipun ngrumaosi bilih panjenenganipun wis ora dipercaya kita kanggo liyane babagan crita tutup, nanging ketoke wong ora arep kanggo nyerang kula bab iku.
  
  
  "Iku cetha yen Amerika arep kanggo ndherek wong dhewe ing kasus iki. Kita bakal menehi kowe kabeh bisa pitulungan."
  
  
  "Ble-bom pecahan?"
  
  
  "Manawa," ngandika, ngowahi kanggo kabinèt kono unpacked rusty jar. "Iku kabèh bom sing meh banjur mati, malah sanadyan sekring burned metu." Iku meh persis padha minangka bom Hawk wis ditampilake kula, kajaba sing ana bolongan ing loro-lorone saka jar, disambungake dening piece dawa saka tali.
  
  
  "Lali bab jari, Mr. Matson," ngandika. "Kita wis sawetara salinan, nanging kanggo wolung yuta wong ing Kolkata, kita duwe banget sawetara jari ing file kita."
  
  
  — Apa kang iki tali kanggo?"
  
  
  — Aku ora ngerti sing. Mungkin kanggo nindakake bab iki. Ing India, kita kaya kanggo balance iku metu. Wanita nindakake jugs, krenjang, lan malah watu ing kepala sing. Lanang lan bocah-bocah wadon dasi tali kanggo obyek cilik kanggo nindakake ih, kayata buku utawa botol. Banjur padha bisa ayunan bab ing tali, mungkasi, muter karo iku nalika mlaku-mlaku." Raj ngangkat munggah bom dening tali lan nuduhake kula carane kanggo ayunan iku. "Nanging aku pancene ora bisa mbayangno sapa waving bab iki watara kaya dolanan."
  
  
  "Sembarang footprints?"
  
  
  Raj tindak menyang jendhela. "We are ora minangka efektif minangka pasukan polisi ing Amerika Serikat. Lan kita duwe wolung yuta di songko. Padha ngomong yen ing Kolkata sampeyan bisa ngrekrut murderer kanggo sepuluh rupees lan gang kanggo sèket rupees.
  
  
  — Apa sampeyan nemokake apa-apa esuk iki, sawise anggempur ing konsulat?"
  
  
  Panjenenganipun guncang marang sirahe wearily lan mimpin kula mudhun ing dalan kanggo polisi lab. Kanggo jam, kang bangga nuduhake kula cara padha mèlu ing scrutinizing saben serangan.
  
  
  Nanging nalika demo rampung, dheweke durung ngerti apa-apa luwih saka sadurunge. Bom kabeh padha primitif, krasan. Ora luwih saka komplong kapenuhan karo kalium nitrat.
  
  
  Raj shrugged helplessly. "A sawetara bêsik saka tali, aku nyoba kanggo nyimpen wong-wong mau... iki kabeh sing kita teroris kiwa konco. Iki banget mumetake. Padha koyone kanggo katon kabeh liwat panggonan metu saka ora ono... siro, inaudible-nganti bledosan mengkono." Panjenenganipun sampun prajanji kanggo tansah kula dikirim, nanging piyambakipun mimpin kula watara bangunan supaya expertly sing aku guncang sandi sirah. Ora kenek ngendi wae.
  
  
  Banjur Lily weruh dheweke. Dheweke ana ing yard saka salah siji saka omahé konco stasiun polisi.
  
  
  Aku ora arep dheweke kanggo ndeleng kula, nanging dheweke disebut metu kanggo kula lan mlayu kanggo kula. Sadurunge dheweke teka kanggo kula, aku weruh asu dheweke anjog, ayu jerman Angon, kuwat banget kewan.
  
  
  "Iki kanggo kowe, Mr. Matson," dheweke ngandika, sing nolak karo asu. Dheweke kapandeng ing kula karo ijo mripate sing isih dibayangke ing kejut saka dheweke rama pati. Dheweke ketoke dadi nandhang sungkowo sing iku njupuk kula wayahe kanggo ngerti dheweke: "Iku Pangeran," dheweke ngandika. "Kula rama dilatih ego... kepengin sampeyan kanggo duwe iku."
  
  
  Kéwan lungguh quietly jejere dheweke, lan kang eling apa Hawk wis ngandika kanggo kula. Randy Mir dilatih asu kanggo sniff metu bledosan.
  
  
  "Kang ana ing kita kennel," dheweke ngandika. "Ego ngangkat dheweke munggah iki esuk. Iku ayu kewan. Kang bisa ...'
  
  
  Aku sijine sandi tangan ing dheweke pundak, lan dheweke mandheg ing agêng-ukara. "Kabeh tengen," aku ngandika. — Aku bakal njupuk iku."
  
  
  Dheweke kapandeng kaget maneh, nanging dheweke ndeleng ngiring mine minangka duweke nglirik metu jendhela saka Amartya Raj kang kantor.
  
  
  "Oh, ya, Lik Raj. Kang banget jenis kanggo kula. Nanging aku ninggalake kanggo Madras dina iki. Kula adhine nikah urip ana, lan aku arep kanggo manggon karo dheweke. Aku bakal nggoleki.'
  
  
  Dheweke masunat groaned. Yen aku tau nutupi iki assignment, kula ego bakal wis ilang iku.
  
  
  — Wis dikenal lik wiwit wingi?" "Ora ngerti sing dheweke?" Dheweke whispered "ora" lan ngandika dheweke mung bakal pitutur marang em aku iki beda-beda, sing aku wis teka kanggo nyebut condolences kanggo pati saka dheweke rama. Banjur dheweke njupuk asu ing leash lan nyerahke iku kanggo kula.
  
  
  "Njupuk ego karo sampeyan," dheweke ngandika. "Sing apa rama ngandika. Dheweke enggal-enggal bali menyang omah, ninggalake kula piyambak ing dalanmontor anjog kanggo werna. Aku bisa ndeleng sing Amartya Raj iki isih nonton kula, nanging aku ethok ora sok dong mirsani wong.
  
  
  Aku mlaku cepet menyang mobil lan nyoba kanggo njaluk menyang iku sadurunge cah lanang padha watara mobil dikenali kula minangka Amérika maneh. Aku wis rampung iku yen asu wis ora gelem. Nalika aku kabuka lawang bali saka Mercedes, kang mlumpat bali lan yanked jog sabuk watara lengen. Kang nguripake lan barked, ketoke bingung. Sedaya kalawau, sawetara lanang teka nganti kula, nguwuh ing kula lan sengaja nggoda kewan karo tabuh. Asu bared sawijining untu, nanging ora nanggepi kanggo rocks ngengingi iku.
  
  
  Aku marang dheweke kanggo njaluk ing mobil, nanging dheweke digatèkaké kula. Dheweke sudo dheweke sirah lan sniffed, banjur nggronjal menyang klompok saka werna urchins lingkungan kula.
  
  
  Dumadakan, dheweke lunged ing sethitik cah lanang lan kenek awak frail ing tingkat pundhak. Bocah bengok-bengok lan wungu tangané kanggo push maneh bared untu. Getih spurted sak tatu sadurunge iku bisa kabisat kanggo kéwan lan lebokake sawijining driji ngubengi iker-iker rasukan.
  
  
  Anggempur rampung minangka cepet iku wis dipunwiwiti. Tatu boy mlumpat marang kaki lan mlayu adoh. Wong uga kiwa, lan piyambakipun lan Pangeran padha piyambak dening mobil. Panjenenganipun wagged buntut lan mesem ing kula, minangka yen dikarepake pujian. Ego stroked dheweke pasuryan, banjur di-push dheweke menyang backseat saka Mercedes. "Bajingan," aku ngandika, njupuk konco setir. Kaya kabeh liya ing dell, iku ora ana guna.
  
  
  Awit aku ora bisa njaluk nyisihaken saka iku tengen adoh, aku katahan iku kanggo aku nganti aku tak bali menyang hotel. Ana aku nyewo Indian kanggo katon sawise wong. Aku isih wis sawetara menit kiwa, supaya Choeny disebut dheweke. Dheweke iki takon kanggo ngomong soko bab sore sadurunge, nanging tak ora nanggepi, supaya dheweke iki wareg kanggo duwe kembang dijupuk dening sickly-looking melek sing smelled saka ganja, tamba sing alleviates gerah saka akeh saka India kang miskin...
  
  
  Liwat sabanjuré setengah jam, kang disebut saben tanduran kimia kang bisa tekan lan marang wong-wong sing ana interested ing tuku limang ton saka kalium nitrat kanggo nggunakake ing mercon. Aku mung ketemu iku saka loro perusahaan sing ngandika padha ekspor lisensi lan bisa bantuan kula. Aku wrote mudhun dheweke alamat kanggo bisa sakteruse verifikasi. Aku ora bisa saged kanggo kantun kasempatan slightest. Ing sepuluh telung puluh, piyambakipun wangsul malih dhateng amba Mercedes lan ndamel kanggo Tentrem Omah. Aku ora weruh akeh wong Cina ing Kolkata, nanging restaurant ketoke dadi mengkono uga. Slocum iki nunggu kula ing lawang. Kang teka limang menit awal.
  
  
  "Kita rusia kanca-kanca wis ora teka durung," dheweke ngandika minangka kita malmpah kepungkur mimmo tabel kanggo sisih kamar karo kursi kanggo puluh wong. "Kolonel Wu wis teka kene minangka mangsa ketua. Ngandika wis kapercayan gedhe ing misi peacekeeping."
  
  
  Kita krungu Rusia malah sadurunge padha teka ing. Hearty, jero ngguyu venezuela liwat tembok lancip, diiringi dening a booming swara.
  
  
  "Iki Alexander Sokolov, pangareping keamanan pejabat kene," Slocum ngandika. "Ego kang proyek utama espionage." Banjur lawang dibukak.
  
  
  Sokolov iki cilik lan stocky. Panjenenganipun ngagem nglukis pindho breasted miturut lan dibusak kringet saka sirahe gundul karo handkerchief. Kanggo pamisah kapindho, aku weruh glimmer saka pangenalan ing mata; banjur kapandeng ing kula minangka yen wong ' d tau weruh kula sadurunge. Nanging dikenali kula. Aku ketemu Sokolov, utawa Wolgint, utawa Kolonel Nul ing paling pindho, lan loro kaping kita ndelok game rampung ing babak. Nanging loro kaping kang kawujud kang misi, lan teka metu karo cukup pakurmatan kanggo nyimpen sirahe ing Moscow uga.
  
  
  Slocum digawe saran ing gamelan diplomatis proses. Ego Sokolov kang eseman ketoke asli, malah sanadyan kang sumurup yen iku disengiti ing wong lan apa kang jumeneng kanggo. Liyane wong mlebu, kalebu Mr. Raj ing Polisi, sing everyone saiki ketoke kanggo ngormati.
  
  
  Liyane wong-wong padha ngenalaken, lan banjur Kolonel Wu bali. Kang ana mung Cina ing antara kita. Piyambakipun cilik, wong bespectacled sing nervously driji kang goatee minangka schell mlaku liwat meja utama lan sasmita for everyone kanggo njagong mudhun. Panjenenganipun ngandika dhateng Hindu basa, lan ngelingi sing wis urip ing India kanggo rong puluh taun, ego Hindu ana ala.
  
  
  "Purun, iki ala banget wektu. Ala kanggo bisnis yen bom dadi mati. Ala kanggo rusia, ala kanggo Amérika, ala for everyone."
  
  
  Kolonel ngedika bab kang miskin Hindu kanggo liyane limang menit, njlentrehke kemajuan gedhe komite wis digawe ing easing ketegangan lan forging hubungan nyedhaki karo militèr lan sipil pangurus. Banjur mekso sing kabeh ih kang karya bakal muspra yen iki confrontation antarane Amerika Serikat lan Uni Soviet terus.
  
  
  Panjenenganipun sasmita kanggo Indian waiter, sing nyerahke Em tumpukan makalah.
  
  
  Panjenengané banjur nungkulaké bangga lan mesem, kaya poto-wareg wong sing berjuang kanggo kasil ing ngendi wong wis gagal.
  
  
  "Aku ketemu a solusi sing apik," ngandika. "Iku ing kertas. Mangga maca aplikasi kasebut kanthi teliti,."
  
  
  Kang mirsani kabeh kita minangka kita sujud kepala kita kanggo maca statement kang nyerahke kita. Kanggo wayahe, kang ngarep-arep kang ' d ketemu solusi. Yen sethitik Chinaman bisa dadi perantara antarane kakuwasan gedhe, kang bisa supaya kang lousy proyek.
  
  
  Banjur, tanpa bebaya, Sokolov sprang marang kaki lan growled. Aku ora ngerti kabeh, nanging panjenenganipun ngandika dhateng biasane ing rusia, nanging aku mangertos pet saka iku. Piyambakipun ngamuk.
  
  
  "Rusia ora tanduran bom," kang matur. Iki rampung dening Amerika nggawe masalah. Lan saiki padha nyoba kanggo gawe uwong yakin ego ngakeni soko padha wis ora rampung.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing persetujuan Wu wis ngajokaken lan langsung mangertos apa Sokolov temenan. Iku prasaja aplikasi kang saben partai sarujuk kanggo ngempet saka serangan mangsa ing negara allah utawa ih properti ing kutha Kolkata kanggo ing paling setengah taun.
  
  
  Amérika consul kang rheumatism iki alon lan luwih luwih dignified, nanging dheweke bisa ndeleng Slocum kang reddened gulu ndhuwur iker-iker rasukan.
  
  
  "Lucu," ngandika. "Iki ngenyek kanggo negara." Panjenenganipun njupuk makalah lan nyuwék ih ing setengah. "Ing Amerika Serikat obyek iki brazen saran sing kita tau operasi khusus, sarujuk, utawa didhukung sembarang serangan ing sembarang Uni Soviet properti ing kutha Calcutta."
  
  
  Bale ana ing turmoil. Rusia delegasi mrotes banter, lan Raj, sing wis ketoke dadi kalem ing kantor kang, mlumpat marang kaki lan voiced support kanggo rencana.
  
  
  "Iki kabeh kita bisa nindakake kanggo mungkasi iki frenzied ancaman kanggo kutha kita," kang matur.
  
  
  Lan mung Englishman ing patemon, plump banker karo mata puffy, leaned adoh maju liwat mahoni mejo lan delok, " aku ora yakin apa sing lagi ngomong bab.: "Yen sampeyan ora tanduran bom, kenèng apa kowé kok ora ndhukung peduli rencana?"
  
  
  Slocum teka metu liwat piyambak.
  
  
  — Amarga statement sing ngandika kita bakal mungkasi mbuwang bom, sampeyan bodho. Iku meh diakoni saka sirno. Slocum ngidoni metu tembung. "Iki idea kabèh iku ora klebu nalar. Apa ora iki komite golek metu sing mbuwang bom iki? Sing bakal jahat karya nyata.
  
  
  Rolas voices rang metu. Sokolov tak munggah lan malmpah liwat kanggo Slocum. Padha ngedika kanggo nalika, banjur Sokolov miwiti nguwuh. Sawise sawetara wektu, Slocum uga bengok-bengok. Basa iki pisanan rusia, banjur boso inggris, banjur Hindu, lan pungkasanipun dicampur saka kabeh telung ing cetha diatribe sing ora nggabungake kita ing apa-apa.
  
  
  Kolonel Wu lungguh ing dhingklik, metu saka tekan duka verbiage, lan kang cilik pasuryan babak ditulis surprise lan gumun banget. Akhire, tak munggah, sujud rada, lan malmpah metu liwat kamar. Ana kejut lan disbelief ing Ego mata.
  
  
  Sokolov dirilis Chinaman, banjur mbanting kang amba ajiné mudhun ing meja nganti kamar ana bisu.
  
  
  Gentlemen, Uni Soviet ora bakal mlebu khayal iki pranyatan. Iki ngenyek kanggo kita. Posisi kita sing Amerika Serikat saka Amerika owes us $ 20 yuta kanggo mundhut saka properti lan urip. Sawise jumlah iki wis mbayar, kita bakal seneng kanggo njagong mudhun lan ngrembug liyane karu aspèk saka kahanan iki. Amerika Serikat siap kanggo ijol kanggo karusakan sing disebabake dening ih bom?
  
  
  Aku felt Slocum stiffen ing dhingklik sabanjuré kanggo kula; banjur ngadeg munggah lan kapandeng ing Sokolov.
  
  
  "Wingi, bom njeblug ing US konsulat. Iki uga biaya wong urip sing, lan kita dikarepake resmi njaluk ngapura saka Uni Soviet."
  
  
  Sokolov patine ing kaca saka banyu dheweke ana ngombé. Sadurunge bisa waras, Slocum clapped kula ing pundhak lan kita kiwa. Slocum nenggo nganti kita padha njaba sadurunge miwiti nguwuh. Kaget, ego kang nesu iki katuntun ing Kolonel Wu.
  
  
  "Sampeyan bodho! Wu punika pushy gemblung. Carane bisa wis panginten sing soko supaya edan bisa dadi sukses? Apa ora kang ninggalake diplomasi kanggo diplomat? Ing kahanan saiki luwih serius saka sadurunge. Supaya adoh, ing paling, kita wis mung wis yelling ing saben liyane ing telpon. '
  
  
  Dheweke, kapandeng ing iku lan temen maujud carane masalah iki wis thukul ing ukuran. Ing diplomat saiki wong yelled ing saben liyane. Asring banget ing sajarah, iki temenan awal saka perang.
  
  
  Ego nyoba kanggo padhang iku mudhun, nanging ora bakal ngrungokake. Panjenenganipun growled soko ing kula lan strode adoh. Piyambak ing werna, kang mbalek emas-tipped rokok liwat lan liwat antarane driji. Aku nyoba kanggo mikir, dismissing ing cilik kanyatan ing pembuangan. Aku ora cukup manawa ngendi kanggo miwiti, lan aku wis nagging anggepan sing wektu iki mlaku metu luwih cepet saka wong panginten.
  
  
  Ing desperation saka dheweke, bali menyang hotel. Aku diparkir mobil ing bali lan ana bab kanggo pindhah menyang lobi nalika aku weruh Pangeran ing sisih liya saka werna dolanan. Hindu dheweke ' d nyewo kanggo katon sawise kewan iki turu ing srengenge anget, nanging papat lanang padha sengaja nggoda lan muter karo asu minangka yen padha pet. Reaksi page ana kanggo ngelekake lanang. Banjur aku temen maujud sing kuwat asu iki gèdhèg sawijining buntut lan frolicking kaya kirik.
  
  
  Iku hard kanggo pracaya yen kewan padha wis nyoba kanggo nyuwek mati boy liyane kang lengen mung sawetara jam kepungkur.
  
  
  Setengah-kawangun panginten flashed liwat atine, lan kapandeng bali ing kewan. Piyambakipun gadhah kakehan fun karo bocah-bocah kanggo sok dong mirsani kula.
  
  
  Aku felt sing sethitik boten sae nalika aku ditarik Wilhelmina metu saka dheweke holster lan ditarik metu 9mm babak kaya gunung. Panjenenganipun stared ing lemah nganti weruh kokain ing konkrit sudhut cukup kanggo terus peluru. Panjenenganipun tugged ing kuningan casing nganti ana free saka peluru.
  
  
  Ing gunpowder kenek konkrit, lan kapandeng ing Pangeran kang arah.
  
  
  Amba asu mandheg muter, sniffed sapisan lan grinned, banjur miber nganti kula lan njupuk ageng leaps tengen akèh parkir, ninggalake bocah-bocah baffled. Kang nyerang kula ing pungkasan mlumpat.
  
  
  Aku wis supaos sing ego kang tutuk ana telung inci sudhut. Ego kang untu glistened ing srengenge, lan manuk dara kanggo paling cedhak dina. Panjenenganipun tengen ing ngarepe wong. Aku krungu ego lan abot awak slam menyang lawang konco kula. Ego growl ana jero lan anceman. Aku bungah kanggo ndeleng kita, nanging iku nguripake metu dadi loro inci saka kayu.
  
  
  Nanging dheweke soko dikenal. Pangeran nyerang kula mung minangka kang nyerang boy ing werna ing ngarepe Rajah kang house. Kabeh aku bisa nindakake iki njaluk bebarengan karo asu, nanging aku iki manawa boy lan aku wis soko ing umum... soko sing isin uga-dilatih kewan iki mambu saka bledosan.
  
  
  Iki ketoke ora ana artine ing kawitan, nanging iki konsisten karo sawetara bukti liyane aku, lan pola wiwit mbentuk. Aku eling cah lanang sing ngene mbukak menyang kula detik sadurunge bledosan numpes bangunan ing dina pisanan ing kutha. Lan aku eling tali sing wong iki mbeta bom ing, kang Raj nuduhake kula ing kantor.
  
  
  Panjenenganipun seng di tuduh sing wong iki mbeta bab iki kaya dolanan. Mungkin anak.
  
  
  Iku path panah, nanging aku wis kanggo tindakake iku. Supaya sanalika Pangeran ditampani, banjur tindak menyang mobil lan ndamel maneh kanggo stasiun polisi, ing pundi piyambakipun dibukak Raj. Aku lungguh ing Mercedes kanggo jam, wus kanggo ndeleng cah lanang sing wis dadi brutal nyerang dening Pangeran sadurungé dina sing. Iku pegel kula kanggo sampah supaya akeh wektu, nanging aku ora ngerti sembarang cara liyane kanggo golek mimpin dheweke supaya kanthi cara kang abot needed. Ana padha supaya akeh anak ing werna, iku ketoke kaya atusan.
  
  
  Panjenenganipun meh munggah marang nalika weruh cah lanang. Panjenenganipun kapandeng kaya paling saka wong — reged lan ngagem kathok cendhak banget amba kanggo wong - lan dheweke bakal ora wis dikenali wong yen dheweke wis ora katon reged bandage watara ego kang tatu.
  
  
  Aku sumurup iki bocah-bocah. Panjenenganipun salah siji saka orphaned chauls sing bisa katon ing saben kutha ing Far East, lan kang bony tangan saya digawe dowo metu kanggo beg. Ing bagong, luwe katon ing ih mata ih nelpon kertu, nanging padha njupuk alms karo tangan siji lan nyolong dompet karo liyane. Tetep Urip-ih web moral.
  
  
  Nalika dheweke disebut metu kanggo wong, kang flinched. Banjur, wong mau banjur mlayu lan enggal ilang menyang akeh. Sawijining digawe ego pracaya kang mlayu adoh saka kula sadurunge iku miwiti nguber wong. Piyambakipun cepet kanggo kuwi lancip lan sickly-looking anak, lan mimpin kula saka werna utama kanggo pemblokiran saka watu lan lempung shacks diubengi dening sampah-strewn kanal. Aku ora ilang wong nganti kang ilang menyang tembaga toko sawetara pamblokiran adoh saka stasiun polisi ngendi aku pisanan weruh wong.
  
  
  Kang ana mung musna kanggo wayahe. Nalika panjenenganipun kundur, dheweke ngguyu lan clutched sawetara rupee cathetan ing tangané. Panjenenganipun miwiti kanggo mbukak, lan aku supaya wong pindhah, wus ngene aku golek sing luwih apik jawaban banjur.
  
  
  Nalika piyambakipun metu saka ngarsane, dheweke nyabrang werna lan tindak menyang toko. Watu house lawas, mbokmenawa dibangun ing wektu sing, nalika inggris digunakake kanggo ngombe teh afternoon lan nonton pating blesar mati ing werna ing ngarepe ih gapura wesi. Iku kelangan lan peteng nang. Aku kabuka iku, ditutup lawang, lan slid sandi tangan ing sandi jaket kanggo ngendi Luger kendel.
  
  
  Soko dipindhah menyang kiwa, nanging aku ora duwe gun holstered. Aku gemeter, malah sanadyan ana apa-apa nyoto kanggo nggawe kula curiga. Nyimpen uga wis boten apa karo.
  
  
  "A sahib? Wong kang swara ngandika ing pepeteng ing ngajeng kula. Minangka sandi mata diatur kanggo cahya dim, ing shopkeeper weruh dheweke. Piyambakipun lawas saka ego swara wis disaranake. Target kang ego menika dipun cukur, lan panjenenganipun disandangi ing salju-putih sandhangan. V kuwalik iki dicet ing paint putih ing loro pipi. Ana dawa, lancip jarum protruding saka ego saka pundhak.
  
  
  "Aku looking for abot kuningan padamaran," Emu marang dheweke ing Hindu.
  
  
  Panjenenganipun guncang marang sirahe. Iya ora arep kanggo katon ing kula. Ego kang tangan fumbled karo jubah, banjur wiwit salaman. "Mbukak adoh," ngandika ing Hindu. "Kita ora duwe padamaran, supaya aku takon sampeyan kanggo ninggalake."
  
  
  Saiki dheweke bisa ndeleng dheweke luwih apik ing twilight. Aku weruh full-dawa langsir ing sisih kula. Aku lunga ana. Wilhelmina katon menyang sandi tangan. Kang cepet peeked liwat sandiworo. Iku terlampir mung siji kamar, kang banjur digunakake minangka papan urip. Ana ora ana siji. Dheweke, mlaku kanggo sisih liya saka kamar, ngendi ana ketok massive lawang ing watu ngrintih. Wong ngadeg munggah, kaget. Dumadakan, panjenenganipun ngandika dhateng ing sampurna inggris. "Ora, sahib, dheweke prasaja merchant!"
  
  
  Nalika ego di-push dheweke adoh, dheweke krungu kabeh-banget-menowo pop saka gunshot. Kaca splinters miber marang lawang, lan gawk whizzed antarane kula lan wong lawas. Limang cm ing saben arah, lan siji watara kita bakal mati.
  
  
  Dheweke iki dijupuk kaping pindho liwat lawang, banjur maneh. Dheweke krungu dhuwur-pucuk njerit saka pain, lan mandegake njupuk. Nalika piyambakipun kalah ing lawang mudhun, kang ana siap kanggo njupuk dheweke maneh, nanging ing penembake iki ora ana maneh ancaman. Panjenenganipun kapandeng mudhun incredulously. Lily Mir lying ing lantai saka cilik bali kamar.
  
  
  Dheweke mata blinked. Dheweke kebungkus dheweke penyelundupan watara dheweke wentis, nyoba kanggo mungkasi getih saka mili watara peluru bolongan ing dheweke thigh.
  
  
  
  Bab 5
  
  
  
  
  Lily kapandeng ing kula, onomatopia pain. Gawk tindak liwat dheweke hip lan metu sisih liyane. Kebeneran, iku ora kenek balung, nanging dheweke ora bakal bisa kanggo lumaku kanggo ing paling sasi. Gun dheweke ana ing lantai. Ego di-push dheweke adoh lan mirsani dheweke cokotan dheweke lip kanggo njaga saka nangis. Dheweke clenched dheweke jotosan ing nesu. "Pak Matson," dheweke disebut. — Aku panginten sampeyan padha Zakir." Dheweke ana ing dheweke mata lan groaned:
  
  
  "Dheweke ego bisa dijupuk... ora sampeyan."
  
  
  Pain kepunjulen dheweke, lan dheweke mbengkongaken liwat dheweke tatu.
  
  
  Tuwa bojo teka metu saka kamar mburi lan kapandeng ing girl curiously. Dheweke ilang kanggo wayahe lan bali karo langit cairan, kang dheweké diwutahake liwat Lily kang tatu. Ay mbantu dheweke lan meksa applied kanggo mungkasi getihen. Sadurunge ngandika, wong wadon lawas bound tatu karo strip saka iku ditenun.
  
  
  Dheweke takon. "Apa sampeyan pacangan dheweke?"
  
  
  Nalika dheweke rama guncang marang sirahe, wong wadon lawas kapandeng kaget.
  
  
  Aku krungu lawang toko cedhak lan sumurup wong lawas iki musna. Ora mangu njaluk bantuan.
  
  
  Aku ora bisa ngenteni. Panjenenganipun saged wis teka maneh karo polisi, lan aku ora duwe wektu kanggo nerangake njupuk.
  
  
  Panjenenganipun njupuk cah wadon kang kiyat lan digawa dheweke njaba, disebut kanggo becak lan marang wong sakepel saka rupees. Panjenenganipun mlayu menyang Mercedes. Banjur ndamel bali menyang hotel, digawa Lily metu lawang mburi, lan digawe cara kanggo kamar.
  
  
  Kang dikunci lawang ing dheweke sadurunge panggolekan dheweke ing amben lan re-mrikso gunshot tatu.
  
  
  Hey, aku perlu medical manungsa waé. Slocum ana mung wong kang bisa nguripake kanggo kanggo bantuan. Emu bakal duwe kanggo njupuk care saka iki meneng-menengan awit aku ora bisa ngganggu.
  
  
  Sawise nelpon em lan penjelasan kahanan, piyambakipun wangsul malih dhateng amben lan alon-alon patted Lily kang pipi. "Tangi munggah, Lily," aku ngandika, nepuk dheweke pipi. "Ngimpi iku liwat."
  
  
  "Aku nyuwun pangapunten, Pak Matson," dheweke ngandika nalika dheweke tangi munggah.
  
  
  'Apa-apa ala. Aku mung nuwun aku ora babras sampeyan.
  
  
  "Aku panginten sampeyan padha Zakir," dheweke ngandika. "Aku lunga ana kanggo nemokake ego."
  
  
  Dheweke ana ing dheweke mata maneh, lan dheweke sumurup dheweke ora arep kanggo pitutur marang kula crita wutuh. Kang bisa guess apa ana sehen dheweke.
  
  
  — Panjenengan rama makarya kanggo iki Zakir wong, ora kang?"
  
  
  Dheweke manthuk weakly.
  
  
  "Bapakmu kaulungaké kita, ora kang?"
  
  
  "Aku mikir supaya," dheweke ngandika. — Panjenenganipun marang Zakir sing padha teka. Panjenenganipun ngandika jeneng nyata ora Matson. Kang ngandika sampeyan ' d nyoba kanggo mungkasi ing jeblugan. Aku ora ngerti apa-apa liya bab iku.
  
  
  — Lan sing nyalahke Zakir kanggo rama pati?"
  
  
  'Ya. Sing cara kerjane. Aku ngerti dheweke ego.'
  
  
  "Apa bab cah lanang?" Aku takon dheweke kanggo. — Apa ora iki wis apa karo Zakir?
  
  
  'Cah lanang? Aku ora ngerti apa-apa bab boy. Nanging tembaga meksa medium lan cilik toko belongs kanggo Zakir. Kang dadi ana saka wektu kanggo wektu.
  
  
  — Apa liya apa kowe ngerti bab Zakir?"
  
  
  "Mung ego jeneng... Zakir Shastri. Kang sadean anak. Aku ora ngerti dheweke maneh.
  
  
  Kang sora, malah luwih bingung. "Ora kang ngedol anak-anak?" Lily mata gilap liwat lan dheweke panginten dheweke iki arep kanggo pass metu maneh, nanging dheweke njupuk ambegan jero lan ngandika lirih. "Anak yatim piatu, bocah-bocah dalanan. Panjenenganipun feed wong-wong mau lan banjur sadean wong-wong mau kanggo sugih minangka abdi utawa pulisi. Sok-sok malah dikirim kanggo sawetara kuil." Dheweke ambruk asleep maneh, setengah awake lan setengah digunakke ing dheweke pain. Nanging aku katahan meksa nindakake perkara kanggo rincian liyane. Aku needed kanggo ngerti ngendi kanggo golek Zakir. Dheweke kapandeng ing kula maneh, dheweke mata narrowed.
  
  
  Dheweke ngandika soko ing Hindi sing aku ora ngerti, aku banjur krungu dheweke mumble alamat, lan dheweke ngandika: "Pabrik". Bapakku ketemu ego ana sapisan.
  
  
  Dheweke ana ing dheweke mata. "Aku ngirim wis nyoba kanggo matèni Shastri sadurunge aku lunga kanggo Madras. Nuwun...
  
  
  Ee target leaned bali, lan dheweke sumurup dheweke ora bakal nanggapi kanggo sabanjure sawetara jam.
  
  
  Aku dibandhingake alamat dheweke marang kula karo alamat aku wrote mudhun nalika aku disebut search kimia tetanduran. Memori ana sing bener. Ing alamat dheweke diparingi kula dicocogaké sing West Bengal Industri Kimia, salah siji saka paling gedhé potash nitrat perusahaan. Akhire, soko wiwit kanggo mbusak munggah.
  
  
  Aku panginten babagan nunggu ambulans, nanging diganti sandi atine. Wus pracaya sing Slocum bakal njupuk dheweke menyang rumah sakit.
  
  
  Tanduran kimia iki dumunung ing sisih lor saka kutha, ing wilayah reged ngendi babi padha kakubur ing muddy werna antarane klapa meriam lan uwuh. Auto langsung menyang panggonan sing ora ana. Dheweke ketemu tampilan apik saka pabrik ngleboke tengen ing werna lan setengah pemblokiran saka gapura. Wong menek munggah ing tumpukan saka rubble sing digunakake kanggo dadi omah.
  
  
  Dheweke hotel tetep inconspicuous, nanging iku mokal amarga saka Kulon sandhangan. Malah kluruk sing wis fluttered metu saka wreckage hovered liwat sirah, lan ketoke kanggo nonton kula nervously. Loro bocah-bocah mirsani kula nganti aku ngubengi liwat bolongan ing house lawas kanggo ngendi aku bisa nonton ngleboke, nanging padha ragal ' t ndeleng kula banget uga.
  
  
  Aku ora cukup manawa apa nyana, nanging aku wrote mudhun a gambaran brief saka telung wong ngetik pabrik minangka aku mirsani iku. Meh dening laka, dheweke weruh cilik, peteng-skinned boy creeping cautiously watara gg menyang pabrik kang bali yard. Kabèh akèh iki diubengi dening dialangi pager karo kabel barbed ing ndhuwur, nanging bocah knthi angel mangu-mangu.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng watara, banjur diangkat sawetara bushes ing basa saka pager, lan cepet katon menyang bolongan cilik ing alus lemah. Kang cepet ngubengi ing sawetara montor ing pabrik situs, digawe cara kang cedhak bangunan lan wiwit kanggo dig liwat tumpukan uwuh.
  
  
  Sawise sawetara detik, piyambakipun enggal-enggal bali menyang kamar cilik ing gapura. Nalika piyambakipun mlayu mimmo saka kula, weruh srengenge glint ing ego kang ndeleng. Panjenenganipun panginten babagan nolak wong, nanging mutusaké nglawan iku.
  
  
  Piyambakipun manawa jar piyambakipun mbeta iki kapenuhan karo kalium nitrat. Sing diterangno akèh... kok, contone, polisi padha tukang kanggo nemtokake asal saka bledosan digunakake dening teroris. Advertisement saka bledosan wis diatur supaya tightly sing iku bakal angel kanggo wong-wong mau kanggo tuku apa padha perlu, nanging wong sing makarya ing pabrik bisa gampang nyolong jumlah cilik saka bahan peledak lan ndhelikake wong-wong mau ing trash komplong konco pabrik. Lan sapa sing bakal katon kanggo soko ing anak sing rummaging ing trash? Oleh... ora ing Kolkata, ing ngendi iku umum profesi.
  
  
  Iku pinter rencana. Malah yen dheweke iki kejiret dening salah siji saka anak, dheweke bakal dadi banget sethitik dikenal. Padha mbokmenawa mung sumurup sing kontak minangka wong handing metu edu utawa sawetara rupees. Kula sabanjuré langkah iki kanggo katon nang pabrik, nanging ora nalika ora ana wektu kanggo nglakoni.
  
  
  Aku lunga kanggo sandi mobil lan ndamel bali menyang kutha. Aku lunga melak-melak kanggo konsulat.
  
  
  Kang mbanting ing rem nalika piyambakipun nyumurupi akeh ing ngarepe bangunan. Polisi lan geni trak padha diparkir ana, lan kobong awak liyane Mercedes ana kang doused karo banyu.
  
  
  Slocum, aku panginten kaya aku diparkir mobil lan mlayu menyang bungah tataran.
  
  
  Ing smoldering tetep mobil lungguh ing papat kobong ban ing werna. Interior iki burned metu, hood iki ambruk mati, kursi ambruk metu kaya smoldering tumpukan. Kang menehi kritik dening cara lawang bali padha nyuwek mati hinges, iku kapandeng kaya wong iki panggolekan bom ing backseat.
  
  
  Panjenenganipun jerked maju, dikarepake kanggo ndeleng Slocum kang awak mati ing werna, nanging iku ora Ego, iku awak.
  
  
  Iku bocah lanang karo tangan nyabrang liwat dodo, tutuk lan mata mbukak sudhut saka flag saka hak aksès kanggo nindakake. Kang ana mati, lying ing kang getih dhewe. Dheweke kudu wis dijupuk metu bom lan tau tak metu, aku panginten.
  
  
  "Matson," aku krungu wong ngomong ing trotoar. Panjenenganipun kapandeng watara lan weruh Slocum ngadeg ing ngarep saka konsulat gapura.
  
  
  Ego kang pasuryan bulak karo wedi.
  
  
  "Iku bisa wis wis kula," ngandika, nodding ing antarane wong mati boy.
  
  
  Aku lunga karo wong ego kantor, ngendi kang sank menyang dhingklik lan dijamin pasuryan nganggo tangané. Kang awak iki goyang.
  
  
  "Narik dhewe bebarengan," aku ngandika. "Iku bakal njaluk malah samsaya awon sadurunge luwih apik kaping teka."
  
  
  "Kita kudu duwe proteksi," ngandika. "Prajurit. Marines, mungkin. Aku ora arep mati. Aku duwe bojo lan anak.
  
  
  Ego nyoba kanggo padhang iku mudhun, nanging ora bakal ngrungokake.
  
  
  "Sampeyan ora ngerti," ngandika. — Iku meh limalas, limalas saka agustus.
  
  
  Ora, aku ora ngerti dheweke. "Apa ora limalas tegese?"
  
  
  'Independence Day. Ing 15 agustus, taun 1947, Inggris resmi lunga.
  
  
  'Lan apa kang watara iku?'
  
  
  — Aja kowe elinga?" Banjur ana lam, nggawé ontran-ontran, minangka India lan Muslim padha lan kiwa tengen anyar tapel wates karo Pakistan. Iku ana neraka. Iku iki kacarita sing luwih saka yuta wong padha matèni. Saiki iku uga kelakon maneh.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng tengen dhingklik, moaning. Iku ana 11 agustus.
  
  
  Saiki luwih bêsik ambruk menyang panggonan. Ing wektu ketoke tengen. Sapa sing konco bombings ngrancang kasebut kanthi teliti, kabeh. Padha alon driving kutha menyang lam. Lagi pitting loro kakuwasan donya - Rusia lan ing Amerika Serikat-marang saben liyane. Iku wis ngandika sing ing limalas karep saka India tekan climax.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing tanggalan maneh. Ora malah patang dina. Iku rada cilik.
  
  
  Aku felt kringet break metu ing bathuk lan weruh creases wedi watara Slocum kang rta. Panjenenganipun tengen. Ana saben alesan kanggo gupuh.
  
  
  
  Pasal 6
  
  
  
  
  Rong jam mengko, kang ana maneh ing kamar hotel. Aku nyoba kanggo nelpon Joeny amarga aku wanted kanggo ndeleng dheweke sadurunge aku tak banget digawa lunga, nanging maneh aku ora njaluk jawaban. Supaya aku mung wis kanggo pindhah menyang karya.
  
  
  Panjenenganipun diganti dadi dawa lengan klambi ireng, clono dowo ireng, lan kuat hiking boots. Aku zipped iku munggah karo luger ing sandi kaos lan sijine ing sabuk khusus.
  
  
  Aku sijine nyisakke majalah kanggo Wilhelmina lan grenade tangan ing kanthong pakean, ngubengi Slocum kang amunisi kothak, lan banjur metu. Bengi iki, iya ora arep kanggo tarik manungsa waé kanggo Mercedes, supaya kang kiwa ego ing ngarepe hotel lan njupuk becak.
  
  
  Iku wis cukup peteng. Iku ora werna utama, nanging ing sidewalks padha littered karo turu wong. Aku weruh kabèh kulawargané ing kelompok ing anget, stuffy atmosfer saka Calcutta. Panjenenganipun malmpah metu menyang tengah dalan lan mlaku cepet menyang tanduran kimia. Iku mung loro pamblokiran adoh.
  
  
  Aku nelik sabanjuré street sadurunge ngowahi sudhut. Ana padha ora streetlights, lan mung bulak puri kejiret dheweke mripat.
  
  
  Mir ora ing pabrik salah siji, lan pengawal ora weruh dheweke. Panjenenganipun ngangkat cara tengen pemblokiran lan teka menyang gapura ing mburi bangunan. Panjenenganipun effortlessly cut kabel lan jumangkah metu dhateng unlit lantai pabrik. Aku samesthine sing ngukur keamanan bakal dijupuk sak pabrik, nanging aku ora weruh apa iki.
  
  
  Ing ngleboke menyang bangunan durung koyone angel. Ing nen ora duwe skylights utawa gedhe air vents, nanging lawang bali wis biasa kunci.
  
  
  Duweke katon meneng liwat dipengini kanggo dina. Ana lawas kunci karo spring, padha ora ana masalah. Sepuluh detik mengko, kang unbolted karo tip saka piso lan dikunci lawang. Panjenenganipun kabuka iku kasebut kanthi teliti, ngrungokake kanggo weker, a squeal, utawa klik, nanging iya ora krungu apa-apa. Panjenenganipun kabuka, ditutup lawang, lan diganti kunci. Kamar iki jarak peteng. Panjenenganipun nenggo wayahe sadurunge terus.
  
  
  Tengen saka kamar dheweke, aku krungu lawang mbukak lan nutup a wayahe mengko. Alon-alon, tokoh nyedhaki kula. Ana ora koyone dadi sembarang ancaman, wong alon-alon nihan ing.
  
  
  Ego ana nunggu kanggo dheweke, lan nalika piyambakipun tak menyang posisi tengen, tangan tengen kenek ego hard ing gulu. Aku ora arep matèni dheweke karo ego, aku mung nggawa dheweke metu saka déwan kanggo sawetara tambang, nanging aku ora kejawab dheweke ing panggonan tengen. Jotosan slid miring lan ndharat lawas-gaya kiwa pancing sing kejiret ing emu ing rahang. Target kang ego miber bali. Ego kang coklat mata gilap liwat minangka wong slid kanggo lemah.
  
  
  Kang cepet nggolèki, nanging ora ketemu identifikasi. Kuwat nilon ari aku wis karo kula bound dheweke ankles lan tangan karo ego. Banjur njupuk dheweke ego kanggo lawang bali lan wiwit demo saka pabrik. Ora luwih pengawal weruh dheweke. Peteng sandi lantern rauh nuduhake kula crita wutuh. Iku ana perusahaan cilik. Iku katon kaya padha mung diprodhuksi kalium nitrat. Cilik conveyor sabuk kanggo produksi alus coklat screed iki diinstal ing sadawane salah siji saka tembok.
  
  
  Mung katon mbledhos iki semi-rampung produk ing gedhe bahan bakar diesel tank karo kapasitas saka bab patang puluh liter. Kabeh liya iki disimpen konco kabel pager karo kunci, nanging aku langsung mangertos carane nyenyolong padha setya. Ing ngarep saka salah siji saka dikunci booths iki dawa kelet karo logam piala ing mburi. Wong iki sabar scooping munggah jumlah cilik saka kabeh dawa saka mbukak barel ing ditutup booths, njupuk saben tong minyak supaya sethitik sing iku tindak unnoticed.
  
  
  Mung wong sing wis cukup wektu ing pabrik, kayata wengi jaga, bisa laku kuwi nyenyolong.
  
  
  Kang dianggep kang opsi kanggo wayahe sadurunge nggawe kaputusan. Pabrik iki mestine kanggo ilang. Yen iki mung sumber saka bledosan kanggo teroris, kang bakal wis rampung misi ing menit kurang saka. Yen ora, iku bisa ing paling dramatically ngurangi iht.
  
  
  Supaya dheweke takon kanggo muter wick lan cut piece ing odin D. Piyambakipun cut liwat kabel, dipasang siji untaian wick menyang cedhak tong minyak, lan nyetel ing geni.
  
  
  Aku panginten aku wis telung menit, nanging nalika aku sijine korek kanggo wick, iku flared munggah lan miwiti kobong kaping pindho minangka cepet minangka dheweke samesthine. Panjenenganipun mlumpat adoh lan mlayu menyang wengi jaga kanggo njaluk ego metu sadurunge bangunan tindak munggah ing udhara. Dumadakan, kula ego kang sikil ngusulke munggah lan mbanting menyang gesang kawula. Panjenenganipun growled lan gawe adoh. Dheweke, weruh sekring wis setengah burned metu ing peteng. Senadyan pain ing awak kang ngisor, kang terus munggah, bumped menyang wong cilik ing lantai, lan nyoba kanggo uncalan ego liwat pundhak. Piyambakipun nendhang lan writhing minangka yen piyambakipun onomatopia kanggo urip. Iya ora ngerti apa ego panginten kang hotel ngirim apa. Aku wrote kanggo wong ing inggris lan banjur ing Hindi.
  
  
  Malah nuding ing wick lan digawe muni kaya bledosan, nanging kang ora bisa gawe uwong yakin ego. Panjenenganipun terus kanggo perjuangan minangka paling apik kang bisa, karo tangan lan kaki bound, nganti emu disabetake marang ing gulu, kang bisa wis bejat.
  
  
  Nalika ego slung iku liwat pundhak, wick ora malah mlaku adoh. Kang teka lan mbanting jotosan menyang sandi gulu. Ing lawang, kang digawe dowo metu tangan lan sikil lan thwarted sandi usaha kanggo ninggalake.
  
  
  Panjenenganipun growled lan sumpah karo bebendhu. Aku isih bisa krungu hiss wick konco kita. Ego iki urging dheweke, meh ngemis dheweke kanggo menehi munggah ing perang.
  
  
  Banjur mbanting kang ego kang sirah hard marang doorjamb ing nekat bledosan energi, calming ego cukup dawa kanggo mlumpat metu.
  
  
  Kapindho mengko, a tong minyak saka saltpeter miber menyang udhara. Padhang lampu kilat saka cahya surem munggah ing wayah sore langit; banjur ana thunderous thud minangka bledosan nyuwek-nyuwek bangunan cilik loro, ngirim planks, barel, lan chunks saka logam mabur menyang India langit.
  
  
  Ing meksa saka udhara sampling kalah kita mati kita kaki, mbuwang kita bali setengah rolas langkah-langkah. Indian njupuk beban paling abot saka jotosan lan ambruk ing ndhuwur kula, porsi minangka tameng minangka lebu ambruk ing us.
  
  
  Nalika aku mbalek dheweke metu saka ing wong, isih ana cahaya paukuman ing kula, supaya aku nyeret Ego liwat gapura lan metu menyang gg sadurunge wong-wong sing urip toko diwutahake metu saka ramshackle omah-omahé.
  
  
  Ora ana geni, lan aku diwilang sing aku wis sawetara menit sadurunge polisi teka kanggo nelusuri ing wilayah. Wengi jaga nguripake dheweke leaned liwat lan liwat wong supaya wong bisa krungu emu whispering kanggo dheweke liwat gangguan saka wong-wong ing werna.
  
  
  "Siji mewek, siji liyane, lan sampeyan ngetik siklus telas saka reinkarnasi. Mangertos?'
  
  
  Panjenenganipun manthuk, lan digawa dheweke ego luwih mudhun gg lan banjur menyang jogan cilik ngendi lawas truk iki diparkir. Panjenenganipun dianakaké ego munggah marang truk kang setir.
  
  
  "Kabeh tengen, marang kula saiki, utawa sampeyan bakal nglangi ing Hooghly Kali nganti esuk."
  
  
  Panjenenganipun mirsani bocah-bocah ing kula.
  
  
  "Sing ora kang mbayar kanggo nyolong saka ketemu panggedhe?"
  
  
  Kasepen.
  
  
  "Sing kebayar sampeyan kanggo ndhelikake bledosan ing trash?"
  
  
  Kasepen.
  
  
  Aku ngrambah ing menit lan ditarik metu kothak sing aku ora kerep nggunakake. Ana injects karo telung kapsul saka bahan kimia. Aku nuduhake wengi jaga apa aku iki dilakoni.
  
  
  Panjenenganipun kasebut kanthi teliti, dibukak syringe silinder lan dibusak ego, banjur di-push jarum liwat kapsul kang karet segel lan di sedot ing cairan.
  
  
  — Sing wis katon apa-apa kaya iki sadurunge?" Aku takon wong condong marang truk. Ego kang pasuryan iki tegang, mata sudhut karo wedi.
  
  
  "Iki tamba anyar disebut novocaine. Sejatine, iku bebener serum sing dianggo tenan uga. Nanging iki pesti tegese pati saka korban. Aku ora duwe pilihan; aku kudu ngerti sing mbayar sampeyan kanggo ngewangi kula gawé lengkap iki judhul.
  
  
  Kula ego ana goyang sapunika. Kang dites jarum karo kang driji, banjur dipencet marang kang ego kang lengen. Panjenenganipun stiffened lan ambruk marang sisih. "Siji wektu liyane, salah siji wektu liyane. Sing kebayar sampeyan kanggo ninggalake bledosan kanggo anak?
  
  
  — Iki.".. Aku ora ngerti. Piyambakipun sweating saiki, lan mripate ngiring sandi saben pamindhahan saka jarum.
  
  
  "Sampeyan ora aran iku ing kawitan. Banjur joining wiwit. Iku nemu liyane lan luwih kuat, lan sawise nalika sampeyan ora aran pain sembarang ing kabeh. Thread rawuh sakcepete sawise sing.
  
  
  Aku nyoba jarum maneh. "Aja padha sumelang. Aku ngerti apa kasetyan. Sampeyan bakal mati ing setengah jam, lan banjur boss bakal free... kanggo nalika. Nanging banjur, aku bakal ngerti kabeh babagan nen.
  
  
  Panjenenganipun guncang marang sirahe. Panjenenganipun dipasang jarum menyang otot ing lengen lan cepet nyuntikaken adi. Jarum iki wis metu lan di buwang adoh sadurunge Indian temen maujud iku. Panjenenganipun kapandeng mudhun ing tangané, felt kadhemen saka cairan. Sawise sawetara wektu, tamba njupuk efek, lan nguripake watara. "Zakir Shastri... kang kebayar kita."
  
  
  — Apa jeneng liyane?" Sing ora Zakir Shastri bisa kanggo?
  
  
  Wong guncang marang sirahe.
  
  
  "Padha mung sumber, utawa ana wong liya sing sumber Zakir?"
  
  
  — Aku mung ngerti siji. Kidul Calcutta Potash Tanduran Cashmere-sturt.
  
  
  — Apa sampeyan manawa kabeh?"
  
  
  Kang nodded.
  
  
  "Aran tangan." Aku cut tali sak ego kang tangané supaya wong bisa aran panggonan ngendi emu dijupuk dheweke. — Aja sing aran apa-apa ana?" Sing bagean sing wis mati.
  
  
  Ego kang mata flashed ing gupuh.
  
  
  — Apa kowe ngerti sembarang jeneng liyane?" Apa liyane kimia tetanduran gawé bom?
  
  
  Panjenenganipun guncang marang sirahe, looking ing numb titik ing lengen. Hugo nyekel dheweke lan cut tali watara dheweke ankles.
  
  
  — Ana mung salah siji cara kanggo neutralize cairan kang nyuntikaken sampeyan karo. Sampeyan bakal duwe kanggo mbukak limang kilometer. Yen sampeyan pindhah njaba lan mbukak telung mil, kanepson ing vena bakal diobong metu lan novocaine bakal defused."
  
  
  Kang jumeneng, flexed kang otot wentis, lan felt tangan maneh saka eksekusi ijin flag.
  
  
  "Cepet-cepet munggah, ayo kang ndeleng yen sampeyan bisa ngusir grievances sak awak; sampeyan duwe kasempatan kanggo tetep urip sesuk."
  
  
  Little India njupuk sawetara langkah-langkah ing gg lan banjur wiwit mbukak sebel. Kang matur soko kanggo akeh ing ngarepe bangunan rusak, lan Stahl ora ngenteni kanggo ndeleng yen piyambakipun ngandika soko kanggo kula. Panjenenganipun ducked mudhun werna liyane lan tumuju bali menyang hotel.
  
  
  Wong iki arep duwe perlu anget lan kulawarga apik sadurunge njajahi liyane tanduran kimia sing wengi jaga wis kasebut.
  
  
  Nanging nalika piyambakipun mlebet kamar, iku ora kosong.
  
  
  Sanalika dheweke mlebu, Choeni Meta nuding cilik pistol ing sandi dodo.
  
  
  "Njagong mudhun lan kalem mudhun," dheweke ngandika.
  
  
  
  Bab 7
  
  
  
  
  Choeny dianakaké pistol ing tangan loro, kaya sawetara dilatih profesional marksmen.
  
  
  — Apa jenis guyon iki?" Aku takon dheweke, nanging ora ana humor ing dheweke kadhemen ndeleng.
  
  
  "Aku ora bobodoran," dheweke ngandika. "Aku percaya sampeyan."
  
  
  A eseman nyabrang sandi lambé. Panjenenganipun ' d wis digunakake ing duka wanita. Iku biasane isa.
  
  
  — Sampeyan lagi ora Howard Matson. Sampeyan agen saka pamaréntah AS.
  
  
  Duweke, kang shrugged. 'Dadi apa? Sampeyan iku guessed sing nalika kita ketemu.
  
  
  — Sampeyan Nicholas Huntington Carter, Nick Carter, Master Rojopati AH. Sampeyan ora malah nyamarake dhewe. Sampeyan wis digawe gemblung kula.
  
  
  'Carane?'
  
  
  "Panjenenganipun kudu dhateng kula," dheweke ngagetake, " Raj."
  
  
  "Aku upaminipun. 'Panjenengan boss?'
  
  
  Dheweke ora njawab, nanging iku wis dadi ing bab hak apa. Aku sumurup dheweke dadi Indian Rahasia Layanan. Lan kang bisa ngomong dheweke ana pemula.
  
  
  "Kita lagi ing sisih padha, supaya apa sing pointing gun ing kula?"
  
  
  "Explosions," dheweke ngandika. "Raj mikiraken sampeyan lagi ing iku, lan mungkin sampeyan lagi mlaku iku. We have a akèh saka pitakonan kanggo sampeyan.
  
  
  Nalika dheweke mandegake, aku bisa krungu swara geter. Dheweke ora profesional durung, Nam, an experienced agen sing bisa matèni tanpa remorse.
  
  
  "Sampeyan panginten sampeyan bisa mungkasi explosions dening njupuk kula?" "Aku presented minangka guyon, fantastic childish idea.
  
  
  "Aku ora bisa matèni kowé yen aku kudu," dheweke ngandika. "Yen sampeyan ora menehi kula jawaban aku arep."
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. — Sampeyan wis tau dijupuk sapa, apa kowe?" Sampeyan wis tau ditarik pemicu utawa katon wong mati. Apa sampeyan mikir sampeyan bisa miwiti karo kula? Aku katahan sandi mata ing pasuryan dheweke lan nyoba kanggo maca dheweke ego. Urip gumantung ing iku. Pancene dheweke arep matèni aku? Kang mangu-mangu iku, nanging ora bisa saged kanggo dadi salah. Aku ora arep kanggo resiko gesang kawula punika.
  
  
  Aku wis wis bedhil nuding ing kula akeh kaping, lan aku tansah adept ing menthelengi wayahe nalika sandi mungsuh paling manungsa waé punika ditampani kanggo pamisah kapindho. Lan sing ora dikarepke swara, lampu kilat saka cahya; wae bandjor worth iku yen sampeyan manawa wong karo gun siap kanggo matèni sampeyan tho. Nanging S Choeni disenengi kanggo ngenteni dheweke.
  
  
  "Aku teka kanggo Calcutta kanggo bantuan," aku ngandika. "Aku wis pesenan kanggo mungkasi teroris sadurunge masalah nyebar luwih."
  
  
  — Banjur apa sira teka kene ing a jeneng singlon?" — Apa ora sampeyan teka melak-melak, jujur?"
  
  
  Aku ora duwe jawaban ing dell dhewe. "Sing carane kita nindakaken," dheweke rama ngandika. "Kebijakan privasi".
  
  
  "Aku ora bisa dipercaya sampeyan," dheweke ngandika. "Aku kudu matèni kowé saiki, nalika aku duwe kasempatan."
  
  
  Aku bingung dening dheweke muni. Dheweke ketoke meh nggawe percoyo. Mungkin wong disepelekake dheweke.
  
  
  Aku ketemu aku nyekeli sandi ambegan, nunggu panas gawk kanggo njupuk liwat paru-paru. Aku iki ora ambegan kanggo meh menit nalika telpon ing meja sabanjuré kanggo kula rang.
  
  
  Piyambakipun disebut kaping telu sadurunge dheweke waved gun. "Pick munggah," dheweke ngandika.
  
  
  Panjenenganipun setengah nguripake adoh saka nah lan ngangkat munggah telpon karo tangan kiwa. Gerakan iki diijini kula kanggo panggonan Hugo ing sandi tengen palem. Duweke ana maneh helpless.
  
  
  "Ya," aku ngandika menyang telpon.
  
  
  Swara ing mburi liyane nyuworo kaget, minangka yen panelpon wis ora samesthine kula kanggo pick munggah telpon.
  
  
  "Ah, Pak Carter, iku sampeyan.
  
  
  Rasi lintang saka jeneng nyata ora kejut kula akeh dina iki, nanging panelpon jeneng iya.
  
  
  "Sampeyan lagi ngomong kanggo Kolonel Wu," pengusaha kang swara terus saka Wétan.
  
  
  "Sampeyan disebut kula Carter," aku ngandika.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng tengen kamar ing Choeni lan mouthed Kolonel kang jeneng. Dheweke mangertos lan whispered app nalika mikropon dijamin dheweke kanggo wayahe.
  
  
  "...liyane Rajah, " dheweke ngandika.
  
  
  Kang ngipat-ipati ing ambegan. Temenan, Raj banget loman karo informasi bab identitas. Aku kepingin weruh kok. "Sing sampeyan piyambak, Mr. Carter?" Wu takon.
  
  
  Piyambakipun panginten Choeni lan gun ing dheweke tangan. "Ora," aku marang dheweke kolonel. "Miss Mehta karo kula. Apa kowe ngerti dheweke?"
  
  
  Choeni sudo gun lan shoved ego menyang dheweke dompet, mung minangka aku ngene samesthine. Dheweke ora bakal njupuk kula saiki sing wong sumurup kita padha bebarengan.
  
  
  "Ah, mesti wae. Banget bentenaken lady. Dheweke rama kerep kunjungan kula.
  
  
  "Sampeyan wis ora semaur piranti kanggo mbuka sumpel botol pitakonan, Kolonel Wu," aku ngandika flatly. — Apa sampeyan nelpon kula Carter?"
  
  
  Ego kang melodic swara absurdly fun. "Iku lan pakurmatan kanggo ngerti kondhang agen," ngandika. — Aku banget sedhihé bab patemon dina iki, ora nalika. Kolonel Wu gagal. Nyebabake gedhe nesu ing bunderan saka diplomat, ing saindhenging negara utama. Aku ngomong aku aku utang wong-wong mau lan njaluk ngapura. Banjur kinurmatan policeman ngandhani kula sing ego tamu ing bale kondhang Amérika agen, sing uga pengacara... Mbebasake Kolkata saka teroris. Aku kuwatir bab kutha kita, Mr. Carter. Sampeyan kudu bantuan sijine thread kanggo bombardments. Penting banget kanggo kula diadopsi tanah kelairan. Penting banget kanggo bisnis.
  
  
  "Matur nuwun, Kolonel. Aku yakin, yen negara ngangap appreciate badhan, nanging iki proyek kanggo profesional. Wektu iku mlaku metu.'
  
  
  "Bener, Mr. Carter. Nanging mungkin prasaja pengusaha bisa ngawula negara amba. Aku ngerti dheweke uga ing India. Aku ora bantuan polisi. Aku kaya kanggo njupuk iki kesempatan kanggo bantuan banget misuwur Amérika."
  
  
  Duweke mangu-mangu mung kanggo wayahe. Mungkin lawas Chinaman tengen — mungkin wong bisa bantuan kula.
  
  
  "Badhe sampeyan kaya kanggo teka neng kula ing sandi house sesuk," ngandika. "Sampeyan lan Kantun Mehta. Kita bakal pirembagan. Mungkin iku bakal bantuan nyimpen kutha kita.
  
  
  Dheweke sarujuk, lan kang disebut ing wektu kanggo nedha awan. Banjur hung munggah lan diuripake kanggo Choeny. Dheweke isih lungguh ing amba dhingklik tengen saka wong. Dheweke western rok iki ditarik munggah liwat dheweke hips, nuduhake mati sampurna wangun saka dheweke wentis. Hugo tindak kadhemen ing tangan. Panjenenganipun panginten babagan carane bubar kang wis dianggep nyababaken dheweke. Apa dosa sing bakal. Nanging sing ora perlu. Pamaréntahan India wis durung dadi rumiyin melu ing internasional espionage sing perlu nyewo paraprakanggene. Lan malah yen padha ora, padha ora bakal wis dikirim sugih, canggih cah wadon kanggo nindakake iku.
  
  
  Nanging nah wis pitakonan dheweke wanted mangsuli, lan dheweke panginten gun kagungan daya saka persuasion. Gadhah gagal karo siji gegaman, mbok menawa dheweke bakal nyoba liyane, gegaman sing dheweke bakal wis ketemu akeh luwih nyenengake.
  
  
  Hugo shoved iku bali menyang sawijining scabbard, ngrambah metu, lan ngangkat munggah saka dhingklik. Dheweke averted dheweke ndeleng minangka kang dianakaké dheweke dodo.
  
  
  "Bayi," aku dheleg.
  
  
  Sandi lambé disapu resik kuping dheweke, banjur dheweke teken. Dheweke dhuwur lan dheweke awak sampurna dicocogaké mine, dheweke lanang kurva lan kurva wengis sandi kekuatan lan firmness. Ing liyane wektu lan panggonan dheweke bakal wis ngandika hey aku tresna dheweke. Nanging sing ora bakal padha. Kanggo kita, ana mung bisa dadi fisik passion. Mung janjinipun kita bisa nggawe kanggo saben liyane bakal wayah wengi.
  
  
  Nalika iku kebungkus kang driji watara dheweke pupu sudhut mlengkung, dheweke dawa, driji langsing slid mudhun sandi bali. Bebarengan badan kita dipindhah ing bisu teknologi kurban; banjur kita jumangkah bali lan malmpah tangan ing tangan kanggo amben.
  
  
  "Ngapusi mudhun," dheweke ngandika. 'Ngenteni kanggo kula.'
  
  
  Dheweke ngadeg ing ngajeng kula kanggo mbukak klambi. Nalika dheweke alus, coklat dodo padha dirilis, dheweke instinctively ngrambah kanggo wong-wong mau, nanging dheweke di-push kula adoh nganti dheweke wuda.
  
  
  Dheweke knelt ing lantai lan mbantu kula karo sandhangan.
  
  
  Dheweke ora bakal wis teka kanggo kula tho. Dheweke manggon ing dheweke dhengkul, ngambong kula ing tutuk, banjur slid murah lan murah nganti awak iki ngemis kanggo dadi gabungan kanggo duweke.
  
  
  Dheweke tangan dipindhah sandi liwat awak, kroso, groping, flattering. Akhire, dheweke lenggah mudhun ing amben. Dheweke alon-alon mlaku maju, mencet dheweke tenan dodo marang dodo, banjur swaying dheweke dawa, lithe sikil nganti padha dijamin awak saka sirah kanggo jempol.
  
  
  Dheweke ngambong kula alon-alon, lan banjur malah liyane passionately. "Ayo, ayo kula nindakaken cara sandi."
  
  
  Gerakan dheweke hips marang mine nggawe percoyo kula. Iku becik kanggo aran dheweke ing ndhuwur kula nalika dheweke tangan padha sibuk, nggawa kula kanggo murub savchenko sadurunge malah dipindhah.
  
  
  Mengko, kita lay ing tangan saben liyane lan stared metu ing mbukak jendhela ing lampu kutha ing ngisor iki.
  
  
  "Saiki ngomong bebener," dheweke ngandika.
  
  
  'Sampeyan ngomong page. Apa sampeyan bisa kanggo Raj?" Akeh?'
  
  
  "Ya, aku bisa kanggo wong amarga aku pracaya aku bisa bantuan negara."
  
  
  'Carane?'
  
  
  "Saving state of Bengal kanggo India".
  
  
  "Wilayah watara Calcutta?"
  
  
  Dheweke manthuk. 'Ya. Ana wong-wong sing arep kanggo misahake Bengal saka liyane saka negara. Oni bisa nggawe negara anyar utawa nggabungake Bangladesh. Malah sadurunge Bengalis nyuwil adoh saka Pakistan, ana pemberontak ing Kolkata sing wanted kanggo luh negara loro. Lam disebabake dening jeblugan bisa menehi wong kesempatan sing padha kudu."
  
  
  "Lan apa ora Rajah mikir aku bisa melu ing?"
  
  
  "Ora ngerti, nanging kang ora dipercaya ing Amerika."
  
  
  'Lan sampeyan?'
  
  
  — Aku ora ngerti sing salah siji.
  
  
  Kang ngambong dheweke alus lambãNo.
  
  
  "We are loro-lorone ing sisih padha, apa Raj mangertèni iku utawa ora. Mung dipercaya kula kanggo nalika. A dina utawa loro, mungkin malah kurang.
  
  
  Dheweke sora septically. "Mungkin," dheweke ngandika. "Mungkin aku bisa nindakake iku saiki."
  
  
  'Apik. OK, sampeyan bisa ngomong liyane sing bisa mbiyantu? Ora Raj duwe sembarang informasi bab sumber saka kalium nitrat? Sembarang diwenehi bab organisasi konco iki? Wong ing tengah saka kongkalikong sing aku bisa nyekel dheweke karo?
  
  
  Jongi kang pasuryan nggantheng sora.
  
  
  'Aku ora ngerti. Sawijining mung mengkono apa iku ngandhani kula. Sampeyan bisa takon ego.
  
  
  'Ora.'
  
  
  Hey nyoba kanggo nerangake kanggo dheweke. Kang ora dipercaya sapa, malah ora Raj. Kanggo jujur, aku ora dipercaya dheweke salah siji, nanging aku ora bisa ngomong sing. Nganti aku melak-melak ngakoni yen aku ana Amérika agen digunakake ing ego negara, Raj kacandhet dening protokol. Kang ora bisa wis dipenjara kula utawa dikirim kula kabeh liwat negara tanpa bukti. Lan ego mung bukti supaya adoh saka ferret lying naked ing penyelundupan.
  
  
  Dheweke takon. "Apa aku kudu pitutur marang em?"
  
  
  — Apa kang takon sampeyan kanggo matèni aku?"
  
  
  "Ora, dheweke mung takon kanggo pitakonan panjenengan. Gun iki idea.
  
  
  -"Marang Em apa aku ngerti," aku ngandika.
  
  
  Kang cepet diterangno kanggo dheweke, nanging digawe manawa kanggo menehi dheweke mung informasi panjenenganipun wanted kanggo enggo bareng. Aku marang wong bab pabrik lan nyolong saltpeter, nanging aku ora ngomong nèk aku wis apa-apa kanggo nindakake karo jeblugan saka pabrik. Raj iki diijini kanggo guess kanggo awake dhewe.
  
  
  "Ana iku tartamtu Zakir Shastri melu," aku ngandika. "Ayo Raj langsung staff kanggo golek ego. Polisi duwe cara kanggo trek wong mudhun nalika padha ngerti jeneng."
  
  
  Dheweke hotel, kanggo pitutur marang dheweke bab rasa kang bab anak tanduran bom, nanging diganti pikiran kang. Hey wis marang dheweke cukup kanggo gain dheweke dipercaya. Aku ora perlu sembarang liyane.
  
  
  Aku takon dheweke. "Apa kowe pracaya kula saiki?"
  
  
  "Ya," dheweke ngandika, nanging ana isih mangu-mangu ing dheweke mata, lan banjur nyoba kanggo soothe dheweke karo kiss.
  
  
  Dheweke dianakaké bali kanggo wayahe, banjur enggal-enggal dheweke tangan sandi liwat awak. Wuda, kita snuggled bebarengan lan supaya kita passion kontrol badan kita. Mengko, dheweke propped dhéwé munggah ing salah siji sikut lan ngandika: "Darling, aku dipercaya kanggo sampeyan, nanging please ora nggawe wong gemblung saka kula maneh. Ora ngapusi kanggo kula maneh.
  
  
  "Tau maneh," aku ngandika, pemikiran yen dheweke pracaya kula. Aku ora aran guilty — lying wis bagéan saka proyek. — Nalika iki liwat, mungkin kita bisa pindhah nang endi wae bebarengan, sandi katresnan." Aku duwe dhuwit, akèh. Aku ngerti dheweke uga. Sampeyan ora kudu bisa ing gesang panjenengan. Apa dheweke ngandika kaget kula. Dheweke nyuworo tulus. Mbok menawa iku luwih saka sideshow kanggo Nah. Kang sank mudhun ing nah, siap kanggo tresna maneh. Dheweke silih karo penggalihipun dhumateng, lan kanggo nalika kita kelalen sing ana ing donya njaba kamar.
  
  
  
  Pasal 8
  
  
  
  
  Ing morning sabanjuré kita wis sarapan ing hotel. Sethitik bojo sing dadi kita kabeh ketoke rampung ora peduli sing wadon wuda iki lying karo kula. Nalika dheweke iki musna, Choeni mbalek liwat, leaned liwat kula, lan ngambong sandi dodo. Aku wis kanggo push dheweke metu saka ing isine.
  
  
  Nalika Choeni iki njupuk disandangi, kang disebut Slocum kang kantor lan takon kanggo nomer telpon ngendi kang bisa tekan Lily Mira. Lily ketoke dadi ing swasana ati apik nalika dheweke rama ngandika kanggo dheweke. Dheweke ngandika dheweke bakal dirilis saka rumah sakit lan rauh bakal pindhah menyang Madras minangka ngrancang. Dheweke disaranake hey, njupuk Pangeran karo dheweke nalika dheweke godhong sak Calcutta. Dheweke enthusiastically sarujuk lan ngandika sing wong bakal langsung takon liwat sederek kanggo pick munggah asu.
  
  
  Piyambakipun bungah sing Ay wis disebut. Supaya adoh, ferret assignments wis mung nyebabake Lily luwih pain. Mbok menawa asu bakal mbantu njaluk liwat kangelan sing nunggu sampeyan. Dheweke iki marang hey, kabeh paling apik lan hung munggah.
  
  
  Banjur diuripake kanggo Choeni.
  
  
  Kita padha mestine kanggo mungkasi dening dheweke house sadurunge kita tindak menyang Kolonel Wu kang. Nalika aku tak konco setir, aku temen maujud sing sandi atine isih sibuk banget karo Choeni — aku malah kelalen kanggo katon ing backseat. Nalika duweke nguripake watara, hard jempol nuding blak-blakan antarane sandi mata.
  
  
  "Bang, bang, Nick Carter, sampeyan lagi mati."
  
  
  Choeni nguripake watara lan ditarik metu pistol watara dheweke tas. Aku ngirim wis mandegake dheweke sadurunge dheweke miwiti shooting. Wong ing jog bali cepet fumbled kanggo bedhil.
  
  
  "Kalem mudhun, Sokolov," aku matur.
  
  
  Lemak rusia mangu-mangu, tangan siji ing jaket.
  
  
  'Sapa iki? Choini takon. "Apa ta kang arep?"
  
  
  Sokolov ngenalaken piyambak. "Kanca Alexander Sokolov," ngandika. "Consul ing Kolkata saka Uni Soviet Républik Sosialis."
  
  
  "Kita padha bejo," aku ngandika. "Eh, ngomong bebener, Sokolov. Sampeyan KGB ndelok, kaya paling rusia diplomat sak ruangan blumbang."
  
  
  Rusia wungu tangané ing nyerah. "Sampeyan Amerika... sampeyan lagi tansah dadi pragmatic. Oke, dheweke ndelok. Sampeyan bisa uga ngerti. Ora tengen, Carter?" Lan sampeyan, Kantun Mehta?" Sampeyan uga kagungane kanggo kita asor profesi. Iku sing bener?'
  
  
  Choeni sora lan gelem njawab. "Iku ora matter," ngandika. "We are ora mungsuh dina iki." Panjenenganipun wungu tangané maneh, lan banjur nungkulaké mustaka thoughtfully. "Sesuk... sing bisa ngomong? Sesuk kita bisa matèni saben liyane, nanging dina iki... dina iki kita kudu bisa bebarengan.
  
  
  'Sing ngandika sing? Aku takon coldly.
  
  
  "Aku, Kanca Carter. Kita duwe masalah.
  
  
  'Kita?'
  
  
  'Kabeh saka kita. Ing sampeyan. Aku duwe. Ing Miss Mehta kang. Aku wis pesenan kanggo matèni sampeyan.
  
  
  Choeni flinched, lan weruh dheweke tangan ngencengi ing cilik pistol dheweke isih dianakaké. Aku ora wedi marang dheweke. Ora durung. Kang sumurup carane Sokolov makarya. Yen wong iki arep matèni aku, ana kang wis ora ana bebaya.
  
  
  "Aku wis pesenan kanggo mateni kabeh agen sing uga tanggung jawab kanggo serangan teroris ing kita misi diplomatik ing Kolkata," ngandika. "Sesuk sampeyan bisa njaluk sing padha supaya... kanggo matèni kula lan kabeh Cina agen ing kutha, banjur wong-wong India kaya Miss Mehta... sapa sing bisa jawab kanggo iki."
  
  
  Aku takon dheweke — " Banjur apa sing nunggu? Sampeyan wis tau wis isin bab nyababaken wong sadurunge."
  
  
  — Amarga aku ora mikir iku arep bantuan." Aku suspect sing jeblugan bakal terus. Aku suspect sing ora ana siji kanggo nyalahke kanggo kita. Dheweke suspect sing wong... punapa mawon sampeyan nelpon iku... wong kepengin kanggo jugangan us marang kanca liyane.
  
  
  Aku mirsani ing rusia kanggo nalika lan meh dipercaya emu karo iku. Kang bisa pitutur marang bebener... wektu iki.
  
  
  "Wong kang muter game,"aku sarujuk," lan kita lagi loro kang nggeguyu."
  
  
  "Ya, ya," ngandika, nodding. 'Iku kang bener. Wong wis nggawe masalah antarane kita.
  
  
  Aku takon dheweke. "Carane aja kita njaluk sak iki?
  
  
  Sokolov guncang marang sirahe susah. 'Aku ora ngerti. Nanging aku duwe liyane badhan. Kita krungu iku aneh. Kita krungu bab ancaman. Ana wong sing ngomong sing kita konsulat bakal diunekake munggah ing limalas... independence day.
  
  
  "Ing lurung-lurung bakal kebak wong," Choeni ditambahake. "Iki bakal dadi dina sampurna kanggo para rasul saka panganiaya."
  
  
  "Ana dhiskusi saka retribusi — langsung retribusi — yen konsulat wis rusak, "ngandika.
  
  
  Aku bisa aran kringet ing iker-iker rasukan. Aku ora bisa mbayangno apa bakal kelakon yen ancaman teka bener.
  
  
  Aku takon dheweke. — Apa sing ngandani kula kabeh iki?" "Wiwit nalika sing garangan ngewangi Amerika?"
  
  
  Rusia sighed. "Amarga aku iki dhawuh kanggo mungkasi. Nanging kabeh aku bisa nemokake nuduhake yen sampeyan are ora tanggung jawab... kita kudu sampeyan, liyane kita ing Amerika. Wong-wong sing nandur ing bom, ora liwat CIA, utawa AH . Orane ...'
  
  
  Panjenenganipun ngandika apa-apa, lan dheweke rampung ukara kanggo wong. "Padha lagi bocah-bocah," aku ngandika.
  
  
  Sokolov manthuk ing persetujuan. - Ya, iku penting, iki bocah-bocah.
  
  
  "Aku ora mikir supaya," Choeni ngandika. 'Iku mokal.'
  
  
  Dheweke ngalang, nanging aku sensed sing aku iki mikir bab sawetara bukti dheweke kudu wis marang polisi. "Cah lanang iki matèni njaba Amérika konsulat wingi," aku ngandika.
  
  
  "Lan anak resik," Choeni ngandika. 'Passerby.'
  
  
  "Teroris," Sokolov guessed. "Rasi lintang saka anak dina iki... iku ora kanggo sampeyan," dheweke ngandika karo eseman.
  
  
  "Lan ora kanggo sampeyan," aku ngandika. "Aku malah Maoists wis ora dicemplungke iki jero durung."
  
  
  Panjenenganipun slid tengen jog mobil lan dibukak lawang. "Sing kabeh aku kudu pitutur marang kowe," ngandika.
  
  
  Nalika piyambakipun tak metu, kang sijine tombol ing kontak, miwiti engine, lan ndamel kanggo Choeny omah. Nalika dheweke diganti dheweke sandhangan, kang jumeneng ing loteng lan mirsani kutha aneh tangi munggah ing esuk saka telas perjuangan kanggo kaslametané. Aku curious bab monster sing wedi iki kesurupan kutha. Sing milih Calcutta minangka paprangan loro kakuwasan gedhe iki? Apa kang ngarep-arep kanggo njaluk metu saka iku? Aku wis ora idea. Wektu iki mlaku metu, lan padha ora ana asil. Iku mung wis telung dina, lan diwenehi wis dadi discouragingly suku cadang. Sapa sing digunakake anak minangka teroris iki pinter. Trail iki meh mokal kanggo tindakake.
  
  
  Kabeh aku wis ana Zakir Shastri. Aku mung bisa ngarep-arep sing Kolonel Wu kang godhongé amba pengaruh ing kutha bakal bantuan kula golek wong konco sing jeneng.
  
  
  Saka Choeni, kita nitih kidul kanggo Bay of Bengal, ing ngisor iki Kolonel Wu kang instruksi, liwat warata delta wilayah ngendi kuwoso Gangga lan ego kang macem-macem anak-anak kali digawe fertile headland kanggo ewu taun. Wu omah Gedhong diduga ing Hooghly Kali. Iku sprawling komplek sing kapandeng kaya iku, banget, wis ing construction kanggo wektu suwene wektu. Ing estate digawe dowo kanggo mil ing siji miring terrain lan klebu shrubbery, wit deciduous, lan gedhe pastures kanggo jaran. Ing omah gedhe, dibangun watara murni watu putih, semlorot kaya candhi ing srengenge.
  
  
  Nalika kita ditarik munggah ing paving akèh parkir ing ngarep saka house ageng, loro seragam abdi enggal-enggal metu kanggo mbukak lawang mobil lan ngiringan kita liwat ing gedhe pindho lawang kanggo lobi. Kanggo wayahe, aku felt minangka yen kita wis jumangkah menyang sasi lan ketemu dhéwé ing palace salah siji saka limang atus panggedhe sing wis mrentah ing cilik serikat watara kang India lan Pakistan wis thukul munggah.
  
  
  Ing bale iki luar biasa mewah-lantai iki digawe saka finest marmer lan keramik braid, kolom padha diubengi dening murni marmer, tembok padha hung karo banget kuna tapestries, furnitur tanggal saka kabeh kuna suwé saka India.
  
  
  Iku luwih saka museum saka ngarep, luwih saka candhi saka panggonan. Kita panuntun mungkasi nalika kita katon ing kabeh iki kaluhuraning, lan banjur meneng mimpin kita kanggo lawang anjog sak great hall liyane hall. Iku lingkungan sing surem, lan dibangun watara atos watu sing uga wis wungu saka ing banner saka desa Kana.
  
  
  Ing tengah saka kamar iki gubug, gendheng kang ana limang kaki ndhuwur lemah. Iku digawe saka karton, lawas boards, packing crates, komplong kosong, lan ngisor saka kayak boat.
  
  
  Kolonel Wu lungguh ing lawang saka gubug, reged putih dhoti kebungkus watara marang loins. Piyambakipun squatting ing dhasar yoga nuduhke. Nalika piyambakipun nyumurupi kita, piyambakipun pindhah sethitik, nanging durung njaluk munggah.
  
  
  "Ah, sampeyan wis teka. Prasaja, boten sae pengeling-eling. Aku lair ing gubug kaya iki, " banjur ngandika, mulet. "Iku apik kanggo wong kanggo elinga lan ngomong yen aku bakal tansah beda-beda."
  
  
  Panjenenganipun wungu marang kaki lan sujud humbly. "Aku diajeni kanggo duwe sampeyan ngunjungi sandi ngarep, Kantun Mehta," ngandika. "Lan kowe, Mr. Carter. Ngarsane ngluhuraké asor sandi posisi.
  
  
  Choeni mangsuli cepet, nanging aku wis kanggo nggoleki tembung. Aku tak bingung.
  
  
  Neat sethitik wong ketoke isin bakal katon ngagem peasant sandhangan. Dheweke njaluk ngapura lan ngandika bilih piyambakipun bakal bali rauh nalika iku ana "luwih jumbuh disandangi kanggo kuwi bentenaken tamu."
  
  
  Panjenenganipun ngandika dhateng cepet ing Cina, lan loro bocah-bocah wadon enom ing Oriental sandhangan teka metu saka kamar liyane. Padha sujud lan kesandung ing ngarep kita, ih nyenyet tungkak-dawa rok matesi ih shaggy kanggo sawetara inci. Padha liwati ing ngarep kita liwat lawang liyane menyang penake Western-gaya kamar karo music alus muter lan TV, karpet ing lantai, modern furnitur, lan nggresah hanging sing kapandeng kaya nyata Pollock. "Guru ngandika nindakake punapa mawon sampeyan kaya kene; kang bakal dadi ing kene menit," ngandika salah siji saka bocah-bocah wadon. Banjur wong loro ilang liwat lawang.
  
  
  Ndhuwur ageng geni hung lukisan saka Chiang Kai-shek minangka wong enom, nalika piyambakipun mrentah dharatan China. Merata gedhe lukisan hung ing ngelawan tembok. Iku
  
  
  Sun Yat-sen.
  
  
  "Woo ora nyata kolonel," Choeny komentar minangka wong kapandeng watara hiasan kamar. "Iki minangka judhul kehormatan sing ditampa kanggo perjuangan pribadi marang Mao lan Masyarakat. Kang ana mung bocah lanang nalika piyambakipun njabat ing Chiang Kai-shek.
  
  
  Aku ana bab kanggo takon dheweke soko, nanging Indian boy ing jaket putih nuduhake munggah lan mimpin kita menyang jati bar karo macan kulit motong. Kaya kabeh liya ing omah iki, aku iki uga disabetake dening sumber saka alkohol. Ana apik whisky, nggoleki brandies, lan banget koleksi jaman biyen rum. Boy disaranake ih karo liyane kawruh saka bartender pouring camp.
  
  
  Kita milih Jamaican rum, lan padha mung njupuk sip nalika Kolonel teka ing, disandangi ing breeches lan boots.
  
  
  Dheweke ngadeg jejere kula, dibintangi ing kula intently.
  
  
  — Kowe arep numpak jaran sadurunge nedha bengi?"
  
  
  Dheweke iki takon kanggo pitutur marang kula sing aku ora duwe wektu kanggo iki, nanging Choeni sarujuk banget cepet. Panjenenganipun dikirim dheweke lan salah siji saka liyane pembantu kanggo ngganti, banjur mimpin kula mudhun short dalan diantrekake karo patung. Ing dalan, kita skirted layang ideran blumbang njero ruangan karo banyu langit biru, lan liwati liwat lawang, banjur nyabrang kreteg watu sing dipérang nang ageng area blumbang saka njaba.
  
  
  Telung jaran padha cepet-cepet kanggo sisih liya saka jembatan cilik ngendi ana fenced path, nanging digatèkaké ih lan waved tangané menyang taman, ing teras ing ngisor iki.
  
  
  Dheweke takon. "Badhe sampeyan kaya kanggo njupuk skeet?
  
  
  Kanggo pass wektu nganti lady ayu rawuh maneh.
  
  
  Shadow saka anggepan dijupuk liwat kula, lan aku kapandeng ing wong cilik kang tangan. Padha ndadak kuwat lan wiry. Senadyan manicured kuku, tangané padha atos, kaya petani kang.
  
  
  "Skeet," aku ngandika. "Aku cantik apik ing iku."
  
  
  Panjenenganipun mesem. "Continental," njaluk ngapura, lan dumadakan temen maujud sing ego kang proses ngandika wis diganti. Nalika kang anteng, supaya pindhah saka atos-basa inggris kang digunakake kanggo disarm para tamu. "Iki tantangan... mung kaya ing gesang nyata. Sampeyan tau ngerti kang arah goal saka kesempatan bakal pindhah."
  
  
  Aku ora ngerti wong, nanging aku mèlu gusti yésus kanggo ngendi mbuwang mesin lungguh ana lan weruh wong loro enom abdi mlaku-mlaku menyang us karo sing milih bedhil ing tangan.
  
  
  "Siji ewu rupees piring," ngandika, lan ngangkat munggah Browning lan strode kanggo puluh pitu-meter mark. 'Apik?'
  
  
  Sadurunge bisa ngomong apa-apa, kang maringi sinyal, lan padhang kuning disk miber menyang udhara. Ing Browning murub, lan ing saucer mbledhos puluh kaki adoh saka logam cilik mbuwang mesin. Iku iki dijupuk apik, mbukak maju, watara wong sing nguripake lempung piring menyang udan sak shards.
  
  
  Wong cilik mesem bangga lan nenggo. Dheweke, tindak menyang baris, dipasang isi menyang salah siji saka chambers saka sandi milih bedhil lan marang sinyal kanggo cah lanang ing omah mbuwang gun suanten. Aku dijupuk dheweke. Lempung piring pecah kaya wêdakakêna, lan felt galak kepuasan saka hit langsung.
  
  
  Kolonel Wu durung menehi kula akeh wektu kanggo gloat. Panjenenganipun langsung nimbali liyane sajian, murub, lan kenek disk. Duweke ana langsung ngiring dening cahya kick. Kita padha njupuk cepet, supaya cepet sing aku wiwit padha sumelang ing bab boy ing mesin gun, sing wis kanggo nyelehake piring ing kuat mbuwang nangani lan njupuk tangané adoh sadurunge abot spring mbuwang target menyang papan. Ora ana aturan matur sing sampeyan kudu nerbitaké piring lan njupuk sanalika wong liyane karusakane dhewe target, nanging tanpa ngucap tembung kanggo kita, kita nyetel kita dhewe kahanan.
  
  
  Nalika Choeny gabung kita, kita padha njupuk ing alam bébas, exhausting jangkah lan dijamin ing sirah. Penyelundupan sakit saka pancet ngangkat saka papat kilogram saka baja lan mahoni, lan sandi pundhak burned saka recoil saka simpenan, malah kaya aku dropped kanggo sandi dhengkul lan leaned hard ing simpenan. Wu kaget kula. Senajan ana kang cilik, iya ora koyone duwe masalah liyane saka aku. Duweke weruh drive kanggo menang ing sudhut rta ego minangka duweke kawon lan rak wiwit kanggo bledosan, tinimbang kang sêmbar kanggo smithereens. "Liwat lan liwat," cah lanang konco us announced. "Loro-lorone pitung puluh lima ing saurutan."
  
  
  "Sepuluh ewu rupees," Kolonel Wu matur, mundhakaken kang bedhil kanggo liyane dijupuk.
  
  
  Piyambakipun mejet iku ing piring. Tangan lagi wae guncang minangka aku wungu bedhil kanggo pitung puluh-enem dijupuk ing saurutan. Dheweke iki kenek ing disk dening tray lan sepuluh luwih sadurunge aku felt breeze ing gulu.
  
  
  Wu felt mesem angin kasep. Piring piyambakipun takon kanggo dumadakan ducked minangka dhewek ditarik pemicu. Kuning disk swam triumphantly lan ketaton tengen shrapnel-strewn lapangan ing ngarep saka mbuwang mesin. Mung iki piring oncat gegaman kang ego.
  
  
  Kolonel Wu dianakaké ing bedhil kanggo pundhak kanggo wayahe, mekso piyambak kanggo nampa asor. Kanggo wayahe, kang weruh demonic nesu ing wong-wong slanted mata. Panjenengané ora bodho, nanging nalika piyambakipun kapandeng ing kula, kang mesem maneh, sujud, diputer peran saka asor peasant.
  
  
  "Sepuluh ewu rupees kanggo misuwur Amérika."
  
  
  Kang waved tangané, lan lanang teka mlaku karo checkbook. Wu scribbled jumlah lan nyerahke kula mriksa.
  
  
  Panjenenganipun njupuk iku, iku dianakaké antarane driji kang, karsané luh iku loro.
  
  
  "Ing penggalihipun dhumateng iki mine," aku ngandika.
  
  
  "Ngenteni," Choeni disebut saka mburi diperlokaké garis ngendi dheweke wis nonton. Dheweke mlayu liwat kanggo kita lan njupuk mriksa saka kula. "Kanggo ketemu bocah-bocah. Ya? ' dheweke ngandika dhagelan kanggo nami. "Kanggo sepuluh ewu rupees ih ble kanggo feed kanggo akeh dina."
  
  
  "Mesthi," Wu sarujuk. 'Kanggo bocah-bocah.'
  
  
  Aku takon dheweke. - 'Bakal padha ketemu anak?'
  
  
  Sethitik wong ngguyu lan nuding mudhun gunung kanggo walled senyawa kira-kira patang atus meter adoh.
  
  
  "Panti," Joni diterangno. "Panjenenganipun disimpen atusan anak saka werna. Kang menehi wong-wong mau pendidikan, sandhangan, lan omah-omahé nganti padha sing lawas cukup kanggo ngusir kanggo awake dhewe."
  
  
  "Nanging supaya akeh wong perlu bantuan," Wu ngandika susah. "Malah wong sugih kaya kula bisa bantuan wong-wong mau kabeh."
  
  
  Wu nuding, lan dheweke swara weruh anak ing lapangan ngisor kita. Atusan, biasane lanang, diputer ing papan perlindungan kang fenced dolanan. Padha ngilingake kula saka cah lanang aku ' d katon ing tanduran kimia, lan sethitik mati boy lying ing werna jejere tak gawe Mercedes ing ngarep saka Amérika konsulat.
  
  
  Dheweke ipat-ipat dheweke curiga pikirane. Wu ana mbokmenawa loman sokongan saka seni, nanging duweke iki isih curiga saka wong. Aku ora arep pracaya sing wis apa-apa kanggo nindakake karo bombings, nanging panginten ora bakal pindhah adoh.
  
  
  "Mungkin sampeyan ngerti wong aku looking for," aku ngandika banget. — Karo kapentingan ing anak, sampeyan bisa ngerti tartamtu Zakir Shastri. Minangka minangka adoh aku ngerti, dheweke uga njupuk anak saka banner."
  
  
  Kolonel Wu hissed liwat untu. "Iki putra saka ula," ngandika ing Cina. 'Aku ngerti dheweke ego. Panjenenganipun kidnaps anak lan migunakake ih kanggo tujuan dhewe. Dheweke iki disimpen dening saperangan ego claws, nanging ih tansah dadi metu dadi ageng.
  
  
  Choeni sora, mbokmenawa pemikiran kok Shastri wis kasebut dheweke. Iku diwilang resiko kanggo ndeleng carane Wu bakal nanggepi, nanging gaweyan iki dadi tanpa guna. Kang reacted cara sing paling wong bakal, lan aku isih wis katon kanggo mimpin.
  
  
  — Apa sing arep kanggo pirembagan kanggo wong?" Wu takon. — Ana kang melu ing bombings?"
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. — Aku ora yakin.".. mungkin.
  
  
  "Mungkin kita bisa bantuan," Wu disaranake. "Bocah-bocah ing werna bisa ngerti ngendi iki wong saka."
  
  
  Kang ngagetake kang driji, lan abdi teka kanggo ngadeg jejere wong. Wu ngandika kanggo wong kanggo dangu ing dialect aku ora ngerti. Panjenenganipun mesem triumphantly minangka boy trotted bali menyang omah.
  
  
  "Ing dicekel bocah bakal takon," kang ngandika. "Sawetara wong kudu ngerti babagan iki Zakir. sing padha kena pengaruh dening iku.
  
  
  Padha bakal njupuk sing kanggo wong.
  
  
  Kang nodded thanks kang.
  
  
  "Saiki kita lagi arep kanggo muter," Wu announced, anjog us kanggo jaran.
  
  
  Kita saddled gemeter kéwan lan tumuju kanggo panggonan ngendi estate wewatesan kali. Panjenenganipun nuduhake kita watara pribadi pelabuhan lan papat elegan speedboats, banjur mimpin kita menyang nglukis-surfaced plexiglass handball pengadilan lan mudhun path kanggo sangang-bolongan golf course ing pekarangan sing ayu.
  
  
  "Sampeyan duwe kabeh," Choeni ngendika, lan sethitik wong Cina kapandeng ing kula, nunggu kula kanggo ngomong soko.
  
  
  Banjur dheweke ego mangertos dheweke. Panjenenganipun wong cilik karo ageng ego. Lapangan tenis, golf kursus, kebon ayu... nanging kabeh iki ana sacoro prakteke ora digunakake, padha mung tropi sing nyekseni menyang ego kang sukses financial. Lan kita padha kene minangka pirsawan kang egos, diundang kanggo pat ego ing pundhak lan marang carane kelangan iku ana. Senajan dheweke ego needed bantuan dheweke, duweke marang ing alamat. "Meh rampung," aku ngandika lepat minangka aku ditarik munggah jejere Choeni lan leaned ing kanggo menehi dheweke alus kiss ing pipi. Wu kang reaksi kaget kula. Dheweke ngguyu, hard, husky swara kanggo kuwi wong cilik.
  
  
  "Mungkin," ngandika, lan nitih ahead saka us menyang omah.
  
  
  Nang omah, piyambakipun mimpin Choeny lan kula kanggo macem-macem apartemen ing lantai lemah. Seger Swedes padha glethakaken metu kanggo kula, lan aku showered lan diganti sadurunge arep bali mester.
  
  
  Wu ana nunggu kula ing Ego kang kantor, loro-crita kamar panelled kabeh liwat alas larang regane lan dilengkapi karo lemantun saka page-wektu publikasi. Piyambakipun lungguh konco ageng mejo, kang digawe wong katon malah luwih cilik lan luwih sepele saka kang bener ana.
  
  
  Watara wong, bocah-bocah wadon padha lungguh ing meja lan ing lantai ing ngarepe wong. Ih ana sepuluh, sawetara India, sawetara Oriental, sawetara supaya cahya-skinned sing aku seng di tuduh padha murni-blooded tiyang kuilt pethak.
  
  
  "Kaya aku ngandika," Wu ngandika karo eseman. — Aku duwe kabeh.
  
  
  Kang waved tangané anggun liwat kepala saka serius bocah-bocah wadon.
  
  
  "Pick siji," ngandika. "Utawa loro. Sampeyan lagi tamu.
  
  
  
  Bab 9
  
  
  
  
  "Aku sing katutup ing awal, Mr. Carter," Kolonel Wu ngandika bangga, " sing ana pratandha ing wong kang path kanggo sukses. Ble kang, ngendi ing bale wong iku ing dalan iki, dening apa padha arep paling. Page, kebak urip. Banjur iku... materialisme, minangka sampeyan nelpon iku ing negara. Banjur, ing tandha pisanan saka kasugihan gedhe, status. Malah mengko — akèh kepuasan seksual. Kanggo sukses Arab, iki kaputren. Kanggo Jepang geisha. Kanggo sugih Amérika jeng.
  
  
  "Lan ing Kana?"
  
  
  Kang waved tangané maneh. "Selir, mesthi. Mung kaya iki ayu jalmo. Banget kasebut kanthi teliti, milih jinis kanggo saben rasa lan kepinginan.
  
  
  "Kok, Kolonel Wu?"
  
  
  'Apa apa?'
  
  
  "Ya, apa sing aturan kula selir? Kita lagi ora persis kanca-kanca lawas, liwat wong-wong sing nuduhake mistresses. Wu grinned smugly. Panjenengané banjur nungkulaké lan nyamar dadi asor maneh, nanging ego kang lambé snorted. "Amarga Wu kepengin kanggo menehi hadiah kanggo utama Amérika agen."
  
  
  'Kepengin dadi disenengi?'
  
  
  "Mandeg iki bombing," ngandika. "Nyimpen kutha kita saka luwih gerah."
  
  
  — Aku wis nggarap iku. Iki sandi proyek. Sampeyan pengin soko beda.
  
  
  'Ya. Swara wektu, fault bakal diadegaké. Sampeyan bisa nindakake iki. Sampeyan bisa nyedhiyani bukti.
  
  
  "Sapa sing bisa aku nyalahke? Rusia?
  
  
  "Ing Maoists," ngandika. "Masyarakat Cina. Supaya wong-wong mau metokake nyalahke kanggo iki ruangan blumbang ancaman ing saindhenging donya. Apa iku kanggo kula, lan padha lagi yours... siji utawa kabeh saka wong-wong mau.
  
  
  Aku ora bisa njupuk mata mati ranyono baris saka bocah-bocah wadon, sing saklawasé wuda badan glistening ing suryo srengenge streaming liwat ageng windows ing sisih liyane saka kamar. Iku bakal wis cukup gampang kanggo nyalahke Komunis Cina sawise dheweke iki dilacak mudhun dening teroris kepemimpinan, lan dheweke mesthi ora utang dheweke abang kolega kasetyan.
  
  
  "Sih cilik," ngandika, " wong-wong kuwi seneng ganjaran. Apa jenis wong sing bakal nguripake wong mudhun, Mr. Carter?
  
  
  Duweke mangu-mangu, lan mung minangka duweke iki looking saka siji wadon liyane, lawang dibukak. Abdi konco kula ngandika sawetara tembung ing Cina, lan Kolonel Wu jumeneng ing exasperation.
  
  
  "Miss Mehta bali," ngandika. — Kita bakal weruh dheweke ing kamar panedhaan.
  
  
  Dheweke mlaku watara ing dhingklik lan mesem maneh.
  
  
  "Mikir bab iku," ngandika. "Kanggo wengi saka fun sing sampeyan bisa nemu."
  
  
  Sawijining mandegake kanggo dina. Idea wonten kanggo kula. Dheweke sijine tangan ing Wu kang kantong, lan piyambakipun mandegake banget.
  
  
  — Ana kudu soko liyane sing sugih banget wong kepengin, Kolonel Wu. Kebak urip, kabeh kang tau ndeleng, status, kabeh wanita kang ego awak bisa nangani... nanging apa liya? Mesthi ana kudu soko liya sing wong kaya sampeyan kepengin. Apa iku, Kolonel?"
  
  
  "Mesti wae, Mr. Carter." Panjenenganipun ngguyu. "Banjur kabeh sing wong bisa mung arep kapercayan... pokok lan paling angel dipahami kepinginan." Piyambakipun mimpin kula menyang bale. Njupuk dheweke tangan, piyambakipun mimpin dheweke menyang ageng panedhaan kamar karo meja dawa lan buta lampu gantung. Kang lungguh ing sirah saka dhingklik kaya munggah tahta sultan.
  
  
  Ego saka rheumatism ora gawe marem kula. Piye wae aku ora mikir dheweke iki looking for cetha. Aku wis koyo sing wanted soko liya. Nanging kok?
  
  
  Aku ora duwe wektu kanggo nandheske. A sawetara menit mengko, dawa dhingklik iki kapenuhan anggur lan viands, lan cornucopia iki showered ing us. Kanggo wong cilik, Wu wis dipangan jumlah ageng, lan ana isih ale nalika abdi nggawa ceking anak liwat kanggo papan perlindungan ing ngisor gunung.
  
  
  Panjenenganipun leaned maju lan takon boy pitakonan ing diukur muni sing kadhangkala ndadekake wong pirembagan. Nanging cah lanang shied adoh saka kula. Kaget, Choeni teka kanggo ngluwari kawula.
  
  
  Dheweke dhateng lirih kanggo cah lanang ing dialect dheweke wis ora krungu sadurunge, lan ketoke kanggo gain dateng cepet.
  
  
  "A wong sing jenengé Shastri wedi marang wong akèh," dheweke marang kula. "Wong ana emu pendidikan lan banjur nyoba kanggo nggodho ego menyang mobil. Piyambakipun enggal-enggal lunga lan teka kene kanggo Kolonel Wu kang papan perlindungan.
  
  
  "Takon wong kono weruh wong iki."
  
  
  Kolonel Wu campur tangan. Panjenenganipun dianakaké metu pheasant wentis dripping karo sauce sak anggur abang lan marang cah lanang kanggo njupuk piranti kanggo mbuka sumpel botol.
  
  
  Iku kejiret sawetara tembung sing padha cukup kanggo ngerti apa bocah iki ngomong bab.
  
  
  "Ing padaleman suci karo mengilap abang menara," aku krungu dheweke ngomong.
  
  
  Ngandika liyane, nanging makna dimenangke kula nganti Choeni translated iku kanggo kula.
  
  
  "Kang ora yakin," dheweke ngandika."Kang mung ngelingi padaleman suci lan guru."
  
  
  "Lan mencorong abang menara," Kolonel Wu ditambahake. "Iku kudu dadi landmark."
  
  
  Wu mesem lan leaned bali ing dhingklik bangga. Panjenenganipun ketoke kanggo mikir ngene ditanggulangi kabèh piranti kanggo mbuka sumpel botol masalah kanggo kula. "Aku seneng banget kanggo agen Amérika," kang ngandika, njupuk munggah saka dhingklik.
  
  
  Panjenenganipun meh dikirim kita adoh. Piyambakipun disebut abdine, lan padha mimpin Choeni lan kula liwat house kanggo diparkir Mercedes.
  
  
  Nalika kita padha bali menyang kutha, aku nyoba kanggo njaluk informasi luwih lengkap saka nah. Aku kudu ngerti minangka akeh kaya aku bisa, aku panginten — sadurunge dheweke laporan kanggo Raju nempatno mburi kanggo kabeh karya.
  
  
  "Akèh kita kuil duwe menara," dheweke ngandika. "Lan akeh watara wong sing abang. Iki penting?'
  
  
  "Peduli penting," aku ngandika. "Iki link sabanjuré ing bejat munggah. Mungkin iki Shastri wis nggandhol watara ana, mungkin iku sawetara jenis saka markas ego.
  
  
  Dheweke guncang sirahe, nyoba kanggo mikir. "Iku bisa ing ngendi wae. Malah lawas temple, reruntuhan... kabèh deso wis littered karo wong-wong mau."
  
  
  Ee saka rheumatism digawe kula duka. Kita ngginakaken jam karo sethitik kolonel, lan wong iki njupuk sabar. Kita teka ing tengah kutha, lan banjur mandheg ing ngarep saka konsulat, sadhar carane cepet wektu wis liwati.
  
  
  Tension ing kutha iki kaya listrik statis ing dina garing. Aku bisa aran iku ing udhara. Welasan bersenjata India prajurit ngadeg ing ngarep saka konsulat, bedhil slung liwat sing pundak. Prajurit liyane padha ngadeg ing sisih bangunan.
  
  
  "Mikir sing padaleman suci karo abang menara," Choeni marang dheweke. 'Aku bakal dadi hak bali.'
  
  
  A gemeter Indian prajurit mandegake kula ing trotoar. "Kapindho prajurit ditakokake kula ing logam gapura, banjur mimpin kula kanggo sersan sing stationed kanggo dina. Ing sersan nyuwun kula sawetara pitakonan, banjur dials nomer telpon.
  
  
  Slocum iki nunggu kula ing lawang saka kantor kang. Nen ora nganggo dasi, dheweke rambute disheveled, lan ana kringet ing dheweke bathuk, malah sanadyan iku chilly ing kantor.
  
  
  "Kita lagi kiat bangunan," ngandika excitedly. "We nyana anggempur ing sembarang wayahe."
  
  
  Kang sank menyang dhingklik konco dhewe. Panjenenganipun dibusak kringet saka kang brow furrowed karo iku ditenun handkerchief.
  
  
  "Aku wis takon Washington kanggo ngirim 300 Marines kanggo nglindhungi Amérika gesang lan properti," ngandika.
  
  
  "Marines," aku ngandika.
  
  
  "Gusti allah mberkahi kita, kita ora bisa tetep nganggo gegaman ing ngarep saka Rusia. Padha wis anjog wong sing kene karo berkah saka New Delhi.
  
  
  "Badhe sampeyan kaya kanggo miwiti Perang Donya III kene?"
  
  
  "Yen sing bajingan kepengin iku..."
  
  
  "Sarwa."
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing kula banget.
  
  
  — Wis ora krungu saka Abang Armada?" "Padha duwe squadron sing wis judhul kanggo Bay of Bengal kanggo latihan maneuvers. Rolas kapal ing printah saka rudal ki.
  
  
  "Sampeyan bisa nindakake sing, sampeyan ngerti," aku ngandika. "Kowé bisa pirembagan bab iki kene lan saiki nganti nyata nuklir perang wiwit. Apa ora sampeyan mungkasi kanggo mikir bab iku? Panjenenganipun tak munggah lan malmpah liwat ego meja. Slocum narik kawigaten bali.
  
  
  — Duwe sing krungu apa-apa liya bab limalas?"
  
  
  'Kamardikan Dina? Ora durung.'
  
  
  — Sampeyan ngandika soko bisa dadi bir, elinga?" Lan dheweke, aku krungu sing ing rusia konsulat bakal diunekake munggah. Panjenengan konsulat kudu mencet ing wektu sing padha.
  
  
  Slocum ana tandha. Iku kenek wong langsung.
  
  
  — Apa sampeyan manawa soko sing arep kelakon ing dina iki?"
  
  
  'Ora ana. Nanging aku duwe perasaan sing lagi padha wong-wong sing digunakake kanggo tanduran bom ing agustus 15, planning soko amba. Sampeyan bisa kanthi gampang ngungsi wong-wong saka konsulat ing wayah sore saka tanggal ping patbelas.
  
  
  "Kula gusti Allah," kang ngandika. — Banjur ana apa-apa kita bisa nindakake?"
  
  
  "Mesthi," aku ngandika. "Marang sentries ora kanggo supaya anak metu kanggo konsulat."
  
  
  'Anak?'
  
  
  'Ya. Lan bantuan kula nemokake ing padaleman suci karo abang menara. Aku kudu duwe paling gedhé peta kutha sing wis duwe.
  
  
  Slocum dipencet intercom tombol. A sawetara menit mengko, kang sekretaris nyebar peta metu ing mejo.
  
  
  Adhedhasar Kolonel Wu kang estate, kang narik kawigaten bunder karo radius sing lanang bisa lumaku ing mung sawetara jam. Panjenengané banjur nimbali dening saperangan India watara Slocum markas lan takon dening ih kanggo nggawa metu ing candhi-candhi ing bunder.
  
  
  Lagi dikenal kanggo loro kuil karo abang menara.
  
  
  "Siji watara wong-wong mau tiron saka misuwur Kamenangan Menara," Indian sekretaris ing dheweke fifties marang kula. "Iki disebut Qutb Minar. Iku wis dibangun watara sandstone abang lan wis dhuwur luwih saka telung puluh meter, tangga spiral ndadékaké menyang ndhuwur.
  
  
  Iku dibangun sadurunge divisi. Saiki ana sethitik kiwa saka ing padaleman suci.
  
  
  'Lan liya-liyane?'
  
  
  — Iki kudu pedalemané Ossian ing sisih wétan saka kutha. Iku sebagéyan kiamat; sawetara wong pindhah ana.
  
  
  Piyambakipun ngaturaken sembah nuwun dheweke lan banjur metu kanggo ngendi Choeni iki nunggu ing mobil. Nalika aku marang dheweke apa aku sumurup, dheweke nuduhake kula cara kanggo pisanan candhi wong wadon kasebut.
  
  
  Nalika kita teka limalas menit mengko, aku weruh sing Qutb Minar, minangka candhi, ana ora cocok banget... ana apa-apa luwih saka dhuwur abang menara. Dheweke, wanted soko liya, sanadyan aku ora yakin apa. A urut saka staff umum karo kamar kanggo nomer akeh wong - soko secluded, didhelikake, ngendi panguwasa ora bakal katon.
  
  
  Ossian kang candhi kapandeng akeh liyane janjeni. Kothak kolom didhukung watu kubah, ing facades saka ambruk bangunan, jogan iki tumpukan saka tiba ing watu. Ing salah siji sudhut iki loro-crita abang menara. Reruntuhan nguripake menyang kandhel vegetasi watara shrubs lan wit-witan. Kumelun wungu ing lanang spiral liwat wit-witan.
  
  
  "Aku bakal pindhah njupuk dipikir."
  
  
  "Aku teka karo sampeyan," Choeni ngandika.
  
  
  Kita liwati liwat jugrugan. Sawetara wilayah padha ngankat supaya sing setya bisa teka lan njaluk berkah saka banyu sumber.
  
  
  Antarane reruntuhan, kita ketemu uga digunakake trail sing biasane mimpin bebarengan ing mburi saka ing padaleman suci kanggo undergrowth. Kita padha meh ing wit-witan nalika aku weruh sing gedhe peteng ijo tarub.
  
  
  Kita kiwa trail ing nggawe bisu lan tindak menyang undergrowth kanggo ngaso. Ing kawitan kita weruh mung wit-witan lan gedhe iku ditenun tarub. Banjur aku ngeweruhi cilik jugangan geni lan seger siji. Wong teka metu saka ing tarub, digawe dowo, kapandeng watara, coughed, ngidoni ing lemah, lan banjur bali nang. Kita padha ora ndeleng wong liya. Sawetara puffs saka kumelun ditekuk saka geni. Ana swara konco us — setengah sob, setengah njerit, nesu tinged karo anéh-anéh. Aku diuripake lan weruh tokoh nyedhak path kita wis mung dijupuk.
  
  
  Iki wong lanang sing mlaku cepet, nanging limped rada. Minangka kang nyedhaki, aku weruh sing ana godhongé amba-shouldered lan kuwat, wong sing bisa gampang medèni anak. Aku curious yen iku bakal Zakir.
  
  
  Kita ducked menyang bushes minangka kang liwati mimmo. Iya ora katon ing arah kita. Ego kang ambegan iki ramai, lan aku seng di tuduh piyambakipun mlaku cepet. Dheweke, nguripake kanggo Choeni sanalika minangka kang liwati mimmo kita.
  
  
  "Bali menyang mobil lan ngenteni kanggo kula," aku ngandika. "Aku arep kanggo tindakake wong."
  
  
  Path mimpin menyang sisih liyane saka jugrugan, lan liwat grove saka wit-witan. Rauh kita padha ing bali lawas temple. Mung siji tembok slamet. Iku dibangun watara watu gedhe pemblokiran lan mistletoe sepuluh meter dhuwur lan telung puluh meter. Wong leaned marang ngrintih kanggo nyekel ambegan. Banjur kapandeng watara, ora weruh siji, lan squeezed liwat kandhel undergrowth sing ketoke kanggo ndhelikake bukaan. Kang sirna ana.
  
  
  Aku marang wong rong menit, banjur enggal-enggal liwat ana lan ketemu loophole.
  
  
  Iku peteng nang. Panjenenganipun mirengke kanggo dhewe ambegan ketukan watara paru-paru. Liyane saka sing, ana swara. Panjenenganipun diuripake ing senter lan digawe panah beam. Duweke ana ing earthen passageway, bab rolas langkah-langkah anjog mudhun.
  
  
  Panjenenganipun ketemu lilin lan Amérika cocog ing ngisor undhak-undhakan. Sawise lilin saka lilin ing lantai mimpin ing sisih tengen. Ing dalan kene ana sing luwih dhuwur, luwih saka satus kaki, lan ngukir metu saka hard lempung, bisa sandstone. Rong puluh paces adoh, dim saint weruh dheweke, nari lan shimmering. Trowongan mambet luar biasa lawas lan musty.
  
  
  Iku alon ngubengi menyang cahya. Aku ora krungu dheweke. Dalan digawe tajem signpost. Aku ngaso kanggo supaya sandi mata nyetel kanggo cahya anyar. Ahead saka kula ana pitu-mlaku-alun kamar karo langit-langit sing luwih dhuwur saka trowongan. Loro ne abang lan putih padha katon watara kamar. Ing kawitan, iya ora ndeleng dheweke, kang nyebabake Brylev. Banjur weruh obor kapenuhan apa kapandeng kaya lenga, kobong ing prau nyetel ing papat tembok. Kamar kosong.
  
  
  Kang cepet nyabrang kamar kanggo paling cedhak mbukak lan miwiti mudhun bale. Panjenenganipun mandegake lan kapandeng watara. Aku ora mikir sapa kang katon kula durung. Iki trowongan iki cendhak lan dibukak menyang maneh passageway sing digawe dowo kanggo luwih saka pitung puluh meter sadurunge njlentrehke tipis bend. Ing interval biasa, ana kamar ing utama trowongan. Padha kapandeng kaya sel ngendi transendental wiku tapa ing ruangan blumbang.
  
  
  Ing mburi trowongan, liyane signpost digawe Stahl luwih akeh lan luwih entheng.
  
  
  Obor surem munggah dalan konco kula, nanging ing ngajeng kula iku ketoke sing liyane iki suci. Banjur aku weruh page hanging lamp saka kabel listrik. Kene trowongan bifurcated: aku njupuk terus siji, ngendi lampu-lampu listrik hung ing pitung meter interval. A sethitik luwih ing, trowongan dibukak menyang bale gedhe. Trowongan narrowed lan mimpin kanggo cilik loteng ing mburi ngrintih hall.
  
  
  Ing ngisor iki kula, ana akèh saka kegiatan. Limalas lanang, sing paling saka wong-wong mau ing awal twenties, padha njagong ngubengi a dhingklik, busily hiasan tembok ing ireng. Wong cut metu bagéyan saka wicks. Liyane lanang dikempalken munggah kosong komplong lan digawa ih liwat archway kamar liyane.
  
  
  Ruangan bungahaken kepunjulen kula. Sampeyan iki ketemu dening pabrik prodhuksi jeneng lengkap, utawa ing paling siji sak panggonan ngendi teroris sing digawe loro-waktu bom. Nanging aku uga felt hawa anyep nalika aku temen maujud sing lanang kene padha lawas saka wong aku ' d katon ngempalaken kalium nitrat ing tanduran kimia. Padha kapandeng kaya prajurit. Padha ketoke kanggo ngerti apa sing padha dilakoni, minangka yen ih ana kang dilatih.
  
  
  Ora ana siji weruh kula, nanging aku ora bisa pass liwat loteng kang eaves tanpa kang katon. Banjur aku lunga bali lan nyoba kiwa trowongan. Kang digawe signpost cilik, banjur terus kanggo mindhah, contone, ing arah padha minangka liyane garpu. Rauh, piyambakipun uga liwati nomer saka sel. Iki padha ing nggunakake. Nang padha dipercoyo tas lan reged ransel sing bisa duwe sing kadonyan bandané saka cilek lanang.
  
  
  Iki tunnel bisa ngluwihi kanggo akeh kilometer ing Kolkata. Aku needed kanggo golek cepet metu utawa bali menyang auto aku ngene mung dijupuk. Ana liyane papan kosong ing ngajeng kula. Nang ana meja, kursi sing ana lengane, lan saperangan saka kursi-kursi, lan konco wong-wong mau ana bakal dipigura lawang kayu-kayuan.
  
  
  Kamar kosong. Kang sabanjure dina liwati cepet. Iku ora dikunci.
  
  
  Opening iku, weruh liyane dalan kang anjog menyang lumahing. Kang tak metu lan banjur bali menyang Mercedes.
  
  
  Choeni ora ana.
  
  
  Kang krungu dheweke nelpon watara pepeteng tengen dalan.
  
  
  - Nick, uga rampung=).
  
  
  Aku nguripake watara, lan pangertèn enem diklik ing otak. Mbok menawa ana swara utawa glint saka logam obyek ing srengenge. Aku ora ngerti, nanging aku cringed lan nyekel Luger.
  
  
  Banjur ego weruh dheweke... ing hara Indian kang ' d ngiring dheweke kanggo padaleman suci. Kang nyedhaki kula saka ngarep mobil. Kang waved piso awkwardly liwat sirahe. Langsung, luger ana ing tangan.
  
  
  Panjenenganipun sengit gun, mesthi, nanging katahan teka ing kula. Kang digawe adoh lan matur bebaya. Dheweke ego ora arep mateni dheweke. Aku manawa iku Zakir Shastri, lan aku temtunipun needed wong urip. Panjenenganipun cut liwat udhara ing ngarepe sandi pasuryan lan waved maneh kaya aku ditarik adoh.
  
  
  Ing dheweke desperation, dheweke dipecat sawise inci saka pasuryan, minangka bebaya, lan dibukak liya wektu menyang lengen. Impact saka peluru digawe wong muter lan tiba; nanging piyambakipun sprang marang kaki lan teka menyang kula, lengen hanging limply.
  
  
  Kang dijupuk wong maneh, wektu iki ing wentis. Panjenenganipun ambruk nerusake minangka yen ego kang wis kalah liwat.
  
  
  Instinctively, aku jumangkah bali lan dianakaké sandi gun siap kanggo kaloro attacker, nanging mung obahe aku bisa ndeleng padha Choeni mlaku menyang kula saka sisih liyane.
  
  
  Dheweke mbuwang dhéwé menyang penyelundupan, nanging aku di-push dheweke adoh. Aku krungu swara saka hbs konco dheweke. Lanang watara candhi mlayu metu lan menek menyang lawas truk konco jugrugan.
  
  
  Padha mlayu, nanging aku wis kanggo terus wong mudhun sadurunge kita bisa tindakake wong-wong mau. Ego nguripake dheweke liwat ing dheweke bali karo sikil.
  
  
  Kang ana mati. Bolongan sing ukuran saka ajiné ana ngendi ego kang navel iki. Choeni lungguh ing jejere kula, cetha unmoved dening ngarsane saka getih. 'Sapa iki?'.
  
  
  Panjenenganipun fished metu wong kang wallet watara kanthong lan nyebar metu ing lemah. Jeneng ing makalah iki cetha kawaca.
  
  
  "Zakir Shastri". Dheweke pungkasanipun ketemu iku.
  
  
  Panjenenganipun knelt mudhun ing jejere awak. Panjenenganipun langsung weruh getih bolongan ing lengen lan wentis. Duweke ora kantun. Wong liya dijupuk emu ing bali. Gawk jumangkah metu saka ngarep lan parted dheweke navel ing ngarepe dheweke kaya kembang blooming.
  
  
  Wong nyoba kanggo matèni Shastri sadurunge bisa nganggo, wong sing ngadeg tengen dalan nalika hara Indian digawe lampus serangan karo piso.
  
  
  Nanging sing?
  
  
  
  Bab 10
  
  
  
  
  'Katon! Choeni ngomong.
  
  
  Kang ngadeg munggah lan kapandeng bali ing trek. Dimuat karo lanang, kang sped mudhun werna, njupuk munggah kacepetan. Panjenenganipun swerved supaya suci cow lying ing selokan, banjur daya melak-melak ing akeh cilik saka wong-wong sing padha cepet-cepet metu saka omah ing swara saka gunfire. Wong scrambled kanggo sisih, lan truk rumbled watara sudhut.
  
  
  "Ayo," Choeni disebut. "Kita lagi ing ngisor iki wong."
  
  
  Ing mburi jendhela retak minangka kita mlumpat menyang Mercedes. Gawking mata dijamin kabeh jendhela karo cobwebs. Kapindho gawk mbanting menyang lawang lan ndharat nang endi wae ing jog ngisor kula.
  
  
  Temenan, Shastri ora mung target, nanging aku ora duwe wektu kanggo bali geni sapunika.
  
  
  Duweke cepet, lan Mercedes dijupuk maju kaya panah liwat trapdoor. Kita saklawasé nggulingaké liwat ing sudhut, lan Choeni bengok-bengok minangka dheweke nyoba kanggo narik dhéwé bebarengan.
  
  
  Kita mlumpat ing curb, nganti curb kanggo telung puluh mèter, lan pungkasanipun ditarik bali dhateng ing werna. Truk obah ahead kita weruh dheweke lan kalem mudhun kanggo ngidini mobil kanggo pass ing ngarep kita minangka tutup.
  
  
  "Padha kaget?" Choeni takon dheweke.
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula lan dheweke guncang sirah. Dheweke katahan looking metu bali jendhela, nanging ora ana siji ing ngisor iki kita. Aku iki wedi.
  
  
  "Nonton truk," aku ngandika. "Yen kita ilang, kita bisa miwiti liwat." Setengah pemblokiran konco truk, kita mèlu iku luwih menyang kutha. Setengah jam mengko, truk mandegake ing sisih ngleboke saka Siksa Dom Bandara, lan cilek lanang mlumpat metu sak kothak. Driver, lancip Indian wong ing Kulon miturut, ndamel ih menyang bangunan stasiun.
  
  
  Kita tak metu saka Mercedes lan mèlu wong-wong mau kanggo platform. Ih iki nunggu lawas DC-3 sing kapandeng kaya iku wis mibur menyang Burma ing wiwitan Perang Donya II.
  
  
  Nalika padha mlebu, kang ngipat-ipati ing ambegan. Ana ora perlu kanggo tindakake bidang.
  
  
  — Sampeyan bisa njaluk ih rencana pesawat? Choeni takon dheweke. "Mungkin Raj bisa mbantu."
  
  
  Dheweke panginten kanggo wayahe sadurunge mlaku-mlaku menyang undhak-undhakan saka control tower. Nalika dheweke bali, DC-3 wis ing mburi saka landasan pacu.
  
  
  Dheweke kapandeng seneng lan nyerahke kula bunch saka tombol.
  
  
  "Padha fly kanggo Raxol," dheweke ngandika. "Iku ing iring gunung Himalaya, ora adoh saka Nepal. Iku luwih saka pitung atus kilometer.
  
  
  Aku takon dheweke. "Apa kita duwe bidang banget?"
  
  
  "Piper Comanche," dheweke ngandika. — Wis sampeyan tau mibur ing nen?
  
  
  'Ya.'
  
  
  'Dheweke banget.'Dheweke njupuk sandi tangan lan mimpin kula njaba. "Iku bakal dadi peteng rauh," aku ngandika. "Apa sampeyan manawa iki pletik bandara?"
  
  
  Dheweke ngguyu. "Aja padha sumelang. Kita uncalan cocog kanggo cahya munggah ing landasan pacu.
  
  
  Aku mangu-mangu, nanging dheweke mlayu ahead saka kula menyang hangar ing. Nalika aku tak ana, aku iki wis ngomong kanggo seragam polisi pejabat lan menehi pesenan kanggo mekanika. Padha mbalek metu Comanche ,lan kita main game ing papan. Sepuluh menit mengko, kita njupuk mati lan tumuju sisih lor.
  
  
  Iku pesawat dawa, lan iku wis peteng sadurunge kita weruh lampu saka desa. Dheweke ngomong ing radio, lan ing lapangan ngisor iki surem munggah dening lampu mobil. Choeni digawe siji puteran sadurunge dheweke dhiri sudo mobil menyang dikempalken rereget saka lapangan terbang. Ana mung loro liyane pesawat ing lemah, lan siji watara wong-wong mau ana DC-3 sing kita weruh njupuk mati ing Kolkata. Choeni ditarik menyang akèh parkir, lan kita ditempelake ing mobil kanggo swiwi lan buntut sadurunge mriksa metu DC-3. Iku iki nilar. Ora ana tandha saka kru utawa lanang kita wis katon ing Kolkata.
  
  
  Ing cilik bangunan stasiun, pejabat pemerintah lungguh konco counter. Panjenenganipun kapandeng bosen nganti Choeni nuduhake em kertu ing wallet. Banjur brightened munggah lan teka metu karo poci. Nalika kita padha ngombé banget ngombe, iku marang kita sing jam sadurunge kita teka, mobil kebak lanang ndharat, lan ih njupuk truk.
  
  
  Iya ora ngerti apa luwih saka sing. Panjenenganipun njupuk kita bali kamar ngendi kita bisa ngaso nganti esuk.
  
  
  Ing esuke, kita njupuk dalan rereget menyang desa.
  
  
  Aku ora kaya tampilan saka desa. Sawetara omahé watu, ninggal windswept bukit, werna karo sawetara lancip wit-witan ing lemah cengkar, lan bledug nang endi wae. Dalan rereget iki paving, lan ana anyar truk trek ing iku.
  
  
  Mung siji liyane mobil wis katon dheweke ing wilayah, lawas Rambler sing nyawang aneh lan metu saka panggonan supaya dhuwur munggah ing dataran saka Himalaya.
  
  
  Choeni ngedika kanggo Rambler pemilik. "We need mobil kanggo njelajah wilayah," dheweke ngandika. "Ana iku dadi akeh kita bisa ndeleng saka udhara sampling. Kita uga kanggo bali sampeyan kanggo iki.
  
  
  Wong ora kasengsem. Ngandika mobil ora bisa mindhah, lan diuripake kanggo watu kang ana chopping.
  
  
  Ing house liyane, kita takon yen residents wis katon truk karo lanang maringaken mimmo. Ing kawitan, wong wadon mirengke sabar. Banjur dheweke tak duka ing soko Choeny ngandika. Dheweke mata flashed lan dheweke mbanting lawang.
  
  
  Choeni ana upset. "Padha ora nindakake sing ing India," dheweke ngandika. "Kita ngrungokake, kita ora setuju, lan kita ngguyu kabeh wektu. Wong wadon enom iki kaget. Aku ora kaya iku.
  
  
  Ing house tetanggan, kita ngalami padha larangan, sanajan luwih moderate. Wong lawas sing manggon ana ketoke imun kanggo wedi. Panjenengané wis banget cedhak kuburan. "Ora ana siji ngandika apa-apa bab truk," ngandika. "Kita wis katon egos sadurunge karo egos saka bunch saka nom. Nanging wong-wong sing takon akeh banget pitakonan ora manggon dawa. Kepala bali menyang Calcutta. Mung pati masa kene. Malah ngomong sing ndadekake kulawarga curiga. Mulih.'
  
  
  Jumangkah bali lan ditutup lawang.
  
  
  Choeni sora ing kebingungan. "Mungkin kita ngirim bali," dheweke ngandika. "Kita lagi menehi wong alangan. Iku cukup kanggo wong-wong mau tanpa kita.
  
  
  — Sampeyan ateges kita kudu mung lali babagan masalah bir ing Kolkata?"
  
  
  "Ora, nanging kita bisa ngomong Raj. Panjenenganipun bisa ngirim kita tentara yen perlu.
  
  
  Dheweke, dheweke ora ngandika, lan terus kanggo tindakake truk trek. Dheweke mangu-mangu mung wayahe sadurunge keno munggah karo kula. Dheweke mandegake udur minangka kita malmpah liwat desa, ing ngisor iki tumpukan trek ban truk dhuwur iring gunung. Konco kita, desa iki teka kanggo urip. Makmur teka metu saka huts lan kapandeng ing us curiously. Ketoke, wong njaba negoro, ing paling Westerners, padha langka ing wilayah iki. Aku kepingin weruh yen kabar saka kita ngarsane bakal nyebar ing saindhenging wilayah.
  
  
  Kita malmpah rong mil munggah gunung lan mandegake ing sawetara bushes kita weruh. Kita padha ing cilik jurang. Dheweke, ngadeg lan looking ing gunung-gunung karo tutup langgeng salju.
  
  
  "Iku rawa," ngandika, liyane kanggo awake dhewe saka Choeni.
  
  
  Dheweke takon. 'Apa?'
  
  
  — Kita padha ora malah ora ngerti apa kita lagi looking for. Gunung-gunung babagan kanggo atusan kilometer. Iki truk bisa wis musna salah siji cara. Kita ora duwe kasempatan tetep munggah karo wong."
  
  
  "Banjur bali?" — Apa iku? " dheweke takon mugia.
  
  
  Aku ora njawab. Wektu iki sandi mungsuh saiki. Yen kita tindak bali, kita ngene ilang kabèh dina. Limalas dina iki banget cedhak.
  
  
  Kang nelik wonten maneh, langkah dening langkah, ngarahke kasebut kanthi teliti, banjur ngeculke kang ndeleng pindhah menyang bagean sabanjure malang. Pungkasanipun weruh iku... mesem gerakan ing bushes, bab telung atus meter ahead.
  
  
  Kita kang padha mirsani. Sing iki tandha apik. Nanging wong-wong kita wanted gampang bisa ndhelikake ing kurang rerumput sing tansaya nang endi wae ing dataran, lan kabeh tentara bisa ndhelikake ing kali lan district sing mimpin menyang gunung-gunung.
  
  
  Kita wis ora kasempatan saka nemokake truk utawa lanang yen padha nyoba kanggo tetep metu saka ngarsane. Wong-wong kita kaya ngirim teka kanggo kita. Iki web kita pangarep-arep.
  
  
  Aku njupuk Luger metu saka sawijining holster lan ngarahke iku luwih utawa kurang ing arah lalu lintas aku weruh ing cakrawala.
  
  
  Choeny nguntal. 'Apa sing mengkono? Sing edan?'
  
  
  — Aku bakal nyoba kanggo njaluk dijupuk,"aku ngandika.'
  
  
  "Wong sak truk." Panjenenganipun ditarik pemicu, lan gun barked sapisan liyane. "Njaluk bali ing bidang," aku ngandika. "Fly ing Kolkata lan njaluk bantuan."
  
  
  Panjenenganipun ditarik pemicu maneh.
  
  
  "Ora ana, — dheweke protes. Dheweke sudo sandi tangan lan mandegake kula saka diperlokaké maneh. "Iku bakal matèni kowé."
  
  
  "Teka bali," panjenenganipun sanget dheweke, nanging dheweke ora pindhah.
  
  
  Ing Luger holstered dheweke lan ngangkat dheweke munggah. Awak dheweke gumeter jejere mine.
  
  
  "Mungkin aku bisa mbantu," dheweke ngandika. Aku tak dheweke pendidikan, sampeyan ngerti.
  
  
  Dheweke nyoba kanggo push dheweke adoh, nanging iku kasep.
  
  
  Sadurunge kita bisa krungu swara saka engine,truk cilik sped mudhun ing dalan gunung.
  
  
  Wong papat karo tentara ransel lan bedhil ing siap mlumpat metu saka iku. Papat bedhil padha nuding ing kula.
  
  
  "Hey, apa iki?" Aku takon indignantly. "Apa iki bedhil tegese?"
  
  
  A dhuwur, mimpin wong Indian ing turban teka metu saka truk lan kapandeng ing us.
  
  
  "Sampeyan murub," ngandika ing Hindu, lan bola iku sampurna ing inggris.
  
  
  "Naga," aku ngapusi. "Cobra". Dheweke wedi bojoku.
  
  
  Kang digatèkaké ngapusi lan dipun sinaoni Chunyi kasebut kanthi teliti,.
  
  
  — Sampeyan teka menyang desa ing sing sethitik abang bidang?" - panjenenganipun takon.
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke.
  
  
  'Apa sira tanah kene? Kita sing adoh saka rute wisata kene.
  
  
  "Kita sing nyawang. Sawijining pisanan ing India." Wong ing turban kapandeng doubtfully ing Choeni, lan dheweke cepet temen maujud.
  
  
  "Aku ketemu bojoku ing Perserikatan bangsa-Bangsa ing New York," aku diterangno.
  
  
  Iya ora dipercaya kula, nanging padha katahan muter kanggo nalika.
  
  
  "Apa sing arep kanggo numpak karo kita?" — Apa iku? " takon sopan.
  
  
  "Ya," Choeni sarujuk. "Aku banget kesel."
  
  
  Wong kindly malmpah ing ngarep kita lan mbantu Choini menyang jog ngarep. Panjenenganipun scrambled munggah jejere dheweke lan weruh gunmen menek menyang mburi truk.
  
  
  Engine revved munggah, lan kanggo pamisah kapindho dheweke weruh korban saka senapan ing dheweke ami pangilon. Piyambakipun mejet kula hard ing tengkorak. Mung ngatur kanggo nyilem sethitik ing sisih kiwa. Iku atos doyo, nanging abot kayu-kayuan kothak isih kenek kula hard cukup kanggo nggawe sandi otak goyangake wildly. Aku sing nglarani pangrasa sing rawuh liwat sampeyan mung sadurunge semaput isine atine karo sawijining alus beludru jubah.
  
  
  Mengko, nalika aku tangi munggah lungguh munggah lan moaning, aku ketemu sandi tangan lan ankles bound. Tangan padha ing ngarep awak, lan loro bersenjata wong-wong sing dijaga kula saben digawe gegaman gesang kawula.
  
  
  Aku ora ngerti carane adoh kita ngene mimpin, nanging aku ora bisa wis semaput luwih saka rong puluh menit. Sadurunge bisa mikir apa-apa liya, truk braked lan ndamel liwat gapura. Ana kawat saka kabel barbed ing loro-lorone lan pindho pager sak kabel baja.
  
  
  Wong dhuwur malmpah menyang mburi truk.
  
  
  "Cut tali sak ego kang ankles lan njupuk ego kanggo mejo," ngandika.
  
  
  Bojone swara iki tendean duka. "Apa maksud sampeyan, stun kula lan dasi kula munggah?"
  
  
  Salah siji saka prajurit watara kula napuk kula tengen pasuryan karo bali saka tangané. Wong ngguyu.
  
  
  Padha di-push kula maju, lan Choeni krungu dheweke saka konco kita. Aku iki ngomong kanggo loro gunmen sing padha luwih utawa kurang mbeta dheweke, judhul ing arah beda.
  
  
  Iku ana gang saka sawetara urut, senadyan seragam. Prajurit ing truk di-push lan di-push kula minangka dheweke nihan liwati antarane wong-wong mau menyang kurang bangunan karo lawang nanging ora ana windows ing sisih kiwa. Siji lamp Brylev ditambahake kanggo dhewe kanggo cahya sing mili liwat dina. Aku iki di-push nang, lan lawang cepet ditutup konco kula.
  
  
  Kamar kapandeng kaya kantor karo pakaryan babagan penyimpanan file lemantun, mejo, lan mesin tik.
  
  
  "Panjenengan identifikasi ngandika jeneng Matson, Howard Matson," wong ing turban ngandika. — Aku arep ngerti bebener." Sing sampeyan lan apa sing snooping watara kene?
  
  
  "Aku pengusaha, sing kabeh."
  
  
  "Karo bab iki?" Piyambakipun nyekeli Wilhelmina lan Hugo. Ketoke, padha njupuk ih saka kula ing truk. Panjenenganipun ditarik ih aside lan diuripake kanggo kula karo serem grin. "Ayo, Mr. Matson, sampeyan ngremehake kita."
  
  
  Aku mutusaké kanggo muter brash Amérika peran kanggo nalika maneh, malah sanadyan aku seng di tuduh sing pengawal sumurup luwih akeh babagan kula saka padha cumadhang kanggo ngakeni.
  
  
  "Katon," aku ngagetake, " sampeyan bisa uga fanatic saka wong-wong bodho Indian makmur, nanging minangka adoh aku ngerti, sampeyan lagi mung bandit nguber wong. Sampeyan lan liya-liyané katon kaya telek. Aku weruh dheweke, ora ana maneh ing pack saka srigala. Aja nyoba kanggo njaluk cedhak kanggo kula, utawa aku bakal kenek dheweke dadi hard sing bakal miwiti moaning. Saiki ngudhari tangan!"
  
  
  Iku lawas njobo trick, lan iku dadi sawijining waé. Iki ego disebabake kebingungan lan nesu. Panjenenganipun tak munggah lan mencet kula hard; dheweke hard, nguripake adoh, lan spun watara, nendhang ego kang hard. Banjur aku iki kenek ing bali saka ginjel. Ing pain elek.
  
  
  Aku ora nolak apa maneh lan supaya wong loro seret kula liwat kanggo tabel. Padha cut tali lan nuding sing bedhil ing target.
  
  
  "Njaluk undressed," kapten dhawuh ih. 'Rampung.'
  
  
  Aku ora pikiran. Nalika sandhangan padha dibusak, padha kira-kira nyeret kula kanggo kursi lan disambungake tangan lan sikil loro.
  
  
  Kapten hobbled liwat kanggo tabel lan kapandeng kula liwat.
  
  
  "Saiki, Mr. Matson," ngandika, " mbok menawa sampeyan bisa marang kita sethitik luwih bab sampeyan dhewe. Sing sampeyan? Apa sing mengkono kene?"'
  
  
  "Aku Amérika," gusti marang dheweke, obah ajeg menyang goal. — Sampeyan ora perlu ngerti apa liyane. Yen KITA Consul ketemu metu
  
  
  Panjenenganipun ngguyu. Supaya padha wong-wong watara wong.
  
  
  "Ing consul?" Ing Kolkata? Sampeyan lagi bobodoran, Mr. Matson, utawa apa wae jeneng iku. Ing rong dina, Calcutta bakal ora ana maneh duwe Amérika konsulat. Mungkin ora malah ing Kolkata maneh. Nanging sampeyan wis ngerti kabeh iki, ora sampeyan?
  
  
  Aku ngandika aku ora ngerti apa iki ngomong bab. Kang nodded banget sabar.
  
  
  "Mesti wae, mesthi," ngandika, ngowahi adoh. Nalika kang nguripake bali menyang kula, piyambakipun nyumurupi dawa silet ing ego kang tangan. Dumadakan dheweke, nggawe percoyo sing iku ora kuwi arep dadi apike sawise kabeh, supaya kula bakal dijupuk.
  
  
  — Wis sampeyan tau felt pain, Matson?" wong takon. "Medeni, pain unbearable sing mung rips ramani liwat guts lan ndadekake sampeyan beg kanggo cepet pati?"
  
  
  Silet flashed tengen sandi pasuryan; iku ana enem inci dawa lan supaya cetha sing iku glinted lirih ing esuk cahya. Nalika agul-agul pisanan kena sandi kulit, aku ora mikir iku kenek target — motong supaya kontrol, supaya gamelan. Kang nguripake marang sirahe kanggo katon ing tangan kiwa. Agul-agul, miwiti ing tip saka driji indeks, nyabrang ing lontar ing tangan, liwati mimmo saka bangkekan lan wungu kanggo sandi pundhak, banjur sudhut mlengkung lan kejiret ndhuwur mung collarbone.
  
  
  Pisanan pain teka nalika aku weruh agul-agul cut menyang bangkekan. Dheweke, ditutup sandi mata, nanging iku diwiwiti. Dheweke wanted kanggo kang ora biso dilalekke.
  
  
  — Wis sampeyan tau krungu saka pati dening ewu ngethok, Mr. Matson?" Iki Oriental kuna torture, biasane digunakake nalika wong kepengin kanggo njaluk informasi, lan urip saka wong ngangap ora nilai. Oh, aku ora ngomong sing kabeh korban saka ewu ngethok mati. Sawetara slamet. Ih kang kabeh awak wis dijamin ing bekas. Wigati carane incisions mung mbukak liwat lapisan pisanan saka kulit, supaya mung sawetara irungnya saka getih wangun bebarengan incision baris. Minangka kita mindhah nerusake, kita temokake dalan anyar lan nyilem tuwa lan tuwa. Nalika ngethok pindhah saka sirah lan dodo kanggo kelamin, malah kuat wong njerit. Sawetara wong bisa ngidinke pain."
  
  
  Sabanjure, cut padha minangka pisanan, nanging ing tangan tengen lan ing lengen. Wektu iki silet tindak tuwa... a searing, searing pain sing engages involuntarily nyebabake snort saka flag saka hak aksès kanggo nindakake liwat nostrils. Sandi untu lan lambé padha clenched. Aku panginten dheweke: "Yen aku nolak kanggo mbukak dheweke tutuk, iku bakal luwih gampang kanggo kula kanggo terus bali njerit saka pain."
  
  
  Wong dhuwur mangertos proyek kang. Panjenenganipun weruh gleam saka penggalihipun dhumateng ing ego mata, tension ing otot sak ego lan irung lan bengkong lambé, minangka speedboat dipindhah bali menyang awak — iki wektu kanggo sandi chin — jiplakan katelu incision baris tengen sandi dodo lan weteng.
  
  
  Indian ngandika maneh. Dheweke mata kabuka, aku ora ngerti yen aku ditutup wong-wong mau.
  
  
  "Pain batesan menarik. Sawetara Westerners rampung break mudhun ing titik iki. Padha pitutur marang kowe kabeh padha ngerti pisanan. Ing motong kapindho, padha nangis lan nyuwun pangaksama. Ing katelu incision, padha dadi hysterical utawa ilang eling. Pain batesan akeh sing luwih dhuwur, utawa latihan luwih saka aku panginten. Panjenenganipun rampung incision. 'Saiki kanggo pitakonan. Sing dikirim sampeyan kanggo spy ing us?"
  
  
  Aku ora ngomong apa-apa. Wus kanggo golek cara metu, cara kanggo uwal. Supaya adoh, iku kapandeng rawa. Knots ing tali padha skillful; nalika aku digawe dowo nu, duweke, aku temen maujud sing sandi tangan lan sikil padha ora sagging. Dhingklik ana panah lan diiringake gampang, nanging malah yen iku padha kanggo tip liwat, ana sethitik iku bisa nindakake.
  
  
  "Sing dikirim sampeyan kanggo spy ing us, Matson?"
  
  
  Piso ndharat setengah inch adoh saka liyane cut ing lengen. Iki wektu iku cut tuwa lan digawe kula desahan luwih saka iku babras.
  
  
  Lawang dibukak. Prajurit macet sirahe ing. 'Geni! panjenenganipun ngomong. Ego kang pasuryan iki agitated, lan bola weker. "Geni, Kapten! Njaba.'
  
  
  Kapten digawe pasuryan duka. Panjenenganipun ketoke wagol sing ego kang ana diselani nalika wong wis kanggo cukur brengos. "Ora mbukak adoh, Matson," ngandika.
  
  
  Panjenenganipun lan pengawal mlayu metu lawang, lan aku ambegan a desahan saka relief. Dheweke wis ora idea apa iki arep ing njaba, nanging dheweke ana bungah kanggo break.
  
  
  Iku digawe kula arep kanggo nutup mata sandi maneh, utawa nelpon kanggo bantuan, nanging loro-lorone gagasan padha tanpa guna. Aku ora duwe liya kanggo ilang.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng tengen kamar. Ing kawitan aku ora bisa ndeleng cara metu, ora ana cara kanggo njaluk free saka tali sing padha nresep menyang sandi kulit. Banjur panginten saka lenga lampu kobong ing meja sabanjuré.
  
  
  Maneh dheweke kapandeng ing lampu, luwih cepet idea njupuk wangun. Iku tantangan, nanging rintangan padha luwih dhuwur tinimbang nunggu kanggo master kanggo bali karo kang agawe silet. Yen aku mung bisa ngalahake liwat lampu lan dasi tali sak tangané liwat geni, aku ' d duwe kasempatan.
  
  
  Nanging iku ora banget adoh. Sawijining lagi wae bisa kanggo mindhah. Sehat lan twisting, kang mung bisa ngiringake dhingklik rada. Iku njupuk kabeh kekuatan kanggo muter liwat lan uncalan wong supaya staggered. Nanging ing pungkasan, dhingklik tipped liwat lan ambruk ing sawijining sisih. Tiba kaget kula lan tambah pain.
  
  
  Kang diwilang ing kadohan kanggo kursi lan alon-alon di-push dhingklik ing sisih tengen. Banjur aku yes iku kanggo urip, supaya dhingklik ana ing sandi bali, lan ego digunakake kaya dakcekel ram marang dhingklik. Lamp flickered, banjur dropped. Iku tabrakan kanggo lemah lan mbledhos ing blumbang geni.
  
  
  Begjanipun, lampu ora banget lengkap, nanging aku needed kanggo njaluk karya cepet sadurunge lenga direndhem ing lantai rereget.
  
  
  Iku njupuk kabeh kekuatan kanggo muter dhateng sisih adoh cukup kanggo nyimpen sandi tangan ndhuwur geni, supaya geni bisa alon gnaw liwat kuwat tali sing bound kula.
  
  
  Rauh, geni miwiti kanggo diobong, lan supaya nindakake tangané. Panjenenganipun yanked hard karo kang tengen tangan kanggo ward mati. Tali terus kanggo diobong.
  
  
  Pain dijupuk liwat otak. Tali iki kobong, lan aku bisa ndeleng iku singeing rambute ing bangkekan lan ngowahi sandi kulit abang. Aku yanked maneh karo tangan tengen, lan tali dicokot painfully menyang bangkekan. Liyane tug lan bangkekan iki dirilis.
  
  
  Panjenenganipun yanked liyane saka tali saka dheweke lengen, banjur untied knots watara lengen kiwa. Padha uga glethakaken metu. Sandi lengen tengen kabeh lan bangkekan padha kobong, kang babras. Nanging iki mung kasempatan kanggo ninggalake. Akhire knots teka ugi wonten wewaton tambahan; dheweke banjur nyuwek-nyuwek tali saka kang wentis, lan nyekel sandhangan. Kula gun lan piso padha ing meja. Panjenenganipun sijine ing shoes lan ana bab kanggo ninggalake nalika dhuwur India teka liwat lawang. Iya ora katon seneng banget nalika piyambakipun nyumurupi kula lan bedhil nuding ing emu ing gesang.
  
  
  Piyambakipun looking ing iku, nunggu kula kanggo njupuk wong. Ing kasunyatan, panjenengané dadi fokus ing gun sing lagi wae bisa ndeleng piso ing tangan liyane. Iku salah ngetik ego awak ndhuwur mung groin.
  
  
  Gurgling swara oncat kang ego kang lambé minangka jumangkah bali saka agul-agul lan dijamin ing tatu karo tangané. Banjur slid kanggo lemah.
  
  
  Kang ora mati nalika aku nguripake wong liwat.
  
  
  Aku takon dheweke. "Ngendi cah ayu?"
  
  
  "Ical," ngandika. Getih spurted kabeh liwat sudhut rta kang ego, lan coughed. "Dheweke diwiwiti geni ing kamar dheweke. Mangga ngenali kula. dheweke...'
  
  
  Banjur dumadakan isih ana, lying mati ing sandi kaki.
  
  
  Aku nuwun. Aku ngene seneng kanggo nyimpen ego urip, nanging piso ora akurat gegaman.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng watara. Ana gun suanten ing ndhuwur, lan loro tangan granat ing beting. Panjenenganipun sijine granat ing kanthong lan, nyekeli gun suanten ing siap, banjur tindak menyang lawang. Iku munggah kanggo dheweke kanggo mangerteni apa wis kedaden kene, apa wis apa karo Calcutta, lan iku nganti Choeny kanggo nggoleki dheweke. Panjenenganipun dibukak lawang lan banjur metu.
  
  
  
  Bab Sewelas
  
  
  Jumangkah metu cautiously. Aku ketemu dheweke small jaket ing kamar dheweke kanggo nggawe dheweke rumangsa luwih kaya bagéan saka lingkungan. Karo sirahe mudhun, kang bisa sedhela pass kanggo salah siji saka sentries watara.
  
  
  Banjur masrahake ing kumelun saka geni lan krungu screams saka wong-wong gelut geni teka saka suket-dijamin gubug.
  
  
  Piyambakipun mlebet jogan diantrekake karo siji-crita bangunan sing diparingi roso kesengsem saka beteng lawas Amérika West. Ana rolas bangunan, telung sing kapandeng kaya barracks watara wong-wong mau, lan siji sing muncul dadi bartender. Telung trak padha diparkir ing ngarep saka salah siji saka bangunan.
  
  
  Iku mung amarga saka gelut geni sing rolas wong seragam ora sok dong mirsani kula minangka aku enggal-enggal kanggo trek. Aku iki meh ana nalika wong muncul saka konco toko mobil. Dheweke teka terus munggah kanggo kula, nyekeli munggah bebaya tangan. Panjenenganipun kapandeng ing kula curiously, banjur digawe adoh lan ketoke bab kanggo nelpon kanggo bantuan nalika ego disebut kanggo iku. Dheweke teka munggah kanggo kula, looking kaget lan curiga.
  
  
  "Siji klik lan sampeyan wis rampung," aku ngandika. "Nguripake watara lan ngadeg jejere kula. Dheweke wis bedhil nuding ing sampeyan. Aku ngandika cepet in Hindi, wus piyambakipun mangertos.
  
  
  Kang nguripake, lan wedi, ego, wong ana dadi gedhe sing aku meh bisa mambu iku. Kita malmpah rong atus mèter nganti kita tekan ing ndhuwur slope lan turunan ing sisih liyane. Nalika kita padha metu saka ngarsane saka camp, ego di-push dheweke kanggo lemah.
  
  
  "Apa sampeyan ndeleng cah wadon?" "Ngendi apa dheweke pindhah?"
  
  
  Panjenenganipun nuding menyang slope kita padha ing. "Sapa ing pangisian daya kene?"
  
  
  — Aku ora ngerti, " ngandika, swara kang goyang karo wedi. — Aku mung Sana, cook. Aku ora ngerti.'
  
  
  'Apik. Dheweke patrap dhawuh emu kanggo ngadeg munggah. "Tampilake kula ngendi cah wadon lunga."
  
  
  Piyambakipun mimpin kula cepet munggah slope ing westerly. Kita teka metu ing rocky plateau sing wewatesan cilik valley. Ing ngisor iki dheweke, dheweke weruh rolas omahé, sawetara setengah-burned, wong rampung gone. Kita mirsani limang menit tanpa kadhaton sembarang gerakan. Panjenenganipun nuding mimmo saka undergrowth kanggo titik kira-kira patang atus mèter menyang plateau.
  
  
  "Swara kirim printah. Yen lady wis teka iki adoh, dheweke kudu wis didhelikake ing ngisor iki kanggo ngenteni peteng.
  
  
  Kita slid saka rock kanggo grumbulan, saka rock kanggo wit. Nalika kita padha rong atus meter adoh, Sana wungu tangané. Kita krungu wong ngomong. Kita cautiously malmpah watara seket meter lan weruh ih. Ing kirim printah iki pitung meter saka ngisor mburi rocky plateau.
  
  
  Kita mentas wilayah, nanging ana ora koyone dadi apa sentries. Meneng, kita crept munggah ing licks nganti kita padha ing plato langsung ing ndhuwur mau. Panjenenganipun ditarik pin ing kawitan grenade tangan, banjur kapandeng bali ing target. Enem wong padha lungguh ing bunker ndudhuk jero menyang slope. Loro saka wong-wong mau ketoke duwe senjata otomatis. Ing katelu iki nginstall cilik radio. Liyane iki looking ing desa liwat teropong.
  
  
  Grenade miber menyang kirim printah. Banjur aku wis gun suanten slung liwat sandi pundhak, lan gumregah lan rattled minangka peluru udan mudhun ing wong. Bledosan saka Stahl denouement. Wong loro wis matèni. Grenade nguripake wong menyang writhing, getihen massa. Kita ora bisa ngenteni kanggo ndeleng yen sapa slamet. Kita enggal-enggal mudhun gunung, skirted ing kirim printah, lan enggal-enggal kanggo omahé patang atus meter ing ngisor iki. Banjur dheweke katon dening Choeni, sing wis ndhelikake antarane rocks. Wong papat ing ngisor iki ngrambah kanggo dheweke minangka padha nggolèki latar, nanging ing swara saka granat lan gunfire, padha panicked lan mundur.
  
  
  Dheweke weruh sing kita padha arep lan mlayu kanggo kula.
  
  
  Panjenenganipun kejiret dheweke kiyat lan digawa dheweke ing. Sawetara saka rambute iki singed, lan dheweke pasuryan blackened karo soot.
  
  
  "Aja ngirim kula bali menyang desa," dheweke ngandika, geter. Sawijining mandegake. "Nanging sing ngendi kita bakal nemokake papan perlindungan."
  
  
  'Ora ana. Iki... iku banget ala. Ora ana siji iki disarèkaké. Ih iki mung dijupuk lan kiwa ana. Women, bocah-bocah lan wong tuwa...
  
  
  Kang nguripake lan kapandeng ing Sana. Kang nodded. 'Sing tengen. Padha ngidini wong kanggo laku ing wong nyata. "Tetep kene karo dheweke," Nagy marang wong. "Aku wis kanggo pindhah tahunan."
  
  
  Panjenenganipun sprinted maju, smelling rotting, abuh daging sadurunge mlayu puluh yard. Nalika aku tak menyang house pisanan, rolas buzzards miber munggah. Sebagean sisa saka wong lawas lan boy lay ing werna.
  
  
  Ing tembok saka omahé padha riddled karo bolongan saka granat lan peluru. Paling saka omahé padha dibangun watara boulders lan mortir lan wis atusan bolongan peluru. Ing sabanjure omah, aku weruh telung wanita. Siji wis dodo cut mati sak badan; liyane wis ora ana sirah. Ing kasus terakhir, wong iki mancep regane mudhun kanggo tembok lan banjur dijupuk ing sawetara cedhak.
  
  
  Piyambakipun enggal-enggal bali mudhun bejat werna tanpa looking bali. Yen iki guerrillas tau ketik Calcutta, bakal ana ontran-ontran.
  
  
  Nalika panjenenganipun kundur menyang panggonan kang wis ngiwa Choeni, dheweke ketemu dheweke lying ing lemah ing apa-apa nanging shriveled-up Sana. Dheweke emu ora bisa bantuan dheweke. Piyambakipun séda; kang entrails padha ambruk metu lan tenggorokan iki cut. Ora ana tandha saka cah wadon.
  
  
  Yen padha siji, padha kudu bisa cedhak dening...
  
  
  Dumadakan ana kokain saka mesin gun, lan baris saka peluru spattered ing rocks rong meter ing sisih tengen. Aku nguripake watara, nanging ora weruh sapa. Bledosan liyane, lan peluru mbanting menyang rocks ing sisih kiwa. Kang mbalek munggah menyang wit lan murub ing acak kanggo nggawe ih ngisor kepala sing, nanging isih durung weruh sapa. Duweke lay tanggung ing mbukak...
  
  
  "Tenan, Mr. Carter, iku ora ana guna kanggo nolak," swara ngandika kanggo kula karo huruf. "Sampeyan wis rampung diubengi, iku rawa kanggo nolak nam. Sampeyan lagi banget pinter kanggo nyoba kanggo break liwat iki. Apa ora sampeyan nyelehake gun lan teka kene quietly?
  
  
  A kuwat, persuasif swara teka saka watara megaphone sing ketoke kanggo samudayanipun liwat cilik valley.
  
  
  Kang dropped gun lan ngadeg karo tangan ing udhara. Papat "boulders" ing hill mlumpat kanggo kaki sing, mbuwang mati kamuflase lan mlayu menyang kula, ngarahake sing pistol mitraliur ing sandi dodo.
  
  
  Indian guerrillas crowded watara kula lan ngrampok kula Hugo lan Wilhelmina. Banjur padha di-push kula kira-kira ing ngarepe wong-wong mau.
  
  
  Kita padha ora pindhah bali menyang camp. Pengawal nglatih kula kanggo mimmo camp ngendi kita ketemu dalan liya. Bab setengah mil mudhun gunung, kita teka kanggo cilik valley, telu-lorone saka kang padha jejeg, minangka yen ana quarry kene. Ana guwa gedhe ing bali. Ing ngarep guwa ngleboke, nglukis alangi iki di bangun watara kabel barbed.
  
  
  Pengawal mimpin kula kanggo pager. Padha kabuka wilayah cilik, di-push kula ing, lan langsung ditutup barbed kabel maneh. Dheweke katon dening bab telung puluh wong - sawetara padha lara, sawetara padha nangis, kabeh padha lingkungan disandangi lan temenan ora panganan. Kang nguripake kanggo barbed kabel pager lan weruh inggih-disandangi wong ing padhang ijo seragam karo nyudo pundhak. Panjenenganipun kapandeng metu ing camp.
  
  
  "Pak Carter. Teka kene, please."
  
  
  Dheweke, tindak menyang kabel barbed.
  
  
  -"Kita wis nampa kabar saka Calcutta," ngandika, looking ing kula curiously liwat kaca tingal, " kita duwe mung sinau jeneng kita bentenaken tamu. Aku wis krungu kathah bab sampeyan. Wong sing ora bisa matèni. Mungkin kita bakal njaluk panggonan ing buku-buku sejarah.
  
  
  Dheweke ego digatèkaké taunts.
  
  
  Aku takon dheweke. - "Apa sing bakal kelakon ing 15 agustus?" "Iku dina amba, ora iku?'
  
  
  Kang nanggapi threateningly. — Sampeyan ora bisa ndeleng iku.
  
  
  Kang nguripake, banjur temen maujud apa kang ana pikiran. "Aja padha sumelang ing bab girl," ngandika. "Dheweke bakal teka menyang desa." Nalika dheweke iki musna, dheweke nyoba kanggo ngumpulake pikirane dheweke.
  
  
  Saka katon iku, panjenengané ora pimpinan. Wong aku needed bakal aman ing kutha, nggawe ancang-ancang final.
  
  
  Wong iki wis kanggo nggoleki dheweke. Nanging kawitan aku wis nyoba kanggo tetep urip, lan ing wektu iku ketoke cukup angel.
  
  
  Dheweke, kapandeng ing guwa. Gapura ing ngleboke iki disambungake kanggo listrik, mbokmenawa cukup kuwat kanggo matèni aku, lan tembok padha sèket kaki nglukis. Sampeyan bisa nglampahi kabèh urip hammering ih. Uwal ketoke mokal.
  
  
  Dheweke wis luwih saka siji, nanging wong-wong sing sambungan kula pasrahaken padha saka sethitik ndeleng. Paling saka wong-wong watara wong-wong mau padha lawas lan lara, mbokmenawa petani sing padha nggawe sing urip ing lemah hard saka gunung-gunung. Padha disiapake kanggo pati karo equanimity sing mung Hindu nduweni. Padha lungguh sila, sing kepala sujud ing lantai rereget, lan padha saya chanting shalat kanggo gods: "Truwelu Krsna, Truwelu Rama."
  
  
  Padha siap kanggo sabanjuré langkah ing siklus dawa saka reinkarnasi. Nanging aku ora siap.
  
  
  Aku mlaku antarane wong-wong mau, nyoba kanggo nggawa ih metu saka fatalistic daze, nanging ora ana siji watara wong-wong mau ketoke kanggo ndeleng kula. Nalika dheweke mung tak kanggo wong enom condong marang ngrintih durung dheweke njaluk rheumatism.
  
  
  Panjenenganipun ngguyu nalika piyambakipun nyumurupi kula. "Supaya padha outsmarted iwak amba. Sampeyan inggris?"
  
  
  "Amérika," aku ngandika.
  
  
  'Nggawe dhewe ing ngarep. Kita bakal kabeh bakal mati dening noon.
  
  
  Panjenenganipun knelt jejere wong lan dianakaké metu rokok. Panjenenganipun njupuk ego lan patine ing kumelun.
  
  
  Aku takon dheweke. 'Sampeyan banget?'Apa padha arep matèni kowé?' Liyane sing lawas. Apa ora padha arep kanggo ndeleng sampeyan?
  
  
  "Aku ana salah siji saka wong-wong mau," ngandika. "Aku iki direkrut ing Kolkata. Padha panganan kula lan njupuk care saka adhine.
  
  
  Aku banjur weruh ing desa kene. Aku ora bisa matèni wong kaya sing, supaya padha sijine kula kene karo blesar, wong lara kusta, lan randha, sing ndedonga kanggo lanang ' jiwo." Panjenenganipun mandegake lan mirsani bocah-bocah ing njaga. — Padha bakal teka rauh, njupuk papat utawa limang wong lan pindhah menyang desa. Yen kita ora cukup cepet, kita bakal matèni dening bayonets utawa gunfire. Dheweke, aku wis katon wong-wong mau apa iku sadurunge.
  
  
  Wong enom iki gemeter karo wedi lan nesu.
  
  
  Aku takon dheweke. — Apa sampeyan ngerti apa sing lagi munggah kanggo?" "Apa padha arep kanggo apa ing Dina Kamardikan? Wis krungu bab iku?
  
  
  Ego kang coklat mata flashed ing kula kaya cobra kang ibu. "Manawa, nanging carane kowe ngerti?" Kita padha marang, nanging sampeyan lagi outsider. Kang shrugged lan stared ing lemah, crouching mudhun. "Great Revolusi. Yen kita bisa, kita bakal occupy Calcutta lan kabeh West Bengal. Padha ngandika ih polisi padha ing sisih; Amerika lan Rusia bakal njupuk saben liyane. Kabeh kita wis kanggo nindakake iki jotosan munggah kreteg, wong-wong, lan stasiun sepur, banjur gropyokan Chowringy Dalan, lan nyetel kabeh omahé ing geni. Calcutta bakal dadi ing kuwi gupuh sing kita bisa maret metu karo satus wong lan occupy kabeh negara."
  
  
  Aku takon dheweke. "Bakal bisa?"
  
  
  Wong enom guncang marang sirahe. 'Aku ora ngerti. Padha dilatih wong kanggo sasi. Padha nelpon iku Calcutta Mardika Tentara. Tandha bakal dadi nalika konsulat njeblug. Kelompok cilik bakal gropyokan posisi tombol. Iki bisa bisa. Piyambakipun diangkat pundak.
  
  
  "Iku ora matter kanggo kita," ujare. Perang game sing dianakaké ing desa saben esuk. Padha tansah njupuk kuat kanggo ngawula minangka conto kanggo seleksi anyar. Uga, padha tak nyisihaken saka desa ing ngisor iki kanggo nggawe bisu ih."
  
  
  Panjenenganipun tak munggah lan malmpah bebarengan tembok, peering menyang sudhut peteng saka guwa. — Apa ana cara metu saka kene?"
  
  
  Panjenenganipun guncang marang sirahe.
  
  
  Aku digolekki sandi kanthong, nanging aku apa-apa nanging sandi sabuk. Ing strangling utas ora bisa bantuan me maneh. Aku uga wis cocog ing sandi sabuk, nanging apa-apa burned ing lembab guwa.
  
  
  Aku duwe apa iku ing negara. Ana kita bakal duwe wis sawetara ingatase hak bebas saka gerakan, kasempatan. Panjenenganipun kapandeng ing hunched tokoh sing wis tau wis wong enom.
  
  
  "Apa sing bakal kelakon ing desa nalika kita njaluk ana?"
  
  
  Dheweke ngguyu, kothong, moyoki swara.
  
  
  "Ana titik ing resisting ono. Sampeyan mung kudu santai lan ndedonga kanggo panggonan sing luwih apik ing akhirat."
  
  
  Panjenenganipun ngrambah mudhun, nyekel Ego, lan ditarik dheweke kanggo dheweke kaki, mencet dheweke hard marang lembab ngrintih saka guwa.
  
  
  — Sampeyan kudu ngomong persis apa sing arep ing ing desa." Ngomong apa wong apa karo bedhil, ngendi korban pindhah.
  
  
  Dheweke genggeman ing lengen loosened. Saiki ego kang mata padha looking ing kula; wary, wedi, duka.
  
  
  "Padha njupuk lima utawa enem wong kanggo ndhuwur saka rocky plateau, banjur ngangkat wong-wong mau, njupuk wong-wong mau, lan drive wong-wong mau menyang desa. Ana pitulas omahé, huts lan gudang. Padha bakal duwe kanggo nyoba kanggo ndhelikake. Yen lagi profesional prajurit, padha bisa uga, menehi wong nitih, mungkin njupuk wong-wong mau ing sikil supaya padha ora ndhelikake ing house liyane. Nalika pungkasan house wis nggolèki, everyone bakal dijupuk utawa bayoneted. Enom seleksi sing ing paling awon. Padha nganakke dhuwit, carane akeh saben korban bakal manggon.
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. — Apa jenis senjata aja padha duwe?"
  
  
  "Shotguns, otomatis bedhil, granat tangan, lan lading dawa."
  
  
  Dheweke ana bab kanggo mimpin bali marang lembab ngrintih nalika dheweke weruh gerakan ing pager sak kabel barbed ing ngarep lawang.
  
  
  "Padha lagi teka," jarene wong enom.
  
  
  Aku takon dheweke. 'Apa jeneng?'
  
  
  "Nelpon kula Joe apik Amérika jeneng."
  
  
  Panjenenganipun njupuk dheweke tangan, dipindhah adoh saka wong, lan leaned marang tembok, nunggu. Loro pengawal ngetik, ngiring dening papat wong enom ing kosong sandhangané. Kabeh enem saka wong-wong mau wis senjata otomatis. Paling inggil njaga kapandeng ing kula lan gestured.
  
  
  "Metu!" dheweke ngomong. 'Sampeyan lagi pisanan!'
  
  
  Sawijining carapace alon; bayonet ing agul-agul iku painfully ditempelake ing bokong. Kapindho njaga ditarik Joe marang kaki lan shoved wong menyang metu. Suci Gusti ngandika kula minangka kang liwati liwat bukaan ing gapura.
  
  
  Squinting, weruh dheweke ngadeg jejere wong lima. Joe ana mung siji watara wong-wong mau. Ana telung wanita lan wong lawas, dawa nanging emaciated. Wong lawas banjur metu, ngubengi guwa, banjur diuripake kanggo srengenge lan lungguh mudhun ing lemah.
  
  
  'Njaluk munggah! pengawal nggero. Kang digatèkaké ih.
  
  
  Ego kang lengen iki pierced karo bayonet, nanging iya ora mindhah. Agul-agul ngiris liwat otot pundhak. Mung banjur wong kang ora biso dilalekke. Njaga manthuk, lan papat cah enom karo pistol mitraliur narik kawigaten lading lan daya ing wong lawas.
  
  
  Glathi wungu lan sank menyang jero dagingku nganti aku iki ati-ati ora kanggo tip liwat lan tiba ing sandi bali. Lading terus kanggo cemlorot ing alus suryo srengenge, lan glathi padha saiki caket abang. Wong ora nggawe swara maneh, mung alus gurgle minangka ambegan pungkasan kiwa ego kang bloodied lambé.
  
  
  "Cukup," ngandika njaga ing. Panjenenganipun ngandika dhateng ing limang isih anggota saka grup kita. 'Pindhah cepet. Lan ora metu kabeh liwat majelis, utawa sampeyan bakal mati ing titik. Tetep munggah karo pengawal.
  
  
  Wong enom dibusak sing lading ing wong lawas kang clono dowo lan banjur diantrekake kita munggah. Loro cah enom mlaku ing ngarep, lan loro ditutup ing prosesi.
  
  
  Maret kanggo desa lunga cepet banget; dheweke tau bisa teka munggah karo rencana kanggo njaluk metu sak iki. Iku tindak persis kaya Joe ngandika. Ing ndhuwur saka rocky plateau, kita padha marang kanggo mbukak kanggo omah-omahé kita. Looking mudhun, weruh dheweke lone tokoh ing slope ngisor iki. Iku Choeni.
  
  
  Aku mlayu minangka cepet aku bisa mudhun slope, wus aku ora njaluk dijupuk ing bali.
  
  
  "Mbukak," kang disebut kanggo dheweke, teka munggah kanggo dheweke.
  
  
  Kita ducked menyang tembok watu, lan kanggo wayahe aku felt luwih aman. Joe slid ing jejere kita. Raris ngambil mati dheweke sabuk, ditarik siji metu ing saindhenging lancip keselak cop, lan nyerahke kanggo dheweke.
  
  
  "Yen sampeyan duwe kasempatan, nggunakake."
  
  
  Dheweke sora, banjur mesem, lan aku panginten aku weruh glimmer saka pangarep-arep ing dheweke mata.
  
  
  Sadurunge bisa mikir apa-apa liya, loro coklat tokoh darted watara sudhut saka omah. Padha lanang, ora lawas saka telulas. Everyone watara wong-wong mau wis gun. Pisanan siji dijupuk, banjur liyane, lan aku krungu panas mimpin whizzing liwat sirah minangka kita mlayu.
  
  
  Dheweke ketemu lawang lan ducked nang, narik ing Choeni. Iku paling gedhé house ing desa, karo atos loteng ing salah siji sisih. Loteng ana bab sepuluh kaki sudhut, cukup kanggo ndhelikake sampeyan kanggo nalika. Kita menek kayu-kayuan tangga lan jumangkah ing nglukis pine planks. Ana cilik kayu-kayuan kothak ing lantai. Choeny di-push dheweke kanggo sisih adoh saka kamar lan sasmita kanggo dheweke kanggo ngapusi mudhun.
  
  
  Aku curious yen pejuang enom wis granat tangan. Sawise wayahe, kang temen maujud iku. Cilik grenade miber liwat jendhela ing ngisor iki kita, ricocheted sapisan, lan mbledhos telung kaki ndhuwur lemah. Aku ora duwe wektu kanggo bebek. Bagéan saka awak iki kejiret ing shrapnel udan, nanging aku ora aran logam panas. Nalika kumelun ngankat, salah siji saka lanang cautiously mlebu kamar. Karo short otomatis pistol ing tangan, kang cepet nggolèki kamar, banjur ego, manungsa waé sharpened. Sanalika panjenenganipun kapandeng ing loteng, kayu-kayuan santana dropped dheweke.
  
  
  Iya ora duwe wektu kanggo supaya ego. Ing peti kalah metu gegaman ing ego tangan lan mejet ego kang ana ing urip. Kang setengah-diuripake, clutched tangané, lan ambruk ing lemah, metu saka ambegan. Dheweke, kapandeng ing mesin. Iki uga kawilujengan kita. Nanging mung minangka ego ana bab kanggo njupuk dheweke, liyane boy mlayu ing. Panjenenganipun weruh kanca kang lying ing lantai, kapandeng suspiciously menyang loteng lan showered ing lantai saka ing ngisor iki kanthi becik saka peluru sak mesin gun. Ego kita iki disimpen dening miskin ngarahake lan loro inci saka kayu sing ngalangi.
  
  
  Sawise sawetara wektu, kang ditarik metu boy lying ing lemah lan njupuk gun suanten.
  
  
  Aku ngiwa dheweke lan tindak mudhun undhak-undhakan, lan Choeni mèlu aku. Ajiné-ukuran rock lay ing lantai. Iku mung wis kanggo digunakake dening ego. Iku iki di buwang metu dening rock ing salah siji swift gerakan, banjur dipencet marang ngrintih, lan Stahl nenggo. Watu kenek piece saka logam saka house toko lan langsung ana saiki. Shaggy teka kita cara. Aku nyoba kanggo ngetung wektu sing tepat. Ing wayahe pungkasan, piyambakipun ducked liwat lawang lan nyekel prajurit enom ing lengkap trot. Dheweke ego clamped tangan siji liwat dheweke tutuk lan ditarik ego nang.
  
  
  Emu bound dheweke tangan lan sikil karo ngudani saka klambi, lan Choeni sijine lelucon ing Emu kang tutuk. Bedhil piyambakipun mbeta muncul kanggo bisa digunakake kanthi bener, nanging nalika isi nyoba kanggo push liwat pakunjaran, iku ketemu dadi macet. Wuta, kita enggal-enggal metu lawang lan tumuju ing arah boy wis teka saka.
  
  
  A gangguan konco kula digawe kula siji, gun ing siap, nanging jempol loosened ing pemicu minangka Joe ambruk ing lemah, bedhil ing tangan, lan ngubengi jejere kita.
  
  
  Ego kang pasuryan duka. "Salah siji saka wong-wong mau matèni dheweke karo pati genggeman; ing paling tak dheweke gun.
  
  
  — Apa sampeyan siap kanggo pindhah uphill?"
  
  
  Joe manthuk.
  
  
  Minangka kita liwati page tembok, Choeni tugged ing kantong sandi, raine pucet. Salah siji saka wanita sing teka karo kita iki lying ing dheweke bali; dheweke urip iki ambruk loro, dheweke dodo iki reeling karo getih; dheweke ana lempitan dollar ing salah siji dening dheweke mbukak tangan.
  
  
  Aku iki nyeret dening wong wadon kang Choeni mimmo lan mlayu menyang sabanjuré omah. Kita krungu liyane gunfire lan nguwuh konco kita.
  
  
  Kita mlumpat liwat abuh mayit. Dheweke pasuryan iki dipangan dening kuntul. Kita mandegake konco tembok, saiki dijamin ing ngarep lan mburi, lan nyoba kanggo nyekel ambegan kita. Choeny kapandeng kesel.
  
  
  Dheweke njupuk bedhil saka kula, makarya pemicu lan mekanisme kanggo wayahe, lan krungu isi geser bali menyang panggonan ing majalah. Dheweke nyerahke iku bali menyang kula karo desahan.
  
  
  Lying ing lantai, aku cautiously peeked watara sudhut saka tembok. Ana ora ana siji ahead saka us. Ing slope gunung saka kang kita wis ngiwa sawetara menit kepungkur wungu kanggo ndhuwur telung atus meter. Iku dijupuk dawa karo ora nutupi. Aku ora yakin yen Choeni bisa nangani iku, nanging dheweke ngandika dheweke iki siap.
  
  
  Kita mlumpat munggah lan mlayu bebarengan tembok, siap kanggo badai slope ahead. Kita padha ora duwe wektu. Choeni bumped menyang cilik boy karo gun dawa. Dheweke tangan instinctively ngrambah metu ing karate kick kanggo gulu, lan boy ambruk semaput ing getih-direndhem lemah. Choeni wungu dheweke ego gegaman.
  
  
  Konco wong iki salah siji saka pengawal sing nggawa kita ing. Ego mesin bedhil nuding ing us.
  
  
  "Nguripake watara," ngandika.
  
  
  Kang dijupuk wong supaya cepet sing iya ora malah sok dong mirsani gerakan saka gun. Gawk kenek emu ing dodo lan dikirim mabur rong meter menyang abang bledug.
  
  
  Kita mlayu.
  
  
  Kita padha mung separo munggah gunung nalika padha miwiti njupuk ing us... Kita katahan ducking lan mlaku, ducking lan ngowahi cara liyane, nanging kita katahan arep uphill.
  
  
  Sepuluh yard saka ndhuwur, tokoh karo gun suanten wungu lan murub ing us. Joe murub ing wong, nanging ora kejawab. Kula bedhil banjur munggah maneh lan murub, lan wong spun watara lan ambruk mudhun gunung ing arah kita. Kita mlayu mimmo saka iku lan dived munggah.
  
  
  Wong ing Jeep ana luwih kaget saka kita padha. Camp pimpinan, wong ing padhang ijo seragam, wis mung sudo botol coklat lan dibusak lambé. Dheweke dijupuk kalah metu botol watara Ego kang tangan.
  
  
  Panjenenganipun wungu tangan ndhuwur sirahe, lan kabeh bravado kiwa ego kang saiki sing ana bersenjata.
  
  
  Panjenenganipun mlayu maju, nggolèki ego, lan ketemu apa iki ilang paling bubar... Hugo lan Wilhelmina. Iku becik kanggo duwe ih bali. Kang nguripake kanggo panglima.
  
  
  "Teka metu!" Aku dhawuh.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng bingung.
  
  
  "Njaluk metu ing saindhenging sing Jeep," emu disebut kanggo dheweke. Panjenenganipun mlumpat metu lan ngadeg geter ing ngajeng kula. "Njupuk mati jaket lan kaos." Kang sora, nanging iya kaya aku marang wong.
  
  
  Aku njupuk iku mati lan mbuwang iku ing bunderan saka rocks.
  
  
  Pindhah mudhun, Panglima. Kanggo desa.'
  
  
  — Ora, sampeyan ora bisa apa sing! dheweke bengok-bengok. "Padha ora ngenali kula tanpa sandi seragam..."
  
  
  Aku iki kalah mudhun dening ego Nog kang ajiné. Kula dhisikane kenek ego sadurunge putih-panas kegiatan ruangan sengit engulfed kula. Choeni nyerahke dheweke bedhil, hauled wong kanggo sikilé, lan hurled ego liwat pojok plateau. Kang mbalek sethitik, lan banjur Joe lan aku miwiti njupuk jejere wong lan konco wong, nganti wong panicked lan mlayu menyang neraka kang ' d digawe. Nalika tekan page omahé, kita krungu ing clank saka bedhil lan pistol mitraliur.
  
  
  Dheweke needed Choeni ing Jeep. Joe lungguh ing mburi lan diganti bedhil kanggo panglima kang sub-mesin gun. Kita nitih sadawane dalan bumpy kanggo camping. Panjenenganipun seng di tuduh sing mung sawetara wong-wong bakal dadi ing tugas, minangka sing paling saka prajurit bakal ing Kolkata nunggu kanggo sinyal kanggo serangan.
  
  
  Choeni ngangkat munggah dheweke bedhil minangka kita nyedhaki bangunan pisanan. Kang pindah menyang pindah kapindho, cepet, lan slid menyang sudhut page. Wong papat ngadeg ana miber adoh minangka kita sped kepungkur mimmo saka wong-wong mau. Ana loro trak ahead. Kang iku salah siji saka wong-wong mau, lan Joe disundhuk loro ban ing saben mobil minangka kita sped kepungkur wong, banjur kita nguripake sudhut lan screeched liwat pager sak kabel barbed.
  
  
  "Sampeyan mikir bidang kang isih ana?" Choeni manthuk.
  
  
  "Aku krungu panglima marang wong sing kang bakal fly ing Kolkata sawise peteng." Aku growled. Ing bidang cilik banjur bakal refueled lan siap kanggo njupuk mati. Nanging bakal padha duwe sentries ing bandara? Aku ora mikir supaya.
  
  
  Kita tindak langsung menyang bandara, lan Choeny tindak menyang manager marang wong sing kita bakal ninggalake langsung. Kang sora minangka kita main game iki ing bidang lan taxied kanggo mburi saka landasan pacu. Aku ngirim wis dikenal apa iki arep ing sanalika aku weruh Jeep miwiti obah. Iku teka menyang us ing sharp angle, lan mandegake rong atus meter adoh saka mobil kita.
  
  
  Choeni nodded nalika dheweke weruh Jeep. Dheweke cepet, warmed munggah mesin, lan tumuju mudhun ingkang dipun lakokake marang jeep. Kita sped tengen ing lapangan, lan wong ing Jeep mlumpat metu lan njupuk tutup. Dheweke tugas kanggo njupuk tiller supaya tabrakan karo jeep. Choini dicokot dheweke lip ngisor hard minangka dheweke steered ing ailerons lan katahan irung bidang pointing sakcara ing tengah saka landasan pacu lan Jeep. Ing banget wayahe pungkasan, dheweke ditarik tiller banget bali. Sethitik mesin ketoke genuinely kaget dening request, nanging iya sawijining paling apik.
  
  
  Panjenenganipun mlumpat ing rush dadakan saka udhara sampling... Banjur aku meh bisa krungu bidang megap-megap; kita padha ora duwe cukup kacepetan durung kanggo maneuver. Mobil ndharat ing landasan pacu maneh. Nanging kita wis mlumpat liwat Jeep lan padha saiki screeching mudhun trek ing kita cara kanggo wiwitan normal. Aku panginten aku krungu gunshot, nanging iku ora nindakake gawe piala sembarang.
  
  
  Aku leaned bali ing sandi jog minangka kita pungkasanipun njupuk mati, kroso pain lan burns saka sawetara jam pungkasan. Bangkekan throbbed ngendi iku wis burned dening geni. Ngethok ing tangan lan dodo padha direndhem ing salty kringet, lan panjenengané dadi kesel sing bisa turu kanggo taun.
  
  
  "Kita bakal tau njaluk bantuan kanggo Calcutta," Choeni ngandika, pointing kanggo ngukur bahan bakar.
  
  
  "Sijine ego ing cedhak airport," aku ngandika. "Kita bakal njaluk sawetara turu dina iki, lan sesuk kita bakal ngisi bensin lan fly ing Kolkata."
  
  
  Dheweke ambegan a desahan saka relief lan leaned nerusake kanggo sinau ing peta.
  
  
  
  Bab Rolas
  
  
  Dina sabanjuré kita miber luwih murah liwat Gangga, gedhe kali Hindu iman. Ganges wis akeh anak-anak kali; siji watara wong-wong mau Hooghly Kali, kang mili liwat Calcutta. Kita tumuju kidul kanggo tindakake gedhe kali kabeh cara kanggo kutha.
  
  
  Dumadakan kita weruh apa kapandeng kaya ireng dot ing cakrawala. Ing kawitan, aku panginten iku ana seagull, lan sawise sepuluh saka liya, aku temen maujud sing ana jet fighter mabur liwat udhara ing kaping pindho kacepetan swara, tengen jejere Comanche. Ing Comanche skidded hard, setengah-overturned, lan Choeni ditarik dheweke irung munggah karo kangelan karo tiller. Iku felt kaya kita padha ing tengah saka massive thunderstorm nalika slipstream saka nggero-nggero fighter jet kesapu liwat kita.
  
  
  Joe crouched ing jejere kula, nostrils flaring ing wedi minangka mobil kaancam bakal punah, kanggo bakal ambruk loro.
  
  
  Loro liyane titik ireng muncul ing cakrawala. Choeni sudo Comanche menyang nyilem lan miber minangka kurang bisa liwat wit-witan. Minangka pejuang miber liwat kita, aku weruh amba abang lintang-lintang lan sudhut mlengkung wings saka MiG-23. Iki padha paling pesawat sing Rusia wis.
  
  
  Choeni nuding munggah lan mudhun ing rusian tukang ngebom. Tukang ngebom ana kaitané enem luwih langsing pejuang.
  
  
  "Iku katon kaya Rusia wis nggawa ing amba pasukan," aku ngandika.
  
  
  Choeni diuripake kanggo bandara frekuensi lan mirengke. Meh langsung, airwaves padha kapenuhan karo rusia lan inggris obrolan. Loro kelompok dijaluk kebangkrutan pandhuan.
  
  
  "Ana wae Amérika pesawat?" Choeni takon. Kita kapandeng watara. Minangka kita nyedhaki Dum-Dum Bandara, kita weruh rong kelompok segitiga-winged jet fighter niru kita, papat ing saben klompok. Iki padha twin-engine anggempur pesawat US Navy.
  
  
  Choeni ngangkat munggah tangan-dianakaké mikropon, lan sak break brief ing komunikasi radio, campur lan takon kanggo kebangkrutan supaya.
  
  
  Sinyal kuwat saka bandara stasiun boomed liwat speker, menehi Ey langsung pandhuan.
  
  
  Swara liyane chimed ing inggris. "Amérika pesawat saka operator pesawat Lexington, kita ngandhani yen sampeyan duwe prioritas hak aksès kanggo tanah ing kapitu baris kawolu lane. Mangga ngidini ora luwih saka rong pesawat ing wektu.
  
  
  Sinyal iki cut mati lan pesawat rusia padha dhawuh kanggo tanah ing landasan pacu wolung nul ing watara pitung menit.
  
  
  Choeny lan aku diijolke glances. Kita ora kudu ngomong apa-apa kanggo nyebut wedi sing ana bangunan munggah nang kita. Loro superpowers padha kumpul pasukan sing ing kutha.
  
  
  Iki padha disebut loropaken kunjungan. Utawa bakal padha wis digunakake beda diplomatis expression kanggo mbecikake mlebu Indian wilayah, kang saiki ing ukuran cilik. Nanging asil bakal tragis yen loro kakuwasan clashed ing neutral wilayah.
  
  
  Choeni kontrol instruments lan anggun sudo cilik Comanche, banjur kita ndharat ing awal saka landasan pacu lan taxied metu dhateng ing apron saka jet pribadi hangars.
  
  
  Dheweke brow furrowed ing konsentrasi. Choeny kang pitakonan dipikir digawe kula sijine pikirane menyang words.
  
  
  "Iki patbelas saka agustus. Sesuk bakal dadi dina amba. Kita lagi dadi cedhak kanggo perang, aku lara saka iku.
  
  
  Joe marang kula sak pesawat sing senajan ora ngerti akeh bab teroris, kang bisa njupuk kita kanggo ih amunisi depot njaba kutha, ngendi padha umpetan ana sing senjata ing nunggu saka amba serangan ing 15.
  
  
  Yen kita bisa numpes ih amunisi, kita bisa nyegah serangan ing konsulat lan kanthi mangkono impending tawuran antarane Rusia lan ing Amerika Serikat.
  
  
  Panjenenganipun njupuk Mercedes kanggo werna liyane lan ndamel watara amba bangunan sing Rusia digunakake kanggo karya diplomatis ing Kolkata. Wuto padha ditutup. Ing ngarepe bangunan ana baris sing ngalangi saka rusia Marines. Padha bedhil slung liwat sing pundak lan bandoliers karo cartridges watara badan. Rusia padha siap kanggo perang.
  
  
  Aku ora ngerti carane wong bisa njaluk cedhak cukup kanggo nyelehake bom, nanging aku wis koyo wong kita wanted wis rampung kang plans. Piye wae, tak liwat iku. Nanging carane?
  
  
  A roadblock iki nyetel munggah ing loro-lorone saka Konsulat US bangunan. US Marines ing ijo pertempuran cocog padha ngowahi kabeh kendaraan watara.
  
  
  Joe lan Choni njupuk dheweke karo wong-wong mau, lan kita wiwit kanggo perang cara kita liwat pertahanan ing saindhenging konsulat. Dening wektu kita padha liwat amba gapura lan munggah trotoar ngarep lawang, Slocum teka metu kanggo menehi salam kita.
  
  
  "Sampeyan duwe apik tentara kene," aku ngandika. "Ora pemerintah India arep kanggo nglindhungi negara?"
  
  
  "Marines?" Slocum ngandika. - Padha mbentuk kehormatan menara. Kita uga nggawa pesawat kene... kanggo bantuan India ngrameke Dina Kamardikan."
  
  
  Panjenenganipun grinned ing alesan kang maringi lan kepingin weruh carane New Delhi bakal nanggepi.
  
  
  Banjur Amartya Raj tindak mudhun curb.
  
  
  "Ing ngarsane saka rusia lan Amérika pasukan sandi berkah," Indian policeman ngandika hoarsely. "Akeh pemerintah ngirim delegasi kanggo ngrameke kita kamardikan." Panjenenganipun mandegake lan kapandeng ing kula pointedly. "Nanging Calcutta wis ora panggonan kanggo awang-awang, Mr. Carter .
  
  
  Panjenenganipun nandheske jeneng sandi lan dipencet lambé bebarengan ing hard, ditemtokake baris. Slocum nguntal lan kapandeng guilty. "Kula nyuwun pangapunten," kang ngandika kanggo kula. "Pak Raj ... kang mangerténi sing sing. Kepengin kanggo nyekel sampeyan.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing hara Indian policeman lan grinned. Panjenenganipun pointedly dianakaké metu tangané, siap kanggo blenggu.
  
  
  "Go ahead," aku ngandika. "Nyekel kula."
  
  
  "Ana ora bakal sembarang masalah liyane," Slocum ngandika karo feigned kapercayan. "Kolonel Wu lan wong-wong saka New Delhi sing digunakake ing rekonsiliasi antarane us lan Rusia. Supaya kita disebut ing Amerika Serikat. Komisi saka priksaan bakal kirim sak minggu.
  
  
  'Minggu?'
  
  
  Slocum iki isih nyoba kanggo swara manteb ing ati, nanging dheweke ora bisa. Supaya swara kang mati adoh.
  
  
  Raj digatèkaké wong. Panjenenganipun kapandeng ing kula skeptically, banjur ing Choeny.
  
  
  Dheweke takon. "Apa kowe duwe timbal? We need kanggo ngerti kabeh informasi sing duwe."
  
  
  "Dateng emu," Choeni marang hara Indian policeman.
  
  
  Raj sora, nanging malmpah ahead saka us ing Slocum kang kantor. Aku kaget kanggo ndeleng Alexander Sokolov lungguh ana. Ego kang sudut pasuryan serius.
  
  
  Dheweke takon. "Ana sing isih urip, Mr. Carter?"
  
  
  "Pancen," aku ngandika.
  
  
  "Lan boy... sing iku?
  
  
  'Sing beda-beda. Panjenenganipun ngandika ora luwih, lan Sokolov nglirik ing Joe. Rusia Liza sensed wigati saka enom Indian, nanging banjur ora luwih.
  
  
  "Pak Sokolov teka kene kanggo jeksa agung bisa ngetokake ultimatum," Slocum ngandika. - Ego panggedhe ora pracaya kita sing tulus. Padha isih mikir kita sing konco serangan ing ih tentrem wakil ing Kolkata. Padha mikir iku bagéyan saka rencana luwih gedhe kanggo embarrass ih kabeh liwat ruangan blumbang."
  
  
  "Iku ora bakal kelakon maneh," Sokolov ngandika lirih. "Ora ana liyane serangan, digunakake kita bakal nampik retaliatory serangan. Aku duwe pesenan.
  
  
  Panjenenganipun growled, nanging wong-wong ora manthuk rudely lan kiwa liwat kamar. Nalika piyambakipun ical, Raj jumangkah maju. Kang sora, ora nyoba kanggo ndhelikake displeasure.
  
  
  — Aku ora bisa ngidini sampeyan kanggo terus sawijining tumindak, Mr. Carter. Sampeyan ngina nasional kita bangga. Salah siji sing marang kula kabeh sing ngerti, utawa sampeyan pindhah menyang konsulat nganti iki cilik wis ditanggulangi.
  
  
  Choeny ngadeg antarane kita. Dheweke ngandika melak-melak kanggo kula.
  
  
  "Njupuk Raj karo sampeyan," dheweke disaranake. — Panjenenganipun bisa mbantu njaluk metu urip."
  
  
  Ngendi kudu njupuk kula? Raj takon sanget. Dheweke hotel iku mung dumunung ing amunisi depot, nanging Indian policeman misale jek wis bisa kanggo nggawe iku angel kanggo kula. Aku wis kurang saka rong puluh papat jam kanggo nyisakke, lan aku ora duwe wektu kanggo obyek.
  
  
  "Kabeh tengen," ngandika Raju. "Nanging ora pitakonan. Lan sampeyan pindhah piyambak. Ora ana siji maning. Aku ora duwe wektu kanggo ngelekake kantor.
  
  
  "Sing ora klebu nalar," ngandika Raj. "Iki uga dadi ploy kanggo mimpin kula watara markas nalika sampeyan terus kanggo ngganggu Rusia. Iku kabeh tengen."Listen," aku ngagetake irritably. "Minangka minangka adoh aku ngerti, sesuk ora nalika Perang Donya Katelu bisa break metu ing Kolkata. Lan kita bisa mung duwe kasempatan cilik saka nyegah iku. Yen sampeyan arep kanggo bantuan, gedhe. Yen ora, aku bakal pindhah piyambak.
  
  
  Joe lan aku padha wis metu lawang nalika hara Indian ngiring kita. Kang ngiring us kanggo mobil lan ndamel bali menyang hotel ing kasepen. Aku ketemu dheweke ing kamar, dived menyang suitcase Hawk wis diwenehi kula, lan njupuk Wilhelmina kang nyimpen anyar. Piera, gas bom, njupuk iku, taped iku kanggo kang wentis, lan sijine gas sumbering pals ing susu kanthong.
  
  
  Aku sijine ing klambi resik lan ngangkat munggah ngresiki handkerchief, salah siji saka wong-wong amba, pinter iku ditenun handkerchiefs sing Hawke tansah wis nalika padha pack suitcase ing markas.
  
  
  Kang ana Raj khusus gegaman, nanging panjenenganipun guncang marang sirahe. Akeh banget chrome-dilapisi .45-kaliber pistol ing hip nggoleki karo Ego.
  
  
  Srengenge iki nyetel ing kulon konco omahé nalika kita tak menyang Mercedes, lan piyambakipun wiwit kanggo tindakake Joe kang directions.
  
  
  Terus mengko jam, kita isih padha lelungan watara pinggiran Calcutta nalika Joe nyoba kanggo elinga ngendi kang wis ngandika kanggo Zakir. Akhire, panjenenganipun nuding kula kanggo pundhak dalan lan mlumpat metu watara mobil sanalika kita mandegake.
  
  
  Ya, gusti marang awake dhiri. "Kene nang endi wae. Kang waved tangané, pointing ing beras paddies mulet metu kanggo pinggiran kutha.
  
  
  Kita ngetik sawah, nanging Amartya Raj mangu-mangu, quietly entuk urip, nelpon piyambak sing bodho kanggo teka karo kita. Mung nalika aku miwiti mlaku-mlaku luwih cepet iya banjur tindakake kula. Bebarengan kita malmpah kidul nganti kita teka menyang watu ngrintih.
  
  
  "Iku kang swara," ngandika Joe.
  
  
  Raj jumangkah maju lan dipun sinaoni ing tembok sanget. Ngandika iya ora weruh apa-apa serem ing watu kuna. Dheweke iki mandegake dening Ego ruku, sing ana mung inci adoh saka bebaya kabel mlaku bebarengan ndhuwur saka tembok. Kabel liwati liwat meneng lugs loro inci ndhuwur tembok. Iku nyiyapake kanggo nanggapi kanggo loro munggah lan meksa mudhun. Raj ora ngomong apa-apa, nanging kabel kejiret ego mati njaga. Iku ora soko sampeyan ' d nemokake ing moans saka farmhouse; iku sistem weker ngene nyana.
  
  
  Joe tindak page, sawise dheweke ego nudged dheweke. Panjenenganipun kasebut kanthi teliti, jumangkah liwat kabel lan alon-alon mlumpat mudhun kanggo lemah. Banjur dheweke Raju mbantu dheweke liwat tembok lan mèlu gusti yésus. Joe iki gesturing saka sawetara kadohan. Dheweke, banjur munggah marang. Ing kabeh wilayah saka hotel, lan nang tembok nguripake menyang meadows, lan bendungan saka sawah ambruk dawa ago. Ing alus puri, kabeh aku bisa ndeleng ana suket lan cilik larik saka wit-witan.
  
  
  Kita malmpah bebarengan tembok, nggunakake wit-witan minangka tutup. Saben rong atus mèter kita mandegake lan mirengke.
  
  
  Nanging, kita meh ora kejawab page pengawal. Piyambakipun condong marang wit lan ora looking ing arah kita. Piyambakipun ngrungokake radio transistor. Kita dipindhah watara iku.
  
  
  Rembulan sirna konco mega minangka kita malmpah ing nggawe bisu tengen mbukak suketan lan mentas strip babagan patang atus meter sudhut, aku ora ngerti persis apa kita padha looking for.
  
  
  Mambu mesem saka kumelun kejiret sandi manungsa waé.
  
  
  Ing unmistakable mambu saka mirah rokok wafted ing liya breeze. Kita weruh murub bonfire ing kita kiwa, bab telung atus meter adoh.
  
  
  Rauh kita weruh pengawal ing makeshift seragam. Ego kang ana ngarsane cukup kanggo gawe uwong yakin kita bilih kita padha ing trek tengen. Malah Raj leaned ing tuwa lan dipindhah luwih cautiously minangka kita ngubengi ing wong.
  
  
  Ing mil ngluwihi wit-witan, kita weruh kabegjan tandha — dalan sing biasane liwati mimmo baris saka wit-witan.
  
  
  "Ya, nanging kita lagi dolanan iki truk game," ngandika Joe, lan Ego mata glittered karo kasenengan.
  
  
  Dawa, kurang bridge spied dheweke satus meter adoh. Gendheng iki rampung dijamin karo gambut lan rerumput, lan ends padha diiringake supaya struktur ora bisa katon saka udhara sampling.
  
  
  Kita kasebut kanthi teliti, mlaku watara bangunan. Banjur ana luwih wit-witan. Dalan teka menyang mburi mati, nanging nalika kita padha antarane wit-witan, kita weruh path cut liwat undergrowth. Kita mèlu gusti yésus lan rauh ketemu dhéwé ing dijamin akèh parkir. Ana sawetara tentara India Jeeps diparkir ing ngisor iki, kang padha nggumun lan anyar. Carane wong padha mungkasi munggah kene, ing camp sing dheweke panginten duweke wong-wong mau, duweke teroris?
  
  
  'Apa iku? Raj takon banget. "Apa sing kita nunggu?"
  
  
  "Iki Jeeps... dicolong saka tentara, aku mikir."
  
  
  Raj mangsuli, " Ya. Utawa didol kanggo teroris. Ana korupsi nang endi wae."
  
  
  Joe tugged ing kantong sandi lan nuding ahead. "Liwat ana," ngandika tensely. "Amunisi depot".
  
  
  Aku kapandeng ing wilayah panjenenganipun nuding metu lan weruh lampu sakedhap ing ngarep saka wit-witan.
  
  
  Separo liwat utama streetlights, kita teka kanggo kurang bangunan watu. Iku ana ing wilayah mbukak, karo ora kamuflase, lan aku bisa ndeleng sing wis ana kanggo dangu. Ana ing dalan anjog langsung menyang bangunan, kang uga rampung ing lawang gedhe.
  
  
  Joe lan aku miwiti kanggo pindhah ing, nanging Raj whispered bali.
  
  
  "Kita' d luwih apik njaluk maneh," ngandika.
  
  
  'Apa?'
  
  
  "Kanggo njaluk balak." Iku bisa dipun klempakaken dening wong satus... ewu, yen perlu. We are lingkungan bangunan lan arresting wong-wong ing wong-wong mau ing bale."
  
  
  Kang jumeneng, nanging iki ditarik dening ego.
  
  
  "Padha bakal musna sadurunge kita njaluk maneh," aku ngandika.
  
  
  "Nanging kita ora bisa pindhah ing ana piyambak," kang ngagetake. "Kita bakal ora wis kasempatan."
  
  
  — Apa sampeyan duwe idea luwih apik?"
  
  
  "Iku ilegal," ngandika hara policeman. Iku digawe dheweke ngguyu. Nanging, Joe beckoned kanggo dheweke, lan kita crept dilat munggah kanggo bangunan.
  
  
  Meh sincerely, a pengawal karo gun suanten nyedhaki kita. Panjenenganipun badhe wis katon kita kapindho mengko, nanging Joe reacted ing pangroso. Panjenenganipun kendel ngadeg munggah lan marang salam anget ing Hindu, kang ditampani pengawal.
  
  
  Wong dipindhah bedhil, nanging iku kasep. Duweke ana wis leaping ing wong. Lan wektu iki aku wis persis apa aku needed... Pierre, sethitik gas bom sing tansah antarane sikil.
  
  
  Panjenenganipun aktif ing ngarepe wong kang pasuryan lan weruh kaget expression minangka piyambakipun njupuk ambegan jero sadurunge sadhar apa iki kedados.
  
  
  Kang ana mati nalika emu supaya wong geser kanggo lemah. Iku mung njupuk setengah menit kanggo mbukak kunci kanggo dina, lan kita padha wis nang milih. Rolas crates saka granat lungguh marang tembok karo Tentara India logo ing iku. Marang liyane wall padha crates saka senjata, sawetara mbukak, sawetara isih nunggang munggah. Ana sing malah sawetara lumpang lan bazookas ing tembok mburi, cukup kanggo nglengkapi cilik partisan tentara. Nanging bangunan iki biasane kapenuhan improvised bom — loro kwartal shrapnel pecahan sing wis digunakake kanggo nguripake Amerika lan Rusia marang saben liyane liwat sawetara dina kepungkur. Dheweke isih mriksa mining nalika pengawal muncul ing lawang ing sisih liyane saka dawa, panah barracks.
  
  
  Kita padha ora dielingake — dheweke ego ora ndeleng utawa krungu dheweke. Iku minangka yen wong ' d mung mlumpat metu saka dipengini, otomatis propped munggah ing hip.
  
  
  Kang ana lancip lan enom, lagi wae ing twenties, lan piyambakipun ngagem makeshift seragam dheweke ' d katon ing sawetara saka prajurit ing desa. Iya ora ragu-ragu; kang ngarahke lan murub.
  
  
  Piyambakipun milih Joe pisanan, lan boy ora ngadeg kasempatan a. Peluru kenek wong mung cendhak kang urip lan kalah wong-wong mau. Kang ana mati sadurunge collapsing menyang lantai rereget saka bangunan.
  
  
  Sabanjure rong detik ketoke kaya kalanggengan. Tangan wanted Wilhelmina, sikil mbengkongaken, lan ambruk ing lemah; lan sandi mata padha ing pengawal kang dodo. Dheweke wis milih titik ngendi dheweke bakal kenek wong yen aku manggon long cukup. Ing dodo, antarane trakea lan jantung.
  
  
  Aku ora mikir aku bisa nindakake iku. Gun suanten cepet swerved adoh saka Joe kang bloodied awak lan ngarahke ing Amartya Raj. Sawetara peluru kanggo amba pulisi, liyane kanggo kula; sing iki kabeh pengawal wis kanggo nindakake.
  
  
  Minangka kang mbalek liwat, kang kejiret sak klebatan saka Raj kang pasuryan. Iku crowded, nanging ora ana tandha saka wedi. Iku ketoke kaya kang ana nunggu kanggo bakal matèni. Panjenenganipun katahan tangané ing-lorone.
  
  
  Kang ana ing lemah lan mbalek kanggo nutupi minangka pengawal kang gegaman swung menyang Raj weteng.
  
  
  Nanging pengawal ora geni. Nalika ngarahake, bedhil nuding melak-melak ing dhuwur policeman.
  
  
  Nalika Raj ora mindhah, pengawal nguripake lan terus sikile karo gegaman. Nanging ego irama iki kaganggu, lan iki maringi kula kesempatan kanggo muter ing tumpukan saka kothak. Pengawal mangu-mangu, wedi kanggo njupuk bledosan watara kula.
  
  
  Kang dipercaya kang senjata. kang murub kaping pindho, lan loro peluru kenek emu ing dodo. Dheweke bengok-bengok yen sadurunge mudhun kanggo lemah.
  
  
  Nalika iku kabeh liwat, kang kasebut kanthi teliti, tak metu saka konco ing crates. Raj iki isih ngadeg ing tengah saka aisle antarane tumpukan saka amunisi.
  
  
  Kita mandeng saben liyane tanpa obah. Banjur gun iya iku ing wong. Iya ora katon kaget.
  
  
  "Sijine gun ing lantai," emu marang dheweke.
  
  
  Panjenenganipun grinned.
  
  
  — Sampeyan menehi pesenan saiki, Mr. Carter?" — Mungkasi iku! " piyambakipun snarled.
  
  
  "Sampeyan lagi mung siji watara wong-wong mau," ego dipuntudhuh.
  
  
  Kang mung bisa guess, nanging ora bisa lali wayahe nalika pengawal ketoke kanggo ngenali hara policeman lan supaya ego manggon.
  
  
  "Sampeyan lali yen aku ana pejabat polisi senior," ngandika Raj. — Apa sampeyan mikir sapa bakal pracaya sampeyan?" Panjenenganipun mesem dhiri nalika iya ora nampa dheweke.
  
  
  Kang diiringake para kepala lan mirengke swara ing kadohan.
  
  
  Aku bisa krungu iku, banget — truk ana owah-owahan gir nalika iku teka munggah gunung.
  
  
  "Kula wong," jlentrehe. "Padha teka kanggo senjata."
  
  
  "Kanggo sesuk?"
  
  
  Ya.'
  
  
  — Nanging apa sampeyan mikir sampeyan bakal entuk?"
  
  
  "We are overthrowing pamaréntahan negara. Kita bisa nggawe cukup alangan kanggo pamaréntah pusat ing New Delhi kanggo wara-wara tukang pencak hukum. Padha wis rampung iki sadurunge. Mung wektu iki kita bakal nggawe manawa yen ana pejabat kiwa urip sing bisa njupuk prakara menyang tangan dhewe."
  
  
  "Kajaba kanggo sampeyan.
  
  
  'Ya.'
  
  
  "Sampeyan lagi metu saka luck," aku ngandika. Panjenenganipun nuding kang gun ing senjata watara kita. "Sampeyan ora duwe cukup penyetor utawa wong kanggo njupuk liwat kutha, aken piyambak ing kabeh negara."
  
  
  Piyambakipun diangkat pundak. "Kita lagi cumadhang kanggo njupuk risiko."
  
  
  Aku takon dheweke. 'Kita?'
  
  
  "Aku wis ngandika cukup," ngandika.
  
  
  Panjenenganipun nglirik liwat pundhak ing lawang kita ngene mlebu. Njaba, kita krungu truk mandeg lan swara saka wong-wong jumping metu. Padha ing swasana ati nyenengake, ngomong lan ngguyu kaya wong apa sadurunge perang. Nalika pisanan siji mlaku liwat lawang lan weruh Raj, mesem ing pangenalan. Nanging expression diganti nalika piyambakipun nyumurupi bedhil ing tangan. Raj ngandika banget kanggo emu ing Hindu, lan wong gawe adoh. Ana padha giyak lan gembrebek njaba; banjur dumadakan iku sepi.
  
  
  Amartya Raj growled ing kula maneh. "Inggih, Pak Carter, apa sing arep kanggo apa saiki? Sampeyan sing diubengi. Lan sampeyan ana ing tengah saka sawetara ton saka bledosan.
  
  
  "Yen aku mati, sampeyan bakal mati banget," aku ngandika quietly.
  
  
  Piyambakipun diangkat pundak. "Aku wong Hindu. Aku sangsi sing pati iku minangka ala kanggo kula minangka iku kanggo sampeyan. Dadi, aku mbaleni, Mr. Carter, apa persis apa sing arep kanggo apa? Sampeyan bakal menehi kula panjenengan senjata, utawa bakal sampeyan ngenteni nganti wong jotosan kita loro menyang bêsik yuta?"
  
  
  Bab Panjang
  
  
  Ing poker, yen pungkasan dollar iku ing meja, sampeyan bisa bluff.
  
  
  Dadi, ngadeg ing warehouse karo truckload saka wong njaba lan ton saka bledosan nang, dheweke mutusaké kanggo njupuk kasempatan. Ana mung siji cara metu, lan aku needed Raj minangka sandi ngiringan. Emu wis kanggo terus mati dheweke prajurit yen dheweke bisa kanggo njaluk metu ana urip. Nanging malah karo sethitik luger ditempelake ing ego, iku ora koyone kaya iku bakal mungkasi wong. Raj ana profesional, pakar ing senjata lan bledosan, kaya dheweke. Nanging aku wis siji kauntungan, sandi ajining diri. Aku sakelekekan sandi sim ing dhingklik, lan Stahl nenggo mugia.
  
  
  "Menehi kula gun panjenengan lan nonton," aku ngandika.
  
  
  'Apa?'
  
  
  Dheweke mangu-mangu, lan dheweke kenek ego karo luger kanggo padaleman suci. Kang sank menyang lantai lan iki dijupuk saka wong dening ego, kang nonton, lan .45-kaliber pistol.
  
  
  Nalika piyambakipun teka, kang wis mung rampung kang karya. Iku urgent proyek, nanging iku ketoke kaya iku bakal bisa.
  
  
  Ing jantung iku kabeh ana grenade. Striker ditarik metu, banjur di-push Ego bali mung cukup kanggo terus safety nyekel ing panggonan. Raj banjur nyuwil kaca ing watch lan dibusak kapindho tangan sadurunge nglamar potlot kanggo nelpon.
  
  
  Aku nyoba kanggo nggawe iku supaya sing cilik tangan saka jam di-push potlot adoh. Lan mudhun potlot bakal uncalan mati mbebayani pin grenade. Nalika sing kedaden, kita wis papat detik kanggo uwal.
  
  
  Nalika aku nuduhake iku kanggo Raj, wong ngguyu. 'Sampeyan lagi guyon. Iki bakal bisa.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng kaget. 'O? Apa ora? Iku makarya ing Hong Kong. Sampeyan bisa uga wis krungu saka iku. Kang digunakake minangka sworo cangkem kanggo lawas Cina smuggler. Goal saka torso, persis miturut rencana.
  
  
  "Ya, apik," Raj ngakoni. "Siji dina, mungkin. Nalika pals wis lagi wae ing bale ing garnet... yen potlot iku cukup abot... yen jam wis tatu munggah nyenyet... yen...
  
  
  Aku wanted kanggo ngguyu. Senadyan piyambak, kang recoiled. Aku mèlu gusti yésus. Telung meter, enem meter; kita mundur, tetep kita mata ing ridiculous gawenan tangan item. Dheweke ngadeg ing ndhuwur peti mbukak saka meriam mortir. Yen grenade mbledhos, mortir babak lan kabeh liyane bledosan ing bangunan uga bakal njeblug. Iku bakal bledosan massive. "Temtu kita bisa mbukak cepet," aku ngandika.
  
  
  'Carane? Ego kang ndeleng iki tetep ing grenade.
  
  
  "Bebarengan," aku ngandika. "Kita bisa mbukak menyang truk. Sawijining mbukak kanggo sampeyan. Sampeyan kudu nelpon wong nalika kita mbukak. Sampeyan kudu marang wong-wong mau ora kanggo njupuk.
  
  
  "Pindhah menyang neraka," ngandika.
  
  
  Kita mlayu minangka adoh saka grenade minangka bisa. Kita wis sak kabeh dina. Dheweke, krungu ego, wong bengok-bengok ing us njaba. Padha nunggu ego kang supaya.
  
  
  "Njupuk wektu," gusti marang dheweke tenang. — Maksudku, sampeyan duwe sangang puluh detik.
  
  
  Panjenenganipun stared ing kula kanggo wayahe, banjur kapandeng bali ing grenade.
  
  
  "Pitung puluh detik," aku ngandika. ana kathah saka wektu. Mesthi sampeyan ora care... minangka Hindu, lan kabeh sing. Panjenenganipun kapandeng ing watch. "Sewidak detik."
  
  
  Panjenenganipun wiwit ngetokake. Duweke, banget.
  
  
  "Iku uga bisa," dheweke delok. "Mungkin iki mung bakal bisa."
  
  
  "Patang puluh lima detik."
  
  
  Saiki aku wis kapandeng ing iku, iku menehi hasil amba tho. Aku sumpah kanggo gusti Allah aku krungu jam ticking.
  
  
  "Sampeyan ora pracaya iki arep kanggo karya, kowe?" dheweke takon piyambak. 'Sampeyan ora pracaya...'
  
  
  Dheweke malah ora rampung ukara ing atine dheweke. Dumadakan ana ora ana wektu kanggo seneng-seneng.
  
  
  "Telung puluh loro detik... telung puluh siji."
  
  
  Panjenenganipun maneh dietung ing Raj. Aku dietung iku kanggo aku. "Njupuk ngatur, Carter," ing hara policeman matur. "Siji bab iki mati. Kostya Boga. Kesed, jumangkah menyang grenade. Panjenenganipun nyekel lengen lan mandegake kula. "Ora, ora ing salawas-lawase," kang matur. "Sampeyan bisa nggawe kedher. Sampeyan bakal...
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing watch. "Oh Allah kawula, sepuluh detik... sangang... wolung."
  
  
  'Mbukak!'Mungkasi iku!' kang nggero. 'Cepet!'
  
  
  Kita padha ora mikir kaping pindho. Kita mlayu. Sincerely metu lawang.
  
  
  Dheweke, krungu wong bengok-bengok ing Hindu, lan panjenenganipun sincerely konco wong, nyekeli gun kanggo ego kang bali. Aku ora ngerti apa kang ana nguwuh. Kang mung bisa ngarep-arep sing kang wus dhawuh marang wong-wong terus sing geni.
  
  
  ego prajurit weruh iku; sawetara saka wong-wong mau digawe senjata ing us. Kang kudu matur soko liya, amarga kabeh kang dadakan wong padha mlaku ing kabeh pituduh. Padha langsung mlayu sawise kita.
  
  
  Kita padha ing truk nalika Raj nguripake lan mencet kula karo kang otot lengen. Kang napuk kula ing uwang, nggawe kula gloyoran.
  
  
  Dheweke dijupuk kenek Luger lan ora kejawab.
  
  
  Wong konco kula uga murub, lan panjenenganipun mlumpat menyang truk. Aku murub loro luwih cepet nembak ing Raj, nanging ora weruh yen aku kenek wong.
  
  
  Banjur amunisi mbucal miber menyang udhara. Salah siji skill sandi mbantu, utawa iku edan gawk. Aku bakal tau ngerti, nanging kurang bangunan mbledhos kaya buta firecracker. Lampu kilat page ana blinding beam cahya sing kiwa putih panggonan ing retinas. Banjur ana pop, lan swara kenek eardrums. Banjur teka zest sing kenek kula ing pasuryan, lan meksa sampling online sing mbuwang kula bali marang truk.
  
  
  Peluru lan granat di buwang menyang udhara dening dhisikan bledosan mbledhos minangka padha mencet lemah. Peluru senapan crackled ing agawe staccato minangka lebu ambruk watara kula.
  
  
  Aku weruh wong di buwang menyang udhara, lan kang awak iki bejat lan dismembered sadurunge ambruk maneh. Wong mati cepet utawa kesandung ing bunderan ing becik saka peluru nganti nihan mbledhos sabanjuré kanggo wong-wong mau, ripping ih ing setengah.
  
  
  Aku njupuk truk lan ndamel sakcara liwat garing beras paddies kanggo Mercedes. Explosions padha isih cahya munggah langit sore konco kula nalika dheweke tak menyang Mercedes.
  
  
  Aku ora ngerti yen wong liya isih urip ing rebel amunisi depot, nanging aku iki banget kesel kanggo padha sumelang ing bab iku.
  
  
  Aku ndamel luwih saka kilometer sadurunge aku temen maujud sing sandi lengen kiwa iki banget. Sandi pundhak babras, lan nalika piyambakipun wungu tangané kanggo katon ing nah, kang felt shrapnel pierce ing kain saka doublet.
  
  
  Aku wedi yen aku ora duwe wektu akeh sadurunge aku ilang eling, lan aku wis elek kuwi anggepan sing masalah ora ditanggulangi durung. Aku numpes teroris ' penyetor lan mungkin malah matèni paling penting wong, nanging aku ora wareg. Ana cilik liyane aspek sing dheweke wis kanggo mriksa metu.
  
  
  Aku perlu bantuan, wong kanggo ndhukung kula nganti krisis iki liwat.
  
  
  Ana mung siji panggonan kang bisa pindhah. Lan duweke, wus ngene aku dadi ana sadurunge aku liwati metu.
  
  
  Choeni kang kelangan tangan kasebut kanthi teliti, taped Band-Sepindah kanggo bolongan ing sandi pundhak. Banjur dheweke leaned maju lan ngambong kula titik perih.
  
  
  Instinctively, kang mbalek liwat lan nyoba kanggo pick dheweke munggah, nanging pain iki isih akeh banget.
  
  
  "Miskin bocah," dheweke ngandika. "Sampeyan lagi bejo padha ora matèni sampeyan."
  
  
  Aku ngangkat munggah lan nyoba kanggo orient aku. Duweke ana ing dheweke apartemen ing amben ngendi kita wis jinis dadi bubar.
  
  
  "Sampeyan mlayu menyang Mercedes," dheweke ngandika. "Sampeyan liwati metu nalika sampeyan ditarik menyang dalanmontor."
  
  
  Dheweke kiwa amben lan tindak menyang jendhela. Nalika dheweke kabuka ing angin, panas brylev bledosan menyang kamar.
  
  
  'Oh Allah kawula!"Sawijining suffocated. "Iku wis esuk."
  
  
  — Sampeyan turu liwat wengi. Sampeyan perlu iku.
  
  
  Dheweke iki takon kanggo njaluk dheweke sandhangan, lan dheweke mlayu nganti kula lan nyoba kanggo push kula adoh.
  
  
  "Sampeyan ora ngerti," aku ngandika. "Iki limalas... utama anggempur... kang uga bisa njupuk panggonan dina iki. Kita kudu mungkasi iki.
  
  
  Dheweke mesem lirih lan nempatno dheweke tangan ing sandi earlobe. — Aja kowe elinga?" Sampeyan marang iku thread a.
  
  
  'Carane?'
  
  
  "Teroris amunisi depot... sampeyan numpes ego pungkasan wengi. Bebarengan karo Raj.
  
  
  Dheweke brow furrowed curiously. "Apa sampeyan krungu sing?"
  
  
  - Kanggo estestvenno. Kabèh kutha mangerténi. Aku krungu explosions kene.
  
  
  Batinku felt ngantuk. Aku ora nemen ngerti apa dheweke ngandika nganti dheweke kasebut Raj maneh.
  
  
  "Amartya marang kula kabeh."
  
  
  "Raj? Dadi kang urip?
  
  
  "Ya, tatu, nanging urip. Kepengin sampeyan kanggo rawuh upacara ing pemerintah House dina iki.
  
  
  Kang ngipat-ipati ing ambegan. Kalian iki isih urip.
  
  
  "Kang bakal pick sampeyan munggah ing mobil," dheweke ngandika. "Ngiringan". Dumadakan piyambakipun mangertos dheweke. Dheweke sumurup dheweke akeh banget. Raj dikirim ngiringan kanggo kula, ya, saperangan saka executioners, ora mangu, sing bakal nggawe manawa iku tau katutup dening RTA maneh.
  
  
  'Nalika?'
  
  
  'Saiki. Ing sembarang wektu.'
  
  
  Kang di-push dheweke adoh lan tindak menyang jendhela. Ing kothak ing ngisor iki, kang weruh mobil nguripake menyang dalanmontor. Choeni ngalang, nanging dheweke cepet tak disandangi, nyoba kanggo nerangake kahanan kanggo Hey.
  
  
  Kita kiwa apartemen mung sadurunge wong loro teka watara mobil ing dalanmontor. Choeny kang prawan nggawa ih menyang kamar turu, lan kita oncat liwat lawang mburi.
  
  
  "Lucu," Choeni delok minangka kita menek menyang dheweke krim-colored Bentley. "Raj bisa duwe apa-apa apa karo teroris. Kang ora bakal ngirim wong kanggo matèni sampeyan. Aku ngerti dheweke ego.'
  
  
  Nanging wayahe dheweke ngandika sing, .45-kaliber bolongan peluru muncul ing hood saka mobil. Awal saka siji liyane muncul ing bumper minangka Bentley dheweke ditarik munggah dalanmontor menyang gapura.
  
  
  Minangka kita nguripake menyang werna, dheweke weruh wong-wong ing dheweke jendhela kamar turu, ngendi padha bakal kaya kita dadi. Bedhil ing ih tangan katahan diperlokaké ing us.
  
  
  "Iku bener," dheweke ngandika. "Banjur Raj punika pimpinan teroris... wong konco explosions?"
  
  
  "Ora," aku ngandika. Kula rheumatism uga kaget kula. Kabeh kang dadakan, aku sensed sing Raj ora pimpinan saka teroris, mastermind saka kabèh plot, senajan aku pancene wis ora ana alesan kanggo mangu-mangu iku — aku mung ngangap bab tartamtu ngandika, utawa mungkin apa iki isih kang felt watara kula.
  
  
  "Sapa iku banjur?" Choeni takon.
  
  
  Aku ora ngerti sing. Malah sanadyan kita padha adoh cukup adoh saka ngarep kanggo wedi saka wong-wong Raj wis dikirim kanggo matèni aku, aku kenek pedal gas hard. Aku katahan sandi mata ing pengawal. Aku wis elek anggepan sing setengah kutha bisa pindhah munggah ing udhara ing sembarang wayahe.
  
  
  Choeni nyoba kanggo padhang kula mudhun. "Pindhah sethitik luwih alon," dheweke ngandika. — Kita lagi ora ing cepet-cepet sapunika. Raj ora bisa nindakake kang plans, " dheweke ngandika. — Sampeyan kudu numpes ih penyetor. Sampeyan matèni paling ih wong. Dheweke ora bisa ngleksanakake ih rencana.
  
  
  Apa dheweke ngandika ora nggawe raos akeh, nanging aku ora bisa kalem mudhun. Aku isih wis akeh banget pitakonan. Lan dumadakan dheweke, aku panginten aku sumurup ngendi kanggo nemokake jawaban. Choeni ngandika apa-apa kanggo dheweke minangka wong ditarik Bentley metu dhateng Werna utama lan sped kidul menyang konsulat. Werna iki wis kapenuhan atmosfer perayaan karo panji ing kabeh streetlights. Sidewalks wiwit kanggo isi karo wong-wong ing sandhangan padhang judhul menyang bangunan pamaréntah ing tengah Calcutta.
  
  
  "Padha pindhah kanggo preian," Choeni ngandika.
  
  
  "Nalika padha miwiti?" Aku takon dheweke tensely.
  
  
  'Ing jam rolas.'
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing watch. Iku sepuluh telung puluh.
  
  
  Luwih kita ngetik kutha, ageng akeh dadi, nganti kita mung bisa mindhah ing bekicot jangkah. Wong-wong padha warni ing national sandhangan. Padha disebut metu kanggo kita ing swasana ati apik, nanging ing ngarsane saka ihk kaget kula. Aku weruh dheweke, ora karo wong-wong, nanging karo pari-parian saka gunpowder, kang, milih-milih, bakal ignite saka pletik cocog.
  
  
  Kahanan ing ngarep saka Amérika konsulat uga ora nyuda kuatir sandi. US Marines padha isih ana. Padha bedhil karo wong-wong mau lan padha akeh banget dimuat karo amunisi, nanging padha ing lengkap sugih seragam lan wong-wong padha crowding watara wong-wong mau.
  
  
  Padha rampung supaya njaga mudhun.
  
  
  "Padha ngerti sing teroris wis numpes," Choeni diterangno minangka kita ndamel liwat gates kanggo konsulat jogan. "Rusia anak".
  
  
  Aku groaned ing dheweke, nanging dheweke ngguyu lan disebut kula lan alarmist. "Iku liwat," dheweke ngandika dhiri. — Ora masalah ing kabeh. Kita bakal penahanan Amartya rauh. Ana apa-apa kang bisa nindakake.
  
  
  Dheweke hey, ora mbantah. Dheweke mlumpat watara mobil lan mlayu menyang konsulat.
  
  
  Slocum iki mung teka mudhun undhak-undhakan nalika duweke bledosan ing. Wedi iki musna, sak ego mata, minangka iki kringet ing pèrènging. Piyambakipun sing kalem, kelangan profesional diplomat maneh. Kang sora nalika piyambakipun nyumurupi kula, lan aku sumurup iku iki amarga aku wis tampik emu media laporan sing padha wis saklawasé kalah metu sawetara dina pungkasan nalika piyambakipun panginten donya votum votum bakal njeblug ing ego domain. "Oh, Pak Carter," kang ngandika tanpa eseman. — Sing arep kanggo partai?"
  
  
  Ego disebut dheweke. "Marines... padha ora supaya wong-wong ing wedi."
  
  
  Panjenenganipun maringi condescending snort. "Sing konco kita. Mr. Raj kang wong matèni teroris pungkasan wengi. Duweke, aku nganggep sampeyan mbantu wong-wong mau karo sing.
  
  
  "Ana uga isih anggempur," aku ngandika lowongan. "Siji bom bisa di buwang ing rusia konsulat lan padha bakal miwiti njupuk."
  
  
  "Kalem mudhun, Mr. Carter," Slocum ngandika. "Ing kasus iki saiki ing tangan saka profesional... diplomat. Lan kita tetep kahanan ing kontrol."
  
  
  Panjenenganipun sijine nyenengaken tangan ing sandi pundhak. "Kanggo jujur, esuk iki kita mung kanca-kanca ndawakake tangan kanggo Rusia." Panjenenganipun kapandeng ing watch. "Sepuluh menit, dadi pas." Ih Pak Sokolov punika hosting kita cilik duta. Aku ora kudu cepet-cepet ana.
  
  
  Aku takon dheweke. 'Duta?'
  
  
  Iku liwati mimmo kanggo kula. Ego driver, Marine ing seragam lengkap, dianakaké ing lawang mbukak lan Slocum mlaku liwat mobil ing ngarepe bangunan.
  
  
  "Kolonel Wu kang idea," kang matur.
  
  
  Kang ana ing mobil nalika Ego nyekel dheweke dening pundhak. "Ngenteni," aku ngagetake ing wong. "Apa bab Kolonel Wu?"
  
  
  Duka, kang di-push sandi tangan adoh. "Katon, Carter, proyek iku rampung kene. Sampeyan wis rampung tugas, aku bakal ngomong getih tugas. Supaya njaluk metu saka Calcutta nalika sampeyan isih bisa.
  
  
  Panjenenganipun diuripake maneh kanggo mobil, nanging ego nyekel iku maneh lan dianakaké iku hard marang kang dodo. Driver njupuk langkah ing arah, banjur mandegake. "Njupuk ngatur, Slocum," aku growled. 'Njawab kula. Apa iya Kolonel Wu teka munggah karo?
  
  
  "Ora ana bisnis," ngandika, " nanging kita duwe idea gedhe. Tentrem patrap. Anak bakal njupuk kembang kanggo rusia Konsulat. Iki bakal siaran ing televisi ing saindhenging donya liwat satelit."
  
  
  Panjenenganipun njupuk tangané mati Ego kang pundhak. Aku ora bisa pracaya apa kang ngandika. "Bocah-bocah," aku ngandika.
  
  
  "Ya, liwat Kolonel Wu kang panti asuhan. Atusan bocah-bocah.
  
  
  Karo kembang saka kita, kanggo Rusia. Sarwa, ora mikir?
  
  
  Aku jumangkah bali, sadhar bilih piyambakipun wis tau mangertos carane teroris nindakake sing karya.
  
  
  Slocum nguripake lan tak menyang mobil, nutup lawang konco wong. Ing wayahe, Choeni teka liwat lan ngadeg jejere kula.
  
  
  — Panjenenganipun ngandika ana bakal dadi anak-anak, ora kang?" dheweke whispered. "Banjur bakal pindhah..." Dheweke ngaso kanggo nimbang panginten sing ora durung kebak kawangun. "Maksudku, iku ora stream durung. Ora durung. Lan Kolonel Wu...
  
  
  "Ya," aku ngandika. "Iku kudu Kolonel Wu. Nanging bakal padha nyalahke Amerika. Slocum... iki édan... kang wis muter menyang Kolonel Wu kang tangan kabeh cara. Aku enggal-enggal bali menyang Bentley, lan Choeni mèlu aku.
  
  
  'Apa sampeyan rencana kanggo apa?'Oh, Allah kawula!' dheweke ngomong.
  
  
  "Mungkasi kasus iki yen aku bisa."Dheweke slid konco setir minangka dheweke nyedhaki dina liyane.
  
  
  "Ora, aku bakal pindhah piyambak," aku ngandika. "Iku bisa njaluk mbebayani."
  
  
  Dheweke digatèkaké kula komentar lan lungguh mudhun.
  
  
  "Yen iku Kolonel Wu, kok durung menehi kita informasi bab Zakir lan candhi?" "Zakir wis kompromi. Kita sumurup, yen ego ana jeneng, supaya ego wis dibusak. Wu kudu ngarep-arep sing kita bakal matèni ing wektu sing padha. Em meh diganti.
  
  
  Piyambakipun mejet sungu lan enggal-enggal metu saka konsulat gapura. Marine mlumpat metu saka cara lan ipat-ipat kula ing swara sing bisa wis krungu separo mudhun pemblokiran.
  
  
  Ahead saka us, wong-wong padha hurrying ing sadawane sidewalks. A policeman disebut metu kanggo kita lan waved furiously, nanging iya ora alon mudhun nganti kita padha ing ngarep saka rusia konsulat.
  
  
  Kanggo wayahe, aku panginten aku ngirim ora duwe panicked.
  
  
  Kaya Amerika, Rusia wis sudo sing njaga. Ih prajurit, uga ing lengkap sugih seragam, kapandeng luwih ceremonial saka militèr. Nanging aku wis koyo ala nalika dheweke kesawang dening regu saka US Marines ngadeg ing manungsa waé tengen dalan saka konsulat. Slocum digawe kahanan malah luwih mbebayani dening nggawa ing platoon saka Marines.
  
  
  Ego mobil nyopir blak-blakan ing ngarep saka kito, lan nalika iku ditarik munggah kanggo curb, ego driver mung ndamel liwat konsulat gapura. Contone, aku weruh Andrey Sokolov metu ing ngarep lawang saka bangunan kanggo ketemu karo para tamu.
  
  
  'Katon! Choini ngomong. Dheweke nuding wildly mudhun werna.
  
  
  Padha climbing cilik slope, uga, ana kudu wis satus saka wong-wong mau. Anak, paling kang padha ing umur sepuluh. Cilik tentara karo singing... dheweke en masse judhul kanggo rusia konsulat. Lan kabeh padha digawa cilik bouquets kembang ing kerasa colored lodhong.
  
  
  Slocum mlaku watara ing mobil lan kapandeng ing anak karo bangga lan beaming mata, minangka yen iki ego-mimpin diplomatis triumph. Malah lawas fox Sokolov ketoke dadi ing swasana ati apik.
  
  
  Dheweke swara nggero:
  
  
  "Mungkasi ih!"
  
  
  Dheweke, felt kaya sing bodho. Aku mlayu njaba, nguwuh, lan Choeny mèlu aku.
  
  
  Aku krungu Slocum nelpon jeneng sandi. Wong-wong ing werna padha looking ing kula kaya aku iki edan. Pejabat jumangkah maju kanggo mungkasi kula; ego di-push dheweke adoh lan mlayu kanggo bocah-bocah. Banjur Kolonel Wu weruh dheweke. Kang jumeneng mati kanggo sisih, nonton, ninggalake cah enom watara hideout ing pangisian daya.
  
  
  Iku kabeh kedaden banget cepet. Bocah-bocah padha stunned dening ngarsane saka dhuwur wong putih cepet-cepet antarane wong-wong mau. Padha mandegake singing lan recoiled.
  
  
  Pejabat iki isih nyoba kanggo njaluk bantuan kanggo kula, lan supaya padha sawetara wong ing werna. Dheweke wildly stahl ngrebut bouquets sak anak kang tangan. Aku kapandeng ing salah siji bouquet, ketemu apa-apa, lan mbuwang jar adoh. Banjur siji liyane mirsani iku, lan liyane...
  
  
  Anak bengok-bengok. Sawetara mlayu bali ing arah padha padha teka saka. Aku ora nemokake apa-apa kanggo dheweke nganti Choeni disebut kula lan maringi kula jar saka kembang. Dheweke dibuwak kembang lan ngangkat munggah bom sing wis ing wong-wong mau.
  
  
  Mung apa aku mbayangke.
  
  
  Kolonel Wu bisa uga malah wis bisa kanggo pin nyalahke ing Amérika konsulat staff, amarga minangka adoh minangka Rusia sumurup, iku Slocum sing diatur anak kang maret kanggo konsulat. Yen bom wis musna mati, Rusia reaksi bakal wis mbledhos. Nanging aku ora duwe wektu kanggo nerangake kabeh. Polisi miwiti nyedhak kula. Lan uga klompok wong ing werna. Aku malah weruh platoon saka Marines obah.
  
  
  Aku digawe alam bébas guess. Panjenenganipun ditarik metu korek lan surem short sekring tancep metu liwat komplong.
  
  
  A bengok tindak liwat akeh. Wong staggered bali lan trampled ing wong liya ing haste kanggo uwal. Aku nguripake watara, looking for a panggonan kanggo nyelehake bom, nanging ana wong meh nang endi wae. Kolonel Wu pungkasanipun weruh dheweke. Dheweke ngadeg piyambak ing kaca ngleboke menyang modern bangunan kantor. Ing kasus, ana cara dawa saka rusia konsulat. Aku wus sing Sokolov bakal ngerti yèn aku iki nyoba kanggo nyegah serangan ing staff ego. Dheweke mbuwang bom cilik kaya grenade. Iku ndharat ing lemah ing ngarep saka Wu lan mbalek ing. Panjenenganipun ducked menyang bangunan sadurunge bom banjur mati, nanging gedhe windows pecah lan udan mudhun ing wong. dheweke, weruh wong tiba; banjur dheweke ego ilang ngarsane saka wong.
  
  
  Akeh iki mlaku watara kula. Anak dropped sing bouquets lan sesambat.
  
  
  Panjenenganipun mlayu menyang bangunan ngendi wus katon Wu. Nang bangunan, kaca crunched ing sandi kaki, lan aku weruh trail getih teka saka ngendi Kolonel Wu wis tiba.
  
  
  Dheweke, aku weruh elevator lawang cedhak. Panjenenganipun darted liwat narrowing longkangan antarane ngusapake lawang. Aku iya iku, nanging iku meh biaya kula gesang kawula.
  
  
  
  Bab Patbelas
  
  
  Ing wayahe aku kesandung menyang ondho mlaku, Kolonel mlumpat ing ndhuwur kula. Piyambakipun cepet. Ego tangan groped kula kabeh liwat panggonan ing nuntut gun. Aku wungu tangan kanggo nutupi Wilhelmina lan piso, nanging aku felt wong narik soko metu ing saindhenging kanthong saka doublet.
  
  
  "Ora mindhah," kang matur.
  
  
  Panjenenganipun mlumpat mati kula lan hovered liwat kula ing salawas-lawase. "Nguripake watara alon-alon," dhawuh.
  
  
  Banget kasebut kanthi teliti, kang kabuka lan kapandeng liwat pundhak. Panjenenganipun leaned marang ditutup lawang, nyepakaké karo tangan siji kanggo push tombol sing bakal langsung njupuk kita menyang gendheng saka bangunan. Ego kang pasuryan iki dijamin ing kaca. Ana isih shards saka kaca watara sawetara saka wounds. Getih iki pouring mudhun ego kang dodo, lan ana kang dawa gash ing weteng sing ngirim ora duwe temenan ego lan pati, nanging malah saiki, nen isih wis tartamtu kamulyan. Ing sawetara menit sadurunge marang pati, kang maintained pas, nyenengake proses sing wis kesengsem kula ing Ego manor.
  
  
  Ing tangan sandi sumbering pals, kapenuhan agawe gas. Panjenenganipun kagungan tutup mati lan jempol ana ing klip, siap kanggo geni. Temenan, kang sumurup carane iku makarya.
  
  
  Piyambakipun ngarahake ing kula, lan aku kepingin weruh yen kang ana weruh saka daya saka bab.
  
  
  "Yen sampeyan nggunakake iki kene ing ondho mlaku," aku dielingake dheweke,"sampeyan bakal mati, banget."
  
  
  "Salah siji ambegan iku kabeh sing perlu," ngandika. "Aku ngerti iki sethitik piranti uga, Carter.
  
  
  Aku panginten aku weruh ego kang jempol mindhah, lan meh growled ing iku.
  
  
  "Ngenteni," aku ngandika. "Ana ora cepet-cepet.
  
  
  Dheweke ngguyu lan sasmita kanggo kula kanggo njaluk munggah. Panjenenganipun kasebut kanthi teliti, ngadeg munggah lan dipencet awake marang sisih liyane saka ondho mlaku.
  
  
  "Mung marang kula kok," aku ngandika. — Apa sampeyan arep entuk?
  
  
  "Sampeyan takon kula bubar apa liyane wong kaya kula bisa arep. Dheweke, ngandika sing siji sing wis kabeh mung kepengin dadi manawa."
  
  
  "Lan sing ana malah ditinggalake?"
  
  
  "Ora, nanging aku ora takon dheweke kanggo nerangake sembarang luwih. Mung kekuatan menehi keamanan. Mung wong mendhuwur aman.
  
  
  "Dheweke ferret isih ora ngerti. Apa padha arep kanggo apa karo bom iki?
  
  
  "Lam," ngandika. "Rusia bakal nyalahke Amerika. Ana kang wis murub nembak. Kerusuhan ing werna. A sethitik perang kene ing Kolkata. New Delhi wis ngandika wis ngumumaké tukang pencak hukum, kaya sadurunge. Raj bakal wis dijupuk liwat. Mengko, kita bakal duwe ngumumaké kamardikan negara Bengal."
  
  
  — Nanging bakal wis makarya kanggo sampeyan?"
  
  
  'Ya.'
  
  
  "A figurehead amarga sampeyan lagi Cina?"
  
  
  Panjenenganipun manthuk maneh lan meh tikel liwat, kang babras.
  
  
  "Sampeyan lagi arep mati," ego dielingake dheweke. "Tanpa sampeyan, iku bakal njupuk liwat."
  
  
  Panjenenganipun guncang marang sirahe weakly. "Ana dokumen. Padha kudu kabuka sawise pati.
  
  
  "Dokumen bab Raj kang keterlibatan ing plot?"
  
  
  'Ya.'
  
  
  Panjenenganipun terus ngadek lan wungu gas pistol rada. "Nanging sing gagal," aku ngandika. "Sampeyan bakal mati muspra."
  
  
  Iku dipencet elevator tombol konco wong. Elevator wungu alon-alon.
  
  
  Banjur njupuk ambegan jero lan dipencet mudhun ing pals clip. Dheweke air sampling njupuk ambegan jero, mung sadurunge maya saka gas kawangun antarane kita.
  
  
  Ing cilik elevator iki kapenuhan karo iku, lan iku snaked watara kita kaya macan, siap kanggo pounce sanalika kita kabuka cangkeme kanggo ambegan. Kita ngadeg lan mandeng saben liyane ing agawe, bisu perang, nyekeli ambegan kita. Ora ana siji dipindhah watara kita. Ana ora uwal. Ondho mlaku alon-alon obah munggah menyang lantai ndhuwur. Dheweke ora bisa njaluk mimmo liwat iku kanggo mungkasi elevator ing tengah. Aku needed kanggo ambegan sadurunge bisa mbukak lawang.
  
  
  Panjenenganipun grinned smugly. Saiki iku bakal luwih gampang kanggo emu mati. Kang bakal pindhah menyang kuburan mikir sing wis menangaké perang pungkasan. Iku luwih apik tinimbang saingan karo kula ing piring ngadeg. Yen bisa duwe dianakaké ambegan kanggo malah liya maneh saka duweke, kang bakal duwe menang final triumph. Dheweke ngrambah ing menit lan ditarik metu dheweke handkerchief, khusus handkerchief sing Hawke ngandhani kula tansah nindakake karo kula nalika dheweke beru gas pistol karo kula ing misi.
  
  
  Iku dipencet dening ego kanggo tutuk lan irung, banjur rivnensky dirasakake liwat khusus filter serat.
  
  
  Wu kang pasuryan iki pisanan bingung, banjur pangerten, banjur horrified. Blushed; panjenenganipun malah dijamin tutuk karo tangané. Nanging ing pungkasan, emu wis desahan. Gusti sighed lan leapt menyang kula, kang cilik tangan gripping tenggorokan. Aku ora nolak.
  
  
  Nalika driji kang ditutup sak tenggorokan, kang exhaled. "Aku ipat sampeyan! "Apa iku?" piyambakipun ngomong. Kita mandeng saben liyane kanggo wayahe.
  
  
  Banjur ego kang driji alon-alon anteng lan slid kanggo sisih. Kang ana mati nalika piyambakipun mejet ing lantai.
  
  
  Panjenenganipun diijini gas ing lantai ndhuwur kanggo dissipate, banjur wiwit alon lelampahan mudhun. Nalika lawang lift ing lantai pisanan saka bangunan kabuka, Choeni mlayu munggah kanggo kula.
  
  
  Ing lobi saka bangunan, bingung akeh mirsani tindakan.
  
  
  Slocum ana, lan Ego kang pasuryan ana udan saka jar maneh, lan piyambakipun looking ing kula karo duka, diremehake expression. Ego digatèkaké dheweke, lan diuripake kanggo Alexander Sokolov, sing wis teka metu ing saindhenging akeh.
  
  
  Rusia, mesem pleasantly. Malah leaned mudhun kanggo kiss kula ing loro tongkat, minangka fellow countrymen apa karo kanca-kancané.
  
  
  "Sampeyan disimpen kita kabeh," ngandika, lambé brushing kuping. "Nanging ninggalake kanggo Calcutta bengi. Banjur, esem, banjur jumangkah bali lan wiwit chatting diplomatically bab carane Amerika lan Rusia manggon bebarengan damai nang endi wae, malah ing Kolkata. Konco wong, piyambakipun katon dening Amartya Raja, lengen kiwa ing cast lan pasuryan wounds saka bledosan ing amunisi depot. Dheweke ngadeg kabuka, nanging aku bisa guess ing wedi sing duweni wong. Cepet utawa mengko, ego bakal konangan. Iku mung piranti kanggo mbuka sumpel botol saka wektu.
  
  
  Akhire, Choeni tangan ana ing mine, lan dheweke mimpin kula kanggo Bentley.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng bali ing bangunan lan panginten bab apa Sokolov wis ngandika.
  
  
  Dheweke wis kanggo ninggalake. Ing morning sabanjuré, ego wong bakal nyoba kanggo matèni kula. Malah sadurunge sing, Raj bisa uga wis ngutus kang paraprakanggene. Calcutta ana panggonan mbebayani, nanging banjur dheweke, kapandeng ing Choeni lan panginten saka soko. "Omahmu," aku ngandika. "Ing amben alus."
  
  
  * * *
  
  
  
  Bab buku:
  
  
  Grand Helmsman marang pasukan kang nemtokake urutan. Kremlin ora bisa nguripake watara. Wick saka total karusakan wis surem ing Kolkata.
  
  
  Ana mung wong siji kiwa kanggo nyegah: Nick Carter. Misi agawe nalika iku katutup sing mungsuh padha anak. Anak kapenuhan karo gething lan ngelak kanggo paten pinaten, mimpin dening crazed Pied Piper sing iki minangka kahuripan piyambakipun mbebayani.
  
  
  
  
  
  Tabel saka isi
  Bab 2
  
  
  Bab 4
  
  
  Bab 5
  
  
  Pasal 6
  
  
  Bab 7
  
  
  Pasal 8
  
  
  Bab 9
  
  
  Bab 10
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Butcher saka Belgrade
  
  
  
  
  Annotations
  
  
  
  LAN ROJOPATI ING NDHUWUR SAKA KANG GETIH PROFESI ...
  
  
  Wong lanang sing ora dingerteni kanggo sembarang profesional intelligence agensi ing donya. Mastermind konco milyar dollar pribadi spy jaringan disebut Topcon, Inc. A sadis kang kasar daya wis ngrambah setengah globe ...
  
  
  ING PARIS
  
  
  A abang defector sing iki mestine kanggo pitutur marang Nick Carter bab agawe Topcon game iki sinudukaken pati sadurunge bisa ngocapake tembung siji.
  
  
  ING LAUSANNE
  
  
  Ayu enom jerman agen digunakake kabeh trik dheweke uga-dilatih pikiran lan awak kanggo lali Nick sembarang kasempatan saka nemokake Topcon.
  
  
  ING MILAN
  
  
  Cina penggaweyan meh permanen mandegake Nick karo bejat karate kick. Ing Chicom agen iki uga mburu kanggo wong sing mlayu Topcon.
  
  
  ING TRIESTE
  
  
  Pemilik saka Nazi sekolah dhuwur pidana melu Nick ing mbledhos game saka singidaken lan ngupaya. Lan nalika dheweke ana distracting Nick kanggo sisih, angel dipahami # 1 Topcon wong oncat sapisan liyane.
  
  
  ING BEOGRAD
  
  
  A prague nyaru nguripake menyang ngipi elek nalika Nick Carter pungkasanipun katutup identitas bener saka Topcon inang!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Prologue
  
  
  Bab page
  
  
  Ing bab kapindho
  
  
  Ing bab katelu
  
  
  Bab papat
  
  
  Bab Limang
  
  
  Bab Enem
  
  
  Bab Pitu
  
  
  Bab Wolung
  
  
  Bab Sangang
  
  
  Sepuluh bab
  
  
  Bab Sewelas
  
  
  Bab Rolas
  
  
  Bab Panjang
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Butcher saka Belgrade
  
  
  
  
  
  Darmabakti kanggo anggota saka Amerika Serikat Rahasia Layanan
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prologue
  
  
  
  Ing Orient express slid metu kaya amba ireng mobil watara Milan Stasiun. Njupuk munggah kacepetan, sepur njupuk mati ing saindhenging kutha lan menyang ijo deso italia, whining bebarengan trek minangka sped menyang Trieste.
  
  
  Ing kamar ing mburi rocking sepur lungguh siji cendhak, gemeter wong karo coklat suitcase ing egoist kaki. Ego kang jeneng iki Carlo Spinetti. Kang ana merchant ing cara kang ngarep saka trip kanggo ngunjungi sederek tebih. Looking metu sepur windows ing cepet-cepet malang, kang panginten carane seneng kang bakal bisa kanggo ndeleng bojoné lan anak maneh. Kanggo sawetara, lelampahan iki bisa dadi macem, nanging kanggo Carlo Spinetti, pancet bustle saka akeh iki unnerving.
  
  
  Wong dhuwur kabuka ing kamar lawang lan ngadeg looking ing Carlo karo kadhemen, mata peteng sing ketoke wis ngukir sak ireng kayu. Ego kang mata ambruk ing coklat suitcase sing Carlo wis ora keganggu kanggo nyelehake ing counter. A eseman mesem sudhut mlengkung sudhut wong kang tutuk, lan banjur mlaku liyane cara kanggo kamar lan lungguh ngelawan Carlo, mulet kang dawa sikil metu ing ngarepe wong.
  
  
  "Sampeyan njaluk mati ing Trieste, eh?" dheweke takon.
  
  
  Carlo Spinetti blinked lan pindah ing jog. Piyambakipun kaget kanggo mangerteni sing iki wong liyo sumurup sing ego ana ing panggonan. Panjenenganipun ngandika, " Ya, lan sampeyan?"
  
  
  Wong terus kanggo eseman, minangka yen kang sumurup bab guyon sing ana kang katahan saka Carlo. "Aku uga metu ing Trieste."
  
  
  Limang menit mengko, wong lemak ngetik kamar. Panjenenganipun ditutup lawang lan leaned marang iku, sinau Spinetti minangka wong pisanan wis rampung. Ego kang mata uga ambruk ing wentis tas ing Spinetti kang. Banjur kang nodded kanggo wong dhuwur, minangka yen padha sumurup saben liyane saka past tebih.
  
  
  Instinctively, Carlo mbengkongaken mudhun lan dipindhah suitcase sing ketoke kanggo kapentingan loro manca. Dheweke ora bisa nerangake ih kang kapentingan. Tas iki battered lan rusak, lan ana apa-apa saka nilai ing kajaba iku kanggo Carlo sandhangan lan sawetara peparingé cilik sing kang dikirim ngarep kanggo kulawarga.
  
  
  "Apa sing arep kanggo Trieste banget?" "Apa iku?" takon kapindho liyo nervously.
  
  
  "Ya." Swara iki kasar lan atos. Wong amba dropped menyang jog sabanjuré kanggo pisanan wong liyo lan nyabrang kiyat liwat dodo. Kang lungguh ing nggawe bisu, mata ditutup minangka yen wus dozed mati, minangka sepur ditarik adoh.
  
  
  Carlo pindah uncomfortably. Marang awake dhewe kang kudu imagining ancaman panjenenganipun felt ing ih karo tembung acak. Loro wong-wong padha disandangi luwih expensively tinimbang piyambakipun. Ih pasuryan ketoke stern, nanging padha ora katon kaya maling sing nyolong saka resik wisatawan.
  
  
  "Apa prakara karo sampeyan, kanca-kanca? Sampeyan koyone sing sethitik gemeter, " wong dhuwur ngandika tenang.
  
  
  Carlo sijine driji kanggo iker-iker rasukan kanggo ease kang ego. "Aku iki pemikiran-mungkin
  
  
  Apa sampeyan ngerti kula? "
  
  
  "Ora, sandi liyane, aku ora ngerti."
  
  
  "Aku aran kaya sampeyan lagi looking ing kula."
  
  
  "Aku looking ing sampeyan, nanging aku ora looking," wong dhuwur ngandika. Banjur ngguyu.
  
  
  Carlo kang nervousness cepet nguripake kanggo wedi. Mulangi awake sing Emu ora perlu kanggo tetep kene, sing bisa ngganti ing kamar, piyambakipun mbengkongaken mudhun lan cepet nyekel suitcase. Nanging minangka wong miwiti kanggo mindhah saka kang jog, wong dhuwur tengen saka wong kicked marang lan pinned ing suitcase ing panggonan, watesan Carlo path karo mlaku.
  
  
  "Aja ninggalake kita, sandi kanca. Kita kaya perusahaan, " ngandika ing anceman swara.
  
  
  Dumadakan, massive wong lanang kang mata ngagetake mbukak. Panjenenganipun mirsani bocah-bocah ing Carlo. "Ya, njagong mudhun. Lan tetep sepi yen sampeyan ora arep dadi gelo."
  
  
  Carlo dropped bali menyang jog. Kang ana geter. Panjenenganipun felt soko crawling mudhun ego kang pipi. Kang disapu resik ego adoh karo tangané, banjur temen maujud iku ana kirim bank.
  
  
  "Apa sing mengkono iki? Aku wis tau weruh sadurunge. Apa sing arep saka kula?"
  
  
  "Aku marang sampeyan kanggo tetep sepi," wong stocky growled.
  
  
  Bingung lan wedi, Carlo manggon ing ngendi dhèwèké nganti sepur ditarik menyang stasiun ing Trieste. Panjenengané dadi wedi sing mung tak munggah nalika amba wong ngadeg munggah lan digawe patrap. "Ayo dadi pindhah. Sampeyan go ahead saka us."
  
  
  Dhuwur sunset wong ing jas. Panjenenganipun ditarik metu cendhak, sing godhongé amba-bilah piso. "Kita bakal njupuk koper, sandi siji liyane. Nindakake dhewe yen sampeyan arep kanggo manggon."
  
  
  Carlo mrotes. "Aku ora duwe apa-apa saka nilai ing suitcase. Mesti wae, iki salah; sampeyan digawe salah."
  
  
  "Kita duwe wong tengen, lan hak suitcase." Cetha thread saka piso pricked Carlo kang gulu. "Mati munggah lan mbukak."
  
  
  Minangka Carlo mlaku alon mudhun sepur langkah, sweating lan goyang karo wedi, iku wonten kanggo wong sing mungkin wong-wong iki bakal matèni wong, ana prakara apa iya kanggo kita. Gupuh thundered ing egos saka kepala. Minangka jumangkah metu dhateng ing platform stasiun, Ego mata kejiret sak klebatan saka seragam saka policeman ing akeh. Panjenenganipun instinctively matur, " Mangga bantuan kula!"
  
  
  Panjenenganipun mlayu menyang policeman, nanging agul piso dicokot savagely menyang emu kang gulu. Kang staggered, gasping kanggo ambegan. Apa ana alesan? Yagene padha perlu ego suitcase? Bingung ing loro directions, piyambakipun enggal-enggal wuta saka mburi saka platform, lan karo mewek sing nguripake menyang pati sob, kang ambruk mudhun dhateng trek ...
  
  
  
  
  
  
  Bab page
  
  
  
  Washington udan alus iki mudhun. A pedhut nglukis hung liwat kutha kaya jas werna abu-abu. Nalika piyambakipun kapandeng metu saka jendhela saka kamar hotel, kang bisa ndeleng dheweke meh minangka adoh minangka Pentagon bisa uncalan. Mung ing kasus, aku nyoba kanggo ndeleng siluet saka embassy Soviet ing werna. Aku iki pemikiran yen ana wong watara lanang ' egos sibuk teka munggah karo proyèk aku iki diutus kanggo ngganggu.
  
  
  Telpon rang, lan cepet lunga kanggo iku. Ana pesen nunggu kanggo dheweke saka David Hawke, wong sing wis disebut munggah sinyal kanggo KAPAK, jubah lan dagger agensi sing wis nyewo kula. Karya iki beboyo lan sok-sok ing jam padha elek, nanging aku ketemu akèh wong menarik.
  
  
  Swara sing teka ing baris kalebet salah siji saka Hawk kang asisten. "Wong lawas ing patemon, lan panjenenganipun ngandika bilih piyambakipun bakal bound kanggo dangu. Kang ngandhani sampeyan kanggo njupuk dina mati lan pirembagan kanggo wong sesuk."
  
  
  "Matur nuwun," aku ngandika, lan hung munggah, frowning. Nalika sang prabu Dawud Hawke iki melu ing long rapat-rapat, iku biasane temenan sing soko wis musna salah ing bagean kita.
  
  
  Impatience gnawed ing kula minangka aku diudani mati kabeh peralatan - a luger ing pundhak holster, a stiletto ing kantong sandi, cilik gas bom sing dheweke bagean page taped kanggo nang saka thigh-lan jumangkah menyang padusan. Kadang bisnis iki kaya militèr siji: cepet-cepet munggah utawa ngenteni. Aku wis ora wis ing Washington kanggo rong dina, nunggu pesenan, lan Hawk isih wis ora marang apa sing arep ing. Nalika iku teka kanggo incomprehensibility, akeh Easterners bisa wis dijupuk mripat kang ala saka mimpin lawas profesional sing mlayu Operasi KAPAK.
  
  
  Hawk disebut kula kanggo ibukutha liwat New Delhi, ngendi dheweke wis mung rampung assignment. Telpon iki ditandhani minangka "Prioritas 2", kang temenan sing urgent kasus iki siap. Mung Odin kang Prioritas instructions bisa njaluk agen ngarep luwih cepet, lan Prioritas Siji iki dilindhungi undhang-undhang kanggo pesen dikirim nalika Presiden ana ing hotline lan Sekretaris Negara iki nresep kang kuku menyang joints.
  
  
  Nanging, aku wis mung wis bisa kanggo pirembagan kanggo Hawk sapisan wiwit tekan, lan sing obrolan brief. Kabeh kang marang kula sing padha wis assignment teka munggah sing mbukak ing gg.
  
  
  Sing mbokmenawa temenan aku bisa njaluk matèni.
  
  
  Bungkusan andhuk watara dheweke pinggul, kang mirengke kabar nalika cukur. Ana akèh arep ing donya saiki sing wis ora kedaden sadurunge, lan kanggo sisih paling, iku ora apik banget. Bebarengan karo spanyol cuaca, iku cukup kanggo ngirim manut kanca kanggo garis kanggo liyane pindho bourbon. Nanging iku ana wengi sing ora bisa ngartekno brightened munggah yen wong sumurup tengen cah wadon. Lan aku mung sumurup dheweke.
  
  
  Jeneng dheweke ana Ellen. Dheweke makarya kanggo banget larang pengacara sing duwe spesialisasi ing Supreme Pengadilan kasus. Aku ora ngerti carane apik kang ana minangka pengacara, nanging yen kang ringkesan brief padha setengah minangka gedhe minangka sekretaris, kang mbokmenawa bakal tau kudu ilang cilik.
  
  
  Aku wis ora katon Ellen ing meh taun, nanging wiwit dheweke sumurup apa aku iki dilakoni, aku ora duwe kanggo kurban samubarang dhowo penjelasan nalika dheweke disebut. Dheweke ngandika dheweke bakal menehi munggah plans kanggo wengi. Aku ndamel antarane kutha kanggo dheweke apartemen ing mobil sing AX wis digawa kanggo kula. Pedhut iki supaya nglukis sing aku kanggo pindhah ing bekicot jangkah.
  
  
  Ellen ngagem nyenyet ireng sugih karo plunging neckline. Dheweke njupuk sandi jubah, banjur sijine dheweke penyelundupan watara gulu, dipencet dheweke kebak dodo marang aku, lan marang kula kiss sing bakal wis ilang patung kang eyebrows.
  
  
  "Ora sampah wektu," dheweke rama ngandika.
  
  
  "Ana kang tau apa-apa kanggo ilang karo sampeyan. Dina iki sampeyan lagi kene, sesuk sampeyan lagi musna." Dheweke mesem ing kula. "Aku njupuk iku sampeyan lagi isih digunakake kanggo sing njijiki wong lawas, Hawk?"
  
  
  "Bener, nanging dina iki iku kabeh yours."
  
  
  Dheweke wungu alis. "Sing muni menarik banget, Mr. Carter."
  
  
  Kita mutusaké ora kanggo pindhah njaba. Cuaca ala banget, lan kejabi, bebener iki sing ora ana siji watara kita wanted kanggo keblasuk adoh banget saka kamar turu. Sawise Ellen goreng kita steaks minangka nglukis minangka Sunday New York Times, kita lungguh lan ngunjuk anggur lan ngedika bab apa kedaden kanggo kita ing taun karo wong-wong mau garangan minangka kita weruh saben liyane. Dheweke marang kula bab dheweke aktivitas, lan aku marang dheweke ngendi aku iki, yen ora seneng karo kabeh aku.
  
  
  Banjur digawa dheweke kaca lan mlaku munggah kanggo dheweke ing dawa baha ' i. Karo alon eseman, dheweke lemes liyane saka dheweke anggur, banjur leaned mudhun, dheweke ireng sugih ngusapake mudhun dheweke putih dodo, lan dianakaké metu dheweke bodo jejere mine.
  
  
  "Akhire, Nick," dheweke ngandika. "Aku iki miwiti kanggo mikir ngene tau njaluk menyang titik iki."
  
  
  Panjenenganipun ngguyu lirih lan ayo kang driji geser mudhun dheweke sugih lan liwat lembut dheweke dodo. Dheweke pentil ana hard lan taut marang sandi kurma. Aku ngambong dheweke lan felt dheweke swift basa, lan banjur dheweke diuripake lan ambruk menyang sandi puteran.
  
  
  Lingering ing dheweke lambé, dheweke ego nelik dheweke nganti dheweke nanggapi hotly. Dening wektu kiss iki liwat, Nah iki semanak, dheweke dodo twitching munggah lan mudhun.
  
  
  "Nick, iku wis dawa banget."
  
  
  Ya, tenan, aku panginten.
  
  
  Ngadeg munggah, kang ditarik dheweke kanggo dheweke kaki, ngrambah munggah, lan unbuttoned mburi dheweke sugih. Kang alon sudo nyudo saka dheweke pundak, banjur kapapar dheweke kebak dodo. Aku ngambong dheweke maneh, lan dheweke tangan slid mudhun sandi bali.
  
  
  "Ing kamar turu ngendi dheweke iki sadurunge?" Aku takon dheweke.
  
  
  Dheweke manthuk, nggoleki sandi tutuk maneh, lan aku ngangkat dheweke munggah lan digawa dheweke liwat lawang menyang amben.
  
  
  "Gedhe?" Aku takon dheweke minangka aku ngadeg liwat dheweke, njupuk mati jas.
  
  
  "Kabeh tengen, Nick."
  
  
  Panjenenganipun rampung undressing lan hung ing luger liwat mburi saka dhingklik. Ellen kapandeng ing kula karo peteng lan smoldering mata.
  
  
  "Aku pengin sampeyan ora bakal nyandhang bab sing," dheweke ngandika. "Iku ngelingaken kula saka apa sampeyan bisa nindakake kanggo urip."
  
  
  "Wong wis kanggo nindakake iku."
  
  
  "Aku ngerti. Nanging iku kang dadi mbebayani. Teka kene, Nick. Cepet-cepet munggah. Aku pengin sampeyan saiki."
  
  
  Nalika bojone nyedhaki dheweke, dheweke menek metu liwat sugih lan ireng kathok sing padha kabeh dheweke ngagem ngisor. Nalika dheweke iki kang caressed dening dheweke thigh utama, dheweke ana kang ngambong dening dheweke dodo. Dheweke writhed minangka yen tutul wis ignited geni.
  
  
  Aku banjur mlebu dheweke nah, lan dheweke tansaya ngisor kula, nyinkronake dheweke obahe karo mine. Kita ngrambah climax bebarengan.
  
  
  Dheweke kabeh aku eling, lan liyane.
  
  
  Badan kita padha isih disambungake nalika telpon ing tabel bedside dheweke rang. Ellen grimaced, banjur ngubengi metu saka ing kula lan ngangkat munggah telpon. Dheweke mirengke swara ing telpon, banjur nyerahke iku kanggo kula. "Iku wong sing."
  
  
  "Aku ngarep-arep aku ora ngganggu dheweke," Dawud Hawke ngandika.
  
  
  "Sampeyan padha cantik peduli cedhak," emu marang dheweke. "Carane apa sampeyan ngerti ngendi kang?"
  
  
  "Lan educated guess, dheweke, aku guess sampeyan' d nelpon iku, dheweke ngerti, dheweke marang sampeyan kanggo njupuk dina mati, Nick, nanging iku pungkasanipun miwiti nuduhake munggah. Dheweke hotel bakal kaya sing kanggo pindhah menyang nyimpen sing mbukak saiki."
  
  
  Kang hung munggah telpon
  
  
  Aku tak metu saka amben lan disandangi maneh. "Sembarang pesen kanggo sing vile wong lawas?" Ellen kang pendekatan kanggo dina takon dheweke.
  
  
  "Ya," dheweke ngandika karo eseman mesem. "Marang em sing aku kang wektu iki apik tenan."
  
  
  Udan wis sirep dening wektu iku ngrambah Amalgamated Penet lan Kabel Layanan bangunan ing Dupont Bunder. Iku nyimpen, minangka ego-Hawk disebut iku, tutup kanggo KAPAK tengah operasi.
  
  
  Mung lampu ing Hawk kang kantor padha ing minangka piyambakipun enggal-enggal mudhun bisu lorong. A saperangan saka wong-wong padha lungguh ing ruang tunggu. Odin watara wong-wong mau jerked jempol ing arah saka dina liyane, lan ngetik lan ketemu Hawk Ego ing meja. Panjenenganipun kapandeng kaya kang wis ora wis banget turu wengi sing apik kang.
  
  
  "Dadi, Nick, carane ana ing wayah wengi?" "Apa iku?" takon ing garing swara.
  
  
  "Iku gedhe nalika iku langgeng." Ngedol iku tanpa takon.
  
  
  "Aku wis wis ing mlaku saka siji peduli patemon sabanjuré, nyoba kanggo bisa metu rincian anyar iki assignment." Hawke kang disdain kanggo birokrasi nuduhake ing pasuryan kang. "Saiki soko wis kedaden sing menehi emu khusus urgency. Aku bakal menehi informasi bengi, amarga aku arep kanggo fly menyang Paris ing esuk."
  
  
  "Apa aku nalika aku njaluk ana?"
  
  
  Hawk kabuka laci lan ditarik metu Manila folder. Sak folder, kang dijupuk sawetara foto. Panjenenganipun slid foto tengen meja. "Njupuk dipikir ing iki. Iki nondescript sethitik gadget sing ndeleng kene iku arang banget terkenal piece saka peralatan."
  
  
  Aku kasebut kanthi teliti, dipun sinaoni telung foto saka dheweke. "Iku temenan piranti elektronik. Nanging apa liya iku?"
  
  
  "Nalika sampeyan ngerti, kita duwe banget canggih satelit ngawasi sistem. Iku akeh luwih terkenal saka apa-apa Rusia utawa Cina wis bisa kanggo nambah ing. A part gedhe saka sukses saka kita sistem punika piranti ditampilake ing foto iki. Iku nduweni kemampuan kanggo yahoo ing cilik target obah saka kadohan dawa lan pick munggah tiniest swara digawe dening target sing."
  
  
  "Aku ngerti kok iki wis terkenal."
  
  
  Hawk nyuwek-nyuwek pambungkus mati kang ireng cerutu. "Iki ngidini kita kanggo trek kabeh sing Soviet nampa saka sing ndelok satelit, lan ngrekam iku kabeh kanggo mengko dekoding. Minangka adoh minangka satelit intelligence mrihatinake, iki sing paling seng di pengeni fasilitas ing donya."
  
  
  "Lan iku ora ageng saka wong kang ajiné."
  
  
  Hawk nodded lan dicokot menyang cerutu. "Iki tegese ego iku gampang kanggo nyolong lan gampang kanggo ndhelikake."
  
  
  Wong meh bisa guess liyane. "Wong ing sisih liyane wis dijupuk liwat salah siji saka ing ponies?"
  
  
  "Kita supaya Brits njaluk sawetara watara wong-wong mau. Siji iki dicolong ing London."
  
  
  "Rusia?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Ora," Hawk ngandika. "Nanging padha ngene kaya kanggo duwe egos, peduli iku. Cina, banget. Saiki ayo kula menehi sampeyan muter, Nick. Apa kowe ngerti bab organisasi disebut "Topcon"?"
  
  
  Nalika krungu jeneng dheweke, panjenenganipun leaned maju. Kula reaksi kudu duwe dicethakaké sandi kapentingan akeh, amarga Hawke diijini piyambak lancip lan luwih kesel eseman.
  
  
  "Topkon" - mbaleni iku. "Aku ngerti iku ana. Kaya sampeyan, aku krungu gossip bab spy perdagangan."
  
  
  "Iku sawijining lan ngatur organisasi intelligence. Efektif. Ora dadi dawa ago, iku ketoke wis sprung munggah metu saka ora ono, nanging iku langsung dadi faktor ing East-West espionage perang. Topcon nyolong rahasia lan sadean ih ing rega dhuwur. Supaya adoh, ferret wis biasane wis dicolong dening kita rahasia, lan biasane abang ih wis tuku ."
  
  
  Elang iki pancene kesel. Panjenenganipun sijine unlit cerutu ing asbak lan narrowed mripate. "Topcon peteng organisasi, nanging ketoke cohesive lan kontrol kasebut kanthi teliti,. Mbok menawa iki sing paling apik ndelok organisasi digawe karo wong-wong mau dening ferret, minangka Gehlen digawe dhewe ing Germania sawise perang. Lan kita ora bisa ngenali wong sing ndadékaké iku. informasi babagan nen wis dimenangke kita ."
  
  
  "Aku ngerti. Kang bisa nggawe saperangan saka mandheg ing meh wae kutha gedhe ing Eropah lan menehi alamat search Soviet lan British intelligence pimpinan, nanging Topcon rampung prakara sing beda. Aku ora bisa pitutur marang kowe jeneng sapa sing dianggo kanggo wong-wong mau."
  
  
  "Lan aku guess sampeyan padha pemikiran nalika AX bakal tantangan perusahaan iki lan nyoba kanggo tokoh metu sing nganggo iku."
  
  
  Dheweke, chuckled. "Aku kudu proyek, yen sing apa maksud sampeyan."
  
  
  "Nick, Topcon wis larang regane gadget sethitik ditampilake ing foto sing. Padha sijine ego munggah kanggo lelangan."
  
  
  Hawke kabuka ing folder maneh lan njupuk metu clipping watara koran kang nyerahke kanggo kula. "Sadurunge aku terus, aku arep kanggo maca warta iki."
  
  
  Dheweke rama sora minangka cepet mentas italia clipping koran. Crita iki banget brief. Nen kacarita ing pati saka lelungan dijenengi Carlo Spinetti sing iki sinudukaken pati. Rajapati iki setya ing platform sepur ing Trieste. Polisi
  
  
  Padha wanted wong loro sing wis setya angkara nyolong Carlo Spinetti kang suitcase.
  
  
  "Apa sambungan antarane iki lan liyane saka apa sing wis dhateng kula?" Hawka takon dheweke.
  
  
  "Mateni padha ora kasengsem ing isi sing korban suitcase. Padha needed lelungan stiker sing wis ing tas. Stiker sing ndhelik a microdot karo data terkenal." Hawk njupuk clipping lan guncang marang sirahe. "Carlo Spinetti ora malah ngerti piyambakipun mbeta ego."
  
  
  "Tanpa ego kang kawruh, ego iki digunakake kanggo transportasi dicolong data?"
  
  
  "Pancen fantastic. Lan Topcon tanggung jawab. Padha nggunakake nyambungaken kanggo smuggle informasi, kanggo transportasi dicolong rahasia ing saindhenging donya free konco Langsir Wesi. Padha nggunakake Orient Express, kang nganggo sak Paris kanggo Sofia liwat Milan, Trieste lan Beograd. Kita wis rapet ngawasi udhara rute, supaya padha wis dikembangaké liyane rute transit ."
  
  
  Iku digabungake macem-macem bêsik informasi. "Lan kowe mikir sing elektronik piranti dicolong dening Topcon bakal diangkut liwat iki transit."
  
  
  "Paling apa aku wis marang sing teka kanggo kita saka bulgaria defector dijenengi Jan Skopje. Piyambakipun informed kita sing Topcon wis gadget lan plans kanggo nggawa ego kanggo Sofia kapal Orient Express. Odin watara Wong rusia, dhuwur-peringkat KGB resmi, plans kanggo ketemu karo agen Topcon ing papan sepur kanggo rembugan menehi hasil sadurunge tekan ing Sofia. Sampeyan, Nick, kudu ketemu karo Skopje ing Paris, njaluk sembarang rincian liyane, lan nyegat kargo sadurunge iku owah-owahan tangan."
  
  
  Kang njupuk dipikir liyane ing foto saka piranti. "Kabeh tengen."
  
  
  "Aku nggawa sampeyan kanggo Washington karo tujuan saka instructing sampeyan kanggo nemokake ngawasi. Ing wektu, aku ora ngerti sing wis iku. Banjur Skopje cilik miwiti kanggo break mudhun, supaya aku kanggo nundha kaputusan."
  
  
  "Aku ngerti. Lan saiki wektu wis ambegan mudhun kita taubat. Dheweke wis kanggo njaluk menyang piranti sadurunge Rusia apa."
  
  
  "Nalika sampeyan lagi dilakoni iki, yen sampeyan sengaja dibukak ing gendheng saka Topcon, aku ora bakal tanggung wagol."
  
  
  "Aku bakal ndeleng apa aku bisa ngatur." Sawijining tak munggah. "Sembarang instruksi luwih?"
  
  
  "Sampeyan marang KGB lan Topcon. Lan gusti Allah mirsa, sing liya bisa duwe poked watara wus kanggo njaluk sing ngawasi. Supaya nonton langkah-langkah, Nick. Aku ora arep ilang dheweke, utawa monitor, utawa sampeyan."
  
  
  Aku prajanji sing aku bakal nyoba kanggo nyimpen sandi ego saka nglanggar iki.
  
  
  
  
  Ing bab kapindho.
  
  
  
  
  Ana ukiran dina sabanjure dina nalika iku teka ing Orly Bandara cedhak Paris. Cuaca kelangan nanging cetha, lan mendhoan kulo Pangeran de Galles Hotel ing 33 Avenue George V iki banget penake. Paris kapandeng padha, kajaba kanggo tau-tambah lalu lintas ing lurung-lurung. Ana sawetara tunas ing wit-witan sing diantrekake boulevards. Aku iki nostalgically ngilingake saka sawetara saka favorit gendero: Rue Kanggo-ee karo wesi-klambi balconies ing Montparnasse wilayah, lan ayu Rue du Faubourg Poissonniere, kang dipimpin langsung kanggo Foley. Nanging aku ora duwe wektu kanggo sing tengen saiki. Jana Skopje iki mestine kanggo nggoleki dheweke.
  
  
  Ing dhek jaman semana, aku dicenthang menyang Pangeran de Galles. Dheweke dials Skopje nomer kang marang kita lan telpon emu. Ego kang swara ana kurang, akeh banget accented, lan strained.
  
  
  "Pindhah menyang Panggonan des Telung Graces cedhak Foley," gusti marang kula. "Ing pitu. Cepet sing luwih apik, minangka sampeyan Amerika ngomong." Ana tipis gemeter ngguyu. "Aku bakal dadi ing Adipati kang Bar, pemblokiran saka hotel."
  
  
  "Aku bakal ana," aku ngandika.
  
  
  Sadurunge ninggalake hotel, dheweke ana dicenthang metu dening Luger - Wilhelmina. Dheweke panginten sing kuwi pancegahan padha kanggo siji alesan sing duweke iki isih urip, nalika saperangan saka Killmasters sing didhisiki kula padha kadhaptar minangka Perang Dingin korban ing folder khusus sing Hawke panganan ing dikunci laci saka dhingklik.
  
  
  Testing stiletto sing dijenengi dheweke Hugo, lengen kiwa flexed. Agawe piso slid rapi watara sawijining scabbard lan menyang tangan. Kang nodded kanggo awake dhewe, wareg sing panjenengané dadi disiapake kanggo apa lay ahead, lan banjur tindak mudhun undhak-undhakan lan metu menyang ing spring sunshine saka Bryliv.
  
  
  Aku wis awal nedha awan ing Chez des Anges restaurant ing Boulevard Latour-Maubourg coq au vin, oeufs en meurette lan bodo banget Putih anggur. Banjur aku njupuk dheweke dening mendhoan kanggo Republik Kothak.
  
  
  Awit aku sumurup wilayah lan wanted kanggo dadi ekstra ati-ati sing wengi, aku liwati dheweke kanggo ngaso lumaku. Ana wis akèh saka stroller ing lurung-lurung, lan iku becik kanggo pass mimmo dening wong-wong mau lan njaluk ilang. Aku weruh sing gedhe klompok saka wong enom nglaras spring wengi njaba Belleville metro stasiun. Banjur liwati ing bobrok archway sing wis tau dijamin Id de Trevize, lan ketemu piyambak ing kothak cilik sing Skopje wis kasebut. Iku wis katon lawas Paris - bench taman karo banyu mancur.
  
  
  Ana telung hotels ing kothak, kabeh cilik, lan siji watara wong-wong mau ana Adipati kang Bar. Aku lunga ing lan kapandeng watara. Panggonan iki ninggal, ketoke kaya Skopje hotel. Ego ketemu dheweke lungguh ing meja cedhak lawang bali anjog kanggo kamar mburi. Dheweke, banjur munggah marang.
  
  
  "Ana kembang ing Tuileries," aku ngandika.
  
  
  Piyambakipun sinau sandi pasuryan. Kang ana dhuwur, lancip wong karo sallow pasuryan lan bunderan peteng ing mripate. "Iku bakal dadi awal spring," ngandika cautiously.
  
  
  Dheweke sel ngelawan wong ing dhingklik. Kita padha piyambak kene, kajaba kanggo waiter ing garis. "Jeneng iku Carter," aku ngandika. "Lan kowe, Jan Skopje."
  
  
  "ya. Becik kanggo ketemu sampeyan, Mr. Carter." Ego mannerisms padha malah luwih syaraf-racking saka ego swara ing telpon. "Kita kudu nggawe patemon iki brief. Dheweke, aku mikir padha ketemu metu ngendi aku manggon. Aku ora ngerti apa padha tegese, nanging aku ora arep wong-wong mau kanggo ndeleng kula karo sampeyan."
  
  
  "Bulgaria agen?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Aku ora yakin. Mungkin iku Topcon wong. Lagi..."
  
  
  Waiter teka lan njupuk kita supaya. Skopje nenggo kanggo wong kanggo nggawa ombenan lan banjur ngiwa maneh sadurunge resuming ing diskusi.
  
  
  "Ana wong nonton liwat hotel," ngandika lirih. Panjenenganipun nglirik liwat pundhak ing lawang kamar mburi swinging mbukak, ngendi waiter wis mung ilang. Banjur diuripake kanggo kula. "Dicolong piranti bakal dikirim kapal Orient Express ing rong dina ing Lausanne, Swiss. Sepur mandheg ana awal ing esuk."
  
  
  "Kok Lausanne?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Topcon markas ing hall ing Swiss. Aku ora ngerti ngendi." Panjenenganipun katahan mripat cedhak ing ngleboke menyang bale. Waiter teka bali menyang kamar lan malmpah liwat garis.
  
  
  "Sapa sing bakal nindakake dicolong piranti?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Iki utamané gedhe operasi kanggo Topcon. Akibate, properti dicolong bakal ditransfer kanggo ing sirah saka organisasi."
  
  
  "Sapa sing?"
  
  
  Skopje kabuka tutuk ngomong soko, nanging ora bisa njaluk tembung kita metu. Ego kang mata kabuka sudhut lan tutuk kabuka malah liyane. Krungu mesem gangguan konco lawang bergulir, konco Skopje, lan weruh salah siji saka wong-wong mau mindhah watara wong-wong mau. Skopje kang rahang makarya soundlessly minangka kang clutched futilely ing titik ing tengah saka padharan kang bali. Banjur ambruk menyang dhingklik.
  
  
  Dheweke tekan kanggo Wilhelmina, njupuk munggah saka ing dheweke kursi. Banjur dheweke weruh cilik dart tancep metu kabeh liwat Skopje kang bali. "Skopje?" Aku ngandika, ngangkat ego kang sirah. Nanging panjenengané wis mati.
  
  
  Ing wayahe, ing waiter diuripake kanggo kita lan weruh apa wis kedaden. Ego digatèkaké dheweke njerit lan mlayu liwat ayunan lawang pawon cilik lan pantry. Lawang anjog kanggo gg mbukak.
  
  
  Maringaken liwat peteng lawang, kang cautiously ngetik gg, Luger ing tangan. Ana heavy dipengini, lan ing kawitan kang ora bisa weruh apa-apa. Banjur kejiret sak klebatan saka peteng tokoh muncul ing werna padhang.
  
  
  Nalika tekan ing trotoar, wong mandegake lan kapandeng terus ahead. Wong mau enggal-enggal mudhun pemblokiran, wong nonton emu pindhah.
  
  
  Panjenenganipun holstered amba Luger lan tindak sawise iku. Kang nguripake sudhut lan aku mèlu. Piyambakipun keno munggah karo dheweke. Kang nguripake liyane sudhut lan kita padha ing Rue Bergere. Blinding lampu neon floated munggah ing pepeteng. Wong iki isih mlaku ahead. Panjenenganipun katahan mlaku sawise wong. Turis lan asal Paris mandegake lan mirsani. Wong ilang mudhun gg panah, lan kang ilang maneh.
  
  
  Aku mlayu menyang werna ngleboke lan peered menyang pepeteng. Ego iki ora ono kang katon. Kabeh aku bisa ndeleng saka dheweke padha doorways, saperangan saka alleys, lan liyane intersecting gg. Wilhelmina ditarik metu maneh lan mlaku liyane kasebut kanthi teliti. Panjenenganipun saged wis ngendi wae, lan aku wis kerugian saka gadhah kanggo tindakake wong kanggo wedi kang ambushed.
  
  
  Maringaken mimmo, dheweke iki dicenthang dening saben lawang. Padha kabeh kosong. Iku cukup bisa sing tekan intersecting street sadurunge tekan ndhuwur saka iku. Aku lunga liwat gg lan ora weruh apa-apa ing nen. Kang alon dipindhah menyang sabanjuré, saiki manawa kang ' d ilang iku.
  
  
  Kaya aku ngetik gg, ana sawetara gerakan ing jejere kula. Soko kenek bangkekan tengen hard, lan Wilhelmina ilang iku. Tangan amba nyekel kula lan kalah kula mati sandi kaki, kang kenek cobblestones, injuring sandi bali lan pundhak.
  
  
  Nalika aku kapandeng munggah, aku weruh loro tokoh ngadeg ing ngajeng kula. Siji iki lancip, mustachioed wong ngene aku dioyak liwat lurung-lurung Paris, lan sabanjuré kanggo wong ana ego, amba, gundul, hulking fellow, wong sing ngene mencet kula karo piece saka plank lan kalah kula kanggo lemah. Slim iki nyekeli a piece saka pipo wesi sikil lan setengah dawa ing tangan. Aku kepingin weruh yen padha ' d ngajak kula kene kanggo matèni kula.
  
  
  "Sinten?" Aku takon dheweke
  
  
  wus kanggo mungkasi ih. "Apa sira matèni Skopje?"
  
  
  "Ca ne vous regarde pas," wong amba ngandika, mulangi kula iku ora ana bisnis.
  
  
  "Warta-woo," liyane ditambahake, urging wong amba kanggo terus.
  
  
  Iya. Piyambakipun mejet kula ing pasuryan karo spiked sepatu. Aku nyekel dheweke mlaku lan mandheg dheweke saka smashing sirah ing. Duweke bengkong hard, rolling kanggo njaga tekanan ing wentis. A wayahe mengko, panjenengané nyuwil-nyuwil tungkak, lan balung retak. Dheweke bengok-bengok lan mencet trotoar.
  
  
  Hardy swung pipo ing kula, lan nalika iku mbalek adoh, iku retak banter ing trotoar sabanjuré kanggo kula. Pipo teka mudhun maneh, nanging wektu iki Nah nyekel lan ditarik hard. Panjenenganipun ambruk ing ndhuwur kula, rusak pipo. Banjur nyoba kanggo mbebasake piyambak, nanging nalika piyambakipun wonten watara, dheweke ego cut dheweke gulu lan krungu kokain saka balung. Kang ana mati nalika piyambakipun mejet ing trotoar.
  
  
  Nalika dheweke rama tak marang kaki, wong amba iki nyoba kanggo njaluk bali menyang game. Sanalika minangka kang nyoba kanggo ngadeg munggah kanggo siji saben taler, kenek dheweke ego liwat kepala, lan ambruk ing trotoar. Iku mati.
  
  
  Aku takon dheweke, lan ditemokake Wilhelmina, banjur Stahl rummaging ing ih kanthong. Padha ora ana kertu identifikasi. Wiwit padha ngandika prancis, aku panginten iku luwih kamungkinan sing padha Topcon wong-wong saka Swiss, tinimbang bulgaria agen. Jan Skopje diakui kanggo KAPAK sing piyambakipun nyambut damel kanggo KGB lan Topcon lan mbantu rencana nyolong monitor. Nalika Skopje sepi, Topkon utawa KGB wis mati munggah sing egos. Temenan, iki Topcon kang proyek.
  
  
  Dheweke ana bab kanggo menehi munggah ing takon apa-apa saka nilai ing badan nalika dheweke ketemu kethokan saka crumpled ing kertas lancip wong kang kanthong. Iku ana ing prancis: Klaus Singer. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Panjenenganipun ngeweruhi tag ing nang saka ego camisole; nen wis inisial H. D. Kang katon ing kertas menyang kanthong lan kasebut kanthi teliti, dipun sinaoni ing lancip wong lanang kang katon. Banjur dheweke enggal-enggal mati menyang dipengini saka Parisian wengi.
  
  
  
  
  Ing bab katelu
  
  
  
  
  Awal morning sabanjuré, aku dicenthang metu sawetara hotels cilik ing Id de Trevize, lan tak bejo ing katelu mungkasi. Wong loro kedhaftar dina sadurunge wingi. Siji iki lancip lan liyane iki amba. Lancip wong mlebu ing minangka Henri Depay, jeneng sing dicocogaké inisial ing jaket. Siji amba jeneng iki Navarro.
  
  
  Kang bisa nggawe sawetara keagungan dening piecing bebarengan kang scraps saka informasi. Depe iki mestine kanggo nuduhake munggah kanggo math lan pindhah kanthi jeneng Klaus Singer sawise kang tak nyisihaken saka Skopje lan kula. Huruf L lan banjur gasthaus ing wigati mbokmenawa temenan Lausanne. Utawa supaya iku ketoke kanggo dheweke. Depay iki kanggo ketemu Singer ing wektu sing wis katemtokaké, ing tengah wengi, lan marang Em carane iku wis musna kene ing Paris. Minangka, banjur Singer bakal laporan kanggo sirah saka Topcon. Kajaba Singer piyambak ana wong amba.
  
  
  Ana cetha mesthi saka tumindak kanggo kula. Aku arep kanggo Lausanne, amarga sing ngendi dicolong monitor bakal njaluk ing papan Orient Express. Lan Pfaffa bakal wis ketemu dheweke tinimbang Depe. Yen Singer piyambak ora Topcon eksekutif sing bakal wis digawa piranti ing sepur, kang bakal mbokmenawa wis dikenal pimpinan kang identitas. Mungkin aku bisa gawe uwong yakin dheweke ego kanggo mbukak rahasia iki identitas.
  
  
  Panjenenganipun saged wis nunggang ing Orient Express ing Paris ing Gare de Lyon, nanging awit kang samesthine dheweke dadi ing papan sawetara wektu mengko, lan amarga wektu mattered, kang nyewo mobil kanggo njupuk dheweke kanggo Lausanne. Dheweke iki nyewo dening Mercedes-Benz 280SL, kuning mobil olahraga sing isih mambet anyar. Dening almarhum esuk, piyambakipun saking Paris lan ing cara kanggo Troyes lan Dijon. Weather iki njupuk rodok anget, lan iki penake numpak. Deso ana gumuk lan ijo, nanging kita tak nyedhaki Swiss, iku dadi luwih gumuk.
  
  
  Ing tengah dina sabanjuré, mobil kang dipindhah kanggo Swiss, lan dalan dadi panah lan tumpukan kanggo nalika. Salju pucuk bisa katon ing kadohan, nanging padha tetep ing latar mburi kanggo digarap liyane saka dalan. Ora adoh saka Lausanne, antarane grassy hills ing tlatah sakubengé, dheweke kesawang dening mobil sing dumadakan nyuwil mudhun ing pinggir dalan. A cah wadon iki peeking wonten ing ego hood. Panjenenganipun mandegake lan ana kanggo bantuan dheweke.
  
  
  "Ana apa-apa aku bisa nindakake kanggo dheweke?" Pendekatan kanggo padhang blue Lotus Plus 2 takon dheweke.
  
  
  Dheweke wungu dheweke mata lan kapandeng ing kula intently. Dheweke ayu, long-legged pirang ing kulit miniskirt lan boots. Dheweke rambute ora pundhak panjang lan kapandeng disheveled. Sawise ngarahke ing kula kanggo wayahe, dheweke pasuryan surem munggah.
  
  
  "Nick!" dheweke ngandika. "Nick Carter!"
  
  
  Saiki iku siji kanggo njupuk dipikir liyane. "Aku wedi sampeyan duwe kauntungan," aku ngandika uncertainly. "Aku ora pracaya ..."
  
  
  "Bonn, pungkasan taun watara wektu iki," dheweke ngandika ing jerman logat. "Ing Groning cilik. Nick, sampeyan ora ngelingi!"
  
  
  
  Banjur aku eling dheweke, banget. "Ursula?"
  
  
  Dheweke mesem sudhut, seksi eseman.
  
  
  "Ursula Bergman," aku ditambahaké.
  
  
  "Ya," aku mangsuli karo eseman radiating saka pasuryan dheweke ayu. "Carane becik sing teka, mung kanggo kanca lawas ing perlu."
  
  
  "Sampeyan wis coklat rambute ing Bonn," aku ngandika. "Short coklat rambute. Lan coklat mata."
  
  
  "Iki nyata rambute," dheweke ngandika, nutul flaxen lembaran. "Lan mripate padha lensa kontak."
  
  
  Ursula ngguyu melodiously. Pungkasan taun, kita makarya bebarengan ing minggu ing Bonn lan Hamburg kanggo klumpukne informasi bab kiwa-swiwi jerman dijenengi Karl Groening, sing iki seng di tuduh saka maringaken Kulon militèr jerman informasi kanggo individu tartamtu ing Berlin Wétan. Ing kasus iki, Ursula iki performing tugas khusus. Dheweke biasa proyek iki karo jerman Kulon intelligence unit, kang istimewa darmabakti kanggo nelusuri mudhun lan detaining mantan Nazi sing wis setya perang kadurjanan. Sing kabeh Akes marang kula bab dheweke, lan aku ora duwe wektu kanggo mangerteni sing luwih.
  
  
  "Aku mandegake ing ngisor iki Groening cilik sawise padha disebut kula bali ing Washington," aku ngandika. "Iya Bonn pengadilan golek ego guilty saka biaya?"
  
  
  Dheweke manthuk smugly. "Iku saiki whiling adoh wektu ing jerman pakunjaran."
  
  
  Apik. Sampeyan kaya kanggo krungu bab seneng endings iki game saka wektu kanggo wektu. Apa sing dilakoni ing Swiss, Ursula, utawa ngirim aku ora takon?"
  
  
  Dheweke shrugged dheweke ayu pundak. "Bab sing padha."
  
  
  "Aku ndeleng."
  
  
  "Apa sing dilakoni ing Swiss?"
  
  
  Dheweke, chuckled. "Bab sing padha."
  
  
  Kita loro ngguyu. Iku becik kanggo ndeleng kanca liyane maneh. "Apa sing salah karo lotus?"
  
  
  "Aku wedi iku Kaput, Nick. Apa sampeyan mikir aku ora bisa takon dheweke kanggo menehi kula numpak ing kutha?"
  
  
  "Aku ngene tresna kanggo," aku ngandika.
  
  
  Kita main game kaya iki ing Mercedes, sawijining, ditarik metu dhateng ing dalan lan tumuju menyang kutha. Sawise kang njupuk munggah kacepetan, kang katon ing Nah minangka dheweke terus kanggo pirembagan bab Karl Groningh, lan sumerep cara dheweke dodo penet marang dheweke jersey blus lan cara rok mini mundhak dhuwur ing dheweke dawa, lengkap pupu. Ursula bloomed a ferret karo wong-wong mau minangka dheweke ketemu dheweke ing Bonn, lan ana asil nyengsemaken.
  
  
  "Sing sampeyan tetep ing Lausanne?" Ursula takon minangka duweke diuripake kanggo twisty tiba. Tampilan panorama saka Lausanne, kutha cilik nyetel ing bukit karo patches saka salju saka mangsa anyar snowfall ndhuwur iku, dibukak munggah sadurunge kita.
  
  
  "Mung bengi," aku ngandika. "Mungkin kita bisa njaluk bebarengan kanggo ngombe ing sawetara andhap-asor sethitik ratskeler."
  
  
  "Ah, aku emg kaya sing. Nanging dheweke sibuk dina iki, lan aku wis kanggo ninggalake sesuk esuk."
  
  
  "Apa sampeyan mikir mobil bakal siap banjur?"
  
  
  "Aku ninggalake dening sepur ing esuk," dheweke ngandika.
  
  
  Ing morning sabanjuré, mung siji sepur kiwa Lausanne, lan sing ana sepur, ing Orient Express. "Carane menarik,"panjenenganipun komentar. "Aku uga ninggalake dening sepur sesuk esuk."
  
  
  Dheweke kapandeng munggah ing kula karo dheweke langit biru mata. Kita loro mandhiri pinunjul saka iki ketepakan. Yen kita ora bisa bebarengan, yen kita padha ora ngerti saben liyane juragan, kita bakal loro dadi curiga. Nanging aku ' d katon dheweke, Ursula Bergman, ing karya, lan aku dipercaya sandi mratelakake panemume, sing dheweke ora pindho agen.
  
  
  Dheweke wis digawe nganti dheweke atine. Dheweke mata sparkled karo asli friendliness. "Inggih, sing banget becik, Nick. Kita bisa duwe ngombe bebarengan ing papan."
  
  
  "Aku pancene looking nerusake kanggo iku." Panjenenganipun mesem ing dheweke.
  
  
  Nalika kita teka ing kutha, aku dropped dheweke Ursula mati ing Hotel de la Paix ing Avenue B. Pancet, ing jantung kutha, lan banjur ndamel kanggo aman sethitik pensiun ing Panggonan Saint-sangang.
  
  
  Nalika duweke tak menyang kamar dheweke, duweke kabuka gawan dheweke lan miwiti njupuk siap kanggo patemon. Henri Depay iki arep kanggo nindakake iku watara wong, lan aku wis kanggo nindakake iku saka memori.
  
  
  Casey tak iku, kang kaparingaken kanggo kula dening wong lanang watara efek khusus lan editing departemen. Iku nyamarake kit, lan banget akale siji ing. Hawk piyambak wis sijine akèh bebarengan - piyambakipun pakar ing nyamarake ing dina kang. Pesawat klebu ngudani saka cordon plastik "kulit" lan mawerna-werna lensa kontak, wig lan bantalan, uga akeh beda mbandingake saka dandanan. Ana malah plastik bekas sing bisa ditempelake menyang sembarang bagéan saka pasuryan utawa awak.
  
  
  Aku sijine kit ing ngarep meja klamben pangilon. Page, aku applied plastik "kulit", bangunan munggah lapisan kanggo thicken jembatan irung lan ndawakake tip. Banjur pompa dheweke cheekbones supaya tabuh kapandeng sunken, ing wutah. Sawise aku lengthened dheweke earlobes lan uwang, sandi pasuryan wiwit kanggo meh podo Depeu kang. Banjur aku sijine ing sawetara ego-savvy dandanan, sijine ing lensa kontak coklat, lan pamilih kanggo cahya coklat wig. Dheweke, nyawang awake dhewe
  
  
  ing pangilon. Aku ora bakal pass kanggo Depe yen wong kapandeng banget rapet, nanging aku bisa gemblung Singer kanggo wayahe.
  
  
  Ing sewelas-telung puluh, piyambakipun ndamel tengen Jembatan Besser ing Rue de la Caroline kanggo Lucerne house tamu. Nalika aku mlaku-mlaku nang, aku nuwun ana setengah rolas pelanggan.
  
  
  Aku ora duwe kasempatan kanggo mangerteni apa Klaus Singer kapandeng kaya. Kang mung bisa ngarep-arep sing aku wis conquered ego kang ana, lan yen dheweke teka, dheweke bakal ngenali sandi pseudo-Depe pasuryan.
  
  
  Iku ana rolas jam, wektu patemon, lan boten kedaden. A saperangan enom mahasiswa teka lan njupuk tabel ing ngarep, lan tabel ing bali saka kamar, madhep tembok, takon kanggo iku. Banjur teka lima, lan banjur sepuluh. Aku iki diwiwiti mikir sing Singer ora arep kanggo nuduhake munggah, utawa bilih piyambakipun wis ana. Ana mung siji wong, lan sing ana pot-bellied jerman. Aku ora mikir kang bisa dadi Singer. Kabèh klompok pelanggan anyar teka, lan panggonan iki rame karo kegiatan. Dheweke ora menehi kita faintest idea apa aku apa karo Singer ing ngisor iki kahanan sing beda-beda. Iku waktu sewelas sasi, lan aku wis kanggo supaya sandwich lan bir. Mung sawise waiter nggawa kula supaya, lawang dibukak lan cendhak, lancip wong malmpah ing. Ana ketoke dadi bulge ing ego jaket. Panjenenganipun mandegake blak-blakan kanggo dina lan kapandeng watara. Nalika mripate ketemu kula, kang mlaku terus bali menyang meja. Iku wis dadi Klaus Singer.
  
  
  Panjenenganipun mandegake ing dhingklik lan kapandeng watara kamar maneh sadurunge lungguh mudhun. Kang ana gemeter wong karo slicked-bali rambute blonde lan lancip catu ing kuping kiwa. "Bonjour, - Klaus," emu marang dheweke.
  
  
  Kang lungguh tengen saka kula. "Nuwun aku pungkasan," ngandika," lan please nganggo basa inggris. Sampeyan ngerti aturan."
  
  
  Panjenengané ora looking ing kula sincerely durung, lan kang ana ngucapke matur nuwun banget kanggo dheweke. Waiter bali lan njupuk Singer kang supaya saka stewed sosis lan sauerkraut. Nalika iki arep ing, kang ditarik Wilhelmina watara kanthong jaket lan ngarahke ing Luger ing Singer. Ora ana siji wis katon bedhil durung.
  
  
  Waiter kiwa. Singer nglirik ing kula, banjur kapandeng liwat pundhak. Apik. Apa kedaden ing Paris?"
  
  
  Kaya aku iki nyepakaké kanggo patemon iki, iku wonten kanggo kula sing Singer bisa mung dadi kepala Topcon, siji sing iki mestine kanggo nindakake item dicolong. Nanging saiki sing ego weruh dheweke ing ngarepe wong, kang temen maujud sing ora bisa dadi pimpinan.
  
  
  "Cukup akèh wis kedaden ing Paris," aku ngandika.
  
  
  Swara kaget wong. Panjenenganipun fokus ing sandi pasuryan kanggo pisanan, lan ego mata narrowed. Aku wis katon wong-wong mau ngira-ngira kula. Banjur pasuryan diganti minangka wong kapandeng bali ing sandi pasuryan.
  
  
  "Ora, aku ora Henri Depay," aku ngandika.
  
  
  Nesu lan wedi padha katon cetha ing pasuryan panah. "Apa iku?" "Apa iku?" takon lirih.
  
  
  "Ngendi kang teka saka, kita nelpon iku bebener utawa jalaran."
  
  
  "Sing sampeyan? Ngendi kang Henri?"
  
  
  "Henri mati," aku ngandika. "Aku matèni dheweke."
  
  
  Ego kang mata drooped malah luwih, lan sudhut rta twitched rada. "Aku ora ngerti yen sampeyan sing mulangi bebener utawa ora. Aku ninggalake dheweke. Kula patemon iki karo Depe."
  
  
  Panjenenganipun miwiti kanggo njaluk munggah, nanging ego mandheg wong.
  
  
  "Aku ora bakal nindakake iku," Stahl dielingake dheweke.
  
  
  Dheweke mangu-mangu, isih lungguh ing dhingklik. Ego kang ndeleng ambruk ing sandi tangan tengen, kang saiki nyekeli Luger ing meja.
  
  
  "Ya," aku ngandika quietly. "Aku ora duwe bedhil nuding ing sampeyan. Lan iku bakal digunakake dening ego yen sampeyan njaluk metu saka sing dhingklik."
  
  
  Singer nguntal lan kapandeng ing sandi pasuryan. Dheweke, aku weruh carane ego, pikiran, karya, nyoba kanggo ngerti sing aku, lan nyoba kanggo ngira-ngira sandi goal. "Sampeyan ora bakal wani njupuk bedhil kene," dheweke ngandika.
  
  
  "Aku ora bisa pindhah liwat lawang bali kanggo limalas detik sawise sampeyan mencet ing lantai." Dheweke, wus ngene nelpon dheweke bluff. "Lan njaba, kanca-kanca sing nunggu kula. Apa sampeyan arep kanggo nyoba marang aku?"
  
  
  Ego kang nesu, wong, sirna; wedi njupuk kontrol saka dheweke. Panjenengané ora wani wong lanang, kang ana apik kanggo kula.
  
  
  "Apa sing arep?" dheweke takon.
  
  
  "Informasi."
  
  
  Panjenenganipun ngguyu nervously. "Wisata ing kantor bale mudhun werna."
  
  
  Gusti sighed. "Dadi asor karo kula, aku bakal rip dheweke kepala mati."
  
  
  Ego grin iki musna. "Apa jenis informasi apa sampeyan kudu?"
  
  
  "Aku mikir kita ngene luwih ngrembug iki ing pribadi," aku ngandika. Karo dheweke tangan free, kang ngrambah menyang kanthong kang doublet lan sakelekekan wad francs Swiss ing dhingklik kanggo mbayar kanggo kita pesenan. "Eda ing kula," dheweke ngandika karo cilik eseman. "Saiki, aku arep kanggo njaluk munggah lan lumaku alon banget kanggo ngleboke utama. Aku bakal dadi tengen konco sampeyan, lan iki gun bakal nuding ing bali. Nalika kita njaluk njaba, kita bakal menehi instruksi luwih. . "
  
  
  Kang ngandika."Apa sampeyan mikir sampeyan bisa njaluk adoh karo iki bab bodho?"
  
  
  "Ngene luwih gumantung ing kula."
  
  
  Wilhelmina shoved ing menit, lan kita
  
  
  kita tindak njaba. Ego dikawal dheweke kanggo Mercedes lan marang dheweke kanggo njaluk ing pembalap kang jog. Dheweke sel lungguh ing jejere wong, sakelekekan emu tombol, lan marang wong kanggo drive kanggo pinggiran kutha.
  
  
  Singer banget wedi saiki. Nanging piyambakipun ndamel mobil menyang bukit ijo, kaya ngene marang dheweke. Ego njupuk iku kanggo dalan rereget sing kadhangkala gelis wit-witan, lan dhawuh emu kanggo mungkasi nalika kita padha metu saka ngarsane saka dalan utama. Nalika engine iki diuripake mati, dheweke rama nguripake watara lan njupuk metu emu kang Luger ing sirah.
  
  
  "Sampeyan sing nglakoni lampus karo farce iki," ngandika banter.
  
  
  "Amarga Topcon konco bakal njaluk kula?"
  
  
  Ego kang lambé tightened. Iki pisanan kang organisasi kasebut. "Sing ing bab hak apa," ngandika flatly.
  
  
  "Kita bakal weruh, ing sawetoro wektu, sampeyan lagi arep kanggo kerjo bareng karo kula, ora sampeyan?"
  
  
  "Apa kowe pengin ngerti?"
  
  
  "Aku arep ngerti sing njupuk ing Orient Express sesuk esuk."
  
  
  "Persil saka wong."
  
  
  "Aku wis ngerti sing Topcon boss wis arep kanggo wong transportasi dicolong piranti kanggo sepur," aku ngandika. "Nanging sampeyan bisa ngomong sing iku lan menehi kula ego gambaran."
  
  
  "Sampeyan kudu dadi edan." Panjenenganipun kapandeng incredulous.
  
  
  Panjenengané ora ing swasana ati kanggo ngala-ala. Ing luger nggawa iku mudhun ing sisih pasuryan. Panjenenganipun grunted lan ambruk, getih streaming saka jotosan ing Ego kang pipi. Ego kang ambegan dadi cethek kaya kang clutched ing tatu.
  
  
  "Aku ora arep ngomong maneh," Emu growled ing dheweke. "Aku pengin jawaban kanggo pitakonan aku takon sampeyan. Lan ngene luwih miwiti ngomong luwih cepet."
  
  
  "Kabeh tengen," gusti pungkasanipun sarujuk. "Aku bisa nglanggar wong rokok?"
  
  
  Duweke mangu-mangu. "Kasil." Aku mirsani dheweke kasebut kanthi teliti, minangka piyambakipun njupuk metu siji lan surem iku. Panjenenganipun kabuka ing asbak ing dashboard lan sijine match ing iku.
  
  
  "Sampeyan bakal njamin safety yen aku kerjo bareng karo sampeyan?" "Apa iku?" dheweke takon, isih nyekeli ing asbak.
  
  
  "Sing tengen."
  
  
  "Banjur menehi jeneng sing sampeyan pengin. Iki..."
  
  
  Nanging Singer ora arep ngomong apa-apa. Ego kang tangan dirilis ing asbak punggawa lan ditarik ee tengen ing dashboard. Panjenenganipun mbuwang diundhuh saka awu ing sandi pasuryan.
  
  
  Nalika sandi mata padha kebak awu, piyambakipun mejet sandi lengen tengen lan ngumumaké mbuwang menyang sisih. Kanggo wong cilik, kang wis akèh saka kekuatan. Banjur mobil lawang iki kabuka lan Singer mlayu metu watara mobil.
  
  
  Panjenenganipun sumpah metu sora, ngresiki kang kobong mata. Ing Luger iki isih nyekeli dheweke. Dheweke tak metu watara mobil. Dening titik iki, sandi mata padha cetha cukup kanggo ndeleng Singer mlaku cepet menyang dalan utama.
  
  
  "Mandeg!" kang yelled, nanging katahan obah. Lan emu dijupuk dheweke ing sikil. Ing Luger nggero, lan Gawk ndharat ing Singer kang kaki. Dheweke dijupuk ora kejawab.
  
  
  Singer nguripake lan ducked menyang wit ing sisih kiwa saka dalan rereget. Aku mlayu sawise wong.
  
  
  Aku ' d dijupuk Singer kang bedhil mati sandi pundhak minangka piyambakipun njupuk menyang Mercedes, supaya aku panginten aku wis tangan ndhuwur, nanging aku ana salah. Nalika aku teka metu menyang ngresiki cilik, gunshot rang metu saka arah Singer, lan mimmo whistled dening kuping. Ana kudu wis cilik pistol didhelikake nang endi wae karo nen.
  
  
  Minangka kang ducked konco nglukis kawasan rimba pinus wit, krungu Singer obah ahead saka wong. Aku miwiti iku luwih kasebut kanthi teliti,. Ing Luger holstered dheweke amarga kita padha supaya cedhak menyang dalan utama lan dheweke durung arep kanggo nambah dheweke dhewe geni kanggo gangguan. Uga, dheweke manggon Singer hotel.
  
  
  Sawise liyane puluh yard, nalika aku panginten aku uga wis ilang sandi ego, Singer nyuwil free watara ing papan perlindungan ora adoh saka kula lan mlayu tengen ngresiki. Panjenenganipun mutusaké kanggo dadi kurang ati-ati. Aku mlayu sawise wong, wus ora krungu kula nganti iku kasep. Nalika aku tak ing rong puluh kaki saka wong, kang nguripake lan weruh kula. Dheweke wis mung wungu cilik pistol kanggo yahoo nalika dheweke iki kenek dening ego watara pinggul ing agring.
  
  
  Gun murub kaping pindho, loro kaping ilang mimmo kula minangka kita tabrakan menyang lemah. Kita njupuk saperangan saka nitih. Banjur aku nyekel dheweke ego tangan karo gun, lan kita loro berjuang kanggo kita kaki. Panjenenganipun njotosi Singer ing pasuryan lan nguripake Ego kang gun lengen watara. Iku ambruk metu saka ego tangan.
  
  
  Nanging Singer iki ora ditemokaké kanggo menehi munggah. Kang banget wungu saben suku sandi groin. Nalika piyambakipun isih mbalek maneh saka jotosan, panjenengané nyuwil-nyuwil free, nguripake, lan mlayu maneh.
  
  
  Aku perang pain ing weteng lan mèlu gusti yésus. Kita cut liwat undergrowth lan wit cabang. Aku menang karo wong saben liyane. Banjur dheweke lunged ing wong maneh. Kita loro ambruk, tangan gripping wong, lan jotosan mbanting menyang sandi pasuryan lan sikil. Kita tabrakan menyang mati wit, kang ambruk saka impact kita. Wong iki terus dheweke uga saiki, nanging iki isih berjuang karo tangané. Banjur dheweke ego njotosi wong ing pasuryan lan dheweke ambruk ing lemah.
  
  
  "Saiki, njupuk iku, ngatur, lan ngomong jeneng," kang nuntut breathlessly.
  
  
  Singer menek ing menit. Dheweke kepingin weruh kok
  
  
  wektu iki, kang teka munggah karo gegaman anyar. Aku pindah sandi lengen lan supaya stiletto gulung menyang sandi kurma minangka Singer kang tangan teka metu saka kanthong lan tindak menyang kang tutuk.
  
  
  Sampeyan njupuk kula pamisah kapindho kanggo éling apa iki kedados. Singer, aku ngerti sing emu utas, sijine sianida kapsul ing tutuk. Kang dicokot kang ee.
  
  
  Dheweke iki di buwang kanggo lemah dening stiletto lan ambruk kanggo dheweke dhengkul jejere wong. Aku nyekel ego kang rahang lan nyoba kanggo mbukak, nanging nyoba iki kasil.
  
  
  Banjur iku kabeh liwat. Singer kang mata kahyangan, lan felt ego kang, awak kang, ngencengi ing penyelundupan. Ego dirilis dheweke rahang lan iku kabuka. Ana sing mambu karu. Aku banjur weruh cilik trickle saka getih ing sudhut rta kang ego lan broken kaca ing ilat. Mboko sithik, Ego kang pasuryan dadi rodo peteng.
  
  
  Klaus Singer ana mati.
  
  
  
  Bab papat
  
  
  
  
  Engine diesel saka Orient Express mbalek meh meneng menyang Lausanne stasiun kaya srengenge iki nyetel ing adoh gunung. Ana padha ora akeh wong ing platform. Panjenenganipun mirsani minangka sepur rumbled kanggo mungkasi lan maca prasasti ing-lorone saka mobil: PARIS LAUSANNE-MILAN TRIESTE BEOGRAD, SOFIA, ISTANBUL. Iki padha endah jeneng, lan padha bakal evoke pengeling-eling saka akeh watara kula kepungkur assignments.
  
  
  Sepur mandheg lan saperangan penumpang tak mati. Dening wektu iki, akeh wis padha ing platform kanggo papan. Panjenenganipun casually mentas dheweke pasuryan. Salah siji saka wong-wong mau uga wis wong karo monitor, kajaba ngilang saka Klaus Singer digawe Topcon mikir kaping pindho sadurunge obah piranti ing sepur iki. Nanging iya ora mikir supaya. Ketoke, rapat-rapat lan bisnis karo KGB padha wis ngrancang ing sepur iki. Plans iki ora bisa diganti supaya gampang.
  
  
  Sawise njupuk dipikir liyane ing pasuryan watara kula, aku ngangkat munggah sandi gawan lan miwiti kanggo numpak sepur. Banjur krungu swara dheweke konco wong.
  
  
  "Good morning, Nick."
  
  
  Kang nguripake lan weruh Ursula Bergman. "Guten morgen, Ursula," aku ngandika.
  
  
  "Apa sampeyan seneng ing wayah sore ing Lausanne?"
  
  
  "Iku iki pleasantly sepi," aku ngapusi. Panjenenganipun ngeweruhi sing senadyan dheweke eseman, Ursula pasuryan wis diganti dina iki. Ana tension ana sing ora ana sadurunge. "Listen, aku krungu dheweke, kita duwe mobil dining kanggo Milan. Aku bisa tuku sarapan ing papan?"
  
  
  Dheweke mangu-mangu mung kanggo wayahe, banjur marang kula eseman sing amba. "Aku bakal kaya sing hotel."
  
  
  Nalika asrama dheweke, nyoba kanggo katon ing paling saka penumpang sing muter game kuwi, nanging iku banget angel. Sawise setengah jam, kita quietly ngiwa kanggo Swiss deso lan rauh padha mlaku ing kacepetan apik liwat bukit ijo. Ursula lan aku ketemu ing mobil dining ing wolung-puluh, lan kita wis ora ana alangan njupuk tabel.
  
  
  "Swiss malang fantastic, iku ora?" Piyambakipun nggawe dhiskusi cilik.
  
  
  Ursula kapandeng kuwatir. "Oh, ya," aku mangsuli karo palsu semangat.
  
  
  "Iku banget padha kanggo Bavaria kene," ujare.
  
  
  Dheweke ora krungu kula." Ana podho. Aku bisa ndeleng dheweke saiki."
  
  
  Dheweke alon-alon ay mesem. "Ursula, soko salah, ora iku?"
  
  
  Dheweke diparingi kula dipikir cepet serius karo biru mata. "Aku ora ngerti yen dheweke kepengin kanggo seret sampeyan menyang masalah, Nick. Sawise kabeh, sampeyan ora duwe padha sumelang ing bab dell panjenengan."
  
  
  Ee njupuk dheweke tangan. "Katon, yen sampeyan lagi ing alangan, mungkin aku bisa mbantu karo soko. Nyawa kawula belongs kanggo wong-wong mau, nanging padha bisa nyisakke kula setengah jam utawa supaya."
  
  
  Dheweke kapandeng munggah lan mesem ing sethitik guyon. "Aku iki mestine kanggo ketemu wong pungkasan wengi. Liyane agen saka organisasi kita. Piyambakipun mestine kanggo njupuk sepur kanggo Lausanne karo kula, lan kita wis kanggo ... ngrampungake tugas bebarengan."
  
  
  "Lan iya ora njagong mudhun?"
  
  
  Ee Stahl kang swara wis strained karo nesu... ego ketemu wong ing kamar hotel..."
  
  
  Milih lan sing paling iku. Ursula lan dheweke fellow agen padha ketoke nguber siji liyane liwat akeh mantan Nazi, lan partner tak banget cedhak kanggo ih loot lan Stahl awake korban. "Iki siji dening ketemu kanca-kanca kabeh liwat Reich ka-iii?" Aku takon dheweke.
  
  
  Dheweke kapandeng munggah, lan dheweke mata marang kula ya. "Aku ora wedi, Nick. Fellow sandi agen iki diutus kanggo kasus iki mung kanggo ndhukung kula. Sayange, ego kudu wis ketemu metu. Aku ora mikir padha ngerti sing aku durung."
  
  
  "Aku ora arep kanggo pindhah menyang bab-bab sing ngirim ora ngomong. Nanging aku mikir kita bisa santai aturan dicokot. Sampeyan are looking for a sekolah dhuwur pidana lan nyana wong kanggo mungkasi munggah ing sepur iki. tengen?"
  
  
  "Informant marang kita kang bakal kene."
  
  
  "Sampeyan bisa njaluk bantuan liyane yen sampeyan perlu iku?"
  
  
  "Ora kasempatan. Ora supaya cepet. Nanging aku marang aku sing mungkin aku bisa count ing bantuan ing cilik saka kahanan."
  
  
  Dheweke njamin dening sl. "Sampeyan bisa count ing iku",
  
  
  
  Ursula manthuk. Dheweke kelangan agen. Nah wis ekstensif pengalaman karo "udan kasus" - minangka ih iki uga dadi diterangake dening Rusia-sing melu intelligence karya.
  
  
  Waiter nggawa roti panggang lan kopi lan kiwa. Panjenenganipun kapandeng mudhun aisle lan weruh Oriental wong lanang lungguh piyambak, temenan Cina. Panjenenganipun kapandeng ing kula maneh, banjur cepet nguripake manungsa waé kanggo sarapan.
  
  
  Pemikiran yen wong Cina bisa dadi profesional, dheweke takon dheweke kanggo jeneng ing dheweke memori sing bisa cocog ego saka lemu pasuryan. Sandi boss, Hawk, iki banget terus-terusan ing tartamtu pancegahan sing padha disebut kerja perdagangan kita, salah siji watara kang ana sing agen sandi pangkat biasane bakal sinau file saka pihak liya kang agen physiologically. Akibate, iku iki digawa watara dening kabèh bank memori.
  
  
  Ing kasus iki, aku ora bisa teka munggah karo jeneng. Aku ora bisa ngenali Cina. Iki ora ngilangi ego minangka mungsuh. Dheweke uga wis mentas direkrut pandu, hema-kanggo sing, sing Stahl wis katon ferret karo wong-wong mau ing pungkasan wektu kang ' d rampung peer kang. Minangka minangka adoh aku ngerti, iku uga wis related kanggo Topcon.
  
  
  Liyane wong, Westerner, teka lan gabung ing Chinaman. Aku mirsani wong-wong mau karo kapentingan, nyoba kanggo guess apa padha ngomong bab. Penasaran bisa mateni kucing, nanging ora babras sapa ing email sandi bisnis. Lack saka penasaran iki kadhangkala bejat.
  
  
  Panjenenganipun njupuk sip saka warung lan mirsani minangka saperangan anyar ngetik mobil dining. Padha malmpah mudhun aisle lan sijine game ing meja sabanjuré kanggo ngendi dheweke lan Ursula padha lungguh. Wong wadon iki ing dheweke agêng-thirties, karo coklat peteng rambute lan tokoh apik. Wong iki dhuwur medium, karo coklat rambute lan kuwat chin ing penting irung.
  
  
  "Apa iku, Nick?" takon Ursula.
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. "Boten." Memori bank mung ditemokaké soko bab wong karo penting irung. Ego kang jeneng iki Ivan Lubianke, lan kang ana KGB agen.
  
  
  Ing wayahe, iku iki di buwang ngubengi sirah Cina lan ego saka kanca. Katon saka Lubyanka temenan soko. Piyambakipun dhuwur-peringkat KGB resmi, jinis wong Rusia bakal ngirim kanggo rembugan karo organisasi kaya Topcon.
  
  
  Lubyanka lan wong wadon karo wong ketoke bakal ngalami formal inconveniences diijolke dening wong-wong manca. Dheweke ego lan prilaku dituduhake sing padha wis mung ketemu.
  
  
  Aku wis cilik mikropon ing kanthong pakean. Aku wanted marang kanggo kelet kanggo meja ngendi Barbarians lan wong wadon padha lungguh, lan aku wanted wong kanggo pindhah bali menyang kamar lan ngrungokake obrolan sing. Aku iki manawa iku bakal dadi arang banget menarik.
  
  
  "Apa kowe ngerti wong iki, Nick?" takon Ursula.
  
  
  "Kang katon sethitik menowo." Kang di-push dheweke adoh. Nah wis cukup kanggo padha sumelang ing bab.
  
  
  "Mungkin sampeyan lagi kasengsem ing wong wadon," dheweke disaranake, nuduhake kula ing shadow saka eseman.
  
  
  "Dheweke ora bisa terus lilin ing ngarepe sampeyan."
  
  
  Ing paling sing iki bener. Salah siji saka paling penake pengeling-eling pungkasan patemon karo Ursula klebu brief ngaso ing kamar turu.
  
  
  Cetha sing padha panginten wonten jerman cah wadon. Dheweke ngguyu lirih, banjur ngrambah tengen dhingklik lan kena sandi lengen. "Aku nyuwun pangapunten iku trip bisnis, Nick."
  
  
  "Mungkin iku ora mung bisnis. "Aku isih bisa njupuk sandhangan mati," aku ngandika.
  
  
  Nalika kita padha ngomong, aku iki isih nonton Lubyanka lan wadon. Ih Stahl kang obrolan wis luwih kuat. Panjenenganipun wis mutusaké sing Varvara ana rusia agen diutus kanggo tuku ndjogo piranti saka Topcon. Nanging apa bab wong wadon? Aku ora mikir Barbarians ngangkat dheweke munggah ing sepur kanggo seneng-seneng lan game. Ing laporan, KAPAK o nen, ngandharaken bilih piyambakipun banget businesslike lanang, karo ora discernible kelemahane, kajaba mbok menawa kanggo yakin sing komunisme ana prakara saka mangsa. Aku bakal nang sing lady iki ndelok, banget.
  
  
  Nalika aku panginten bab iki, wong wadon kedaden kanggo mirit ing arah. Dheweke mata padha kadhemen lan penetrating, lan dheweke ndeleng ana banget langsung. Banjur dheweke nguripake manungsa waé dheweke bali menyang KGB pejabat, lan padha plunged bali menyang diskusi.
  
  
  Aku bobot kemungkinan sing wadon ana Topcon wakil, sing nah wis ndjogo piranti sing aku iki diutus kanggo pick munggah. Nanging aku iki marang sing Topcon boss punika mbeta piranti ing sepur kanggo rembugan. Iku bisa dadi sing wadon iki otak konco super-angel organisasi kaya Topcon?
  
  
  Yen sing wis kedaden, aku panginten, dheweke uga wis digawe nyenengake kenalan.
  
  
  "Nick, dheweke kang mutusaké kanggo pitutur marang kowe bab wong aku looking for. Aku ora bisa takon kanggo ndeleng yen iku ora ing par karo sampeyan," Ursula diselani pikirane. "Kita wis wanted ego kanggo puluh lima taun. Kang ana ing paling awon pembunuh tau. Nalika piyambakipun mlayu camp POW ing Polandia, wong-wong sing tilar donya cepet ing tangané padha luwih begja tinimbang wong-wong kang tortured."
  
  
  . ;
  
  
  Jerman cah wadon diaktifake lan kapandeng metu amba jendhela sabanjuré kanggo kita. Mimmo katon liwat chalet-burik deso. Klik ing trek ing sepur ana ing rhythmic undertone dheweke swara kurang.
  
  
  "Iku ana ing Beograd sing kita ketemu ego sawise. Wong-wong watara kita sing wis katon laporan bab ego kang karir nelpon ego Daging-Belgrade kang butcher. Iku loro mbebayani lan cidra. Senajan kita teka cedhak kanggo sautan ego luwih saka sepisan, iku terus kanggo ngendhani kita. Iku owah-owahan jeneng, kapribaden, lan malah ing pasuryan. Kita ora ngerti apa-apa bab ego urip saiki, lan kita ora ngerti persis apa iku katon kaya saiki. Kita ngerti sing wong-wong sing padha menowo karo wong ing past ngeweruhi ego bubar ing Beograd. Piyambakipun mestine kanggo bakal ing sepur iki karo kita."
  
  
  "Aku ndeleng sing iki luwih saka mung tugas liyane. Njupuk ego iku penting banget kanggo sampeyan."
  
  
  "Ya, iku. Apa iya... " Dheweke durung rampung ukara. Hey, aku ora perlu kanggo rampung sandi ego.
  
  
  Dheweke swallowed pungkasan saka warung dheweke. "Kita bakal tetep ing tutul, Ursula. Iku ora amba banget sepur. Aku bakal dadi tengen ana yen sampeyan perlu kula. Sampeyan lagi bersenjata, ora sampeyan?"
  
  
  "Ya."
  
  
  Apik."Aku kapandeng tengen aisle lan weruh Barbarians lan wong wadon mlaku-mlaku adoh bebarengan.
  
  
  "Gedhe-gedhe prasaja," aku ngandika, narik metu sawetara tagihan saka kanthong pakean lan panggolekan mau ing dhingklik. Panjenenganipun wungu saka jog. "Kita bakal ketemu munggah mengko."
  
  
  Lubyanka lan coklat-rambut wadon padha njupuk metu saka mobil dining. Padha judhul menyang mburi saka sepur, ora bali menyang Kelas kamar. Dheweke, ngiring wong-wong mau watara mobil, menehi a marketing cepet ing Cina maringaken mimmo. Ego kang pasuryan ora pati ngerti, nanging nglirik ing kula maneh minangka mimmo liwati.
  
  
  Ana cilik platform offline ing bali saka sepur, lan wadon aneh lan Barbarians gelis kanggo iku. Padha ngadeg lan terus obrolan sing. Padha ora ndeleng kula nalika iku ana ing kamar udud bab ihc. Panjenenganipun ngrambah menyang doublet kanthong lan ditarik metu cilik disk mikropon. Karo piranti iki, sawijining mung bisa mangerteni apa lagi ngandika. Aku lunga karo wong-wong mau kanggo platform.
  
  
  Swara saka pendekatan iki muffled dening gerakan saka sepur, nanging uga dening ih voices. Ketok swara marang dheweke adoh, lan padha diuripake. Wong wadon kapandeng ing kula karo memungsuhan; Lubyanka sinau kula rapet. Iya ora koyone kanggo ngenali kula.
  
  
  "Esuk apik," kang ngandika kanggo dheweke ing prancis logat. "Iku ayu esuk, ora iku?"
  
  
  Wong wadon nguripake adoh saka kula impatiently. Lubyanka padesan, " Ya, iku ayu esuk."
  
  
  Aku takon dheweke. "Carane adoh sing arep?" Aku nyamar kanggo ilang imbangan lan nyekel handrail cedhak Lubyanka, manggonke ing keychain ing underside saka handrail.
  
  
  Saiki Lubyanka pasuryan iki uga musuhan. "Iku kabeh gumantung ing kahanan," ngandika. Iya ora arep intruder keganggu ego sembarang luwih saka wong wadon. Kang nguripake coldly adoh saka kula lan mandeng receding trek, glinting kerasa ing srengenge esuk.
  
  
  "Inggih, duwe dina becik," gusti marang wong-wong mau.
  
  
  Lubyanka manthuk, ora looking ing kula. Banjur nguripake lan banjur bali nang. Nalika mimmo saka mobil dining liwati, Ursula iki musna. Panjenenganipun tindak menyang turu mobil lan ngetik kamar nomer telu. Banjur mbuka kang suitcase lan ketemu pesawat cilik saka panarimo didhelikake ing nen. Kang diklik lan nguripake cepet.
  
  
  Ing kawitan, kabeh aku wis ana statis. Banjur dheweke krungu anteng klik sepur kang gembong lan swara saka voices interspersed karo iku.
  
  
  "Ing salawas-lawase... ngawasi piranti... nggawe nawarake." Iku Lubyanka kang swara.
  
  
  Luwih statis saka swara wong wadon kang.
  
  
  "...Ora nyampekano informasi kanggo piranti... yen kita supaya sampeyan njelajah... nanging ana apik foto... kanggo sandi kamar, mengko."
  
  
  Banjur Lubyanka swara ngandika pamitan brief kanggo wong wadon, lan obrolan iki liwat.
  
  
  Aku ngangkat munggah lan umpetan ana ing bagasi. Saiki aku wis ora mamang. Wong wadon ana Topcon agen, lan dheweke mistletoe urusan karo Lubyanka kanggo ngedol dicolong ngawasi.
  
  
  Nanging, ana isih piranti kanggo mbuka sumpel botol minangka kanggo apa wong wadon ing sepur piyambak, utawa apa dheweke iki lelungan karo liyane Topcon penggaweyan, bisa kepala organisasi, sing, miturut Jan Skopje kang prediksi, iki ndhelikake ing ngarsane kosong. Yen dheweke ana ing papan piyambak, mbok menawa dheweke ana ing sirah saka Topcon. Salah siji cara, dheweke mbokmenawa ora bakal mbeta piranti karo dheweke, lan ego uga ora malah bakal ing dheweke kamar. Aku wis dipriksa kanggo nggawe manawa.
  
  
  Cahya nedha awan iki dadi ing blak-blakan diner sadurunge kita teka ing Milan. Ursula ketemu dheweke, lan kita gabungan ing bebarengan. Dheweke panginten bab kesenengan dheweke bisa saged ing salah siji saka kabeh turu kompartemen. Nanging aku ora duwe wektu akeh kanggo mikir bab jinis. Aku malmpah liwat iku
  
  
  , kanggo mangerteni kang kamar ing Topcon wong wadon, dikuwasani.
  
  
  Dheweke bisa ngrampungake misi dheweke nalika sepur mandheg ing Milan lan mobil dining iki dibusak. Ursula tak mati sepur sedhela kanggo katon ing penumpang sing wis metu kanggo babagan sikil sing, lan aku lunga karo dheweke. Mung minangka sepur ana bab kanggo ninggalake, aku iki katon minangka Topcon wadon metu bebarengan ing lawang saka stasiun lan désa-désa lan wiwit babak kapindho saka loro turu montor, jejer kanggo Voiture 7, ngendi dheweke mandegake. Aku ngiwa dheweke Ursula ing platform, lan cepet dipindhah menyang Voiture 5. Minangka piyambakipun mlebet dalan, weruh wong wadon ilang menyang kamar. Panjenenganipun malmpah mudhun dalan lan weruh yen dheweke wis mlebu kamar 4. Piyambakipun malmpah menyang ends saka mobil lan jumangkah metu dhateng platform. A dhuwur, peteng-rambut wong ing fifties - nanging karo enom, lanang-online-menek menyang mobil; dhèwèké walkie-talkie saka banget account jerman, nanging iku sepi. Panjenenganipun malmpah kepungkur kula karo nyawang manthuk lan tindak menyang kamar turu. Panjenenganipun eling ningali Ego ing stasiun sepur ing Lausanne. Sawise kang kiwa, iku banjur metu liwat sepur maneh lan ketemu Ursula.
  
  
  Dheweke mirsani pasuryan, nanging dheweke wis ora ketemu wong dheweke durung. Dheweke duka.
  
  
  "Apa kowe ngerti carane dawa kang bakal dadi ing papan?" Aku takon dheweke minangka kita menek ing dhuwur pesawat bebarengan.
  
  
  Iku uga bakal dirilis ing Beograd, nanging aku ora yakin. Dheweke uga wis nandang gerah kanggo titik ngendi kita padha ngawasi wong lan ora njupuk wong-wong ing papan ing kabeh."
  
  
  Kita mirsani seragam olahraga carik ing platform ayunan kang "endhog poached," disk ing kelet sing signaled sepur kang departure saka stasiun. Ana tipis jerky gerakan, lan sepur dipindhah ing. Akeh wong sing wis ngiwa ing platform.
  
  
  Dheweke iki banget cedhak kanggo Ursula. Aku sijine sandi tangan ing dheweke pinggul. "Apa sampeyan mikir sampeyan bakal ngenali wong lanang yen weruh ego?"
  
  
  Dheweke nglirik ing kula lan banjur ing stasiun minangka dheweke katon mimmo us lan ambruk dhateng sepur. "Minangka SS wong ing Reich ka-iii, piyambakipun blonde. Panjenenganipun mbokmenawa dyed rambute. Dhèwèké mustache banjur, nanging uga duwe dipun cukur mati ih. Nanging, ana iku aku bisa katon kanggo. Dheweke iku sing wong lanang, bab ukuran. Kang digunakake kanggo duwe peluru catu ing gulu. Dheweke, aku ngerti sing ego bisa surgically dibusak, nanging aku isih bisa "golek" ego.
  
  
  "Iku ora sing akeh, ostensibly."
  
  
  "Ana soko liya. Panjenenganipun wis deformed peserta ing lengen kiwa. Iku arep dadi hard kanggo ngganti sing."
  
  
  "Iku isih ora akeh. Nanging aku bakal tetep mripat ing wong sing tansah tangan kiwa ing kanthong kabeh wektu," aku jokingly ngandika.
  
  
  Ursula marang kula sing cilik eseman. "Yen aku ndeleng wong sing bisa dadi wong, Nick, aku duwe pangarep-arep saka tricking ego menyang ngumumke identitas."
  
  
  Dheweke ketoke ditemtokake. Nanging dheweke pengabdian kanggo tugas iki ora mung bab sing nyuwun kanggo kula.
  
  
  Ee hugged dheweke lan dheweke dumadakan nguripake watara, dheweke lambé rada parted. Iku dipencet kang lambã No kanggo duweke, lan dheweke mangsuli.
  
  
  Sawise wayahe, dheweke ditarik adoh. "Aku ndeleng sampeyan isih seneng tetep fellow agen ing swasana ati apik," dheweke ngandika.
  
  
  Panjenenganipun ngeweruhi carane dheweke dodo padha dipencet marang sweater dheweke ngagem. "Sampeyan ngerti kula, aku kaya iku nalika wong-mesem," aku ngandika.
  
  
  Dheweke ana sethitik flustered, mungkin sing sethitik isin jeh dheweke nanggapi kanggo kiss. "Aku wis kanggo pindhah menyang kamar, Nick. Ndeleng sampeyan mengko."
  
  
  Dheweke eseman ana cahya. "Aku ngetang ing iku." Banjur dheweke kiwa.
  
  
  Kita padha metu ing mbukak maneh. Iku panas dina spring. Deso italia iki reeling karo werna padhang saka layung poppies lan biru wildflowers. Venice iki kita sabanjuré mungkasi licks dening ing wayah sore, lan samesthine kanggo ngerteni bab wong wadon ing Topcon sadurunge kita njaluk ana.
  
  
  Aku lunga liwat dina bus sing wis kursi ing loro pisanan lan kaloro kelas. Ing sisih liya saka kelas iki akeh noisier lan kurang tata krama saka pérangan pisanan. Kelas-page kompartemen wis ditutup lawang, lan akeh wong-wong mau wis angin digambar kanggo nglindhungi piyambak. Piyambakipun pindhah alon saka siji mobil kanggo sabanjure, nonton pasuryan saka lelungan minangka padha chatted, diputer sim, utawa mung lungguh lan dozed, ngeculke sepur kang gerakan sijine ih kanggo turu. Ing pungkasan mobil ing ngarepe sleepers, coklat-rambut wong wadon, weruh dheweke maneh. Dheweke lungguh karo wong loro; kita odin watara wong-wong mau ora Lubyanka. Odin watara wong-wong iki karo radio sing ora kejawab kula njupuk bali ing papan ing Milan. Dheweke lungguh nyulam, looking metu jendhela, lan ora koyone kanggo ngerti wong siji. Wong karo radio iki engrossed ing italia koran. Liyane wong, lemak, wong gundul, iki seneng munching ing nedha awan kang wis digawa ing papan, lan ketoke oblivious kanggo loro liyane. A mimmo coupe liwati dheweke sadurunge wong wadon ngeweruhi kula lan tumuju kanggo Voiture 5. Iki kasempatan kanggo katon nang.
  
  
  ee coupe.
  
  
  Dheweke ana piyambak ing lorong nalika abdi teka. Aku kalah ing lawang dheweke bebarengan kanggo nggawe manawa dheweke kanca, kita melek, ora ing omah. Banjur cepet ngangkat kunci lan tindak ing, nutup lawang konco wong.
  
  
  Iku khas turu wilayah karo siji cot ing salah siji sisih kamar cilik lan bedside meja lan pangilon ing liyane. Ana rak kanggo bagasi, kaya ing dina montor, lan wong wadon wis sawetara suitcases.
  
  
  Aku njupuk gambar saka dheweke bagasi siji ing wektu lan kapandeng liwat kabeh. Padha ora nemokake dheweke apa-apa, malah ora foto dheweke kasebut ing obrolan karo Lubyanka. Dheweke ketemu ing imigrasi document nyatakake yen dheweke ana Eva Schmidt, optimistis, Swiss.
  
  
  Aku iki wagol ing bagasi. Dheweke ana runtut digolekki dening Motong, looking liwat sprei lan tindakan liya sing bisa ndhelikake piranti. Kang ana meh rampung nalika lawang swung mbukak. Odin watara wong loro ngadeg ana ing wong Cina wus katon ing mobil dining sadurungé. Karo wong iki ego kanca nedha bengi, Western warga karo peteng, pockmarked pasuryan.
  
  
  Everyone watara intruders wis revolver. Lan saben gegaman iki nuding ing kula.
  
  
  "Purun, sampeyan kudu duwe kalah."
  
  
  Peteng wong lanang mbanting lawang. "Apa sing arep ego kanggo matèni dheweke saiki?" "Apa iku?" dheweke takon Chinaman.
  
  
  Uga, ana ora akeh sing bisa mungkasi iku. Ih pistol wis silencers. Yen aku njaluk mejet dening sawetara peluru, ora ana siji njaba cut mati bakal ngerti.
  
  
  "Aja ora sabar," wong Cina ngandika kanggo swarthy siji ing math lan sampurna inggris.
  
  
  Senajan peteng wong lanang kang pasuryan iki plump lan nglukis marang gulu iki dijamin karo accumulations saka lemak, kang pundak kapandeng kuwat lan kiyat padha ageng. Aku wis ora mangu-mangu sing bisa njupuk saka bilur-piyambak ing perang.
  
  
  Peteng wong iki cendhak lan abot, karo bulging ego. Panjenenganipun kapandeng kaya wong iki mbuwang kakehan free wektu ngombé. Mripate padha cedhak bebarengan ing pock-ditandhani pasuryan. Dheweke iki dirating dening ego konco Cina minangka mungsuh, minangka alon lan bisa kurang cerdas saka ego kanca.
  
  
  "Apa sampeyan nemokake apa sing wanted?" Cina wong takon kula.
  
  
  Duweke, kang shrugged. "Apa sampeyan mikir aku wanted?"
  
  
  "Kuwi rheumatism banget bodho, Mr. Carter. Yen sampeyan lagi arep kanggo ndalang sing ora ngerti apa aku matur kanggo dheweke, aku bisa uga supaya kanca-kanca go ahead lan njupuk sampeyan."
  
  
  "Aku mesthi ora bakal arep sing kanggo kelakon." Aku nguripake dheweke tangan sak, palms munggah. "Aku kosong-nyerahke, minangka sampeyan bisa ndeleng."
  
  
  "Mungkin Eva Schmidt ora nganggo piranti," peteng - skinned wong ngandika.
  
  
  "Iki mesthi bisa. Apa sampeyan mikir iki, Mr. Carter? " Cina takon.
  
  
  "Aku ora ngerti. Aku wis ora kagungan kasempatan kanggo ketemu Kantun Schmidt. Carane kowe ngerti jenengku?"
  
  
  "Iki ing file kita bebarengan karo foto. Sampeyan ngerti sing cedhak kanggo dadi seorang selebriti ing lapangan kita. Dheweke, wus kita bisa mbukak menyang kanca liyane."
  
  
  "File kudu luwih lengkap saka kito. Aku nyoba kanggo nemokake sampeyan nalika aku weruh sampeyan ing mobil dining. Aku ora bisa nemokake iku."
  
  
  Cina lanang chuckled. "Ana gambar saka kula ing Kulon file, Mr. Carter."
  
  
  Iki marang kula soko kanggo mikir bab. Iki diselehake ego ing kategori khusus.
  
  
  Cina lanang lungguh mudhun ing pojok Eva Schmidt bunk. "Cukup apik kanggo kula, Mr. Carter. Dheweke wong asor. Aku mandan ora ngrembug aku. Aku luwih seneng sing sampeyan marang kita carane akeh sing ngerti bab organisasi sing tawaran karo Topcon."
  
  
  Aku weruh ana alesan kanggo tetep dadi rahasia. "Banget sethitik," aku ngandika. "Aku malah ora ngerti yen Eva Schmidt kepala organisasi utawa mung siji pegawe ing wektu."
  
  
  "Ing kasunyatan, iku kanggo kita iki, kanggo kita liyane," ngandika Cina. Panjenenganipun ketoke kaget sing wus informasi luwih lengkap babagan Topcon saka aku. "Ing Schmidt wong wadon iku ora boss, lan durung dheweke temtunipun luwih saka mung sambetaken kaliyan."
  
  
  Peteng lanang, condong marang tembok diudhek uneasily. "Sampeyan lagi ngandani emu luwih saka kang nuduhake kita," kang padesan kanggo wong Tionghoa.
  
  
  "Awit kita lagi arep kanggo matèni ego, iku ora matter," Cina mangsuli ing prasaja amiable swara.
  
  
  Dheweke sikil pindah rada kanggo bisa kanggo pindhah menyang wong watara wong. Aku ora rencana ing kang dijupuk mudhun tanpa nyoba kanggo matèni ih page. Nalika dheweke pamindhahan iki digawe, dheweke dipunpilih dening salah siji sing iki dilat saben uwong.
  
  
  "Sampeyan ora bisa ngirim kene salah siji. Topcon sadean piranti kanggo Rusia, " gusti marang Cina.
  
  
  "Padha uga ngusulaké ego dn. Kita ora bakal mbayar ih rega. Kita mutusaké kanggo njupuk ego tinimbang siji iki."
  
  
  Panjenenganipun leaned rada maju, ngeculke bobot pindhah bebarengan karo gerakan kanggo nyiyapake piyambak
  
  
  rush kanggo wong ing amben. "Maksud sampeyan sepur iki bisa dadi crawling karo kabeh limo agen wus kanggo nyolong piranti saka wong-wong sing nyolong ego page ?"
  
  
  "Iki masalah apa sampeyan kapitalis telpon free perusahaan. Iku awakens roh competitive, " ngandika ing Cina, chuckling.
  
  
  Peteng ngandika wong maneh. "Kita' d luwih apik njaluk iki liwat karo. Wong wadon bisa teka bali ing sembarang wektu."
  
  
  "Lan kita bakal terus karo iki, kanca-kanca liyane. Nanging iku ora saben dina sing ora njaluk kasempatan kanggo pirembagan kanggo Amérika pembunuh ing wong. Carane akeh saka associates sing wis nandang gerah nyisihaken saka ing kesuwur karir, Mr. Carter?" "
  
  
  Duweke, kang shrugged. "Aku uga wong kang andhap-asor."
  
  
  "Sampeyan padha duri ing sisih kita. Nalika aku marang dheweke sing aku njupuk liwat ngawasi lan ngilangi sing, aku bisa njaluk dheweke memuji saka mentri awake dhewe, " wong Cina ngandika ing gloating swara.
  
  
  Dheweke, panginten padha gedhe saperangan. Peteng-skinned wong wanted kanggo matèni kula langsung metu saka gedhine impatience, lan wong Cina kasengsem ing fame kang bisa gain dening bali menyang Beijing karo kulit ing sabuk.
  
  
  Ing Chinaman nuding karo tangan kiwa ing kanca kang. Banjur wungu revolver ing sisih tengen. Panjenengané siap kanggo nglakokaké kula, lan wong iki ora arep kanggo njupuk kasempatan wae. Kang ngrancang kanggo loro-lorone saka wong-wong mau kanggo nyelehake peluru ing awak.
  
  
  "Aku ngapusi sampeyan," aku ngandika.
  
  
  Cina mangu-mangu, jempol ing pemicu. Wong sumpah kanggo dina. "Kang kalem mudhun, Sheng Tzu."
  
  
  Sheng Tzu, aku panginten, lan dumadakan ing bank memori iki digunakake. Zi Sheng, legendaris Komunis Cina agen sing ndhelik identitas supaya kasil sing iki luwih kaya kudus saka daging lan getih. Ing macem-macem kaping, dheweke krungu njlentrehke ego minangka wong lawas; ing liyane kaping, dheweke krungu mulangi wong-wong sing ora, emu ana mung ing thirties. Lan ora ana siji watara wong-wong iki sumurup ego uga. Padha mung kejiret sak klebatan saka ego, ketoke ing macem-macem pandawa. Kanggo alesan sing Zi Sheng tetep aneh wong iki sing wong-wong sing sumurup apa kang bener kapandeng kaya wis ora klebu nalar pakulinan dying violently.
  
  
  Ing Chinaman mata narrowed malah luwih minangka jeneng slid tengen liyane kang tutuk. "Wong gemblung," kang hissed ing peteng wong lanang. "Sampeyan padha dielingake tau kanggo nggunakake jeneng sandi."
  
  
  Panjenenganipun kapandeng bali ing kula, sing ungkapan maneh loropaken. "Saiki, Mr. Carter, pati iku luwih kamungkinan saka sadurunge."
  
  
  "Wong-wong pancene kudu perlu piranti iki. Padha kudu wis ditarik metu akèh saka tentara meriem."
  
  
  "Ora luwih ngomong," kang ngidoni ing kula, ngamuk sing ego kang companion wis digawe salah. "Sampeyan ngandika sing ngapusi kanggo kita. Nerangake kanggo kula."
  
  
  "Aku ketemu a gadget. Iku ing kanthong." Piyambakipun pindhah tangan. "Aku bakal nuduhake iku karo sampeyan."
  
  
  "Carter, njupuk tangan adoh maneh lan aku bakal mriksa wong mati kang kanthong," Sheng ngandika.
  
  
  Sawijining beku. Dheweke, sumurup yen iku temenan saben tembung.
  
  
  Shan digawe patrap. "Mriksa ego kanthong," ngandika ing math kanggo dina.
  
  
  Peteng-skinned wong dipindhah nerusake, lan kanggo wayahe awak kang diblokir Shen kang tampilan, obscuring gerakan tangan minangka iku dipencet stiletto marang sandi kurma.
  
  
  Panjenenganipun sijine tangan ing kanthong saka doublet, lan Hugo nyekel lan ndamel agul-agul silet menyang ego gesang kawula. Kang disawang, mripate widening painfully. Panjenenganipun slumped maju, lan Ego nyekel wong dening pundak kanggo nggunakake minangka tameng.
  
  
  Shen dijupuk kula. Iku kaget peteng-skinned wong nalika dheweke ego-sagging awak nyekel dheweke. Impact digawe ego kang mlumpat, malah sanadyan urip iki draining metu saka wong sadurunge peluru kenek.
  
  
  Gritting untu kang, kang di-push dheweke mati bobot bali ing kiyat, tossing dheweke awak menyang bunk lan Cina agen. Shan dodged. Kanggo wong ego, wutah, piyambakipun kaget cepet. Panjenenganipun tindak metu saka cara, lan awak saka ego kanca ambruk ing cot.
  
  
  Shan ana bab kanggo njupuk maneh. Panjenenganipun njupuk langkah menyang iku lan krungu cemuwit revolver ing ego kang tangan pop. Dheweke mbengkongaken mudhun, ngowahi dheweke awak maju lan mudhun lan nendhang dheweke ego karo dheweke sikil tengen.
  
  
  Ego: kapindho dijupuk ora kejawab amarga sandi gerakan, lan banjur doyo, kang aku iki memulang dening Jepang karate master, kenek Sheng hard ing lengen, bejat driji, lan revolver miber metu liwat Ego kang tangan.
  
  
  Sadurunge bisa waras, duweke dipindhah menyang wong. Dheweke ajiné iki di buwang ing ego kang lemu pasuryan lan kejiret ego ing rahang. Kang disawang lan staggered, nanging iki banget kuwat kanggo ego kanggo ngalahake ing siji jotosan.
  
  
  Panjenenganipun ngrambah menyang kanthong jaket kanggo Wilhelmina. Dheweke tangan ana ing Luger kang bokong nalika Chinaman lunged ing kula. Piyambakipun mejet kula melak-melak ing uwang karo jotosan sing saklawasé nyuwil gulu lan pinned kula kanggo amben.
  
  
  Rusak imbangan, kang ambruk
  
  
  liwat mlaku awak saka Shen kang kanca. Kang mbalek liwat, ndharat ing lantai, lan ngrambah kanggo Luger maneh.
  
  
  Dening wektu iki, Sheng wis dibukak lawang. Kaget cepet, kang metu ing lorong sadurunge duweke bisa nggawa gun ing ego kang arah.
  
  
  Panjenenganipun tak munggah lan mlayu sawise wong, meksa nindakake perkara setengah-mbukak lawang metu saka cara. Ora ana tandha saka Shen. Gloomy dheweke, bali ing kamar, Schmidt wanita. Ana awak sing perlu kanggo bakal urusan karo.
  
  
  Slamming lawang, kang nyeret wong mati kanggo jendhela lan mbuwang wong metu. Dheweke kejiret sak klebatan saka awak rolling mudhun slope sadurunge sepur kiwa ego konco.
  
  
  Dheweke ambegan iki abot. Kang ngangkat munggah wong mati kang gun lan ketemu Shen kang ing lantai jejere bunk. Ih mbuwang metu, banjur ditutup jendhela lan hurriedly tidied munggah ing kamar. Aku ora arep Schmidt wadon kanggo ngerti aku ana.
  
  
  Proyek iki harder saka nalika aku nunggang sepur. Sheng Tzu wis kanggo nggoleki dheweke. Ing perang sing mung menangaké iku ora liwat kanggo kita. Kang ana mung urip agen free donya sing sumurup apa kang kapandeng kaya. Wong iki ora arep supaya kula nindakake iki kawruh watara karo kula kanggo dawa.
  
  
  
  
  Bab kalima.
  
  
  
  Aku malmpah bebarengan sepur saka siji mburi kanggo liyane lan ora sok dong mirsani Cina agen.
  
  
  Dening wektu aku rampung search, sepur wis digawe loro cepet mandheg. Zi Sheng bisa mlumpat mudhun ing wong watara wong-wong mau. Iku uga bisa dadi ing papan ing salah siji saka kompartemen aku ora bisa ngetik, utawa ing rolas panggonan liyane. Aku ora bisa ngarep-arep kanggo njelajah kabeh panggonan kanggo ndhelikake ing obah sepur.
  
  
  Gusti sighed lan diparingi munggah kanggo wayahe. Salah siji cara utawa liyane, aku manawa aku bakal ketemu Shen maneh.
  
  
  Ing tengah dina sabanjuré, dheweke ketemu Ursula lungguh piyambak ing dheweke kamar. Dheweke sibuk nggawe cathetan ing notebook cilik sing dheweke njupuk metu watara dheweke dompet. Panjenenganipun kabuka ing kamar lawang kanggo dheweke lan tindak ing.
  
  
  "Hello," aku ngandika.
  
  
  "Oh, Nick! Njagong mudhun. Aku iki mung nyoba kanggo nulis cathetan kanggo sandi boss. Dheweke perlu kanggo pitutur marang emu supaya adoh ing ferret wis ngiwa kosong-nyerahke. Aku bakal ngirim dheweke telegram kanggo Venice."
  
  
  Dheweke sel sabanjuré kanggo dheweke. Ana telung plush kursi ing saben sisih saka kamar, saben siji diubengi dening ireng lan coklat pola materi sing diparingi emu dipikir saka Eropah kamar teh saka abad suwene. Kamar iki dibangun ing dina sugeh sepur, nalika raja lan selebriti nunggang Orient Express. Ana gedhe lan cilik gawan rak ndhuwur kursi, pangilon ing saben jog, lan ing-lorone saka mirrors padha foto saka kutha kang mujur nengen.
  
  
  Ursula sijine dheweke cathetan bali ing dheweke dompet, lan dheweke kejiret sak klebatan saka Webley .22 otomatis nang. Duweke, wus Hey ora duwe kanggo pindhah munggah marang dheweke wong karo dolanan iki. Dheweke kapandeng ing kula, lan eseman burem saka ing dheweke pasuryan.
  
  
  "Nick! Apa kedaden kanggo sampeyan?"
  
  
  Dheweke mistletoe iki referring kanggo ngremuk sing nuduhake panggonan ngendi Shen wis kenek kula. Dheweke, chuckled. "Aku digunakake ing profesi."
  
  
  "Sing tengen kabeh?"
  
  
  "Ya, aku nggoleki." Aku iki pleased dheweke ana genuinely ngangap. "Ayo kang ngomong ana kang ora mobil dining sapunika, nanging aku tuku dheweke botol bourbon ing Milan. Badhe sampeyan kaya kanggo nggabungake kula ing kamar kanggo ngombe?"
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula karo kadhemen biru mata. Dheweke sumurup iku iki tawaran, lan dheweke sumurup dheweke hotel supaya dheweke sumurup. Dheweke nglirik maneh ing obah deso, kang saiki mboko sithik flattening metu minangka kita neared ing Adriatik.
  
  
  "Aku mikir sampeyan lagi nyoba kanggo ngarih-arih kula, Nick."
  
  
  "Ora ana cara," aku ngandika.
  
  
  Dheweke grimaced. "Sampeyan wis ora diganti sing dicokot. Sampeyan ora bisa ndeleng sing aku apa?"
  
  
  "Sampeyan perlu kanggo santai arang-arang."
  
  
  "Iku ora gampang kanggo apa nalika sampeyan lagi nelusuri mudhun wong lanang kaya Hans Richter."
  
  
  Iku pisanan dheweke 'd kasebut jeneng wong dheweke' d disebut Daging. Dheweke temen maujud iku. Aku maca bab Richter, lan apa aku maca iki medeni.
  
  
  "Supaya kang salah siji sing lagi nguber. Aku ngerti netepake."
  
  
  Lawang dibukak lan wong wadon-tengah umur lungguh ana. "Sing iki kursi dijupuk?" "Apa iku?" dheweke takon ing Inggris logat, pointing kanggo patang atus kursi.
  
  
  "Ora, mangga nggabungake kita," Ursula ngandika.
  
  
  Wong wadon teka lan lungguh ing jog jendhela ngelawan Ursula lan kula. Aku ' d kiwa kamar mbukak lawang, lan kelangan breeze iki ndamu mudhun ing dalan. Sawise dheweke lungguh mudhun, dheweke ngrambah menyang dipercoyo tas kanggo bunch saka nyulam.
  
  
  "Dina becik," dheweke mesem. Dheweke ana lancip, hawk-nosed wadon karo cendhak rambute werna abu-abu. Dheweke kaca tingal mung wis ing sisih ngisor saka normal lensa - cilik bêsik saka kaca sing padha digunakake kanggo close-munggah karya.
  
  
  "Ya, ora iku?
  
  
  "Ursula sarujuk.
  
  
  Ursula kapandeng saka dheweke nyulam kanggo kula lan mesem. Wong wadon tindak bali kanggo nyulam, ora ana maneh mbayar manungsa waé kanggo kita. Aku iki mung bab kanggo omonga kanggo Ursula maneh nalika wong mlebu kamar. Tanpa ngandika kanggo Hema lan kula, dhewek mudhun lungguh ing mburi adoh saka kamar kanggo dina. Iku ana wong dheweke ' d katon sadurungé karo walkie-talkie kang isih digawa. Panjenenganipun nyetel dheweke mudhun ing jog jejere wong, ditarik koran metu saka ing lengen, lan wiwit maca. Saben wektu dheweke weruh wong iki, kang bakal nindakake ing radio, nanging ora tau diuripake.
  
  
  "Apa kowe ngerti nalika kita bakal teka ing Venice?" Ing Briton takon Ursula.
  
  
  Ursula nyoba kanggo njaluk dipikir luwih apik ing wong karo koran. Saiki dheweke diuripake kanggo Englishwoman. "Aku nyana watara enem utawa mengko."
  
  
  "Oh, sing ora ala. Kita kabeh bakal duwe kanggo mangan soko ana, mesthi, amarga ana ora mobil dining."
  
  
  "Ya, bener," ngandika Ursula. Dheweke, weruh raine owah-owahan minangka yen dheweke eling soko, lan banjur dheweke cepet kapandeng watara ing prakara saka radio.
  
  
  "Aku golek iku banget uncivil ora kanggo ngirim mobil dining karo kita kabeh cara," wong wadon Inggris ngandika.
  
  
  Ursula iki saiki looking ing wong lanang kang tangan kiwa. Aku kapandeng ing dheweke, banget, lan weruh apa aku iki looking ing. Ing ros-rosan ing driji ring tangan sing dianakaké ing koran iki gedhe lan knobby. Kita diijolke glances. Iki ros-rosan ana ciri khas saka Hans Richter.
  
  
  Ursula ora bisa njaluk dipikir apik ing Ego kang ngadhepi, supaya Hey mutusaké kanggo bantuan dheweke. Panjenenganipun nenggo kanggo wong kanggo nguripake kaca, banjur ngandika kanggo wong.
  
  
  "Nuwun sewu, sir," aku ngandika.
  
  
  Wong dropped koran lan kapandeng ing kula. "Ya?" Ego kang logat iki padha Ursula kang. Kang ana bab sandi dhuwur lan wis militèr prewangan. Ego kang otot, cerdas pasuryan kapandeng luwih enom saka sawijining taun ing kawitan marketing.
  
  
  "Aku ndeleng sampeyan duwe London koran," aku ngandika. "Ana wae nilai bal-balan ana?"
  
  
  Ego kang ndeleng pindah saka kula kanggo Ursula, lan saiki iku bali menyang kula. Panjenenganipun sijine mudhun koran lan nyerahke iku kanggo kula. "Aku manawa ana. Kene, aku mung rampung iku."
  
  
  Dheweke nyingkiri looking ing tangan kiwa. "Matur nuwun," aku ngandika, njupuk kertas. Aku ora ndeleng catu ing gulu.
  
  
  Piyambakipun looking ing Ursula maneh. "Iku kabeh tengen." Panjenenganipun ngangkat munggah radio lan jumeneng. "Saiki yen sampeyan bakal nuwun sewu."
  
  
  Kang nguripake lan kiwa kamar, judhul kanggo turu ing mobil. Dheweke, nguripake kanggo Ursula:"Inggih?"
  
  
  "Aku ora ngerti," dheweke ngandika.
  
  
  Wong wadon tengen aisle wis mandegake nyulam lan ngrungokake obrolan kita karo kapentingan asli.
  
  
  "Ana ora akeh tangan kaya sing," aku ngandika.
  
  
  "Ora," Ursula ngakoni. "Ora akeh banget."
  
  
  Aku katahan iku. "Aku bakal dadi hak bali."
  
  
  Piyambakipun pindhah cepet mudhun bale dina pelatih ing arah wong wis musna. Aku kejiret munggah karo wong minangka piyambakipun ngetik Voiture 5, mobil sing Topcon wadon iki tetep ing. Dheweke stands ing mburi mobil nalika kang meriam. Banjur duweke lan ducked watara sudhut saka dalan. A wayahe mengko, kang krungu lawang cedhak. Piyambakipun mlebet kamar 6.
  
  
  Nalika kang ngadeg ana, duweke digawe kaputusan. Kula sabanjuré pamindhahan marang Topcon bakal kurang subtle. Aku bakal duwe kanggo pindhah menyang Eva Schmidt lan takon dheweke ngendi dicolong piranti didhelikake. Saiki iki wektu sampurna. Aku kalah ing lawang lan 4 - iki kamar, nanging ora ana jawaban. Aku nyoba maneh, nanging kabeh iki sepi nang. Ing salawas-lawase bakal nyoba maneh mengko.
  
  
  Nalika panjenenganipun kundur Ursula, wong wadon iki isih karo dheweke, ngrembakaken kaluwihan saka alur lelungan liwat airlines. Ursula iki seneng kanggo ndeleng kula. "Ayo kang njupuk mate," aku ngandika. "Ing platform saka kaendahan".
  
  
  "Aja lali kanggo mangan ing Venice," wong wadon ngandika.
  
  
  "Kita ora lali," dheweke rama ngandika.
  
  
  Nalika kita tindak metu menyang dalan, aku ngandika marang dheweke: "Ayo, ayo kang pindhah menyang kamar."
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula. "Gedhe."
  
  
  Nalika kita tak menyang kamar, kang ana telung menit adoh saka Ursula kang, aka mobil, dheweke hotel jaket teka mati, lan Ursula mandeng amba Luger ing holster. Banjur dheweke mecat dheweke pikirane.
  
  
  Dheweke lungguh mudhun kasebut kanthi teliti, ing pojok amben bunk, lan aku diwutahake dheweke bourbon kanggo saben kita. Dheweke njupuk duweke karo cilik eseman. "Sadurunge sampeyan njaluk kula tahap, marang kula - apa sampeyan nemokake wong karo radio?"
  
  
  "Kang ing mobil sabanjuré," aku ngandika. "Kamar 6. Apa sampeyan mikir sing ditemokaké ing Daging?"
  
  
  "Aku ora ndeleng catu," dheweke ngandika.
  
  
  "ora ana. Nanging ego physique mathuk, lan supaya ora ego umur."
  
  
  "Aku ora ngerti, aku mung ora ngerti," dheweke ngandika alon. "Aku duwe perasaan sing iki wong kita, nanging aku ora arep kanggo nyekel wong salah."
  
  
  "Banjur sampeyan kudu mung siji alternatif," aku ngandika. "Sampeyan lagi arep kanggo
  
  
  nyoba kanggo golek soko ing ego kuwi pribadi sing bakal nggawe identifikasi luwih positif."
  
  
  "Ya, sampeyan tengen," dheweke sarujuk. "Aku kudu nyoba kanggo njaluk menyang ego kamar."
  
  
  Gusti sighed. "Lah, aku apik ing iki. Ayo kula search ego kamar."
  
  
  "Sampeyan ora ngerti apa kanggo katon kanggo, Nick."
  
  
  Aku panginten bab iku dicokot. "Sehat-sehat, ayo kang pindhah bebarengan."
  
  
  Dheweke mesem. "Sing luwih apik. Sampeyan bisa kanthi kacemplungaken dhewe ing kasenengan."
  
  
  Panjenenganipun njupuk sip kang bourbon. "Kita ora bisa pindhah saiki," Ay marang dheweke, panggolekan lengen watara dheweke pinggul. "Kita wong, utawa sapa iku, wis mung bali menyang kamar. Panjenenganipun bakal ana kanggo nalika. Kita bakal kudu ngenteni metu ego."
  
  
  Biru mata kapandeng munggah ing kula, lan dheweke njupuk sip saka bourbon. Dheweke njupuk tuwung dening tangan, lan wis kanggo langkah aside. Kang ngusulke dheweke menyang pojok bunk lan ditarik dheweke cedhak. Banjur ee marang dheweke kiss dawa ing lambé, lan dheweke nanggapi. Kang ngambong dheweke gulu ing dheweke rambute blonde, lan dheweke ambegan kejiret ing dheweke tenggorokan. "Kas," aku ngandika.
  
  
  Dening wektu sabanjuré kiss iki liwat, dheweke ' d mutusaké kanggo menehi dhéwé kanggo kula. Panjenenganipun ditarik dheweke kanggo dheweke kaki lan kita miwiti kanggo mbukak klambi, ora ngandika tembung kanggo kita. Rauh kita padha ing bunk, badan kita tensing. Alus, penake swara teka metu saka dheweke tenggorokan. Dheweke daging iki panas marang kula tutul.
  
  
  Piyambakipun enggal-enggal kang tangan liwat dheweke dodo. Ursula mata padha ditutup. Dheweke, weruh lampu kilat saka dheweke untu putih. Dheweke silih lan kebungkus dheweke lengen tengen watara sandi gulu. Felt dheweke manginggil lan krungu dheweke desahan, lan banjur dheweke ambruk, eseman muter ing sudhut saka dheweke tutuk.
  
  
  Sepur kang gembong rumbled ngisor kita, lan mobil pindhah lancar. Iku ana wayahe gedhe, lan ora ana siji watara kita wanted kanggo nyetop ego karo tembung.
  
  
  Akhire, Ursula kena teken. "Sing gedhe, Nick."
  
  
  Dheweke mesem hey, ing rheumatism. "Iku luwih saka nyulam ing kamar."
  
  
  Nalika kita padha disandangi, aku kabuka ing jendhela langsir kokain. Kita ketemu kangge kita sesambetan ing swampy area near Langkawi.
  
  
  "Saiki, minangka kanggo sing kamar, kita padha arep kanggo search..." ngandika Ursula.
  
  
  "Ayo kula mriksa ing wong lan weruh yen kang isih ana."
  
  
  Kang katon metu menyang dalan lan tindak menyang kamar, kang dikuwasani dening wong karo walkie-talkie.
  
  
  Panjenenganipun dibukak lawang nalika weruh dheweke, mlaku liwat kanggo dheweke, lan kanggo wayahe kita kapandeng menyang saben liyane mata. Panjenenganipun terus mlaku-mlaku, lan malmpah mimmo kanggo loro ends saka mobil. Banjur duweke, aku diuripake lan nyamar kanggo njupuk dipikir cepet bali. Wong iki isih ngadeg ing lawang, nonton kula.
  
  
  Kita mata ketemu maneh. Ego kang ndeleng hard, tantangan. Banjur dhèwèké lunga bali menyang kamar lan mbanting lawang.
  
  
  Panelusuran sing disaranake kanggo Ursula wis mrentah metu kanggo wayahe. Menapa malih, wong iki ketoke curiga kanggo kula. Yen ana Hans Richter, sing anggepan iki dingerteni. Supaya dijupuk kanggo anggere Richter iya, wong wis dadi super-ati, saya waspada, distrustful saka everyone. Panjenenganipun mbokmenawa turu karo bedhil ing tangan.
  
  
  Mesthi iku Richter kang, aku panginten. Ursula wis kanggo nggawe manawa, amarga iku dheweke proyek. Hey bakal perlu bukti saka ego kang identitas bener kanggo nyekel gusti yésus. Nanging kanggo kabeh tujuan praktis, iku ketoke kanggo wong-wong sing ana ing daging saka Beograd. Sing cacad ros-rosan lan wong kang wary proses nggawe percoyo kula sing.
  
  
  Kaya aku iki ngadeg ing mburi ing mobil, Eva Schmidt muncul, ngélingaké kula sing aku wis proyek dhewe, lan dheweke ketoke dadi tombol kanggo iku.
  
  
  Wong wadon liwati mimmo kula lan iki kejiret dening wewangian saka ee kuningan, kang banget feminin. Panjenenganipun kapandeng ing dheweke sikil minangka dheweke malmpah mudhun bale. Ora ala, aku panginten.
  
  
  Nalika dheweke mandegake kanggo dina dheweke kamar, dheweke marang kula sing padha appraising katon minangka nalika ee pisanan weruh dheweke. Banjur dheweke dikunci lawang lan tindak ing.
  
  
  Panjenenganipun tindak bali menyang Ursula lan marang dheweke sing wong padha panginten iki Richter iki isih ing bale ego kamar. "Nyoba kanggo supaya mripat ing ego lawang. Aku duwe sethitik bisnis dhewe kanggo rawuh kanggo," aku ngandika, mriksa Luger.
  
  
  "Apa iku kanggo bisnis, Nick?"
  
  
  "Sawetara wong nelpon iku yakin."
  
  
  Aku kalah ing Eva Schmidt lawang, lan dheweke kabuka iku enggal. Dheweke kapandeng kaget. "Apa sing arep?" "Apa iku?" dheweke takon ing jerman logat.
  
  
  "Sampeyan," dheweke rama ngandika. Kang di-push dheweke adoh lan cepet ditutup lawang konco wong.
  
  
  Wong wadon kapandeng ing kula nyeksèkaké kanthi waspada, nanging dheweke temtunipun ora ing verge saka gupuh. "Ana cara sing luwih apik kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane," dheweke ngandika.
  
  
  "Iku luwih kaya spa telpon, Eva."
  
  
  "Yen sampeyan lagi a pulisi, aku duwe apa-apa kanggo ndhelikake. Yen sampeyan lagi maling, ana ora akeh worth nyolong saka kula."
  
  
  "Mung piranti elektronik sing luwih pemerintah kaya kanggo duwe," aku mangsuli. "Menehi ego kene.
  
  
  Aku ngerti sampeyan lagi a agen Topcon. "
  
  
  "Apa Topcon agen?"
  
  
  "Aku uga ngerti sing ngedika kanggo KGB agen. Sampeyan pangarep-arep kanggo ngedol piranti kanggo Uni Soviet."
  
  
  "Apa for KGB agen?" dheweke ngandika. Iku miwiti kanggo muni kaya gramophone ngrekam.
  
  
  Aku temen maujud aku needed kanggo gawe uwong yakin dheweke sing aku sumurup apa aku iki ngomong bab. Sawijining ngandika: "aku mirengke kanggo Recovery Poe ketemu obrolan karo rusia. Ego kang jeneng Lubyanka. Kita duwe ego foto ing file kita."
  
  
  Dheweke mata narrowed. "Sing sampeyan, CIA?"
  
  
  "Aku ing ih proyek."
  
  
  "Aku sabar, aku nyoba kanggo ngedol dheweke soko kanggo Rusia. Carane apa sampeyan propose kanggo mungkasi kula?"
  
  
  "Inggih, ana salah siji cara prasaja. Aku bisa matèni kowé."
  
  
  Eva Schmidt ora flinch. "Ora ing crowded sepur, sampeyan bisa ora. Sampeyan lagi bluffing."
  
  
  Aku dipindhah karo tangan, lan hairpin tindak menyang tangan. "Carane banget salah sing. Dheweke wis matèni dening wong siji ing sepur iki. Aku bisa gampang nindakake iku karo loro."
  
  
  Dheweke pasuryan paled, lan dheweke mata darted nervously menyang sokalima agul-agul saka piso. "Ora ana alat ing kamar."
  
  
  "Ana ing ngendi iki saka ing bale?"
  
  
  "Aku ora bisa pitutur marang kowe sing. Yen dheweke wis marang kula, wong bakal wis matèni kula."
  
  
  Tangan dijupuk metu kanggo dheweke. Ing salah siji swift gerakan, kang cut mati tombol ing dheweke sugih, lan dheweke ambruk menyang lantai lan mbalek mati.
  
  
  "Iku bisa uga bakal tenggorokan, Kawa."
  
  
  Dheweke disawang lirih. Dheweke mata ngiring tombol. "Aku ora duwe piranti. Aku mung rembugan karo Rusia."
  
  
  "Ing Topcon boss ing hall ing sepur, ora kang? Sampeyan intermediary, sampeyan pass emu liwat KGB."
  
  
  "Mung penggakan. Sampeyan ngerti carane iku. Ana ora ana siji maning sampeyan bisa dipercaya." Eva Schmidt ketoke kanggo duwe unflappable pangertèn saka banyolan.
  
  
  Hey grinned lan leaned marang sisih kamar. "Yen KGB set rega tengen, boss bakal teka metu saka ndhelikake lan tangan liwat ngawasi. Iku rencana?"
  
  
  "Sampeyan ora mungkasi emu saka mengkono iki. Ora ana siji wis tau mandegake ego."
  
  
  "Aku sing spesialisasine ing wiwitan," dheweke rama ngandika.
  
  
  Banjur wong ing lorong nguripake nangani lan di-push lawang hard, nuthuk kula mati imbangan.
  
  
  Eva Schmidt reacted kaya-kaya dheweke wis samesthine warta iki. Dheweke kicked metu, lan dheweke hak kejiret ing shin. Plunging dheweke pundhak menyang dodo, dheweke nyekel bangkekan karo tangan loro, lan nempatno tangané kanggo dhéwé ing saben taler.
  
  
  Wong wadon nampa jotosan saka pakar. Dheweke bakal wis bejat lengen yen duweke wis ora dipindhah karo dheweke, robbing dheweke saka pengaruh needed kanggo ijol kanggo sandi kekuatan unggul. Iku kebungkus kang free lengen watara dheweke gulu lan yanked dheweke sirah supaya hard sing dheweke grunted minangka yen dheweke ' d wis mejet.
  
  
  Ing stiletto ngusulke dheweke lan kena dheweke tenggorokan, banjur diuripake kanggo ngadhepi lawang.
  
  
  Ana ora ana siji.
  
  
  "Pindhah maneh,"Kawa marang dheweke," lan iki trip liwat kanggo sampeyan."
  
  
  Dheweke mandegake berjuang. Panjenenganipun mirsani minangka kamar lawang, kang saiki rada ajar, guncang rada karo sepur gerakan.
  
  
  Nyeret wong wadon karo wong, dalan dicenthang dheweke metu. Kawa kang mestine co-worker iki musna.
  
  
  "Sampeyan padha dikarepake perusahaan. Sing ana iku?" Sl takon dheweke.
  
  
  "Rusia. Sampeyan wedi ego."
  
  
  Dheweke mbanting lawang mati. "Aku duwe anggepan yen sampeyan lagi lying, lan aku mung ora kejawab patemon karo kepala Topcon."
  
  
  "Yen mengkono iku, sampeyan lagi ing luck. Panjenenganipun badhe wis matèni sampeyan."
  
  
  Iki mung wektu liya dheweke wis marang kula carane sampurna aneh wong iki. Salah siji kolega admired wong, utawa Eva ana wong kasengsem ing wong. Aku eling soko Cina agen ngandika nalika piyambakipun bragging. Ngandika yen Eva ora Topcon eksekutif, nanging dheweke mesthi ora mung liyane mercenary.
  
  
  "Marang kula bab pacar, Eva. Miwiti karo asmane."
  
  
  "Sampeyan lagi choking kula. Aku lagi wae bisa nganggo iku."
  
  
  Aku loosened dheweke genggeman sethitik, lan dheweke bali ing sih. Dheweke dicokot menyang tangan.
  
  
  Ana sawetara iku sampeyan bisa nolak. Recovery wis jero cokotan cetha untu kabeh watara wong-wong mau, lan Kawa ketoke wis sharpest gedhe-gedhe.
  
  
  Dheweke ipat-ipat lan supaya pindhah saka ee.
  
  
  Wong wadon mlumpat adoh saka kula lan mlumpat kanggo nyulam suitcase aku ' d katon dheweke mbeta ing dina trainer. Dheweke ditarik bali ndhuwur, peeking nang.
  
  
  Dheweke iki kenek ing pinggul dening ee. Kita ambruk ing bunk. Kawa kicked kula lan mencet kula ing mata. Kita mbalek menyang lantai, lan iku kenek saben taler lan kenek target. Dheweke felt sickening pain.
  
  
  "Ngatur," aku ngandika. Milih lan sing paling iku. Kula sabar wis mbukak metu. Dheweke iki kenek hard dening ee karo dheweke sirah
  
  
  
  lan dheweke target mencet ing lantai. Piyambakipun mejet dheweke maneh karo tangané, lan dheweke bengok-bengok minangka getih mili watara sudhut saka dheweke lip.
  
  
  Panjenenganipun straddled dheweke, mencet dheweke bare pupu marang sandi bali. Dheweke sugih iki ambruk ing perjuangan, lan bagéyan saka siji susu bisa katon. Piye wae, dheweke kapandeng sexier saka sadurunge, nanging aku ora ana ing swasana ati kanggo loropaken game.
  
  
  Kawa sijine dheweke tangan kanggo dheweke tutuk lan kapandeng ing getih ing nen. "Donnerwetter!" dheweke ngidoni. Nanging ana wedi kuat ing dheweke mata.
  
  
  "Yen sampeyan mikir aku ora bakal matèni sampeyan amarga sampeyan lagi wong wadon, uncalan metu saka sirah."
  
  
  Hugo dianakaké munggah ing ngarepe dheweke kaget mata, banjur slid agul-agul mung ing dheweke uwang. "Aku ora ngancem sampeyan maneh. Aku mung bakal nindakake iku."
  
  
  "Ego kang jeneng Horst Blucher. Aku ora bakal pitutur marang kowe maneh, malah yen tegese gesang kawula. Iku ora bisa ditransfer kanggo ego. Nanging yen sampeyan arep kanggo nang marang rusia pamuter, aku bakal menehi lantai kanggo Horst."
  
  
  Panjenenganipun panginten bab iku kanggo wayahe. Aku ora duwe wewenang kanggo mbayar awis kanggo njaluk piranti bali, nanging Eve kudu duwe temenan iku nalika dheweke ngandika dheweke ' d menehi dheweke urip kanggo nglindhungi boss dheweke.
  
  
  Panjenenganipun ngrambah menyang nyulam cilik, geser menyang iku, lan ditarik metu Beretta . Aku iki macet karo gun ing menit, mung kanggo insurance.
  
  
  "Sampeyan kudu dadi nyaman banget karo iki Horst wong."
  
  
  "Kang genius. Aku pancene ngujo kanggo wong."
  
  
  "Lan sethitik liyane, aku tetep dhuwit."
  
  
  Kawa kena dheweke lip, kang wis cut dening backhand. "Ya, kita sing penyayang. Sing salah siji saka alasan dheweke bakal wis seda kanggo wong."
  
  
  "Kula pemerintah bisa siap kanggo nggawe kurban kanggo bali ngawasi. Pass pesen kanggo math discretion."
  
  
  "Aku bakal weruh apa kang ngandika."
  
  
  "Nalika aku bakal ngenali dheweke?"
  
  
  "Aku nyana kanggo duwe rheumatism dening sore iki."
  
  
  Dheweke lungguh munggah lan leaned akeh banget marang pojok bunk. Panjenenganipun sensed sing Horst wis sethitik kasempatan saka njupuk umpan lan njupuk metu menyang mbukak. Nanging iku ana long-macem rencana, wus Kawa bakal mimpin kula kanggo wong.
  
  
  Njaba ing lorong, aku kepingin weruh yen aku ' d digawe salah. Ana kasempatan sing Eva bisa njaluk ing tutul karo Horst tanpa kawruh sandi, lan kang ana mung nyoba kanggo matèni kula. Banjur aku bakal duwe amba Topkon bedhil lan Cina rojopati kanggo sandi kulit. Iya ora nemokake prospek narik kawigaten.
  
  
  
  
  Enem bab.
  
  
  
  Ursula iki musna.
  
  
  Aku ngiwa dheweke kanggo terus nonton lawang saka wong kita seng di tuduh iki Hans Richter, a perang Nazi pidana dijenengi Daging. Dheweke ora ing mburi mobil ngendi aku weruh pungkasan dheweke, lan dheweke ora ing dheweke dhewe kamar utawa mine.
  
  
  Iku wonten kanggo dheweke sing siji-minded cah wadon kaya Ursula ora bakal ninggalake dheweke kirim tanpa alesan apik. Dheweke kudu wis katon wong teka metu saka kamar lan mutusaké kanggo tindakake wong.
  
  
  Panjenenganipun mandegake ing ngarepe wong kang lawang lan kalah ing. Aku ora njaluk nanggepi. Panjenenganipun kapandeng mudhun bale. A lelungan mlebu mobil lan teka menyang kula karo eseman ing pasuryan kang. Ngendi dheweke wis ego katon dheweke sadurunge? Aku banjur eling. Sadurungé ing lelampahan, wong iki lungguh ing mobil ing dina sing padha minangka Eva Schmidt lan wong kita bakal nimbang Richter.
  
  
  Piyambakipun disambut kula tomin. "Carane kang trip arep?" Nalika emu marang dheweke sing kabeh iki arep uga, kang nodded lan maringi kula loropaken pat ing pundhak, banjur pindhah ing.
  
  
  Panjenenganipun ngaso, nunggu kanggo ilang saka tampilan. Dheweke carapace ana ing kamar nalika ora ana siji iki ana, nganakake panelusuran sing Ursula wis rampung. Cepet dheweke settles dheweke bisnis, cepet aku bakal mungkasi kroso tanggung jawab kanggo nah.
  
  
  Nyenengake liyo mandegake. Panjenenganipun nguripake watara. "Dheweke bisa takon sampeyan piranti kanggo mbuka sumpel botol?"
  
  
  "Ya."
  
  
  Panjenenganipun dibusak tangan sing wis ing kanthong jaket. "Badhe dateng kula yen aku marang kowé aku iki nyekeli revolver?"
  
  
  "Aku ora ngerti apa sampeyan ngapusi kanggo kula bab prekara-prekara kuwi." Wong iki kesengsem dening Ego kang skills akting. Panjenenganipun kapandeng kaya jolly wisata. Malah ngagem kamera ing tali ngubengi gulu.
  
  
  "Aku arep kanggo njupuk sing kanggo wong sing kepengin diajak kanggo sampeyan. Sing kabeh kita arep - sethitik ngobrol, " ngandika.
  
  
  "Banjur sampeyan ora perlu bedhil."
  
  
  "Mbokmenawa ora, nanging aku luwih seneng kanggo ati-ati. Aku bakal pindhah ing jarak cendhak konco sampeyan. Cedhak cukup kanggo njupuk, nanging ora cukup cedhak kanggo sampeyan kanggo mlumpat ing kula. Yen sampeyan nindakake dhewe, kita bakal njaluk bebarengan mung nggoleki."
  
  
  "Aku nyoba kanggo njaluk bebarengan karo wong-wong," aku ngandika.
  
  
  "Mung nguripake watara lan miwiti lumampah. Aku bakal pitutur marang kowe nalika kanggo mungkasi."
  
  
  Kang behaved patut lan mèlu pesenan. Aku penasaran kanggo ngerti sing dikirim ego sawise kula.
  
  
  Apik. Terus ing, " dheweke ngandika minangka kita ngetik mobil sabanjuré.
  
  
  Panjenenganipun ngaso, looking bali.
  
  
  
  Kita padha ing jejere nomer pribadi kompartemen. Aku krungu nyenengake wong nguripake tombol ing kunci.
  
  
  "Sampeyan saiki bisa nguripake watara lan pindhah nang," ngandika.
  
  
  Kang ngiring pesenan nganti tak menyang kamar. Banjur weruh Ursula lan lunga edan.
  
  
  Cah wadon lying ing amben. Dheweke iki rampung wuda. Nah iki kang diudani saka dheweke sandhangané lan di buwang watara kamar. Dheweke ambegan, nanging ora obah.
  
  
  Mboten midhangetaken gun, kang nguripake kanggo ngadhepi captor. Sawijining mlumpat kanggo wong. Tangan ditutup sak tenggorokan. Iku kang ego sing mejet dheweke marang sisih kamar, strangling dheweke. "Apa sampeyan bisa nindakake kanggo dheweke?"
  
  
  Banjur lawang konco kula kabuka. Aku krungu dheweke, nanging aku ora nguripake watara ing wektu. A pasangan saka kuningan knuckles mencet kula ing kuping lan kalah kula kanggo lantai.
  
  
  Dheweke nyoba kanggo njaluk munggah, nanging ora bisa. Aku bisa aran tangan sik njongko konco sandi bali. Banjur wong disambungake tangané bebarengan karo ari sutra, narik obligasi bebarengan karo ease.
  
  
  Ego kang tangan napuk kula ing pundhak. Wong sing straddled kula kanggo dasi sandi tali ngandika, " Aja padha sumelang ing bab cah wadon. Dheweke iki mung kalah metu."
  
  
  Aku dikenali dheweke ing swara saka nyenengake wisata.
  
  
  Sandi sesanti surem wiwit cetha. Dheweke katon dening kaki liyane wong sing ngadeg ing lantai. Nen ngagem larang Zhirinovsky kulit ireng ballet sandal. Temenan, ana siji sing nggoda kula. "Golek metu sing iku," ngandika Mr. Jolly.
  
  
  Banjur metu lawang sadurunge mata dheweke bisa nyekel sak klebatan saka pasuryan.
  
  
  Nalika lawang ditutup konco wong ing ireng shoes, Mr. Jolly nguripake kula liwat. Isih ana beaming kaya ketua sambutan panitia. "Kaya aku ngandika, sampeyan ora njaluk matèni yen sampeyan nindakake dhewe."
  
  
  "Apa bab cah wadon?"
  
  
  "Aku ngerti badhan. Dheweke iku ayu. Nanging kita wis kanggo mangerteni sing dheweke iki. Aku kalah dheweke metu, njupuk mati iku sandhangan, lan dipun sinaoni dheweke."
  
  
  "Carane akeh wong sing sinau?"
  
  
  "Organisasi sembarang masalah sim identitas sawijining agen. Kanggo estestvenno, dheweke iku mistletoe saka ego kanggo dhéwé."
  
  
  Sing ana masalah karo Ursula kang rahasia politik agensi. Padha mèlu kabeh birokrasi sifat sing bisa mbebayani kanggo penggaweyan ing lemah.
  
  
  "Apa sampeyan uga duwe KTP?" nyenengake wong takon.
  
  
  "Aku marang dheweke.
  
  
  Dheweke, wus sing yen aku bisa njaluk ego kanggo pirembagan cukup dawa, dheweke bisa sijine ego ing striking kadohan saka well-diselehake jotosan. Banjur bisa miwiti anyar kabèh game werni karo kang ngawula.
  
  
  "Sampeyan loro nglambrang watara sepur bebarengan, nyoba metu dina, peeked menyang wong liya kompartemen. Yen sampeyan ora bisa minangka partners, carane nerangake iku?"
  
  
  "Ngatur," aku ngandika,"sampeyan ora bisa mikir apa-apa kanggo dhewe?"
  
  
  "Ora, sawijining keset." Panjenenganipun ditarik piece saka ari watara kanthong. "Aku bakal nggawe iku hard kanggo sampeyan kanggo mindhah watara." Panjenenganipun deftly kebungkus tali sak ankles, ati-ati ora kanggo njupuk sandi ego dening surprise. Aku ora duwe kasempatan kanggo dijupuk apik.
  
  
  Ing dalan, wong nuduhake padha ati-ati, ora mangu lair saka pengalaman. Apa wae kang ana, kang sumurup ing aturan saka game.
  
  
  Mr. Jolly kang logat ana jerman, kaya Eva Schmidt. Utawa Ursula kang, kanggo sing prakara. Iki ora tombol kanggo mbukak kunci ego saka gadhahanipun kanggo organisasi. Ing espionage bisnis, pihak sing cukup kerep ganti, profesional saka kabeh bangsa padha kasedhiya kanggo ngrekrut wae klien, lan apa ketoke ketok, kadhangkala diaktifake metu dadi palsu.
  
  
  Contone, Zi Sheng kang assistant iki minangka Cina minangka Frank Sinatra.
  
  
  Minangka adoh minangka dheweke sumurup, Mr. Jolly bisa bisa kanggo sapa waé, saka Topcon kanggo Wétan jerman Intelligence. Kang bisa uga wis kanca saka Hans Richter, wong Ursula iki mestine kanggo mahami.
  
  
  Kang bisa mung dadi manawa kang ora digunakake kanggo KAPAK kanggo jelas alasan utawa ing Beijing. Yen ego wis nyewo dening Masyarakat Cina, Sheng Tzu isih bakal ana, lan sing paling kamungkinan bakal wis bisa mati.
  
  
  Kang dropped sandi kaki, banjur marang wong-wong mau sethitik wong bodho kanggo test kekuatan kang karya. Wareg, gusti yésus terus munggah. "Saiki sing kita lagi nyaman, kita bisa pirembagan. Marang kula kabeh bab sampeyan dhewe."
  
  
  "Saka awal? Uga, sawijining lair ing Amerika Serikat saka Amerika..."
  
  
  "Sampeyan guyon kakehan," panjenenganipun dielingake kula.
  
  
  Panjenenganipun malmpah liwat kanggo amben lan kapandeng ing wuda Ursula, sing saiki bound tangan lan sikil, kang uga tali, kaya kula. Panjenenganipun nglirik munggah kanggo nggawe manawa aku iki nonton saben pamindhahan, banjur sengaja flicked kang kuku siji ing wektu watara semaput cah wadon kang penthil.
  
  
  "Aku ora nyoba kanggo ngalahake metu jawaban watara sampeyan. Sing bakal dadi angel banget. Yen sampeyan ora ngomong sing sing, aku bakal bisa ing cah wadon."
  
  
  Aku ora ngerti apa aku tak metu saka nahan informasi. "Aku njaluk pesenan saka organisasi disebut KAPAK. Jenengku Nick Carter."
  
  
  "Jeneng lan jeneng saka organisasi sing menowo kanggo kula. Nanging aku ora ngerti apa sing lan cah wadon sing makarya bebarengan."
  
  
  "Sampeyan ora bisa pracaya iki, nanging kita lagi mung kanca-kanca lawas ing sepur."
  
  
  "Cah wadon trek mudhun mantan Nazi. Sampeyan uga mburu mantan Nazi?"
  
  
  "Ora tenan. Nanging yen aku mbukak menyang salah siji saka wong-wong mau, aku mesthi ora bakal kiss dheweke ego ing loro teken."
  
  
  "Aku ora bakal wis panginten saka dheweke, Mr. Carter. Salah siji cara, aku ora duwe kanggo pindhah." Panjenenganipun nglirik ing watch lan mlaku cepet menyang lawang. "Seneng digarap liyane saka trip."
  
  
  Panjenenganipun mirsani lawang cedhak lan krungu kunci klik. Banjur ing kamar iki sepi. Aku kapandeng watara. Ana kita bagasi, sandhangan us nuduhake yen apartemen iki dikuwasani dening penumpang. Mungkin Mr. Jolly wis kunci pick lan milih kosong turu panggonan kanggo nyimpen kita di pun cekel.
  
  
  Aku iki kaget yen dheweke takon pitakonan lan kiwa us unscathed. Nanging aku ora arep kanggo sumelang. Masalah iki njupuk kita metu saka kene.
  
  
  "Ursula," aku ngandika. "Tangi munggah, Ursula."
  
  
  Cah wadon ora mindhah. Duweke crept menyang bunk, obah alon-alon lan awkwardly. Banjur duweke, kang knelt mudhun lan ngandika kanggo Ursula maneh. Dheweke lashes fluttered rada.
  
  
  Iku ayu lukisan, seger lan ngundang. Panjenenganipun leaned mudhun lan kena dheweke pentil karo kang ibu. Iku iki salah siji saka cara paling apik kanggo tangi dheweke munggah.
  
  
  Ursula mesem instinctively. Banjur dheweke diudhek ing cot. Dheweke mata miber mbukak. "Nick!"
  
  
  "Surprise," aku ngandika.
  
  
  Dheweke pentil iki kena maneh. Panjenenganipun sengit nolak.
  
  
  "Saiki iki ora wektu kanggo sing," dheweke chided kula. "Carane sira njaluk kene?"
  
  
  "Aku iki digawa dening wong stocky. Lucu wong karo kamera watara marang gulu. Apa sampeyan mikir?"
  
  
  "Aku mirsani ing kamar ing Voiture 5 nalika sampeyan tindak babagan bisnis, apa wae iku ana kanggo kita. Wong lunga metu. Minangka biasanipun, mbeta kang peduli walkie-talkie. Kang ana ing cepet-cepet kuwi sing aku manawa wong iki arep kanggo ketemu wong lan mutusaké kanggo tindakake munggah ing apa kang panginten ana supaya penting. Wong kudu wis ngeweruhi kula. Piyambakipun mimpin kula liwat mobil umum, ngendi iki lucu wong karo kamera iki lungguh. Padha kudu duwe diijolke sinyal ing sawetara cara. Loro watara wong kepepet kula ing platform. Dheweke iki dipeksa kanggo teka kene. Banjur aku iki kenek ing kuping."
  
  
  "Aku weruh wong ayu banyak endhog ana, nanging sampeyan isih ing wangun apik."
  
  
  Ursula blushed sethitik. "Sampeyan wis sijine kula ing kerugian."
  
  
  "Aku pengin aku bisa nemokake cara kanggo nggawe dhuwit metu saka iku."
  
  
  "Nyoba kanggo fokus ing bisnis. Apa sing kudu kita apa sabanjuré?"
  
  
  "Aku bakal tokoh soko metu," kang njamin dheweke.
  
  
  Panjenengané wis mikir bab dina kang acara. Soko ora tiba menyang panggonan, lan iku pegel kula sing aku ora bisa tokoh metu.
  
  
  Aku nyoba kanggo ngatur sandi serat ing urutan logis. Wong karo radio iki Richter, Ursula kang Nazi buronan. Panjenenganipun kagungan cacad ros-rosan, kaya Richter, lan tumindhak kaya wong digunakake kanggo mlaku. Sawisé njupuk ngerti Ursula, iku mung alam kanggo estestvenno sing bakal nyoba kanggo mangerteni sing dheweke iki. Piyambakipun nyumurupi kula karo jerman cah wadon.
  
  
  Richter mencet kula nalika aku ana gulat karo ego partner, Mr. Jolly. Ana wong sing matur marang Pak Jolly sing identitas iki. Nanging kok bakal ngati-ati lanang kaya Richter ninggalake piranti kanggo mbuka sumpel botol masalah kanggo kanca-kanca? Ing kasus-kasus iku, kok ana Richter lelungan karo kanca sing ketoke bakal experienced agen? Mungkin Herr Richter iki uga ing ndelok mail bisnis.
  
  
  "Teka kene, Ursula, lan nggawe kamar kanggo kula. "Aku arep kanggo pindhah menyang amben karo sampeyan," aku ngandika.
  
  
  "Nick!" dheweke scolded. "Ora saiki."
  
  
  "Sampeyan tak iku salah, bayi. Aku arep kanggo ngapusi mudhun ing amben lan nyoba kanggo ngudhari tangan."
  
  
  Kita main game iki bali kanggo bali, lan melu dheweke ing nyenyet knots ing tali sing bound dheweke. Tugas iki dadi angel sing aku ing ipat-ipat Mr. Jolly setengah rolas kaping.
  
  
  "Nick, kok iya padha njupuk sandhangan mati?"
  
  
  "Ora mung amarga saka tampilan, malah sanadyan iku ayu. Mr. Jolly Hotel panelusuran panjenengan sandhangan."
  
  
  "Iya apa-apa kelakon nalika aku iki kalah metu?"
  
  
  "Apa-apa kaya sing sampeyan bakal ora miss," aku chuckled.
  
  
  Minangka aku untied simpul tali, tangan sok-sok disapu resik Ursula kang bare bali lan bokong. "Iki proyek wis sawetara keuntungan tambahan," bojone ngandika.
  
  
  "Iya padha bisa nemokake apa-apa nalika padha wanted kula, Nick?"
  
  
  "Panjenengan kertu ID. Richter mangerténi sing sing."
  
  
  Ing wayahe, Mr. Jolly kamera kejiret ngarsane dheweke.
  
  
  
  
  Aku kiwa kula ego ing kamar.
  
  
  "Apa kedaden?" Ursula takon.
  
  
  "Kang kiwa kamera konco."
  
  
  "Sampeyan ora ateges wong bisa teka bali kanggo iku?"
  
  
  "Ora ing urip iki," aku ngandika. "A wong sing wis dadi ati-ati ora lali kaya kamera."
  
  
  Ora kajaba kang iki arep kanggo lali bab iku.
  
  
  Dheweke, tak metu saka amben lan ambruk menyang lantai. Dheweke mbalek munggah kanggo kamera digital amarga iku cara paling cepet kanggo njaluk ana.
  
  
  "Ursula, njaluk metu saka amben, ngadeg karo bali menyang jendhela lan mundhakaken ego." Aku marang dheweke.
  
  
  Nah iki cukup pinter. Saka muni saka profil voice, dheweke sumurup aku ngirim ora sampah sembarang wektu. Dheweke, krungu dheweke bare kaki mencet ing lantai.
  
  
  Piyambakipun lying ing weteng, looking ing kamera munggah cedhak. Yen dheweke ana tengen, dheweke risked njupuk dijupuk melak-melak ing pasuryan, nanging sing ora bisa mbantu.
  
  
  "Aku ora weruh apa wektu piranti lan aku ora krungu wae ticking, nanging aku ana piranti kang iso njeblug nang."
  
  
  "Iya iki wong ninggalake ego ing waé?" Ursula ngandika. Saiki dheweke ana ing jendhela.
  
  
  "Sawise ngerti sing sing, apa ngirim Hans Richter supaya sampeyan manggon? Iki kamar wis mestine dadi kita kuburan, bayi."
  
  
  Aku bisa krungu Ursula kang abot ambegan. Dheweke clutched ing jendhela, tugging ing dheweke ego.
  
  
  "Pak Vesely kapandeng ing watch sadurunge ninggalake us. Sawijining mestine kanggo nganggep sing aktif poto kanthi mencet pengungkit ing kamera digital. Aku bisa mateni sandi ego yen aku njupuk kamera, nanging aku bakal njupuk resiko."
  
  
  Panjenenganipun diuripake maneh ing kamera digital lan nyekel karo tangan loro. Sawijining sweating. Aku ora pitutur marang Ursula, nanging aku panginten yen bledosan banjur mati nalika aku dipindhah dheweke kamera, ing paling awak bakal nglindhungi bagéan saka jeblugan, lan mungkin nyimpen gesang dheweke.
  
  
  "Njaluk adoh saka jendhela," dheweke rama ngandika.
  
  
  Dheweke dikenali jeneng sandi ing swara alus, banjur dipindhah, lan banjur jumeneng.
  
  
  Ora bledosan.
  
  
  Dheweke, mlumpat ing sepur jendhela. Iya ora pengin resiko rolling watara ing lantai. Kang nguripake bali menyang jendhela, leaned marang iku, lan swung kamera watara karo kang bound tangan.
  
  
  Minangka sepur dipindhah maju, kang kapandeng ing Ursula, lan kita mesem ing saben liyane, kang ketoke kaya relief kanggo kita.
  
  
  Banjur kita krungu bledosan bebarengan trek. Iku kaya grenade tangan njeblug ing sisih liyane saka gunung.
  
  
  "Aku bungah sing weruh iki kamera lan mangertos apa iku," ngandika Ursula.
  
  
  "Ya, sawetara menit liyane lan kita bakal wis mbledhos."
  
  
  "Aku supaya nuwun, Nick. Aku panggolekan gesang ing bebaya. Richter arep kanggo nyoba kanggo matèni kita loro."
  
  
  Ursula bisa mung weruh tip saka iceberg. Hans Richter lan ego Letnan Pak Jolly padha minoritas matèni ing sepur iki.
  
  
  
  
  Bab Pitu
  
  
  
  Dening wektu Orient Express mandegake ing Venice, aku wis ngatur kanggo mbebasake Ursula tangan. Dheweke tak nyisihaken saka tali watara dheweke ankles lan sijine ing saperangan saka item dhasar saka sandhangan sadurunge untying kula.
  
  
  "Aja isin, "sl nggoda."Saiki, aku ngerti kabeh bab sampeyan."
  
  
  "Ora, Nick. Sampeyan mung ngerti apa aku katon kaya. Wong tau mangerténi kabeh bab wong wadon."
  
  
  Kita banjur metu kabeh liwat kamar, lan campur karo akeh njupuk mati sak sepur. Ursula scurried mati kanggo njaluk sawetara sandwiches, lan duweke njupuk munggah posisi sing diijini kula kanggo tetep nglacak trek saka pasuryan sing temenan soko kanggo loro kita.
  
  
  Hans Richter lan partner kang ego ora weruh dheweke, lan Sheng Tzu, agen saka Masyarakat Cina, ora weruh dheweke. Eva Schmidt kejiret sak klebatan saka dheweke. Kaya Ursula, dheweke njupuk munggah sandwiches.
  
  
  "Eva," aku disebut metu minangka dheweke mimmed kepungkur kula lan tumuju bali menyang sepur, tas pangan ing dheweke tangan.
  
  
  Dheweke mandegake mlaku-mlaku. "Sing maringi kula nganti bengi, elinga?"
  
  
  "Mung mriksa, pilihan, lan sing paling iku."
  
  
  "Aku bakal hubungi Horst lan pass ing pesen saka kapentingan ing monitor. Nanging aku ora bakal nggawe sing kontak nganti aku manawa wektu iku tengen. Ing tembung liyane, aku ora arep kanggo mbukak identitas kanggo sampeyan utawa wong liya sing bisa nonton kula."
  
  
  Banjur dheweke kiwa karo akeh, lan kang nguripake marang manungsa waé kanggo Ursula, sing wis mung teka munggah konco kula karo kita sandwiches.
  
  
  "Aku panginten sampeyan padha nyoba kanggo golek liyane pisang," dheweke ngandika, " nganti aku krungu snippet saka obrolan. Sing Horst?"
  
  
  "Mung wong aku arep dheweke kanggo ketemu. Elinga Richter, bayi."
  
  
  Rauh Orient Express iki ninggalake stasiun ing arah iku wis teka. Kanggo sirah wétan maneh, sepur wis kanggo bali menyang dharatan liwat causeway. Iku peteng minangka Express sped mudhun loro-mil dalan, lan kita weruh konco kita mancorong tampilan saka lampu kuning sadawane shoreline: views saka Venice rising liwat segara blackness.
  
  
  
  Sawise meal cepet, Ursula ngandika dheweke wanted kanggo mencet Richter kang Gansu Provinsi maneh. "Ayo kang nyoba ego coupe. Yen kang ana, aku bakal nyekel gusti yésus. Yen ora, kita bakal search ego iku lan ngerteni apa kang munggah kanggo."
  
  
  Richter ora ana, lan aku ora kaget.
  
  
  "Saiki, panjenengané pirsa sing padha ora matèni kita. Ana kudu wis bledosan sing durung kelakon."
  
  
  "Nick, apa sampeyan mikir sing wis ilang ego kang?"
  
  
  "Iya ora njaluk mati kabeh dina ing Milan," aku ngandika.
  
  
  Kunci iki dipeksa, lan kita ngetik Butcher kang kamar.
  
  
  Iku diuripake dening Verkhny brylev. Ana rong bagéyan bagasi, lan loro-lorone padha ing lantai, ora ing rak-rak. Siji suitcase njupuk dheweke, lan Ursula ngrambah kanggo liyane. Sawise njupuk kunci ing suitcases, kita kasebut kanthi teliti, dibukak wong-wong mau.
  
  
  Ora ana apa-apa pinunjul ing tas kang nggolèki, nanging ana handkerchief sing mesthi ora dadi kagungane kanggo math utama sing wis radio. Iku wis mesem kuningan mambu sing aku panginten iki vaguely menowo. Panjenenganipun ditutup dheweke tas lan mbantu Ursula katon liwat siji liyane. A wayahe mengko, dheweke dianakaké munggah piece saka kertas.
  
  
  "Katon ing iki," dheweke ngandika. "Panjenenganipun plans kanggo pindhah metu ing Beograd." Iku ego tiket sepur.
  
  
  Dheweke, piyambakipun chuckled. "Iku ora menehi sampeyan akeh wektu."
  
  
  Aku kapandeng ing sudhut saka laci ing sawetara shirts lan ketemu saperangan saka ngemas saka Eropah rokok. Padha ketoke kaya a gabungan khusus. "Larang rasa,"dheweke ngandika, nuduhake Ursula salah siji saka paket.
  
  
  Dheweke njupuk rokok saka kula lan kapandeng ing pack. "Hans Richter garang account khusus Belgian rokok. Iki panggonan."
  
  
  "Sampeyan bakal duwe kanggo nyoba kanggo njupuk ego ing Beograd nalika nerangake metu kabeh liwat donya."
  
  
  "Ing Yugoslavia panguwasa prajanji kanggo nggawa bantuan Richter kanggo kaadilan. Aku bakal takon dheweke kanggo ketemu kita ing stasiun sepur karo saperangan saka plainclothes policemen."
  
  
  "Bakal ora rodo nggawe penahanan piyambak?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Panjenenganipun kudu dijupuk urip," dheweke ngandika. "Yen aku nyekel dheweke karo sing Nazi babi, aku wedi aku bakal jotosan emu kang pemikiran metu."
  
  
  Padha sijine kabeh mudhun minangka iku iki, lan banjur metu menyang kamar. Ursula lunga menyang dheweke dhewe kamar kanggo ngenteni metu rumbling sepur kanggo dheweke.
  
  
  Kita manggon ing Trieste hak sawise Venice. Kita padha mestine dadi ing Poggioreale del Corsa ing Yugoslavia wewatesan ing sangang-telung puluh. Aku mutusaké yen Eva Schmidt wis ora hubungi kula dening banjur, aku wis miwiti looking kanggo dheweke.
  
  
  Aku banjur bali menyang kamar, wus Eva bakal hubungi kula ana. Aku marang hey ego nomer nalika dheweke prajanji kanggo pitutur marang Horst Blucher sing aku wanted kanggo nawarake kanggo satelit ngawasi.
  
  
  Perusahaan iki nunggu kanggo kula, nanging iku ora Eva Schmidt utawa dheweke pacar. Ivan Lubyanka, ing Chekist, leaned bali ing bunk, sirahe propped munggah ing tangan kiwa. Piyambakipun nyekeli Webley revolver ing tangan tengen .455 Tandha IV karo silencer.
  
  
  "Teka ing," ngandika.
  
  
  Aku ditutup lawang konco kula, mikir aku ngirim wis luwih ati-ati.
  
  
  Lubyanka lungguh mudhun ing cot. "Supaya sampeyan lagi Nick Carter. Sampeyan ora katon dadi kelangan."
  
  
  "Sapa kang ngandhani kowé aku iki kelangan? Dheweke pus."
  
  
  "Yen aku ngene dikenal sing padha ing sepur karo kula, Carter, aku ngene wis mandegake dening sadurungé kanggo ndeleng sampeyan."
  
  
  Dheweke, piyambakipun chuckled. "Yen sampeyan padha nggawe wards, sampeyan bakal ngenali kula nalika sampeyan weruh kula ing mobil dining. Dheweke mangerténi sampeyan."
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing kula irritably. "Sampeyan ngerti, mesthi, sing aku kudu matèni sampeyan."
  
  
  Dheweke pundak hunched. "Kok keganggu?" Aku takon dheweke. "Sampeyan mbokmenawa bakal matèni kula tho."
  
  
  "Aku ora teka kene kanggo nang," ngandika flatly, kanthi logat abot. "Aku teka kene minangka sawijine panuku, lan aku arep kanggo tetep cara sing."
  
  
  "Apa bab Kana?"
  
  
  "Aku bakal menehi hasil karo salah siji pesaing ing wektu," ngandika lirih.
  
  
  "Yen sampeyan apa sing, sampeyan bakal duwe badan kabeh liwat sepur. Sampeyan kudu mikir bab iku." Stahl ora nyoba kanggo entuk iku saka Hugo, amarga kang sumurup Barbarians ora bakal menehi kula wektu.
  
  
  "Aku wis mikir bab iku," ngandika. Panjenenganipun tak munggah saka bunk. Kang ana saperangan saka inci luwih cendhek tinimbang aku, lan aku bisa ndeleng sing Em ora kaya iku akeh banget. "Kowe lan aku bakal pindhah menyang mburi saka sepur iki, Carter. Kita bakal pindhah banget kasebut kanthi teliti,. Aku bakal tetep iki gun ing kanthong pakean ing cara, nanging iku bakal ngarahke ing utomo panjenengan. Seperti sing panjenengan ngerti, dijupuk ing utomo banget nglarani. Aku pangarep-arep sampeyan ora nindakake apa-apa bodho."
  
  
  "Lan apa mengkono ing mburi apik kita lumaku bebarengan?"
  
  
  "Aja padha sumelang, iku bakal cepet banget."
  
  
  "Carane loman saka sampeyan."
  
  
  "Mangga. Sampeyan lagi teka karo kula saiki." Kang waved bedhil amba ing kula, lan banjur mati.
  
  
  Aku temen maujud sing yen bab iki banjur mati, ana bakal bolongan ing sandi dodo amba cukup kanggo wong kanggo kelet kang ajiné ing.
  
  
  Kang nguripake lan dibukak lawang, wong wus ana ing lorong. Nanging ora ana siji ana. Dheweke, aku lunga menyang dalan, lan Varvara mèlu aku. Gun iki isih dianakaké ing ngarepe wong, nanging nalika piyambakipun looking ing iku, piyambakipun ego menyang kanthong kang doublet. Aku bisa ndeleng carane sethitik iku tancep metu saka ing kain, lan iku iki ngarahke ing pinggul.
  
  
  Panjenenganipun ditutup lawang kamar lan sasmita kanggo kula kanggo pindhah. Banjur diuripake lan mlaku alon mudhun dalan. Sepur rumbled lan diguncang ngisor us, nanging ora cukup kanggo upset Lubyanka imbangan. Panjenenganipun katahan bab telung paces antarane kita, supaya aku ora bisa njaluk kanggo wong gampang.
  
  
  Kita teka menyang mburi Voiture 7 lan ditarik metu dhateng platform antarane Voiture 7 lan Voiture 5, ngendi Eva Schmidt kamar iki dumunung. Kita kedah pindhah liwat loro set lawang. Minangka aku liwati menyang mobil liya, Lubyanka weruh dheweke njupuk langkah-tengen konco kula.
  
  
  Kanthi cetha gerakan, kang mbanting lawang bali kanggo Lubyanka Werna. Lawang kenek Ego Yi, rusak imbangan, lan ambruk menyang lantai saka platform. Nanging dheweke wis ora ilang kang revolver. Kang murub kaya kang ambruk. Pisanan gawk-paningalan kaca pecah saka dina lunga liwat nah lan meh kenek pundhak, burying dhewe ing kayu paneling konco kula. Kapindho dijupuk rang metu, nanging iya ora malah teka cedhak kanggo kula.
  
  
  Minangka Varvara kesusu kanggo platform, Wilhelmina mbuwang dheweke munggah. Sandi dijupuk kenek logam lantai saka platform jejere crouching rusia, ricocheting watara wong tanpa ngengingi wong.
  
  
  Barbarians kabuka geni maneh, nuthuk metu lawang jamb sing wis digunakake kanggo nutupi. Banjur, kaya kang ducked metu saka lawang, piyambakipun enggal-enggal bali liwat lawang saka liyane tombol. Ego weruh dheweke ing menit pungkasan lan ngatur kanggo remet loro nembak liyane ing Luger. Salah siji saka Lubyanka kang gawking mata kenek wong ing pundhak, lan aku weruh wong tiba menyang lantai ing mobil liyane.
  
  
  Ana dawa, p wayahe nalika gembong rattled banter ngisor kita. Banjur weruh dheweke wungu tangan karo revolver. Lubyanka cepet dijupuk ing kula, nanging wildly ora kejawab. Banjur weruh ing target kang ego wonten watara ing ngisor jendhela. Duweke, murub, nanging ora kejawab. Banjur kiwa lan enggal-enggal mudhun dalan sing mimpin kanggo mburi liyane saka mobil. Panjenenganipun mbokmenawa mutusaké kanggo mbukak adoh lan dilat wounds.
  
  
  Panjenenganipun kasebut kanthi teliti, dipindhah menyang sisih platform lan cepet nyabrang chasm lan njupuk munggah posisi jejere lawang liyane. Ana ora luwih nembak murub. Aku kapandeng nang, nanging Lubyanka iki ora ono ditemokake. Mungkin wong nyetel sworo cangkem kanggo kula ana.
  
  
  Panjenenganipun dibukak lawang crack kanggo njaluk dipikir luwih apik ing dheweke. Apa-apa. Iku katon kaya Barbarians sing tenan musna. Lakune alon-alon menyang mobil, nyekeli Luger ing ngarepe wong. Ego ora ana. Banjur aku diuripake sudhut lan weruh ego, mungkin loro-thirds saka cara mudhun bale. Kang nguripake, pasuryan peteng karo nesu lan frustasi, lan murub loro pas nembak ing reloaded revolver. Aku crouched mudhun kanthi cepet, lan peluru whizzed liwat sirah.
  
  
  Kang sumpah ing ambegan. Wayahe Varvara enggal-enggal mudhun ing dalan, dheweke iki sepisan maneh dijupuk ing dening wong. Nanging gerakan olahraga rusak sandi yahoo, lan aku meh ora kejawab iku. Banjur rusia ilang watara sudhut, ninggalake liwat sepur.
  
  
  Ketoke, ora ana siji wis krungu muffled gunshots. Saindhenging kamar, ora ana siji teka metu. Nalika kang ngrambah loro ends saka mobil lan panggonan ngendi KGB wong wis musna saka ing pandelenge, weruh yen sepur iki ngetik Poggioreale del Corsa.
  
  
  Barbarians ora njaluk mati ing cepet mungkasi, marang awake dhewe. Dheweke ora bakal arep panguwasa kanggo ngerti bab ego bundhas. Dheweke ora bisa nerangake apa wis kedaden. Kajaba iku, Emu isih perlu monitor sing padha wis nyoba kanggo tuku saka agen Topcon ing sepur.
  
  
  A saperangan saka wong seragam padha mlaku-mlaku mudhun bale menyang kula. Siji ana sepur dirijen, liyane khusus pejabat. Kita padha cedhak tapel wates, kita padha dicenthang.
  
  
  Dheweke iki presented karo palsu kertu identitas sing diwenehake dening TOPOR pasukan khusus. Adat pejabat manthuk, lan piyambakipun lan dirijen dipindhah ing.
  
  
  Sepur ngangkat munggah kacepetan, obah ajeg menyang Ossetia Kidul. Mandeg sabanjuré bakal dadi watara tengah wengi ing Povka.
  
  
  Aku panginten sing tugas sabanjuré bakal kanggo riko Eva Schmidt. Wong wadon wis dadi salah siji sing marang Lubyanka sing aku iki nyoba kanggo njaluk satelit ngawasi.
  
  
  Eva kang kamar nampa iku, nanging iku ora ana. Panjenenganipun ngangkat kunci maneh lan mlebu karo Luger ing tangané. Ana ora ana siji. Panjenenganipun mutusaké sing wiwit dheweke kamar iki mung siji sing bisa dikenali dening sawijining nomer, sandi dear mungsuh bakal terus konferensi nang endi wae liya.
  
  
  Kang tak metu saka kamar lan banjur bali menyang dina mobil, kabeh wektu looking for Lubyanka.
  
  
  Lan Schmidt-a uga wanted Shen, amarga aku wis alesan kanggo mikir kang isih ana ing papan, mburu kanggo sandi kulit.
  
  
  My search iki fruitless. Kita padha piyambak, ana ora ana siji watara wong-wong mau. Piyambakipun kuwatir yen mungkin padha kabeh wae oncat ing tapel wates.
  
  
  Banjur sepur ditarik munggah kanggo Pivka stasiun. Pivka punika kutha provinsi dumunung ing persimpangan saka sawetara Yugoslavia garis sepur. Stasiun primitif , dawa werna abu-abu bangunan karo sawetara lampu ing wayah wengi. Iku kadhemen munggah ana ing gunung-gunung. Nalika sepur mandheg, nihan drizzling udan.
  
  
  Iku mirsani saka siji sak platform mobil kanggo ndeleng yen sapa bakal njaluk metu. Wong papat muncul ing platform. Telung watara wong-wong mau padha penumpang sing wis mutusaké kanggo njupuk sandwich toko lan kopi ing mburi cedhak saka bangunan stasiun. Papat, kang dheweke pungkasanipun dikenali dening menowo gait, ana Ivan Lubianke.
  
  
  Tanpa sapisan looking liwat pundhak, Lubyanka enggal-enggal liwat bangunan stasiun lan menyang werna peteng ngluwihi. Duweke mangu-mangu kanggo wayahe. Iki uga dadi ploy kanggo disambi manungsa waé nalika Schmidt lan Blucher padha njupuk metu saka mobil liyane. Nanging aku wis kanggo njupuk kasempatan iki. Panjenenganipun sijine sikil ing lemah lan mèlu Lubyanka. Panjenenganipun uga wis dicolong ngawasi.
  
  
  Barbarians wis ilang menyang werna abu-abu bangunan. Aku enggal-enggal sawise wong, wus sepur ora bakal ninggalake sadurunge aku bisa njaluk bali. Ing dimly surem, gombal-kumal reception area iki meh kosong. Lubyanka ora ana - kang kudu wis metu dening saiki, ngubengi bangunan.
  
  
  Aku enggal-enggal metu lawang kanggo werna lan kapandeng watara ing peteng trotoar njaba. Udan cahya direndhem sandi pasuryan - iku kadhemen, dakkirim wengi. Ana padha ora montor ing ngarsane, ora nanging, mung werna abu-abu watu pager, abu-abu bangunan, lan udan. Lubyanka rampung ilang.
  
  
  Aku wis kanggo mutusaké apa kanggo tindakake Lubyanka lan lali bab sepur, Schmidt lan Blucher, utawa bali ing papan yen padha isih ana karo dicolong piranti.
  
  
  Iku dipeksa kaputusan amarga aku ora duwe wektu - sepur iki mestine kanggo ninggalake ing sepuluh utawa limalas menit. Yen aku nggawe kaputusan salah, aku bakal bali menyang ngendi aku miwiti nelusuri kanggo ngawasi, lan aku uga malah ilang sandi ego salawas-lawase.
  
  
  Ing wayahe saka penyakit, dheweke pilihan iki digawe. Kang nguripake lan enggal-enggal bali liwat dimly surem stasiun kanggo platform. Lampu Orient Express digawe dowo bebarengan trek ing ngajeng kula. Sepur kapandeng kaya oasis saka peradaban ing ireng ara-ara samun. Panjenenganipun kapandeng menyang restaurant lan weruh sawetara wong lungguh nang, ngombé panas warung utawa tèh ing atos tabel kayu-kayuan. A Yugoslavia anak sing iki mestine dadi ing amben ing jam iki ana obah nyedhaki meja karo steaming tuwung saka tèh. Nen ngagem putih apron lan paten kulit ballet sandal. Sawise mriksa pasuryan saka pelanggan lan nggawe manawa ora ana siji watara wong-wong mau menowo kanggo kula, aku lunga kanggo wong-wong kang kamar. Kanggo dheweke relief, dheweke kepingin weruh ngendi Lubyanka wis musna lan yen wong iki arep kanggo nggawe menehi hasil karo monitor.
  
  
  Minangka bojone diuripake kanggo ninggalake, dheweke weruh wong ngadeg ing lawang - kanca lawas Sheng Tzu. Piyambakipun grinning rada, lan piyambakipun nyekeli revolver ing tangan tengen. Iku Smith & Wesson .44 Magnum karo gedhe silencer.
  
  
  "Iki wektu pungkasan kita bakal ketemu, Mr. Carter," Sheng ngandika. "Kita rusia wis nduweni kiwa sepur durung, lan nalika aku njaluk nyisihaken saka sampeyan, aku ora duwe saingan."
  
  
  Dheweke looking gun, lan ego kang tangan karo gun. "Blucher awake dhewe wis durung kanggo urusan karo." Panjenenganipun ngeweruhi sing mung suci cahya ing kamar teka saka dim lampu bohlam hanging saka langit-langit, ora adoh saka kono katahan iku. Nanging aku ora bisa ndeleng iku, aku ora bisa darken ing panggonan tanpa njupuk loro utawa telung peluru. Lan ana pancen ora ana tutup ing kamar.
  
  
  "Wong wadon bakal sandi path kanggo piranti," Sheng ngandika coldly. "Nanging sing bakal dadi masalah, ora yours." Panjenenganipun wungu bedhil rada; lan iki ngarahke ing lempitan dollar. Mung minangka kang ana bab kanggo narik pemicu, wong teka liwat lawang konco wong. Kang ana Yugoslavia pegawe saka stasiun.
  
  
  "Apa iku?" "Apa iku?" dheweke takon, looking ing Shen long gun.
  
  
  Dheweke ngadeg telung kaki adoh saka Shen. Sheng diuripake kanggo wong, mbuwang metu kang sikut kiwa, lan napuk ego kang tengen pasuryan. Ana kurang kawigaten lan muffled nangis, lan wong ambruk semaput ing lantai.
  
  
  Nanging dheweke ora kudu ngenteni kanggo carik kanggo tiba menyang lantai. Sadurunge Sheng bisa nguripake bali kanggo rampung kula mati, dheweke nyekel senar saka cilik bohlam lampu ing ngajeng kula lan yanked banget minangka duweke nguripake kiwa.
  
  
  Kamar iki meh rampung peteng, karo siji dim suci cahya teka saka platform stasiun liwat lawang mbukak. Shen murub dijupuk ing arah, nanging ora kejawab
  
  
  
  Gun thudded menyang kamar, lan gawk mbanting menyang semen tembok konco kula. Nalika kang nguripake bali menyang Shen, piyambakipun ngarahake. Ing stiletto hurled dheweke tengen ing peteng kamar, keno Shen ing lengen konco tangan nyekeli revolver. Ing tangan kabuka convulsively, lan gun miber tengen kamar.
  
  
  Sheng supaya metu sora nangis minangka panjenenganipun stared ing piso ditempelake ing Ego kang lengen, kang wis severed tendon, arteri, lan otot. Kang nguripake, isih nyekeli piso ing tangan, kanggo golek gun. Banjur njupuk langkah maju, nanging iku iki diblokir dening ego. Kang sumpah ing Cina.
  
  
  "Ora ana liyane bedhil, Shan," aku ngandika karo kurang growl. "Ayo kang ndeleng apa sampeyan bisa nindakake tanpa wong."
  
  
  Sheng mangu-mangu kanggo wayahe, banjur ditarik stiletto saka lengen karo ngorok saka pain. Getih spurted dhateng ing lantai. Panjenenganipun deftly nyekel nangani saka piso karo tangan kiwa lan dipindhah menyang kula.
  
  
  Aku wis nyoba kanggo njaluk gun ing lantai, nanging aku sumurup aku ' d tau njaluk iku sadurunge Shen iya. Minangka kanggo Wilhelmina, iku Luger ing stasiun iki sing bakal khayal, kaya bedhil.
  
  
  Shen saiki ngubengi kula ing salawas-lawase. Aku wis kanggo langkah bali saka ego gun ing lantai. Dheweke ora bisa nindakake iku salah siji, nanging iki rampung wareg karo kang anyar kauntungan. Kang samesthine kula kanggo cut kanggo shreds karo stiletto.
  
  
  Sheng cepet ngetik, feinting karo piso. Panjenenganipun apik ing iku. Aku nyingkiri cepet, jotosan cetha, nanging serangan kapindho cut liwat kantong sandi doublet lan grazed sandi lengen. Eseman bali kanggo kang pasuryan sing godhongé amba. Piyambakipun yakin. Panjenenganipun njupuk liyane geser karo agul-agul lan cut sandi dodo.
  
  
  Kita mata padha njupuk digunakake kanggo dimness saiki, lan aku bisa ndeleng getih tumrap terus-terusan saka Shen kang lengen tengen minangka kang methodically dioyak kula ing nyenyet bunder. Panjenenganipun ' d katon getih ing klambi, banget, lan iku cetha kanggo ego pasuryan sing em disenengi apa kang weruh. Panjenenganipun mutusaken bilih piyambakipun badhe rampung kula mati ing mung sawetara detik.
  
  
  Banjur Sheng njupuk langkah amba. Dheweke teka kanggo matèni aku, kanggo serangan jotosan ing gesang kawula. Panjenenganipun njupuk langkah, nguripake kanggo sisih, lan napuk kang ego kang bangkekan karo tangan tengen. Dheweke iki kenek hard dening ego, lan lengen pamisah mbukak saka impact. Hugo ambruk menyang lantai karo kacilakan.
  
  
  Sadurunge Sheng bisa waras, dheweke, nguripake kanggo dilat wong lan cut Ego kang sirah lan gulu karo bali saka tangané. Panjenenganipun grunted lan dropped kanggo kabeh fours. Aku jumangkah liwat wong kanggo uncalan liyane doyo, nanging panjenengané siap kanggo kula. Piyambakipun kicked kula karo sikil tengen lan kalah kula mati sandi kaki, ngengingi kula ing thigh.
  
  
  Kita loro mlumpat sikil kita ing wektu sing padha, nanging aku wis kauntungan liwat wong amarga aku ora babras kanti awon. Iku iki di buwang ing wong dening ajiné, nanging kang weruh iku mung ing wektu. Malah sanadyan wus perih lengen, kang nyekel kula lan mbuwang kula liwat pundhak ing sudhut busar. Aku weruh iku, ing langit-langit lan lantai, nalika aku ngrambah iku ing cara mudhun. Dheweke, ndharat ing salah siji saka saben taler, isih nyekeli on dhisik kanggo iku. Karo semangat kang digawe, dheweke iki yes liwat dheweke bali dening ego, yes regane mudhun ing udhara, lan ndharat hard ing dheweke bali ing lantai beton. Iku kenek karo sora thud, lan kang bisa krungu online cepet-cepet metu liwat ego kang paru-paru.
  
  
  Dheweke rama scrambled kanggo sikilé minangka Sheng wungu weakly kanggo dhengkul, metu saka ambegan. Banjur dheweke ego kicked banget ing target lan ambruk menyang sisih. Panjenenganipun upaya kanggo njaluk bali ing dhengkul, nanging ego kang ana nunggu. Minangka wong berjuang kanggo kang kaki, kang njupuk ati-ati yahoo, mbanting bali saka tangané mudhun hard ing jembatan kang ego kang irung, lan hit target karo sora kokain. Sheng grunted lan ambruk bali menyang lantai. Banjur twitched kaping pindho lan seda.
  
  
  Aku kapandeng metu lawang lan weruh sing conductors padha nyepakaké kanggo miwiti Orient Express maneh. Sawise Hugo lan Wilhelmina ngangkat dheweke munggah, kang kancing munggah dheweke jaket kanggo ndhelikake getih ing dheweke kaos lan mlayu menyang sepur ing wengi udan.
  
  
  
  
  Bab vii.
  
  
  
  Sakcepete sawise sepur ngiwa kanggo Pivka, dheweke ketemu Ursula ing mburi platform, piyambak, mriksa amunisi ing dheweke Midget Webley. Dheweke ana bungah kanggo ndeleng kula.
  
  
  "Aku weruh kowé teka metu lan panginten sampeyan bisa uga duwe masalah ing stasiun," dheweke ngandika.
  
  
  Dheweke jaket lan klambi wis diganti, supaya ora ana bukti-bukti saka roto-in karo Shen. "Ana sawetara acara kanggo kula," aku ngakoni. "Sing sampeyan njupuk siap kanggo Belgrade?"
  
  
  Dheweke mesem tightly. "ya. Aku mikir iku bothers kula dicokot sing sethitik."
  
  
  "Inggih, meh jam. Aku suggest sing pindhah njaluk sawetara turu. Kita ora bakal teka ing Beograd nganti sangang ing esuk."
  
  
  "Aku bakal njaluk sawetara liyane," dheweke ngandika. "Aku janji."
  
  
  Apik. Aku perlu kanggo nindakake soko. Ndeleng sampeyan awal sesuk esuk." Sing arep bali menyang kamar?"
  
  
  "Aku mikir aku bakal njaluk dheweke sawetara udhara page," dheweke ngandika. Dheweke leaned mudhun lan kena dheweke lambã No kanggo mine.
  
  
  Aku kuwatir bab sampeyan, Nick."
  
  
  Panjenenganipun mesem ing dheweke. "Ndeleng sampeyan rauh."
  
  
  Aku kiwa Ursula dheweke ing platform lan malmpah bali liwat Voiture 7, saiki mobil pungkasan, kanggo nomer 5, ngendi aku ngarep-arep kanggo nggoleki dheweke, Eva Schmidt.
  
  
  Aku wis ngrambah ing mburi adoh saka Voiture 7 loro cara nalika aku weruh wong mlaku-mlaku menyang kula liwat dalan sabanjuré sleeper. Iku Hans Richter. Panjenenganipun maneh digawa radio, lan pasuryan kapandeng banget businesslike. Panjenenganipun ducked bali menyang tampilan lan mlayu ahead saka wong, bali menyang kamar. Kang dikunci lawang lan jumangkah nang minangka Richter nguripake sudhut dalan.
  
  
  Aku nenggo nganti aku krungu ego pass sadurunge retreating menyang lorong konco wong. Panjenenganipun malmpah liwat kanggo Ursula, sing isih ana ing mburi platform. Ing kawitan aku panginten iku mbokmenawa mung ketepakan, nanging banjur aku weruh wong mungkasi ing mburi dalan, narik metu gedhe stiletto saka kanthong pakean, lan mbukak agul-agul. Ana sangsi bab iku: kang sumurup Ursula ana. Ketoke, kang guessed dheweke ana sawise wong lan iki arep mateni dheweke.
  
  
  Richter ilang watara sudhut saka dalan. Piyambakipun pindhah cepet sawise iku, ngerti sing iku mung bakal njupuk emu wayahe kanggo matèni Ursula yen dheweke ora weruh iku teka, lan sing rumbling sepur bakal drown metu swara iku digawe.
  
  
  Iku mung njupuk kula wayahe kanggo nguripake sudhut dalan lan tekan platform utama. Nalika ego kang mentas, weruh sing kita wong wis nyekel Ursula saka konco lan dianakaké piso kanggo dheweke tenggorokan. Liyane ego tangan iki dipencet menyang dheweke tutuk, lan dheweke bisa mbayangno dheweke banget sudhut, wedi mata.
  
  
  Richter iki ngandika marang tahanan ing haughty, hard swara nalika piyambakipun dibukak lawang crack konco wong.
  
  
  "Ya, dheweke, aku ngerti sing dying iku karu. Nanging sing apa Bonn pemerintah wis ing atine kanggo kula, iku ora?"
  
  
  Iku ora gampang lan kahanan. Kang ora bisa mung mateni Hans Richter amarga Ursula lan Bonn wis ngiwa ego urip. Iku penting kanggo wong-wong mau sing keno kawirangan saka nyoba umum.
  
  
  Panjenenganipun ditutup lawang konco dheweke, ditarik Wilhelmina metu, lan teka munggah konco Richter minangka kang ana bab kanggo mbukak stiletto tengen Ursula kang tenggorokan. Banjur dipencet iku, sethitik dening sethitik, kanggo dasar saka Richter tengkorak, supaya wong bisa aran ego ana.
  
  
  Richter nguripake marang sirahe cepet, isih nyekeli piso kanggo Ursula kang gulu. Nalika piyambakipun nyumurupi kula konco wong, dipikir saka murni gething muncul ing hard, otot pasuryan.
  
  
  "Sampeyan?" "Apa iku?" piyambakipun ngomong.
  
  
  "Ngene luwih nyelehake piso, "ngandika, mencet luger kuwat marang ego kang tengkorak.
  
  
  "Apa yen aku ora?"
  
  
  "Banjur aku bakal njupuk sampeyan ing sirah," aku ngandika grimly, wus kang wis ora disebut sandi bluff.
  
  
  "Ora sadurunge aku bisa mbukak iki lady kang tenggorokan kaya tomat mateng. Ora, aku duwe kauntungan kene, sandi siji liyane. Yen sampeyan ora langsung sijine gun adoh lan ninggalake platform iki, dheweke, aku bakal matèni dheweke langsung.
  
  
  "Sampeyan ora salah pangerti apa dheweke iku ing kene," ujare lancar. "Dheweke mung nyoba kanggo ajrih wong wadon. Aku ora arep mateni dheweke. Lan aku ora arep matèni dheweke saiki yen sampeyan ninggalake platform iki. Yen sampeyan ora, aku bakal duwe kanggo cut dheweke jugular pembuluh getih."
  
  
  Richter iki pinter goroh, nanging ora mestekake siji. Aku sumurup yen aku kiwa platform, kang bakal tau ndeleng Ursula urip maneh.
  
  
  Aku weruh dheweke biru mata dibintangi ing kula ing ora kentekan niat. Panjenenganipun swallowed hard lan dipencet Luger malah harder marang basa kang ego tengkorak.
  
  
  "Kabeh tengen,"aku ngandika," apa iku."
  
  
  Richter kapandeng ing kula. "Maksud sampeyan supaya kula matèni dheweke?"
  
  
  "Bener," aku ngandika. "Lan sawise sing, target bakal ilang menyang pepeteng. Saiki sampeyan arep, Richter. Nyelehake piso utawa sampeyan lagi mati."
  
  
  Duweke, aku ngarep-arep iku nyuworo mestekake. Richter mangu-mangu kanggo wayahe, considering lan ngevaluasi. Banjur weruh kang ego kang ngadhepi owah-owahan lan santai sethitik. Panjenenganipun njupuk metu piso watara Ursula kang tenggorokan lan njupuk tangan liyane adoh saka ee rta.
  
  
  Aku njupuk langkah amba adoh saka Richter, lan njupuk sethitik langkah adoh saka Ursula. Saiki dheweke diuripake kanggo ngadhepi wong, ambegan hard.
  
  
  "Uga, iku katon kaya sing pungkasanipun kejiret kula," kang ngandika kanggo Ursula ing sarcastic muni. "Wie schade für mich." Iku tega kanggo wong - ego sarcasm harder saka tau.
  
  
  "Katon kaya kita dipenjara ego sadurunge sampeyan durung," gusti marang Ursule, mripate isih ing Richter.
  
  
  "Kita bakal njupuk ego kanggo sandi kamar. Aku bakal njaga dheweke ego kabeh wengi supaya ora break free," ngandika Ursula.
  
  
  Richter chuckled.
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika. Aku ora pengin wong iki kanggo tetep karo kita nganti esuk, utamané nalika iku ana kuwatir bab Eva Schmidt lan Blucher, nanging ora ana cara liyane. "Pindhah ing, Richter." Kang waved ing Luger ing platform utama
  
  
  
  Kang isih wis piso ing tangan, lan ngrambah metu kanggo pick munggah minangka kang liwati mimmo kula. Panjenenganipun maringi kula ego tanpa masalah, nanging banjur nalika iki di buwang sagara dening ego, njupuk mata mati iku mung kanggo pamisah kapindho, kang nyekel bangkekan tengen karo tangan lan di-push Luger adoh saka wong.
  
  
  Kita kenek bulkhead bebarengan, lan Richter nguripake kanggo njupuk bedhil. Ing salah siji titik, kang bisa duwe risked njupuk ing wong, nanging Ursula ana ing baris geni konco wong.
  
  
  Dheweke, nguripake karo Richter nalika dheweke ego spun ing bunder cilik nganti ego pamisah kenek bali saka sepur. Ursula ora ana maneh konco wong. Panjenenganipun berjuang kanggo nguripake luger marang wong mau. Aku ora maneh peduli yen aku matèni wong, Richter, utawa ora, nanging nyoba kanggo babras dheweke ego. Groaning lan sweating, iku dipencet dheweke kaya gun marang ego lan awak. Kang squeezed sandi tangan, lan dijupuk iki murub sak luger. Gawk kenek bulkhead lan ricocheted menyang wengi.
  
  
  Ursula wis mung ditarik metu dheweke Webley, nanging aku iki antarane dheweke lan Richter, lan dheweke ora bisa nggunakake aplikasi iku marang gusti. Kanthi dadakan, galak, nekat push, Richter mbuwang kula adoh saka wong. Duweke ambruk mapan wonten ing Ursula, nuthuk Webley metu saka dheweke tangan. Banjur Richter mlaku liwat lawang. Kang sirna konco dheweke minangka liyane Luger dijupuk murub ing dheweke. Gawking mata nyuwil kaca lan kenek wong minangka piyambakipun dibunderaké sudhut menyang lorong. Peluru kang ego ngengingi tembok. Nanging isih ana ing sikilé. Banjur, iku sirna tengen kabeh lapangan tampilan.
  
  
  "Ngatur!" Dheweke, bengok-bengok. "Sing tengen kabeh?"
  
  
  Ursula iki njupuk munggah dheweke Webley. "Aku nggoleki, Nick," dheweke ngandika, nanging aku bisa ngomong dheweke ana gonjang-ganjing.
  
  
  Panjenenganipun nyekel lawang, yanked iku mbukak, lan jumangkah menyang turu mobil. Minangka dheweke dibunderaké sudhut ing dalan, luger ing tangan, dheweke weruh Richter bab separo mudhun, mlaku menyang mburi liyane. Iku sudo dening luger, nanging banjur diganti pikiran kang. Paling saka penumpang padha wis ing kompartemen, lan dijupuk mbokmenawa bakal tangi ih munggah.
  
  
  Ing luger sudo lan mirsani Richter ilang kanggo mburi liyane saka mobil. Ursula ana tengen jejere kula.
  
  
  "Apologize," dheweke rama ngandika.
  
  
  "Aja padha sumelang, Nick. Kang isih ana ing sepur. Iku ora arep dadi bejo wektu sabanjuré. Kita bakal njupuk care saka iku. Mungkin kita ngirim katon kanggo ego?"
  
  
  "Ayo dadi pindhah."
  
  
  Kita tindak menyang Richter kang kamar, nanging Ego ora ana. Banjur kita nggolèki liyane saka olahraga. Ego iki ora ono kang katon. Temenan, dheweke wis ketemu panggonan kanggo ndhelikake. Iku katon kaya kita bakal duwe kanggo count ing Ursula kang bisa dijupuk ego ing Beograd esuk iki. Kang mekso sing Ursula pindhah menyang dheweke kamar kanggo cendhak liyane. Dheweke needed iku kanti awon. Dheweke, tumuju bali menyang Voiture 5, wus kanggo ketemu Schmidt wadon.
  
  
  Nalika iku teka ing Voiture 5, aku wis surprise amba nunggu kula.
  
  
  Aku wis mung tekan dalan kang anjog kanggo Eva kang kamar nalika dheweke lawang dibukak lan Hans Richter muncul.
  
  
  Stahl nguripake sudhut kanggo nonton. Panjenenganipun narik ing jaket, lan ana bandage ing lengen. Panjenenganipun glanced watara furtively, banjur mlaku adoh saka kula kanggo mobil liyane.
  
  
  Ketoke, ex-Nazi umpetan ana ing kamar dikuwasani dening Schmidt wanita nganti kita ego wanted kanggo. Dheweke uga tak blindfold, kang temenan Kawa kudu duwe mbantu em.
  
  
  Aku matur, teka metu saka papan ndhelik.
  
  
  Panjenenganipun mlayu. Aku mlayu sawise wong minangka kang flung mbukak lawang lan banjur metu liwat kreta.
  
  
  Panjenenganipun ngrambah loro ends saka dalan, yanked mbukak lawang, lan mèlu.
  
  
  Banjur dheweke ketemu maneh dening nyenengake wong.
  
  
  Kang ana ing platform antarane montor. Dheweke kudu wis nunggu Richter. Krungu kula njerit, weruh Richter mlaku, lan siap kanggo ketemu kula nalika dheweke bledosan liwat lawang.
  
  
  Karo pasangan saka kuningan knuckles padha siji digunakake dening Richter sadurunge, Mr. Jolly kenek kula. Dheweke ego kejiret sak klebatan saka pasuryan dheweke ing cahya saka mobil konco kita mung sadurunge kita disabetake.
  
  
  Sandi dhengkul sagged. Wong nggunakake kuningan knuckles sumurup carane kanggo kenek lan ing ngendi persis jotosan kudu mencet kanggo nyelehake korban ing panggonan. Aku tangi munggah ditekuk munggah ing platform, dirijen goyang kula lan takon kula apa ana salah.
  
  
  "Aku iki kenek dening wong lanang."
  
  
  "Bisa potensial maling. Nalika sampeyan malmpah ing lawang, sampeyan weruh wong condong liwat sampeyan. Panjenenganipun mlayu menyang mobil sabanjuré. Yen sampeyan bisa njlèntrèhaké ego..."
  
  
  "Aku ora malah ndeleng pasuryan sing, egos," aku ngapusi.
  
  
  Richter lan ego konco oncat maneh, nanging duweke, panginten aku iki bejo. Yen dirijen wis ora ditampilake munggah, Mr. Jolly mbokmenawa bakal wis kiwa kula ing samsaya awon wangun saka semaput.
  
  
  Aku njamin dirijen sing aku bisa lumaku. Nalika aku ngatur kanggo njaluk adoh saka wong, aku lunga bali menyang Eva Schmidt kamar.
  
  
  "Sapa sing?" Dheweke disebut metu ing rheumatism ing sandi ngalahake.
  
  
  Dheweke swara diganti lan dheweke ngandika ing prancis. "Porter, ma' am."
  
  
  Ana ngaso. Banjur ngunci diklik. Lawang dibukak kokain. Panjenenganipun macet kang mlaku ing bolongan lan shoved ing luger menyang Kawa kang kaget pasuryan.
  
  
  "Carane ana kang bab hasil kita wis sadurungé?" panjenenganipun marang dheweke ing gruff swara.
  
  
  "Aku hubungi Horst. Nanging aku ora duwe wektu kanggo kontak sampeyan maneh."
  
  
  Slamming lawang, wong marang dheweke: "Sampeyan lagi lying - sampeyan pesawat rusia ing kula."
  
  
  Wong wadon nyingkiri kawula ndeleng. "Yen sampeyan tak menyang alangan, iku Ego kang idea. Dheweke mung marang dening EMU sing operasi khusus ing penawaran kanggo piranti."
  
  
  "Iku ayu. Nalika sampeyan marang em sing, sing sumurup peduli uga apa kang iki arep kanggo apa."
  
  
  "Sampeyan bisa nyana kula kanggo padha sumelang ing bab safety. Ora sawise sampeyan diselani kula."
  
  
  Aku nahan aku. "Apa sambungan kanggo Hans Richter?"
  
  
  Dheweke ndeleng bali menyang kula. "Hans Richter lan aku ora duwe sambungan."
  
  
  "Aku weruh wong teka metu saka kamar. Dhèwèké gunshot tatu lan teka kanggo sampeyan kanggo bantuan. Sampeyan bandaged Emu kang lengen."
  
  
  Dheweke ndeleng ora waver. "Aku ngakeni bilih iki bener. Nanging kita isih ora duwe sambungan, liyane saka aku ngerti sing jerman Kulon agen sing looking for egos. Aku ora mikir iku bisnis. Supaya wong-wong mau dijupuk dhewe mantan Nazi."
  
  
  "Yagene wong wis teka kanggo sampeyan?"
  
  
  "A sawetara taun kepungkur, kita ngerti saben liyane uga. Dheweke ego dadi dikenal nalika aku weruh wong maneh. Dheweke digawe kesalahan menehi Emu dheweke kamar nomer, ora malah pokoke sing bakal njaluk menyang alangan ing sepur." Dheweke mesem sethitik. "Saiki, ora ngomong sing ora ngerti apa tegese nalika aku ngomong sing ego sapisan sumurup uga."
  
  
  "Ayo kula pitutur marang kowe bab panginten sing mung wonten kanggo kula, Eva. Mungkin Hans Richter boss saka Topcon. Mungkin iki wong sampeyan nelpon Horst Blucher."
  
  
  "Horst ora mbukak nalika piyambakipun nemu dijupuk. Kang banget pinter kanggo sing."
  
  
  "Banjur ing ngendi lan apa ora kang nuduhake munggah?" Aku takon dheweke. "Apa iya wong ngomong kanggo kula nyuwun kanggo patemon?"
  
  
  Dheweke ditarik metu pack saka Amérika udhut lan surem wong-wong mau. "Horst ngandika bakal nimbang sing sah panganyang kanggo piranti iki. Nanging mung bakal menehi hasil karo sampeyan ing sepur, lan menehi hasil kudu dikunci munggah sadurunge kita teka ing Sofia. Sampeyan bakal nggawe kurban liwat kula."
  
  
  "Njupuk ngatur lan aku bakal nindakake iku," aku ngandika. "Aku siap kanggo nggawe kurban ing monitor. Nanging aku mung nindakake iku kanggo ego saka Topcon boss."
  
  
  Dheweke sighed akeh banget. "Emu ora kaya iku, nanging aku bakal njaluk dheweke pesen. Aku bakal nggawe janjian lan nggawa kabar kanggo kamar."
  
  
  "Nalika aku bisa nyana kanggo krungu saka sampeyan?"
  
  
  "Banjur kita bakal mungkasi ing Beograd ing esuk. Aku ora bisa hubungi Horst bengi."
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika. "Nanging wektu iki ing patemon bakal mungkasi sing luwih apik. Aku njupuk banget sabar."
  
  
  Ing pepeteng saka kamar, aku digawe dowo metu ing amben lan mirengke swara saka gembong minangka sepur sped menyang Beograd, lan iki wayahe penting kanggo kula lan kanggo Ursula.
  
  
  Ursula iki wus kanggo nyekel dheweke iwak ing Beograd, lan duweke iki wus kanggo ketemu. Senadyan crita Eva Schmidt wis marang kula, aku isih kepingin weruh yen wong kang ' d wis stalking lan Ursula kang angel dipahami memangsan padha bab sing padha ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Amarga wengi kang kasenengan lan lemes nemen, kang turu maneh saka samesthine. Mung transmisi ngalahake ing lawang kamar. Iku Ursula. Iku cetha dina njaba, lan kita padha nyedhak Beograd.
  
  
  "Aku iki takon kanggo ngomong pamit ing kasus kita padha ora ndeleng saben liyane maneh," dheweke marang kula lirih.
  
  
  Dheweke meh kapandeng kaya agen. Dheweke tousled rambute blonde digawe dheweke katon kaya wong enom murid wedok, kang ana mung uga.
  
  
  "Carane becik saka sing," aku ngandika.
  
  
  Nalika aku tak munggah saka bunk, dheweke teka liwat kanggo kula lan dipencet dheweke lambã No kanggo mine. Dheweke, dheweke felt awak alus marang kang dodo. Sawise dangu, kiss rampung lan dheweke wiwit kanggo ambegan shallowly.
  
  
  "Dheweke mistletoe ing atine sing iku pancene becik kanggo ngomong pamit," dheweke ngandika.
  
  
  Hey mesem ing dheweke. Aku mikir dheweke ana memulang dening ee kanggo gabungke bisnis karo sethitik fun. "Kita bakal ing Beograd rauh."
  
  
  "Iku ora njupuk dawa kanggo ngomong pamit."
  
  
  Panjenenganipun mesem maneh, leaned mudhun lan kena lambé kanggo duweke. "Sampeyan lagi banget mestekake," aku ngandika.
  
  
  "Aku iki wus dadi." Dheweke mesem.
  
  
  Dheweke ditarik ing dheweke raincoat lan ditarik mati dheweke boots nalika piyambakipun mirsani. Banjur dheweke bakal narik sweater liwat sirahe. Wektu iki, dheweke ora nganggo kutang. Dheweke kapandeng apik banget ing srengenge esuk. Nalika dheweké miwiti kanggo njupuk mati rok dheweke, dheweke kaos diwiwiti kanggo unbutton.
  
  
  A sawetara menit mengko, kita padha lying ing bunk bebarengan. Dheweke anget nakedness dipencet mudhun ing kula, lan aku bisa aran dheweke awak kabèh
  
  
  
  nunggu kanggo tutul.
  
  
  Dheweke tangan alon-alon enggal-enggal mudhun beludru dheweke thigh. Kita padha ora keganggu kanggo tarik jendhela sing sandiworo, lan panas saint ee kulit njupuk ing peachy hue minangka dheweke dipindhah dheweke hips menyang kula. Dheweke tangan slid antarane dheweke sikil.
  
  
  Dheweke dodo ngrambah metu kanggo kula, respon kanggo tutul. Dheweke ketemu kula lan caressed kula alon-alon lan kasebut kanthi teliti, ing lanang irama. Dheweke lambé hungrily wanted kula, nggoleki, nibbling, lan kleleb.
  
  
  Banjur aku felt tipis manginggil nang sumurup kula lan aku ora bisa ngenteni. Aku nyedhaki dheweke cautiously, lan kita gabungan tangan. Ayu ngrintih oncat saka jeru saka dheweke tenggorokan.
  
  
  Aku ora ngomong hey. Piyambakipun kepengin banget karo need urgent kanggo golek kepuasan ing dheweke. Kita dipindhah bebarengan, liyane lan liyane insistently, lan ayu swara watara dheweke tenggorokan ketoke kanggo nindakake watara kula. Saiki dheweke hips sing nggawa kula tahanan kanggo sensual kepinginan. Irama tambah lan dadi luwih kaku. Cauldron iki nggodhok nang kula, siap kanggo kebanjiran. Minangka dheweke muni gabung karo adoh singsot saka sepur, ing cauldron nggodhok, lan dheweke ditampa iki panas kuthah kanggo dheweke innermost lan paling intim panggonan.
  
  
  "Cara becik kanggo miwiti dina," aku ngandika, lying jejere dheweke. "Lan aku ora ngomong pamit. Ora saiki. Aku bakal ketemu sampeyan ing stasiun polisi."
  
  
  "Lali iku, Nick," dheweke mesem. "Sampeyan duwe dhewe tugas kanggo mikir bab."
  
  
  "Kula assignment bisa related kanggo yours," aku mangsuli. "Aku ora bisa nerangake iku saiki. Nanging kita ' d luwih apik njaluk disandangi. Kita lagi meh ing Beograd."
  
  
  Kita disandangi minangka cepet sepur liwati pinggiran Beograd. Mengko, kita malmpah liwat olahraga montor, lan karu panginten wonten kanggo kula. Yen Blucher kang Horst wis bener wis Hans Richter, lan yen Ursula wis ngatur kanggo nyekel ego sadurunge dheweke sumurup ngendi dicolong monitor ana ing bale, utawa yen monitor wis dijupuk menyang ditahan karo Richter, sandi kemungkinan saka njupuk ego bali padha slim. Ing Macedonians, mesthi, ora bakal tangan piranti liwat kanggo kula utawa pamaréntah AS.
  
  
  Ing pangertèn, Ursula lan aku padha nglawan ing wektu sing, amarga kita misi lan gol langsung mbantah saben liyane. Piyambakipun manawa senajan dheweke wis disimpen Ursula kang urip, dheweke bakal ora wis dianggep delaying Richter kang penahanan ing Beograd mung amarga dheweke iki takon kanggo njupuk sawetara peralatan elektronik adoh saka wong sadurunge dheweke iki dijupuk menyang ditahan. Dheweke bakal wis dianggep dheweke assignment paramount amarga saka enormity dheweke sadurungé kadurjanan ' egos.
  
  
  Nanging, identitas pindho wis tau wis buktiaken. Aku ora ndeleng dheweke, supaya aku ora arep kanggo disambi Ursula saka dheweke gol tanpa divulging misi sandi, lan aku ora arep apa sing. Aku mutusaké kanggo tetep karo Ursula sak dheweke nyekel nyoba, nonton Eva Schmidt, lan ndeleng apa sing bakal bisa ing sih.
  
  
  Kita liwati liwat dina pelatih alon-alon, nanging kita padha ora ndeleng Schmidt, kita padha ora ndeleng Richter. Dening wektu sepur dipindhah mudhun dawa werna abu-abu platform saka Belgrade stasiun, kita padha ngadeg ing platform jejere engine. Ana akèh wong nunggu sepur, lan kita loro temen maujud sing wong kita bisa gampang banget kanggo njaluk ilang ing kuwi akeh.
  
  
  Sepur pungkasanipun mandegake. Kang nguripake kanggo Ursula lan mesem ing dheweke. "Inggih, ayo kang ndeleng yen kita bisa nemokake sembarang saka plainclothes wong lanang," aku ngandika.
  
  
  Kita tak mati ing mburi saka sepur ing platform sadurunge liyane saka penumpang lan tumuju kanggo sibuk bangunan stasiun. Ursula wanted kanggo ndeleng wong, nanging piyambakipun looking ing sepur platform.
  
  
  "Aku ndeleng ih," dheweke ngandika. "Tansah mripat ing Richter nalika aku nuntun dheweke." Yen perlu, kita bakal search sepur saka ngarep lan mburi."
  
  
  Ursula mlayu adoh, lan banjur Eva Schmidt ngeweruhi dheweke. Dheweke ana piyambak lan tindak liwat akeh kanggo bali saka sepur. Kang ngiring dheweke, bumping menyang lelungan ing kesusu-susu.
  
  
  Aku weruh Hans Richter lan kanca-kanca, a stocky wong karo nyenengake pasuryan, njaluk metu saka mobil pungkasan. Richter ness bagasi lan menowo radio.
  
  
  Padha ketemu gawan kréta lan sirna konco iku. Aku malmpah nganti wong-wong mau karo bagasi ndhelikake kula saka ih mata, lan tak cedhak cukup kanggo krungu ih kang swara.
  
  
  "Sampeyan padha wicaksana kanggo nyegah Carter. Iki bakal mungkasi rauh." Iku Richter. "Aku bakal ketemu rusia kene lan nggawe menehi hasil."
  
  
  "Apa sampeyan duwe piranti?" Iku Kawa sing ngandika sing
  
  
  Richter ngguyu. "Mbukak kene ing radio, ing ngendi iku wis kabeh bebarengan."
  
  
  Iku Wilhelmina sing ditarik metu saka ing doublet. Ora wonder wong kita tau parted karo radio sing ora maen. Satelit ngawasi ana nang radio cilik. Malah yen ego iki dijupuk loro, piranti bakal katon kaya bagéan saka melu kertas kanggo sapa waé nanging pakar.
  
  
  Mlaku-mlaku mubeng ing bagasi kréta, kang ngandika, " aku ora yakin.:
  
  
  
  "Matur nuwun kanggo noto patemon, Eva."
  
  
  Richter sumpah.
  
  
  "Aku bakal njupuk radio, Horst. Aku guess sampeyan seneng sing jeneng, iki ora arep sampeyan ego saiki nggunakake. Nalika aku duwe radio ing tangan, kita bakal pindhah liwat lan pirembagan kanggo pulisi, sing aku ngerti sampeyan banget."
  
  
  Ego kang kanca-kanca manggon karo wong nganti mburi banget. Kawa swung dheweke dompet lan mencet kula karo gun, lan Mr. Jolly pounced ing kula.
  
  
  Dheweke iki dijupuk dening wong stocky minangka kita padha mudhun. Kang banget kesel kanggo perang wong.
  
  
  Piyambakipun gasping kanggo ambegan minangka piyambakipun di buwang mati dening Alenka kang ego lan tak marang kaki maneh. Iya ora katon kaget sing aku ditarik pemicu ing Luger. Piyambakipun dikarepake iki nalika piyambakipun mlumpat sawise kula, aku panginten. Kang ana mung nyoba kanggo menehi Richter wektu kanggo njupuk break.
  
  
  Ex-Nazi njupuk kesempatan. Panjenenganipun kesusu bali menyang stasiun, meksa nindakake perkara wong adoh minangka panjenenganipun tindak.
  
  
  Eva Schmidt uga mlayu adoh. Nalika dheweke weruh sing aku wis sijine peluru ing wong sing wis nyerang kula, dheweke diuripake lan ilang ing akeh. Aku ngeweruhi dheweke mlaku-mlaku ing arah saka sepur, nanging aku ora care apa kedaden kanggo dheweke.
  
  
  Piyambakipun racing sawise Hans Richter.
  
  
  Nalika tekan ing ngleboke amba stasiun, kang nguripake watara. Saiki dheweke iki nyekeli parabellum mauser ing tangan siji lan radio ing liyane. Panjenenganipun nuding Mauser ing sirah lan murub. Dijupuk thundered tengen platform, meh ngengingi sandi mripat kiwa. A saperangan saka wanita bengok-bengok. Konco kula, dhuwur, wong tuwa ambruk ing lemah - a gawking emu kenek wong ing pundhak. Ana luwih screams. Minangka Richter diuripake lan mlayu kanggo stasiun, kang ditarik metu kang luger ,njupuk yahoo, lan murub. Iku banjur ana sing kang diganti mesthi, lan kang ora kejawab iku.
  
  
  Ana ora ana wektu kanggo ndeleng ngendi Ursula lan polisi padha. Panjenenganipun mlayu menyang stasiun sawise Richter. Ana atusan wong nang, lan Richter dipindhah deftly liwat wong-wong mau kanggo adoh doorways sing mimpin kanggo werna. Aku sijine iku ing Wilhelmina kang kanthong lan tambah kacepetan. Wong ngadeg lan mirsani, lan sawetara nyoba kanggo njaluk metu saka cara kita. Richter kalah wong wadon mati dheweke kaki lan malmpah ing. Duweke ana isih entuk semangat, lan sadurunge bisa tekan lawang, piyambakipun mandegake ego karo sawetara punches.
  
  
  Richter mencet lantai hard, nanging ora ilang us Mauser, kita radio. Kang nguripake kanggo njupuk sirah mati, nanging aku kejiret iku ing sandi gun tangan lan di-push iku adoh. Mauser nggero ing kamar gedhe, lan Gawk mbanting menyang langit-langit dhuwur. Ana luwih screams lan screams, lan ana stampede kanggo njaluk adoh saka gunshots.
  
  
  Kita mbalek liwat kaping pindho, nyoba kanggo njaga kontrol. Tangan kita berjuang kanggo terus gun. Kang murub maneh, lan jendhela ngarep pecah. Wong kang ora brute doyo Richter square pasuryan, lan ego daya weakened. Mauser ambruk metu tengen Ego kang tangan minangka dheweke tangan cepet nguripake.
  
  
  Richter ing ipat-ipat ngguyu kenek kula ing sirah karo clenched ajiné lan disambungake. Aku felt kawigaten cedhak kuping lan ambruk menyang lantai. Ing wayahe, Richter tak munggah lan ngrambah kanggo Mauser.
  
  
  Panjenenganipun ditarik metu kang gun sadurunge aku bisa njaluk cedhak kanggo wong, lan nalika panjenenganipun diuripake kanggo kula, cilik grin muncul ing pasuryan kang. Iku iki di buwang menyang lontar Hugo kang tangan minangka kang ngarahke ing mauser ing sandi sirah. Nanging kita bedhil, kita stilettos durung kenek.
  
  
  "Halten sie! Genug!" Iku Ursula.
  
  
  Richter nguripake adoh saka kula kanggo ndeleng banget surem-ngadhepi Ursula pointing lan emu ing Webley kang bali. Ing salah siji sisih Nach padha loro Yugoslavia rahasia policemen ing kosong sandhangané. Saben wong wis short revolver nuding ing Richter.
  
  
  "Mangga sijine gun mudhun," siji ing Ursula tengen dhawuh.
  
  
  Richter grunted, dropped mauser, lan kapandeng bali ing kula. "Peduli, ngatur," ngandika lirih ing inggris.
  
  
  Aku mlaku liwat wong lan yanked radio metu saka tangan. Ing Macedonians manthuk ing kula lan nyekel Ego kang tangan.
  
  
  "Kita bakal njupuk ego kanggo adat kirim kanggo brief papriksan sadurunge obah ego saka markas," Yugoslavia, sing ngandika sadurungé, marang Ursula.
  
  
  Dheweke wis kanggo njaluk sing radio metu ana. "Aku wis kanggo pindhah menyang sepur kanggo njaluk tas," aku ngandika. "Aku bakal dadi hak bali."
  
  
  Aku nyedhaki karo huruf dening padha Yugoslavia. "Ora, mangga. Sepur bakal telat. Teka karo kita page."
  
  
  Iya ora koyone kepekso kanggo argue. "Oke," aku ngandika, kesed ngisor iki wong-wong mau menyang kamar.
  
  
  Iku rodo cilik kamar karo mung dhingklik lan telung sakcara kursi. Ana mung siji jendhela madhep werna. Iku kapandeng mentahan.
  
  
  Minangka kita mlebu kamar, Ursula ngandika kanggo Yugoslavia sing ngaku bisa diiringi dening ih.
  
  
  "Oh, ego tas!" dheweke ngomong. "Iku ing platform. Aku bakal njaluk iku."
  
  
  "Apik banget," policeman sarujuk.
  
  
  Ursula wis mung ilang lan nutup lawang konco dheweke nalika Richter miwiti akting munggah maneh.
  
  
  Pulisi padha isih nyekeli ego kang tangan. Salah siji sing wis ora ngandika durung njupuk radio saka kula, kanggo sandi tartamtu getun, lan sijine ego ing kursi ing ngarep kita. Saiki dheweke ngrambah menyang kanthong jaket kanggo pasangan saka blenggu, nanging Richter dumadakan lan rodo violently nyuwil adoh saka liyane Yugoslavia kang kiyat lan kenek ego ing pasuryan karo sikut. Ing pulisi staggered bali lan ambruk akeh banget kanggo lantai, nalika Richter shoved siji liyane ing kula. Wong bumped menyang kula, lan aku wis kanggo nyekel ego kang kanggo supaya wong saka mudhun menyang lantai.
  
  
  Richter mejet pejabat page lan tekan kanggo bedhil. Aku ngrambah kanggo Wilhelmina minangka wong sing ngene mencet kula nyoba kanggo ngranggeh imbangan kang. Banjur Richter muncul karo snub-nosed revolver, nguripake watara, lan dijupuk kula. Aku dove menyang dhingklik, lan kang ora kejawab.
  
  
  Ing pulisi sing ngene tiba ing ndhuwur kula saiki sik njongko kanggo bedhil. Richter dijupuk wong lan kenek wong kabuka ing dodo. Wong wungu marang kaki, lan iki di-push bali dening impact dadakan. Ego kang mata sing dibayangke ing surprise saka pati dadakan kaya kang mbanting menyang tembok lan banjur slid menyang lantai.
  
  
  Richter cepet mlaku watara ing dhingklik, sautan radio minangka panjenenganipun tindak, lan enggal-enggal menyang jendhela. Dheweke cepet dijupuk dijupuk tengen tutup dheweke lan grazed Ego kang pundhak. Kang nguripake lan bali geni. Banjur weruh sing liyane policeman miwiti ngarahake ing wong. Kang murub maneh, ngengingi wong ing pasuryan, lan pulisi ambruk akeh banget menyang dhingklik. Richter banjur diuripake lan dived liwat jendhela, shattering kaca ing becik saka shrapnel. Aku dijupuk wong maneh minangka kang ilang, nanging ora kejawab wong.
  
  
  Ing wayahe Ursula teka liwat lawang.
  
  
  "Kang ilang us," aku ngandika. "Teka ing." Dheweke, mlumpat metu lawang mimmo curious onlookers lan tumuju liwat stasiun ing ngarep lawang. Ursula iki genuinely konco kula.
  
  
  Nalika kang ngrambah loro ends saka bangunan, weruh sing Richter ora ana maneh ana. Panjenenganipun weruh ireng kang nyepetke mobil adoh saka titik pemblokiran mudhun werna, nanging wis ora cara ngerti yen iku Richter kang.
  
  
  "Ing wektu sabanjuré aku weruh dheweke, Mr. Richter," Ursula ngandika grimly,"aku arep kanggo nyelehake peluru ing emu sirah lan takon pitakonan mengko."
  
  
  Ing wayahe, mung bab kang bisa mikir bab iki ing radio sing Richter wis nyekel nalika wong mau banjur mlayu adoh. Aku wis monitor kanggo wayahe, nanging saiki ilang kanggo kula maneh. Mungkin ing salawas-lawase.
  
  
  Banjur aku eling dheweke, Eva.
  
  
  
  
  Bab sangang.
  
  
  
  "We lagi looking for wong sing padha," Ursule marang wong.
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula questioningly minangka aku enggal-enggal karo dheweke bali menyang ngleboke stasiun. "Apa maksud sampeyan, Nick?"
  
  
  "Ana ora akeh wektu kanggo penjelasan sapunika. Richter wis melu ing utama nyolong, lan kang nyolong soko banget terkenal kanggo pamaréntah kanggo ngedol kanggo Masyarakat. Sing apa kang ana ing Orient Express."
  
  
  Aku bisa krungu polisi sirens minangka kita raced liwat stasiun. Akeh padha nglumpuk ana ing kamar ngendi polisi nyoba kanggo nyegah Richter. Ing njaba, ing Orient Express iki nyepakaké kanggo ninggalake.
  
  
  "Aku arep ninggalake sampeyan kene, Ursula. Ora pitutur marang polisi apa-apa bab keterlibatan yen sampeyan bisa supaya iku. Mriksa ing Nggumunake Hotel ing Obilicev Venac 28 lan aku bakal ketemu sampeyan ana mengko. Ing sawetoro wektu, mriksa metu calve lan nyoba kanggo nemokake Richter. Yen sampeyan isih golek wong, aja nyoba kanggo njupuk wong, ngenteni kanggo kula."
  
  
  "Nalika aku bakal ndeleng sampeyan maneh?" dheweke takon. "Kowe arep menyang endi, Nick?"
  
  
  "Ana wong ing sepur sing bisa marang kita ngendi kanggo golek Richter," aku ngandika. "Dadi, aku arep bali ing papan. Aku pangarep-arep kanggo njaluk bali kanggo sampeyan mengko dina iki, utawa sesuk."
  
  
  Dheweke mesem. "Aku bungah sing kita ora bakal ngidini kita kanggo tetep bebarengan kanggo nalika," dheweke ngandika. "Good luck nganti aku ndeleng kowe maneh."
  
  
  "Iku padha karo sampeyan," aku ngandika.
  
  
  Panjenenganipun ngrambah ing platform minangka sepur diwiwiti lan mlumpat ing papan. Ayu pirang Ursula waved, aku ngadeg ing lawang, lan banjur nguripake kanggo salam seragam Yugoslavia perwira polisi.
  
  
  Ing prakara kang detik, sepur kiwa stasiun lan katon bali menyang Yugoslavia desa. Nalika ing Beograd, sepur ngetik mobil dining, kang saiki ing pungkasan mobil ing sepur, konco sleepers. Iki digawe liyane ing panggonan kono aku bakal duwe kanggo katon kanggo Eva Schmidt, lan sing ngendi aku ketemu dheweke. Dheweke wis mung dhawuh sarapan nalika piyambakipun teka kanggo dheweke meja.
  
  
  "Aku wis kanggo nyelehake peluru ing sampeyan, tengen kene," aku ngandika. "Nanging aku bakal menehi siji kasempatan pungkasan. Njaluk munggah lan pindhah menyang kamar. Sawijining arep kanggo dadi duwekmu sincerely. Lan trik wektu iki. Sampeyan nyoba soko kaya pungkasan wektu, lan aku bakal matèni kowé tanpa luwih diskusi."
  
  
  Dheweke mangu-mangu kanggo wayahe. Banjur dheweke tak munggah lan malmpah mudhun aisle saka mobil dining. Aku ngiwa dheweke
  
  
  sawetara tagihan ee tabel kanggo waiter lan mèlu dheweke. Rauh kita padha ngadeg ing ngarep saka ee kamar lawang ing Voiture 5.
  
  
  "Nang," aku dhawuh.
  
  
  Dheweke dikunci lawang. Kita tindak ing, lan dikunci lawang konco kita. "Saiki, apa badhe sampeyan kaya kanggo ngerti?" "Apa iku?" dheweke takon tartly.
  
  
  "Carane kanggo golek pacangan".
  
  
  Dheweke mesem mau lan enggal-enggal tangan liwat dheweke peteng rambute. "Iku bisa dadi angel banget sapunika. Hans bakal ngrampungake sale banget rauh, lan banjur bakal dadi banget wong sugih. Panjenenganipun bakal ngganti identitas maneh lan terus kanggo ngendhani bodho sing nguber wong." Dheweke ngguyu. "Lan kita bisa matur panjenengan pemerintah kanggo kabeh sing."
  
  
  Iya ora kaya kang nggeguyu lan disebut wong gemblung. "Sampeyan duwe cara kanggo nyoba luck," dheweke rama ngandika. "Ana ing ngendi Richter tetep ing Beograd?"
  
  
  Kawa mesem. Dheweke miwiti undressing nalika aku iki ngomong kanggo dheweke. Aku ora ngerti apa dheweke iki dikarepake, nanging rauh dheweke metu saka dheweke celonone lan metu saka dheweke kutang. Nah wis mateng lengkap digit.
  
  
  "Yen aku menehi informasi iki, aku bakal nampa tantangan related kanggo karya," dheweke marang kula.
  
  
  Dheweke mandeng kula minangka dheweke njupuk mati iku sandhangan lan kapapar dheweke dodo.
  
  
  "Sampeyan uga bisa jenis cukup kanggo ngomong endi Topcon markas bale," Hey marang dheweke minangka piyambakipun mirsani dheweke narik lace ireng kathok mati dheweke putih pupu. Dheweke nyoba kanggo disambi kula karo jinis, kaya dadi akeh wanita liyane.
  
  
  "Mungkin kita bisa nggawe sawetara urut saka rembugan," dheweke purred kanggo kula, ngadeg rampung wuda. Dheweke teka nganti kula lan kena kula karo dheweke dodo.
  
  
  "Apa mantunaken masalah ingkang guyub?" Aku takon dheweke.
  
  
  Dheweke snuggled munggah kanggo kula sing sethitik. "Sampeyan bakal dumunung kanggo kurang saka kabeh informasi sing arep, lan aku bakal menehi hadiah cilik tinimbang." Dheweke enggal-enggal dheweke ilat alon liwat dheweke lambé.
  
  
  "Aku isih bisa pick munggah hadiah," Ey ngilingake dheweke, kroso dheweke hips pindhah menyang kula.
  
  
  "ya. Nanging sing ora bakal padha, bakal iku? Iku ora padha ing kabeh."
  
  
  Supaya sudhut rta mindhah. Dheweke iki apik. Panjenenganipun lan Richter digawe tim gedhe. Panjenenganipun mbokmenawa digunakake ing liyane Topcon misi. "Lan yen aku ana kekarepan kanggo mantunaken masalah ingkang guyub, alexa apa bakal sampeyan menehi kula?"
  
  
  Dheweke dipindhah dheweke hips liyane gumregah, lan iku distracting minangka neraka. "Aku ora bisa pitutur marang kowe ngendi Topcon markas ana ing bale, amarga aku ora ngerti. Richter ora njupuk kula ana. Nanging aku bakal pitutur marang kowe sing iku mriksa ing Excelsior Hotel ing Beograd ing Pangeran Milos 5. Duweke, aku bakal pitutur marang kowe amarga kang ora bisa ana kanggo dawa lan sampeyan mbokmenawa ora bakal bisa kanggo nemokake ego tho."
  
  
  Dheweke hips dipindhah nyedhaki kula. Ih kebungkus kang penyelundupan watara dheweke lan felt dheweke alus daging pindhah ing tutul. Ee nyekel dheweke uwang karo tangan liyane, ditarik cedhak dheweke, lan dheweke ngambong tendean ing lambé. Dheweke dianakaké dheweke ambegan, dheweke mata bulging. Banjur katon saka kebingungan lan kuciwo muncul ing dheweke mata. Wayahe kepungkur, dheweke ana ing kontrol saka kahanan, dheweke ngarahake tumindak, nanging dumadakan dheweke ilang sing kontrol.
  
  
  Chin dheweke ora bakal nglilani lunga. Ego gripped dheweke kenceng. "Sampeyan lagi lying, dear," aku ora mekso.
  
  
  Kebingungan nguripake kanggo apprehension. "Resik..."
  
  
  "Ah, ya. Aku bisa ndeleng ing mata." Piyambakipun supaya pindhah saka dheweke uwang, nanging dianakaké sing cedhak dheweke karo tangan liyane. Banjur ngrambah menyang kanthong jaket lan ditarik metu Wilhelmina. Panjenenganipun dianakaké dheweke cedhak dheweke susu kiwa lan plunged dheweke menyang daging alus.
  
  
  "Iku ora kaya iku digunakake kanggo dadi," dheweke rama ngandika. "Aku wis mbukak metu saka sabar wektu iki. Saiki ngrungokake kasebut kanthi teliti. Aku arep kanggo mangerteni Richter ndhelikake ing Beograd, apa sampeyan marang kula utawa ora. Apa tenan arep mati mung kanggo nggawe iku sethitik luwih angel? kanggo kula?"
  
  
  Wedi dheweke wis ditampilake sadurungé iki saiki bali ing dheweke mata. Aku bisa ngomong aku iki mikir bab apa aku ngandika. Dheweke nglirik mudhun ing gun clutched kanggo dheweke dodo, lan banjur kapandeng kula ing mripat.
  
  
  "Sava Hotel," dheweke ngandika lirih.
  
  
  Dheweke, kapandeng ing pasuryan dheweke, lan dheweke nggawe percoyo. Ing Savva Hotel iki jenis panggonan Richter bakal wis milih-cilik lan pribadi.
  
  
  "Lan Topcon markas ing hall ing Lausanne, ora iku?"
  
  
  Dheweke nglirik cepet ing kula, banjur lunga. Dheweke iki dipencet harder dening gun cilik marang dheweke dodo. Dheweke gasped.
  
  
  "Ya," dheweke ngandika cepet. "Nanging aku sajujure ora ngerti alamat."
  
  
  Panjenenganipun njupuk bedhil lan holstered iku. "Aku pracaya sing," aku ngandika. "Lan saiki aku kudu ninggalake kowe, lan njaluk mati ing stasiun sabanjuré."
  
  
  Dheweke ora pindhah adoh saka kula. "Aja sampeyan arep nampa liyane bagéan saka persetujuan aku ngajokaken?"
  
  
  Panjenenganipun mlayu tangané mudhun dheweke pupu lan ngambong dheweke ing lambé. Dheweke ketoke luwe kanggo kula. Nanging aku wis soko liya ing atine. Kang nguripake lan njupuk dheweke selendang saka tembok saka kamar.
  
  
  "Aku ngerti aku bakal tresna iku," aku ngandika. "Nanging kudu sijine bisnis sadurunge penggalihipun dhumateng, ing paling sok-sok."
  
  
  Panjenenganipun dianakaké selendang munggah kanggo dheweke pasuryan, lan dheweke kapandeng ing wong questioningly. Banjur ditarik ing dheweke ego hey, tutuk lan disambungake maneh. Dheweke dumadakan miwiti wriggling, punching, lan nggawe muffled gembrebek liwat selendang. Panjenenganipun nyekel dheweke wuda awak, ngangkat dheweke munggah, digawa dheweke kanggo amben lan mbuwang dheweke ing lantai. Aku panginten aku weruh akal katon ing dheweke mata kanggo wayahe, nanging aku disambungake dheweke kanggo cot karo dheweke dhewe nyudo lan sandhangan. Sawise wayahe, dheweke ana sprawled metu ing cot lan dibintangi ing kula intently.
  
  
  "Anggere sampeyan ora nglintasi tapel wates karo Bulgaria, sampeyan ora perlu dirijen utawa porter kanggo kick lawang," bojone ngandika. "Lan iku mung kasep. Banjur, aku bakal wis ngrambah ing Sava Hotel."
  
  
  Gething flashed ing dheweke mata, lan dheweke delok soko ing jerman liwat dheweke selendang.
  
  
  "Aja padha sumelang ing bab kang disambungake munggah," dheweke rama mesem. "Mung nyoba kanggo mikir saka alternatif."
  
  
  Panjenenganipun ngiwa dheweke disambungake wuda bunk lan dikunci ing kamar lawang konco wong. Banjur aku lunga menyang Voiture 7 lan kamar kanggo pick munggah sandi cilik bagasi. Panjenengané siap kanggo njaluk mati ing mandeg sabanjuré, kang rauh ngiring dening singsot.
  
  
  Saiki dheweke wis kanggo bali menyang Belgrade ing pangarep-arep sing Richter wis musna kanggo Sava Hotel, malah sanadyan Yugoslavia polisi padha looking kanggo wong. Aku needed kanggo mangerteni yen dheweke isih wis radio.
  
  
  
  
  Sepuluh bab.
  
  
  
  Iku watara noon nalika aku tak bali menyang stasiun tengah ing Beograd ing liya-kelas sepur. Aku njupuk mendhoan mudhun Saraevoska Werna kanggo Knez Mihaila Boulevard, liwati nyengsemaken Museum Nasional, digawe saperangan saka dadi kanggo nggawe manawa kita padha ora kang ngiring, lan banjur tumuju terus kanggo Nggumunake Hotel ing Obilichev Venac Werna. Ursula iki seneng banget kanggo ndeleng kula.
  
  
  "Oh, Nick!" dheweke ngandika, bungkusan dheweke alus tangan sak gulu minangka aku mlebu kamar dheweke. "Dheweke soles sing ing lantai. Ngendi neraka wis sampeyan wis, ngatur?"
  
  
  "Aku wis kanggo menehi hasil karo sawetara bisnis unfinished. Sampeyan ora mikir sing aku bakal ninggalake sampeyan piyambak ing iki ala komunis ibukutha, apa sampeyan?"
  
  
  Dheweke ditutup lawang konco kula. Aku ngeweruhi sing aku iki tetep ing banget elegan kamar ing rega andhap asor lan sing nah wis ayu tampilan werna. Nanging saiki kabeh dheweke bisa mikir bab iki Hans Richter.
  
  
  "Apa sampeyan sinau apa-apa?" dheweke takon.
  
  
  Panjenenganipun surem dheweke rokok lan ana siji dheweke, nanging dheweke nolak. Piyambakipun looking ing nah akeh saiki. Dheweke ana cukup tegang. "Aku ngerti ngendi Richter ndhelikake," dheweke rama ngandika. "Kajaba dheweke panicked lan mlayu sak kutha."
  
  
  "Iku nang endi wae toko?"
  
  
  Panjenenganipun njupuk dawa seret ing rokok lan dianakaké kanggo wayahe. "Ya, iku ora adoh saka kene."
  
  
  "Ana ing ngendi? Kabeh?"
  
  
  Piyambakipun sinau Ursula kang pasuryan kanggo wayahe sadurunge ngandika. Iku ketoke kaya wektu sing apik kanggo pirembagan bab ngawasi kene. Panjenenganipun kagungan kanggo salah siji ngomong iki utawa rampung ngilangi dheweke saka novel, lan pilihan terakhir ora koyone sing padha.
  
  
  "Ya hotel," aku ngandika alon.
  
  
  "Kang po?" Dheweke lunga menyang telpon ing nightstand. "Aku bakal nelpon polisi lan padha bakal ketemu kita ana."
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. "Ora, Ursula."
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula karo petunjuk saka surprise ing dheweke ayu biru mata. Banjur dheweke tak telpon maneh. "Apa ora?"
  
  
  "Ursula," aku ngandika, " aku arep kanggo pirembagan kanggo sampeyan. Richter nyolong piranti elektronik saka pamaréntah Britania, US piranti sing penting kanggo keamanan saka Kulon. Sampun piranti iki karo wong. Ing paling dhèwèké iku nalika piyambakipun tindak metu, watara Tengah Stasiun liwat jendhela."
  
  
  Dheweke eling kanggo wayahe. "Radio?" dheweke takon.
  
  
  "Ya, radio. Kang cantik manawa ana kang piranti didhelikake nang iku."
  
  
  "Sing apa kang digawa radio karo wong ing sepur."
  
  
  Panjenenganipun mesem ing dheweke. "Sing apa aku pracaya ing wayahe. Saiki Yugoslavia polisi bakal seneng kanggo extradite ego kanggo Jerman Kulon kanggo ngadeg nyoba kanggo perang kadurjanan. Masyarakat sing tansah seneng yen padha nyekel wong saka Reich ka-iii. Nanging aku ora mikir sampeyan bisa ngerti sing padha bisa njupuk tampilan beda saka piranti kanggo mbuka sumpel botol bab bali kula piranti elektronik ."
  
  
  "Aku ngerti, Nick," dheweke ngandika.
  
  
  "Aku nyoba kanggo misahake Richter saka ego stasiun radio, nanging aku ora kasil," ujare. "Yen aku wis wis ana, tugas sandi wis rampung. Saiki aku perlu kanggo njaluk radio iki maneh."
  
  
  "Nanging, Nick, aku ora bisa nyekel Richter tanpa polisi," dheweke marang kula. "Panggolekan ego ing ditahan saka pemerintah kita mbutuhake akèh saka birokrasi. Polisi kudu melu."
  
  
  "Aku ngerti," aku ngandika. "Nanging elinga yen Jerman Kulon piyambak ing donya.
  
  
  layanan saka negara-negara sing bakal nandhang sangsara marga yen piranti iki tumiba menyang tangan saka KGB. Ing kasunyatan, dheweke guess iku sing Richter ngarepake kanggo nggawe menehi hasil kanggo ngedol piranti kanggo pamaréntah rusia kene ing Beograd. Padha bisa wis rampung supaya. Ing kasus, Ursula, dheweke lan takon sampeyan kanggo menehi kula wektu kanggo Richter lan ego, radio, sadurunge kita nguripake kanggo Macedonians kanggo bantuan ing ego kang nyekel."
  
  
  Dheweke panginten kanggo wayahe. "Aku arep kanggo mbantu nyekel Richter."
  
  
  "Ya, sampeyan bisa teka karo kula," aku sarujuk.
  
  
  Dheweke mesem. "Kabeh tengen, Nick. Aku bakal ngenteni dheweke sadurunge aku nelpon polisi, nanging mesthi padha bisa duwe gagasan dhewe. Aku mikir dheweke iki katon dening wong nonton hotel iki. Aku kudu nganggep sing padha ora bisa dipercaya kula rampung."
  
  
  "Iku ndadekake pangertèn," aku ngandika. "Sawise kabeh, sampeyan lagi ora apik komunis."
  
  
  Dheweke marang kula sing amba jerman eseman, lan dheweke biru mata flashed. "Aku malah ora cah wadon sing apik," dheweke ngandika.
  
  
  "Aku ora setuju karo sing."
  
  
  Dheweke ngagem jubah disambungake ing bangkekan amarga dheweke wis mung teka metu kanggo padusan. Dheweke untied jubah lan supaya iku tiba mbukak, ngumumke dheweke wuda ngisor. "Aku guess aku' d luwih apik njaluk disandangi," dheweke ngandika.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng hungrily ing dheweke kurva. "Aku upaminipun."
  
  
  Ing jubah ambruk menyang lantai. Banjur ayo kang ndeleng ngumbara liwat dheweke bulging dodo, dheweke pinggul langsing, lan sapuan dheweke milky pupu lan pupu. Panjenenganipun eling Eva ing sepur, lan kang sumurup yen Eva wis micu soko ing kula sing saiki caressed lan nurtured Ursula jinis.
  
  
  "Ing tangan liyane,"dheweke ngandika, nyedhak kanggo nutup ing kadohan antarane kita," yen kita wong ing hotel iki sapunika, kang bakal mbokmenawa bakal ana sethitik maneh."
  
  
  "Aku guess," aku ngandika.
  
  
  Dheweke miwiti nibbling ing kuping. Lan aku supaya dheweke miwiti undressing kula.
  
  
  Ursula iki stoking geni ing kula sing prajanji kanggo njaluk metu saka kontrol banget rauh. Panjenenganipun mbantu dheweke njupuk mati liyane saka dheweke sandhangan, banjur mimpin dheweke kanggo gedhe amben pindho tengen kamar. Kita lay mudhun bebarengan, lan bab sabanjure aku sumurup, dheweke teka munggah kanggo kula ing wong lanang kang posisi.
  
  
  Dheweke dodo hung liwat sandi dodo ing ayu vertikal lengkungan. Dheweke teka mudhun kanggo dilat kula, lan tips saka dheweke dodo ma lirih marang dodo, ngambung sandi pasuryan lan gulu karo dheweke udan lambé.
  
  
  Dheweke dipindhah mudhun kanggo weteng, ngambung kula alon-alon, lan geni burned ing groin. Banjur dheweke dipindhah mudhun, cajoling karo lengkap, anget lambé nganti dheweke ora bisa njupuk maneh.
  
  
  "Saiki, slacker?" dheweke takon.
  
  
  "Saiki," aku ngandika hoarsely.
  
  
  Ee di-push dheweke dhateng amben lan straddled dheweke, semanak lan sabar. Milky pupu wungu munggah lan diubengi kula, lan aku elinga koyo wong-wong mau kunci tightly konco kula minangka kita disambungake. Geni nguripake menyang gunung holocaust. Banjur ana padha manis mambu, ayu swara, lan panas daging kita climaxed.
  
  
  Nalika aku kapandeng ing Sava Hotel, aku mangertos kok Richter milih ego. Ing Serikat, ego wis apik diterangake minangka tumo sworo cangkem - lawas ramshackle bangunan sing kapandeng kaya iku ngirim wis kabongkar dawa kepungkur ing kutha lawas wilayah. Tandha njaba dadi bobrok yen sampeyan bisa lumaku liwat iku tanpa malah ngerti iku ana hotel. Iku kaya panggonan ngendi manajemen bakal katon ing cara liyane saka unsavory tamu.
  
  
  Ana mung rong puluh kamar ing hotel, lan saka nomer tombol diselehake ing mailboxes konco mejo, kang bisa ndeleng sing mung setengah rolas wis dijupuk. Aku ora kaget nalika scruffy Yugoslavia pegawe ora takon kanggo ndeleng kita passports, nanging mung njupuk metu ih nomer. Kang ana mung nyoba kanggo ngarih-arih polisi minangka formalitas.
  
  
  Minangka Klera dipindhah watara ing dhingklik kanggo pick munggah piece saka bagasi, dheweke kapandeng ing mailboxes maneh lan apal wong-wong mau, kang dituduhake sing tartamtu kamar padha dikuwasani. Banjur kita tindak munggah undhak-undhakan karo carik. Nalika piyambakipun dibukak lawang lan sijine sandi gawan ing, kang maringi em a tip.
  
  
  Minangka Klera iki ninggalake, lawang ing dalan kabuka lan Hans Richter teka metu. Dheweke iki di-push adoh dening Ursula ing afternoon, lan wong iki ndhelikaké saka ngarsane. A wayahe mengko, aku nyolong mirit lan weruh Richter lan wong loro ngadeg ing lorong karo sing mburi kanggo kula. Padha bab kanggo ninggalake wong liya watara kang kamar padha wis mung ngiwa. Liyane wong Ivan Lubyanka.
  
  
  Ketoke, Richter tindak kene dening Lubyanka nalika piyambakipun tak mati kabeh liwat Orient Express ing Povka. Saiki, senajan Richter misale jek wis ketemu ndhelikake liyane panggonan amarga saka laka ing stasiun, kang teka kene karo wong-wong iki, sing padha temenan Topcon agen, kanggo ngrembug advertisement saka ndjogo piranti karo rusia.
  
  
  Richter kang ora ness radio. Mungkin kang ora dipercaya KGB. Panjenenganipun lan kanca-kancane malmpah mudhun dalan kanggo undhak-undhakan nalika Barbarians ditutup lawang.
  
  
  Kang nguripake kanggo Ursula. "Iki sing kita wong, lan padha sing kita kanca-kanca," aku ngandika. "Tindakake wong-wong mau lan ndeleng ngendi padha lunga. Coba ora kanggo njaluk matèni. Ing sawetoro wektu, aku arep kanggo ngunjungi rusia kanca ing lorong. Aku bakal ketemu sampeyan ing Nggumunake ing telung." Ngenteni. ing jam, banjur iki, lan yen aku ora nuduhake munggah, sampeyan lagi ing dhewe."
  
  
  Dheweke kapandeng munggah menyang sandi pasuryan kanggo brief, tender wayahe. "Kabeh tengen, Nick."
  
  
  Panjenenganipun mesem ing dheweke. "Ndeleng sampeyan rauh."
  
  
  "Ya."
  
  
  Ursula sirna mudhun ing dalan, ngiring dening Richter lan wong kang.
  
  
  A sawetara menit mengko, piyambakipun kalah ing lawang saka Lubyanka kamar. Sawise brief ngaso, Lubyanka swara rang metu saka konco mejo. "Ya?"
  
  
  Dheweke pangerten saka dialèk lan voices iki cukup apik, utamané sawisé mistletoe kemampuan kanggo krungu ih, supaya dheweke ngankat dheweke tenggorokan lan dheweke nyoba sing paling apik kanggo muni kaya Hans Richter.
  
  
  "Blucher," aku ngandika.
  
  
  Kunci diklik kanggo dina minangka luger dheweke ditarik metu. Nalika lawang dibukak lan Lubyanka kang kaget pasuryan ketemu duweke, Stahl ora ngenteni kanggo dheweke kanggo ngetik kamar. Piyambakipun kicked hard ing lawang lan bledosan menyang kamar. Iku kenek Lubyanka ing dodo lan sirah lan kalah ego menyang lantai.
  
  
  Lubyanka diwiwiti kanggo gun, nanging ego mandheg wong. "Beku tengen ana."
  
  
  Kang nguripake kanggo ndeleng luger ngarahke ing emu sirah. Banjur kapandeng ing kadohan antarane iku lan Webley lan mutusaké iku ora worth resiko.
  
  
  "Iku sampeyan maneh," ngandika kelara-lara.
  
  
  "Aku wedi dadi, wong lawas. Kabeh tengen, njaluk munggah. Lan tetep adoh saka dolanan ing meja."
  
  
  Barbarians alon wungu, getih netes saka ego sing teken lan RTA. Ego lip wis abuh. Dheweke, tindak menyang lawang, lan ditutup iku, saya ngawasi KGB pejabat. Ana gedhe rak ing mata kang kanggo kula.
  
  
  "Lan saiki," aku ngandika, " iku a penggalihipun dhumateng kanggo pirembagan kanggo sampeyan."
  
  
  "Kita duwe apa-apa kanggo pirembagan bab," ngandika grimly.
  
  
  "Aku mikir supaya."
  
  
  Panjenenganipun grunted lan sijine tangané kanggo cut ing pipi kang. "Aku wedi sampeyan wis teka menyang panggonan salah ing math."
  
  
  "Mungkin," aku ngandika. "Nanging yen aku, sampeyan bakal aran ala tenan." Dheweke, kapandeng ing pasuryan nalika iku teka kanggo kula ing impact saka app iki.
  
  
  "Kita wis ora ngrambah menehi hasil durung," gusti marang kula. "Mulane, aku ora duwe apa sampeyan lagi looking for."
  
  
  Aku takon dheweke. "Yen Richter isih wis iku, ing ngendi ora ana kang tetep iku?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Nuwun kanggo kasil. Kanggo sampeyan, iku Blucher kang Horst."
  
  
  Barbarians panginten kanggo wayahe. "Aku ora duwe idea ngendi everyone ing gedung olahraga. Kang banget secretive lan evasive."
  
  
  "Mungkin kang ora dipercaya sampeyan, Barbarians," aku ngandika, menehi wong sethitik ego ngedongkrak.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing kula. "Aku ora dipercaya emu salah siji."
  
  
  Ing sudhut sandi rta dipindhah. Iku tansah marang kula sing sethitik penggalihipun dhumateng kanggo ndeleng loro karu wong nyoba kanggo outwit liyane karo liyane. "Uga, siji bab punika manawa, Lubyanka. Sampeyan ora ngerti ngendi kanggo kontak mau. Lan dheweke, aku arep kanggo pitutur marang kula sing."
  
  
  Lubyanka dipindhah menyang unmade amben. Piyambakipun nonton wong rapet, tetep Luger nuding ing wong. "Iya ora ngomong ngendi dhèwèké tetep," ngandika alon.
  
  
  "Sampeyan lagi lying, Lubyanka. Lan sampeyan bakal njaluk 9mm mentheleng ing sirah." Dheweke, teka munggah kanggo wong dilat. "Aku perlu bebener, lan aku arep iku saiki. Ngendi aku bisa nemokake Richter?"
  
  
  Lubyanka mata dumadakan dadi warata lan nekat. Kanggo sandi surprise, kang ngangkat munggah gedhe guling saka amben lan diuripake kanggo ngadhepi kula, manggonke iku ing ngarepe wong. Dheweke wis ora idea apa iki dilakoni, supaya iya ora njupuk kasempatan wae. Piyambakipun dijupuk, lan Luger mbledhos ing kamar cilik.
  
  
  Gawk burrowed menyang nglukis guling lan durung tekan Lubyanka kang dodo. Sauntara kuwi, ing Barbarians pounced ing kula, isih nyekeli guling antarane kita. Aku njupuk yahoo lan dijupuk wong ing sirah maneh, lan dijupuk narrowly ora kejawab target minangka kang ambruk ing ndhuwur kula.
  
  
  Lubyanka mencet kula ing tangan karo pistol lan kenek wong hard, nanging isih dianakaké gun. Saiki guling iki musna, lan Varvara iki twisting sandi lengen hard karo tangan loro. Kita kenek tembok lan ilang kang gun.
  
  
  Banjur kita loro slid kanggo lantai, nyoba kanggo perang. Aku wong njotosi ing Lubyanka kang wis bloodied pasuryan, lan piyambakipun ngatur kanggo bali jotosan sadurunge narik adoh saka kula. Banjur ngrambah kanggo Webley, sing saiki ngadeg ing meja ing jejere wong.
  
  
  Panjenenganipun nyekel bedhil sadurunge duweke bisa nggayuh iku, nanging ora bisa njaluk kanggo pemicu ing wektu kanggo geni. Nalika aku nyedhaki wong, kang ana nyekel tumbak wong-wong mau, contone, ngengingi kula ing sirah karo heavy tong minyak.
  
  
  Dheweke ambruk ing jendhela, kanggo ngrintih. Banjur Lubianke tak marang kaki lan digawe liyane Webley ing kula, nanging aku ketemu kekuatan kanggo njupuk ego kang gun tangan lan narik sadurunge bisa geni. Panjenengane ora kejawab sandi mimmo lan bang jendhela karo iku.
  
  
  Kaca pecah banter lan udan mudhun ing kula minangka dheweke, nguripake watara lan mirsani Lubyanka awak fly metu - ego kang penyelundupan padha nyebar sudhut minangka kang nyoba kanggo njupuk soko.
  
  
  Sak tiba saka Lubyanka, ana brief nggawe bisu, banjur aku krungu dheweke njerit. Panjenenganipun leaned metu liwat broken kaca lan weruh yen iku wis mejet kaloro lantai loteng. Piyambakipun impaled dening pickets saka wesi balustrade, pasuryan munggah, mata mbukak, lan loro pickets jutted metu liwat ego kang dodo lan urip.
  
  
  Panjenenganipun scolded piyambak. Lubyanka ora ngomong apa-apa saiki. Sawise bali Wilhelmina, kang cepet ngiwa kamar cilik lan enggal-enggal mudhun ing dalan mung minangka shaggy muni padha teka saka grand tangga. Iku nyingkiri dening ih, sing lunga mudhun mburi layanan undhak-undhakan kanggo werna.
  
  
  
  
  Sewelas bab.
  
  
  
  "Iki panggonan. Richter tindak kene karo wong loro, " Ursula marang kula.
  
  
  Kita huddled ing peteng lawang ing panah street, looking metu liwat wengi ing bangunan lawas tengen werna. Ursula iki kuwatir banget, nanging dheweke nyoba ora kanggo nuduhake iku.
  
  
  "Apa sampeyan mikir padha bisa uga wis ngeweruhi sing padha ing ngisor iki mau?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Aku ora mikir supaya," dheweke ngandika.
  
  
  Omah tengen dalan ana sawijining bangunan apartemen. Ursula marang kula sing padha wis mlebu liya-lantai ruangan kamar, nanging ana ora tentrem ana ing wektu.
  
  
  "Inggih, ayo kang pindhah ana lan njupuk dipikir," aku disaranake.
  
  
  "Kabeh tengen, Nick." Dheweke ngrambah menyang dheweke dompet kanggo Webley .
  
  
  "Aku arep kanggo nutupi kula uga ana," aku ngandika. "Iki bisa dadi sworo cangkem."
  
  
  "Sampeyan bisa count ing kula, Nick."
  
  
  Nalika kita tak menyang kamar ngendi kita panginten Richter lan Ego wong padha, iku kosong. Bojone teka ing cautiously, mbeta bedhil, nanging ora ana siji ana.
  
  
  "Teka ing," Ursula ngandika kanggo dheweke.
  
  
  Dheweke gabung kula, ditutup lawang, lan kapandeng watara. Iku ana kamar gedhe karo jedhing pribadi. Paint iki peeling mati tembok, lan ing pipa ledheng kapandeng antique. Ana kikuk cot ing ndhuwur, sing scarred dhingklik kayu-kayuan, lan pirang-pirang terus kursi-kursi ing sisih.
  
  
  "Nang endi wae," panjenenganipun komentar. Luger slid iku bali menyang sawijining holster. Panjenenganipun malmpah liwat kanggo cot. Iku kapandeng kaya wong wis lying ing iku bubar.
  
  
  "Ana ora bagasi utawa apa-apa," Ursula ngandika. "Kita uga wis ilang ego kita."
  
  
  "Ayo kang njupuk dipikir watara," aku ngandika.
  
  
  Kita nelik panggonan iki ing bagean. Ana bukti-bukti sing Richter ana - korban saka salah siji saka Ego kang favorit rokok; botol anggur, meh kosong; lan ing trash bisa, ego sakelekekan tiket sepur, kang nemu apa-apa kanggo nunjukaké sing kang bakal bali menyang kamar iki. Ing kasunyatan, kabeh bukti nuding kanggo wong ninggalake iku konco ing salawas-lawase.
  
  
  "Apa kita apa saiki?" Ursula takon.
  
  
  "Aku ora ngerti," dheweke rama ngandika. Panjenenganipun kundur menyang jedhing lan alon-alon kapandeng watara. Iku ketoke kanggo kula sing ana sawetara panggonan ing kamar sing kita ora sok dong mirsani. Panjenenganipun kapandeng ing kosong kabinèt medicine maneh.
  
  
  Banjur aku lunga menyang jedhing. Ing ndhuwur ana ing nen. Panjenenganipun ngangkat tutup lan peered menyang basin.
  
  
  Ana, aku weruh piece saka udan, crumpled kertas ngambang ing banyu langit.
  
  
  Panjenenganipun fished iku metu lan kapandeng ing iku. Iku mung piece saka kertas saka piece luwih sing wis temenan wis ambruk munggah lan consigned kanggo lalen, nanging nen wis sawetara aksara handwritten.
  
  
  "Aku wis tak soko," aku ngandika.
  
  
  Ursula teka liwat lan kapandeng liwat sandi pundhak. "Apa iku?"
  
  
  "Iku katon kaya Richter iki nyoba kanggo njaluk nyisihaken saka iku ing jamban. Sampeyan bisa nggawe metu apa sing huruf sing?"
  
  
  Dheweke kapandeng ing iku. "Iku Richter tulisan," dheweke ngandika. Dheweke grimaced, ngowahi rada wigati. Katon kaya iku ditulis ing Serbia-kroasia, Nick. Mbok menawa utama tembung "nasional". Lan liyane huruf, ing awal tembung liyane ."
  
  
  Panjenenganipun squinted ing wong: "Nasional. Nanging apa kang kapindho tembung?"
  
  
  "M-Us-Museum, Museum Nasional".
  
  
  Dheweke mata darted kanggo Nah. "Museum. Ora nen duwe lumaku ing kakus?"
  
  
  "Aku upaminipun dadi," dheweke ngandika.
  
  
  "Richter bakal duwe ora ana alesan kanggo nggunakake museum kanggo patemon," aku ngandika. "Kita ngerti sing padha wis ketemu Lubyanka ing Sava Hotel lan bisa kene."
  
  
  "Sing bener," Ursula ngandika, nanging dheweke durung tindakake kula.
  
  
  "Inggih, ayo kang ngomong sampeyan bisa sijine radio iki nang endi wae kanggo panyimpenan kanggo saperangan dina. Sampeyan ora bakal bisa kanggo nggunakake bagasi panyimpenan ing Stasiun Tengah utawa ing bandara, amarga polisi ana sing nonton sampeyan. Nanging kok ora nggunakake kulawarga kamera ing panggonan umum kaya museum? "
  
  
  "Nanging iku ana, kiwa mung kanggo nalika
  
  
  
  "Nalika pengunjung sing ing museum," Ursula ngilingake kula.
  
  
  Panjenenganipun panginten bab iku kanggo wayahe. "Padha bakal terus bab kanggo saperangan saka dina, nunggu kanggo sawijining pemilik teka maneh. Nanging mbok menawa Richter ora arep gumantung ing sing kamungkinan. Panjenenganipun uga wis kiwa radio ing museum lan banjur disebut wong-wong mau, tau mengko, kanggo pitutur marang wong-wong sing kang kelalen kanggo pick iku munggah nalika kang kiwa. Panjenenganipun badhe wis prajanji kanggo nampa radio ing puluh papat utawa patang puluh wolung jam. Banjur ego bakal njamin sing padha njupuk care ekstra kanggo njaga ego kanggo iku."
  
  
  "Sing apik teori, Nick. Iku worth mriksa metu sabanjuré."
  
  
  "Kita bakal ing museum ing esuk," aku ngandika. "Yen Richter ketemu metu bab Lubyanka bengi, kang bakal paling kamungkinan arep kanggo ninggalake Belgrade langsung, nanging ora tanpa radio iki. Yen iya ndhelikake ego ing museum, kita bisa ngalahake munggah ana. Iki bisa dadi kasempatan pungkasan kita kanggo hubungi ing emu."
  
  
  "Ing sawetoro wektu," dheweke ngandika, " sampeyan perlu kanggo njaluk sawetara liyane. Aku duwe utamané nyaman kamar ing Nggumunake."
  
  
  "Sing apik saran," aku ngandika.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kita padha ing Museum Nasional nalika iku kabuka ing morning sabanjuré. Iku panas dina spring ing Beograd. Ing dhuwur wit-witan ing parque Calamegdan wis padhang ijo tunas. Hydrofoil pelindhung plied kalem banyu saka kali Danube, lan sibuk lalu lintas ketoke wae kurang ramai. Nanging museum dhewe iki ngalangi lan werna abu-abu ing langit esuk, pangeling stark sing Ursula lan aku wis ora teka kene kanggo seneng-seneng.
  
  
  Nang, ana dhuwur langit-langit lan resik kaca tampilan kasus sing contrasted starkly karo esuk panas ing sisih liyane saka ego-tembok nglukis. Kita cepet ketemu kamar lemari. Tekone, Yugoslavia, ana isih siyaga.
  
  
  "Good morning," ego disambut wong. "Kita wong liyane kiwa hotspot radio kene lan kelalen kanggo njupuk ego karo wong. Panjenenganipun dikirim kita kanggo njupuk ego." Panjenenganipun ngandika karo paling jerman logat.
  
  
  Kang kegores sirahe. "Radio? Apa iku?"
  
  
  Aku mutusaké kanggo nyoba ngomong kanggo wong ing Serbia-kroasia. "Radio. Apa kang ageman ing sabuk."
  
  
  "Ah," ngandika. Piyambakipun malmpah menyang sudhut saka kamar cilik, lan aku dianakaké ambegan sandi minangka aku ngrambah kanggo beting. Panjenenganipun ditarik metu Richter kang radio. "Aku duwe recovery kiwa kene dening wong sing jenengé Blucher, Swiss."
  
  
  "Ya," aku ngandika, glancing ing Ursula. "Pilihan iku kabeh. Horst Blucher-jeneng lengkap."
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing kantun. "ya. Aja duwe sembarang identifikasi, Mr. Blucher?" Aku ora koyone elinga pasuryan."
  
  
  Kang dianakaké bali kang impatience. Aku wis mutusaké kanggo njupuk radio dening pasukan, yen perlu. "Aku ora Blucher kang Horst," ngandika sengaja. "We are ego kanca-kanca sing wis teka kanggo dikarepake radio kanggo wong."
  
  
  "A. Inggih, Pak Blucher iki mestine kanggo teka piyambak, sampeyan ngerti. Iki aturan."
  
  
  "Ya, mesthi," aku ngandika. "Nanging Mr. Blucher punika gerah lan ora bisa teka ing radio. Kita ngarep-arep sampeyan bakal ngerti. Sampeyan bakal dilakoni ing emu sih gedhe yen sampeyan menehi kita walkie-talkie kanggo ngirimaken kanggo emu."
  
  
  Panjenenganipun kapandeng suspiciously ing kula, lan banjur ing Ursula. "Iya kang menehi sampeyan resi?"
  
  
  Saiki Ursula diputer bagean. "Oh, dear! Ngandika sing kita kudu njupuk blanc sakbenere sadurunge ninggalake. Nanging kelalen kanggo menehi ego kanggo dn. Kang banget gerah." Banjur dheweke aktif nulis. "Aku ngarep-arep sing ora bakal nerangake kesalahan ing rinci. Mr. Blucher kang tac Hotel bakal ngrungokake ayu Yugoslavia musik nalika kang kene."
  
  
  "Ah," wong ngandika, looking menyang dheweke kadhemen biru mata. "Uga, aku bisa ngerti sing. Kene, sampeyan bisa njupuk radio. Aku wis duwe alesan cetha kanggo njaga sandi ego kene."
  
  
  "Matur nuwun ingkang sanget," emu marang dheweke.
  
  
  Kang digatèkaké kula lan nyerahke radio kanggo Ursula. "Marang kanca-kanca kanggo waras sanalika bisa supaya wong bisa seneng kang tetep ing Beograd."
  
  
  "Matur nuwun," ngandika Ursula.
  
  
  Dheweke ngangkat munggah radio lan kita banjur metu liwat ganti kamar. Nanging nalika mlaku-mlaku watara bangunan, aku ketemu sing kamenangan iki short-urip. Wong loro teka metu saka alcove ing dalan, lan ora ana siji watara. Wong loro wis bedhil. Iki padha wong loro saka Topcon sing kita weruh sadurungé karo Richter, wong-wong sing Ursula ngiring.
  
  
  "Mandeg, mangga," rodho siji dhawuh.
  
  
  Dheweke silih lirih. A sawetara menit liyane lan monitor bakal wis mine. Peduli wong-wong iki! Iki wektu liyane aku diduweni iku, mung kanggo duwe ego dijupuk adoh. Ursula ora minangka upset kaya aku iki. Dheweke wis ilang kabeh kontak karo Richter, senadyan pemugaran saka radio, lan saiki wong-wong iki wis reestablished sing kontak. Dheweke kepingin weruh yen dheweke bakal manggon kanggo entuk manfaat saka iki siji acara.
  
  
  Cendhak, square wong karo bejat irung waved a gun suanten ing radio. "Sijine radio ing lantai antarane kita, bebarengan karo dompet... -
  
  
  panjenenganipun kapandeng ing kula - lan gun panjenengan.
  
  
  "Banjur njaluk adoh saka wong-wong mau," rodho lanang dhawuh.
  
  
  Ursula kapandeng ing kula, lan aku manthuk ing persetujuan. Karo loro bedhil nuding ing us, ana kamar kanggo argue. Dheweke jumangkah maju lan dianakaké metu dheweke walkie-talkie lan Webley tas menyang lantai. Ing luger alon-alon ditarik metu saka doublet, looking for wae kasempatan kanggo nggunakake aplikasi iku marang wong-wong mau, nanging saiki loro bedhil padha fokus ing sandi dodo. Ing Luger sijine iku ing lantai sabanjuré radio lan dheweke dompet. Aku isih wis Hugo munggah kantong sandi, nanging iku ketoke kaya aku bakal duwe sethitik kesempatan kanggo nggunakake ego.
  
  
  "Apik banget," ngandika ing dhuwur agen Topcon. Panjenenganipun wis peteng rambute lan banget lancip pasuryan. Panjenenganipun sasmita kanggo wong liya, sing jumangkah maju, dibukak Ursula dompet, lan ditarik metu Webley. Iku uga katon iku menyang Wilhelmina kang jaket kanthong. Banjur ngangkat munggah ing radio.
  
  
  "Saiki teka karo kita," wong dhuwur ngandika.
  
  
  Ursula kapandeng ing kula maneh. "Kita' d luwih apik apa wong ngandika," bojone ngandika.
  
  
  Kita padha nyeret watara bangunan unnoticed lan sijine ing werna abu-abu Fiat sedan. Ursula lan aku padha marang kanggo njaluk ing mburi mobil. Wong dhuwur tak konco setir, lan siji karo bejat irung lungguh ing jejere wong, bedhil nuding ing sandi dodo.
  
  
  "Saiki kita lagi arep kanggo mate sethitik," wong karo gun marang kula karo kepuasan gedhe.
  
  
  Mobil ngetik esuk lalu lintas. Aku weruh sing loro mburi lawang padha dikunci karo kunci khusus. Iku ketoke kaya murni nyoba kanggo ngalahake munggah wong karo gun. Richter misale jek wis mutusaké iku bakal dadi apik kanggo njaluk nyisihaken saka kita supaya rembugan bisa terus tanpa gangguan. Dheweke iki diwiwiti kanggo ngerti carane wong wis dimenangke kabeh jinis saka polisi lan agen pemerintah kanggo supaya akeh taun: piyambakipun pinter, efisien, lan rampung free saka kalbu.
  
  
  Kita padha nyopir watara Beograd. Kita ndamel bebarengan Brankova Prizren Boulevard nganti kita tekan kali, lan banjur ndamel kidul kanggo Kara Dordeva. Kita rauh ketemu dhéwé ing mbukak, gumuk wilayah.
  
  
  "Ana ing ngendi sampeyan njupuk kita?" Aku pungkasanipun takon.
  
  
  "Sampeyan bakal nemokake metu banget rauh," Bejat irung ngandika, menehi kula cetha grin. Ego kang logat ana jerman, lan wong dhuwur kang ana ing prancis. Iku cantik cosmopolitan rasukan tiyang istri, iki Topcon.
  
  
  Ego kang prediksi iki bener. Limalas menit mengko, sawise lambé dibunderaké saperangan saka dalan negara, kita teka kanggo secluded house negara. Driver mandegake ing ngarepe wong lan dhawuh kita kanggo njaluk metu.
  
  
  Ursula lan aku ngiwa liwat Fiat. Dheweke wis ora idea ngendi kita padha; dheweke mung sumurup, yen kita padha kidul kutha. Iku mung mlebu nalar sing Richter bakal ninggalake Beograd, minangka polisi padha pathêt kutha ing nesu kanggo wong. Kanggo tanggal, kang wis ora wis bisa kanggo lelungan dening transportasi umum. Aku wonder yen isih sumurup bab Lubyanka.
  
  
  "Nang," wong dhuwur dhawuh, brandishing revolver. Loro bedhil padha nuding ing us maneh. Kang ngiring pesenan.
  
  
  Nang, omah kapandeng malah luwih cilik tinimbang iku nyawang saka njaba. Nanging sing iki kabeh Richter needed. A wayahe mengko, sawise dhuwur gunslinger disebut ego kang jeneng, Richter mlebu kamar saka pawon.
  
  
  "Uga," ngandika nalika piyambakipun nyumurupi kita,"apa a penake surprise." Panjenenganipun ngrambah kanggo walkie-talkie sing dhuwur wong wis diselehake ing dhingklik. "Kowe meh tak iku, ora sampeyan?"
  
  
  "Supaya adoh ferret sampeyan wis salah siji langkah ahead saka us," aku ngandika. "Nanging luck ora bisa pungkasan ing salawas-lawase, Richter."
  
  
  Dheweke, weruh cara liya-liyané kapandeng ing kula nalika dheweke ego digunakake jeneng nyata dheweke. Ketoke, kang dikenal kanggo wong-wong mau mung minangka Blucher. Richter grinned ing kula, banjur teka liwat lan njotosi kula ing pasuryan.
  
  
  Duweke ambruk akeh banget kanggo lantai. Ursula disawang lan leaned ing kanggo apik. Iso rta iki trickling getih. Panjenenganipun lay ana, looking ing Richter lan hating wong. Iki gething bakal nggawe kula nyoba sethitik harder yen aku kesempatan kanggo pindhah marang wong.
  
  
  Ursula kapandeng ing Richter. "Nazi butcher!" "Mungkasi iku!" dheweke hissed.
  
  
  Richter pasuryan flushed karo nesu. Kang napuk dheweke hard tengen ing pasuryan, lan dheweke ambruk mudhun ing jejere kula.
  
  
  Richter diuripake kanggo wong-wong sing wis nggawa kita ing. "Sijine wong ing blenggu ana kene." Panjenenganipun nuding kanggo misahake wall, ngendi seri saka lancip bar wesi wis ditambahake menyang pawon lawang, lan lawas wesi radiator ing tembok sisih. "Supaya padha lagi dipisahake."
  
  
  Wong karo bejat irung renteng loro saka Ursula kang tangané menyang radiator, lan wong dhuwur renteng kula kanggo njaba tugu pemisahan. Tangan padha konco sandi bali, lan ana blenggu ing saben bangkekan lan nyambungake chain watara crossbar. Aku wis kanggo njaluk munggah, lan Ursula wis kanggo njagong ing lantai karo dheweke bali menyang radiator.
  
  
  "Kabeh tengen, nggawa bom," Richter dhawuh dhuwur siji karo gun. .
  
  
  Dhuwur wong lanang ilang menyang kamar turu cilik lan bali a wayahe mengko karo pipo bom. Ana cukup dinamit ditempelake iku kanggo jotosan munggah loro omahé ukuran siji kita padha ing. Richter kapandeng ing kula karo grin, njupuk bom watara wong dhuwur kang tangan, lan diselehake ing kursi ing tengah kamar. kamar bab separo antarane Ursula lan kula.
  
  
  "Andre banget apik ing bab iki," Richter ngandika minangka kang nyetel munggah nonton sing serves minangka pemicu kanggo bom. "Gawking, mesthi, bakal neater, nanging luwih kuat. Iku dipercaya sing panguwasa bakal bisa kanggo ngenali badan, banjur jeblugan lan geni. Aku ngarep-arep sing conto iki bakal ngawula minangka bebaya kanggo sapa sing bisa tindakake sampeyan."
  
  
  "Aku ora mikir iki bakal njaluk ih mikir," aku ngandika. Sawijining kasebut kanthi teliti, kapandeng ing bom sing wis nyiyapake lan ticking. Richter ana tengen. Yen bab iki mbledhos, ana ora bakal akeh ngiwa kanggo njelajah.
  
  
  "Kita ora bakal menehi munggah nganti sampeyan diselehake ing kasarasan saka wong-wong kang jeneng sampeyan duwe defamed," Ursula ngandika ing strained swara.
  
  
  Richter nglirik ing Nach. "Iya aku fitnah sampeyan?" "Aku pengin sampeyan' d wis ana nalika kabeh iki kedados, Fraulein. Siji katelu tau tenan gumantung ing kula piyambak kanggo entuk gol. Kita padha kabeh Nazi banjur. Nalika kita padha ngalahaké, sawetara saka banget gedhe-gedhe tindak berserk, lan liyane dumadakan dadi anti-fasis.
  
  
  "Sampeyan lagi Nazi asu," Ursula hissed.
  
  
  "Saiki iku modern kanggo dadi kanca karo mantan mungsuh, mbukak watara karo sosialis lan nyekel lawas cita-cita," panjenenganipun terus alon.
  
  
  "Lan Nazi mungkasi munggah apa karo Masyarakat,"dheweke emu rek media lapuran.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing kula banget. "Iku bisnis, resik lan prasaja. Sing apa aku mestine kanggo apa minangka manungsa nalika lagi mburu wong kaya asu, sing nyerang wong."
  
  
  "Nyababaken kita ora nyimpen, Herr Richter!" ngandika Ursula banter. "Sampeyan bakal nahan, lan sampeyan bakal njaluk mbayar apa iya."
  
  
  Panjenenganipun mesem kelara-lara. "Saiki sampeyan duwe kurang saka rong puluh menit kanggo nggawe manawa." Tanpa nunggu jawaban, kang nguripake kanggo minions. "Mateni Lamborghini. Kita bakal njupuk Fiat kanggo Dragoman Pass stasiun ing Crveni Krst. Iku kudu aman kanggo njupuk sepur ana."
  
  
  "Ya, Herr Blucher," ngandika wong dhuwur. Wong loro nguripake lan malmpah metu menyang werna.
  
  
  Minangka gunmen padha njupuk menyang mobil njaba, Richter nguripake bali menyang kula. "Sampeyan wis sementara diselani kula menehi hasil karo Rusia. Nanging mung sementara. Kanggo iki sing saiki lagi mbayar karo sing urip."
  
  
  Supaya kang sumurup bab Lubyanka.
  
  
  "Nalika aku ninggalake kene, aku ora bakal mung duwe kabeh wektu aku arep, kalebu lelungan, foto, music, kanggo nerusake rembugan ing advertisement saka satelit ngawasi, nanging aku bakal njupuk mati ndjogo saka Bonn pemerintah kanggo nalika. Sampeyan ndeleng, kabeh iki digunakake minangka biasanipun, uga banget kanggo kula ." Dheweke mlaku liwat lawang. Njaba, Fiat engine miwiti munggah. "Auf wiedersehen. Utawa mungkin aku mung kudu ngomong pamit?"
  
  
  Kang nguripake lan kiwa. A wayahe mengko, Fiat ditarik adoh, lan swara mboko sithik burem minangka padha digawe sing cara bali menyang dalan utama.
  
  
  Ursula lan aku loro kapandeng ing ticking bom, lan banjur liyane ing liyane. Ursula dicokot dheweke lip ngisor lan dheweke guncang sirah. "Aku ngirim wis matèni Richter sanalika ego sumurup."
  
  
  "Hawa anyep metu," aku ngandika. "Kita wis kurang saka limalas menit kiwa. Iku ora ninggalake akeh wektu kanggo bayangan jero."
  
  
  "Aku ora bisa mindhah," Ursula ngandika, banging dheweke blenggu ing radiator.
  
  
  "Nyoba kanggo santai," dheweke swara, ngandika tenang. "Panjenengan kuatir bisa dadi contagious, lan aku kudu mikir soko."
  
  
  Ngutuk ticking saka bom ing meja iki kaya ati kita ngantem kanggo wektu suwene. Kang hung munggah lan diuripake kanggo katon ing bar konco kula. Aku ditarik ing siji aku iki ditempelake, lan iku mbengkongaken, banjur gumregah maneh. Kang sora lan ma chain saka blenggu marang bar. Iku digawe alus swara, ora cetha, creaking minangka logam. Sawise kabeh, bar padha ora digawe saka logam, nanging ing saindhenging kayu dicet kanggo katon kaya ireng wesi. Banjur Hugo eling dheweke. Padha ora golek Hugo, kula stiletto.
  
  
  Pangarep-arep bubbled ing sandi dodo lan digawe sandi wetenge ngencengi malah liyane. Aku dipindhah dheweke lengen tengen, nanging boten kedaden. Dheweke ana nemen diwatesi ing dheweke obahe. Panjenenganipun diuripake kanggo ngadhepi Ursula lan leaned bali saka lancip kayu-kayuan bar.
  
  
  "Apa sing dilakoni, Nick?"
  
  
  "Nyoba kanggo nyimpen gesang kita," aku ngandika sakcepete. Aku ora duwe wektu kanggo pirembagan.
  
  
  Aku dipindhah dheweke tangan maneh, lan Hugo slid menyang sandi kurma. Aku dianakaké piso supaya genggeman ana tenan. Kanthi cetha corak saka bangkekan, kang ngatur kanggo tanah cetha pinggiran Hugo kang agul-agul ing kayu-kayuan crossbar karo kang bare tangan. Twig cut liwat iku, lan aku felt agul-agul piso nglelebke menyang kayu. Kayu iki ngalangi, nanging piso
  
  
  iki dibuwang menyang lancip pinggiran kanggo loreng. Kang digawe cilik, ketat obahe karo agul-agul lan felt saperangan saka kripik tiba mati.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing Ursula. "Aku nyoba kanggo kokain iki ngutuk pemblokiran," aku diterangno. Aku ora ndeleng iku, cepet kuli. "Apa wektu iku?"
  
  
  "A sethitik liwat sepuluh menit," Ursula ngandika, condong nerusake kanggo ndeleng cepet.
  
  
  "Gusti yesus," aku ngandika, duka yen iku wis dadi dawa.
  
  
  Aku cut dheweke munggah. Iku ora perlu kanggo cut liwat kabeh bar. Dheweke ego mung perlu kanggo bakal weakened. Ana akèh kripik ing lantai. Panjenenganipun mandegake chopping dheweke lan ditarik garis hard. Ana tipis kokain, nanging kayu ora break. Blenggu padha saiki rumiyin ditempelake ing tangané. Aku cut metu sing sethitik liyane, nganti aku pungkasanipun felt kokain jero ing kayu. Panjenenganipun braced awake marang meksa ing tangané lan kapandeng ing Ursula.
  
  
  "Wektu," aku ngandika.
  
  
  "Enem m".
  
  
  Panjenenganipun sijine dheweke sikil ing wong lan ditarik karo kabeh kekuatan kang. Ana sora kokain minangka kayu-kayuan bruce pamisah. Panjenenganipun ambruk headfirst menyang lantai lan meh kenek dhingklik karo bom ing.
  
  
  Tangan padha isih shackled saka konco, nanging duweke berjuang kanggo dheweke kaki. Wong bisa aran getih ing tangané. Dheweke, ngadeg ing dhingklik kanggo katon ing bom. Yen Richter sumurup dheweke, lan dheweke panginten aku iki miwiti metu, kang bakal duwe disusun bom supaya sembarang geger otak, kayata ngangkat ee, bakal micu iku ahead wektu. Panjenenganipun leaned mudhun kanggo mriksa wiring, lan ketemu sing ana tengen. Aku salah siji defuse bom tanpa obah iku, utawa piye wae free Ursula saka radiator.
  
  
  Bom iki mestine kanggo pindhah mati nalika tangan menit nuduhake setengah jam, lan ana mung papat menit kiwa. Aku ora duwe wektu akeh.
  
  
  "Kita wis kanggo njaluk sampeyan metu saka bab iki," aku ngandika, ngowahi kanggo Ursula. "Aku ora bisa mindhah bom."
  
  
  "Nanging carane bisa aku free aku?" "Apa iku?" dheweke takon, nyoba kanggo supaya gupuh metu saka profil voice dheweke.
  
  
  Panjenenganipun mbengkongaken mudhun lan dipun sinaoni carane iku bosok kanggo logam. Ana mung siji cara kanggo mbebasake dheweke, lan sing ana kanggo mbukak kunci blenggu. Nanging, operasi iki bakal mbutuhake sawetara tambang, malah yen dheweke tangan padha dianakaké ing ngarepe dheweke. Hugo sijine iku ing bali kanthong kang clono dowo; aku bakal ora wis perlu iku. Banjur kasebut kanthi teliti, dipun sinaoni ing radiator.
  
  
  Pipo sak ruang paling ngisor nyambungake radiator kabeh rusted. Iku kapandeng kaya radiator wis ora wis digunakake ing taun. Kajaba iku, piring sing ditempelake ing radiator kanggo lantai kayu-kayuan kapandeng lawas lan weakened.
  
  
  Jumangkah bali lan nliti pemandangan saka jarak cendhak adoh. Radiator iki diselehake ing bab 30 cm saka tembok. Ana kathah saka kamar kanggo apa aku wis ing atine. Dheweke mata padha frank ing ngarep saka radiator lan nglirik ing Ursula.
  
  
  "Narik dhewe bebarengan," aku ngandika. "Aku arep kanggo menehi bab iki kenek hard."
  
  
  "Kabeh tengen, Nick," dheweke ngandika.
  
  
  Panjenenganipun nglirik ing watch. Rong menit kiwa. Ngangkat wentis lan mlengkung iku kanggo saben suku, panjenenganipun rampung munggah ngengingi baterei karo sikil tengen.
  
  
  Ana kacilakan saka logam lan kayu minangka iku disambungake, lan Ursula iki di buwang bali marang radiator. Aku krungu dheweke nggawe swara cetha ing dheweke tenggorokan. Nalika aku kapandeng kanggo ndeleng asil, aku ketemu a tumpukan saka teyeng ing lantai. Radiator rampung suwek dhewe saka pipo lan leaned marang nggresah. Piring sing dianakaké ego ing lantai wis ambruk mati, nanging ana isih kayu rotten ditempelake menyang wong-wong mau. Siji sak piring iki isih tancep kanggo lantai kayu-kayuan dening jangkar, supaya aku mbuwang metu maneh lan dirilis iku rampung.
  
  
  Ursula iki katindhes lan dijamin ing teyeng.
  
  
  "Aku wedi sampeyan bakal duwe kanggo seret thread kanggo bab iki," dheweke rama ngandika. "Njaluk munggah. Cepet."
  
  
  Dheweke berjuang kanggo dheweke kaki, nyeret salah siji stream menyang radiator karo dheweke. Iku hard kanggo nah, nanging nah wis akèh saka adrenaline. Piyambakipun pindhah miring, nyekel liyane thread karo kang cuffed tangan, lan ngusulke radiator kanggo hip tingkat. Dheweke, nyawang jam ing drive hard. Kurang saka menit kiwa.
  
  
  Aku marang dheweke. "Metu lawang!"
  
  
  Ursula darted sak mbukak lawang, isih clinging kanggo gedhe accordion-shaped piece saka logam. Kang ngiring dheweke, mlaku-mlaku meh mundur.
  
  
  "Pindhah cepet banget," aku ngandika. "Ora mbukak. Kita perlu kanggo pindhah ing paling sèket mèter. Nalika kang ngeduk bolongan ing lemah."
  
  
  Dheweke manut pesenan, grunting lan sweating. Iku wadhi minangka neraka. Siji dina Ursula ambruk kanggo dheweke dhengkul, lan dheweke radiator thread meh ilang. "Njaluk munggah," gusti marang dheweke ing kalem swara.
  
  
  Dheweke nindakake. Jam ing sirah marang kula kita mung wis bab limalas detik. Kita dipindhah cepet kanggo cethek kothong ing lapangan sabanjuré kanggo omah lan teka marang nah. Sanalika kita kenek lemah, ana deafening bledosan.
  
  
  bejat ing dina kalem konco kita.
  
  
  Ing shockwaves rusak kuping lan kasebar rambute tengen pasuryan kita. Banjur tangle saka rereget lan lebu mencet kita. Amba, abot log padha mudhun kabeh watara kita. Sawise wayahe, iku kabeh liwat, lan kita kapandeng menyang omah. A maya gedhe saka kumelun billowed skyward, lan apa sethitik tetep saka cottage iki makantar-kantar.
  
  
  "Oh, Allah kawula," Ursula ngomong, mbokmenawa mbayangno apa bakal wis kedaden kanggo dheweke yen radiator wis ora wis mlaku nglumpuk. Dheweke rambute blonde iki disheveled lan dheweke pasuryan iki dijamin ing rereget.
  
  
  "Kita padha bejo," aku ngandika.
  
  
  Hugo nyekel dheweke lan tindak menyang mburi Ursula kang radiator kanggo miwiti njupuk kunci ing dheweke cuffs. Sampeyan njupuk luwih saka sepuluh menit. Nalika dheweke pungkasanipun free, dheweke ma dheweke tangané kanggo dangu lan njupuk ambegan jero. Banjur dheweke lunga kanggo bisa karo Hugo kanggo mbusak blenggu. Iku njupuk Nah kira jumlah sing padha wektu, karo dheweke tangan free. Tangané padha cut dening blenggu, nanging getih iki wis panutup ing wounds.
  
  
  "Apa saiki, Nick?" takon Ursula.
  
  
  "We are saiki judhul kanggo Yelin-Richter Pass."
  
  
  "Padha duwe kauntungan liwat kita," dheweke ngandika. "Lan kita padha ora duwe mobil. Padha njupuk sawetara bagéan saka Lamborghini."
  
  
  "Aku ngerti," aku ngandika, glancing ing italia mobil njaba omah. Bagéan saka ego kaca iki pecah, lan paint miber mati salah siji ing bledosan. "Nanging wong kita wis digawe iku cetha sing padha bali menyang papan Orient Express ing pass. Iku ketemu nyebrang tapel wates karo Bulgaria ing Dimitrovgrad. Supaya kita ora kudu padha sumelang ing bab njupuk kanggo Crveni Krst nalika Richter nemu ana, nanging sadurunge sepur nglepas. Bisa uga yen kita njaluk mati dalan utama lan nyekel mobil tengen adoh."
  
  
  "Banjur supaya iku pindhah," ngandika Ursula.
  
  
  
  
  Rolas bab.
  
  
  
  Iku nyata undhak-undhakan kanggo dalan. Ursula ora sambatan, nanging aku bisa ngomong sing galur pungkasan puluh papat jam iki njupuk sawijining tol ing dheweke. Bab setengah jam sawise kita ngiwa situs kobong cottage, kita ngrambah mung dalan mlaku liwat iki bagéan saka negara.
  
  
  "Iku katon cantik sepi," Ursula ngandika.
  
  
  Ing Rivnenskaya dalan mlayu bebarengan kali jurang ing loro directions satebihipun mripat bisa ndeleng, nanging padha ora ana montor ing iku. Iku dadi sepi sing iku hard kanggo pracaya samubarang lalu lintas tau liwati dening.
  
  
  "Iku ndadekake kula lali bab Richter lan mung seneng tentrem lan sepi," aku ngandika.
  
  
  "Ya," Ursula sarujuk. Dheweke lunga lan lungguh mudhun ing grassy bank dening pinggir dalan, lan piyambakipun kagabung dheweke ana.
  
  
  Ursula leaned bali ing suket dawa, propping dheweke elbows munggah. Dheweke ana ing dheweke mata lan mirengke kanggo manuk ing lapangan toko. Iku alus, panas spring dina karo sayah piandel ing balmy online. Toko, cluster poplars whispered, ijo tunas adorning sing lacy cabang, lan angin sing dipindhah ing wit-witan uga alon-alon diudhek suket dhuwur ing lapangan podo karo kanggo dalan. Iku jenis saka dina, panggonan, lan perusahaan sing digawe agen wonder apa neraka iki dilakoni ing kang tartamtu profesi.
  
  
  Ursula kang peteng cendhak rok iki ditarik munggah watara hips dheweke, lan aku lay ana looking apik tenan. Ing kamar turu ora mung panggonan sampurna kanggo nggawe katresnan, kaya aku wis ditemokaké ing liyane seneng kesempatan. Aku golek panggonan kang sampurna ing paling kahanan sing ora dikarepke. Nanging kamungkinan iki, diwenehi sing kita padha wus kanggo mobil ing sembarang wayahe, iki kurang luwih sarujuk.
  
  
  "Nick! Iku mobil!" Ursula nuding metu.
  
  
  Iku ana sedan, Citroen, nyedhak us ing kacepetan dhuwur.
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika. "Aku bakal nyoba kanggo mungkasi iku." Kang tak metu dhateng ing roadway lan waved kiyat ing sudhut busar. Mobil langsung wiwit alon mudhun lan wayahe mengko mbalek liwat dhateng pinggir dalan sabanjuré kanggo kita.
  
  
  Nang loro padha enom Italians ing cara kanggo tapel wates.
  
  
  "Apa sing arep kanggo njaluk bantuan kanggo Crveni Krst ing Jelin Pass?" Aku takon dheweke.
  
  
  Loro saka wong-wong mau padha lancip wong enom karo rambute dawa. Driver nglirik ing Ursula, lan Em ketoke kaya apa kang weruh. "Kita bakal temtunipun pindhah menyang Crveni Krst," dheweke ngandika karo logat abot. "Mangga njagong mudhun."
  
  
  Kita padha supaya, lan mobil nggero mati mudhun dalan gedhe. Aku bungah padha disenengi kanggo drive cepet, amarga kita padha ora duwe wektu akeh. Ing kasunyatan, kita uga wis ora kejawab kasempatan kanggo njaluk ana ing wektu.
  
  
  Ing kawitan, wong enom flirted karo Ursula. Kita ana cognac lan hotels kanggo tetep lan santai. Nanging nalika padha weruh sing Ursula ora kaya klompok jinis, padha miwiti nglaras sun maneh, ora nalika. Kita teka ing desa gunung Crveni Krst, ngendi Richter iki temtu judhul, watara jam loro ing afternoon. Italians njupuk kita kabuka kanggo stasiun sepur, lan kita
  
  
  becik ngaturaken ih kanggo trip. Banjur Ursula lan aku lunga nang.
  
  
  Iku panggonan cilik, lan iku kapandeng rampung werna abu-abu, kaya paling saka stasiun ing baris iki ing Yugoslavia. Kita cepet kapandeng watara nunggu kamar lan weruh sing Richter lan loro ego minions padha ora ana. Glancing ing platform stasiun, dheweke, aku weruh sing ing sepur iki obah lunga.
  
  
  "Pindhah," Ursula ngandika kanggo dheweke.
  
  
  Dening wektu kita tak mati, sepur iki wis ing mburi platform, njupuk munggah kacepetan. Iku ana ing Orient Express.
  
  
  "Ngatur!" Aku marang dheweke.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng mudhun menyang stream saka bangunan, menyang wilayah mbukak ngendi saperangan saka montor padha lungguh, lan weruh Fiat Richter nyopir liwat negara house near Beograd.
  
  
  "Katon," aku ngandika. "Ego mesin. Kang ing sepur iki."
  
  
  Panjenenganipun nyekel Ursula kang lengen lan ditarik dheweke bebarengan minangka piyambakipun enggal-enggal mudhun platform mobil.
  
  
  "Apa sing kita mengkono, Nick?" dheweke takon kita mlayu.
  
  
  "Kita lagi arep kanggo njaluk Belgrade daging," bojone ngandika.
  
  
  Kita mandegake ing Fiat lan kapandeng ing trek. Aku wis kanggo nyekel sepur sing. Yen Richter nemu menyang Bulgaria, sandi kemungkinan saka njupuk ego lan radio padha tenan slim. Ana kang bakal nampa kabeh sing perlu KGB pitulungan.
  
  
  Panjenenganipun mlumpat menyang kurang mobil olahraga lan nyekel kabel ing dashboard. Sepur alon ilang watara bend ing trek. Aku disambungake, disambungake karo kabel, lan engine miwiti nggarap.
  
  
  "Njaluk ing lan supaya pindhah!" piyambakipun matur Ursula liwat gangguan saka mobil.
  
  
  Duweke ana ing jog penumpang, lan Ursula iki konco setir.
  
  
  Panjenenganipun nuding menyang ngendi Orient Express ilang watara bend ing dalan.
  
  
  Sawijining ngandika."Tindakake sing peduli sepur!"
  
  
  Dheweke mung kapandeng ing kula kanggo liyane. Mobil banjur miber watara sudhut lan tumuju bebarengan pinggir dalan gedhe.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ahead lan weruh sing senajan ana tajem bank ing loro-lorone saka trek cedhak ing desa, ana kamar kanggo panah mobil olahraga yen Ursula bisa drive uga cukup.
  
  
  "Salib kanggo sisih liya saka trek ing persimpangan iki kene," Hi marang dheweke minangka kita bumped kita kiwa gembong menyang sleepers. "Aku arep dadi cedhak sepur yen kita bisa ngerti."
  
  
  Dheweke nindakake minangka aku ngandika hey, lan saiki kita lagi ing sisih kiwa saka dalan gedhe. Ursula mata kahyangan minangka dheweke berjuang kanggo njaga kontrol saka mobil. Ing screeds ing gembong ing sisih tengen guncang mobil hard, lan potholes kawangun ing liyane gembong, nanging Ursula katahan Fiat ing sisih trek. A wayahe mengko, sepur ana ing ngarsane maneh, lan kita padha nyedhak iku.
  
  
  "Cepet-cepet munggah," panjenenganipun sanget dheweke.
  
  
  Ursula jumangkah ing gas lan kita sped maju. Sepur iki mung sawetara meter adoh. Glided lancar dibandhingake kanggo kita dhewe alam bébas kulo. Kita kenek bump lan mobil nguripake kiwa. Kanggo wayahe aku panginten kita padha mlaku-mlaku ing sadawane embankment. Nanging Ursula nempuh perang kanggo kontrol lan pungkasanipun kita uga lunga maneh. Ing mburi wilayah saka mobil dining iki saiki ing rong puluh kaki. Fiata dibukak lawang kanggo dheweke lan kapandeng ing Ursula.
  
  
  "Nalika aku njaluk ing papan, bali menyang kutha lan ngenteni kanggo kula ing stasiun. Aku bakal nyoba kanggo njupuk ego urip yen kang ngijini kula."
  
  
  Dheweke manthuk frantically, dheweke knuckles putih ing setir. Panjenenganipun njupuk siji dipikir pungkasan ing Nah lan ngadeg ing langkah njaba mobil mbukak. Kita padha ngadeg ing mburi platform sepur. Mbukak lawang mobil nyegah kita saka njupuk banget cedhak, nanging aku needed liyane sirah wiwitan.
  
  
  "Dilat!" Dheweke matur hey, ing rheumatism.
  
  
  Stasiun titian bumped, swerved, lan ditarik adoh saka sepur. Banjur kita padha outright ngelawan sepur, mbukak lawang clanking marang platform struktur. Iku saiki utawa tau. Dheweke mlumpat liwat papat kaki cepet-cepet lemah, nyekel platform mangetan, lan nyekel nah. Panjenenganipun ditarik piyambak munggah menyang platform lan menek liwat mangetan. Banjur weruh dheweke, kapandeng bali, lan weruh sing Ursula iki wis rem mobil. Ay waved ing dheweke, lan dheweke flashed dheweke lampu minangka dheweke alon digawe dheweke cara kanggo sabanjure persimpangan.
  
  
  Panjenenganipun terus dheweke sandhangan lan di-push dheweke rambute bali saka ing dheweke bathuk. Kang teka ing papan tanpa nyababaken kita, awake dhewe, utawa Ursula. Saiki aku wis kanggo nggoleki Hans Richter sadurunge kita ngrambah tapel wates.
  
  
  Piyambakipun mlebet mobil dining lan kasebut kanthi teliti, kapandeng ing pasuryan saka sawetara wong-wong sing teka kanggo ngombe sawise nedha bengi. Ora ana siji watara wong-wong mau ana Richter, utawa ego wong. Piyambakipun pindhah casually watara mobil, minangka yen padha mung mlaku-mlaku ing sepur. Yen dirijen wis mandegake kula karo tiket balung, iku bisa wis tuku dening ego ing papan - mungkin liya-kelas tiket, nanging aku ora care amarga aku ora nyana kanggo santai lan seneng kulo iki.
  
  
  Dheweke alon-alon malmpah liwat loro turu montor, looking for pratandha
  
  
  Richter, nanging aku ora weruh apa-apa. Aku ora ndeleng wong ing umum cars salah siji. Ing sepur, aku mung weruh pasuryan seneng lelungan. Yen Richter ana ing papan, piyambakipun main aman lan ndhelik. Ing emu mbokmenawa ngatur kanggo njaluk siji utawa luwih turu kompartemen kanggo awake dhewe lan wong-wong kang egos, lan bakal padha dadi nang wong-wong mau nunggu kanggo salib kanggo Bulgaria ing Dimitrovgrad.
  
  
  Nanging, ana kauntungan sing dheweke ferret tak saka wong-wong mau, minangka ngalami dening sepur pungkasan. Saiki dheweke manawa saka Hans Richter identitas lan sumurup apa kang kapandeng kaya. Dheweke ego uga wis diterangake dheweke kanggo sepur conductors.
  
  
  Iku njupuk kula sepuluh menit kanggo golek porter, nanging nalika aku durung, kang banget mbiyantu.
  
  
  "Ayo kula waca," ngandika ing Serbia-kroasia, " aku pracaya yen wong kuwi sing njlèntrèhaké bakal papan ing Crveni Krst. Ya, aku elinga dheweke saiki. Aku mung weruh wong iki ngetik bay 8 ing sabanjure mobil turu."
  
  
  A wayahe mengko dheweke mandegake kanggo dina cut mati 8. Dheweke ditarik Wilhelmina lan ngengingi babagan mental disiapake kanggo apa-apa sing bisa kelakon. Gusti marang awake sing Hans Richter ora arep ninggalake wektu iki, kang ora arep kanggo ninggalake iki sepur urip. Jumangkah adoh saka lawang kanggo wayahe, wungu kang tengen mlaku, lan viciously kicked iku.
  
  
  Lawang menyang kamar mbanting, lan kang ndherekake iku. Ing Luger siap kanggo geni. Dheweke manggon blak-blakan kanggo dina lan periksa interior. Iku sepi.
  
  
  Kang cepet ngetik lan ditutup lawang konco wong. Guess sing Richter njupuk loro utawa luwih ngethok ana temtu bener. Panjenenganipun mbokmenawa dituku liyane coupe, ing jeneng wong dening wong liya, lan ana mbokmenawa ana melak-melak saiki, planning kang sabanjuré pamindhahan dening sade satelit ngawasi nitih, foto, musik.
  
  
  Aku kapandeng watara. Ana bagasi utawa radio, nanging ana jaket ing bunk. Iki versi sing Richter digunakake kanggo dadi ing.
  
  
  Dheweke bisa duwe nenggo kanggo ego kene, utawa nyoba kanggo mangerteni kono lan ego, wong-wong, padha ndhelikake. Aku diuripake kanggo cot lan ditarik bali isine kanggo nggawe manawa kang wis ora didhelikake radio nang endi wae. Nalika aku ana kang nyimpang ing dina, aku krungu klik pals. Panjenenganipun whirled menyang swara minangka dhewek ngrambah kanggo reloaded Luger.
  
  
  A agen Topcon karo broken irung iki ngadeg ing lawang, lan kang dhuwur kanca, nihan, ana tengen konco wong.
  
  
  Wong karo bejat irung ngrambah kanggo gun, nanging ego kang matèni wong. Nalika Ego Ruka ana ing jaket, Wilhelmina kang nyenengake sethitik pasuryan iki wis pointing ing kang kaget pasuryan. Ego dhuwur kanca ora malah nyoba.
  
  
  "Njupuk tangan mati jas. Ati-ati, " aku ngandika.
  
  
  Iya.
  
  
  "Saiki, loro saka sampeyan, teka nang."
  
  
  Panjenenganipun njupuk rong langkah maneh lan mlebu kamar. Dhawuh wong dhuwur kanggo nutup lawang konco wong. Nalika iya, dheweke kasebut kanthi teliti, disarmed dening loro saka wong-wong mau.
  
  
  "Carane apa sing?" Broken Irung takon, " Carane sira njaluk watara cottage?"
  
  
  "Aja pikiran," aku ngandika, nyekeli ih loro ing ngajeng kula. "Where Sing Kita Wong-Wong?"
  
  
  "Ah," wong dhuwur chuckled. "Sampeyan tindak ing cara salah, sandi kanca. Iya ora njaluk ing sepur."
  
  
  Piyambakipun dilat kula, everyone. Dheweke nggebug karo "Luger" miring ing ego kepala lan tansaya munggah. Panjenenganipun grunted lan ambruk bali marang tembok kamar.
  
  
  Aku takon dheweke."Apa sampeyan arep kanggo nyoba lying maneh?"
  
  
  Wong dhuwur iki cingak lan stunned. Liyane ngandika kanggo wong. "Panjenengane iku ing papan," ngandika. "Nanging kita ora ngerti ngendi. Kita kiwa ego ing mburi liyane saka sepur."
  
  
  "Iki siji-wong kamar," aku ngandika. "Sira loro njupuk kapisah kamar?"
  
  
  Wong karo bejat irung mangu-mangu, lan dhuwur siji kapandeng ing wong grimly. "Ya."
  
  
  "Apa nomer?"
  
  
  "Ora pitutur marang emu!" wong dhuwur matur banter. Dheweke ego kicked marang ing shin lan bengok-bengok.
  
  
  "Tengen kabeh?" Aku takon dheweke soko liya.
  
  
  "Iki kamar sabanjuré," wong ngandika lirih, cepet kang jempol ing tembok.
  
  
  "Wong gemblung!" wong dhuwur ngandika liwat gritted untu.
  
  
  "Oke, kene kita pindhah," aku ngandika. "Kanggo platform. Teka metu."
  
  
  Siji karo bejat irung dibukak lawang lan banjur metu menyang dalan, lan iku iki di-push dening dhuwur maling. Ana ora ana siji ing lorong, supaya Luger ora bakal supaya dheweke pindhah.
  
  
  "Pindhah," aku dhawuh, nyopir gun menyang wong dhuwur kang iga.
  
  
  A wayahe mengko, kita ngrambah ing platform antarane montor. Duweke iki ngadeg konco wong-wong mau lan nyekeli Luger ing wong-wong mau. "Kabeh tengen, mlumpat," aku dhawuh.
  
  
  Padha kapandeng ing kula intently.
  
  
  "Sepur obah cepet banget," gunman ngandika.
  
  
  Ora minangka cepet gawking watara sing gun, ego dielingake dheweke.
  
  
  Banjur, sawise wayahe kang mangu-mangu, ing thug karo bejat irung dibukak lawang lan mlumpat ing. Ing sabanjure cepet, wong dhuwur lunged frantically ing kula.
  
  
  Dheweke serangan iki ketemu karo luger tong minyak, ngengingi Ego hard ing weteng. Panjenenganipun groaned lan ambruk akeh banget kanggo logam lantai ing sandi kaki, semaput. Ing Luger holstered iku, nyeret Ego kanggo mbukak lawang, lan mbuwang wong mati sepur.
  
  
  Duweke, weruh awak limp kenek kerikil lan banjur ilang metu saka ngarsane menyang suket dhuwur. Ing emu iki mbokmenawa luwih apik mati tinimbang yen iku sadar, nanging ing kasus iku ora duwe stahl nglampahi akèh saka kubah ing iku. Sawise kabeh, wong iki nyoba kanggo jotosan kula menyang cilik bêsik.
  
  
  Saiki iku Richter kang. Kang ana ing sepur, lan aku needed kanggo golek wong. Aku iki looking nerusake kanggo iku.
  
  
  
  
  Bab Panjang
  
  
  
  Ana pilihan. Rauh sepur bakal tekan Dimitrovgrad lan ketik Bulgaria, lan banjur karya bakal dadi luwih angel. Aku ora bisa mung njagong ana lan sijine sandi tangan bebarengan lan ngenteni kanggo Richter kanggo nuduhake munggah. Aku wis kanggo nelusuri turu kompartemen methodically, nuthuk kabeh dina. Taktik iki bisa uga nimbulaké kula masalah karo porter, nanging aku wis kanggo njupuk risiko.
  
  
  Dheweke mutusaké kanggo pindhah kanggo adoh thread pisanan turu mobil, siji sing licks, kanggo ngarep saka sepur. Kang bakal miwiti looking kanggo dheweke saka mburi adoh saka sepur lan banjur nggawe cara kang bali liwat loro montor. Nanging rencana iki dumadakan dadi rampung rasah. Nalika aku tak menyang titik babagan separo tengen pisanan turu mobil, lawang kamar dibukak lan Hans Richter iki ngadeg ing dalan mung sawetara kaki adoh, dibintangi ing kula kaya aku iki kudus.
  
  
  "Sampeyan!" "Mungkasi iku!" piyambakipun hissed.
  
  
  Dheweke, ngeweruhi sing dheweke iki mbeta radio.
  
  
  "Pindhah, Richter," panjenenganipun dielingake dheweke. "Sampeyan ora bakal njaluk kanggo lelungan, foto, music saiki."
  
  
  Nanging Richter wis gagasan. Panjenenganipun delok soko ing ambegan ing jerman, banjur diuripake lan mlayu mudhun bale adoh saka kula.
  
  
  Piyambakipun judhul kanggo turu mobil sing wis mung ngiwa dheweke, menyang mburi saka sepur. Sepur iki banget crowded kanggo nyoba dijupuk. Tinimbang, kang maringi chase.
  
  
  Moments mengko, Richter ana ing mburi platform sepur. Panjenenganipun tindak minangka adoh minangka wong bisa ing arah. Nalika aku nyedhaki wong karo gun, piyambakipun nunggu kula. Lawang mbanting mati ing ngajeng kula minangka aku nyoba kanggo pass liwat sawijining bukaan ing platform. Kang meh ilang imbangan minangka lawang mbanting menyang dodo lan lengen. Richter di-push dheweke hard. Jumangkah cautiously liwat lawang lan mirsani Richter ilang mudhun undhak-undhakan kanggo gendheng saka mobil.
  
  
  "Menehi munggah, Richter!" kang matur liwat gangguan saka sepur. Nanging gusti yesus banjur musna liwat lapangan saka sesanti.
  
  
  Iku ketoke sing ana apa-apa kanggo nindakake nanging tindakake wong.
  
  
  Aku leaned liwat alur, looking munggah undhak-undhakan, lan mung ing wektu weruh Richter sikile cilik Belgian revolver ing sandi sirah. Kang murub, kang ducked bali, lan gawked ing cepet-cepet lemah ing gembong. Richter banjur dipindhah tengen ing gendheng saka mobil ing ngarep saka sepur.
  
  
  Kang cepet menek andha lan menek menyang ndhuwur saka mobil. Richter iki wis ing mburi adoh, hopping liwat mobil dining pungkasan turu mobil. Panjenenganipun ilang imbangan kanggo wayahe, kebangkrutan ing gendheng saka mobil sabanjuré, nanging dianakaké ing.
  
  
  Panjenenganipun mlayu sawise wong tengen ing gendheng saka mobil dining. Nalika kang ngrambah loro ends, kang mlumpat ing jarak antarane wong lan turu mobil tanpa sing nolak lan terus mlaku.
  
  
  Richter nguripake lan murub rong nembak liyane ing kula. Aku weruh wong njupuk yahoo, lan ducked. Loro nembak tindak mimmo, senajan keloro nyuwek liwat gendheng saka mobil ing sandi kaki. Duweke bali geni karo Luger, nanging minangka sepur dipindhah ngisor kita, duweke uga gagal kanggo yahoo, lan gawking resik miber mimmo liwat Richter sirah. Banjur miwiti mlaku maneh.
  
  
  Richter mlumpat liyane jog antarane montor. Panjenenganipun njupuk luwih apik ing iku. Duweke ngiring; kita mlayu lan mlumpat liwat sawetara liyane mobil. Richter iki nyedhak ing ngarep saka sepur.
  
  
  Nalika Richter digawe liyane mlumpat antarane montor, sepur swerved, lan ambruk ing salah siji saka saben taler. Nalika kang nguripake lan weruh kula teka menyang wong, kang ngarahke ing cilik revolver maneh lan murub rong nembak liyane. Iku tabrakan menyang gendheng saka mobil sabanjuré, lan peluru nyuwék liwat kayu ing struktur sabanjuré kanggo sirah lan lengen. Richter ditarik pemicu kang revolver kaping telune, nanging boten kedaden. Banjur mbuwang gun ing kula angrily. Iku gumregah mati ing gendheng saka mobil lan ilang liwat pinggiran.
  
  
  Richter diuripake lan mlayu maneh. Aku tak munggah, holstered sandi luger ,lan mèlu gusti yésus. Banjur dheweke weruh loom ahead, ing gunung, lan ireng trowongan bukaan ing nen. Sepur tabrakan menyang trowongan, lan Richter bench-dipencet mung ing wektu kang kreta ilang menyang pepeteng. Duweke ana uga di buwang pasuryan mudhun, lan banjur duweke iki nggebyur peteng. Sawise wayahe, aku weruh dheweke akeh munggah ing donya
  
  
  ing mburi liyane, aku banjur metu maneh bebarengan ireng pipo kanggo awan Brylev.
  
  
  Richter iki wis nyedhak engine. Aku tak munggah lan mlayu sawise wong. Dheweke tugas kanggo nyegah emu saka njupuk bali ing sepur. Panjenenganipun mlumpat menyang mobil page konco engine lan terus nyopir. Nalika dheweke rama mlumpat mati, sepur swayed ing cetha bend ing trek. Panjenenganipun ambruk menyang tengen lan meh slid mati ing gendheng saka mobil.
  
  
  Panjenenganipun nenggo nganti ril terus maneh. Banjur duweke, obah menyang Richter. Sepur lurched maneh ing atos dalan minangka Richter nyedhaki ngarep van. Panjenenganipun ambruk lan dropped ing radio. Iku slid pojok mobil gendheng, nanging Richter nyekel sadurunge iku bisa tiba .
  
  
  Richter iki saiki ing ngarep saka mobil. Panjenenganipun mirsani engine kaya iku nyedhaki kanggo nutup ing cendhak kadohan antarane kita. Panjenenganipun mutusaké ora kanggo mlumpat menyang engine, lan tinimbang tindak menyang undhak-undhakan anjog liwat sisih mobil. Iku tak kanggo wong sanalika jumangkah ing.
  
  
  Ego nyekel dheweke karo kabeh kekuatan lan nyeret dheweke menyang gendheng saka mobil. Panjenenganipun mirsani bocah-bocah ing kula, nyoba kanggo break free.
  
  
  "Supaya kula pindhah!" kang matur. "Apa sampeyan uga mikir sing aku digawe kabeh iki kanggo apa-apa?"
  
  
  Ego tembung kang meh padha diunekake adoh sadurunge dheweke bisa nyekel apa kang diaturake. Nanging ego mata marang kula kabeh. Panjenenganipun wis diganti ngendi everyone liya wis gagal, lan Hans Richter iki kepepet ing mburi. Ing sawetara dina singkat, dheweke stahl ego ana mungsuh.
  
  
  Panjenenganipun njotosi wong ing ego kothak pasuryan lan nyuwil emu irung.
  
  
  Richter ambruk dhateng ing gendheng saka mobil obah. Deso slid ngisor us ing breakneck kacepetan. Aku nyekel ing wong maneh, nanging piyambakipun kicked lan kalah sikil metu saka ing kula, lan aku ambruk ing jejere wong lan mbalek menyang pinggiran banget saka gendheng.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng mudhun ing thicket saka bumi ngisor iki kula, gripping pojok gendheng karo tangané lan sikilé. Minangka alon-alon mlaku adoh saka mburi, Richter tak bali ing sikilé. Nalika aku diuripake kanggo njaluk munggah, wong kicked kula ing dodo.
  
  
  Dheweke dodged jotosan, lan Richter ilang imbangan maneh lan ambruk marang dhengkul. Kita loro berjuang kanggo kita kaki bebarengan, nanging wektu iki aku wis kauntungan. Dheweke ego njotosi wong ing weteng lan kang tikel liwat. Banjur sawijining hard kanggo mencet ego kang luwih kepala lan mbaleni kick. Kang staggered bali lan meh ambruk maneh.
  
  
  Iku saiki antarane Richter lan ngarep pojok gendheng saka mobil. Karo pungkasan nekat gaweyan, kang digawe radio ing sandi sirah. Wektu iki aku weruh wong teka, lan aku jumangkah bali minangka Richter nyedhaki kula. Ego serangan rangsang digawa mimmo ego kula kanggo mburi mobil lan liwat iku. Minangka kang liwati, kang nyekel walkie-talkie lan snatched iku metu saka tangan. Richter ambruk menyang mbukak ruang antarane mobil lan engine.
  
  
  Aku ora duwe kasempatan kanggo nyimpen wong. Panjenenganipun meh mbalek liwat nalika kang nyekel radio. Ing titik liyane, Richter ambruk antarane mobil lan engine, lan banjur mencet ing sleepers ing ngisor iki. Kanggo Dolly detik, mobil mbalek liwat ego-crumpled tokoh.
  
  
  Iku ora penake ngarsane. Richter durung malah ora duwe wektu kanggo surak-surak. Awak ilang ing mobil obah. Banjur, nalika aku kapandeng bali, aku weruh dheweke wentis ambruk mati, lan liyane bagéan saka dheweke awak sing ora bisa dikenali wis tiba mati trek. Beograd butcher iki disusupi pati.
  
  
  Sepur iki kalem mudhun. Kita padha cetha nyedhak Dimitrovgrad, lan kang ora bisa wis nandang gerah ing sepur nalika iku teka. Duweke, tindak mudhun ing andha sing Richter wis nyoba kanggo nggunakake sadurungé, lan nalika sepur kalem mudhun malah luwih, duweke, mlumpat ing cepet-cepet lemah.
  
  
  Aku nyoba kanggo tetep sikil ing kula, nanging aku ora bisa. Dheweke mbalek liwat kaping pindho, scraping daging lan tearing kain minangka dheweke mbalek. Banjur, dening ajaib, kang ana ing kang bali ing sikil saka cilik embankment lan weruh sepur kang pengamatan kelompok receding bebarengan trek.
  
  
  Aku felt dheweke bejat balung, nanging ora bisa nemokake wong-wong mau. Radio wis ilang iku, nanging ana limalas kaki adoh. Ing pungkasan afternoon sun, kang kabuka ego saka konco lan kapandeng nang. Voting iku, minangka aku teka menyang kesimpulan, wis dibangun ing radio, supaya iku kapandeng kaya bagéan saka melu kertas-satelit ngawasi piranti.
  
  
  Panjenenganipun ditutup lan guncang marang sirahe. Tangan kiwa lan isyarat kelet padha kobong ngendi padha wis ma karo kerikil ing sadawane dalan. Panjenenganipun dibusak ngadhepi karo handkerchief lan kapandeng ing trek ing arah saka ngendi Richter wis tiba saka sepur. Ana apik mil utawa supaya dheweke ora bisa ndeleng apa-apa.
  
  
  Bab telung puluh meter adoh ana baris saka podo trek, lan alon sepur iki teka bebarengan wong-wong mau. Kang murub projectile ing arah saka kang wus mung teka, menyang Yelin Pass. Nang endi wae ahead, sepur iki bakal ngalih kanggo trek utama.
  
  
  Iku sukses gedhe kanggo kula,
  
  
  amarga iku bakal seret kula saindhenging wilayah ing cepet-cepet lan ing cara sing aku bisa supaya panguwasa. Sawijining cepet dipindhah menyang liyane dalan. A wayahe mengko, sepur iki obah mimmo saka kula, mboko sithik nambah sawijining kacepetan alon. Panjenenganipun nenggo kanggo mobil pungkasan teka, meh kabeh watara sawetara liya-kelas mobil, lan banjur miwiti mlaku minangka cepet bisa. Aku nyekel mangetan saka langkah-langkah ing mburi platform lan dianakaké ing, lan sepur yanked sikil metu saka ing kula. A wayahe mengko, dheweke ngadeg ing platform karo Hans Richter radio ing tangan, nonton malang sak Dimitrovgrad geser adoh menyang kadohan.
  
  
  Ing kurang saka limang menit, sepur liwati panggonan ngendi Butcher ketemu cocok pati. Panjenenganipun weruh apa kapandeng kaya tumpukan sandhangan lawas lying ing antarane trek, nanging bêsik padha ora dikenali minangka wong. Liyane saka Richter lay nang endi wae ing sisih liyane saka trek. Dheweke mata stared thoughtfully ing tumpukan kanggo dangu, lan banjur musna saka ing pandelenge.
  
  
  Ursula bakal pegel sing Richter ora digawa menyang Bonn kanggo nyoba. Nanging ing mburi saka ego lan nyenengake karir, ana jenis kaadilan-a jenis saka kejem qiyamat.
  
  
  Ursula lan aku bakal nglampahi wengi ing kamar cilik ing Crveni Krst. Dheweke, ndemek dheweke awak, lan kita mung panginten bab wong-wong anget wektu bebarengan.
  
  
  Kita padha diwenehi hak kanggo nglakoni.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Rajapati Regu
  
  
  Bab page
  
  
  Nalika telpon rang ing werna abu-abu jam sadurunge esuke, aku sumurup ana mung siji wong ing mburi liyane saka baris - Hawk, sandi boss ing KAPAK.
  
  
  Telpon iki ing nightstand ing sisih ngelawan saka amben, supaya aku kanggo nyusup liwat Maria von Alder, sing iki turu sabanjuré kanggo kula, kanggo njaluk menyang iku. Maria diudhek ing dheweke turu, narik siji wentis rada munggah supaya dheweke transparent pink nightgown wungu ndhuwur dheweke pupu minangka telpon ngangkat dheweke munggah.
  
  
  "Sampeyan perlu kanggo njaluk bali kene langsung," Hawk ngandika sanalika panjenenganipun dikenali swara. Ego kang tembung padha cetha lan terus-terusan. "Kita digunakake ing new deal. Dadi siap kanggo ninggalake ing menit telung puluh."
  
  
  "Ing telung puluh menit?" Aku takon dheweke. "Carane? Sampeyan koyone wis lali ngendi aku.
  
  
  Duweke ana ing Wiski Cayman, a pulo cilik mati Bahama sing Hawke piyambak dikirim kula kanggo visit. Aku needed kanggo ngatur kanggo prau kanggo pick kula munggah lan njupuk Odin sak amba kepulauan supaya bisa nyekel bidang bali menyang Serikat.
  
  
  Hawke ora bisa ngenteni kanggo krungu kula rheumatism. "Dadi siap kanggo ninggalake ing telung puluh menit," dheweke bola icily. "Mr. James nyedhiyakake transportasi."
  
  
  Dheweke meneng manthuk. James " iku jeneng kode saka Presiden Amerika Serikat saka Amerika.
  
  
  "Oke," Hawk ngandika, minangka yen piyambakipun nyumurupi kula manthuk. "Prau bakal pick sampeyan munggah saka utama ing Wiski Cayman ing Rivne puluh pitu menit." Kang hung munggah. Nalika aku hung munggah, aku weruh sing Maria wis kabuka dheweke mata lan iki looking ing kula.
  
  
  "Iku sandi kantor ing New York," bojone ngandika. "Aku wedi aku kudu bali. Perusahaan dikirim prau.
  
  
  Maria panginten iku milyuner dijenengi Tony Dawes, tutup dheweke iki nggunakake ing sandi saiki assignment ing KAPAK. Malah yen dheweke wis overheard obrolan karo Hawk, Nah isih bakal duwe ora ana alesan kanggo mangu kula tutup.
  
  
  Nanging dheweke grimaced, dheweke mateng abang lambé njeblug. "Kowe kudu bali dina iki?"
  
  
  "Ya, aku wedi dadi," aku ngandika tomin, njupuk munggah saka amben. "Lan ora mung dina iki, nanging uga kabuka saiki. Aku mung duwe wektu kanggo njaluk disandangi sadurunge prau nemu kene.
  
  
  Nanging sadurunge aku bisa njaluk munggah saka trash, Maria wungu tangan lan playfully tugged ing lengen, narik kula nyedhaki dheweke.
  
  
  "Sampeyan ora kudu dadi ing cepet-cepet kuwi," dheweke ngandika hoarsely.
  
  
  Ana ora mangu bab iku, Maria von Alder iki ayu titah, dawa-legged, brunette karo becik kawangun golden awak lan lengkap, gamelan dodo, pink tips kang kendel ing bodice dheweke transparent sugih. Dheweke iki looking ing awak, lan dheweke bisa ndeleng apa ing ngarsane dheweke iki dilakoni kanggo kula. Dheweke slid mati amben ing dheweke bali, ngangkat dheweke hips rada, aturan kula dheweke silky awak kaya kaca saka katresnan nunggu kanggo bakal kapenuhan.
  
  
  Karo kabeh rawuhipun kang bisa muster, kang whispered kanggo dheweke,"Ana bakal dadi liyane kaping." Kang disapu resik lambé tengen dheweke pipi lan tumuju kanggo padusan.
  
  
  Kang ora bisa sumelang sing suwene limang dina ing Wiski Cayman wis ora wis banget penake. Pulo ana papan kanggo dolanan kanggo sugih banget. Ana kemewahan nang endi wae kita kapandeng - resik, sakabeheng segara yacht anchored ing mencorong biru waters; hektar saka larang jahshua lawns makantar-kantar karo padhang murub kembang mulet metu menyang segara; kelompok-kelompok saka kemewahan villas, kerasa dicet minangka yen padha wis digambar karo anak kang crayons, inggil liwat Samudra Atlantik. Aku wis nglaras kabeh, kalebu Maria von Alder, suwene limang dina.
  
  
  Nanging riko kanggo Wiski Cayman iki isih kuciwo; iku iki ana ing bisnis lan iki ora nyedhaki kanggo mecahaken sandi saiki masalah saka ing dina Hawke page briefed kula ing KAPAK markas ing Washington.
  
  
  Hawke kabuka ing obrolan karo mboten umum monologue bab beboyo saka iki misi tartamtu, luar biasa rintangan, lan wigati penting saka sukses.
  
  
  Aku nglirik ing wong metu saka sudhut sandi mripat, pemikiran apa maning ana anyar. Panjenenganipun setengah samesthine kanggo ndeleng garis sak ego-lancip lambé nguripake menyang eseman. Iku ora asring sing Hawke, undhang Anyar Englander, nyoba kanggo nggawe lawakan. Nanging aku weruh wong-wong sing kisut watara rta kang ego lan tindikan mata mung tak samsaya awon, lan aku sumurup kang ana serius.
  
  
  Kang gemi makalah ing mejo lan sora. "Kita wis mung wis informed-iki, mesthi, ndhuwur rahasia - sing enem jam kepungkur Perdana Menteri Inggris iki kaancam bakal punah, karo paten pinaten saka ego a long-wektu kanca, anggota Parlemen. Wong loro padha ing Perdhana Mentri negara house nalika dumadakan ditarik metu bedhil, nuding iku ing Perdhana Mentri, lan banjur, cukup inexplicably, nuding bedhil ing awake lan nyebul kang pemikiran metu. Ora ana siji maning ana ing wektu, supaya kita bisa menehi umum palsu crita. Nanging nyata jalaran saka laka sing elek ."
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. Iku liyo saka dheweke ' d samesthine, lan malah sawise Hawke kang wicara opening.
  
  
  "Resmi Inggris versi nggambaraké minangka laka," Hawke terus. "Misfire nalika liyane ana inspecting bedhil. Mesthi iku ora
  
  
  
  
  Ngandika sing ing kawitan senjata padha katuntun marang Perdana Menteri."
  
  
  "Ana sing arep ngutangi kula kanggo Inggris kanggo bantuan karo diselidiki?"
  
  
  Hawk guncang marang sirahe. "Alangan licks kanggo omah. Padha kasus padha kacarita ing China, Prancis, Jerman lan Jepang. Ing saben cilik, potensial pembunuh kagungan daya kanggo matèni para korban, nanging tinimbang matèni piyambak.
  
  
  "Sampeyan bisa mbayangno impact laporan iki wis ing presiden. Kang bisa gampang target sabanjuré. Lan iku ora arep ngenteni kanggo anggota iki mejahi tim kanggo nggawe iku kanggo ing House Putih, malah yen pembunuh ends munggah nyababaken mung awake dhewe. Kita tugas iki wektu kanggo nelusuri lan numpes - nyegah ngukur ."
  
  
  "Apa kita duwe ndadékaké?"
  
  
  "Ora akeh," Hawk ngakoni. Panjenenganipun surem siji watara mirah cigars lan sombong ing nggawe bisu kanggo menit. "Aku duwe kabeh file saka penyelidikan saka macem-macem layanan khusus, saben karo dhewe negara, uga minangka Interpol. Pengin ngerti apa padha ketemu? "
  
  
  Panjenenganipun nyatet bukti ing driji. "Kaping kabeh, kabeh mati mateni padha ngrampungake. Kapindho, wong-wong iki kepengin banget karo sing keluwihan bobot lan ngginakaken kathah wektu nyoba kanggo njaluk nyisihaken saka iku. Telu-telu, watara wong-wong mau padha cedhak karo Von Alder sadulur."
  
  
  Panjenenganipun wungu alis ing dheweke. "Apik tenan. Aku looking kanggo wong lemak ing diet sing kaya bocah-bocah wadon ayu. Sampeyan lagi ora persis nggawe iku gampang."
  
  
  "Aku ngerti," Hawke ngandika. "Aku nyuwun pangapunten." Saka cara sing ngandika iku, iku kapandeng kaya dheweke iki meh kapasrahake kanggo emu. Nanging banjur dadi jelas businesslike maneh.
  
  
  "Kita miwiti karo von Alder sadulur, sing, karo sampeyan. Iki web-based nyata pitunjuk kita tak ."
  
  
  Ing von Alder bocah-bocah wadon padha dicokot aneh piyambak. Maria, Helga lan Elsa sing podho rupo pirang triplets, kondhang kanggo sembarang maca koran utawa TV panampil. Padha ing twenties, lan padha ayu. Padha teka kanggo Amerika Serikat liwat Saksa sawise wabah Perang Donya II karo ibune sing Ursula. Padha sing spesialisasine ing millionaire lanang lan penyayang sing digawe ih sugih karo peparingé ing wangun saka omahé kasebar ing saindhenging ruangan blumbang, yachts, perhiasan, lan malah jet pribadi.
  
  
  Ing pikiraken, aku mutusaké sing njupuk cedhak latar mburi Alders iki mbokmenawa salah siji saka paling nyenengake cara aku ' d tau nandang gerah dheweke diwiwiti ing misi.
  
  
  Iku cukup gampang kanggo KAPAK kanggo nyedhiyani kula karo nutupi crita - Tony Dawes, pengusaha sugih sing wis dipun warisaken kanthi pedunung ekspor-impor bisnis karo markas ing New York. Rauh, nalika Hawk iki narik tengen strings ono buri, aku diundang kanggo sawetara pihak, minangka padha Von Alder bocah-bocah wadon. Sawise siblings dheweke ketemu dheweke, iku cukup gampang, karo loman tampilan saka peparingé lan manungsa waé, kanggo dadi bagéan saka ih jaringan sosial.
  
  
  Maria iki pisanan von Alder aku "nelik". Aku njupuk dheweke kanggo Wiski Cayman, ngendi kita ngginakaken seneng limang dina ing kemewahan. Nanging dening esuk Hawke dhawuh kula bali menyang Amerika Serikat, kang wis ora ditemokake liyane ndadékaké.
  
  
  Loro
  
  
  Kurang saka rong puluh menit mengko, sawise Hawke kang telpon kanggo dheweke, kang tumuju kanggo utama dermaga ing Wiski Cayman. Maria von Alder teka karo kula, clinging kanggo sandi lengen. Prau iki nunggu ana, patang puluh-mlaku ki, paling saka kembang peeling lan rusting, loro mesin diesel idling. Ana papat wong ing kelompok.
  
  
  Salah siji saka wong-wong, ngagem burem tutup baseball, matur, " Kita lagi siap kanggo push mati, Mr. Dawes."
  
  
  "Dadi karo sampeyan," aku ngandika. Aku diuripake kanggo ngomong pamit kanggo Maria, lan dheweke marang kula sing dawa, nuntut kiss.
  
  
  "Elinga, Dumplink, "dheweke ngandika - kabeh von Alder sadulur disebut wong sing 'Dumplink' - " tetep adoh saka sadulur saka mine, utawa aku bakal ngeruk mata sing metu."
  
  
  "Mine utawa uga?" dheweke takon dheweke.
  
  
  "Kabeh mata," dheweke ngandika.
  
  
  Dheweke diparingi kula kiss cepet, lan aku mlumpat ing kelompok saka cruiser. Wong ing burem tutup baseball langsung mlayu adoh. Minangka cruiser kang kuat kembar diesels teka kanggo urip, weruh prau kapindho hurtling menyang dock. Panjenenganipun dumadakan nguripake lan tumuju kanggo sandi ki, kang ana kanthi cepet nyedhak segara mbukak, sawijining irung slicing liwat banyu, sawijining irung nggawe jago kang buntut sak semprotan. Rauh, Maria von Alder, isih ngadeg ing mburi port bar, nyusut kanggo ukuran boneka, lan banjur rampung ilang. A sawetara menit mengko, pulo dhewe ilang saka tampilan.
  
  
  Dumadakan aku temen maujud sing liyane prau ana ing ngisor iki kita. A menowo hawa anyep enggal-enggal mudhun sandi utomo. Wong wis digawe salah serius - iku bisa wis wong?
  
  
  Kang nyoba kanggo tokoh metu, lan cepet. Salah siji liyane prau kapal mungsuh nyoba kanggo nggayuh kula, utawa iku ora ing prau sing supaya iku pick dhewe munggah, lan liyane prau ana siji Hawk wis dikirim kanggo Wiski Cayman. Sadurunge aku wis kasempatan kanggo bisa ing sembarang luwih, wong ing tutup baseball marang kula apa aku needed kanggo ngerti.
  
  
  "Mangga ora nindakake apa-apa bodho, Mr. Dawes," ngandika. Mbuwang a piece saka kanvas bali ing kelompok lan nyekel sawn-mati shotgun sing lay ing iku. Iku iki ngarahke ing sandi dodo.
  
  
  Ing paling wong ora ngerti sandi jeneng nyata. Nanging dheweke isih ora bisa nerangake carane dheweke sumurup aku ' d bakal nunggu wong kanggo njaluk munggah saka port bar ing Wiski Cayman.
  
  
  
  
  
  T. Salah siji wong iki ngrungokake ing ing Hawke kang telpon, utawa Maria von Alder marang kula adoh.
  
  
  Ana surak-surak saka wong ing setir saka cruiser, lan prau nguripake menyang tengen karo dadakan lurch sing saklawasé kalah kita kabeh mati kaki kita. Banjur kita weruh apa masalah iki - lan ominous salaka obyek tindikan banyu meh melak-melak ing ndhuwur kita busur. Prau sing iki nguber kita murub torpedo, nanging rudal ora kejawab kita lan miber metu segara.
  
  
  Nanging sing brief wayahe, nalika kabeh tangan ing papan ki ilang imbangan, maringi kula kesempatan aku needed kanggo narik metu Wilhelmina, kula dipunéwahi telung-inch-tong minyak Sled. Nalika aku ana karo Maria ing Wiski Cayman, aku hid dheweke ego ing kamar rahasia ing bagasi. Nanging sadurunge ninggalake kamar kita, ing esuk nalika Maria ana ing kamar liyane, Ego wis foresight kanggo shove dheweke menyang crotch holster sing duweke ngagem ing clono dowo, supaya wong bisa tekan kanggo gun lan unbutton kang fly.
  
  
  Nalika wong karo shotgun iki isih lying ing mangetan, kang crouched mudhun, unzipped iku, lan ditarik metu luger . Aku bisa ndeleng gumun banget ing wong lanang kang ego nalika Luger njedhul munggah fly. Kang yelled lan swung moncong saka gun munggah, kang driji tightening ing pemicu. Kita murub bebarengan. Wilhelmina 9-milimeter gawk ditutup ing longkangan antarane kita dening setengah kapindho luwih cepet. Gawking njupuk wong kang ngadhepi mati lan mbuwang ego kang liwat mangetan menyang segara, lan shotgun jeblugan kenek bulkhead konco kula.
  
  
  Piyambakipun pindhah cepet, sautan urip jaket karo tangan siji lan shoving Luger bali menyang sawijining holster karo liyane. Banjur dheweke, mlumpat liwat mangetan menyang segara. Aku guessed sing wong-wong ing prau kapindho padha menehi tandha kula kanggo nyoba kanggo njaluk metu saka pelindhung nalika padha murub torpedo, lan sing padha nonton kula liwat teropong.
  
  
  Senadyan panas dina, nalika iku kenek lan tindak ing, banyu iki banget kadhemen. Isih clutching urip gillette ing tangané, kang mlumpat munggah meh langsung lan swam saka co ki kapindho prau, kang saiki cepet-cepet menyang kula. Liwat dheweke pundhak, weruh ki miwiti kanggo nguripake ing nguber.
  
  
  Ing ki isih ana ing agêng-pesawat nalika nyedhak cutter murub liyane torpedo. Naval rudal whizzed kepungkur kula, mung limang meter adoh, lan iki wektu iku kenek ki amidships. Ana hellish bledosan, lan aku iki kenek dening kuwat shockwaves sing nyebar liwat banyu kaya saiki elektrik maringaken liwat bare manggon kabel. Ing ki nyuwil loro, ngirim munggah buta geyser banyu, lebu, lan kabel.
  
  
  A sawetara detik mengko, nggayuh prau ditarik munggah menyang sisih, lan bantuan tangan ngangkat kula ing papan. Sapisan ing kelompok, weruh sing iki prau ana tiron pas ki sing wis mung wis numpes; malah karo peeling lan rusting paint lan nomer saka wong ing papan. Nanging wektu iki, salah siji saka wong-wong nuduhake pos karo seal saka Amerika Serikat lan teken saka presiden.
  
  
  "We apologize kanggo nyaman," wong ngandika sakcepete. "Kita ora kejawab dock ing Wiski Cayman. Wong nyiyapake cilik pangalihan ing kita generator kanggo wektu tundha kita. Nalika kita weruh prau liyane ninggalake karo sampeyan, kita guessed apa wis kedaden."
  
  
  "Matur nuwun," aku mesem. "Sampeyan wis mbalekake uga."
  
  
  Iya ora arep ngakeni bilih piyambakipun profesional nyata. Nanging, kang ngandika: "Sampeyan bisa uga pengin kanggo ngganti menyang sawetara sandhangan garing sadurunge kita tekan panggonan kita. Sampeyan bakal nemokake sawetara sandhangan ing kabin ing ngisor iki.
  
  
  Aku banjur mester lan diganti dadi seger jins, olahraga klambi, sepatu, lan kasut. Iku ora persis swedia Saville Baris, nanging ana resik lan garing. Kula rescuers ora takon kula pitakonan sembarang utawa kurban kula sembarang informasi. Iku mbokmenawa CIA, nanging aku isih wis ora idea carane padha ngrancang kanggo njaluk kula bali menyang dharatan ing kacepetan Hawk wis ing atine.
  
  
  Nalika aku lunga bali mendhuwur, padha wong sing wis ngandika kanggo kula sadurungé marang kula sing kita kudu tekan transfer titik ing bab nem menit.
  
  
  Aku manthuk, nanging aku isih ora ngerti apa iki ngomong bab. Kita padha metu saka ngarsane saka Wiski Cayman kanggo nalika, lan saka apa aku sumurup sing bagéan saka Samudra Atlantik, ana tanah kanggo mil kulon, kajaba ing Amerika Serikat. Kabeh aku bisa ndeleng padha gunung ombak biru sugih ing kabeh pinggiran. .
  
  
  Limang menit lan sèket detik mengko, kita padha ing ngarsane saka US Navy operator pesawat, lan wong ing kelompok karo kula ngandika, "Swara lan kita lagi kene - klik tombol."
  
  
  Rolas pesawat jet karo wings lempitan lungguh ing operator kaya peteng manuk ngaso sadurunge resuming pesawat. Sawetara anggota kru dropped tali andha minangka kita prau nyedhaki dharat. Panjenenganipun guncang tangan karo tim sar, banjur lunga munggah undhak-undhakan. Ing ki ditarik adoh lan iki meh metu saka ngarsane ing swirling segara sadurunge iku ngrambah ing kelompok.
  
  
  Kapal kang kapten ketemu kula ing ndhuwur saka ramp, uluk salam dheweke bali, lan cepet ditarik kula menyang jet ing bidang sing iki nunggu ing pesawat kelompok. A-4 Skyhawk mesin padha wis diinstal
  
  
  
  
  nguripake ing, nyoba kanggo njaluk munggah ing udhara. Panjenenganipun guncang tangan karo pilot, enom abang-rambut wong, sijine ing pesawat sandhangan, lan tindak menyang mburi kokpit. Pilot maringi kula jempol-up lan kita ndadékaké saka kelompok operator menyang langit ing breakneck kacepetan. Nalika Presiden Amerika Serikat iki pribadi travel agen, akomodasi ana strictly kelas-page...
  
  
  Telung
  
  
  Pesawat bali menyang Serikat iki cepet lan uneventful. Kita panggonan iki JFK Bandara, NY ing New York City, lan kita ndharat ana, ing khusus nyawisake landasan pacu. Sawise srengenge lan langit langit ing Wiski Cayman, aku iki ora disiapake kanggo atos, atos januari kadhemen saka New York.
  
  
  Elang iki nunggu ing mburi saka landasan pacu ing dawa, peteng limosin. Sanalika iku dipindhah saka bidang kanggo mobil, abang-rambut pilot waved tangané, nguripake ing bidang watara lan njupuk mati kanggo operator pesawat. Ana wong loro padha ing ngarep saka limo - driver lan, aku guessed, liyane KAPAK agen. Aku sing mbokmenawa sumurup kita padha arep kanggo ngadhepi krisis utama, wiwit Hawke meh ora tau marang identitas siji agen liyane. Hawk tapped ing kaca pemisahan sing kapisah kita saka wong-wong ing ngarep, lan limo ndamel liwat bandara.
  
  
  "Inggih, N3," Hawk ngandika, looking metu jendhela, " aku guess sampeyan ora duwe sembarang informasi anyar kanggo laporan."
  
  
  "Aku wedi ora, sir," aku ngandika, nanging aku pitutur marang em bab serep cruiser ing Wiski Cayman lan ngluwari kawula. Panjenenganipun ditambahake: "Mesti wae, iku mokal kanggo mbuktekaken carane tak padha informasi. Maria von Alder uga ora melu ing kabeh."
  
  
  "Hmm," mung Hawk ngandika.
  
  
  Kita ndamel ing nggawe bisu kanggo sawetara detik sadurunge Hawk nguripake lan ngandika sullenly, " sirah saka Partai Komunis rusia kudu kene ing New York ing, kaya, nem menit. Kang bakal ketemu sawetara wong kita ing patemon rahasia ing PBB sadurunge mabur bali sesuk. Kita padha diwenehi tanggung jawab tetep ego aman nalika iku ana kene. Sing kok dheweke needed sampeyan supaya lowongan.
  
  
  Iku nguripake kanggo mutter, " Hmm."
  
  
  Limo wis kalem mudhun lan saiki mandegake ing salah siji saka bandara runways, ngendi akeh wong-wong lan montor ana nunggu kanggo ego. Hawk leaned maju lan nuding ing buta turbojet engine mudhun saka leaden langit. "Kita pengunjung, mung ing wektu," kang ngandika, glancing ing watch kanthong kang ngagem ing chain slung tengen Gillette.
  
  
  Sanalika minangka bidang rusia mandegake ing landasan pacu, staff bandara cepet mbalek munggah ing langkah-langkah kanggo ngarepe kabin, lan Soviet ketua partai tak metu. Sawetara pejabat rusian padha nonton wong sak ageng bidang, lan nalika padha tekan undhak-undhakan, klompok iki langsung diubengi dening polisi lan personel keamanan - loro rusia lan Amérika - lan dikawal kanggo saiki watara ing mobil. Nalika prosesi dipimpin déning klompok New York sepeda miwiti, kita limosin ana tengen konco mobil Soviet mentri. Rauh kita padha ngetik gates saka Perserikatan bangsa-Bangsa, dawa, stately baris panji fluttering kanthi cepet ing es angin.
  
  
  Sawise nang bangunan, kabeh klompok iki cepet dipindhah menyang salah siji saka pribadi keamanan dewan kamar. Iku gedhe, windowless kamar karo tiered kursi kaya persawahan kanggo penonton, karo podium ing tengah ngendi Soviet ketua lan ego saka partai, uga minangka Amerika Serikat keamanan Penasehat lan ego aides, ndeleng sing kursi. Dheweke lan Hawk, liyane KAPAK agen, sing katon lungguh ing baris ngarep sabanjuré kanggo keamanan rusian polisi angiring pamimpin uni Sovyèt metu saka Moscow. Konco kita padha kutha, negara, lan federal hukum pelaksanaane agen. Ing patemon, mesthi, iki ditutup kanggo pirsawan.
  
  
  Wong loro disampekno liwat interpreter, sing dheleg saka siji liyane, supaya apa-apa sing ngandika bisa krungu ngendi kita padha lungguh. Iku kaya nonton pantomime nuduhake lan ngiro-iro apa aktor padha matur dening sing sadurunge nyeret.
  
  
  Ing kawitan, iku ketoke sing loro wong-wong padha duka lan curiga. Ana akèh saka frowning, frowning, lan ajiné-banging. Rauh, nesu nguripake kanggo bewilderment, lan banjur weruh yen wong loro wis dadi liyane loropaken. Temenan, padha miwiti kanggo éling sing ora sisih lungguh konco kedadosan aneh.
  
  
  Sakcepete sesampunipun, patemon teka menyang mburi, lan Ketua Uni Soviet lan US Keamanan Penasehat ngadeg kanggo goyangake tangan.
  
  
  Banjur anggota partai Soviet premier - sing mengko dadi weruh sing ana duta rusia-digawe pamindhahan kanggo ketua saka Masyarakat. Piyambakipun nyekeli grenade watara kanthong. Wong unhooked grenade lan mbuwang iku ing plush karpet langsung ing kaki pimpinan rusia.
  
  
  Ing liya pamisah saka es teror sing mèlu, voices kita padha ilang ing kamar. Iku katon ing murni medeni Soviet mentri kang wong minangka kang stared helplessly mudhun ing agawe aktif grenade lying ing driji sikil saka ego kang boots.
  
  
  
  
  
  Instinctively, aku ditarik Luger saka Wilhelmina kang holster, nanging Hawk nyekel lengen. Ing dell dhewe, minangka iku luwih cepet saka kula kanggo ndeleng yen ana apa-apa aku bisa nindakake. Gawking mung bakal njeblugake grenade luwih cepet. Pimpinan rusia durung malah ora duwe wektu kanggo pindhah.
  
  
  Ing wayahe, nalika wong-wong ing kamar iki lumpuh, duta rusia - wong sing dropped ngeculke grenade-lunged ing bledosan. Ana muffled bledosan; agawe daya saka grenade iki kasim dening awak manungsa. Ego awak pecah, target ambruk saka awak.
  
  
  Ing efek saka jeblugan cingak ketua Dewan lan liya-liyane saiki ing podium, nanging digunakake padha ketaton. Hawk lan aku langsung dipindhah rusia lan Amérika tamu watara kamar kanggo limosin nunggu njaba. Aransemen padha hastily digawe kanggo US Keamanan Penasehat lan staf kanggo bali menyang Washington, nalika ing sisih rusia tindak menyang embassy Soviet lan manggon ana ing kono nganti ninggalake kanggo Moscow.
  
  
  Sauntara kuwi, polisi ambulances lan N. Y. P. D. sappers karo kontingen saka reporters koran lan tukang wiwit tekan ing PBB. Pribadi keamanan dewan kamar iki diblokir mati dening PBB polisi, nanging Hawke lan aku padha diijini kanggo bali nang, ing ngendi sisa saka duta rusia kang padha dimuat ing usungan, dijamin karo tarpaulins. Wis, keamanan rusian polisi lan u. S. agen sing nyepakaké kanggo trek duta kang obahe anyar.
  
  
  Telpon iki digawe kanggo ing House Putih, lan presiden iki informed iki dening Della Werna. Sadurunge obrolan iki rampung, Hawk iki disebut kanggo telpon nganggo presiden. Nalika panjenenganipun kundur, KAPAK kepala pasuryan iki werna abu-abu.
  
  
  "Iku meh bilai," ngandika, goyang kang sirah. "Presiden wis informed kula sing kita bakal nampa laporan lengkap ing duta Soviet kang obahe sanalika diselidiki ketemu apa-apa. Nanging kita wis ngerti siji bab."
  
  
  "Apa iku?"
  
  
  "Mung rong bengi kepungkur," Hawke ngandika,"duta Soviet ana tamu ing partai tuan rumah dening Helga von Alder lan ibune dheweke ing Helga Park Avenue apartemen."
  
  
  "Apa sampeyan manawa?" dheweke takon ing surprise.
  
  
  Hawk manthuk beda KAPAK agen sing diiringi us ing limo saka Kennedy, ny. "Agen Z1 ana ing partai. Wiwit duweke, ngerti sing iku mokal kanggo tetep nglacak trek saka kabeh von Alder wanita ing wektu sing padha, iki digunakake dening ego ing dell. Aku pengin sampeyan loro kanggo njaluk bebarengan supaya bisa pitutur marang kowe rincian sing wengi. Sawise sing, aku arep kanggo bisa ing Helga von Alder. & ..
  
  
  "Ya sir?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Aku manawa aku ora perlu kanggo ngelingake sampeyan saka urgency saka misi. Ana kudu sawetara sambungan antarane bisnis iki lan Von Alders. Golek wong, ana prakara apa iku njupuk."
  
  
  Papat
  
  
  Hawk tindak piyambak kanggo KAPAK kang kantor New York, ninggalake Z1 lan kula kanggo pirembagan bebarengan. Sawise mbuwang paling dina ing bidang mabur mudhun Wiski Cayman lan ing mobil nyopir mudhun JFK, NY, aku pungkasanipun felt kaya aku needed kanggo bisa metu ing gedung olahraga. Dheweke diundang dening Z1 kanggo pindhah kanggo olahraga klub kanggo muter handball nalika kita padha ngomong.
  
  
  Ora ana kita, mesthi, sumurup wong ' jeneng nyata. Z1 dhewe iki bab sandi umur, a saperangan saka inci luwih cendhek lan sawetara mina rodok abot, karo kang dipercoyo-colored rambute lan kulit padha. Sanalika kita diganti dadi kita olahraga seragam lan miwiti game, weruh sing iku mungsuh pantes saka handball. Ing pengadilan, kang ana kikuk, flat-footed, nanging piyambakipun mejet ing werni karo agawe pasukan, supaya kang gumregah kaya gawk karo ricochet, lan digawe kula pindhah.
  
  
  "Rong bengi pungkasan wengi iki nyata katelu," kang wiwit, lan iki kejiret dening mesem kidul logat ing ego kang swara, urut saka mid-southern logat. "Iki von Alders temtunipun ngerti carane kanggo panghibur. Ana saperangan saka aktor, duta rusia, loro Inggris writers, iki pop artis sing cat apa-apa nanging gambar karo olahraga sabuk, lan rolas liyane wong dheweke tau ketemu."
  
  
  "Iya sapa watara wong-wong mau golek duta utamané penake?" dheweke takon dheweke minangka piyambakipun mejet ing werni, lan karo sukses kick, piyambakipun ndamel ego kang hard menyang tengah saka Z1, kang digawe iku mokal kanggo wong kanggo bali kick.
  
  
  "Ugh!" piyambakipun delok, straightening munggah karo gaweyan, Ego kang pasuryan dijamin ing irungnya getih. Banjur, respon kanggo sandi piranti kanggo mbuka sumpel botol, banjur ngandika: "Iku ketoke kanggo kula sing kabeh tamu padha banget loropaken karo saben liyane. Iku minangka yen padha kabeh anggota saka sawetara klub eksklusif. Yen sampeyan ngerti apa sawijining bab?"
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. "Nanging padha Helga utawa ibuné, Ursula, tau piyambak karo duta kanggo maksud apa dawane wektu, sak sore?" dheweke takon, racing munggah lan mudhun kebangkrutan. Aku ora ngerti apa informasi aku samesthine wong kanggo menehi kula, nanging sembarang pitunjuk utawa sambungan antarane wong mati duta lan iki utawa sing von Alder lampung bisa bantuan.
  
  
  "Ora," Z1 mangsuli, mengkono kang padha supaya nuduhake saka mlaku. "Ing kasunyatan, rusia ngginakaken paling wektu ngomong iki artis lan pungkasanipun rampung ing wayah sore dening tuku loro-shoes sing wong nggawa karo wong..
  
  
  
  
  
  
  Aku wis ing alam bébas idea. "Apa bakal sampeyan mikir yen DHOKTER takon dheweke kanggo nindakake autopsy ing otak mati rusia?"
  
  
  "Autopsy?" Z1 ngomong, nguripake watara lan looking ing kula. "Apa bisa otak ego riset mbuktekaken?"
  
  
  "Aku mung mikir," aku ngandika. "Aku ora bisa njaluk metu saka sirah carane aneh kahanan kabèh iku. Ora mung apa kedaden dina, nanging kabeh sadurunge rojo pati - utawa suicides, aku ngene ngomong. Wong-wong iki kawangun strangest tim paraprakanggene aku wis tau ndeleng. Mungkin lagi pisanan takon apa tamba digunakake, utawa hypnotized, utawa brainwashed. Wong wis kanggo nggawe ih nindakake supaya merata irrationally. Ana kudu dadi panjelasan. Mungkin autopsy bakal nyedhiyani sawetara jawaban, bantuan kita ngerti alasan kanggo kasus iki."
  
  
  "Aku guess iku worth cobi." Z1 shrugged.
  
  
  "Hawk kepengin dheweke dipindhah karo Helga langsung," emu marang dheweke. "Sanalika kita rampung game, aku bakal nelpon dheweke ing kene lan nyoba kanggo nggawe tanggal kanggo bengi iki. Aku ngene luwih marang Hawke ing markas." Dadi manawa kanggo pitutur marang em aku arep kanggo nindakake autopsy ing rusia."
  
  
  "Mesthi," ngandika, ilang kasempatan lan rusak game kanggo kula.
  
  
  Sawise showering lan njupuk disandangi, kita tindak menyang garis lan wis saperangan saka chilled martinis, lan Helge von Alder disebut dheweke saka booth telpon.
  
  
  "Dumpling!" dheweke squealed karo bungahaken sanalika dheweke krungu swara sandi. "Sampeyan lagi bali. Bodho sandi adhine supaya sampeyan pindhah. Ndeleng sampeyan bengi iki?"
  
  
  "Persis apa aku temenan," dheweke rama ngandika. "Aku bakal pick sampeyan munggah watara wolung."
  
  
  Nalika dheweke telpon rampung, Agen Z1 lan aku nyuwil-nyuwil munggah. Aku lunga kanggo kemewahan apartemen ing Sutton Panggonan sing aku wis disewa kanggo me - utawa rodok, kanggo Tony Dawes .
  
  
  Salah siji saka kaluwihan saka apa wadi kanggo KAPAK ana sing organisasi dipunapunten ora beyo ing nggawe dipercaya kanggo nyamarake sawijining agen. Tony Dawes ' kamar hotel padha conto sing apik. Iku elegan, elegan sarjana pad karo kabeh seduction paraphernalia sing wong kuwi bisa nyedhiyani kanggo awake dhewe. Soundproofed saka njaba, cukup dhuwur kanggo kurban views saka kutha lan privasi, lan dilengkapi karo kabeh paling anyar peralatan elektronik saka cahya njero ruangan kanggo quadraphonic swara. Mung panjalukan padha cilik gedung olahraga lan sauna. Aku ngginakaken liyane saka dina ing punching tas lan ranyono bar, lan rampung karo sauna. Iku ana pitu telung puluh lima nalika aku lunga kanggo ndeleng Helga von Alder ing tuxedo.
  
  
  Helga kang apartemen ana penthouse ing Park Avenue ing eighties, ing kraton bangunan sing kapandeng luwih kaya pribadi klub saka panggonan. Aku samesthine dheweke kanggo dadi piyambak, nanging nalika aku teka dheweke, dheweke, aku weruh sing Ursula ana karo rambut abu-abu gentleman kang pasuryan kapandeng vaguely menowo, sanadyan kang jeneng oncat kula kanggo wayahe.
  
  
  "Nanging Dumplink," Helga disambut kula, menehi kula biasanipun mbukak-mouthed von Alder kiss ing lambé lan narik kula nang, "ngomong woy kanggo Ursi" - ing von Alder wadon disebut ibune sing Ursi - "lan dheweke ngiringan, Byron Timmons. "Banjur aku dikenali wong iki minangka salah siji saka ndhuwur negara kang lenga magnates. Ursula von Alder uga marang kula kiss ing lambé, kang adoh saka bayen, lan Timmons marang kula salaman tenan.
  
  
  "Ursy lan Byron padha mung ninggalake," Helga ditambahaké karo cherubic eseman.
  
  
  Byron Timmons delok, " Oh, ya," lan wiwit ngewangi Ursula menyang dheweke jas mink.
  
  
  "Kita padha ngomong babagan miskin Vladimir Kolchak kang laka elek," Helga ngandika. "Apa sampeyan krungu ing warta?"
  
  
  "Ora, aku marang dheweke. "Aku ora wedi."
  
  
  "Iku ora kaya ego iki matèni ing PBB dina iki," Helga ngandika susah, " kaya cauldron njeblug."
  
  
  "Elek," ngandika, pemikiran yen Hawk wis digawe munggah "ketel bledosan" kanggo pencet dening Sam.
  
  
  "Miskin Vladdy," Helga ngandika, " panjenenganipun tansah kebak urip. Aku arep kanggo kantun wong.
  
  
  "Apa sampeyan ngerti ego?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Oh, ya," Helga ngandika. "Panjenenganipun lan kanca lawas Ursi kang. Kang ana ing kene ing omah, ing partai, mung rong bengi kepungkur.
  
  
  "Kita kabeh bakal kantun kita egos," Ursula dikonfirmasi, ngambung Helga ing pipi, brushing dheweke lambé marang mine, lan judhul kanggo lawang. Byron Timmons ngiring, menehi kula liyane salaman tenan.
  
  
  Sanalika Helga ditutup lawang konco departing saperangan, dheweke ambruk menyang penyelundupan karo kasim giggle lan whispered, " Oh, Dumplink, Byron Timmons pol mad ing kula - lan ing sampeyan. Nalika dheweke tanggal disetel kanggo kowe ing dina iki ora ana cara nalika, dheweke rampung kelalen sing bengi dheweke iki mestine kanggo pindhah kanggo téater karo wong. Nalika aku eling dheweke, aku wis kanggo nindakake sawetara nekat reshuffling lan nelpon ing Ursi kanggo ngganti dheweke. Aku marang Byron sing padha lawas, beda wong aku wis ora katon ing taun, lan sing padha mung ing kutha kanggo wengi.
  
  
  "Aku sumurup kang ana ora seneng babagan soko. Aku ngerti iku saiki.
  
  
  Helga ditarik adoh, goyang dheweke sirah. "Aku bisa dadi nakal kadang. Nanging dheweke perlu kanggo dadi karo sampeyan."
  
  
  "Aku pleased," Hi marang dheweke, " lan flattered. Ngendi kowe arep dheweke kanggo njupuk sampeyan?"
  
  
  "Iku kuwi karu wengi," Helga ngandika.
  
  
  
  
  
  Sawijining tenang ngandika: "aku panginten mungkin sampeyan' d luwih apik tetep kene lan dadi mulyo. Yen sampeyan ora pikiran soko prasaja kaya sampanye lan caviar. Aku wedi sing kita kabeh duwe ing omah, lan iku kang abdi ' dina mati.
  
  
  "Aku ora bisa mikir saka cara sing luwih apik kanggo nglampahi ing wayah sore."
  
  
  Dheweke kang kula dheweke iku free. Dheweke ngagem nyenyet putih sugih sore, dheweke pirang rambute kasebut kanthi teliti, gaya, lan diamond kalung hung watara dheweke gulu cocog karo diamond pendants hanging watara dheweke earlobes. Dheweke siap kanggo nglampahi wengi ing kutha. Nanging banjur aku temen maujud sing Von Alder wanita mbokmenawa mung disandangi kaya iki kanggo loaf sak omah ing wayah sore.
  
  
  Helga nguripake ing musik lan dipateni brylev. Rauh dheweke nggawa sampanye lan caviar, lan kita main game iki sisih dening sisih ing macan tutul-print chaise lungo ing ngarepe lantai-kanggo-langit-langit windows, watara kang kita mirsani kutha lampu lan salju pepeteng.
  
  
  "Sampeyan ngerti, Tony," Helga ngandika lirih, ngowahi kanggo kula minangka kita loro sipped chilled sampanye, " sampeyan lagi ora kaya wong liya aku wis dikenal ing gesang kawula. Biasane ih bisa ngerti dheweke cukup gampang, ngerti apa padha arep saka wong wadon. Aku ora yakin bab sampeyan, malah sanadyan aku wis dikenal kanggo dangu. Lan sing masalah. Aku kasengsem, lan aku kabeh liyane Von Alder wanita, kalebu Ursi, sing banget. Dheweke dumadakan lungguh munggah terus. "Apa sampeyan seneng kang karo Maria?"
  
  
  Bapake manthuk sajujure. "Dheweke iku apik. Nanging banjur kabeh sing. Sampeyan lagi podho rupo triplets, sawise kabeh.
  
  
  "Ora rampung podho rupo." Aku weruh dheweke eseman ing cahya dim. Dheweke nyerahke kula bodo saka sampanye lan slid menyang dhingklik, mencet dheweke awak marang mine. Wong bisa aran anget saka dheweke awak liwat dheweke sugih. Endah gondho saka ee woodwind seneng sandi loins. Dheweke driji slid ing tali dheweke sugih lan mandegake.
  
  
  "Helga," aku ngandika.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Iki wong, Kolchak utawa Vladdy, minangka sampeyan digunakake kanggo nelpon wong-wis sampeyan ndeleng sembarang ego bagean akhir-akhir iki?"
  
  
  Dheweke misunderstood sandi piranti kanggo mbuka sumpel botol. "Sampeyan ora perlu kanggo dadi ego-cemburu, Dumplink." Dheweke leaned nerusake kanggo dilat kula, supaya kita pupu padha nutul.
  
  
  "Ora, nanging aku penasaran," aku ora mekso. "Wis dibukak utawa kulawarga asring ing past sawetara minggu?"
  
  
  Dheweke shrugged, isih clinging kanggo kula. "Vladdi iki salah siji saka wong-wong sing padha tansah utawa tansah padha cedhak kanggo kanca-kanca. Sampeyan weruh wong nalika piyambakipun ana, sampeyan ora kantun wong nalika piyambakipun adoh." Dheweke diudhek impatiently. "Nanging iki sasi iku saiki. Saiki iku tansah luwih penting."
  
  
  Aku sumurup yen iki kabeh dheweke iki arep ngomong. Mbok menawa dheweke iki nyoba kanggo ndhelikake soko, utawa mungkin dheweke mung pancene wis apa-apa kanggo ngomong bab Kolchak. Ing kasus, kang felt sing padha wis kawujud pakaryan kang kanggo wektu kang.
  
  
  Saiki iku dheweke tanggung jawab kanggo ora nglilani iki kesempatan mlebukake liwat sandi driji. Karo driji, dheweke loosened tali saka Helga kang sugih. Dheweke slid loro nyudo mati dheweke tangan, lan alus kain putih ambruk watara dheweke pinggul.
  
  
  Dheweke ora nganggo kutang. Minangka dheweke leaned bali, dheweke lengkap, langsing dodo wungu, dheweke pink-tipped penthil ngadeg ing mburi. Dheweke wriggled nerusake kanggo ketemu sandi pasuryan, supaya tutuk kapenuhan siji banjur liyane melon-kaya mound. Dheweke awak guncang violently minangka dheweke ana caressed dening dheweke penthil karo tip saka ibu, nganti akhire, karo shuddering desahan, dheweke njupuk sandi sirah ing tangan loro lan nggawa sandi lambé kanggo duweke. Minangka kita ngambong, dheweke mlayu driji saka tangan siji mudhun sandi thigh nganti dheweke ketemu bukti saka reged. Dheweke tangan lingered ana kanggo wayahe.
  
  
  "Apik, Dumplink, apik," dheweke whispered breathlessly, lan dipencet dheweke lambã No kanggo sandi kuping.
  
  
  Panjenenganipun ngangkat dheweke munggah lan digawa dheweke liwat kamar urip, liwat ing ngarep, lan menyang turu. Ing tengah kamar ageng babak amben. Aku sijine dheweke mudhun ing nah lan dheweke njupuk mati iku sugih, kaose sikil, lan lacy bikini ngisor. Nalika aku lay ing satin sheets, dheweke impatiently dianakaké metu dheweke tangan kanggo bantuan kula njupuk mati sandhangan.
  
  
  Dheweke, felt aliran getih ing getih pendhaftaran minangka sandi mata devoured dheweke apik awak. Dheweke lan tiron pas dheweke adhine Maria, karo sampurna ditetepake, bulging dodo lan alon-alon arched pupu kanggo cilik golden triangle ing tengah saka dheweke awak. Dheweke ditarik kula menyang dheweke penyelundupan, lan nalika badan kita kena, dheweke diaktifake dheweke sirah menyang sisih lan ngandika lirih, " aku nuwun.: "Listen, Dumplink, ngendi sampeyan nguripake, sampeyan bisa ndeleng kita nggawe katresnan."
  
  
  Aku wis ora ngeweruhi sadurunge sing telung tembok saka kamar, ing sirah saka amben ing salah siji sisih, padha rampung mirrored. Minangka Helga awak clenched lan spun karo mine, kaya sawetara sampurna diprogram nanging subtle instrument sensuality, mirrors sing dibayangke ing sensual obahe minangka yen kita padha ing tengah ageng pesta seks ing kang kita padha kabeh klompok peserta.
  
  
  Dheweke katutup, Helga marang kula, dheweke lan adhine Maria sing ora rampung podho rupo. Ana prabédan amba ing cara sing padha digawe katresnan. Loro wanita digawe katresnan karo tanpa wates bayangan lan gedhe mbukak penggalihipun dhumateng. Nanging mirip rampung ana. Nalika Maria ana bisu lan tegang, dheweke obahe
  
  
  
  
  
  
  padha saat sing indah lancip, Helga iki alam bã No bas, lan nilar, dheweke tangan, pupu lan tutuk saya njajahi awak, exchanging penake sensations kanggo saben siji dheweke ditampa. Dheweke kabèh kang ana saya writhing, geter, lan meksa nindakake perkara kula kanggo luwih lan luwih heights saka ecstasy. Iku minangka yen - lan mirrored tembok ditambahake menyang efek-ngene aku digawe katresnan kanggo rolas wanita beda, saben karo pendekatan beda lan reaksi. Akhire, dheweke supaya metu mewek saka murni penggalihipun dhumateng lan ambruk bali ing amben.
  
  
  Sawise wayahe, dheweke leaned liwat kula kanggo apik. "Aku nggawe sampeyan seneng?" dheweke takon, panutup pasuryan karo ambungan.
  
  
  "Ya," aku ngandika. "Ya, sampeyan wis nggawe kula seneng."
  
  
  "Aku seneng banget," dheweke ngandika. "Sampeyan lagi wong padha panginten sampeyan padha."
  
  
  Dheweke alon-alon ditarik dening ee kanggo katon ing kula, badan kita dipencet bebarengan saka sirah kanggo jempol. Kita ngapusi isih, ora ana siji ngandika kanggo kita. Sawise wayahe, dheweke supaya metu cilik desahan ing flag saka hak aksès kanggo nindakake sing ana nunggu kanggo dheweke.
  
  
  "Shh," ibune dheweke whispered.
  
  
  Dheweke ngaso maneh, nanging ora kanggo dawa. "Ow!" dheweke ngomong. "Waduh! Ah, Damplink! WADUH!" Dheweke awak guncang convulsively maneh, nganti karo sing dawa, alus ngrintih saka bungahaken, dheweke mbalek dhateng dheweke bali lan ditutup dheweke mata.
  
  
  Sandi biasa ngleksanani program kanggo awak lan pikiran teka ing handy maneh, saéngga kula kanggo menehi Helga siji pungkasan hadiah saka penggalihipun dhumateng sing dheweke ora dikarepake.
  
  
  5
  
  
  Helga kabuka dheweke mata lan mesem lirih ing kula minangka aku mbengkongaken liwat sirahe. "Iku apik, apik, apik," dheweke whispered. Dheweke mbalek liwat lan ngubengi metu sak trash. "Njaluk sawetara liyane, Dumplink," dheweke ngandika, ngambung kula lan mlaku-mlaku metu liwat kamar.
  
  
  A wayahe mengko, dheweke bali karo botol saka sampanye lan rong kaca tingal. Dheweke kapenuhan siji saka kita kaca tingal lan nyerahke iku kanggo kula. "Iki,"dheweke ngandika," bakal tetep sing sibuk nalika aku padusan." Dheweke ngambong kula maneh lan teka menyang jedhing humming seneng. Sprawled luxuriously ing amben, aku bisa krungu dheweke njupuk padusan.
  
  
  Aku njupuk sip saka chilled Dom Perignon. Njaba, angin ngangkat munggah. Ing papat tembok kamar iki dijamin karo drapes, lan kang sumurup yen konco angin padha windows kanggo penthouse taman sing diubengi kabeh papat-lorone saka apartemen. Ana ngalahake njaba lawang. Dheweke nggawa bodo saka sampanye jejere amben, ditarik ing clono dowo, lan mlaku liwat ing amben. Nalika kang ditarik bagéan saka langsir aside, weruh sing siji watara lawang iki ajar, swaying ing angin. Panjenenganipun ditutup lawang lan dikunci iku.
  
  
  Aku separo bali tengen kamar nalika sing unmistakable pangertèn enem, subconscious bebaya saka bebaya impending, dikirim kula sawijining pesen. Aku ora ngerti apa, dheweke instinctively wungu tangan loro ing ngarepe dheweke tenggorokan, dheweke non-stahl tumindak banget rauh. Ing wektu sing padha, lancip daur ulang saka kabel kebungkus watara sandi sirah lan amben watara sandi pundak. Kabel sing ngirim ora wis macet ing tenggorokan tinimbang ndudhuk menyang jero kulit saka outstretched tangan.
  
  
  Kula attacker supaya metu abot growl lan ngamuk rooster tug. Panjenenganipun ducked lan mbanting pundhak bali. Aku isih ora bisa ndeleng sing ana konco kula, nanging ing dadakan lunge saka duweke, aku kejiret sak klebatan saka loro berjuang gambar ing Helga kang groaning mirrors. Aku kapandeng maneh lan weruh dhewe lan wong konco kula dibayangke ana. Wong iki Z1!
  
  
  Ego kang pasuryan iki kleru saka serangan, nanging ego kang pribadine ora bisa diganti. Iku padha wong kang wis diputer handball karo ing klub olahraga sing dina.
  
  
  Iku mokal kanggo ngerti kok wong iki nyoba kanggo matèni kula saiki. Kabeh aku bisa nindakake iki nglindhungi aku. Lan iku eerie, unsettling koyo kanggo nonton wong nyoba kanggo matèni kula ing mirrors ngendi, mung bubar, aku katon ing dhewe lan Helga nglaras kuat jinis.
  
  
  Kang isih wis ora ngeweruhi mirrored tembok lan ora ngerti aku iki nonton wong liwat iku. Panjenenganipun miwiti kanggo angkat wentis kanggo liyane kang nyuda ing sandi bali. Dheweke ana savagely kicked dening ego karo dheweke sikil kiwa, ngengingi emu ing kneecap lan bejat sl. Panjenenganipun patine ing pain lan diwiwiti kanggo tiba, nyeret kula karo wong. Dheweke nyoba kanggo wriggle metu ing kabel roosters, ngowahi dheweke sirah minangka dheweke ambruk. Panjenenganipun dianakaké stubbornly kanggo noose, isih nyoba kanggo ngangkang kula. Dheweke bisa ndeleng pasuryan cetha saiki. Ego kang mata padha gilap , minangka yen piyambakipun hypnotized utawa drugged.
  
  
  Nganti saiki, ferret iki duweke, wus aku bisa nglindhungi dhewe tanpa nyababaken wong. Nanging aku wis katon sing iki ora bisa. Kang mbanting hard pojok tengen tangan menyang basa saka ego kang tenggorokan, ngirimke bejat karate jotosan. Jotosan iki kuwat lan resik. Ego kang gulu ngagetake lan kang ana mati, mbokmenawa tanpa malah ngerti sing Ego wis matèni wong. Ego kang awak slumped kanggo lantai, anéh target nguripake miring. Dheweke, tak munggah lan ngadeg munggah, straddling ego, awak.
  
  
  Duweke, aku bisa krungu padusan ing jedhing. Jero-tumpukan carpeting ing kamar turu lantai klelep metu swara saka perjuangan kita. Ing wektu, iku ketoke ketok sing Helga von Alder wis ngajak kula menyang kamar turu, lan aku sumurup sing Agen Z1 iki planning kanggo nggawe upaya ing gesang kawula. Ora ketompo carane apik dheweke karo kula ing trash, aku tau bisa wis
  
  
  
  
  
  Aku lali dheweke lan dheweke sadulur padha ngalami lakon.
  
  
  Ing tangan liyane, iku rek media lapuran bab dheweke, ana isih kamungkinan sing dheweke wis resik. Z1 sumurup aku ana patemon Helga bengi lan bisa duwe ngiring kula kanggo apartemen. Yen, aku minangka saiki seng di tuduh, kang wis ditampa pesenan kanggo matèni aku, kang bisa duwe katon menyang kamar saka teras nalika Helga lan aku padha nindakake katresnan, lan dheweke ora bakal ngerti sembarang babagan liyane saka dheweke nindakake.
  
  
  Yen sing padha bener, kang ora bisa supaya Helga nuduhake munggah kang dikarepake lan golek wong dheweke ' d matèni lying ing dheweke karpet. Ana ora bisa panjelasan wae sing bakal gawe marem dheweke yen dheweke wis ora diunekake kula tutup. Yen iya, web mimpin kang wis wis ing kasus, Von Alders, bakal ora ana guna. Ana mung siji bab sing wong bisa nindakake, lan sing kanggo nguripake awak liwat kanggo Hawke, sing wis saben liya ing pembuangan kanggo mbuwang saka iku tanpa wong kadhaton.
  
  
  Dheweke, mbengkongaken mudhun, ngusulke mayit ing armrests, nyeret ego tengen kamar, tengen dina, lan mbuwang iku metu ing werna. Banjur enggal-enggal kanggo bedside telpon kanggo nelpon Hawke. Aku wis kanggo pirembagan tanpa scrambler.
  
  
  "Iki serius bisnis," aku ngandika sanalika piyambakipun mangsuli. Ing cendhak, marang Emu persis apa kedaden, improvising kode minangka panjenenganipun tindak bebarengan. Ing kesimpulan, ngandika: "Kula kanca lan aku bakal ninggalake kene rauh. Sampeyan bisa nangani sapuan? "
  
  
  Hawk mangertos. "Ninggalake kabeh aransemen kanggo kula," ngandika, " nanging teka lan ndeleng kula bengi iki."
  
  
  "Aku planning ing iku," aku ngandika, lan cut obrolan cendhak nalika aku krungu Helga mateni padusan ing jedhing.
  
  
  A sawetara menit mengko, Helga mlebu kamar ing gedhine ireng negligee sing dicethakaké saben rinci saka dheweke awak. Piyambakipun sprawled metu ing amben amba maneh, sipping sampanye watara kaca. Begjanipun, Agen Z1 kang pati ésalah, lan ana apa-apa ing kamar kanggo nunjukaké perang sing wis dijupuk panggonan ana mung sawetara menit kepungkur. Yen Helga iki bagéan saka plot lan teka bali dikarepake kanggo golek kula awak mati, dheweke ora menehi sembarang pratondo. Nanging, dheweke snuggled munggah ing jejere kula ing amben nalika Ay diwutahake dheweke kaca saka sampanye.
  
  
  "A amore," dheweke ngandika, nutul sandi kaca karo duweke.
  
  
  "A amore," aku sarujuk.
  
  
  Sawise kita tak tahap, panjenengané swung sikil metu saka amben lan ngandika, " Pindhah ing, Dumpling, aku arep kanggo ngajak sampeyan kanggo nedha bengi. Wong urip ora mung katresnan. Ing paling ora wong iki.
  
  
  Kita milih restaurant cilik, dimly surem prancis panggonan, ora adoh saka Helga kang apartemen. Iku isih udan salju njaba, nanging restaurant iki anget lan seneng-seneng, lan layanan lan eda padha banget. Nanging duweke tenan ora luwe, minangka ing saindhenging kulawarga, duweke katahan imagining gruesome pemandangan sing mengko bakal njupuk panggonan ing Helga kang apartemen minangka Hawk cleans munggah awak mati KAPAK agen.
  
  
  Helga ora koyone sok dong mirsani kula badhan lan mangan heartily, petung animatedly saindhenging kulawarga. Sawise, dheweke nyamar kanggo pout - padha patrap Maria wis digawe nalika dheweke 'd kiwa dheweke ing Wiski Cayman - lan ngandika," Dumplink, ayo kang pindhah nang endi wae kanggo akhir minggu supaya kita bisa dadi piyambak. Sing kiwa karo Maria. Iku siji saiki."
  
  
  Aku iki gumun dening playful iki kompetisi sing wis ana ing antarane bocah-bocah wadon. "Apa kang ana ing atine?" Aku takon dheweke.
  
  
  Dheweke digawe samar patrap karo dheweke tangan ing udhara. "Meksiko. Mungkin Spanyol. Kidul Prancis. Sawise kabeh, jet ing bidang mung lungguh meneng ing menek. Kita bisa njupuk kauntungan saka sing." Dheweke ana iku minangka casually minangka yen dheweke padha ngomong bab mendhoan kulo tengen kutha. Lan aku bisa ndeleng sing dheweke serius.
  
  
  "Inggih," aku ngandika, ninggalake sandi opsi mbukak, amarga aku ora durung ngerti apa sisah ana bakal dadi sawise Agen KAPAK kang pati.
  
  
  Helga manthuk, lan dheweke kaget kula dening dumadakan looking serius. Iki ora ing swasana ati dheweke wis samesthine saka giddy von Alders.
  
  
  "Aku bakal pitutur marang kowe soko, Tony," dheweke whispered, dheweke driji entwined karo mine minangka kita sipped kita cognac. "Aku nampa gerokan saka sampeyan, gerokan gedhe daya. Iki apa aku wis tansah wanted ing wong. Ing sarèh saka ngrawat pacangan lan kekuatan saka kuoso wong. Kadang sampeyan bisa nemokake siji utawa liyane. Nanging loro-tau! Iku apik banget. Dheweke sora lan alon-alon digawe munggah atine dheweke: "aku tau nyoba kanggo nerangake apa aku wanted kanggo dheweke kanggo wong aku sumurup. Piyambakipun lanang nanging ora kuwat, lan ngandika aku felt cara sing padha amarga aku tau sumurup sandi rama. Ngandika aku iki looking for a pacangan lan rama kabeh mbalek menyang siji. Apa sampeyan pracaya?"
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. "Aku tau mikir bab kuwi mau, alasan kanggo raos. Raos piyambak sing penting ."
  
  
  "Aku mikir supaya, banget," dheweke sarujuk. "Nanging aku ora mikir bab bapakku kadhangkala, lan aku ngerti sing Maria lan Elsa mikir banget, malah sanadyan kita ora pirembagan bab nen."
  
  
  "Aja kowe elinga ego ing kabeh?" Aku takon dheweke.
  
  
  "ora ana. Mung apa Ursi marang kita. Piyambakipun séda ing Berlin sak salah siji saka Allied kampanye bombing ing wabah Perang Donya II. Sadulur lan aku padha banget enom banjur, lan iku mung dening ajaib sing Ursi disimpen kita urip.
  
  
  Dheweke mesem lan beamed maneh. "Boo
  
  
  
  
  
  
  "Karo wong-wong mau, ferret kang urip dadi apik," dheweke ngandika.
  
  
  Mengko, nalika piyambakipun njupuk Helga bali menyang dheweke apartemen, kang manggon long cukup kanggo nggawe manawa Hawk wis dibusak awak saka teras. Mesti wae, kang njupuk care saka iku. Nalika aku kiwa Helga house, dheweke ngilingake kula maneh sing dheweke wanted kita kanggo pindhah bebarengan kanggo akhir minggu. Padha prajanji kanggo supaya ngerti. Banjur duweke, tindak mester lan njupuk mendhoan kanggo KAPAK markas.
  
  
  Enem
  
  
  TOPOR kang kantor New York iki dumunung ing kutha kang Murah Sisih Kulon, ing warehouse ing panel kab. Driver mendhoan ora seneng nalika krungu alamat. Aku panginten aku iki arep kanggo rob ego ing cara, amarga aku krungu wong desahan karo relief minangka kita ditarik munggah menyang omah. Ego nguripake dheweke liwat lan tak metu. Minangka dheweké miwiti kanggo salib trotoar, panjenenganipun leaned metu saka jendhela lan takon, " Apa sing ketompo?": "Apa sampeyan manawa iki panggonan tengen kanggo sampeyan, konco?"
  
  
  Kang waved iku adoh. Ego kang raos padha dingerteni. Kabeh embankment iki peteng lan sepi. Bangunan sing manggon ing KAPAK markas ana peteng, kajaba kanggo siji pletik kamar ing ngarepe bangunan. Driver mendhoan wis ora cara ngerti sing kabeh liyane peteng windows ing bangunan padha dicet liwat kanggo ndhelikake gegeran sing biasane lunga nang puluh papat jam dina, lan sing wong karo kuat infrared cahya padha saya nonton werna. Minangka prakara saka kasunyatan, driver mendhoan ora bisa luwih aman ing ngendi wae ing kutha saka kang independen ana, njaba paling kuat counterintelligence agensi ing donya.
  
  
  Wengi njaga ing tugas ing pletik ngarep kantor, kang kapandeng kaya normal area panyimpenan, dipencet bell tombol ing mejo, lan dheweke, tindak liwat wesi lawang kanggo elevator karo wong-wong. Sentries karo teleskop ing windows ndhuwur wis ngankat kula karo loro wong-wong nalika iku isih nyedhak bangunan.
  
  
  "Hawk kiwa pesenan kanggo njupuk sampeyan menyang ruang paling ngisor sanalika sampeyan ngetik," elevator operator ngandika. Mobil turunan.
  
  
  Ing ruang paling ngisor temenan Hawk iki nunggu kula ing agensi morgue. Kaya sing paling ndhuwur-rahasia intelligence organisasi, KAPAK wis duwe dhewe morgue ing situs kanggo nangani mayit-mayit sundha sing ora bisa langsung nyerahke liwat kanggo polisi. Nanging, sing paling saka badan padha pungkasanipun nguripake liwat kanggo hukum pelaksanaane search sawise dalan iki ngankat, supaya padha ora ana wadhi pitakonan.
  
  
  Dheweke ketemu dening Hawka ngadeg jejere Z1 kang dijamin awak. KAPAK medical panguji, Dr. Kristoffer, karo wong.
  
  
  Hawk manthuk ing kula, lan medical panguji, kang kita disebut Dr. Tom, ngandika, " aku ora yakin apa sing lagi ngomong bab.: "Aku wis rampung autopsy pambuka, Nick. Iki konsisten karo apa sing wis marang kita. Ego, mati ana sing disebabake dening bejat gulu."
  
  
  "Apa sampeyan nemokake apa-apa liya?" Aku takon dheweke.
  
  
  Dr. Tom guncang marang sirahe. "Apa durung. Apa ora?"
  
  
  Tinimbang njawab emu, kang ngandika kanggo Hawk. "Agen Z1 kacarita kanggo sampeyan dina karo saran kanggo nindakake autopsy ing Duta Kolchak otak?"
  
  
  "Ora, aku ora," Hawke ngandika. "Dheweke teka bali kene kanggo HQ lan marang kula sing wis hubungi Helga von Alder. Banjur dheweke ego ora weruh iku. Ana sebutno saka autopsy. Iki penting? "
  
  
  "Mungkin," aku ngandika alon. "Iku bisa menehi kita bisa alasan kanggo ego anggempur ing kula."
  
  
  Hawk sora. "Aku ora ing ngisor iki sampeyan."
  
  
  Dheweke, sumurup sing ngomong ing ngarepe Dr. Tom, sing wis tingkat paling dhuwur, iki diijini kanggo kabeh tumindak, lan mulane aman. "Inggih, nalika piyambakipun nyerang kula ing Helga kang apartemen, piyambakipun nyawang dazed - kaya wong sing ora bisa ngontrol awake dhewe - nanging fisik kang padha tumindak becik tumata."
  
  
  "Maksud sampeyan," Hawk diselani, " sampeyan mikir kang ana anggota saka paten pinaten regu?" Minangka akeh kaya aku ora kaya idea sing Odina, liwat agen kita, uga ing pangaribawa saka iki - pasukan iki, utawa soko liya, dheweke daya."
  
  
  "Nanging sing ora kudu nerangake apa kang nyoba kanggo matèni kula," aku terus, " kajaba ngandika utawa nindakake soko kanggo dheweke sing kaancam bakal punah, apa kita lagi gelut. Ing bab mung aku bisa mikir punika sandi saran kanggo autopsy. Wiwit iya ora pass ing kurban kanggo sampeyan, nanging nyoba kanggo matèni aku, iku katon kaya iku ana sambungan.
  
  
  "Apa persis apa sampeyan mikir duta otak test bakal nuduhake?" takon Dr. Tom.
  
  
  "Aku ora ngerti," aku ngandika. "Nanging kita reputed sing wong melu ing kedadosan padha piye wae brainwashed. Supaya rusia kang autopsy iki jotosan kanggo bukti saka "brainwashing" teori. Kita bisa ora nemokake apa-apa, nanging banjur kita duwe apa-apa kanggo ilang yen kita nyoba."
  
  
  "Ya, aku ndeleng," ngandika Dr. Tom. Panjenenganipun kapandeng ing mayit lying ing papan saka KAPAK mbucal. Panjenenganipun nglirik ing Hawke. "Carane bab iki, boss?"
  
  
  Hawk mangu-mangu kanggo mung pamisah kapindho. "Pindhah," dheweke ngandika, nodding.
  
  
  Dr. Tom ditarik sheet munggah liwat kang kaku fitur. "Iki bakal njupuk kula saperangan dina," ngandika thoughtfully, " lan aku bakal ngirim laporan sanalika aku njaluk asil."
  
  
  Hawk lan aku malmpah metu saka mbucal ing nggawe bisu lan njupuk elevator kanggo pisanan-lantai kapindho saka bangunan. Kutha iki ana pusat syaraf
  
  
  
  
  
  
  markas ing New York. Staff luwih saka sèket wong makarya ana puluh papat jam dina ing teletypes, radio, lan ditutup-circuit sistem televisi sing katahan ing tutul karo kantor ing donya pasukan polisi. Lorong sing mimpin kanggo Hawke kantor iki sabanjuré kanggo kamar gedhe. Ana siji-cara windows kaca ing tembok, supaya padha sing padha ing lorong bisa ndeleng kamar, nanging padha sing padha ing kamar ora bisa ndeleng ih. Iki digawe iku mokal kanggo liyane KAPAK karyawan kanggo mirsani agen rahasia sing nuduhake munggah ing Hawk kang kantor.
  
  
  Yen kita padha ing Hawke kantor, KAPAK pangareping dienggoni wearily ing mejo kursi, rummaging liwat kanthong kang nganti ketemu chewed cerutu lan macet iku unlit ing tutuk.
  
  
  "Aku kudu ngakeni, Nick," ngandika, " sing iki cilik wis keganggu kula. Apa sampeyan mikir saka mati Von Alders?
  
  
  "Iku hard kanggo ngomong," aku ngandika, milih tembung sandi kasebut kanthi teliti,. "Minangka minangka adoh aku bisa kanggo nemtokake, padha sing persis apa padha koyone ing lumahing. Nanging iku hard kanggo diskon kasunyatan sing saben wektu pembangunan anyar katon ing dell, padha piye wae disambungake."
  
  
  "Ngandika saka pembangunan anyar," Hawk ngandika, " aku ora duwe wektu kanggo pitutur marang kowe bab Monte Carlo. Kita mung nampa pesen saka Interpol dina iki.
  
  
  "Monte Carlo?" Aku takon dheweke.
  
  
  "ya. Ana casino ana. A wong sing jenengé Tregor, a Belgian, ngilangi bank. Tregor cak-ing-hukum nyoba kanggo nyuduk jerman Kanselir karo piso a sawetara minggu kepungkur, nanging macet ing piso ing tenggorokan. Kita ora duwe apa-apa ing Tregor, nanging ngene luwih pindhah mriksa metu tho.
  
  
  "Casino manajemen sementara mandegake game," Hawke ngandika. "Nanging padha sarujuk kanggo gawe anyar ego ing dina. Dheweke hotel bakal kaya sing dadi ana nalika casino reopens, nanging aku ora arep kanggo ilang kontak karo Von Alders. Sampeyan bisa nangani loro saka wong-wong mau? "
  
  
  "Iku ora masalah," emu marang dheweke. "Sadurungé ing wayah sore iki, Helga nyuwun kula kanggo pindhah menyang Meksiko karo dheweke. Dheweke ngandika kita bisa nggunakake dheweke jet pribadi."
  
  
  "Lan sampeyan mikir dheweke bakal setuju kanggo Monte Carlo?" "Sampeyan kudu nandur modal akèh ing karya."
  
  
  "Iku wis menehi ganjaran." "Aku uga bisa mbayangno," piyambakipun mangsuli, waving kula adoh sak kantor.
  
  
  Pitu
  
  
  Iku awal, mung sadurunge wolung jam ing morning sabanjuré, nalika dheweke tak telpon saka Helga kang apartemen. Aku sumurup dheweke ora bakal munggah supaya awal, nanging aku ora bisa sijine iku mati apa maneh yen kita padha arep kanggo fly kanggo Monte Carlo dina sing.
  
  
  Swara sing mangsuli ana sleepier saka kubah. "Hello ana. Hello ana?"
  
  
  "Helga,"aku ngandika," iki Tony Dawes."
  
  
  "SAPA?" dheweke takon, isih setengah asleep. "Hello?"
  
  
  "Dhuh Allah kawula," aku ngandika, ngguyu, " ora ngomong sampeyan kelalen kula supaya rauh sawise pungkasan wengi. Iki Tony.
  
  
  "A... Tony, Dumplink" - saiki rheumatism iki kebak urip.
  
  
  "Alesan dheweke disebut sampeyan supaya awal amarga dheweke wanted kanggo ngajak sampeyan ing trip sethitik - mung loro kita. Nanging tinimbang Spanyol, Prancis, utawa Meksiko, ayo kang nindakake Monte Carlo. Carane ora sing swara?"
  
  
  "Gaib," dheweke ngandika. "Nalika kowe arep lunga?"
  
  
  "Sincerely saiki," Hi marang dheweke, " esuk iki, sanalika bisa. Sampeyan ngandika ing bidang iki siap.
  
  
  "Mesthi," dheweke ngandika. "Nanging kok Monte Carlo?"
  
  
  Aku wis mutusaké kanggo nerangake alesan nyata kanggo milih Monte Carlo. Sing esuk, TV, radio, lan koran kabeh padha ngomong bab casino uwal.
  
  
  "Sampeyan mbokmenawa wis ora krungu saka Segara Barents wilayah," aku ngandika. Ana akèh dhuwit ing casino. Pungkasan wengi, manajemen dilereni soko tugas ing game kanggo dina. Dheweke hotel bakal ana nalika iku diwiwiti maneh."
  
  
  Aku panginten iku bakal mung apa Von Alder kaya. Aku sumurup aku ' d guessed tengen nalika aku krungu dheweke squeal saka bungahaken.
  
  
  "Ayo dadi pindhah," dheweke ngomong tanpa hesitation. "Carane rauh sampeyan bakal siap kanggo lepas landas? Apa sing arep wong kanggo pick sampeyan munggah ing Long Island?"
  
  
  Ing Von Alders katahan bidang ing Long Island estate ing Dharat Lor. Duweke ana ing manor a saperangan saka kaping karo wong-wong mau ferret minangka ketemu kulawarga. Dadi, wiwit dheweke sumurup ngendi iki teka saka ing bale, dheweke marang hey aku ' d ketemu dheweke ana ing rong jam.
  
  
  Aku marang iku kanggo Hawke lan banjur makarya metu sing sethitik ing cilik gedung olahraga ing apartemen sadurunge njupuk disandangi lan packing tas. Hawk dikirim mobil karo driver kanggo njupuk kula kanggo Long Island, lan nalika kita tak ana, duweke, ketemu Helga nunggu lan wis nyepakaké bidang kanggo Von Alder pribadi airstrip.
  
  
  Kurang saka rong jam sawise Helge dheweke disebut, kita njupuk mati ing Lear jet lan miber liwat Atlantik. Helga lan aku diputer game iki ing kursi ing mburi wiyar kabin, kang wis kabeh fasilitas - chaise lounges, sofa amben, bar, lan malah crystal chandelier - saka nyaman kamar urip.
  
  
  Iku dina sampurna kanggo lapangan; langit biru lan cloudless, saka horizon kanggo horizon - owah-owahan sambutan saka pungkasan wengi kang mendhung cuaca. Segara ing ngisor iki kita ana gamelan biru karpet.
  
  
  Helga mimpin kula menyang kokpit kanggo ketemu pilot, Kapten Dirk Aubrey, lan co-pilot Douglas Roberts. Aubrey ana dhuwur, stocky wong karo potlot-lancip ireng mustache. Roberts ana langsing wong enom, mbokmenawa,
  
  
  
  
  
  
  kang ana ing awal twenties, karo rambute blonde lan freckled rembulan pasuryan.
  
  
  "Dheweke iku ing course," Aubrey ngandika, nodding menyang dashboard,"lan cuaca iku cetha, lan iku mbukak ing Orly, ngendi kita bakal ngisi bahan bakar."
  
  
  Liwat sabanjuré sawetara jam, Helga lan nglipur aku dhéwé dening nonton film, kang dheweke nuduhake dening mung mencet saperangan saka tombol, lan banjur muter backgammon. Helga ketoke luwih temah saka ing wengi sadurunge, nanging dheweke isih perusahaan apik, lan ing wektu liwati cepet.
  
  
  Kita kudu wis kurang saka sèket mil panté saka Prancis nalika, tanpa bebaya, bidang plummeted irung-page menyang segara. Helga matur. Kabeh ing kabin sing ora mancep mudhun, kalebu Helga lan kula, slid tengen miring kabin lantai lan kenek ditutup kabin lawang hard.
  
  
  Helga iki isih njerit minangka dheweke nyoba kanggo nguripake ing sisih kanggo mbukak kamar lawang. Iku dikunci. Iku Wilhelmina sing yanked iku metu, sandi Luger ing sawijining pundhak holster, lan nyebul kunci. Lawang swung mbukak, ngumumke kabin sing ana saiki langsung ngisor kula.
  
  
  Nalika dheweke rama peered menyang kokpit, weruh sing Kapten Aubrey iki isih ing kontrol, nanging ego, nuduhke, ketoke wis beku. "Co-pilot Roberts iki lying ing lantai, utawa mati semaput. Ing bidang iki isih mudhun menyang segara.
  
  
  Iku iki disebut dening Aubrey, sing nguripake marang sirahe kanggo wayahe lan kapandeng ing kula. Banjur kondur menyang driving, tangan loro gripping setir. Looking ing pasuryan, dheweke sumurup sing padha kothong expression sing agen wis katon nalika dheweke ' d nyoba kanggo matèni kula ing Helga kang apartemen. Ego kang mata padha gilap, minangka yen piyambakipun wonten hipnosis utawa ing pangaribawa saka obatan.
  
  
  Munggah menyang titik iki, dheweke driji padha hanging saka sisih kabin kanggo dina. Saiki dheweke supaya pindhah saka dheweke genggeman lan lunged nerusake menyang kokpit. Panjenenganipun ngrambah kanggo pilot ing kontrol. Piye wae aku ngatur kanggo pancing siji lengen watara Ego kang gulu lan angkat Ego sebagian free setir, nanging isih stubbornly clung kanggo kontrol nganti yanked ing iku karo kabeh kekuatan lan mbuwang Ego bali menyang mburi mobil.
  
  
  Bidang terus kanggo tiba menyang Moscow.
  
  
  Kang dropped menyang pilot kang jog lan jerked setir hard. Kuwat manginggil enggal-enggal mudhun jet saka irung kanggo buntut, nanging banjur ing irung alon-alon wiwit munggah. Panjenenganipun terus kanggo narik setir, straining saben otot ing awak kang, nyoba kanggo ngatasi pasukan saka gravitasi. Akhire, ing bidang leveled mati, mung sawetara kaki saka Atlantik. Aku bejo wis mibur cukup pesawat kanggo bisa. Aku ora bisa nangani iki bidang, nanging iku isih cedhak bilai.
  
  
  Kanggo sawetara menit sabanjure, dheweke sibuk mriksa instruments minangka jet skimmed ajeg tengen samodra lumahing. Kabeh ketoke kanggo bisa digunakake, supaya aku di-push setir maju lan kita miwiti climbing maneh. Banjur Helga disebut jeneng sandi mudhun bali saka taksi.
  
  
  Aku diuripake mung ing wektu kanggo ndeleng Aubrey nyedhak kula karo karusakan. Nyekeli setir karo tangan siji, kang nyekel Wilhelmina maneh karo liyane lan dijupuk emu ing pundhak tengen. Kang staggered bali lan ambruk, ngeculke karusakan slip watara numb driji. Nyoba kanggo tetep ing bidang ing munggah, dheweke rama nglirik bali ing pilot. Panjenenganipun tak kanggo sikilé maneh, nanging mbalek maneh menyang mburi taksi. Ing latar mburi, aku weruh Helga ditekuk munggah ing sudhut gubug. Aku isih wis Wilhelmina ing tangan, nanging aku ora arep kanggo njupuk maneh yen Aubrey ora mindhah kita menyang Helga, marang kita, marang kula.
  
  
  Iya ora apa iku. Nanging, kang drunkenly trudged kanggo lawang kabin, kang Emu ngatur kanggo mbukak senadyan gedhe tenan meksa ing nah. Ana ora nolak ego kajaba dening diperlokaké - lan yen aku ora kejawab iku, aku ngene mbebayani ing kabeh bidang. Aubrey hovered ing mbukak lawang kanggo wayahe, banjur miber headfirst. Bidang spun watara dheweke supaya mbanting lawang mati. Ing starboard wing, kang bisa ndeleng Aubrey awak mudhun meh ing gerakan alon, kang tangan lan sikil nyebar metu kanggo-lorone nganti kenek banyu lan sirna ing lumahing ranyono.
  
  
  Helga gabungan kula ing kokpit, nalika duweke fokus ing kontrol saka bidang. Dheweke nyoba kanggo revive Roberts, co-pilot, sing ana isih semaput ing lantai. Hey njupuk wektu dawa kanggo nggawa ego kanggo pikiran sehat, nanging pungkasanipun piyambakipun delok, sel hesitantly, lan kapandeng watara. Piyambakipun goyang kepala. "Apa kedaden? Apa arep ing?"
  
  
  Prilaku iki dikonfirmasi sandi kasujanan kang ana ing obat-obatan. Nalika piyambakipun mbalekake cukup nganggo coherently, panjenenganipun marang kula sing bab pungkasan kang eling ana ing tuwung saka warung sing emu wis nyerahke kanggo Aubrey. Kang isih banget kaget kanggo takon bab ilang kapten, supaya Emu ora pitutur marang dheweke apa-apa bab Aubrey kang nasib. Aku bakal teka munggah karo sawetara panjelasan mengko.
  
  
  Banjur, aku wis hubungi menara kontrol ing Orly, kang kita padha nyedhak, lan kita padha diijini kanggo tanah. Kita ndharat sethitik mengko lan bidang mandegake dheweke.
  
  
  
  
  
  
  Aku ora ngomong aku ora aran luwih apik.
  
  
  Nalika kita tak mati, watara bidang, Helga kapandeng ing kula karo dipikir puzzled ing dheweke mata. "Apa kedaden ana?"
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. "Iku hard kanggo ngomong. Iku katon kaya kapten clung kanggo setir lan miber menyang nesu saka wedi nalika bidang diwiwiti kanggo tiba. Kang ana mbokmenawa setengah-mad nalika piyambakipun nyerang kula lan banjur mlumpat. Roberts, kita co-pilot, kudu wis ilang eling amarga gravitasi. Prekara-prekara kuwi sing ora umum ing pesawat. Nanging ayo kula pirembagan kanggo panguwasa supaya kita padha ora njaluk kejiret munggah ing tape abang."
  
  
  Iku mokal kanggo ngomong yen dheweke tenan ditampa sandi panjelasan, nanging dheweke durung pencet kula wae luwih.
  
  
  Nalika "kita ngrambah bangunan terminal, diiringi dening Roberts, sing ana isih goyang ing sikilé," sirah saka Orla Keamanan Polisi ketemu dheweke lan takon ego kanggo ngirim kula KAPAK agen, wong dheweke sumurup minangka Dammlier,lan lokal pangareping. Interpol. Nalika loro lanang teka, aku marang wong-wong mau persis apa wis kedaden, nuduhake yen aku seng di tuduh kedadean iki related kanggo assignment. Aku marang dheweke sing Helga lan aku needed kanggo pindhah kanggo Monte Carlo langsung.
  
  
  "Ayo kula njupuk care saka sing,"Interpol wong ngandika nalika iku rampung. "Ana ora bakal sembarang masalah. Mbok menawa panjenengan assistant kene "- kang nguripake kanggo Dammlier - " bisa nemokake dipercaya pilot lan co-pilot kanggo njupuk sampeyan menyang panggonan sing arep dituju.
  
  
  Dammlier manthuk, lan patemon rampung. Ing kurang saka jam, Helga lan aku padha ing cara kita kanggo Becik, sing paling cedhak situs kebangkrutan kanggo Monte Carlo. Kita wis loro Amerika, mbokmenawa bagéan saka prancis markas, utawa CIA, kanggo pilot ing bidang. Dammlier digawe aransemen kanggo nggawa Roberts bali menyang Amerika, lan Helga dhéwé njamin wong sing padha bakal terus bisa kanggo Nah lan nampa gaji nalika piyambakipun mbalekake saka laka. Minangka adoh minangka wong bisa ngomong, sandi panjelasan - sing Roberts wis ilang eling - iki ditampa dening loro Helga lan panguwasa.
  
  
  Pesawat kanggo Becik iki uneventful. Kita ndharat licks dening ing wayah sore, lan Helga lan aku diputer game iki ing limosin ing Hotel de Paris, cedhak casino ing Monte Carlo. Helga disusun kanggo limosin kanggo ketemu kita bidang, lan uga dilindhungi undhang-undhang nyambungake kamar ing hotel. Kita padha bejo sing Helga iki uga dikenal; kita padha dijamin kamar, malah sanadyan Monte Carlo kebak penasaran turis saka kabeh ndonya. Lurung-lurung padha teeming karo turis, menehi kutha heady karnaval aran, lan ora ana kosong kamar hotel.
  
  
  Minangka kita ndamel liwat lurung-lurung Monte Carlo, ngendi Mediterania shimmered kaya peteng, sugih anggur ing wayah sore dipengini, aku iki ngilingake saka crita legendaris saka Monaco kang asal ing 303. Miturut legenda, Korsika. Virgin, Devot, iki kaukum dening gubernur Korsika nalika iku katutup sing dheweke Kristen. Gubernur dihukum cah wadon kanggo bakal disambungake munggah lan nyeret ing jaran liwat terrain atos, lan banjur digawe dowo ing rak pati. Ing wayahe nalika dheweke tilar donya, putih doro iki kesawang ing ndhuwur awak dheweke. Siji wengi, nalika dheweke awak iki dijupuk dening biksu lan iklan ing fisherman kang boat, putih doro medal. Fisherman mèlu doro minangka manuk glided mudhun & nb, anjog ego kanggo Monaco, lan disarèkaké cah wadon kang awak ana.
  
  
  Aku kepingin weruh yen tetep ing Monaco bakal mung minangka luar biasa.
  
  
  8
  
  
  Kula suite iki diubengi dening views nggumunke saka kemerlap segara lan inggil perengan mulet kanggo mil bebarengan ing lengkong pantai. Minangka aku unpacked sandi tas, showered, lan diganti, aku sing mbokmenawa bisa krungu Helga mlaku-mlaku mubeng ing dheweke kamar sabanjuré lawang. Dening swara saka dheweke obahe, aku bisa ngomong yen dheweke tumindak, contone, samarinda mine.
  
  
  Casino game maneh ing sawetara jam. Kita bakal mesthi wis sarapan ing hotel kang penthouse restaurant karo ngusapake langit-langit sing mbukak munggah menyang langit. Nanging ana isih wektu kanggo nedha awan. Aku sumurup sing Helga ora care babagan tamasya, lan aku panginten iku bakal dadi kawirangan yen kita ora seneng wektu bebarengan ing luwih nyenengake aktivitas. Wus Helga felt cara sing padha, aku ditanggulangi dheweke cilik nanging duweni potensi karu masalah karo dikunci lawang antarane kita dening nindakake sampanye, caviar, lan telung rolas roses abang bakal dikirim hey, ing enem. Sawise babagan menit, banjur jam, dheweke kalah ing lawang lan disebut kula lirih.
  
  
  "Sampeyan lagi banget enten," dheweke ngandika, nyekeli metu bodo saka sampanye minangka dheweke inang mlebu kamar dheweke.
  
  
  Minangka dheweke nyedhaki segara-view windows, dheweke ngagem alus jambon negligee sing sêmbada dheweke awak ing ayu siluet. Panjenenganipun ngaso kanggo wayahe kanggo seneng tampilan saka dheweke awak liwat kain lancip saka dheweke sandhangan, banjur mèlu gabung karo dheweke ing jendhela. Srengenge setelan ilang nang endi wae ing ngisor iki cakrawala, nanging ngiwa jero, sugih, golden bayangan ing langit. Waters saka Segara Mediterania, ing siji, sing dibayangke ing langit, nambahi kasucèn, supaya kamar ketoke urip lan mancorong.
  
  
  
  
  
  
  kaya emas.
  
  
  "Iku ayu tampilan, ora iku?" ngandika Helga, ngowahi kanggo kula.
  
  
  "Ya, apik banget," aku mangsuli, sengaja mlaku sandi ndeleng munggah lan mudhun dheweke awak nganti aku ketemu dheweke ndeleng. Dheweke enggal-enggal dheweke ilat liwat lambé dheweke lan takon: "Apa sampeyan kaya kula, Tony?"
  
  
  "Ya, akeh banget."
  
  
  "Carane akeh apa sampeyan kaya sadulur?" dheweke mekso. Iki piranti kanggo mbuka sumpel botol kaget kula sawise wengi kita ngginakaken bebarengan ing New York, nanging tinimbang njawab hey, blak-blakan, dheweke, kang dianakaké metu tangané lan ngandika: "Sampeyan arep kula kanggo nuduhake dheweke kanggo sampeyan, carane akeh?"
  
  
  Dheweke teka menyang kula ing sensuous, gerakan gamelan, dheweke mata setengah-ditutup lan dheweke lambé parted. Dheweke ngambong dening ee, lan dheweke kabeh awak nanggapi langsung, alon-alon kedher munggah lan mudhun menyang kula. Dheweke sikil parted lan kebungkus watara mine, lan aku bisa aran dheweke gumeter tenant nggoleki dhewe taufik, respon awak. Dheweke silih lirih lan diguncang bali, nyekeli metu bodo saka sampanye. Panjenenganipun nyetel kaca mudhun ing cedhak dhingklik. Nalika piyambakipun nolèh, weruh yen dheweke wis katon mati dheweke nightgown.
  
  
  Golden suci Gusti nguripake dheweke wuda awak menyang saat sing indah sculpted urip patung. Aku lagi wae wis wektu kanggo njupuk mati sandhangan sadurunge dheweke nyeret kula menyang lounge kursi karo dheweke.
  
  
  "Cepet!" dheweke whispered pleadingly, ngangkat dheweke hips. Padha gabungan kita.
  
  
  "Ya! Ya! Ya!" dheweke delok nalika nyekeli dheweke ambegan. Dheweke tangan gripped sandi pundak lan kiyat, lan dheweke kuku ndudhuk menyang dagingku minangka dheweke njaluk kanthi sanget kula ing. A sawetara wektu mengko, duweke, aku felt dheweke awak mbukak lan kontrak watara kula, dheweke target spinning sisih menyang sisih karo passion nganti kita ngrambah puncak saka wildly convulsive climax.
  
  
  Minangka kita lay sisih dening sisih ing chaise lungo, dheweke diaktifake dheweke sirah lan kapandeng ing kula. Dheweke mesem lirih, " Saiki sampeyan ngerti, ora sampeyan?"
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke.
  
  
  Dheweke sumurup apa ferret kudu lunga karo wong-wong mau minangka kita kiwa sak New York, nanging mesthi, mung sawetara menit kepungkur, ora ana cara kanggo ngomong. Wong wadon lying jejere kula ora Helga, amarga aku iki menowo karo dheweke tartamtu cara nggawe katresnan. Lan ora Maria, kang uga sumurup pinaringan.
  
  
  "Sampeyan lagi Elsa."
  
  
  "Ya," dheweke ngakoni. "Sampeyan lagi ora nuwun, sing sampeyan?"
  
  
  "Carane sampeyan bisa takon kuwi muter? Sawise apa kita mung sambungan? "
  
  
  Dheweke ngguyu seneng. "Helga bakal ngamuk nalika dheweke ketemu metu apa aku wis rampung. Aku iki mbuwang wengi ing dheweke apartemen nalika sampeyan disebut kula esuk iki. Dheweke iki isih asleep lan ora bisa krungu apa-apa. Nalika sampeyan disaranake trip kanggo Monte Carlo, sawijining mung mutusaké kanggo pack munggah lan mbukak lan supaya sampeyan mikir sawijining Helga. Iku ora nggawe raos akeh kanggo duwe dadi luwih nyenengake. Kejabi, sampeyan wis ngginakaken cukup wektu karo sadulur loro. Sandi siji."
  
  
  Ngrungokake tembung dheweke, dheweke rama panginten sing iki persis jenis trick sing von Alder wanita ingkang saged. Nanging malah sanadyan dheweke panjelasan ketoke mlebu nalar cukup, dheweke wis kanggo ngelingake dhéwé sing von Alders padha seng di tuduh saka angkara piyambakipun nyoba kanggo mbukak kanggo dheweke, lan sing ana uga soko serem bab Elsa ngganti Helga.
  
  
  Nanging ing wayahe, ana apa-apa aku bisa nindakake. Dheweke entheng napuk dening ee ing dheweke cantik sethitik bokong lan marang ee kanggo njaluk disandangi.
  
  
  Nalika kita teka ing casino sasampunipun nedha awan, kita ketemu iku macet. Ageng akeh lungguh ing nyenyet bunder watara siji setir roulette, nunggu ing kasepen. Nang bunder padha telung men: croupier, kapindho wong ing tuxedo lan kaca tingal peteng-temenan Odina Poe - lan Belgian dijenengi Tregor, wong sing ngrampok bank.
  
  
  Elsa lan aku ngatur kanggo remet liwat akeh kanggo titik mung sawetara kaki adoh saka wong telu. Sanalika kita teka, spinning setir roulette diklik kanggo mungkasi, lan nonton akeh dipindhah maju lan disawang. Ing croupier shoved ageng tumpukan saka kripik tengen dhingklik kanggo Tregor, sing tenang diselehake ih sabanjuré kanggo liyane ageng tumpukan ing ngarepe wong.
  
  
  "Oh Allah kawula!" Wong wadon ing jejere kula whispered excitedly. "Mung menang setengah yuta dolar! Apa bakal apa saiki?
  
  
  Tregor ketoke oblivious kanggo wong-wong sak Ego. Piyambakipun buta, imposing wong karo amba padharan, sing ngombé saking kaca banyu mineral, kang kapenuhan sak botol ngadeg ing ego kang sikut. Bunderan peteng dijamin Ego mata, nanging pasuryan, aku weruh, iki rampung kothong topeng.
  
  
  Kabeh mata ing kamar sing padha ing wong, nunggu kanggo ndeleng apa kang bakal dilakoni sabanjure. Panjenenganipun leaned maju lan kendel bathuk ing ajiné cupped karo tangan tengen, minangka yen piyambakipun mriku, lan tetep ing posisi iki kanggo sawetara detik. Ing wayahe, kang ana mbokmenawa mung siji ing akeh sing kapandeng ing direktur ngadeg tengen saka wong. Kang ana meh ing posisi sing padha minangka Tregor! Iku minangka yen padha meneng sesambungan karo saben liyane!
  
  
  Kapindho mengko, loro-lorone wong katon munggah ing wektu sing padha, lan karo tangan tenan, Tregor dhiri panggonan kang kabeh tumpukan saka kripik ing red square ing ngarepe wong.
  
  
  Elsa nyekel lengen. "Kang bakal nang kabeh winnings!" dheweke whispered incredulously. "A yuta dolar!"
  
  
  Tregor leaned bali ing dhingklik, lan croupier wungu tangané lan miwiti setir maneh. Iku spinning
  
  
  
  
  
  
  ngelu kanggo utawa loro. Minangka iku wiwit kanggo alon mudhun, onlookers wiwit chanting ing unison, "Abang, abang, abang" - Tregor kang tingkat. Akhire, setir mandegake. Belgian menang maneh. Ing croupier di-push liyane tumpukan saka kripik kanggo Tregor kang asli tumpukan. Rong yuta dolar! Direktur banjur jumangkah maju lan announced ing swara kurang, " setir wis ditutup kanggo wengi."
  
  
  Akeh ngungsi minangka Tregor diklumpukake kang kripik karo bantuan saka sawetara casino karyawan lan digawe cara kanggo kasir. Dheweke, ngeweruhi sing ing paling rolas agen rahasia ing saindhenging macem-macem manca urusane negara, kabeh kang dheweke dadi weruh saka, padha stalking wong. Tregor ora bisa, ora bisa menyang ngendi wae tanpa wong-wong mau agen nonton wong. Donya pemerintah ora ngidini wong kanggo mlebukake ing saindhenging kutha gampang.
  
  
  Aku njupuk dipikir ing kabeh mode saka transportasi lan sak Monte Carlo. Ana mung telung dalan kang anjog ing saindhenging kutha, lan padha gampang kanggo mirsani. Kutha panguwasa katahan kabeh pelindhung ing pelabuhan ing pancet ndjogo, lan padha cepet prau ing Mediterania. Ora ana siji bisa fly adoh dening udhara, amarga Monte Carlo ora duwe tingkat lumahing cekap kanggo nggawe terbang. Faktor iki ora ngidini Tregor kanggo uwal agen sing mèlu gusti yésus kanggo mangerteni tak dhuwit kang menang. Ana ora perlu kanggo kula kanggo tindakake.
  
  
  Aku kasengsem ing direktur lan croupier, sing saiki ngerti sing setir roulette laku umum ing mburi game nalika house wis nandhang kuwi losses ageng. Setir bakal dipindhah menyang ruang paling ngisor saka casino, ngendi kabeh casino gembong digawe sak rosewood sing diprodhuksi. Kang sumurup yen saben setir iki imbang kanggo paling cedhak sewu inchi, lan sing dipindhah liwat watu larang regane minangka sabenere minangka jam.
  
  
  Nanging setir bisa didandani. Makane dheweke hotel njupuk dipikir nyedhaki ing siji tartamtu lan kok dheweke ngiring direktur lan croupier nalika padha lunga liwat sabanjuré lawang. Nalika aku mirsani wong-wong mau ilang liwat lawang, aku marang Elsa kanggo bali menyang hotel lan ngenteni kanggo kula ana.
  
  
  Iku peteng ing undhak-undhakan anjog menyang ruang paling ngisor, nanging suci cahya iki kobong ing ngisor. Aku separo mudhun undhak-undhakan nalika lawang mbanting konco kula. Ing wektu sing padha, blinding brylev flashed ing. Aku banjur krungu dhuwur-pucuk njerit. Aku cepet nguripake watara lan weruh sing Elsa wis mèlu aku, nalisir sandi pandhuan. Wong, mbokmenawa salah siji sing mbanting lawang mati, nyekel iku tightly lan nuding gun ing kula.
  
  
  Aku nguripake menyang ruang paling ngisor lan weruh casino direktur lan croupier teka munggah undhak-undhakan menyang kula. Loro-lorone padha bersenjata karo bedhil, lan croupier uga dianakaké piece saka pipo ing tangané. Nalika wong loro ngrambah langkah ing ngisor iki kula, direktur dibusak kaca tingal peteng. Ego kang mata padha gilap, minangka yen piyambakipun wonten hipnosis utawa ing pangaribawa saka obatan. "Njupuk care saka nen," dhawuh. Ing croupier ngangkat munggah tabung wesi, lan kabeh tindak ireng.
  
  
  Eling bali alon, lan malah nalika aku bisa ndeleng lan krungu dheweke maneh, aku felt minangka yen aku padha looking ing sakcedhake saka kadohan lan liwat foggy filter. Awak lan perangan awak felt abot lan limp. Malah sanadyan atos tangan padha meksa nindakake perkara kula, kang lagi wae felt apa-apa. Mboko sithik, dheweke wiwit aran gejala dheweke lesu negara. Nalika aku iki semaput, aku iki akeh banget drugged. Iku kudu wis salah siji saka wong-wong kuat tengah gemeter sistem depressants.
  
  
  Dheweke berjuang hard kanggo ngalahake ing efek saka obat-obatan, nanging malah yen duweke, ana ing banget wangun fisik, duweke iki mung sebagean sukses. Aku bisa ndeleng kabeh sing iki kedados watara kula, nanging aku ora bisa mindhah. Ing croupier lan direktur sijine kula konco setir ing jog ngarep saka mobil. Aku weruh Elsa, drugged lan semaput, sprawled ing jog jejere kula, lan wong padha ngadeg nang loro mbukak lawang. Mercedes ' engine iki racing, nanging mobil iki ora obah.
  
  
  Banjur aku ngeweruhi sing salah siji saka wong-wong iki ngatur soko ing floorboards ing sandi kaki. Sasampunipun, kang slid metu watara mobil lan aku krungu wong ngomong, " Oke, iku siap kanggo njupuk mati."
  
  
  Kabeh montor mbanting mati. Engine isih mlaku. Kula befuddled otak ora bisa nggawe pangertèn saka apa iki kedados. Dimly, minangka yen aku ana ing pedhut, aku weruh tangan tekan liwat mbukak jendhela sabanjuré kanggo kula lan nguripake ing Mercedes. Mobil lurched maju.
  
  
  Banjur aku temen maujud sing aku iki arep kanggo nyelehake Elsa lan kula ing Mercedes, mencet accelerator kanggo floorboards. Saiki kita padha racing liwat peteng, ninggal dalan saka Monaco ing liwat atus mil jam. Ing kacepetan cepet, Mercedes bakal ambruk sadurunge kita pindhah adoh banget, lan kita bakal loro-lorone bakal matèni. Nalika badan kita padha katutup, iku kapandeng minangka yen kita wis seda minangka asil saka overdosis tamba. Ana bakal ora ana tandha saka paten pinaten.
  
  
  Kanthi cara kang abot, kang nyoba kanggo gain kontrol saka awak kang.
  
  
  Supaya adoh, kita wis begja, lan mobil ana ing tengah dalan. Nanging bakal ana bukit lan twists ahead,
  
  
  
  
  
  
  lan yen aku ora miwiti nyopir mobil, kita bakal rauh bakal mati ing dalan. Aku nyoba kanggo angkat tangan, nanging padha felt abot. Aku nyoba maneh. Tangan loro wungu akeh banget, wavered, ambruk, lan alon-alon wungu maneh. Dheweke bisa ndeleng peteng malang maringaken dening mimmo ing blinding pedhut watara jendhela mobil. Aku iki sweating nalika aku nyoba kanggo mundhakaken tangan sawetara inci menyang setir. Banjur saperangan saka pratandha nuduhake munggah ahead saka dheweke. Aku weruh sandi driji cedhak watara setir, nanging aku ora bisa aran setir ing wong-wong mau. Piye wae aku ngatur kanggo nguripake ego sawetara derajat ing sisih tengen minangka mobil mlebu S-kurva. Sing cukup kanggo nyimpen kita arep. Mobil spun watara bend ing breakneck kacepetan lan luwar mudhun tajem pereng.
  
  
  Dalan terus kanggo menek. Aku bisa ndeleng liwat mobil windows sing kita padha ing pojok cliff sing sloped mudhun meh melak-melak kanggo segara saka mburi trotoar. Mobil kondhang kanggo ndhuwur cliff lan banjur raced mudhun slope tajem menyang dalan kaya nihan logam watara bedhil. Ban screeched ing trotoar. Isih pundung dening obatan, aku nyoba kanggo musataken ing kita mung kasempatan saka kaslametané: piye wae aku tetep mobil mujur lan ing dalan nganti iku pungkasanipun mlayu metu saka gas.
  
  
  Iku ketoke sing sakteruse ngipi elek ora bakal duwe loro ends. Mil sawise mil, Mercedes nggero kepungkur peteng villas lan pondokan, munggah lan mudhun twisting, twisting dalan saka Cote d'Azur. Monaco adoh konco kita. Kita raced bebarengan cornices, ting nyambungake Monaco kanggo Becik, lan banjur liwat Becik dhewe, sepi lan ditutup kanggo wengi.
  
  
  Dalan gedhe kanggo Becik iki tingkat karo segara-udan, lunyu, lan mbebayani. Bali saka Mercedes slid saka sisih menyang sisih. Yen kita wis skidded, kita bakal wis ndharat ing segara. Nanging Mercedes sped liwat Antibes. Akhire, nang endi wae antarane Antibes lan Cannes, iku wiwit ilang kacepetan lan mbalek liwat Paris unsur lan unsur. Karo gaweyan ageng, aku nguripake setir, mobil miber menyang pinggir dalan lan mandegake. Engine kandheg. Elsa, sing isih lungguh ing jejere kula, ora mindhah sawise.
  
  
  Nine
  
  
  Srengenge iki mencorong ing sandi mata. Ngedol silih, banget, biting mburi dheweke gulu. Mercedes iki isih diparkir ing pinggir dalan. Wangsulan: bab ingkang kawitan aku weruh ana sing Elsa ngagem dandanan. Banjur aku weruh akeh anak njaba jendhela ing Elsa kang sisih, dipencet munggah marang kaca lan dibintangi ing Nah karo mata sudhut minangka dheweke powdered dheweke irung. Dheweke kapandeng nggantheng , minangka yen dheweke ' d mung woken munggah saka sumilir turu. Trek lan montor sped dening ing dalan gedhe, lan aku ngeweruhi sing paling saka penumpang nang craned taubat kanggo njaluk dipikir luwih apik ing kita.
  
  
  Elsa ngeweruhi kula lungguh mudhun, sijine adoh dheweke CD lan lipstik, lan mesem.
  
  
  "Iya kita duwe fun pungkasan wengi?" dheweke takon tomin.
  
  
  Aku ora ngerti apa dheweke sumurup utawa eling bab pungkasan wengi, nalika kita padha diselani ing ruang paling ngisor undhak-undhakan saka kasino. Kabèh wengi iki ngipi elek kanggo kula, nanging aku wis kanggo menehi von Alder wanita kredit kanggo siji bab-padha resilient.
  
  
  "Ayo," aku ngandika, condong liwat mimmo nah kanggo mbukak lawang ing sisih dheweke. Dheweke tak metu, watara mobil, lan aku nganti dheweke. "We need kanggo njaluk bali menyang Monte Carlo. Iki mobil mlayu metu saka gas."
  
  
  "Nanging carane aja kita njaluk ana?"
  
  
  "Ninggalake iku kanggo kula," aku ngandika, narik dheweke munggah ing jejere kula ing pojok dalan gedhe. Bocah-bocah padha isih kumpul watara kita. Kang diselehake Elsa ing ngarepe wong supaya dheweke bisa dadi gampang katon dening maringaken lalu lintas, lan marang jempol-up tandha kanggo internasional hitchhiker. Pisanan maringaken mobil braked, lan driver kabuka lawang, rattling ing prancis.
  
  
  "Monte Carlo," aku ngandika.
  
  
  "Oi," ngandika. Elsa lan dheweke, sing padha nyopir ing ngarepe karo driver, bali menyang Monte Carlo ing truk kapenuhan eggplants. Melek ing Hotel de Paris ora mundhakaken alis minangka kita malmpah metu saka truk, isih ing kita sore sandhangan, waved lan ngaturaken sembah nuwun truk driver, lan dikebaki liwat lobi.
  
  
  Aku ngiwa dheweke Elsa ing lawang kamar dheweke, lan marang dheweke kanggo njaluk sawetara liyane. Minangka dheweke mlebu dheweke kamar, dheweke telpon rang. Iku agen lokal, KAPAK, wong aku sumurup minangka Chiclet. Ngandika aku needed kanggo hubungi sandi lokal KAPAK kantor langsung kanggo njaluk telpon saka luar negeri. Elang iki mbokmenawa nggawe scrambler telpon. Aku hurriedly diganti sandhangan-malah ing Monaco, tuxedo a bakal tau narik kawigaten bayangan manungsa waé - lan tindak menyang KAPAK kantor, kang dumunung ing villa ora adoh saka hotel. Chicklet ketemu kula ing lawang lan narik kawigaten kula aside. dhiskusi. Panggonan iki crawling karo padha agen kang 'd katon ing casino, wong-wong diutus kanggo trek mudhun Tregor nalika kang' d kiwa karo kang winnings.
  
  
  Sadurunge Chicklet takon dheweke bab Tregor, dheweke rama marang Em apa wis kedaden kanggo Elsa lan kula lan takon yen kita bisa ketemu casino direktur lan croupier langsung.
  
  
  
  
  
  
  Iklet guncang marang sirahe. "Aku wedi iku bakal angel," ngandika susah. "Loro-lorone ilang karo Tregor."
  
  
  "Sirna?" Aku takon incredulously. "Carane bisa Tregor ilang karo kabeh iki ego-nguber agen?"
  
  
  "Kita padha ngadhepi karo banget insidious intelligence," Chiclet diterangno. "Pungkasan wengi, nalika Tregor kiwa casino, panjenenganipun tindak bali menyang hotel. Kita wis wong nonton panggonan saka ngarep lan mburi. Agen sing looking ing posisi ing dalan kang anjog ing saindhenging kutha lan bebarengan pelabuhan. Nanging Tregor, casino direktur, lan croupier kabeh dimenangke wong-wong mau."
  
  
  "Carane padha nindakake iku?"
  
  
  Chicklet guncang marang sirahe minangka yen isih ora pracaya iku. "Ing Tregor kamar wis loteng karo tampilan segara. Sapisan, ing awal morning, helikopter miber liwat kutha.
  
  
  Iku ngangkat munggah Tregor saka loteng, lan ketoke ngangkat munggah wong nang endi wae liya ing kutha, lan miber adoh. Sange kedadean ."
  
  
  Dheweke rama sarujuk.
  
  
  "Kita ora bisa nemokake apa-apa," Chiclet terus, " nanging kita lagi mriksa munggah lan mudhun pesisir kanggo ndeleng yen sapa krungu saka helikopter. Yèn mangkono, padha uga bisa kanggo marang kita ing arah dheweke lunga ing."
  
  
  "Lan yen kita padha ora bisa nemokake sapa sing krungu helikopter, kita bakal bali menyang ngendi kita miwiti," aku ditambahaké. Banjur dheweke mbantah dening laporan ing media sing Chicletu wis marang kula sing aku njaluk telpon saka luar negeri.
  
  
  Kang nodded. "Hawk kepengin diajak kanggo sampeyan liwat ndhelik kabel. Aku bakal pitutur marang operator kanggo nelpon dheweke bali." Piyambakipun mimpin kula kanggo kantor mendhuwur, lan nalika Hawke teka menyang baris, kang kiwa kula piyambak.
  
  
  "Aku krungu quarry tak adoh," Hawk ngandika tanpa sepisan. "Sembarang luwih pembangunan?"
  
  
  "Ora," emu marang dheweke sadurunge menehi emu lengkap akun sandi pengalaman dhewe pungkasan wengi.
  
  
  Hawk snorted. "Iku katon kaya sampeyan wis cedhak nelpon." Panjenenganipun ngaso, lan kabel antarane kita buzzed sedhela. Banjur ngandika, " Soko kedaden kene sing dheweke hotel wis ngomong bab, mung supaya sampeyan ngerti. Nang aku -- bab autopsy saka otak Z1 iki sabdho. Dr. Tom durung nemokake soko - cilik mikroskopik disk ditempelake ing dasar otak. Kita ora ngerti apa iku utawa apa tegese. Lab wong lanang sing nyoba kanggo njelasno iku saiki. Lan Dr. Tom ora bisa tokoh metu carane tak ana. Ana sing ora ana tandha utawa pratandha saka surgery ing tengkorak."
  
  
  "Isih, iku kudu ateges soko," aku ngandika.
  
  
  "Mungkin," Hawk ngandika vaguely. "Nalika kita golek luwih, yen kita apa, aku bakal supaya ngerti. Apa sing plans saiki? "
  
  
  "Aku arep nyoba kanggo golek helikopter lan dhuwit sawise sing," emu marang dheweke. "Loro-lorone sing mbokmenawa isih nang endi wae ing wilayah. Dhuwit bisa mimpin kula kanggo wong sing ing sumber saka kabeh iki. Salah siji cara, iki mung janji mimpin aku wis wis dadi adoh ferret."
  
  
  "Ya, uga, apik mburu," Hawk ngandika , lan hung munggah.
  
  
  Chiclet iki nunggu kula ing mester kamar kapenuhan karo wong-wong sing padha ngomong kanthi cepet ing telpon ing prancis lan italia. Siji tembok dijamin karo peta gedhe nuduhake Monaco lan lingkungan Ego bantala saka Teluk Lyon, ing prancis ing pesisir kulon, Teluk saka Genoa ing italia ing pesisir wétan. Colored lencana padha ditempelake ing peta ing macem-macem lokasi njaba saka Monaco.
  
  
  "Kula agen sing nggawe sawetara kemajuan," Chiclet ngandika, nodding marang wong-wong ing telpon. "Sampeyan ndeleng," panjenenganipun nuding menyang peta ing ngrintih, " kita wis kontak panguwasa ing kutha-kutha pesisir ing loro directions kanggo takon residents lokal yen padha krungu dening helikopter sak wengi. Saiki kita lagi miwiti kanggo njaluk bali telpon karo asil ."
  
  
  "Sembarang respon positif?"
  
  
  "Begjanipun, ya," Chicklet ngandika, anjog kula kanggo tembok peta. Panjenenganipun nuding kanggo lencana. "Supaya adoh ing ferret kita wis lapuran saka Saint-Raphael lan Frejus sing iki krungu dening helikopter. Lapuran saka wétan, tengen Italia, sing negatif. Ketoke, wong-wong iki padha judhul kulon. Saiki kita konsentrasi ing pesisir kanggo Frejus. Panjenenganipun mesem. "Ing mangsa cedhak, kita bakal bisa kanggo pitutur marang persis sing, ngendi padha lunga."
  
  
  Dheweke, kapandeng ing peta. Kulon Frejus, bebarengan lengkong pantai, padha Saint-Euro, Hyeres, La Seine, lan ngluwihi sing Marseille. Nanging apa liya kejiret sandi manungsa waé ing peta ana klompok pulo lying ing d'hiere, panté, midway antarane Frejus lan Marseille. Aku miwiti mikir.
  
  
  "Katon, Chicklet," aku ngandika, " iku penting banget sing aku njaluk helikopter lan pilot tengen adoh. Sampeyan bisa ngatur sing?" "
  
  
  "Mesti wae. Iku bakal njupuk sawetara wektu, nanging mugi kula nelpon."
  
  
  Kang digunakake salah siji saka nomer telpon lan teka bali, nodding. "Ana bakal numpak helikopter kene ing jam. Ing nen bakal mibur dening salah siji liwat kita agen ing Becik. Panjenenganipun kapandeng ing kula questioningly. "Apa kowe duwe rencana?"
  
  
  "Minangka adoh minangka dheweke kang mrihatinake," aku ngandika, " helikopter iki ora pindhah adoh banget - iku tau ngrancang, iku tau bisa. Kula guess iku ndharat nang endi wae toko ngendi ego bisa didhelikake, lan sing dhuwit lan wong-wong bakal mbokmenawa bakal ditransfer saka ana bengi."
  
  
  "Ditularaké?" Chicklet takon, puzzled. "Kanggo apa?"
  
  
  Duweke, kang shrugged. "Aku yours minangka apik minangka mine. Nanging aku padha bakal nggunakake speedboat."
  
  
  "Cepet prau!" ngomong Chicklet. "Mesti wae. Sing bakal dadi ketok lan bab apa. " v? Pointing menyang peta, kang ditambahake ," Lan sing ndadekake kula mikir sing mungkin gangguan
  
  
  
  
  
  
  
  Ing motong kita lagi looking for bisa didhelikake nang endi wae ing pulo iki, ing D ' s lair.'Ersa utawa ing pesisir. Ngendi iku, iku bakal dadi luwih gampang kanggo ndeteksi ego saka liyane helikopter, kang kloter kurang, saka lemah."
  
  
  Chicklet sarujuk karo pertimbangan. Nalika kita padha nunggu helikopter teka, aku disebut Elsa ing Hotel de Paris lan marang dheweke sing aku bakal disambungake munggah kanggo nalika ing sawetara bisnis, nanging aku wanted dheweke kanggo ngenteni kanggo kula ana.
  
  
  "Aku iki arep kanggo surprise sampeyan," dheweke ngandika, pouting. "Aku katon menyang kamar, nanging sing padha ora ana. Apa sampeyan manawa sampeyan lagi mengkono bisnis? "
  
  
  "Mung tetep ing ngendi sampeyan sing nganti aku njaluk ana. Iku bisa dadi mengko dina iki, utawa bengi. Banjur kita bakal duwe kathah wektu kanggo surprises ."
  
  
  10
  
  
  Awit iku ora praktis kanggo narik kawigaten manungsa waé kakehan ing Monaco, Chiclet ndamel kula watara kutha kanggo panggonan ing bukit ngendi kita nenggo dening helikopter. Sadurunge kita kiwa kantor, kita nampa anyar laporan sing kita wis ora krungu siji helikopter kulon Frejus sak wengi. Iku katon kaya dheweke uga wis guessed - kang njupuk tutup ing helikopter nang endi wae toko.
  
  
  "Saiki sing ati-ati," Chicklet menehi saran anxiously. "Sampeyan ora ngerti apa sing kemungkinan sing bakal ngadhepi."
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. Kula siam grandeur Luger, Wilhelmina, lungguh snugly ing sandi pundhak holster, lan Hugo stiletto iki ing dhewe scabbard ing jas kantong, siap kanggo spring menyang sandi tangan ing gerakan slightest saka lengen. Panjenengané ora utamané kuwatir bab rintangan.
  
  
  Rauh dheweke teka dening helikopter, kang kita padha nunggu. Iku UH-1 Huey helikopter. Kesemek ngenalaken kula kanggo pilot, enom Frenchman dijenengi Marcel Nome de Clement, amba, lancip, disheveled wong sing mesem gampang.
  
  
  Chicklet pitunjuk wong kanggo tindakake pesenan lan dielingake wong sing proyek bisa mbebayani.
  
  
  "Aku ora kuwatir bab bebaya, Chicklet," pilot njamin ego. "Sampeyan ngerti apa."
  
  
  Panjenenganipun menek menyang helikopter, nanging sadurunge kita njupuk mati, Chicklet digawe circuit saka kapal kanggo nggawe manawa iku supaya digunakake sampurna ing lounge. Banjur kang waved kita mati. Marcel lungguh ing irung saka helikopter, lan dheweke jog konco wong iki di-push bali, supaya aku bisa weruh cetha saka ing ngisor iki liwat kuat teropong Chiclet wis diwenehi kula.
  
  
  Kita tumuju kulon bebarengan pantai. Sawise kita liwati Frejus, Marcel miber sedheng lying, nalika piyambakipun lan aku combed ing lemah ing bolongan kanggo sembarang pratandha saka panggonan ngendi helikopter bisa didhelikake. Kita liwati sawetara panggonan karo kandhel godhong-godhongan enom, lan panggonan liyane ngendi ana depressions ing rocks - panggonan sing bisa didhelikake dening helikopter-nanging aku ora bisa nemokake apa-apa sing bakal nunjukaké sing sembarang saka wong-wong mau wis papan perlindungan. Banjur, kita wis kesah kabeh cara mudhun pesisir saka Monaco kanggo nilai adoh ngluwihi Frejus, ngendi helikopter laporan padha teka ing wayah wengi. Cluster saka pulo Dumunung-d'Jer iki katon ing sisih kidul.
  
  
  "Ayo dadi pindhah nggawe ayunan ana," kang disebut kanggo Marcel, pointing menyang sugih.
  
  
  Kang nodded lan nguripake helikopter watara. Kita rauh miber liwat pulo lan digawe liyane pass ing papan kang dhuwur kurang liwat terrain. Teropong diijini kula kanggo njaluk close-up tampilan kabeh ing ngisor iki, kalebu sawetara saka pulo pedunung, sing kéwan ingon Vesely kanggo kita, nanging kita weruh ana tandha saka angel dipahami helikopter.
  
  
  "Apa saiki?" Marcel takon watara kokpit.
  
  
  "Aku bisa uga njupuk kita bali," aku ngandika kesed.
  
  
  Marcel nguripake helikopter kanggo bali menyang shore. Kang isih sinau ing wilayah karo kang teropong nalika piyambakipun ngeweruhi cilik peteng speck ing segara. Nalika dheweke fokus ing nen, dheweke weruh liyane pulo cilik, rocky lan gabug kajaba kanggo sawetara wit-witan lan suku cadang undergrowth. Iku dadi cilik sing iku ora ditandhani ing peta ing Chicklet kang kantor. Nanging, iku isih cukup gedhe - ngendi wae saka mil kanggo kothak mil lan setengah-kanggo helikopter kanggo tanah, lan ana uga adoh cukup adoh karo Presiden rusia Vladimir Putin kanggo dadi apik ndhelikake panggonan.
  
  
  Dheweke patted Marcel ing pundhak lan nuding menyang pulo. "Apa panggonan iki? Apa kowe ngerti wong?"
  
  
  "Iku kang disebut' Iblis kang Rock, '"Marcel ngandika, "'Setan kang Rock' - jeneng sing diwènèhaké kanggo emu dening perancis underworld, kang digunakake iku akeh taun kepungkur minangka titik transit kanggo senjata lan obat-obatan ngetik negara. Daya saka ih konferensi penet kegiatan. Karo ferret karo wong-wong mau, iku nilar, kajaba, minangka aku krungu dheweke ngomong, kanggo koloni saka clurut infesting panggonan. Padha ngomong clurut tak ana suwe sawise shipwreck, lan garangan dikembangke karo wong-wong mau ."
  
  
  "Aku mikir kita kudu njupuk dipikir nyedhaki ing iki," aku ngandika.
  
  
  "Apa sampeyan mikir wong kita bisa ndhelikake ana?" takon Marcel doubtfully.
  
  
  "Iku bisa. Iku mung ora bisa.
  
  
  Marcel nguripake helikopter bali menyang segara. Kita liwati Li d ' er maneh lan terus kidul. Minangka kita nyedhaki Iblis Rock, aku bisa ndeleng apa sing peteng lan forbidding panggonan iku, karo apa-apa luwih saka tumpukan saka rocks ireng nonjol metu saka sawijining lorone, lan apa-ngendi - sawetara scrawny wit-witan lan patches saka sabuk ... dhuwur rerumput.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel sudo helikopter nganti kita kena mudhun ing treetops kanggo njaluk alon layang ideran tampilan saka pulo. Minangka kita nyedhaki ing lemah, aku weruh atusan gedhe ireng clurut, kaget dening swara saka engine kita, scurrying watara rocks.
  
  
  "Apa kowé weruh apa-apa?" Marcel takon.
  
  
  "Clurut," aku ngandika. "Rat nomer".
  
  
  Kita wis meh rampung bunder kita nalika piyambakipun dumadakan kesawang liwat teropong. Iku padhang lampu kilat saka cahya, bayangan saka srengéngé ing logam ing salah siji saka rock amba singkapan ing tengah pulo. Iku bisa wis didhelikake dening helikopter.
  
  
  Panjenenganipun marang Marcel apa kang wus katon lan takon ego kanggo pindhah sak panggonan maneh.
  
  
  Kang nodded lan diiringake helikopter, lan kita miwiti mlaku-mlaku bali kanggo kita tujuan. Marcel miber dadi kurang sing kita meh ora kejawab treetops ing ngisor iki. Aku ngarahke sandi teropong ing titik ngendi aku panginten aku weruh soko, lan aku iki konsentrasi supaya hard sing aku ora malah mikir bab bebaya nganti Marcel bengok-bengok. Dumadakan duweke, aku felt helikopter pindah lan salaman.
  
  
  Ing kaloro sabanjuré, kita padha kenek dening barrage saka peluru sing tabrakan menyang helikopter saka ing ngisor iki, bang kaca tameng saka kokpit, penetrated awak logam saka helikopter, lan tabrakan menyang engine. Nalika aku crouched mudhun konco taksi, aku weruh papat utawa lima wong njupuk ing us, sak wungu pistol mitraliur saka ndhuwur saka rocks.
  
  
  "Marcel!" kang matur kanggo dheweke, sautan Ego dening pundhak: "kita Njaluk metu saka kene."
  
  
  Nalika kang nguripake kanggo kula ing jog, duweke, weruh sing ego kang pasuryan getih topeng. Panjenenganipun upaya kanggo ngomong soko, nanging mung getih mili saka rta. Ego kang mata ditutup lan ambruk miring saka jog. Dheweke snatched saka dheweke holster dening Wilhelmina Lampung, nanging sadurunge dheweke bisa yahoo lan geni ing wong-wong ing ngisor iki, helikopter engine mbledhos ing ageng murub fireball. Mobil sped menyang segara, diiringi dening buta lapisan saka geni lan kumelun.
  
  
  Ing papan kang dhuwur kurang disimpen gesang kawula. Panjenenganipun shoved ing luger bali menyang sawijining holster lan mlumpat liwat mbukak lawang kanggo supaya blak-blakan geni sadurunge helikopter tabrakan menyang banyu. Geni lan kumelun sak helikopter diblokir kula saka kang katon dening wong-wong sing dijupuk kita mudhun. Nalika aku surfaced, aku ketemu aku isih umpetaken saka mata saka wong-wong ing pulo, flaming helikopter isih ngambang ing lumahing segara, antarane kula lan tanah.
  
  
  Aku cepet diwilang ing kadohan kanggo pulo, dived jero, lan swam ing jero banyu nganti aku felt paru-paru bledosan. Panjenenganipun katahan renang nganti piyambakipun pungkasanipun kenek sawetara rocks. Groping cara kang munggah ing rocks inch dening inch, kang pungkasanipun nyuwil liwat lumahing banyu tanpa swara. Tetep mung sirahe ndhuwur banyu, iku dipencet marang awake rocks lan gulped online. Nalika dheweke iki bisa kanggo ambegan biasane maneh, dheweke cautiously wungu sirahe lan kapandeng watara.
  
  
  Begjanipun, kaya kang wis ngarep-arep, kang ana uga adoh saka helikopter kacilakan situs. Saka titik ing, kang isih bisa ndeleng charred sisa saka helikopter ngambang ing lemah. Panjenenganipun mirsani minangka sawetara wong-wong sing wis dibukak pulo nyetel mati ing karet rafts lan swam kanggo wreckage. Dheweke, weruh wong-wong mau narik metu Marcel awak lan sijine Odin kang ego ing rafts. Wong iki banjur nggolèki ing banyu sak wreckage. Padha temenan weruh wong loro ing helikopter, lan bocah-bocah padha wus kanggo golek sandi awak. Sawijining nyoba kanggo tetep kanggo sedheng lying B & nb lan tetep sebagian sheltered dening rocks nganti padha munggah marang panelusuran.
  
  
  Minangka wong-wong swam bali menyang island, smoldering tumpukan saka logam sing wis tau wis helikopter sank ing banyu. Panjenenganipun clung kanggo rocks nganti wong-wong sing ditarik karet rafts darat lan bali menyang tengah saka pulo. Kang sedhela dianggep arep mudhun ing pantai kanggo salah siji saka rafts kanggo nyoba kanggo njaluk bali menyang dharatan. Nanging banjur eling urgency saka tugas. Wong-wong ing pulo, lan dhuwit padha njupuk saka casino, bisa mimpin kula kanggo soko penting.
  
  
  Panjenenganipun nenggo nganti cahya wiwit fade, lan banjur nyoba kanggo nglintasi pulo kanggo netepke kahanan.
  
  
  Watara apa aku diamati, iku katon kaya wong-wong padha sementara nggunakake pulo nalika nunggu ih bakal ngangkat munggah dening prau ing dhek jaman semana.
  
  
  11
  
  
  Sawise liyane jam, ing wayah sore srengenge wiwit nyetel, lan aku felt aman crawling liwat rocks kanggo garing mati ing angin anget sing nyebul ing saka kidul. Aku wis mung wis disetel mudhun ing rocks lan sprawling ing panah lis nalika aku felt soko alus tiba ing sandi wentis kiwa. Aku mlumpat munggah lan ketemu aku dibintangi menyang getih-abang beady mata saka gedhe ireng clurut sing wis ketoke tiba saka ing dhuwur, rock. Dheweke ego kicked wong, guncang marang, lan sakelekekan wong aside, mbuwang rock.
  
  
  Banjur krungu alus squeals kabeh watara wong. Kang cepet ngadeg munggah lan weruh welasan padhang unblinking mata. Kadhemen manginggil enggal-enggal mudhun sandi utomo, lan tangan instinctively ngrambah kanggo Wilhelmina kang Luger.
  
  
  
  
  
  
  Aku ora care sing dijupuk bakal mimpin kanggo wong-wong ing pulo looking for kula.
  
  
  Nanging clurut ora serangan. Tinimbang, padha darted bali lan kasebut nervously, squealing lirih minangka claws scraped lumahing saka rocks. Aku digawe adoh cautiously, tetep mripat ing akeh nganti aku felt hard, babak logam obyek nglelebke menyang sandi bali antarane glathi pundhak. Cetha swara snarled: "Mung tetep mbukak kene!"
  
  
  Tangan ngrambah metu saka konco kula lan njupuk luger . Banjur wong - wong iku ana ing casino croupier po-jumangkah ing ngajeng kula. Piyambakipun nyekeli snub-nosed .38 ing tangan siji lan Luger ing liyane. Kang nodded ing kula ... "We panginten sing tak metu saka helikopter urip. Kita wanted sampeyan. Pindhah, pindhah."
  
  
  Panjenenganipun mbengkongaken mudhun lan ngangkat munggah piece saka kayu sing wis temenan wis drenched ing bensin. Panjenenganipun surem Odin kang ego benang supaya dadi obor murub, lan waved iku kanggo mbusak path liwat grombolan saka clurut sing padha frantically scurrying adoh menyang undergrowth.
  
  
  Kita menek luwih dhuwur munggah ing pulo perengan nganti kita ngrambah gedhe lis sing dheweke wis ngeweruhi saka udhara sampling. Ing croupier swung kang gun lan di-push kula nerusake menyang gedhe, hollowed-metu guwa. Flaming obor padha nyiyapake ing bunder mubeng ngleboke kanggo tetep metu clurut, lan suci Gusti murup helikopter nang. Ana wong liya - casino direktur Tregor lan wong sing nyekel Elsa ing undhak-undhakan kanggo casino ruang paling ngisor. Panjenenganipun guessed sing kudu wis salah siji sing piloted ing helikopter.
  
  
  Wong kapandeng ing kula tanpa akeh kapentingan, nanging casino direktur nodded kanggo croupier: "Search wong, dasi wong munggah, lan njaga mripat ing wong."
  
  
  Ing croupier, isih nyekeli gun, jumangkah nang helikopter lan ditarik metu saperangan saka tebih saka tali. Banjur kang di-push kula tuwa menyang guwa. Aku wungu tangan nalika piyambakipun miwiti nggoleki kula, supaya ora kejawab stiletto, Hugo, dipasang ing spring ing lengen klambi ing kantong saka jas. Sawise search, kang dipeksa kula kanggo babagan metu ing lemah, naleni kula tightly karo tali.
  
  
  Kita bakal kudu ngenteni. Ing titik iki, karo croupier ngadeg toko karo gun lan nonton kula, aku ana helpless. Nanging aku isih wis Hugo munggah kantong sandi.
  
  
  Iki njupuk peteng njaba. Saka wektu kanggo wektu, wong watara wong-wong bakal njupuk teropong lan senter lan pindhah njaba. Iku durung njupuk kula dawa kanggo éling sing padha nunggu ih kanggo dijupuk mati ing pulo. Sandi dhisikan teori ketoke bener - ih iki arep kanggo pick munggah ing prau.
  
  
  Jam utawa luwih liwati sadurunge salah siji saka wong tilik matur, lan liya-liyane, karo sing istiméwa saka croupier, sing ana isih ndjogo kula, enggal-enggal lunga. Aku digunakake ing wayahe nalika captor manungsa waé iki sementara ditampani kanggo sworo seru spring ing scabbard ing. Ing stiletto enggal slid menyang sandi tangan tengen. Aku wis kanggo cut tali cepet. Aku wis mung ngatur kanggo cut ih lan video sandi tangan nalika wong telu enggal-enggal bali menyang guwa.
  
  
  "Kang kene," direktur matur. "Uga, nyelehake ing helikopter lan teka bali kanggo sampeyan."
  
  
  "Carane aku ngerti sampeyan lagi teka bali?" bakul takon suspiciously.
  
  
  Direktur njupuk gedhe aluminium suitcase saka helikopter. Panjenenganipun glethakaken kang ego ing lantai saka guwa lan nodded kanggo sisih. "Dhuwit isih bakal kene. Kita bakal bali."
  
  
  Kabeh wong diwiwiti meksa nindakake perkara helikopter watara guwa. Nalika ih manungsa waé iki ditampani, duweke, aku mbalek dhateng sisih lan arched awak bali supaya tangan bisa tekan tali sing bound sikil. Rauh dirilis lan bali menyang posisi asli, aku ora ngapusi isih, nyoba kanggo karya sandi tangan lan sikil konco sandi bali kanggo mulihake getih circulation. Banjur, wong wis di-push helikopter watara guwa, lan croupier ana maneh ing sisih. Telu liyane voices tansaya mesem saka kadohan.
  
  
  Kula wali nglirik ing kula sedhela. Banjur ditarik rokok metu saka kanthong lan surem cocog. Aku digawe pamindhahan, mlumpat kanggo sandi kaki, lan mlayu menyang wong, stiletto ing tangan. Panjenenganipun flashed piso ing wedi wong kang pasuryan, banjur kasebut kanthi teliti, ndamel agul-agul menyang ego urip, lan karo tangan free ngrambah kanggo bedhil.
  
  
  Tinimbang obeying kula, kang tanpa budi wungu bedhil murub. Dheweke iki sinudukaken dening emu kang stiletto ing gesang, lan kang tikel liwat tanpa swara, surem rokok isih nggandhol saka lambé. Ego ora rencana kanggo mateni dheweke, nanging dheweke kiwa kula ora dipilih.
  
  
  Ego nyekel .38 lan luger, lan cepet mlayu menyang aluminium suitcase. Kunci kabuka lan tutup njedhul mbukak. Ana, ing wavering torchlight, kang kapandeng ing rong yuta dolar nang.
  
  
  Dheweke dikembangaké cilik rencana kanggo dhuwit iki karo wong-wong mau garangan minangka direktur sijine ing suitcase mudhun lan aku sumurup iku ana. Ego hastily wiwit kanggo nindakake iku metu. Panjenenganipun scooped munggah tumpukan saka tagihan lan kapenuhan ing ngisor suitcase karo gedhe rocks saka lantai guwa. Banjur aku sijine lapisan saka tagihan ora luwih saka saperangan saka atus dolar ing iku.
  
  
  
  
  
  
  rocks. Dheweke suitcase mbanting mati lan ngiwa dheweke ego ing sawijining panggonan asli.
  
  
  Kang isih bisa krungu voices liyane wong ing kadohan minangka cepet unbuttoned klambi, diiseni dhuwit nang, lan kancing munggah maneh. Loro-yuta dolar ing sandi dodo iki kikuk, nanging senadyan bobot saka iku, aku banjur bali menyang mati bakul, nyekel Ego dening iker-iker rasukan, lan nyeret wong liwat guwa lan metu menyang werna.
  
  
  Wong telu liyane padha isih digunakake karo helikopter ing sisih liyane saka sing gedhe, warata lis saka rock. Piyambakipun mejet ing arah ngelawan, nyeret mayit karo wong nganti tekan sawetara jero grumbulan kono bisa ndhelikake ego. Banjur ngubengi bali menyang rock luwih lemah, ngendi kang bisa nonton apa iki kedados ing ngisor iki.
  
  
  Lengkap rembulan surem munggah pemandangan cetha. Saiki, padha wis di-push helikopter metu menyang ngresiki. Salah siji saka wong-wong, pilot, menek ing lan nyetel utama glathi rotor ing gerakan. Helikopter diwiwiti kanggo menek, nanging nalika iku ana sawetara sikil mati lemah, wong mlumpat metu. Mbengung helikopter dumadakan njupuk mati, sped adoh saka cliff, lan nggebyur peteng waters ing ngisor iki. Iku sank tanpa tilak.
  
  
  Sauntara kuwi, ing casino direktur bali menyang guwa. Piyambakipun enggal-enggal metu, mbeta suitcase lan bengok-bengok. Dheweke cetha krungu swarané wong ngendi dheweke iki ndhelikake, lan krungu sekolah bengok, " kang oncat! Iki wong nyuwil free lan mlayu adoh! Panjenenganipun njupuk Georges karo wong! "
  
  
  "Dhuwit? Dhuwit? " matur Tregor ing rheumatism. "Dhuwit aman?"
  
  
  Direktur nyetel suitcase ing lemah, lan telu saka wong-wong mau crowded watara iku minangka mbuka iku.
  
  
  "Iku kene! Kang isih ana ing kene! "Apa iku?" piyambakipun ngomong. Minangka aku wis ngarep-arep, iya ora njupuk wektu kanggo nliti dhuwit konco lapisan ndhuwur saka dhuwit kertas, wiwit bobot saka watu-watu iki kira-kira witjaksono menyang bobot nyata dhuwit kertas.
  
  
  "Teka ing!" Tregor matur. "Ayo kang njaluk mati iki ngutuk pulo."
  
  
  Telu saka wong-wong mau miwiti sumunar sing flashlights. Nanggepi sinyal teka saka mburi pulo, lan buta searchlight iki diuripake. Banjur aku weruh sing tinimbang saka prau, ih bakal njupuk adoh seaplane. Panjenenganipun taxied cedhak rocks lan nenggo ana, sehat munggah lan mudhun. Minangka wong wiwit medhak menyang bidang, aku bisa krungu wong-wong mau musing bab kula.
  
  
  "Ngendi apa sampeyan mikir wong iki lan Georges tindak?"
  
  
  "Kang mbokmenawa digawe Georges pindhah mudhun Odin sak rafts supaya wong bisa njaluk bali menyang dharatan."
  
  
  Kang manggon ing ngendi iku ana, nonton nganti padha tekan ing mburi saka pulo, diputer game saka siji sak rafts, lan swam menyang bidang. Iya ora aran aman nganti padha nunggang lan bidang njupuk mati lan ilang ing sisih lor.
  
  
  Kang ngarep-arep padha ora bakal mangerteni sing meh kabeh dhuwit iki musna nganti padha tak kanggo panggonan sing. Miturut sing wektu, iku bakal wis mbebayani kanggo wong-wong mau kanggo bali, amarga padha ora bisa dadi manawa aku wis ora ngrambah metu kanggo Vladimir Putin rusian Presiden kanggo bali menyang panguwasa. Aku isih ora cedhak kanggo mecahaken cilik, nanging ing paling aku ngatur kanggo ngalang-alangi ih kang plans.
  
  
  Rolas
  
  
  Rembulan tindak mudhun sakcepete sawise bidang kiwa. Iku dadi peteng saiki aku lagi wae bisa ndeleng sandi tangan ing ngarepe sandi pasuryan. Panjenenganipun upaya kanggo golek croupier awak ngendi dheweke wis kiwa iku ing bushes, nanging ing peteng iku tugas mokal. Minangka akeh kaya aku sengit idea saka mbuwang wengi ing rat-infested island, aku sumurup iku bakal banget beboyo kanggo wade menyang pojok dharat ing peteng kanggo golek Recovery sak karet rafts. Panjenenganipun mutusaké kanggo bali menyang guwa, ngendi saperangan saka obor sing wong wis nyiyapake padha isih kobong.
  
  
  Nalika aku tak bali menyang guwa, aku ngangkat munggah lan armful garing cyst lan njupuk iku karo kula. Dheweke lodges rerumput garing menyang obor murub nganti geni ageng mesem, nalika duweke crouched ing ngleboke. Iku mung cara kanggo njaga swarming clurut ing teluk, nanging ih isih bisa ndeleng dheweke mata glinting ing firelight ngluwihi guwa. Panjenenganipun dianakaké kang Luger ing tangané, lan senadyan piyambakipun kesel, iya ora wani doze mati kanggo wedi sing clurut bakal njaluk bolder lan serangan.
  
  
  Iku ketoke kaya jumlah telas wektu tetep nganti esuke. Kang ana ing sikilé lan nyepakaké kanggo pindhah mudhun kanggo & nb ing kawitan cahya. Dheweke dikonfirmasi sing dhuwit iki isih kancing munggah ing dheweke kaos, lan banjur, mbeta kobong obor kanggo ajrih adoh clurut, nyetel mati. Nanging, sadurunge dheweke, dipindhah mudhun ing pojok island, sawijining dicenthang rerumput kanggo nemokake croupier awak. Dheweke awak iki ora ketemu. Ana mung ego balung karo resik balung. Ing clurut makarya ing peteng.
  
  
  Aku hurriedly nguripake adoh lan enggal-enggal mudhun liwat bushes nalika clurut scurried metu saka cara ing ngajeng kula. Kang wus mung ngrambah mburi pulo lan iki looking for Recovery sak rafts nalika piyambakipun krungu humming swara sak banyu. Nalika aku kapandeng munggah, aku weruh putih amba ki ngubengi bab waktu saka mil adoh. Page dheweke, panginten wong padha watara ing wayah wengi
  
  
  
  
  
  
  Dheweke teka maneh kanggo nyoba kanggo golek kula lan dhuwit, nanging nalika piyambakipun calmed mudhun sethitik, kang weruh yen ki ana polisi prau watara Monaco. Kang cepet murub saperangan nembak menyang udhara saka Luger.
  
  
  Ing ki krungu sinyal, lan langsung nguripake menyang shore. Nalika iku dropped jangkar, wong telu sudo prau lan rowed kanggo nyekel kula. Bapake kaget kanggo ndeleng yen salah siji saka wong watara dheweke ana Chiclet. Carane durung ngerti ngendi kanggo golek kula?
  
  
  "Inggih," Chicklet disambut kula, " sampeyan lagi isih urip. Kita meh munggah marang ing sampeyan ing muspra. Marang kula, apa kedaden?"
  
  
  Brief dheweke kapapar emu acara lan nuduhake emu neruske. Sadurunge ninggalake pulo, kita menek munggah rocks lan sudo stickman kang balung dhateng prau. Banjur kita lelayaran adoh, ninggalake Satane Roc karo sawijining rodent koloni.
  
  
  Nalika kita padha ing papan cruiser lan bali menyang Monaco, Chiclet marang kula carane ketemu kula. "Sadurunge sampeyan lan Marcel njupuk mati ing helikopter wingi," ngandika, " aku sijine beeper ing bali saka helikopter. Sawijining njupuk sinyal saka wong-wong mau ferret minangka sampeyan njupuk mati. Nalika sampeyan ora bali dening dhek jaman semana, dheweke ana alerted polisi lan dijaluk kanggo ninggalake prau ing esuke. Kita mèlu ing pager sinyal lan mimpin kita menyang titik iki, ora adoh saka pulo, ngendi kita ketemu ing helikopter ing jero banyu. Swara thit isih dianggo. Nanging aku kudu ngomong, aku wedi sing padha mati nalika aku temen maujud ngene dijupuk helikopter metu segara.
  
  
  "Aku aran banget nuwun kanggo Marcel," Chicletou marang dheweke. "Panjenenganipun apik pilot lan wani wong lanang."
  
  
  Chicklet manthuk. "Aku nuwun banget. Nanging kang sumurup risiko, mung kaya liyane saka kita."
  
  
  Nalika kita teka ing Monte Carlo, Chicklet digawe aransemen kanggo bali casino dhuwit, lan duweke sepisan maneh disebut Hawke luar negeri liwat ndhelik telegraph ing ego kantor. Aku marang Hawk apa kedaden lan carane aku tak sandi dhuwit bali.
  
  
  "Inggih," Hawk ngandika, luwih sincerely saka aku panginten, " ing paling iku ora pindhah marang kita. Yen model terus minangka iku wis ing past, perkembangan anyar kamungkinan kedaden ing mangsa cedhak. Lan Celukan ...
  
  
  "Ya sir?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Aku pengin sampeyan kanggo santai kanggo dina utawa loro, njaluk sawetara liyane." Kang ngaso lan kira-kira ditambahake, " Iki supaya. Aku bakal njaluk bali menyang sampeyan."
  
  
  Sadurunge dheweke bisa njawab, kang hung munggah.
  
  
  Polisi wis dipindhah croupier kang tetep search morgue, lan dhuwit iki kang bali menyang casino. Aku wis apa-apa liya kanggo apa ing KAPAK kantor. Aku marang Chicklet aku iki arep bali menyang hotel kanggo turu.
  
  
  Nalika aku teka, Elsa iki nunggu kula ing kamar. Ing kawitan, dheweke nyamar dadi duka karo kula, nanging nalika dheweke ngeweruhi carane kesel aku kapandeng, dheweke playful irritability nguripake kanggo simpatik badhan.
  
  
  "Miskin Dumplink," dheweke cooed, " sampeyan katon ala. Apa sing mengkono?"
  
  
  "Iku kabeh - wengi bisnis patemon," Ay marang dheweke, njupuk mati jaket lan dasi. "Saiki aku kudu becik padusan panas lan dawa turu."
  
  
  "Mesti wae, Dumplink," dheweke ngandika. "Sampeyan lagi gadhah. Aku bakal nyiapake kanggo sampeyan mengko.
  
  
  Sadurunge dheweke bisa protest, dheweke ilang menyang jedhing lan nguripake ing padusan.
  
  
  Dening wektu aku diganti dadi jubah, jedhing iki kebak saka uap. Elsa teka metu, rosy-cheeked, di-push kula menyang padusan, lan ditutup lawang.
  
  
  Aku dibusak saben inch saka kulit lan rambute karo banyu panas, banjur sakabeheng mati karo es padusan. Banjur disambungake seger andhuk watara dheweke pinggul lan banjur bali menyang kamar turu. Elsa wis ditarik isine mudhun ing amben lan lungguh ing jejere dheweke.
  
  
  "Babagan metu ing pasuryan," dheweke dhawuh, patting ing amben. Nalika aku mangu-mangu, dheweke marang kula sing sethitik push. Minangka bojone digawe dowo metu ing amben ing weteng, dheweke guncang mati andhuk lan ngandika: "Santai, aku menehi sampeyan pijet."
  
  
  Dheweke njupuk metu botol cilik saka linglang-scented lotion dheweke ' d digawa saka kamar dheweke. Banjur dheweke njupuk mati iku sugih, straddled awak, lan miwiti nglamar lotion kanggo sandi bali lan glathi pundhak. Iku astringent solusi sing pisanan digawe sandi kulit tingle lan banjur dikirim jero, gak oleh pisan anget kanggo sandi otot.
  
  
  "Apa iki bab sampeyan nggunakake?" Aku takon, nguripake sirah kanggo katon ing Elsa, sing wis mbengkongaken liwat kula ing salawas-lawase.
  
  
  "Iku lawas ngarep obat saka Alden," aku mangsuli. "Dijamin kanggo ngasilaké asil positif."
  
  
  Dheweke caressing tangan caressed dagingku kaya marasake awakmu balm, obah munggah lan mudhun minangka gampang minangka dheweke anget, manis ambegan liwat kabeh awak. Banjur Elsa tak mudhun ing dheweke dhengkul lan dhawuh kula kanggo muter liwat.
  
  
  Dheweke, nguripake kanggo pasuryan dheweke lan bench penet antarane dheweke sikil nyebar. Dheweke wiwit kanggo lubricate ing ngarepe sandi awak, dheweke cahya driji obahe obah saka dodo kanggo weteng, kanggo sandi groin, kanggo-lorone saka sikil, kanggo sandi driji sikil. Minangka dheweke leaned marang kula, dheweke alus rambute disapu resik marang kawula wuda daging, lan nostrils kapenuhan karo ego-scented wewangian. Kanggo dangu, iku ketoke sing dheweke iki digunakake karo konsentrasi kuat, meh hypnotic, nanging rauh, dheweke ngeweruhi sing dheweke ambegan luwih cepet, lan dheweke daging ana udan lan geter.
  
  
  Kang ngusulke sirahe lan kapandeng ing Nah. Dheweke mata padha sudhut lan untu dheweke padha bared.
  
  
  
  
  
  
  padha pepisahan supaya tip saka dheweke jambon basa iki kapapar. Iku dipencet dheweke tutuk kang, rolling dheweke ing wong. Dheweke arched hips tensed. Kita ketemu lan meneng gabungan ing, lan ing wektu sing padha, tanpa tembung, kita ngrambah climax.
  
  
  Aku iki luwih asleep saka awake nalika badan kita pepisahan. Dheweke ngadeg dening amben, nyekeli jubah ing dheweke tangan. Nanging nalika dheweke leaned ing lan ngambong kula, duweke, aku felt awak elinga maneh, lan iku siap lan luwe kanggo liyane. Dheweke ngguyu lirih ing kasenengan lan whispered: "aku kelalen kanggo pitutur marang kowe, Dumplink, sing kadhangkala iki von Alder medicine uga dianggo minangka aphrodisiac." Dheweke ngambong kula. "Turu," dheweke whispered.
  
  
  Dheweke turu langgeng puluh papat jam, lan bisa uga wis langgeng maneh yen iku wis ora wis kanggo kula mung transmisi muni telpon. Iku Hawke.
  
  
  "Aku pangarep-arep sampeyan wis wis sawetara liyane," ngandika. "Aku ing Paris. Ketemu karo kula kene ing kantor sanalika bisa. Liyane warta ala, aku wedi. Sampeyan bisa uga supaya von Alder wadon teka karo sampeyan supaya sampeyan bisa tetep mripat ing dheweke. Aku bakal buku iku kanggo loro sampeyan ing George V Hotel."
  
  
  Elsa ana bungah nalika aku marang dheweke sing aku wanted dheweke kanggo teka menyang Paris karo kula. Chicletou dheweke disebut kanggo thank ego lan ngomong pamit, lan kurang saka siji jam mengko, Elsa lan aku padha ing kita cara bali menyang Becik kanggo nyekel bidang.
  
  
  Panjang
  
  
  Nalika kita ndharat ing Orly, iki udan hard. Sanalika dheweke dicenthang Elsa ing George V Hotel, ngendi Hawk wis dilindhungi undhang-undhang toko apartemen kanggo kita, dheweke iki dijupuk dening mendhoan kanggo KAPAK Paris kantor, kang dumunung ing cafe ing Panggonan Saint-Michel. Ing kantor padha dumunung ing ndhuwur telung jubin saka bangunan lan padha soundproofed saka gangguan ing ngisor iki. Pemilik saka panyiapan iki KAPAK agen codenamed Bonaparte.
  
  
  Piyambakipun kepanggih kula ing lawang lan mimpin kula kanggo mburi undhak-undhakan anjog kanggo kantor ndhuwur. Minangka kita liwati liwat kumelun-kapenuhan dining room lan bar, aku kaget kanggo ndeleng sing senadyan ana akèh pelanggan, ana uga bab telung puluh utawa patang puluh keamanan perwira polisi lan KAPAK agen sing dheweke wis dadi weruh saka sadurunge rapat-rapat. Aku sumurup soko penting iki arep kelakon.
  
  
  Hawk ketemu kula ing lantai kapindho. Ego kang pasuryan surem, lan kang lagi wae manthuk kaya kang ngeteraken kula menyang kantor pribadi lan ditutup lan dikunci lawang.
  
  
  "Katon kaya iku ora-brainer, loro cara," ngandika, narik envelope metu saka kanthong lan handing iku kanggo kula. Kang jumeneng karo kang bali menyang kula, looking metu jendhela ing peteng udan ketukan marang panel minangka kang maca layang ing envelope.
  
  
  Huruf iki typewritten:
  
  
  Nuklir Cina rudal sing ilang 12 jam kepungkur bakal bali ing ijol-ijolan kanggo $ 2 yuta. YEN SAMPEYAN SETUJU, MASANG DIUMUMKE SOK DONG MIRSANI ING LONDON ING RONG DINA PISANAN, MACA: "ALEXANDER-SYARAT DITAMPA - (MLEBU) KUBLAI KHAN. LUWIH TINDAKAKE PANDHUAN.
  
  
  Ora ana alamat ing envelope. Hawk, sing wis nguripake adoh saka jendela, weruh kula frowning ing envelope, lan diterangno: "Wingi esuk, ego ana shoved ing lawang saka kedutaan besar Cina."
  
  
  "Iku bener sing nuklir Chinese rudal ilang?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Akeh banget, tenan," Hawk ngandika kelara-lara. "Iki kedaden sawetara jam sawise sampeyan bali dhuwit saka Satane Roc. Sampeyan bakal sok dong mirsani sing jumlah dijaluk persis padha minangka jumlah ditampa saka casino ."
  
  
  "Sampeyan ora ateges nuklir Chinese rudal tenan ilang?" Piyambakipun incredulous.
  
  
  "Temenan," Hawk ngandika, " kita mungsuh kang gathekan wis limitless. Sakcepete sawise pengalaman ing pulo, Cina padha ngetokake nuklir rudal ing rahasia situs test nalika bidang mung ilang. Nganti iki wigati teka, Cina panginten bidang wis tabrakan."
  
  
  "Apa bab kreta?" "Padha kudu liwati test uga sadurunge ih dipilih kanggo kuwi tugas."
  
  
  "Oh, ya," Hawk sarujuk. "Nanging iku uga penting kanggo wigati sing mung sawetara minggu kepungkur, pilot sing ana salah siji sing paling dipercaya lan manut wong ing Angkatan Udhara Cina kiwa China kanggo trip bisnis kanggo Albania. Wong iki ora diamati rapet nalika yésus ana ing kono, lan, ing kasunyatan, Cina ora bisa nerangake kang tumindak sak dina sawetara saka riko. Padha lagi isih mriksa. Iku kamungkinan sing sak iki wektu mungsuh kita tak kanggo wong, sing bisa ngganggu ego otak.
  
  
  "Sing ing Cina arep kanggo mbayar tebusan?" Aku takon, handing huruf bali menyang Hawke.
  
  
  Kang nodded. "Sing apa kita lagi patemon kene saiki. Ayo dadi pindhah mendhuwur."
  
  
  Ing lantai ndhuwur bangunan, papat Cina purun padha nunggu, looking surem lan rada curiga. IHRA diterangno keamanan ketat ing bangunan. Odin watara wong-wong ana translator, lan liwat wong Hawke ngenalaken kula kanggo telung wong kang jeneng dheweke mangerténi minangka dhuwur-peringkat anggota saka Partai Komunis Cina. Saben wong marang kula kadhawuhan nindakaké putusané katon minangka kita guncang tangan. Banjur telu mau cepet dhateng juru basa ing Cina.
  
  
  "Padha ngomong," interpreter marang kula, " sing iku kaurmatan kang gedhe kanggo wong-wong mau kanggo duwe kuwi ajeni wakil sing mbantu wong-wong mau ing bali saka nuklir rudal. Padha uga ngomong sing
  
  
  
  
  
  
  Ketua partai ngedika kanggo presiden lan pitunjuk wong-wong mau kanggo kerjo bareng kanthi karo sampeyan ."
  
  
  "Iku kaurmatan kang gedhe kanggo kula, banget," gusti marang dheweke interpreter. "Aku bakal nyoba kanggo dadi pantes saka dateng ing rakyat medicine Republik."
  
  
  Banjur aku takon marang bab iki formalitas: "Ana iku mutusaké kanggo mbayar rong yuta dolar?"
  
  
  Interpreter conferred karo fellow countrymen maneh, lan banjur nyerahke kula gedhe tas kulit ukir karo karakter Cina lan dilengkapi karo kunci. Interpreter dikunci ego lan kabuka iku, nemokake tas saka bank cathetan nang.
  
  
  "Loro yuta dolar," ngandika. "Ana bakal dadi woro-woro ing sesuk kang edition saka London Times, ditulis minangka katuntun."
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika. "Ngunci munggah dhuwit maneh. Aku arep kanggo tetep ing milik nganti kita nampa kabar luwih.
  
  
  Sawise interpreter dijarwakake tembung sandi, wong telu sujud kepala gravely, lan kita guncang tangan maneh. Hawk marang kula sing aransemen wis digawe kanggo Cina wakil kanggo tetep ing kwartal urip, ing kantor, lan ing ngarepe wong-wong mau ing ferret nganti ana respon kanggo London Kaping iklan. Kanthi cara iki, buyback jumlah bakal aman disimpen nganti ferret iku amarga bisa mbayar metu.
  
  
  Hawk njupuk mendhoan bali menyang hotel karo kula. Iku dusk. Udan lan spanyol cuaca padha sampurna kanggo swasana ati kita.
  
  
  "Sapa kang konco iki," Hawk delok, " kudu nglaras kita predicament. Mbayangno nyolong nuklir rudal lan bali iku kanggo ransom! "
  
  
  "Panjenenganipun milih sawetara pinter jeneng kanggo iklan," aku ngandika. "Alexander lan Kublai Khan".
  
  
  "Panjenengane iku edan, nanging kang banget cunning," Hawk ngandika. "Apa aku ora bakal menehi kanggo duwe ego." Panjenenganipun kapandeng ing kula.
  
  
  Nalika kita tak menyang hotel, Hawk dropped kula mati lan tumuju menyang Amérika Besar, ing ngendi dhèwèké tetep ing Paris.
  
  
  Nalika duweke tak menyang kamar dheweke, duweke kaget kanggo nemokake cathetan saka Elsa. Nen ngandika dheweke wis diundang kanggo partai ing Montmartre lan sing aku iki arep kanggo. Dheweke kiwa kula alamat supaya aku bisa nggabungake dheweke yen aku wanted kanggo. Tinimbang, padha mutusaké kanggo duwe saperangan saka chilled martinis lan becik nedha awan ing kamar. Sadurunge aku lunga menyang amben, aku disebut ing mejo ngarep kanggo njaluk kula salinan saka London Kaping esuk sabanjuré.
  
  
  Elsa isih wis ora bali menyang hotel dening wektu aku tak sandi salinan saka koran awal ing morning sabanjuré, lan aku ora bisa ngomong yen ana apa-apa migunani bab anané dheweke sing wengi. Nanging, kanggo iki ing Kaping, lan ego tembung iki persis minangka nyatakake ing tebusan wigati. Maca iku, dheweke, aku mbayangke carane seneng "Alexander" uga maos iku. Panjenenganipun saged wis ing Paris, utawa London, utawa Monte Carlo, utawa, kanggo sing prakara, Tibet.
  
  
  Aku pancene wanted kanggo njaluk menyang KAPAK kantor, kang sumurup bakal dadi panggonan pisanan kanggo ngerti yen instruksi luwih padha teka. Panjenenganipun disandangi lan tindak metu dening nomer nalika Elsa bali.
  
  
  Dheweke isih ing dheweke sugih sore, karo jas mink slung liwat dheweke pundak. Dheweke kapandeng ngantuk, nanging dheweke mesem lan ngambong kula, ngeculke dheweke jas tiba menyang lantai. Banjur dheweke diuripake kanggo kula kanggo unzip bali saka dheweke sugih.
  
  
  "Aku ora kejawab sampeyan ing partai, Dumplink," dheweke ngandika. "Iku akèh fun. A akèh wong prancis. Iku isih arep ing, yen sampeyan pengin kanggo pindhah.
  
  
  "Ora, matur nuwun," aku ngandika. "Aku duwe sawetara bisnis kanggo rawuh. Dheweke iku asleep, lan aku bakal nelpon sampeyan mengko.
  
  
  "Bisnis, bisnis, bisnis," dheweke ngandika, nepuk sandi pasuryan. "Elinga, kabeh karya lan ora ana hiburan ndadekake Tony mboseni boy." Dheweke jumangkah metu liwat ageman lan malmpah ing lawang anjog menyang kamar dheweke, looking banget seng di pengeni ing gedhine kutang lan kathok ketat. Dheweke ngaso sedhela ing lawang lan beckoned kanggo kula. Nalika aku guncang sandi sirah, dheweke nyebul kula kiss lan sirna.
  
  
  14
  
  
  Sanalika aku ngrambah ing cafe ing Panggonan Saint-Michel lan tindak mendhuwur kanggo KAPAK kantor, aku felt dheweke tension lan despondency permeate kabèh panggonan. Njaba, srengenge iki mencorong lan ana palsu spring ing udhara, nanging punapa mawon joyous swasana ati cuaca digawe kanggo kita, iku sirna konco tembok saka bangunan.
  
  
  Hawke ana, looking liyane haggard saka kang wis wengi sadurunge, minangka padha papat wong Cina, uga saperangan rolas KAPAK agen lan keamanan pengawal. Kita kabeh teka banget awal, lan kita impatience tansaya minangka jam dawa nyeret. Iku ora nganti noon sing kita pungkasanipun tak pesen kita ' d wis nunggu. Lan, mesthi, ing cara roundabout.
  
  
  Kita tak telpon saka Interpol Paris kantor ngandika sing padha wis nampa paket saka messenger kanggo search pangareping. Mbukak paket, kang ketemu ngetokake kuwasane nggawe kothak lan typewritten wigati matur sing ing kothak ngirim bakal dikirim menyang kedutaan Besar Cina langsung. Wiwit sirah saka Interpol iki informed saka krisis, piyambakipun langsung disebut Hawke lan banjur enggal-enggal kanggo KAPAK kantor. Sauntara kuwi, Interpol agen ngangkat munggah utusan sing asli, lan nalika padha takon ego bab wong sing diparingi em delivery paket, kang maringi gambaran sing bisa cocog
  
  
  
  
  
  ewu Perancis.
  
  
  Kothak sing tape recorder. Kita huddled sak nalika Hawke sijine tape ing kantor mobil. Minangka tape mbalek, swara ngandika ," Iki Alexander. Aku wis ditampa pesen lan aku saiki menehi sampeyan pandhuan ing ngisor iki. Pungkasan ing wayah sore, ing kang kaping telung puluh, putih-gendero kapal karo red dragon etched ing nen bakal katon ing Segara Adriatik lan ketik pelabuhan ing Pamisah, Yugoslavia. Ing kelompok kapal iki bakal nuklir Cina rudal. Salah siji saka kapal bisa pendekatan wong karo rong yuta dolar. Sawise dhuwit ditransfer kanggo wong-wong ing papan, roket bakal bali. Yen nyoba digawe kanggo bali roket tanpa mbayar dhuwit, iku bakal njeblug ."
  
  
  Tembung-tembung ing tape ora kita ngomong apa-apa bab wong ih wis ngandika - utawa rodok, bab wong-wong, awit kabeh sentences liyane padha ngandika ing swara beda, ih logat kiro-kiro saka Inggris menyang jerman kanggo Brooklyn. Otak konco plot tetep siro.
  
  
  Sawise film iki decoded lan salinan digawe, enggal-enggal telpon padha digawe kanggo golek bidang sing bakal njupuk kita ing Adriatik pesisir, lan duwe gedhe lan cepet kapal nunggu kita, cedhak Grech, Yugoslavia. Malah nalika kabeh ancang-ancang iki padha digawe, Hawk sibuk planning wektu nalika roket bakal ketemu.
  
  
  A little mengko, Yastreb, Cina wakil karo tebusan, sawetara agen saka KAPAK lan dheweke lunga menyang Oryol lan miber ing bidang mati ing Adriatik. Ing Yugoslavia pemerintah iki hubungi liwat saluran lan diplomatis, lan nalika kita teka, ayu lan cepet kapal iki nunggu kanggo kita.
  
  
  Nalika kita tekan pelabuhan lan anchored panté ing Pamisah, kadhemen, cetha angin iki ndamu saka pesisir. Padha ora ana prau liyane ing ngarsane. Minangka kita dileksanakke kelompok, Hawk wiwit cahaya, " aku pengen iki ora trick, Nick."
  
  
  Sawise saperangan jam luwih, minangka dina wiwit fade menyang dusk, aku miwiti kanggo mikir sing Hawk uga wis tengen. Nanging banjur, cukup ndadak, gedhe putih kapal karo gendera putih decorated karo red dragon muncul ing ngleboke saka pelabuhan. Kang dropped anchor mati starboard gandhewo kita kapal, lan wong ing kapten kang seragam teka kanggo mangetan, wungu megaphone, lan matur, " Hey, aku menehi sampeyan greetings saka Alexander. Kowe duwe dhuwit kanggo mati? "
  
  
  Hawk nyerahke kula sing padha megaphone. "Iki nuduhake," ngandika.
  
  
  "Kita ora duwe dhuwit," wangsulane liwat megaphone. "We are siap kanggo ngrampungake transaksi."
  
  
  "Sampeyan bisa teka ing papan," ing rematik kapten matur.
  
  
  A saperangan saka kita kapal kang anggota kru sudo cilik motor boat sagara. Loro wong Cina, salah siji saka wong-wong mau mbeta tas dhuwit watara wong, lan iku iki ditransfer menyang kapal liyane. Kita padha mbantu munggah ing kelompok dening kapten lan sawetara wong ing saindhenging crew kang ego. Ing nerusake kelompok, ana ageng obyek dijamin karo disambungake tarp. Iku kudu wis roket, nanging aku iki isih wary saka iku. Ana sawetara liyane wong ing kelompok, nanging mung siji sing mangerténi wong Belgian dijenengi Tregor.
  
  
  Kapten iki cordial lan nglantaraken kita menyang gedhe kabin ing utama kelompok, ngendi chilled sampanye iki nunggu kanggo kita.
  
  
  "Apa kowe duwe dhuwit?" dheweke takon.
  
  
  Kang nodded kanggo Chinaman, sing liwati tas liwat.
  
  
  "Sampeyan ora pikiran kita ngetang sadurunge kita tangan sing roket, kowe?" dheweke takon.
  
  
  "Ora," aku ngandika.
  
  
  "Purun, please duwe sawetara sampanye nalika sampeyan ngenteni," kapten disaranake, mlaku-mlaku metu liwat kamar karo dhuwit.
  
  
  Ora salah siji saka Cina durung nampa tuwung saka sampanye saka steward, nanging ditampa iku. Iku apik vintage anggur, banget chilled. Panjenenganipun ngunjuk rong kaca tingal nalika Cina pindah uncomfortably ing kursi. Nalika kapten bali, kang ana esem lan nodding sirahe.
  
  
  "Apik banget, gentlemen," ngandika. "Kabèh misale jek dadi ing urutan. Yen sampeyan bakal teka ing kelompok karo kula, kita bisa ngrampungake bisnis kita."
  
  
  Aku ora banget kaget nalika kita padha bali ing ndhuwur lan weruh yen anggota kru wis dibusak tarpaulin saka obyek ing maju kelompok. Iku nuklir rudal wis dibangun menyang ondho mlaku.
  
  
  Loro wong Cina suspiciously dicenthang rudal sadurunge nggawe manawa kabeh ana ing urutan. Padha manthuk gravely kanggo kula, lan kang nodded kanggo kapten.
  
  
  Panjenenganipun ketoke pleased minangka piyambakipun ngangkat munggah megaphone maneh lan disebut metu kanggo nunggu Yugoslavia kapal, mulangi iku teka nyedhaki supaya roket bisa dadi sudo dhateng kelompok. Loro Cina lan dheweke tetep ing papan nalika kru makarya ing angkat, ngangkat roket buta menyang udara, lan banjur mudhun menyang kelompok kita kapal, ngendi kita wis disiapake bandulan kanggo terus iku. Panjenenganipun bisa ndeleng dipikir saka relief ing Hawke pasuryan minangka weruh roket lungguh ing kelompok lan pungkasanipun aman kapal.
  
  
  Sawise exchanging brief salaman karo kapten putih kapal, dheweke, piyambakipun wangsul malih dhateng kita kapal karo Cina.
  
  
  "Ora ana masalah?" Hawk takon kula langsung.
  
  
  "Ora," aku ngandika.
  
  
  "Nanging yen aku ngerti sampeyan," Hawk ngandika, looking ing kula intently,"soko kang nuwun."
  
  
  "Iku
  
  
  
  
  
  
  iku banget prasaja. "Aku mangsuli. "Padha kudu ngerti sing wiwit kita tak roket aman bali, kita lagi ora mung arep kanggo njagong kene lan supaya wong-wong mau sail adoh karo rong yuta dolar."
  
  
  "Padha uga wis ora teka munggah karo rencana sing kita bakal nggunakake," Hawke ngandika.
  
  
  "Aku mangu-mangu iku."
  
  
  "Inggih, lagi ngangkat anchor kanggo njaluk adoh, tho," Hawk ngandika, pointing menyang kapal ngowahi ing pelabuhan. "Aku panggolekan kita rencana menyang laku." Ing tangané kang dianakaké pemancar radio, lan wiwit nganggo kanthi cepet menyang iku, alerting kabeh kapal nunggu payouts tengen njaba pelabuhan - italia kapal, yunani kapal, Yugoslavia kapal, malah sawetara rusia cruisers-kabeh saka wong-wong sing padha dikirim kanggo mahami mungsuh kita.
  
  
  Minangka putih kapal lelayaran menyang pelabuhan ngleboke, kita wiwit kanggo tindakake iku ing sawetara saka kadohan. Mung sadurunge sik njongko ing segara mbukak, kita kapal armada muncul. Padha isih adoh, lan Hawk wis ora durung dhawuh wong-wong mau kanggo pendekatan. Putih kapal dumadakan mandegake ing tengah saka pelabuhan ngleboke. Hawk diwiwiti nganggo menyang pemancar maneh, nanging dheweke iki mandegake dening wong.
  
  
  "Ngenteni menit," aku ngandika.
  
  
  "Apa ora? Apa iku?"
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. Aku ora ngerti apa ngomong kanggo wong, nanging aku sumurup bab ingkang ana salah. A sawetara menit liwati lan boten kedaden. Hawk lan aku ngarahke kita teropong ing kelompok kapal kang, kang ana kosong. Hawke iki isih nyekeli pemancar radio ing tangané, lan ego kang ana akeh sabar. Piyambakipun miwiti mangu-mangu kang roso lan ana bab kanggo pitutur marang em kanggo menehi urutan kanggo nutup nalika iku kedaden.
  
  
  Dumadakan kita weruh padhang lampu kilat saka oranye semangat teka saka putih kapal. Deafening bledosan ngiring. Ayu putih kapal nyuwil loro menyang segara. Iku secara harfiah nyuwil munggah menyang sawetara ngambang boards kanggo liyane. Jeblugan iki supaya sing ora dikarepke lan supaya ngageti sing meh kabeh saka kita froze kanggo wektu cendhak ing immobility.
  
  
  Nanging, Hawk cepet mbalekake lan gabungan perang, nguwuh pesenan liwat pemancar radio kanggo kabeh nunggu kapal teka lan nyoba kanggo pick munggah sembarang bisa slamet. Ing wektu sing padha, kita prau iki kanthi cepet nyedhak panggonan ngendi kapal sank. Nanging nalika kita lan kapal liyane nyedhaki ing wilayah, ana padha ora slamet. Ana apa-apa kiwa ing dell dhewe nanging sawetara charred planks lan lenga ngudani. Isih, search terus menyang jero wengi, banyu dipadhangi lampu dening buta searchlights saka geladhak saka kabeh kapal. Kita ora nemokake apa-apa.
  
  
  "Iku misteri kanggo kula," Hawk ngandika alon, minangka search pungkasanipun mandegake lan kapal liyane nenggo kanggo instruksi luwih saka wong. "Apa bakal padha nglampahi supaya akeh gaweyan kanggo mundhakaken rong yuta dolar lan banjur jotosan piyambak munggah - lan dhuwit?"
  
  
  "Swara lan kabeh," aku ngandika banget nalika aku wis idea. "Padha ora jotosan munggah dhuwit!"
  
  
  "Sampeyan ora jotosan munggah dhuwit?" Hawk nuntut. "Banjur ing ngendi iku ora teka saka?"
  
  
  "Aku ora ngerti," aku ngandika. "Nanging iku ora nglelebke karo kapal. Piye wae padha ngatur kanggo mbusak ego sadurunge bledosan."
  
  
  "Carane? Carane?" Hawk takon impatiently. "Kita katahan ego wonten pancet ndjogo saka wayahe kita kawitan weruh iku. Carane bisa iki bisa dibusak? "
  
  
  "Aku ora ngerti durung," aku ngakoni. "Nanging padha nindakake iku. Padha tansah ngrancang kanggo nindakaken cara iki. Padha panginten kita ' d duwe cangkem kanggo wong-wong mau sawise roket bali, nanging sing ora ketompo. Wangsulan: bab ingkang utama iku dhuwit. Liyane, kapal lan kru, wis kanggo kurban ."
  
  
  "Nanging sing edan," Hawk ngandika.
  
  
  "Manawa," dheweke emu ngandika,"kaya kabeh liya."
  
  
  "Ya," Hawk sarujuk, ngandika alon, " sampeyan bisa tengen. Nanging carane, carane wong padha ngatur kanggo mbatalake dhuwit? "
  
  
  "Aku ora ngerti durung," aku ngandika maneh, " nanging aku bakal mbokmenawa ngenali dheweke. Rheumatism kudu nang endi wae ing kene Adriatik pesisir. Dheweke, aku pengin kita kanggo search ego, inch dening inch, nganti kita nemokake bukti-bukti sing ana survivor utawa slamet sing tak adoh karo dhuwit."
  
  
  Hawk isih mangu-mangu sandi mratelakake panemume, nanging piyambakipun sarujuk kanggo takon toko kapal kanggo bantuan kula search kanggo bukti. Kabeh padha ana kanggo bantuan. Hawk kiwa kula ing Pamisah amarga emu teka maneh kanggo mati ing Amerika Serikat kanggo laporan kanggo presiden wong.
  
  
  Iku njupuk kita loro liyane dina lan bengi nggoleki Adriatik pesisir sadurunge kita ketemu bukti-bukti sing aku iki manawa ana metu ana nang endi wae. Piyambakipun dikabari nalika yunani ki ketemu ego lan kesusu kanggo panggonan iki - sepi babagan saka tanah cengkar lor saka Dosa.
  
  
  Ana, cilik siji-jog prau silem iki nilar, sakabeheng darat lan sebagian submerged ing segara. Nanging dheweke rheumatism crita bab carane rong yuta dolar padha dijupuk mati ing kapal. Mbokmenawa sakcepete sawise kita njupuk dhuwit ing papan ing ijol-ijolan kanggo roket, iku iki nyerahke liwat menyang submariner, lan siji-jog prau luwar liwat kapal kang terus.
  
  
  Iku gampang kanggo cilik prau silem kanggo mlebukake watara pelabuhan, nggawe sawijining cara bebarengan ing pesisir, lan tanah. Mengko, mbok menawa ing wengi padha, utawa malah ing salah siji saka ing ngisor iki dina, utawa
  
  
  
  
  
  
  wong iki mbokmenawa ngangkat munggah ing bidang utawa liyane prau lan ilang karo $ 2,000,000. Sanalika aku ngatur kanggo njaluk kapal kang radio kanggo karya, dheweke tak telpon saka Hawke, sing bali ing New York banjur. Panjenenganipun marang emu apa kita ketemu, ing kode wangun. Panjenenganipun njupuk kabar luwih tomin saka samesthine, lan dhawuh kula kanggo bali menyang Paris lan nelpon em ing KAPAK kantor, amarga kang bisa duwe warta kanggo kula bab pembangunan anyar.
  
  
  Mengko sing dina ing Paris, piyambakipun mandegake dening hotel kanggo pirembagan kanggo Elsa sadurunge arep kanggo KAPAK kantor.
  
  
  Dheweke nyekel kula sadurunge duweke, malmpah ing lawang, dijamin sandi pasuryan karo ambungan, lan ngandika worriedly: "aku ora ngerti apa kedaden kanggo sampeyan, Dumplink. Aku siap kanggo laporan sampeyan kanggo polisi minangka wong ilang."
  
  
  "Bisnis maneh," aku ngandika. "Nuwun sewu, aku ora bisa ninggalake pesen. Lan aku kudu pindhah metu maneh. Nanging wektu iki aku bakal bali rauh, lan mungkin kita bisa nglampahi sawetara wektu bebarengan."
  
  
  Ing kantor, Bonaparte kang RAMA sijine kula ing tutul karo Hawke liwat ndhelik kabel.
  
  
  "Kita duwe anyar mimpin," Hawke ngandika. "Iki bisa dadi apik watara wong sing kita wis padha supaya adoh ferret. Kita riset, sing saya dites peserta ing kasus iki, akhire ketemu pesti sambungan antarane sawetara watara wong-wong mau. Sampeyan bakal kelingan dheweke nyebutke sadurungé sing sawetara wong wis masalah bobot. Uga, kita saiki wis katutup sing ing paling sithik papat wong watara wong-wong mau padha patients ing padha bobot-mundhut spa ing Swiss."
  
  
  Iki kudu dadi luwih saka ketepakan, aku panginten.
  
  
  "Kita mikir supaya banget," Hawke ngandika. "Panggonan cedhak Bern, ing gunung-gunung. Iku disebut Rejuvenation Kesehatan Spa lan ngatur dening Dr. Frederick Bosch. Apa sampeyan mikir?"
  
  
  "Aku mikir aku' d luwih apik fly kanggo Swiss," aku ngandika,"lan katon watara."
  
  
  "Ya, duweke, aku setuju," Hawk ngandika. "Apa sampeyan ngomong kanggo wong wadon iki ing von Alder, Elsa?"
  
  
  "Aku bakal pitutur marang hey sing aku duwe bisnis ing Bern lan suggest hey bali menyang Amerika."
  
  
  "Ya, uga," Hawk ngandika, " aku duwe liyane wong nonton liyane saka von Alders. Yen dheweke isa bali, aku bakal nyetel dheweke ing nah wong, banget. Aku bakal hubungi sampeyan nalika sampeyan teka ing Swiss.
  
  
  Nalika bojone bali menyang hotel lan kalah ing lawang saka Elsa kamar, ketemu sing dheweke hairdresser iki dilakoni rambute.
  
  
  "Aku ora kaya sampeyan ningali kula nalika aku nyoba kanggo dadi ayu," dheweke ngandika, frowning ing pembuangan.
  
  
  "Aku wis kanggo pirembagan kanggo sampeyan," dheweke rama ngandika. "Aku wis kanggo ninggalake kanggo Bern dina iki. Aku tak telpon saka kantor, lan aku perlu kanggo ngurutake metu cilik.
  
  
  "Bern!" "Ora," dheweke ngandika seneng. "Nanging, Dumplink, iki apik. Aku bakal lunga karo sampeyan. Njaba saka Bern, ana apik spa sing Ursi lan aku tresna kanggo pindhah menyang. Kita bakal fly ana dening bidang, lan aku bisa santai ing spa nalika sampeyan pindhah babagan bisnis."
  
  
  "Apa iku jeneng," aku takon, " iki resor?"
  
  
  "Iku kang disebut rejuvenating kamping spa," dheweke ngandika, mung minangka aku mbayangke. Maneh, ana liyane sambungan antarane Von Alders lan cilik. Aku ora bisa ndeleng alesan ngapa Elsa ngirim ora ngancani kula kanggo Bern, minangka iku bisa ngiyataken jaminan, supaya aku ditampa dheweke.
  
  
  Sawise Hawke disebut dheweke maneh saka kamar lan marang em sing Elsa iki teka kanggo Bern karo kula, kita dicenthang metu saka George V. KAPAK Paris kantor kanggo trip kanggo Swiss.
  
  
  Limalas
  
  
  Nalika kita ndharat ing Bern, cuaca kadhemen lan cetha. Elsa sumurup cilik chalet ing pinggiran kutha, supaya kita disewa nyambungake kamar ana.
  
  
  "Kita tansah tetep ing panggonan iki," Elsa diterangno kanggo kula sawise kita dicenthang menyang kita apartemen. "Iku apik kanggo duwe panggonan kaya iki nalika spa nemu banget crowded."
  
  
  Aku disenengi panggonan kita. Iku resik, sepi, nyenengake panggonan, karo anget geni kobong ing saben kamar. Wong tuwa, putih-rambut, apple-cheeked pemilik lan ego saka wong wadon, sante lan ajining diri banget. Sak jendhela saka kamar, Elsa nuding metu kesehatan spa sing dumunung ing ndhuwur gunung, sawetara kadohan. Sawise dheweke kiwa kula kanggo kamar dheweke, aku sinaoni dheweke karo teropong.
  
  
  Iku ageng komplek karo multi-crita bangunan utama diubengi dening saperangan cilik bangunan. Padha kabeh padha mancorong putih ing werna, kang nguripake menyang salju pucuk sing jutted metu saka kabeh pituduh watara wong-wong mau. Panjenenganipun bisa ndeleng tumpukan siji-lane dalan sing dipimpin langsung menyang panggonan iki, lan mobil kabel sing iki dilereni soko tugas saka loro trolleybus garis nduwur sirah. Saka kadohan iki, iku mokal kanggo ndeleng akeh rincian. Aku iki pemikiran piye carane aku bisa pendekatan-menengan, utawa minangka tamu, utawa mbok menawa liwat Elsa. Nanging ing sawetoro wektu, aku bakal ngenteni ing wings lan nyoba kanggo ngerti wilayah. Kejabi, yen von Alders padha piye wae melu ing plot, Elsa kang wis digawe manawa aku iki ngajak ana cepet utawa mengko.
  
  
  Ing sawetoro wektu, mbokmenawa bakal dadi apike kanggo hubungi lokal KAPAK agen. Aku ' d tau ketemu wong, nanging Hawk wis marang kula kang jeneng lan ing ngendi kanggo nggoleki wong. Aku kalah ing iku
  
  
  
  
  
  lawang sing tansah disambungake kamar kanggo Elsa lan marang hey aku iki arep metu kanggo nalika sethitik. Nalika aku lunga, dheweke nindakake dheweke dhewe pangobatan kaendahan lan nenggo kanggo kula kanggo bali.
  
  
  Hans Verblen, search wakil saka KAPAK, ketemu kula ing lawang saka andhap asor studio sing nglairake jeneng, ing salah siji saka alleys saka Bern. Verblen iki nunggu kula. Ngandika Hawk wis marang em rincian saka assignment ing telpon ing saindhenging Negara. Kang ana ing pembuangan.
  
  
  "Carane aku bisa bantuan dheweke?" Lemak, peteng-rambut wong takon.
  
  
  "Sejatine," emu marang dheweke, " dheweke hotel kaya kanggo duwe minangka akeh informasi sabisa bab Rejuvenation Spa Kesehatan." Wis ana wis tau sembarang masalah ana? Sing kontrol iku? Informasi kuwi. "
  
  
  Verblin manthuk, dikunci lawang studio, lan mimpin kula menyang ruang paling ngisor. Iku gedhe, soundproofed kamar karo pakaryan babagan penyimpanan file lemantun lining tembok. Ana kamera, perekam tape, teletypes, lan kabeh limo senjata nang endi wae.
  
  
  "Iki ngendi aku sandi karya nyata," Verblen diterangno karo gelombang saka tangané.
  
  
  "Iki nyata persiyapan," aku ngandika.
  
  
  Verblen malmpah liwat kanggo salah siji saka lemantun. "Aku wedi aku ora duwe ekstensif spa ngrekam. Nganti Hawke telpon, aku ora duwe maksud khusus panjalukan kanggo intelligence kumpul. Apa aku duwe punika strictly tumindake, ora luwih saka aku duwe ing sembarang liyane institusi ing kutha. Minangka minangka adoh aku ngerti, ana ora ana masalah ana. Padha duwe stream anteng saka pengunjung saka kabeh liwat donya, paling kang uga-mati. Aku tansah nyoba kanggo motret minangka akeh nenekan lan mangkat sabisa karo kamera karo telescopic lensa. Nanging, kanggo estestvenno, aku manawa aku ora kejawab akèh.
  
  
  Panjenenganipun sakelekekan foto dhateng ing dhingklik, lan aku iki kaget kanggo ndeleng sing ana ewu saka wong-wong mau.
  
  
  "Sampeyan temtunipun pantes panjenengan sangu, Verblen," aku ngandika, goyang sirah ing konfirmasi saka ego kang thoroughness. Aku yes liwat sawetara foto saka dheweke lan weruh kabeh papat von Alders ing gambar sing dijupuk ing beda kaping.
  
  
  "Apa sampeyan mikir padha bisa mbantu ing sembarang cara?" takon Verblen.
  
  
  "Aku wedi ora sapunika," kang emu ngandika. "Padha bisa teka ing handy mengko. Apa aku kasengsem ing sapunika apa-apa sampeyan bisa nuduhake kula utawa marang kula bab nang spa. Lan bab Frederick, Bosch, dhokter sing nganggo iku."
  
  
  "Ana apa-apa kanggo nuduhake utawa marang," Verblen mangsuli. Aku bisa ndeleng sing wong iki wagol ing awake. "Sampeyan ngerti sing resor banget eksklusif panggonan. Wiwit ana supaya akeh sugih tamu kene, keamanan ketat. Aku wis tau wis nang iku aku, supaya aku ora duwe foto saka interior. Yen ana khusus panjalukan saka KAPAK, iku bakal, mesthi, golek cara metu."
  
  
  "Ya, aku ngerti dheweke, nanging apa bab dhokter?"
  
  
  "Sampeyan bakal maneh bakal wagol karo njawab," Verblen ngandika. "Aku ora duwe gambar saka Dr. Bosch, amarga arang, yen tau, dadi njaba kanggo perawatan. Dheweke, aku krungu kang Eropah. Dheweke teka kene akeh taun kepungkur lan kabuka spa. Ing kawitan iku banget andhap asor panggonan, nanging iku tansah diganti. Liwat taun, ego bagean wis dibuka kanggo nggawe iku imposing struktur iku dina. Aku ora duwe dossier ing dhokter, amarga dheweke tau masalah, salah siji karo Swiss panguwasa utawa karo sembarang liyane pejabat, minangka adoh minangka Interpol file gambar. Aku njupuk pancegahan lan dicenthang metu.
  
  
  "Sampeyan bisa uga nyoba kanggo nyelinep menyang spa tanpa kang ngeweruhi," Verblenu marang dheweke. "Yen aku arep kanggo nyoba iku, aku bisa takon sampeyan kanggo bantuan."
  
  
  Verblen kepekso sirahe rada. "Aku gelem nindakake kabeh aku bisa kanggo bantuan. Aku mung pengin aku bisa nyedhiyani sampeyan karo informasi sing luwih."
  
  
  "Sampeyan bisa wis mbantu kula luwih saka sampeyan mikir," dheweke ngandika karo ego-kapenuhan surprise. "Aku, contone, sinau saka sampeyan sing Dr. Bosch arang katon ing umum kanggo medical tujuan. Iku bisa uga ora matter, nanging ing tangan liyane, aku sethitik kuwatir bab iku. Amarga saka rasa kang, aku bakal luwih ati-ati."
  
  
  Verblin njupuk kula bali mendhuwur, lan ngiwa dheweke ego ing lawang saka ego nyimpen lan banjur bali menyang chalet. Udhara iki asri lan asri. Iku ana ing wayah sore, lan paling kopi ing werna padha ditutup lan dikunci. Aku sante lumaku lan preoccupied karo looking ing toko cilik windows ing werna, supaya aku ora bisa krungu dheweke mobil nalika dheweke nyopir ing jejere kula. Pisanan petunjuk saka bebaya teka mung nalika aku weruh dheweke bayangan ing kaca jendhela saka salah siji saka toko, bebarengan karo peteng mobil ing curb sabanjuré kanggo kula lan limang wong-wong sing wis mlumpat metu ing saindhenging mbukak lawang lan padha saiki cepet-cepet menyang kula. .
  
  
  Panjenenganipun spun watara, tangan sik njongko kanggo Wilhelmina ing dheweke pundhak holster, nanging kabeh limang saka wong-wong mau padha ing ndhuwur kula sadurunge luger bisa narik wong metu. Padha pounced ing kula saka kabeh pinggiran, sing jotosan slamming menyang awak ing cendhak, galak ngunekke. Duweke ana mung koin resistance-cukup, aku ngarep-arep, kanggo gemblung ih-nambah sing sandi awak tindak limp, target swayed saka sisih menyang sisih, lan sandi mata ditutup ing mock unconsciousness.
  
  
  "Oke," ngandika salah siji saka wong-wong, " ora ana ego. Njaluk ego ing mobil. Cepet!"
  
  
  Loro
  
  
  
  
  
  
  wong-wong njupuk kula dening pundak, lan loro wong nyekel sikil. Padha miwiti nyeret kula mudhun ing trotoar. Dheweke supaya wong-wong mau mimpin kula bab separo kanggo mobil nalika dheweke dumadakan kicked karo loro kaki, sautan siji watara wong-wong mbeta kula kanggo sandi kaki lan banjur kabuka ing pasuryan. Loro padha bengok-bengok lan staggered bali, clutching pasuryan sing. Ing wektu sing padha, duweke kesusu munggah, lan nalika sikil padha free, duweke nyuwil free watara tangan saka wong loro nyekeli sandi pundak. Ing suddenness sandi obahe kejiret wong-wong mau kabeh mati njaga. Dheweke, nguripake kanggo wong.
  
  
  Kalima wong sing wis sadurungé kita kanggo mobil iki kneeling dening salah siji saka mbukak lawang, pistol ing tangan. Kang murub, lan Gawk chipped mati cuwilan saka trotoar babagan inchi adoh saka kula. Banjur aku wis Wilhelmina ing tangan. Wong iki wis kasempatan kanggo geni siji liyane dijupuk sadurunge iku aman iku, digunakake luger, lan sijine peluru ing emu kang urip. Panjenenganipun ambruk mundur menyang mobil, sikil dangling metu dhateng ing werna.
  
  
  Wong papat kesusu kanggo posisi beda ing werna. Siji ducked liwat lawang saka bangunan, liyane loro nguripake menyang gg, lan papat lunged ing mobil diparkir. Dheweke isih wanted panggonan kanggo ndhelikake. Papat saka wong-wong mau kabuka geni ing kula ing wektu sing padha. Dheweke dijupuk ing rheumatism, banjur tak mudhun ing dheweke dhengkul lan ngarahke ing dilindhungi sikil saka wong konco mobil. Panjenenganipun ditarik Wilhelmina kang pemicu kaping pindho, lan wong bengok-bengok lan lunged maju, loro sikil mabur metu saka ing wong.
  
  
  Liyane nembak padha teka ing kula saka loro-lorone. Aku iki pemikiran apa tentrem-maha Swiss warga mikir bab kabeh bombing ing ih, sing biasane sepi kutha. Dalanan pinned kula antarane mobil dhewe lan ngleboke menyang nyimpen ngendi aku katahan iku, nalika ih mobil nyedhaki. Aku sumurup aku kanggo njaluk metu saka werna sadurunge padha teka ing kula. Nanging aku ora bisa mbukak sawise mobil amarga padha bisa wis cetha dijupuk kula, lan nyimpen lawang konco kula ditutup lan dikunci.
  
  
  Banjur aku weruh telung gunmen teka sawise kula, lan aku wis kanggo mindhah. Aku murub saperangan nembak ing dheweke kanggo terus dheweke bali kanggo nalika. Ana mung siji bab sing bisa rampung. Mudhunake sirah lan bungkusan penyelundupan watara iku kanggo nglindhungi sandi pasuryan, aku enggal-enggal mudhun trotoar lan ducked liwat kaca jendhela saka nyimpen konco kula. Kaca pecah menyang ageng shards lan ambruk dhateng werna njaba, nanging aku ana nang lan metu saka langsung bebaya.
  
  
  Nyimpen iki cilik nyimpen dolanan karo game lan dolls. Iku temenan nilar. Aku mlayu liwat lan ketemu lawang mburi, kang ora mbukak. Dheweke oncat menyang gg. Aku ducked liwat pojok Rivnenskaya bangunan mung cukup kanggo ndeleng wong-wong sing wis nyoba kanggo ambush kula cepet-cepet kanggo sing diparkir mobil. Telung watara wong nyeret loro liyane menyang mobil lan sped mati. Banjur, dheweke bisa krungu nyedhak blare saka sungu. Polisi padha ing cara sing. Kang tumuju bali menyang hotel lan malmpah liwat mburi lurung-lurung nganti tak metu ing saindhenging wilayah.
  
  
  Nalika aku pungkasanipun ngetik ing chalet, siji ora mbayar manungsa waé kanggo kula. Kang isih bisa krungu ngedrel saka mobil polisi ing kadohan, lan swara terus kanggo dangu.
  
  
  Sanalika dhewek mlebu kamar, kang nyekel teropong lan tindak menyang jendhela. Aku ngarahke sandi teropong ing dalan anjog munggah menyang spa lan wis ora ana alangan nemokake peteng mobil. Aku manawa wong wis teka saka panggonan sing, lan apa aku weruh dikonfirmasi sing kasunyatan.
  
  
  Uga, aku panginten, OK, njupuk dheweke kanggo hotel, pindhah menyang spa, nanging ora kaya iki.
  
  
  Kedadean iki nuduhake yen wong sumurup aku kasengsem ing spa-salah siji hotel bakal njupuk kula ana dening pasukan, utawa nggawe manawa aku ora njaluk ana urip. Carane wong urip wong - minangka watara resor-ngerti aku ana ing Bern? Liwat Elsa? Mungkin. Nanging aku uga ngedika kanggo Verblen, Swiss agen kanggo KAPAK. Bisa dadi siji? Nalika aku sumurup dheweke kabeh banget uga saka pengalaman kepungkur, apa-apa bisa.
  
  
  Nembelas
  
  
  "Dumplink," Elsa disambut kula minangka dheweke mlaku liwat lawang kamar dheweke a nalika mengko. "Aku ora krungu sampeyan teka bali."
  
  
  Dheweke diganti sandhangan. Minangka adoh minangka dheweke bisa ngomong, duweke kapandeng minangka rusak minangka tau.
  
  
  "Aku mung teka ing sawetara menit kepungkur."
  
  
  "Aku duwe paling apik surprise kanggo sampeyan, Dumplink," dheweke ngguyu, twirling watara. Dheweke ngagem pink negligee karo manik. Dheweke nguripake rada ing tiptoe, nuding kanggo mbukak lawang kamar dheweke, lan disebut metu.
  
  
  Loro liyane Von Alder sadulur teka liwat lawang, ngiring dening ih ibune Ursi. Loro sadulur padha ngagem pink negligees, kaya Elsa kang-utawa iku Elsa? "Aku iya. Ursi wis ngarep-digawe small jas. Looking ing telung sadulur ngadeg sisih dening sisih iki kaya looking menyang telung mirrors nggambarake gambar sing padha.
  
  
  Salah siji saka bocah-bocah wadon ngguyu lan ngandika: "Sampeyan padha boy nakal sing mlayu mati karo Elsa. Apa tenan mikir sampeyan bisa uwal saka wong watara kita supaya gampang? Saiki sampeyan bakal mbayar kanggo iku, amarga kita ora bakal pitutur marang kowe sing watara kita, apa ana ."
  
  
  "Wiwit sampeyan kabeh merata ayu lan nengsemake," aku mangsuli, " iki idea apik banget.
  
  
  
  
  
  Iku ora matter. Kula kesenengan wis tiga."
  
  
  Iku kabeh apik-natured lan mesthi sak urut saka bab-bab sing von Alders bakal tresna kanggo nindakake. Nanging aku ora bisa bantuan nanging wonder yen iku mung guyon sing melu ih nggabung kene ing Bern, utawa yen iku amarga aku iki dadi cedhak menyang spa lan padha salah siji wis hotels golek cara kanggo tansah kula adoh utawa cara kanggo njaluk kula ing titik. Wektu bakal nuduhake.
  
  
  Ing Von Alders mutusaké sing aku kudu ngajak ih kanggo nedha awan ing kamar panedhaan saka chalet, kang padha marang kula iki misuwur kanggo menehi banget masakan. Dheweke ana assented kanggo, lan papat wanita ilang liwat lawang, ngunci iku konco wong-wong mau. Ih krungu dheweke ngguyu. Iku amarga padha tricked kula?
  
  
  Mengko, nalika limang kita tindak mudhun menyang panedhaan kamar, aku sing katutup carane populer iki chalet iki. Bale panedhaan iki dikempalken karo tamu lan warga memper. Mesti wae, von Alders padha rauh diubengi dening wong-wong padha sumurup, kang meh tansah kasus nalika padha metu ing umum. Kita limang-wong dhingklik cepet dadi dhingklik, watara rolas utawa luwih. Aku iki ngenalaken kanggo saben nenekan anyar, paling kang padha anggota saka foreign affairs besar, etc. Ing Von Alders durung digandhengake karo wong umum.
  
  
  Contone, ing tengah kita nedha bengi saka chatter lan ngguyu, chatter lan ngguyu dumadakan mandegake abruptly, lan kabeh lanang kepala ing kamar, kalebu mine, nguripake kanggo katon ing cah wadon sing paling ayu sing wis mung mlebu lan lenggah piyambak ing meja kanthi jendhela. Iku padhang, lithe rikma abrit ing sugih sedheng motong sing hugged dheweke becik kawangun awak minangka yen iku wis dicet karo rerumput.
  
  
  Odin whistled cautiously watara wong-wong ing kita tabel. "Sapa dheweke?"
  
  
  Salah siji saka triplets snorted lan ngandika, " Oh, dheweke mung sanitarium buruh. Dheweke, weruh dheweke nang endi wae nalika kita padha ana ing kono.
  
  
  Ing von Alder wanita padha banget experienced kanggo ngidini lanang manungsa waé kanggo bakal diverted saka wong-wong mau kanggo dawa, lan aku rauh ngeweruhi sing wong-wong padha watara kita dhingklik digatèkaké rikma abrit, kajaba kanggo occasional mirit ing dheweke arah. Dheweke, nanging, iya ora katon ing. Aku panginten sing ngiringan bakal nggabungake dheweke, nanging dheweke terus kanggo mangan piyambak.
  
  
  Nalika kita wis rampung kulawarga kita, Odin poe diundang wong-wong ing kita tabel kanggo partai gedhe sing wengi ing salah siji saka besar kantor. Ing Von Alders padha seneng lan ditampa, minangka padha wong ing meja. Aku njaluk ngapura, matur sing aku needed kanggo nyekel munggah lan aku bakal tetep ing chalet. Ing kasunyatan, dheweke hotel wis sawetara liyane kanggo mikir bab spa, lan dheweke iku malah dianggep nyoba kanggo nyelinep munggah ana. Mesti wae, iku bakal luwih gampang kanggo kula kanggo bisa karo latar mburi Alders, kang digunakake bakal sibuk. Ih triplets ' ibune tenan wanted kanggo pindhah menyang partai, supaya kita ngandika wengi sing apik.
  
  
  Aku dhawuh marang liyane cognac. Nalika waiter nggawa omben-omben, panjenenganipun masrahaken kula wigati lan nuding kanggo rikma abrit, sing isih lungguh piyambak. Piyambakipun kaget. Ing kebingungan disababaké déning departure saka tamu liyane ing kita tabel, dheweke rampung kelalen bab cah wadon sing melu sadurungé kejiret sandi manungsa waé.
  
  
  Aku kabuka wigati lan maca, " MANGGA ORA NGGABUNGAKE kula? URGENT KANGGO PIREMBAGAN KANGGO SAMPEYAN. Aku takon dheweke apa tembung ING SESUAI iki ucapan. Aku kapandeng bali lan weruh cah wadon iki looking ing kula akeh, lan aku manthuk.
  
  
  "Pak Dawes, "cah wadon ngandika ing alus, swara serak, nyekeli metu lancip, langsing tangan kula," dheweke name is Susannah Henley. Nah wis angel logat - padha nyebataken Agêng-Atlantik-nanging kuwat banget British muni kejiret munggah karo dheweke. Dheweke ngaso nganti waiter kiwa lan aku lungguh mudhun, banjur ditambahake ing umum, " Mangga aja njaluk kula salah, aku ora digunakake kanggo njupuk wong-wong. Nanging ana sing penting piranti kanggo mbuka sumpel botol sing kudu ngrembug karo sampeyan. Dheweke kapandeng watara kamar panedhaan searchingly, banjur bali ing kula. "Kita ora bisa ngrembug iki kene. Aku ora ngerti sing bisa nonton. Apa ana panggonan ngendi kita bisa pirembagan ing pribadi? "
  
  
  "Inggih, ana kamar mendhuwur," aku disaranake. "Sampeyan ngirim dadi cukup pribadi yen ora keganggu sampeyan."
  
  
  "Aku manawa sampeyan lagi disik, Mr. Dawes," aku mangsuli. "Ya, kamar bakal nggoleki. Pindhah mendhuwur lan aku bakal tindakake sampeyan ing sawetara menit."
  
  
  Panjenenganipun maringi Hey kang nomer kamar lan tak nganti ninggalake. Nalika waiter teka bali menyang meja kanggo push dhingklik bali, dheweke dianakaké metu dheweke tangan lan ngandika: "Iku supaya becik kanggo ndeleng sampeyan maneh, lan aku bakal nelpon sampeyan yen aku tau ing Negara."
  
  
  Dheweke tindak mendhuwur kamar dheweke, pemikiran apa iki acara paling anyar signposts bisa ateges. Sepuluh utawa limalas menit liwati sadurunge ana ngalahake ing lawang. Ego kabuka, lan Susannah Henley jumangkah cepet nang. Aku ditutup lan dikunci lawang. Kanggo sawetara wektu, dheweke ketoke gemeter lan kikuk. Dheweke nglambrang pasewakan sak kamar, kapandeng metu jendela, lan weruh spa karo lampu sakedhap ing wayah wengi.
  
  
  "Oh, katon ngendi aku bisa," dheweke ngomong. Dheweke kesawang teropong ing windowsill, wungu dheweke ego, lan fokus ing resor komplek bangunan. "Iku apik banget tampilan saka resor saka kene," dheweke ngandika, mudhunake teropong lan ngowahi bali menyang kula.
  
  
  "Miss Henley, apa jenis saka obrolan iki
  
  
  
  
  
  bab apa? Lan mangga njagong mudhun.
  
  
  Dheweke lungguh mudhun ing dhingklik tengen saka kula lan panginten kanggo wayahe sadurunge miwiti. "Aku ora yakin apa iki kabeh babagan, Mr. Dawes, nanging aku wis krungu gosip bab sampeyan ing spa. Lan kang ana kuwatir. Sawijining pancene ora ngerti sampeyan, lan aku ampun ngerti apa sing kasengsem ing panggonan iki, nanging ... uga, sawijining mung ora felt tengen ing gati. Aku panginten ngene aku pitutur marang kowe, nanging sing kabeh. Dheweke mandheg lan dheweke guncang sirah helplessly.
  
  
  Dheweke ngandika minangka alon-alon minangka bisa, "Sampeyan ngerti, Kantun Henley, dheweke pancene ora ngerti apa sing lagi nyoba kanggo pitutur marang kula."
  
  
  Dheweke njupuk ambegan jero lan pungkasanipun leaned bali ing dheweke kursi. "Aku ngirim wis diterangno," dheweke ngandika, " aku wis makarya ing spa kanggo sawetara taun saiki. Dheweke dietitian ana. Nanging nalika aku ora kaya ing atmosfer. Iku misale jek ... uga ... sialan.
  
  
  "Apa maksud sampeyan, serem?" Aku ora mekso.
  
  
  "Aku pancene ora ngerti," dheweke ngandika. "Iku mung sing ana akèh saka whispering lan pump kene. Lan aku bisa krungu iku nalika wong teka lan lunga ing mati ing wayah wengi. Ana pengawal nang endi wae, nanging tamu ora ngerti iku. Tamu padha mikir lagi mung karyawan. Nanging padha banget kelangan-looking wong. Aku ora bisa elinga nalika lan ing wayah wengi aku krungu dheweke kalakon, lan aku elinga jeneng, Dawes. Panjenenganipun guessed sing ana masalah nalika dina iki, ora nalika, limang keamanan pengawal bali menyang resor dening mobil. Aku mung kedaden kanggo ndeleng dheweke dening laka. Tatu saperangan. Lan aku krungu jeneng kasebut maneh. Aku disebut dheweke sadurunge aku ketemu sampeyan kene. Sing kok dheweke teka kene kanggo nedha bengi. Aku takon waiter sing Mr. Dawes iki , lan panjenenganipun nuding kanggo sampeyan. Dheweke mung takon kanggo ngelekake sampeyan kanggo tetep adoh."
  
  
  Nalika aku ditakokake dheweke luwih, dheweke jawaban ketoke prasaja cukup, nanging dheweke durung ngerti apa-apa related kanggo kasus iki, malah sanadyan kita ngedika kanggo sawetara wektu cukup. Dheweke uga ing tingkat, utawa dheweke bisa dadi decoy dikirim kanggo nyoba kanggo dissuade kula saka ing ngisor iki dheweke.
  
  
  Iku cukup pungkasan nalika kita rampung ngomong, lan dheweke dumadakan nglirik ing dheweke watch lan disawang, " Oh, aku duwe masalah nyata sapunika. Iku sawise tengah wengi. Curfew kanggo karyawan wis dawa ical. Aku ora bisa bali ana bengi. Padha bakal tanpa panjelasan rinci ing ngendi dhèwèké. Aku bakal kudu golek panggonan kanggo tetep lan teka bali ing esuk."
  
  
  Dheweke ana ing dheweke kaki, bungah banget, lan tumuju kanggo lawang. Dheweke mandegake ing agêng-stride lan shuddered. "Yen sapa ing spa sumerep kula ing werna, padha bakal pick kula munggah lan pitakonan kula."
  
  
  "Iki panggonan kaya pakunjaran."
  
  
  Dheweke manthuk. "Ya, persis. Sing apa aku nyoba kanggo pitutur marang kowe.
  
  
  Dheweke dibukak lawang lan diwiwiti kanggo ninggalake. Ee nyekel lengen, dheweke ditarik bali, ditutup lan dikunci lawang maneh.
  
  
  "Yen iku supaya mbebayani kanggo sampeyan," aku ngandika, " mungkin sampeyan kudu nginep kene. Sampeyan bakal aman.
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula thoughtfully kanggo dangu, mbokmenawa ngelingi mbek saka undhangan. Aku pancene ora duwe sedya ala kanggo nggawe nawarake proyek iki, liyane saka paribasan sing sawijining hotel lan bantuan metu. Nanging yen mergo mengkono...
  
  
  "Apa sampeyan manawa sampeyan ora bakal inconvenienced dening iki?" dheweke takon.
  
  
  Duweke, kang shrugged. Ana rong siji kasur liyane, minangka dheweke bisa cetha ndeleng. "Sampeyan bisa njupuk salah siji amben," aku ngandika, " lan aku bakal mung babagan metu ing liyane nganti esuk. Sampeyan bakal dadi sampurna aman. Dheweke temenan iku cara dheweke ngandika.
  
  
  "Oke," dheweke ngandika alon, nodding sirahe.
  
  
  Dheweke lunga menyang jedhing. Aku dicenthang kunci ing lawang lan Sergey nguripake wong mati ing kamar. Banjur dheweke njupuk mati iku shoes lan iya bench penet sak kasur. Kamar iki isih padhang saka bayangan saka rembulan ing salju njaba. Dheweke teka bali sawetara menit mengko, ngagem mung mlebukake. Minangka dheweke nyabrang jedhing menyang amben, dheweke awak iki mbatesi ing cahya watara jendhela, lan aku bisa ndeleng sing ana apa-apa liya ing ngisor.
  
  
  Dheweke tak menyang amben lan ditarik isine liwat dheweke. "Apik wengi, Mr. Dawes. Lan matur nuwun."
  
  
  "Wengi sing apik," aku ngandika. "Menyang turu saiki."
  
  
  Aku ngakeni kanggo wektu cendhak panginten sing ayu awak lying supaya cedhak kanggo kula ditampani kula saka wikipedia. Nanging dheweke ora kurban uleman. Panjenenganipun rauh ambruk asleep. Aku ora mikir aku turu banget dawa nalika aku ana woken munggah dening alus screams liwat ee uwuh.
  
  
  Dheweke sel lan leaned menyang amben. "Suzanne? Miss Henley? Sing tengen kabeh?"
  
  
  Dheweke terus nangis lirih, lan aku panginten mungkin aku iki mung gadhah ngipi elek. Panjenenganipun malmpah liwat kanggo dheweke, mudhun lungguh ing pojok amben, lan salaman dheweke entheng dening pundak.
  
  
  "Iku oke," aku dheleg. "Tangi! Iku kabeh tengen. Sampeyan lagi mung gadhah ngimpi ala.
  
  
  Dheweke penyelundupan dumadakan teka munggah, kebungkus watara gulu, lan ditarik kula ing baris. Dheweke mata isih padha ditutup, lan dheweke wiwit frantically nutupi sandi pasuryan karo ambungan. "Terus kula. Terus kula!" Panjenenganipun tresna kula!"
  
  
  Iku isih hard kanggo ngomong yen dheweke ana asleep utawa ora, nanging dheweke tangan dipindhah kanggo awak, fiddling karo sandi celonone minangka dheweke terus kanggo kiss kula. Dheweke cepet diudani saka dheweke sandhangané lan bench-dipencet karo dheweke menyang amben.
  
  
  "Susannah,"dheweke takon maneh," apa sing awake?"
  
  
  "Panjenenganipun tresna kula, mangga," dheweke dikonfirmasi. Hey kapekso dheweke.
  
  
  Dheweke nanggapi minangka yen aku iki nyepakaké kanggo tumindak cinta.
  
  
  
  
  
  
  kabeh sandi urip, nanging ora tau sadurunge wis mistletoe mutusaké kanggo laku iki. Dheweke keluwen ana gedhe tenan, lan dheweke dipeksa dheweke kanggo nemu siji erotis reged sawise liyane nganti kita padha loro kenthekan dening bola orgasms. Tau sadurunge aku wis dikenal wong wadon sing nanggapi supaya kebak kanggo saben emosi, saben syaraf ing dheweke kang. Liwat lan liwat, dheweke awak wonten wildly ing amben, dheweke diaktifake dheweke kepala kanggo muffle dheweke screams supaya padha ora bakal samudayanipun liwat kabeh chalet.
  
  
  Banjur, minangka kita lay sisih dening sisih, dheweke pungkasanipun kabuka dheweke mata lan mesem ing kula. "Ing kawitan," dheweke ngandika lirih, " aku panginten iku mung ngimpi. Nanging iku ora ngimpi, lan iku akeh sing luwih apik."
  
  
  "Ya," aku sarujuk. "Iku iki."
  
  
  Nalika aku miwiti kanggo muter adoh saka nah dheweke, aku felt dheweke tangan tutul nang kiwa thigh. Ana ring ing dheweke driji, lan bisa aran iku entheng scratching dagingku. Aku lagi wae felt ngeruk, nanging meh langsung anget, gak oleh pisan sensation nyebar liwat kabeh awak. Pendhaftaran kawitan panginten ana sing mung akibat saka kita long lovemaking. Bebener mencet kula wayahe mengko, nalika sing kroso marang cara kanggo kasar choking sensation. Iku kedaden maneh - aku iki drugged. Susannah Henley nyuntikaken sawetara inti watara dheweke ring menyang awak.
  
  
  Wektu iki, aku sumurup iku iki kuat medicine sing aku ora bisa nolak. Pepeteng cepet turunan. Batinku iki racing menyang ireng roso sepi.
  
  
  Pitulas
  
  
  Sesanti iki burem dening blinding cahya putih sing shone langsung menyang sandi mata. Dheweke kudu wis semaput kanggo dangu. Dheweke, aku panginten aku iki lumpuh. Dheweke ora bisa mindhah dheweke penyelundupan utawa sikil. Mboko sithik, minangka sesanti ngankat, aku weruh yen aku ana ing rampung putih kamar, kaya rumah sakit kamar, lan sing blinding suci cahya teka saka lamp nyetel ing langit-langit blak-blakan ing ndhuwur kula. Aku iki lying ing bali, lan tangan lan sikil padha aman disambungake karo kulit nyudo.
  
  
  Panjenenganipun kabuka tutuk lan nyoba kanggo surak-surak ing ndhuwur kang paru-paru, nanging mung hoarsely hoarsely. Malah dadi, sandi swara kepincut papat wong hara ing jaket putih rusak dening rumah sakit abdi lan diubengi kula. Padha wungu ndhuwur amben supaya aku lungguh munggah terus.
  
  
  Saka posisi anyar, kang bisa ndeleng wong loro liyane ing kamar, saliyane kanggo papat "orderlies". Siji kanca-kanca pungkasan wengi. Suzanne Henley, karo dheweke murub abang rambute, kapandeng ayu ing putih perawat seragam lan putih kurang-heeled sepatu. Liyane ana wong rambut abu-abu ing suwidakan, ngagem jas lab putih, clono dowo putih, putih ballet sandal, lan sarung tangan putih. Kang ana ing kursi rodha. Aku sumurup instinctively sing aku saiki ing Rejuvenation Spa Kesehatan, lan sing wong iki Dr. Frederick Bosch.
  
  
  Dhokter ditarik kursi rodha dilat munggah kanggo amben lan marang kula es, lancip-lipped eseman. Susannah Henley kapandeng ing kula expressionlessly lan banjur nguripake adoh.
  
  
  "Sambutan kanggo kita spa, "dhokter ngandika ing swara serak karo jerman logat," senajan aku wedi riko iki ora nambah kesehatan." Panjenenganipun ngaso, banjur ditambahake, " Nick Carter."
  
  
  Ego kang pangenalan saka kula maringi kula ngedongkrak, lan kanggo nalika iku berjuang ing muspra marang obligasi sing dianakaké kula nyenyet.
  
  
  Dhokter waved tangan. "Ana ora ana titik ing gelut, Mr. Carter. Sampeyan lemes kene. Kejabi, apa sing dadi semangat kanggo ninggalake yen sampeyan lagi supaya semangat kanggo teka kene? "
  
  
  Panjenenganipun nguripake watara ing kursi rodha lan dhawuh papat putih-ditutupi asisten kanggo njupuk kula mendhuwur.
  
  
  Wong-wong cepet mbalek kula, isih strapped menyang amben, tengen kamar k khusus elevator, kang muncul langsung nalika siji watara wong-wong mau dipencet tombol. Padha shoved kula menyang ondho mlaku, lan Susannah Henley lan dhokter ing ego kursi rodha gabung kita. Ora ana siji mangsuli minangka elevator wungu meneng. Kita tindak munggah sawetara jubin sadurunge elevator mandegake, lawang dibukak, lan aku iki ngeteraken menyang ageng mbukak kamar.
  
  
  Looking watara kamar, aku weruh sing iku ukuran saka alun-alun kutha lan mblokir iki gilap saka lantai menyang langit-langit ing kabeh papat-lorone. Kita padha ing ndhuwur spa, lan amarga iku ana ing ndhuwur gunung kang dhuwur, ing tembok kaca marang kita tampilan saka lembah jero ing kabeh pinggiran. Iku ngarsane biasa, utamané ing awan nalika srengenge shone ing salju.
  
  
  Nanging kamar iki nggumunke ngarsane - ageng humming, humming komputer ing tengah, njupuk munggah paling saka papan. Komputer lampu katahan sumunar lan sumunar, lan mesin digawe anteng, sepi whirring swara. Yen ora, wiwit kamar iki temenan soundproofed, iku eerily sepi. Dhokter digawe gerakan karo tangané, lan papat wong ditarik amben licks munggah kanggo mesin. Nalika dheweke ana, salah siji saka wong-wong watara nguripake nglakokake ing sikil saka amben, lan dheweke dadakan sel iki tulus, isih disambungake mudhun, karo dheweke bali munggah lan sikil dheweke mudhun, minangka yen dheweke ana ing dhingklik.
  
  
  Wong papat bali menyang elevator lan kiwa kita minangka dhokter waved maneh.
  
  
  Susannah Henley lungguh ing jejere wong
  
  
  
  
  
  
  Kang nguripake ing komputer lan miwiti twisting lan ngowahi dials minangka dhokter rodhané kursi rodha kang supaya iku mbukak ing ngajeng kula.
  
  
  "Kene iku, Mr. Carter," ngandika, waving tangané ing komputer, " ing rheumatism sampeyan bakal kaya. Ana pasukan konco apa sing sepisan disebut "Pembunuh Brigade". Iku dheweke swara, lan sampeyan isih ora ngerti apa tegese, apa kowe? "
  
  
  Panjenenganipun tengen. Aku ora ngerti apa ing komputer ana lan carane iku nyebabake krisis global.
  
  
  "Sinten?" Aku takon dheweke. "Apa iki kabeh babagan?"
  
  
  Dhokter nguripake adoh saka kula, lan aku ngeweruhi kanggo pisanan sing ego kursi rodha iki kanthi mechanized, ketoke kontrol dening kontrol sing bisa operate tanpa pegawe manual. Panjenenganipun ngguyu meriah minangka whizzed sepisan watara kamar. Banjur kondur menyang ngendi wong iki lungguh.
  
  
  "Ngidini kula kanggo introduce myself," ngandika, nggawe mock gandhewo saka bangkekan mudhun. "Aku introduce myself dening sandi jeneng nyata, ora siji everyone mangerténi kula dening, Dr. Frederick Bosch. Jeneng iki bakal menowo kanggo sampeyan - jeneng iku Dr. Felix von Alder. Aku bisa ndeleng dheweke wungu eyebrows, Mr. Carter. Sampeyan ngerti bojoku lan telu wadon ayu. Nanging iki mung bagean cilik saka crita."
  
  
  Panjenenganipun ngaso kanggo wayahe lan kapandeng ing kula questioningly. "Sadurunge aku pitutur marang kowe crita, Mr. Carter, aku arep ngerti kok aku sing nuduhake iku kanggo sampeyan. Sampeyan ndeleng, sing ing sih saiki - fisik, lan rauh sampeyan bakal ing sih rampung-loro fisik lan mental. Aku njamin sampeyan sing apa-apa bisa mungkasi iki, lan sampeyan bakal rauh ndeleng dhewe. Nanging sadurunge sing mengkono, aku arep kanggo krungu apa kedaden. Sampeyan, karo prestasi kepungkur, siap kanggo wong marang dheweke sarwa crita. Iku penting sing urip kene ing wayahe iki, amarga sampeyan wong sing bisa saestu appreciate apa aku wis ngatur kanggo nindakake. Yen ora, "kang nguripake ing dhingklik maneh," yen karya bakal kaya nggawe karya gedhe, a symphony sing wis tau krungu dening sapa sing nalini music apik, utawa lukisan sing ora ana siji wis tau weruh. Apa sampeyan ngerti?"
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. Apa, aku kepingin weruh, iki panjelasan iki nyoto gendheng?
  
  
  Dr. Felix von Alder lungguh mlaku ing kursi rodha kanggo nalika sadurunge condong liwat kanggo diajak kula.
  
  
  Kang ana sarwa ilmuwan ing Jerman, digunakake kanggo Adolf Hitler ing kontrol saka prilaku manungsa. Ing nyobi ing 30s lan 40s, mung kewan padha melu ing operasi khusus, lan padha banget atos, nggunakake kimia lan bedhah techniques kanggo ngowahi lan kontrol otak.
  
  
  "Aku wis sawetara sukses," von Alder ngandika bangga, " malah banjur. Der Guide wis graced kula akeh kaping.
  
  
  Dheweke, siap kanggo pindhah kanggo wong-wong. Banjur iku kasep - perang iki liwat. Ana Allied reid ing Berlin, ing ngendi dheweke makarya... kang ngaso lan njupuk mati putih jas lab. Dheweke ego weruh sing putih-nganggo sarung tangan padha ponggawa. Piyambakipun pindhah pundak, lan tangan loro ambruk menyang lantai. "Aku ilang loro tangan ing gropyokan."
  
  
  Sakcepete sawise sing, piyambakipun terus, perang rampung. Nalika Rusia teka menyang Berlin, padha wanted ego amarga padha sumurup bab ego nyobi. Nalika padha ketemu wong, padha njupuk wong menyang USSR. Ing kebingungan saka kaping, Jerman panginten kang ana mati. Ana rekaman Dr. Felix von Alder terus kanggo ana.
  
  
  Ing Moscow, piyambakipun terus karya kang, nanging wis luwih komplek electrical pangolahan ing pembuangan. Rusia digawe ponggawa tangan lan cysts kanggo wong, lan kang ana sarwa sukses.
  
  
  "Nanging Rusia,"kang ditambahake," tau mandegake nambani kula karo anggepan." Panjenenganipun mandegake maneh lan slid kang hips menyang kursi rodha jog. Loro saka dheweke sikil, kang saiki bisa ndeleng padha ponggawa, ambruk menyang lantai.
  
  
  "Padha cut mati sikil supaya aku ora bisa uwal. Padha sumurup dheweke ih ana mungsuh. Aku wis tansah pitados ing kaunggulan saka wong jerman. Kabèh proyek iki kanggo negara jerman aturan ing donya - lan saiki iku wis sampurna sawijining cara, sandi ngimpi bakal teka bener.
  
  
  "Nanging bali menyang Rusia-padha riset sajarah saka Reich ka-iii lan ditemokake jero kasetyan pribadi kanggo Hitler. Nanging sing ora mungkasi wong saka nggunakake sandi ngelmu kawruh. Oni pracaya yen aku cedhak kanggo temonan ing nyobi. Supaya padha katahan kula sepi; aku wis apa-apa nanging pakaryan aku."
  
  
  Von Alder lungguh ing dhingklik ing ngajeng kula, armless lan legless. Duweke bisa ndeleng sing wong iki savoring kudanen lan kejut nalika duweke kapandeng ing wong. Panjenenganipun ngguyu kelara-lara lan digunakake otot bali kanggo zigzag kursi rodha kang mubeng ing kamar lan bali menyang kula, bukti sing malah saiki dheweke adoh saka helpless.
  
  
  Nolak maneh, terus crita. Ing Rusia, kang pungkasanipun dikembangaké téori sukses manajemen wong, awit dening wektu sing loro pembangunan anyar wis ngenalaken menyang donya - komputer lan miniatur transistor.
  
  
  "Sanalika aku katutup rong unsur iki," von Alder marang kula, " aku sumurup aku apa aku needed. Sawise kabeh, sing komputer iki mung mechanical otak sing bisa diprogram kanggo nindakake punapa mawon iku wanted.
  
  
  
  
  
  
  nalika kita bakal njupuk dheweke kanggo hotel, supaya iku - otak metu saka awak. Aku sumurup sing dening panggolekan cilik transistor nang otak manungsa, aku bisa ngirimaken pesenan saka transistor komputer. Kula topik bakal ing kontrol absolute."
  
  
  Nanging kang isih wis masalah: iya ora ngerti carane kanggo nyelehake transistor, malah transistor karo pangilon titik, ing otak manungsa. Panjenenganipun terus kanggo eksprimen, tau ngumumke teori kang kanggo Rusia.
  
  
  Banjur ilmuwan Chinese wiwit ngunjungi Moscow kanggo ijol-ijolan informasi. Von Alder mutusaké kanggo ngalih-lorone. Iku ketoke sing Cina sumurup apa-apa bab ego kang politik kepungkur lan bakal dianggep luwih apik. Kang dadi kanca karo Cina fisikawan, lan liwat wong iki smuggled tengen Rusia. Iku gampang. Von Alders ' ponggawa tangan lan sikil padha dibusak, lan ego iki diselehake ing ngisor peti ngelmu instruments sing kang mlebukake menyang Beijing.
  
  
  "Yen ing China," von Alder terus, " aku ketemu solusi. Iku kaget prasaja. Sampeyan bisa guess? "
  
  
  Sadurunge dheweke bisa ngomong apa-apa, kang mangsuli piyambak: "Acupuncture".
  
  
  Panjenenganipun dianakaké ambegan kang minangka wong terus kanggo marang crita. Nggunakake medical kuna Cina seni acupuncture, kang bisa kanggo ngubur mikro-titik transistor ing otak manungsa. Transistor iki powered by komputer, lan von Alders wis lengkap kontrol saka wong.
  
  
  Minangka ing Rusia, von Alder katahan kang ditemokaké rahasia. Nalika kesempatan presented dhewe, kang implanted micropoint transistor ing otak saka mabuk Partai Komunis resmi, dhuwur-peringkat anggota saka pemerintah. Dheweke banjur urip ing transistor nggunakake pemandangan sing wis diprogram komputer, lan Cina mbantu von Alder uwal kanggo Swiss.
  
  
  "Sayange," von Alder ngandika karo desahan jero,"wong-wong miskin Chinaman iki matèni ing cara kang ngarep."
  
  
  Sanalika panjenenganipun ngrambah Swiss, von Alder hubungi bojoné. Little wong kang ngerti sing dheweke wis diwenehi lair kanggo anak wadon sakcepete sawise Rusia njupuk Von Alder adoh. Ursula terus kanggo njaga bojone kang identitas rahasia amarga ego sambungan kanggo Hitler, nanging dheweke diwenehake wong karo cukup dana kanggo mbukak spa. Ego kulawarga iki ora peduli saka ego aktif nyobi, lan ego wadon tau seng di tuduh sing " Dhokter. Bosch "iki ih kang rama.
  
  
  Resor ngrembaka, narik kawigaten sugih lan pengaruh klien saka kabeh ndonya. Von Alder ngginakaken taun bangunan munggah kang rojopati regu, implanting a micropoint transistor ing pemikiran saka kasebut kanthi teliti, milih clinic patients. Nalika dhokter iki siap, kang mung urip kang manungsa robot liwat komputer.
  
  
  Duweke ana bisu sak ego long crita, sebagéyan amarga von Alder iki ngomong nonstop, lan sebagéyan amarga ego crita iki banget mokal kanggo komentar ing. Panjenenganipun cetha duka, nanging cepet mbuktekaken bilih piyambakipun ora bodho.
  
  
  Minangka yen maca sandi atine, kang ngagetake: "Sampeyan ora pracaya kula. Sampeyan mikir sampeyan wis ngrungokake ing alam bébas droning saka edan wong lawas.
  
  
  Kang nguripake kanggo ageng komputer lan ngandika: "Listen, Mr. Carter. Panjenenganipun sasmita kanggo Susannah Henley, sing cepet dipencet tombol. Dumadakan, swara saka Presiden Amerika Serikat kapenuhan ing kamar. Panjenenganipun rembugan munggah saka perdagangan karo Rusia lan China. Minangka Ego kang swara terus, von Alder kang alam bébas cackle meh klelep metu.
  
  
  "Transistor ora mung ngirimaken pesenan sandi," von Alder ngandika, " nanging padha uga tumindak minangka panarimo. Aku bisa krungu dheweke ngomong kabeh liwat donya. Saiki sampeyan bisa krungu presiden ngandika liwat radio transistor dipasang menyang otak salah siji saka ndhuwur pejabat Departemen negara. Oni ing patemon Kabinet ".
  
  
  Von Alder signaled kanggo Susannah, lan dheweke dipencet tombol sawetara. Obrolan bab Rusia, China, lan Inggris kapenuhan ing kamar siji-siji.
  
  
  Dheweke sumurup dheweke saiki, minangka Von Alder mirsani sandi saben pamindhahan, maringaken kula ing saben arah. Iku kudu wis pemancar ing pemikiran saka Agen Z1 lan Verblen, lan mbok menawa liyane KAPAK karyawan.
  
  
  "Ora ana siji bisa mungkasi kula," von Alder umuk. "Aku iki diatur dening iki paten pinaten-suicides, supaya ana bakal ora ana pitakonan kiwa nalika duweke teka karo amba paten pinaten. Nalika aku ngancem dheweke saiki, padha dipercaya kula. Lan apa aku arep kanggo apa."
  
  
  Ego kang mata glittered, lan dhokter mbalek ing kursi rodha supaya pasuryan kita padha mung sawetara inci loro. "We saiki bakal ngrembug mangsa, Mr. Carter. Nalika sampeyan padha semaput, iku dipasang dening transistor ing otak panjenengan. Ing wayahe, assistant sandi "- kang nodded ing Susannah - " bakal ngaktifake ego. Saka saiki, sampeyan ora bakal rampung lan rampung ing sih, obeying diprogram feed sing advertises menyang komputer."
  
  
  Von Alder lungguh kanggo wayahe looking ing sandi pasuryan. Panjenenganipun cetha nglaras helplessness. Aku iki kabeh banget weruh saka ego daya lan felt kringet break metu ing sandi awak.
  
  
  Von Alder nguripake adoh saka kula lan nodded kanggo cah wadon. Aku braced aku, nonton minangka dheweke tangan tindak tombol ing komputer. Dheweke kena tombol. A baris saka lampu flashed ing, lan mobil hummed malah liyane. Aku nenggo kanggo dheweke intently, aku ora ngerti apa nyana. Punapa iku wis liwati metu? Dheweke bakal wis ilang kabeh memori
  
  
  
  
  
  ing sasi? Apa bakal wis kedaden? Rauh lampu mandegake blinking.
  
  
  "Nick Carter kang transistor wis diaktifake, Dr. von Alder," cah wadon ngandika coldly. "Fungsi punika sampurna."
  
  
  Dheweke, lungguh mlaku ing dhingklik. Aku ora aran apa - batinku iki digunakake mung minangka cetha kaya sadurunge. Aku ora ngerti apa wis kedaden, nanging temenan iki ora ing Von Alder kontrol. Panjenenganipun upaya kanggo nggawe hard topeng pasuryan supaya sing ora bakal nemokake apa-apa.
  
  
  Von Alder ketoke panginten operasi iki sukses. Kang lagi wae nglirik ing kula minangka kang dileksanakke excitedly sak kamar, ngomong kanggo awake dhewe. "Aku diganti! Maneh, minangka tansah! "
  
  
  Kang digawe tandha kanggo Susannah lan ngandika meh contemptuously,"Supaya wong pindhah, please."
  
  
  Girl cepet malmpah liwat kanggo kula lan wiwit loosen nyudo sing dianakaké kula mudhun. Aku katahan dheweke pasuryan metu saka cara ing kasus dheweke weruh soko sing bakal menehi tandha dheweke, nanging dheweke ora malah katon ing kula. Nalika dheweke pungkasanipun free, dheweke banjur bali menyang komputer dheweke. Ing wektu, iya ora ngerti apa apa, supaya kang mung lungguh ana nalika Von Alder terus jangkah bali lan kasebut, rambling ing bab kang plans.
  
  
  Dumadakan, ing tengah-tengah saka diatribe kang, wong mandegake ngomong lan lunged ing kula ing kursi rodha, ego kang syaraf twitching sacara ora kakontrol.
  
  
  Meh ing wektu sing padha, Susannah yelled ing kula, " Katon, Nick! Panjenengané pirsa sampeyan lagi ora kang kontrol. Panjenengané pirsa! Panjenenganipun weruh mata! "
  
  
  Ee bebaya teka mung ing wektu. Aku mlumpat mudhun saka ngendi aku lungguh nalika Mr. Alder rodha bumped menyang kula. Dheweke banjur kasep weruh sing loro muzzles padha tancep metu saka ing armrests saka kursi rodha. Siji, malo, spewed metu sheet saka searing semangat, nalika jet blinding gas spurted metu sak liyane. Yen aku wis ora mlumpat nalika aku durung, iku bakal wis burned ing lemah. Malah dadi, bagéan saka sandi pundhak kiwa lan lengen padha kanti awon burned, lan kang ana setengah ngandika nalika piyambakipun dodged kanggo sisih.
  
  
  Von Alder spun ing kursi rodha mubeng ing geger lan lunged ing kula maneh, loro muzzles muntaber metu agawe geni lan hissing gas. Aku mlayu, twisting lan nguripake tengen kamar minangka kang di-push kula ing kursi rodha. Sandi bali iki burned maneh sadurunge aku bisa njaluk adoh saka wong, amarga wektu iki kang ana obah cepet banget. Ei ana cedhak kanggo kekeselen, nanging sadurunge bisa nguripake dhingklik watara maneh, Ei kesusu sawise wong.
  
  
  Nalika piyambakipun twirling dhingklik, kang emu mlumpat ing kang bali lan kebungkus dheweke penyelundupan watara ego kang gulu. Ing kursi rodha iki isih racing maju, nyeret kula bebarengan karo iku. Karo dheweke tangan free, kang ndudhuk kang driji jero menyang von Alder gulu nganti ketemu syaraf piyambakipun looking for. Dheweke disurung meksa lan sementara wong lumpuh. Saiki dheweke ora bisa mindhah, ora malah otot kanggo nyoba lan alon mudhun mobil. Nggunakake kabeh kang kekuatan, Alenka nguripake dheweke racing kursi rodha lan ngarahke ego melak-melak ing tembok kaca.
  
  
  Ing kursi rodha sped ing lengkap kacepetan nyedhaki sawijining panggonan. Dheweke dianakaké ing, nonton minangka tembok nyedhaki dilat lan dilat, nganti nalika kursi rodha bang liwat kaca, duweke ambruk menyang lantai. Ing dhingklik karo von Alder awak bang marang kaca lan tumbled menyang valley ing ngisor iki.
  
  
  Susannah Henley kesusu liwat lan mbantu kula kanggo sandi kaki. Dheweke, kapandeng ing nah. "Sampeyan disimpen kula, ora sampeyan?"
  
  
  "Ya," dheweke ngandika, clinging kanggo kula. "Aku bakal nerangake iku mengko."
  
  
  Loro saka kita ngadeg meneng ing pojok kamar, looking mudhun menyang jero telenging ing ngisor iki. Ana, atusan kaki ing ngisor iki, ing es glacier, lay awak saka von Alder, karo broken kursi rodha jejere wong. Saka ndhuwur, awak kapandeng kaya cilik bejat boneka karo tangan lan sikil ambruk mati. Susannah flinched, lan dheweke rama dheweke ditarik adoh saka jendhela.
  
  
  "Komputer," dheweke ngandika, dumadakan ngelengke. "Aku wis kanggo mateni ego."
  
  
  Dheweke enggal-enggal tengen kamar lan dipencet tombol. Larik saka lampu banjur metu, lan buzzing dadi kurang hum. Karo final shudder, mobil mandheg kabeh lan froze.
  
  
  Susannah kapandeng ing kula. "Iku kabeh tengen saiki," dheweke ngandika. "Komputer dikunci. Odin kang transistor lunak ora bisa, lan kabeh Dr. von Alder kang korban bakal ngranggeh sing normal kapribaden. Liwat wektu, mikro-titik transistor - kalebu sing ing otak - mung bakal dissolve." Kang nodded kanggo dheweke. Iku liwat.
  
  
  18
  
  
  Sawise komputer iki mati, dheweke tak telpon saka Hawke ing Negara. Panjenenganipun maringi Emu brief, laporan lengkap ing apa wis kedaden. Nalika aku rampung iku, kang menehi saran kula kanggo tetep ing spa. Kang bakal nggawe lengkap laporan kanggo Presiden lan wakil saka Pemerintah. Banjur kabeh saka wong-wong mau bakal teka kanggo Swiss kanggo witness final karusakan saka komputer.
  
  
  Nalika Susannah lan aku nenggo, dheweke marang kula dheweke crita. Dheweke makarya kanggo Von Alder kanggo rong taun. Dheweke Inggris, lan wis teka kanggo wong liwat rahasia search iklan ing London koran. Dheweke ana lab assistant ing London, lan ana soko liya kanggo nindakake ing spa.
  
  
  Aku iki bener wong ukuman marga saka dina dheweke mlebu. Iku mokal kanggo uwal. Malah sing wengi, nalika dheweke teka menyang kamar hotel, yen dheweke wis ora kalah kula metu, wong karo
  
  
  
  
  
  dheweke - salah siji saka Von Alder kang goons - bakal wis rampung proyek dheweke.
  
  
  A kombinasi saka gething lan desperation digawe dheweke pindhah ing ngulandara edan ing komputer. Dheweke ngarep-arep, dheweke ndedonga, sing freeing kula bakal bantuan hey.
  
  
  A jam sawetara mengko, Hawk lan Ego grup diwiwiti tekan. Padha incredulous nalika dheweke iki marang kabeh rincian saka Von Alder kang crita. Aku mikir yen Susannah wis ora wis ana kanggo ndhukung Roe Kidang - lan yen dheweke wis ora wis kuwi reputasi ngalangi ing lapangan - aku wis murub minangka oddball. Lan, mesthi, ana komputer kanggo nyedhiyani bukti.
  
  
  Akting ing pesenan saka presiden, Hawke disambung Swiss panguwasa kanggo buta mesin. Dina sabanjuré, resor ana ngankat saka wong. Banjur specialists padha disebut kanggo mbongkar komputer. Kabeh bukti-bukti Dr. von Alder rencana kanggo ngontrol donya-komputer lan spa-dirusak. Dhokter kang awak iki dijupuk menyang Berlin ing mati ing wayah wengi lan diselehake ing von Alder kulawarga plot. Mung Ursula iki informed saka Ego kang pati, lan dheweke dijaluk sing dheweke wadon tau ngerti sing rama orane, banjur wabah Perang Donya II.
  
  
  Panguwasa marang Bern residents sing resor wis kanggo bakal kabongkar amarga struktur iki dianggep aman. Saiki sing cilik ditutup lan kabeh nyumbang kanggo, Hawk, Susannah, lan duweke ketemu munggah ing chalet, ngendi aku isih wis kamar kiwa, kanggo final ngombe. Panjenenganipun miber bali ing wayah wengi kaya Hawk, nanging generously ana supaya kula tetep dina liyane.
  
  
  "Inggih, Nick," ngandika, clinking kaca tingal karo kula, " kita bisa skor siji liyane kanggo sampeyan." Sing bab sing paling cedhak Hawke wis tau ngandika kanggo kula.
  
  
  Mengko, sawise Hawke kang bidang kiwa, Susannah lan aku lay ing kamar. Kita digawe katresnan maneh, lan kang ditarik cedhak dheweke lan ngandika, " Sampeyan ngerti, dheweke, aku aran kaya aku bisa nyimpen nggawe katresnan kanggo sampeyan kanggo ngaso gesang kawula. A mbebayani pangrasa.
  
  
  Dheweke propped dhéwé munggah ing salah siji sikut, leaned liwat kula, lan mesem lirih. "Mungkin, Dumplink," dheweke whispered, " sing apa sing arep kelakon kanggo sampeyan. Aja lali sing sampeyan isih duwe transistor dibangun menyang otak, lan aku ngerti meh minangka akeh minangka Dr. von Alder bab ngontrol wong. Iku mung bisa digawe dening cilik komputer lan diprogram supaya sampeyan ora duwe kanggo nggawe katresnan kanggo kula ing sembarang wektu utawa wayah wengi."
  
  
  "Apa sampeyan mikir sing scares kula?"
  
  
  Thread
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  Cathetan
  
  
  
  Yunani agen, kanca lawas, Carter, makarya konco Langsir Wesi, nanging kepengin kanggo ninggalake lan kabutuhan KAPAK kang bantuan kanggo nglakoni.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Bab page
  
  
  Ing bab kapindho
  
  
  Ing bab katelu
  
  
  Bab papat
  
  
  Bab Limang
  
  
  Bab Enem
  
  
  Wiji bab kapitu
  
  
  Bab Wolung
  
  
  Bab Sangang
  
  
  Sepuluh bab
  
  
  Bab Sewelas
  
  
  Bab Rolas
  
  
  Bab Panjang
  
  
  Bab Patbelas
  
  
  Bab Limalas
  
  
  Ing xvi bab
  
  
  Bab pitulas
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  
  Darmabakti kanggo anggota saka Amerika Serikat Rahasia Layanan
  
  
  
  
  
  
  Bab page
  
  
  
  
  
  Iku ora adoh saka Washington kanggo bank-Bank Njaba; iku mung misale jek sing cara. Wiwit iku vacation, kita ditarik bali dicokot lan ndamel liwat Annapolis Bay Bridge liwat Chesapeake kanggo east bank, banjur njupuk dalan liwat deso minangka biasa minangka babagan antarane Indianapolis lan Terre Haute. Ana digunakake kanggo dadi gedhe numpak ferry saka Cape Charles kanggo Norfolk - long cukup kanggo santai, mangan ing kamar panedhaan, lan nonton segara mindhah antarane Atlantik lan Bay. Nanging ora luwih saka sing. Saiki ana jembatan komplek, kaya konkrit dalan liwat banyu, lan saperangan saka ngageti trowongan dives sing mesthine ngidini kapal kanggo pass liwat tanpa disrupting lalu lintas. Masalah iku sing saben wektu badai cocog, prau ngilangi jangkar, ngilangi jembatan tumpukan, lan nutup kabeh struktur kanggo sawetara minggu. Kadang aku wonder carane padha nangani wong-wong sing mangkat saka Cape kanggo Norfolk, nanging sing ih masalah.
  
  
  Bab sing paling apik kanggo nindakake nalika nyopir liwat Norfolk kanggo nutup mata. Banjur, minangka sampeyan kepala kidul, lali bab Gedhe Dismal Rawa ing sisih tengen lan musataken ing iki ageng smashing saka pulo sing nggawe munggah separo lor ing North Carolina pesisir. Sawise sampeyan njaluk kanggo bank-Bank Njaba watara Hello kitty Hawk modul, sampeyan bakal aran kaya sampeyan lagi adoh metu segara karo panah strip saka sand dunes lan motel supaya njupuk menyang banyu. Bener, sing lagi cantik adoh metu segara, nanging ora pracaya travel agensi iki tulisan bab Cape Hatteras kang wétan titik ing AS; Philadelphia apik atus mil adoh, mung kanggo wiwitan.
  
  
  Nanging kita padha ora mungkasi ing Hatteras. Banget akeh turis, lan Monica lan aku ora njupuk iki akhir minggu suwene kanggo nyumerepi metu karo bunch saka tukang photo. Sawise nyopir ing salawas-lawase ing sakcara langsung, monoton ting, kita ngrambah ferry kanggo Ocracoke, mandeg pungkasan saka bank-Bank Njaba. Spring pungkasan dina iki cetha nanging gloomy, karo cahya mendhung cuaca sing digawe srengenge meh oppressive.
  
  
  Nalika kita teka, kita jumangkah metu saka disewa kuning Mustang lan mandegake ing kethul gandhewo saka prau; breeze iki cukup kanggo uncalan semprotan saka semprotan ing pasuryan kita, nanging ana liyane sumilir saka ngganggu. Monica iki jinis cah wadon sing ora padha sumelang ing bab dheweke dandanan - utawa tindakan liya-kang siji saka alasan aku njupuk dheweke ing sethitik iki lumaku.
  
  
  Kula boss ing Washington ora seneng karo pilihan kanggo akhir minggu suwene; aku malah ora bisa ngomong emu ngendi aku iki tetep amarga aku tau ngene wis kanggo Ocracoke sadurunge; iku ora persis apa turis needed. Aku 'd luwih utawa kurang prajanji kanggo supaya Em ngerti sanalika kita ketemu ing motel, nanging kita loro sumurup aku' d mbokmenawa lali. Iku becik kanggo ngerti sampeyan lagi needed, nanging sampeyan perlu kanggo tarik baris nang endi wae.
  
  
  Kita mandegake ing lokasi cedhak kutha ing Ocracoke, klompok saka omahé lan kopi disusun watara pelabuhan mbentuk bunder sampurna. Aku bungah kanggo golek sing ora ana telpon ing kamar, nanging kita wis es edo njaba. A sawetara taun kepungkur, a kanca saka mine wrote artikel bab iki cilik, pulo kapencil, lan amarga iku nandheske ego, utama kapentingan ing urip, aku sumurup sing Okrakok iki ora mung garing, nanging sing ana ora malah wong sing bisa nggawa sampeyan ekstra botol utawa loro. Nanging kita teka uga-bek, lan Monica lan aku padha ora kuwatir minangka kita miwiti kita sibuk vacation kanggo sawetara dina.
  
  
  Monica makarya ing spa ing Bethesda, lan siji dipikir ing iki cilik nanging apik sregep awak kabeh sing iki komersial bisa uga kudu. Ing rong puluh lima, sawise saperangan saka bejat kekawin, Nah wis naively dhuwur roh saka taruna, nanging dheweke wis shrewdness sing ngormati. Dheweke tau takon bab bekas, elek gedhe-gedhe sing malah KAPAK kang super bedah ora bisa kanthi ndandani. Panggonan ngendi dheweke makarya ana cocok kanggo jenis iki saka bundhas.
  
  
  Washington kang langganan - militèr atasané, ih satelit diplomat, lanang lan wadon watara macem-macem departemen pemerintah kang irah-irahan ngomong apa-apa bab ih kang bener fungsi. Ing tembung liyane, pitakonan padha pundung, lan sing ana alesan utama sandi boss dikirim kula kanggo panggonan iki sawise siji saka assignments kiwa kula ing cantik ala negara.
  
  
  Monica lan aku njupuk cendhak nglangi ing kelangan Atlantik, ngiring dening dawa, leisurely sunburns, banjur liyane short nglangi lan enggal-enggal bali menyang motel minangka srengenge wiwit tiba menyang Pamlico Swara ing sisih liyane saka pulo. Sesampunipun, kita ngginakaken sange jam ing garis lan banjur tak munggah kanggo nemokake panggonan kanggo nedha bengi. Pilihan iki ora gedhe, nanging iwak seger ing panggonan kita milih iki uga masak, yen ora macem, lan kita sajujure ora sumelang.
  
  
  Supaya iku tindak ing kanggo saperangan saka dina; kita nglambrang watara pesisir, mandegake saka wektu kanggo wektu kanggo pirembagan kanggo paselancar, dicenthang metu souvenir kopi lan sarujuk yen kita padha ing siji, ana apa-apa bermanfaat watara wong-wong mau. Cuaca tau diganti, ana tansah cahya haze sing digawe langit biru milky werna abu-abu maneh, lan sawise nalika iku diwiwiti kanggo depress kita loro. Dening noon ing dina katelu, kita wis sarujuk yen iku wektu kanggo bali; kita mandegake nang endi wae liya ing pesisir kanggo wengi - ora ing cepet-cepet, mung nyoba kanggo mindhah ing.
  
  
  Kita wis krungu saka Ocracoke pony, alam bébas jenis padha sing ditemokaké ing Chincoteague Pulo, mati Virginia, nanging ora sok dong mirsani kita piyambak nganti kita padha ing cara kita kanggo ferry. Banjur, minangka kita padha nyopir ing panah loro-lane aspal rolling liwat dunes, Monica dumadakan nuding kula ngiwa ahead.
  
  
  Dheweke bengok-bengok. "Dipikir!" Kabèh komplotan!"
  
  
  Kang nguripake marang sirahe mung ing wektu kanggo ndeleng pasangan jaran sikil hind ilang konco dhuwur, shrubby dune. "Padha lagi musna," aku ngandika.
  
  
  "Oh, please mungkasi, Nick," cah wadon mekso. "Ayo kang ndeleng yen kita bisa nemokake ih maneh."
  
  
  "Padha lagi alam bébas, padha ora supaya cedhak wong-wong mau." Kang sumurup Monica edan bab jaran; dheweke nitih ajeg kanggo stables ing Maryland. Kanggo kula, jaran sing mung cara cepet kanggo njaluk liwat lemah saka mlaku-mlaku, yen sing mung pilihan sampeyan duwe.
  
  
  "Ayo kang nyoba iku tho." Dheweke nempatno ing dheweke tangan lan munggah-kanggo suku lan menehi kula sing playful grin sing ngandika dheweke mangerténi peduli uga dheweke iku arep kanggo njaluk dheweke cara. "Kita lagi ora ing cepet-cepet, lan kita wis ora malah kapandeng ing iki bagéan saka pulo."
  
  
  Babar blas nyata, kang diakui kanggo dheweke minangka kang ditarik liwat pinggir dalan lan mandegake mobil. Nalika engine iki diuripake mati, mung swara ana cahya breeze ndamu liwat unkempt abang-coklat shrubbery sing piye wae ngatur kanggo dreadlocks ing sandy lemah. Dheweke, kapandeng ing Monica karo dheweke upturned irung lan mata padhang, dheweke tanned tabuh mung miwiti kanggo pil mati ing sudhut. Lan banjur duweke, looking ing dheweke apik dodo plump sing ngadeg metu marang cahya reraket shirt, lan burem denim kathok cendhak sing clung kanggo dheweke pupu kaya pacangan kang ngisin. Panjenenganipun njupuk dheweke tangan mati kang nyuda lan ngambong iku sedhela.
  
  
  Apik. Ayo kang miwiti amba roundup, " aku ngandika, mbukak lawang ing sisih.
  
  
  "Njupuk kamera. Aku ' d kaya kanggo njupuk sawetara foto saka dheweke."
  
  
  "Tak iku."
  
  
  Kita loro mlaku barefoot tengen abot wedhi ing arah saka swara. Antarane dhuwur dunes ing salah siji sisih us iki urut saka path - utawa ing paling strip saka wedhi ngendi ora bushes ageng. Aku katahan mripat ing panggonan ngendi jaran wis ilang, nanging nalika kita nyuwil metu menyang mbukak ing bank, Nu iki ora ono kang katon.
  
  
  Monica iki saiki racing ahead, mindhai lemah; dumadakan dheweke dropped kanggo dheweke dhengkul kaya Indian pandu. "Watch!" dheweke bengok-bengok. "Hoofprints!"
  
  
  "Apa sira nyana?" Aku takon, shuffling tengen panas wedhi marang dheweke. "Ban trek?"
  
  
  "Ora bodho. Dheweke ngadeg munggah lan kapandeng ing dawa, terus babagan saka pantai. "Nanging kita bisa tindakake wong-wong mau."
  
  
  "Mesti wae. Saka saiki nganti mangsa sabanjuré. Lan carane akeh kasempatan apa sampeyan mikir kita bakal duwe keno munggah kanggo ih?"
  
  
  "Inggih..." Dheweke diaktifake dheweke sirah, biru mata narrowing. "Padha kudu wis musna nang endi wae ngluwihi dunes." Dheweke nyekel lengen lan miwiti narik. "Ayo, Nick."
  
  
  Hey supaya dheweke njupuk kula karo dheweke. Dheweke tumuju mudhun ing pantai, arep kanggo panggonan ngendi wedhi iki harder lan wetter saka mini gelombang. Dheweke mirsani ing tumpukan saka hooves kasebut kanthi teliti, banjur dumadakan mandegake lan nuding daratan.
  
  
  "Dipikir! Padha dipateni ana." Dheweke mlayu, lan ngatur njupuk dheweke lan trotted sawise dheweke. Kuwi semangat bisa dadi contagious.
  
  
  Nalika trek ilang menyang thicket saka sand dunes, aku ngatur kanggo mungkasi dhewe saka matur, hey, "aku marang sampeyan supaya," sebagéyan amarga aku ora nindakake iku kajaba ing peteng. Monica mandegake mlaku-mlaku
  
  
  abruptly applied jempol kanggo dheweke lambé lan sighed.
  
  
  "Aku wonder kang cara -" dheweke wiwit.
  
  
  "Sing guess."
  
  
  Dheweke manthuk. "Sampeyan bisa uga kudu tengen." Banjur dheweke brightened. "Nanging katon! Kita bisa menek menyang ndhuwur iki monstrous dune lan ing paling katon watara. Mungkin kita bisa titik ih maneh!"
  
  
  Iku nguripake kanggo desahan, nanging awit aku ora bakal wis dijupuk dheweke iki adoh, ana titik ing resisting. Dheweke ana climbing tajem dune slope kaya pemain mburi, njupuk dheweke sikil ing wangun kanggo mangsa, lan yen aku ngene wis sawetara taun luwih enom, aku ngene wis felt wajib kanggo nuduhake, hey, sing aku bisa nindakake iku banget. Tinimbang, aku banjur munggah ing luwih cukup jangkah; ana cukup panjaluk fisik ing baris saka karya lan aku ora perlu kanggo nuduhake mati. Kejabi, aku ora duwe kanggo mbuktekaken apa-apa kanggo Monica.
  
  
  Dheweke ngadeg ing tiptoe, cahya breeze ruffling dheweke rambute blonde, lan alon-alon diuripake kanggo katon ing lemah ing ngisor iki. Aku ora bisa weruh apa-apa ing telas tangle saka bushes lan stunted wit antarane rong larik saka dunes. Ana bisa dadi panzer divisi lurking ana, ora kanggo sebutno rolas ponies.
  
  
  "Aku mikir kita temtunipun ilang ih," aku ngandika.
  
  
  Monica manthuk. "Katon kaya ngatur! Sawijining mung kanggo ndeleng ih hotel munggah cedhak."
  
  
  "Inggih, wektu sabanjuré." Panjenenganipun kapandeng liwat sirahe ing dalan aspal ing kadohan. Dheweke bisa ndeleng kuning Mustang diparkir ing ngendi ego wis ngiwa dheweke, nanging dheweke ora bisa ndeleng mobil kita, kita wong, utawa malah ilang seagull. Konco kita, ing swara sing digawe dowo endlessly marang siro dharatan, mungkin rong puluh mil adoh, a pasangan saka dolanan pelindhung crept menyang & nb, nanging padha wis boten apa karo iki remot lan sepi panggonan.
  
  
  Aku kapandeng bali ing Monica, sing saiki looking ing kula karo dipikir aku sumurup supaya uga. Dheweke yawned, digawe dowo, lan enggal-enggal dheweke tangan liwat dheweke rambute. Dheweke kebak dodo sing wungu ing dheweke kaos, dheweke penthil banget ditetepake. Dheweke mesem sleepily, lan zipped nganti dheweke kulit kamera cilik supaya wedhi ora bakal mbukak menyang iku.
  
  
  Ndhuwur dune hollowed metu, sajian sak wedhi alus sing pisanan panas marang bare daging. Nanging banjur, minangka wong-wong hips wiwit kanggo mindhah rhythmically ngisor kula, aku kelalen kabeh bab panas lan kabeh liya kajaba apa kita padha dilakoni. Dheweke ana hasrat, lascivious girl, kanthi melu ing nah; dheweke ngusulke dheweke sikil lan kebungkus wong-wong mau ing saindhenging pinggul, nyekeli kula kanggo dheweke karo ngagetne kekuatan, lan banjur wiwit bodho violently, nyoba kanggo narik kula menyang dheweke. Dheweke banjur supaya metu dawa, kurang layang saka babras lan bungahaken, lan banjur alon-alon wiwit medhak nganti dheweke kekeselen ana lengkap.
  
  
  "Sing apik," dheweke grundelan.
  
  
  "Sange," aku sarujuk, saiki weruh carane srengenge kobong kula.
  
  
  "Aku pengin aku bisa tetep kene kabeh dina." Dheweke tangan padha isih ing gulu, lan dheweke mata padha rada mbukak minangka dheweke mesem ing kula.
  
  
  "Ana panggonan liyane." Iku ora sing aku ora arep kanggo tetep, nanging ana curious urgency ing kula sing aku ora bisa ngerti. Nganti dheweke krungu adoh swara nyedhak.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing sisih kiwa, menyang ends saka pulo, ngendi ferry dock iki. Ing udhara, ora luwih saka satus kaki ndhuwur lemah, helikopter iki obah alon ing kita saiki arah. Iku diguncang alon-alon bali lan kasebut, ketoke mindhai loro-lane aspal trotoar. Nalika iku teka kanggo kula kuning Mustang, iku kalem mudhun malah luwih, hovered, lan banjur sudo sethitik, minangka yen aku wanted kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane sing luwih apik.
  
  
  Tanpa upacara, panjenengané nyuwil-nyuwil free saka Monica kang ngisin lan mlumpat sikilé; piyambakipun narik ing celonone nalika helikopter dumadakan banked lan tumuju kabuka kanggo kita dune.
  
  
  "Apa iku?" Monica takon, mung setengah kaget, propping dhéwé munggah ing salah siji sikut.
  
  
  "Kuning Mustang," aku rasped, ipat-ipat agensi rental kanggo ora menehi kula kurang gelambir mobil.
  
  
  "Apa sing sampeyan ngomong bab, Nick?" Cah wadon mbalek liwat, looking munggah ing langit minangka helikopter nyedhaki. Aku sumpah, wuda lan kabeh, dheweke ana bab kanggo gelombang nalika aku yanked dheweke lan mbuwang dheweke mati tajem dune bank. Iku ora persis skill kanggo nangani lady ngene mung digawe katresnan, nanging nalika dheweke, dived ing kanggo dheweke, iku bab pungkasan ing atine dheweke. Nalika aneh bidang looking for kula, aku ora gelombang iku karo tangan - aku bebek iku.
  
  
  
  
  
  
  Ing bab kapindho
  
  
  
  
  
  Senadyan kabeh papan perlindungan ing jarak cendhak, panggonan kita padha ing padha ora cukup kanggo ndhelikake terwelu. Iki wektu iku sandi siji kanggo mbukak, nyeret Monica konco kula; piye wae, hey ngatur kanggo njupuk dheweke sandhangan minangka dheweke iki di-push liwat dune dening ee, lan dheweke reraket shirt fluttered konco dheweke kaya gendera. Ora sing penting; ing kasus, wong ing helikopter ora bisa wis ora kejawab kita.
  
  
  Iku miber kurang liwat kita, angin saka rotors mundhakaken wedhi
  
  
  ing pasuryan kita. Monica kesandung, nyoba kanggo nutup mata dheweke; Ey mandegake kanggo bantuan dheweke, kapandeng bali, lan ing wayahe helikopter ndharat ing lemah saperangan saka rolas kaki ahead saka us.
  
  
  Iku wektu kanggo mungkasi mlaku. Panjenenganipun squinted marang suryo srengenge nggambarake mati whizzing glathi, instinctively panggolekan piyambak antarane prawan lan helikopter; lan iku ora mung kanggo ndhelikake nakedness. Ing cedhak lawang kanggo babak plastik gelembung kabuka, lan wong alon-alon malmpah metu ing nah. Kang ana mung siluet, nanging sanalika iku dipindhah menyang kula, awak kang anteng.
  
  
  "Njaluk ing iku, madu," dheweke delok kanggo cah wadon, lan nenggo kanggo David Hawk kanggo pendekatan cautiously. Kebeneran kanggo wong, Monica ora jinis cah wadon sing njupuk bab liya lan setengah kanggo njaluk disandangi, supaya Em ora duwe kanggo katon adoh maneh.
  
  
  "Kabeh tengen," gusti pungkasanipun ngandika, ora wheezing ing kabeh. Ora mung ora KAPAK Pangareping katon kaya piyambakipun mestine kanggo bakal martakaké hellfire lan welirang kang jemaah ing New England desa, nanging sok-sok tumindak sing cara - understandably ing ngarsane saka wong wadon wuda.
  
  
  Ing ngaso sing mèlu, wong sijine ing klambi. Aku takon dheweke.
  
  
  "Apa ndadekke sampeyan banget Ocracoke?"
  
  
  "Sampeyan," ngandika sincerely. "Apa ora sampeyan ninggalake tembung ngendi sampeyan padha tetep kene?"
  
  
  "Amarga aku ora ngerti dheweke nalika aku kiwa Washington."
  
  
  "Nalika sira ngerteni?"
  
  
  "Iku mung ora matter kanggo saperangan dina."
  
  
  Ego kang flint mata darted saka mine kanggo Monica, banjur bali menyang kula. "Sampeyan kudu ngerti luwih apik, Carter."
  
  
  Ana pitakonan karo wong. Mung alesan iki sing aku diselani akeh banget cendhak vacations kanggo milih kaya iki, nanging sing ora ana alesan ing kabeh. Kita sing cilik organisasi, lan nalika aku kudu iku, aku kudu iku.
  
  
  "Apologize," dheweke rama ngandika. "Punapa mawon iku, kita padha mung ing kita cara bali menyang D. c. nalika sampeyan, uh ... .. padha weruh kita."
  
  
  Panjenenganipun chuckled. "Mmm. Mesti wae, kanggo kabeh kita, apa kita iya iki duweke, aku upaminipun. Yen sampeyan padha ngendi wae liya nanging iki pulo ing pojok donya, aku mangu-mangu kita ' d nggawe kontak. Nanging iku worth gaweyan, lan makarya. Sampeyan bakal duwe kanggo ngirim cah wadon kanggo ngenteni kanggo sampeyan dening mobil."
  
  
  Aku ora takon apa, mung diuripake lan nodded kanggo Monica. Kanggo menehi Amy dheweke amarga dheweke ora sulk utawa protest. Dheweke mung waved lan mlayu adoh.
  
  
  Hawk ora arep kanggo sampah wektu ing pambuka tes. "Kita kudu sing ing Washington sapunika, Nick; aku ora bakal pindhah menyang rincian liyane nganti kita njaluk bali menyang kantor, nanging ing kasunyatan sing aku teka kene dewe kudu supaya kula pitutur marang kowe carane penting iki."
  
  
  "Aku ngerti." Ora lawas wong iki mung kirim panglima, nanging iku arang kanggo ndeleng kepala salah siji saka ing donya sing paling penting organisasi intelligence errands mlaku.
  
  
  "Ora cah wadon drive mobil?"
  
  
  "Ya."
  
  
  Apik. Banjur dheweke bisa bali mobil kanggo Washington. Sampeyan lagi mabur maneh karo kula."
  
  
  "Aku bisa pindhah lan njaluk ana dening dhek jaman semana."
  
  
  "Iku kasep. Sampeyan bakal ing dalan dening dhek jaman semana."
  
  
  "Ing ngendi?"
  
  
  "Mengko. Njaluk ing helikopter lan kita bakal selehake sampeyan mati ing yours... begjanipun, ngelingke mobil."
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. "Aku arep kanggo lumaku; iku paling aku bisa nindakake sawise njupuk cah wadon kanggo nindakake iku."
  
  
  Hawk stared ing kula kanggo wayahe, ngisep ing kadhemen pipo. "Ora pitutur marang kula," ngandika, twitching lambé sing njabat minangka emu eseman. "Sing dadi disik dina iki?"
  
  
  Boten wonten titik ing panjawab.
  
  
  Monica njupuk kabar uga, senajan dheweke digawe iku cetha yen aku ora kaya idea saka ilang ngaso vacation kita. "Aku bakal ndeleng sampeyan sanalika aku bisa," Hey marang dheweke, makna saben tembung: bocah-bocah wadon kaya Monica sing golek langka, utamané kanggo wong ing sandi email bisnis. Panjenenganipun nyekel dheweke bagasi, ngambong dheweke pamit, lan nunggang helikopter. Dheweke waved sapisan, banjur sped mati minangka yen dheweke siap kanggo lomba kanggo Washington. Cara dheweke ndamel, dheweke ora bakal duwe minded nah yen iku wis ora wis kanggo sing dawa, alon ferry kulo.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hawk ora ngomong apa kita padha matur nganti kita padha ing Ego kang markas kantor, KAPAK kang DuPont Bunder markas. Konco teras saka World Health Layanan komplek saka resik sethitik kantor, dicet padha spanyol iyub-iyub saka pakunjaran paint lan surem dening telas larik saka bulak tabung neon. Hawk Recovery wis sawetara windowed kantor watara wong, nanging sing ora nggawe ego wae luwih seneng-seneng; kang ngadeg ing ngarepe kothong tembok bata sing dianggo metu ing gedung olahraga, meh ing jangkoan.
  
  
  Dheweke ngedol lungguh ing hard terus dhingklik ngelawan ego prasaja baja dhingklik. Minangka biasanipun, ana mung sawetara rapi dibandhingke folder ing nen, saperangan biasa ireng telpon, plus siji sampeyan ora bisa ndeleng, abang siji ing kamar khusus dibangun menyang ego dhingklik. Kaya Hawk, kantor iki dirancang mung kanggo
  
  
  kanggo bisnis. Ora ana siji tau diwanti-wanti kanggo linger lan pass wektu dina ana.
  
  
  "Sampeyan lagi njupuk gemeter, N3," wong lawas ngandika.
  
  
  "Apa ndadekake sampeyan ngomong sing?"
  
  
  "Mung amarga... ayo kang mung ngomong... the voyeur mutusaké kanggo njupuk dipikir nyedhaki ing apa iki kedados ing ndhuwur iki dune, sampeyan tumindhak minangka yen padha wedi kanggo urip."
  
  
  "Yen sampeyan wis ora dicenthang mobil page, iku bisa uga duwe mistaken sampeyan kanggo liyane Peeping Tom. Nanging ing kasus, dheweke ora exhibitionist, supaya dheweke bakal wis nandang gerah metu saka ing kono, hema bakal wis diwenehi dheweke wektu hard."
  
  
  Hawk manthuk banget, disabetake pawon match, lan dianakaké kanggo stinking bowl saka pipo. "Nalika ana wektu suwene sampeyan tindak ing prau trip, Nick?"
  
  
  Aku ngirim wis panginten bab iku dicokot. "Ing pungkasan wektu aku ana ing Bahama. Patang sasi kepungkur."
  
  
  "Kang gedhe-gedhe?"
  
  
  "Mung salah siji saka wong-wong sethitik catamarans sing calve sewo metu."
  
  
  "Apa-apa liyane?"
  
  
  "Resik... supaya kula mikir bab iku. Ora wiwit pungkasan mangsa panas. A kanca saka mine wis patang puluh loro-mlaku yacht ing Bank Wétan. Kita ngginakaken sawetara dina nyopir watara Chesapeake."
  
  
  "Nyopir prau dhewe?"
  
  
  "Mesti wae. Sampeyan ngerti aku bisa nglangi. Aku ora duwe mlayu dheweke kanggo 12 kilometer lomba ing Copa Amerika, nanging aku bisa nindakake cantik akeh apa-apa sing siji wong bisa nindakake."
  
  
  "Ya, iku ing file. Pandhu arah?"
  
  
  "Iki uga ing berkas."
  
  
  Kang nodded. "Alex Zenopolis".
  
  
  Aku miwiti kanggo ngomong soko bab sandi berkas maneh, nanging banjur jeneng mencet kula lan mandegake kula kaya tembok watu. "Alex," aku ambegan. "Iku wis wiwit taun ferret aku wis krungu sing jeneng sadurunge."
  
  
  "Inggih, bab nen saka wektu kanggo wektu katon ing laporan karo wong-wong mau ferret minangka kang mbelot menyang Reds' sisih. Temenan, kang digawe urip apik ing ih apparatus intelligence."
  
  
  "Aku ora kelingan ningali wae sak iki laporan."
  
  
  "Dadi ngucapke matur nuwun sing karya ing lapangan, sampeyan ora duwe kanggo maca saben laporan."
  
  
  Kang ana ngucapke matur nuwun kanggo dheweke, nanging ora arep kanggo pirembagan bab iku. "Aku pengin aku wis katon sampeyan; Alex lan aku padha kanca kanggo nalika."
  
  
  "Ya, aku elinga dheweke."
  
  
  "Supaya apa bab wong saiki?"
  
  
  "Temenan, kepengin kanggo metu."
  
  
  Iku nguripake kanggo manthuk; aku ora duwe kanggo takon pitakonan.
  
  
  "Pungkasan wengi," Hawke terus, " salah siji saka kita wong stationed ing Yunani sadawaning tapel wates karo Albania nampa pesen purporting dadi saka Zenopolis. Iku langsung ditransfer kene." Hawk kabuka ing ndhuwur folder lan slid lancip sheet saka kertas tengen ing dhingklik.
  
  
  Pesen iki understandably lengenmu kebak; ing nen mung ngandika sing Alex Zenopolis, mantan yunani intelligence resmi, wong bakal hubungi KITA agen ing Yunani ing hotel kanggo minggu utawa supaya. Wektu lan panggonan kanggo tindakake. Iku banjur bakal ngirim konfirmasi sinyal, kang bakal siaran ing standar frekuensi ing wektu tartamtu.
  
  
  Iku bali dening ego kanggo boss. "Apa kita duwe nuduhake ing ngendi iku?"
  
  
  "Pungkasan kita krungu, kang ana porsi ing sawetara liaison klompok operasi antarane Yugoslavia lan Albania." Hawk diijini piyambak kadhemen eseman. "Sampeyan bisa mbayangno delicacy saka jenis iki operasi."
  
  
  "Aku ora ngelingi Alex kang diplomat."
  
  
  "ora ana. Ing tangan liyane, kita mbokmenawa ngerti kurang babagan apa sing arep ing nang Albania saka kita apa bab Red China."
  
  
  "Supaya sampeyan mikir kang bisa marang kita soko penting?"
  
  
  "Ana tansah kamungkinan kuwi. Ing tangan liyane, kabeh panjenenganipun ngandika bilih piyambakipun kepengin kanggo hubungi kita. Wong."
  
  
  "Kang tegese pasuryan kanggo pasuryan. Ing Yunani."
  
  
  "Lan mungkin kang mung kepengin kanggo njaluk bali menyang melu."
  
  
  Duweke, kang shrugged. Apik. Ing kasus, kang ngirim marang kita soko menarik."
  
  
  "Mbokmenawa akeh banget."
  
  
  "Apa kowe duwe apa-apa liya kejabi pesen iki?"
  
  
  "Ora tenan. Nanging aku pancene arep kanggo njaluk ing bab sabanjure kang dikirim."
  
  
  "Lan ing sawetoro wektu?"
  
  
  "Ing sawetoro wektu, sampeyan lagi arep njupuk mesthi kacilakan ing sailing lan pandhu arah."
  
  
  "Aku ora ngerti."
  
  
  Hawk tak munggah saka creaking urutan dhingklik lan malmpah liwat baris saka werna abu-abu baja key lemantun sing mung hiasan ing kantor. Sak laci, kang ditarik metu mbalek-up peta lan digawa iku kanggo ngobong-smeared konferensi meja konco kula. Dheweke nggabung wong
  
  
  "Kene," dheweke ngandika, " sing Balkan serikat. Yunani, Albania, Yugoslavia, Bulgaria lan Romania. Saiki kita wong, salah siji sing nampa pesen, wis dikirim kene." Panjenenganipun nuding menyang titik ora adoh saka ngendi wates saka Yugoslavia, Albania lan Yunani ketemu. "Sampeyan bakal sok dong mirsani sing ana akeh lake kene, lan kabeh telung negara nuduhake ego saka dharat. Ing banget pegunungan negara."
  
  
  Em ora duwe kanggo nerangake. "Ana akèh saka salib-wewatesan lalu lintas?"
  
  
  "Kaget sethitik, considering
  
  
  kangelan ing nglindhungi wilayah. Nanging kuwi wilayah bakal nyedhiyani kesempatan akeh kanggo qualified lan experienced wong ."
  
  
  "Apa bab messenger? Apa-apa saka wong-wong?"
  
  
  Hawke guncang marang sirahe, aku panginten sethitik susah. "Iki luwih utawa kurang mbukak kirim kanggo ngrungokake. Mung dening dhewe, ora ngatur dening KAPAK. Temenan, bellboy sumurup ngendi kang ana ing bale, lan ... ahh... aku mung sijine cathetan ing lawang."
  
  
  Saiki aku sumurup kang ana isin, malah yen operasi iki ora ing kontrol kita. Supaya panjenenganipun ngandika apa-apa lan supaya Em terus.
  
  
  "Ing kasus, diwenehi alam saka karya sing Zenopolis iya, iku bakal logis kanggo nganggep sing nang endi wae ing wilayah iki." Panjenenganipun nuding kethul, rokok-di wernani driji ing lake.
  
  
  "Aja ngomong aku duwe kanggo berlayar ing iku."
  
  
  "Ora ing kabeh. Ing kasunyatan, yen Zenopolis niat kanggo nindakake ing wilayah iki, kita bisa ora duwe apa-apa apa karo. Ora ana."
  
  
  "Apa ora?"
  
  
  "Katon ing panggonan iki. Ing salah siji arah, iku negara minangka kuat gantos kanggo Kulon bangsa-bangsa minangka negara liyane wae ing donya. Sabanjure kanggo iku Yugoslavia, kang jenis kanggo kita dina iki, nanging isih temtu kumpulan saka sisih liyane. Lan Yunani. kita kumpulan, ya, nanging kita hubungan ing pemerintah saiki sing temenan strained. Lan mbayangno carane akeh colonels sing mengkono hey sapunika bakal tresna kanggo njaluk wong kaya Zenopolis."
  
  
  "Aku ngerti dheweke. Cara mung kanggo njaluk wong metu cepet sapisan piyambakipun nglewati tapel wates dening online. Lan sing bakal jahat pesawat long liwat Albania utawa Yunani, lan kita bakal ora perlu salah siji watara wong-wong mau padha sumelang ing akeh banget bab ngeculke kita njaluk ana. mati karo hadiah."
  
  
  "Lan yen Yunani golek metu sing KITA agen sing melu ing sembarang cara, luwih serius masalah bisa njedhul."
  
  
  "Sing tengen."
  
  
  "Kang ndadekke kita bali menyang sailing piwulang."
  
  
  Hawke mlayu driji ing sadawane pesisir kulon saka Yunani. "Nalika kita netepake kontak karo Zenopolis maneh, kita bakal nandheske sing iku break liwat Albania minangka ble licks, menyang segara. Iki mung cara kita bisa saged kanggo hubungi wong ing tataran iki."
  
  
  "Apa yen wis sawetara informasi penting kanggo kita?"
  
  
  "Banjur kita uga wis kanggo ngganti pikiran kita. Ing sawetoro wektu, sampeyan kudu disiapake kanggo ketemu ego nang endi wae ing wilayah. Banjur, sampeyan bakal nransfer ego kanggo Taranto, kang ing hall ing hak saka italia boot."
  
  
  "Oke, nanging apa dheweke? Sembarang agen bisa nindakake proyek, lan aku ora mikir aku mung siji sing bisa kemudi sailboat a liwat... apa?" Kang dicenthang mil ukuran; peta nuduhake irisan saka kidul Italia. "Mungkin pitung puluh lima mil? Ora luwih saka satus? "Panjenenganipun wiwit kanggo njaluk sethitik pegel, ngelengke kang wadhi mbukak liwat wedhi karo wuda Monica ing nggeret.
  
  
  "Ya, kita duwe siji utawa loro agen sing luwih qualified ing gati saka sampeyan. Nanging ora ana siji watara wong mangerténi Alexa Zenopolis dening ngarsane."
  
  
  Sampeyan njupuk kula nalika éling sing. "Nanging katon," aku ngandika, " aku wis ora katon wong iki ing limalas taun. Iku bisa uga pass mimmo wong ing werna lan ora ngenali ego."
  
  
  "Ayo dadi pangarep-arep sing ora cilik. Aku kapandeng liwat pribadi file dina iki, lan sak wektu sing katon wis ora diganti ing sembarang ngelingke cara."
  
  
  Yen wong lawas iki nyoba kanggo ngarih-arih kula, kang ora bisa kudu milih cara sing luwih apik. Kang ana mung wong bali banjur, ing awal twenties, nanging rauh sawise sing, kang ana cantik manteb ing ati bab kang katon lan kondisi fisik. Karo wong-wong mau, dheweke ferret katahan dhewe ing wangun, lan minangka adoh minangka katon pindhah, duweke, aku guess aku duwe salah siji saka wong-wong pasuryan sing mung ora umur akeh. Rambut aku iki isih nglukis lan peteng, suwe saka iku wis ing wong-wong awal, terus Eisenhower dina. Aku nimbang sepuluh kilogram luwih saka aku iya banjur bali, nanging aku sengaja dibangun munggah ego minangka bagéan saka bobot-training program, lan aku ora ngagem ons luwih saka aku ora duwe. Yen sing muni kaya bragging hak, supaya dadi; wong sing dianggo hard kanggo tetep ing wangun kudu dadi sethitik bangga iku.
  
  
  "Kabeh tengen," dheweke lan Hawk sarujuk. "Supaya mungkin aku bakal ngenali dheweke minangka Alexa."
  
  
  "Lan malah yen sampeyan ora, mesthi sampeyan bisa netepake ego, pribadine, dening ngomong bab kaping lawas."
  
  
  Panjenengané ora supaya manawa bab iku; yen partai liyane fielded panggantos, kang kudu uga informed. Nanging aku ora arep kanggo argue. "Supaya apa kang sabanjuré, sir?"
  
  
  Hawk bali menyang mejo. "Yen sampeyan wis diklumpukake sawetara sandhangan, sampeyan bakal ing pesawat komersial kanggo Providence. Pesenan wis digawe kanggo sampeyan ing jeneng Daniel McKee. Kula pendaftar wis kredit sim lan liyane identifikasi dokumen."
  
  
  "Providence?" Sandi surprise kudu wis ketok.
  
  
  Hawk chuckled lan digawe kula manthuk. "Panjenengan final panggonan Newport. Nanging ing kutha sing sengit, sampeyan bakal ketemu ing bandara dening wong sing jenengé
  
  
  Nathaniel Frederick. Iku bakal ngandhani luwih. "
  
  
  "Panjenenganipun piyambak liwat agen kita?"
  
  
  "Ora ing kabeh. Ing kasunyatan, kang persis carane ego muni pungkasan jeneng."
  
  
  "Iki apa?" Dheweke ora dipercaya wong lawas nalika mesem.
  
  
  "Inggih, mesthi, pensiun New England schoolteacher."
  
  
  
  
  
  
  Ing bab katelu
  
  
  
  
  
  Nalika aku mlebu terminal, kang ana nunggu kanggo kula, wong dhuwur karo pasuryan ruddy lan tousled peteng rambute sing rada streaked karo werna abu-abu. Ego salaman iki cordial lan tenan, nanging saka ing aran saka ego kulit palm, aku tak roso kesengsem sing bisa remet salaka ingot, shaped kaya bunder, menyang muter monette. Dhèwèké ceria, mischievous pasuryan, mripate padha saya dansa, lan kang mulyo godhongé amba tengah iki ora luwih akeh tinimbang ego merata pundak godhongé amba. Malah sadurunge ngandika, kang sumurup apa kang ana digunakake kanggo KAPAK; Nathaniel Frederick iki temenan wong sing wis ana sadurunge lan tresna saben menit saka iku.
  
  
  "Sampeyan lagi ing luck," dheweke ngandika minangka kita metu, ngubengi terminal lan tumuju kanggo ego jaman biyen stasiun titian diparkir tengen njaba ngleboke. "Panjenengan bidang teka ing wektu. Biasane, sampeyan bisa nyana penerbangan saka Washington kanggo kasedhiya ing paling jam pungkasan."
  
  
  "Mungkin sampeyan lagi bejo," aku ngandika. "Sampeyan ora kudu ngenteni."
  
  
  "Oh, aku ora pikiran nunggu." Kang patted ireng koper ing lengen. "Aku tansah siap kanggo pass adoh meneng wektu."
  
  
  Yen sing komentar iki temenan kanggo pique sandi penasaran, iku makarya. Nanging aku mutusaké kanggo terus mati nganti aku tak gambar luweh jelas saka wong sing nyawang apa-apa nanging pensiun kabeh liwat New England. Minangka piyambakipun miwiti rame nanging gamelan engine, dheweke ego profil sinau dheweke kanggo wayahe. Aku ngira iku ora luwih saka agêng-fifties, lan sing tak kula mikir. Pensiun? Panjenenganipun kapandeng kaya wong bisa pindhah ing nganti ana wolung puluh, lan mungkin malah banjur.
  
  
  Piyambakipun ndamel ajeg lan casually liwat lurung-lurung lan ing dalan-dalan nganti kita padha nyopir watara kutha. Kang sumurup meh boten babagan iki bagéan saka negara, kajaba sing aku iki sapisan dikirim menyang Brown kanggo njupuk khusus mesthi. Iku ana ing tengah mangsa, lan mongso adhem ing Providence nggawe sampeyan arep kanggo pindhah nang endi wae liya. Duweke ana ing Newport sapisan, lelungan karo kanca-kanca ing prau sing bisa adil bakal disebut yacht, nanging duweke durung malah nggawe iku kanggo dharat sak kita tetep sewengi.
  
  
  "Apa jenis ngleksanani?" Aku takon dheweke, kaya sing bukaan.
  
  
  Nathaniel kapandeng ing kula. Panjenenganipun mesthi ora watara jenis saka wong-wong ngene sampeyan nelpon Nat "Inggih, sampeyan bakal nginep ing omahku. Aku bakal njupuk sampeyan menyang segara saben dina nganti sampeyan lagi nyopir kaya sampeyan lagi ing ngarep utawa nyopir mobil. Banjur sampeyan bakal perlu kanggo ngerti soko liya ... "
  
  
  "Pandhu arah," aku diselani.
  
  
  "Oh, iki ditrapake kanggo pelayaran, lan yen sampeyan perlu kanggo rerumput munggah ing teori sing dicokot, aku mesthi bakal mbantu karo sing. Nanging sing paling gampang bagean."
  
  
  "Iku sing bener?"
  
  
  Panjenenganipun grinned, pasuryan surem munggah dening dashboard lampu. "Sampeyan bakal duwe kanggo apal rincian - ukuran, rigging, peralatan tambahan, lan utamané prices - saka sakbenere saben sailing prau saiki ing advertisement ing Amerika Serikat lan bagean liya ing donya."
  
  
  "Kabeh iki? Apa?"
  
  
  Nathaniel chuckled. "Sang prabu dawud marang kula sing padha ora duwe wektu kanggo ngandhani ing rinci, nanging aku ora ngerti sing padha ora ngomong apa-apa."
  
  
  Wong sabanjuré kanggo kula kaget kula saben wektu kang kabuka tutuk. Kang ana mung wong aku ' d tau krungu telpon pangareping dening jeneng.
  
  
  "Ngandika sing bakal menehi kula rincian."
  
  
  "Mesti wae, mung ing bagean saka operasi. Lan sing kanggo nguripake sampeyan menyang pinter salinan saka yacht broker, Mr. Daniel McKee. Aku ora ngerti apa, lan aku tau nyana kanggo mangerteni apa" aku ora perlu kanggo ngerti bab operasi, please ora ngomong "kanggo.
  
  
  Aku ora arep kanggo apa iku, nanging dhewe penasaran digawe kula pengin ngerti kabeh aku bisa babagan iki overgrown kerub. "Aku njupuk sampeyan wis makarya karo Hawk sadurunge."
  
  
  "Oh, mesthi," dheweke ngakoni. "Kita bali menyang Perang Donya Pisanan, nalika kita loro makarya ing naval intelligence. Uga, ing paling duweke iki digunakake; Dawud... ora ing negara, minangka kita digunakake kanggo ngomong."
  
  
  "Ya. Sampeyan wulangan ing sekolah saiki?"
  
  
  "Ora maneh. Duweke, pensiun sawetara taun kepungkur."
  
  
  Aku kapandeng ing wong kabuka, nggawe manawa wong iki weruh saka iku. "Sampeyan koyone sing sethitik enom kanggo leren," aku sincerely ngandika, nyoba kanggo ngerti reaksi.
  
  
  Dheweke mung manthuk ing persetujuan. "Iku kang bener. Aku mung seket sanga. Nanging nalika bojoku tilar donya, posisi ing St. Dunstan kang Paroki dadi ora adil."
  
  
  "Iki sekolah?"
  
  
  "ya. Sampeyan ndeleng, lanang ing sekolah terusan kathah kanggo njaluk ditempelake ing garwa saka rectors saka sawetara departemen. Sampeyan ngerti, teh afternoon, jenis mbukak lawang atmosfer sing biasane maintained ing sawetara panggonan.
  
  
  . Bojoku, kang aku bisa ngomong tanpa bragging, iki mbokmenawa favorit saka kabeh sandi kulawarga, lan nalika dheweke kiwa, aku ketemu sing ana akeh banget saka wong-wong mau... uga, ayo kang mung ngomong, simpati kanggo kula. Iku dadi angel banget kanggo mulang, lan aku iki kuwatir sing lanang mung teka kanggo kelas karo kula. Supaya... aku pensiun."
  
  
  Panjenenganipun ngandika dhateng dryly, karo tipis eseman ing lambé, nanging kang disapu resik mripate sapisan lan banjur ngankat kang tenggorokan banter.
  
  
  "Sampeyan... kesasar... isih manggon ing kampus?" Aku iki kurang ngangap bab ngendi kang urip saka carane iku bisa mengaruhi sandi crita tutup; ing pungkasan bab sing aku wanted kanggo nindakake iki menehi hasil karo bunch saka kepengin weruh schoolboys.
  
  
  "Oh, ora. House sabanjuré kanggo yacht klub ing Sakonnet disewa dheweke. Iku ora amba banget, nanging iku mathuk kabutuhan, lan iku cukup cedhak kampus universitas sing aku bisa nyana kanca-kanca kanggo nyelehake dening saka wektu kanggo wektu. Lan dheweke tenan sibuk, Mr. Carter, nuwun sewu, Pak McKee. Leren, sampeyan ngerti, ing wektu saka urip nalika wong ketemu kesempatan kanggo nindakake kabeh iku sing sadurunge kang sijine mati."
  
  
  Oke, supaya kang sumurup sandi jeneng nyata. Iku ora surprise, utamané sawise sadhar carane cedhak piyambakipun kanggo Hawke. Nanging aku panginten kang iki ngomong banget bebas kanggo kula, lan aku kepingin weruh carane adoh kang bakal pindhah.
  
  
  "Aku mikir sampeyan wis rampung iki sadurunge karo Hawk," aku ngandika.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing kula cepet. "Ora persis. Sing, aku ora tumindak biasanipun maritim sekolah bisnis kanggo KAPAK agen, senajan saka wektu kanggo wektu aku wis mulang kerja kanggo siji utawa loro ketemu kolega."
  
  
  "Nanging sampeyan... katahan ing tutul kabeh iki taun."
  
  
  Panjenenganipun grinned. "Sampeyan lagi investigating sambungan iki, Mr. McKee."
  
  
  Sakbenere, iku ketoke kaya apike. "Aku tansah kaya kanggo ngerti okehe bab wong aku dealing karo. Utamané nalika kang temenan lawas konco sandi boss."
  
  
  Nathaniel chuckled. "Uga, ana ora ana alesan ora kanggo pitutur marang kowe dicokot. Aku duwe sawetara cilik talents ing macem-macem kothak sing David bisa kanggo nggunakake nalika piyambakipun kasedhiya kanggo dheweke. Aside saka prahu lan sailing, dheweke wis cukup uga dikenal, thanks kanggo angkatan Laut lan latihan padha marang kula akeh taun kepungkur. Lan aku lelungan iku; malah nalika aku isih ana wulangan iku, iku digunakake kanggo dadi lelayaran menyang Eropah, kanggo Karibia, malah tengen Pacific, sak taun suwene sing schoolteachers manggon. . Ing sabbatical a-Allah, meh sepuluh taun kepungkur! "Kang njupuk bojoné lan anak wadon loro, sing tansaya munggah lan kiwa ing nest, ing babak-the-donya layaran. Sang prabu dawud takon kula kanggo ngurutake metu sawetara iku, kanggo netepake kontak ... Uga, sampeyan ngerti apa tegese. Dheweke, aku manawa sampeyan lagi ora arep takon kula kanggo rincian liyane."
  
  
  "Padha kudu ing agensi file."
  
  
  "Aku ngarep-arep ora. Ing karya sethitik aku iya kanggo boss ana prakara pribadi. Kanggo kanca lawas. Lan, minangka kanca lawas, David njamin kula sing jeneng sandi bakal tau katon, malah ing siji KAPAK file, malah ing dienkode wangun. Aku dateng emu karo dheweke. Ora iku? "
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. Lan ing wektu sing padha, aku temen maujud sing aku dipercaya ing math lan minangka akeh kaya aku dipercaya sapa dheweke ' d tau ketemu ing gesang kawula. Kang, mesthi, keganggu kula, amarga bagean gedhe saka profesi kang supaya peduli curiga saka everyone aku teka ing kontak karo.
  
  
  "Iku kaya crita tutup," aku ngandika. "Sampeyan wong wadon, bocah, lelungan ruangan blumbang. Kang bandar wis pinanggih?"
  
  
  Nathaniel guncang alon-alon reproving driji ing kula. "Dadi, saiki, Nick, ora drown ing iki. Sing ana ing taun kepungkur, lan kabeh iku sethitik aku iya kanggo David sing dawa liwat. Uga, aku wis tansah manggon resik, tau wis dikenali minangka agen. kanggo njaga iku cara sing. "
  
  
  "Ing kasus-kasus iku," gusti marang dheweke pambrontakan, " ngene luwih ora nelpon kula Daniel McKee."
  
  
  "Oh, aku ora bakal lali."
  
  
  "Lan kula... yacht broker?"
  
  
  "Iku kang idea. Apa ora kita ngenteni nganti kita njaluk menyang house sandi sadurunge ngrembakaken iki wae luwih? Iku miwiti kanggo udan, lan wong-wong pesky koco wipers sing mung smearing banyu kabeh liwat koco."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kula efisien apartemen bakal pas menyang pawon saka Nathaniel Frederick kang "ora-dadi-gedhe" house. Iku ramshackle loro-crita putih-panelled bangunan karo sudhut dijamin emper mlaku bebarengan bali lan looking metu liwat sudhut blumbang. Nalika kita teka, iki udan hard, lan aku ora cukup manawa ngendi kita padha. Nanging aku ora care babagan Nathaniel.
  
  
  Dening wektu aku iki dituduhake menyang kamar mendhuwur lan di resiki munggah, sandi inang wis surem geni ing gedhe, nyaman kamar urip, kang ketoke uga njabat minangka sinau. Buku lan makalah padha strewn nang endi wae; siji tembok iki diantrekake karo cork, kang padha ditempelake nggedhekake gambar saka sawetara saka sing paling prau foto kang ' d tau weruh. Bakal dipigura gambar saka anak ing macem-macem orane tumrap sekolah saka dewasa padha kasebar ing rak-rak lan acak tabel, lan ing liyane tembok hung foto wong wadon, bangga putih-rambut nanging sumringah ing kaendahan. Iku mung sirah lan pundak mujur.
  
  
  * Dheweke sumurup dheweke iki jenis saka wong wadon sing bakal disambi kabeh mata saka Playboy bunny arakan. Bab kanggo Nathaniel Frederick wungu sawetara liyane notches; yen dheweke ' d ilang wong lanang kaya sing, kang ora bakal wis esem kaya neraka.
  
  
  "Aku njupuk iku sampeyan lagi bourbon drinker," ngandika.
  
  
  "Sampeyan koyone ngerti akèh bab kula."
  
  
  "Ya." Dheweke ngadeg ing alus lawas kuburan lan pouring saka kristal decanter menyang kaca ageng.
  
  
  "Banyu?"
  
  
  "Mung kick, thanks."
  
  
  Kita njupuk Kain kang ombenan saka kene - aku mikir iku sadonya, nanging kang ora bisa aja manawa kanggo pawon, ngendi kang kabuka sawetara komplong lan digawe cepet nedha bengi sing ora rasa kaya kita, kaya dikemas kaleng pangan. Nalika ee mbayar Emu pujian, kang disapu resik mati flattery.
  
  
  "Nalika sampeyan lagi ing segara kanggo minggu ing prau cilik, Mr. McKee, sampeyan teka munggah karo kabeh limo iku menarik karo kacang buncis lan daging sapi godhok. Yen ora, sampeyan duwe mutiny ing kapal."
  
  
  Banjur kita tindak metu ing mburi emper. Udan isih pouring mudhun, lan senajan wengi iki kelangan, iku felt anget lan sheltered ing jero gendheng. Strip cilik saka wedhi sloped mudhun kanggo banyu kang pinggiran, ngendi peteng ombak lapped hungrily ing dharat.
  
  
  Nathaniel nuding langsung adoh saka kita. "Yacht klub. Iku panggonan cilik, lan kita ora bakal pindhah ana tengen adoh. Kanggo ketok alasan, aku tetep prau near port bar, kang melu ing bale mung konco iku. Ing sawetara dina, nalika aku aran sing sampeyan bisa dites ana minangka yacht broker, kita bakal mriksa sampeyan ing klub."
  
  
  "Test?"
  
  
  "Apa ora? Apa sampeyan mikir aku arep menehi kowe mesthi kacilakan tanpa final exam?"
  
  
  Aku ora mikir bab iku, nanging aku wis kanggo setuju sing iku ketoke kaya apike. Ing tangan liyane, kang isih ora ngerti kok. Aku takon dheweke.
  
  
  "Ah, iku kasep kanggo ngrembug kabeh iki bengi, Mr. McKee. Teka bali ing wayahe."
  
  
  Kita tindak bali menyang kamar urip, ing ngendi panjenengané njupuk buku saka beting. Panjenenganipun ngeweruhi sing ana sawetara podho rupo volume toko; ing paling bledug jaket padha isih padha.
  
  
  "Ing risiko mungel immodest, aku suggest sing njupuk iki karo sampeyan kanggo maca sadurunge arep amben," Nathaniel ngandika. "Malah yen aku wrote iku aku, iku ora ala."
  
  
  Jeneng iki Garis & Spars, lan ing tangan sandi iku minangka heavy minangka Manhattan telephone direktori.
  
  
  "Cukup kanggo nggawe sampeyan aran luwih apik," Nathaniel bakal ngomong. "Kacemplungaken dhewe ing pati penting rincian rigging lan operasi sailing prau nalika sampeyan bisa tetep siyaga. Nanging ati-ati, Mr. McKee."
  
  
  Ana macem-macem wigati ing swara sing dumadakan digawe kula tegang munggah. "Ati-ati?"
  
  
  Panjenenganipun mesem. "Aja buku tiba ing pasuryan nalika sampeyan lagi dozing mati. Iku cukup abot kanggo break irung."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Sabanjure sawetara dina nguripake menyang madhouse fisik lan mental kekeselen. Kita lelayaran Nathaniel kang telung puluh sangang-kaki-dawa checche munggah lan mudhun Saconnet Kali, kang ora river ing kabeh, nanging muara ngendi ombak godhok nganti kaya cepet saka Kali Colorado. Uga... mungkin ora dadi luwih, nanging tantangan nyata kanggo mbukak karo nyedhaki padha angin astern, kabeh sails mabur, lan golek dhewe arep karo aliran. Ing salah siji titik, malah Nathaniel ngakoni asor lan nguripake ing tambahan engine kanggo bantuan kita njaluk kanggo Port Bar. Iku digawe kula aran luwih apik. Ana misteri lingkungan ngalami nelayan; iku misale jek sing padha milaur mabur ing salawas-lawase saka resor kanggo mesin, nanging Nathaniel digawe ora ngapuro.
  
  
  "Yen sampeyan perlu kanggo njaluk nang endi wae," ngandika, " njaluk ana minangka paling sampeyan bisa. Kita ora lomba utawa nuduhake mati."
  
  
  Kanggo test sandi pandhu arah lan lengkap kontrol saka ing prau, kita tindak ing layaran sing langgeng saperangan dina. Ing kawitan iku Cuttyhunk, kang ora arep kanggo dadi luwih akeh, nanging Nathaniel thoughtfully milih dina nalika kabut supaya nglukis sing ego bisa sacoro prakteke bisa mbalek munggah menyang sethitik bal lan disimpen adoh. Piyambakipun lenggah ing kokpit, ora cedhak banget kanggo kula, maca buku nalika duweke, onomatopia angin lan ombak, lan kasunyatan sing aku lagi wae bisa ndeleng malah irung saka kapal. Aku bangga banget saka aku nalika kita digawe buoy menehi ngleboke menyang pelabuhan, nanging prigel instructor wis liyane sethitik surprise ing nyimpen kanggo kula; iya ora sebutno sing gedhe-ukuran buoy pelindhung kacilakan tengen ing pelabuhan ngleboke, lan nalika kita teka, padha amba cukup kanggo nggawe surfer kang banyu tutuk.
  
  
  Supaya aku iya pinter bab, nempel ing sails tanpa Nathaniel bantuan, lan diwiwiti tambahan engine. Iya ora ngomong tembung kanggo kita, nanging aku tak roso kesengsem sing bakal wis rampung padha.
  
  
  Saka ing kono, kita tindak menyang Langkawi District, ngginakaken ing wayah wengi ing papan ing Edgartown Pelabuhan, lan awal ing morning sabanjuré nyetel mati kanggo Block Island, ing situs saka yacht segara layaran.
  
  
  ora landmark padha katon. Dheweke mangerténi soko bab mabur lan rugi sing rolas taun ora bisa wis mulang dheweke, lan nalika pulo kang dhuwur, kurang abang perengan teka menyang tampilan, kang felt luwih relief saka kamareman.
  
  
  Kita dibunderaké pulo lan ngetik uyah Gedhe Blumbang, alam pelabuhan ing sisih kulon. Iku isih cahya, pungkasan ing wayah sore, lan Nathaniel disaranake sing kita pindhah darat.
  
  
  "Aku panginten kita uga bisa kanggo njaluk bali menyang Newport dening bengi," aku ngandika.
  
  
  "Njupuk wektu. Wis sampeyan tau wis kene sadurunge?"
  
  
  "Tau."
  
  
  "Iki panggonan menarik. Ayo kang njupuk saperangan saka pit lan pindhah ing demo."
  
  
  "Pit?"
  
  
  "Mesti wae! Iku mung cara kanggo lelungan nalika sampeyan lagi ora ing & nb."
  
  
  Supaya kita disembarked, mooring ing dhuwur dock sing dibangun utamané kanggo konsumsi panas ferries plying antarane pulo lan dharatan. Ing cilik cluster kopi lan stalls pangan ketoke ditutup, nanging Nathaniel kalah ing lawang saka bobrok, sagging bangunan. Wong wadon iku kabuka; Nah pasuryan iki kain wungu, kang temenan dheweke wis salah siji wis tahap kabeh dheweke urip utawa nandhang saka sawetara penyakit elek. Punapa mawon iku, dheweke beamed nalika dheweke weruh Nathaniel, hugged wong, lan banjur mimpin kita bali saka bangunan, ngendi saperangan saka atus pit padha disimpen ing ngeculaké, dibandhingke siji ing ndhuwur liyane.
  
  
  "Njupuk apa wae sing arep, Mr. Frederick. Nalika lagi mlaku, huh?"
  
  
  Kita ditarik metu saperangan saka sonofabitch pit, dicenthang wong-wong mau metu.
  
  
  "Padha bakal nindakake, Mrs Gormsen," Nathaniel ngandika. "Kita bakal mbokmenawa bakal bali ing saperangan jam."
  
  
  "Bakal tetep ing wayah wengi utawa ninggalake?"
  
  
  "Kita wis ora mutusaké durung. Apa sampeyan arep kanggo feed kita?"
  
  
  Wong wadon chuckled heartily. "Oh, Allah kawula, ora, Mr. Frederick. Ing wektu iki taun, kita biasane manggon ing beku panas asu sing kita padha ora ngedol pungkasan mangsa panas. Sambutan, nanging aku ora mikir sampeyan perlu iku."
  
  
  "Aku ora argue bab sing," Nathaniel ngandika, swinging kang wentis liwat jog saka mancal.
  
  
  Kita padha nyopir sadawane dalan utama, strip potholed aspal sing asring liwati mimmo kosong, shuttered lawas hotels lan panas munggah pesawat omahé, wae watara kang ana bisa dadi leluhur apparitions lurking konco wuta windows. Block Island dhuwur piece saka tanah; kita liwati mimmo saka inggris rawa-kaya terrain burik karo slate-werna abu-abu blumbang. Nanging kita padha ora rampung sepi; nalika kita padha separo mudhun pulo, kita ketemu saperangan enom ing tandem mancal sing padha loro pedaling saya, lan temenan gadhah wektu gedhe. Kita digawe kamar kanggo wong-wong mau, lan padha waved lan ngguyu, banjur ngilang menyang kumpul dusk.
  
  
  "Aku ora mikir sapa iki kene ing mati-mangsa," gusti marang Nathaniel.
  
  
  "Ah, ana tansah sawetara weirdos. Aku seneng ora kanggo ndeleng dheweke."
  
  
  Kita ndamel nganti kita ngrambah mburi adoh saka pulo, dhuwur cliff madhep Samudra Atlantik. Saka ngendi kita ngadeg, ana tampilan nyengsemaken, mbok menawa satus kaki mudhun, minangka ombak ngalahake mercilessly ing rocky dharat ing ngisor iki. Adoh kanggo kita kiwa iki mercusuar, ego ray mung diwiwiti kanggo bunder ing kumpul ing wayah wengi. Nathaniel lan aku ngadeg kanggo sawetara menit, ambegan ing kelangan, resik online saka nang endi wae kaya ing Azores. Banjur kita tindak bali kanggo kita pit.
  
  
  Kita ora bisa krungu nyedhak mobil amarga saka angin lan ombak; saiki dheweke ngadeg karo lampu mati lan bejat grille propped munggah marang kita pit. Dina sabanjuré, ana wong ing sisih pembalap kang, lan bisa ndeleng pasuryan surem liwat koco, nanging iya ora mbayar manungsa waé akeh. Aku luwih kasengsem ing shotgun sing wong nuding ing us.
  
  
  "Pak Frederick?" "Apa iku?" dheweke takon, swara kang mesem marang angin.
  
  
  "Oh, Allah kawula," Nathaniel ngandika lirih.
  
  
  "Apa kowe elinga kula?"
  
  
  "Aku wedi supaya." Nathaniel ora mindhah; panjenenganipun katahan tangané ing-lorone lan ketoke meh anteng. "Malah sanadyan iku supaya dawa kepungkur ..."
  
  
  "Nilai sikil maneh kanggo kula." Piyambakipun pindhah shotgun a sethitik, kang aku ora kaya. "Padha ora dipercaya kula, sampeyan ngerti. Padha panginten aku iki digunakake ing ketemu wong, ora duweke dhewe, lan iku liwat taun sadurunge padha supaya kula pindhah."
  
  
  "Sampeyan kudu duwe wis wektu hard."
  
  
  "Iku ana neraka! Kabèh peduli taun ing pabrik kapal, lan iku ora penggalihipun dhumateng cruise!"
  
  
  "Ora, aku ora weruh wong sing cara, Perkembangan." Nathaniel njupuk setengah langkah menyang wong lan nuding ing shotgun. "Apa sing arep kanggo nggunakake iki?"
  
  
  "Aku ora teka kene kanggo santai ing udara seger."
  
  
  Saiki dheweke bisa ndeleng sing wong iki wong kang awal thirties, karo jempol lan wrinkled pasuryan roughened dening angin lan banyu. Ngisor Ego kang nondescript windbreaker, nyengsemaken otot pundhak bulged.
  
  
  "Dadi sampeyan ora sengojo ketemu kita kene?" Nathaniel
  
  
  Aku dipindhah ing. Liyane setengah langkah.
  
  
  "Aku wis wis ing pulo kanggo saperangan saka minggu, tau wiwit ferret supaya kula pindhah. Bojoku iku originally saka kene..."
  
  
  "Oh, mesthi. Lan Mrs Gormsen panjenengan ibu - ing-hukum, ora dheweke?"
  
  
  "Sampeyan ngerti kabeh cantik uga." Perkembangan dipindhah nerusake. "Aku mikir sampeyan lan kanca-kanca kudu bali menyang pojok cliff."
  
  
  "Apa sing arep kanggo njupuk kita utawa apa sampeyan mikir sampeyan bisa nggawe kita mlumpat mati?"
  
  
  "Iku ora nggawe apa prabédan kanggo kula, Mr. Frederick. Aku iki arep kanggo mbayar sampeyan ngunjungi ing Newport, nanging sampeyan dipunapunten kula sing dina iki."
  
  
  "Yen sampeyan sumurup sing abang fishing kanca-kanca wis supaya pindhah, sampeyan bisa uga wis diganti auto." Nathaniel katahan sing apik-natured setengah-eseman ing pasuryan kang, kalem minangka yen piyambakipun ngadeg ing ngarep kelas kapenuhan karo semangat siswa.
  
  
  "Ya, uga, aku ora mikir padha ngirim sampeyan telegram. Sampeyan nyetel kula munggah banget uga, Mr. Frederick, lan aku ora lali apa-apa kaya sing. Web alesan ngapa padha ora matèni aku iki..."
  
  
  "Amarga sing padha ora utamané penting, padha sampeyan?" Owah-owahan ing Nathaniel swara iki apik banget; saiki ana grin ing nen.
  
  
  Iku makarya sampurna. Perkembangan dipindhah menyang wong, pasuryan flushed malah ing kumpul pepeteng. Panjenenganipun wungu shotgun kanggo nggunakake ego minangka klub, lan pensiun schoolteacher ducked ing iku. Kang ndudhuk kang numb driji menyang urip, nggunakake liyane kang lengen kanggo mblokir jotosan saka shotgun muzzle. Perkembangan tikel liwat, mata melototke. Nathaniel kenek ego maneh ing titik sing padha, wektu iki flipping lengen liwat lan meh ngangkat wong mati kang wentis, kang driji kecanthol ing ego kang sternum. Perkembangan nyoba kanggo kang ora biso dilalekke, nanging kabeh sing teka metu saka ego sudhut-mbukak rta ana tekak swara saka sangsara.
  
  
  Nathaniel njupuk shotgun dening ego kang tangan, ngeculke wong tiba ing lemah. Ana eseman saka campuran kepuasan lan getun ing pasuryan kang minangka dheweke kapandeng ing Perkembangan writhing ing agonizing pain - lan kapandeng dawa banget.
  
  
  Lawang mobil liyane kabuka lan wong wadon tak metu ing nah. Aku bisa ngomong iku ana wong wadon, amarga Nah wis pink plastik curlers ing dheweke rambute; digunakake, dheweke disandangi luwih utawa kurang kaya wong lying ing Nathaniel kang wentis. Nah wis gun.
  
  
  Duweke, banget. Wilhelmina, ing Luger sing ana minangka akeh bagéan saka kula minangka sandi lengen tengen, mlumpat metu watara dheweke pundhak holster. Duweke dove ing Nathaniel, mbuwang ego aside minangka wong wadon swung amba lawas revolver ing arah kita. Amarga angin lan surf, aku meh ora krungu swara saka gunshot, nanging aku felt sing searing pain nalika Gawk kenek pundhak.
  
  
  Wong wadon utawa ora wadon, dheweke iki dijupuk dening dheweke. Siji akurat dijupuk outright dibandhingke dollar ing; dheweke iki banget cedhak kanggo dheweke kanggo miss, lan iku ora arep mung natoni ee.
  
  
  Dheweke ambruk kaya rock, revolver mudhun metu watara dheweke driji kaya dolanan dheweke dumadakan kesel. Nathaniel iki wis ing sikilé, diperlokaké shotgun ing Kuburan.
  
  
  "Becik kanggo ketemu sampeyan, Pak ... ah... Mackey. Dheweke ketoke kanggo ngerti apa aku iki dilakoni karo gegaman." Panjenenganipun leaned liwat awak wong wadon kang lan guncang marang sirahe. Banjur njupuk dheweke gun lan sijine iku ing sabuk. "Saiki kita duwe masalah cilik."
  
  
  "Ya, mesthine."
  
  
  Perkembangan isih writhing ing sandi kaki, nyoba kanggo njaluk munggah, nanging ora bisa, ora luwih saka wong bisa pirembagan.
  
  
  "Aku pengin kang wis ora nggawa bojoné menyang iki," Nathaniel ngandika. "Utawa ing paling duweke, aku guess sing apa dheweke ana. Tenan, Perkembangan? "Panjenenganipun mbengkongaken lembah liwat wong.
  
  
  Perkembangan manthuk, pasuryan contorted, gulu clenched.
  
  
  "Banjur duweke, aku upaminipun sampeyan bisa knthi angel ngapura kula kanggo dheweke mati." Panjenenganipun guncang marang sirahe kanthi rumangsa gela. "Ora, aku ora mikir supaya sawise kinerja bengi. Supaya..." Kang shrugged. "Aku nyuwun pangapunten, Perkembangan." Panjenenganipun ngrambah kanggo wong kang dodo, ndudhuk driji kang mercilessly ing iga, lan katahan meksa nindakake perkara, sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur, penyelidikan ing bill dollar nganti tangané ana meh disarèkaké ing daging. Perkembangan howled lirih, nendhang sikil; Nathaniel kapandeng ing wong casually, ora ngeculke munggah ing meksa. Banjur wong lay isih.
  
  
  Pensiun guru tak munggah lan dibusak earlobe karo bali saka tangané. "Aku ora ngerti yen iku mati utawa ora, nanging iku ora penting banget. Sampeyan bisa bantuan kula njaluk ih ih bali menyang apes mobil?"
  
  
  Iku ora paling mestekake laka Poe wis tau gelaran, nanging ing kasunyatan sing lawas Chevy Mistletoe kang transmisi otomatis niat kanggo mati mati digawe bab kabèh sethitik kurang percoyo. Kita nguripake ing kontak, mbalek mobil menyang pojok cliff, lan di-push sagara. Nathaniel ora bisa ngenteni kanggo weruh iku kenek rocks ing ngisor iki; ing kasus, iku banget peteng kanggo ndeleng apa-apa.
  
  
  Dheweke, kapandeng ing arah saka mercusuar.
  
  
  "Aja padha sumelang," ngandika. "Yen padha krungu apa-apa, padha bakal wis kene dening saiki. Ih wis ngangap bab apa mengkono ing segara, ora ing dharat. Iku wektu kanggo bali Mrs Gormsen kang pit?"
  
  
  Nunggang ing peteng ora gampang; saint saka mancal
  
  
  iku ora tiba adoh ngluwihi sandi ngarep setir, lan Nathaniel kang ora bisa ing kabeh. Nanging ketoke ngerti ngendi wong iki arep, lan minangka kita ndamel alon tengen pulo, panjenenganipun marang kula apa Perkembangan ana kaya.
  
  
  "Iku fisherman, a boatman, nyebataken apa sing bakal. Panjenenganipun makarya biasane ing Montauk, ing tip saka Long Island. Iku mbukak ana." Panjenenganipun nuding menyang kiwa, ngendi kang sumurup ana babagan banyu pamisahan Blok Pulo saka rusian Presiden Vladimir Putin. "A sawetara taun kepungkur, Reds direkrut ego. Umum pegawe, sampeyan bakal nelpon ego ing ndelok mail bisnis. Proyek iki mung kanggo njaga mata mbukak. Kene, contone, ana akeh submarines; akses menyang Atlantik saka sub-basa Anyar ing London. Ana bab-bab liyane, banget. Perkembangan makarya ing charter pelindhung, lan cukup sawetara wong penting pemerintah sambungan teka kene kanggo sawetara dina mati. Malah Nixon iya iku nalika piyambakipun dating ing ' sewidak wolu, sampeyan ngerti. Oalah, teknologi kanca saka mine ing Washington disebut kula kanggo Perkembangan, lan wiwit kang ana handy lan sumurup sethitik bab pelindhung, aku iki diutus... neutralize ego." Panjenenganipun grinned ing kula minangka kita nitih sisih dening sisih. "Aku ora biasane njupuk physiologically aktif obatan, nanging iku mung supaya kedaden sing aku bisa kanggo nggunakake dhuwit Hawk ana."
  
  
  Aku takon, dodging pothole ukuran saka latar mburi kolam renang.
  
  
  "Ah, ya, sing carane padha nindakake iku. Minangka sampeyan kudu ngerti, fishing fleets saka akèh negara, utamané Rusia, operate mung sawetara mil saka kita shores. Apa saingan punika ekonomi, ora ideologi, supaya ana jumlah sing padha supaya saka komunikasi antarane macem-macem pelindhung, preduli saka warga negara utawa politik. Supaya iku ora hard kanggo Perkembangan kanggo njaluk laporan kanggo siji rusia prau utawa liyane. Nanging kadang kang bakal duwe pesen urgent, lan banjur bakal lodge holier-saka-paduka pesen karo wong-wong mau kanggo perengan, ngendi kang tak metu ing bullying déwan, lan piyambakipun lan bojoné ambruk kanggo sing an ... "
  
  
  "Bab sing," kang diselani. "Mungkin kang pati bisa mbayangke minangka laka, nanging apa bab dheweke mati? Ana sangang-milimeter gawk ing iku."
  
  
  "Ya, Ya. Ora banget apik. Nanging, ing wektu iki taun, iki bagéan saka pesisir iku supaya ninggal yen mobil ing hall ing banyu - lan iku kudu, ing wektu iku kaleresan katutup, iku ora bakal cukup. ninggalake badan kanggo panguwasa lokal, supaya padha bakal suspect apa-apa nanging laka. Yen padha nglakoni, uga, kita kudu kanca ing Washington kanggo apa sing, ora kita?
  
  
  Aku ora perlu kanggo ngomong apa-apa; iki meek sekolah guru sing bisa matèni ing kadhemen getih adoh ahead saka kula.
  
  
  "Ing kasus," Nathaniel terus minangka kita miwiti mudhun dawa, bertahap keturunan menyang klompok saka bangunan lan bangunan ngluwihi, " aku ngatur kanggo gawe uwong yakin Perkembangan sing aku iki simpatik. Iku ora hard; sampun iki jenis Mentality - wong mikiraken kabeh schoolteachers sing masyarakat kanggo siji jurusan utawa liyane. Ing pungkasan, aku iki padha ngojok-ojoki dening ego kanggo ngirim pesen kang siji saka fishing pelindhung bakal ing waters wilayah kita - kang, mesthi, iku ingkang boten pareng strictly. A Coast Guard cutter iki diparkir toko, lan ana ngrancang kasebut kanthi teliti, - lan tanpa guna-mburu, nalika ey nyamar kanggo dijupuk Perkembangan. Kang oncat, banjur mudhun menyang pelabuhan ing sisih liyane saka pulo iki, lan nyolong motorboat kanggo njaluk adoh. Ayo kang ngomong ketemu siji watara abang trawlers lan iki dijupuk menyang pabrik kapal sing ora luwih saka mung iwak processing. Kanggo jujur, kita samesthine wong-wong mau kanggo njupuk ego bali kanggo Basa Rusia, nanging ketoke ih peralatan luwih canggih saka kita panginten. "
  
  
  Kita padha nyedhak baris saka bangunan bobrok, ora adoh saka ngleboke. "Apa mbukak kanggo kabeh iki alangan?" Aku takon dheweke. "Ora bakal dadi luwih gampang kanggo mung nyekel wong iki? Utawa ngilangke ego?"
  
  
  "Uga, sampeyan ngerti wong iki ing Washington; kang ora nerangake apa-apa kang ngirim ora. Nanging teori iku yen kita wis dipenjara Perkembangan lan nyoba ego, iku bakal wis ora ana artine. Sawise kabeh, kang ana mung lokal fisherman mengkono sethitik karya reged ing sisih kanggo nggawe dhuwit ekstra. Nyoba uga wis digawe ego a martir, lan dina iki kita duwe luwih saka cukup ih. Ing tangan liyane, yen kita bisa gawe uwong yakin pengadilan digunakake. Loro saka kasunyatan sing padha ana pindho agen, kang kita koyone wis rampung kanggo sawetara ombone, bakal padha wis wis kanggo nglampahi akèh wektu lan gaweyan mriksa sing umum liyane karya kanggo nggawe manawa padha ora kabeh kaya Kuburan."
  
  
  Iki persis carane dheweke wis mbayangke iku, supaya dheweke munggah marang ing topic. "Apa bab nah?" Kita kalem mudhun ing ngarepe Mrs Gormsen kang shuttered panas asu ngadeg lan rental mancal mall.
  
  
  "Aku ora duwe Stahl padha sumelang," Nathaniel ngandika. "Kita wis ora ana bukti-bukti saka dheweke keterlibatan."
  
  
  "Wong marang Perkembangan kita padha ing sawijining pulo."
  
  
  "Ya, mesthi. Nanging dina sadurunge
  
  
  yen iku dheweke, iku ora kudu ndherek dheweke. Sawise kabeh, yachtsmen sing nyewa pit ora asring watara ing wektu iki taun."
  
  
  "Apik..."
  
  
  "Nanging aku suggest kita bali kanggo kita prau lan sirah ngarep bengi iki. Boten wonten titik nggawe akeh banget pemanggih, iku ana?"
  
  
  
  
  
  
  Bab papat.
  
  
  
  
  
  Dening wektu kita tak bali menyang dock pungkasan wengi, Nathaniel ketoke wis lali bab sing ora nyenengake sethitik kedadean ing Block Island. Piyambakipun minangka serene lan poto-minangka duweni tau nalika kita ngetik house peteng, lan nalika piyambakipun njupuk dipikir cepet ing saindhenging kamar, dheweke kapandeng ing kula karo jenis gumun expression.
  
  
  "Sampeyan ngerti, sampeyan bisa ora manggon ing pancet wedi saka paten pinaten," ngandika. "Yen ora, apa titik saka urip? Kita nindakake njijiki sethitik karya kita padha lan sing luwih utawa kurang disiapake kanggo jalaran. Supaya apa akeh wong liya ing donya iki. Lan mung mbayangno. Mr. McKee, apa bakal dadi kaya yen kita kabeh padha kuwatir bab sing bisa lurking sak sudhut sabanjuré? Apa, sing bisa dadi pinter cukup kanggo mbukak kanggo presiden? Sampeyan bakal nggabungake kula kanggo sandwich lan warung?" "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Sak sabanjure sawetara dina, nalika kita padha ora sailing, piyambakipun sinau biasane katalog lan lawas clippings bab New York Boat Show. Nathaniel wis document laci diiseni karo apa designs saka saben kepikiran jinis sailing prau, saka dina kayaks kanggo segara trimarans, bebarengan karo foto lan iklan kabeh liwat koran tengen negara. Kita dibukak saperangan galangan kapal toko, looking ing hulls sing boats sing padha di buwang menyang banyu, lan njero saka akeh wong. A saperangan saka kaping, raris ngambil kula kanggo Christie kang, amba restaurant ing dock ing Newport, ngendi layanan lan eda padha banget, lan ing ngendi sampeyan bisa mbukak menyang keblasuk Vanderbilt yachtsman utawa wulunen ensign salah siji saka search MEAD dhasar. Nathaniel sumurup ih kabeh bebarengan, lan banjur saperangan saka kunjungan menyang dheweke cantik uga madeg piyambak minangka tutup kanggo Daniel McKee, yacht broker saka pesisir kulon saka Florida. Piyambakipun malah diwiwiti kanggo pracaya iku awake.
  
  
  Ing" ujian " ing yacht klub iki ora supaya mesthine prasaja. Anggota padha wong-wong sing sumurup sing boats; padha padha ora cocktail goers ing ngarep port bar, lan web yacht tutup aku weruh iki mancep kanggo ngrintih ndhuwur garis. Nathaniel conducted obrolan watara gedhe babak tabel, casually-maliciously, aku panginten-ing wilayah ngendi iku duweke, lan iki dipeksa kanggo teka munggah karo sawetara jawaban. Aku mikir aku liwati iku, amarga ora ana siji ing akeh kapandeng gojag-gajeg. Oalah, nalika kita kiwa - banget pungkasan - Nathaniel clapped kula ing pundhak lan kapandeng banget pleased. Ing kita cara bali menyang ego house, kita kesandung akèh ing wedhi, lan aku ora ngerti sing iki ndhukung liyane watara kita.
  
  
  Iku isih peteng nalika aku iki diselani dening cetha ngalahake ing lawang. Aku wis whirling goal ing sirah - padha ora skimp ing bourbon ing klub - nanging aku tak tengen adoh.
  
  
  "Apa iku?" Aku nuntut.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Dheweke, Dan!" kang rheumatism growled.
  
  
  "Ya, ya," Nathaniel ngandika. "Nanging sampeyan kudu njaluk munggah lan mindhah."
  
  
  "Saiki?" Aku kepingin weruh apa maning wong iki arep kanggo nyelehake kula liwat.
  
  
  "Iku urgent. Sampeyan kudu nyekel trip kanggo Tampa, lan kita lagi wae duwe wektu kanggo njaluk bantuan kanggo bandara."
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Aku ora ngerti kok. David mung disebut, lan iki punika prioritas ndhuwur. Saiki njaluk disandangi. Cepet-cepet munggah!"
  
  
  Tampa, aku panginten aku njupuk mati sandi pajamas. Iku dadi salah siji saka paling bingung tugas aku ' d tau rampung. Lan yen proyek iki ing Yunani, duweke temtunipun ora teka cedhak iku.
  
  
  
  
  
  
  Bab kalima.
  
  
  
  
  
  Kontak iki prasaja; pesen kanggo Daniel McKee ing Tampa bandara informasi kula sing leladen wis digawe ing jeneng sandi ing toko motel. Panjenenganipun ' d dicenthang ing lan wis mung wis cepet cukur brengos - ora kasempatan sadurunge Nathaniel house ngiwa dheweke - nalika ana cahya ngalahake ing lawang.
  
  
  Dheweke mangu-mangu, banjur kapandeng mudhun ing suitcase, kang sing Wilhelmina ing kamar khusus. Nanging aku ora mikir aku ngene kudu sederhana Luger, ora saiki. Minangka minangka adoh aku ngerti, ana ora ana alesan kanggo katon kanggo kula yen aku iki ora loropaken. Ora saiki. Isih, kang dibukak lawang cautiously, lan nalika piyambakipun nyumurupi Hawk ngadeg ana, kang felt aneh pangertèn saka relief.
  
  
  Panjenenganipun malmpah tanpa ngucap tembung saka hello kanggo kita, lungguh mudhun ing salah siji watara a pasangan saka ageng kasur lan kapandeng ing kula. Kang disapu resik adoh tepak saka umpluk, spun dhingklik watara ing ngarep saka kayu tiron meja, lan lungguh mudhun madhep iku.
  
  
  "Kamar iki wis sak tenane dicenthang," Hawke ngandika. "Salah siji saka kita electronics engineers ngginakaken pungkasan wengi kene, lan karo wong-wong mau ing ferret ing hall ing ndjogo.
  
  
  Panjenenganipun dibukak kanthi otomatis lan kapandeng ing tembok konco wong; dina iki, dadi misale jek sing paling motel sing dibangun watara Marley, lan malah wong tuwa tanpa sepindah pangrungon bisa krungu kabeh sing mengkono ing pemblokiran sabanjuré.
  
  
  "Aja padha sumelang," wong lawas ngandika. "Kita wis dipesen kamar loro-cara; ora ana siji bisa krungu apa sing lagi kita ngomong."
  
  
  Sing wareg kula; aku ora tau mangu-mangu sandi Boss kemampuan kanggo mikir liwat saben rinci.
  
  
  "Zenopolis mengkono iku cara kita," kang ngandika tanpa luwih pambuka statements. "Pas tanggal wis durung wis disetel, nanging iku bakal sak minggu. Iku bakal nglintasi tapel wates karo Albania lan sirah kanggo Corfu. Ing wektu lan panggonan patemon bakal ditemtokake ing wektu iku."
  
  
  Iku manthuk, banjur sora. "Carane aku hubungi wong?"
  
  
  "Liwat ego dhik."
  
  
  Hawke ngandika iku supaya dryly sing iku ora ngeweruhi ing kawitan. "Carane ana maneh?"
  
  
  "Ego dhik. Dheweke name is Kristina, lan dheweke egoistically urip relatif. Dheweke saiki dianggo minangka mahasiswa perawat ing Athens, nanging Nah iku ing vacation ing west coast. Sampeyan njupuk iku, lan ... iku ora perlu kanggo pindhah menyang rincian."
  
  
  Nanging iya iku tho. Kristin, iku diaktifake metu, ana rong puluh loro taun, lan dheweke wis ora katon Alex ing ferret karo wong-wong mau wiwit ngene mbukak mati limalas taun kepungkur. Nanging Alex, miturut Hawke, wanted adhine kang ego dadi saiki nalika kita ketemu; panjenengané wis serius kasujanan, lan sawise pambuka rembugan karo wong kita, piyambakipun nyariosaken kanggo duwe melu Kristina ing menehi hasil. Ngandika web ana wong kang bisa dipercaya, lan Hawk lan aku sarujuk, bilih panjenenganipun nggunakake iku minangka buffer antarane awake lan bisa ngiyanati saka pamaréntah yunani.
  
  
  "Aku ora ndalang mangertos persis apa kang dilakoni," Hawk ngakoni, " nanging misale jek kaya kita kudu pindhah bebarengan karo wong minangka akeh minangka bisa."
  
  
  Assignment ketoke relatif prasaja: aku wis kanggo fly kanggo Athens, ngrekrut mobil, lan nglampahi sawetara dina njajahi boathouses sadawane pesisir. Ing Pyrgos, aku ngangkat munggah girl ("cukup atraktif, aku iki marang," Hawk njamin kula) lan banjur disewa sailboat kanggo cendhak layaran kanggo Corfu. Ana, ing sawijining pulo sing ageng ing bale saka Albania utawa Yunani, loro kita bakal hubungi Alex Zenopolis.
  
  
  "Kita wis wis ing kontak karo wong sing kaping sawetara awit kita pungkasan ngandika kanggo sampeyan," Hawke diterangno. "Aku ora care carane iku nemu ana, nanging saiki nuduhake yen iku wis informasi kritis sing bisa pass ing kanggo kita. Mbok menawi, mbok menawa ora, nanging sampeyan bakal duwe kanggo apa sing paling apik kanggo njupuk ego adoh minangka ngrancang; kita kudu nganggep sing wis mulangi bebener nganti kita ngerti digunakake ."
  
  
  "Aku isih ngomong, kok ora njupuk ego kanggo Taranto ing speedboat? Iki sailing bisnis bisa njupuk saperangan saka dina."
  
  
  Wong lawas guncang marang sirahe. "Iku vitally penting sing sampeyan ora ngidini wong kanggo tarik manungsa waé kanggo sampeyan utawa Zenopolis ing sembarang cara. Kang budak kita bilih ego temonan bakal pindhah unnoticed kanggo ing paling sawetara dina, nanging ngeyel sing kita efforts ing atas saka ego kudu rampung siro. unsur saka wektu melu sing wis ora sacara kebak diterangno; ing kasus, kita kudu ngormati ego saran kanggo wayahe. Ora, Nick, sampeyan bakal njupuk disewa sailboat kanggo Taranto karo wacana rahasia. Sampeyan ora bakal nindakake apa-apa kanggo narik kawigaten manungsa waé saka panguwasa saka Yunani utawa negara liyane wae nganti Zenopolis aman karo kita. Ing kasus, "kang ditambahake karo tipis eseman," yen iku rawuh mudhun kanggo a & nb mburu, ora powerboat sampeyan bisa njaluk bakal bisa outrun kapal lan pesawat sing macem-macem pemerintah bakal ngirim sawise sampeyan."
  
  
  Salah siji cara, kang nggawe percoyo kula. Aku panginten sing ana ing kono, nanging Hawk wis liyane sethitik surprise ing nyimpen kanggo kula.
  
  
  "Miturut cara," ngandika, glancing ing sandi mbukak suitcase ing rak marang tembok. "Sampeyan ora duwe firearms ing misi iki. Utawa tindakan liya sing bisa incriminating yen sampeyan kejiret lan ditakokake."
  
  
  "Apa-apa?" Aku nuntut.
  
  
  "Aku upaminipun sampeyan bisa nindakake piso, nanging ora ing scabbard ing lengen sing nggunakake. Sing cetha banyu, sampeyan kudu duwe sawetara urut saka agul-agul, senajan yours iku dipercaya kanggo bakal ketemu ing papan paling pelindhung. stream, nanging, sampeyan perlu iku ."
  
  
  "Sampeyan mikir supaya?"
  
  
  "ya. Sampeyan ndeleng, Nick, kita kudu nimbang kamungkinan sing iki kabèh operasi sawetara jenis saka sworo cangkem nyetel munggah dening sisih liyane. Seperti sing panjenengan ngerti, kita ana ing periode arang banget sensitif rembugan karo Rusia lan Cina. Ing kasunyatan, ana jenis tacit moratorium ing operasi kita marang iki ih satelit negara. Yen sampeyan arep sak trek saka Corfu kanggo Taranto sing Zenopolis iku digunakake kanggo ih tujuan kanggo nggawe kita katon ala, kang ditrima, banjur sampeyan bisa nggawe manawa iku... ilang ing segara."
  
  
  Sing ora keganggu kula; aku ora perlu Killmaster bahan, amarga aku shuddered ing pikiraken saka tancep piso ing mungsuh agen, malah yen ana wong sing dipigunakaké kanggo dadi kanca.
  
  
  
  "Oke," aku ngandika, njupuk munggah kanggo pindhah menyang tas. Panjenenganipun njupuk metu Luger lan nyerahke kanggo Ego Hawk. "Njupuk care saka nen, piyambakipun njabat kula uga."
  
  
  "Iku bakal dadi siap nalika sampeyan njaluk bali," ngandika, panggolekan gegaman bali ing koper.
  
  
  Dheweke lungguh mudhun maneh. "Salah siji bab liyane."
  
  
  Hawk wungu shaggy alis ing kula.
  
  
  "Apa ing neraka punika ngatur mengkono ing Tampa?"
  
  
  "Mesti wae. Aku iki arep kanggo nerangake. Sampeyan bakal tetep kene kanggo rong dina lan njaluk bantuan kanggo ngerti macem-macem marinas lan yacht makelar." Panjenenganipun njupuk metu cilik envelope sak koper lan diselehake ego ing amben jejere wong. "Iki dhaftar panjarwa makelar sing wis bubar mandhek operasi; sampeyan wis makarya kanggo kabeh telung watara wong-wong mau lan sing saiki njupuk break nyoba kanggo miwiti bisnis dhewe. Kita bisa dadi kebacut ngati-ati, nanging yen wong nyuwun sampeyan sing makarya kanggo, sampeyan bisa uga menehi informasi sing ora gampang kanggo verifikasi. Bener, iki ora perlu; operasi iki mung bakal njupuk sawetara dina. Nanging bakal gemblung kanggo ngidini kasempatan patemon. "
  
  
  "Kayaking wong sing cantik cedhak ruangan blumbang kabeh liwat panggonan," aku sarujuk. Nathaniel Frederick nggawe percoyo kula iki.
  
  
  "Pancen fantastic. Nalika lelungan ing pesisir saka Yunani, sampeyan bisa uga ketemu liyane Amerika sing ngerti wilayah. Luwih apik kanggo dadi glib saka mono lan njaluk ilang, huh?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Iku digawe, Hawk marang kula, dening mbuwang saben cahya-jam, lan banjur sawise peteng, perantauan sak katharine, dagang jubin, lan galangan kapal kaya nganggur yacht broker. Sak lelampahan, piyambakipun sinau jeneng managers lan salespeople, port perwira, lan wong lanang sing dadi stasiun gas ing macem-macem katharine. Mungkin kabeh rincian ora bakal needed, nanging yen sawetara Amérika ing, ngomong, Piraeus wiwit ngomong kanggo kula bab edan wong lawas sing makarya ing negara near Langkawi, aku ngene dadi kekarepan kanggo pitutur marang dheweke crita bab nen.
  
  
  Ing mburi dina kapindho, dheweke ndamel liwat Florida Semenanjung kanggo Miami, ngendi dheweke sel bidang ngangkat kula munggah kanggo Madrid awal ing morning sabanjuré. Aku wis pesawat nyambungake menyang Atena ana, lan iki njupuk peteng nalika dheweke rampung arep liwat customs - padha ora seneng babagan landhep kiwa - tengen piso dheweke iki mbeta ing gawan dheweke nalika padha ketemu metu bab mestine del-lan tak metu. nemokake mendhoan. Mistletoe wengi ndadekke sing khusus kajelasan sing aku mung bisa ditemokaké ing Yunani lan Kitab; iku minangka yen langit nelukaké lan distills kabeh endah aromas zaitun lan wit anjir campuran karo kobong areng batu baru lan lamb manggang, lan banjur cools wong-wong mau mudhun sethitik supaya padha ora njaluk mboseni. Iku jenis saka angel dipahami wangi sing ora wadon bisa nyandhang, nanging Athens ora iku ing gaya lan kecanggihan.
  
  
  Lan banjur dicenthang ing ing Hilton, rusak iku kabeh kanggo sluggishness saka Amérika air-kahanan sampling sistem. Ing kasunyatan, nalika Della nguripake TV ing kamar dheweke, Gunsmoke tak dheweke. Swara saka abad lan bandulan saka peradaban Kulon.
  
  
  Ing morning sabanjuré, aku dianggep aku cepet demo kutha. Iku elek kanggo ngomong, nanging aku wis kesah supaya akeh kutha-kutha ing saindhenging donya wis dipunwiwiti kanggo metokake kuciwo resemblance kanggo kula. Nang endi wae kowe, ana misale jek dadi Amérika numpuki; ing affectionate karpet bakul ngandika inggris, lan ndadekake manawa sampeyan ngerti bab ego sadulur ing Akron, lan nalika sampeyan ora bisa ndeleng Coca-Cola mlebu ing sembarang werna, ana tansah raos sing iku mung watara sudhut.
  
  
  Supaya aku cynical. Duweke ana uga pegel. Iki assignment ketoke gampang banget, lan aku needed kanggo surak munggah kaya juara Super Bowl nyepakaké kanggo college kabeh-star game. Game kudu tansah dadi nyenengake kanggo profesional, kang tegese padha kudu utamané ati-ati ora kanggo nimbang iku watak cerobo. Masalah iki ora persis padha, nanging saben dina urip aku wis urip ing sabanjure sawetara dina, spiced munggah dening patemon mugia girl atraktif, gampang bisa nggawe kula puguh ing kepala yen aku ora ati-ati. .
  
  
  Kejabi dheweke, aku ora kejawab Wilhelmina. Aku ora ngerti carane akeh ing wektu; aku iki arep kanggo mangerteni rauh cukup.
  
  
  Dheweke ana disewa dening Volkswagen saka a lokal Hertz agensi lan miwiti dheweke demo minangka yacht broker. Piraeus sandi kawitan logis mungkasi, lan aku ngginakaken dina straysing katharine iki bustling kutha plabuhan. Muter lelungan pengusaha, wong takon pitakonan, nyamar kanggo sinau anyar rusia proyèk lan perkakas karo pengalaman sing, dheweke manteb ing ati, Nathaniel bakal keplok-keplok. Ora ana siji dheweke ketemu mangu-mangu kula tutup; iku Daniel McKee, ing vacation ing bagéan donya sing sawetara nelpon sailor kang swarga. Iku menarik sing aku wis mung wis kanggo iki bagéan saka donya bebarengan, lan iki swarga kanggo nelayan, nanging ora ing pangertèn sing padha saiki ngerti. Kanggo nerangake, dheweke hema iki
  
  
  gabung u. S. Tentara limalas taun sadurungé bakal wis angel banget. Mung ngomong iki bagéan saka latihan linuwih karo, KAPAK, lan malah tentara bisa break aturan sawetara nalika iku misale jek cocok. Mung wektu kang ana ing seragam sak iki wektu iki nalika piyambakipun dirawuhi counterintelligence sekolah ing Fort Holabird ing Baltimore. Iku biasane kanggo nuduhake, ing bab kawitan padha mulang kita iki kanggo jinis, amarga agen wis kanggo isi metu kabeh laporan, lan dheweke ngagem aman loreng saka kapindho lètnan kang cordon. Mengko, nalika aku iki diutus kanggo kirim ing Kulon Jerman, sembarang sing luwih dhuwur-ups sing wanted kanggo ngerti pangkat padha dikabari sing aku iki utama. Sing ana carane CIC makarya banjur bali, lan dheweke sumurup siji utawa loro corporals digunakake ing kosong sandhangané sing, yen dijaluk, uga wis ing" situs " saka utama.
  
  
  Nanging situs wis boten apa karo aku ketemu Alex Zenopolis lan operasi kita dileksanakake bebarengan. Ing cendhak, kita tentara kang kétoké kesel dening klompok saka heroin panganyang sing padha nggawa materi iki kanggo Jerman lan tuku egos kanggo kita pasukan. Apa-apa kaya ing Vietnam ing taun anyar, nanging banjur kabeh iku isih serius. Iku katutup sing sakepel saka prajurit padha suppliers, lan padha nampa egos saka saperangan saka yunani nelayan karo sambungan ing Turki. Exchange titik iki Naxos, pulo paling gedhé ing Cyclades.
  
  
  Odin watara prajurit, enom sersan, njupuk salah siji saka nyaman proyek watara wong sing saben prajurit impen; kang piloted cilik twin-engine bidang sing diangkut VIP perssons, eksekutif senior, lan sipil kanggo panas panggonan ing panggonan kaya pulo yunani lan Libanon. Iku ora hard kanggo njaluk bali menyang München kosong, kanggo papan cilik terbang ing Naxos lan njupuk ing diundhuh saka wêdakakêna putih. Iya ora duwe khusus reresik, lan sawetara mekanika ing basa padha ops khusus ing menehi hasil; padha njupuk tamba adoh lan njupuk metu egos kanggo cilik-wektu panganyang.
  
  
  Aku ora melu ing kualifikasi; iku biasane karya CIC anggota, nanging nalika iku dadi cetha yen ing yunani militèr iki melu, iku dadi dicokot ngganggu kanggo polisi militer. Strictly ngandika, iki uga ora proyek saka CIC; rusia Corps ' lokalitas kanggo mungkasi sembarang didhelikake ancaman kanggo tentara, nanging iki cukup wiyar artosaken. Ing kasus, aku iki digawa ing kanggo bisa nelusuri mudhun tamba smugglers ing saindhenging negara, lan kanggo mesthekake yen ora ana siji ing sembarang melu pengawas bakal nggawe fuss amba bab iku. Utawa krungu bab iku, yen bisa krungu iku.
  
  
  Iku pembunuh proyek; aku sumurup iku sanalika sandi arahan iki liwat. Lan nalika dheweke ketemu dening Alexa Zenopolis ing Beirut, kabeh aku apa iki katon ing wong kanggo ndeleng sing wong iki wong apik kanggo bisa karo kula. Alex ana sapi lanang, rada dhuwur tinimbang kula, ing enem kaki salah siji inch, lan cocog jembaré. Banjur bali, piyambakipun porsi ing negara kang naval intelligence service, nanging ing peteng sipil miturut, kang kapandeng kaya karakter watara Humphrey Bogart film: rambute ireng lan mustache, galak mata sing kapandeng kaya padha bisa pin sampeyan mudhun kanggo ngrintih lan ninggalake sampeyan hanging metu ana. sadurunge dheweke nemtokaken kanggo supaya pindhah.
  
  
  "Sampeyan lagi Carter," ngandika nalika kita ketemu ing rame cafe. Jukebox iki muter Sinatra ngrekam, lan overfed singer tari urip iki nyoba kanggo saingan karo musik.
  
  
  Dheweke diakui kanggo kang duweke dhewe; padha Ing dina dheweke isih bisa nggunakake jeneng dhewe.
  
  
  "Banget prasaja." Ego kang inggris apik, nanging iya ora sampah tembung. "Loro wong kita ketemu loro Amerika ing lapangan terbang. Kowe lan aku sing ngancurake ih."
  
  
  "Pripun kita ngerti yen Amérika bidang bakal teka?"
  
  
  "Ana kursi karo tampilan saka situs kebangkrutan. Ing goatherd kang kabin kita wis nyiyapake; kang ing rumah sakit, miskin fellow." Alex ngguyu, nuduhake longkangan gedhe antarane untu ngarep. "A sethitik weteng masalah, soko ing ego." Wong iku lan wong lawas, nanging kang bakal njaluk luwih apik."
  
  
  "Carane dawa sing kita arep kanggo ngenteni?"
  
  
  Alex shrugged kang massive pundak. "Nganti padha teka. Apa sampeyan ing cepet-cepet?"
  
  
  Kita njupuk lawas rattling prau sing tansah ketoke kanggo mungkasi ing kabeh Cyclades islands, ora kanggo sebutno Kreta, sadurunge kita teka ing Naxos. Kita padha mestine dadi turis, lan sawise disembarking kita durung pirembagan kanggo saben liyane durung. Aku dicenthang menyang apa iki mestine dadi hotel ing kutha plabuhan, lan banjur diputer lan eksentrik Amérika sing mutusaké kanggo pindhah hiking ing gunung-gunung, ngisaratke, aku mikir, kanggo modern hippies swarming nang endi wae ing donya karo sing ransel.
  
  
  Alexa ketemu dheweke ing Goatherd cottage madhep landasan pacu. Begjanipun, kang wis pack saka worn-metu, nanging serviceable maen kertu, lan piye wae ngatur kanggo tumpukan ageng sumber RCD bebarengan karo senjata kita bakal perlu. Enteni, kang langgeng luwih saka rong dina, iki ora ala, nanging yen kita padha muter pinocle kanggo dhuwit nyata, aku isih utang Alexey Zenopolis meh kabeh aku entuk karo wong-wong mau minangka ferret.
  
  
  Lapangan terbang ana ing dawa, panah valley ing ngisor iki kita; iku wis dibangun dening Jerman sak Perang Donya II.
  
  
  sajrone perang, iku katahan ing luwih utawa kurang serviceable kondisi dening mundhakaken wedhus lan wedhus. Ana tajem nyelehake ing mburi adoh; ing mburi ana gedhe alam guwa, ing ngleboke saka kang kita bisa ndeleng kalawan cetha.
  
  
  "Nelayan ketik ana," Alexey diterangno. "Kita wong, pertahanan kita shores." Panjenenganipun ngidoni ing lantai rereget saka gubug. "Kita Yunani wis dadi akeh wilayah kanggo defend; katon ing sembarang peta, Nick. Lan kanggo mikir sing scum kaya iki sing defiling profesi... " Kang ngidoni maneh.
  
  
  Dheweke, temen maujud sing Alex iki idealist. Iki keganggu kula; lan malah banjur, aku wis disenengi kanggo bisa karo amangsuli, amarga padha luwih dipercaya.
  
  
  Bengi padha angel amarga kita ora bisa nggunakake brylev. Alex lan dheweke durung pirembagan akeh salah siji. Sok-sok dhèwèké lunga njaba kanggo ngujo bulak padhange bumi ing blinding rembulan. Lan iku ana ing pihak sing wengi dheweke weruh tokoh obah ing mburi saka landasan pacu, rising liwat pojok cliff kaya pendaki sik njongko puncak Gunung Everest.
  
  
  Sawijining mlayu bali menyang gubug lan iki mung Alexa transmisi. "Padha lagi kene," aku dheleg. "Panjenengan uap mesin, sawijining meh tartamtu."
  
  
  Alex waved tangané lan mbalek ing isine. "Good, apik, wong enom." Kang ana bab sepuluh taun lawas saka kula. "Padha bakal ngenteni, mung kaya kita. Amérika bidang ora nuduhake munggah nganti esuke. Sampeyan bisa tanah kene ing wayah wengi."
  
  
  Aku ora duwe sworn iku, nanging aku panginten Alex iki ngorok sanalika minangka ngandika ing pungkasan tembung.
  
  
  Aku uga wis turu kanggo setengah jam kanggo liyane wengi; aku ngerti aku tangi munggah lan dipindhah watara ing gubug sadurunge esuke, nunggu impatiently kanggo srengenge kanggo miwiti mencorong ing us. Rembulan ana dawa ical, lan lantai jurang lagi wae bisa ndeleng iku.
  
  
  "Kita lagi miwiti saiki." Alex kang kalem swara ing bisu gubug ana supaya akeh banget sing aku meh mlumpat metu saka kulit. "Setengah jam sadurunge awan." Kang ana ing sikilé, narik ing heavy jaket kulit ireng, kanthong kang padha diiseni karo amunisi. Dhèwèké Colt .45 kaliber pistol ing iku, nanging sing paling kabeh kang migunaaké ing M-1 bedhil sing slung liwat pundhak.
  
  
  Aku salah siji banget. Aku uga wis Wilhelmina, Luger, sing wis bubar tuku dheweke ing Jerman lan sing, ing raos, iki dadi bagéan saka kula.
  
  
  Kita dipindhah cautiously bebarengan cedhak mburi valley, ngubengi menyang bukit ndhuwur guwa ngleboke. Kita manggon adoh cukup adoh saka mburi sing ora ana siji bisa ndeleng ing ngisor iki kita, malah yen padha saint, lan iku murni pangadilan lan Alexa pangroso sing marang kita ngendi kanggo mungkasi.
  
  
  "Swara," dheweke whispered, pointing menyang pinggiran.
  
  
  Kita ngubengi ing sadawane ranyono lemah, kang kapandeng kaya godhong, lan pungkasanipun weruh ing lapangan ngisor iki. Kita padha bab sewidak kaki munggah, lan minangka adoh minangka wong bisa ndeleng, ora ana cara mudhun.
  
  
  "Kadospundi kita...?" dheweke miwiti, nanging Alex sijine driji kanggo lambé lan untu kang flashed ing peteng.
  
  
  Watara siji liwat akeh kanthong, kang ditarik metu piece sing lancip saka nilon tali. Grenade iki ditempelake siji mburi, lan diselehake loro liyane ing lemah ing jejere wong.
  
  
  "Bidang teka saka ana," ngandika, pointing langsung adoh saka kita, menyang ireng roso sepi ngluwihi pojok lapangan. "Mung cara. Nalika iku bantala, iku kudu mendhoan kanggo mburi adoh loro cara lan nguripake, tengen? Supaya ing kebangkrutan... padha ora bisa ninggalake."
  
  
  Panjenenganipun wiwit alon banget kanggo tarik baris lancip mudhun rocky ngrintih saka cliff nganti thread karo grenade ditempelake mung ndhuwur guwa ngleboke. Banjur ngaso, wiggling kang sosis driji, nggawe mental petungan, lan miwiti munggah maneh. Kang digawe tandha ing nilon lan cut ego karo piso. "Pancen fantastic," piyambakipun announced, lan njupuk liyane saka fishing baris kanggo masang iku kanggo cilik grumbulan kaki sawetara saka mburi.
  
  
  "Apa saiki?" Aku takon dheweke. Ora ana siji marang kita sing bakal ing pangisian daya saka operasi iki, nanging Alex ketoke kanggo ngerti apa iki dilakoni lan kang ana siap kanggo sinau.
  
  
  "Iku bab ala kanggo arep mudhun, nanging aku bisa pindhah mudhun." Panjenenganipun sijine ing sarung tangan nglukis, kebungkus dawa aman tali ngubengi hip, lan slung noose liwat pundhak. "Saiki sampeyan lagi arep bali menyang adoh stream saka lapangan. Cilik path ngendi wedhus live ndadékaké sampeyan mudhun. Nalika sampeyan krungu grenade njeblug ing guwa, sampeyan pindhah mudhun lan gawe uwong yakin wong-wong lanang ing bidang sing padha duwe ora ono kanggo pindhah. Ngerti?"
  
  
  Aku panginten supaya. Dheweke obediently mlayu bali ing arah kita teka saka. Iku ora hard kanggo nggoleki path Alex wis kasebut, sanadyan looking ing nah ing werna abu-abu cahya palsu esuke digawe kozu aran nuwun kanggo dheweke. Ngeculake kang M-L, bench penet ing pojok cliff lan stahl ngenteni.
  
  
  Ing kawitan, iku kaya pancet buzzing saka mabur, lan kang nempuh perang nggodha kanggo mencet dheweke nalika piyambakipun temen maujud kang ' d dozed mati. Sandi mata ngagetake mbukak, lan piyambakipun looking ing piece saka scorching srengenge orange rising saka adoh langit.
  
  
  Ana peteng speck ing tengah setengah-disc kang padharan sing terus kanggo tuwuh ing ukuran, judhul terus kanggo ngendi iku lay. Dheweke, felt carane cepet piyambakipun onomatopia kanggo urip, dipeksa piyambak kanggo tetep ing ngendi dhèwèké minangka twin-engine bidang teka menyang tampilan, judhul kanggo kebangkrutan ing mburi adoh saka lapangan.
  
  
  Dheweke ndeleng dipindhah bebarengan ing mburi saka cliff menyang ngendi Alexa wis ngiwa dheweke. Ego ora katon ing kabeh nganti bidang kang gembong kena suket, nanging banjur weruh bulky tokoh munggah lan uncalan metu dawa, lancip putih tilas. Dheweke miber liwat udhara, cepet ambruk ing shattering bobot ditempelake ego mburi, lan pungkasanipun tabrakan menyang guwa mbukak.
  
  
  Ana ngaso dawa, dawa banget, lan aku wiwit mikir. Papat detik ora akeh, nanging siji dina kang iki takon dening instructor kanggo narik pin metu, sak grenade, lan banjur casually uncalan iku kanggo kula. Dheweke iki kapapar dening ego cleanly lan dijupuk liwat konkrit parapet menyang latihan jugangan, minangka yen duweke iki pindho muter intermediary. Sawise sing, kula sikut babras kanggo sawetara dina - granat sing abot, elinga - nanging apa keganggu kula paling ana giggling putra saka asu sing miwiti bab iki kabèh lan babagan penggambaran metu cara paling apik kanggo matèni bajingan. Bok manawa kanggo wong, lan mbokmenawa kanggo kula, ego tau weruh wong maneh sawise dina.
  
  
  Guwa ngleboke mbledhos karo shockingly bledosan sora, lepen ageng kumelun lan udan saka lebu pouring dhateng lapangan ijo. Sadurunge dheweke bisa mindhah, dheweke weruh Alex mbucal piyambak mati mburi cliff, ngengingi alur saka rocks, lan cepet mudhun kanggo lemah.
  
  
  Dheweke scrambled munggah tajem path, clinging kanggo unkempt bushes, lan kenek ngisor jurang minangka dheweke mlayu. Twin-mesin Amérika bidang iki taxiing menyang kula karo roar saka mesin, nanging ing wayahe aku ora wedi saka kang katon; bledosan konco wong-wong mau kudu dikuwasani kabeh ih kang manungsa waé.
  
  
  Nalika bidang kalem mudhun, dheweke, mlayu menyang cilik crevasse ing groans cliff, nenggo kanggo nguripake kanggo miwiti, banjur tak metu lan murub saperangan saka cepet frank nembak ing irung bidang. Panjenenganipun weruh dheweke, wedi, pasuryan bulak liwat koco, lan banjur rush saka gerakan. Ing sisih lawang wiwit mbukak minangka pilot terus kang signposting, wis revving munggah ing mesin kanggo lepas landas.
  
  
  Ana pesenan ora kanggo njupuk ing bidang yen kita bisa bantuan; sawise kabeh, iki properti saka pamaréntah AS. Supaya dheweke jumangkah ego buntut, metu tekan saka kamungkinan thug kanggo dina sabanjuré. Ing bledosan dadakan saka pilar loro saklawasé kalah kula mati sandi kaki, ngirim munggah bledug lan momentarily blinding kula. Nalika aku weruh dheweke maneh, ing bidang iki kanthi cepet obah lunga saka kula; aku wis M-1 ing sandi pundhak, siap kanggo geni minangka resor pungkasan, nalika Alex miber metu saka rusak guwa lan menyang path saka kloter bidang.
  
  
  Ing awal cahya, kang kapandeng kaya gunung cilik, kabeh ing ireng, karo kiyat wungu, kaya sawetara jawata kuna nyoba kanggo ngemot nesu saka gods. Minangka bidang raced menyang iku, iku ketoke sing tabrakan iki caket, nanging ing wayahe pungkasan iku swerved kanggo sisih, nyababaken mesin lan sangeethame amara intimidation. Alex ducked ing spinning propeller, rolling adoh saka gembong.
  
  
  Aku mlayu tengen k lapangan, utamané kanggo yunani lan bidang, lan weruh gun fly metu kanggo sisih a dina sadurungé saka Alex iya. Panjenenganipun mandegake, knelt, lan ngangkat munggah kang M-l minangka bidang teka menyang mandeg ing potholes ing mburi cliff. Wong macet sirahe metu lan nuding gun ing sandi partner.
  
  
  Iku target cilik, lan ing bidang iki isih swaying saka sethithik sing cetha menyang cetha mungkasi, nanging ora ana wektu kanggo njupuk yahoo ati. Kang murub siji dijupuk, banjur liyane. Wong ing lawang, kapandeng ing kula, lan malah saka kadohan iki, aku bisa ndeleng expression lengkap flag saka hak aksès kanggo nglakokaké wong kang ego minangka getih gushed mudhun ego kang gulu. Panjenenganipun miwiti kanggo titik gun ing kula, nanging dumadakan iku kudu wis minangka heavy minangka landhesan. Ego kang tangan dropped, gun ambruk tengen Ego kang lengen, lan alon ambruk liwat lawang kanggo lemah.
  
  
  Alex jumangkah ing wong minangka piyambakipun mlumpat menyang taksi. Ana dhuwur-pucuk muffled nangis, banjur guttural ngguyu; detik mengko, liyane wong miber metu lan ndharat pasuryan-pisanan ing rocky lemah. Alex iki ngadeg ing lawang konco dheweke, nyekeli sangang-pound M-L minangka gampang minangka pulisi kang baton. Banjur beckoned kanggo kula, nanging aku iki wis munggah lan judhul kanggo bidang.
  
  
  "Shooting apik," ngandika. "Sing peduli uga meh matèni pilot."
  
  
  "Apa maksud sampeyan?" Kita loro mirsani wong writhe ing lemah; siji sing wis dijupuk dheweke ora pindhah.
  
  
  "Ha! Panjenengan gawk dadi liwat ego kang gulu lan cocog bidang, ngethok sing pilot kuping lan smashes koco. Ala banget."
  
  
  "Ya. Iku ana apa liyane karusakan?"
  
  
  "Aku ora weruh sapa. Aku mikir kapindho dijupuk kenek emu ing dodo page. Ing kasus, iku ora pindhah tengen liwat."
  
  
  "Utawa mungkin
  
  
  sawijining rampung ora kejawab. "
  
  
  Alex guncang marang sirahe. "Ora, sampeyan ora kantun, Nick Carter. Lan aku bakal tau lali iku, sampeyan ngerti? "Panjenenganipun kapandeng ing pilot sing nyoba kanggo njagong mudhun. "Apa sampeyan pengin wong iki dadi urip?"
  
  
  "Yen iku ora tatu kanti awon, aku mikir kita bisa nggunakake ego ing markas." Dheweke, mbengkongaken mudhun, nyekel wong. Nen ngagem tentara seragam karo sersan kang loreng, lan kang sumurup ego pasuryan uga kang sumurup dhewe sawise sinau ego cilik. "Regan," aku growled. "Apa sing arep kanggo manggon utawa mati melak-melak kene? Iku pilihan."
  
  
  "Cheesus, ya!" Panjenenganipun eling yen dheweke ana ageng saka anak lan kapandeng luwih enom saka kang mujur. Panjenenganipun kapandeng ing Alex lan guncang para kepala ing surprise. "Edan!" piyambakipun delok. "Iki wong edan."
  
  
  Alex ngguyu lan knelt mudhun ing jejere wong, bedhil kang ego ndemek enom cilik pejabat kang pasuryan. "Aku sumurup yen sampeyan mencet kula, panjenengan bidang bakal break mudhun kaya duweke. Lan sampeyan bakal pindhah mudhun." Kang digawe eloquent patrap karo tangané, looking liwat pundhak ing pojok cliff. "Supaya sampeyan lagi tetep urip, huh? Boy apik." Kang napuk ego ing bali, banjur nyekel pundhak lan hauled ing cilik pejabat kanggo sikilé.
  
  
  "Apa bab guwa?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Saben uwong wis mati." Kang tapped korban saka bedhil. "Lan sawise ninggalake, aku bakal nggunakake liyane granat kanggo segel guwa. Nggawe ayu kuburan. Carane bab siji iki? "Panjenenganipun nudged wong mati karo kang jempol.
  
  
  "ora ana. Aku ngene luwih njupuk ego karo kula. Nanging carane sing arep kanggo ninggalake kene?"
  
  
  "Iki bagéan saka negara, Nick Carter. Sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab mulangi kula, apa sampeyan? Saiki aku ngewangi sampeyan dasi munggah iki cah lanang supaya padha ora njaluk sampeyan menyang alangan ing pesawat."
  
  
  Kita mutusaké kanggo ninggalake Ragan kasebut kanthi teliti, bound mung konco pilot kang jog supaya wong bisa tetep mripat ing wong. Liyane Alexa wong kang awak hung kaya bobot saka konco. Sadurunge piyambakipun mlebet, piyambakipun rummaged ing kanthong lan ditarik metu saperangan saka tas cilik.
  
  
  "Njupuk loro; sampeyan Amerika, sampeyan perlu bukti. Kita, kita ora ngerti apa-apa bab smuggling tamba, apa kita?" "Wis becik trip, Nick Carter. Yen sampeyan lagi apik pilot minangka sampeyan bisa njupuk, sampeyan ora bakal duwe masalah, bakal sampeyan?"
  
  
  Wangsulan: bab ingkang pungkasan aku weruh, ego, ana wong trudging bali menyang guwa karo senapan sing casually slung liwat pundhak; panjenenganipun kapandeng kaya pamburu teka ngarep sawise dina apik. Iya ora malah nguripake kanggo gelombang nalika duweke njupuk mati.
  
  
  
  
  
  
  Bab Enem
  
  
  
  
  
  Nalika wengi tumiba ing gisik saka Yunani, iku dumadakan nemu peteng. Dheweke ketemu dening becik hotel near pantai, dianjurake kanggo kula dening kapten saka piagam kapal karo kang aku ngandika sadurungé. Kang ana kanggo nuduhake kula watara ing klub wengi, nanging aku nolak, kang minangka jenis sabisa; isih ana tuning ing tugas sing wis ora diwiwiti durung, lan ora arep wae loropaken distractions.
  
  
  Kamar resik lan tidy. Katresnan murni, kanggo kang aku iki mildly ngucapke matur nuwun. Iku wis dina suwene, lan ora digunakake kanggo padhang suryo srengenge sing bisa saluran wong kang kekuatan sadurunge padha weruh. Aku iki arep kanggo pindhah kanggo Pyrgos ing esuk kanggo ketemu cah wadon, lan aku pancene wanted kanggo mindhah ing.
  
  
  Aku wis nedha awan ing cilik taverne toko. Klompok saka Amerika padha lungguh toko, lan salah siji saka wong-wong wadon ing akeh katahan glancing ing kula. Dheweke ora katon ala, ing cara tanned, minangka yen dheweke panggang dheweke kulit saben cahya-jam lan kiwa ing open kanggo dangu. Nanging aku digatèkaké iku, sinau layaran kuitansi bakal disimpen, kang ngangkat munggah ing wisata kantor ing Atena.
  
  
  Wong wadon ora bakal ngiwa tanpa manungsa waé. Metu saka sudhut sandi mripat, aku weruh dheweke njaluk munggah lan gloyoran menyang pasangan saka dhuwur-heeled kayu-kayuan clogs sing wadon saiki nyandhang. Dheweke mandegake tengen saka kula ing meja, dibintangi lan frowning, minangka yen duweke padha sawetara aneh spesimené dheweke ' d pinanggih ing wana.
  
  
  "Aku bisa mbantu?" Aku takon sopan. Iya ora njaluk munggah.
  
  
  Dheweke guncang metu dheweke sun-drenched coklat rambute. Dheweke nuding sing suwung driji ing kula. "Galveston. Telu, papat taun kepungkur. Sampeyan padha kanca saka Sue-Ellen, padha ora sampeyan?"
  
  
  Dheweke froze, nyoba ora kanggo nuduhake iku. "Aku wedi sampeyan lagi mikir saka wong liya."
  
  
  Dheweke frown deepened. "Aku sumpah, aku ora tau lali us salah siji pasuryan. Lan mesthine ora persis kaya yours." Cepet eseman kanggo nuduhake yen dheweke nalini kula. "Pindhah, saiki. Jeneng... celukan? Ya. Iku iki, menehi kula menit; aku bakal mikir saka siji pungkasan."
  
  
  "Aku nyuwun pangapunten, jenengku Daniel McKee."
  
  
  Dheweke manthuk ing pangerten. "Uh-huh. Lan jeneng dheweke Jackie Onassis. Apa sing salah karo sampeyan? Sing kene karo garwane utawa soko?"
  
  
  "Ora, nanging..."
  
  
  "Seneng-seneng, kita padha mung karo Sue-Ellen dina iki. Ee yacht?" Nalika dheweke ngandika, sampeyan ndeleng wong wadon kang logat
  
  
  iku njupuk luwih kidul. Aku ora kaget; mung mikir bab Sue Ellen iki cukup kanggo nyelehake jagung tortilla ing tutuk.
  
  
  "Aku pancene ora ..."
  
  
  Dheweke terus minangka yen dheweke wis ora krungu kula. "Sampeyan ngerti sing sawise wektu dheweke pungkasanipun tak divorce, nanging aku ngerti iki amarga sampeyan lan Sue-Ellen padha kuwi kanca-kanca cedhak. Nikah, mesthi, nanging dheweke lawas yunani bojomu ora nglampahi akeh wektu karo dheweke dina iki. Aku Sue-Ellen bakal seneng banget krungu sing ing bagean iki."
  
  
  Aku iki acutely weruh sing liyane wong padha looking ing kula saiki, ora mung liyane saka chatty wong wadon kang group, nanging uga wong-wong ing pirang-pirang toko tabel. Sawijining tak munggah. "Pracaya kula, ma' am, dheweke jeneng Daniel McKee." Panjenenganipun njupuk metu kertu saka dompet. "Bener, aku yacht broker. Mungkin kanca Sue-Ellen bakal kasengsem ing ngomong kanggo kula. Ngendi persis punika prau?"
  
  
  Dheweke kapandeng ing kertu putih karo disdain. Banjur dheweke kapandeng munggah ing sandi pasuryan, mata dheweke ora cukup fokus. Akhire, dheweke guncang dheweke kepala lan njupuk langkah bali. "Aku wis supaos iku sampeyan, Nick Wong. Mung Sue-Ellen ora duwe patemon karo siji prau salesman. Malah ing akhir minggu."
  
  
  Aku bingung lan pungkasanipun bali ing kertu bisnis kanggo sandi dompet.
  
  
  Wong wadon wagged driji ing kula. "Nanging mungkin sampeyan lagi ora apa sampeyan ngomong sampeyan pancene lagi? Dheweke, elinga yen Nick, piyambakipun sly, ora menehi wong wektu. Njupuk wektu, Mr. Yacht broker; Sue-Ellen ngandika dheweke bisa dadi kene mengko. Banjur kita bakal ngerti manawa, eh? "Dheweke ngubengi bali menyang dheweke mejo.
  
  
  Dheweke wanted kanggo ninggalake cepet, nanging dipeksa dhéwé kanggo rampung dheweke kulawarga, mboten midhangetaken stares saka liyane lanang lan wadon ing perusahaan. Iku nunjang kru, biasane ing thirties lan forties, minangka aku biji wong-wong mau, watara wong-wong mau, sing bakal pop munggah ing meh sembarang titik wisata ing donya. Watara wong-wong sing bakal dadi kanca-kanca sembrono karo wong kaya Sue-Ellen kanggo taun, utawa apa wae dheweke pungkasan jeneng dina iki, lan nggawe manawa kabeh ih kanca-kanca ngerti iku.
  
  
  Nanging sore iki sampeyan ora bisa mikir bab Sue-Ellen utawa dheweke konco, supaya sampeyan mbuwang dheweke ngubengi sirah sanalika dheweke malmpah metu saka taverne lan banjur mesem lan manthuk kanggo wong wadon ing Amérika katelu. Wong bisa aran dheweke appraising mata ing kang bali minangka jumangkah metu menyang langit wengi online.
  
  
  Iku kelangan, karo anteng breeze ndamu mati ing banyu. Gedhe layaran kapal iki anchored ing pelabuhan, kabeh lampu padha ing, lan malah ing kadohan iki bisa krungu thud saka band rock. Edan, aku panginten. Wong-wong teka saka kabeh liwat donya kanggo ndeleng Yunani, lan tetep ing papan kapal sing kanggo ngrungokake musik Amérika.
  
  
  Dheweke carapace iki alon, careless ing lumahing, nanging soko rang nang. Ing Sue-Ellen cilik keganggu kula, lan aku ketemu aku mriksa metu ing lurung-lurung peteng minangka aku mimed wong-wong mau. Dock dhewe iki uga surem, lan malah ing wektu iki ing wayah wengi, ana cukup kegiatan kanggo nggawe dheweke aran nyaman. Isih, panjenenganipun ngormati ing ngarsane saka Hugo, saiki snug ing scabbard ing lengen. Mung kasunyatan sing ana wong toko sing sumurup sing aku tenan iki, lan utamané jeneng sandi, iki kabeh aku needed kanggo nyetel sandi pikiran sehat kanggo jarak aku sumurup supaya uga.
  
  
  Dening wektu aku tak bali menyang hotel, ora nyawa wis teka cedhak kita, lan aku ngadeg ing lawang kanggo njupuk pungkasan katon watara leisurely sepi sethitik kothak, dheweke ora sok dong mirsani slightest curiga gerakan. Pungkasanipun, kang shrugged, banjur nang, lan menek siji pesawat saka sudhut undhak-undhakan kanggo kamar.
  
  
  Padha nunggu kanggo kula nalika aku ngunci lawang, lan padha peduli apik. Ora ancaman, meh ora ana tembung; siji watara wong-wong mau mbanting lawang kaya mlebu, liyane surem suci cahya tengen kamar. Loro wong-wong padha akeh banget dibangun, ngagem biasa cocog peteng, lan automatics padha ngagem padha cilik nanging agawe.
  
  
  Aku nenggo kanggo siji watara wong-wong mau kanggo nganggo, kadhaton sing bagasi iki mbukak ing amben sing paling cedhak jendhela. Duweke ora Stahl unpacking, lan saka apa aku bisa ndeleng, loro pengunjung padha ati-ati banget ing aku takon. Banget apik.
  
  
  "Pak Daniel McKee?" Wong adoh adoh saka kula dhateng; piyambakipun rada dhuwur tinimbang liyane, kang peteng rambute cut cendhak, nanging karo banget drooping mustache.
  
  
  "Ya," Rivnen mangsuli, rada ngeculke sing padha wis ora digunakake sandi jeneng nyata.
  
  
  "Sampeyan lagi bali awal."
  
  
  Aku wis supaos wong mesem, nanging karo mustache, iku hard kanggo dadi manawa.
  
  
  "Temenan," aku ngandika.
  
  
  Panjenenganipun ditarik warata, rusak wallet saka watara bali kanthong lan kabuka iku. Aku weruh surem gambar lan resmi-looking kertu ing kanti awon kegores lan yellowed plastik, lan banjur sijine iku kabeh adoh maneh.
  
  
  "Sing sing looking for sawetara sambungan bisnis, Mr. McKee?" wong takon. Ego partner ngadeg ing ngarep saka squat kayu-kayuan dresser ing sikil saka amben.
  
  
  amben, ora ngomong tembung kanggo kita utawa mindhah.
  
  
  "Dudu."
  
  
  "Sampeyan... yacht broker". Iku ora pitakonan.
  
  
  "Bener."
  
  
  "Apa sing arep kanggo tuku utawa ngedol pelindhung ing Yunani?"
  
  
  "Ora," aku ngandika kasebut kanthi teliti,. "Aku mung looking around. Kaya sayah ing kombinasi karo cilik bisnis."
  
  
  "Apa sampeyan nemokake akeh kapentingan ing kita industri banyu?"
  
  
  "Mesti wae. Ora sing menarik?"
  
  
  Wong ngguyu sudhut-mouthed; kanggo wayahe, nalika piyambakipun nyumurupi longkangan antarane dheweke ego kang untu ngarep, dheweke iki banget ngilingake saka Alexa Zenopolis. Nanging Alex, kang marang dheweke, iki apik enem inci rodho ...
  
  
  "Sampeyan bakal dadi ing negara iki kanggo dangu?" wong terus, ngguyu.
  
  
  "Aku ora ngerti. Mung sawetara dina liyane, mungkin aku ora duwe akeh planning."
  
  
  "Ya, mesthi. Saka sisih - sisih luang... kanggo pengunjung". Ego kang peteng mata diuripake geger minangka ngandika ing pungkasan sawetara tembung, lan duweke nyeksèkaké kanthi waspada mandeng gun kang isih dianakaké ngarahke ing tengah.
  
  
  "Apa persis apa sing mengkono?" Aku takon, nyoba kanggo swara luwih gemeter saka nuntut.
  
  
  Kang waved tangané karo gun, nanging iku ora menehi kula idea slightest saka nyoba kanggo njupuk ego; ego kang partner iki dipanggonke adoh cukup adoh saka wong sing ora ana cara ih bisa wis dijupuk dheweke tanpa nambah ing paling siji liyane catu kanggo ndhelikake. Kejabi, ana ora ana alesan kanggo nglakoni. Ora supaya adoh.
  
  
  Wong karo mustache shrugged. "Kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab sampeyan, Mr. McKee. Nalika sembarang manca, ngapura kula, Amérika, rawuh kanggo negara iki lan wiwit nggawe pertanyaan, iku, kanggo estestvenno, arouses penasaran saka pemerintah."
  
  
  "Sampeyan bisa mangerteni mung dening takon," panjenenganipun nuding metu.
  
  
  "Ya, iku bisa. Nanging sisih ... mangga ngerti, Mr. McKee, sing kita ing banget posisi precarious, diubengi dening pasukan ing kabeh pinggiran sing grapyak kanggo kita. Supaya kita kudu curiga saka everyone, lan pracaya kula , sir, kita getun sing luwih akeh saka sampeyan nindakake. Supaya kita nggunakake paling langsung, malah patra, pribadi kanggo mangerteni apa kita mikir kita kudu ngerti. Apa sampeyan ngerti? "
  
  
  "Mesthi," aku ngandika sourly. "Lan aku mikir sampeyan wis cukup misuwur, ora sampeyan?"
  
  
  "inggih... mungkin." Kanggo nuduhake apik iman, kang holstered pistol ing sabuk. "Ana mung siji bab."
  
  
  "Waduh?" dheweke, weruh yen dheweke partner kang ego iki isih nyekeli gun, malah sanadyan iku ora nuding ing kula.
  
  
  "Yen sampeyan ora pikiran..." Kang nyebar kiyat sudhut ing gambar saka karep kang becik lan dipindhah watara ing amben menyang kula. "A sethitik nelusuri? Wong?"
  
  
  Kristus! Sing ana kabeh aku needed, karo Hugo sheathed ing sandi lengen kiwa. Duweke, kang njupuk langkah bali. "Aku ora ngerti apa iki perlu," gusti marang dheweke, niru mildly duka wisata Amérika minangka paling apik kang bisa. "Gusti allah mirsa, aku ora smuggle dheweke metu saka negara dening prau!"
  
  
  "Mesthi ora. Nanging." Piyambakipun isih teka ing kula. "Sing bakal gawe marem kabeh kita, ora bakal iku?"
  
  
  "Aku ora ngerti kok ...?"
  
  
  Sandi partner wungu bedhil maneh, pointing ego ing arah.
  
  
  "Mangga, Pak McKee," ngandika mustachioed shopkeeper. "Kita ora arep kanggo nandheske."
  
  
  Panjenenganipun malmpah watara sikil saka amben, tangan outstretched ing gak oleh tulis, lan kapandeng minangka loropaken minangka badhak.
  
  
  Aku ora bisa ngadeg iku. "Tetep ing baris!"
  
  
  Ing mustachioed wong mandegake, nanging iya ora koyone ing mundhut.
  
  
  "Sampeyan ngomong sampeyan lagi polisi, utawa kaya sing. Aku bisa njupuk dipikir nyedhaki ing kertu sampeyan nuduhake kula?"
  
  
  Sing mandheg wong. Panjenenganipun nglirik cepet ing partner lan miwiti menyang kula. Ego kesalahan. Panjenenganipun njupuk setengah langkah kanggo sisih tengen, manggonke marang ego antarane awake dhewe lan wong nyekeli gun. Sadurunge sapa liwat wong-wong mau temen maujud apa iki kedados, dheweke nyekel dening Mustachioed Wong kang bangkekan, nguripake dening ego, lan ditarik menyang dodo. Iku hard lan abot, nanging aku digawe dheweke ego limp.
  
  
  "Pak McKee..." kang disawang.
  
  
  Piyambakipun bungah kanggo krungu; apa iki arep ing, kang temenan ora ngerti sing jeneng nyata dheweke iki.
  
  
  "Dompet," emu croaked ing kuping dheweke.
  
  
  Panjenenganipun fumbled ing hip kanthong. Piyambakipun supaya ditemtokake kanggo tetep ego kang ing mriksa yen dheweke ora sok dong mirsani apa liyane wong iki dilakoni. Ora ing kawitan. Aku banjur weruh wong tenang panggolekan silencer ing bali saka bedhil. Sadurunge dheweke bisa nanggepi, kang njupuk ati-ati yahoo lan murub rong nembak ing dodo gedhe banget saka wong nyekeli dheweke. Aku isin ngomong sing reaksi page ana relief sing salah siji saka kita gawking durung pindhah liwat awak lan mencet kula.
  
  
  Kang mustache sagged, lan Alenka kang ego dumadakan tikel ing tangan. Aku supaya emu tiba; iku ketok sing iku ora ana maneh cocok kanggo kula minangka tameng.
  
  
  Liyane wong waved ing kula ing rheumatism. "Aku bakal njupuk iku. Sampeyan ora kudu padha sumelang ing... Mr. McKee."
  
  
  Aku ora kaya cara kang grinned ing kula, utamané nalika dheweke kejiret sak klebatan saka logam untu bakal dipigura dening karet lambé.
  
  
  "Apa ing neraka," aku ngandika, nyoba kanggo njaluk bali menyang peran minangka bisnis lelungan. Iku cetha sing ora arep kanggo njupuk kula.
  
  
  "Lucu iku kelakon kadhangkala, Mr. McKee," ngandika, condong liwat lifeless awak ing sandi kaki. Ana getih mlaku saka neat suntikan ing Mustache kang dodo, nanging iku kabeh direndhem munggah dening kain kang jaket peteng.
  
  
  "Uh-huh," aku ngandika, nyekeli metu sandi lengen kiwa sethitik ing cilik aku needed Hugo ing wayahe saka penyakit. Iku banjur ana sing Wilhelmina wanted dheweke dadi akeh sing bisa rasa dheweke. "Apa neraka sing arep kanggo apa, ngatur?"
  
  
  Ing bandit kapandeng munggah, kang cilik mata minangka mati minangka ula kang. "Sampeyan arep ngerti, Mr. McKee?"
  
  
  Aku ora ngomong apa-apa kanggo dheweke.
  
  
  Piyambakipun diangkat wong mati marang kaki, mbengkongaken kang nglukis awak mudhun, lan slung ing Mustachioed Wong liwat pundhak. "Ana uwal geni," piyambakipun announced, minangka yen wong ora ngerti iku, lan tindak menyang jendhela sing kapandeng metu ing cilik kothak ing ngisor iki. Sawise wayahe ngaso, dheweke jumangkah liwat windowsill lan dhateng wesi grate. Awak ing pundhak bumped painfully marang wungu jendhela sash, nanging Mustachioed Wong ora bisa obyek.
  
  
  Ing bandit ngaso kanggo kaloro sawise ego beban ana ing njaba, lan nalika piyambakipun kapandeng ing kula, kang eseman iki meh loropaken.
  
  
  "Kita bakal ndeleng sampeyan maneh arang-arang, eh, Mr. McKee?" Kang patted awak saka Mustachioed Wong ing bokong. "Kita ora bakal nggawe kesalahane bodho wektu sabanjuré, huh?"
  
  
  
  
  
  
  Bab kapitu.
  
  
  
  
  
  Panjenenganipun tindak menyang jendhela lan mirsani stocky bandit menek ing uwal geni kaya kethèk, ketoke oblivious kanggo beban dheweke iki mbeta. Yen mung aku wis Wilhelmina... Nanging ora, gusti marang awake dhewe, apa nggunakake? Wangsulan: bab ingkang pungkasan aku wanted kanggo nindakake kene ana tarik manungsa waé kanggo aku. Utamané ing manungsa waé saka panguwasa.
  
  
  Lan, mesthi, duweke, aku sumurup sing loro pranksters sing wis nggolèki kamar wis boten apa karo pamaréntah; sah agen digunakake ing negara dhewe ora njupuk partners sing nalika padha njaluk menyang alangan.
  
  
  Kang dicenthang bagasi lan liyane saka kamar, kalebu primitif jedhing. Apa-apa ketoke dadi ilang, lan wiwit aku ora duwe apa-apa incriminating, aku ora arep padha sumelang ing akeh banget bab iku. Kejaba aku wonder sing iki saperangan ana, lan apa padha kene. Aku wanted kanggo njupuk dipikir apik ing kertu Mustachioed Wong wis ditampilake kula, nanging iku kasep. Lan iku mbokmenawa ora nggawe prabédan wae. Wong, sawetara organisasi, ana kasengsem ing Daniel McKee, yacht broker, lan sing cukup kanggo padha sumelang dheweke. Panjenengane ora kejawab Wilhelmina luwih saka tau minangka wong cucul lan tindak menyang amben.
  
  
  Patemon iki dijadwal kanggo dina sabanjuré, lan panjenenganipun tak munggah awal ing esuk kanggo gampang telung jam drive liwat ing Peloponnese. Ageng gunung semenanjung iki kabeh ijo lan putih, karo gembur ijo hillsides lan kelompok-kelompok saka kapur rocks; dalan iki apik, lan piyambakipun kapéngin aku ' d wis wektu kanggo tetep lan dadi jujur wisata. Nanging aku iki banget sabar, banget semangat kanggo njaluk menyang panggonan; memori saka apa wis kedaden ing kamar pungkasan wengi ora supaya pindhah, lan aku felt sing piye wae iku ana ngutuk penting kanggo nggawe kontak karo Kristina. Banjur kita bisa njaluk, minangka padha ngomong, lan adoh show.
  
  
  Pyrgos punika squalid kutha karo apik banget alam pelabuhan. Sadurunge dilakoni tindakan liya, aku nglambrang watara katharine nganti aku ketemu panggonan ngendi aku bisa nyewa sailboat kanggo rong minggu utawa. Elgon Xephrat ana apik-natured proprietor saka panggonan, wong cilik karo nisan untu kang katahan sumunar ing mancorong eseman.
  
  
  Kita padha ora teka kanggo menehi hasil tengen adoh; aku isih wis kanggo tumindak tenang, nanging aku cantik peduli manawa aku bisa njaluk apa aku needed ing wektu ora ing kabeh. Elgon njamin kula sing padha bakal duwe seaworthy prau kanggo kula kapan aku wanted kanggo njupuk dheweke. Iki salah siji sing paling penting pitakonan.
  
  
  Hotel liyane, ora akeh beda saka siji ing Piraeus, kajaba sing nen wis siji amba ranyono amben lan jedhing iki dumunung ing lorong. Uga, dheweke mung wis salah siji wengi kiwa, lan mungkin ora sing wengi.
  
  
  Iku pungkasan ing dina, lan kang wis ing ngisor iki kang jadwal demo kanggo anggere minangka kang bisa nalika piyambakipun pungkasanipun teka ing Zakynthos Taverne. Iku gedhe mbukak-online panyiapan karo tampilan apik banget saka pelabuhan lan gedhe gunung pulo a mil sawetara saka ing dharatan. Kang ngangkat munggah ing a tabel logam ing teras, njupuk mati battered yacht tutup, lan sijine iku ing jog sabanjuré kanggo kula. Mengko, sun iki condong liwat Segara Ionian, mudhun ing boot saka Italia, ing ngendi dhèwèké amarga ninggalake ing saperangan dina. Aku nenggo kanggo Kristina karo minangka akeh sabar minangka bisa, wus dheweke ora bakal tetep kula nunggu dawa banget. Iku ngutuk nyenengake kanggo duwe kanggo menehi hasil karo sawetara aneh cah wadon sing ora ngerti apa luwih bab rincian misi iki saka aku.
  
  
  Panjenenganipun utamané wis mbukak-karo loro pros ing kamar hotel ing wengi sadurunge.
  
  
  Sak taverne, kang bisa ndeleng banyu lalu lintas obah ing pelabuhan pungkasan ing wayah wengi. Iku ora crowded, nanging pelindhung saka kabeh jinis padha saya teka lan arep. Prau cilik karo awake ireng muncul, gawe cah wadon ing banyu ski. Padha nyedhaki baris saka fishing pelindhung disambungake menyang embankment. Cah wadon wungu siji lengen ndhuwur sirahe, dheweke peteng rambute mabur konco dheweke, lan dheweke splattered pasuryan ngagem expression saka ecstasy. Ing prau, loro pembalap lan liyane wong nonton dheweke saka stern padha esem reassuringly ing dheweke. Sawetara saka nelayan ing dock kapandeng munggah saka karya; sawetara ngadeg ing otomatis pikatan minangka tembaga bikini-klambi awak flashed kepungkur wong-wong mau, lan ana rombeng cheers.
  
  
  Banjur rambut abu-abu, stocky wong nganggo tutup karo nyengsemaken emas insignia kesusu menyang embankment, gesturing furiously. Wong konco setir saka prau ora sok dong mirsani wong ing kawitan, nanging sawetara pangroso digawe ego mbayar manungsa waé kanggo ngendi kang ana judhul; kang nguripake banget, kalem mudhun ing wektu sing padha minangka weruh sing iki nearing pungkasan saka pelabuhan.
  
  
  "Ngutuk bodho," dheweke delok kanggo awake dhewe. Ing kasus, padha perlu kanggo ngerti liyane kanggo pindhah banyu ski ing pelabuhan.
  
  
  Girl iki nyoba kanggo shorten nggeret baris; dheweke ketoke dadi mung anggota merry trio sing sumurup persis apa aku iki dilakoni, lan senadyan owah-owahan ing kacepetan lan arah saka ing prau, dheweke ketoke dadi ing kontrol saka kahanan.
  
  
  Lan banjur, ana sakperangan alesan aku ora ngerti, dheweke mung ambruk. Dheweke turunan menyang banyu, kanthi otomatis ngangkat mati dheweke ski, ngeculke go saka nggeret baris. Keplok mandegake, nanging dockworker katahan goyang jotosan ing wong-wong ing prau. Iku meh mandegake, ego engine growled, digawe alon bunder, lan nyedhaki prawan.
  
  
  Dheweke jumangkah entheng ing ès, clinging kanggo dheweke ski, nanging minangka prau nyedhaki, dheweke swara wungu ing nesu. Aku sumurup sethitik yunani bab dheweke, nanging aku iki manawa apa dheweke ngandika ora bisa ketemu mung siji standar file teks. Dheweke di-push jet ski menyang math lan buri; tumuli ih karo dipikir puzzled ing pasuryan kang. Nanging nalika piyambakipun dianakaké metu tangané kanggo bantuan dheweke kapal, dheweke shrugged, nguripake, lan swam menyang atos undhak-undhakan kayu-kayuan sing diantrekake embankment.
  
  
  Driver maneuvered kasebut kanthi teliti, konco dheweke, loro-lorone wong kabuka nyuwun. Dheweke digatèkaké ih, pasuryan dheweke nggambarake dheweke arrogant disdain. Minangka dheweke ngrambah andha lan miwiti munggah banyu, wong ing stern ngrambah kanggo dheweke maneh, dheweke guncang mati ego kang tangan, lemes banyu saka ing dheweke mili rambute supaya iku rampung splattered, banjur menek sawetara langkah liyane nganti dheweke ana ing ndhuwur mau. Ing wayahe, dheweke diuripake lan ngandika soko, nglereni mati kaya sersan menehi pesenan kanggo paling inept anyar ing platoon. Loro-lorone wong kapandeng crestfallen, banjur sullen; antarane wong-wong mau, padha nyerahke cah wadon sandhangan, lan gedhe kang dipercoyo tas. Nalika padha ing Nah kang, dheweke nguripake adoh tanpa dadi luwih minangka marketing kanggo ngomong pamit, lan cepet menek menyang ndhuwur saka embankment.
  
  
  Kaya paling saka liyane nglindungi ing taverne, tak munggah saka konco dhingklik kanggo njaluk dipikir luwih apik sawise girl ambruk. Saka ngendi aku katahan iku, aku wis tampilan apik saka kabeh sing arep ing, lan piyambakipun ngadeg nalika iku tekan ndhuwur sudhut watu embankment. Dheweke ngaso kanggo wayahe, sengaja ora looking bali, nganti dheweke krungu dadakan roar saka kayak engine minangka dheweke loro disconsolate panas rod kawalan digawe sing cara bali tengen pelabuhan ing panelusuran sing ilang ego. Banjur dheweke nggawa dipercoyo tas kanggo dheweke kaki, wungu dheweke penyelundupan, lan mbuwang terry-kain klambi liwat sirahe, twisting Rivnenskaya minangka akeh minangka perlu nganti Swedes padha mung kidul dheweke pupu. Dheweke ditarik dheweke gamelan, lembab rambute metu saka ing iker-iker rasukan saka dheweke kaos, ngrambah menyang tas dheweke, lan ditarik metu monstrous pasangan koco tingal ireng. Mung sawise dheweke sijine ing dheweke nu durung dheweke katon ing kita, sing padha ngadeg ana looking ing nah.
  
  
  Ana palsu gur utawa lèrèn indifference ing dheweke sikap menyang us; dheweke mung mesem faintly, shrugged dheweke pundak, lan ngangkat munggah dheweke tas. Minangka dheweke liwati mimmo kula, supaya cedhak sing aku bisa mambu dicampur banyu uyah lan suntan lotion sing dijamin dheweke kulit karo manik-manik, dheweke mangu-mangu kanggo pamisah kapindho, banjur terus ing dheweke cara, langsung menyang penginepan.
  
  
  Duweke ana nonton dheweke - duweke bakal mbokmenawa wis rusak tutup yen wis ora, amarga wong liya ana temtunipun looking ing dheweke - dheweke menek saperangan saka sudhut, cethek langkah-langkah kanggo watu teras lan njupuk kursi tanpa payung kanggo nglindhungi dhéwé saka srengenge. Sadurunge dheweke lungguh mudhun, ana waiter, lan nalika piyambakipun wangsul malih dhateng gloomy interior taverne kanggo nggawa dheweke supaya, dheweke alon-alon bali menyang dheweke meja. Aku felt jumlah tartamtu saka canggih getun sing dheweke ora milih meja sabanjuré, nanging pangertèn umum tampik media lapuran sing muncul kanggo kula sing
  
  
  * Aku ora teka kene mung kanggo ngujo search banyu dewi.
  
  
  Dheweke ngunjuk bodo saka anggur search, squeezed hard ing grapes sing wis ngrasakake iku, lan mutusaké kanggo kelet kanggo ouzo; ing paling bulak, milky inti dikirim dhewe sinyal bebaya sadurunge sampeyan nguntal iku. Kita padha lungguh supaya kita bisa katon ing saben liyane tanpa mikir akeh banget bab iku, lan sawise nalika iku dadi ketok yen dheweke ora looking ing arah. Oke, aku bisa nampa sing; mung pengunjung ing panggonan iki ing wayahe padha sakepel saka wisata pasangan lan sawetara warga, pengusaha, kang menehi kritik dening ih ketat sandhangan, nam, odin, watara kang cah wadon bakal ora wis kasengsem utawa sing bakal wis wani kanggo pendekatan dheweke sawise sing kinerja ing & nb wektu sadurungé.
  
  
  Salah siji saka dheweke dawa, bare sikil twitched impatiently watara dheweke. Saben sawetara detik, dheweke fluffed dheweke udan rambute lan pepe ing srengenge; saka ngendi aku lungguh, aku bisa ndeleng tembaga highlights ing ireng beludru, lan saben wektu dheweke wungu dheweke penyelundupan, dodo dheweke ngadeg metu banget marang nyenyet kain dheweke chemise. Aku nguripake adoh; wangsulan: bab ingkang pungkasan aku needed iki jenis iki bandjor. Kejabi, marang awake dhewe, dheweke ana mbokmenawa dhuwur-kelas akhir minggu telpon girl looking for support. Panjenenganipun kasebut kanthi teliti, nliti liyane saka taverne lan mutusaké tanpa indisciplină sing iku pilihan sing paling apik kanggo pelanggan potensial.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing watch, banjur ing cepet-mudhun srengenge liwat segara. Wong loro ngandika iku iki njupuk pungkasan, lan aku kepingin weruh nalika kontak bakal nuduhake munggah.
  
  
  Dheweke iki njupuk dheweke kaki, emas-tipped rokok dangling saka lambé dheweke. Dheweke lungguh kanggo wayahe, looking around embankment minangka yen dheweke wanted soko, banjur diuripake lan mlaku, isih barefoot, menyang dim interior taverne. Minangka dheweke liwati dening sandi meja, dheweke mesem vaguely, ora looking ing kula.
  
  
  Aku wungu tangané kanggo nyetel sandi koco tingal ireng, lan waiter nglayang toko njupuk sandi supaya; a wayahe mengko, liyane ouzo ana ing ngajeng kula. Ana wong enom ing awal cah anom, lan minangka piyambakipun nyetel ngombe mudhun ing dhingklik, kang nglirik ing cah wadon kang meja, banjur ing mburi taverne, eyebrows furiously wungu minangka yen piyambakipun niru Groucho Marx. Sadurunge dheweke temen maujud apa iki dilakoni, kang uga sijine mudhun bodo saka anggur sing cah wadon iki ngombé lan enggal-enggal lunga sadurunge dheweke bisa protest.
  
  
  Dheweke bali meh langsung sawise egoistically ninggalake, njupuk jog tengen saka kula. Sadurunge ngucap tembung, dheweke njupuk sip anggur, supaya metu kurang, gusty desahan saka penghargaan, lan leaned bali ing dheweke kursi. Mung banjur apa dheweke katon ing kula.
  
  
  "Apa kowe duwe mobil?" dheweke takon. Nah kang logat iki sêmbada, nanging dheweke ketoke nyaman karo basa inggris.
  
  
  "Aku duwe salah siji," aku sarujuk. Volkswagen iki diparkir toko, ing lengkap tampilan kita dhingklik.
  
  
  "Aku panginten iki mestine dadi duwekmu," dheweke ngandika dryly. "Rolling nomer lan kasunyatan sing lagi Amérika."
  
  
  "Ora iku nuduhake yen akeh?"
  
  
  Dheweke shrugged dheweke pundak ing nuduhake indifference. "Ah, ble sinau kanggo ngenali." Dheweke nglirik ing tabel toko. "Padha lagi, apa, liwat ing kono, padha lagi ing Inggris." Dheweke manthuk rada, nuduhake saperangan tengah-umur sipping vermouth ing meja peteng. "Panjenenganipun pensiun lan pengabdian piyambak kanggo wiski; katon ing iki ruby tabuh! Lan apa wong wadon sing laku katon kaya iki, karo pasuryan kaya kapak lan ing iki fantastic tweed miturut kene ing suryo srengenge saka Pyrgos! Sampeyan bisa mbayangno sing padha teka dening... " Dheweke waved dheweke tangan ing udhara ing frustasi. "Argentina?"
  
  
  Aku eseman. "Mbokmenawa ora."
  
  
  Dheweke propped dheweke elbows ing dhingklik lan leaned ing, menehi kula ing pasukan lengkap saka dheweke eseman, minangka yen dheweke ' d mung ditemokaké soko rampung nengsemake. "Supaya sampeyan duwe mobil?" Dheweke nglirik ing Volkswagen.
  
  
  "ya. Iki mine."
  
  
  "Banjur mbok menawa sampeyan ora pikiran... aku ilang pendhaftaran proyek."
  
  
  "Supaya sampeyan ngeweruhi dheweke."
  
  
  "Iku mung cilik pantai umum, ora adoh. Lagi wong lanang ing prau, padha diundang kula kanggo pindhah banyu ski karo wong-wong mau, lan dheweke ngandika apa ora." Dheweke pundak saiki wungu lan ambruk kaya ing pistons ing lokomotif setir mbendel. "Nanging padha ora ngerti carane kanggo operate iki prau, sampeyan ngerti? Sampeyan bodho! Swara supaya tulus ing pelabuhan... apa sampeyan ndeleng?"
  
  
  "Ya."
  
  
  "Supaya ih ngiwa dheweke; aku ora pracaya padha bakal malah njupuk kula bali menyang cilik beach hotel ngendi dheweke tetep. Supaya aku... apa sampeyan nelpon iku? Nilar?"
  
  
  "Ora persis, nanging sampeyan ora duwe idea tengen."
  
  
  Dheweke leaned tengen dhingklik menyang kula. Standar pamindhahan, aku panginten, minangka dheweke dodo dipencet marang gembur kain dheweke ngalih. "Suwene wis sampeyan wis ing Pyrgos?" dheweke takon.
  
  
  "Aku ora nyana kanggo dadi kene kanggo dawa."
  
  
  "Ah. Ngendi kowe pindhah saka kene?"
  
  
  Piyambakipun pindah sethitik ing dhingklik. Dheweke nyuwun akeh banget pitakonan, malah kanggo karep. "Aku wis ora mutusaké durung," aku ngandika cautiously.
  
  
  "Mungkin..." Dheweke dipindhah nyedhaki kula lan didilat dheweke lambé minangka yen dhingklik ora ana. Dheweke mata glittered minangka yen padha wis dhewe internal melu kertas. "Ora Corfu dadi ala?"
  
  
  "Iku sawijining kesempatan," aku ngakoni. Boten wonten titik ing lying.
  
  
  "Banjur mungkin sampeyan perlu kanca?"
  
  
  Ing piranti kanggo mbuka sumpel botol ora dikarepke, nanging aku ora duwe jawaban. Panjenenganipun stared ing Nah kanggo dawa wayahe sadurunge njawab. "Apa sing arep kanggo pindhah kanggo Corfu?"
  
  
  "Aku bakal ora pikiran."
  
  
  "Ngapa?"
  
  
  Iku dheweke siji kanggo ragu-ragu. Dheweke nguripake adoh lan dipindhah Aryans karo sing apik pundak. "Iki papan sing apik."
  
  
  "Supaya iku."
  
  
  Dumadakan, dheweke grinned kaya cah wadon sethitik kejiret ing aman ngapusi. "Nanging Corfu kang pricelegs sing luwih apik, ora padha?"
  
  
  Panjenenganipun felt sing tingling sensation. "Mungkin..."
  
  
  Dheweke ngrambah tengen dhingklik lan kena sandi lengen. "Sampeyan ora pikiran dheweke kang kanca kanggo sawetara dina, apa kowe?" Dheweke eseman kahyangan. "Pak McKee?"
  
  
  Iya ora sebutno jeneng dhewe.
  
  
  
  
  
  
  Bab Wolung
  
  
  
  
  
  Iku meh paling subtle hubungi aku 'd tau digawe, lan iku keganggu kula nalika dheweke nalika semanten dipunjagi bali menyang hotel ngendi dheweke' d kiwa dheweke sandhangan. Kita durung pirembagan akeh ing mobil; iya ora ngagengaken dheweke, lan dheweke ora kurban. Nanging sadurunge kita tak kanggo babagan saka pantai umum diubengi dening cilik liya-tingkat hotels saka ngendi dheweke wis nyetel mati ing dheweke banyu-ski ekspedisi, dheweke kalem mudhun kanggo pindhah menyang nah.
  
  
  "Supaya sampeyan lagi Kristina," aku ngandika. Dheweke wis ora malah marang kula sing durung.
  
  
  "Mesti wae. Apa sampeyan duwe prau?"
  
  
  "Aku duwe siji disewa, ya."
  
  
  "Banjur mbok menawa kita kudu.... Ora carane sampeyan nggunakake wektu luang?"
  
  
  Dheweke, sora: "Mungkin. Gumantung ing apa maksud sampeyan."
  
  
  "Maksudku, kita kudu katon ing umum, temenan kepincut kanggo saben liyane." Dheweke njupuk sandi tangan, nanging ing dheweke anget, bare thigh. "Voting kaya iki, ora ana? Wisata amérika, yunani wadon ing vacation. Ora iki minangka ngrancang?"
  
  
  Dheweke temenan sumurup liyane babagan wentis nilai plans saka dheweke durung, nanging iku digawe pangertèn. "Apa sing sampeyan pangrungon saka Alex?" Aku sincerely takon.
  
  
  Iku minangka yen dheweke kulit wis dumadakan nguripake kanggo marmer, kadhemen minangka kuburan, nanging dheweke digawe ora pamindhahan kanggo push sandi tangan adoh. "Kita bakal pirembagan bab iku mengko."
  
  
  "Kok ora saiki?"
  
  
  Dheweke eseman kaya pati topeng. "Amarga kowe lan aku, Mr. Daniel McKee, ora ngerti apa-apa bab Alex. Sapunika, kita lagi ngerayakno njupuk ngerti saben liyane, lan sesuk, nalika kita pindhah ing kita sethitik layaran kanggo Corfu, kita bakal duwe kathah wektu kanggo pirembagan bab iku."
  
  
  Kanggo awam, iku ketoke kanggo mistletoe cantik apik idea saka carane iku bisa ing mail bisnis. Dheweke wis kanggo pindhah karo dheweke. Ing paling ora kanggo saiki.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ing Ee hotel iki nondescript sethitik panggonan karo jambon plester tembok lan sudhut teras madhep panah strip saka pantai. Kita lunga liwat ritual: kita wis ngombe ing salah siji saka tabel ing teras, nyekeli tangan, lan akeh looking menyang saben liyane mata. Saka wektu kanggo wektu, aku dicenthang kanggo ndeleng yen wong iki mbayar manungsa waé kanggo kita, nanging aku ora weruh sapa sing iki luwih kasengsem ing Kristin saka samesthine. Akhire, kaya srengenge ana bab kanggo nglelebke menyang segara, dheweke ngadeg munggah, narik kula kanggo sandi kaki karo dheweke.
  
  
  "Sing kita arep duwe nedha awan?"
  
  
  "Mesti wae."
  
  
  "Mesthi," dheweke ngandika. "Sampeyan bisa pick kula munggah ing jam lan setengah. Mungkin... sampeyan bisa ngatur kanggo kita kanggo berlayar sesuk esuk?"
  
  
  "Aku ora ngerti." Dheweke, nuzzled menyang dheweke kuping, kaya samesthine, nanging biasane amarga aku wanted kanggo nggawe manawa ora ana siji bakal krungu apa aku iki ngomong. "Njupuk wektu, dear. Dheweke ora bakal takon kanggo nggawe aransemen kanggo ninggalake nganti sesuk iku cantik peduli ketok sing lagi teka karo kula."
  
  
  "Dadi ayo kang nggawe iku ketok saiki." Dheweke kenek groin ing cara sing paling ketok, ngangkat dheweke wentis rada kanggo samubarang kang angel dheweke bare nyuda marang kula thigh. Iku mung cendhak patrap, nanging ora ana siji bisa kantun. Utawa ego jalaran.
  
  
  "Ya," aku ngandika, lan aku wis kanggo mbusak tenggorokan sadurunge tembung liyane teka metu. "Kita lagi arep kanggo ninggalake ing esuk."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Dheweke kapandeng mung minangka apik ing dheweke peteng biru sugih minangka dheweke nindakake ing bikini; iku ana temenan soko dheweke ngene tuku saka mining, nanging Kristina sumurup carane kanggo nggawe sembarang saka dheweke sandhangan katon kaya padha digawe kanggo nah bvlgari, burberry. Kita tindak menyang restaurant cilik cedhak dheweke hotel; ana apa-apa khusus bab iku, lan minangka adoh minangka dheweke bisa ndeleng, ana wisata liyane aktivitas ana. Nalika dheweke iki manawa ora ana siji bisa overhear kita, ee takon dheweke,
  
  
  apa ana alesan kita rampung munggah ing panggonan tartamtu?
  
  
  Dheweke blushed, mung sethitik liwat dheweke tan.
  
  
  "Aku ora ngerti kutha iki," dheweke ngandika. "Iki pisanan kene."
  
  
  Panjenenganipun panginten babagan iki kanggo sawetara detik, banjur leaned bali ing dhingklik lan mesem ing hey, tengen dhingklik. "Mung saperangan saka turis, ora padha?"
  
  
  "Ya..."
  
  
  Iku siji kanggo njaluk iku obah. Miturut Manila envelope sing dheweke dropped jejere dhingklik, dheweke ngangkat munggah peta lan binuka iku. "Tampilake kula soko bab iki pesisir," gusti marang dheweke ing swara kurang. "Utawa ngomong apa sing ora ngerti. Salah siji cara."
  
  
  Iki peta kulon pesisir Yunani - saka Peloponnese ing pulo Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, saka ngendi Ulysses lelayaran kanggo blanja perang karo Troy, lan banjur kabeh sing taun mengko bali kanggo paling manut gin ing sajarah, Leucas; lan sawetara pulo cilik lan dharatan bandar, nganti Corfu muncul, shaped kaya kapak karo ageng salib-bagean saka segara. cacad nangani, agul-agul saka kang ngarahke ing pesisir saka Albania.
  
  
  "Sing bakal dadi becik layaran," cah wadon ngandika cautiously.
  
  
  "Ya. Kang mandheg ing cara bakal luwih seneng?"
  
  
  "ora ana. Kanggo kita, ing apa cilik tartamtu. Nanging aku mikir mungkin... telung dina bakal dadi wektu sing apik."
  
  
  Isine weteng clenched, ora kanggo pisanan ing misi iki. Luwih wektu tundha, wektu liyane nalika boten mengkono.
  
  
  "Apa sampeyan manawa sing arep teka karo kula?" Dheweke swara bali menyang peran.
  
  
  Dheweke fokus dheweke gedhe, mata peteng ing kula. "Nanging mesthi, Daniel McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Sasampunipun nedha awan, kita digawe kita cara liwat panah alleys diubengi dening ngalangi larik saka peteng omahé sing ketoke loom liwat kita, blotting metu cetha Ionian langit. Kristina lirih mlaku ing jejere kula, dheweke hip dipencet marang mine, lan aku saya ngelingake aku kanggo dadi ing jaga kanggo bisa buntut.
  
  
  Ora ana siji weruh dheweke. Aku ora kaya iku.
  
  
  "Sampeyan ... er... manggon ing hotel long cukup kanggo nampa kabar saka...?"
  
  
  Dheweke dipencet dheweke lambã No kanggo mine, nanging dheweke lambé padha kadhemen lan sing bebaya. Ora" nganggo saiki, " dheweke delok. "Bengi iku kanggo kita."
  
  
  Aku ora bisa ngomong yen dheweke iki ngomong kanggo kula utawa kanggo sawetara bug nandur ing nah. Ing kasus, iku ora obyek.
  
  
  Kita malmpah bebarengan waterfront ngendi pisanan aku weruh dheweke, mutusaké ora kanggo ngunjungi taverne ngendi kita ketemu maneh, banjur tumuju menyang hotel, kang ana mung saperangan saka pamblokiran adoh. Minangka kita nyedhaki dimly surem ngleboke, coklat Mercedes ditarik metu sak gg, nggero ing arah kita, lan kalem banget. Kang ngubengi kepungkur dheweke lan kapandeng idly ing mobil, nanging ora weruh apa-apa ing backseat nanging surem tokoh. Driver, karo kupluk ditarik mudhun liwat mripate, kapandeng terus ahead. Nalika Mercedes ana jarak cendhak adoh, iku ditarik liwat pinggir dalan ing sisih ngelawan saka werna. Ana mung sawetara montor diparkir toko, lan Kristina lan aku padha mung nanging ing ngarsane.
  
  
  Cah wadon nyekel lengen, mekso kula kanggo mungkasi. "McKee!" dheweke whispered lowongan. "Sapa sing wong-wong iki?"
  
  
  "Aku ora ngerti sapa." Dheweke, ngandika lirih, ana ala cukup kanggo menehi hasil karo biasa amatir tanpa medhen-medheni dheweke kanggo pati.
  
  
  "Nanging padha weruh us lan mandegake." Dheweke, aku felt dheweke manginggil, dheweke awak dipencet marang mine. "Apa sing padha nunggu ana?"
  
  
  Mercedes iki diparkir langsung ing ngarepe hotel ngleboke, sawijining engine rumbling lirih, lan lancip lepen saka uap padha teka metu saka exhaust pipe.
  
  
  Kang nguripake kanggo cah wadon lan hugged dheweke. "Aja padha sumelang ing bab wong-wong sing ndeleng, Kristina. Bengi kita wengi... kajaba."
  
  
  "Kajaba apa?"
  
  
  "Sampeyan ora duwe bojo, kowe? Utawa liyane-wong?"
  
  
  Dheweke guncang sirahe, nggoleki sandi mata questioningly. "ora ana. Dheweke bakal dadi ing vacation piyambak yen dheweke ego ana mistletoe?"
  
  
  Bapake manthuk ing persetujuan. "Supaya apa kang ana wedi? Kamar bakal dadi sepi, banjur..."
  
  
  Cah wadon cut mati sandi tembung kanthi dadakan, galak kiss. Iki njupuk kula dening surprise, nanging aku cepet mbalekake lan dianakaké dheweke tightly kanggo kula. Sawise nalika, dheweke ditarik dheweke tutuk adoh saka mine lan wiwit kanggo tutul gulu, mencet dheweke lambã No kanggo sandi kuping. "Iku aman kanggo pirembagan ing kamar?" dheweke delok.
  
  
  "Aku ora nang Stahl ing." Ana titik ing nyebutke sandi tamu saka wingi, malah yen padha setengah negara adoh.
  
  
  Dheweke alon-alon ditarik bali menyang katon ing kula karo mencorong mata lan sudhut-mbukak tutuk ing nggumunke eseman. "Supaya kita lagi arep kanggo duwe wengi iki, Daniel McKee. Banjur kita bakal weruh..."
  
  
  Nalika kita mlebu hotel, coklat Mercedes iki isih ana, kaya squat, crouching naga ambegan kumelun saka sawijining tailpipe.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kristina ora isin kanggo kita, dheweke ora sebel sabar kanggo kita, nanging
  
  
  dheweke uga ora indifferent kanggo jinis. Dheweke iki jinis cah wadon sing tau bisa tetep indifferent kanggo apa-apa, apa iku sikatan dheweke utawa nggawe katresnan kanggo wong liyo. Dheweke lungguh mudhun entheng ing pojok lumpy amben sing diduga kamar kanggo pisanan minangka kang diwutahake brandy menyang saperangan saka kaca tingal. Dheweke njupuk duweke, ngrasakake iku, lan enggal-enggal dheweke ilat liwat lambé dheweke kaya kucing.
  
  
  Mung dhingklik ing kamar banget kurang lan ing panggonan ala. Sawise bejat salah siji saka aturan dhasar, aku dipindhah dheweke menyang sudhut windowsill, nggawe manawa jendhela langsir iki tightly ditutup; malah banjur, aku sumurup sandi siluet iki sampurna target kanggo sniping, lan aku dipercaya kula naluri sing ora ana siji wanted dheweke mati. Dheweke ora pengin kanggo durung.
  
  
  "Oke," aku ngandika, mundhakaken nglukis kaca ing kamar hotel ing patrap grilling keju sandwich.
  
  
  "Tengen kabeh?"
  
  
  Iki pisanan apik tenan katon ing Christina Zenopolis; liya wektu aku iki ngandika dening kakehan suryo srengenge lan kabeh sing udan, toasted daging; restaurant digunakake kanggo duwe muffled haze lan tabel antarane kita. Kene, swara iki bisu, nanging ora kakehan, lan apa-apa interfered karo tampilan. Malah dheweke peteng biru, unadorned sugih iki meh minangka ngumumke minangka awan bikini, lan ing sawetara cara liyane macem. Karo dheweke nglukis peteng rambute lan sudhut-pesawat startlingly biru mata, dheweke ana visual bandha, lan supaya adoh minangka ferret, dheweke wis ditampilake pinter lan roh kanggo cocog katon. Kanggo wayahe, aku kapéngin kita padha apa kita ketoke, lan banjur aku marang aku kanggo mungkasi kang gemblung.
  
  
  "Supaya sampeyan lagi mahasiswa," aku ngandika, anjog obrolan minangka sapa ngrungokake bisa nyana wisata kanggo takon cah wadon kang ' d ngangkat munggah lan digawa menyang kamar.
  
  
  "Ya."
  
  
  "Apa sing sinau?"
  
  
  Dheweke shrugged lan njupuk dawa ngombe saka brandy. "Aku tau wanted kanggo dadi perawat, nanging aku wis kanggo mandhekake."
  
  
  "Ngapa?"
  
  
  "Sing iki..." Dheweke sora. "Uga, aku pungkasanipun ngakoni kanggo aku aku ora bisa tetep watara wong sing lara kanggo ngaso gesang kawula. Apa Kowe Ngerti?"
  
  
  "Aku guess supaya."
  
  
  "Lan dadi duweke ... uga, sawijining mung learning. Mungkin aku bakal biologist a, mungkin arkeologis. Ora tansah rush menyang kaputusan, tengen?"
  
  
  "Aku pracaya tuwane bakal kaya sing kanggo njaluk utama." Aku ngandika karo ngerti grin, nanging aku uga sumurup, yen Nah ora duwe tuwane.
  
  
  Kristina kapandeng ing kula intently. "Aku ora duwe wong tuwa, McKee. Mesthi sampeyan nindakake; aku kudu duwe marang sampeyan sing sadurunge."
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. "Aku pracaya sing durung. Apologize. Nanging carane kowe, uh ... pripun sampeyan wis nggawe urip?"
  
  
  "Oh, hey, aku bisa ing boutique ing Atena. Iku banget cedhak kanggo Hilton. Padha apik banget ing mbayar kula kanggo dina mati nalika aku ora duwe kanggo pindhah menyang kelas." Dheweke leaned maju, andhap asor neckline dheweke sugih mung sebagian ngumumke. "Apa ora iku apik sing aku ing vacation saiki?"
  
  
  "Iku ora bisa dadi luwih apik," aku ngandika, lan nalika aku mangertos, aku tak munggah lan lungguh mudhun ing jejere dheweke ing amben. Dheweke ora mindhah utawa koyone kaget, nanging padha ora ana otomatis caresses, salah siji. Aku disenengi cah wadon iki liyane lan liyane.
  
  
  "Apa sampeyan nemokake apa sing wanted ing Yunani, McKee?"
  
  
  "Ing cara."
  
  
  Dheweke ngguyu. "Aku ngomong bab panjenengan email bisnis kang dicethakaké."
  
  
  "Aku ora ngomong dadi?" Dheweke, sneered hey, ing rheumatism. "Uga, bener, dheweke mung wis kene sawetara dina, nanging dheweke ketemu sawetara wong, kapandeng ing pelindhung. Aku wis sawetara idea sing aku uga bisa kanggo nemokake dheweke ing negara genius ing yacht desain, wong sing bisa teka munggah karo soko anyar lan macem. Nalika... Nanging apa aku golek apa aku looking for utawa ora, aku njaluk bantuan kanggo ngerti soko babagan Yunani. Aku kaya paling saka kuwi watara iku."
  
  
  Wektu iki dheweke ngambong kula karo kelangan, cahya lambé. Aku miwiti kanggo ngrangkul dheweke, nanging dheweke ditarik adoh, ora akeh, mung cukup supaya kula ngerti sing iki ora wektu.
  
  
  Dheweke ngandika. "Supaya sampeyan lagi ninggalake sesuk?"
  
  
  "Iku kang idea. Apike, ing negara lan mbokmenawa ing yours banget, nalika wong-wong ing prau ndeleng wong teka dening mobil lan miwiti takon pitakonan, padha ora kathah kanggo pirembagan akeh. Nanging nalika wong padha katon ing prau lan nyuwun wong-wong mau padha pitakonan, padha bakal njawab wong-wong mau."
  
  
  "Ya, aku ora bisa ndeleng carane sing bisa dadi." Dheweke njupuk liyane sip saka brandy. "Lan sampeyan sajujure arep kanggo njupuk kula karo sampeyan?"
  
  
  Aku iki manawa saiki dheweke iki ngomong bab bisa kesalahane, amarga dheweke sumurup peduli uga sing aku ngirim njupuk dheweke karo kula. "Aku emg kaya sing. Mung telu utawa patang dina, mung gisik nglangi. Njupuk wektu."
  
  
  Dheweke ketoke kanggo mikir bab iku; banjur dheweke manthuk alon. "ya. Sing bakal dadi banget, apik banget." Karo sing, dheweke ngadeg munggah, dianakaké metu dheweke kosong brandy kaca kanggo paling cedhak commodore, lan ngusulke putih woolen cape dheweke ngagem marang hawa anyep ing wayah sore. "Aku kudu bali menyang hotel, McKee."
  
  
  Sandi surprise kudu wis cetha, nanging dheweke stifled sandi protest karo galak frown. "Apa sampeyan kudu?" Aku ngandika unconvincingly.
  
  
  "Ah, ya. Sing banget becik, McKee. Dheweke, aku aran kaya kita wis nandang gerah ngerti saben liyane uga ing kuwi wektu cendhak, lan ana supaya akeh kanggo katon kanggo nerusake. Dheweke diiringake dheweke sirah menyang sisih lan maringi kula sengaja nggoda eseman. "Sawise kita lagi piyambak ing segara, aku manawa kita bakal nemokake soko kanggo pirembagan bab."
  
  
  Dheweke relayed pesen, lan aku ora pikiran. Kristina ora pengin wong kanggo njupuk dheweke bali menyang hotel, nanging aku digawe manawa coklat Mercedes ora tengen werna sadurunge aku sijine dheweke ing mendhoan. Aku mirsani dheweke nganti dheweke metu saka ngarsane lan weruh ana tandha saka dheweke buntut keno munggah karo dheweke, nanging aku isih felt kadhemen padha sumelang ing weteng; Kristina iki mung cara kanggo kontak Alex, lan yen apa-apa kedaden kanggo dheweke ...
  
  
  Kabeh aku bisa nindakake saiki iki pangarep-arep sing dheweke sumurup apa aku iki dilakoni, amarga aku peduli uga ora.
  
  
  
  
  
  
  Bab Sangang
  
  
  
  
  
  Nalika piyambakipun teka awal ing morning sabanjuré, Elgon Xephrat iki nunggu kanggo kula, nanging piyambakipun ora loropaken, esem wong dheweke ' d ketemu ing dina sadurunge. Panjenenganipun guncang marang sirahe susah nalika piyambakipun nyumurupi kula lumaku watara ing mobil lan menyang cilik, cluttered kantor.
  
  
  "Kula nyuwun pangapunten aku ora manggon nganti pangarepan sandi," kang wiwit sincerely, looking mudhun ing putih gedung olahraga tas dheweke iki mbeta. "Prau ora bakal siap kanggo berlayar dina iki. Sesuk, mungkin ing loro utawa telung dina. Aku ora bisa ngomong."
  
  
  "Apa ing neraka kedaden?" Aku nuntut.
  
  
  "Laka pungkasan wengi." Kang shrugged lan nuding vaguely liwat pundhak. Liwat jendhela, konco dheweke, ego bisa ndeleng rame galangan kapal, katharine, lan cilik teluk ngendi welasan pelindhung, biasane gedhe-cilik, padha moored. Dheweke mangerténi telung puluh loro-mlaku nyekel ngene digunakake kanggo cahya kula munggah dina sadurunge, snuggled munggah marang dock ing dawa, nglukis ula sak selang sing wutah liwat sisih lan mudhun menyang kabin.
  
  
  "Apa kedaden?"
  
  
  "Aku mikir wong teka kanggo mooring stasiun pungkasan. Panjenengan Argos kudu wis cantik kanti awon rammed; kita ketemu ego esuk iki karo kathah banyu, sawetara boards njedhul metu ahead. Panjenenganipun nuding metu mesthi.
  
  
  "Iku bisa ora dadi banget kanti awon rusak yen ora nglelebke ing wayah wengi.",
  
  
  "Mbokmenawa ora; kita bakal duwe kanggo njaluk dheweke metu kanggo nggawe manawa."
  
  
  "Aku bisa pindhah ana saben taun? Mungkin aku bakal duwe idea..."
  
  
  Ego kang mata padha kadhemen. "Apa kowe ngerti luwih akeh babagan kula pelindhung saka duweke, Mr. McKee?"
  
  
  "Mesthi ora; sing apa ora aku temenan. Katon, sing ngandika sampeyan wis boat liyane sing aku bisa njupuk. Apa bab siji iki?"
  
  
  "Ah, nanging sawise sampeyan kiwa wingi, loro purun teka lan chartered ego. Sampeyan ngandika sing disenengi Argos tho."
  
  
  Aku digawe iku; iku luwih cilik, luwih gampang kanggo nangani karo tangan siji, lan sakabèhé kapandeng luwih apik. Nanging ... " Padha wis dijupuk dheweke adoh?"
  
  
  "Scylla? Durung, ora."
  
  
  "Aku kudu prau," aku ngandika flatly.
  
  
  Zephrathus kapandeng kaget. "Nanging ngandika ana rush, Mr. McKee."
  
  
  "Kabeh wis diganti. Dheweke kudu bisa kanggo nindakake bisnis karo sampeyan, nanging yen sampeyan ora tetep tembung, aku bakal duwe kanggo pindhah nang endi wae liya, Mr. Xefrates."
  
  
  Yen wis samesthine bab kuwi saka wong iki, kang ana susah mistaken. Mung mandeng kula kanggo dawa wayahe, banjur shrugged. "Iku tengen."
  
  
  "Lah, aku bakal mbayar apa wae sing arep kanggo Scylla. Supaya wong ngenteni dina utawa supaya kanggo Argos kanggo didandani."
  
  
  "Iki penting kanggo sampeyan, Mr. McKee?"
  
  
  "Iki penting." Dheweke, chuckled. "Sampeyan bakal rauh ngerti kok."
  
  
  Xephrathus kapandeng wicaksana, mripate somber, lan banjur kang peteng, bearded pasuryan flashed dadakan eseman. "Ah! Mbok aku ngerti iku." Kang tapped taksih arupi seratan rintisan saka potlot marang kang untu. "Mbok menawa liyane purun uga bakal ngerti."
  
  
  "Nalika durung padha ngomong padha' d miwiti?"
  
  
  "Cukup dina iki. Bener, wiwit padha teka supaya pungkasan wingi, aku ora duwe wektu kanggo njaluk ih ing prau. Biasane aku kudu dadi manawa yen wong mangerténi carane kanggo nangani salah siji saka favorit pelindhung sadurunge aku supaya wong-wong mau pick munggah. Kajaba nalika padha duwe wong-wong mau... Pripun aku ngomong iki? Diverifikasi? Ya, mung kaya sampeyan, Mr. McKee.
  
  
  Antarane dokumen liyane aku iki kasedhiya karo ana fotokopi KTP ku, kang nyatakake yen aku wis nyabrang Atlantik kaping pindho ing prau cilik balapan, sepisan minangka navigator lan yen minangka kapten. Aku iki mung bungah sing Xephratus wis ora takon kula kanggo nuntun Scylla, sing godhongé amba-hulled sloop karo cukup papan kabin kanggo kumpul trumps kanggo nindakake minangka kargo, sak crowded bay.
  
  
  "Aku bisa njupuk Scylla tinimbang, "aku ngandika, sik njongko kanggo sandi dompet.
  
  
  Liyane wong loro salaman-gedheg. "Aku ora bisa nindakake iku, Mr. McKee. Aku marang sandi tembung loro liyane purun."
  
  
  "Nanging sampeyan prajanji kula."
  
  
  "Dina bakal teka nalika sampeyan bakal arep kanggo njupuk Argos."
  
  
  "Sampeyan bisa nelpon iki wong lanang liyane? Ing paling takon nu yen padha ora pikiran postponing ing trip kanggo dina utawa supaya? " dheweke, felt ridiculous, meh ngemis kaya sing, nanging ora ana panggonan liyane ing Pyrgos ngendi kang boat bisa chartered tengen adoh. Mung alternatif iki kanggo bali menyang Piraeus, ngendi Kraton yunani Yacht Klub bisa ngatur prejanjèn ing meh sembarang port ngendi padha kasedhiya. Nanging sing bakal ora mung ateges wektu tundha ing paling dina, nanging liyane jahwéh, iku bakal ngganti kula saka kuatir miwiti "unhurried" layaran.
  
  
  Xephrathus sora, yes liwat sawetara makalah ing nest clurut ing mejo, ketemu apa kang wanted, lan pungkasanipun sighed resignedly. "Aku pancene nuwun. Aku ora mikir ih Hotel direkam iku."
  
  
  Kang lungguh ana kaya stocky, sedih, nanging unforgiving spider, lan dheweke iki diwiwiti kanggo mikir sing iki lokalitas ing Rusia iki gagal total nalika Kristina teka.
  
  
  Xephrathus saklawasé mlumpat munggah minangka cah wadon ngetik, kang pasuryan peteng pamisah ing bodho grin saka penghargaan. Ing burem biru kathok cendhak, belang kru-gulu sweater, lan exuding zeal kanggo vacation, ee iki cukup kanggo nggawe wong ngadeg munggah.
  
  
  "Sing kita siap?" "Apa iku?" dheweke takon, menehi kula peck ing pipi lan nempel loro tas kanvas ing mbledug lantai.
  
  
  Sawijining sedhela marang kene bab sisah. Kristina kang reaksi iki sampurna; dheweke diuripake kanggo Zephrat, pouting cukup.
  
  
  "Nanging iku ora padha! Vacation bakal mungkasi ing sawetara dina, lan aku prajanji cilik layaran."
  
  
  Xephrathus kapandeng flustered. Kang ngandika kanggo cah wadon ing yunani, lan dheweke mangsuli; ora ana wong watara wong bisa ngerti dheweke. Nanging apa wae dheweke ngandika kanggo kita, Kristina wis daya saka persuasion sing padha ora bisa ngerti; sawise sawetara menit, Xephrath manthuk, sethitik susah, nanging shrugged, lan kita padha digawa ing mobil kita kanggo dock.
  
  
  Odin kang ego bolo nggawa Scylla karo kula, lan sawise kang dicenthang rigging lan peralatan, sloop iki kasedhiya karo pranata, lan kita sijine kita pindah mudhun ing ngisor iki. Xephrathus dileksanakake efektif operasi, lan iku ora nganti midday sing kita katon metu saka port saka Garis. Apa ing gemuruh daya saka melu engine, kang di-push cara kang liwat kelompok-kelompok saka pelindhung moored ing bay, kroso rudder slack. Mung nalika kita padha adoh saka buoy sing ditandhani ngleboke menyang bay iya aku menehi iku kanggo Christina kang setir lan pindhah ahead.
  
  
  Ing staysail banjur munggah page; iku poto-ngatur, nggawe iku akeh luwih gampang kanggo berlayar piyambak. Christina marang kula sing dheweke nindakake dicokot saka sailing, nanging mung ing cilik pelindhung, supaya kajaba ing kahanan darurat, aku figured aku ' d apa kabeh serius kuwi aku. Minangka jib wiwit kanggo isi, kang nguripake lan marang cah wadon kanggo mundhakaken sloop upwind. Dheweke manthuk, nguripake setir, lan dianakaké ego, wincing hard, nganti gandhewo swung watara lan jib wiwit tutup. Nalika aku bungah sing dheweke wis digawe kita mindhah luwih utawa kurang dhiri ing arah tengen, aku bali lan ngangkat dheweke munggah karo heavy mainsail. Iku ora gampang ing sandi dhewe, malah karo lir, nanging pungkasanipun pinned mudhun dening abot tarp menyang ndhuwur mast lan ngankat dening gawe salah.
  
  
  Scylla iki rocking ing arep ombak kuwat, lan aku wis kanggo tari nalika sethitik minangka dheweke maneuvered bebarengan panah mimmo trek kabin gendheng. Nalika dheweke rama bali menyang wiyar kabin, Kristina ketemu angel kanggo kemudi ing prau; dheweke sel lungguh ing jejere dheweke lan dipateni engine. Kasepen iki ayu.
  
  
  "Iku kang amba prau," dheweke ngandika lirih, looking munggah ing amba mast minangka angin wiwit kanggo isi dheweke ego.
  
  
  "Cukup amba," aku sarujuk, njupuk setir saka dheweke.
  
  
  Dina iki cetha lan asri, ing lalu lintas moderate lan nyedhaki uga buyar. Malah dadi cedhak dharat, ana pangertèn saka boundless ambane ing kita awake, peteng biru banyu ngowahi kanggo alus umpluk minangka kita digawe kita cara liwat ombak. Kristina wungu dheweke tangan kanggo push maneh dheweke nglukis, rambute nggilap, lan ing suryo srengenge nen bisa ndeleng tembaga highlights saka iku. Dheweke njupuk ambegan jero, savoring angin lan salty udhara, karo dheweke mata ditutup; nalika dheweke kabuka ih maneh, dheweke iki looking genuinely ing kula.
  
  
  "Kabeh tengen," dheweke ngandika.
  
  
  "Ya."
  
  
  Dheweke kapandeng bali; ngleboke menyang bay iki wis mung liyane indistinguishable bagéan saka pantai. "Kita lagi pungkasanipun piyambak." Dheweke mesem. "Maksudku tenan sepi."
  
  
  Panjenenganipun nglirik ing mbukak cangkem anjog kanggo utama kabin, banjur cautiously kapandeng ing Nah. "Sampeyan bakal bisa kanggo bisa dicokot sing sethitik karo setir? Aku pengin mriksa metu sawetara bab-bab ing ngisor iki."
  
  
  Kristina nodded lan njupuk setir maneh. Mung tanah katon kajaba kanggo rusian Presiden Vladimir Putin konco kita iki Zakynthos, lan pulo iki mil kanggo starboard.
  
  
  Ing profesional nyata, mesthi, kabeh misale jek bakal nggoleki, kajaba sing sembarang surprise ora bisa ndherek kita ing sembarang masalah karo prau. Aku tindak mester kanggo nemokake sembarang liyane masalah.
  
  
  Mungkin aku overdid iku, nanging aku sinaoni iku kabeh nang prau lan nuntut masalah bisa. Iku ketoke dipercaya sing sapa bisa wis diinstal sembarang piranti ngrungokake ing Scylla, nanging ora ana titik ing njupuk kasempatan wae. Ing ngisor iki kaget wiyar, karo utama kabin kang bisa ngadeg meh vertikal. Ing galley iki kompak lan jelas anyar saka prau, karo plastik gendheng lan cilik stainless-steel nglelebke. Ana listrik kulkas sing Xephratuh wis marang dheweke aku ora arep kanggo nggunakake; sing temenan miwiti ing mesin kanggo njaga batre daya, lan nihan sawijining ora kanggo sing. Punapa mawon iku, lawas asli kulkas iki isih ana, lan nen wis sèket-pound pemblokiran saka es kanggo njaga ale kadhemen.
  
  
  Uga ing utama kabin, ana ndhuwur lan ngisor bunks ing sisih port, lan ing sisih liyane ana kursi sing ana lengane karo dibangun ing upholstered kursi ing pinggir; dining area bisa sudo kanggo nguripake bab kabèh menyang amben pindho.
  
  
  Ahead, liwat cendhak, panah passageway diubengi dening headboard lan hanging lemari, ana liyane kabin, ngendi wong loro turu ing rada sudhut mlengkung bunks. Aku wis meh nyusup kanggo njaluk nang, minangka dhuwur ing maju kelompok iki suda dramatically. Ing plexiglass trapdoor iki mung sumber cahya, lan dheweke diangkat iku rada kanggo ambegan ing lembab kamar. Aku digawe mental wigati kanggo mati iku mudhun yen cuaca nguripake ala; malah sanadyan kita wis otomatis bilge pump, ana titik ing njupuk ing banyu mesthi.
  
  
  Iku njupuk kula meh jam kanggo nggawe manawa Scylla ana resik. Iku bodho, dheweke marang dhéwé, dadi peduli ati-ati, nanging salah siji saka iku pisanan dheweke ' d sinau ing ndelok mail bisnis iki tau kanggo njupuk tindakan kanggo diwenehake. Banjur ana loro wong lanang sing ' d nyoba kanggo piagam sing Scylla dina sadurunge, ora kanggo sebutno "kacilakan" sing wis rusak ing prau liyane. Ora, iku worth jam. Panjenenganipun kabuka saperangan saka gendul bir lan nggawa ih bali menyang taksi.
  
  
  "Aku iki wedi ngene tiba asleep," Christina ngandika.
  
  
  "Aku mung digawe manawa kabeh ana ing urutan. Saiki kita bisa pirembagan." Dheweke sel iki metu saka nah kang nggayuh; iku wektu kanggo njaluk mudhun kanggo bisnis.
  
  
  "Resik... malfunctions?" "Apa iku?" dheweke takon entheng.
  
  
  "Ora," aku ngandika flatly.
  
  
  "Apa sing arep kanggo drive?"
  
  
  Dheweke, kapandeng kanggo starboard. Kita padha nyedhak titik ing tip kidul Zakynthos, kang temenan sing kita bakal rauh duwe kanggo ngganti course lan sirah kulon. Iku iki dicenthang dening angin; kita padha ing kadohan gedhe, angin iki ndamu meh saka lor; owah-owahan mesthi kudu ateges apa-apa luwih saka owah-owahan ing setelan corak. Prau dipindhah ajeg maju, cetha bahagia ing sail tinimbang karo motor.
  
  
  "Tetep ing kontrol," aku ngandika. "Sampeyan lagi mengkono uga."
  
  
  "Bisa kita pirembagan saiki?"
  
  
  "Yen sampeyan arep."
  
  
  Dheweke diuripake adoh, dheweke mata tetep ing kompas nyetel munggah dening blak-blakan gedhe-gedhe ing ngarepe setir.
  
  
  Aku takon dheweke, " Oke?"
  
  
  "Ngomong apa?"
  
  
  Aku miwiti iku kabuka. "Apa padha wedi yen mobil pungkasan wengi?"
  
  
  "Mobil?" Dheweke ana stalling kanggo wektu.
  
  
  "Near hotel. Ana alesan ngapa sampeyan kudu mèlu?"
  
  
  Dheweke mata kahyangan minangka dheweke kapandeng ing kula. "Mesti wae! Apa kowé ora ngerti?"
  
  
  Gusti sighed lan entheng kena dheweke bare lengen. "Listen, Kristina, kita ngene luwih tokoh soko metu. Sampeyan lagi ing trip iki amarga cak mekso ing iku. Nanging aku isih ora ngerti carane akeh kontak sampeyan duwe karo wong utawa carane iku. . Bojone conscientious; aku ora kaya iku. Alex wis lawas cah lanang, lan aku nyuwun pangapunten kang nyeret menyang iki, nanging temenan kang ora bisa ngedika metu saka iku. Apa aku kudu ngerti pisanan carane melu sampeyan ana ing bisnis iki ."
  
  
  Dheweke didilat dheweke lambé, nglirik ing kompas maneh, lan banjur tak munggah kanggo mriksa muter setelan. Akhire, dheweke shrugged. Apik. Wangsulan: bab ingkang kawitan aku ngerti bab Alex ... bali pengguna ... iki apa Recovery kang ketemu wong rawuh kanggo kula nalika dheweke mlaku-mlaku metu ing boutique. Panjenenganipun dhateng kula sing Alex bakal hubungi sampeyan." Dheweke diuripake kanggo kula. "Sampeyan kudu ngerti, McKee, aku meh ora ngerti sandi sadulur. Aku iki mung pitung taun nalika piyambakipun tilar donya... lunga menyang sisih liyane. Lan sadurunge sing, piyambakipun tansah adoh, supaya weruh dheweke, ego sethitik banget, tau. ibu seda, lan rama kita seda akeh taun kepungkur nalika aku isih bayi. Dadi duweke, aku guess, iku wong... panjenenganipun felt sing wiwit duweke iki mung isih anggota kulawarga... bisa dipercaya kula? "Dheweke rampung ing pitakonan wigati, kang aku ora nemokake banget reassuring ing kawitan.
  
  
  Iku ora matter kanggo Hans. "Apa kontak wis sampeyan wis karo wong wiwit ferret?"
  
  
  "Loro, kaping telu aku nampa pesen dheweke; aku ora ngerti carane iku dijupuk kanggo kula. Iku mung dideteksi dening ih
  
  
  nalika dheweke teka saka sekolah utawa karya ."
  
  
  "Apa kang ana ing wong-wong mau?"
  
  
  "Aku ora duwe ih karo kula. Panjenenganipun menehi saran kula kanggo ngobong ih."
  
  
  Thank gusti Allah kanggo sing, ing paling, marang awake dhewe. "Nanging kowe elinga ih."
  
  
  "Mesti wae. Panjenenganipun ngandika bakal teka bali, sing Ego bakal ketemu dening Amérika agen, lan bilih piyambakipun wanted kanggo dadi ana."
  
  
  "Aku isih ora ngerti apa sing ora ketemu wong, ferret."
  
  
  "Lan duweke, banget."
  
  
  "Dheweke kepengin kanggo njupuk sampeyan karo wong?"
  
  
  "Aku ora bisa ngomong. Minangka minangka adoh aku ngerti, aku rencana kanggo pindhah karo sampeyan kanggo Corfu, ketemu Alex ana, lan banjur bali menyang Atena. Vacation bakal mungkasi." Dheweke mesem absently. "Minangka adoh minangka dheweke samar kenangan dadi, sandi sadulur lawas wis mesthi wis wangkal wong, tansah nuntut dhewe path. Mbok menawi panjenenganipun namung kepengin kanggo ndeleng kang pungkasan isih anggota kulawarga."
  
  
  Iku cetha sing cantik kita padha ora arep ngendi wae, supaya aku diganti arah. "Hayo bali menyang coklat mobil pungkasan wengi. Sampeyan padha wedi. Apa ora?"
  
  
  "Aku ora ngerti. Sawijining tau wis melu ing kuwi sadurunge, supaya mbok menawa sawijining banget pinter babagan... iku iki."
  
  
  "Iku kang boten sae muter, nanging iku nganti ego kanggo takon iku. Wis sampeyan marang sapa waé bab iki? Maksudku, kaya apa sing krungu saka panjenengan cak sawise kabeh iki taun?"
  
  
  Dheweke guncang sirahe dhagelan, banjur hey, aku wis kanggo mbusak kunci rambute saka rta. "ora ana. Aku duwe... aku ora duwe kanca-kanca cedhak, McKee. Ora ana siji, hema ora bakal pirembagan kanggo dheweke."
  
  
  Dheweke, kapandeng ing nah. "Sing sethitik aneh," aku sincerely ngandika. "Ana kanca-kanca cedhak?"
  
  
  Dheweke blushed ing dheweke tan. "Ah, ya, aku ngerti dheweke. Uga, iku iki ... nganti bubar, aku iki disambung kanggo wong enom. Aku ora duwe ego maneh. Lan aku ora duwe kanca cedhak. Pakaryan aku lan kanca anyar universitas; duweke diganti sandi gesang kathah, supaya ana ora ana siji dheweke ' d ngomong sing kanggo."
  
  
  "Nanging sampeyan isih padha wedi."
  
  
  Dheweke shrugged maneh. "Sampeyan lagi ndelok, McKee, lan aku yakin sing ora jeneng nyata, nanging iku ora matter; ora suspect soko kaya mobil piyambakipun ndamel pungkasan wengi?"
  
  
  "Uh-huh. Nanging ora kudu. Iki ndhuwur rahasia operasi, Kristina; ora ana siji kudu ngerti apa-apa bab iku kajaba sing melu."
  
  
  "Ya, duweke, aku upaminipun ..."
  
  
  "Sehat-sehat, supaya kang lali bab iku. Mungkin wong trocoh sawetara rincian saka operasi iki. Kita tugas iku isih kanggo nggawa prakara kanggo loro ends. Kita duwe saperangan saka dina ing segara kanggo pirembagan, supaya miwiti dening mulangi kula carane Alex wis mestine kanggo njaluk bantuan ing tutul karo sampeyan. kanggo Corfu ".
  
  
  Dheweke mangu-mangu, berjuang karo setir minangka Scylla diguncang tangi saka gedhe motorboat. Banjur dheweke sighed lan ambruk dhateng orange lifebuoy dheweke iki nggunakake minangka backboard. "Kita sarujuk ing tanggal lan wektu saka patemon. Iki taverne ing Corfu."
  
  
  "Oh, kelangan!" Mbuwang munggah tangané. "Persis ing ngendi sapa looking kanggo ego bisa nyana ego kanggo nggoleki ing Albania."
  
  
  "Ya, nanging ora ana siji looking for iku, McKee."
  
  
  "Apa maksud sampeyan?"
  
  
  "Ing pungkasan pesen, panjenenganipun marang kula sing wektu iki bab sing paling penting. Kanggo ing paling loro utawa telung dina, banjur egos, padha ora ngerti kang ilang."
  
  
  "Lan carane emu arep kanggo apa sing?"
  
  
  "Iya ora ngomong. Ego pesen padha cendhak."
  
  
  "Ya, aku mikir supaya. Corfu." Panjenenganipun tak munggah, banjur mester, lan teka maneh karo tumpukan saka mbalek-munggah sim. Nalika aku ketemu siji ing Corfu, aku mung wis katon sethitik kanggo ngerti yen kabeh iki salah. "Kita lagi ora arep ana," aku ngandika.
  
  
  Dheweke kapandeng ing ngendi duweke iki pointing. "Apa ora?"
  
  
  "Amarga nalika panjenengan cak lan aku ninggalake, kita bakal duwe roto dawa, limalas utawa rong puluh mil ing sembarang arah, nganti kita tekan segara mbukak. Apa wae kang ngandhani kita, wong bisa uga kudu looking for Alex sadurunge kita bisa pindhah ing kanggo Taranto."
  
  
  Dheweke kapandeng ing peta. Corfu, kutha utama saka pulo Corfu, dumunung ing separo sadawane pesisir wétan saka pulo. Mung sawetara mil metu saka banyu padha wilayahé saka Yunani lan Albania, lan dheweke ora arep kanggo nyoba kanggo uwal karo defector saka loro-lorone saka wong-wong negara ing prau sing mung bisa pindhah papat utawa lima knots. Ora saka ing kono, tho; iku bakal wis dijupuk kula wektu dawa mung kanggo njaluk metu saka Corfu lan menyang banyu mbukak. Mungkin yen aku wis ora wis dibukak dening loro heavyweights, salah siji saka kang saiki mati, saperangan bengi kepungkur, aku wis risked iku. Nanging sing metu saka pitakonan saiki.
  
  
  "Nanging apa liya kita bisa nindakake?" Kristina takon.
  
  
  Aku mandeng dina rata-rata kanggo dangu. Ing segara pesisir Corfu, ana kutha cilik disebut Agios Mattaios. "Apa kowe ngerti panggonan iki?"
  
  
  Kristina dheweke guncang sirah. "Aku wis tau wis kanggo Corfu."
  
  
  "Inggih, kita bakal sail ana, lan ninggalake iki prau. Aku mikir kita bisa nemokake mobil nang endi wae kanggo njupuk kita kanggo Corfu."
  
  
  "Nanging ... McKee?"
  
  
  "Kanggo arep?"
  
  
  "Apa kita bakal pindhah menyang panggonan kaya Ayios Mattaios?
  
  
  Sampeyan lagi mestine dadi wisata, lan aku... uga. Ora ana wisata bakal sail kanggo kuwi panggonan remot lan ora pindhah menyang Corfu. Kajaba kita padha ing cepet-cepet. "
  
  
  Dheweke ana tengen. Yen kita padha arep kanggo muter loro-cara, utamané ing tataran wigati, kita bisa ora saged apa-apa metu saka biasa. Aku binuka saperangan liyane denah, dicenthang soko. "Oke, Kristina, sampeyan lagi tengen. Bengi kita bakal mungkasi nang endi wae ing Selfalonia. Iki sabanjure amba pulo, banjur Zakynthos. Sesuk wengi Preveza, lan siji sabanjuré ora nalika Ayios Mattaios. Nanging nalika kita njaluk ana, kita bakal duwe soko kaya prau masalah; sing bakal kita alesan, lan aku bakal nggawe iku katon legal. Sewengi ing Corfu lan banjur bali menyang ... "
  
  
  Dheweke guncang dheweke sirah supaya hard sing aku kanggo mungkasi ngomong. "Apa kedaden?"
  
  
  "Ora!" dheweke gasped. "Ora, ora ana!"
  
  
  "Nanging apa ora? Iku paling apik peduli panggonan aku bisa ndeleng dheweke, malah yen ego iku hard kanggo ngucapake."
  
  
  "Aku ora ateges ana." Dheweke nuding menyang peta. "Ora Ayios Mattayos." Dheweke driji dipindhah munggah shoreline maneh. "Ana."
  
  
  "Preveza? Apa sing salah karo sing?"
  
  
  Kanggo ana alesan ing kabeh, aku wiwit éling sing dheweke ana burying pasuryan dheweke ing sandi pundhak, clutching sandi lengen. "Ora, McKee, utawa apa wae jeneng iku. Panjenengan olèh! Ngendi kita mungkasi, iku uga tau dadi Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  Sepuluh bab.
  
  
  
  
  
  Dadi, kita ora kejawab Preveza. Kristina kang kabotan dadi hysterical sing aku mutusaké ora kanggo neliti, ing paling ora banjur. Bubar, iki ey ketoke bakal isin dheweke outburst, minangka yen dheweke bisa njupuk maneh. Nanging punapa mawon mistletoe dheweke wis ing atine, dheweke ana ngucapke matur nuwun; iku nuduhake yen dheweke ana ing gedung olahraga ing meksa, lan ora ana maneh nggantheng dewi jet ski sing laku, bisa kanthi acak pick munggah Amérika lelungan lan pindhah ing cilik layaran. Iku digawa bali cara tengen saka looking ing iku, lan iku apik kanggo kula.
  
  
  Kita ngginakaken liyane saka dina pisanan nglaras segara mbukak, tetep adoh saka Zakynthos, lan minangka srengenge wiwit nyetel liwat mbukak Mediterania, tumuju kanggo Argostilion, kutha utama saka Kefalonia. Ing port, kita njupuk luwih penyetor, dikemas kaleng pangan, es, akèh saka alkohol kanggo galley, banjur ketemu restaurant ngendi kita wis gloomy nedha bengi . Kristina ana bisu, nuju konsentrasi ing dheweke sajian saka indistinguishable sayuran lan rempah-rempah minangka srengenge ilang njaba jendhela.
  
  
  "Aku upaminipun,"dheweke ngandika," kita bakal turu ing papan?"
  
  
  "Alexander wis rencana."
  
  
  "Ya." Dheweke ngandika iki karo desahan saka mundur.
  
  
  "Iku masalah?"
  
  
  "Ora." Dheweke ngandika iku banget cepet. "Kita bisa pindhah metu kanggo pelabuhan lan nyelehake anchor?"
  
  
  "Mungkin. Aku bakal mriksa karo port kapten; kita bakal mbokmenawa bakal bisa kanggo nemokake free berth."
  
  
  "Bisa kita mung... terus?"
  
  
  "Sampeyan ngandika kita duwe telung dina. Apa ing cepet-cepet?"
  
  
  "Wis sampeyan tau lelayaran ing wayah wengi? Ing mbukak segara karo sails kapenuhan cahya angin?"
  
  
  Tembung nyuworo aneh, teka saka Christina. "Ya," aku ngandika.
  
  
  "Banjur kita ora bisa, McKee?" Dheweke tangan slid tengen meja lan kena sandi lengen karo dheweke driji. Padha kalem, rada gemeter.
  
  
  "Sampeyan ora ateges sampeyan arep kanggo nglangi kabeh wengi?"
  
  
  "Sing bakal becik."
  
  
  "Apa ora?"
  
  
  Ing titik iki, ing waiter nggawa kita turki warung, lan nalika dheweke saring endhepan saka ngisor saka kaca liwat dheweke untu, Kristina tak munggah kanggo njupuk care saka dhéwé. Nalika dheweke teka maneh, agitated, dheweke slumped menyang dhingklik dadi hard sing aku panginten dheweke iki arep kanggo break iku.
  
  
  "McKee!" dheweke hissed. "Ana wong ana!"
  
  
  "Uh-huh. Apa kanggo wong?"
  
  
  "Wong! Condong marang blak-blakan ngrintih ing ngarepe kamar ladies'!"
  
  
  "Tengen?"
  
  
  "Nanging aku wis katon dheweke ego sadurunge! Pungkasan wengi ing Pyrgos!"
  
  
  Iki kejiret sandi manungsa waé. "Ngendi ing Pyrgos?"
  
  
  "Sing iki..." Dheweke mangu-mangu, nglamar dheweke jempol kanggo dheweke tutuk lan chewing ing kuku. "Ing hotel sawise aku ngiwa sampeyan. Nalika piyambakipun teka, wong iki ngomong kanggo mejo carik."
  
  
  Sawijining tak munggah. "Wis kang isih ana?"
  
  
  "Ora ana cara! Nalika duweke iki musna, dheweke iki musna. McKee! Carane bisa padha tindakake kita kaya iki?"
  
  
  "Ora dadi banget manawa kang ngisor iki kita."
  
  
  "Nanging iku kudu ana!"
  
  
  "Apik, apik. Santai." Njaluk munggah. "Ayo kula wis cilik ngunjungi ing sandi dhewe."
  
  
  Nanging nalika panjenenganipun kundur menyang cilik passageway saka utama panedhaan kamar, ana ora ana siji ing kabeh, lan dheweke ketemu wong-wong kang kamar kosong. Nalika aku bali, Kristina iki looking ing arah karo badhan, lan aku guncang sandi sirah minangka aku lungguh mudhun. "Oleh. Apa sampeyan manawa iku padha wong sing weruh ing hotel?"
  
  
  "Ya."
  
  
  "Njlèntrèhaké ego."
  
  
  Dheweke mangu-mangu, nresep dheweke lip. "Panjenenganipun ... luwih cendhek saka sampeyan, nanging banget sudhut. Peteng miturut, peteng rambute. Balding, aku mikir, nanging kang
  
  
  Aku iki ngagem kupluk, supaya aku ora bisa dadi manawa."
  
  
  "Apa wong kang nglakoni?"
  
  
  "Panjenengane iku mung... ngadeg ana. Aku ngedika kanggo mejo carik..."
  
  
  "Apa basa?"
  
  
  "Ah, ing yunani."
  
  
  "Iya kang diajak menyang sampeyan? Apa sampeyan bisa nindakake apa-apa?"
  
  
  "Ora, apa-apa kaya sing. Kang ana mung looking; ego kang felt kaya looking ing awake dhewe, kabeh cara munggah undhak-undhakan."
  
  
  Duweke ana ngguyu. "Aku ora bisa nyalahke ego."
  
  
  "Nanging kene!"
  
  
  "Uh-huh. Iku ora lucu, iku? Oke, Kristina, iki kabeh-wengi nglangi. Nanging sampeyan bakal duwe kanggo panghibur kula ing setir yen aku ora bisa njaga mata mbukak."
  
  
  Dheweke mesem. "Aku janji, McKee, aku bakal nglakoni kabeh aku bisa kanggo njaga awake."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Dening wektu kita digawe kita cara bali menyang prau, Kristina kang fleeting pikatan karo nonchalance iki musna, dheweke nglirik liwat dheweke pundhak ing saben langkah nganti aku pitutur marang hey kanggo nyelehake iku adoh. Nalika kita padha ing papan lan mbusak pelabuhan, dheweke bakal kasebut kanthi teliti, mrekso saben prau kita liwati dening mimmo, lan banjur njaga mripat ing kabeh sing dipindhah. Iku meh peteng, nanging sawetara boats liyane isih padha cepet-cepet bali lan kasebut. Siji watara wong-wong mau apik-ukuran motorboat sing alon-alon gliding nyedhaki kita, dikempalken karo screeching revelers sing temenan ora care ngendi evenings kang padha ngginakaken. Sawetara watara wong waved tangan ing us; duweke, waved ing rheumatism, nanging Christina ketoke bakal nyoba kanggo ndhelikake saka tampilan.
  
  
  "Lali iku," aku ngagetake. "Sampeyan lagi mung teken manungsa waé kanggo kita. Padha lagi ora jinis sing."
  
  
  Dheweke mirsani bocah-bocah ing kula, banjur terus munggah lan waved weakly ing retreating ki. Minangka kita mirsani, cepet prau tumuju kanggo ageng motor yacht, meh minangka amba minangka kapal layaran, kang wis damêl metu segara. Saben cendhela iki surem munggah, lan malah saka kadohan iki, dheweke bisa krungu musik rock faintly wafting tengen werna.
  
  
  "Iku katon kaya partai," aku ngandika.
  
  
  Kristina manthuk. Kita mirsani motorboat alon lumaku kajawi motor yacht. Kabel padha sudo lan ditempelake, lan isih-kapenuhan prau cilik iki wungu kanggo tingkat utama kelompok. Ana bengok, ngguyu, lan liwat teropong dheweke weruh wong wadon ngadeg munggah, meh mudhun sagara.
  
  
  "Peduli bodho," aku delok.
  
  
  "Ya," cah wadon sabanjuré kanggo kula sarujuk. "Turis".
  
  
  Dheweke, Hey chuckled. "Apa jeneng dheweke?"
  
  
  "Ora, McKee. Sampeyan lagi ndelok."
  
  
  Dheweke, grimaced. "Oke, banjur kantun assistant spy. Njaluk konco setir nalika aku pindhah mester lan narik metu sawetara anget sweater kanggo kita. Iku njupuk kadhemen."
  
  
  Dheweke eseman kebak makna. "Nanging aku ora kadhemen ing kabeh."
  
  
  Dheweke ngagem cahya shirt, kahanan kancing munggah liwat dheweke siram cocog, lan cocog burem biru kathok cendhak. Aku nyoba kanggo nuduhake dheweke carane akeh aku ngormati dheweke katon. "Ayo kang mung ninggalake iku ing sing," aku ngandika, lan tindak mester.
  
  
  Nalika panjenenganipun kundur, dheweke ana ditekuk munggah, ditekuk munggah ing sudhut dibangun ing jog sing sethitik gedhe-gedhe sing digunakake ing kabeh liwat kamar, dheweke sikil tucked ing dheweke, dheweke sirah propped munggah ing salah siji sikut.
  
  
  "Iku katon nyaman, nanging aku ora arep kanggo kemudi sandi prau kaya iki ing wayah wengi. Iku gampang banget kanggo tiba asleep ing posisi iki."
  
  
  "Ya, Kapten," dheweke ngandika, salam kula entheng.
  
  
  Panjenenganipun sakelekekan dheweke jaket lan mbuwang kemul ing jog jejere dheweke, banjur tindak ahead kanggo mriksa jib. Kang ana pleasantly windswept, lan nalika piyambakipun dicenthang dheweke ego, ketemu sing poto-ngatur rigging wis ora ical ala. Anchor iki nyetel město, siap kanggo pindhah ing papan yen kita wis kanggo mungkasi, senajan iki ing jero banyu ana ora akeh panggonan ngendi kita tali bakal tekan ngisor. Panjenenganipun eling kanggo nutup ing ngarep lawang ngisor, nrima Nathaniel Franklin kang pat ing mburi, lan ngubengi bali menyang kokpit.
  
  
  "Kabeh tengen, juragan?" Kristina takon.
  
  
  "Ya." Dheweke kapandeng ing Nah curiously. "Iku katon kaya sing wis mirsani akeh banget Navy film."
  
  
  "Aku iki mulang nglangi dening Amérika ensign."
  
  
  "Ha! Sampeyan tegese iki weaklings ngerti carane kanggo nglangi?"
  
  
  "Uga, iku ana prau cilik. Ana lagi wae cukup kamar kanggo loro kita."
  
  
  "Iku kudu wis apik tenan." Dheweke ambruk ing jog sabanjuré kanggo dheweke karo dheweke sikil bengkong.
  
  
  Abruptly, dheweke lungguh munggah terus, dheweke mata tetep ing starboard flickering mercusuar. "Apa iku?"
  
  
  Aku ora duwe kanggo mriksa jadwal. "Iki wong-wong mursid ing cape sing kita weruh nalika kita ngetik port. Yen kita ninggalake ego konco, kita bakal kepala lor maneh."
  
  
  "Aku ndeleng. Sampeyan lagi tengen, McKee, iki ora wektu kanggo ditolak lewat iku. Kowe arep turu? Sampeyan wis dina dawa."
  
  
  Bojone swara iki absurdly meh prim minangka dheweke ngandika, dibintangi sakbenere ing ngarepe dheweke, tangan loro ing spoked gembong.
  
  
  "ora ana. Ora saiki. Sawijining mung lungguh ana.
  
  
  lan ... nglaras tampilan."
  
  
  Christina ora sok dong mirsani ing kikuk komentar.
  
  
  Kanggo dangu, ora ana siji watara kita ngandika; banjur dheweke wiwit kanggo squirm, kroso ndeleng ing dheweke.
  
  
  "Apa sing sampeyan looking ing kula kaya sing?" "Apa iku?" dheweke takon irritably.
  
  
  "Aku ora mikir ngene atine. Sampeyan padha njaba pungkasan wengi... temen beda girl."
  
  
  "Lho."
  
  
  "Kaya wong-wong ing coklat Mercedes?"
  
  
  "Mesti wae."
  
  
  "Lan saiki ih ora?"
  
  
  Dheweke diuripake dheweke kepala menyang kula, lan ing kumpul pepeteng, dheweke mata padha kalem lan sober. "McKee, dheweke uga arep kanggo pindhah menyang amben karo sampeyan. Kanggo nalika. Yen aku kanggo nggawe katresnan kanggo sampeyan kanggo gawe uwong yakin wong sing kita apa kita ndalang dadi, dheweke ora bakal ragu-ragu. Kanggo nalika, dheweke ana ing katresnan karo classmate saka duweke, lan aku bisa sajujure ngomong sing ora saklawasé minangka atraktif minangka sampeyan. Lan durung... Dheweke shrugged lan kapandeng munggah maneh, banjur bali ing kula. "Aku ora a sundel kanggo pindhah menyang amben karo pisanan wisata Amérika, utawa ndelok, punapa mawon sampeyan arep kanggo nelpon dhewe. Apa sampeyan ngerti?"
  
  
  "Mesti wae."Dheweke dipindhah sethitik adoh saka nah, nanging ora metu saka tekan. "Iku uga nerangake apa sampeyan dumadakan mutusaké kanggo nglangi kabeh wengi dawa."
  
  
  Iku banget peteng kanggo ndeleng yen dheweke ana blushing, nanging aku bisa ngomong cara dheweke diiringake sirahe sing dheweke isin.
  
  
  "Iku bener, McKee. Sebagéyan. Yen aku arep kanggo dadi tenan ing netepake, boten wonten titik ing risking rasah kang bisa nggodha."
  
  
  "Nanging mung sebagian?"
  
  
  "Ya. Sawijining dicokot saka weasel perang karo wong-wong mau, kita ngandika sadurungé dina."
  
  
  "Bab apa?"
  
  
  "Bab carane sampeyan diganti kita plans."
  
  
  "Apa maksud sampeyan?"
  
  
  "Alex... kang ati-ati banget. Curiga gedhe-gedhe. Dheweke, aku mung ngerti iki saka short pesen sing dheweke ditampa saka wong."
  
  
  "Iku jenis digawe roso kesengsem sing."
  
  
  "Aku guess ... iku bakal bodho kanggo nggawe kuwi amandemen."
  
  
  "Sampeyan ora ateges kita kudu pindhah menyang Corfu minangka ngrancang?"
  
  
  "Aku mikir iku bakal luwih apik kanggo."
  
  
  Apa menarik iki sing aku iki mikir bab sing padha aku lan mutusaké sing aku iki kang ati-ati banget. Yen ana nerbitake keamanan utawa sawetara jinis saka jawatan, ana ora bakal dadi akeh prabédan apa kita padha antarane Corfu lan dharatan utawa ing lautan dhuwur; salah siji cara, bakal padha nyekel kita.
  
  
  "Kula banget," aku ngandika.
  
  
  Dheweke mata kahyangan ing eksekusi ijin flag, minangka yen dheweke iki dikarepake pitakonan. "Sampeyan bakal nindakake iku?"
  
  
  Jlentrehe pertimbangan. Dheweke manthuk.
  
  
  "Masalah iku," aku terus, " kita bakal duwe kanggo matèni dina utawa supaya sadurunge kita njaluk kanggo Corfu ing kacepetan kita lagi arep kanggo berlayar ing.
  
  
  Wong bisa aran dheweke tegang ing jeneng, lan kepingin weruh maneh kok dheweke durung arep kanggo pindhah cedhak panggonan iki.
  
  
  "Nanging," aku terus, " wiwit iki mestine kanggo kelakon, mandeg sabanjuré, ora ngetang Corfu, kudu ing Paxos. Mbok menawi kita bisa tetep ana kanggo dina liyane, nanging anggere sampeyan mikir kita lagi kang mirsani, aku ora kaya kang padha port kanggo dawa banget."
  
  
  "Ya, aku ngerti dheweke. Ya, aku bisa mbayangno wong, McKee, nanging wiwit aku weruh wong iki ing taverne ing Argostilion, aku ora mikir supaya, ora tenan."
  
  
  Mungkin iku wektu kanggo pitutur marang kowe bab patemon kene, nanging aku ora mikir supaya. Ora durung. Aku weruh dheweke, iki prawan, luwih angel dheweke dadi, lan iki uga applied kanggo misi.
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika, " kita bakal padha sumelang ing bab iku sesuk. Saiki pitutur marang kula carane Alex plans kanggo kontak sampeyan sabanjuré."
  
  
  "Kula... aku ora duwe kanggo pitutur marang wong apa-apa. Ora malah sampeyan."
  
  
  "Iki bodho. Sampeyan ngandika soko bab taverne ing Corfu, nanging boten liyane. Ayo kang ngomong sing ambruk sagara utawa soko."
  
  
  Dheweke mesem. "Aku nglangi kaya iwak."
  
  
  "Iku ora nggawe sampeyan luwih apik yen sampeyan tiba mudhun ing wayah wengi nalika sawijining turu mester. Sampeyan bisa nyekel prau ing sail, pracaya kula."
  
  
  "Sing ora arep kelakon, McKee."
  
  
  "Ora dadi banget manawa. Tho, aku arep turu kene."
  
  
  "Sampeyan bakal dadi kadhemen."
  
  
  "Ing paling aku bakal duwe perusahaan. Iku kang sepi mudhun ana."
  
  
  Dheweke ngguyu.
  
  
  "Dadi, bali kanggo bisnis. Panjenengan kontak karo Alex."
  
  
  "Tenan, McKee. Aku ora bisa ngomong."
  
  
  "Ngene luwih mikir maneh, dear. Yen wong tindakake kita, kita bisa dipisahake utawa samsaya awon."
  
  
  Dheweke mangu-mangu, nresep dheweke lip. Akhire, dheweke alon-alon guncang sirahe. "Mungkin sesuk. Supaya kula mikir bab iku, McKee."
  
  
  Pesenan sandi sing ketemu Alex, pick munggah Ego, lan njupuk wong Italia. "Tengen saiki, sampeyan lagi mung aku duwe kontak karo wong, supaya kita ngene luwih dipercaya saben liyane utawa nguripake watara tengen kene lan ngomong, ngatur!"
  
  
  Dheweke flinched, dheweke mata sudhut karo wedi.
  
  
  "Sampeyan ora bakal Stahl!"
  
  
  "Njupuk ngatur, aku' d apa iku kanggo dheweke." Piyambakipun bluffing dheweke, nanging kang menehi kritik dening dheweke reaksi, dheweke ana sebagian percoyo.
  
  
  "Mangga, McKee. Kabeh iki supaya anyar kanggo kula; aku ora ngerti apa apa, sing kanggo mbangun-turut. Kita kudu dadi ing konflik?"
  
  
  "Pilihan punika yours," aku ngandika kuwat.
  
  
  "Banjur aku bakal pitutur marang kowe."
  
  
  Panjenenganipun nenggo nganti nggawe bisu iki nglukis cukup kanggo cut karo piso.
  
  
  "Sesuk," Christina ngandika lirih.
  
  
  Dheweke glowered ing Nah, banjur sighed, digawe dowo metu ing berlapis jog lan njupuk lifebuoy tinimbang guling. "Tangi kula munggah nalika sampeyan lagi kesel," aku growled.
  
  
  "Ya," dheweke ngandika lirih.
  
  
  "Lan tetep mripat cedhak ing kompas."
  
  
  "Ya, sir."
  
  
  
  
  
  
  Sewelas bab.
  
  
  
  
  
  Iku isis esuk, karo mega peteng cepet-cepet kurang nduwur sirah. Ora nalika heavy deckhouses padha makarya ana, lan abot prau karo sawijining sudhut rohé iki rocking lan kleleb kaya jaran runaway. Christina ana asleep ing ngisor iki, nanging rauh teka bali ing kelompok, bulak lan agitated.
  
  
  "Sing kita kabeh tengen?" "Apa iku?" dheweke takon, anxiously looking ing mega.
  
  
  "Apa-apa kanggo padha sumelang ing bab." Aku wis kanggo surak-surak liwat rising layang saka angin, thunder, lan creaking rigging. Owah-owahan dumadakan ing angin nyebabake amba mainsail kanggo tutup kaya tethered, crazed eagle; iku berjuang karo rudder nganti kita padha ing mesthi kanggo angin, kang kapenuhan ing sail maneh.
  
  
  Kristina leaned ing gendheng saka kabin lan kapandeng watara wildly kanggo nalika. "Where sing kita? Aku ora bisa ndeleng lemah."
  
  
  "Oh, iku kang metu ana nang endi wae." Dheweke waved vaguely ing arah tengen werni.
  
  
  "Nanging apa kowé ora ngerti?" Ana petunjuk subtle saka gupuh ing dheweke swara.
  
  
  "Aja padha sumelang." Panjenenganipun kapandeng ing watch; iku bab lima esuk. Siji wengi kang kira-kira kita kacepetan lan mutusaké sing kita padha, contone, ing nalisir Preveza, nanging iku banget kira-kira. Iya ora marang cah wadon. "Yen iku katon kaya kita lagi ing alangan, kabeh aku kudu nindakake iku sirah wétan lan kita bakal weruh bumi." Iki ora atraktif banget prospek ing wayahe, minangka angin iki saiki ndamu saka arah sing, lan iku bakal mbutuhake seri saka siluman long tacks kanggo ngatasi ego. Thanks kanggo Nathaniel, kang sumurup cukup kanggo ngerti sing kurang-powered tambahan engine ora bakal bantuan ing kuwi segara; tanpa angin kang stabil efek ing sails, Scylla bakal obah luwih munggah lan mudhun saka maju.
  
  
  "Nanging... kita ora bisa nemokake metu persis ing ngendi kita? Karo iki... apa sampeyan nelpon iku? Trident?"
  
  
  Dheweke, chuckled. "Sextant". Dheweke, kapandeng munggah. "Lan anggere minangka ferret ora duwe srengenge kanggo mungkasi ing, ana ora rheumatism."
  
  
  Dheweke sora, cetha ngangap, lan njupuk dheweke tangan adoh saka kabin gendheng, banjur staggered bali, meh mudhun menyang mbukak passageway konco Nah.
  
  
  Dheweke, bengok-bengok. "Dipikir!" "Supaya ora break sikil kita ing sethitik iki layaran. Teka kene lan njagong mudhun."
  
  
  Dheweke nindakake minangka padha marang dheweke, swaying liwat mbukak kokpit lan meh nabrak menyang binnacle saka kompas. Ee nyekel lengen lan ditarik dheweke cedhak.
  
  
  "Tetep sijine. Kostya saka gusti Allah, ora break kompas, amarga banjur malah dheweke bakal miwiti kanggo sumelang."
  
  
  Dheweke mesem sedhela lan di-push dheweke rambute metu saka dheweke pasuryan. Kulit dheweke ana udan, lan iku ora saka semprotan sing sok-sok splashed marang dheweke sisih. Sing katon sumurup dheweke.
  
  
  "Kroso sing sethitik seasick?"
  
  
  "Aku ora aran lara? Aku ora ngerti tembung kuwi."
  
  
  "Nglarani."
  
  
  "Ah ... sethitik. Iku supaya stuffy metu ana, lan prau mundhak watara supaya akeh."
  
  
  "Uh-huh. Uga, tetep kene nganti kita njaluk metu saka kene. Njaluk konco setir."
  
  
  "Dheweke?" Dheweke njupuk dheweke tangan langsung, minangka yen wedi kanggo tutul dheweke.
  
  
  "Apa ora? Paling apik ing donya tamba kanggo seasickness kanggo tetep munggah karo kanca-kanca ing kelompok."
  
  
  "Aku ora seasick!"
  
  
  "Punapa mawon sampeyan arep kanggo nelpon kita. Ing kasus, aku njamin sing ing sawetara menit sampeyan bakal aran apik. Prima ora iki. Aku duwe proyek kanggo nindakake."
  
  
  Dheweke nindakake minangka hey iki marang, ngusapake kanggo titik sing vacated nalika kang jumeneng. Dheweke kapandeng ing kula doubtfully kanggo wayahe, banjur njupuk ambegan jero lan gripped setir karo tangan loro. Panjenenganipun tindak mudhun menyang kabin.
  
  
  Nalika panjenenganipun kundur a sawetara menit mengko, dheweke ana esem faintly, ngangkat sirahe kanggo nyekel breeze lan uyah semprotan. Perawatan makarya luwih cepet saka aku panginten.
  
  
  "Apa sing arep kanggo pirembagan?"
  
  
  "Dhiskusi?"
  
  
  "Uh-huh. Sampeyan ngerti."
  
  
  Dheweke tak munggah saka jog kanggo njaluk dipikir luwih apik ing kompas nelpon. "A sethitik mengko, huh, McKee? Dheweke iku sing sethitik sibuk tengen saiki."
  
  
  Supaya iku pass.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Dening noon iku
  
  
  Iku sepi lan panas maneh, lan aku ngatur iku karo sextant lan ndedonga sing rudimentary pandhu arah ana ing paling akurat cukup. Aku kaget kanggo nggoleki sing kita wis musna luwih saka aku samesthine; Preveza kudu ngapusi meh ing sisih wétan saka kita. Iku pulo cilik, ora luwih saka papat utawa limang mil dawa, lan ego ora hard kanggo kantun. Angin iki isih ndamu saka wétan, lan senadyan segara iki calmer, ana isih karu sethitik darurat . Karo desahan saka relief, aku disetel kanggo karya ing kita page naleni. Iku ora dina kanggo seneng-seneng utawa malah karya.
  
  
  Banjur aku lunga ing ngisor iki, nyiyapake peta wilayah kita ing sudhut tabel ing utama kabin, lan ditandhani kita posisi saiki. Saka titik ing, aku bakal kudu kanthi wigati standar iki minangka kita dipindhah bali lan kasebut marang angin, trek pas wektu ngginakaken ing saben dalan, lan pangarep-arep sing prakiraan saka kadohan kesah padha cukup akurat. Iku ora bakal wis gampang malah karo experienced tangan ing setir, nanging apa Kristina wrote kanggo kula ana digawe iku kabeh sing akeh luwih rumit lan boten mesthi; sawise kabeh, dheweke wis tau kapandeng munggah saka tampilan dharat sadurunge. Ing tangan liyane, aku ora banget ngalami ing long-kadohan sailing aku.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ing wayah sore, kita kenek pulo cilik ing gandhewo. Iku golden dina minangka kita nyetel mati kanggo sethitik ayu harbour saka Porto Gaio. Ing kawitan marketing, iku ketoke kaya primitif, undeveloped panggonan; kabeh kita bisa ndeleng padha salaka-ijo groves zaitun mulet metu ing kabeh pituduh minangka adoh minangka kita bisa ndeleng. Banjur, minangka kita nyedhaki, kita bisa nggawe metu kurang bangunan, putih, coklat, lan jambon, karo bare masts saka moored pelindhung bobbing ing pelabuhan.
  
  
  Kutha iki cilik nanging crowded; paling saka omahé diantrekake waterfront. Watu embankment wewatesan pelabuhan; ana sawetara kopi cilik, warung, lan saperangan cilik hotel bebarengan dharat. Tanpa ngrembakaken iku, Christina sarujuk kanggo nglampahi wengi ing dhuwur pesawat Scylla; port kapten wis diutus kita berth adoh saka pesisir, kang nggoleki karo kula. Kita prau digawa cilik dinghy disambungake kanggo davits ing stern, lan njupuk menyang prau cilik ing ukuran saka bak gedhe feat ing syarat-syarat imbangan lan wektu. Nalika loro kita huddled ing nah, kita padha supaya kurang ing B & nb sing aku samesthine kanggo bakal flooded sadurunge kita bisa lumaku saperangan saka atus mèter kanggo Port Bar.
  
  
  "Begjanipun, ana sing ora ana banyu skiers kene," panjenenganipun komentar.
  
  
  "Waduh?" Kristina ketoke nyenengake saiki, rampung oblivious kanggo esuk kang kuwatir lan ngedeni saka ing wengi sadurunge.
  
  
  Alenka pindah sethitik; dinghy diguncang lan mbalek banyu sing sethitik liwat sisih. Cah wadon kapandeng kaget, banjur ngguyu.
  
  
  "Ya, dheweke, aku ngerti apa maksud sampeyan. Mungkin kita ngirim njaluk bali menyang prau sadurunge peteng, huh?"
  
  
  "Iku ora nggawe apa prabédan; kita bisa ora nglelebke nalika utawa ing wayah wengi."
  
  
  "Lan kita tansah bisa nglangi."
  
  
  Kita dhengkul sing jenis intertwined, ana apa-apa sampeyan bisa nindakake bab iku, lan iku felt kaya aku iki panggolekan sethitik ekstra meksa ing kula. Mungkin.
  
  
  Kita njupuk dawa lumaku liwat ing kutha cilik, lan njupuk sethitik lumaku njaba saka ego, posing minangka turis karo bales raso serik. Deso ana ijo lan rocky, rising abruptly ndhuwur segara kaya puncak sunken gunung sing paling pulo yunani bener padha. Saka mbledug dalan kita bisa katon munggah lan ndeleng gunung burik karo kapur boulders, sawetara minangka amba minangka pondokan sing jumeneng ing tengahmu, omahé ing sawetara kasus kang bentenaken utamané dening peteng squares sing ditandhani ih windows. A wheezing mobil ireng, kaya pre-perang Citroen, liwati mimmo kita, dikempalken karo wong diwasa lan bocah-bocah. Aku ora éling sing warga padha sugih; wong kita weruh ing dalan padha salah siji mlaku-mlaku utawa nyopir jaran-digambar kreto. Padha biasane digatèkaké kita; wong-wong padha cendhak lan stocky, akeh karo gedhe mustaches, wanita ing standar peasant sandhangan, ireng kanggo ankles, biasane cocog karo shawls sing meh dijamin pasuryan sing. Iki wis soko sing wis puzzled kula bab Yunani wiwit aku pisanan diwiwiti maca bab iku: apa kuwi panas hotel wilayah, karo sawijining asri udara, lan banyu kemerlap, kudu pedunungé dening wanita lan persil saka wong ing terusan ngadhuh-adhuh. Yen aku ngene wis filosofis, aku uga wis takon Kristina bab iku, nanging aku wis pikirane liyane. Sailing nimbulaké napsu sing bisa nguripake paling fastidious eater menyang glutton, lan kaliren.
  
  
  Kita ketemu taverne madhep waterfront, lan nedha bengi iki dadi kaget apik sing kita manggon ing nen nganti pungkasan ing wayah wengi. Panggonan iki cetha dimaksudaké kanggo lelungan yachtsmen; ing menu iki sebagéyan ing inggris, decorated karo crudely digambar jangkar lan seashells. Ing kawitan kita padha sing gedhe-gedhe mung ing panggonan iki, nanging rauh klompok saka wong-wong lan wanita karo tanned pasuryan lan tangan kuwat ing segara sandhangan teka tumbling ing.
  
  
  Kang menehi kritik dening ngrebut saka obrolan, aku krungu sing ana grup campuran saka Amerika lan Britons, kalebu italia wadon lan rong ketok Perancis. "Apa-apa khusus," ngandika kanggo awake dhewe, lan nglirik ing Kristina.
  
  
  Dheweke iki dibintangi sakcara ahead, minangka yen ing soko liwat sandi pundhak kiwa, nanging aku bisa ngomong dening dheweke uwang lan ambegan cethek dheweke ana tegang.
  
  
  "Apa iku?" Aku takon, condong maju metu saka earshot.
  
  
  "Iki... iku apa-apa." Dheweke mesem sedhela. "Aku everyone ngaku dheweke. Lan aku bakal bungah nalika iku kabeh liwat."
  
  
  "Bakal sampeyan?"
  
  
  "Ya."
  
  
  Panjenenganipun ngrambah tengen dhingklik kanggo dheweke tangan. "Aku ora yakin aku bakal seneng."
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula kanggo dangu. "Ora," dheweke pungkasanipun ngandika. "Mungkin aku ora duwe dheweke salah siji."
  
  
  Ora ana siji ngandika kanggo kita nganti kita padha ngombé warung, nanging banjur siji saka Perancis tengen kamar tak munggah lan sengaja mlaku liwat kanggo kita tabel. Kang ana lancip wong karo kejut saka sandy rambute lan isin eseman kebak kapercayan.
  
  
  "Nyuwun pangapunten amargi kula," dheweke ngandika, biasane looking ing Kristina. "Sing sampeyan Amerika?"
  
  
  "Dheweke," aku ngandika. "Iku kang resik."
  
  
  "Kula kanca lan aku padha pemikiran yen ngene kaya kanggo nggabungake kita kanggo ngombe." Iki isih looking ing Kristina;
  
  
  Dheweke guncang dheweke sirah kuwat. "Kula nyuwun pangapunten," dheweke ngandika karo kadhemen ungguhing. "Nanging kita kudu pindhah menyang amben awal, iku wis dawa dina." Dheweke ngadeg munggah karo gamelan sih-rahmat saka putri nulak lan pandamelipun suitor. "Sampeyan bakal mbayar mriksa, Daniel? We have kanggo pindhah. Aku bakal bali ing menit."
  
  
  Frenchman jumangkah bali, cetha nyoba kanggo njaga kang nonchalant kasabaran. Aku mesem dhewe minangka aku glethakaken metu dirham; cah wadon isih kaget kula. Nonton dheweke pindhah menyang jedhing, kang sante ing ngarsane saka dheweke, malah saka konco, apik kapenuhan putih clono dowo karo sudhut biru shirt liwat wong-wong mau. Prasaja miturut digawe iku cetha apa dheweke ora nganggo, lan dumadakan, ngelengke pungkasan wengi, aku ora dikarepake iku.
  
  
  Waiter teka, njupuk dhuwit, lan marang ih kanggo plump, mustachioed wadon ing register awis. Panjenenganipun panginten bab iku kanggo dangu, nanging duweke iki njupuk sabar. Nalika piyambakipun pungkasanipun bali, duweke iki wis munggah, nanging nalika kang kiwa, duweke lungguh mudhun maneh. Kristina isih durung bali.
  
  
  "Aku guess iku impatience," kang ngandika kanggo awake dhewe, lan sengaja ora katon ing watch. A kursi ing mburi liyane saka kamar dicenthang dheweke metu; padha looking ing arah, lan enom Frenchman iki grinning.
  
  
  Aku dipeksa aku njagong isih, sipping pungkasan saka warung, nalika sandi guts clenched minangka menit ticked dening. Aku eling dheweke kuatir nalika dheweke weruh wong ing restoran ing Argostilion lan miwiti kanggo njaluk gemeter kaya sadurunge.
  
  
  Wong wadon ing register awis kapandeng ing kula questioningly. Akhire, dheweke tak munggah lan malmpah liwat kanggo dheweke.
  
  
  "Aku pangarep-arep sampeyan nganggo basa inggris."
  
  
  "Nanging mesthi," aku mangsuli.
  
  
  "Ing lady enom." Panjenenganipun nuding menyang jedhing - utawa ing paling lorong anjog kanggo iku. "Kita wis wis dawa dina saka lelungan, lan dheweke uga ora bisa uga..."
  
  
  "Nanging mesthi," dheweke ngandika, lan ngusulke dheweke ireng-klambi akeh saka dhuwur dhingklik kanggo hobble menyang kamar ladies'. Dheweke teka maneh wayahe mengko, shrugging. "Ana ora ana siji," dheweke ngandika.
  
  
  "Ngendi neraka punika ngatur...?"
  
  
  "Mbokmenawa lawang mburi." Dheweke nglirik ing dhingklik ngendi Frenchman kapandeng suspiciously smug, kaya wong sing wis kabeh dienggoni lan ora ing cepet-cepet kanggo sijine iku bebarengan. bêsik bebarengan.
  
  
  Kejaba aku ora dipercaya iki kanggo kita kanggo menit. Ora ana siji tak munggah saka dhingklik, lan iku ketoke cantik peduli dipercaya sing Kristina bakal wis kiwa kula kanggo wengi amarga saka wong lanang acak. Ora sapunika, tho. Dheweke digatèkaké wong.
  
  
  "Matur nuwun," dheweke ngandika kanggo wong wadon, lan enggal-enggal liwat taverne. Nalika dheweke rama teka menyang panggonan ngendi kita wis kiwa ing prau, wong iki ora kaget kanggo nemokake dheweke ana, dheweke mesthi bakal ora wis bali menyang prau piyambak. Nanging nalika piyambakipun kapandeng metu ing peteng pelabuhan, kang bisa nggawe metu peteng wangun drifting ora adoh saka Scylla. Iku ana prau cilik karo kayak motor, gandhewo kang kendel marang awake saka sloop, lan saka cara iku diguncang lan sank, aku tak roso kesengsem sing iku wis ngiwa ana mung sawetara menit kepungkur. Minangka piyambakipun mirsani, suci cahya glinted ing utama kabin windows, lan ana sangsi bab iku.
  
  
  Dheweke tak menyang prau, di-push mati, lan lelayaran minangka cepet sabisa liwat crowded pelabuhan. Swara saka jolly rattling ing rowlocks iki kaya gludhug ing kuping, nanging mung minangka aku mandegake kanggo mikir cara kanggo muffle swara, a motorboat sped dening mimmo. Ego sawise meh flooded kula, nanging aku katahan dheweke ing kontrol lan digunakake gangguan kanggo njaluk liwat liyane saka iku
  
  
  jarak kanggo Scylla.
  
  
  Panjenenganipun disambungake menyang gandhewo, banjur menek metu dhateng nerusake kelompok. Ing lumahing lembab karo dew, lan nalika aku lay ana, aku bisa aran iku seeping liwat sandi kaos. Iku ora keganggu kula; aku luwih ngangap sing Sergei ora pass liwat plexiglass tutup manhole blak-blakan ing ngarep irung. Iki berarti yen lawang antarane pondokan iki ditutup.
  
  
  Iku iki dibukak crack dening Lukas, ngucapke matur nuwun sing wis ora nyoba kanggo break metu saka ego nang sadurunge. Iku swung munggah noiselessly, lan kang ndharat antarane loro panah bunks ing ngisor iki. Lawang ngisor ditutup maneh, lan kang kalem jangkah kang nganti mbanting mati. Kang dipindhah kanggo lawang, mriksa Hugo ing scabbard ing lengen, lan sijine kuping menyang lancip kayu panel.
  
  
  Yen yunani wis luwih apik, duweke bisa uga wis bisa ngomong apa padha matur, nanging wong kang tembung teka metu cepet banget kanggo duweke kanggo nyekel luwih saka sawetara pecahan saka obrolan. Nanging ego swara digawe iku cetha yen iku anceman wong, lan nalika iku krungu Kristina kang rheumatism, ana sangsi sing iku iki. Krungu swara cetha tamparan lan muffled njerit. Aku miwiti kanggo njupuk ing piso ing tangan nalika ton saka bricks ambruk ing ndhuwur kula.
  
  
  Panjenenganipun tindak liwat lawang ngisor sing wis mung ditutup. Ing pepeteng, aku bisa ndeleng apa-apa nanging gedhe banget shadow mencet mudhun ing kula; ing papan cramped antarane dheweke bunks, aku malah ora bisa muter liwat kanggo tekan wong. A rush saka papak ambegan meh patine kula, lan iku marang kula kekuatan saka desperation. Panjenenganipun mlumpat munggah kaya mustang karo burr ing sawijining saddle, nyoba kanggo goyangake gawe salah-bumbu wong mati bali. Ego target kenek kurang langit-langit, lan kang grunted akeh banget minangka ego kang tangan padha isih gripping tenggorokan. Ego kang mejet dheweke maneh, lan miwiti mbuwang dheweke menyang salah siji saka bunks minangka lawang swung mbukak.
  
  
  Cahya ing utama kabin ana dim, nanging sawise total pepeteng, dheweke ana momentarily ngandika. Kabeh aku bisa ndeleng ana siluet lan glint saka logam ing ego kang tangan. Aku kicked wong, nanging aku ora bisa tekan wong. Ana chilling klik pemicu kang ditarik bali; aku spun watara, nyoba kanggo narik wong ing kang bali antarane kula lan bedhil, nanging aku sumurup iku kasep.
  
  
  Dijupuk iki kaya thunderclap ing kamar crowded. Aku froze kanggo wayahe, nunggu kanggo aran ngendi aku ngene wis mejet. Nanging iku ora babras, ora malah ing awal numbness sing sadurungé sangsara saka jotosan serius. Nalika piyambakipun kapandeng bali ing siluet ing lawang, weruh sing iki ngéramaké. Wong sing wis nyerang kula loosened kang genggeman, lan aku nyuwil-nyuwil free, ngarahake kanggo mateni.
  
  
  Dheweke kalah metu dening gun ing ego kang lengen lan di-push bali dening ego. Ing cahya dim njaba jendhela, dheweke weruh Kristina, dheweke tangan tangled ing dheweke ego kang rambute, narik ih karo kabeh dheweke bisa. Nanging ing perjuangan, dheweke tangan free miber metu konco dheweke bali lan kenek lampu kerosene, nuthuk metu saka sawijining hangers.
  
  
  Flaming cairan wutah tengen meja, banjur dhateng kelompok, dilat papan marang kita ing dadakan pepeteng. Kang di-push wong adoh, malah mboten midhangetaken Christine saiki. Geni ing papan prau mbokmenawa bab awon ing donya, utamané nalika sampeyan lagi kepepet mudhun ing ngisor iki lan geni kang dikirim langsung menyang gas nawakke.
  
  
  Dheweke nyekel selimut saka granat lan mbuwang ih ing paling gedhe kobong wilayah; nalika padha smouldered, dheweke nguripake ing banyu ing galley sink, banjur ducked menyang gedhe hanging kabinèt lan ditarik metu cuaca jaket kanggo uncalan liwat liyane kobong panggonan. Kabèh bisnis ora bisa wis dijupuk luwih saka menit lan setengah - digunakake kita bakal wis ilang prau lan bisa kita urip - nanging nalika geni pungkasanipun matèni iku, kita pelanggan padha musna. Krungu dheweke miwiti kayak engine, nyoba kanggo menek menyang kabin, nanging tabrakan menyang Christina.
  
  
  "McKee!" dheweke bengok-bengok, bungkusan dheweke penyelundupan watara sandi gulu. "Oh, Allah Kawula! McKee!"
  
  
  Ee patted dheweke absently, ngrungokake rowo swara saka engine. "Apa kedaden kene?"
  
  
  "Dheweke ... padha njupuk kula sak taverne. Wong wis gun lan -"
  
  
  "Kabeh tengen." Dheweke iki di-push adoh dening ee, mung cukup supaya wong bisa bend mudhun lan mriksa kelompok ing sangisoring sampéyané. "Menehi kula senter, bakal sampeyan?"
  
  
  Senadyan kabeh geni lan kebingungan, ana ora akeh karusakan. Begjanipun, dhingklik sing iki kenek dening kumpulan page saka kobong kerosene iki dijamin ing mica; sawetara swipes karo klambi bakal mbusak reregetan. Kelompok paneling sing mlayu liwat tengah kabin ana tansah udan saka cipratan saka bilge banyu kaya ing ngisor iki, lan mung paint iki scorched. Sawise nggawe manawa apa-apa ana smouldering ing papan, Saint na Kristin nguripake iku on.
  
  
  "Apologize," aku ngandika sakcepete. "Wiwit bullies sing musna, aku panginten iku bakal dadi apik kanggo nggawe manawa kita ora jotosan munggah sadurunge kita miwiti takon pitakonan."
  
  
  Cah wadon manthuk akeh banget, dheweke sirah sujud.
  
  
  
  dheweke pundak nalika dheweke lungguh ing sisih port bunk. "Aku ngerti."
  
  
  "Apa sing arep kanggo bantuan kula saiki?"
  
  
  "Bantuan sampeyan?"
  
  
  "Kita lagi ora arep kanggo mungkasi kene bengi, madu. Ayo dadi pindhah nemokake sawetara liyane dock-kajaba sing pengin kanggo berlayar kabeh wengi maneh."
  
  
  "Oh, gusti Allah, ora, McKeel." Dheweke dijamin pasuryan dheweke karo dheweke tangan. "Dadi akeh..."
  
  
  "Inggih, ora bend liwat saiki. Ayo dadi pindhah. Njaluk prau metu saka gandhewo lan dasi iku kanggo stern nalika aku miwiti engine."
  
  
  Ing cara, iku bakal wis luwih apik kanggo sail adoh ing wayah wengi, nanging aku iki miwiti kanggo njaluk malah crazier bab iki operasi. Yen padha wanted kanggo matèni utawa dijupuk kita, padha bisa nindakake iku. Utamané ing lautan dhuwur. Supaya mungkin liyane panggonan kanggo ngaso ing wengi bakal mung minangka aman. Oalah, sawijining uga kesel.
  
  
  Kita ketemu dock ing pinggiran njaba saka pelabuhan, disambungake munggah, lan rampung reresik iku. Kita dipasang liyane cahya menyang krenjang, lan nalika Kristina di resiki countertop, duweke kasebut kanthi teliti, dicenthang liyane saka kabin, ngresiki adoh sisa saka kaca bejat lan lebu liyane. Dheweke ketemu dening pistol sing wis kalah metu ing saindhenging wong kang lengen, lawas .32-kaliber revolver karo babak ing ndhuwur kupluk. Ora ana guna, nanging aku sijine iku ing beting ing galley mung ing kasus.
  
  
  "Sampeyan ora takon pitakonan," Christina ngandika lirih.
  
  
  "Aku wis nunggu kanggo sampeyan."
  
  
  "Apa kowe pengin kula kanggo pitutur marang dheweke?"
  
  
  "Mungkin soko kurang ajar kedaden."
  
  
  "Iku misale jek kaya iki... bodho."
  
  
  "Bodho?"
  
  
  "ya. Sampeyan ndeleng, wong karo gun nyekel kula ing taverne. A wong ora sopan, ora luwih saka usil, sampeyan ngerti? Piyambakipun lan fellow ego digawe kula bali menyang prau..."
  
  
  "Apa ora? Lan apa ing kene?"
  
  
  "Voting sing dadi bodho. Padha panginten sampeyan padha sugih Amérika, hanging watara looking for pelindhung kanggo tuku. Padha panginten sampeyan wis akèh dhuwit didhelikake ing papan, lan padha nyoba kanggo njaluk kula kanggo pitutur marang wong-wong mau nalika ... uga ... sampeyan nuduhake munggah . "
  
  
  Dheweke, kapandeng ing nah skeptically. Dheweke kapandeng minangka ravishing minangka tau, lan karo dheweke rambute ditarik mudhun ing ngarepe pasuryan dheweke, dheweke nguripake simpati lan reassuring caresses. Nalika aku durung ngomong apa-apa, dheweke kapandeng ing kula. "Apa munggah, McKee?"
  
  
  "Apa-apa," aku ngandika, meh mestekake dhewe. Iku uga wis bener, sawise kabeh. Lan apa ora Alexa dhik Zenopolis duwe kanggo muter kuwi angel game karo kula? Aku ngatur simpatik eseman. "Uga, iku liwat saiki. Aku salah siji saka wong-wong mau beda. Carane sing kroso?"
  
  
  Alon-alon, ee gol ngadeg munggah lan dheweke di-push dheweke rambute metu saka dheweke pasuryan. Paling wanita bakal perlu sawetara jam ing salon kanggo entuk padha owah-owahan ing katon.
  
  
  "Kaya nightcap?" dheweke ngandika, lan grinned.
  
  
  Ana brandy ing papan, lan botol bourbon kang ' d ketemu ing Atena. Iku ketoke kaya wektu sing apik kanggo njaluk iki diurutake metu.
  
  
  Aku takon, nyekeli munggah loro gendul.
  
  
  "Ah! Sampeyan kudu bourbon!" Dheweke mata padha lincak-lincak ing cahya dim.
  
  
  "Aja ngomong sampeyan sinau soko beda-beda saka sing Amérika ensign."
  
  
  "Kita sinau akèh saka Amerika." Dheweke lungguh mudhun ing panah cot ngelawan dhingklik lan kapandeng ing kula. Tenggorokan garing lan aku needed ngombe.
  
  
  Sawise njupuk saperangan saka sehat sips, dheweke patted cot sabanjuré kanggo dheweke. "Njagong mudhun, McKee."
  
  
  Aku digawe iku. Dheweke tangan kendel casually ing thigh, lan dheweke kelangan anget ketoke kanggo radiate liwat lancip peteng blus dheweke ngagem. Kang ngankat kang tenggorokan.
  
  
  "Swara... Paxos".
  
  
  "Ya," dheweke grundelan, lan njupuk dawa, alon sip.
  
  
  "Saiki," aku ngandika.
  
  
  Dheweke diuripake kanggo kula ing mock surprise. "Langsung?"
  
  
  "ya. Sampeyan prajanji. Bab kontak karo Alex."
  
  
  Dheweke stared kanggo wayahe, banjur alon-alon guncang sirahe. "Kita kudu? Saiki?"
  
  
  "Apa wektu paling apik?"
  
  
  "Oh ... mengko?" Dheweke dipindhah nyedhaki kanggo dilat, lan piye wae sawetara tombol ing ndhuwur dheweke blus ngatur kanggo teka ugi wonten wewaton tambahan. Éca daging kawangun ing bolongan, lan tangan kiwa wungu saka sawijining kasepakatan dhewe kanggo alon-alon tuwung susu sing iki dipencet marang sandi dodo. "Ya," dheweke ambegan.
  
  
  "Apa sing salah karo sampeyan?" Aku takon dheweke. "Pungkasan wengi sampeyan diputer prawan, dina sampeyan lagi a sundel maneh."
  
  
  Dheweke ora nanggepi kaya aku samesthine; dheweke mata tetep sudo minangka dheweke njupuk sandi tangan lan diselehake ing dheweke dodo. "Aja nyoba kanggo ngerti kula tengen adoh, McKee. Dipercaya kula. Dipercaya kula naluri."
  
  
  "Panjenengan naluri?"
  
  
  "Mengko, McKee. Nanging saiki... " tombol dibukak, banjur liyane; ing wektu sing padha, dheweke leaned maju lan alon-alon dipencet dheweke lambã No kanggo mine. Kanggo saiki, sandi pitakonan padha lali.
  
  
  Dheweke ilat darted kanggo mine, njajahi, sik njongko metu. Sandi tangan katon nang
  
  
  menyang blus, aku felt dheweke pentil tuwuh lan harden ing sandi driji. Dheweke gasped, banjur slid dheweke tangan mudhun sandi thigh. Kapentingan iki ketok, lan dheweke giggled jero ing dheweke tenggorokan.
  
  
  Meksa nindakake perkara maneh karo dheweke pacar, kang ngambong dheweke pundhak, jero shadowed cleft, siji susu, banjur liyane. Banjur duweke, lan aku ditarik bali kanggo katon ing dheweke lan ngujo dheweke; dheweke penthil isih padha lan mbukak, rada wungu, minangka yen padha sik njongko kanggo kula ing tutuk. Christina kang hips dipindhah alon, lan dheweke tangan slid menyang waistband sandi celonone. Dheweke urip iki ditarik ing kanggo menehi dheweke sing sethitik luwih papan, lan dheweke njupuk kauntungan saka lengkap iku ...
  
  
  Ora takon kula carane aku ngatur kanggo mateni kabin lampu - wong ing prau iku supaya peduli careless padha mung njedhul ing - lan nguripake dhingklik lan bangku menyang amben, nanging wektu mengko kita padha wuda bebarengan, dheweke awak dipencet marang duweke. saka driji sikil kanggo pundak. Kita nelik liyane liyane karo akeh keluwen, lan dheweke ilat sibuk lan deft; lan banjur, mung nalika iku kapandeng kaya kita padha loro arep njeblug saka sing terus-terusan kepinginan, dheweke kabuka munggah kanggo kula.
  
  
  Dheweke gasped nalika aku di-push dheweke alon-alon; dheweke ngandika soko aku ora ngerti lan nyoba kanggo narik kula tuwa. Kang nglawan Rivnenskaya mung cukup kanggo nuduhake sing ana ing pangisian daya, lan banjur wiwit dawa, alon obahe sing penetrated tuwa karo saben stroke. Dheweke ngusulke dheweke sikil lan kebungkus wong-wong mau watara sandi bali, cepet dheweke hips munggah kanggo ketemu sandi nambah inti. Dheweke wiwit ngrintih, narik kula kanggo dheweke supaya dheweke bisa kiss kula karo nambah ferocity minangka dheweke obahe dadi luwih cepet lan luwih frantic.
  
  
  Nalika iku iya, dheweke mbuwang dheweke kepala bali, dheweke mata, lan tutuk sudhut mbukak, dheweke tangan clinging kanggo sandi pundak, dheweke hips ketukan kaya pistons. Iku ketoke kanggo pungkasan ing salawas-lawase, kita teknologi sighs mingling minangka mbledhos nang nah, lan nalika ing pungkasan kita padha loro kenthekan, duweke lay helplessly tengen nah, weruh saka éca kekirangan lan slickness saka kringet-direndhem kabel. Iku wektu dawa sadurunge dheweke ngandika.
  
  
  "McKee?" dheweke ngandika ing swara serak.
  
  
  "Ya?"
  
  
  "Matur nuwun."
  
  
  Dheweke, chuckled. "Matur nuwun"
  
  
  "ora ana. Sampeyan ora bisa ngerti." Ana sing aneh wigati saka mundur ing dheweke swara.
  
  
  "Coba kula."
  
  
  Dheweke guncang sirahe. "Ora, aku ora bisa ngomong."
  
  
  "Apa sing?"
  
  
  "Apa aku arep."
  
  
  Dheweke ana pacing ing bunderan maneh, nanging aku nglawan kawula gangguan. Dheweke awak iki sebagian mbalek mati nah, nanging dheweke clung karo ngagetne kekuatan.
  
  
  "Ora ana cara! Ora ninggalake kula!"
  
  
  "Aku ora arep ngendi wae. Iku cara dawa kanggo pindhah nganti dhek jaman semana, Kristina." Panjenenganipun ngrambah liwat pojok amben, ketemu kaca ing lantai, ngangkat munggah marang ego, lan njupuk dawa swig saka bourbon. Minangka cairan mili mudhun tenggorokan kanggo weteng, aku wis bisa aran kekuatan sandi bali ...
  
  
  "Ya," dheweke ambegan, sik njongko kanggo dheweke kaca lan ngangkat sirahe kanggo njupuk sip. "Iki kita wengi, lan aku wedi iku arep dadi mung siji, McKee."
  
  
  Dheweke ana tengen, minangka kang ' d ketemu metu supaya peduli cepet, nanging malah Christina ora ngerti carane tengen dheweke.
  
  
  
  
  
  
  Rolas bab.
  
  
  
  
  
  Padha nunggu kanggo kita ing Corfu, mbukak kanggo coklat Mercedes diparkir ketara ing utama katharine. Wong loro, dibedakno teko cocog peteng lan topi sing ndhelik paling saka pasuryan sing, lungguh lan stared impassively minangka Kristina lan aku malmpah bebarengan embankment, saperangan saka segara turis, loro kenthekan saka wengi saka katresnan lan dawa, alon, tau-sadurunge-katon segara voyage. sawetara nelpon iku paling ayu kabeh pulo yunani.
  
  
  Kita milih panggonan kanggo tetep ing lèr bagéan saka pelabuhan, adoh saka hustle lan bustle ing tengah. Ing & nb, nang endi wae kita kapandeng, ana prau saka kabeh ukuran lan jinis-jinis, saka cilik kayaks kanggo search fishing pelindhung kanggo segara ageng yacht. Ing wayah sore srengenge matak dawa dipengini minangka kita malmpah kepungkur larik saka stalls sade native sandhangan, perhiasan, seni, lan kabeh proses saka pangan sing campur karo salty online lan samar scents saka pegunungan deso sing saiki loomed liwat kutha. Skuter hummed, salesmen matur, lan music drifted liwat lawang mbukak kabeh umum liyane perusahaan katering. Kita padha mung njupuk menyang atmosfer katelu nalika Mercedes kesawang dheweke.
  
  
  Panjenenganipun nyekel lengen warningly, urging dheweke kanggo njaga obah tanpa bejat stride. Ing pisanan dheweke ora ngerti, nanging nalika dheweke weruh mobil, dheweke tensed; iku ditarik dheweke nerusake.
  
  
  "Aja katon ing wong-wong mau. Supaya obah."
  
  
  "Nanging... carane wong padha njaluk kene? Kang nyopir mobil?"
  
  
  "Ana ferries, ora ana?"
  
  
  "Ah. Ya. Nanging apa sing padha prasaja... lungguh kene?"
  
  
  "Liyane jahwéh, carane wong padha ngerti kita padha arep dadi kene?" Kita padha meh ngelawan mobil. Wong-wong nang alon-alon nguripake kepala sing kita mirsani.
  
  
  mimmo liwati, nanging expression saka ih pasuryan durung ngganti.
  
  
  Kristina shrugged resignedly. "Wong-wong rawuh kanggo Corfu. Utawa... sira marang Tom ing math ngendi sampeyan disewa prau?"
  
  
  Duweke, panginten kanggo wayahe. "Iku bisa. Ing paling aku marang dheweke aku ' d mbokmenawa pindhah lor."
  
  
  "Sampeyan kudu duwe marang emu?"
  
  
  "Iku ora bisa wis nyingkiri. Panjenenganipun wanted kanggo ngerti ngendi wong iki arep kanggo pindhah, lan yen aku marang dheweke aku wanted kanggo layaran Cyclades, kang bakal mikir iku aneh."
  
  
  "Apa iku?"
  
  
  "Katon ing peta. Pyrgos ing bale adoh saka Segara Aegean; iku bakal nggawe liyane pangertèn kanggo nyewa prau ing Piraeus yen sawijining ngrancang kanggo pindhah ana."
  
  
  "Mesti wae. Lan wong-wong iki... bisa padha wis salah siji sing nyoba kanggo supaya ora iki?"
  
  
  "Uh-huh. Lan mbokmenawa digunakake salah siji sing padha originally arep kanggo njupuk. Mung sing ora nggawe raos akeh salah siji." Sing ora supaya. Yen padha nggunakake Alexa, lan saiki aku iki nggawe percoyo sing ana prakara apa Hawk marang kula, ana kudu wis bocor nang endi wae, kok padha padha nyoba kanggo nyegah us ing Pyrgos? Mung rheumatism aku bisa mikir iki yen kita terus kanggo lelungan dening mobil, iku bakal luwih gampang kanggo tindakake kita. Iku ora banget puas rheumatism.
  
  
  Minangka kita malmpah luwih konco Mercedes, piyambakipun mimpin cah wadon cilik kiosk ngendi nggumunke tampilan saka mawerna-werna scarves lungguh. "Tuku siji," aku ngandika. "Aku tuku loro, nanging njupuk wektu."
  
  
  Nalika dheweke ana ngempalaken dheweke kathah, dheweke lawas wrinkled hostess iki seneng looking around embankment. Wong-wong ing Mercedes ora mindhah, nanging padha ora nemen keganggu kula; padha digawe piyambak supaya gelambir sing aku iki manawa ana kudu wong. Nanging ana kuwi sibuk, saya obah akeh sing iku meh mokal kanggo pick metu sapa sing nyawang malah sing sethitik curiga; ana padha minangka akeh Éropah ing cocog peteng minangka kerasa disandangi turis, lan kemungkinan nemokake wong sing wis matèni partner ing kamar padha cantik peduli slim.
  
  
  Lan kabeh dina dawa, Kristina gapura pelataran kémah suci sandi pitakonan bab dheweke kontak karo Alex.
  
  
  Nalika dheweke ngangkat metu a pasangan saka scarves, kita dipindhah ing. Nalika dheweke ana entheng dianakaké dening ee tangan, cah wadon gumeter.
  
  
  "Apa iku?"
  
  
  "Kanggo kula... aku mikir iku njupuk kadhemen."
  
  
  "Lan...?"
  
  
  "Aku ora mikir iku wektu." Dheweke njupuk sandi tangan, nguripake bangkekan, lan kapandeng ing kula nonton. "ya. We have kanggo pindhah."
  
  
  "Aku panginten iku ora bakal nganti sesuk."
  
  
  "Aku duwe apa iku dina... nyiyapake kontak".
  
  
  "Nanging kita padha ora malah mestine kanggo dadi kene dina iki."
  
  
  "Nanging kita." Dheweke eseman iki asli lan banget smug kanggo cocog karo kula.
  
  
  "Sampeyan lagi sly asu sethitik." Duweke ana ngguyu. "Bakal kita lunga?"
  
  
  "ora ana. Kita bakal njupuk mendhoan." Dheweke nuding ahead kanggo sibuk sudhut ngendi sudhut werna led saka embankment menyang kutha. "Ana kudu dadi salah siji watara wong-wong mau."
  
  
  Sapisan liyane dheweke supaya kula pindhah bebas; kang samesthine luwih evasion, nanging saiki dheweke kudu wis dijupuk kula karo dheweke sawise kabeh. Iya ora ngomong apa-apa, nanging dianakaké free tangan kiwa menyang dodo, lan Hugo snuggled reassuringly menyang scabbard ing.
  
  
  Ana setengah rolas taksi diparkir ing sudhut ing ngarep gedhe, sprawling lawas hotel sing kapandeng kaya dibalèkaké reruntuhan saka yunani padaleman suci karo sawijining tarnished marmer teras. "Sembarang siji tartamtu?" Aku takon kita nyedhaki sudhut.
  
  
  Christina mandegake, ditutup mata dheweke, lan waved dheweke driji indeks ing bunder cilik, banjur nuding. "Siji iki," dheweke ngandika, bukaan dheweke mata maneh.
  
  
  Iku lawas mbledug Renault, mimpin dening bosen driver sing ana busily njupuk untu lan mboten midhangetaken passersby. Sawetara pembalap liyane padha ngadeg ana ing pinggir dalan cedhak montor, bowing lan gesturing, nanging Christina swam kepungkur wong-wong mau kanggo mbukak lawang bali saka dheweke dipilih. Ing hara wong konco setir kapandeng munggah kesed; iku kapandeng kaya iya ora arep kanggo njupuk penumpang ing kabeh. Iku kudu wis driver mendhoan watara New York, aku panginten kaya aku mèlu Kristina menyang musty mobil.
  
  
  Driver ora katon maneh, nanging sighed lan pindah akeh banget ing jog. Kristina leaned maju lan ngandika soko cepet ing yunani. Kang nodded kesed, miwiti engine, lan sijine iku ing gear.
  
  
  Sawise U-siji, kita digawe kita cara liwat kandhel lalu lintas ing sudhut werna; rauh narrowed, lan larik saka elegan kopi marang cara kanggo pemblokiran saka blocky omahé dibangun sisih dening sisih karo diwenehi saka kelangan platarané lan massive wuta facades. Ireng-klambi wong wadon nunggang lawas colt nyedhaki kita, mboten midhangetaken lalu lintas konco Nah. Minangka kita liwati iku, driver ngidoni metu jendhela lan delok soko; aku ora perlu kanggo ngerti basa kanggo ngerti apa kang diaturake.
  
  
  Werna wiwit munggah steeply; omahé padha luwih saka dalan
  
  
  lan kita weruh anak muter ing mbledug yard, pitik pecking ing lemah, nondescript asu banget indifferent kanggo nindakake luwih saka angkat kepala lan nonton maringaken mobil. Rauh kutha iki konco kita, lan paving dalan marang cara kanggo gamelan dalan rereget sing alon-alon wiwit angin bali lan kasebut liwat tajem, wit-dijamin gunung.
  
  
  Kita nitih ing kasepen nganti kita tekan pegunungan. Driver kalem mudhun minangka kita nyedhaki cilik grove saka wit-witan sing diubengi apa kapandeng kaya candhi utawa bisa kuburan. Ing kasus, iku iki diubengi dening marmer putih, karo kolom ing ngarep, diapit dening patung karo cekungan ing ngarep sing kapandeng kaya manuk perlu. Driver mendhoan liwati mimmo, banjur digawe cetha siji kiwa lan mandegake ing cilik persimpangan.
  
  
  "Ah, apa tampilan ayu!" Christina ngomong.
  
  
  Saka ngendi kita padha diparkir, kita bisa ndeleng kabeh kutha lan pelabuhan ing ngisor iki kita kaya gambar pos ing golden cahya, nanging aku ora kasengsem ing views banget ing wayahe. Dheweke leaned ing kanggo kalakon kanggo Christina. "Ora kang nganggo basa inggris?"
  
  
  Dheweke shrugged dheweke pundak. "Aku ora ngerti."
  
  
  Aku njupuk kasempatan ing dheweke. "Iki... a panggonan?" Piyambakipun pegel; iku ana neraka saka panggonan kanggo kontak sembarang. Dalan iki ora banget sibuk, nanging ing babak-trip lalu lintas iki nyedhaki anteng.
  
  
  Nalika ngomong kanggo cah wadon, dheweke ngeweruhi sing driver mendhoan iki alon-alon nguripake kanggo katon ing kita. Toothpick iki isih ing tutuk, lan dheweke mesem alon-alon.
  
  
  "Dadi," ngandika. "Padha dikirim sampeyan. Sampeyan ora katon ing paling dicokot beda-beda ing kabeh iki taun, Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  Ing bab telulas.
  
  
  
  
  
  Sadurunge bisa ngomong apa-apa, kang ngowahi mobil, ditarik metu dhateng ing dalan, lan terus ing dalan. Christina kapandeng minangka kaget minangka dheweke ana. Dheweke squeezed tangan tightly, dibintangi mbukak-mouthed ing bali saka sirah pembalap kang.
  
  
  "Al -" dheweke wiwit, nanging aku padha ora cemuwit dheweke karo dipikir.
  
  
  "Ya, iku kula." Driver wis dijupuk mati warata checkered tutup piyambakipun ngagem; kang yahoo iki gundul, nanging saiki dheweke lungguh luwih roto-roto konco setir, lan malah ing bali, lan limalas taun mengko bisa ndeleng bull kang kekuatan ing gulu lan pundak. "Naxos". Dheweke dijenengi taun lan sasi. "Sampeyan lan kula, Nick. Granat ing guwa. Aku mungkasi dheweke bidang, sampeyan njupuk wong sing arep matèni aku. Oalah, apa padha arep kanggo apa karo sing lanang sersan nalika sampeyan nggawa ego bali menyang Jerman?"
  
  
  Aku ora njawab. Ora ing piranti kanggo mbuka sumpel botol kang ego, tho. "Aku ngene kaya kanggo njaluk dipikir luwih apik ing pasuryan," aku ngandika kasebut kanthi teliti,.
  
  
  "Mesti wae. Cantik rauh kita bakal ngendi kita lagi arep, lan banjur aku nguripake watara. Limalas taun lawas, dheweke umur diganti, tengen?"
  
  
  Iku hard kanggo ngomong. Kabeh aku weruh nalika kita main game iki saka latihan camp iki abot ngadhepi karo biasanipun nglukis ireng mustache. Sawijining mesthi ora samesthine kanggo golek Alexa Zenopolis ing werna sudhut ing tengah saka Corfu, lan gagah temtunipun ora dina iki.
  
  
  "Aku bakal supaya ngerti. Where sing kita arep?"
  
  
  "Sampeyan lan adhine bakal gadhah ngombe ing wisata titik ora adoh saka kene. Banget sensational tampilan, Amérika bar karo martinis lan daiquiris. Apa sampeyan isih kaya bourbon, Nick?"
  
  
  Aku eling crita sing pilot ing wiwitan Perang Donya II wis marang kula bab carane ego iki dijupuk mudhun liwat Jerman, lan nalika piyambakipun dijupuk ing kanggo pitakonan sawise kang dijupuk, wong tengen meja saka wong marang em soko babagan piyambak, malah yen iki lali.
  
  
  "Jenengku Daniel McKee," aku ngandika tenang. "Dheweke yacht broker saka Florida, lan daiquiri muni apik tenan."
  
  
  Driver ngguyu heartily, shrugged kang massive pundak, lan sped mati sak signposts, lan dalan wiwit kanggo menek maneh. Iya ora ngomong apa-apa nganti kita ditarik metu dhateng a shrubbery-peteng dalanmontor sing dipimpin langsung kanggo kurang, wiyar restaurant sing iki meh didhelikake saka dalan. Kita mandegake ing ngarepe peteng, peteng emper, lan minangka tekone miwiti mudhun ing sudhut langkah-langkah menyang us, driver nguripake kanggo kula. Panjenenganipun mesem, nuduhake longkangan sudhut antarane kang ego kang untu ngarep.
  
  
  "Aku wis nunggu setengah jam. Ora luwih saka iku. Sampeyan wis tak amba wengi ahead saka sampeyan."
  
  
  Tekone dibukak lawang; Kristina lan aku tak metu lan lunga nang. Alex, sing banjur wis mutusaké sing aku bisa uga nelpon ego sing, ana salah bab wong saka teras dijamin sing overhung slope ing sisih adoh saka restaurant. Lilin flickered ing windproof duwe ing saben meja, lan ing kumpul pepeteng, banyu adoh ing ngisor iki diuripake kanggo shimmering receptive cemlorot, ngowahi kanggo pewter lan banjur mboko sithik nguripake ireng. Saka ngendi kita lungguh, lampu saka ing kutha padha kahuripan, nanging ana atusan cilik lampu ing pelabuhan, kaya cluster kunang-kunang. Ora ana siji ngomong watara kita, lan aku ora mikir Kristina mbayar manungsa waé kanggo dheweke katon ing kabeh.
  
  
  Alex iki nunggu kanggo kita ing ngleboke. Kita padha bali ing dalan sadurunge ngandika.
  
  
  "Sing sampeyan isih gojag-gajeg
  
  
  Apa aku, Nick Carter? "
  
  
  "Mung sethitik," aku ngakoni.
  
  
  Apik. Aku mulangi kowe, wong ora malah petunjuk sing padha arep kanggo ketemu kula. Insurance apik; yen sampeyan ora katon kaya Alex Zenopolis, sing kudu ngerti nanging sampeyan, huh?"
  
  
  "Ya."
  
  
  Kang pindah ing jog ing ngarep kita. "Kristina, dhik. Prasaja, sawijining sethitik ngobrol karo sampeyan. Aku mung ngelingi sampeyan minangka a cah wadon sethitik."
  
  
  Dheweke ngandika soko kanggo emu ing iht. Panjenenganipun ngguyu.
  
  
  "Ora, kita nganggo basa inggris. Luwih apik kanggo Nick, huh?"
  
  
  Aku wis kanggo njupuk risiko kanggo nalika. "Kabeh tengen, Alex. Apa sing kudu kita apa sabanjuré? Kena apa sing kene saiki?"
  
  
  "Kita mail bisnis, kita padha ora kelet kanggo pas jadwal. Elingi, kita nenggo kanggo wong-wong smugglers kanggo telung dina?"
  
  
  "Ya."
  
  
  "Aku ngirim wis ngiwa kanggo Albania a dina sadurungé. Ora menehi hasil amba; kita padha mestine kanggo milih supaya ketemu sesuk. Ing panggonan sing padha, ing wektu sing padha. Sethitik Christina, dheweke ora ngerti apa-apa, ora dheweke, Dhik?
  
  
  "Iki kanggo nyata."
  
  
  "Sing kita ninggalake bengi?" Aku takon dheweke.
  
  
  "ora ana. Sampeyan lan adhine, sampeyan bakal ngrampungake sethitik roman karo amba wengi ing kutha. Sampeyan tari, sing mangan, sampeyan terus tangan, lan sesuk sing ngomong sedih pamit minangka sampeyan sail adoh lan sethitik mahasiswa ngasilake kanggo Athens. karo rada broken jantung. Ora sing tengen? "
  
  
  Sing apa aku wis ing atine. Ing kasus kita padha salah bab kang ngiring, ing idea iki kanggo nggawe kita cendhak novel minangka dipercaya minangka bisa.
  
  
  "Apa sing dilakoni ing sawetoro wektu, Alex?"
  
  
  "Aku obah loro saka panggonan kanggo nyeleh bengi. Aku banjur bali menyang prau. Sampeyan nuduhake kula ngendi iku moored." Aku bakal pindhah ing papan sadurunge esuke lan ora ana siji bakal weruh kula. Dheweke stowaway, tengen?"
  
  
  "Carane kowe arep kanggo apa sing?"
  
  
  Kang shrugged. "Aku nglangi. Aku ora ngerti carane dadi kaya iwak-mode ing & nb ing peteng".
  
  
  Kang ana bisu kanggo nalika. Kita liwati candhi cilik; sawetara montor padha diparkir ing kelompok pengamatan ngelawan, lan siji saperangan lungguh tangan ing tangan ing ngarep cagak. Aku mèri wong-wong mau; Christina tangan kadhemen ing mine.
  
  
  "Carane sira njaluk mendhoan?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Aku duwe kontak kene, sandi siji liyane. Ana wong ing pulo iki kita bisa dipercaya. Apa sampeyan pengin ngerti luwih akeh?"
  
  
  "Aku marang dheweke. - ora.
  
  
  Apik. Ora ana masalah?"
  
  
  "Aku ngarep-arep ora."Aku adoh saka wareg, nanging aku katahan mamang sandi kanggo aku.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Iku ana wengi peteng saka prayaan kang ' d tau wis. Kita wis nedha bengi ing "Pavileon" njobo ing trellised vines madhep pulo paling pantai eksklusif. Kita mangan crawfish dijupuk urip sak banyu ing ih kandang mung sawetara kaki saka kita dhingklik. Sergei iki katelukake, akeh iki padhang, lan everyone sumurup iku. Dheweke mangerténi ing rong bintang film, kalebu aktris dheweke ana ing katresnan karo minangka taruna. Kabeh iki taun mengko, dheweke kapandeng malah luwih apik ing close-up saka dheweke iya banjur.
  
  
  Mengko, kita tindak menyang disco ing Palace Hotel, ngendi kang unwillingly whirled karo Kristina ing lantai karawitan. Panjenengané dadi macet ing iku durung matter apa kita iya, nanging malah ing iki akeh cah wadon kepincut luwih saka dheweke nuduhake manungsa waé lanang. Aku ora kaya iku, nanging ora kanggo alesan biasanipun; ana pangertèn saka kontrol desperation ing dheweke obahe lan expression, minangka yen dheweke ngrungokake swara saka bilai. Sapa sing nyawang rapet ing dheweke bisa mikir dheweke ana ing sawetara jenis saka tamba, nanging duweke belongs kanggo wong-wong mau, kang ora bakal banget mboten umum ing akeh iki.
  
  
  Ana panggonan liya, lan saperangan liyane sawise sing, tansah karo gampang nglokro Alex nyopir kita sak kutha sing rame. Kaping pindho dheweke kesawang dening coklat Mercedes, nanging iku ora keganggu kula akeh; dheweke wanted dening pengamat. A kaping sawetara aku ana ing verge saka bebaya Alexa, nanging wong iki supaya manteb ing ati lan, minangka aku distinctly eling, supaya peduli saged sing aku mutusaké kanggo tetep sepi. Panjenenganipun tengen lan salah.
  
  
  Ing rong jam ing esuk, Alex announced sing iku wektu kanggo pindhah menyang prau. Kita jumeneng ing uga-surem embankment nalika Eto nyerahke wad saka kertas dhuwit kanggo kita "driver" lan takon ego teka maneh ing esuk. Wong enom nunggu ing prau iki nonton kita disinterestedly, yawning profusely.
  
  
  "Ora," Alex ngidoni. "Sesuk aku bakal njupuk dheweke tengen pulo kanggo ngunjungi sandi ibu."
  
  
  Apik. Ana pembalap liyane, banget."
  
  
  "Ya." Kang digawe sengaja nyerang nuduhake pancacahan dhuwit, grunted, lan digawe adoh supaya cepet sing aku wis kanggo mlumpat metu saka cara. Kristina lan aku mirsani wong drive adoh, banjur mesem ruefully ing saben liyane minangka kita nunggang prau saka port saka garis.
  
  
  Ing cendhak trip, kita iya
  
  
  blanja ing mal, biasane kanggo lackey mlaku-mlaku konco kita.
  
  
  "Panjenenganipun dadi ala," Christina ngandika.
  
  
  "Kabeh tengen, banjur. Iku ana wengi sing apik tho, ora iku?"
  
  
  Ing rheumatism, dheweke ngambong kula alon-alon ing pipi lan banjur karo liyane passion, mung ngisor uwang. "Nanging," dheweke ngandika susah sawise nalika, " kita ora perlu iku sesuk tho. Nalika ora sandi pesawat ninggalake? Ing loro?"
  
  
  Siji sore, dheweke mangsuli telpon lan dipesen tiket kanggo trip bali menyang Atena. "Aku pengin sampeyan bisa tetep liyane dina utawa supaya."
  
  
  "Nanging sing mokal. Lan sampeyan uga kudu lelayaran menyang Italia."
  
  
  "Aku ora ing cepet-cepet." Kang ma dheweke pundak, sijine kang lengen ing saindhenging dheweke, lan dianakaké cedhak dheweke. Prau kang helmsman kalem engine, kabeh manungsa waé fokus ing pendekatan kanggo Scylla minangka iku digawe sawijining cara kanggo sawijining moorings.
  
  
  "Nanging ... dheweke. Sayange." Christina sighed lan ditarik adoh saka kula minangka prau ditarik munggah kajawi peteng sloop, mung mlaku lampu, kurang-powered elektrik lampu sing lemes batre banget sethitik.
  
  
  Aku mbayar kanggo iku kanggo prau kang helmsman, lan kita tindak mudhun. Minangka kita ngetik peteng kabin, Kristina mandegake abruptly ing ngajeng kula ing dalan.
  
  
  Dheweke hissed " Apa iki?", tangan kiwa kanthi otomatis nguripake adoh saka kula, Hugo ana siap kanggo njaluk menyang tangan watara scabbard ing.
  
  
  "Iki... iku apa-apa." Dheweke mlebu kamar.
  
  
  Kang cepet kapandeng watara; Saint teka saka port of bar iki cilik, nanging ana ora panggonan kanggo ndhelikake salah siji. Aku banjur dipun lajengaken, dicenthang sirah lan hanging lemari, banjur kabin. Us Recovery. Kanggo oleh. Nalika panjenenganipun kundur, Kristina ana cahya Odin kang kerosene lanterns.
  
  
  "Kita ora arep ih bengi," aku ngandika.
  
  
  "Nanging..."
  
  
  "Yen Alex wis arep kanggo nglangi metu kene lan nyolong kapal, ayo kang ditolak lewat wong. Kabeh tengen?"
  
  
  "Oh, carane bodho kula." Dheweke sijine metu suci cahya lan diuripake kanggo kula, ing papan cramped antarane bunks lan meja. Kanggo wayahe, dheweke ana ing penyelundupan, dheweke target dipencet marang dodo, lan aku bisa aran dheweke panas dadakan nangis liwat kain lancip saka sandi kaos.
  
  
  "Apa iku?" Aku soothed dheweke, stroking dheweke rambute alon-alon.
  
  
  "Oh... Supaya akeh iku, McKee. Utawa Nick Carter, utawa sapa sing." Dheweke squeezed mata dheweke mati lan sniffed. "Aku marang dheweke pungkasan wengi sing iku kita mung wektu bebarengan. Lan dheweke ana tengen, nanging dheweke ora mikir iku bakal kelakon amarga sing. Aku wis wus ana mine kabeh dina... kula pangroso iki salah. Nanging ing bab hak apa, ora iku? "
  
  
  Sawetara wektu kepungkur, duweke iki kenthekan kanggo balung sawise dina dawa saka lelungan, lan perayaan sore, nanging kita ngadeg bebarengan ing papan panah, duweke ketoke aran kabeh lemes pass. "Ego ora bakal kene kanggo sawetara jam," aku ngandika lirih.
  
  
  Dheweke dianakaké kula nyenyet kanggo wayahe, banjur ditarik adoh abruptly, " kita Bisa duwe sawetara bourbon, McKee? Lan supaya njagong kene piyambak ing peteng nganti Alex nemu kene. Ora ketompo carane dheweke nam ngrasa bab sampeyan, aku ora arep kanggo nggawe katresnan nalika kakangku bisa nggabungake kita ing sembarang wayahe."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Iku meh limang jam nalika Alex meneng menek liwat stern saka prau lan ngubengi sak sisih dinghy kanggo gangplank. Hugo iki nyekeli ing tangané nalika target kang muncul ing bolongan.
  
  
  "Ngenteni!" Aku hissed, ngeculke mesem cahya lampu kilat ing agul-agul.
  
  
  "Iku mung kula, Nick." Alex shoved ireng anti banyu tas ing ngarepe wong lan tindak headfirst mudhun kurang undhak-undhakan kanggo kabin. Dheweke kejiret sak klebatan saka senter ing wong; piyambakipun ngagem wetsuit sing dijamin kabeh nanging pasuryan. Brylev nguripake iku mati.
  
  
  "Wis sampeyan wis katon?"
  
  
  "Iku mokal. Sampeyan sijine iki prau ing papan sing apik, kanca-kanca, iku mung aku kanggo pindhah liwat padha prau cilik. Ana ora ana siji ing papan ih ing wayah wengi."
  
  
  Iku ora laka, nanging aku ora duwe kanggo pitutur marang em bab iku. "Apa sampeyan pengin sawetara sandhangan garing?"
  
  
  Panjenenganipun nuding menyang tas ing kelompok ing ngarepe wong. "Aku duwe siji. Mungkin andhuk. Loro anduk." Kang jumeneng, awak kang meh isi papan ing kabin. "Aku iki wong amba nalika sampeyan pisanan felt kula, Nick. Saiki dheweke stahl sethitik ageng." Panjenenganipun miwiti kanggo njupuk mati kang wetsuit, mboten midhangetaken adhine. Aku teka munggah karo pitakonan kanggo sing.
  
  
  Nalika piyambakipun garing lan disandangi ing sandhangan garing, kita main game iki ing utama kabin karo ombenan ing tangan. Langit njaba iki wis ngowahi werna abu-abu, nanging tiredness sing wis kiwa kula sawetara jam kepungkur ketoke bakal ical ing salawas-lawase.
  
  
  "Kita duwe wektu," aku ngandika. "Wektu kanggo pirembagan."
  
  
  Alex njupuk ageng swig sing disuntak Ego kaca bourbon lan diwutahake liyane. "Ora ngomong. Sampeyan lan aku, kita duwe akèh wektu, Nick. Ing sawetoro wektu, kita bakal njaluk sawetara turu. Banjur, nalika sampeyan pindhah njaluk karcis kanggo sandi sethitik adhine, Kristina, lan kula, kita bakal duwe sawetara wektu
  
  
  bebarengan. Oke?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Duweke, tindak darat ing speedboat sethitik sawise sangang. Maskapai kantor iki cendhak lumaku adoh, supaya aku ora duwe kanggo katon kanggo mendhoan. Dina iki mendhung, nanging windless; banyu lapping marang watu embankment kapandeng werna abu-abu lan lifeless. Iku cocog swasana ati sandi.
  
  
  Sawise njupuk Kristina kang tiket, aku nglambrang bebarengan aimlessly embankment. Ana sawetara stroller ing ngarsane esuk iki. Iku banget rauh. Nanging coklat Mercedes iki diparkir ing gelambir titik ngendi driver lan partner bisa ndeleng prau. Iku ora keganggu kula; yen padha ora nggunakake teropong, padha ora bisa ngomong apa iki arep ing ana, lan yen padha bisa, iku bakal ora nggawe prabédan wae. Alex tindak menyang chain lemari ing ngarepe nerusake kabin, kang digawe nest ing cramped, lembab logam pranala, lan announced sing bakal ora metu nganti kita padha metu segara ing cara kanggo Taranto. "Nalika sampeyan ndhelikake, sandi liyane, sampeyan ndhelikake. Wengi sing apik."
  
  
  Dheweke listlessly rummaged liwat kopi souvenir ing aku takon kanggo soko kanggo menehi kanggo Kristina. Kabeh felt tengen. Kang nguripake bali lan tumuju kanggo khusus lawas hotel, ora adoh saka ngendi Scylla iki moored. Panjenenganipun ' d sarujuk kanggo tetep adoh nganti siblings ketemu, lan aku kepingin weruh apa padha bisa pirembagan bab sawise kabeh iki taun.
  
  
  Bar iki mbukak, lan piyambakipun malmpah ing, mung customer ing ageng, dhuwur-ceilinged kamar. Bartender ana Getih Maria, kang sumurup ing hungover wisata nalika piyambakipun nyumurupi wong, nanging aku mutusaké kanggo dumunung kanggo bourbon. Aku ora biasane ngombe ing esuk, nanging minangka adoh minangka sandi awak wis mrihatinake, iku isih pungkasan wengi; ora turu ing kabeh.
  
  
  Aku wis sawetara alon gedhe-gedhe nalika aku iki looking ing menit tangan saka listrik jam sing digunakake kanggo nyumerepi ing tembok saka kelas ing sekolah-sekolah lan uga isih ana, ngeklik ing cepet. Iku ora malah sewelas jam nalika bellboy teka ing, kapandeng watara, lan mandegake ing kula.
  
  
  "Pak Carter?"
  
  
  Panjenenganipun meh ngandika sadurunge kang temen maujud apa kang diaturake. Banjur dheweke rama guncang marang sirahe.
  
  
  "Sampeyan ... Ora Mr. Carter?"Kang ana wizened sethitik cah lanang, sampurna ing inggris.
  
  
  "Aku wedi ora. McKee kang jeneng."
  
  
  "Nanging gentleman ing barre njupuk telpon. Lady bilih ego kang jeneng Carter." Panjenenganipun kapandeng watara maneh, negesaken sing aku iki mung wong kene.
  
  
  Lady. "Sampeyan ngutuk gemblung," aku ngandika indignantly. Dheweke kudu wis ing kelompok lan katon kula pindhah menyang hotel. Lan ing ngendi liya iku bakal kejabi garis? Aku stifled-ku, sadhar sing soko kudu duwe kedaden sing digawe dheweke nelpon kula, lan ing penasaran negara dheweke ana ing dheweke, dheweke kudu wis digawe kesalahan bodho.
  
  
  "Inggih," aku ngandika pleasantly, njupuk munggah, " aku bakal njawab telpon yen lady ngeyel. Nuduhake kula cara." Kang dropped dhuwit ing counter lan mèlu utusan.
  
  
  Piyambakipun nedahaken kula baris saka ngarep telpon mudhun panah lorong sing mimpin kanggo liyane kamar lan bali saka hotel. "Njupuk sembarang telpon, lan operator bakal nyambung sampeyan," ngandika. Aku nenggo nganti dheweke iki musna, banjur ngangkat munggah telpon. Operator langsung kiwa. Aku ngandika hey sing duweke, wincing nalika aku ngandika sandi bener jeneng, lan dheweke takon kula kanggo ngenteni dicokot. Panjenenganipun leaned bali marang tembok kanggo ngrintih, kesel lan disgusted karo kabeh karya apik.
  
  
  Alus swara saka lawang mbukak konco kula ora swara ing kawitan. Banjur dheweke krungu creak saka boot, khusu rustle saka sandhangan minangka tangan iki wungu. Aku miwiti kanggo nguripake, lan telpon poked menyang sandi tangan, nanging iki kasep; soko bang marang tengkorak sandi lan ambruk marang dhengkul. Mung pain panjenenganipun felt ana kontak karo marmer lantai, lan kang ana kuwatir bab sing ciloko nyuda watara sekolah bal-balan dina nalika kang kapindho kick teka lan ana apa-apa padha sumelang ing bab.
  
  
  
  
  
  
  Patbelas bab.
  
  
  
  
  
  Sawijining ora stahl mbuang wektu nyoba kanggo tokoh metu ngendi aku. Aku dicenthang iku pisanan karo piso lan kaget kanggo nggoleki sing Hugo iki isih ing scabbard ing kantong sandi doublet. Aku ora disambungake munggah, lan aku ketoke bakal lying ing sawetara jenis saka amben. Dheweke mata kabuka painfully; saint iki muffled, kaya awan saint ing dina mendhung ...
  
  
  Banjur noon! Panjenenganipun kapandeng ing watch lan groaned. Iki wis jam loro, lan iki amarga bali ing Scylla dening noon. Aku nyoba kanggo njagong munggah, nanging tangan di-push kula bali mudhun ing amben. Sandi mata padha ora fokus, nanging kabeh aku bisa ndeleng ana surem target ing ngajeng kula ing sawetara luar biasa dhuwur, pulsing ing wektu karo ngunekke ing bali saka sirah. Panjenenganipun lay isih kanggo nalika, bulak, nyoba kanggo padhang mudhun lan ndeleng apa neraka iki arep ing. Banjur aku nyoba kanggo push dheweke tangan adoh, nanging iku hard lan tenan ing sandi dodo. Cilik tangan...
  
  
  Dheweke mata kabuka sudhut; pasuryan ndhuwur kula wiwit kanggo ngawang ing fokus, pasuryan diubengi dening halo alus blonde curls.
  
  
  Banjur weruh dheweke lambé lengkong menyang eseman, dheweke cape rada sudhut mlengkung ing ndhuwur mau, lan dheweke sing mencorong mata peteng sing padha ora friendlier saka sing eseman.
  
  
  "Sue Ellen," aku croaked. "Apa ing neraka...?"
  
  
  "Mung tetep mudhun kaya boy apik, madu. Aku ora arep sehat watara supaya wong sing ora sopan lan ora nyenengake."
  
  
  "Njaluk tangan mati sandi peduli dodo. Aku arep kanggo njagong dheweke mudhun. Yen aku bisa."
  
  
  "Kabeh tengen, madu, sampeyan bisa nyoba iku. Nanging alon banget, apa kowé ora krungu?"
  
  
  Dheweke kuwat coklat tangan pindhah dhateng pangawasan meksa minangka duweke lungguh mudhun. Sawise kabeh, duweke ora ing amben, nanging ing ageng putih kursi sing bisa turu nganti enem wong tanpa crowding. Aku kapandeng watara cautiously; yen padha ora kanggo babak windows, kita bisa uga kudu ketemu dhéwé ing sembarang biasa Park Avenue kamar urip. Lan banjur duweke, aku temen maujud sing lanang swaying ngisor kula ora mung sandi sirah.
  
  
  "Prau?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Minangka pinter minangka tau, Nick? Uh-huh, sing prau. Utawa bojoku, sapa kang wis kanggo kita."
  
  
  Kang banget duka kanggo eseman. "Apa neraka iku sing arep ing kene, Sue-Ellen? Sing kenek kula?"
  
  
  "Oh, siji watara sandi pengawal ukuran instruments. Apa panjenengan goal, dear?"
  
  
  "Apa nyana?" Aku nyoba kanggo njaluk munggah, nanging dheweke digunakake dheweke driji indeks kanggo push kula bali mudhun ing kursi. Aku eling yen Sue-Ellen ana ing Texas kabeh-bocah-bocah wadon rodeo juara nalika dheweke ana ing SMU, lan dheweke durung karsaa ing us kanggo sepuluh taun, us kanggo telung lanang aku sumurup dheweke bab.
  
  
  "Ala banget. Badhe sampeyan kaya sawetara bourbon?"
  
  
  "Ora saiki."
  
  
  "Iki morning cukup kanggo sampeyan?"
  
  
  "Dudu."
  
  
  "Inggih, voices, apa iku kapandeng kaya nalika sampeyan liwati metu dening telpon ing hotel. Lapping ing garis lan kabeh sing. Begjanipun, salah siji saka njaga sastra teka lan ditarik metu sadurunge polisi teka lan dipenjara sampeyan kanggo......"
  
  
  "Dadi salah siji po bakal ketemu pengawal utawa kenek kula." Dheweke sneaked mirit jam maneh; iku wis ora wis ana sadurunge.
  
  
  "Oh, aja padha sumelang, madu. Sethitik yunani cah wadon mung nunggu sampeyan teka bali ing dainty lawas bak sampeyan lagi lelungan ing. Siap kanggo bisa tethered, dheweke dadi ing kelompok kabeh wektu lan katon menyang panel, minangka yen siji iku watara wong "whaler kapten ing randha kang lumaku".
  
  
  "Teka ing!" Aku ngagetake. "Apa sing arep saka kula?"
  
  
  Dheweke grin iki murni imp, pipis, karo murni sundel. Dheweke ngagem a pasangan saka bikini ngisor lan klambi sing dheweke wis ora keganggu kanggo tombol munggah. Dheweke, eling yen dheweke dodo padha cilik nanging tenan, kaya halves saka melon. Ing telung puluh utawa supaya, Nah wis otot mbangun profesional acrobat, lan nalika dheweke sikil padha apik dibangun, padha wis kekuatan saka kekal rider sing dheweke iki. Sue-Ellen iki lagi wae luwih saka limang kaki dhuwur, nanging aku wis bola-bali katutup sing nelukaké dheweke, aku wis lali dheweke ana cah wadon. Hey sing disenengi.
  
  
  Dheweke ambruk ing kursi jejere kula, ngeculke dheweke klambi tiba mbukak kanggo mbukak dheweke dodo. "Sampeyan tak kula ing akèh alangan pungkasan wengi, Nick. Sampeyan ngerti?"
  
  
  "Dheweke? Carane?"
  
  
  "Inggih ... apa ana sing? A kanca saka mine weruh sing saperangan saka days ago... ngendi iku? Piraeus?"
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. Painfully. "Aku elinga."
  
  
  "Inggih, Rhonda, dheweke ngandika sampeyan ethok ora ngelingi dheweke. Utawa kula. Nanging aku sumurup saka cara dheweke weruh lan weruh kowe, dheweke, sing iku wis dadi Nick Carter. Tenan? Ora ana wong kaya sampeyan, dear?"
  
  
  "Aku..." Iku hard kanggo ngerti apa ngomong. Sue-Ellen sumurup aku iki dilakoni soko kanggo pamaréntah, amarga kanggo nalika dheweke rama ana senator ing salah siji saka komite sak donya sing urusan karo CIA lan Aksara agensi keamanan. "Sampeyan ngerti, ana kaping nalika aku malah ora bisa ngomong hello kanggo kanca-kanca lawas."
  
  
  "Uh-huh. Ora kanggo kanca-kanca lawas kaya Rhonda sing ora ngerti akeh bab kacang buncis. Nanging nalika sampeyan nuduhake sing cantik pasuryan ing kabeh Yunani kaya sampeyan nindakake, sawijining ngerti sampeyan lagi ora ing sawetara misi rahasia, utawa apa wae sing iya kanggo kita kanggo Paman Sam. Cantik wong kaya sampeyan kudu digunakake nyamarake, amarga wong-wong lanang ala ing Kremlin utawa nang endi wae liya, padha nyerang sampeyan." Dheweke nuding ing kula lan diklik pethel. "Aku wis kanggo pirembagan dicokot sethitik sing wengi, marang wong-wong mau carane gedhe sing... uga ... sing beda-beda. Bourbon bragging hak, sampeyan ngerti?"
  
  
  Aku sumurup dheweke. Apik banget. A saperangan saka kaping aku meh ambruk ing katresnan karo Sue-Ellen, nanging saben wektu dheweke "ngrusak sethitik sugih girl" pakulinan, bek dening booze, disimpen kula.
  
  
  "Supaya pungkasan wengi, nalika kita kabeh weruh sampeyan jumping sak lantai karawitan karo sing nyenengake yunani cah wadon lan sampeyan ora malah ngomong hello, uga, iku burned kula."
  
  
  "Nanging aku ora bisa ndeleng sampeyan!"
  
  
  "Ora ana? Malah nalika dheweke ana meksa nindakake perkara kepranan marang panjenengan m Rivnenskaya pasangan? Iku disko, sawijining lali bab apa?"
  
  
  "Aku mikir... padha kabeh cantik crowded."
  
  
  "Ora persis crowded, konco! Yen sampeyan ora ngerti sandi bokong, sing mangerténi? "Dheweke teka munggah kanggo kula dilat,
  
  
  "Apa ... apa bab bojomu?"
  
  
  "Ah, kang. Achillion, kang arep kanggo tuku kapal ing Jepang utawa nang endi wae liya. Dheweke wis ora wis cedhak kula luwih saka setengah rolas kaping karo wong-wong mau garangan awit kita tak nikah."
  
  
  "Supaya kang ninggalake sampeyan kene? Karo pengawal lan mekanika?" Kula goal iki saiki cepet dadi cetha; oddly cukup, retak tengkorak bakal counteract efek saka ilang wikipedia lan kakehan bourbon.
  
  
  "Uh-huh. Panjenenganipun maringi kula iki amba lawas yacht lan kru aku mbayar dheweke kanggo muter budheg lan bisu, nanging ana loro heavyweights sing tindakake kula ing paling ngendi tim kang dadi." Dheweke giggled lan snuggled munggah kanggo kula. "Nanging ora ana ing kene."
  
  
  "Apa maksud sampeyan?"
  
  
  "Ah, wong mikiraken kang mbeling ing kula, nanging nang endi wae aku pindhah menyang port kene, aku weruh dheweke ih. Lan sing ih lawas amba coklat mobil."
  
  
  "Big Mercedes...?"
  
  
  "Uh-huh. Apa sampeyan sok dong mirsani sing banget? Wong-wong weruh."
  
  
  "Sampeyan padha ing... Pyrgos saperangan bengi kepungkur?"
  
  
  "Aku ngrancang iku, nanging aku ora bisa nindakake iku. Kok? Padha ana ing kono?"
  
  
  "Kanggo nalika."
  
  
  "Ngendi durung sampeyan njaluk sundel?"
  
  
  "Dheweke ora a sundel. Lan iku ora cilik."
  
  
  "Ora, iku ora amba. Nanging kang bisa wis matèni dheweke karo salah siji tangan disambungake konco kang bali." Dheweke ana fiddling karo gesper sabuk.
  
  
  "Aku wis kanggo njaluk metu saka kene."
  
  
  "Kita padha ora care. Kita bakal duwe evenings, Nick Carter. 7 p. m., mbukak saiki. Lan mengko, kabeh kanca-kanca bakal bali ing papan, lan aku bakal nuduhake wong-wong mau sing ora ana siji nglirwakake Sue-Ellen Barlow . kanggo kabeh kanca-kanca."
  
  
  Dheweke ditarik adoh saka nah. "Sampeyan ora ateges sing kok sampeyan kalah kula metu lan nggawa aku mrene?"
  
  
  "Inggih... sing iki mungkin sing sethitik kelangan, madu. Nanging aku manggon munggah kabeh wengi karo wong-wong iki, lan aku bisa ndeleng wong-wong mau giggling amarga aku iki bragging bab sampeyan, banjur sampeyan wis digawe gemblung kula ing ngarepe everyone. Supaya nalika watchdogs ngandika padha weruh sampeyan ngetik hotel bar, aku iki mung tumindak ing rangsang. Iki watchdogs, lagi apik kanggo soko, ora padha? "
  
  
  "Ya, aku mikir lagi. Ngendi sing padha saiki?"
  
  
  "Oh, aku wis tak salah siji njaba lawang." Dheweke waved dheweke tangan vaguely. "Ing kasus, sampeyan ora bisa ngenteni kanggo njaluk bali menyang yunani kue sing bentuke bunder."
  
  
  "Dheweke wis bidang kanggo nyekel."
  
  
  "Inggih, dheweke ora bisa ngenteni dina liyane, bisa ora dheweke?"
  
  
  Panjenenganipun bisa ndeleng sing nyoba kanggo alesan karo Sue-Ellen ana rawa. Kang jumeneng, njabut dheweke clawed tangan, lan mlaku cepet menyang lawang. Opening iku, aku weruh dheweke atos pasuryan saka salah siji saka wong-wong sak coklat Mercedes looking ing kula. Piyambakipun nyekeli .45-kaliber pistol ing tangan, ngarahke squarely ing sandi dodo. Iku katon kaya kang ego hotel. Panjenenganipun ditutup lawang maneh.
  
  
  "Madu, apa sampeyan mikir aku arep supaya sampeyan mbukak adoh saka kula sawise aku nyebabake kabeh iki alangan? Hayo saiki." Dheweke iki lying ing lantai ing kursi putih, dheweke kaos ing karpet jejere dheweke, tangan siji tucked menyang waistband dheweke paling tithik bikini ngisor.
  
  
  Ana ing wektu nalika Sue-Ellen iki seneng-seneng lan lucu, saru, nanging sehat. Iku ketok saiki dheweke wis, ngomong paling, diganti; aku wis seneng karo dheweke, nanging dheweke game nguripake kula mati.
  
  
  Panjenenganipun malmpah liwat kanggo dheweke lan njupuk mati iku bikini. Dheweke arched dheweke kuwat, hips panah kanggo bantuan. Dheweke iki diuripake regane mudhun dening ee saka urip.
  
  
  "Mmm. Apa sampeyan arep kanggo miwiti metu kaya bull lawas lan heifer?"
  
  
  "Apa ora?"Dheweke banget rame ing unzipping dheweke clono dowo, lan nalika dheweke weruh sing dheweke mata padha ditutup, dheweke cepet ngusulke dheweke kaos. "Menehi kula tangan," aku dhawuh, ndemek nang saka dheweke thigh supaya dheweke ora bakal lali yen dheweke panginten aku iki dilakoni. Dheweke nindakake minangka padha ngandika, swaying dheweke ngisor expectantly.
  
  
  Karo gerakan dadakan, ee nyekel dheweke dening tangané lan kebungkus ing kain watara dheweke. Sadurunge dheweke temen maujud apa iki kedados, dheweke tangan padha painfully dhuwur ing dheweke bali, ff wis aman dheweke.
  
  
  "Nick!" dheweke wailed. "Putra saka asu!"
  
  
  Dheweke berjuang, kaya aku samesthine, nanging jerked dheweke kanggo dheweke kaki; dheweke ana cukup cilik kanggo ngadeg ing tiptoe tanpa gaweyan wae, lan ing posisi sing dheweke ora bisa nggunakake dheweke kekuatan marang kula.
  
  
  "Saiki njaluk neraka metu saka kene, Sue-Ellen," kang hissed ing kuping dheweke. "Aku duwe apa iku, kita bisa muter liyane wektu."
  
  
  "Bajingan!" dheweke bengok-bengok, nendhang ing kula karo dheweke tumit. Dheweke ditarik dheweke munggah sethitik luwih dhuwur lan dheweke disawang saka babras. "Dino!" dheweke matur. "Dino, teka kene!"
  
  
  Iki soko aku ora ngerti bab. Lawang swung mbukak lan njaga asu miber ing. Malah sanadyan Sue-Ellen ana ing ngajeng kula, dheweke ora amba cukup kanggo nggawe sembarang jenis tameng, ora ing kadohan.
  
  
  "Njupuk putra saka asu!" cah wadon bengok-bengok. "Emu, jotosan peduli kepala mati!"
  
  
  Dino mesem minangka alon-alon wungu bedhil .45. Panjenenganipun wis kathah saka wektu kanggo yahoo lan narik pemicu.
  
  
  Nanging ora minangka akeh minangka kang panginten. Kang shrugged lan dirilis Hugo kang tangan kiwa. Isih nyekeli Sue-Ellen ing tangan liyane, kang hurled dheweke landhep kiwa-tengen piso, terus ing emu kang tenggorokan; Stahl ora ngenteni kanggo ndeleng yen iku kenek target, nanging nyeret dheweke mudhun lan metu saka cara minangka dijupuk rang metu ing papan dibuwang.
  
  
  Nalika dheweke kapandeng munggah, watchdog iki isih mujur karo lengkap flag saka ijin expression ing pasuryan. Panjenenganipun kapandeng mudhun ing ngrokok .45 ing tangané, banjur alon-alon wungu tangan liyane kanggo tutul hilt sing jutted metu liwat ego kang gulu. Kanggo wayahe aku panginten kang iki arep kanggo njupuk maneh, nanging dadakan rush getih sak bolongan sandi piso wis digawe dienggoni kabeh. Kang alon ambruk menyang lantai lan ndharat soundlessly ing nglukis karpet.
  
  
  Iku isih ing Sue-Ellen kang penyelundupan nalika piyambakipun teka kanggo katon ing awak anyar. Page, gun iki snatched metu saka dheweke tangan dening ego saka driji, wiwit kanggo uncalan ego aside lan diganti pikiran kang. Iki bisa teka ing handy, lan aku ora perlu kanggo pindhah liwat khusus ing trip mbesuk sandi. Banjur dheweke piso iki ditarik metu sak Dino kang tenggorokan, iku digawe gurgling swara, lan liyane getih iki wutah.
  
  
  "Peduli, Nick Carter," Sue-Ellen snarled. "Lah apa iya kanggo kula wall-kanggo-tembok babut!"
  
  
  Nanging malah sugih lan kelangan Texas cah wadon iki cingak dening apa kedaden, lan kang njupuk kauntungan saka iku. Page, wong kicked dheweke ing buntut, ora banget alon-alon, lan dipeksa dheweke bali menyang apa iki mestine dadi dheweke sandhangan. Dheweke manut sullenly, speechless kanggo wayahe. Aku dicenthang wong mati kang kanthong minangka biasanipun, nanging ora nemu apa-apa kanggo nunjukaké sing ana hema-soko liyane saka apa Sue-Ellen ngandika.
  
  
  "Apa sing arep kanggo apa bab iku?" Aku takon wong luwih, pointing kanggo mayit.
  
  
  "Dheweke? Apa tegese dening kula?"
  
  
  "Dheweke iku cah lanang. Ing prau"
  
  
  "Wah, sampeyan matèni ego!"
  
  
  "Kanggo poto-nimbali tujuan. Sawise sampeyan diculik kula."
  
  
  "Ha! Achillion, kang bakal njupuk care saka kekacoan iki."
  
  
  "Mung kang ing Jepang. Sampeyan ngerti, watchdog bakal miwiti kandhungan sadurunge bojomu bakal bali."
  
  
  Dheweke mandeng awak gedhe banget ing karpet lan chewed ing kuku. "Kanggo mesthine..."
  
  
  "Ngendi kang tim?"
  
  
  "Aku ndamel ih biasane ing dharat ninggalake. Kajaba kanggo saperangan saka wong lanang ing kamar engine lan siji ing galley."
  
  
  "Padha bisa ora krungu?"
  
  
  "Aku marang sampeyan. Padha sing budheg lan bisu. Oh, ora secara harfiah, Nick; ih mung learning kanggo ditolak lewat kabeh sing mengkono ing sing lawas amba bak. Sampeyan ngerti?" Dheweke iki rusak paling saka dheweke Texas logat, lan oddly cukup, aku disenengi dheweke luwih apik kanggo sing.
  
  
  "Sampeyan bakal ngrungokake? Kanggo kanca lawas kang saran?"
  
  
  "Mungkin."
  
  
  "Njupuk budheg-bisu kru lan njaluk ing neraka metu saka port. Uncalan adoh awak utawa apa sampeyan mikir punika paling apik, nanging yen sampeyan laporan iku kanggo polisi, sampeyan bakal mung njaluk ing alangan. Iya iki wong duwe sederek? ? "
  
  
  "Carane aku kudu ngerti?"
  
  
  Aku figured metu. Apik. Apa aku pitutur marang kowe. Iku nganti sampeyan saiki, Sue-Ellen."
  
  
  "Ya..." Dheweke isih looking ing mayit, lan dheweke kapandeng kaya cah wadon sethitik sing wis mung miwiti nggawe nyenengake saka dheweke sirah. Kang uga monstrously ukuran nah.
  
  
  "Ana prau aku bisa njupuk? Bali menyang sloop?"
  
  
  "Uh-huh. Disambungake munggah tengen ana." Dheweke waved dheweke tangan vaguely.
  
  
  "Banjur aku bakal pindhah." Abot pistol ngusulke dheweke.
  
  
  Dumadakan, dheweke kesusu kanggo kula lan sijine dheweke lengen ing saindhenging pinggul. "Oh, Nick! Sawijining supaya kurang ajar nuwun, nuwun!"
  
  
  "Kula banget."
  
  
  "Ora sampeyan arep kanggo tetep lan bantuan?"
  
  
  "Apa kita kudu, dear?".
  
  
  "Jujur?"
  
  
  "Tembung sandi pakurmatan. Lan yen sampeyan tau ndeleng aku maneh, ing ngendi wae ing donya, ngene luwih mikir bab sing padha sadurunge sampeyan apa sing trick maneh." Dheweke iki tapped ing irung dening Hey, karo .45-kaliber muzzle.
  
  
  Dheweke ngambong anget logam lan kapandeng munggah ing kula. Ana nyata nangis ing dheweke mata. "Carane bab Barry sabanjuré minggu?"
  
  
  "Apa?"
  
  
  "Maksudku, dheweke kudu ketemu sawetara wong ana. Lan yen sampeyan isih ing iki bagéan saka donya, lan... lan ora bisa digunakake."
  
  
  "Oh, Kostya Kristus!" Nanging banjur aku wis ngguyu. Ee dheweke ngambong ing ndhuwur sirah, dheweke ana rikma abrit ing pungkasan wektu e weruh dheweke, patted dheweke marmer-hard bokong lan tindak menyang dina. "Mungkin," aku ngandika.
  
  
  Panjenenganipun njupuk speedboat bali menyang Scylla; iku midafternoon, langit isih peteng nduwur sirah, lan prau kapandeng ominously sepi. Nalika bojone teka ing papan, dheweke ana sakelekekan kambang dening prau; wong bakal pick munggah ego ing sibuk pelabuhan, lan dheweke mangu-mangu mattered akeh kanggo Sue-Ellen utawa absen dheweke bojomu, apa padha tau tak bali utawa ora. Uga, ana akeh liyane.
  
  
  "Hello? Kristina?"
  
  
  Alas, ana tandha saka urip ing werna abu-abu peteng. Nalika dheweke rama nyedhaki dheweke, kang ditarik .45-kaliber pistol watara kanthong jaket, nanging iku kasep. Peeking nang, aku ketemu aku looking menyang ireng trowongan saka pati kanggo kaloro wektu sing dina.
  
  
  
  
  
  
  Limalas bab.
  
  
  
  
  
  "Lay iku alon banget, Nick. Aku bakal matèni kowé yen sampeyan ora." Alex iki looking ing kula saka utama kabin, revolver ing tangan. Dheweke ora mangu nen kita kanggo liyane lan iya kaya aku iki marang.
  
  
  "Sampeyan ora perlu iku," aku ngandika.
  
  
  "Aku ngerti dheweke saiki. Sampeyan numpes kabeh. Kabeh!"
  
  
  "Aku ngarep-arep ora. Aku kasebut kanthi teliti, turunan kurang undhak-undhakan nalika piyambakipun digawe adoh kanggo supaya sawetara saka kadohan antarane kita. Iku pisanan aku tau weruh dheweke, ego, ngadeg ing prayoga cahya, lan malah sanadyan kang ana fatter ing tengah saka weteng saka kang wis limalas taun kepungkur, aku ora digodha kanggo nyoba kanggo nyekel wong. Malah yen wong ora duwe gun. "Ngendi kang Kristina?"
  
  
  "Pindhah ahead."
  
  
  "Katon, Alex, ana masalah..."
  
  
  "McKee? Nick?" Christina swara rang metu saka ing ngarepe kabin, lan wayahe mengko dheweke muncul. "Apa kedaden kanggo sampeyan?"
  
  
  Carane nerangake menyang nekat wong lan cah wadon sing setengah katresnan sing padha diculik dening ngrusak sugih asu amarga ..... Uga, dheweke, aku kabeh aku bisa. Ing pungkasan, Alex iki esem, lan Christina kapandeng dubious.
  
  
  "Sampeyan ora ateges wong-wong ing mobil padha nonton dheweke?"
  
  
  "Lan aku dicokot sethitik. Kabeh ing Pyrgos."
  
  
  Dheweke manthuk, lan dheweke eseman ana karu. "Supaya sampeyan lagi bejat ati, ngendi sampeyan bakal pindhah karo kita, huh, Nick Carter?"
  
  
  Dheweke cak abruptly nguripake marang sirahe lan marang dheweke kanggo dadi sepi. Banjur sijine gun adoh.
  
  
  "Ayo kang njaluk bali menyang bisnis, Alex," aku ngandika. "Iku kasep kanggo njaluk Kristina bali menyang Atena dina iku ora katon ridiculous..."
  
  
  "Dheweke wis ing pantai kanggo mbatalake dheweke leladen. Saiki sesuk afternoon. Lan ferret sadurunge wong-wong mau, kita kabeh bakal tetep ing papan. Sampeyan ngomong sing padha dijupuk kanggo wong wadon kang yacht minangka yen sampeyan wis liwati metu tahap. Gedhe. Kristina wis panicking. Sampeyan lagi lara. Aku mikir wengi sing apik kanggo kabeh kita." Kang nguripake bali marang panggonan ndhelikake ing chain lemari.
  
  
  "Mungkin kita bisa nggunakake wektu sing luwih apik saka sing," aku ngandika. "Apa maksud sampeyan, aku ngomong aku ngaco munggah?"
  
  
  "Mungkin ora kabeh wong-wong mau. Oalah, kowe lan aku ora bisa pirembagan nganti kita lagi metu segara. Malah adhine ora kudu ngerti apa aku kudu ngomong kanggo wong; bebaya gedhe banget kanggo wong-wong mau."
  
  
  "Banjur marga saka gusti Allah Kostya, kok durung sampeyan nyeret dheweke menyang iki ing panggonan pisanan?"
  
  
  Mulané gusti yésus terus munggah, isi kang kabin thread kaya genie teka metu saka magic botol. "Amarga dheweke kulawarga. Aku uga tau ndeleng dheweke maneh; sing bisa ngomong ing donya iki? Aja sampeyan ndeleng carane sing bisa dadi, Nick Carter?"
  
  
  Meh. Aku tau kulawarga kanggo pirembagan bab, nanging aku jenis mangertos iku.
  
  
  Pepeteng teka karo welas asih rapidity ing mendhung dina. Aku turu kanggo saperangan jam, sanajan Christina iki mlaku watara kamar ing huff, lan nalika aku pungkasanipun tak munggah, iku ana wengi, ireng nang gun tong minyak.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Ya?" Dheweke ana ing kelompok, lungguh ing setir karo ireng shawl kebungkus watara dheweke pundak kaya cah wadon peasant. Dheweke, banjur munggah kanggo dheweke.
  
  
  "Sampeyan ora perlu kanggo dadi mad ing kula. Aku ora arep kita kanggo break munggah karo sampeyan."
  
  
  "Oh, sing ora titik, N... Mackey. Nanging dina iki aku ana siap ninggalake, ninggalake sampeyan, ninggalake sandi sadulur, kang aku sumurup mung kanggo sawetara jam singkat... lan saiki iki. Iki pengarepan. Apa tembung? Anticlimax? "
  
  
  "Sing apik tembung yunani."
  
  
  Iku nggawa ghostly eseman kanggo dheweke pursed lambé. "Aku kudu ngerti yen aku ngirim ora"
  
  
  "Oalah, sampeyan ora duwe padha sumelang ing bab wong-wong ing coklat Mercedes maneh. Padha ora tindakake sampeyan; sampeyan bisa bali menyang Atena lan... kabeh bakal nggoleki."
  
  
  "ya. Mungkin." Dheweke diuripake kanggo kula, dheweke pasuryan tegang. "Nanging McKee... ana siji liyane... ing taverne lan ing hotel."
  
  
  "Apa sampeyan manawa iku ora wong sing padha?"
  
  
  "Apa ora iku kudu? Kok durung wanita kang pengawal tindakake kula?"
  
  
  "Oh, mungkin metu saka apa-apa apa," dheweke ngandika entheng, ora pracaya tembung dheweke kanggo malah menit.
  
  
  "Sampeyan ora pracaya kula."
  
  
  "Mesthi aku pracaya dheweke."
  
  
  "Oh, ora. Sampeyan spy; sampeyan nyana kuwi, lan nalika padha nyoba kanggo matèni sampeyan sak mriem, sampeyan bisa nggunakake wong wadon kang awak kanggo nglindhungi dhewe nalika sampeyan ih matèni."
  
  
  Nalika aku ngene marang Alex crita saka masalah karo Sue-Ellen, aku ngene rampung lali bab Christina ngarsane; saiki aku nuwun mangke musna menyang kabeh rincian.
  
  
  "Ayo," a negara sungguh, sawijining ego
  
  
  "Iki mbebayani cilik, Kristina. Dadi bungah sing bakal teka metu saka iku ing noon sesuk."
  
  
  "Dheweke? Aku bakal tau ngerti soko?"
  
  
  "Aku ora bisa ndeleng apa ora..."
  
  
  Saka cara dheweke reacted, kita kudu wis krungu iku kabeh ing wektu sing padha: alus pendekatan saka prau kanggo kita gandhewo, alus push, lan cepet scramble saka kulit-soled boots ing maju kelompok. Panjenenganipun slid mati jog lan crouched mudhun, sik njongko kanggo .45 ing wektu sing padha. Ana mung cukup cahya kanggo ndeleng saperangan saka indistinct manéka ahead saka nglukis mast, obah alon ing arah kita.
  
  
  "Nick...!" Christina hissed.
  
  
  Wangsulan: bab ingkang pungkasan aku wanted kanggo nindakake iki njupuk; swara ing pelabuhan sepi kaya mriem dijupuk. Hugo sijine iku ing tangan kiwa lan nenggo.
  
  
  "Pak McKee." Swara teka saka sisih liyane saka mast, alus nanging cetha;
  
  
  Aku ora njawab.
  
  
  "Cah wadon ing ngarepe sandi mata. Sampeyan bakal njawab, utawa dheweke wis mati."
  
  
  Panjenenganipun nglirik liwat pundhak. Kristina iki isih beku konco setir, dheweke tangan ing dheweke tenggorokan:
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika.
  
  
  "Kita mung arep kanggo pirembagan kanggo dheweke. Yen sampeyan ora mindhah, kita ora bakal pindhah. Apa sampeyan setuju?"
  
  
  Swara dikenali dheweke; iku wis ing kamar ing Pyrgos a sawetara bengi kepungkur, runtut minangka Egos loro nyeret mayit kanggo uwal geni.
  
  
  "Apa sing arep saka nah?"
  
  
  "Mung sawetara tembung. Yen sampeyan duwe gun, mangga nyelehake ego, Mr. McKee. Kita padha ora arep alangan wae, apa kita?"
  
  
  "Banjur kita bakal pirembagan."
  
  
  "Ing pribadi. Miss Zenopolis, sampeyan bisa mangga langkah maju?"
  
  
  Christina miwiti kanggo njaluk munggah, nanging dheweke rama sasmita kanggo dheweke kanggo tetep ing ngendi dheweke ana.
  
  
  "Dheweke bakal pitutur marang kowe kabeh, nalika isih lungguh. Sampeyan marang kula sing padha pulisi?"
  
  
  "Supaya sampeyan ngelingi kula, Mr. McKee?"
  
  
  "Ya, mesthine."
  
  
  "Apik banget. Banjur sampeyan ora duwe kabotan. Miss Zenopolis?"
  
  
  Panjenenganipun weruh sing liyane shadow iki obah bebarengan lulus dalan, lan wiwit weaken iku .45 ing ego arah. Kita gangguan, kita gangguan, aku ora bakal nglilani wong-wong mau njupuk kita adoh.
  
  
  "Ora, Mr. McKee," ngandika wong konco mast. "Aku ora bisa ndeleng sampeyan banget cetha. Nyelehake iku saiki."
  
  
  Aku digawe iku. Mungkin salah siji saka wong-wong mau bisa wis matèni wong, nanging ora loro. Nanging nalika aku sijine gun mudhun ing kelompok, aku felt njelaske nganggo bentuk garis saka dheweke senter ing tangan. Dheweke ora kudu wonder yen ana wong watara wong-wong bisa ndeleng apa aku iki dilakoni, nanging dheweke wungu dheweke ego lan nguripake ing papat-kamera beam.
  
  
  Wong ing mast dijamin mripate karo tangané, lan cepet diuripake saint liyane. Panjenenganipun ngandika kanggo wayahe, banjur staggered bali lan ambruk sagara. Sadurunge aku krungu cipratan, kang digawe saint bali ing wong liyane, ing wektu sing padha sik njongko bali kanggo narik Christina menyang taksi konco kula.
  
  
  "Selehake gun," aku ngandika ing swara kurang, lan ditarik metu .45. Iya minangka emu iki marang, kang gegaman nempel menyang gendheng saka taksi karo thud. Piyambakipun isih nyekeli tangan ing ngarepe pasuryan. Aku tak munggah lan malmpah liwat kanggo wong, Hugo ing tangan.
  
  
  Yen dheweke wis siap kanggo njupuk wong, wong kang wis mati, nanging karo gerakan dadakan, kang nguripake lan mlumpat menyang sisih. Ana cipratan amba, banjur kasepen. Aku lunga menyang sisih kanggo ndeleng ngendi iku iki teka saka; sandi saint kejiret sawetara gerakan ing banyu banjur ilang. Aku miwiti maju, nanging Kristina nyekel lengen.
  
  
  "Nick! Nick! "Kanggo kula, dheweke swara digawa ing paling sing saperangan mil ing a & nb sing kang mirengke dening ewu kuping. "Iku wong! Salah siji sing dioyak kula!"
  
  
  "Kang po?"
  
  
  "Sing siji... page. Salah siji sing ambruk page."
  
  
  Kula saint nguripake iku mati lan digatèkaké swara saka ing prau meksa nindakake perkara mati saka Scylla kang gandhewo, amarga aku bisa ndeleng banget cetha ing pasuryan saka wong Sergei wis kenek page. Dhèwèké banget drooping mustache, lan mung sawetara bengi kepungkur, seda ing kiyat, dijupuk ing dodo dening partner.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Supaya ing ngendi neraka wis sampeyan wis, ngatur?" Aku nuntut sawise ngetik nerusake kabin lan mbukak lawang saka chain lemari.
  
  
  "Dheweke? Aku ora kene. Elinga?"
  
  
  "Mesti wae. Supaya padha matèni larang regane dhik, lan sampeyan tetep ing bolongan iki kaya tikus?"
  
  
  "Yen padha matèni sampeyan loro, mungkin aku bakal pindhah menyang ngarep lawang ngisor lan mateni dheweke. Banjur ana cara liyane. Nanging aku duwe akèh bab sampeyan, Nick Carter; aku bisa krungu wong-wong bodho shoes, lan aku ngerti sampeyan bisa nangani wong-wong mau tanpa bukaan munggah."
  
  
  "Sampeyan bisa wis matèni ih karo piso. Saka konco. Dheweke ora takon kanggo njupuk, supaya padha ngiwa."
  
  
  Kanggo pisanan, Alex kapandeng yakin. Mungkin sampeyan lagi tengen, nanging..." Panjenenganipun kapandeng liwat sandi pundhak ing adhine, sing ana isih clinging kanggo sandi pundhak.
  
  
  "Nick?" dheweke ngandika. Aku iki pegel dheweke nggunakake jeneng nyata, nanging kabeh kita wis bebarengan iki saiki sing aku iki kroso ala.
  
  
  lan saiki iku ketoke kanggo kula sing kita padha ora ngerti saben liyane ing kabeh.
  
  
  "Apa iku?"
  
  
  "Aja ninggalake kula kene, Nick. Aku ora bisa bali menyang Atena saiki, tau."
  
  
  "Lah, iki mokal..."
  
  
  "Nanging apa ora, Nick?" "Kula dhewe dhik, dheweke iku ing bebaya, huh? Kita kudu njupuk dheweke karo kita."
  
  
  "Alex, saka kene, yen kita lagi bejo, iku bakal dadi apik rong dina sadurunge kita bisa njaluk bantuan kanggo Taranto. Kabèh idea saka operasi iki sing kita padha ora nindakake apa-apa sing bakal disambi kita saka ing dalan. Yen Christina nerangake karo kita, karo kula, iku bisa jotosan iki bab kabèh munggah."
  
  
  "Lan yen dheweke tetep, sing paling kamungkinan dheweke bakal mati. Ora, sandi liyane, kang ora bisa supaya sing kelakon. Iku sandi fault, ya, aku nggawa dheweke menyang kasus iki, nanging saiki iku munggah kanggo loro kita nindakake kabeh kita bisa kanggo nggawe dheweke nindakake iku. ora nandhang sangsara kanggo iku."
  
  
  Dheweke tangan goyang ing sandi bali, lan sing ditanggulangi kula luwih saka Alexa logika. Apik. Ayo dadi pindhah. Mbukak saiki."
  
  
  
  
  
  
  Nembelas
  
  
  
  
  
  Dheweke kiwa pelabuhan ing mlaku lampu, nggunakake melu peralatan tambahan. Nalika padha ora ana liyane pelindhung ing ngarsane, Alex crept menyang kokpit lan lungguh mudhun ing sandi kaki.
  
  
  "Sampeyan ora ngerti waters iki," piyambakipun announced. "Cahya buoys pitutur marang kowe ngendi ora kanggo pindhah ing salawas-lawase. Aku bakal pitutur marang kowe ngendi kanggo mbukak."
  
  
  Ing ego kang panuntun dhumateng, kita ngiring saluran rahasia sing lay antarane pulo lan dharatan; siji cluster padhang lampu, piyambakipun dhateng kula, ditandhani ing tapel wates antarane Albania lan Yunani. "Padha duwe kuwi benteng! Ora siji eel bisa pass mimmo ing panggonan sing ing wengi peteng ing donya."
  
  
  "Carane apa sampeyan ngatur sing?"
  
  
  "Ora, sandi kanca. Nanging ing ngendi padha wis diselehake supaya akeh wong lan peralatan kanggo nglindhungi wates, banjur ana kudu panggonan liyane ngendi ana ora bisa dadi akeh saka wong-wong mau. Mungkin malah ora cukup, huh?"
  
  
  "Aku panginten pesisir saka Albania iki uga dijaga nang endi wae."
  
  
  "ya... ora ala. Nanging mungkin ora cukup apik."
  
  
  "Carane kang lor wewatesan?"
  
  
  "Eh?"
  
  
  "Bebarengan Yugoslavia? Sing iki bagéan saka Yunani?"
  
  
  Alex terus munggah. "Apa kowe ngerti bab iki, Nick Carter?"
  
  
  "Sing cukup," aku ngapusi. "Sampeyan ngandika sampeyan wis soko penting kanggo pitutur marang kita nalika sampeyan teka metu. Sampeyan lagi musna. Apa iku?"
  
  
  Panjenenganipun grinned lan nuding ahead. "Nalika kita pass liwat selat, ngendi kita njaluk mejet dening albania mesin bedhil supaya cedhak sing bisa mambu gunpowder ing ih cartridges, banjur aku bakal pitutur marang kowe salah siji utawa loro iku. Iku wektu sampeyan ketemu metu."
  
  
  Panjenenganipun tengen bab kang cedhak albania pesisir; nalika panjenenganipun nuding metu lampu pandhu arah, aku wis koyo sing aku bisa meh tekan dharatan ing loro-lorone. A tanker teka ing saka sisih liyane saka saluran wedi neraka metu saka kula kanggo nalika; ana ora koyone dadi apa kamar kiwa ing nen kanggo malah kita prau cilik. Alex menehi saran kula kanggo ditolak lewat iku.
  
  
  Nalika kita kiwa selat konco lan tak metu segara, kang ana meh ngeculke maneh, nanging iku ora banget awal kanggo Stahl kanggo dadi seneng. Angin ngangkat munggah, lan sanalika minangka kita kiwa barricades saka Corfu, nyebul kabuka ing kita untu. Nalika kita miwiti ngalami abot nabrak, Alex tindak ahead kanggo angkat jib, banjur angkat. Iku kaya mbuwang saperangan saka hamburger ing panggangan lan ngadeg bali kanggo nonton wong-wong mau njaluk charred.
  
  
  "Kita lagi sailing, Nick Carter. Sing apik sailor?"
  
  
  "Aku mengkono nggoleki."
  
  
  Apik. Iki isih kesenengan panjenengan layaran, lan nalika esuke rawuh, sampeyan kudu pindhah mudhun maneh. Yen sapa bakal cedhak ... Uga, sandi ayu adhine ora bisa metokake kanggo ninggalake kowe, dheweke bisa? Sampeyan gelombang hey lan sampeyan bakal seneng, lan yen padha katon musuhan, sampeyan bakal njupuk lan matèni wong-wong mau."
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Ya?"
  
  
  "Apa neraka iku kabeh iki, ngatur? Kita wis ngiwa selat."
  
  
  "ya. Lan sing apa aku kudu pitutur marang kowe, amarga yen aku ora urip, sampeyan kudu ngerti. Apa kowe ngerti yen Hema wis ana kabeh iki taun?"
  
  
  "Defector".
  
  
  "Oh, ya, sing, nanging aja dadi curiga, kanca-kanca. Ing negara ... uga, katon ing iku dina. Punika komunis ageng saka ancaman siji watara sing manut pemerintah saiki? Utawa salah siji sing mung Komunis ing sasi? Ora . Aku ora nggawe alesan, Nick, aku ngerti sing. Dheweke katutup unbearable korupsi ing negara dhewe, lan supaya dheweke lunga menyang Albania, ngendi padha seneng banget kanggo nggunakake layanan. Iki sing wong kuwat, iki Albanians sing kadhangkala disebut Mongol. Eropah. Beda saka everyone liya, apa sampeyan ngerti? "
  
  
  Dheweke mangertos iku, vaguely. Padha kuwat, secretive, musuhan kanggo njaba, lan galak pejuang sing wis nglawan potensial invaders kanggo abad. Luwih saka setengah saka wong-wong iki padha Muslim, lan padha nempuh perang ing gunung-gunung minangka fanatically minangka sedulur ing ara-ara samun negara-negara Timur Tengah.
  
  
  "Apa kedaden?" Aku takon dheweke. "Apa kowe teka bali?"
  
  
  "Inggih, kanca-kanca liyane, iku bakal njupuk minggu kanggo pitutur marang kowe kabeh bab iku. Sampeyan ndeleng, komunisme gedhe leveller; malah ing Albania, iku dadi bangga warriors menyang cilik birokrat. Nanging iku ora rheumatism panjenengan piranti kanggo mbuka sumpel botol, eh?"
  
  
  "Ora ana cara."
  
  
  "Dadi, dheweke, aku bakal pitutur marang kowe, lan sampeyan kudu ngrungokake kasebut kanthi teliti. Gedhe gerakan donya komunisme wis kabeh nanging mandegake; panjenengan presiden patemon karo sing pemimpin ing China lan Moscow, lan Vietnam Perang iku liwat. Kanggo saiki." Panjenenganipun chuckled. "ya. Nanging ana anggota saka Gerakan gedhe sing ora kaya iki pembangunan, sandi kanca. Padha isih ngrungokake Marx, Lenin lan Stalin lan pracaya sing komunisme kudu tansah nggedhekake nganti sistem kontrol kabèh donya. . Sawise marang wektu, pracaya kula, duweke iki meh mung siji watara wong-wong mau. Nanging ora saiki, Nick, ora saiki. Ing kasus, lagi isih aktif, iki fanatics, lan lagi nyepakaké monstrous tumindak sing ora luwih kontribusi kanggo ih sabab. luwih saka rong puluh Vietnam."
  
  
  "Apa sing?"
  
  
  "Apa kowe ngerti loro tlaga ing tapel wates antarane Albania lan Yugoslavia? Near Yunani?"
  
  
  "Aku nindakake."Aku eling Hawk kang kuliah ing peta banget uga.
  
  
  "Malah saiki ana tentara ana. Padha ora dadi kagungane kanggo kita, ana prakara apa negara; lagi Yunani, Albanians, Macedonians, nanging lagi kabeh manut Masyarakat lawas hard sekolah. Liwat ... ya... padha bakal miwiti operasi ing rong dina. a seri saka serangan gerilya saka zona neutral antarane telung negara-negara sing engages rampung galau kakuwasan donya. Ih bakal mimpin, minangka sampeyan Amerika wis coined tembung supaya uga, Vietcong kontingen ... "
  
  
  Piyambakipun supaya pindhah saka setir lan whirled watara kanggo katon ing Alex kang godhongé amba, pasuryan kalem. "Apa!?"
  
  
  "Bener, sandi kanca. Sing luwih apik dilengkapi kanggo tumindak kuwi operasi militer saka Vietcong? Karo primitif senjata lan sing cilik, underfed pasukan, padha nempuh perang ing prancis lan Amerika kanggo hilt kanggo anggere kita bisa elinga. . Iku uga sing padha bakal pass ing kawruh lan idealisme kanggo klompok sing saiki padha ing wilayah remot, antarane Lake Ohrid lan Lake Prespa? Mikir bab kemungkinan! Ing tangan siji, staunch kumpulan saka Amerika Serikat, mesthio tentera dina iki; ing liyane, paling repressive komunis regime ing donya Kulon, lan ing pihak, ing Yugoslavia, liyane sing kompatibel karo West tinimbang karo Rusia. Sing bakal tumindak marang wong-wong mau nalika ih serangan miwiti? Dening negara kang bakal padha buzz Lan malah yen ih bisa ketemu, apa bakal apa liyane kakuwasan gedhe apa? Bakal ih bom ing Amerika Serikat? Bakal Rusia ngirim nawakke liwat Yugoslavia? Ora, sandi kanca. Lan durung, apa-apa bisa rampung, eh? Amarga bebarengan karo kampanye iki saka teror lan pati bakal dadi propaganda kampanye sing engages ing ora ngijini ruangan blumbang kanggo ditolak lewat apa wis kedados ing kita cilik sudhut ing donya. Cepet utawa mengko, ngukur kudu dijupuk, lan iki kudu pesti mimpin kanggo konflik antarane Kulon lan komunis kakuwasan."
  
  
  "Muni cantik surem," aku ngakoni. "Nanging carane kowe ngerti kabeh iki?"
  
  
  Alex ngguyu. "Amarga aku, sandi liyane poto, mbantu nyetel kabeh munggah nganti aku temen maujud apa aku iki dilakoni."
  
  
  "Sampeyan ora ateges sampeyan ora ngerti?"
  
  
  "Aja dadi mamang, Nick. Dheweke iku sawijining pakar ing lapangan dheweke, lan kaya akeh kuwi ahli, aku ora marang luwih saka aku needed kanggo ngerti bab tujuan sakabèhé saka sembarang rencana."
  
  
  "Nanging sampeyan ketemu metu?"
  
  
  "ya. Aku temen maujud iku. Lan dheweke, aku ketemu sing aku ora bisa manggon karo kawruh aku. Supaya..." Panjenenganipun kapandeng watara ing peteng, oppressive langit ndhuwur kita. "Dadi, uga rampung=)".
  
  
  Panjenenganipun tak konco setir sadurunge esuke, nanging iya ora malah nyoba kanggo turu. Ana akeh banget pitakonan kanggo takon ih.
  
  
  "Sampeyan marang kita agen ing Yunani sing ora ana siji bakal kantun sampeyan ing Albania kanggo sawetara dina. Carane apa sampeyan ngatur sing?"
  
  
  "Inggih, sing ora supaya arep dadi angel. Iku sawijining negara karo gunung-gunung kabeh liwat iku, sampeyan ngerti, lan banget ala dalan. Aku wis akèh saka ingatase hak bebas kanggo lelungan ing saindhenging pakaryan sandi. Bali lan kasebut liwat gunung-gunung; sawijining tau wis kanggo Amérika Kidul, nanging saka apa aku wis maca, ana negara kaya Chile lan Peru karo kira-kira ing kondisi padha. Kabeh wektu montor lan bus ninggalake dalan kanggo medhak saka sawetara remot gunung slope. Resik transportasi kanggo sawetara dina lan cantik bagean. "
  
  
  "Nanging wong-wong bakal looking kanggo sampeyan, ora padha? Malah ing gunung?"
  
  
  "Oh, tengen. Driver sandi lan aku, kita ngangkat munggah wong lawas ing pungkasan kita trip. Amba wong lawas, meh minangka amba minangka dheweke. Dheweke emu prajanji kanggo menehi ego kulo pesisir; I have a akèh saka kanca-kanca antarane wong-wong saka Albania sak pendhaftaran putovanje, sampeyan ngerti? Panjenenganipun draped kang seragam jaket liwat Emu kang pundak supaya wong anget ing kadhemen gunung-gunung. Stahl ora njupuk dokumen
  
  
  sak kanthong, iku ora bakal kuwi cara dawa. Lan banjur driver sandi ndadekake salah signposts, lan aku piye wae ngatur kanggo njaluk metu sadurunge mobil dadi liwat gunung. Ana akèh saka geni mudhun ana. Wong lawas bakal beku maneh, eh? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kang ana maneh ing setir, gelut abot ombak, nalika Kristina teka munggah ing kelompok. Dheweke pasuryan iki abuh, lan iku ora amarga saka coke. Dheweke ora nganggo kanggo kula, nanging ngangkat munggah dheweke kopi bodo lan leaned marang gendheng saka taksi, looking ahead.
  
  
  "Hello," kang disebut lirih.
  
  
  Iku dheweke njupuk wektu dawa kanggo nanggapi, nanging ing nggawe bisu, dheweke pungkasanipun diuripake kanggo ngadhepi kula.
  
  
  "Durung turu uga?"
  
  
  "Aku upaminipun dadi," dheweke ngandika Aryanly. "Carane rauh bakal kita njaluk kanggo Taranto?"
  
  
  "Mbokmenawa sesuk esuk. Kita padha ora duwe luwih luck karo cuaca ing layaran."
  
  
  "Ora, kita wis ora rampung durung." Dheweke teka mudhun tanpa tembung liyane kanggo kita, lan aku iki piyambak kanggo jam dawa nganti srengenge teka metu maneh.
  
  
  Alex kaget kula dening teka ing kelompok ing godhongé amba awan, nanging panjelasan kang digawe pangertèn. "Listen, kanca-kanca liyane, kita lagi separo kanggo Italia, sing ora kita? Yen padha mikir aku ing papan iki boat... Kang digawe nyilem-tukang ngebom patrap karo tangané. "Aku ora kaya kang metu ana nalika srengenge wis mencorong. Ora yen aku ora duwe kanggo."
  
  
  Kristina rauh gabung kita, nggawa steaming cangkir saka warung lan rapi disusun piring saka ngiris spam lan feta keju. Alex applauded nalika weruh iki.
  
  
  "Saiki iki pendhaftaran apik yunani dhik!" piyambakipun nggero, sautan sakepel lan shoveling daging lan keju menyang kang tutuk. Kristina mesem faintly. Kang digawe dheweke njaluk konco setir nalika panjenenganipun tindak mester kanggo cukur brengos lan owah-owahan.
  
  
  Kang ana mung scraping pungkasan saka umpluk saka ing irung nalika krungu gemuruhé adoh saka kuat mesin. Kaki scuffed ing kabin kelompok, lan bojone kapandeng metu lawang mung ing wektu kanggo ndeleng Alex nyilem menyang utama kabin.
  
  
  "Apa iku?"
  
  
  "Amba motorboat. Iku teka kabuka ing kita." Panjenenganipun njupuk revolver saka ing rak ndhuwur galley nglelebke, dicenthang ing pangisian daya, lan banjur bali menyang gangplank.
  
  
  Dheweke silet dropped, dibusak pungkasan saka krim cukur mati dheweke lip ndhuwur, lan njupuk metu .45. Lousy gegaman saka liwat rong puluh kaki adoh, nanging sing kabeh aku. Mimmo Alexa di-push kepungkur dheweke lan menek menyang kokpit, ing ngendi Kristina supaya setir ayunan munggah menyang angin, nonton prau pass kita.
  
  
  "Supaya dheweke obah," dhawuh, lan tucked gun ing klambi.
  
  
  Iku gedhe ireng-hulled ki, nglereni liwat ombak minangka yen nu ora ana. Saka kita amba, kabeh aku bisa ndeleng ana gandhewo lan bagean cilik saka kokpit karo gedhe searchlight dipasang ing iku. Kang teka ing kita kaya gelandang nguber nyegat sing bejo lan ora bisa njaluk mati suket. Dheweke ana ing ipat-ipat maneh dening Hawke lan kabèh ego sailboat rencana.
  
  
  Dheweke gun iki metu, nyekeli ego ing wentis, ndhelikake iku saka tampilan. Prau cepet, teka banget cedhak kanggo kita stern, sadurunge kalem mudhun dicokot lan veering mati kanggo sisih. Kang ana bab kanggo mundhakaken gun lan njupuk nalika piyambakipun nyumurupi wong konco setir.
  
  
  "Hello, ayu!" kang matur liwat semprotan saka ego corps. "Wektu yen sampeyan lagi ing Paxos, ninggalake sing bodho Amérika konco, oke?"
  
  
  A Frenchman karo kejut saka rambute lan isin, eseman mesthi waved tangané, nyebul kiss kanggo Kristina, lan mbuwang akèh banyu ing arah kita, miwiti ing mesin lan judhul mati ing tengen ngarepke kanggo kita mesthi.
  
  
  "Putra saka asu," aku ambegan, tucking gun bali menyang sandi sabuk. "Aku nyimpen dhuwit, kang judhul kanggo Bari."
  
  
  "Apa?" Kristina takon. Dheweke bulak lan geter, lan iya ora nyalahke dheweke.
  
  
  "Iku ora matter. Aku bakal drive dheweke."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kita isih wis ora teka darat sadurunge peteng, nanging aku sumurup kita padha ing hak saka italia boot. Anggere ora ana tandha saka nguber, duweke, mikir aku bisa santai, aku lunga kanggo nerusake kabin kanggo ndeleng yen aku bisa njaluk dheweke papat utawa limang jam ' turu. Kanggo nalika, aku bisa krungu Kristina ing utama kabin nggawe kopi lan rattling plastik ne abang lan putih, mengkono reresik sing aku kabeh wadon padha lair kanggo nindakake, lan aku ngerti piye carane iku. Banjur aku krungu dheweke pendekatan kokpit, lan ana ngrampungake kasepen kajaba kanggo swara ombak lapping marang awake inch utawa supaya saka sirah ...
  
  
  Iku ngipi elek, lan pendhaftaran kawitan panginten ana sing iki arep kelakon. Ana kadhemen ambegan ing sandi pasuryan, kadhemen baja ing tenggorokan. Panjenenganipun upaya kanggo uwal liwat kubah, nanging ing jarak pepeteng ngipi elek durung pass. Aku bisa aran agul-agul agul-agul slicing liwat daging, lan kang sumurup aku iki ora ngalamun.
  
  
  Iku kudu dadi duweke, kang bengok-bengok, jumping adoh saka piso. Piranti lunak kanggo situs
  
  
  Aku mikir aku iki kenek ing sirah dening stiffening iga saka prau kang awake jejere panah bunk. Aku kaget, aku felt sandi rambute twitch, lan target ngagetake maneh. Piso sank menyang jero sandi adam kang apple, banjur ilang karo mbledhos growl saka nang endi wae konco kula.
  
  
  Aku temen maujud iku ana dim saint, kula senter, lan ing ghostly cahya saka iku aku weruh loro pasuryan bengkong mlengkung liwat kula ing salawas-lawase. Padha ora katon apa-apa kaya aku ' d tau weruh sadurunge: sudhut paningalan, singset-mouthed, apa-apa kanggo bakal krungu, mung abot wheezing muni kaya mobil sing lawas bab kanggo njupuk sawijining ambegan pungkasan.
  
  
  Aku lungguh munggah abruptly, nyekel .45-kaliber pistol, lan ketemu iku isih tucked menyang sandi sabuk.
  
  
  "Aja padha sumelang, Nick," Alex growled. "Dheweke ora njaluk iku."
  
  
  Panjenenganipun dianakaké adhine kang gulu karo kang lengen sak oak stump, lan minangka piyambakipun mirsani, kang coolly bengkong dheweke driji nganti dheweke dropped piso ngubengi dheweke tangan, Hugo.
  
  
  Aku marang dheweke. "Apa ing neraka?"
  
  
  "Tangi munggah, Nick." Kang di-push cah wadon tengen panah gubug liyane bunk: "Apa sing arep mateni dheweke, utawa aku bakal nindakake iku?"
  
  
  Dheweke, kapandeng ing Nah ing cahya mesem, dheweke pasuryan didhelikake dening nglukis langsir saka rambute. "Mateni dheweke?"
  
  
  "Mesti wae."
  
  
  "Panjenengan dhik?" Isih ana setengah asleep.
  
  
  "Dhik?" piyambakipun snorted lan nyekel ee kang chin, mekso dheweke kanggo katon ing Brylev. "Dheweke ora sandi adhine, Nick Carter. Lan saiki iku voting-voting bakal mati."
  
  
  
  
  
  
  Bab pitulas
  
  
  
  
  
  "Ya," dheweke ngandika. "Mateni kula."Dheweke target ambruk ing Alex kang paw bear minangka yen dheweke ora bisa terus apa maneh utawa ora arep.
  
  
  Dheweke di-push adoh sadulur kang tangan lan ditarik piso mudhun miring kelompok antarane kita. "Ora sing adhine, Alex?"
  
  
  "Mesthi ora."
  
  
  "Carane kowe ngerti?"
  
  
  "Aku sumurup iku saka menit pisanan aku weruh dheweke mlaku-mlaku kanggo kula mendhoan. Adhine isih bayi nalika aku weruh pungkasan dheweke, nanging dheweke kapandeng kaya kula. Cantik, ya, nanging karo sikil nglukis lan awak kaya mine. Ora dadi amba, mungkin. nanging iku ora bisa wis dadi sampurna." Panjenenganipun mlayu mesem beam saka potlot sadawane dawa saka cah wadon kang huddled awak kanggo nyorot wong lan dheweke, nanging dheweke wis kanggo setuju sing ana ora akeh resemblance.
  
  
  Panjenenganipun dianakaké metu tangané lan dipeksa dheweke kanggo katon ing wong. "Sampeyan nyoba kanggo matèni aku?"
  
  
  "Ya." Dheweke ngandika iku tanpa mangu-mangu.
  
  
  "Ngapa?"
  
  
  "Amarga aku."
  
  
  "Lan Alex, banget?"
  
  
  Hey, ana apa-apa kanggo terus bali.
  
  
  "Carane?"
  
  
  "Nalika sampeyan mati, ego bakal wis dijupuk wong." Dheweke nuding kanggo sandi sabuk, ngendi .45-kaliber pistol iki macet.
  
  
  "Banjur apa?"
  
  
  "Oh, matèni kula! Mangga!"
  
  
  "Ayo, Kristina. Banjur apa?"
  
  
  Dheweke njupuk ambegan jero. "Lan banjur... aku wis kanggo uncalan cak awak adoh... Alexa papan lan ngirim yours kanggo italia pesisir. Taranto, yen bisa, nanging ing ngendi wae."
  
  
  "Apa ana goal?" Aku ora arep kanggo dig menyang nah supaya akeh, nanging saiki iku wektu kanggo nemokaké bebener sing.
  
  
  "Kula... aku ngirim wis ngandika sing Alex iki salah babagan informasi. Sing loro tak menyang perang, matèni maneh, matèni maneh, lan... uga, oke. Iku ora ketok?"
  
  
  "Sing sampeyan bisa digunakake kanggo sisih liya?"
  
  
  "Ora dening pilihan!" Dheweke kapandeng munggah wildly, pisanan ing kula, banjur ing Alex, banjur menyang jeru saka chain mbukak lemari. Dheweke sobbed."Apa maning bisa nindakake kanggo dheweke?"
  
  
  Ana Alex sing simpatik. "Apa padha duwe ing sampeyan?" dheweke takon.
  
  
  "Anakku," dheweke grundelan.
  
  
  "Putra?"
  
  
  "ya. Dheweke iki... Dheweke trip kanggo Bulgaria. Kula tuwane padha yunani, nanging wong-wong emigrasi sak Perang Sipil. Aku lair ing iki reged negara, nanging aku tansaya munggah yunani."
  
  
  "Lan anakmu?"
  
  
  "Aku wis kagungan putra siji. Emu saiki papat taun lawas. Iku diduweni dening negara. Lan dheweke......."
  
  
  Hugo slid iku bali menyang sawijining scabbard lan dicenthang .45 lan sijine ego ing cot sabanjuré kanggo kula. "Kristina? Sing jeneng?"
  
  
  "Ah, ya. Sing ana masalah!"
  
  
  "Ana sing iku?"
  
  
  Dheweke ngusulke sirahe, kapandeng melak-melak ing kula, banjur ing Alex. "Aku Christina Calixos. Aku puluh papat taun lawas. Nalika aku ana sangalas, aku wis anak, nanging aku ora duwe bojo. Negara njupuk sandi ego adoh saka kula. Dheweke malah ora bisa ndeleng wong. Nalika sandi ibu lan rama seda, aku apa-apa. Aku kiwa, aku dipindhah ing tapel wates kanggo Yunani, ngendi aku tak duweke, wus sing aku bakal luwih free lan piye wae njaluk anakku bali. Kanggo meh taun, dheweke vena padha wedi, amarga aku wis ora dokumen; banjur aku ana ing Prevez." Dheweke kapandeng ing kula. "Ing Preveza, dheweke ana ing pantai nalika cah wadon enom klelep. Ana akeh amba, lan ana dheweke iku toko. Aku nyawang dheweke munggah lan weruh sing jeneng dheweke ana Kristina. IH njupuk dheweke lan dadi Christina Zenopolis. Aku dropped metu saka sekolah nursing, malah kiwa kula pacangan lan dipindhah menyang liyane bagéan saka Athens supaya ora ana siji bakal mangu-mangu identitas
  
  
  iki, lan makarya nganti padha ketemu kula."
  
  
  "Padha?" dheweke takon dheweke.
  
  
  "Ya." Dheweke nglirik ing Alex. "Sing iki... apa? Rong sasi kepungkur? Enem minggu? Padha ketemu kula lan padha marang kula sing piyambakipun lan kabeh babagan anakku ing negara house. Lan apa bakal wis kedaden yen dheweke ora kerjo bareng karo wong-wong mau. Aku sumurup sethitik banget bab Christina Zenopolis, nanging saiki aku ngerti dheweke luwih apik saka aku ngerti aku. Padha sumurup sing padha teka metu, Alex. Aku ora mikir padha sumurup persis carane nggunakake kula, nanging padha banget bejo, padha ora padha? "
  
  
  Alex tugged ing mburi kang mustache. "ya. Padha banget bejo. Apa yen aku wis ora mekso ing kontak sampeyan?"
  
  
  "Aku nganggep padha sumurup saben pamindhahan. Aku ora bisa ngomong. Nanging aku ngerti dheweke... " Dheweke diuripake kanggo kula. "Nick? Wong sing ambruk mati prau nalika padha nyerang kita? Sampeyan panginten ego iki matèni sawetara bengi sadurungé."
  
  
  "Ora dheweke. Ego partner".
  
  
  "Ah, ya. Nanging padha marang kula carane iku kudu rampung karo lilin peluru kapenuhan karo getih, kaya apa sawetara tataran sarjana nggunakake? Padha sumurup sampeyan ora bisa diapusi kosong-nyerahke."
  
  
  "Sing muni cantik peduli hard kanggo kula," aku ngandika. "Kok ora padha mung mateni Alexa lan bisa rampung karo iku?"
  
  
  "Aku ora bisa ngomong sing. Aku mung wis cilik tugas kanggo ngrampungake..."
  
  
  "A saperangan saka rojo pati."
  
  
  "Ya! Loro an wong aku ora ngerti ing gesang anakku! Bakal sampeyan milih digunakake?"
  
  
  "Oke, oke."Iku hard ora kanggo nanggapi kanggo dheweke passion, nanging aku lungguh tengen saka wong-wong mau, dheweke, aku weruh Alex thoughtfully stroking kang ex-adhine kang pundhak. Piye wae, aku ketemu iku luwih gampang kanggo terus. "Ayo kula nganggo melak-melak. Padha ora mèlu nalika kita padha ana... bebarengan?"
  
  
  "Ora, ora. Padha digawe iku munggah kanggo nggawe sampeyan mikir aku ana ing bebaya. Lan padha, wong-wong sing teka ing papan pungkasan wengi... uga, sampeyan ngerti."
  
  
  "Supaya sampeyan bakal duwe kanggo pindhah ing trip karo kita."
  
  
  "Ya."
  
  
  "Lan matèni kita."
  
  
  Kanggo dangu, mung swara ing kamar crowded iki Kristina kang cetha ambegan. Banjur Alex ngankat kang tenggorokan kaya alligator purring kanggo menehi saben wulan nedha bengi.
  
  
  "Sing sampeyan wareg, Nick Carter?"
  
  
  "Luwih utawa kurang."
  
  
  "Banjur apa ora sampeyan pindhah munggah lan ndeleng, kuda, ngatur njupuk iku, iki boat wis teka?"
  
  
  Mung sawise esuke, kita nyabrang hak italia boot lan padha separo kanggo Taranto nalika pisanan helikopter miber liwat kita. Sak wengi, kang glethakaken metu telung orange lifebuoys ing maju kelompok, minangka kita wis sarujuk, lan nalika helikopter kesawang kita, tangan miber metu kanggo pitutur marang kita bilih piyambakipun disambungake menyang Scylla. Ing kurang saka jam, liyane helikopter, utawa mungkin padha siji, sel ing sudhut bay sabanjure kanggo iku kanggo njupuk Alexa lan Kristina ing papan. Aku iki kiwa karo Hawk lan lifeboat sing wis sudo saka helikopter. cuaca ala maneh, lan sadurunge sandi boss wis ing taksi kanggo luwih saka limang menit, pasuryan iki diwiwiti kanggo cocog swirling ijo banyu watara kita.
  
  
  "Suwene iku bakal sadurunge sampeyan bisa njaluk bab iki kanggo port?" dheweke takon.
  
  
  "Mungkin saperangan jam."
  
  
  Panjenenganipun ngaso sadurunge njawab. "Ah, aku weruh dheweke."
  
  
  "Ana soko sampeyan arep kanggo diajak kula bab?"
  
  
  "Inggih, mungkin. Aku njupuk iku sing cah wadon iki mung siji watara wong-wong mau?"
  
  
  "Dheweke kaya sing. Iku ora bakal Stahl idea kanggo nyelehake dheweke ing iku saiki."
  
  
  "Waduh?"
  
  
  "Katresnan anyar." Dheweke, weruh carane Kristina lan Alex kapandeng ing saben liyane sadurunge padha tak ing helikopter.
  
  
  "Nanging ... lagi cak lan mbakyu!"
  
  
  Aku kapenuhan metu karo rincian. Hawke manthuk wisely. "Mungkin dheweke bisa bantuan kita banget."
  
  
  "Yen sampeyan bisa nindakake soko bab dheweke bayi."
  
  
  "Iku bisa. Aku kudu bisa ing."
  
  
  Kita drifted ing nggawe bisu kanggo nalika sadurunge ngandika maneh. "Piye kabare, N3? Ora ana wounds? Ora bruises?"
  
  
  "Ana apa-apa kanggo pirembagan bab. A akèh iku."
  
  
  Apik. Nalika kita njaluk bali menyang Washington bengi, aku kudu kanggo pirembagan bab..."
  
  
  "Enteni menit."
  
  
  "Ya?"
  
  
  Aku tapped marang ing setir. "Aku kudu njaluk bali ing prau."
  
  
  "Sing bisa dijupuk saka care."
  
  
  "Aku ngene rodok nindakake iku dhewe. Aku uga wis teka bali kene liya dino."
  
  
  "Apik..."
  
  
  "Ya?"
  
  
  "Oh, dheweke, aku guess sampeyan lagi tengen. Carane long bakal njupuk?"
  
  
  "A sawetara dina. Gumantung ing cuaca."
  
  
  Apik. Nanging ora njupuk dawa banget, Nick. Kita kudu sampeyan."
  
  
  "Aku ora," aku prajanji, lan wiwit mental ngrantam mesthi kanggo Bari. Kanggo nalika, aku iki meh kecanthol ing Kristina, nanging malah ing Sue Ellen, dheweke tau sijine piso kanggo tenggorokan. Iku wektu kanggo have some fun. Iki cara sandi.
  
  
  
  
  
  
  Kode
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kode
  
  
  Darmabakti kanggo wong-wong saka Amerika Serikat Rahasia Layanan
  
  
  
  Prologue
  
  
  Aku ora nggawe iku kanggo Kirby kang panguburan. Kang ana ing Singapura ing wektu, nganggo jenggot lan kaca tingal lan posing minangka rudal defector seeking kanggo ngedol Amérika rahasia kanggo Masyarakat Cina. Panjenenganipun diputer bagean uga cukup kanggo ngilangke salah siji saka Mao kang tombol agen lan hack menyang informasi pipo kang wis nyiyapake kanggo njaluk saperangan saka peluru ing sisih lan njaluk ndhelik telegram sugeng saka Hawke, anjog genius saka unit ngendi aku bisa. Kita nelpon ego KAPAK. Kita lagi wong lanang apik.
  
  
  Nalika aku ditampa belated warta saka Kirby kang pati, dheweke ana kang dianggep ing rumah sakit British ing pesisir lor Semenanjung Melayu. Hawke wis cukup kontak karo Inggris kanggo golek kula apik doctors, amben alus, lan ayu perawat. Kabar bab Kirby wis rusak kabeh.
  
  
  Kirby iki salah siji saka KAPAK kang paling agen, pinter lan dipercaya. Kita makarya bebarengan ing sawetara tugas angel ing Amerika Latin sing sijine sing liwat akèh tantangan. Aku wis ora lali carane Kirby, angel wong ing genggaman lan experienced pilot helikopter, nyekel kula mati prau ing Kuba waters blak-blakan sadurunge kapal nyuwil menyang cilik bêsik saka teka-teki jigsaw.
  
  
  Saiki dheweke iki matèni, lan ora ana siji sumurup sing pembunuh kang ego iki. Nemokake ih sandi sabanjuré assignment.
  
  
  Bab page.
  
  
  Bidang njupuk kula pribadi ingkang dipun lakokake ing Florida-Cis. Wong dhuwur karo ngadhepi expressionless leaned marang hood, nunggu ing mobil. Dheweke kawruh saka ego. Panjenenganipun salah siji saka loro KAPAK agen sing makarya minangka Hawk kang pengawal. Ego kang jeneng iki Smith.
  
  
  Iku salah siji saka Smith kang paling sauntara dina. Kang mung ngandika wolulas tembung nalika piyambakipun disebut kula kanggo ketemu Hawk.
  
  
  "Wong lawas bakal terus untu kang bebarengan," ngandika. Kita sped mudhun ninggal dalan, ing speedometer pointing limo menyang 70. "Aku ora bisa elinga tau ningali wong - ego ing kuwi becik swasana ati."
  
  
  Sabab saka Hawke kang pertjoyo iku ora angel kanggo golek metu. Ora ana siji bakal ngiwa indifferent sawise kalah agen kaya Dawud Kirby.
  
  
  Limo nguripake sudhut lan dheweke weruh lone cottage lungguh ing mburi paving dalan. Ngluwihi cottage, aku nelik kosong dock menyang sepi bay. Teluk Meksiko shimmered ing kadohan kaya kaca colored diblokir dening srengenge.
  
  
  Angin iki ndamu tengen pulo, ruffling Hawke kang putih rambute. Piyambakipun nunggu njaba cottage nalika kita teka. A salinan saka Smith, expressionless kapindho penggaweyan sing biasane ditemokake cedhak Hawke, lungguh kanthi jendhela.
  
  
  "Iki panggonan ngendi rojo pati njupuk panggonan," Hawk ngandika, waving tangané ing omah karo ngguyu cepet. "Aku bakal njupuk sampeyan nang ing menit."
  
  
  "Matur nuwun kanggo ngirim kanggo kula."
  
  
  "Aku ora provoking sampeyan menyang vendetta, Nick. Aku dikirim marang kowe amarga aku kudu sampeyan."
  
  
  Panjenenganipun mirsani bocah-bocah ing kula lan terus. "Kita ngatur kanggo waras sawetara rincian. Mateni padha nyopir truk cilik. Padha mandheg ana, "panjenenganipun nuding metu," lan cut telephone kabel anjog kanggo omah. Banjur padha tindak menyang omah lan nggawe percoyo wong ngakeni sing padha signalmen, mbokmenawa ing pretext saka pamriksa telpon. Kita mikir padha disandangi kaya fitters. Padha kejiret Kirby lan wong Kirby wis nggawa kene kanggo ketemu dening surprise, lan matèni ah lan loro wong sing padha ing cottage ing wektu . Ana petunjuk saka bitterness ing Ego kang swara minangka kang ditambahake ," Kita isih ora ngerti apa padha, lan kita mung bisa guess ing ih kang ala."
  
  
  "Carane akeh wong sing kita looking for?"
  
  
  "Minangka guess sinau, aku bakal ngomong papat saka wong-wong mau. Ing paling loro saka wong-wong mau padha bersenjata karo pistol mitraliur. Salah siji saka wong-wong mau wis shotgun. Kita ketemu ngambah saka Odina ngubengi sak wong-wong mau ing ngarep kanggo pendekatan wong saka konco. Panjenengané nyuwil-nyuwil mudhun lawang mburi, lan padha kejiret wong-wong nang ing crossfire. Iku elek proyek ."
  
  
  Angin nyebul marang kita nalika kita malmpah menyang house, lan Smith mèlu ing kasepen.
  
  
  "Apa iki Kirby kang assignment?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Dheweke teka kene kanggo pirembagan kanggo wong nyewakake cottage. Wong sing ana Frank Abruz."
  
  
  Jeneng sing digawe kula mungkasi ing trek. "Mafia kang Frank Abruz?"
  
  
  "Lan ora ana siji maning. Legendaris Frank Abruz. Odin watara sawetara wong mafia wis tau sarujuk kanggo supaya pindhah karo kaurmatan. Panjenenganipun nandhang serangan jantung lan mutusaké sing wanted kanggo nglampahi dina pungkasan ing Sisilia. Mafia dewan direksi milih kanggo Ego kang pensiun lan mutusaké kanggo mbayar em cilik pensiun kanggo layanan manut." Hawk diijini piyambak cilik eseman. Pensiun iki luwih apik tinimbang watch emas. Minangka prakara saka kasunyatan, aku ngomong rong atus ewu taun. Kita sinau sing Abrouz bakal ninggalake negara ing sawetara minggu, lan Kirby digawe kontak karo wong."
  
  
  "Aku bakal kasengsem kanggo ngerti apa padha ngomong bab, KAPAK agen lan mantan mafia capo."
  
  
  "Abruz kang lelampahan, Nick. Kang ana wong dipercaya dening sengoku fraksi nang Kota, lan nalika padha wis sensitif errand kanggo ngatasi luar negeri, oni bagean padha dikirim kanggo ego." Hawk kena sandi lengen. "Saiki ayo kang pindhah menyang cottage."
  
  
  
  
  
  Liyane bodyguard dijenengi Corbett dibukak lawang kanggo kita. Panjenenganipun meh flinched nalika kita lunga nang. Panggonan wis ditutup kanggo sawetara sasi, nanging iku isih ketoke kanggo mambu saka pati.
  
  
  "Frank Abruz iki menarik wong, lan individualist. Aku ora bisa ngomong aku ajeni dheweke ego. Ego kang ngrekam iki banget getih, "Hawk terus," nanging kang ana salah siji saka pemimpin sing ngandika metu marang mafia kang keterlibatan ing internasional tamba perdagangan. Iku wis onomatopia iki tendean kanggo suwene rong taun kepungkur, nalika Amérika cabang saka mafia iki ana menehi hasil dening Asian grup sing " kontrol choicest opium kothak ing Indochina."
  
  
  "Iki sing sadurunge serangan jantung sing ndamel ego kanggo leren?"
  
  
  "Bener. Banjur, nalika Abruz ngatur kanggo owah-owahan Komunis-partizan posisi ing menehi hasil, kabeh misuwur. Kang presented temonan kanggo mafia kang dhuwur dewan lan diundang wong-wong mau kanggo review proposal. Wektu iki voting ana ing sih. ana dissenters, nanging papan mutusaké kanggo mbatalake menehi hasil ."
  
  
  "Aku ngerti. Abruz kagungan informasi babagan opium kothak sing kita bisa nggunakake. Kirby iki nyoba kanggo gawe uwong yakin ego kanggo pass ing kanggo kita."
  
  
  "Abruz kang virtues padha sawetara, nanging salah siji saka wong-wong mau ana yakin sing komunisme iki ora gelombang mangsa. Ana alesan kanggo pangarep-arep sing padha bakal kerjo bareng karo kita. Kirby uga seng di tuduh sing Abrouz wis maca sawetara informasi bab Komunis. Mbok menawa ih mafia kontak padha disambungake karo wong-wong mau ora mung ing lapangan obatan."
  
  
  "Apa jenis bisnis?"
  
  
  "Kirby ora ngerti. Abruz mung hinted sing padha sumurup soko sing AX bisa nemokake menarik banget."
  
  
  Hawk mimpin kula menyang kamar sing iki riddled karo bolongan peluru. Kang waved tangané angrily. "Mateni durung njupuk kasempatan wae, minangka sampeyan bisa ndeleng. Padha sêmbar cukup mimpin kene kanggo matèni wong rolas."
  
  
  "Abruz wis angel ajining diri. Serangan jantung utawa ora serangan jantung, nanging ora jenis saka wong kanggo muter karo.
  
  
  Hawk manthuk. "Padha cepet lan efisien, aku ngakeni sing. Lan pancen kadhemen-blooded."
  
  
  "Sampeyan ngandika wong loro liyane padha Abruz kang lanang?"
  
  
  "Egos sing ' pengawal pribadi'."
  
  
  Panjenenganipun kabuka ing jendhela lan supaya ing breeze. Aku panginten saka lawas mafia capo lan kanca-kanca Kirby lying ing lantai karo badan ambruk loro dening peluru. Aku njupuk ambegan jero saka kelangan sampling online streaming mudhun sandi pasuryan.
  
  
  "Carane ora mafia aran bab Abruz pati?"
  
  
  "Kula biasane sumber sing dipercaya ngomong padha giris sing sakbenere kabeh ih dipercaya tokoh senior wis short-nyerahke. Nanging elinga yen Abruz views wis tampik dening sawetara lan sing wis digawe mungsuh ing wektu. Apa penting kanggo kula iku salah siji saka utama kita agen iki matèni ing macem-macem kahanan, kang aku ora bisa nerangake. Aku ora arep menehi munggah ing sembarang luwih saka sampeyan. Aku pengin mateni ketemu."
  
  
  "Ana telung cara," aku ngandika. "Komunis agen, lawas mungsuh saka Abruz, utawa wong sing ora kaya sing ana nyiutaken Asian tamba menehi hasil."
  
  
  Hawke wutah cerutu awu kang clono dowo lan disapu resik adoh ih. "Patang dina. Kowe elinga dheweke nyebutke Abruz kang $ 200,000-a-taun pensiun? Dhèwèké pisanan taun pembayaran ing omahe. Dheweke sirna bebarengan karo mateni."
  
  
  "Matèni salah siji saka mafia kang paling wedi capos? Iku njupuk édan kanggo teka munggah karo idea kuwi."
  
  
  Hawk jumeneng abruptly. "Katon ing iki bolongan peluru. Apa sampeyan mikir wong tanggung jawab iki sane?"
  
  
  Panjenenganipun tengen.
  
  
  Kang ngiring Hawk metu menyang werna. "Aku wis katon, ing ngarep, lan krungu crita iki, nanging sampeyan ora rush kula kene mung amarga saka sing. Apa maning?"
  
  
  "Ana wong liya ing cottage sing oncat ontran-ontran. Kita pungkasanipun ketemu dheweke."
  
  
  * * *
  
  
  Cah wadon kapandeng kaya yuta dolar kanggo inflasi. Dheweke ana pirang, brunette, lan leggy. Senajan aku iki ngagem jas karo iker-iker rasukan diuripake munggah, dheweke kejiret sak klebatan saka pasuryan dheweke minangka dheweke mlaku watara restaurant kanggo werna. Nah wis dhuwur nonjol cheekbones lan sudhut mata peteng , tipis ngatur kang katon iku ora ditandhani dening cynicism lan rigidity kang ' d samesthine.
  
  
  "Beku tengen kene," Hawke ngandika math supervisor ing proyektor. Kita lungguh ing peteng nggambarake kamar siji saka utama KAPAK dhasar, sinau gambar isih ing layar. "Dheweke name is Sheila Brant, nanging dheweke ora nelpon dhéwé sing maneh," Hawke ngandika. "Iku wis neraka wektu dawa wiwit kita ketemu dheweke."
  
  
  Aku ketemu iku hard kanggo pracaya apa Hawke wis marang kula bab Sheila Brant. Iku ora pindhah karo pasuryan lancip lan alus mata.
  
  
  "Apa sampeyan manawa dheweke ana Frank Abruz kang jeng?"
  
  
  "Tanpa mangu-mangu. Nanging kita ngerti banget sethitik babagan ngendi dheweke ana sadurunge Abruz ngangkat dheweke munggah ing Vegas."
  
  
  Gusti sighed ing frustasi. Aku ora mikir ana hukum sing ngandika ayu puluh loro-taun-lawas cah wadon bisa ora nemokake rasa seneng ing perusahaan saka tuwa mafia capo. "Lawas mobster wis rasa."
  
  
  "Akeh banget kaya yours, bener," Hawk ngandika sardonically. Banjur panjenenganipun terus: "Nalika kita ketemu metu sing Sheila urip ing cottage ing Florida karo Abruz lan ora salah siji korban, kita miwiti looking kanggo dheweke.
  
  
  
  
  
  
  Dheweke ndhelik dheweke trek uga."
  
  
  "Sapa dheweke mlaku adoh saka? Ah, hukum, mafia?"
  
  
  "Mbokmenawa metu saka kabeh telung. Lan mungkin wong liya. Sampeyan bakal seneng ngerti sing aku arep kanggo ngatur kanggo sampeyan kanggo nginstal iki piranti kanggo mbuka sumpel botol kanggo Sheila."
  
  
  Aku iki looking nerusake kanggo iku. Panjenenganipun nglirik ing mencorong nelpon kang nonton. Malah sanadyan sumurup dhewek needed dheweke, dheweke iki diwiwiti kanggo aran cetha mburi impatience. Aku ora bisa ngenteni kanggo mencet dalan lan tindakake trail saka David Kirby kang mateni. Iki wengi iki wis banget kadhemen kanggo cocog karo kula.
  
  
  "Iki film iki dijupuk ing kutha cilik ing Idaho disebut Bonham. Sheila Brant wis manggon ana kanggo suwene rong sasi. Sampeyan bakal duwe crita tutup kanggo nerangake katon dadakan. Kita padha ora arep kanggo ajrih cah wadon menyang mlaku adoh. maneh, " Hawke marang kula. "Nanging sawise sampeyan teka, sampeyan bakal duwe kanggo jotosan munggah ego."
  
  
  "Ayo nonton liyane saka film," aku disaranake.
  
  
  Proyektor diuripake maneh. Kita mirsani minangka Sheila Brant mlaku menyang mobil diparkir, tangan siji tucked menyang jembaré saka jas. Ana gamelan sih-rahmat kanggo dheweke obahe. Nalika dheweke dibukak lawang mobil, dheweke target jerked abruptly, minangka yen dheweke wis krungu swara sing digawe dheweke gemeter. Nalika dheweke temen maujud sing swara iki aman, relief kena pasuryan dheweke.
  
  
  Dheweke tak ing mobil lan ndamel adoh, kamera iki dheweke nganti dheweke diuripake sudhut.
  
  
  "Kita wong-digawe film saka hotel jendhela tengen dalan saka restaurant. Cah wadon dianggo ana minangka waitress, " Hawke ngandika. Sing wolung dina kepungkur. Kita wong ora nyoba kanggo nggawe kontak. Sing proyek. Netepake kontak karo Sheila lan, yen prelu, sesambetan. We need kanggo ngerti apa dheweke mangerténi. Kabeh iku."
  
  
  Proyektor dipateni, lan rusian Sergei surem munggah, isi kamar karo padhange.
  
  
  "Inggih, iya film pitutur marang kowe apa-apa?" Hawk takon kula.
  
  
  "Sampeyan padha tengen. Dheweke iku wedi. Dheweke wis gun ing dheweke tengen jas kanthong. Kejabi, nah wis apik sikil."
  
  
  "Aku panginten ngene sok dong mirsani kabeh iki," Hawk ngandika dryly. "Priksa manawa sampeyan nonton metu kanggo dheweke tangan tengen uga kanggo dheweke kaki."
  
  
  Panjenenganipun masrahaken kula folder panjenenganipun ' d wis nyekeli ing puteran kang. Iku sing KAPAK file ing Sheila lan ringkesan saka sampul. Aku wis digarap liyane saka dina kanggo apal ih, nyiyapake ID palsu, lan familiarize dhewe karo khusus peralatan aku bakal njupuk karo kula kanggo Idaho.
  
  
  Aku kiwa Sheila Brant file ing bangunan apartemen ing ngendi aku iki ngakoni, banjur njupuk sandi ID palsu. Ned Harper, digambarke ing pembalap kang lisènsi, kapandeng persis kaya Nick Carter. Dhèwèké hard pasuryan, nanging aku rodo disenengi iku. Bebarengan karo dheweke ID kertu, dheweke iki diwenehi koper penuh item pribadi sing pas dheweke peran ing Idaho. Shvedov ora katon anyar kanggo kita, kita sewn, nanging iku sampurna kanggo kula.
  
  
  Aku ngginakaken jam ing pabrik gegaman. Iku iki dicenthang dening peti sing sing, antarane liyane agawe item, dhuwur-powered bedhil karo long-macem orane katrangan. Bebarengan karo pribadi senjata, iki maringi kula sing padha firepower minangka sawetara departemen polisi.
  
  
  Liyane mungkasi aku digawe ana ing basa kang electronics departemen. Ing Hawk kang pesenan, kita specialists nglumpuk kit kanggo kula. Iku kapandeng kaya cukur kit, nanging nen wis sensitif ngrungokake piranti, kamera, lan cilik tape recorder. Aku mangu-mangu aku ngene kudu peralatan iki, nanging Hawk ora kantun ngalahake.
  
  
  Aku salah siji liyane visit kanggo nggawe, kanggo ngeculaké ngendi mekanika padha digunakake ing mobil aku iki nyopir nalika iku katutup dening wong sing jenengé Ned Harper. Salah siji saka mekanika ana hara, short wong ing forties sing ngandika ngene krungu akèh bab Carter kang Nike lan wanted kanggo ketemu kula. Panjenenganipun mutusaké ora kanggo pitutur marang wong sing setengah saka apa ngene krungu ana mbokmenawa goroh.
  
  
  "We dhawuh kanggo nyedhiyani sampeyan karo mobil sing ora katon kaya iku iki tuku ing mirah liya - tangan rega, nanging kang ora tenan pindhah ing ngendi wae," dheweke ngandika karo smirk. "Voting ing apa kita apa. Iki cah wadon sethitik ora cantik, nanging aku ora mikir sampeyan bakal tiba ing katresnan karo nah. Dheweke panjaluk kaya prancis sundel."
  
  
  Kita tindak menyang sisih liyane saka seraglio. Mekanik nuding menyang bagean cilik saka dalan littered karo alangan. "Pilihan, ngendi kita bakal nyoba iku. Test driver wis arep kanggo nyoba iku metu kanggo awake dhewe."
  
  
  Telung-taun-lawas Renault karo kembang panggonan lan dents ing salah siji saka sawijining wings purred ing mburi mesthi alangan. Driver, ngagem helem, waved ing as lan mbanting ing gas pedal. Mobil njupuk mati kaya scalded kucing.
  
  
  "Aku janji sampeyan bakal bisa kanggo njaluk bantuan saka nah 120 jam, ing paling banget," sethitik mekanik ngandika bangga. "Kita digawe iku kaya konser biola."
  
  
  Mobil raced karo alangan. Aku panginten kang ' d njaluk ing kawitan, nanging driver cut a ban ing menit pungkasan. Panjenenganipun zigzagged mobil bebarengan mesthi, ban squeaking. Ing mburi lomba, panjenenganipun abruptly kenek bullying tombol lan sijine mobil menyang disengojo muter, ngowahi ee karo Hollywood stuntman bakat sadurunge straightening munggah lan nyopir bali kanggo kita.
  
  
  "Wong iki wis kanggo pindhah menyang Indianapolis," aku ngandika.
  
  
  Mekanik kang eseman kahyangan.
  
  
  
  
  
  "Apa sampeyan kaya surprises, Carter?"
  
  
  Aku temen maujud apa kang temenan minangka driver tak metu, ngubengi mobil, njupuk mati helem, lan guncang metu mane saka padhang abang rambute. Malah karo dheweke awak didhelikake dening shapeless coverall, ora ana sangsi sing test driver ana wong wadon. .
  
  
  Dheweke tongkat flashed, lan dheweke teka munggah kanggo kita, swinging helem ing dheweke tangan.
  
  
  "Apa sampeyan mikir, N3?" dheweke ngandika, nggunakake rojopati pangkat tinimbang jeneng sandi. Kanggo bocah-bocah wadon sing nyawang minangka striking minangka dheweke, dheweke nyoba kanggo ngagengaken sethitik liyane free saka iku.
  
  
  "Bab mobil utawa driver?" Aku takon dheweke.
  
  
  Dheweke mata ijo flashed karo geni. "Montor, mesthi. Aku ora care apa sampeyan mikir saka driver."
  
  
  Panjenenganipun nglirik ing mekanik, sing shrugged lan gawe adoh diplomatically. Iya ora arep dadi seksi nalika sing nggantheng rikma abrit disigar misuwur Nick Carter menyang cilik bêsik karo dheweke disdain.
  
  
  "Apa aku kanggo sampeyan?" Aku takon marang, sing sethitik bingung.
  
  
  "Apa-apa ing kabeh. Ayo kang ndeleng yen iku tetep sing cara, N3."
  
  
  Lan maneh-jeneng tinimbang jeneng. Panjenenganipun njupuk iku, lan glint saka geni ing dheweke mata iki tantangan. "Aku panginten sampeyan padha nuduhake mati sethitik nalika sampeyan padha nyopir mobil," aku ngandika. "Iki kanggo kula?"
  
  
  "Mesthi sampeyan mikir supaya. Sampeyan mbokmenawa padha kaget kanggo ndeleng sing wadon bisa drive mobil luwih saka sampeyan bisa." Dheweke bangga lip ditekuk, nanging sing digawe Stahl kang kebak tutuk malah luwih atraktif. "Ayo kang mbusak ketok sapunika, N3. Sawetara bocah-bocah wadon ing kene bisa nyembah sampeyan minangka kamar turu atlet, nanging ajining diri ora ngematake kula."
  
  
  "Apa impresses sampeyan - kinerja? Mungkin frolic review."
  
  
  Dheweke ngguyu, minangka yen saran gumun dheweke. Dheweke tugged ing zipper dheweke longgar coverall. "Apa kowe ngerti apa aku iki marang, N3? Aku iki marang sing yen sampeyan ana ing bidang sing tubrukan, sampeyan isih bakal golek wektu kanggo propose kanggo pramugari."
  
  
  Iku bener, " dheweke rama ngandika. "Bener, aku marang dheweke sing.
  
  
  Dheweke shrugged ing coveralls mati dheweke pundak lan wriggled metu saka iku, ngatur kanggo nggawe tumindake minangka macem minangka striptease. Ngisor dheweke sandhangané karya, dheweke ngagem nyenyet slacks lan jaket sing clung kanggo dheweke kurva kaya kulit.
  
  
  "Aku ngormati sing minangka profesional. Pangkat N3, apa-apa ora iku ateges, " dheweke ngandika. "Nanging ayo kang terus ngobrol ing tingkat profesional, bakal kita?"
  
  
  Aku ora bisa mikir apa-apa aku iki kurang kasengsem ing, liyane saka mbok menawa menehi kuliah ing abstinence lawas pembantu ' ngarep.
  
  
  "Mobil ditangani uga kanggo sampeyan, nanging aku ngene kaya kanggo nyoba ego kanggo aku," bojone ngandika.
  
  
  Iki sijine ing setir, iki mung pindah, engine lan ngowahi. Banjur dijupuk dheweke. Panjenenganipun tindak liwat course mung minangka cepet minangka cah wadon, lan rampung munggah rem mobil dening nggawe cetha pindho mlebu. Nalika aku tak metu, aku mbuwang sandi tombol kanggo dheweke lan ngandika, "Sing bakal nindakake," aku panginten, lan dheweke ' d muntahake ing sandi pasuryan.
  
  
  "Saiki, sapa kang nuduhake mati?" dheweke ngandika, nanging ana petunjuk saka surprise pipis, sarcasm ing dheweke swara.
  
  
  "Mobil bakal ora dadi apik, nanging wis akèh ing hood. Sampeyan katon kaya wong wadon amba, nanging mungkin ora dadi luwih. Aku curious cukup kanggo takon dhewe iki pitakonan." Duplikat tombol kanggo kamar dheweke iki di buwang menyang dheweke tangan. "Yen sampeyan arep kanggo nggunakake iki, iku kudu bengi. Aku ninggalake basa ing esuk."
  
  
  "Apa ndadekake kowe mikir aku bakal nimbang nggunakake iku?"
  
  
  "Mungkin sampeyan lagi mung minangka curious minangka aku," aku ngandika.
  
  
  Bali ing kabin, kang ditarik mati jaket, ngumumke diudani-mudhun luger ing cepet-release rigging ing lengen kiwa. Senjata dheweke iki dites ing KAPAK mawarni-warni saka tugas kanggo tugas, nanging dheweke ora tau tanpa dheweke dhewe pribadi senjata: a luger sing Wilhelmina wis diwenehi dheweke; a stiletto, Hugo, ing dheweke kantong; lan cilik gas bom taped kanggo nang saka dheweke thigh dening Pierre. Bom bisa matèni wong-wong ing kamar ditutup ing detik; kabeh iku njupuk ana sawetara penunjuk kanggo break ego nihan.
  
  
  Mbukak laci ing dheweke kursi, dheweke ditarik metu folder Hawk wis diwenehi kula. Panjenenganipun yes bali tutup lan sora ing exasperation. Aku panginten aku eling yen aku kiwa salinan saka tutup ing ndhuwur gambar. Saiki page kaca iki sheet karo gambaran saka Sheila kang katon lan isih foto watara film sing wis katon dheweke sadurungé dina sing.
  
  
  Aku marang aku menawa aku kudu dadi salah. Dheweke thumbed liwat isi ing folder, nanging ora ana tandha saka crita siji-first. Uga, ana apa-apa padha sumelang ing bab saiki, aku panginten. Iku bakal angel kanggo outsider kanggo ngetik KAPAK basa kaya smuggling steamer menyang stadion bal-balan.
  
  
  Isih sethitik kuwatir, piyambakipun wiwit kanggo reread file ing Brant cah wadon. Kaya Hawke ngandika, ana ora ana katrangan bab dheweke kepungkur. Dheweke bisa wis lair ing akhir minggu nalika Frank Abruz ngangkat munggah ee ing Las Vegas. Nanging, sawise KAPAK ketemu dheweke ing Idaho, data iki painstakingly lengkap - jam dheweke makarya minangka waitress nalika dheweke biasane lunga menyang amben, lan malah potlot gambar saka rencana saka omah dheweke ana nyewakake.
  
  
  
  
  
  Akeh kaping aku wanted kanggo duwe photographic memori. Awit aku ora duwe ego, aku dikembangaké dhewe cara kanggo anchoring bukti tombol ing sirah. Aku digawe cathetan ing kanthong notebook aku nindakake karo kula lan reread ih, kapandeng ing tata letak Sheila house, banjur digawe dowo metu ing amben, mbuwang metu kabeh watara pikirane kajaba materi aku iki maca kanggo dheweke.
  
  
  Dheweke kudu duwe dozed mati. Nalika aku tangi munggah ing peteng, aku iki alerted dening swara supaya mesem sing aku ora bisa ngenali dhewe.
  
  
  Iku teka maneh, mung mesem scratching swara, metal nutul logam. Panjenenganipun mlumpat metu saka amben lan ndharat ing haunches, luger ing tangan.
  
  
  Lawang dibukak lan kuning tilas cahya mlayu tengen lantai. Ing rikma abrit ngandika, " Sampeyan kudu reflexes cepet, N3."
  
  
  Kang anteng, sadhar yen swara iku ana pangrungu dheweke tombol nguripake kanggo dina. Aku ora pikiran kang kejiret karo bedhil ing tangan. Ing pangroso sing digawe kula njaluk munggah saka trash wis disimpen gesang kawula luwih saka sapisan.
  
  
  "Nguripake ing Brylev. Klik ing nggresah tombol konco sampeyan, " gusti marang pacare.
  
  
  Dheweke yes ngalih cahya, banjur sakelekekan kula tombol. "Yen sampeyan lagi ninggalake sesuk, aku ora perlu maneh, bakal aku?"
  
  
  Tombol clamped mudhun ing dheweke, grinning. "Dadi, sing padha curious."
  
  
  Dheweke shrugged dheweke pundak. "Aku guess aku mung perlu kanggo mangerteni yen kabeh aku iki marang bab sing bener."
  
  
  "Apa ora sampeyan nutup lawang lan introduce dhewe?" Aku marang dheweke.
  
  
  Dheweke ditutup, ora njupuk mata dheweke mati kula. Tantangan isih shone ing ih ijo jeru.
  
  
  "Patricia saka Gaya," dheweke ngandika.
  
  
  Aku njupuk mati tali bahu, slung dheweke ego liwat mburi saka dhingklik, lan holstered ing Luger . "Suwene wis sampeyan wis digunakake ing KAPAK?"
  
  
  "Contone, taun. Saiki takon kula carane a nice girl kaya kula tak menyang bisnis iki."
  
  
  "Ayo kula nggawe guess. Sampeyan kudu mbuktekaken sing sampeyan bisa nindakake kabeh wong bisa nindakake."
  
  
  "Ah, sampeyan sly bajingan," dheweke ngandika tanpa katon rasa sengit.
  
  
  "Aku duwe botol saka wiski," aku ngandika. "Hadiah saka boss kita. Aku bisa mbukak dheweke ego?"
  
  
  "Aku ora teka kene kanggo ngombe," dheweke ngandika. Dheweke ditarik sweater liwat sirahe lan sakelekekan ego dhateng dhingklik.
  
  
  Dheweke ngagem ireng lace kutang. Uga, setengah kutang. Dheweke kaca tingal padha toja. "Uga kasedhiya kanggo" siji voting ing kabeh cupet nang sing teka atine nalika aku kapandeng ing nah.
  
  
  Brushing dheweke padhang abang mane saka rambute, dheweke mesem ing kula. Eseman iki sebagéyan moyoki, sebagéyan janjeni.
  
  
  Dheweke eling baris dheweke sak dina. Sawijining baleni iki. "Saiki sing bragging?"
  
  
  "Duweke," dheweke ngakoni. "Nanging sampeyan kaya iku."
  
  
  Isih esem, dheweke ditarik mudhun fly saka dheweke zippered clono dowo lan menek metu saka ing kampungku padha ngene diselehake ing dheweke wentis. Saiki dheweke ngagem mung ireng kutang lan cocog strip saka lace ireng ing ngisor.
  
  
  Dheweke tenang mlaku liwat ing amben lan lungguh mudhun ing pinggiran. Dheweke unbuttoned dheweke kutang lan ditarik ego mati dheweke dodo gedhe. Karo gulung cepet tangan, dheweke draped liwat dheweke sandhangan sirah saka amben, lan banjur amben liwat guling.
  
  
  "Aku ora bakal ninggalake sampeyan kathok," dheweke ngandika. "Aku panginten ngene arep kanggo nyuwek ih mati kula."
  
  
  Ana soko liyane saka tantangan ing dheweke mata saiki. Kasenengan, kepinginan.
  
  
  Nalika pangagemane padha di buwang mati lan dheweke weruh hairpin lan gas bom, dheweke ngomong: "Kula gusti Allah, sing lagi mlaku-mlaku arsenal."
  
  
  Dheweke sopan chuckle. "Sampeyan pack saperangan saka intine dhewe."
  
  
  Dheweke ngguyu iki serak lan uninhibited. Dheweke bisa mbuktekake yen dheweke ana ing witjaksono saka sembarang wong, nanging dheweke mesthi ora pikiran kang dianggep kaya jinis obyek. "Pindhah, N3," dheweke njaluk kanthi sanget.
  
  
  "Nick," dheweke rama ngandika. "Ing amben ora panggonan kanggo formalitas kanthi saèstu."
  
  
  "Celukan. Nick, "dheweke ngandika," aku siap."
  
  
  Aku nyuwek-nyuwek mati dheweke lace underpants. Dheweke ana tengen. Aku sante mengkono iku.
  
  
  Pat ana cah wadon kuwat. Minangka kita isin, aku felt otot ing dheweke bali muput. Dheweke tutuk iki alus lan anget, lan dheweke ilat iki cepet lan cepet. Aku disarèkaké sandi pasuryan ing dheweke dodo, lan dheweke driji ndudhuk menyang sandi rambute. Nalika dheweke rama diputer karo dheweke hard penthil, dheweke writhed lan growled kaya kucing luwe.
  
  
  Tangan slid mudhun kanggo dheweke bokong, lan ngangkat dheweke munggah kanggo ketemu tikaman page. Aku sank menyang jero nah lan krungu dheweke ngrintih. Dheweke awak dipencet marang mine. Nalika dheweke wungu dheweke obahe, dheweke shuddered lan guncang amben. Nah wis fleksibel kekuatan saka kewan.
  
  
  "Nick," dheweke ambegan. "Ayo kang rampung iki bebarengan."
  
  
  Minangka adoh minangka dheweke kang mrihatinake, dheweke wektu iki sampurna. Bener, kabeh iki sampurna.
  
  
  Dheweke tangan slid mudhun sandi thigh, njelajah. "Otot. Sampeyan lagi nyata piece of meat, Mr. Carter."
  
  
  "Dadi sampeyan."
  
  
  "Aku ora siap kanggo iki. Sampeyan lagi malah luwih saka aku iki marang."
  
  
  "Aku ngerti sing. Dheweke awak sakral kami wis luwih saka profesional bab."
  
  
  Dheweke ngguyu. "Aku bisa turu kene bengi?"
  
  
  "Sampeyan bisa tetep bisa ing wengi,"aku ngandika," aku ora ngerti carane akeh turu sampeyan bakal njaluk."
  
  
  Loro
  
  
  Ing esuk, tak munggah awal lan miwiti packing nganti rikma abrit tangi munggah lan mbalek liwat ing trash.
  
  
  "Nick," dheweke ngandika, " sing iki gedhe. Utamané ing pungkasan wektu."
  
  
  Panjenenganipun macet gas bom kanggo nang saka dheweke thigh. Pungkasan wengi iki wengi pungkasan. Dina iki kabeh iki minangka biasanipun. Aku fasten iku
  
  
  
  
  Dheweke strapped stiletto kanggo dheweke lengen lan dicenthang ing spring mekanisme. Aku flexed dheweke lengen, lan lancip piso slid menyang sandi tangan, siap kanggo pindhah. "Dipikir ing pasuryan sethitik medeni," Pat ngandika.
  
  
  Aku marang dheweke eseman sing meh tekan sandi mata. "Aku ora persis boy sabanjuré lawang."
  
  
  Banjur sijine ing Ned Harper rasukan tiyang istri, sijine ing Luger ,mbuwang zip-munggah jaket liwat dheweke, lan kapandeng ing piyambak ing pangilon. Minangka minangka adoh aku bisa ngomong, duweke kapandeng kaya tahap driver truk. Nalika piyambakipun dipindhah menyang kutha ngendi Sheila Brant iki ndhelikake, kang marang dheweke sing wong kaya kanggo njaluk proyek.
  
  
  "Aku ora takon iki," Pat ngandika, " nanging apa kedaden kanggo N1 lan N2?"
  
  
  "Uga, kita lagi metu saka luck," dheweke rama ngandika. Kaya Dawud Kirby, aku panginten.
  
  
  Iku mbanting mati dening suitcase diwenehake dening KAPAK. Kang ana siap ninggalake. Kabeh aku apa iki ngomong pamit.
  
  
  Abang disimpen kula ing alangan. "Aku ngerti. Kapal sing pass ing wayah wengi, lan kabeh sing. Tetep bejo, Nick."
  
  
  Kang kiwa kanggo Bonham, Idaho, ing loro ing afternoon. Kutha wis 4,700 residents, lan iku kapandeng kaya 4,695 watara wong-wong mau mutusaké kanggo tetep ing ngarep.
  
  
  Ngowahi menyang stasiun gas sing iklan cepet layanan, kang ditarik munggah menyang tank mobil. Cepet layanan iki ora dipun ginakaken. Panjenenganipun ngiwa liwat montor lan lunga nang, ing ngendi iku ketemu wong dozing ing meja littered karo bledug, dalan maps, cracker komplong, lan dikempalken auto parts. Kang tapped knuckles ing resik pojok saka kursi.
  
  
  Ego kang mata padha retak. "Ya sir?" piyambakipun yawned.
  
  
  Panjenenganipun nuding menyang mobil. "Aku arep sawetara gas."
  
  
  "Ah," ngandika, minangka yen kamungkinan wis tau wonten kanggo emu.
  
  
  Nalika kang ditarik metu selang lan dipasang ing nozzle menyang Ford saklawasé kosong tank, kang jumeneng lan stared metu ing ngantuk werna ing bulak pungkasan spring suryo srengenge.
  
  
  Aku wis ora katon dheweke, kita ora duwe lampu lalu lintas, kita ora duwe neon pratandha. Bonham kapandeng kaya Norman Rockwell lukisan saka kutha cilik. Dheweke, felt metu saka panggonan karo kabeh senjata mematikan strapped kanggo awak lan dikunci ing gedhe saka mobil. Bonham ora katon kaya urut saka panggonan mantan boss tiyang kathah kang jeng badhe wis disenengi kanggo ndhelikake. Iki mbokmenawa kok Sheila Brant milih ego. Hey, menehi kula kredit kanggo pemikiran, aku panginten.
  
  
  Panjenenganipun terus dheweke kesel pundak. Dheweke ferret iki lelungan lan cepet kanggo akeh jam saben dina karo wong-wong mau minangka kiwa TOPOR basa ing Carolina pesisir. Mengko sing dina, aku bakal hubungi KAPAK agen sing ana ing ngisor iki Sheila kanggo nggawe manawa dheweke ora kantun kita.
  
  
  Tekone ing stasiun layanan miwiti wiping koco mobil. "Sampeyan duwe cukup mati serangga kene kanggo isi buckets," gusti ngeluh. "Sampeyan kudu wis nyopir kabeh wengi."
  
  
  "Ya," aku ngandika. Piyambakipun kawigaten, yen ora cepet.
  
  
  "Wisata?"
  
  
  "Ora, aku marang dheweke.
  
  
  Ego target nguripake, lan ego mata padha ora ana maneh ngantuk.
  
  
  "Aku driver truk," aku ngandika. "Aku pangarep-arep kanggo golek proyek ing kene."
  
  
  "Ana alesan tartamtu sampeyan milih Bonham?"
  
  
  "Aku kaya kutha-kutha cilik."
  
  
  "Ana akeh kutha-kutha cilik."
  
  
  Peduli, aku panginten. Emu ana temtunipun curious. Aku ngandika, " aku kaya katon saka siji iki."
  
  
  Nalika piyambakipun mriksa tingkat lenga, dhèwèké lunga menyang wong-wong kang kamar lan slid bolt ing nang saka lawang. Mbuwang banyu kadhemen ing pasuryan dheweke. Aku kesel kang glued menyang jog mobil kanggo supaya dawa, aku marang dheweke aku, digunakake aku ora bakal wis pegel dening staff pitakonan kula.
  
  
  Piyambakipun kalah ing lawang. "Hey pak, aku perlu kanggo ndeleng sampeyan."
  
  
  Panjenenganipun unzipped kang jaket kanggo njaluk bantuan kanggo Luger cepet, banjur dibukak lawang. "Ya apa?"
  
  
  "Bab Sheila Brant," ngandika, banjur grinned. "Dheweke agent sampeyan kudu ketemu N3."
  
  
  Sawijining tau katon sawijining kontak lan tau dijupuk kasempatan wae. "Apa sing padha ngomong babagan?"
  
  
  Sawise slamming lawang, kang ngrambah nang lan ditarik metu korek podho rupo kanggo mine. Panjenenganipun liwati ego ing kanggo kula. "Aku wis ngandika kanggo saperangan saka wong-wong sing wis kerjo karo sampeyan ing sasi, Carter. Aku panginten aku dikenali sing saka nang. seni. Sawetara kaya Hawke, dheweke marang dhéwé. Jenengku Meredith, dening cara.
  
  
  Kang nguripake dheweke korek liwat. Apa kapandeng kaya produsen nomer serial ing ngisor iki bener kode sing dikenali pemilik minangka KAPAK pegawe. "Kabeh tengen, Meredith. Nanging aku ngene dadi luwih ati-ati yen aku padha sampeyan. Aja lali sing alesan kanggo kabeh bisnis iki kang peduli apik agen regu." Iku ora Stahl sing mekso ing iku. Aku ora duwe ego ngomong, " Apa kang anyar bab kita girl, Sheila?"
  
  
  "Dheweke isih kene lan tumindak kelangan. Kang nyoba ora kanggo njaluk banget cedhak, supaya dadi ora kanggo nangekake Nah kang kasujanan. Aku njupuk proyek iki amarga aku wedi sing townspeople bakal miwiti pemikiran kok aku iki nyekeli iku munggah. kita bakal tetep ing hotel. Ndeleng sampeyan bengi lan pirembagan sawetara liyane." Dheweke mangu-mangu. "Aku ngerti sing aku bakal dadi andel ing tugas iki, lan aku katon nerusake kanggo apa karo sampeyan. Aja ngadili kula miturut apa mung kedaden. Sawijining biasane ora supaya sembrono."
  
  
  "Aku ngarep-arep ora," aku ngandika.
  
  
  Piyambakipun ndamel alon mudhun werna utama saka kutha
  
  
  
  
  
  dening kang lagi nyimak lokasi loro-kamar stasiun polisi, kantor pos, lan kelas ekonomi kutha hall. Dheweke, panginten sampeyan bisa paket kabèh kutha ing shoebox. Antarane loro bangunan gedhe, ana pojokan bar karo "Bir Kadhemen" mlebu ing jendhela. Papat storefronts ing ngisor iki dheweke ketemu kabeh, peninggalan saka dina nalika Bonham ana stasiun sepur, iki ageng lan nêng. Saiki loro-crita bangunan needed lukisan, lan weruh sing sawetara saka ndhuwur windows wis ora layar.
  
  
  Njupuk metu watara ing mobil, dheweke kasebut kanthi teliti, dipun sinaoni dening restaurant tengen dalan saka hotel. Sheila Brant ora ing tugas nganti 4:00 p. m. lan yen iku wis ora musna uga, dheweke bakal ora wis perlu. Ana pelanggan ing panggonan.
  
  
  Piyambakipun malmpah menyang dim lobi hotel, ngendi furnitur ana waktu-inch nglukis karo bledug lan umur. Ana ora elevator, mung stairwell, lan tetanduran potted mimmo liwati liwat needed & nb mung minangka Bonham needed kanggo ambegan urip anyar.
  
  
  Klera disambut kula minangka yen padha politisi salam wigati milih. Panjenenganipun ngandika padha ditutup kantin dangu kepungkur, nanging aku bisa mangan uga ing restaurant tengen werna. "Nyoba iku, sampeyan bakal tresna iku," ngandika.
  
  
  Ing kamar dheweke, dheweke njupuk mati iku sandhangan lan pindah, lan njupuk padusan. Senajan aku ora nuduhake iku ing sandi fitur, kula lebet coiled munggah kaya spring. Pikiraken katahan mlaku liwat sirah sing aku ana cedhak kanggo cah wadon sing uga bisa kanggo menehi kula sawetara jawaban bab David Kirby pati.
  
  
  Aku wis apik tampilan saka restaurant saka liya-lantai windows. Minangka kancing munggah klambi lan sijine kang clono dowo, kang panginten saka Sheila Brant. Dheweke kepingin weruh yen Ay wis ngatur kanggo uwal sak iki cottage piyambak, utawa yen mateni wis mutusaké supaya Ay uwal urip kanggo sawetara alesan.
  
  
  Meredith marang kula nomer saka kamar dheweke, kang ana biasane sawetara lawang mudhun saka mine. Aku malmpah mudhun bale marang wong mau. Meredith diaktifake metu dadi asli artikel, nanging aku iki curiga karakter, lan wong iki arep kanggo mriksa metu.
  
  
  Thanks kanggo KAPAK latihan lan utamané kanggo dheweke Stahl kang pengalaman tangan-on minangka kunci-njupuk pakar. Lawang menyang kamar hotel iki ora angel. A rolas taun-lawas boy bisa pick kunci karo penknife.
  
  
  Kang nguripake kenop lan mlebu kamar quietly. Wong iki lungguh ing dhingklik dening jendhela. Panjenenganipun grinned ing kula. "Iku bakal mung minangka gampang kanggo ngalahake."
  
  
  Aku ora bisa mikir saka sembarang pinter dhisikane. Kabeh aku bisa ngatur iki, " panjenengan punika Sinten?"
  
  
  "Meredith, mesthi. Lan sampeyan kudu Nick Carter."
  
  
  Yen ora Meredith, kang ana peduli apik goroh. Panjenenganipun ketoke rampung ing ease. "Aku wis nunggu kanggo sampeyan. Aku mikir sing mung teka ing, " ngandika. "Wis sampeyan ndeleng cah wadon durung?"
  
  
  "Durung."
  
  
  Yen ngene dikenal sing ora liya Meredith kang ' d ketemu ing pungkasan jam lan setengah, kang ora bakal wis dadi anteng, aku panginten. Njaluk dheweke rokok. "Sembarang wong-wong mursid?"
  
  
  Panjenenganipun driji menit saka kang rumpled coklat jas. Piyambakipun a babak-ngadhepi wong lanang, awal kanggo pindhah gundul lan lemak, nanging kang katon ora marang kita apa-apa. KAPAK agen teka ing kabeh ukuran, manéka, lan abad. "Ngendi kang voting, Carter?"
  
  
  Panjenenganipun masrahaken kula book cocog.
  
  
  "Aja sampeyan duwe korek?" Aku takon casually, cahya rokok.
  
  
  "Tau njupuk iku karo sampeyan. Peduli iku tansah mbukak metu saka bahan bakar."
  
  
  Panjenenganipun grinned lan sakelekekan ing emu cocog. "Aku mikir yen iku bisa ngangkat, supaya bakal sampeyan."
  
  
  Kang nyabrang sikil lan leaned bali ing kursi, panggolekan tangané ing saben suku. Ego mata ora ninggalake kula karo wong-wong mau ferret minangka piyambakipun mlebet kamar. "Sampeyan ora ateges sampeyan ora pracaya aku Meredith?"
  
  
  Unbuttoning kang jaket, ngandika:: "aku ngerti peduli uga sing ora bener."
  
  
  Kang anteng eseman iki isih ana. Wus cukup poto-kontrol. "Apa aku salah?"
  
  
  "Ing bab punika penting sing iya iku. Sing sing tenan, Della?"
  
  
  "Aku wong sing wis dhewe ukara pati," ngandika. Karo deft gerakan, kang ngusulke kang pant wentis karo tangan siji. Karo liyane, kang narik kawigaten revolver saka scabbard ditempelake kang shin.
  
  
  Iku ambruk ing salah siji saka saben taler nalika iku ana kang digambar. Ego kang revolver iki dilengkapi karo silencer, lan kang krungu alus watuk minangka gun banjur mati. Gawk kenek tembok.
  
  
  Aku flexed dheweke lengen, lan stiletto tindak menyang tangan. Iku iki di buwang dening ego minangka kang dipindhah kanggo tarik kula bali menyang tampilan. Piso sank menyang emu kang tenggorokan lan quivered kaya dart. Ego kang mata froze, lan panjenenganipun leaned mudhun minangka yen kanggo katon ing dhingklik.
  
  
  Dheweke kejiret wong nalika piyambakipun kuldi njedhul. Iku abot. Dheweke ego digawe dowo dheweke lan nggolèki dheweke. Ana limang ewu dolar ing Ego kang wallet lan sawetara dokumen sing ngandika Ego kang jeneng iki Coogan lan kang teka saka Denver. Iku ora ateges apa-apa. Ego makalah padha mbokmenawa minangka palsu minangka mine. Dening tancep lisensi sing pembalap kang ing ego menit. Sawijining tak munggah. Iku diwiwiti kanti awon. Ana wong kang sumurup apa kang ana ing Bonham, kang keamanan iki temenan kompromi.
  
  
  Aku wis kanggo nindakake soko karo awak. Aku ora bisa ninggalake sandi ego ing Meredith kang nyata kamar. Nggawe manawa sing dalan
  
  
  
  
  
  Iku sepi, supaya dheweke ngangkat lawang ing acak lan kabuka kunci. Temenan, ora ana siji ing kamar. Coogan ngangkat dheweke munggah, digawa dheweke tengen ing bale, lan glethakaken dheweke ing amben.
  
  
  Ora Chamber of Commerce bakal kasengsem ing hiring kula, aku panginten. Aku wis wis ing kutha kanggo kurang saka rong jam, lan wong wis seda.
  
  
  Panjenenganipun tindak mester lan disabetake wiwitan obrolan loropaken karo mejo carik, sing tampi kesempatan kanggo ninggalake kang teka-teki silang. Panjenenganipun marang emu sing piyambakipun kepanggih wong ing lorong, a babak-ngadhepi, nyenengake wong.
  
  
  "Iki Pak Hobbs. Bakul. Dicenthang ing dina iki. Kamar 206."
  
  
  "Apa ora Mr. Hobbs ngedol?"
  
  
  "Aku ora pracaya apa kang ngandika."
  
  
  Limang menit mengko, kang kiwa kamar, banjur munggah ing undhak-undhakan maneh, lan ngangkat liyane kunci. Kamar 206 iki ninggal, kajaba kanggo cilik kanggo model cilik. Mr. Hobbs wis lagi wae ndharat nalika piyambakipun miwiti nunggu kula. Kang napuk dheweke suitcase mudhun ing amben lan kabuka iku. Mung sampel sing ana diudani-mudhun bedhil karo silencer lan orane katrangan. Mr. Hobbs, uga dikenal minangka Mr. Coogan lan Meredith, didol pati. A well-nglengo bedhil ana soko kaya peralatan profesional rojopati.
  
  
  Dheweke uga wis guessed ego kang rencana game. Piyambakipun mestine kanggo nyegat kula lan matèni kula sanalika aku tak ana, njupuk cah wadon watara hotel jendhela nalika dheweke tak menyang karya, lan banjur ninggalake Bonham ing cepet-cepet. Lying bab kang Meredith iki cepet ploy kanggo nyekel kula mati njaga lan bisa ngerteni yen aku iki ngomong kanggo cah wadon. Mr. Hobbs, utawa Mr. Coogan, iki pinter profesional, kelangan-tumuju, lan uga-versed ing pakaryan. Nanging malah paling duwe dina ala.
  
  
  Panjenenganipun quietly malmpah metu saka kamar 206 lan mudhun undhak-undhakan. Wiwit telpon kabeh liwat negara tindak liwat hotel switchboard, kang digunakake telpon pituwas ing lobi kanggo nelpon Meredith ing stasiun gas. "Ora lumaku ing peteng alleys. Musuh wis mejet ing kutha, " emu marang dheweke minangka kang nyedhaki baris.
  
  
  "Ngatur. Apa sampeyan duwe koreksi ing wong-wong mau? Maksudku, sing padha?"
  
  
  "Padha mung ora kaya iku."
  
  
  "Uga, ana ora ana alesan kanggo flag eksekusi wewenang," ngandika. "Yen kita bisa nemokake cah wadon, padha bisa banget."
  
  
  "Aku wedi kita nggawa ih kanggo dheweke," aku ngandika.
  
  
  Aku bisa mbayangno Hawke reaksi nalika piyambakipun marang em sing wong kudu wis bejat menyang apartemen ing KAPAK Basa, kapandeng liwat Sheila Brant kang file, lan digunakake kita informasi kanggo netepake sambungan karo cah wadon. Iku bakal njeblug kaya detonated roket.
  
  
  Ing acara saka dina radikal malih diganti kahanan. Kang ora bisa muter sim alon-alon lan sabar, minangka Hawke wis dianjurake. Sheila kang urip ana ing bebaya. Aku wis cepet netepake kontak lan gain dheweke dipercaya.
  
  
  Duweke iki ngadeg njaba hotel nalika dheweke teka ing restaurant. Piyambakipun mirsani dheweke mbukak lawang abang Volvo lan kejiret sak klebatan saka dheweke gamelan thigh minangka dheweke slid watara mobil. Dheweke sikil padha minangka apik minangka aku eling wong-wong mau, lan dheweke seksi lumaku iki malah luwih apik.
  
  
  Dheweke weruh kula minangka dheweke dipindhah watara ing mobil karo dawa, anggun strides. Temenan, ing ngarsane saka wong liyo digawe dheweke tegang. Dheweke mandheg lan kapandeng ing kula, lan aku bali dheweke ndeleng karo sandi paling eseman nengsemake.
  
  
  Sawise dheweke ilang menyang restaurant, dheweke rama garang rokok. Dheweke request iki kanggo menehi Ay wektu kanggo ngeculaké dheweke jas lan ngenteni ing tabel. Nalika mandheg, telung motor nggero menyang kutha. Mumbai padha mung metu saka panggonan ing Bonham minangka padha ing duweke. Padha ndamel sasi mimmo saka hotel, looking ing kula liwat windows dijamin karo bearded pasuryan. Padha ngagem doublets karo sétan duka dicet ing mburi. Ih target iki garis. Ngomong banter, padha dismounted lan lunga nang. Kang sumurup padha ora manggon ing Bonham. Kutha ora duwe cukup kanggo ihc galaxy.
  
  
  "Kriminal lan wong sing ora duwe omah," Klera ngandika ing kudanen. Panjenenganipun leaned marang kula ing lawang. "Padha lagi bagéan saka gang sing ora nuduhake munggah kene a saperangan saka kaping taun. Padha nelpon piyambak brood saka Iblis. Padha nyiyapake camp ing lawas fairgrounds. Residents saka kutha kaya kanggo ngusir ih saka wilayah, nanging polisi ora nindakake iki. Aku arep kanggo nglakoake munggah rerusuh ."
  
  
  Dheweke rokok iki di buwang adoh. Yen bikers padha ditanduri, iku temenan padha ora bisnis. Kang nyabrang werna lan tumuju kanggo restaurant ngendi bisnis iki mung awal. Aku dietung papat klien ing total. Padha kabeh wong, lan telu watara wong-wong mau ora bisa njupuk mata mati Sheila. Papat, aku panginten, kudu wis setengah-wuta.
  
  
  Dheweke iki dijupuk menyang sudhut tabel adoh saka nglindungi. Malah sadurunge Dheweke dipindhah menyang kula, dheweke ndeleng kejiret duweke, ngusapake ing arah, sizing kula munggah.
  
  
  "Welcome kanggo Bonham. Sing sampeyan planning ing tetep dawa? " dheweke ngandika minangka dheweke nyedhaki meja kula.
  
  
  "Sing munggah kanggo sampeyan, Sheila."
  
  
  Dheweke pecah pasuryan froze. "Jenengku Susan."
  
  
  "Iki Sheila Brant, lan sadurunge wong-wong mau garangan, nganti Frank Abruz iki matèni, sampeyan padha ego pacangan." Tangan flashed tengen meja, lan pinned dheweke bangkekan. "Ora njaluk munggah, iku kang mbukak. Sijine eseman ing pasuryan ayu lan ndalang sing lagi kita ngomong bab apa kang ing menu",
  
  
  "Iku ora bakal gampang kanggo eseman. Sampeyan lagi arep kanggo break balung ing bangkekan."
  
  
  Dheweke genggeman loosened, nanging iya ora supaya pindhah. "Wong-wong sing lagi mlaku saka ngerti sampeyan lagi ing ngendi. Aku ora bisa mbayangno kok wong bakal arep kanggo ngilangke sampeyan, nanging sing apa padha koyone duwe ing atine. Sampeyan perlu bantuan."
  
  
  
  
  
  
  "Lan sing lagi arep kanggo menehi iku kanggo kula?" Dheweke ayu tutuk bengkong. Iki crita saka gesang kawula. Wong bakal tansah bantuan kula. Lan liyane aku nampa keuntungan, liyane masalah aku duwe ."
  
  
  "Aku wong sing bakal ngganti kabeh iki."
  
  
  "Aku iki pemikiran sing padha. Aku ngerti dheweke saiki. Sampeyan kudu Tuntunan Paket."
  
  
  "Jeneng Ned."
  
  
  "Inggih, Ned Mag, aku bakal kudu saperangan saka kaelokan kanggo mbusak munggah kangelan ing gesang kawula." Senadyan apa dheweke ngandika, ing mata peteng padha kapenuhan karo kapentingan. "Sampeyan mesthi pengin soko ing bali."
  
  
  "Kita bakal ngrembug ing syarat-syarat mengko."
  
  
  "Oh, hey, aku manawa kita bakal," dheweke ngandika ing sardonic swara.
  
  
  Bisnis utawa ora bisnis, kang ana luwe. Aku iki marang dening hey kanggo nggawa kula nglukis kopi lan warung ireng.
  
  
  "Apa kowe pracaya sing aku ora mbukak adoh kanggo iki?"
  
  
  "Cinderella ora mbukak adoh saka dheweke dongeng ibu baptis, apa dheweke?"
  
  
  Dheweke ngguyu. "Aku ora Cinderella."
  
  
  Dheweke, panginten dheweke bisa muter dheweke part. Dheweke kapandeng kaya cah wadon sing pangeran bakal nggawa dheweke sandal menyang lan njupuk adoh, malah yen sandal ora pas. Mung dheweke Pangeran Nengsemake diaktifake metu dadi Frank Abruz, mafia capo.
  
  
  Nalika dheweke bali karo warung, dheweke disapu resik kepungkur kula dening manggonke piala sabanjuré kanggo sandi tangan. Aku artosaken minangka tandha yen kita padha arep kanggo njaluk bebarengan.
  
  
  "Iku katon kaya sampeyan lagi ora pooh. Lan sampeyan lagi ora piyambak, sak Abruz kanca-kanca. Supaya sing sampeyan? " dheweke takon.
  
  
  "Aku uga bakal nerangake mengko."
  
  
  Lawang mbanting lan telung bikers ngetik, nggawa stench karo wong-wong mau. Ora ana wong wis kena garis saka sinetron ing minggu. Wong konco register awis, minangka wong loro saka restaurant, kapandeng ing trio karo displeasure. Wong bisa duwe urip tanpa ih bisnis kanggo ing paling sangang puluh taun sabanjuré.
  
  
  Padha mutusaké kanggo njagong ing meja sabanjuré kanggo mine. Padha ngomong banter, ngguyu ing saben liyane lawakan. Kanggo menghibur dhéwé, aku iki takon sing ana ugliest wong watara wong-wong mau. Kontes rampung ing babak antarane siji karo piso-slashed catu curling mudhun pipi lan siji lungguh cedhak kanggo kula, stocky wong nganggo manik, greasy iket, lan kulit kalung. Salah siji ing tengah, karo rambute dawa lan tembaga-colored jenggot, kapandeng ing paling apik.
  
  
  Scarface mlayu tangan mudhun dheweke wentis minangka Sheila ngiring ih pesenan. Dheweke njupuk pelanggaran, karo ngagetne kasabaran. Copperbeard napuk kanca ing lengen. "Nindakake dhewe," ngandika ing warata swara.
  
  
  Ing siji lungguh ing jejere kula kejiret sandi mripat lan nuduhake untu kang, sawetara kang padha ilang. "Apa sing sampeyan looking ing, Buster?"
  
  
  "Ing sampeyan," aku ngandika. "Aku admired dental panjenengan karya." "Sawise policeman jumangkah ing sandi pasuryan. Apa sing arep padha?"
  
  
  "Ora utamané," aku ngandika, resisting kang bisa nggodha kanggo shove sandi tuwung saka warung mudhun Emu kang tenggorokan.
  
  
  Copperbeard gripped kanca kang pundhak. Kang squeezed supaya hard sing wong karo untu missing winced. "Aja kekacoan karo disik, Georgie. Dheweke uga mikir sing lagi serius. Wangsulan: bab ingkang pungkasan sing perlu kita pahaman. Tenan?"
  
  
  "Sing tengen," Georgie ngandika. Iya ora koyone tulus. Panjenenganipun kapandeng kaya wedi wong karo tangan ing pundhak.
  
  
  Aku wis rampung iku tenang lan marang Dheweke sing aku bakal nunggu kanggo dheweke nalika dheweke kiwa karya ing tengah wengi. Bali marang kamar hotel, kang dienggoni menyang dhingklik dening jendhela kanggo njaga mripat ing restaurant. Minangka adoh minangka dheweke sumurup, mati pembunuh wis accomplices sing bakal wis nyoba kanggo bantuan cah wadon.
  
  
  Ing alus twilight, bikers teka metu lan nglambrang mudhun werna, isih bragging lan ngguyu. Mung siji karo tembaga-colored jenggot ana bisu, striding antarane wong, sirah rodho saka ih, obah lancar kaya pimpinan. Padha mlaku-mlaku bali menyang garis. Panjenenganipun mirsani wong-wong mau nganti padha metu saka ngarsane.
  
  
  Dawa sadurunge Dheweke teka, dheweke wiwit padha sumelang ing bab Meredith, sing ora nuduhake munggah lan telpon. Tanpa njupuk mata mati restaurant counter, aku sijine telpon ing sandi puteran lan takon carik wengi kanggo menehi kula njaba baris. Dheweke mlebu stasiun gas nomer lan tak ora nanggepi. Nalika aku lungguh ana ing peteng, ngrungokake hum, aku wis koyo sing iku wis diganti dramatically maneh.
  
  
  Sheila malmpah metu saka restaurant ing jangkah lamat, looking around minangka dheweke tumuju kanggo Volvo ing curb. Udan cahya wiwit tiba. Dheweke, aku weruh irungnya mbentuk ing jendhela panel. Sheila iki ngagem jas dawa dheweke ' d rusak ing Meredith film. Dheweke uga wis guessed sing Nah wis gun ing kanthong dheweke.
  
  
  "Bayi, sampeyan lagi angel," aku ngandika lirih.
  
  
  Iku ora tengah wengi; iku mung 22:00. Dheweke kiwa awal - aku ora kejawab dheweke.
  
  
  Kang di-push bali dhingklik lan ngrambah lawang ing telung cepet strides. Piyambakipun enggal-enggal mudhun undhak-undhakan, sasi kaget carik, lan metu menyang werna mung minangka Dheweke ninggalake.
  
  
  Swara motor mesin miwiti munggah gabung karo detak jantung saka Volvo engine. Ing bikers liwati mimmo tanpa kadhaton kula. Padha mèlu mobil. Duweke, weruh abang cemlorot saka taillights ing ndhuwur adoh minangka wong raced menyang battered Renault.
  
  
  
  
  
  Dheweke iki kejiret munggah dening ih minangka padha raced saindhenging kutha ing nguber saka Volvo sing ana obah banget cedhak wates kacepetan. Nalika kutha iki kiwa konco, kang ngipat-ipati. Sheila dirungokake ing apa bikers wis ing atine.
  
  
  Aku marang dheweke Renault sawetara liyane gas lan nyedhaki wong-wong mau, mung kanggo ndeleng pimpinan ngadeg jejere Volvo lan gelombang cah wadon kanggo mungkasi. Dheweke digatèkaké ego lan nyoba kanggo akselerasi watara dheweke mobil.
  
  
  Nalika lampu kenek wong-wong mau, padha sumurup wong wis kejiret geni ing partai. Odin Poe kang bikers diuripake maneh, nabrak menyang sandi path supaya dumadakan aku diklik ing ajrih supaya tabrakan. Panjenenganipun weruh pasuryan sing ora nyenengake saka wong sing jenengé Georgie minangka kang mbalek mudhun udan-direndhem trotoar. Panjenenganipun gritted untu lan tindak menyang tailspin, miwiti Renault munggah maneh. Panjenenganipun maneh mburu.
  
  
  Sandi lampu kejiret Georgie page. Kang dipindhah antarane kula lan liya-liyane, tetep jangkah alon kanggo ndeleng yen aku bakal tetep karo wong-wong mau. Looking bali, kang bared kang ilang untu ing patra mock grin. Panjenenganipun ketoke meh pleased sing aku wis ora tabrakan Renault. Saiki dheweke wis kasempatan liyane ing kula.
  
  
  Kang nguripake mancal watara lan ditarik metu short chain saka nang endi wae konco jog. Karo chain dangling ing tangan, kang nyekel mancal lan lunged ing kula.
  
  
  Iya ora push bullying tombol utawa alon mudhun. Duweke kesapu ajeg maju, beam saka lanterns dilat ing wayah wengi. Georgie nyedhaki dening Licks. Nalika dheweke weruh sing aku iki arep kanggo kelet kanggo sandi mesthi, malah sanadyan kang ana ing sandi cara, kang swerved mancal menyang lane ting.
  
  
  Panjenenganipun saged wis nguripake mobil lan kenek wong, nanging wong iki wedi kanggo nindakake iku ing lunyu aspal. Iya ora arep kanggo njaluk kejiret ing gondhelan maneh. Sawise menehi Renault gas liyane, mobil kang ngangkat munggah kacepetan tinimbang. Georgie flashed kepungkur sandi jendhela, lan aku weruh Ego kang tangan mindhah. Kang retak chain kaya mecut.
  
  
  Dadakan kacepetan bump sing dipeksa dheweke kanggo langkah watara mobil disebabake Georgie kanggo ilang dheweke cara. Chain mbanting hard menyang jendhela konco kula, ora ana siji cedhak sandi pasuryan. Panjenenganipun shuddered involuntarily nalika krungu kaca kokain. Banjur aku sijine luwih kadohan antarane kita, amarga emu wis alon mudhun kanggo njaluk ing mancal kanggo nguripake watara maneh. Duweke, weruh ego lantern hanging konco kula minangka duweke raced watara bend lan munggah gunung.
  
  
  Minangka tekan ing ndhuwur gunung, piyambakipun ngeweruhi Dheweke lan dheweke sampéyan. Wong ing timbal mancal iki mlaku kajawi Volvo. Panjenenganipun kejiret munggah karo mobil lan wiwit swerving menyang pembalap kang path, mekso iku kanggo swerve ing sisih dalan supaya tabrakan.
  
  
  Dheweke dadi engrossed ing tandhing karo a cyclist sing dheweke ora bisa nggawe sabanjuré signpost. Minangka Volvo ditarik mati ing dalan, iku gumregah lan dodged kaya kertas prau ing cepet-cepet downpour. Aku wedi iku bakal muter liwat nalika iku kenek selokan, nanging push mung kalem iku mudhun. Sheila iki pinter cukup kanggo supaya dadakan push kanggo bullying. Kang menehi kritik dening geter saka mobil, kang guessed dheweke wis diuripake kanggo alon pindah. Banjur dheweke sawed mati bullying. Volvo shuddered lan katon, nanging ora muter liwat.
  
  
  Nalika dheweke pungkasanipun mandegake mobil ing kolom mbukak, ing bikers nguripake watara. Salah siji saka wong-wong mau leapt liwat selokan kebak jaran-nunggang kerajinan lan raced tengen ing lapangan mobil kang ana nguber. Ego gembong churned munggah ing lendhut.
  
  
  Kapindho montor ora duwe wani kanggo mlumpat menyang selokan. Panjenenganipun mandegake ing pinggir dalan lan weruh kula teka metu ing wayah wengi. Piyambakipun ngrampungaken riset masalah karo motor lan tak mati motor.
  
  
  Kalem mudhun, kang nglirik ing pangilon ami kanggo mriksa ing Georgia. Isih ana ing buntut lan entuk semangat. Kang bakal nyekel munggah karo kula rauh cukup.
  
  
  Dheweke overturned ing pinggir dalan cedhak lapangan lan mecahaken riset masalah saka mobil. Nalika piyambakipun tak metu, kang kiwa dheweke lampu ing. Nunggu montor ana siji karo scarface rolling mudhun pipi kang. Panjenenganipun ngrambah nang doublet lan ditarik metu piso. Nalika dheweke teka munggah kanggo kula, cahya flashed ing agul-agul.
  
  
  "Pak, sampeyan' d luwih apik njaluk bali ing mobil lan njaluk ing neraka metu saka kene."
  
  
  "Yen aku ora nindakake iku?"
  
  
  "Aku bakal irisan sampeyan munggah kaya daging babi siap kanggo pan."
  
  
  Mlengkung siji kanggo saben suku, kang setengah-diuripake. Tangan kiwa miber metu. Panjenenganipun felt sing cetha kontak karo ego kang kneecap. Japanese karate master memulang kula pamindhahan iki, lan iku apik ngleksanani. Scarface ambruk minangka yen lemah wis nyuwek metu saka ing wong.
  
  
  Rising kanggo kang haunches, kang digawe pass karo piso. Duweke pindah, lan agul-agul lashed metu ing ngajeng kula, inci saka gesang kawula. Ego nyekel dheweke dening lengen karo tangan loro, digawa dheweke mudhun ing saben taler lan nyuwil dheweke. Scarface howled.
  
  
  Iku iki ngangkat munggah dening ego piso lan di buwang menyang pepeteng ing sisih liyane saka dalan gedhe.
  
  
  Banjur Georgie teka. Panjenenganipun nitih sakcara ing kula, swinging ing chain. Aku sumurup yen piyambakipun mejet kula ing pasuryan, aku bakal wuta wong utawa natoni wong kanggo urip. Aku krungu chain layang minangka aku ducked. Banjur Georgie liwati kula. Sadurunge bisa nguripake watara, piyambakipun unzipped
  
  
  
  
  
  Panjenenganipun ditarik metu Sledge Driver.
  
  
  Kang dijupuk wong liwat saddles, lan mancal terus ing, kloter metu menyang tengah dalan sadurunge mudhun ing sawijining sisih lan ngusapake mati.
  
  
  Tanpa menehi Georgie Nam mirit, panjenenganipun tindak bali menyang mobil, nguripake iku menyang mbalikke, lan shone kang lampu tengen ing lapangan.
  
  
  Copperbeard dismounted lan kabungkus ing jendhela saka Sheila mobil. Panjenenganipun mandegake minangka kuning rohé sandi lampu murup wong.
  
  
  Renault sijine iku ing pindah kurang lan ndamel liwat selokan. Mumbul ngusulke kula mati pendhaftaran bokong. Copperbeard mlayu bali kanggo kang mancal. Duweke teka page. Aku bengkong setir ing menit pungkasan, supaya mung bemper kenek mancal, nanging impact digawe mobil muter. Copperbeard iki saiki racing menyang kanca-kanca, mbokmenawa wus kanggo njaluk bantuan kanggo salah siji saka ih motor. Iku nguripake dening Renault supaya Ego bisa ndeleng iku cetha ing lampu. Kang tak metu watara mobil, ngarahke ing luger, lan dijupuk ngungsi wong ing wentis.
  
  
  Sheila Brant di-push mbukak dheweke lawang mobil. Dheweke nyekeli .38-kaliber revolver. Copperbeard ora ngerti iku, nanging bisa wis disimpen Emu kang urip.
  
  
  "Pak," Dheweke ngandika reverently,"sampeyan lagi soko liya."
  
  
  Iku tak Luger ing kiwa mburi setir saka Volvo lan njotosi bolongan ing nen. Dheweke iki liwati dening mimmo looking ing nah Sheila lan dijupuk ing kiwa ngarepe setir. Banjur hood ngusulke lan yanked metu wiring.
  
  
  "Sing edan?" dheweke nuntut.
  
  
  "Sampeyan mlayu adoh saka kula sapisan. Aku nggawe manawa sampeyan ora nindakake iku maneh."
  
  
  "Aku ora ngerti yen aku bisa dipercaya sampeyan. Aku malah ora ngerti sing sing."
  
  
  "Aku marang sampeyan. Jeneng Ned."
  
  
  "Aku digunakake kanggo mlaku. Aku panginten iku ing bab hak apa."
  
  
  "Sampeyan mbokmenawa bisa nggunakake iki gun," aku ngandika, " nanging sampeyan bisa nangani kabeh telung Boy Scouts? Nggunakake sirah, Sheila. Sampeyan kudu pangayoman."
  
  
  Sawise narik metu tombol ing mobil dhewe lan panggolekan ih ing menit, piyambakipun wangsul malih dhateng Copperbeard, sing iki lying ing lemah, clutching kang wentis.
  
  
  "Sampeyan bakal manggon," emu marang dheweke. "Yen aku arep supaya sampeyan."
  
  
  Kang didilat lambe. "Apa ora sing tegese?"
  
  
  Panjenenganipun leaned mudhun lan shoved ing luger agul-agul antarane Ego kang eyebrows bushy. "Marang kula alesan kanggo wengi kang kegiatan."
  
  
  "Kita ketemu pirang. Apa maning?"
  
  
  Ego poked dheweke karo tong minyak saka bedhil. "Aku panginten sampeyan bisa ngomong soko liya. Soko liyane menarik."
  
  
  "Wong lanang, aku bakal pitutur marang kowe kabeh sing arep kanggo krungu. Nanging bebener iku, kita ngerti Babu. Dheweke kesengsem kita ing bale panedhaan, supaya kita mutusaké kanggo nyumerepi metu lan duwe sawetara fun karo dheweke nalika dheweke rampung karya . "
  
  
  "Ora ana siji nyewo sampeyan kanggo njupuk care saka dheweke?"
  
  
  "Kaya sing?" Piyambakipun ngatur shaky grin. "Wong lanang, apa durung kita njaluk menyang?"
  
  
  Aku ora yakin aku dipercaya emu. Panjenenganipun ngandika, " aku ora bakal keganggu kanggo babak sampeyan freaks munggah lan njupuk sampeyan menyang kunjara. Nanging tetep metu saka ngarsane. Yen aku kenek wong-wong mau maneh, aku bakal matèni kowé."
  
  
  "Wong lanang, aku bakal supaya sampeyan kaya konsep."
  
  
  Sheila lungguh dening mbukak lawang mobil. "Apa sing padha loro ngomong bab?" "Apa iku?" dheweke takon nalika piyambakipun wangsul malih.
  
  
  "Dheweke emu marang dheweke dhokter kang jeneng," aku ngandika. "Njaluk ing mobil. Kita lagi arep bali menyang Bonham."
  
  
  Dheweke mangu-mangu, banjur manut kula. Dheweke slid ing setir lan malmpah liwat jog penumpang, dheweke rok ngusapake nganti dheweke sikil. Hey grinned ing dheweke, holstered ing luger ,lan tak ing. Banjur dheweke mbanting dheweke .38-kaliber ajiné dadi pendhaftaran iga.
  
  
  "Aku ngerti iku ala cara kanggo nyebut sukur sandi," dheweke ngandika,"nanging wong wadon kudu njupuk care saka dhéwé."
  
  
  Telung
  
  
  Iki bejat dening salah siji saka paling tuwa peranganing ing buku dhewe. Pinter agen tau holstered gun nalika wong liya iki nyekeli dhewe. Saiki dheweke ketemu awake ing apa iki, ing paling apik, posisi kikuk. Ing skenario paling awon cilik, iku bisa dadi bejat.
  
  
  "Aku pantes iku kanggo sandi carelessness,"aku diakui kanggo dheweke, cah wadon sing wis shoved revolver ing pendhaftaran iga," nanging dheweke bakal kaya kanggo duwe iku diterangno kanggo kula."
  
  
  "Tombol, Ned. Aku perlu tombol mobil. Banjur dheweke, aku arep ninggalake. Aku ora arep bali menyang Bonham. Wong bisa nunggu kanggo kula ana."
  
  
  "Apa sing arep kanggo nglirwaaken kula lan fly adoh piyambak maneh?"
  
  
  "Aku bakal njupuk sandi kemungkinan. Dheweke tahan ferret isih ana."
  
  
  "Ngene wis neraka saka wektu bengi yen aku wis ora ditampilake munggah."
  
  
  Nalika dheweke, argue karo dheweke, dheweke ana pambiji kahanan dheweke. Tangan tengen, kang paling cedhak kanggo dheweke, kendel entheng ing setir. Aku sumurup carane cepet aku bisa ayunan sing lengen watara ing karate kick sing bakal kenek Sheila Brant kang ayu putih tenggorokan kaya algojo kang kapak. Nanging aku ora bisa resiko akeh injuring cah wadon, lan impact bisa nimbulaké dheweke kanggo narik pemicu saka dheweke revolver lan sijine peluru ing kula ing sawetara cedhak. Aku ora kaya siji saka kesempatan iki.
  
  
  Sheila swara wungu. "Aku ngene rodok ora njupuk sampeyan. Nanging aku bakal nindakake iku yen aku kudu."
  
  
  "Njupuk, baby," aku ngandika. "Aku ora menehi sampeyan tombol."
  
  
  Kita lungguh ana, ora ana siji obah watara kita, nalika dheweké mutusaké yen dheweke iki arep kanggo narik pemicu. Aku felt cilik gulung getih trickle mudhun sandi hairline.
  
  
  Iya ora ngerti Sheila Brant uga cukup kanggo nyelehake urip ing dheweke tangan. Dheweke uga melu ing pati saka KAPAK Agen David Kirby; dheweke uga panicked cukup kanggo matèni kula metu saka wedi;
  
  
  
  
  
  
  Ngatur boy, minangka adoh aku ngerti, dheweke sengit kabeh wong lan kang wis disenengi kanggo nyelehake peluru ing salah siji. Nanging aku ora bisa supaya hey ninggalake maneh. Ana soko ing kepala dhaftar sing aku duwe, slime supaya penting sing wong mutusaké kanggo nggawe manawa Dheweke tau sambungan karo KAPAK.
  
  
  "Sampeyan duwe akèh syaraf," dheweke pungkasanipun ngandika.
  
  
  Karo shaky desahan, dheweke ditarik gun watara sisih lan leaned bali ing jog. "Aku guess aku bakal duwe kanggo dasi munggah karo tali. Aku ora koyone duwe apa iku njupuk kanggo matèni sampeyan."
  
  
  "Aku bungah kanggo krungu iku." Dhewek njupuk metu kang tombol lan nguripake mobil watara.
  
  
  "Ana ing ngendi sampeyan arep kanggo njupuk kula?"
  
  
  "Sincerely saiki, bali menyang Bonham. Sanalika aku bisa njaluk kabeh diatur, nang endi wae ing ngendi urip ora bakal ing bebaya."
  
  
  Jumping liwat lapangan, dheweke iki liwati dening Copperbeard kang mimmo, sing wiwit crawling menyang kanca-kanca, nyeret kang tatu wentis. Scarface lungguh ing pinggir dalan, clutching kang bejat lengen, lan wong sing jenengé Georgie iki ditekuk munggah ing mlaku werni. A grup apik Kabeh-Amérika lanang, aku panginten. Minangka mobil mbalek liwat selokan ing dalan, Dheweke ngandika, " aku ora yakin.: "Apa kowe ora arep kanggo njupuk wong sing dijupuk kanggo ndeleng yen kang mati?"
  
  
  "Ora," dheweke rama ngandika. "Aku ngerti kang mati."
  
  
  Accelerator kenek dheweke, lan battered mobil dijupuk munggah kaya tilas. Dheweke, panginten sethitik KAPAK mekanik bakal dadi bangga carane ego-mimpin bocah ana bengi. Ing kasunyatan, mobil iki mung bab sing ora karya miturut Hawk kang uga-glethakaken plans.
  
  
  Dheweke rencana iki kanggo njupuk Sheila nang endi wae aman ing KAPAK kang ukum, nanging kawitan aku wis nelpon Hawke lan nyetel wong munggah. Aku uga perlu kanggo mangerteni apa wis kedaden kanggo Meredith, apa kang wis ora ditampilake munggah ing hotel.
  
  
  "Aku wis tau digunakake sing gun," Dheweke ngandika. "Aku tau dijupuk sapa. Mungkin sing kang kok aku ora bisa njupuk sampeyan."
  
  
  "Aku wus sampeyan wis alesan liyane. Mungkin sampeyan wis tiba ing katresnan karo kula."
  
  
  "Durung," dheweke ngandika. "Nanging aku upaminipun iku bisa kelakon."
  
  
  Tangan disapu resik dheweke anget thigh. Dheweke ora koyone kanggo atine. "Menehi kula gun," aku ngandika.
  
  
  Sawise wayahe kang mangu-mangu, dheweke dropped gegaman menyang tangan. Minangka tandha saka dateng ing dheweke, panginten ngene aku digawe sawetara kemajuan.
  
  
  "Apa sampeyan perlu iki?" dheweke takon kula.
  
  
  "Mung dianyari". Ing ngono sampeyan gupuh cukup kanggo target kula maneh."
  
  
  Iku .38 kaliber sing shoved iku menyang kanthong pakean ngiwa. Speedometer jarum jittered ing 70 minangka kita sped bali menyang kutha.
  
  
  "Iki wong telu. Ih iki dikirim kanggo matèni kula, Ned?"
  
  
  "Inggih, pimpinan ora ngandika." Aku ora bisa nggawe metu dheweke expression ing peteng mobil. "Panjenenganipun ngandika kabeh padha wis ing atine ana sethitik loropaken rudo pekso."
  
  
  "Apa sing sampeyan planning kanggo kula?"
  
  
  "Iku sawetara."Iku iki liwati dening dawa signpost tanpa kalem mudhun. "Rudo pekso wis ora klebu ing ihc."
  
  
  "Ing tartamtu kahanan liyane, iki bakal ora wis perlu."
  
  
  Dheweke, grinned ing peteng. "Carane apa sampeyan kelakon kanggo ketemu Frank Abruz?"
  
  
  "Aku gagal ing Las Vegas sawise aku ora bisa dadi penari. Dheweke teka karo. Piyambakipun lawas cukup kanggo bapakku, nanging panjenenganipun kagungan dhuwit."
  
  
  "Apa sampeyan ngerti apa iki dilakoni?"
  
  
  "Aku iki ora lair wingi." Dheweke ana bisu kanggo dangu. "Ana akèh bocah-bocah wadon ayu ing Las Vegas sing looking for a temonan. Kang ana mung siji sak akeh. Nalika sawijining katutup sing sandi pasuryan kondisi sandi, sawijining miwiti nggunakake sawijining awak dhewe."
  
  
  Iku muffled dening saint nalika Greyhound bis liwati kita dening Mimmo.
  
  
  "Aku' d kaya kanggo njupuk bis iki," Dheweke ngandika. "Kabeh tengen, Ned, aku wis marang sing bagéan saka crita. Aja sampeyan mikir sampeyan kudu pitutur marang kula yours?"
  
  
  "Kang bagean apa sing arep pisanan?"
  
  
  "Sinten, kok durung teka metu saka ora ono menyang gesang kawula, lan carane apa sampeyan ngerti bab sandi hubungan karo Frank Abruz?"
  
  
  "Ayo kang mung ngomong aku bisa kanggo organisasi sing wis kapentingan ing nemokake mateni Frank Abruz."
  
  
  "Nanging sampeyan lagi ora ing mafia." Sing setengah pitakonan.
  
  
  "ora ana. Mungkin sampeyan bisa ngelingi wong sing jenengé David Kirby. Panjenenganipun sandi kanca."
  
  
  "Aku ora ngelingi jeneng. Dheweke teka kanggo ndeleng Abruz. Sing kabeh aku ngerti bab Mr. Kirby. Iku ora takon Abruz pitakonan bab ego saka"bisnis katon".
  
  
  "Papat wong mati ing cottage , nanging sing tak adoh urip, Sheila. Carane apa sampeyan ngatur sing?"
  
  
  Dheweke ora njawab kula. Nanging, dheweke ngandika: "Sampeyan arep dheweke kanggo titik metu mateni. Ing bali, organisasi bakal janji kanggo nglindhungi kula. Iki cilik?"
  
  
  "Iki ngono." Panjenenganipun weruh Bonham lampu ahead saka dheweke lan kalem mudhun. "Apa sing sampeyan ngomong?"
  
  
  "Aku bakal mikir bab iku."
  
  
  "Cara aku ndeleng iku, bayi, sampeyan ora duwe pilihan."
  
  
  Kutha cilik awal bench penet kanggo turu. Mung restoran, bar, lan hotel tetep mbukak. Panjenenganipun mandegake ing peteng stasiun gas. "Apa wektu apa wong-wong iki biasane cedhak?"
  
  
  "Kira-kira wolung jam. Apa kowe takon?"
  
  
  Iki berarti yen Meredith iki paling sethithik lan jam lan setengah pungkasan sadurunge dheweke kiwa hotel kanggo chase bikers. Karo senter ing tangan siji lan Luger ing liyane, aku tak metu lan mlaku mubeng ing stasiun. Akhire, dheweke ketemu Meredith lying ing tangle saka suket, bab limalas paces saka tumpukan saka nilar barel lenga.
  
  
  Panjenenganipun ngandika kang bakal dadi ati-ati,
  
  
  
  
  
  nanging ora ati-ati cukup. Ego kang tenggorokan iki cut.
  
  
  Dheweke teka munggah konco kula. Dheweke gasped nalika dheweke weruh bengkong awak dipencet marang beam saka donya. "Aku ngerti wong iki. Panjenenganipun makarya ing stasiun."
  
  
  Brylev nguripake iku mati. "Ya, mesthine."
  
  
  "Nanging iya ora bisa kene kanggo dawa. Sing ana tenan, Ned?"
  
  
  "Liyane sandi liyane. Piyambakipun nonton sampeyan."
  
  
  "Lan saiki dheweke mati." Bojone swara iki dhuwur, lan nen iki panicking. "Carane sing arep kanggo nglindhungi kula nalika wong-wong ing bebaya?"
  
  
  Dheweke, panginten iku padha muter.
  
  
  Sheila nguripake adoh saka kula lan mlayu tengen ara-ara samun, liwat kabeh suket. Dheweke mbokmenawa ora ngerti ngendi dheweke iki arep. Kabeh dheweke sumurup ana sing dheweke wanted kanggo ninggalake.
  
  
  Dheweke kesusu sawise dheweke. Minangka aku mlayu, udan suket flapped marang kula pant sikil. Aku krungu cah wadon banging banter sadurunge aku kejiret munggah karo dheweke. Nggawe lunge, ee nyekel lengen lan ditarik dheweke menyang wong.
  
  
  "Supaya kula pindhah," dheweke panted. "Aku ora perlu pangayoman. Aku luwih mati tanpa nah."
  
  
  Dheweke kuku ndudhuk menyang sandi pasuryan, nanging kang kejiret dheweke liyane bangkekan. Dheweke dodo padha dipencet marang dodo, lan dheweke ambegan iki panas ing tenggorokan minangka dheweke nyoba kanggo narik adoh. Ee hugged dheweke lan digawe dheweke ngadeg isih.
  
  
  "Meredith digawe salah. Aku ora bakal nggawe iku ee." Panjenenganipun ngandika dhateng lirih, wus kanggo padhang iku mudhun. "Aku bakal seret kowe sak iki kutha bengi. Kita bakal pindhah menyang panggonan, njaluk dheweke dienggoni, lan banjur kita bakal ninggalake Bonham konco."
  
  
  "Ned". Dheweke dikenali jeneng sandi ing swara minangka kurang lan alus minangka mine. "Aku ngerti apa wong seneng." Ora ana maneh berjuang, dheweke lungguh karo dheweke dodo kanggo kula, dheweke hips kanggo mine. "Aku bakal dadi kinder kanggo sampeyan. Oh, dadi apik. Nanging mugi kula pindhah."
  
  
  Aku ora gelo dening dheweke saran. Dheweke nekat lan resorted kanggo dheweke ngawula paling apik, lan aku ora bisa nyalahke dheweke kanggo sing.
  
  
  "Sampeyan nggawe swara atraktif. Nanging iku proyek kanggo mangerteni apa sampeyan ngerti. Aku ora bisa supaya sampeyan mbukak adoh dewe tho. Iku bakal uncalan sampeyan ing Willie. Wong iku banget serius babagan njupuk sampeyan metu saka cara. Cukup serius kanggo mbukak mudhun Meredith lan nyoba kanggo nindakake padha kanggo kula. Cukup serius kanggo ngirim pembunuh sawise sampeyan, Sheila. Aku mlayu menyang wong ing hotel dina iki. Piyambakipun packing bedhil lan dimaksudaké kanggo ngalahake sampeyan metu saka hotel jendhela nalika sampeyan teka ing karya."
  
  
  Dheweke froze ing penyelundupan. "Sampeyan mikir Abruz kang mateni iya kabeh iki?"
  
  
  "Iki kasunyatan. Sampeyan ing web sing bisa ih ngenali."
  
  
  Pait ngguyu oncat nah. "Aku ora duwe faintest idea sing dikirim paraprakanggene, nanging aku ora bisa pitutur marang kowe salah siji bab kanggo manawa. Padha ora sing gedhe-gedhe sing dijupuk Frank Abruz lan Kirby. Ora, tenan. Padha arep dheweke bakal urip."
  
  
  "Bayi, sampeyan lagi kebak surprise sethitik." Bungkusan kang driji tightly watara dheweke bangkekan, ee ditarik dheweke menyang mobil lan shoved dheweke menyang nah.
  
  
  Aku sengit kanggo ninggalake Meredith awak ing ngendi iku ana, nanging ego pembunuh bisa isih bakal watara, looking kanggo kita. Aku needed kanggo njaluk cah wadon kanggo safety minangka cepet sabisa.
  
  
  "Ngomong bab iku, Sheila," aku ngandika, miwiti mobil.
  
  
  "Sampeyan ora bakal seneng."
  
  
  "Aku mbokmenawa ora bakal nindakake iku. Marang kula tho."
  
  
  "Frank Abruz ora pick kula munggah ing Las Vegas dening laka. Dheweke iki presented karo emu. Iki wong lanang sing sumurup dheweke teka kanggo ngunjungi kula lan ngandika sing Abruz ana ing kutha lan emu disenengi sandi kudus. Panjenenganipun ngandika kang bisa ngatur rapat kanggo kita, kang iya. Iku ora nganti mengko, sawise Frank mutusaké dheweke wanted kanggo nyimpen kula, sing wong hubungi kula maneh. Ngandika aku duwe utang emu, lan ana kekarepan kanggo njupuk dhuwit."
  
  
  "Apa sampeyan mikir kang nandur sampeyan karo Abruz supaya sampeyan bisa spy kanggo wong?"
  
  
  "Kaya sing. Kang sumurup yen mafia iki arep kanggo ngirim $ 200,000 kanggo Abruza cottage. Kang nuntut kanggo dilaporake dening emu nalika dhuwit teka. Panjenenganipun ngandika iku bakal rampokan, lan Emu pracaya dheweke. Dheweke wedi sing bakal matèni aku yen aku ora nindakake minangka kang ngandika. Aku disebut wong nalika dhuwit teka ing."
  
  
  Aku digested dheweke crita aku ndamel kanggo dheweke house.
  
  
  "Sampeyan ngerti apa aku sing nuduhake dheweke, ora sampeyan?" dheweke takon ing alam bébas swara. "Kowe ngerti apa sing temenan nalika dheweke tak telpon."
  
  
  Banjur ngunci lawang saka dheweke house lan surem karo santo ing kamar urip. Dheweke kapandeng watara, Luger ing tangan, lan tindak menyang telpon.
  
  
  "Abruza nyetel marang munggah," Dheweke ngandika. "Padha teka lan matèni sandi ego, ego saka pengawal, lan wong sing jenengé Kirby. Padha dijupuk ih kabeh saka wong-wong mau. Iku ana ontran-ontran."
  
  
  "Sampeyan ora ngerti apa padha arep kanggo apa," bojone ngandika.
  
  
  Aku diparingi long-kadohan operator darurat nomer telpon. Ora ketompo ngendi Hawke lunga, lan sing dijamin area gedhe, cah wadon sing mangsuli nomer darurat sumurup carane kanggo njaluk bantuan ing tutul karo wong cepet.
  
  
  Sheila kabuka kabinèt lan ditarik metu botol saka bourbon. "Aku marang aku. Nanging sing ora bantuan ing neraka metu saka iku. Frank Abruz ana mobster, nanging kang dianggep kula uga. Dheweke ego matèni dheweke." Dheweke ngangkat munggah botol. "Apa sing arep kanggo film iki?"
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. Aku wis Hawk kang gendakan ing baris. Aku ngandika tembung kode sing nggawe percoyo dheweke aku ora mbeling: "Aberdeen Biru." Aku marang cah wadon aku wanted kanggo pirembagan kanggo wong iki.
  
  
  "Aku bakal pass ing pesen sing, N3," dheweke ngandika
  
  
  
  
  
  
  cetha, efektif swara. "Menehi kula nomer telpon, lan hung munggah. Kang bakal sampeyan nelpon bali ing limalas menit."
  
  
  "Cepet-cepet munggah. Wektu burns sandi coattails."
  
  
  Aku hung munggah ing dheweke. Dheweke njupuk botol menyang pawon. Aku nganti dheweke lan ketemu dheweke ngadeg ing nglelebke, nangis.
  
  
  Dheweke ma dheweke mata. Dheweke njupuk metu kaca, diwutahake rong driji saka bourbon, lan downed ego kaya sip saka teh. "Iki Kirby. Carane uga iya sampeyan ngerti ego?"
  
  
  "Kita padha kanca-kanca."
  
  
  "Panjenenganipun ngangkat salah dina kanggo ngunjungi Frank Abruz." Dheweke dropped dheweke kaca lan pecah ing lantai. Dheweke disarèkaké pasuryan dheweke ing sandi kaos. "Sapa sing bisa wis dikirim pembunuh, Ned? Mafia?"
  
  
  "Mungkin. Mungkin padha ketemu metu sing sampeyan bakal dipigura ajeni tokoh senior kanggo ih."
  
  
  "Aku wedi bakal padha nglakoni iku. Dheweke iki mlaku adoh saka wong-wong mau lan saka Abruz matèni." Dheweke driji ndudhuk menyang sandi lengen klambi. "Sampeyan lagi ngluputake kula kanggo iki papat an, ora sampeyan?"
  
  
  "Ora minangka akeh sing nyalahke dhewe."
  
  
  Dheweke ditarik ing kula, mencet dheweke lambã No kanggo mine. Dheweke lambé padha anget. "Ned, njupuk kula kanggo turu."
  
  
  "Aku nunggu telpon."
  
  
  "Sampeyan padha mikir nggawe katresnan kanggo kula. Apa iku saiki. Aku kudu iku saiki."
  
  
  Iku bener sing iki panginten wis nyabrang atine kaping pirang-pirang. Ayo kang ngomong sing rolas. Pisanan ee weruh dheweke ana ing film katuntun dening Meredith. Nanging pitakonan tetep mantep antarane kita.
  
  
  Kang stroked dheweke alus rambute blonde. "Mengko."
  
  
  "Iku bakal nggawe kula aran luwih apik. Mangga."
  
  
  "Mengko," aku prajanji maneh. Kanggo mbuktekaken sing aku temenan, dheweke, mbengkongaken mudhun kanggo dheweke lambé. Dheweke, dheweke felt udan lambé parting, felt dheweke swift basa. Tangan crept munggah dheweke babak dodo. Dheweke ora nganggo kutang.
  
  
  Nalika dheweke krungu swara, kang nguripake adoh saka nah. Dheweke, dipencet ngalih karo groans lan nguripake lampu kanggo dina sabanjuré. Jogan iki sepi. Panjenenganipun tindak njaba, luger siap, lan mirengke, testing online kaya kirek ing prowl. Soko tindak salah. Aku felt iku. Sheila disewa house ing german-de-sac. Sing paling cedhak tanggi padha banget adoh kanggo krungu apa-apa nanging bledosan. Ih ing pletik windows kawangun sethitik orange squares ing jero dipengini adoh ing ngisor iki. Sheila hotel pribadi, nanging privasi bisa sworo cangkem. Dheweke, aku panginten carane gampang iku bakal kanggo wong kanggo sudhut kita.
  
  
  Nang, telpon rang. Kang digawe munggah kanggo lawang lan bolted iku, banjur cepet malmpah liwat menyang pawon lan urip kamar. Dheweke telpon iki ngangkat munggah saka kursi-kursi dening ngadeg.
  
  
  Langit lan efisien swara wadon ngandika, " Terus baris, N3. Mr. Hawk wis teka."
  
  
  "Apa munggah, Nick?" dheweke takon.
  
  
  "Aku duwe paket sing dikirim kula kanggo pick munggah. Sawijining siap kanggo ngirim iku."
  
  
  "Sampeyan wis ngrambah asil cepet."
  
  
  "Padha mbantu kula. Denver oke?"
  
  
  "Njupuk dheweke ana. Aku bakal nelpon sampeyan ing advance lan ngatur kabeh kanggo sampeyan. Apa alam saka resistance, Nick?"
  
  
  "Aku ora bisa menehi sampeyan mratelakake panemume cetha ing iki durung. Nanging Vlad banget kuwat. Aku mikir kita bisa menehi hasil karo loro beda kelompok, " aku ngandika. "Meredith dropped metu saka sekolah."
  
  
  "Banjur kita ngirim ora sampah wektu ngomong. Njaluk metu ana." Kang hung munggah.
  
  
  "Yen sampeyan arep kanggo njupuk sawetara iku karo sampeyan, pack ih," gusti marang dheweke kanggo Dheweke. "Kita lagi ninggalake. Iku bakal kabeh tengen."
  
  
  "Kowe tenan pracaya sing, Ned?"
  
  
  "Mesthi aku ngerti. Lan sawijining peduli apik nabi." Wong iki nyoba kanggo padhang dheweke syaraf. Ing kasunyatan, iku ora bakal wis Stahl mbayar kanggo iku! aman nganti kita padha diubengi dening wong aku dipercaya.
  
  
  "Sampeyan kudu takon kula liyane muter. Nalika sampeyan arep kanggo takon ego?"
  
  
  "Aku panginten aku ngene sampeyan marang kula dalan dhewe," aku ngandika.
  
  
  Apik. Mungkin sampeyan lagi pemikiran kok Abruz kang mateni arep kula urip? Rheumatism - padha mikir aku duwe $ 200,000."
  
  
  Nalika dheweke dikempalken dheweke iku, kang jumeneng ing jendhela lan kapandeng metu ing werna peteng liwat kokain ing wuto. Iya ora ndeleng kita mobil, kita lampu, obahe kita. Swara dheweke ' d krungu sadurungé uga wis swara saka keblasuk asu utawa kucing, motor watuk ing kadohan, rolas iku. Nanging kuatir sandi aling.
  
  
  Sheila manggon ing kamar turu dawa banget. Panjenenganipun ditutup angin lan tindak menyang lawang kamar turu. Kang nguripake nangani lan dibukak lawang ing peteng.
  
  
  Pemikiran kok dheweke dipateni saint, dheweke mlaku di-push lawang luwih akeh. "Sheila?"
  
  
  "Aku wis nunggu kanggo sampeyan, Ned."
  
  
  Brylev saka kamar kabeh konco kula ambruk ing amben, ngendi dheweke lay ing lantai. Dheweke wuda awak ana putih cetho ing biru bedspread.
  
  
  "Ana salah siji liyane bab sing perlu kanggo bakal dijupuk saka care," dheweke ngandika. "Teka kene lan nggawe katresnan kanggo kula, madu."
  
  
  Dheweke iki piece ayu seni.
  
  
  "Iku ora njupuk dawa, dear," dheweke ngandika, dheweke swara kurang lan husky. "Aku dadi panas sing aku kobong ing cendhak sekring."
  
  
  Dheweke iki rampung pirang, ing bab nyata. Siji gamelan judhul buckled, lan dheweke diaktifake ing sisih dheweke lan dianakaké metu dheweke kiyat. Sergei, teka liwat lawang mbukak, caressed lengkap dheweke dodo.
  
  
  "Marga saka gusti Allah, Ned, sijine gun mudhun lan teka kene."
  
  
  Panjenenganipun njupuk rong langkah menyang dheweke, striding mudhun lane kaya kucing werna arep liwat pager. Kang mung bisa nggawe metu dim njelaske nganggo bentuk garis saka furnitur ing peteng sudhut saka kamar. Lawang jedhing kanggo sandi kiwa ditutup, lan windows padha digambar. Sawetara wanita disenengi kanggo nindakake iku
  
  
  
  
  
  
  ing peteng, nanging aku ora mikir Dheweke bakal dadi piyambak watara wong-wong mau. Nalika dheweke rama nyedhaki amben, bebaya iki saya ticking ing bali saka pikiran kang.
  
  
  "Aku marang sampeyan iku bisa ngenteni," aku ngandika.
  
  
  "Mengko uga kasep."
  
  
  Dheweke swara sing bisa uga wis diganti sethitik, nanging mungkin iku salah. Mungkin wong mung panginten ana pesen ing tembung dheweke.
  
  
  Duweke, condong liwat dheweke. Dheweke, krungu dheweke ambegan. Stern, bungah. Piyambakipun enggal-enggal kang tangan liwat dheweke dodo, lan ana bank ing wong-wong mau. Kang kena lancip dheweke pasuryan karo pucuk driji lan felt dheweke gumeter. Aku mangertos dheweke, kuwat cara dheweke dianakaké ing.
  
  
  "Ya," aku ngandika, isih ndemek dheweke. "Aku mikir kita kudu nindakake iku saiki."
  
  
  Duweke, felt otot gesang dheweke mlumpat karo tension minangka dheweke njupuk jero, kaget ambegan. Sing ana uga bebaya,minangka adoh minangka dheweke bisa ngomong.
  
  
  Dheweke, aku panginten, luwih cepet saka aku kudu nguripake watara lan dijupuk langkah bali kanggo dina. Sheila diputer bagean, lan dheweke main iku uga, amarga dheweke urip gumantung ing iku. Ana wong sing ngaco ing peteng kamar turu.
  
  
  Aku wonder ngendi panjenenganipun kapandeng ing dheweke munggah lan mudhun. Ing wektu sing padha, kanggo sandi didhelikake pirsawan, dheweke iki marang: "Sampeyan lagi banget mestekake, bayi. Marang kula maneh carane akeh sing arep dheweke kanggo pindhah menyang amben karo sampeyan."
  
  
  "Sampeyan ngerti carane akeh, Ned." Dheweke nyoba kanggo swara playful.
  
  
  Ana lampu ing nightstand sabanjuré kanggo kula, nanging yen aku ditarik ari, dadakan lampu kilat saka cahya bisa wuta kula long cukup kanggo matèni kula. Dheweke tilar iku.
  
  
  "Njupuk mati sandhangan, dear," Sheila purred. "Banjur aku bakal pitutur marang kowe apa-apa sing kaya."
  
  
  "Aku bakal nang sampeyan sing," aku ngandika.
  
  
  Hey, padha marang kula kanggo mbukak klambi kula, lan iku ora ala saka umpetaken mungsuh. Langka medical wong ngemu ing senjata api, njabut saka crates piyambak.
  
  
  Sik njongko metu kanggo Sheila, kang slid kang tangan ing cilik saka dheweke bali lan ngusulke dheweke mati ing amben, kleleb kang tutuk menyang kothong dheweke tenggorokan. Sandi lambé disapu resik kuping dheweke, lan dheweke whispered, " aku nuwun.: "Ana ing ngendi dheweke?"
  
  
  Piyambakipun supaya cedhak sing padha bisa malah krungu kalakon. Kang jumeneng ing sisih liyane saka amben.
  
  
  Mbuwang wuda wadon aside lan ditarik luger metu saka sawijining holster, nanging iya ora duwe wektu kanggo geni. Kapindho wong lunged ing kula saka konco, pinning penyelundupan kanggo sandi-lorone.
  
  
  Aku ora nyana kanggo perang tim.
  
  
  "Supaya ego," wong amba ing sisih liyane saka amben chuckled kanggo kanca-kanca.
  
  
  Narik kula hak bali, aku kejiret wong konco kula dening shin, lan banjur sumpah, nanging aku ora bisa break ego kang genggeman. Kang sumurup apa iki dilakoni.
  
  
  Amba wong menek liwat ing amben lan napuk kula ing pasuryan sak .357 Magnum pistol. Panjenenganipun kuwat. Jotosan nyuwek-nyuwek sandi lip, loosened sandi untu, lan cut sandi pipi.
  
  
  Aku ngusulke mlaku lan napuk ing wong amba ing groin, nanging weruh iki pamindhahan teka lan sped adoh. Piyambakipun minangka cepet ing sikilé minangka boxer.
  
  
  Kanggo sandi surprise, wong ngguyu. "Katon kaya kita wis sakepel, Jake."
  
  
  Jake grunted, nyoba kanggo terus kula bali. Banjur nguripake watara lan mbuwang ego ing nightstand. Lamp ambruk menyang lantai, nanging Jake dianakaké ing.
  
  
  Amba wong teka liwat lan mencet kula maneh. Aku felt kaya aku iki ngengingi tembok.
  
  
  Aja matèni ego, Dheweke krungu dheweke nangis. "Mangga ora matèni ego."
  
  
  Lawang jedhing dibukak lan liyane wong lanang mlebu kamar turu. Sandi dhengkul sagged ing kula minangka wong amba mencet kula pisanan lan kaloro. Kepala padha muni. Dheweke njupuk ambegan jero lan mbuwang dhéwé sakdurunge, slamming Jake menyang headboard. Panjenenganipun grunted, kang babras, lan ngagetake dheweke ego genggeman lan ngusulke kang luger .
  
  
  Katelu wong teka ing kula saka sisih lan kenek wong ing sirah karo moncong saka gun. Aku diguncang miring, dropped luger ,lan bakal duwe tiba yen tangan wis ora bumped menyang wong amba jas. Aku felt luh ing kain nalika aku kejiret iku.
  
  
  "Njupuk ngatur, sing watesan," ngandika. Panjenenganipun njotosi kula supaya hard sing aku nyuwek-nyuwek mati sandi wentis, ndharat ing sandi pundak ing lantai, lan slid ing moans.
  
  
  Dheweke nyoba kanggo njaluk munggah, nanging ora bisa. Piyambakipun rusak eling.
  
  
  Climbing watara jugangan ireng, dheweke mata narrowed. Aku ora bisa guess carane dawa duweke wis tanpa kubah, nanging duweke iki isih ing kamar turu, lying ing dheweke weteng ing lantai.
  
  
  Intruders ditarik mati jaket sandi pundak lan mudhun penyelundupan kanggo dasi ih, banjur disambungake tangané konco kula karo ngudani saka sheet. Sikil padha disambungake ing cara sing padha. Piyambakipun pindhah tangan bebarengan cukup kanggo ngerti padha ngene rampung pepek proyek. Dheweke ora bakal wis katon liwat sing obligasi.
  
  
  "Sampeyan wis tak sawetara kelangan cookie kene, boneka," wong amba ngandika. Dheweke ego dadi dikenal kanggo dheweke gruff swara. Kang teka nganti kula lan poked kula ing sisih kanggo ndeleng yen dheweke isih semaput. Aku supaya emu mikir aku iki semaput.
  
  
  "Ninggalake ego panjenengan piyambak," Dheweke ngandika. "Iku ora ego kang fault sing ana kene nalika sampeyan teka."
  
  
  Wong amba ngguyu. Dhèwèké aneh pangertèn saka banyolan. Aku ngagetake sandi mata ing dheweke maneh minangka wong nguripake adoh saka kula. Tanpa obah dheweke sirah utawa menehi dhéwé adoh, mung ego dheweke kaki lan sikil bisa ndeleng dheweke. Sikil padha ukuran sleepers ing peteng katun clono dowo. Aku iki ngagem sneakers.
  
  
  "Kita wis wektu hard nemokake sing, boneka, nanging saiki sing kita lagi bali
  
  
  
  
  
  bebarengan maneh, iku bakal nyenengake. Apa kowe isih tresna kula? "Saka rustle saka sikil, lan swara saka Sheila muntaber kaya kucing, aku guessed sing wong iki wis kena dheweke. Ngguyu, banjur ngandika:"Sampeyan bakal dadi friendlier. Malah sadurunge wengi iku liwat, sampeyan bakal appreciate friendlier wong. "
  
  
  Iku kaya ancaman.
  
  
  "Aku mbantu sampeyan surprise ego. Ora sing tegese apa-apa?" takon Sheila.
  
  
  "Ora ngapusi kanggo kula, boneka. Sampeyan diputer sethitik iki jinis pemandangan kanggo sempurno amarga sampeyan ngerti sing sembarang slip-up bakal ninggalake gendakan karo bolongan amba ing weteng." Stahl kang ego swara luwih serius. "Apa sampeyan nyumerepi munggah? Apa sampeyan ngapusi warga, boneka?"
  
  
  "ora ana. Aku mung ora pengin sandi ego kanggo njaluk matèni kanggo apa-apa."
  
  
  Dheweke isih diputer bagean, diputer balung gesang kawula.
  
  
  Dheweke narrowed ndeleng pindah cautiously, nyoba kanggo nemokake wong amba kang kanca. Aku ngeweruhi siji watara wong-wong mau kanggo sisih tengen, squatting ing lantai. Kaya wong amba, kang ngagem sandhangan peteng lan sneakers. Stok iki ditarik liwat sirahe, distorting kang fitur. Piyambakipun eling sing Hawke wis ngandika sing mateni dheweke bakal duwe disenengi padha kadhemen lan efisien profesional. Iki wong lanang lan kerikil-voiced buta mesthi pantes gambaran.
  
  
  Padha nyedhaki omah, disiapake kanggo ngetik tanpa startling residents. Kajaba kanggo siji mesem swara aku krungu dheweke nggawe, swara aku ora nyekel, padha ngatur iku. Dheweke guess ana sing padha wis salah ngetik liwat jedhing jendhela, mbokmenawa ditarik metu liwat pemisahan. Padha nyekel Dheweke nalika dheweke mlebu kamar turu, banjur dheweke dipeksa kanggo njupuk mati iku sandhangan lan dhawuh dheweke kanggo nggodho kula menyang amben lan nyekel kula mati njaga.
  
  
  Wong lungguh ing jejere kula nggolèki kula kanthong lan mbuwang ih kang isi ing lantai. Dheweke combed liwat ih karo tangané, meksa nindakake perkara adoh apa ego ora kasengsem ing. Panjenenganipun kapandeng mudhun ing sandi korek, banjur shoved iku menyang kanthong kang clono dowo. Panjenenganipun kabuka sandi dompet lan dicenthang identifikasi. Panjenenganipun njupuk dhuwit lan slung dompet liwat pundhak. "Hey, Moose, nyekel iku."
  
  
  "Ned Harper," wong amba ngandika, maca sandi pembalap kang lisènsi. Panjenenganipun chuckled. "Miturut iki, kang driver truk. Carane akeh pembalap truk pack lugers ing pundhak holsters?"
  
  
  Iku analisa dening obrolan. Wong-wong iki ora ngerti sing dheweke agen iki KAPAK, supaya padha ora disambungake menyang pembunuh ing hotel. Kanggo alesan sing padha, padha mbokmenawa ora tanggung jawab kanggo Meredith kang rojo pati. Iki dikonfirmasi teori sandi yen aku iki dealing karo rong kelompok beda saka mungsuh.
  
  
  Dheweke ngandika: "aku ora bisa pitutur marang kowe apa kang wis gun. Ego ketemu dheweke mung dina iki. Panjenenganipun ngedika kanggo kula ing restaurant. Aku disenengi ego gaya, supaya iku diijini wong kanggo nggawa kula ngarep."
  
  
  "Sampeyan perlu sawetara jinis, ora sampeyan?"
  
  
  "Iku wis ora wis dipangan akhir-akhir iki," dheweke ngandika defiantly kanggo Moose. "Aku iki sibuk banget mlaku adoh saka sampeyan kanggo urip normal."
  
  
  Panjenenganipun surreptitiously dipindhah tangané, nyoba kanggo free hairpin ing kantong. Ora kasempatan. Padha ora narik sandi jaket mudhun cukup adoh kanggo mbukak stash saka piso, nanging padha sengaja ngatur kanggo mblokir Ego Rasi lintang dina iki.
  
  
  "Iki manuk ora truk driver," ngandika wong squatting ing jejere kula. "Kabeh iki tabet menawa iku ana, nanging aku manawa iku ora. Sampeyan weruh carane wong behaved."
  
  
  "Mungkin iku dikirim menyang mafia. Iku bakal ngguyu." Amba wong teka nganti kula lan leaned ing. Kang mbalek kula liwat lan napuk kula ing pasuryan.
  
  
  Panting minangka yen dheweke wis mung regained eling, dheweke mata kahyangan. Panjenenganipun weruh raine masked dening stok, pundak godhongé amba, lan bull kang gulu. Ing tangan sing gripped kula shirt ing ngarep kaya loro saka mine, lan mine iki ora cilik.
  
  
  Ing stok dicokot puzzled kula ing kawitan. Yagene padha ndhelikake fitur rai nalika Dheweke ketoke kanggo ngerti supaya uga? Banjur temen maujud sing padha ora ngerti sing liya bakal padha ketemu nalika padha nyuwil menyang omah. Tutup padha liyane safety ngukur sing digawe ih ahli ing dell ing panggonan pisanan.
  
  
  "Carane kowe kroso, stallion?" wong amba takon kula.
  
  
  Sandi rambute ana udan karo getih oozing mudhun motong cedhak kuping, lan sandi wentis iki throbbing luwih saka iku babras. Nalika duweke ngandika, swara absurdly nyuworo kaya iku ana kang rusak dening boxing mouthpiece. "Aku aran gedhe."
  
  
  Amba wong lunga nang jas, ditarik gun saka sabuk, lan mbanting menyang sandi Adam kang apple, nggawe kula megap-megap. "Aku duwe jadwal sibuk, lan aku mung bisa nyisakke sampeyan menit. Sing sampeyan lan rojopati kanggo ngrekrut? Mafia dikirim sampeyan kene karo pirang kontrak?"
  
  
  Minangka wong berjuang kanggo nyekel ambegan kang, kang nglirik ing Sekolah, sing saiki lungguh ing dhingklik, isih wuda, nanging karo sisa saka ambruk sheet dipencet marang dheweke, sebagian concealing dheweke awak. Dheweke pecah pasuryan bulak, lan dheweke mata peteng padha kapenuhan karo rasa wedi. Dheweke kuwatir, ora mung bab dhéwé, nanging uga bab kula.
  
  
  "Nganggo, utawa sampeyan wis krungu," Moose ngandika kanggo kula.
  
  
  "Ya," aku ngandika hoarsely.
  
  
  Moose nodded lan supaya pindhah saka sandi kaos, ngeculke kula tiba. "Apa sampeyan krungu sing, Sheila? Sampeyan duwe masalah karo mafia."
  
  
  "Sampeyan lagi siji sing matèni Abruz."
  
  
  "Nanging padha ora ngerti sing. Kabeh padha ngerti sing padha ana ing kono lan padha ora matèni, supaya sampeyan kudu duwe diwenehi ego adoh." Elk ngguyu metu sora.
  
  
  Katelu lanang
  
  
  
  
  
  panjenenganipun muncul ing lawang kamar turu. Panjenenganipun disandangi kaya everyone liya. "Aku ditarik kabeh wuto lan njupuk dipikir cepet ing saindhenging omah. Ana ora koyone dadi dhuwit wae kene."
  
  
  "Yen sing cilik, dheweke ndhelik iku uga. Sheila pinter cah wadon. Apa bab sampeyan, boneka?"
  
  
  "Banget padhang kanggo tantangan. Aku ora nyolong dhuwit dheweke. Aku marang kowe."
  
  
  "Aku kiwa iki kanggo sampeyan. Sampeyan padha tanggung jawab kanggo iki."
  
  
  "Moose, yen aku wis wong-wong mau, iku bakal ngawula ih sampeyan. Sampeyan ora bisa ndeleng sing aku wedi pati?"
  
  
  "Sampeyan lagi wedi, oke, nanging wong kanggo $ 200,000 bakal pindhah liwat kathah. Sing mangerténi iki luwih saka kula? "Panjenenganipun nuding ing wong ing lawang. "Pindhah mudhun ing dalan, njupuk kita mobil lan drive iku kanggo omah. Kita bisa nglampahi paling wengi kene, nanging Dheweke bakal menehi kita apa kita arep."
  
  
  "Apa yen dheweke ora diajak?"
  
  
  "Sid, aku sengit iku nalika wong katon ing sisih peteng saka iku. Kita wis ngginakaken sasi nelusuri mudhun cah wadon, lan saiki kita wis ketemu dheweke. Apa sing perlu dilakoni kanggo nggawe sampeyan ngerti sing iku wis musna beda? luwih apik?"
  
  
  "Rong atus ewu duwit bakal bantuan," Sid ngandika.
  
  
  "Yen dheweke ora marang kita, aku sumpah kanggo gusti Allah, kita bakal mriksa maneh ing limang serikat. Kita matèni wong papat kanggo sing rong atus ewu, lan sing kito."
  
  
  Moose nyekel sheet ing cowering cah wadon. Banjur nyekel ee dening rambute lan yanked dheweke sak dhingklik.
  
  
  Pungkasan wektu aku weruh dheweke, ee, padha nyeret dheweke watara kamar.
  
  
  Krungu Dheweke njerit, lan banjur dheweke swara trailed mati. Dheweke ana ing pawon. Aku ora ngerti apa kang padha dilakoni kanggo dheweke, nanging aku ora bisa mbayangno.
  
  
  Aku needed kanggo golek soko kanggo break sandi obligasi. Dheweke atine flashed bali menyang bejat lamp sing wis mung tiba menyang lantai nalika dheweke salah siji perang ing saindhenging mateni karo tabel bedside. Rolling liwat, kang bisa kanggo katon ing amben kanggo sisih liyane. Broken lamp iki isih lying ana. Dheweke, mbalek liwat ing amben lan ing nah. Nalika duweke mbalek metu saka sisih liyane, duweke ana ing jangkoan lampu.
  
  
  Siji piece saka lamp basa kapandeng cukup cetha kanggo cut liwat sheets naleni tangan. Kang jumeneng ing kang bali, fidgeted, lan ketemu jagged piece saka kaca. Awit aku ora bisa ndeleng apa aku iki dilakoni, aku bakal mbokmenawa kudu cut tangan banget, nanging iku ora bisa mbantu.
  
  
  Piyambakipun lenggah ana sawing nalika salah siji saka wong-wong teka bali.
  
  
  "Katon ing sampeyan," ngandika. Iku Sid, sing dikirim dening Moose kanggo njaluk mobil. "Sampeyan bodho prick. Iku bakal njupuk sing jam kanggo mbebasake dhewe kaya iki."
  
  
  Krungu Sheila kang njerit maneh, dheweke swara kapenuhan pain lan teror. Aku gritted untu lan makarya ing chain, squeezing piece saking kaca ing sandi getihen driji. Nganti wong ing lawang mandegake kula, dheweke, dheweke katahan nyoba kanggo mbebasake piyambak.
  
  
  "Cah wadon sing nuduhake bebener. Boten wonten titik ing torturing ee, " aku ngandika.
  
  
  "Sampeyan ora ngerti Moose. Emu seneng iki jenis bab. Malah yen kang dipercaya sing, mbokmenawa bakal wis rampung padha."
  
  
  "Panjenenganipun kudu wis dijupuk akèh cocog ing Florida nalika sampeyan murub ing Abruz cottage."
  
  
  "Ya, kabeh papat mau padha ngadeg ana mati, lan Moose snatched shotgun saka kula lan marang wong-wong mau liyane dijupuk. Ngguyu kabeh wektu. Kang edan bajingan, sing Moose." Sid ngandika iki ing muni saka profil voice sing paling wong bakal nggunakake yen padha ngandika liyane iku urip saka perusahaan.
  
  
  Panjenenganipun cut dheweke ros-rosan lan winced. "Yagene kowe malah menehi dhuwit kanggo cah wadon?"
  
  
  "Kita wis kanggo ndhelikake ih. Kita ora bisa nguripake munggah sugih sewengi, bisa kita? Kanggo sasi enem, sawise sing rojo pati, sembarang aneh dollar sing ambruk ing jagading iki arep dadi kacarita kanggo wong-wong sing mbukak mafia.."
  
  
  Panjenenganipun 'd meh lali ngapusi ngene marang Moose bab kula kang profesional hitman sing' d wis dikirim kanggo njupuk care saka Sheila Brant. Sawijining ngandika: "aku iki mung manggoni kontrak. Aku ora ing mafia."
  
  
  "Kita nyuwil loro mafia hukum. Kita nyolong sawetara saka ih dhuwit lan matèni diajeni capo. Padha lagi looking for us harder saka pulisi. Lan cah wadon, banget. Kita panginten kita wis gendakan lan dhuwit iki sing siningid ana ing panggonan kang aman, nanging dheweke ilang."
  
  
  Obrolan maringi kula wektu larang regane, lan ego nyoba kanggo ndawakake wektu iku. "Dheweke bakal kaya ngerti carane sampeyan ngatur kanggo nemokake cah wadon. Aku panginten aku wis swara utama ana."
  
  
  Sid teka liwat kanggo kula. Ing dell dhewe, wong kicked kula ing iga. "Mungkasi nyoba. Sampeyan ora bisa uwal, konco." Panjenenganipun njupuk metu revolver lan cekap karo silencer. "Moose tansah menehi kula proyek sing tawaran karo emus sing ora menarik. Piyambakipun nemu cah wadon, lan dheweke nemu kowe."
  
  
  Aku temen maujud sing padha wis teka kanggo kamar kanggo matèni kula. Assuming aku iki digunakake kanggo mafia, padha ora arep supaya kula manggon kanggo pitutur marang panggedhe apa aku temen maujud. Dheweke awak iki writhing ing lantai menyang math lan karo gun, ditemtokake kanggo njaluk metu, resisting. Mung gawe adoh, jahshua sandi tanpa guna usaha kanggo tekan wong. Aku weruh carane sethitik saka revolver iki wungu lan nuding ing kula, kaya kadhemen lan agawe mripat. Mudhun ing sawijining sisih, iku mbalek menyang penembake, nyoba kanggo njaluk ego metu saka counterweights. Kang digawe adoh maneh, nanging gun ora waver. Banjur dijupuk kula.
  
  
  Aku krungu slam cemuwit gegaman, lan felt gawk nglelebke menyang dodo kaya abang-panas keling. Kang dijupuk kula maneh. Sawijining tiba
  
  
  
  
  
  Ing nyuduk babras nalika kaloro gawk kenek sandi gulu, nanging saiki iku felt kaya aku iki partai kanggo kubah. Dijupuk iki kaya tawon ngentup, apa-apa liyane.
  
  
  Aku lay ing bali, sandi kaos wobbly karo getih, lan mirsani Sid pindhah menyang kula, kang creeping kaki nggawe meh ora ana swara. Sesanti iki surem. Dening wektu dheweke teka munggah kanggo kula, piyambakipun nyawang apa-apa luwih saka cetho wangun.
  
  
  Panjenenganipun sijine sikil ing kula lan di-push kula ing mburi. Duweke kapandeng ing wong helplessly. Kang narik kawigaten revolver maneh. Dheweke, panginten kang bakal nggawe final kudeta, mentheleng antarane dheweke mata, nanging sudo kang gegaman. Panjenenganipun mutusaké kanggo supaya kula metu getihe pati.
  
  
  Sandi mata padha tetep ing langit-langit. Aku iki lumpuh karo kekirangan. Sid leaned liwat lan unzipped jaket sandi kanggo katon ing tatu ing sandi dodo. Panjenenganipun ketoke pleased. Kang ical.
  
  
  Aku lagi wae bisa ndeleng dheweke saiki. Pepeteng ngubengi ing sudhut sandi atine. Panjenenganipun panginten babagan Hawke lan carane ngene nanggepi nalika piyambakipun ketemu metu kang ' d ilang Killmaster. Iku ketoke kanggo dheweke sing wong wis nandur anumerta layang saka bebungah ing file sadurunge nutup ego kanggo apik - an epitaph kanggo agen matèni ing baris saka tugas.
  
  
  Aku panginten saka Pat Steele, ing rikma abrit, pengarepan kula luck. Iku bisa uga njupuk dheweke wektu dawa kanggo mangerteni sing aku mèlu N1 lan N2 lan David Kirby menyang rangking saka apes gedhe-gedhe. Aku panginten saka Kirby lan Sheila Brant, lan aku marang aku ngene ih mudhun dening nyababaken aku ....
  
  
  Nanging banjur, kaya perenang rising kanggo online, iku bledosan liwat blackness sing enveloped kula. Aku ora bisa nerangake, nanging aku iki isih urip. Sandi mata kendel ing langit-langit lan fokus ing nen. Dheweke wis ora idea saka wektu, ora idea carane dawa dheweke wis semaput.
  
  
  Omah iki grimly bisu. Banget Sergey mlebu kamar minangka yen ana esuke njaba jendhela. Mateni sing musna, aku panginten aku iki piyambak.
  
  
  Aku krungu dheweke mobil. Aku bisa ngomong dening swara saka mobil engine sing wis mandheg ing ngarep omah. Lawang mobil mbanting mati. Aku lay ana lan mirengke, wus. Lawang ngarep dibukak. Shaggy krungu dheweke ing kamar urip. Padha dipindhah menyang pawon.
  
  
  Panjenenganipun makarya karo kang tutuk, nanging ora menehi kita swara. Duweke ana banget. Nalika dheweke nyoba kanggo mindhah, langit-langit ketoke guwa ing, lan dheweke meh ilang eling.
  
  
  Shaggy maneh, hard lan abot. Wong muncul ing lawang lan kapandeng ing. Nen ngagem belang cocog lan kupluk. Duweke ana swara, strained ngorok.
  
  
  Krungu kula. Dheweke teka menyang kamar lan kapandeng mudhun ing kula. Panjenenganipun weruh dheweke, kadhemen mata werna abu-abu nyetel ing expressionless, pock-ditandhani pasuryan. Pungkasanipun, piyambakipun knelt mudhun ing jejere kula. Panjenenganipun njupuk metu piso, cut ing ngarepe sandi kaos, lan dipun sinaoni ing tatu. Aku ora bisa ngomong yen piyambakipun wiwit kasengsem ing ngewangi kula utawa mung kasengsem ing suwene aku wis ngiwa kanggo manggon.
  
  
  "Sinten?" "Ora," ngandika ing pungkasan. Dhèwèké mesem Sicilian logat.
  
  
  Tutuk kawangun tembung. Harper kang.
  
  
  Panjenenganipun tak munggah, banjur tindak menyang jedhing, lan teka maneh karo kang page-sepindah kit. Kang sumurup soko bab wounds gunshot. Kang cepet mandegake kula getihen, banjur cut mbukak sheet lan wiwit bungkusan ngudani saka cordon watara sandi dodo kaya bandage. Iya ora mbayar manungsa waé kanggo tatu ing gulu, supaya duweke iki mbokmenawa mung graze, lan ora cukup serius kanggo dadi sabab kanggo badhan.
  
  
  "Sing dijupuk sampeyan, Harper?"
  
  
  Aku guncang sandi sirah, nuduhake sing aku ora ngerti. Piyambakipun tukang kanggo pirembagan bab apa wis kedaden.
  
  
  Piyambakipun sinau kula kanggo wayahe, minangka yen panentu apa kanggo nindakake karo kula, banjur cut ing ngudani saka cordon kain sing bound tangané lan ankles. Iki ego-pock-ditandhani pasuryan iki vaguely menowo, nanging aku ora bisa ngomong sing-ego iki.
  
  
  Njupuk munggah, kang kapandeng watara kamar sapisan liyane, banjur kiwa omah tanpa ngandika kanggo kula maneh. Dheweke, krungu ego kang mobil miwiti munggah lan drive adoh.
  
  
  Jeneng dumadakan njedhul menyang sirah. Valante. Marco Valante. Dheweke ego weruh gambar saka dheweke ing koran sak diatur angkara diselidiki dening Departemen Kehakiman. Miturut lapuran, kang ana mung siji watara wong mendhuwur.
  
  
  Nalika aku weruh dheweke, aku eling yen dheweke wis ngginakaken sawetara menit ing pawon sadurunge nemokake kula, dheweke, lan aku tak munggah ing kabeh fours. Crawling njupuk akèh saka gaweyan. Iku alon teka kanggo urip nalika sandi tangan kena ing buku alamat. Sandi driji ditutup watara iku.
  
  
  Aku wis kanggo ngaso tho. Kang bench penet ing sisih, onomatopia mati dizziness, lan Stahl sinau buku. Iku kudu wis tiba metu watara siji kanthong sak intruders nalika kita padha berjuang. Ngelengke carane Moose jas wis ambruk iku, kang wiwit buku duweke Emu. Panggolekan ego ing menit, sawijining crawling maneh. Aku wis kanggo ngaso lan liyane telu sadurunge iku pungkasanipun digawe iku menyang pawon.
  
  
  Mulet metu ing lawang, kang ngusulke sirahe lan kapandeng ing Dheweke, sing lying mlaku ing jejere dhingklik kanggo kang dheweke iki disambungake. Ngudani saka cordon kain sing bound dheweke isih hung saka dhingklik kang kiyat lan ngisor tiap.
  
  
  Swara dheweke ketemu sawijining dhewe. "Sheila?"
  
  
  Iku ora surprise kula sing dheweke ora mindhah utawa nanggapi. Nanging jeneng dheweke ana croaked metu maneh ing swara kebak babras lan nesu. Banjur ngubengi munggah kanggo dheweke. Dheweke pecah pasuryan iki katindhes lan getih. Dalanan brutal matèni wong-wong mau.
  
  
  Kang kena dheweke outstretched bangkekan. Iku kadhemen. Aku ditutup sandi mata kanggo menit, nggawa iku kanggo dheweke.
  
  
  
  
  
  
  tetep emosi ing kontrol. Banjur ditarik piyambak munggah kanggo awak.
  
  
  Aku weruh dheweke iki matèni dening jotosan supaya hard sing nyuwil dheweke gulu. Mung siji sing bisa nampa jotosan kuwi ana Moose. Putra saka asu sing, aku panginten.
  
  
  Aku felt guilty kanggo nggawa dheweke bali, lan aku ora bisa nglindhungi dheweke. Duweke ana isih urip, lan dheweke mati. Nanging sing paling kuat emosi sing dumadakan gripped kula, kapenuhan kula karo netepake, ana nesu. Dheweke arep metu sak iki lan njupuk Musa egos lan kanca-kanca, dheweke mikir ngene aku iku ora mung kanggo Dave Kirby, nanging kanggo Sheila uga.
  
  
  Nang endi wae, aku ketemu daya luwih saka aku panginten aku. Panjenenganipun ngrambah metu, nyekel pojok pawon dhingklik, lan tak marang kaki. Swaying, dheweke kapandeng watara lan trudged kanggo jendhela. Nyuwék mudhun angin lan dijamin dheweke wuda awak karo wong-wong mau. Panjenenganipun ambruk menyang dhingklik sadurunge kang ana cukup kuwat kanggo nggawe cara menyang kamar urip lan nggawe luar biasa alon lelampahan kanggo telpon. Panjenenganipun njupuk telpon mati pancing lan dials operator nomer.
  
  
  Kula croaking tembung ora nggawe raos akeh, nanging aku ngatur kanggo ngirim sing aku needed bantuan. Nalika Recovery dibunderaké munggah loro Bonham perwira polisi teka ing omah dheweke semaput ing lantai, telpon iki clutched ing tangan supaya tightly sing emu wis kangelan freeing iku.
  
  
  * * *
  
  
  Iku anyar kanggo staff rumah sakit ing kabupaten, cedhak Bonham. Padha dianggep sawetara wounds gunshot, kajaba sak mburu mangsa, nalika overworked atlit biasane ngatur kanggo njupuk siji utawa loro liyane pamburu, lan aku ana tambahan kepincut kanggo kasunyatan sing aku iki wong happiest padha wis tau ketemu.
  
  
  "Siji gawk mung nyuwek-nyuwek bolongan ing gulu. Sampeyan bisa njaluk samsaya awon, aku muter tutul bal-balan, " dhokter ngandika. "Nanging sampeyan padha banget bejo karo apa kenek ing dodo." Panjenenganipun ngangkat munggah pundhak holster dheweke ngagem. "Iki kalem mudhun peluru kang gerakan lan strayed saka patemon organ vital panjenengan. Gawk tindak liwat kulit rigging lan deviated saka dheweke alur. Sampeyan mutahaké rahé metu cukup kanggo nggawe penembake pracaya kang matèni sampeyan.Sampeyan lagi ing luck, Mr. Harper."
  
  
  "Ya," aku ngandika. Aku bejo, nanging Dheweke seda.
  
  
  "Good Samaritan uga mbantu. Panjenenganipun bandaged sing apik. Aku wonder yen wis sembarang latihan medical."
  
  
  Panjenenganipun chuckled nalika krungu mobster Marco Valante kang disebut Apik Samaria.
  
  
  Dina lan setengah dheweke ngginakaken ing rumah sakit nggawa kula bali menyang normal. Duweke ana isih banget, nanging felt cedhak kanggo par. Dhokter ngandika aku ora bisa mindhah watara kamar, lan yen kabeh dadi uga, aku bisa mriksa metu sak rumah sakit sak minggu. Iya ora ngerti, nanging kang ngrancang kanggo informal mriksa metu ing telung puluh menit.
  
  
  Panjenenganipun tindak menyang jendhela lan kapandeng metu ing akèh parkir rumah sakit. Battered Renault karo ndongkrak engine iki nunggu ana. Dheweke ego wis nggawa dheweke bali saka Bonham kang esuk iki. Moose lan ego comrades padha adoh saka kula kanggo meh rong dina. Aku ora arep supaya ih trail njaluk adhem.
  
  
  "Iku wis dangu wiwit ferret wis katon dening wong ing kondisi fisik," dhokter ngandika. Ngantem sing ditampa bakal nggawe kula ninggalake sampeyan kanggo sawetara dina. Nanging ora push dhewe banget rauh. Sampeyan bisa nemokake sing ora minangka kuwat minangka sing mikir."
  
  
  "Aku bakal dadi ati-ati, Doc." Aku ora malah mikir bab apa aku iki ngomong. Dheweke, mikir bab Moose.
  
  
  Sawise dhokter kiwa liwat wards, dheweke njupuk mati iku rumah sakit gaun lan sijine ing dheweke werna sandhangan. Gadget strapped ing dheweke peluru - scarred tali bahu, kang apik luck pesona, lan dicenthang Luger .
  
  
  Plans padha ora sarujuk marang karo Hawk. Supaya adoh, kita wis ora kagungan kasempatan kanggo ngrembug acara ing Bonham ing rinci. Siji dina kita padha ing telpon karo wong-wong mau ferret minangka polisi njupuk kula menyang rumah sakit, kang ana perlu amarga sandi rawuh ing omah karo dipatèni girl dibutuhake sawetara panjelasan.
  
  
  Ing stasiun polisi dhewe, Bonham kaancam bakal punah, kanggo nyekel kula. Padha banget upset babagan kasunyatan sing ing dina sandi rawuh ing ih kutha, ana aktif rekreasi saka korban jiwa. Nanging Hawk ditarik sawetara strings, lan dumadakan ana pitakonan liyane, ora meksa luwih. Ana artikel ing koran salah siji.
  
  
  Panjenenganipun tindak metu liwat rumah sakit lan munggah maneh undhak-undhakan. Iku cepet ngangkat munggah ing akèh parkir minangka dawa mobil nguripake mati dalan lan ditarik munggah sabanjuré kanggo kula. Lawang swung mbukak lan Hawk ngandika, " Nick, aku bungah sampeyan lagi munggah."
  
  
  Wus sing aku ora katon kaya schoolboy kejiret ing pancing, aku mirengke kanggo dheweke ego sinyal lan tak menyang limo.
  
  
  "Aku nganggep sing padha planning kanggo nelpon kula. Mesti wae, sampeyan ora bakal wis ngiwa rumah sakit lan miwiti nguber maneh tanpa mulangi kula."
  
  
  "Mesthi ora," aku ngandika.
  
  
  "Padha ora wedi yen aku bakal veto idea iki lan ngomong sing ora ing posisi kanggo nguber pack saka paraprakanggene?"
  
  
  "Ora, sir," ngandika, bab ing swara. "Sampeyan ngerti, aku metu proyek yen aku ora aran kaya aku bisa nangani iku."
  
  
  "Nalika sampeyan lagi banget lawas kanggo proyek iki, Nick, aku bakal menehi saran sampeyan kanggo layanan manca," Hawke sighed. "Aku ana ing Denver
  
  
  
  
  
  
  Awit aku seng di tuduh yen sampeyan bakal narik kaya iki, aku nyedhaki dheweke. Badhe sampeyan kaya wong diutus kanggo sampeyan minangka serep? "
  
  
  "Ora, sir. Aku mandan nindakaken piyambak."
  
  
  Hawk slid ing kaca mineral panel antarane kita lan wong loro ing ngarep jog.
  
  
  "Iki ora mung Kirby kang muter maneh, iku, Nick?"
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. "Ana uga cah wadon. Nanging ana liyane kanggo iku saka pribadi mbales. Wong sing ndadékaké mateni punika sadis sing bakal terus kanggo matèni wong yen ego wis ora mandegake."
  
  
  Hawk yes panel ing ngarepe wong lan ditarik metu tape recorder. Iku dipencet tombol. Ing resmi swara, ngandika, " Menehi kula laporan, N3."
  
  
  Aku marang dheweke bab acara sing wis dijupuk panggonan wiwit rawuh ing Bonham, lan banjur Hawk tindak menyang recorder. "Iki bakal njupuk care saka resmi part. Liyane saka apa wis ngandika wis strictly antarane loro kita. Aku bakal supaya sampeyan terus ing syarat-syarat. Njaluk iku bastards metu saka kene, Nick."
  
  
  "Kowe kelingan sing kita keamanan kompromi ing dasar ing Carolina pesisir, ora sampeyan?"
  
  
  "Aku bakal njupuk care saka iku," Hawke ngandika mau.
  
  
  "Aku mikir basa iki infiltrated dening mafia agen. Padha wanted informasi kita padha bab cah wadon, lan padha wanted mateni Frank Abruz. Padha ora bisa supaya ing dissident kamar matèni wong padha prajanji safety lan leren kanggo. Iki tantangan langsung lan ngenyek ."
  
  
  "Aku setuju," Hawk ngandika. "Aku wis teka sing padha serat."
  
  
  "Ana sawetara bêsik ilang ing teka-teki. Contone, apa pembunuh ketoke digunakake kanggo mafia nyoba kanggo matèni aku, nanging Marco Valante mbantu kula. Takon mafia ahli bab iku. Mungkin padha bisa teka munggah karo teori."
  
  
  "Coba sing, sing iku rampung."
  
  
  "Wong-wong sing matèni Abruz lan Kirby sing saiki looking for dhuwit getih. Dheweke nggawe percoyo sing Sheila marang wong-wong mau bebener lan dheweke ora ngerti apa kedaden kanggo dhuwit. Padha matèni dheweke kanggo ana alesan sing apik, kajaba sing ana Moose sing durung nyababaken. Uga, dening cara, telu, papat ora ."
  
  
  "Apa akibat kudu tindakake saka kene?" Hawk takon.
  
  
  "Iki buku alamat sing Moose dropped nalika kita padha gelut pungkasan wengi. Ana pitung jeneng ing iku. Aku arep kanggo mbayar riko kanggo everyone watara wong-wong iki. Mungkin odina watara wong-wong mau bakal mimpin kula kanggo Moose."
  
  
  "Yen Moose lan ego sing accomplices utawa mafia ora nyekel sing pisanan." Hawk yes liwat buku alamat. "Iki ana wanita kang jeneng, kabeh saka wong-wong mau."
  
  
  "Lan wong-wong ing kutha dhewe. Moose wis kanca-kanca kabeh liwat peta."
  
  
  "Dheweke dipriksa ing FBI file. Mungkin padha bisa marang kita soko bab Moose lan ego kanca-kanca. Miturut gambaran, iku bab ukuran saka Jolly Buta Ijo. Iki awal."
  
  
  Panjenenganipun ngrambah kanggo alamat buku, nanging Hawke ana ing ora cepet-cepet kanggo bali iku: "Nick, iki luwih saka dhaftar jeneng. Yen iku katalog saka seksual alam. Sampeyan kudu maca kabeh komentar Mousse wrote bab pitung bocah-bocah wadon?"
  
  
  "Ya," aku ngandika. "Cantik jus kuwi."
  
  
  "Wong describes apa everyone watara wong-wong mau ora paling apik ing seksual bal."Apa ing Los Angeles" muni sensational."
  
  
  "Wong, aku disenengi rekomendasi marang Cora ing Vegas. Swara apa aku bakal pitutur marang kowe, supaya kowe ngerti carane akurat Moose cathetan sing."
  
  
  "Sampeyan lagi ngalangi fisik spesimené, lanang sandi, nanging aku ora weruh carane sampeyan bisa wong njelajah subyek, ing ambane, tanpa tiring dhewe kanggo balung lan balung," Hawke ngandika ing nyenengake swara. "Contone, Barbara kang kaendahan wis kuwi sing malah Moose ora bisa njlèntrèhaké iku. Panjenenganipun namung ucapan jeneng dheweke lan sijine tandha exclamation konco iku."
  
  
  "Mungkin iya iku amarga dheweke web prawan ing perusahaan iki."
  
  
  "Aku rodo sangsi sing Moose mangerténi prawan," Hawke ngandika. "Aku guess aku ora perlu kanggo nggawa metu sing kabeh bocah-bocah wadon iki mbokmenawa melu ing jagading wong mati, lan bakal paling kamungkinan bakal disambungake menyang dalanan sing ora ragu-ragu kanggo matèni sampeyan yen padha suspect?"
  
  
  "Iku arep dadi seneng trip, oke."
  
  
  Hawk ditutup buku lan nyerahke kanggo kula. "Apa maning, Nick? Ana apa-apa nyekeli kowe bali?"
  
  
  "Ora," aku ngapusi. "Pilihan iku kabeh. Aku bakal dadi ing tutul."
  
  
  Ngandika jeneng sandi maneh minangka kang tak metu, watara mobil. "Sheila ngiwa roso kesengsem kuwat ing sampeyan, ora dheweke? Apa iki dheweke kaya?"
  
  
  "Aku ora bisa ngomong. Aku ora ngerti dheweke sing uga."
  
  
  Iya ora sebutno sing salah siji saka jeneng ing Moose buku bisa dadi kagungane kanggo cah wadon kita sumurup minangka Sheila Brant. X ora bisa pin kepungkur ing dheweke, nanging Nah kudu wis salah siji sadurunge dheweke ketemu Frank Abruz.
  
  
  Dheweke iki angker dening roh saka Sheila, uga minangka dheweke mateni.
  
  
  5
  
  
  Yen ana siji drawback utama kanggo proyek, loro saka sawetara jam aku makarya lan mortalitas sing dhuwur, iku sing aku wis kanggo nglampahi wektu liyane ing manca negara saka ing sandi dhewe.
  
  
  Aku wis ora katon dheweke, El Pueblo ngunjungi kita Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, dikenal kanggo paling watara kita minangka mung Los Angeles, kanggo rong taun. Kutha wis ora diganti rampung kanggo luwih apik. Iklim, supaya padha kanggo sing saka negara Mediterania, ana isih ayu, lan supaya padha bocah-bocah wadon. Nanging lalu lintas lan smog tambah.
  
  
  Nalika aku digawe sandi cara kanggo booth telpon saka farmasi, aku iki pemikiran piye carane iku dianggo
  
  
  
  
  
  kang tawaran ditingkat pisanan kaca seksi sing Sing Moose, bakal dibandhingake kanggo sawetara watara tahap wong lungguh dening soda sumbering nunggu ih katutup. Great American dream of fame tau mati.
  
  
  Nalika Trudu takon kanggo dheweke, wong wadon kang swara mangsuli, mungel wagol. "Aku bakal nelpon hey." Nalika aku iki nunggu kanggo dheweke, aku kapandeng ing bocah-bocah wadon ' kaki dening soda sumbering lan dibukak lawang saka kiosk supaya dheweke bisa nggunakake kondisioner udara. Dina padha njupuk panas lan dheweke ngagem banget bandages ing dheweke dodo.
  
  
  Swara saka Labors ketoke sultry, nanging mbok menawa sandi mratelakake panemume iki dipengaruhi dening Elk ee kang gambaran brief saka talents ing kamar turu. Nalika dheweke iki marang dening hey sing liyane salah siji disaranake aku hubungi dheweke, dheweke diundang kula kanggo nyelehake dening. Iku minangka prasaja minangka mudhun mati bar dhingklik. "Aku edan bab nggawe kanca-kanca anyar," dheweke ngandika.
  
  
  Aku rauh katutup alesan kanggo iku. Patemon wong anyar iki Hard karya. Dheweke makarya ing brothel. Dheweke mimpin kula munggah undhak-undhakan, clinging kanggo sandi lengen lan ngomong ing biru belang.
  
  
  "Sampeyan highly dianjurake. "Aku tak nomer saka Moose," aku ngandika.
  
  
  "Moose? Oh, mesthi." Dheweke nyeret kula menyang kamar, lan ditarik mudhun zipper ing sandi celonone nalika duweke iki isih looking around. "Aku kudu nliti sampeyan, sandi dear, lan njupuk apik perlu. Lady aku bisa kanggo says sing cleanliness sabanjuré kanggo kamakmuran."
  
  
  Dheweke dodged dheweke pinter trick. "Dheweke kudu dadi nyata filsuf. Aku ngene tresna kanggo ketemu dheweke maneh arang-arang."
  
  
  "Ora, sampeyan ora bakal Stahl. Iku kang minangka kadhemen minangka nambah munggah iwak hiyu silihan kang dollar. Paling madams sing kadhemen. Padha, film ngendi padha duwe ati saka emas , sing amba Hollywood omong kosong. Apa tenan karo sampeyan, dear? kena iku? "
  
  
  Ing paling dheweke ' d ketemu wong sing diajak ngobrol, aku panginten. Yen wis takon dheweke carane kanggo njaluk bantuan kanggo stadion, dheweke mbokmenawa bakal wis nambahake baseball klub daptar tugas lan pungkasan taun kang ngrekam.
  
  
  Trudila snuggled munggah kanggo kula. Dheweke ana cah wadon amba, pirang liwat salon kaendahan, lan wis akèh saka plastering kanggo nindakake ing salawas-lawase. Dheweke penthil padha kaya peluru ing sandi dodo.
  
  
  "Apa kedaden kanggo pasuryan, madu?" Dheweke kena incision ing pojok lambe, ing jahitan dhokter wis dipasang ing sirah. "Sampeyan katon kaya sampeyan ambruk menyang konkrit mixer."
  
  
  "Aku wis laka*
  
  
  "Aku nyuwun pangapunten."Dheweke tangan nyekel kula maneh. "Oh, sampeyan lagi wong nyata, ora sampeyan?"
  
  
  Dheweke mbokmenawa ngandika iki kanggo kabeh klien dheweke, nanging iku ora nggawe raos akeh kanggo nggawe iku muni kaya dheweke mistletoe temenan iku. Aku hurriedly jumangkah bali lan miwiti kanggo unzip iku, ngerti yen Hawk weruh kula saiki, kang bakal ngguyu.
  
  
  "Aku arep takon sampeyan bab Moose. Nalika ana wektu suwene sampeyan weruh ego?"
  
  
  "Aku pancene ora elinga. Sing apa sing teka kene, kanggo nemokake metu ngendi Elk ing bale?"
  
  
  "Sampeyan lagi cah pinter. Sampeyan weruh liwat kula tengen adoh, ora sampeyan?" Dheweke flattered karo kabeh dheweke bisa. "Aku looking for a amba banyolan. Kita ilang kontak, sampeyan ngerti apa tegese?"
  
  
  Dheweke leaned ing kanggo dilat kula, lan kebungkus dheweke lengen kiwa ing saindhenging pinggul. Dheweke tangan tengen ketemu zipper maneh. Dheweke ana luwih cepet saka copet. "Wiwit sampeyan kene, sampeyan bisa seneng ngunjungi. Apa excites sampeyan?"
  
  
  Ee nyekel lengen lan nguripake dheweke palm munggah. Padha sijine telung twenties dheweke ditekuk driji. "Ngomong bab Moose."
  
  
  Dheweke friendliness abruptly burem. Dheweke kasebut kanthi teliti, rampung tagihan lan diiseni lan ih menyang waistband: "aku ngedol jinis, ora informasi."
  
  
  "Moose lan aku sing kanca-kanca lawas. Nanging kita ilang kontak, minangka aku ngandika. Katon, kang maringi kula nomer telpon, ora kang?"
  
  
  "Sampeyan bisa duwe ngapusi bab iku. Tho, aku ora ngelingi wektu suwene aku weruh moose, lan aku ora yakin ngendi iku. Malah yen dheweke iku long-ilang cak, aku ora arep kanggo pirembagan bab nen."
  
  
  Dheweke tak dheweke loro liyane twenties, lempitan kabeh limang saka wong-wong mau, lan diiseni wong-wong mau menyang dheweke kurang-cut blus. "Apa sampeyan manawa?"
  
  
  "Aku pancen manawa. Moose seneng kanggo galau wong, lan kang apik ing iku. Ora ana siji wuwus bab nen karo wong-wong manca."
  
  
  "Menehi kula telpon lawas alamat, lan malah nomer telpon. Aku ora bakal pitutur marang kowe ngendi dheweke ego tak iku."
  
  
  Dheweke fumbled antarane dheweke amba dodo lan ditarik metu tagihan. Dheweke smoothed metu ih kisut. "Aku wis ora katon ego kanggo sasi, mungkin malah taun. Sajujure. Lan aku tau sumurup dheweke alamat. Panjenenganipun digunakake kanggo teka kene saka wektu kanggo wektu, sing kabeh."
  
  
  "Panjenenganipun kagungan jeneng, ora kang?"
  
  
  "Aku panginten sampeyan padha ego konco. Kanca-kanca ngerti jeneng saka siji liyane." Mbuwang dheweke tagihan ing kula, lan padha ambruk menyang lantai. "Sampeyan ora malah katon kaya kanca-kanca. Sampeyan katon banget jujur. Njupuk besel lan perang iku mati."
  
  
  Sawise mboten saguh kanggo rembugan, kang nyoba liyane langsung pendekatan. Panjenenganipun ditarik memburi dheweke jaket supaya dheweke bisa ndeleng Luger ing sawijining kulit scabbard. "Aku kudu jeneng, Makarya."
  
  
  Dheweke didilat dheweke lip ngisor. "Sing sampeyan Kopp?"
  
  
  "Ora, mung wong looking for a Moose."
  
  
  "Jones ego jeneng." Dheweke ngguyu nervously. "Sampeyan mbokmenawa ora pracaya kula, nanging iku bener. Ego kang jeneng Edward Jones. Lan sing paling kabeh aku bisa ngomong sampeyan."
  
  
  "Matur nuwun," aku ngandika, nyedhak dina. "Sampeyan bisa ninggalake nawakaké suap."
  
  
  Aku nenggo njaba omah kanggo telung jam, ambruk ing jog mobil lan nyoba kanggo katon nyolok. Duweke ana cedhak omah
  
  
  
  
  
  Kang ana bab kanggo isi piyambak munggah karo karakter analisis nalika Trudy pungkasanipun nuduhake munggah lan hailed mendhoan.
  
  
  Carter, aku panginten, iku apik bab sampeyan lagi ora pitados nyawa.
  
  
  Aku njupuk mendhoan sing njupuk kula antarane kutha kanggo mirah bangunan apartemen. Aku nganti dheweke nang mung ing wektu kanggo ndeleng dheweke menek undhak-undhakan. Ing mburi dawa lorong, pirang semok kalah ing lawang. Nalika ana ora jawaban, dheweke kalah harder. Banjur dheweke diuripake lan weruh kula, lan dheweke mata kahyangan ing flag saka hak aksès kanggo nindakake.
  
  
  "Ora ana bebener ing crita," Hi marang dheweke, " nanging aku tak nilai saka dhuwit. Sampeyan nggawa kula kene."
  
  
  "Pinter ngatur a, iku ora?" dheweke ngidoni.
  
  
  Dheweke nyoba lawang. "Temenan, Moose ora ing ngarep. Apa sampeyan suggest kita nindakake bab iku?"
  
  
  Dheweke mlayu kanggo sabanjure pesawat saka undhak-undhakan. Kang dioyak dheweke kanggo gendheng lan wiwit kapojok dheweke. Dheweke berjuang lan kegores sandi pasuryan, nyoba kanggo nyuda kula ing groin, lan disebut metu sawetara obscenities aku wis ora krungu ing taun. Diwenehi sandi banget warna travels, sing ngandika kathah bab dheweke vocabulary.
  
  
  Ee dheweke ditarik dening tangané lan pinned dheweke kanggo edge saka gendheng. "Saiki ayo kang krungu bebener bab Moose."
  
  
  "Sampeyan ora push kula adoh. Panjenenganipun badhe, nanging sampeyan ora bakal."
  
  
  "Ora count ing, Trudila. Moose matèni kanca-kanca lan bajingan cah wadon kanggo pati. Dheweke ego bakal nemokake dheweke, lan aku ora care apa aku ing sadawane dalan."
  
  
  Dheweke ambegan akeh banget. "Iku bener bab cah wadon? Apa sampeyan munggah kanggo par?"
  
  
  "Cah wadon kang jeneng iki Sheila. Wis sampeyan tau krungu Moose sebutno dheweke?"
  
  
  "Tau. Lan aku wis ora katon dheweke - ego akhir-akhir iki. Kang urip ing apartemen nalika Ego sumurup dheweke. Aku panginten kang bisa ngerti apa ego wis looking for. Iki web alesan ngapa iku digawe. Aku sumpah iku."
  
  
  "Iku kang nelpon piyambak Edward Jones, utawa sing nggawe sing munggah?"
  
  
  "Panjenenganipun digunakake jeneng sing nalika ego kang sumurup. Panjenenganipun mbokmenawa digunakake rolas liyane. Yen sampeyan ora pracaya kula, bali nang lan takon bocah-bocah wadon liyane. Padha bakal pitutur marang kowe bab sing padha. Kang maling. Kang umuk bilih piyambakipun wis rampung sawetara iku gedhe."
  
  
  Ee dirilis dheweke. "Gedhe."
  
  
  "Aku bisa pindhah saiki?"
  
  
  "Fly adoh," aku ngandika.
  
  
  Trudila nglirik bali minangka dheweke tekan undhak-undhakan.
  
  
  "Panjenenganipun dipasang iku pati?"
  
  
  "Ya," aku ngandika. Swara ana serak.
  
  
  Aku katutup sing mirah kunci ing dina apartemen iku gampang kanggo mbukak. Kamar padha kosong, furnitur mbledug. Pungkasan manggon kiwa cukup wektu dawa ago. Aku kapandeng watara ing kudanen. Duweke, wus kanggo liyane.
  
  
  Perusahaan iki nunggu kula ing ngisor undhak-undhakan. Aku nyoba ora kanggo nuduhake sandi eksekusi ijin flag nalika aku weruh ee.
  
  
  "Apa sing ngandika digawe kula mikir," Trude ngandika.
  
  
  "Apa iku?"
  
  
  "Maksudku bab cah wadon. Dheweke gendakan?"
  
  
  "Ora, aku marang dheweke. "Nanging dheweke ora pantes mati kaya iki."
  
  
  "Aku ora bisa pitutur marang kowe luwih lengkap babagan Moose saka aku wis marang dheweke. Nanging aku bisa menehi jeneng liyane. Apa kowe ngerti carane karnivora karya? mungkin padha pindhah menyang wong ing mafia utawa wong sing duit perampokan karo sawetara loot. Ana wong ing Los Angeles dijenengi Haskell. Dhuwit kanggo rob ."
  
  
  "Matur Nuwun, Aku Makarya Hard."
  
  
  "Lali iku. Lan sing apa aku ateges. Lali apa aku marang sampeyan."
  
  
  Tandha ing Haskell dina ngandika ana ing real estate. Nglukis karpet ing lorong dituduhake sing iku iki nggawe dhuwit saka iku, utawa karya part-wektu. Kula voluptuous sekretaris marang kula eseman kebak untu lan ora ikhlas, lan marang kula sing Mr. Haskell ora weruh sapa tanpa janjian.
  
  
  "Pripun aku njaluk janjian?"
  
  
  Dheweke nuduhake dheweke untu maneh. Iku iki mestine kanggo panggenan odhol. "Yen wong ora ngerti Mr. Haskell, padha ngerti marang ing langka syarat-syarat medical."
  
  
  "Aku ngerti Edward Jones," aku ngandika. "Iku bakal cukup?"
  
  
  Dheweke padha munggah sawetara makalah lan tindak ing kanggo menehi jeneng kanggo dheweke boss ing pribadi. Nalika dheweke teka maneh, dheweke ngandika sing Mr. Haskell ana banget sibuk dina iki lan, minangka iku nguripake metu, wis tau krungu saka Edward Jones.
  
  
  "Ing tembung liyane, aku wis kanggo ninggalake."
  
  
  Eseman bloomed maneh, wektu iki rong puluh-papat karat. "Sampeyan tak iku, Buster."
  
  
  Ireng Cadillac lungguh ing curb minangka iku metu dheweke watara bangunan ing California panas suci dina. Konco setir ana seragam driver karo pasuryan sing kapandeng kaya wong saka lantai kapindho.
  
  
  Dheweke, leaned ing kanggo pirembagan kanggo wong minangka mimmo "Caddy" liwati dening. "Sampeyan ora kudu nyandhang ngarang seragam. Iki ndadekake bulge ing lengen ngadeg metu kaya bump ing ban."
  
  
  Panjenenganipun grinned lan patted bulge. "Swara ngendi aku nindakake rekomendasi sandi."
  
  
  Kang diparkir iku setengah pemblokiran adoh lan nenggo. Driver wis temenan teka kanggo Haskell. Sepuluh menit mengko, plump wong sing kapandeng kaya wong iki mbeta watermelon ing jas muncul lan tak menyang mobil.
  
  
  Nalika Caddy liwati iku, kang ambruk konco. Kita goal iki posh suburban country club. Lemak wong ana sing main golf. Panjenenganipun ngginakaken paling dina nonton iku liwat teropong. Panjenenganipun kagungan drive saka wong wadon lawas. Dening wektu iku pungkasanipun trudged bali menyang klub, dheweke ana korban saka serius omahe.
  
  
  Iku wektu kanggo nggawe pamindhahan. Aku ngangkat munggah sandi teropong lan tindak menyang parking lot
  
  
  
  
  
  . Obah konco baris saka mobil, dheweke rama malmpah munggah konco pembalap, sing condong marang hood saka Caddy karo tangan nyabrang.
  
  
  "Hello," aku ngandika lirih.
  
  
  Panjenenganipun spun watara lan mbanting menyang ego kang agring karo pasangan saka blatant punches. Ego ditarik iku antarane loro montor supaya kita ora bakal narik kawigaten manungsa waé, lan banjur mencet ego maneh. Ego kang mata mbalek maneh kaya marmer, lan ego kang kikuk tangan slid limply saka tombol kang jaket.
  
  
  "Ayo kang njupuk dipikir ing rekomendasi," ngandika, lan tugged hard ing jaket. Tombol udan mudhun ing sisih Cadillac. Iku teka metu saka ing holster ing lengen karo .38-kaliber pistol.
  
  
  "Kita bakal ngenteni kanggo boss saiki," emu marang dheweke.
  
  
  Nalika Haskell teka metu liwat klub, driver lungguh stiffly konco setir. Ego saka rak ana amarga saka gun sing macet ing emu gulu saka konco.
  
  
  "Max, apa sing salah karo sampeyan?" Haskell takon, dilat lambé.
  
  
  "Urip kang nyengsarakke," aku ngandika. Dheweke mlaku di-push mbukak tangan tengen lawang mobil. "Njagong mudhun, Mr. Haskell."
  
  
  Lemak wong kapandeng ing kula saka backseat. Dhèwèké gamelan golf tan, nanging saiki dheweke kapandeng sing sethitik bulak. "Sing ora ndhukung paukuman," dheweke delok. "Aku wong karo sawetara pengaruh."
  
  
  Aku nenggo kanggo dheweke kanggo dangu, lan aku iki kesurupan dening impatience. "Njaluk ing mobil, Mr. Haskell, utawa aku bakal kuthah sawetara sopir kang getih ing wong-wong larang Zhirinovsky kursi kulit."
  
  
  Kang tak menyang mobil lan leaned bali, grumbling. Panggolekan kang plump driji bebarengan, ngandika ," ngene luwih duwe alesan apik banget kanggo tumindak."
  
  
  "Sukses anakan kapercayan, Mr. Haskell," aku ngandika. "Aku ora mirah thug, lan aku ora care carane penting sing kanggo kula."
  
  
  Ego kang cilik mata pindah uneasily, nanging katahan kang kasabaran. "Aku nganggep yen sampeyan ana wong sing claims dadi kanca saka Edward Jones."
  
  
  "Aku ora ngomong sing ego kang beda. Aku marang dheweke aku ora nitèni dèkné. Aku arep kanggo enggo bareng karo sing sawetara informasi babagan ngendi kanggo golek Mr. Jones."
  
  
  "We tau diijolke alamat."
  
  
  Aku weruh ana alesan kanggo nambani Haskell karo sarung tangan putih. Senadyan kang sopir-mimpin Cadillac, ego-strewn kantor, lan country club anggota, kang ana apa-apa luwih saka canggih thug. Kang pinned dheweke kaya revolver kanggo dheweke ego kang kneecap. Cetha jotosan nyebabake serangan saka pain.
  
  
  "Sing neraka sing, ngatur?" hotel online kanggo ngerti.
  
  
  "Aku wong sing marang sampeyan ing piranti kanggo mbuka sumpel botol pitakonan bab Edward Jones."
  
  
  "Kang wis ora wis kanggo Los Angeles ing sasi. Aku wis ora kagungan apa-apa apa karo wong kanggo maneh saka sing."
  
  
  "Sing dianggo karo Jones? Kang wis saperangan saka kanca-kanca sing kang migunakake ing karya. Aku pengin ngerti ih jeneng."
  
  
  Panjenenganipun grimaced lan ma saben taler. "Yen sampeyan sumurup wong iki uga sampeyan ngerti dheweke, sampeyan ora bakal kasengsem ing looking for iku. . Kang senengane kanggo matèni wong."
  
  
  "Makane aku looking kanggo dheweke ego."
  
  
  "Aku ora bisa pitutur marang kowe bab ego kanca-kanca amarga aku urusan karo iku piyambak. Kang banget ati-ati bab rincian sing kaya mengkono. Panjenenganipun mandegake teka kanggo kula kanggo pendanaan amarga dheweke ketemu liyane pangreksa. Wong ing Organisasi, aku mikir."
  
  
  Sawijining metu, watara mobil. Liyane nul. A boroske dina, kajaba kanggo kesenengan saka njupuk kanggo ngerti Mr. Haskell luwih apik, kang bisa duwe rampung tanpa.
  
  
  "Apa kowe ora arep kanggo pitutur marang kula sing sing?" Haskell takon.
  
  
  "Apa ngirim aku? Sampeyan ora ngomong apa-apa."
  
  
  Dheweke iki di buwang dening Ego dening pembalap kang gun ing trash bisa ing werna.
  
  
  Panjenenganipun ' d disebut Hawke saka kamar motel sing wengi. "Ayo dadi mbandhingaké cathetan," aku ngandika minangka kang teka ing baris.
  
  
  "Aku duwe sawetara informasi bab wong sing nyoba kanggo matèni sampeyan ing Bonham hotel. Kaping kabeh, ego kang jeneng nyata ana Della Coogan. Dhèwèké ngrekam polisi. Piyambakipun mercenary, salah siji saka sing paling apik. FBI ketoke sethitik kaget sing padha bisa kanggo ngatasi ego." Ana cathetan saka kepuasan ing Hawke kang swara.
  
  
  "Sing maringi sing emu pesenan?"
  
  
  "Panjenenganipun contractor sawijining. Piyambakipun nyewo dening sapa bisa mbayar emu ragad dhuwur. FBI claims sing padha ora bagean saka mafia kang biasa gaji."
  
  
  "Apa bab Valante?"
  
  
  "Panjenenganipun Frank Abruz kang kanca cedhak."
  
  
  "Aku wedi aku ora duwe akeh. Ana ora moose ing Los Angeles."
  
  
  Hawk ngankat kang tenggorokan. Apa dheweke urip kanggo ngetokne?"
  
  
  Ana sangsi bab iku. Kula boss wis reged lawas tilas.
  
  
  Enem
  
  
  Dheweke awal bench penet lunga menyang amben lan turu nganti esuke. Kanggo kula, iki mung transmisi saka hissing swara. Mripate narrowed, lan lay ngrungokake, driji kang gripping nangani saka luger. Banjur aku felt dadakan rush saka anget kanggo sandi pasuryan.
  
  
  Tossing ing sheet aside, dheweke diuripake lan ambruk menyang lantai, crouching, Wilhelmina ing dheweke tangan. Orange geni didilat tembok saka kamar motel. Ing hiss aku krungu iki amarga angin ana ing kaca lawang kanggo patio keno geni. Padha wis curling munggah menyang ireng tinder, lan geni iki kobong karo moans.
  
  
  Dheweke nyekel dening fire extinguisher moaning ing bale lan shivered ing panas minangka piyambakipun mlebet kamar. Extinguisher geni cepet matèni geni. Aku menang, nanging yen aku wis turu limang menit maneh, iku bakal wis beda.
  
  
  Extinguisher geni dropped iku, ngangkat munggah Luger maneh, lan nyuwek-nyuwek mati.
  
  
  
  
  
  charred angin. Wong wis digawe apik bolongan ing tembok kaca lan ngrambah metu kanggo cahya ing angin. Iku gedhe profesional proyek. Minangka aku ngadeg admiring ing bolongan, gawk nyuwil liwat lawang cedhak sandi sirah. Dheweke, krungu minangka gawk liwati mimmo lan mencet adoh wall. A wayahe mengko, dheweke iki lying ing lantai.
  
  
  Ing gunman ndhelik konco kurang tembok bata ing sisih liyane terlampir patio lan area blumbang. Ing cahya dim, aku weruh dheweke, sethitik ego saka gun, kaya kang di-push ego liwat tembok. Wiwit iya ora krungu dijupuk, bedhil kudu dilengkapi karo silencer. Wong iki pro ing kabeh kajaba sing piyambakipun ora kejawab sirah dening enem inci. Mungkin iku pindah sethitik nalika kang ditarik pemicu.
  
  
  Aku ora bali ing emu kang geni amarga aku ora bisa ndeleng ego cetha. Kang ora bisa tekan kula salah siji. Kita main game nunggu, wong-wong watara kita wus kanggo panemuan. Ego kang sabar wis luwih ndisik tenimbang mine. Aku mutusaké kanggo mindhah dheweke. Ngisinake lantai, dheweke, wiwit mundur.
  
  
  Nalika iku ana luwih adoh saka lawang, kang jumeneng. Kang ditarik ing dheweke clono dowo. Panjenenganipun trotted mudhun carpeted lorong, barefoot, lan munggah undhak-undhakan kanggo pisanan-lantai kapindho ing motel. Yen aku bejo, aku ora bisa njupuk wong saka ndhuwur, aku panginten. Nanging nalika tekan mangetan saka kaloro lantai loteng, kang ilang watara ndhelikake panggonan.
  
  
  Ing clumps saka rerumput ing motel latar kasedhiya tutup apik, nanging gunslinger wis dart antarane wong-wong mau. Aku bakal ndeleng ego kang cepet utawa mengko. Piyambakipun nunggu dheweke, shivering rada ing udhara kelangan. Loro saka clono dowo, aku iki ngagem mung bandage watara sandi dodo.
  
  
  Aku pungkasanipun ngeweruhi hunched tokoh mlaku adoh saka kula. Sadurunge kang bisa njupuk wong, kang mlumpat menyang ndhuwur adoh saka bangunan.
  
  
  Kang cepet turunan langkah, mlayu kepungkur mimmo baris saka duwit receh-dilakokno ngombe mesin vending, lan miber metu menyang parking lot. Sandi wong iki retreating. Panjenenganipun menek liwat kabel pager lan mlumpat menyang mobil diparkir ing pinggir dalan njaba motel. Panjenenganipun njupuk mancal lan sped mati.
  
  
  Panjenenganipun saged wis dijupuk dheweke, nanging sing mbokmenawa ora bakal wis mandegake wong, lan iya ora arep kanggo tarik akeh. Dheweke mlaku bali menyang kamar dheweke, takon dhewe ketok piranti kanggo mbuka sumpel botol. Carane ora potensial pembunuh ngerti ngendi kanggo golek kula?
  
  
  Banjur aku ngiwa dheweke, ndamel mudhun dalan gedhe, lan ndamel antarane kutha kanggo omah ngendi aku ketemu Dianggo.
  
  
  A hara wong Cina ketemu kula ing lawang. Aku ora ndeleng dheweke, " Ego ngandika ing kawitan riko, lan aku ora getun iku. Iku dibangun kaya traktor lan ora katon loropaken.
  
  
  "Apa sing arep ing wektu iki dina?" "Apa iku?" panjenenganipun angrily takon.
  
  
  "Keliwat awal kanggo bisnis?"
  
  
  "Yen sampeyan ora duwe janjian. Nanging sing ora."
  
  
  Aku leaned sandi pundhak marang tembok minangka kang nyoba kanggo nutup ing ngarepe sandi pasuryan. Emu mesem ing dheweke. "Marang Trud sing wong liya wis teka kanggo ndeleng dheweke."
  
  
  "Tanduran ora weruh sapa dina iki."
  
  
  "Sampeyan lagi salah bab sing," emu marang dheweke. "Dheweke sumerep kula."
  
  
  "Pak, aja nyoba kanggo nambani kula mau. Aku ora bisa uncalan sampeyan ing pemblokiran sabanjuré."
  
  
  "Mungkin sampeyan bisa. Nanging nalika aku njaluk bali, aku bakal duwe kanggo nuduhake sampeyan neraka."
  
  
  Mbuwang bali sirahe lan ngguyu kaya kayak engine. "Aku digunakake kanggo dadi pegulat profesional. Kuwoso Shan, Teror saka Wétan, sanadyan sawijining lair melak-melak kene ing Los Angeles. Wis sampeyan tau mirsani gulat ing TV?"
  
  
  "Aku nyoba ora kanggo apa sing."
  
  
  "Listen, wong angel, aku mung bisa kene. Nanging aku ora bakal ngirim pesen yen sampeyan arep kanggo ngenteni."
  
  
  "Matur nuwun."
  
  
  "Iku kabeh tengen. Sampeyan lagi nglipur kula."
  
  
  Panjenenganipun supaya kula lan mlaku adoh, isih chuckling. Piyambakipun mlebet bali kamar ing lantai kawitan, nutup lawang konco wong. Aku krungu dheweke voices, siji wadon. Nalika nunggu dheweke, aku kepingin weruh kok cah wadon sing melu wingi dadi diakses, dina iki dadi angel kanggo ndeleng.
  
  
  A cah wadon muncul ing undhak-undhakan Truda wis dijupuk kula munggah ing dina sadurunge. Dheweke iki banget padha kanggo Trud, kejaba dheweke luwih enom lan luwih abot ing hips. Dheweke ngagem negligee sing knthi angel penting.
  
  
  Yawning lan mulet, dheweke disebut metu kanggo kula ," Apa sing perlu, madu?" Dheweke muni saka profil voice dituduhake sing punapa mawon iku, dheweke sumurup ngendi aku bisa njaluk iku.
  
  
  Medeni Timur bali lan iki diselani. "Njaluk ilang," kang growled ing cah wadon. Temenan, ego ana maneh gumun. Panjenenganipun jerked jempol ing kula. "Teka ing, wong angel."
  
  
  Piyambakipun mlebet kamar ngendi wuto padha digambar tightly marang srengenge. Mirah odorous bahan kimia reget udhara, lan furnitur ana campuran tikka lan Hollywood anéh. Amba Cina lanang, ditutup lawang konco kula, lan aku krungu kunci klik.
  
  
  Wong wadon nunggu kula ora katon kaya Trudy ing kabeh. Dheweke ana ing dheweke agêng-thirties, lan kudu wis Oriental keturunan nang endi wae. Dheweke mata padha rada slanted, lan dheweke kulit wis mistletoe yellowish tinge. Dheweke rambute ireng iki cut cedhak target. Kemerlap tangerine rok clung kanggo dheweke awak langsing, lan dheweke kuku dawa padha dicet ing receptive wilayah. Ing kamar peteng, dheweke mata semlorot kaya mata saka Siamese kucing ditekuk munggah ing Nah kang puteran.
  
  
  "Sing wong, Alida?" Shan takon.
  
  
  "Mesthi iku wong."
  
  
  "Sampeyan ora
  
  
  
  
  
  
  Siji liyane kang digunakake, pak. Panjenenganipun nyekel kantong sandi, scooping munggah sakepel saka ego karo kang nglukis driji.
  
  
  Kucing ing wong wadon kang puteran kapandeng munggah minangka yen iku wis krungu ancaman. Ego kang cilik basa slid liwat ego chops.
  
  
  "Ngenteni menit," aku ngandika. "Apa alesan kanggo rak?"
  
  
  Wong wadon patted kucing lan ngguyu minangka dheweke kapandeng ing kula. "Aku mbukak omah iki. Sampeyan teka kene wingi ing pretenses palsu. Sampeyan wis nyebabake kita alangan."
  
  
  "Apa masalah?"
  
  
  "Jenis awon. Trudila digawe kesalahan ora mulangi kula bab sampeyan ing panggonan pisanan. Aku ora bakal nglilani kowé weruh dheweke maneh. Iki ngono sampeyan lagi melu ing iku ora ana bisnis dheweke."
  
  
  Cina lanang, sijine tangan heavy ing sandi pundhak. "Iku mine saiki?"
  
  
  "Durung," Emu Alida ngandika. Dheweke nuding dawa kuku ing kula. "Sampeyan tak kanggo cah wadon, matur sing Moose ambruk wong wadon pati. Mungkin sampeyan ngapusi. Mungkin sampeyan duwe alasan kanggo katon kanggo ego."
  
  
  "Apa kang bakal padha dadi?"
  
  
  "Contone, rong atus ewu dolar."
  
  
  Iku mung tailspin saka wektu sadurunge dheweke dirilis Shan marang kula, lan aku ora arep ninggalake tanpa ngomong kanggo Keganggu. Dadi, karo ngamuk sakdurunge gerakan, kang mbanting kang sikut menyang Shang hard weteng. Panjenenganipun grunted, kang babras, lan takon kanggo ijin kanggo nindakake.
  
  
  Balik, aku kenek dheweke ego karo sandi dhengkul. Ego kang pasuryan iki apa-apa nanging aneh. Garis saka pain mlayu tengen Ego mata, lan mbengkongaken liwat kaya klub-footed wong nyoba kanggo terus walnut antarane dhengkul.
  
  
  Nalika ngrambah kanggo kula, kang feinted lan banjur nggebug kang ego karo pojok tengen tangan. Jotosan sing pamisah papan kejiret ing emu ing sisih sawijining nglukis gulu. Ego kang mata sing bulging lan ambegan whistling liwat untu. Keno ego ing jas, kang yanked dheweke ego metu saka counterweights lan mbuwang iku ing hips. Panjenenganipun ambruk menyang lantai kaya piano dropped saka loro jubin.
  
  
  Luger ditarik metu. "Where Ora Iku Bisa?"
  
  
  Alida ngadeg munggah lan mbuwang kucing ing sandi pasuryan. Dheweke dodged, lan Siamese miber kepungkur mimmo, belching metu nesu. Panjenenganipun ndharat ing Shang kang bali lan miwiti kanggo nggawe cara kang munggah. Cina nyoba kanggo push ego adoh, lan kucing sank sawijining claws menyang sirah wong.
  
  
  Miskin Shan bengok-bengok sora cukup kanggo break kaca.
  
  
  Kang tapped kucing entheng ing bali karo Luger. Panjenenganipun meowed lan mlumpat cedhak meja.
  
  
  "Sing tengen kabeh?" Shana takon dheweke, nanging dheweke ora ngrungokake. Kang nguripake kanggo Aliide, lan dheweke kabuka laci, dhingklik. Aku wis idea sing lady ora looking kanggo guestbook kanggo kula. Ee nyekel dheweke dening bali saka dheweke nyenyet sugih, lan nyuwék minangka dheweke writhed. Nalika dheweke nguripake watara, Nah iki nyekeli .38 Beretta.
  
  
  Dheweke disebut kula dening jeneng sing ora dikenal saka dheweke Cina leluhur. Iku 100% Amérika checkmate. Sadurunge dheweke bisa narik pemicu, dheweke iki kenek ing bangkekan dening abot Luger, lan Beretta njedhul metu saka dheweke driji lan kenek tembok.
  
  
  Dheweke dipasang luger tip blak-blakan antarane dheweke sengit-kapenuhan mata. "Iki ana piranti kanggo mbuka sumpel botol ing ngendi Kang dianggo?"
  
  
  Alida mimpin kula mendhuwur. Cah wadon iki lungguh ing amben muter solitaire. Dheweke kapandeng ing kula grimly. "Lah sapa sing kene. Kula simbul."
  
  
  "Aku nyoba kanggo tetep sandi ego adoh saka sampeyan. Njupuk sandi saran lan ora semaur apa-apa," Alida ngandika.
  
  
  Aku wis siji-dina ireng mripat ing Pabrik. Panjenenganipun malmpah liwat kanggo dheweke lan ngusulke dheweke uwang. "Sing makarya kanggo sampeyan?"
  
  
  "Wong jenenge Oscar. Oscar Snodgrass."
  
  
  "Aku ora mikir iku ego jeneng."
  
  
  "Ana gosip sing mafia capo iki matèni lan sawetara saka mafia dhuwit iki dicolong. Ing moose punika alam bã No bas cukup kanggo narik kuwi stunt. Lan sampeyan teka looking for a Moose. Alicia ngandika iku aneh ketepakan."
  
  
  "Aku ora kasengsem ing dhuwit. Aku marang kowe kok aku kudu Moose."
  
  
  Cah wadon kapandeng ing Alida. "Apa aku bakal apa? Aku pracaya dheweke emu."
  
  
  "Aku ana ing sandi cara kanggo ndeleng Haskell. Iya ora ngomong apa-apa aku needed kanggo ngerti. Nanging wong nyoba kanggo matèni kula, lan saiki aku golek sing lan iki apik-natured madam kene ing suspense. Apa crita, Apa?"
  
  
  Iku rampung karo sim ing tumpukan ing amben. "Alida, dheweke name is emu."
  
  
  Banjur cepet-cepet munggah. Dheweke, aku arep wong metu saka kene. Aku ora arep wae luwih alangan karo mafia."
  
  
  "Wong loro teka kene pungkasan wengi," Trude ngandika. "Aku ora bisa menehi sampeyan ih jeneng, nanging aku bisa ngomong sing padha bisa kanggo."
  
  
  "Mafia".
  
  
  "Voting saka kapercayan. Padha sumurup sing padha ana kanggo ndeleng kula. Oni hotels ngerti apa sing perlu. Ing cendhak freak mencet kula, lan aku iki wedi. Aku marang emu sampeyan padha looking for a Moose."
  
  
  Aku panginten padha ngisor kula. Ih nggawa dheweke ing kene, mung minangka kang nggawa dheweke kanggo Idaho. Padha sabar lan ngengkel, lan saiki padha sumurup apa padha ora ngerti sadurunge, sing Moose ana ih garong.
  
  
  "Padha bakal ngobong sampeyan," Alida ngandika. "Aku pangarep-arep padha diobong sampeyan uga."
  
  
  Dheweke, tindak mudhun undhak-undhakan. Kuat Shan gripped ing penyelundupan saka dhingklik lan grimaced minangka blonde wong ing negligee applied emu yodium kanggo rambute. Ing Siamese kucing lungguh dilat sawijining paw lan ngguyu minangka iku kapandeng ing kula minangka mimmo liwati iku. "Manis kitty," aku ngandika. Piyambakipun teror nyata saka Wétan.
  
  
  Pitu
  
  
  Duweke, kiwa Los Angeles ing jam sepuluh ing esuk ing sisih kidul. Tengah jeneng ing Moose sethitik ireng buku iki Teresa, lan Teresa ana ing San Diego. Aku iki wus kanggo pirembagan kanggo dheweke ends saka dina.
  
  
  
  
  
  Lomba wis dipunwiwiti. Mafia sumurup meh minangka akeh kaya aku sumurup dheweke. Padha bakal ngirim prajurit kanggo mburu mudhun Moose. Mung kauntungan iki cilik ireng book karo pitu jeneng ing iku.
  
  
  Aku iki looking ing pangilon ami, nyoba kanggo ndeleng mobil sing arep kanggo tindakake kula. Aku panginten iku coklat sedan, a Buick. Driver nyoba kanggo galau kula: supaya mobil liyane njaluk antarane us kanggo nalika, lan nalika iku kalem mudhun, kang sped saperangan mil ahead.
  
  
  Nalika iki ana, kang dipateni dalan utama lan dhateng pisanan kasedhiya sisih dalan. Aku ndamel nganti stasiun layanan lan marang tekone kanggo isi munggah Renault lan mriksa miturut hood. Panjenenganipun kabuka iku, banjur nang, lan kabuka ngombe alus.
  
  
  Coklat Buick teka sadurunge rewang malah wis rampung mriksa lenga. Ana wong loro padha ing jog ngarep. Salah siji saka wong-wong mau diuripake kanggo katon ing Fords, nanging padha katahan arep. Padha isih wus nu wis ora ngeweruhi.
  
  
  Isih nyekeli botol ngombe ing tangané, banjur metu lawang sisih stasiun lan munggah gunung konco iku. Tekone disebut metu kanggo kula, nanging aku katahan mlaku-mlaku. Panjenenganipun mandegake ing rumpun saka wit lan squatted mudhun. Aku weruh dheweke cetha ing stasiun, nanging ora ana kang weruh kula ana.
  
  
  Driver saka coklat mobil iki damêl, nunggu kanggo dheweke kanggo nuduhake kontrol. Nalika iya ora, kang nguripake lan teka maneh.
  
  
  Aku rampung lan mirsani tekone narik ing hood saka Renault mati. Ego iki puzzled dening prilaku, nanging panjenenganipun kagungan mobil. Panjenengané ora kuwatir bab tagihan mlaku metu.
  
  
  Buick ana maneh. Loro thugs arahan wong kanggo wayahe. Panjenenganipun nuding ing arah aku iki arep. Ing mafiosi rembugan iku. Banjur padha mlayu munggah gunung. Padha wedi sing aku wis nilar Renault lan iki nyoba kanggo njaluk adoh saka wong-wong mau."
  
  
  Teka ing, lanang, aku panginten.
  
  
  Minangka padha nyedhaki, Dilat, panting lan ipat-ipat ing dheweke, katon konco wit. Rodho wong iki ing wangun luwih apik. Kang ana telung langkah ahead saka kanca. Panjenenganipun mlayu mimmo sandi ndhelikake panggonan, mlaku bebarengan pojok thicket. A short wong disebut sawise emu, "Hei, Joe. Alon mudhun. Apa sampeyan mikir sing iki Olympic Games?"
  
  
  Nyekeli botol karo botol ing cilik thread, dheweke malmpah metu saka konco ing wit-witan. "Hello, shorty," aku ngandika.
  
  
  Panjenenganipun mandegake minangka yen ngene kesandung ing talang. "Joe!" kang matur.
  
  
  Dheweke iki kenek ing sirah dening ego karo kosong botol bir, lan ambruk ing numpuk.
  
  
  Joe ngaso. Panjenenganipun kapandeng bali lan weruh kula teka menyang wong. Ego kang tangan flashed ing jas, banjur medal karo .45-kaliber pistol. Banjur mangu-mangu. Iya ora geni.
  
  
  Aku ora takon dheweke apa kang ana nyekeli geni. Dheweke, nyekel iku.
  
  
  Bandit ing sikil kebungkus watara kula lan kicked kula ing sirah .45. Kita mbalek ing alam bébas suket lan bushes nalika kita gelut. Ego nyekel dheweke bangkekan lan yanked. Dheweke ego nyuwil dheweke. Swara iki kaya kokain saka garing klub. Ing bandit groaned. Dheweke ego kenek wong kaping pindho lan kang ngubengi adoh.
  
  
  Kang jumeneng lan kalah Luger metu saka tangan. Dheweke ego mejet dheweke. Dheweke ngadeg munggah maneh, bejat bangkekan dangling, lan mencet kula karo tangan apik. Piyambakipun kelangan. Panjenenganipun katahan teka. Ing pungkasan, iku iki di buwang dening ego karo salib tengen.
  
  
  Kang ama keng iki apik tenan. Panjenenganipun berjuang kanggo sikilé maneh.
  
  
  Sawijining kesel. Iku ing bab paling gedhe aku applied kanggo aku, karo wong-wong mau garangan kaya kula njupuk dijupuk, lan aku felt kaya energi kang lemes. Dibandhingake kanggo Joe, Kuat Shan iki gampang target.
  
  
  "Game iku liwat," emu marang dheweke. Hugo slid menyang tangan. "Aku wis wis ing nyimpen kanggo obrolan, nanging aku bisa ngganti atine."
  
  
  Srengenge saint glinted ing stiletto agul-agul minangka duweke dipindhah menyang wong. Joe dianakaké munggah kang tangan apik. "Aku ora arep kanggo njupuk bab sing adoh saka sampeyan. Ayo kang pirembagan."
  
  
  "Sing makarya ing Trudu watara sampeyan?"
  
  
  "Wong sing ngalahake munggah. Nanging aku bakal nindakake iku. Bisnis bisnis."
  
  
  Collection teka nganti dheweke lan sijine piso agul-agul kanggo dheweke ego kang Adam kang apple. "Sapa sing boss?"
  
  
  "Valante. Marco Valante".
  
  
  "Lan apa ana bab pungkasan sampeyan wis marang wong iku?"
  
  
  "Yen sampeyan lagi looking for a garong dijenengi Moose. Kita tak iki saka cah wadon. Valante marang kita kanggo tetep karo sampeyan."
  
  
  Banjur padha munggah ing gegaman, tucked Ego kang .45 menyang sabuk, sheathed ing stiletto, lan mimpin Ego bali menyang Lawang karo Luger ing kang bali.
  
  
  Joe kapandeng ing partner. "Panjenengane iku arep kanggo duwe neraka saka sirah sesuk. Valante dielingake kita sing padha ora bab cilik."
  
  
  "Suwene wis sampeyan wis ing ngisor iki kula?"
  
  
  "Kita ketemu sing ing Los Angeles, nanging karo wong-wong mau garangan, minangka sampeyan dicenthang metu sak rumah sakit, wong iki ing sampeyan. Valante terus kanggo owah-owahan tentara."
  
  
  Valante ana wong pinter. Yen wis macet kanggo siji klompok prajurit, ih bakal wis ngeweruhi iku.
  
  
  Shorty yes dheweke liwat lan ditarik metu pistol saka sawijining ego pundhak holster. Dheweke, terus munggah lan kapandeng ing Joe, assuming minangka akeh minangka kang sumurup. Piyambakipun enom, nggantheng italia, rapi lan expensively disandangi. Aku ora bisa pracaya iki mung biasa bandit. Kang banget kelangan, kelangan banget, ngadeg karo broken bangkekan hanging mudhun, nanging nyekeli bali sembarang pratandha saka pain liyane saka garis sak ego kang mata peteng.
  
  
  "Aku flattered sing Valante sijine bakat ing buntut. Sampeyan kudu ego nomer siji.
  
  
  
  
  
  
  "Aku iki nganti iku kedaden. Mungkin aku ora bakal kene maneh."
  
  
  "Sing matèni Meredith?" Iku iki takon dening piranti kanggo mbuka sumpel botol dumadakan, wus kanggo njaluk reaksi sing ora bakal ngomong yen dheweke iki lying.
  
  
  Dheweke brow furrowed ing kebingungan. Iku dipencet marang bejat bangkekan kanggo weteng, shivering rada. "Sapa kang Meredith?"
  
  
  "Panjenenganipun makarya ing stasiun layanan ing Idaho. Wong cut emu kang tenggorokan."
  
  
  "Ora dheweke. Aku ora ngerti sapa. Valante ana ing Idaho, nanging iya ora ndeleng apa tumindak. Nalika iku tak ana, iku kabeh liwat. saka getihen pati ."
  
  
  "Panjenenganipun migunani kanggo kula. Kepengin ngerti apa dheweke mangerténi."
  
  
  Iki uga makarya. Emu wis ngenteni dheweke teka metu sak rumah sakit lan mugi kula ngudhari ganti gumanti, nanging ego lanang manggon karo kula cukup dawa kanggo njaluk Moose jeneng. Ing saiki negara urusane, trip kanggo Los Angeles ana liyane duwe bathi kanggo mafia saka kanggo kula. Hawke ora dadi seneng bab sing.
  
  
  "Valante uga duwe dhewe alesan kanggo bantuan sampeyan tetep urip," ngandika Joe. "Aku ora bakal matèni Stahl kang ego."
  
  
  "Badhe sampeyan kaya kanggo seneng hak istimewa?"
  
  
  "Urip, sing tegese?" Panjenenganipun ngguyu nervously. "Aku wis mangsuli kabeh pitakonan panjenengan, lanang. Apa maning apa sing arep?"
  
  
  "Sampeyan wis ora marang kula sembarang amba rahasia durung. "Valante bakal ora pikiran kang dikenal, diwenehi kahanan. Angel pitakonan njedhul." Dheweke iki dijupuk metu dening Luger emu ing dollar tumpukan. "Saiki mikir kasebut kanthi teliti,. Carane ora Valante malah ora ngerti bab kula?"
  
  
  "Panjenenganipun tindak menyang papan patemon, manajemen ndhuwur saka Organisasi. Padha ngomong bab paten pinaten saka Frank Abruz. Jeneng iki sijine ing dhingklik. Papan milih kanggo deleng cilik kanggo Valante. Panjenenganipun kagungan kapentingan khusus. Panjenenganipun lan Abruz padha cedhak."
  
  
  "Ana wong liya ing Bonham, Idaho. Panjenenganipun tindak ana kanggo kenek cah wadon. Panjenenganipun upaya kanggo matèni aku." Ing Luger dianakaké dheweke mlaku, isih ngarahake ing emu ing lempitan dollar. "Apa kowe ngerti bab Coogan?"
  
  
  "Ego Mafia ora ngirim iku. Padha dikirim Valante."
  
  
  "Apa bakal Valante apa saiki?"
  
  
  "Aku ora bisa maca pikiran, man." Joe wiwit guneman ing harder swara. "Aku ora bisa guess, ing bagean. Kang bakal takon kanggo rapat papan. Kang bakal nelpon metu Moose kang jeneng. Tembung sing bakal pindhah menyang saben kulawarga ing negara, lan padha bakal miwiti cetha panggonan ngendi edan bajingan bisa ndhelikake."
  
  
  "Aku njupuk sampeyan krungu bab Moose sadurunge Pegawe marang sampeyan ego jeneng."
  
  
  "Mung gossip. Ayo kang pirembagan bab profesi. Kang a psychopath. Dina iki, Organisasi nyoba kanggo tetep adoh saka jinis. Makane iku tumindak ing dhewe. Nanging gosip bab iki wong kabeh liwat panggonan."
  
  
  "Sing apik, Joe. Sampeyan wis mbantu kula kathah." Sandi lambé parted saka untu ing kadhemen eseman. "Iku tetep kanggo tutul ing salah siji titik liyane. Sing watara sampeyan nyoba kanggo matèni kula esuk iki?"
  
  
  "Dheweke, utawa Shorty, sing tegese? Valante marang kita kanggo tetep karo sampeyan, nanging kita ora duwe pesenan kanggo matèni. Kita padha ora apa sing."
  
  
  "Ora ngapusi kanggo kula, Joe. Wong iki profesional, mung kaya sampeyan."
  
  
  Joe iki sweating. "Ana kertu alam bébas nang endi wae ing kelompok. Meredith, Coogan ora wong aku ora ngerti bab. Dewan direksi ora arep Abruz kang gendakan mati sadurunge dheweke sang song. Aku marang sandi pesenan saka Valante. Ngandika tetep karo wong Carter, kang pinter, kang bisa bantuan kita temokake ing Moose. Panjenenganipun ngandika ora bakal nyambung sampeyan kajaba iku dadi pancen perlu. Aku ora duwe kasempatan mung bubar? "
  
  
  "Ya," aku ngandika. "Mesthi sampeyan nindakake. Lan sampeyan lagi tengen. Ana kertu alam bébas ing kelompok."
  
  
  Iku wis ana wiwit Bonham wektu. Wong sing sumurup apa mafia sumurup, lan sumurup menehi hasil gedhe bab iku. Wong sing nyewo Coogan cut Meredith kang tenggorokan lan nyetel sworo cangkem kanggo kula ing motel. A luger sudo lan kiwa Joe lan Ego semaput ing gunung. Iku mbayar kanggo dening sudhut paningalan buruh pangopènan karo bensin, kang diwutahake menyang Renault. Banjur ing hood saka Buick ngusulke wong munggah lan nyuwek metu wiring.
  
  
  "Padha bakal tengen ana," aku ngandika. Nanging padha ora ninggalake stasiun ing wektu kanggo nyekel munggah karo kula.
  
  
  Piyambakipun ndamel isih 110 mil kanggo San Diego nalika speedometer jarum ana ing watesan. Dening midday iku ana ing ngarsane saka teluk. Ngubengi gulls nglangi stylishly lan anggun ing angin.
  
  
  Nalika duweke iki cepet-cepet kanggo duwe nedha awan, duweke iki nggawe plans dhewe. Aku wis nelpon Hawke. Ana soko sing hotel wanted wong kanggo mriksa keamanan sumber.
  
  
  Nanging pisanan ana Teresa, sing uga inspirasi kapindho mencorong wacana ing Ireng Kitab Musa. Miturut saiki, kang sumurup dening jantung kabeh nomer telpon ing saindhenging donya sing kang mlebu. Teresa lan ngandika marang wong wadon ing whisky swara.
  
  
  "Apa sampeyan pengin tanggal karo Teresa?"
  
  
  "Ya, mesthine." Piranti kanggo mbuka sumpel botol ora surprise kula. Ana kasempatan apik sing saben prawan ing buku iki perek utawa prawan telpon.
  
  
  "Apa kowe duwe sembarang khusus raos pribadi, dear?"
  
  
  "Aku ngene rodok ora ngrembug ih liwat telpon."
  
  
  Dheweke ngguyu lan maringi kula alamat. Iku ana ing roto-mudhun tetanggan, ora adoh saka waterfront, ing tengah werna sing ora katon minangka atraktif minangka pakunjaran bangunan.
  
  
  Dheweke dikunci lawang saka Renault minangka aku tak metu watara mobil, pemikiran yen malah iki dianyari safety mobil bakal nyedhiyani nalika aku tak bali. Pemblokiran iki
  
  
  
  
  
  iku ora bagean saka kutha ngendi wong menyang gereja.
  
  
  Bangunan kang nyedhaki ana eyesore sing ngirim wis kabongkar taun kepungkur, nanging buzzer diinstal ing worn-metu pigura lawang iki digunakake. Kuning-rambut wadon kapandeng metu, banjur kapandeng watara werna minangka yen kanggo nggawe manawa aku wis ora nggawa pantun titian.
  
  
  "Aku disebut," aku ngandika. "Aku teka kanggo ndeleng Teresa."
  
  
  Dheweke curiga. Mungkin durung katon kaya dheweke biasanipun customer. "Sampeyan lagi ora piyambak, sak Teresa kang biasa kanca-kanca."
  
  
  "Aku seneng kanggo dadi salah siji watara wong-wong mau. Aku wis krungu akèh bab dheweke."
  
  
  Wong wadon mutusaké kanggo eseman. Untu kang padha ora sing paling apik. Dheweke kuning rambute dyed dawa ago, lan ora banget uga, lan dheweke eyebrows padha digawe munggah kaya bat wings. Dheweke dibukak lawang luwih akeh kanggo mimmo kanggo remet liwat, banjur slid bolt bali.
  
  
  "Apa sing dikarepake gropyokan?"
  
  
  "Sampeyan tau ngerti dina iki. Iku ora gampang kanggo entuk jujur urip maneh."
  
  
  Piyambakipun manawa dheweke sumurup apa-apa ing kabeh babagan nggawe jujur urip, utawa malah bab wong-wong sing nindakake. Dheweke ngagem boots putih, nyenyet slacks, lan sweater karo blus zebra loreng ditarik nyenyet liwat dheweke akeh dodo. Dheweke blus iki decorated karo gedhe penthil kaya rocks.
  
  
  "Sampeyan lagi a boy apik," dheweke ngandika, mlaku dheweke mata liwat kula. "Aku bakal nyimpen dhuwit, sampeyan lagi tenan cute."
  
  
  Aku wis disebut apa-apa, nanging ora tau manis. Dheweke dipeksa grin, kanggo muter peran dictated dening kahanan. Iki wong wadon, temtunipun ora watara wong sing bakal kasengsem ing menehi metu informasi kanggo wong liyo.
  
  
  "Lan swara lan Rondo," dheweke ngandika, panggolekan dheweke tangan ing sandi pundhak. Dheweke driji padha ukuran sosis.
  
  
  Wong teka metu dina mengko ing sikil saka undhak-undhakan anjog kanggo pisanan kapindho lantai saka omah. Ing lengen klambi saka ego kang shirt padha cut mati lan kapapar pundak godhongé amba. Logam murid glinted ing sabuk sudhut. Ego kang celonone pas minangka snugly minangka wong wadon kang, maringi perso bulges ing kang kuat sikil. Panjenenganipun kagungan pasuryan saka rembulan, lan ana lemak ing sudhut kang cilik mata.
  
  
  "Kita ngomong apa sampeyan pengin Teresa kanggo nindakake kanggo sampeyan, dear," kang ana, baring untu sing padha ing malah samsaya awon wangun saka wong wadon kang.
  
  
  Panjenenganipun felt sensation tingling ing mburi gulu. Duweke ana ora ing biasa brothel. Ana ketoke dadi ora ana siji ing omah nanging ing telung kita lan cah wadon aku wis ora katon sadurunge.
  
  
  "Dheweke hotel kudu wis katon dheweke pisanan."
  
  
  "Dheweke iku cah ayu ayu. Sampeyan ora bakal wagol."
  
  
  "Supaya wong teka munggah, Rondo," wong wadon ngandika. "Iku cukup request."
  
  
  Rondo guncang marang sirahe. "Aku duwe perasaan sing iku lonceng dering. Iya ora menehi sampeyan sembarang rekomendasi, apa kang?"
  
  
  "Moose," aku ngandika. "Moose marang kula Teresa kang nomer."
  
  
  "Jeneng apik." Panjenenganipun dianakaké metu tangané. "Lay sèket blak-blakan kene. Iku kaya mbayar kanggo nutupi crita. Digunakake kanggo sèket dolar murah trick iki cah ayu bisa nggunakake."
  
  
  Dheweke tangan nyabrang kang ego, lan teka munggah creaking undhak-undhakan kanggo pirembagan kanggo Teresa, banjur waved ing kula saka kebangkrutan. "Dheweke ngandika njaluk munggah."
  
  
  Wangsulan: bab ingkang kawitan aku weruh nalika aku kabuka lawang kamar turu ana akèh whips lan sabuk glethakaken metu ing kayu-kayuan tabel. Ing bab kapindho ana cah wadon. Aku iki pancene ayu.
  
  
  "Apa jeneng, darling?" dheweke ngandika ing swara serak.
  
  
  Lancip slip iki dheweke mung item sandhangan. Dheweke condong ing tumpukan saka bantal ing unmade amben. Furnitur ing dim kamar iki lawas lan bobrok. Ana mung jongkas lan retak washstand ing dresser, lan burem angin smelled saka bledug. Mung terkenal item kene iki Teresa. Nah wis rambute ireng, lan zaitun complexion, lan cheekbones dhuwur sing tightened kulit dheweke mimpin pasuryan. Dheweke awak iki enom lan lithe, lan dheweke kapandeng kaya dheweke kabeh Moose wis ngandika ing sethitik ireng buku.
  
  
  Nanging iya ora sebutno whips.
  
  
  "Ned," dheweke rama ngandika. "Jenengku Ned."
  
  
  "Apa game?"
  
  
  Panjenenganipun kapandeng bali ing dhingklik. Saiki aku sumurup apa jenis house aku ana ing, lan game sing diputer kene padha saestu banget angel. Aku panginten saka dheweke. Diwenehi Musa kang kesenengane, iku iki mutusaké sing bakal nyandhang nomer saka panggonan kuwi. Mung cah wadon ora ngerti. Dheweke iki apik banget dadi kene.
  
  
  "Sampeyan bakal kaget nalika aku pitutur marang kowe bab gesang kawula," aku ngandika.
  
  
  "Aku katresnan surprises." Ana perversity ing dheweke eseman. Dheweke ana watara wong-wong mau wanita kang Faust mistletoe nyawa.
  
  
  "Aku pengin ngerti ngendi Moose ing hall."
  
  
  "Aku kaget, oke. Lan sethitik wagol."
  
  
  "Aku wis kanggo nggoleki wong, Teresa."
  
  
  "Sampeyan ora ngomong Rondo sing. Yen sampeyan wis marang wong iku, kang ora bakal duwe supaya sampeyan ndeleng kula."
  
  
  "Sing kok iya ora sebutno iku."
  
  
  Teresa njedhul mbalek rokok menyang dheweke tutuk lan disabetake match ing lantai kayu-kayuan. Ing coveralls slid mati dheweke pundhak, ngumumke babak cilik dodo. Dheweke diparingi kula liyane sengaja nggoda eseman. "Ing moose ngiwa watara kutha."
  
  
  Mambu sing nyebar liwat kamar marang kula sing dheweke rokok ora rega dheweke bakal wis ana pangareping Polisi. Dheweke, tindak menyang amben. "Yen sampeyan bisa nemokake Moose, ngendi sampeyan bakal pindhah?"
  
  
  "Kanggo neraka. Pilihan ngendi iku kudu." Dheweke ngguyu, nuduhake dheweke untu. Padha resik, gamelan, lan putih. Kabeh bab dheweke ana sampurna, kajaba kanggo hem dheweke ngagem.
  
  
  "Iya kang duwe kanca ing San Diego kono bisa ketemu?"
  
  
  "Aku katon ing wong lan langsung, kanggo pisanan, aku ora ngerti yen aku arep kaya wong-wong mau utawa ora. Aku kaya sampeyan." Dheweke leaned sirahe marang sandi wentis. Bojone swara iki alus. "Yen iku penting, aku bakal bantuan sampeyan. Apa sing sing nyoba kanggo golek Moose?" "Panjenenganipun matèni wong pirang-pirang."
  
  
  
  
  
  
  Dheweke wungu sirahe. "Sampeyan lagi ora pulisi. Aku ora bisa ngenali dheweke saka ih dening dheweke lumaku." Dheweke patted wentis. "Sampeyan ora aran kaya pulisi salah siji."
  
  
  "Panjenenganipun matèni kanca-kanca."
  
  
  Lawang kamar turu swung mbukak. Rondo lan kuning-rambut wadon teka ing.
  
  
  Teresa terus munggah, dheweke ayu tutuk twisting. "Sampeyan kudu duwe nenggo, Rondo!" dheweke bengok-bengok: "aku bisa njaluk ego kanggo pitutur marang kula luwih."
  
  
  "Kita wis krungu cukup." Panjenenganipun ngangkat munggah paling gedhe mecut saka dhingklik. "Pak, yen Moose tau ketemu metu sing wong watara kita ana ing ngisor iki sampeyan, kita kabeh bakal dadi nuwun."
  
  
  "Aja padha sumelang. Aku ora pitutur marang dheweke emu."
  
  
  "Ana bakal apa-apa ngomong." Kang retak kang mecut lan dipindhah menyang kula. "Aku weruh lemak panjenengan wallet nalika sampeyan glethakaken metu sèket. Sampeyan wis tak cuwilan apik saka dhuwit."
  
  
  "Njupuk ego, Rondo!" kuning-rambut wadon ngandika.
  
  
  Aku temen maujud sing padha pancen cumadhang kanggo matèni kula kanggo awis aku iki mbeta, utawa malah mung minangka sih kanggo Moose.
  
  
  Rondo ditarik bali mecut, lan kang ngangkat munggah terus-digawe dhingklik dening amben. Mecut cut liwat udhara lan kebungkus watara dhingklik wentis minangka ego ngusulke iku kanggo nglindhungi pasuryan. Rondo sumpah lan nyoba kanggo narik metu mecut.
  
  
  Kang njupuk rong langkah menyang wong lan bang ing kursi ing ego kang sirah. Iku pecah, lan ambruk marang dhengkul. Dheweke ego njotosi wong ing pasuryan, lan getih spurted metu.
  
  
  Karo squeal, Teresa mlumpat ing amben, ngrambah ing guling, lan ditarik metu .25-kaliber Bauer otomatis. Padha siap kanggo apa-apa, iki gang.
  
  
  Teresa ora pitutur marang kula kanggo mungkasi ngendi aku iki utawa mundhakaken tangan. Dheweke digawe pistol lan ditarik pemicu. Gawk kenek tembok. Dheweke iki banget flustered kanggo njupuk outright.
  
  
  Kang cepet diubah kang mratelakake panemume saka cah wadon. Iku ayu, nanging aku ora arep kanggo mbukak menyang Nah ing gg peteng.
  
  
  "Njupuk wong, Teresa," Rambute Kuning ngandika. Dheweke ana gedhe nyoraki. Panjenenganipun kenek maneh lan manuk dara kanggo cah wadon.
  
  
  Dheweke weteng kenek amben lan dheweke ambruk ing sandi bobot. Teresa ambruk kanggo siji sisih, stamping dheweke kaki. Dheweke ngagem apa-apa ing dheweke coveralls. Pasukan saka kabisat digawa kula tengen amben kaya hockey puck ngusapake ing ès, lan kang ndharat ing nah. Tiba softened kula, nanging aku digawe muni kaya lara manuk.
  
  
  Gun ing dheweke rompi kanthong miber metu saka dheweke tangan lan tengen lantai. Rondo dibusak irung getih, tak sikilé, lan staggered.
  
  
  Aku ngrambah kanggo Luger, nanging Rambute Kuning mlumpat mudhun sandi bali. Dheweke kudu duwe bobot 160. Kang nguripake lan mbuwang dheweke liwat pundhak, lan dheweke ambruk ing amben.
  
  
  Rondo iki nyoba kanggo pick munggah cilik bedhil otomatis. Iku kapandeng kaya emu iki gadhah wektu hard ningali iki. Ego nyekel dheweke dening gulu karo tangan siji lan di-push dheweke nerusake, supaya ego target kenek tembok. Iku wutah kabeh liwat pasuryan lan lay isih.
  
  
  Rambute kuning ngadeg ing mburi ing bejat amben lan bengok-bengok. "Rondo. Iya kang babras sampeyan, Rondo?"
  
  
  "Ora, dear," aku ngandika. "Emus kaya kanggo bang sing kepala marang tembok."
  
  
  "Bajingan. Yen sampeyan babras Rondo ..."
  
  
  Ing luger dheweke ditarik metu, lan dheweke swara nyuwil ing agêng-ukara. "Apa sampeyan ngomong, dear?" Aku takon dheweke ing sarcastic swara.
  
  
  Dheweke lungguh munggah ing amben lan kapandeng ing kula ing kasepen.
  
  
  A stunned Rondo nyekel dheweke dening pinggul, nyeret dheweke menyang tengah saka kamar, lan nguripake dheweke ngadhepi munggah.
  
  
  "Aja njupuk Rondo!" wong wadon bengok-bengok.
  
  
  Iku Luger sing njupuk dheweke metu, senadyan Rondo kang pasuryan ora nyenengake. Sawijining ngandika: "Apa ora aku njupuk ego, boneka?"
  
  
  "Aku bakal pitutur marang kowe bab Moose. Sing apa sing arep, ora iku? Kang kiwa, sak kutha a sawetara sasi kepungkur. Padha ndhelik ing loot saka rampokan karo sawetara cah wadon, lan dheweke enggal-enggal mati karo iku. Padha mburu nah."
  
  
  "Sampeyan ngandika padha, ora sampeyan, dear?"
  
  
  "Moose, Jack Hoyle lan wong katelu. Hoyle cendhak wong, minangka dhuwur minangka Rondo kang pundhak. Kang tak tato mbukak kene." Dheweke kena dheweke lengen kiwa. "Kita wis tau ndeleng wong katelu."
  
  
  Kang ndudhuk ing Rondo kang kanthong lan tak sèket dolar sadurunge kang kiwa.
  
  
  8
  
  
  Duweke wis mung teka ing San Francisco, lan Hawk iki ing telpon.
  
  
  "Wis sampeyan wis kanggo San Diego? Carane akeh nomer panas sing ana ing sethitik ireng buku? " dheweke takon ing paling sardonic swara.
  
  
  "Teresa. Nice girl, " aku ngandika. "Lan manis minangka karang dragon."
  
  
  "Aku wis krungu bab dheweke arang-arang. Nanging saiki, ing bisnis. Sampeyan wis digawe kemajuan apa?"
  
  
  "Aku duwe jeneng lan gambaran saka anggota Elk gang. Ego kang jeneng Jake Hoyle."
  
  
  "Kita bisa mriksa egos ing hukum pelaksanaane file, nanging auto iki wis ora diwenehi kita akeh bab Moose. Peneliti dicenthang karo FBI lan mlayu komputer nelusuri jeneng Edward Jones. Apa-apa. A ringkesan adhedhasar samara-samar description sampeyan marang kita, diwenehi, lagi asil sing padha ."
  
  
  "Aku ora kaget. Wong iki misale jek dadi apik banget ing dell kang. Supaya apik sing wis mbokmenawa tau wis nahan dening hukum.
  
  
  
  
  
  Aku ora bisa pitutur marang kowe carane akeh mboten kapecahaken perampokan tengen negara padha ego proyek."
  
  
  "Inggih, N3, apa sabanjuré?"
  
  
  Panjenenganipun marang Emu bab serangan ing kula ing motel, lan informasi sing Letnan Marco Valante wis squeezed metu watara wong. "Ana soko sing departemen research bisa nindakake kanggo kula. Golek metu jeneng Frank Abruz kang mungsuh sing paling awon, utamané ing egos saka mantan mungsuh sing saiki bisa njagong ing mafia kang direksi."
  
  
  "Aku ora bisa pitutur marang kowe iki sincerely ngubengi sirah. Iki bagéan saka Abruz nambah file sadurunge sampeyan ngetik pigura. Ana wong sing jenengé Logii sing ana Abruz saingan nalika padha enom thugs ing cara sing munggah. Lan Rossi . Lagi loro anggota saka mafia kang ngatur dewan."
  
  
  Siji jeneng menowo. "Lew Rossi?"
  
  
  "Dr. Lew. Gambling, prostitusi, lan obat-obatan. Panjenenganipun lan Abruz wis views beda ing Asia menehi hasil, lan padha sadurunge wis clashed liwat tamba jeksa agung bisa ngetokake, " Hawke ngandika. "Nick, ngomong apa sampeyan mikir."
  
  
  "Sing ace ing pack, wong sing matèni Meredith, dikirim pembunuh kanggo Bonham kanggo matèni cah wadon, lan dijupuk kula ing motel. Aku mikir kang ing ndhuwur echelon saka Organisasi. Dheweke kudu wis ing patemon ngendi Valante krungu bab kula. Iki panjelasan paling apik saka ego kawruh saka mafia lan organisasi kita ."
  
  
  "Yen sampeyan lagi tengen, apa sing panjenengan gol?"
  
  
  "Aku nyetel munggah Moose ing rajapati saka Frank Abruz. $ 200,000 iki payback. Kang ngandika kanggo Moose:"aku ngerti ngendi sampeyan bisa njaluk rong atus grand yen sampeyan nindakake proyek kanggo kula." Saiki iku ing kahanan nekat. Kang bisa ora supaya Kadhang golek ego. Iya ora arep Sheila Brant kanggo pirembagan kanggo Hema lan kula, lan dheweke ora arep kita kanggo nyekel Moose."
  
  
  "Sing bakal nerangake sawetara bab-bab sing kedaden," Hawk sarujuk. "Nanging saiki, pilihan sing paling apik kanggo kita iku cilik ireng book."
  
  
  "Aku nggarap iku," aku ngandika.
  
  
  * * *
  
  
  Telpon dening amben rang banget. Dheweke sel. Hotel kamar peteng. Panjenenganipun sijine telpon ing kuping. Iku operator sing ngilingake kula sing aku wis kiwa telpon ing 20: 00.
  
  
  "Matur nuwun," aku ngandika. Lungguh ing pojok amben, nguripake lampu lan peered ing bandage ing dodo. Kulit ana marasake awakmu, uga, ing lumahing, nanging aku ora duwe ketok wounds.
  
  
  Aku ngimpi bab Sheila Brant. Dheweke ana relived nalika dheweke awak iki ditemokake ing pawon saka omah ing Bonham. Sawise dheweke mati, kang panginten bab dheweke luwih kerep tinimbang dheweke bakal duwe disenengi sapa ngerti. Malah sanadyan aku ngene mung dikenal dheweke kanggo wektu cendhak, soko liwati antarane kita, lan listrik sing ana biasane seksual nanging prajanji soko liyane.
  
  
  Sak kamar hotel jendhela, dheweke weruh lampu Golden Gate Bridge. Saiki aku wis teka kene kanggo katon kanggo cah wadon dijenengi Penny, wus dheweke bakal menehi kula pitunjuk kanggo kabebasan sapa matèni Sheila lan David Kirby.
  
  
  Penny kang jeneng iki salah siji pihak sing Moose wrote ing sethitik ireng buku sing engages nggabung kula ing Trudy lan Therese. "Penny. Gedhe susu, " Moose wrote ing ndhuwur kaca kang darmabakti kanggo cah wadon. Aku ora bisa mbayangno dheweke mengkono apa luwih apik saka sing. Ing komentar, Moose kadhaptar seksual tumindak sing Penny dileksanakake karo skill khusus. Yen Moose ana qualified hakim, lan ketoke piyambakipun, Penny iki meh minangka langka minangka Stradivarius.
  
  
  Panjenenganipun ngangkat munggah buku lan disandangi. Aku turu kanggo limang jam lan felt dibalèni unggah manèh, menehi tandha. Iku bakal dadi wengi ora iso lali. Dheweke iki arep kanggo Liz Burdick kang bartender bengi.
  
  
  Omah gedhong, dibangun sawise lindhu lan geni sing ravaged San Francisco ing taun 1906, lungguh ing ndhuwur gunung. Iku paling misuwur brothel ing kutha, lan wong wadon sing mlayu iku ana legenda dheweke wektu. Sawise dramawan wanted kanggo nggawe crita dheweke urip ing basis kanggo Broadway musik. Kocap kacarita sing Liz Burdick ngaturaken sembah nuwun wong, nanging dheweke ora perlu kanggo pindhah umum. A prawan dibukak lawang lan ngeteraken kula menyang lawas-gaya kamar drawing karo sugih abang vacuum. Furnitur iki antique, karpet lan inch nglukis. Dheweke mangu-mangu sing gubernur kang omah gedhong ing Sacramento iki uga pepak.
  
  
  Liz Burdick mlebu kamar, lan prawan ana ing ngarep lawang konco dheweke lan ngiwa kita piyambak. Kang nyoba ora kanggo katon ngandika. Aku iki dikarepake wong wadon sing lawas. Liz Burdick ana mung ing dheweke thirties.
  
  
  Dheweke sugih dawa slid tengen karpet minangka dheweke dipindhah menyang kula, sik njongko metu kelangan, lancip tangan lan looking kula sakcara ing mripat. "Sampeyan lagi sethitik awal, nanging aku bakal nelpon dheweke sawetara bocah-bocah wadon. Nggawe manawa sing aku wis wong-wong mau sing bakal kaya, " dheweke ngandika.
  
  
  "Iku iki disusun aku bakal ndeleng Penny."
  
  
  "Ya, kita ngedika bab dheweke nalika sampeyan disebut, nanging dheweke ora bakal kene dina iki. Aku wus sampeyan 'd menehi iku kanggo wong liya," dheweke mesem.
  
  
  Dheweke mata padha kadhemen jade werna lan appraising, senadyan eseman dheweke ngagem. Aku kepingin weruh yen aku kudu kurban dheweke kanggo amben. Aku marang dheweke sing aku ana pengusaha ngunjungi congress, lan uga menehi saran kula kanggo visit dheweke ing ngarep.
  
  
  "Penny iku salah siji kita paling populer bocah-bocah wadon, nanging kita duwe wong mung minangka atraktif. Aku bisa nggawe pilihan kanggo sampeyan yen sampeyan dateng sandi mratelakake panemume, " dheweke disaranake.
  
  
  "Aku manawa sampeyan duwe rasa gedhe, Kantun Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "Mrs Burdick," dheweke didandani kula. "Aku randha. Dheweke dawa awu-pirang rambute shimmered ing cahya, lan dheweke dipindhah karo sensuous sih-rahmat minangka dheweke malmpah menyang dhingklik lan lungguh mudhun.
  
  
  "Nanging aku mung kasengsem ing Penny." Panjenenganipun marang dheweke apa aku panginten iki prasaja eseman. "Kula kanca, iya proyek gedhe karo dheweke."
  
  
  "Ing kasus-kasus iku, sampeyan mung kudu ngenteni nganti wektu sabanjuré sampeyan teka kanggo San Francisco."
  
  
  "Apa kedaden kanggo sesuk wengi?"
  
  
  "Aku wedi Penny ora bakal kene."
  
  
  "Mrs Burdick, apa ngunjungi fireman a sih. Marang kula carane aku bisa tekan Penny." Yen dheweke ora manggon kene, menehi kula dheweke alamat. Aku bisa nelpon hey lan mungkin ngatur soko."
  
  
  "Sampeyan ngerti, kita duwe aturan kene. Kita padha ora nyampekano informasi kanggo katrangan bab kita bocah-bocah wadon. Padha duwe hak kanggo urip dhewe nalika lagi ora digunakake."
  
  
  Minangka dadi liyane terus-terusan, dheweke dadi steeper.
  
  
  Disabetake dening dadakan anggepan, ngandika dheweke:: "sing Sing nyoba kanggo mungkasi kula saka ningali dheweke?"
  
  
  Dheweke mesem lan ora nanggapi, nanging dheweke proses iki cukup responsif.
  
  
  Prawan salah kamar, nuthuk alon-alon. Dheweke nggawa tray karo saperangan saka ombenan. Aku lungguh ana karo kaca ing tangan, pemikiran kok Madame iki menehi kula layanan VIP nalika dheweke cetha ora arep supaya kula ndeleng Penny.
  
  
  "Nalika aku disebut dheweke, aku takon dheweke kanggo pirembagan kanggo Penny, nanging sampeyan kejiret dheweke. Apa iki sing, Mrs Burdick?"
  
  
  "Amarga temenan dheweke ora kene. Ing wektu iki, dheweke panginten dheweke bakal bali mengko ing dina. Aku ana salah."
  
  
  Iku ès ing kaca sing guncang dheweke, nanging Stahl ora ngombe iku. "Ana ing ngendi dheweke?"
  
  
  "Aku ora mikir iku wae saka bisnis." Dheweke wis ora wungu dheweke swara, nanging saiki dheweke mata padha steely.
  
  
  (Frowning, kang dianakaké munggah kaca. Hey ora dipercaya dheweke. "Kita bocah-bocah wadon sing njupuk vacations, sampeyan ngerti. Padha ngunjungi sederek. Padha lara. Padha lagi kaya everyone liya, senadyan apa sampeyan bisa krungu."
  
  
  Dheweke sengit narik metu shotgun ing elegan sakcedhake saka San Francisco kang keren warung toko, nanging mbenake ketoke perlu.
  
  
  Liz Burdick wungu dheweke eyebrows minangka Luger slid menyang tangan. Nanging, dheweke kapandeng kurang saka kaget.
  
  
  "Saiki kita njaluk kanggo menehi hasil nyata, ora kita, Mr. Harper?"
  
  
  "Gun ngirim supaya sampeyan ngerti sing aku serius. Banget serius."
  
  
  "Penny kiwa us kanggo nalika. Aku ora bisa ngomong liyane temtunipun."
  
  
  Dealing karo dheweke kaya dealing karo wong wadon dijamin dening es tembok.
  
  
  Dheweke dianakaké metu kaca. Dheweke saben pamindhahan iki kaya geguritan. "Apa sing arep kanggo pitutur marang kula kok sampeyan lagi mbeta gun, Mr. Harper?"
  
  
  "Wong tansah nyoba kanggo sijine peluru ing kula."
  
  
  "Kula nyuwun pangapunten kanggo krungu sing. Nanging kita manggon ing atos kaping. Saiki sing wis digawe gegaman metu saka kula, apa ngirim aku?"
  
  
  "Aku iki wus iku bakal goyangake sampeyan munggah dicokot. Aku disepelekake sampeyan." Kang jumeneng lan holstered ing Luger. "Aku looking for wong sing wis jeneng Penny ing buku alamat. Wong amba dijenengi Moose, lan sok-sok Edward Jones. Kang kelangan karakter."
  
  
  "Ana wis tau kuwi wong ing omah iki."
  
  
  "Aku arep takon bab Nen Penny."
  
  
  "Kula nyuwun pangapunten. Iki ora bisa disusun. Sampeyan ' d luwih apik kanggo pindhah, Mr. Harper."
  
  
  Iya ora mindhah. Dheweke ngadeg looking ing nah, lan ngandika, " Jeneng rega."
  
  
  "Aku ora ngedol informasi."
  
  
  Dheweke, Hey chuckled. "Aku ora ngomong bab informasi."
  
  
  Wektu iki, dheweke kaget. "Maksud sampeyan kanggo salah siji saka bocah-bocah wadon liyane?"
  
  
  "Ora, Mrs Burdick. Kita bakal ketemu bocah-bocah wadon ing kita dhewe."
  
  
  Dheweke mangertos. Lan, ngatur njupuk iku, dheweke mesem lan ketemu sandi mata. "Iku bakal dadi larang banget. Ing paling apik iku tansah larang."
  
  
  "Aku pengin sing paling apik," aku ngandika.
  
  
  Kang digawe dowo metu ing amben lan mirsani Liz undress. Perangan awak dheweke glistened golden-coklat ing cahya saka antique lamp. Dheweke pinggul lancip lan dheweke pundak padha cilik, nanging dheweke dodo padha gedhe lan lengkap. Padha swayed minangka dheweke dipindhah menyang kula. Kaya pasuryan dheweke, dheweke awak iki ing kondisi banget.
  
  
  "Apa sampeyan mikir sing iki bakal nindakake kanggo sampeyan? Maksudku, kajaba kanggo ketok."
  
  
  "Aku kasengsem ing sampeyan. "Aku pengin ngerti apa drive sing," aku ngandika.
  
  
  Dheweke ngguyu mau. "Sampeyan ora ngerti bab sundel yen sampeyan sijine dheweke kanggo amben. A sundel iku sawijining aktris, lan amben punika tataran." Dheweke leaned ing lan dipencet dheweke lambã No kanggo mine. Dheweke ilat slid antarane sandi lambé, lan dheweke tangan slid mudhun sandi thigh. "Nanging aku ora a sundel. Apa sampeyan ngerti sing?"
  
  
  "Ora tenan," aku ngandika.
  
  
  "Aku ora ngawula pelanggan. Bocah-bocah wadon apa iku. Aku ora for sale."
  
  
  "Banjur apa iya sampeyan nampa kurban?"
  
  
  "Iku ora saran," dheweke ngandika. "Iku tantangan."
  
  
  Kang di-push dheweke mudhun ing amben. Tangan slid mudhun dheweke awak. Aku bisa aran dheweke driji mencet marang tombol sandi kaos. Iku mbantu dening Hey, njabut ego. Nalika dheweke weruh kula bandaged tatu, dheweke ora takon pitakonan. Nalika dheweke rama digawe katresnan kanggo dheweke, dheweke dilindhungi undhang-undhang fitur nguripake abang. Dheweke ilat poked metu kanggo tambang, dheweke tangan stroking sandi bali dumadakan stiffened, lan banjur dheweke mbuwang dhéwé ing kula karo alam bébas mewek ...
  
  
  "Carane iku?" dheweke takon.
  
  
  "Kaya sing ngandika, sampeyan lagi paling apik."
  
  
  "Dadi sampeyan, Ned Harper. Kejabi, kowé kuwi sapa? Thug, pulisi, apa?
  
  
  "Dilat menyang pulisi."
  
  
  Dheweke kena blindfold. "Iku tatu peluru, ora iku?"
  
  
  "Muji kanggo kanca saka wong sing ngaku sampeyan wis tau ketemu." "Apa sampeyan mikir sawijining badhe bantuan sampeyan mung amarga sampeyan bench penet karo kula ing amben? "" Aku bakal nemokake ego, karo utawa tanpa bantuan panjenengan nah. Panjenenganipun matèni ing paling limang wong. Siji diaktifake metu dadi kanca cedhak saka mine. Siji ana wong wadon ayu. Panjenengané nyuwil-nyuwil gulu."
  
  
  
  
  
  "Stop iku," dheweke ngandika ing swara atos. "Elk teka kene kaping pindho. Panjenengané ora sandi klien khas. Piyambakipun sopan lan kasar, lan bisa ngomong sing ana pidana. Nanging kang sumurup Penny sadurunge dheweke miwiti kene. Dheweke ngandika ana sing beda-beda. Aku iki marang dening hey sing ana apa-apa apik babagan nei. Aku bungah nalika iya ora nuduhake munggah maneh, banjur riko kapindho."
  
  
  Ee dheweke ngambong ing gulu. "Ana ing ngendi dheweke, Liz?"
  
  
  "Dheweke ora direksa déning moose. Penny iki ngewangi dheweke. Dheweke ngandika dheweke durung arep kanggo ndeleng sampeyan, sing bakal mbebayani tumrap gesang dheweke."
  
  
  "Carane durung dheweke ngerti sing?"
  
  
  "Dheweke ora pindhah menyang rincian. Dheweke kiwa ing cepet-cepet sanalika dheweke prajanji sing aku ora tangan liwat printah kanggo dheweke." Liz grimaced ing penyelundupan. "Mungkin Elk ana ing kontak karo dheweke. Apa sampeyan mikir bab iku?"
  
  
  "Mungkin."
  
  
  "Aku ngerti ngendi dheweke tetep. Aku ora ngerti yen aku arep kanggo pitutur marang iku kanggo sampeyan. Informasi bisa matèni kowé yen ana Moose karo iku."
  
  
  "Aku kandhanana," aku ngandika.
  
  
  Dheweke sighed, " Iku lawas cottage panas njaba kutha. Aku bakal njlèntrèhaké ing dalan kanggo sampeyan." Dheweke tak munggah lan tindak menyang antique mejo. Dheweke dipindhah apik. Nah wis cilik, hard bunder, kaya cah wadon enom kang.
  
  
  Piyambakipun mirsani dheweke minangka dheweke lungguh ing dhingklik, nulis ing alus piece saka kertas biru. Dheweke kebak dodo swayed minangka dheweke dipindhah. Sergey iki diputer ing dheweke gamelan pundak. Dheweke ana nyata pirang, golden antarane pupu.
  
  
  Tanpa nggawe swara, tak munggah saka amben. Panjenenganipun njupuk dheweke kiyat lan stroked dheweke dodo. Dheweke njupuk ih ing lontar ing tangan lan fiddled karo dheweke penthil, kroso wong-wong mau njaluk hard maneh.
  
  
  Dheweke lungguh mlaku, dheweke sirah sujud, nglaras caresses. Aku bisa mambu dheweke rambute, mambu wangi ing awak dheweke.
  
  
  "Aku bungah aku teka kanggo San Francisco," aku ngandika.
  
  
  Alon-alon, dheweke leaned marang kula, banjur diuripake lan dropped dheweke sirah ing sandi pundhak. "Carane akeh wektu kowe kudu, Ned?"
  
  
  "Cukup akèh," aku ngandika.
  
  
  Dheweke tangan alon-alon kena sandi pasuryan. Panjenenganipun ngangkat dheweke munggah lan digawa dheweke bali menyang amben ...
  
  
  Omah Penny iki tetep ana ing dhuwur munggah ing cliff, ora adoh saka San Francisco. Liz instruksi padha gampang kanggo tindakake. Kang diparkir seket meter saka omah ing sisih ninggal dalan, tak metu watara mobil, lan quietly ditutup lawang. Wengi udhara kelangan lan lembab ing saindhenging hotel, lan udan saka panas udan. Ing salah siji sisih kula punika alas, stahl nglukis, overgrown karo bushes ing sudhut dalan.
  
  
  Aku weruh dheweke mobil njaba lawang ngarep omah. Nyedhak cautiously, kang liwati dheweke mobil lan crouched ing salah siji saka pletik windows saka omah. Wong loro padha ngomong nang. Ih krungu swara dheweke, sanadyan ih ora bisa nggawe metu tembung. Odin swara ketoke dadi kagungane kanggo wong.
  
  
  Kula Luger ing tangan, duweke nguripake sudhut saka omah. Dheweke swara dumadakan felt flustered. My search wis teka menyang mburi.
  
  
  Dheweke nihan, ing tiptoe, obah cepet ing dipengini. Minangka dina dheweke nyedhaki lawang, dheweke krungu voices njupuk banter. Wong-wong padha teka metu. Nguripake watara, dheweke stahl kapandeng kanggo nutupi. Ing shaggy wong, seru lan cetha, tindak cara dhewe-dhewe kanggo dina. Dheweke, kesusu kanggo mobil diparkir lan dived nah.
  
  
  Sergey flooded wengi, drawing kuning belang ing lemah. Tokoh saka wong bledosan liwat lawang. Iku ora Moose. Iku ora ukuran buta karo swara thunderous. Panjenenganipun felt raos cetha kuciwo.
  
  
  "Ngunci lawang," wong ngandika kanggo kanca kang, cah wadon kang ' d mung glimpsed sedhela. Panjenenganipun tindak mudhun ing langkah-langkah. Ego kang stocky wangun kapandeng menowo. Iku padha karo ego kang ranyono langkah-langkah minangka piyambakipun nyedhaki mobil.
  
  
  Iya ora malah katon ing Renault, kang diparkir ing dalanmontor. Panjenenganipun kabuka lawang mobil lan tak ing. Ing ngarep lawang house ditutup lan cah wadon ilang.
  
  
  Wong nguripake tombol ing kontak. Krungu engine miwiti kanggo mindhah, lan felt mobil miwiti kanggo mindhah sluggishly minangka wong pindah mobil menyang mbalikke. Panjenenganipun nyekel nangani lawang ing sisih, lan mlumpat menyang mobil minangka wong digawe adoh saka omah.
  
  
  Kang diklik ing bullying. "Apa ing neraka?"
  
  
  "Aku duwe gun, supaya santai. Ngaktifake ndhuwur brylev. Aku arep kanggo ndeleng apa sing katon kaya."
  
  
  Panjenenganipun wis peteng rambute lan stern pasuryan. Nen ngagem klambi short-panjang, lan aku bisa ndeleng anchor tato ing lengen.
  
  
  "Jeneng kang Jake Hoyle, ora iku?"
  
  
  "Sampeyan kudu mati," ngandika. "Sid sijine peluru ing sampeyan."
  
  
  "Aku elinga kedadean." Dheweke ego kenek wong ing pasuryan karo Luger. Cukup Hard kanggo nggawe manawa aku rampung ego-fokus. "Ngendi Moose?"
  
  
  "Sampeyan ora arep kanggo ndeleng ego. Sampeyan lagi metu saka liga. Menjangan mangan wong-wong kaya sampeyan kanggo panganan cuci mulut."
  
  
  "Aku panginten kang disenengi kanggo ngalahake munggah wong wadon."
  
  
  "Katon, wisest bab sampeyan bisa nindakake bakal bisa kanggo melak-melak lumaku watara mobil iki tengen saiki lan drive nang endi wae ewu mil adoh."
  
  
  Ing wayah wengi pisanan ing Idaho burned ing sirah, padhang maneh, isi kula karo nesu. Aku eling Sid tenang panggolekan peluru ing kula nalika duweke lay bound lan helpless.
  
  
  
  
  
  
  Dheweke ngelengke Sheila Brant lan David Kirby.
  
  
  Ing luger dipencet dheweke dadi hard marang kang tenggorokan kang disawang. "Aku marang sampeyan tailspin. Yen sampeyan ora bisa njawab, aku bakal jotosan pemikiran metu kabeh liwat jog mobil iki."
  
  
  Ngandika hoarsely,"aku patemon Moose sapunika."
  
  
  Apik. Aku bakal lunga karo sampeyan."
  
  
  "Iku panguburan." Utawa supaya kang ngarep-arep.
  
  
  Panjenenganipun nglirik ing arah saka wektu kanggo wektu minangka piyambakipun ndamel. "Elk mangerténi bab sampeyan. Panjenengané pirsa sampeyan lagi sawetara jenis saka federal agen."
  
  
  "Carane wong kang ngerti sing?"
  
  
  "Kang wis sambungan. Panjenenganipun wis wong-wong mau kabeh cara munggah menyang ndhuwur saka Organisasi. Sampeyan bakal njaluk yours, pak. Sampeyan manggon ing diselang wektu."
  
  
  Panjenenganipun sijine rokok ing tutuk. "Sampeyan duwe korek. Sampeyan disewa saka kula ing Bonham."
  
  
  "Sampeyan ora lali apa-apa, kowe? Aku marang dheweke korek minangka hadiah."
  
  
  Aku mbanting menyang dashboard. "Pindhah luwih cepet. Aku pancene arep kanggo ndeleng Moose maneh."
  
  
  Ipat-ipat, Hale jumangkah harder ing gas pedal. "Rondo ana tengen. Sampeyan lagi edan."
  
  
  "Rondo marang kula iya ora ngerti ngendi sing padha."
  
  
  "Iya ora apa iku, nanging kita duwe teknologi kanca. Iku rang bell. Aku panginten sampeyan padha teka kanggo San Francisco kanggo ndeleng Penny." Sampeyan wis ketemu iki buku alamat ilang dening Muse. "
  
  
  "Mung aku ora perlu kanggo nonton wae luwih, apa aku?"
  
  
  "ora ana. Iki thread saka lelampahan, pak."
  
  
  Tanpa ganti muni saka profil voice, Hale nguripake setir. Minangka mobil swerved, aku iki di buwang marang dashboard.
  
  
  Aku ora weruh wong tekan menyang jas, nanging aku weruh lampu kilat saka gunfire lan krungu swara kaya kang ditarik pemicu. Piyambakipun cepet. Kang banget cepet. Nanging gawking durung kenek tandha. Iku wis tiba menyang lantai saka mobil. Aku ora duwe wektu kanggo mikir bab iku. Dheweke iki dijupuk karo rheumatism. Ing luger njeblug banter nang ditutup mobil. Hale digawe gurgling swara watara kang tenggorokan lan slumped marang setir.
  
  
  Mobil iki lelungan ing mbukak trotoar karo ora bends. Hoyle milih titik kasebut kanthi teliti,. Yen kabeh wis musna minangka ngrancang, kang bakal wis matèni kula ing siji cepet dijupuk lan katahan mobil saka arep mati ing dalan. Nanging ego rencana durung bisa.
  
  
  Mobil driverless nguripake kiwa lan sped tengen dalan. Piyambakipun mejet ing selokan kaya aku iki nyoba kanggo nggayuh setir, lan aku iki di buwang marang Hoyle awak. Mobil sped metu saka ditches, liwat undergrowth, lan pungkasanipun teka menyang mandeg. Aku kaget sing durung muter liwat.
  
  
  Mulané gusti yésus terus munggah, pinned Hoyle kanggo jog, lan njupuk detak jantung. Ora ana ego. Kang ana mati. Aku wis ora dipilih, nanging kanggo njupuk wong. Nanging, iku iki ulig dening pembangunan. Dheweke ora kasengsem ing ego pati. Dheweke hotel njaluk kanggo Moose.
  
  
  A luger dheweke ditarik metu lan nyeret Hoyle awak watara mobil. Engine digawa ing maneh, lan mobil tindak liwat talang lan mencet trotoar maneh. Dheweke mobil ndamel bali menyang omah.
  
  
  Aku wis kanggo njaluk Penny kanggo pitutur marang kula ngendi Moose iki, digunakake, ngene aku dadi hak bali ngendi aku miwiti.
  
  
  Omah iki isih kobong suci. Ego malmpah watara lan ketemu mbukak jendhela kamar turu. Aku ora ndeleng dheweke, Penny, nanging aku krungu dheweke. Dheweke iki njupuk padusan. Dheweke, krungu banyu mlaku.
  
  
  Kang ngusulke dheweke kanggo langkah bali lan njupuk mati shoes, banjur ngangkat kunci kanggo dina. Panjenenganipun quietly malmpah liwat pawon lan urip kamar kanggo turu.
  
  
  Penny iki singing ing padusan. Iya ora ngenali tune. Penny ora Barbra Streisand. Kula korek ana ing sandi dodo. Dheweke ego mbuwang dheweke ing menit lan lungguh mudhun kanggo ngenteni dheweke rampung.
  
  
  Nalika dheweke teka metu, sak jedhing, dheweke ngagem tutup padusan, a pasangan saka sandal, lan boten liya. Kita kapandeng ing saben liyane. Surprise iki teknologi. Dheweke ora nyana kanggo ndeleng wong liyo ing kamaripun, lan aku ora nyana kanggo ndeleng dheweke ing ulang tahun sing cocog.
  
  
  Wigati Moose digawe bab dheweke dodo iki akurat. Padha ngédap. Kabeh bab dheweke awak iki ngédap. Dheweke digawe Raquel Welch katon kaya cah lanang cilek.
  
  
  "Hey, carane sira njaluk ing?" dheweke ngandika.
  
  
  "Iku sandi dina. Dheweke kunci iki bejat."
  
  
  "Sampeyan lagi ora maling, sing sampeyan?"
  
  
  "Aku Ned Harper. Wong sing ora arep kanggo ndeleng."
  
  
  "Salah siji sing ngedika kanggo Liz ing telpon?" Dheweke njupuk mati iku tutup padusan lan guncang metu dheweke rambute. "Sampeyan kudu sawetara jenis operator kanggo njaluk dheweke kanggo pitutur marang kowe carane kanggo nemokake kula."
  
  
  "Kita ketemu basa umum."
  
  
  "Sampeyan ngerti alesan ngapa dheweke ora arep kanggo ndeleng sampeyan. Hoyle marang kula sing meddle ing bab-bab sing ora ana bisnis. Ngandika yen sampeyan nuduhake munggah, dheweke ngirim supaya sampeyan lan supaya em ngerti."
  
  
  "Lan sing ditangani iku cantik rapi."
  
  
  "Ora cukup apik. Iku ketok." Dheweke kabuka ing kakus lan njupuk metu jubah. "Iku oke yen aku nganggo iki? Aku sengit ngomong bisnis nalika aku wuda. Mengko, yen sampeyan pengin, aku bakal njupuk dheweke ego mati maneh."
  
  
  "Aku mangu-mangu kita lagi sing loropaken."
  
  
  "Sampeyan tau ngerti. Apa sampeyan kelakon kanggo mbukak menyang Hoyle?"
  
  
  "Ya," aku ngandika.
  
  
  "Aku iki wedi sing. Apa kedaden kanggo wong? Apa-apa apik, aku tetep dhuwit."
  
  
  "Kang ora teka maneh."
  
  
  Dheweke ditampa tanpa flinching
  
  
  
  
  
  
  . "Ngandika kang bisa njupuk care saka sampeyan ing dhewe. Dheweke emu ora pracaya dheweke. Padha nyoba kanggo matèni sampeyan sapisan, lan sampeyan slamet iku. Sampeyan ditangani Rondo. Aku ngene ngomong sampeyan lagi cantik kelangan."
  
  
  Aku kepingin weruh yen aku kudu flattered. Aku marang dheweke: "Sampeyan ngerti cukup akèh bab peralatan."
  
  
  "Kabeh Hoyle sumurup. Piyambakipun talker amba." Dheweke wis kancing munggah dheweke jubah lan lungguh ing ngarepe sandi dhingklik. "Sampeyan lagi cukup sauntara dhewe."
  
  
  "Aku tansah pirembagan kathah nalika aku wedi," dheweke ngandika. "Aku wedi sampeyan bakal matèni kula banget."
  
  
  Sawijining ngandika: "Dheweke langka medicinal nyababaken wanita."
  
  
  "Apa sing arep ngombe? Aku duwe sawetara alkohol ing kamar liyane."
  
  
  "Ora, matur nuwun."
  
  
  Dheweke mlaku liwat dhingklik lan unbuttoned sandi jubah. Nalika duweke ora mindhah, dheweke nyekel lengen lan ditempelake dheweke awak. Temenan, dheweke panginten sing nimbali paling apik pelanggaran.
  
  
  "Ayo nyang-nyangan," dheweke ngandika lirih.
  
  
  "Apa sing kita dagang bab?"
  
  
  "Urip lan kabeh aku bisa njaluk."
  
  
  "Aku pengin ngerti ngendi Moose ing hall."
  
  
  Pouting rada, dheweke ditarik mati jubah dheweke maneh. "Hale teka kanggo Recovery San Francisco. Ing moose iku sawijining cara nang endi wae."
  
  
  "Sing ora apa Hoyle ngandika. Ngandika Moose ana kene."
  
  
  "Panjenenganipun ngapusi kanggo sampeyan. Ing moose durung nuduhake munggah. Supaya Hoyle teka piyambak. Iku salah. Padha disepelekake sampeyan."
  
  
  Hale kudu digawe munggah crita bab nalika piyambakipun disebut kula kanggo ketemu Muse. Piyambakipun stalling kanggo wektu, nunggu kaputusan kanggo njupuk bedhil.
  
  
  "Sing disambungake kanggo Moose ing mafia?" Penny takon dheweke.
  
  
  "Panjenenganipun tau marang sapa bab iku. Ana wong, mesthi, karo akèh saka bobot, karo kang urusan. Organisasi umume disapproves saka Moose amarga padha mikir iku edan lan metu saka kontrol. Nanging ana wong siji ing ndhuwur sing dibiayai sawetara perampokan kanggo Moose minangka bagéan saka hasil antarane loro saka wong-wong mau. Moose ngandika padha saben liyane sawetara ndukung ."
  
  
  "Apa kowe ngerti soko, Penny? Sampeyan pirembagan kathah, nanging sampeyan marang kula banget sethitik."
  
  
  Dheweke dicokot dheweke lip. "Aku mengkono sandi paling apik kanggo sampeyan. Aku arep kanggo nyimpen dhewe kulit." Dheweke ruffled dheweke rambute. "Ayo kula mikir bab iku. Padha ngungsi, nyoba kanggo tindakake Sheila Brant kang trail. Lagi nyoba kanggo golek dhuwit dheweke nyolong. Nanging aku sumpah kanggo sampeyan, Hale ora ngomong ngendi Elk lan Craddock padha."
  
  
  "Craddock," mbaleni iku. "Ngomong bab Craddock."
  
  
  "Sid Craddock iku wong katelu melu ing sawetara saka Elk perampokan. Wong iki melu ing Abruz kang paten pinaten. Iku cah lanang karo kriting rambute lan bayi-kaya pasuryan. Sing kabeh aku bisa elinga bab nen."
  
  
  Dheweke kasedhiya salah siji migunani piece saka informasi. Dheweke cheered dheweke munggah. "Hoyle kudu dipercaya sampeyan akeh banget."
  
  
  "Panjenenganipun bragging - nyoba kanggo ngematake kula. Piyambakipun ditempelake kula malah nalika duweke ana Moose kang pastime favorit, " dheweke ngandika. "Kang nuduhake rasa apik, Harper. Dheweke name is ing gang."
  
  
  "Aku pracaya iku."
  
  
  "Aku bisa nggawe sampeyan lan kurban?"
  
  
  Dheweke, Hey chuckled. "Aku panginten sampeyan wis nindakake."
  
  
  "Ana wad amba dhuwit nang endi wae. Rong atus ewu dolar. Sing carane akeh padha tak nalika padha matèni Abruz." Dheweke pursed lambé dheweke. "Iku ndadekake kula arep kanggo mikir bab iku. Dheweke bakal wis disenengi iku kabeh kanggo nguripake menyang dhuwit lan ngapusi wuda ing iku. Rong atus ewu dollar tagihan. Sampeyan bisa sijine rong atus ewu-bill dollar ing kula? "dollar kasur, pacangan?" "
  
  
  "Aku ora duwe bayangan."
  
  
  "Padha kiwa iku kanggo Sheila. Padha pamisah munggah, banjur bisa ing Florida lan ngandel iku kanggo Hey. Hoyle marang kula sing."
  
  
  "Moose lan Ego kanca-kanca padha salah bab Dheweke. Dheweke ora mbukak mati karo dhuwit."
  
  
  "Banjur apa kedaden kanggo iku?"
  
  
  "Nah tau wis kasempatan kanggo pitutur marang kula. Dheweke guess sing iku iki dijupuk adoh saka nah. Dheweke wedi mlaku menyang Moose, supaya dheweke mlayu adoh."
  
  
  Ketoke, Penny wis marang dheweke kabeh sing arep ing. Panjenenganipun tak munggah saka dhingklik. Dheweke nganti kula kanggo langkah-langkah bali, ngendi aku sijine dheweke shoes ing.
  
  
  Dheweke ora takon kula pitakonan liyane babagan Hoyle. Panjenenganipun panginten dheweke ora persis grieving kanggo wong.
  
  
  "Hey, ngrungokake, Harper. Ayo dadi ngomong sampeyan ngatur kanggo golek dhuwit nalika sampeyan lagi nyoba kanggo mbukak mudhun Moose. Apa sing dilakoni karo wong-wong mau?"
  
  
  "Aku ora mikir bab iku."
  
  
  "Rong atus ewu. Iku apik tenan."
  
  
  Panjenenganipun laced nganti dheweke ballet sandal. "Apa sing arep kanggo suggest sing ego ngulungake iku liwat kanggo sampeyan?"
  
  
  "Inggih, kita isih bisa nuduhake iku. Iku mafia dhuwit. Listen, aku ngerti bab buku kang lan Elk sing duwe. Sampeyan wanted bocah-bocah wadon kang jeneng sing padha ing iku. Aku uga bisa kanggo mbantu." Aku ngerti cara sandi. iku banget becik sak kantor pulisi ."
  
  
  "Sampeyan ngandika sampeyan padha wedi kula."
  
  
  "Kanggo rong atus ewu. Aku bakal lumaku liwat kobong batu bara amben, tari wuda ing House Putih pekarangan, lan ngawula page Kavaleri Divisi. Njupuk kula karo sampeyan. Harper, lan ayo kang golek dhuwit. Kita bisa nindakake kathah bab iku. iku bisa menehi sampeyan jinis sing wis tau rampung sadurunge."
  
  
  "Ora thanks," dheweke rama ngandika. "Sampeyan kelalen Hoyle banget gampang."
  
  
  Nine
  
  
  Panjenenganipun tindak bali menyang sethitik ireng book lan dhaftar saka jeneng, kang saiki wis narrowed mudhun kanggo papat. Padha Janice, Eva, Barbara, lan Cora. Panjenenganipun mutusaké kanggo pindhah kanggo Portland lan golek Janice page. Yen kothong wis digambar dheweke ana, dheweke bakal wis musna bali kanggo Reno kanggo Denver lan Las Vegas, ngendi bocah-bocah wadon liyane padha mestine dadi.
  
  
  Moose sumurup aku wis ego buku alamat. Kang sumurup aku iki Nihan
  
  
  
  
  
  pindhah liwat dhaptar saka bocah-bocah wadon, wus kanggo nemokake metu apa ego panggonan. Nalika piyambakipun ketemu metu aku matèni Hoyle kang ego kanca, kang ora njagong isih, aku panginten. Nang endi wae ing sadawane dalan, ing salah siji saka papat kutha-kutha, aku bakal nemokake Moose, utawa kang bakal nemokake kula.
  
  
  Ing Portland brothel iki house lawas dumunung ing burem omah tetanggan cedhak meat processing kab. Dheweke, kalah ing lawang awal ing esuk lan takon kanggo Janice. A yawning cah wadon karo rambute tousled waved ing kula.
  
  
  Warung awal ing esuk iku ora minangka fragrant minangka mawar garden. Iku ambune kaya pungkasan wengi, badan lan jinis, lan sok-sok booze, lan yen réwangé sing wis reresik, iku ambune kaya tentara kakus.
  
  
  Cah wadon karo rambute tousled iki weaving liwat pembantu, dheweke cendhak nightgown swaying karo gerakan saka dheweke hips. Ing pembantu kapandeng kula liwat, temenan pemikiran kok aku ora bisa sijine mati nepsu nganti dhek jaman semana.
  
  
  Nuthuk ing lawang, cah wadon ngandika: "Janice. Iki wong sing disebut."
  
  
  Janice mangsuli sleepily. "Gedhe." Cah wadon sing wis digunakake metu nggabung kula kanggo dina, mesem, pats sandi pipi, lan gerakane mudhun bale.
  
  
  Leggy brunette ing kuning pajamas dibukak lawang lan ma bengkong ajiné menyang dheweke mripat. Dheweke ora keganggu kanggo tombol munggah ndhuwur saka dheweke pajamas. "Sampeyan ngomong sampeyan lagi looking for a Moose?"
  
  
  "Sing tengen."
  
  
  Dheweke dibukak lawang luwih akeh. "Ketik."
  
  
  Sandi bayangan iki obah ing lengkap-dawa mirrors nalika ngetik kamar. Liyane pangilon iki diinstal ing langit-langit ndhuwur babak amben pindho. Ana wuda pirang lying ing amben, sing wis diaktifake ing sisih dheweke kanggo katon ing kula, silk sheet ngusapake liwat dheweke awak putih.
  
  
  "Kula kanca Delia."
  
  
  Dheweke, manthuk, lan pirang manthuk ing rheumatism.
  
  
  "Moose nyewo kita sijine ing saperangan saka nuduhake kanggo wong lan kanca-kanca' egos. Panjenengané ora persis tipe sandi," Janice ngandika.
  
  
  "Carane dawa ago sira krungu saka wong?"
  
  
  "Januari," ing pirang ngandika. "Sing ana bali ing januari."
  
  
  "Kang nggawa wong karo wong sing wanted kanggo ngematake." Janice mesem. "Aku mikir kita kesengsem ego, durung kita, Delia?"
  
  
  "Sampeyan nyeleh nang."
  
  
  "Sing ana sing wong?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Pak Smith," Janice ngandika. "Misuwur Mr. Smith. Kita sijine ing gambar kanggo akèh sederek kita ' egos."
  
  
  Delia giggled. "Iya ora arep jeneng nyata kanggo bisa digunakake."
  
  
  "Apa kang katon kaya?"
  
  
  "Dhuwur lan lancip. Panjenenganipun ngagem kaca tingal. Yen ora karo Moose, kang ' d mikir kang ana akuntan."
  
  
  "Awit kang ana karo Moose, apa sampeyan mikir?"
  
  
  Pirang propped chin dheweke ing dheweke tangan. "Pindhah, saiki. Yen sampeyan lagi looking for a Moose, sampeyan ngerti apa jenis bisnis partners wis."
  
  
  "Pak Smith ana wong saka organisasi. Penting, " Janice ngandika. Dheweke lenggah mudhun ing amben jejere pirang. Padha bakal nggawe gedhe kursi lan bookends watara wong-wong mau.
  
  
  Boten kados sawetara wong aku takon dheweke bab Moose, padha cumadhang kanggo bantuan kula, nanging aku ketemu sing padha ora duwe informasi tambahan wae. Ih ngaturaken dheweke lan padha diundang kula teka bali arang-arang.
  
  
  "Takon kula utawa Delia," Janice ngandika. "Kita kaya digunakake minangka tim."
  
  
  Telung puluh menit sawise kang kiwa Portland, Lincoln nggero kepungkur kula ing dalan mbukak. Driver ditarik menyang overtaking lane lan sped munggah sabanjuré kanggo kula Renault.
  
  
  Aku weruh dheweke pasuryan, lan banjur, sethitik gun. Setir spun watara dheweke, Renault mbanting menyang rodok abot mobil lan ducked ing wektu sing padha.
  
  
  Shotgun jeblugan bang liwat jendhela, nanging ora kejawab.
  
  
  Lincoln iki banget bulky kanggo sandi mobil kanggo ngirim ego skidding. Driver pinned ego kanggo dalan lan yanked dhewe gembong. Ing fender digawe kontak karo fender, lan banjur Renault kiwa ing curb, skidded menyang pinggir dalan, lan ngetik piknik area mung mati ing dalan.
  
  
  Piyambakipun mejet iku, taunting iku minangka akeh minangka kang wani, lan mbanting menyang pindah minangka ing mburi mobil spun watara lan mejet uwuh tong minyak. Panjenenganipun gritted untu kang, nyoba kanggo ngontrol mabur. Mobil spun watara maneh lan mejet kayu-kayuan piknik dhingklik, banjur mbalek liwat ing sawijining sisih.
  
  
  Sawijining kudu wis urip mlaku. Kang di-push mbukak lawang lan tak metu unscathed.
  
  
  Lincoln katahan nyopir. Dheweke, weruh wong ilang menyang tampilan liwat gunung. Ana wong loro ing ngarep jog, driver lan bersenjata wong. Pasuryan aku 'd katon mung sadurunge shotgun banjur mati, aku' d tau weruh dheweke cetha nganti dina iki, nanging aku sumurup iku duweke kanggo Moose. Kang ana esem minangka dhewek ditarik pemicu.
  
  
  "Renault" iki tatu. Aku wis kanggo ninggalake iku ing garasi. Panjenenganipun disewakke mobil lan ndamel kanggo Reno, sing nolak mung kanggo mangan lan nelpon Hawk.
  
  
  "Aku pendekatan Moose. Panjenenganipun bisa aran sandi ambegan ing gulu, lan Em ora kaya iku. Panjenenganipun upaya kanggo matèni kula dina iki."
  
  
  "Nick, sing ati-ati."
  
  
  "Saiki, aku ora bakal hubungi sampeyan tac bagean. Aku duwe perasaan sing aku arep dadi banget sibuk."
  
  
  "Apa sing perlu informasi kita wis padha bab Jake Hoyle?"
  
  
  "Ora," aku ngandika. "Kang mati."
  
  
  Eva wis ora ana alangan nemokake wong ing Reno. Peteng trailer camp iki dumunung ing pinggiran kutha. Ana telung bocah-bocah wadon lan madam, saben karo dhewe trailer. Eva ana sing nglipur a klien, lan aku wis ngenteni karo Madame, nggawe cilik pirembagan bab teknologi disinterest. Kantor iki panas lan stuffy, lan Madame iki lan aku nyoba wadon.
  
  
  
  
  
  nyoba kanggo ndalang digunakake. Dheweke blonde wig ora pas, lan dheweke abang kuku padha rombeng.
  
  
  Nalika obrolan nguripake kanggo Moose, komentar dheweke dadi liyane animasi. Dheweke eling amba thug; dheweke ora bisa menehi rekomendasi ego minangka klien utawa minangka wong prayoga. Panjenenganipun matèni salah siji saka ee bocah-bocah wadon amarga emu disenengi sethitik panganiaya campuran karo ego jinis. Ing madam wis sing godhongé amba views, nanging dheweke ora bisa sijine munggah karo kuwi prilaku.
  
  
  Dheweke dasi loosened. Ing madam terus nganggo, mbaleni bab sing padha liwat lan liwat. Akhire, Kawa kang klien tak metu saka trailer lan tumuju kanggo mobil. Ngiwa dheweke madam isih ngomong bab aneh jinis.
  
  
  Eva ana abang-rambut cah wadon sing wis thukul sethitik lemak lan mired ing frustasi. Dheweke ngandika ana kakehan kompetisi ing Reno lan ing ngendi wae liya dheweke hotel bakal sebutno. Akeh banget divorcees menehi adoh sing egos. Akeh banget penyayang kabeh liwat negara, akeh banget saka anyar iki ingatase hak bebas seksual. "Hippies bakal nindakake iki kanggo maksud apa alesan utawa ora ana alesan ing kabeh. Aku sengit hippies, " dheweke ngandika.
  
  
  Diskusi lan atmosfer padha depressing. Iku wis mbayar dening madam, nanging njupuk metu liyane puluh lan sijine iku ing amben. Kawa dikempalken mobil kaya luwih resik vakum. Dheweke ngandika sing mesthi dheweke eling Moose. Padha ' d ketemu nalika dheweke ana ing Denver, ing paling apik kaping.
  
  
  "Dheweke bagéan sing mikir bab arep bali," dheweke ngandika. "Kabeh iki luwih banjur, kalebu kula." Dheweke mesem apologetically. Dheweke temen maujud dheweke ora njupuk care saka dhéwé. Ey disenengi kanggo mangan banget uga, lan mung ngleksanani dheweke nindakake iki ing dheweke bali.
  
  
  Obrolan iki kaya kali mili ing arah salah. Iku tampik dening media laporan saka hey, sing aku kasengsem ing Moose. "Aku supaya nuwun," dheweke njaluk ngapura maneh. Dheweke tak munggah, dibukak loro komplong saka bir,lan nyerahke kula salah siji. "Ing moose wis ora wis watara akhir-akhir iki."
  
  
  Ana ing wektu nalika dheweke iki kepengin banget karo wong, lan nalika piyambakipun digawe dheweke soko khusus. Nanging hubungan ora bertahan suwe, lan katahan ing tutul biasane karo oldies. Ing pungkasan wektu kang dibukak ana sadurungé taun iki.
  
  
  "Aku kiwa kanggo Denver hak sawise dheweke ketemu cah wadon lan mandegake teka. Dheweke ana waitress. Watara kutha cilik cedhak Denver. Dheweke ana Moose-maha jinis. Dheweke, elinga yen dheweke wis karo hotel kanggo duwe akèh dhuwit. Kawa ngguyu cynically. "Aku guess kang durung pitutur marang kowe carane wong iki arep kanggo apa iku. Aku mengko krungu sing sijine iku ing omah."
  
  
  Lan banjur monologue mandegake boring kula. Dheweke, ngandika, " Sing cah wadon iki pirang? Apa sampeyan ngelingi jeneng dheweke?"
  
  
  "Jeneng, ora. Dheweke wis apa aku nelpon aristokrat katon. Cheekbones dhuwur, gedhe mata peteng. Ngene sampeyan mikir dheweke ana model."
  
  
  Aku iki ngomong bab Sheila Brant.
  
  
  "Apa kedaden?" Kawa takon, keno expression ing sandi pasuryan sing aku ora ngerti aku.
  
  
  Panjenenganipun tak munggah lan leaned marang tembok saka trailer, kang bali menyang dheweke. "Aku ora mikir sing ngerti apa kedaden kanggo dheweke."
  
  
  "Aku wis tau krungu saka iku. Mungkin moose ngiwa dheweke lan tindak adoh, kaya iya karo kula."
  
  
  "Mengko, Moose katutup sambungan amba," aku ngandika. "Panjenenganipun kudu cedhak kanggo wong karo panguwasa. Ing Organisasi".
  
  
  "Iki warta kanggo kula," Kawa ngandika. "Ana ora akeh vines kene."
  
  
  Cowboy nihan trailer lingkungan, ego kupluk iki ditarik mudhun kanggo ndhelikake mripate. Piyambakipun mbeta ijo shopping tas. Aku mirsani wong pendekatan kula.
  
  
  "Sampeyan ora ngomong apa sing padha looking for Moose," Kawa ngandika. Dheweke lungguh ing jejere kula, mbukak liyane bisa saka bir.
  
  
  Ing cowboy mandegake. Ego kupluk anyar lan clumsily ruffled. Panjenenganipun ngrambah menyang shopping tas lan ditarik metu sawn-mati shotgun.
  
  
  Aku lunged menyang sisih minangka dhewek wungu kang gegaman lan digawe ego ing kula. Piyambakipun mejet Eve karo pundhak lan ndamel dheweke metu saka baris geni nalika shotgun banjur mati. Mimpin ngalir liwat trailer kang lawang lan kenek tembok kaya kutha.
  
  
  Panjenenganipun tindak menyang jendhela lan ditarik bali sandiworo. Ing cowboy iki sintaks ing panyuwunan database. Piyambakipun kalah metu jendhela karo tong minyak saka Luger lan dijupuk iku. Ilang kang kupluk nalika mlaku kanggo nutupi.
  
  
  "Oh Allah kawula! Apa arep ing?" Eve ngandika.
  
  
  Dheweke rama mlayu menyang lawang nalika cowboy iki ndhelikake konco Madame kang trailer. Turunan ing lemah kaya perenang nyilem ing banyu cethek. Ing menit pungkasan saka iku, kang nguripake watara, kenek piyambak ing pundhak, lan mbalek liwat. Dheweke dijupuk murub minangka dheweke lungguh mudhun, lan gawking mata miber tengen trailer inci saka cowboy pasuryan minangka kang peered watara sudhut. Gusti yesus banjur musna saka ing pandelenge.
  
  
  Dheweke mlumpat ing dheweke kaki lan zigzagged menyang ego kang hideout. Aku murub iku minangka aku mlayu, nyoba kanggo dissuade Ego saka diperlokaké shotgun jeblugan. Aku mbalek munggah lan leaned bali marang ngrintih saka trailer.
  
  
  Iya ora nggawe swara kanggo kita kanggo menit. Aku banjur krungu Madame yapping. Bocah-bocah wadon padha peeking metu saka trailer. Salah siji saka wong-wong mau matur ing ndhuwur kang swara. Madame teka watara sudhut saka trailer, dheweke wig ngusapake mudhun ing dheweke sirah.
  
  
  Cowboy nihan bab dheweke, nggunakake dheweke minangka tameng.
  
  
  Kang hugged dheweke, shotgun ing tangan siji, siap kanggo njupuk kula. A luger dheweke ditarik mudhun lan dijupuk dheweke antarane sikil, ma ' am, ripping mati bagéan saka dheweke cowboy boot. Sawetara driji manggon karo wong. Ego mewek eclipsed wadon siji
  
  
  
  
  Madame mlumpat metu ing ego rook minangka kang ambruk. Dheweke enggal-enggal menyang trailer, kang ngusulke mati lemah.
  
  
  Ing cowboy sprawled ing kang bali lan nguripake, nyoba kanggo titik shotgun ing kula. Kula sabanjuré gawk kenek emu ing sirah.
  
  
  Bocah-bocah wadon kesusu metu saka trailer, lingkungan kula minangka aku knelt mudhun ing jejere mati gunman. Dheweke ora bisa ngomong apa-apa saka apa iki ngiwa saka pasuryan. Panjenenganipun rummaged liwat ego kanthong lan ketemu dompet karo pembalap kang lisènsi ditanggepi kanggo Sidney L. Crandall ing California. Dheweke, panginten sing ego kang seksi physique ana sing bener. Panjenenganipun saged wis Moose kang partner liyane, siji sing sijine peluru ing kula ing Idaho.
  
  
  Dheweke bali menyang emu wallet ing menit. Ego kang clono dowo, kaos, lan boots padha uga anyar. Panjenenganipun tuku sandhangan kanggo proyek iki kanggo disambi anggepan.
  
  
  "Aku wis ndeleng wong iki sadurunge. Kang wis macet kene kanggo dina pungkasan utawa supaya, " ngandika cah wadon ing ireng jumpsuit. "Wong iki nyopir mobil pick up ana."
  
  
  Aku panginten dheweke lan Moose wis bejat munggah. Moose tindak kanggo Portland, lan Sid teka kene. Padha teka kanggo rampung kula mati cepet.
  
  
  Aku enggal-enggal truk pilihan lan cepet nggolèki iku, wus kanggo golek sawetara pitunjuk sing bakal mimpin kula bali menyang Moose. Gagal. Dokumen ing sarung tangan kamar nuduhake yen truk iki disewa rong dina sadurungé ing Reno.
  
  
  Madame teka munggah kanggo kula nalika aku tak dheweke ing mobil. Aku krungu polisi sirine ing kadohan. Madame ngandika: "Sampeyan' d luwih apik tetep lan nerangake iki kanggo polisi."
  
  
  "Sampeyan bakal njupuk care saka iku kanggo kula," dheweke rama ngandika.
  
  
  * * *
  
  
  Kang teka ing Denver ing 8:30 p. m. lan mangan nglukis steak sakabeheng mudhun karo rong cangkir saka warung ireng. Karo wong-wong mau ferret minangka kang dicenthang metu sak rumah sakit ing Idaho, dheweke mung tak siji wengi turu, lan dhokter sing menehi saran kula kanggo santai bakal wis cingak kanggo ngerti apa duweke iki dilakoni.
  
  
  Minangka adoh minangka aku sumurup, Moose iki uga ing kutha. Dheweke ego cut gang kang rangking dening loro, nanging ngangkat munggah liyane accomplice, banjur Bonham, wong sing ndamel Lincoln nalika Mousse nyoba kanggo njupuk kula metu saka Portland.
  
  
  Ing kalodhangan dheweke, dheweke panginten bab iki wong lanang. KAPAK penyidik, banjur mriksa Tombol Kulon mejahi pemandangan, wis disaranake sing papat mateni nyerang ing ngarep ngendi David Kirby ana patemon karo Frank Abruz. Mung wong loro teka karo Moose kanggo Bonham, nanging ana uga wis liyane anggota saka gang ana kabeh bebarengan.
  
  
  Aku wis faktor liyane kanggo nimbang nalika aku nyoba kanggo netepke bisa rintangan marang kula. Ana aneh ace ing kelompok, wong dheweke wis ora dikenali durung. Aku nggawe percoyo aku kang ana boss tiyang kathah sing wis nuding metu Frank Abruz, lan sing ana wong nengsemake saperangan Janice lan Delia wis diterangake kanggo kula, lan tokoh penting ing Organisasi sing Moose wanted kanggo ngematake. Bocah-bocah wadon ngandika iki dhuwur, ngagem kaca tingal, lan kapandeng kaya akuntan.
  
  
  Akhire, ana Marco Valante, kanca lawas saka Frank Abruz kang. Valante sapisan marang kula tangan ngewangi, nanging, matèni perwira loro ego lanang lan mbuwang ih mati trail. Valante bisa uga ora dadi jenis kanggo kula yen kita ketemu maneh.
  
  
  "Inggih, ora ana siji marang kula iku bakal gampang proyek," aku panginten.
  
  
  Aku mbayar kanggo nedha bengi lan mandegake ing telpon booths ing restaurant lobi kanggo nelpon Barbara, cah wadon aku teka kanggo Denver kanggo.
  
  
  Barbara iki mung salah siji saka pitu bocah-bocah wadon kadhaptar ing sethitik ireng buku sing Moose wis ora diterangake ing rinci cekap. Jeneng dheweke ana ucapan, lan Mousse mèlu karo senar saka konvensi tandha, minangka yen iku mbangkang langsung gambaran. Dheweke panginten ana sing yen dheweke iki supaya khusus ing kamar turu sing Mousse ora bisa appreciate kinerja dheweke, banjur dheweke ngirim dadi highly dirating antarane kamulyan alam saka Amérika Lor.
  
  
  Aku ngakeni sing penasaran iki gnawing ing kula minangka aku mlebu dheweke nomer telpon. Sawise siji panggilan sajrone nelpon, ngrekam iki diselani kanggo ngandhani kula sing nomer aku mlebu ana maneh kang digunakake. Iki amba kuciwo, malah sanadyan kang meh samesthine kula kanggo duwe kangelan kontak sawetara bocah-bocah wadon ing saindhenging donya. Kabeh saka wong-wong mau padha nelpon bocah-bocah wadon utawa karep, ih profesi iki seluler.
  
  
  Aku iki ngadeg ing booth telpon, pemikiran apa aku ngirim apa sabanjuré. Aku ora duwe kasempatan kanggo mangerteni nalika Moose wrote mudhun Barbara kang nomer. Mungkin cah wadon lunga watara kutha. Malah yen dheweke mung diganti alamat dheweke ana temenan ing mburi mati. Aku ora ngerti dheweke pungkasan jeneng, utawa apa dheweke kapandeng kaya. Aku kesempatan kanggo pindhah menyang Las Vegas lan nyoba kanggo kontak Cora, ing girl pungkasan ing dhaftar, nanging aku ora arep menehi munggah supaya cepet.
  
  
  Aku mutusaké kanggo takon spesialis. Mendhoan kejiret dheweke. "Aku looking for wong sing mangerténi search pulisi," gusti marang lanky driver.
  
  
  "Ayo kang ndeleng. A brothel punika posh whorehouse, tenan?"
  
  
  "Teknis, iku ora kudu dadi fantastic," aku ngandika.
  
  
  "Sampeyan duwe wong dhewe. Emmett Ripley, minangka ditulis ing lisensi. Sampeyan bisa nelpon kula Abang."
  
  
  "Kabeh tengen, Abang. Apa kowe ngerti hooker?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  Panjenenganipun panginten bab iku. "Ora offhand. Nanging aku ngerti saperangan sing kaya sampeyan nelpon ih Barbara, yen sing apa sing kaya."
  
  
  "Aku looking for a tartamtu girl." Dheweke sel ing taksi. "Njupuk kula kanggo wong sing mangerténi subyek luwih saka apa."
  
  
  Panjenenganipun panginten bab iku. "Inggih, ana siji kamungkinan." Piyambakipun ndamel kula kanggo Pabrik kang Bar. "Pindhah ing ana lan pirembagan kanggo bartender, sing katon kaya gajah mlaku ing emu kang pasuryan. Aku bakal nunggu sampeyan."
  
  
  Ana mistaking apa Abang ing bartender temenan. Panjenenganipun kapandeng kaya mantan petinju. Panjenenganipun marang emu sing ego wis dianjurake dening Ripley.
  
  
  Panjenenganipun maringi kula bourbon lan banyu. "Sapa kowe seneng: blonde, brunettes utawa rambut abang?"
  
  
  "Aku seneng Barbara."
  
  
  "Yen sampeyan ateges Barbara, ing Bazum Cah wadon, dheweke lunga watara kutha. Sampeyan ngerti, dheweke ana tukang nyepoti. Hustling mung kerjo karo dheweke part-wektu."
  
  
  Aku marang dheweke aku ora ngerti apa Barbara kapandeng kaya.
  
  
  "Uga, kejabi Baz, aku ora bisa mikir saka liyane Barbara sing bisa dadi pacare." Panjenenganipun tindak menyang telpon lan ngedika, teka bali lan nulis alamat ing matchbox. "Dheweke ngandika kanggo teka."
  
  
  "Apa dheweke kaya?" Aku takon, njupuk munggah saka garis dhingklik.
  
  
  "Venus de Milo anget," ngandika.
  
  
  Abang Ripley ndamel kula kanggo alamat sing diaktifake metu dadi bangunan lawas ing tetanggan kebak kafe, restoran, lan warung kopi. Aku tak metu lan mbayar beya. "Njupuk mati, Abang. Aku bisa tetep kanggo nalika sethitik."
  
  
  Dheweke carapace malmpah mudhun dalan sing needed lukisan lan kalah ing lawang ing mburi. Barbara ana ing dheweke awal twenties. Dheweke ngagem deerskin jaket, celonone khaki, lan sandal. Ing tembok saka apartemen cilik padha decorated karo posters saka bands rock.
  
  
  "Apa relief," dheweke ngandika. "Ing pungkasan wong Charlie dikirim kene iki lawas saka Henry Kissinger."
  
  
  "Pinten aja sampeyan njaluk kanggo fokus?" Sl takon dheweke.
  
  
  "A atus duwit. Sawetara wong mikir iku kakehan, nanging aku bisa ing universitas." Dheweke mesem. "Nggawe loro lan sampeyan bisa tetep kabeh wengi."
  
  
  "Apa seluk-beluk?"
  
  
  "Hubungan internasional," dheweke ngandika karo pasuryan sakcara.
  
  
  "Aku bakal menehi sampeyan atus kanggo informasi, ora game dibutuhake. Aku looking kanggo dheweke Moose."
  
  
  "Lan dheweke, panginten iku bakal nyenengake tanggal. Oh, uga. A atus satus. Menehi kula dhuwit lan aku bakal menehi sampeyan Moose alamat."
  
  
  Iku gampang banget. Panjenenganipun ngandika, " wong ing kutha?"
  
  
  "Dheweke teka ing wingi. Ayo kang katon ing awis, " dheweke mekso.
  
  
  Aku ditarik metu dhuwit, bungah sing aku ora duwe kanggo ngirim resmi bibl. Ana wong ing KAPAK nulis departemen sing mung ora ngerti.
  
  
  Barbara kasebut kanthi teliti, rampung ing bill lan shoved mudhun jembaré saka kang clono dowo. Banjur dheweke sakelekekan kula buku telpon. "Moose disebut lan takon kula teka. Iku ora ana durung, nanging aku wrote dheweke alamat ing tutup."
  
  
  Ing alamat saka buku nyuwek metu. "Aku kaget ora takon apa aku iki looking for ego kang."
  
  
  "Aku ora care. Aku ora ngerti yen sampeyan lagi anggota Cub Scout ego regu, nanging sing ora ana bisnis. Mung ora ngomong marang aku dikirim sampeyan."
  
  
  Dheweke, panginten dheweke bisa katon kaya Venus de Milo, nanging nah tumpukan dollar kaya Mburu Manhattan Bank.
  
  
  Nalika aku diuripake kanggo ninggalake, dheweke njupuk abot kaca asbak saka mburi meja lan mencet kula ing sirah karo iku. Iku iki dijupuk apik. Kang ana ing dhengkul, goyang kang sirah, nyoba kanggo mbusak iku.
  
  
  Dheweke uga sumurup karate. Dheweke mlumpat ing sandi bali lan mencet kula ing bali saka sirah karo pojok dheweke lengen. Sawijining pedhot.
  
  
  Dheweke tangi munggah lying ing dheweke bali ing lantai. Kula jas iki mati, lan Wilhelmina iki holstered ing lengen. Nalika aku rampung mulangi aku carane bodho aku ngene wis kanggo ngeculke hey nyekel kula mati njaga, aku mbalek dhateng sisih.
  
  
  Barbara iki ngomong kanggo wong ing telpon. "Kang kene," dheweke ngandika. "Kabeh iku ing kontrol."
  
  
  Dheweke, aku temen maujud sing sandi lengen klambi padha mbalek munggah. Dheweke uga narik kawigaten stiletto watara dheweke scabbard. Mungkin wong ora bodho, nanging dheweke pinter. Akeh profesional telik nggolèki kula lan ora sok dong mirsani iki cilik piso. Barbara ora nindakake iku.
  
  
  Dheweke nglirik ing kula nalika dheweke sel. Dheweke ngangkat munggah Luger ing dheweke tangan lan dijupuk ego ing sandi sirah. Dheweke mata dielingake kula sing aku wis ora digatèkaké dheweke. Kang lungguh mlaku.
  
  
  "Oke," dheweke ngandika ing math lan ing mburi liyane saka baris, lan hung munggah.
  
  
  "Moose?" Sl takon dheweke.
  
  
  "Sampeyan ngerti akeh bab Moose lokasi minangka aku," dheweke ngandika. "Aku wrote alamat ing buku telpon nem sasi kepungkur."
  
  
  Aku felt ngelu. Dheweke ngandika, " Dadi, dheweke wis tahanan. Sampeyan bisa ngomong apa?"
  
  
  "Aku ngumpulake telik."
  
  
  Sandi mata diwiwiti kanggo cetho. Panjenenganipun mlayu tangané liwat wong-wong mau. Dumadakan, kang dicenthang loro saka dheweke tangan suspiciously. Jarum tandha iki ing sisih tengen. Panjenenganipun kapandeng watara lan weruh hypodermic jarum ing lengen dhingklik.
  
  
  "Ana apa-apa bejat bab iku," Barbara ngandika. "Aku sumurup apa aku iki dilakoni. Aku ora nemen sinau hubungan internasional ing universitas. Dheweke mahasiswa nursing."
  
  
  "Apa maning sing sampeyan?"
  
  
  "Sampeyan bakal kaget," dheweke ngandika karo eseman. "Aku wis nunggu sampeyan kanggo dina-dina, Mr. Carter. Aku miwiti mikir sing padha ora arep kanggo nuduhake munggah." Minangka dheweke diiringake, kang alon-alon nguripake saka sesisih menyang sisih liyane. Duweke slid kanggo sisih. "Sampeyan lagi arep mati," Barbara ngandika. "Mung santai lan supaya tamba karya. Sampeyan lagi mlaku watara ing negara njupuk wong-wong lan ngantem wong-wong mau munggah, nanging sampeyan isih perlu kanggo njaluk sawetara liyane." "Carane ..." aku ketemu iku hard kanggo nganggo. Tembung sandi padha slurred. "Kaya sampeyan ... Sampeyan ngerti apa?" "Dheweke putri Marco Valante," dheweke ngandika
  
  
  10
  
  
  Sampeyan njupuk kula dawa wektu, nanging aku pungkasanipun digawe iku sak jero uga saka pepeteng lan kabuka sandi mata. Esuk suryo srengenge ngalir liwat windows saka cah wadon kang apartemen. Aku narrowed sandi mata lan nguripake adoh saka wong. Aku wis sirah entheng, kang mbokmenawa hangover saka pengobatan Barbara Valante wis nyuntikaken menyang lengen,utawa saka kang mejet dening abot asbak.
  
  
  Dheweke, panginten sing kabeh wis menehi ganti rugi. Ing paling saiki dheweke sumurup apa Moose wis sijine tandha exclamation sawise dheweke jeneng ing buku. Iku ora saben dina sing mirah thug kaya Moose nilai karo putri saka boss mafia.
  
  
  Aku bisa krungu musik rock diputer ing radio ing kamar liyane. Volume ana dhuwur. Iku ora bantuan sandi sirah ing kabeh. Tangan padha disambungake menyang mburi saka dhingklik kayu-kayuan aku lungguh ing. Kula ankles padha disambungake tightly kanggo tiap ing ngisor. Panjenenganipun upaya kanggo mindhah, nanging kanggo ora duwe manfaat. Pakar sijine kula ing dhingklik supaya dheweke bisa tetep.
  
  
  Panjenenganipun ditutup mata lan nyoba kanggo mbusak sirahe. Tamba kalah kula metu kabeh wengi. Barbara kang telpon iki mestine dadi telpon-dawa kadohan. Iki jelas kok dheweke sijine kula kanggo amben kanggo luwih saka wolung jam.
  
  
  Wahyu sing Barbara iki Valante putri iki gawe kaget. Aku iki pemikiran carane cah wadon rampung munggah ing Denver nalika dheweke rama ana kabaripun operasi ing East Coast. Segrè saka apa aku maca bab mafia unit iki cetho, nanging aku sumurup sing Lew (Dr.) Rossi ana ing pangisian daya saka Denver Mafia wilayah.
  
  
  Panjenenganipun kabuka mripate lan disebut metu kanggo cah wadon. "Barbara!"
  
  
  Radio volume wis rada melorot. Barbara teka liwat lawang karo tuwung saka warung ing dheweke tangan. Esuk iki, dheweke kapandeng akèh kurang kaya produk saka counterculture saka Amérika. Dheweke ana elegantly disandangi ing sugih ijo, lan dheweke rambute ireng iki ditarik bali ing neat bun ing nape dheweke gulu.
  
  
  "Sampeyan lagi beda dina iki. Sampeyan kudu wis aktris, " aku ngandika.
  
  
  "Yen dheweke dadi aktris, wong bakal miwiti mudhun kanggo kula, menehi kula jus peran sanalika padha sumurup sing aku iki." Dheweke njupuk sip saka dheweke kopi lan kapandeng ing kula karo langit biru mata. "Aku lunga liwat periode ngendi aku sante kuwi manungsa waé, lan banjur dheweke tansaya munggah. Aku teka kene kanggo njaluk adoh saka pengaruh sandi rama lan wong-wong sing krungu bab nen. Dheweke diganti dheweke pungkasan jeneng lan miwiti sinau kanggo dadi perawat. "
  
  
  "Supaya sampeyan maringi kula sawetara saka bebener pungkasan wengi."
  
  
  Dheweke marang kula sing tenan, mbukak eseman. Nalika dheweke durung, dheweke meh kapandeng kaya prawan sabanjuré lawang. Web prabédan iki sing paling saka bocah-bocah wadon ing tetanggan padha ora cocok kanggo majalah Playboy nyebar.
  
  
  "Aku nuwun sing aku wis kanggo mencet sampeyan karo asbak, nanging aku wedi yen aku ora bisa nangani yen sampeyan padha ora kaget. Aku iki marang sing angel kanggo bareng-bareng nyuda, lan ninggalake. Kula karate instructor ngandika aku salah siji saka paling apik siswa ing ego, nanging ora utamané kuwat, lan felt kaya aku needed iki kauntungan cilik."
  
  
  "Sing dianggep kula kaya lawas schoolteacher," aku ngandika.
  
  
  Dheweke teka liwat kanggo dilat kula lan entheng kena bongkahan ing mburi gulu karo dheweke driji. "Iki simpul bakal tiba loro. Lan sampeyan ora koyone wis geger otak."
  
  
  "Prasaja geger otak paling sandi kuwatir."
  
  
  "Apa sampeyan mikir wong iku planning kanggo matèni sampeyan, Mr. Carter?"
  
  
  "Akeh wong sing wis nampa."
  
  
  "Aja padha sumelang ing bab iku. Sampeyan lagi ing tangan apik karo Valante." Dheweke ngangkat tuwung saka warung kanggo sandi lambé. "Swara. Njupuk sip. Sing bab sing paling apik aku bisa nindakake kanggo sampeyan sapunika. Aku wis kanggo pindhah menyang kelas."
  
  
  Dheweke nguntal dheweke panas warung: "Sampeyan lan Moose. Kombinasi iki ora koyone alam."
  
  
  "Aku ora ngerti sing Elk ana banjur. Maksudku, cara piyambakipun nang. Kasunyatan bilih piyambakipun ana maling digawe ana prabédan kanggo kula. Apa ora iku matter kanggo Marco Valante putri? "
  
  
  Dheweke ngangkat piala kanggo sandi lambé maneh.
  
  
  Radio chimed lan announced jam. Iku 8: 30 ing esuk.Panjenenganipun wiwit reporting warta crita, kalebu shooting ing trailer ing Reno. Iya ora ngomong apa jenis camping iku.
  
  
  "Moose ketoke kanggo kula salah siji saka wong-wong langka wong-wong sing manggon sing urip tanpa nyadari ing us, ing kang," ngandika Barbara Valante. "Panjenenganipun kuwat lan poto-manteb ing ati, kang ana ora wedi marang sapa utawa apa-apa ing tanah ijo saka gusti Allah. Mengko, nalika dheweke sumurup ego uga cukup, dheweke temen maujud sing ego daya bisa dadi kekejeman. asil fantastic ego. Kang dadi wani, inggih, inggih, edan."
  
  
  "Saben uwong misale jek kanggo setuju ing."
  
  
  Barbara Valante ana sing cerdas lan eloquent cah wadon. Uga seksi. Nanging aku wis ora lali yen dheweke ' d nyetel sworo cangkem kanggo kula. Yen aku bisa njaluk tangan free, aku ora bakal supaya loropaken. Dheweke bali tuwung saka warung kanggo pawon.
  
  
  
  
  
  . Radio dipateni. Krungu liyane mbukak lawang, kang saiki ketoke mimpin kanggo mburi undhak-undhakan saka bangunan apartemen. Voices kalakon. Barbara sawetara banyu diwutahake menyang pawon nglelebke, ketoke rinsing metu dheweke tuwung, banjur bali.
  
  
  "Aku wis kanggo pindhah, Mr. Carter. Bapakku bakal kene rauh kanggo ngomong karo sampeyan. Ing sawetoro wektu, ana wong ing pawon supaya sampeyan perusahaan."
  
  
  Dheweke disebut em. Dheweke teka menyang kamar lan grinned ing kula. Panjenenganipun njupuk mati jas lan aku weruh yen dheweke wis .38 Smith & Wesson revolver slung liwat pundhak. Dheweke uga wis matak ing bangkekan. Jeneng dheweke, aku eling, iki Joe. Panjenenganipun makarya ing Valante.
  
  
  "Aku ngerti carane aran, Carter. Bingung. Sampeyan agen sing mbokmenawa mestine dadi paling apik ing saindhenging donya, nanging siji cah wadon sethitik njupuk sampeyan piyambak."
  
  
  "Iku ora cilik," aku ngandika. Ana panggonan ngendi iku ora cilik ing kabeh."
  
  
  Barbara Valante ngguyu. Banjur dheweke njupuk dheweke dompet lan mlaku metu lawang apartemen, ninggalake kula piyambak karo dheweke rama letnan.
  
  
  "Aku ana sethitik bingung aku bab carane sampeyan nggawa kula kanggo California. Iki bisa wis rusak ing mangsa ambisi enom wong," ngandika Joe.
  
  
  "Ngapuro. Iku felt tengen ing wektu."
  
  
  Joe lungguh munggah lan kapandeng ing watch. Temenan, Valante bakal teka ing sembarang wektu.
  
  
  "Carane sira njaluk kene?" Ego takon dheweke. "Aku panginten aku' d ilang sampeyan."
  
  
  "Valante mangertos sing. Kang ngandika sampeyan mbokmenawa duwe dhaftar panjarwa Moose kang gendhakan, lawas lan anyar. Mungkin Barbara ana ing dhaftar. Supaya sawise sampeyan cingak kula ing California, dèkné sing ngongkon aku kene kanggo nyoba kanggo nyegat sampeyan. Panjenenganipun ngrambah menyang kanthong lan ditarik metu cilik ireng Elk buku. "Saiki aku ngerti ngendi sing tak jeneng saka. Aku nggolèki sing pungkasan wengi."
  
  
  "Sampeyan padha kene ing apartemen nalika dheweke, ngedika kanggo cah wadon.
  
  
  "Lawang sabanjuré. Barbara disebut kula sawise panggolekan sampeyan kanggo amben." Panjenenganipun grinned maneh. "A cah wadon sampurna. Aku kudu wong kaya dheweke."
  
  
  "Kita loro-lorone wis kanggo."
  
  
  "Nalika Nah wis soko arep ing karo Los, lan Valante tak angin saka iku, ana bledosan sing bisa krungu kabeh cara kanggo Poughkeepsie. Valante tenan nyebul munggah kang steak. Aku panginten kang iki arep kanggo matèni wong. iku bakal wis luwih apik yen wus mistletoe. "
  
  
  "Aku ngerti apa maksud sampeyan." Dheweke rama ana furtively mriksa obligasi maneh. Iku ora ana guna. Yen aku njaluk metu, wong bakal duwe kanggo release kula.
  
  
  "Nalika Valante nyetel munggah ing dalan kanggo nah, dheweke digawe ego mangan ego saka tembung," Joe terus. "Dheweke marang em sing ora ngontrol dheweke urip maneh. Nanging iku makarya. Barbara nilar Moose. ing dheweke dhewe, lan Valante ngapura dheweke. Saiki dheweke malah bangga sing dheweke manggon karo wong."
  
  
  Enom Letnan Valante iki temenan mikir akèh bab kang boss. Lan kang panginten luwih akeh bab kang boss putri.
  
  
  Kang dicenthang kang nonton maneh, tak munggah, lan kapandeng metu jendela ing werna ing ngisor iki. "Ana oni."
  
  
  Shaggy hbs nyuworo ing lorong. Joe kesusu kanggo mbukak lawang. Panjenengané dadi semangat kanggo please kang boss sing iku ketok. Valante teka menyang kamar lan ngadeg glowering ing kula. Wong loro nyuwil munggah karo wong. Salah siji saka wong-wong mau leaned marang tembok lan nyabrang kiyat liwat nglukis marang dodo. Liyane teka lan lungguh mudhun dening lawang pawon.
  
  
  "Carter, sing wis tantangan kanggo kula. Sing wengi ing Idaho, sampeyan mutahaké rahé kaya macet babi lan wis peluru bolongan kepasang ing. Supaya sampeyan manggon. Sampeyan repaid kula dening ngantem munggah lanang lan hindering kula, " Valante ngandika.
  
  
  "Sampeyan wis duwe alasan kanggo muter Apik Samaria. Sampeyan panginten aku bisa mimpin sampeyan Abruz mateni. Sampeyan ora ngerti ing wektu sing Moose iki melu."
  
  
  Wong nang surem cerutu karo salaka korek. "Pinter boy, ora kang, Marco?"
  
  
  "Pinter banget. Aku iku wektu kanggo ndeleng apa liya kang sinau."
  
  
  "Putri prajanji aku ora njaluk babras," Valante marang dheweke.
  
  
  "Dadi, dheweke, durung ngomong apa-apa bab panganiaya? Kita mung arep takon pitakonan sawetara." Valante tindak liwat lan ngagetake wuto ing windows. Iki omen ala.
  
  
  "Aku ora duwe wektu kanggo game, Marco. Ayo dadi pindhah matèni ego saiki, " wong ing dhingklik growled.
  
  
  Kang wis furtively nonton wong ing dhingklik saka wayahe wong ngetik apartemen. Iku banget menarik kanggo mangerteni sing iku. Wong condong marang tembok iki roto-saka-saka-penggilingan mobster, karo stolid pasuryan lan mata kurang. Nanging wong ing dhingklik iki disandangi expensively, karo salaka cufflinks lan shoes kebungkus watara lan alligator kulit. Panjenenganipun ketoke kaya boss saka Valante kang witjaksono pangkat. Aku iki utamané kasengsem ing wong amarga ana kang dhuwur, lancip, lan ngagem kaca tingal. Kajaba kanggo kang apik sandhangan, piyambakipun nyawang kaya akuntan, ora thug. Panjenenganipun kapandeng kaya wong loro Portland bocah-bocah wadon wis disebut Moose kanca.
  
  
  "Aku nggawa sampeyan bebarengan amarga iki wilayah, Lew. Nanging aku mlaku iki nuduhake. Lan aku pengin ngerti apa Carter sinau sak lelampahan, " Valante ngagetake.
  
  
  Dheweke jeneng iki kejiret. Dheweke jeneng iki kejiret. Wong ing dhingklik iki Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew menyang Dhokter. Mungsuh lawas saka Frank Abruz.
  
  
  Joe ditarik metu ireng buku lan nyerahke kanggo Valante. "Aku ketemu iki ing Carter kang. Iki duweke Musa. Iki ngendi Carter tak bocah-bocah wadon ' jeneng."
  
  
  "Carane sira njaluk iki, Carter?"
  
  
  "Moose ilang ego sajrone kethokan."
  
  
  Valante yes liwat kaca. Rossi leaned maju. Ego kang mata semlorot kaya padhang logam ireng konco kaca tingal. Yen ego jeneng utawa salah siji dening ego alias ditemokake ing buku, game iku liwat kanggo wong. Valante bakal wis seng di tuduh sing aku wis mung temen maujud sing Rossi wis nyewo Moose kanggo matèni Abruz.
  
  
  "Mung bocah-bocah wadon' jeneng, " Valante ngandika, lan Rossi ketoke kanggo santai. Valante tindak menyang kaca karo Barbara kang jeneng ing iku. Dheweke banjur nyuwek-nyuwek metu ing nesu lan crumpled iku munggah. "Bajingan." Banjur kapandeng bali ing kula. Mung kudu dipriksa, Carter?" "
  
  
  Aku katahan tutuk mati.
  
  
  "Sampeyan wis banget sibuk akhir-akhir iki-demolishing pulisi, menika mboten perlu bingung wong-wong, lan nyababaken sawetara ... Nanging sampeyan ora duwe Moose utawa dhuwit durung, aku guess."
  
  
  "Ora ana dhuwit. Ing Moose wis ih net. Loro saka wong-wong aku matèni padha melu ing Abruz kang paten pinaten. Padha ing Bonham karo Moose nalika piyambakipun matèni Brant kang gendakan, " dheweke Valante ngandika.
  
  
  "Aku figured metu. Nanging aku ora bisa supaya sampeyan duwe Moose. Dheweke kepinginan kanggo seneng koleksi getih utang sing duwe utang kanggo kula. Frank Abruz iki sandi paling kanca. Kita tindak bali. Nglampahi sawetara wektu kene karo Lew nalika aku pindhah menyang Vegas, banjur Musa."
  
  
  Rossi jumeneng, kang cerutu tucked menyang sudhut saka kang rta. "Lan aku arep kanggo njupuk care saka sampeyan," kang grinned.
  
  
  Valante bisa uga ora wis katon kula mati, nanging Rossi iki manawa. Aku manawa wong iki arep kanggo nyelehake peluru ing sandi mata sanalika Valante kiwa. Ora raos hard. Mung bab kanggo njupuk care saka.
  
  
  "Sampeyan wis mangertos sawetara iku, nanging ora kabeh wong-wong mau," Valante marang dheweke. "Sampeyan ora kejawab bab sing paling penting."
  
  
  "Apa iku?"
  
  
  "Kang kalem mudhun, Marco. Sampeyan 'd luwih apik kanggo pindhah yen sampeyan arep kanggo nyekel Moose," Rossi ngandika.
  
  
  "Apa kang salah, Rossi, sampeyan wedi kanggo krungu apa aku matur? Aku duwe nomer panjenengan."
  
  
  "Apa sing padha ngomong babagan?" Valante nuntut.
  
  
  "Bab Frank Abruz kang dipesen. Iki ora mung rampokan sing Moose iya ing Florida. Iku jotosan kanggo kanca-kanca. Rossi wis disetel Moose ing Abruz, lan karo wong-wong mau ferret, kang digunakake marang kowe, lan wong-wong sing nyoba kanggo mungkasi saka nemokake metu. "
  
  
  Lew Rossi njupuk langkah bali lan gabungan Valante konco Joe. Panjenenganipun dumadakan njotosi Joe ing bali. Wong enom kabuka tutuk lan disawang. Panjenenganipun njupuk langkah menyang dhingklik lan dianakaké metu cast-kebungkus tangan. Banjur ambruk ing pasuryan, lan dheweke weruh piso antarane glathi pundhak.
  
  
  Marco Valante whirled watara. Dheweke bengok-bengok ing wong. "Ora, Valante. Wong liya!"
  
  
  Panjenenganipun ngrumaosi bilih panjenenganipun wis digawe salah, nanging iku kasep. Wong kanggo dina, Rossi kang lanang, dijupuk wong, lan ego, kang awak twitched minangka peluru kenek. Valante stubbornly gelem tiba. Kang digawe lengkap bunder saka pratandha, narik metu kang gun, lan tabrakan karo wong sing sijine peluru ing emu kang bali.
  
  
  Wong ditarik pemicu maneh kanggo dina. Ego kang cemuwit gun ngangkat munggah swara saka saliva. Ing gawk kenek Valante kaya ajiné ing daging. Valante pungkasanipun miwiti kanggo tiba, nanging murub piyambak. Banjur iku ambruk menyang lantai sabanjuré kanggo dhingklik.
  
  
  Rossi ing bandit iki condong marang tembok, sikil nyebar metu, minangka yen piyambakipun wus kanggo narik piyambak bebarengan lan ora tiba. Iya proyek kang. Panjenenganipun disimpen kang boss. Nanging piyambakipun dying. Valante kang dijupuk kenek emu ing urip. Panjenenganipun slid metu lawang alon-alon, kaya tahap sing mutusaké kanggo njagong ing lantai. Ego kang dhengkul padha hanging mudhun. Ego kang sikil dumadakan slid maju, lan ambruk ing coiled numpuk.
  
  
  Lew Rossi lancar ditarik piso ngubengi Joe kang bali lan dibusak ego ing enom mobster jas. Kang mbalek munggah Joe kang mata kanggo nggawe manawa kang ana mati. Banjur jumangkah liwat Joe lan kicked Marco Valante. Panjenenganipun nudged maneh, banjur kapandeng ing kula. "Wagol, Carter?"
  
  
  "Ya," aku ngandika.
  
  
  Akhire, Rossi dicenthang ing wong. Iya ora katon heartbroken nalika piyambakipun dikonfirmasi sing penembake iki mati. Ana akèh saka ngganteni watara. "Carane apa sampeyan ngerti?" dheweke takon kula.
  
  
  "A akèh saka pecahan teka bebarengan. Wong ing tiyang kathah dikirim Coogan kanggo matèni kula lan cah wadon ing Bonham. Iku ora Valante - na-hotel kang proyek kanggo njaluk cah wadon kanggo pirembagan, nanging duweke kanggo mimpin ego kanggo Abruz kang mateni. Nalika iku katutup sing Moose iki isih ing mafia. Iku dening panggolekan loro lan loro sing bebarengan. Abruz botched tamba menehi hasil karo Masyarakat Cina. Duweke, aku guess iku ana menehi hasil. Nanging sampeyan wanted Abruz mati kanggo alesan liyane penting saka mung nesu. "Aku guessed iku saiki. "Panjenengané pirsa bab Ketemu rahasia hubungan karo Masyarakat lan iki arep kanggo pirembagan kanggo sampeyan. Sampeyan padha wedi ngene kita ngerti apa kita padha ngomong bab, supaya sampeyan tak nyisihaken saka Abruz lan Kirby. Lan banjur padha wis Meredith, lan aku wis kanggo tokoh iku metu sadurunge kita ketemu metu apa-apa. Sampeyan kudu wis matèni Meredith dhewe-ego pembunuh digunakake piso."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Padha ora nelpon kula Dhokter amarga aku sinau medicine. Ing dina lawas, aku iya akèh cepet surgeries." Panjenenganipun flicked piso lan macet ego ing menit: "aku meh kejiret sampeyan ing motel. Sampeyan lagi bejo bajingan, Carter."
  
  
  "Sing amarga aku murni ing jantung."
  
  
  "Sampeyan lagi uga banget curious. Wiwit sampeyan ora dienggo kanggo ninggalake apartemen iki urip, aku bisa uga pitutur marang kowe bab kabeh liya." Dhewek mudhun lungguh maneh lan surem kang cerutu maneh. "Aku duwe hubungan apik karo wong-wong Cina. Tamba menehi hasil iki mung tutup - munggah-alesan kanggo kula kanggo ketemu wong-wong mau. Kang digunakake wong dhewe kanggo infiltrasi KAPAK lan pass informasi kanggo Masyarakat. Odin watara sandi wong-wong ing basa ing Carolinas dadi weruh saka Sheila Brant kang whereabouts dening patemon file. Masyarakat mbayar kanggo bantuan karo dhuwur-kualitas obat-obatan. Aku duwe paling sumber ing negara. Kanggo estestvenno, mafia ora bakal seneng ngerti bab urusan pribadi. Abruz Stahl iki curiga, supaya emu wis kanggo ninggalake."
  
  
  "Carane kowe rencana kanggo nerangake pemandangan iki kanggo Organisasi? Karya sing iya karo Joe saiki bears inisial panjenengan."
  
  
  "Sampeyan iya iku, Carter. Sampeyan lagi apik karo piso. Sampeyan uga matèni Valante lan boy liwat ana. Iki crita, lan Barbara Valante arep kanggo ndhukung iku."
  
  
  Piyambakipun disebut Barbara ing rumah sakit lan marang hey sing dheweke rama iki babras, lan hey, kita ' d luwih apik njaluk bali menyang apartemen sanalika bisa. Kang hung munggah lan lungguh mudhun, looking ing kula karo flint eseman ing lambé lancip.
  
  
  "Sing maringi kula neraka saka wektu, KAPAK wong. Nanging saiki aku duwe sampeyan."
  
  
  Duweke ana sweating lan frantically tugging ing tali. Piye wae aku pitutur marang Hawk apa aku ngene mung sinau. Nanging aku ora arep dadi ing satus mil saka wong lawas nalika piyambakipun temen maujud sing kutha iki kang infiltrated dening mobsters digunakake kanggo Abang Cina.
  
  
  Rossi ngadeg munggah. Panjenenganipun ditarik handkerchief metu saka kanthong lan diiseni iku ing tutuk. "Barbara kudu kene ing sepuluh menit. Aku ora arep kanggo surak-surak utawa melu ing obrolan."
  
  
  Rolas menit mengko, dheweke enggal-enggal mudhun bale lan ducked menyang apartemen. Dheweke paled nalika dheweke weruh gruesome pemandangan: telung badan, salah siji watara kang duweke dheweke leluhur. Akeh wanita bakal mesem. Dheweke mung digawe tekak swara saka sangsara.
  
  
  Rossi mbanting lawang lan sudhut tangan liwat Ei kang tutuk. Padha berjuang nganti kang dianakaké ing piso kanggo dheweke tenggorokan.
  
  
  "Aku ngerti iki hard kanggo sampeyan, Barbara," ngandika ing swara alus, " nanging sampeyan kudu tetep kalem lan nindakake. Urip lan Sump kang urip gumantung ing iku."
  
  
  Dheweke manthuk, lan Rossi dirilis dheweke. Dheweke supaya metu sob watara dheweke tenggorokan, dheweke mata ngemis kula kanggo nerangake apa aku ora bisa menehi dheweke.
  
  
  "Aku arep kanggo njawab telpon," Hey Rossi ngandika.
  
  
  "Sing apa aku nelpon dheweke?" "Apa iku?" dheweke takon hoarsely.
  
  
  "Sapa, anggere lagi anggota dewan direksi. Aku suggest Sal Terlizzi utawa Ora Corvone. Ayo kang nggawe iku Terlizzi. Wong kang tansah panginten kathah bab sampeyan. Kang bakal pracaya marang samubarang kabeh sing ngomong."
  
  
  Barbara snorted lan njupuk cetha ambegan. Dheweke mata darted kanggo kula, lan banjur nyoba kanggo nganggo senadyan lelucon, mung kanggo golek aku iki gasping kanggo ambegan.
  
  
  "Apa aku arep ngomong, Rossi?" "Apa iku?" dheweke takon ing swara sing dumadakan atos.
  
  
  "Sing Nick Carter wong matèni bapakmu, lan Joe, lan sing aku nyoba kanggo matèni ego. Iku bakal nggoleki yen sampeyan duwe alangan ngomong. Iki bakal nggawe ego mestekake. Banjur sampeyan nyumerepi munggah telpon tanpa menehi sembarang rincian. "
  
  
  Rossi padha munggah kabeh gaman ing kamar lan glethakaken metu egos ing meja. Panjenenganipun njupuk Valente kang Browning, kang ness. "Saiki, Barbara, yen sampeyan ora bisa ngirim pesen persis kaya aku ngirimke kanggo ego, aku bakal njupuk kowe, dheweke, ing Carter pasuryan."
  
  
  Ego rencana iki njupuk wangun. Ing boss tiyang kathah Barbara iki mestine kanggo telpon bakal ngulu dheweke crita. Sawise dheweke macet munggah, Rossi bakal matèni kita loro. Banjur bakal pitutur marang mafia sing aku matèni cah wadon sadurunge kills kula. Dheweke kudu wis panginten liwat sawetara rincian liyane kanggo nggawe bagéan pungkasan mestekake, nanging inti iki ketok.
  
  
  Panjenenganipun kejiret Barbara kang mripat lan guncang marang sirahe. Aku ngarep-arep dheweke mangertos. Nalika dheweke rampung ing telpon, kita padha loro mati.
  
  
  Dheweke mangsuli telpon. Rossi nihan bab dheweke. Kang mbalek liwat dhingklik lan ambruk menyang lantai, kanthi cara kang abot nyoba kanggo break iku kanggo free tangané. Aku ora kasil, nanging impact ing lantai digawe Rossi kang sirah wong bodho. Nalika kang ndeleng kiwa Barbara, dheweke nyekel hypodermic jarum dheweke ' d digunakake ing wengi sadurunge lan ndamel menyang emu kang pundhak karo kabeh dheweke kekuatan.
  
  
  Dadakan pain digawe Rossi mewek metu. Malah dheweke rama flinched nalika piyambakipun nyumurupi piranti ngadeg ing tangané kaya porcupine kang quills. Rossi sumpah lan yanked iku free. Nalika piyambakipun mengkono iki, cah wadon kenek ego karo telpon. Iku kenek tembok, lan dheweke enggal-enggal menyang pawon lan mbanting lawang. Senadyan dhuwur dheweke, cah wadon iki mikir cepet. Mlaku adoh luwih apik kanggo Nah saka nyoba kanggo tetep lan perang Rossi.
  
  
  Rossi guncang marang sirahe uncertainly. Panjenengané dadi duka sing aku panginten kang iki arep kanggo njupuk kula, mung supaya udhara metu ing saindhenging sandi limpa
  
  
  
  
  
  Banjur kita loro krungu lawang kanggo mburi undhak-undhakan slam. Panjenenganipun temen maujud sing emu needed kanggo mungkasi Barbara, digunakake ego kang kabèh rencana bakal tiba loro. Panjenenganipun mlayu menyang lawang dheweke ' d ditutup, shouldered iku mbukak, lan mlayu liwat pawon. Aku krungu wong teka mudhun undhak-undhakan.
  
  
  Laci kabuka ing pawon. Barbara bledosan menyang kamar karo meat cleaver. Dheweke ambegan akeh banget. "Aku mbanting lawang bali lan ducked menyang broom kakus. Panjenenganipun mlayu mimmo saka kula, " dheweke ngandika, freeing kula.
  
  
  Aku dheweke snatched piso saka Nah lan cut tali sing bound sandi ankles. Panjenenganipun ngangkat dheweke munggah karo wong liya cemuwit pistol lan mlayu liwat pawon kanggo undhak-undhakan.
  
  
  Rossi tindak njaba lan ducked bali nang nalika iya ora ndeleng cah wadon. Panjenenganipun kapandeng munggah minangka duweke muncul ing liya-lantai kebangkrutan.
  
  
  Ego gawk kalah mudhun shards saka sisih mbukak dina konco kula. Mine nyuwek-nyuwek ing kantong saka jas.
  
  
  Panjenenganipun dibukak lawang sing durung mimpin kanggo werna lan mlumpat menyang nah. Dening wektu aku ngrambah tingkat werna, kang wis ilang watara sudhut saka omah.
  
  
  11
  
  
  Nalika bojone bali menyang apartemen, Barbara iki kneeling sabanjuré kanggo dheweke rama. Pain nuduhake ing dheweke pasuryan bulak.
  
  
  "Aku ngerti iki arep kanggo njupuk akèh saka sampeyan, nanging aku perlu bantuan panjenengan. Rossi kudu golek dheweke cepet, " aku ngandika.
  
  
  "Apa sampeyan mikir, ngatur njupuk iku?"
  
  
  "Dheweke ora arep menehi munggah posisi lan mbukak. Kang bakal teka munggah karo crita liyane kanggo pitutur marang kowe. Contone, yen sampeyan kaulungaké bapa lan mèlu nggabung karo pasukan karo kula."
  
  
  Dheweke ngadeg munggah. "Banjur kita kudu mungkasi wong kang sadurunge bisa hubungi wong-wong mau."
  
  
  "Persis."
  
  
  Dheweke nyopir cilik Fiat. Nalika kita kiwa bangunan apartemen, dheweke ngandika: "Rossi wis estate ing pinggiran. Aku mikir dheweke bakal pindhah ana."
  
  
  Aku njupuk dheweke kanggo werna ngendi aku ' d kiwa pendhaftaran rental mobil pungkasan wengi. Mobil iki isih ana, karo tiket parking ilegal ing koco.
  
  
  "Sampeyan drive," aku dhawuh. Dheweke sel jejere dheweke, assembling senapan sing iki dites ing KAPAK basa ing South Carolina.
  
  
  Rossi kang house ana ing gunung. Lan gapura wesi dijaga ngleboke, lan dhuwur pager diubengi wilayah.
  
  
  "Yen sampeyan break gapura, weker dipateni," Barbara ngandika. "Sampeyan kudu nelpon omah lan takon kanggo bisa ditampa."
  
  
  Panjenenganipun slid ing setir lan njupuk panggonan dheweke. Banjur iku ndamel liwat gapura, dibukak kunci lan kalah metu ih. Mobil liwati sadawane paving dalan, salah siji bagéan saka gapura isih nggandhol saka hood. Mbengkongaken wing kegores ban, nanging iku ora nggawe raos akeh, kaya ngukir mobil.
  
  
  Minangka kita liwati mimmo, wong disandangi minangka gardener yelled ing us. Banjur wong liya mlayu liwat bushes karo bedhil ing tangan. Panjenenganipun ngangkat munggah bedhil karo tangan siji, nyabrang lengen liwat dodo, lan macet sirahe metu jendhela. Panjenenganipun ditarik pemicu, lan mlaku wong swerved menyang blumbang.
  
  
  "Iki Rossi kang mobil, "Barbara disebut, pointing menyang Cadillac ing dalanmontor. "Kang kene, oke."
  
  
  Panjenenganipun mlumpat watara mobil lan murub menyang Cadillac gas tank. Kang pompa dheweke karo loro liyane peluru, banjur ditarik metu KAPAK korek lan mbuwang iku menyang gas sing wiwit seep liwat tank.
  
  
  "Apa sing mengkono?" Cah wadon takon, puzzled.
  
  
  "Nggawe manawa kang bisa ora ninggalake," aku ngandika.
  
  
  Geni nyebul munggah Cadillac kang awak, lan banjur tank mbledhos. Wong ing sopir kang seragam muncul ing undhak-undhakan anjog mudhun kanggo apartemen ndhuwur garasi.
  
  
  "Nick!" cah wadon ngomong, pointing ing wong.
  
  
  Panjenenganipun leaned marang ing hood saka mobil, diganti bedhil, lan sijine peluru ing pembalap kang dodo nalika piyambakipun isih nyoba kanggo njaluk revolver metu saka ing doublet.
  
  
  Jejere kula ing swiwi, gawk whined. Wong ing omah dijupuk ing kula. Aku crouched mudhun lan mlayu menyang sisih liyane saka mobil, ngendi Barbara iki wis using. Liyane gun miwiti munggah. Ana ing paling wong loro ing omah.
  
  
  Nyekeli bedhil ing puteran kang, dheweke rama nyawang cah wadon. Dheweke ambegan hard, lan werna wis bali kanggo dheweke pasuryan.
  
  
  "Barbara,"aku ngandika," sampeyan lagi kabeh tengen."
  
  
  "Dadi sampeyan, Nick."
  
  
  "Aku arep kanggo muter metu saka mobil lan ndhelikake ing wungu bushes," dheweke rama ngandika. "Sampeyan bisa njupuk mriem?"
  
  
  "Mesthi aku bisa."
  
  
  Padha sijine iku ing Luger ing dheweke tangan. "Njupuk ing omah. Sampeyan ora kudu duwe goal. Mung njupuk gambar. Aku arep dheweke bali munggah."
  
  
  Banjur ngubengi liwat mbukak lawang mobil lan nguripake tombol. Aku ngangkat munggah sandi mancal, lying ing jog kanggo petungan, mencet sandi tangan ing pedal accelerator. Panjenenganipun ngrambah metu lan sijine mobil ing gear, lan mobil mbalek mudhun dalanmontor menyang ngarep omah.
  
  
  Kang mbalek metu dhateng ing pekarangan lan digawe cara kang liwat bushes kanggo tembok. Iku ngubengi ing windows kanggo ing pojok omah. Ana patio ing bali lan kaca-terlampir veranda. Lew Rossi gilles apik gayane.
  
  
  Panjenenganipun ngangkat munggah watu cilik bench lan mbuwang iku marang ing kaca. Wong mlayu metu, looking for kula. Nunggu dheweke, aku ngadeg karo sandi bali kanggo ngrintih. Pungkasanipun, piyambakipun ventured metu menyang plataran. Nalika dheweke liwati mimmo kula,
  
  
  
  
  
  Dheweke, banjur metu lan kenek ego karo korban kang bedhil.
  
  
  Panjenenganipun mlebu omah liwat kaca bejat lawang lan ketemu wong wadon ing sugih abang lungguh ing sudhut. Dheweke ana ing dheweke agêng-thirties, lan dheweke iki supaya wedi yen dheweke ana goyang kabeh liwat.
  
  
  "Sing neraka sing, ngatur?" dheweke ngandika ing swara shaky.
  
  
  "Celukan dheweke wis Carter. Sing Rossi utawa ego wong wadon, jeng?"
  
  
  "Kita kudu Recovery. Sawijining teka watara Vegas. Lan yen aku tau njaluk metu saka kene, aku ora bakal teka maneh."
  
  
  Panjenenganipun tindak menyang kamar gedhe, mudhun bale, lan wong mlumpat metu lan dijupuk kula. Dheweke shotgun dipecat saka hip, lan gawk kenek vas ing meja dawa kanggo hak saka wong. Panjenenganipun mlumpat bali. Overturning dawa dhingklik, kang di-push dheweke ego kanggo mblokir ngleboke menyang lorong. Banjur dheweke ego digunakake dheweke minangka tameng.
  
  
  Wong sijine rong peluru ing sandi pundhak. Dheweke rama lay ing lantai lan groaned. Aku dietung iku kanggo sepuluh sadurunge iku njupuk cokotan. Aku banjur krungu wong nyedhak kula. Aku nenggo nganti dheweke teka menyang meja lan mbengkongaken liwat iku kanggo golek sandi awak. Banjur duweke, swung bedhil lan kalah revolver watara lengen.
  
  
  Panjenenganipun nyekel sandi rambute, kang ora bisa wis luwih apik. Kula layang iki ora minangka palsu minangka sandi ngrintih. Aku panginten kang iki arep kanggo narik sandi rambute metu dening werna. Aku tak munggah lan mejet dheweke ing uwang karo korban saka ego. Banjur jumangkah liwat lan malmpah mudhun dalan diantrekake karo lawang.
  
  
  "Rossi," aku disebut. "Sing banget wedi kanggo metu?"
  
  
  Ora nanggepi.
  
  
  Kang di-push mbukak kosong lawang kamar turu lan dipindhah ing.
  
  
  "Rossi," aku disebut. "Apa kowe duwe kanggo matèni wong saka konco kaya Joe?"
  
  
  Kasepen.
  
  
  Aku nyoba liyane lawang. Jedhing. Wong wadon ing prawan kang seragam cowered ing jedhing.
  
  
  "Sampeyan duwe panggonan kang gedhe kene, Rossi," aku matur. "Aku bakal pitutur marang kowe apa aku arep kanggo apa karo iku. Aku bakal nyetel iku ing geni yen sampeyan ora teka metu."
  
  
  Panjenenganipun tindak metu. Panjenenganipun mlumpat metu saka iku ditenun kakus, mencet kula karo lawang, lan kalah kula mati sandi kaki, banjur pounced ing kula.
  
  
  Piso flashed minangka kang plunged ego menyang tenggorokan. Panjenenganipun jerked, nyekel ego kang bangkekan karo tangan loro, lan wiwit kanggo bend ego kang lengen bali. Dheweke ambruk lan nyuwil free, nyopir kang ajiné dadi pendhaftaran iga. Banjur sinudukaken maneh, nglereni bolongan dawa ing wentis saka clono dowo minangka mbalek adoh.
  
  
  Kita ketemu ing lorong, panting. Kang ana ing dhengkul, lan dheweke ana ing duweke, lan shotgun dheweke ' d dropped lay ing lantai antarane kita.
  
  
  "Pick munggah, Carter," ngandika. "Nyoba ngangkat iku, lan aku bakal cut mati lengen."
  
  
  Hugo ngangkat munggah sadurunge ninggalake Barbara kang apartemen. Kang diselehake ing piso ing palm, lan nalika Rossi weruh iku, banjur wungu tangané kanggo uncalan kang piso.
  
  
  Barbara dijupuk wong. Dheweke wis mlebu omah lan lungguh ing mburi saka bale. Dheweke wungu luger, njupuk ego kuwat ing tangan loro, lan dijupuk ing emu liwat bali saka sirah. Dheweke mlaku alon-alon liwat kanggo kita lan ngadeg looking ing wong mati. Akhire dheweke diuripake kanggo kula karo absen expression lan ngandika: "Kode ... panjenengané nyuwil-nyuwil Kota kode ... bajingan."
  
  
  Ing morning sabanjuré kita ngandika kita "goodbyes" ing ireng. Dheweke rambute dawa iki ditarik menyang sarehning bun watara dheweke gulu, lan dheweke pasuryan bulak ana bare dandanan.
  
  
  "Aku nganggep sampeyan lagi arep kanggo Las Vegas tengen saiki kanggo nyoba lan golek Moose asu," dheweke ngandika.
  
  
  "Aku duwe perasaan sing bakal nunggu kula."
  
  
  "Sampeyan wis maca ing makalah? Polisi ora bisa tokoh metu apa kedaden. Padha mikir ana sawetara jenis perang gang arep ing."
  
  
  "Kita tak metu mung ing wektu," aku ngandika.
  
  
  "Nick, aku kudu pitutur marang dheweke soko."
  
  
  "Maksud sampeyan kaya, mungkin kita bakal ketemu maneh nalika iku njaluk luwih apik?
  
  
  "Aku ora mikir aku kudu ngomong iku ing kabeh."
  
  
  Nomer Moose wis direkam kanggo Cora ing Las Vegas ana sing saka ranch ing, sah brothel mbukak dening wong wadon dijenengi Arlene Bradley. Nalika dheweke dadi weruh sing aku ora arep kanggo nyoba metu talents saka ee bocah-bocah wadon, Bradley wadon dikawal kula kanggo kurang-mburi kantor lan lungguh mudhun ing urutan dhingklik.
  
  
  "Cora kiwa kene a nalika ago. Dheweke ora temenan dadi, lan dheweke nemu urip beda."
  
  
  "Apa kowe elinga wong sing jenengé Moose?"
  
  
  "Piyambakipun lan telung wong teka kene kanggo ndeleng Cora. Kanggo estestvenno, ih ora pitakonan dheweke. Nanging aku panginten padha wong-wong sing, hey, aku kudu ora wis ngaco karo. Kaya aku ngandika, aku disenengi dheweke. ee saka unsur ing panggonan kuwi ."
  
  
  Dheweke njupuk gambar metu saka laci lan nyerahke iku kanggo kula. "Aku njupuk iki. Sing cah wadon sing lagi ngomong bab?"
  
  
  Iku Sheila Brant.
  
  
  "Apa kowe pengin, Mr. Harper? Apa subyek saka pitakonan iki? " wong wadon takon.
  
  
  "Cora wis mati. Kaya sing ngandika, dheweke kang ilang karo wong salah. Mung dheweke sumurup dheweke minangka Sheila Brant."
  
  
  Dheweke blinked. Warta ketoke kanggo mencet dheweke hard. Nalika dheweke ngandika maneh, dheweke ana swara serak. "Sampeyan kudu duwe dhateng kula sadurungé. Aku marang dheweke aku disenengi dheweke, lan aku njupuk dheweke akeh. Ana wong dikenal minangka Moose tanggung jawab kanggo dheweke mati?"
  
  
  "Ya."
  
  
  "Panjenengane iku ing Las Vegas. Ego weruh wong ing casino pungkasan wengi."
  
  
  "Yen Mousse nuduhake munggah kene, bakal sampeyan nelpon kula ing hotel?"
  
  
  "Mesti wae."
  
  
  Kang diburu dheweke Moose ing wayah wengi ing kasino, klub lan hotels
  
  
  
  
  
  nanging dheweke ego ora nemokake iku.
  
  
  Arlene Bradley disebut kula nalika aku iki gadhah dheweke sarapan. "Panjenenganipun hubungi kula. Sampeyan bisa teka metu?"
  
  
  Duweke ana nyopir ing panas srengenge kanggo ranch. Kula pulsa iki racing, kula adrenaline pumping. My search wis teka menyang mburi.
  
  
  "Padha takon bab sampeyan, mung minangka sampeyan takon bab wong-wong mau. Aku marang dheweke sing padha kene lan sing padha teka maneh. Padha arep dheweke kanggo nyetel sworo cangkem kanggo sampeyan, " Arlene Bradley ngandika.
  
  
  "Apa sampeyan nampa tawaran?"
  
  
  Dheweke mesem kanggo pisanan. Eseman iki lancip, hard, lan kontrol. "Aku guess padha mikir sing wong sak bisnis bisa obyek kanggo ih. Padha ana kula $ 10,000 kanggo supaya wong-wong mau ninggalake sampeyan piyambak supaya padha bisa matèni kowé."
  
  
  "Padha kudu wis ketemu dhuwit."
  
  
  "Dhuwit?" dheweke ngandika karo frown.
  
  
  "Iku ora matter. Marang wong-wong sing bakal nindakake iku. Marang wong-wong mau sijine ih sworo cangkem."
  
  
  "Lan sampeyan bakal nyekel ih wae."
  
  
  "Aku bakal nyoba," aku ngandika.
  
  
  Ing cara kanggo ranch, a mimmo lawas kutha kudus liwati dheweke. Kita ndamel menyang panggonan lan waded liwat bledug nganti ketemu bangunan sing nyawang cocok kanggo apa dheweke hotel iki. Panjenenganipun njupuk metu bedhil watara mobil lan umpetan ana ing rafters cedhak ngleboke.
  
  
  "Aku takon dheweke apa sing lagi dilakoni iki?" Arlene ngandika.
  
  
  "Aku duwe gun sing cukup kanggo nutup-macem nimbali. Nanging padha bisa uga nyoba kanggo matèni kula saka kadohan."
  
  
  Dheweke gedheg metu ing werna sepi. Sanadyan udhara shimmered karo Savchenko, dheweke shivered. "Ing panggonan sampurna kanggo shootout. Kaya ing film. Mung iki ora fiction."
  
  
  "Sampeyan duwe sawetara jaran ing ranch. Marang Moose sampeyan lagi arep njupuk kula kanggo lumaku dina iki, ora nalika. Sampeyan bakal nggawa kula kene, banjur mbukak adoh karo jaran lan ninggalake kula piyambak."
  
  
  "Sing muni sampurna. Kanggo wong-wong mau."
  
  
  "Aku arep wong-wong mau kanggo dipercaya iki. Nalika bakal padha kontak sampeyan maneh?"
  
  
  "Elk bilih piyambakipun bakal teka ing noon. Ing emu jadwal bakal nindakake. Iku kang padha ninggalake sampeyan kene tanpa jaran."
  
  
  Bali ing ranch, dheweke diwutahake kula ngombe lan dianakaké dheweke kaca kanggo mine. "Kanggo sukses."
  
  
  "Kanggo angkara," aku ngandika.
  
  
  Dheweke mesem kanggo kaloro wektu wiwit kita ngene ketemu. "Aku tetep katon firmness amarga iku luwih apik kanggo bisnis. Nanging aku bisa aran akèh sing simpati kanggo wong. Kaya Carman. Kaya sampeyan."
  
  
  Kang diwutahake kita siji liyane. "Banjur kanggo persahabatan."
  
  
  Kita padha nyopir kanggo kutha kudus ing srengenge dadi panas sing klambi iki tancep kanggo sandi bali. Panjenenganipun dismounted.
  
  
  "Apa sampeyan ndeleng ih, Ned?"
  
  
  "Aku weruh glimmer saka suryo srengenge. Padha lagi mbokmenawa looking liwat teropong. Teka ing, njupuk mati. Padha bakal tengen ana. Padha ora arep kantun patemon."
  
  
  Dheweke njupuk mati, ninggalake sandi jaran konco. Sing ora bagean saka rencana. Nanging iku ora ketompo. Ing moose isih bakal teka. Aku sumurup aku bisa count ing.
  
  
  Panjenenganipun njupuk dheweke kanggo sagging verandah saka salah siji saka long-nilar kopi lan garang rokok. Banjur mobil dheweke sumurup - a Lincoln-weruh dheweke. Iku mandegake ing mburi saka werna lan wong tak metu. Wong amba. Kang jumeneng ana looking ing kula, lan aku felt dollar tumpukan ngencengi.
  
  
  Kula jaran digawe gangguan. Panjenenganipun kapandeng ing kewan lan weruh liyane bandit nyedhak saka arah ngelawan. Lakune nalika anjog jaran. Ego kang kaki kicked munggah bledug ing cilik spirals.
  
  
  Padha ngrancang kanggo nyekel kula ing crossfire.
  
  
  Taksih arupi seratan rintisan saka dheweke rokok dropped dheweke. Kang jumeneng lan dipindhah antarane loro bangunan. Ngadeg marang siji tembok sak huts, duweke, nunggu kula stalkers kanggo nggawe pamindhahan. Iku durung njupuk dawa. Moose teka watara sudhut.
  
  
  "Carane sira kaya bocah-bocah wadon, Harper?"
  
  
  "Kabeh iki nggoleki karo saperangan / *
  
  
  "Nanging ora minangka cantik minangka Sheila? Dheweke cute. Aku nyuwun pangapunten aku nyuwil-nyuwil gulu. Kita wis bebarengan sing kaping sawetara. Nanging amba dhuwit bakal muddy sirah wong wadon kang, molak dheweke mikir."
  
  
  "Dheweke ora rob sampeyan."
  
  
  Moose teka munggah kanggo dilat. "Banjur sing iya iku? Aku tak dheweke proyek ing Arlene omah, nanging aku tau marang wong liya bab dhuwit. Dadi carane bisa padha wis sirna kaya dheweke ngandika?"
  
  
  Sandi lengen iki nggandhol mudhun saka sisih, lan kang nguripake supaya Moose ora bisa ndeleng sandi tangan. Dheweke Luger dipindhah, nguripake watara, lan Moose saka flag saka hak aksès kanggo eksekusi hung mudhun.
  
  
  "Aku mikir dheweke digawe salah ing mulangi Arlene," aku ngandika.
  
  
  "Ayo, Harper!"
  
  
  Liyane wong mlaku ngubengi omah lan teka munggah konco kula. Piyambakipun crouched mudhun, kang bedhil nuding ing kula. "Aku ngandika teka ing, bajingan."
  
  
  "Ora njupuk wong-wong," Moose matur. "Aku arep kanggo krungu apa wis ngomong bab dhuwit."
  
  
  Ing Luger dropped dheweke lan digawe menyang kabin. "Arlene menang Sheila liwat lan dheweke entuk dateng. Dheweke marang kula sing ana dheweke $ 10,000 kanggo instalasi. Sing tengen, Moose, utawa apa dheweke pitutur marang kowe iku ana sih kanggo kanca lawas?"
  
  
  "Dheweke ngandika iku ana sih."
  
  
  Banjur diuripake lan ducked liwat mbukak jendhela saka gubug. Dheweke pundhak kenek rotten boards, lan padha diparingi cara, muntaber metu bledug. Aku krungu Moose lan liyane wong bengok-bengok ing saben liyane. Panjenenganipun tak munggah, mlayu kanggo rafters, lan ngrambah kanggo bedhil ngene kejiret ana. Kang ngirim wis dikenal sing ego bakal musna. Arlene teka bali lan pindah dheweke ego. Dheweke tenan nyetel kula munggah.
  
  
  Masalah iki sing aku ora éling dheweke melu nganti Moose nggawa ing dhuwit maneh. Moose bilih piyambakipun tak Sheila proyek ing omah,
  
  
  
  
  
  Padha digawe Arlene goroh sapisan, ing paling amarga saka kasil. Moose ngandika kang isih wis ora ketemu dhuwit, kang temenan ora bisa kurban Arlene $ 10,000. Sing digawe dheweke goroh kaping pindho. Lan dheweke marang kula baris iki bab carane akeh dheweke felt bab Sheila lan kula. Dheweke marang kula sing dheweke bakal ngenteni dheweke kanggo njaluk metu saka sworo cangkem iki urip. Mbokmenawa karo gun.
  
  
  Elk enggal-enggal mudhun ing emper omah. Panjenenganipun kapandeng kaya kebo. Padha mbuwang awake liwat lawang tanpa sing nolak lan ambruk liwat lantai. Alenka ego kang ana luwih saka rotten boards bisa nangani. Ego iki pinned kanggo tembok. Panjenenganipun sumpah lan writhed, looking for kula.
  
  
  Panjenenganipun njupuk langkah menyang wong lan ego kang ana napuk tengen pasuryan dening blackboard. Impact iki supaya kuwat sing papan pecah.
  
  
  Wong liya ing sunset liwat jendhela. Dheweke iki di buwang ing dening stiletto, nanging banjur cepet lan ora kejawab. Dheweke dodged lawang. Yen Musa wis ora wungu ego, kula Luger isih bakal lying njaba.
  
  
  Aku trotted dheweke watara sudhut. Gun iki isih ana, nanging dheweke knuckles durung tekan kanggo iku. Arlene lungguh antarane bangunan, nyekeli ing tampuk saka gemeter jaran ing tangan siji lan medium - bobot Mauser ing liyane.
  
  
  "Pindhah lan njaluk iku. Aku teka bali kanggo sampeyan, " dheweke ngandika.
  
  
  "Ora, sampeyan teka bali kanggo mriksa karo lanang lan weruh yen kabeh iki arep miturut rencana. Sing ora supaya. Duweke isih urip, lan padha ngerti bebener. Sampeyan nyolong dhuwit saka Sheila. Dheweke mlayu adoh nalika dheweké katutup padha ilang. Aku tau sumurup sampeyan wis. Dheweke dipercaya sampeyan. "
  
  
  Dheweke murub gun suanten ing wong.
  
  
  Iku iki di buwang menyang bledug dening Fiat. Panjenenganipun kapandeng munggah mung ing wektu kanggo ndeleng Moose kanca mimpin liwat windows lan njupuk Arlene. Gawk ana .45 kaliber lan nyuwek hey, ngadhepi mati.
  
  
  Dheweke bengok-bengok lan lunged ing wong, narik ego liwat windows. Kang napuk kang ego ing pasuryan lan nyekel ego kang gun lengen minangka kita mbalek mudhun mbledug werna. A moose teka watara sudhut. Panjenenganipun ngangkat munggah tebing, wungu marang ego ndhuwur sirahe, lan njupuk langkah menyang kula.
  
  
  Wong ing ngisor iki aku iki nyoba kanggo titik gun ing arah tengen, nanging aku katahan kula ego ing dheweke bangkekan. Dheweke ego kenek wong maneh. Dheweke, aku sumurup sing Moose bakal teka. Ing wayahe pungkasan, iku mbalek maneh. Ing moose dirilis tebing. Liyane wong iki lungguh munggah, lan boulder kenek ego, karo elek swara, minangka yen piso ana ing daging. Aku wis ora ana sangsi sing wong iki mati. Tanpa mangu-mangu.
  
  
  Moose kapandeng baffled dening siji saka acara. Panjenenganipun guncang marang sirah ageng ing disbelief. Banjur mlaku liwat kanca. Kang nyuwek .45 metu saka watara wong kang driji.
  
  
  Aku ngubengi dheweke kanggo Luger. Nguripake watara, dheweke Moose dijupuk wong ing dodo. Kaping pindho. Aku dijupuk wong kaping telune minangka kang jumeneng, mripate alam bébas, lan tutuk obah minangka yen wong wanted kanggo ngomong soko.
  
  
  Pungkasanipun, kang ambruk lan lay isih ing bledug. Kang alon tak kanggo sikilé. Kutha kudus ketoke meh bisu, kaya kuburan. Kang ana mung wong ing nen sing ana kiwa urip. Long konferensi iki liwat, lan karya iki rampung, kajaba sing aku marang Hawk bab infiltrators saka KAPAK dhasar. Nanging sesuk bakal beda-beda.
  
  
  Epilogue
  
  
  Aku ketemu dheweke ing Hawke kang ego Klub blumbang ing leafy Virginia deso, cedhak Washington. Piyambakipun njupuk akeh-needed sun siram. Ego kang bony elbows lan dhengkul padha kaya gadhing doorknobs.
  
  
  "Carane ana reresik?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Peralatan iki dijupuk saka care. Kita wis cedhak kita dhasar ing Carolinas lan Denver, nanging kita tak kontrol saka kabeh mafia telik. Begjanipun, operasi iki ing tahapan lan padha ora pass ing sembarang informasi sing penting. "
  
  
  "Ing umum, mafia ora ngerti apa-apa bab Rossi kang menehi hasil karo Masyarakat utawa sing wong iki melu ing espionage kanggo KAPAK. Abruz mbokmenawa ora ngerti akeh salah siji. Kang ana mung curiga. Nanging kasujanan bisa agawe nalika sampeyan njaluk pipis munggah karo wong-wong kaya Lew Rossi."
  
  
  Hawk kabuka mripat siji.
  
  
  "Iku larang lan getih, Nick, nanging iku proyek kita, yours lan tambang. Iku reged bisnis, lan padha ora menehi sampeyan medali kanggo iku."
  
  
  "Aku ngerti," aku ngandika.
  
  
  "Apa sampeyan siap kanggo ninggalake kanggo London sesuk?"
  
  
  "Ya sir."
  
  
  "Nick," kang disebut metu minangka kang rama dipindhah adoh. Kang lungguh ing chaise lungo. "Sing, Leh, wis nunggu sampeyan ing mobil?"
  
  
  "Dipercaya informant".
  
  
  "Maksud sampeyan Valant putri?" ngandika .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara nenggo impatiently. "Ayo dadi pindhah nang endi wae lan pindhah menyang amben, Nick. Sesuk bakal teka kanthi cepet banget." Dheweke dipindhah nyedhaki kula dilat nalika dheweke ninggalake kanggo klub. "Iki boss kaget?"Oh, mesthi," aku ngandika. "Panjenenganipun meh speechless."
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Counterparty Agen
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Counterparty Agen
  
  
  Darmabakti kanggo anggota saka Amerika Serikat Rahasia Layanan
  
  
  
  Bab page.
  
  
  Nalika nguber mbebayani game, kerja sok-sok ketemu sing wis unwittingly diuripake peran karo kang memangsan, lan wis dadi korban. Akeh alam bébas kéwan duwe cunning needed kanggo ambushes, kayata Mato Grosso pembunuh jaguar, kang ndhelik ing dhewe trail kanggo galau mburu lan matèni asu karo siji geser saka sawijining claws, tansah nyababaken pungkasan asu ing pack page. Lan rogue gajah Dabi, sing dikembangaké njijiki pakulinan ripping mati perangan awak saka manungsa sampéyan.
  
  
  Wong iku mesthi paling cunning ambusher watara, lan banjur kasebut kanthi teliti, dianggep kasunyatan iki minangka wong malmpah mudhun peteng alas path. Iku panggonan kang sampurna kanggo ambush; lan duweke, sumurup iku ngrancang cara sing.
  
  
  Panjenenganipun ngangkat iku kasebut kanthi teliti, alon-alon, nonton saben wit lan grumbulan kanggo gerakan, kanggo ngrungokake swara slightest. Kula Luger, Wilhelmina, lay siap ing holster, nanging tanpa pindah sawijining. Hugo stiletto lay ing kulit scabbard strapped kanggo sandi lengen tengen, ing jaket dheweke ngagem. Dheweke mimmo wis mung liwati lan overhanging cabang nalika krungu swara konco wong. Malah sadurunge kang nguripake watara, aku sumurup apa temenan-wong wis tiba saka wit-witan ing lemah konco kula.
  
  
  Kang nguripake mung ing wektu kanggo ndeleng tangan mudhun karo piso ing iku. Lancip, agul-agul cetha nuding meh langsung ing sandi dodo.
  
  
  Ngangkat lengen kiwa kanggo mblokir iku, kang nyekel wong kang bangkekan. Ing wektu sing padha, kang poked wong kang mata karo indeks lan driji tengah tangan tengen. Nanging iku dipencet marang tangan free kanggo jembatan irung, mung ing wektu kanggo nyimpen mripate.
  
  
  Ego nyekel dheweke liyane bangkekan karo tangan loro, ngowahi lan ngowahi adoh saka wong, lan ditarik hard, condong maju. Wong miber liwat sandi pundhak lan mencet lemah ing kang bali. Piso miber metu tengen ego tangan. Aku flexed otot ing sandi lengen tengen, lan stiletto slid menyang sandi kurma. Sadurunge wong bisa mindhah, kang tucked dheweke stream lancip saka emu stiletto ing dheweke uwang lan dianakaké dheweke ego ana.
  
  
  "Good luck wektu sabanjuré," gusti marang dheweke lirih.
  
  
  Dheweke ora sinudukaken ing wong lanang kang chin minangka biasanipun. Ego dianakaké dheweke ana nganti ego mata narrowed ing kula.
  
  
  Dumadakan piyambakipun chuckled. "Apik banget, N3," ngandika.
  
  
  "Sembarang saran?" Aku takon, njabut stiletto saka Ego kang tenggorokan.
  
  
  Kang lungguh munggah lan dusted piyambak mati. "Uga, aku uga wis kasebut sing sampeyan kudu nggunakake luwih saka hip ing uncalan. Lan sing stiletto ora masalah, lan dianggep samsaya awon saka jerman Bisa Kanca sing mung njupuk saka kula. Nanging aku sampeyan kabeh ngerti, tho. Lan sampeyan koyone mengkono proyek, kita, ana prakara apa."
  
  
  Hugo bali iku sawijining scabbard. "Matur nuwun," aku ngandika.
  
  
  Dheweke liwati test page ing linuwih kursus latihan. Sandi mungsuh iki assistant Aikido instructor ing KAPAK Academy, lan aku wis ngakeni bilih piyambakipun boten peduli apik proyek nggawe manawa aku eling kerja poto-nimbali. Kita padha ing latar super-rahasia sekolah kanggo KAPAK agen.
  
  
  "Saiki terus ing dalan iki nganti sampeyan teka kanggo ing persimpangan karo path anjog bali menyang pusat latihan," gusti marang kula. "Nyana apa-apa."
  
  
  "Aku tansah tresna iku," gusti marang dheweke, esem.
  
  
  Aku ngiwa dheweke ego ana lan lunga mudhun ing tumpukan dalan. Rembulan slid metu saka konco ing mega, casting lan eerie silvery cemlorot liwat langit. Piyambakipun pindhah cautiously, siap kanggo apa-apa. Nalika tekan ing persimpangan, wong mandegake kanggo wayahe. Kang sumurup yen ana swara sistem, kang temenan sing ana kasempatan apik sing ana wong liya ing bale toko. Aku wis diwiwiti mung ing sandi cara kanggo pusat latihan nalika wong mlumpat metu liwat pepeteng dhateng path langsung ing ngajeng kula. Dheweke luger ditarik metu lan rampung mati wong kanggo ego gegaman. Ing emu kang luger ngarahke ing dheweke dodo lan ditarik pemicu. Ana klik ing kosong kamera jendhela.
  
  
  "Sampeyan lagi mati," aku ngandika. "Gawk 9mm melu dollar".
  
  
  Tokoh ing peteng cocog karo ngguyu, lan aku weruh sing piyambakipun ngagem stok liwat marang pasuryan. Ngguyu lan stok digawe kula nguripake ing sirah. Nalika piyambakipun isih nyoba kanggo tokoh iku metu, krungu swara tipis konco wong. Wong iki mung decoy. Nanging sing ora nggawe raos. Instruktur wis tau makarya ing tim marang kowe, kita wengi pakaryan.
  
  
  Sadurunge bisa nguripake kanggo ngadhepi wong liya, kang felt dadakan pain cetha njeblug ing basa saka tengkorak kang. Padhang lampu flashed ing kula ing peteng. Sandi dhengkul buckled, kabeh liwat hotel, lan kenek bali saka sirah. Aku krungu dheweke nang endi wae, kurang ngrintih, sing wheezing swara, lan teka saka sak dhewe tenggorokan.
  
  
  Swara krungu dheweke. "Iku sing wong?"
  
  
  "Ya, sing wong," wong liya mangsuli karo sawetara urut saka logat.
  
  
  Panjenenganipun painfully ngelèkaké mripaté wong wuta lan weruh loro peteng tokoh ngambang ing pepeteng. Loro saka wong-wong mau
  
  
  nyandhang stok tutup. Aku ngatur kanggo takon dheweke. "Apa iku?"
  
  
  "Gesang nyata, Mr. Carter," dheweke ngandika karo logat. "Ora sekolah game kaya sampeyan panginten."
  
  
  Panjenenganipun squinted liwat pain-mata burem kanggo ndeleng negesake saka pasuryan ing kaose sikil, nanging iku banget peteng kanggo ndeleng apa-apa. Ing kasus, iku ora njupuk sembarang sarwa kanggo golek metu sing padha ora instruktur saka training academy. Aku iki mung nyoba kanggo guess carane tak padha menyang wilayah nalika salah siji watara wong kicked kula hard ing sisih.
  
  
  Panjenenganipun chuckled lan sumpah ing ambegan. Pain iki banget. A wong karo logat nuding belo Kuldi Cobra 38 Khusus ing sandi pasuryan.
  
  
  "Iku mung kanggo gawe uwong yakin sing iki ora game, Mr. Carter," siji karo Colt marang kula. Liyane wong iki ambegan shallowly lan kapandeng kaya wong wanted kanggo mbaleni wulangan.
  
  
  Piyambakipun cilik pistol bali menyang kanthong lan ditarik metu ireng envelope saka nang jaket. Karo guttural swara, kang dropped envelope jejere kula ing lemah.
  
  
  Siji karo logat dhateng maneh. "Iki pesen kanggo atasané, Mr. Carter. Iki uneg-uneg mbesuk konferensi ing Caracas. Aku suggest sing wong maca kasebut kanthi teliti, lan akeh."
  
  
  Atine whirled ing nglarani pepeteng. Konferensi iki patemon antarane Amérika Wakil Presiden lan Presiden Venezuela, kang uga dijadwal kanggo njupuk panggonan ing Palacio de Miraflores, Putih Palace, liwat rong minggu sabanjuré. Iku penting politik acara sing iki mestine kanggo ngiyataken ekonomi lan politik hubungan antarane Amerika Serikat lan Venezuela.
  
  
  Dheweke iki takon kanggo takon pitakonan supaya padha bakal pirembagan liyane sing sethitik. Nanging padha rampung obrolan. Sapa kicked kula sadurungé iki arep kanggo menehi kula siji pungkasan doyo sadurunge padha kiwa. Ing alangan karo wong iki sing kang tresna marang proyek kang akeh banget. Wektu iki, kang ngarahke kang abot boot ing sandi sirah. Ego nyekel dheweke dening wentis lan nguripake dheweke watara, ngguyu. Krungu kokain saka balung lan bengok-bengok, rusak kang imbang lan mudhun akeh banget ing ndhuwur kang kanca. Liyane wong recoiled, lan padha loro ambruk.
  
  
  "Wong gemblung!" Wong karo colt matur, nyoba kanggo njaluk marang kaki, nyoba kanggo yahoo.
  
  
  Kang ana ing sikilé dening banjur, lan piye wae kang ana ing antarane ingsun lan gun, kang nggoleki karo kula. Kang mbanting amba ajiné menyang sandi pasuryan, nanging aku ducked lan gumregah mati sandi rahang. Wong karo gun mlumpat munggah lan mlayu menyang dipengini. Dheweke iki kenek dening wong liya, smashing dheweke ego dhuwur karo kang ajiné. Panjenenganipun ambruk ing kang bali lan aku mbuwang aku ing ndhuwur wong, nanging wong sijine sikil ing sandi pasuryan lan di-push. Duweke miber, lan wektu iki duweke bali ing sawijining kaki, iku wis katon adoh menyang bushes.
  
  
  Nanging iki ora arep lali carane akeh emu disenengi nendhang kula, lan marang kula lan energi iya ora malah ngerti dhèwèké. Supaya stiletto gulung menyang sandi tangan lan hurled ego emu sawise wong. Panjenenganipun kenek emu ing bali minangka iku iki ngetik kandhel grumbulan. Dheweke bengok-bengok, clutched kang bali, lan mlayu maju, ilang metu saka ngarsane menyang bushes.
  
  
  Nalika aku nyedhaki tiba lanang, instructor jumangkah metu saka dipengini konco kula. "Hey," kang matur, " apa sing arep ing kene?"
  
  
  Panjenenganipun tindak menyang panggonan ngendi padha katahan iku lan weruh stiletto tancep metu kabeh liwat bandit kang bali. Kang ngandika. "Gusti yesus!" "Apa ing neraka kedaden?"
  
  
  Dheweke stok topeng dibusak saka wong lan weruh yen dheweke wis mati. Pasuryan ora pati ngerti. "Kita wis tamu," aku ngandika. "Siji kiwa."
  
  
  "Sira matèni siji iki?" Panjenenganipun kapandeng lara sethitik.
  
  
  KAPAK instruktur sing poto-nimbali specialists, nanging sing paling watara wong-wong mau ora nglampahi akeh wektu ing lapangan. Padha mulang kita nindakake apa-apa, nanging padha ora nindakake karya reged.
  
  
  "Katon kaya aku iya iku," aku ngandika, maringaken mimmo karate pakar karo sandi rahang nggandhol mbukak kanggo pick munggah envelope sandi panyerang wis ngiwa karo kula. Ego kabuka lan lagi wae bisa maca pesen ing dim puri.
  
  
  Ing mbesuk konferensi ing Caracas, pamaréntah AS lan utamané KAPAK jaringan intelligence bakal ngalami abot ngeyek lan wirang. Iki mbukak tantangan kanggo wong-WONG: sapa, apa wangun ngeyek bakal njupuk lan carane iku bakal dipun ginakaken, uga kanggo nyegah ego yen sampeyan bisa. Nalika sampeyan ilang, donya bakal weruh dul sabrang sakanca gelem saka EU lan dul sabrang sakanca gelem saka pamarintah Amerika Serikat ing urusane donya.
  
  
  Mlebu mung "Spoilers". Kabeh pesen, kalebu keterangan, iki pasted bebarengan saka piranti lunak majalah kliping.
  
  
  Bulak-ngadhepi karate instructor nyedhaki kula, squinting ing wong mati. Nalika panjenenganipun ngandika dhateng, swara kang ana kadhemen. "Apa wong-wong iki ninggalake iki?"
  
  
  "Bener," aku ngandika.
  
  
  "Aku bisa ndeleng iki, please?" Dheweke takon ing instructor kang swara.
  
  
  "Aku wedi ora," aku ngandika.
  
  
  Ego kang pasuryan kapenuhan karo nesu. "Saiki ngrungokake, Carter. Iki apes kedadean kedaden ing latar sekolah, apa sing arep kanggo apa. "
  
  
  Piyambakipun kertas menyang kanthong jaket. "David Hawke bakal nampa laporan lengkap."
  
  
  Wong-wong ing KAPAK manut Hawke, malah wong kang boss ing latihan pusat. Dheweke seng di tuduh sing instructor resented kasunyatan sing aku kacarita langsung menyang Hawk. Nalika mimmo malmpah kepungkur wong kanggo njaluk stiletto, aku panginten kang iki arep kanggo mungkasi kula.
  
  
  "Apa sampeyan mikir sampeyan bisa nyilih kertas iki saka kula?" dheweke takon dheweke karo sarcastic grin.
  
  
  Dheweke mangu-mangu kanggo wayahe. Aku sumurup kang ana banget cumadhang kanggo nampa tantangan, nanging kang sumurup bab pangkat. Sing siji kasunyatan wedi wong, senadyan kang sabuk ireng ing karate.
  
  
  Jumangkah aside lan njupuk metu dheweke stiletto. Kang di resiki agul-agul ing wong mati kang bali lan bali ego kanggo sawijining scabbard. "Sampeyan bisa njupuk awak kanggo pusat latihan," aku ngandika, " nanging ninggalake ego ana nganti sampeyan krungu saka Hawke. Lan ora njupuk apa-apa metu saka ego kanthong."
  
  
  Instructor mung mandeng kula, obor ditulis kabeh liwat marang pasuryan.
  
  
  "Ing sawetoro wektu, ing pakaryan sing rampung," aku ngandika. "Dina iku ora ana maneh ing salawas-lawase ndhelikake ing dipengini."
  
  
  Kang nguripake adoh lan tumuju bali menyang bangunan. Aku ngirim wis disebut Hawke tengen adoh.
  
  
  * * *
  
  
  A saperangan dina mengko, Hawke lan duweke padha lungguh ing dawa mahoni konferensi meja ing KAPAK markas karo sirah saka CIA, ing sirah saka National Agensi Keamanan, ing pangareping saka Layanan Rahasia, lan direktur Venezuelan Polisi keamanan. Hawk takon wong-wong iki kanggo ketemu karo kita amarga ih agensi padha arep kanggo ngamanake Caracas konferensi.
  
  
  Hawk ana ing sirah saka dhingklik, ngomong liwat ageng, stinking cerutu. "Kowe kabeh duwe salinan pesen, gentlemen," ngandika. "Yen ana wong watara sampeyan kepengin kanggo re-nliti asli, aku duwe kene." Kang mimpin awak ketoke listrik karo energi, lan kang hard, es mata kapandeng metu saka panggonan ing nyenengake pasuryan saka Connecticut petani. Panjenenganipun ngeweruhi, kaya kang wis dadi akeh kaping sadurunge,sing nalika Hawk ngandika, wong listened intently, lan malah iki wong misuwur.
  
  
  "Ana ora ana tembung sing wrote iki?" CIA boss takon. Kang ana dhuwur, abang-rambut wong karo tindikan biru mata lan proses saka star-lima umum.
  
  
  "Aku bakal nglilani N3 jawaban sing piranti kanggo mbuka sumpel botol," Hawk ngandika, tancep cerutu ing tutuk.
  
  
  Panjenenganipun sijine tangané ing meja ing ngarepe wong. Aku sengit iki birokrasi rapat-rapat, utamané nalika aku kudu njawab akèh pitakonan bab intelligence.
  
  
  "Iku mokal kanggo trek bahan padha digunakake kanggo pesen dhewe," aku ngandika. "Kita dicenthang metu ing kertas, envelope, clippings lan lim, lan iki kabeh biasanipun iku padha bisa tuku ing sembarang watara ewu toko ing wilayah."
  
  
  "Apa bab wong-wong piyambak?" Kepala rahasia layanan takon impatiently. Piyambakipun stocky lan padha supaya-rambut, karo werna abu-abu loreng ing kuil. Panjenenganipun kapandeng banget gemeter.
  
  
  "Wong sing matèni dheweke diaktifake metu dadi sepatu salesman ing amba department store kene ing Washington. Ora ndadékaké ing kabeh. Dheweke ora duwe cathetan ing sembarang kita departemen utawa polisi. Lan kabeh aku bisa pitutur marang kowe bab ego kanca sing kang wong dhuwur karo European logat."
  
  
  "Rusia?" NSA agen takon. Piyambakipun lan wong tuwa karo putih rambute lan dawa nonjol uwang. Piyambakipun teken ing pad ing ngarepe wong, nanging piyambakipun looking ing sandi pasuryan intently.
  
  
  "Aku ora bisa ngomong kanggo manawa," aku ngandika. "Mungkin iku Balkan logat. Lan, mesthi, iku bisa dadi palsu."
  
  
  Ing Venezuelan tapped kang driji ing meja. Piyambakipun gedhe wong karo zaitun complexion lan peteng, eyebrows bushy. Ana wong sing kasil frobbled metu Venezuelan pemerintah sak seri saka usaha kudeta sawetara wektu kepungkur, lan saiki dheweke iki ketoke kuwatir. "Banjur kita ora duwe idea sing konco pesen iki," ngandika alon-alon, karo logat abot.
  
  
  "Aku wedi sing ing kahanan saiki," Hawke ngakoni. "Malah teken sandi ora ateges apa-apa kanggo kita."
  
  
  "Yen iku munggah kanggo kula, iku ora bakal Stahl gawe kuatir bab iku," NSA pangareping ngandika. "Bab iki kabèh iku mbokmenawa sawetara jenis hoax."
  
  
  "Utawa mung sawetara wong-wong sing duwe dendam marang sampeyan," sirah saka secret service komentar. "Pemain amatir sing gampang kanggo menehi hasil karo yen padha nuduhake munggah ing Caracas."
  
  
  "Aku ora mikir Rusia utawa Abang Cina wis tau rampung misi cara iki," CIA wong ngandika alon. "Nanging banjur iku meh mokal kanggo guess carane KGB lan L5 bakal nindakake iki utawa sing kahanan."
  
  
  "Hard lan kadhemen kasunyatan tetep," Hawk ngandika, " sing ana ancaman." Wigati wuwus bab ngeyek lan wirang, ora mung breakdowns. Lan iku wis khusus ono kanggo KAPAK. purun? "
  
  
  Ana brief kasepen. Akhire, CIA pangareping dhateng maneh. "Wong ora njaluk ngendi upaya mejahi wis samesthine,"ngandika," kanggo mblokir executioners ' ih karo yours." Panjenenganipun kapandeng ing kula
  
  
  "Bener," Hawk ngandika, condong bali ing dhingklik lan looking around ing dhingklik. "Dadi yen AX wis mestine dadi ing konferensi iki, iku bisa sing wong iku planning kanggo matèni kita wakil presiden utawa presiden Venezuela, utawa loro-lorone."
  
  
  Ing meja ana rame karo kegiatan. Kepala rahasia Layanan kapandeng ing Hawke grimly. "Aku ora bisa ndeleng carane kita bisa tarik kesimpulan saka dokumen, Dawud," ngandika. "Aku mikir sing lagi exaggerating wigati."
  
  
  NSA pegawe tak munggah saka dhingklik lan Stahl dileksanakke bali lan kasebut jejere dawa dhingklik, tangané katekuk konco kang bali. Panjenenganipun kapandeng kaya pensiun British kolonel pacing kamar. "Aku mikir kita kabeh njupuk iki akeh banget," panjenenganipun kagungan argumentasi. "Peduli wigati bisa dadi hoax."
  
  
  Nganti saiki, dheweke ferret wis sengaja bisu. Hawk kepengin kanggo krungu wong-wong kang mratelakake panemume, sadurunge kita nyebut kita dhewe. Nanging saiki duweke, aku panginten iku wektu kanggo kula kanggo ngomongake metu.
  
  
  "Iki banget uga ngrancang kanggo guyon," Tycho marang dheweke. "Kowe elinga, wong-wong iki ngatur kanggo gain akses menyang wilayah KAPAK latihan pusat. Lan padha sumurup sandi jeneng lan ngatur kanggo nemokake kula ana. Siji karo logat sing maringi kula wigati ngandika persis sing: aku suggest sing wong maca kasebut kanthi teliti, lan akeh. Aku kapandeng watara dhingklik. "Iya ora katon kaya kang iki bobodoran."
  
  
  "Yen dheweke wis ora wis matèni dening wong ing kahanan iki, dheweke bakal uga wis dipeksa kanggo njupuk kabeh iku rodo akeh," ing Rahasia Service ngandika resmi tartly.
  
  
  Aku ora bisa saged kanggo dadi metu ing sandi dhewe. "Salah siji saka wong-wong watara kula wis revolver nuding ing kula, lan liyane ana gelut karo kula," aku ngandika coldly. "Yen sampeyan padha ana ing kono, sampeyan bakal temtunipun njupuk iku akeh. Aku digunakake piso amarga aku needed kanggo mungkasi wong, ora amarga aku kaya kanggo matèni."
  
  
  Kepala Rahasia Layanan mung wungu eyebrows lan maringi kula condescending eseman. "Ora ana kritik saka paukuman iki dimaksudaké kanggo sampeyan, Mr. Carter. Aku mung nyoba kanggo nggawa metu sing layanan keamanan ajeg nampa cathetan kuwi. Kita mung bisa ora saged kanggo njupuk ih akeh."
  
  
  Ing Venezuelan ngankat kang tenggorokan. "Iku kang bener. Nanging siji iki misale jek beda kanggo kula. Lan ing ngendi ana wae kamungkinan saka upaya ing gesang kawula presiden, aku ora bisa resiko iku. Dheweke ketemu kanggo pindho mudhun ing keamanan ing Miraflores Palace sak konferensi. Lan wiwit wakil presiden uga bakal ing bebaya, aku wani nyaranaké manawa sampeyan njupuk tambahan pancegahan."
  
  
  "Aku mung ngandika karo wakil presiden," CIA pangareping ngandika. "Ego" - iku ora keganggu sampeyan ing kabeh. Panjenenganipun marang emu sing kabeh papat agensi isih bakal duwe wong ing kono, lan wong mikiraken sing cukup."
  
  
  Hawk kapandeng bali ing Rahasia Service wong, sing wis tangané katekuk liwat tutuk. Senadyan kang cynical komentar, piyambakipun cetha weruh sing iki utamané tanggung jawab kanggo urip lan pribadi uga-kang saka Wakil Presiden.
  
  
  "Apa sampeyan mikir?" Ego Hawk takon.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing Hawke akeh. "Inggih, sawijining tak ngakeni bilih kita lagi ngomong kene bab urip saka kamar konferensi eksekutif, ing paling duweni potensi. Aku bakal golek wong tambahan kanggo lelungan kanggo Caracas kanggo ketemu syarat keamanan ing Venezuela."
  
  
  "Kabeh tengen," Hawk ngandika, chewing ing cerutu. Panjenenganipun mlayu tangan liwat rambute werna abu-abu, banjur njupuk metu iso rta cerutu. "Minangka kanggo KAPAK, kita bakal ora biasane duwe agen ing negara iki kanggo rapat. Nanging wiwit KAPAK iki khusus kasebut ing cathetan, aku bakal ngirim sandi utama wong-Nick Carter - kanggo konferensi." Kang waved ing kula. "Wakil presiden mikiraken iku bakal becik yen dheweke iki diiringi dening ego, aku bakal pindhah banget."
  
  
  CIA kepala kapandeng saka kula kanggo Hawke. "Kita bakal njupuk care saka dilakokake loro saka wong-wong mau."
  
  
  NSA wong alon-alon guncang marang sirahe. "Aku isih mikir sing lagi arep ing alam bébas banyak chase," kang quipped.
  
  
  "Mungkin supaya," Hawke ngakoni. "Lan, mesthi, ana katelu kamungkinan." Panjenenganipun ngaso, nglaras ing enteni. "A sworo cangkem," panjenenganipun terus, panggolekan kadhemen cerutu bali ing tutuk. "Cathetan ngandika iku bakal KAPAK sing bakal ngina sampeyan. Lan kabeh iki mbukak nelpon kanggo KAPAK. Mungkin wong kepengin N3 utawa dheweke bisa ana kanggo sawetara alasan ala."
  
  
  "Banjur kok pindhah?" NSA agen ngalang. "Aku mikir iku soko sampeyan bakal seneng kanggo njagong metu nang endi wae liya."
  
  
  Hawke chewed ing cerutu. "Kajaba sing ora carane aku tumindak," ngandika. "Aku ora kaya idea saka burying sirah ing wedhi lan wus ancaman bakal ilang utawa sing wong liya bakal njupuk care saka kabeh kanggo kita."
  
  
  "We welcome ngarsane, langkawi sky Hawk," ing Venezuelan resmi ngandika.
  
  
  CIA wong nguripake cerdas, serius ndeleng ing kula. "Aku ngarep-arep sing trip bakal uneventful," ngandika.
  
  
  Dheweke, emu chuckled. "Pracaya utawa ora, aku pangarep-arep supaya, banget."
  
  
  Ing bab kapindho.
  
  
  Iku Suci ana ing Caracas, lan wong sakutha kabèh padha kanggo festival. Ana bull cat, parades karo mawerna-werna pelampung lan wong-wong ing padhang regional rasukan, konser lan pameran
  
  
  lan nari ing squares. Caracas iki gadhah fun karo rambute mudhun. Isih, iku ora padhang, edan karnaval swasana ati sing manggon karo kula nalika aku dicenthang menyang kamar ing El Conde Hotel mung enem dina sadurunge konferensi. Iku kadhemen, medeni sensation saka kuwat angin whistling liwat panah lurung-lurung cobblestone lawas bagéan saka kutha. Aku ora bisa goyangake eerie koyo sing kutha iki nyoba kanggo ngomong soko sing prayaan iki ndhelikake saka sembrono observer. Soko ala.
  
  
  Ing hawk miber metu sadurungé lan iki wis ing kutha. Padha panginten kita kudu lunga dhewe lan tetep ing macem-macem hotels.
  
  
  Piyambakipun mestine kanggo hubungi Hawke ing restaurant cilik near American Express kantor ing jam sanga wengi. Iki marang kula sawetara jam kanggo aku, supaya aku lunga menyang sudhut kiosk lan tuku koran lan adu banthèng sheet. Aku njupuk dheweke makalah karo kula kanggo paling cedhak cafe ing trotoar, nanging amarga saka angin, aku mutusaké kanggo njagong nang. Aku dhawuh Campari lan ngunjuk nalika aku maca kabeh konferensi crita, pemikiran yen iki forum iki arep kanggo nggawe nyata berita sadurunge iku kabeh liwat.
  
  
  Nalika aku rampung maca koran, aku sinaoni paling anyar adu banthèng item. Aku wis tansah disenengi apik bullfight. Nalika sampeyan lagi ing bisnis saka nyababaken lan nyoba ora kanggo njaluk matèni, lan sampeyan lagi dolanan karo pati - pati kasar - adu banthèng wis khusus pikatan kanggo sampeyan. Sampeyan pindhah, mbayar dhuwit, lan njaluk ing barrera-ing baris ngarep. Lan sampeyan ngerti sing ana bakal pati ing arenea, mungkin malah pati saka manungsa. Nanging apa pati serangan bull utawa wong, sampeyan ngerti sing - ing paling wektu iki-sampeyan bakal teka metu urip. Ora ketompo sing mati, padha ora bakal mateni kowe utawa mungsuh. Supaya sampeyan njagong ing jog mbayar lan pengalaman kabeh karo pangertèn saka detachment sing ngerti sampeyan bakal duwe kanggo menehi munggah sanalika sampeyan bali menyang donya njaba ajang. Nanging sak kinerja, sampeyan bisa bener pati seneng, marem lan aloof saka pati sing haunts sampeyan ing lurung-lurung.
  
  
  Nalika aku maca koran bab adu banthèng, aku kapandeng munggah lan weruh wong nonton kula.
  
  
  Panjenenganipun nglirik cepet ing koran. Dheweke panjenengan ora pengin wong kanggo ngerti apa kang ego weruh. Dheweke ndeleng lingered ing kaca lan dheweke sipped dheweke Campari, nonton wong metu saka sudhut dheweke mripat. Piyambakipun lenggah ing meja njaba, looking ing kula liwat jendhela. Aku ' d tau katon ego pasuryan sadurunge, nanging iku wonten kanggo kula sing ego kang sakabèhé mbangun iki padha kanggo wong karo senapan sing nyerang kula ing latihan pusat. Iku bisa dadi padha wong lanang.
  
  
  Nanging ana mbokmenawa ewu wong kaya iki ing Caracas. Dheweke kejiret ing gerakan lan kapandeng munggah maneh. Wong iki mbuwang sawetara dhuwit recehan ing dhingklik minangka kang disiapake kanggo ninggalake. Kang ngadeg munggah lan kapandeng ing kula banget cepet maneh.
  
  
  Sawise wong kiwa, banjur sakelekekan sawetara dhuwit recehan ing dhingklik, tucked ing kertas ing lengen, lan mèlu gusti yésus. Dening wektu aku ngrambah werna, lalu lintas abot diblokir emu tampilan. Nalika lalu lintas mandegake, kang ana ora ono kang katon.
  
  
  Mengko, ing restoran cedhak American Express kantor, marang Hawke bab kedadean. Minangka biasanipun, kang ana chewing ing dawa cerutu. Hawk bener patriot, nanging nalika iku wis sah kasempatan kanggo njaluk apik Kuuban cerutu, wong pancene ora bisa nguripake mudhun nah.
  
  
  "Menarik banget," ngandika thoughtfully, ndamu kumelun ring ing arah. "Mesti wae, iku uga ora ateges apa-apa, nanging aku mikir kita' d luwih apik nerusake karo ati-ati nemen."
  
  
  "Wis sampeyan wis kanggo Putih Palace, sir?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Aku mandegake dening sadurungé dina. Ana akèh wong ing kono, Nick, nanging banget sawetara organisasi. Wong-wong sak keamanan koyone dadi luwih bungah bab festival saka konferensi. Aku duwe pangrasa ala bab iki."
  
  
  "Aku aran kaya aku malah ora pindhah ana," aku ngakoni.
  
  
  "Aku arep kanggo pindhah menyang palace sesuk lan njupuk dawa, unobtrusive katon watara. Sampeyan kudu ngengkel irung kanggo alangan. Nggunakake ego lan laporan bali kanggo kula sesuk, ora nalika."
  
  
  Aku takon dheweke. "Nalika kita bakal wakil presiden lan rombongan teka?"
  
  
  "Pungkasan sesuk wengi. Kita Rahasia Layanan steamboats bakal dadi karo wong. Boss iki arep teka awake dhewe, nanging kang wis kanggo pindhah menyang Hawaii karo presiden."
  
  
  "Apa iku Wakil presiden planning?"
  
  
  "Ana bakal dadi pirang-pirang dina tamasya ing Caracas lan tlatah saubengé karo presiden lan pejabat liyane. Pahargyan, receptions lan pribadi wuwus karo Presiden Venezuela uga bakal diatur. Konferensi banjur bakal kalebu mbukak wuwus karo Venezuelan presiden administrasi. Penet, mesthi, bakal ana. Konferensi bakal duwe esuk lan afternoon sesi. Iku bakal luwih apik yen iku padha luwih cendhek."
  
  
  Hawk mlayu tangan liwat rambute werna abu-abu lan mandeng nglukis tuwung saka warung kang ' d dhawuh sadurungé. Kita padha lungguh ing cilik booth dening jendhela. Ana akèh wong ing restaurant cilik, lan kabeh watara kita ana akèh obrolan ing spanyol.
  
  
  "Nalika iku wakil presiden kang kawitan umum katon kene? "-
  
  
  Aku takon dheweke.
  
  
  Hawk tapped ing awu saka cerutu lan kapandeng mudhun ing peteng, panah werna. "Sesuk wengi, kang wis gala dinner ngrancang ing Ego Pakurmatan y Palacio de Miraflores. Sasampunipun nedha bengi, ana bakal nari."
  
  
  "Aku' d kaya kanggo rawuh reception, sir," aku ngandika.
  
  
  "Aku wis duwe undangan kanggo kita," Hawk ngandika, chewing ing cerutu. "Ing kasunyatan, kita duwe hak aksès kanggo rawuh kabeh acara sing ngrancang kanggo Wakil presiden. Aku ora mikir kita perlu kanggo ngunjungi kabeh watara wong-wong mau, wiwit ancaman iki kanggo konferensi dhewe, lan wiwit Layanan Rahasia wong lanang sing bakal dadi ing wong-wong mau watara jam, disambungake menyang utamané sugih wakil presiden. Nanging kita kudu ana ing ngarep saka acara, yen mung kita perlu kanggo ketemu karo Rahasia Layanan personel ing wong."
  
  
  "Kita bisa pindhah dhewe?"
  
  
  "ya. Everyone nanging staff keamanan bakal mikir sing kita anggota besar kene ing Caracas. Wakil presiden mangerténi kita nutupi lan bakal muter bebarengan karo emu."
  
  
  Panjenenganipun bisa ndeleng sumelang ing garis watara Hawke kang tindikan mata. "Sampeyan ngerti,"aku ngandika," iku cukup bisa sing penulis saka bebaya iki sing planning apa-apa luwih kasar saka demo ing ngarep Putih Palace."
  
  
  "Utawa mungkin iku mung guyon amba ing ngendi wong lenggah lan ngguyu ing kita munggah kantong."
  
  
  Duweke, kang shrugged. "Mungkin." Nanging aku ora bakal dipercaya sing kanggo kita kanggo wayahe.
  
  
  "Sampeyan lagi nyoba kanggo nglipur kula, Nick. Aku kudu njupuk lawas."
  
  
  Dheweke, chuckled. "Aku mung arep kanggo santai, sir."
  
  
  Hawk njupuk metu kang iso rta cerutu maneh lan sakelekekan menyang cilik asbak. "Aku mung arep kanggo njaluk nyisihaken saka elek koyo sing soko agawe wis arep kelakon lan nyekel us mati njaga."
  
  
  Piyambakipun looking ing dhingklik maneh. Dheweke wanted kanggo ngomong soko kanggo ngenthengake swasana ati, nanging ora bisa mikir apa-apa. Koyo iki uga kena pengaruh kula.
  
  
  Awal morning sabanjuré, aku iki dijupuk dening mendhoan kanggo Palacio de Miraflores. Iku bangunan ageng, kaya ewu kamar. Konferensi bakal dianakaké ing gedhe reception area. Reception, nedha bengi lan soré bakal dianakaké ing bale pesta lan grand ruangan dansa.
  
  
  Piyambakipun nedahaken kang diverifikasi ing ngleboke utama, lan iki bisa kanggo ngetik tanpa kangelan. Ing kasunyatan, iku banget gampang. Ing Venezuelan polisi ing tugas ketoke bakal nyoba banget hard kanggo please. Palace iki ditutup kanggo penonton kanggo konferensi, nanging nang iku crowded karo wong-wong sing wis khusus liwat utawa padha ing sembarang cara disambungake karo konferensi.
  
  
  Ana nyata supaya nang. Piyambakipun kesengsem. Padha malah kiwa panuntun demo ing tugas kanggo bantuan resmi pengunjung njaluk sing bantalan poros. Kaya aku iki ngadeg looking ing Holst kang gedhe lenga lukisan sing ora dingerteni Amérika Latin artis, a guide nyedhaki kula.
  
  
  "Perdóneme, langkawi sky. Siento molstarle.
  
  
  "Iku kabeh tengen," dheweke marang dheweke ing spanyol. "Sampeyan lagi ora sehen kula."
  
  
  "Aku mung arep kanggo nggawa metu apa kang mudhun bale Picasso Hall," wong mesem. Nen ngagem seragam abu-abu lan tutup sing ngilingake kula saka Latin versi Goshawk.
  
  
  "Gracias," aku ngandika. "Aku bakal temtunipun ndeleng ego sadurunge aku ninggalake. Iya polisi nyiyapake markas ing istana?"
  
  
  "Ya," ngandika. "Ing negara apartemen. Pindhah sakcara mudhun dalan iki lan sampeyan bakal ngetik."
  
  
  Ego ngaturaken dheweke lan tindak menyang kamar gedhe sing saiki digunakake minangka keamanan markas. Ing atmosfer iki ramai, nanging anteng yen bisa. Telpon padha muni, pejabat padha gadhah serius obrolan, nanging wong liya padha bobodoran, ngguyu, lan ngomong bab festival utawa bullfight ing Sunday. Ana ketoke dadi akèh kebingungan. Rauh wakil presiden iki samesthine, lan keamanan pengawal padha nyoba kanggo klumpukne klompok kanggo pindhah menyang bandara.
  
  
  Aku ngedika kanggo saperangan saka CIA wong aku sumurup, nanging padha ora koyone utamané kasengsem ing konferensi. Watara wong-wong mau, Odin ngginakaken limang menit kula nyariyosaken bab penari kang ' d ketemu ing wengi sadurunge. Ora ana siji pracaya ing ancaman. Panjenenganipun tindak metu liwat kamar lan malmpah liwat palace, looking ing pasuryan. Aku ora ngerti apa aku samesthine dheweke kanggo apa, supaya katon - mungkin wong sing mirsani kula ing restaurant, aku ora ngerti. Nanging aku uga nyoba kanggo netepke kahanan kanggo njaluk idea saka kraton lan keamanan ego, minangka Hawke iya. Sayange, pengaruh sandi padha ora luwih saka kang. Aku felt kaya aku iki lungguh ing alon-gerakan rigidness sing bound kanggo njeblug nalika wong-wong paling samesthine iku. Iku karu sensation.
  
  
  Kaya aku iki ninggalake, salah siji saka agen CIA nyekel kula.
  
  
  "Ing Venezuelan keamanan polisi wis dipenjara klompok radikal, lan bakal padha tetep ih ing sel nganti iki liwat," gusti marang kula. "Ana apa-apa watara Washington, ora ndadékaké kanggo ketemu panyerang. Ing kabeh mimpin, kabeh katon sepi. Masalah iku sing wakil presiden ora njupuk memo akeh.
  
  
  Dheweke kapandeng ing wong. "Inggih, apa aku bisa mikir iku salah siji alesan."
  
  
  "Kanggo arep?"
  
  
  "Kita lagi profesional," aku ngandika pointedly. Dheweke, diuripake lan mlaku adoh saka wong sadurunge bisa ngomong tembung liyane. Aku ora utamané kesengsem karo anyar, padhang, cetho-ngadhepi lanang CIA iki hiring.
  
  
  Wakil presiden teka mengko tanpa kedadean. Lurung-lurung ing cara kanggo hotel kono lan Egos padha tetep padha teeming karo wong-wong waving Amérika lan Venezuelan panji. Aku ana ing hotel kanggo nonton rawuh lan iku rame. Kepala Rahasia Layanan katahan janji bab ekstra wong. Ego agen padha nang endi wae. Ing paling banget, padha ketoke kanggo njupuk karya sing akeh.
  
  
  Ing wayah sore, dheweke sijine ing tuxedo lan njupuk mendhoan bali menyang Palacio de Miraflores. Iku kaya wengi saka Academy Awards ing Hollywood. Lurung-lurung padha dikempalken karo wong-wong lan lalu lintas iki mokal. Iku pungkasan dawa pemblokiran menyang istana. Wektu iki, ngleboke utama iki diblokir dening personel keamanan. Nang, ing dhuwur-ceilinged reception hall, Wakil Presiden jumeneng diubengi dening pilih sawetara anggota saka pencet.
  
  
  Wakil presiden ana wong dhuwur, lan towered liwat paling saka wong-wong watara wong. Kang ana putih-rambut noble wong, sepi lan dilindhungi undhang-undhang. Swara kang krungu mung dening wong-wong sing paling cedhak kanggo wong nalika piyambakipun mangsuli pitakonan saka wartawan. Sabanjure kanggo wong lungguh Ego, cantik peteng-rambut wadon ing mili dawa sugih biru. Aku ketemu aku sinau wong maneh, nanging aku ora weruh apa-apa curiga. Aku miwiti kanggo wonder yen NSA pangareping ana tengen. Mungkin Hawk lan aku padha njupuk banget akeh. Mungkin wong ing restaurant iki mung Venezuelan sing mung disenengi kanggo mentheleng ing wong manca. Utawa mungkin wong-wong ing pusat latihan padha mung nyoba kanggo ajrih kula karo sing gun. Mungkin.
  
  
  Ing pesta gedhe, nanging uneventful. Ing Venezuelan presiden muncul ing lengkap militèr klambi khusus karo dodo kebak medali. Wakil presiden lungguh ing sisih tengen, ing sirah saka dawa pesta dhingklik. Eda iki banget campuran saka continental lan Venezuelan ne abang lan putih, lan anggur padha malah luwih apik.
  
  
  Ing nedha bengi, a cah wadon enom ayu lungguh meh ngelawan kula. Dheweke ana wong wadon sing paling ayu ing meja: voluptuous, langsing, kanthi dawa rambute peteng lan startlingly peteng biru mata. Dheweke ngagem ireng crepe sugih karo plunging neckline, ngumumke awal narik ati tokoh. Dheweke kejiret sandi mripat kaping pirang-pirang nalika mangan, lan sapisan dheweke mesem ing kula. Mengko, ing ruangan dansa, dheweke teka nganti kula lan ngenalaken dhéwé.
  
  
  "Dheweke name is Ilsa Hoffmann," dheweke ngandika ing entheng accented inggris.
  
  
  Dheweke diparingi kula eseman sing amba, lan aku ora bisa bantuan mikir sing liyane sing weruh saka dheweke, luwih dheweke kapandeng. Nyenyet ireng sugih nandheske swell saka lengkap dheweke dodo lan serem kurva dheweke hips. Dheweke ora bisa nyandhang apa-apa ing sugih, lan dheweke erect penthil padha katon cetha liwat lingkungan kain. Dheweke ana dhuwur saka kang ' d mbayangke, lan dheweke sikil padha dawa lan langsing.
  
  
  "Iku a penggalihipun dhumateng kanggo ketemu sampeyan, Ilse," aku ngandika. "Dheweke name is Scott Matthews."
  
  
  "Dheweke hotel ora mentheleng ing sampeyan sak nedha awan, nanging pasuryan misale jek dadi menowo. Aku bisa kene ing kedutaan besar ing Jerman. Bisa sampeyan wis katon dheweke, sing, ana?"
  
  
  "Iku kang bisa," aku ngandika. "Aku bisa ing Amérika Besar, bubar ditransfer watara Paris."
  
  
  "Ah, aku tresna dheweke Paris!" Dheweke mesem maneh. Dheweke mata padha sudhut lan resik, lan dheweke eseman kepincut sembarang wong karo urip getih ing vena. Dheweke iki luar biasa cah wadon ayu. "Prices sing luwih dhuwur tinimbang ing kutha sandi Hamburg."
  
  
  "Aku uga wis wektu apik ing Hamburg," aku ngandika, pemikiran bab dheweke logat. Iku biasane jerman, nanging ana ketoke dadi mergo arep ing. Nanging music iki muter, lan dheweke ora arep kanggo sampah wektu mikir bab iku. "Apa sing arep kanggo tari?"
  
  
  "Akeh banget," dheweke ngandika.
  
  
  Kita jumangkah metu dhateng crowded lantai karawitan. Cilik band iki muter ing salah siji mburi saka great hall. Wong-wong padha ngadeg lan ngomong ing kelompok cilik lan loitering sak lantai karawitan. Ilse iki nyekeli dheweke banget cedhak, lan dheweke durung koyone kanggo atine. Dheweke dipencet dheweke anget awak marang mine lan mesem menyang sandi mata. Efek iki sensational.
  
  
  Ing tengah saka song, Wakil Presiden lan Presiden Venezuela kiwa ruangan dansa kanggo pribadi obrolan. Klompok saka plainclothes wong-wong lunga karo wong-wong mau. Panjenenganipun mirsani wong-wong mau kanggo wayahe, lan Ilsa ngeweruhi.
  
  
  "Aku wis ketemu panjenengan wakil presiden," dheweke ngandika, " aku emg kaya wong. Panjenenganipun punika nyata diplomat, supaya beda saka gambar saka "caricature Amérika"."
  
  
  "Aku bakal tetep dhuwit, emu disenengi sampeyan banget," aku mesem.
  
  
  "Iku misale jek kaya banget gentlemanly, sensitif wong," dheweke mangsuli akeh.
  
  
  Musik mandheg. Kita padha adhep-adhepan. Aku iki diwiwiti pengin aku wis luwih wektu kanggo aku ing Caracas. Ilse bisa dadi banget penake pangalihan. "Inggih," aku ngandika,"aku disenengi iku."
  
  
  "Sampeyan lagi apik banget penari, Scott," dheweke ngandika. "Sampeyan duwe akèh torero raos.
  
  
  Apa sampeyan kaya adu banthèng? "
  
  
  "Aku nonton uga nalika aku bisa," aku ngandika.
  
  
  Dheweke mesem. "Ah, liyane darmabakti bullfighter!" "Aku arep kanggo bullfight sesuk, ora nalika. Carlos Nunez favorit bullfighter."
  
  
  "Aku kaya El Cordobes," aku ngandika. Aku sumurup dheweke komentar iki uleman, nanging aku iku luwih penting kanggo nindakake saka nonton bullfight. Aku uga wis alus anggepan saka wanita sing padha supaya cepet kanggo njupuk inisiatif nalika padha pisanan ketemu.
  
  
  "El Cordobes sandi liyane favorit," dheweke ngandika enthusiastically. Dheweke biru mata dicethakaké apa dheweke ' d seng di tuduh kabeh bebarengan - bilih piyambakipun disenengi dheweke mung minangka akeh minangka kang disenengi dheweke. "Sampeyan kudu pindhah. Iku arep dadi gedhe bullfight."
  
  
  Sandi mata ketemu duweke. "Ana ing ngendi sampeyan arep kanggo njagong?"
  
  
  "Ing latar, iku ing mgayomi sisih," dheweke ngandika. "Aku bakal dadi piyambak."
  
  
  "Aku bakal pindhah yen aku njaluk kasempatan," aku ngandika. "Aku ngene tresna kanggo ndeleng sing ana."
  
  
  "Aku ngene tresna kanggo ndeleng sampeyan, banget, Scott."
  
  
  Kang ana bab kanggo takon dheweke metu kanggo liyane tari nalika piyambakipun nyumurupi wong mlaku-mlaku metu saka ruangan dansa. Aku mung wis waktu saka ego survey individu, nanging aku cantik manawa iku ana wong sing nonton kula ing cafe.
  
  
  "Nyuwun pangapunten amargi kula, Ilse," aku ngandika banget, lan mèlu wong.
  
  
  Kang wis liwati liwat lawang sudhut. Sawetara wong sing tak ing cara lan mandegake kula. Dening wektu aku ngetik ing dalan, kang mung bisa katon dening bali saka sirah wong minangka kang cepet malmpah menyang ngleboke utama saka kraton.
  
  
  Nalika iku tak ana, piyambakipun wis njaba. Piyambakipun cepet liwati dening mimmo klompok tamu ing ngleboke, turunan dening mimmo pengawal ing langkah-langkah. Aku wis ora katon iki wong ngendi wae. Piyambakipun ical. Dheweke, banjur mudhun ing langkah-langkah kanggo lemah tingkat lan mirsani mimmo saka loro pasangan mlaku-mlaku ing mburi bangunan. Peteng tokoh iki mung ngowahi sudhut ing arah saka kraton lan kebon.
  
  
  Piyambakipun enggal-enggal mudhun path, banjur nyuwil-nyuwil menyang mbukak nalika piyambakipun metu saka ngarsane. Panjenenganipun ngaso sedhela ing titik ngendi wong wis diuripake sudhut. Path liyane liwati liwat moaning bangunan, nanging ora ana siji ing iku.
  
  
  Ipat-ipat ing dheweke ambegan, dheweke enggal-enggal mudhun path, tetep dheweke mata ing taman. Aku ngene musna babagan puluh yard nalika wong loro teka metu saka dipengini ing ngajeng kula. Salah siji saka wong-wong mau wis bedhil ing tangan.
  
  
  "Murni vaya tan de pris!" ngandika salah siji karo gun. "Espere un minuto, popshot". Panjenenganipun marang kula kanggo tetep sandi ego mbukak kene.
  
  
  Ketoke, padha saperangan anggota saka Venezuelan polisi keamanan. Padha ora ngerti kula dening ngarsane. Siji karo gun iki banget arrogant.
  
  
  "Aku bisa kanggo intelligence Amérika," gusti marang dheweke ing spanyol. "Apa sampeyan ndeleng wong teka kene?"
  
  
  "Intelligence amérika?" "iku siji karo gun." "Iku bisa. Mundhakaken tangan ndhuwur sirah, please."
  
  
  "Katon, njupuk ngatur!" Aku marang dheweke. "Aku nyoba kanggo nyekel wong sing malmpah mudhun dalan iki. Kang slipping adoh nalika sampeyan lagi nyekeli kula."
  
  
  "Nanging," ngandika salah siji karo gun,"aku wis kanggo mriksa ing sampeyan."
  
  
  "Kabeh tengen, ngrungokake, aku bakal nuduhake sampeyan sandi makalah," aku ngandika angrily.
  
  
  Liyane meneng nyedhaki kula karo sullen expression ing pasuryan kang. Duweke, kang ngrambah kanggo kertu ID. sanalika padha teka. Panjenenganipun langsung njotosi kula ing pasuryan, nuthuk kula mati sandi kaki. Panjenenganipun kapandeng ing loro mau ing disbelief. Dheweke, aku krungu sing Venezuelan polisi rahasia sing cantik angel, nanging iku lucu.
  
  
  "Sampeyan padha marang kanggo terus tangan nganti!" jarene wong sing kenek kula. "Kita bakal looking kanggo sampeyan kanggo identifikasi."
  
  
  Siji karo gun iki nyekeli revolver cedhak sandi pasuryan. "Saiki sing lagi arep kanggo njagong ana lan milih karo tangan ing trotoar nalika kita panelusuran panjenengan."
  
  
  Aku ' d wis cukup. Aku kesel apa karo tentara sopan keamanan personel, lan aku iki utamané kesel saka kabodhoan sing loro plainclothes policemen.
  
  
  Ing gunslinger kicked dheweke ing tungkak, lan balung retak banter. Ing wektu sing padha, ego nyekel dheweke tangan karo gun lan ditarik hard. Aku ora care yen peduli gun banjur mati lan everyone wis serangan jantung. Nanging durung bisa. A policeman miber kepungkur kula lan kenek sandi pasuryan hard. Dheweke nyekel dening gun minangka iku miber dening mimmo, lan snatched ego metu saka tangan. Liyane wong lunged ing kula. Iku mbalek adoh saka wong lan piyambakipun mejet ing trotoar. Aku sijine korban saka gun kanggo bali saka Ego kang sirah, lan ambruk ing jejere kula. Panjenenganipun tak kanggo dhengkul mung minangka wong pisanan iki nyoba kanggo njaluk bantuan kanggo sikilé. Dheweke ana shoved ing pasuryan dening revolver, lan emu froze.
  
  
  Karo dheweke tangan liyane, aku ditarik I. D. metu, watara kanthong pakean, lan dianakaké nganti Ego kang pasuryan supaya bisa maca. "Kapindho pulisi iki nyoba kanggo njagong munggah, nyoba kanggo fokus ing kula.
  
  
  Aku takon dheweke pisanan. "Apa sampeyan maca inggris?"
  
  
  Panjenenganipun stared ing kula kanggo wayahe, panting, banjur nglirik ing crumpled kanca. Nalika piyambakipun kapandeng bali ing kula, ana jenis anyar saka mundur ing pasuryan kang. "Ya," ngandika. Kang cepet sinaoni sandi kertu. "Sing sampeyan karo KAPAK?"
  
  
  "Sing apa aku nyoba kanggo pitutur marang kowe," rama ngandika impatiently.
  
  
  Panjenenganipun wungu kang peteng brows. "Katon kaya kesalahan iki digawe."
  
  
  Aku ngadeg munggah, lan wong berjuang kanggo sikilé. "Saiki ayo kang katon ing kertu," aku ngandika quietly. Panjenenganipun njupuk metu ego lan nyerahke iku kanggo kula. Nalika iku ana kang dites, kang mbantu kanca kang munggah. Wong ora bisa sijine bobot sembarang ing wentis tengen. Nalika piyambakipun temen maujud sing tungkak iki bejat, sawetara memungsuhan bali menyang pasuryan kang.
  
  
  I. D. diverifikasi. Ya, iku polisi rahasia. Piyambakipun wangsul malih kertu, bebarengan karo wong liya kang gun. Kang meneng ditampa iku.
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika. "Saiki kita lagi loro seneng." Sawijining diwiwiti kanggo pindhah adoh.
  
  
  "Sampeyan bakal laporan iku?" wong karo gun takon.
  
  
  Gusti sighed. "Ora yen sampeyan mungkasi pointing bab sing ing kula," aku ngandika, pointing menyang revolver. Dheweke, nguripake lan tumuju bali menyang ngarep istana. Aneh wong lanang ilang maneh. Lan kang bagean iki keamanan sistem iki pancene miwiti kanggo njaluk ing sandi syaraf.
  
  
  Ing bab katelu.
  
  
  Ing morning sabanjuré, aku iki takon dening Collins, agen ing pangisian daya saka CIA operasi, kanggo hubungi ing jerman Kulon Embassy kanggo ndeleng yen cah wadon dijenengi Ilse Hoffmann makarya ana. Iku ana lan kantor iki ditutup, nanging Collins sumurup jerman ambassador wong lan bisa nelpon Emu kang ngarep.
  
  
  Duta ngandika sing cah wadon dijenengi Ilse Hoffmann dianggo ana, lan maringi gambaran sing mathuk.iki nggawe percoyo kula sing ana pendhaftaran gendakan aku ketemu ing wengi sadurunge. Duta dikirim wakil kanggo reception lan marang Emu sing bisa njupuk anggota staff liyane karo wong. Mbok menawa Ilse wis ditulis karo kepinginan kanggo pindhah, lan kang ' d dijupuk dheweke.
  
  
  Aku nyoba kanggo elinga sing lungguh ing jejere Ilsa ing nedha bengi. Aku panginten aku eling yen aku iki diubengi dening wong-tengah-umur. Sapa watara wong-wong mau bisa dadi ing dhewe. Kasunyatan sing dheweke mengko nyedhaki kula, piyambak, iku ora ing dhewe apik banget. Iku cetha kanggo estestvenno sing Hey bakal arep golek luwih menarik perusahaan.
  
  
  Collins nyoba kontak pegawe ing ngarep, nanging ana ora nanggepi. Iki wong iki mbokmenawa gadhah fun ing dina kang mati.
  
  
  Cah wadon kapandeng nyata, nanging sing ora nggawe kula wae kurang curiga. Aku isih wis koyo ala bab iki assignment. Hawk digawe sawetara rekomendasi kanggo CIA lan Venezuelan polisi keamanan. Njaga ketoke kenceng saiki, nanging raos ora pindhah adoh. Hawke wis iku, banget. Premonitions sing ora banget ngelmu, nanging ing dell sampeyan sinau kanggo mbayar manungsa waé kanggo roso. Padha bisa berkembang liwat seri cilik kanyatan sing ana ora cukup kanggo kejut sampeyan ing tingkat sadar, nanging ana premonitions sing bakal cahya abang saint nang endi wae jero nang sampeyan. Aku ora ngerti apa iku. Aku mung ngerti yen aku wis disimpen gesang kawula kakehan dening ngisor iki keagungan sandi.
  
  
  Mungkin iku wis boten apa karo cah wadon, utawa malah wong dheweke ' d katon ing cafe, utawa mungkin malah ing kraton. Iku bisa uga dadi soko boten mathuk kanggo wong-wong mau, lurking jero ing dipengini sandi subconscious. Nanging cah wadon lan aneh wong padha alesan cukup kanggo sandi wariness, foreboding, utawa lack saka foreboding.
  
  
  Aku wis nedha awan ing cafe cedhak Ibarra Square, ora adoh saka Av Baralt. Nalika dheweke iki nunggu, arakan liwati, lan ego kang cetha weruh. Ana penari ing rasukan, floats, papier-mache kepala ing cagak lan bandages. Wong-wong padha gadhah fun, lan aku miwiti kanggo santai sethitik.
  
  
  Ora nalika Hawka ketemu dheweke ing restaurant, kaya kang ngandika. Piyambakipun lenggah njaba ing srengenge, ngagem padhang biru olahraga kaos karo iker-iker rasukan mbukak lan selendang biru karo ngeculke simpul tali. Panjenenganipun ngagem peteng biru beret ing sirahe, diiringake jauntily kanggo salah siji. Panjenenganipun kapandeng kaya wong tuwa Hemmingway karakter. Kang kasim eseman lan lenggah tengen saka wong ing meja cilik.
  
  
  "Nggawe dhewe nyaman, Nick, lan ora nggawe sembarang komentar bab kula. Aku nyoba kanggo campuran karo perayaan akeh."
  
  
  Iku isih lawas padha Hawk ing beret. Panjenenganipun ditarik siji metu ing saindhenging kang dawa Kuuban cigars, njupuk cokotan saka salah siji saka mburi liyane, lan ngidoni metu. Banjur sijine cerutu ing tutuk lan nguripake iku alon-alon, wetting iku. Ing cerutu ketoke kompatibel karo beret lan kaos. Pungkasanipun, kang ignited ego lan wiwit kanggo bisa digambar menyang mencorong urip. Iku jenis ritual kanggo wong, lan kang tau mandheg ngagetne kula.
  
  
  "Sampeyan lagi beautiful, sir," ngandika, senadyan ego kang admonitions.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing kula banget. "Ora nggantheng kaya sing ireng-rambut kaendahan sing padha lincak-lincak karo pungkasan wengi. Apa sampeyan mikir wis mbayar ninggalake?"
  
  
  "Dheweke mekso," aku ngandika. "Dheweke ketoke banget kasengsem kanggo kula."
  
  
  "Ya, aku ngerti wong," ngandika. "Sampeyan salah siji wis utawa sampeyan ora." Panjenenganipun mesem wryly.
  
  
  "Bener, dheweke sijine kula ing njaga," aku ngandika, ngelengke. "Aku dicenthang ing dheweke esuk iki, nanging dheweke misale jek bakal nggoleki."
  
  
  "Tindakan liya menarik ing mejo ngarep?" panjenenganipun ngandika, ngulu hard ing cerutu. "Maksudku, kejabi cah wadon?"
  
  
  Panjenenganipun marang Emu bab wong lan patemon karo Venezuelan polisi keamanan. "Mesti wae, aku ora yakin iku ana wong sing padha," aku ngandika.
  
  
  "Utawa yen iku, iku wis soko apa karo ancaman." Ana apa-apa salah karo wong arep padha warung toko, lan kanggo konsumsi, minangka duweke ing dina sing padha. Mungkin aku mung gemeter."
  
  
  Waiter teka lan kita loro dhawuh Pernod. Kita ora nerusake obrolan kita nganti kang nggawa ombenan lan kiwa.
  
  
  "Cah wadon mung takon kula kanggo ketemu dheweke dina iki, ora nalika ing bullfight," aku ngandika minangka kang kiwa.
  
  
  Hawke kang brows wungu. "Ing dell dhewe?"
  
  
  "Dheweke ngandika dheweke ana penggemar."
  
  
  Hawk chewed ing cerutu, kang mimpin pasuryan surem, kang bony pigura mbengkongaken liwat meja. "Apa sampeyan ngomong hey?"
  
  
  "Aku marang hey aku' d njaluk ana yen aku bisa. Nanging aku duwe pikirane liyane. Aku arep kanggo bali menyang istana dina iki, ora nalika, kanggo ndeleng apa aku bisa nemokake metu bab aneh wong."
  
  
  "Iku kang sumilir sesambetan," ngandika, nyoba ora kanggo eseman. "Aku sok-sok njaluk roso kesengsem sing iku hard kanggo sampeyan kanggo remet karya menyang sibuk panjenengan jinis gesang."
  
  
  "Iki mung crita palsu sing padha nyebar dening nistha KGB perwira ing supaya kanggo discredit kula," aku mesem.
  
  
  Panjenenganipun chuckled. "Bener, nalika sampeyan njaluk mudhun kanggo bisnis, sampeyan sing banget ngengkel. Nanging aku arep dadi utamané ati-ati bab iki dell. Iku bisa banget mbebayani kanggo sampeyan."
  
  
  "Sembarang teori?"
  
  
  Kang lungguh ing panginten kanggo wayahe sadurunge ngandika. Anget srengenge afternoon glistened ing rambute putih lan nguripake marang pasuryan werna saka sunshine. "Apa-apa khusus. Nanging yen wong sing nyerang sampeyan ing pusat latihan ana KGB pejabat, lan yen kang nguripake metu dadi wong sing padha weruh kene kaping pindho, iku bisa uga ateges sing lagi nyetel sampeyan munggah kanggo soko."
  
  
  "Yen aku bejo, padha bisa wis matèni kula ing sekolah."
  
  
  "Iku bisa uga ora cocok kanggo ih tujuan," ngandika alon. Panjenenganipun kapandeng ing kula. "Apa wektu ora adu banthèng miwiti?"
  
  
  "Ing papat. Iki kudu mung acara ing Venezuela sing wiwit ing wektu."
  
  
  Panjenenganipun nglirik ing wristwatch. "Sampeyan duwe wektu sing dawa banget kanggo nindakake iki."
  
  
  "Apa sing arep dheweke ketemu cah wadon ing bullfight?"
  
  
  "Ya, aku ngerti. Aku mikir kita ngene luwih mangerteni apa dheweke kapentingan ing sampeyan." Yen iku sejatine sifate a crita katresnan, uga, seneng, nanging ati-ati. Yen iku ora, kita arep ngerti bab iku."
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika. "Iku adu banthèng."
  
  
  "Teka bali menyang kula sesuk esuk. Aku bakal nonton karo Picasso ing Museo de Bellas Artes ing jam sepuluh sesuk esuk.
  
  
  "Aku bakal ana," aku ngandika.
  
  
  Yen sampeyan wis tau wis kanggo Nuevo Circo ing 3:30 p. m. ing Sunday sak festival, sampeyan bakal tau ngerti apa ngrampungake lam katon kaya. Ana supaya akeh pembuangan hanging watara sing iku meh mokal kanggo pindhah saka siji titik liyane tanpa bejat liwat wong-wong mau. Ana sing speculators nang endi wae, sade karcis kanggo loro utawa telu rega biasa tiket. Macem-macem pedagang sing clogging munggah area mbukak ing ngarep saka arena, lan atusan pickpockets sing digunakake hard. Aku wektu hard nemokake spy karo tiket kanggo peteng bagean saka barrera ngendi Ilsa ngandika dheweke bakal lungguh. Baris ngarep karcis sing ora supaya gampang kanggo njaluk sak festival. Nanging pungkasanipun dheweke tak tiket lan ngetik.
  
  
  Nang, ing atmosfer iki beda banget. Iku isih rame, nanging ana sing online saka bisu nunggu ing akeh, ora ing kabeh kaya pre-wektu game ing Amérika bal-balan game. Panjenenganipun ketemu kang jog, kang mbukak near arena, ngendi kabeh iki katon ing sawetara cedhak. Ing wayahe, bugle nyuworo, lan wong ing jaran nyabrang arena lan njupuk mati kupluk ing arah saka presiden kothak. Iku tanggung jawab resmi lan nampa ijin saka presiden saka ajang kanggo terus adu banthèng.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng watara kanggo Ilsa lan sawise sawetara menit ngeweruhi dheweke lungguh mung rong bagean adoh. Dheweke ora ndeleng kula. Wong sing disewa bantal teka mudhun aisle ing jejere kula, lan aku njupuk siji. Tanpa tedheng, iki watu bleachers bisa cukup ora adil. Loro kursi jejere kula padha kosong kanggo sawetara menit, nanging banjur saperangan saka Englishmen teka liwat lan njupuk ih. Ing bullfighter arakan rampung lan band mandheg muter. Arena ambruk bisu. Aku kapandeng ing Ilsa maneh, lan dheweke ketoke arep kula.
  
  
  Banjur gapura kabuka lan gedhe black bull teka nabrak metu. Ing bullfighters ngadeg konco alangi lan mirsani grimly minangka bull nyerang burladero frank kang tameng ing ngarepe wong-wong mau, tabrakan menyang wit, lan banter pamisah ego. Ilsa kang pet, Nunez, ana mung siji watara wong-wong nonton. Panjenenganipun pisanan bullfighter ing bill.
  
  
  Ing Englishwoman sabanjuré kanggo kula ketoke kanggo bisa dilakoni mung nggoleki, looking ing dhisikan veronicas lan rodillas karo amba abang cape, amarga kabeh iki supaya mawerna-werna lan ayu. Lan aku pancene disenengi elegan banderilleros. Nanging dheweké miwiti kanggo nguripake bulak nalika bull kenek Picador kang jaran lan saklawasé gored Picador. Nunes iki onomatopia bull, lan ego cape becik.
  
  
  nanging sethitik flashy. Pungkasanipun, piyambakipun tindak kanggo mateni, lan getih mili. Ing nyoba pisanan, pedhang kenek balung, lan emu wis kanggo narik metu sl. Nanging nyoba kapindho iki luwih sukses - agul-agul ngetik cleanly. Nunez kang cuadrilla dioyak bull watara nganti ambruk kanggo menehi dhengkul lan matador rampung iku mati karo keris ing basa saka sawijining tengkorak. Banjur tim mules teka metu lan nyeret layung-splattered carcass saka mimmo nas minangka padha kiwa ing ring. Banjur boso inggris lady wis wis cukup. Dheweke iki tenan ijo nalika bojone njupuk dheweke adoh.
  
  
  Nunes sujud watara dering. Piyambakipun dipunanugrahi penghargaan metu saka bab kang reputasi tinimbang selfishness. Kang ora pantes iku kanggo perang iki. Ego cape iki cantik apik, nanging iya ora matèni bull uga. Tinimbang arep liwat sungu, kang perlu kanggo apik matèni nanging mbutuhake jumlah tartamtu saka wani ing bagean saka bullfighter, Nunez sinudukaken kewan kaya butcher kang magang.
  
  
  Nalika njerit sirep sethitik, Ilse disebut metu kanggo dheweke. Dheweke diuripake ing swara saka swara sandi, lan ay waved ing dheweke.
  
  
  "Ana kursi kasedhiya ing kene yen sampeyan arep kanggo nggabungake kula," aku disebut metu.
  
  
  Dheweke ora ngenteni liya undhangan, nanging teka terus kanggo kula. Ilse ngagem cendhak rok kulit lan cocog gillette liwat gedhine blus putih. Nalika dheweke dipindhah, rok dicethakaké dheweke dawa, tanned pupu.
  
  
  "Aku wedi favorit bullfighter wis dina ala," dheweke ngandika, lungguh mudhun ing jejere kula. Aku marang sandi guling.
  
  
  Dheweke eseman iki bengkong. "Aja kita nggawe kesalahane saka wektu kanggo wektu?"
  
  
  Dheweke mesem ing rheumatism lan ngandika kula. Mungkin wong bakal apa luwih apik ing kang kapindho bull."
  
  
  "Aku yakin saka iku," aku ngandika. "Aku nyuwun pangapunten aku kiwa supaya cepet pungkasan wengi. Nanging wong aku sumurup weruh dheweke, lan piyambakipun ninggalake."
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing dheweke pasuryan, nunggu dheweke reaksi, nanging ana ora ono siji-sijine. Aku manawa dheweke ' d katon ing wong, banget, lan aku kepingin weruh yen dheweke sumurup marang. Nanging yen dheweke ora, dheweke ora nuduhake iku.
  
  
  "Aku ngerti sing bisnis luwih penting saka komunikasi," dheweke ngandika. "Kajaba komunikasi bisnis."
  
  
  Panjenenganipun mesem ing dheweke. "Uga ngandika."
  
  
  Sampeyan bisa ngomong yen wong wadon kepengin kanggo pindhah menyang amben karo sampeyan, malah yen dheweke iku nyoba kanggo ndhelikake saka sampeyan. Iku biasane ing cara dheweke katon ing sampeyan lan sadurunge nyeret dheweke ndadekake dheweke karo tangan lan awak. Kadhangkala dheweke isa metu ing ndhuwur dhéwé nalika dheweke ngobrol ora ing kabeh manca. Iku bisa mbantu njaluk ilang utawa nerangake paling anyar teori termodinamika. Ilsa terus kanggo pirembagan bab nilai becik adu banthèng, nanging aku bisa ngomong yen dheweke tresna marang aku mung minangka akeh minangka dheweke tresna marang dheweke. Malah yen Nah wis sedya ala kanggo kepingin kanggo ndeleng kula, dheweke, aku ketemu aku looking nerusake kanggo iki sore.
  
  
  Kapindho bullfighter miwiti, mung teka metu kanggo tutul bull, amba, ayu bull saka salah siji saka paling apik ranches watara. Ing bullfighter iki dingerteni kanggo sapa, nanging njupuk risiko kanggo please akeh.
  
  
  "Ole! Ole! " padha matur.
  
  
  "Kang apik," Ilse ngandika.
  
  
  "Ya." Duweke, aku ngene ndeleng wong nindakake mariposa, nggawe jubah flutter kaya kupu-kupu. "Apa kowe ngerti sapa saka adu banthèng?"
  
  
  "Ora wong," dheweke ngandika. "Senajan aku kaya kanggo nonton wong-wong mau nglakoni, lagi ora tipe sandi, sampeyan ngerti. Tho, aku ora biasane kaya Amérika Latin wong-wong."
  
  
  "Suwene wis sampeyan wis ing kedutaan besar?"
  
  
  "Wiwit rawuh ing Caracas, meh taun kepungkur. Aku panginten aku wanted kanggo ndeleng donya."
  
  
  "Lan saiki aku ora?"
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula karo dheweke biru mata, lan banjur kapandeng bali ing ring. "Iku bisa dadi ... iku sepi kanggo cah wadon ing kutha aneh saka ukuran iki."
  
  
  Yen ora kanggo ijo saint, dheweke ego bakal tau wis katon dheweke. "Sampeyan lunga menyang reception pungkasan wengi karo sarjana," aku ngandika.
  
  
  "Ah, Ludwig." Dheweke ngguyu. "Dheweke iku wong apik, nanging kang senengane kanggo ngumpulake kupu lan maca buku dawa ing sajarah kuna. Aku ora malah manawa emu seneng bocah-bocah wadon."
  
  
  Kita diijolke mesem. Aku takon dheweke. "Apa sampeyan bisa kanggo wong?" Kang sumurup yen Ilse Hoffmann ora karya kanggo wong.
  
  
  Dheweke ora katon ing kula, nanging katahan looking ing bullfighter. "Ora, ora ing Ludwig. A wong sing jenengé Steiner."
  
  
  Rheumatism ana sing bener, nanging aku isih ora wareg. "Aku ngerti Hamburg uga. Ngendi sira manggon ana ing kono?"
  
  
  "Ing sisih lor saka kutha. Ing Friedrichstrasse. Cedhak taman."
  
  
  "Ah, ya. Aku ngerti wilayah. Apa sampeyan manggon ana karo tuwane?"
  
  
  "Kula tuwane padha matèni ing kacilakan mobil nalika dheweke ana enom banget," dheweke ngandika.
  
  
  Sing iki uga bener. Duta kasebut kanggo Collins sing Ilse Hoffmann ana sawijining wisma yatim-piatu.
  
  
  Kula nyuwun pangapunten.
  
  
  Kita mirsani bullfight. Aku tuku loro ombenan saka carik, lan Ilse ketoke seneng iku akeh banget. Nunes medal lan dileksanakake luwih saka ing nyoba page. Ana mung loro bantheng kiwa, lan padha dikabarake bakal entah calves saka liya-tingkat ranch.
  
  
  "Apa ora kita ninggalake saiki lan duwe ngombe nang endi wae bebarengan?" dheweke disaranake.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng menyang dheweke mata biru lan weruh undhangan ana maneh. "Sing muni gedhe," aku ngandika.
  
  
  Kita wis ngombe ing cafe toko, lan banjur Ilse diundang dheweke kanggo nedha bengi ing El Hardin, ing Av Almeda. Sawise kita rampung nedha bengi, dheweke diundang kula bali menyang dheweke apartemen kanggo ngombe. Wiwit aku isih durung ngerti dheweke, lan wiwit "ing seductive janji ing dheweke mata tenan dipindhah kula, aku lunga.
  
  
  Nah wis apartemen gedhe cedhak Miranda Kothak. Iku pepak ing lawas spanyol gaya lan decorated karo nggoleki antik. Ana cilik loteng madhep panah werna.
  
  
  Nalika kita tindak nang, Viacheslavovna nguripake kanggo kula, lan aku ngadeg banget cedhak, ngandika: "Inggih, voices, lan kita, Scott."
  
  
  Dheweke lambé padha alus lan kebak, lan dheweke ana ing gampang tekan. Panjenenganipun ditutup arah short kadohan antarane dheweke lan ngambong dheweke. Dheweke nanggapi becik, minangka yen dheweke wis nunggu kabeh dina. Kesed, dheweke ditarik adoh.
  
  
  "Nggawe kita ngombe nalika aku ngganti," dheweke ngandika.
  
  
  Dheweke ilang menyang kamar turu. Dheweke diwutahake us saperangan saka brandies saka kristal decanter, lan wektu aku ngene rampung, Ilsa wis bali. Dheweke ngagem a long, singset-fitting jubah sing kiwa apa-apa kanggo bayangan. Dheweke ditutup ing angin, banjur teka liwat kanggo kula lan ngunjuk sawetara cognac.
  
  
  Aku njupuk mati iku jaket nalika dheweke ana ing kamar turu lan ora keganggu kanggo ndhelikake luger lan stiletto. Dheweke mirsani ing expression ing pasuryan dheweke nalika dheweke ih weruh. Aku iki wus iku bakal dadi surprise, lan iku iki. Nanging aku ora bisa yakin yen iku asli.
  
  
  "Apa kabeh iki, Scott?" dheweke ngandika.
  
  
  "Oh, mung bedhil," aku ngandika casually. "We need kanggo njupuk ekstra pancegahan ing kedutaan besar nalika kaya konferensi iki wis kedados."
  
  
  "ya. Mesthi, " dheweke ngandika.
  
  
  Piyambakipun sinau saben rinci saka dheweke awak liwat nglukis kain dheweke jubah. Panjenenganipun dianakaké munggah kaca. Dheweke wis ora malah ngrasakake iku, nanging piye wae sing ora koyone penting ing wayahe. Ilsa njupuk sip lan di-push iku banget. Panjenenganipun sijine kang lengen watara dheweke pinggul langsing lan ditarik dheweke cedhak. Piye wae, ing jubah ditambahake menyang efek. Ora ana kurva utawa kurva saka daging iki didhelikake saka tutul. Aku ngambong dheweke maneh, lan dheweke dipencet insistently marang kula minangka tangan dipindhah liwat dheweke awak.
  
  
  "Oh, Scott," dheweke ngandika.
  
  
  Panjenenganipun ngrambah mudhun lan alon-alon unbuttoned jubah, ngeculke iku tiba menyang lantai. Dheweke lungguh mlaku, looking menyang sandi mata. Dheweke awak iki malah luwih biasa saka duweke sing bisa wis mbayangke. Dheweke ambegan dadi cethek, lan dheweke lengkap, babak dodo dipindhah. Panjenenganipun dibusak holster lan stiletto scabbard lan sakelekekan ih dhateng tabel near sudhut sofas konco kita. Dheweke mbantu kula undress, banjur mlaku liwat kanggo kursi lan lungguh ing iku.
  
  
  "Teka kene, Scott," dheweke whispered.
  
  
  Aku lunga kanggo ndeleng dheweke. Minangka kita lay bebarengan, ing exhilarating gondho saka ee woodwind kapenuhan nostrils. Dheweke anget daging iki ing tangan, lan dheweke manis rasa ana ing lambé. Dheweke dipindhah insistently marang kula minangka sandi tangan lan lambé dijamin swell dheweke dodo, warata, taufik penthil. Dheweke tangan ana ing kula, lan dheweke ana anjog kula kanggo dheweke, lan banjur panas sweetness kesapu liwat kula. Dheweke hips swung menyang kula, lan dheweke sikil ditutup watara sandi bali. Dheweke supaya metu kurang, sensual muni ing dheweke tenggorokan minangka kita passion dibangun. Dheweke banjur supaya metu cetha nangis, lan dheweke alus daging gumeter violently minangka dheweke nah mbledhos nang.
  
  
  A little mengko, Viacheslavovna tak munggah kanggo brandy. Duweke lay anteng lan kebak ing kursi, digawe dowo metu ing lengkap dawa. Yen iki apa Ilse iki nyaranke ing rheumatism kanggo mamang sandi, iku artine terus gawe kuatir bab dheweke.
  
  
  Nanging, kang katahan cedhak mripat ing dheweke, lan ing wektu sing padha katahan mripate ing gegaman ing toko tabel. Panjenenganipun diijini Ilse kanggo ngombe dheweke cognac sadurunge ngombé dhewe.
  
  
  "Apa sampeyan kaya iku?" "Apa iku?" dheweke takon kula sawise aku njupuk sip saka iku.
  
  
  "Ngombe utawa liyane?" Aku takon dheweke. Iku banjur ana sing kang felt ngelu sethitik.
  
  
  "Hiburan," dheweke mesem ing rheumatism.
  
  
  "Iku kelas kapisan." Nalika aku ngusulke dheweke dhateng ing pojok saka kursi jejere dheweke, aku felt tangan tuwuh abot.
  
  
  "Aku disenengi iku banget."
  
  
  Dheweke awak pancene diwiwiti kanggo tegang munggah. Panjenenganipun felt ngelu lan banget, lan ora ana alesan kanggo sing. Kajaba Ilsa drugged kula.
  
  
  "Apa ing neraka..." tembung mung ora pas.
  
  
  Ilsa ora ngomong apa-apa. Dheweke dipindhah sethitik adoh saka kula.
  
  
  Dheweke, kapandeng ing nah. Panjenenganipun dumadakan banget duka - ing Nah lan ing awake. Aku supaya dheweke njaga mudhun, senadyan Hawke kang bebaya lan sandi dhewe mamang.
  
  
  "Asu!" ngandika banter kanggo dheweke, lan tembung kang venezuela strangely ing kuping. Kang napuk dheweke hard tengen ing pasuryan, lan dheweke ambruk ing kursi karo muffled desahan.
  
  
  Kang jumeneng lan staggered drunkenly. Dheweke nyekel dheweke sandhangan lan stahl ditarik wong-wong mau ing. "Apa jeneng nyata?" Aku takon, nyoba kanggo zip munggah sandi celonone.
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula senjata, nanging aku ora duwe wani kanggo nyoba lan njaluk salah siji watara wong-wong mau. Dheweke dibusak adoh trickle saka getih ing rta. "Jenengku Tanya Savich," dheweke ngandika.
  
  
  Aku iki ngagem sandi shoes saiki. Dheweke luger lan stiletto lay ana, lan meh ambruk ing sandi pasuryan.
  
  
  Panjenenganipun nyekel dhingklik, nanging kalah iku liwat lan ambruk menyang lantai. Dheweke condong ing lengen saka sofa, ngadeg liwat cah wadon dijenengi Tanya Savich.
  
  
  "Lan sampeyan bisa kanggo KGB," aku ngandika.
  
  
  "ya. Aku saestu nuwun, Pak Carter, " dheweke ngandika lirih. "Aku kaya sampeyan."
  
  
  Dheweke, kapandeng ing nah lan weruh loro Tan. "Iku cognac, ora iku? Nanging sampeyan lagi ego berkas dhewe. Lan aku mirsani sing nalika sampeyan tindak metu kanggo tuku kaca tingal. Apa sira apa, inject dhewe karo panangkal racun wisa sadurungé?"
  
  
  "Iku ora cognac," dheweke ngandika, meh miserably. "Iku lipstik. Lan aku hypnotically imun kanggo sawijining efek beracun."
  
  
  "Hypnotic...?" Dheweke piranti kanggo mbuka sumpel botol ora bisa rampung. Dheweke, felt impending pepeteng wisuh liwat kula, lan banjur dheweke ambruk menyang lantai.
  
  
  Aku ora care babagan bedhil maneh. Dheweke mung takon kanggo ngatasi blackness lan njaluk metu saka apartemen. Yen aku bisa njaluk kanggo lorong, wong uga bisa kanggo kula. Piye wae, ketemu kekuwatan cukup kanggo njaluk marang kaki lan kesandhung menyang lawang.
  
  
  Sanalika aku ngrambah iku, iku kabuka lan wong loro padha ngadeg ana. Siji cendhak, gundul bandit wis mogol grin ing pasuryan kang. Liyane ana wong aku ' d katon ing cafe lan ing palace, mbokmenawa salah siji sing ngene katahan gun ing kula ing latihan sekolah ing Washington. Ih pasuryan burem minangka tamba njupuk efek. Rodho saka loro, sing siji sing wis kesurupan kula wiwit Washington, jumangkah menyang kula.
  
  
  "Sampeyan koyone sing sethitik metu saka atine, Mr. Carter."
  
  
  Duweke swung clumsily ing wong. Panjenenganipun dodged gampang, lan ambruk ing stocky kanca, sing nyekel kula, dianakaké kula munggah kanggo wayahe, lan banjur mencet kula hard ing sirah.
  
  
  Kang ambruk bali menyang apartemen lan ndharat ing lantai maneh. Nalika cendhak, stocky wong tak ing ngajeng kula, kang nyekel dheweke ego dening sikil lan ditarik ih metu saka ing wong. Panjenenganipun ambruk menyang lantai sabanjuré kanggo kula. Aku lagi wae krungu dheweke nggunakake rusia sumpah tembung. Wong dhuwur teka munggah lan kicked kula ing sisih.
  
  
  "Ora babras wong," dheweke krungu wong ngomong. "Ana ora perlu kanggo babras emu." Swara ketoke teka saka mburi liyane saka trowongan dawa, utawa mungkin saka mburi liyane saka donya.
  
  
  Wong dhuwur sumpah banter ing cah wadon. Wong stocky mlumpat kanggo sikilé. Dizziness iki njupuk samsaya awon lan samsaya awon. Dheweke nyoba kanggo njaluk menyang dhengkul, nanging ambruk akeh banget ing sisih. Aku katahan mikir sing padha kene kanggo matèni kula. Iku plot kanggo mateni TOPOR kang utama agen, lan iku sukses. Nanging ora ana wong-wong padha bersenjata.
  
  
  "Apa sampeyan mikir apa kita lagi arep kanggo apa karo iku bakal ora babras emu?" Stocky rusia marang nyenengake ngguyu. Piyambakipun kicked kula hard ing iga. Panjenenganipun groaned lan ambruk ing kang bali. Dheweke, krungu cah wadon dijenengi Ilsa Hoffmann utawa Tanya Savich express uga milih tembung-tembung kanggo wong stocky. Banjur voices seda adoh lan wiwit hum hollowly ing kuping.
  
  
  Sawise menit, pepeteng bali, lan wektu iki iku mokal kanggo push iku adoh. Duweke bakal dumadakan tiba, mudhun liwat palimenganing pati ireng papan, awak spinning alon minangka kang ambruk.
  
  
  Bab papat.
  
  
  Nalika piyambakipun tangi munggah, dheweke iki lying ing lantai ing kerasa surem antiseptic kamar bab sepuluh kaki kothak. Kamar kosong kajaba kanggo putih cot. Nalika aku kapandeng ing wong-wong mau, ing langit-langit lampu shone banget ing sandi sirah. Aku berjuang kanggo njagong munggah, lan langsung felt pain ing dodo, ngendi sandi kaki padha. Kang dipun sinaoni kang iga. Ana elek bruises, nanging apa-apa iki bejat.
  
  
  Aku ora idea carane padha sijine kula ing kene. Ing kawitan, dheweke malah ora ngelingi acara sing mimpin kanggo mandheg, nanging banjur mboko sithik bali kanggo pemandangan karo cah wadon. Peduli pinter saka ih kanggo nyelehake hey, ing lipstik tamba. Nanging apa iya dheweke ngomong bab dheweke kakebalan? Lan apa durung aku elinga dheweke saiki, dheweke gak oleh pisan swara ngandika kanggo kula ing akeh banget blackness, dheweke sensual, milutaken swara mulangi kula kanggo turu uga? Kasunyatan iku sing aku iki rampung metu saka iku, supaya rampung sing aku wis felt dibalèni unggah manèh yen iku wis ora wis kanggo pain throbbing ing sandi bali.
  
  
  Karo sawetara kangelan, tak munggah, mlaku liwat cot lan lungguh ing sawijining pinggiran, rubbing pasuryan karo tangan, nyoba kanggo mbusak sirahe. Tamba apa wae padha digunakake marang kula iki mung sak wentoro, lan ketoke aman. Sakperangan alesan, aku ora bisa tokoh metu yen oni iki nyoba kanggo njaluk kula urip lan ketaton. Mungkin malah sadurunge iku liwat, aku wis kapéngin padha ngene sijine peluru ing enggo bareng saka cah wadon kang apartemen.
  
  
  Aku eling anget daging Tanya ngisor kula. Jinis minangka gegaman wis mesthi wis populer ing KGB. Nanging sing ora bakal cukup kanggo njaluk kula tanpa anyar kosmetik tamba. Iku dikabarake yen Rusia padha digunakake ing atusan obat-obatan, lan sing padha taun ahead saka Kulon ing wilayah iki. Dheweke uga wis page mungsuh agen padha digunakake iki tamba marang. Iya ora arep kanggo pengalaman iki kautaman.
  
  
  Looking maneh, aku ora ngerti Tanya kang atypical prilaku kanggo biasa KGB agen.
  
  
  Ana iki nyoba kanggo nyimpen kula saka kang diantemi munggah dening wong-wong lan ing sebutno saka ... sawetara jenis saka hipnosis. Hypnotic kakebalan, pilihan, lan sing paling iku. Aku wis tau krungu istilah sing sadurunge. Atine raced liwat kabeh limo kemungkinan lan kamungkinan, nanging iku durung teka kanggo apa-apa, lan sirah iki throbbing violently. Aku mung ngatur kanggo njaluk rampung bingung nalika aku krungu dheweke swara kanggo dina.
  
  
  Dheweke atine tensed. Lawang dibukak lan loro wong-wong sing wis muncul ing Tanya kang ngetik apartemen. Ing lemak, gundul wong wis padha ora nyenengake grin. Wong dhuwur kapandeng ing kula dispassionately.
  
  
  "Uga," ngandika ing dhuwur siji, " aku pangarep-arep sampeyan wis liyane apik." Iku temtunipun swara saka wong sing nyerang kula ing Washington.
  
  
  Aku marang dheweke. "Sing ana ing stok wong ing Washington."
  
  
  "Ya, punika kula, "ngandika condescendingly." Wong sing matèni iki mung Amérika sing makarya kanggo kita. Piyambakipun expendable."
  
  
  "Lan sing mèlu kula ing Caracas."
  
  
  "Mesti wae. Kita padha ora arep ilang kontak sadurunge Dr. Savich wis kasempatan kanggo sworo cangkem sing."
  
  
  "Dr. Savich?"
  
  
  "Sampeyan bakal weruh dheweke rauh," ngandika. Sampeyan duwe janjian ing lab kita."
  
  
  "Lab?" Dheweke ngadeg munggah lan kira-kira jarak lan posisi saben wong, pemikiran yen aku bisa pass iku mimmo wong-wong mau dening dina. "Ana ing ngendi dheweke?"
  
  
  Wong dhuwur mesem. "Sampeyan isih ing Caracas. Kita wis mung nggawa sampeyan kanggo tingkat anyar KGB fasilitas, Carter, dirancang khusus kanggo sampeyan."
  
  
  Wong stocky growled. "Sampeyan lagi ngomong kakehan!"
  
  
  Wong dhuwur ora malah katon ing wong. "Iku ora matter," ngandika coldly.
  
  
  Aku wonder apa tegese. Yen padha dimaksudaké kanggo matèni kula, kok wis ora padha wis? Supaya adoh, ora ana iki wis digawe pangertèn kanggo kula.
  
  
  "Apa sing arep kanggo apa karo kula?"
  
  
  "Sampeyan bakal mangerteni rauh cukup. Ayo dadi pindhah. Lan ora menehi kita sembarang alangan."
  
  
  Sawijining liwati mimmo ing k dina lan padha mèlu aku. Panjenenganipun kapandeng watara putih lorong, wus kanggo golek lawang sing kapandeng kaya metu. Iku cendhak dalan karo lawang ing saben pungkasan lan saperangan saka wong ing tengah. Dheweke, mutusaké sing pungkasan nilai kudu tumuju. Padha ditutup, nanging soko marang kula padha ora bakal mbukak. Kaping kabeh, Rusia ora duwe tombol karo wong-wong mau.
  
  
  Iki uga mung kasempatan kanggo uwal. Ana ora njamin yen aku bakal ing wangun wae kanggo nyoba iku metu ing limang menit. Kita nguripake lan mlaku menyang lawang ing mburi adoh saka bale. Sing nalika aku digawe nyoba.
  
  
  Dumadakan duweke, mandegake lan maneh nyerang stocky wong sing nglaras fisik bagéan saka daya sandi. Jumangkah akeh banget ing sikil kiwa, lan krungu kawigaten lan sora nangis saka pain. Kang mbanting ego kang sikut menyang pasuryan sing godhongé amba lan felt ego kang irung warata. Panjenenganipun kenek tembok jejere wong.
  
  
  Wong dhuwur sumpah lan nyekel bedhil ing jaket. Panjenenganipun ditarik metu gun, lan iku kapandeng kaya siji panjenenganipun nuding ing sirah ing Washington. Introduksi durung menehi kula sembarang pangertèn saka comfort. Panjenenganipun nyekel dheweke gun lengen lan napuk dheweke ego ing mata karo tangan liyane. Panjenenganipun diblokir kick lan cepet kneed kula ing groin. Nalika piyambakipun mejet dheweke, piyambakipun felt pain elek lan serangan kuwat saka mual. Duweke, grunted, lan ilang kang tangan karo gun. Kula reaksi padha alon amarga efek sisih tamba, lan iki marang wong kauntungan pinunjul.
  
  
  Dheweke tangan swung ing tenggorokan, lan sebagian dipun damel film iku. Nanging dheweke ego kenek dheweke karo glancing jotosan kanggo Adam kang apple. Kang disawang lan ambruk marang tembok. Kang nguripake lan tumuju kanggo lawang ing mburi saka bale. Aku wis kanggo mlumpat liwat hunched tokoh saka stocky wong sing mung nyoba kanggo njaluk bantuan kanggo sikilé. Aku wis ngarep-arep sing dhuwur wong bakal njupuk menit kanggo waras, nanging pangarepan sandi padha short-urip. Dheweke mung separo kanggo dina nalika revolver banjur mati.
  
  
  "Ngenteni, Carter. Utawa sabanjuré gawk bakal pierce otak panjenengan."
  
  
  Iku ana mestekake ancaman. Dheweke, mandegake lan leaned marang ngrintih, ora looking ing wong. Kula kasempatan saka uwal punika ical. A menit mengko, dhuwur wong teka nganti kula lan shoved revolver menyang pendhaftaran iga.
  
  
  "Sampeyan lagi banget njijiki wong, Carter," ngandika breathlessly, panggolekan tangan kanggo tenggorokan.
  
  
  Liyane KGB agen nyedhaki kita. "Yen padha ora kanggo wong-wong mau," ngandika cepet ing rusia, pointing karo kang jempol kanggo liyane bagean saka bangunan, " gampil bakal wis matèni dheweke tengen kene lan saiki. Alon-alon lan painfully."
  
  
  Wong stocky ditarik metu kang revolver lan wungu kanggo mencet kula ing sirah lan pasuryan.
  
  
  "Ora!" ngandika wong dhuwur. "Mikir bab misi."
  
  
  Stocky wong mangu-mangu, alam bébas katon ing mata. Getih enggal-enggal mudhun ego kang irung, mudhun lambé kanggo uwang. Irung wis abuh, ing ego saka wong. Aku kapandeng ing wong lan kapéngin aku wis ora matèni ego. Iku mung bakal njupuk menit maneh, lan iku bakal nyedhiyani kula karo ageng kepuasan.
  
  
  Nanging wong sudo gun.
  
  
  "Pindhah," dhuwur siji ngandika. "Padha lagi isih nunggu kanggo kita ing lab."
  
  
  * * *
  
  
  Padha disambungake kula kanggo khusus kayu-kayuan dhingklik. Duweke ana ing lab. Iku ana kamar gedhe sing ngilingake kula kathah saka kamar operasi ing Amérika gedhe rumah sakit, kajaba sing ana operasi dhingklik ing ngarsane. Mbok menawa dhingklik kanggo kang iku disambungake dadi tujuan sing padha. Ana pirang-pirang bagéyan saka peralatan elektronik ing kamar, lan lampu colored padha sumunar ing kontrol panel. Loro teknisi makarya ing mesin, nanging yen ana mung salah siji saka wong-wong mau. Agen ngiwa liwat kamar, naleni kula kanggo dhingklik.
  
  
  Iki dhingklik iki mesin ing dhewe. Iku kaya listrik dhingklik, nanging wiring iki kathah luwih rumit. Ana malah hiasan karo elektrods tancep metu saka iku. Ing kawitan, aku panginten iku ana sawetara jenis torture sistem instrument, nanging sing ora nggawe raos wae. Malah Rusia durung pindhah menyang tebih kuwi mung kanggo nyiksa wong, malah kanggo njaluk paling rahasia. Ana uga liyane primitif cara sing bisa nindakake proyek iki uga sembarang mesin. Ing kasus, agen ora supaya jero negara rahasia kanggo kita, ing Rusia, utawa kanggo kita ing West. Aku ora ana sing istiméwa. Ing kasunyatan, KAPAK agen wis kurang saka alasan paling kanggo bocor informasi klasifikasi, minangka KAPAK assignments padha luwih ngangap karo tartamtu fisik tumindak marang pihak liya tinimbang karo investigating lan ngempalaken data.
  
  
  Nalika aku isih nyoba kanggo ngurutake iku metu, aku krungu lawang mbukak konco kula lan wong telu ngetik kamar. Tanya piyambak watara wong-wong mau. Dheweke ngagem jas lab putih lan sungu-rimmed kaca tingal. Dheweke rambute iki ditarik bali ing bun, lan dheweke kapandeng banget surem lan ditemtokake. Dheweke ketemu sandi mata lan stared menyang wong-wong mau kanggo dangu sadurunge ngandika. Aku mikir dheweke iki nyoba kanggo pitutur marang kula sing dheweke ana nuwun kanggo kabeh iki, nanging tugas rawuh page.
  
  
  "Carane kowe kroso, Mr. Carter?" "homely?" dheweke takon.
  
  
  "Ora ala, ngelingi kahanan," aku ngandika.
  
  
  Wong loro diubengi dheweke. Siji iki menowo kanggo kula amarga aku wis mung maca ego cilik sadurunge ninggalake Washington. Iku Oleg Dimitrov, KGB penduduk ing Caracas lan wong tanggung jawab kanggo kabeh sing kedaden kene. Kang ana dhuwur medium, karo putih rambute lan gedhe mole ing pipi tengen. Ego kang mata padha hard lan kadhemen.
  
  
  "Supaya sampeyan lagi kesuwur Nick Carter," Dimitrov ngandika.
  
  
  "Aku upaminipun iku ora ana guna kanggo lali iku," aku ngandika.
  
  
  "Ya, iku ora ana guna. Dheweke name is Oleg Dimitrov, minangka sampeyan mbokmenawa wis ngerti. Iki manis cah wadon sing tenan mbantu kita nyekel sampeyan wis Dr. Tanya Savich, Rusia kang paling sarwa behaviorist. Lan iki disik dheweke rowange, Dr. Anton Kalinin."
  
  
  Putih-rambut wong ing jas lab putih ing sisih liyane saka Tanya kapandeng ing kula liwat ndhuwur saka kaca tingal lan manthuk. Ego katon digawe kula aran kaya amoeba ing mikroskop. Dheweke ndeleng pindah saka wong kanggo Tanya.
  
  
  Aku takon dheweke. "A behaviorist?"
  
  
  "Bener, Nick. Mugi sampeyan ora pikiran yen aku nelpon sing Nick."
  
  
  Aku mirengke kanggo dheweke swara, lan saiki aku mangertos kok iku absurdly ora cukup jerman. Iku rusia swara nyoba kanggo tiru inggris karo jerman logat. Iku ora sampurna, nanging iku cukup kanggo nyimpen kula ngiro-iro.
  
  
  "Sampeyan bisa nelpon kula punapa mawon sampeyan pengin," aku ngandika. "Aku ora mikir iku menehi hasil amba. Senajan iku bakal becik kanggo ngerti apa sing arep kanggo apa. Sandi penasaran tak luwih saka kula ing salawas-lawase. Iya telu saka sampeyan nyiyapake KGB penyihir coven utawa soko?"
  
  
  Tanya mesem, nanging wong-wong kang pasuryan tetep stony. Dimitrov ngandika pisanan, swara kang dhuwur lan strained. "Klasik Amérika pahlawan, eh, Mr. Carter? Wani A joke ing pasuryan saka bebaya."
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing Dimitrov. "Iku luwih apik tinimbang nangis," aku ngandika angrily.
  
  
  "Kita bakal nindakake iku saiki, Oleg," Emu marang Kalinin dhokter.
  
  
  Dimitrov chuckled lan kiwa. Krungu lab lawang mbukak lan nutup maneh minangka kang kiwa. Loro teknisi ing mesin ora mbayar manungsa waé kanggo kita. Kalinina teka liwat lan macet senter ing sandi mata. Minangka dhewek makarya, panjenenganipun ngandika dhateng kula ing swara kurang.
  
  
  "Dr. Savich duwe spesialisasi ing kontrol prilaku," ngandika alon, looking kula ing mripat. "Dheweke iku salah siji saka anjog rusia specialists ing wilayah kayata narkotika atine kontrol, hypnotherapy lan umum cara saka kontrol prilaku."
  
  
  Kang dipateni suci gusti, lan aku kapandeng ing Tanya.
  
  
  "Iku bener, Nick," dheweke ngandika. "Kita wis èkspèrimèn kanthi ngontrol prilaku manungsa kanggo taun. Sawijining rampung akèh riset ing wilayah iki. Dhokter Kalinina makarya rapet karo kita klompok, ngrekam lan nganalisa fisik impact saka patients kita ' cara perawatan, lan kang wis pinunjul dhokter ing negara kita ."
  
  
  Aku takon dheweke. "Sing sampeyan planning kanggo tumindak tindak tanduk nyobi karo kula?"
  
  
  "Sampeyan bakal dadi pisanan lanang kanggo kontrol dening kita meningkat techniques," dheweke mangsuli, lan dheweke swara sing dicethakaké dheweke kahanan sing durung mesthi. Saiki piyambakipun manawa Tanya wis ora dikenal sing Ay bakal duwe kanggo aplikasi dheweke kawruh lan skills kanggo kuwi medeni kasus. Dheweke biru mata umpetaken konco sungu-rimmed kaca tingal.
  
  
  "Sampeyan lagi arep kanggo... nggunakake kula piye wae?"
  
  
  Tanya cepet kapandeng kula ing mripat lan banjur nguripake adoh maneh.
  
  
  Kalinina teka kene kanggo bantuan. "Kita lagi arep kanggo numpes Nick Carter," ngandika. "Ing paling kanggo nalika. Sampeyan bakal ora ana maneh ana kaya Nick Carter."
  
  
  Mung mandeng iku. Mungkin aku tengen - siji pungkasan gawk ing Tanya kang apartemen bisa dadi luwih apik kanggo kula ing roto dawa.
  
  
  "Ora ana maneh ana?"
  
  
  "Kita arep kanggo nindakake pribadine transplan," Kalinin terus. "Sampeyan bakal dadi wong temen beda. Lan sing wong bakal diprogram dening kita, Mr. Carter. Sampeyan bakal ditampilake carane komputer bakal diprogram dening teknisi. Sing diwiwiti kanggo ngerti?"
  
  
  Dheweke ndeleng pindah saka wong kanggo Tanya. "Oh Allah kawula, Tanya," aku dheleg.
  
  
  Biru mata ketemu mine. Dheweke dipencet pasuryan dheweke ayu kanggo mine lan ngangkat munggah botol saka toko tabel.
  
  
  "Iki nambulin," dheweke ngandika prakara-saka - factly, " tamba mung bubar dikembangaké dening kita laboratorium. Iki apa sing bakal nelpon pikiran-ngganti tamba. Iku wis properties padha LSD, nanging efek saka obat-obatan sing wis luwih winates."
  
  
  "Aku ora bisa ngenteni kanggo krungu iku," aku ngandika sarcastically.
  
  
  Dheweke digatèkaké komentar lan terus. "Nalika nambulin iki diterbitake, pangolahan pikiraken sing diselani ing tingkat dhasar, lan owah-owahan pribadine. Tamba pengguna dadi banget manut lan pengalaman tambah suggestibility."
  
  
  Saran, aku panginten. "Dadi sing paling iku."
  
  
  "Sebagean," Tanya ngandika. "Nalika ing pangaribawa saka tamba, sampeyan bakal dadi arang banget rentan kanggo saran qualified hypnotherapist. Lan cara saka kontrol prilaku dikembangaké liwat taun kita riset."
  
  
  Aku takon dheweke. "Kanggo apa waé?"
  
  
  Tanya nguripake adoh.
  
  
  "Ana ora ana titik ing arep menyang rincian," Kalinina ngandika, njupuk botol saka Tanya lan isi karo nyuntikaken cairan. "Ing kasus, sampeyan ora bakal ngelingi apa-apa watara apa kita ngandika ing obrolan iki."
  
  
  Soko bab ego-smug katon ing pasuryan kang digawe kula banget duka. "Peduli, ngatur!" emu matur ing dheweke.
  
  
  Ego kang mata flashed kanggo ketemu karo mine, lan aku panginten aku weruh mesem lampu kilat saka wedi ing wong-wong mau minangka dheweke kapandeng ing kula. "Mangga aja serem, Mr. Carter. Sampeyan mung bakal nggawe iku harder kanggo dhewe."
  
  
  Tanya tak munggah saka ing dheweke kursi lan tindak liwat kanggo pirembagan kanggo salah siji saka teknisi. Kalinina dianakaké ing squirts ing ngarepe pasuryan dheweke, meksa nindakake perkara plunger kanggo mbusak apparatus saka udhara sampling umpluk.
  
  
  Galak desperation gripped sandi dodo. Iku bab sing paling cedhak kanggo gupuh aku ' d tau ngalami. Dheweke tau wedi pain fisik utawa pati, nanging iki beda-beda. Ing kasunyatan, padha arep matèni aku, numpes identitas, lan banjur nggunakake sandi awak dhewe nefarious tujuan. Mung mikir bab iku dikirim shivers mudhun sandi utomo. Lan saiki dheweke sumurup yen ancaman kanggo ngina dheweke ora siji kosong. Iku njupuk wong-wong mau sasi utawa malah taun kanggo nyiapake rencana iki, apa wae iku ana kanggo kita. Lan karo timbal KAPAK agen mengkono iku, padha meh ing ngarep.
  
  
  A teknisi teka kanggo bantuan Kalinin. Tanya nguripake lan kapandeng tengen kamar ing us. Teknisi strapped tabung karet kanggo sandi pundhak lan mbalek munggah kantong sandi kaos. Panjenenganipun weruh protruding vena ing lengen. Nambulin lunga sakcara menyang Wina.
  
  
  Kula dollar tumpukan iki ketukan wildly. Nalika Kalinina teka munggah kanggo kula karo jarum, dheweke stahl abot berjuang karo kulit nyudo, nyoba kang paling apik kanggo break wong-wong mau. Yen dheweke bisa njaluk munggah saka dhingklik iki, dheweke bisa gampang njupuk care saka wong-wong iki. Nanging jaminan iki kuwat banget.
  
  
  Ana ora perlu kanggo perang, Mr. Carter, " Kalinina ngandika lirih, sautan sandi lengen. "Iku pancen mokal kanggo mbukak ing titik iki."
  
  
  Jarum teka mudhun, lan teknisi dianakaké sandi pundak supaya kang ora bisa mindhah. Kalinin pasuryan wis tipis petunjuk saka penggalihipun dhumateng minangka dheweke dipasang jarum menyang dilated pembuluh getih lan banjur dipencet mudhun ing plunger saka syringe.
  
  
  Bab kalima.
  
  
  Aku iki ngalahake karo pangertèn saka euphoria. Banjur sandi awak diwiwiti kanggo pindhah numb. Sandi ambegan kalem noticeably, lan bisa aran kringet netes saka bathuk lan lip ndhuwur. Aku malah ora care yen aku iki drugged, lan elek koyo gupuh iki musna. Aku isih ngelingi kabeh padha ngandika kanggo kula, lan aku sumurup padha arep kanggo nggunakake kula ing sawetara elek teror eksprimen, nanging iku ora keganggu kula maneh. Aku sumurup aku iki mestine dadi ana, nanging aku mung ora care. A sawetara menit saka dheweke, onomatopia koyo, nyoba kanggo rekindle nesu dheweke felt nang dheweke, nanging ana apa-apa kiwa. Punapa mawon padha kanggo kita, punapa mawon padha ngandika kanggo kita, iku cocog karo kula. Iku bodho kanggo perang iku, kanggo padha sumelang ing bab iku. Duweke ana ing ih daya, ih daya iki ageng. Aku bakal ngirim menyang iku lan mungkin wae urip. Sawise kabeh, iki ana apa tenan penting ing roto dawa.
  
  
  Ih pasuryan bengkong ing ngajeng kula - Tanya lan Kalinina-lan padha mirsani
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing kula kaya aku ana guinea babi ing kandhang, nanging aku ora pikiran. Padha proyek, lan supaya wong-wong mau nindakake iku.
  
  
  Kalinin ngrambah kanggo sandi pasuryan lan ngusulke sandi kelopak mata. Kang nodded kanggo Tanya lan kiwa. Tanya teka munggah kanggo ngadhepi kula. Dheweke lungguh cedhak banget. Panjenenganipun kapandeng menyang dheweke padhang biru mata lan ketemu ukuran kang ' d ora kejawab sadurunge.
  
  
  "Saiki sing aran anteng banget, banget ing ease," dheweke marang kula ing alus, swara sensual. Swara lan intonation tambah sandi pangertèn saka well-kang.
  
  
  "Ya," aku ngandika, looking menyang biru jero kolam dheweke mata.
  
  
  "Nalika katon menyang sandi mata, mata njaluk kesel. Panjenengan kelopak mata sing njupuk tenan abot lan sampeyan arep kanggo nutup wong-wong mau."
  
  
  Kula kelopak mata fluttered.
  
  
  "Iku hard kanggo njaga mata mbukak sapunika. Nalika aku count iku kanggo lima, sampeyan bakal nutup mata amarga sing arep. Sampeyan bakal aran ageng pangertèn saka relief nalika sampeyan nutup mata. Sawise sampeyan nutup ih, sampeyan bakal alon tiba menyang jero bakawali. Odin. Sampeyan sing banget ngantuk. Loro. Panjenengan kelopak mata sing abot banget. Telung. Sampeyan rumiyin anteng lan manut. Papat. Nalika mata sing cedhak, sampeyan bakal ngidini kula swara kanggo nuntun sampeyan ing respon lan tumindak. Lima ."
  
  
  Sandi mata ketoke kanggo nutup ing volley saka dhewe. Aku sumurup aku ora bisa tetep ih saka nutup, nanging aku ora malah arep kanggo nyoba.
  
  
  "Sampeyan saiki ing hypnotic bakawali lan bakal nanggapi kanggo swara sandi."
  
  
  Dheweke dhateng ing alus, kurang monotone sing iki piye wae arang banget mestekake. Aku ketemu aku wis gedhe tresno kanggo ayu swara saka profil voice dheweke - sing sensual, seductive swara - lan aku wanted kanggo nindakake punapa mawon kang takon kula kanggo nindakake.
  
  
  "Apa kowe ngerti?" "Apa iku?" dheweke takon.
  
  
  "Ya, aku ngerti dheweke."
  
  
  Apik. Saiki kita lagi arep kanggo nyelehake iki ring piranti ing sirah lan masang elektrods." Aku felt wong mindhah peralatan ing ndhuwur sirah. Iku kapandeng kaya iket, lan kang eling mbingungake saka kabel sing teka metu saka iku.
  
  
  "Nalika aku ngomong kanggo sampeyan, Nick, sampeyan bakal njupuk audio-visual data saka mesin. Apa sing ndeleng lan krungu bakal penake lan mbantu tekan jero bakawali negara." Nang endi wae aku krungu klik tombol, lan banjur swirl saka werna ayu nyerang blackness Tanya wis digawe. Bebarengan karo kembang teka alus music, music ayu sing dheweke wis tau krungu sadurunge. Lan Tanya kang swara diiringi ayu pandelengan lan muni.
  
  
  "Kabeh otot ing awak alon-alon santai, santai gampang, lan sampeyan njaluk ageng raos euphoria. Sampeyan ana ing eskalator sing obah downhill. Karo saben wentis, sampeyan alon-alon murah dhewe mudhun, lan sampeyan dadi malah luwih anteng. "
  
  
  Mobil digawe sawijining eskalator kanggo kula, lan ing gamelan ngleyang aku iki digawa mudhun liwat mbingungake saka werna lan menyang alus pepeteng.
  
  
  "Sampeyan pendekatan ngisor eskalator lan pindhah menyang banget, banget jero bakawali. Sampeyan ngerti kanthi swara sandi." Aku ngrambah ngisor saka iku lan ketemu aku ing banget, free-ngambang pepeteng sing aku tau wanted kanggo ninggalake.
  
  
  "Aku bakal takon sampeyan kanggo count limang, nanging sampeyan bakal kantun nomer telu. Sampeyan ora bakal bisa kanggo ngucapake nomer telu. Saiki count lima."
  
  
  Sandi lambé padha obah. "Siji, loro, papat, lima." Tutuk lan otak duwe apa-apa apa karo nomer telu.
  
  
  "Apik banget," Tanya ngandika. "Saiki ngomong jeneng lan sing sing."
  
  
  Soko jero nang kula nglawan, nanging sing kabeh-kuat swara iki takon kula, supaya aku mangsuli dheweke: "Celukan Dheweke wis Carter. Aku bisa ing KAPAK, ngendi aku duwe jeneng kode N..." aku ora bisa elinga nomer, lan Killmaster tingkat." Banjur aku marang informasi sing luwih rinci babagan identifikasi.
  
  
  Apik. Saiki ngrungokake kula kasebut kanthi teliti,. Sampeyan bakal lali kabeh sing mung ngandika kanggo kula lan kabeh liya sing wis apa karo kepungkur. Ing wayahe banget iki, sampeyan berkembang lengkap lan total amnesia."
  
  
  A bab aneh kedaden. Endah manginggil tindak liwat kula, lan nalika iku musna, aku felt ngelu. Nalika efek fisik ngagem mati, duweke ketoke aran beda. Iku ana prabédan subtle, nanging iku felt kaya kabèh donya watara kula wis ilang. Ana apa-apa kiwa ing alam semesta nanging ngambang awak lan Tanya kang swara.
  
  
  "Sinten?"
  
  
  Aku panginten bab iku kanggo menit. Iku ora bisa metu. Aku upaya sandi paling apik, nanging aku isih ora bisa njawab. Aku wis ora identitas. Aku ana titah ngambang ing pepeteng sungguh, nunggu kanggo bakal dijenengi, klasifikasi, lan diklasifikasikaké.
  
  
  "Aku ora ngerti," aku ngandika.
  
  
  "Ngendi sampeyan manggon?"
  
  
  "Ing blackness," aku ngandika.
  
  
  "Ngendi apa sampeyan teka saka?"
  
  
  "Aku ora ngerti."
  
  
  Apik. Aku bakal refresh memori. Saiki sampeyan bakal bisa ndeleng gambar saka wong ing ngarepe sampeyan." Mobil hummed lan aku weruh wong. Ana kang dhuwur, karo peteng rambute lan werna abu-abu mata. "Yen wong wis sampeyan," dheweke terus. "Sampeyan sing Rafael Chavez."
  
  
  "Rafael Chavez," aku ngandika.
  
  
  "Sampeyan Venezuelan sing ngginakaken sawetara taun ing Amerika Serikat. Sampeyan padha lair
  
  
  lair ing Margarita lan educated ing Caracas. Sampeyan wis makarya ing sawetara wilayah, nanging saiki sampeyan ana aktif revolusioner ."
  
  
  "Ya," aku ngandika.
  
  
  "Sampeyan manggon ing apartemen ing 36 Av Bolivar, kene ing Caracas."
  
  
  36 Av Bolivar.
  
  
  Dheweke tindak ing kanggo pitutur marang kula sing aku wis ora kulawarga utawa kanca-kanca, lan sing wong dheweke interaksi kaliyan padha sawetara wong ing bangunan iki sing padha-kancané ing revolusi.
  
  
  "Sampeyan bakal mangerteni sing luwih lengkap bab sampeyan dhewe mengko," dheweke pungkasanipun ngandika. "Ing sawetoro wektu, sampeyan kudu ngaso. Aku bakal count iku bali saka lima. - Nalika ngetang, sampeyan alon bakal teka metu saka setengah sadar lan bali menyang eling maneh. Lima. Sampeyan pindhah munggah eskalator maneh. Papat. Sampeyan sing rampung ing tentrem. sing kendel, nanging sing dadi luwih weruh. Telung. Nalika mata mbukak ing count saka siji, sampeyan ora bakal ngelingi apa-apa nganti sampeyan nutup mata, apa-apa ing kabeh. Nalika mata mbukak, sampeyan bakal mung elinga apa aku ngandika bab sampeyan kang Rafael Chavez. Sampeyan ora bakal ngelingi apa-apa nganti ngrampungake lelara gampang ora kelingan mranata ing. Odin ."
  
  
  Dheweke mata kabuka. Ana cah wadon lungguh ana, lan kang sumurup kang ' d katon sing pasuryan sadurunge, nanging dheweke wis ora idea ing apa kahanan liyane. Iku kudu wis mung sadurunge ditutup mripate. Aku langsung ngeweruhi sing dheweke ora watara Venezuela, kang digawe kula kurang kasengsem ing cantik pasuryan. Dheweke, ngandika kanggo dheweke ing fluent spanyol.
  
  
  Aku takon dheweke, " Kang pasó?"
  
  
  "Sampeyan padha ing entheng sedative, langkawi sky Chavez. Sampeyan duwe laka lan tak mejet ing target, lan kita bakal njupuk care saka sampeyan ing sawetara dina. Apa sampeyan pancene ngenali revolusioner kolega, Don? "
  
  
  Panjenenganipun kapandeng watara kamar. Teknisi undid ing bindings sing dianakaké kula ing dhingklik lan dibusak soko saka sirah. "Apa... ya," aku ngandika. Ing bab punika, aku ora ngelingi akeh.
  
  
  "Iki Dr. Kalinina, lan jeneng dheweke Tanya Savich, kanca-kanca rusia ing gerakan revolusioner. Iki comrades liyane sing Menendez lan Salgado. Padha wis ing pamindhahan karo sampeyan kanggo sawetara wektu. Kita nggawa sampeyan kene, kanggo pribadi iki clinic, kanggo nambani sing. Sawise kabeh, ing konferensi mung watara sudhut."
  
  
  Aku takon dheweke. "Konferensi?"
  
  
  Tanya mesem. "Aja nyoba kanggo elinga kabeh bebarengan. Sampeyan kudu pindhah menyang kamar lan ngaso."
  
  
  "Ya," aku ngandika dully. "Kanggo ngaso. Sawijining banget kesel."
  
  
  * * *
  
  
  Kamar aku iki dijupuk kanggo iki pleasantly sepi. Ana mung amben kanggo ngapusi ing, nanging bab iki kahanan sing beda-beda, iku ora bisa samesthine kanggo bakal amben rumah sakit. Sawise kabeh, iku wong wanted dening hukum, ora kang? Kanggo jujur, aku ora bisa elinga akeh bab dheweke. Kula nyuwun pangapunten aku ora takon cah wadon carane laka kedaden, amarga aku ora ngelingi iku. Siji bab punika cetha - aku needed comrades sing nambani kula. Aku pancene kudu wong-wong mau. Padha wis ora idea carane serius sandi lelara gampang ora kelingan iki. Uga, sing bakal cetha munggah ing sawetara jam. Turu A apik wengi kang bakal ndandani kula munggah. Nanging apa keganggu kula ana sing aku ora bisa elinga penting konferensi cah wadon iki ngomong bab. Batinku spun saka nyoba kanggo elinga dheweke, nanging pungkasanipun aku ambruk asleep.
  
  
  Dheweke dumadakan tangi munggah ing tengah wengi. Iki aku hallucinating, utawa iku mung aneh ngimpi? Iku kudu wis ngimpi. Kang ana ing sawetara aneh tanah, ing ara-ara samun negara. Piyambakipun mlaku mudhun peteng cobbled werna lan nguber wong. Piyambakipun nyekeli dawa ireng jerman-digawe pistol, mbokmenawa Luger. Kang dijupuk wong iki lan nyoba kanggo matèni ego. Kang nguripake lan dijupuk ing kula, lan aku felt sing searing pain ing sandi bali. Bedhil ing tangan dumadakan dadi short-ditangani kapak. Banjur aku tangi dheweke munggah.
  
  
  Iku ngimpi aneh. Aku ora ngelingi kang ing negara endi wae liyane saka Venezuela lan iku monoton. Lan bojone wis tau dijupuk wong ing urip kang. Utawa dheweke? Ora ono siji-sijine iki digawe pangertèn kanggo kula.
  
  
  Nalika esuk teka, padha digawa kula tray pangan, lan aku mangan iku kena wabah sarakah. Nalika piyambakipun rampung, kang dipun sinaoni pasuryan ing pangilon. Ing paling iku menowo. Nanging yen pasuryan ora koyone dadi kagungane kanggo Rafael Chavez. Aku njupuk dipikir ing sandhangan padha nggawa kula, nanging aku ora ngerti kok. Kanthong padha kosong, ora ana identifikasi. About jam mengko, Menendez teka lan njupuk kula bali menyang kamar karo dhingklik karo kabel lan peralatan liyane.
  
  
  "Good morning, langkawi sky Chavez," cah wadon sing diparingi jeneng dheweke minangka Tanya disambut kula. "Apa sampeyan siap kanggo perawatan anyar?"
  
  
  "Ya, aku upaminipun dadi," aku ngandika, looking ing mobil. "Nanging kabeh iku perlu? Aku ' d kaya kanggo ngerti apa jenis perawatan aku njupuk."
  
  
  "Mangga," Tanya ngandika, nuduhake kula gedhe dhingklik. "Sampeyan ora kudu dipercaya kita, langkawi sky Chavez. Kita kanca-kanca."
  
  
  Aku weruh dheweke lungguh ing dhingklik, nanging aku ora aran nyaman. Dheweke hotel kanggo njaluk watara bangunan iki, ngumbara ing lurung-lurung Caracas, lan bali menyang dheweke apartemen ing Av Bolivar. Aku iki manawa iki menowo pandelengan bakal mulihake memori lan nggawe kula sehat. Dheweke prajanji dhéwé yen kegiatan iki ora nggawa asil, dheweke bakal pindhah sakcara ngarep.
  
  
  "Saiki santai," wong sing jenengé Kalinina marang kula.
  
  
  "Aku arep menehi kowe cahya sedative." Panjenenganipun macet lan injeksi gun ing sandi lengen lan maringi kula subcutaneous injeksi.
  
  
  Jeneng flashed liwat sirah. Nambulin. Ngendi aku wis krungu sing sadurunge? Sadurunge aku bisa mikir bab iku apa liyane, aku miwiti kanggo aran jero euphoria wisuh liwat kula, lan aku ilang kapentingan ing tembung lan kabeh liya.
  
  
  Wong diatur sandi hiasan. Aku ora pikiran. A menit mengko aku krungu swara dheweke minangka Tanya.
  
  
  "Sampeyan arep kanggo nutup mata. Sampeyan bakal nutup akun sadurunge lima." Dheweke dietung, lan sandi mata ditutup. Ana dadakan lampu kilat saka werna ing pepeteng, lan aku krungu sawetara aneh musik sing piye wae ketoke menowo kanggo kula. Swara trailed mati, nanging werna lan musik katahan narik kula mudhun lan mudhun. Aku felt kaya iki ing eskalator. Banjur swara liyane teka liwat sirah. Swara iki mulangi kula, kula nyariyosaken kabeh. Saben rinci sethitik, saka tanggal lair kanggo sandi anyar aktivitas ing leftist gerakan kanggo mardika saka Venezuela saka tyrannical imperialisme Amerika Serikat. Ana gambar saka pemandangan tartamtu. Nalika iku liwat, tak rinci gambar saka kang kepungkur. Kula lelara gampang ora kelingan wis nambani.
  
  
  Iku anggota saka grup politik disebut tiyang Kathah Kaadilan, kang goal iki kanggo ngrusak Venezuelan pemerintah lan netepake leftist regime karo bantuan saka Rusia. Aku direkrut sawetara sasi kepungkur, lan saperangan dina kepungkur, dheweke iki tatu sak demo njaba Amérika besar.
  
  
  Tanya dhateng maneh. "Panjenengan pimpinan wis takon kita kanggo ngandhani sing rangking saka vigilantes sing thinning amarga wedi desertion ing pasuryan saka kasar polisi siasat. Mulane, kita kudu tumindak saiki. Sampeyan wis milih kanggo nindakake iki tumindak.
  
  
  "Venezuela wis dadi banget gumantung ing Amerika Serikat," dheweke terus. "Ing Amerika Serikat jujur bab 40 persen saka Venezuela kang ekspor lenga, kang menehi Amerika agawe ekonomi genggeman ing Venezuela. Ing Venezuelan presiden lan ego-mimpin kapitalis pemerintah kudu numpes sadurunge padha tangan liwat kabeh negara ing Amerika. Rencana iki dikembangaké. dirancang karo mbesuk Caracas Konferensi ing atine.
  
  
  "Konferensi bakal patemon antarane Presiden Venezuela lan Wakil Presiden Amerika Serikat. Iku bakal nyedhiyani kesempatan unik kanggo serangan ing loro-lorone iki mungsuh saka wong-wong. Mengko, sampeyan bakal dilaporake saka alam saka rencana lan rincian carane iku kudu dipun ginakaken. Apa sampeyan ngerti? "
  
  
  "Ya, aku ngerti dheweke."
  
  
  Apik. Nalika sampeyan tangi munggah, sampeyan bakal ngelingi ing rinci kabeh sing aku duwe marang sampeyan, lan kabeh sing wis krungu lan katon nalika ing jero bakawali. Yen ana pitakonan ing atine bab rincian, atine subconscious panjenengan bakal nyedhiyani jawaban lan isi ing sembarang kesenjangan sing bisa dadi nuwun. Sampeyan ora bakal pitakonan identitas minangka Rafael Chavez lan sampeyan ora bakal pitakonan kesahihan saka ego saka filsafat politik."
  
  
  Sawise sawetara menit, sandi mata alamiah kabuka, lan kang eling carane Tanya dietung mundur saka limang kanggo salah siji. Atine dheweke uga ngelingi kabeh bab dheweke urip kepungkur. Punapa mawon padha kanggo kita karo kula, lho. Dheweke lelara gampang ora kelingan wis rampung mbalekake.
  
  
  Tanya mesem. "Carane kowe kroso, kanca?"
  
  
  "Apik banget," aku ngandika. "Tamba digawe kula elinga. Sawijining mestine kanggo njupuk bagéyan ing misi marang Caracas Konferensi, saiki sawijining eling bab iku. Aku bakal dadi siap?"
  
  
  "Sampeyan bakal siap," dheweke ngandika.
  
  
  Kalinina nguripake adoh lan malmpah liwat kanggo teknisi ing mburi adoh saka kamar, ninggalake Tanya lan kula piyambak. "Kita lagi karo sampeyan... Apa kita ngerti saben liyane sing luwih apik saka aku elinga dheweke? "Dheweke takon. Aku wis fleeting gambar Tanya lying naked nang.
  
  
  Ana soko ing dheweke mata, banjur cilik eseman nyebar tengen pasuryan dheweke. "Aku iki wus ngene elinga. Kita wis sore bebarengan. Aja sampeyan ngelingi?"
  
  
  "Ora tenan," aku ngandika. "Nanging sak klebatan, tartamtu memori saka dheweke urip, aku bakal kaya kanggo ngelingi liyane."
  
  
  Dheweke ngguyu lirih. "Mungkin kita bisa nglampahi sawetara menit bebarengan maneh sadurunge sampeyan ninggalake clinic."
  
  
  "Iki soko kanggo katon kanggo nerusake," aku ngandika.
  
  
  Senajan dheweke awak felt rampung nggoleki, padha mekso sing dheweke tetep ing kamar dheweke lan liyane. Panjenenganipun panginten sethitik bab Tanya. Aneh. Kula lokalitas ing Rusia iki panggonan paling penting ing gesang kawula, nanging aku ora bisa mungkasi mikir bab iki srengenge katon padhang cah wadon.
  
  
  Nalika aku ora mikir bab Tanya, aku iki nyoba kanggo reconstruct sasi sing aku wis meh lali amarga kacilakan. Lan nalika aku nyoba kanggo elinga, aku iki ngilingake saka cilik kedadean. Dheweke bare kaki mlayu menyang lempung house ing pinggiran Margarita. Aku banjur eling yen omah iki ana ngarep, lan cantik ireng-rambut wadon jenengé Maria sandi ibu. Dheweke lan bapakku seda nalika aku ana lawas sangang taun. Sasampunipun, kang teka Caracas, ngendi dheweke urip karo sederek lan sinau dadi pns.
  
  
  Ana isih soko bab aneh iku kabeh. Kang bisa elinga iku saka kang kepungkur, nanging iki iku ketoke nyata, mental gambar burem lan hazy. Lan nalika aku mandegake mikir bab wong-wong mau sadar, padha mung ilang menyang lalen lan ora koyone kaya nyata bagéan saka kula.
  
  
  Kaget, sandi paling pengeling-eling urip padha saka sawetara taun aku ngginakaken digunakake ing loading dock ing Amerika.
  
  
  Aku ngginakaken kabèh dina ing kamar. Sing wengi Tanya teka kanggo ndeleng kula. Dheweke lunga ing quietly lan ditutup lawang konco dheweke. Panjenenganipun tak munggah saka mburi kang bunk, ngendi dheweke wis maca koran saka Caracas Konferensi. Nah wis stethoscope lan clipboard ing dheweke tangan.
  
  
  "Aku bisa njupuk pulsa karo wong?" dheweke takon.
  
  
  "Mesti wae."
  
  
  Dheweke dianakaké bangkekan ing dheweke cilik, alus tangan. Kita mata ketemu, lan dheweke cepet nguripake adoh. Dheweke digawe cathetan ing dheweke dina rata-rata, banjur dianakaké ing stethoscope kanggo sandi dodo lan mirengke kanggo menit.
  
  
  "Aja sing aran nauseous?"
  
  
  "Ora ana cara."
  
  
  "Ana sweating ing turu?"
  
  
  "Ora kang ngelingi dheweke."
  
  
  Sandi ndeleng pindah saka dheweke lengkap lambé kanggo sensual kurva saka dheweke awak. Sepisan maneh, tantalizing gambar Tanya wuda Irina flashed liwat atine. Ee piranti kanggo mbuka sumpel botol kang sabanjuré pamindhahan ketoke ramalan.
  
  
  "Sampeyan ngandika sing eling ... closeness antarane kita, Raphael."
  
  
  "Ya, aku eling sing."
  
  
  "Sampeyan bisa ngomong apa sampeyan eling?"
  
  
  Panjenenganipun mesem ing dheweke. "ora ana. Iku sampeyan. Irina".
  
  
  Dheweke ayu biru mata nyingkiri tambang. Panjenenganipun njupuk Nah kang tablet lan stethoscope lan sakelekekan menyang lantai. Banjur dheweke alon-alon ditarik dening ee. Kang ngambong dheweke, lan dheweke mangsuli.
  
  
  "Sampeyan pancene durung turu karo kula, ora sampeyan?" Aku takon quietly.
  
  
  Dheweke nyoba kanggo mindhah adoh, nanging aku dianakaké dheweke bali. "Raphael, sing lagi ora pacangan," dheweke ngandika. "Sampeyan lagi revolusioner. Sampeyan ora duwe wektu kanggo wanita."
  
  
  "Duweke kudu ketemu wektu ing paling sapisan," bojone rek media lapuran.
  
  
  Dheweke mata ketemu mine. "Ya, yen." Dheweke ketoke dadi ngelengke. "Sakcepete sadurunge demo ing Amérika Besar. Aku nggawa wigati kanggo apartemen lan sampeyan takon kula kanggo tetep."
  
  
  "Lan kita ngambong, lan aku dianakaké sampeyan supaya cedhak," aku ngandika, mlaku alon-alon tangan mudhun dawa saka dheweke awak.
  
  
  "Raphael, please..." dheweke protes weakly.
  
  
  Panjenenganipun unbuttoned dheweke seragam menyang pinggul lan slid kang tangan nang, nyekeli dheweke cedhak. Aku caressed dheweke dodo lan felt dheweke penthil harden ing tutul.
  
  
  "Raphael ..."
  
  
  Kita ngambong maneh. Dheweke mandegake berjuang lan nanggapi kanggo caress karo dadakan gedhe passion, dheweke awak tensing tendean minangka dheweke tutuk nelik iku. Nalika kiss rampung, kita loro dianakaké kita breaths lan péngin kanggo liyane.
  
  
  "Oh, Allah kawula, Raphael," dheweke ambegan.
  
  
  Dheweke kicked mati ing dheweke seragam lan dropped menyang lantai. Piyambakipun mirsani dheweke minangka dheweke ditarik dheweke kathok mudhun saka ing dheweke dawa, gamelan pupu. Dheweke mlaku liwat cot lan digawe dowo, dheweke awak goyang karo kasenengan. Dheweke cepet cucul lan bench penet sabanjuré kanggo dheweke. Sandi driji lan lambé dilacak saben inch saka dheweke panas, quivering daging.
  
  
  Dumadakan, dheweke nyoba kanggo mindhah adoh, nanging ee dianakaké dheweke nyenyet. "Apa aku mengkono kanggo sampeyan?" dheweke ngomong. Panjenenganipun stifled tembung dheweke, plunging kang ibu jero menyang dheweke tutuk. Dheweke miwiti kanggo njawab maneh.
  
  
  Aku ora ngerti apa mistletoe temenan, lan aku ora care. Kang mung bisa mikir dheweke mateng, anget awak. Dheweke silih karo kepinginan dadi dheweke mbalek liwat ing nah. Dheweke pupu dibukak munggah kanggo kula, lan aku bisa aran dheweke kuku ngeduk menyang sandi bali. Dheweke jago mbanting menyang wong, lan dheweke bengok-bengok karo penggalihipun dhumateng. Banjur bali, kabeh ana ing pepeteng, urgency, lan akeh, unbridled passion.
  
  
  Enem bab.
  
  
  Aku iki disambungake menyang dhingklik maneh, lan ing kamar peteng. Padha marang kula liyane injeksi, nanging wektu iki padha ora ana nyuwun voices. Aku iki mung drugged. Tanya lan Kalinin padha ora malah ing kamar.
  
  
  Padha kasebut soko bab "phase pungkasan". Panjenenganipun ' d krungu wong ngomong iku ing rusia, lan piye wae panjenenganipun mangertos, malah sanadyan iya ora ngelingi tau learning rusia.
  
  
  Nalika aku weruh dheweke lungguh ing dhingklik, gambar muncul ing peteng sadurunge kula. Iku ana presiden, lan iki menehi wicara politik. Kang ana mung rong puluh kaki adoh saka kula, gesturing minangka kang ngandika. Kang ngandika bab-bab sing tenan ngganggu kula. Panjenengané nyuwil-nyuwil metu ing kringet kadhemen. Euphoria nguripake kanggo kuat nesu minangka presiden tembung dadi liyane lan liyane nyerang, banter lan banter. Ego kang pasuryan alon bengkong lan dadi horribly kleru. Ing menit, ing pasuryan iki kabeh sing kiwa saka gambar. Iku wiwit kanggo nggedhekake, njupuk ageng lan uglier minangka kanepson lashed metu ing ego bengkong lambé. Pasuryan iki supaya cedhak sing aku panginten aku bisa tekan metu lan nyerang.
  
  
  Aku krungu njerit ing kamar lan temen maujud iku ana teka saka watara sandi dhewe tenggorokan. Panjenenganipun ngrambah metu tendean kanggo sing ala pasuryan, nyoba kanggo luh daging karo kang bare tangan, clawing ing iku karo kang driji.
  
  
  Nanging aku ora bisa entuk sing. Mewek ana mewek saka ngocapake frustasi lan nyusahake ing ora kentekan niat ora kang bisa kanggo nggayuh metu kanggo dreaded gusti Allah lan numpes ego. Sawise menit, swara trailed mati lan ana nggawe bisu, kleru pasuryan isih obah ing ngajeng kula.
  
  
  Kabeh kang dadakan
  
  
  Tanya kang swara rang metu sak pepeteng. "Iki mungsuh. Iki wong lanang sing stands antarane wong-wong lan ingatase hak bebas. Panjenenganipun punika nistha, ora nyenengake kewan, lan feed ing mayit-mayit sundha kang wong. Sampeyan kudu tansah seneng lan wedi ego, nanging saiki sampeyan ana migunakaken dening nekat, kejem revulsion. Sampeyan sengit ego luwih saka sampeyan wis tau sengit sapa utawa apa-apa ing gesang panjenengan."
  
  
  Aku panginten sandi dodo iki arep njeblug saka kudanen lan gething aku felt kanggo dheweke kleru pasuryan. Panjenenganipun katahan ngelengke presiden kang nistha tembung lan clenching jotosan nganti fingernails nyuwék liwat kartasura.
  
  
  Akhire, gambar ilang menyang pepeteng, lan diganti dening siji liyane. Ing kawitan iku ora menowo kanggo kula, banjur aku eling bab iku liwat koran. Iku Amérika wakil presiden. Panjenenganipun ngandika dhateng inggris, nanging ego mangertos sampurna. Panjenenganipun diterangno bilih piyambakipun bakal bisa rapet karo Venezuelan pemerintah, lan sing Amerika Serikat bakal kurban luwih ekonomi lan pitulungan militèr kanggo njaga Venezuelan presiden ing daya. Minangka kang ngandika, pasuryan diganti. Ego kang mata padha njupuk liyane lan liyane duka, lan njijiki, njijiki tembung padha nyemburaken metu saka tutuk.
  
  
  Nalika saint pungkasanipun surem munggah, piyambakipun direndhem ing kringet. Teknisi ngusulke kula saka dhingklik lan mimpin kula bali menyang kamar. Tamba lan akeh banget emosi rampung lemes energi. Sikil padha supaya banget sing aku lagi wae bisa lumaku.
  
  
  Bali ing kamar, teknisi mbantu kula njagong munggah ing cot lan kapandeng mudhun ing kula.
  
  
  Dheweke takon. "Sing tengen kabeh?"
  
  
  "Aku mikir supaya."
  
  
  Ngandika kindly. "Iki kabeh sing perlu kanggo misi."
  
  
  "Ngendi kang Tanya Savich?"
  
  
  "Dheweke sibuk karo proyek."
  
  
  "Aku wis ndeleng dheweke."
  
  
  "Aku wedi sing mokal."
  
  
  Dheweke kapandeng ing wong. Iku ana enom Venezuelan dijenengi Salgado. Ego kang pasuryan kapandeng jujur. Mungkin amarga saka frankness weruh dheweke, weruh dheweke, blurted metu iku iya ora malah ngerti piyambakipun mikir.
  
  
  "Dheweke uga siji padha nelpon kula? Kabeh iki uga perlu kanggo wong-wong kang revolusi demokratis?"
  
  
  Ego kang mata narrowed ing kula. "Apa kowé mangu-mangu?" "Apa iku?" takon anxiously.
  
  
  "Kula... aku ora ngerti. Aku ora mikir supaya. Kadang aku aran kaya aku arep edan."
  
  
  "Sampeyan lagi ora edan. Ing kasunyatan, sampeyan lagi cukup sehat sapunika." Ego kang swara iki gak oleh pisan.
  
  
  Aku takon dheweke. "Suwene wis sampeyan wis kene ing clinic?"
  
  
  Dheweke mangu-mangu, minangka yen pemikiran apa kanggo njawab kula. "Kanca nggawa sampeyan kene ing wengi sadurunge pungkasan."
  
  
  "Nalika aku bakal dadi siap kanggo ninggalake?"
  
  
  "Dina."
  
  
  Panjenenganipun propped piyambak munggah weakly ing salah siji sikut. "Ing dell dhewe?"
  
  
  "Ing tataran pungkasan bakal mungkasi mengko dina. Sampeyan bakal duwe sawetara luwih pambuko kelas. Siji sabanjuré ora bakal banget penake kanggo sampeyan, nanging bakal liwat sadurunge sampeyan ngerti. Iki pancen penting bagéan saka preparation kanggo konferensi."
  
  
  "Apa jenis karya iki?"
  
  
  "Padha bakal pitutur marang kowe mengko dina."
  
  
  Dumadakan lawang dibukak lan Dr. Kalinina teka ing. Panjenenganipun mirsani bocah-bocah ing teknisi. "Apa iku? Apa sampeyan isih karo langkawi sky Chavez?"
  
  
  Teknisi kapandeng kaget. "Kepengin kanggo pirembagan kanggo nalika."
  
  
  "Njaluk bali menyang karya," Kalinin ngandika sakcepete.
  
  
  Salgado nguripake lan malmpah metu liwat kamar.
  
  
  Aku mirsani Kalinina pendekatan kula. Aku ora kaya idea saka apa Rusia padha dilakoni kene, lan sing sandi bangsa padha ora diijini kanggo diajak kula. A Venezuelan kudu ngontrol revolusi, nanging Kalinina dianggep Salgado kaya rodok olo.
  
  
  Kalinina maringi kula nyenyet eseman. "Aku banget nuwun sing aku njupuk Salgado adoh saka sampeyan supaya abruptly, langkawi sky Chavez, nanging wis pakaryan panggenan liya. Sing kroso uga?"
  
  
  "Nggoleki," aku ngandika.
  
  
  Panjenenganipun njupuk detak jantung lan durung ngomong apa-apa kanggo nalika.
  
  
  "Apik banget. Sampeyan kudu ngaso, lan kita bakal teka maneh kanggo sampeyan sawise nedha awan." Sampeyan kudu serius wulangan ahead saka sampeyan."
  
  
  "Bisa aku pancene ninggalake panggonan iki banget pungkasan bengi iki?"
  
  
  Pendhaftaran piranti kanggo mbuka sumpel botol kejiret ego mati njaga. Nanging sawise ngaso short, panjenenganipun mangsuli, " Ya. Sampeyan bakal siap bengi."
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika. "Aku sengit incarceration."
  
  
  "We are kabeh anak," ngandika sengaja. "Nanging kita kudu nggawe kurban kanggo apik saka revolusi. Ora sing tengen?"
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke. Kalinina mesem tightly lan kiwa.
  
  
  Aku ambruk asleep kanggo nalika. Dumadakan krungu dhewe ora biso dilalekke. Dheweke ngedol ing bunk blak-blakan, direndhem ing kringet lan goyang. Panjenenganipun mlayu geter tangan liwat tutuk, looking ing ngelawan tembok. Iku ora kaya kula dadi wedi - aku sumurup supaya akeh bab dheweke, sumurup supaya akeh bab aku. Padha kudu wis diwenehi kula medicine. Aku ngipi elek liyane.
  
  
  Aku weruh pasuryan ora nyenengake saka ing peteng kamar lan krungu atos duka voices. Iku kabeh pipis munggah karo gambar. Dheweke carapace mlaku-mlaku mudhun gg peteng karo luger ing dheweke tangan. Aku nguripake sudhut, lan dumadakan ageng, pasuryan bengkong muncul ing ngajeng kula. Panjenenganipun kapandeng kaya presiden, nanging ana cacad pasuryan hanging ing peteng.
  
  
  Dheweke penembake hit luger maneh lan maneh, nanging sing pasuryan hideous mung digawe kula ngguyu ing salawas-lawase. Kang kabuka tutuk, anceman kanggo ngulu kula munggah. Dawa, cetha untu padha teka ing kula. Banjur dheweke, bengok-bengok.
  
  
  Banjur, sawise nedha awan, aku iki dijupuk bali menyang mobil kamar - padha disebut iku orientasi kamar. Teknisi dielingake kula sing iki sesi bakal beda-beda, lan panjenengané ora exaggerating. Tanya ketemu kula ing kamar padha strapping kula kanggo dhingklik.
  
  
  "Iku arep dadi mumetake," dheweke ngandika. "Nanging iku bakal liwat sadurunge sampeyan ngerti."
  
  
  "Aku wis panginten saka sadurunge," aku ngandika. "Aku takon sampeyan, nanging padha ngandika sampeyan padha sibuk banget kanggo ndeleng kula."
  
  
  Wong-wong rampung strapping kula mudhun lan malmpah liwat kanggo salah siji saka montor. Padha wis ora digunakake sadurunge. Iku wis cilik control panel, nanging ana welasan sumunar lampu colored ing sawijining counter.
  
  
  "Apa padha marang sing iki bener," Tanya mangsuli.
  
  
  "Aku bakal weruh iku ing sampeyan maneh sawise aku ninggalake kene?"
  
  
  Dheweke nguripake adoh. "Iku bisa. Iku kabeh gumantung ing kasil saka misi."
  
  
  "Aku ora ngerti apa-apa bab misi," sirah saka misi rek laporan sing muncul ing media.
  
  
  "Sampeyan bakal ngerti rauh cukup."
  
  
  Wektu iki padha digunakake piranti beda - kabel logam band ing dodo lan anyar hiasan. Tanya digawe manawa kabeh iki minangka iku kudu, lan ngiwa liwat kamar.
  
  
  Padha dipateni saint, lan weruh sawetara foto liyane ing peteng. Gambar padha malah luwih nyata saka sing gedhe-gedhe aku ' d katon sing esuk. Aku ora njaluk dijupuk wektu iki, nanging aku sumurup sing esuk dosis iki ora rampung ical durung.
  
  
  Presiden muncul ing kamar. Kang dijupuk liwat akeh, ngguyu, waving kang kiyat lan esem. Sanalika minangka gambar muncul, blindfold miwiti mengkono soko kanggo kula. Ana elek meksa ing kepala, pain dadi meh unbearable. Minangka dheweke rama mirsani gambar mindhah, sangsara deepened. Dheweke berjuang kanggo mbebasake dhéwé, mbukak lan nutup dheweke tutuk lan squinting, kang babras. Iku mung tak samsaya awon nganti aku panginten kula goal iki arep njeblug. Mewek oncat kula watara ing mburi tenggorokan. Wong nyuwil adoh saka akeh lan mlayu menyang presiden, brandishing ageng machete. Agul-agul disambungake, decapitating presiden, ego, lan target miber menyang akeh, spilling getih ing endi-endi. Wong ngguyu lan ngguyu.
  
  
  Pain iki musna, lan felt mung manis emptiness saka fisik comfort. Presiden ana mati, lan donya iki disimpen saka tirani.
  
  
  Aku wus sing sesi iki liwat, nanging iku durung kelakon. Pemandangan liyane kapenuhan ing kamar minangka presiden marang pidhato. Pain teka maneh, lan kang di-push marang Nah, curling munggah nang kanggo nolak hey. Nanging aku iki disabetake dening iku. Wektu iki, elek meksa ing sirah iki diiringi dening pain cetha ing dodo, minangka yen aku iki gadhah serangan jantung. Aku bisa krungu aku njerit, nanging pain ora bakal pindhah adoh. Wong nuding gun ing presiden lan banjur nyuwek-nyuwek mati bali saka emu sirah karo dijupuk. Pain sirep langsung.
  
  
  Nanging maneh ing kamar iki kapenuhan karo gambar, wektu iki saka Amérika Wakil presiden. Piyambakipun nyopir ireng Cadillac ing arakan resmi, lan kang sumurup yen ing Venezuelan presiden nyopir ahead saka wong ing mobil. Wakil presiden ngagem larang pinstripe miturut, gesturing imperialistically kanggo akeh. Meksa teka maneh, nanging wektu iki ana constriction ing sandi dodo, mung pain elek ing sirah. Minangka asil saka bledosan dadakan saka kumelun lan lebu, Wakil Presiden mobil dirusak dening siro bom, lan wong-wong ing mobil iki matèni. Ing awal kapindho kamar, ora kuwat bledosan wonten, lan mobil saka Presiden Venezuela ambruk. Pain iki musna ing salawas-lawase.
  
  
  Aku ambruk menyang dhingklik minangka padha unfastened kula lan nguripake mati piranti. Dr. Kalinina ana ing jejere kula, nanging aku ora weruh dheweke, lan sing ana mung uga.
  
  
  "Ing paling awon punika liwat," gusti marang kula.
  
  
  Nalika iku wis rampung ngrungokake kula karo stethoscope, kang mbantu kula metu saka dhingklik lan mimpin kula mudhun bale kanggo normal nggambarake kamar. Ana dibangun ing layar ing sisih adoh saka kamar, lan ana proyektor kiosk ing bali saka kamar.
  
  
  Kalinina sijine dimuat Luger ing tangan. Panjenenganipun stared ing wong blankly, isih numb saka kasar mau. Iku gun kang ' d dijupuk dheweke watara ing ngipi elek.
  
  
  "Tamba wis mbukak metu," Kalinina marang kula, " lan reaksi kanggo macem-macem rangsangan sak iki bagéan saka preparation bakal cukup alam. Sampeyan bakal terus gun lan nindakake punapa mawon sampeyan pengin. . "
  
  
  Sawijining mung dibintangi ing bedhil amba. Kang sumurup iku jerman pistol, nanging kanggo sawetara alesan kang sing digandhengake karo Amerika Serikat. Nalika aku iki nyoba kanggo tokoh iki metu, kamar tindak peteng lan film diwiwiti. Iki padha foto nyata, minangka dijupuk ing saperangan pungkasan dina ing pemandangan-konferensi rapat-rapat. Film nuduhake presiden mlaku-mlaku mudhun walkway ing ngarepe presiden.
  
  
  Palacio de Miraflores, jejere wong Amérika wakil presiden. Ana cameramen watara, lan presiden ana casually ngomong marang Amérika tamu.
  
  
  Minangka tokoh ing layar ketoke kanggo pendekatan kula, lan pangertèn akeh banget gething wungu ing sandi dodo, lan panjenenganipun felt sing kuwatir raos waé, raos kuat rasa ora nyaman sacara. Pain tambah karo pangertèn saka ngocapake kudanen. Aku ora bisa ndeleng dheweke maneh. Wong-wong teka kanggo kula dadi banget nyata. Dheweke wungu bedhil ing tangan tengen dheweke lan digawe ego menyang loro tokoh. Dheweke pisanan target ana presiden. Duweke ana goyang karo gething lan pain, lan kringet mlaku mudhun bathuk. Panjenenganipun ditarik pemicu. Tokoh padha mlaku-mlaku alon-alon nyedhaki kula. Duweke, iki ngamuk. Dheweke gunslinger tapped gun maneh lan maneh, lan bolongan ireng kawangun ing nyenyet pola ing presiden kang dodo. A menit mengko, pemicu iki ditarik menyang kosong isi. Nanging, loro tokoh terus kanggo pendekatan kula. Panjenenganipun hurled gun ing wong-wong mau, banjur mlayu menyang wong-wong mau ing pas saka nesu. Iku kenek hard lan ambruk akeh banget kanggo lantai.
  
  
  Sergei kejiret geni, lan Kalinina mbantu kula munggah. Piyambakipun panting lan kenthekan. Saiki sing film iku liwat, pain lan nesu sing musna, kabeh watara kula.
  
  
  "Apik banget," Kalinin bakal ngomong sweetly. "Gedhe, bener."
  
  
  "Aku arep kanggo... njaluk metu saka kene," emu marang dheweke.
  
  
  "Kabeh tengen," ngandika. "Kita ora perlu nganti dina iki, nalika sampeyan duwe sesi pungkasan. Sampeyan bisa bali menyang kamar."
  
  
  Aku iki dijupuk bali menyang putih kamar karo bunk, lan sawijining hard kanggo bench penet. Iku felt kaya sawetara agonizing sleepless dina karo wong-wong mau garangan wis liwati wiwit aku tangi munggah sing esuk. Aku ambruk asleep kanggo nalika. Nanging wektu iki iku ora ngipi elek. Nanging, aku wis banget rinci ngimpi bab Tanya. Dheweke wuda ing penyelundupan. Anget lembut dheweke awak migunakaken kula, migunakaken kula karo kepinginan. Kabeh sandi pikiran sehat padha taufik - aku bisa krungu dheweke ayu swara lan mambu ladrang winangun ambu ee kuningan. Lan kabeh liwat kubah, ing panas saka passion, dheweke calathu kanggo kula, " kula nyuwun pangapunten, Nick. Aku nyuwun pangapunten, Nick."
  
  
  Aku ora ngerti apa dheweke nggunakake jeneng manca, nanging Stahl ora bener dheweke. Aku ora care apa dheweke disebut kula. Apa-apa mattered nanging panas, nuntut daging writhing ing ngisor kula.
  
  
  Dheweke dumadakan lungguh munggah. Piyambakipun panginten Tanya lan dheweke nggunakake jeneng manca. Nick. Apa ora iku ateges? Aku ngimpi saka Luger sing Kalinina macet ing ajiné. Nalika aku lay ana nunggu kanggo wong-wong mau kanggo nggawa kula kanggo sesi final, aku kepingin weruh yen ana wis ora wis soko liyane ing saperangan pungkasan dina saka aku sumurup dheweke, luwih saka wong-wong iki padha mulangi kula. Nanging padha wis dadi legal. Padha sumurup kabeh babagan kula, kabeh babagan filsafat lan karya karo gerakan. Kita kabeh makarya kanggo Vyacheslav ing cilik padha, lan kang wis dipercaya kanggo wong-wong mau.
  
  
  Nalika padha teka kanggo pick kula munggah, padha ngandika iku ana ing wayah sore awal lan aku bakal dirilis ing sawetara jam sawise meal apik. Padha njupuk kula kanggo orientasi, nanging padha ora fasten kula kanggo khusus dhingklik. Tinimbang, padha takon kula kanggo njagong ing biasanipun dhingklik sabanjuré kanggo Salgado. Sawise nalika kang kiwa, lan Tanya lan Kalinina teka karo pihak lanang, rusia sing jenengé Oleg Dimitrov.
  
  
  "Langkawi sky Dimitrov dianggo rapet karo pimpinan saka gerakan," Kalinina diterangno kanggo kula.
  
  
  Dheweke ndeleng pindah saka wong-wong kanggo Tanya. Dheweke digawa carang makalah ing lengen. Dheweke diparingi kula shaky eseman.
  
  
  "Apa kita miwiti?" "homely?" dheweke takon.
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika. "Ayo kang miwiti."
  
  
  Padha ditarik munggah telung kursi lan diputer game iki madhep " kula, wong-wong ing salah siji sisih Tanya. Dheweke nempatno ing makalah ing puteran dheweke. Dimitrov stared ing kula intently, minangka yen nyoba kanggo ngukur innermost pikirane lan raos.
  
  
  "We takon sampeyan kanggo njupuk course saka therapy," Tanya ngandika. "Banjur sampeyan bakal siap."
  
  
  Kalinina iki nyepakaké injeksi. Panjenenganipun leaned maju ing dhingklik lan marang kula sing dijupuk. "Sampeyan mung bakal njaluk jumlah cilik saka sedative wektu iki,"dheweke ngandika," amarga kita bakal nerbitaké sampeyan langsung sawise sesi ends." Minangka cairan ngetik sandi vena, kang ditarik metu jarum lan dipencet pad katun kanggo cilik tatu.
  
  
  "Saiki," Tanya ngandika ing dheweke gamelan, swara sepi,"sampeyan aran banget anteng lan kalem." Dheweke swara hummed, appeasing sandi otak, lan rauh dheweke ego ana ing sawijining pangaksama. Panjenenganipun rampung manut.
  
  
  "Wektu iki, aku bakal takon sampeyan kanggo mbukak mata, nanging sampeyan ora duwe kanggo pindhah watara ing jero bakawali. Ing count saka limang, sampeyan bakal mbukak mata, nanging sampeyan bakal tetep ing hypnotic negara."
  
  
  Dheweke dietung alon-alon. Nalika dheweke ngandika lima, sandi mata kabuka. Dheweke mata darted saka siji pasuryan kanggo liyane. Aku iki sampurna weruh kabeh watara kula, nanging aku iki isih ing negara dhuwur euphoria. Aku iki rampung anteng lan sumurup yen aku iki rampung ing sih-rahmat sing swara.
  
  
  "Sampeyan wis milih kanggo misi paling penting"
  
  
  Iki lokalitas ing Rusia sing revolusi wis dijupuk sawise kabeh, " Tanya ngandika akeh. - Dina sawise sesuk, ing Caracas konferensi bakal dianakaké. Ana bakal dadi esuk lan afternoon sesi. Presiden Venezuela, Wakil Presiden Amerika Serikat lan liyane mantri bakal saiki. Konferensi bakal njupuk panggonan ing Palacio de Miraflores.
  
  
  "Sampeyan bakal pindhah menyang sesi afternoon mung sadurunge konferensi meets maneh. Sampeyan bakal diwenehi carafe saka banyu, kang sampeyan bisa mindhah menyang kamar. Nalika game resumes, piranti didhelikake ing decanter bakal matèni wong-wong ing kamar iki."
  
  
  A manginggil saka kesenengan dijupuk liwat kula.
  
  
  "Sampeyan ora bakal nggunakake senjata kanggo matèni mungsuh kita kaya sampeyan nyoba kanggo nindakake sadurunge. Nanging sampeyan bakal matèni ih. Apa sampeyan ngerti?"
  
  
  "Ya, aku ngerti dheweke."
  
  
  "Pasuryan bakal katon beda-beda nalika sampeyan tangi munggah saka setengah sadar. Kita bakal nggawe sampeyan katon kaya ndelok Amérika dijenengi Nick Carter."
  
  
  "Nick Carter," mbaleni iku. Nick! Sing apa Tanya digunakake kanggo nelpon kula ing sandi impen. Iku alamat, kaya ngimpi bab Luger.
  
  
  "Sampeyan bakal ketik bangunan ing jeneng Nick Carter. A anggota saka grup kita bakal menehi sampeyan decanter karo didhelikake piranti. Sampeyan nggawa decanter kanggo konferensi kamar lan sijine ego ing dhingklik. Sampeyan bakal bisa kanggo nindakake iki, amarga iku Nick Carter, kang kita tak nyisihaken saka, sing wis tingkat paling dhuwur saka diakoni kanggo konferensi."
  
  
  "Aku ngerti," aku ngandika.
  
  
  "Kanggo rong dina sabanjuré, sampeyan bakal meranaké Nick Carter watara sampeyan. Aku arep kanggo miwiti maca file saiki bab iki agen, lan sampeyan perlu kanggo elinga saben rinci supaya sampeyan bisa kasil impersonate Carter. Kajaba iku, sampeyan duwe kawruh tartamtu bab sing wong jero nang sampeyan. Sampeyan mung bisa nggunakake cukup saka kawruh iki kanggo ngrampungake inkarnasi, lan ora luwih ."
  
  
  Aku iki maca ing makalah ing puteran dheweke. Informasi iki gampang kanggo elinga. Piye wae iku ketoke banget menowo kanggo kula.
  
  
  "Dheweke ana salah siji sing liwati dhéwé mati minangka Ilsa Hoffman," Tanya rampung. "Lan sawise kita nerbitaké sampeyan, sampeyan bakal langsung ngandhani Carters' boss, David Hawke. Panjenenganipun bakal takon apa sing padha metu saka tutul kanggo rong dina, lan kang bakal takon rowange saka kula, kang mangerténi minangka Ilse Hoffmann. Sampeyan bakal ngomong sing lunga karo kula kanggo negara villa kanggo sawetara dina amarga sampeyan wanted kanggo mriksa ing kula, nanging saiki sampeyan wis nggawe percoyo sing aku ngluwihi anggepan."
  
  
  "Ya," aku ngandika. "Ndhuwur anggepan." Informasi iki indelibly direkam ing sandi otak.
  
  
  "Sampeyan bakal impersonate Nick Carter minangka kanthi minangka sampeyan ngerti carane, mengkono kabeh sing wis samesthine sing nganti noon ing dina konferensi. Banjur, sampeyan bakal ditolak lewat sembarang pesenan padha bisa menehi lan kepala menyang istana. Sampeyan kudu dadi ing dalan mbukak ing ngleboke menyang Rivne Bale Konferensi ing siji jam ing afternoon. Ing wektu iki, kita wong bakal pendekatan sampeyan. Nen bakal ngagem peteng biru setelan lan dasi abang karo putih carnation ing lapel. Kang bakal ngulungake sampeyan iki decanter sing watara wong-wong mau, kang bakal digunakake ing tabel rembugan." Dheweke njupuk gedhe, hiasan decanter saka Dimitrov. "Nang iku, ing palsu ngisor, bakal dadi piranti iki."
  
  
  Dheweke kasebut kanthi teliti, dibusak gadget elektronik. Iku kapandeng kaya apik radio transistor.
  
  
  "Piranti kontrol dening remot kontrol. Iku emits swara ing sawetara saka sudhut jumlah, luwih akeh tinimbang apa-apa sadurunge dikembangaké. Ing tartamtu jumlah lan tingkat volume, swara karusakane gemeter tissue. Cendhak banget cahya ndadékaké kanggo nglarani pati."
  
  
  Dheweke diganti gadget ing carafe. "Piranti bakal dirungokake kanggo dipengini frekuensi nggunakake remot kontrol banjur ing awan sesi setelan. Ing sawetara menit, iku bakal matèni wong-wong ing earshot, nanging iku ora bakal mengaruhi sapa njaba kamar. Sawise iku wis rampung sawijining proyek, iku bakal gawé luwih murah swara, kang bakal isih swara dhuwur banget kanggo ketemu kuping. Sampeyan bakal bisa kanggo krungu swara iki metu saka kamar konferensi ngendi sampeyan bakal dumunung ."
  
  
  "Aku bakal krungu swara njaba kamar konferensi," mbaleni iku.
  
  
  "Lan sawise kita wong menehi banyu decanter, sampeyan bakal pindhah menyang pengawal ing dina saka kamar lan marang wong-wong sing staff palace takon sampeyan kanggo ngirim decanter supaya ana banyu seger kanggo konferensi anggota. Wiwit Nick Carter wis ijin kanggo ngetik ing kamar konferensi, padha bakal ngidini sampeyan kanggo njupuk decanter lan nang panggonan ego ing dhingklik. Ninggalake ego marang tembok, lan njupuk liyane decanter kanggo paling cedhak layanan kamar ing dalan. sampeyan bakal tetep adoh saka langsung area nganti sampeyan ndeleng sing everyone wis mlebu kamar konferensi kanggo sesi afternoon.
  
  
  "Nalika sampeyan krungu dhuwur-pucuk swara watara kamar, sampeyan bakal ngerti yen piranti wis rampung sawijining proyek. Saiki ngrungokake kasebut kanthi teliti,." Dimitrov ngadeg munggah lan diuripake cepet ing cilik tik ing meja sabanjuré. Dheweke iki krungu dening dhuwur-pucuk njerit, kang belied laporan ing media bab gangguan saka sawetara pesawat.
  
  
  "Iki swara sampeyan bakal krungu."
  
  
  Ego kang swara mandegake kanggo wayahe. "Nalika sampeyan krungu iki," dheweke ngandika alon, " sampeyan bakal ngelingi kabeh sing disarèkaké ing subconscious panjenengan. Sampeyan bakal ngelingi kabeh aku ngomong marang kowé ora kanggo elinga sadurungé. Sampeyan bakal ngelingi kabeh sing kedaden sadurunge sampeyan teka menyang clinic. Nanging sampeyan ora bakal ngelingi apa-apa sing kedaden kene. Iki bakal mbukak bebener kanggo sampeyan, nanging bakal mimpin kanggo serius kebingungan. Sampeyan ngakeni kanggo pisanan kelas math anggota sing ngandika kanggo sampeyan yen sampeyan nandur pati piranti ing kamar konferensi. Iku kabeh cetha? "
  
  
  "Iku kabeh cetha," aku ngandika.
  
  
  "Uga, nalika kita wong tangan sampeyan decanter, kang bakal ngomong:" Viva la revolución! Tembung iki ngiyataken mutusake masalah kanggo mateni Venezuelan presiden lan Amérika, lan sampeyan bakal aran akeh banget nggusah kanggo njupuk decanter kanggo kamar kaya duweke. Aku wis dhawuh sampeyan."
  
  
  "Viva la revolutión," aku ngandika.
  
  
  Kalinin tak munggah, banjur tindak menyang meja, lan njupuk metu luger kang wis diwenehi kula, lan stiletto ing sawijining scabbard. Panjenenganipun masrahaken kula gun.
  
  
  "Sijine gun mudhun," Tanya ngandika. "Ing scabbard ing stidet kudu ditempelake menyang lengen tengen."
  
  
  Aku nganti dheweke pandhuan. Gegaman felt kikuk lan cumbersome. Kalinina nggawa kula jaket peteng lan dasi, lan Tanya marang kula kanggo nyelehake lan ih liwat sandi gegaman.
  
  
  "Gegaman duweke Nick Carter," Tanya ngandika. "Sampeyan bakal ngerti carane nggunakake wong-wong mau. Swedes uga wis ego."
  
  
  Dimitrov leaned liwat lan whispered soko ing Tanya kang kuping. Dheweke manthuk.
  
  
  "Sampeyan ora bakal nyoba kanggo bali menyang apartemen ing Av Bolivar. Sampeyan uga bakal ora hubungi Lynch Mobs utawa sapa sing digandhengake karo misi iki, ora malah staff clinic."
  
  
  "Apik banget," aku ngandika.
  
  
  "Saiki, Rafael Chavez, sampeyan bakal teka metu ing hipnosis nalika aku count iku mudhun saka limang kanggo salah siji. Sampeyan bakal fluent in English, lan iki basa sing bakal nggunakake nganti sampeyan ngrampungake misi. Sampeyan bakal siap kanggo ngrampungake misi lan sampeyan bakal turuti kabeh instruksi persis.
  
  
  "Aku bakal miwiti bibl saiki. Lima. Sampeyan Rafael Chavez, lan sampeyan bakal ngganti mesthi saka Venezuela sajarah modhèrn. Papat. Panjenengan presiden lan Wakil Presiden Amerika Serikat sing kena mungsuh. Sampeyan wis ora diwenehi akeh pikiran. tanpa waé, nanging kanggo matèni wong loro iki minangka kita ngrancang. Loro. Nalika sampeyan tangi munggah, sampeyan ora ngerti sing padha ing hipnotis. Sampeyan ora bakal ngelingi jeneng saka wong-wong sing ana kene karo sampeyan, nanging sampeyan kudu sinau sing kita kanca-kanca saka révolusi sing disiapake sampeyan kanggo misi ."
  
  
  Nalika iku ngrambah nomer siji, pemandangan ing ngarepe kula ketoke ora cetho kanggo menit, lan banjur dadi fokus maneh. Dheweke mata darted saka siji pasuryan kanggo liyane.
  
  
  "Sing kroso kabeh tengen, Raphael?" "Apa iku?" manis wong wadon enom takon.
  
  
  "Aku aran gedhe," hey mangsuli dheweke ing inggris. Kaget, aku ngandika iku tanpa kangelan.
  
  
  "Hema sampeyan bakal ing sabanjure rong dina?"
  
  
  "Nick Carter, ndelok Amérika."
  
  
  "Apa bakal apa sawise sampeyan ninggalake kene?"
  
  
  "Report a math utama sing jenengé David Hawke. Aku bakal pitutur marang Emu sing aku karo kowe - Ilse Hoffmann-sak Sump anané."
  
  
  Apik. Pindhah katon ing dhewe."
  
  
  Dheweke, tindak menyang pangilon. Nalika aku weruh sandi pasuryan, iku kapandeng beda. Oni diganti sandi katon, supaya aku kapandeng persis kaya Nick Carter. Panjenenganipun ngrambah menyang kanthong jaket lan ditarik metu Luger . Wilhelmina jeneng flashed liwat sirah. Dheweke wis ora idea kok. Tho, iku ora koyone penting. Panjenenganipun ditarik metu bolt lan dipasang isi menyang pistol kang isi. Piyambakipun kaget dening kemampuan kanggo nangani gegaman.
  
  
  Kang nguripake bali menyang telung watara wong-wong mau. "Aku ora ngerti jeneng," aku ngandika.
  
  
  Wong-wong padha temenan esem contentedly. Nanging, cah wadon ngandika munggah. "Sampeyan ngerti sing kita kanca-kanca. Lan kanca-kanca saka révolusi."
  
  
  Duweke mangu-mangu. "Ya," aku ngandika. Dheweke bedhil nuding ing pletik siji tengen kamar lan squinted bebarengan tong minyak. Iku alat apik. Ego sijine iku bali ing sawijining holster.
  
  
  "Aku mikir sampeyan lagi siap," cah wadon ngandika.
  
  
  Dheweke ndeleng lingered kanggo wayahe. Aku sumurup ana soko arep ing antarane kita, nanging aku ora bisa ngelingi jeneng dheweke. "Sawijining siap." Aku felt nggusah dadakan kanggo njaluk metu ana, kanggo nglakoni bab sing paling penting ing gesang kawula - misi wong-wong iki wis disiapake kula.
  
  
  Wong ing bisnis miturut dhateng munggah. Ego kang swara nyuworo rodo authoritarian. "Banjur pindhah, Raphael. Pindhah menyang konferensi ing Caracas lan matèni mungsuh."
  
  
  "Nimbang iku rampung," aku ngandika.
  
  
  Bab kapitu.
  
  
  "Ngendi neraka wis sampeyan wis, ngatur?"
  
  
  David Hawke stomped liwat kamar hotel ing ireng nesu. Ego kang werna abu-abu rambute disheveled, lan ana jero garis watara kadhemen biru mata. Aku ora ngerti Amerika padha saged saka kuwi outbursts.
  
  
  "Aku karo cah wadon," aku ngandika.
  
  
  "Cah wadon! Kanggo rong dina? Acara penting wonten sak untimely vacation. Iku ora bakal dadi ala yen sampeyan teka kene kanggo arahan."
  
  
  "Dheweke ketoke banget kasengsem banget cepet," aku ngandika. "Aku needed kanggo mangerteni yen iki digunakake marang kita ing sembarang cara. Dheweke diundang kula kanggo negara villa kanggo saperangan saka dina, lan aku ora bisa njaluk ing tutul karo sing sadurunge kita kiwa. Sawise kita tak menyang villa, aku ora duwe kesempatan kanggo kontak sampeyan."
  
  
  Hawk squinted ing kula, lan aku iki wedi kang bisa ndeleng kula liwat nyamarake. Aku cantik manawa kang sumurup aku iki ora Nick Carter, lan kang ana mung muter game karo kula.
  
  
  "Iku sing crita wutuh?" "Apa iku?" takon tartly.
  
  
  Iya ora pracaya iku. Aku wis kanggo improvise. "Inggih, yen sampeyan kudu ngerti, sawijining lara. Ing kawitan, aku panginten sing cah wadon wis poisoned kula, nanging iki mung cilik abot saka wisata kang penyakit. Iku ora bakal nggawe sampeyan apik wae malah yen iku bisa nggawe kontak."
  
  
  Minangka kang ngandika, mripate padha tetep ing sandi pasuryan. Pungkasanipun, padha softened sethitik. "Oh Allah kawula. Kita lagi ing cusp saka puncak paling gedhe kita misi ing taun, lan sampeyan arep kanggo njaluk lara. Inggih, mungkin iku sandi fault. Mungkin kang di-push banget hard."
  
  
  "Aku nyuwun pangapunten, sir," aku ngandika. "Nanging aku wis kanggo mriksa ing cah wadon. Aku saiki yakin, yen dheweke iku ngluwihi anggepan."
  
  
  "Inggih, aku guess iku soko, malah yen iku soko negatif."
  
  
  "Mungkin iku king goose chase," aku ngandika. "Oalah, sawijining bali kanggo karya. Apa anyar?"
  
  
  Hawk ditarik metu dawa Kuuban cerutu. Kang dicokot mati thread lan mbalek ego ing tutuk, nanging ora cahya iku. Aku wis raos kuwat saka déjà vu - Hawk ing panggonan liya dilakoni ing bab padha. Kabeh keagungan lan kelip-kelip mokal setengah-pengeling-eling digawe kula gemeter.
  
  
  "Wakil presiden wis musna mad. Kang ngandika kita overreacted karo masalah keamanan. Panjenenganipun wis dijupuk sawetara karyawan CIA lan nuntut tambahan Layanan Rahasia wong lanang ngarep. Panjenenganipun ngandika iku nyenengake kanggo pencet kanggo duwe tentara keamanan pengawal watara, minangka yen kita padha ora dipercaya ing Venezuelan polisi."
  
  
  "Sing ala banget," aku ngandika. Ing dell dhewe, kabeh iki nggoleki. Ing kurang Amerika aku wis watara kanggo tumindak kanggo, luwih gampang karya bakal dadi nalika aku teka kanggo konferensi.
  
  
  "Uga, ana isih akèh wong-wong ing kraton karo bedhil ing kanthong. N7 disebut dheweke nalika piyambakipun panginten sampeyan bisa ing ngisor enem-mlaku bolongan nang endi wae."
  
  
  Kanggo pisanan, aku temen maujud sing salah siji saka alasan Hawke dadi duka amarga kang ana tenan kuwatir bab kula. Utawa rodo, ing bab Nike Carter. Piye wae iki jaminan kena kula, lan aku ketemu aku mikir sing Carter nasib wis meted metu kanggo vigilantes.
  
  
  Aku takon dheweke. "N7 punika Lempung Vincent?"
  
  
  "ya. Kang dicenthang menyang pihak hotel, Las Amérika. Dheweke emu marang dheweke kanggo mriksa ing ngilang." Panjenenganipun sarcastically ngandika ," Kang saiki bisa nerusake kanggo luwih prakara penting. Bengi iki, Wakil Presiden nekani unscheduled katelu sing biasane dianakaké ing kebon saka Amérika Besar. Presiden Venezuela temtunipun bakal nuduhake munggah. Wiwit konferensi bakal dianakaké sesuk, aku arep kanggo miwiti njupuk khusus pribadi pancegahan, utamané kanggo maksud acara ora klebu ing jadwal asli." Piyambakipun chewing ing cerutu.
  
  
  Ing sebutno saka mungsuh iki saka wong-wong digawe kula flush. Aku iki ngalahake dening panas gelombang saka gething, lan aku wis kanggo nindakake sandi paling apik kanggo ngemot iku. Salah siji mindhah karo Hawk bisa kiamat misi.
  
  
  "Oke, aku bakal ana," aku ngandika.
  
  
  "Sing sampeyan pancene oke, Nick?" takon Hawk dumadakan.
  
  
  "Manawa, apa ora?"
  
  
  "Aku ora ngerti. Sampeyan mung kapandeng beda kanggo wayahe. Pasuryan sampeyan wis diganti. Apa sampeyan manawa sampeyan lagi isih ora lara?"
  
  
  Iku cepet ditampa dening wusana. "Bisa," aku ngandika. "Aku ora rampung dewe iki." Aku panginten sing ing sembarang wayahe kang bakal mbukak sandi nyamarake lan aku bakal duwe kanggo matèni ego po luger ing kanthong pakean. Dheweke ego ora arep mateni dheweke. Panjenenganipun ketoke kaya wong apik, malah yen ana mung siji sak mungsuh. Nanging sapa sing tak ing cara sandi misi bakal duwe kanggo ngilangi - ana alternatif.
  
  
  "Wah, sampeyan pancene ora piyambak," Hawk ngandika alon. "Aku iki arep kanggo ngirim menyang embassy kanggo mriksa yen ana saperangan saka asisten sing bakal ing palace sesuk, nanging aku ora mikir sampeyan lagi siap kanggo sing. Sampeyan ' d luwih apik liyane nganti sore iki. "
  
  
  "Sing ora perlu, sir," aku ngandika. "Aku bakal seneng kanggo pindhah menyang embassy lan..."
  
  
  "Peduli ngatur, N3! Sampeyan ngerti luwih saka kanggo argue karo kula. Mung bali menyang kamar lan tetep ana nganti sampeyan lagi needed. Aku bakal nelpon sampeyan nalika iku wektu kanggo pindhah menyang besar."
  
  
  "Ya, sir," aku ngandika quietly, ngucapke matur nuwun kanggo kesempatan kanggo supaya luwih kontak karo Amerika saka iki pancen perlu.
  
  
  "Lan ora kekacoan karo sing ngutuk girl," Hawk yelled ing kula.
  
  
  * * *
  
  
  Embassy kebon sing ayu ing kabeh kaping, nanging sore iki padha utamané apik banget. Ana lanterns nang endi wae. Flaming barbecues lan tabel karo pangan padha nyiyapake kanggo tamu. Ing salah siji mburi taman ana dolanan ngendi band diputer kabeh sore.
  
  
  Hawk lan Vincent padha karo kula, nanging kita wis ora ngandika kanggo saben liyane durung.
  
  
  Vincent wis ketemu dheweke sadurungé ing jedhing. Kita diijolke greetings, lan aku iki rodo isin. Aku sumurup aku ngirim wis dikenal wong, nanging aku ora siap kanggo ngadhepi liyane KAPAK agen. Aku wis kanggo nggetak aku sak obrolan kita, lan aku iki wedi yen aku ora nggawe percoyo. Vincent ngandika sedhela bab KAPAK markas lan sadurunge assignment kita wis makarya ing bebarengan. Aku supaya wong pirembagan lan mung sarujuk karo kabeh ngandika.
  
  
  Wakil presiden nuduhake munggah cukup awal ing wayah sore. Dheweke ego nyoba kanggo supaya dheweke rampung. Pasuryan lan swara nguripake kuwi kuwat emosi ing kula sing aku iki manawa aku bakal mbukak sandi tutup yen aku ketemu wong pasuryan kanggo pasuryan. Dheweke, banjur munggah kanggo band, lan mung mirengke kanggo wong-wong mau muter. Music ayu, lan piyambakipun looking nerusake kanggo dina nalika tanah airku bakal dibebaske saka tirani. Kanggo pisanan ing jam, piyambakipun wiwit kanggo santai.
  
  
  Nanging luck ora bisa nolak. Dheweke krungu swara konco dheweke, lan iku elek swara saka Amérika wakil presiden.
  
  
  "Pak Carter."
  
  
  Kang nguripake kanggo katon ing emu pasuryan lan felt elek meksa ing dodo, nanging kang nempuh perang ing revulsion. Ngadeg antarane wakil presiden padha loro anggota saka Layanan Rahasia, sing nodded ing kula.
  
  
  "Pak Presiden," kang ngandika mau.
  
  
  "Aku ora mikir sampeyan wis ketemu presiden," monster ngandika. Panjenenganipun nuding ing nyedhak tokoh, lan ana wong kang sengit paling ing donya sing weruh iku. Panjenenganipun terus-ngadhepi lan ngalangi wong lanang, ketoke aman lawas karo sing godhongé amba eseman lan dodo kebak pita lan medali. Nanging aku sumurup apa kang dituduhake, lan iku digawe sandi weteng clench. Dheweke teka kanggo ngadeg jejere kita. Loro plainclothes policemen lan staff medical padha konco.
  
  
  "Pak Presiden, iki salah siji saka sing paling wong enom ing kita layanan khusus," Wakil Presiden ngandika. "Pak Carter."
  
  
  "Iku a penggalihipun dhumateng kanggo ketemu sampeyan, Mr. Carter."
  
  
  Jarak saka pasuryan sing digawe-ku meh ora bisa dikendhalekake. Kang nempuh perang akeh banget nggusah kanggo uncalan piyambak ing wong lan luh wong kanggo bêsik karo kang bare tangan. Kringet nyuwil metu ing bathuk sandi, lan aku felt kuwat tightening ing sandi dodo, kang isih ngagem dreadlocks lan dreadlocks. Aku wis sirah dadi ala sing aku panginten iku arep njeblug.
  
  
  Aku ambegan, lan nguripake adoh saka wong loro. Aku needed kanggo narik dhewe bebarengan, nanging aku ora ngerti piye carane iku. Panjenenganipun kapandeng watara karo pasuryan surem. "Karo penggalihipun dhumateng, Pak Presiden," aku ngandika.
  
  
  Wong-wong iki looking ing kula kaya aku ' d ilang atine. Keamanan staff sinau kula rapet.
  
  
  "Sing sampeyan kabeh tengen, wong enom?" Presiden takon.
  
  
  Sandi mata berjuang kanggo ketemu. "Oh, ya," aku ngandika cepet. "Aku bakal nggoleki. Aku mung wis mbukak-karo sawetara turis."
  
  
  Wakil presiden nonton sandi pasuryan rapet. "Sampeyan' d luwih apik njaluk sawetara liyane, Mr. Carter," ngandika quietly. A wayahe mengko padha ngomong kanggo Amérika duta.
  
  
  Ing dheweke dadakan desperation, kang nguripake kanggo tindakake wong-wong mau. Tangan tindak menyang jaket sandi. Wong iki arep kanggo narik metu Lugers lan njupuk wong-wong mau ing sirah. Nanging nalika dheweke felt kadhemen logam saka gun marang tangan, dheweke teka kanggo dheweke pikiran sehat. Iki ora rencana, lan wis kanggo ngrungokake pesenan. Panjenenganipun ditarik metu tangané lan dibusak kringet ing jaket. Duweke, geter kabeh liwat. Aku kapandeng watara kanggo ndeleng yen wong wis ngeweruhi tumindak, lan nalika aku nguripake bali menyang bangunan, aku weruh sandi KAPAK rowange Lempung-Vincent looking ing kula. Piyambakipun nonton kabeh wektu.
  
  
  Onomatopia gupuh, aku enggal-enggal bali saka besar bangunan, kanggo wong-wong kang kamar. Aku felt lara lan wedi aku iki arep kanggo uncalan munggah. Bojone swara iki isih goyang, lan iku kapandeng kaya gol-votum-votum iki arep kanggo kokain.
  
  
  Ing jedhing, kang diwutahake banyu kadhemen ing dheweke sirah lan leaned akeh banget marang nglelebke. Iku iki di buwang ngubengi sirah saka pasuryan, lan pain lan mual wiwit lingsem. Nalika dheweke rama nguripake kanggo golek andhuk, Vincent ana.
  
  
  "Apa sing salah karo sampeyan, Nick?" dheweke takon.
  
  
  Aku nguripake adoh saka wong lan pepe aku. "Soko kudu duwe dipangan iku salah," aku ngandika. "Aku mikir dheweke iku isih sethitik metu saka dheweke atine."
  
  
  "Sampeyan katon ala," kang mekso.
  
  
  "Aku aran apik saiki."
  
  
  "Apa kowe ora mikir sampeyan kudu ndeleng besar dhokter?"
  
  
  "Ngatur, resik. Sawijining saestu nggoleki."
  
  
  Ana kasepen dawa minangka kang kira-kira combed dheweke rambute.
  
  
  "Aku wis soko kanggo ngombe ing cafe ing Beirut nalika kita padha makarya bebarengan," ngandika. "Elinga? Sampeyan mbantu kula njaluk sak iki. Aku iki mung nyoba kanggo nyusuki sih."
  
  
  Soko nang jero batinku reacted nalika piyambakipun kasebut kedadean ing Beirut. Aku wis banget brief sesanti saka Lempung-Vincent mudhun marang tembok bata lawas, lan aku iki arep kanggo bantuan em njaluk bali ing sikilé. Sawise pamisah kapindho, pemandangan sirna, lan kang kepingin weruh yen ngene mbayangke iku ing kabeh.
  
  
  Iki cingak kula. Lempung Vincent wis tau ketemu dheweke ing urip kang. Carane bisa aku elinga kang karo wong ing Beirut? Duweke wis tau wis njaba saka Venezuela, kajaba nalika duweke ana ing KITA. Iya ora ngerti apa-apa bab Libanon. Utawa ana duweke isih ana?
  
  
  Sepisan maneh, aku wis koyo sing soko wis didhelikake saka kula ing clinic ing sasi. Soko penting banget. Nanging mungkin wong iki salah. Mungkin obatan stimulus sandi bayangan, supaya aku bisa teka munggah karo pemandangan sing bakal bantuan kula muter peran saka Nick Carter.
  
  
  "Apologize," aku ngandika. "Aku appreciate kapentingan, Lempung."
  
  
  Panjenenganipun mesem sedhela, nanging banjur badhan bali. "Nick, apa neraka padha dilakoni ana sawise wong ngandika kanggo sampeyan?"
  
  
  "Apa maksud sampeyan?" Aku takon dheweke defensively.
  
  
  "Inggih, kanggo menit iku kapandeng kaya sampeyan padha arep kanggo njaluk Luger. Apa arep ing?"
  
  
  Atine dheweke mlayu liwat sawetara bisa jawaban. "Ah, sing. Aku mikir sawijining cantik gemeter. Aku weruh wong tekan menyang jaket, lan kanggo menit aku panginten kang iki sik njongko kanggo gun. Dheweke, felt kaya sing bodho nalika kang ditarik metu handkerchief."
  
  
  Kita mata ketemu lan dikunci minangka Vincent kabiji sandi rheumatism. Yen tantangan kula, aku bakal duwe kanggo mateni ego melak-melak kene, lan sing bakal jahat masalah amba.
  
  
  "Kabeh tengen, konco," ngandika. Stahl kang ego swara alus. "Ngene luwih liyane, supaya sampeyan bakal aran luwih sesuk."
  
  
  Dheweke kapandeng ing wong. Kang ana stocky wong karo rambute reddish, mbokmenawa ing agêng-thirties. Panjenenganipun kagungan mbukak, pasuryan jujur, nanging aku sumurup kang bisa dadi angel.
  
  
  "Thanks, Lempung," aku ngandika.
  
  
  "Lali."
  
  
  Kanggo liyane saka sore, aku nyoba kanggo tetep adoh saka kegiatan utama. Hawk muncul ing sawetara titik nalika wong-wong iki looking ing klompok penari lan ngadeg jejere kula.
  
  
  "Kabèh misale jek normal?" "Apa iku?" dheweke takon, ora looking ing kula.
  
  
  "Ya, sir," aku ngandika. Aku wonder yen emu Vincent Kara marang kula.
  
  
  "Iku ora koyone kaya sampeyan kudu tetep kene kanggo dawa, Nick," ngandika. "Aku uga ngirim Vincent bali menyang ego kabeh. Nanging aku bakal ndeleng sampeyan ing palace awal sesuk esuk. Malah sanadyan kabeh misale jek nggoleki, aku isih duwe roso iki bab bebaya. Apa sampeyan sok dong mirsani wong sing stalking sampeyan? "
  
  
  Liyane ora pati ngerti flashed pemandangan liwat atine - wong ngadeg ing putih kamar nyekeli kula karo gun. Ora, iku ana ing dalan, ora kamar. Aku kena bathuk karo tangan, lan Hawk stared ing kula.
  
  
  "ora ana. Ora, dheweke ego ora weruh iku." Carane wong dheweke malah ora ngerti apa jenis saka wong kang iki ngomong bab? Boten kasebut ing file sing comrades maca kanggo kula. Kajaba sing wis lali iku.
  
  
  "Nick, apa sampeyan manawa sampeyan lagi oke?" "Karo Vincent kene, aku sing mbokmenawa bisa wis rampung tanpa sampeyan."
  
  
  "Aku nggoleki!" panjenenganipun marang dheweke, luwih banget. Aku kapandeng ing Hawk, lan kapandeng ing kula grimly, chewing ing unlit cerutu. "Ngapuro. Nanging aku aran kaya aku needed ing konferensi, lan aku arep dadi ana."
  
  
  Aku nyoba ora kanggo krungu mentahan gupuh ing dheweke swara. Yen Hawk nemu kula kabeh liwat keamanan, aku ora bakal bisa kanggo ngrampungake misi sandi.
  
  
  "Kabeh tengen," gusti pungkasanipun ngandika. "Waca sampeyan sesuk, putra."
  
  
  Aku ora bisa katon ing wong. "Sing tengen."
  
  
  Hawk mlaku liwat kebon, lan duweke iki musna. Aku ora arep bali menyang hotel. Aku needed ngombe. Aku njupuk mendhoan kanggo El Hardin amarga aku felt sepi, lan ana sakperangan alesan aku digandhengake panggonan iki karo cah wadon ing clinic. Nalika duweke teka nang, duweke kaget kanggo ndeleng dheweke lungguh ing pojok meja. Dheweke ana piyambak, sipping bodo saka anggur. Dheweke weruh kula tengen adoh.
  
  
  Sampeyan uga bakal ora hubungi Lynch Mobs utawa sapa sing digandhengake karo misi iki, ora malah staff clinic.
  
  
  Kang nguripake adoh saka Nah lan tindak menyang meja ing sisih liyane saka kamar. Aku felt elek nggusah kanggo pindhah kanggo dheweke, marang dheweke bab masalah, njupuk dheweke kanggo amben karo kula. Nanging dheweke dhéwé menging kula kanggo nggawe kontak. Waiter teka lan dhawuh dheweke cognac. Nalika kang kiwa, aku kapandeng munggah lan weruh yen dheweke lungguh ing jejere dhingklik.
  
  
  "Apik sore, Raphael." Dheweke lungguh mudhun ing jejere kula. Dheweke malah luwih ayu tinimbang piyambakipun eling.
  
  
  Jeneng dheweke dumadakan njedhul menyang sirah saka jeru saka sandi subconscious. "Jeneng iku... Tanya." Panjenenganipun kapandeng ing dheweke terus ing mripat. "Aku ora mestine kanggo ngerti sing, aku?"
  
  
  "Ora, nanging aku ngerti apa sing lagi dilakoni iki. Iku kabeh tengen."
  
  
  "Aku ora bisa ngirim karo sampeyan, ngirim aku?"
  
  
  "Aku iki takon kanggo kontak sampeyan. Kanggo mangerteni carane sampeyan lagi kroso lan priksa manawa sampeyan lagi ditampa kaya Nick Carter."
  
  
  "Aku ana mistaken kanggo wong," aku ngandika. "Nanging siji disebut Hawk wis banget ngangap bab kesejahteraan. Aku iki ngenalaken menyang presiden sore iki, lan iku cukup sopan kanggo menit. Nanging aku digawe Hawke mikir aku oke. "
  
  
  Tanya kang ayu pasuryan peteng. "Hawk iku mung wong sing bisa ngganggu iki kabeh misi. Sampeyan kudu gawe uwong yakin ego ing saben cara bisa sing Nick Carter lan sing sampeyan bisa nindakake proyek ing konferensi." Bojone swara iki strained lan urgent. "Iku utomo sing duwe akses menyang kamar konferensi sak break nedha awan."
  
  
  "Aku ngerti, Tanya," aku ngandika. Dheweke hotel
  
  
  njupuk dheweke ing penyelundupan lan kiss dheweke. "Teka menyang kamar," aku ngandika. "Kanggo nalika. Iki... penting kanggo kula."
  
  
  "Ing hawk bisa nonton sampeyan," dheweke ngandika lirih.
  
  
  "Ora, iku ora kaya sing. Mangga teka kene kanggo dicokot."
  
  
  Dheweke mangu-mangu kanggo wayahe, banjur tekan metu lan alon-alon kena sandi pasuryan. Aku sumurup dheweke ana luwih saka kula. "Aku bakal ana ing setengah jam."
  
  
  "Aku bakal nunggu."
  
  
  Patang puluh lima menit mengko, kita padha ngadeg ing cahya dim saka kamar hotel, lan Tanya kira-kira hugged dheweke. Dheweke ngambong dening ee, lan dheweke ilat slid menyang tutuk. Dheweke dipencet dheweke hips marang kula.
  
  
  "Oh, Raphael," dheweke ambegan.
  
  
  "Njupuk mati sandhangan," aku ngandika.
  
  
  "Ya."
  
  
  Kita lungguh ing peteng. A sawetara detik mengko, kita padha loro wuda lan dibintangi hungrily ing saben liyane. Tanya iki salah siji saka sing paling ayu wanita kang ' d tau weruh. Sandi mata njupuk ing dheweke lengkap, babak dodo, pinggul langsing, hips sudhut mlengkung, lan dawa, gamelan pupu. Lan aku iki kesengsem dening dheweke alus, swara sensual. Swara sing ngandika dadi lirih lan convincingly kanggo kula ing clinic. Ana ekstra magnetisme antarane us amarga saka hubungan khusus iki. Aku craved awak sing duweke sing gak oleh pisan, sawusé paring sasmita swara, swara sing wis daya kuwi liwat kula.
  
  
  Kita malmpah bebarengan kanggo amben lan ngambong dheweke ana, narik dheweke cedhak lan kroso dheweke dilatih dodo penet marang kula, obah tangané liwat abuh kurva dheweke pupu.
  
  
  Kita padha loro ambegan akeh banget. Piyambakipun dirilis dheweke, lan dheweke lenggah mudhun ing amben, dheweke kebak krim-colored wangun looking kaya krim marang sheets putih. Aku eling dheweke hasrat wektu ing kamar ing clinic. Dumadakan, aku wis liyane memori, saka kubah aku wis ngimpi bab ing clinic. Aku weruh Tanya digawe dowo metu ing ngajeng kula tinimbang amben, ngundang kula kanggo nggabungake dheweke karo dheweke awak kabèh. Ana iku mung ngimpi? Utawa apa iku pancene kelakon? Dheweke iki banget bingung.
  
  
  Bench penet ing amben lan bench penet jejere dheweke, madhep dheweke. Kang kena dheweke kobong lambé karo dhewe, banjur enggal-enggal lambé mudhun dheweke gulu lan pundhak.
  
  
  "Apa kowe duwe markas ing Caracas?" Aku takon marang antarane ambungan.
  
  
  "Apa sampeyan mikir sing," dheweke mangsuli, kaget.
  
  
  "Apa kowe duwe sudhut sofa ing apartemen?"
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula, lan aku panginten aku weruh wedi ing dheweke mata. "Apa kowe takon?"
  
  
  Aku marang dheweke. "Sing ngendi kita pisanan digawe katresnan, ora iku?" Nalika sampeyan marang kula, iku ora ing apartemen. Aku ora duwe kuwi sofa ing apartemen." Padha nuduhake kula saperangan saka foto saka apartemen ing Av Bolivar.
  
  
  Tanya kapandeng upset. "Iku penting?" dheweke takon.
  
  
  "Ora tenan," aku ngandika, ngambung dheweke. "Sing mung wonten kanggo kula nalika aku weruh kowe ana ing kene."
  
  
  Dheweke ngadhepi anteng maneh. "Sampeyan lagi tengen, Raphael. Iku sandi apartemen. Aku iki mung mriksa sing metu ing clinic kanggo ndeleng yen sampeyan ngelingi."
  
  
  "Amarga saka misi?"
  
  
  "Amarga saka feminin tanpa guna." Dheweke mesem lan dipencet insistently marang kula.
  
  
  Banjur mandheg gawe kuatir bab iku lan lali bab kabeh nanging urgency saka kepinginan lan velvety lembut dheweke daging.
  
  
  Bab Wolung
  
  
  Ing morning sabanjuré, Hawk, Vincent, lan kanca-kanca nyetel mati kanggo Putih Palace. Paling biasa pasukan keamanan padha ana kabeh wengi. Dening enem jam ing esuk, iku wis madhouse. Hawk marang Vincent lan aku kanggo mriksa kamar konferensi lan lingkungan kamar sadurunge sangang-telung puluh, nalika konferensi iki mestine kanggo miwiti. Panjenenganipun sanget gemeter. Aku wis aneh koyo nalika aku iki dilakoni kabeh iki kir keamanan, minangka iku gampang kanggo mindhah watara wong-wong sing padha ana kanggo tujuan tunggal nolak kula. Yen duweke ora dadi gemeter, kang bakal wis sante ironi iku kabeh. Keamanan staff manthuk lan mesem ing kula, ora malah pokoke sing iku dheweke sing digawe manawa ora ana siji kiwa konferensi kamar urip.
  
  
  Saindhenging esuk, ing pasuryan saka orientasi kamar teka bali menyang kula maneh lan maneh, lan saben wektu iku kedaden, dheweke nyuwil metu ing kringet kadhemen. Pasukan saka gething iki tearing kula loro. Dheweke misi kanggo terus, apa dheweke proyek, lan nyisihaken ing donya iki loro wong ala.
  
  
  "Uga, iku jam sadurunge konferensi wiwit," Hawke marang kula, " lan kita duwe apa-apa luwih apik kanggo nindakake saka kita wis nalika kita kiwa Washington. Kajaba sing kita bisa ora nemokake dhuwur wong sing ora ana siji maning wis katon..."
  
  
  "Iku ora sandi fault," aku ngandika banget.
  
  
  Hawk sinau sandi pasuryan, lan aku sumurup aku ' d rampung maneh. Ego dheweke ngengkel mata nyingkiri dheweke.
  
  
  "Sing neraka bilih?" - kang ngagetake ing rheumatism.
  
  
  "Aku... aku nyuwun pangapunten, sir. Aku mikir sawijining sethitik gemeter bab konferensi."
  
  
  "Iki ora kaya sing ing kabeh, Nick," ngandika akeh. "Sampeyan bisa tansah njaga kelangan. Sing kok aku mikir sampeyan lagi paling apik. Apa sing salah karo sampeyan tho? Sampeyan ngerti sampeyan bisa cocog karo kula."
  
  
  Dheweke kapandeng ing wong. Dhèwèké aneh efek ing kula, lan aku ora bisa ngerti kok. Aku disenengi wong iki, lan kanggo sawetara alesan aku felt banget cedhak wong, malah sanadyan aku wis tau ndeleng wong, ego nganti wingi esuk. Iku aneh.
  
  
  "Aku kabeh tengen, sir," aku ngandika. "Sampeyan bisa count ing kula.
  
  
  "Apa sampeyan manawa?"
  
  
  "Ya, dheweke jeneng."
  
  
  Apik. Yen sampeyan nemokake apa-apa, sampeyan bisa nemokake kula ing keamanan markas."
  
  
  Nalika dheweke iki musna, aku wanted kanggo doyo moony ing pasuryan. Duweke bisa wis kapandeng kaya Nick Carter, nanging duweke ora nindakake kaya wong. Lan Hawk ngeweruhi. Yen aku wis ora wis luwih ati-ati, dheweke bakal wis ora kejawab kabeh misi.
  
  
  Dening wektu konferensi, istana iki luar biasa sumelang. Aula padha dikempalken karo wong-wong. Ana atusan reporters saka kabeh ndonya. Ing flashbulbs padha arep mati saben menit, lan ana akèh saka nguwuh lan sightings. Nalika eksekutif teka ing bale konferensi, akeh watara wong-wong mau supaya nglukis sing ih bisa lagi wae bakal katon.
  
  
  Nalika aku weruh ih maneh ing cedhak sawetara, aku felt kuwi memungsuhan menyang wong-wong mau, kuwi mbukak gething, sing aku kanggo nguripake adoh. Malah ora bisa nonton wong-wong mau ngetik kamar. A sawetara menit mengko, wong-wong nang, lan amba pindho lawang ditutup konco wong-wong mau. Konferensi wis dipunwiwiti.
  
  
  Nalika aku tak menyang istana lan dicenthang ing kamar konferensi, aku narik kawigaten manungsa waé kanggo dheweke, banyu decanter ing dawa mahoni meja. Iku podho rupo kanggo apa aku bakal duwe yen mengko, ing recess. Iku ana ing tray, bebarengan karo rolas kemerlap crystal kaca tingal. Dening midday, banyu isih ing carafe bakal dadi stale, lan staff palace bakal duwe estestvenno nggawa banyu seger kanggo sesi afternoon.
  
  
  Esuk langgeng taun. Panjenenganipun dileksanakke pasewakan munggah lan mudhun dawa dalan. Liyane pengawal kapandeng ing kula. Aula padha kebak wong-wong mau. Loro Venezuelan keamanan pengawal, siji pejabat CIA lan siji Secret Service agen jumeneng njaga njaba kamar konferensi. Everyone watara wong-wong mau sumurup Nick Carter, lan ora ana siji malah wis kapandeng ing kula nalika aku kapandeng watara kamar sadurungé.
  
  
  Watara sewelas-telung puluh, setengah jam sadurunge halftime, dalan njaba kamar konferensi wiwit kanggo isi munggah maneh. Aku felt elek tightness ing dodo, lan sirah iki miwiti kanggo babras. Nanging wektu iki pain iki meh penake. Aku sumurup sing padha bakal ilang sanalika aku rampung misi.
  
  
  Sakcepete sadurunge recess, agen CIA nyedhaki kula. Kang temenan sumurup kula, lan ego kudu wis dikenal dheweke. Aku fokus ing dheweke, lan dheweke pasuryan kapandeng menowo, sanadyan mesthi iku ora. Iki kabeh kahanan, lan aku ora duwe wektu kanggo padha sumelang ing bab carane iku makarya. Nanging, iki tabrakan digawe kula gemeter. Siji kantun bisa kiamat kabeh misi.
  
  
  "Endi wis sampeyan wis, Carter?" wong takon. "Kita wis ora katon kene ing saperangan dina."
  
  
  "Ah. Dheweke ana dicenthang metu dening saperangan curiga individu, " ngandika tensely, nyoba kang paling apik kanggo swara estestvenno.
  
  
  "Sapa?"
  
  
  "Aku weruh wong ing wengi sadurunge, curiga-looking wong ing reception mejo, nanging iku nguripake metu dadi mburi mati."
  
  
  "Oh tengen, aku wis krungu bab iku. Aku uga krungu sing padha turu karo sawetara jerman cah wadon kanggo nalika. Iku ana apa bebener iki? " panjenenganipun chuckled.
  
  
  Eseman dumadakan ngilingake kula saka siji ing pasuryan saka Amérika wakil presiden nalika panjenenganipun ngenalaken kula kanggo presiden. "Apa ora sampeyan njaluk ilang, sampeyan ora bisa bajingan!" Aku growled.
  
  
  Banjur dheweke weruh Hawke lan Vincent ngadeg mung sawetara kaki adoh, looking ing kula. Aku ora weruh wong-wong mau teka.
  
  
  "Sampeyan kudu supaya siji iki ing leash," CIA wong ngandika angrily minangka cepet malmpah kepungkur Hawk lan Vincent kang mimmo lan terus mudhun bale.
  
  
  Hawk ngadeg ana, sinau kula kanggo wayahe. Nalika panjenenganipun ngandika dhateng, swara kang ana padhang lan kurang. "Teka karo kita, Nick," ngandika.
  
  
  "Dheweke kudu dadi kene nalika padha teka metu," aku ngandika. "Ana uga dadi masalah."
  
  
  "Njupuk ngatur, marang dheweke kanggo teka karo kita!"
  
  
  Kang ma kang tangan liwat dheweke tutuk. Aku ana ing alangan, karo mung liwat jam kanggo pindhah sadurunge aku ketemu wong sing bakal ngawula kula decanter. Nanging ana cara kang bisa menehi munggah ing Hawke. Iya ora menehi kula a pilihan.
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika quietly.
  
  
  Hawk mimpin kita kanggo kosong kamar pribadi cedhak keamanan markas. Yen kita padha nang, Hawk ditutup lan dikunci lawang, banjur diuripake kanggo kula. Vincent ngadeg mati kanggo sisih, looking banget bingung.
  
  
  "Saiki," Hawk ngandika ing atos, swara kurang. "Apa neraka iku sing arep ing kene, ngatur? Aku njupuk kabeh aku bisa saka sampeyan, Nick. Sampeyan lagi akting kaya maniac."
  
  
  Panjenenganipun mirsani bocah-bocah ing Vincent. "Sampeyan marang em bab kedadean ing partai."
  
  
  "Ora, aku ora," Vincent ngandika defensively. "Nanging aku wis kanggo nindakake iku."
  
  
  "Apa laka?" Hawk takon.
  
  
  "Mung cilik emosi outburst," Vincent ngandika.
  
  
  Kang didilat dheweke lambé garing. Aku bungah kang wis ora kasebut ing nyoba kanggo njaluk Luger metu. Elang iki cetha. Aku manawa kang wis mangu-mangu identitas. Mungkin piyambakipun ngeweruhi sawetara cacat ing nyamarake. Mungkin padha kiwa a mole, a scarring, utawa soko liya sing maringi kula adoh. Ora, iku kudu sandi fault. Duweke mung ora tumindak kaya Nick Carter.
  
  
  "Oke, apa iku?
  
  
  Hawk takon impatiently. "Apa sing sampeyan supaya peduli gemeter kabeh wektu?" Padha ora wong sing padha karo wong-wong mau ferret minangka piyambakipun bali saka ing villa."
  
  
  Rheumatism iki prasaja. Kang ana wong sing beda. Rafael Chavez. Nanging aku ora bisa pitutur marang wong sing. Ana siji watara mungsuh. Loro saka iki AH agen padha sandi mungsuh.
  
  
  "Aku mung ora ngerti, sir. Mungkin iku amarga iku kabeh supaya peduli mumetake, karo akeh wong crowding watara, gangguan lan kebingungan. Lan sisih paling awon punika ngerti sing soko bisa kelakon ing sembarang wayahe lan kita bakal ora bisa nindakake apa-apa bab iku. Iki keamanan proyek iku ora gaya sandi ."
  
  
  Loro wong-wong padha bisu kanggo wayahe. Hawk nguripake adoh lan tindak menyang jendhela. "Aku wedi sing ora cukup, Nick." Kang nguripake kanggo kula. Kang mimpin awak ketoke kanggo nyilikake malah luwih ing tweed jaket, lan kang kadhemen mata ketoke kanggo mentheleng melak-melak ing kula. "Apa kedaden ing loro sing dina nalika sampeyan padha musna?"
  
  
  "Persis apa aku marang sampeyan," aku ngandika.
  
  
  "Aku sengit kanggo ngomong iki, Nick, nanging aku mikir sampeyan lagi ndhelikake soko saka kula. Sing ora muni kaya sampeyan salah siji. Kita wis mesthi wis banget mbukak karo saben liyane, kita wis ora?"
  
  
  Meksa ing sirah lan dodo iki akeh. Iku kurang saka jam sadurunge aku iki dipeksa kanggo ngetik dalan iki. Lan David Hawke kepengin kanggo pirembagan lan pirembagan.
  
  
  "Ya, kita wis mesthi wis jujur."
  
  
  "Banjur ayo kang bakal jujur," Hawke ngandika. "Aku mikir soko kedaden nalika sampeyan ilang, lan aku ora ngerti apa sing ora ngomong bab iku. Aku ngerti sampeyan kudu duwe sawetara alesan kanggo terus bali, nanging iku bakal akeh luwih apik kanggo loro kita yen sampeyan sijine iku metu ana. Iki bab Hoffmann cah wadon? "
  
  
  Dheweke mata darted kanggo wong. "Ora, iku wis boten apa karo cah wadon. Apa neraka iku iki mestine kanggo? Aku marang sampeyan iku cetha. Apa sampeyan pancene pracaya aku lying kanggo sampeyan? Aku temen maujud aku iki nguwuh, nanging iku kasep.
  
  
  "Kalem mudhun, Nick," Vincent ngandika lirih.
  
  
  Hawk ngandika apa-apa kanggo wayahe. Piyambakipun looking ing kula maneh, tindikan kula karo kang hard, kadhemen mata. Meksa ing sirah lan dodo iki rising mbebayani, lan felt kaya bom bab njeblug.
  
  
  "Nick,"Hawk ngandika alon," aku njupuk sampeyan mati kasus iki." Ego kang pasuryan dumadakan kapandeng lawas lan kesel.
  
  
  Hawa anyep mlayu liwat kula. Aku diuripake kanggo ketemu karo kang ndeleng. "Sampeyan ora bisa apa sing," aku ngandika dully. "Sampeyan perlu kula kene."
  
  
  "Mangga pracaya nalika aku marang dheweke aku ora arep. Sampeyan lagi nomer siji ing dhaptar, lan sampeyan ngerti iku. Ngrekam trek ngandika kanggo dhewe. Nanging ana soko salah kene. Koyo aku nalika aku teka ing Caracas - elek koyo sing soko wis musna salah-iku isih karo kula. Ing kasunyatan, iku nandang gerah akèh kuwat ing saperangan pungkasan dina." Panjenenganipun kapandeng ing Vincent. "Sampeyan aran iku banget, ora sampeyan, Lempung?"
  
  
  "Ya, sir," Vincent ngandika. "Aku ora bisa aran iku."
  
  
  "Sampeyan wis tansah rego roso, Nick. Sampeyan wis marang kula sing dhewe akeh kaping. Uga, duweke, banget. Lan aku sajujure duwe kuwat banget koyo tengen saiki sing ngirim ora dadi bagéan saka iki. apa-apa liyane. Kanggo apik dhewe, lan uga kanggo apik konferensi ."
  
  
  "Sir, supaya kula nuduhake sampeyan sing aku nggoleki," aku ngandika. "Mung supaya kula tetep kanggo break."
  
  
  Ego kang brow furrowed: "Apa ing noon?"
  
  
  Aku ora bisa katon ing emu ing mripat. "Iku mung misale jek kaya utamané mbebayani wektu. Yen padha aman bali ing kamar konferensi, iku dipercaya sing apa-apa bakal mbukak salah. Aku bakal ninggalake dheweke yen sampeyan arep dheweke musna."
  
  
  "Aku arep kanggo ninggalake saiki," Hawk ngandika coldly. "Vincent, pindhah njaluk salah siji saka Venezuelan keamanan pengawal. Aku ngirim wong bali menyang hotel piyambak karo Nick, mung kanggo nggawe manawa wong nemu ana kabeh tengen."
  
  
  "Sing ora perlu," aku ngandika angrily.
  
  
  "Aku nyuwun pangapunten, Nick, nanging aku ora mikir supaya," Hawke ngandika. Ego kang ana swara cetha, lan supaya padha mripate.
  
  
  Vincent miwiti menyang Dina, lan dheweke dumadakan panicked. Aku ora bisa supaya wong-wong iki mungkasi kula saka ngrampungke pendhaftaran assignment. Soko diklik nang, lan sandi waé dadi cetha. Dheweke, sumurup apa aku needed kanggo nindakake. Aku wis kanggo matèni ih. A hard, kadhemen netepake gripped kula.
  
  
  Kang cepet sijine ing jaket lan ditarik metu luger . Dheweke ego wis ngarahke ing Hawke, nanging iku uga wis ngedika kanggo Vincent. "Tetep atine mbukak kene," aku ngandika banget.
  
  
  Wong loro kapandeng ing kula ing kejut lengkap.
  
  
  "Sing edan?" Hawk takon incredulously.
  
  
  Vincent nguripake adoh saka dheweke. "Teka kene supaya bisa ndeleng sampeyan," aku ngandika. Sanalika iku ora, aku bakal matèni wong loro. Nanging aku kudu tumindak kanthi cepet.
  
  
  "Apa iku, Nick?" takon Vincent, swara kang kurang lan strained.
  
  
  Aku marang dheweke. "Jenengku Rafael Chavez." "Aku males. Saiki iku ora matter yen sampeyan ngerti. Nick Carter wis mati, lan aku impersonating wong. Ing jam, aku bakal ngrampungake misi sandi, lan kabeh peserta konferensi bakal mati. Boten bakal mungkasi kula, supaya pindhah ing ngajeng kula kaya aku ngandika."
  
  
  Hawk Vincent lan aku diijolke glances.
  
  
  "Aku weruh rahasia tato ing lengen tengen nalika sampeyan padha ngumbah ne abang lan putih esuk iki," Hawke ngandika alon. "Ora, sampeyan lagi ora goroh. Kostya saka gusti Allah, Nick, sijine bab sing mudhun lan ngedika kanggo kita."
  
  
  Tembung isin kula. Emu kang bedhil nuding ing dheweke dodo. Nanging banjur aku weruh Vincent rush liwat kanggo kula.
  
  
  Aku diuripake kanggo ketemu wong, nanging aku iki bagian sekedhik saka liya kasep. Ing bab sabanjure aku sumurup, kang ana ing ndhuwur kula lan kita padha mudhun menyang lantai.
  
  
  Minangka kita kenek, Vincent kang meaty ajiné bang menyang sandi pasuryan. Iku jotosan abot, lan iku kaget kula. Banjur duweke, lan aku felt Luger corak watara lengen. Panjenenganipun dianakaké ing iku karo kabeh kang, ketjobo, nanging Vincent Mistletoe wis kauntungan. Gun ambruk menyang lantai. Nanging aku iki mulihake dheweke kekuatan. Putra-ing-hukum kicked Vincent lan kicked ego kang hard ing groin.
  
  
  Dheweke bengok-bengok lan ambruk ing kang bali karo kula. A Luger kesawang dheweke, banjur tindak menyang karya ing iku.
  
  
  "Ora nindakake iki, Nick. Aku bakal duwe kanggo njupuk." Elang iki ngadeg liwat kita, nyekeli beretta ing kula. Panjenenganipun kapandeng liwat emu kang dawa silencer menyang mata lan temen maujud sing wong iki banget serius. Kang alon ngadeg munggah.
  
  
  "Apa sampeyan mikir sampeyan bisa mungkasi kula karo iki?" Aku takon dheweke ing anceman swara sing aku ora ngenali minangka dhewe.
  
  
  "Aku cukup manawa aku bisa," ngandika tenang. "Nanging ora nggawe kula apa iku."
  
  
  "Aku bakal njupuk dolanan iki saka sampeyan lan matèni sampeyan karo iku," aku growled. Panjenenganipun njupuk langkah menyang iku.
  
  
  "Aku bakal njupuk dheweke, Nick," Hawke ngandika. Nanging aku bisa ndeleng petunjuk saka wedi ing mripate - wong iki wedi kang ora bisa matèni aku.
  
  
  Aku iki mung bab kanggo nelpon sandi ego nggetak nalika aku weruh Vincent gloyoran kanggo sikilé maneh. Minangka Hawke kasebut kanthi teliti, nuding gun ing sandi dodo, Vincent teka munggah kanggo kula. Ego nyekel dheweke lan nyeret dheweke ing ngarepe wong kanggo nglindhungi piyambak saka Beretta Goshawk. Banjur dheweke iki kabungkus hard dening Vincent, sing ambruk akeh banget ing ndhuwur Hawke. Loro-lorone wong staggered bali, lan gun banjur mati karo alus thud. Gawk mbanting menyang langit-langit.
  
  
  Aku dipindhah cepet, slamming tangan tengen menyang Vincent gulu lan ngirim wong mabur adoh saka Goshawk, mbusak path kanggo kula. Minangka Hawke sudo gun maneh kanggo yahoo maneh, ego nyekel dheweke gun lengen lan ditarik, twisting hard minangka wong nyeret ego marang wong mau. Panjenenganipun miber liwat hip lan tabrakan menyang lantai, Beretta ngengingi tembok konco wong. Piyambakipun kaget.
  
  
  Aku ngrambah kanggo Luger, nanging banjur Vincent nyekel kula maneh. Panjenenganipun ambruk, nanging mbalekake langsung lan ndharat pancing kiwa ing Vincent kang pasuryan sing godhongé amba. Ego kang cheekbone retak, lan kang staggered saka impact. Em ana ing pain, nanging iya ora rampung. Dheweke, weruh dheweke ego pindhah tangan ing dheweke jaket. Ing salah siji gerakan, kang slid ing stiletto menyang lontar lan dikirim Ego mabur mung minangka Vincent njupuk yahoo. Piso kejiret wong ing igo, lan kang disawang, mripate widening, lan ambruk menyang sisih.
  
  
  Hawk matur, dibintangi ing Vincent awak ing disbelief. Hawk malih eling, nanging isih banget kanggo pindhah. A Luger nyekel dheweke lan kasebut kanthi teliti, ngarahke ing emu ing sirahe. Kang kudu mati. Ana cara liyane. Dheweke driji tightened ing pemicu, nanging soko mandegake kula. Hawk kapandeng ing kula defiantly lan angrily lan resentfully.
  
  
  Gething lan nesu kapenuhan sandi dodo. Wong iki ngadeg ing dalan. Iku wis bisa ngilangi dening ego. Sandi driji tightened ing logam hard pemicu maneh. Panjenenganipun kapandeng mudhun ing wrinkled pasuryan lan froze, stunned dening mundhak dadakan saka emosi. Aku ora ngerti apa, nanging aku tresna marang dheweke banget akeh lan dihormati wong akeh banget kanggo njupuk dheweke. Isih, aku wis kanggo narik pemicu. Duweke nyuwil metu ing kringet kadhemen minangka emosi bertentangan raced liwat radang otak. Kang didilat kang lambé garing lan ngarahke maneh. Tugas sandi cetha. David Hawke kudu wis seda.
  
  
  Nanging aku ora bisa nindakake iku. Dheweke mung bisa ora narik pemicu. Mungkin aku ora duwe kanggo matèni ego sawise kabeh. Aku bisa dasi dheweke munggah karo ego lan supaya dheweke metu saka cara nganti aku ngrampungake misi sandi.
  
  
  Elang iki looking ing sandi pasuryan. Iya ora katon banget kaget nalika dheweke sudo gun.
  
  
  "Aku sumurup sampeyan ora bakal matèni aku," ngandika lirih.
  
  
  Dheweke, bengok-bengok. "Mati munggah meneng!" Duweke ana banget duwe pengarep-arep lan ringkes kanggo mikir cetha.
  
  
  Hawke kang ego disambungake tangan lan sikil dheweke karo dasi lan sabuk. Aku kepingin weruh yen dheweke wis nempuh perang minangka KAPAK agen, ora minangka amatir revolusioner. Lan Hawka wis disambungake dheweke munggah kaya pro, malah sanadyan kang sumurup kang ' d tau rampung apa-apa kaya iki sadurunge. Lan ana iki aneh koyo sing wus kanggo wong lawas. Iku ora nggawe liyane pangertèn saka kelip-kelip ora dingerteni pengeling-eling lan edan impen aku ' d wis gadhah kanggo sawetara dina kepungkur.
  
  
  Sepisan maneh, aku wis koyo sing ana soko salah karo kabeh iki-karo wong ing clinic, misi aku ana ing, lan karo kula. Nanging ora ana wektu kanggo neliti.
  
  
  Hawke nyeret dheweke menyang kakus. Aku ora mati wong munggah, amarga aku sumurup ing kamar padha rampung mineral. Mung stared ing kula.
  
  
  "Sampeyan lagi ing obatan utawa soko," ngandika.
  
  
  "Mati munggah lan aku ora bakal matèni kowé," aku ngandika banget.
  
  
  "Sampeyan ora arep matèni aku. Apa sampeyan pancene pracaya sing wong sing jenengé Chavez? "
  
  
  "Dheweke Chavez."
  
  
  "Sing ora bener," ngandika flatly. "Sampeyan lagi Nick Carter. Ngatur peduli iku, sampeyan lagi Nick Carter!"
  
  
  Iku digawe kula ngelu. Sirah iki teka bali - sirah sing ora bakal pindhah adoh nganti sawise aku ngene matèni mungsuh karo iku. Aku nglirik ing nonton lan weruh yen aku wis babagan setengah jam kiwa. Hawke shoved dheweke menyang kakus, mbanting lawang, lan dikunci iku. Panjenenganipun nglirik ing Vincent minangka kang nyedhaki lawang. Panjenenganipun kapandeng mati, lan kanggo sawetara edan alesan, aku iki pancene nuwun.
  
  
  Panjenenganipun tindak metu menyang dalan lan kaget kanggo nggoleki sing meh ninggal. A Venezuelan policeman iki ngetik kamar keamanan ing mburi liyane saka bale. Iya ora ndeleng kula. Temenan, siji ora ana kang krungu kita. Nanging iku ora kaya Hema lan aku wis kanggo ngadhepi saben liyane. Keamanan staff bisa uga wonder ngendi kang teka saka, utawa wong sing weruh kula mlaku-mlaku mudhun bale karo Hawk lan Vincent bisa miwiti panggolekan loro lan loro sing bebarengan. Sawijining mutusaké kanggo pindhah metu ing saindhenging palace liwat sisih ngleboke. Panjenenganipun saged wis musna liwat taman lan teka bali liwat ngleboke utama. Mugia, akeh bakal wis buyar sak midday break. Lan sapa sing weruh wong teka ing mung bakal guess sing aku iki metu kanggo awal nedha awan. Panjenenganipun glanced watara cepet, banjur quietly malmpah mudhun bale lan metu sisih lawang.
  
  
  Bab sangang.
  
  
  Aku mbuwang iku watara kepala Hawke lan Vincent. Pendhaftaran watch ngandika rolas telung puluh lima-mung rong puluh lima menit sadurunge aku ketemu sandi kontak njaba kamar konferensi.
  
  
  Kang cepet malmpah liwat taman kanggo ngarep istana. Malah ing iki relatif sepi wektu, ana wong nang endi wae. Mobil kapenuhan ing lurung-lurung sing anjog munggah menyang istana latar. Akses dalan padha diblokir, nanging keamanan pengawal supaya dhuwur-keamanan mobil pass.
  
  
  Minangka wong malmpah watara bangunan, weruh atusan wong loitering sak latar, nunggu mantri kanggo katon.
  
  
  Aku wis diwiwiti mung kanggo lumaku mudhun kanggo akeh nalika wong teka nganti kula saka pinggir dalan, watesan sandi path. Aku kapandeng ing iku lan temen maujud sing ana CIA wong aku ngene mbukak menyang sadurungé. Aku ora bisa ditolak lewat wong. Sing bakal nggawe ego malah luwih curiga.
  
  
  "Aku kandhanana, Carter, aku bisa diajak menyang sampeyan?"
  
  
  Kang nguripake casually kanggo ngadhepi wong, nyoba kanggo nglirwakake akeh meksa ing dodo. Sirah throbbed, kang babras. "Ya?"
  
  
  "Aku mung arep ngomong sing aku apologize kanggo komentar aku digawe. Aku ora nyalahke sampeyan kanggo kang duka."
  
  
  "Ya, iku kabeh tengen," aku ngandika. "Aku overreacted. Sawijining mung sethitik gemeter. Sandi fault." Dheweke atine wiwit mabur adoh saka wong.
  
  
  "Banjur ora raos hard?" dheweke takon.
  
  
  Dheweke, diuripake maneh. "Ora, ora ngganggu. Aja padha sumelang ing bab iku."
  
  
  Apik. Panjenenganipun dianakaké metu tangané. Ego njupuk iku lan dianakaké kanggo menit.
  
  
  Piyambakipun grinning karo relief. "Sampeyan ngerti, aku bisa ndeleng carane iki jenis tanggung jawab bisa tenan njaluk kanggo sampeyan. Aku mikir iku nunggu lan nonton. Aku ora ngerti carane Rahasia Layanan personel nindakake iki saben dina, ora nalika, sasi sawise sasi."
  
  
  Panjenenganipun nglirik ing watch. Iku ana rong puluh siji. Kang nyoba ora kanggo nuduhake emosi. "Ya, padha duwe proyek hard. Aku mesthi ora arep sing. Uga, aku kudu ketemu rowange. Ndeleng sampeyan mengko."
  
  
  "Mesthi iku apik," ngandika. "Kalem mudhun, Carter."
  
  
  Banjur diuripake lan terus mudhun path dawa. Ing pangertèn misi iki supaya kuwat nang kula sing aku ora bisa mikir apa-apa liya. Panjenenganipun felt apa-apa watara wong nanging kang cara liwat akeh kumpul. Minangka bojone nyedhaki ngleboke, klompok asisten diblokir trotoar. Aku di-push sandi cara liwat wong-wong mau, lan padha kapandeng ing kula kaya aku iki edan. Nanging ora ana wektu kanggo comfort saiki. Panjenenganipun skirted klompok reporters near langkah utama lan mimed wong-wong mau. Akeh tansaya luwih kenthel.
  
  
  Nalika aku ngrambah ing undhak-undhakan lan diwiwiti kanggo menek wong-wong mau, aku iki diblokir dening akeh. Dheweke elbowed dheweke cara liwat wong-wong mau. Dheweke iki di-push dening wong siji marang liyane, lan piyambakipun matur soko saru ing kula. Kang mbanting menyang wong wadon, saklawasé nuthuk dheweke mati kaki. Nanging dheweke durung malah ora duwe kanggo katon maneh.
  
  
  Aku needed kanggo njaluk bantuan kanggo lorong ing wektu.
  
  
  "Hey, katon, bocah!"wong matur sawise kula.
  
  
  Lakune alon-alon munggah undhak-undhakan. "Ayo kula pass," aku nuntut. "Ayo kula pass, njupuk ngatur." Ing kasus-kasus iku, aku bakal tau njaluk ana ing wektu.
  
  
  Dheweke iki mimpin dening urgency saka misi sandi, oblivious kanggo kita, kanggo apa-apa nanging marga kapeksa kanggo njaluk ngendi dheweke wanted kanggo pindhah. Ing ndhuwur undhak-undhakan, akeh iki malah denser, lan pengawal padha nyekeli wong munggah.
  
  
  Kesandung lan bumped menyang wong-wong mau. A Venezuelan keamanan resmi mirsani bocah-bocah ing kula minangka mimmo malmpah kepungkur wong. Nanging aku wis kanggo njaluk menyang istana. Sandi kontak bakal nunggu kanggo kula ana ing Rivne ing siji jam ing afternoon. Lan kang ora bisa ngenteni. Wektu ngirim wis sampurna.
  
  
  "Nyuwun pangapunten amargi kula," aku ngandika, nyedhak wong-wong mau. "Keparenga kula pass!" Nanging ora ana siji dipindhah. Wong-wong iki banget sibuk ngomong bab konferensi lan urusane donya kanggo malah sok dong mirsani ngarsane. Aku lunga liwat wong-wong mau nggawe cara liwat massa saka badan.
  
  
  "Hey, santai!" salah siji wong matur.
  
  
  Dheweke mimmo liwati wong tanpa njawab. Panjenenganipun meh malmpah liwat crowded wilayah blak-blakan ing ngarep lawang. Aku kapandeng ing kula nonton lan weruh yen aku mung wis pitulas menit kiwa. Kang digawe cara kanggo lawang, ngendi saperangan policemen padha ndjogo iku.
  
  
  "Ya?" ngandika Venezuelan wong ing seragam militer. Kita wong, kita plainclothes wong lungguh ing jejere wong, ora ngenali kula.
  
  
  "Jeneng dheweke," aku ngandika. "Carter".
  
  
  "Panjenengan ID kertu, please."
  
  
  Dheweke goal punika kanggo ngalahake wong mati kang kaki, lan mbukak mimmo wong. Throbbing ing kepala sing iki meh unbearable. Panjenenganipun fumbled ing kanthong lan ketemu Nick Carter wallet. Ego kabuka lan ketemu kertu ID. lan khusus pass menyang istana. Aku nuduhake iku kanggo tekone.
  
  
  "Hmm," ngandika. Panjenenganipun kapandeng ing gambar ing kertu lan banjur sinau sandi pasuryan. Yen Hawk lan Vincent ora bisa ngomong sing aku ora Nick Carter, sing wong ora bakal bisa kanggo ndeleng liwat nyamarake.
  
  
  "Sampeyan bisa cepet-cepet munggah, please?" Aku ngandika impatiently.
  
  
  Oalah, request misale jek wis kalem wong mudhun. Kang dipun sinaoni ing peta minangka yen ana sawetara cacat ing iku sing iki mung nunggu wong kanggo nemokake iku. Temenan, ego wis gelo dheweke karo kang impatience, lan wong iki arep kanggo mulang kula wulangan.
  
  
  "Endi sampeyan stationed, Mr. Carter?"
  
  
  Aku meh ora bisa dikendhalekake rangsang kanggo slam sandi ajiné menyang ego-smug pasuryan. Nanging aku sumurup iku cepet bakal mburi misi thread.
  
  
  "Iku ora matter?" Aku ngandika, clenching sandi jotosan, nyoba kanggo ngontrol dhewe.
  
  
  "Ora utamané," ngandika sourly.
  
  
  "El Conde Hotel," aku ngandika.
  
  
  "Gracias, muchas gracias," ngandika sarcastically.
  
  
  Njupuk wong kanggo hotel, diajak wong ing basa native, marang em kang bodho, lan unwitting alat ganas tyrant. Nanging aku ora ngomong apa-apa.
  
  
  "Sim, Mr. Carter." Piyambakipun wangsul malih ih kanggo kula. "Sampeyan bisa ngetik palace."
  
  
  "Matur nuwun ingkang sanget," ngandika, lan ngguyu. Dheweke dompet iki dijupuk lan mimmo pengawal enggal-enggal nang.
  
  
  Ana akeh quieter nang. Ana sawetara wong ing lobi, nanging padha kasebar, lan aku wis ora ana alangan njupuk liwat. Panjenenganipun malmpah liwat gedhe reception area sing biasane digunakake kanggo konferensi.
  
  
  Nalika aku ngetik iki bagéan saka kraton, ana liyane mriksa keamanan, nanging Recovery sak pengawal sumurup kula, supaya iku cepet. Panjenenganipun malmpah mudhun hall kamar konferensi. Kang ana meh ora ana.
  
  
  Ing wayahe, Venezuelan keamanan polisi pangareping jumangkah metu saka lawang mung meter saka kamar konferensi. Duweke, kang felt kudanen churning ing weteng minangka meksa ing dodo lan dodo ageng. Minangka kepala kasar rahasia pasukan polisi, kang ana meh minangka lousy minangka presiden piyambak.
  
  
  "Oh, Pak Carter!" ngandika nalika piyambakipun nyumurupi kula.
  
  
  "Langkawi sky Santiago," aku ngandika, nyoba kanggo njaga kelangan.
  
  
  "Iku arep uga, ora iku? Iku misale jek sing kita pancegahan padha ora perlu sawise kabeh."
  
  
  "Aku mikir supaya, sir," aku ngandika kuwat. Jam ticked ing sirah. Iku kudu dadi wolung menit kanggo salah siji. Aku wis kanggo ninggalake wong.
  
  
  "Aku manawa kabeh bakal nggoleki," ngandika. "Aku duwe perasaan apik bab iki. Sing wis katon langkawi sky Hawk?"
  
  
  "Ora wiwit awal morning," aku ngapusi dheweke, mung pemikiran yen sandi pasuryan maringi kula adoh.
  
  
  "Inggih, duweke, manawa aku bakal nemokake iku. Ndeleng sampeyan mengko kanggo congratulate sampeyan ing kuwi sukses ora ana cara nalika." Dheweke mesem lan patted kula ing pundhak.
  
  
  "Apik banget, sir," aku ngandika.
  
  
  Panjenenganipun tindak bali menyang kantor, kang ketoke dadi sawetara urut saka annex kanggo keamanan markas. Gusti sighed karo relief lan malmpah mudhun hall kamar konferensi. Aku kapandeng ing kula nonton, lan iku ngandika limang kanggo salah siji.
  
  
  Aku ngadeg ing ngarep lawang mbukak minangka aku iki marang. Ana papat pengawal ing tugas ing mburi liyane saka dalan, padha sing gedhe-gedhe sing wis ana sing esuk. Padha sumurup kula, supaya iku ora hard kanggo kula kanggo pass mimmo dening wong-wong mau. Isih ana rong menit kiwa. Master malmpah mudhun dalan lan nuduhake kang diverifikasi. Pengawal supaya Ego menyang kamar. Ana wong nang endi wae watara keamanan layanan sing padha mlaku-mlaku ing sadawane dalan lan ngadeg nang kamar konferensi.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng munggah lan mudhun bale. Aku ana ing akèh saka pain. Tension lan meksa ing sirah tansaya cepet minangka menit liwati. Dheweke, sumurup sing pain ora bakal pindhah adoh nganti aku numpes mungsuh dheweke. Nanging aku wis elek koyo sing soko salah. Iku internal sensation, samar, aching sensation sing ketoke emanate saka didhelikake sudhut sandi otak. Iku ora nggawe raos, lan sanadyan padha kabeh liya sing wis kedaden ing sawetara dina pungkasan. Nanging punapa mawon koyo, iku wiwit gnaw ing kalbu, malah minangka urgency saka misi kepunjulen kula. Dheweke, felt kaya ana elek perjuangan arep ing sirah, lan dheweke bisa wis nggunakake mikrofon lan pamicara kanggo drive kula edan yen dheweke durung mungkasi rauh.
  
  
  Sawijining miwiti kanggo wonder yen kontak iki telat.
  
  
  Nanging banjur ego weruh dheweke , peteng-rambut Venezuelan ing konservatif navy setelan lan dasi abang, teka mudhun bale menyang kula. Panjenenganipun kapandeng kaya biasa anggota staff palace, nanging karo putih carnation ing lapel lan decanter ing tangané.
  
  
  Kula lempitan dollar iki ketukan wildly marang pendhaftaran iga. A menit mengko, kang ana ing sisih, handing kula decanter. "Senior Carter, konferensi direktur, takon kula kanggo ngowahi ngombé banyu seger kanggo kamar konferensi sajrone midday break." Panjenenganipun ngandika dhateng banget banter supaya wong-wong watara kita bisa krungu. "Wiwit sampeyan duwe khusus reresik, sampeyan bisa nampa ego kanggo kula?"
  
  
  "Oh, apik. "Aku bakal njupuk iki," aku ngandika condescendingly.
  
  
  "Gracias," ngandika. Banjur, ing cetha kalakon, " Viva la revolución!"
  
  
  Wong cepet mlaku bali mudhun ing dalan. Dheweke stands karo decanter ing dheweke tangan, kapenuhan elek mamang lan kebingungan. Aku wis kanggo njupuk piranti kanggo kamar. Iku kasep kanggo mikir bab liyane. Ingkang paling penting ing gesang kawula iki kanggo njupuk iki decanter kanggo konferensi kamar lan sijine ego ing dhingklik.
  
  
  Dheweke, teka menyang mburi.
  
  
  "Hello, Carter," CIA pejabat ngandika ana. "Apa kowe wis ana?"
  
  
  "Iku katon kaya direktur ora arep banyu seger ing tabel rembugan," gusti marang dheweke casually. "Lan dheweke errand boy."
  
  
  CIA agen kapandeng ing decanter. Ing rahasia Service wong grinned ing kula, banjur nglirik ing decanter uga. Padha ketoke pleased. Ing Venezuelan polisi nodded kanggo kula kanggo njupuk dheweke menyang kamar dheweke karo decanter.
  
  
  Decanter digawa dheweke nang. Liyane Layanan Rahasia pejabat kapandeng ing kula minangka piyambakipun ngangkat munggah saklawasé kosong decanter saka dhingklik lan diganti ego karo siji kang ' d digawa karo wong.
  
  
  Panjenenganipun ngandika, " Apa iki kabeh babagan?"
  
  
  Dheweke, emu chuckled. "Sampeyan ora bakal arep konferensi peserta kanggo ngombe stale banyu, bakal sampeyan?"
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing decanter lan ing kula, banjur mesem ing rheumatism. "Bungah kanggo ndeleng wong-wong mau sampeyan nggunakake KAPAK wong constructively."
  
  
  "Banget lucu," aku ngandika.
  
  
  Panjenenganipun ngangkat munggah lawas decanter lan tucked ing lengen, banjur nglirik bali ing salah siji kang ' d mung nyetel munggah ing tengah saka patemon kursi. Lan duweke, banget, minangka tembung venezuela ing sirahe:
  
  
  Banjur, sak awan sesi, piranti bakal diset kanggo dipengini frekuensi nggunakake remot kontrol. Ing sawetara menit, iku bakal matèni wong-wong ing earshot.
  
  
  Banjur diuripake lan mlaku metu liwat kamar.
  
  
  Njaba, kang mandegake dening pengawal. "Aku wonder apa aku kudu nindakake bab iku?" im ngandika kanggo dheweke, feigning impatience.
  
  
  "Ana kamar panyimpenan mudhun bale," ngandika salah siji saka Venezuelans.
  
  
  "Mungkin sampeyan bisa sapuan lantai, Carter," CIA wong ngadeg ing lantai ngguyu. "Ana mbokmenawa broom ing pantry," kang grinned wiyar.
  
  
  "Apa iku. CIA komedi Jam? "Aku takon dheweke sourly, minangka yen ih lawakan padha boring kula. Aku ora care apa padha ngandika utawa iya, anggere padha ora suspect sing paling gedhe nerbitake keamanan ing taun wis setya tengen ngisor irung.
  
  
  Lawas decanter digawa dheweke mudhun bale kanggo kakus. Aides lan pejabat wiwit bali menyang kamar konferensi. Panjenenganipun kapandeng ing nonton lan weruh yen iku wis waktu siji sasi. Lintang-lintang ing show, Presiden Venezuela lan Wakil Presiden Amerika Serikat, bakal teka ing sawetara menit. Lan sesi afternoon bakal miwiti rauh. Lan ora ana siji ing kamar konferensi bakal suspect sing liyane ego urip bisa diukur ing menit.
  
  
  Kabeh iki arep miturut rencana.
  
  
  Sepuluh bab.
  
  
  Mbuwang adoh decanter, kang tumuju bali menyang kamar konferensi. Aku iki mung ing wektu kanggo ndeleng Presiden Venezuela lan Wakil Presiden Amerika Serikat mlaku-mlaku mudhun dalan bebarengan, karo Amerika ' tangan ing Venezuelan kang pundhak. Ih iki diubengi dening agen Rahasia Layanan. Nalika aku weruh wong-wong mau ilang menyang kamar konferensi, aku iki kapenuhan karo gething lan kudanen.
  
  
  Nang, tukang padha njupuk sawetara menit pungkasan foto sadurunge konferensi maneh. Ana gosip sing penting ekonomi perjanjian padha ngrambah sak sesi esuk. Temtu, padha related kanggo pitulungan financial kanggo Venezuelan regime ing bali kanggo ijin kanggo masang dhasar militèr Amérika. Tanpa melu-melu, iki monstrous tirani bakal kudu terus ing salawas-lawase.
  
  
  Aku wis mung dijupuk sandi jog ing ngarepe isih mbukak lawang nalika pangareping saka Venezuelan Keamanan Polisi muncul ing sisih. Wektu iki, ego kang pasuryan surem.
  
  
  "Pak Carter, Odin Poe bakal ketemu NSA agen lan mung informed kula sing ngginakaken sawetara menit ing kamar konferensi."
  
  
  Aku felt sensation tingling ing mburi gulu. Meksa ing sirah tambah maneh, lan kuil throbbed horribly.
  
  
  "Ya, sir," aku ngandika. Atine raced maju. Mungkin padha dicenthang lan ketemu sing konferensi direktur ora supaya banyu seger.
  
  
  Utawa ati-ati agen bisa uga kudu ketemu piranti mung dening mrikso decanter. Padha bisa wis dibusak ing piranti watara kamar.
  
  
  Dheweke takon. "Kabeh ketoke normal kanggo sampeyan?"
  
  
  Ing tightness ing dodo pindhah dhateng pangawasan sethitik. "ya. Kabeh ketoke dadi ing urutan."
  
  
  Apik. Sampeyan bisa teka karo kula kanggo wayahe? Dheweke bakal kaya sing kanggo njupuk dipikir ing iki dianyari dhaftar panjarwa wong karo keamanan reresik. Iku ora njupuk dawa."
  
  
  Dheweke, aku felt sing iki ing kacepetan iku bisa kanggo sarak saka plans. Ing dina kang bale konferensi iki malah ora ana durung. Ing kasus, aku ora ngerti carane aku bisa nolak. Nalika Venezuelan keamanan polisi pangareping takon sampeyan kanggo nindakake soko, sing iya iku. Aku mèlu gusti yésus menyang keamanan paviliun, ora adoh saka kamar konferensi. A Venezuelan policeman iki ana nalika kita ngetik, nanging kang kiwa langsung, ninggalake kula piyambak karo wong aku sengit meh minangka akeh minangka wong-wong sing padha arep numpes dheweke.
  
  
  "Iki dhaftar." A cursory maca cukup kanggo..."
  
  
  Telpon ing mejo rang. Panjenenganipun tindak liwat kanggo njawab nalika piyambakipun sinau ing dhaftar, nyoba kang paling apik kanggo ngontrol emosi.
  
  
  Ego kang pasuryan brightened. "Ah, Langkawi Sky Hawk!"
  
  
  Aku felt baja vise cedhak watara sandi dodo.
  
  
  Ing Venezuelan pasuryan diganti. "Apa!"
  
  
  Ana sangsi bab iku. Hawk wis piye wae oncat lan saiki nelpon liyane bagéan saka kraton, ora pitados piyambak kanggo njaluk kene ing wektu. Panjenenganipun guessed sing aku iki arep kanggo narik soko metu sak break sing ana mung pungkasan.
  
  
  "Aku ora bisa pracaya iku!" - ngandika ing Venezuelan. Panjenenganipun ngrambah kanggo Luger lan teka munggah konco iku. "Nanging, langkawi sky Carter kene karo..."
  
  
  Panjenenganipun diuripake kanggo ngadhepi kula mung minangka Ei kenek wong karo korban saka luger ing sisih ego kang sirah. Panjenenganipun ambruk akeh banget kanggo lantai lan lay semaput. Telpon panrima dangled sabanjuré kanggo mejo. Hawke swara bisa krungu saka mburi liyane ing baris.
  
  
  "Hello? Apa kedaden? Sampeyan kene?"
  
  
  Dheweke jumangkah liwat inert awak lan diganti panrima. Dheweke, tindak menyang lawang, lan kapandeng munggah lan mudhun ing dalan. Ana ora ana siji watara. Dheweke jumangkah metu menyang dalan, nutup lawang cepet konco dheweke. Ayo kang ngarep-arep sing siji ora bakal lumebu ing keamanan annex kanggo nalika.
  
  
  Dheweke bali menyang kamar konferensi minangka padha ditutup dina. Ing sawetara menit, konferensi bakal nerusake, lan agawe piranti bakal urip. Dheweke ngadeg ing lorong, tegang lan acutely weruh saka elek meksa. Iku bakal rauh ilang sawise piranti ora sawijining proyek. Ing Rahasia Service agen malmpah metu liwat kamar konferensi lan nodded kanggo pengawal. Dheweke teka munggah kanggo kula.
  
  
  "Woy, Carter," ngandika ing loropaken swara.
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke.
  
  
  "Inggih, lagi ing cara sing ana. Lan aku bakal bungah nalika iku kabeh liwat."
  
  
  "Kula banget," aku ngandika.
  
  
  Dheweke hotel, ing supaya kanggo wong kanggo ninggalake, supaya kula mung ngadeg ana lan ngenteni piyambak. Rauh ana bakal dadi sinyal, lan aku bakal ngerti sing kabeh iku liwat. Wong bisa njaluk sak kamar kanggo bantuan, mungkin njaga keamanan stands mbukak kanggo dina. Nanging kita presiden Venezuela, kita Wakil Presiden Amerika Serikat ora urip-ora ana siji ing meja slamet.
  
  
  "Kabèh misale jek sepi," wong ngandika. "Banget kalem kanggo rasa. Aku duwe kuwi aneh koyo. Apa sampeyan duwe?"
  
  
  "Ora dina iki," aku ngandika. "Nanging aku iki pancene kuwatir nalika aku pisanan tak kene."
  
  
  "Uga, aku duwe iku. Blak-blakan ing mburi sirah. Nanging iku kabeh tengen."
  
  
  "Ya, duweke, aku manawa kita bakal duwe uneventful dina," aku ngandika.
  
  
  "Inggih, aku guess aku' d luwih apik pindhah mriksa karo polisi keamanan. Ndeleng sampeyan mengko, Carter."
  
  
  "Bener," aku ngandika.
  
  
  Panjenenganipun tindak mudhun ing dalan kanggo keamanan paviliun. Cilik ukuran droplèt saka getih kawangun ing lambe ndhuwur. Yen ketemu Venezuelan keamanan pangareping lying ana semaput, kang mbokmenawa bakal nyoba kanggo mungkasi ing konferensi, lan sing bakal kiamat kabeh. Aku kepingin weruh yen aku kudu mbukak sawise wong. Nanging aku wis koyo kuwat sing aku kudu tetep ngendi aku iki. Pesenan padha pesenan. NSA pegawe teka mudhun bale saka arah ngelawan lan mandegake kanggo pirembagan kanggo wong Secret Service agen. Aku tak cendhak reprieve. Dheweke ambegan teka ing rombeng gasps lan dheweke kapandeng ing dina kang kamar konferensi. Nang, sesi afternoon iki diwiwiti. Piranti bakal urip ing sembarang wektu.
  
  
  Dumadakan, swara shrill swara iki krungu ing ndhuwur bangunan. Iku shrill mewek saka pesawat mabur liwat palace ing salam kanggo Caracas Konferensi. Swara pierced sandi eardrums, lan soko aneh miwiti kedados nang kula.
  
  
  Atine ana jumble saka pemandangan, tembung, lan mental gambar. Aku weruh dhewe karo Luger pistol. Aku weruh dheweke, manca kutha-kutha, lan apartemen sing ora mestine kanggo bisa ing Amerika. Kabeh iki piling munggah ing kula, spinning watara ing otak, nggawe kula aran lara lan ngelu.
  
  
  Soko nang jero
  
  
  Iku digawe kula mikir sing aku wis kanggo pindhah menyang jendhela supaya dheweke bisa krungu swara maneh. Nanging aku iki dianakaké bali dening raos kuwat saka tugas. Padha dhawuh kula kanggo tetep njaba kamar konferensi. Senadyan pesenan iki, aku wis kanggo pindhah menyang jendhela lan alon-alon, awkwardly, aku malmpah mudhun dalan kanggo alcove ngendi aku sumurup aku bakal nemokake wong. Dheweke mangu-mangu sapisan lan meh nguripake kanggo dheweke kirim njaba kamar konferensi, nanging banjur tindak menyang jendhela. Iku ego sing di-push dheweke, mung minangka pesawat padha mabur bali menyang bunder palace kanggo wektu liyane.
  
  
  Ing kawitan, nalika padha nyedhak palace, padha ora krungu apa-apa. Nanging banjur, nalika padha meh melak-melak nduwur sirah, dheweke krungu swara shrill swara saka ih mesin. Iku nguripake menyang roar minangka padha miber liwat bangunan, glinting ing srengenge.
  
  
  Wektu iki, swara saka pesawat tenan guncang kula. Iku kaya gelombang kejut ageng arep liwat kabeh awak. Dumadakan krungu Tanya kang ayu swara:
  
  
  Sawise iku ora sawijining proyek, piranti bakal gawé luwih murah swara, kang bakal isih swara dhuwur banget kanggo ketemu kuping.
  
  
  Swara saka pesawat isih vibrated ing sirah. Lan iku V Golov sing krungu iku, liyane dhuwur-pucuk swara, meh padha minangka jet wus mung dirilis.
  
  
  Iki swara sampeyan bakal krungu. Nalika sampeyan krungu iki, sampeyan bakal ngelingi kabeh sing siningid ana ing subconscious panjenengan.
  
  
  Dumadakan, bebener mencet kula saka kabeh pinggiran. Panjenenganipun kapandeng watara, dazed lan banget bingung. Apa neraka iki arep ing? Apa iki dheweke posing minangka revolusioner dijenengi Chavez? Dheweke, sumurup kang Nick Carter, sing aku makarya ing KAPAK, lan kang ana kene... Dumadakan, dheweke eling dheweke perang karo Vincent lan Hawk, lan... gusti Allah!
  
  
  Pesawat padha musna. Panjenenganipun leaned weakly marang windowsill. Apa neraka iki sing kabeh babagan? Yagene kowe nganggep identitas Venezuelan ngene tau malah krungu saka sadurunge? Apa digawe kula perang Hawk lan Vincent nalika padha mung nyoba ... nundha kula saka assignment. Decanter! Dheweke ' d wis digawa menyang kamar konferensi dening decanter mung sawetara menit kepungkur lan sumurup yen nen wis piranti sing bakal matèni wong-wong ing kamar.
  
  
  Kabeh iki teka bali cepet. Duweke ora mung posing - aku pancene pracaya marang wong iki dijenengi Chavez. Kabeh aku wis rampung liwat rong dina kepungkur wis ngarahke ing assassinating Presiden Venezuela lan Wakil Presiden Amerika Serikat - loro wong aku iki dikirim menyang Caracas kanggo nglindhungi! Dheweke ora bisa elinga apa-apa bab dheweke sadurunge, nanging pungkasan wengi Ilse Hoffmann ketemu wong maneh lan dheweke disebut Tanya - a rusia jeneng. Lan dheweke sumurup bab sandi misi agawe.
  
  
  Ya, milih lan sing paling iku! Aku ora bisa elinga apa-apa sing kedaden kanggo kula antarane wektu aku lunga menyang dheweke apartemen sawetara dina kepungkur lan ing wektu duweke teka bali, pracaya dheweke bakal Rafael Chavez. Nanging aku eling soko bab sing wengi ing dheweke apartemen. Aku eling kroso ngelu lan nauseous. Aku nyoba kanggo mbukak adoh, nanging wong loro mandegake kula. Duweke kudu wis drugged. Lan padha nindakake soko kanggo kula kanggo nggawe kula nindakake kaya ferret kanggo wong-wong mau. Iku ana ngeyek padha ngandika ing pesen. Piye wae, padha digunakake kula kanggo matèni konferensi mantri. Lan "padha" padha KGB. Tanya ngakoni iku. Aku eling penjelasan sandi ngilang kanggo Hawk, nanging sing ana ing crita padha ngene marang kula kanggo pitutur marang em. Aku pancen ora ana kenangan saka rong dina aku iki musna, lan ora mangu padha wanted. Sing kudu wis nalika aku iki dipeksa kanggo njupuk ing peran saka Rafael Chavez.
  
  
  Panjenenganipun mlayu sak alcove, watara sudhut, lan menyang dalan utama. Aku needed kanggo njaluk menyang kamar konferensi. Piranti sing ketemu dheweke ana uga wis digunakake lan nyababaken wong ing earshot.
  
  
  Nalika aku nyedhaki gedhe lawang, ih dijaga dening wong telu, loro Venezuelan policemen, lan agen rahasia Layanan. CIA agen sing ana sadurungé mbokmenawa kiwa kanggo break cendhak. Ing Rahasia Service agen lan NSA pegawe sing isih padha ngomong kanggo saben liyane konco ditutup lawang keamanan annex padha musna saiki, lan lawang iki isih ditutup. Ing rahasia Service wong iki ketoke nyulik sadurunge nemokake pangareping polisi keamanan.
  
  
  Aku iki kaget dening keamanan pengawal ing bale konferensi kanggo dina.
  
  
  "Aku wis kanggo njaluk nang," aku ngandika. "Ana kang bedhil ing ana, lan yen aku ora njaluk iku metu cepet, iku bakal matèni wong-wong ing kamar."
  
  
  Mimmo miwiti squeezing liwat iku, nanging meh kabeh Venezuelans diblokir sandi cara. "Aku nyuwun pangapunten, langkawi sky Carter, nanging kita kudu ketat pesenan ora kanggo ngganggu konferensi."
  
  
  Dheweke, bengok-bengok. "Njaluk metu saka cara, sampeyan bodho!"
  
  
  Dheweke iki di-push adoh dening njaga keamanan, nanging ego kanca ditarik metu gun lan mandegake kula. "Mangga, langkawi sky Carter," ngandika lirih.
  
  
  "Apa munggah, Carter?" Ing Rahasia Service agen takon worriedly.
  
  
  Dheweke rama diuripake kanggo wong impatiently. "Elinga banyu decanter sing njupuk iku sadurungé?"
  
  
  Panjenenganipun panginten kanggo wayahe. Ego kang mata narrowed. "Apa ing neraka jenis ngatur iku iki bom? "
  
  
  "Ora, nanging soko mung minangka ala, mungkin malah samsaya awon," aku ngandika. "Aku wis kanggo njaluk peduli bab saiki."
  
  
  Aku miwiti iku wektu katelu, lan Venezuelan dipencet gun hard marang sandi bali. "Yagene kowe nggawa decanter menyang kamar ing kabeh, Mr. Carter?"
  
  
  Iku ketok sing padha arep kanggo nggawe kula nerangake kabeh sadurunge padha supaya kula ing. Lan ora ana wektu kanggo sing. Miturut saiki, ipat-ipat mekanisme bisa uga wis diaktifake.
  
  
  Panjenenganipun spun watara, mbuwang lengen kiwa bali. Tangan kejiret ing Venezuelan wong karo gun, lan gun ambruk liwat ego saka tangan lan clattered menyang lantai. Duweke kendel sikut ing ego kang fleshy pasuryan lan disambungake kuwat. Ana kurang kokain saka balung, lan grunted banter, banjur ambruk marang tembok lan slid kanggo lantai, ngendi kang lungguh dazed lan moaning.
  
  
  "Nick, marga saka gusti Allah!" rahasia layanan pejabat bisa krungu bojone bengok-bengok.
  
  
  Dheweke lunged ing kula lan dheweke, nguripake kanggo ketemu emu, ngengingi emu hard ing pasuryan karo tangan kiwa, lan iku ambruk.
  
  
  Liyane Venezuelan ditarik metu kang gun lan iki temenan arep kanggo nggunakake ego marang kula. Piyambakipun ngarahake kanggo sandi dodo, lan duweke iki clutching bedhil ing tangan. Dheweke iki di-push munggah lan tengen dening gun minangka dhewek ditarik pemicu. Laporan rang metu ing lorong, lan Gawk mbanting menyang langit-langit. Aku bisa krungu giyak kabeh watara kula, loro ends saka dalan. Ing menit, kabeh pengawal bakal karo kula.
  
  
  Kang bengkong ing Venezuelan tangan karo gun lan pungkasanipun ngatur kanggo njupuk revolver adoh saka wong. Supaya lan emu tiba lan macet lan emu ing saben suku kang groin. Wong tikel liwat, njerit ing pain. Nalika piyambakipun isih clutching kang crotch, dheweke iki kenek dening ego tangan nganti dheweke sirah lan disambungake, ngirim ego mabur menyang lawang kamar konferensi.
  
  
  Pisanan Venezuelan miwiti kanggo njaluk munggah, nanging aku kicked ego kang hard ing sisih, lan ambruk akeh banget ing kang bali. Iku iki dibukak dening dina, nanging padha dikunci. Dheweke jumangkah bali kanggo kick ih.
  
  
  "Ngenteni, Carter."
  
  
  Iku Rahasia Layanan pejabat. Dheweke, nguripake kanggo wong mung kanggo menit. Kang ngarahke kang .38 Smith & Wesson ing sandi dodo. Panjenenganipun kapandeng ing gun, banjur bali ing iku.
  
  
  "Aku bakal pindhah menyang kamar sing," aku ngandika tenang. "Yen aku ora, wong-wong bakal mati ana. Sampeyan bakal duwe kanggo njupuk peduli bab kanggo mungkasi kula."
  
  
  Kang nguripake adoh saka dheweke, ngusulke kang mlaku, lan kicked hard ing lawang. Padha bledosan mbukak karo bang sora, lan kamar konferensi bledosan ing.
  
  
  Lawang kenek rahasia Layanan manungsa lan kalah Ego menyang lantai. Kabeh liyane keamanan pengawal dipindhah menyang kula, lan ing konferensi peserta kapandeng ing kula anxiously.
  
  
  "Apa ing neraka?" Wong ing lantai matur. Panjenenganipun weruh njaga ing lantai ing lorong.
  
  
  Noble-looking Venezuelan presiden kapandeng ing kula karo nahan kapentingan. Amérika wakil presiden kapandeng ing kula ing mbukak kejut lan wedi.
  
  
  Iku Amérika assistant sing tak munggah saka konco dhingklik. Sawise kejut page, everyone dumadakan outraged.
  
  
  "Mangga tetep kalem," gusti marang dheweke ing swara tenan. "Iki decanter ing meja ngandhut gegaman agawe. Ego fungsi kanggo matèni wong-wong ing kamar iki."
  
  
  Sewelas bab.
  
  
  Kabeh iki rame lan tumoto. Saperangan wong hurriedly tak munggah lan mlumpat munggah saka kursi. Mimmo malmpah kepungkur dheweke leaned liwat lan dhingklik.
  
  
  "Njupuk metu ego," a Venezuelan wong matur mudhun ing dalan.
  
  
  Aku ana bab kanggo nggayuh decanter nalika Venezuelan wong ing kosong sandhangané nyekel kula saka konco. Aku ora bisa tekan decanter. Kang nguripake lan perang kanthi cara kang abot kanggo mbebasake piyambak.
  
  
  Sing nalika piranti iki aktif. Wong-wong ing kamar bisa aran iku - duweke bisa marang ing ihc. Ora ana swara. Piranti diprodhuksi muni ing frekuensi sing ora bisa ngomong yen sampeyan padha krungu utawa mung kroso. Nanging siji bab punika cetha - iku kena pengaruh saben syaraf serat ing awak kita. Swara penetrated menyang banget inti saka otak, tearing lan scratching ing sandi syaraf, goyang sandi ih mercilessly, nyebabake pain excruciating lan mual. Pain diwiwiti ing kepala lan dodo, kaya lagi elek sensations aku wis gadhah kanggo rong dina kepungkur, nanging ing prakara kang detik iku tak neraka saka akèh samsaya awon. A saperangan saka wong-wong ing meja sijine tangan ing gedheg uncertainly, lan salah siji saka wong-wong mau wis tiba menyang dhingklik.
  
  
  "Supaya kula pindhah, njupuk ngatur!" Kang matur ing Venezuelan.
  
  
  Panjenenganipun supaya kula metu saka ruse, Rivnenskaya cukup kanggo doyo kula ing pasuryan. Iku kenek kula hard lan aku ambruk menyang dhingklik. Nanging wektu iki, njaga felt impact saka mesin pati. Panjenenganipun clutched sirahe. Dheweke ego kenek wong hard ing pasuryan lan ambruk.
  
  
  Aku nyoba kanggo nglirwakake akeh excruciating pain ing sandi sirah lan dodo, onomatopia mual sing iki saya assaulting kula. Kang di-push dheweke unsteadily menyang dhingklik lan nyekel carafe banyu,
  
  
  Aku kesandung karo wong ing sisih liyane saka dhingklik.
  
  
  Panjenenganipun ambruk nalika piyambakipun mejet ing lantai lan dropped decanter. Karo gedhe kangelan, kang ngubengi liwat lan ngangkat munggah maneh, banjur staggered kanggo sikilé maneh.
  
  
  Ing kuwi cedhak sawetara, efek saka piranti iki malah kuwat. Duweke iki ngéramaké. Aku kapandeng ing Venezuelan presiden lan weruh sing piyambakipun condong bali ing kursi, mata gilap. Amérika presiden iki kanthi cara kang abot nyoba kanggo njaluk munggah saka dhingklik. Everyone liya ing kamar tak lara banget cepet.
  
  
  Dheweke kasandhung liwat jendhela lan bang kabawah kaca decanter. Aku iki mung bab kanggo uncalan ego liwat kaca bejat nalika Hawk bledosan menyang kamar.
  
  
  "Mungkasi apa sing lagi dilakoni, utawa sawijining badhe jotosan sampeyan blak-blakan bolongan ing kepala. Sawijining serius."
  
  
  Aku kapandeng ing iku, lan panjenenganipun nuding kang Beretta ing kula. Dheweke, weruh ego kang expression owah-owahan nalika piyambakipun felt geter saka mobil.
  
  
  "Iku ultrasonik gegaman," aku ngandika weakly. "Aku njupuk nyisihaken saka iku."
  
  
  Tanpa nunggu wong kanggo narik pemicu, dheweke rama nguripake bali marang ing wong lan mbuwang decanter liwat kaca bejat. Iku kenek malah luwih kaca, banjur mencet trotoar ing ngisor iki, shattering menyang bêsik.
  
  
  Kenthekan, kang nguripake kanggo Hawke. Piyambakipun supaya kuwat sing wus kanggo mimpin marang windowsill. Dumadakan duweke, aku felt pain lingsem, lan gesang kawula wiwit kalem mudhun. Panjenenganipun kapandeng watara kamar lan weruh yen wong padha uga ngeculke. Padha diwiwiti nuduhake pratandha gesang. Ing Venezuelan presiden pindah ing dhingklik, lan US Wakil Presiden sijine tangané menyang bathuk. Piyambakipun manawa padha bakal kabeh tengen. Padha ora kapapar long cukup kanggo saestu bundhas serius kanggo kelakon. Nanging aku seng di tuduh kita ngene kabeh duwe hangover ing ends saka dina.
  
  
  Semblance normalcy iki mboko sithik bali menyang kamar. Konferensi peserta mbalekake cukup cepet, looking bali ing saben liyane karo pained, bingung expression ing pasuryan sing.
  
  
  Nihan Hawk teka menyang kula, pointing kang Beretta ing sandi dodo. A saperangan saka pengawal diapit wong. Dheweke ngadeg melak-melak ing ngajeng kula, isih nyekeli gun ing kula. Wong-wong karo wong kapandeng minangka yen wong bakal njupuk ing slightest provokasi.
  
  
  "Pisanan sampeyan uncalan piso ing salah siji saka kolega, kanca lawas ing, lan ngancem urip," Hawk matur angrily. "Banjur sampeyan stun kepala Venezuelan polisi keamanan. Lan saiki iki!"
  
  
  Wong sing wis mejet dheweke ing cara malmpah munggah kanggo grup, pasuryan isih contorted saka pain piyambakipun wis nandhang. "Panjenenganipun nyariosaken bilih ana gun ing banyu carafe," wong ngandika. "Banjur soko elek miwiti kedados kene. Nalika piyambakipun tak nyisihaken saka decanter, iku kabeh mandheg."
  
  
  "Bener," ing Amérika ing meja ngandika. "Iku mandegake menit mbuwang decanter metu jendhela."
  
  
  "Supaya apa kang ana ing decanter, Nick?" "Utawa kowe isih nimbang dhewe revolusioner dijenengi Rafael Chavez?"
  
  
  "Carane kang Vincent, sir?" Aku takon, mboten midhangetaken piranti kanggo mbuka sumpel botol kang ego. "Iki...?"
  
  
  "Matèni ego?" Hawk rampung kanggo kula. "ora ana. Kang bakal nggoleki. Sampeyan ora duwe cukup munggah ego, panggang ing babagan setengah inch."
  
  
  "Thank gusti Allah," aku ngandika dully. Saiki sing konferensi wis disimpen, bebarengan karo urip saka sawijining pemimpin, aku felt pangertèn saka ngocapake kekeselen. Aku needed kanggo njaluk sawetara turu ing minggu. Lan dheweke, aku ketemu sing aku ora care apa padha panginten saka penjelasan. "Ora, sir, saiki aku ngerti sing aku ora Chavez. Aku memori teka bali prematurely nalika pesawat miber dening. Oni kepengin kula kanggo elinga iku, nanging ora sadurunge aku krungu sawijining kurang-frekuensi sinyal saka piranti. Banjur aku ngerti sing iku lan ngerti apa aku ngene rampung.
  
  
  Hawk ngandika, sinau sandi pasuryan.
  
  
  "Wong-wong sing nahan kula kanggo rong dina," aku ngandika.
  
  
  Hawk sinau sandi mata lan ketoke kanggo mikir aku iki akting kaya Nick Carter maneh. Panjenenganipun holstered kang gun lan waved liyane agen adoh. Wakil presiden teka munggah kanggo kita.
  
  
  "Apa ing neraka kedaden kene?" dheweke takon kita.
  
  
  Ing Venezuelan presiden tak munggah saka dhingklik. Piyambakipun mangsuli wakil presiden liwat gangguan ing kamar. "Iku katon kaya wong enom iki mung disimpen gesang kita. Milih apa munggah, Senior Wakil Presiden."
  
  
  Wakil Presiden kapandeng saka Venezuelan presiden kanggo kula. "Ya," ngandika alon. "Aku mikir sing jumlah munggah banget uga. Nanging apa ana sing devilish bab sing mbuwang metu jendhela, Nick?"
  
  
  "Aku ora yakin, sir," aku ngandika. "Nanging yen kita bisa duwe sawetara privasi kanggo wayahe, aku ngene seneng kanggo nuduhake teori karo sampeyan."
  
  
  "Iku apike," ing Venezuelan presiden ngandika. "Purun, konferensi iki bakal break kanggo siji jam, lan banjur kita bakal ketemu ing kene maneh kanggo ngrampungake bisnis kita."
  
  
  Kita wis banget pribadi patemon. Ing Venezuelan Presiden, US Wakil Presiden Hawke, lan dheweke nyedhaki keamanan paviliun, nalika wong-wong liya iki takon kanggo ninggalake. Kepala Venezuelan Keamanan Polisi wis dikirim ing advance kanggo perawatan.
  
  
  A sawetara menit mengko, kang ana piyambak karo loro mantri lan Hawk.
  
  
  "Sampeyan tumindhak cepet banget, wong enom," ing Venezuelan presiden ngandika, clasping tangané konco kang bali.
  
  
  "Matur nuwun, sir," aku ngandika.
  
  
  "Nanging, Carter," wakil presiden ngandika, " sampeyan duwe akèh sing kanggo nerangake. Wong marang kula sing ana sing nggawa decanter menyang kamar."
  
  
  "Aku wedi sing ing bab hak apa, sir," aku ngandika.
  
  
  Hawk grimaced. "Iku katon yen Kolodezny iki nyulik lan padha ngojok-ojoki kanggo pracaya kang ana Venezuelan revolusioner maksud ing nyababaken sampeyan," ngandika sourly. Panjenenganipun surem dawa cerutu lan wiwit lumaku watara ing kamar, hunched liwat ing tweed jaket.
  
  
  "Iku banget menarik," ing Venezuelan presiden ngandika. "Lan saiki normal kabisan sing bali, langkawi sky Carter?"
  
  
  "Ya sir."
  
  
  Amérika Wakil presiden mudhun lungguh ing pojok saka kursi. "Kabeh iki banget penake kanggo kita kene, ing bale iki. Nanging nalika penet ketemu metu bab iku, bakal padha surak-surak sing Amérika agen sabotaged konferensi lan nyoba kanggo matèni presiden lan kula."
  
  
  "Aku setuju," Hawke ngandika. "Iku ora gampang kanggo nerangake."
  
  
  "Sing uga dumadi kanggo kula, sir," kang wakil presiden ngandika. "Nanging kita duwe saperangan saka pelanggan potensial sing tenan tanggung jawab kanggo iki."
  
  
  "Lan sing padha?" Presiden takon.
  
  
  Dheweke, aku eling apa Tanya ngandika, kang ana ing kang apartemen ing wayah wengi, mung sadurunge tamba kalah kula metu. Aku kapandeng ing Hawke kanggo ijin kanggo pitutur marang wong-wong mau, lan kang nodded. "KGB," aku ngandika.
  
  
  "Kang juventus!" presiden delok.
  
  
  "Terus pencet kanggo puluh papat jam," aku ngandika, " aku bakal nyoba kanggo golek ih. Sawise sing, kita bakal weruh sing kabeh donya pencet bakal ngerti crita. Crita nyata."
  
  
  Hawke sinau pasuryan kanggo wayahe, banjur kapandeng ing wakil presiden. "Kita bisa duwe wektu sing akeh?"
  
  
  Wakil presiden wungu eyebrows. "Karo bantuan saka Venezuelan pemerintah," ngandika, ngarahake presiden.
  
  
  Presiden kapandeng ing kula soberly. "Aku dipercaya enom iki math utama. Aku bakal kanthi kerjo bareng karo sampeyan. Mangga tansah kula dikirim. Saiki, Wakil Presiden Senior, aku perlu kanggo ndeleng staff sadurunge konferensi diterusake. Ndeleng sampeyan ing kamar konferensi." Mr. Carter, yen sampeyan bisa mbecikake dhewe, sampeyan bakal nampa kaurmatan paling saka negara."
  
  
  Sadurunge dheweke bisa protest, piyambakipun ical. Wakil presiden tak munggah saka dhingklik lan teka liwat kanggo kula. "Saiki sing iki kabeh ing kulawarga, Nick, aku aran kaya aku duwe siji pungkasan panginten kanggo ngomong."
  
  
  "Aku mikir aku ngerti apa iku," aku ngandika. "Aku duwe puluh papat jam ing dateng. Amarga aku bisa tenan dadi defector. Utawa mungkin mung kosong edan. Nalika wektu iku munggah, aku ing sandi dhewe."
  
  
  "Kaya sing, Nick. Sampeyan koyone normal kanggo kula saiki. Nanging keamanan keamanan. Ana kudu sawetara mangu-mangu ing atine. Mugi sampeyan ora pikiran kula kang dadi frank."
  
  
  "Aku ngerti. Aku bakal aran cara sing padha, sir," aku ngandika.
  
  
  "Aku bakal sijine karya ing Sump," Hawk ngandika dumadakan, ora looking ing kula. "Aku dipercaya emu implicitly."
  
  
  "Mesthi," wakil presiden ngandika. "Nanging go ahead, David. Pencet ora ngenteni ing salawas-lawase."
  
  
  Wakil Presiden tindak metu liwat kamar. Duweke lan Hawk padha piyambak. Sawise kasepen long, pungkasanipun panjenenganipun ngandika.
  
  
  "Lah, aku nyuwun pangapunten," aku ngandika. "Yen mung kang' d wis luwih ati-ati karo cah wadon..."
  
  
  "Stop iku, Nick. Sampeyan ngerti sing kita ora bisa nglindhungi dhéwé saka kabeh kahanan unforeseen. Tho, aku takon sampeyan kanggo mriksa metu ee. Dheweke ana ngetang ing iku. Siji ora bisa uwal sworo cangkem sing ambruk menyang. Iku banget uga ngrancang, lan iku iki disusun dening ahli. Saiki ayo kang sekat apa kedaden ."
  
  
  "Inggih, dheweke, aku bisa nganggep aku iki drugged, lan banjur... mungkin hipnotis, aku ora ngerti. Aku pancene ora bisa ngelingi apa-apa saka sing wengi ing cah wadon kang apartemen. Tamba iki ing lipstik dheweke..."
  
  
  Hawke ngatur grin. "Sing apa sing nyalahke dhewe. Aja boten sae, kula boy. Nanging assuming sing iki girl iki KGB agen, lan padha njupuk sampeyan kanggo sawetara didhelikake panggonan kanggo hypnotize sampeyan - apa iya padha tetep kanggo rong dina? Hipnosis mung bakal njupuk sawetara jam ing paling. Lan carane bisa padha meksa sampeyan kanggo nindakake soko sing dadi marang panjenengan moral kode? Hipnosis ora bisa cara sing."
  
  
  "Uga, aku mung ngiro-iro, nanging yen padha ngatur kanggo owah-owahan kabèh pribadine, kabèh pribadine, iku moral kode sing bakal ngganti bebarengan karo iku. Yen iku pancene ditampa dening kasunyatan sing aku iki revolusioner sing pracaya ing violently overthrowing ego pemerintah, idea iki bakal bisa. Lan kita ngerti sing Rusia nggunakake tindak tanduk cara kontrol sing bisa rampung break wong moral lan integritas lan nggawe ego abdi kanggo kahanan reaksi. A kombinasi saka hipnosis lan kontrol prilaku bisa gawe uwong yakin kula sing aku iki Chavez."
  
  
  "Ya," Hawk ngandika thoughtfully. "Lan iku peduli pinter idea. Njupuk paling apik Amérika agen, nguripake ego menyang pembunuh lan supaya wong pindhah kanggo nindakake sawetara karya reged kanggo sampeyan.
  
  
  Lan banjur nglilani emu lan ego negara njupuk nyalahke. Saiki aku diwiwiti kanggo ngerti ancaman ing bebaya iki."
  
  
  "Kang ditulis kanggo njaluk kita kene," aku ngandika.
  
  
  "Pancen fantastic. Lan dheweke ambruk kanggo iku - pancing, hazel, lan sinker. Yen iku sapa kang fault, Nick, iku duweke."
  
  
  "Aku maca cathetan, banget," aku ngandika. "Mungkin kita ngirim mungkasi ngluputake lan miwiti mikir bab ngrampungke iki nggoleki. Kita numpes ih grand rencana, nanging saiki kita kudu nyekel ih." Dheweke, kapandeng ing lantai. "Aku duwe idea sing padha nepuk piyambak ing mburi ngguyu bab iku lan mungkin nglaras iku. Uga, seneng-seneng ing beyo liwat. Nalika ih ketemu dheweke, padha ora ngguyu."
  
  
  "Aku suspect sing wis sobered ih munggah, "Hawk ngandika," lan banjur sawise sampeyan diselani ih karo piso. Carane kowe ngerti girl iki saka KGB?"
  
  
  "Amarga dheweke marang kula," aku ngandika. "Utawa ing paling, dheweke ngakoni yen takon dening sl. Iku mung sadurunge njupuk tamba, nalika tamba kalah kula metu. Ing kasus, jeneng nyata dheweke wis Tanya Savich, lan ana petunjuk saka rusia ing dheweke jerman logat. "
  
  
  "Iku kabeh sampeyan bisa ngelingi bab dheweke?"
  
  
  "Kanggo saiki. Aku duwe apartemen kanggo mriksa, lan kedutaan Besar jerman, lan restoran ngendi aku ora weruh dheweke. Aku uga elinga dheweke ing clinic, wong-wong ing jaket putih, lan Tanya, sing tansah maringi kula pandhuan ing carane kanggo nindakake kabeh iki." Aku ora ngelingi ih jeneng utawa apa padha kanggo kula ana. Nalika aku kiwa clinic, aku iki dipuntutup, supaya aku ora duwe idea ngendi iku."
  
  
  Hawk grimaced. "Uga, ing paling sampeyan oncat tragedi padha ngrancang, Nick. Sampeyan matur sing teka metu saka bakawali prematurely?"
  
  
  "Mabur pesawat digawe swara padha siji sing kudu wis krungu saka mobil. Swara iki, bebarengan karo warning pesen sing sandi atine subconscious wis ngirim kanggo rong dina kepungkur, digawe kula pindhah menyang jendhela kanggo krungu swara. KGB kudu duwe wanted dheweke kanggo revert kanggo dheweke identitas bener sawise rajapati iki liwat. Yen iku iki rek sing celukan kang ana Carter, iku bisa galau reporters. Padha ora ngerti sing iki tenan tanggung jawab. Utawa padha bisa duwe mung temen maujud padha edan. KGB ora nindakake iku. Oni hotels, ngina kita, lan padha meh diganti ."
  
  
  "Sing sampeyan kabeh tengen, Nick?" takon Hawk, nonton kula rapet.
  
  
  "Aku nggoleki," ego njamin wong. "Nanging banjur tak kanggo tumindak."
  
  
  Panjenenganipun chuckled. Apik. Kita web cah wadon karakter utama?"
  
  
  "Web-based. Nanging aku ngelingi soko bab iki aneh wong. Soko anyar. Aku iku ana ing clinic."
  
  
  Hawk njupuk seret ing stinking cerutu lan nyebul metu ring kumelun. "Iki nomer. Uga, sampeyan mbokmenawa kudu mbukak sawetara tes kawitan, nanging kita padha ora duwe wektu kanggo sing tengen saiki. Terus yen sampeyan ora aran siap."
  
  
  "Aku siap kanggo iki," aku ngandika. "Nanging supaya polisi lan liyane agen adoh nganti dina iki munggah. Sing kabeh aku takon wong. Aku ora arep kanggo kesandhung liwat helpers."
  
  
  "Kabeh tengen, Nick," Hawk ngandika.
  
  
  "Banjur aku bakal ndeleng sampeyan ing hotel."
  
  
  * * *
  
  
  Aku iki di lungguhi ing gedhe mahoni tabel dening Mr. Ludwig Schmidt, Wakil Duta Jerman Kulon, sing iki mestine kanggo njupuk Tanya kanggo reception wengi ee ketemu dheweke. Schmidt iki reclining ing dhuwur-digawe dhingklik, dawa rokok ing tangan tengen.
  
  
  "Ah, ya. Fraulein Hoffmann njupuk dheweke kanggo reception. Dheweke bakal nekani diplomatis acara. Dheweke iku cah pinter, sampeyan ngerti. Dheweke disebut sabar sanalika sawise nampa iku. Ketoke, dheweke wis dipangan soko ing bullfight sing upset weteng dheweke. ala. Dheweke isih wis ora bali kanggo karya minangka ferret."
  
  
  "Carane dawa wis dheweke wis kene karo sampeyan?" Aku takon dheweke.
  
  
  "Ora kanggo dawa. A Hamburg girl, yen aku ora mistaken. Dheweke rama ana rusia pengungsi."
  
  
  "Sing apa dheweke marang kowé?"
  
  
  "ya. Dheweke ngandika jerman karo tipis logat amarga dheweke status perkawinan. Dheweke kulawarga ngandika rusia ing ngarep."
  
  
  "Ya,"aku ngandika," aku ngerti."
  
  
  Herr Schmidt iki banget lancip, sexless wong ing forties, cetha banget wareg karo kang peran ing gesang. Dheweke takon. "Nice girl, ora sampeyan setuju?"
  
  
  Padha eling dheweke saka kaping nalika kita digunakake kanggo njagong karo dheweke ing Irina kang bunk lan amben. "Apik banget wadon. Aku bisa hubungi dheweke ing alamat kadhaptar ing panjenengan ketemu file?" Iku panggonan sing padha dheweke 'd gabung kula ing wayah wengi dheweke' d drugged kula.
  
  
  "Aku manawa sampeyan bisa. Sawise kabeh, dheweke lara."
  
  
  "ya. Yen aku ora nemokake dheweke ing ngarep, apa sampeyan ngerti ngendi liya aku bisa katon kanggo dheweke? Restoran, kafe utawa panggonan khusus kanggo rekreasi?"
  
  
  "Nanging aku marang sampeyan cah wadon iki lara."
  
  
  "Mangga," aku ngandika impatiently.
  
  
  Panjenenganipun ketoke pegel ing insistence. "Inggih, dheweke, aku digunakake kanggo njupuk dheweke metu kanggo nedha awan kadhangkala ing cafe cilik ora adoh saka kene. Aku ora ngelingi jeneng, nanging aku kaya Venezuelan hallaca lan iku kang dadi ana. Sajian iki digawe karo glepung jagung."
  
  
  "Aku ngerti," aku ngandika. Dheweke, aku eling sing Tanya dhawuh ing El Hardin sawise adu banthèng.
  
  
  Schmidt mandeng Ceylin karo smug expression..
  
  
  "Bener, aku mikir aku kepincut kanggo cah wadon," ngandika pribadi. "Kang sarjana ing kutha iki pengalaman apik."
  
  
  "Aku upaminipun," aku ngandika. "Uga, aku bakal nyoba kanggo nemokake dheweke ing ngarep, Herr Schmidt. Good afternoon."
  
  
  Iya ora njaluk munggah. "Karo penggalihipun dhumateng," ngandika. Panjenenganipun stared ing langit-langit maneh, mbokmenawa ngalamun bab kang seksual potensial minangka wong jomblo watara Caracas.
  
  
  Aku pancene ora nyana kanggo golek Tanya ing dheweke apartemen. Dheweke kudu wis disusun kanggo ninggalake ego konco mung minangka phase final saka operasi - sandi jupuk-wiwit. Nanging aku iki wus kanggo nemokake sawetara pitunjuk ana. Ing lantai pisanan saka bangunan, aku iki ketemu dening lemak Venezuelan wong wadon sing ora nganggo basa inggris.
  
  
  "Buenos tardes, langkawi sky," dheweke ngandika banter, esem wiyar.
  
  
  "Buenos tardes," aku ngandika. "Aku looking kanggo wong wadon enom dijenengi Ilse Hoffmann."
  
  
  "Ah, ya. Nanging dheweke ora manggon kene maneh. Dheweke dipindhah metu banget dumadakan, a sawetara dina kepungkur. Mboten umum manca, yen sampeyan bakal nuwun sewu kanggo matur sing."
  
  
  Panjenenganipun mesem ing dheweke. "Iya dheweke njupuk kabeh karo dheweke?"
  
  
  "Aku ora dipriksa ing apartemen kasebut kanthi teliti,. Ana supaya akeh apartemen kene, lan dheweke sibuk wadon."
  
  
  "Apa sampeyan atine yen aku mriksa metu mendhuwur?"
  
  
  Dheweke kapandeng ing kula banget. "Iku marang kula. Sing sampeyan, please?"
  
  
  "Mung liyane Miss Hoffmann," aku ngandika. Panjenenganipun ngrambah munggah ing menit lan ana wong wadon sing sakepel saka bolivars.
  
  
  Dheweke kapandeng ing wong-wong mau, banjur bali ing kula. Dheweke tekan metu lan njupuk dhuwit, looking liwat dheweke pundhak menyang bale. "Iki nomer wolu," dheweke ngandika. "Lawang ora dikunci."
  
  
  "Matur nuwun," aku ngandika.
  
  
  Aku banjur munggah ing undhak-undhakan kanggo dheweke apartemen. Yen aku bejo, aku bakal bisa kanggo mungkasi dheweke lan Tanya lan dheweke kanca-kanca sadurunge padha njaluk ing bidang kanggo Moscow. Nanging aku kuwatir - padha mbokmenawa wis sumurup sing ih plot wis gagal.
  
  
  Ing ndhuwur iku, ngetik apartemen. Pengeling-eling teka banjir bali, siji sawise liyane. Sudhut sofa ngadeg ing tengah kamar, mung minangka iku wis sing wengi nalika Tanya wis ora diganti dheweke awak kanggo dijupuk lan Amérika agen. Panjenenganipun ditutup lawang konco wong lan kapandeng watara. Kabeh iki beda saiki. Nen kurang urip, liveliness, sing Tanya wis diwenehi emu. Dheweke rummaged liwat nggambar cilik mejo kursi lan ketemu apa-apa nanging saperangan saka karcis teater. Padha ora bakal nggawe kula luwih apik ing sabanjure rong puluh papat jam. Dheweke, mlaku liwat liyane saka apartemen. Aku lunga menyang kamar turu lan ketemu crumpled adu banthèng program ing trash bisa. Aku dikenali dheweke ing Tanya tulisan, amarga dheweke digawe cathetan ing program nalika aku ana karo dheweke ing bullfight. Mung pangeling kanggo pick munggah groceries. Iku ora ana guna kanggo kula. Iku mung sakelekekan bali menyang wastebasket dening ego nalika krungu swara ing kamar urip. Lawang kanggo dalan dibukak lan ditutup banget quietly.
  
  
  Panjenenganipun ngrambah metu kanggo Wilhelmina lan dipencet awake marang moaning tembok jejere lawang. Liyane kamar ana bisu. Wong ana ngisor kula. Wong sing nonton bangunan apartemen lan wedi sing aku njaluk banget cedhak kanggo padhang mudhun. Mungkin iku Tanya dhéwé. Krungu meh inaudible creak saka papan ing karpet. Kang sumurup lokasi pas saka papan iki wiwit kang wus jumangkah ing awake sadurunge. Ana ora koyone dadi apa wae alesan kanggo wektu tundha confrontation. Dheweke, jumangkah metu saka lawang.
  
  
  Ing tengah kamar ana wong lanang karo gun. Panjenenganipun sandi misteri wong, lan gun iki padha siji watara kang dijupuk kula ing sirah ing Washington, lan ing siji aku elinga dheweke ningali, ing putih dalan ing KGB labs. Panjenenganipun nguripake watara nalika krungu kula.
  
  
  "Nyelehake iku," aku ngandika.
  
  
  Nanging panjenenganipun kagungan gagasan liyane. Kang murub. Aku weruh sing wong iki arep kanggo njupuk pamisah kapindho sadurunge dijupuk iki murub, lan aku dove menyang lantai. Gun rang banter ing kamar, lan Gawk mbanting menyang tembok konco kula minangka sampeyan mencet ing lantai. Gun nggero maneh lan pamisah wit sabanjuré kanggo kula minangka mbalek liwat lan miwiti diperlokaké. Kang dijupuk dheweke kaping telu. Pisanan gawk bang lantern konco gunner. Wiwitan kapindho ngetik ego kang dodo lan kalah ego bali menyang moaning. Katelu gawk kenek emu ing pasuryan, mbukak, ing cheekbone, lan miber menyang sirah, spattering tembok karo layung kekacoan. Piyambakipun mejet ing lantai hard, nanging iya ora malah aran iku. Wong sing mèlu aku saindhenging iki misi seda sadurunge ego, awak dadi weruh saka iku.
  
  
  "Ngatur!" Aku delok. Aku wis urip seksi, wong sing bisa ngomong kabeh. Nanging aku wis kanggo matèni ego.
  
  
  Kang cepet tak kanggo sikilé. Wong-wong ing bangunan krungu gunshots. Panjenenganipun malmpah liwat sujud tokoh lan kapandeng menyang kanthong. Apa-apa. Ora sim identitas, palsu utawa digunakake. Nanging ana cilik scrawled pesen ing piece saka kertas.
  
  
  "T. La Masia. 1930"
  
  
  Panjenenganipun sijine ing kertas ing menit lan tindak menyang jendhela. Shaggy bisa krungu dheweke, lan voices ing dalan.
  
  
  Panjenenganipun kabuka ing jendhela lan jumangkah metu dhateng ing uwal geni. A sawetara menit mengko, kang ana ing lemah, ninggalake bangunan adoh konco wong.
  
  
  Nalika dheweke lunga njaba, iki njupuk peteng. Pesen ing wigati diputer liwat lan liwat ing sirah. Ana restoran disebut La Masia ing Av Casanova. Dheweke swara dumadakan mandegake, ngelengke. Ngene aku krungu bab panggonan iki amarga iku misuwur kanggo sawijining hallaca, Tanya kang favorit Venezuelan sajian, yen dheweke ' d dhateng kula lan dheweke kanca Ludwig bebener. Mbok, aku panginten, huruf "T" stands for Tanya, lan sing aneh wong lanang, ketoke rusia agen, dimaksudaké kanggo ketemu Tanya ana ing 19: 30 utawa 19: 30? Iki web mimpin sing aku wis wis, supaya aku bisa tindakake iku.
  
  
  Kang teka restaurant awal. Tanya iki ora ono kang katon. Padha lungguh dheweke mudhun ing meja ing mburi omah, ngendi dheweke bisa katon tanpa kang ngeweruhi, lan Stahl nenggo. Ing 7:32, Tanya teka ing.
  
  
  Dheweke iki minangka ayu aku eling dheweke. Iku ora khayalan. Waiter mimpin dheweke kanggo tabel ing ngarep lawang. Banjur dheweke tak munggah lan malmpah mudhun cilik lorong menyang kamar ladies'. Panjenenganipun tak munggah lan mèlu dheweke.
  
  
  Dheweke wis ilang menyang kamar ditandhani "Ladies" nalika dheweke rama teka menyang cilik alcove. Aku iki nunggu dheweke ana, bungah sing kita bakal dadi piyambak lan adoh saka wong-wong ing kamar panedhaan nalika dheweke teka metu. A menit mengko, lawang dibukak lan kita padha pasuryan kanggo pasuryan.
  
  
  Sadurunge dheweke bisa nanggepi, kang nyekel dheweke lan dipencet dheweke hard kanggo ngrintih. Dheweke disawang banter.
  
  
  Dheweke ngandika. "Sampeyan!" "Apa sing mengkono? Supaya pindhah saka kula utawa aku bakal njerit ing dheweke."
  
  
  Dheweke iki napuk ing pasuryan dening ee karo bali saka tangané.
  
  
  Dheweke growled ing nah. - "Apa sampeyan mikir sing iki sawetara jenis eksperimen psikologi game? ""Sampeyan lan aku kudu nggunakake mikrofon lan pamicara kanggo dumunung nilai."
  
  
  "Yen sampeyan ngomong supaya, Nick," dheweke ngandika. Dheweke dianakaké pasuryan dheweke ing dheweke tangan. Ee Stahl kang swara alus.
  
  
  "Sing apa aku ngomong, dear," aku ngandika. Supaya stiletto tiba menyang lontar ing tangan tengen.
  
  
  "Sampeyan lagi arep kanggo... matèni aku?"
  
  
  "Ora kajaba sampeyan wis nggawe iku pancen perlu," aku ngandika. "Sampeyan lan aku arep metu sak panggonan iki bebarengan. Lan sampeyan bakal tumindak kaya sampeyan lagi gadhah wektu gedhe. Utawa sampeyan bakal njaluk iku ing iga. Dipercaya nalika aku pitutur marang dheweke aku bakal matèni sampeyan yen sampeyan nyoba apa-apa."
  
  
  "Sampeyan bisa lali wektu nalika kita padha bebarengan?" "Apa iku?" dheweke takon ing swara sensual.
  
  
  "Ora ngapusi kanggo kula, bayi. Kabeh sing iya iki mung bisnis. Saiki njaluk obah." Lan dadi seneng."
  
  
  Dheweke sighed. "Kabeh tengen, Nick."
  
  
  Kita banjur metu kabeh liwat restaurant tanpa sembarang masalah. Dheweke teka dening mobil, supaya aku digawe dheweke drive kula ana. Kita main game kuwi ing wong, lan kang tak konco setir. Mobil iki rampung piyambak ing peteng gg.
  
  
  "Saiki. Apa sampeyan ketemu Hema ing restaurant?"
  
  
  "Aku ora bisa pitutur marang kowe sing."
  
  
  Panjenenganipun sijine piso kanggo dheweke. "Njupuk ngatur, sampeyan bisa ora."
  
  
  Dheweke kapandeng wedi. "Kang agen."
  
  
  "KGB?"
  
  
  "Ya."
  
  
  "Sampeyan ki?"
  
  
  "ya. Nanging mung thanks kanggo sandi khusus kawruh - amarga aku ilmuwan. Iku hubunganipun kaliyan ihc."
  
  
  Aku njupuk mobil lan ndamel kanggo Av Casanova. Aku takon dheweke. "Ngendi kanggo pindhah menyang clinic?" "Lan ora muter game karo kula."
  
  
  "Yen aku njupuk sampeyan ing kono, padha bakal matèni kita loro!" dheweke ngandika, meh tearfully.
  
  
  "Cara kang?" - mbaleni iku.
  
  
  Dheweke banget upset. "Njupuk terus nguripake lan tindakake boulevard nganti aku pitutur marang kowe ngendi kanggo nguripake maneh."
  
  
  Iki digawe dening penunjuk.
  
  
  "Ngendi kang Alexander?" dheweke takon. "Salah siji sing iki mestine kanggo ketemu kula."
  
  
  "Kang mati," aku ngandika, ora looking ing nah.
  
  
  Dheweke diuripake lan kapandeng ing kula kanggo wayahe. Nalika dheweke kapandeng nerusake maneh, dheweke mata padha gilap. "Aku marang wong-wong mau padha banget mbebayani," dheweke ngandika meh inaudibly. "Saiki sing wis rusak ih grand rencana."
  
  
  "Inggih, mungkin iku ora dadi gedhe," aku ngandika tartly. "Iki Dimitrov ing pangisian daya saka utama iki rencana?"
  
  
  Aku iki cingak kanggo sinau sing aku sumurup Dimitrov kang jeneng. Dheweke ana nyata anyar ing dheweke email bisnis, senadyan dheweke fantastic kabisan. "Sampeyan ngerti akeh banget," dheweke ngandika.
  
  
  "Aku bakal nemokake ego ing iki supaya disebut-clinic?"
  
  
  "Aku ora ngerti," dheweke ngandika. "Dheweke uga wis kiwa. Nguripake kiwa ing sabanjure werna."
  
  
  Dheweke marang kula luwih rekomendasi, lan aku mèlu wong-wong mau. Nalika aku diuripake dheweke banget sakcara langsung, dheweke diuripake kanggo kula. "Aku pengin ngerti. Apa tindak salah? Nalika sira njaluk metu saka hipnosis lan carane?"
  
  
  Panjenenganipun nglirik ing Nah lan grinned. "Aku wis wis arep edan nyoba kanggo guess bebener kanggo saperangan pungkasan dina. Saiki aku bakal supaya sampeyan maca dheweke rejeki kanggo nalika."
  
  
  Ing sabanjure persimpangan, kita digawe pungkasan mlebu menyang kiwa, lan Tanya marang kula kanggo mungkasi ing ngarep saka house lawas. Lemah lantai kapandeng kaya dienggo nyimpen, lan ing jubin ndhuwur ketoke sepi.
  
  
  "Swara kang," dheweke ngandika lirih.
  
  
  Sawijining engine kanggo mecahaken riset masalah. Aku kapandeng ing pangilon ami, dheweke, lan weruh mobil liyane narik munggah konco kita. Kanggo wayahe aku panginten padha bisa Tanya kang kanca-kanca, nanging banjur aku temen maujud kothak pasuryan konco setir. Hawke diselang CIA wong kanggo njaga mripat ing kula.
  
  
  Kula dadakan nesu sirep. Ego ora bisa nyalahke dheweke, considering cara kang ' d wis tumindak akhir-akhir iki. Dheweke mutusaké kanggo nglirwakake dheweke pengawal oleoresin.
  
  
  "Ayo metu," Tanya ngandika kanggo dheweke, waving kang gun ing dheweke.
  
  
  Kita tak metu. Tanya iki tegang lan wedi banget.
  
  
  "Nick, ora nggawe kula teka karo sampeyan. HQ nuduhake iku kanggo sampeyan. Mangga nyimpen kula. Elinga wektu kita ngginakaken bebarengan. Sampeyan ora bisa lali iku saiki."
  
  
  "Ya, aku bisa," aku ngandika coldly. Dheweke iki di-push dening ee " Luger "lan malmpah watara bangunan kanggo trotoar.
  
  
  Apa-apa watara iku menowo. Nalika aku iki digawa ing, aku iki akeh banget drugged, lan nalika dheweke teka metu, aku iki dipuntutup. Nanging aku eling kira-kira jarak saka werna kanggo werna sisih, lan iki sing padha. Nang, kita turunan tajem undhak-undhakan menyang ruang paling ngisor, aku dietung minangka akeh langkah minangka aku dietung nalika aku lunga metu ing saindhenging clinic. Ana sangsi bab iku - Tanya iki anjog kula singa kang den.
  
  
  Rolas bab.
  
  
  Minangka kita ngetik putih dalan, dheweke wiwit kelingan liyane lan liyane didhewekaken kedadosan. Iku digunakake kanggo ngadeg ing lorong, lan wong sing mung matèni ing Tanya kang apartemen katahan kula kene.
  
  
  "Sampeyan lagi ngelengke," Tanya ngandika.
  
  
  "Ya, ana kamar, lan orientasi kamar. Duweke ana disambungake menyang dhingklik."
  
  
  "Iku mung ahead."
  
  
  Banjur dipindhah mudhun bale. "Ana wong liya," aku ngandika. "Sampeyan kerjo karo wong bebarengan. Aku ora ngelingi jeneng dheweke minangka Kalinina."
  
  
  "Ya," Tanya ngandika akeh banget.
  
  
  Aku dibukak lawang kanggo dheweke, kang Tanya nuding metu, nyekeli sandi Luger siap. Dheweke, lunga nang karo Tanya mbukak ing ngajeng kula. Pengeling-eling teka banjir maneh. Subcutaneous injeksi. Hipnotis. Audio-visual mau. Ya, padha neraka proyek ing kula ing salawas-lawase.
  
  
  Dhingklik karo nyudo lan kabel isih ngadeg ing tengah kamar. Tembok hung moaning, nanging salah siji bagéan iki wis sebagian disassembled. A teknisi iki ngadeg toko. Dheweke kawruh saka ego. Jeneng Menendez teka kanggo kula. Kang nguripake lan kapandeng ing kula blankly kanggo wayahe.
  
  
  "Apik rayos!" ngandika, ipat-ipat darkly minangka panjenenganipun temen maujud sing ego lemah beteng wis breached.
  
  
  "Tetep mbukak kene," aku ngandika, njupuk saperangan saka langkah-langkah menyang wong.
  
  
  Nanging dheweke panicked. Panjenenganipun rummaged ing dresser laci jejere wong lan ditarik metu gun. Iku kapandeng kaya standar Beretta serbu. Minangka kang nguripake kanggo ngadhepi kula, kang luger dijupuk lan kenek emu ing dollar tumpukan. Panjenenganipun ambruk bali dhateng sebagian dismantled mobil, sprawling tangan lan sikil, mata tetep ing langit-langit. Sawise dhisikane twitched, lan kang ana mati.
  
  
  A menit mengko, Tanya kang swara teka saka konco dheweke. "Saiki iku siji, Nick."
  
  
  Aku nguripake watara lan weruh yen dheweke wis nyekel bedhil lan iki pointing ing kula. Aku ora nonton dheweke rapet amarga aku mung ora ndeleng dheweke minangka panah. Iki wektu liyane dheweke ' d wis salah bab nah. Ana sedih nanging tenan expression ing pasuryan dheweke. Nalika dheweke iki ngangkat munggah dening Luger, lan banjur cilik pistol banjur mati ing kamar, lan gawk kenek kula. Panjenenganipun spun watara, mbanting menyang gedhe dhingklik, lan ambruk menyang lantai. Begjanipun, dheweke dijupuk ala, lan dadi mencet kula ing pundhak kiwa, ora ing dodo. Aku isih kagungan Luger.
  
  
  Tanya ngarahke maneh, lan dheweke sumurup sing wektu iki dheweke target bakal luwih apik. Aku ora bisa muter game karo dheweke. Dheweké mutusaké kanggo ngatur gelaran. Dheweke dijupuk kenek luger lan ngalahake dheweke kanggo dijupuk kapindho. Tanya clutched ing dheweke urip lan staggered bali, collapsing menyang lantai.
  
  
  Panjenenganipun tak munggah lan malmpah liwat kanggo dheweke. Dheweke lying ing dheweke bali, nyekeli bloodied titik ing dheweke weteng karo dheweke tangan. Kang sumpah ing ambegan. Ana wis glint saka jero kejut ing dheweke mata. Dheweke nyoba gagal kanggo ambegan Rivnenskaya.
  
  
  "Apa ing neraka apa sampeyan kudu apa sing?" Aku takon susah.
  
  
  "Aku... iki banget wedi, Nick. Padha ora bisa njaluk dheweke bali menyang Moscow... gagal lengkap. Aku pancene apa... aku supaya nuwun. Aku disenengi sampeyan supaya akeh." Dheweke target nguripake miring, lan dheweke wis mati.
  
  
  Panjenenganipun leaned liwat dheweke kanggo wayahe, ngelengke. Sanajan sawise pati, pasuryan dheweke ayu. Apa mundhut getih! Panjenenganipun holstered ing luger, tak munggah, lan tindak menyang kabinèt ngendi teknisi njupuk metu pistol. Aku kabuka sawetara nggambar lan ketemu cathetan bab kondisi fisik. Padha, bebarengan karo mesin iki, kudu pitutur marang crita. Aku wis takon dheweke kanggo ngirim photojournalists kene. Hardware dhewe bakal header. Saiki dheweke ana sacoro prakteke exonerated. Lan iku bakal Kremlin, ora Washington, sing bakal diremehake.
  
  
  Nanging ing ngendi ana Dimitrov? Yen padha kanggo mbukak adoh saiki, kabeh iki bakal ninggalake rasa ala ing tutuk. Karya wis terkenal kanggo luwih akeh tinimbang mung wadhi Kremlin. Iku iki kanggo nuduhake KGB sing padha wis musna adoh banget. Iku piranti kanggo mbuka sumpel botol saka profesional asas.
  
  
  Shaggy krungu dheweke ing lorong.
  
  
  Dheweke dresser laci mbanting mati lan kang nyekel bedhil maneh. Aku krungu swara ing lorong.
  
  
  Duweke, teka menyang mburi nalika wong mlayu liwat bale. Iku Kalinina, Tanya kang rowange, mlaku awkwardly karo heavy suitcase ing tangané. Kang ana meh ing mburi dalan.
  
  
  Aku matur iku metu. "Mandeg!"
  
  
  Nanging katahan mlaku. Ing clurut cepet ngiwa kleleb kapal. Dheweke dijupuk kenek luger lan mencet emu ing wentis tengen. Panjenenganipun sprawled ing lantai, mung cendhak metu sing mimpin kanggo undhak-undhakan.
  
  
  Aku krungu swara konco kula. Nguripake watara, dheweke weruh wong liya, cendhak, stocky wong karo Khrushchevite pasuryan - wong liya watara KGB Udan Kasus departemen. Panjenenganipun pointing loro revolvers ing kula.
  
  
  Aku snuggled munggah kanggo nggresah minangka kang murub, lan dijupuk kenek tembok mung inci saka sirah. Banjur dheweke weruh wong liya ing lorong konco gunman, sing rodho wong karo rambute werna abu-abu lan koper ing lengen. Iku Oleg Dimitrov, penduduk cameraman ing pangisian daya saka piso. Ana siji sing saestu tresna marang dheweke, siji aku wis rembugan karo sadurunge KGB tenan temen maujud padha ora bisa muter game karo dheweke. Piyambakipun mlaku cepet banget mudhun ing dalan kanggo mburi adoh, mbokmenawa kapindho metu.
  
  
  KGB wong murub maneh, lan kang ducked minangka gawk whizzed liwat sirah. Dheweke dijupuk ing rheumatism, nanging ora kejawab. Kang ngarahke kaping telune, nanging duweke, murub pisanan, lan kenek emu ing groin. Dheweke bengok-bengok ing pain lan ambruk mudhun. Nanging banjur Dimitrov wis ilang mudhun bale.
  
  
  Panjenenganipun mlayu menyang tiba agen. Panjenenganipun writhed ing lantai, kringet pouring mudhun marang pasuryan, lan serak swara teka saka sak tenggorokan. Panjenenganipun wis rampung lali bab bedhil ing tangan tengen. Iku kalah metu dening ego ego tangan lan enggal-enggal mudhun bale. Panjenenganipun mbokmenawa bakal manggon kanggo ndeleng sentosa. Nanging aku ora mikir iku ngene dadi seneng bab iku.
  
  
  Aku mèlu Dimitrov menyang kamar ing mburi dalan, nanging nang aku weruh mbukak jendhela looking metu dhateng gg. Dimitrov ora ana.
  
  
  Panjenenganipun berjuang liwat jendhela menyang gg peteng mung ing wektu kanggo ndeleng sedan ireng njupuk mati watara ing mburi adoh. Aku enggal-enggal metu menyang werna lan ketemu CIA wong ana.
  
  
  Panjenenganipun ngandika, " Apa neraka wis arep ing, Carter?"
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing arah sedan ireng iki judhul mudhun boulevard. Piyambakipun manawa kang ana judhul kanggo bandara. Jam mengko, a trip kanggo Roma. Mbokmenawa, Dimitrov iki arep kanggo fly wong-wong mau.
  
  
  "Ana sawetara Rusia matèni lan tatu ana," aku ngandika. "Pindhah lan nggawe manawa urip tetep sijine. Aku arep kanggo airport kanggo ih boss."
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing getih mlaku mudhun sandi lengen sak kantong sandi doublet. "Kula gusti Allah, apa ora sampeyan njupuk kula ana karo sampeyan?"
  
  
  "Proyek iki mung kanggo nonton kula, ora kanggo badai beteng. Ing kasus, iku bakal njupuk dawa banget kanggo nerangake. Ndeleng sampeyan ing papriksan."
  
  
  Kang tak menyang Tanya mobil lan ndamel adoh. Yen dheweke ana salah lan Dimitrov ora ing bandara, dheweke ora bakal wis ilang apa-apa. Iku bisa wis ditanggepi umum tandha kanggo emu lan melu ing Venezuelan polisi. Nanging aku cantik manawa sandi guess ana sing bener.
  
  
  Rong puluh menit mengko kang ana ing bandara. Nalika piyambakipun mlebet bangunan terminal, kang eling carane amba iku. Iku dibangun ing sawetara tingkat. Malah yen Tandha iki ana, iku gampang banget kanggo kula sing ego ilang. Kajaba kang ' d guessed bab pesawat kanggo Roma. Iku TWA pesawat sing iki dijadwal kanggo njupuk mati ing setengah jam. Dheweke, tindak menyang kantor tiket. Dimitrov iki ora ono kang katon, supaya dheweke iki takon bab agen kang nen, njlentrehke ing rinci.
  
  
  "Ya, ya. Wong sing cocog description ana kene, kajaba kanggo wong dheweke weruh karo mustache. Kang ana ing kene mung sawetara menit kepungkur."
  
  
  "Iya kang duwe gawan?"
  
  
  "Iya ora dipriksa, sir."
  
  
  Aku figured metu. Lan Dimitrov kang mustache bakal wis gampang.
  
  
  "Aku mikir piyambakipun kasebut jeneng... Giorgio Carlotti," ngandika Clera. "Panjenenganipun kagungan italia passport."
  
  
  "Lan mung kiwa?"
  
  
  "Ya sir."
  
  
  Ego ngaturaken dheweke. Dimitrov ana kene, piyambakipun yakin saka iku saiki. Aku mung bisa lumaku nganti gapura lan ngenteni wong kanggo nuduhake munggah, nanging sing isih dicokot saka luck. Ing kajaba iku, ana bakal akeh wong sing seneng lelungan ing gapura. Yen Dimitrov wis mutusaké kanggo perang, iku bisa wis banget bingung.
  
  
  Toko toko majalah dicenthang dheweke metu, nanging Dimitrov ora ana. Banjur dheweke, tindak menyang itungan ijol-ijolan jendhela. Dheweke malah banjur mudhun menyang sel ing bagian, bagasi lan takon. Dimitrov misale jek wis ilang.
  
  
  Dheweke wis mung diuripake sudhut nalika piyambakipun ngeweruhi wong.
  
  
  Piyambakipun judhul kanggo wong-wong kang kamar karo koper ing lengen. Iya ora ndeleng kula. Werna abu-abu mustache diganti ego kang katon sakabèhé. Iku ana sethitik kamuflase, nanging iya ora duwe wektu kanggo siji luwih apik.
  
  
  Dimitrov mlebu jedhing lan mbanting lawang mati konco wong. Mugia, jamban ora toja.
  
  
  Ing Luger ditarik dheweke metu nalika iku dibukak lawang.
  
  
  Nang, kang ana mung bab kanggo wisuh tangané ing nglelebke ngelawan ing kamar cilik. Panjenenganipun kapandeng watara lan ana bungah kanggo ndeleng sing ora ana siji maning ing kamar.
  
  
  . Dimitrov kapandeng ing pangilon lan weruh sandi bayangan ing nen. Ego kang pasuryan iki werna abu-abu karo wedi.
  
  
  Panjenenganipun diuripake kanggo ngadhepi kula, ngrambah menyang kanthong jaket, lan nguripake. Piyambakipun kanthi cara kang abot nyoba kanggo njaluk gun metu. Panjenenganipun ditarik pemicu ing luger lan krungu kurang klik.
  
  
  Panjenenganipun nglirik ing gun. Dheweke, sumurup yen kamera iki dimuat. Iku mung misfired - gagal isi, soko sing mung kedaden sapisan ing saindhenging yuta kaping. Panjenenganipun nyekel ejector karo kang getih tangan kiwa.
  
  
  Nanging ana wektu ora. Dimitrov ditarik metu gedhe parabellum mauser lan ngarahke iku kasebut kanthi teliti, ing sandi dodo. Kang lungguh mudhun lembah.
  
  
  Iku dove menyang mangulon tegese lantai. Ing gawk kenek kothak ing jejere sandi sirah lan ricocheted sak kamar minangka Hugo supaya iku geser menyang tangan. Kang nguripake abruptly kanggo Dimitrov lan dibukak stiletto. Iku mbanting menyang Ego kang ndhuwur thigh.
  
  
  Aku iki wus kanggo awak, nanging aku guess aku iki bejo kanggo duwe kenek soko ing diwenehi kahanan. Dimitrov bengok-bengok minangka stiletto kenek ego, lan ego mauser ambruk menyang lantai. Panjenenganipun ditarik metu piso dawa lan ngrambah kanggo ilang pistol.
  
  
  Sauntara kuwi, wong ala isi saka Luger dheweke wis di buwang metu, lan iku clattered menyang lantai. Kang ngarahke ing Dimitrov cara sing padha kang ngarahke ing Mauser. Minangka dhewek ngrambah iku, banjur tumenga lan weruh sing iya ora ngadeg kasempatan a.
  
  
  Panjenenganipun wungu tangané lan digawe adoh saka gun. Ningali expression, iku dumadakan ngandika munggah. "Kabeh tengen, Mr. Carter. Sampeyan wis menangaké. Aku nyerah iku kanggo sampeyan."
  
  
  Aku tak sandi kaki, lan panjenenganipun tak munggah, banget. Kita padha ngadeg tengen kamar saka saben liyane, kita mata dikunci. Sandi lengen kiwa diwiwiti kanggo babras pol.
  
  
  "Sampeyan digawe salah amba, Dimitrov," aku ngandika. "Sampeyan milih KAPAK kanggo ngina kita."
  
  
  "Aku dikarepake kanggo bakal nyerahke liwat kanggo polisi," ngandika. "Aku diparingi munggah..." Kang alon sudo tangané, banjur dumadakan ngrambah munggah ing menit, lan cilik Derringer muncul ing tangané.
  
  
  Panjenenganipun ditarik pemicu saka Luger, lan wektu iki gun banjur mati. Gawking kejiret Dimitrov ndhuwur mung jantung, lan mbuwang ego bali. Ego mripate mandeng kula sudhut paningalan kanggo wayahe, lan banjur frantically nyekel andhuk alur jejere wong. Minangka kang ambruk, kain andhuk miber metu saka dispenser kaya dawa sheet sing setengah dijamin mlaku awak.
  
  
  "Panjenengan Kremlin panggedhe bisa uga mikir bab iku wektu sabanjuré padha teka munggah karo rencana grand," gusti marang trupu.
  
  
  Luger slid iku bali menyang sawijining holster. Hugo ana mung panggolekan iku bali ing sawijining scabbard nalika loro policemen bledosan liwat lawang, bedhil digambar. Padha kapandeng ing Dimitrov lan banjur ing kula karo expression surem.
  
  
  "Kang pasa aqui?" salah siji saka wong-wong mau bengok-bengok.
  
  
  Dheweke emu nuduhake sawijining kertu ID. "Nelpon kepala keamanan polisi," aku ngandika. "Marang em kabeh rusia conspirators wis dirasakake."
  
  
  "Sampeyan, langkawi sky Carter," wong ngandika.
  
  
  Panjenenganipun tindak metu liwat kamar lan digawe cara kang liwat akeh curious lelungan menyang cedhak counter ngendi bisa nelpon dheweke. Ing atine dheweke mripat, aku apal lokasi lemah KGB markas, aneh laboratory ngendi fantastic eksprimen iki conducted ing manungsa guinea babi - ing kula. Hawkeye bakal arep kanggo pindhah ana kanggo ngganti CIA wong lan marang polisi apa kedaden. Panjenenganipun badhe wis manawa penet wis kacarita crita bener.
  
  
  Panjenenganipun tak nomer telpon saka agen tiket carik, nanging ngaso kanggo wayahe sadurunge mencet nomer. Aku ora kaya misi sing rampung karo pagelaran tataran. Ana bakal luwih keamanan rapat-rapat, lan aku bakal duwe kanggo pitutur marang crita kanggo akèh wong. Aku ora perlu iku sapunika. Aku needed lan sore karo cah wadon kaya Tanya Savich. Aku iki angker dening ngarsane saka dheweke lifeless awak, isih ayu ing pati. KGB utawa ora, dheweke khusus.
  
  
  Panjenenganipun njupuk ambegan jero lan supaya iku metu alon-alon. Inggih, mungkin yen aku bejo, ana bakal dadi liyane brunette karo jero biru mata lan sensual purring swara. Lan mungkin dheweke bakal ora wis mungsuh agen, lan aku bakal ora wis kanggo mateni dheweke. Iku soko sing katahan kula arep liwat sabanjuré sawetara minggu saka birokrasi musuhan.
  
  
  Panjenenganipun njupuk iku munggah lan dials Hawke kang nomer.
  
  
  Cathetan
  
  
  "KITA BAKAL NGUBUR SAMPEYAN!"
  
  
  Komunis ancaman wis tau ketoke dadi nyata! Ora cepet wis KAPAK diutus Killmaster kanggo misi anyar saka pesen teka saka wong-wong mau-padha anceman kanggo menehi hasil nyebul bejat kanggo pengaruh internasional saka negara Amérika.
  
  
  Iku temenan proyek kanggo Nick Carter - deadliest saka karir. Killmaster iki mileh coro tartemtu kanggo muter peran utama ing diabolical plot, ing sirah saka KAPAK. Apa padha nindakake kanggo wong? Iya padha, banget, tenan nggawe KAPAK kang paling terkenal agen marang banget pasukan piyambakipun sworn kanggo nglindhungi? Iku ora nganti Nick ambruk ing nulis saka sensual rusia penggaweyan kang wiwit ngerti carane ego iki digunakake. Nanging iki wis kasep? Iya ego pangertèn wis kagungane KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Jam saka Wolf
  
  
  dijarwakake dening Lev Shklovsky ing memori saka kang ilang putra Anton
  
  
  Original title: Jam Saka Wolf
  
  
  Bab page
  
  
  A fighter jet thundered kepungkur kula, nyapu dalan ing ngajeng kula.
  
  
  Kang ngipat-ipati pilot lan kabeh egos saka para leluhur minangka yes rodha kang Citroen karo kabeh kang, ketjobo. Iku bisa nyimpen sampeyan sing gaweyan. Dalan ana apa-apa luwih saka jero kréta trail marang gunung tembok, lan ing abad ka-lawas ditches dianakaké munggah kaya meneng ing lancip ban saka 11cv. Iku mung bisa pindhah salah siji cara, lan ana ruts ing arah. Diwenehi boulders ing sisih tengen lan chasm jero ing sisih kiwa, iki ana uga bab sing apik. Peteng, lancip alas enveloped kula ing suku cadang, terus ends, lan sanadyan aku wis didhelikake iku saka fighter ing inky ireng godhong-godhongan enom, iku bakal wis Pyrrhic kamenangan. Aku iki dioyak dening resimen saka Yugoslavia prajurit, lan gusti Allah mirsa carane akeh watara wong-wong mau lunga liwat gunung-gunung kanggo saubengé kula.
  
  
  Ing Citroen tabrakan karo gedhe rock ing dalan lan mbuwang kula bali marang tembok. Nalika mobil ambruk maneh, liyane saka exhaust pipe teka mati. Interior iki kapenuhan karo exhaust asep. Ngawut-awut lan perkakas teka mati cepet, lan mung kasempatan aku iki nyopir. Panjenenganipun kapandeng munggah liwat pecah koco. Jet fighter iki mabur obliquely. Ego corps shone ing puri lan dadi mencorong siluet minangka turunan langsung daya liyane ing kula.
  
  
  Aku ora mikir kang bisa wis dipindhah kanggo luwih saka sawetara detik. Miturut cara, duweke kudu wis mati dawa ago. Aku ' d wis onomatopia mati sandi sampéyan kanggo meh jam, lan bab mung aku ngatur kanggo nindakake iki galau sandi orientasi. Aku malmpah liwat kabeh bisa sisih dalan, lan dalan padha narrowed digawe kula wedi sing padha bakal ilang menyang ora ono. Aku wis ora idea ngendi aku iki, kajaba ing cliff tajem nang endi wae ing Jajahan Alps. Ana kudu wis a papan perlindungan ing lembah, nanging kabeh aku weruh ana tentara, peluru, lan sing peduli bidang. Ing kahanan saiki iku, iki bakal dadi aliran assignment, lan KAPAK bisa uga bakal kelangan Agen N3, nanging aku uga wis ora lali sing iki wis kedaden lan NI N2, akeh taun kepungkur ing panggonan sing beda-beda.
  
  
  A fighter jet teka kanggo menehi salam kula karo sih dijupuk. Piyambakipun ndamel minangka cepet kang bisa ing arah saka Ego Geni. Lawas 11cv iki goyang horribly. Ing Citroen 11cv iki diprodhuksi saka 1938 kanggo 1954, lan saka cara iku reacted, aku cantik manawa aku wis ego rancangan. Lampu ing protruding dashboard tau kerjo, supaya aku ora bisa pitutur marang carane cepet aku iki nyopir iku. Ing paling banget, iku bisa kanggo njaluk ing gas. Aku ora mikir iku bakal cukup, nanging iki mung kasempatan aku wis karo sing nyedhak bidang sing dived menyang geni sawijining volleys.
  
  
  Ing Citroen iki goyang ing protest, lan roar saka exhaust digawe kuwi gangguan sing aku ora malah krungu pikirane. Angin nyebul liwat mbukak koco, pembekuan kuping lan nggawe sandi rambute nggulung watara sandi pasuryan. Ing bidang iki saiki supaya cedhak sing aku wis roso kesengsem sing ego bakal ngulu munggah online intake.
  
  
  Dheweke taunting dipencet karo kabeh dheweke bisa. Senapan mesin kaliber .50 njupuk bursts saka fighter kang wings. Dalan ing ngarep saka kula nyuwil, lan mobil iki dijamin ing udan watara rocks lan clods saka hard bumi. Mobil gumregah lan dodged peluru, lan dening release dadakan saka uap, kang sumurup padha wis mejet ing radiator. Nggodhok banyu hissed munggah lan enggal-enggal mudhun sandi pasuryan ing mega saka scorching uap. Panjenenganipun langkah-langkah ing gas lan njupuk munggah kacepetan maneh. Gust saka angin, minangka kerja miber kepungkur kula ing salawas-lawase, ana ing antarane wong mati kasepen sing meh tansah nderek anggempur. Panjenenganipun mirengke kanggo dhewe ambegan alon teka metu ing saindhenging kang paru-paru. Sauntara postponement.
  
  
  Nanging F-86 iki wis nguripake maneh kanggo liyane nyerang, lan kang sumurup yen pilot bakal kenek kula cepet utawa mengko. Ya, F-86, Sabre. Ing Macedonians wis wong-wong mau ing kajaba iku kanggo 150 F-84s. Aku mikir apa babras kula paling ana ngerti sing Paman Sam kang milih-milih peparingé bakal matèni aku. Ing Macedonians nggunakake Sabre kanggo perang indies ing panah district, amarga supersonic F-X4 lan MIG-2I sing obah cepet banget kanggo kuwi dhuwur. Saber wis mesthi wis paling apik fighter, nanging superioritas udara durung matter kene, ora marang lawas Citroen.
  
  
  Web alesan kang isih urip iki amarga aku sumurup soko bab ego saka mesin bedhil, kayata watesan ing nomer saka babak ing majalah sing bakal disuntak sawise telung puluh detik saka fokus diperlokaké. Pilot padha memulang kanggo njupuk ing bursts saka siji rong detik. Nanging amarga saka Sabre kang poise, ana papat kaliber mesin bedhil .50 drown ing irung amarga saka recoil. Supaya ana cenderung kanggo njupuk ing ngarep saka target. Supaya Slavic pilot dijupuk kono bakal wis yen wis ora taunted dheweke lan dipindhah ing kacepetan sing padha. Thanks kanggo sandi kawruh saka kombinasi saka bursts cendhak lan irung nyilem, iku nglawan papat consecutive serangan, nanging aku mangu-mangu iku bakal bisa nganti ferret mlayu metu saka bahan bakar lan pilot iki dipeksa kanggo bali.
  
  
  Aku diuripake kanggo njaluk pratandha, lan wengi shadow saka wit ambruk ing kula. Ing Sabre iki nglayang konco kula, nunggu kula kanggo metu ing sakcara babagan saka dalan kanggo mencet iku. Aku leaned liwat setir lan felt kringet drench sandi pasuryan, bali otot tensing minangka yen padha ' d felt impact saka peluru. Yen pilot mutusaké kanggo nyoba mburi nyerang, sandi kira-kira daya cadangan bakal suda dening bab setengah. Citroen mung ora duwe kacepetan kanggo nggawe serep kanggo sing prabédan.
  
  
  Dalan tatu liwat sawetara dadi cetha. Engine coughed, panas saka lack saka banyu, lan kalem minangka dheweke iki dipeksa bali munggah gunung. Kang bisa njaluk metu lan mbukak luwih cepet, utawa supaya kang panginten abot. Aku separo ana, nyoba kanggo nggawe siji pungkasan gaweyan.
  
  
  Shooting miwiti nang endi wae cedhak bushes. Peluru dilatih liwat sisih Citroen, lan aku iki sêmbar karo shards saka kaca saka sisih windows, kang nyuwek-nyuwek nutupi kanggo shreds. Prajurit diantrekake dalan karo agawe bedhil otomatis. Kanggo lumaku watara ing mobil bakal bisa kanggo nglalu. Panjenenganipun leaned ing tuwa, ing pelek saka panah koco, minangka babak sabanjure saka gunfire diguncang mobil. Saka saiki, ing kréta trek kudu nindakake kabeh kontrol.
  
  
  Dalan iki reeling ing kelangan puri. Saka posisi sandi, aku ora bisa pitutur marang carane dawa dalan isih bakal cetha, nanging aku sedih koyo sing iku bakal dadi dawa cukup kanggo Sabre kanggo nyerang maneh. Liyane nembak rang metu ing alas, isih kasebar, nuduhake yen awak utama prajurit wis durung teka. Ora sing mattered akeh: aku iki kepepet, ora ketompo carane sampeyan kapandeng ing iku.
  
  
  Sergei saring liwat wit-witan lan ngrambah hood lan gendheng. Dheweke krungu swara saka adoh fighter jet minangka iku nyedhaki. Ing pecah ami pangilon, dheweke kejiret sak klebatan saka nyedhak bidang. Gambar kapenuhan ing pangilon, lan crossfire raged liwat sirah. Panjenenganipun upaya kanggo ngira kadohan maneh, wektu iki nyadari utamané ing roso, lan diganti kang sadurungé taktik, sengaja delaying nganti wayahe pungkasan, banjur revving munggah maneh. Citroen ana wangkal Frenchman. Dheweke gelem menehi munggah. Dheweke lunged nerusake karo pasukan aku panginten kang ' d digunakake wektu dawa ago.
  
  
  Nanging sing ora cukup. Wektu iki, pilot menehi ganti rugi kanggo irung muter minangka kanthi sabisa, lan baja-jacketed peluru nyuwék Citroen saka stern kanggo radiator grille. Setir nguripake dheweke menyang tengen, jejeg menyang trek, supaya sing paling saka serangan padha digunakke dening meh vertikal awak saka mobil. Nanging instrument panel iki jejer numpes, lan uga soko tak ing hood. Geni ngubengi tengen floorboards. Geni iki panas, lan nglukis, lengo maya saka kumelun enveloped kula. Citroen iki dying. Ban padha ambruk kanggo shreds, lan tank bahan bakar iki bocor. Ngarep poros ing sisih kiwa gumregah mati, lan kabeh ngisor iki ambruk kanggo shreds.
  
  
  Pelek tanpa ban slid bebarengan trek. Aku ora bisa drive maneh. Ana akèh getih mlaku mudhun dheweke pipi, nanging aku ora bisa pitutur marang carane kanti awon aku iki babras. Mobil iki saiki rolling ing scythe, ing ambruk logam nangis ing mad lan wuta nesu, lan alon-alon wiwit tiba saka mburi gunung menyang jurang.
  
  
  Dheweke clung abot kanggo jog, nresep dheweke lip ing blinding pain saka dheweke burns. Ing Citroen jolted violently lan mbuwang kula violently ing arah liya. Abot boot kenek dheweke ing lawang lan iku swung mbukak. Kebeneran, 11cv wis roosters ing bali, supaya lawang bandhulan mbukak ing angin. Iku mung bab sing disimpen gesang kawula. Ing bab sabanjure aku sumurup, aku ngene tiba metu lan iki rolling mudhun atos dalan, sautan dalan kanggo njaga saka mudhun mati ing mburi, kang ana sepuluh cm adoh saka kula.
  
  
  Mobil skidded bebarengan pinggiran, smashing menyang rocks, bushes, lan wit-witan, rolling bali lan kasebut lan nggawe sawijining cara kanggo ngisor jurang jero. Nalika iku ngrambah ngisor saka rocky gorge, iku mbledhos menyang segara abang geni.
  
  
  Aku staggered mati menyang bushes, wiping getih saka ambruk ndhelikake, lan gesang kawula bengkong karo kejut lan sickening mual. Langit nguripake abang liwat kobong awak saka Citroen ing ngisor iki. Aku cepet-cepet. Lan yen aku wis ora wis cepet banget, aku bakal wis atusan prajurit watara kula, kepincut dening mobil bledosan. Nanging aku wis kanggo mungkasi kanggo siji menit kanggo nyekel sandi ambegan... Banjur ngubengi ing liwat bushes.
  
  
  Sandi sethitik gas bom iki isih taped kanggo sandi wentis, sanadyan sampeyan ora bakal nyana peduli bab apa luwih apik ing kuwi papan mbukak. Kula silet-cetha stiletto wis digambar saka sawijining ego scabbard lan saiki ing tangan. Dheweke wis disuntak dening dheweke Luger nalika iku nyuwil liwat papriksan lor Metkovich, lan saiki gun ana, antarane kobong sisa saka 11cv. Nanging iku ora nggawe akeh prabédan. KAPAK kang kabeh arsenal senjata bakal ora ana guna yen prajurit ngeweruhi kula saiki. Ih iki akeh banget kanggo perang karo.
  
  
  Metkovich iki awal saka ngipi elek. Sadurunge sing, kabeh iki arep lancar. Kang teka ing Yugoslavia ing italia trawler, lan banjur swam kanggo dharat. Metkovic iki luwih daratan, anyar tetanèn kutha nang endi wae ing dataran Jajahan Alps, babagan sing kapisah pesisir Dalmatian saka Bosnia lan Herzegovina. Ing Metkovich, kontak wong presented kula karo dokumen, sandhangan, lan mobil. Kontak wong iki sepi kroasia karo expressionless pasuryan, sanadyan aku nang sing expression bakal ngganti sanalika piyambakipun ketemu metu apa kedaden kanggo ego misuwur Citroen. My documents kapandeng apik, nanging karya boots pas kaya circus banyolan kang sandal, lan clono dowo, sweater, lan nglukis jaket kulit pas kula minangka nyenyet minangka korset watara paus kang iga.
  
  
  Ing dokumen sing permanen lan uga kang dikembangaké, sanajan padha kapandeng cukup legal, sampeyan ora malah pass keamanan kirim ing papriksan. Aku wis kanggo perang cara liwat cornfield kanggo dalan liyane, lan saka wayahe aku ana ing roto. Isih, prajurit durung menehi munggah. Aku ngarep-arep padha ' d mikir aku iki mati nalika padha weruh mobil njeblug, nanging aku ora supaya bejo. Panjenenganipun wis bisa ndeleng nyedhak lanterns, lan saka wektu kanggo wektu kang bisa krungu sergeants nguwuh kaya search urutan. Iku bisa ngandika sing isih ana ing roto.
  
  
  Alas iki sepi kajaba kanggo pancet rustle saka prajurit lan occasional barking asu.
  
  
  Aku sumurup yen aku bakal rauh bakal ngetik arang vegetated wilayah, amarga alas kene padha biasane ora luwih saka sawetara kilometer persegi, wiwit kabeh wilayah saka hotel banget garing. Nanging ing peteng, alas isih diparingi roso kesengsem ageng wikipedia. Iku ketoke kanggo tuwuh endlessly ing cilik iring gunung lan lembah overgrown karo gnarled lawas oaks. Wit njupuk ing anéh manéka minangka perlu kanggo golek cara mudhun ageng ing kula, nanging ana isih ana dalan.
  
  
  Aku wis kanggo pindhah mester. Dalan iki kapenuhan karo prajurit, lan liyane lan liyane ih kelompok padha cepet-cepet liwat bukit ing sisih liyane. Ana ora dipilih, nanging kanggo pindhah mudhun. Nanging gunung tetep, minangka yen kanggo mock kula ing salawas-lawase, tajem banget, banget lunyu, lan banget bare kanggo nyoba.
  
  
  Piyambakipun kenthekan, lan pain saka ciloko iki unbearable. Iku hard kanggo ambegan. Panjenenganipun mandegake ing pegunungan. Dumadakan, kang krungu kurang murmur saka banyu. Aku sumurup iku iki teka saka nang endi wae ing ngajeng kula, sanadyan ing bab mung aku bisa ndeleng ana panah depresi sing alon-alon climbing munggah ing rocks lan overgrown ing gunung. Yen ana banyu, iku wis dadi kali: swara iki kuwat banget kanggo stream. Lan kali temenan malah tuwa valley sing saiki mbokmenawa cut liwat gunung meadow kanggo sandi kiwa. Iki temenan kanggo kula sing slope bakal duwe rock ing paling loro kanggo papat-lorone, supaya aku ora bisa menyang ngendi wae nanging menyang tangan saka prajurit karo ih asu.
  
  
  Saiki dheweke bisa uga krungu asu barking. Padha nggawa asu, mbokmenawa dijupuk saka pengawal tapel. Panjenenganipun slid mudhun slope, nyabrang cilik depresi, lan clawed cara kang kanggo ing pungkasan puncak. Swara saka asu konco kula tansaya banter. Carane ing jeneng gusti Yesus iya padha tindakake trail? Padha duwe apik pangertèn saka mambu..
  
  
  Gulung pungkasan iki banget tajem lan dijamin karo ageng boulders. Dheweke rama gripped kang burned tangan tightly lan wungu ndhuwur keels. Banjur njupuk cetha sakcara langsung nguripake lan kesandung bebarengan kurva saka lis. Kanggo siji menit, swara banyu mandegake, lancip tumpukan poked munggah lan ilang maneh. Aku banjur metu liwat pinggir alas lan, kaya aku samesthine, ngrambah ing cliff sing cut mati pungkasan auto uwal. Iku meh vertikal lan lunyu, lan sloped mudhun menyang jurang sing dadi peteng sing mung swara saka banyu ing ngisor iki kula dituduhake apa ana nunggu kanggo kula nalika aku tau ngrambah ngisor saka iku.
  
  
  Kedher saka pain throbbing ing dodo lan kepala, kang jumeneng ing ora kentekan niat, looking loro cara ing jurang-jurang. Rembulan teka metu saka konco mega lan shone ing pasukan lengkap maneh. A sawetara meter tengen lan padha nomer meter ing ngisor iki dheweke, aku weruh reruntuhan Romawi trowongan banyu. Meh kabeh sing kiwa iku ana baris saka watu lengkungan, kaya tumpukan, sing wungu ndhuwur baris saka granit untu lan fibrous tetanduran. Iku bakal kaya nyebrang Niagara Falls ing worn-metu orang, kang bakal nggawe kula target becik kanggo prajurit. Yen, mesthi, aku bisa njaluk mudhun ana urip kanggo nyoba.
  
  
  Mlengkung liwat, wong mau banjur mlayu bebarengan pinggiran, mencet lengen kiwa kanggo awak kang kanggo counteract pain cetha. Aku kepingin weruh yen aku ngene bejat dheweke iga utawa mung ambruk otot nalika aku mbalek watara mobil. Panjenenganipun wis meh tekan blak-blakan titik ndhuwur ing trowongan banyu nalika krungu shaggy near kula. Panjenenganipun leaned maju ing weteng lan dipencet piyambak kanggo lemah, njupuk cahya breaths liwat mbukak tutuk.
  
  
  Loro nyedhaki kula ing tegang kasenengan, ora peduli sing aku iki cukup cedhak kanggo krungu ih kang alus kalakon. Padha digawa ceko M61 pistol mitraliur. Wong-wong njupuk sawetara langkah liyane lan mandegake, gemeter lan ora mangu-mangu pengarepan padha nang endi wae liya sing wengi. Padha lagi banget dawa ing ops khusus chase. Piyambakipun mestine kanggo bakal nonton wong-wong mau tanpa nggawe swara sembarang.
  
  
  Tanpa tembung, kang ngubengi menyang tuwa iyub-iyub lan banjur kanggo mimpin marang wit. Padha nyedhaki kula, cilik wong condong maju rada, minangka yen nyoba kanggo pierce ing pepeteng karo mripate. Duweke ana rampung isih, lan iya ora ndeleng aku nganti meh jumangkah ing sandi kaki. Banjur tekan metu karo tangan kiwa, nyekel ego kang chin, lan jerked sirahe bali. Karo dheweke tangan tengen, iku dipencet stiletto kanggo Ego kang tenggorokan.
  
  
  Prajurit digawe gurgling swara lan ambruk, getih spilling liwat ego kang tunika. Dheweke awak nguripake menyang wong liya sadurunge bisa yahoo watara M61, lan rampung munggah ing Nen, nalika dheweke mbuwang piso ing wong. Panjenenganipun instinctively nguripake adoh, nyebabake mati kanca kanggo tiba antarane us lan angonan ego karo tong minyak saka bedhil. Ana swara saka kain tearing, a kasim ngipat-ipati, lan banjur piso mencet target ing sternum, ing ego panggolekan dollar. Panjenenganipun sobbed lirih lan ambruk ing lemah ing jejere kanca kang.
  
  
  Dheweke panginten kanggo njupuk ih gegaman karo dheweke, nanging banjur mutusaké kanggo ninggalake ego ing panggonan. Iku bakal becik kanggo duwe pistol mitraliur, nanging yen ih ngangkat munggah, iku bakal nggawe kula malah luwih kesel, lan mbeta ih mbokmenawa bakal mudhun alon sandi keturunan menyang trowongan banyu. Panjenenganipun mlayu menyang pinggir jurang lan kapandeng mudhun. Kanal sepisan terus liwat hill kang aku saiki ngadeg, nanging liwat taun wis dadi clogged, bisa amarga landslide ageng. Dheweke ora bisa durung nggawe metu ing melu saka tanah ngendi iku wis kedaden, utawa cetha amba antarane lapisan beda sing lay ing ndhuwur trowongan banyu. Minangka tajem minangka iki slope iki, iku luwih apik tinimbang jejeg tembok ing salah siji sisih.
  
  
  Minangka cepet kang bisa, kang turunan mbebayani slope, clinging kanggo rocks lan sautan ing tetanduran lan gulungan wit enom kanggo njaga saka mudhun. Senadyan efforts, landslide tindak liwat ngeculke watu lan lendhut, lan aku ngrasakake iku ing mburi trowongan banyu. Kanggo wayahe, aku panginten ngene aku bejat sandi tungkak, nanging dheweke dianakaké sandi alenka minangka duweke tak munggah lan kasebut kanthi teliti, slid sak lis watu gamping. Ing trowongan banyu nyabrang gorge karo reruntuhan kuna sing bisa crumble ngisor kula ing sembarang wayahe.
  
  
  Panjenenganipun wiwit kanggo nyusup ing kabeh fours. Aku wis milih path kasebut kanthi teliti,. Aku ana bab sepuluh meter ahead saka buta support tugu nalika dhuwur-pucuk njerit rang metu saka gunung ing ndhuwur kula. Mati prajurit padha ketemu. Wong bisa krungu wong-wong mau mlaku liwat bushes lan tiba godhong, lan banjur luwih screams. Kang nguripake lan weruh prajurit ngadeg ing pinggir jurang. Kabeh ih M61s miwiti diperlokaké bebarengan... Bit saka granit, shards saka krikel, lan tetanduran udan mudhun ing kula ing udan torrential. Aku dipencet aku marang rocks, sethitik papan perlindungan aku bisa nemokake, lan saiki aku crawling bali, aku ora ngerti ngendi aku arep. Kula ballet sandal katon, nyebabake chunks saka ambruk trowongan banyu teka mati. A city saka peluru lan ricocheting shrapnel kesapu kepungkur kula kaya grombolan saka duka tawon. Sawetara wong slid mudhun slope. Loro pejuang mandegake ing awal lis lan wiwit diperlokaké liwat sing pistol mitraliur. Aku clung abot kanggo rocks, kula lempitan dollar ketukan marang pendhaftaran iga.
  
  
  Njupuk mandegake minangka cepet iku wis dipunwiwiti. Duweke lay mlaku. Odin watara wong loro miwiti ngguyu, breaking kasepen, lan banjur wanted kanggo pounce ing kula. Panjenenganipun dipasang majalah anyar menyang gun suanten. Kula piso iki lunyu karo getih. Kang meneng dibusak iku ing pant wentis lan dianakaké kenceng ing tangané, nunggu ego kanggo pendekatan. Dheweke, krungu wong teka dilat munggah kanggo rampung kula mati. Duweke tetep mlaku. Mung kasempatan iki kang bakal overconfident sawise kang siji karo mesin gun. Ing peteng, iku hard kanggo ngomong yen dheweke ana urip utawa ora, lan piyambakipun sarego ing unsur saka surprise.
  
  
  Kang ana saiki separo kanggo ngendi duweke lay. Ing M61 kang ego majalah iki di-push nerusake, lan iku swayed rada minangka iku mlaku. Ego kang mata nglambrang nervously lan fearfully, lan wong nenggo nganti piyambakipun setengah nguripake adoh, banjur mlumpat munggah lan dropped ing stiletto.
  
  
  Nduwur sirah uncalan iki abot lan apik, lan agul-agul ilang menyang prajurit kang kiwa dodo. Awak tensed, lan aku wedi sing bakal tiba mati ing trowongan banyu sadurunge aku bisa tekan wong. Ego nyekel lan ngatur kanggo narik metu piso mung sadurunge iku diwiwiti kanggo tiba. Piso teka metu resik. Kang nguripake lan kapandeng ing kula melak-melak. A dipikir bewilderment lan babras muncul ing Ego mata, banjur kurang roso sepi minangka mesin bedhil dibukak munggah maneh.
  
  
  Dheweke ego awak dheweke digunakake minangka tameng. Peluru kenek emu ing bali lan guncang iku kaya boneka klambi. Panjenenganipun upaya kanggo ngleyang karo iku mudhun ing trowongan banyu, nanging iku mokal kanggo tetep ego kang ing mriksa lan njaga imbangan ing wektu sing padha. Gawk tak kejiret ing jaket sandi, lan aku felt sing searing pain minangka seared sisih. Sandi driji ilang genggeman. Prajurit mbalek menyang sisih lan banjur ambruk mati ing trowongan banyu.
  
  
  Banjur ilang imbangan ing lumahing ranyono. Kang staggered, nyoba kanggo njupuk ing, nanging iku rawa. Nalika aku slid liwat pinggiran, aku nyekel dheweke ego karo kabeh kekuatan aku isih padha. Angin kadhemen howled mudhun jurang. Sandi driji padha numb, lan kang ora bisa terus ing sembarang maneh. Tepak banyu muncul liwat retak ndhuwur sirah, minangka yen iku wis di-push sak rock dening genggeman. Iku slid mudhun alon-alon lan moistened sandi lambe. Iku sweetest banyu dheweke ' d tau ngrasakake.
  
  
  Banjur watu crumbled ing meksa saka tangan, lan aku ambruk...
  
  
  
  
  
  Bab 2
  
  
  
  
  Aku malih eling ing segara saka pain sing nguripake menyang instinctive gupuh wuta, lan tangan felt gamelan, hard kayu. Banjur aku temen maujud sing aku ora mudhun, lan sing Yugoslavia prajurit padha ora ana maneh ing ngisor iki kula.
  
  
  Panjenenganipun upaya kanggo goyangake sirahe, nanging iki abot. Sandi mata ketoke bakal glued mati, lan ih ora bisa mbukak. Mboko sithik, pikirane dadi manéka warna takson minangka aku penetrated nglukis lapisan saka kasim memori. Panjenenganipun eling mbuwang lawas Citroen ing peluru. Aku eling ing cilik kasempatan ing trowongan banyu wis diwenehi kula, lan ora ana artine perjuangan ngene aku perang kanggo uwal sandi sampéyan nalika aku ventured tengen iku. Lan ora gampang nglokro aliran minangka sandi driji katon mati ing watu. Koyo mudhun, karo siji pungkasan pikiraken cetha, carane kanggo mungkasi iku lan matèni wong-wong sing digawe kula tiba menyang iki tiba. Iku kudu sworo cangkem; ana ora jawaban. Banjur ana pedhut, nalika es, splashing banyu ngrambah kula lan flooded kula. A wektu saka kadhemen lan udan, ego ngremekake atose lan apa-apa liyane.
  
  
  Apa-apa, isih ferret. Bank macet kanggo sandi dodo. Wong bisa aran iku saiki. Aku ora duwe alesan kanggo tetep urip, nanging aku. Banjur ana penake sensation saka driji alus stroking kulit lan aran saka gombal teles ing sandi pasuryan.
  
  
  "Ssst,"swara dheleg. Banjur swara alus ing Serbia-kroasia terus: "Sepi. Sampeyan lagi aman saiki.
  
  
  Saka sawetara kadohan, wong iki krungu dening liyane swara wadon, sing ngandika curtly, " Mati munggah, Arvia!"
  
  
  Alon-alon, aku kabuka sandi mata lan ngeweruhi sing aku iki looking ing pasuryan enom. Cah wadon iki kneeling ing jejere kula, meh la kula, condong ing. Dheweke enom, ing twenties dheweke, ngagem peteng biru rok lan cahya biru bordir blus. Dheweke dawa, rambute lurus ana werna saka polesan tembaga. Mungkin kang mati, lan iki swarga, aku panginten.
  
  
  Cah wadon diaktifake dheweke sirah lan ngandika liwat dheweke pundhak, " Ibu, Ibu, kang pungkasanipun awake."
  
  
  "Banjur pindhah golek rama langsung."
  
  
  Cah wadon kapandeng ing kula maneh. Dheweke dipencet ing kain kanggo dheweke bathuk sadurunge ngadeg munggah. Dheweke dibusak dheweke tangan ing dheweke rok dawa. Dheweke rambute ambruk kanggo dheweke pundak lan ditekuk watara dheweke dodo lengkap.
  
  
  Dheweke takon. "Sinten?"
  
  
  Sadurunge dheweke bisa njawab, ibune dheweke bengok-bengok: "Arvia, pindhah njaluk bapakmu langsung."
  
  
  Cah wadon digawe dowo lan tindak menyang lawang. Sandi mata ngiring ayu garis saka dheweke enom awak, garis saka dheweke dodo lan wentis. Dheweke kiwa lawang ajar, lan aku weruh sing iku awan. Nanging srengenge knthi angel penetrated interior iki kothak cilik kamar. Iku kudu wis farm kamar, diwenehi lantai kayu-kayuan, kayu-kayuan tembok, lan gendheng thatched. Iku lingkungan pepak, karo patra makeshift furnitur, peteng lan lawas. Ana geni tengen saka kula, ngendi cilik, stocky wong wadon iki aduk soko ing teapot. Dheweke rambute iki yari werna abu-abu, disambungake tightly ing simpul tali ing dheweke wrinkled pasuryan babak. Peasant wanita mimpin siluman gaya urip, lan ing taun njupuk toll. Dheweke rampung digatèkaké kula pitakonan lan ora ngomong tembung kita.
  
  
  Duweke ana sprawled marang tembok, kebungkus ing pasangan horsehair selimut. Dening tingling sensation ing kulit dheweke, aku sumurup aku iki wuda. Dheweke weruh sandhangan udan ing tali ndhuwur sirah wong wadon kang.
  
  
  Kanggo dangu ora ana swara kanggo kita, kajaba kanggo gerakan saka wong wadon lawas. Banjur lawang dibukak lan Arvia teka ing, ngiring dening wong stocky karo cerro-ireng rambute, dawa mustache, lan abang amba kuping. Geni saka Hans Ego hearth nggawe relief cetha, negesaken garis cetha lan ngarepke, jero-pesawat mata lan panah tutuk. Dheweke mung ngandika nalika piyambakipun kabuka jumeneng ing ngajeng kula, lan banjur isih mangu-mangu, page njupuk ambegan jero.
  
  
  "Supaya sampeyan lagi awake," ngandika ing pungkasan. "Kita padha banget ngangap. sampeyan... aku wis turu kanggo supaya dawa.
  
  
  Carane kowe aran sapunika? Arvia takon minangka dheweke dibusak poultice.
  
  
  Aku aran luwih apik, " aku ngandika, ngatur kanggo sijine eseman ing sandi pasuryan. "Aku kandhanana, ngendi dheweke saiki?"
  
  
  Iki desa Jzan ing Kali Neretva.
  
  
  Aku iki cukup wareg karo informasi iki. Metkovich iki uga ing Neretva, mung sadurunge kali nguripake menyang gedhe delta. Lan wiwit kali iki mung sawetara atus mil dawa, iku temenan aku iki isih ing area misi sandi. Dheweke, leaned marang ngrintih, lan takon: "Jzan desa cilik?"
  
  
  Wong lawas tutuk bengkong menyang ora nguntungke eseman.
  
  
  Odin ing cilik gedhe-gedhe. Lan iku njupuk cilik.
  
  
  "Iku liwat Mostar?" Mostar punika desa gunung cilik bab telung puluh kilometer saka Metkovic.
  
  
  "We are kene, separo antarane Mostar lan Konic, ngendi dalan nglepas saka kali."
  
  
  Kang didilat lambé. "Supaya kita lagi cedhak Aptos?"
  
  
  Mata cah wadon kang kahyangan ing wedi, lan dheweke ketoke kanggo nguripake bulak ing dheweke kulit tanned. Frowning, bapakku pursed lambé lan guncang para kepala thoughtfully. "Ya," ngandika lirih, banjur wungu fleshy, callused tangan. — Aku mikir kita wis ngedika cukup.
  
  
  "Kakehan, Josip," wong wadon kang ego ditambahake. Dheweke teka munggah kanggo kula karo heavy bodo saka steaming sayur sup. Dheweke nyerahke kula bodo, lan panjenenganipun leaned ing sikut kanggo njupuk iku. Dheweke mata padha bangga lan dheweke rahang ana nyenyet. "Akeh banget," dheweke venezuela, balik maneh. "Lan ora nindakake akeh apik."
  
  
  "Mati munggah, wong wadon," wong dhawuh. banjur kanggo kula: "Mangan, banjur ngaso." . Bengi iki sampeyan kudu ninggalake Jzan, sapa sing kanggo kita.
  
  
  "Ora," Arvia ambegan. — Kang isih banget banget.
  
  
  "Ana apa-apa sampeyan bisa nindakake."
  
  
  "Aku ngerti," aku ngandika. Panjenenganipun ngrasakake nggodhok kekacoan. Iku éca buncis sup karo kabèh chunks saka lamb lan tomat, lan burned kadhemen, weteng kosong. "Sampeyan njupuk resiko amba ndhelikake kula," ujare. "Iku cukup sing disimpen gesang kawula.
  
  
  "Kita bisa wis disimpen urip." Iku banget awal ngomong. Kurang saka sasi kepungkur, aku wis seneng kanggo njupuk resiko, ora ketompo carane dawa iku njupuk kita, nanging saiki. . Kang diselani piyambak, dumadakan bingung.
  
  
  Arvia rampung panginten kanggo wong. Ee kang swara absurdly enggal-enggal lan shaky. "Sesuk utawa dina sawise, Jzan bakal ical."
  
  
  Kang ana bisu kanggo nalika. Dheweke wong lanang lan ego sinau dheweke putri minangka padha terus kanggo mangan. Sawise ngombé gulung pungkasan, kang dianakaké munggah bodo jejere bedspread lan takon tenang:: "Apa sing arep ing kene?"
  
  
  Wong gritted untu lan hissed liwat wong-wong mau, " Iki ora perang."
  
  
  "Listen," aku ngandika. — Sing disimpen gesang kawula, sawijining isih ferret ora ngerti carane. Sampeyan hid kula lan njupuk care saka kula, lan aku ngerti apa sing bakal kelakon kanggo sampeyan lan kulawarga yen sampeyan njaluk kejiret. Supaya ora pitutur marang kula iki ora sandi perang. Iki ora perang, " wong wadon dening hearth ngandika angrily.
  
  
  Josip, sampeyan lagi wong gemblung. Iki ora ana maneh perang. Perang iku liwat.
  
  
  "Ngomong bab iku," aku ora mekso.
  
  
  "Iku luwih apik kanggo dadi wong ora di kenal kanggo saben liyane," ngandika stubbornly.
  
  
  Uga, aku bisa minangka wangkal minangka sapa.
  
  
  Aku takon dheweke. "Apa panjenengan desa numpes?" — Aku kudu ngerti, digunakake aku ora bakal ninggalake. Yen ora, aku ora bisa ninggalake.
  
  
  Wong wungu tangané kanggo langit ing ora kentekan niat, ngeculke metu regretful desahan. "Iku ora rahasia sing negara iku ing perlu dire & nb. Ing kene Jzan, kita duwe gedhe warata area cedhak kali ngendi kita tuwuh jagung lan anggur. Kanggo nuduhake rasa seneng kita, kita seneng kanggo mbangun watara kayu tinimbang watu, lan kita are bangga iki tradisi lokal."
  
  
  "Pindhah ing," aku ngandika.
  
  
  "Saiki Serbia kepengin kanggo nguripake Jzan menyang prajurit' camp, amarga ana banyu ana lan iku gampang kanggo njaluk bantuan kanggo utama camp ing Sarajevo."
  
  
  Nalika panjenenganipun ngandika dhateng supaya disparagingly saka" Serbia, " aku wis kanggo stifle ngguyu. Serbia nggawe nganti 42% saka populasi saka Yugoslavia, supaya padha kontrol politik lan pemerintah. Klompok suku liyane, Beninese, Slovenes, Bosnians, Montenegro, lan Macedonians, sengit Serbia. Negara iki patchwork saka kelompok-kelompok mardika lan regional usulan. Ora kaget, Josip disparagingly diarani Yugoslavia prajurit minangka Serbia, pointing metu sing kang dianggep ih luwih intruders saka kula. Nanging ana prakara ngguyu saiki. Kahanan iki banget ngajrihi kanggo sing. "Padha dicekel daya kanggo perang resistance?"
  
  
  'Ya."Kita loro sumurup yen Resistance basa ing bale ana ing Aptos.
  
  
  — Apa sing bakal kelakon kanggo sampeyan?"
  
  
  Lawas Josip pasuryan kapandeng kaya iki ngukir kabeh liwat granit; swara kang ana tegang lan kapenuhan karo gething. "Padha lagi stationed ing kemah mil adoh. Padha bakal matèni kita kaya kéwan. Iki kita pati. Josip terus ing calmer muni, — salah Siji saka desa ketemu sing semaput, sakabeheng munggah ing riverbank. Makmur nggawa sampeyan kene amarga aku wis panggonan kanggo maringi leladen sampeyan. Prajurit wanted sampeyan. Kita ngene bantuan sapa ndhelikake saka wong-wong mau.
  
  
  Kulawarga iki inconsolable, minangka yen dhiskusi dipeksa pindhah wis ngrampok ih saka dheweke wani. Josip mandegake lan nguripake watara. Kang jumeneng kanggo wayahe, bakal dipigura dening pigura lawang. Konco wong, srengenge matak nggumunake shadow ing rusak lantai glethakaken dening para leluhur. "Ngunci lawang karo beam iki sabanjuré kanggo iku," ngandika. "Aku bakal ngalahake kaping telu alon-alon. Ora supaya wong liya ing. Banjur kabeh oni iki musna.
  
  
  Nalika ih shaggy sirep, dheweke tak munggah lan dikunci lawang minangka kang ngandika. Nglukis babak beam cekap menyang kayu-kayuan clamps ing loro-lorone saka tembok lan kapandeng cukup kuwat kanggo tahan nyedhaki angel serangan. Panjenenganipun felt pangagemane lan ketemu sing padha isih udan. Aku wanted kanggo njaluk metu, nanging aku iki babras, kanti awon katindhes, lan ing akèh saka pain. Saben otot ing kula ana tegang lan aching.
  
  
  Ing tengah kamar dheweke, 108 langkah-langkah Taijiquan, esoteric wangun Cohen Vii, liwati luwih hesitantly. Iku njupuk kula puluh menit kanggo ngrampungake kabeh ritual, nanging banjur duweke, aku felt dibalèni unggah manèh lan inspirasi, lan banjur cendhak liyane kanggo mbaleni ego maneh. Sawisé wektu katelu, panjenenganipun tindak bali kanggo kang selimut lan ambruk menyang zen bakawali. Sawise kang ana free saka awak lan eksternal pikiran sehat, kang dirasak-rasakaké nasib Jzan lan gagal misi.
  
  
  Mung karya saka banget awal kapandeng curiga. ..
  
  
  Sampeyan duwe reputasi minangka wolf, N3, " Hawk marang kula, kang ngadhepi expressionless. "Sampeyan bakal tresna iki anyar assignment."
  
  
  Nalika boss migunakake humor, kang diasilke sarcastic. Aku napuk dheweke ing werni ing ngarep saka kula, lan aku ngerti iku artine kanggo njawab. Werni kenek suket sak rolas bolongan. A gedhe, bejat gambut miber munggah lan ndharat ing sepatu.
  
  
  Gritting untu kang, kang ndudhuk liwat suket kanggo nemokake werni. Kita padha ing Delaware Golf & Country Club, tengen Potomac Kali saka KAPAK kantor ing Washington. Lan kita nyamar dadi bunch saka biasa townsfolk nggunakake game iki. Kanggo kula, iku prasaja: aku ora duwe kanggo ndalang.
  
  
  "Wis sampeyan tau krungu saka Polgar Milan?" Hawk takon, ing ngisor iki kula.
  
  
  Daffodils iki meksa nindakake perkara dheweke karo kang golf klub. Milana sapisan sumurup dheweke ing Jerman, " aku ngandika. "Emu kudu ing pungkasan suwidakan dening saiki. Ing pungkasan aku krungu bab nen ana sing piyambakipun anjog sawetara jenis saka kroasia gerakan kamardikan ing gunung-gunung kang native Yugoslavia.
  
  
  "Polgar Milan iki uga KAPAK agen. Kita mbantu nutupi ego kang expenses, yen sampeyan ngerti apa tegese. Kita wis tau dikenal lan ego group. Aku ora ngerti yen wong-wong iki sing nyata patriot, utawa yen lagi mung gang saka thugs sing matèni lan rob ing overarching slogans saka kebebasan lan revolusi. Iku cukup sing Milan ana karo senjata, kang sok-sok dikirim watara camp ing Aptos.
  
  
  "Apa, sir ?" Sampeyan ateges sing Milan wis mati lan klompok kang isih aktif?
  
  
  'Sing tengen. Panjenenganipun iki dijupuk mati ing skirmish karo Yugoslavia pasukan sepuluh dina kepungkur. Iku skirmish sing wis boten apa karo mistletoe. Duwe sing ketemu werni durung? — Apa iku? " takon casually.
  
  
  'Ora.'
  
  
  "Sampeyan bisa tansah njupuk wong-wong loro paukuman nilai."
  
  
  "Aku bakal nemokake werni iki."
  
  
  Piyambakipun diangkat pundak. 'Punapa mawon iku, wong-wong saka Milan isih nggunakake ferret basa ing Aptos.
  
  
  Aptos iku manuk garudha kang nest ing gunung-gunung. Iki mantan Romawi abdi camp, dijenengi sakwise asli quarry sing dumunung ana malah sadurungé, sak wektu saka Yunani." Uga, yen sampeyan kaya sajarah kuna. Apa ora kabeh iki wis apa karo wolf?
  
  
  "Aja dadi sabar, Nick. Sampeyan bakal tau golek sing werni maneh." Hawk leaned marang wit lan ostentatiously njupuk metu cellophane cerutu, sijine iku ing tutuk, lan surem iku. Panjenenganipun terus ing stinking maya saka kumelun. "Milan wis semi-alam bébas putih wolf minangka pet. Aneh pilihan, nanging luwih utawa kurang cocok yen sampeyan sumurup wong iki. Iki wolf tindak nang endi wae karo wong, lan ora mung metu saka kasetyan. Aku ora ngerti carane Milan iya iku, nanging kang digawe incision cilik ing alus pambungkus saka wolf kang gulu. Iku kaya cilik flat tas. Dheweke ora bisa katon amarga saka dheweke wulu, lan wolf ketoke dadi ndjogo dheweke. Milan digunakake tas iki kanggo transportasi klasifikasi informasi.
  
  
  Iki banget mboten umum, iku ora?
  
  
  Aku tansah panginten supaya banget, nanging Milan ing keblinger cara panginten iku idea gedhe."
  
  
  — Lan saiki kang mati?"
  
  
  "Wolf saiki ing hall of randha kang ego."
  
  
  Lan ing ngendi wong wadon iki pungkasan Milan?
  
  
  "Ing Aptos. Where liya?"
  
  
  Dheweke mandegake, leaned ing nangani saka golf club lan felt dheweke dumadakan banget kesel. Panjenenganipun ' d wis digunakake kanggo Hawke ing AH dawa banget ora ngerti ngendi sing bakal mimpin. "Ora, sampeyan ora pitutur marang kula. Ayo kula guess. Nalika Milan seda, ana informasi ing wolf kulit, lan kita kudu sapunika. Saiki menehi munggah kanggo kula kanggo pindhah menyang Aptos bab dheweke .
  
  
  - Swara-swara.
  
  
  Nanging ora iki wong wadon ngerti aku wis teka?
  
  
  'Ya. Dheweke wis nunggu sampeyan kanggo rong dina.
  
  
  "Apa aku tansah pungkasan kanggo krungu informasi kuwi?"
  
  
  'Teka ing. Panjenengan werni ketemu dheweke, " Hawk ngandika, ngangkat kang mlaku saka ngendi iku wis dipencet menyang lemah. — Nalika kita njaluk bali, aku bakal tarik sampeyan peta Aptos lan pitutur marang kowe carane kanggo hubungi kita wong ing Metkovich..."'
  
  
  Supaya iku: saka Metkovich kanggo Jzan trowongan banyu. Iku ora nggawe raos akeh insanely, nanging lokalitas saka Rusia, malah sanadyan iku meh gagal lan temenan sijine ing resiko, ana isih arep ing. Wingi iku ora mung roadblock cedhak Metkovich. Iku ana siji-man roadblock, didhukung dening pasukan, asu, lan jet fighter. Wong dielingake Macedonians sing aku iki teka, kang temenan sing nutupi iki diunekake lan dokumen padha saiki banget mbebayani kanggo nggunakake. Aptos bisa dadi sworo cangkem, lan aku ora duwe wektu kanggo golek metu. Aku wis ati-ati banget, nanging bengi iki aku wis kanggo nggawe cara kanggo Aptos.
  
  
  Ana telung tansah thothok-thothok ing lawang. - 'Hi. Sampeyan bisa krungu kula?'
  
  
  Arvia swara dikenali dheweke, nanging ora njawab.
  
  
  "Aku dewe," dheweke ngandika. "Keparenga kula ing."
  
  
  Iku kebungkus piyambak ing salah siji saka selimut lan crept munggah ing Dina. Ana aku sijine sandi kuping kanggo kadhemen kayu lan listened intently, nanging aku ora krungu apa-apa curiga. Kita kaya creak abot boots, kita kaya sepi ambegan saka wong-wong ngadeg jejere dheweke.
  
  
  'Apa sing arep?'
  
  
  'Dheweke . ...Aku nggawa dheweke sawetara anyar bandages... kanggo sisih, " dheweke ngandika, twitching minangka yen bingung.
  
  
  Duweke ana wis disambungake ing saindhenging pinggul karo strip saka kain, nanging iku wis loosened saka pakaryan, lan iki ngéramaké karo getih. Panjenenganipun eling pain throbbing ing sirah saka petungan kang 'd rampung pungkasan wengi, lan wedi sing padha' d bejat kang iga. Nanging ana sing ora cilik. Kebeneran, gawking kiwa mung ngeruk. Kulit kang isih alus kuning-kain wungu, ngendi ing paling ora ana njijiki pink tilas, lan bandages wis diganti sadurunge bisa mindhah ing. "Kabeh tengen," aku ngandika. "Nanging ora teka nganti aku pitutur marang kowe."
  
  
  "Minangka sampeyan pengin," dheweke ngandika.
  
  
  Panjenenganipun dibusak tutup lan bali menyang kemul. Banjur yawned, lan lawang dibukak sudhut cukup kanggo dheweke kanggo pass . Dheweke langsung ditutup ego maneh lan diganti beam.
  
  
  Ah, " dheweke sighed, teka munggah kanggo kula. Ing tip saka ibu slid metu lan moistened lambé dheweke. Ana padhang glint ing dheweke mata. — Kita lagi kabeh piyambak, sampeyan ngerti sing?"
  
  
  "Ngenteni menit, Arvia. Ora bapakmu ngerti sampeyan lagi kene?"
  
  
  "Panjenenganipun banget sibuk. Iya ora arep keganggu wong.
  
  
  "Uh-huh. Lan ibumu?'
  
  
  "Aku iki sibuk, banget.
  
  
  Dheweke knelt mudhun ing jejere kula lan dianakaké metu dheweke tangan. 'Apa sampeyan ngerti? Aku nggawa sampeyan sawetara bandages. Nah iki mbeta gedhe mbendel putih bandages. — Aku bakal bandage panjenengan dodo." Banjur sampeyan bakal aran luwih bab sampeyan dhewe.
  
  
  "Thanks,"aku ngandika esem. Dheweke iki supaya cedhak sing aku bisa aran dheweke anget dodo ing sandi pasuryan kanggo ambegan ing gondho saka dheweke kulit seger. Dheweke ditarik sheet nganti watara pinggul lan kasebut kanthi teliti, wiwit kanggo ngudhari bandage, dheweke driji ngusapake liwat sandi bare kulit.
  
  
  Aku wis mesthi wis kene dewe, " Arvia ngandika, tugging ing bleached kain. "Lan uap sepur sing dadi boring. Iku boring ngendi sampeyan teka saka?
  
  
  'Tau. Nanging aku wis tau dadi wis bosen ing Jzan minangka ferret sadurunge
  
  
  "Sing bener yen sampeyan lagi wong wadon," dheweke mbesengut. "Kabeh kanca-kanca sing nikah lan duwe siji utawa loro anak, lan aku arep padha kanggo aku. Aku tresna marang wong sadurunge lan ana uga kemungkinan kanggo njaluk nikah, nanging aku ora arep omah-omah wong jenenge Jzan. Padha lagi kaya wedhus, lan sampeyan...'
  
  
  Dheweke tangan padha saiki kobong sandi bare kulit. Padha teka mudhun ing dhewe, ducking miturut isine lan ngubengi watara sandi pundhak lan bali murah. Dheweke kena kula sapisan, banget entheng. Dheweke ambegan kejiret ing dheweke tenggorokan. Aku banjur sakelekekan kemul aside, lan dheweke mata burem lan kapenuhan karo kepinginan minangka dheweke kapandeng mudhun ing kula.
  
  
  Dheweke ngguyu hoarsely minangka dheweke jambon basa slid tengen lambé dheweke maneh. Alon-alon, alon-alon, dheweke unbuttoned dheweke blus biru lan dicethakaké dheweke tenan, babak dodo. Tinge tipis saka poto-kapercayan nyabrang pasuryan dheweke minangka dheweke alon ngusulke dheweke awak kanggo nyusup metu saka ing dheweke rok. Sandi mata roamed liwat nakedness dheweke, lan dheweke squatted mudhun kanggo push dheweke kathok mudhun dheweke gumeter pupu. Dheweke dropped dheweke ego ing lantai sabanjuré kanggo dheweke pacar lan rok.
  
  
  Dheweke mata padha tetep ing awak, lan dheweke whispered ing kurang, swara alus. 'Dheweke-aku pengin sampeyan. Jeneng dheweke ana nalika pisanan aku weruh sampeyan, nalika bapakmu nggawa sampeyan kene pungkasan wengi.
  
  
  Arvia dumunung mudhun ing jejere kula ing kemul. Panjenenganipun mlayu tangané liwat lancar saka dheweke bokong. Padha shaped apik, lan dheweke dodo padha anget lan alus marang sandi dodo. Dheweke ngangkat pasuryan dheweke lan dipencet dheweke mbukak tutuk kuwat marang mine minangka dheweke tangan slid mudhun antarane kita. Aku ora bisa bantuan nanging megap-megap minangka kelangan driji ditutup watara kula; banjur dheweke dipencet dawa kabeh saka dheweke awak marang mine... "Ya, saiki," dheweke silih. "Saiki, mangga."
  
  
  Aku ditarik dheweke ing kula, lan dheweke nyebar dheweke sikil kanggo nampa kula. Wong bisa aran dheweke awak goyang minangka dheweke alon dipindhah hips dheweke bali lan kasebut. Dheweke pupu dipencet marang sikil, lan dheweke ankles mbengkongaken lan ditutup sak calves. Aku sank jero menyang dheweke alus daging, lan dheweke tensed ngisor kula, moaning ing inti, mbukak lan nutup dheweke hips lan tossing dheweke kepala bali lan kasebut ing murni lan ngocapake nyerah. Aku rase aku akeh lan ngembangaken nang dheweke karo kepileh kesenengan sing tansaya nang kula, lan aku ketemu dheweke iki nearing dheweke puncak minangka dheweke tightened dheweke genggeman ing kula lan dipindhah ngisor kula karo luwih meksa.
  
  
  Liyane! Ya, liyane, " dheweke nyuwun, njupuk malah luwih taufik minangka dheweke kicked sikil karo dheweke tumit. Banjur dheweke bengok-bengok, mewek sing cut banget liwat kasepen ing gubug. Dheweke jerked convulsively, moaning karo penggalihipun dhumateng minangka dheweke teka nang dheweke. Banjur dheweke awak slumped bali limply, lan dheweke ana bisu kajaba kanggo bisa dikendhalekake tremor dheweke pupu minangka padha dipencet tightly marang loins. Kita loro lay isih, kesel lan rampung isi.
  
  
  Mengko, kita main game iki ing selimut lan njupuk sayur sup sing ibune dheweke wis kiwa ing mesin diesel. Arvia pasuryan flushed karo kepuasan minangka dheweke kapandeng ing kula karo nerdishness kapentingan nalika dheweke rama ngandika kanggo dheweke.
  
  
  "Listen kasebut kanthi teliti," aku ngandika. — Sampeyan ngerti aku edu ing Aptos, ora sampeyan?" "Aku panginten supaya," dheweke ngandika liwat pelek saka dheweke bodo. Dheweke dianakaké metu sayur sup, lan dheweke mata padha sedih maneh. — Nanging sampeyan bakal tau kasil. Ana prajurit nang endi wae.
  
  
  Aku bakal nyoba, Arvia. Lan yen aku bisa, aku bakal nyoba kanggo bantuan sampeyan lan wong.
  
  
  Nanging carane?'
  
  
  Panjenenganipun guncang marang sirahe, ilang ing pikirane dhewe. 'Aku ora ngerti carane. Nanging yen Jzan wis numpes amarga prajurit arep perang pemberontak, Aptos kudu nindakake soko kanggo bantuan.
  
  
  "Sampeyan wong apik," dheweke whispered.
  
  
  "Bab sing paling penting iku sing kudu nolak kanggo anggere bisa. Sawise sampeyan njaluk ing sepur, ana apa-apa liya kita bisa nindakake.
  
  
  Arvia nyawang adoh kanggo wayahe, banjur meneng nyerahke kita cangkir kanggo dhingklik. Dheweke diuripake lan jumeneng ing ngajeng kula, isih bisu, pasuryan dheweke clouded karo wedi lan sumelang. Akhire dheweke ngandika banget: "aku bakal ngomong..... Sing mungkin aku bisa mungkasi sing saka rencana edan. Iku rawa kanggo kita lan sampeyan ... banget mbebayani.
  
  
  Dheweke ngguyu, condong ing elbows kanggo sinau dheweke kaendahan pahatan. - Tembung panas. scalding gedhe-gedhe. Nanging aku wis kelangan kanggo supaya dawa, lan aku wis tau konangan.
  
  
  'Tau?'
  
  
  "Inggih, meh ora tau.
  
  
  "Sing pantes ganjaran," dheweke ngandika, panting. "Sing pantes akeh anugrah. Lan aku njupuk panas, banget. Panas kaya geni. Dheweke lungguh ing ngajeng kula, lan aku bisa aran geni miwiti munggah maneh ing ngisor awak. "Lan kita duwe akèh jam kiwa," dheweke ditambahake. "Akeh jam."
  
  
  
  Bab 3
  
  
  
  
  Ing dhek jaman semana, Josip, bener kanggo tembung kang, mimpin kula metu saka Jzan. Piyambakipun mimpin kula liwat biasane sepi lurung-lurung, liwat sudhut valley ngluwihi desa, lan banjur kanggo rocky tanjung. A jam sawetara mengko, kita mandegake, lan ing papan perlindungan saka boulders, kang dibangun geni lan digawe warung. Nggunakake nuding kelet, kang narik kawigaten peta ing lemah lan diterangno kanggo kula jaringan dalan aku needed kanggo tindakake kanggo njaluk Gunung Athos.
  
  
  "Iki beda saka apa iki ngrancang sadurungé," aku ngandika, ngelengke auto Hawk wis diwenehi kula.
  
  
  "Ya," ngandika. — Nanging sampeyan lagi teka metu saka panggonan liya saiki. Aku bakal nuduhake sampeyan cedhak cara metu saka kene, lan malah dadi, iku bakal njupuk sampeyan akeh jam kanggo tekan bali saka Aptos.
  
  
  "Saka konco?"
  
  
  "Sayange, kanca-kanca," panjenenganipun diterangno kanggo kula. "Aku ora wisaya. Mung ana rong dalan kang anjog kanggo Aptos, lan lagi ora disambungake kanggo saben liyane. Sampeyan kudu tetep wonten ing pikiran sing ana alesan sing apik kok Apthos angel kanggo akses. Iku yen pakunjaran kanggo babu lan gladiators, nanging saiki ... " Gusti sighed, geter. "Sampeyan bakal duwe kanggo bali menyang Metkovic yen sampeyan arep kanggo njaluk cedhak Aftos saka ngarep," kang ditambahake lirih.
  
  
  "Nuduhake kula cara, Josip," aku ngandika, groaning masunat. Iki ana atus kesalahan. "Hawk marang kula sing Milan bojo iki dikarepake kula, nanging ing cara tartamtu lan ing wektu tartamtu. Duweke ana wis mlaku pungkasan, kang ing dhewe ana curiga, lan nalika duweke pungkasanipun tak ana, iku ora bakal wong ing sisih . Indies bisa dadi banget sensitif kanggo nilai iki, utamané karo driji ing pemicu.
  
  
  Nalika Josip rampung panjelasan, lan dheweke emu bola auto saka memori, piyambakipun dibusak ing peta lan dikempalken munggah maneh. Banjur, menehi kula a ngrangkul amba, kang slid menyang wengi lan sirna.
  
  
  Dheweke wis siji. Josip bojo nggabung sandhangan ing urutan, lan Arvia wis disiapake tas pangan kanggo kula, supaya aku bisa terus ing sandi cara. Kula gas bom iki mung gegaman aku wis ngiwa. Ilang kang stiletto nalika piyambakipun slid mudhun ing trowongan banyu: "bom iki saiki ing kanthong pakean. Josip kulawarga njupuk iku mati sandi wentis nalika aku ana semaput lan pepe iku sak tenane, bebarengan karo kabeh kagungan. Iku saiki meh ora ana guna, lan ana apa-apa ing Jzan sing aku bisa digunakake minangka sulih kanggo sandi ilang gegaman.
  
  
  Aku miwiti mlaku-mlaku ing alon, jangkah anteng kanggo ngreksa energi, lan tau deviated saka directions Josip wis diwenehi kula. Iku mate dawa. Minangka dheweke carapace dipindhah liwat lembah peteng, angin howled liwat garing wit-witan, pinching sandi pasuryan. Sawijining carapace mlayu bebarengan ing ridges dhuwur, lan ing sandi kaki lay akèhé mati donya, lan screams saka nocturnal galak maringi kula pengen sing Milan kang wolf ora duwe akeh banget sederek ing wilayah. Iku cepet wiwit munggah, ngowahi menyang massive rocks, lan pungkasanipun, nalika cakrawala iki dicet ing werna pink saka esuke, Athos ngrambah iku.
  
  
  Hawke ora exaggerating. Aptos ana manuk garudha kang nest, nang endi wae dhuwur ing gunung-gunung. Alam wis digawe saestu beteng impregnable, diubengi dening impassable gunung-gunung lan ora bisa diliwati rocks. Iku kaya pulo ing langit, lan bali ngleboke ana apa-apa luwih saka wacana panah watara pitung meter, disambungake menyang path dening dibangun ril sepur tangan-hewn tangga.
  
  
  Dheweke staff banjur munggah menyang camp koyo wuda lan kapapar, gampang memangsan kanggo tindakan lan kabeh... aku lunga munggah tangga spiral lan ngrambah pass. Blak-blakan ahead saka dheweke weruh lawas kubu. Iku bathed ing werna abu-abu cahya karo ora dipengini. Mung swara ana kalakon angin liwat plato.
  
  
  Iku banget sepi, banget suspiciously sepi. Prosedur standar iki kanggo duwe sentries dikirim lan aku bakal wis hailed. Minangka dheweke carapace digawe sawijining cara liwat panah passageway, dheweke bisa aran stares ing saindhenging didhelikake crevices, nanging ora bisa weruh apa-apa. Dheweke stahl luwih ngati-ati saka duka cougar, lan sandi syaraf tensed minangka dheweke sensed soko liya: aku felt kaya aku iki mlaku-mlaku melak-melak menyang sworo cangkem.
  
  
  Aku ana bab separo mudhun wacana nalika loro tokoh ageng muncul sak cliff ing ngajeng kula. Aku ora bisa ndeleng pasuryan ing cahya dim, supaya padha crouched mudhun. Aku spun watara, mikir aku bisa bakal bisa kanggo njaluk bali kanggo metu. Nanging loro peteng sing ora dipengini padha uga nyedhak kula saka konco. Kita teka bebarengan ing alam bébas tangle saka tangan lan sikil.
  
  
  Ajiné mbanting menyang gesang kawula. Iku kanthi otomatis parried dening Ego karo Dasi Sjow Shemg Sjie mindhah, sautan attacker kang bangkekan kiwa karo tangan kiwa lan watesan ego kang tangan kiwa karo kang lengen tengen. Dheweke clenched loro tangan lan ditarik metu kekuatan saka ego serangan. Sadurunge bisa mikir apa-apa kanggo ngomong bab rheumatism, dheweke tangan kiwa dropped lan dheweke tangan tengen lunga, mencet mudhun ing dheweke lengen, nyebabake dheweke ego kanggo ilang sawijining imbangan. Banjur dheweke ego kicked marang ing kneecap.
  
  
  Yen rampung bener, iku bisa mateni ego wektu. Nanging aku dianakaké bali amarga aku ora arep kanggo nyelehake metu ih ing salawas-lawase. Duh gusti Allah, wong-wong uap mesin ngirim wis ing sisih. Masalah iki, aku mung siji sing sumurup... wong ilang eling sawise nabrak menyang wong konco wong.
  
  
  "Hey," aku matur. "Hey, ngenteni menit. Dheweke . .. '
  
  
  Sing ana kabeh aku wis wektu kanggo. Kapindho wong mlumpat ing gulu saka konco. Ego kang tangan ngrambah metu kanggo kabeh bagean saka awak kang bisa tekan. Iku digunakake dening Shan Hsien Deng Shouye, banjur aku ducked mudhun lan kicked ego ing urip hard karo sawijine saka kiwa sepatu, gagah kanggo mencet ego ing pasuryan karo tangan kiwa kanggo nggawe manawa kang ora bakal parry sandi jotosan.
  
  
  Panjenenganipun supaya metu serak nangis lan ambruk.
  
  
  Aku terus iku. Wong sing wis tiba ing bobot saka sandi kawitan attacker nggronjal kanggo sikilé lan langsung wis sandi driji ing tenggorokan.
  
  
  Papat wong kenek kula hard ing sikil lan ambruk. Enggal, panjenenganipun mlumpat ing ndhuwur kula, lan kanggo sawetara detik aku ora yakin aku iki ningali apa-apa. Dheweke kudu wis salah siji saka paling gedhe wong dheweke ' d tau pinanggih. Iku buta, ing paling enem kaki dhuwur, malah takeran. Ego kang pundak padha supaya ageng sing iku kapandeng kaya wong iki nganggo rugby bantalan pundhak. Mungkin iku amarga piyambakipun cowering, nanging ing alun-jawed ego gol ing pundak ora katon kaya kang wis gulu. Ego kang sikil padha dibangun kanggo terus blumbang dhingklik, lan kiyat padha mung rada luwih tipis. Ego kang lengen kiwa wis dadi ing paling meter sudhut. Iya ora duwe tangan tengen. Nanging, iku wis telung-nuding pancing. Kabeh emu wis kanggo nindakake iki titik sing pancing ing arah tartamtu, lan aku bakal cut munggah kaya iwak.
  
  
  Panjenenganipun upaya kurang, nyilem cetha. Aku ora duwe wektu kanggo nyoba padharan uncalan; iku wis sibuk banget rolling liwat lan watesan ego-nyababaken pancing. Karo tangan kiwa, kang nyekel dheweke ego kang mlebu-kaya bangkekan, lan karo tangan tengen, kang nyekel ego kang pundhak kiwa, pinning kang boots kanggo ego kang ankles. Ego kang sikil miber metu saka cara, lan kang miber liwat kula ing busar. Nalika iku kenek lemah, iku shuddered.
  
  
  Iku langsung mlumpat munggah lan spun watara ing sawijining sumbu, supaya kita ora bakal ilang ego ing ngarsane kanggo wayahe. Panjenenganipun ndharat ing sikilé ing somersault, lan nyerang maneh. Piyambakipun dirilis kang wentis lan nyekel sing tangan maneh, nggunakake kabeh saka sawijining monstrous kekuatan kanggo nguripake iku separo. Banjur, mlengkung ego kang lengen, kang slashed ing dheweke ego karo lontar. Ana bakal wis cetha rengat balung sing bakal wis render Stahl kang ego ora ana guna. Nanging, lengen tindak numb, kang nyengsarakke. Ego kang lengen ana logam kabeh cara kanggo ing sikut.
  
  
  Ha, kang snorted. "Aku arep kanggo matèni sampeyan." Ego kang mata padha ing ukuran saka saucers, mencorong karo gething lan rasa sengit.
  
  
  Panjenenganipun swung kang pancing ing kula lan growled ing nesu. Piyambakipun parried dening backhand, lan ego kang jotosan iki deflected mudhun. Banjur jumangkah aside kanggo mencet ego ing diaphragm karo knuckles kang ajiné tengen. Nanging piyambakipun minangka cepet kang ana dhuwur. Panjenenganipun nyekel ajiné karo lontar ing tangan kiwa lan miwiti squeezing iku. Panjenenganipun felt dheweke tendons lan balung ngencengi, minangka yen padha arep njeblug lan break kaya kindling, votum votum.
  
  
  Kekuatan sandi iki musna. Kang squeezed harder, tangané gripping mine kaya vise. Sikil padha goyang, wis weakened saka jam saka mlaku-mlaku. Liyane wayahe, lan telung liyane wong bakal mlumpat ing kula, lan iku kabeh bakal liwat. Mung kasempatan kanggo mencet Djöe Feng-Sjie pi, nanging sing bakal ninggalake kula kapapar iki elek pancing.
  
  
  Tangan kiwa dijupuk metu, kemul ing Ego kang bangkekan. Sandi lengen tengen ana saiki free, nanging ing wayahe banget, ego kang lengen tengen swung, lan cetha ends saka ego pancing menyang dicokot sandi jaket. Dheweke ego shoved dheweke pundak minangka hard minangka bisa. Kesandung, lan ana kokain minangka kulit kantong teka ngeculke saka pundhak.
  
  
  A searing pain dijupuk liwat otak, lan peteng getih gushed liwat frayed sweater. Nanging, aku diijini dhewe kanggo nyerang wong sadurunge bisa nerbitaké kang pancing, lan telu liyane kebak ing kula saka konco. Dheweke ego kenek wong, ngengingi kang tengen shin karo sikil kiwa lan nggawe prasaja nyuda uncalan.
  
  
  Ego kang tangan swung kaya windmill glathi, lan ambruk maneh. Dheweke sijine kang hips ing Emu kang dodo lan dipencet ego kang tangan karo dhengkul. Aku nyabrang penyelundupan supaya tangané padha dipencet marang kang tenggorokan, yen sampeyan bisa nelpon iku tenggorokan, lan kang maringi kula kabeh aku. Iku ora ego sing nyoba kanggo matèni wong, iku mung nyoba kanggo mateni ego, sing nolak ing aliran getih menyang ego otak. Iku mokal. Kula tatu lengen ana ing cetha, throbbing, excruciating pain, nanging aku sijine kabeh sandi bobot ing, lan aku ngerti aku kudu menehi hasil karo cepet. Aku bisa krungu wong telu mlaku-mlaku konco kula, lan buta tangan ngusapake ing sandi kaki. Aku dipencet iku harder. Ego kang mata miwiti rolling. Soko kadhemen lan metallic dipencet marang sandi tengen candhi. Swara wong wadon kang ngandika, " Yen wong mati, aku bakal jotosan sirah mati."
  
  
  Aku diuripake alon-alon, isih ora kepingin kanggo supaya munggah meksa, lan ketemu aku dibintangi mudhun tong minyak saka Carcano Kaping bedhil.
  
  
  Menehi dhuwur iku rada luwih dhuwur. Wong wadon digawe dowo metu dheweke dawa, sikil sakcara langsung kuwat, nyekeli korban saka dheweke bedhil kanggo dheweke pundhak, lan kapandeng ing kula karo dheweke biasanipun kapercayan. Hey, iku ana bab telung puluh. Dheweke celonone lan kaos hung kahanan ngendi dheweke pinggul narrowed lan digawe dowo taut ngendi dheweke kebak susu lan luscious bokong dipencet marang alus, rusak kain. Dheweke-jet ireng rambute cut cendhak lan clung kanggo dheweke bathuk, kobong mata, lan bangga abang tutuk.
  
  
  Dheweke ndeleng bali menyang wong. Kang wis stahl biru, lan dheweke ego dipencet dheweke tenggorokan sethitik harder karo keblinger pangrasa. "Njupuk," dheweke rama ngandika. "Ing paling banjur pain bakal mungkasi."
  
  
  "Aku temtunipun bakal nindakake iku. Aku temtunipun bakal mateni yen sampeyan ora tindakake pesenan sandi.
  
  
  "Yen aku supaya wong pindhah, kang bakal matèni aku."
  
  
  "Bodho," dheweke hissed. "Karo wong-wong mau ferret, carane sira njaluk kene, sampeyan wis bedhil nuding ing sampeyan. Yen kita wis ora samesthine sing mati, sampeyan bakal wis mayit dawa ago. Nanging sampeyan murka Ngrembug karo tantangan, lan kang teka metu liwat piyambak. Ora matèni aku saiki, utawa sampeyan bakal kelangan urip.
  
  
  Panjenenganipun felt sing mundhak saka pait admiration kanggo wong wadon kang kaendahan lan kekuatan, lan panginten carane apik iku bakal nerbitaké sawetara saka sing kumingsun ing dheweke. Banjur aku temen maujud sing aku ngirim wis manggon urip kanggo nyoba, lan sing aku iki nyekeli gun sing dheweke bakal temtunipun nggunakake. Gusti sighed lan loosened kang genggeman. "Kabeh tengen," aku ngandika. 'Nanging duweke . .. '
  
  
  'Apa-apa kaya sing. Tembung-tembung kanggo kita.'Dheweke poked kula karo gun dheweke kanggo nandheske tembung dheweke. "Ayo, supaya pindhah saka ego lan tetep kalem. Ngrembug Padra bakal nggawe manawa sampeyan marang kita apa kita arep ngerti, ora apa sing arep ngomong.
  
  
  Karo kalem, sikap indifferent, kang alon-alon slid mati lanang lan diselehake tangané ing lemah. Saiki iki ora wektu kanggo nuduhake wedi. Wong-wong padha watara kita, salah siji limping lan liyane rubbing kang urip ngendi ego kang wis kena iku. Wong nggabung wong-wong mau padha turunan saka perengan, nganti kabeh enem non-partizan stared ing kula liwat windswept pepeteng, kabeh wus sing aku ambruk ing lemah lan nyuwun pangaksama.
  
  
  "Hash? Ngrembug, sing oke? wong wadon takon anxiously. Wong ing lemah di sedot ing ambegan, lan kang massive dodo sombong metu kaya balon. Sawise wayahe, kang lungguh munggah, coughed, ngidoni, lan grinned karo kang tutuk kebak untu emas. "Ya, — kang growled. "Iku nyoba apik, nanging ora cukup kanggo mungkasi Padres."
  
  
  — Sampeyan perlu wong wadon kanggo nyimpen sampeyan?" Aku mangsuli casually.
  
  
  Panjenenganipun leaned maju lan jabbed hard tip saka pancing menyang tenggorokan, ndhuwur mung arteri ing kiwa. Karo kadhemen ngamok, ngandika, " Watch tembung, digunakake padha bisa dadi pungkasan. Malah loudest bell mandheg nalika belfry dibusak saka iku."
  
  
  Panjenenganipun swallowed hard, dumadakan kroso marang ibu. — Sampeyan padha bodho nalika sampeyan nyoba kanggo spy ing us.
  
  
  "Aku ora teka kene kanggo spy," Hash Padre marang dheweke. "Jenengku Carter, Nick Carter, lan dheweke... .. '
  
  
  "Sampeyan lagi lying," kang snarled.
  
  
  "Njaluk munggah, Nick Carter kudu wis teka liwat lawang a sawetara dina kepungkur.
  
  
  "Lawang... sing ateges ngleboke utama?"
  
  
  "Minangka yen sampeyan ora ngerti sing," Padre chuckled. — Kita dikirim wong kanggo ketemu Carter lan nggawa Ego kene. Nanging kita wong iki kejiret sadurunge dheweke ketemu Uga, nyata Carter. Supaya emu isih bakal duwe kanggo pindhah liwat Lawang, amarga dheweke ora ngerti apa luwih apik. Nanging sampeyan teka liwat macem-macem ngleboke. Mung Karak bisa wis dikirim menyang sampeyan. Ora kang weruh kita minangka bocah cilik?
  
  
  "Aku ora ngerti Karak," aku ngagetake. — Nanging yen sampeyan bakal njupuk sing fishhook adoh saka kula, aku bakal pitutur marang kowe carane aku tak kene."
  
  
  Nanging, pancing tindak malah tuwa. Aku flinched nalika aku felt getih oozing kabeh liwat tipis cut ing dagingku. Dheweke cepet ngandika: "Polgar AC Milan, kang ana ing pangisian daya kene, ora kang?"
  
  
  'Dadi apa?'
  
  
  "Aku randha. .. Yen aku bisa diajak ego randha, aku bisa mbuktekaken sing aku."
  
  
  Ngrembug Padra panginten iku akèh fun. Mbuwang sirahe bali lan ngguyu metu sora, choking, lan saben wektu kang ngguyu maneh, Pancing sank sethitik tuwa. Aku kepingin weruh yen aku bisa tamparan dheweke ego ing pasuryan sadurunge sing pancing nyuwek kabeh tenggorokan metu.
  
  
  — Yen sampeyan padha kanggo pirembagan kanggo ego randha, apa bakal sampeyan ngomong?" "Apa iku?" takon nalika piyambakipun mandegake ngguyu. — Apa bakal sampeyan ngomong?"
  
  
  'Lali iku. Iku ing jerman.
  
  
  "Coba," ngandika expansively. Ego kang mata shone kaya kucing. Panjenenganipun diuripake saka Serbia-kroasia menyang akeh banget accented inggris lan bola, " Nyoba iku."
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing wong wearily. Aku disenengi iku kurang lan kurang. Wong-wong ilang sing sabar, lan wong wadon swung bedhil threateningly. Ngiwa dheweke ih ing suspense kanggo nalika, lan banjur dipetik: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass". Kang tegese: Kita ora bakal lali kita gething.
  
  
  Wong wadon langsung nanggapi karo baris sabanjuré saka geguritan. "Wir haben jeder абер eine einzige Hass". Utawa: Kita kabeh duwe mung siji sengit.
  
  
  Dheweke mandeng Nah ing gumunake kanggo wayahe. 'Sampeyan...'
  
  
  Ing Polgar wadon. Sophia.'
  
  
  "Nanging aku elinga dheweke nalika aku ana setengah wong lawas. Lan sampeyan ... " Matur nuwun. Nanging ing math lan minangka lawas minangka dheweke ngrasa, lan Polgar tansah felt kaya kang ana. .. wong enom. Dheweke marang kula sing cilik eseman lan banjur dipetik: "Kita padha tresna minangka salah siji, kita sengit minangka salah siji, kita mung duwe siji mungsuh." Yen sampeyan lagi Nick Carter, sampeyan bisa ngomong ing pungkasan loro garis ?
  
  
  "Sing kang mung siji bab, lan mung siji tembung," aku ngandika. "Saksa bakal mungkasi hating Prancis."
  
  
  "Ing pungkasan tembung' Inggris!'.
  
  
  "Nanging sak wabah Perang Donya II . .. '
  
  
  "Iku geguritan saka Perang Donya Pisanan," Ernst Lissauer didandani dheweke. Nanging donya wis diganti. Panjenenganipun matak migunani mirit watara wong. "Mungsuh saiki bojomu mungsuh, ora Prancis utawa Inggris."
  
  
  "Kula nyuwun pangapunten, nanging Polgar lan aku padha nikah ing Berlin akeh taun sawise iku ketemu sampeyan. Kita wis tau ketemu. Dheweke wis kanggo ati-ati.
  
  
  "Apa-apa kanggo nyalahke dhewe kanggo."
  
  
  Sofia, Milana nguripake kanggo Ngrembug Padre lan liya-liyane. Iki Nick Carter, " dheweke ngandika ing Serbia-kroasia. "Dening kasempatan, dheweke teka kene liwat ngleboke iki lan ora liwat Lawang, lan nyingkiri loro tentara lan Karak. Welcome wong.
  
  
  Padha disambut kula karo padha irresistible passion sing padha nempuh perang kula karo sawetara menit sadurungé. Padha crowded watara kula saka kabeh pinggiran nganti Padre wis kanggo menehi urutan, pancing sumunar ing esuk cahya.
  
  
  Nalika kita tak kanggo camp, Sofia waras sandi wounds lan banjur disiapake pendidikan kanggo kita. Antarane irisan saka guivech, khas Balkan godhok campuran sayuran, lan sip anggur putih karo rasa kawolu-dipencet grapes, panjenenganipun marang kula bab Yugoslavia serangan, bab Jzan, lan bab trip kanggo Gunung Athos.
  
  
  Paling saka iku bener. Iya ora sebutno dheweke kanggo Arvia. Iku ora ana bisnis. Dheweke uga nyingkiri alesan apa kang ana ing kene. Aku iki temenan samesthine, nanging tulisan karo geguritan iki dituduhake sing grup ora ngerti jeneng sandi. Hawke ora pratelan iki pump. Panjenenganipun namung marang kula sing Milan bojo mekso ing iku. Nanging Balkan politik wis ganti kanthi cepet, lan ati-ati iki dingerteni. Banjur ana sembrono sebutno saka wong sing dikirim kanggo ketemu kula, lan wong liya, Karachi. Aku ora kaya iku salah siji. Nanging aku marang wong-wong mau ing rinci apa aku wis marang wong-wong mau. Kanggo wong-wong iki, gur mung sapambalang watu saka cowardice, lan exaggeration sethitik ora babras crita, utamané yen sampeyan arep dadi ing ih sisih. Kejabi, duweke, aku sante aku.
  
  
  Nalika aku rampung iku, padha nyerahke kula botol, lan ngedol iku dening watu. Iku ketoke sing bagéan sing paling angel iki liwat. Aku teka kene, sarujuk, lan liyane bakal gampang . Aku ora lali janji aku bakal nyoba kanggo njaluk bantuan kanggo Jzan, nanging aku wis ngenteni siji. Hawk, ing menowo, kethul cara, wis nuding metu sing informasi sing Milan kang wolf iki mbeta wis kanggo bakal dijupuk ing kabeh biaya. Iku supaya, lan supaya iki sing paling penting. Panjenenganipun kapandeng ing dheweke, banjur diuripake maneh menyang jerman.
  
  
  "Ms Milan," aku wiwit.
  
  
  "Mangga nelpon kula Sofia," dheweke ngandika.
  
  
  Ing padra, pangerten meaning yen ora saben tembung, marang cendhak ngguyu lan mbalek mripate. Ego digatèkaké dheweke, nanging hey mesem lan ngrasakake botol kang ' d mung dibukak. "Sofia, minangka akeh kaya aku tresna Aftos lan hospitality, aku bakal duwe kanggo ninggalake rauh."
  
  
  'Ya. Sampeyan perlu kula suami kang wolf.
  
  
  "Aku ora perlu kabeh sing wolf," aku ngandika cepet. "Apa wis karo wong cukup."
  
  
  'Sing mokal.'
  
  
  'Mokal? Dheweke cepet njupuk sip anggur. Panjenenganipun wis bisa mbayangno nggawe cara kang bali, nyoba kanggo njaga ferocious kéwan ing kontrol tanpa rusak piece siji saka balung ing proses. "Sampeyan ora bisa misahake iki loro iku."
  
  
  "Maksudku," dheweke ngandika lirih, " aku ora duwe sing wolf.
  
  
  'Wis kang ilang? Oncat? Utawa mad?
  
  
  "Panjenengane iku ing Karak kang."
  
  
  Aku krungu Stahl swara tuwuh banter. "Sing iki Karak?"
  
  
  Ana kasepen dawa. Sophia diuripake kanggo ngadhepi srengenge esuk. Cahyo page saka suryo srengenge sparkled ing dheweke rambute, illuminating dheweke cheekbones dhuwur lan gadhing gulu. Mata dheweke ketoke kanggo nyekel ego kang anget, nanging nalika dheweke kapandeng ing kula, padha adhem lan liyane implacable saka tau. Supaya apa dheweke swara nalika dheweke pungkasanipun terus ing serbia-kroasia. "Pisanan aku bakal pitutur marang kowe carane Polgar seda, Nick. Panjenenganipun lan sangang wong padha kejiret ing tentara ambush, kaya mine, kang oncat nalika sampeyan ngetik Cerna Gora. Padha ora ngadeg kasempatan a.
  
  
  Cerna Gora tegese Montenegro ing serbia. Aku takon dheweke: "Apa panjenengan egos diwenehi munggah, Sofia?"
  
  
  Dheweke manthuk. "Pengkhianat ana siji watara kita, kesel saka gelut lan nggawe percoyo saka ganjaran amba.
  
  
  Panjenenganipun tilar donya uga-pantes pengkhianat kang pati. Kita mbengkongaken loro wit bebarengan lan disambungake ego antarane wong-wong mau. Banjur kita cut tali nyekeli wit bebarengan."
  
  
  "Nanging nyababaken ora mungkasi ana," Padra growled.
  
  
  "We are saiki ing tengah-tengah saka perang sipil. Kita kudu arep sing bakal mimpin kita sawise Polgar pati.
  
  
  "Nanging kita pamisah ing loro.
  
  
  "Setengah liyane," aku ngandika, " iku Karak?"
  
  
  'Ya. Evan Karak, kula suami kang letnan. Panjenenganipun printah sing paling saka iku, Nick. Kang kontrol paling saka camp, lan kita sing pating blesar.
  
  
  'Sampeyan? Nanging sampeyan lagi Milan wadon.
  
  
  "Kene, wong wadon iku katon minangka wong lanang kang cohabitant, ora minangka egoist," dheweke ngandika ruefully. "Lan Karak wis wolf."
  
  
  "Dheweke tegese ego pedhang," Padra diterangno. "Wolf seda karo Polgar, lan Karak skinned wong. Kang migunakake ego minangka totem, minangka bukti bilih piyambakipun punika Polgar kang heir rightful. Malah samsaya awon, wong-wong ngrungokake lan tindakake wong kaya bleating, wedi wedhus.
  
  
  "Urip kene wis angel, lan perjuangan kanggo kroasia kamardikan dawa, mungkin dawa banget. Panggedhe ilang nyawa bebarengan karo sing muda, " Sofia sighed. — Nanging iki kanggo estestvenno. Nalika sampeyan njaluk lawas, sing arep kanggo terus ing luwih tightly kanggo apa kang kiwa."
  
  
  "Bah," ing Padra ngandika angrily. "Kita wis kanggo serangan. Kita kudu males Polgar lan kita tiba sedulur. Nanging ora ana! Kita ing Aptos sing sepisan maneh gelut kepungkur lan muter game kanggo lali bab mangsa. Miturut Karak, kita realists, lan aku mikir kita sing rotting kene."
  
  
  "Nanging sampeyan ngerti apa iku mokal kanggo kita, Nick," Sophia ngandika. "Ana akèh wong ing Karak kang sisih, lan kang bakal tetep ing daya anggere wong wis iki wolf wulu. Kang ora ngomong ora. Aku nyuwun pangapunten sing teka kene tho, lan saiki sampeyan kudu teka bali nglenthung.
  
  
  Duweke, aku panginten kanggo wayahe minangka pait koyo ran sandi liwat awak. Banjur takon dheweke ing jerman: Ora Karak ngerti bab iki della, Sofia?
  
  
  "Mesthi ora," dheweke mangsuli ing jerman. "Polgar lan aku katahan a rahasia."
  
  
  "Supaya apa wae iku, iku isih ana?"
  
  
  'Ya.'
  
  
  Kang jumeneng, digawe dowo, lan masrahaké sarirané nganti ono, ngandika dheweke ing Serbia-kroasia: "Banjur ana mung siji bab sing kiwa."
  
  
  "Lan iki?"
  
  
  We need kanggo njaluk pedhang iki metu saka Karak."
  
  
  
  Bab 4
  
  
  
  
  Sophia disawang minangka dheweke mata kahyangan. — Ora, sing mokal!
  
  
  'Aku duwe apa iku.'
  
  
  Ing padra kabuka tutuk ngomong soko, nanging ora mandheg dheweke. "Lah, aku ngerti masalah lan aku sympathize karo sampeyan," aku ngandika. Aku ora lelungan separo saindhenging donya lan menek iki godforsaken gunung mung teka bali nglenthung. Aku wis kanggo nindakake proyek, lan iku peduli penting. Lan Karak kudu ngerti sing.
  
  
  "Kang bakal matèni sampeyan."
  
  
  "Ya, Padra. Mungkin.'
  
  
  "Marang wong kabeh bab..."'
  
  
  "Ora, Sofia. Iki tetep kita rahasia.
  
  
  — Nanging apa sing arep kanggo apa?" .. ?
  
  
  Aku ora ngerti dheweke durung. Aku bakal pindhah nang endi wae. Dheweke ngadeg munggah awkwardly, pemikiran yen ana apa-apa liya bermanfaat aku pitutur marang wong-wong mau. Nanging iku ora. "Ngomong ngendi kanggo golek ego lan pengin kula luck," aku ngandika.
  
  
  "Nick, kita ora bisa supaya sampeyan nindakake iki.
  
  
  — Sampeyan bakal duwe kanggo njupuk kula yen sampeyan arep kanggo mungkasi kula." Ing Padra pasuryan hardened lan peteng nganti iku kapandeng kaya mahoni. Dumadakan piyambakipun nggero: "Banjur hayo
  
  
  kabeh.'
  
  
  "Sampeyan ora perlu iku," aku ngandika. "Iki wolf kulit...'
  
  
  — Iki minangka penting kanggo kita minangka iku kanggo sampeyan, Carter. Kang nguripake lan matur ing liya-liyane. "Apa cowards kita supaya iki wong liyo nindakake proyek kita. Kita kudu perang Karak lan ngatasi iki piranti kanggo mbuka sumpel botol sapisan lan kanggo kabeh.
  
  
  "Nanging Ngrembug. We are supaya sawetara lan Karak wis dadi akeh wong .. He stifled dheweke protest karo smashing tangan tengen kanggo lemah lan ngamuk ipat-ipat. Ana liyane heavy nggawe bisu, lan aku wis oppressive koyo sing wolf saka Milan iki dadi simbol sing loro-lorone bakal tawuran liwat. Lan aku bakal dadi ing tengah saka iku nalika getih wiwit mili. Siji, wong-wong nodded lan sarujuk karo Padra, nganti akhire ana umum sora surak-surak kanggo kita kanggo pindhah. Sophia teka kanggo ngadeg jejere kula, dheweke mata peteng lan menacing.
  
  
  "Ayo," dheweke ngandika, mundhakaken bedhil ing udhara. "Kita kabeh bakal pindhah."
  
  
  "Lan cepet," ing Padra matur, " sadurunge kita ilang jantung maneh."
  
  
  Thunderous ngguyu ana jawaban, nanging iku bab pungkasan ing atine dheweke. Aku ora kaya idea saka njupuk ih menyang slaughterhouse. Sofia mlaku ing jejere kula mudhun aisle panah, dheweke pundak adoh lan dheweke fenomena dodo sombong metu bangga. Dheweke mlaku kaya wong, tanpa dora utawa pangenalan, sanadyan saka wektu kanggo wektu dheweke thigh disapu resik mine .
  
  
  Kita kudu duwe kapandeng kaya wong lawas poster nalika kita ngetik kutha. Sampeyan ngerti, iki posters: heroik peasant saperangan, stoically looking kanggo masa depan, kang karo tangané ing levers kang buta mobil, lan dheweke karo sheaf saka gandum ing dheweke tangan. Mung aku ora duwe kuwi cute dolanan, lan Sofia iki nyekeli lawas shotgun. Konco kita ana kru motley, disandangi ing rags lan nyekeli senjata. Moho Kuwoso Gusti Allah . ..
  
  
  Kita malmpah liwat overgrown lurung-lurung antarane hulks saka bata lan konkrit bangunan. Sepisan, ing ngisor jubin padha biasane tarub, kopi cilik karo kayu-kayuan awnings ing hinges sing bisa sudo kanggo ngawula minangka counters. Ing jubin ndhuwur padha omah karo balconies lan andha, lan roofs padha dijamin karo kothak. Nanging saiki lawas Afthos ana mati, scarred dening cuaca lan watak cerobo, nganti ana apa-apa kiwa saka wong nanging tumpukan saka overgrown rubble.
  
  
  Saka wektu kanggo wektu, single women liwati dening mimmo, biasane disandangi sirah-kanggo-jempol ing ireng. Padha enggal-enggal ing, pausing mung kanggo wayahe kanggo nguripake lan katon sawise kita. Ing lurung-lurung panah padha crowded karo wong, sawetara lawas lan bangga, nanging luwih asring enom, karo blushing pasuryan lan cynical utawa isinan mata lan nakal gait.
  
  
  — Ora sampeyan lan Padre ngomong sing wong kene sing lawas?" Aku takon dheweke, Sophia, curiously.
  
  
  "Iki sing gedhe-gedhe sing wis padha watara Karak, lan sing kita wis dikenal kanggo akèh taun. Nanging Karak uga direkrut anyar gedhe-gedhe. Dheweke lambé ditekuk ing wahing. "Padha ngomong lagi kene kanggo perang kanggo sabab apik, nanging kadhangkala aku wonder carane jero ih maksud sing. Aku utamané kasengsem ing Karak.
  
  
  "Ing paling muni edan."
  
  
  "Kita lagi ora mung maling," dheweke ngandika. Banjur dheweke panginten kanggo wayahe, ora cukup pagawean dheweke ukara.
  
  
  Kaya sing paling kutha-kutha Romawi, Gunung Athos Mistletoe iki shaped kaya tawon lan iki dumunung symmetrically watara avenue, ing ndhuwur kang candhi towered. Ana meh boten kiwa candhi iki, nanging nalika kita ngrambah ing langkah-langkah anjog munggah kanggo iku, Sofia nuding lan ngandika: "Sampeyan ora bisa ndeleng ego maneh, Nick. Lan ing sisih liyane saka Vigilus ' house. Iku paling gedhe lan paling apik omah, lan iku isih ferret-katahan ing luwih kondisi saka omahé, supaya iki ngendi Karak manggon. Ana sapisan, " dheweke ditambahake kelara-lara.
  
  
  "Vigilus, Walikota, ora iku?"
  
  
  "Luwih kaya komandhan garnisun. Ing gubernur provinsi urip ing Pamisah. Ing della dhewe, kutha iki didegaké déning pagan kaisar Diokletianus. Aptos iki cilik wewatesan kirim, lan Vigilus ana tanggung jawab kanggo cilik garrison, lan babu sing makarya ing quarries lan dilatih dadi gladiators.
  
  
  Sampeyan bisa isih ndeleng nyerat lan dungeons, " ngandika Padra, sing teka munggah kanggo kita. Kang waved kang pancing ing sunken persawahan. "Padha mati ana ... utawa urip mati ing Rime."
  
  
  Piyambakipun sinau long oval bowl. "Iku katon kaya iku isih dienggo,"aku ngandika sawise ningali carane apik ing kondisi iki.
  
  
  "Dadi sampeyan," ing Padra terus. "Kita wis tansah digunakake ego kanggo njupuk target lan olahraga. Ora dadi dawa ago, nalika Polgar iki isih urip, Karak disaranake nggunakake ego kanggo game — game lawas.
  
  
  "Gladiator werna? Sampeyan lagi guyon kula.'
  
  
  "Ora kanggo pati, nanging persis kaya lagi Romawi kuna lomba." Sophia dheweke guncang sirah susah. "Polgar ora sarujuk saka iku, nanging iku dipercaya Karak minangka lètnan, lan iku ketoke kaya aman fun ing wektu."
  
  
  "Rum, banget," aku ngandika.
  
  
  "Lan, minangka karo Rum, sawijining popularitas wis tambah." Njupuk ambegan jero, ing Padraig menek ing langkah-langkah. "Iku murni madness kanggo perang saben liyane. Nalika bakal mungkasi?
  
  
  "Dening Karak," Sophia ngandika grimly, lan mimpin cara mendhuwur.
  
  
  Kanggo padaleman suci ana alun gedhe, lan mung ngluwihi iku bobrok villa diubengi dening sisa saka tembok. Tanpa mangu-mangu, kita tumuju menyang villa.
  
  
  "Milih persis," Sophia ngandika, lan kanggo pisanan kang bisa krungu tremor ing dheweke swara. Wong-wong gabung kita saka konco, glancing furtively ing saben liyane lan cahaya sing voices. Atmosfer kalem: a daya kalem sing sadurungé abot thunderstorm, lan wong-wong watara kita uga weruh iki. Ing dreary esuk saint ora tindakake kita menyang villa. Kita malmpah mudhun lan echoing dalan karo flickering obor. Banjur kita ngetik gedhe persegi dowo kamar surem dening telung-legged braziers. Ing gandane saka kobong lenga hung abot ing udhara. Abad kepungkur, villa iki decorated karo paesan saka posisi lan kasugihan: abot karpet, tangan-glethakaken mozaik jubin lan sugih frescoes. Saiki karpet padha musna, lantai iki retak lan muddy, iku creaked underfoot, lan paint iki tarnished utawa retak. Saiki ora ana liyane furnitur kajaba dawa dhingklik kayu atos lan saperangan saka bangku, kang babagan puluh wong mandeng kita wildly.
  
  
  Sandi ndeleng darted bebarengan dhingklik cilik dais ing mburi liyane saka kamar. Ing dais iki diubengi dening sawetara pamblokiran watu, lan iki dijamin karo lawon lan kurang sing padha banget rusak. Ing nen ana babak dhingklik tanpa bali, logis disebut Romawi dhingklik, lan maneh telung-legged brazier.
  
  
  Ana wong lungguh ing dhingklik. Ego sinau dheweke ing boten mesthi cahya saka brazier. Piyambakipun stout, karo nglukis kriting jenggot sing dijamin ego kang pasuryan, lan pasuryan iki dijamin karo kejem garis lan bekas. Panjenenganipun disandangi ing rumpled khaki seragam rusak dening Castro kang guerrillas, lan kang dawa ireng rambute iki decorated karo polisi tutup.
  
  
  Wus MAB otomatis pistol ing puteran kang, lan kang ana petting iku minangka yen padha dolanan favorit.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing kula karo kapentingan tartamtu lan takon: "panjenengan punika Sinten?"
  
  
  "Nick Carter."
  
  
  Kang sel independen. Stahl swara iku luwih cetha. "Aku wis krungu saka sampeyan, Carter.
  
  
  — Aku wis krungu saka sadurunge." Sawijining ora Stahl nambah apa kang krungu bab nen. "Sampeyan sing Evan Karak, Polgar Milan letnan.
  
  
  "Milan wis mati."
  
  
  'Aku ngerti sing.'
  
  
  "Makane aku ora bisa ego letnan maneh." Karak stroked kang jenggot kanggo wayahe, mata narrowing. "Sampeyan lagi ing ala perusahaan, Carter.
  
  
  'Lagi kanca-kanca. Maksudku, kita lagi kabeh kanca-kanca saka Milan, " aku ngandika tenang. "Nanging dheweke kene kanggo dhéwé.
  
  
  'Apa?'
  
  
  "Kanggo njaluk kulit Milan kang wolf."
  
  
  Ana nggawe bisu. Karak kapandeng melak-melak ing kula karo peteng, mata duka. "Ego kulit?" — Apa iku? " takon banget. 'Kanggo apa? Kanggo menehi ego saka lelungan, foto, music, etc. kanggo bunch saka discontented wong-wong?
  
  
  Jejere kula, Padra iki obah ing kasar nesu, lan sijine tangan ing emu kang pundhak kanggo padhang iku mudhun. "Ora," Karaku marang wong. "Nanging amarga saka iki." Panjenenganipun njupuk ambegan jero lan burned, improvising minangka kang ngandika. "Aku ketemu Milan akeh taun kepungkur ing Berlin. Kang sapisan ngandika kanggo kula, "Nick, aku arep ngarep saiki, nanging ora tau lali kula. Bali kanggo wong Amérika, aja lali kula." Lan iya ora mati, kita bisa nambah munggah ing dollar, kita bisa nambah munggah ing dollar saka akeh ingatase hak bebas-maha Amerika."
  
  
  Ing wayahe, Karak kang wong wiwit mutter lan pindhah pasewakan, lan siji watara wong-wong mau dumadakan matur: "Iku sworo cangkem." Liyane matur: "Ora iki emu!"
  
  
  Kang nguripake lan weruh yen penutur padha wong enom, minangka loro saka Karak kang anyar seleksi. Iku digawe pangertèn. Aku nguripake bali menyang platform, lan Karak kang mata ketemu mine, kebak ajaib.
  
  
  "Sampeyan lagi wong liyo kene, Carter," ngandika. "Sampeyan ora ngerti carane iku karo kita."
  
  
  Aku kesel kang disebut wong liyo. Dumadakan aku kesel iki kabèh ngutuk feud. — Aku teka kanggo aku, nanging ora mung kanggo aku, " aku ngagetake ing wong. — Pedhang iki ora dadi kagungane kanggo kita, kanggo sampeyan, kanggo kita, kanggo kula, kanggo kita, kanggo sampeyan, kanggo foto, musik. Nanging belongs kanggo kabeh ruangan blumbang. Iku simbol saka apa Milan seda kanggo. Iku simbol saka kebebasan lan kamardikan kanggo wong kabeh negara."
  
  
  Ana liyane hum saka voices lan gerakan saka wong loro. Kanggo wayahe, aku panginten ngene aku ical adoh banget. Banjur salah siji saka wong lawas ing meja ngandika ing surprise: "sampeyan Bisa nindakake iku kanggo kita?"
  
  
  'Ya. Lan dheweke tembung wis nyebar, lan iku bakal tegese support lan dhuwit kanggo sampeyan. Menehi kula."
  
  
  Dheweke tenan tak digawa lunga. Kabeh aku needed sapunika ana mercon lan flag kanggo njaluk kula kapilih dadi presiden. Kasenengan ing kamar gedhe, lan iku felt kaya aku bisa njaluk Sofia lan dheweke gang metu saka kene urip.
  
  
  Ing din sabanjuré diskusi, wong lawas swara bisa cetha krungu. "Aku ngomong kita kudu menehi emu singidaken iki," ngandika. "Ing donya perlu kanggo krungu bab perjuangan kita, lan yen Carter bisa...'
  
  
  "Tulisan," Karak snorted. "Iku kabeh goroh. Isih. . Kang pait ego mata glittered strangely, lan alon-alon wiwit eseman. Iku nyenengake eseman. Panjenenganipun mbengkongaken mudhun, ngangkat munggah werna abu-abu jas wulu, lan clutched iku painfully ing tangané. "Sampeyan arep iki pedhang?" Kabeh tengen, teka njaluk wong. Aku ora arep ngendi wae cedhak Sofia utawa Padra, ing ngono iku trick kanggo discredit kula. Iku mbokmenawa ego trick. Panjenenganipun kapandeng prigel cukup kanggo apa-apa. Nanging aku malmpah nganti wong lan ana meh ing lengen kang nggayuh nalika piyambakipun dhateng kula kanggo mungkasi. Banjur mbuwang ndhelikake ing sandi kaki. Ee nyekel iku lan cepet mlayu marang driji liwat nah, nggoleki cilik simpul tali ing mburi dheweke gulu. Ego sinaoni dheweke, kaping pindho, kaping telu, setengah-balik kanggo ndhelikake search saka Karaz.
  
  
  "Karak," aku ngandika coldly. "Iku ora wolf saka Milan."
  
  
  Karak snorted, tangané clenching convulsively ing pistol. Stahl kang ego swara sora lan anceman. 'Aja boten sae. Aku weruh asu ajag mati aku, lan aku njupuk kulit mati. Apa sampeyan nelpon kula goroh?
  
  
  "Iku ora wolf saka Milan."
  
  
  Karak tensed, choking karo nesu, lan banjur dumadakan ngguyu. Wong iki cetha edan, lan iki digawe ego satus kaping luwih mbebayani, lan kabeh ego tumindak ranyono. Kang nguripake marang wong-wong, kang fleshy pasuryan ngowahi leaden ngisor jenggot. "Kang tak guts, iki Carter wong," banjur masrahake tendean. "Panjenenganipun rawuh ing minangka yen kita ego buahipun, claims sing iki ora sandi kulit lan nacad kula lying. Apa guyon!'
  
  
  Wong-wong enom temenan sarujuk karo wong. Padha mbengkongaken liwat ngguyu, sanadyan padha katahan sing mata ing kula, kita karo lelungan, foto, musik, us karo cilik group nyekeli lading lan firearms.
  
  
  Aku takon dheweke. "Endi kang nyata wolf?" — Sampeyan lagi ndhelikake iku?"
  
  
  Ego kang pasuryan dumadakan dadi serius, kang ham-kaya tangan nyekel MAB lan ngarahke ego ing sandi dodo. "Njupuk kulit,"ngandika, kang ego swara kadhemen lan langit, nglereni liwat hum kaya lancet. "Njupuk iku, Carter. Lan njaluk asu ajag sadurunge iku koki munggah kabeh watara sampeyan, kabeh sinetron.
  
  
  Padra snarled saka konco,"Sampeyan ora koyone ngerti apa apa karo iki, Karak."
  
  
  Karak ngidoni angrily, kang jempol ngowahi putih ing pemicu. Ana akeh layang saka peteng nesu saka egos wong nunggu tembung siji kanggo nyetel ih free. Iku bakal dadi ontran-ontran, lantai bakal dijamin karo getih kita. Karak ngadeg munggah. Ego kang mata padha murub sebel.
  
  
  Dheweke, mlumpat maju. Wong siji wungu munggah kanggo defend Karak. Tanpa mikir kaping pindho, piyambakipun snatched bedhil saka tangané lan mbanting korban saka iku menyang ego kang pasuryan. Dheweke bengok-bengok lan ambruk sakdurunge. Konco kula, Karak kang wong padha nguwuh ing alam bébas kasenengan sing nyebar kaya wildfire. Karak, kaget dening anggempur cepet, kasandhung liwat jog lan ambruk karo aneh squeak. Banjur ego nyekel dheweke dening rambute, yanked dheweke munggah, lan narik kawigaten gun ing ego kang banget driji.
  
  
  Iku rammed menyang wong dening tong minyak, mung minangka wong kang padha bab kanggo badai platform. Dheweke, bengok-bengok. - 'Tetep kene!'Utawa kang bakal mati kawitan!
  
  
  Wong loro froze, lan kanggo pamisah kapindho, padha ketoke kanggo beku. Sawetara wong-wong mau kena senjata, minangka yen padha ora yakin aku temenan iku, nanging ora ana wong njupuk resiko.
  
  
  "Padra," aku ngandika, " Sofia." Lan liyane. Teka kene.'
  
  
  Ing padraig ngguyu heartily nalika dhèwèké ngrambah kula.
  
  
  "Aku ora mangu-mangu sampeyan," aku growled. — Aku bakal njaluk sampeyan metu maneh, banget." Apa ana cara metu?
  
  
  "Liwat ana," ing Padra ngandika, pointing menyang gapura meh siningid ana ing dipengini. Ana ing paling sing rolas surem-ngadhepi wong-wong ngadeg ing antarane us lan gapura.
  
  
  "Supaya wong-wong mau, Karak," aku ngandika. Panjenenganipun kapandeng ing kula metu saka sudhut mripat, mata rolling bali ing jambon sockets, manik-manik getih mbentuk ing bathuk. Ana maneh kira-kira poked ing ati dening ego. Kang matur supaya, lan wong-wong delok minangka padha manut ing emu.
  
  
  K dina trail iki kawangun. Ego miwiti nyeret dheweke mati platform. Kesandung, nanging dheweke wis ora dipilih. Panjenenganipun tightened kang genggeman ing ego kang lengen lan di-push emu kang gun jero menyang iga kanggo nggawe iku pas. Aku bisa mambu elek bank ego.
  
  
  "Sampeyan ora bakal urip, asu," kang groaned.
  
  
  "Banjur sampeyan ora duwe kanggo urip salah siji," emu prajanji dheweke grimly. "Sampeyan bakal manggon anggere kita apa."
  
  
  Karak temenan panginten sing kita bakal matèni wong sapisan kita liwati iki passageway. Amarga kang bakal wis rampung ing wong-wong mau ing kahanan sing beda-beda. Ing edhan saka desperation, kang berjuang, clawing lan nresep. Aku ora pracaya piyambakipun weruh saka apa iki dilakoni ing wektu. Murni kewan gupuh banget kuwat ing nen kanggo sing. Nanging tangan iki banget cedhak ego kang tutuk nalika iki berjuang karo, lan dicokot iku. Reaksi iki involuntary lan otomatis: gun wis dropped dheweke. Ego iki isih nyekeli tangan dheweke, nanging banjur Padra sengaja kasandhung liwat kula, luwih udho kula sandi counterweights, lan Karak nyuwil free. Panjenengané nyuwil-nyuwil liwat cordon, nguwuh. 'Matèni ih. Matèni ih.'
  
  
  Ana ora malah wektu kanggo ngipat-ipati aku. Lawas turki pedhang lashed metu ing kula karo jotosan galak. Aku cringed, lan bab grazed sandi kulit. Banjur weruh kesempatan liyane, lan mlengkung mudhun, banjur nyuwek-nyuwek paling gedhé kain ing tataran, lan iku ambruk loro kaya tablecloth ing pesawat meja. Dheweke ndharat ing lantai karo sawetara wong nyoba kanggo nyelinep munggah ing kita saka konco. Banjur tripod staggered lan ambruk karo kacilakan. Kobong lenga splashed liwat udhara ing sudhut busar. Udan geni hissed lan splashed ing kadhemen lantai, lan lahar mili bledosan menyang geni, nyebabake lengkap kebingungan lan medeni ing kamar. Ing sangang kita dove ing arah metu, mbuwang backhands lan tengen punches kabeh watara kita. Karak ipat-ipat setan lan kang lawas wong edan bebarengan. Ing padra iki mbuwang badan sak meh minangka cepet piyambakipun ipat-ipat. Sofia digunakake lawas Mannlicher minangka baseball bat. Ego dijupuk siji ora worth luwih akeh marang horde, malah yen hey, ana kasempatan kanggo yahoo.
  
  
  Liyane saka Onin wong teka nganti kula saka sisih. Iku kenek ego supaya hard sing padha gumregah maneh ing overturned brazier. Kang reacted kaya ngene malmpah menyang nest hornet kang lan mlumpat munggah ing alam bébas tari, slapping kang tangan marang steaming bali kang celonone. Ing Padra spun watara lan kalah mudhun wong sing nyoba kanggo nyerang Sofia. Ing katelu iki karo brief wentis sadurunge bisa nggunakake .45 kaliber. Loro liyane cautiously nyedhaki lan ngadeg munggah, siap kanggo mencet kula ing sirah. Padra kejiret siji lan duweke njupuk liyane, banjur kita loro kenek ih kepala marang saben liyane. Padha ambruk kaya loro endhog, supaya ih bakal diidak-idak ing wong. Iku luwih kaya lawas-gaya garis perang saka tindakan liya.
  
  
  Ing pungkasan kita teka kanggo massive lawas tembok digawe saka nglukis log dianakaké bebarengan dening crossbeams. Kita dibukak lan mbanting iku mati, bejat che kang jempol. Ing Padra mbanting lawang mati liwat swara njerit.
  
  
  "Hey bakal duwe kanggo terus munggah ih kanggo nalika," ngandika.
  
  
  "Mungkin kanggo menit," aku ngandika grimly. Lawang iki wis kang violently kalah ing. Dheweke, krungu Karak nguwuh pesenan. "Ora sumbu, sampeyan cubluk. Jotosan peduli lawang kanggo shreds. Jotosan iku munggah. Matèni ih. Ora supaya wong-wong mau uwal.
  
  
  Dheweke cepet kapandeng watara kanggo count wong, meh wuta, ing peteng. Ana mung enem kita kiwa, siji lanang moaning ing pain, salah siji ego lengen minangka lemes minangka bejat wing pinned kanggo dodo, lan liyane karo getih-direndhem pasuryan.
  
  
  'Apa lawang iki? Ing Padre takon dheweke.
  
  
  "Sampeyan panginten padha ngene nggunakake lawang kaya iki kanggo lousy seraglio?"
  
  
  "Dadi, where sing kita arep?"
  
  
  Pass-pindhah njaba, " ngandika mung.
  
  
  "Banjur kita' d luwih apik ninggalake," emu marang dheweke, " sadurunge padha teka kanggo pikiran sehat lan pindhah watara villa."
  
  
  Ing Padra lunga menyang pepeteng, menyang dalan panah rampung didhelikake dening pepeteng. Sofia nyekel lengen lan mlaku ing jejere kula, ipat-ipat lan nggero meh terus-terusan minangka dheweke kesandung liwat siro lebu.
  
  
  Minangka abruptly minangka kita wis salah ngetik inky pepeteng, kita padha metu maneh kabeh liwat nah, menyang beam padhang suryo srengenge sing mapan wonten ngandika kita. Shadow muncul metu saka ora ono, dim ing pati ngerti cahya. Instinctively, ego kalah dheweke metu, kroso lengkap kepuasan saka ambruk tendons lan syaraf. Ing padra matur, lan kita kabeh ngiring ego, ageng tokoh racing liwat villa latar mburi. Swara saka boots iki mung sawetara kaki konco kita.
  
  
  Kita teka kanggo ngrintih saka villa, kang melu ing miraculously tahan. Ing Padra lan telung liyane wong menek liwat nach, lan Rivn mandegake mung cukup dawa kanggo push Sofia sawise wong-wong mau. Dheweke dianakaké metu dheweke tangan kanggo kula saka ndhuwur, panggolekan dheweke sikil ing sisih liyane saka tembok, lan bebarengan kita padha ing werna, ing sisih liyane. A searing udan mimpin hissed liwat kita lan lashed ndhuwur saka tembok ngendi kita ' d wis lungguh.
  
  
  Padra nuding pancing ing arah kita kudu pindhah. Kita bisa krungu Karak kang men mlaku bali lan kasebut ing sisih liyane saka tembok, looking for a crumbling panggonan kanggo pass liwat. Banjur kita nguripake sudhut, tindak mudhun gg panah, nyabrang plataran, lan raced liwat bumpy reruntuhan saka omahé rusak.
  
  
  "Kene, lagi kene!" teka bengok saka konco kita. Kita padha ora wani mungkasi kanggo katon maneh. "Padha liwati liwat kene. Kene! Cut mati ih.
  
  
  Ing Padra ilang menyang Termal Siram, bangunan sing sapisan manggon ing bathhouse. Ing siji wektu, iku richly decorated bangunan, utamané kanggo kuwi remot outpost minangka
  
  
  Aptos. Nanging padha mbokmenawa wis apa-apa liya kanggo apa antarane loro gladiatorial turnamen. Kita ngetik calidarium, ageng central hall karo Jacuzzi, banget mbukak kanggo dadi nyaman. Kita mlayu menyang kamar cilik ing bali minangka Karak kang wong muncul lan miwiti njupuk ing us.
  
  
  Kita teka kanggo frigidarium ngendi perlu kadhemen wis tau wis, lan Recovery iki spinning watara kita, getih gushing mudhun ego kang dodo. Kita kiwa ego ana, mati, lan enggal-enggal liwat cilik apoditherium, Romawi padha saka kamar lemari, lan mudhun sawetara penerbangan saka undhak-undhakan kanggo tingkat ngisor.
  
  
  — Apa Padra rencana?" Aku takon dheweke, Sofia, ambegan hard. "Kita ora duwe kasempatan njupuk ahead saka ih."
  
  
  'Kita . .."we lagi nyoba kanggo njaluk menyang selokan," dheweke hissed breathlessly.
  
  
  Ing padra mandegake ing ngarepe gedhe sandstone kothak. Mung pepeteng iki nyoto mudhun ana. "Mudhun," dhawuh curtly, lan tanpa mangu-mangu, kang dived. Kita mèlu wong wuta lan banjur mudhun menyang lendhut lan banyu. Sofia ndharat ing sandi dodo lan di-push kula menyang lendhut.
  
  
  "Cepet-cepet, cepet-cepet," ing Padra ngandika lowongan, lan kita kesandung sawise wong, nyadari biasane ing swara saka ego kang gurgling hbs. Loro-wong isih padha panutup mundur.
  
  
  "Sing ati-ati ngendi sampeyan sijine panjenengan kaki," Sophia dielingake kula. "Aku ora nganggo sepatu."
  
  
  — Apa kedaden kanggo shoes?"
  
  
  "Ical," dheweke ngandika laconically, lan terus. Aku mlayu jejere dheweke, sandi celonone tancep kanggo sikil lan rubbing ing kulit ing nang saka pupu. Kita digawe kita cara liwat mbingungake saka tengik, peteng tunnel, tau nolak dawa ing panggonan sing padha, nanging tansah balik menyang siji sak corridors ing salah siji arah utawa liyane. Ing giyak lan shaggy nangis kita sampéyan venezuela watara kita, lan iku mokal kanggo pitutur marang ih kadohan utawa arah. Panting, kita mlayu ing.
  
  
  Aku ngatur kanggo takon dheweke. "Sing kita arep kanggo ndhelikake kene?"
  
  
  'Ora ana . .. Ora ono siji-sijine . Karak bakal njaga lawang supaya kita metu... yen... karo clurut kepepet. Kita kudu ... njaluk menyang quarry ngendi kita bakal camp. Kita lagi kene . ... aman, " Sophia ambegan.
  
  
  Dumadakan, kita krungu swara saka hbs mlaku tengen watu kosong ing ngarep kita, mung watara sudhut sabanjuré. Ing Padra mandegake ing nesu nalika tokoh teka watara sudhut lan mlaku meh melak-melak menyang kiyat. Dheweke iki spun watara lan emu kang ajiné mbanting menyang sirahe karo kabeh sawijining kekuatan. Air oncat liwat ego kang paru-paru, lan ambruk headfirst menyang banyu muddy.
  
  
  Wong liya diwiwiti kanggo langkah aside minangka kang teka watara sudhut lan nuding kang Mauser ing kula. Panjenenganipun ngaso kanthi otomatis, nunggu kanggo dijupuk kanggo pindhah mati. Nanging ing wayahe, a swara thunderous rang metu ing sandi kuping, lan ego target ilang ing abang cetho. Wong ambruk ing rocks, lan dheweke weruh Padre ngadeg liwat wong karo bedhil ing tangan kiwa.
  
  
  Aku ora sampah sembarang wektu. Liyane saka Karak kang wong padha diperlokaké watara sudhut ing wuta nyoba kanggo matèni kita. Mimpin dijupuk munggah lan whined ing karya saka ricocheting peluru lan cetha shards saka rock ing kuping kita.
  
  
  Panjenenganipun mbengkongaken mudhun kanggo pick munggah Mauser, nanging banjur Padra takon, " Apa sing ketompo?": "Bakal luwih seneng Karak kang gegaman?"
  
  
  "Manawa, nanging aku diparingi munggah."
  
  
  Panjenenganipun masrahaken kula gun, kang isih ngrokok. "Minangka kaloro ing printah, ego nyariosaken iku kanggo awake dhewe, nanging ing kasunyatan, sampeyan kudu iku."
  
  
  "Matur nuwun, Padra," aku ngandika, lan njupuk Mauser.
  
  
  "Padha tak kanggo persawahan luwih cepet saka aku samesthine," kang growled liwat alam bébas clatter saka peluru. "Saiki kita lagi kepepet."
  
  
  "Ana ora ana cara liyane metu?"
  
  
  Nanging sing iki bubar. Yen kita bali, padha bakal teka watara sudhut lan njupuk kita kanggo shreds.
  
  
  "Yen kita ora," Sophia ngandika anxiously, " wong-wong konco kita bakal nyekel munggah karo kita lan matèni kita." Iku rawa.
  
  
  "Inggih," aku ngandika, " mungkin aku bisa nyekel munggah." Panjenenganipun ngrambah ing menit lan ditarik metu gas bom.
  
  
  Iku anyar, versi apik: cilik, korek, lan liyane klempakan. Iku ana ing ukuran lan wangun saka kentang manis lan mistletoe khusus kontak, supaya iku ora sengaja pemicu yen iku ambruk ing wayahe salah. Iku ditarik metu dening cheku lan aku wis rong detik.
  
  
  Iku iki di buwang dening ego menyang sudhut ing ngarep kita, ing ngendi iku darted antarane klompok wong ing sisih liyane. Dheweke kaget krungu mewek minangka salah siji saka wong-wong watara wong-wong mau kenek hey, ing lemah, lan bom banjur mati karo bang. Swara setengah efek psikologis, minangka AH cara dhateng kula. Kumelun lan kumelun kapenuhan ing wacana.
  
  
  Enggal, kita krungu Karak kang wong gasping kanggo ambegan, banjur moaning lan gagging. Saiki padha ngéramaké, kroso lara, lan paru-paru padha mbukak luwih saka padha babras.
  
  
  Watara wong-wong mau, Odin kesandung watara sudhut, tikel liwat ing pain lan mual, pasuryan contorted karo kasangsaran. Ing padra supaya metu alam bébas roar lan swung kang pancing menyang wong kang gulu. Panjenenganipun ambruk kaya bantheng sing wis impaled.
  
  
  "Ora inhale," aku ngandika warningly. 'Mbukak!' Kita mlayu. Kita nguripake lan raced bali cara kita ' d teka, nganti Padra ketemu liyane trowongan. Kita ngetik iku, lan mimpin kita maneh liwat jaringan lemah pipo, munggah iring gunung kanggo sisih selokan, lan banjur mudhun maneh kanggo medhak menyang utama selokan, lan sok-sok mung ing bunder, twisting lan ngowahi. Dheweke ilang kabeh raos arah. Kita uwal njupuk ing karakter aneh wikipedia.
  
  
  Ing salah siji titik, kita mandegake ing crumbling bolongan karo bobrok tangga anjog nganti bulak langit ndhuwur kita. Kita tindak mendhuwur sanalika bisa lan njupuk ambegan sethitik nalika kita ketemu sing iki metu ana unguarded.
  
  
  Bukaan marang akses menyang lapangan kebak rocks lan bushes. Ing sisih liyane saka lapangan iki cliff sing sloped mudhun alon-alon, lan nalika kita ngrambah mburi saka iku, Padra nuding mudhun lan ngandika, " Inggih! Kita bakal tindakake iku lan banjur pindhah menyang quarry.
  
  
  Quarry ana sungguh jurang sing ora katon kaya dheweke tangan wis ndudhuk buta siji. Ego-lorone padha shaggy, biasa terraces saka coklat veined rock lan parapets wewatesan dening thorny thickets lan nyenengake, stocky wit-witan. Wong meh bisa mbayangno babu ngantem ing Romawi whips minangka panjenenganipun tindak mester.
  
  
  "Aku digunakake kanggo manggon ing Berlin," Sophie ngandika susah. "Banjur ing Aptos. Lan saiki voting punika.
  
  
  Iki kudu dadi thread donya.
  
  
  
  Bab 5
  
  
  
  
  Camp iki dumunung ing plato madhep kulon quarries. Iku kapérang saka rong rusak huts sing aku pracaya padha legionnaire kang barracks lan kirim printah. Mesti wae, iku iki dirancang minangka nimbali marang bisa abdi pambrontakan, karo mung siji ngleboke, lan liyane saka iring gunung, tajem lan rampung ora bisa diliwati. Iku cukup aman, aman minangka sing hideout bisa wis ing kahanan liyane.
  
  
  Gunung udhara kadhemen, malah saiki, sawise noon, lan geni cilik iki kobong ing niche ing ngrintih saka paling gedhé gubug. Odin watara wong-wong dipencet bali menyang padha moans, humming kanggo awake dhewe. Liyane wong iki crouched kabuka dening gapura, bedhil ing puteran kang, peering mudhun siji path.
  
  
  Duweke ana ing gubug cilik, kang uga njabat minangka kamar turu, pawon, kamar panyimpenan, lan pabrik gegaman kanggo lelungan, photography, lan musik. Sofia lan Padra padha karo kula. Telu saka wong-wong mau padha squatting ing kasur saka lelungan, foto, musik, panggonan paling nyaman ing kamar. Kita wis botol anggur sing mlayu metu cepet banget nalika kita isih padha ngomong kanggo kanca.
  
  
  "Karak ora keganggu us sembarang liyane," Padra ngandika ing swara kurang. "Ora anggere kita lagi aman ing kene.
  
  
  "Ana ora akeh kita ngiwa kanggo perang marang yen serangan," aku ngandika. "Ana papat kita kejabi sampeyan lan kula."
  
  
  "Ya, nanging Karak nyoba kanggo badai camp sapisan sadurunge, nalika kita padha mimpin metu sak Gunung Athos lan tindak kene kanggo terus perang. Kita padha ora njupuk mateni, mesthi, nanging kita sengaja tatu saperangan saka wong-wong mau. Iku gedhe moral asor kanggo wong."
  
  
  "Kita wis luwih wong banjur," Sofia ngandika. "Isih, loro utawa telung apik tembak bisa nampik anggempur."
  
  
  "Apa kuwatir kula liyane," Padra terus, " iku sing Karak bakal tetep kita ing pengepungan nganti kita mati keluwen lan kasatan. Ego enom seleksi wis diubengi plato ing.
  
  
  Aku takon dheweke. "Carane dawa kita bisa terus metu kene?"
  
  
  Padra ngangkat munggah sakepel saka rereget lan supaya iku alon seep liwat driji. Iya ora jawaban.
  
  
  "Supaya wong nyoba," Sophia ambegan. "Kita ora bakal menehi munggah."
  
  
  Ing padra ngguyu ing dheweke resistance. "Sampeyan perang uga wong wadon."
  
  
  "Cukup apik kanggo nyimpen kulit?" dheweke ngandika bangga. "Utawa wis lali sing aku disimpen sing nalika Nick meh matèni sampeyan?"
  
  
  Buta coughed, nguripake bali menyang kula, lan cepet diganti subyek. "Ngandika saka tampilan, iku pancene ora sandi kulit?"
  
  
  Panjenenganipun nglirik ing Sophia. Dheweke manthuk, lan ngandika kanggo em. "Ora ana kanthong watara sandi gulu. Aku ora ngerti apa jenis saka wolf kulit iku ana, nanging iku ora Milan kang wolf.
  
  
  "Ugh," ing Padra ngandika. "Kita padha kabeh diapusi dening Karak kang dongeng . Nanging ing ngendi iku nyata kulit?
  
  
  "Mung Karak mangerténi sing," Sofia delok.
  
  
  Lan aku bakal duwe kanggo golek metu.
  
  
  Padha kapandeng ing Nah ing surprise. — Sampeyan tegese sampeyan lagi arep bali?" Ing Padra takon.
  
  
  "Ora," Sophia ngandika karo ngagetne vehemence. "Iku ala cukup kanggo pisanan, lan Karak iki ora malah dikarepake kita. Saiki dheweke wis siap lan ora mangerténi sih-rahmat."
  
  
  Panjenenganipun tak munggah lan miwiti pacing kamar kaya caged kewan. "Aku ora mikir kang ngarepake us kanggo nindakake apa-apa melak-melak sapunika. Yen kita tumindak saiki nalika iku isih mikiraken kita lagi ing pertahanan ... '
  
  
  "Ah, nanging yen klompok saka wong-wong iku ana ing kono," Padra rek media laporan kanggo kula, goyang kang sirah. 'Isih. .. '
  
  
  "Sampeyan ndeleng," Sophia katuduh. "Aja nyoba, Nick. Mangga...'
  
  
  "We lagi arep duwe kanggo pindhah liwat iki cepet utawa mengko, lan aku cepet sing luwih apik."
  
  
  "Nick tengen, Sofia." Karo serius desahan, Padra wungu marang kaki. "Kita camp wis dadi sworo cangkem. We have kanggo pindhah.
  
  
  'Apik. Nanging kita ora perlu kanggo bali menyang Aptos.
  
  
  'Carane? Sampeyan ateges kita bakal mbukak adoh kaya diantemi asu lan menehi Karak kamenangan tengen adoh? Apa ora sampeyan mung ngomong sing kita ora bakal menehi munggah?
  
  
  Ana nggawe bisu kikuk ing mobil. Kita ambegan nyuworo banget sora ing panah kungkungan saka tembok watu. Ing padra teka nganti kula lan dianakaké munggah kang pancing ngartekno.
  
  
  "Aku ngerti sandi sabangsa. Tanpa salaka basa saka Karak galau ih, bakal padha ngrungokake kanggo pangertèn umum. Tanpa kulit iki, bakal padha ndeleng ego wuda. Sawise sawetara jam, wong-wong iki bakal njaluk kesel saka tunggu, lan sing nesu bakal kelangan mudhun dina. Mungkin kita bisa nyelinep ing mengko.
  
  
  "Liwat selokan?"
  
  
  'Ya . .. lan ora. Sawetara wong ngerti, nanging ing kutha-kutha Romawi ana tengah dadi panas. Gedhe bonfires ing basements lan saluran ing tembok supaya ing udhara panas.
  
  
  "Nanging sing mokal, Padra! Sophia ngomong. "Iki murni lampus."
  
  
  "Nanging iku kudu rampung," ing Padra ngandika dispassionately. Banjur yawned lan ditambahake, " ora tangi kula munggah banget pungkasan. Ing sawetoro wektu, aku arep turu karo dheweke. Sampeyan bisa terus diskusi karo Carter yen sampeyan arep. Ing padre kiwa gubug karo ngerti eseman.
  
  
  "Narik mudhun sandiworo," Sophia ngandika, referring kanggo kemul sing njabat minangka lawang. Panjenenganipun loosened tali sing dianakaké dheweke ego ing panggonan, lan dheweke ambruk menyang bolongan.
  
  
  "Teka lan njagong jejere kula."
  
  
  Nalika kang ana maneh ing kasur, dheweke snuggled munggah kanggo kula lan takon lirih, " Nick, apa sampeyan pancene kudu bali menyang sing kulit?"
  
  
  "Lan kowe ngerti aku duwe apa iku."
  
  
  "Sampeyan wis rampung luwih saka sapa bisa nindakake. Pricesnoughts liyane. Yen aku padha sampeyan, dheweke bakal wis ngiwa Gunung Athos sadurunge aku iki tortured utawa kalah ing perang sing ora malah mine .
  
  
  "Aku ora bisa pitutur marang dheweke bab sing padha bab sampeyan, Sophia. Polgar mati.
  
  
  "Iki perang, Nick. Aku digawe dheweke mine . Iya ora ngomong apa-apa liya, mung stroked dheweke silky rambute ireng.
  
  
  "Ing dheweke puluh lima tahun, aku tangi munggah karo sedih koyo sing aku wis urip kanggo waktu saka abad tanpa nampa apa-apa. Polgara Milana ketemu dheweke sakcepete sesampunipun." Dheweke ngandika tenang, dheweke mata wicaksana. "Saiki sing musna, Aptos iku kabeh aku wis ngiwa kanggo pracaya ing."
  
  
  "Sampeyan lagi isih enom. Sampeyan bisa nemokake wong liya.
  
  
  "Ya," dheweke ngandika, stroking sandi pasuryan dheweke karo pucuk driji. — Nanging banjur sampeyan ora pengin kanggo dumunung kanggo kurang saka sing paling apik." Mangga, ayo kang rampung kita anggur.
  
  
  Kita nyuwil botol. Dheweke sumpit padha di wernani karo booze, lan dheweke ambegan ana sethitik rodok abot. "Ora pindhah," dheweke whispered. "Marang wong-wong sing ndhelikake wis numpes."
  
  
  "Nanging aku ngerti iku ora, Sofia, lan sing cukup kanggo nyimpen samubarang obah. Ana salah siji liyane bab: janji kang digawe kanggo wong-wong saka Jzan.
  
  
  "Ya, dheweke, aku elinga sampeyan ngandika sing kutha kang nyerang, lan sing arep kanggo bantuan wong-wong mau."
  
  
  "Bantuan," aku ngandika sarcastically. "Sampurna bantuan Aptos."
  
  
  "Sampeyan bakal njaluk bantuan," dheweke prajanji. — Sampeyan bakal njaluk iku piye wae, yen siji watara kita tahan." Nangis welled munggah ing dheweke mata. "Mangga ora pindhah," dheweke ngandika maneh. "Aku ora arep mati."
  
  
  "Yen wong wis arep mati, iku sing rumangsa bajingan karo jenggot."
  
  
  'Sampeyan lagi edan. Minangka edan minangka Polgar, " dheweke bengok-bengok. Banjur dheweke lunged ing kula lan dipencet dheweke udan lambé kanggo mine karo galak pasukan .
  
  
  Dheweke nyuwil free minangka dumadakan minangka dheweke ' d clung, ninggalake kita loro gasping kanggo liyane. Ray saka suryo srengenge shone liwat kokain ing moans lan surem munggah pasuryan dheweke, lan weruh dheweke eseman, kang ana saiki loro sedih lan anget lan tender ing wektu sing padha. Ee ditarik dheweke cedhak lan kena wabah sarakah ngambong dheweke udan, mbukak tutuk. Kita ambungan ignited lan ora bisa dikendhalekake geni. "Ya, ya," dheweke silih minangka kang unzipped dheweke lan njupuk mati karo dheweke pacar. 'Ya . .. '
  
  
  Ing salah siji gerakan, kang ditarik dheweke mudhun, unzipped dheweke celonone, lan ditarik ing dheweke luscious pupu. Aku bisa aran anget saka dheweke awak minangka dheweke dipindhah menyang kula, ngusapake dheweke celonone mudhun sikil. Saiki dheweke nganggo mung dheweke kathok, lan piye wae iki wong wadon srengenge katon padhang ngatur kanggo nemokake silky-kanggo-tutul lan cilik gedhe-gedhe, sing sak klebatan saka dheweke titiraras pelog nem ing donya digawe munggah saka kasar lan kejem wong. Dheweke kathok padha ditarik mudhun, lan dheweke bokong lan pupu padha free kanggo njelajah tangan. Alon-alon, wong mau banjur mlayu tangan liwat dheweke weteng lan pupu, banjur slid iku jero antarane dheweke sikil. Dheweke silih lan gumeter karo kepinginan.
  
  
  Sofia mbantu kula metu saka sandhangan, nervously narik ing sandi celonone lan jaket, mbabarake awak kanggo kadhemen online kabin. Kita lay bali ing amben lan hugged ing nggawe bisu, nglaras saben liyane tutul ing peteng.
  
  
  Passionately, kita lambé ditambahake bebarengan, lan kabeh tenderness iki di buwang sagara. Dheweke penyelundupan kebungkus watara kula lan ditarik kula cedhak minangka dheweke nibbled ing lambé, di sedot kula ilat jero menyang dheweke tutuk, lan enggal-enggal dheweke kuku menyang jero sandi bali. Dheweke, dheweke felt atos hawa nepsu, dheweke penthil hardening ing sandi dodo, dheweke awak obah minangka dheweke silih saya.
  
  
  Mesem nangis saka kewan bungahaken oncat dheweke tenggorokan minangka dheweke hugged kula. Dheweke pasuryan iki contorted karo hawa nepsu, dheweke tutuk obah hungrily, dheweke hips mbukak lan nutup rhythmically watara kula. Kita ora ana maneh felt apa-apa nanging luar biasa kasenengan saiki. Aku ngusulke sandi inti, lan apik lara saka kesenengan digawe dheweke tos lan nguripake ngisor kula. "Ah, ah, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" Mungkasi iku! " dheweke bengok-bengok. Aku mung bisa aran ageng tension akeh nang kula lan gesekan saka badan kita marang saben liyane.
  
  
  Banjur dheweke bengok-bengok, bengok-bengok karo meh unbearable kakiyatan saka penggalihipun dhumateng, lan kabeh ing badan kita ketoke kanggo nggabungaké bebarengan ing final bledosan.
  
  
  Nalika iku liwat, kita ambruk menyang seneng, dreamless turu, badan kita alon-alon entwined.
  
  
  
  Pasal 6
  
  
  
  
  Kita kiwa huts mung sadurunge sunset. Dheweke, felt dibalèni unggah manèh sawise lengkungan, nanging kadhemen. Sofia mekso ing ninggalake dheweke rombeng jaket kulit lan panggolekan ing ekstra sweater tinimbang. Kang tucked loro sweater menyang celonone lan tucked MAB menyang sabuk. Sofia diganti dadi resik pasangan saka clono dowo lan klambi lan ketemu pasangan saka shoes. Dheweke njamin kula sing padha laces sing ora bakal break. Ing srengenge setelan, dheweke pasuryan iki golden lan arang banget ayu. Dheweke lambé padha lengkap lan abang.
  
  
  Ing padra teka metu saka gubug, goyang kang pundak lan scratching dodo karo pancing. Kang wis padha ngerti katon ing mata, lan nalika Sophia weruh wong nyedhak, dheweke blushed rumiyin lan enggal-enggal bali menyang gubug kanggo golek soko kanggo nindakake .
  
  
  "Kabeh rampung?" Aku takon curtly, mboten midhangetaken Ego kang glare.
  
  
  "Minangka siap minangka bisa. Kang nguripake kanggo bali menyang quarry. "Dheweke iku wildcat," ngandika lirih, " nanging malah wildcats duwe dollar kanggo nambah munggah kanggo."
  
  
  Duweke, manthuk ing persetujuan.
  
  
  Dipengini padha dawa ing srengenge setelan, lan trail bebarengan wétan slope ana pita saka bledug. Adoh ing ngisor iki wong-wong mau padha ageng boulders sing mbokmenawa ndhelik Karak kang wong, lan marang boulders padha cidra shards saka krikel. Ing krikel iki kaya garing pasir isep, lan Stahl sworo cangkem kanggo sapa waé sing nyoba kanggo menek munggah utawa mudhun. Nanging path bakal dadi banget uga-dijaga kanggo nyoba soko kaya iki.
  
  
  "Kita bisa pindhah cara liyane," ing Padra disaranake grimly.
  
  
  'Ora apik. Srengenge wis rising ana, lan wong-wong saka Karak bisa count us ing driji sing bakal nyoba arah yen kita padha ora nggunakake trail. Aku mikir kita kudu njupuk path. Kita bakal ing dipengini, lan padha ora mikir kita lagi nyoba kanggo njaluk liwat.
  
  
  "Apike, Carter," ing Padra ngandika.
  
  
  Noiselessly kita slid mudhun saka ndhuwur plato kanggo lis ndhuwur krikel strip. Kita dipindhah cautiously, bedhil digambar, lan wiwit kanggo geser mudhun krikel slope.
  
  
  Saiki kita padha njobo, lan saben inch saka kita dips iki agonizing perjuangan karo ngeculke krikel. Iki dibutuhake us kanggo musataken kanthi, lan yen Karak kang wong ngeweruhi kita saiki, kita ora bakal duwe kasempatan. Karo saben langkah aku njupuk, aku samesthine kanggo bakal dijupuk. Sandi otot clenched ing kasar spasm minangka aku gripped ing nitih kontol lemah lan slid mudhun short bukaan tajem banget kanggo pindhah ing sembarang cara liyane. Wektu ketoke wis mandegake, nanging mboko sithik ageng boulders loomed munggah ing ngarep kita.
  
  
  Akhire kita ngrambah watesan saka krikel slope. Aku mbalek antarane pisanan aku kenek rocks, lan Padra mèlu aku. "Kita iya iku," kang grinned ing kula. "Saiki ayo kang rampung iki bastards mati. Ana mung Karak seleksi kene, lan ora ana siji watara sandi mantan sedulur. Wektu iki, aku ora bakal njupuk dheweke mung kanggo babras dheweke."
  
  
  Kang nodded ing persetujuan, banjur nyetel mati tengen sepi, kasar malang, liwat undergrowth lan sak boulders. Kanggo paling saka dina, Padra lan aku crept bebarengan, tetep pancet mripat ing trail. Karak kang sentries ora bisa dadi adoh, lan trail bakal nggawa kita bebarengan ing wektu trep.
  
  
  Dumadakan kita teka kanggo selokan jero ngendi sapisan, akeh abad kepungkur,ageng boulder wis teka mati lan tabrakan antarane lantai jurang, ninggalake jero trail. Bull crept cautiously menyang pojok blumbang karo Padre crawling konco, lan banjur, whispering liwat pundhak, ngandika:: "wong Loro."
  
  
  Ing padra dipindhah sethitik nyedhaki supaya wong bisa ndeleng liwat pinggiran. Ana slope lanang watara rong puluh meter ahead. Loro dalanan padha ngadeg ing pantai, sheltered saka galak angin, bedhil condong marang rocks. Wong siji mbalek rokok lan liyane ngunjuk sak botol. — Aku ora pitutur marang kowe?" Ing Padra ngandika contemptuously. "Iki ora ingatase hak bebas pejuang. Lagi kriminal. Padha ora duwe politik pangerten. Padha duwe apa-apa apa ing kene Aptos.
  
  
  Aku eling ing tembung saka lelungan, foto lan musik: "We are ora mung maling." Sabanjure wayahe, Padra iki pointing kang bedhil ing botol.
  
  
  "Ora ana, — aku hissed, meksa nindakake perkara Ego kang tangan adoh. "Yen sampeyan njupuk, gangguan bakal narik kawigaten wong-wong liya."
  
  
  "Sampeyan lagi tengen," dheweke sighed. "Aku nyuwun pangapunten, Carter.
  
  
  Aku marang emu kanggo nutupi kula, lan banjur aku mlumpat mudhun menyang trench, pointing MAB ing wong-wong mau.
  
  
  Padha ora bisa tekan sing senjata ing wektu, lan matur nuwun sanget, padha ora malah nyoba. Padha alon-alon terus munggah, nyekeli tangan ndhuwur kepala sing, pasuryan kapenuhan kebingungan.
  
  
  "Padra," kang disebut liwat dheweke pundhak. "Teka kene lan njaluk ih gegaman."
  
  
  Panjenenganipun slid liwat pinggiran saka trench lan tumuju kanggo sentries, metu saka baris geni saka mesin gun ing cilik saka resistance.
  
  
  Dumadakan, a klompok bersenjata wong muncul saka konco titik wuta. Padha ngadeg ana kanggo nalika, pasuryan sing kebak kebingungan lan gumun banget, banjur padha kabuka geni. Timbal ricocheted watara Padra lan kula karo whoosh.
  
  
  Panjenenganipun darted kanggo sisih lan wungu gun suanten kanggo nanggapi kanggo agawe serangan. Ing Padra dived konco rocky lis, coolly ngarahake saben item ing wong-wong mau . Klompok panyerang buyar, ninggalake loro mati lan telung tatu. Dheweke iki dijupuk dening wong liya nalika tekan mburi kothong. Liyane wong, hulking mustachioed thug, meh mlayu menyang kula nalika piyambakipun ambruk karo Padra peluru ing dodo. Jumangkah aside lan murub ing rat-ngadhepi wong sing ngarahake ing Padra. Panjenenganipun jerked bali, banjur ambruk maju, ngusapake antarane apa iki ngiwa saka pasuryan.
  
  
  Gunfire seda mudhun minangka Karak kang wong regrouped, lan kang bisa kanggo nggabungake Padre sadurunge njupuk nyuwil metu maneh.
  
  
  Aku takon dheweke. "Piye kabare?"
  
  
  "Inggih, akurasi iku samsaya awon saka iht," ngandika, sintaks ing panyuwunan database Mauser. Ana amunisi kanggo MAB ing gubug kanggo lelungan, foto lan musik, lan iku iki digunakake dening babak pungkasan. Sak Recovery lan Karak kang wong, Odin darted saka tutup kanggo nutupi, nanging lemah marang cara lan kang katon. Kang murub kang dijupuk pungkasan. Gawk tak emu ing gesper lan sirna menyang sudhut saka urip. Ana aku ngadeg karo kosong pistol, saiki apa-apa luwih saka larang lan canggih logam baton.
  
  
  "Padra, padha bakal saubengé kita."
  
  
  "Ya, lan aku wedi kita wis digawe cukup gangguan kanggo narik kawigaten kabeh ih perusahaan."
  
  
  "Banjur ayo kang njaluk ing neraka metu saka kene."
  
  
  Arep metu kabeh liwat karir nguripake menyang ala seri saka angel climbs lan dadakan cendhak ontran. Iki dijupuk dening Schmeisser MP 40 salah siji saka ing antarane wong mati. "Sampeyan duwe ngutuk aneh koleksi senjata kene," ing Padre ngandika kanggo dheweke. "Kula kanca, yen sampeyan perang mengsah kaya partisan, tinimbang ngeculke wong-wong mau sumber sampeyan, sampeyan bakal wareg karo kabeh sampeyan bisa tekan."
  
  
  "Supaya ana kasempatan sing Karak ora duwe peralatan radio, kaya walkie-talkies."
  
  
  "Ora, dheweke wis ora idea."
  
  
  "Inggih, duweke, aku guess sing soko kita kudu ngucapke matur nuwun kanggo."
  
  
  Kita clambered liwat crevices lan kali, liwat kuna rocks sing crumbled ing sandi bobot, liwat thorny, bengkong bushes sing gnawed ing kulit kita. Wounds ing sirahe lan lengen throbbed karo kurang, kobong pain, lan shivered ing kadhemen angin. Liyane pegunungan, liyane kokain; mbukak, perang, lan mbukak maneh. Ing Padra nyetel jangkah. Kita padha loro kenthekan lan metu saka ambegan nalika kita pungkasanipun ngrambah ing lapangan lan kalem mudhun alon trot. Kita ilang ngarsane saka Karak kang wong, lan sawise njupuk dipikir pungkasan watara, kita mlumpat mudhun saluran.
  
  
  Setengah jam mengko kita padha ing villa. Kita ngubengi ing sadawane tembok mburi kanggo liyane untaian saka bangunan lan peered liwat buttress. A pengawal karo senapan slung liwat pundhak dileksanakke pasewakan ing rusak jogan. Ing padraig manthuk menyang rusak gapura sawetara yard konco sing njaga. "Kita bakal pindhah menyang ruang paling ngisor," dheweke whispered. "Kita bisa njaluk menyang udhara ducts ana. Panjenenganipun sijine Mauser mudhun ing menit lan marang kula kanggo ninggalake Schmeisser. "Ana ora ana kamar kanggo sing," gusti marang kula.
  
  
  "Kita bakal mung duwe gun yen kita njaluk kejiret." Panjenenganipun marang fatalistic desahan.
  
  
  Kang nguripake lan kapandeng ing pengawal, pemikiran sing liyane kamungkinan kanggo ngapusi, Karak, Padra, utawa dheweke. Pengawal malmpah kanggo apa ketoke kaya kalanggengan. Saka wektu kanggo wektu, kang lungguh mudhun kanggo samubarang kang angel sepatu lan mutter soko kanggo awake dhewe. Pungkasanipun, piyambakipun ilang watara sudhut. Panjenenganipun njupuk ambegan jero lan mlayu sawise Padra.
  
  
  Ana isih ana tandha saka pengawal nalika kita ngrambah archway lan nggebyur ing musty, musty-bumbu ruang paling ngisor. Ing tengah ana fornax, vaults saka kuna hearth, ndhuwur kang panah pipo branched metu antarane tembok, bab setengah meter ing wilayah.
  
  
  "Sing bakal dadi cara kanggo kita," aku ngandika. — Apa sampeyan manawa iki bakal mimpin kita kanggo Karak?"
  
  
  'Ya. Padha mimpin kanggo saben kamar ing villa.
  
  
  — Banjur ayo kang nyoba kanggo njaluk menyang kamar turu." Kita bisa nyekel wong nalika panjenengané rawuh piyambak. Miturut cara, apa mengkono yen kita njaluk macet?
  
  
  "Sing bakal banget apes," ing Padra ngandika dryly. "Kita ora bisa nguripake watara lan chase clurut adoh."
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing bolongan karo malah luwih kudanen. Padra nuding menyang pipo piyambakipun nyoba kanggo menek menyang, lan iku dipencet mudhun supaya wong bisa push kang mlaku mati pinggiran lan geser nang. Ana aku diuripake ing gesang kawula. Iku malah harder kanggo Padre, nanging menek ing konco kula minangka duweke dipindhah inch dening inch, condong ing forearms lan driji sikil.
  
  
  Iki lawas air ducts kudu duwe functioned ing sasi ing akeh cara sing padha minangka padha nindakake iki. Ing kajaba iku kanggo lantai bar, Rum wis tumuju ing ngisor tembok. Licks, ana sempit bolongan menyang langit-langit. Iku kaget efisien sistem.
  
  
  Kita ngubengi bebarengan ing peteng, pausing saiki lan banjur kanggo ngaso. Iku reged, grueling bisnis. Aku katahan mikir sing kita bisa gampang njaluk macet ing titik nyenyet lan clurut bakal gnaw ing sandi kaki.
  
  
  "Kita lagi ing aula utama saiki," Padra ngandika ing salah siji titik. "Siji kamar liyane utawa loro, telu liyane, aku mikir."
  
  
  "Aku pangarep-arep sampeyan lagi tengen, Padra.
  
  
  Iya ora ngomong apa-apa, mung snorted. Kita terus kanggo nyusup munggah pipo nganti kita tekan ambruk bagean. Wacana iki alon-alon ngresiki iku, maringaken chunks saka rock lan rereget kanggo Padre. Banjur kita ngubengi ing.
  
  
  Muni wiwit seep ing saka nang endi wae ing ndhuwur. Aku ora yakin apa padha matur, nanging aku cantik manawa aku dikenali Karak kang swara. Aku ngaso, sasmita kanggo Padre dadi sepi, lan terus ing, gliding banget quietly supaya ora ana siji bakal krungu kita.
  
  
  Panjenenganipun dianakaké ambegan kang minangka wong ngrambah metu, ngendi gangguan iki loudest. Padha pasukan sing pisanan numpes pipo konco kita ditambahi iku kene. Mboko sithik, aku ngatur kanggo nemokake cukup kanggo mindhah watara ing haunches. Ing Padra ana ing jejere kula, hunched liwat lan condong ing hips. Panjenenganipun kapandeng kaya asep sapuan. Aku leaned maju, milimeter dening milimeter, lan mentas kamar, sandi mata ngatur kanggo dim torchlight.
  
  
  Bab rolas wong lungguh ing rickety meja. Papat watara wong kapandeng kaya lawas-njaga veteran ngiwa liwat saka dina ing Milan. Wong padha enom brash dalanan saka Karak. Karak iki pacing bali lan kasebut ing frustasi utawa impatience, utawa loro-lorone, nalika piyambakipun mbanting kang ajiné tengen menyang lengen kiwa. Ing padra growled lirih, kaya kewan scenting mungsuh, lan pindah kang ndeleng ing akeh gangguan.
  
  
  Karo sing, kang nggawa mudhun piece saka rock. Swara iki deafening. Piyambakipun manawa bakal padha wis krungu iku ing kamar. Nanging ora, obrolan terus tanpa gangguan.
  
  
  Aku krungu Karak ngomong, " Kanggo neraka karo Milan randha lan sing bodho karo pancing. Kita kudu ngadhepi kanyatan. Kita sing njupuk ora pati roso, lan tentara iki njupuk kuwat. Ing dina kita kamulyan sing liwat. Kita lagi apa-apa luwih saka duri ing petungan.
  
  
  "Spines isih bisa dadi kuwat," rek media lapuran saka emu odin lingkungan wong lawas .
  
  
  "Bah. Carane dawa? Kita senjata kuna lan dadi lungse. Kulon ilang kapentingan lan nguripake bali ing us. Ora ana siji peduli.
  
  
  "Nanging wong iki, Carter, ngandika -"'
  
  
  "Panjenenganipun ngandika, ngandika," Karak matur. "Iku mung wong siji."
  
  
  — Apa sampeyan nyana luwih, Evan?" Wong lawas takon tenang. "Mung siji wong wis kasempatan kanggo njaluk bantuan kanggo Aptos, lan Carter diganti."
  
  
  "Aku ora nyana apa-apa," Karak ngandika hotly. "Mung kadhemen, starvation, lan begja pati yen kita terus kaya iki."
  
  
  "Ora ana cara liyane."
  
  
  "Ana."
  
  
  Ing bearded pimpinan karo mottled pasuryan kapandeng ing wong lawas ing non-kasar proses, " Listen munggah, kabeh saka sampeyan. Kita hubungi ing Metkovich digawe sawetara panjalukan kanggo panguwasa. Panjenenganipun ngandika yen kita nindakake luwih quietly saiki, kita bisa njaluk concessions tartamtu.
  
  
  "Kang lying," ing Padraig hissed.
  
  
  Aku dipencet driji kanggo sandi lambé kanggo nggawe bisu sandi ego, nanging atine kebak bertentangan pikirane. Iki Karak kang hubungi ing Metkovic padha mine? Yèn mangkono, ana kang salah siji sing mimpin Yugoslavia tentara lan meh padha matèni kula? Lan kejabi, yen pemerintah supaya conciliatory, kok iya padha njupuk liwat Jzan?
  
  
  "Swara saka gusti allah," Karac terus, nutul knuckles kang ing meja, " diundang dheweke wong sak Belgrade kanggo ngunjungi kita kene."
  
  
  'Kene? Padra snarled, kahanan sing ora lumrah. Panjenenganipun kapandeng kaya kang ana bab kanggo njeblug karo nesu. "Kang nggawa mungsuh kene?" Milan bakal nguripake ing sawijining kuburan yen krungu sing."
  
  
  "Shhh," emu hissed ing dheweke.
  
  
  — Nanging apa yen kita padha ora setuju?" Wong lawas takon lirih.
  
  
  "Banjur nggabungake wong-wong maniacs ing quarry," Karak ngagetake. "Kita duwe kasempatan kanggo keamanan lan katentreman, lan yen sampeyan ora bisa ndeleng iku dhewe, mikir bab mangsa saka kulawarga lan anak. Kita nggawe menehi hasil apik lan mburi kabeh iki taun saka getih.
  
  
  Aku krungu dheweke growl sabanjuré kanggo kula lan acak dheweke kaki. Sadurunge bisa nindakake apa-apa, isin Padra mlumpat liwat bukaan lan menyang kamar, nggero-nggero karo nesu lan obor. Kabeh pasuryan nguripake ing ego kang arah, cingak dening katon saka iki soot-blackened galak.
  
  
  Kang sumpah ing dheweke ing inggris lan Serbia-kroasia, nanging enggal-enggal kanggo nggabungake blonde galak, pemikiran yen dheweke iki arep mati saiki. Sawijining luwih apik aku mati ngadeg ana saka ing reged pipa. "Njupuk ngatur, Ngrembug," aku yelled ing wong. "Katon apa sing wis rampung."
  
  
  "Wong mung bisa ngidinke jumlah tartamtu, lan ora ana liyane," kang ngagetake. Jumangkah maju lan ngagetake ing wong lawas. — Sampeyan, Vetov, sing wong dhewe! Wis lali carane Polgar lan aku perang pundhak kanggo pundhak kanggo pakurmatan saka Croatia? Sing sampeyan lan aku arep kanggo nyusup ing ngarep saka Serbia lan kiss sing boots? Dheweke bengok-bengok, mripate sumunar karo nesu. "Apik sale, Evan?" Sampeyan didol kita metu, sing iya iku.
  
  
  Karats ' swara minangka khayal minangka flint. "Sampeyan lagi edan, Ngrembug. Impen kita wis teka kanggo aliran, lan kita kudu nampa kasunyatan. Apa sampeyan perlu liyane getih ing tangan? Revolusi wis tau sukses."
  
  
  Ing padraig swung pancing. "Yen ana getih kene, iku getih saka Serbia ing perang padha. Apa bab getih ing tangan? Kroasia getih?
  
  
  Karak kang wong teka munggah kanggo Dilat, cahaya soko.
  
  
  "Utawa ora kang pitutur marang kowe?" Ing Padra matur. — Ora piyambakipun pitutur marang kowe sing diubengi kita lan dhawuh kita kanggo matèni?"
  
  
  "Kawulo, kawulo," swara matur. "Sampeyan lagi pengkhianat."
  
  
  Ing Padra dirilis kang ajiné kaya cannonball. Ana kokain, lan wong miber menyang wong konco wong. Karak kang wong staggered bali kanggo wayahe, banjur teka bali kanggo kita.
  
  
  Padra parried piso karo pancing lan kneed attacker ing groin. Aku napuk wong tengen pasuryan lan krungu kawigaten saka balung. Nalika sawijining bab kanggo nyerang wong liya, sawijining felt kaya gawk sinudukaken menyang sandi wentis. Bedhil sebulan mbanting menyang dodo, lan dadakan, blinding pain ketoke kanggo nyuwek liwat sirah. Kang staggered, ditarik piyambak bebarengan, lan nyoba kanggo njupuk salah siji saka bedhil ing ngajeng kula. Akeh dipindhah lan pinned kita bali kanggo ngrintih. Panjenenganipun upaya kanggo bebek, nanging iki bagian sekedhik saka liya kasep.
  
  
  
  Bab 7
  
  
  
  
  Swara rang metu sak pepeteng. "Dheweke teka kanggo."
  
  
  "Gedhe," ngandika swara liyane. "Apa sampeyan siap, Garth?" Aku duwe banget sethitik wektu kanggo iki.
  
  
  Pisanan swara mangsuli laconically: "Minangka siap minangka piyambakipun punika." Alon-alon, mega peteng dissipated, nanging ing kawitan iku ora nggawe raos wae. Dheweke swam ing segara babras. Alon-alon, aku temen maujud sing aku iki rampung wuda, lungguh ing wesi dhingklik. Nalika aku nyoba kanggo pindhah, aku ketemu sing tangané lan ankles padha kaiket dening cetha logam blok.
  
  
  Cendhak, fleshy wong ngadeg sawetara kaki adoh saka kula. Ego kang urip hung liwat sabuk kang, katon liwat bolongan ing klambi. Panjenenganipun rampung gundul, lan ego-misshapen pasuryan wis kabeh monumental nonchalance profesional algojo mung dilakoni kang proyek. Ana rustle saka gerakan. Evan tak munggah saka dhingklik lan crouched mudhun ing jejere sandi tangan.
  
  
  "Apik sore, Carter," ngandika tomin. "Sampeyan lan Padra maringi kula kejut amba nalika sampeyan teka liwat tembok iki."
  
  
  Iya ora ngomong apa-apa. Aku wis wis wis alangan njupuk tenggorokan kanggo karya. Iku kapandeng pepe lan squashed, minangka yen wong wis jumangkah ing nalika lukisan.
  
  
  "Nanging aku ora mikir aku bisa njaluk soko bali," Karak mesem sardonically. "Welcome kanggo break kamar."
  
  
  Aku kapandeng watara lan wiwit ngerti ngendi aku iki. Duweke ana ing kothak cilik digital sel karo atos-hewn tembok. Air iki kapenuhan karo stench saka getih lan excrement. Ing flickering cahya saka dheweke siji brazier, weruh sing kamera digital ing sisih liyane wis loro lawang karo kunci lan panah slits ing tingkat mripat. Tembok padha dijamin karo lawas torture piranti: wentis lan mlaku clamps, babak knitwear (knitwear, tags, balung roller, hanging smashes lan ayunan kalung), akèh di wernani, rusty forceps lan lencana. Panjenenganipun felt rempelo munggah ing tenggorokan, lan banyak nabrak enggal-enggal mudhun kang wuda awak.
  
  
  Karak nguripake kanggo kula lan ditarik sirah dening rambute, ngowahi iku violently, ora mangu aku ngelingi wayahe nalika dheweke ego ditarik dheweke rambute. — Aku pengin ngerti kabeh babagan Milan kang wolf, " dheweke whispered lowongan. "Aku pengin ngerti apa kang dadi penting babagan iki.
  
  
  Emu marang dheweke sawetara paukuman sing digawe Ego kang pasuryan pindhah bulak, lan supaya pindhah saka sandi rambute minangka yen ego wis stung. "Aku bakal kaya Padra kanggo dadi kene kabuka saiki kanggo ndeleng sing watara, sampeyan bakal dadi pisanan kanggo nyuwun pangaksama. Nanging saiki sampeyan bakal mung duwe kanggo beg kaping pindho minangka akeh kanggo njaluk iku tengen. Garth!
  
  
  Kang waved impetuously ing wong liya, lan Garth mlaku liwat dhingklik. Aku ora bisa ndeleng apa iki dilakoni, nanging aku gangguan panginten sing aku ora mung lungguh ing dhingklik lawas. Aku bisa krungu wong scurrying watara ing kabeh fours. A menit mengko, acrid mambu saka logam panas lan kumelun kapenuhan dheweke nostrils.
  
  
  "Sampeyan lagi arep kanggo pitutur marang kula, Carter. Sampeyan bakal ngomong cepet utawa mengko.
  
  
  Stench iki njupuk kuwat, lan saiki dheweke ngeweruhi sing dhingklik iki uncomfortably panas. Minangka lawas logam saka dhingklik tansaya panas, iku tightened ing dheweke blok . Kulit burned. Panjenenganipun gritted untu lan tetep bisu.
  
  
  — Sampeyan ora mikir aku bisa break sampeyan, Carter?"'
  
  
  Ibu geni crept munggah jog saka dhingklik minangka Garth fiddled karo cilik sheepskin wulu. Geni ageng, dilat sandi tangan lan kobong sandi kulit. Ing spiked wesi nguripake cherry abang, lan anyar stench ngetik, liyane stench, stench saka obaran daging. Aku iki panggang urip.
  
  
  "Carter, apa rahasia saka ipat-ipat wolf?" Aku ngerti ana salah siji, lan aku ora duwe wektu kanggo takon sampeyan apik nalika serbia tentara ing sawijining cara. Marang kula."'
  
  
  Aku krungu Sam blurt metu. 'Wedhus . ... wedhus.
  
  
  'Apa iku? Apa wedhus?
  
  
  "Kulawarga wedhus, Karak."
  
  
  "Apa munggah karo?"
  
  
  Aku berjuang ing kobong dhingklik, paru-paru constricting saka kumelun lan natoni. Nanging, aku ngatur kanggo inhale online cukup sampling. "Kulawarga wedhus... aku pengin ibu wis tau krungu saka lair kontrol." Karak mbanting kang amba ajiné menyang sandi pasuryan lan pamisah lambe. "Inch dening inch, aku bakal ngirim sampeyan kanggo neraka," kang ngagetake ing kula. "Garth, sing cukup. Dasi ego kanggo ayunan.
  
  
  Garth diwutahake banyu ing geni ing grate, untied kula, lan nyeret kula kira-kira tengen kadhemen lantai watu. Sandi syaraf mbledhos, lan pain iki meh unbearable minangka atos watu ma marang kula burned kulit. Ing bab sabanjure aku sumurup, Garth iki fastening abot wesi blok saka ayunan watara sandi tangané. Ayunan iku sawijining meh prasejarah ngisaratke kanggo ing rak, wangun saka torture sing melu ngangkat korban menyang udara, lan banjur dumadakan mbuwang wong-wong mau kanggo lemah. Iki kasar cara mulet tangan, twisting otot, tearing joints, lan bejat balung panjenengan.
  
  
  Garth ngusulke kula dening tangané nganti ana hanging supaya sandi driji sikil lagi wae kena lemah. Banjur mlaku liwat moans bab ayunan lan ngangkat munggah mbalek-munggah mecut. Panjenenganipun guncang ego marang konco lan diuripake kanggo Karak, nunggu kanggo supaya.
  
  
  Karak kang mata padha demam lan sabar minangka kang nguripake kanggo kula. "Iku Romawi piranti, Carter. Iki ndadekake ego cocok banget kanggo torture, ora iku?
  
  
  Banjur jumangkah bali lan manthuk. Mecut miber metu lan slashed ing awak. Pain iki meh unbearable minangka mentahan kulit kebungkus watara dheweke bare pupu lan urip. Iku nyusut menyang busar, ing sawijining hanging posisi.
  
  
  "Aku elinga carane Rum ngrayakake riyaya Lupercalia," Carac ngguyu. "Saben taun ing limalas februari, wong-wong padha lincak-lincak ing lurung-lurung, ngantem sederek karo whips digawe saka willow cabang. Saiki ngomong bab sing wolf saka Milan, Carter. Marang kula nalika sampeyan bisa."
  
  
  Maneh mecut disabetake kula, ninggalake a abang tilas ing awak wuda. Aku berjuang marang rentengan nyekeli kula mudhun, nyoba kanggo supaya slapping mecut. Nanging Garth ana master saka pakaryan lan tau ora kejawab ngalahake.
  
  
  "Wolf saka Milan, Carter. Apa salah karo iki wolf?
  
  
  Karak Stahl swara ana boten kula minangka Garth mencet kula maneh lan maneh. Ing njerit venezuela liwat kamera digital, lan nalika iku mandegake, aku temen maujud iku ana teka saka kula.
  
  
  "Wolf ...'
  
  
  Aku wis kanggo ngaso. Dheweke wis kanggo nggawe Garth mungkasi, utawa liya dheweke bakal tau golek cara metu saka torture. Karo nggresah, kang sudo dheweke sirah maju lan nyamar kanggo pass metu. Awak tindak limp lan hung mlaku ing wesi blok. Garth mencet kula liyane kaping sawetara, nanging aku ngatur kanggo stifle screams rising ing tenggorokan. A wayahe mengko, krungu mecut tiba menyang lantai.
  
  
  Karak duka minangka neraka. "Sampeyan wis musna adoh banget, sampeyan bodho," kang matur ing Garth. "Mundhakaken ego."
  
  
  — Sampeyan bakal kudu ngenteni.
  
  
  'Aku ora bisa ngenteni.'
  
  
  "Sampeyan bakal duwe kanggo."
  
  
  "Njupuk ngatur, Garth, aku duwe iku luwih apik kanggo nindakake saka nonton iku hang kene." Nelpon kula nalika piyambakipun bisa pirembagan maneh."
  
  
  Dheweke, krungu Karak teka metu liwat dungeons. Ing mbanting lawang konco wong karo thud.
  
  
  Ing menit nyeret kaya abad. Kringet trickled mudhun awak, ngeduk menyang abuh wounds, nanging iya ora mindhah. Garth dileksanakke bali lan kasebut impatiently. Aku krungu wong serangan cocog kanggo cahya rokok. Ing gandane saka belerang lan ala rokok geli dheweke nostrils. Nanging minangka wektu nyeret ing, Garth delok, " Blockhead!"
  
  
  Lawang dibukak lan mbanting mati maneh. Lan Garth kiwa. Aku mandeng kamar kosong lan kepingin weruh carane dawa aku ngene wis sadurunge dheweke teka maneh. Sawise sawetara menit, aku krungu alus mecah swara lan mutusaké sing liyane wis liwat. Nanging banjur aku temen maujud sing muni padha teka saka konco kula, saka konco kamera. Iku kaya clurut mlaku watara ing tembok.
  
  
  "Carter," piyambakipun krungu dheweke kalakon. "Carter".
  
  
  Dheweke alon-alon nguripake ing dheweke rentengan kanggo ngadhepi dina ing mburi liyane. Loro ghostly pasuryan karo haggard mata lagi wae katon ing flickering cahya. Ih dikenali dheweke langsung. Padha wong-wong saka lelungan, foto, musik, loro saka telung sing wis tiba ing kawitan tembang karo Karak.
  
  
  'Sampeyan bisa krungu kita?'
  
  
  'Ya.'Aku takon dheweke. "Iku Padra karo sampeyan?"
  
  
  "Ora," salah siji saka wong-wong ngandika.
  
  
  — Ora kang karo sampeyan?" wong takon. Mungkin wong mau banjur mlayu adoh.
  
  
  "Utawa seda," pisanan ditambahaké kelara-lara.
  
  
  "Aku panginten sampeyan padha kabeh mati," aku ngandika.
  
  
  "Padha lagi nyimpen kita kanggo liyane pati: game."
  
  
  "Game ?
  
  
  "Ing ajang. Marang Karak kang milih paraprakanggene. Menton musna, lan kita lagi sabanjuré.
  
  
  "Karak wis musna mad." Aku bisa knthi angel pracaya kuping.
  
  
  "Ya, nanging ..." wong mangu-mangu, banjur ngandika anxiously, " aku ora bisa krungu Garth. Pamit, Carter.
  
  
  Pasuryan ilang, lan aku piyambak maneh.
  
  
  Sawetara kekuatan sandi bali, bek dening medeni apa padha ' d mung marang kula. Bracing sikilé marang tembok, kang ditarik piyambak munggah kanggo njupuk mbanting ndhuwur blok ing tangané . Sandi driji padha lunyu, nanging aku dianakaké ing. Njupuk ambegan jero, piyambakipun wiwit kanggo menek munggah tangan dening tangan minangka cepet bisa . Otot ing penyelundupan lan pundak tensed kanggo watesan, nanging aku katahan climbing.
  
  
  Mung minangka kang ngrambah abot crossbar, krungu swara saka nyedhak hbs. Ing desperation, kang swung kang wentis liwat beam lan clambered munggah dhateng nah. Dheweke blok sing yanked violently, lan aku ngerti aku duwe kanggo break free sadurunge Garth nemu kanggo kula lan wiwit whipping kula bali karo mecut. Blok wis prasaja clip-on kunci sing padha digunakake kanggo padlocks ing kuna kaping, mbokmenawa ing wiwitan dina Gunung Athos. Lawang creaked mbukak, ngumumke Garth shadow ing lantai watu. Ing wektu sing padha, ketemu titik meksa lan dirilis blok. Banjur Garth weruh kula. Ora ketompo carane lemak kang ana, kang reacted karo kacepetan saka panther.
  
  
  Panjenenganipun nyekel pecut lan swung iku konco wong, pasuryan contorted karo nesu dadakan.
  
  
  Dheweke nyekel chain wesi minangka cepet dheweke bisa lan mbuwang dhéwé ing wong. Mbukak perban mbanting ego kang miring kanggo lemah, shattering dhuwur siji kanggo getih pulp. Minangka kang ambruk, kang kenek dialangi dhingklik lan ambruk ing lemah. Tanpa mikir, kang mlumpat ing ndhuwur wong lan ndharat kang kebak bobot ing emu kang dodo. Karo gurgling nggresah, wong ketoke kanggo deflate; getih lan mucus gushed mudhun ego mbukak rta. Dheweke ego kudu bejat ing paling setengah saka dheweke iga, lan saiki pecah balung wis penetrated dheweke paru-paru.
  
  
  Dheweke, sumurup sing njaba lawang iki dikunci, nanging dheweke uga wis kanggo menehi hasil karo kapindho kunci ing dina wiwitan kapindho hotel lan release liyane tawanan. Aku cepet nggolèki Garth awak kanggo tombol, nanging aku ora bisa nemokake dheweke ing ngendi wae ing kamera digital... Ing desperation, aku disebut wong loro kanggo pitutur marang kula ngendi padha.
  
  
  "Mung Karak wis tombol," salah siji saka wong-wong semaur.
  
  
  — Aja padha sumelang ing bab kita. Mbukak adoh nalika sampeyan bisa, " ngandika liyane.
  
  
  "Lan yen sampeyan bisa, ngirim bantuan."
  
  
  Panjenenganipun sengit ninggalake wong ing pakunjaran, nanging padha tengen. Iku mung rheumatism. — Aku bakal nindakake iku, " aku prajanji.
  
  
  Piyambakipun enggal-enggal metu saka Karak kang torture chambers lan mudhun dawa, dalan peteng. Nalika aku mandegake kanggo mikir bab kang arah aku kudu lunga, aku krungu bengok salah siji saka wong-wong watara kula. "Nguripake sakcara langsung, iku cara mung metu!"
  
  
  Tanpa luwih pitakonan, kang jerked dheweke ing sisih tengen. Aku sumurup yen aku bakal matèni, wuda lan nganggo gegaman, sanalika minangka salah siji saka Karak pengawal weruh kula. Ing corridors padha telas, bagean pungkasan ing antarane wong mati ends utawa collapsing, mekso kula kanggo pindhah bali lan miwiti liwat. Panjenenganipun kepepet ing dimly surem bisu net. Nanging iku ketoke kanggo mimpin munggah.
  
  
  Aku dipindhah nerusake menyang pepeteng, mung kanggo golek sing sawise dhisikan sing rush saka adrenaline, kekuatan sandi wiwit wane. Cetha tembok watu ma marang kula ambruk kulit, lan tlapak sandi bare sikil kiwa getih footprints. Ing bab mung sing katahan kula obah ana gething kuat kanggo Karak lan kepinginan kanggo nggawe ego mbayar.
  
  
  Sawise apa felt kaya kalanggengan, trowongan ora minangka peteng minangka iku digunakake kanggo dadi. Adoh ahead saka dheweke, werna abu-abu saint bisa katon ing mburi trowongan lan, geter karo kekeselen, mlayu menyang iku. Soko ana sehen kula: setengah sadar bebaya iki nyoba kanggo mungkasi kula. Nanging dheweke ego guncang dheweke mati lan ngrambah gapura.
  
  
  Banjur dheweke bledosan bali menyang donya. Aku knelt mudhun, sikil banget kanggo ngadeg munggah terus, lan aku felt lemah ngisor kula. Iku ana getih-direndhem loam: loamy lemah saka Romawi persawahan.
  
  
  
  Pasal 8
  
  
  
  
  Numb saka kadhemen, caked getih, lan rereget, panjenenganipun tak kanggo sikilé. Iku ana ing arena saka persawahan sing Padra wis nuding metu kanggo kula dina sadurunge, lan iki macet ing oval ring. Ing ngajeng kula, welasan Karak wong lungguh ing larik saka bangku karo obor, cahya munggah crumbling jugrugan. Lan ing sisih ndhuwur saka persawahan ana regu paraprakanggene karo pistol mitraliur lan bedhil. Kira-kira ing tengah dawa sudhut mlengkung tembok padha kothak watu bangku, lan ing salah siji saka wong-wong mau ana Karak. Kang wis saperangan saka konco karo obor dening kang sisih, lan lawas kemul iki draped liwat kang seragam kanggo nglindhungi piyambak saka kadhemen angin. Ego kang mata padha tetep ing kula, lan tutuk bengkong menyang devilish eseman. Saka kono katahan iku, kang kapandeng kaya sepele "nero" ing threadbare toga.
  
  
  Ing epik awak saka wong lay mbukak ing lemah ing ngajeng kula. Dheweke, sumurup, yen iku Mentone, katelu tahanan saka grup lelungan, foto, musik. Piyambakipun dipuntutup kaya kaleksanan lanang. Ing kawitan aku ora ngerti apa, nanging aku banjur eling sing klompok tartamtu saka gladiators, ing Andabats, padha gelut dipuntutup.
  
  
  Kang ora bisa bantuan nanging wonder carane akeh wong lan wanita padha ngadeg ana kono ana saiki; carane akeh watara wong-wong mau padha bosen minangka neraka karo penggalihipun dhumateng saka bloodthirsty tyrants kaya Karak.
  
  
  Karak kang swara krungu dheweke. Panjenenganipun ngguyu kaya édan a. — Sampeyan padha ora samesthine kanggo bakal sabanjuré atraksi. Nanging iku apik sing bisa terus."
  
  
  "Garth mati."
  
  
  — Sing apa aku samesthine, digunakake, sampeyan bakal ora wis bisa kanggo uwal. Ayo kang ndeleng carane dawa sampeyan bisa pungkasan sadurunge gabung wong.
  
  
  "Padha sing milih-milih mati welcome sampeyan," aku ngandika sarcastically, mundhakaken tangan.
  
  
  Ing sisih liyane saka arena, gedhe peteng jawata malmpah metu sak gapura. Panjenenganipun disandangi ing nyenyet clono dowo lan boots, kang bare dodo glistening ing torchlight. Kang digawa bobot net fishing lan trident, senjata kuna Retiarii.
  
  
  Nalika dheweke teka munggah kanggo kula, dheweke, crouched mudhun, sandi driji sikil kena lemah. Sumber ngubengi watara kula, nyekeli kula bali karo palsu trident serangan.
  
  
  "Ayo," aku ngandika. 'Apa sing nolak panjenengan? Kowé padha wedi saka wong wuda?
  
  
  Panjenenganipun chuckled lan mung wiwit kanggo muter net kaya lasso ing tau-widening, warata bunderan ndhuwur sirahe, siap kanggo supaya pindhah lan uncalan iku ing kula. Dheweke, sumurup luwih saka kanggo katon ing net lan nonton ing expression saka ego mata lan ego pasuryan.
  
  
  Iku nganti sampeyan kanggo milih! Pamisah kapindho sadurunge uncalan. Aku ducked lan mbalek adoh saka wong. Salah siji saka timbal bobot mbanting menyang sandi wentis, nanging net ora kejawab lan ambruk menyang lantai saka arena.
  
  
  Kang ana ing ndhuwur iku, leaping munggah lan lunging ing wong sadurunge bisa njupuk net maneh. Kang staggered bali, lan kanggo wayahe aku panginten aku iki arep kanggo njaluk wong. Nanging parried kula karo ego kang trident, lan aku wis kanggo bebek kanggo njaga marang saka impaling kula ing trident. Panjenenganipun kagungan kula wiwit kapojok.
  
  
  Duweke, aku ngadeg ana panting, ora yakin yen aku bisa tumindak cukup cepet wektu sabanjuré. Lan sanajan aku, aku bakal duwe kanggo dodge sabanjuré anggempur, lan ing siji sabanjuré. Aku nglawan nggusah kanggo njagong mudhun lan liyane lan supaya wong rampung kula mati.
  
  
  Ing karya ing AH, aku nempuh perang submarines lan bom hidrogen, sinar-X lan pikiran-ngganti obatan, saben penemuan imaginable, nanging iki beda-beda, banget beda. Iku ana perang suda kanggo sawijining primitif wangun, diudani saka sawijining modern kerumitan. Iki digawe ing alam bébas galak perang malah luwih karo saben liyane, lan iku piye wae digawe iku malah luwih medeni.
  
  
  Nanging aku bisa aran kéwan akeh nang kula, lan aku bared sandi untu ing abad rong puloh-gladiator kaya kang padha piyambak kanggo nyoba liyane. Dheweke strained dheweke kuping krungu agawe swara saka whirling net. Aku nenggo kanggo dheweke, hunched liwat, otot tensing.
  
  
  Mung dropped ego maneh.
  
  
  Dheweke, dived minangka sadurunge, nanging wektu iki duweke, nguripake lan nyekel swirling net sadurunge bisa supaya pindhah. Sumber lunged ing kula, trident wungu. Panjenenganipun ditarik bali spinning net, wus iku bakal ngalahake Poe kang ego metu saka imbangan.
  
  
  Kesandung lan dadi entangled ing net sing rampung dijamin ego.
  
  
  Aku iki langsung ing ndhuwur wong, ditemtokake kanggo nuduhake wong minangka akeh sih-rahmat minangka panjenenganipun wis ditampilake kula nalika piyambakipun nyerang. Dheweke ego dheweke kalah kanggo lemah lan banjur nyuwek-nyuwek metu trident watara lengen. Dheweke bengok-bengok ing medeni minangka kang nguripake kanggo nyuduk emu kang trident ing dodo. Iku kabeh liwat ing liya. Panjenenganipun shuddered sapisan, nguripake bulak karo pati, lan banjur ambruk lifelessly kanggo lemah.
  
  
  Dheweke rama iki condong liwat awak, condong ing batang saka trident. Dheweke krungu growl saka Karak kang wong. Kang nguripake kanggo bangku lan weruh Karak ing dhampar. Ego kang pasuryan bulak karo nesu. A wayahe mengko, trident ambruk metu saka dheweke tangan lan malmpah liwat kanggo Karak.
  
  
  Kang sumurup langsung apa aku iki munggah kanggo. "Aja nyoba, Carter," kang matur. "Sampeyan ora bisa uncalan iki trident sing adoh, lan kejabi, wong bakal matèni sampeyan."
  
  
  "Sing peduli carane aku mati, Karak? Aku bisa uga njupuk sampeyan karo kula.
  
  
  "Aku tansah panginten sing Amerika padha pembuangan olahraga."
  
  
  Panjenenganipun mlayu tangané liwat getih pemandangan. "Apa sampeyan mikir iku sporty? Apa titik, Karak?
  
  
  Panjenenganipun ngguyu maliciously. "Iku mati kula."
  
  
  "Sampeyan lagi lara nemen," aku ngandika, disgusted. "Sampeyan lagi edan."
  
  
  "Ora pitutur marang kula sing aku. Sampeyan wis tau wis kanggo manggon kene, ing ngutuk hellhole.
  
  
  "Aku miwiti kanggo ngerti. Sampeyan pancene sengit Aptos.
  
  
  "Aku nyepelekake Aptos." Karak ditarik kemul kenceng karo panglimané patrap; ego kang mata padha kaya granit. "Saben menit aku ngginakaken kene ana siksa kanggo kula. Nanging iku bakal mungkasi rauh.
  
  
  "Supaya Padra hak sawise kabeh. Sampeyan didol dhewe kanggo Serbia.
  
  
  'Didol metu . . Piyambakipun diangkat pundak. "Nanging sing durung. Persetujuan karo Belgrade maringi kula dhuwit lan daya sing ana amarga kanggo kula. Nanging uga tegese wong bakal tau maneh dadi kadhemen, luwe, utawa wedi."
  
  
  Wiwit nalika ora ferret pemerintah tetep sawijining tembung? Sampeyan lagi kang cidra, Karak.
  
  
  'Ora ana. Aku ora ngrungokake kanggo sampeyan. Wong bakal seneng.
  
  
  — Padha ora teka kene kanggo dadi seneng, Karak. Padha teka kene kanggo dadi free.
  
  
  'Free?Karak iki bener nangis karo ngguyu. "Aptos wis chilling pakunjaran kabeh sandi gesang. Mung pati ndadekke ingatase hak bebas ing kene. Gusti allah kang tangan, menehi tandha liyane gladiator. "Makane aku tresna dheweke dadi luwih." Dheweke pungkasan liberator saka dheweke wong. Saiki perang lan sampeyan bakal free, Carter.
  
  
  Senajan ana umpluk sak rta, Karak mbokmenawa wis soko salah karo sirahe. Ketoke, kang séda kanggo rigors saka orane lan nandhang saka paranoia lan obsessions agung, mental straying antarane impen Aptos ' mantan kamulyan lan wahyu saka dhewe pribadi mangsa agung. Aku ora bisa nyalahke ego kanggo kepingin tentrem, nanging sane wong bakal ngerti sing iki path artine lan poto-cilaka. Karak iki cetha ora ing swasana ati kanggo pertimbangan; panjenengané mbuang energi nyoba kanggo pirembagan kanggo wong.
  
  
  Aku nguripake sandi bali ing wong lan malmpah bali menyang tengah saka arena. Ana aku diuripake kanggo gapura ngendi sandi sabanjuré mungsuh bakal katon.
  
  
  Anyar gladiator ana dhuwur lan abot saka siji sadurunge.
  
  
  Ego kang dodo iki dijamin ing bekas, kiyat padha kebungkus ing tsesti, hoops watara kulit lan logam kaya kuningan knuckles, lan kang dianakaké cendhak pedhang lan a babak Thracian tameng. Kang boroske ora ana wektu ing melak-melak teka ing kula, slashing udhara karo kang agawe pedhang. Aku nguripake watara dheweke, lan kang ngiring kula, ipat-ipat lan panting. Panjenenganipun mandegake, nguripake, lan sinudukaken ing iku karo kang trident. Panjenenganipun swung kang silet-cetha pedhang lan ndamel ego sakcara menyang batang, ninggalake kula nganggo gegaman maneh.
  
  
  Dheweke lunged nerusake kanggo cut kula mudhun, lan aku ambruk ing lemah. Duweke cepet mbalek adoh. Ego kang pedhang teka mudhun, narrowly ilang kula, lan sank menyang lemah.
  
  
  Nalika gladiator narik pedhange kanggo nyoba liyane, dheweke ego kicked wong. Kang nguripake adoh, lan kanca-hak kang ora kejawab crotch dening inci lan mencet nang saka thigh. Karo growl saka pain, kang gawe adoh. Iku ora bisa nindakake akeh karusakan, nanging kanggo wayahe emu ana ing dalan. Ego kang pasuryan iki kain karo nesu ing umum ngeyek wong ora nganggo gegaman. Dheweke enggal-enggal lunga saka gusti, kawula kepala buzzing lan iku rampung kosong, dheweke nekat kanggo sawetara idea. Ing muspra. Dumadakan gladiator teka ing kula maneh, swinging pedhang lan slashing watara karo.
  
  
  Ing wayahe, kang mbengkongaken mudhun, scooped munggah kerikil lan rereget karo tangan loro, lan violently mbuwang ih emu ing pasuryan. Kaya aku samesthine, kang wungu tameng kanggo nglindhungi mripate, lan lendhut ora nimbulaké emu gawe piala sembarang. Nanging ego manungsa waé iki abstracted kanggo wayahe. Panjenenganipun nggronjal dhuwur lan mejet dheweke ego ing lengen karo kang bare sikil kiwa, banjur kang tengen mlaku ing sikut. Pedhang miber tengen ego kang numb driji lan miber tengen arena, metu saka ego kang tekan.
  
  
  Ing nesu, piyambakipun mejet kula karo cestus; jotosan kalah metu kabeh udhara watara awak, lan mbuwang kula kanggo lemah karo tangan lan sikil outstretched.
  
  
  Kang nguripake lan banjur kanggo njaluk pedhang. Ora ketompo carane numb dheweke nam iki, kang sumurup sing aku ora bisa supaya em njaluk sing pedhang bali. Sanalika iku nemu watara kanggo iku maneh, kang bakal cut kula kanggo shreds. Iku bakal katon kaya aku iki di-push liwat lawang kaca.
  
  
  Aku mlumpat kanggo sandi kaki lan mèlu gusti yésus.
  
  
  "Hajii" aku matur minangka banter kaya aku bisa, minangka yen aku padha duka Apache. Kaget, gladiator nguripake watara. "Hajii!" Dheweke bengok-bengok maneh lan tak kanggo wong sadurunge kang temen maujud apa iki kedados kanggo wong. Panjenenganipun upaya kanggo mundhakaken kang tameng , nanging iku kasep. Sikil miber munggah ing nyababaken jotosan lan kejiret ing emu ing tenggorokan. Ego target leaned bali, lan kang krungu vertebrae seru.
  
  
  Panjenenganipun ambruk tanpa nggawe swara, mata mbukak sudhut, gulu mbengkongaken ing aneh amba.
  
  
  Panjenenganipun mlayu kanggo pedhang lan wungu ego triumphantly liwat sirahe, waving triumphantly ing surly Karak.
  
  
  'Apa saiki?'mung takon dheweke. "Singa, mbok?" Utawa bakal dipigura ing kareta?
  
  
  "Aja dadi bodho," kang snorted furiously. "Ngendi kita bisa njaluk singa utawa kareta?"
  
  
  "Aja padha sumelang, Evan. Aku menehi kinerja sing paling apik sing wis katon ing taun.
  
  
  "Pindhah menyang neraka, Carter." Panjenenganipun leapt kanggo kang kaki, tangan siji clutching rombeng kemul watara wong, liyane gesturing wildly. "Milan tak ing sandi cara. Saiki sing wis teka kene kanggo kick munggah iki telek. Sampeyan kudu wis tilar donya sawetara dina kepungkur, kaya Milan. Nanging piye wae sampeyan ngatur kanggo njaluk bantuan kanggo Aptos. Sampeyan ora bisa uwal wektu iki.
  
  
  Ing nesu, Karak ora ngerti apa kang diaturake.
  
  
  — Sampeyan kaulungaké Milan?" Aku takon, dijupuk aback dening iki diakoni. "Panjenenganipun wong gemblung, kang urip ing wingi lan dina sadurunge wingi."
  
  
  "Lan kontak sandi ing Metkovich?" Iki sing uga salah siji po ketemu wong?
  
  
  — Aku mbayar uga dadi egois, aku njamin sampeyan. Kaya everyone liya kene, gelut kanggo urip sing luwih apik, ora kanggo guna cita-cita. Karak mandegake, grinning minangka yen nglaras dhewe pribadi guyon. Banjur alon-alon lungguh mudhun maneh, ngalusake metu pambungkus saka kang lawas kemul. Dheweke whispered soko salah siji saka executioners, sing langsung mlayu adoh.
  
  
  "Aku wis digawe soko dheweke, lan aku manawa sampeyan bakal nemokake iku menarik, Carter," wong wrote kanggo kula. "Mung ngenteni lan seneng wektu pungkasan ing bumi iki." Kenthekan, wong mandegake, condong marang pedhang marang lemah. Aku kepingin weruh uneasily apa kang bisa duwe nganti kantong. Munggah menyang titik iki, murni resistance bisa kumpa cukup adrenaline menyang bloodstream kanggo tetep arep. Pikiraken saka surrendering kanggo sing bearded bajingan saiki iki unbearable. Kang diudani kula wuda, disapu lan tortured kula, lan pungkasanipun ngrancang kanggo matèni aku, nanging emu bakal kudu ngenteni nganti neraka froze liwat sadurunge aku diparingi munggah lan knelt ing bledug ing ngarepe wong.
  
  
  Aku panginten kang ' d kejiret kula wektu iki. Piyambakipun shivering saka kadhemen lan ngéramaké saka kekeselen. Piye wae aku ngatur kanggo urip loro gladiator gelut, nanging mung cara aku bisa njaluk witjaksono mungsuh iki yen pihak mungsuh ana lumpuh dwarf. Aku iki rampung, lan kita loro sumurup iku.
  
  
  Dumadakan, jero, ominous swara teka saka njaba gapura. Rambut ing mburi gulu prickled, lan kadhemen, clammy wedi gripped kula. Aku krungu clang bar wesi lan duka growl sing ngrambah kula.
  
  
  Srigala!
  
  
  Nem ageng luwe srigala nyuwil metu ing saindhenging nyerat ing ngisor iki ing arena. Padha dileksanakke pasewakan bali lan kasebut ing ngleboke kanggo nalika, minangka yen bewildered dening tembok lan nonton akeh.
  
  
  Jero murmur saka protest wungu saka akeh ing ngajeng kula. "Aku nyuwun pangapunten kita kudu nindakake tanpa singa, Carter," Karak disebut tomin. — Nanging aku pangarep-arep sampeyan ora pikiran alternatif."
  
  
  Ing emu nanggapi karo seri saka expletives ing serbia-kroasia.
  
  
  Karak disenengi iku kabeh banget akeh. "Ing ngono sampeyan lagi pemikiran," dheweke ngandika karo duraka ngguyu, " inggih, pimpinan punika Milan kang favorit. Dheweke ego ana ing diet kanggo break ego, nesu, dicokot sing sethitik, nanging iku ora koyone dadi bejat. Ing kasunyatan, iki keluwen mung digawe ego sethitik angrier. Nanging mungkin sawise meal apik, kang bakal dadi sethitik luwih docile.
  
  
  Karak ngguyu malah harder lan saklawasé tikel liwat ing watu jog minangka panjenenganipun stared ing Volkov ing spellbound medeni. Dadi salah siji saka wong-wong mau wis wolf saka Milan. Supaya kabeh tulisan iki bab wong kang mati lan skinned iki malah ditinggalake. Nanging sing temenan sing ferret kang ego rahasia isih wis ora wis dicethakaké. Ngerti yen kewan iki penting, tanpa pangerten carane, kudu wis nyekel tumbak kanggo Karak. Kang ora bisa resiko nyababaken asu ajag sadurunge kang temen maujud iku , lan kang ora bisa njaluk cedhak cukup kanggo golek metu. Piye wae, iku digawe kula aran luwih apik; sanadyan ora akeh, diwenehi kahanan. Assignment iku kanggo golek wolf lan milih kanggo iku kene. Mung siji sak iki galak ora koyone arep kanggo ngrungokake kanggo alesan. Snarling lan gnawing, padha clawed ing lemah, sniffing ing memangsan: kula.
  
  
  Dumadakan, padha kebak, sing wulunen buntut sudo kanggo lemah.
  
  
  Udan sandi driji tightened ing pedhang.
  
  
  Padha tensed lan mlumpat. Panjenenganipun mlumpat metu saka cara, daya ing wong-wong mau furiously. Nanging padha cepet banget kanggo kula, lan aku felt cetha untu luh liwat thigh. Aku kesandung kanggo wayahe, banjur malih kula imbangan lan slashed pedhang liwat wolf sing paling cedhak kanggo kula. Panjenenganipun ambruk miring ing ndhuwur liyane wolf sing ana mung bab kanggo mlumpat ing tenggorokan. Katelu wolf ngubengi bali. Kang iki kenek karo pedhang lan meh cut ego kang ing setengah. Ana getih ing endi-endi, trampled menyang bledug dening ngganggu, kejem kéwan. Padha ngubengi watara kula, nyepakaké kanggo serangan liyane, nanging dumadakan kabeh padha ngungsi paling gedhe wolf.
  
  
  Panting, dheweke, kapandeng ing ih arah mung minangka ngguyu minangka padha kapandeng ing kula. Pangareping iki mbokmenawa wolf saka Milan, lan panjenenganipun ketoke dadi siji sing paling mbebayani ing kabeh Eropah.
  
  
  Dumadakan, regu nyuwil munggah maneh, lan padha nyerang kula maneh. Swinging pedhang lan slashing ing dheweke, kang kebak ing wong-wong mau. Kang tak menyang perang karo salah siji ing Volkov, lan iku ambruk, sawijining moncong nresep menyang bledug, lan target spun bali ing final convulsion. Liyane wolf nggronjal maju, lan kang narik kawigaten ing agul-agul tengen ego kang pasuryan, lan recoiled, howling luwih painfully.
  
  
  Loro isih mung katahan nyerang, luwih cepet lan luwih cepet. Utamané ing gedhe siji. Carane durung Milan ngatur kanggo tame iki ageng monster? Iku ketoke meh mokal. Nanging, Milan lan Sofia ngatur kanggo terus kanggo ego ing cara Karak ora ngerti. Ing desperation, kang nyoba kanggo mbusak sirahe. A kalakon pamikiran liwati sandi liwat sirah, kuman saka idea. Iku ketoke edan, nanging apa iya aku kudu kelangan?
  
  
  Kang matur ing wolf karo kabeh kang, ketjobo kanggo mungkasi. Aku digunakake jerman tinimbang serbia-kroasia. "Ngenteni. Ngrungokake printah sandi.'
  
  
  Nanging padha katahan nyerang. Ei kesusu ing wong-wong mau karo pedhang, pemikiran kok Ei panginten Milan ana wulangan kang wolf jerman. Nanging iki konsisten karo apa aku sumurup bab lelungan, photography, musik, lan rasi lintang saka basa manca dina iki ora ngidini wolf kanggo ngrungokake wong liya. Tac unit olahraga asu polisi ing Amerika Serikat.
  
  
  Tatu wolf bali kanggo perang. Getih dripped saka rta. Dheweke maneh nyoba kanggo pitutur marang emu kanggo mungkasi lan ngapusi mudhun. "Nyegah. Untergehen".
  
  
  Milan kang wolf mangu-mangu kanggo pamisah kapindho, cocking sawijining sirah menyang sisih. Panjenenganipun ketoke dadi ngrungokake, supaya panjenenganipun katahan nguwuh, wus kanggo nyekel menowo mlebu ing wektu.
  
  
  "Untergehen, schiresheiher Scheusal".
  
  
  Wolf reacted banget saiki sing ngene disebut dheweke ego a njijiki, tengik monster. Kang digawe adoh lan mandegake ing kebingungan. Wong uga mandegake lan nenggo.
  
  
  Wektu ketoke wis mandegake. Dheweke ngeweruhi dening klompok saka wong-wong sing ketoke bakal nyekeli ambegan, lan Karak mbengkongaken mudhun lan tugged ing kang jenggot. Wong-wong padha bisu lan nenggo.
  
  
  Aku banjur krungu voices. "Carter, Carter, kita lagi kene."
  
  
  Kang nguripake rada, isih wary saka srigala, lan metu saka sudhut mripat kang ora weruh enem tokoh mlaku tengen ing lapangan. Padra, Sofia, wong loro sak quarry lan loro ing guo lantai. Piye wae, iki unbreakable Padra oncat nalika padha dijupuk kula, lan emu ngatur kanggo teka bali kanggo nyimpen kita.
  
  
  Nanging piyambakipun mimpin Sofia lan liya-liyane sakcara menyang ajang karo senjata lan pack saka srigala. Srigala wiwit growl uneasily maneh, lan aku sumurup sandi printah kanggo pet Milan bakal ora pungkasan dawa.
  
  
  "Ora," dheweke Rama matur. 'Tetep ana. Tetep ana!'
  
  
  "Nanging, Carter -"'
  
  
  'Aku nggoleki. Tetep ana.'
  
  
  Mesthi, padha mandegake, lan salah siji saka Karak kang dalanan kabuka geni ing wong-wong mau. Bledug miber kepungkur wong-wong mau, lan gunfire venezuela ing oval bowl. Liyane barrage saka gunfire ngiring, lan Sofia lan dheweke grup mundur menyang dipengini saka gapura.
  
  
  Sabanjure sawetara wektu liwati ing rush saka tumindak. Aku mung wis srigala lan pedhang ing pembuangan sandi, lan aku ora banget manawa bab kang srigala. Lan durung wani dheweke. "Mit mir," aku barked ing wong-wong mau minangka aku enggal-enggal munggah menyang bleachers. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Ing Karaka kewan, iya minangka emu iki marang, mlaku-mlaku ing jejere kula, nggero lan whining minangka yen salam long-ilang master. Liyane srigala eagerly ngiring. Trick saiki iki kanggo tumindak minangka cepet sabisa sadurunge nulis iki bejat. Sanalika iku wonten kanggo wolf sing aku ora minangka menowo minangka aku panginten aku iki, iku bakal mungkasi ing ngisor iki kula lan pounce ing kula.
  
  
  Nanging malah saiki, srigala padha mangan sak lengen. Figuratively ngandika, mesthi. Nalika kita teka kanggo nggresah ing Karak kang jog, dheweke dhawuh, " Angrafen." Angrafen.
  
  
  "Carter," Karak bellowed saka ndhuwur kula. 'Apa wae sing arep kanggo . .. '
  
  
  Volkov terus kanggo nggusah dheweke ing. "Angrafen! Vater. Vater. Tasche und der toten Mann.
  
  
  Aku wis koyo sing nu ora perlu akeh bujuk kanggo pindhah kanggo Karakom: padha banget luwe sapunika. Kabeh mau nggronjal karo ngagetne sih-rahmat lan kacepetan ndhuwur saka wall, ngendi padha mbengkongaken hind sikil kanggo langsung sabanjuré.
  
  
  "Mungkasi ih, Carter.
  
  
  'Ora ana!'
  
  
  Ana gegeran ing stands, lan wong-wong panicked. Sawetara kasandhung liwat mburi saka bangku minangka padha nyoba kanggo uwal. Sawetara mbuwang obor lan staggered ing sadhela pepeteng, biso kanggo ndeleng apa-apa. Sawetara watara wong-wong mau wungu senjata, nanging mangu-mangu kanggo wedi natoni dhewe. Srigala nyedhaki Karak, sing dawa untu seri glistening karo saliva. Yelping ing nesu lan wedi, ing bearded pangareping mlayu saka jog. Ego kang kemul fluttered konco wong kaya moth-dipangan jubah minangka kesandung antarane larik saka bangku, ora ngerti cara kang kanggo mbukak; wedi ego kang interfered karo saben pamikiran. Panjenenganipun nguripake watara lan murub kang rusia Revolver ing nyedhak mangan. Ing gupuh, kang ora kejawab dening saperangan meter. Panjenenganipun mlayu maneh lan ambruk ing crumbling bangku.
  
  
  Ageng galak bared untu lan daya ing cowering memangsan. A tekak mewek saka medeni oncat Karak kang lambé. Piyambakipun nendhang karo kabeh kang, ketjobo, nanging emu srigala padha mokal kanggo menehi hasil karo. Carac kang jacking mandegake nalika Milan pet nyekel ego ing arteri karotis. Panjenenganipun weruh getih panas, lan banjur krungu swara liyane rising ing arena: swara cetha jaws nresep menyang daging alus.
  
  
  
  Bab 9
  
  
  
  
  Paling saka Karak kang wong mbalekake sawise kejut page. Padha kabuka geni ing srigala karo bedhil lan pistol mitraliur.
  
  
  Asu ajag padha uga dilindhungi dening sudhut bangku lan mburi saka crates, nanging aku iki sampurna target. Dheweke mlayu k ngrintih, kang melu sebagian direksa kula saka peluru, banjur mbengkongaken mudhun kanggo bagean sing melu ambruk ing bobot saka wektu. Panjenenganipun nggronjal liwat ngeculke rock lan malmpah bali ing sadawane dalan menyang bingah-bingah srigala.
  
  
  Sawetara ponies kapandeng ing kula minangka aku nyedhaki, lan growled seneng. Iya ora mungkasi dheweke. Dheweke ora bisa nindakake apa-apa kanggo Karak malah yen wanted kanggo. Nanging aku ora bisa saged kanggo ilang ngarsane saka Milan wolf. Sing wolf iki alesan aku teka kene, lan peduli iku, aku ora teka bali nglenthung.
  
  
  Srigala wiwit kanggo seret Karats ' awak aside kaya asu. Ing wayahe padha ninggalake papan perlindungan antarane bangku, padha bakal dadi target gampang kanggo senjata. Peluru langsung mbledhos watara mau, lan padha mlayu ing kabeh pituduh, luwih medhen wong-wong ing ndhuwur.
  
  
  "Bleiben," pet Dheweke Milan disebut.
  
  
  Ageng wolf mandegake abruptly, minangka yen iku ana ing mburi dawa tali. "Teka kene," aku dhawuh, kaget ing carane uga disiapake iki wolf kang awak iki. Panjenenganipun obediently mlayu munggah kanggo kula. Kang ma kula karo kang irung, soaking kulit karo Karak kang getih sing direndhem pasuryan.
  
  
  Banjur aku temen maujud carane singa tamer kudu aran nalika panjenenganipun nempatno sirahe ing singa kang tutuk. Supaya wolf njagong munggah lan mlayu tangané liwat iker-iker rasukan saka gulu, nggoleki didhelikake kanthong.
  
  
  Dumadakan krungu bledosan liyane saka gunfire. Nolèh, weruh Sofia, Padra, lan papat wong cepet-cepet tengen arena menyang nggresah longkangan, diperlokaké minangka padha lunga.
  
  
  "Teka bali," aku disebut. 'Bali.'
  
  
  Nanging crackle ih bedhil lan njawab clatter saka pistol mitraliur digawe kakehan gangguan kanggo sandi swara krungu. Mimpin splattered Sofia lan dheweke wong minangka Karak kang gunmen nyoba kanggo target ih kang swaying, mlaku badan.
  
  
  Odin watara wong, tatu karo bandaged lengen, dumadakan clutched pasuryan minangka bali saka sirah ilang ing otak lan balung bledosan. Ing liyane limang nggronjal liwat longkangan, groaning, lan ngubengi mudhun larik menyang ngendi iki ndhelikake konco crates .
  
  
  "Nick, sing oke?" Sofia sesambat minangka dheweke hugged kula. Dheweke nyenyet hugged dheweke, felt geter saka dheweke lambé lan rasa saka uyah, lan banjur pindhah mudhun. "Thank gusti Allah sing lagi oke.
  
  
  Aku bisa nggunakake sawetara Swedes, " aku ngandika esem.
  
  
  Yen dheweke weruh kula nakedness, ing paling dheweke ora nuduhake iku. "Lan kowe, Pangeran, sing isih urip," dheweke snorted, lan karo tangan siji dheweke ditarik kewan kanggo dheweke kaya sapi sheepdog.
  
  
  "Apa sampeyan nemokake apa sing wanted?" Ing Padra takon.
  
  
  "Durung," aku ngandika. Milan ndhelik tas uga."
  
  
  "Aku bakal nemokake iki kanggo sampeyan," Sophia ngandika. — Aku ngerti ngendi iku.
  
  
  "Kita wis kanggo ninggalake sanalika sawise sing," Padra ngandika. 'Langsung.'
  
  
  "Aku wis idea padha, Padra.
  
  
  "Iku samsaya awon saka sampeyan mikir, liyane.
  
  
  'Apa maksud sampeyan? Aku takon dheweke, pemikiran carane akeh samsaya awon iku bisa dadi.
  
  
  Ing rheumatism ndhuwur kepala kita, a whistling screech rang metu, swara kang sumurup kabeh banget uga: lumpang!
  
  
  'Nyilem ing.'
  
  
  A bledosan massive wungu kabeh tembok saka persawahan. Ing tembok watu lan larik saka bangku pecah ing blinding lampu kilat saka cahya. "Iku serbia tentara," Padra matur kula liwat pouring udan, sak semen lan watu. Luwih meriam thundered watara kita. Padha guncang arena lan banjur nyuwek-nyuwek bolongan gedhe ing wis numpes bangunan. Geni nyuwil metu, lan kita krungu staccato swara saka mesin bedhil abot nyedhak. Karak kang wong-wong padha bingung, diperlokaké lan nguwuh kanggo supaya thunder saka serangan.
  
  
  "Tentara gabung tentara meriem," Sofia matur liwat din. "Padha saubengé kita. Kita wis katon ih ing quarry. Karak kang wong kepepet kita, nanging nalika padha temen maujud tentara iki teka, padha mlayu kaya pengecut asu.
  
  
  Dheweke nyerahke kula crumpled piece saka kertas. "Sing apa sing teka kene kanggo, Nick?"
  
  
  "Aku ngarep-arep supaya," aku ngandika, unfolding ing kertas. Kanggo kula, ana apa-apa luwih saka pesen, ndhelik lan kebak karakter. Sawijining mung panggolekan ego bali, lan banjur temen maujud sing aku duwe ora ono kanggo nyimpen ego.
  
  
  Ing Padre ngguyu ing kahanan. "Apa ukuran sing sampeyan?"
  
  
  '50.' Dheweke emu ngandika Eropah padha karo US ukuran patang puluh papat. Aku panginten Padraig iki mung bobodoran, nanging tenang wungu bedhil lan ngarahke ing wong dhuwur ndhuwur us ing grandstand. "Aku bakal nyoba ora kanggo ngrusak miturut," kang growled. Banjur murub.
  
  
  Ngungsi wong mlumpat munggah minangka mripat katelu muncul, banjur mbalek mudhun ing bangku sawetara kaki adoh.
  
  
  "Sampeyan bisa njaluk disandangi saiki," Padra ngandika karo kepuasan.
  
  
  "Matur nuwun," aku ngandika, lan ngubengi liwat kanggo mayit. Udho sandi ego ana grueling karya, nanging aku needed iki swedia proyek. Njupuk mati kang wool klambi lan clono dowo, aku takon marang ," Carane sira njaluk watara ing villa, Ngrembug?"
  
  
  Kang shrugged casually. — Aku ora semaput kaya sampeyan. Nalika aku iki nyeret menyang dungeons, ana mung papat pengawal. Karo pancing lan apik tangan kiwa, rintangan padha bab malah. Panjenenganipun bumped menyang Sofia nalika piyambakipun tindak kanggo njaluk bantuan. Kita mutusaké kanggo nyoba kanggo ngluwari kowe sak guo. Ing wektu sing, kita padha ora ngerti sing padha performing kene ing ajang.
  
  
  "Wong-wong padha game kanggo kula." Aku felt manginggil mbukak mudhun sandi utomo. "Pangeran disimpen kula. Aku wis tau weruh asu uga dilatih minangka iki wolf. Iku temenan.'
  
  
  "Milan ana wolf awake dhewe," Padra ngandika karo mringis. "Padha mangertos saben liyane. Loro padha tresna wong wadon padha.
  
  
  "Hash," Sophia mrotès, blushing.
  
  
  "Lan apa guyon; Karak wis kabeh iku bebarengan.
  
  
  "Kang ora guyon," aku ngandika grimly, crawling liwat mati pimpinan.
  
  
  "Ya, kita weruh iku," Sofia ngandika. "Panjenenganipun seda pati elek."
  
  
  "Nanging ora samsaya awon saka kang pantes, Sofia," aku ngandika, njupuk munggah Revolver ngendi Ego wis dropped Karak. Aku ngubengi bali kanggo dheweke, mencet aku marang bali saka peti minangka nihan mortir mbledhos ing arena, showering kita karo kerikil lan cetha logam shards.
  
  
  "Karak kaulungaké bojomu," kang swara, foto, lan music ngandika. "Mengko, ego kontak informed tentara sing aku iki teka. Ing kasunyatan, sing ego iki matèni dening asu ajag nalika nyoba kanggo nguripake ego marang kula.
  
  
  Banjur diuripake kanggo Padre lan takon, " Apa iku?": "Apa iku tentara nyerang saiki? Sawise kabeh, Karak wis umuk kang bakal ketemu karo pejabat pemerintah kanggo nggawe tentrem. Iku ora perlu.
  
  
  "Serbia duwe akeh banget gething kanggo kita." Ing blonde buta guncang marang sirahe susah. "Belgrade weruh kesempatan kanggo nggawe Evan watak cerobo pangayoman ing jeneng tentrem, lan saiki lagi nyababaken kita. Ngomong kanggo wong-wong mau apa-apa luwih saka nggunakake gegaman ing perang. Karaka nyoba kanggo ngelekake dheweke, nanging ... '
  
  
  Gusti sighed, banjur guncang mati melankolis swasana ati. — Nanging kita padha ora duwe wektu kanggo pirembagan maneh. Kita wis kanggo njaluk metu saka kene nalika kita isih bisa.
  
  
  Dheweke sarujuk, lan kita raced kanggo paling cedhak metu, terus thunder saka jeblugan lan bledug saka mudhun boulders swirling watara kita kaya mist. Kita mlayu sak persawahan lan raced liwat lurung-lurung, padhang adv = β shone ing western hills. Ora ana siji nyoba kanggo mungkasi kita. Kabeh hotel latar padha goyang ing sandi kaki, lan explosions padha booming ing kuping. Tembok lan pilar pecah menyang shards saka bata lan semen. Geni lan bledug wungu kanggo langit kaya jamur. Wong-wong mlayu sak njerit lan padha ulig utawa ambruk kanggo shreds . Iku mati ing Aptos, mati ing monstrous ukuran, lan ana apa-apa luwih saka ngleksanani fun kanggo Yugoslavia tentara.
  
  
  Kita enggal-enggal mudhun werna mung minangka kutha kang ambruk loro. Banjur kita raced liwat wilayah cilik saka mimmo goyang bangunan. Aku weruh sing gedhe struktur ahead saka dheweke lan krungu Padra bengok-bengok ing kula minangka aku mlayu, " lawang. Moscow Gapura".'
  
  
  Kita ngrambah utama gapura Aptos ing panas perang. Wong Karak padha onomatopia kanggo urip, ngerti ora sih, ngerti sing bakal ora ana sih-rahmat kanggo wong-wong mau salah siji. Layung srengenge shone ing ih senjata. Iku shaky baris saka nimbali ing paling apik, lan kang isih mangu-mangu padha bakal terus metu kanggo dawa.
  
  
  Papat Beninese, Sofia, Pambalélan, lan dheweke, dove menyang akeh, saya owah-owahan minangka nihan sawise nihan ambruk ing kutha. Nyebrang kothak kosong, kita ngetik reruntuhan saka nihan-pecah omah, squeezed kepungkur panah loteng, lan kesandung mudhun peteng, crumbling tangga ngukir menyang rock akeh taun kepungkur. Choking lan watuk saka kumelun lan bledug, kita squeezed liwat kokain ing kutha ngrintih. Kita padha huddled njaba battlements ing pinggiran panah lis.
  
  
  "Kula nyuwun pangapunten," ing Padra ngandika stiffly. "Iki mung kasempatan kita. Mundur, ngendi sampeyan teka saka, Carter, katon kaya battleground a sapunika.
  
  
  Aku ora yakin yen iki rega luwih apik kanggo wong akeh.
  
  
  Perang raged banget cedhak. Saiki weruh sing Gapura iki massive arch, paling kang wis numpes. Jembatan cilik nyabrang cilik jurang sing lay ing ngarepe wong. Yugoslavia pasukan dikuwasani jembatan lan ego digunakake kanggo serangan massive ing kutha. Konco pasukan, sampeyan bisa ndeleng nomer SU-100s, mobile bedhil. Lan ing dalan kanggo bedhil iki kolom, prancis AMX-13, cahya nawakke. Sapisan ing posisi, padha bakal tresna kabeh ing dalan sing.
  
  
  "Sampeyan bisa uga nyoba kanggo matèni mabur karo cannonballs," aku ngandika.
  
  
  "Iku tansah padha," Padraig snarled contemptuously. "Kita serangan ing wektu sing paling cocok kanggo kita, lan banjur mbubarake menyang gunung-gunung. Militèr bakal tau bisa kanggo golek kita, malah karo iki kuat peralatan.
  
  
  "Nanging ora wektu iki," dheweke emu rek media lapuran.
  
  
  "Mung amarga saka edan ngiyanati saka siji watara kita wong."
  
  
  "Aku ora yakin yen iki cilik, Ngrembug." Sophia kapandeng ing kula ing kebingungan. "Apa maksud sampeyan, Nick?"
  
  
  "Ah, Karak tenan iki wong gemblung. Nanging apa iya biaya dhuwit, akèh dhuwit. Iki wong-wong kang padha watara wong padha dalanan, ora patriot. Iki tegese wong wis kanggo duwe didhelikake support, lan aku iki pemikiran sing bisa.
  
  
  "Paling ora ing Masyarakat."
  
  
  'Ora ana. Ing paling ora Rusia utawa Tito, " aku ngandika. "Lan ego West durung sumber karo kapercayan salah siji. Ana mung siji pilihan: China."
  
  
  'China?'
  
  
  "Liwat Albania. Utawa mungkin Albania mbayar bill. Kita bakal mbokmenawa tau ngerti manawa. Nanging aku totoan dheweke ing iku. Ing pungkasan, Albania ing kamar sabanjuré kanggo negara iki, kang wis akeh ups lan ketinggalan ing sawijining hubungan karo Rusia, lan karo dhuwit sing sethitik Albania bisa nglakoake iku munggah dicokot. Padha duwe apa-apa kanggo kelangan, lan yen Croatia tau dadi sawijining, karo Hema ing setir sing kepengin kanggo ndhukung Albania, Albania bisa entuk cukup: dening njupuk cuwilan apik saka Yugoslavia."
  
  
  "Karak ora bakal setuju."
  
  
  'Mbok menawa ora. Nanging apa iya emu wis ilang?
  
  
  "Apa kita kabeh wis ilang," Sophia ngandika susah. "Aptos".
  
  
  "Ya, Aptos," ing Padra ngandika karo pait eseman. "Nanging ing Karak, Aptos tansaya menyang tumor, lan iku wis dibusak. Aptos bakal mati, nanging perjuangan kita bakal manggon ing.
  
  
  "Kita kabeh bakal mati yen kita diladeni ego," aku ngandika. Banjur kita bakal mati kaya wong-wong, Padraig mused minangka turunan ing moaning trenches. "Ora kaya kéwan ndhelikake ing guwa-guwa."
  
  
  "Aku ora weruh ngendi kita bisa pindhah," Sofia ngandika.
  
  
  Kita liwati liwat dipengini ing atos sisih trench. Sandi syaraf padha tegang, lan mambu saka cordite lan rereget digawe sandi nostrils muput. Luwih meriam udan mudhun ing us minangka maju prajurit breached ing meager nimbali baris karo pasukan kuwi sing kabeh hotel guncang karo explosions. Wong bisa krungu screams saka Karac kang wong, panicking sadurunge onslaught lan ngungsi rodo tanpa budi minangka Yugoslavia tentara di-push ih menyang slaughterhouse.
  
  
  Path kita ing Gapura cetha. Prajurit pounced ing korban, lan padha ora ing kabeh interested in apa iki kedados ing jembatan. Nanging banjur maneh, metu ing mbukak, kita padha ing neraka maneh. Seket meter adoh padha wit-witan, rocks, lan rocks. Yen kita bisa njaluk bantuan kanggo wong-wong mau, kita bakal aman. Nanging antarane kita lan sing papan perlindungan padha atusan prajurit, SU-100s, nawakke, lumpang, launchers roket, mesin bedhil lan searchlights. Ing searchlights teka ing ing dusk lan methodically nglambrang liwat pedhut ing paint, looking for a bisa target.
  
  
  Odin nyabrang awake sak mantan tawanan ing pakunjaran. Banjur kita kabeh mlayu kaya neraka. Beam cahya nguripake lan murup kita. Krungu gemuruh bedhil. "Njaluk mudhun," aku matur, lan kita ambruk warata ing lemah.
  
  
  Bursts saka geni lan swara gludhug; loro 35mm meriam mbledhos mung telung meter adoh.
  
  
  Kita mlumpat kanggo kita kaki lan mlayu langsung, watuk lan wahing, nanging sementara ndhelikake ing mega saka bledug. Chunks saka rock lan clods saka bumi ambruk kabeh watara kita, nanging aku ngucapke matur nuwun kanggo gunslinger. Kang dijupuk munggah bledug, kang meh eclipsed kita.
  
  
  Odin sak sorot shone ndhuwur maya, nunggu kanggo nyelehake lan mbukak kita. Geni mesin-gun flooded lemah kanggo nggawe manawa kita padha ora njaluk maneh ing kaki kita. Nalika bledug pungkasanipun dienggoni, kita padha mumet lan gasping kanggo ambegan, nanging kita ngrambah ing rocks. Ing Padra kapandeng sing sethitik ijo. Panjenenganipun nyekel sandi pundhak karo wulunen tangan kiwa lan ngandika nervously, " Kita ora bisa mungkasi. Kita kudu pindhah ing langsung.
  
  
  "Banjur kabeh tengen, nanging karo tank."
  
  
  "Tank? Nanging kok?'
  
  
  "Bukit sing burik karo pasukan. Kita bakal tau lumaku maneh. Supaya kita kudu soko kanggo pindhah karo. Saiki nawakke pungkasan teka, kang tegese yen kita dijupuk ing pungkasan tank ing kolom, kita bisa masang ego lan break liwat tanpa ngadhepi resistance wae. Ok? Kejabi — "kang ditambahake minangka mestekake pitakonan," ing bab mung sing bisa mungkasi siji tank liyane tank. Muni cukup, ora iku?
  
  
  "Sampeyan lagi edan, Carter. Ing Padra kapandeng saka kula kanggo nawakke, lan kosok balene. "Carane kita nindakake iki?" - panjenenganipun takon. "Ninggalake iku kanggo kula. Menehi kula telung menit. Lan aku kudu wolf.
  
  
  "Ora, kita bisa ora..."
  
  
  Padra iki diselani dening bledosan saka liyane grenade. Kang dropped kanggo lemah lan umpetan ana kang sirah ing crook saka lengen, kang sirah kebak lelungan, foto lan musik. Meriam mbledhos ing wit-witan ndhuwur us, lan hard chunks saka trunks lan cabang ambruk ing us. Nalika Sophia kapandeng munggah maneh, dheweke weruh getih trickling mudhun dheweke pipi.
  
  
  "Njupuk Pangeran karo sampeyan," dheweke ngandika, wiping adoh getih. Dheweke kasebut kanthi teliti, menek metu saka konco pangayoman saka rocks, Pangeran jejere kula. Aku dipindhah cautiously liwat undergrowth sadawane dalan, ngerti sing kita padha sampurna target kanggo sembarang mesin gunner sing kedaden kanggo titik kita minangka kita tumuju kanggo pungkasan tank.
  
  
  Aku panginten ngene aku ngrambah iku, nanging aku banjur krungu abot thud saka mobil liyane nyedhak bend ahead, latecomer nyoba kanggo nyekel munggah. Sawusé paring sasmita asu ajag bali, kang crouched mudhun, nunggu kanggo pass mimmo kita.
  
  
  Konco wong-wong mau, bukit venezuela karo barking saka bedhil, bursting saka meriam mortir, lan anteng, sora kokain saka mesin bedhil. Aptos seda pati elek. Ageng chunks saka rock nyuwil-nyuwil mati lan bang menyang biru-putih saint njeblug meriam lan kuning oranye-cemlorot cilaka geni. Air iki kapenuhan karo njerit lan kumelun.
  
  
  Pungkasan tank iki wis dilat munggah, nyemburaken exhaust asep lan mecah lemah ngisor iku. Ing AMX-13 lawas nanging isih efektif tank sing digunakake ing jumlah sing padha saka model minangka Fiat. Iku digawa 35 mm cepet-geni mriem lan 7,62 mm gun mesin. Siji anggota saka tank kang kru nonton liwat mbukak ngarep lawang ngisor, nalika lungguh ing turret lawang ngisor, nyekeli mesin gun. Kang wis ora murub durung — lan kang ora bisa tanpa ndamu kepala mati wong-wong ing ngarepe wong — nanging emu ana semangat kanggo njaluk menyang posisi lan njupuk.
  
  
  Ing AMX-13 liwati mimmo alon, lan Pangeran lan aku ngubengi sawise iku. Aku mlumpat ing papan, nggunakake nangani ndhuwur exhaust pipe, lan wolf mlumpat sawise kula. Kita ora duwe wektu kanggo nyekel ambegan kita. Minangka sepi minangka kita padha, gunslinger kudu wis sensed soko ana salah. Kang nguripake, weruh kita, lan ngrambah kanggo bedhil. Dheweke dijupuk ing wong dening Revolver. Swara saka gunshot iki ilang ing gangguan saka paint. Ing gunner coughed lan mbanting kang gun mudhun minangka dhawuh wolf nyerang.
  
  
  Pangeran iki bener kroasia patriot lan sumurup persis apa iki dibutuhake saka wong. Panjenenganipun malmpah liwat menyang turret lan ducked liwat lawang ngisor, mboten midhangetaken mati gunner. Luar biasa perang ensued nang tank. Panjenenganipun krungu growl, ora biso dilalekke, lan siji ricocheting peluru. Tank shuddered kanggo mungkasi, lan tank driver ing ngarep ambruk mudhun, dijupuk. Dheweke iki dijupuk ing sirah dening emu sadurunge iku kenek lemah.
  
  
  Kang mbalek liwat lan mandheg sabanjuré kanggo tank.
  
  
  Sawise mbuwang gunner mati tank, kang mlumpat kanggo njupuk metu ing loro liyane. Nu ketemu dheweke ana karo dheweke throats bitten mati. Pangeran iya proyek uga. Mung minangka kang ana bab kanggo mbuwang saka badan iki, Padra, Sofia, lan dheweke wong teka metu, ngubengi bushes, lan menek ing ndhuwur tank.
  
  
  "Pangeran iki banget mbiyantu ing mengkono iki," dheweke rama marang wong-wong mau. Netepake kula karo badan.
  
  
  Pisanan dheweke iki di buwang mati dening salah siji, banjur liyane dening Padra. Panjenenganipun kecanthol ih ing pancing lan ditarik metu kaya iku ana amba piece saka daging sapi. Banjur piyambakipun lan Sofia mlumpat menyang tank, nalika loro liyane manggon ing ndhuwur. Sophia paled visibly ing ngarsane saka ing getih, nanging mbalekake cepet. Dijupuk siji gagal interior, lan sing kita badhan utama ing wayahe.
  
  
  Kang ngusulke dheweke menyang pembalap kang jog lan kapandeng ing panel kontrol, nyoba kanggo ngelingi carane kanggo miwiti iki tank. Mung engine kandheg, lan kabeh liya ketoke dadi ing lan fungsi. Kang prancis, ing AMX mesin wis dadi Hotchkiss utawa Renault, lan ana sensor lan tombol ing dashboard kanggo sandi kiwa sing nyawang menowo. Aku ketemu levers, pindho bullies, ngidhak levers, lan pungkasanipun figured metu kang kenop kanggo nguripake kanggo miwiti engine. Gangguan nang iki deafening, utamané nalika jumangkah ing gas pedal kaping pirang-pirang.
  
  
  Dheweke kepala poked watara ngarep lawang ngisor kanggo ndeleng kuda pangajaran, lan dheweke sijine iku ing gear. Tank surged maju ing hideous kacepetan.
  
  
  "Where sing kita arep, Nick?"
  
  
  "Ora ing baris tengen durung, Sofia. Aku wis kanggo nguripake bab iki watara.
  
  
  Sawijining ora mung ngubengi watara. Panjenenganipun berjuang karo U-siji lan miwiti obah bali lan kasebut, bali lan kasebut. Iku kaya bejat metu saka cramped akèh parkir ing tengah kutha. Dening wektu dheweke maneuvered, duweke ana udan saka bank, nanging duweke iki rampung duweni dening monster. Iku ora akeh beda saka bulldozer. Kang digunakake gir akeh banget lan katahan revs dhuwur. Kita wiwit kanggo nyusup adoh saka Aptos.
  
  
  Aku takon dheweke. "Where ora iki dalan mimpin?"
  
  
  "Pungkasanipun kanggo Chitluk," ing Padra mangsuli. "Kita bakal aman ora ana."
  
  
  "Yen kita kasil," aku ngandika. — Yen padha ora sok dong mirsani us saiki, iku ora bakal dawa. Kita lagi sampurna target kanggo ih pejuang, lan bakal padha ngerti kita lagi ing kita cara kanggo Chitluk." Panjenenganipun ngaso kanggo mikir, banjur ngandika ," Iku ana apa cara kita bisa tokoh metu carane kanggo njaluk bantuan kanggo Jzan?"
  
  
  'Mbok. Nanging iki amba detour.
  
  
  Sophia teka munggah kanggo kula. — Apa kowe isih arep kanggo bantuan wong-wong mau?"
  
  
  — Aku marang wong-wong mau tembung sandi. Miturut cara, kita perlu kanggo pindhah nang endi wae, lan kang menehi kritik dening cara iku padha arep ing Aptos, iku katon kaya militer iya sing paling apik. Kita ora nemokke akeh resistance ing Jzan. Lan yen kita tau arep kanggo bantuan wong-wong iki, kita kudu nindakake iku saiki."
  
  
  "Lan kita duwe tank," ing Padra ngandika tomin.
  
  
  "Aku mung pangarep-arep kita lagi ora kasep," Sophia ngandika worriedly.
  
  
  Aku nitih tank lan dipateni dalan utama, ngendi Padra wis marang kula kanggo nguripake ing arah saka Jzan. Kita padha saiki nyopir bebarengan panah, bejat dalan. Tank raced liwat bukit, aku kudratingsun, undergrowth lan mecah ego trek. Kita bumped menyang rocks sing crumbled ing bobot, nyebabake kita kanggo muter sebel.
  
  
  Alon-alon, jerkily, kita turunan saka bukit, ngipi elek numpak ing serpentines lan tajem descents.
  
  
  
  Bab 10
  
  
  
  
  A jam sawetara mengko, kita ngrambah ing pinggiran lor saka Jzan. Lurung-lurung padha ninggal, omahé peteng. Krungu Padra ngomong, " Padha pindhah menyang amben awal kene."
  
  
  "Aku mikir sing lagi padha wis musna," aku ngandika grimly. 'Kita lagi kasep. Ing Jzan, everyone kaya sing...'
  
  
  'Terus. Aku weruh dheweke brylev. Ing Padra leaned maju, craning gulu. "Ya, ing stasiun sepur, ing sisih liya kutha."
  
  
  Dheweke ego ngiring instruksi lan rauh weruh saint kuat lampu. Sawise maringaken pungkasan sudhut, dheweke, aku teka metu ing kothak ing ngarepe stasiun yard.
  
  
  Kothak iki diubengi dening hastily di bangun barbed kabel pager, minangka yen ana bab sak wentoro sapi pals. Ing stasiun, mung siji platform bebarengan kiosk, ana lokomotif uap karo tender. Lokomotif iki diligent 2-4-2 karo sooty klep lan panah pipo. Ula saka uap alon wungu saka kaloro hump ing cauldron. Lawas kayu-kayuan barang mobil iki ditempelake ing tender, ngiring dening mobil penumpang cilik.
  
  
  Karya lanterns padha kobong ndhuwur wilayah, lan sakepel saka prajurit padha patrolling. Padha mbeta 64A, serbia versi diprodhuksi sacara lokal rusia AK serbu ing Monumen. Sawetara prajurit padha loading van.
  
  
  Ing cahya padhang, aku weruh sing kargo iki digawe munggah saka wong. Ilang, dazed pasuryan saka wong, wanita, lan anak stared helplessly sak dikempalken boxcar. Sawetara nyusahake bandané umpetaken antarane wong-wong mau, mbalek munggah ing lelungan tas utawa diiseni menyang karton lawas suitcases. Gusti allah mung mangerténi apa camp wong Jzan bakal dikirim menyang.
  
  
  "Kita lagi ing wektu," ngandika kang swara, foto, musik sabanjuré kanggo kula. 'Ing wektu sing tepat. Bakal padha wis kiwa ing jam . Banjur Padre matur kanggo dheweke: "aku arep sincerely kanggo wong-wong mau. Dheweke lumaku mbukak kanggo olahraga.
  
  
  'Lan banjur?'
  
  
  — Kita bakal njupuk sepur. Akeh banget wong kanggo remet menyang tank. Aku bakal nyoba kanggo njaluk antarane mobil barang lan njaga, supaya sampeyan bakal duwe cetha lapangan geni.
  
  
  "We are a puffiness sepur. .. "Dheweke," aku krungu wong nggresah kanggo awake dhewe. Kang ngagetake kang driji. "Hapsaki, kita lagi ing puffiness sepur. .. Kang lara nemen."
  
  
  Kita thundered liwat ngleboke, woh pir wit kiriman pager, lan liwat kabel barbed. Ing palisade buckled, flattened, lan kabel barbed unwound konco kita. Padra kabuka geni ing gun suanten, lan loro liyane partizan digunakake bedhil dijupuk saka ing antarane wong mati prajurit.
  
  
  Piyambakipun ndamel dheweke sincerely, melak-melak kanggo mobil barang. Kita kejiret ih mati njaga. Padha ora nyana sembarang dhewe nawakke watara ih kanggo nabrak menyang gapura, aken piyambak mbukak geni ing iku. Loro-prajurit kang paling ngangap bab padha sing gedhe-gedhe sing paling cedhak kanggo manungsa. Nanging wong-wong karo lelungan, foto lan musik dijupuk ih page. Ing Padra sibuk njupuk ing wong, rampung oblivious kanggo kutha peluru.
  
  
  Aku diparingi gas liyane ing trek tengen lan dirilis siji kiwa. Tank nguripake lan mandegake jejere mobil. Kang dipateni engine lan mlumpat metu ing ngarep lawang ngisor. Condong mudhun, wong mau banjur mlayu kanggo mbukak lawang. -"Josip ," aku ngandika . -"Josip, sing ana ?"
  
  
  Mobil iki anget karo badan manungsa. Nanging, padha tetep maut bisu sawise kita serangan surprise. Makmur jumeneng blinking, pasuryan sing beku lan surem karo wedi.
  
  
  "Josip, aku wis teka bali kanggo sampeyan."
  
  
  Dheweke pangertèn saka rheumatism teka saka nang endi wae watara ing mburi mobil. Banjur mustachioed Kroasia sing wis disimpen gesang kawula bledosan liwat akeh, eseman cahya munggah kang biasane ngadhepi expressionless. "Sampeyan wis ora lali."
  
  
  Arvia teka munggah konco wong. Dheweke flung dhéwé watara mobil lan menyang kiyat. Kang staggered ing dheweke bobot, clutching ing nah supaya dheweke saka mudhun. "Sampeyan wis ora lali kula."
  
  
  Sofia bangga malmpah mati karo nawakke. "Sing anak iki?" — Apa iku? " dheweke takon banget.
  
  
  Arvia ditarik adoh saka sandi dodo. -"Sing," dheweke mangsuli angrily, " iki wong wadon lawas?"
  
  
  Dumadakan, aku wis koyo kuwatir yen aku iki luwih aman ing ajang. "Mangga, Sofia - iki Arvia ... '
  
  
  Ing Padra disimpen kula saka bingung. "Tahan prajurit sing ngungsi," dheweke ngomong. "Nanging padha bakal bali karo balak. We have kanggo pindhah.'
  
  
  Dheweke iki di-push dening loro cemburu wanita menyang boxcar. "Cepet, pindhah nang. Kita bisa tansah pirembagan mengko.
  
  
  Kita wis kanggo njaluk metu saka kene page.
  
  
  — Ngendi kita bisa pindhah?" Josip takon plaintively.
  
  
  'Aku ora ngerti. dheweke . .. 'Sawijining mangu-mangu lan teka munggah karo wayahe. "West kanggo Italia."
  
  
  'Italia? Arvia clapped dheweke tangan. "Oh, apa sampeyan mikir sing bisa?
  
  
  "Mesthi," aku ngandika cepet. — Ora, nanging yen kita tetep kene. Cepet-cepet, njaluk ing sepur.
  
  
  Dheweke iki mbantu ing dhuwur pesawat, ngendi dheweke rama terus kanggo nyebar tembung. "We are puffiness ing Italia. Italia. Ingatase hak bebas.'
  
  
  — Sampeyan teka ing, banget. Sophia.'
  
  
  "Ora, Nick. Sawijining ora teka ing kene...'
  
  
  "Iki ora wektu kanggo dadi duka," aku ngandika. — Sampeyan bisa nindakake kathah liyane migunani iku ana, lan ana kang ora ana kamar kanggo sampeyan ing lokomotif. Aku kudu bali ing Sofia kanggo nggawe lelampahan sing luwih gampang. Mangga nindakake kaya aku ngomong.
  
  
  Kanggo wayahe, aku wedi dheweke bakal nolak. Nanging sawise short nggawe bisu, dheweke menek menyang mobil karo wong liya, dheweke lambé dipencet bebarengan lan dheweke ngadhepi menacing. Sadurunge salah siji saka loro wanita bisa nimbulaké sembarang luwih alangan, dheweke rama ditutup lawang.
  
  
  Aku ora kaya idea saka ninggalake miskin ing boxcar, nanging iki kabeh sing bisa. Kanggo wayahe, kang dianggep panggolekan sawetara saka wong-wong watara wong-wong mau ing keamanan mobil, nanging iku cilik banget kanggo maringi leladen wong-wong mau kabeh, lan iku bakal njupuk dawa banget kanggo arep sing kudu njagong ngendi. Iki mobil penumpang ana akeh banget saka mbukak target. Panjenenganipun mlayu menyang lokomotif. Taksi kosong.
  
  
  "Ngendi," aku matur, " punika driver saka bab iki?"
  
  
  'Kene. Ing padra mlayu sak sumur menyang kula. "Aku engineer, Carter.
  
  
  'Sampeyan? Apa kowe ngerti carane kanggo drive sepur?
  
  
  Kang waved bedhil excitedly lan bangga. "Kula rama ngginakaken patang puluh taun nyopir Sibenik express kanggo Trogir."
  
  
  Panjenenganipun ditarik piyambak munggah, lan wolf sing teka mlaku sawise wong mlumpat menyang taksi.
  
  
  Loro-lorone padha looking ing kula sak taksi. "Sampeyan," Padra ngandika, " bakal dadi assistant sandi.
  
  
  "Lan apa ora sing tegese?"
  
  
  -"Sing tegese sampeyan bakal duwe kanggo uncalan batu bara menyang pawon." .. '
  
  
  Aku ora ngerti solusi sing paling apik, nanging aku menek menyang taksi, nanging aku felt sing sethitik incredulous bilih piyambakipun ngakoni dadi masinis. Padha. Mengko katutup sing ana wis tau wis express sepur antarane Sibenik lan Trogir. Kejabi, teka kanggo mikir iku, iya ora ngerti apa-apa bab Padra kang rama.
  
  
  Padra sinau sensor, scratching uwang karo pancing. "Uap sethitik dhuwur. Iku apik.'
  
  
  Gawking mata whizzed dening mimmo ego kang kuping.
  
  
  'Apa ana sing?'Mungkasi iku!' kang ngagetake minangka dijupuk whizzed antarane kita. Panjenenganipun nyekel serbia M48 lan malmpah menyang sisih madhep plataran. "Ah. Ora, ana sangang Serbia ing lapangan. Kang murub karo tangan kiwa. "Iku mung wolung saiki. Ora mungkasi chewing irung, Carter. Supaya pindhah saka wong-wong bullies-voices-lan nyorot katup. Kanggo milih kaya iki. Lan jarum iki isa rod.
  
  
  Aku iya iku minangka gusti marang kula. Piyambakipun ambegan a desahan saka relief minangka sepur wiwit kanggo mindhah alon maju, gembong nguripake karo pasukan dadakan saka uap. Padra murub minangka cepet kang bisa, ipat-ipat serbia mimpin peluru sing ricocheted mati lokomotif kang awake. Dheweke iki kejiret ing katup, lan sepur shuddered involuntarily lan ditarik luwih lan luwih adoh saka stasiun.
  
  
  Mboko sithik, kita ngatur kanggo ngumpulake kacepetan lan ndamel luwih cepet lan luwih cepet bebarengan railway trek. Gunfire sirep lan prajurit sirna minangka kita nitih bebarengan bank kiwa Kali Neretva.
  
  
  "Where ora baris iki pindhah?"
  
  
  "Kidul pesisir," ing Padra ngandika, teka kanggo ngredhakaké kula ing instruments. "Yen sampeyan bisa nemokake shovel nang endi wae... ... kita perlu uap. Shovel ana setengah disarèkaké ing areng. Batu bara wiwit kanggo uncalan dheweke, nyoba kanggo njaluk idea cetha saka geografi saka wilayah, supaya dheweke bisa njaluk dheweke bearings. Pikiraken disabetake kula. "Kanggo Metkovich?" Aku takon dheweke .
  
  
  'Ya.'
  
  
  Supaya bunder lengkap, kang panginten kanggo awake dhewe. Aku bali menyang titik metu. Lan tartamtu Kroasia ing Metkovic bakal wis convulsions yen wis dikenal sing, agawe convulsions.
  
  
  Bukit matak biru peteng sing ora dipengini ing puri, lan ril padha kaya sokalima salaka utas. Kita miber kanggo mil, lan pegunungan terrain dadi luwih nggronjal minangka kita kiwa Jzan Valley konco. Cetha rocks ditutup ing watara kita, lan dalan narrowed lan dadi luwih isis. Ing Padra iki peering menyang pepeteng ahead saka us, fiddling karo kang pribadi. Lan kang raked ing embers menyang insatiable hearth.
  
  
  "Aku ngarep-arep iku ora njeblug," Padraig ngandika. Kang tapped ngukur meksa, lan ireng jarum banjur munggah sawetara tcterms liyane. "Iku lawas mayit, nen wis luwih aturan saka aku wis ing sandi celonone."
  
  
  "Uga , ing paling kita duwe batu bara cukup kanggo saiki."
  
  
  "Banjur kita bakal pindhah anggere minangka piyambakipun tansah mengkono iku." Panjenenganipun yanked ing tali, lan cetha, ominous swara teka mudhun dawa pipe ing ndhuwur kapindho cauldron. — Aku kaya sing muni, " ngandika, plucking senar maneh. Wektu liwati, ing kuwatir lan unsettling kasepen. Wengi dipengini wis deepened, lan saiki wong-wong mursid bisa ndeleng dheweke, nyaring liwat dikempalken mobil barang. Ora mangu wong wis surem lantern sing ana saiki swinging saka rafters. Ing nyambungake kesatuan rattled, lan welahan gembong creaked minangka padha digawe dadi cetha. Engine rumbled, nyemburaken kumelun lan uap.
  
  
  Trek tatu liwat sepi ing gunung-gunung. Liyane tajem signpost, lan ing iring gunung dadi steeper ing loro-lorone.
  
  
  Kaget, wilayah nguripake menyang cilik plateau. Panah strip bebarengan jero rocky gorge. Frank ahead ana trestle jembatan, ramshackle struktur watara rohé kayu-kayuan sing disambungake ing loro-lorone saka gorge. Iku ana luwih saka satus meter dawa lan sudhut mlengkung kanggo kekuatan luwih, lan ing sisih ngelawan ana liyane bend sing nguripake banget uphill.
  
  
  Dheweke, kapandeng watara taksi lan weruh utama bridge mbukak ing ngarep kita. "Pindhah ing," kang disebut liwat dheweke pundhak.
  
  
  Lokomotif lan montor guncang malah harder minangka kita nyedhaki rickety bangunan. Ing thud saka gembong iki deafening, lan aku iki ora looking ing luar biasa jeru ngisor kula. Engine rumbled carelessly, nyemburaken kumelun saka superheated ketel karo elek swara saka uap minggat.
  
  
  Dumadakan krungu unmistakable swara saka gunfire. Ing padra sumpah banter, luwih pegel saka kaget, lan ngrambah kanggo bedhil maneh. Liyane peluru kenek engine lan tender, bang liwat kayu utawa ricocheted mati wesi.
  
  
  Kang ngubengi liwat Padre lan kapandeng metu. Ora adoh saka kita ana liyane sepur, kang judhul menyang kita ing kacepetan gedhe. Ing engine liyane ana modern engine diesel sing di-push platform ing ngarepe iku. Ee prajurit padha dilengkapi karo recoilless mriem lan kaya pasangan saka 65A, mesin bedhil cahya karo conical semangat suppressor lan loro ndhukung. Padha njupuk ing us, sak kabeh padha.
  
  
  "Siji hit ing recoilless gegaman lan kita bakal wis musna mati ril." Ing Padra njupuk iku philosophically. "Nanging ih sepur iku luwih cepet?"
  
  
  "Padha lagi entuk ing us, ora padha?"
  
  
  — Banjur aku mikir iku liwat. Sing slope liwat ana bakal alon kita mudhun.
  
  
  Prajurit terus diperlokaké minangka kita ngrambah loro ends saka jembatan lan nguripake munggah dawa slope. Aku iki dicekel karo chilling medeni minangka lawas kita sepur swerved kanggo pratandha lan kalem mudhun minangka berjuang munggah tajem pereng. Begjanipun, nggayuh mobil iki swaying akeh banget kanggo akurat shooting. Iki mung bab sing wis disimpen kita supaya adoh. Nanging diesel lan platform padha saiki ing jembatan, lan padha bakal bisa ing ngisor iki kita ing mangsa cedhak, diperlokaké ing sawetara cedhak.
  
  
  Ana ora ana cara kanggo nyegah bilai. Utawa iku? Atine ana racing, tugging ing lancip thread saka pangarep-arep. Iku bakal suicidal kanggo nyoba, nanging mungkin yen sampeyan lagi bejo. ...
  
  
  Iku Padre sing matur iku. "Tetep piyambak kanggo nalika. Nangani iku minangka paling sampeyan bisa."
  
  
  Panjenenganipun stared ing kula ing disbelief. "Oke, nanging kanggo apa?"
  
  
  "Mung cara kanggo njaga ih saka nyoba kanggo nyimpen kita wis kanggo njupuk mudhun ih diesel sadurunge padha njaluk kanggo kita. Kita mobil penumpang wis boroske. Mungkin aku bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ram jembatan karo wong-wong mau.
  
  
  "Gusti allah kita! Ing Padra ngomong . — Sampeyan lagi ora arep kanggo pindhah bali lan unhook ego, sing sampeyan?"
  
  
  — Apa sampeyan duwe idea luwih apik?"
  
  
  Ing padra blinked ing disbelief, banjur dived kanggo shovel. Kang jumeneng ana lan snorted, " Yen kita perlu uap. Carter, aku bisa nangani iku.
  
  
  Kang ora bisa bantuan nanging eseman ing emu minangka kang ngubengi bali menyang tender. Nembak saka Yugoslavia lapangan bedhil lan 65A mesin gun geni ngiring kula minangka aku ngubengi liwat areng lan mudhun kanggo platform cilik. Ana ora akeh kamar, lan sepur iki rocking violently.
  
  
  Dheweke, mlumpat menyang mobil barang. Sandi bare kaki kena mlaku papan, lan tangan gripped wesi rung ing andha anjog munggah menyang gendheng. Dheweke kuwat siji nyekel dhateng lan banjur miwiti kanggo njaluk munggah.
  
  
  Sawijining ora acrobat. Kang nyabrang ing gendheng saka boxcar ing tangan lan dhengkul, ora arep kanggo nyoba kanggo ngadeg munggah lan njaga imbangan ing kabeh shooting lan swaying. Aku ngrambah ing sisih liyane saka mobil lan kapandeng mudhun kanggo ngendi railroad hubungan padha sumunar kepungkur kula. Loro carriages swayed lan ma acak marang saben liyane.
  
  
  Peluru mbanting akeh banget menyang tembok kayu-kayuan saka mobil. Aku bisa krungu screams lan groans saka makmur nang, lan aku kepingin weruh carane akeh saka omahe watara wong-wong mau wis ana. Nesu kapenuhan sandi dodo minangka duweke tindak mudhun. Panjenenganipun knelt mudhun ing platform cilik lan langsung wiwit narik ing genggaman gunung. Iku prasaja pancing karo pin lampiran, nanging iku wis rusted liwat taun. Sandi driji frantically tugged ing gunung, nyoba kanggo free sandi ego. Luwih mimpin scraped logam sasis watara kula, lan Gawk furiously whizzed ing mimmo saka sirah, ilang dening ombone rambute kang. Aku bisa krungu screams saka tatu makmur. Munggah ahead, ing taksi, ing Padra sumpah furiously, lan Pangeran wiwit layang. Aku katahan digunakake ing pin, nanging aku ora bisa narik metu.
  
  
  Pungkasanipun, sawise apa ketoke kaya kalanggengan, aku ngatur kanggo narik metu ing gunung. Piyambakipun kicked mati lan diuripake kanggo njupuk andha supaya bisa terus kanggo iku. Gawking nyuwek-nyuwek mati ing kantong saka wool klambi lan kegores kulit ing sandi lengen, nanging aku lagi wae ngeweruhi iku. Panjenengané sibuk banget nonton kosong kreta mandheg lan banjur alon-alon miwiti kanggo muter maneh. Ing kawitan iku kapandeng kaya iku mung crawling, ora gadhah kacepetan cukup kanggo mungkasi nyedhak prajurit, nanging dumadakan ngangkat munggah kacepetan lan mbalek mudhun slope menyang jembatan.
  
  
  Kita sampéyan ' sepur iki wis separo munggah gorge. Mobil kita lurched marang wong, rolling minangka padha dibunderaké ing signposts lan sped munggah jembatan. Eseman miber saka diesel kang drive gembong minangka pneumatic rem padha hurriedly micu, lan platform swayed violently minangka sepur teka menyang mandeg.
  
  
  Sepur sped marang wong-wong mau. Dheweke ambegan kejiret ing dheweke tenggorokan. Saiki Yugoslavia prajurit padha konsentrasi sing geni ing mobil, kanthi cara kang abot nyoba kanggo jotosan iku munggah lan ngalahake mati trek karo granat, nanging mobil iki pitilessly cepet-cepet ing wong-wong mau kaya roket.
  
  
  Padha mbanting menyang liyane karo deafening thud. Kayu, logam, lan daging manungsa miber liwat udhara, dumadakan diiringi dening blinding lampu kilat saka jamur orange cahya lan nglukis, cetha kumelun ireng. Bagean saka jembatan lan lokomotif floated liwat méga peteng menyang tengah canyon.
  
  
  Geni didilat hungrily ing bejat rohé saka overpass. Panjenenganipun mirsani minangka sisa saka lokomotif lan platform isih clung precariously kanggo mobil penumpang, tumbling ing geni plume menyang ngisor gorge. Ana, amunisi crates mbledhos karo roar sing guncang lemah lan surem munggah ing langit.
  
  
  Sadurunge pungkasan thunder saka jeblugan seda mudhun, dheweke krungu Padra tomin honking engine sungu. Dheweke ngguyu karo pangertèn gedhe saka relief lan, grinning, ditarik piyambak munggah andha bali menyang lokomotif kang taksi.
  
  
  
  Bab 11
  
  
  
  
  Sawise nalika, piyambakipun wis lungguh ing taksi saka lokomotif, tancep sirahe metu saka jendhela. Ing wayahe, kita ora perlu batu bara, supaya sawijining calmed mudhun. Panjenenganipun ditarik kepala bali lan kapandeng ing asu ajag. Wolf kapandeng ing kula. Kang lungguh ing sudhut, hating saben wayahe iki trip. "Listen," dheweke Rama ngandika. "Kita wis kanggo miwiti mikir bab Ed."
  
  
  "Aku wedi ana kang ora miwiti ing sepur iki.
  
  
  'Ya. Uga, Pangeran katon akèh sing luwih apik, lan miwiti kanggo njupuk kapentingan khusus ing tartamtu pakuwon.
  
  
  — Kita bakal ing Metkovich rauh. Aku ngenali wilayah.
  
  
  "Aku ngarep-arep stasiun iku uga dibalekno asline."
  
  
  Ing padra kapandeng ing kula ing pain. 'Sampeyan lagi guyon.'
  
  
  "Pancen," aku sighed. "Aku manawa bakal padha dadi nunggu kanggo kita ing Metkovic. Militèr kudu wis dikirim pesen ana.
  
  
  "Aku kaget kita wis ora ngrambah liyane sepur durung," Padra mangsuli. "Mungkin padha bakal nunggu kanggo kita ing Metkovich marshalling yard, ngendi kita bakal duwe kasempatan kanggo uwal. Nanging shunting stasiun ing hall ing sisih kidul kutha, near port. Yen kita bisa njaluk liwat ana lan golek prau ... '
  
  
  "Sampeyan lagi guyon kula," aku ngandika. — Malah yen kita bisa njaluk menyang pelabuhan lan nyolong prau amba cukup kanggo njupuk wong-wong ana, kita ngene dadi klelep ing limang menit. Kita bakal tau njaluk bantuan kanggo Adriatik, aken piyambak Italia.
  
  
  'Italia! Sampeyan lan kanca-janjinipun, Carter.
  
  
  "Sayange, iki diselani sawetara kahanan," aku ngandika ing nimbali. Menapa malih, ana maneh panggonan kang aman kanggo wong-wong mau ing Yugoslavia. Apa maning aku ngirim apa? Njupuk ih kanggo Albania?
  
  
  Ing Padra marang kula sing cetha katon, minangka yen iki arep kanggo pitutur marang kula persis apa apa karo wong-wong mau. Nanging iya ora arep, lan sawise wayahe, kang grinned maneh. "Mbok menawa ing kajaba iku kanggo seni liyane, sampeyan uga bisa dibagi banyu. Banjur kita kabeh bisa njaluk liwat ing sikil.
  
  
  Dheweke ego digatèkaké komentar. — Apa bab bandara?"
  
  
  — Iku nw saka Dosa, kaya sembarang sèket kilometer saka kene.
  
  
  — Aku ora ateges nasional bandara ing Castel Stafilich, Ngrembug. Punika ana lan terbang cedhak universitas? Ing Padra stroked rambute thoughtfully. 'Sampeyan lagi tengen. Ana siji. Lor Metkovich. Iku ora adoh saka sepur. Nanging sampeyan bisa lali iku tengen adoh. Kita mung duwe sawetara bedhil, lan akeh wong-wong watara kita sing lawas petani lan wanita lawas."
  
  
  "Swara lan kabèh alesan kita kudu nyoba," aku ngandika grimly. — Amarga akeh watara kita sing nganggo gegaman utawa ora ngerti carane kanggo perang. We need kanggo nindakake soko cepet lan sing ora dikarepke. Yen ora, ora ana siji watara wong-wong mau bakal tau ndeleng Italia. Apa kowe ngerti sembarang cara liyane?
  
  
  Panjenenganipun guncang marang sirahe susah. — Lan nalika kita njaluk ana, apa banjur?"
  
  
  "Aku ora ngerti," aku ngandika quietly, tancep sirah metu jendhela maneh.
  
  
  Kita tatu liwat lembah, niru inggil perengan, liwat rerumput-peteng district. Mboko sithik kita turunan, lan rute dadi kurang mbebayani. Wengi angin howled ing kuping, lan bulak rembulan surem munggah bulak baja bands ahead kita dipindhah bebarengan pinggiran warata, overgrown kaca.
  
  
  Kita ngetik Neretva Valley, kira-kira patang ewu hektar saka impassable rawa-rawa ing Khutovo Zavody, cedhak Kaplina lan Metkovich. Aku nyabrang menyang liyane bagéan saka valley nalika aku kiwa Metkovicha abad kepungkur ing Citroen. Iku salah siji saka paling gedhé wintering lan mburu latar kanggo manuk migran ing Eropah. Ana puluhan ewu saka ducks lan alam bébas geese.
  
  
  Wengi iki cetha, lan kasebar lampu Metkovich shone ndhuwur treetops. Sergei nyedhaki, lan wit-witan lan rawa-rawa thinned metu. Padra kalem lokomotif minangka kita liwati mimmo page omahé lan banner. Kang nguripake ing pindah mbalikke, ditutup katup, lan diuripake kanggo kula.
  
  
  "Aku ora bisa ndeleng siding liwat ana. Kita ngene luwih mungkasi lan lumaku menyang airport. Kita ora bisa pindhah wae luwih. Apa kowe ngerti carane nggunakake ngalih cahya?
  
  
  'Aku mikir supaya. Nanging apa sing kita balik kene?
  
  
  — Apa kowe ngerti nalika sabanjuré sepur penumpang bakal teka kene?"
  
  
  'Ora.'
  
  
  "Inggih, duweke, banget. Lan aku ora pengin wong resik mati."
  
  
  Uap hissed liwat engine lan eseman miber ing saindhenging rem minangka kita mandegake ing switch. Panjenenganipun mlumpat mudhun lan tindak menyang ing ngalih cahya. Aku wis kanggo ngeculake lawas-gaya kunci, lan aku meh nyuwil dheweke bali ngowahi ing ngalih karo lawas pengungkit.
  
  
  Bèntèng nyebul nglukis maya saka uap ing sandi pasuryan minangka Padra nggawa ego bali ing. Alon-alon, kang ngubengi munggah ing sisih slope. Iku hissed lan rumbled, lan kumelun iki isih kukus sak asep minangka Padra lan wolf scrambled sak taksi. Dening wektu ngalih bali menyang posisi asli, Padra wis dibukak lawang mobil barang lan mbantu wong metu.
  
  
  Ih ana bab rong puluh, sawetara karo makeshift bandages, sawetara didhukung dening loro liya-liyane. Ana papat wong sing kiwa ing mobil: padha matèni nalika prajurit murub ing us.
  
  
  Sofia lan Arvia padha ora tatu. Padha teka mlaku kanggo kula. "Nick," Sophia disebut. 'Apa kedaden? Apa ana sing gangguan?'
  
  
  Aku cepet marang wong-wong mau apa wis kedaden ing jembatan, ngendi kita padha saiki, lan apa kita plans padha.
  
  
  "Nanging kita padha ora duwe wektu akeh," gusti marang dheweke. "Kita wis kanggo njaluk bantuan kanggo bandara sadurunge sepur wis ditemokake lan dilacak mudhun. Miturut cara, ana apa-apa kanggo mangan kene?
  
  
  - Residents saka kutha kita duwe eda karo wong-wong mau. Aku manawa padha bakal seneng bareng, " Arvia ngandika cepet.
  
  
  "Arvia lan aku wis teka menyang persetujuan gegayutan karo sampeyan," Sofia ngandika bangga.
  
  
  'Ilmu fiction. Nanging sampeyan bakal duwe kanggo pitutur marang kula mengko, nalika kita duwe sethitik wektu liyane. Saiki kita duwe kanggo pindhah, lan aku luwe. Tulus minangka Pangeran, lan ngerti apa iku kaya nalika kang luwe.
  
  
  Rauh bubar, Padra lan dheweke mimpin grup, fortifying piyambak karo pangan saka makmur. Minangka kita malmpah, kita mangan roti, sayuran, endhog, keju, lan garang lamb. Kita panganan Pangeran sethitik dening sethitik kanggo njaga ego cedhak kanggo kita, adoh saka wong. Aku wedi sing bakal ajrih ih, nanging padha ketoke wis dijupuk ego menyang nyang-nyangan bebarengan karo kabeh liya ing aneh iki odyssey, Pangeran ana dicokot mbrontak amarga emu kurang meat, nanging kebeneran kang disenengi keju.
  
  
  Kita malmpah minangka quietly sabisa liwat ninggal lurung-lurung saka turu kutha, nanging skor sami makmur digawe akèh saka gangguan. Sawetara wong takon kula apa kita padha tetep ing Metkovich, lan iku cantik peduli hard kanggo njawab. Duweke, malah Sam ora supaya manawa.
  
  
  Opusen lan Ploce sing loro cedhak kanggo Adriatik, lan ana iku bakal akeh luwih gampang kanggo nggoleki boats for free trip menyang Italia. Nanging assuming kita digawe wong metu urip, lan kang sumurup ing Padra ana tengen nalika ngandika kita mbokmenawa ngene mbukak menyang alangan ing wong-wong kutha-kutha piyambak. Loro-lorone sing resor lan kutha-kutha fishing karo populasi saka sawetara atus jiwo lan cilik papan ndhelik nang utawa metu. Ana sing banget dalan kang anjog ana, kang ing kasus iki bakal kerugian kanggo kita. Ih fishing pelindhung padha kulawarga pelindhung, cilik banget kanggo kabeh kita. Kita kudu nyolong ferry sing nganggo antarane Ploce lan Trpanje lan resiko nyebrang menyang nen. Aku mangu-mangu sing kita bakal tau bisa kanggo pass mimmo saka Tawon-kelas Mentri Manca kapal patroli.
  
  
  Ora sing Metkovich kuwi masalah sing amba. Iku relatif gedhe kutha, dalan, stasiun sepur lan penting bangunan komersial. Dibangun ing panggonan ngendi Kali Neretva cabang mati menyang sandy delta karo rolas saluran, Metkovich wis kathah saka banyu seger. Nanging, iku wis ing bale cedhak karo kawasan rimba pinus alas, pesisir putih lan biru sugih saka Dalmatian pesisir. Iku lawas-gaya kutha, lan kabeh nutup ing 7: 30 pm. Radio Belgrade dadi mati udhara ing tengah wengi, nalika kutha wis ora ana maneh ing donya.
  
  
  Lack saka nightlife digawe kita mbebayani gelambir. Maringaken mobil, curious policeman, lone keblasuk ing lumampah kadohan lan kita sing katutup. Kita manggon ing dipengini lan mlaku liwat lurung-lurung panah. Ing sawetara titik, kita tak ilang lan rampung munggah ing town square. Gradska vilecnica, ing town hall, iku salah siji saka Metkovic kang sawetara wisata. Iku nganggo liwat kabeh gamut saka gaya arsitektur. Iku sebagéyan Romanesque, karo Gotik lan Pungkasan Renaissance jubin lan ndhuwur sing bisa paling apik bakal diterangake minangka Austro-hungaria lis. Ing bab mung ilang punika turki tailors, nanging sawetara pamblokiran adoh kita liwati mimmo masjid, dibangun ing 1566, sak wektu Sultan Suleiman Banget.
  
  
  Aku ora mungkasi kene kanggo menit kanggo ngujo kabeh kaendahan iki. Iya ora malah ninggalake grup kanggo mbayar riko kanggo kang lawas, dear kanca, kontak sing wis informed kula bab militèr ing Evan Karak kang request. Ora sing aku ora digodha kanggo mbayar riko iki, nanging aku ana ing sirah saka akèh saka wong-wong sing wuta dipercaya kula kanggo njaluk ih metu saka alangan urip. Sayange, dheweke mistletoe marang kita ora idea apa apa nalika kita tak menyang airport.
  
  
  Kita menek liwat tembok ing sisih liya kutha. Kabeh Yugoslavia cities koyone kanggo duwe sawetara urut saka tembok ngiwa liwat saka dina nalika perang padha search hubungan. Kita nyabrang babagan menehi lan panah strip saka Mediterania kobongan, utawa macchias, olives, ara, lan rosemary. Ing pungkasan kita teka menyang kuburan, lan ing sisih liyane, Padra njamin kula, kita bisa ndeleng pesawat.
  
  
  Gréja kapandeng kaya pemandangan saka lawas Dracula film. Iku peteng; nilar wilayah iki kebak rusak patung lan wit mati. Iku iki disebut Kapel Rahayu Ivan Ursini, Kapel Rahayu Ivan Ursini. Iku cukup kanggo nglintasi lawas kuburan kanggo menehi lawas Ivan creeps . Ing nisan sing tanggal dawa ago. Ana sing malah sawetara sisa, nisan saka Bogumils, agama sekte sing dikembangaké ing gunung Bosnia lan Herzegovina ing Abad Tengahan. Temenan, sing padha ing risiko panularan sawetara jenis agama mau, amarga setengah wektu aku ora ngerti apa iki nangis banter, angin utawa wanita saka Jzan.
  
  
  Kita teka kanggo dawa, cedhak klompok Macchias, ngluwihi kang kita bisa ndeleng tebih, misty lampu. Kita squeezed liwat undergrowth, lan ana bandara, mung minangka Padra wis prajanji.
  
  
  Kita ngrambah dalan kerikil anjog langsung menyang gapura. Gapura ing dell dhewe ana apa-apa luwih saka bolongan ing pager ngubengi lapangan, karo booth ing sisih siji lan rada gedhe booth ing liyane. Njaga iki ngadeg ing cilik siji, lan wong iki dozing ing luwih gedhe siji, supaya ing lapangan iki luwih saka dilindhungi. Kanggo kula, iku bandara. Iku kapérang watara loro 2,000-meter runways intersecting ing panah X wangun. Ing pungkasan saben landasan pacu, ing gapura sisih, ana loro-crita kontrol menara paling ndhuwur karo antena lan radar peralatan. Ana loro hangars ing jejere menara.
  
  
  Saka ngendi kita padha ngadeg, iku mokal kanggo ngomong apa iki kedados ing jarak. Ana sawetara IL-14s lan sawetara RT-33s cedhak hangars, nanging isih pesawat padha apa-apa luwih saka samar ireng manéka diparkir ing sadawane pager keliling. IL-14s lan RT-33, kita padha kanggo kita apa. Kawula padha ngarep-arep pinned ing piranti sing aku ora bisa ngenali durung, kang temenan aku wis kanggo njaluk nyedhaki kanggo ndeleng apa padha kaya watara kula .
  
  
  Celukan...'
  
  
  Dheweke, nguripake watara. Arvia teka nganti kula lan alon-alon kena teken. "Nick, yen kita padha ora njaluk kanggo Italia urip..."'
  
  
  "Kita bakal njaluk ana, Arvia," aku ngandika, nyebrang sandi driji ing kasepen. "Iku ora matter yen kita bisa nindakake iku utawa ora," dheweke mbesengut karo feminin logika. — Aku arep kanggo pitutur marang kowe soko." Ms. Milan lan aku wis panginten dawa lan hard bab kahanan lan mutusaké sing bab paling kita bisa nindakake iku...'
  
  
  'Njaluk mudhun! Ing Padra dumadakan hissed. Kita kabeh kenek lemah mung sadurunge Skoda Jeep rattled mimmo, kurang saka meter adoh. Jeep mandegake sabanjuré kanggo pengawal, sing ngandika sedhela karo wong telu ing jeep. Banjur Jeep miwiti munggah maneh lan ditarik munggah menyang menara. Njaga keamanan ing house amba malah ora mindhah.
  
  
  Kasenengan ketoke kanggo ngganggu Arvia kang sepur saka pikiraken. Dheweke lungguh munggah, blinking lan busily njabut glathi saka suket saka rambute. Sadurunge dheweke bisa njaluk bali menyang apa dheweke wanted kanggo ngomong , Padra takon kula, " Apa saiki, Carter?"
  
  
  "Kita nyerang pengawal lan pindhah nang."
  
  
  "Aku pancene looking nerusake kanggo iku. Nanging carane?'
  
  
  Panjenenganipun panginten akeh kanggo wayahe. Akhire, ngandika, " A commando serangan karo diversions. Panjenengan sapa duwe piece saka keju?
  
  
  Ing Padre lan aku mlaku alon-alon bebarengan kerikil path saka mimmo pengawal stalls, Pangeran jejere kita. Banjur kita digawe gerakan layang ideran kanggo booth. Njaga keamanan ing house amba ngirim wis ngeweruhi kita, nanging saka ngendi kita padha sapunika, kita bisa ndeleng Ego kang lambé pindhah ing contented ngorok.
  
  
  A sawetara meter saka kiosk, dheweke ngadeg karo dheweke tangan ing Padra kang pundhak. Panjenenganipun langsung mandegake supaya duweke bisa kalakon kanggo emu, " aku arep pisanan. Nalika aku njaluk wong metu ana, sampeyan bisa pindhah menyang guardhouse.
  
  
  "Kang bakal tau tangi saka impen kang," ing Padra mbadek. "Lan banjur kita bakal njaluk ing bidang nang endi wae?"
  
  
  "Ora sembarang bidang, aku wedi. Kita perlu kanggo nggoleki salah siji sing bisa nadhahi kabeh kita, nanging ora dadi amba sing perlu kita kabèh tim pilot.
  
  
  — Sing sing apik pilot?"
  
  
  "Minangka apik driver minangka sampeyan."
  
  
  Aku ora mikir kang ana seneng banget karo jawaban sing. "Aku kandhanana," ngandika quietly, " apa kita apa yen ana kang ora kuwi bidang?"
  
  
  "Hash," aku ngandika,"kita mung bisa ngarep-arep."
  
  
  Kita ngubengi menyang pengawal nganti kita padha kapapar konco wong. Ana padha ora montor ing ngarsane, ora ana gerakan ing jarak. Dheweke, Padre manthuk, lan kang nodded ing rheumatism supaya kula ngerti sing padha wis rampung ing pandamel. Kang kiwa bedhil karo salah siji saka wong liya. Iku proyek kanggo noiseless piso utawa noiseless pancing.
  
  
  Aku ma piece saka keju ing Pangeran kang irung, dianakaké ego ana long cukup kanggo wong kanggo ngerti apa aku iki dilakoni, lan banjur mbuwang ego tengen guardhouse dhateng ingkang dipun lakokake ing sisih liyane saka pager.
  
  
  Wolf dived kanggo keju, mimmo pengawal.
  
  
  Wong teka metu kanggo ndeleng apa iki arep ing, lan aku teka munggah konco wong. Ana kaping nalika sampeyan kudu pindhah barefoot, lan iki ana salah siji sing moments. Dheweke ditampa cilik entuk manfaat saka surprise. Serangan teka supaya rauh sawise Pangeran kang mad outing sing njaga malah ora mundhakaken PEDHANG, aken piyambak langsung ego kang ing arah tengen. Iya ora krungu kula nganti iku kasep. Pengawal nguripake, lan aku weruh nepsu penasaran ing pasuryan owah-owahan kanggo kaget pangerten. Banjur emu slashed dheweke tenggorokan karo palm, lan ego mata mbalek maneh ing kang lids. Aku iki nyeret bali menyang guardhouse dening Ego sadurunge bisa mencet lemah. Sawijining kene ego ego 64A lan ego M57, ing Yugoslavia versi rusia Tokarev M1933 bedhil. Dheweke ego uga ngangkat munggah nglukis wool kasut lan boots. Panjenenganipun kagungan ageng sikil saka aku, nanging aku bungah sing. Sikil padha banget abuh lan ing pain elek. Ing sisih liyane saka gapura, ing Padra wis dijupuk care saka turu njaga. Kang bali iki kanggo kula, lan aku ngeweruhi sing iku iki nggawe kilat-cepet gerakan karo tangan tengen. Banjur jumangkah bali, lan weruh sing njaga isih ana ing panggonan, mung ego target iki saiki rada sudo menyang dodo, lan dodo iki direndhem liwat karo getih. Ing Padra gabung kula, uga bersenjata. "Aku kiwa ego seneng, "ngandika." Saiki iku wis rong grinning rta kang. Duwe sing ketemu bidang durung?"
  
  
  'Durung.'
  
  
  Kabèh lapangan bisa ndeleng dheweke saiki. Dheweke, kapandeng ing mburi, ndedonga sing kita padha bejo. Telung Goshawks, liyane RT-33 group, wreckage C-47 fuselage, liyane Il-14, lan a pasangan saka Alouette III helikopter padha diantrekake munggah ing saurutan. Apa-apa kaya sing.
  
  
  Duweke, aku bisa aran frustasi akeh ing sandi dodo. Nesu ing kang supaya cedhak lan durung supaya adoh, prihatin ing ngerti sing aku wis incited wong resik kanggo pambrontakan mung kanggo golek sing ing dalan wis ngrambah mburi mati.
  
  
  Nanging banjur dheweke weruh ing sudhut adoh saka airport, ngendi Sergey iki weakest. Iku menowo pesawat wangun. Iku ketoke mokal, nanging ana iku: Il-2, twin-engine bidang transportasi.
  
  
  "Hash, njaluk everyone kene, lan cepet."
  
  
  Ing padra njupuk langkah maju; kang dicenthang sing dalan iki cetha, banjur swung pancing. Ing bushes ing sisih liyane saka dalan padha diwiwiti kanggo mindhah, lan wong-wong padha teka metu kabeh watara wong-wong mau, mlaku saka kabeh arah kanggo gabung kita.
  
  
  — Apa sampeyan nemokake piranti?" Ing Padra takon.
  
  
  "Mungkin," aku ngandika, grinning. "Rusia versi DC-3". Aku nyabrang ing lapangan lan kabeh padha mèlu aku.
  
  
  Ana akeh padha katon kaget. Ana mung sawetara wong sing mlaku-mlaku ing ara-ara, lan kita ora bisa katon kaya kita padha ana sah. Nanging, ketoke, Yugoslavia tentara padha kabeh tentara: sampeyan tau pindhah ana minangka volunteer, lan sampeyan ora ngganggu karo sapa. Kajaba iku, ing motley brigade sing anggone ing lapangan terbang ana ora kejawab dening keamanan.
  
  
  Kita liwati Yastrebki, S-47 lan liwati ing amba IL-14. Duweke ana sing mlaku ing ngarep, lan klompok ngiring kula ing pasulayan baris. Aku katahan mikir apa sawijining mlaku, amarga meh pesti IL-2 bisa disassembled, mbukak metu saka bahan bakar utawa muter game kuwi saka batre. Padha ora gawé Il-2 kanggo meh rong puluh taun, lan iku ora bisa dadi airworthy, iku mung ora bisa. Nanging aku katahan mlaku. Iki mung kasempatan kita. Nalika tekan IL-2, kang yanked mbukak lawang lan di-push everyone nang.
  
  
  — Sampeyan lagi ora teka?" Sophia takon minangka dheweke nunggang.
  
  
  "Supaya tulus."
  
  
  "Iku elek," dheweke ngeluh. "Iku kang diiringake, lan ora ana kursi-kursi ing nen."
  
  
  "Iki pesawat kargo. Kursi-kursi wis dibusak.
  
  
  Aku malmpah watara iku, nempel bantalan ing ngarep saka gembong, nyoba kanggo elinga apa aku sumurup bab Il-2. Uga, iku sejatine sing dipunéwahi Dakota; 95-mlaku wingspan, 64-mlaku dawa, lan 12.5-ton allen, a 1,800-daya kuda engine kit, karo langit-langit saka 16,000 kaki, lan kacepetan saka 140 knots nalika emus padha ing buntut. Nanging iki bidang bakal fly, ora ing kuwi negara kesel, ora karo oxidized wings lan panggonan saka bocor hydraulic baris.
  
  
  Nanging ana udara ing ban, kang ana tandha apik, aku panginten, nganti aku eling yen walanda wis tau disimpen Perang Donya II bidang fighter dening draining sing polder ban kang padha uga ing meksa.
  
  
  Dheweke mlayu bali menyang dina, lan nunggang. Panjenenganipun panginten grimly sing karo sembarang luck, kita bisa mung bisa kanggo miwiti sing mesin. Yen padha nguripake watara, padha bisa entuk dhuwit. Lan yen padha makarya, aku bisa piye wae njaluk peduli mobil munggah ing udhara, yen ora ana siji meksa nindakake perkara sing throttles kakehan, utawa mabur kakehan karo kakehan supercharging utawa banget kurang revs.
  
  
  Dheweke, tindak menyang taksi. IL-2 ora duwe tricycle landing gear, supaya iku diiringake ing buntut. Panjenenganipun marang wong sawetara uga-meaning tembung saka panglipur, malah sanadyan wong ora duwe akeh pangarep-arep, lan ditutup langsir konco wong. Nalika dheweke rama nguripake watara, piyambakipun lenggah ing pilot kang jog.
  
  
  "Ngenteni, Ngrembug. Panjenenganipun jerked jempol ing sisih tengen. "Kabeh tengen," ngandika, obah tangan tengen jog.
  
  
  — Iku tegese sampeyan lagi shoveling areng wektu iki."
  
  
  Kabin ana panah, cramped kabinèt karo cilik windows. Panjenenganipun slid menyang pilot kang jog lan yes sawetara ngalih. Minangka karo paling Russian-digawe pesawat, instruments sing dipanggonke mundur, supaya aku kanggo nliti panel saka tengen ngiwa. Nanging lampu padha mencorong mlaku, lan panah njedhul munggah, nuduhake yen aku wis cekap voltase, bahan bakar meksa, lan udhara sampling. Aku lunga liwat miwiti operasi, yanking throttles, bahan bakar tutup, lan kabeh tombol lan levers ngendi padha kudu ing DC-3, ndedonga kanthi cara kang abot sing iku cukup kanggo kothak iki.
  
  
  Dumadakan, a searchlight shone ing kita awake, blinding kula minangka bang liwat koco. Iku ana cahya bedhil, lan kuat searchlight karo panah beam sing menara kontrol digunakake kanggo dalan maneuvers. Panjenenganipun fokus ing us, lan manggon ana.
  
  
  "Mung voting," dheweke Rama ngandika. "Kita wis katutup."
  
  
  "Rahayu Arnir! Apa saiki?'
  
  
  "Ngomong pandonga," emu marang dheweke minangka dhewek dipencet tombol wiwitan. Kiwa engine diwiwiti kanggo goyangake, lan nalika gangguan wungu kanggo dhuwur, anteng ngedrel, iku diuripake kanggo Kothak. Propeller diuripake, njupuk dheweke ego kanggo dhewe, lan kontrol katup . Geni njeblug watara pipo exhaust, lan Padra shuddered.
  
  
  "Aja padha sumelang," kang disebut liwat din. 'Iku ok. Aja padha sumelang ing bab iki Jeep teka menyang us.
  
  
  A Skoda, dikempalken karo prajurit lan senjata, dijupuk tengen ing lapangan saka arah saka menara. Padra wis nandang gerah munggah saka jog lan dibintangi metu jendhela, kang digawe iku sethitik harder kanggo kula kanggo nguripake ing sisih tengen engine. Ego di-push dheweke adoh lan ngandika: "Njupuk senjata lan njupuk wong-wong supaya ih adoh saka kita." Aku perlu sawetara menit kanggo anget munggah mesin.
  
  
  Panjenenganipun mlayu metu liwat sandiworo tanpa tembung liyane kanggo kita. Mesin wahing lan rattled, kang umum kanggo mobil wektu sing. Minangka adoh minangka aku sumurup, iki padha normal muni kanggo Shvetsov mesin. Cahya blinked kanggo nunjukaké sing ing mburi lawang mbukak, lan loro liyane lampu teka ing kanggo nunjukaké sing hatches ndhuwur wings padha mbukak. Aku ora krungu swara, nanging aku weruh Jeep skidding violently, lan sawetara prajurit ambruk metu saka iku.
  
  
  Aku wis ora dipilih, nanging kanggo tetep ngendi aku ana lan ngenteni ing mesin kanggo anget munggah. Ing suhu iki rising dadi alon sing aku wiwit wonder yen kita bakal tau bisa kanggo njaluk mati lemah.
  
  
  Ing Macedonians kesusu menyang us, ngarahake ing kula, mesin, lan ban. Padra lan Ego wong kang nempuh perang maneh karo bedhil lan 64A pistol mitraliur, kang kita njupuk saka sentries. Sawetara prajurit nyoba kanggo pendekatan, mandegake ing trek, ngadeg munggah, lan kapandeng watara minangka yen padha lali soko. Banjur padha lempitan ing setengah ing aspal. Jeep ngubengi, diperlokaké incessantly. Liyane jeep karo balak teka ing Angara . Ing salawas-lawase iki njupuk mati saiki utawa tau.
  
  
  Panjenenganipun nyetel flaps kanggo puluh derajat, di-push kontrol maju, lan dirilis ing ketrampilan. Kita miwiti obah. Kita nguripake dhateng ingkang dipun lakokake. Mirit ing angin indikator marang kula sing kita padha judhul ing arah salah: aku wis padha angin lan kita kudu nguripake watara, nanging aku ora arep kanggo apa iku. Aku wis cukup alangan tetep kothak iki mujur, minangka iku ketoke wis dikembangaké njijiki pakulinan narik ing sisih tengen. Banjur piyambakipun eling sing padha rusia mesin, ora Pratt lan Whitney, lan sing padha puteran ing ngelawan pituduh.
  
  
  Lemah kacepetan tambah minu, banjur kanggo nomer limalas. Instrumen teka kanggo urip; sensor ketoke normal. Maneh ing bidang iki ditarik menyang sisih tengen, lan maneh iku taxied dening buntut rudder. Thread ingkang dipun lakokake loomed luar biasa cedhak. Piyambakipun wangsul malih ing meksa. Ing bidang iki siap, nanging isih ora bisa njaluk munggah. Gusti allah, iku katon kaya kita perlu kanggo pindhah menyang Italia, ora fly.
  
  
  "Kapindho Jeep iki teka sakcara ing us. Ego driver iki ketoke sawetara maniac sing nyingkiri sirah-on tabrakan. Wong loro terus munggah sebel saka konco, diperlokaké watara sing senjata ing mesin. Irung IL-2 iki wis munggah, supaya aku bisa nonton apa iki kedados, nanging ing wektu sing padha dadi luwih apik target. Mesin nggero, lan putih geni dijupuk metu saka pipo exhaust.
  
  
  Jeep wiwit lurch minangka pembalap nyoba kanggo supaya Nami ing a-selokan pungkasan nyoba. Kang dijupuk ing bidang lan felt bidang kedher, nanging kasep kanggo njaluk metu lan mriksa apa kedaden. Pengungkit jerked maneh, lan wonten sirna. Kita padha free.
  
  
  Aku katahan mencet kiwa rudder kanggo pindhah menyang sisih tengen, lan kita miber liwat mburi lapangan, ora luwih saka satus meter ndhuwur lemah. Kula pinuju ana tajem, ing arang banget amba oblique saka meh kilometer. Banjur didadekake siji dheweke ego, lan swerved kiwa. Nalika duweke iki mabur ing lan amba, duweke bisa ndeleng tindakan ing landasan pacu. Nang endi wae ing ngendi duweke wis bejat free, geni iki raging. Jeep kudu duwe mbalek liwat lan kejiret geni.
  
  
  Iku menek menyang dhuwur saka 35,000 kaki, tumuju kulon-kidul-kulon, kontrol cooling, lan leveled mati ing bidang. Iku ketoke sing kita wis nyaman njelajah kacepetan saka bab 100 knots, lan carane kita bisa njaluk metu saka kabeh wilayah udara saka Yugoslavia, aku isih wanted kanggo njaluk nyisihaken saka nggayuh pesawat. Kang bisa menek luwih sethitik, nanging isih ora cukup kanggo supaya gisik bedhil anti-pesawat lan s-2 batre. Kejabi, wong-wong ing bali sing wis kadhemen cukup karo kabeh wong-wong shutters mbukak. Yen aku menek luwih dhuwur, aku mung bakal nggawe samsaya awon.
  
  
  Aku kapandeng metu ing sisih jendhela, nyoba kanggo njaluk arah, nanging aku ora bisa weruh apa-apa. Nanging, ing syarat-syarat umum, arah ana sing bener, lan yen ora, iku ora tenan matter. Cepet utawa mengko kita bakal wis ngrambah ing Adriatik pesisir, lan banjur Italia.
  
  
  
  Bab 12
  
  
  
  
  Sandiworo fluttered supaya violently sing aku ora sok dong mirsani Padra ngetik kabin maneh. Aku ora ndeleng wong nganti kang tak mudhun ing copilot kang jog. Ana, piyambakipun mirsani ing nggawe bisu minangka exhaust asep spurted metu sak starboard engine. Sawise wayahe, kang nguripake kanggo kula. lan panjenenganipun ngandika ing tekak swara: "aku wis tau mibur sadurunge."
  
  
  "Aja padha sumelang, Ngrembug. Kadhangkala kita nindakake soko kanggo pisanan.
  
  
  — Where sing kita arep ing Italia?
  
  
  — Aku ora ngerti, kita bakal fly menyang cedhak airstrip. Mbok menawa kanggo Pescara utawa luwih nganti pesisir, cedhak Bari. Wangsulan: bab ingkang utama saiki sing kita ilang ing saindhenging wilayah udara saka Yugoslavia. Sanalika kita njaluk kepungkur Palagruga Pulo, kita bakal njaluk adoh saka wong-wong mau.
  
  
  "Game bakal menang." Supaya expression mlebukake liwat ego kang tutuk. 'Muni apik. Suwene iku bakal njupuk kita kanggo nindakake iki?
  
  
  "Patang puluh, patang puluh lima menit. Kaping pindho minangka akeh malah sadurunge italia pesisir. Sing, yen kita ora duwe masalah anyar.
  
  
  "Sing ora bakal kelakon," ngandika dhiri. "Kita wis ngiwa kita mungsuh konco."
  
  
  "Paling ora ing Metkovich kang. Lan dheweke, aku sangsi padha bakal nyoba kanggo nyegat kita liwat tanah, ngendi ana uga akeh banget saksi kanggo serangan. Nanging yen kita lagi ndhuwur segara, kita lagi gampang memangsan kanggo punapa mawon padha ngirim mudhun Castel Stafilich.
  
  
  "Apa sing kemungkinan yen padha nindakake?"
  
  
  Aku marang emu bebener. "Bab sing padha minangka Aptos kang."
  
  
  "Ahh," ngandika lirih. Banjur sawise ngaso piyambakipun takon: "Banjur apa ora kita fly ngisor supaya ih radars?"
  
  
  "Modern radar bisa ndeteksi bidang saka meh nul meter adoh," emu diterangno kanggo dheweke. — A sethitik pangertèn umum bakal pitutur marang wong-wong mau apa kita pesawat auto: cedhak rute tengen negara. Aku ora arep kanggo pindhah wae luwih murah yen padha nyerang lan aku wis kanggo maneuver, utawa yen soko dadi salah, lan aku wis nyoba kanggo rencana. Lan watara kanggo wong aku ora arep kanggo pindhah luwih."
  
  
  Kang nodded ing pangerten. "Iku kadhemen ing mburi, lan sawetara wong sing wedi saka dying saka lack saka oksigen."
  
  
  "Iku ora persis ing tengah panas kene," aku growled. — Bali lan pitutur marang wong-wong mau padha ora mati. Lan marang wong-wong mau kanggo ambegan liwat tangan yen angin iku kuwat banget ing ngarepe wong-wong mau.
  
  
  Aku dicenthang dheweke sensor maneh, nanging kabeh iki nggoleki. RPM tetep padha, lenga meksa lan suhu isih ing sisih tengen saka baris abang. Mesin isih nyuworo kaya padha mlaku ing pesawat normal.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng mudhun minangka shoreline dadi senar saka lampu, lampu dim saka sawetara pantai kutha-kutha lan desa fishing. Jembar werna abu-abu hamparan saka Jajahan Alps saiki konco kula, lan sadurunge kula lay sungguh, gamelan dunes saka kurang banyu, Adriatik ara-ara samun. Iku ana getih udan mudhun ana, nanging saka kene iku kapandeng kaya sandy ara-ara samun. Lawas bidang katahan nggero-nggero, lan ana meh diwiwiti kanggo pracaya sing kita wis diganti.
  
  
  Aku banjur krungu wong giggling. Kang nguripake kanggo ndeleng Sofia lan Arvia remet menyang taksi. Wolf iki karo Sofia, lan kapandeng minangka remen minangka kewan bisa."
  
  
  "Ing sepuluh utawa limalas menit, kita bakal kabeh bakal bisa kanggo ambegan luwih gampang, lan sikil bakal korek."
  
  
  Wanita giggled lan jostled ing windows kanggo katon metu. Aku kapandeng ing Sophia lan eling haughty, disdainful wong wadon, ngene aku pisanan ketemu, lan kabeh aku bisa nindakake iki nguripake watara lan goyangake sandi sirah. Dheweke bakal rodo mati saka ngakeni sing ana soko alus lan feminin bab dheweke. Durung kang ana temenan saiki ing iku ing didhelikake wangun.
  
  
  Kokpit dumadakan wiwit goyangake violently, minangka yen ageng tangan wis nyekel bidang kang buntut lan goyang ego uga. A flash salaka flashed kepungkur jendhela Sophie wis nuding metu lan miber ing, kobong kita karo galak jeblugan saka udhara sampling.
  
  
  Panjenenganipun berjuang karo setir lan pedal kanggo mbenerake bisa gondhelan, banjur kapandeng metu jendela maneh. Aku ora pancene kudu: aku sumurup apa ana, lan aku uga ora ngerti apa liyane salaka flash ana dhuwur ndhuwur kita.
  
  
  "Sofia, Arvia, bali menyang liya-liyane. Cepet. Marang wong-wong mau kabeh kanggo nyusup bali minangka adoh minangka bisa, crouching kurang lan tetep kepala mudhun.
  
  
  Padha apa aku ngandika. Dheweke, kapandeng munggah ing Padre. Panjenenganipun dianakaké semburan kang ' d ketemu ing bidang ing tangané minangka kuwatir frown creased bathuk. "Alangan, huh?" panjenenganipun ngandika, handing kula sawetara rockets.
  
  
  "Ayo," aku ngandika grimly. "A bunch saka migs".
  
  
  Mig-21-F, dadi pas. Fishbed ing Mach 2.2 karo Atoll air kanggo pluru online ing sawijining wings. Paling sing Yugoslavia wis kanggo kurban. Loro saka wong-wong mau sing munggah marang rong puluh-taun-lawas, nganggo gegaman propeller bidang.
  
  
  'Apa sing kudu kita apa? Ora kudu kita pindhah luwih murah?
  
  
  "Dhuwur utawa kurang, iku ora matter. Nanging nalika padha njaluk cedhak, Ngrembug, cahya minangka akeh roket minangka sampeyan bisa lan uncalan ih metu jendhela.
  
  
  'Aku ora ngerti.'
  
  
  — Aku ora duwe wektu kanggo nerangake. Padha pindhah menyang voting.'
  
  
  Pesawat miber ing sudhut, swooping busar sing ngirim wis mung ndhuwur kita buntut. Howling, padha miber, sing wing tips meh nutul ing fantastic tatanan.
  
  
  "Saiki, Ngrembug," aku matur. "Uncalan metu sing pluru."
  
  
  Dheweke banget surem rockets minangka cepet minangka kang bisa lan mbuwang ih watara jendhela. Dheweke bakal wis disenengi kanggo duwe gun Natalia, kang bakal mindhah beacons adoh saka bidang. Nanging sadurunge iku bisa wis reloaded lan liwati kanggo Padre kang ego, ing Migs padha wis cedhak banget.
  
  
  Konco kita, papat cilik explosions njeblug sak Migs ' wings. Minangka aku seng di tuduh, padha diperlokaké ing kita kabeh watara sing Atolls. Roket sing luwih cepet, ageng, lan neater saka bedhil. Ing atolls teka nganti kita minangka Migs njupuk mati kanggo nonton sange tampilan mercon metu tekan. Ing ngisor iki kita, rockets bledosan menyang putih-panas geni, searing kita wings lan bellies. Ing pluru flashed tengen langit, banjur siji dived mudhun, adoh saka bidang, ing ngisor iki mudhun roket beacons.
  
  
  'Apa... apa kedados? Padra gasped, tutuk nggandhol mbukak.
  
  
  "Atolls sing kepincut kanggo panas, lan kobong rocket emit luwih panas saka exhaust kita mesin lawas." Emu diterangno iku. "Kadang kang sethitik metu saka tanggal wis kauntungan."
  
  
  Rocket padha murub adoh ing ngisor kita, ing dadi-disebut target ing arah saka Segara Adriatik. Padha ilang ing sangisoré permukaan, lan wayahe mengko segara mbledhos menyang bal saka werna oranye semangat lan hissing umpluk putih.
  
  
  "Ha," ing Padra ngomong. 'Kita iya iku. Kita ditarik metu untu."
  
  
  "Sampeyan mikir supaya," aku ngandika flatly. "Migs duwe luwih fangs, lan padha wis teka maneh karo cokotan sabanjuré."
  
  
  Loro Macedonians padha mung loro silver titik konco kita, lan padha cepet nyedhak. Panjenenganipun dibusak dheweke earlobe karo kantong kanggo ngusapi kringet, nyoba kanggo mikir. Dirilis dening gas, lan kita wiwit kanggo medhak ing sudhut, tajem geser. Tangan padha udan saka bank pribadi. Telung ewu kaki lan murah.
  
  
  "Supaya kita lagi rusak ih," ing Padra ngomong.
  
  
  Ego-naivete pindhah dhateng pangawasan tension lan digawe kula ngguyu. "Ing tethered wedhus wis malah luwih apik kasempatan marang Pangeran, Ngrembug. Nanging yen kita duwe kanggo nyilem, aku ora arep tiba adoh banget. Lan mungkin, mung mungkin, aku bisa terus dheweke mati ih cukup dawa nganti kita nglintasi wewatesan.
  
  
  - Lan yen kita teka saka italia udara?
  
  
  "Mungkin Migs ora tindakake kita banjur."
  
  
  Altimeter maca 2500 kaki, banjur 2000, lan banjur terus kanggo medhak. Kang ngarep-arep yen Migs nyerang, padha bakal nglakoni saiki. Yen padha durung, kang bisa njupuk siji liwat wong-wong mau karo kita.
  
  
  Nanging pejuang manggon konco, minangka yen sizing kita munggah. — Apa sing padha dilakoni?" Ing Padra takon nervously. — Apa ora padha teka?"
  
  
  "Padha bakal nindakake iku rauh cukup. Mungkin padha bakal tarik persil kanggo ndeleng sing rawuh page.
  
  
  Siji kiwa banjur metu kanggo roto kanggo wayahe, maneh ing gaya klasik. Alon-alon, nanging ing kasunyatan, iku projectile-kaya ing ndhuwur us, mudhun ing lan amba kanggo kita buntut. Ing cetha sisih siji, aku nguripake 180 derajat, kalem mudhun supaya akeh sing speedometer hovered ndhuwur mung kritis revs. Iki nyebabake pilot Blinks kanggo nyilem sethitik steeper. Nanging Mig-21 punika maneuverable pesawat, lan kita ora ilang ngarsane kabeh kanggo menit. Dheweke teka munggah karo licks kanggo tartamtu hit langsung.
  
  
  "Mesin bedhil. . Ing Padra wiwit.
  
  
  "Senjata, Ngrembug," ego didandani. "Karo iki lawas dodo, sawetara cedhak-macem serangan sing cukup kanggo rampung luh kita kanggo shreds."
  
  
  A mimpin bombardment ngiring. Fuselage iki riddled karo sieve, lan wings padha kapenuhan karo ajiné-ukuran bolongan. Lampu kilat blinding cahya murup kawruh kabin. Es angin howled liwat pecah koco, lan nglukis ireng kumelun wiwit billow tengen ing dashboard. IL-2 jerked banget.
  
  
  "Apa soko," ing Padra matur ing kula. — Banjur ana apa-apa sampeyan bisa nindakake?"
  
  
  Panjenenganipun nyekel levers, ndedonga sing padha isih digunakake lan sing padha isih digunakake kanggo liyane liya. Mung siji liyane...
  
  
  "Ya," rheumatologist matur ing dheweke. 'Saiki!'
  
  
  Iku dipencet mudhun ing aileron pengungkit lan yanked ing tiller menyang puteran kang, ngeculake kabeh gas. Kapal shuddered kanggo balung, nyoba kanggo njaluk munggah maneh, dumadakan cepet sawijining buntut menyang posisi mokal.
  
  
  Kanggo wayahe, kang ngrancang kanggo fly liwat kita lan banjur bali ing bunder, nanging ing bidang digawa menyang alur. Ana deafening layang minangka pilot nyoba kanggo nggawe menek tajem supaya kadadosan karo kita, mbalek liwat saka flag saka hak aksès kanggo nglakokaké lan dijupuk geni menyang pasuryan kita. Puri shone ing silvery wings minangka kru berjuang kanggo ngontrol bidang. Nanging amarga saka ego, kacepetan, lan kita dhuwur — kita padha saiki ing 1,500 kaki-padha ora ana maneh kang dhuwur lan papan kanggo nglakoni.
  
  
  Perang iki cekak. Modern fighter jet iki tugasaken marang ramshackle mining, lan gaman modern mbuktekaken sawijining dul sabrang sakanca gelem. Dheweke froze, tukang kanggo gain dhuwur, minangka segara wungu kanggo njupuk wong. Dome miber bali, lan helmeted tokoh frantically nyembur metu. Bidang banjur tabrakan menyang Segara Adriatik.
  
  
  Tip saka wing kenek gelombang lan spun watara ing udhara nganti kegiatan liyane kejiret wong lan yes regane mudhun menyang kothong saka gelombang. Ana iku lay, padharan munggah, kaya mati gull karo sawijining wings outstretched. Alon-alon, iku wiwit kanggo nglelebke.
  
  
  Kita wis kita dhewe masalah kanggo padu karo, nanging ora bisa rampung tanpa Padra kang antusias giyak. "Kita dijupuk mudhun ih! Hey, Carter. Apa guyon.'
  
  
  "Mesthi iku guyon," aku snorted kelara-lara, isih swinging extinguisher geni. "Lan mesthi sampeyan ngerti sing wis ngguyu pungkasan?"
  
  
  Kabin nguripake kanggo udan cashews minangka bidang nyoba kanggo tingkat lan sijine metu geni. Kabeh bidang iki riddled karo bolongan, lan hak engine jerked violently, nyemburaken lengo kumelun. Geni didilat ing udhara intakes lan charred swiwi, utawa apa iki ngiwa saka iku. Dheweke kepingin weruh grimly carane akeh penumpang kita padha mati utawa tatu watara kita.
  
  
  "Padra, teka bali lan ndeleng carane wong kita sing mengkono," kang matur kanggo dheweke liwat thunder saka dying engine. Duweke ana frantically digunakake ing engine kang extinguishers geni, extinguishing geni ing starboard engine karo umpluk. Ing padra tak munggah saka dhingklik lan nyekel langsir. 'Nanging,... kita bisa nindakake iku saiki?
  
  
  "Kita bisa terus ing mesin padha," emu marang dheweke hurriedly. "Yen aku bisa sijine metu geni . Nanging ana isih sing liyane titik.
  
  
  'Kita ora bisa ... ?
  
  
  "Ora, iki guyon mung dianggo bebarengan. Menapa malih, kita ora maneh duwe kekuwatan kanggo nglakoni. Cepet-cepet munggah!'
  
  
  Dheweke ora pengin wong ing taksi sabanjuré kanggo kula nalika thread teka. Sing kok padha nggunakake blindfolds ing executions. Ing kaloro wayahe, emu iki wis ing posisi, lan emu iki ora kaalang-alangan ing ego muter kaya liyane. Karo gampang nglokro tliti, iku bakal tekan kita. Lan ora ana siji watara kita bakal ngomong iku maneh.
  
  
  Iku leveled dening gagal engine, gliding rada kanggo njaga kacepetan, nalika bebarengan trimming ing rudder kanggo balance ranyono doyo tarik saka kiwa engine. Wayahe nguripake kanggo serangan.
  
  
  "Katon," Padra ngomong. Iku mung banjur aku weruh yen dheweke wis ora mèlu pesenan sandi. Kang isih ngadeg jejere kula. "Katon, ana liyane kanggo teka."
  
  
  Panjenenganipun nuding liwat pecah koco. Panjenenganipun tengen: ana enem luwih jet fighter mabur ing. Kanggo pamisah kapindho, wedi clenched tenggorokan, lan banjur aku temen maujud iku ora kedhip. Iku setengah squadron G-91Y Fiat pejuang karo ijo-putih-abang badge saka italia Air Force.
  
  
  "Oh, Allah kawula," aku ngandika. "We are ing luar negeri."
  
  
  — Bakal ing liyane bidang isih bakal nyerang?" Kang isih nduweni wektu.
  
  
  'Aku ora ngerti.'
  
  
  Aku dianakaké sandi ambegan, pemikiran piye carane Padra bakal mungkasi serangan lan resiko lan internasional kedadean. Cepet bisa fly ing bunderan watara lawas lan korek G-91Y. Piyambakipun mangertos kok G-91s wis mibur kene, ora F-104s. Padha bisa miwiti saka suket runways toko.
  
  
  Italia bidang nyedhaki, amarga obah tengen ing cakrawala. Dheweke mangu-mangu kanggo wayahe. Banjur iku dumadakan dijupuk munggah lan sirna menyang kadohan.
  
  
  "Dheweke teka maneh, Carter," ing Padra ngandika ing patine sob. "Panjenengane iku teka maneh. Iku tegese...
  
  
  "Ya," aku ngandika, grinning. Panjenenganipun nguripake lampu pandhu arah, piring, banjur nguripake ing radio.
  
  
  "Ya," dheweke emu ngandika. "Iku game menang."
  
  
  
  Bab 13
  
  
  
  
  Pescara ayu pantai resor ing tutuk saka Folha. Ana sethitik industri kene, nanging liyane jahwéh, ana kathah saka sandy pesisir, banyu anget lan panas srengenge. Sayange, kang ora bisa ndeleng akeh kajaba liwat kamar hotel.
  
  
  Aku manggon ing Pensione Cristallo Hotel near pantai, ngendi breeze lanang lan lanang lapping saka ombak mbantu kula waras saka ciloko. Hawk presented kula karo loro-minggu lara ninggalake ing AH kang beyo.
  
  
  Ing kebangkrutan saka ngiringan iki rodo uninteresting sawise kita transisi; lan sawise biasanipun NATO hustle lan bustle, utang tindak lancar. Kita wong ing Rime teka kanggo njaluk lempitan piece saka kertas sing Pangeran wis diwenehi wong, lan mengko marang kula sing pesen iki sing Albania iki nyepakaké kudeta ing Yugoslavia karo bantuan saka sawetara Yugoslavia resistance pejuang. Ih pimpinan, tartamtu "Milan", dening banjur mati. Fantasi.
  
  
  Dheweke, risked urip lan pang kanggo njaluk persis iki pesen ing Aptos. Iki salah siji sing paling ironic asil saka misi sandi. Nanging banjur kelingan, yen panjenengane wis snatched tank lan bidang saka ing irung saka Macedonians, lan mimpin sawetara saka desa liwat ih tentara lan aviation.
  
  
  Pamaréntah italia njupuk care saka residents saka Jzan; dheweke dijamin asylum lan prajanji proyek. Sofia, Padra, lan wong loro pungkasan ing kabeh ih group padha arep kanggo bali menyang Yugoslavia kanggo terus perang kanggo kamardikan, nanging saiki dheweke ngaso karo kula ing hotel. Melek digawe cukup fuss bab Pangeran, nanging Padra wedi ego malah luwih saka ing Pangeran, lan ing pungkasan melek sarujuk.
  
  
  Wolf iki saiki karo Padra, amarga ing jalur iki, emu ora perlu apa-apa nanging pet.
  
  
  Ing Padra lan Pangeran padha ngadeg njaba ing dalan, kang ndjogo lawang ing kasus sapa waé nyoba kanggo disturb kula. Duweke ana lying naked ing amben sudhut. Arvia lay ing jejere kula lan caressed kula karo dheweke tenan dodo.
  
  
  Ing sisih liyane, Sophia dipindhah sensuously, nibbling ing earlobe.
  
  
  Iki wis arep ing patang dina, sensually, wildly, lan casually, diselani mung dening kita mangan nedha isuk ing kamar kita. Bocah-bocah wadon ketoke kanggo éling sing aku iki cukup kanggo wong-wong mau kanggo enggo bareng.
  
  
  Padha sarujuk ing iki bebarengan sak sepur kulo. Lan kang bisa kanggo mbayangno awon wangun saka lara cuti.
  
  
  Thread
  
  
  
  
  Tabel saka isi
  Bab 2
  
  
  Bab 3
  
  
  Bab 4
  
  
  Bab 5
  
  
  Pasal 6
  
  
  Bab 7
  
  
  Pasal 8
  
  
  Bab 9
  
  
  Bab 10
  
  
  Bab 11
  
  
  Bab 12
  
  
  Bab 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Kita agen ing Rime wis ilang.
  
  
  dijarwakake dening Lev Shklovsky ing memori saka kang ilang putra Anton
  
  
  Original title: Agent vermist ing Roma
  
  
  
  
  
  Bab page
  
  
  AI wis sawetara suites ing Manhattan hotel, kang aku ora jeneng. Dheweke dicenthang ing ana, ngiring dening rong minggu saka R&H (Rekreasi lan Recovery) ing KAPAK Ranch ing Virginia Mburu latar, cedhak Washington, DC.
  
  
  Organisasi iki wis sawetara saka dhewe agen lan karyawan ' egos, lan iku menehi kula homey aran . Iki uga nglegakake Hawke keamanan sensitivitas; - Hawk, ing werna abu-abu, anonim lan ironic sirah saka KAPAK. Iku mung minangka gampang kanggo wong kanggo ngirim kula mati kanggo sawetara wharf pub teeming karo thugs, nanging ing wayahe aku bali menyang US sawise misi mbebayani, kang watches kula minangka yen aku padha mbrontak anak.
  
  
  Aku isih wis rong sasi ora dibayar ninggalake kiwa, lan iku gedhe pungkasan lan panggonan kanggo miwiti. Kula suite wis ageng master kamar turu karo super perlu lan urip kamar karo kebak bek bar. Nen wis layanan kamar pawon, lan chef digawe sampeyan mikir sing padha ing Napoleon III Paris, ora gloomy New York. Lan layanan iki wicaksana lan efisien. Aku uga wis akèh saka gaji tabungan nambah ing akun bank lan bank akun.
  
  
  Aku ngangkat munggah telpon jejere amben lan marang switchboard Tiggy kang nomer.
  
  
  Tiggy punika Tabita Inchbold. Lima-mlaku-dhuwur, sampurna dibangun inggris wanita (bojone rama ana earl) sing perdagangan ing hak istimewa saka bangsawan lokal kanggo proyek minangka sekretaris ing tenan public relations ing Madison Avenue.
  
  
  "Iki Nick Carter, Tiggy."
  
  
  "Ugh." Bojone swara iki campuran Cockney lan Australia. 'Sampeyan kene? Ing kutha?'Tiggy bisa pack akèh meaning menyang singkat sawetara tembung.
  
  
  Iku mung njupuk sawetara menit saka nengsemake chatter — Tiggy kang diskusi iki kebak veiled referensi kanggo kita pungkasan sore paweling bebarengan kanggo ngatur rapat kanggo ombenan lan bebarengan nedha bengi.
  
  
  Iku setengah kepungkur telung ing wektu. Panjenenganipun njupuk dawa perlu lan rampung karo es padusan kanggo refresh piyambak lan teka bali kanggo urip. Ana full-dawa ing pangilon jedhing, lan kang ana pleased karo apa kang weruh. Duweke ana nggoleki maneh. Dibuwak alenka bali menyang kula, sandi otot functioned minangka yen ing salawas-lawase, lan padha ora ana bekas kiwa saka usaha saka pesaing liyane kanggo cut metu guts watara awak lan nggunakake ih minangka noose kanggo nyumerepi kula. Mung mesem salaka putih-line nuduhake ngendi ego kang silet-cetha kukri piso wis dipunwiwiti sawijining karya.
  
  
  Aku lathered munggah sandi pasuryan lan dipun cukur iku resik lan gamelan sadurunge nglamar pungent aftershave lotion. Maneh ing kamar turu, kang disandangi lazily.
  
  
  Kang katon menyang jaket. Kanggo nggawe serep kanggo papan ing dheweke sandhangan kanggo Wilhelmina kang luger, aku kapenuhan dheweke kiwa kanthong utama karo kulit dompet. Aku nglirik sedhela ing kamar turu pangilon lan ora nemokake iku kabeh saé. Aku terus sandi dasi lan siap kanggo pindhah menyang bar sing Tiggy lan aku wis milih minangka titik wiwitan kita.
  
  
  Mung minangka dheweke tangan ana ing doorknob, telpon rang shrilly.
  
  
  "Ngatur," ngandika banter, nanging dheweke teka maneh tho lan ngangkat munggah telpon.
  
  
  Panjenenganipun sijine telpon ing kuping lan krungu apa sing nyuworo kaya karnaval tape rekaman, mung cara liyane watara. Aku dipencet tombol abang ing telpon rate, umum piece saka peralatan ing organisasi kita kang kamar hotel, lan ing agêng-ukara aku krungu swara menowo: "... lan dheweke, aku ngerti sampeyan lagi ing vacation, nanging lousy budget aku duwe kanggo bisa karo tegese aku ora duwe wong kaya sampeyan durung. Ora ketompo carane sampeyan sing banget kanggo kita, sing kita mung kasedhiya agen.
  
  
  Iku Hawk. Kang ana ing mburi liyane saka telpon lan iki ngomong kanggo kula liwat kantor ing Washington.
  
  
  "Aku ora kejawab awal, boss," aku ngandika, diwêtokake kabeh sandi sabar. — Bisa sampeyan marang kula maneh apa kedaden?".. "Roma," panjenenganipun blurted metu, shutting kula munggah malah liyane. "Soko tengik iki ditemokaké ing Tiber. Sing soko-Mike Anderson, lan mati minangka neraka. Mike Andersson ana sing penting informant ing Italia. Piyambakipun tau emg bagéan saka organisasi kita, nanging mbantu kita metu saka wektu kanggo wektu, nyediakake kita karo informasi sing wong lanang amba watara CIA lan Interpol bisa uga ora wis ngeweruhi.
  
  
  Hawke, sirah saka ndhuwur-rahasia, cilik lan lautan divisi global intelligence service saka Amérika, terus: "Panjenenganipun dikirim kita bunch saka samar saran bab sawetara shitty film padha arep kanggo nggawe. Film kuwi, kang espionage lan counterintelligence sing presented minangka sugeh hubungan. Nanging sampeyan ngerti kabeh babagan iku.
  
  
  Siji dina, ing careless wayahe, aku marang Hawke sing aku pancene disenengi film dheweke weruh. Saka dina ing, iku kiwa kula bubar, sawijining childish lan wangkal isi. Piyambakipun film fan. Siji watara wong-wong mau ngengkel, insurmountable salah paham bab sandi pribadi (haha) urip.
  
  
  "Ing kawitan, aku panginten iku mung sepuluh liyane — kanggo-puluh yuta dollar film menehi hasil," Hawke terus. "Nanging Mike tindak ing ngomong sing kabeh dadi luwih tuwa. Aku supaya emu riset iki amarga wong iki wong apik, banget mbiyantu ing jaringan kita. Aku ora care bab iku maneh, nanging saiki Mike wis mati. Supaya mungkin Mike wis sinau soko penting. Sampeyan sing dipesen ing Alitalia trip ing 20: 15 JFK, NY. Sampeyan wis jam kanggo nyekel helikopter sing bakal njupuk kowe sak Manhattan kanggo bandara.
  
  
  "Nanging, sir -" aku ngandika, nonton plump lan jus Tiggy ilang menyang pedhut.
  
  
  "Iku ora bakal njupuk sampeyan luwih saka siji jam kanggo maca sheet data," ngandika soothingly. "Nanging iku kang teka ing hotel telex sapunika. Sampeyan bakal nemokake kode ing kothak layang ing mejo ngarep. Kabeh sing perlu punika ing bale, ing envelope. Dhuwit kanggo expenses, ID kertu, loro passports. Aku ora bakal tetep sampeyan kene wae maneh. Aku wis bisa ndeleng carane mata cahya munggah ing pikiraken saka fun italia manis urip. Nanging elinga: iki proyek, ora lumaku." Ngandika soko bab ekstra dina ing New York sing aku needed, nanging Hawke wis hung munggah. Iku game kang diputer kanggo dheweke, lan Hawke digawe aturan.
  
  
  Aku disebut dheweke ing call center lan takon dheweke kanggo nggawa telex sing ana nunggu kanggo dheweke, bebarengan karo kabeh sing ana ing sandi kothak layang. Banjur aku disebut dheweke ing garis kiwa lan pesen kanggo Lady Inchbold matur sing aku nuwun kanggo bisa disebut adoh luwih urgent bisnis. Nalika errand lanang teka karo telex lan nglukis coklat envelope, panjenenganipun masrahaken Em rong puluh tagihan dollar. Limang dolar kanggo lelungan antarane kiwa-bank Ukraina, lan liyane ana kanggo kembang bakal dikirim menyang Tiggy. Aku tak roso kesengsem sing padha bakal minangka akeh saka comfort kanggo Nah minangka assignment aku dumadakan diwenehi kanggo kula.
  
  
  Enem-mlaku-dawa telex pesen, binuka kaya ageng piece saka kertas jamban, kapandeng ing kawitan marketing kaya apa-apa luwih saka boring laporan ing mangsa saka Chicago kecap perdagangan. Nanging, nalika maca dening ego liwat polarisasi plastik transparent sheet karo kode nomer papat ing envelope, iku dicethakaké isi penting kanggo ego. Laporan lengkap ing Clemm Anderson kang tumindak lan kasujanan, kula tutup crita iki assignment karo latar mburi, lan liya nutupi crita yen perlu. Ing alamat loro kontak omahé ing Rime, lan sawetara hastily diklumpukake informasi bab jeneng-jeneng kasebut ing Anderson kang laporan.
  
  
  Ego maca cepet lan kasebut kanthi teliti, unwinding kertas baris lan stuffing iku menyang standar ring mesin ing kita apartemen. Sing liyane aku maca iku, liyane nggawe percoyo aku dadi sing Hawk iki ngirim kula ing sawetara jenis roh goleki. Panjenenganipun tengen ing awal. Iki padha gosip lan gossip sing ketoke luwih cocog ing film komersial saka ing KAPAK diselidiki. Sawetara hard bukti, lan liyane iku apa luwih saka umpluk. Lorenzo Conti, italia produser saka sudhut layar pagelaran kapenuhan karo jinis lan getih, sing wis melu ing kabeh klasik productions, saka "Odyssey" kanggo "Lamb Maria", iki nyepakaké anyar epic disebut" Stream saka Cahya". Film karo internasional pendhudhukan bab apa bisa kelakon sak Perang Donya Katelu.
  
  
  Ing ngatur, wong-wong sing wis tau maca ing makalah sumurup bab iku. Kajaba mungkin kanggo Hawke, sing wis wektu hard looking liwat manca warta, banjur sante komik kanggo nalika, lan banjur mbuwang adoh koran.
  
  
  Conti ana unreliable lan agile wong. Malah ing paling sukses ego film, investor padha kiwa karo mung bagian sekedhik saka bathi, nalika Lorenzo, ing tangan liyane, njupuk bathi kanggo njaga kang palazzo ing Rimet, kang villa ing Capri, kang castle ing kidul Prancis, lan nomer akeh mistresses, diiseni kéwan, abdi lan kabeh limo hangers-ing. Nanging iku meh ora rahasia warta. Liyane ajeni prodhusèn watara London utawa Hollywood mèlu padha rakus pola.
  
  
  Mike Andersson digawe referensi bab unexplained rajapati enom Austria starlet. Rajapati sing Conti ketoke wis ing kalbu, utamané wiwit sakcepete sawise dheweke mati, kang wus risak gemeter lan metu kanggo rong sasi saka liyane ing ngarep lan ing clinic. Nanging sing iki uga normal. Lintang-lintang sing minangka replaceable minangka agen rahasia. Lan breakdowns kanggo film amba lintang-lintang iku mung minangka umum minangka romances karo lakon niat. Conti partners ing film anyar sing Sir Hugh Marsland, mantan mentri karo dubious financial ajining diri, nanging ora liyo kanggo ruangan nglangi pools, nuduhake bisnis lan mbusak kontak karo inggris perusahaan distribusi. Dan Piero Simca, a fickle italia midget; a playboy politisi lan bank, lan banget normal partner ing perusahaan kaya Vereldeinde. Lan pungkasanipun, Chris Mallory, sawijining Amérika produser-direktur dikenal kanggo loro Oscar-menang film bab dasawarsa kepungkur.
  
  
  Line-up iki sing bakal nyana saka Conti epic. Bab sepuluh ndhuwur jeneng ing Inggris, Prancis, Italia lan negara saka Lor lan Amérika Kidul. Paling watara wong-wong mau padha stars tamu mung limang kanggo sepuluh taun lawas, nanging ih jeneng bakal katon gedhe ing iklan. Loro utama peran padha diputer dening Camille Cavour, pungkasan italia jinis bom, lan Michael, Olahraga, boso inggris kingpin sing wis paling taun, loro saka iklan nilai.
  
  
  Ing telex pesen iki rampung numpes, minangka ana transparent sheet. Aku lungguh mudhun ing lantai ing yoga nuduhke kanggo musataken lan review materi aku wis wis ing sandi sirah maneh. Supaya atine pindhah rampung kothong, lan banjur kabeh binuka maneh, minangka yen ana kang maca dening ego ing tingkat sing luwih dhuwur saka konsentrasi.
  
  
  Ora ana kaelokan kedaden. Matur nuwun, film kang karakter utama padha con seni, lan Mike digawe akèh saka cathetan babagan jumlah saka peralatan militer nglumpuk kanggo Conti kang versi Perang Donya III: nawakke, pesawat, palsu pluru karo lemah konkrit bunkers kanggo dipakani, nanging sing banget, ana commonplace. Lan piyambakipun ngirim uga wis ngeweruhi sing akeh italia, Inggris, Amérika, lan NATO perwira liaison wis teka karo bahan.
  
  
  Saben perang utama film, malah yen iku mung setengah legal, bisa count ing resmi pamaréntah kerjasama. Sing ora mboten umum salah siji. Kabeh sing tetep ana sing Mike wis matèni. Nanging malah sing ora kudu duwe apa-apa apa karo ego pasinaon saka film Thread Donya . Miturut sawetara cathetan, Mike ana wong prayoga, nanging rodo dubious amarga saka gambling kecanduan, lan amarga saka pancet utang utang etangan hiu ilegal. Lan alasan apa kang rampung munggah ing Tiber bisa dadi luwih akeh tinimbang ego penasaran bab film epic.
  
  
  Aku wis sepuluh menit kanggo njaluk bali bebarengan. Dheweke njupuk Wilhelmina, kula luger, Hugo, kula stiletto lan Pierre kang gas bom, sak ih rahasia cut ing ngisor suitcase lan re-dikempalken sandhangan dheweke wis mung rapi hung ing kamar lemari klambi. Panjenenganipun njupuk mati jaket kanggo nyelehake ing pundhak holster. Dheweke kantong iki mbalek munggah lan panah klambi ketat saka dheweke stiletto kancing munggah. Ing tataran iki, aku ora perlu gas bom, kang ngendi aku biasane sijine iku, supaya Piera sijine iku ing menit. Duweke wis dhawuh dening bill, lan bellboy kalah ing lawang kaya duweke iki panggolekan ing dheweke jaket maneh.
  
  
  Panjenenganipun sijine kabeh liya metu saka pikiran lan fokus ing identitas anyar. Ing JFK, NY, piyambakipun wis Roger (Jerry) Carr, sugih Texas oilman sing wis mung siji bab ing pikiran kang — kanggo seneng urip lan éling sing wis income sing bakal tau mbukak metu. Iku bagéan dheweke tresna kanggo muter, nanging Hawke, ngatur neraka, ora menehi kula cukup saka iku.
  
  
  Minangka Carr, aku needed kanggo nandur modal ing film iki ora kanggo nggawe mediawiki, nanging kanggo seneng prospek kang diubengi dening mateng stars kanggo nedha isuk, nedha awan, lan nedha bengi, lan mungkin malah banget, banget pungkasan cemilan. Aku sing jenis bab ing sandi peran minangka Nick Carter, yen ora kanggo kasunyatan sing iku interfered karo karya. Yen aku kanggo pindhah metu minangka Jerry Carr, aku ngene wis liya surat karo passport; sing Ben tukang Kayu, freelance wartawan. Luwih mabuk, ngeculke tokoh karo liyane sosial kamardikan saka gerakan saka Texas playboy.
  
  
  Ing JFK, NY, esem prawan sing durung katon kaya dheweke ' d jumangkah metu saka Renaissance film utawa salah siji saka paling anyar film italia marang Jerry Carr kelas-page bidang tiket. Aku marang sing bener sinyal ing trowongan penumpang, lan padha supaya kula liwat tanpa nggoleki sandi pribadi perhiasan: luger, piso, lan bom.
  
  
  Ing kiosk ing lounge departure, aku tuku cukup majalah lan paperbacks kanggo isi pesawat liwat New York kanggo Roma ing ngono aku ora bisa turu. Saenipun, sampeyan kudu njaluk turu wengi sing apik kang ing awal saka tugas, nanging iki kudu rampung alamiah. Malah doctors paling apik ing donya wis ora teka munggah karo pil sing ora menehi kula turu aku kudu pindhah metu karo minangka akeh fitness lan ngarsane saka atine kaya aku ngene kaya.
  
  
  Ing Jumbojet bidang iki mung setengah lengkap, lan ana meh piyambak ing kelas kapisan rencana. Sergey iki diuripake karo pangeling ora nglanggar, lan dheweke jog sabuk iki fastened. Aku wis limang menit kanggo mirsani fellow sandi penumpang — penggakan aku tansah njupuk, apa lelungan ing bidang, ing bis, utawa ing kuldi kréta. Dheweke, mikir bab carane akeh dheweke aku bisa santai lan carane aman iku.
  
  
  Ana mung sepuluh penumpang. Papat pengusaha, cedhak saben liyane, meh podho rupo ing sing cocog peteng lan mbeta sing diplomatis briefcases. Telung tengah-umur pasangan karo emas nameplates sing dikenali wong-wong mau minangka anggota saka kemewahan grup demo ing demo donya. Kabeh iku normal, resik lan adoh, ninggalake kula kabèh baris saka kursi kanggo aku, karo sawetara larik kosong ing ngarep lan konco kula.
  
  
  Sanalika ijo saint surem munggah lan kita padha udhara, aku banjur bali menyang jedhing. Ana aku dibusak holster saka Luger lan scabbard saka stiletto. Bali kanggo kang jog, kang sijine dheweke ih ing dhewe diplomatis koper lan nguripake kunci keamanan. Yen aku begja cukup kanggo nutup mata sandi sak pesawat, aku ora arep resiko jaket sandi teka ugi wonten wewaton tambahan lan fellow sandi penumpang gadhah pikirane aneh bab hijackings lan kaya . Aku iki mung engrossed ing cahya maca nalika intercom beeped sawijining ngarsane. Seductive, alus swara wadon ngandika ing italia, prancis lan inggris sing eda bakal dadi.
  
  
  Ana loro pramugari. Aku ora bisa ngomong liyane babagan siji bab saka iku ana. Nanging siji liyane kejiret sandi manungsa waé saka wayahe pisanan aku weruh iku. Dheweke ana wong wadon amba. Sawetara inci rodho dhuwur saka pendhaftaran nilar Tiggy. Lan liyane banget. Dheweke kapenuhan metu dheweke apik seragam kanggo pungkasan inch, mlengkung mudhun kanggo sijine sandi eda mudhun. Ing wayahe, ana supaya akeh iku sing iku meh kapenuhan ing kamar kabeh. Piyambakipun eling sing sawise marang wektu ana prancis raja kang anggur kaca tingal padha diunekake metu persis miturut wangun saka dodo saka ego banjur kinasih jeng. Kang ora bisa mbayangno carane wong kudu wis felt.
  
  
  Aku marang dheweke. - 'Matur nuwun,'
  
  
  Dheweke mesem. Lan dheweke ana salah siji saka wong-wong wadon sing mesem kabeh cara saka sing dawa, mengilap, reddish-coklat rambute sing dawa nilon-kebungkus sikil kanggo tips sing mengilap mini-boots.
  
  
  "Anggur abang kanggo nedha bengi," dheweke ngandika. "Nanging kita uga kudu Colognola. Abang anggur sing iku ing paling apik minangka Soave kang putih anggur dhaftar, lan iku asalé saka propinsi ngendi dheweke lair. Iki bisa uga dadi diajukake.
  
  
  Dheweke inggris meh tanpa chip; mung kuli sethitik ing pilihan saka tembung, nanging banget macem.
  
  
  Aku takon dheweke. "Tanah kelairan panjenengan?"
  
  
  "Veneto," dheweke ngandika. "Ing Venice. Nanging ing Padua. Luwih daratan.
  
  
  "Aku bakal nyoba Colognola," aku ngandika. "Nanging ing salah siji kondisi ... '
  
  
  "Aku, sir ... Dheweke nglirik ing dhaftar penumpang ing dheweke tangan. "Pak Carr?" Aku njabat minangka pungkasan penumpang ing bagean iki, lan liyane pramugari wis ngiwa karo dheweke kréta. "Sing sampeyan bakal rasa anggur iki karo kula," aku ngandika.
  
  
  "Iku tanggung Conan," dheweke ngandika kuwat. Nanging felt luwih kaya awal soko saka lengkap larangan.
  
  
  "Aturan sing dirancang ora kanggo bakal bejat, utawa ing paling ora kanggo bakal bejat, signorina," aku ngandika. "Signorina?"
  
  
  "Signorina Morandi," dheweke ngandika. Sepisan maneh, dheweke diparingi kula salah siji saka wong-wong enveloping, kabeh-encompassing mesem.
  
  
  "Roseanne Morandi, Mr. Carr".
  
  
  "Jerry, Roseanne," aku ngandika. "Kita bisa setuju kanggo bisa watara sawetara masalah iki? Iku ora kaya departemen wis crowded. Panjenenganipun eling kang sak wentoro peran minangka lenga-sugih playboy lan ketemu rong puluh ing wallet. "Yen sampeyan menehi iki kanggo kanca-kanca, mesthi dheweke bisa njupuk care saka penumpang liyane?"
  
  
  Eseman iki saiki sing conspirator.
  
  
  "Iku luwih marang aturan, Jerry," dheweke ngandika, njupuk munggah kitab suci. Iki pasangan saka kaose sikil kanggo nah. Sawijining teka bali rauh karo Colognola. Iku minangka cahya lan alus minangka Soave, nanging kuwat.
  
  
  'Carane sampeyan?' Aku marang dheweke sing sadurunge dheweke kiwa.
  
  
  "Mungkin," Roseanne ngandika. 'Kita bakal weruh.'
  
  
  Dheweke rauh bali karo rong gendul saka Colognola lan tray cilik saka pangan kanggo dhéwé. Dheweke lungguh mudhun ing jog jejere kula lan sijine ing tray ing beting ing ngarepe dheweke.
  
  
  "Mung ana rong minggu kiwa," dheweke ngandika. "Lan banjur lam wiwit maneh . Banjur wisata mangsa wiwit. Kabeh kursi bakal dijupuk. Kabeh padha arep soko beda. Lan iki lemak lawas pengusaha sing miwiti pinching kula amarga padha wis maca soko bab iki italia tombong lan saiki padha arep kanggo sijine iku menyang laku. Aku emg kaya iku luwih apik nalika iku ora minangka crowded minangka lagi saiki. Malah yen masyarakat ora mikir supaya."
  
  
  Dheweke nyuwil asu laut ing gendul lan uncorked ih karo praktek piranti kanggo mbuka sumpel botol gerakan. Dheweke diwutahake sawetara menyang kaca kanggo kula kanggo rasa. Iku mung apik minangka dheweke ngandika, cahya lan fragrant, karo apik aftertaste.
  
  
  Kang nodded kanggo dheweke, lan dheweke kapenuhan loro kaca tingal. Kita ngunjuk bebarengan ing unspoken roti panggang. Aku wis koyo kuwat sing kita padha ngombé kanggo bab sing padha.
  
  
  Sawise sawetara ombenan, Roseanne di-push bali kikuk dhingklik sing kapisah kita lan dheweke leaned lengkap bobot marang kula.
  
  
  "Sing luwih apik, Jerry," dheweke ngandika, mbenakake dheweke resik coklat mata ing mine minangka salah siji tangan nglambrang liwat sandi lengen, kang alon-alon obah nyedhaki dheweke susu. Dheweke ora push sing tangan adoh, nanging squeezed iku malah kenceng.
  
  
  Liyane pramugari diklumpukake kita rak lan loro kosong anggur gendul. Sergei ing bidang iki diuripake mati, lan minangka adoh minangka dheweke bisa ndeleng, penumpang liyane, pengusaha, lan touring sugih tengah-umur pasangan padha turu. Aku ora persis anyar kanggo tresna ing kawitan ngarsane, nanging iku biasane mengkono ing moments saka ancaman, tension, lan Tau kaya iki: prasaja, spontan, lan uplifting: saka dhisikan ijol-ijolan glances liwat meal kanggo cepet-obah release sing bisa maneh bisa nyingkiri. Ing etungan detik, kita sudo bali saka liyane jog, lan kita wis kabeh papan, privasi, lan comfort sing wong loro mung bisa ngimpi saka.
  
  
  Roseanne mbantu kula njupuk mati jaket sandi tanpa njupuk lambé dheweke mati kula rta. Dheweke ilat ana ing tutuk kaya ilang, wedi iwak. Dheweke dusted mati ndhuwur saka dheweke seragam lan cepet tak nyisihaken saka dheweke kaose sikil lan shoes. A dhuwur, semangat wong wadon karo ora dikarepke tenderness saka cahya, seksi kupu-kupu.
  
  
  Luwih, groping tangan padha nang endi wae. Ing unbuttoned kaos, saiki shamelessly luwih murah lan liyane terus-terusan, lan banjur nresep tutuk lan nggoleki sandi ibu. Aku marang sampeyan minangka akeh kaya aku tak. Banjur dheweke iki nyerang dening nah, ngendi sing dawa, klasik sikil ketemu, lan ana padha alon moments saka teknologi ecstasy. Iku ora mbutuhake tembung; kita lampu wis marang kita kabeh.
  
  
  Nalika kita ngrambah climax bebarengan, Roseanne mung njupuk ambegan jero kepuasan.
  
  
  Duweke ana isih ngaso nalika Roseanne, desa girl, iki mbukak lan esem sabanjuré kanggo kula. Kajaba kanggo tipis isin lan kasunyatan sing dheweke eseman saiki resembled a well-panganan kucing kang eseman, dheweke ana cukup model kajen keringan lan kajen keringan pramugari sing ngginakaken sawetara menit petung, lan apa-apa liyane, karo kajen keringan penumpang.
  
  
  "Yen sampeyan tau arep kanggo fly karo kita maneh, Jerry," dheweke ngandika, " nggawe manawa sampeyan nindakake iku sak mangsa-mati, kaya sing lagi dilakoni saiki."
  
  
  Aku takon dheweke. "Sampeyan mung nggawe katresnan ing udhara? — Sawise kabeh, aku rencana kanggo tetep ing Rime kanggo sawetara minggu. Mungkin wong bisa nggunakake wektu free kanggo njelajah kabeh wisata utama. Iki tegese sampeyan ana ing titik paling dhuwur saka kabeh highlights.
  
  
  "Inggih, matur nuwun, Jerry," dheweke ngandika. "Aku fly bali lan kasebut akèh. Nanging yen sawijining free, sampeyan bisa hubungi kula ing nomer iki. Dheweke diparingi kula nomer telpon, kang ana kasebut kanthi teliti, ditulis mudhun ing notebook. "Aku mikir iku bakal becik kanggo ngerti apa liya kita bisa nindakake ing bumi tanpa kabeh iki wong-wong watara kita." Dheweke waved tangan siji ing liyane turu penumpang lan giggled. 'Ana ing ngendi sampeyan tetep? Yen iku ora banget senggur, mungkin aku bisa nelpon sing ana.
  
  
  "Albergo Le Superbe," aku ngandika. "Lan yen aku ora ana, ninggalake pesen."
  
  
  "Apa sing arep kanggo apa ing Rime, Jerry?"
  
  
  Iku resik lan banget ketok muter, nanging aku felt sistem warning kick. A tipis tingling sensation ing gulu, kang mangertos kanggo dadi instinctive tandha bebaya.
  
  
  Iku piranti kanggo mbuka sumpel botol sing sapa bisa wis takon kula, nanging wayahe iki apes. Meh sapa bakal wis rampung iku luwih cepet. Nyepakaké kanggo karukunan tansah rampung liwat obrolan, lan ora ana siji ngarepake jinis kanggo soften target sethitik. Lan "goal" apa aku felt saka wayahe pisanan. Iku mung njupuk kula sawetara tenths saka liya kanggo proses pikiraken iki ing sandi sirah.
  
  
  "Aku arep kanggo ngunjungi wong-wong film ana," aku ngandika, tanpa interrupting obrolan. "Iki Lorenzo Conti. Mungkin aku bakal nandur modal dhuwit sawetara ing ego-mimpin produksi anyar."
  
  
  "Ah, Thread Donya," Roseanne ngandika, lan wong meh bisa ndeleng mlayu susul-susulan klik ing kudus kanggo Madonna kang esem, sensual pasuryan ing maroon pigura. "Yen sampeyan ketemu wong kaya sing, sampeyan ora duwe wektu akeh kanggo ketemu sawetara pramugari dijenengi Rosana."
  
  
  Aku njamin dheweke sing sawise kita sambungan orgasme, dheweke bisa tau dadi sepele kanggo kula.
  
  
  Kita chatted dicokot babagan dhéwé, sing paling restoran ing Sajak, apa gedhe hotel Le Superbe iku, lan supaya ing. Iku kabeh resik pirembagan maneh, nanging apa marang dheweke adoh ana sing sawise ngubungaké trip kanggo Roma kanggo "Mburi Donya," dheweke wis sijine aside kabeh penasaran.
  
  
  Supaya kita chatted lan napped kanggo sawetara jam, isih nggoleki. Roseanne banjur njaluk ngapura.
  
  
  "Ing Eda wis ora wis diajukake durung," dheweke ngandika. "Sarapan sadurunge kebangkrutan. Sampeyan lagi ora arep ilang nomer telpon, Jerry?"
  
  
  Aku marang hey aku ora bakal nindakake iku.
  
  
  Aku ora pitutur marang hey aku bakal ngirim ego kanggo KAPAK kontak ing Roma kanggo diselidiki ing-ambane saka Signorina Morandi, dheweke biography, lan kabeh dheweke kepungkur lan saiki sambungan kanggo Mburi Donya lan pungkasan Mike Anders.
  
  
  
  
  Bab 2
  
  
  
  
  Leonardo da Vinea Fumicino bandara njaba Roma iki kekacoan. Banjur ngetik jeneng sing bener lan cepet liwati liwat khusus lan kir keamanan. Dheweke mbuwang dhéwé menyang mendhoan perang. Ana biasa serangan ing bandara, lan kompetisi kanggo taksi iki galak. Dheweke pungkasanipun ketemu dening loropaken bajingan sing sarujuk kanggo njupuk kula lan tas menyang kutha karo loro penumpang liyane mung bagian sekedhik saka total saben wong.
  
  
  Padha tak leladen ing Le Superbe Hotel, lan Hawk digawe biasanipun kang skillful aransemen. Aku iki dianggep minangka yen iku pancene kontrol dening Texas mayuta-yuta. Nalika aku dicenthang ing, aku takon dheweke yen Chris Mallory utawa Sir Hugh Marsland padha uga kedhaftar.
  
  
  "Loro-lorone saka wong-wong mau, Mr. Carr. Resepsionis seneng kanggo konfirmasi KAPAK informasi sing Le Superbe punika resmi markas saka Wereldeinde kreator.
  
  
  "Banjur aku bakal mung teks wong-wong mau," aku ngandika. Ing tangan iki piece saka hotel kertas, sadurunge dheweke, njupuk metu pals watara kanthong pakean. Panjenenganipun wrote pesen sing padha kanggo loro mau, mangkono panutup resiko sing salah siji saka pesen bakal ilang. Dheweke hotel kudu hubungi sanalika bisa. "Dear Sir Hugh," dheweke wrote (lan "Dear Mallory" ing kaloro pesen), " Lew, Kevin marang kula kanggo ndeleng sampeyan ing Rime. Aku arep Stahl kang film kanggo dadi masterpiece. Lan aku Mburi saka Donya bisa isih duwe kasempatan kanggo apa sing."
  
  
  Aku dianakaké munggah gedhe, illegible teken, lan Clare kesusu kanggo njaluk kertu bisnis klip Hawk wis diwenehi kula, ngenali kula minangka anggota saka wakil Houston purun klub .
  
  
  A bellboy njupuk kula munggah menyang lantai enem, kanggo kamar sing kapandeng luwih elegan saka siji aku ' d kiwa ing New York. Le Superbe miwiti sawijining hotel urip ing padhang kaping ing siji saka abad, lan karo akeh gaya owah-owahan lan renovations, iku wis tau mèlu gaya modern nambah panggonan dening misahake sawijining suites menyang cilik spasi. Tumuli metu loro anyar 1,000 lire tagihan kanggo utusan, banjur nyerahke emu siji kanggo 5,000 lan marang wong kanggo pindhah bali ing kacepetan ndhuwur karo paling anyar lan paling lengkap Sajak kertu. Aku sumurup dheweke cantik uga ing kutha, nanging aku ngrancang kanggo njaluk digunakake kanggo iku cepet, nunggu respon saka pesawat paling apik: rong pesen.
  
  
  Piyambakipun wangsul malih sadurunge iku rampung unpacking. Minangka ganjaran kanggo dheweke, gelem owah-owahan, kang bali menyang hotel.
  
  
  Aku ngginakaken lengkap limang menit konsentrasi ing peta sing, nalika binuka, dijamin setengah saka Baroque amben. Panjenenganipun dikonfirmasi kawruh saka kepungkur, kapenuhan ing sawetara samar panggonan ing memori, lan dumunung kita kontak alamat: siji ing noble Parioli, liyane ing rame Trastevere ing sisih liyane saka Tiber.
  
  
  Kanggo luwih perlu lan tumindake menowo, aku njupuk Luger metu saka diplomatis koper, disassembled ego, lan dripped lenga ing diperlokaké mekanisme. Banjur dheweke, lungguh ing limang menit yoga. Banjur dheweke bench penet kanggo njaluk sawetara liyane, kang Roseanne supaya seneng rek kula ing bidang, aku arep kanggo lali bab iku kanggo loro ends saka dina yen perlu.
  
  
  Yen dheweke pesen wis ora dijawab, soko bakal wis salah, amarga luwih dheweke panginten babagan Rosana-kasunyatan sing dheweke pancingan foreplay ana loro efektif lan erotis — luwih dheweke dadi nggawe percoyo sing wis soko apa karo "ing Pungkasan Ing Donya."
  
  
  Aku ambruk menyang turu jero lan wis penake ngimpi sing ana anteng reenactment saka manggih karo Rosana. Mung ing sandi ngimpi, ora ana siji maning ing bidang lan iku padha ditangani sethitik liyane kasebut kanthi teliti. Nganti weker lonceng rang.
  
  
  Dheweke tangi munggah cepet, lan mboten remen. Telpon rang. Panjenenganipun njupuk telpon mati pancing.
  
  
  "Pak Carr?" A swara wadon karo tipis logat manca.
  
  
  — Sampeyan bakal nggabungake obrolan?"
  
  
  "Sir Hugh Marsland kanggo sampeyan." Mung wayahe, mangga.
  
  
  Panjenenganipun nenggo kanggo dheweke, lan swara sing banget anget, banget sregep, njupuk panggonan saka cah wadon kang.
  
  
  "Sampeyan lagi ngomong kanggo Hugh Marsland, Mr. Carr," ngandika. (Tansah ngati-ati yen Englishman lali judhul banget rauh.) Lew iki banget wicaksana ing nuturi sampeyan kanggo hubungi kita. Carane sing lawas gemblung mengkono?"
  
  
  Aku mangsuli dheweke karo informasi Hawk telexed kanggo kula. Lew, sing lawas édan, iki lelungan ing yacht, Mad Jane, panté Diamond Reed karo Mimi, kalima Mrs Kevin. Aku wis ngomong hello kanggo loro-lorone saka wong-wong mau.
  
  
  "Aku wedi ana apa-apa salah karo sisih financial saka loro ends saka Donya, dear," Sir Hugh ngandika, mikir sing sethitik saka Lew. — Nanging ana ora ana alesan ngapa kita ngirim ora ketemu munggah kanggo sethitik istirahat ing la bella Roma. Renzo Conti lan wong watara kita, kita arep kanggo ketemu kanggo ngombe lan nglampahi ing wayah sore. Aku bakal seneng yen sampeyan bakal nggabungake kita. Ngomong sak enem-telung puluh ing Monza lounge?
  
  
  Aku marang dheweke aku ngene kaya iku.
  
  
  Obrolan short meh cukup kanggo menehi dheweke sak klebatan saka Sir Hugh ing daging lan getih. A literate lan uga-tata Englishman karo palsu angel-wong masyarakat katon sing wis kanggo nyamarake kang snobbery supaya wong bisa entuk pound, tandha, franc, utawa lira sing iya ora oleh warisan kaya lanang liyane. Lan iku meh tartamtu sing ana kamar kanggo dhuwit malah luwih ing Mburi Donya. Iku mung ngandika kanggo nggawe kontribusi luwih narik kawigaten kanggo bisu, sugih Texan dening nggawe ego koyone rasah, supaya yen padha nyekel kula, oni bakal pick kula munggah lan ndalang bocah-bocah sing gadhah wektu sing apik.
  
  
  Iku mung limang jam ing afternoon, lan lengkap liyane wis dibusak rasa ora nyaman sacara saka wektu prabédan. Aku bisa kanggo sijine iku kanggo nggunakake apik, lagi rong jam aku wis kiwa sadurunge game diwiwiti. Aku tak disandangi (lan digawe mental wigati kanggo tuku sawetara liyane warni shirts lan aksesoris kanggo nggawe kula katon malah luwih mestekake), lan njupuk elevator mudhun kanggo lobi ing kang linapis emas logam kandhang.
  
  
  Melek disebut mendhoan lan aku ndamel kanggo Piazza Navona, apik ayu lan busses panggonan. Tinimbang njupuk tabel ing Tre Scalini teras, aku nyabrang ing kothak, njupuk sawetara dadi, lan bali menyang sandi auto, Corso Vittorio Emanuel. Kang teka mung ing wektu kanggo nyekel bis kanggo Trastevere. Iku anget dina spring, lan bis iki dikempalken karo chunks, lan iku felt kaya sampeyan padha macet ing mining lengkap saka mambu saka stale umbah-umbah, nanging aku sumurup aku iki gratis saka sampéyan.
  
  
  Ing alamat kontak ana ramshackle, arang pepak sudhut apartemen ndhuwur tobacconist kang toko sade udhut, uyah, lan karcis lotre. Panjenenganipun menek rickety undhak-undhakan lan kalah kaping telu. Lawang iki kabuka dening lancip wong ing twenties kang karo rambute flaxen sing kapandeng kaya nganggur traktor driver. Sampurna kanggo nyamarake internasional, perantauan populasi mahasiswa saka wilayah. Kang maintained kang listless junk nuduhke nganti ditutup lan dikunci lawang konco kula.
  
  
  Banjur teka metu ing dhewe dedeg piadeg, lan Stahl kapandeng sing sethitik liyane manungsa.
  
  
  "Hyman, CIA," ngandika. — Aku iki marang sing padha teka." Sampeyan lagi Jerry Carr, ora sampeyan?
  
  
  'Sing tengen.'Dheweke guncang emu tangan.
  
  
  "Aku aran banget nuwun kanggo Anderson," Hyman ngandika. "Kita wis ora idea apa iki dilakoni. Dheweke ego nggolèki kabeh iku dheweke, lan kita isih ora duwe ndadékaké ing ferret. Panjenenganipun kagungan alam bébas teori bab " Mburi Donya." Nanging mung kongkalikong aku ndeleng ing iki biasanipun nyoba kanggo susu investor lan mungkin malah ing umum." Panjenenganipun supaya kula menyang kamar maneh, kang wis padha agawe atmosfer minangka page kamar. Ana kudu wis sawetara organisasi iki, sanadyan, amarga piyambakipun malmpah tengen nganti lawas kursi, di-push aside kekacoan ing lantai, lan ditarik metu kothak karton saka ing iku.
  
  
  "Mungkin sampeyan bakal nemokake soko sing kita wis diduga," kang ngandika tanpa akeh bebendhu. "Iki ego iku, kajaba kanggo sandhangan kang ana ketemu ing, kang mung apik miturut kang disarèkaké ing, lan sawetara sandhangan liyane sing ego prawan didol ing pasar tumo."
  
  
  "Ego prawan?" Kuping pricked munggah ing bisa pitunjuk. "Corky. Mahasiswa amérika. Minangka, " Hyman ngandika. Paling anyar ing dawa seri. Resik dalan ing arah. Kita dicenthang metu. Nanging sampeyan bisa njaluk dheweke alamat yen sampeyan arep. "Mungkin," aku ngandika. — Nanging mugi kula nangani iki pisanan.
  
  
  Aku ora dismissing CIA. Nanging ana kaping nalika WONG ketemu metu bab-bab sing padha ilang metu ing. Lan langka medical kasus padha ngelawan.
  
  
  "Aku bakal dadi ing kamar liyane yen sampeyan perlu kula," Hyman ngandika. "Aku nang sampeyan lagi mung siji sing wis kanggo ngobong hashish ing padupan mas kanggo ndhelikake kasunyatan sing aku nglanggar Unta."
  
  
  Kang lungguh dheweke mudhun ing rickety sofa lan Stahl sinaoni isi saka kothak. Aku wis apa-apa kanggo mungkasi ing. Kabeh mbaleni apa aku wis sumurup ing telex. Anderson kang tumpukan saka clumsily ditulis cathetan kanggo awake dhewe iki menowo karo kabeh saka kang tanggal karo Cora lan bocah-bocah wadon liyane kang cathetan bab Conti, Marsland, lan Mallory. Mike Rahayu Andersson iki nemen scribbler. Iku mung minangka ala pakulinan kanggo secret Service pejabat minangka iku kanggo pirembagan nalika tahap. Ing tangan liyane, dheweke sumurup sawetara apik agen (tau ndhuwur-kedudukan, nanging isih apik) sing ngedika supaya akeh tahap lan kacarita supaya akeh contradictions sing padha ndamel counterintelligence wong lanang edan nyoba kanggo extract gandum saka bebener saka ih kang chatter. Padha bisa ngandika kanggo Anderson kang scribbles lan cathetan. Kejaba iku musna mad, ora mungsuh, nanging dheweke, Nick Carter, looking kanggo kamungkinan sing bisa uga ora aturan metu retribusi, lan looking for clues kanggo apa kang uga wis nyebabake ego kang pati.
  
  
  Ana mung telung cathetan sing padha ora duplikasi saka apa aku digunakake kanggo feed ing sirah. Nyamarke gambar karo jeneng Conti, Marsland, lan Mallory mbentuk segi telu sak huruf L. Iki kalebu tandha pitakonan lan illegible wigati sing bisa ateges CH, Swiss piring lisènsi sebutan. Iki ngiring dening soko sing maos kaya Jungfrau, Alpine spire ing Swiss, utawa, ing jerman, a virgin (highly dipercaya), utawa Junker-ing jerman, a nobleman, utawa alam bébas plums — madat tamba. Utawa mungkin sawetara tembung kode. Awal kapindho iki bening wigati, dumadi saka ora luwih saka "R". "R", lan kurir? Nanging sapa iku? Ing wayahe saka penyakit, pikirane bali menyang Rosana.
  
  
  Katelu, ing tengah saka padharan kothong kertu huruf "AA". Klemmu wis ngombé masalah lan bisa uga wis planning kanggo hubungi Alcoholics Anonim ing Roma, nanging iku ketoke minangka adoh-dipapag minangka sandi previous "prawan".
  
  
  Hymana ngaturaken dheweke, wrote mudhun Cora alamat, lan kiwa. Dheweke urip ing tamu house toko. Mung ing kasus iku ora, aku malmpah mudhun sawetara alleys kanggo Santa Maria Kothak, lan merata umum wisata mungkasi in Trastevere, lan hailed mendhoan.
  
  
  Aku isih wis sethitik wektu kanggo tuku a pasangan saka padhang shirts lan a pasangan saka baya-kulit dhuwur boots kanggo njaga sandi Texan gambar. Lan aku isih wis sethitik wektu kanggo cukur brengos ing sandi kamar lan owah-owahan kanggo patemon.
  
  
  Inspirasi dening mystique saka simpenan balap mobil, Le Superbe Hall ing Monza iki decorated karo reproductions saka jaman biyen montor ing cara sing padha sawetara inggris pub sing decorated karo reproductions saka jaran lan mburu asu. Saiki, ing enem-telung puluh ing wayah sore, ego iki kapenuhan karo Conti kamera kru, sawetara singing, lan paling ayu lan rapi disandangi wanita kang ' d tau katon, kabeh padha ing siji gendheng.
  
  
  Piyambakipun malmpah menyang Monze kamar karo luwih schizoid proses sing tansah ketoke paling cocog kanggo Jerry Carr. Setengah kahanan sing durung mesthi saka wong liyo lan setengah kumingsun saka wong sing mangerténi sing wong bisa nulis sembarang mriksa wolung-tokoh jumlah. Aku digatèkaké waiter sing nyoba kanggo mimpin kula kanggo meja, lan manggon ing ngendi aku iki, setengah watesan ngleboke, peering menyang seductive pepeteng.
  
  
  Aku iki isih squinting nalika dhuwur, hara wong karo pasuryan abang, balding sirah, lan nyenyet abang mustache liwat lambe ndhuwur nyedhaki kula.
  
  
  Jerry Carr? Hugh Marsland. Swara watara telpon dikenali dheweke. — Aku bungah sampeyan bisa teka. Kita lagi kabeh ing sudhut. Kang waved fleshy tangan ing indeterminate arah. "Entuk lan njaga seneng perusahaan karo ego harem perusahaan." Panjenenganipun marang ngorok whinny, lan aku mèlu.
  
  
  Ing ego group lan Conti kang group, pirang-pirang cilik tabel padha di-push bebarengan. Aku iki ngenalaken kanggo Lorenzo Conti, Renzo karo kanca-kanca, Chris Mallory, tuwa star Michael Olahraga, ing blooming, nggumunke Camille Cavour lan liya-liyane. Dhawuh kaping pindho Chivas Regal ing rocks, lungguh mudhun ing kang linapis emas dhingklik antarane Sir Hugh lan Conti, lan nyoba kanggo peer menyang pepeteng kanggo ndeleng kanca-kanca anyar .
  
  
  Sir Hugh wis diterangake iku. Antarane ego kang balding tengkorak lan abang mustache, kang wis jovial lan resik pasuryan saka inggris sekolah asrama lanang, malah sanadyan emu ana ing forties pungkasan. Panjenenganipun kapandeng kaya nyenengake lan nyenengake anak nganti dheweke ego mata weruh iku. Kelangan, ngitung stainless steel bal. Kang ana dhuwur lan luwih stocky, gadhah dawa wiwit pensiun saka olahraga.
  
  
  Renzo Conti iki nemen liyane. Cendhak, kira-kira limang kaki, slim lan elegan, mung 56 taun, miturut data, karo biru-ireng rambute. Salah siji iku ana kanggo estestvenno, utawa iku paling apik proyek paint aku wis tau ndeleng. Piyambakipun resik-shaven, karo aristokrat irung lan peteng coklat mata nyetel ing tanned pasuryan. Ego Cerro-ijo mohair miturut iki adat-digawe karo italia sempurno. Nen ngagem bulak ijo sutra turtleneck. Panjenenganipun ngagem emas Rolex ing kiwa bangkekan. Ing driji ring tengen ana antique signet ring ngepung ing emas bulak. Dheweke mesem lan nuduhake pesawat kebak saka mengilap putih untu; luwih apik saka sing paling ego lintang-lintang.
  
  
  Mallory kang kandang jaran iki minangka amba minangka Marsland. Nanging dheweke kudu wis akèh fatter, senadyan larang tailoring kang wulunen tweed cocog. Kabeh bab nen iki dadi anyar, nggambarake ego kang newfound kamakmuran, yen sampeyan ora perlu sembarang informasi tambahan kanggo sok dong mirsani iku. Aku ora ngerti apa, nanging wong kaya Renzo bisa lumaku watara ing cocog kanggo pisanan, lan iku isih ngrasa kaya ego kulawarga wis digawa ego kanggo generasi. Nalika wong kaya Studds ana menehi metu inti saka phony kuwi, senadyan kabeh mina kang sijine menyang kang larang Zhirinovsky cocog. Pack wis dawa lan pasuryan ora nyenengake, jenis ugliness sing sawetara ladies sing gampang kanggo ngematake nelpon atraktif. Utamané karo catu ing pipi kiwa. Ing sembarang periode sukses karir, kang bisa wis rampung iku Vyacheslav. Supaya kang kudu nyoba kanggo nyimpen minangka kenang-kenangan kang kepungkur ego kang mata padha bulak biru.
  
  
  Michael Olahraga. Sampeyan temtu ngerti ego saka foto. Kang extraordinarily nggantheng Englishman, rada kurang gombal-kumal saka ego-mimpin katon ing layar amba bisa suggest. Kang katon patang puluh, lan mung marang kang bener umur sèket-aneh ing mburi ora ngepenakke wengi metu karo sundel lan ngombé.
  
  
  Camille Cavour ana soko temen beda maneh. Lan apa-apa, apa iku worth ngarahke ing, kanggo wayahe. Dheweke kapandeng luwih apik tinimbang dheweke film gambar disaranake, lan sing gambar film digawe dheweke jinis simbol ing mung rong taun singkat. Dheweke ora bisa dadi rodho saka sewidak kaki barefoot, utawa nimbang luwih saka sewidak mina, nanging ana asil sampurna. Dheweke alus coklat rambute iki kejiret munggah ing kuning beludru pita lan ambruk mudhun dheweke bali. Dheweke fantastic awak iki dikunci ing nyenyet orange sugih sing hugged loro protruding plum-shaped dodo. Nalika dheweke diuripake kanggo bakal ngenalaken kanggo Sir Hugh, dheweke loro peteng coklat mata, meh minangka ireng minangka mateng olives, wis mancorong efek saka loro 250-watt lampu.
  
  
  Liyane iki digawe munggah saka rodok kurang panggedhe, karyawan, aktor lan aktris, minangka Sir Hugh wis marang kula ing telpon. Aku wis koyo kuwat kabèh partai iki nyetel munggah kanggo gampang diapusi Jerry Carr, a playboy lan bisa investor.
  
  
  Waiter, disandangi minangka yen wus oncat saka abad kaping-pitulas perang, nggawa kula wiski, lan Renzo, wis gedhe kanca saka mine, ana kula rokok ing warata platinum pipe decorated karo jas saka penyelundupan. Mbok menawa kulawarga crest. Dheweke sopan nolak rokok lan ditarik metu dheweke dhewe account, saring udhut, kang dheweke disenengi. Lagi adat-digawe, lan decorated karo C monogram, kang bisa gampang pass kanggo Carr utawa Carter. Camille cooed ing bungahaken lan takon yen iku oke kanggo duwe dicekel bocah. Dheweke mung kang takon kanggo monggo sampeyan. Dheweke leaned ing confidentially lan digawe cahya rokok khusus, tumindak intim.
  
  
  "Oh," dheweke ngandika, kuciwa, sawise dawa seret. "Iku mung kosong rokok, Mr. Carr.
  
  
  "Kula nyuwun pangapunten," aku ngandika. "Aku temen maujud sing italia polisi sing cukup rumit bab mariyuana."
  
  
  "Pooh," dheweke ngandika. "Kanggo wong sing ora duwe omah lan hippies, ya, nanging ora kanggo wong kaya kita. Dottore Simca, sing bakal tekan rauh, wis dhuwur posisi politik, lan everyone mangerténi sing ego stamina sebagéyan amarga kanggo kokain. Padha dadi kanggo Renzo.
  
  
  "Ora ana, — aku ngandika, jumbuh kesengsem. "Mung nelpon kula Jerry," aku ngandika.
  
  
  "Yen sampeyan nelpon kula Camille," dheweke ngandika. Dheweke kapandeng ing kula kanggo wayahe. "Aku mikir aku bakal njagong jejere sampeyan, Jerry," dheweke ngandika. "Malah yen rokok mung kosong rokok." Aku ora yakin apa dheweke nindakake karo G, nanging iku ora nggawe raos akeh, kaya salib antarane Ch lan Dsj, lan dikirim aneh manginggil mudhun sandi utomo.
  
  
  Saiki kita wis kothak cilik kanggo papat kita: Camilla, Sir Hugh, Renzo lan kula. Camille snuggled munggah kanggo kula supaya cedhak sing ana ora malah kamar kanggo kertas tissue antarane kita.
  
  
  "Gerry wis plans kanggo melu ing Mburi Donya," Sir Hugh ngandika karo stifled ngguyu. — Nanging aku marang em aku wedi kita wis kathah saka dhuwit. Tenan, Renzo? "Aku wedi aku mikir supaya, banget," Conti ngandika. "Iki budget saka wolung yuta, gedhe banget dina iki, lan kita wis duwe loro tambahan yuta kanggo bisa telat lan inflasi. Paling saka budget kita wis ngginakaken ing mboten umum peraga lan "efek khusus". Kita numpes kabeh montor. Bab sepuluh votum-votum bombing bakal miwiti. Ageng fleets bakal dicemplungke, ora kanggo sebutno dhuwit kanthong saka setengah yuta dolar kanggo royalties saka stars kaya Camilla lan populer Mr. Olahraga. Kita uga bisa nggunakake lintang paling gedhe ing saben negara, kalebu Rusia lan, kanggo pisanan, China, kanggo tamu peran."
  
  
  "Apa gagal, Renzo," aku ngandika. "Aku bakal menehi sandi pungkasan dollar kanggo nggawe film kaya iki siji dina." Minangka iki pungkasan dollar ana bab kanggo bakal disarèkaké ing luwih saka rolas yuta siblings, Conti kang desahan iki ketemu karo migunani frown.
  
  
  Dheweke ngene tresna kanggo ndeleng Gerry njaluk nuduhake ing film kita, " Camille ngandika pleasantly. — Aku mung ketemu ego kene, Renzo. Sampeyan introduce ego kanggo kula, lan banjur sampeyan ngirim iku adoh maneh. Iku ndadekake kula mboten remen, lan sampeyan ora ngerti carane ala iku bisa kanggo film: telat, repetitions carinf.com ora tanggung jawab, doctors, injeksi, yen aku dadi mboten remen." Dheweke film pungkasan, "Madonna de Sade", biaya pirang-pirang atus ewu nilai liyane amarga dheweke yoiku lan yoiku. "Matur nuwun, Camille," aku ngandika.
  
  
  "Nanging Camilla, boneka," Sir Hugh mrotes. "Sampeyan kudu ngerti sing ana watesan kanggo partisipasi. Kita saged sawetara piranti lunak kanggo ketemu karo whims tambahan rong yuta.
  
  
  "A sawetara whims, Hugh?" Camille takon minangka salah siji saka dheweke getih - abang-fingernailed tangan nuding ing saben taler lan marang iku sethitik remet.
  
  
  "Mangga, Camilla, sandi dear," Renzo ngandika. — Aku ora ateges iku bakal mokal kanggo bantuan Jerry, mung angel. Lan yen sampeyan pengin nggawe masalah metu saka iku, mungkin kita bisa tokoh soko metu. Nanging kita kudu ngenteni kanggo Pierrot, Mr. Simka, kita pakar financial. Sampun dhewe Swiss bank lan kita politik liaison. Aja padha sumelang durung, dear Camilla, lan sanadyan kowe, Jerry.
  
  
  Aku takon dheweke nalika iki Mr. Simka bakal gabung kita. Iki Swiss bank bisa mung sambungan dheweke wanted ing Clemm Anderson kang aneh gambar.
  
  
  "Sapa sing mangerténi," Renzo ngandika. "Yen Pierrot rawuh, kang bakal. Lan yen Em seneng kekacoan watara ing Senat sapunika, kang bakal dadi watara a sethitik mengko.
  
  
  "Iku ndadekake hukum dhewe," Studds marang Mallory. "Kaya kang nggawe hukum kanggo Italia."
  
  
  "Utawa bejat ing hukum," Camilla tweeted.
  
  
  "Inggih, inggih," ngandika Sir Hugh, karo fatherly frown. "Kita ora kudu ngidini Jerry kanggo duwe gagasan aneh."
  
  
  Renzo ngguyu, minangka yen Sir Hugh wis mung marang guyon paling gedhe ing donya. Lan mungkin iku.
  
  
  Iki ngiring dening pirang-pirang jam saka ngombé lan aimless bingah-bingah ing Monza lounge sadurunge Renzo kapandeng mudhun ing Rolex lan ngandika iku wektu kanggo mindhah kabeh menagerie menyang restaurant kanggo nedha bengi; iki sore, kang wis nyewo banget khusus diner.
  
  
  "Kita bisa mangan ing kono, lan banjur Murid bakal nuduhake Jerry sawetara saka kita diselang pesawat," ngandika. "Aku entuk sandi mayuta-yuta bisnis dening nggabungke lan penggalihipun dhumateng." Dheweke uga disapu resik mati iki gumunggung dening nambahake ," Lan sing swara kaya ih ilang maneh.'
  
  
  Miturut telex, kang ana ing utang kanggo bank-bank lan kurang sabar pribadi tukang kredit nganti dina pungkasan. Nanging aku wis ngomong nèk gusti yésus terus kanggo tumindak kaya wong tanpa siji care ing donya iki.
  
  
  Enem limousines padha nunggu ing hotel tumpukan dalanmontor. Sawijining dianugerahi kerep dadi pisanan. Renzo, Camille lan dheweke ing backseat. Mallory lan Sir Hugh ana ing lempitan kursi tengen saka us, lan Michael jejere sejarah driver.
  
  
  Sampeyan njupuk kula apik puluh lima menit saka hotel restaurant, kang aku ngginakaken rampung digunakke ing aku. Ing tangan siji, Renzo karo ngati-ati nanging rinci pitakonan bab financial kahanan ing cilik Vereldeinde ngajak kula minangka investor. Ing tangan liyane, Camilla, sing wis melu, wis melu kula ing sawetara watara dheweke acara . Sanalika kita padha njaba, sak hotel, aku felt sing cilik, silky tangan ing sandi hip, testing kula reaksi kanggo tutul dheweke.
  
  
  "Ana cukup sawetara masalah njupuk jumlah sing prayoga metu saka Amerika Serikat, Jerry," Renzo ngandika. "Senadyan kabeh iki pirembagan free perusahaan."
  
  
  "Aku tansah duwe sawetara yuta dolar ing cadangan ing Nassau," dheweke Renzo diakui.
  
  
  "Lokasi apik saka hotel ing Nassau". Sir Hugh nguripake kanggo melu ing obrolan. "Ora masalah yen sampeyan arep kanggo njaluk urusane supaya cepet."
  
  
  Camille giggled lan squeezed sandi thigh. "Aku' d akeh rodo alon mudhun bisnis," dheweke whispered ing kuping. Dheweke dikenali ing tembung, ngiring dening gulung cepet saka dheweke ilat sing dikuwataké gerakan free saka dheweke tangan.
  
  
  "Dheweke tak transfer saka Nassau sapisan, lan iku mung njupuk rong dina," ditambahaké Chris Mallory. "Yen dheweke ego nyoba kanggo njaluk liwat Amérika, iku bakal njupuk loro kanggo telung minggu."
  
  
  "Lan ngene kudu isi metu sèket formulir kanggo paltry £ 400,000," Sir Hugh snorted.
  
  
  Dheweke uga snorted, nanging frustasi lan kesenengan sing teka bebarengan karo. Aku ora ngerti carane akeh maneh aku bisa terus metu ing Camille kang lanang caresses tanpa njeblug. Yoga wis diwenehi kula sawetara kontrol, nanging iku njupuk kebak konsentrasi kanggo entuk asil maksimum. Lan karo Camilla kang ibu ing kuping, ee muter cedhak sandi groin, duweke wis kanggo njaga liyane kuping mbukak kanggo Conti, Mallory, lan Sir Hugh, lan padha nanggapi tanpa naleni awake dhewe langsung.
  
  
  Panjenenganipun gritted untu lan ngandika knowledgeably bab kemungkinan saka sawetara perusahaan multinasional karo kantor ing Roma utawa Milan. Aku dheleg bisu pandonga sukur minangka limo pungkasanipun nguripake menyang cypress-diantrekake gg anjog kanggo restaurant kita. Camilla supaya metu meh inaudible duka swara, kaya cilik ngrusak anak sing wis ilang dolanan dheweke, minangka dheweke snatched tangan dheweke adoh. Mobil mandheg. Nalika driver dibukak lawang kanggo kita, Renzo mimpin kita liwat ageng lawang kayu-kayuan saka lawas stucco farmhouse. Kabeh page lantai iki diuripake menyang kamar panedhaan. Aft, ing loro ageng spits, ana loro gedhe kayu-kobong fireplaces kebak murub fires. Ing salah siji ngidoni hung gedhe banget alam bébas celeng, lemak kang narik kawigaten cilik ibu geni sak geni ing ngisor iki. Liyane wis telung geese lan limang beaks.
  
  
  "Kita njaluk Tuscan pendidikan ing sawijining paling apik," Renzo ngandika. Panjenenganipun sasmita kita utama dhingklik lan mandegake kanggo menehi pemilik sawetara tips masak.
  
  
  Liyane saka klompok kesusu ing. Rauh, italia tradisional multi-course nedha bengi wiwit. Kanggo anti-pasta, nglukis petani sayur sup sayur-sayuran lan / utawa pasta ngiring. Banjur manggang alam bébas celeng karo kentang baked lan artichokes. Banjur pitik utawa banyak karo campuran salad lan zucchini. Banjur ageng rak manis kastanye lan krim pai. Banjur keju papan meh ukuran saka Odin watara tabel, lan pungkasanipun, kanggo ndhuwur iku kabeh mati, kabeh limo iku cilik sakabeheng mudhun karo cognac, sampanye lan grappa.
  
  
  Camille lungguh mudhun ing jejere kula. Dheweke mangan kabeh sing ne abang lan putih karo padha gusto minangka murka stallions tengen saka kita. Yen dheweke tansah teka kaya iki, banjur dheweke cilik lima-mlaku tokoh perlu kanggo bakal maintained dening pancet lan ngengkel ngleksanani. Trip kita kene maringi kula sawetara idea saka apa iku kanggo latihan. "Marga saka gusti Allah," Mallory ngandika, ngewangi awake kanggo dhuwur — munggah spageti lan ngombé ih chianti, " aku sumpah kanggo sampeyan. Ana soko bab iki italia online sing ndadekake weteng clench. A house saka loro watara ne abang lan putih iki bakal dadi kulawarga lengkap, lan kene aku terus kanggo mangan iku."
  
  
  Nang endi wae antarane macaroni lan celeng, ana gegeran ing ngleboke, lan kalakon lunga liwat kabeh kamar panedhaan.
  
  
  "Pierrot wis teka," Renzo ngandika. "Ing Little Sage".
  
  
  Lemak innkeeper teka menyang tampilan, mlaku bali lan bowing menyang lembah siji. Lan sawise wong, aku iki katon dening wong cilik aku wis tau ndeleng. Piero Simca iki neat, spectacularly disandangi dwarf karo uga-dipotong rambute lan neat ati-shaped jenggot. Panjenenganipun digawa cendhak gadhing-tumuju mlaku-mlaku kelet ora luwih saka papat kaki dawa. Panjenenganipun kira-kira limang kaki dhuwur ing dhuwur-heeled boots platform.
  
  
  Ego iki mimpin kanggo kita tabel, ngendi waiter wis diselehake loro bantal ing dhingklik. Wong-wong ngadeg munggah kanggo menehi salam wong, kalebu Camille lan ngisor wong-wong mau awkwardly, minangka dibutuhaké déning peran sandi, yours saestu.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Profesor'.
  
  
  "Ing pungkasan," Renzo ngomong. "Profesor Simka. Mr. Carr, wong aku marang kowe bab.
  
  
  "Cukup iki, Profesor," sethitik wong ngandika, gripping tangan tightly kaya claws. "We are kene minangka kanca-kanca. Dheweke name is Pierrot, Gerry, lan aku bungah kanggo ketemu sampeyan. Njagong mudhun supaya bisa nyekel munggah ing iki debauched gluttony.
  
  
  Panjenenganipun ngandika dhateng sampurna inggris karo tipis Amérika logat, ing kontras kanggo British primness sing biasane katon ing literate Italians.
  
  
  Ego kang eseman iki mbukak lan resik. Nanging ana akèh saka nesu ing cilik mbangun. Iku ora tau-wary katon ing ego kang greenish mata, nanging kaya alus rustle ing ego kang awak mimpin. Ing bab mung dheweke bisa mbandhingaké kanggo ana wengi dawa ago ing Palembang, Sumatra. Banjur dheweke sakelekekan lan nguripake kanggo pitung sleepless jam ing dheweke trash. Nganti aku kapandeng nang lan ketemu cilik padhang lan mengilap krait; salah siji saka paling fatal naga ing kabeh alam.
  
  
  Ego ukuran ora ngganggu karo Pierrot gagasan bab mangan sehat. Bener kanggo tembung kang, piyambakipun mangan anti-pasta lan spageti ing breakneck kacepetan, lan liwati kita nalika celeng iki dadi. Banjur kagungan wektu kanggo pirembagan.
  
  
  Sir Hugh marang kula bab kepinginan kanggo nandur modal ing Donya Pungkasan , kang duwe mamang sing iki bisa dadi disusun, lan Camilla kang komentar sing dheweke bakal dadi banget mboten remen yen aku ora bisa dadi salah siji saka dheweke sponsor.
  
  
  "Lan sampeyan ora arep dheweke dadi mboten remen, Pierrot," Camille ditambahake.
  
  
  "Tau, sandi dear anak," Pierrot ngandika, nglereni mati piece gedhe saka celeng ham lan pinning kang ego kang agul-agul kaya miniatur hawk pouncing ing sawijining memangsan. — Wong bakal mindhah gunung kanggo ndeleng sampeyan seneng." Lan wiwit aku ora katon ing ukuran saka bulldozer, liyane alesan aku duwe kanggo mindhah ih kanggo sampeyan. Supaya kula mikir bab iku.'
  
  
  Panjenenganipun ditutup mripate, sijine meat ing tutuk, lan chewed thoughtfully. Werna abu-abu goatee dipindhah munggah lan mudhun sudhut dasi minangka kang chewed lan panginten.
  
  
  Panjenenganipun kabuka mripate karo wareg nglirik. "Tinolak kanggo Argentines," ngandika.
  
  
  Aku ora duwe kanggo muter kanggo katon kaget. Aku takon dheweke. "Apa iku, Pierrot?"
  
  
  "Aku mikir metu sora, Jerry," ngandika. "Kadang iku ora banget apik. Maksudku, ana grup sugih cubluk ing Buenos Aires sing arep kanggo melu ing film kita; cilik partisipasi saka babagan setengah yuta. Apa-apa iki mlebu, malah ora salaman.
  
  
  Lan kabèh donya mangerténi sing Pierrot tansah kang tembung. Nanging yen ora kanggo sing salaman, apa ora bakal kita kanca Jerry Carr njupuk panggonan iki Argentines?
  
  
  "Apa aku ora mikir sing? "ngomong Sir Hugh karo kae admiration, kaya kang wis ora pancene panginten saka ngewangi dear Jerry Carr njaluk nyisihaken saka sawetara saka petrodollar ego wayahe kang rampung maca sandi Superba pesen.
  
  
  — Apa tenan mikir sampeyan bisa nindakake iki?" Aku takon dheweke, jumbuh kuwatir.
  
  
  'Aku bisa nindakake iku?'Ya,' ngandika sethitik Pierrot. "Aku wis iya, Jerry Carr.
  
  
  Swara punika salaman sing kabeh kanca-kanca kita bisa witness." Sing nyenyet, clawlike pati genggeman maneh. — Kanggo limang atus ewu dolar kanggo agencies ing Donya Mburi, plus biasanipun biaya ekstra." Nanging iki prakara kanggo pokrol lan sesuk utawa dina sawise. Ora luwih ngomong bab dhuwit bengi. Dina iki kita mung klompok fun kanca-kanca sing gadhah wektu sing apik. Apa sampeyan setuju?"'
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika.
  
  
  "Banget uga," ngandika Sir Hugh.
  
  
  "Becik kanggo duwe watara sampeyan," Murid grundelan kanggo Mallory.
  
  
  "Bravo," Renzo ngandika.
  
  
  Camille nanggepi iki dawa, caressing remet saka thigh.
  
  
  Bisnis iki ora rembugan sak babak-trip kulawarga. Mengko, kita tak bali menyang limousines lan ndamel menyang airport, ngendi Piero kang politik kamulyan mimpin kita mimmo sentries kanggo mburi saka airport, ngendi pérangan pisanan saka Vereldeinde Air Force iki nglumpuk. Clemmu Anderson kang laporan disiapake kula kanggo soko nyengsemaken, nanging aku isih kaget. Ora mung durung Conti nggawe manawa macem-macem pemerintah kasedhiya paling apik pesawat saka udhara pasukan-jet Phantoms, jet Sabres, lan soko sing malah ing cahya dim diaktifake metu dadi nyata B — 52-nanging ana uga sing sakepel saka kloter toys ing tampilan dheweke mung sumurup bab dening jeneng KAPAK: Pesawat sing padha ora malah kasebut ing jeksa agung bisa ngetokake paling anyar saka Kabeh Donya Pesawat, sing irreplaceable taunan pendaptaran saka sing ndadekake apa lan kills kang. Loro saka iki rahasia pesawat padha Amérika. Telu liyane kapandeng kaya rusia model sing padha mung sumurup bab saka gosip lan wong-wong sawetara smuggled foto. Ih ana telu, kang mung bisa nunjukaké sing iki boten wétan tanggi padha obah maju akeh luwih cepet saka kita paling apik intelligence service bisa nyimpen nganti.
  
  
  Kanggo pisanan, piyambakipun ngeweruhi nyata semangat ing Renzo, Sir Hugh, lan Studds. Cilik Pierrot Schell ing timbal, obah saka salah siji saka bandha kanggo liyane kaya admiring schoolboy.
  
  
  "Mbayangno yen salah siji watara obyek iki muncul liwat Washington, DC, karo simbol saka Uni Soviet, "ngandika," ing wayahe nalika Amérika bidang katon liwat Leningrad, lan siji watara wong-wong mau, ngomong, karo swastika, katon liwat Beijing. Mbayangno mung reaksi ing kabeh telung kasus, lan carane cepet peradaban minangka kita ngerti iku bakal teka menyang mburi."
  
  
  "Iki tema utama saka loro ends saka donya," Renzo dheleg kanggo kula. "Kita bakal nggawe Laurentiis' Waterloo katon kaya lawas Shirley Temple komedi."
  
  
  Aku takon dheweke. — Sawetara film karo pesen?"
  
  
  Chris Mallory nyembur metu ngguyu ing ninggal bandara. Ing nedha bengi, piyambakipun saya ngombé grappa, ngombe sing bisa digunakake meh minangka bahan bakar jet tanpa ganti distillation proses kakehan.
  
  
  "Iku kang pesen," ngandika. "Pesen kanggo mati ruangan blumbang". Karo rada nginguk tokoh ing puri, kang bass swara teka saka ego kang dawa, wrinkled pasuryan, lan sing ireng cape draped liwat pundak, piyambakipun nyawang kaya vampire watara siji saka cilik sedulur ' ego film ing film. "Studds tegese," ngandika Sir Hugh gravely, " sing tengen. Iku film karo pesen, Jerry. Lan sing pesen sing iki bodho lawas globe mung ora tahan Perang Donya III karo kabeh senjata kasedhiya saiki, malah kanggo negara cilik."
  
  
  "Terjangkau malah kanggo perusahaan film," aku ditambahaké dryly. Sir Hugh ngguyu. 'Bener. Mesti wae, iki hard karya mung perlu kanggo rincian: sawit, kebangkrutan, lan kaya. Kita paling anyar pemandangan tumindak, sawetara kang bakal dadi paling nggumunke tau dijupuk, bakal dijupuk ing ukuran cilik. Kanggo paling kategori, pesawat liwat dolanan kutha-kutha, blumbang sing bakal katon kaya segara, nanging kabeh iku luar biasa nyata." "Iki proses anyar," Renzo ngandika. "Karo komputer, kita bisa pre-program kabeh urutan. Loro tentara perang saben liyane, ngancurake New York City dening bombing, simulating jeblugan nuklir. Siji klik tombol lan mung sawetara penunjuk."
  
  
  "Sampeyan ora perlu direktur, kowe, Hugh," Studds nggoda. — Aku ' d luwih apik kanggo pindhah pack tas." "Sampeyan, Studds?" Wong sing mimpin Zulu kraman ing film? Renzo mrotes hotly . "Kita cilik-kanggo-gedhe perang bakal dadi apik minangka data kita ketik menyang komputer. Lan, kandang jaran, ana direktur sing bisa berkembang program iki luwih saka sampeyan. "Katon," ngandika Sir Hugh.
  
  
  "Iku njupuk pungkasan lan aku njupuk kadhemen," Camille kang alus swara venezuela muter lanang amba. — Kita lagi arep bali, ora kita?"
  
  
  "Sampeyan lagi tengen, anakku," Pierrot ngandika, nyoba hard kanggo goyangake mati admiration. "Sandi lawas balung sing uga miwiti kanggo kelangan mudhun. "Aku meri sampeyan wong enom sing anget munggah supaya cepet. Panjenenganipun kapandeng melak-melak ing Camille lan kula.
  
  
  Kita nitih bali ing padha limosin. Camille snuggled munggah kanggo kula maneh. Kurang aktif, nanging ora kurang menginake.
  
  
  "Iku duweke bengi, tetep karo sampeyan, Jerry," dheweke ngandika minangka kita tak metu, watara mobil.
  
  
  Nanging inn... kang panginten banter.
  
  
  "Pooh. Apa sampeyan mikir sing Le Superbe iku salah siji saka murah hotel ngendi acak sundel ngirim aplikasi kanggo manajemen kanggo ijin? Iki mewah lan civilised hotel, utamané kanggo gentleman sing wis dijupuk paling apik kamar, lan utamané kanggo Renzo lan siji liyane. Dheweke dipencet tangan kanggo dheweke tenan sethitik susu. Dheweke pentil iki kanti awon pierced dening lapisan lancip saka kain. Cathetan ing Camille nggawe iku cetha kanggo kula sing telung taun kepungkur, dheweke iki uga salah siji watara wong-wong mau acak whores sing sijine ing sing nuduhake ing mirah pink hotels. Nanging dhuwit, popularitas, lan luwih luwih milih budaya pilihanipun dibusak sing wektu saka ing dheweke memori.
  
  
  Mung sadurunge kita ngrambah pojok pungkasan sadurunge Le Superbe, kita meh tabrakan. Battered lawas biru Fiat 500 miber liwat alleyway menyang ing Piazza della Republica, hak menyang mobil kita. Renzo driver jerked setir heroically, lan driver saka Fiat, gedhe gorilla ing checkered jaket olahraga, iya padha. Loro montor screeched kanggo mungkasi sisih dening sisih, irung pointing beda ing pituduh. Iku katon dening cilik bank ing pasuryan saka driver liyane. Kita driver matur sawetara italia paukuman ing emu, sing langsung nanggapi lan ndamel ing.
  
  
  Mung kauntungan ana sing Camille ndharat ing sandi puteran, clutching kula ing éca teror.
  
  
  "Kula gusti Allah,"dheweke ngandika," aku panginten kita padha arep mati sadurunge kita malah lunga menyang amben."
  
  
  Renzo, kurang cingak, ngguyu. "Kita kamulyane Romawi gerakan," ngandika. "Iku oke, sanajan ing tengah wengi iku mengkono kanggo cut sethitik."
  
  
  Ing lobi saka kandang jaran Hotel, Sir Hugh lan Michael Olahraga, sing wis dijupuk produksi workshop ing mobil konco kita, ngiwa kita piyambak. Renzo teka munggah karo Camille lan kula ing kang linapis emas elevator ing lantai katelu, ing ngendi dhèwèké permanen suite karo merata stream pancet saka pengunjung, biasane wong lanang ala. Kita terus ing lantai enem, ing bellboy kang meh motherly eseman ing pasuryan kang.
  
  
  "Oh, aku ngerti nomer iki," Camille ngandika, mlaku-mlaku kepungkur kula tengen ing kamar urip lan menyang turu. "Aku mikir iku ayu. Katon. Dheweke ditarik senar, lan sandiworo dheweke ditarik bali dicethakaké groaning pangilon sing digawe dowo saka lantai menyang langit-langit. "Oh, sampeyan bakal tresna kula ing layar amba," dheweke prajanji minangka dheweke kendel ducked menyang jedhing.
  
  
  Aku ora perlu pendidikan kanggo njaluk wuda. Nanging Camille wis apa-apa kanggo njupuk mati, lan dheweke iki minangka wuda minangka bayi nalika sawijining jaket lan celonone padha mung dibusak. Dheweke mbantu kula karo liyane, lan ana bungah kang ' d sijine gun lan stiletto ing suitcase. Cilik gas bom sing kapandeng kaya emas trinket bisa kiwa ing tabel bedside. Aku ora duwe kanggo njawab pitakonan bingung sing bisa ngganggu karo sandi saiki maksud ...
  
  
  Maksud sandi, raos, lan ardor, kang kesengsem kula karo sing sarwa pedagogical kabisan — kabeh padha sing dibayangke ing pangilon full-dawa. Camille ana tengen sing aku wis tresna marang dheweke ing layar amba. Lan kang ana tengen bab cara dheweke ditangani dheweke buta platter, watara meat, pasta, lan anti-pasta. Lan kita loro disenengi kang tengen.
  
  
  Pisanan iki cepet, semanak, lan instinctive. Sawise lying sisih dening sisih kanggo nalika kanggo nyekel ambegan kita lan alon-alon njelajah liyane, kita dipindhah menyang liya, alon bunder karo ngaso dawa lan sluggish owah-owahan saka posisi. Kita loro felt tingle saka iku lan lay ing anget lan intertwined karo saben liyane. Ing pangilon, iku minangka yen kita padha dilereni soko tugas ing weightlessness ing papan, gliding liwat sawetara papat seksual ukuran.
  
  
  Nanging bagean saka otak iki digunakake harder. Aku iki cukup bejo kanggo tansah golek stimulant kuwat ing jinis saka, contone, amfetamin. Mbok menawa jinis iki mung minangka gawe ketagihan, nanging kurang mbebayani kanggo sistem gemeter. Yen Camille sumurup apa-apa luwih bab Pungkasan ing Donya saka dheweke enem-tokoh gaji, amben ana ing panggonan tengen kanggo kula kanggo golek metu. Lan kang mung bisa ngenali dheweke yen dheweke iki rampung anteng. Diwenehi ferret kang tumindak supaya adoh, dheweke ketoke sawetara babak adoh saka rada ora pati roso nimbali.
  
  
  Dheweke cilik awak iki inch dening inch minangka éca minangka Rosana kang luwih luscious awak. Camilla uga wis kauntungan tipis ing pengalaman lan pendidikan. Ing wayahe, dheweke lan felt tipis manginggil ing dheweke, manginggil sing wis boten apa karo mistletoe utawa kadhemen. Dheweke, siap kanggo ngetik nah maneh.
  
  
  'Wong, Jerry. Sampeyan, ya, saiki, " dheweke ngandika.
  
  
  Aku weruh dheweke awak cilik ing pangilon, mlengkung, siap kanggo kula, lan aku ana bab kanggo nutup mata sandi kanggo pindhah. Banjur ih kabuka iku sudhut maneh, nanging kasep. Ing pangilon, weruh loro fleshy tokoh ketik kamar urip dina mengko.
  
  
  Aku nyoba kanggo nguripake watara, nanging siji, lemak gorilla ing plaid jaket, iki wis ngengingi kula ing bali saka sirah karo ham-ukuran ajiné, jotosan sing bisa wis kalah bull liwat. Aku ambruk mati ing amben lan ndharat ing nglukis karpet, ing pundi piyambakipun nandur abot shod mlaku marang pendhaftaran iga. Liwat haze saka pain lan eling burem, aku panginten aku bisa krungu Hawke kang swara, mung minangka aku wis ing latihan sadurungé dina. Panjenenganipun ngandika, " wangsulan: bab Ingkang pisanan sampeyan kudu tansah elinga iku sampeyan bakal duwe ora ana alesan yen sampeyan kejiret nalika sampeyan lagi ora ing njaga panjenengan." Mbok liya dino ing wajib pajak saka ngucapke matur nuwun bangsa bakal sijine tembung iki ing nisan sandi.
  
  
  Dheweke setengah-pikiran sadar iku minangka dheweke kapindho customer drags Camilla watara kita dhumateng taman, tangan siji panutup dheweke tutuk nalika liyane suppresses dheweke perjuangan. Banjur khwit dheweke, taped dheweke munggah, lan disambungake dheweke munggah karo ambruk ngudani saka lancip Le Superbe iku ditenun sheet.
  
  
  Dheweke, aku felt rusak eling, nanging nalika gorilla ing checkered jaket mbantu discretion kang konco tightly dasi Camille munggah, dheweke nyekel dening Pierre, gas bom. Ego tucked ing lengen. Dheweke, panginten sing siji ora bakal panelusuran wong kang nyeret wuda watara trash. Liyane panginten wonten kanggo kula. Checkered jaket iki rusak dening driver saka Fiat 500 sing meh rammed kita. Banjur mandheg pikiran.
  
  
  
  
  Bab 3
  
  
  
  
  Iku njupuk nalika sadurunge dheweke miwiti mikir maneh. Nanging sawise sepuluh utawa limalas menit saka iku, kang teka, disambungake munggah kaya muter ing backseat saka Fiat 500 nyepetke liwat ora pati ngerti lurung-lurung. Padha ora keganggu kanggo blindfold kula, kang ana tandha ala. Temenan, padha ora philanthropic niat ninggalake kula ketaton.
  
  
  Pain throbbing ing sirah iki abot, nanging minangka adoh aku bisa ngomong, apa-apa iki bejat, lan aku ora duwe ciloko serius. Atine alon ngankat, ing paling cukup kanggo ngakeni kanggo aku sing aku malah luwih kaget saiki saka nalika lokalitas saka Rusia wiwit.
  
  
  Ing wektu iki, assignment ketoke kaya apa-apa luwih saka tugas tedious. Pindhah menyang Roma lan nemokake metu, sanalika bisa, yen ana apa alesan kanggo mangu Clemm Anderson, yen ana apa-apa luwih saka mung larang lan flashy produksi film. Yen Mike wis salah, kang uga wis dikempalken munggah lan mibur ngarep kanggo nerusake kang dibayar vacation lan mend bejat hubungan karo Tiggy. Kang sumurup saiki sing Mike ora salah, nanging apa ana kang tengen bab?
  
  
  Ing kawitan marketing, iku minangka Hawk wis ngarep-arep. Thread Tentrem iki mung liyane extraordinarily wektu-akeh lan larang film dening dina budget standar. Nanging ngagetake accusations padha mbokmenawa apa-apa luwih saka Conti kang scam lan egos saka fellow tawanan. Ing kacepetan karo kang padha njupuk umpan ana bukti luwih saka iki, minangka iki ih kang becik sethitik hadiah saka Camille kanggo pique kapentingan.
  
  
  Ih-akèhé gangguan koleksi lan ruwet senjata padha adoh luwih saka film bener perlu, nanging sing ora ngagetne diwenehi overblown megalomania supaya kerep ketemu ing omah-omahé saka sing gedhe sutradara. B-52s lan liyane linuwih pejuang padha toys larang, nanging sejatine tanpa firepower, ora luwih mbebayani tinimbang Goodyear airship sing mabur liwat iklan-kapenuhan Roma.
  
  
  Piyambakipun kedah ngakeni bilih ana liyane tingkat ngisor iki lumahing. Nanging padha isih dadi samar, lan supaya sethitik riset, sing ora ana Mike kang hastily scribbled cathetan sadurunge sandi saiki abduction ketoke kanggo duwe sambungan internasional kongkalikong. Kabeh aku ngeweruhi bab Renzo, Sir Hugh, Studds, lan malah sing mbebayani dwarf Pierrot, ana sing padha ketoke arep kanggo ndeleng kula urip, lan (karo Camille bantuan) arang banget seneng. Ing paling kanggo wektu iku njupuk kanggo tandha mriksa kanggo setengah yuta lan nransfer dhuwit saka Bahama kanggo ih Swiss bank. Kita uga wis dipangan pitik sing wengi, nanging ora ana siji watara wong-wong sing ketemu dheweke ana watara wong sing kills golden mbikak endhog pitik. Lan Jerry Carr kuwi pitik ing ih mata.
  
  
  Kula rambling pikirane padha abruptly cut mati nalika mobil mandegake abruptly. A gorilla ing plaid jaket di-push mbukak lawang lan ditarik kula metu dhateng ing hard lantai. Kanggo sandi surprise, aku ketemu aku looking ing ngleboke menyang negara restaurant ngendi kita ngene partied kurang saka pitung jam sadurungé. Saiki iku maut sepi lan sepi ing murky puri. Aku eling Renzo, utawa wong liya, mulangi kula sing kang urip ing farm a mil sawetara adoh. Staff wis dawa wiwit musna ngarep, kanggo Roma utawa nang endi wae toko.
  
  
  Ing gorilla ditarik kula kanggo sandi kaki lan nyeret kula bebarengan. Ego kang gedhe banget kanca dibukak lawang kayu-kayuan karo mengilap anyar tombol. Iki bali menyang panggonan kita yahoo rapet related kanggo" End of the World"?.. utawa ora?
  
  
  Yen Gorilla lan wong kang makarya kanggo wis ing nyata chase — lan aku sumpah iku wis ora diwiwiti sadurunge kita limo arakan ditarik metu ing saindhenging hotel — laksmana dadi pointing ing restaurant. Nilar sawise jam, iku panggonan kanggo game padha wanted kanggo muter karo kula. Malah paling tithik sambungan pidana donya bakal menehi tombol ing bisa wektu cedhak. Lan anyar ih rencana nuding ing arah beda-beda saka Renzo lan minions kang ' egos. Yen padha wis dikenali ego, bakal padha wis tombol dhewe. Chris Mallory ngandika liwat nedha bengi sing panggonan iki lan kabeh hotel latar watara iku wis tau duweke kanggo Renzo kulawarga, sadurunge gambling, larang Zhirinovsky lanang lan jelas dhuwit ngrampok iku sawijining semi-aristokrat warisan. Aku iki isih fishing ing muddy waters minangka sadurunge.
  
  
  Lawang mbukak. Ing gorilla lan ego kanca digawa kula antarane wong-wong mau kanggo kamar panedhaan. Setengah nyeret, setengah mbeta, padha mimpin kula menyang aliran saka kamar, menyang buta hearths, saiki sepi lan bisu amarga mesem kumelun saka setengah matèni geni ing ngisor iki. Tartan jas mbuwang kula menyang dhingklik kaya karung saka batu bara.
  
  
  "Padha tansah kayu kene," ngandika angrily kanggo kanca ing italia. "Njupuk cukup kanggo kita kanggo miwiti geni, Pepe. Seneng éca Texas bakar-bakar arang-arang.
  
  
  Duweke bakal ora langgeng supaya dawa yen ngene séda akeh wedi saka torture. Iki minangka salah siji perusahaan dening profesi. Nanging aku kudu ngakeni sing panginten saka roasting liwat geni cilik ora nggawe sandi bill dollar pound karo bungah. Aku isih ferret wis memori iki saka buta babi tumrap ageng jumlah saka lemak dhateng abang-panas kayu ing ngisor iki. Pepe bali karo armful saka kayu. Panjenenganipun flicked awu saka areng lan sakelekekan setengah saka dhewe pangan ing ndhuwur iku. Njupuk geni didilat ing teratur kayu, lan sawise sawetara menit, tengah nguripake bali menyang raging semangat.
  
  
  Ing gorilla nyuwek Band-Sepindah mati sandi rta. "Oke, Mr. Carr," ngandika. "Saiki iku wektu kanggo pirembagan."
  
  
  Panjenenganipun ngandika dhateng inggris karo kuwat italia logat, kang aku ora nyoba kanggo ngirim.
  
  
  Panjenenganipun katahan lambé dipencet bebarengan minangka tightly minangka yen wus Band-Sepindah ing wong-wong mau, lan nyoba kanggo nggawe piyambak katon defiant. Iku ora supaya gampang nalika sampeyan lagi wuda lan disambungake munggah, nanging kang misale jek kanggo njaluk iku. Panjenenganipun dhateng Pepe ing italia dialect, lan Pepe ditarik metu heavy metal saté, blackened lan isih karo sisa saka celeng sing isih nyerna iku.
  
  
  Ing gorilla nudged kula karo kang abot boot, lan Pepe ngidoni ing sandi bali. Padha ditarik metu kuwat nilon ari lan wiwit naleni kula mlaku kanggo muntahake.
  
  
  Bebarengan padha ndamel kain kula saka kene menyang pawon lan sudo saté menyang sawijining duwe. Banjur padha tetep karo wing perkakas. Ing skewer iki didhukung dening loro vertikal bagéyan manut kekarepané wesi, kang recesses padha digawe ing witjaksono jarak kanggo ngontrol kadohan kanggo diperlokaké piring. Kebak djalmo manungso, padha miwiti saka tingkat paling dhuwur.
  
  
  "Sampeyan, tanpa sandhangan," ngandika gorilla, " iku bakal dadi becik kanggo anget munggah sawise wengi kadhemen sampling udhara njaba, Mr. Carr." Sadurunge kita pindhah overboard lan supaya sampeyan njaluk panas banget, aku duwe sawetara pitakonan.
  
  
  Dheweke emu ditulis rheumatism bebarengan karo kang mratelakake panemume bab nen, kang sarwa dumadi lan ego bisa pitakonan ing stream saka short sentences.
  
  
  "Apik banget, Mr. Carr! Pepe!
  
  
  Padha sudo kula mudhun langkah, lan anget ana maneh nyaman. Aku ora bisa mungkasi sweating, lan saben tepak banyu digawe sizzling swara.
  
  
  "Apa panjenengan sesambetan nyata karo Donya Mburi?" ing gorilla ing plaid jaket takon. "Njupuk ngatur," ngandika liwat gritted untu. "Kang investor. Aku sijine dhuwit menyang iku amarga aku mikir iku bakal nggawe dhuwit."
  
  
  Panjenenganipun ngguyu mournfully. "Aku manawa sampeyan bisa nindakake luwih apik, Mr. Carr, yen sing jeneng," ngandika. — Sampeyan bakal duwe kanggo pitutur marang kula tho. Apa panjenengan sesambetan saiki karo Donya Mburi?
  
  
  "Persis apa aku ngandika," aku growled.
  
  
  'Apa-apa liya? Manis, resik investor?... Panjenenganipun nuding kanggo Pepe.
  
  
  Salah siji langkah liyane mudhun. Apa digunakake kanggo dadi karu panas sensation saiki wis diuripake menyang sensation kobong.
  
  
  "Mung iki," aku blurted metu. "Cukup saiki, malah yen aku ora nggawe mediawiki saka iku, aku isih njaluk dhuwit saka iku liwat Camille Cavour. Aku mung bisa saged dhuwit kanggo sing. "Ora persis resik investor, banjur, Mr. Carr," ing gorilla gurgled karo hyena eseman. — Nanging isih ora cukup mestekake. Sampeyan pengin kula kanggo pitutur marang dheweke sing lagi nandur modal setengah yuta dolar ing a cah wadon sethitik nalika sampeyan bisa njaluk rolas saka wong-wong mau kanggo limang atus, lan ora supaya dawa ago sampeyan bisa wis tuku Signorina Cavour kanggo sèket? Pepe!
  
  
  Salah siji langkah liyane mudhun. Saiki aku sumurup aku ora bisa ngadeg iku. Dheweke uga bakal ora stahl nganggo, nanging durung bantuan ngatasi masalah ah. Mesti wae, Hawke bisa wis dikirim liyane agen, nanging gumantung carane dawa iku njupuk wong-wong mau kanggo golek awak, utawa apa sandi ngilang iki ora sengaja, iku bakal wektu tundha kula kanggo sawetara dina utawa malah minggu. Lan yen Anderson tenan felt soko, yen ana tenan ana internasional ancaman kanggo donya supaya, iku bakal dadi banget sethitik.
  
  
  Pepe ditambahaké telu liyane log menyang geni, lan geni tansaya malah luwih dhuwur.
  
  
  Gorilla ngandika. "Aku mikir dheweke iku rampung karo sing bagéan, Pepe," dheweke ngandika karo kang sickening humor.
  
  
  Saiki duweke hung bali mudhun. Ing kawitan, iku ana dicokot saka relief, minangka kadohan kanggo geni tambah, nanging bahan bakar anyar Pepe ana ngembangaken iku uga tambah ing geni, lan kang wis bisa aran blisters mbentuk ing sandi pundak lan bokong... Lan felt soko liya. ...
  
  
  Nalika tangané padha blak-blakan liwat geni kompor, aku felt nyuda tipis ing tension minangka nilon ari diwiwiti kanggo nyawiji saka Savchenko. Kang squeezed dheweke tangané terus ing sethitik maneh. Aku strained otot sandi lengen kiwa kanggo terus Pierre, sing aman didhelikake ing lengen.
  
  
  "Apa panjenengan sesambetan nyata karo Donya kang Pungkasan, Mr. Carr? Papriksan dhewe iki monoton... Vlad iki meh unbearable watara kula saiki. — Mikir soko liyane mestekake saka ngawur bab dhuwit lan sing film asu." Amarga yen ora, thread donya bakal teka awal banget kanggo sampeyan, lan sampeyan ora bakal bisa kanggo tetep perusahaan kanggo kita sethitik ngobrol.
  
  
  Pepe squealed karo ngguyu lan ngadeg jejere kang boss kanggo njaluk dipikir nyedhaki ing manggang.
  
  
  Saiki wektu wis teka, saiki sing loro-lorone padha ngadeg supaya cedhak kanggo kula. Thank gusti Allah padha looking luwih ing sandi pasuryan saka ing bound tangané nalika piyambakipun dipeksa metu liyane penting sanget. "Jujur," kang yelled, " aku luwih saka wong ing Conti studio." — Sing tenan bab mung. Dheweke mung oilman karo dhuwit luwih saka pemikiran. Aku krungu iku, supaya sampeyan bisa njaluk sethitik nyedhaki mewah saka wayang. Ora diobong kula maneh, signor ...
  
  
  "Goreng kaya a babi, squealing kaya a babi," gorilla nggoda kula. — Kita kudu luwih rheumatologist, Mr. Carr. Mungkin aku kudu nguripake watara sampeyan kanggo ngadhepi geni salah siji wektu liyane.
  
  
  Panjenenganipun miwiti kanggo nguripake watara kula maneh. Iki ana wayahe.
  
  
  Nalika piyambakipun miwiti kanggo mindhah kula, dheweke, tekan metu karo free tangan tengen lan snatched Pierre metu ing salah siji gerakan cepet. Panjenenganipun cocked karo kang jempol lan sakelekekan iku antarane Pepe lan gorilla.
  
  
  "Inggih, ngatur..." iki meh kabeh wong isih bisa ngomong sarcastically. Pepe ambruk ing lantai sabanjuré kanggo kula. Kanthi cetha gerakan, iku gumregah mati geni piring lan geni lan cepet nguripake liwat. Kang cepet dibebaske piyambak saka setengah-ilang tali ngubengi ankles lan crouched mudhun, siap kanggo ketemu panyiksa. Aku ora kudu padha sumelang ing maneh.
  
  
  Kaendahan iki gas bom punika sawijining cepet lan klempakan impact ing wilayah cilik. Panjenenganipun dianakaké ambegan, nanging iku meh ora perlu.
  
  
  Ing gorilla ing tartan jaket lan Pepe padha wis calon kanggo Campo Verano kuburan nalika dheweke ana exhaled maneh. Pungkasan saka gas iki kang digawa lunga dening rising online ndhuwur geni.
  
  
  Nalika duweke tak bali ing sawijining kaki, ora kroso minangka ala minangka iku iki mestine kanggo, ora malah sawetara kaki samsaya awon saka wong sing tak burned mudhun asleep ing pantai ing Miami. Aku sing mbokmenawa isih duwe blisters lan sawetara dina saka rasa ora nyaman sacara, nanging sawijining arep kanggo bakal bali ing tumindak .
  
  
  Dumadakan ngeculke lan weruh saka posisi minangka dheweke, dheweke nyembur metu ngguyu. Kene dheweke ngadeg piyambak ing kamar panedhaan karo mayit-mayit sundha loro. Nick Carter wis ana, maksud ing njupuk bali menyang KAPAK assignment maneh, abang minangka lobster sawise roasting, lan isih minangka wuda minangka Adam sadurunge tiba, apik limang mil saka Sajak.
  
  
  Ana sawetara kurang serem iku aku needed kanggo rampung sadurunge aku bisa terjun bali menyang nyengsemaken utawa migunani tumindak saka Agen AH. Aku snuck menyang pawon saka restaurant lan ketemu sawetara sandhangan ing kakus. Duweke ana reged klambi putih telung ukuran cilik banget kanggo kula, ngeculke-lapisan celonone, reged chef kang jaket sing iki cilik banget, lan a pasangan saka crumbling boots karya. Iku ora ing kabeh apik kanggo lingkungan wae liyane saka peteng underside, nanging ing paling saiki aku ora ana ing bebaya kang dipenjara kanggo prilaku sopan.
  
  
  Mati utawa ora, aku wis koyo sing gorilla ing plaid jaket isih duwe utang kula soko. Kasebut kanthi teliti, narik kempalan sandhangan menyang setengah masak carcass, piyambakipun wangsul malih dhateng ego lan awak. Aku njupuk mati sandi ego jaket, kang mbokmenawa bakal menehi kula luwih anget saka ing cendhak jaket putih saka assistant cook, lan digawe manawa tombol kanggo Fiat padha ing salah siji saka ego kanthong. Panjenenganipun malmpah metu saka desa restaurant lan ditutup ageng ngarep lawang konco wong. Banjur sijine iku ing Fiat 500 lan ditarik dheweke metu saka dalanmontor. Aku ana ing Liwat Tiburtina lan tumuju kulon menyang tengah.
  
  
  Iku kira-kira limang jam ing esuk, lan ing kawitan cahyo saka srengenge rising rivaled pepeteng. Ana sethitik banget lalu lintas lan banget sethitik tandha saka urip nganti aku diuripake setengah-siji ing Piazza della Republica lan weruh klompok saka mobil polisi ing ngarepe Le Superbe. Saka trak kanggo mobil patroli lan kotamadya ambulances.
  
  
  Fiat diparkir dheweke ing lurung lan malmpah bali menyang Le paling Apik . Nalika aku nyoba kanggo ngetik gapura, aku iki dicekel ing loro-lorone dening loro buta Carabinieri, klompok utama saka Romawi polisi.
  
  
  "Dokumen?" siji ing sandi tengen takon, twisting sandi lengen painfully.
  
  
  "Makalah," siji ing kiwa ngandika, squeezing sandi tangan liyane. 'Passport manca? ID kertu?'
  
  
  "Padha lagi ing kamar," aku ngandika. "Ing Le Superbe Hotel.
  
  
  Dheweke bola aplikasi dheweke ing italia, lan loro perwira kapandeng ing kula incredulously. Recovery watara wong kapandeng mudhun ing sandi disheveled, kerasa colored jaket. Lan salah siji katon ing sagging clono dowo, kula rombeng sikil, iki cukup kanggo gawe uwong yakin wong sing aku bisa tau, tau dadi tamu ing Le Superbe. Padha bebantahan apa kanggo ninggalake kula lying ing selokan utawa njupuk kula menyang ditahan kanggo dawa dhaftar mboten kapecahaken kadurjanan, kiro-kiro saka rudo pekso, extortion dicolong seni kanggo penipuan. Ing pulisi sing nyoba kanggo nyekel kula ketoke kanggo bisa menang ing nilai, nganti aku pungkasanipun diselani dening wong wadon kang surak-surak saka pangenalan teka liwat hotel kang enem-lantai windows. Jerry, caro mio! Jerry. Iki iku. Katon, Pierrot!
  
  
  Aku tumenga lan weruh Camille ing sandi biru padhang pajama jaket ngadeg ing jendhela saka kamar hotel. Sabanjure dheweke ana sethitik Piero Simca, pointing authoritatively ing seragam komisaris polisi sing wis gabung wong-wong mau. Liwat megaphone, kang maringi mbledhos printah sing luwih kaganggu wis bejat nggawe bisu saka awal iki esuk.
  
  
  "Sersan Blundy." Kapralov Inverno. Langsung ngangkat wong iki lan njupuk ego ego kamar. Kang arahan Pierrot, sing wis ngrambah Thalia kang ego. "Kamar 79. Enggal!"
  
  
  Loro assailants enggal dadi affable, ngrawat kanca-kanca. Padha dianggep kula minangka yen aku padha kang pampered-soko saka harfiah whim, lan alamat sing nemen ngormati dheweke-lan mimpin kula liwat receding rangking saka curious passers-by lan policemen kanggo lobi, munggah elevator, lan menyang kamar, ngendi Kolonel dikirim ih mati karo brief matur nuwun.
  
  
  "Kula gusti Allah," Renzo matur minangka piyambakipun kepanggih us ing lawang. Camille, Pierrot, Sir Hugh, lan Murid padha ngadeg konco wong, disandangi ing macem-macem pajamas. "We panginten kita' d ilang ing salawas-lawase." Piyambakipun produser, ora aktor, lan iku hard kanggo pitakonan kang ikhlas, kaya kang cetha ajeni pratandha dollar.
  
  
  "Kula banget," Camille ngomong. "Iki sing elek wong. Aku panginten sampeyan padha mati.'
  
  
  — Nanging ing ngendi durung sampeyan njaluk sandhangan iki?" Pierrot ngagetake. Malah ing tengah-tengah kabeh iki krusuhan, isih ana ing fashion model kanggo wong-wong ing kang Valentino satin pajamas, padhang abang jubah, lan Gucci sandal.
  
  
  Aku ora sampah wektu mbaleni apa kedaden minangka kang diterangno iku kanggo wong-wong mau. Panjenenganipun nuding kanggo driver saka Fiat sing wis saklawasé rammed kita sadurungé, kaya captor, lan Renzo lan Piero diijolke ngerti glances.
  
  
  "Ana mungsuh ing film donya sing ora bisa mungkasi nyoba kanggo sabotage produksi loro ends saka donya lan kiamat Lorenzo Conti," Renzo ngandika .
  
  
  Utawa mungkin iku mbales saka wong-wong panas-tempered Argentines, Piero panginten banter. "Senajan carane bisa padha wis ketemu metu supaya cepet sing kita ora perdagangan ih kapentingan kanggo Jerry kang?"
  
  
  Reaksi iki ketoke luwih saka paranoid kanggo kula. Gawe kuatir bab safety ora nemen nggawe raos akeh. Nanging ih speculating bab backstory saka carane nyulik cedhak gendheng. Nalika padha bisa wis paranoid, iki ana cara dituduhake sing sandi co-lintang padha melu ing prank. Padha dipindhah langit lan bumi kanggo golek kula. Padha nyoba kanggo ngarih-arih Romawi polisi lan italia tentara keamanan unit kanggo golek kula lan ferret nalika padha weruh sandi ngilang. Ayo kula sedhela njlèntrèhaké apa kedaden sawise ngilang. Iku njupuk Camille kurang saka limalas menit kanggo mbebasake dhéwé saka ambruk sheets lan njupuk dheweke telpon kanggo tandha Piero lan Renzo. Padha, ing siji, dielingake kabeh panguwasa. Ee gambaran saka loro panyerang banget pas. Dheweke cairan lan getih H. I. bab wolung kaki dhuwur lan otot, kaya ukrainia weightlifters. Nanging bukti irrefutable saka ngilang dhewe, ambruk sheets, ketok goresan ing lantai saka bejat kunci, padha luwih saka cukup bukti saka carane nyulik.
  
  
  Polisi lan pasukan keamanan nganakake diselidiki tumindhak cepet lan luwih irit. Sepuluh menit sawise Gorilla lan Pepe di-push kula menyang trattoria, roadblocks padha nyiyapake kabeh liwat kutha. Wong telu makarya karo telung macem-macem telpon, ngirim tim detectives kanggo pitakonan sawetara saka Camilla kang mantan penyayang.
  
  
  "Ora sing ana kiwa kanggo sapa waé supaya mboten remen, — aku ngandika karo kepuasan. "Nanging butarepan iku ranyono, lan padha mung wis kanggo nglacak kabeh kanggo nggoleki sampeyan, Jerry." Ana kudu wis akèh saka abang pasuryan lan adoh sungsate statements kanggo garwa ing Rime esuk iki. "Amarga aku ora rampung karo sing durung," dheweke prajanji karo eseman mischievous. Dheweke diuripake kanggo amben dheweke lungguh ing lan nuding menyang kamar kebak wong film, pulisi, lan detectives. "Iki wong sing wis ora turu durung, lan wis liwat wektu elek. Lan saiki sampeyan lagi sehen ego karo pitakonan panjenengan lan tulisan . Metu. Kabeh sampeyan. Camille bakal njupuk care saka nen. Malah Renzo lan Piero manthuk ing rheumatism kang impassioned pesenan, lan kamar kosong maneh. Camille ngutus utusan kanggo alamat dheweke, lan marang wong kanggo njaluk dheweke tas dandanan saka meja klamben.
  
  
  "Sampeyan lagi ora ana guna kanggo kula saiki, kanggo kita, punapa mawon iku, miskin Jerry," dheweke ngandika. — Nanging aku duwe apik salve. Iku ayu ing warna. Kaya wong kang sperma. Dheweke giggled. "Lan burns bakal waras ing sawetara jam." Iku kebak khusus iku, enzim lan kuwi. Aku tau tak supaya diobong ing pesawat ing Sardinia sing dhokter marang kula kanggo mungkasi carinf.com ora tanggung jawab kanggo paling sethithik sing minggu. Nanging ing esuk aku applied iki tenung krim lan ing dina sing padha aku iki sampurna, minangka tansah ing ngarep kamera. Iki film grossed rong yuta ing Italia piyambak, lan isih ferret aku njaluk ing box office yen pengacara push Renzo sethitik , supaya minangka sampeyan bisa ndeleng...
  
  
  Aku ora ndeleng dheweke ing kabeh, nanging aku supaya dheweke muter karo kula kanggo nalika. Dheweke sumurup kula uga. Dheweke njupuk cilik persegi dowo tas dandanan saka bellboy nalika piyambakipun wangsul malih. Panjenenganipun tau kapandeng ing blisters ing kain pedhet nalika iki lying naked ing amben, utawa ing Camilla, isih ngagem ndhuwur setengah saka pajamas nalika dheweke ana mbengkongaken liwat dening kula ing salawas-lawase. Ana akèh kanggo bakal ngandika kanggo iki upscale hotels karo ih ing prices paling.
  
  
  Camille ketemu decanter ukuran cilik susu botol karo pearl-werna abu-abu concoction lan cepet applied sawetara saka ego isi kanggo awak. Aku langsung felt sawetara relief. Dheweke bakal dianjurake dening sl kanggo layanan medical, ah... Ayo kula menehi wong sawetara saran, apa wae iku.
  
  
  Nalika dheweke njebadi kula, sandi atine pindah kanggo kacepetan luwih. Minangka tansah ing AI assignment, aku wis mokal jumble saka iku sing perlu kanggo bakal rampung tengen adoh, tanpa cetha jadwal kanggo ih kanggo ngrampungake. Ing Della dhewe, iku akeh luwih gampang kanggo mbukak adoh saka loro thugs sing meh goreng sampeyan saka kanggo nyelinep watara hotel dijaga dening setengah paling Romawi lan italia pasukan keamanan.
  
  
  Camille disebut prawan menyang kamar lan digawe munggah ing amben maneh. Dheweke lan plump, unflappable girl alon-alon mbalek kula dhateng sisih, banjur, ing nalisir, glethakaken resik, alus sheets, lan banjur dijamin kula karo lampu kemul. Iku wis esuke njaba, lan Camille wis digambar angin ing loro-loteng windows.
  
  
  "Sampeyan kudu njaluk sawetara turu saiki, Jerry," dheweke ngandika. — Yen sampeyan nemokake iku angel, aku bakal ninggalake kowe loro pil cilik sing bisa ngirim malah gajah kanggo dreamland." Nanging aku ora mikir sampeyan lagi kesel cukup kanggo turu piyambak."
  
  
  Dheweke leaned ing kanggo menehi kula adoh sungsate kiss page ing cuping.
  
  
  "Aku wis kanggo pindhah menyang amben aku," dheweke ngandika. "Duh gusti Allah kula, aku kudu katon kaya lawas penyihir."
  
  
  Dheweke kapandeng luwih kaya 14-taun-lawas hypersexual girl scout muter dhokter, lan aku marang dheweke sing, banget. Hey, aku pancene disenengi sing. Lan aku bungah nèk aku iki ora arep kanggo terus dheweke welas asih tugas dening lungguh ing pojok amben.
  
  
  Aku ngaturaken dheweke maneh, lan dheweke kandha yen aku bakal dadi sampurna aman ing dheweke ngimpi, amarga Kolonel Dinges wis dikirim sentries ing dalan, ing ondho mlaku, lan ing lobi.
  
  
  Aku needed kanggo ketemu wong rong jam kepungkur siji watara kontak alamat ah.
  
  
  Aku marang aku limang menit sawise Camille kiwa, ing kasus dheweke teka maneh kanggo pick munggah sawetara lali item sadurunge duweke, lan nyoba kanggo njagong mudhun lan supaya. Camille kang lotion iki ajaib. Panjenenganipun felt meh manungsa maneh. Aku ora ngandika aku ngene kaya kanggo bump menyang soko harder saka sutra utawa Camilla, nanging kobong sensation ilang lan ketemu wong sing bisa njaluk disandangi tanpa kroso apa-apa, nanging sawetara suntingan pricks saka pain. Panjenenganipun ngangkat munggah botol karo loro kuning kapsul sing Camille wis kiwa konco minangka pil turu lan diiseni menyang salah siji saka kanthong sisih kang doublet. Wektu iki dheweke strapped stiletto kanggo dheweke lengen kiwa lan sijine ing pundhak holster karo Wilhelmina ing iku. Aku ketemu salah siji saka wong-wong mau, watara Pierre kang sedulur kembar, ing kamar rahasia saka koper lan macet iku ing kanthong pakean. Aku ora ngerti ngendi aku arep, akeh kurang kanggo sapa, nanging aku ora arep bakal kejiret nganggo gegaman maneh.
  
  
  Aku ketemu sing aku bisa malah njupuk yoga nuduhke sing aku iki dilakoni ing paling kanggo kula karo konsentrasi jero. Dadi, kanthi busana lan meh kebak awake, kang lungguh sila ing Tabriz karpet ing kangmasé.
  
  
  CIA, uga minangka AH dhewe jaringan, wis informed Hawke saka geger saka carane nyulik lan sandi bali. Nanging gusti Allah mirsa carane kleru, pas, jelas pepak, lan menika mboten perlu bingung iki versi bisa. Panjenenganipun kagungan kanggo menehi dhewe, bener laporan kanggo AH komputer lan Hawke kang malah luwih subtle atine. Financial ajaib AH Goldie Simon uga perlu kanggo bakal dielingake kanggo nindakake dicokot sing sethitik saka data penipuan sadurunge aku wis push anyar partners a $ 500,000 mriksa liwat bank ing Nassau kang umuk bab supaya akeh. Jeneng lan alamat bank padha wis ing backstory, supaya aku ora éling sing bagéan saka dalan iki wis paving. Nanging Goldie kaya ngerti nalika lan carane akeh. Salah siji saka kaluwihan saka carane nyulik lan mestine ciloko ana sing Renzo wis penting bisnis patemon kanggo dina utawa loro. Wektu iki iki dijupuk ing watch sing wus ilang, lan kang isih perlu kanggo bakal digawe munggah.
  
  
  Akhire, panginten wonten kanggo kula. Panjenenganipun rummaged ing suitcase lan ditarik metu resik reissue saka Zane werna abu-Abu buku. Nanging, sampeyan ora bisa gulung liwat kaca amarga nah ora duwe kaca-kaca. Nah mung wis cilik kompak gelignite dollar tumpukan, kang mbledhos patang puluh detik mengko, banjur aktif, nggawe rong puluh klik, lan banjur kasebar isi ing confetti-kaya pita ing ageng kekacoan liwat area luwih saka seket meter.
  
  
  Panjenenganipun tindak menyang jendhela lan ditarik bali Rivnenskaya sandiworo mung cukup kanggo katon metu ing awakening werna ing ngisor iki. Loro mobil patroli lan limang ketok perwira polisi ing werna, plus sawetara plainclothes lan passersby. Ana mung telung seragam perwira ing werna ing ngisor iki ing sisih jendhela, otomatis carbines ing penyelundupan. Sembarang gegeran ing werna bakal nimbulaké ih kanggo mbukak ana kanggo bantuan kanca-kancané . Sadurunge mriksa dheweke ing, aku kapandeng watara bangunan saka njaba lan panginten babagan ngendi aku weruh dheweke, ing ngleboke layanan. Kang isih ana. Free saka taun 1897, bangunan iki dibangun dening arsitek sing sought kanggo tiru grandeur saka sing gedhe abad nomer nembelas palazzi. Kabeh ndhuwur suites wis balconies, sudhut kang padha dibandhingke watara massive, abot pilar. Persegi dowo bagéyan saka watu karo sepuluh-centimeter lis antarane saben. Iku bakal njupuk cukup sing dicokot saka gaweyan kanggo mulyo medhak sepuluh limalas meter. Nanging njupuk mudhun menyang telu utawa limang menit pratandha ngene ngarep-arep kanggo tanpa kang ngeweruhi ana dicokot liyane angel.
  
  
  Panjenenganipun njupuk mati jaket lan mbalek munggah kang clono dowo. Banjur sijine ing jubah dheweke. Isih unshaven lan abang saka frying, iya ora perlu dandanan kanggo menehi sandi pasuryan wae metu pratandha saka galur. Panjenenganipun tindak menyang kamar urip lan dibukak lawang.
  
  
  Buta ing seragam iki ngadeg ing ngajeng kula, bedhil siap kanggo geni. Aku bakal dianggep karo kabeh bab aku perlu kanggo plans sandi.
  
  
  "Aku arep kanggo njaluk turu wengi sing apik kang," Emu marang dheweke ing italia. "Kula syaraf sing arep njeblug, milih-milih." Aku cringed sethitik luwih saka iku babras kanggo nggawe iku katon luwih mestekake, lan dadakan kanggo nyegah maringi kula ngerti manthuk. "Mangga ndeleng sing aku ora kagodha kanggo sabanjure telung jam," aku ngandika. "Aku ora care sing. Nalika aku njaluk sawetara turu, aku ora bisa pirembagan kanggo perwira, nanging ing sawetoro wektu, aku arep kanggo njaluk sawetara turu.
  
  
  "Nanging wong-wong padha pandhuan sandi," ngandika, drawing piyambak munggah maneh ing militèr dedeg piadeg.
  
  
  "Gedhe," aku ngandika. Kang staggered bali menyang kamar lan ditutup lawang. Kang meneng tak nyisihaken saka kang jubah, mbalek munggah celonone, lan ketemu botol semprotan saka penolak serangga ing suitcase. Aku ora ngerti yen ego isi bakal gawe piala sembarang fly, nanging yen ego wis applied menyang tangan saka kadohan saka enem inci, iku formulir sing lancip lapisan sing mathuk tightly kanggo kulit. Iku dadi minangka hard minangka badhak kulit, lan nalika dries, iku bisa dibusak kaya sarung tangan. Iki neoprene turunan dikembangaké déning salah siji saka kita ajaib dhokter kimiawan. Malah saiki aku bakal perlu iku.
  
  
  Panjenenganipun dianakaké munggah, waved tangané ing udhara, lan flexed kang driji kanggo maksimum wektu pangatusan saka rong menit. Banjur ngangkat munggah Zane werna abu-Abu buku saka amben lan dianakaké kanggo jendhela. Kang digawe crease ing sudhut ndhuwur-tengen sing bakal ngaktifake bab, dietung alon kanggo rong puluh-lima, lan kabuka ing jendhela. Banjur supaya emu ngawang adoh lan cepet ditutup jendhela maneh. Limalas detik mengko, madness iki nyuwil metu .
  
  
  Ing gelignite mbledhos minangka yen loro tankers wis tabrakan karo saben liyane, lan confetti dijupuk tengen werna ing salah siji arah, meh ing ngleboke hotel.
  
  
  Ing jalur iki, kang wis ing jendhela liyane, lan banjur njaba. Panjenenganipun menek mudhun saka loteng dhateng brickwork saka sudhut, nonton karo mripat siji minangka wong kesusu saka postingan sing ing gg kanggo pemandangan saka jeblugan.
  
  
  Tangan gripped wiyar alcoves, lan aku sank mudhun, lagi wae metu saka ngarsane saka werna. Ing mung sawetara detik luwih saka iku bakal wis dijupuk ing ayu nanging antique elevator, duweke pungkasanipun tindak mudhun. Sawise ana, kang malmpah mudhun isih nyedhaki ninggal trotoar kanggo liyane sudhut lan signaled kanggo mendhoan.
  
  
  Ing emu disebut dheweke panggonan, papan sing ora adoh saka kula kapindho alamat kontak, nanging adoh cukup adoh kanggo njaluk nyisihaken saka my sampéyan.
  
  
  Nalika aku tak metu, aku nguripake watara dheweke loro sudhut lan mlebu lobi hotel, ngendi ngantuk carik konco counter manthuk ing kula minangka yen duweke padha wisata biasa sing kudu kene. Banjur tindak metu liwat ngleboke layanan. Aku teka tengen dheweke ing gg. Loro lawang mudhun saka panggonan, aku ngetik serambi lan nenggo liyane telung menit kanggo nggawe manawa ora ana siji ing ngisor iki kula. Ing roadway lan trotoar padha kiwa kosong. Aku lunga ing, lan banjur marang loro short lan siji dawa suara bip kanggo lonceng karo mlebu Pawon. Ana "chik" swara saka otomatis lawang bukaan, lan dheweke iki isih nang, ing cara dheweke munggah.
  
  
  Ing lantai kapindho, a balding tengah-umur wong iki nunggu ing lawang. Panjenenganipun makarya kanggo related agensi pemerintah. Nen ngagem burem abang flannel gaun klamben tanpa sabuk liwat bulging pundhak, kang lagi wae didhelikake dening pasangan saka rumpled underpants elek desain.
  
  
  "Pitakonan, pitakonan, pitakonan. Iki cute lanang isih mikir dheweke kombinasi saka Lieve Lita lan ANP. Aku arep kanggo pirembagan kanggo wong-wong mau kanggo owah-owahan.
  
  
  "Sing apa dheweke kene kanggo," aku ngandika. "Ayo, Mac.
  
  
  "Gilchrist," ngandika grimly. "Ora Mac."
  
  
  Panjenenganipun malmpah liwat apik, uga-katahan kamar urip lan menyang kamar turu, kang saiki kapandeng minangka resik iku scruffy. Ing laci saka gedhe walnut dhingklik ing mburi adoh marang tembok iki mbukak, ngumumke transceiver sing njupuk munggah setengah laci. Setengah iki dikuwasani karo jumble saka piranti elektronik, kalebu telpon karo multi-tombol piranti kanggo ulang wicara.
  
  
  "Kidnappings, rojo pati, bom," wong padesan. "Aku panginten aku ana ing layanan lan diplomatis, ora kajen keringan ndelok masyarakat. Ayo kula nggawe telpon, banjur sampeyan bisa pirembagan kanggo atasané liwat wicara rate. Mungkin aku bakal ngaso dheweke banjur.
  
  
  Panjenenganipun diuripake dials sethitik, banjur tapped Morse tombol next kanggo piranti.
  
  
  Panjenenganipun terus kanggo nggresah. "Sawetara watara kita duwe kanggo entuk urip sak normal jam. Sangang limang. Ora mbukak saka salah siji amben liyane lan salah siji saka bakar-bakar lan liya-liyane. Kene kowe, Carter. Uga, sampeyan bakal kudu beda telik kanggo spy jaringan.
  
  
  Hawke kang garing swara wis absurdly ing kuping nalika piyambakipun pungkasanipun jawaban telpon. "Sampeyan lagi jenis genius, Nick," ngandika. "Aku ngirim sampeyan kanggo ngatasi masalah cilik, lan pisanan news aku njaluk sing lagi masalah utama dhewe. Aku bisa krungu wong flipping liwat laporan impatiently. — Iku ngandika kene sing padha nyulik dening wong loro sing disambungake sampeyan kanggo ngidoni lan padha bab kanggo manggang sing urip nalika sampeyan nyuwil free lan mlaku adoh saka wong-wong mau. Pati dening "ora dingerteni sabab". Uga, aku bisa guess tanpa luwih prompting, nanging aku tansah panginten iku bakal njupuk wong papat kanggo njupuk siji, sak pendhaftaran pacar. Lan enem perang sing.
  
  
  Aku risked ego kang diselani kanggo nerangake kanggo em carane aku iki nyulik. Ora sing digawe Hawke wae luwih sabar.
  
  
  "Aku ngerti sing ilang watara karo sing panas cah ayu iki perlu," ngandika — " nanging ora ing pangertèn sing sudo njaga ing proses. Aku ora care yen sampeyan pindhah menyang amben karo Hema kanggo..." aku meh bisa aran kula ego kang pikirane owah-owahan kanggo sensational, yen luar biasa, proses ... iku menehi informasi. Nanging ora yen sampeyan mbukak dhewe nganti eliminasi.
  
  
  "Aku wis ora wis ngilangi durung," aku ngandika.
  
  
  "Kang wong lanang sing iki?" "Apa iku?" dheweke takon , minangka yen aku wis lengkap katalog foto internasional kriminal karo kula.
  
  
  "Padha ora nuduhake kula sing pembalap kang lisènsi," aku ngandika, respon kanggo kang sarcasm. "Ing badan padha uga undocumented. Nanging aku ora mikir padha disenengi Amerika akeh banget, kang bisa nunjukaké Masyarakat. Senajan iki ora mimpin kita kanggo apa-apa. Siji dina Paman Sam everyone liya, lan dina sabanjuré kang bisa dadi mungsuh."
  
  
  "Kelet kanggo peduli bukti," Hawke ngandika. "Nyimpen filsafat politik kanggo kanca-kanca. Aku duwe ih foto ing telex, lan Roma bisa mung konfirmasi sing lagi freelance klompok anggota. Padha sing kasedhiya kanggo nyewa kanggo kabeh comers. Nanging apa aku arep ngerti: apa sampeyan nemokake apa-apa sing bakal konfirmasi Anderson kang kasujanan?"
  
  
  "Aku ketemu cukup kanggo nggawe kula curiga," aku ngandika. "Nanging iku ora cukup kanggo ngerti carane serius iki lan ing ngendi iku arep." Aku diuripake kanggo brief njelaske nganggo bentuk garis: kula idea sing "Thread Donya" ana apa-apa luwih saka iku muncul ing lumahing, nanging uga sing universitas koleksi saka peraga bisa banget menginake kanggo wong sing hasrat babagan nggawe internasional kekacoan. Ana tansah iki uap kamar, ngendi wae ing donya.
  
  
  "Nganti loro sing wong nyuwil menyang kamar turu," aku rampung, " aku mangu-mangu Anderson ana tengen. Nanging wong nyoba kanggo pitakonan kula. Lan padha, pitakonan padha nyoba kanggo remet metu watara kula, kabeh nuding melak-melak kanggo "Stream saka Cahya".
  
  
  Panjenenganipun ngaso kanggo sawetara detik kanggo nimbang bukti dheweke emu wis marang wong. Aku krungu rustle saka kertas maneh.
  
  
  "Mergo," ngandika. "Serangan bom. Iya wong liya nyoba kanggo matèni sampeyan, utawa iku padha pengangkatan maneh?
  
  
  "Punika kula," aku ngandika. Sadurunge bisa protest, kang informed Emu kang urgent departure dening Le Superbe kanggo ngandhani emu saka peralatan kanggo kula.
  
  
  "Kabeh tengen," dheweke ngandika karo desahan. — Carane sing arep kanggo njaluk bali saiki?" Sing arep kanggo jotosan munggah kabeh Colosseum sapunika?
  
  
  Aku marang emu sing aku ora mikir iku bakal perlu, lan diwiwiti kanggo pitutur marang wong bab sandi rencana kanggo bali .
  
  
  "Kurang aku ngerti saka ngagetake rincian saka cara sing digunakake, luwih gampang urip bakal dadi. Nanging apa ora ana siji kene bisa ngerti sing wong ngatur kanggo mangerteni sing padha ing bidang. Apa sampeyan manawa iki prawan Rosana ora mung kepincut kanggo bejat pesona?
  
  
  "Iku mbokmenawa mbantu," aku ngandika modestly. — Nanging aku bakal nang sampeyan dhuwit sing dheweke iku wong kang bayi." Menehi hey alamat hotel uga wis sped munggah tumindak dicokot. Nanging iku mung minangka terkenal kanggo wong-wong mau minangka iku kanggo kita."
  
  
  "Aku pengin kita wis wong-wong mau," Hawk padesan. "Aku bakal tumindak telung mriksa saka cah wadon: we, Mbokmenawa, lan Alitalia. Aku uga bakal pass ing rincian financial kanggo Goldie. Limang atus ewu dolar. Aku sumurup iku, nanging iku bisa dadi rekaman anyar. Aku duwe data sheets ing cara kanggo ketemu kanca-kanca anyar. Ngajak Gilchrist kanggo nuduhake Anderson kang scrawl, supaya bisa langsung nggawe sawetara keagungan. Sampeyan bakal njaluk jawaban saka Hyman. Gilchrist biasane mung mikiraken. AA, Swiss piring lisènsi, jerman prawan. Iku kasebut dening tembung padha kanggo Jungfrau. "Mungkin sing Andersson wong edan . Utawa mungkin sampeyan. Mungkin kabeh kita. Uga, sampeyan bali menyang hotel lan nyoba kanggo njaluk jam turu sadurunge sampeyan pindhah bali menyang manèh pemandangan sak Nero Sajak.
  
  
  Ing scrambler diklik minangka Hawke hung munggah.
  
  
  Grumbling, Gilchrist shoved scraps saka kertas kang ' d dijupuk saka Poe Anderson menyang slot saka peralatan transmisi lan seneng kanggo ngomong pamit.
  
  
  Aku njupuk mendhoan lan dropped mati konco hotel, ngendi aku ngeweruhi ngleboke layanan. Aku ora care yen sapa weruh kula, nanging aku ora arep kanggo meneng munggah dening juru kunci outsmarting wong.
  
  
  Panjenenganipun njupuk elevator kanggo lantai lan mandegake ing tembok saka lobi. Sudhut iki sawetara kaki adoh saka mobil. Nalika aku ngrambah ing ndhuwur, aku weruh pengawal, kopral dening pangkat, ngadeg njaga lan tandha ing lawang saka apartemen. Apik.
  
  
  Aku guncang metu kuning kapsul sak botol Camille wis kiwa kula. Dheweke cepet mbuwang botol menyang thread liyane hall. Dheweke ora kudu ngenteni kanggo pengawal kanggo bali. Kang ana angel, cah lanang uga-lakunipun, lan bisa gumantung ing wong. Kapindho, aku krungu swara saka botol ngengingi tembok, duweke dara liwat lawang. Pengawal njupuk biasanipun lima utawa enem langkah-langkah mudhun ing dalan, wis nyekeli kang dadakan kanggo nyegah ing siap. Sampeyan njupuk kula menit kanggo muter munggah celonone, sijine ing jubah, lan kelet sirah metu saben dina liyane kanggo ndeleng pengawal bali menyang kirim karo kothong expression ing pasuryan kang.
  
  
  "Aku arep kanggo nelpon dheweke layanan kamar kanggo sarapan," aku diterangno. "Aku mung pengin ngerti sing iki wis kedaden. Ora aku mung krungu swara? "Apa-apa, sir," ngandika. "A cilik bledosan. Siswa, masyarakat, lan monarchists. Sampeyan bisa tansah duwe iki duraka. Miturut cara, pawon uga wis salah siji watara kita wong-wong sing tansah supaya.
  
  
  Panjenenganipun mutusaké kanggo tindakake Hawke kang saran lan nyoba kanggo njaluk sawetara turu sadurunge sabanjuré surgery. Camilla kang lotion makarya dadi uga, kajaba kanggo sawetara ngrugekke panggonan, iku kapandeng kaya aku tau ngene wis goreng.
  
  
  Panjenenganipun njupuk mati gaun klamben, hung munggah kang clono dowo lan jaket, sakelekekan klambi lan dasi ing dhingklik, lan disiapake kanggo bali menyang amben. Iku kadhemen Maret breeze esuk, aku lunga kanggo nutup jendhela ing kamar.
  
  
  Nanging ora mung jendhela sing, nanging jendhela ing ngarep mbukak. Kang sumurup peduli uga bilih piyambakipun ngene mati iku mudhun sanalika iku ngene dropped bom. Wong ana ing kamar sak anané. Wong sing bisa uga isih ana.
  
  
  
  
  Bab 4
  
  
  
  
  Turu bakal duwe kanggo ngenteni suwe.
  
  
  Panjenenganipun ditarik Luger metu saka ing holster sing hung liwat doublet lan tumuju bali menyang mobil. Iku gampang kanggo nggoleki kamar: intruder ora bisa nggunakake corridors kanggo bali menyang sawijining wis nggolèki wilayah. Mung rong kamar gedhe, urip kamar lan kamar turu, uga minangka gedhe jedhing. Inch dening inch saka dheweke, mlaku liwat kamar urip. Aku ora lali kanggo katon konco sofa, konco abot drapes. Ing omben-omben bar iki cilik banget malah kanggo wong Pierrot ukuran, nanging panjenenganipun kapandeng ing tho. Kabeh kosong. Iku padha ing kamar turu: konco angin, ing kakus, ing amben.
  
  
  Rang doorbell. Iku dheweke njupuk sawetara detik kanggo ngunci lawang jedhing lan senggol dhingklik ing doorknob. Yen customer ndhelik ana, padha ora bakal bisa kanggo metu nalika aku nampa nedha awan tray.
  
  
  Waiter ing jaket putih nyerahke kula tray pangan. Aku iki diapit ing salah siji sisih dening melek, lan ing liyane dening kapindho seragam njaga, sing njamin kula sing padha wis ing pawon overseeing ing preparation saka sarapan. Ih ngaturaken dheweke, tipped waiter, lan banjur bali kanggo rampung kang panelusuran.
  
  
  Jedhing iki kosong, banget.
  
  
  Nanging mbukak jendhela tetep misteri. Ing sandi anané, wong wis salah ngetik, mbokmenawa saka gendheng, ngendi ranyono profil talang, hiasan reca, lan cerobong asep tutupéng ndhelik everyone saka mata saka werna patroli. Uga, iki dibutuhake pinter, wedhi wong. Aku ora bisa saged kanggo ngremehake mungsuh.
  
  
  Kapindho ujian saka kamar turu dikonfirmasi sandi diagnosa.
  
  
  Kula suitcase lan diplomatis koper padha nggolèki sak tenane. Kabeh kasebut kanthi teliti, bali menyang sawijining suwene panggonan, karo sing istiméwa saka meh kahuripan rambute asu laut sing dheweke wis sijine ing loro item sadurunge ninggalake. Rahasia kamar ing cilik koper iki ora ditemokaké. Dheweke wis luger lan piso karo dheweke, supaya ana apa-apa curiga bab kula minangka Jerry Carr. Dheweke njupuk metu resik-looking radio transistor watara dheweke suitcase lan tindak bali kanggo karya. Kang nggolèki telung kamar maneh, wektu iki kanggo ngrungokake piranti. Radio kapandeng kaya sembarang radio liyane saka ukuran padha, nanging karo sawetara gerakan ego, iku bisa nguripake menyang efektif detector didhelikake elektronik piranti ngrungokake.
  
  
  Aku ora care yen padha ngrungokake ing ing kula. Kabeh related kanggo identitas nyata minangka Nick Carter wis disimpen kanggo aman panggonan saka Le Superbe Apartemen. Nanging aku durung njupuk dipikir cepet ing paling anyar lan paling canggih video peralatan: sudhut amba lensa ora ageng saka kepala pushbutton, saged ngirim gambar layar luwih saka kilometer adoh. Iku bisa wis kontrol dening Nick Carter kang wicara, nanging obah dawane kula njupuk iku loro lan bungah ing Luger, rummaging liwat rahasia kamar ing dibutuhake panggantos saka TT gas bom utawa toys liyane (saka Tech Trik Departemen) ora bakal cukup pas sandi hypersexual, prasaja gambar Jerry Carr, Texas playboy.
  
  
  Iku ditampa dening siji swara thit ing kamar urip, cilik pucuk pemancar ing pancikan ing sudhut saka kamar. Ego ana mbokmenawa cukup kanggo pick munggah malah paling bisu obrolan ing wilayah. Ngiwa dheweke ego ing ngendi iku iki.
  
  
  Ana loro ihs ing kamar turu: siji konco pangilon ndhuwur meja klamben, setengah liyane umpetaken konco siji saka kain tombol ing small headboard. Aku ora ngerti apa kanggo aran flattered utawa gelo dening iki disproportionate kapentingan ing nggunakake saka kasur. Nanging ngiwa dheweke ego piyambak. Salah siji mikropon bisa loro-cara, lan aku uga bisa kanggo nggunakake ih minangka bystanders kanggo AH.
  
  
  Ora ana tandha saka apa-apa ing jedhing. Iki sebagéyan amarga kasunyatan sing mlaku ing banyu bisa nimbulaké nyaman malah kanggo paling eavesdropper. Dadi yen aku tau duwe serius ngobrol karo Hema libo, aku bakal nindakake iku karo kerjasama lengkap saka padusan, mlaku nyebabake, lan bola flushing.
  
  
  A sethitik kurang flustered, dhahar kang kadhemen sarapan lan banjur gagal mudhun ing amben. Iku kudu wis jam lan setengah mengko yen mung transmisi aku tak telpon. Iku Camille. Sumringah, padhang lan ngrawat . Dheweke takon kula yen ee lotion mbantu kula.
  
  
  Maneh aku bisa babagan metu sandi recovery, iku luwih apik kanggo anak-anakku. Aku ngaturaken dheweke lan ngandika, hey (bener) sing medicine miraculously mbantu kula, nanging (iku ora bener) sing aku isih aran tipis manginggil, malah sanadyan dheweke iku njupuk pil yen aku njaluk kasempatan kanggo njaluk sawetara turu.
  
  
  "Kanggo jujur," dheweke ngandika akeh, " panjenengan burns sing sethitik luwih serius saka normal sunburn. Sampeyan perlu kanggo njaluk sawetara liyane. Renzo bakal nelpon sing. Lan yen sampeyan bisa, kita bisa kabeh duwe pungkasan-wengi nedha awan lan banjur pindhah menyang script patemon. Nanging iku bakal njupuk sawetara jam. Iku tansah pungkasan nedha awan ing Rime. Supaya njaluk sawetara liyane. Aku pancene needed sawetara jam kanggo sandi kaendahan perawatan kanggo waras saka anduwèni dhampak gedhé efek saka pungkasan wengi!
  
  
  Aku ngaturaken dheweke maneh lan mbuwang aku bali ing amben, ora kanggo tiba asleep, nanging supaya awak kalem mudhun nalika atine dicenthang bukti lan digawe plans.
  
  
  Iki pesen bab pungkasan nedha awan ora nggawe raos akeh uga. Pilihan skenario ringkesan malah luwih apik. Duweke ana isih banget uninformed bab akeh banget iku, lan liyane duweke sinau bab "End of the World", sing luwih apik iku. Mungkin aku banjur bisa ngeculaké sawetara cahya ing pepeteng.
  
  
  Renzo disebut a sawetara menit mengko. Supaya metu sawetara mestekake groans nalika piyambakipun mangsuli telpon. Nedha bengi iki dijadwal kanggo loro-telung puluh, ing neat eatery ora adoh saka hotel. Script diskusi iki kanggo njupuk panggonan langsung sesampunipun, ing klub kang ditutup patemon kamar.
  
  
  "Ana sampeyan bakal weruh sawetara minger karo rincian liyane watara kita peralatan," Renzo ngandika. "Banjur sampeyan bakal langsung krungu plot utama garis."
  
  
  "Gee, aku' d kaya sing, Renzo," aku ngandika. "Nanging aku isih aran kaya aku wis flayed urip."
  
  
  "Aku ora arep rush sampeyan, Jerry," ngandika sourly, " nanging iki bisa dadi penting lan menarik kanggo sampeyan minangka investor... Kajaba sing wis diganti pikiran."
  
  
  "Mesti wae dheweke isih ing dell," aku ngandika. "Aku mung ngarep-arep aku bisa njaluk liwat kabeh script iki diskusi."
  
  
  "Apik," ngandika. Lan marang kula sing padha bakal nemtokake jadwal bali miwiti saka nedha awan dicokot, supaya aku bisa njaluk sawetara liyane liyane. — Lan aku bakal nggawe manawa kita wis rampung kulawarga kita karo Romagna cognac sak kulawarga tanah." Iki bakal menehi kekuatan kanggo test survey kita skenario. Nalika.
  
  
  Aku wis limang jam saka free wektu. Piranti kanggo mbuka sumpel botol pitakonan minangka kanggo carane aku bisa nggunakake wektu iki ana mangsuli meh langsung dening kinurmatan pengawal, sing sopan kalah ing lawang lan nyerahke kula envelope ngiwa kanggo kula ing meja ing ngisor iki.
  
  
  "Pakar kita digawe manawa iku ora mail bom," ngandika. Nanging kang manggon karo kula ing kamar urip nganti aku kabuka iku tanpa mercon utawa radiation. Iku rapi diketik undhangan kanggo bukaan saka pameran primitives ing Via della Fontanella Gallery selasa sabanjuré.
  
  
  Aku nuduhake dheweke iki kanggo emu karo komentar sing ing sawetoro wektu aku iki sijine ing dhaftar budaya suckers. Dheweke ngguyu lan kiwa kula piyambak.
  
  
  Nalika iku musna, aku masang sandi jempol pucuk menyang siji watara sudhut lan gampang dibusak plastik aku sumurup ana. Iku Hyman laporan ing apa Hawke wis ketemu metu babagan sandi pitakonan sawetara jam sadurungé. Njaba mekanisme saka instansi pemerintah uga wis kacepetan lan overgrown slug, nanging cilik instansi pemerintah kayata AG bisa operate ing kacepetan cahya yen perlu.
  
  
  Ana enem werna abu-abu cilik squares ing persegi dowo peta tanpa tutup plastik. Ego digawa dheweke menyang kamar turu lan njupuk metu 200x perhiasan kaca nggedhekake sak panggonan ndhelikake ing diplomatis koper. Banjur aku uga needed bantuan saka lamp bedside kanggo decipher ing tightly dikempalken data lan nransfer ih kanggo memori.
  
  
  Ing kothak pisanan sing biasane ngganggu rincian saka setengah-yuta dollar mriksa, carane iku iki ditangani yen ana tau perlu kanggo batal. Loro pisanan lan katelu padha related kanggo analisis saka Anderson dhewe scribbles, lan piyambakipun ngeweruhi sing ing pinter wong lanang internal layanan wis rampung ora luwih bab iku saka padha wis bab duweke. Gambar karo jeneng centered watara huruf L, karo huruf H ing iku, lan illegible Jung... Lan karo soko liya, aku tak rolas beda katerangan. Ing bab mung sing digawe pangertèn iki interpretasi sing kang wis diwenehi dheweke, ing kasunyatan huruf L bisa ateges Lugano, ngendi Dottore-Profesor Simca mistletoe wis sambungan karo Swiss bank. Nanging ing paling apik, iku temenan sawetara jenis fiddling karo franks lan lire. Odin sak skeptics maca scribbled tembung carane kowe kaya kita, kira-kira ngandika: youthful wutah, kang, ing siji, bisa ngrujuk kanggo Piero Simca, diwenehi wutah saka ego. Liyane ndhukung sing kudu jungflucht, liyane jung-freudig, liyane jung-flucht, mungguh istirahat, bungah, ipat-ipat. Siji malah luwih khayal saka liyane. Iki apa uneg-uneg doodles.
  
  
  Kanggo AA sebutan, aku kudu dhaftar panjarwa merata guna kemungkinan-saka iklan agensi lan automobile association kanggo cilik gentry. Uga ora banget logis. Aku wis ketemu dhewe kanggo sepuluh menit ing perpustakaan tengen dalan saka besar.
  
  
  Pisanan loro squares ing awal baris kapindho ngemot informasi sing luwih rinci babagan Sir Hugh Marsland, Lorenzo Conti, Chris Mallory lan Piero Simca. Kabeh iki menarik banget, nanging aku ora bisa pas tindakan menyang sembarang rencana. Loro saka mbok menawa kejem ambisi gegandhengan karo, ing paling ing Sir Hugh lan Komplotan, menehi hasil gedhe saka kahanan kang ora tetep emosi lan mental, kang ora soko sing bakal dadi arang kanggo nggoleki ing ngarep saka film gedhe tokoh. Komplotan kang masalah ketoke center biasane sak botol. Piyambakipun biasa drinker lan biasane ngejarke gedhe jumlah saka alkohol uga. Nanging saka wektu kanggo wektu, ing interval saka enem sasi kanggo taun lan setengah, nang endi wae ing ego pedhet, safety nyekel iki micu, lan ego iki dijupuk karo sirine banget aman ngarep nursing. Senajan laporan cathetan Renzo kang shift kanggo kokain, kang Camilla kasebut sadurungé, nanging ego sing faints padha ora related kanggo obat-obatan utawa alkohol. Iki mung kedaden nalika, minangka iki asring cilik, kang ana overworked utawa kenthekan dening kabeh antics karo kang dibiayai kang kekaisaran lan imperial cara gesang. Wus katon sing Ego ibu kulawarga, cilik nanging kuna bangsawan, iya pancen dhewe ing bantala watara Rhymu. Kabeh hotel latar lan property padha expropriated pisanan dening Mussolini kang fascists lan banjur, sawise perang, dening Kristen Demokrat pemerintah.
  
  
  Dheweke uga weruh sing patang taun kepungkur, banjur piyambak kanggo kang gemeter breakdowns, Renzo iki nambani lan dienggoni mudhun ing negara padha ngarep vacation ngendi Studds wis siji-mubeng-ing-ego mesti mungsuhan karo delirium tremens. Nanging iku larang, populer, lan pengaruh house, lan yen aku wis riset sabar dhaftar kanggo nggawe sambungan anyar, aku wis ketemu setengah wong-wong sing muncul ing kaca ngarep saka Segara Barents tlatah ing Eropah, uga sawetara wong Amerika lan Asia.
  
  
  Sir Hugh Marsland ana wong karo ora ketok cacat ing jas saka penyelundupan. Ing cara saka mahasiswa janjeni tengen Birmingham liwat Oxford, kang wis akeh unproven cacat. Isih ana climbing. Iku wis aneh kemampuan kanggo ngumbara watara industri komplek mung sadurunge ih tindak dhadha utawa tindak dhadha, wis monetizing sawijining enggo bareng ing pound sterling, francs Swiss, utawa jerman tandha. Kang dadi milyuner kaping pirang-pirang ing mina, lan ing as bab kaping pindho minangka akeh. Ngucapke matur nuwun Ratu dianugerahi ego a knighthood kanggo ego amal karya (Order of the British Empire, 1963; Knight Panglima Order of the British Empire, 1971), senajan cathetan dituduhake sing ego kang aktivitas padha biasane winates kanggo panggolekan jeneng ing letterheads lan milking pilar saka masyarakat. Panjenenganipun dianakaké saperangan semi-mbayar posisi, salah siji saka kang ana ing Amerika Serikat ing PBB divisi saka UNICEF. Panjenengané ora nikah, nanging kang disenengi bocah-bocah wadon lan sok-sok ketoke sethitik ora sopan kanggo wong-wong mau, senajan nyoba kanggo tetep adoh saka umum scandals.
  
  
  Piero Simca iki, unsurprisingly, paling menarik saka papat. Kaya Renzo, piyambakipun related kanggo lawas bangsawan. Nanging kados Renzo, kang katahan properti kulawarga sak kabeh pemerintah nggeser lan mistletoe kang ibukutha dhisikan ping pingan dening kapentingan ing kabeh saka industri petrokimia kanggo ngurmati seni. Piyambakipun mercilessly bullied lan kétoké kesel amarga saka Rost kang ego, ora gelem ngidini piyambak kanggo nguripake menyang buffoon, lan titik iki, Rost kang ego wis gained tangan ndhuwur. Saka Trieste kanggo Sicily, ego iki disebut Buta Sethitik. Ego kang leluhur estates padha dumunung ing sisih lor, cedhak Lake Garda. Piyambakipun mlebet politik minangka Kristen Demokrat, nanging mengko pamisah mati kanggo mbentuk dhewe malah luwih sayap tengen splinter katelu. Panjenenganipun knthi angel mattered ing kabeh ing pemilu nasional, nanging ego dhewe konstituensi tansah bali ego kanggo Senat, ngendi kang digunakake posisi kang kanggo rembugan lan intrik karo kabeh pihak liyane. Kang wis bakat advisor kanggo kabeh pihak, kalebu internasional. Lan PBB wis digunakake sawijining layanan kanggo rembugan karo Arab kelompok teroris, Amérika Kidul Tupamaros, lan rebel pemimpin watara Afrika Tengah. A Milanese koran disebut ego "sethitik Henry Kissinger," lan mbok menawa sing ora kuwi mesthine ala definisi.
  
  
  Pungkasan kothak ana wanita kang wilayah. Pisanan Camille, banjur Roseanne. Iki ngiring dening dhaftar cendhak Camilla kang penyayang, kang maca " Sing, Apa, Ngendi - industri italia, politik, finance, lan elit global." Paling saka wong ing dhaftar padha avowed pamburu wanita umum repute, nanging aku iki luwih kaget kanggo nemokake Piero Simca antarane wong-wong mau, karo wigati sing ego jeneng ing kamaripun iki Ora Lupo (Gusti Wolf). Ing panggenan liya, kang ora kasebut minangka utamané aktif ing tawaran, nanging apa aku sumurup bab Camille firsthand ana sing dheweke bisa duwe wong, ora ketompo carane amba utawa cilik kang ana. Ana apa-apa khusus bab politik ing della Camilla, mung yen dheweke iki pangguna minangka komunis, kang tegese apa-apa ing Italia. Iki jenis saka elegan sugih ing film Eropah lan téater bunderan. Pierrot apal dheweke kelas lan sengaja kasebut wong-wong mau kanggo Camille watara tartamtu penasaran lan sehat kapentingan. Kula dipengini Roseanne ketoke luwih menarik ing cahya saka dhewe petualangan. Dheweke lair ing Padua mung rong puluh taun kepungkur. Ana, dheweke lunga menyang sekolah lan lunga menyang college kanggo rong taun sadurunge dadi pramugari ing umur 19.
  
  
  Nanging, iku cepet dipindhah saka nasional penerbangan kanggo intercontinental gedhe-gedhe. Alesan ngapa ei wis ninggalake universitas iki amarga dheweke association karo sawetara Left mahasiswa lan dheweke tumindak. Nanging dheweke iki pangguna minangka anggota saka Monarchist Mardika Partai, breakaway katelu saka Piero Simchi. Iku kamungkinan sing dheweke digawe dheweke karir thanks kanggo Pierrot kang rekomendasi, minangka dheweke rama ana ing steward saka sawetara saka lor bantala saka Buta Sethitik.
  
  
  Kabeh iki mestine dadi luwih tentative panjelasan, nanging wungu pitakonan liyane saka jawaban. Yen dheweke piye wae melu ing" Thread Tentrem " liwat Pierrot, kok badhe hey melu ing upaya kanggo mateni Texas golden pitik sadurunge iku bisa lay endhog golden? Utawa wis dheweke wis severed lawas hubungan karo wong iki lan mung digunakake Pierrot minangka kulawarga lawas kenalan? Iki ora pisanan wong wis diuripake-lorone kanggo njaluk proyek padha supaya kanthi cara kang abot arep, mung kanggo please atasané. Nanging yen apa-apa smelled kaya "ing Pungkasan Ing Donya," sandi pengalaman kepungkur sing digandhengake karo organisasi karo dhuwit, ora acak rame klompok saka wong enom.
  
  
  Pikirane wiwit muter. Salah siji saka cara sing paling apik kanggo mungkasi mbuang wektu ing poto-gratification iku kanggo nelpon telpon Roseanne marang kula. Paling airlines marang anggota kru dina mati utawa supaya nalika padha bali saka pesawat long, lan saben tembang karo Rosana, apa dheweke wis sumingkira misteri utawa ora, nggawa beda jenis mistletoe pesona. Oalah, Camilla bakal sibuk banget karo dheweke beautician kanggo sabanjure sawetara jam.
  
  
  Panjenenganipun ketemu dheweke nomer ing notebook lan marang iku kanggo operator hotel. Baris iki meh mesthi tapped, nanging karo saiki gambar, iku ora mboten umum kanggo arep kanggo nelpon cah wadon ayu. Utamané wiwit sawetara anggota anti-Nick Carter gerakan utawa anti-Jerry Carr gerakan needed kanggo ngerti sing padha wis ngaco munggah bebarengan.
  
  
  Telpon iki dijawab dening cah wadon karo Tengah Amérika logat lan irung stuffy. Banjur krungu dheweke surak-surak, " Roses, sawetara joker, Carr."
  
  
  Banjur Rosana kang manis, swara serak. "Hello, Jerry. Apa surprise! Aku ora mikir aku krungu saka sampeyan maneh, saiki sing wis katon kabeh iki wong ayu sak film. Kejabi, aku krungu ing radio sing padha diculik lan banjur mlayu adoh. Aku panginten sampeyan padha ing rumah sakit lan ora bisa... uh, apa soko.
  
  
  Iku teka metu supaya charmingly lan innocently sing ana ora koyone dadi sangang-kanggo-siji kasempatan dheweke ana driji sing nuding ing Gorilla ing plaid jaket lan Pepe.
  
  
  "Ora," aku ngandika ing padha muni nyenengake. "Kang ora ing rumah sakit, lan aku uga bisa ... er ... nggunakake sawetara iku. Nanging, dear Roseanne, isih ana sawetara iku aku ora yakin bab, lan mungkin sampeyan bisa bantuan kula tokoh metu yen sampeyan duwe wektu.
  
  
  Dheweke ngguyu iki minangka saru minangka iku éca. "Aku tansah duwe wektu kanggo nindakake karya amal lan njupuk care saka sampeyan," dheweke ngandika. 'Nalika?'
  
  
  Aku takon dheweke. "Babagan carane saiki? Aku wis dubious pakurmatan saka panggolekan njaga keamanan ing ngarep kamar. Nanging yen aku pitutur marang emu, kang bakal kantun kula pengunjung.
  
  
  "Ah," dheweke ngandika. "Iki malah luwih macem. Aku bakal bisa karo sampeyan ing limalas menit, gumantung ing kita elek patron lalu lintas."
  
  
  Dheweke katahan dheweke tembung. Dheweke wis dielingake dening pengawal kanggo dina, lan kang kalah hormat kanggo jealously ngumumke sing lady enom sing ngaku dadi perawat wis teka. "Ora perawat, nanging terapi fisik," Roseanne ngandika tomin. Dheweke bledosan menyang kamar urip, ngagem werna abu-abu shaggy jas wulu lan lucu werna abu-abu kupluk, kaya tutup. Dheweke digawa dheweke kupluk tengen kamar, nyetel mudhun ing crowded dhingklik. Banjur dheweke menek metu liwat dheweke jas.
  
  
  "Kula gusti Allah," dheweke ngandika ing tembung siji. "Iku worth dhuwit liyane ing pribadi saka ing bidang, lan sampeyan ora katon dadi apik ing iku, kaya kabèh crita iki digawe munggah mung karo tujuan saka luring kula kene."
  
  
  Tanpa jas, Rosana kang dhuwur, aristokrat tokoh iki dijamin munggah dening Rivnenskaya mung cukup kanggo syarat umum decency. Dheweke ngagem cendhak sugih kabeh liwat cahya-fitting lilac materi. Dheweke ayu sikil padha dijamin dening pearl-werna abu-abu kaose sikil. Ing dheweke werna abu-abu kulit shoes platform, dheweke ngrambah meh kanggo eyebrows sandi.
  
  
  "Luwih apik tinimbang ing seragam, huh?"dheweke ngandika, swinging rok dheweke kendel lan glancing mudhun ing dheweke bare pupu.
  
  
  "Ayo kula nuduhake sampeyan asor sandi kamar page," aku ngandika. Dheweke gallantly njupuk dheweke tangan. Dheweke diuripake lan dipencet dheweke awak marang mine. Tinimbang alon-alon menehi kula tangan, dheweke marang kula ngrangkul sing melu dheweke kabeh awak.
  
  
  — Aku ora mikir sing padha babras ing kabeh. Dheweke sighed, narik bali sawetara inci. "Lan aku isih arep kanggo babysit sampeyan kaya edan."
  
  
  Dheweke disawang karo bungahaken nalika dheweke weruh amben gedhe karo pangilon, lan angin padha digambar tengen iku nalika kita ngetik ing kamar turu.
  
  
  "Iku ora kaya sing peduli kursi pesawat, Jerry," dheweke ngandika, lungguh ing pojok amben lan nendhang mati dheweke ballet sandal. Dheweke deftly dipindhah dheweke tangan kanggo dheweke pinggul lan wiwit narik mudhun dheweke kathok cendhak. "Iku kaya Olympic kolam renang kanggo wong-wong sing sepur ing bak." Dheweke blinked hard. "Yen aku maca antarane garis, sampeyan kudu wis muter kene karo Signorina Cavour nalika padha nyekel sampeyan, tenan?"
  
  
  "Inggih, — aku ngandika. "Dheweke sengaja teka ing. Sampeyan ngerti carane iku, Roseanne. Iki donya wayang...
  
  
  Roseanne ngguyu maneh, penake eseman sing dumadakan nyebar kabeh liwat dheweke awak. Lan saiki dheweke awak iki kapapar kanggo malah luwih efek.
  
  
  "Ana soko liya ing makalah," dheweke ngandika. "Padha ngandika sing padha nyulik rampung wuda, lan weker page iki wungu dening ayu Camilla. Dheweke nuduhke kanggo warta tukang photo karo sheet dipencet marang dheweke, gagah dadi ing telpon. Pooh, Jerry, ora mikir aku cemburu. Butarepan iku kanggo prawan sing ora ngerti carane akeh beda, apik pengalaman everyone kudu duwe."
  
  
  Panjenenganipun ' d wis dijupuk mati jaket lan fumbling karo sabuk.
  
  
  "Mandeg," Roseanne dhawuh. "Aku bakal nindakake iku dhewe. Sampeyan lagi lara. Aku kudu nglakoni kabeh kanggo sampeyan.
  
  
  Dheweke alon-alon di-push kula bali dhateng ing amben lan wiwit kanggo mbukak klambi kula karo cooing muni kebak simpati lan saru muji.
  
  
  Dheweke padha ayu, seng di pengeni girl dheweke ' d wis ing bidang, nanging ana soko beda, soko gemeter lan pertahanan bab dheweke stream telas saka tembung, ora ketompo carane seksi padha ora nggawe raos akeh kanggo kita. Dheweke ora dhuwur ing obatan; dheweke awak iki kasebut kanthi teliti, dipun sinaoni. Ana padha ora jarum tandha ing satiny kulit saka dheweke tangan. Nanging dheweke ngandika, flattered kula, minangka yen dheweke padha nggawe fervent gaweyan ora ngganggu karo kita dening nulis kita mudhun karo dheweke pitakonan, kajaba ing dhukungan saka nggawe katresnan. Pitakonan aku takon dheweke kanggo takon hey, kaya jenis kejut efek, aku bakal duwe apa karo piranti ngrungokake. Nanging dheweke uga wis panganan prayoga cuwilan (kanggo kula) migunani misinformation dening iki ngrungokake piranti.
  
  
  Amarga saka cara kita tak bebarengan, malah iki piece cilik saka salah informasi wis dadi sijine mati kanggo mengko. Roseanne wis rampung dheweke kebak nursing jadwal. Dheweke lengkap, alus lambã No lan kepengin weruh ilat padha minangka marasake awakmu, minangka Camilla tenung lotion, lan aku nyoba kanggo menehi dheweke mung minangka akeh fisik muji minangka dheweke marang kula. Banjur kita padha ing amben. Rosana sudhut, mencorong mata kedhaftar saben pamindhahan kita ing pangilon, minangka yen dheweke padha ora mung menehi dhéwé lan kula penggalihipun dhumateng, nanging uga noto final audisi kanggo kaputren saka sawetara aneh lenga sheik.
  
  
  "Oh, Jerry," dheweke ngandika, isih goyang saka kita climax. "Iku apik banget." Iku ketoke sing nah iki ora mung kena pengaruh dening jinis, ora ketompo carane ngepenakke lan maringi hadiah iku ana kanggo kita. Iku wektu kanggo kick munggah iki tailspin, lan ora ana siji ngrungokake bakal nemokake iku curiga sing aku nuduhake sawetara penasaran sawise wingi iku fuss.
  
  
  "Listen," aku ngandika, stroking dheweke rambute, lan kita digawe dowo metu ing amben sabanjuré kanggo saben liyane. — Apa sampeyan marang wong aku iki tetep ing Le Superbe, dear?"
  
  
  Dheweke awak involuntarily ditarik adoh saka tangan, nanging dheweke mata padhang ora kedhip. Muter mata iki kondhang bukti saka kejujuran, nanging mung minangka akeh saka iku, weruh wong-wong mau minangka tandha ketok ngapusi.
  
  
  "Ora, Jerry," dheweke ngandika. 'Oh, Allah kawula. Dheweke mbalek adoh saka kula lan ditarik dhéwé munggah kanggo njagong munggah ing amben. "Sampeyan ora bisa mikir sing aku duwe apa-apa apa karo kéwan galak sing tortured sampeyan." Dheweke miwiti kanggo mewek. Lan kanggo soothe kabeh iki shuddering kaluhuraning penggalihipun dhumateng sing sepisan maneh mimpin saka siji liyane, wektu iki luwih alon-alon, minangka piyambakipun njupuk ing peran saka pekuncen lan pekuncen. Nalika ambegan kita malah maneh, aku rampung questionnaire, kang ana luwih apologetic, loropaken, nanging isih kepengin weruh lan cocok kanggo peran.
  
  
  "Njupuk ngatur, Roseanne, dear," aku ngandika. — Aku ora mikir supaya. Nanging iku supaya dadakan lan supaya rampung artine. Kejabi, ora ana siji sumurup aku ana kene.
  
  
  "Ah." Roseanne ditampa sandi njaluk ngapura lan maringi kula tumoto baris saka ambungan saka chin kanggo navel. "Wong-wong ing Rime tansah ketemu metu banget cepet, Jerry. Full panggonan hotel, driver mendhoan, film kru. Aku upaminipun wong mistook sampeyan kanggo wong liya, ora padha?" "Iku kudu," aku ngandika. "Nanging, sing ndeleng, aku ora ngerti apa-apa bab sampeyan, kajaba sing ayu lan pancen unik ing Spanyol, lan sing teka saka anggur gedhe negara saka Colognola."
  
  
  "Padua," dheweke didandani kula thoughtlessly, gumun dening looking ing pangilon. — Apa tenan mikir aku cantik, Jerry?" Ora amba banget?
  
  
  "Aku ora bisa ngadeg kita inch liyane," dheweke ngandika setengah temen-temen. "Lan inch kurang ora bakal cukup." "Sing banget becik," dheweke padesan. "Ing rheumatism aku bakal pitutur marang kowe apa girl prasaja dheweke."
  
  
  Dheweke marang kula dheweke biography, kang uga dikonfirmasi apa aku wis maca ing microprint. Dheweke malah kasebut ing Left group ing universitas lan mecat minangka childish whim. Lan sing thanks kanggo Pierrot support, dheweke tak proyek.
  
  
  Iki ana kesempatan aku ngene ngarep-arep kanggo, lan saiki iku siji kanggo njaluk iku karo dicampur saka kanepson, kudanen, lan butarepan.
  
  
  "Sethitik Casanova,"aku mbledhos. "Lah, aku wis krungu soko bab ego ajining diri saka kabeh wanita. Lan panginten sampeyan karo wong... Kang clenched untu kang convincingly kanggo push adoh gambar Rosana lan Pierrot, gambar luwih ndhagel tinimbang nyerang.
  
  
  "Aku ngandika aku pitutur marang kowe bebener, Jerry. Dheweke ngusulke dheweke uwang defiantly. "Aku digawe katresnan kanggo Don Lupo , lan iku ora minangka ala lan nistha minangka sampeyan bisa mikir. Miturut cara, panas Camilla lagi wae ageng saka midget, lan sampeyan bisa krungu kula taunting dheweke, bisa sampeyan? 'Apik. Dheweke tutuk bengkong ing snarling obor. "Sampeyan kudu ngerti —" dheweke ngandika,"sing manis enom bocah-bocah wadon saka langka curative gedhe-gedhe sing diwenehi layanan free."
  
  
  Aku takon dheweke. "Sing sampeyan isih ningali wong?"
  
  
  'Ningali sampeyan? Roseanne ngandika. 'Ya. Bapakku dianggo kanggo wong. Lan kang penting lan biasa kelas-page penumpang. Nanging sing ora ana liyane saka sing, Jerry.
  
  
  Iku ora nggawe raos akeh kanggo duwe mlebu nalar, lan aku ora bisa dig wae luwih tanpa ngumumke dhewe. Sabanjure wektu aku weruh dheweke, aku bakal nggawe manawa iku panggonan ngendi dheweke bisa kanthi aman terus diselidiki dheweke. Sapunika, wektu iki mung ticking adoh.
  
  
  Minangka yen ngiro-iro sandi pikirane, dheweke ngrambah metu kanggo njupuk siji pungkasan ringgit katon ing pangilon.
  
  
  "Saben kamar turu kudu duwe tembok kaya iki," dheweke ngandika. "Yen arep dadi sugih... Nanging saiki sawijining tak kanggo pindhah. Aku duwe patemon ing jam.
  
  
  Kang ora padha sumelang ing bab iku. Aku wis awan janjian ing jam.
  
  
  — Aku bakal nelpon sampeyan sesuk, " aku prajanji. "Utawa sampeyan bisa nelpon kene." Aku ora ngerti apa kanca-kanca jadwal, nanging Pierrot lan kanca-kanca kang wis digawe munggah ego kanggo entri menyang bisnis film, nanging aku ora bakal nglilani iki kiamat kita reuni.
  
  
  Dheweke wis disandangi maneh, yen sing apa ngene nelpon tutup-munggah saka airy sugih, lan piyambakipun nganti dheweke menyang kamar urip. Dumadakan, dheweke iki minangka kalem lan serius minangka dheweke wis wayahe kepungkur, seneng lan antusias karo dheweke pecah chatter.
  
  
  "Sampeyan wis digawe kula dadi seneng ing wektu kuwi cendhak wektu, Jerry," dheweke ngandika. "Ing bidang, lan banjur kene maneh. Dadi luwih supaya iku scares kula lan ndadekake kula mikir."
  
  
  Duweke kapandeng minangka serius minangka dheweke iki kanggo nyetel kanggo dheweke anyar swasana ati. Dheweke ngguyu.
  
  
  "Aja padha sumelang, Jerry," dheweke ngandika soothingly. "Ing pikiraken, aku ora ateges nemokake cara kanggo omah-omah sampeyan kaya paling bocah-bocah wadon bakal. Aku mikir bab liyane. Nanging sesuk kita bakal pirembagan lan muter."
  
  
  Sawise kiss, dheweke kiwa.
  
  
  Aku bali menyang kamar urip karo koyo sing pitakonan bisa provoke sawetara tumindak ing dheweke arah, tanpa gadhah faintest idea ing apa arah tumindak iki bakal berkembang.
  
  
  Kang narik kawigaten angin ing pangilon sadurunge cukur lan klamben kanggo nedha bengi. Kula transistor durung menehi kula wae sinyal, nanging ing TT departemen AH, sawise nuduhake kula pangilon saka kita dhewe peneliti, sing sampurna ditularaké video gambar. Komponen elektronik padha kasebar kabeh liwat lumahing lan individu uga wis cilik banget kanggo ih dadi ditengarani ing panelusuran. Aku ora care sing sapa bisa seneng nonton Rosana lan kula dadi sibuk ing amben amba, nanging aku ora bisa supaya prying mata ndeleng diplomatis koper, ego rahasia kamar, lan ego isi.
  
  
  Panjenenganipun diganti setelan kanggo siji liyane, kang digawe khusus kanggo ndhelikake Luger unnoticed. Yen ana soko intim arep ing karo Camilla ing pisanan utawa kaloro setengah dina, kang wis cepet njupuk mati pangagemane tanpa nuduhake kang arsenal. Nanging ing wektu sing padha, aku ora arep kanggo pindhah nganggo gegaman menyang sumber sing ora dingerteni wilayah, mung minangka nganggo gegaman minangka pungkasan wengi. Hugo, ing stiletto, iki luwih gampang. Iku mung dijamin scabbard ing tangan kiwa karo lapisan kaping pindho saka bandages, kang diijini kanggo wong sing wis bubar wis meh burned. Camille kang lotion ora mestine kanggo rampung waras saben inch saka awak. Utamané wiwit wong-wong cm sing Camilla paling interested ing tetep utuh. Duweke wis liwati test iki karo Rosana.
  
  
  Ing pangilon liwat kitchen sink, kang kapandeng meh sehat. Ing AH, kita padha ora rumit sugih-ups lan make-up, kita ninggalake iku kanggo cilik sedulur ing layanan liyane. Aku mung smeared sethitik werna abu-abu ing dheweke mata lan deepened sing sawetara kisut ing pasuryan dheweke. Sing, lan sawetara sighs aku supaya metu saka wektu kanggo wektu, kudu nggawe percoyo kula kolega anyar lan kabeh onlookers sing aku wis ora sacara kebak mbalekake saka atos wengi.
  
  
  Kebak ngormati, kula melek mimpin kula kanggo elevator ing mburi dalan, ngendi liyane pengawal supaya kula lan dikawal kula mudhun undhak-undhakan. Ana, liyane dadakan kanggo nyegah teka karo kula kanggo counter. Kabeh iki banget flattering, nanging iku nemen winates mangsa aktivitas. Dheweke digawe mental wigati kanggo takon Pierrot kanggo santai kang njaga sethitik, yen bisa.
  
  
  Kang, Renzo, lan Studds wis ngiwa, nanging Sir Hugh iki nunggu kanggo njupuk kula kanggo rapat ing klub ing sopir-mimpin Nggulung. Loro perwira polisi ing motor nitih ing ngarep kita, lan katelu pejabat nitih konco karo gun suanten. Sapa sing nyoba kanggo nyerang kula ing cara, iku bakal ora wis wong sak Pierrot kanca-kanca.
  
  
  Lobi saka mistletoe klub persis languid, peteng, ultra-bourgeois riasan Italians sing kaya kanggo nggunakake nalika nerangake kanggo elegan lan ayu. Kabeh saka pungkasan wengi kang katelu ana, kajaba kanggo saperangan saka sejatine sifate pop lintang-lintang, plus saperangan rambut abu-abu, stocky purun saka macem-macem bangsa sing padha ngenalaken kanggo kula. Biasane investor lan sawetara specialists technical. Ana uga panulis, Kendall Lane; ceking, gemeter, preoccupied Amérika ing biru flannel blazer, beige slacks, lan Gucci loncat karo muter awak-flops. Kapan aku needed kanggo goyangake tangan karo wong, duweke iki kikuk, lan kapan duweke sengaja bumped menyang wong, duweke iki supaya timidly mundur sing everyone kudu duwe panginten padha dealing karo edan oilman. Yen wong nyoba kanggo link identitas kanggo sing khusus, unbreakable Nick Carter, ing ngarsane saka kula kene bakal galau wong sing sethitik.
  
  
  Awan iki akeh banget ing ed lan ombenan lan ing cara informal egoistically conducted. Italians njupuk Eda akeh banget lan ora ngidini dheweke kanggo bakal ngrusak dening ngomong bab bisnis. Kang ana antarane Renzo lan Camilla. Pierrot lan panulis sing muter iki game ngelawan kita. Camilla kang pangobatan kaendahan wis digawe dheweke luwih ayu saka tau. Nanging ing cilik dheweke, iki kunjungan menyang beautician padha prentah, liyane kanggo sawetara prestige sosial lan interaksi karo klien liyane saka kanggo nambah apa iki dadi sampurna saiki ing awal. Dheweke whispered sarehning intim iku kanggo kula, flaunted kula minangka yen aku padha anyar poodle, lan njupuk lengkap kredit kanggo recovery kanthi cepet.
  
  
  Mung wong sing isih kasebut Thread Tentrem ana Writer Lane. Kang sapisan miwiti metu minangka writer, lan saiki Stahl sukses panulis spesialisasine ing ndelok film. Iya ora aran kaiket dening sopan Romawi taboos bab ngomong bab Ed. Panjenenganipun panginten kang wis peduli crita apik, lan ana apa-apa kanggo mungkasi em saka sing nuduhake iku piece dening piece sadurunge patemon resmi.
  
  
  Senadyan twitching, bisa ing efek saka dexedrine sing isih ana ing sistem, Lane iki penake, gampang-arep wong. Tulus nanging clueless kiwa-swiwi liberal, macet nang endi wae ing taun 1930-an. Pendhaftaran paling gedhe obsesi iki Perang Donya III. Cukup sabdho badhan. Ing gati, ing kajaba iku, kanggo salah siji saka alasan kanggo orane AH lan sandi dhewe janjian. Ego crita, kaya paling apik crita, tansah wiwit karo tembung: "Apa yen..."
  
  
  -"Apa yen," ngandika, pointing tengen dhingklik ing kula liwat katelu mesthi pheasant lan polenta, " iku kabeh diwiwiti ora karo salah siji saka superpowers saka Amérika, Rusia, lan China, nanging karo klompok saka wong laku jina karo cukup daya lan kemampuan kanggo nggawe seri saka kedadosan ing telung negara iki? "Big three" bakal enggal nanggepi beda kanggo liyane. Lan wiwit kabeh padha duwe cukup senjata nuklir kanggo numpes kabeh donya, iku bakal dadi Ibu Bumi banjir. Thread donya, sampeyan ngerti?
  
  
  Panjenenganipun marang emu bilih piyambakipun mangertos. Nanging ora iki dicokot adoh-dipapag?
  
  
  "Aku ora mikir supaya," Lane ngandika tendean. "Kabèh globe punika wêdakakêna keg. Mung njupuk rolas sasi saka panganiaya: ing Lotz ontran-ontran, Olympic Games rojo pati, London bombings, Belfast bombings saben minggu, eksekusi saka diplomat ing Sudan, expulsion saka pamaréntah Britania saka Bermuda... Oh, Allah kawula. Lan sing mung tip saka iceberg."
  
  
  "Ora ana Katelu Perang Donya watara iki," Emu marang dheweke.
  
  
  "Ah," Lane ngandika, minangka yen menehi emu tip. "Mung amarga iku kabeh digawe dowo metu liwat wektu tartamtu wektu. Nyoba kanggo mbayangno apa bakal wis kedaden yen kabeh kedadosan iki wis dumadi ing rong utawa telu dina. Tambah sing sawetara explosions... Apa sabanjuré?
  
  
  "Banjur kabeh bisa jotosan munggah," aku ngakoni. "Nanging iku isih misale jek sing dicokot temenan kanggo kula." "Iki kabotan wis wungu kakehan." Pierrot nguripake ing dhuwur kursi jejere wong kanggo njawab.
  
  
  "Renzo bisa nerangake."
  
  
  "Dening sawetara ajaib, Kendall kasedhiya kita karo loro — tingkat skenario," Renzo ngandika. "Lan kandang jaran mangerténi persis carane kanggo njupuk soko kaya iki sampurna. Kanggo cerdas lan kasengsem panampil, iki wujud caveat. Kanggo wong, lan sayangé kanggo paling, iku apa-apa nanging kasar ireng banyolan. Lan malah kanggo tingkat katelu, kanggo rampung brainless, iku bakal dadi fantastic kuwi ngarsane sing donya iki kabèh bakal temtunipun arep kanggo tuku karcis."
  
  
  "Nanging iki crita wis tetep angel," Lane mekso. "Banyolan ireng, ayu. Nanging ora komedi. Ing idea saka nelpon iki organisasi rahasia LAL weakens dheweke sethitik.
  
  
  Aku takon karo saemplokan saka polenta.
  
  
  "Eliminasi kabeh formulir saka urip," Renzo diterangno. 'Kula idea. Nanging aku ora shove iki mudhun tenggorokan, Kendall.
  
  
  "Ethiopian Front Pembebasan disebut dhewe ELF," Pierrot ngandika. "Lan ana apa-apa lucu bab iku.
  
  
  "Inggih, mugi kula ndeleng," Lane ngandika, panggolekan ing pasuryan saka genius sing kesurupan dening kabeh iki boobies, nanging sing wis nyoba kanggo manggon karo wong-wong mau.
  
  
  "Karo lintang-lintang kaya Camilla lan Michael," Renzo waved ing dhingklik ngendi Michael Sportu lungguh antarane akeh pembuangan,"kita isih bisa nindakake iki lan nggawe mayuta-yuta."
  
  
  "Aku mung digawe siji film sing ilang dhuwit," Camilla ngandika akeh. "Nanging diwenehi iki bisa advertisement kanggo televisi, iku bisa ora mung dadi ing beyo sisih. Sampeyan lagi aman nandur modal ing kula, Jerry.
  
  
  "Mung guyon," dheweke whispered ing kuping dheweke, " ora ana siji peduli yen aman karo sampeyan utawa ora?" Dheweke rheumatism tak sing seductive, mischievous eseman.
  
  
  Liwat tuwung saka warung lan cognac, aku kesempatan kanggo pirembagan kanggo Pierrot bab soko sing sehen kula kathah: kula akeh banget bersenjata sampéyan. Aku ora bisa supaya mbuwang helignite bom yen aku wanted kanggo ninggalake kamar maneh. Kuwi maneuver ing lalu lintas abot bakal wis kapenuhan ing morgue karo akeh banget resik passers-dening. Salah siji cara, iku kakehan kanggo ndhelikake konco Hawk. Mesti wae, aku ora bisa pitutur marang Pierrot apa aku needed iki ingatase hak bebas kanggo tetep ing tutul karo AH. Nanging ekstra njaga saka nomer banget mestekake lan mlebu nalar cara kanggo pendekatan Romawi.
  
  
  "Iku kaya aku... uga, ora ing sandi dhewe," aku diterangno, glancing miring ing Camille, sing wis mung wis ngomong kanggo bank ing mburi liyane saka telpon.
  
  
  Pierrot kang cilik mata konco pink lensa surem munggah supaya akeh sing aku meh dipercaya kula ego kanggo celukan Ora Lupo. — Aku ngerti carane ora adil pangayoman bisa, " ngandika, wincing lan winking. "Kanggo meh saben wong aku ngerti, kang kanca karo Camille kudu cukup, luwih saka cukup, nanging aku bisa ndeleng sing iki crita bab sampeyan Texas ora exaggeration, Jerry." Sing nglirik maneh. — Aku bakal nggawe manawa sing ing mangsa bakal ana sethitik kurang saka kuwi mbatesi aturan. A words sawetara kanggo ministries cocog.
  
  
  "Aku mikir wong siji ing elevator wis cukup," aku ngandika. "Yen kang ngijini kula liwat nalika piyambakipun sumerep dheweke, aku arep kanggo bisa kiwa piyambak." "Siji ing elevator ing lantai lan siji ing lobi," Pierrot mutusaké kanggo kula. — Iki ngleksanani apik kanggo kita perwira enom. Nanging sampeyan bakal ora kejawab yen sampeyan narik tengen earlobe karo tangan kiwa. Katon kaya iki. Panjenenganipun nuduhake iku kanggo kula.
  
  
  Iku apik, kode prasaja. Bab kanggo Pierrot, kang wis dhuwur, kondhang malah luwih dhuwur. Penting gangguan iki musna, nanging utama piranti kanggo mbuka sumpel botol iki isih mantep. Rando tapped rim kang brandy kaca karo piso woh.
  
  
  "Kita bakal pindhah menyang kamar konferensi ing lantai kapindho saiki," piyambakipun announced. "Anggota klompok mung
  
  
  Thread Tentrem, supaya aku wedi kita ora bakal duwe kanggo ngomong pamit kanggo kita tamu sak wentoro kanggo saiki."
  
  
  Nalika nedha awan klompok nyuwil munggah, gendhakan lanang investor lan pacar wadon shareholders sulked. Padha watara kita, sing njupuk undhak-undhakan utawa elevator, padha winates kanggo aset saka ing paling $ 300,000 saben, plus Lane, writer, lan sawetara teknisi. Ana telung puluh kita, bound bebarengan dening kuwat lim dhuwit lan kien sing bound kanggo tindakake.
  
  
  Aku sengit iku ing konferensi, nanging Donya iki sesi Pungkasan ana sethitik luwih menarik saka sing paling saka wong. Biasane amarga aku iki straining kuping kanggo nyekel apa-apa sing bisa mimpin kanggo Anderson kang kasujanan lan mine.
  
  
  Lane wiwit karo a gambaran brief saka plot, kang dheweke, contone, wis sumurup, LAL, klompok maniacs maksud ing ndamu munggah ing donya minangka wutuh. Iki bakal rampung dening ngetokake sawetara diversionary bombardments lan provoking sawetara kedadosan ditetepake ing huruf gedhe lan potensial fires, njalari Amba Telung kang retaliation mekanisme sadurunge sapa ngendi wae ing donya urip cukup dawa kanggo éling sing iku kabeh salah.
  
  
  Ana kondhang, luar biasa rahasia bandara lan pribadi tentara (malah luwih mokal kanggo kula ahli saka liyane saka pirsawan, sing matèni kabeh iku kena wabah sarakah). Nanging aku kudu ngomong sing Lane digawe iku bisa dipercaya lan sijine emosi sing apik menyang loro karakter utama. British agen rahasia sing dadi liwat kabèh plot, lan ego italia hostess sing tawaran karo kang kesasar dening teroris, nanging uga wiwit hubungan karo wong. Camilla lan Michael gabung ing babak keplok, lan Lane marang brief pribadi panjelasan saka film kang wigati kanggo ego ageng pirsawan.: "Perang Donya katelu ora mung bisa, nanging iku temtu bakal numpes peradaban, kaya kita." .'
  
  
  "Sing kabeh padha ngandika bab wabah Perang Donya II," bank ing baris ing ngarep saka kula snorted cynically.
  
  
  "Sing apa bisa kelakon," nggantheng countess jejere wong ngandika. "Utawa sing wis ora wis looking around akhir-akhir iki."
  
  
  Saiki iku Renzo kang siji nganggo; lan piyambakipun kasebut jeneng gedhe lintang-lintang sing bakal muter bebarengan.
  
  
  Banjur Sir Hugh teka karo tumpukan makalah kanggo nerangake lan defend kolosal budget. Sadurunge sing, kabeh manungsa waé saka pirsawan iki fokus, kalebu ing kula. Iku masterful presentation, lan saiki sawijining katon carane Sir Hugh ngatur kanggo susu mayuta-yuta saka countrymen lan liya-liyane, lan sijine ih menyang akun bank pribadi. Ora bagean wis nguwasani, nanging yen sampeyan cut iku menyang sawetara bagéan, sampeyan bakal njaluk apik melon, kang papat partners bisa dibagi rapi antarane piyambak, anggere padha ora cut saben liyane throats page.
  
  
  Ego kang-kaya proses, proses kang, comradely nanging aristokrat, mandriva linux nanging ora tau condescending, dicocogaké ego tokoh. Wis apik-natured lan uga-informed respon kanggo sawetara saka pirsawan kang ego komentar.
  
  
  "Mung siji aktor ora worth $ 100,000 kanggo rong dina karya."
  
  
  Sir Hugh: "siji Iki ora iklan. Yen iku sober lan kita nggawa ego saiki menyang rumah sakit ing Sussex. Ya?"Pungkasan siji kanggo jerman Kulon pengusaha.
  
  
  "Insurance dhuwit misale jek banget gedhe banget kanggo kula. Aku mbayar dheweke kurang taun kanggo kabeh sandi pabrik."
  
  
  Sir Hugh: Padha koyone gedhe banget kanggo kula, banget, Herr Schmidt. Nanging sing apa perusahaan insurance sing dadi nunjang. Nanging tanpa gendheng. Kita ngatur kanggo njaluk sawetara saka paling larang peralatan militer ing donya minangka peraga ing meh gratuitous silihan. Kita kudu minangka direksa sabisa ing ngono salah siji saka kita B-52s, kang biaya luwih saka kita total budget, bisa kacilakan."
  
  
  Liyane pitakonan padha uga mangsuli karo pesona padha lan keaslian.
  
  
  Pungkasan tumindak iki kanggo Chris Mallory. Panjenenganipun ngedika kaget coherently sawise kabeh brandy kang ' d tahap. Panjenenganipun diterangno sing "Stream saka Cahya" bakal dadi film pisanan kanggo nggawe lengkap nggunakake komputer kontrol. Ngandika yen recreated model cities, armada lan perang.
  
  
  "Iku kabeh lawas-gaya," ngandika. — Nanging prabédan sing kabeh iki cilik komponen sing dibangun menyang circuitry kita utama ing komputer. Aku program iku, nguripake ing mesin, push tombol, lan sewidak persen babak trip direkam ing siji njupuk."
  
  
  Iki narik kawigaten scant keplok saka film-savvy investor, sing wis sinau cara hard sing telas re-nganggo bisa digunakake kanggo nggawe film. carinf.com ora tanggung jawab segara mungsuhan ing blumbang bisa nguripake metu dadi meh minangka larang minangka film dhewe.
  
  
  "Kanggo pemandangan liyane, kita kudu Renzo studio, kang saiki paling gedhé ing donya," ujare. "Trafalgar Square, Times Square, Place de la Concorde — kabeh saka wong-wong mau sing recreated ana. Lan katelu kamera kru bakal nindakake tambahan ing lokasi dawane saka kabeh ruangan blumbang sapisan Bunny Sawyer lan Ego cameramen teka kene ing pungkasan Sunday sabanjuré."
  
  
  Piero dileksanakake kanggo thank kabeh kita kanggo dateng kita (lan dhuwit) lan marang kita sing ana bakal dipandu demo kanggo Renzo studio sesuk.
  
  
  Lane takon Studds nalika patemon iki liwat.
  
  
  "We need liyane pemandangan," ngandika. "Kuwi buta tanker iki diunekake munggah. Bledosan gas ing salah siji saka ego nawakke cukup kanggo angkat kabeh kapal bab telung atus meter sak banyu. Lan nalika kabeh nawakke sing lengkap, sampeyan bakal duwe miles lan mil saka kobong lenga. Sampurna cocog maksud kita, ora iku?
  
  
  Kandang jaran kang pasuryan nyuwil menyang sarujuk grin.
  
  
  "Sing muni gedhe, Ken," ngandika. — Nanging carane bakal njeblug?" "Iku prasaja: A torpedo. Mbokmenawa remot kontrol saka speedboat, " Lane ngandika. "Kabeh sing bisa tutul. Sampeyan ora bisa kantun. Ora ana cara.
  
  
  "Gedhe, Ken. Sampeyan bakal nggawe sawetara warni gambar kanggo kula, lan aku bakal njaluk model iki tanker kanggo sampeyan ing wektu kurang saka iku njupuk sampeyan kanggo nulis pemandangan iki." Panjenenganipun mandegake lan kegores sirahe. "Pripun kita ngerti sing odina sak iki supertankers punika maringaken liwat panah selat, ngomong, ana sabanjuré? Saluran, contone. Utawa malah luwih apik, cedhak Leningrad.
  
  
  "Aku bakal takon Maria kanggo nelpon salah siji saka amba perusahaan lenga." Ken digawe cathetan ing mburi envelope.
  
  
  Studds kesawang Camille lan kula konco wong.
  
  
  "Gagasan gedhe, iki wong," Laine kanca-kanca umuk. — Aku bakal ngirim Sawyer kanggo film nyata kapal, lan banjur kita bakal pindhah menyang ego bledosan ing blumbang!"'
  
  
  Alon-alon, nanging kuwat, Camille tugged ing sikut. "Aku iki mikir arep bali menyang hotel kanggo ndeleng carane uga sampeyan wis mbalekake, Jerry," dheweke ngandika. — Banjur becik pungkasan nedha bengi ing kamar, lan banjur kita bakal ndeleng carane uga sampeyan wis mbalekake." Lan apa sing perlu apa perawatan liyane.
  
  
  Lemut-ukuran panginten gnawed ing bali saka atine, nanging Camille kang gamblang stifled ing panginten. Kita bali menyang Le Superbe lan padha undisturbed kanggo loro ends saka dina lan ends ing wayah wengi.
  
  
  
  
  Bab 5
  
  
  
  
  Aku tangi munggah ing kamar. Camille snuggled munggah kanggo kula, nanging minangka seneng minangka kita padha, aku tangi munggah kroso kuwatir kanggo kabeh wektu aku ' d ilang. Camille clung kanggo kula kaya nengsemake leech, lan sentries padha isih ing pasukan lengkap.
  
  
  Banjur, sawise dheweke pisanan afternoon patemon karo Camille ing dheweke kamar hotel, Pierrot disebut dheweke. Dheweke mung ngguyu seneng lan diterangno kanggo kula sing iku njupuk em a nalika kanggo njaluk bantuan ing tutul karo sawetara mentri utawa umum, supaya aku mung wis kanggo priksa manawa kanggo duwe sawetara fun ing sawetoro wektu.
  
  
  Supaya Camilla lan aku diputer Tarzan lan Jane, Romeo lan Juliet, Jute lan Permata, lan supaya ing nganti nedha bengi, karo kabeh pasugatan ing dheweke chambers. Kita banjur disandangi kanggo brief chatting karo Sir Hugh lan Murid ing Camilla kamar sadurunge bali kanggo sandi kwartal, ngendi hara taruna isih ngadeg njaga kanthi dadakan kanggo nyegah.
  
  
  Dheweke tumindak wong, lan apa aku iki dilakoni saiki iki luwih kaya digunakake kanggo wong-wong lanang Hawke telpon "Kontol Hannes agen," sopo sing luwih sabar karo guna chatter saka dheweke, lan sing siji adi ons informasi asalé saka bab patang puluh liter saka karya reged.
  
  
  Panjenenganipun chattered adoh, lan nampa minangka paling apik kang bisa kanggo njaluk soko migunani metu saka dheweke, nanging ora ana, apa-apa. Sir Hugh lan Studds rembugan cilik kaluwihan saka inggris Saluran liwat Teluk Finlandia ing jeblugan iki supertanker. Senajan padha ngomong bab toys, ana karu corak kanggo ih semangat.
  
  
  "Nanging sampeyan ora ngerti, Studds," ngandika Sir Hugh. "Ing mangsa, sampeyan duwe kasempatan sing kobong lenga bakal tekan loro-Dover lan Calais." Panjenenganipun pocapan jeneng prancis kutha ing inggris .
  
  
  "Nanging yen iku ora kelakon ing Teluk persia, nanging ing ngarep saka Leningrad," Stads ngandika, " kita bisa meksa iki Rusia kanggo nanggapi karo kabeh padha duwe ing tentara meriem lan pluru."
  
  
  "Plot punika cukup kanggo Rusia kanggo nanggepi," Sir Hugh ngandika. "Kendall idea iku uga kanggo kita kanggo rampung numpes loro cities ing awal."
  
  
  "Kabeh tengen," ngandika kandang jaran, menehi munggah Leningrad ing sih saka Dover lan Calais, kaya poker pamuter mbuwang kang ala tangan ing dhingklik. "Aku bakal duwe modeling lanang nggawe model saka inggris lan perancis pantai." Panjenenganipun kalah liwat kang kaping pindho grappa kanggo atus wektu.
  
  
  "Iku misale jek kula," aku ventured kanggo komentar, " yen sampeyan lagi panggolekan neraka saka akèh iku ing telung sasi jadwal."
  
  
  "Sing kaendahan saka komputer, Gerry," Sir Hugh ngandika. "Sanalika Murid rampung program kang, kita bakal nindakake iki ing sawetara dina apa iku bakal njupuk minggu kanggo nindakake ing sembarang iso dibandhingke film." "Sasi," Studds ngandika. Panjenenganipun lan Sir Hugh grinned ing wektu sing padha.
  
  
  Aku takon dheweke. "Nalika apa sampeyan miwiti? Dheweke kudu wis kene, nanging aku iki mikir njupuk break lan arep kanggo Jungfrau." Panjenenganipun diijini pungkasan syllable saka Swiss gunung jeneng kanggo tindakake wong bebas, nonton kasebut kanthi teliti, kanggo ndeleng yen kang reacted.
  
  
  "Ngatur njupuk iku, kita miwiti agêng-padharan Sunday sabanjuré," Studds ngandika. "Sanalika Bunny bakal kene karo kang cameramen. Tetep kene. Sampeyan bisa tansah ndeleng iki Jungfrau maneh. Kejabi, manis sethitik Camille akeh sing luwih dhuwur munggah ing buku.
  
  
  Sing kabeh aku sinau saka Sir Hugh lan Studds. Amba kandel nul. Renzo lan Piero tindak bab bisnis.
  
  
  Dheweke nyoba kanggo njaluk sawetara liyane kanyatan bab Pierrot metu saka Camille, nanging dheweke, kaya Roseanne, weruh iku minangka butarepan lan ana bungah saka iku. Iki ora nambah akeh kanggo apa aku wis sumurup. Minangka karo Rosana, dheweke komentar oddly sembrono: "Sampeyan kudu ngerti sing cah wadon wis kanggo nindakake sawetara iku kanggo njaluk ahead ing film iki donya, Jerry, "lan maneh karo bab:" ngene dadi kaget yen sampeyan ketemu metu apa jenis wong iku. Maksudku, kanggo wanita. Aku njupuk iku minangka guyon ing kawitan, nanging kang wong gedhe, Jerry, lan ora mung ing politik pangertèn. Ing kabeh kang tumindak, kang rawuh menyang pojok saka telenging, lan banjur sampeyan duwe sasi nalika piyambakipun retires saka tataran umum kanggo ngaso lan njupuk care saka awake dhewe."
  
  
  Sing pungkasan ana soko anyar, lan Hawke wis kanggo tokoh iku metu... Yen aku tau nggoleki dheweke ingatase hak bebas pribadi.
  
  
  Iki padha pikirane lan frustrations nalika aku tangi munggah. Lan ing wayahe piyambakipun tangi munggah, sadurunge Camille bisa mindhah, soko ngagetake menyang panggonan karo sora thud.
  
  
  Ing Barr, Studds ngandika kasus ora bakal miwiti ing babak trip sabanjuré minggu. Ing klub, sawise nedha awan, piyambakipun takon Lane kanggo mangerteni kang tanker iki maringaken liwat Channel inggris utawa cedhak Leningrad on Monday. Lan saiki iku kemis esuk.
  
  
  Soko ana salah utawa isih salah. Nanging yen iku ora, iku bisa banget uga titik kanggo soko luwih serius saka mung sawetara game perang ing miniatur.
  
  
  Minangka KAPAK agent karo Killmaster pangkat, dheweke wis digunakake talents dheweke ing assignments luwih saka cukup kanggo ndhukung cute ladies enom utawa njaluk nyisihaken saka rodok kurang anggota klub kaya aku iya sawetara bengi kepungkur. Saiki aku wis mimpin, lan aku ora duwe neraka saka akèh wektu kanggo mriksa metu. Dina iki dipérang dadi esuk neng studio. Kang kudu katahan sing janji yen iku wis ora wis kanggo hotel ruining loro sawijining peran lan kesempatan kanggo njelajah mung panggonan. Banjur ana nedha awan, ngiring dening liyane prentah patemon karo Renzo lan Ego kang pokrol, ngendi dheweke wis kanggo nulis priksa. Miturut Rolex, iku ana 6: 45 ing esuk.
  
  
  Kang katon watara ing trash tanpa gangguan Camille, tindak menyang kamar urip, lan dibukak lawang.
  
  
  Pengawal iki musna.
  
  
  Piyambakipun wangsul malih lan disandangi cepet lan quietly. Aku wrote dheweke cathetan kebak tresno, mulangi Camille sing aku iki mlaku ing bisnis lan bakal weruh dheweke iki esuk.
  
  
  Banjur aku ana ing njaba.
  
  
  Ana pengawal ing ondho mlaku, nanging piyambakipun signaled kanggo emu karo kang earlobe, kaya kang wis sarujuk karo Pierrot. Njaga chuckled lan mugi kula ngetik elevator. Iku padha karo njaga keamanan ing lobi. Panjenenganipun mesem maneh. Aku ora ngerti apa crita Pierrot wis marang wong-wong mau, nanging aku ora care.
  
  
  Lurung-lurung padha sacoro prakteke kosong, lan sembarang mendhoan nyedhak hotel bisa dadi kagungane menyang sisih liyane. Piyambakipun malmpah ing limang pamblokiran kanggo Grand Tengah Stasiun lan njupuk mendhoan tanpa nunggu ing baris. Aku marang iku kanggo driver kanggo langsung wong menyang sudhut cedhak omah Saint-ing-Trastevere. Aku ora duwe simpati kanggo sing ngganggu Gilchrist, lan kang ana cantik manawa aku saiki bisa njaluk Hyman bantuan lan ego saka CIA minions bisa.
  
  
  Aku njupuk pancegahan biasanipun mbayar driver, lan sawise nggawe manawa aku iki ora kang ngiring, aku rauh ing lawang omah.
  
  
  Hyman dibukak lawang. Padha listless dedeg piadeg lan proses minangka sadurunge; mata ngantuk, disandangi ing padhang ijo pajama ngisor lan tentara lawas klambi sak katun. Piyambakipun langsung ing mode siyaga sanalika dheweke malmpah ing.
  
  
  "Apa sampeyan njaluk paket sing kiwa kanggo dheweke ing hotel?" Ora sullen Gilchrist wong. Pinter enom agen, isih hasrat bab game.
  
  
  "Ditampa, Maca, lan disimpen". Aku kalah ing lawang. "Banjur aku numpes iku. Aku wis banget scant diwenehi lan sawetara pitakonan kanggo DC. Apa sampeyan duwe saiki?
  
  
  "Mung wicara rate," Hyman ngandika. "Nanging sing cukup. Kejabi, aku ora bisa njupuk maneh. Lawas Gil kita komunikasi genius. Pramila piyambakipun tansah kabeh abot bêsik ing Parioli. Aja fooled dening sing wong lawas neson, Carter. Kang mangerténi liyane babagan radio, processing data, lan program komputer saka wong watara iki supaya disebut-ahli. Iku tansah siap ing cilik saka bebaya, nanging emu seneng kanggo ndalang dadi prasaja akuntan apa saka sangang limang."
  
  
  "Becik kanggo ngerti," aku ngandika. — Nanging apa aku kudu sapunika punika ngobrol. Page karo basa ngarep, banjur karo sampeyan. Ngendi kang nomer telpon?
  
  
  Kita tindak menyang kamar maneh, ngendi Hyman iki ketoke turu ing hunched bach amben. Panjenenganipun maringi ego apik kick karo siji mburi, lan ambruk plush dicethakaké narik-metu papan karo menowo abang telpon ing iku.
  
  
  "Aku kudu tetep utawa pindhah?" Hyman takon.
  
  
  "Tansah ngrungokake," aku ngandika. "Sampeyan bisa wis diklasifikasikaké saka saiki, ing kasus, aku wis kanggo menehi hasil karo disengojo utawa involuntary ngilang maneh."
  
  
  "Ya," ngandika. — Aku krungu bab sethitik lumaku pungkasan wengi. Ing sepi Rime, kita biasane ora duwe kuwi tumindak. Panjenenganipun slumped menyang dhingklik minangka dheweke dipencet tombol ing telpon kanggo komunikasi langsung menyang AH markas.
  
  
  Lonceng rang.
  
  
  "Papat jam ing esuk, yen sampeyan ora wis ngerti," Hawke swara ngandika.
  
  
  Dheweke iki digambarke dening Ego ing kothong kantor, karo gedhe thermos saka warung, ageng bodo, lan tumpukan makalah ing meja ing ngarepe wong, kang dawa driji nutul impatiently minangka piyambakipun sinau data.
  
  
  Tanpa luwih nepangaken, marang emu bab kang pungkasan 24 jam lan dipeksa aktif.
  
  
  "Oke, oke," dheweke delok. "Yen ana salah siji bab aku sengit, iku wong sing jenengé KAPAK sing apologizes kanggo awake dhewe. Aku ngerti Roma ora wana, supaya yen sampeyan supaya dhewe njaluk diculik, sampeyan ora bisa nyalahke ih kanggo tetep mripat ing sampeyan. Ngomong soko positif kanggo owah-owahan. Iku wis informed karo kebak bayangan saka kabeh sing wis liwati, uga minangka pepek sifting dhewe data dijupuk. Nanging malah karo pilihan iki, iku njupuk kula apik limalas menit kanggo rinci kabeh obrolan, loro ing kamar turu lan wong-wong sing padha luwih sosial ing alam. Kajaba iku, aku bareng karo wong pengamatan sandi sing bisa duwe soko apa karo pendhaftaran misi. Yen sampeyan lagi ing mangu bab soko, ora ditolak lewat iku; iku wis hammered menyang kita kabeh sak latihan kita. Supaya aku kanggo kalebu sawetara obrolan sing ketoke ngawur kanggo kula, nanging bisa nggawe pangertèn kanggo wong lanang ing latar mburi ing Washington yen padha panganan ih menyang komputer.
  
  
  Hawk mirengke kabeh iki, lan uga direkam obrolan ing tape recorder kanggo sinau nyedhaki mengko.
  
  
  "Kita bakal ndeleng," ngandika nalika iku rampung. "Iku ora bakal dadi ala kanggo sok dong mirsani kesalahan iki karo tanggal ing tanker."
  
  
  Hawke kang "ora dadi ala" ana kira-kira padha karo kanggo pamaréntah medali.
  
  
  "Saiki takon pitakonan bab apa sing arep kita nindakake kene," Hawke ngandika.
  
  
  "Aku duwe loro karo madegé ngalangi lan loro keagungan," aku ngandika. "Prioritas page iki tanker. Sampeyan bisa nggawe manawa ana ora supertanker ing inggris Saluran on Monday? Lan ana, banget?
  
  
  "Ora masalah," Hawk ngandika. "Krisis energi punika liwat, lan kita kontak karo utama shipowners wis ditetepake. Supaya padha nyepetake utawa alon mudhun cukup kanggo tetep ing wilayah resik."
  
  
  - Lan Leningrad?
  
  
  "Sing aneh konco saka yours, Studds, ora koyone kanggo ngerti sing ana ora sembarang mooring fasilitas kanggo supertanker kanggo dock ana," Hawke ngandika. 'Next piranti kanggo mbuka sumpel botol.'
  
  
  "Aku kudu laporan lengkap ing Swiss bank ing Lugano lan sawetara data liyane ing Piero Simca," aku ngandika. "Loro-lorone bisa pindhah kanggo sing L, ing Anderson kang gambar: Lugano lan Ora Lupo. "Iku ora sing hard," Hawke ngandika. "Nanging iki Buta Sethitik bakal dadi sethitik luwih angel. Sampeyan wis duwe kabeh kita bisa dig munggah, nanging aku bakal ndeleng apa liya aku bisa nindakake kanggo sampeyan.
  
  
  "Ing babak padha," aku ngandika, " kita kudu mriksa metu kabeh omah-omahé liburan ing Sussex. Murid lan Renzo tindak ana kanggo perawatan. Lan aku duwe perasaan sing Pierrot sapisan klien ana. Mbokmenawa ing jeneng beda. Nanging ego wutah kudu ditepungi.
  
  
  "Sing bakal nindakake," Hawk ngandika. 'Iku kabeh?'
  
  
  "Siji liyane panginten," aku ngandika,"lan siji request."
  
  
  "Teka ing!"
  
  
  "Sing banget samar saran," aku ngandika. — Nanging mungkin financiers bakal nindakake proyek apik ing Magnamut, perusahaan insurance sing dictates a babak-trip privasi." Yen iku curiga, iku bisa uga ateges sing iki cara kanggo mindhah dhuwit sing akèh."
  
  
  "Njupuk ngatur," Hawk ngandika. "We are ora agensi kanggo careless warga."
  
  
  -"Ngatur, boss," aku ngandika, " sampeyan lagi ora perusahaan financial salah siji, lan sampeyan duwe setengah yuta dolar sing bisa rauh ilang mung kanggo tetep munggah tutup." Yen aku golek metu sing dhuwit ilang, aku kudu mangerteni ing ngendi iku wis arep lan apa. Lan mungkin sing apa Andersson wanted kanggo ngerti. "Kabeh tengen," Hawk growled. "Lan nyuwun?"
  
  
  "Dheweke hotel bakal wis lengkap kontrol liwat Hyman, agen CIA kene," aku ngandika. "Aku uga bakal kaya kanggo duwe hak kanggo nggunakake Gilchrist, mung ing kasus."
  
  
  "Aku bakal dumunung kanggo Hyman," Hawk ngandika. — Aku wis wis dijupuk saka care sing. Gilchrist lawas bodho, nanging yen sampeyan mikir sing lagi ego-nggunakake dheweke aku bakal ndeleng apa aku bisa nindakake. Nanging apa wong? Aku ora bisa menehi sampeyan pilihan saka agen ing wilayah sing sepuluh taun luwih enom saka Ego, lan rong puluh kaping luwih apik.
  
  
  "Aku ora arep menehi munggah ego," aku ngandika. "Kang elektronik genius. Soko ing sirah, sirah, iku jero banget kanggo malah pitutur marang kowe, nanging yen aku bisa sijine iku kabeh bebarengan, aku uga kudu iki Gilchrist banget rauh.
  
  
  "Yen sampeyan mlumpat kaya sing," Hawk ngandika, " aku bakal nyedhiyani kanggo ego." Kajaba sampeyan teka munggah karo Romawi virus sing Mike Andersson dikontrak.
  
  
  "Yen mengkono,"aku ngandika," Gilchrist bisa dadi panangkal racun wisa kanggo ora pungkasan munggah kaya Mike Anderson." Hawk rampung karo sedih nanging sarujuk growl.
  
  
  ************
  
  
  Hyman ngadeg munggah. "Dadi aku wong lanang," kang ngandika karo mringis. "Apa aku, boss?" "Gusti allah mirsa, nalika wektu bakal teka," aku ngandika. "Mung loro iku ing wayahe." Panjenenganipun kapandeng ing nonton lan weruh sing tangan nuduhake Rivnenskaya wolung jam. Aku ora samesthine ing Lorenzo Conti omah nganti jam sepuluh. Karo Romawi lalu lintas, iku bisa kanggo nambah setengah jam kanggo saben patemon. "Pisanan, ayo kang ndeleng apa aku ngerti supaya adoh lan apa sing bisa sinau saka iku. Kapindho, sijine kula ing tutul karo Klemmu kang gendakan, Cora, kanggo jam. Mungkin dheweke ora ngerti telek bab kita, utawa mungkin dheweke mangerténi soko tanpa sadhar wigati saka ego.
  
  
  Hyman wis shoved abang telpon bali menyang ego den ing lawas Bakharev lan iki wis mencet nomer ing telpon biasa lungguh ing rickety meja.
  
  
  "Cora?" Ayo kang ngomong rong puluh dering mengko.
  
  
  "Mesthi aku ngerti wong. Nanging sampeyan lagi awake . Hey, aku bakal ing panggonan ing setengah jam karo wong sing pancene kepengin diajak kanggo sampeyan. Liyane terminal saka ngarep... Amerika, carane liya...? Aku ngerti dheweke, nanging kepengin diajak kanggo sampeyan. Supaya tetep sijine nganti kita njaluk ana. Mungkin aku bakal tuku tuwung saka warung karo kebales. Lan yen sing paling ora cukup... Kang sudo swara kang sethitik ...mikir maneh bab sing mbantu sampeyan menehi hasil karo kangelan digandhengake karo ijin panggonan sak wentoro. Nalika.
  
  
  "Dheweke iku ing kene." Kang nguripake kanggo Ngedol lan kula. "Saiki ayo kula ngerti apa aku kudu ngerti."
  
  
  Minangka agen, aku luwih seneng kanggo karya piyambak, nanging ana kaping nalika iku apik kanggo duwe wong watara kanggo test sandi teori. Iku salah siji saka wong-wektu, lan Hyman iki apik, angel, lan wicaksana wong kanggo proyek.
  
  
  "Kita ketemu metu..." emu marang dheweke. Aku ora bakal mbaleni resume sandi, nanging karo Hyman ing dhaftar lan Hawke ijin, dheweke ora arep bakal dianakaké bali, kajaba mbok menawa kanggo sawetara katrangan bab Camille lan Rosana kang talents.
  
  
  "Nganti aku iki nyulik dening Gorilla ing tartan Jaket lan Pepe," aku terus, " aku panginten Anderson iki edan, lan aku weruh akeh banget ancaman ing biasanipun film fanfare. Iki chrisye seneng banget ih pitakonan ngilingake kula saka soko ageng banjur bali. Nanging ing tangan liyane, iku misale jek kula sing Renzo lan accomplices sing resik, amarga padha bakal kudu ngenteni kanggo mriksa dadi ing ih kang milik sadurunge padha bisa liquidate kula.
  
  
  "Aku ora weruh akeh potensial ing iku," Hyman ngandika. "Ora tenan.
  
  
  "Saiki rawuh ing nyoto bagéan," aku ngandika. "Aku miwiti mikir ing arah beda. Apa mengkono yen iki "Thread Donya" film punika boten luwih saka jenis tutup crita sing ndadekake iku ilang menyang lancip online? Biasa moviegoers sing uga suckers. Padha mikir padha bisa nggawe fun sing investor. Nanging ing proses, padha wis nambah cukup mbebayani senjata sing ora dingerteni pihak katelu wis diuripake 'loro ends saka Donya' skenario menyang kasunyatan."
  
  
  Iku njupuk Hyman sawetara menit kanggo mikir bab iku. "Implausible," ngandika. "Nanging iku bisa.
  
  
  "Banjur Mallory kang blunder pungkasan wengi diganti kahanan maneh," aku ngandika. "Yen ana plot kanggo numpes donya lan plans kanggo jotosan munggah supertanker, kang kudu melu. Supaya mungkin wong ing saindhenging Donya Mburi perusahaan melu. Mungkin sawetara saka grup sing conspirators, lan liyane sing bodho cubluk.
  
  
  Hyman manthuk.
  
  
  "Yen ana beda klompok saka wong —" aku diterangno, " utawa sawetara panggonan liyane karo cilik akeh lan kurang polisi saka Rime, aku bisa mung pindhah ana lan kokain sawetara serangan skill nilai-nilai. Nganti aku krungu bebener saka dheweke.
  
  
  — Nanging yen sampeyan padha kanggo kokain sawetara saka anggempur skills lan pasukan Pierrot kanggo takon sawetara pitakonan ing Senat, ana bakal sawetara banget karu kahanan kanggo ego Kang Pukulun, kita duta, lan kanggo dhewe sadurunge iki ngombé sesi ends." Kahanan ngendi CIA, uga minangka AH, ora bisa ngadeg maneh, " Hyman rampung kanggo kula. — Supaya apa aku mengkono liyane saka ngenalke sampeyan Cora?" "Nelpon wong kanthi jeneng sing ing dhaftar iki," aku ngandika, handing wong diketik dhaftar saka jeneng saka fellow investor sing aku ' d wis diwenehi ing nedha awan patemon. "Manungsa waé khusus kanggo Mallory sambungan. Kang misuwur direktur, nanging kang makarya kang cara liwat sing ora dingerteni. Aku miwiti metu ing studio minangka assistant, makarya cara sandi liwat prowess technical ing film, lan ana sawetara jelas wektu ing sadawane dalan. Iki bakal tetep sing sibuk kanggo dina iki. Yen tindakan liya sing mengkono, aku bakal ngalahake ing lawang. Yen ora, aku bakal ndeleng sampeyan sesuk esuk ing wektu sing padha. Hyman diudani metu saka nightgown, sijine ing jins lan burem turtleneck, sandal, lan medallion digawe watara lawas SS salib.
  
  
  "Nuwun bab kekacoan," ngandika mesthi. — Nanging iki mung karya sing cocog.
  
  
  Piyambakipun mimpin kula njaba. Kita nyabrang dalan lan ngetik panah street near Santa Maria Kothak. Liyane bangunan lawas lan ing lantai kapindho lantai.
  
  
  Cora dibukak lawang kanggo kita. A cilik, peteng enom karo pasuryan bulak; ora sugeh, nanging sullen pasuryan ing awak apik, sing siningid ana ing padhang, modern clono dowo lan sudhut wool sweater. Panjenenganipun kapandeng liwat dheweke pundhak ing kamar smoky, kang smelled saka stale dupa lan hashish. Papan sing sapisan kapandeng kaya mulyo lan panggonan fun karo mawerna-werna poster lan kasebar bantal, nanging amarga lack saka pengabdian lan dhuwit, ing nalisir, wis plummeted lan saiki nguripake menyang cilik mouse bolongan. Liyane mouse sethitik, luwih cah wadon ireng, lay oblivious kanggo kekacoan lan turu ing cot, ing setengah-dijamin Indian kemul.
  
  
  — Bisa aku njaluk tuwung saka warung saka sampeyan?" Cora takon Hyman, ora malah looking ing kula.
  
  
  'Mesthi. Ayo dadi pindhah." Iki Jerry Carr. Cora, Jerry.
  
  
  "Woy," dheweke ngandika tanpa semangat. Kita tindak mudhun undhak-undhakan. Njaba, kita tindak menyang espresso bar ing sudhut, lan diputer game iki ing meja. Banjur dheweke takon, " Sampeyan... Padha sing kanca saka Klemm kang?"
  
  
  "Cleveland." Aku digolekki memori lan takon kanggo biografi Klemm. "We tansaya munggah bebarengan. Dheweke ora bisa netepake apa kanggo dadi aktor utawa writer. Aku kesempatan kanggo ngunjungi Rime, aku mutusaké kanggo katon kanggo ego. Nanging banjur aku krungu iku..."
  
  
  "Kang ora bisa ngatasi sing kene, salah siji," Cora ngandika. Waiter nggawa dheweke steaming pindho espresso, lan sawise sip pisanan, sawetara gesang teka bali kanggo dheweke pasuryan bulak. "Miskin Mike. Dheweke wis proyek nulis inggris file teks, lan panginten kang bisa uga bisa kanggo Amérika koran. Nanging proyek iki tansah sesuk utawa sabanjuré minggu. Kang urip ora adoh saka kene, lan dheweke pindhah ing karo wong. Rong sasi mengko... Bwam! Wong sing kills ego lan mbalang sampeyan menyang banyu. Dheweke ora dhéwé ing kabeh. Peduli iku!'
  
  
  "Kristus," aku ngandika. "Mike tau ketoke..."
  
  
  — Sing sawetara jenis agama turd?".
  
  
  Ora kang agama bajingan utawa dikonfirmasi nyenyamah, Stahl gritted untu lan nenggo. Dheweke ora bakal arep kanggo nguripake Cora marang dheweke, nanging ora nganti aku wis sawetara informasi.
  
  
  "Kula nyuwun pangapunten," aku ngandika, " nanging apa tegese iku sing Mike ora jinis wong kanggo nguripake wong menyang mungsuh. Ing dell dhewe, kang wis ora ana mungsuh ing kabeh."
  
  
  "Sing ora bener," Cora ngandika dhiri. Dheweke sora. "Maksudku, kang ana jenis slob. Aku bakal ngakeni iku, nanging iku becik slob. Kita uga tak bebarengan cukup uga, lan aku ora duwe siji kebacut cemburu pacangan Latin."
  
  
  Dheweke pouty, childlike lambé padha nyetel ing nyenyet baris saka poto-kontrol. "Kita disenengi iku padha. Lan ora mung superficially. Mike iki kebak mistik, lan aku tresna iku. Tarot, Yijing, lan meditation transendental.
  
  
  Kuping pricked munggah. 'Apa sampeyan ngomong?"'
  
  
  "Jung," dheweke ngandika. "Kanggo Clemmu, Freud ana apa-apa luwih saka lawas Victorian neurolog kanggo overworked Viennese aunts. Nanging miturut kanggo ego, Jung ana ing trek tengen karo iki subconscious bebarengan lan ego universal mitos, sampeyan ngerti."
  
  
  "Aku ora ngerti sing," aku ngandika. "Iku kudu diwiwiti sawise Cleveland." 'Ora ngerti sing.'Cora iki njupuk neson maneh, nanging aku katahan insisting ing apa bisa dadi nyata timbal.
  
  
  "Apa kowe elinga apa-apa kang ngandika bab Jung?" "Iku mung sing iki psychiatrists ora ngerti ego dina iki," dheweke ngandika. "Sampeyan arep kita, ora Nest." Dheweke uga wis jeneng kanggo wong-wong nyawa tilik. Piyambakipun disebut ih Kabin Lanang.
  
  
  "Apa kang tegese dening sing?" Aku takon dheweke kanggo.
  
  
  "Inggih, miturut ego, paling psychiatrists mung kasedhiya alibaba kanggo wong, lan ora mangerteni persis apa padha supaya mad," dheweke ngandika. "Supaya patients mung tetep arep edan, mung dicokot sethitik samsaya awon. Ngendi Jung piyambak cut liwat kabeh tulisan iki lan nuduhake wong carane kanggo owah-owahan piyambak. Mung bener Kabin lanang iku angel dalan, lan "kabin lanang" ndalang sing padha bisa njupuk ing path paling cedhak akeh luwih gampang. Nanging apa neraka ora kabeh iki wis apa karo kowe, cah lanang?
  
  
  "Iku ora saben dina kancaku wis matèni," aku ngandika atas. (Ing sawetara KAPAK printah, mengkono saben dina liyane, nanging sing beda muter.) "Dheweke paling apik nang iku kanggo golek metu minangka akeh bab iku minangka bisa."
  
  
  "Banjur sampeyan lagi salah siji sickly vulture utawa sethitik detektif," dheweke ngandika, meksa nindakake perkara dheweke kursi mburi saka dhingklik. "Aku ora nemen kaya kuntul, lan aku wis wis cukup saka amatir sleuthing Klemmu. Supaya thanks kanggo warung lan pamit .
  
  
  Iku wis setengah kepungkur wolung. Aku wis piece apik saka emas aku wis ngarep-arep kanggo, supaya aku supaya dheweke pindhah tanpa komentar.
  
  
  Ngandika pamit kanggo Hyman lan njupuk mendhoan bali menyang hotel. Ing lobi, aku sing menowo, koyo indescribable kang mirsani. Nanging iku uga bisa dadi amarga saka pengawal ing ondho mlaku. Kejabi, iku ora arep ngendi wae nanging kamar tho, supaya kang kiwa ego piyambak.
  
  
  Ing suite iki sepi. Mung pesen ditulis ing penyakit stroke sing godhongé amba saka lipstik ing kamar turu pangilon kanggo ngelingake kula saka Camille.
  
  
  "Sampeyan sing brute lan nistha galak," dheweke wrote ing gedhe huruf ibukutha. "Lan duweke, aku pangarep-arep sing minangka asring sabisa padha bakal njupuk mbales kanggo kula. Ndeleng sampeyan ing studio mengko." Ana ora tetandan. Merata gedhe postscript PS. "Sing kiwa kula karo elek bruises . Iki bakal dadi liyane becik item ing kosmetik budget. Dina.'
  
  
  Aku dipun cukur, diganti kanthi cepet, lan ketemu limosin nunggu sabar kanggo njupuk kula menyang tengah Lorenzo Conti Kekaisaran.
  
  
  Renzo lan ego, kita langsung buahipun, njupuk kita kanggo mimmo mock-ups saka kutha-kutha sing padha bakal numpes sadurunge Mburi Donya, lan njupuk kita kanggo ngankat situs construction kanggo nuduhake mati malah luwih peralatan militer. Saka Arab nawakke kanggo flamethrowers, plus sawetara prekara-prekara liyané sing isih ferret padha ing begalan dhaftar. Kita nyabrang ing helikopter loro kanggo Anzio, kang kapandeng kaya iku ing throes saka pungkasan mlebu, karo bagean diselang saka Enem Armada lan NATO navies, uga saperangan expertly bersenjata speedboats diwenehake dening Israel.
  
  
  Iku ketoke sing Renzo lan Piero, karo bantuan saka Sir Hugh lan Murid, bisa wis dijupuk H-bom rumus saka Harry Truman tanpa melu-melu saka Rosenbergs lan Fuchs. Ana loro ageng warehouses ing mburi saka situs sing kita ora ngunjungi. Nalika aku takon dheweke apa kang ana ing ana, aku iki marang sing iki gudang peraga ing saindhenging past film. "Someday aku bakal nguripake dheweke ego menyang museum," Renzo ngandika.
  
  
  Iki bisa dadi bener, nanging aku ora mikir aku bakal ngenteni nganti aku wis kasempatan kanggo tuku tiket. Iki warehouses mung takon kanggo sadurungé diselidiki.
  
  
  Kita tindak bali menyang bangunan administrasi, ngendi Studds sijine ing show sethitik ing komputer. Dhèwèké cilik mock-up desa watara kang nawakke lan tentara meriem padha klempakan ing gunung-gunung watara nah. Uga, nomer cilik, obah prajurit ukuran munggah.
  
  
  Studds waved kertu doyo ing udhara, banjur macet ing slot saka komputer cilik, lan iku kabeh diwiwiti.
  
  
  Nawakke lan wojo montor dipindhah maju; tentara meriem kaliyan desa kothak karo incendiary bom; geni nyuwil metu, lan tokoh cilik dipindhah lan ambruk. Iku njupuk telung menit.
  
  
  "Lan saiki kita lagi njupuk sawetara idea saka apa iku arep kanggo katon kaya ing layar," ngandika Murid, karo bangga saka anak cilik. Panjenenganipun direkam kabeh pemandangan ing video, lan sawise kita yes ngalih sing plunged ing kamar kabeh menyang pepeteng, kita tak a video sing pungkasanipun bakal katon kaya iku ana ing tembok layar. Iku luar biasa. Iku ana akeh banget apa p/. Malah cilik prajurit bener dipindhah, perang, ambruk lan mati liwat long jarak. "Mesti wae, iki bakal interspersed karo nembak close — up ing pesawat," diterangno Murid. "Nanging, gusti Allah kawula, panampil nemu neraka saka akèh saka warriors kanggo dhuwit."
  
  
  Aku ngakeni bilih iku kabeh banget nyengsemaken, nanging kandang jaran kang tampilan saka prowess technical ora allay sandi kasujanan.
  
  
  Renzo marang kita sing gedhe nedha awan ing studio staff kamar panedhaan. Camille durung koyone duwe raos hard liyane saka nyinder kula saka wektu kanggo wektu. Pierrot, sebagéyan kasengsem ing awal mate, ana kabeh mesem lan duka katon.
  
  
  Ing tengah-tengah lam iki, aku iki disebut kanggo telpon, utawa rodo, ing kemewahan Renzo, aku iki presented karo telpon. Kang digawe iku malah harder lan malah luwih bingung, wiwit swara ing mburi liyane saka baris ana Roseanne kang, lan Camille iki lungguh ing jejere kula.
  
  
  "Woy, Jerry," dheweke ngandika ing dheweke husky madu swara. — Sampeyan lagi ngomong kanggo Rosana.
  
  
  "Oh, hi," aku ngandika kasebut kanthi teliti,.
  
  
  "Sing ora muni banget cordial," dheweke ngandika. "Sampeyan lagi ngomong... Iku kaya ngomong kanggo wong, Jerry.
  
  
  "Aku ngarep-arep supaya karo kabeh atiku," aku ngandika.
  
  
  "Oh, oh," dheweke giggled. "Sampeyan ana ing bunderan banget wong beda-beda. Mbok menawa wong-wong kaya Signorina Cavour?
  
  
  "Inggih, kaya sing," aku ngakoni.
  
  
  "Ing kasus-kasus iku, nalika aku ndeleng sampeyan maneh, sampeyan bakal ngambong ing irung, ing kuping, ing chin..." Roseanne wiwit kanggo menehi pas lan mischievous gambaran saka ngendi dheweke bakal ngirim kabeh sing ambungan, ketoke njupuk penggalihipun dhumateng ing sandi helpless ngeyek minangka yen dheweke padha kene ing wong.
  
  
  -"Ya, Signorina Marti ... ora... aku ngerti...
  
  
  Dheweke chatted ing dheweke mburi baris minangka yen ana pribadi obrolan.
  
  
  Njupuk lengkap kauntungan saka kahanan apes, Roseanne dadi serius.
  
  
  "Elinga pungkasan wektu aku weruh sampeyan , sampeyan ngedika bab pikiran?" — Apa iku? " dheweke takon flatly. "Aku iki mikir," dheweke ngandika. Luwih akeh tinimbang iki bisa nalika kita padha bebarengan ing trash. Aku... aku panginten, Jerry, lan aku iki wong gemblung. Aku duwe akeh iku penting kanggo pitutur marang kowe.
  
  
  "Gedhe," aku ngandika, ndhelikake sandi kasenengan. "Endi sampeyan saiki, Signorina Marti?"
  
  
  "Ing apartemen," dheweke ngandika. — Bisa kita pirembagan dina iki, nanging ora nalika?" Duweke, mugia sanalika bisa.
  
  
  "Aku wis janjian karo wong film sawise nedha awan," aku ngandika. Ora ing kabeh bisa kanggo pass mimmo iki tanpa ngumumke tutup. "Nanging mungkin watara patang-puluh?" "Kabeh tengen," dheweke ngandika.
  
  
  Aku felt ngelu. Mbok menawa Roseanne ana mung wong sing bisa ore tangled tangle saka utas sing wis dadi assignment. Yèn mangkono, banjur dheweke ana bebaya kanggo wong-wong sing padha sing nyoba kanggo manggang kula pungkasan wengi njaba Sajak. Dheweke bisa dadi gedhe cah wadon, nanging nah ora duwe gas bom. Ana mung siji bab aku bisa nindakake. Hyman kang ego nest ora bisa narik dheweke metu. Dheweke uga ora bisa menehi hey odin watara loro kontak alamat ing telpon. Nanging kita isih padha wong-wong mau ing loro gagah sentries ing Le Superbe.
  
  
  "Yen sampeyan bisa teka langsung menyang hotel, signorina," aku ngandika, ngeculke sandi swara dadi kurang sing aku bisa lagi wae bisa krungu. 'Ing jam. Ngenteni kanggo kula ana ing kamar. Aku bakal supaya dheweke kanggo ndeleng sampeyan, lan banjur, dheweke, aku manawa kita bakal dumunung iki piranti kanggo mbuka sumpel botol kanggo kita teknologi kepuasan.
  
  
  Aku hung munggah ing dheweke. "Oilmen," aku ngandika. Camilla lan Renzo stared ing kula kanggo wayahe. "Aja ninggalake kula piyambak." Ora ana wong watara wong-wong mau ketoke arep takon utawa nemokake metu bab apa-apa.
  
  
  Limalas menit mengko, sawise aku ' d njaluk ngapura kanggo arep menyang jedhing, tombol reset njedhul menyang telpon pituwas. Aku disebut dheweke ing Le paling Apik lan marang mejo carik kanggo nglatih sentries supaya Kantun Morandi menyang kamar lan nggawe manawa dheweke ora kagodha.
  
  
  Piyambakipun wangsul malih dhateng Piero, Renzo, Camille, lan liya-liyane karo pangertèn saka relief.
  
  
  Akhire, perusahaan nyuwil munggah. Aku wis cepet ninggalake karo Renzo kanggo njaluk sawetara dokumen lan tandha mriksa ing kantor pengacara. Pierrot wis sawetara bisnis kanggo rawuh. Camille bilih Nah wis janjian karo dheweke guru wicara ing 4 jam, nanging mungkin kita bisa duwe nedha bengi sawise sing. Aku marang dheweke sing aku disenengi iku lan yen soko tindak salah, kita bisa ketemu munggah mengko. Aku needed ingatase hak bebas saka tumindak ing kabeh pituduh, amarga aku ora ngerti apa Roseanne iki arep ngomong kanggo kula.
  
  
  Aku nyoba ora kanggo swara downright sabar sak drive kita bali menyang kutha lan telas diskusi saka kontrak. Hawk mekso sing aku njaluk italia-Amérika pengacara kanggo nggawe iku katon banget mlebu nalar. Lan pengacara nyariosaken kanggo maca kabeh suntingan nilai kaping pindho, yen ing italia lan sapisan ing inggris. Banjur ana masalah karo mriksa teken ing bank, lan nalika kabeh iki dienggoni lan ngetokake kuwasane nggawe, iku wis limang jam. Le Superbe iki mung sawetara pamblokiran adoh. Sopan nanging insistently, dheweke iki diuripake mudhun dening Renzo request kanggo pindhah menyang klub lan duwe ngombe kanggo ngrameke.
  
  
  "Sampeyan lagi kabeh piyambak watara kita saiki, Jerry," ngandika.
  
  
  Aku marang emu sing kita ngene luwih ngrameke bebarengan mengko sing wengi, lan iku ora bakal padha kanggo roti panggang bebarengan tanpa Pierrot, kandang jaran, Sir Hugh, Camille, lan malah Michael Olahraga.
  
  
  "Sampeyan lagi tengen, Jerry. Nanging dina iki kita frolic amba liburan. Ing Monza bale utawa ing disko nang endi wae. Dheweke jeng bakal njupuk care saka kabeh.
  
  
  'Apik. Panjenenganipun guncang emu tangan lan nyetel mati ing lamat trot mudhun sibuk trotoar.
  
  
  Njaga ing lobi manthuk approvingly nalika dheweke bali lan ngandika sing cah wadon enom wis tenan wis ngakoni kanggo apartemen. Nanging kapindho pengawal ing lantai dikonfirmasi iku.
  
  
  Mbuwang mbukak lawang lan matur: "Roseanne," lan ketemu dheweke luscious, ayu awak sprawled ing amben, dheweke gulu cut mbukak saka kuping kuping.
  
  
  Wong wis ditulis soko ing italia ing copious jumlah getih ing pangilon, padha pangilon sing Camilla kang lipstik wis bubar dijamin.
  
  
  "Pati kanggo penghianat".
  
  
  Dheweke awak iki isih anget.
  
  
  
  
  Pasal 6
  
  
  
  
  Panjenenganipun dikirim dheweke kanggo Rosana pati. Karo kandel sandi kapercayan ing Le Superbe kang pancegahan, aku felt minangka yen tangan iki wielding silet-cetha agul-agul kanggo cut dheweke ayu gulu.
  
  
  Panjenenganipun panginten bab iku, nanging iya ora ragu-ragu metu saka desperation utawa sirno. KAPAK agen manungsa, nanging iku ora ngidini external efek saka emosi kanggo nyerang ego, ora ketompo carane rumiyin lagi felt. Senajan mental ipat-ipat dhéwé kanggo dheweke kabodhoan, dheweke wis packing ing jumlah minimal saka bagasi needed kanggo aman mundur. Siji bab punika cetha: homo, jinis-crazed Texas lenga playboy Jerry Carr wis mandhek kanggo ana, lan iki minangka mati kanggo sandi misi minangka miskin Roseanne.
  
  
  Renzo lan Piero padha bisa kanggo acquit kula saka paten pinaten saka loro dalanan. Lan Pierrot wis cukup daya politik kanggo nyimpen kula saka kang daya karo Rosana kang paten pinaten yen aku enggal-enggal metu menyang dalan lan wungu weker. Nanging malah Piero kang paling efforts ora bisa wis mandegake dawa, digambar-metu proses italia kaadilan sing aku ana bab kanggo ngadhepi. Dina papriksan, bisa duwe hubungan minangka tombol witness. Lan, ora mangu-mangu, aku bakal mèlu watara jam maneh. Lan kabeh iki ing wektu nalika aku needed minangka akeh kamardikan saka gerakan minangka bisa.
  
  
  Aku bisa kanggo nyelehake kabeh kajaba apa aku iki ngagem lan gampang kanggo nindakake diplomatis koper ngemot nyisakke gas bom, Luger amunisi, a silencer, lan sawetara innocuous bagéyan saka peralatan. Dheweke diganti sandhangan. Duweke diganti saka ireng paten ballet sandal a pasangan saka atos sandal sing padha nyaman ing kawitan, lan loro kothak tumit padha panggonan kanggo mangan iku. Ngiwa kanggo abot kuningan knuckles, tengen kanggo dibangun ing radioaktif tracker.
  
  
  Kang jumeneng kanggo wayahe ing sikil saka getih-direndhem amben lan meneng prajanji Rosana sing nang endi wae ing sadawane dalan, minangka bagéan saka misi, yen bisa, aku bakal males Nah.
  
  
  Pengawal ing mburi bale blinked nalika dheweke bali menyang bale supaya cepet. Supaya em iki diijini kanggo ndeleng Rosana ing kabeh dheweke urip kamulyan, lan iya ora ngerti sing wong ora bisa tetep sethitik maneh. Nanging karo Amerika, ana ketoke dadi diwenehake expression saka ego, sampeyan tau sumurup. Aku signaled kanggo njaga ing lobi lan tak padha incredulous katon saka wong. Nanging bakal padha dadi malah luwih kaget nalika padha golek Rosana awak. Yen pribadi radar iki digunakake mlaku, sapa matèni Rosana bakal wis micu tataran sabanjure sworo cangkem kanggo kula ing sawetara menit.
  
  
  Panjenenganipun njupuk mendhoan page weruh, tak metu ing sibuk area cedhak Vatikan, lan ducked menyang warung toko.
  
  
  Kula larang - looking cahya twill jas ora katon pindho sisi, nanging sawise aku unzipped small lining, iku nguripake menyang gaudy, worn-metu raincoat sing bisa uga wis katon luwih apik dina, nanging ing adoh lan werna abu-abu kepungkur. Cilik semprotan numpes kabeh creases ing sandi nggantheng clono dowo lan digawe ih katon reged lan ora apik ing pinggir saka jas. A piece cilik saka sandpaper iki cukup kanggo nggawe polesan ballet sandal katon lawas lan rusak. Nalika aku kenek sudhut saka diplomatis koper karo penknife, aku bisa kanggo pil mati calfskin, ninggalake kanti awon rusak layang tas .
  
  
  Jerry Carr tindak menyang warung cilik toko lan ngiwa dheweke ego ana, bebarengan karo lining saka doublet, olahraga werna abu-abu peteng kupluk, lan sisa saka calfskin.
  
  
  Ben Carpenter teka metu; lan wong tuwa, miskin, pundung warga watara padha pinggir donya saka asrama omahé lan nulis tulisan kanggo pemain figuran sing ana uga Clemm Anderson kang blissful wilayah. Tutul final bisa ngenteni suwe.
  
  
  House in Trastevere iki mung cendhak mate adoh, lan Ben Carpenter ora jinis nglampahi kang lira ing mendhoan kajaba iku banget tahap padha sumelang ing bab apa-apa. Lakune rong mil, biasane bebarengan Tiber, looking for potensial sampéyan. Ing Ponte Garibaldi, gedhe bridge, kang digunakake biasanipun taktik goyang mati nguber ing alleys. Ana warung toko tengen dalan saka kontak kita house, lan aku mandegake kanggo tuwung saka pait espresso, nonton werna lan sidewalks liwat sandiworo kanggo lengkap sadurunge nyebrang dalan lan nuthuk.
  
  
  Hyman dibukak lawang, surprise ing mripate.
  
  
  Dheweke takon. — Apa ora sesuk esuk?" Nanging mugi kula ing cepet lan mbanting lawang konco kula. "Sampeyan katon kaya ngisor." Dheweke jas guncang dheweke mati, lan kang whistled lirih ing ngarsane saka ngarang miturut, kang miwiti ing agêng-thigh lan tindak mudhun kanggo sandi gulu.
  
  
  — Aku kudu cocog karo, " aku ngandika, njupuk mati jaket sandi. "Lan sawetara shirts." Gedhe-gedhe lawas. Sing kabeh.'
  
  
  "Cantik amba ukuran," dheweke delok. "Nanging aku bisa duwe ih."
  
  
  Panjenenganipun rummaged ing bali saka kakus nalika piyambakipun marang Em kang jedhing crita bab ngowahi dheweke rambute werna abu-abu.
  
  
  "Sampeyan lagi diputer marang ngalami wong," ngandika nalika iku rampung.
  
  
  Panjenenganipun ketemu cocog karo sing kapandeng kaya soko. Iku rumpled, lan iku pas kula uga cukup ing Rivne kanggo menehi roso kesengsem sing iku wis duweke Ben Carpenter kanggo dangu. Dheweke mung wis salah siji klambi sing ora pas kula, nanging panginten kang bisa tuku sawetara liyane ing siji, sak pasar werna. Kanggo saiki, kabeh iki nggoleki.
  
  
  Aku pindah isi kanthong menyang sandi anyar miturut, sijine ing sandi pundhak holster sadurunge panggolekan ing jaket, lan ana cukup pleased karo ing ngarsane saka wong sing looking ing kula liwat mirrors. Hyman ngritik kula.
  
  
  "Sampeyan kudu soko liya," ngandika.
  
  
  Aku dadi bangga iki akeh luwih enom agen CIA. nanging iku nyengsarakke kanggo krungu saka diselang errand boy sing aku isih ilang soko. Nanging aku disenengi Hyman, lan isih ing ferret, kang banget mbiyantu. Aku iki sabar.
  
  
  Aku takon dheweke. "Palsu jenggot?"
  
  
  "Mambu alkohol," ngandika. "Sapa sing katon kaya sampeyan lan ora mambu kaya mirah grappa curiga."
  
  
  Dheweke ngaku yen dheweke ana tengen. Iki cah lanang wis mangsa yen wong urip cukup dawa. Apa karo kula wis ora wis diamati kanggo duwe ego kasempatan saka kaslametané. Nanging aku digawe mental wigati sing yen kita loro slamet, aku nggawa iku kanggo Hawke kang manungsa waé. Hawk wis saya ngomong bab getih anyar sing KAPAK kabutuhan, nanging mung getih seger kita tau njaluk getih kang dikorbanake dening lawas pros kaya kula .
  
  
  "Aku isih duwe disaring Tarquinia, kang isih digunakake kanggo nguripake munggah irung saka werna drunks," ngandika. — Ayo kang njagong ing utama lounge lan pour sampeyan ngombe." Yen sampeyan ora ngombe iku, aku bakal duwe salah siji saka duweke, banget.
  
  
  Kita tindak bali menyang kamar urip lan diputer game iki ing dhingklik karo wobbly sikil, lan Hyman ditarik metu saka cork sing ora dingerteni botol saka bulak gandum cairan. Kang diwutahake kula rong driji menyang sudhut, ora banget resik kaca saka banyu, ing tetep karo ramshackle atmosfer saka kang ngarep. Malah sadurunge aku ngusulke dheweke kaca, aku iki diubengi dening mambu saka fusel. Iku bisa knthi angel bisa samsaya awon saka vitriol, aku panginten, njupuk dawa ngombe. Nanging iku malah samsaya awon. Dheweke ego nguntal dheweke lan kasim nggusah mutah. Panjenenganipun wungu kaca maneh lan ngunjuk iku mudhun.
  
  
  "Hmm," Hyman ngandika. Aku diwutahake aku, uga cilik, jumlah paling tithik.
  
  
  Panjenenganipun ngunjuk lan sniffed. A luh muncul ing dheweke mata. Iku dipencet tangané kanggo kang pinggul lan sniffed maneh.
  
  
  "Aku bakal nyoba soko beda wektu sabanjuré," kang groaned.
  
  
  "Aku duwe sawetara informasi kanggo sampeyan," ngandika, keno kang ambegan. Gilchrist dikirim dening messenger. Sing konsisten karo apa sing ngandika iki esuk. Nanging aku isih ora ndeleng apa ndadékaké."
  
  
  Panjenenganipun masrahaken kula sawetara typewritten sheets.
  
  
  "Aku iki mung bab kanggo ngurangi iht," ngandika. "Aku duwe darkroom konco sandi kakus, nanging iku luwih gampang cara iki. Numpes ih nalika sampeyan lagi rampung. Iki plastik jar kertas tipis. Kang di-push botol gedhe saka Chianti menyang sandi jog lan wiwit maca iku.
  
  
  Bank Lugano diaktifake metu dadi dubious perusahaan malah dening standar Swiss, luwih saka 80% saka kang diduweni dening Piero Simca...
  
  
  Iku miwiti metu minangka tapel wates kantor ijol-ijolan kanggo Italians, sing ditransfer sing lira tengen wates lan diijolke ih kanggo akeh luwih aman francs Swiss. Iku ditambahi kanggo real estate lan manajemen dateng. Ing taun anyar, miturut Hawke, kang wis dadi arang banget aktif ing tuku munggah emas bullion. Super-aman basements dianakaké ego worth about $ 40,000,000. Saiki sing babakan dhuwit krisis wis bejat metu, emas spekulasi iki populer, nanging iku lunga ngluwihi biasanipun watesan.
  
  
  Hyman wis maca materi, lan nalika dheweke iki rampung karo sheet, kang mbalek munggah dheweke ego lan sijine iku ing solvent.
  
  
  Insurance perusahaan iki ing mburi mati. Iku salah siji saka paling tuwa, sugeh, lan paling respectable masyarakat ing Eropah, disambungake karo kajen keringan partners loro ana lan ing Amerika Serikat.
  
  
  Omah-omahé liburan ing Sussex padha malah luwih unsettling. Tembung kita bab Pierrot. Nanging sawetara mantan karyawan, sing padha cepet dilacak mudhun ing London lan Tunbridge Wells, ngelingi sing aneh tamu ana ing kamar dikunci ing wektu sing padha Renzo lan Murid padha ana minangka patients. Ora ana siji saw ego, nanging ego ana psikiater-pinunjul Jungian, Herr Dr. Untenweiser! Odin kang informan sumpah metu swara sing tamu ana anak utawa taruna. Ing dhuwur iki, Pierrot kapandeng kaya taruna ing saben mirit.
  
  
  Minangka yen jackpot ana ora cukup, diselidiki ing Inggris uga sing dicethakaké Easeful Hektar iki bagéan saka dawa, lucrative jaringan saka klinik-klinik pribadi diduweni dening Coetzernes ing London. Lan ketua dewan iki ora ana liyane saka kita liyane Sir Hugh Marsland. Menapa malih, everyone liya ing Dewan ana bisu figurehead, seneng karo pembayaran taunan, ninggalake Sir Hugh ing lengkap kontrol.
  
  
  Iki papat tokoh tombol padha ing panggonan sing padha ing wektu sing padha. Iku bener sing sawetara taun kepungkur, nanging iku njupuk sawetara taun preparation kanggo ngrampungake "Stream saka Cahya".
  
  
  "Swara saka Abad lan diselidiki," iki pungkasan komentar, nanging iki ngiring dening limang lintang *****, kang temenan sing bulletin uga sing ana ing warta paling anyar.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité" — pesen klebu jeneng perusahaan insurance sing wis ora sadurunge taufik anggepan- " katon wis sebagian dijupuk liwat dening Swiss bank. Iku isih banget rahasia menehi hasil, nanging iku biasane melu sawetara perusahaan insurance bagean. Sanalika bisa, sing luwih rinci bukti ana ing dalan. Padha ora ana maneh wis kanggo ngucapake jeneng iki Swiss bank kanggo kula. Iku iki mestine kanggo bakal Piero kang cilik bisnis ing Lugano, karo departemen dealing karo film insurance.
  
  
  Supaya Pierrot lan telu liyane padha bisa kanggo transfer dhuwit saka kanthong siji menyang liyane. Kabeh iku banget legal lan tanpa ngambah saka ih ing buku, supaya dadi ora kanggo weker investor. Investor uga ora perlu kanggo ngerti sing ih dhuwit ora digunakake kanggo duwe bathi investasi, nanging kanggo iki akeh klempakan saka emas bar ing ruang paling ngisor.
  
  
  "Kabeh iku mathuk," aku nyoba kanggo pitutur marang dheweke, nanging Hyman cemuwit kula.
  
  
  Nalika piyambakipun maca laporan, wong sijine iku ing dhingklik ing radio lan diputer banter italia pop musik pipis karo mambu saka grappa. Saiki music iki diselani kanggo ringkesan saka Barents Segara wilayah.
  
  
  '... Jam kepungkur, awak saka Rosana Morandi, puluh-siji-taun-lawas Alitalia pegawe, ketemu karo dheweke tenggorokan motong. Polisi sing looking for Roger "Jerry" Carr, sugih Amérika sing manggon ing kamar hotel lan cepet ngiwa ing wektu doctors ngomong Kantun Morandi iki matèni. Pejabat ing tugas sawise sadurunge kedadean nglibatno Carr dhiri nyatakake sing ora ana siji maning wis salah ngetik ferret kamar karo wong-wong mau, kaya kang wis ayo Kantun Morandi ing miturut Mr. Carr kang telephone pandhuan. Iki ngiring dening editor bab jinis-luwe sugih Amerika anceman tradisional murni saka italia wanita, ngiring dening flattering gambaran wanted wong.
  
  
  "Jerry Carr dhuwur, nggantheng wong lanang karo aristokrat proses," Poe ngandika. "Panjenenganipun punika stylishly disandangi, lan ego punika pungkasan katon ngagem werna abu-abu peteng Homburg felt kupluk, cahya werna abu-abu inggris-gaya jas, lan werna abu-abu flannel cocog. Kang ana antarane rong puluh-wolung lan telung puluh lima taun, lan panjenenganipun ngandika sethitik italia.
  
  
  Hyman kapandeng ing kula lan weruh grizzled, rumpled wong sing smelled saka grappa. Panjenenganipun chuckled. "Iku bakal njupuk cantik pinter wong kanggo dasi sampeyan sing description," ngandika.
  
  
  "Nanging iki banget pinter wong lanang sing looking," aku ngandika grimly. "Rencana kita mung maca iku ora dirancang kanggo mesem saka jantung."
  
  
  "Nanging sampeyan bakal weruh apa sing dakkarepake nalika aku ngandika padha ora ana ndadékaké?" Hyman ngandika.
  
  
  "Pancen, mate," aku ngandika. "Saiki kita ngerti manawa, lan Hawk mboko sithik, kaya Mike Andersson, ana ing cara kanggo soko penting banget. Kita ngerti sing Renzo, Studds, Pierrot lan Sir Hugh Marsland pisanan ketemu ing Easefil Hektar ing Sussex, mimpin dening Hema-apa Mike Andersson bakal nelpon "Kabin Boy" Iki layang L ing Nest cathetan: uga ateges Pierrot, utawa ego bank ing Lugano, nanging iku ora matter. Kita sumurup, yen "Thread Tentrem" wis nambah cukup peralatan militer kanggo miwiti cilik perang lan bisa ngaktifake gedhe siji. Nanging nganti kita bisa mbuktekaken sing senjata sing luwih saka mung peraga, kita padha ora duwe akeh kanggo gumantung ing, konco. "Iku pancene banget akeh," Hyman ngandika. "Where ora iki njupuk kita, Carter?"
  
  
  Iku iki pitados bilih Ben Carpenter ngginakaken sawetara taun ing Australia, lan dheweke wiwit muter lan ego peran.
  
  
  "Aku marang em a gambaran brief saka aku. 'Carpenter. Kaya Carr, nen wis pisanan syllable saka jenengku. Yen aku duwe cukup wektu kanggo njupuk ing identitas anyar, aku ora care babagan ngowahi menyang Jose Gonzalez utawa Helmud Schmidt. Nanging yen sampeyan perlu kanggo ngalih cepet, minangka kita sinau liwat nyoba lan kesalahan, iku luwih trep kanggo ninggalake soko sak jeneng asli. Dadi yen wong nyoba kanggo nelpon kula kanggo njawab ih "Hello, Carter", iku bakal persis padha minangka yen aku ngandika marang dheweke: "My name is Carr utawa tukang Kayu"...
  
  
  Kang nodded.
  
  
  "Ayo kang njaluk bali menyang bukti nyata," aku ngandika. "Paling kita bisa mbuktekaken tengen saiki sing ana meh sah kahanan arep ing. Iku kudu ngetik dikunci bangunan ing Conti wilayah. Lan cepet.
  
  
  Hyman dicenthang kang nonton; kang ' d kiwa kang Rolex ing jedhing saka warung toko. Minangka akeh kita disenengi wong-wong mau, iku banget larang kanggo Ben Carpenter.
  
  
  "Ngene luwih ngenteni nganti peteng," ngandika. "Aku nelik panggonan iki ing sandi dhewe. Kawitan, padha duwe pengawal lan watchdogs. Yen sampeyan ngatasi iki, sampeyan bisa uga nemokke malah luwih komplek utama protèktif ring. Kita lagi ora dealing karo sethitik lanang. Nanging A. A. kudu wis dikenal, utawa padha ora bakal wis dikirim Nick Carter.
  
  
  "Ben tukang Kayu, konco," ego didandani. "Ngendi kita. Mbok menawa sampeyan bisa miwiti esthi blak-blakan saiki."
  
  
  "Kabeh tengen, Ben," ngandika. "Apa kowe duwe kanggo kokain Contiland?"
  
  
  Panjenenganipun unbuttoned kang jaket kanggo nuduhake Em ing holster kang ' d wis katon. "Lan piso," aku ngandika. Iya ora sebutno dheweke kanggo Pierre. Sampeyan kudu tetep sawetara iku ing cadangan mung ing kasus. Panjenenganipun nuduhake dheweke emu hak dimuat karo radioaktif zat sing wis ngiwa konco. Aku wis kanggo nuduhake em iki amarga iku hotel, wong bakal ngerti sing tracker ing hall ing padha radio transistor minangka piranti ngrungokake.
  
  
  "Sampeyan menet tombol iki," aku diterangno. — Lan ing gelombang sawetara, iki indikator lan latitude longitude karo akurasi saka limang persen saben kilometer. Banjur klik tombol ing ngisor iki lan sampeyan bakal krungu swara thit, kang mundhak ing kekuatan sing njaluk nyedhaki dideteksi unsur. Tau nggunakake aplikasi iku nganti aku luwih saka jam pungkasan kanggo patemon utawa laporan."
  
  
  Panjenenganipun mimicked tumindak bener, banjur katon ing piranti menyang kanthong jins.
  
  
  "Wong-wong pinter banget." ngandika. — Nanging carane kanggo pass mimmo asu lan sentries?
  
  
  "Minangka kanggo asu iki," aku ngandika, " tuku kula mirah hamburger." Aku bakal rendhem ing ego valerian extract. Iki bakal dadi irresistible malah kanggo sing paling apik asu, lan aku banjur nambah sedative sing dianggo cepet. Aku bakal tetep ing salah siji sisih, lan sampeyan bakal ing liyane, sawetara atus meter adoh, distracting pengawal.
  
  
  "Kabeh tengen," Hyman ngandika. 'Nanging carane?'
  
  
  — Kita bakal nemokake metu nalika kita pindhah ana." Kita kudu golek panggonan kanggo kula pisanan. Aku ora bisa sijine omah iki ing bebaya apa maneh dening tetep kene. 'Manca passport?'.
  
  
  Ben tukang Kayu kang emu ngiwa dheweke. Iku oke, karo palsu visa saka enem minggu kepungkur, supaya ana ora mangu amarga saka sawetara jenis saka ijin panggonan. Ing decrepit pasuryan ing foto iki sing padha. Dheweke poto ana model kanggo iku, uga kanggo bab rong puluh liyane foto sak dheweke dawa karir.
  
  
  Ana ora nyata asrama omahé ing wilayah iki, Hyman panginten banter. — Lan dheweke ' d kaya sampeyan kanggo dadi cedhak, sanadyan ora banget cedhak." "Wong wadon lawas tengen boulevard nampa pelanggan mbayar. Dheweke short-sighted lan ora banget picky.
  
  
  "Matur nuwun," aku ngandika.
  
  
  "Ayo kula nggawe telpon page." Panjenenganipun kir kanthong diary, dials nomer, lan ngandika ing garbled italia kanggo wong ing mburi liyane saka baris. Panjenenganipun wungu swara kang convincingly, lan Stahl haggled liwat pembayaran.
  
  
  "Sampeyan duwe kamar," ngandika minangka kang hung munggah. "Telung puluh ewu lire sasi, mbayar in advance. Sampeyan bisa nggawa wong-wong ing. Bocah-bocah wadon, maksudku. Iki wong wadon lawas mangerténi dheweke robbing sampeyan. Dheweke mung bakal arep kanggo ndeleng panjenengan passport, nanging sing kabeh. Dheweke panjenengan ora tetep cathetan kanggo copo , amarga iku kang ireng dhuwit. Ayo dadi pindhah.'
  
  
  Italia makalah print crita cepet, lan sanalika kita padha metu ing werna, sandi pasuryan lawas, neat Jerry Carr, nggedhekake saka foto dijupuk ing nedha awan, mandeng kita saka kabeh koran.
  
  
  UCHISHIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  "Paten pinaten! Rudo pekso! Panganiaya! Rahasia!'
  
  
  Aku marang wong-wong mau pitu pluses kanggo bener lan kaget nalika iku kapandeng supaya resik, kelangan lan apik maneh.
  
  
  Iku diselang saka Hyman dening battered suitcase kanggo ekstra sandhangan, kang Em ngatur kanggo dig metu saka kakus. Kita mandegake ing pasar lapak, lan bojone ditambahaké loro digunakake shirts, bleached jins, ekstra pasangan saka shoes, lan battered jas lab sing maca "US Navy rumah Sakit, Alkohol papan Pemulihan Unit, Naples."
  
  
  "Gusti yesus, Ben," Hyman ngandika. "Iki rasukan tiyang istri bakal nggawe sampeyan Moma Pinelli favorit tenant."
  
  
  Werna liyane, sudhut, lan banjur tindak munggah loro penerbangan saka undhak-undhakan ing ngajeng kula lan ngenalaken kula kanggo Mome Pinelli, lan lemu lady ing dheweke fifties lan suwidakan, disandangi ing mottled ireng ngadhuh-adhuh jubah, pangeling sing Paus Pinelli, sing wis ngginakaken akeh taun ing Ethiopia, wis diijini sih-rahmat Allah kanggo tumedhak marang wong. Nah kang rambute putih, lan mole ing chin dheweke wis sawetara ireng tufts akeh metu saka iku. Dheweke ana ing swasana ati apik lan disambut kula lan sandi 30,000 lire enthusiastically. Dheweke mung marang passport a cursory mirit.
  
  
  "Kamar ing bali, Signor Ieman," dheweke ngandika kanggo Hyman. "Yen sampeyan arep kanggo nuduhake kula." Duweke banget lawas kanggo mbukak bali lan kasebut. Ora liya wong arep Amérika rokok? Aku mung duwe wong-wong mau kanggo 300 lire pack.
  
  
  "Mengko, Ibu. Sampeyan bakal outlive kita kabeh. Hyman ngambong dheweke ing loro tongkat lan mimpin kula menyang kamar maneh.
  
  
  "Yen kepengin kanggo nggawa bocah-bocah wadon mendhuwur, marang emu sing padha ora bisa squeal utawa njerit banter," dheweke disebut sawise kita. "Aku duwe jeneng sing perlu kanggo bakal maintained ing wilayah. Yen kepengin hashish, aku bisa njaluk iku, banget. Lan banget mirah.
  
  
  Iku cara dawa saka Le Superbe suite, lan ora mung wilayahé. Ana amben ing kamar karo loro reged selimut, coarse muslin sheet, lan siji kuli putih sheet.
  
  
  Aku uga weruh gedhe kayu-kayuan dhingklik lan dhingklik cilik karo laci. Iku wis sink karo oval pangilon, lan ono bidet ing ngisor. Siji jendhela karo tampilan ayu kothong tembok rong meter konco iku. Hyman fiddled karo rusty nyebabake, lan banyu wiwit mbukak ing spurts. "Kran banyu isih mlaku," ngandika, luwih kaget. "Sampeyan tak iku , Ben. Mudhun bale jamban karo padusan. Sijine panjenengan suitcase ing sudhut lan kita bisa pindhah metu kanggo nedha bengi lan introduce sampeyan minangka anyar panguasa ing Trastevere. Boten wonten titik ing arep kanggo Conti wilayah sadurunge jam sepuluh.
  
  
  Piyambakipun mimpin kula liwat sawetara gendero kanggo trattoria, kang biasane kapérang saka siji kamar lan kabuka metu dhateng trotoar karo papat tabel.
  
  
  "Paling pasta ing kutha," Hyman ngandika. — Miturut cara, ana wis ora wis wisata kene wiwit Kulon Goths. Marko!
  
  
  A boy bab pitulas, nganggo greasy putih apron, teka liwat lawang mburi. "Marco, iki kanca lawas Ben," Hyman ngandika ing italia. Lan dheweke, cahaya sawetara tembung kanggo wong-wong sing tukang Kayu bisa sinau. "Pleased kanggo ketemu kanca saka Signor Hyman kang," ngandika Marco.
  
  
  "Sampeyan bakal ngawula kita, Marco," Hyman ngandika. "Kanggo wong, iku Dottore Hyman. Ben wis arep nginep karo kita kanggo nalika. Dadi, kaya nyata Romawi, nggawa kita sawetara anggur abang nganti kita mutusaké apa kanggo mangan.
  
  
  — Si dottore, Professore. Tandha ngandika. Ing wayahe saka penyakit, kang bali karo rong gendul saka anggur abang, kaya Chianti, nanging kuwat lan padhang ing werna. "Lan sawetara napkin, marga saka gusti Allah," Hyman ngeluh. "Panggonan iki wis rusak sawijining gaya." Marco bali karo tumpukan saka kertas napkin, lan Hyman lan aku ngangkat munggah nyerat kanggo mbandhingaké plans lantai kanggo Conti Studios lan lingkungan wilayah.
  
  
  Sanalika sawise pisanan ombenan, kita dhawuh spaghetti karo mussels, lamb manggang lan artichokes. Lan nalika kita padha duwe warung lan grappa, kita padha isih mbandingaken iki sket."
  
  
  "Oke," ngandika dheweke liwat versi paling anyar kita. "Aku mikir warehouses sing banget cedhak bebarengan, nanging liyane misale jek dadi ing ukuran." "Padha njaga ego kaya basa militer," Hyman ngandika. "Nanging padha wis fokus manungsa waé sing ing ngarep kene."
  
  
  Ego pals tapped ing ngarep gapura ngendi Jerry Carr wis mimpin ing esuk ing mobil kemewahan minangka welcome tamu.
  
  
  "Ana ora nyata dalan ngluwihi iku," ngandika. "Padha duwe pager sak barbed kabel, asu lan patroli kabeh watara ing mburi saka wektu kanggo wektu. Voting saka kapercayan... Ego wulu narik kawigaten shaky baris. "Masalah," aku ngandika. "Carane aja kita njaluk kanggo bali tanpa arep liwat ngarep page?"
  
  
  "Sampeyan lagi pakar," ngandika.
  
  
  Panjenenganipun kapandeng ing peta maneh.
  
  
  "Ora ana dalan," aku ngandika. — Nanging aku cantik peduli manawa aku weruh trail nang endi wae."
  
  
  Aku sijine salib ing iku.
  
  
  "Aku nyoba mburu trail," Hyman ngandika. "Yen kabeh dadi cara iki, iku bisa mungkasi munggah ing Centocelli. Lan kita bisa pindhah ana tanpa nyedhak gapura.
  
  
  'Ing lumampah kadohan?'
  
  
  "Iki ora perlu," ngandika. "Aku duwe loro lempitan pit ing gedhe. Lan saiki panggonan ngendi dheweke kudu ditampani dening pengawal.
  
  
  "Aku weruh wiwitan pistol ing omah," aku ngandika.
  
  
  'Ya.'
  
  
  "Ora kang duwe sinyal roket, lan apa sing kudu siji?" - Milih lan sing paling iku, " ngandika. "Nanging iku bakal cahya munggah kabeh wilayah supaya padha bisa ndeleng sampeyan lan kula."
  
  
  "Ora yen kita nemokake wit," aku ngandika. "Lan yen sampeyan njupuk ing arah salah." Banjur ora kabeh iku murup, utawa ing paling ora banget. Ngenteni nganti kita njaluk ana.
  
  
  Kita parted ing taverne lawang. Hyman tindak bali kanggo kang bedhil lan mobil. Piyambakipun wangsul malih dhateng kwartal kanggo ngumpulake amunisi kanggo Luger. Aku bakal ketemu wong maneh ing river bridge ing limalas menit.
  
  
  Kang ana mung ing wektu, ing lawas Peugeot. Iku kapandeng battered saka njaba, nanging yen dheweke sel ana ing iku lan kita padha nyopir ing kacepetan anteng liwat isih-sibuk sangang jam lalu lintas, duweke bisa ngomong dening kuping sing mobil iki pesawat munggah sampurna.
  
  
  "Setengah jam dening mobil," Hyman ngandika.
  
  
  — Banjur ing paling setengah jam kanggo njaluk ana." Banjur iku kudu peteng dening saiki.
  
  
  Kita padha ora ngomong apa-apa luwih, breaking kasepen mung kanggo setuju ing kita rapat plans nalika proyek iki rampung.
  
  
  "Ora ngenteni kanggo kula," emu marang dheweke. "Yen aku bisa njaluk ing, aku uga bisa nemokake cara metu. Aku bakal dadi ing house ing pitu telung puluh ing esuk. Yen aku ora kene dening sangang, mriksa radio iki lan weruh yen ana apa-apa urip tancep kanggo hak.
  
  
  Kita diparkir Peugeot ing Centocelli, adoh saka leafy pinggiran, lan ora ana siji ngeweruhi kita minangka kita unpacked lan nglumpuk loro lempitan pit. Hyman ndamel ahead saka kula mudhun werna nganti omahé thinned metu.
  
  
  "Iku kene nang endi wae," kang disebut lirih. — Ana bab kilometer saka alas lan kothak antarane us lan studio. Nanging kang path ndadékaké ngendi?
  
  
  Kita padha bejo. Dalan sing overgrown, nanging ora supaya akeh sing sampeyan bisa numpak mancal ing wong-wong mau. Telu utawa papat salah dadi padha gampang didandani nggunakake compass. Iku pitung menit kepungkur sepuluh ing Rivne nalika kita weruh dawa pager sak barbed kabel saka Kakaisaran Romawi saka Renzo.
  
  
  Iku kapandeng persis kaya aku eling saka cursory pengawasan sampeyan kudu bisa esuk iki. Kabeh hotel wilayah, lan ngarep pager wis ngankat, kajaba kanggo klompok saka wit-witan ana kene. Panjenenganipun marang Hyman kanggo ngukur rong atus paces utara, lan banjur, nalika piyambakipun ketemu apik ndhelikake panggonan, cahya lantern diagonally tengen pager. Nalika piyambakipun milih posisi, kang disiapake iku lan ngandika cendhak pandonga.
  
  
  Kita felt nuwun kanggo saben liyane tangan, lan kang ilang. Dheweke miwiti kneading papat podho rupo bal saka hamburger keuangan sing padha marang dheweke, lan campuran ih karo bagean witjaksono valerian asu produk lan sedative kanggo cepet knockouts. Malah pipis karo Camille kang ulig turu pil, kang digawa karo wong kabeh wektu, senadyan kabeh disguises.
  
  
  Piyambakipun supaya cedhak sing padha krungu mindhah saka dhengkul lan weruh bulak dipengini; padha buta jerman Pangon. Wong loro padha mlaku bali lan kasebut ing sisih liyane saka pager. Aku mbuwang dheweke papat hamburgers siji sawise liyane liwat pager. Padha teka mudhun tanpa nggawe swara kanggo kita. Panjenenganipun weruh asu trotting menyang loro-beda panggonan kang wis milih. Aku ora ngadeg kasempatan yen aku tak menyang perang karo asu iki, aku marang saben asu hamburgers karo ngantuk isi.
  
  
  Aku wis mung cukup wektu kanggo njaluk gembong mati mancal sadurunge Hyman, ngendi wae kang lungguh, digawe anyar star bloom ing langit. Panjenenganipun mlayu menyang pager, nyekeli dismantled mancal ing ngarepe wong. Ana aku nandur pigura ing lemah lan mlumpat papat-mlaku pager ing anggun wikipedia pole.
  
  
  Nalika aku ndharat, aku mbalek liwat lan lay ana ing Rivnenskaya limang detik, nganti aku iki manawa sentries wis ora krungu utawa weruh kula. Seket meter adoh, padha bengok-bengok ing saben liyane, digambar dening roket kang cahya. Duweke dipindhah alon maju, menyang sing paling cedhak mining. Panjenenganipun liwati asu lan sentries, lan ing sembarang wayahe kang bisa nemokke weker anyar.
  
  
  Nanging boten kedaden. Ing paling kang wis ora weruh apa-apa. Kang ngarep-arep sing Renzo lan cronies kang padha wis dadi wareg karo limpah ing gapura utama, jerman pangon, lan patrolling sentries sing padha wis ora dijupuk sembarang ekstra pancegahan. Padha duwe apik, ngalangi pindho kunci kunci ing dina pisanan mining, nanging apik, ngalangi pindho kunci kunci sing anak kang animasi kanggo KAPAK agen.
  
  
  Sadurunge ngetik, iku kasebut kanthi teliti, nglengo dening Petukhov lan kunci.
  
  
  Arsenale iki nunggu kanggo dheweke, supaya aku ora kaget kanggo nemokake ego. Piyambakipun kaget lan cingak dening macem-macem lan pati saka senjata. Ana soko for everyone kene: saka pluru rusia kanggo model paling anyar Mig-24 fighter, kanggo warheads nuklir kanggo kita T-2B diwenehake dening angkatan Laut AS, lan cilik pluru kanggo kita Sabre 100-F (seri anyar, access, rahasia).
  
  
  Sampeyan bisa dadi manawa ora ono siji-sijine saka pemerintah sing wis nyilihake ego peralatan wae idea sing iku bisa nguripake menyang apa gegaman supaya cepet. A riko menyang mining dening wong saka Rusia, China, utawa salah siji saka negara NATO iku manawa kanggo nip plot ing bud sadurunge iku bisa berkembang, malah yen iku diwiwiti, thanks kanggo Studds angger-angger, on Monday.
  
  
  Aku digawe siro tetenger ing saperangan kothak saka amunisi nggunakake lemak potlot ngemot radioaktif unsur. Aku ora perlu kanggo katon ing gudhang, nanging iku lay isih kanggo surem sepuluh menit nalika wengi jaga tindak watara loro bangunan. Mboko sithik, iku nguripake menyang medeni monotony. Saiki, kabeh aku wis kanggo nindakake iki, nggawe manawa aku tak metu saka kene urip, supaya aku bisa ngelekake minangka akeh wong sabisa. Malah Pierrot politik sambungan ora bisa nyimpen ego, karo kuwi bukti kuwat.
  
  
  Langit isih mendhung nalika piyambakipun alon ngubengi munggah kanggo pager. Dheweke manungsa waé kudu wis diverted maneh, nanging wektu iki iku kudu wis ih piyambak. Dheweke ngilingake saka ngujiwati lawas-gaya cuaca vane ing farm sing wis tau wis bagéan saka Vereldeinde sesawangan. Iku mung katon saka ngendi aku iki saiki, lan klompok saka wit ponggawa bakal ndhelikake kula saka sembarang sentries sing bisa uga kudu digodha. Dhewek njupuk metu kang Luger, tapped nangani, lan ngaco ing silencer. Iku digawe ego sethitik kikuk, lan ana sethitik harder kanggo yahoo, nanging aku mung padha siji kasempatan, lan aku wis kanggo njupuk iku tho.
  
  
  Panjenenganipun propped piyambak munggah ing salah siji sikut lan nenggo kanggo mega kanggo mbusak sethitik. Sing ana bab sepuluh menit mengko. Ing paling aku wis cukup polling kanggo njupuk dijupuk. Ing silencer supaya metu kontrol watuk, lan cuaca vane spun watara, lan swara saka impact venezuela ing saindhenging wilayah. Dheweke krungu mlaku shaggy nyedhak farm. Panjenenganipun njupuk piso lan miwiti ngeduk telung meter bolongan ing pager.
  
  
  Ana isih padha giyak kabeh sak farm minangka piyambakipun diangkat pigura kang mancal maneh, ngaco ing gembong, lan ndamel mati ing arah saka Centocelli. Kang ngipat-ipati piyambak kanggo kang dadi bodho sing wis ora katahan Hyman nunggu ing mobil. Saiki saben menit bisa count. Laporan kanggo Hawke kanggo apik page, lan banjur njaluk nyisihaken saka kabeh related kanggo Mburi Donya. .
  
  
  Aku iki mikir bab iki nalika aku njupuk mancal lan kabeh liya lan plunged headlong menyang camouflaged jugangan. Dheweke ngadeg munggah maneh, luger ing tangan, nanging dropped maneh. Wong papat ngadeg watara jugangan, clutching kikuk otomatis carbines.
  
  
  "Kita wis nunggu kanggo sampeyan, Nick Carter," salah siji saka wong-wong ngandika, swara kang kleru dening hood kang ' d ditarik liwat sirahe.
  
  
  
  
  Bab 7
  
  
  
  
  Wong loro mbantu kula metu saka ngadu lan nggolèki kula sak tenane, nalika loro liyane dianakaké kula ing gunpoint watara sing senjata. Sawise pisanan hello, ora ana siji ngandika tembung kanggo kita.
  
  
  Padha ketemu stiletto lan njupuk iku adoh. Padha ketemu gas bom ing sandi celonone kanthong lan njupuk iku bebarengan karo kabeh liya ing saindhenging kanthong, kalebu kertas klip saka sawetara urut; kang ana bab sing apik, amarga iki acak kertas klip ana magnesium senyawa sing bisa njeblug ing blinding cahya cukup kanggo sementara mblokir tampilan.
  
  
  Miturut cara, kabeh papat saka wong-wong mau padha brawny, mbokmenawa angel saka Gorilla lan Pepe, lan mesthine padha sing gedhe-gedhe sing padha pinter. Padha njupuk kula kanggo sisih dalanmontor, ngendi amba Fiat iki nunggu kula. Karo supaya akeh ing saham, kang ora bisa njupuk kasempatan wae. Iku ora gaya sandi kanggo surak-surak kanggo bantuan, nanging iki ora wektu kanggo pribadi bangga. Lan ing liya pamisah iku njupuk kula kanggo njupuk ambegan lan njerit kanggo bantuan howling kaya asu, Odin watara sandi penanganan kabuka tutuk lan diiseni woh pir-shaped lelucon menyang iku.
  
  
  "Iki dirancang kanggo nyimpen sampeyan rasah gaweyan, Carter," lan ih juru ngandika.
  
  
  Supaya drive bali menyang Roma iki mung minangka tentrem minangka trip ana, sanadyan ora minangka penake. Aku sumurup kita padha ngetik Roma nalika aku kejiret sak klebatan saka Port Maggiore gapura. Banjur loro-thugs flanking kula ing mburi mobil ditarik mudhun angin, uga minangka langsir ing ngarep saka kaca bagean pamisahan kita saka driver. Kasebut kaca pemisahan kapandeng bulletproof, lan loro-mburi lawang wis ora ana levers. Malah yen aku ngatur kanggo asor loro saka pengawal lan njupuk senjata, kang isih bakal dijupuk kanggo ngendi padha dimaksudaké kanggo njupuk kula, ing tightly sing nutup kandhang diubengi dening kaca lan logam.
  
  
  Kita ndamel kanggo liyane limang menit, lan banjur dheweke, aku felt mobil pindhah mudhun slope lan mungkasi. Kula pengawal supaya mudhun angin lan nenggo kanggo driver lan ego kanca kanggo mbukak dina njaba.
  
  
  Kita padha ing parking lot lemah saka bangunan gedhe. Beda nomer ing macem-macem montor; sawetara italia, Austria, Swiss, siji inggris lan siji karo tema, nomer khusus digunakake dening Malayalam diplomat. Padha ing telung liwat enem italia piring lisènsi karakter. CD kanggo corps diplomatis. Pierrot uga wis nunggu kanggo dheweke, utawa ing paling Pierrot kanca-kanca.
  
  
  Sanalika lawang dibukak, aku iki mbantu metu. Duweke ana isih khwit, padha isih nyekeli kula nyenyet lan mung bisa protest meneng. Aku iki nyeret kanggo otomatis elevator.
  
  
  Papat heavyweights clung kanggo kula, malah sanadyan cilik logam tandha ing sisih cetha dituduhake ing inggris, prancis, lan italia sing maksimal ana wong papat, utawa ing paling 300 kg. Wong-wong watara kita bobot ing paling sangang puluh kilogram, supaya aku manthuk ing piring logam.
  
  
  "Ya, iku kang dadi begja kanggo break angger-angger," ngandika salah siji saka papat. "Nanging kadhangkala sampeyan ora duwe pilihan, kowe, Carter?"
  
  
  Elevator banjur munggah papat jubin lan metu menyang salah siji saka wong-wong dawa corridors diantrekake karo kantor lawang supaya khas saka Mussolini-jaman bangunan pamaréntah. Ana jendhela ing mburi bale, lan ing ngarep saka jendhela sing lungguh tokoh karo gun suanten ing lengen. Ngendi wacana kanggo sisih liya kawangun tengen amba, lan merata bersenjata tokoh lungguh.
  
  
  Sembarang mesem pangarep-arep aku bisa duwe wis minggat lan venturing metu iki musna. Aku ora mikir Nick Carter, Jerry Carr, utawa Ben Carpenter bakal duwe slamet iki sublunary orane.
  
  
  Yen aku wis ora ngandika iku lan ora arep ngomong iku, bakal padha wis sijine kula ing torture, bebener serum, utawa loro-lorone. Ing kabeh kasus iki, mungkin sing pamisah kapindho teka nalika aku needed kanggo break metu, utawa yen sing gagal, nggawa wong karo kula kanggo perusahaan ing morgue.
  
  
  Padha mimpin kula liwat, utawa rodo mimmed kula kepungkur telung lawang lan mandegake ing papat. Pimpinan mlaku ing lan metu sawetara wektu mengko, gesturing karo kang driji. Aku iki di-push menyang kamar dening telung ego-kancane.
  
  
  Iku gedhe, airy kantor karo dialangi windows sing kapandeng metu liwat Tiber. Siji tembok iki diubengi dening gedhe jati dhingklik saka desain modern. Nyaman kursi-kursi padha disusun watara iku. Siji kosong, lan liya-liyane padha dikuwasani dening limang wong ing agêng-thirties lan agêng-fifties . Everyone minangka kajen keringan minangka fellow investor ing Donya Mburi, nanging ora Piero utawa Renzo.
  
  
  A dhuwur, wong sing lancip ing forties, karo dawa yellowish rambute lan sungu-rimmed kaca tingal, iki lungguh ing kursi konco mejo. Aku wis tau ndeleng dheweke sadurunge, Ego. Aku wis tau ndeleng sapa watara wong sadurunge. Lan kabeh padha kapandeng luwih kaya anggota panitia sing iki nyepakaké sandi sajarah lisan ujian saka juragan saka wong lanang sing nyoba kanggo manggang kula, cut Rosana kang gulu, lan saiki sijine kula ing kothong jog.
  
  
  "Matur nuwun, Pak Carter," blonde wong ngandika sopan, kaya kang wis ora ngeweruhi sing aku iki kang di-push menyang dhingklik, lan loro padha wong lanang teka munggah ing salah siji sisih kula kanggo njaga kula ana. .
  
  
  "Minangka sampeyan bisa ndeleng," ngandika, " kita ngerti jeneng nyata, lan apa sing sethitik kita ngerti bab kabisan. Salah siji saka wong kita kene, Mr. Oleg Perestov, ngandika sing kolega ' egos wis menarik rapat-rapat karo sampeyan.
  
  
  Cendhak, wong gundul karo jero, sunken mata manthuk grimly ing Slavonic. Dumadakan jeneng teka menyang atine. Kang ana ing wong utama saka MGB saka Rusia kanggo Eropah Kulon. Mulane, sandi fleeting panginten bab partisipasi Masyarakat sak rapat-rapat iki ora salah . Nanging banjur apa sing rusia senjata ing "loro ends saka Donya" peraga departemen? Pinter herring abang? Utawa apa sampeyan kantun soko penting?
  
  
  "Aku ngerti sing," dheweke ngandika karo eseman, " aku ora bakal ngidini sampeyan slightest kamardikan saka gerakan nganti aku nggawe iku cetha sing kita lagi operasi ing sisih padha. Uga aku takon sampeyan kanggo nyelehake kabeh preconceptions, Mr. Carter?"
  
  
  Aku ora ndeleng iku minangka titik amba kanggo melu ing njero operasi iki, kang uga melu Perestov. Saiki dheweke uga mangerténi Cina pasuryan sing duweke Pak Fal, anggota saka Red China Intelligence Service. Aku uga wis tuku dhewe sawetara wektu, supaya aku manthuk kanggo dheweke.
  
  
  'Apik.'- Ing Blonde Wong Iki Remen. "Ayo kula introduce myself. Dheweke Kolonel iku Pitt Norden, Norwegia, Interpol. Kang diselehake kang ID kertu ing polesan dhingklik lan nodded kanggo pengawal, saéngga kula kanggo nggayuh metu lan njupuk iku. Ana ego jeneng lan foto, kang sambungan kanggo Interpol, lan, ing nomer, lan ego identitas dheweke mangerténi minangka salah siji saka paling apik ing donya agen.
  
  
  "Yen aku ngene dikenal sing padha, Carter," ngandika, " kita ngene wis dipunapunten sing apes ana wayah wengi. Ing wektu, kabeh kita panginten iki sing padha mung anggota liyane saka sing kesuwur inti group "Donya Mburi" . Lan Oleg dikirim pasukan pisanan kang bisa kanggo njaluk informasi saka sampeyan. Aku suspect sing padha juru pandhuan sing banget kahanan, nanging banjur padha bakal bisa kanggo mbecikake iku kanggo sing paling pengadilan."
  
  
  Perestoff shrugged disapprovingly, lan Kou Faul mesem ing ego kang wirang.
  
  
  "Sanalika minangka bukti saka uwal lan aneh, isih mboten kapecahaken an Luigi lan Pepe dadi dikenal, iku dadi cetha kanggo sapa karo sethitik pengalaman sing internasional agen kaya Nick Carter kudu melu. Nanging kanggo apa ombone lan saka sisih apa? Panjenengan kepungkur wis mesthi wis impeccable.
  
  
  Perestoff lan Ko Fol padha loro fidgeting ing kursi. "Sampurna saka NATO perspektif," Kolonel Norden clarified, lan loro-lorone wong froze maneh. — Nanging sampeyan bisa wis dijupuk macem-macem rute sing kita padha ora ngerti. Ora supaya dawa kepungkur, Sir Hugh Marsland iki relatif jujur politisi, lan Lorenzo Conti ana apa-apa luwih saka produser film karo insatiable ngelak kanggo kasugihan lan bragging hak. Chris Mallory iki lan ranyono genius, nanging boten liyane. Pierrot? Kabeh sing wis kanggo nindakake iki titik driji ing wong lan kabeh saka Italia, tengen lan kiwa, bakal ngadeg munggah kanggo wong'
  
  
  Kula kaget expression nyuwil liwat khwit lambé, lan Kolonel Norden ana bisu kanggo wayahe.
  
  
  "Aku ora duwe wektu kanggo kuliah sapunika," ngandika. We are a klompok pembaharuan saka kakuwasan internasional, lan Interpol senengane contone, minangka ora CIA . Kabeh banget reged, banget mbledhos lan banget immodest pesenan teka kanggo kita, " ngandika.
  
  
  — Aku minangka ngandika, kita ora bisa dadi manawa saka sikap, lan kita ora bisa pendekatan sing nganti kita padha yakin. Mike Andersson mlebu pati dhewe njamin nalika piyambakipun nyoba kanggo pirembagan kanggo Chris Mallory, amarga kang panginten Mallory iki prasaja Amérika warga sing tricked dening cunning Éropah. Hyman ngandika sing padha nggoleki, nanging mesthi sampeyan isih bisa muter karo wong. Kita mung kasempatan kanggo Kantun Morandi kanggo kontak sampeyan maneh.
  
  
  Supaya nalika aku panginten aku iki surreptitiously mriksa Rosana sambungan ing Le paling Apik, dheweke uga ngecek lan madegaken dateng ing kula.
  
  
  — Dheweke marang kita dheweke ngandika sing padha luwih saka 100 persen resik lan sing padha wis padha gol kita iya: infiltrasi Utas saka Donya lan nyoba kanggo golek bukti irrefutable marang wong-wong mau. Nanging iku meh mokal kanggo ngubungi panjenengan amarga saka nglukis layar sing Pierrot lan kanca-kanca kang diubengi sampeyan karo, " kolonel ngandika. "Kita wis mutusaké kanggo ngirim Rosana maneh, karo bejat kasil, yen sampeyan ngerti kabeh banget uga." Panjenenganipun ngaso, minangka yen nunggu kula kanggo njaluk liwat.
  
  
  — Sampeyan padha tengen kanggo ilang. Hyman, ing titik iki, panggolekan marang kasetyan utamané ing layanan saka sampeyan lan AH, gelem tumindak minangka intermediary, nanging ora tenan matter. Sampeyan bisa nindakake apa kita padha wus kanggo: sampeyan nyuwil menyang dikunci panyimpenan wilayah. Supaya kita sijine mikropon ing enom Hyman mobil lan loro ego pit, lan mèlu ing kadohan kae. Wektu iki, kita digunakake agen sing padha dicokot liyane experienced. Eseman kang ana nengsemake lan tulus.
  
  
  "Dadi, Carter, yen sampeyan lagi arep pracaya kita lan ngerti sing kita perlu kerjasama, supaya kita ngerti karo manthuk saka sirah. Yen sampeyan nemokake sembarang clues ing mining iki, banjur kita duwe kesempatan kanggo njaluk nang, dismantle ego lan sijine thread iki kabèh reged bisnis.
  
  
  Kang nodded, nggawe kaputusan cepet. Yen Kolonel Norden lan ego comrades padha topik, hema misale jek kaya kabeh masalah bakal liwat. Malah yen padha ora ing sisih, yen aku dibebaske dheweke, aku bisa golek cara kanggo nggunakake ih kanggo kauntungan kita. Pengawal ing loro-lorone dibusak lelucon lan jumangkah bali. Ing patemon iki saka nimble, pasukan kuat, kang kapandeng disheveled, unkempt, nanging dheweke perlu wong, lan karo informasi, kang ana mbokmenawa paling penting wong kene.
  
  
  "Apik," Kolonel Norden ngandika. "Pisanan, brief introduksi." Kang dipindhah driji saka wong siji liyane. Mr. Carter, Kanca Perestoff, Mr. Kau Fol, Herr Bergen, Umum Maseratti, Kolonel Le Grand. Inggih, apa iya sampeyan nemokake ana? Rolas mata lan rolas kuping padha riveted kaya kang diterangake ing isi loro warehouses. Ora ana siji njupuk cathetan. Padha ngalami agen, dilatih kanggo ngrungokake lan elinga. Kolonel Norden digawe cathetan ing piece saka kertas lan marang ego kanggo salah siji saka hooded henchmen, sing cepet ngiwa liwat kamar.
  
  
  Panjenenganipun weruh wungu eyebrows lan sumingkira sandi kasujanan. "Iki mung kanggo nyiapake kita transportasi supaya kita bisa ninggalake," ngandika, " sanalika kita njaluk sing perlu disetujoni lan dhukungan saka pemerintah. Yen apa sing ngomong iku bener ing paling 20 persen, Pierrot politik daya bisa maneh mungkasi ego warehouses saka kang dismantled. Iku setengah sasi rong saiki. Yen bom tenan dadi mati, iku artine kanggo kula kanggo nelpon cocog mentri ing sabanjure limang jam."
  
  
  "Nanging wektu iku penting," aku ngandika. "Saiki, padha bisa uga kudu ketemu iki turu asu lan bisa bolongan kang digawe ing pager kanggo njaluk metu maneh."
  
  
  "Sampeyan njupuk wong-wong mau luwih saka taun kanggo ngumpulake senjata iki ing warehouses," ngandika Kolonel Le Grand, prancis agen. - Aku sangsi sing ih ble bisa dipindhah kanggo limang jam. "Yen padha nyoba, padha bakal tiba menyang sworo cangkem," Umum Maserati ngandika. "Kita kudu kita dhewe pengamat ing kabeh tumuju, lan aku duwe sandi cilik dhewe nanging uga dilatih commando unit, free saka malign pengaruh Signor Piero Simca ing sawetara wilayah liyane saka universitas ministries."
  
  
  "Aku mikir kita bisa saged kanggo santai sethitik luwih saiki, nganti jam saka impact arrives," Kolonel Norden ngandika. Iku rang bell ing mejo, lan ana wong wadon ayu pirang ing seragam-Interpol? Cordon ? Kantin layanan sing dianggo ing hall ing siyaga puluh papat jam dina? - We digawe cukup prasmanan.
  
  
  Ing kajaba iku kanggo ombenan, cemilan lan sandwiches, kita kagungan kesempatan kanggo tambahan pecahan saka panemuan karo kasebar nanging rinci informasi saka sumber liyane.
  
  
  Apa kabeh iki wis mimpin menyang punika:
  
  
  "Thread Tentrem" ora ana ing vanguard saka sawetara klompok conspirators. Iku ego dhewe devilish rencana saka karusakan, ultimate undhang saka aimless panganiaya kanggo super-psychopath. Ego ketok plot ana blatant ajaib saka ego kang bener maksud. Miskin Ken Lane. Iya ora melok ing dell ing kabeh lan nulis script kang minangka bebaya bab Perang Donya Katelu. Ing kasunyatan, iku diagram mlaku watu kanggo awal banget saka iki banget perang, kanggo banget pungkasan ontran-ontran.
  
  
  "Donya dina iki tong minyak saka gunpowder," ngandika Herr Bergen. "Lan ngenteni wong kanggo jotosan iku munggah." Sawetara cilik, overburdened kelompok, kayata sing, Sir Carter, kita dhewe, lan occasional siji darmabakti wong ana kene, nuduhake beban countering iki kontak."
  
  
  "Supaya adoh, ferret," Umum Maseratti ngandika — " kangelan wis sumingkira, lan kita wis ngatur kanggo tetep ih ing kontrol. Nanging mbayangno, Mr. Carter, donya kang kedadosan kayata shooting mudhun saka Lebanese bidang liwat Israel, lawas U-2 kedadean, mejahi saka presiden, simultaneous nyababaken saka diplomat, lan bombing saka pesawat dumadi bebarengan. karo mungsuh tondho liwat tombol localities. Nyampur kabeh bebarengan karo diakhiri, bombings ing Belfast, gerilya perang ing Afrika Tengah, révolusi ing Tengah lan Amerika Latin, ketegangan ing Timur Tengah lan ing wêdakakêna keg saka Asia Kidul-wétan. Sing bisa mungkasi sadurunge iku escalates menyang donya perang?
  
  
  "Aku dielingake Kremlin ora kanggo tumindak cepet banget," Oleg Perestov ngandika grimly. "Nanging bebaya ora ngadeg munggah menyang gupuh lan meksa umum. Yen bidang karo Amérika utawa Cina piring lisènsi irungnya siji bom liwat Leningrad, Moscow, utawa Kamchatka, kula panglima bakal push tombol lan mundur menyang bom papan ndhelik. Kula bebaya wis mung siji efek: entri ing file matur sing aku bisa seng di tuduh kang kaping pindho agen.
  
  
  "Minangka ana kasus karo kula atasané ing Beijing," Ko Fol interjected.
  
  
  Gedhe conspirators padha dituduhake dening Pierrot, Sir Hugh, Renzo, lan Murid, contone, ing supaya. Mungkin aku bakal nambah sandi jinis-luwe lan seng di pengeni gendakan Camille lan sawetara kandang jaran techs.
  
  
  "Kita padha bisa kanggo reconstruct paling saka plot iki karo Rosana bantuan," Kolonel Norden ngandika. "Dheweke main peran pindho agen ing resiko gedhe kanggo dhéwé, nanging karo kabeh dheweke pengabdian. Thanks kanggo kita penyelidikan lan temonan, kita ketemu metu carane lan ing ngendi iku kabeh diwiwiti."
  
  
  Pitu saka ing paling sentimental purun sampeyan bakal nemokake ing ndonya diamati menit kang nggawe bisu ing memori saka almarhum cah wadon.
  
  
  Dheweke kasepen iki bejat. — Plot diwiwiti ing madhouse ing Sussex?"
  
  
  "Persis," Norden ngandika. "Sampeyan daktulis munggah kanggo bagian sekedhik cilik saka wektu iku njupuk kita. Luwih saka pitung taun kepungkur, Sir Hugh wiwit nuduhake pratandha saka kahanan kang ora tetep emosi lan mental. Iya ora ngenteni kanggo wong, partners, utawa kanca-kanca kanggo sok dong mirsani ego lan pasukan perawatan, nanging rodo ditindakake ing dhewe volleys, lan dikirim layang kanggo bantuan kanggo siji gedhe ing matématika lan ing Eropah: R Dhokter. Kanggo Untenweiser, lan resik nanging perlu pawn ing game sing " banjur bakal mekar."
  
  
  Aku takon dheweke. "Anderson Jangel?"
  
  
  'Bener. Dr. Untenweiser bisa kanggo nggunakake tranquilizers lan obatan kanggo bantuan Sir Hugh kontrol kang psychotic serangan. Sir Hugh kang nyababaken saka telpon girl ing taun 1968, ana sing laka, nanging ego pengaruh menthekake sing kasus iki dijamin munggah. Dr. Untenweiser diparingi jeneng saka penyakit tartamtu sing Sir Hugh nandhang saka, lan kang enggo bareng karo Renzo, Murid, lan Pierrot. Iki diarani agriothymia ambitiosa, ing ora bisa dikendhalekake lan hasrat perlu kanggo numpes bangsa-bangsa lan ngilangke metu kabeh diatur struktur masyarakat.
  
  
  "Anderson kang AA sebutan," aku delok.
  
  
  'Sing tengen.'Noorden ngandika. Penyakit sing padha wis tansah mimpin Sirhan Sirhan, Olympic mateni, lan supaya akeh liyane. Nanging wektu iki, penyakit wis dijupuk root ing wong karo loro politik daya lan prestige. Uga sabar wong. Piyambakipun cumadhang kanggo ngenteni wektu dawa lan nyoba kanggo klumpukne allies kang needed, lan sawetara taun mengko, iya.
  
  
  Sauntara kuwi, Sir Hugh, salah siji minangka ganjaran kanggo perawatan utawa kanggo safety pribadi, disusun kanggo Dr. Untenweiser kanggo tetep ing rumah sakit pribadi, Easeful Hektar. Iki paling mewah panggonan kanggo gemeter kelainan, utamané saka obat-obatan lan alkohol, sing sing bisa mbayangno. Ing taun 1970-an awal, Camille Cavour ana minangka sabar sawise risak gemeter nalika dheweke lunga saka werna perek kanggo bintang film. Mungkin iku sing laka.
  
  
  Tombol iki simultaneous rawuh saka Renzo, banjur serius risak gemeter, banjur kandang jaran Mallory, banjur ego-busting enem sasi binge, lan Piero Simca, rahasia, banjur lampus nyoba sing bakal wis sukses.
  
  
  Kabeh telung nandhang saka padha maju agriothymia saka ambisi, compounded dening kasunyatan sing padha dianggep piyambak sah grievance marang masyarakat. Renzo nandhang liwat mundhut saka noble status lan mundhut saka kang jembar estates, soko sing mayuta-yuta saka film kang tau bisa kanthi mbenerake. Studds panginten sing studios utama lan pamaréntah AS wis dijupuk adoh sawetara saka hak paten kanggo sawetara saka ego-mimpin elektronik pepanggihan. Pierrot, paling katon watara telu, wis nambah humiliations wiwit kanak-kanak amarga sumelang cilik.
  
  
  Kasempatan ngenalaken Sir Hugh kanggo wong sak salah siji saka kang ana kunjungan minangka sekolah. Ing Emu wis cukup diagnostik cathetan ing sim saka telung wong. Kajaba iku, kita bisa mung nambah sawetara keagungan iki. Nanging misale jek mlebu nalar kanggo kita sing sawetara minggu padha ngginakaken bebarengan ana, padha diatur "Stream saka Cahya" bebarengan .
  
  
  Pierrot ketoke kanggo njupuk ing peran liyane senior saka Sir Hugh, nanging ora ana pitakonan saka Ego. Bebarengan padha wis kabeh sing perlu sambungan internasional, nanging Pierrot iki isih dilat kang cara menyang ndhuwur. Lan sing penting nalika padha tak kanggo peraga padha wanted kanggo nyilih. Minangka kanggo gaman piyambak, padha digunakake pindho lan telung agen saka negara sing beda-beda, saka smugglers kanggo dhuwit-luwe penghianat. Kanggo rolas yuta dolar, sampeyan bisa tuku akèh saka anak kirik. Renzo kang studios lan Ego kang posisi ing donya wayang digawe kabèh project nyata. Nanging Studds, sing kapandeng kaya prankster ing njaba, iki ing sawetara cara cornerstone saka loro ends saka Donya. Iku mung thanks kanggo ego kang technical ngerti-carane sing komputer bisa diprogram lan powered."
  
  
  "Amarga, sandi dear Nick," Kolonel Le Grand ngandika, " padha wis dilengkapi nyata peraga, pesawat, nawakke, gunboats, Inggris prau silem iwak lumba-lumba, karo padha remot kontrol sing Studds supaya brilliantly tontonan kanggo sampeyan ing miniatur lapangan, cat."
  
  
  "Iki informasi iki liwati ing kanggo kita, Mr. Gilchrist," Umum Maserati ngandika — " sing ora minangka alon utawa minangka semangat minangka kang misale jek."
  
  
  "Lan kang genius piyambak sing rawuh cedhak kanggo Chris Mallory kang talent nalika nerangake kanggo komputer electronics," Perestov ngandika. "Kita nyoba kanggo njaluk iku sapisan, nanging sayangé, kita gagal."..
  
  
  Ing tangan jam tembok nuduhake yen iku mung pitung jam.
  
  
  "Ing jam lan setengah," Kolonel Norden ngandika, " kita bakal bisa kanggo njaluk ijin sing perlu dening telpon. Umum Maseratti bakal terus kanggo nindakake iki, amarga ing tingkat iki, mesthi, iki prakara kanggo pamaréntah italia."
  
  
  "Miturut Signor Carter laporan," umum ngandika, " aku bakal njupuk tanggung jawab lan dikarepake tindakan langsung. Lisan idin cukup, lan iku mung njupuk sawetara menit. Aku suggest kita pindhah ing kanggo final planning.
  
  
  Kolonel Norden ngandika sawetara sepi tembung menyang intercom.
  
  
  "Bener," ngandika. "Nanging pisanan, laporan ing ndjogo saka mining. Mr. Hyman punika mester, lan dhawuh emu kanggo gabung kita. Kang nguripake kanggo kula. "Wong iki arang banget duka nalika piyambakipun ketemu metu sing kita "diselang" kanggo sampeyan, supaya kang softened dheweke ego sethitik dening ngandel emu karo kita pengamatan kirim."
  
  
  Hyman teka menyang kamar lan ngadeg jejere kula. "Aku nyuwun pangapunten, Ben... Nick," ngandika. "Wong-wong iki ora ngomong nganti iku liwat. Nanging aku sumurup sing padha lan sing padha, supaya aku kanggo karya karo wong-wong mau."
  
  
  "Iku ora matter," emu marang dheweke.
  
  
  Kang nguripake tabel ing semi-militèr nuduhke. "Ora ana gerakan sing bisa ditegesaké minangka obah penyetor saka depots, sir," kacarita kanggo Kolonel Norden. - Paling tithik Biasa esuk karya. Trek pangan kanggo studio penyetor lan kaya. Wong-wong iki mandegake nonton nalika padha kiwa ing situs; adoh cukup adoh sing ih ora bisa ndeleng, nanging padha ora nemu apa-apa luwih agawe saka botol susu ing wong-wong mau."
  
  
  "Banget uga," ngandika Kolonel. — Apa bab asu lan bolongan Carter digawe kanggo uwal?"
  
  
  "Aku wis ngawasi panggonan iki liwat wengi sesanti piranti, sir," Hyman ngandika. "Padha ora golek asu nganti telung ing esuk. Nalika iki kedaden, ana akèh saka sora komentar, lan salah siji saka sentries digawe sawetara jenis saka laporan. Padha ora mriksa pager, minangka sembarang sane njaga keamanan bakal wis rampung tengen adoh. Nanging mung sawise sunrise, panggonan iki kaleresan katutup dening pengawal. Ana akèh nguwuh maneh, lan Recovery watara wong sing dilapurake iku ing lapangan telpon. Ana wong sing tetep ing pager kanggo limalas menit.
  
  
  — Apa luwih pembangunan?" Kolonel takon. "Siji penting wong ing foto?"
  
  
  "Mung kandang jaran Mallory, sir," Hyman ngandika. "Nanging kita padha sumurup, yen kang tansah rawuh ing enem-telung puluh kanggo muter karo kang komputer lan mesin, ora ketompo carane tahap kang uga wis wengi sadurunge."
  
  
  "Kita ngarep-arep kanggo nerbitaké ego saka jadwal sibuk rauh," Kolonel Le Grand ngandika dryly.
  
  
  Banjur kita urusan karo pitakonan utama: carane, nalika, lan apa kang kanggo nyerang.
  
  
  Umum Maserati elit commando unit wis ing siyaga kanggo jam.
  
  
  Ana masalah ing sisih iki. Masalah mung dumadi nalika kabeh hotels gabungan tumindak, lan kabeh minangka panglima.
  
  
  Kolonel Norden wis kanggo njaluk munggah kanggo njaga supaya.
  
  
  "Aku ora perlu kanggo ngelingake sampeyan, gentlemen, sing aku panglima," kang ngagetake ing prajurit kang swara. "Kita padha ora sijine ing iklan nuduhake kene, salah siji kanggo wong wong utawa kanggo negara tartamtu."
  
  
  Murmur saka persetujuan bisa krungu nang endi wae.
  
  
  "Umum Maserati, mesthi, bakal arep kanggo mimpin unit kang," kolonel ngandika. — Aku arep karo wong." Kanthi cocok kanggo posisi minangka Interpol pejabat. Mr. Hyman, sing ngemu sak wentoro posisi Pejabat Komunikasi, nggabung Mr. Carter minangka liaison. Sing kabeh.'
  
  
  Kang tapped meja kanggo drown metu swara saka protest, kalebu mine.
  
  
  "Yen kita katon bebarengan ing operasi kuwi," ngandika,"kita bakal organisasi kita." Mr. Carter, sing lali sing ana isih wanted kanggo pitakonan ing rajapati saka Signorina Morandi. Nalika kita lokalitas ing Rusia wis rampung, iku bakal gampang kanggo njlentrehake, nanging ora sadurunge.
  
  
  Kita wis kanggo setuju kanggo iki.
  
  
  "Uga," kang ditambahake, kanggo nggawe kahanan luwih entheng — " iku bakal dadi gemblung kanggo ilang kita klompok utama ing pisanan utama operasi. Aku ora ngerti apa bisa mbukak salah, nanging iku mbebayani kanggo ngremehake mungsuh kita. Yen soko dadi salah, bakal ana ing paling limang kita kiwa. Enem, yen kita lagi ngomong bab Mr. Carter gabung kita.
  
  
  "Count kula ing," ngandika banget cepet.
  
  
  "Yen aku ora ana ing kene," ngandika Kolonel Norden, " ing kepemimpinan bakal pass kanggo Kanca Perestov." Supaya aku mung ketemu aku ing printah saka rusia MGB pejabat .
  
  
  "Umum Maserati," Kolonel Norden ngandika, " aku mikir sampeyan bisa nelpon saiki."
  
  
  Italia pejabat mlebu nomer lan ngandika kanggo dhuwur-peringkat resmi watara Kamentrian Pertahanan. Panjenenganipun dials nomer liyane, wektu iki kanggo pejabat ing Ministry of Foreign Affairs saka Federasi rusia.
  
  
  "We lagi arep metu," ngandika. "Kolonel Norden, Mr. Hyman, sampeyan bakal pindhah?" Wong : pamit.
  
  
  "Aku suggest sing kabeh mbubarake," Kolonel Norden ngandika, " lan apa minangka akeh saka karya normal minangka bisa. Item anyar bakal announced rauh.
  
  
  Banjur piyambakipun ical.
  
  
  "Aku bakal ndeleng sampeyan ing sandi house," Hyman ngandika. — Wayahe sampeyan manawa aku bakal bali." Mesti wae, dina iki ing wolung jam. Aja padha sumelang. Aku bakal tetep mripat metu kanggo dheweke.
  
  
  Ing cara bali ing mendhoan, dheweke tuku mirah radio transistor. Panjenenganipun ngiwa dheweke kang rumit piranti kanggo Hyman. Pinelli kang gendakan lungguh ing dhingklik rocking ing kamar urip lan maringi kula mischievous eseman sing dheweke mbokmenawa disimpen kanggo almarhum-wengi hangover.
  
  
  Dheweke, tindak menyang kamar dheweke lan bench penet ing sagging amben ing anteng yoga nuduhke. Radio dilakokno ing Romawi jaringan.
  
  
  Ana biasanipun esuk cahya program music karo limalas menit house tips sadurunge music liyane program diwiwiti. Panjenenganipun kira-kira sing iku bakal njupuk Norden, Maseratti, Hyman, lan regu saka komando puluh menit kanggo nggayuh studio, lan banjur setengah jam rong jam sadurunge warta nyuwil.
  
  
  Rivnenskaya jam lan telung puluh pitu menit mengko, warta nyuwil.
  
  
  "Profesor Piero Simca, senator saka Colle di Val d' amore, disebut iku paling langsung mlebu saka kamardikan pribadi wiwit fascism," Poe ngandika. Iku nglepataken panelusuran Lorenzo Conti studio esuk iki, dening unit militèr saka Umum Giulio Maseratti, diiringi dening Interpol Kolonel Yohanes Norden. Senator Piero Simca ngandika kene lan saiki..."
  
  
  Banjur Pierrot kang swara, kaget kurang minangka tau kanggo cilik ego, ana scornful lan kamenangan.
  
  
  "...esuk maca ing paling kasar lan totalitarian cara, " ngandika. "Search sing ora persis Rivnenskaya apa-apa, nanging wis dicethakaké ana soko penting banget. Padha nuduhake ing credulity kita pemimpin militer lan kasekengan, sanajan sawise telung puluh taun, kanggo break metu ing saindhenging dawa dipengini saka hidayat nur wahid. Nen nuduhake wahyu sing mesthine apolitical Interpol organisasi sing tawaran karo Della dadi metu dadi apa-apa luwih saka ngrusak pasukan polisi. Iku bakal menarik kanggo ngerti yen Kolonel Norden pribadi bank akun, ora mangu ing negara liyane, iki ora replenished karo sawetara jumlah dolar ing California, wiwit tumindak iki saka pembayaran langsung nalisir kapentingan italia wayang."
  
  
  Banjur tindak bali kanggo karya, reporting Pierrot kang dikarepake sing norwegia pemerintah langsung kelingan Kolonel Norden. Dheweke uga nuntut sing Umum Maseratti bakal reprimanded lan demoted. Ora siji carik watara Kamentrian Pertahanan utawa Interior-del-ngakoni sanctioning tumindak, nanging iku politik bisnis minangka biasanipun.
  
  
  Kang dipateni radio, kapenuhan munggah amunisi lan bab-bab liyane kang bisa stash ing kanthong, lan tumuju kanggo Hyman omah. Saiki sing warta iki ing udhara, Hyman iki mbokmenawa ngarep.
  
  
  Tak ana mung limang menit sadurunge aku, lan dipikir ing pasuryan nalika piyambakipun dibukak lawang wis sethitik kanggo apa karo kang biasanipun nyenengake eseman.
  
  
  "Ana apa-apa ana, Carter," ngandika.
  
  
  "Nanging aku wis katon iku, iki mbukak crates, lan aku malah wis katon siji sak iki warheads nuklir," aku ngandika. "Peduli iku, Hyman, sampeyan ora mikir aku nggawe munggah iki crita wutuh, kowe?"
  
  
  "Kabeh aku ngerti," ngandika,"iku sing aku lunga ana karo Maserati, mimmo saka Conti pengawal, lan ana apa-apa ing kabeh sing warehouses."
  
  
  "Mungkin padha di resiki munggah mengko," aku ngandika.
  
  
  "Kita wis limalas wong karo teropong sak pager," Hyman ngandika. "Saka wayahe sampeyan malmpah ing, nganti sing commando unit malmpah ing."
  
  
  Supaya sampeyan wis tricked menyang diombe kabeh, kang panginten banter. "Mungkin padha ndhelik ego ing sawetara resik nyonggo. Allah kawula, apa jenis saka search iki? Prasekolah muter sawetara jenis search game?
  
  
  "Nalika aku ngandika,' apa, 'aku temenan' apa, 'Nick," ngandika, liyane anteng saiki. "Geez, mung kamar kosong lan bare, rada mbledug lantai. Nanging ora ana tandha saka obah apa-apa luwih gedhe saka canister. Voting kaya iki, Nick.
  
  
  "Padha tricked kita," aku ngandika. Sawijining sel kanggo njaluk ilang ing pikirane. — Aku kudu teka karo sampeyan.".. nanging iku kasep. Aku kudu njaluk dheweke bali.
  
  
  "Ora kasempatan, Nick," Hyman ngandika. "Conti wis ilang ndjogo saka studio, lan Carabinieri wis humbly takon ego kanggo tuan rumah rong atus paling pilih personel keamanan sing wis looking kanggo Jerry Carr. Ora kasempatan.'
  
  
  "Banjur aku bakal nggawe dheweke odina."
  
  
  "Nick, sing lagi ora wong sing paling populer ing Rime," Hyman marang kula. "Sampeyan padha disebut fango, makna 'telek', sawise Umum Maserati. Kolonel Norden isih mikiraken sampeyan wis ketemu soko. Wong sing ing patemon tengen saiki kanggo mutusaké apa kanggo uncalan sampeyan kanggo srigala utawa supaya sampeyan sepi bab organisasi kita.
  
  
  Aku supaya metu sandi emosi nalika aku panginten bab iki organisasi, kang klebu rusia lan abang Cina, sing wis kanggo mutusaké apa kanggo dipercaya Nick Carter. Iku dipercaya sing ih kang kaputusan bakal dictated dening soko minangka samar lan anget minangka emosi. Ing tangan liyane, padha supaya munggah karo kula. Padha wis akèh saka bukti kanggo nuduhake yen Thread Tentrem project iki ancaman ageng, bom wektu sing perlu kanggo bakal defused. Lan kang ana mung wong sing weruh project saka nang metu.
  
  
  Piyambakipun eling sing ora mung weruh lan kena tombol, nanging uga stealth lan indelibly ditandhani ih karo kang khusus lemak potlot.
  
  
  "Aku kudu karbon-yttrium scanner," aku ngandika. "Kaya radio sing marang iku kanggo sampeyan, nanging karo tartamtu atom bobot. Bab kuwi kudu kasedhiya ing universitas kita utawa malah ing negara ngelmu departemen.
  
  
  "Aku bakal nggawe kopi nalika komisi nemtokaken yen padha isih arep dipercaya kanggo sampeyan karo yo-yo, aken piyambak kuwi apik scanner," Hyman ngandika lirih.
  
  
  "Ngendi sing padha nyekeli patemon iki?" — Kita ora duwe wektu kanggo ilang, Hyman. Aku bisa takon ih aku lan nerangake alasan kanggo wong-wong mau. Perestov bakal ngerti.
  
  
  "Padha lagi nelpon kita, ora cara liyane watara," Hyman ngandika. "Kula nyuwun pangapunten, nanging iku bener. Aku ora ngerti ngendi padha ketemu, aku wis tau menek dadi dhuwur ing klub iki. Aku ngerti iku ora ing angkatan Laut kantor ngendi padha esuk iki.
  
  
  Aku panginten bab iku nalika Hyman digawe prasaja warung cepet. Aku njupuk sip saka cairan kang diselehake ing ngarepe kula ing retak piala. Aku sumurup aku ' d katon tombol, nanging iku ora nggawe raos wae kanggo njaga matur supaya nganti aku weruh werna ijo, marang Pierrot pengaruh.
  
  
  Telpon rang. Hyman wungu ego.
  
  
  "Ya," ngandika.' Aku nyoba kanggo njaluk grin bali ing sandi pasuryan boyish. "Ana ing ngendi?.. Uga, kene kita."
  
  
  "Sampeyan lagi isih ing dell, Nick," kang ngandika kanggo kula. — Padha lagi gadhah patemon ing villa ing Appian Way. Maseratti lan Norden ora ana, nanging Maseratti panggantos iki, lan padha milih kanggo sampeyan. Anyar Interpol resmi, sing tetep ing Perestov kang langsung pengawasan, milih marang. Sampeyan wis Perestov, LeGrand, lan Co Tiba ing sisih. Bergen, finance mentri, milih marang iku. Kesimpulan: sampeyan kudu kasempatan liyane.
  
  
  Kita kiwa omah lan diputer ego game karo Peugeot nalika terus kanggo pirembagan. Ing wektu sing, kacepetan luwih penting saka safety. Piyambakipun ndamel kaya édan a liwat lalu lintas jams saka Roma, kang padha wis kebak edan pembalap. Kurang saka limalas menit mengko, kita screeched kanggo mungkasi ing dalanmontor lawas villa. Lawas gapura swung mbukak lan mbanting mati konco kita.
  
  
  Iku cendhak, serius patemon sing ora duwe padha optimis camaraderie minangka sesi sadurunge. Aku iki informed sing aku iki kang digunakake mung amarga aku dituduhake pangarep-arep pungkasan, ora amarga sapa utamané pracaya ing kula utawa disenengi sandi biru mata.
  
  
  Aku iki ngenalaken menyang Utama Capone, italia polisi pejabat sing diganti Umum Maseratti, lan langkawi sky Sousa, curiga portugis naval attache ing Interpol. Patemon iki presided liwat dening T. Perestov.
  
  
  Aku diterangno kanggo wong-wong sing aku wis ora panjelasan, nanging mung siji pangarep-arep. Panjenenganipun nuduhake wong-wong mau kang teken potlot, lan Perestov manthuk. Ego kang dhewe agen digunakake padha-trick. Aku marang wong-wong mau bab scanner aku needed, lan Monet ngutus utusan kanggo ing departemen fisika saka Alfa Romeo Universitas Roma karo pada tangisan siren.
  
  
  "Yen iku piranti apik," aku ngandika, " aku ora bisa nemokake tags ing telung mil radius. Sapunika, kita lagi kurang saka setengah sing kadohan saka Conti wilayah, supaya kita bisa miwiti sanalika bab iki nemu kene. Kita kudu map topographic kanggo search koordinat.
  
  
  Ana sethitik umum chatter nganti kita krungu sirine nangis kelara-lara, menehi tandha sing Alfa Romeo ana bali. Billionaire wis rinci peta kulon sisih lor saka kutha. Iku iki lying ing meja ing binuka wangun, ing ends hanging mudhun ing loro-lorone. Dheweke ngadeg liwat dheweke karo potlot ing tangané, stocky wong ing seragam karo spiky mustache kaya lawas, wary kucing siap kanggo spring.
  
  
  Policeman maringi kula diselang telpon saka departemen fisika. Iku meh podho rupo kanggo piranti sing wis dikenal dheweke saka pakaryan ing markas. Dheweke ego diatur dheweke kanggo eksentrik kombinasi saka unsur, penjelasan dheweke tumindak.
  
  
  "Iku kudu dadi kombinasi mboten umum, digunakake, iku bakal titik kanggo sapa karo neon wristwatch." Liwat ana! Iku nganti sampeyan kanggo milih!
  
  
  Alon-alon, aku diuripake meter lan tak rheumatism saka kedher jarum ing dawa ukuran. Supaya Hey kalem mudhun sadurunge handing piranti kanggo Billionaire. Perestov kapandeng liwat sandi pundhak, ambegan hard.
  
  
  Italia narik kawigaten baris sakcara tengen peta. Aku nyetel ukuran kanggo latitude lan maca beda nomer.
  
  
  Monet narik kawigaten baris kapindho sing intersected pisanan ing titik mung antarane loro rectangles ing peta sing ditandhani Conti warehouses sing dheweke wis dibukak, ing mining sing Umum Maseratti wis nyerang lan ketemu kosong.
  
  
  "Sing bodho guyon," Herr Bergen ngandika disgustedly. "Carter ing ih sisih, lan kang nyekeli kita bali. Sembarang edan wong bisa corak iki scanner kanggo njaluk panggonan padha wis ngerti. Iki pancen ora ana guna.
  
  
  "Aku ora pracaya ing piranti gagal," Kolonel Le Grand ngandika. "Aku maca iku, lagi nomer ing disk sing Mr. Carter kasebut." Utama Monet kapandeng luwih kaya lemak, wicaksana kucing saka tau.
  
  
  "Pak Hyman," ngandika. "Sampeyan lan Letnan Gismondi padha loro ana. Sampeyan ngomong, yen sampeyan ora bisa ndeleng utawa krungu apa-apa mboten umum sak watch, nanging boten biasanipun kasenengan nalika asu padha ketemu turu, lan banjur nalika nerbitake ing pager katutup. Mangga marang kita maneh . Langkah dening langkah, tanpa ilang apa-apa."
  
  
  Hyman marang kula persis apa wong wis marang kula, nanging nalika piyambakipun nyoba kanggo mungkasi, Utama dipeksa Ego kanggo terus nganti kandang jaran Mallory teka.
  
  
  "Inggih, piyambakipun ndamel ing Mercedes karo driver," Hyman ngandika. "Aku banjur metu watara mobil lan ngetik departemen engineering, bangunan sing dumunung ing bale antarane bangunan administratif lan warehouses. Banjur aku krungu dheweke buzzing, sampeyan ngerti, kaya nalika sampeyan nguripake ing preheated sistem. Lan paling Amerika nindakake iku ing Maret enjing. Iku kabeh."Letnan Gismondi," utama ngandika.
  
  
  Letnan miwiti saka awal, nanging Monet diselani wong.
  
  
  "Sing buzz iki sawise Mallory teka," ngandika. — Apa sampeyan krungu sing banget?" Mikir kasebut kanthi teliti,.'
  
  
  "Inggih, sir," Letnan Gismondi ngandika. "Ego cetha swara, nanging..."
  
  
  Sadurunge wong liya, kang sumurup apa Billionaire iki mikir. "Elevator," aku ngandika. "Kabèh peduli lantai mudhun. Odin ing prestasi technical saka sing gedhe genius saka Mallory Komplotan." Utama Monet mesem ing persetujuan.
  
  
  "Iku kaya téater, aku guess," ngandika. "Ing lantai sing dadi munggah, lantai sing dadi mudhun. Iki kabeh bagean saka ih illusory donya. Lan mung bukti mesem hum, kang bisa apa-apa. Banjur ego kang sudhut feline grin ilang.
  
  
  — Nanging carane bakal bantuan kita?" "Sawise page fiasco, aku ora bisa ngidini anyar bobot kanggo ngetik latar, Renzo, kanggo pengawasan liyane. Sandi dhewe Carabinieri bakal ora malah supaya kula pass liwat"Moscow gapura". Lan Pierrot punika ngatur sing protest maret.
  
  
  Kabeh pasuryan padha surem, nganti lemak Utama napuk bathuk karo lontar ing tangan, kaya anak nyoba kanggo ngatasi bedhekan.
  
  
  "Kita ora bisa ngetik dening tanah," ngandika. "Kita knthi angel bisa njaluk mudhun saka udhara sampling. Nanging ana cukup corridors lemah kanggo mbangun dalan. Ora ana siji mangerténi kabeh catacombs Sajak, lemah mlaku gain saka abad sangalas. Nanging aku ngerti dheweke, Guglielmo Millione, luwih saka sembarang liyane urip titah, amarga aku tansah pindhah ana kanggo tindakake maling kanggo ih kang lair. Njupuk dipikir kene.'
  
  
  Panjenenganipun mbengkongaken liwat peta lan cepet narik kawigaten garis karo potlot, kothak dadi sing ditambahake, nyabrang, coverage, lan kabagi maneh. Loro liwati liwat wong-wong mau kaya ing ngisor iki loro intersecting garis kita scan.
  
  
  Aku wong gemblung ora duwe panginten saka sing tengen adoh, kang scolded piyambak minangka piyambakipun njupuk ing holster kanggo revolver saka dhingklik. — Iku banget kamungkinan sing iki cara padha dikirim ndhuwur-rahasia bahan. Mallory uga dibangun mining karo lantai angkat sing bisa pindhah mudhun menyang catacombs lan munggah maneh yen sing dipengini.
  
  
  — Apa sing arep kanggo apa nalika sampeyan njaluk ana, Utama?" 'Singsot a tune? Kita sing isih madhep inconveniences related kanggo kasekengan kanggo nransfer bobot ana." "Njupuk ngatur," dheweke ngakoni. 'Aku ora ngerti. Nanging aku bakal nindakake soko. Mungkin aku bakal jotosan iku munggah kanggo sadayana, kalebu aku."
  
  
  "Apik banget kurban, Utama," Perestov ngandika. "Lan tanggung ing lawas tradhisi Romawi. Nanging ora praktis. Kabeh iki warheads nuklir bebarengan bisa mimpin kanggo meh padha bledosan minangka laka sing kita nyoba kanggo supaya."
  
  
  "Aku teka karo sampeyan," aku ngandika. "Ora ing roh saka angka Romawi kuna, Kanca Perestov, nanging amarga aku ngerti sandi senjata. Aku ora bisa kapisah a gegaman nuklir saka non-nuklir siji, lan banjur nggawe mine sak saperangan gedhe-gedhe conventional. Iki bakal menehi departemen geni tengen kanggo ngetik studio gates, Utama. Lan banjur buahipun bisa dadi siap kanggo tangan liwat apa kita kudu sanalika padha njaluk ana lan golek didhelikake "loro ends saka Donya" amunisi .
  
  
  "Swara lan rheumatism," ngandika Utama, nepuk kula contentedly ing pundhak. "Sampeyan pindhah ahead, Signor Carter. Gismondi, ngatur weker geni lan ngumpul tim Gilio kang unit pertempuran kanggo seba marang. Iki bakal ateges papan pemulihan kanggo wong sadurunge Pierrot bisa pengadilan-tukang pencak ego.
  
  
  -"Yen Nick dadi," Perestov ngandika ing muni sing brooked ora ana pitakonan, " aku bakal lunga karo dheweke." Aku mung milih kanggo wong amarga kang pungkasan kita pangarep-arep. Aku isih ora dipercaya wong kanggo duwe mining lengkap saka senjata kuwi."
  
  
  -"Aku wedi aku bakal duwe kanggo nambah sandi miskin awak kanggo yours yen Perestov nerangake," Ko Fal ngandika. "Aku ora mikir sandi atasané bakal sarujuk yen aku ngirim Amérika lan rusia bebarengan. Malah ing watch, Utama.
  
  
  Utama Monet berjuang kanggo njaga kang kasabaran, lan Em kasil.
  
  
  — Apa sampeyan manawa sampeyan ora arep bakal diiringi dening Carabinieri, dipasang polisi, lan polisi band?" 'Banjur iku nggoleki. Kita bakal ngrameke karo sampeyan. Nanging sing paling kabeh. Kita bisa ngetik uncharted catacombs mung konco panggonan wisata ing St. Petersburg. Galikste. Ayo dadi pindhah.'
  
  
  Iku mung drive cendhak saka Pulverize, ngendi kita padha kiwa karo mobil polisi. Utama Millione mimpin kita mimmo gunung pit lawas wreckage kanggo panah ngleboke.
  
  
  "Sim sing njaba," ngandika,"lan aku wis wong-wong mau ing kepala." Panjenenganipun dived, lan kita mèlu. Ing passageway kahyangan, lan utama kang senter ahead nedahaken larik saka dicolong mobil, paling saka wong-wong mau disassembled kanggo bagean didol ing maling ' pasar, nanging sawetara wong-wong mau padha isih ing kondisi apik.
  
  
  Utama Schell ahead. Dheweke nihan sincerely konco wong, aku ngerti banget uga sing Perestov punika sincerely konco kula karo ceko pistol ing tangan tengen. Konco wong iku nihan Ko Phol, sing kaleksanane Amérika otomatis pistol, Vietnam kang cilik kontribusi kanggo Cina arsenal.
  
  
  "Liyane setengah jam," Utama Monet ngandika. "Ing awal, kita duwe soko kanggo wedi saka masyarakat biasa maling, supaya kanca-kanca, sing ati-ati."
  
  
  We malmpah ing kasepen. Sepuluh menit mengko, Monet diuripake ing ngalih dimmer ing lamp lan miwiti lumampah luwih alon. "Saiki," ngandika, ngowahi, " we are kurang saka rong atus mèter saka Conti bantala. Aku suggest sampeyan ngleksanani ati-ati nemen. Panjenenganipun ngandika dhateng italia, kang ana basa umum kita misi. Ing italia, tembung prudence kasusun saka telung wanda: prudenza. Utama Millionnet wis durung rampung nalika sora lan resounding thud teka saka konco loro dialangi gates sing wis ambruk ing ngarep kita lan konco kita. Ing wektu sing padha, kita cilik papan terlampir iki flooded karo blinding cahya putih. "Aku mikir," Pierrot ngandika ing baritone swara, " sing bener expression iki kaya clurut ing sworo cangkem."
  
  
  
  
  Pasal 8
  
  
  
  
  Kita dikunci kamar ing catacomb trowongan kapandeng kaya setelan kanggo sawetara lemah torture pemandangan. Saben rinci iki silet-cetha, nanging ing papan iki minangka ireng lan impenetrable minangka jugangan.
  
  
  Cerro-coklat watu lan earthen tembok karo ngambah saka oranye-abang. A tumpukan saka dicolong ban shied kaya misbyah ing niche sak kuna balung. Account-anyar chrome mobil shone ing sudhut sabanjuré kanggo radiator grille.
  
  
  Utama Monet murub loro deafening nembak saka otomatis pistol. Perestov, Co, Fal, lan dheweke dodged ricocheting peluru sing kenek bar wesi.
  
  
  "Stop iku," Perestov dhawuh. "Sampeyan bisa please elinga yen aku isih panglimané sampeyan?"
  
  
  Sir Hugh swara rang metu, karo moyoki ngguyu saka inggris squire.
  
  
  "Karo kandang jaran kang virtuosity, sampeyan bisa knthi angel mikir sing iki badan sing sumber saka voices kita," ngandika sarcastically. "Ing dell dhewe, kita njagong banget mulyo ing Renzo kantor, nonton sampeyan ing ditutup-circuit televisi." Pundung, Utama Millione sijine adoh kang gegaman.
  
  
  "Ing sawetara detik," Sir Hugh terus, " sampeyan bakal dianggep karo cepet, ora ana ambuné, short — akting nanging efektif gas. Nalika sampeyan tiba asleep, wong-wong iki bakal pindhah sampeyan kanggo iki luwih penake kamar kanggo pitakonan, kang uga dadi akeh kurang penake.
  
  
  "Terus ambegan," Perestov dhawuh, nanging iki kasep lan wis slid mbledug lantai. Sing ana wangsulan: bab ingkang pungkasan aku eling sadurunge Eugene tangi munggah ing Renzo kang kamar.
  
  
  Wangsulan: bab ingkang kawitan aku weruh ana tembok dijamin karo sutra ukiran.
  
  
  Andy Warhol lan gambar saka Marilyn Monroe. Aku panginten iku halusinasi, nganti aku weruh pasuryan menowo, Renzo, Studds, Sir Hugh, lan Pierrot, lungguh tengen kamar, lan sabanjuré kanggo kula, bound tangan lan sikil minangka kasebut kanthi teliti, minangka kang, Utama Monet, Oleg Perestov, lan Co Tiba.
  
  
  "Sampeyan ana papat wong goblok," Pierrot ngandika kanggo kita nalika kita wis kabeh teka kanggo kita pikiran sehat. "Minangka ridiculous lan bagong minangka donya dhewe, kang, minangka sampeyan temenan guessed, kita arep kanggo numpes. Lara lan rotten peradaban, lan sampeyan njabat minangka biyung saka sawijining selokan — ketok gejala saka kekirangan sawijining.
  
  
  "Iki pungkasan sethitik konferensi," ngandika Sir Hugh, " kanggo kita hiburan mung. Ing Vereldeinde web tragedi, paling tontonan ing sajarah manungsa, kita wis announced tanpa exaggeration, ing anané saka pirsawan."
  
  
  "Iku dadi tanpa ngucap," Renzo diterangno — " yen nyata aliran donya iku ora ing film jeneng sing padha. Iki wis rampung ridiculous, malah dening entheng standar. Nanging kabeh papat kita sing showbiz wong, lan kita lagi luwih sedhih sing kita lagi ora njupuk hubungan karo pirsawan."
  
  
  "Supaya nalika papat saka paling apik ing donya pulisi watara sampeyan ambruk menyang kita sworo cangkem," Studds Mallory ngandika karo eseman sing amba, pouring piyambak papat driji saka wiski saka kristal decanter, " we panginten sampeyan, pirsawan kita, padha tahanan saka pirsawan. . Dalan pilihan.'
  
  
  Ing psychopaths ' patologi perlu kanggo pirsawan part ana kekirangan sing kerep mimpin kanggo ih kang ambruké. Nanging kabuka sapunika, aku ora ndeleng cara sing apik metu sak patemon iki. Kanca-kancane padha tightly bound, lan ing salah siji sisih saka kursi padha loro hara keamanan pengawal bab enem kaki dhuwur, bedhil digambar.
  
  
  Pierrot kudu wis ngeweruhi sing aku iki mikir bebarengan garis iki, amarga kang reacted. "Panjenengan keamanan rinci, Mr. Carter," ngandika, " wis Indonesia. Lagi disambungake dening kasetyan, kang mung bisa dipikolehi liwat bayaran dhuwur. Lan iki paling anyar revelations sing, uga, ora ngageti, minangka padha ora ngerti inggris ing kabeh. Ora Cina, salah siji, Mr. Ko, gawe Salah. "Njupuk kita, banjur kita bakal mati," Utama Capone ngandika. "Kita ngerti rencana, lan ana wong sing ego mangerténi. Mbok menawa padha bakal kasil ing ngendi kita gagal.
  
  
  "Aku ora mikir supaya," Pierrot ngandika. "Umum Maserati ing courtroom ing house penahanan lan ngenteni diselidiki. Paling kamungkinan, iku bakal dadi military tribunal. Yen badan iku ketemu sawise studio keamanan pengawal dijupuk ing poto-nimbali, kita bisa sijine pucuk final ing coffin... kajaba iku, kita saiki ngomong bab kita hiburan, lan ora bab patemon prioritas. Aku bakal takon Sir Hugh kanggo miwiti crita, wiwit rencana punika saestu emu kang."
  
  
  Sir Hugh leaned maju, elegantly disandangi, sampurna kanggo maksud casting direktur, lan affable, affable nanging efisien Anyar inggris pengusaha.
  
  
  -"About limang taun kepungkur," ngandika ing gampang, muni conversational, " kabeh iki ngrambah sawijining climax nalika aku dadi weruh saka negara gemeter. Pingsan, bingung wicara, sak wentoro mundhut saka memori, lan supaya ing. Nanging apa malah samsaya awon ana kang cenderung kanggo supaya iku njaluk metu saka tangan lan nggawe kekacoan nalika piyambakipun kejiret munggah ing emosi.
  
  
  Aku tansah felt kaya aku wis kanggo njaluk melu karo nyewo sundel contone, sepisan utawa kaping pindho menyang minggu; mung nyoto cara: ora kadhemen akeh, mung nyata munggah lan mudhun. Nanging dheweke hotel dianggep wong-wong mau sethitik atos saka wektu kanggo wektu, supaya aku kanggo mbayar ekstra sethitik. Nanging iku tak malah rougher, lan siji wengi sing apik kanggo dheweke iki meh secara harfiah nyuwek mati dening bisu asu kang susu. Iku biaya kula kathah dhuwit kanggo pokrol, kanca-kanca, ing sawetara ministries lan supaya ing kanggo njaluk sak iki. Nalika iku liwat, aku temen maujud aku needed manungsa waé medical.
  
  
  Kanggo paling rejeki ing donya, nalika iku katutup dening Dr. Untenweiser. Panjenenganipun ketemu tengen obatan kanggo ngontrol sandi syaraf lan sadis outbursts. Sak pirang-pirang mau ing kursi, kang digawe kula éling sing ana apa-apa tenan arep ing karo kula sing salah, mesthine, lan akèh iku normal. Ing kasus, iku ora soko sing aku ora bakal bisa kanggo manggon urip nyaman karo karo suwene perawatan. Lan piyambakipun pancen tengen. Ing taun sing mèlu, ana masalah liyane ketok, kajaba kanggo siji cilik kesalahan nalika apes cah wadon iki kiwa mati. Nanging duweke iki munggah pangkat ing donya supaya kabeh iki rapi kesapu ing dhingklik.
  
  
  Nanging apa aku ora bisa nerangake, sandi dear Dr. Untenweiser, "ngandika Sir Hugh, minangka casually minangka yen padha ngomong bab akeh kulit," iku aku kantun sandi lawas cilaka pleasures, lan sing aku kudu soko ageng, soko global, kanggo ngganti wong-wong mau. Iku banjur ana sing Renzo, Murid , lan Piero muncul ing pemandangan, ing supaya. Renzo?
  
  
  "Sir Hugh wis Dr. Untenweiser ing pribadi kang clinic," Renzo ngandika. Ego lan fame cepet nyebar ing informed bunderan sak ruangan blumbang. Dheweke poto nandhang saka apes tipe gemeter risak, lan uga ciloko saka kasar sing padha outbursts sing Sir Hugh panginten supaya mbebayani kanggo gambar. Ing sandi cilik, iku lanang. Lan wayahe frail taruna karo pasuryan saka Botticelli kerub ditulis ingratitude lan tilar donya peritonitis, kang dikontrak amarga ruptured rectum, dheweke ego weruh Easeful Hektar Clinic minangka papan kanggo santai nalika sawetara kanca-kanca bisnis hushed munggah prakara. '
  
  
  Dheweke, banget, ngandika karo nyoto indifference of édan a.
  
  
  "Kanca-kanca njamin kula sing Dr. Untenweiser bakal ora ngganggu karo sawetara dosis saka kokain sing aku, kaya gedhe Sherlock Holmes, kudu saka wektu kanggo wektu kanggo éling sandi creative kabisan. Lan iki ana tambahan nyurung kanggo kula kanggo pindhah menyang clinic. Kanggo sandi surprise gedhe, dheweke ketemu ing clinic dening pinunjul rowange ing donya wayang lan compatriot Mr. Carter, Chris Mallory.
  
  
  "Aku lunga ana kanggo njupuk break saka booze," Studds ngandika tomin kanggo Mallory. "Ora sing dheweke alkohol, ora. Nanging sapisan ing nalika, sepisan utawa kaping pindho taun, tulisan iki mung dadi sudo metu ing saindhenging sandi rta. Aku banjur apa sawetara edan prank, lan aku kudu ngenteni maneh kanggo njaluk watara simpul tali maneh. Iki wektu iku dheweke pungkasan Oscar; padha disebut iku Mallory kang mbalek maneh, minangka yen aku tau ngene wis ana. Duweke tindak menyang Meksiko, kanggo apik whorehouse. Dheweke miwiti ngombé wiski, kang kanggo kula kaya ora ngombé. Nanging wektu aku diuripake kanggo tequila, aku iki dilakoni sawetara trik karo papat iki whores ing sapisan. Duweke uga jinis programmer. Iki bodho Mexican whores ora njupuk pesenan saka kula, lan aku digunakake siji watara lawas iki razors kanggo nggawa ih watara kula. Salah siji saka iki sundel iki dijupuk menyang kuburan, lan liyane ora bakal lumaku maneh. Wong padha uga rada kena pengaruh. Nanging sampeyan bisa tuku apa-apa ing Meksiko, supaya aku tuku dhewe lan alibi. Nanging, aku wis koyo sing iku wektu kanggo njupuk break maneh ing rada adhem lingkungan. Dheweke iki didol ing bidang kanggo Sussex, ing ngendi iku kabeh teka bebarengan."
  
  
  "Panjenenganipun sapisan, nang endi wae ing Afrika,"Pierrot terus," ing jeneng singlon ' Charles Stratton.' Piyambakipun milih jeneng iki amarga iku jeneng misuwur umum "Sethitik Jempol". Piyambakipun fisik kenthekan dening misi ing Afrika Tengah. Iku sukses gedhe, senajan ora tanggung aman. Kaya kanca-kanca kene, aku duwe tartamtu kesenengane kanggo pemborosan. Sadurunge kahanan iki mantun, ana akeh startling rojo pati saka putih petani kulawargané. Warta ing kaca ngarep bab torture, rudo pekso anak, extraction saka usus, ing sawetara kasus, bocah-bocah padha dipangan melak-melak ing ngarepe wong tuwane. Aku bakal isih wis musna outright ana yen Perserikatan bangsa-Bangsa wis takon kula, nanging luwih kanggo nggabungake iki kelompok cilik saka kanggo ngurutake metu masalah."
  
  
  "Iki Pierrot," Murid bellowed, " tansah ora apa kepengin.
  
  
  Pierrot mesem lan terus: "Saka wektu kanggo wektu, Sir Hugh dibukak kang clinic, Easeful Hektar, kanggo mriksa ledgers, ndeleng carane wong iki kang dianggep dening Dr. Untenweiser lan katon kanggo informasi sing bisa duweni potensi bantuan Emu ing ego mail bisnis," kang ngandika. Ora blackmail, nanging kawruh saka, ngomong, sodomy penting nobleman bisa bantuan lan emu karo jeneng anyar, ora bakal iku?
  
  
  Sir Hugh cepet disusupi sandi jeneng singlon, ketemu metu bab ih file saka loro liyane soulmates ing Renzo lan Studse, lan nggawa kita bebarengan. Banget meneng-menengan ing sandi pribadi wing kanggo seri saka rapat-rapat sing mimpin kanggo Stream saka Cahya project .
  
  
  "Nanging iku Pierrot sing tenan sijine iku kabeh bebarengan," ngandika Murid. "Ngatur njupuk iku, Pierrot, kita padha kabeh immaculately gombal-kumal sadurunge income, utawa liya kita ora bakal wis." "Ayo kang mung ngomong kita skills temen saben liyane," Pierrot ngandika modestly. "Kita kabeh, sadar utawa ora kelingan, craved anggempur ing panyiapan sing babras kita. Aku iki kaukum dening kang nggeguyu amarga saka dhuwur. Renzo ilang kang pusaka. Sir Hugh, senadyan kang fame lan kasugihan, isih wis keno seri saka subtle taunts amarga saka kurang-lair ego. Lan padha ilang woh ego kandang jaran gathekan karo ora nyoto saran utawa ganjaran."
  
  
  "Mung, ora ana siji watara kita bisa njupuk mbales kaya iya," Renzo ngandika thoughtfully. "Kita sethitik escapades, sanajan teknis kadurjanan, padha anak muter. Suci
  
  
  George siap kanggo matèni asu ajag, nanging kang ana mung ngangap karo nyababaken mabur . Saiki bebarengan kita bisa entuk apa-apa..."
  
  
  "Renzo studio lan sawijining ajining diri minangka sutradara marang kula idea iki," Piero ngandika. "Kita padha mbantu dening dhewe diplomatis sambungan, uga minangka Sir Hugh internasional bisnis partners, uga minangka kandang jaran kang skills technical lan prestige. Kita diklumpukake amunisi lan warheads nuklir needed kanggo nglengkapi ih pelaku usaha, kang kabeh pemerintah lila kasedhiya kita adhedhasar script saka Renzo kang film bab perang. Iku nalika njupuk, nanging iku kedaden. Mung anggepan teka saka saperangan saka hypersensitive twangs saka organisasi lan hypersensitive liyane Mr. Carter, Clemm Anderson, sing wis kanggo ngilangi.
  
  
  Iku ana wengi. Papat kita mutusaké kanggo duwe nedha bengi becik ing kutha, mbok menawa karo Mr. Carter kang nengsemake kanca, Signorina Cavour, lan sawetara liyane loman ladies. Sesuk Renzo, Sir Hugh, lan wong bakal fly Renzo kang jet pribadi kanggo papan perlindungan kita wis disiapake. Miturut kanggo paling ahli, iku wis direksa saka malah paling mbebayani udan sak pangan kita wis disiapake. Kanggo ditambahake keamanan, kita duwe papan ndhelik jero lemah karo saring udara, lan bisa karo kabeh fasilitas. Kita wis cukup kasugihan ing wangun sing ayu emas bar sing padha dikirim kanggo dheweke ing Lugano ing course saka nem sasi pungkasan . Kita kudu kita dhewe tentara saka ewu wong, kaya loro pengawal kene. Sawijining, pangarep-arep sampeyan kabeh sing seneng kanggo ngerti crita iki saiki.
  
  
  Ing rheumatism, Perestov ngidoni ing mewah karpet. Wong durung njawab.
  
  
  "Ora cukup pirsawan antusias aku iki wus kanggo," sighed Sir Hugh. "Nanging aku wis sinau kanggo manggon karo sethitik frustrations."
  
  
  "Apa ora sing Amérika bajingan mabur karo sampeyan sincerely?" Ko Faul ora bisa ngemot dheweke penasaran. "Pak Mallory bakal tetep kanggo sawetara jam luwih kanggo program pungkasan kaset lan push komputer tombol," Pierrot ngandika. "Bidang liyane siap kanggo transportasi ego supaya bisa nggabungake kita ing wektu aman . Lan nonton lan ngrungokake kanggo kita sethitik kinerja sak loro sing dina nalika radio lan televisi isih bisa." Studds Mallory ngunjuk kang katelu kuwat ngombe. Panjenenganipun ditarik dhingklik maju, kang biru mata bulging rada ing apa ana bab kanggo kelakon. "Sampeyan prajanji kula pisanan kurban, Pierrot," ngandika. "Nyuwun pangapunten amargi ing expression." Panjenenganipun ngrambah ing menit lan ditarik metu gedhe paring piso. Panjenenganipun kabuka, lan long-agul sudhut mlengkung teka metu.
  
  
  Aku bisa krungu Utama Monet ambegan quicken jejere kula, nanging iya malah ora kedhip.
  
  
  "Sampeyan ndeleng," ngandika Pierrot. "Wiwit sing padha kuwi saé pirsawan kanggo kita, kita bakal duwe kanggo njaluk kepuasan saka sampeyan ing sawetara cara liyane."
  
  
  Studds mlumpat munggah saka dhingklik lan plunged piso menyang ing hood saka klambi mung ngisor navel. Utama growled, nanging sing iki kabeh. Lack saka reaksi iki nyopir Murid mad karo nesu. Maneh lan maneh kang sinudukaken ing italia pejabat. Nanging nasib wis sih ing wong, kanggo katelu utawa papat disabetake jotosan wong ing pasuryan, lan getih awak slid mudhun ing ndhuwur kula. "Cukup careless, Studds, purbakala," ngandika Sir Hugh. — Aku upaminipun iku iki Cina gentleman kang siji?"
  
  
  Panjenenganipun tak munggah lan tindak menyang Halyard, narik mbengkongaken jarum saka sailmaker saka waistcoat. Aku bakal tau ngerti apa sing temenan, salah siji, amarga ing wayahe Ko Fol dicokot sianida kapsul panjenenganipun ' d wis ndhelikake ing untu, lan seda sadurunge Sir Hugh bisa tutul.
  
  
  Kuning Panasaran. Sir Hugh mbesengut kaya lemak schoolboy sing bisa muter.
  
  
  "Inggih, inggih," ngandika Pierrot. "Kita mung bisa ngarep-arep sing kita bisa munggah ndhuwur iki elek radicalism lan nasionalisme saka kanca-kanca kita ing Interpol.... Renzo, good luck karo rusia.
  
  
  Kang sumurup soko bab MGB latihan. Kaya kita latihan ing KAPAK, iku fokus ing tetep rahasia ing pasuryan saka torture. Nanging apa mungsuh kita wis ing atine, ing mburi, apa-apa luwih saka biasa torture, minangka pungkasan ing dhewe.
  
  
  Langsing, duka, lan elegan ing ngarang miturut, Renzo wungu saka dhingklik. Wong kang ego lancip, kadhemen eseman, kaya mujur saka elegan Renaissance leluhur piyambakipun nyariosaken.
  
  
  "Matur nuwun, Pierrot," ngandika. "Aku njupuk khusus dhumateng ing ngowahi iki bleating jinis heterosexual menyang whimpering sele. Dadi, aku bakal miwiti karo ego saka proletarian jinis kelenjar. Saka susu kanthong, kang ditarik metu panah kulit scabbard, watara kang lancip bedhah scalpel iki protruding.
  
  
  Panjenengané wis ing sawetara saka sofa nalika Perestov matur: Panjenenganipun lunged nerusake karo kang renteng kaki lan kicked Renzo hard lan purposefully ing crotch.
  
  
  Renzo tikel liwat ing pain lan staggered bali. Nalika piyambakipun tak marang kaki lan ego, ambegan bali menyang normal, banjur hissed ing loro pengawal.
  
  
  "Sampeyan bakal mbayar kanggo iki, rusia. Lan sampeyan bakal mbayar kanggo iku.
  
  
  Aku duwe weteng kuwat, nanging aku nguripake adoh nalika Renzo miwiti nglereni sandi ego. Perestov seda kanggo dangu, nanging slamet. Ana sawetara groans ing mburi, nanging padha knthi angel manungsa maneh. Padha involuntary reflexes saka dismembered lan tortured piece saka daging sing wis ilang kabeh kontak karo eling. Aku sengit kabeh sing Oleg Perestov ngadeg kanggo, nanging ing wayahe aku iki wus aku bakal nggawe merata pantes kasil.
  
  
  "Lan saiki, Carter," Pierrot ngandika. Nanging panjenenganipun leaned bali ing dhingklik lan ora pindhah maneh. "Aku kabeh sing wis katon kedados kanggo kanca-kanca bakal gampang banget kanggo sampeyan, Carter. Aku mikir... Panjenenganipun wungu tangan cilik kanggo kang luwih kasebut kanthi teliti, combed goatee, karo expression saka konsentrasi jero.
  
  
  "Biasa rajapati misale jek banget vulgar kanggo kita show amba," ngandika.
  
  
  "Ing kasunyatan sing ana anak ing Rosana?" Aku takon dheweke, nggawe guess. Dheweke iki takon kanggo dasi bebarengan sawetara disparate utas sadurunge dheweke seda.
  
  
  "Sampeyan iku guessed tengen?" Katai takon sopan. "Ya, kaya aku nggolèki kamar nalika sampeyan supaya cleverly ilang sing pisanan esuk. Marang wong sing tresna atletik / mlayu, lan dhuwurku wis kaluwihan tartamtu . Iku ora banget hard kanggo kula kanggo mlebukake liwat gendheng saka hotel, menek mudhun menyang loteng, lan nyelinep metu saka werna loro kaping. Miskin Roseanne, dheweke isih nyamar kanggo karya ing kapentingan paling apik kita. Nanging kita wis akèh bukti bab dheweke sambungan kanggo Kolonel Norden, supaya aku kanggo mbusak dheweke. Sayange. Dheweke bakal dadi ayu prawan ing kita ngarep anyar.
  
  
  "Dheweke dipercaya sing," aku ngandika.
  
  
  "Saben politisi wis nguciwani sawetara pamilih ing sih saka luwih politik," Pierrot ngandika karo sabar of édan a nyoba kanggo nemtokke kang logika ing serius non-pitados .
  
  
  "Saiki everyone setuju bakal bener sing masalah paling gedhe ing donya punika overpopulation. "Donya Mburi" bakal kontribusi kanggo mecahaken masalah iki. Lan punapa mawon lomba kita muncul watara iku, iku proyek kita kanggo dominasi iku."
  
  
  Panjenenganipun mesem. "Nanging aku bakal dadi pungkasan kanggo nedha bengi kita." Sampeyan, Carter, bakal mung anggota kita pirsawan global sing bakal ngerti tujuan saka kita nuduhake." Panjenenganipun ngguyu. — Aku ora malah tutul." Kita bakal njupuk sampeyan bali menyang catacombs, bali menyang padha dikunci panggonan. Ana kita ninggalake sampeyan karo pena lan kertas kanggo nulis mudhun panjenengan pengeling-eling pungkasan minangka donya mbledhos nduwur sirah lan sampeyan mati keluwen lan kasatan. Kula ironi iku aku ngarep-arep sing kaca bakal wadi; crita bab arsitek saka acara iki: Sir Hugh, Renzo, Studse lan kula. Ing sawetara atus taun, cathetan iki bakal ketemu bebarengan karo balung lan wong-wong saka awal Kristen martir. Piyambakipun clapping tangan lan ngandika soko ing Asia basa sing aku ora bisa langsung nggawe metu. Odin sak pengawal mencet kula hard ing sirah, lan ilang eling sadurunge bisa perang maneh.
  
  
  Nalika piyambakipun regained eling, kang ana maneh ing dialangi catacomb digital sel. Pierrot kiwa kawigaten ing, menehi kula meja cilik, sawetara ballpoint nyerat, lan bab rolas notebook. Sing kabeh: anyar furnitur, tumpukan saka dicolong ban, mobil, lawas, lawas banget balung, lan dheweke. Aku uga wis ngaco munggah yen aku ngene ditulis mudhun Pierrot kang antusias tembung, nanging mungkin aku bisa wis rampung soko liya karo kertas.
  
  
  Nanging apa? Nyekel clurut, dasi a piece saka kertas kanggo iku, lan banjur supaya iku pindhah? Nanging sing neraka iku arep kanggo sok dong mirsani pesen iki ing wektu? Sawijining duwe pengarep-arep ing sawijining helplessness. Ora cilik sing bakal khas saka Nick Carter. Minangka ditambahaké ngenyek, padha kiwa kula Luger, kula stiletto, kula gas bom, lan isi kabeh kanthong.
  
  
  Kula piso wis file, nanging durung bisa. Iku bakal kaya hacking menyang safes saka Mburu Manhattan Bank karo layang bukaan, mung ngleksanani ing helplessness.
  
  
  Aku katahan mikir ing bunderan minangka pendhaftaran watch dietung mudhun jam kaya menit lan aku ora bisa nemokake solusi. Iku ana esuk, banjur bengi drowsiness lan wektu saka mburi mati. Piero, Renzo, lan Sir Hugh kudu ing udhara dening saiki, judhul kanggo sing mulyo lan adoh hideout . Nang endi wae konco kula, Chris Mallory iki panggolekan nutul pagawean pungkasan kanggo kang program komputer. Mengko ing Washington, Hawke mariah sawetara resik karyawan, assuring senior perwira sing kabeh bakal nggoleki, amarga Nick Carter makarya ing kasus iki lan pracaya sing ana dadi.
  
  
  Ana gegeran nang endi wae ing kulon mburi trowongan. Clurut? Cilik-wektu maling sing teka kanggo ndhelikake malah luwih saka loot sing kene? Malah polisi kang wis digawe kula seneng, malah yen padha wis pesenan kanggo Jerry Carr.
  
  
  "Ngguyu, sampeyan lagi ing gambar." Iku Hyman kang moyoki swara, kang diparingi roso kesengsem gedhe saka relief.
  
  
  "Trovato, kita ketemu wong," ngandika swara sing aku eling minangka gadhahanipun kanggo Letnan Gismondi, Utama Millione assistant. "Ing ngendi ana wong?" "Sampeyan perlu kanggo motong." Panjenengané wis menehi metu pesenan tanpa mbuang sembarang wektu liyane.
  
  
  "Sersan Fazio," Gismondi krungu dheweke balesan. "Darurat burner".
  
  
  Renzo kang konsekrasi bakal ninggalake njaba sel ing total pepeteng, nanging Hymana lan enom pangareping engineer weruh iku minangka padha nyedhaki bar. Banjur weruh mesem lampu kilat saka obor nglereni liwat logam kaya butter. Aku kesandung metu saka bolongan lan ketemu aku ing Hyman kang kiyat.
  
  
  "Kita wis kurang saka patang puluh wolu jam," aku ngandika. — Aku bakal pitutur marang kowe kabeh ing dalan. Hey, hello..."
  
  
  Iki kanggo hara Gilchrist, sing wis muncul sabanjuré kanggo Letnan Gismondi.
  
  
  "Ana akhir minggu," wong padesan. "Aku ora setuju nalika aku njupuk proyek iki. Nanging enom Hyman wis dijupuk kula, lan aku kudu ngakeni sing ana sawetara aspèk technical sing kapentingan kula. Apa ngandika bab komputer ngontrol kabeh arsenal... "
  
  
  "Mati munggah lan ngrungokake," aku ngagetake. "Apa aku kudu ngomong uga kapentingan sing luwih. Lan sampeyan, Gilchrist, uga kita mung cara metu saka kene.
  
  
  Nyopir us minangka cepet sabisa, aku marang wong-wong mau crita, lan padha marang kula duweke dhewe. Rencana iki dikenal, nanging ih iki dijupuk perusahaan iki, CIA, Umum Maserati, lan kabeh ego commando regu padha karo Jerry Carr, Ben tukang Kayu, lan Nick Carter. Dheweke uga wis guessed iku. Nanging apa aku ora wis guessed, apa aku ora wis ngarep-arep kanggo, ana sing Hyman panginten saka transistor tracker, lan banjur Gismondi iki nggawe percoyo. Dadi ora mung padha tumindak informal, nanging padha uga tumindak ilegal maneh nalika padha tapped a commando unit kanggo nggabungake Gilchrist lan mburu kula mudhun. Mesin wis ditandhani wong-wong mau, padha sing padha nilai sing kita perlu ing mining peta. Gismondi didandani peta kegores dening Utama Millione. Padha ora malah ngatur kanggo njaluk cedhak ngleboke utama kanggo wilayah, kang saiki uga ngetokake kuwasane nggawe mati dening loro ends saka Donya wong lanang , nanging padha njupuk beda, roundabout auto.
  
  
  "Nanging kita lagi isih ing posisi sing padha," gusti rampung. — Sampeyan bisa ngomong padha ora supaya komando neliti. Ora ana siji watara kita bakal bisa kanggo break liwat pamaréntah apparatus sing Pierrot ngiwa kita minangka mblokade. Malah yen kita ngetik, kita bakal nemokake apa-apa nanging resik kantor lan merata kosong warehouses. Lan padha duwe cukup pribadi pasukan ana kanggo rampung tresna kita sadurunge kita duwe kasempatan kanggo kokain lantai lan nggawa kabeh arsenal kanggo lumahing. Padha tansah bisa ngomong padha dijupuk ing kita amarga kita padha ngancurake ih pribadi."
  
  
  "Organisasi kita isih ana," Letnan Gismondi ngandika. "Aku ing tutul karo loro Umum Maserati lan Kolonel Norden, sing isih ngenteni deportasi. Padha siyap kanggo miwiti serangan udhara yen perlu, lan saka akun saka iku, aku temen maujud sing iku perlu saiki."
  
  
  "Ora kasempatan," aku ngandika. — Iku akeh banget saka resiko nalika kabeh iki warheads nuklir supaya cedhak bebarengan. Aku bisa nyedhiyani resik jeblugan dhewe kanggo kiamat Donya Mburi jadwal, nanging mung minangka resor pungkasan. Aku isih duwe sawetara sim munggah kantong sandi.
  
  
  "Aku pengin iku ace, Mr. Carter," Gismondi ngandika kelara-lara.
  
  
  "Nanging wong wadon," aku ngandika.
  
  
  
  
  Bab 9
  
  
  
  
  Mung sawise noon aka ana, a shaven lan kurang scruffy Ben Carpenter lungguh ing jejere Camille Cavour ing backseat dheweke Rolls-Royce. Ayu mobil iki nyepetke menyang Lorenzo Conti kang workshop. Iku bakal duwe biaya kula akèh gaweyan, nanging kita padha ana...
  
  
  "Minangka adoh minangka sing ngerti, dheweke iku bagéan saka gang," Hyman ngandika. "Kita sumurup, yen dheweke ana sabar ing kang klinik-klinik, bandulan saka kabeh iki medeni."
  
  
  "Nanging supaya ana atusan wong," aku ngandika. "Dheweke ora ana ing wektu sing padha. Lan ora ana siji kasebut dheweke nalika padha bragged ing Renzo kang kantor. Ana ora ana alesan kanggo wong-wong mau supaya dheweke kerjasama rahasia, wiwit padha panginten kita bakal mati tho. Aku duwe idea, Hyman, lan, hey gusti Allah, kita ngirim nah njupuk ing. Amarga sing paling cantik akeh kabeh kita wis ngiwa.
  
  
  "Kabeh tengen," ngandika sourly.
  
  
  "Kaping kabeh," aku ngandika, pagawean dhaptar prioritas, " nggawe manawa Mallory ana. Iku penting. Cara mung kanggo mungkasi iki kanggo owah-owahan ego program, lan mung siji sing bisa nindakake sing Gilchrist.
  
  
  'Mbok? Wong stocky snorted indignantly. "Tampilake kula ing komputer, Carter, lan aku bakal nindakake apa-apa karo iku." Saka muter ing Swansea Kali kanggo nggawe souza meniere lan bombing Guam. Apa iki Texas Mallory troll bisa nindakake, Gilchrist bisa nindakake kaping pindho.
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika. "Hyman, nelpon Camille Cavour ing Le Superbe. Ana banget akeh kasempatan sing wong konco counter bakal ngenali swara minangka Jerry Carr kang. Marang hey sing kanggo panggenan lan ningkataké "Donya Mburi", ee wis diundang kanggo rawuh pambuka anyar stasiun gas. Dheweke ragad bakal 100,000 liras. Gilchrist lan dheweke bakal nunggu dheweke ana. Banjur, aku bakal njaluk mudhun kanggo bisnis. Yen sampeyan ora bisa krungu kula kanggo puluh papat jam, sampeyan bisa nyelehake bom.
  
  
  Kang nodded, isih pegel.
  
  
  "Nah wis akses menyang studio," aku ngandika. "Oleh metu ana nanging Chris Mallory mangerténi sandi peran minangka Ben tukang Kayu, lan dheweke dikenal kanggo njupuk munggah nampung para korban bums lan rolling ih menyang sethitik muter utawa soko. Sawise kita lagi ing studio, kita bakal nindakake iku, lan mugia karo Camille bantuan . "
  
  
  -"Apa sampeyan mikir," ngandika Letnan Gismondi, karo eseman cynical, " sing Signorina Cavour dadi tresnani saka njupuk ing peran saka juruwilujeng mung amarga dheweke sok-sok katon ing amal bal?"
  
  
  "Ora, nanging aku mikir Camille wis rada luwih pribadi alasan kanggo nyoba kanggo ngreksa apa kita kabeh telpon peradaban. Yen aku ora mistaken, sawijining mati.
  
  
  "Mbukak kaya kula," Gilchrist ngeluh. "Nanging Mrs Mallory kaya kanggo ndeleng iku." Yen iki stingy pamaréntah bakal mung menehi kula kalima saka ego budget... nanging mungkin iku bakal ngganti ih atine."
  
  
  Camille njupuk umpan sing hey Hyman ana. Nanging ana limalas beboyo menit ing stasiun gas sadurunge dheweke sarujuk kanggo digarap liyane saka sandi rencana.
  
  
  Pisanan kritis lan unflattering ujian sandi katon minangka Ben tukang Kayu, sadurunge dheweke malah ngaku yen dheweke sumurup kula. Banjur kita ngginakaken wektu sethitik liyane ngevaluasi sandi saiki katon ing pirsawan.
  
  
  "Tramp," dheweke ngandika. — Nanging sampeyan isih kudu sing kuwat masculinity sing aku emg kaya, Jerry, Ben! Mungkin aku bakal mikir saka jeneng liyane..."
  
  
  "Nick Carter," aku ngandika. "Sing jeneng nyata. Lan sampeyan kudu ngerti sing luwih apik."
  
  
  "Nanging aku wis krungu saka sampeyan," dheweke ngandika. Dheweke mata narrowed suspiciously. "Ana cukup sawetara crita bab sampeyan. Lan saka apa aku wis krungu saka kanca-kanca, lagi ora apik banget."
  
  
  Supaya iku kabeh-utawa apa-apa game. Panjenenganipun diputer terus karo dheweke lan marang dheweke brief laporan ing kahanan. Punapa mawon Camille iki, dheweke mesthi ora bodho. Sawise penjelasan, dheweke sok-sok nyuwun pitakonan.
  
  
  "Aku ora pracaya sampeyan," dheweke ngandika nalika iku rampung.
  
  
  "Ora ana siji wis edan cukup kanggo nguripake mudhun amba film kang dibintangi kula amarga saka kuwi gendheng lan alam bébas rencana."
  
  
  Iku sabenere iki katajeman ing nanggepi dheweke sing aku wis ngarep-arep kanggo lan diselehake mangsa, yen bisa, mangsa kabeh djalmo manungso, ing. Aku di-push luwih.
  
  
  "Aku ora nyana sampeyan kanggo pracaya kula salah siji, Camille," aku ngandika. Kang digawe munggah karo dipikir sing kang ngarep-arep bakal nggawa bali asih pengeling-eling saka sasi kaping bebarengan. — Aku mung takon sampeyan kanggo menehi kula kasempatan kanggo mbuktekaken sing apa aku mulangi sing bener." Yen isih ora pracaya kula, sampeyan bisa tangan kula liwat kanggo italia panguwasa, lan sampeyan bakal njaluk akèh saka woro-woro ing koran italia. Ageng lan luwih saka iku bakal dadi yen anyar stasiun gas padha kabuka." "Renzo, antarane liyane iku, digawe kula star," dheweke ngandika. "Dadi saiki sampeyan lagi takon kula kanggo nyekel sandi ego kanggo soko sing misale jek kaya fantasi murni kanggo kula." Dening wektu dheweke miwiti udur, prakara iki luwih saka setengah dienggoni.
  
  
  Aku takon dheweke. "Ana sing fantasi? "Rosana kang rajapati?" Kabeh aku arep kanggo sampeyan dadi saiki sak confrontation antarane kandang jaran Mallory lan kula. Apa sing, sampeyan bakal duwe kanggo nggawa Gilchrist lan kula kanggo wilayah."
  
  
  — Apa wong?" Dheweke marang ing kabeh liwat penasaran. Nanging mungkin iku soko liya, banget.
  
  
  "Engineering genius kaya Studds," aku ngandika. "Panjenenganipun uga wong mung saged nggawe munggah kanggo karusakan rampung dening comrades panjenengan."
  
  
  Gilchrist jumangkah maju karo tutul saka manungsa penggalihipun dhumateng ing flattering gambaran. Ing lawas coklat miturut, kang kapandeng kaya wolf nyoba kanggo eseman.
  
  
  "Apa film iki kang digunakake ing?" takon Pitakonan. Nanging dheweke wis ahead saka us ing dheweke Nggulung, lan karo imperious tangan patrap aku signaled driver kanggo mbukak dina kanggo kita.
  
  
  "Ora kabeh cara bisa karo film," aku ngandika.
  
  
  "Paling gedhe-gedhe sing watara wong-wong mau," Camille ngandika. "Alberto, kanggo studio..."
  
  
  Kita teka ana. Ora ana kangelan ing gapura. Rolls sped mudhun gamelan, sepi dalan kanggo bangunan administrasi, ngendi doormen kesandung liwat siji liyane kanggo mbukak lawang lan supaya kita ing. Karo Camille ing kita perusahaan, kabeh iki dalan padha mbukak. "Ya, Signorina Cavour. Mesti wae, Signorina Cavour. Iku gampang banget.
  
  
  Dheweke takon kanggo Mallory ing mejo ngarep, lan hey, padha ngandika ana ing kantor pribadi ing komputer tengah sabanjuré kanggo kesuwur mining. Minangka aku ngandika kanggo hey sadurungé, dheweke takon kula ora kanggo ngumumke sembarang luwih.
  
  
  "Kita arep kanggo surprise kandang jaran," dheweke ngandika, ngumumke dheweke donya-misuwur eseman. "Kula kanca lan Aku.'
  
  
  Bagéan saka assumption iki sing karyawan saka studio komplek bakal dadi karyawan biasa sing wis boten apa karo Stream saka Cahya project . Angel wong lanang sak keamanan layanan padha klempakan ing utama gapura lan ing pager.
  
  
  Kang menehi kritik dening eseman dheweke tak ing rheumatism, dheweke ana tengen. Wong-wong iki nggawe percoyo sing Chris Mallory iki banget bejo duwe kuwi nengsemake titah minangka Camille Cavour.
  
  
  Aku dhateng Camille cepet lan quietly minangka kita malmpah mudhun dijamin walkway nyambungake bangunan. Gilchrist iki langkah konco kita. Iku iki kang bola liwat lan liwat maneh ing Rolls-Royce.
  
  
  "Supaya kula pindhah ing kawitan," aku ngandika. Rheumatism kandang jaran bakal menehi sing pitunjuk page. Yen wong ora ngenali kula, malah yen piyambakipun sumerep kula mung minangka Jerry Carr, sampeyan bisa nelpon polisi. Nanging yen kang cingak kanggo ndeleng kula ana urip, banjur sampeyan bakal kudu ngakeni bilih aku iki mulangi bebener.
  
  
  "Ya, ya," dheweke ngandika impatiently. — Sampeyan wis marang kula cukup. Duweke ora ono anak. Nanging karo tutul saka childish piala, dheweke ditambahake: "aku bisa mangerteni sing sing tenan mengko... ing discretion dhewe."
  
  
  A ngantuk wong ing seragam abu-abu kapandeng munggah saka dhingklik ing ngleboke menyang tech tengah. Panjenengané pirsa Camille lan saged eseman tanpa njupuk munggah saka hunched posisi.
  
  
  "Kita bakal pindhah menyang Mr. Mallory kang," Camille ngandika.
  
  
  "Sampeyan bakal nemokake ego ing kamar 19, signorina," ngandika.
  
  
  Kang digawe Camille ngalahake ing lawang lan jawaban kandang jaran kang growl, " sapa Sing ana?"
  
  
  "Camille, sandi dear," Camille ngandika karo nistha shyness. "Munggah kanggo sandi gulu ing karya, nanging ora tau sibuk banget kanggo sampeyan." Studds ngandika ing swara sing nyuworo kaya kang ana unzipping zipper. "Ayo ing, bayi."
  
  
  Ah nah dheweke, banjur nang, ninggalake lawang mbukak sudhut konco wong.
  
  
  "Nick Carter," ngandika, karo luwih gumun saka sembarang direktur sing bisa wis mbayangke. "Apa neraka sing mengkono kene."
  
  
  Ego kang tengen tangan tindak tombol ing mejo, lan tangan kiwa tindak menyang laci.
  
  
  Dheweke, malmpah tengen kamar sadurunge tangan loro kenek target, utamané ego kang kiwa, kang ora inch metu saka gun.
  
  
  Senajan kandang jaran iki amba lan otot, kang uga cepet ing sikilé. Ing wektu iku njupuk kula kanggo narik metu weker kabel lan slam laci mati marang wong cukup wektu kanggo kanthi waras. Camille lan Gilchrist uga ngetik. Gilchrist mbanting lawang konco wong lan dikunci iku kanggo tetep metu wae pelanggan anyar.
  
  
  Karo tangan tengen, Studds nyekel Venetian paperweight, pelangi bal ukuran saka baseball. Dheweke cepet nggronjal maju, keno ego kang pundhak kick. Aku ndudhuk sandi ajiné menyang emu saka urip lan felt iku nglelebke menyang kabeh sing lemak ekstra sing digawe ego, yen awak kuwat sag. Dheweke tangan liyane kenek emu ing groin. Kahanan disebut kanggo cepet, sepi, lan kejem tumindak. Kula Luger bakal wis dijupuk metu kabeh tentara, nanging aku ora perlu iku karo kandang jaran. Ego daya iki musna sepuluh taun kepungkur, lan mung lapisan lancip saka pucuk polish tetep.
  
  
  Piyambakipun scratching ing sandi mata, nanging iki wis nyekeli ego dening tenggorokan karo tangan loro, jempol lan forefinger ing titik meksa. Ego tangan tindak mudhun tanpa malah miwiti karya. Aku mung wis loro lancip goresan kanggo nuduhake yen aku ana ing perang. Aku wis kadhangkala wis luwih ciloko ing barbershop.
  
  
  Rivnensky dipencet iku mung cukup kanggo mateni ego kanggo sawetara menit. Lancip baya-kulit sabuk iki ditarik saka dheweke ego kang pinggul lan dheweke tangané padha tightly bound. Camilla giggled minangka celonone ambruk mudhun, ngumumke sing ana wong sing sengit jeroan. Panjenenganipun ' d untied dheweke dhewe dasi dasi dheweke ankles bebarengan.
  
  
  Gilchrist munggah sak kamar saiki sing perang iki liwat, maca kabeh alat komputer ing tembok karo kabungahan saka anak ing kebon.
  
  
  Nalika Studds teka, kang kapandeng ing kula kaya defused cobra.
  
  
  "Sampeyan perlu kanggo njawab pitakonan sawetara, Studds," aku ngandika, " sadurunge kita arep apa kanggo nindakake karo sampeyan." Saiki aku takon dheweke pitakonan. "Sampeyan lagi supaya kuwat, Jerry, Nick, Ben." Camille teka cedhak kanggo kula kanggo nyebut admiration dheweke.
  
  
  Iku sandi dhewe peduli kesalahan. Kabeh manungsa waé iki fokus ing Studse wayahe dheweke njupuk Luger metu saka holster lan digawe ego kanggo ngelawan ngrintih. Dheweke yes mati safety nyekel karo skill dheweke ' d angsal ing saperangan saka spageti westerns, lan njupuk anteng langkah saka kula kanggo Gilchrist lan bali maneh .
  
  
  "Loro sing ngadeg marang tembok ing," dheweke ngandika. "Nyelehake tangan konco sirah. Saiki Camille Cavour wis takon pitakonan."
  
  
  "Uga ngandika," Studds ngandika. — Aku sumurup sing padha ora ing liga karo wong-wong mau. Kita padha ora duwe akeh wektu kiwa. Sawijining wis diprogram kabeh, lan pisanan feed tombol dipencet."
  
  
  "Aku duwe sawetara pitakonan kanggo sampeyan banget, dear Murid," Camilla ngandika, ora njupuk langkah maju kanggo supaya pindhah saka ego, dheweke cantik pasuryan clouded dening frown.
  
  
  Dheweke iki considering idea saka njupuk kabisat ing arah dheweke. Dheweke uga isih ngisor baris geni, nanging swara saka gunshot isih bisa ateges bilai, pindho bilai saiki sing Studds wis nggawa mobil nganti kacepetan.
  
  
  "Banjur ngomong hey rencana, Murid - grand rencana kanggo numpes kabeh donya dening gagah kanggo nggawe film."
  
  
  Studds chuckled, isih manawa saka obsesi.
  
  
  "Thread donya nyata, Cammie dear," ngandika. — Nanging final mung kanggo pilihan kuwi cubluk. Kang digawe kikuk gerakan awak menyang Gilchrist lan kula. "Bidang siap kanggo njupuk sampeyan lan kula kanggo Vara Lenoeviki, sawijining pulo lor Fiji, ngendi kita dhewe donya sing awaits kita. Piero, Renzo, lan Sir Hugh sing wis separo ana. Saka Sajak Kolkata. Dening Calcutta kanggo Nandi, lan saka ing kono hop pungkasan ana.
  
  
  "Iki ora film?" Camille takon. Everyone nanging édan kaya Murid bisa krungu nesu ing dheweke swara.
  
  
  "Ngatur njupuk ora, bayi. Moda Loe Lenoeviki sampeyan bakal tenan dadi ratu, " ngandika Murid. "Luwih saka bintang film. Ratu saka kabeh donya sing tetep kanggo kita. Kita bakal ngwasani donya iki. Pierrot, Renzo, Sir Hugh, sampeyan lan kula.
  
  
  "Matur nuwun, Murid," Camilla ngandika. "Aku wis diputer sundel sadurunge ing gesang kawula. Iku njupuk akèh gaweyan kanggo dadi bintang film, lan aku luwih seneng kanggo tetep cara sing."
  
  
  Karo sampurna akurasi, dheweke dijupuk wong terus ing tengah saka ego kang godhongé amba bathuk. Kisut saka eksekusi ijin flag wungu kanggo salam peluru, lan wungu bloomed ngendi iku wis ngetik. Banjur dheweke ilang eling.
  
  
  Gilchrist iki wis obah menyang swara saka gunshot, lan aku mèlu.
  
  
  "Push sing rong tombol ing tengah panel, Carter," ngandika, pointing ing rong tombol abang kaya lawas geni-onomatopia instructor. Aku ngomong iki, kang wis yes ngalih lan levers. "Siji berkah iki Mallory wong kiwa kita," ngandika. "Wolung-centimeter baja layar antarane iki komputer tengah lan liyane saka bangunan."
  
  
  Ora ana siji watara kita mbayar manungsa waé kanggo Camille nganti Gilchrist digawe manawa kita padha aman.
  
  
  "Katon ing iki," banjur ngandika, flipping pungkasan ngalih ing schoolboy patrap. "Sing menehi kita akses kanggo -" panjenenganipun nglirik short-sightedly ing cilik panel "- paling ora kanggo patang puluh wolung jam."
  
  
  Iku cantik gampang banjur bali. Mung dicokot saka komputer teknologi, nanging sing ana Gilchrist kang proyek.
  
  
  Panjenenganipun ngangkat munggah telpon saka kandang jaran kang dhingklik lan disebut Hyman lan Gismondi ing 911.
  
  
  "Saiki kita bisa tumindak," aku ngandika. "Njupuk commando regu karo sampeyan. Kita wis dijupuk liwat tengah komputer, lan aku mikir tentara unit kene wis figured metu apa arep ing, lan saiki operasi. Chris Mallory meh mati.
  
  
  Camille malih eling lan lungguh ing jejere kula, anget lan shivering.
  
  
  "Nerangake kanggo wong-wong sing aku dijupuk wong kanggo nglindhungi hak pakurmatan lan ajining diri," dheweke ngandika, minangka yen mistletoe temenan iku.
  
  
  "Ora ana pangadilan ing negara iki bakal menehi kula apa-apa nanging medali."
  
  
  Dheweke mbesengut sethitik, amarga Gilchrist lan aku lagi wae wis cukup wektu kanggo nah ing kita usaha kanggo nyetop kandang jaran program. Nanging luwih apik, kasunyatan sing donya bakal isih duwe kasempatan kanggo seneng close-up saka Camille Cavour, menang metu.
  
  
  Iku bakal wis mung wis dijupuk liwat komputer utama karo gunfire, nanging kanggo Gilchrist, iku kaya nglereni munggah Mona Lisa kanggo ndandani tembok konco iku.
  
  
  "Iki iku priceless," kang padha grundelan. "Wiwit sampeyan bisa matèni wong karo piso lan garpu, kita padha ora pindhah bali kanggo wektu nalika kita mangan karo tangan kita, apa kita? Oh, gusti Allah, ora. Iku ngirim ora bakal numpes.
  
  
  Aku wis cukup technical kawruh ing sandi gawan kanggo njupuk care saka rougher tumindak, kayata nolak lan reversing ban sing padha dirungokake lan dirancang kanggo tombol tumindak.
  
  
  Gilchrist urusan karo liyane subtle masalah, kayata nemokake kapal mabur lan peralatan militer wis ing cara sing kanggo perang. Iku ngrambah ih luwih sadurunge jeblugan nuklir bisa kelakon. Panjenenganipun diprogram ih kanggo fly watara ing bunderan nganti NATO lan liyane pasukan bisa ndeteksi ih lan nggawa metu dening majelis.
  
  
  Mejo telpon rang sepuluh kaping sadurunge iku mangsuli. Iku Hyman. Kang ana ing administrasi bangunan karo Gismondi lan mentas rehabilitated Kolonel Norden lan Umum Maseratti.
  
  
  "Lho metu persis kaya sing ngandika, Carter," Hyman ngomong ing bungahaken. "Nalika Renzo kang pasukan bersenjata temen maujud sing technical bangunan iki dikunci, padha ngubengi adoh kaya klompok saka clurut. Kita nggolèki mining lan ketemu didhelikake amunisi. Sawetara watara wong-wong mau padha wis obah dhateng conveyor sabuk kanggo dimuat menyang remot kontrol kendaraan."
  
  
  "Sampeyan bisa njaluk ganjaran wae sing sisih bisa kurban," Umum Maserati interjected.
  
  
  "Dheweke ora mikir supaya, Umum," aku ngandika. "Tengen saiki, aku lowongan perlu cepet Amérika kendaraan sing bisa njupuk kula saka kene kanggo Calcutta. Saka ana kanggo Nandi, lan saka ing kono cilik bidang sing bisa njupuk kula menyang pulo cilik disebut Vera Lenoeviki. Aku isih duwe sawetara bisnis unfinished ana.
  
  
  "Ora sing dheweke bisnis unfinished, Nick?" Camille takon.
  
  
  "Sampeyan, sandi dear, sing durung rampung nambani," aku ngandika. "Sayange, sing bakal kudu ngenteni dicokot."
  
  
  Dheweke kapandeng surem nganti aku sijine dheweke liwat kanggo Hyman, sing marang kula carane akeh tukang padha nunggu ing gapura utama. Gilchrist lan aku padha arep metu lawang bali.
  
  
  
  
  Bab 10
  
  
  
  
  Aku turu paling saka cara, lan padha ora ana pramugari kaya Rosana ing bidang.
  
  
  Nalika aku ora bisa turu, aku lungguh ing enkripsi telex ing mburi amba bidang ing telpon, kanthi alesan lan exchanging informasi karo Hawk.
  
  
  Aku iki cukup bejo sing eksperimen, minangka durung ndhuwur-rahasia bidang iki nunggu kula ing landasan pacu saka NATO bandara cedhak Naples. Umum Maseratti njupuk kula ana ing cepet loro-jog italia Air Force bidang.
  
  
  Hawk ngiring sandi saben mindhah watara Washington, DC kantor, lan boss, kaya duweke, bisa kanggo njaluk proyek rampung rampung, ninggalake ora keblasuk bakteri kanggo re-nginfèksi donya. Panjenenganipun ditarik strings, scolded, kaancam bakal punah, lan blackmailed ngendi perlu, lan ing bidang lungguh karo pilot, co-pilot, loro navigators, lan platoon saka paratroopers, bek lan siap kanggo fly, nunggu dheweke teka metu ing saindhenging Umum Maserati bidang. .
  
  
  Pangareping navigator mbantu kula ing papan lan informed kula saka kemungkinan kita ing jadwal penerbangan. Renzo kang jet bisnis iki cepet ing sawijining kelas, nanging dibandhingake kanggo iki bidang, iku kaya tasteless mobil olahraga mungsuh Rumus 1. Lan kang Renzo bidang iki njupuk biasanipun auto liwat Calcutta lan Nandi, bandara ing Fiji Islands, kanggo swarga pulo Vereldeinde. Karo transfer lan kabeh free wektu padha bisa saged, pinter menaksir wis ora ana alesan kanggo ragu-ragu kanggo teka ing ih pribadi bandara luwih saka minggu, ora prakara nalika. Kita bakal lelungan non-mandeg ing auto langsung tengen Kutub Lor lan tekan pulo awal ing esuk ing dina sing padha.
  
  
  Hawke kang supaya teka dening telex, diterjemahaké menyang resmi negara basa dening sekretaris lan telexist, lan diudani saka sawijining biasanipun sarcasm, nanging cetha, ringkes, lan lengkap:
  
  
  SAIKI LOKALITAS SAKA RUSIA MENEHI LENGKAP KILMASTER KAKUWASAN KANGGO NGETIK MARKAS SAKA SUPREME INDIVIDU LAN FINAL ELIMINASI MUNGKASI MBALENI FINAL ELIMINASI MUNGKASI PARATROOPERS LIYANE SUPAYA, SANAJAN SAMPEYAN BISA MENEHI ADOH PUNAPA MAWON SAMPEYAN WIS KANGGO KURBAN ...
  
  
  Ana ngiring sawetara yard saka rincian, biasane hubungane villa kang lokasi, sawijining internal lan eksternal keamanan, lan kedadosan sing Hawk wis ngrancang " karo dhukungan saka pirang-pirang pencet wakil sing kolaborasi karo AG kanggo mimic apa Gilchrist wis maca saka komputer kaset. Bakal ana berita bab bombings ing Paris lan London. Ing kasunyatan, ana uga bakal dadi sawetara explosions, nanging kontrol kasebut kanthi teliti, lan aman. USSR bakal wis dilapurake mundhut saka prau silem nuklir. Kocap kacarita sing China wis protes marang kedadean ing tapel wates karo Mongolia. Kita FBI ngatur kanggo repel anggempur ing penting politisi ing wektu. Liyane saka telex sing rincian kanggo paratroopers. Iku angel unit, dhawuh dening Amérika kolonel.
  
  
  Ing mburi banget: "PROYEK APIK." Iki kredit gedhe kanggo wong kaya Hawkeye, nanging banjur langsung ngiring dening "IKU WEKTU ... THREAD".
  
  
  Setengah jam sadurunge kita padha amarga kanggo rendezvous karo Lenoeviki Pulo, Kolonel, iki mung siaran.
  
  
  "Kita lagi nyedhak pulo saka kidul," ngandika. "Telung menit sawise kita kisaran liwat iku, sampeyan lan lanang bakal njaluk metu, lan kita bakal pangarep-arep sampeyan nampa ing sawijining pucuk lor."
  
  
  "Bener," aku ngandika. "Contone, rong mil saka villa." Kang nodded. "Bidang terus sawijining pesawat lan bantala ing Ellis Pulo," ngandika. "Dheweke sambungan menyang Inggris-Amerika malih wonten kirim printah. Becik kanggo ketemu sampeyan, Carter. Kita guncang tangan, lan panjenenganipun marang curt supaya kanggo wong kanggo njaluk siap lan baris munggah ing lawang ngisor. Iku proffees. Ora ana tulisan nalika padha ambruk metu loro ing wektu ing bidang, dikempalken karo kabeh padha mestine kanggo bakal lan sawetara item liyane.
  
  
  Panjenenganipun kabuka Rolex lan mandeng kapindho tangan nganti tindak lengkap bunder kaping telu. Banjur tindak metu liwat trapdoor.
  
  
  Kita padha mabur dhuwur banget bakal katon, kajaba liwat teleskop ing ndhuwur Palobar, utawa bisa dideteksi dening radars dumunung njaba saka Washington lan Moscow. Aku ditarik ing topeng oksigen lan miwiti ngetang mudhun detik nganti aku bisa narik tali lan atmosfer nglukis cukup kanggo ambegan. Banjur iku iki di buwang metu dening sl. Opening jam lan lokasi padha sampurna. Minangka kang dived liwat tutup maya, weruh babagan ayu pulo ing ngisor iki wong, kebak wit kurma lan kebon sing glowed lirih ing sandy pantai. Nggunakake tali, kang digawe cara kang liwat windless udara, lan ndharat entheng ing ngankat tembelan saka tanah direksa déning wit klapa.
  
  
  Panjenenganipun unfastened dheweke sabuk lan mbalek dheweke parachute menyang werni cilik, kang ndhelik ing basa saka siji, sak wit-witan, lan sprinkled karo suket lan serat klapa.
  
  
  Aku ora duwe wektu kanggo seneng swarga sakcedhake. Dheweke wis katon ing villa nalika mudhunake iku lan ana saiki judhul ing arah, njupuk kauntungan saka papan perlindungan saka wit kurma lan tropis shrubs. A abad kaping-pitulas italia palace bisa uga katon metu saka panggonan kene ing Pasifik, nanging iki elegan arsitektur kaendahan temtunipun ora bakal katon kaya iku.
  
  
  Iku njupuk kula sing dicokot saka gaweyan kanggo njaluk akses. Minangka nyatakake ing Hawke laporan, keamanan iki adhedhasar tumindake. Ana bersenjata patroli keamanan, nanging padha digawe detours ing interval biasa. Kang ngubengi tengen watu ngrintih, hid konco crouching griffin, lan njupuk wektu. Ih kesawang dheweke kaping pindho sadurunge njupuk kauntungan saka sepuluh menit liyane aku wis lan nyebrang taman, bejat liwat jendhela ing lantai lemah lan ngetik villa. Saiki kabeh aku wis kanggo nindakake iki, nggawe manawa aku ora njaluk kejiret ing mripat saka staff pangopènan. Miturut informasi, ana padha ora sembarang sentries nang, nanging iku ora Stahl njupuk kasempatan wae.
  
  
  Ing ngisor iki pola aku wis apal, aku ngatur kanggo golek gedhe urip kamar lan njagong konco gedhe dhuwur-digawe dhingklik digawe saka golden ndhelikake.
  
  
  Iku ageng lan kapandeng kaya dhampar. Lan yen ana dhampar, iku kanggo Piero Simca. Jog iki wungu enem inci, lan sudhut cukup kanggo ego bakal dijamin dening biasa tangan karo driji nyebar metu. Iku ngadeg ing sudhut peteng saka kamar lan marang kula dina apik tampilan saka lorong. Kang disusun kanggo ngenteni ana kanggo anggere iku njupuk; setengah jam, rong jam, limang jam utawa luwih.
  
  
  Saiki aku wis wektu kanggo rethink operasi ing atine, apal isi kamar, lan nindakake sawetara pakaryan ing kasepen. Kolonel lan Ego paratroopers kudu wis padha ing ninggal sisih kidul pulo. Saka ing kono, padha bakal pindhah menyang cilik pribadi bandara. Banjur padha bakal ngenteni nganti padha njaluk sinyal sing Killmaster kampanye liwat. Yen padha ora nampa sinyal iki, ing rong jam, sawise jet pribadi bantala, padha bakal njupuk tindakan lan miwiti dhewe operasi. Nanging Hawke milih sing dingerteni pasukan Amérika sing ora ing operasi khusus ing tindakan liyane saka minangka resor pungkasan ing acara ketok darurat.
  
  
  Kamar dhewe iki wong cilik museum kebak larang regane obyek. Kalebu akèh saka lukisan lan patung, kang dheweke dadi weruh saka kabeh ndonya dening sembrono mirit ing dhaftar dicolong lan ilang obyek seni: boso italia, boso perancis, boso inggris. Furnitur rivaled saben liyane ing kaendahan lan ngrumat. Saka dhuwur panelled langit-langit hung buta chandelier karo ewu ayu crystal icicles hanging saka kang linapis emas pigura. Dheweke kapandeng kaya buta millionaire kang crinoline balung.
  
  
  Jam liwati lan aku sawetara yoga pakaryan kanggo njaga sandi syaraf empan lan otot fleksibel. Ana mung loro ngepenakke kaping saiki. Sakcepete sawise aku iki di lungguhi ana, tembaga tokoh Indonesia maidservant muncul ing kamar urip. Nah wis regal kamulyan, senadyan dawa cendhak rok dheweke. Dheweke kabeh disandangi ing ireng karo putih lace apron karo pleats. Dheweke ditarik pengungkit lan ngarep antique dodo saka nggambar swung mbukak, ngumumke telung gedhe televisi layar. Banjur dheweke ngiwa maneh. Patang puluh menit mengko, butler teka ing kanggo njupuk dipikir cepet watara kamar. Nanging dheweke teka munggah kanggo kula ora dilat luwih saka patang meter. Panjenenganipun ketoke wareg lan kiwa maneh. Tandha cetha yen nduweni padha samesthine.
  
  
  Dheweke, krungu bidang teka mudhun. Kurang saka sepuluh menit mengko, dheweke krungu Sir Hugh kang booming swara ing dalan.
  
  
  "Kabeh wis arep lancar, Pierrot," ngandika.
  
  
  "Pravda wis nyepakaké dhewe pranyatan saka perang liwat ilang prau silem. Studds kudu ing cara kang metu kanggo gabung kita dening saiki.
  
  
  Butler ing supaya ih menyang kamar lan takon purun apa ombenan kanggo ngawula.
  
  
  "Aku bakal njupuk care saka ombenan, Charles," Sir Hugh ngandika. "Kita ora arep bisa kagodha kanggo sabanjure sawetara jam amarga kita lagi sibuk." Liwat panel, banjur diuripake telung layar, saben nuduhake macem-macem pemandangan saka nggawé ontran-ontran: a semanak reporter reporting jeblugan bom ing tengah London; apa-apa luwih saka kumelun lan gangguan kui dening CID ing Hawke kang anjuran. A cingak UN pawarto ing New York ngandika bab serangan langsung: duta saka wakil saka USSR dadi tamu saka kaurmatan saka acara. Ing katelu layar padha paling anyar Dallas piranti lunak. "Banget cedhak liyane politik mejahi."
  
  
  Pierrot njupuk panggonan ing dhampar konco kang duweke iki isih didhelikake. Sir Hugh kapenuhan telung kaca tingal dhuwur whisky lan soda. Renzo digawe dowo metu mulyo ing kang bali.
  
  
  Panjenenganipun nenggo nganti Sir Hugh iki separo antarane loro liyane sadurunge ducking menyang kamar, luger ing tangan.
  
  
  "Nyelehake tangan konco sirah," aku ngagetake. "Kowe kabeh. Cepet! Surprise lan ngocapake disbelief sing Nick Carter iki isih urip lan saiki kene ing kamar iki digawe ih tundhuk minangka cepet dheweke bakal wis disenengi.
  
  
  "Aku bakal pitutur marang kowe kabeh iki wektu," aku ngandika. "Nanging ora minangka akeh minangka sampeyan nindakake. Cukup supaya kowé ngerti sing iki aliran saka lelampahan.
  
  
  Renzo dipindhah karo kacepetan saka cheetah. Ego gamelan apik wig mencet kula kabuka, ing pasuryan, lan sadurunge duweke bisa murub dijupuk siji, piyambakipun kalah ing gun watara lengen karo uga-ngarahke karate kick. Wong, isih stunned dening pemandangan, dropped tangan maneh.
  
  
  Ing salah siji gerakan, kang flung dheweke Luger adoh saka wong liya, lan Hugo kang stiletto iki wis slashing liwat udhara, judhul kanggo Renzo kang tenggorokan. Minangka kang dying awak ambruk ing lemah, kang sepisan maneh dianakaké bedhil ing tangan, kalah Sir Hugh mudhun ing cara kanggo lemah, lan iki ing lengkap kontrol saka kahanan.
  
  
  "Njaluk munggah, sampeyan bajingan. Sawijining boten cecek kicked noble Englishman. Panjenenganipun katahan aman saka kadohan dheweke saiki. Karo tangan free, wong mau banjur mlayu marang driji liwat dheweke ego rambute lan Pierrot kang kanggo nggawe manawa padha ora ana liyane wig lawakan.
  
  
  "Saiki kita lagi arep kanggo nindakake soko beda-beda," aku ngandika. "Marsland, nyambung kertu SIM." Iku iki di buwang kanggo emu dening piece saka electrical ari, kang ditarik metu sak lantai lamp. — Aku bakal mriksa metu."
  
  
  Karo gething ing saben inch kang pasuryan abang, Sir Hugh iya minangka emus padha marang. Kang digawe manawa knots padha mlaku disambungake lan cut menyang kulit tightly.
  
  
  "Kabeh tengen," aku ngandika karo kepuasan nalika piyambakipun rampung. Dheweke iki di-push menyang sisih dening Pierrot, sing saiki sethitik luwih saka anak kang karnaval werni.
  
  
  "Aku nganggep sampeyan ngerti apa thread iki kanggo sampeyan," aku ngandika. "Yen sampeyan arep kanggo ngomong ing pungkasan pandonga, ing pungkasan tembung, apa iku cepet."
  
  
  "Iki ngagetake, Carter. Sir Hugh nyoba kanggo sijine parlementer kamulyan menyang swara, nanging gagal miserably. "Sampeyan ora bisa matèni wong-wong ing kadhemen getih kaya sing."
  
  
  "Internasional hakim bakal nemokake sing luwih guilty saka sembarang Nazi nggantung ing Nürnberg," aku ngandika. "Nanging iku bakal njupuk sasi. Lan woro-woro sing bakal mung banjur bakal diwenehi kanggo whims bisa mimpin wong kanggo padha mbebayani idea. Kula boss pracaya sing sawetara formulir saka gendheng minangka contagious minangka syphilis yen sampeyan narik kawigaten manungsa waé saka masyarakat umum. Panjenengan an bakal dianggep minangka kacilakan.
  
  
  "Nanging sing ora mungkasi Aliran Getih," ngandika Sir Hugh boastfully. "Ego isih bisa mandegake yen sampeyan menehi kita kasempatan kanggo ngirim Murid a telex.
  
  
  "Sampeyan ora bisa telex wong mati ing math," aku ngandika. Lan ing sawetara short sentences, kang marang wong-wong mau bab kandang jaran kang pati lan palsu TV gambar padha ngene sante supaya akeh. Terakhir digawe soko klik ing amba Englishman.
  
  
  Sampeyan bisa disiapake kanggo apa-apa nanging dadakan bab saka madness. Apa ing kawitan ketoke kaya alon, inert awak mencet kula kaya jet bulldozer. Karo tangané, piyambakipun kalah ing luger metu saka tangan, lan Alenka kang ego meh kalah kula kanggo lantai. Metu saka sudhut sandi mripat, aku weruh Pierrot mindhah mugia ing layar TV, nanging aku ora duwe wektu kanggo mbayar manungsa waé kanggo wong saiki. Sir Hugh perang tendean lan filthily, kaya paling mbebayani mungsuh kang wis tau ngadhepi, lan ego daya iki tikel dening edan nesu. Siji ageng tangan nyekel groin lan nyuwék sandi celonone, fly, lan kabeh liya karo galak tug. Dheweke snatched munggah cilik kulit tas kang Piera wis katahan dheweke lan hurled gas bom ing mburi adoh saka kamar.
  
  
  Kang sumurup Nick Carter, sing manawa. Nanging ego maneuver biaya emu sawetara saka tunjangan sawijining. Iku kenek ego headfirst menyang urip, nyebabake wong kanggo njagong ing lantai. Panjenenganipun leaned liwat wong lan dikirim karate chop kanggo emu kang gulu.
  
  
  Alon-alon, banjur bali menyang pick munggah Luger lan rampung mati Pierrot tanpa mbuang sembarang wektu liyane. Banjur dheweke, recoiled. Chandelier karo sawijining ewu saka kristal-kristal clattered mudhun watara kula. Ing kothong dome saka kemerlap donya saiki Stahl sandi kandhang. Ana bolongan ing pigura logam kanggo sandi lengen, nanging Luger iki mung lengen kang dawa adoh.
  
  
  Meh eseman loropaken teka saka writhing Pierrot, isih ing blenggu.
  
  
  "Dadi saiki iku mung loro kita, Carter," ngandika. "Mungkin kita bisa njaluk mudhun kanggo bisnis sawise kabeh." Aku ngerti sampeyan value ajining diri, lan aku ora arep mbebayani iku. Sampeyan bisa ngomong sing klelep kula, lan aku janji kanggo ilang .
  
  
  Panjenenganipun digawe sawetara liyane writhing obahe, lan ing sawetara wektu, senadyan tightness saka knots, kang ana free. "Saliyane kanggo kang a penggemar olahraga, aku uga acrobat," ngandika. "Sampeyan kudu kanggo berkembang akèh skills yen sampeyan arep kanggo urip." Ana bitterness ing swara kang, nanging diganti karo eseman. "Aku isih duwe luwih saka cukup mayuta-yuta. Aku bisa pahala sing akeh sing luwih apik saka panjenengan miserly pemerintah.
  
  
  Duweke, panjenenganipun guncang marang sirahe. "Iki ora arep bisa, Pierrot," aku ngandika. "Ana perusahaan gelem mbantu yen aku ora bisa nindakake iku." -"Yen aku dipercaya sing," ngandika, isih ing swasana ati apik, mulet, njupuk cahya langkah-langkah kanggo luger lan mundhakaken ego kang, " lan aku ora yakin aku pracaya sampeyan durung, banjur sampeyan bakal, supaya yen sampeyan lagi mulangi bebener, padha bisa nggawe munggah padha crita bab mine." kudratingsun.
  
  
  Sampeyan bisa pracaya aku bakal ilang ing salawas-lawase, kaya Piero Simca. Saiki sing kanca-kanca, Hawke, misale jek dadi pinter babagan kita sethitik populasi-abang planning rencana, aku ngerti aku ora duwe mangsa ing politik utawa ngendi wae liya kaya Piero Simcke. Nanging karo identitas anyar, karo macem-macem jeneng, aku bisa katon nerusake kanggo penake urip ing sandi kinasih Afrika. Lan banjur sampeyan bisa pensiun minangka sugeh KAPAK agen tau."
  
  
  "Ora ana cara," aku ngandika. — Ana soko liya kanggo dumunung kejabi loro ends saka donya, Pierrot. Sampeyan lali Rosana.
  
  
  Iku mbledhos. "Sing cah ayu." "Badhe sampeyan kaya kanggo cocog dheweke karo Pierrot Simka?"
  
  
  "Minangka sadurunge, Pierrot," aku ngandika. "Urip kanggo urip."
  
  
  Nesu ana bangunan munggah ing sethitik setan. Sandi ing web-based pangarep-arep iki kanggo pancing ego ing cara iki.
  
  
  "Kejabi," aku ngandika, " iku ora tanggung adil kanggo Rosana. Ing timbangan, iku ora mung ngungkuli sampeyan ing bobot, nanging uga atus ing decency.
  
  
  'Decency! Ego kang swara wis ilang sawijining ambane lan khayal, meh shrill. "Banjur supaya kula pitutur marang kowe bab kabeh cara dheweke bajingan dening sing peasant asu." Panjenenganipun tindak menyang rincian saka kang mung venerable Dr. Untenweiser bakal wis remen.
  
  
  Dheweke rama yawned. "Sampeyan kudu duwe kapandeng kaya monkey ing awak saka Venus de Milo," aku ngandika sarcastically.
  
  
  'Monkey?'Mungkasi iku!' kang growled. "Kethèk ing kandhang. Sampeyan lagi kethèk, Carter. Aku free. Panjenenganipun swung ing luger lan bangga digawe ego ing kula liwat siji sak bar. Clucking karo penggalihipun dhumateng, kang ditarik tangan adoh sadurunge bisa njupuk iku. "Kita lagi arep kanggo muter game. Game punika bab ala boy sengaja nggoda kethèk. Banjur aku bakal njupuk sampeyan, Carter, apa kanca-kanca teka utawa ora. Aku mikir sing aku, Piero Simca, isih bakal mbukak adoh.
  
  
  Kang padha lincak-lincak sak kandhang, shoved kang gegaman nang, lan banjur cepet snatched munggah ego maneh nalika aku wani lunge ing wong. Maneh lan maneh, kang mlumpat metu saka tekan minangka dived menyang wong lan kejiret apa-apa nanging air sampling. Blushed karo frustasi, exhaled convulsively, lan kalem mudhun karo saben nyoba gagal. Nganti wayahe pungkasan, nalika sandi tangan ditutup ngubengi sirah kang lan squeezed supaya hard sing dropped gegaman.
  
  
  Saiki dheweke miwiti takon. Iya ora mungkasi kanggo rembugan nalika dheweke cengkar-lipped ego sirah iki di sedot menyang bolongan. Iku wis luar biasa kekuatan kanggo ego saka ukuran cilik, nanging ego thread iki wis dikenal sanalika iku nyekel dening ego sethitik sirah, ukuran klapa. "Sing iku," ngandika hoarsely. "Kabeh sandi dhuwit, Carter, wanita, apa wae sing arep... ahhh..."
  
  
  Aku panginten saka Rosana kang awak minangka dheweke lay ing lantai, bathed ing dheweke dhewe getih, ing amben ing Superba, lan aku diiringake sirah mudhun nganti aku krungu dheweke gulu break.
  
  
  Lantai lamp iki macet ing kandhang karo kula, lan nalika aku wis apa-apa kanggo wedi saka Pierrot lan gun, aku digunakake kanggo angkat chandelier sawetara inci mati lemah. Sawise sing, iku njupuk kula sing sethitik liyane saka narik lan meksa nindakake perkara kanggo njaluk free saka bab iki.
  
  
  A Luger ngangkat dheweke munggah lan murub telung nembak telung detik loro. Sarujuk sinyal karo kolonel. Hawk bisa wis dipunapunten kula ego saka koran crita sing teka munggah.
  
  
  BRITISH FINANCIER LAN ITALIA NEGARAWAN SING MATÈNI SAWISE MUDHUN SAKA LOTENG.
  
  
  ANEH LAMPUS MISUWUR PRODUSER.
  
  
  Punapa mawon Hawke kang crita iki presented kanggo kita, iku tansah teka mudhun kanggo bab sing padha kanggo kula: "supaya kawujud."
  
  
  Thread.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"